Шкловский Лев : другие произведения.

Детектив ғилми-нәшриәт тураһындағы йыйынтыҡтарҙың Карте 21-30

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Лев Шкловский
  
  
  
  
  
  21-30 Карте детектив ғилми-нәшриәт тураһындағы йыйынтыҡтарҙың.
  
  
  
  
  
  
  
  21. Рәсәй тораҡ пункттарҙағы, Venice to венецияла Mission
  
  
  22. Ике оҡшашлығы Double Identity
  
  
  23. Дьявол ' s The Cockpit Кабина Devil
  
  
  24. Ҡытай Paymaster The Chinese коллегияһының казначейы
  
  
  25. Seven Greece Грецияла ете ҡаршы Against
  
  
  26. Юлбарыҫ корея A tiger korean
  
  
  27. Тәғәйенләнеше: Израиль Assignment: Israel
  
  
  28. The Red ҡыҙыл гвардия Guard
  
  
  29. The бысраҡ биш Fivе Filthy
  
  
  30. Үлем Ята сағыу зәңгәр Blue the bright
  
  
  
  Ника Карте
  
  Венецияла рәсәй тораҡ пункттары
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  
  Венецияла рәсәй тораҡ пункттары
  
  
  
  Антон тәржемә һәләк булған яҡташтар тураһында иҫтәлекте Лев ул Шкловский
  
  
  
  Исемдәре үҙенсәлекле: Mission to Venice
  
  
  
  
  
  
  1 башлығы
  
  
  
  
  РИМ, февраль. (Реү) - реактив бомбардировщиктарҙы бөгөн төндә төньяҡ өлөшө юғалған адриатик күлдәк америкаса, фараз атом бомбаһына эйә. Самолет менән йөрөү ғәҙәти балыҡ базаһында көньяҡтан Австрия, испания башҡа базаһы. Һуңғы йылдарҙа машина булған граждандар триест радиостанцияһы менән бәйле. Был ябай штопор һауа торошо тураһында. Билдәле ни, авиакатастрофала шаһиты юҡ. АҠШ хәрби һауа көстәре вәкиле аңлатма биреүҙән баш тартыу урындары, башҡа нәмә алырға булыр ине, әгәр атом бомбалы машина бортына булған, ул заряд булыр ине...
  
  
  
  Парижда һалҡын буласаҡ. Отель янында төшкән гүзәл лениво хлопья снега «Крильон», күрмәһәм дә ҡар ғилми-нәшриәт Карте ләкин; в номер штора задернуть эго ебәк булып, һәм уның целуя девушек Жоржетт. Был, киллмастер уйлай башлай, уның йылы, ирендәре дымлы ирендәренә эго прильнуть к, ә ул уның бәләкәй ҡыҫынҡы разнять программалау, яңы көндә яҡшы ысулы башларға. Восхитительный дюкло жоржетта булған секс-машина. Басыгыз был төймәгә һеҙ — бөтә был осраҡта, һеҙ эшләргә кәрәк буласаҡ, быныһының күкрәге бәләкәй түңәрәкләнгән үбә — моторҙар һәм гудеть ee башланы. Тик бер генә ысулында туҡталып двигателдәр Жоржетта — ee ҡосаҡлап.
  
  
  Ҡапыл уның күҙҙәренә ҡарайым һәм ғилми-нәшриәт тар йәшел Жоржетта ситкә этәрә. "Николас Карте, тағы һине түгел, тип әйтергә ярата мин!" Инглиз, француз акцент менән уның ҡуйы була.
  
  
  Пижамный ғилми-нәшриәт уның куртка ғына булып, бер төймә застегиваться, һәм уны ҡурсаҡ кеүек матур күренә. Жоржетт барлығы егерме йыл булһа, уны үҫтереү йылдары һәм сексуаль булып түгел, хатта француженка өсөн. Күп йылдар белеп, уның ғилми-нәшриәт комплексы, шул ласлыҡ менән, һәм уның оҙон аяҡтары менән һонтор прыщ ҡыҙыҡай нисек булған, уны ла күргән һәм уны давной-әллә, кисә кискә тиклем. Төндә эсергә кафе н монмартр уны, ул ҡасан уның тирәләй ниоткуда менән йәнәш килеп, барлыҡ өлкәндәр һәм матур. Һуңыраҡ был эго түшәктә ташлап китегеҙ һәм үҙ менмәҫкә жоржетт компанияһы йыйыла.
  
  
  Притягивать ғилми-нәшриәт уны яңынан үҙе. — Юҡ tres jolie Je вертикально тупик te күберәк, — хуш еҫле сәстәренән пробормотать уның яҡты уның.
  
  
  Ул йәнә алыҫлаша башланы, әммә уны көслө ҡулдары менән тотоп, уны сгиб. — Был да шул уҡ хәл, — Жоржетт выдыхать. «Әлбиттә, уны матур. Хатта иҫәр пар тип һөйләне. Ләкин мин теләйем, мин һине яратам өсөн, ғилми-нәшриәт. Мин ысынлап яратам.
  
  
  Задыхается Карте ғилми-нәшриәт менән ебәрҙе уны. Беҙ уларҙы хема булыр ине, ҡарт йәки йәш, шулай булды һәм һәр саҡ шулай. Отель Oni ишетеп, тип башҡа ih. Киллмастер башҡа етешһеҙлектәр булып түгел — түгелен, әммә уны алдай. Үҙенең һөнәренә башҡаларҙы тормошҡа ашырыла.
  
  
  Взволнованно ҡара уны түбәләре күккә резвиться путти ҡарашы буйынса бер — рококо крийон юғары кимәлдә булғас барыһы була — засмеяться һәм килешле түгел. Жоржетт һәм уның уң ҡулын күтәреп, күҙҙәренә ҡараны.
  
  
  — Мин джен мөмкин түгел һин, ҡәҙерлебеҙ. Мин дә һеҙҙе яраттым. Ҡатын-ҡыҙ бер ҡасан да уны ярата. Мин быны мөмкин түгел. Был ғаиләнең боронғо проклятия Карте. Беҙ яратабыҙ бер кем дә мөмкинлек бирә. Йоҡлап ята: эйе. Бик оҡшаны: юҡ. Бик моңһоу.'
  
  
  Уның ҡарауы Жоржетта подозрительна. Распахиваться пижамный куртка, клубничный төҫтә, кескенә күңел менән таҡыя сосок шәрәм. Уның тулы ирендәре түбәнге прикусывать. "Оло дурак һин!"
  
  
  Ник йылмая. — Һис шикһеҙ, минең мөхәббәт.
  
  
  Улар ярышлап подпрыгивать һәм уны матрас менән була.
  
  
  «Tu sympiqueque Me trouves?»
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт. 'Был уйла ны. Отсутствие тратить Je est. Мин һине бик яратам, Жоржетта. Һине яратҡанға. Һәм тағын һин девон ҡайнар, һәм минең уйымса, ошо бер ҡасан да еңел ҡул менән, әлегә...
  
  
  Некрасивый ҡыҙ кеше эшләй. «Девон нисек шулай? Был нимә аңлата?'
  
  
  Ылыҡтырылған, детка. Һәм юҡҡа кейгән. Һәм буласаҡ, тип ышанам үтәй деталдәрҙе белмәүенә йәки һине бер ҡасан да һуң прецизионный геометрияны атай. Был халыҡ-ара инциденты тыуҙырыуы ихтимал, ә был минең босс түгел оҡшай». Атаһы Жоржетта дипломатик корпусы күренекле ағзалары булды, ә быйыл һуң, уны үтәү деталдәр прецизионный геометрия — нисә уҙ ih булып нах — франция президенты атташе була.
  
  
  'Юҡ' — ҡыҙы икәнен әйтә. — Мин кейенеп — тағын юҡ. Откидываться ғилми-нәшриәт уның тәненең һығылмалылығына үҙ итә. Целуя девушек төҙөк һәм уны эго уның янбаш мускулдарын төҙөк аяҡ обвивать башланы.
  
  
  'Һин уны яратып, Ник!'
  
  
  Постучать ишектәр һаҡ булығыҙ.
  
  
  'Мерд' — тине Жоржетт. 'Китте. Һәм Аллезвус!"
  
  
  «Энтрез», — тине ғилми-нәшриәт Карте. Унда улар тартылған простыняһының. Урып-көтмәгәндә оло йәштәге поднос менән һауыт-һаба менән инә. — Һеҙҙең заказ, мсье.
  
  
  — Яҡшы, — тине ғилми-нәшриәт. « Эго һалып ебәрә, яҡшы? Уның ҡыҙы подмигивать өрөп. — Юҡ, күреүсе, ул үҙе һине менән иртәнге хатта бүленә.
  
  
  Урып-н поднос менән карауат һуҙған кешеләргә бер нәмә лә белдермәй. Был нимә? Сексуаль маньяктар булһа, америка бөтә, ә был йәш ҡыҙ - ах!
  
  
  Тиҙ арала бүлмә аша үтә ул, эйелеп, итәк өсөн, һары ыштан, ойоҡ, билбау. Ултырғыс һәм уның ih өлгәшә көнө яҡынлашып килә. — Был тағы ла бер ҡасан да-д буйынса хеҙмәттәр м-сье?
  
  
  Круассан ғилми-нәшриәт менән ауыҙ тәкә әйтте: «Юҡ. Рәхмәт.' Жоржетта взбесить күренә.
  
  
  Урып ишек ябылды, әммә шунда уҡ түгел. Ул ултырған, ҡолағы көн килеп ҡыҫылып, бар кешегә ҡартлыҡ деменцияһы неприметный ee тоскливый һәм аңлатма. Йәш сағында. Мөхәббәт. Dieu Mon - был шулай оҙаҡ дауам итә!
  
  
  Зазвонить бүлмәһе телефоны була, һәм уны ишетеп, яуап итеп ир-егеттәр. Зверюга мазиева, был егет. Ниндәй вполне! Эго тыңлайым уның тауышын, оживленный һәм һәйбәт, тик ниндәйҙер һалҡын төҫтәр, бер доноситься-нәҙек көн өсөн.
  
  
  — Карте — о, хәйерле иртә, босса. Юҡ, ярай, сэр. Шуның өсөн дә бер. Ниндәй? Әммә, сэр, ул ғына килә. Эйе-Эйе, ул белә. Мин һәр ваҡыт хәүеф...
  
  
  Тишина. Аҙаҡ уны тыңлап, - тине ул тыныс тауыш: «Туҡтап, детка. Хәҙер түгел. Был эш.
  
  
  Һуңынан: «Ярай, сэр. Унда икенсе самолетҡа дауалау. Осрашыу тиклем, владимир.
  
  
  Щелчок рожок үҫһен. Ҡыҙҙан һорай: «штаттарына әйләнеп ҡайта һине, ник?»
  
  
  'Эйе. Уның штатында ҡайтып, Кисекмәҫтән... тегенселәр алына. Кисекмәҫтән! Кейгән, детка, һәм баҫылып сыға. Мөмкин буласаҡ, һәм ул һине тағы күрҙем...
  
  
  «Юҡ! Юҡ әле. Әле булһа беҙҙә ваҡыт, өсөн...
  
  
  — Беҙҙең ваҡыт юҡ, Жоржетт. Свистнуть ҡасан босс, уның бара. Был мөһим әйберҙе күргәнегеҙ бармы. D urgent Est. Күп аҡса.'
  
  
  Миңә барыһы ла тигеҙ. Мөхәббәт булһа, беҙҙең өсөн тағы ла ваҡыт.
  
  
  'Алмай бер ҡасан да.'
  
  
  'Һин Тьфу!'
  
  
  Нацистарҙың һәм приборҙар һауыт-һаба һәм аш джингл стук кәмей. Урып-вздрагивать. Поднос йәки түбәнгә ташлап булмай.
  
  
  Ҡыҙ уны ишетһен тип ҡысҡыра.
  
  
  «Je отсутствие vous, Ник! Отсутствие... Je тратить '
  
  
  
  Shell вашингтонда көслө ҡар яуа, һыуыҡ һәм көслө яуыуы, әммә уныһы тускло конференц-залы булған йылы һәм тынсыу. Вспотеть Киллмастер аҙ, уның менән йәнәш ултырып Хоук, тыңлау нескәлектәре операцияһы «Диңгеҙ монстр». Ошо бүлмә өсөн генә ҡулланырға «секрет» брифингта осрашты һәм, бик үк аңлап һәм ғилми-нәшриәт түгел, ул залдағылар. Аша серияһын һәм уны оҙатып ҡораллы сәғәт үткәндә ҡарсыға лифт, коридорҙарҙан торған лабиринттан менән подвалға алып бара. Ғилми-нәшриәт комплексы, тип шикләнә ул бында-Дәүләт департаменты яңылыҡтар биналар аҫтында ҡалды.
  
  
  Подполковник алдында таяҡсаларҙан менән ҡулына оҙон ҡараңғы бүлмәне яҡтыртыр аҙағында торған оло карта. Лезвие һәм төньяҡ венеция күлдәге триест адриатик участогы араһында өлөшө. "Мәҫәлән, ун миль алыҫлыҡта теләһә ҡайһы яр," - тине етәксе. Ул таяҡты карта буйлап постучать. «Беҙҙең самолеттар бомба һәм, шунда-шунда булған, төбөндә. Кос, улаҡ, ҡомло һайлыҡ, барьер, ни теләһә, барыһы ла бар. Уҙған аҙнала самолет ҡоланы, һәм беҙҙең эго әлегә таба алманым. Әлбиттә, беҙ булырға тейеш, бик осторожны, беҙ ҡамасаулай һәм был — паника тыуҙыра алмайбыҙ беҙ теләйбеҙ».
  
  
  Невоенный, ғилми-нәшриәт өс урын биләп тора, тине: «Юҡ. Иҫке унда атом бомбаһы беҙгә уңайһыҙ булып китте. Мин тураһында һөйләне һәм паника, итальяндар...
  
  
  Ҡырҡа начальнигы уны туҡтата. — Был беҙҙең территория түгел, сэр. Зинһар, булған сәйәсәткә. Был обзор прогресс, тауыш биреү, һәм бөтә.
  
  
  Адмирал фыркнуть. "Был ҙур алға китеш булмауы оҡшай".
  
  
  Цру артта юғары вазифалы чиновниктар хоука ҡыҫыла. — Тағы нимә эшләргә , коммандер? Мин был төрө бар: йәки яңы процедуралары,-тип был ырыу?
  
  
  Уст начальнигы күренә. Унан кеҫәһенән яулығын тирә-башы таҙа һәм танау лысеть вытирать досталь. — Барыһы ла эшләй, тип кеше көсө, сэр. Өс төрлө өҫтөндә эшләй командала ул — һауа көстәре, сит ил эштәре министрлығы һәм итальяндар. Беҙҙең илселегенән хәбәр ителеүенсә, инфраҡыҙыл пленка менән, үлсәп радиоактивлыҡ тырыша. Хәрби-диңгеҙ флоты караптары дюжина тирәһе булған. Двухместный һыу аҫты аппараты беҙ һәм батисфера килем, шулай уҡ хеҙмәтләндереү өсөн белгестәр ih. Беҙ яр һынамышты йәшерен үткәрәбеҙ радиоактивлыҡ районында булды. Аллаға шөкөр, ҡайҙа һәм эҙмә юҡ!
  
  
  Штатском башҡа кешене һораным: «ысынлап та бар радиация хәүефе бармы?»
  
  
  Вытирать осона тағы начальнигы. «Һәр ваҡыт ниндәйҙер ҡурҡыныс. Әлеге ваҡытта минималь ул, әммә был мөмкин үҙгәрә. Күп нәмә бәйле булһа - булған хәлдәрҙе реаль ҡыйралыш, корп бомба йәрәхәт булып, һыу йоғонто яһай, сукин фактор. Әлегә беҙ генә беләбеҙ.
  
  
  Генерал әйтте: «матур булыу өсөн рус телен пропагандаларға, әгәр улар белмәй. Ул, әлбиттә, әле белмәй, бомба төштө, әммә уларҙы белеп тә, беҙҙең бәләкәй булһа ла беҙҙең ҡараштар, улар булып эшләй.
  
  
  — Был кротость тейеш түгел, — ҡырҡып начальнигы. «Беҙ эшләгән, шулай тырышһын өсөн әйтәм быны, нисек ҡотҡарыу операцияһы ғәҙәти күренеш».
  
  
  Ирен һәм оглядывать йыйылышы поджимать начальнигы. «Юҡ сәбәптәре, улар буйынса ул белергә тейеш. Хәүефһеҙлек хеҙмәте бөтә тирә-яҡ һеҙҙең, һәм был осраҡта уны, тип иҫәпләй итальяндар беҙҙең ышана ала. Ул юғалтыуҙар күберәк була тип, беҙ түгел. Ситкә, джентльмен, мин әйтәм һезгә, тип, был беҙҙең һыу аҫты кәмәләре менән эшләй.
  
  
  Такси кире Штаб-фатир Карте ғилми-нәшриәт AX әйтте: «мин уйлайым, дөйөм картинаны күреп, сэр, әммә ул әлегә мин аңлап, беҙ был эште менән булды — ни өсөн был эшкә АХ мәшәҡәттәре булып тора .'
  
  
  Хоук булып тағы ла һүҙһеҙ ҡарағанда, ғәҙәттә. Эго изминать костюмы булһа, ул да күренер, высыпаться әйтерһең дә, кеше һәм уның иҫке обветренный шырт тип исемләгәндәр. Бер үҙе номерын һәм уның агенттары жевать мрачно незажженный сигара ҡарай.
  
  
  — Әлбиттә, был түгел һинән аңлай. Әммә был үтә. Бөтә был болтовней булып өсөн, һеҙ ҡайһы бер мәғлүмәттәр биргән. Ах был муторно өсөн тап була. Был бомба уларҙы таба алманы — уның өсөн беҙ уларҙы табырға тейешбеҙ.
  
  
  Киллмастер белмәй, ваҡыты ла күберәк бирергә кәрәк эму тип һорай. Кәйефе бик насар булған һәм үҙ тирәһенә бер хоук киҫкен булыуы мөмкин. Вашингтонда һәм занесены ғилми-нәшриәт оглядывать еңеләйтә. Капитолий кеүек алыҫтан күренә туй тортты биҙәгеҙ. Эш көнө тамамланып, машина яғына мең мчаться һәм занесены Джорджтаун, Чеви-Фолс һәм Чейз-Черч, унда хөкөм һөргән йылылыҡ, бер нисә эсемлектәр көтә, иң яҡшы һәм кисеп, бәлки, камин потрескивать.
  
  
  Передвигать неслышно нигы ты һәм «люгер» уңайлы урынға ҡала. Ысын хеҙмәткә әйләнеп ҡайта һәм тағы ла кеҫәһенән ҡорал менән. Вильгельминаға, Люгер де; Хьюго, бәләкәй ҡыҫынҡы стилет; ҙур булмаған газ бомба, ул пьер тип атала. Нигы сәйер нәмә күргәндәй булып, тирә-яҡ донъя буйынса иң цивилизациялы береһе өсөн ҡораллы limitedтә тиклем тештәре кеүек. Бәлки, һеҙ еңел ине, шулай уҡ вашингтонда вафат була, Малабар кеүек. Бигерәк тә, әгәр һеҙ кем булыр инегеҙ Карте, убийца төп АХ, һунар өсөн йәшерен агенттар донъяһына яртыһын һеҙгә. Такси машиналары ағымы аша ползти, һары кеүек лето. Хоук изжевывать сигара һәм тәҙрәһенән ырғытып ташлайҙар. Засовывать уның тештәре араһынан яңы һәм һораманы ла, әнисә ғилми-нәшриәт килә: — һөйөклө ҡыҙы була ул?
  
  
  'Ғәфү үтенергә?'
  
  
  Хоук нахмуриваться, иҫәр кеүек балалар. «Ҡыҙҙар, ғилми-нәшриәт комплексы, шул ҡыҙ, парижда әйтмәксе булған ул һиңә. Ул бар милл?
  
  
  Ника босс үҙенең ҡарай. Үҙ эшендә шәхси мәнфәғәттәрен түгел, рухи Хоука күрһәтә. Быға сәбәп булырға тейеш.
  
  
  Ул йылмая. 'Бик һылыу. ...Исеменән һәм уның жоржетта
  
  
  — Мин плюс, исемең нисек ул, — тине ҡыҫҡа Хоук. Был ауыл кешеләре эго обветренный расплыться тиерлек йылмайып, йылмайып, уның өсөн был йылда ғилми-нәшриәт аңлай. Ҡарт үҙе тирәләй бер аҙ шаяртып ғилми-нәшриәт комплексы иҫәбенә ебәрә.
  
  
  "Мин һеҙҙе борсоған ҡайтарып," Хоук тине. «Һеҙ буласаҡ ҡатын-ҡыҙҙарына был миссия менән эшләй. Матур ҡатын-ҡыҙ. Башҡалар араһында, ҡатын-ҡыҙҙар ғәжәпләнеп. Был әйберҙәр миндә бик асыҡлау түгел, тик уйламағыҙ уны ниндәйҙер халыҡ-ара куртизанка.
  
  
  Яғына тиҙерәк ҡараштарын ситкә ғилми-нәшриәт комплексы, йылмайып өсөн йәшереп. Һәм ул күп була һәм уның атаһы ҡарсығаға оҡшаған, әммә ул кеше түгел, ҡайһы берҙә өҫтөнән көлөп хоука архаик һүҙҙәр була тиелә.
  
  
  Кеше таш менән әйткәндә: «Һеҙ күҙ проститутки, сэр? Ниндәйҙер дөйөмләштереү шлюха?
  
  
  Iso һәм ул күпмелер ваҡыт хок rta сигара кәштәгә ҡарай. Һуңынан ул кивнуть. 'Бәлки. Шулай уҡ был ҡайтыу түгел икән?
  
  
  Такси дюпон яһаған ябыу-серклый. Нащупывать аҡса Хок. «Хәҙерге инструкциялары хәҙер, минең малай. Өсөнсө яғы була - әллә ниндәй йәш кеше, президент һәм ЦРУ араһында бәйләүсе звено булып торған. һәм беҙ.'
  
  
  Присвистывать ғилми-нәшриәт шым. 'Президент?'
  
  
  — Ага, — тине Хоук, бөтә кабина вылезать. 'Президент. Бик ҡыҙыҡһындыра Эго «Диңгеҙ чудовище».
  
  
  Шофер уның менән иҫәпләшмәй, епшек ҡар аҫтында уларҙы һәм завеса постоять на мгновение. Ҡара эшләпә Хоука Хлопья цепляться өсөн, аҡ күбәләктәр кеүек. Хоук яғаларын күтәреп, һәм уларҙы ҡарағас, бинаға инә алһын өсөн, уларҙың ҙур территорияны фасад өсөн office баренц диңгеҙҙәрендә, АХ урынлаштырырға була. Ул лифтта күтәрелә, улар йөн һәм пар мокрая пахнуть. Нику подмигивать Хоук. «Нисек Джолсон Эл — эго түгел, белһәң һин, малай — Эл Джолсон тип һөйләй: «әле Һин бер нәмә лә белмәйһең».
  
  
  Приветливо улыбаться Карте Нику Хок.
  
  
  Киллмастер булғанын һиҙеп була. Наслаждайся ҡарсыға, уны наслаждайся үҙе. Хатта уның пошутить.
  
  
  Бөтә был билдәләрҙе күрһәтеү. Иң яҡшы эш булды был!
  
  
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  Был йәш кешенең исеме тутевилер буйынса булды: II Камерон Генри Тутевилер, Гарвард, 1956 йылда. Провисать ботинка менән начищать тиклем воротник — бай студенты. Буш тойоуҙан ғәжәпкә ҡалды хоука nen кабинетында ғилми-нәшриәт мәғәнәлелеге. Оло йәштәге ир-ат менән тутевилер неопределенно һаҡлағыстарын ҡараны, рыцары манераһы тиерлек. Асыҡ булып, уның начальнигы придирчивый Хоука тип һананы, ул, моғайын, үҙе эшләй алмай. Эму әйтергә мөмкин ине ғилми-нәшриәт комплексы, уны ялғайым.
  
  
  Икенсе яҡтан, ғилми-нәшриәт тутевилер һыу парҙар һоҡланыу уята. Күрәһең, уның тураһында ишетеп Киллмастер. Трепет менән ҡайһы бер ғилми-нәшриәт ҡара уны, бер ҡот осҡос мгновений һәм Нигы, тип автограф һорарға йыйынмай. Был образдарҙы хәтерләткән тынғыһыҙ була ул, тип, уны тере сағында уҡ легендаға әүерелгәйне. Бының өсөн ниндәй һәйбәт булыр ине беҙҙең эго, эгон, ә уны эго тәртип буласаҡ, — тип мерзость профессионалдар өсөн була был уның өсөн. Иң яҡшы агент өсөн, ул ҡунаҡхана тере ҡала, известность кәрәк буласаҡ. Нику ауыр булыуы билдәһеҙ ҡалды һаман. Был кәрәк буласаҡ менән бер ни эшләмәй.
  
  
  Ул ҡасан эшкә урынлашҡан кабинеты, сигаралары менән Хоук, ә Тутевилер трубка, портфель тотоп һуңғы ылыҡтыра. Выдать уның бер өйөм ҡағыҙҙар, уның ҡарауы.
  
  
  — Әгәр ҙә һеҙ вокзал ҡаршы, уның хәҙер асыҡтан-асыҡ башланы. Шуға ла күп ваҡыт ҡалманы, шуға мин уйлайым, яҡшы булыр, әгәр ул башта әйткәнемсә, ә һуңынан һеҙ һорауҙар бирә ала. Иң яҡшы?'
  
  
  — Яҡшы, — тине ҡыҫҡа Хоук. 'Алға, дауам итә.'
  
  
  Лондон һәм аяҡҡа баҫтырыу уның ғилми-нәшриәт ухмылка уставляться н ойоҡбаш, тәмәке менән ауыҙығыҙға н ялатылған, таралғы rta поэмаһы аша. Винить хоука ысынлап та уны алманы. Был хатта ҡайһы бер кешеләр менән добродушный разозлить һәләтле егет тирә-яҡ, алыҫ түгел, ә хоук добродушный була.
  
  
  Ҡайһы бер ваҡытта үҙе грызлов Тутевилер төрөп, ҡағыҙға өйөр япраҡтарын йолҡоп тирә-яҡ һуңынан. 'Яҡшы. Беренсенән, был минең эшем һеҙгә йөкмәтелгән сәйәси аспекттары тураһында проинформировать була. Откашливаться һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. — Нәҡ һеҙҙең хаҡта белмәй тип Триест, владимир Карте? Ҡала һәм эргә-тирәһендәге тарихты тураһында?
  
  
  «Италия араһында бәхәстәр даими һәм Югославия», — тине ғилми-нәшриәт. «Йыл уның өсөн көрәшә улар. Әлеге ваҡытта, ул, уйлап, берләшкән милләттәр ойошмаһы һәм уның менән идара итә».
  
  
  — Беҙ ҙә ҡалышмаҫҡа тырышабыҙ, — тине Хоук әлбиттә. Подмигивать ғилми-нәшриәт.
  
  
  'Эйе. Әлбиттә. Әлбиттә,.' Обескураживать түгел, Тутевилер дауам итә. «Триест БМО юрисдикцияһы аҫтында залға, ысынлап та ла, һәм был бер кемде лә ойошторолдо. Беҙ, итальяндар, беҙҙең югославиялылар. Тирә-эго Триест һәм ике илдең дәғүә итә.
  
  
  Ярай, раббым, был эште бомба менән югославиялылар мөмкинлек бирә, сөнки улар оҙаҡ көтә - ЦРУ, - тинек беҙ, - тип ул был бомба табыла һәм уларҙы файҙаланырға ниәтләй югославиялылар, Италия шантажировать өсөн, уны бөтә хоҡуғынан баш тартыу өсөн Триест. Асыҡтан-асыҡ түгел, беләм. Былар барыһы ла бик йәшерен рәүештә эшләнгән була. Тулыһынса һәм асыҡтан-асыҡ - бмо аша. Был ниндәй биләй-шул уҡ ваҡытта, тине, бер нисә ай аҙағында һәм аҙағында килешә триест әммә итальяндар тапшырырға тура киләсәк. Бер ҡасан да!'
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, әнисә менән Хоука, аңлауы, был яңылыҡты ҡарттар өсөн түгел. Был неудивительный. Норматив хоук гений була. Ҡырҡ йыл үткән, әгәр аяҡтарым тутевилер ҡалаһы вашингтонда, ҡыйыулыҡ Хоука ул барып етә ала.
  
  
  Ника әйтер: «һис бер нәмә юҡ-ара яңы шантаж. Был хәл йыш була. Тикшереүһеҙ шантаж югославиялылар үҙе нисек? Бында бомба менән нимә юғала? Көпшәнән яһап тутевилер ғилми-нәшриәт комплексы үҙенә, әйтерһең мылтыҡ булған. «Был бик метко улар эшләй, һәм йоҡа, һәм шул уҡ ваҡытта неотступный. Разведка хәбәр югославия, самолеттар бомба табыла һәм улар юғалды. Бәлки, был дөрөҫ, бәлки, юҡтыр. Эффект элеккесә ҡала. Паника була итальяндар. Югославиялылар, - тип әйтте, залында бомба аҫтында тәрән Венеция!
  
  
  Нигы тутевилер дунайҙағы ҡарай. Драматик ир-егеттәр күп булды. — Ни эшләргә былар менән? улар һорай. «Башҡа тигеҙләмәләрен? Шаяртып? Безвредный Бомба. Актив түгел. Югославиялылар тип белһә, беҙ нимә беләбеҙ?
  
  
  Өҫтәрәк өҫтәл Тутевилер постучать трубкаһын. «Уны беләм кеүек, һыу аҫтында был бомбаны шартлата! Был мәғлүмәттәр асылда, беҙ ЦРУ бирә. Белград ih кеше менән асыҡтан-асыҡ бирелгән. Имеш-мимештәр йөрөй, сөнки итальяндар югославиялылар һөйләп, әгәр улар ала алмай Триест шунда, был уларға иң яҡшы киҫәге һәм италия венеция шартлатып һәм бомба шартлата. Ә һуңынан аҡш-ты ғәйепләй. Был беҙгә бомба.
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт яйға Карте. "Был Хм... нәмә булған була." Сара проблемаларҙы асып башланған һыуыҡтар төбәктә трещит буйынса аспекттары мейеһе компьютер эго.
  
  
  «Был югославиялылар нәмә ҡулында буласаҡ», — тине ул. «Был беҙгә бомба. Шуның өсөн беҙ яуаплы, - тип, уны шунда. Иң делле, беҙ солгать мөмкин, әгәр әйтергә, тип заряд бомба түгел. Шулай, ышанырға мәжбүр полмира Белградты ала һәм Мәскәүҙә , джен беҙ, һәм был асылы. Бомба шартлау осраҡлы мөмкин — бөтөн донъя ғалимдары иҫбатлай алмай ине, был улай түгел. Артабан да шулай булып эшләй.
  
  
  Хоука ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. "Бәхетле булыр кремле". Сигара Хоук жевать һәм яуап алманы. Тутевилер әйтте: — Һеҙ уң, владимир Карте. Югославиялылар тотош оло ағаһынан ҡалышмай, шул уҡ ваҡытта тыйнаҡ, үҙе алып бара. Урыҫ тип ҡарап түгел, беҙ - кешеләр, ҡорамалдар, аҡса, уңышҡа өлгәшергә ярҙам итеү өсөн югославиялылар. Формирует булыр ине һәм улар өсөн был - ҙур. Сөнки, әгәр улар шантажировать Италия, улар, асылда, беҙ шантажировать». Унан тағы үҙ порыться ҡағыҙы. «Мин бында цру һуңғы доклад була. һәм тематическое исемлеген тәҡдим итәбеҙ».
  
  
  Раздавить Хоук пепельница сигаралары булһа. «Мин уйлайым, беҙ был ваҡытта нимә менән идара итеүҙе үҙ өҫтөнә ала ала, улыҡайым. Ихтирам менән һеҙҙе бөтә босс, кәрәк түгел беҙҙең өсөн кемдер беҙ әйткәнде, беҙҙең кеүек эштәрҙе эшләне. Беҙ быны ла ҡалдырмаған, ә? Беҙ бындай бысраҡ дельта ремонтлау буйынса белгесе, һәм мин ышанам ни, был бик бысраҡ эш. Һәм, әйттем һиңә, күп ваҡыттар шулай булған да.
  
  
  Мин бер нисә протрезветь биш тутевилер ih китте. Ул көпшә үҙен онота. Эго ултырғыс ҡара йәшник һалыу һәм ғилми-нәшриәт Хок. «Мин олоғайған моғайын. Миңә был неприятно, йәш пар. Әммә был хәл штопор — һеҙ барығыҙ Венеция, N-3.
  
  
  — Мин унда бер ҡасан да ҡыш булмай. Уны ишетеп, шунда ҡыш убого. Томан күп Лидо һәм ябыу. Һеҙ, әлбиттә, зацепка була?
  
  
  Хоук кивнуть. - 'Күпкә әҙерәк. Уның өҫтөндә ныҡлап эшләп, ошо өс көн, әлегә һин үҙең ҡыҙы менән париж резвиться. Ҡарар беренсе һуңынан уны, аңларһың, тип, бомба булыу өсөн беҙ уларҙы табабыҙ, кәрәкмәй, минең башҡа был планлаштырыу һәм стандартлаштырыу буйынса бер нисә тап шулай».
  
  
  Мимолетное карте ғилми-нәшриәт тәьҫораттар алыр — алмаҫтан уҡ беренсе тапҡыр — иҫке һәм хәйләкәр үрмәксе, өҫтәл артында ултырып обшарпанный.
  
  
  Босс наклоняется уны эго. - «Дөрөҫөн әйткәндә, был операция контрразведывательный була. Һин шәп егет ҡаршы, бөтә донъя буйынса иң яҡшы агенттарының береһе, моғайын, һин насар түгел».
  
  
  Разг проигнорировать ғилми-нәшриәт һуға. Хоук тап шулай булды. Ул юғында, укол ғилми-нәшриәт бәләкәй тип шулай тоҡана.
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт. 'Яҡшы. Мин конкуренция оҡшай. Был кем?'
  
  
  Выдать өҫтәлдә ҡағыҙ битендәй йоҡа поднос аша Хок. «Уның исеме бик күп ҡулланыла. Ул ни белә, уның ысын исемен, беҙ уларҙы ҡуллана, Манфринто Ванни. Улар итальяндар-renegade һәм венеция — был уйын өсөн уның йорт — италия полицияһы үлтергән өсөн эҙләйҙәр. Шулай уҡ наркотик булыуын, өйөмдәре һәм башҡа әйберҙәр ҡолона сауҙа аҡ насар. Был рәсәй тораҡ пункттары, уларҙы тулыһынса һеҙгә ышанырға мөмкин булған хеҙмәттәшлек полиция, хатта икән, тимәк, улар һеҙҙең ҡамасау түгел. Жилуновичтың теләге манфринто улар үләм, үлтереп эго ләкин әгәр кемдер башҡа, илай ине улар.
  
  
  Ника йомшаҡ тауышы була, тип һорағас ул: «Тимәк, был рәсәй буйынса тораҡ пункттар юҡ?»
  
  
  'Әлбиттә. Әммә аҙаҡ - һуң. Ул аңлата. Беҙ тәүҙә теләр Манфринто тере ҡайтара - мин уйлайым, ул белә, бында бомба. Ул, моғайын, өҫтәрәк бер кеше бик аҙ, белә ул, ҡайҙа ул залға. Мин ни билдәле, бомба фокусировка Манфринто өсөн яуаплы. Әгәр, һис шикһеҙ, блеф былар барыһы ла түгел, әммә мөмкин түгел, сөнки беҙ хәүеф аҫтына ҡуйыла.
  
  
  Оҙон аяҡлы һәм ғилми-нәшриәт тағы ла бер сигарет закуривать сатраш, штанина рассеянно разглаживать килгән йыйырсыҡтар. Улар аңлай башланы. Ул ишетмәй тиерлек, мейе нисек эшләй Хоука. Хоук ҙур ҡунаҡхана, бомба менән проблемаларҙы хәл итеүгә ҡарағанда, уны теләп, Манфринто Ванни. Был мөһим кеше булырға тейеш, уны яҡшы йәки насар булырға тейеш буласаҡ һәм, ярашлы рәүештә тыш, йыл һайын был — гер хоук кире осраҡта ла ҡурҡа ине. Эго начальнигы гүзәл шахматсы булды. Ходовая уны алға артым алты уйлайым. «Хәҙер был Манфринто уҡ етмәй, — хоук уйлайым, — һәм ул бер ҡасан да юҡҡа сыҡты, һәм бер ҡасан да борсой Хоука күберәк ала». Һеҙ үлек инегеҙ, дошманыңа зарар бер ниндәй ҙә зыян килтерә алмай.
  
  
  Бер аҙ ғилми-нәшриәт донъя тирә-яҡ кешеһе булһа, кем белмәй, Ҡарсыға тотҡан китап «килә». Эсендә булғандарҙың исемлеге исем — ир-аттар, ул Хоук ҡунаҡханаларын тәртипкә килтерә.
  
  
  Яҡшы, — тине ғилми-нәшриәт. — Мин манфринто тураһында һөйләне. Уны уйлап, уның үткән был һеҙгә ҡамасаулар.
  
  
  Киҫкен ҡараштар ташлап, уның босс Эго. — Был һиңә бик тиҙ аңланым, малай. Тирә-яҡ бер сәбәптәре, улар буйынса мин һине яратам — юҡ һин булмағанда, инстинкт убийцы, Манфринто менән проблемалар күп булды минең өсөн. Беҙҙең өсөн уның башында ҡайһы бер кеше үлтерелә. Ябай тел утомить әммә мин түгел. Был Манфринто — югославия әлеге разведка башлығы, тимәк, ул юҡ, уларға тағы ла оҙаҡ растерянность була.
  
  
  «Мин беләм, беҙ бит шул тиклем югославиялылар өсөн».
  
  
  Хоук н почесать эйәк шырт. — Был, ғәҙәттә, эшләмәй һәм улар түгел. Ih разведка хеҙмәте — хеҙмәт түгел, артыҡ дауам рәсәй, эске эштәр тыш дельта. Юҡ, ул эште бер кеше.
  
  
  Хоук бүлмә буйлап йөрөй башлай. «Иң яҡшы аҡса разведка ҡоролмалары тора, Н-3. Миллиард. Һеҙ ғәжәпләнеү ине, әгәр белһәң ине, ни АХ йыл һайын үткәрелә.
  
  
  — Мин барыһы ла эшләй, тип минең көстән, — пробормотать ғилми-нәшриәт. Асыҡлыҡ өсөн шулай булды Хоука осрай, әммә була сәбәп булырға тейеш.
  
  
  Комментарий проигнорировать Хоук. Сунь ауыҙ итә һәм ул яңы сигара йөрөүен дауам итә. «Бик күп аҡса тотонолған, һеҙҙең донъяла иң яҡшы хеҙмәт ала алмай. Булһа, нисек инде мин әйтәм, билдәле шәхестәр, улар менән булһа кәрәк, ҙур агент, илдә кесе эшләй. Был тайғаҡ Ванни Манфринто, непристойный төрө, уны тик яҡшы агент. Уны күрергә теләп, уны юҡ итә. Һуңыраҡ беҙ был күп юғалтыуҙарға тарыһа мөмкин ине.
  
  
  Ника Карте өндәшмәй. Уның ҡарауы, үҙ босса расхаживать. Ника тиран була, ҡасан булырға тейеш булһа, әҙерлеккә, уның менән был танырға, әммә ул ваҡытта бындай тиран булыуы мөмкин түгел, тип Ҡарсығы. Шундай тыныс түгел, манераһы планлаштырыу өсөн мәшәҡәт өҫтәлде. Был тәҡдим задачуу Манфринто Хоуку, иҫке һәм джентльмен булған, тип эшләй. Ябайлығы үле. Контрразведка. Мөмкин тиклем күберәк ҡаршы үҙен үлтерә, ә һеҙ тыныс, төнөн йоҡлай алмай. Ник йылмая мәжбүр була. Бында Бомба бар-икенсе планда була. Хоук өҫтәл үҙеңә кире ҡайта. 'Яҡшы. Болтать етер. Минеңсә, һеҙ минең ҡарашҡа белә хәҙер. Төп миссияһына тотона. Манфринто — югославия ысын лидер эҙләй: ошо йылда беҙ күп беләбеҙ. ЦРУ һәм был кеше, тип һанай ул. фокусировка бомба өсөн яуаплы. Беҙгә хәбәр итеү, белдереү белградта йома, үлеләр хәҙер улар, әйтелеүенсә, - тип шантажға манфринто планда барыһы өсөн яуаплы, бынан тыш, ул беренсе бомба ҡарар юғалыуын күргәс, был идеяға үҙемдең һатып югославия һәм уның босс. Моғайын, улар ҡыҫыла, Рәсәй ярҙам булыуына ышана башлай. Түгел был тип, үҙен үҙе яһаған ине улар. Һәр осраҡта, reputed беҙ, ысынлап Манфринто тип белә, унда залында бомба.
  
  
  Әлегә үҙе Хоук теорияһы төҙөлә, тянут ғилми-нәшриәт «Люгер» профессиональ ҡарашым ҡоралымды кобуранан сығарырға һәм пластик н небрежный поясына ҡараясаҡ. — Тимәк, беҙ уның һуҙылыуы бәләкәй һәм манфринто сере күрге килә, яҡшы?
  
  
  Иҫке Хоука йөҙө йылмая, ә уның гениаль теш протездары асыҡ. - 'Аныҡ. Һеҙ белергә, ул нисек эшләй, N-3, ләкин һаҡ булырға. Һеҙ уны үлтерә лә, әлегә ул да һөйләй. Ахырҙа, был миссия йәнәһе маҡсаты — был бомба табыла. Эго киң йылмайған булды. «Ҡағиҙә түгел, - тип әйткәндә, бер атыуҙа ике зайцев беҙ үлтерә алмайым».
  
  
  — Ниндәй һүҙ, — ғилми-нәшриәт ризалашты. «Был ҡағылмай зацепка тип, сэр? Венецияла Манфринто?
  
  
  'Һуңғы ваҡытҡа тиклем. Об заклад исемләү, һаман шунда ул. Әгәр имеш-мимештәр буйынса дөйөм танырға, ишетә күҙаллана — тоғро һәм залында бомба, әллә ҡайҙа алыҫ түгел Венеция, ә Манфринто операцияларға етәкселек итә, уны Венеция бик аҙ булырға тейеш. Йәки йәнәш. Уның базаһы булырға тейеш. Һәм тағы ла шуныһы-тип. Тирә-яҡ, беҙ Манфринто эш ысулы тураһында белергә, уның привередливый малай, һәр деталь уларҙың тураһында хәстәрлек ярата. Был эго тейеш һеҙ эҙләгән еңелләштерә.
  
  
  Ника ҡала ышанғандар. "Подсказка һеҙ түгел, шулай түгел икән, сэр?"
  
  
  Хәйләкәр кеше Хоука аңлатма барлыҡҡа килә. 'Әлбиттә, юҡ.'
  
  
  Ника көтә. Хоук эму әйтеп, ҡасан теләмәй.
  
  
  Ҡара ҡағыҙ битен яңынан Хок. Ирен скривиться Эго. — Һеҙ малай тураһында ишетеп, көнөнә бер шешә эсергә? Алкоголиктар?
  
  
  'Әлбиттә.'
  
  
  Ҡағыҙ бите эго босс кәрзиненә ырғытты. «Ярай, был Манфринто — ҡатын-ҡыҙҙар көнө менән шундай малайҙарҙың береһе. Беҙ ни, эгон веб-көсһөҙлөгөн. Улар йөрөмтәл дауалау. Килеп ҡағылғанға ла алкоголь, ҡомарлы уйын уйнау түгел, хатта травма түгел. Әммә ҡатын-ҡыҙ һәр көн уның янында булырға тейеш. Һәм уға ышанып, сөнки эго вафат була. Ысынлап усмехаться Хоук. Мундштук ғилми-нәшриәт тағы ла бер сигарет менән ялатылған закуривать. — Ханым, һеҙҙең уларҙы иҫкә алыу такси? ... Е куртизанка?
  
  
  'Эйе. Веризон морган уның исем де. Ун биш йыл самаһы беҙҙә эшләгәндәргә инде. Ли күреп, уны фәхишә тотош халыҡ-ара, һәм был бик ярҙам итә. Идеаль камуфляж. Аныҡ һәм хәүефһеҙ, сөнки эй, заполнить кәрәк.
  
  
  Был нику танырға тура килә. Фәхишәлек булдымы халыҡ-ара яҡшы ышыҡлай. Әммә башҡа һөнәрҙә күрәм һәм шунда уҡ киҫкен хәл у эго.
  
  
  — Ике яҡшы агент булһа, ул да алыр ине, — тине ул. әлбиттә. 'Был яғына ике бысаҡ һындырып, сэр. Хоук кивнуть. 'Был уның белә. Бына беҙ, әлбиттә, ышанма ла, был-эш түгел, әммә бындай әһәмиәткә эйә була. Беҙҙең тоғро булған булырға шанс нах, — әҙерҙе күсерергә мин уны, әгәр тура килә.
  
  
  Юҡһа, үҙҙәрен ғилми-нәшриәт Карте эсендә һыуыҡ. Ул үҙен тәжрибәле агенты булып киткән, һәм ул яҡтарҙан йәһәттән эштәр буйынса-икенсе. Кеше уның хәрәкәттә булған, ҡайһы берҙәре убийственный рост, әммә уның үлеменә ҡарата булған ҡарашын да-хладнокровный хоука планлаштырыла, шул хәтлем һәләт беспринципный эго агент, һөҙөмтә алыу. Был көсһөҙлөгөн, үҙенең әйткән. Бер етешһеҙ эго буйынса бик аҙ.
  
  
  — Мин дә ышанам, — тине Хок, — тип һиңә яҡынлашҡанда манфринто сит ярҙам ала. Унда бик һаҡ һәм бик яҡшы һаҡланған. Шулай булмаһын өсөн бындай һөмһөҙ түгел ул, нисек палач, тик ҡасан беренсеһендә эму. Әммә ҡатын уның менән шундай хәл. Verizone de Morgan ул барып етә ала, уның ышаныслы. Бынан тыш, ул, инде барыһы ла тиерлек яйлай. Нах бар, э-э, бөтә европа буйынса бәйләнеше. Аныҡ ла беләм, ни хәл итә ник мыҫҡыллы иҫке джентльмен. — Һеҙ күренеш булыуын асыҡ йортҡа? Бындай ҡатын-ҡыҙ булараҡ, был Верайзон, эшләй бәҙрәф ғәҙәти түгел, сөнки түгел бармы? Хоук огорченный күренә, һәм был тағы ла ҡыҙыҡлы ғилми-нәшриәт поражаться амбивалентлыҡ. Джентльмен үлтерә иҫке әҙерләй ала, шулай уҡ бесстрастно, шахмат барышы нисек, әммә уны сарыф грубость.
  
  
  'Әлбиттә, юҡ.' - Нахмуриваться Хок. — Мин уйлайым, ул ҡасан булыуы тураһында уйлап, э-э, борт. Бынан тыш, беҙгә был эштә ярҙам итә ине. Әммә мин уйлайым, бар нәмә нах ҡыҙы менән бәйле булмай, ул асыҡ йорто эшләй. Һәр осраҡта, уға ышанам, тип, был эште үтәй алмай уны. Бына, ҡарап. Нику 8x12 уның фотоһүрәте бирелгән. «Ханымдың тауышы ла күренә. Хәйер, теүәл әйткәндә, уның леди түгел.
  
  
  Фото ғилми-нәшриәт оҙаҡ ҡарап. Ул хис, был донъяла бер нәмәгә етди боҙоп. Был гүзәл йән эйәһе проститутки?
  
  
  Модильяни төҫтәге тар һыҙаттар булған кешелә иҫ киткес аһәңле менән овал. Ҡараңғы булып стрижка ҡатыраҡ, аҡһыл туго маңлайы менән бикле бейек, бәләкәй, тип фавна, ҡолаҡлы гөбөргәйел яҡын. Тура танау һәм ҡыҫҡа булды, нисек кенә сеүәтә, бер аҙ киңәйтергә киҫтереү булды, ә ҡаты оло ауыҙ булырһың. Остроумно ғилми-нәшриәт уның күҙҙәренә ҡараны,-дерзко; миндаль власть менән ҙур күҙҙәренең ҡараштарын.
  
  
  — Хоҙайҙан, — тине ғилми-нәшриәт Карте. «Нығыраҡ оҡшай ул королева, д шлюха».
  
  
  — Ул принцесса, — тине Хоук. — Һәр хәлдә, эй була. Хәҙерге. Бер нисә йыл элек уның принц итальянға кейәүгә сыҡты. Был типтағы һеҙ беләһегеҙ - прудить быуа, нисек беҙ уның менән айырылышҡан һәм тапҡыр уның алдында шул тин булып, беҙ нисек эшләй башланы.
  
  
  Ника фотоһүрәттәр ҡарау дауам итә. Ҡыҙыҡлы булды Эму — йәки был көтөргә була? Веризон морган вәғәҙә иткән дер, тип, бөтә булған башҡа ҡатын-ҡыҙҙарынан бик ныҡ айырыла, һәм уның менән эшләй. Ул эшләүсе ҡатын-ҡыҙҙы күрә алмайым, ләкин тура — ярай, арбала һәм матур тамаша булды был. Аҡыллы кеше лә. Был һәр саҡ ярҙам итә.
  
  
  Хәҙер уның иҫтәлеген бер ҡасан да кешенең эгоһын запечатлеваться. Хоуку ҡайтарып уның фотоһүрәттәре, уны йәшниктәргә һалып, ултырғыс.
  
  
  — Был исемде, — тине ғилми-нәшриәт. — Ни антиквар һәм үҙенсәлекле, шуға ла бармы? Морган. Король артур апаһы түгелме был? Лена Фэй Морган? Ведь йәки матур булыр был ырыу?
  
  
  — Беләһеңме түгел, — тине Хоук сухо. — Мөмкин булһа, уны сихыр — ee һөҙөмтәһе лә күренә. Ул үҙ тәнеңә урынына ҡулланылған ғына тылсым таяғы. Киҫкен ҡарашлы гер Эго. — Мин һиңә түгел, тура әйтеп, П-3, ләкин ул барыһына тигеҙ эшләй. Ул артыҡ мауығыу түгел. Һин әйткән ул, - тип, уның был ғәмәлдәре иғәнә әҙер. Беҙ, моғайын, кәрәкмәйҙер ҙә, әммә һуңынан ғына түгел, уның кеүек Манфринто һыу килтереп һин, ул, ышан. Тупаҫыраҡ әйткәндә — ҡағиҙә булараҡ, уның ҡарамағына ҡалдырырға деталдәр һеҙ — минең телем, һин цепляться өсөн нах өсөн, пиявка булараҡ, һеҙ әлегә ул манфринто атыу алыҫлығы та яһай. Шул саҡта һеҙ үҙегеҙгә эго ала. Уға һин тик бер генә мөмкинлек булмаһа, шуға күрә, зинһар, рыцарь була! Агент уны ялланып, бына яҡшы һәм бының өсөн түләргә, һәм ул тап белә, ниндәй хәүеф бара. Беҙ түгел, беҙ уны эшләргә мәжбүр итергә тура килә. Һәр осраҡта, мин уйлайым, был-ҡуҙ уның өсөн, ғәҙәттә, эшләмәй».
  
  
  Закуривать түбәһенән төтөн сығарыу һәм ғилми-нәшриәт комплексы була. Эйе, уның уйлауымса, улар күп косте киҫкен тойғоларҙы тирә-был ябай эшләргә. Бәлки, был уның иртә эшләй. Юҡ инде. Мауыҡтырғыс нәмәләр булмай түгел, була йә булмаһа арҡаһына бысаҡ ҡорһаҡ пулған.
  
  
  — Мин уны көтә?
  
  
  Хоук онотолмаясаҡ. — Кем ул-көтөп булған — ул белмәне, кем булыр был. Ee бойороғо тора шул, өсөн Манфринто менән элемтәгә керергә, уның менән пересыпать, уны йоҡлатырға, ә һуңынан эго ир-ат тапшырып, уның менән бәйләй улар. Ә уның эшләгән эше.
  
  
  — Ә әгәр уны үлтереп Манфринто беренсе түгел?
  
  
  Хәҙер хоука һаҡлағыс тауыш тоны булырға. «Мин күп нәмәне эшләргә тура килде, ул миңә оҡшаны. Һине лә. Уның инаныуынса, тип әүрәтеп Манфринто ловушку был берҙән-бер ысул.
  
  
  Ника босс үҙенең ҡарай. Ҡарт йәки үҙе яҡларлыҡ бер нәмә лә аңлата хәрәкәт итеп тора. Мөмкин икән, тип, бөтә Хоука-намыҫ була барыбер?
  
  
  — Тимәк, ул прима, — тине ғилми-нәшриәт. — Был беренсе тапҡыр түгел. Бынан тыш, уның тағы ла вафат булды — мине борсоған һаҡлау эй, ғүмер, әгәр алманы.
  
  
  'Яҡшы. Был эшләгән.' - Потянуться һәм хоук баҫа. «Зыян түгел, әммә был миссияны, һаҡ булды. Был бомба табырға тейеш, беҙ, мин һәм телисез өсөн, үле манфринто була.
  
  
  Нисә метр булғандыр плей нику ҡиммәтле проекционный күрһәтә. Барыһы да булды был, тип, АХ ванни манфринто тураһында белә. Бөртөклө һәм һүрәт размытый була. Был юлы нисек яҙылған шул алдында булды, белградта терраса манфринто кафе нисек ташлап китәһең. — Беҙ бының менән йылмайып, — тине Хоук ҡараңғылана. «Бындай кеше йырлай».
  
  
  Һәм экранда официант менән иҫәпләшеп тормаған кеше була. Һомғол кәүҙәһенә бик ҙур күрмәй ир-егет башы менән ғилми-нәшриәт комплексы өсөн юғары эго, кудри масса менән ҡаплана. Ауыҙ һәм танау тар профиль крючковатый ҡараңғы булып ҡала. Выпирать оҙон муйынын куртка яурындары тирәләй ултырған насар булһа, күкрәге тар булмаһын артыҡ, киң янбаш. Туберкулез менән ауырыу төрө. Бынан тыш, Ника босс тип әйтә.
  
  
  — Мин беләм, — тип яуап бирҙе сухо Хок, — әммә мин кеше нетерпеливый. Мин көтәм теләмәй, әлегә һәләк туберкулез эго». Хоука ғилми-нәшриәт китте, мәшәҡәттәр өсөн үҙенең тәүге ябай эштәргә арнаған. Күберәк кешене үлтерергә ярамай, бюрократик пробираться аша түгел, һаҙлыҡта. Шпион ваҡытта романтика-фрилансерҙар аҙағына яҡынлаша. Хатта шпионаж, автоматлаштырыу өҫтөнлөк контрразведка, АХ, үҙ бурыстары менән очиститель махсуслаштырылған донъя - палач, әгәр телисез - АХ элекке терәге булып ҡалған шәхси агенты. Эго тип уйлайым һәм көнөн.
  
  
  Аналитиктары менән интервью алырға ника ҡыҫҡа булды. Ул унан сығып китеп, архивтар, Манфринто Ванни бөтөрөү өсөн форма тултырып ҡара, үҙеңдең күсермәң бер, ике архивынан. Һуңынан был компьютер, карточкалар өйөр эму ҡайҙа барма, уларҙы уҡыу түгел, хатта уның ятты. Ахыр тип һанай, һәм уның уңышҡа йәки уңышһыҙлыҡҡа бәйле булған ҡыйыулыҡ, үҙ миссияһы нерв. Ул тағы ла автоматлаштырылған.
  
  
  Яландарында ятып ҡала аша үтеп, уның Париж, венеция тураһында уйлай һәм Жоржетт на мгновение. Мәл. Redactie special effects килгән һәм һуңынан уны, унда иҫке юл менән көтә компакт Пойндекстер эго чемп. Улар ҙур булмаған, әммә барлыҡ үҙ эсенә һыйҙыра, тип эму кәрәк булыуы мөмкин. Ниһәйәт, уға күскән «Макияж», барлыҡҡа килә һәм, н роберт кеүек. Корнинг, йәш бизнесмендар әле, китһәм ул Венеция, быяла һауыт-һаба өсөн фирмалар өсөн һатыу Сент-Мотивтары. Был макияж еңел булды, төҫө бер аҙ үҙгәртеп йәки башҡа органдарының ялған эго ҡиәфәте ҡулланыла. Яңыраҡ ҡолағы башын һыу аҫтында эго мөйөшөндә ҡыҫылып, бер аҙ тойолған оҙон танау, ауыҙ ә безвольный. Эго ҡара-причесывать волосы ҡыҫҡа булды һәм каштановый подстригать буйынса-икенсе. Тәртип кейемдән була, тик бигүк яңы түгел һәм бик ҡиммәт, һәм уны эго облегать небрежно ни ҙур кәүҙәле, кәүҙә маскировать ялғанлыҡ ғәжәйеп эго. Отель грим буйынса рәссам, контакт линзалар кейгән өсөн ғилми-нәшриәт комплексы, әммә ул баш тарта. Эго уларға зарар күҙе ауырта, һәм ул белә, тип күҙҙәре замаскировывать кәрәк буласаҡ.
  
  
  Унда макияж бүлеге ҡасан китте тирә-яҡ, һәм шкафта булған, хатта уны башҡа походка. Хәҙер бөтә икенсе күҙлектән күрһәтергә, ныҡышмал эшҡыуарҙар. Ул сән шәхес! Был эго карточкаһына яңы кош булып, унда күрһәтелгән, уның ағзалары «Лайонс», «Джейси» һәм «Ротари». Әгәр һеҙ самолет йәки поезға ҡаршы ала ине эго булып, һеҙҙе автоматик ине яҡындары, ҡатыны һәм балаларының фотоларын күрһәтә, уны һеҙ үҙегеҙ. Эго кош була улар.
  
  
  Хоук шылтыратып, ҡасан ҡайтып ғилми-нәшриәт. Уның ҡарауы үҙе бер номер дунайҙағы агент, кивнуть телефоны буйынса һәм ризалыҡ билдәһе итеп һөйләүен дауам итә. Тиҙ арала уҡыусыларҙың һәм быяла һауыт-һаба ғилми-нәшриәт sel башлауы тураһында папкалар, ул эму архивында юҡ. Шул ваҡытта, ҡасан барып етә ул Венеция, ул быяла етерлек булыуы тураһында белеү өсөн, алдан теләһә ниндәй башҡа белгестәр. Ғәҙәттә, бындай буш ваҡыттарында тикшеренеү сығымдар тигәнде аңлата, сөнки ул һирәк мәғлүмәт дауалағанда ҡулланыла. Әммә был булырға тейеш булған. Үлем ҡоҡуҡтар өйгә эште аңлата мөмкин.
  
  
  Хок һәм ғилми-нәшриәт комплексы, көпшә аҫып ҡараған. «Был цру була. Күрәһең, сабата агент югославия блеф — эвакуация башлау менән улар тыныс истрие ярымутрауы».
  
  
  Стонать ул килеүен, бармағын күрһәткән һәм никотин выдать нах запачкать картаһы. 'Бында. Триест тиклем пулып тораты. Киреһенсә башҡа асыҡтан-асыҡ Венеция адриатика ярҙарынан. Кешеләр түгел, улар үҙ.
  
  
  Киллмастер картаһын ҡарау. «Әгәр бомбалар залы, алыҫ түгел Венеция, д ҙур ҡурҡыныс янаған яр буйҙары югославия була, әгәр ул взрываться. Радиация, моғайын. Был эвакуация блеф өлөшө була ала, әгәр улар блефовать. Тик уларҙы көтә, беҙ быны асыҡларға тырышты. Хоук өҫтәл үҙеңә кире ҡайта. «Һеҙ беләһегеҙме, әллә уларҙың блефовать».
  
  
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  
  Нигы на карте вокзалы тирәләй төньяҡ асыҡтан-асыҡ бөркөт китте. Хәҙер уның шәхес роберт н үтер. Корнинг. Такси буйынса ҙур станцияһы инә һәм тоноҡ сыҡты, уны яттар төркөм кешене осраттыҡ, ривьера тотонолған. Уның тирәләй ҡайһы бер белә улар. Тирә-яҡ артыҡ бер кем лайыҡ эго ҡарашҡа осраҡлы түгел уларҙың.
  
  
  Беренсе класс менән ситкә китеп чаевые купе һәм йомарт була носильщик эго. Мендәр яһаясаҡ һәм ғилми-нәшриәт плюшевый закуривать еңеләйтеү, йәнле платформа сәхнәнән күҙәтте. Восточный экспресс тура Эго поезд була, һәм N-Истамбул 3 тиклем билет террористический. Венецияла ул, аяҡтар өсөн разминать, иғтибарһыҙ ә һуңынан юҡҡа сыға. Ул принцессанан веризон де ҡабул ителергә тейеш, шулай уҡ уны венеция менән ҡасан барып поезд. Әгәр ҙә бойороҡ Хоука кәрәктер ул, бында булһа ине, ул да-шул поезд.
  
  
  Платформа н һыҙғырыу яңғырап, тәҙрәнән ҡарап ҡыҫыла һәм ғилми-нәшриәт комплексы, бөлгөнлөккә стакан һалҡын булһын өсөн, һуңғы йыл һайын хәрәкәтен йәнле. Захлопываться көнө, нацистарҙың тағы бер һыбыҙғы, һәм ул уны шунда күрҙем.
  
  
  Унан ҡасып, ғәзәл кеүек, йәш ee иң төҙөк аяҡ-ҡыҫҡа итәк аҫтында. Цепляться өсөн уның ынғайына норковый шубка оҙон аҡ, сәстәре ҡара ҡыҫылһа ә уның бәләкәй йәнлек тире кәпәстәр. Икенсе яҡтан, нах косметичка алырға була. Носильщик өсөн кәрәк ул, пыхтеть, мышка менән ҡул аҫтында һәр бер чемп.
  
  
  Тәҙрә аҫтын өҫкә ҡарай һәм уның ғилми-нәшриәт комплексында үтәсәк, һәм ул унынсы секунд бүлкәттәре ҡарап эй, ҡала күҙҙәре. Идеаль кешеләр булмай, улар овал ҡара ны. Ул шулай уҡ ғилми-нәшриәт комплексы барлыҡҡа тәьҫораттар властность — ябай йәки был наглость була? - ee ул фотоны күргән.
  
  
  Ул китте. Һуңғы захлопываться ишек. Восточный экспресс станцияһына күсеү менән, тәмәке менән ялатылған һәм ғилми-нәшриәт мундштук н закуривать откидываться спинка һәм мендәрҙәр. Тимәк, ул был сделала. Был ғына. Был һуңғы минут булған. Нисек бармын-шулай эшләй? Миллионер менән осрашыу, дипломаттар һәм сәйәсмәндәрҙең мөһим? Хоук, тип әйтеү менән генә йоҡлап ир-егет дер бай һәм принцесса веризон мөһим. Саманан тыш гонорар өсөн. Башы һәм ғилми-нәшриәт ухмыляться покачать. Уның булып танылырға тейеш, тип миссис Уайт менән осрашыуҙы түҙемһеҙлек менән көтә.
  
  
  Тик шул ваҡытта ғына, ҡасан был эго ойошторола. Хоук, һәр ваҡыттағыса, был эму карт-бланш. Бөтәһе лә контролдә тота һәм уны эшләү буйынса миссия-үҙе теләгәнсә, шулай уҡ, һәр ваҡыттағыса, эшләүсе береһе. Был үҙ плюстары һәм минустары бар. Әммә индивидуалист өсөн, кеүек Карте ғилми-нәшриәт комплексы, льготалар күберәк була.
  
  
  Париж биҫтәһендә тиҙ арала поездарҙың хәрәкәте оҙон буйынса хәҙер. Эйфель башняһы занесены ғилми-нәшриәт комплексы һуңғы ҡараш ташлап. Һары йортона ут төртә. Портфель эсендә ҡарай һәм ғилми-нәшриәт купеһы ишеге ябылды, улар иҫке эму Пойндекстер бирә. Nen булып, башҡа мөхит, бәләкәй генә булып, ҡоралдары оҫта йәшергән өсөн отсек эго. Люгер менән, уға арынып, яңыһын, газ һәм төбөнән ике ih стилет һәм бомба һала. Яланғас үҙе тоямы ни ул, әммә шикләнерлек, венециялылар уларҙы эму тиклем кәрәк булды. Әгәр осраҡлы танышыу һәм уны принцесса, эгон ҡоралынан бирә алманым. Хәҙер инде ҡараңғы тәҙрәнән үҙ сағылыш ғилми-нәшриәт ухмыляться — эго скользнуть фекереңде билдәле бер йүнәлештә, уның һәм уны һайлап алмайҙар. Әлеге ваҡытта ла түләмәйенсә уның проститутки — эго өсөн түләү принцибы ҡаршы булған һөйөүе — уның өсөн шулай булды был премьераһы була.
  
  
  Джуда купе в йомшаҡ эго янындағы коридорҙа яңғыраны. «Класлы сервис — il vous s'plait».
  
  
  Ника ас була, әммә хәл икенсе раундҡа тиклем көтәсәк. Сөнки уның яны поездарының яҡын, тәүге джуда-һай-һай, - тип яуап бирҙе. Күпселек ҡатын-ҡыҙҙың тышҡы ҡиәфәте һәм үҙе тураһында хәстәрлек эму бик тойола, ул да ситтә ҡалмай. Уны хатта асыҡтан-асыҡ безупречность фото элементы булған. Һиҙемләүе булған икән ул, тип, уны һайлауҙың икенсе туры башланды. Һәм ул нисек. Сағыу яҡтылыҡ күргән, уны яҡшы отель буласаҡ.
  
  
  Икенсе хеҙмәте ҡасан башланыуы тураһында иғлан итә , уның аша качаться оҙон поезд алға бара. Гармошка алдынан һуңғы вагон араһында вагон-ресторан, тәүге тулҡыны уны борсолоу һиҙәм. Ул, арты менән тора дородный ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет, тәмәке тартыу траву һәм тышҡа ҡарай. Яҡты булған ир-егет кейҙем-эшләпә. шаҡмаҡлы һәм көрән плащ, һәм был-аҙ булыуы ла һағайта широкоплечий һы йәки артыҡ ғилми-нәшриәт эго. Был түгел,-тип осязать - коридорҙа йөрөгән тынғыһыҙ кеше һәр поезд, һәм ҡайҙа туҡталды, - тик N-3 тәжрибәле кешеләр булған, бар һәм буласаҡ, уны взвод нерв. Хәҙер уларҙы иҫкәртеү аңлашылмаған сигарет эму. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уны теркәү һәм уны иҫкәртеүгә ҡолаҡ. Моғайын, ул бер нәмә лә аңлатмай. Тағы яурынына, тәне здоровенный, «мундир маршала» эму эшләпә һәм башҡа түләүҙәр тураһында эго ир-атты хәтерләтә, икенсе ваҡыт.
  
  
  Өҫтәл һыу үткәреү һәм һоро костюм аҙағында Блондин поприветствовать эго вагон-ресторан. Принцесса була әле. Шеф - ашнаҡсы официант ғилми-нәшриәт тапшырҙы. Закуска һәм уның ни ашарға заказ шабли полбутылка. Һуңынан уны күреп, вагонға алып инәләр, уның башҡа яҡтан кеүек. Күмер-ҡара күҙҙәренең небрежно скользнуть Нику буйынса, ҡасандыр уның менән ҡыҙыҡһыныу, уны өйрәнеү, уларҙы йәшерергә тырышып. Был нәҡ шулай булды, нимә эшләргә ине Роберт Н. Корнинг, ҡатыны һәм балалары ҡотолоу Сент на мгновение-Мотивтары.
  
  
  Төкөрә ул. Итәкле костюм шанель уның менән бик ҡыҫҡа булды. Иҫ киткес төҙөк булыуы һәм уның тирә-кружево облегать ҡара аяҡтар ойой. Артҡы өлөшө, эгон фекере буйынса, бик ҡыҙыҡ та булды - һығылмалы, бәләкәй ботло, итәк аҫтына покачиваться аҙ. Показной беҙ уның булыу йәки вульгар мәғәнәлә түгел. Унда барып, тип леди. Ника тағы поражаться - ара һәм фәхишәлек кеүек красотки ни өсөн шулай булған?
  
  
  Восточный экспресс әкренәйә лозанна башланы. Травмалар һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап, мелькать өсөн тәҙрәнән ут кеүек. Шабли посеребренный ведерко эго алып һыуытырға, һәм ул саҡ эсеп, үҙ edu көтә әлегә. Вагон буйлап уны ҡарарға ваҡыт. Өҫтәл артына ултырып, уның менән башҡа пассажирҙар, ҡара сәсле, иҫ киткес бейек булмаған ир-ат менән усы. Нигы түгел, уның иғтибарын йүнәлтеү.
  
  
  Эль ашҡан уның, ул асыулы тауыштар ишетте вагондар буйлап киттем. Ул ҡарашын күрергә һәм күтәрергә, аяҡтары дер вскакивать н Веризон кеүек принцесс, матур кеше ул. асыу искажаться түгел, ә киреһенсә ҡыҙыл ауыҙ һүҙ сегиет нах яһил ирҙәргә. Хәҙер күпселек башҡа пассажирҙар ҡарап, өҫтәл һәм ресторан хужалары ih k ашыға. Жестикулировать һәм киҫкен һүҙҙәре ҡулына мәле булды. Иҫ киткес кешеләр ҡунаҡхананы баҫып менән сәсен, башын һәм укрыться нәмә бормотать, әммә ҡыҫылһа һыуға һалырға һәм яурынына ҡулын ныҡ менеджер эму ултырғы килә. Ул аҙаҡтан,-тип ҡатынына әйтеп, өҫтәл артынан эйәреп һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы буйынса уны үтеп. Тамашасылар уны киреһенсә, берҙән-бер вагон була, улар буш булмаясаҡ.
  
  
  Шеф - ашнаҡсы берәүҙең эргәһендә туҡтап. — Һеҙ вокзал түгел, ултырған ханымдар бында әгәр,
  
  
  м-сье? Бәләкәй генә булып, э-э, недоразумения.
  
  
  Ғилми-нәшриәт баҫа. 'Әлбиттә, юҡ. Был минең өсөн ысын рәхәт». Ул үҙе бик матур күрһәтә сен-луисовский йылмайып, хәлдә, ул нисек эшләй, был — болтовней ни, тик, күрәһең, артыҡ бәйләнсек түгел.
  
  
  Изящно уның ҡаршыһындағы ултырғыстан төшөп ул. - 'Рәхмәт. Бик яратҡандар менән һеҙҙең яҡтан. Улар булалар иң яҡшы инглиз, итальян акценты менән еңел. Уның уҡыусылары ғилми-нәшриәт эше. Америка атаһы, әсәһе роксана. Европала тормошоноң күп өлөшөн үткәргән. Йәш ҡыҙ сәфәре штатындағы бер генә сифаты.
  
  
  Һәм тағы, - тине ул йылмайып: «Был ысынлап яратҡандар. Яңғыҙлыҡ ярата инем мин. Ул, күрәм, һин нисек инә. Шул саҡта ул, уйла, был һинең матур, ә хәҙер ул ғына белә. Америка хыялдар! Ҡара уны дунайҙағы уның күҙҙәренә ҡараны. Ҡыҙыл ирендәрен шатлыҡ мелькнуть еңел булды. "Һеҙ яҡтары бик галантно, сэр..."
  
  
  «Корнинг. Роберт Корнинг. Уның буйынса Сент-Луиза. Ул истанбулда буйынса мәғариф эштәре». Ялған. Әммә яҡшы булыр ине, әгәр уны белмәй инем, сөнки эго венеция маҡсаты булды. Эй, уны ысын шәхес үҙен тоторға ла йыйынмайым.
  
  
  Ул йылмая. Аҡ тештәр һәм уның тигеҙ була. — Һеҙ бик яғымлы, владимир Корнинг. Мин яратам һине уйлайым мин.'
  
  
  Был ысын күңелдән оло мәғәнәгә эйә түгел, ҡауыштыра. Шунда уҡ ғилми-нәшриәт тойоп, уның тәбиғәтенә ысын был. Ул һәр саҡ ғәҙел һәм ихлас була. Ниндәй күрһәтмәләрен, уның уйлайым. Ихлас шлюха! Юҡһа ул шундуҡ был һүҙ сирҡанып ҡарай. Оҡшаны, был эй, тап килә. Куртизанка яҡшы булыр. Бәлки, Хоук барыбер хоҡуғы булған.
  
  
  Ул юҡҡа йылмайып. — Һәр хәлдә, был һин, придурок вон кеүек шул.
  
  
  Эй йылмайып ғилми-нәшриәте үҙҙәренең бүләктәрен. 'Нимә булырға тейеш тигәнде аңлата был? Хәйер, — ашығыс өҫтәне ул, — был, әлбиттә, минең эшем түгел.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс төҙөк шевельнуться уның яурыны. — Ах, мин өҫтәл аҫтында ул раздражать. Мин аяҡҡа баҫтым. Пожалеть тик ул, мине булавка шляпный була.
  
  
  Ника төптәрен ҡарай. Ир-егеттәр менән ялтыр сәсе, шул китте бер тапҡыр. Раскачиваться ул күпкә күберәк поездарының хәрәкәт итеү өсөн кәрәк. — Мин уның иҫерек тойолғандыр.
  
  
  Белемде улар бирҙе, һәм улар болтать, поезд рельстан сығып китә һәм әлегә йүнәлеш буйынса лозаннала штуф Милан. Ih де веризон һөйләшеү ваҡытында уның принцесса кеүек тойола, һәм ғилми-нәшриәт комплексы булып яҙҙым, һәм шаҡ ҡатырғыс булмаһа ла түгел.
  
  
  — Һин минең принцесса тәүгеһенә, — ул усмехаться. «Мин бер ҡасан да, хатта батшаға ҡаршы ала ». Улар тәҡдим эй, тәмәке менән һыйлай. Вагон-ресторан тиерлек буш булманы инде, әлегә уларҙың коньяк эсеп, улар ғилми-нәшриәт заказ бирә.
  
  
  Дуҫтарса йылмайып булды уның, ул ҡасан ғилми-нәшриәт аңлата был. — Улар кеше түгел, батша, владимир Корнинг. Итәғәт. Ул минең ирем — дөрөҫөрәге, элекке ире — титулы булған, әммә италияға мең ih. Был һүҙ һис бер нәмә лә күберәк. ... Был исемде уның ҡулланылған ул, сөнки ул минең эшемде өсөн файҙалы.
  
  
  «Әлбиттә, — ник уйлап. Был, моғайын, тағы төнө өсөн йөҙ доллар тигәнде аңлата. Ир-ат булырға, йәғни уларға түләү өсөн принцесса менән пересыпать.
  
  
  Ул әйтә: «ә һеҙ эштәре, принцесса? Һеҙ был эш менән шөғөлләнергә була?
  
  
  «Мин дизайнер, модельер. Мин салоны в Римэ. Хәҙер ҡайҙа бара, тауышы уның. Хәҙер ул венеция ҡалаһында эшләй.
  
  
  Бард тип әйткәнең ялған. Йылмайып ғилми-нәшриәт комплексы баҫтырған. Моғайын, уны ошо хәлдән ҡотҡарырға була был алдаҡ ғәҙәти булған. Бәлки, алда буласаҡ эштәрҙе сифаты салоны бар һәм ул үҙе өсөн маскировка ee нах римэ ах түшәк кәрәк-яраҡтары була. Хоук ла был хаҡта телгә алынмай.
  
  
  Өҫтәл аҫтында тубыҡтан ih яҡтыртыла. Бер йылы һүҙ Эго кимәлдә тояһың. Отдергивать аяған ул. Нах ғилми-нәшриәт ҡара күреп, ҡара күҙҙәре бер аҙ уны онтаҡ. Уның ҡарауы улар, ҡанлылыҡ, баһалау. Аяҡ ғилми-нәшриәт передвигать. — Мин ғәфү итә, принцесса. Ул - ул, башҡалар кеүек идиот. Был осраҡлы булманы.'
  
  
  Унда ул наклоняется, подпирать һәм эйәк ҡулдары, нескә бармаҡтар тәмәкене ҡыҫып. — Мин вокзал, владимир Корнинг. Ул, тип уйлаған был бәйләнештәрҙең һәйбәт булды. Ахырҙа, был-бәйле буласаҡ , кем бәйләнеш урынлаштырыу».
  
  
  Хоҡуғы бар уға. Ысын күңелдән, асыҡтан-асыҡ высказал. Ул асыҡтан-асыҡ буласаҡ.
  
  
  — Мин бер нәмә лә һынап ҡарап, принцесса, — тине ул. бик аҙ. 'Итәғәт. ... Ул бәхетле, етеш ул өйләнеп, мине һәм ике балаһы бар.
  
  
  Зәңгәр төтөн сығарып, уны эго клуб яғына. Күңелле булды ул, йылмайып. — Һеҙ миңә күберәк оҡшай, владимир Корнинг. Һис шикһеҙ, һеҙҙең менән фото ih сездә бар, ҡатыны һәм балалары һеҙ?
  
  
  'Әлбиттә.' - Эй выдать һәм ғилми-нәшриәт бумажниктар фотоларын күрһәтеп, уның бөтә архивынан алынды. Һәм һылыу ҡатын-ҡыҙҙарҙы ылыҡтырыу һүрәттәр була, ә фәрештә кейемендәге боттичелли хәҙерге балалар кеүек күренә. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс нигы уйлап, уларҙы кем иң делле.
  
  
  Принцесса эму фотоһүрәттәр ҡайтара. «Бик матур улар. Һеҙ булырға тейеш, йылмайыуы, владимир Корнинг. Сампади һүҙ булды ишараны, ауыҙ һәм уны ҡыҙыл, йоҡа на мгновение тармағына әйләнә. Ул йылмая һәм һораған аҙаҡ: «һеҙ ҡасан да үҙгәртеп, владимир Корнинг?»
  
  
  Ника ихлас ихлас яуап бирҙе. Һуңғы бер нисә минут эсендә ике тапҡырға эго ҡатмарлаша роле — ул хәл итә, был бөгөн кис нимә теләй ҡатын-ҡыҙ яуланы. Теләге уны, бәләкәй хайуандар кеүек.
  
  
  — Ҡай, — тине ул тыныс. «Дауалау һирәк, әммә ҡайһы берҙә. Артабан уны ҡасан һәм йорт яңғыҙ тора. Һәм аңланым минең ирем — ул был хаҡта бер ҡасан да һорап».
  
  
  Ҡараңғы һалҡын ҡараш. — Был бик мөмкин, владимир Коминг? Ҡатын-ҡыҙ, уның һорау биргәнен дә шөғөлләнә? Уның уйлауынса, был мөмкин түгел.
  
  
  — Минең осраҡта да була, — тине ул ҡапыл. Һәм ул булһа ла белһәм, нимә непрофессиональный уҡырға инә, был шул тиклем ярһыған ҡатын-ҡыҙ булды, ул хәлдәр дауам итә.
  
  
  Уңышһыҙлыҡҡа принцесса на мгновение уны үҙ ҡулында. Ҡоро һәм һалҡын булһа, уның бармаҡтары, әйтерһең, тәненән электр тогы әммә пронзать эго.
  
  
  — Мин уйлайым, — ти кенәз, — тип ҡатын-ҡыҙ бик бәхетле ҡатын-ҡыҙ, һеҙгә лә. Мин уйлай, көнләшә тип, эй, һирәкләп ә уға көнләшәләр. Минең менән шешә шарап эсеп теләп, владимир Корнинг? Минең купеға йәки һине?
  
  
  Шулай итеп, ҡабул ителгән ҡарарҙары, һәм ғилми-нәшриәт сәйер еңеллек тойоп. Улар өсөн өр-яңы булған был хәл. Енси яҡтан етешһеҙлеге булған бер ҡасан да уны моғайын. Әммә хәҙер, ошо йән эйәһе менән уның ҡаршыһында, ул бөтөнләй тиерлек запыхаться.
  
  
  Түләү иҫәбенә ғилми-нәшриәт комплексы, йылмайып баш понимающий алыу шеф-ашнаҡсы , һәм улар аша сыҡҡанда вагон-ресторан. Купме Ee, тип ник әйтмәнең, яҡшы булыр. Ул теләп түгел, уны белеү өсөн, ул шунда «йәшәргә».
  
  
  Эго уның ҡулдың бармаҡ осо ҡағылмай, тигеҙлек һаҡлау өсөн, улар әлегә качаться аша поезд китә. Төндәр аша Экспресс мчаться. Милана иртә килә уларға.
  
  
  Ығы коридорҙары буйлап бара улар, ник тағы, ир-атты күреп, дородный асыҡ-көрән плащ. Травмалар һәм уны яңынан ҡарау, поезд төндәр аша нисек проноситься. Джуда мейеһе тағы памяти ғилми-нәшриәт комплексы, гепә тауыш менән ҡысҡырып хәҙер. Был кеше түгел шул! Шаҡмаҡлы башҡа эшләпә була. Был илаһи һоро эшләпәле кешеләр була. Ҡарсыға күҙ П-3 натренировать төйәк күреп була был. Был ир-аттар бер ни булмағандай, шулай уҡ юғары. Саҡ төҙөк. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс менән әсәһе нән бәреп төшөрөлгән эго ҡамасаулай. Бынан тыш, был дөрөҫ юл. Уның аша сыҡҡанда вагон-ресторандың ишек аша, ҡапма-ҡаршы, уның, инә ғилми-нәшриәт комплексы, ир-атты беренсе аша үтә алмай һәм вагон-ресторан. Уның был ант тиелә.
  
  
  Тимәк ике ih саҡтар булды. Принцесса ҡасан ишеген асыр өсөн придерживать ғилми-нәшриәт комплексы, уны тойоп, үҙеңә неуютно. Һәм хәҙер был тойғо көслө булды.
  
  
  Ҡасан улар бер вагонды үтте, принцесса әйтә: «Һеҙ ышанмағыҙ, был, бәлки, Роберт, — минеңсә, ул хәҙер һеҙгә шулай тип атарға була, — тип осраҡлы осраған ир-атты һәм ҡатын-ҡыҙҙар, беҙ хәҙер нисек был яһай, наслаждайся оҙаҡ ваҡыт дауамында башҡа дуҫтар? ниндәй ул заманда, ә ул, яҡшы дуҫы менән хушлашырға килгән? Һуңынан онотмаһын өсөн. Башҡа насар фашлап, алйотлоҡ, мөхәббәт тураһында һөйләшеү булды, хатта булмаған тәжрибәне ҡабатларға теләүселәргә? Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, был мөмкин?
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс нигы уйлайым. — Әгәр ҙә онотмай, — тине ул. «Мин уйлайым, был нимә булыуын онота. Башҡа, д.
  
  
  Гармоник улар аша үтә. В мгновение үбеп ирендәре ҡыҫылдылар, уның ҡыҫҡа һәм уны эго. Погладить ек буйынса уны эго. «Онота алмайым, һин тип әйтергә иртәрәк, ҡәҙерле».
  
  
  Купме әҙер буласаҡ, уның ҡунып. Принцесса крайы һәм атҡа һуғып, аяҡ сатраш, выкуривать сигареттар, шараптар һәм ғилми-нәшриәт заказ позвать ә хеҙмәтсе. Әлегә улар көткән, көтөү улар уйындар уйнай, һәм иң мөһим булыуы тураһында тағы ла тиерлек рәсми болтать. Ника һуғып нах sel ситтә аҙ булған. Хмуриться-ваҡыты менән ул, ирене һәм теле буйынса үҙенең иҫ киткес ҡыҙыл алһыулығы бар. Ник уйлап, ул үҙен йәлләмәй тураһында ҡарар юҡ.
  
  
  Шарап килә. Дверь заперта купе ғилми-нәшриәт. Ҡойған, стакан күтәрелде. 'Тост. ул...'
  
  
  Уның йомшаҡ ҡулдары, уның ауыҙ өлгәшә. «Мин тост әйтергә мөмкинлек бирә. Был төндә. Төн өсөн, һин нисек әйтер, әммә үкенерлек түгел. Төндә, уны ҡабатлау мөмкин түгел. Йотом стакан күтәреү һәм уны үҙе эшләгән. — Уйлайым да, беҙ ҡасан да булһа тағы вижу, Роберт. Тауыш биреүсе булараҡ, мин был телем. Ғәфү итегеҙ, әгәр был ҡырҡа яңғырай, әммә хәҙер ул үҙен шулай тоя. Әгәр һеҙҙең башҡа һәм был турала һөйләне, ә мин уйлайым, һеҙ быны эшләмәһәгеҙ, был-һеҙҙең менән мөхәббәт тураһында һөйләшәйек».
  
  
  Кивнуть Карте ғилми-нәшриәт комплексы, аҙаҡ эсеп, беҙ һүҙ әйтеү түгел. Ул уны карауатым янына ҡуйыла һәм стакандар менән һаҡ булығыҙ эго миниатюрный ҡаршыһындағы ултырғыс алған яҙма була. Һуңынан ул ҡулға алына ee һомғол кәүҙәле булған.
  
  
  Итләс кәүҙә торс принцесса үҙенең мөмкинлектәре буйынса скользнуть эго. В объятиях уның эго эленгән, тирә-яҡҡа раскачиваться, уның ҡулы аҫтынан ҡырын буйынса безвольный. Ee күҙҙәре ябылғас, ул, кескенә була һәм венала быуат күрҙе. Ҡара сәс киҫтереү уны эго еҫе тултырҙы. Баштараҡ яғымлы булып Эго токио, һәм уны эго аҫтында ауыҙ асып, роза һымаҡтар нежно распускаться.
  
  
  Бер нисә минуттан уларға үбешә, раскачиваться нәсихәт килә, поезд мчаться. Лизать һәм ғилми-нәшриәт ҙур һығылмалы ҡулдары ee притягивать скользнуть ботлоҡ булған. Тын ул, теле менән теле һәм уны эго неон тиерлек осрай. Холҡоңдо тикшереп, уларҙың бер-береһенә оҙаҡ ауыҙ итеп, ҡәнәғәтлек менән бәреп төшөрөлгән һәм бер үк ваҡытта ҡамасаулай, икеһе лә мөғжизә булды оцепенелый үткәргес, башҡа башҡа. Принцесса булырға эго ҡулдары ҡалтырай. Хәҙер ул, ауыр һулап.
  
  
  Токио үҙ өҙөлә һәм ул ниһайәт ҡыҫылмай, йылы, дымлы ирендәр ғилми-нәшриәт ҡолағы ҡарай. — Мин раздевать, — ул прошептать. — Яй, ҡәҙерле. Бик, бик яй.
  
  
  Расстегивать ул үҙенең жакеткаһын Шанель. Был уның ек йылмая эму — хәрәкәт һиҙеп rta уны йомшаҡ ул, — ләкин әйтте: — бер нәмә лә әйтеп, ҡәҙерле. Хәҙер түгел. Зинһар, бер нәмә лә һөйләй.
  
  
  Эй, уның куртка ярҙам төшөрөп, уны ырғыта һәм блузка расстегивать яҡтан башланы. Төймәһе була тиһә-артҡа баҫа, һәм ул мәсьәлә, һәр бармаҡтары ҡалтырап торорға ни төймәһенә эго. Хәҙер кибеп эго һулыш шептать в горле.
  
  
  Развеваться на блузка нәҙек зат. Нәҙек оҙон муйынлы үбәм уны, тире аҫтындағы йоҡа ирендәре атласный ключица буйынса үткәрелә. Ул уға ҡыҫылып, ирендәре уны эго ласкать ек.
  
  
  'Ж.'
  
  
  Уның ҡулында үҫһә, эгон обвивать муйынлы, ҡара уның өсөн бәләкәй лифчик половинка расстегнуть мөмкин. Выпрыгивать уның күкрәгенә бәләкәй түңәрәк, улар кеүек ирекле булһам, бәхетле булыр. Алһыу күҙлектән үҙ крушение соска, хәҙер ул выскакивать, иркәләү һәм подпрыгивать нагло аҫтында токио эго.
  
  
  — Бына, әле, — ул прошептать. 'Шунда уҡ. Боже мой!'
  
  
  Йәшен булып һәм уға ҡыҫылыу нетерпеливо расстегнуть уның итәкле. Был төштө, күбек кеүек ҡарағыҙ, уға ҡыҫыла һәм уны эго үбк һәм знаменитые, итәк буйынса ул ҡасан баҫылып сыға. Штанишки ҡара уны, кескенә булһа ла, ҡайыш, оҙон ойоҡ һәм балет тапочек пуговица өсөн юғары каблук. Ул киловатҡа балет тапочкаларына, купе һәм улар аша шары.
  
  
  Прошептать Принцесса үҙе хис һәм уның ирендәре: «мин алмай түшәктә декарт булмай, минең мөхәббәт. Хәҙер бара. Тиҙ.'
  
  
  Быны ул, иҙәндә иҫһеҙ килгәнен көтөргә һәм уның, полузакрытый күҙҙәре менән, ул тороп, брылев һүндереү өсөн.
  
  
  — Юҡ, — тине ул. әлбиттә. 'Эго индереп ҡалдырҙы. Һин уны күрергә теләй.'
  
  
  Тиҙ раздеваться ғилми-нәшриәт комплексы, өҫтөнә кейем үҙе менән. Захлестнуть Эго дауыл теләй, тик форсат эму хладнокровие һаҡлана. Был проститутки белеүгә ынтылыш уны аңлай алмай.
  
  
  Шул тиклем бер мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул нисек килә ул, минең ғилми-нәшриәт комплексы, Хоук солгать ли түгел. Билдәле булыуынса, ҡайһы берҙә үҙе агент Хоук джен — әлбиттә, рәхәт уҡ ih өсөн. Әммә сәбәп ниндәй? Әммә сгоряча онотмағыҙ. Ул ишек тағы ла бер тапҡыр тикшереп, уны артабан ҡарау бороп, ҡыуанып, тип, үҙе менән уның ҡоралы юҡ. Был кәйефен боҙмаҫ ине. АХ эго һәм Тату , балта йылғаһының һул локоть эго төҫтәге бөгөлөш яһап, алыҫта булһа — һәм тағы ла алмаштыр, — бермуд утрауҙары өсөн һуңғы миссия на эго. Бәләкәй ҡыҙыл шрамм мөрәжәғәт светящ аҙ. Әммә юҡ — бар нәмә түгел, сөнки эго бирә ала ине.
  
  
  Сабыр көтә Принцесса, әнисә ҡара уны, күҙҙән прищуривать, аҡ аяҡтарын киреп ленни әҙәпһеҙ була. — Һеҙ яҡшы тегенсе табырға кәрәк. Шул, гүзәл дә ул тәнен йәшереп. Һиңә түгел, һеҙгә стоитт шведтар. Һеҙ бик merveilleux! Меравильозо !
  
  
  Улар менән йәнәшә ғилми-нәшриәт һуғыуҙа селпәрәмә килә. Үбеп, улар башҡа башҡа. Теле булһа, уны ҡырағай йәнлек, улар ҡәнәғәт булырға ярамай. Ҡайнар күкрәге аҫтына һәм бармаҡтарға эго ee ощупывать ҡабартыу була. Прелюдия ғилми-нәшриәт яғымлы оҙайтыласаҡ, әлегә, ниһайәт, үҙенең һәм уны эго притягивать запротестовать ла түгел. Ул саҡта уны аңлай, һәм ул оҙаҡ стонать ҡалтырай. Был берҙән-бер тауыш була, ул тиклем һуңғы тулҡыны баҫылмай. Камил менән шөғөлләнә мөхәббәт һәм решимость уны ҡырағай, йөктө уның кеүек булыу теләге ни тиклем ҡот осҡос, уны отель тип ҡотолор булдым. Оҙон баҫҡысҡа күтәреү буйынса башҡарылған ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, ул закатываться мельком күҙе күргән уның, һыуһар ғына күрһәтә; уның болезней в скривиться гримаса ҡыҙыл ауыҙ, ирен впиваться түбәнге теше аҡ. Ул йоҡа ҡанлы юлдар күрҙе. Ногти уны эго арҡылы хәнйәр булырға итә.
  
  
  Оргазм аҙағында, улар бергә күтәргән, уны шунда уҡ боролдо һәм уның ҡысҡырып вскрикивать. Ee тәне һүлпән һәм йомшаҡ була, бөтөнләй ярлыланған. Утыкаться кеше уны мендәр, ҡалтырана һәм тын, уйын түгел эго эҙемтәләрен күрергә була.
  
  
  Нигы, ҡоралһыҙландырыу был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, упинается la mort petite ҡыҫҡаса үҙе йәшәй. Бәләкәй үлем. Печаль-кы, һәр ваҡыттағыса, үҫмерҙәрҙең тиҙ, ул саҡта менән осрашырға тура киләсәк һәм яңынан донъя эму. Тик унда әлегә ул ятҡан, ауыр һулап, уны бер беләм: уны һаҡларға тырыша эй, ғүмер! Был принцесса, был нечто күп булды Морган Веризон де, тип әйтергә Хоук эму. Проститутки булып ул ала, — тине ул. үҙе шулай тип биреү мөмкин түгел, уның күҙенә бүреләр растерзание.
  
  
  Йомшаҡ була, ул ваҡытта ҡайһы бер эштәрҙе атҡарырға, уның аша һулыш алыр, тип, йоҡлап ул. Аҡһыл оҙонса йөҙө таҙалыҡ һәм тынғы ғәйепһеҙлек балалар йоҡлаған була. Ника ҡырҡа ҡапма-ҡаршылыҡтар һәм тағы ғәжәп: уның нисек шулай булмаһын, уның ниндәй хоук атала?
  
  
  Уның менән һаҡ баҫып, уны уятыу өсөн түгел. Улар ҙур булмаған тусклый свет төҫө үҙгәреүен күрергә була уны һул аяҡ, тубыҡтан саҡ юғары һәм түбән. Лизать ул килде һәм күрҙе, был ax татуировка була.
  
  
  Һәм уны тиҙ арала кейеү молчанов. Профессионализм һәм һыбай Дисциплина ала инде. Сәғәт ҡарап уны күргән һәм, бер нисә сәғәттәр миланда килә уларға. Ваҡытында килергә ине, әгәр улар булмаһа, венеция ҡалған көн булмай ине. Принцесса Эму тура сығыр алдынан, уны эго лә күреү өсөн, уның артынан эйәреп һәм, уның китеп менән станцияһында башланды. Әгәр хоҡуғы Хоук, уны эго манфринто k асыҡтан-асыҡ бирелгән.
  
  
  Купа сығыу өсөн үҙенең ишеген шым ябырға һәм уның буйынса. Күҙҙәрен күтәреп, миңә уны күргән кешеләрҙең ике түләүе көрән, ике яҡтан вагон яҡынлаша. Славян ике кеше киң, күҙе ҡаты була. Уның кеҫәләре һәр береһе ҡулынан килгән оттопыривать.
  
  
  Киллмастер һығымтаға килә һәм кисекмәҫтән хәл ҡарап, тип, уның проблемалары. Ул принцесса кеүек. Коридорҙар буш булып, пар түгел тип әге һәм ғилми-нәшриәт комплексы яҡынлаша. Роберт уны тирегеҙ тиҙ н проблемала. Корнинг буйынса Санкт-Луиза, ул джин ғына үҙгәрт үҙеңде. Ул ауыҙ аҙ үҫһә, уның йөҙөнә борсолоу белдерҙе һәм еңел күренәлер. Уларға ышанып, һарыҡ тиреһенән буйынса волчья оҡшай.
  
  
  Mimmo уң яҡтағы кешеләрҙең уның ғилми-нәшриәт протискиваться тырыша. 'Ғәфү үтенә.'
  
  
  Эткә был эшләпә ир-аттар бөтә көсөн шаҡмаҡлы рәшәткәле тәҙрә ee iso. - 'Бер мәл! Корнинг һеҙҙең исемегеҙ?» Инглиз Эго яҡшы булһа ла, көнсығыш европа һәм көслө баҫым менән.
  
  
  Гнев һәм уның ғилми-нәшриәт бичер мут ғәжәпләнеү менән ингерсолды ҡара төҫтә. Был мөрәжәғәт менән ул бик һаҡ булырға тейеш. Эму белергә кәрәк булғандыр, тип уйлаған был кеше.
  
  
  'Эйе. Роберт Ул Корнинг. Шулай уҡ нисек? Әйткәндәй кем һин. Һин минең исемде ҡайҙан беләһең? Һәм ни өсөн мин һиңә тол...
  
  
  Кеше, уның эткә, әйтте: «тыныслан, владимир Корнинг. Беҙ һинең менән һөйләшергә теләй, тауыш биреү, һәм бөтә. Зинһар, беҙҙең менән бара.
  
  
  Притворный тағы асылды. — Пойдти һинең менән? Ни әйтергә, уралы! Был ниндәй һыҙаттар булырға тейеш...
  
  
  Арҡаһы һоро эшләпәле кешеләр ткнуть ғилми-нәшриәт пистолет. - 'Минең менән бара. Ниндәй болтовней. Беҙ бер аҙ һөйләшә. Мин алда бара. Ҡыҙыҡлы булыр, йәки һин уны үлтерә.
  
  
  Ника тауышы ҡалтыранды. "Н... мин..-мине үлтерергә?" Купме уның ҡотон алыу, ул ғына китмәһен. "Тик һеҙ, балалар, аҡылдан - тик мин булып..."
  
  
  Рассмеяться кеше менән пистолет. Оказаться. Аяуһыҙ. — Беҙ беләбеҙ, был һеҙ яһаны, владимир Корнинг. Ул яҡшы булһа, эйе? Был һеҙҙең беҙ һөйләйек бөтә оборудов тейеш. килем!'
  
  
  Всхлипывать ғилми-нәшриәт үҙенең мөмкинлек бирә. 'Был нимә ? Кем-өҫтәрәк һеҙҙә булды, тип, ире йәки ee? Бәлки, был алым иҫке шантаж? Һеҙ мөмкин түгел. Был уның идеяһы була. Мин уны үҙ купеһына саҡыра, һәм...
  
  
  Кеше уның арҡаһына ныҡ артта вонзать ғилми-нәшриәт пистолет. 'Бара! Хәҙер бөтә өмөт һеҙҙең асыҡтан-асыҡ һөйләшеү булды.
  
  
  Уның менән һөйләшкән ир-аттың телен башҡа, улар, күрәһең, хорват өсөн ғилми-нәшриәт комплексы була. Эго аңлау һәм был телдә һөйләшә алмай ул.
  
  
  Ике ир-егет ҡырҡа рассмеяться. Ih Презрение кеше булыуы бәхәсһеҙ.
  
  
  Киллмастер внутренне йылмая. Инде улар уйлай, тип уның ер тетрәй безобидный. Шул тиклем тапҡыр, йәғни, эму кәрәк буласаҡ.
  
  
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  Беренсе класс аҡ ыштандан башҡа бер купе киллмастер ултырыуы, әлегә был кейемде ир-ат һәм бер әйбер тирә-яҡ рыться эго. Евгений ултырған башҡа ир-егеттәр, киреһенсә, уның ғилми-нәшриәт йәш күк револьвер йүнәлтелгән. Ғилми-нәшриәт комплексы, әкренләп асыуынан үҙен әйләндереү мөмкинлеге булған, нимә, нисек уға ышанғы, ҡурҡыу ихлас булды. Нику ашағыҙ, уны аңлау өсөн хорват. Бер һөйләшеү ваҡытында манфринто обрывок уның исемен ишетәм. Ике рассмеяться улар. Шаҡмаҡлы эшләпә хәҙер кеше ҡала, улар кейем обыскивать ғилми-нәшриәт комплексы, һалҡын ҡараш ташланы һәм уның агенттары алдында баҫыу менән ах. «Һеҙ документтар, күрәһең, тәртип, Корнинг».
  
  
  Әлбиттә, улар туп-тулы тәртип. Йәмәндә АХ документтар һәр саҡ яҡшы.
  
  
  Ир-егеттең фотоһүрәттәрен күтәреп, уларҙы принцесса ғилми-нәшриәт комплексы күрһәтелде. 'Кемдәр улар?'
  
  
  — М.-минең ҡатыным һәм балаларым, — пробормотать ғилми-нәшриәт. Йомшаҡ йылмайып күрһәтте ул. «Алиса әгәр, минең ҡатын, ҡасан-был хаҡта белмәй ҙә, минең менән булған был! Алыҫ бара, беҙ алмай...
  
  
  Ударить кулаком по уны эго ир заты көслө. - 'Замолчать. Тик һеҙҙең һорауҙарға яуап бирә. Ул юлдашы менән үҙенең һәм револьверҙар подмигивать ҡарай. — Әммә барыһы ла түгел, сөнки бармы? Американдар, - тип әйтеп, уның менән булған хәл. Паспорт буйынса һәм уның ғилми-нәшриәт постучать рассмеяться.
  
  
  «Мөмкин булһа, һеҙгә әйтәм, дөрөҫ, Корнинг. Беҙ ышанабыз, һеҙҙең өсөн уңайлыҡтар уҡ. Беҙ ҙә яратабыҙ, кеше зарар ауырта. Ә хәҙер тағы ла бер тапҡыр беҙгә һөйләһә, һеҙ нисек дер веризона принцесса менән таныштырҙы. Ҡара әле, килеп сыға икән, икенсе тапҡыр көндәре башланды.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, яҡындарыңа шәп һөнәр, дөрөҫ һөйләй ул үҙе тураһында бөтә принцессаһы менән осрашты. Был мәлдә уларҙан ялған эго тотто.
  
  
  Ике ир-егет иғтибар менән тыңланы. Ҡасан тамамлана ул, кеше кеүек револьвер менән штопор небрежный бирә ине. — Һин принцесса аҡса һорап, уның менән пересыпать өсөн?
  
  
  Һалҡын киллмастер брылев мейеңде ҡыҙыл тоҡандырҙы. Осраҡлы штопор артыҡ булмаҫ. Ревматизм булғанда мөһим, хәйер, уның аңлай алмай һәм, ни өсөн. Бәлки, уларҙың булған етешһеҙлектәренә камуфляж ҡатын-ҡыҙ булырға теләйһең?
  
  
  Тип өмөтләнәм, был хоҡуҡты ул, әйтте уға: «Да-эйе. Әлбиттә. Мин быға ғәжәпләндем, сөнки мин ҡатын-ҡыҙ түгел, ул шулай тойола. Тик бына илле доллар бирә.
  
  
  Револьвер менән рассмеяться кеше. — Һәм ул булып тора, Корнинг?
  
  
  Малайҙарса ғилми-нәшриәт ухмылка һүрәтләргә тырыша. 'Эйе. Ул бик яҡшы булған. ул...'
  
  
  Ағасты башҡа кешегә тағы ла көслө ир-ат уны эго буйынса. Увиваться табан киң яурынына ғилми-нәшриәт гол булды. Злость пронзать ул, әммә уның съеживаться, захныкать, һәм сдерживаться. Эго ваҡытынан алда була әле.
  
  
  — Тора, — рявкнуть ир-аттар. Ғилми-нәшриәт баҫа. Ун ике ир-аттарға оҙаҡ ҡарап, һуңынан переглядываться.
  
  
  "Бездельник уны яҡшы торһа," кеше револьвер менән әйткәндә.
  
  
  "Грозный," башҡа ризалашты.
  
  
  «Нисек быяла һауыт-һаба һатып алыуын, шулай булырға тейеш түгел, һеҙҙе вполне».
  
  
  — Юҡ, — тине. шаҡмаҡлы эшләпәле ир-аттар. «Был бик сәйер».
  
  
  Жилистый загорелый Эго ғилми-нәшриәт тәне сканлап тора күҙҙәре. «Сәйер тағы ла бер әйбер бар, — тине ул. «Был шам ҡарай. Шулай Ih күп. Шам шам иҫке һәм яңы. Ҡайҙан алырға шул тиклем шундай ер йѳҙѳндәге?
  
  
  Револьвер менән баҫҡан кеше. - 'Яҡшы штопор.' Уның ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. "Бәлки, һеҙ был штопор яуап биреү, Corning?"
  
  
  Үҙ тиреһе күп һанлы ғилми-нәшриәт эшендә үҙенең эҙен ҡәһәрең. Һис шикһеҙ, көҙән балта бәләкәй булыу булмауы әлегә тиклем рәүешендә эго таруировка ax ҡотҡара. Һәм был уйлай уның. АХ белмәгән кешеләр тап шундай символы. Ләкин был ҡәһәр һуҡҡан шам - тиҙерәк уйлайыҡ, Карте!
  
  
  Ир-аттың минутлыҡ шаҡмаҡлы выдать полезть бысаҡ һәм эшләпә. Ул төймәгә баҫты, атып шестидюймовый һәм лезвие. 'Правда!' — әлбиттә, - тине ул. — Бөтә шам был һиңә ҡайҙан?
  
  
  — Мин... мин автомобиль аварияһына эләгә, — тине ашығыс ғилми-нәшриәт. Уның тауышы ҡалтыраны, үҙебеҙҙең мөмкинлектәр, әнисә менән бысаҡ. 'Әлеге! Был дөрөҫ, ант. ... Быяла ярып ул лобовой ул, һәм бөтә тәне минең порез була. Уның күҙ йәштәре булмай тиерлек.
  
  
  — Джен һеҙгә, — тине револьвер менән кеше. «Барыһы ла һеҙҙең ала был шунда уҡ шам». Тиҙерәк алһындар өсөн ул ғилми-нәшриәт. Ах муйыным һалҡын тойоп револьвер үҙ агенты булған. Ул ултырмай, үҙе асыҡтан-асыҡ башланыр алдынан, уның оло кәүҙәһе ҡалтыранды. Әгәр уның бынан сығыу, ул уйлағанса, ул оскар эшләй.
  
  
  Һәм быны ул белә. Был ваҡытта штопор, интуиция. Әгәр уны бик оҙаҡ көттө...
  
  
  Кеше ҡулы менән бысаҡты тотоу өсөн ғилми-нәшриәт. Урындағы власть көслө була. Беҙҙең әйтер һүҙ түгел, ул ҡорал һәм бысаҡ осо менән һул ҡулының бармағында ҙур ғилми-нәшриәт борола. Вскрикивать отдергивать һәм ғилми-нәшриәт ҡулында. — О, бер ҡасан да алмам! Бер ҡасан да алмам, зинһар! Был - дөрөҫ. Ант. Ул шам ала башҡа ҡайһы бер колледждар, футбол һәм бейсбол уйна. Барыһы ла шунда булыр.
  
  
  Кандидат тағы алға бысаҡ. Соскальзывать һәм ғилми-нәшриәт менән дивандан иҙәнгә ҡоланы. «Юҡ, юҡ, һис ҡасан да! П. мин әйтмәү мөмкин түгел-дөрөҫ, улай түгел икән?
  
  
  Валяться на ғилми-нәшриәт комплексы ҡараған кеше менән бысаҡ, револьверҙар менән һуңынан үҙенең һабаҡташы. Ул ҡасан һөйләшербеҙ икән, был тупаҫ булып эшләй, инглиз тупаҫ. Хорват теле онотмай, уларға күсә. Беҙ һүҙҙә түгел, ҡурҡыу нигы битлек аҫтында үткәрелә.
  
  
  «Бәлки, — тине кеше бысаҡ менән, — ахыр сиктә, уны дөрөҫ әйтеү. Күрәһең, уның ер тетрәй бысраҡ. Һәм мин, уға ҡарап ҡаршы. Һин босс, Айвор. Һеҙ нисек уйлайһығыҙ?'
  
  
  Ирина подтягиваться ғилми-нәшриәт комплексы, кеше ябыға, ҡулдары ҡалтырай. Ih һәм уның бармаҡтары араһына боҫоп ҡарап захныкать ышандырҙы.
  
  
  Айвор эйәк револьвер почесать дулла йәйенке. Презрительно уның ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. — Тағы ла бер яҡшы штопор, Пинчер. Был яуап түгел, штопор уны ысынлап та белмәҫһең. Был шлюха Манфринто менән шайтан! Ни өсөн беҙ был тикшереүҙәр? Бындай эш өсөн был плакса, нисек был йәш кеше — был хәшәрәт ҡурҡаҡ өйөмдә!
  
  
  "Мин һеҙҙең менән риза булдым," - тине икенсеһе. — Мин һеҙҙең менән тулыһынса риза, тик беҙ бойороғона буйһонорға тейеш. Был, Айвор! Милана аҙ булды. Salaud, был беҙгә нимә эшләргә?
  
  
  Был ваҡытта ишек постучать. — Мсье? Мсье унда?
  
  
  Айвор бармағын ирендәренә ҡуйылған. Тамаҡҡа бысаҡ буйынса үткәрелгән ғилми-нәшриәт пинчер артерияһы.
  
  
  'Эйе?' — Айвор восклицать. 'Кем унда? Һин нимә теләйһең?'
  
  
  — Кондукторға, сэр. Милана буйынса бер джентльмен булып сыға, шуға ла бармы?
  
  
  "Im."
  
  
  — Бер ярты, сэр. Милана аша беҙ полчаса була.
  
  
  'Рәхмәт'
  
  
  Был боролошло мәл булды. Еңеллек менән тын ғилми-нәшриәт. Кондуктор тауыш иғтибарлы булыуы билдәһе, ә был кешеләр үтә һаҡ булырға.
  
  
  Ник аҫтында тота һәм пистолет ҡаршыһында тағы айвор дулла сил эго. — Ер тетрәү һин бәхетле, — тине ул. — Мин аҡылдан яҙыр инем, әгәр һине үлтерерҙәр ине. Кейгән. Эго эму әйбер биреү, Пинчер.
  
  
  Был интернет нигы гротеск әҙерләү тамамлана. Тимәк, уларҙың тирә-милан береһе булып сыға? Сөнки уларҙың уйлағандары !
  
  
  Урынынан торорға маташҡан, әммә тубыҡтар подгибаться эго, силур һәм уны тағы бер ҡат. Ул ауыҙын ҡулы менән ҡаплап маташа ҡысҡырып хихикнуть. — Мин... мин уйлайым, мин хәҙер ҡоҫтора.
  
  
  Эму пинчер эго кейемен ташлай. — Һин аҙ ҡоҫтора, salaud. Һәм юҡҡа кейеп, беҙ әлегә поддубныйҙы.
  
  
  Нигы сәсәмәҫ бер нисә тапҡыр, әммә һуңынан, күрәһең, совладать с тошнота. Ул тиҙ арала кейеү.
  
  
  Айвор һорай: «Һеҙ истанбулда йыйына?»
  
  
  «Эйе, Эйе».
  
  
  Киләһе Предательски эйәреп штопор: «истанбулда Ни? Уны уйлап, венеция быялаһы барып һата. Венеция быяла һауыт-һаба буйынса иң матур киләсәк».
  
  
  Айвор һаман да тулыһынса инандым.
  
  
  — Мин бармайым, мин һуңғараҡ... венеция, — ғилми-нәшриәт аңлата. «Әммә мин башта ниндәй булған-Истамбул ниндәй шәхси эше».
  
  
  Пинчер рассмеяться. — Минеңсә, тағы ла бер шлюха.
  
  
  Айвор әйтте: «мин уйлайым, беҙ һине джин яҙған хаты кәрәк булыр, ул белер, һинең этең ниндәй дөрөҫ, Корнинг. Һин нисек уйлайһың, Пинчер? Был эште иң яҡшы түгелме?
  
  
  — Әлбиттә, — Пинчер ризалашты. «Эй яҙам мин үҙем. Һуңынан. Беҙ алырға тейеш, был хәшәрәтте бынан өйөмдәре, әлегә был эго келәм түгел, ҡоҫтора.
  
  
  'Ваҡытта' - револьвер тормош айвор ғилми-нәшриәт эшләй. «Әлбиттә, һеҙ оборудов онотоп бөтә, тип, купме был хәл. Һис бер нәмә лә бара . Беҙ һеҙҙе бер ваҡытта ла күрмәнем. Аңлап, Корнинг?
  
  
  — Да-да, — пробормотать ғилми-нәшриәт. - 'Аңлай. Мин әйтәм, беҙ һүҙ түгел. Ант. Рәхмәт, егеттәр. Дәресте ул үҙләштерергә.
  
  
  "Беҙ шуға ышанып," - тине Айвор. Уның йөҙөндә киң аңлатма тиерлек йәлләү барлыҡҡа килә. «Ҡасан у тәнеңә һин шундай, һин бындай ер тетрәү һәм, был ауыр сығарырға тейеш була».
  
  
  Ник өндәшмәй. Распихать куртка кеҫәһенән әйберҙәре һәм уның буйынса тартыла. Һәм аҙ әле! Ih ул бергә булырға тейеш, һуҙылған ҡул алыҫлығы. Эго һәм ҡулы эго, ҡот осҡос ҡорал көсө эго генә бар.
  
  
  — Мин милан ҡалаһында барған килә, — тине Айвор. «Венецияла пинчер юлын дауам итә. Ул һине күҙәтергә, Корнинг. Принцесса веризона де алыҫ була. Үҙ купеһына ҡала. Һәм хәтерлә, - тип үҙенең оҫталығы менән мөрәжәғәт Пинчер үткеләнгән.
  
  
  Кивнуть һәм ғилми-нәшриәт баҫа. Аяҡ трястись Эго. Диван уның был кире ҡолай. «Минең аяҡ — бара улар. Һәм мин... һәм уйлап, мин хәҙер ҡоҫтора. Замолчать башы һәм үҫһен.
  
  
  Айвор уның ҡарғауҙарҙы ишетеп. Был тапҡыр хорват. Бармаҡ аша уны күргәс, буласаҡ ир-егет булараҡ, револьвер сунь наплечный кобура. — Мин ҡулын бирә, — үҙе юлдашыбыҙҙың айвор рявкнуть. «Бәхетһеҙ коридорға сығырға ярҙам итә». Тупаҫ ҡулы менән тотоп ике яҡтан ғилми-нәшриәт. Сгибаться мөмкинлек биргән ырыу ул, уны ҡасан күтәрелә. "Тиҙ ни ҙә", - тине Айвор. «Минең уйлауымса, ысынлап стошнить salaud».
  
  
  Эго хупламай улар, көнөнә әлегә етә алмайбыҙ. Болтать уның мөмкинлектәрен үҙ ҡулына ғилми-нәшриәт сите буйлап, ир-ат иңендә күтәргән оло һуңынан ике услап ҡараны. Ул мускулдарына һәм яурындарға күркәм бицепс көсөргәнешле башланды. Һәм тағы ике аҙым...
  
  
  Хәҙер инде!......
  
  
  Ун бармаҡлы йыуан муйынына бер үҙе ҡорос ih тирене талғын хәрәкәттәр, аҙым яһаны һәм электән сталкивать ih башы. Ул үҙенең бөтә көсө ҙур, мин беләм, тип башын да күтәреп һуғып ih. Послышаться һөйәк күңелһеҙ тауышы боҙола, ҡасан ир-аттар забиваться был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, балыҡ тотоу өсөн ырғаҡ кеүек, ә һуңынан оят булыр ҡот осҡос безвольный эленгән.
  
  
  Ih ғилми-нәшриәт ташланы. Пинчей уның өҫтөнән эйелеп, уның эшләпәһен. шаҡмаҡлы тәғәләгә. Үл инде уның үле йәки булмай тиерлек. Айвор һулай һаман, һыуҙың әкренләп һәм поэмалар приливать rta ҡ эго. Пинчи юҫыҡта ҡулланыла бысаҡ ғилми-нәшриәт комплексы, әммә бирә. Ҡан да түгел. Ниндәй эҙҙәр. Баҫҡылап, уның ҡулдарының бер хәрәкәте Айвор кадык.
  
  
  Постучать ишектәр тихонько. — Портье, мсье. Милан. Мин лифт кәрәк.
  
  
  Барып тәҙрәһенән ғилми-нәшриәт комплексы килгән, семафор промелькнуть күрҙе. Хоҙай, миланда булды уларҙың.
  
  
  «Биш метр », — тине ғилми-нәшриәт ишеге аша. Носильщик күреп эго тейеш түгел.
  
  
  — Әммә, мсье, багаж! Мин лифт кәрәк.
  
  
  — Биш минут, — Ника ҡабатлау. 'Китте. Һеҙ аласаһы яҡшы чаевые. Был әйберҙәр дамский. Comprenezvous?
  
  
  "Ах, сэр. Леди! Уны аңлай. Ғәфү итегеҙ .
  
  
  Свист Портье холда менән сығып, эше өсөн һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡабул ителгән. Хәҙер юл буйынса переключатель экспресс грохотать, семафор һәм бер-бер артлы осҡан. Кәһәре. Унан ҡотолорға өмөтләнеп тәнен асыҡ урынға, йәғни ставкаһы була эшләй, тип ни-ярай ваҡыт таба алмайбыҙ шул. Әммә бының өсөн башҡа нәмәләрҙе лә була. Ih уны бында ҡалдыра алмайым. Поезд ҡулға алына һәм полицияның килә.
  
  
  Ул тәҙрә распахнутая. Купа һауа һалҡын бураны томанлы һынау һайлап алынған белгертә. Тәҙрәнән ғилми-нәшриәт дымлы төндә сейле иткән.
  
  
  Хәҙер улар лабиринт аша йөк вагондар бара. Поезд яй shell. Милена ҡурғаш болоттар эленгән чрево сирек н уйһыу Нигы станцияһы сағылышын күрәбеҙ. Был бик тиҙ булырға тейеш.
  
  
  Пинчер беренсе, уны ташларға, ә уны эго шаҡмаҡлы өсөн бысаҡ һәм эшләпә. Һуңынан айвор. Аҫыл уның секунд тотоноп, күҙҙәрен ҡан ҡойған һәм заглянуть века күтәртелеп, ул үле күренә. Бер ҡарауҙа ир-атты күр, ҡолағың уның күкрәген. Сердцебиение юҡ. Рискнуть ул ябай булырға тейеш.
  
  
  Тәҙрә Айвор оса. Багаж артынан ғилми-нәшриәт бөтә тәнен ташлап. Ул бәләкәй подметать купе — носильщикка нәмәләрҙе лә күрергә мөмкин булған һәм поезд начальнигы. Италия полиция был эште ахыр сиктә буласаҡ. Оглядеться тиҙ арала яңынан ғилми-нәшриәт комплексы, көнө-төнө тыңлай. Бер нәмә. Разблокировканы һәм уны ишек коридорға сыҡты. Башлап китте. Коридорҙа уның багаж менән ҡуша стук был тауышты ишетеү. Эго купе икенсе йүнәлеш буласаҡ. Уның ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, напевать. Ул икенсе вагонда барып еткән. Ул именлектә буласаҡ.
  
  
  Милан подъезжать экспресс көнсығыш ҡасан булһа вокзалы, расслабиться Карте ғилми-нәшриәт комплексы, закуривать һәм түбәһенә ҡараған. Эму тойола, йәһүҙиәне ҡараңғы ваҡытында күрҙе. Оҙаҡ буйынса ул белә, ә ҡайһы берҙәрендә тупикта һәм тәжрибә, бындай ойошмалары был ҡатмарлы, шпион кеүек яйланмалары, ҡайһы бер нәмә лә бара. Бюрократияһы аша, киҫешә һәм ниәте, тураһында әйтеп тораһы ла түгел, ыҙғыш-талаш һәм интригалар внутриорганизационный.
  
  
  Бәлки, Пинчер айвор һәм миҫалға шул булыр. Белдереп, улар тураһында манфринто шлюха тикшереү яһаны. Бәлки, был веб-сәбәптәре, улар буйынса көнсығыш экспресс принцесса һәм эҙ буйлап барып булмай. Бәлки, кемдер, аппетит Белград енси туймаҫтар Манфринто борсой. Номиналь разведка башлығы югославия, бәлки, күберәк эшләргә, фасадын өсөн өҫтәл артына ултырып ҡарағанда ғына манфринто сифаты ванни. Һәм күҙәтеүселәрҙең һәр саҡ булыуы, шпион, эш шунда: улар, башҡа шпионить өсөн шпион өсөн.
  
  
  Усмехаться карте фекер нигы булһа — булыр, булмаһа у югославиялылар махсус бүлеге, ҡатын-ҡыҙҙар өсөн Манфринто! Эму ышанам, әммә нәфсе эго. Бындай әйберҙәр яңы булмаһа өлкәһендә шпионажы. Манфринто, моғайын, белмәһә лә хатта, бөтә эго шлюха тип, әйтә лә, тәменә ҡарап.
  
  
  N-3 еңеләйтеү өсөн тағы ла күберәк. Бөтә был дөрөҫ булыр әгәр, принцесса менән бәйле булыуына шик юҡ аға. Хәҙер, үл һәм ҡасан Айвор Пинчер, яҡын киләсәктә асыҡ күренә.
  
  
  Ләкин уны тиҙ арала эшләргә тейеш. На рельсы биҙәк таба, кисекмәҫтән тикшереү башлаясағы һәм буласаҡ. Гәзиттәре булып тарихҡа. Ә Айвор һәм Пинчи босс, хема ине беҙ булған улар, уйлап.
  
  
  Хәҙер тиҙлек бик мөһим булды. Дверь заперта портфель һәм купе ғилми-нәшриәт комплексы асылды. Бынан уның ҡораллы була.
  
  
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  Дамба һыуҙы материктар һәм көнсығыш экспресс двухмильный яйға вокзалдың үҙәк аша үтеп киткән. Качаться кондуктор коридорҙары буйлап йөрөй, ҡысҡыра: «Венеция! Венеция! Венеция сығыу алдында.
  
  
  Ника картер, америка һәм плащ кейгән бик асыҡ йәшел-һоро эшләпәле баштарын бер тесьма тар, портфель менән үҙенең берҙән-бер ишек янында тора инде. Пробираться икенсе яҡтан килгән поезды уны, принцесса кеүек йәшәй мөмкин.
  
  
  Отель ул, ҡара булған өсөн — был бик рискованный погон булыр ине, — тик, ысынлап та, ямғыр булмаған шеллек һәм ҡуйы томан тора. Эму ине был ярҙам.
  
  
  Выпрыгивать янында поезд уны, уны ғына туҡталған кеүек. Уның янында шкаф менән бүлмәне яҡтыртҡан алһыу пробежать һәм журналды көтөп позицияны биләй. Ул артына борола төшөп, пассажирҙар ағымы арта бара. Провинциаль һәм уның плащ эшләпә бик таянып, шулай уҡ был факт шул, сөнки эго генә яһалма яҡтыртыу веризон морган күргән дер.
  
  
  Уның ҡулында триллер, дородный mimmo носильщик уның ҡасан үткәрелә, уның багажы килтерелгән. Эй бара был тиклем ваҡыт бар порт ғилми-нәшриәт баҫҡысы булһа, ә һуңынан ул яйлап эйәрерҙәр. Көрсөк тигәнде аңлата был мөмкин булмаған. Әгәр ул бәләкәй йәки трамвайға ултырырға булдыҡ вапоретто, ул наткнуться на неприятность. Шунда уҡ хәүеф һәм уны алмай ултырҙы. Әммә уны алыр ине...әгәр гондола
  
  
  Принцесса гондола ала. Ғилми-нәшриәт комплексы, мәрмәр баҫҡыстан туҡтап яйға киң төшкәнен күргән, уның артынан эйәреп аҙағында ике носильщикка порт бар, унда бысраҡ буйынса Гранд-сағыу тумба каналы күтәрелде. Сөнки ҡышын һауа торошо насар була һәм, өс гондола ғына көтә.
  
  
  Бер-колонналар өсөн ғилми-нәшриәт комплексы күҙәтелә, һәм был уның сумкаһы кеүек булып гондола баркаруоло скачать эшләпә широкополый носильщик ярҙамлаша. Лира носильщик ҡап һуҙа Принцесса, ә һуңынан гондола менмәҫкә булып, уның ни приподниматься итәк, ойоҡ, аҡ шәрә янбашы өҫтөндә ҡара. Грохот томан тартыла һәм арҡан менән үҙ гондольерҙарын швартовный умчаться була. Порт ғилми-нәшриәт йугереп барҙым.
  
  
  Ир-аттан һикереп гондола крикнуть һәм ул: «шул гондола күреп , уларҙың нимә менән генә шөғөлләнеп китте? Уның артынан эйәрҙе. Рапидко! Эго төрҙәре буйынса юғалтыуҙар түгел.
  
  
  — Си, синьора . - Трос ташлау тәмәке ир-егет һәм развязать швартовный.
  
  
  Үҙгәреүсән уларҙан өҫтәрәк һыу мутная Гранд-каналы, түңкәрелгән оҙон ' s хәрефе, Венеция ҡушып доллар аша аға. Гондола саҡ алда булып күренде, әйтерһең, томан призрак ҡаса. Был абстракция кеүек күренә тусклый каналы буйлап иҫке палаццо томан. Аҙ хәрәкәт итеп, тауыш һәм һоро томан приглушаться.
  
  
  Скальци делья скользнуть понт аҫтында улар, Ник бер аҙ еңеләйтә. Шикләнәлер ул, тип Риальто районына юлланды принцесса, венеция менән баҙарында иң иҫке өлөшөндә, осһоҙ һәм кафе бар. Поспорить ул, тип, уның урынына пансион отель ала. Күп ваҡыт буш булһа, ошо номерлы йылдарҙа, арзан һәм буласаҡ. Һәм һеҙҙең унда шәхси күпкә күберәк булған. Идеялар бар, тип, уның Манфринто барырға тейеш. Югославия агент килә ине уның. Уның был мөрәжәғәт менән һаҡ булығыҙ. Әгәр Манфринто принцесса менән йоҡлай ине, ул булыр ине «хәүефһеҙ» түшәк. Карауат, уларҙың ир-егет үҙе һайлаған.
  
  
  Дунайҙағы закуривать Киллмастер һәм йылмая. Асып, был уның хоҡуғы булған, улар тәмәкене ташлай, ҡасан ебәрергә Гранд а гондола яр һыу-канал. Риальто күпере булып улар алдында ысын күңелдән. Һары кәмей кофе буйынса йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, дуҫтарса ҡышҡы көндөң моңһоу ноталар. Ника ҡулын күтәрҙе.
  
  
  «Альт! Ферма! шауламаҫҡа!
  
  
  Улар бөтәһе илле принцесса полицей булды, ләкин хәҙер уның әгәр уны юғалтҡан, уны табыуы бик ауыр булды.
  
  
  Киреһенсә, уны порт гондола буйынса һайлап магазин бар. Эго төшөрөргә ҡушыуҙан башҡаны молчанов туҡтарға ишара гондольера нигар, траттория менән бергә ябылған .
  
  
  Принцесса күҙәтергә һәм һуңынан уның өсөн гондольер араһындағы бәхәс арҡаһында стеналар траттория . Шул ҡысҡырып ризаһыҙлыҡ белдереү вьючный мула, интернатында булды һәм уның багажы потащить түгел . Доноситься тиклем асыулы һүҙ тамуҡ Эго агент АХ, удовлетворенно йылмая ул. Ысынлап та, уның интернатында йыйыласаҡ, алыҫ һәм бының булыуы мөмкин түгел. Кире осраҡта ул ир-егет түгел ине, уның сумкаһын йөрөтә һорай.
  
  
  Бәхәс тамамланды ике малай өҙөк барлыҡҡа килә, һәм ул тиҙ арала сумкаһын буласағын барғанда, тәү сиратта ғилми-нәшриәт комплексы ҡарағанда аңларға була. Переулок тар буйынса уның күрмәй һәм уларҙың артынан эйәреп, улар шул тиклем перекат Кампо-С-Бартоломео. Бәләкәй генә майҙан тар менән уратылған бейек йорттарҙың үрге ҡатындағы ул томан булып юғала. Аҙ булһа, йәйәүлеләр, велосипедсылар ә бөтәһе нисә кеше үтеп.
  
  
  Мөслимгә күреү алыҫлығын һәм ғилми-нәшриәт комплексы, уның артынан эйәреп, баҫҡыстары буйынса күтәрелергә принцесса йорт тар кеүек. Уның уҡыусылары «Verdi Pensione » кованый ишек табличкалар менән йәнәш килә . Iso буйынса бөтә баҫҡысҡа күтәрергә тырыша холында ике малай ҡараңғы көстәр чемп. Ника позицияны биләй ҡаршыһындағы майҙанда, ҙур булмаған кафе янында. Хәҙер нимә? Шикләнәлер ул, тип, уны мөмкин тиклем тиҙерәк бәйләнеш урынлаштырырға тырышты.
  
  
  Ямғыр ныҡ shell. Венеция һауа торошо насар ғәҙәттән оҙаҡҡа һуҙылды, һәм ғилми-нәшриәт комплексы барлыҡҡа килгән бар тойғолар, бор яҡынлаша, ҡышҡы буран. Тимәк, юғала Манфринто бомба возиться менән булырға түгел, булһа әгәр шторм; тимәк, уның буш ваҡыты күберәк була, повеселиться мөмкинлектәре күберәк, шуға күрә уны мөмкин подбираться Киллмастер. Әгәр ҙә ул үҙ эшен яҡшы башҡарған, был хаҡта ҡайғыртырға ине принцесса веризон дер.
  
  
  Верди быяла пансионат асыу көнөндә бейек, баҫҡыстар төшә һәм малай. Хәҙер улар бәхәсләшкәндәр-сукин лира өсөн. Томан аша ҡалһа, улар юҡҡа мгновение. Отвратительное ғилми-нәшриәт үҙе түләй карте йәшел яғаларын күтәреп, күҙҙәрен осор көтөүен һәм эшләпә намокать надвигать һыу әҙерләү. Фекер-бар тураһында принцессы, восхитительный был душ аҫтында линияһы йылы тәне аҡ, кәйефте яҡшырта эго түгел, уны табыу һәм шулай уҡ, тәмәке һуңғы выкуривать әҙер. Хеҙмәт менән күтәрелде һәм ҡойма ямғыр аҫтында үтте уны эго алыҫлыҡта бәләкәй, ҙур булмаған кафе өсөн япма аҫтына баҫҡан. Тәҙрә аша запотевать изге түгелдән, алһыу, һәм ғилми-нәшриәт менән ҡайнар тураһында уйлап һағынған, ҡара кофе горький, ул унда ҡойған.
  
  
  Ике карабинер һәм уны күрергә хыяллана ла , әлегә улар һәм уның янындағы майҙанда үтә алмай. Плащ с капюшоном булған улар, карабин аҫҡан ih ә олон ебәреп, ямғырҙар һаҡлау өсөн. Һәм асыҡтан-асыҡ күреп, улар янына барып кафе эго.
  
  
  - Һуңмы сигарет томан артыҡ булмаҫ ине. Ih шунда уҡ иғтибарҙы йәлеп ине был. Унда документтар, әлбиттә, тәртип булып, ләкин бөтә булған ҡорал менән nen эго. Италия полицияһы эго әгәр ҙә табып, күп ваҡыты уҙа ине, алмай ине хоук выдать иң тәүҙә менән сағыштырғанда, эгон.
  
  
  Небрежно кафе һәм ғилми-нәшриәт бороп ебәрҙе. Һораша торғас баҙыҡ була, сөнки алда өҫтәл булып түгел, ә ябыу ҙур булмаған окошка паром тулыһынса тиерлек. Тәҙрәнән төшкән яҡын к өҫтәлдәр, ғилми-нәшриәт комплексы майҙанында окидывать ҡараш. Ишекте саҡ-саҡ күренә pensione verdi була.
  
  
  Ҡәһүә һәм тәмәке заказы булараҡ тапҡыр ул ҡасан карабинер ике инә . Трястись улар, өйрәк булараҡ, бикле капюшон, тирә-яҡ киҫкен ҡараш ташланы һәм уларҙың береһе ғилми-нәшриәт. «Pomeriggio Buon, синьора».
  
  
  Ухмыляться ғилми-нәшриәт комплексы, ти. — Шулай түгел, йәнәһе, көн яҡшы, — тине ул итальян. — Башҡа өйрәк — өйрәктәр түгел, ә венеция уның тағы бер күрәбеҙ. Хатта күгәрсен сыро өсөн!
  
  
  Ике рассмеяться ҡыҙыҡлы притягательный өҫтөндә. Кеше, уның менән һөйләшеп, тип һорай: «Һеҙ американдар, синьора?»
  
  
  'Эйе. Бында ул эштән буйынса, быяла һатыла. Мин буш ваҡыты булһа, һеҙ ҡалала гүзәл күрҙем уның иҫтәлекле урындары һәм ҡайһы бер отель. Мин нимә килтерһәм, бөтәһен әлегә күреп, был һыуға — өҫтән һәм аҫтан.
  
  
  Нацистарҙың яңынан көлөү, шкаф һәм ир-аттарға яҡынлаша. Ника ишеттем, сөнки улар кофе заказ бирә. Уға пачка тәмәке заказ буйынса алынған — тура тойғоһо Gauloises эму — һәм закуривать. Размахивающего шырпы, уны күрәбеҙ, тип, ишек асып Verdi Pensione. Ауыр томан аша булған нәмәләрҙе шәйләй, әммә ул уйлай, тип фигура, баҫҡыстан төшкәс, ҡатын-ҡыҙ булған.
  
  
  Лира меңлек купюра булыуы һәм уны һыуға ебәреү небрежно көнөндә өҫтәлендә ҡалдырҙым. Принцесса була. Көтөгөз ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә ямғыр болот ябынып ee һәм һоро томан, йугереп һәм майҙан аша. Зифа әхмәтова уны күрмәй, тар тыҡрыҡҡа алып бара. Ул бер мөйөшкә туҡтап, ҡолаҡ ишетеп, уны тиҙ һәм юғары каблук стук буйынса тротуар. Майҙанды ташлап сығып китә, уның, төньяҡҡа юлланды, һәм бик ашыҡмай.
  
  
  Улар уның артынан на цыпочки өсөн, тырышырға тура килә бигүк яҡын түгел. Тауышына ҡарағанда уның аҙым, һәм уны тиҙ ҡарана-ҡарана барҙы. Һәүәҫкәр булараҡ баһалауға уның яҡшы инде ул, әммә шул трюктар ҙа әҙер була. Хәйер, ҡатын-ҡыҙҙарҙы, моғайын, беҙҙең бер секундҡа ла уйланһын ине, тип бындай миссияһы, уның артынан күҙәтергә булды. Булырға тейеш, янында күп булған бындай килешеү нах — уны беләме ни, тағы бер рәт-рәт булып был секс-эштә. Эй, барған бер ир-егет булырға кәрәктер, түшәктә уның менән йоҡлай, йоҡлай эго сабы, ә һуңынан кемгә-башҡа урын биләй ине ул саҡта. Бик ябай. Тейеш була, һәм был уның өсөн тиҫтәләрсә тапҡыр хоука алыҫҡа, күрәһең, Восточный экспресс белгән ир-аттар.
  
  
  Гер һаңғырау тауыш ҡырҡа аҙым тар тыҡ ул, уны ҡасан майҙанға башҡа етә. Бындай йорттар менән тулы майҙанда Венеция, магазин, ресторан һәм барҙа.
  
  
  Нах ғилми-нәшриәт ҙур булмаған майҙаны яҡынса илле баш аша һаҡ булығыҙ полицей уның артынан эйәрҙе. Лили ривненский ямғыр, буталсыҡ һәм уның алдында һоро фигуралар буйынса бүленгән льготалы занавеска эго. Майҙан тар тыҡрыҡтарға ташлап китә һәм уны башҡалар сума., киң баҫҡысҡа күтәреү буйынса каналдар аша күпер аркалы һәм тура төшөп, урамдарҙы яҡтыртыу яҡшы. Фонарь эленгән һәр ореол тирә-яҡ күренә.
  
  
  Почта бүлексәләренә ингән һәм принцесса урамдарына күсә. Көтөгөз ғилми-нәшриәт комплексы, күрәбеҙ, тип яҙа ул өҫтәл артына, мөйөшкә фасады быяла һәм һуңынан эскә загляни яҡынлаша. Берҙән-бер клиенттары бар уның. Ике хеҙмәткәр эшләй, ир-егеттәр һәм ҡатын-ҡыҙ.
  
  
  Уның менән асыҡтан-көрән плащ, берет ҡыҙыл һәм ҡара күн итек иҫ киткес юғары. Ямғыр тамсыһы булып гениаль ала, һәм ул ҡара сәсле. Ул нахмуриваться сосредоточенно, уны ҡыҙыл ауыҙ скривиться задумчиво.
  
  
  Көслө ғилми-нәшриәт скривить Ухмылка ирендәре. Хәҙер уны күрмәй, уның ниндәй любительница. Ысын профессионалдар, телеграмма яҙа, хис-тойғоларын ине киләһе ике-өс ih һәм бланкылар юҡ ине. Оттиск буйынса йөкмәткеһен асыу бик ябай булыр ине, телеграмма блоктар ҡалдырыла.
  
  
  Княгиня блат япты, ҡатын-ҡыҙ һәм иҫәпләшмәй хеҙмәт итә. Ҡағыҙ түгел, уны блогы ҡарана-ҡарана барҙы. Бер нисә разочарование Киллмастер булып күргән, тигән шик эго дәлилләй. Артыҡ түгел ул. һөйөүселәргә яҡшы булды. Төр буйынса улар төйәк һәр саҡ ысҡындырҙы.
  
  
  Ника торған ҡара телефон-автомат — выкручивать лампалар ябай ғына уның, — ул ҡасан баҫылып сыға. Отель өҫкө блогы был формалар, уныңса, әммә ваҡыттары булырға түгел. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул томан ауырыу уны юғалтҡан булыр ине, әгәр ҙә...
  
  
  Эму саҡта йылмая. Принцесса төптәрендә ҡапма-ҡаршы йүнәлештә барған, барып сума һәм ҙур булмаған. Эй етеҙ тиҙлек менән вдогонку ника ташлана. Уҡыу буйынса ла ирендәрен уның адепт түгел, уны күрергә, тип, уның барлыҡҡа ҡыҙыл ауыҙ һүҙ « аквавит» . Әлбиттә, ҡаршы һалҡын ямғыр. Ник ҡабат почта йугереп.
  
  
  Потянуться инә һәм уның өсөн өсөн был ғына блокнот телеграмма йыйылған инде, бер ҡасан тәҙрә аша яурындарына ҡаранды. Эго дуҫ, ике карабинер, эскә загляни. Кафе дикторы була һәм улар задерживает служака түгел намыҫ. Ә хәҙер ҡара туҡталды һәм уларҙы ғилми-нәшриәт комплексы, эгон белә. Небрежно һәм уны үткәреү буйынса эшләпәнең ҡырҙарын бармағы үҙенә йылмая. Хәҙер ул булырға тейеш телеграмма ебәрҙе.
  
  
  Сөнки принцесса засеев мәңге ҡалырға йыйынмай, башл. формаһы тиҙ арала ғилми-нәшриәт тәүге тәьҫире. Ун минут небрежно һала һәм уны яптылар. Крайы, уның күҙе күрмәй, ул һаман почта офицер ҡыйыҡ аҫтында булған.
  
  
  Хоука телеграмма өйҙә журнал ғилми-нәшриәт адресы:
  
  
  БЫНДА БӨТӘ УРАМ УТЕКАТЬ, САНТЕХНИКА ҺӘМ МИН ТАБА АЛМАҺАМ, ЗИНҺАР, ҺЕҘГӘ КӘҢӘШТӘР. НОРБЕРТ. П. КЛАПСАДДЛ.
  
  
  Ир-н отчаянное хеҙмәткәрҙәре һәм формаһына ҡарап йылмая. — Бынан ун биш мең лира, синьора.
  
  
  «Түләү алыусы», — тине ғилми-нәшриәт Карте. Был аҙыҡ оло йәштәгеләр өсөн джентльмен бирергә уйлай.
  
  
  Нахмуриваться хеҙмәткәре. - Әммә, синьора, мин алманым...
  
  
  Ләкин өсөн ғилми-нәшриәт ишеге була инде. Карабинер юҡҡа сыға. Заглянуть бәләкәй һәм уны эскә килеүе бар. Принцесса булһа ла. Барный Ee стакан тейелмәгән шкаф тора.
  
  
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  Нигар, үҙегеҙ тураһында выругаться на карте мгновений, ә һуңынан эшкә тотона. Оптимист була, уның алмай. Венецияла йөҙ утрауҙары көнлө булып, уларҙың һәр спрятаться һәм уның тирәләй мөмкин. Ә уны таба алмай манфринто нах түгел ине. Ғәрип кеше эшләй ғилми-нәшриәт комплексы, ҡасан барып инә. Ул йәмһеҙ ҡатын-ҡыҙ менән булдым, дауа ҡылдым ә уның бындай хаталар һирәк осрай.
  
  
  Ирҙәр бәҙрәфенә һәм уның тураһында заказ виски һораны. Киреһенсә менән яҙылыусы көнө « Синьори » һүҙе менән ишекле булған « Дон», шулай уҡ уларға яҙылған « Либеро» — « ирекле».
  
  
  Ника ҡыҫҡа коридорға ҡарай. Кем. Заглянуть һәм уның бүлмә ишеген асып эскә дамский. Шунда була уның. Бәлки, неприятно булыр ине, әгәр ул шунда булыр ине, әммә, һәр хәлдә, уның ул табыр ине тағы бер ҡатлы, һәр ваҡыт булған һәм хәлен аңлатһын ине. Был миссияны ғәмәлгә өсөн яуаплылыҡты үҙ өҫтөнә ала һәм уның һүҙҙәре эй шартлы.
  
  
  Зал ишеге һәм уны асыу сым үтә. Моңһоу уның ихатаһына сыға, һәм туп-тулы сүп-сар йәшниктәре. Барабанить по бысраҡ ямғыр ебәрҙе. Качаться на күргән һайын уны ел ҡапҡаһы һәм ишек сыға. Ҡапҡа оҙон тар тыҡрыҡҡа алып барып, бер кеше өсөн бик киң, һәм һаңғырау урамға сыға. Ҡараңғы тыҡрыҡ аша протискиваться ғилми-нәшриәт комплексы, диуарының ике яғында уның яурынына ҡағылды. Ул тиклем каналды менән тускло һәм күпер урамдары яҡтыртыла бара. Ниндәй ҙә булһа хәрәкәте лә, бер генә бесәй мең буйынса Венеция. Ямғыр түгелә. Бесәй һәм ғилми-нәшриәт өсөн тирене замурлыкать балтыр. Почесать ул наклоняется һәм хайуандарҙың ҡолағы. «Бесәй, идиот алдында һин тораһың бында ҙур!»
  
  
  Переулок уны кире китеп барҙы. Ул, әлбиттә, был юлды үтә. Переулок уның хаҡында белеп була, йәки осраҡлы обнаруживает эго. Әһәмиәткә эйә түгел. Был боронғо ҡалаларының береһе булып уйнарға трюктар буйынса — эго барный эсемлеккә заказ ҡалдыра һәм шкафтар яһаған, ә һуңынан бәҙрәф бара, ә артҡы ишектәр аша һуңынан юҡҡа сыға. Был шул тиклем ябай булған, тип, ҡайһы саҡ сабата.
  
  
  Бар ҡайт, һәм ул үҙенең тағы ла бер допивать заказ виска, обдумывать, нимәләр эшләргә һәм ниндәй тәртиптә. Винить ул үҙе туҡтаны. Идеаль түгел. Хатта Киллмастер яңылышмай. Был эго зашуршать блат кеҫәһенән түләргә телеграмма килде, уның өсөн потянуться «Голуаз» һәм шырпы. Подсказка был мөмкин буласаҡ. Был ышаныу ул. Икенсе һәм өсөнсө виски эсә башлауы, үҙ ғилми-нәшриәт заказ бирә. Был һуңғы булырға тейеш. Ул үҙенең ax сәғәтенә ҡараны. Дүрт сәғәт үтә. Принцесса, моғайын, манфринто менән бәйләнештә булырға тырышабыҙ ҡараңғылана башлаған ине, хәйер, ул бындай һауа торошо ла быға ышанып булмай хатта. Был ставка яһаған ул яһарға тейеш ине.
  
  
  Улар тәмәкене ташлай, һәм яңынан-яңы закуривать ямғыр аҫтында сыға. Ул белә, - тип ҡайтып Pensione Verdi, моғайын, буш ваҡытта сығымдар булыуы бар, әммә, ҡағиҙәләр буйынса, бөтәһе лә булды. Ул бәләкәй генә шылтыратыу булды pensione сумрачный холда verdi, шулай уҡ һутлы һәм ҙур ҡара күлдәк менән роксана усы бомбический барлыҡҡа килә.
  
  
  'Уны; ул, тип әйтер, ысынлап та, уның хужаһы була. Файҙалы булыр ине, алла уны алмай? Эй ғилми-нәшриәт әйткәндә, ул нимә эшләргә мөмкин, ярҙам итеү өсөн эму.
  
  
  Верди бик һәләтле була синьорина веризона дер. Ул. Йыуан ханым бәләкәй ҡарағас телефон станцияһы ҡарай. Пожалеть уның аша полминуты, синьорина тип, өйҙә юҡ кеүек. Мөмкин булһа, уның хәбәрҙәре?
  
  
  Бер ҡасан да таҙа түгел. Ника ташлап китте«. Вердиҙың» гранд һәм ҡайта-каналы. Ул шәп уны борсоған. Ул белә, - тип уны күҙәтәм — алмауын белә лә, кем әйтә, — үҙе менән стряхивать күләгәле һәм ғәҙәти образдар.
  
  
  Прождать биш минуттан ямғыр аҫтында ғилми-нәшриәт комплексы, буш гондоланың mimmo алдынан үтеүе. Ир-аттың ситкә ҡарап бойора һәм уны эго позвать эго "Альберго Даниель". Бөтә был яҡшы ҡунаҡханаларының береһендә булды, хәлде асыҡлау һәм роберт н шәхес. Корнинг. Йәнә телеграмма затрещать эго блат бармаҡ аҫтында башлана, ул тәмәкеһен артына потянуться. Нисектер был уның өҫтөндә булырға тейеш, әлегә бер нәмә оҙаҡ һәм йылы ванналар ҡабул эль. Эйәк ғилми-нәшриәт үҙенең ощупывать. Хатта уның побриться мөмкин.
  
  
  Ул ултырған, мрачно травма, мчать ih буйынса әлегә гондольер ҡара, ямғыр һыуын түгеп. Күрәһең, ул томан аша күреп алам, венеция ҡалаларына йәйге аяныслы сағылышы булды. Royal боронғо һәм заманса отель Excelsior Danieli палаццо ғибәрәт. Ҡыш аҙ ҡунаҡ булғас, номер буйынса алалар смехотворно иркен һәм мистер Корнинг хаҡы түбән. Бүлмәгә сыға каналы Сан-Марко, әгәр ни була күренгән томан аша. Был оло майҙандан алыҫ түгел Сан-Марко.
  
  
  Ҙур ҡунаҡ бүлмәһе кейем һәм ғилми-нәшриәт төшөрөлгән таҫтамал менән мокрая н бил аша үтә. Яҡтылыҡ һәм иренде тикшереп аҫтындағы мөйөштә уны эго телеграмма бл.
  
  
  Ҡаҙылыҡ өсөн ныҡ ҡәләм Принцесса. Башҡа мәсьәләләре сағылырға тейеш.
  
  
  Ул үҙенә һурып күн сумка һәм көп өсөн юл асыла йәшен. Дөйә йөнө нәҙек һәм щеткаһы менән бар мөхитте булған төҫһөҙ шыйыҡса шешә nen буйынса уҙғарыла. Разглаживать ғилми-нәшриәт өҫтәл формаһында мәрмәр, һәм шыйыҡсаһы килтереп өйәләр. Ул ҡасан кибеп, уны кисеү бара — ванналар, ялатылған хупланы. херувим, байтаҡ ҙур күренә өсөн уны олимпия ярыштары үткәрергә мөмкин буласаҡ. Ул ванналар ҡабул иткән. Озноб йылы ваннала оҙаҡ эго һөйәге менән тарала. Ул һәр ваҡыт яҡшы формала була, әммә һуңғы егерме дүрт сәғәт йонсотҡос була.
  
  
  Һәм ул күреп ҡайтҡан, тип телеграмма блат кибә. Иренде булһа зажигалка файһалана һәм ғилми-нәшриәт нажмите ҡағыҙыма ялҡын. Көрән буш ҡағыҙ хәрефе барлыҡҡа килә. Был иғлан ҡыҫҡа булды:
  
  
  
  Ҡанатлы арыҫлан. Кис сәғәт һигеҙҙән. Мистер.
  
  
  
  Үлеменә телеграммалар булды, синьорина Эмануэлит Аливсо, С.-Төньяҡ 5319. Был кем булыр ине.
  
  
  Ҡулына ҡағыҙ буталсығы еңеллек хистәре менән алып нигар һуҙылып карауан килә. Тимәк, ул бөтөнләй юғалтҡан ee. Был эш ҡасан етә, һәм ул һәр ваҡыт был уның әйтергә мәжбүр эмануэлита белешергә мөмкин. Ә нимәгәлер тейергә Ҡанатлы Арыҫлан, осрашыу урыны булһа, уңыш була был әҙәм. Был Ҡанатлы арыҫлан данлыҡлы Венеция, майҙандағы постаменттан тора юғары Сан-Марко, дож һарайы ҡаршыһында. Тәҙрә тирәһендә эләгергә мөмкин ул таш һындар үҙ итә.
  
  
  Ник йылмая карте. Һөҙөмтәлә бөтәһе лә сағыштырмаса яҡшы үтә. Ул шулай һәләк булды ee отрядтарға түгел, тәүҙә тойолғанса кеүек. Уны төрөп төшөрәбеҙ һәм елән кейеп, заказ өсөн edu.
  
  
  Ашап алырға һәм ололарҙы, күркәм еңеләйтеү өсөн ғилми-нәшриәт һуға. Ул ваҡытта етерлек булды. Ҙур булмаған фекерләү, резюме тулы. У эго атҡарыла һәм танка сверхчувствительный эму нерв, ҡыҙыу ҡом сәғәте аға, әлеге ваҡытта буйынса был — уның эшенә тәнҡит күҙлегенән ҡарай яҡынлаша. Уның бойороғо булған үҙең де веризон принцесса, ғилми — нәшриәт уҙ-үҙемде. Әгәр ҙә был тиклем шартлау хәленә еткән, был хәл булмаҫ ине өйәнәге ҡапыл ярһып, максималь һәм уны әҙерләү булырға тейеш.
  
  
  Sel уңайлы һы ғилми-нәшриәт комплексы, сукхасан, карауатта бер аяғы менән сатраш. Унда медитация бара ҡоя, уны шулай еңел һулыш алыр, тип, күренмәнем, - тип күкрәгенә шевелиться эго түгел тиерлек. Хәҙер, ул саҡта ҙур кәүҙәле тыныслан, медитации беренсе фазаһына күсә һәм тиҙ арала мейең үҙ йогический ике эго әүҙемлеген арттырыу, ахыр сиктә ҡушылдығы самадхи менән шөғөлләнгән, тулы аң ағымында тупланған.
  
  
  Verdi ҡайтып Pensione Принцесса түгел, бөтә рәсәй әлегә был тораҡ пункты булһа ла, быға ышанып, ул булырға мөмкин. Уның иҫкәртеүе булғандыр, ҡото, перестраховываться була. Венецияла күп урында булып, унда спрятаться булды, һәм ул, күрәһең, яҡшы белеп ҡалһа, тип. Нимә генә аңлатмай, тип, уны яңынан булырға тейеш түгел уны юғалтҡан!
  
  
  Бер аҙҙан ул асылып тейеш булған кеүек, эй, ах агент - аноним ир-ат, ул, уны көткәндәй? Эго, мейе үткәрелгән был бурыс ашыға. Ник белмәйһең, тип ниндәйҙер мәлдә тура импровизация эму, тоҫмаллап башҡарылған, һәр хәлдән сығыу буйынса саралар уның менән осрашты. План төҙөгән саҡта файҙа булыр ине. Һуңынан ғына түгел, уның кеүек манфринто эму биреп, уны принцесса асылды.
  
  
  Ә Аливсо хема Эмануэлита була? Уның интуицияһы атҡарып булмай, уны фәхишә тип, ә адрес — йорт адресы асыҡ. Моғайын, элиталы борт һәм ҡәҙерле. Бәлки, уйлай инем һәм ике тапҡыр бортта бара принцесса түгел, Хоук тип әйтә, әммә уны ҡулланыу ҡотолоу өсөн борт бәйләнеш урынлаштырырға һәм емерек ih була алмай ине.
  
  
  Моғайын, һәр яңы көн менән ҡатын-ҡыҙҙар эго содержимое, барлыҡ шлюха Манфринто Ванни эйә булығыҙ инде, ул Венеция тәҡдим итә ала. Эго эштәре буйынса ҡарағанда, айыҡ була. Матур һәм яҡшы булған һөйгәне тора эго тейеш була. Бәлки, уның тураһында ишеттем һәм уны verizone ждет. Йәки, бәлки, ишетеү һәм енси аңлап манфринто тураһында принцессы аппетиты ҙур, ул шул тиклем уны ҡулланырға мөмкин, был осраҡта һә... ойошмалары өсөн эштәр башҡарыу өсөн АХ, оҡшай, был сабата. Поспорить ғилми-нәшриәт комплексы, һыу килтереп кискә манфринто эмануэлита бөгөн был принцесса! Булырға тейеш, ул бер ни тиклем деревни, сөнки бер ниндәй ярҙам булһа, тағы ла ниндәй ax агенттары барлыҡҡа килә.
  
  
  Йөктө үҙ тәненән ҡотолоп, лазер нуры менән проблемалар йыш ғилми-нәшриәт реаль мәғәнә иғтибар итә. Унда барғанға тиклем манфринто ванни кеүек ине, нисек ҡотолор инек эго көтөп тороусы һаҡсы кеүек, йөрөргә мәжбүр ине эго урынды бомбаға юғала, ә һуңынан өйә, профессиональ эго үлтерә? Түшкә һәм башҡа тамамланмаған эшен ҡалдырып, башын мөмкин тиклем АЙ дего разнить Хоук башлай ине. Джентльмен булыуын раҫлаусы иҫке Манфринто үлем!
  
  
  АХ агент осто, хәҙер уның көсөнә множатся йога була, шунда уҡ шикле алдында ҡалтырана, нескә шәхси предательство. Ҡарсыға раҫлай ! Был ғәмәл ябай ғына итеп, булһа — дөйөм таныуы буйынса, иң яҡшы хәрәкәт итеп — йәғни күп түгел, әммә? Үлем сәбәбе булып теләйем хоука шәхси Ванни Манфринто бармы?
  
  
  Шул уҡ ваҡытта был штопор яуап булманы, шуға күрә мейегә сигнал биреп ташлағанын үҙе был башы тирәләй штопор карте нигар, һәм уның заснуть. Эго, мейеһенең дүрттән ете просыпается уңында булды.
  
  
  Теүәллеген минутҡа тиклем ғилми-нәшриәт просыпается. Ул күңеле ҡабул итә, тиҙ арала кейенергә һәм, ҡағиҙә булараҡ, үҙ ҡоралын тикшереү. Эго кисеү киптереп иркен плащ, эшләпә кейгән һәм фетр тартыла һәм уны эго. Распихать уның кеҫәһенә бер нисә әйберҙәрҙе сумаҙанға буйынса тирә-яҡ.
  
  
  Улар сыҡҡас, ишек аша тирә-яҡ ҡабырға аҫтында ямғыр ҡунаҡханаһы һәм тағы йыраҡҡа. Клоков тирә клубиться һоро томан, әлегә уның һарайы шеллек дожы була. Был иҫке биналарҙы иҫәпһеҙ-һанһыҙ күп булыуы аркаһында готика, ул Ҡанатлы арыҫлан аша шым күҙәтергә мөмкин.
  
  
  Иң ҡыҙған мәле булып ҡабат ҡыҙыҡһындыҡ.
  
  
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  Бының өсөн насар төн разведкала булғас, әммә иң яҡшы эҙәрлекләнеүенә өсөн — табыш әгәр иғтибар менән күҙәтә. Просчитываться мөмкин түгел, ул үҙе мөмкинлек бирә.
  
  
  Ника Һарайында арка аҫтында йәшенеп дож Карте мөйөшкә, бағанаға таш Ҡанатлы арыҫлан уның юғары ентекләп күҙәтә. Лев мерцать аҙ артта ниндәйҙер сиркәү С һары ут-Джорджио-Маджор, киреһенсә дело Джудекка Гранд.
  
  
  Морось ваҡ ямғыр тиклем кәмегән. Киске һалҡын һәм дымлы һауа була. Элек йыраҡҡа ғилми-нәшриәт комплексы, мельком һәм фонарҙар аҫтында арналған арка-н ҡәләм сәғәт. Биш-һигеҙ булды. Был теләһә ҡайһы ваҡытта килеп ала.
  
  
  Выдать уның биноклде үҙе бәләкәй генә йәшел минут полезть һәм түләнә. Был бик булмаһа, төнөн күрһәтеүсе приборҙарҙы махсус биноклдәр, сделано диңгеҙ пехотаһы һәм хәрби бындай ҡараңғыла атыу өсөн файҙаланылған. Ҡанатлы арыҫлан ғилми-нәшриәт комплексына иғтибарын йүнәлтте. Бер нәмә. Кем. Щелк-klack, щелк-klack, щелк-klack — ҡатын-ҡыҙҙар өсөн юғары каблук буш майҙан киҫеп, һыу ебәрә «Ҡанатлы арыҫлан». Һүрәттәр иғтибарҙы үҙенә тотоп ғилми-нәшриәт комплексы, ҡырҙан ҡарағанда, ул барлыҡҡа киләсәк. Был Веризона де принцессаларға түгел. Был ҡатын-ҡыҙ булып тәпәш буйлы, ныҡ кәүҙәле, плащ һәм пластик яулыҡ. Хатта уның ошо һыҙаттар уның көслө биноклдән алыҫлыҡҡа шәйләй алмай. Уның колонналары таш алдында туҡталып, оглядеться мышиное, һуңынан тәмәке һәм шырпы тирәләй күрг сумочка. Был ғилми-нәшриәтендә донъя күргән шырпы менән аҡһыл һары ауыҙ ал йөҙҙәрегеҙ. Был Аливсо Эмануэлита булырға тейеш. Дәрес төрө: проститутки. Бында ул үҙенең һуңғы тиелә лира ҡуйҙы. Ул, һис шикһеҙ, оҙаҡҡа һуҙыу өсөн аҡса ала, йәғни принцесса ҡушыла. Әйткәндәй, был аҡса югославия ванни манфринто йомарт булды. Рәсәй йәки был аҡса? Дунайҙағы ғилми-нәшриәт усмехаться Карте. Моғайын. Иван түләү өсөн был ҙур ҡыуаныс менән.
  
  
  Цоканье тағы бер ҡат ҡатын-ҡыҙ туфли кейгән! Һоро томан сығыр алдынан унда ҡатын-ҡыҙ һәм принцесса колонна тирә-яҡ ҡушылдығы. Тиҙ һәм ҡыҫҡа һөйләне. Принцесса одетта шулай булған кеүек, шул көн килер — плащын, итектәрен күн һәм юғары ала. Ника хоҡуғы бар — ул да ҡайтып verdi pensione тиелә.
  
  
  Әле улар һөйләшеп барғандар, күрәһең, килешеүгә өлгәшелде. Илле бер нәмә лә ишетеп ҡалаһы полицейҙары һәм ғилми-нәшриәт томан тора. Принцесса кеүек тулҡынландыра, йәнле, күңелле тиерлек. Ника аңлай - ул деревни әле, ниғмәт, үҙең мәжбүр. Ҡото булыр ул. Был Эму оҡшай. Иң яҡшы агент һәр ҡурҡырға тейеш. Агент агент ҡотон һаҡ булды.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙҙар ике колонна менән киттек, ҡулдарығыҙҙы һәм ҡул джудекка гранд дело тураһында бара, ә улар өсөн ғилми-нәшриәт син молчанов. Хәҙер ҡатмарлы булды. Бындай төн дә бик күп...уңайлы һәм кәмәләр
  
  
  Спрятаться колонналар өсөн уны күҙәтә һәм, улар кеүек һыу яр баҫҡысҡа төшкән. Бәләкәй генә кәмәлә Ih көтә, шәхси такси һыу. Эшләпә инә һәм уны плащ кешегә ярҙам итә, ә аҙаҡ арҡан отвязывать швартовный. Ҡара һыу сердито нигы. Хәҙер уны тиҙ ҡарарҙар ҡабул итергә тейеш булған. Ул тағы мөмкин түгел уны юғалтҡан!
  
  
  Әгәр башҡа булып сыҡты, уны хәҙер туҡтатып булмай һәм ул уға мөрәжәғәт итергә тейеш, ә һуңынан тойола.
  
  
  Возиться менән кәмәлә кешеләре бау мал аҙығы, бер-нисә секунд эсендә был тотҡарлай нигы була. Тумбаһы аҫтында ташлап, уның янына елдең көсәйеүе гондола н полдюжины раскачиваться. Улар өсөн был файҙалы буласаҡ. Һәм беҙ эҙмә вапоретто , уны ул ҡуртымға алынған ине. Тик ул ауыҙ асыу өсөн, позвать, аҫылмалы моторлы кәмәләрҙә яңғыҙ мотор гондола өсөн ҡасан күреү менән, брезент төрөп көрән. Ник йүгереп килеп уны, бер ҡасан кәмәлә ih отчаливать порт бар, ә ҡыҙыл-йәшел ут борт АХ манить агенттары ҡатнашҡан.
  
  
  Стилет швартовкалана уны сәнсеп, шул уҡ моторлы кәмәләрҙә һәм һикереп хәрәкәт ситкә этәрә уны. Брезент менән япты уның двигателе, ышанам ни, был төрөнә шул, белә ул. Такси һыу аҙ томан булып юғала.
  
  
  Ул тын еңеллек менән, ҡеүәтле моторҙар Джонсон ҡасан күрергә. Взреветь двигателдәр аша бер нисә мгновений, плейона өсөн такси һәм ғилми-нәшриәт. Нәфсеһенә эйәрер, уның аша тар кәмәлә дело лагуна гранд. Принцесса ҡайҙа юғалды?
  
  
  Һулдан лагуна менән ҡушыла эго Лидо менән казино, төнгө клуб һәм пляждарҙа. Нимә-унда йәш огонек.
  
  
  Эйе, әлбиттә, Лидо киткән принцесса! Тағы, сөнки бында ҡыш буш була. Ҡышҡы буран һаҡлау һәм ябыу барған, ергә һәм тымыҡ Манфринто Ванни таба бында. Һис шикһеҙ, уны әллә ҡайҙа ятҡан ҡала Лидо, полиция венеция танау аҫтында булып эшләй.
  
  
  Уны күреп, уны һыуҙан яй ғына ут кеүек такси дуғаһына алып китәләр буйынса, әлегә улар төньяҡ лидо яғына йүнәлде. Ғилми-нәшриәт комплексы, двигателдәрен һүндереп, ҡасан кәмәлә ih яҡынлашып килгәндә, тағы ла дауам кәмәлә йәнәш хәрәкәткә килтерә һәм эго. Ул донъяла индерергә була, һәм ул ышанып булмай, сөнки уларҙы әлегә тиклем ишетеп көҙән эго. Тик улар килеп төшөү һымаҡ ине, ценымногие ҡатмарлы булыр ине.
  
  
  Күберәк ул шәбәйеп, сөнки беренсе ҡунаҡхана төшөп, көтөү һәм ҡатын-ҡыҙ, улар тирәләй вылезать йыйына.
  
  
  Тирә-яҡ ҡапыл томан пляж барлыҡҡа килде. Аҙымдарҙы кисектереү ғилми-нәшриәт комплексы, пристань задеть ағас ғына түгел, кәмәләр һәм ташлы пляжды участка үҙ мөмкинлектәрен күрһәтте. Потащить уның кәмәһе һыуға һикерә һәм һыуға тубыҡтан түбән ярына боҙ китте. Аҙаҡ уның буйынса тар һуҡмаҡ порт неосвещенный йугереп һыу бар, хәҙер такси менән ҡайҙалыр һыу урчать двигателе тора.
  
  
  Юлды бетон ҡом менән ғилми-нәшриәт ябыла. Шау-на цыпочки ул хатта артыҡ күп. Ул бер нисә ҙур булмаған пляжға өйҙәр тарығайны, янында тамамланды порт бар, өйҙәр һәм иғтибар өсөн һуңғы укрытие тәҙрәнән мөйөшкә туҡтап. Ҡатын-ҡыҙҙар, ҡулына фонарь менән һәр ғына бара буйында.
  
  
  Фонарь яҡтыһында уны күреп була, ҡулдан-ҡулға күсеп лира буйынса өйөмдә кеүек. Гер көткән Таксист түгел. Тимәк, бында ҡатын-ҡыҙҙар менән йөрөнө. АХ ухмыляться Агент күңелле. Жаль Нику принцесса булманы тиерлек, - туймаҫтар менән булған был ҡанлы манфринто аҡса түләргә эй ах!
  
  
  Көтөгөз бер порты ике ҡатын-ҡыҙ бар, әлегә отчаливать кәмәлә, йәшлек менән ябылған өй ташландыҡ урам мощеный аҙаҡ магазин һәм ябыҡ була. Ник таптың, урамдарға яҡтыртҡыстар һәр алтынсы индерелгән. Ул урамға күсеп, артта ҡала полицей илле ике ҡатын-ҡыҙ. Лидо, уны яҡшы белә һәм аңлай, уларҙың буш районына юлланды, гольф өсөн альберони менән йәнәш баҫтыҡ. Ҡатын-ҡыҙҙар уны күрмәгән, фонарь аҫтында барҙы, һәм урам атамалары табличкаларын менән күргән. Көтөгөз ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә улар бер аҙ алға барып, аҙаҡ килеп, өсөн йыл һайын элгән. Виа Вивальди, улар урамда булған.
  
  
  Һулға ябылғандан һуң бер нисә минуттан ҡатын-ҡыҙ, Коломбо н Виа. Ника икелә башлана. Өс кварталында һәм адриатик диңгеҙ пляжы ята алда. Эго килгән хәүеф уйға — н кәмәлә лә ни буласағын ih манфринто? Был ямғыр?
  
  
  Ҡапыл аҙым тауышынан үҙгәрә, ҡасан ҡатын-н платформа менән ағастарҙың тротуарға бара. Фонарь өсөн хәҙер бейеп ашыу ғилми-нәшриәт күҙәткән һаҡ булығыҙ. Таҡта ҡотолоу, уның буйынса битләүендә ҙур булмаған төшкән ҡом, оҡшатыу өсөн shaggy. Ул сикһеҙ диңгеҙ тулҡындарын тояһың һәм күрһәтеү тураһында ишетеп баҫымын даими һул ярына плеск ропот бриз һәм ек. Отблеск көсһөҙ яҡтылыҡ алыҫ диңгеҙ томанында, уның асыҡ күрәбеҙ.
  
  
  Терәү ғилми-нәшриәт платформаһы буйлап йүгереп, фонарь качаться иғтибар менән күҙәтә. Тиҙҙән улар үҙ маҡсатына ирешә, уны уйлап, гольф өсөн тәғәйенләнә, майҙаны ғына түгел, әгәр улар манфринто альберони менән осрашты. Был шикле.
  
  
  Притормаживать ҡатын-ҡыҙ, һәм ҡоро яғынан баҫҡысҡа төшкән. Сергей түшәмәһе аҫтында ҡарарға һәм ғилми-нәшриәт комплексында туҡталды. Ҡатын-ҡыҙҙан көлөү, уның тирәләй бер ишеттем. Был принцессаларға түгел. Юҡ, ул түгел, көлгән була. Хәҙер уға тыныс булырға.
  
  
  Бөтөнләй көтмәгәндә, ишек асылды, уларҙы алыҫ түгел, аҡ ҡом һәм сағыу яҡтылыҡ засиять дүртмөйөш итә. Секунд бүлкәттәре өсөн, тәү сиратта ғилми-нәшриәт төшкән ҡом ҡарағанда, уның ике ҡатын-ҡыҙҙарҙың силуэтын күрә донъя сағыу фон буласаҡ. Һәм уны тыныс ругаться түшәмәһе аҫтында ята. Был бик яҡын була! Лизать әгәр ҙә уның ни була, ҡатынға ҡарап, йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе һәм уның ҡолай ине.
  
  
  Сергей юғала башланы, ишек ябылған, яҡтылыҡ һәм улар менән бергә юҡҡа! Тик ҡайҙа? Ҡорһаҡ ғилми-нәшриәт ята, ҡараңғыла вглядываться тырыша. Шәп булды был. затмение: беҙҙең донъяла эҙе лә күренә.
  
  
  Тыныс ятҡан урҙаны — уны хәҙер ҡайҙа ла ашыҡҡан түгел — һәм башҡаһы тырыша, тип лидо тураһында белә. Был төбәктә буш ваҡыттары ла була уның, ә бөтә яҡтан бер утрау һыу саңғыһы адриатик осһоҙ. Гольф өсөн уны баҫырға тәҡдим итә ала. Хәҙер ул уның һулдан, Адриатика эго арҡылы булды, ә уң яҡтан Коломбо Виа. Феноменаль хәтер карте ғилми-нәшриәт комплексы буласаҡ, тип бер нисә тапҡыр эму ғүмерен ҡотҡара. Хәҙер биш йыл элек уны иҫенә, ҡасан ял лидо на үткәреү, яр буйҙарында һәм был участкала эму вспоминаться.
  
  
  Хәҙер ул оҙон платформалыны иҫкән, ә уның өсөн, бәлки, йөҙ полицей, ҙур квадрат бина тора. Шаҡтай бейек биналар, Лидо өсөн. Һары йәки алһыу, был-уны белмәй инде. Эйе, хәҙер был уның тағы бер ҡат күрҙек. Оштукатуривать бина фрескалар менән һары төҫтә булыуы, ҡомарлы уйын күренештәре һүрәтләнә. Казино!
  
  
  Улар әҙерләгән. Йәшерен казино бина булған. Хәҙер ул булырға тейеш штаб-фатир Ванни Манфринто. Бомба юғалған, тине үҙенең ғилми-нәшриәт комплексы, тейеш булған, венециялылар алыҫ түгел. Әллә ҡайҙа артта уны, бәлки, хатта уның да майлы, адриатик колыхаться һоро япма күлдәк аҫтына йәшерҙем, бомба юғалған, моғайын, хәҙерге ваҡытта апокалиптик көтә.
  
  
  Иртә йөк машинаһы ғилми-нәшриәт ишетеп, уны күрергә тип. Күр, ҡолағың һыу ҡомағы, тымыҡ ши ишетеү уның гул. Спрятаться скользнуть платформалары өсөн тырышҡан һәм уның терәге. Надвигать уны мөмкин тиклем тәрән һәм прищуриваться йөҙҙәрен эшләпә.
  
  
  Бәләкәй кузовы йөк машина фаралары менән ябылған тирә — уны магазин йәки фургон сәскә хәтерләтә бакалейный — яҡтыртып тора. Выдать ғилми-нәшриәт «Люгер» пластик кобура булыр, тип өмөтләнергә тура ҡулланыла алмаһа эму эго. Атыш емереп бөтә, эгон планын емерә.
  
  
  Аҡ яҡтылыҡ нуры уны ташланып, тәне бөтәһе нисә эго массивын дим тарый. Mimmo үтеүгә уның машинаһы яйлап, ун йылдан артыҡ түгел фут. Был ғилми-нәшриәт проектор сағылышын күрәбеҙ, тип, йөк машинаһы,-тип ҡуя. Был радар антеннаһы булған! Постарына автомобилгә тыңлаған булһалар, улар, моғайын, боронғо һәм казино эргәһендә даими патруллек эго. Һаҡ иптәштәр. Был аңлата, ни өсөн шулай ҡапыл ишек асылды, ике ҡатын-ҡыҙ өсөн итегез. Ih нәҡ ошо мәл көтә. Автомобиль-ih радар экрандарынан һаҡлау һәм казино нөктәләренән хәбәрҙәр тапшырыла. Ника аңлай башланы, ни булған был төрө Хоук, ҡасандан һөйләнем, бер манфринто буйынса иң яҡшы тип булмай.
  
  
  Өсөнсө урында радар экрандарынан килеп сыға? Эго?
  
  
  Арҡаһы ҡара күренмәй һәм үҙе нигым өҫтөндә дәһшәтле ун фут платформа на карте. Люгер тикшереү һәм ҡом булһа уның күңеле, таҙа уның.
  
  
  Был эште даими рәүештә һыу өҫтәп яңы аспекттары. Улар буласаҡ, тип ышанам хәҙер асып, ҡом ята, уны күрәләр яланынан ситтә залында радар. Эго булып күренә ине. Тик уныңса булырға тейеш, тип фаразлай казино эго күргән ҡатын-ҡыҙ артынан бара, һәм был эго юлдаш манфринто һәм беләһегеҙме, унда кемдер бар. Кемдер, уның сикәһенән, тышында һәм принцесса һәм ҡыҙҙың хәҙер кем өсөн кәрәк. Манфринто, әлбиттә, яҡындарын ине, - тип ҡаршыланы өсөнсө булды. Ир-егет нимә эшләр инең? Ванни Манфринто ғилми-нәшриәт үҙенең урынға ҡуйырға тырыша.
  
  
  Улар, әлбиттә, ҡатын-ҡыҙ допросить була. Ника өҫтөнлөк биреү тураһында уйларға түгел, нисек был яһай. Әммә, бәлки, ул яңылышмаған — был ябай манфринто агент булып түгел. Был хаҡта уның фекерен иҫәпкә хоука кеше булырға тейеш. Был саҡта? Рискнуть манфринто аласаҡ, көтәсәк, бер нәмә лә эшләмәҫ өсөн һайын, был ғилми-нәшриәт эшләй. Манфринто мөмкин түгел, беләһеңме, кем булыуы һәм ниңә томан көтә.
  
  
  Икенсе яҡтан, югославия агенты, күрәһең, яҡындары ине, радарҙар һәм автомобилдәр менән күрергә тип аңлаған, шуға күрә ҡытайҙа был, тип. Был етерлек булған, ник уйлап, ҡото өсөн хатта иң бесстрашный. N-3 ҡарар ҡабул итә. Хәҙер был үлемесле әйләнеп, шахмат уйыны, һәм ул булырға тейеш Манфринто перехитрить тырыша. Эму ҡурҡа башлағандар өсөн кәрәк булыр.
  
  
  Mimmo Фургон яңынан үтеп, ҡом ши шуршать буйынса әлбиттә. Был юлы ла һыу яҡынлаша Нику проектор. Мрачно йылмая ул. Улар яҡшы беләләр, сөнки уның эргәһендә. Беләм, уның нурҙары аҫтында йәшеренеп радар һәм була тип. Үҙе көтөп ала улар. Иртәрәк йәки һуңыраҡ укрытие аша сығырға тейеш ине уның. Был машиналар ҡасан тағы томан юҡҡа сыға, фонары яҡтыһында ғилми-нәшриәт сәғәт ҡото алынған рискнуть-ҡәләм. Һуңынан ун минут ih юғала. Тимәк, әгәр уны биш минут көтөгөз, иң алыҫ нөктәһенә улар үҙҙәренән һорарға булдым. Шул ваҡытта ул юлда.
  
  
  Мин уның аша сығыуға биш-күлдәк казино һәм түшәмәһе аҫтында яғынан йугереп сыҡтым. Унда пляж һыу буйлап йугереп коломбо көнсығышҡа виа. Ваҡыты булғанда ул саҡ ҡом поскальзываться йомшаҡ, еңел түгел, әммә даими һәм ҙур темп эго ҡорос аяғы. Хәҙер экранда уның нөктәһе ойошторолған. Был ужасе-се улар ҡасып нөктәһен күрҙе. Был нәҡ шулай булды, уның ярдам отель.
  
  
  Виа Коломбо ғилми-нәшриәт сыҡты, ләкин урын алһын һулға бороп, диңгеҙ яғынан асыҡтан-асыҡ марконь виа буйлап китте. Артабан уның көсөн күреп алда томан сверкающий фонарь ореол була. Һәм уның яурыны аша күреп ҡаранып, был кескенә һары глазки уның артынан эйәрҙе. Радарҙан, автомобилде менән эго эҙәрлекләй, тәртип һаман алыҫлыҡта була, утты менән индерелде. Унан ҡасҡас, тотоп эго нөктәһе, һәм ул шул тиклем ышана, һәм хәҙер енәйәтселәрҙе эҙәрлекләй. Ника тиҙ ҡаса башлай. Обыскивать уның территорияһында һорап һыйынасаҡ. Эго ирешеү өсөн пландар, тиҙ арала үтергә тейеш була һәм ул барды.
  
  
  Улар көтөлмәгән уңыштан була. Көтөлмәгән хәл ҡушып, бер тапҡыр ваҡытында кеүек. Урам фонары ул туҡтамаҫҡа булып килә башлағас, кешеләр күреп, уның янына бара. Рәт-рәт булып эшләпә һәм ҡара фигуралар мять пешие шаркать йыуан кеше, әммә ғилми-нәшриәт комплексы, фатиха һәм эго. Был староста мөмкин булған, бомж, йәки ремонтник бешә, йәшәү лидо ярата ул. ҡыш. Был әһәмиәткә эйә түгел. Мөһим була, сөнки был радар экрандарынан ғилми-нәшриәт кеше йыйылған урын биләй.
  
  
  Был хаҡта уйлап, ҡыуаҡ үҫентеләре виа Марконь ғилми-нәшриәт буйлап ташланған. Выдыхать һәм уның ергә ҡыҫылырға, ер еүеш булғас һалдат, булыуҙы уйлап, артыҡ көслө радар тип түгел, күберәк хәрәкәттә булырға һәм күнегеүҙәр миль. Ул подозревать, был еңеүсе тип алыҫлыҡта ғына. Шулай уҡ кешегә ышана, уны машина менән дорваться радар — һәм бер үк ваҡытта уларҙы сканировать өсөн тырышырға тейеш урында экрандарынан күҙәтте. Бәлки, уларҙы күрмәһәм дә, был тылсымлы бер образ башҡа урын алмаштырған!
  
  
  Күрәһең, был сабата. Машина яй ғилми-нәшриәт ике минут mimmo аша ташланып, спрятаться в ҡыуағы. Шулай итеп, улар башҡа ир-егет киткән. Һыу тәрән һулыш һәм ғилми-нәшриәт эшләй башлауына ун казино ползти ҡорһағы яҡын. Был сәйәхәт бик ауыр булды, әммә ул тора икән. Ул шикләнеп, уның ҡайтыуына тип уйлайым ванни манфринто.
  
  
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  Дүрт сәғәткә яҡын Эму кәрәк, доползать өсөн казино тиклем. Был мәңге хәтерҙә булыр ул, тип үҙ парижға иң оҙон ғүмер. Ул йығылғас, пиджак менән салбарҙың тубыҡтары тураһында локоть ҡом, таш, бетон һәм ҡая. Пот күҙҙәре эму бысрата. Беҙ уның тиелә четвереньки тапҡыр ҙа булып тора — ул бөтә ярыштарында еңеүселәр, подтягиваться на локоть, есемдәрҙең хәрәкәт итә. здоровенный йыланлы эго.
  
  
  Бөтөнләй бер ни тиклем тәрән ғилми-нәшриәт проползать ҡоро, пляждары менән алыҫ, был юлы менән казино артҡы яҡтан яҡынлаша. Шунан һуң ун биш минут, - тип башланы ул ползти, радар, машинаһын уны күреү менән, һыуға ярына подъезжать. Тейеш булһа, уларҙы шул кеше табыр, казино һәм ебәрелгән хәбәрҙәр түгел. Ник уйлап, ни эшләйһең улар менән незнакомцы ине, әгәр уны тапһам ине. Бындай ойошмалар ҡунаҡханала ҡалдырып ла эштәр тамамланмаған. Пожимать уның киң яурынына, юҡһа, ҡайһы бер яҡшылыҡ эшләй, һуңынан дәһшәтле яғына эго.
  
  
  Көндөҙ сәғәт булһа, ул артҡы өлөшөнә тиклем казинола бара, улар яр һыҙатының темнеть фон н шөғөлләнә. Донъя булып күренә. Башҡаса уны күреү түгел, ишетеү һәм радиолокация машина. Ҡулы ҡағылған һалҡын диуар ул казино, ул еңеллек менән тын — хәҙер уның менән сағыштырмаса хәүефһеҙлеге радар булырға тейеш. Әммә, Н-3 ойоштороуҙа ла хәл түгел. Унда йыйылған осиное гнездо йыраҡтарҙа ҡалды, унан һәм хәүеф тойғоһо булһа, бөгөн ул үҙенең төп миссияһы тип тамамлай алмай. Манфринто һаҡлау, тип Форт-Нокса. Эго үлтерә бик еңел булыр ине. Йәки урлаған кеше эго урысса һөйләшергә мәжбүр — бөтөнләй икенсе эш.
  
  
  Выдать уның тирәләй пар бирсәткә күренмәле йоҡа кеҫәһенән түләй. Кеше тиреһе улар буйынса яһалған булған. Был идеяһын иҫке Пойндекстер булып, дошман алданһын өсөн. Мул ҡалдырған бармаҡ распечатка - распечатка үлтереүсе убийца.
  
  
  Ул артҡы ишекте табып, ныҡлы яһаны тирәләй ағастарын, һәм һәр тауышты тыңлағанда. Свист ғына ел, ямғыр тамсыһы, беҙҙе полицей мерный йөҙ прибор. Рискнуть ул хәл. Махсус асҡыс ишектәр асыла һәм уның аша яйға минут эткә. Тьмы. Эму еҫе әйтер, тип, уның аш-һыуға булған. Четвереньки н проползать уны эскәс, тағы ишек һәм уның захлопывать заперта. Ощупывать һәм уны ике ҡуллап оло морон тоташа. Аш-һыу. Унда ишеттем, сөнки унда-сәскәләрҙән тыш крк.
  
  
  Был ғилми-нәшриәт ун минут һалҡын иҙәндә иҫһеҙ, тағы барып сумды. Хәҙер уның тауышын ишетеп, тиҙ һөйләшкән, көлкөнән шартлап, йорт алғы өлөшө буйынса бөтә доноситься. Поползти тауыш биреү көнөнә тиклем бара һәм уны әйләнеп йөрөүселәргә, һәм улар шөғөлләнергә тейеш була казино алдында коридорҙа алып барып инеп булмай. Хәҙер был мәғәнәгә эйә түгел. Мейес башын тыныс һәм уның тураһында оло ударяться выругаться. Тотоп алды уның,-тип ҡулын һәм тағы выругаться. Үҙ еҫен тойоп, уның бармағы. Балыҡ еҫе. Сүп-сар йәшниктәре өсөн!
  
  
  Ун ике ултырғыс йәшел күҙҙәре менән ҡарай. — Мил котенок, — тине ғилми-нәшриәт. «Бесәйен яратҡаны. Һеҙ үҙ эше менән шөғөлләнә, ә ул үҙе, яҡшы? Бесәй мурлыкать башланы.
  
  
  Икенсегә ул тапты ишек, ишектер, ул тел. Һәм ул эткә күреп, нисек баҫҡысҡа күтәрелде. Яҡшы. Тәьминәт һәм хеҙмәтләндереү өсөн артҡы баҫҡыста. Посветить на мгновение фонарь уның мөмкинлектәре, голды ла күрҙе һәм баҫҡыстар тар хәҙер. Ун минут үткәс — ул һәр майҙансыҡҡа ҙур һаҡлыҡ менән киҫеп үтә баҫҡыслы — бишенсе ғилми-нәшриәт комплексы булһа, өҫкө ҡаттарҙа казино. Уны күрҙе лә, бер һаҡсы беҙ. Кем. Көлөү тауыштары һаман да бина һәм берҙән-бер сығып, а өлөшө тауыш менән. Әлегә уны тыңлап, тупаҫ ир тауышы күсә йырҙары.
  
  
  Оҙон коридорға һыу үтә нигы менән ҡапланған тәҙрә компанияны на цыпочки буйынса үҙәк. Эскәмйә ҡушылдығы тәҙрә уйымы киң. Нащупывать бармағы Эго петух, уны задний һәм потянуло куйды. Тымыҡ скрипт уның менән күтәрә. Фонарь арналған ғилми-нәшриәт тишектән. Буш.
  
  
  Коридорҙа көнө булып ҡала. Ауыҙ ҡайта һәм уның бөтә көндө һаҡ булығыҙ. Заперта була улар. Был осраҡта һәр ҡатында ла ҡулланыла. Дүртенсе ҡаттан төшкән баҫҡыста ҡара уны. Тағы бер нимә. Өсөнсө ҡаттарҙа ла шул уҡ хәл. Эркер буш эскәмйә аҫтында була, һәм күп йыллыҡ саң хлам иҫәпкә алмай.
  
  
  Ул тауыш буйынса икенсе ҡаттан төшөүен ишетмәне һәм шунда уҡ тирә-яҡ башына украдкой бүлмәһенән коридорға туҡтамаҫҡа була. Принцесса веризона бер тауыштан бөтә де ҡараным. Икенсе, юғары тенор, тауыш Ванни Манфринто булырға тейеш. Иғтибар менән тыңларға һәм ғилми-нәшриәт аҙағында коридорға на корточки ярышлап ултырып, башын еңелсә күндерә, кешенең эгоһын һиҙемтәләнергә шундай уҡ булыр, тип баҫҡыслы ситлек иткән эго ҡулы ятҡан.
  
  
  Принцесса үҙенең бурысын үтәй. Югославия ғилми-нәшриәт уның төп ҡушылдығы зонаһында досягаемость шпион. Ылыҡтырылған, тип беләм уны. Мөһим булған нәмә күрерлек түгел карте ғилми-нәшриәт комплексы, ситуациялар файҙалы ҡулланған учреждение. Был ваҡыт түгел. Хоук тип уйлап, тоторға булды манфринто ғилми-нәшриәт комплексы янында ғына бер шанс, һәм, тәжрибә иҫәпкә эго, урыҫтың ника босс үҙе менән риза булды. Был уның берҙән-бер шанс шулай тип ысҡындыра алмай. Тимәк, эштәр ҙур тиҙлек менән булһа кәрәк, һәм һаҡлыҡ сообразительность, был ваҡытта был булған мөмкин түгел. Күрәһең, уның манфринто журнал арыҫланы була, һәм был бик күп кешеләрҙең ярҙамсыһы булмаҫ.
  
  
  Ника көнө подкрадываться молчанов. Нәҙек олоһо усаҡтан төшкән яҡтылыҡ. Умолкать тауышы, һәм, уның ҡасан булып төшкән тубыҡҡа, скважина өсөн замочный һайын, уны принцесса ҡысҡырғанын ишетте. Был уның сифатын һәм хаҡын нисбәт булырға тейеш.
  
  
  Йоҙаҡтың асҡыс ине, һәм һис бер нәмә лә күрмәй ғилми-нәшриәт. Замок модала булған был, әммә бик ышаныслы. Ауыҙ ғилми-нәшриәт ишеген бик һаҡ булығыҙ. Ябылған. Уйларға була һәм башҡа учреждениелар ишек ватып кермәне.
  
  
  Агент АХ, ишек алдында тубыҡта торғандай, үҙенең мөмкинлектәре ухмыляться цинично арыны. Әйткәндәй, өндәр тураһында: пружиналы карауатта затрещать мөхәббәт йыры. Шумиха ҡарағанда, уны тотоп Манфринто, а. булараҡ, әҙәпһеҙ!
  
  
  Принцесса де Веризон ҡысҡыра: «еңел бармай! Нишләп мин һине больно!'
  
  
  Пронзительно хихикнуть ир-аттар, һәм пружиналы карауатта замолчать на мгновение, ҡасан ҡайһы бер үҙгәрештәр булды. Ир-егет ни пробормотать. Тамаша һуңынан тағы башлана.
  
  
  Был ваҡытта, уйлап Карте ғилми-нәшриәт комплексы, ишектәр, ғәҙәттә, девон һәм вышибать геройын ҡотҡаралар. Девон ниндәй? Һәм геройҙың ниндәй?
  
  
  Йәш батыр мәрхүм була. Отель скрючивать хәле уның тирәләй баҫалар. Эй, уны һаҡларға тырыша, ғүмер, күберәк бер нәмә лә эшләп ала ул. Һәр осраҡта, был-ярайһы уҡ ҡатмарлы булыр ине...
  
  
  Артта кешеләр уны һуңғы өнөн сығарырға. Келәм аяҡ ойой буйынса зашуршать була. Ғилми-нәшриәт комплексы, уйлап түгел, ҡулын күтәреп, элмәк ситкә ебәрмәү өсөн, башына тәғәләгә эму. Был эму ҡулына ғүмерен ҡотҡара. Хаталар яһалған ҡот осҡос һөжүм башлай. Улар омтыла доплыть тиклем үҙ аллы ғилми-нәшриәт комплексы, ярҙам булды. Хәҙер ул эшләй, икенсе хата - ул да ярҙам саҡыра һаман! Уның уйлай, тип уның тирәһендә элмәктәрен торон ғилми-нәшриәт комплексы, бауҙың ике осонан ике сатраш һәм аҡылһыҙлығы ул. Уның геройҙары булыр ине — ул үҙ хеҙмәтенә бар ине иҫәбе.
  
  
  Ника Карте белә, уның секунд бүлкәттәре мөмкин булһа, иң тәүҙә ир-егеттәргә ҡарағанда үҙенең хатаһын аңлай. Әгәр ул яңылышмай, бөтәһе лә юғалтмай. Эму тура атып, ритмын яҡшы булған өмөтөн юғалтты һәм манфринто эго. Һәм, моғайын, үлтерҙем принцесса була.
  
  
  Үҙ хәлен ғилми-нәшриәт тирәһендә күтәреү, ҡеүәтле пружина кеүек бормалы. Iso буйынса бөтә көсөнә уның башына һуҡҡан эйәк атты. Боль. Уны ишетеп, хрустнуть һөйәге нисек, ҡасан кешегә кәмегән, һәм хәрәкәттәре менән үҙ муйынын бороп һәм шул уҡ ғилми-нәшриәт сдергивать шнурок. Тиҙ булырға тейеш, ул - бик тиҙ! Әгәр Манфринто иҫкәртеү булһа ла, ҡалын келәм аяҡ шаркать буйынса...
  
  
  Йыуан муйынына һала һәм уның көслө ҡулдары надавливать була. Уға нигеҙ һалыусы һәм уны тормошҡа ашырыуҙа үҙеңдең тәжрибәңде һәм алыҫлығы өсөн тотоноласаҡ. Ул үҙенең бөтә көсөн һалған ул. Ул бер кешене үлтергән, бер нисә тапҡыр һуға.
  
  
  Кулак ир-аттың тормошонда ҙур түбән эго вонзаться саҡ ҡабырһың. Һуғыуҙа ҡыйраттылар. Костяшка бармағы тойоу һәм ишетеү һәм шунда уҡ торған кеше офффф слой ғилми-нәшриәт борола. Ир-егеттәр һәм алға ҡаҡшай төштө. Эго ғилми-нәшриәт тотто.
  
  
  Ир-егет көнө-төнө шунда уҡ баш оттаскивать ғилми-нәшриәт комплексы, ундағы ышанып, һис бер нәмә ишетеп Манфринто, рыдание ҡатын-ҡыҙ стон аҫтында һәм башҡ. Потянуло һыу аҫтына алынған ир-аттар залда хәҙер уны эго эркер мышкин һәм аҙағында. Каблук кеше, аңын юғалтып, келәм буйынса шуршать аҙ. Эркер бара, һаҡ булығыҙ ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм прикрыть менән дивандан күтәрелде ташланы. Петух, күрәһең, бер ҡасан да май смазываться. Посветить на мгновение фонарь уның үҙе теләгәнсә мөмкинлек бирә. Банк өсөн бик яҡшы булыр өйөмө ҡойоп магазин пистолет-пулемет. Рәсәй өсөн пистолет-пулемет. Әммә урында ҡалыу өсөн тағы ла күп ҡорбандар эго.
  
  
  Мгновений Карте нигы тирбәлә, әнисә менән ир-аттар шым ғына һуланым. Белә, уны, кеше үлтереүсе булыр ине был тип аҡыл — эго бәйле булыуы кәрәк ине һәм ул ауыҙ затыкать ал, зинһар. Шулай уҡ, тигәнде аңлата ине был, бер аҙ һуңғараҡ был күңелһеҙ була.
  
  
  Хьюго локоть ғилми-нәшриәт комплексы мөмкинлектәрен һәм бөкләп, стилет, ус ҡтары буйынса выскальзывать замшевый был эго. Горлов ҡараңғыла нащупывать ғилми-нәшриәт комплексының ир-аттар, һуңынан помедлить, кире ҡа тын һәм сунь стилет. Был кеше үлтереүсе булып абсолют кәрәк.
  
  
  Танау яулығы арҡаһынан ҡайыш ирҙәр һәм уны тиҙ эму скомкивать өсөн ҡулдары бәйле. Ир-егеттәрҙең салбарын һәм уның бикле ih менән ҡулланылғанда, өсөн балтырына эму бәйле. Һуңынан кире коридорҙары һәм бүлмәләре диванға һаҡ булып үҫһен н эго манфринто буйынса бара. Пружиналы карауатта скрипеть һаман да. Туймаҫтар Эго дәрт булған!
  
  
  Ҡара ғилми-нәшриәт баҫҡысҡа кире ҡайтыуын, һәм минең, тип юҡҡа лә. Был ваҡытта ул үҙен деловой тоям, һәм был тойғо көсәйә генә. Ул китергә тейеш була, яңы план төҙөргә һәм лидо китте. Выдать уны бөгөн генә түгел, бынан манфринто кисәһенә йыйылды. Бөйөк уның өсөн артыҡ ҡурҡыныс булманы, уны алмаған һәм уңышһыҙлыҡҡа тарый. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, визит карточкаһын ҡалдырырға эркер уның кешеләре рәүешендә, әммә бының менән бер нәмә лә поделать, д Нику һәм йылмая. Иртәрәк йәки һуңыраҡ кешеләр табыу, аңлау һәм манфринто, тип логово эго үтеп инә.
  
  
  Һалҡын ухмылка ғилми-нәшриәт үҙенең мөмкинлек бирә. Бәхетһеҙ, моғайын, атылып сыға һәм ул да саң күтәреп облажаться.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ яҙмышы тураһында уйланыу түгел, башҡа принцесса өҫтөнлөк биреү һәм ғилми-нәшриәт комплексы, әгәр ир-егет табылды.
  
  
  Улар аш-һыу туҡтамаҫҡа булып, йәһүҙиәне барлыҡҡа килгән тауышты ишеткән һәм күргән. Кемдер аш булыр. Был юлы ҡасып тураһында һүҙ булыуы мөмкин түгел.
  
  
  Ишек приоткрывать на дюйм була, һәм ғилми-нәшриәт заглянуть в щель. Ир-егет һәм ике ҡатын-ҡыҙ аш-һыу менән булып, уларҙы яһарға. Тейеш булған, Эмануэлита аҡса эшләй. Әгәр шулай булһа, хәҙер уның хәүефһеҙлеге.
  
  
  Буйынса ир-егет әйткән-италия. Ҡатын-ҡыҙ тауыш сығарыусы беҙ түгел.
  
  
  Ир-егет тирә-береһе әйтә: «Фретта! Ашыҡ, Уны әлегә килә алмайым. Мин үҙ сиратында үткәрергә теләмәй.
  
  
  Поет выдыхать башҡа кеше: «Пациенец, пазиенцалить , уның аша минутта әҙер була. Беҙ У... э-э... э...... ваҡытта посидеть.
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт ҡырҡа. Ул мәсьәләне, гротеск күренеш башҡортостанды хоук нисек кенә булмаһын, ул гер шаһиты.
  
  
  Аш-һыу аҫтынан түбәләре яланғас лампочкалар менән, изге һәм сағыу яҡтыртҡан мәсихсе ҡатын-ҡыҙ, аяҡтарына өҫтәлдә ятҡан ҙур аҡ һәм укрыться һауала ылыҡтыра. Лира ҡулын ҡыҫыу тәртиптә ул бер өйөр. Безразличный аңлатма бар, уның йөҙөнә. Коротышка уның менән хеҙмәттәшлек итергә тырышабыҙ түгел, уларҙың ята; тик ул үҙ тәнебеҙҙең мөмкинлектәрен файҙаланып, әнисә тупо түбәһе булып, үҙ аҡсаһына ҡыҫыу.
  
  
  Ника башҡа кеше күрергә мөмкин түгел. Хәҙер ул тағы бер ҡат һөйләйем. — Ә хәҙер арттан, тегенсе алығыҙ! Мөмкин булһа минут ул бында теләгәндер. Һеҙ беләһегеҙ бойороҡ — ләгән йорт обыскивать.
  
  
  Йорт обыскивать? Арыраҡ ишекте эткән һәм ғилми-нәшриәт тиелә икенсе ир-атты күреп, дородный күк костюмдағы егет һәм свитер бородатый вельветовый. Томми автомат булыу уның иңенә төшә, һәм тора ул, көн һыу артҡы прислоняться. Уның ғилми-нәшриәт китә алмай.
  
  
  Һәм ул тағы бер ҡат бороп өҫкә баҫҡысында бара. Ул үҙен ловушке тоя башлай. Сөнки ул еңел инә. Бик еңел? Ауыр булып сыға. Уның икенсе ҡатында коридор на цыпочки үтә, һаҡ аҙымдарҙы кисектереү, төп баҫҡысына еткән. Һары күҙәнәк тултырып баҫҡыслы йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, һәм ул тауыш ишетә. Ih кәмерәк булырға тейеш түгел, өс-дүрт. Беренсе ҡатта прокрадываться на цыпочки нигы.
  
  
  Ул иҙәнгә төшкәс, бер баҫҡысҡа поползти крайы һәм ҡорһаҡ тәҙрәнән ҡарай. Уның мозаикаларының иҙән аҫтында асыҡтан-асыҡ булып ҙур залында. Өс байрамға биҙәк һары гәлсәр шәмдәл яна-шә. Алдағы көндәргә ҡорған изге заттарыбыҙҙың уңдан залында сағыу озарять буйынса асыҡ ашыу булған. Дүрт ир-егетте нетерпеливый һы залдан тора. Улар өсөн юғары булыуы, киң, баҡыр һарғылт төҫтә семәрләп ишек, өйгә инеп казино. Уның һиҙемләү ғилми-нәшриәт комплексы булмаһа, бөгөн был ишеккә түгел, уны ла файҙаланам.
  
  
  Свитер кейгән ир-егеттәр булған һәм бөтә күк вельветовый.
  
  
  Ниндәй булырға тейеш-шул формаһы. Тирә-кәпәскә ике матросский улар йөн була, башы менән непокрытый булып ҡала. Бөтә автомат, өс пистолет кобураһы йәки револьвер ә була. Киң күн ҡайыш киң бысаҡ булған ҡайһы бер балыҡсылар.
  
  
  Фойела бер тирәһендәге ир әйтә: «Ҡайҙа, тегенселәр алына, Милош? Беҙ инде һуңлаған. Нино ә Петька һәм унда?
  
  
  «Әлбиттә, улар кухняла дежурҙа булған».
  
  
  Рассмеяться тирәләй бер ир-егет ҡысҡырып. 'Дежурҙа? Шуның өсөн был яңы һүҙҙәре, уларҙың яһалыу».
  
  
  Рассмеяться икенсе кешеләр башлаясаҡ. «Унда сират улар ҙа булды. Ғәҙел йәрминкәһе.
  
  
  Яҡын ир-егет көн, тәпәш, коренастый, пробормотать: «Намыҫ? Һеҙ быны ғәҙел тип атала? Беҙ сүп-сар ала, был шлюха йәйенке, ә йәкшәмбе босс кәнфит ала! Был йәрминкә һеҙгә тип йөрөгәндер?
  
  
  Нацистарҙың ҡысҡырып көлөү. Ир-егет тирә-береһе әйтә: «зарланыуҙан туҡтап, ярма майлы. Һин йылмай, һиңә тағы бер ҡатын булған был! Йәки һеҙ уйлайһың ҡайһы берҙә, һеҙ тылсымсы түгел, ә босс — мөмкин булһа, һеҙҙең исемдәрегеҙ ҙә Манфринто?
  
  
  Көлкө послышаться ерәнес. Кеше, беренсе һөйләй, һораһалар: «Ә ҡайҙа ул? Һәм уның эштәрен тамамларға теләүселәрҙең йоҡлап ята. Ял көндәре яҡшы, әгәр һин высыпаться алмай? Ул ҡысҡырып зевнуть. Кемдер тормошҡа ткнуть игриво эго. — Һе, һинән арыным, шулай бармы? Се, һеҙ диңгеҙ төбөндә гидрокостюм гулять буйынса ауыр түгел. Беҙ унда булғанды бөтәһен инде ине, әгәр ҙә булһа ҡатын-ҡыҙҙары ла был босс бөгөн кис кәрәк. Ни өсөн егет, ҡатын-ҡыҙ башҡа йәшәй алмай һәм уны төн!
  
  
  'Был түгел.' Шулай абсурд тауышы, әйтерһең Манфринто уны яҡлау. — Һауа торошо был — бор килгән ҡараш. Көтөгөз яҡынса денек йәки ябай булды — шул саҡта күрҙем.
  
  
  Ника ишетеп, тип кемдер уның өҫтөндә баҫҡысҡа төшкән. Ваҡытында ята һәм ул күләгәле отползать, затаить һулышы. Был, бәхәсһеҙ, шул иң Милош, улар тураһында һөйләй. Моғайын, йәки лейтенант ине,-тип был ырыу, Манфринто икенсе кешеләр башлаясаҡ.
  
  
  Спрятаться кеше агент булһа ҡарамаҫтан ах алтынсы фут ҡарағанда үтә, һәм был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс хорошенько Нигы эго шәйләй.
  
  
  Ҙур ир-егет булһа, шундай уҡ тиерлек арттырыуға, ғилми-нәшриәт комплексы кеүек, һәм көслө күренә. Выбривать ап-ул булды, бар һәм киҫкен сығыш орлиный яңаҡлы йөҙөн. Nen вельветовый булыуы мотлаҡ н салбар, козыреклы кепка һәм елкәнле зәңгәр әммә улар өҫтөнән пиджак менән мятый. Ул буласаҡ автомат, пистолет кобураһы әммә билбау эленеп ҡала.
  
  
  Фойела бара, хорват ир-аттарҙың булды телендә бойороҡ бирә башлай. Ника урын ҡала ла, белмәйем, тип, был ҡот осҡос хәүефле. Хәҙер милош нетерпеливо сердито тауыш һәм абсурд. Яуап бормотать ир-егет ҡалмағас, уның кире ғилми-нәшриәт танылды. Иоганн исемен тағы һәм тағы ҡалҡынып. Иоганн??
  
  
  Әлбиттә! Кеше, уның эркер бөкөрәйгән. Хәҙер улар эго теләйем. Небрежный ойошмаһы Манфринто аҙ тойола, минең ғилми-нәшриәт комплексы, күркәм бесшумно буйынса баҫҡысҡа күтәрелде. Әммә уның ih еткерергә тейеш түгел. Был хаос бөтә, ҡайҙа ысулы булырға тейеш.
  
  
  Заглянуть һары һәм яҡтылыҡ аша ишетеп лохматый шәм ғилми-нәшриәт холда перил. Өс ир-егет тура килә. Хәҙер улар автомат наготове. Ҡорос тростарҙы ғилми-нәшриәт карте мускулдарын булып, ә нерв — боҙ, ләкин, шуға ла ҡарамаҫтан,, уның тураһында уйҙар борсой икән, тип үпкә эго залп менән эшләй. Был ловушке буйынса һайлап нисек ул? Ул тағы бер яҙы баҫҡыслы молчанов күтәрелде.
  
  
  Уны ишетеп, һуңғы бойороғо буйынса уның биреү-италия. «Һеҙ өс алға бара», — тине ул, ир-аттар, улар баҫҡыста була инде. — Һин, майлы salaud, минең менән киткәнеңә бер аш. Беҙ киттек ҡара һәм петька баҫҡысты алам. Уның бер баҫҡысты крикнуть ир-аттар: «беҙ Көтәсәк. Исегездә тотоғоз, бойороҡ. Һәм беҙ элек һәр береһе ҡаршыһына етлегеү обыскивать ҡатҡа юлландылар. Һәр бүлмәлә обыскивать кәрәк, бер ни ҙә булһа төрөн буйынса ысҡындырмаҫҡа тейеш. Әгәр һеҙ ишетеп, ниндәйҙер сәйер тауыш, атҡанын шунда, һуңыраҡ беҙ беләбеҙ, был булған. Әгәр һеҙ кемде ҙә булһа, һеҙ беләһегеҙме, нимә эшләргә - эго үлтерә. Был бөтә. Ул бөтөрҙө. Хәҙер бара. Көтөгөз, ҡара баҫҡысҡа әлегә беҙ һеҙҙең ишетеп түгел, ә һуңынан башлай.
  
  
  Артта ғилми-нәшриәт уны коридорға ҡарай. Бүлмәһе булып, унда Манфринто принцесса менән ҡушылып, изге һаман яна. Уны уйлап, тағы скрипеть пружиналы карауатта юҡ. Тамашасылар һәм ул уны асылған полезть, кейем ощупывать. Уға буйһона. Ир-егеттәрҙең дә һулайым. Тимәк, барыһы ла барыбер уны үлтерә. Әммә был осраҡта шул уҡ мертвецов әйтә алабыҙ, һәм ни тере. Мин был ун кеше табыу һәм улар аша.
  
  
  Затхлый раздвигать һәм уның вскакивать штора н див. Уның шундуҡ аңлап, ни өсөн улар тураһында ҡайғыртырға тәҙрәнән алманы, һәр ваҡыт ул тип борсой.
  
  
  Ҡасан да булһа тәҙрәләренә таҡта заколачивать. Һәм улар ҡаты йыуан булһа, уның эшләпә хис һәм оло возей. Неудивительный, тип плотно тулы булды. Юҡ сығыр!... Ника тағы бер яҙы баҫҡыслы күтәрелде. Уны ишетеп, улар түбәнге ҡатта бергә йыйылды. Хәҙер улар бик профессиональ һәм тымыҡ була. Ниндәй көлкө һәм шаяртыу.
  
  
  Коридорҙар буйлап йугереп ғилми-нәшриәт комплексы, ишекте асырға тырыша. Бөтә заперта көнө булды. Бер взломать мөмкин еңел ине уны, әммә тауышы һис булмаған. Крысоловка был бүлмәләрендә тәҙрәләрҙе һәм бөтә заколачивать үҙе менән таныштырҙы. Өсөнсө ҡатта булған һәм хәҙер ул — был булыр ине ысын төшөп, ҡом хатта. Ғөмүмән, әгәр ул тормоштоң үҙе ине. ... Дүртенсе ҡаттың баҫҡысы буйынса күтәреп ебәреүе була, шунда аңланым ғилми-нәшриәт комплексы, элек ҡайҙа булған Ул — уның бүлмәһе һәм принцесса менән манфринто. Моғайын, бер мөйөштә ултыра автоматтар менән тубыҡ, үҙ босса һаҡлап, шул мөхәббәт менән шөғөлләнә әлегә. Интим в хәл инһә, минең менән күңелһеҙ йылмайып ғилми-нәшриәт комплексы, бынан тыш, нимә тураһында был кешеләр әҙ. Ә, бәлки, сатирик Манфринто булыуы ғына түгел, ә ниндәйҙер енси клоун. Моғайын, эму оҡшаны, уның артынан күҙәтә башлай.
  
  
  Дүртенсе ҡатындағы шулай булып сыға ла. Беҙ бишенсе, беҙ һуңғы ҡат. Әгәр ваҡытында һәм хатта тәҙрә асып шул тиклем ирешкәнен юҡҡа эму, шау ир-егеттәрҙе йәлеп итеп, беренсе ҡатҡа тиклем күп булып сыҡты. Әгәр аяғығыҙ һындырырға тырышҡан һәм ул, еп эму. Гер уны атыу тураһында уйлайбыҙ, ә һуңғы был, тип, уны отель. Рәсәй тораҡ пункттан алыҫ түгел эго тамамланған була әле. Манфринто тиелә хатта уны үлтерә алмаҫ инем, - тип, ғәҙәттә эшләй торған бурысым ине. Манфринто белә, бомбаларын ҡайҙа юғалды! Ниндәй хаҡы бар уның тере ҡалырға тейеш, әгәр был ғилми-нәшриәт комплексы ла юҡ. Шул саҡтарҙы һаман да өмөт ҙур ине, - тип ЦРУ AX, бәлки, башҡа кеше идара итеүҙе үҙ өҫтөнә ала. Бишенсе ҡатта шанс юҡ. Был да уны көтәләрҙер. Хәҙер улар икенсе ҡатта булып, яҡшы оборона позицияһын һәм уны эҙләй башлай. Ҡорһаҡ уртаһында уның ишеген һайлау коридорҙарҙа, баҫҡыстарҙа араһында алғы һәм артҡы юлда туҡтамаҫҡа, ҡулына асҡыс менән баҫа һәм замок алдында тубыҡлана. Ул ишек уйымы тирәләй прицел был ике баҫҡыслы ситлек аҫтында тотоп ала, һәм ниндәй алыҫлыҡҡа осорға ih тотоп булмай шул.
  
  
  Был осраҡта кәйнем, ул пощадить ысул әлегә уның тоғро ih мәжбүр була. Назовывать эго, шәхес. Улар әйтер, тип, уның нигын Карте. Уңышлы ғилми-нәшриәт карте жилуновичтың барышында тере булһа, ул ҡаршы алмай, унда ҡушыла алыусылар-се Манфринто, һәм был уның өсөн өҫтәмә ваҡытты аласаҡ тигәнде аңлата.
  
  
  Осенять AX агент фекер. Ләғнәт! Шуға ла уның менән? Элек ул был хаҡта уйларға тейеш була. Фонарь уның коридорҙа түбәһенә ҡараған һәм шул иҫәптән ҡала. Бәлки, янында мансардный казино ҡатында буласаҡ.
  
  
  Әлбиттә. Ҡара упҡын түбәләрҙән юғары булып, биш квадрат фут тирәһе. Люк Незакрытый. Биш ғилми-нәшриәт уның өҫтөндә була тиерлек, башын фут Карте, һәм тораһы булған.
  
  
  Сунь һәм асҡысты йәшергән ғилми-нәшриәт «Люгер» кобура була. Фонарь уның изге һәм баҫҡыслы ситлек ҡайтып люктар яһала. Тыңлай уны. Өсөнсө ҡатта ғына, уларҙы тамамларға һәм хәҙер, раненый, дүртенсегә күтәрелде. Хәҙер инде! Әгәр шунда эләгә алмаҫ ине беҙ уның булыу йәки был менде ине тип, аҫыл еңә ине ул ваҡытта. Ахырҙа улар эго тапманы, ә ул табасаҡ ине әлегә мөмкин түгел, шулай отчаянное мохтаж.
  
  
  Аяҡ мускулдары көсөргәнешле, көслө ғилми-нәшриәт комплексы, һуңынан еңеләйтә. Түбәһе һәм уның коридорҙары буйлап йугереп упҡынына һикереп була.
  
  
  Кеше, ул бик йәтеш һәм ғилми-нәшриәт бармаҡтарыңдың көсө етмәгәс, алмайҙар ине. Беҙ булһаҡ, тараҡ, беҙ туҡтап, улар тураһындағы ғилем булыр ине. Рәт-рәт тупаҫ, юнылмаған таҡта, люк йәнәш бара. Һәм уның өсөн бер ҡулдың бармаҡтары ника зацепляться эленгән, ә һуңынан башҡалар өсөн ҡулынан крайы схватываться. Подтягиваться һуңынан был ҡыйын түгел.
  
  
  Люк аша үтеү, фонарь, уның эсенә тағы бер ҡат. Түбән булыуы һәм арауыҡ оҙон, артҡы өлөшөн ҡарау һәм казино передней алып бара. Тотонолмаған булырға бөтә затхлый еҫе күптән менде. Ул дюжина бәләкәй бүлмә бүлде, карауат тирәләй ҡайһы бер буш торған тимер. Был үткән, булырға тейеш, хеҙмәтсе йоҡларға йәки башҡа хеҙмәткәрҙәр өсөн бүлмә бар. Ҡалҡыу йыйылмаларында араһында подиумды тар бүлмәлә үтә. Һыу аша тиҙ арала артҡы өлөшөндә ғилми-нәшриәт йорто сәхнәһендә йугереп. Шунда булыр бәләкәй тәҙрәләре, заколачивать түгел һәм ул булмаясаҡ. Күрәһең, улар был хаҡта уйлай башлаһа, йортто ҡараны.
  
  
  Тәҙрә заперта булып, копоть наглухо ғына ҡаплаған. Потянуться т тәҙрә фонарь һәм ғилми-нәшриәт һүндерелә. Уның менән түгел урындан шылғандар. Уны көсәйтеүгә баҫым яһала, әммә ул үтерлек түгел. Шунда уҡ бөтә көсөн в рост iso нетерпеливый дернуть уны эго, рамдар һәм тәҙрә ебәрҙе. Был бүлмәгә һалҡын һауа ағымын һынау һайлап алынған белгертә.
  
  
  Ҡулына фонарь менән тәҙрәләр һәм ғилми-нәшриәт бороп ташланым. Дүртенсе ҡатта тамамланы тиерлек улар булырға тейеш, ә һуңынан бишенсе күсә. Лофт менән баҫҡыстан менеп килә ине, һәм һуңынан.
  
  
  Люк һәм уны кире ҡолаҡ йугереп. Эйе, улар әле дүртенсе ҡатта. Пуляларҙың тиҙ ваҡыт.
  
  
  Был осраҡта насар, һәр хәлдә, әле уның хәле яҡшы булды — улар менән эшләй башлай слезоточивый газ йәки әгәр граната ғына түгел. Асыҡ тәҙрә янына барҙы һәм уға ҡарай. Шыма стенаны менән алты ҡаттан аҫҡа! Ул әйтә алмай, цементты ҡом йәки был. Мөмкин түгел, ул барыбер хәүеф аҫтына ҡуйып, мотлаҡ уның ни ҙә томан.
  
  
  Шунда ул һәм тағы бау моток күрмәй тороп, тәҙрә янында ята. Тейҙереү ул саҡ!
  
  
  Возглас схватываться ғилми-нәшриәт өсөн бау менән еңә. Ул белә, ул был — тупаҫ янғын һүндереү баҫҡыстары, ныҡлы бау менән эшләү буйынса үҙәккә. Бал тирәләй бау ташлағыҙ һәм уны һыуҙан епкә бәйләп тәҙрәләр, стеналар ввинчивать. Угрожающе заскрипеть ағас тауары. Моғайын, уны үле була. Әммә хәҙер йәки бер ҡасан да була.
  
  
  Уның яурынына һалып тәҙрәнән iso просовывать барлыҡ көс омтыла, һәм концерттың заслон зацепляться эго клочок өсөн түләй. Шунан уны бау менән ҡулыңдағы сползать буйынса люгер. Цемент эго аяҡтарына ҡағыла. Әгәр ул кәмеһә йәки һикереп, уның инде үлгән булыр ине. Ҡорһаҡ шунда уҡ эшкә урынлашыу һәм уңға поползти ғилми-нәшриәт комплексы, ҡайҙа, нисек ул подозревать, казино артҡы өлөшө булды. Ул хәүефһеҙлек алыҫ түгел булды. Радарҙан, автомобилде менән һаман да шунда булды, һәм...
  
  
  Бер нәмә ҡараңғы, төн ҡарағанда, уның алдында асыҡтан-асыҡ маячить. Радарный машиналар, йорт һәм улар эргәһендә ултырған бушап хәҙер неподвижно менән шөғөлләнә. Радарщик водитель булып һәм эсендә булырға тейеш.
  
  
  Усмехаться Карте ғилми-нәшриәт комплексы, машина тиҙ арала һауаға сығарыла һәм шина йыуан дүрт тирәһендә урап. Был эго машинаһы эҙәрлекләй, уларға бөгөн тағы кис була. Ҡасан зашипеть һауа, көндәрен һәм төндәрен уның өсөн икенсе тапҡыр выпрямляться йугереп башланы. Шул урынға тиклем, ҡайҙа ул ҡалдырыу, урлап моторлы кәмәлә булған, юл оҙон, әммә ул ҡайғырып максималь тиҙлек барып килергә тейеш булған.
  
  
  Һалҡын елдә башын туҙған кәпәсенә менән йүгереү һәм ул үҙ мөмкинлектәрен һәм свежий н растрепывать потный сәс япҡан. Әлегә уның ҡаса һәм, үҙебеҙ уның планын төҙөргә. Эштәр буталсыҡ булды, һәм ул ышанды булһа, кем был раундта яуланы. Был индерһәләр, тип әйтергә була. Иртәгә һөҙөмтәләр булыр тамуҡтай. Ул ваҡытта етмәй ҡала.
  
  
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  Ҡайтып, ҡаса ғилми-нәшриәт комплексы майҙаны янындағы причалды Сан-Марко, ҡурҡып, туҡтаһын кәмәһен урлаған тип полиция көтөп ала. Шуға күрә, уның буйынса бер пришвартовывать һыу буйында причал уны бушлай Рива-делья-үҙе кире китергә һәм отель Скьявоня. Өсөнсө ун минут булһа, уның ҡасан үҙ бүлмәһенә инә.
  
  
  Иң яҡшы шешә виски уның тирәләй йотомлап эсәләр, киске заказ улар өсөн, һуңынан почта римэ ax нде шылтырата был. Башҡа мөхит, ник әйттем: «Вашингтонда өсөн хәбәрҙәр бар ине: мин һөйәр табып, уның менән осрашырға йөрөгән красотки. Мин алыҫ бара алмауы сәбәпле, ҡаты конкуренция. Дөрөҫөрәге, шар һауаға пузырь, әммә был, һөйәп булһа ла мөмкин,-тип шикләнә. Ихтимал, был хәл менән ҡорбан сала. Юҡ, ышанмайым. Һуңғы тамамлау планлаштырыла башлығы бөгөн кис йә бөгөн, әгәр был мөмкин. Был һиңә була, Ром?
  
  
  «Бынан кире мин уҡыным».
  
  
  Уҡыусыларына һүҙмә-һүҙ хәбәр булды. Эму атамаһы һәм номеры ҡунаҡхана тип аталған ғилми-нәшриәт комплексы, көпшә аҫып бүлмәһе һәм эго. Унда эсәләр, түшәктә ята һәм һуңынан йылы ванналар ҡабул жим. Мокрая һәм мять Эго, уңдан һәм һулдан шведтар валяться на пол. Мысленный будильник сәғәткә алты ул үҙе һалды.
  
  
  Просыпается ривненский сәғәт алты ғилми-нәшриәт комплексы, башын ап-асыҡ хәрәкәт итергә әҙер булыу һәм, ни булһа ла һөйәк ауырыуҙары һәм мускулдар эго.
  
  
  Тыштан уҡ ҡараңғы була. Тәҙрә асылды һәм уның юҡһа, елдән нисектер белгертә. Ямғыр түгел ине әле, әммә бор-ҡараштары тап килә. Тәҙрә ябылды ғилми-нәшриәт комплексы, беренсе булып тәмәке һәм сил закуривать һуғып, уйлайым. Бөгөн эму наитие буйынса эшләргә тура килә. Беренсе планда. Шулай тип башланып китмәй дә, ике планда сират етте. Ә икенсе планда юҡ һәм погромный башы әйләнеүе мөмкин. Әгәр ҙә был план тормошҡа ашырырға тура эму, Лидо яу яланы кеүек күренә ине, ә принцесса тап Веризон де тиерлек һәләк булған.
  
  
  Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт Карте. Принцесса уны юғалтырға теләмәй, ул непонятным сәбәптәр бәйлелер һынап ҡараған, әммә карттар тура уйнатыласаҡ, эму ҡулына эләкмәй уның.
  
  
  Телефон зазвонить. Ника трубкаһын ала. 'Эйе?'
  
  
  Рим була. «Ғәфү итегеҙ, һеҙ тип өҙөлгән төш, — тине шул уҡ тауыш, — тине Аусы тик Ҡара, был бик ашығыс». Ҡара Һунарсы, әлбиттә, хоук була.
  
  
  — Барам, — тине ғилми-нәшриәт. — Хәбәрҙәр тапшырыла?
  
  
  'Эйе. Тауыш хәбәрҙәр. Индеецтар скальпирование байрамға әҙерләнә. Сверхурочный ялған фабрикалар эшләй. Бөтә штат тряпка. Аңлашыла. Аға елһенеү, пугаться һәм опера йырсыһы. Был чудовище таба ярашлы, тормошобоҙҙо тамуҡтан ожмахҡа була».
  
  
  — Ҡабатлай, — тине Римэ ғилми-нәшриәт комплексының ир-аттар. Ҡасан булды был яһай, уның көпшә аҫып. Sel һәм уны яланғас карауат килә, уйланып, тағы ла бер сигарет закуривать. Эш ҡаты булһа. Күп кәрәк, запаниковать өсөн Хоуку, әммә хәҙер был тап шулай күренә. Жаргон уның хәбәргә күсерергә.
  
  
  Ҡыҙыл, индеецтар һуғыштары һуҡмаҡтан сыға. Ялған фабрикалар тигәнде аңлата, рус кампанияһы сөнки пропаганда менән шөғөлләнә. Тряпка гәзите аңлата. Моғайын, «Правда» яла яғыу кампанияһы башланды . Шулай уҡ башҡа гәзит. Әлбиттә, был һүҙҙәр рус нәмә таба — негерметично ханукия, ә опера йырсыһы — итальяндар — ҡурҡа.
  
  
  Воспламеняться ҡалаһында плутоний жесткосы юғала, ә бөтә тирә-иң ағыулы металдарҙы береһе булып тирә-яҡ плутоний. Ника босс иҫкә усты һәм вашингтон осрашты. Уға етәксеһе былай ти, тип, бомба ҡатламының йоҡа булыуы, сөнки һауа бомба шартлау булмаһын өсөн эшләйҙәр, тип шулай уҡ, әгәр тышлыҡтың порываться ҡыйралыш булмаһын, шау-шыу ҡуба мөмкин.
  
  
  Моғайын, был хәл хәҙер. Команда ҡарттары һәм Адриатик диңгеҙ яр буйҙарында, радиация эҙе табырға тейеш була. Тоҙло Плутоний бик тиҙ эрей & nb. Балыҡ зыян тәүҙә, ә һуңынан бөтә аҙыҡ-түлеккә ихтыяж. Неудивительный, итальяндар тип ҡурҡа. Венеция һәм эвакуацияланған ходят менән аҡыл һәм уларҙың тирә-теләһә ҡайһы ваҡытта мөмкин. Артыҡ етди һәм эштә булғанда бара, урыҫ һәм даими подстрекать югославиялылар, Сэм һәм донъяның төп ғәйепле тип Олатаһы алдына баҫа.
  
  
  Ә шул уҡ ваҡытта уның хәүеф аҫтында өҫкә бомба шартлата һәм югославия һалһаң да ятмаҫ. Ул ғына, ғилми-нәшриәт Карте, мөмкин,-тип был поделать менән.
  
  
  Инде кейенеп сығам һәм уның аша бүлмәһендә тиҙ арала йыйынғанда, телефон тағы ҡасан зазвонить. Рим яңынан.
  
  
  Өҫтәүенә һуңғы хәбәрҙәр, — тине Римэ ир-аттар. «Батша булған кеше ҡорбан итеп килтерергә мөмкин. Ҡабатлау - батша шәхес күсерергә мөмкин. Был һеҙгә?
  
  
  "Мин аңламайым". - Ғилми-нәшриәт комплексы, көпшә аҫып. Аҡса тота, Хок эму ҡағыу хәбәрен киң мәғлүмәт саралары барлыҡҡа килде, тип принцесса түгел, кисерергә кәрәк. Ника Босс рыцарства тураһында тыумыштан белмәгәнбеҙ - бик үк риза ла түгел. Тимәк, ул бөтөнләй булмаған да. нәҙек напоминание.
  
  
  Беренсе вапоретто «Лидо» порт булғаны бар майҙандарҙа килергә тейеш Сан-Марко, һигеҙ сәғәттә буласаҡ. Траттория позавтракать в ғилми-нәшриәт комплексы, майҙанынан алыҫ түгел, уны артабан арка аҫтында уҡ позицияны биләй, унда булды кисә кис. Күрәһең бөтә илле метр булһа, ә ел көсәйә. Мокрая урам буш тиерлек гениаль булған.
  
  
  Автобус ваҡытында һыу булманы. Принцесса берҙән-бер пассажир булдым. Эго беренсе өлөшө дөрөҫ икәнлеген күрһәтеү. Уның ҡарауы, урман баҫҡысҡа күтәреү буйынса ул шул яй, ауырта кеүек йөрөш зарар эй, күреү алыҫлығын һәм хатта уның шундай, тип, уны мертвенно-аҡһыл. Застегнуть Плащ нәҙек муйынлы булған. Ҡарана-ҡарана түгел, уның Рива делья Скьявонь яғына юллана.
  
  
  Ника Карте көтә. Күп йыллыҡ тәжрибәһе булған, уны эго динсел, ул дөрөҫ булырға тейеш, — әммә salaud, был ҡайҙа булған? Шунан ул уны күрмәй. Ветровка ҡабып ҡара, ир-аттың урам буйлап үтә һәм принцесса коренастый эйәрҙе. Ника күренмәҫ ҡараңғы. Шунда ул буласаҡ, әлбиттә. Манфринто, аңламаған, тип бара, ҡатын-ҡыҙҙың бирелеп китеп, уның артынан күҙәтер өсөн мөмкин буласаҡ. Нигын шулай уҡытыла ине.
  
  
  Ih инде уны эҙәрлекләй башлағас, ҙур булмаған магазин һәм тирә-яҡ сигара сыға ih өсөнсө кеше эҙәрлекләү башланды. Помедлить ғилми-нәшриәт комплексы, танау аҫтында үҙенең ир-аттар һәм үҙе биләгән позицияны бирмәҫ парад ваҡыты выругаться. Гер Манфринто хәүеф түгел. Был ике күләгә булып: принцесса бер кешеләр следовать өсөн, икенсеһе — тәүге шәүлә.
  
  
  Нигы на карте күҙҙәре надвигать эшләпә һәм улар артынан эйәрҙе. Манфринто тупик булыр ине. Нигы ике ир-атты түгел, уйлап, көсәйтә һәм ҡурҡыныс ине был, әммә был выполнимый була. Бер аҙ әле! Ул локоть бөкләп, ус һәм стилет эму скользнуть була. Засовывать түләү ең уның ҡулы, ҡоралы өсөн йәшереп.
  
  
  Принцесса күрергә мөмкин түгел ул хәҙер, үҙенең ирҙәр алдында ғына. Эму ih һәләтен таянырға тура килә. Кеше алдында ул, туранан-тура уның сығарып, яһарға ла шул уҡ хәл булырға тейеш.
  
  
  Кеше алдында уның һулға боролабыҙ, һәм ғилми-нәшриәт эго миҫалға эйәрҙе. Яр буйында уларҙы һарайҙың тар өсөн каналдары буйынса дож мощеный ҡабып бара. Улар алдында асыҡтан-асыҡ, әйтерһең, томан булып эленгән, Күпер Задыхается. Алып барыу, уның буйынса үткән тотҡондарҙы язалған.
  
  
  Ҡуйы томан завеса күпере аҫтында аҫылынып, йугереп на цыпочки һәм ғилми-нәшриәт. Кем тирә-яҡ. Бында ул шулай уҡ уңыш менән мөмкин булыр инек, ул мөмкин, әгәр ҙә кешеләр табылды томан. Задыхается түләүгә туранан-тура күпер аҫтына.
  
  
  Әммә ул, бер ваҡытта ла юғалтмай, артабан ассоциацияһы, сей сума. занавеска аҙымдарҙы кисектереү һәм тығыҙ. Әгәр ул кешене табырға, уны эго тейеш икәнһең, тоҫмаллап була — ҡалын резина плащ кейгән ир-егеттәр өсөнсө булды.
  
  
  Уның шәхесе алдында томан барлыҡҡа килә. Ни напевать ғилми-нәшриәт комплексы, аҙымдарын тиҙләтә, наткнуться на әлегә ир түгел.
  
  
  — Скусывать , — тине ғилми-нәшриәт. Мокрая Эго резина бармаҡ тоя.
  
  
  Ир-аттар, юғары, худощавый, ул отругать. 'Идиот! Сөнки был томан кем тиҙерәк ҡасырға!
  
  
  'Скусывать' — ғилми-нәшриәт тағы бер ҡат әйтелә. Проговориться ул mimmo ир-аттар, һуңынан ҡыйралып. Ир-аттар өсөн уның ҡулын тотоп ҡарап һәм муйыны ҙур стилет потянуло поджидать. Лезвие һәм курткаларҙы плащ аҫҡы түбән саҡ уның һул ҡабырғаһына аша үткәреп, лезвие һәм выдать уны артабан күтәреү, күңелен, яраларҙан һауа эләгә. Зарычать ир-егет, алға ҡолап һәм ғилми-нәшриәт вцепляться тырнаҡтары булды. Эго тотоп ғилми-нәшриәт комплексы, еңел һәм һыу буйлы каналды шунда уҡ тәнен әйҙәй. Нацистарҙың приглушенный көсәйә. Тубыҡҡа төшөп ғилми-нәшриәт комплексы, лезвиеһы була өсөн бысраҡ йыуылып & nb, һуңынан кире ҡа буйынса бөтә скользнуть замша. Йугереп һәм уны боралар.
  
  
  Үҫмерҙәрҙең томан китә, аҙымдарҙы кисектереү һәм ғилми-нәшриәт. Ир-ат йәки башҡа ниндәй ҙә булһа билдәләре принцессаларға түгел. Өмөтһөҙлөк уның тойоп. Әгәр уны ҡабаттан юғалтыу, икенсе планда ҡулланыла башлай тура килә, ә ул теләй түгел был.
  
  
  Кампо алдындағы майҙанда ҙур булмаған тревизан палаццо урамға сығыуҙан, кафе, магазин һәм унда тротуар дымлы ут сағыла. Хәҙер йөҙ булып күренә өсөн алыҫ полицей. Буш ғилми-нәшриәт магазин күтәрмәһендә н сумып, тирә-яғына ҡараны һәм закуривать. Уның булып танылырға тейеш, тип де юғалтыуын веризон принцесса, ә, бәлки, кешеләр юҡ, ул кәрәк, уның өсөн.
  
  
  Береһе-уны мөмкин тиклем үҙ майҙанында ентекле өйрәнгән эшләпә аҫтын яланы. Принцесса әгәр булһа, ҡайҙа бында, ир-аттар булып китә алмай. Кампо күҙе аша яҡҡа киҫкен үҙгәреүсе буйынса Эго. Кейем магазины, магазин бакалейный кесе һәм урта баҫым, траттория, ике бәләкәй генә бар, ҙур Палаццо Тревизан, магазин магазин һәм журнал сигара. Унда күп фатирлы йорт уңда.
  
  
  Ялтыр ҡара фигураға майҙаны буйынса хәрәкәт итә. Һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап йылмая. Был эго егет була. Ветровка һәм ҡара эшләпәле ир-аттар. Тәүге шәүлә. Ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәрҙе уң яҡтан күп фатирлы йортто ҡарап сыҡты. Принцесса һәм шулай булды унда. Был ашты, шуға таянып, был ғилми-нәшриәт белә. Отельға ҡайтҡас, уны тағы ла Pensione Verdi, әммә эй, унда бер ҡасан да булып бара. Моғайын, ул булыр әле был ҡот осҡос. Эй, булған һыйын кәрәк. Һәм бында була. Был, әлбиттә, торлаҡ Эмануэлита. Фәхишәлек һәм ярлылыҡ районы пропахнуть.
  
  
  Был ул ине. Ул белә, бында уның, поспорить һәм, бәлки, уның унда ниндәй ҡала-ул ваҡытта. Бигерәк тә кисәгә тиклем. Шул ваҡытта урам аша күҙәтеүсе ҡушылып, улар менән тиҙ арала асыҡларға кәрәк булһа, иң тәүҙә ир-егеттәргә ҡарағанда манфринто һәм принцесса кемгә шылтыратырға алмауы тураһында хәбәр итә. Был ҡайһы осраҡта мөмкин булды, әммә ғилми-нәшриәт комплексы ла шулай уйлай. Был ғына майҙан улар табышҡан, ир-егет үҙ посын ташлап китә алмай һәм посметь, әлегә инандым һәм принцесса эсендә ҡала.
  
  
  Выдать зәңгәр ҡорос һәм ғилми-нәшриәт эске полезть глушитель минутлыҡ алйот. Көҙән менән бер ни тиклем ваҡыт үткән шул, ул нисек ҡулланыла, әммә хәҙер ул кәрәкле әйбер. Һыу прикручивать уны эго «люгер» аҫтында плащ, ә майҙан буйынса йөрөнө аҙаҡ, тәрән засовывать минут ҡулына түләнә. Ун биш минут самаһы йөрөнөм небрежно йәки әгәр ҙә шулай икән, уның үтә ине mimmo күтәрмә, ир-аттан тора унда, әнисә менән күп фатирлы йорт.
  
  
  Сигара ғилми-нәшриәт магазинға барып, һатыу өсөн ҡап тәмәке төтөнө, кеше булараҡ, бөтә донъя ваҡыты була. Һуңынан уны алыҫ побрести. Ветровка крайы ҡара күҙҙәрең уны күргәндер. Кеше ышанғандар һиҙелә. Ник йылмая. Эму оҙаҡ күрә алмай.
  
  
  Mimmo гәзит һәм журналдарҙа уның магазин исемдәрҙе ҡарап үттек. L Unita рим гәзите хәбәр итә:
  
  
  ЯР ЯНЫНДА БОМБА БЕҘҘЕҢ ЗАЛДАРҘА.
  
  
  Гәзит һәм уны һатыу, тапшырыу көтмәй, тирә-яҡ кеҫәһенән досталь украдкой «люгер» гәзите һәм сунь эго ҡушылыусылар була. Дүрт көн аша ҡорбан булғайны инде.
  
  
  Сунь ирендәре араһында ҡап тәмәке төтөнөнән һәм уның ғилми-нәшриәт вытряхивать буйынса иҫке, әммә закуривать түгел. Иҫке трюктар булды, әммә яҡшы. Юҡ сәбәптәре, улар буйынса ул тағы ла сәпкә тейер.
  
  
  Күтәрмә алдында ул туҡтап ҡалмай, унда ир-аттар көтә. Ул белә, - тип, ир уның артынан күҙәтеп. Похлопать по выругаться һәм ғилми-нәшриәт үҙенең кеҫәһенә. Ул ҡарағас яһай һәм төрө, тип беренсе тапҡыр күргән кеше. Ул алға бер аҙым яһаны.
  
  
  — Фиаммиферо! Улар тәмәке күрһәтә.
  
  
  «Улар». Ир-аттың минутлыҡ выдать полезть автоматик яҫы һәм пистолет. Глушитель ғилми-нәшриәт күреп, тап шул алдында, тип иҫәпләү үткәрелә ауыртыу тойоу, ишетеү һәм мамыҡ .
  
  
  Прострелить ғилми-нәшриәт һәм дүрт тапҡыр ҡағыҙҙар ташлана. Дүрт шампан менән тығы. Плюх-хлоп-хлоп-хлоп...
  
  
  Ветровка атып тағын, ир-аттар, ерҙә селпәрәмә килә, күтәрмә була. Ника нәмәне лә тоя. Ул тиҙ арала борандар һәм томандар китте. Ҡырын онемевать Эго, әммә уның һул аяғы ҡан ағымы яй йылы хис. Тиҙ арала майҙан буйынса бара, ул яуап көтә. Һис бер нәмә лә бара. Ул припоминать алмай, пуля өсөн рикошет ишетә. Мөмкин булһа, был диуарҙы емереү йәки таращить глаза-бынан тыш, зыян түгел. Еүеш һәм ҡараңғы йорттары булды, дүрт көн һәм nen була. Икенсе коридорҙарҙа һәм ингән һайлау темаһына ғилми-нәшриәт комплексы, һейҙек пропахнуть.
  
  
  Дөрөҫ, уны ҡый. Почта карточкаларҙы йәшниктәргә эму затирать хәбәр өҫтөндә ҡыҙғылт көрән, тип Эмануэлита Аливсо икенсе ҡатта йәшәй. Бында, шулай уҡ һүҙ прикалывать көн күрһәтелмәгән һыу булыр ине. Таш баҫҡысҡа күтәреү буйынса көн яңылары менән йәнәшә ғилми-нәшриәт һәм кисеү табып, билеттарҙы ла һаман уҡый. Постучать ул шым ғына ишеге булған. Радио эсендә уйнай. Бер ниндәй ҙә реакция. Әммә уны ишеткән, кем нисек-шевельнуться тыш, радио һәм һүнде. Тишина. Ул булһа, бәлки, уның йөрәк менән тыңлап кеүек бешено колотиться эго. Ул тағы постучать, һәм бик ныҡышмал.
  
  
  Йомшаҡ shaggy көн килеп етә, һәм уны ишетеп, тип засов шылдырылған. Ишектә бер нисә приоткрываться дюйм, уның ҙур ҡара күҙҙәре аҡһыл һәм ҡараһыу була, һәм устала неприемный матур кеше.
  
  
  Эй йылмая ғилми-нәшриәт. — Сәләм, — тине ул. әлбиттә. 'Принцесса сәләм. Әле мин һиңә?
  
  
  Уға ғәжәпләнеү һәм ҡурҡыу менән алмашына шок. Уның күкрәген ҡыҙыл һәм ҡара елән ҡыҫылһа һыу бактары ул недоверчиво. — Владимир — сэр — Корнинг! Роберт! Әммә ул аңлай алмай, мин - һиңә мин нисек табырға? Мин булһам, был иҫ киткес. Улар - уны, һин күрергә теләгәндәрҙе лә күберәк! Шул уҡ һин әйткән ул!
  
  
  Ул һине күҙәтергә, — тине ғилми-нәшриәт намыҫлы Карте. «Зинһар, рөхсәт итегез, миңә».
  
  
  Ишек алдында танау захлопывать уны эго тырыша. Ләкин ул тишек килә. Ул әйтә: «һеҙ ҙә керә алаһығыҙ. Һеҙ тейеш китте, владимир Корнинг, һәм барыһы ла онотмай, тип бара. Хәҙер бара. Һеҙгә китергә тейеш. Әгәр һин китәһең, мин уны... полиция саҡырта. Һине күреү менән нәмә булырға теләмәне һәм теләмәй дөйөм мин һиңә!
  
  
  Распахнутая һәм курткаларҙы плащ үҙенең ғилми-нәшриәт комплексы, эй ҙур булмай күрһәтеү өсөн күлдәгендә ҡан таптары. — Миңә ярҙам кәрәк, — тине ул. ', Һине лә.'
  
  
  Унда ул наклоняется. - «Быяла ярсығы».
  
  
  Был миссия өсөн распознавание кодты һүҙ булды.
  
  
  Закрыть яйға аҡһыл йөҙөнә ҡурҡыу уны, белә һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ҡурҡыныс йәки эш тип ғына түгел миссияһы булды, унда шул уҡ ваҡытта ул ҡушыла.
  
  
  — Һин, — тине ул. Был тауыш уны сериялап рыдание. — Минең хоҙай, һиңә!
  
  
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  Карауатында ята, үрел Карте ғилми-нәшриәт комплексы, фатир, бер ыштан, бер ҡараһаң һәм принцесса. Эму ҡыҙыҡлы була, уның ли менән килгән бурысын үтәй. Ул шулай күренә, тауыш тигән-һынған тауыш.
  
  
  Ул бүлмә буйлап йөрөй, бысраҡ Эмануэлита ҡыҙыл ғына елән кейеп, тәмәке менән ауыҙығыҙға алған. Ваҡыты-ваҡыты менән, ул ҡасан развернуться, уның күкрәгенә бәләкәй генә мельком туга уны күрмәй. Был ваҡытта уны эго уята алмай. Хәҙер ул мөһим хәстәрҙәр менән сағыштырғанда, секс. Принцесса аҙым тиҙләтеү һәм уны ҡарай. Уның маңлайы аҡ менән ҡара сәс алыу прядь юғары. — Хәҙер һинең кеүек яралар?
  
  
  Пожимать шешә менән тумбочкалар алынған арзан һәм ғилми-нәшриәт бренд яурынына неокрашенный. Ул бер стакан эсергә, икенсе һәм зыян килтерә башланы. Ул шул тиклем насар булып, уны ғәрип кеше тип эшләй, йота башлай.
  
  
  Ул шунда уҡ уның янына килеп, уның күҙҙәре ҡараңғы һәм шомло уҡыла. — Боль һине, ник? Эй уның ысын исеме тип йөрөтәләр үҙен.
  
  
  Эй ухмыляться ул. — Эйе, шуның өсөн дә ул эсемлекте! Ул үҙенең тар билле ҡара. Уның яраларын эшкәртеп, һәм ул танау тирәһендә таҫтамал, яулыҡ ҡаплап бил обвязывать эго. Был ваҡытта шулай булды.
  
  
  — Нимә, — ти ул хәҙер. 'Айырыла. Таращить глаза туҡыманан ғына эләгә. Иртәгә тикшерәбеҙ, ә хәҙер уртаса. Бынан тыш, ул бер аҙ йәрәхәтләнде күнеккән. Улар адаптироваться, ти табиптар. Минең хәлем был компенсация.
  
  
  Ул уны карауат яны на ултырҙы, уны эго бармаҡлы яҫы тормош пробежаться буйынса йомшаҡ мускулдар. 'Стр.'
  
  
  "Ни ғәжәп?"
  
  
  «Мин үткән төндә был шам бөтә поездарға ла күрәм».
  
  
  Ник йылмая. — Һинең урынға башҡа фекерҙәр булмаһа, принцесса.
  
  
  Уның ауыҙынан ҡулын ҡыҫты уның. Коньяк һәм тәмәке һәм һабын ҡулы еңелсә пахнуть пахнуть. — Мин һеҙҙең исемегеҙҙе морган тейеш. Принцесса түгел. Ул ниндәй ҡунаҡханаһы... үҙ-шул уҡ ваҡытта онотма, тип, уны принцесса веризона дер. Йәғни ул уны ҡасан булһа.
  
  
  'Яҡшы. Шул Саҡта Морган. Таштар уға елән һәм ғилми-нәшриәт һул яғында тотоу өсөн һәр ырыу. Вскрикивать һәм уның карауат тороп булмай. — Ой, мин һине боль эшләй!
  
  
  — Һин йылмайһаң, — тине шым ғилми-нәшриәт комплексы, — тип Манфринто күреү түгел, һинең боль күпкә күберәк тә саҡырырҙар ине уның. Уны бәләкәй балта менән бармаҡты тубыҡ аҫтында татуировка эго на мгновение тотҡарлай.
  
  
  Отдергивать уның аяғы. «Ул миңә ойоҡ ҡапланған. Мин шулай эшләй һәр ваҡыт, ҡасан да. Бынан тыш,... был ҡаланы биләү кеше тәненең артыҡ булыуы минең өсөн бер ни күрмәй.
  
  
  Һөртөлә изножие һуғып алынған, уның йөҙө менән боролдо һәм уның япма булып утыкаться. Трястись уның иңендә, һәм ул булып күренһә, ишетһен тип, уны всхлип.
  
  
  — Морган? - Яғымлы тауыш ғилми-нәшриәт комплексы була.
  
  
  'Эйе?' Приглушенный күҙ ee япма һәм тауыш булған. «Хәҙер беҙ һөйләшергә кәрәк. Мин дә бик күп ваҡыт, ниндәй кәрәк һәм мин-һеҙ нимә һорарға тейеш, булырға мөмкин, булһа, һеҙ ҙә теләһәгез, - тип яуап бирҙе. Әммә һин тейеш. Һин аңларға?
  
  
  Бөгөн кискә мин Манфринто тоторға кәрәк, ярҙам кәрәк һәм мин бөтә, ул алырға мөмкин. Һеҙ аңланыңмы?'
  
  
  Кивнуть уны япмаҡсы булғас, әммә илай дауам итә. Иңенә йоҡа трястись Ee. «Ниңә, — тип һораны ул сдавливать то, — о, был һинме ни булған, Ник? Шулай булғас, һин миңә оҡшай. Уҙған төндә поезд, шәп булды был. Был отель уның хәтеренә, ни матур. Һәр хәлдә лайыҡлы иҫтәлегенә. Ә хәҙер - хәҙер күрһәтәм, - тип һин дә агент АХ, һин һәм мин белгән... һәм бөтә оборудов ! Ағымына күҙ йәштәре ағылды.
  
  
  Ударить буйынса асыҡ ғилми-нәшриәт уны усыма ныҡ ботло. — Тора, — тине ул. мрачно. — Үҙ ҡулында тоторға, Морган. Истерика ҡушыла. ваҡыт түгел. Бөгөн кис йәнә һиңә кире ҡайтырға тейеш Лидо һәм манфринто күрҙе. Һин миңә ярҙам итергә тейеш. Һине аңлаған һәм һинең менән минең тормош бәйле. Башҡа бер нисә йөҙ мең кеше тураһында әйтеп тораһы ла түгел, венеция халҡы бөтә оборудов.
  
  
  Унда уның күҙҙәренә ҡарайым һәм приподниматься слезиться на локоть. Һорғолт күҙҙәре ярым булып нах аҫтына ала, һәм шул ваҡыт һылыу түгел ине уның. — Нимә булды һинең, Ник? Һин нимә тураһында һөйләй?'
  
  
  Бөтәһе ғилми-нәшриәт мгновений тирбәлә, ә һуңынан боҙға хәл сере. Агент булып эшләгәндә, ҡайһы бер яҡшы, әгәр белһә, нимә эшләй, һәм Морган бөгөн кис тағы белешергә тура де журналға лев веризон эго. Атҡаҙанған беләбеҙ уны, ниңәлер.
  
  
  — Парижда һеҙҙең координаторы тип әйтәләр һеҙҙә?
  
  
  Һулдан-вытирать күҙҙәрен усы менән уның яғына опухать. «Тик мин Ванни менән тура бәйләнеш Манфринто ҡуллана, үҙ бәйләнеш, пересыпать өсөн уның менән. Әммә координаторы, - тип әйтә. бер генә тапҡыр эшләргә кәрәк! Шунан башҡа агент, AX, ир-егет, ғәмәлгә инә. Мин вәғәҙә...
  
  
  — Онот, тип вәғәҙә биреп улар һиңә, — тине ғилми-нәшриәт. «Был эштәрҙең ҡайһы берҙәрен вәғәҙәләрҙе боҙорға тура килә. Үткән төндә мин быны мөмкин түгел. Ул бик яҡшы һаҡланған. Беҙ тағы ла бер тапҡыр ҡарарға тейештәр.
  
  
  — Мин алманым, — тине ул ҡапыл. Мин быны эшләй алмай. Был егет - енси монстр, ғилми-нәшриәт. ... Эму ҡасан да уны етерлек булды. Ә уның - уның менән хоррор. Йәғни, нимә ул теләй, яһаусы ҡатын-ҡыҙҙар өсөн!
  
  
  Хәҙер һалҡын һөйләй, профессиональ ғилми-нәшриәт непреклонный агенты. — Был зарланырға ярамай, — тине ул боҙ то. — Был һинең эшең түгел, шулай бармы? Тауыш, һинең икмәк нисек аҡса эшләргә? АХ, һеҙ эшләргә генә һирәк. Бындай һөнәр һайлаған саҡта һеҙ унан сирҡанып ҡарап шунда?
  
  
  Уның ҙур ҡара күҙҙәренә оҙаҡ ҡарап. Бар хистәре уның насар булды, тип уны бала ғына пнуть. Был раздражающе артыҡ булды, һәм уны юғалтыу тиерлек боҙ иланы.
  
  
  «Сыч а, алға бара бирәләр», — ул рявкнуть. «Театр был хаҡта онота. Һин проститутки, ә уның йәшерен агент! Ул шикләнмәйем, беҙ араһында айырма ҙур тип әхлаҡи була, әммә был эш түгел. Беҙҙең бар эшебеҙ. Лидо һине бөгөн кис ҡайта, һәм барыһын ла эшләй өсөн ситкә Манфринто, уның әлегә ул вломюсь. Һәм был-приказ!
  
  
  Де хәҙер Веризон Морган тыныс була. Застыть уның аҡһыл йөҙөнә битлек булды, ә тар ауыҙлы ал ҡыҙыл һыҙатлы. — Ә әгәр мин киткәс?
  
  
  Насар бренд ғилми-нәшриәт яңынан баҫып ала. «Үле унда ике ир-аттар, — тине ул. Ул тәҙрәгә күрһәтте. Бер тирәһендә улар, моғайын, таба инде, икенсе һәм тиҙерәк таба. Әгәр һиңә тағы ниндәй ҙә проблема, Морган, телефон һәм уға яҡын барып сыҡҡан. Һин уның тураһында хәбәр итеүҙәренсә, ике ир-егет булараҡ, үлтерә шул хаҡта. Ул әйтә, кем иң делле һин, һиндә табылһа, шулай уҡ унда. Һәм был Verdi Pensione адрес. Бәлки, шул саҡта һине төрмәһендә серетер итальян, Морган, һәм был һиңә оҡшамай. Һин тәъмин!
  
  
  Тәмәке алырға, уның буйынса-н прикроватный тумбочка һәм пачка закуривать. Уны күреп, нисек уның бармаҡтары ҡалтыранды. Жалюзи в щель тәҙрә аша ҡарап йәшел арзан һәм уның алдында ултыра. Развернуться түгел, - тине ул: «ә һин был отель ине, шулай түгел икән?»
  
  
  — Әгәр тура килә. Мин эшләргә мәжбүр итмәй, Морган. Уралып, уны һиңә әйтергә, был эште ҡала. Уның һөйләүенсә, бөтә тарих эй, һүҙ икәнлеген белә.
  
  
  Ҡасан тамамлана ул, уның, уның арҡаһына һыу баҫты. Һуңынан уның тәмәке һәм уны ҡарау һүндерелә. «Бөтә мелодраматичный был шулай, юҡ, дөрөҫ түгел? Шулай, яҡшы билдәле. Шлюха ала шанс затаить үҙ ғәйебен, фиҙаҡәр булған, тип эшләй-шул донъя өсөн яҡшы».
  
  
  Нах ғилми-нәшриәт һалҡын ҡараш ташланы. «Эйе, был мелодрамаһы. Тормошо кеүек үк күп. Бигерәк тә беҙҙең профессия. Ул үҙенең яралары күрһәтә. — Тағы ни саҡ уң һәм юғары, һәм ул шулай уҡ, үле булыр ине, сөнки улар икәү. Тик тағы бер АХ агент үле. Мелодраматически, да?
  
  
  Морган һәм тубыҡ менән һуғырға, уның янына ҡайтып торалар. Ҡыҫҡа үбк уны эго екты була, ә һуңынан ул тағы китеп тора. Улар тынысланмай.
  
  
  — Мин был эште, ғилми-нәшриәт. Әммә белеп, уны файҙалы була алыу. Мин был ҡот осҡос.' Ул бер уның бармаҡтары ҡағылыуҙан ҡорһаҡ таҫтамал. Йомшаҡ туҡымалар таптары булған ҡыҙыл булып күренә. — Мин бындай нәмәләрҙе мин... кисергән ваҡытта ла, бер ҡасан да күргән..., шулай ысынбарлыҡҡа яҡын. Был яралар, ҡан һәм булыр, тип, һеҙ, тип әйтә ике кешене үлтерәләр, бер нәмә лә кеүек был һүҙҙәр. Тейеш булһа, минән йәки был шок булды-шулай был ырыуҙарҙың.
  
  
  «Мин тура шул ике, ир-аттар үлтерелә, — тине ул. «Мин һеҙҙең менән бәйләнештә булырға тейеш, ih үлтерергә тура килә. Бынан тыш, мөмкин тиклем күберәк буталсыҡ Мантринто ул тел, тигән, ул, ышан, һәм, әгәр улар булмаһа тураһында бер түгел, беҙҙең һеҙ уның тирәләй итте.
  
  
  — Хәүефһеҙлек ул, һәм буласаҡ, — ул пробормотать. «Мин уларҙы юғалта. Ул ҡасырға мөмкин. Юҡҡа сыға.
  
  
  — Әммә алыҫ, — тине ғилми-нәшриәт мрачно. "Мин бында тағы ла." Әммә уны ла инде тулҡынланыу. Уның менән һөйләшеү, уны тағы, — хәҙер инде бер ҡасан да булып эшләй. Ул үҙенең ax сәғәтенә ҡараны. Әле ун ике сәғәттә буласаҡ. Выла тыштан ел, ямғыр һәм тағы ла тәҙрә бысраҡ буйынса барабанить. Лидо шул уҡ көндө уның ҡайтып тейеш булһа, әлегә бигүк стемнеть әле. Был кисәһе булырға тейеш ине, бөгөн килеп, уның менән таныштыра һәм хәл казино булырға тейеш. Өсөнсө тап булдың уның өмөтө.
  
  
  Тикшеренеүҙәр ғилми-нәшриәт үҙенең һөнәри башлай, һәм карауаты янына иҙәнгә морган изножие иҫһеҙ саҡта травма алғанға, елән, муйынына застегнуть. Ул ҡаты була, ул уны күргән дә иртә. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс нигы уйлап, уның хәҙерге ҡатын-ҡыҙҙарҙы күргәнегеҙ бармы беренсе тапҡыр. Ҡатын-ҡыҙ, өмөтөн юғалтмай.
  
  
  Хәҙер уның һораны ул, тәүге тапҡыр уның менән осрашҡанда Манфринто.
  
  
  — Эмануэлита, — тине ул. — Мин уны күп йылдар беләм. Элек уны бик матур һәм үтемле була. Немотодоз хәҙер инде ул, бәлки, әммә, уның да эшләү».
  
  
  Уҙған төндә уның йыуан аяҡлы өҫтәл аш-сайҡала килгән тураһында уйлайым. Д. Эмануэлита һаман да эшләй. Һис шикһеҙ, үҙ эшен ярата уны.
  
  
  — Һин бөгөн иртә ҡайтаһыңмы ни ул? Унда ҡала мәжбүр иткән уларҙы?
  
  
  'Отель уның яңғыҙлыҡта тороп ҡала. Ул, ярай, өйөмдә бер егет, ә аҡса Эмануэлита ярата.
  
  
  Обшарпанный фатир ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. — Ул саҡта, булырға тейеш, яҡшы эшләй. Шулай булғас, ул ни өсөн йәшәй?
  
  
  Ҡыҙыл күк төтөн тирә-яҡ rta морган ҡотола. «Альп нах Доломитовый матур йорттар бар, ҡайһы берҙә ул унда ял итергә килә. Был бары тик бер буйынса-ee резиденцияһы. Ул бер нисә нах венецияла шулай булғас, полиция булһын өсөн йәшенеп, ул ҡасан уның эҙләй.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс просыпается ғилми-нәшриәт ҡыҙыҡһынды. «Знакомая һеҙ, булырға тейеш, ир-егеттә нәфрәт».
  
  
  Ул уны сәйер ҡарап. — Проницательность ума ине һине, ник. Эйе, ир-егеттә нәфрәт Эмануэлита. Тик уның дуҫ ҡыҙҙары ла - ябай знакомая. Беҙ-ваҡыты менән бер-береһенә ярҙам итә ала. Был бөтә.'
  
  
  ', Дөрөҫөн. Мин был хаҡта һөйләп бармай — шул нескәлектәрен, уның менән бәйләнеш манфринто һиңә нисек ярҙам итә.
  
  
  — Бик буйынса барыһы ла-эш, — тине ул тыныс ҡына. «Манфринто тәмен яҡшы билдәле, һәм ул венеция, һәм нисектер уны. Һеҙ беләһегеҙ, ул да ошонда тыуҙы.
  
  
  Ник белмәйһең. Йәки хоук әйтергә лә белмәй. Моғайын, был әһәмиәткә эйә түгел.
  
  
  — Күрәһең, — уның дауам итә, — мин ишеттем манфринто оборудов. Эму һәм ҡыҙҙарға оҡшаған да, кем Эмануэлита эму бирә.
  
  
  — Былай булһа, бөтә ҡыҙ уны венеция булыуы мөмкин? усмехаться ғилми-нәшриәт.
  
  
  Ул кивнуть. 'Был һиңә әйтергә мөмкин ине. Аҙаҡ минең исемде яңғырай, һәм мин эмануэлита телеграмма ебәрҙе. Мин уға ҙур сумма тәҡдим итә, уның өсөн бында килә. Манфринто, әлбиттә, түләргә.
  
  
  — Югославия түләүселәр түләүҙәрен, — пробормотать ғилми-нәшриәт. — Тәҡдим уны ни һин?
  
  
  «Мең доллар».
  
  
  — Һин уны түләргә?
  
  
  'Эйе. Мин бында асыҡтан-асыҡ аҡса һорай, минең кошо.
  
  
  'Был-минең ялҡында.'
  
  
  Өҫтәл янында карауат тора һәм морган менән веризон дер. Ташлап ҡайтыуҙары һәм уны сумочка эму». Пачка яңы купюра стодолларовый ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Күрәһең, әлегә тиклем көҙән, уны дөрөҫ әйтеү.
  
  
  Эй уның сумкаһын кире ҡайтара. «Һәр хәлдә, уға түләй. Хәҙер нимә булған бөгөн. Ул һине көтә? Улар һораны, йәки үтенәм, һеҙҙең өсөн ҡайталар?
  
  
  Покачать уның башы. 'Ннт. Мин рәүешендә була, уны ла өлгәшә. Улар ҡасан, гм, мин уның ҡасан тамамлау менән, ул үҙе бик сәйер алып бара. Һалҡын. Ул, тип әйтергә мөмкин тиклем мин таң ҡалдым, ә аҙаҡ китте, ҡасан теләмәй. Әгәр ҙә уны һәм отель, кис ҡайта инең, бөгөн мөмкин. Әммә уға өлгәшә алмай.
  
  
  Уйлап карте, тип аңланым быны. Эго досьеһы буйынса фекер йөрөтөү һәм, йәғни, әлегә тиклем күргәне көҙән ғилми-нәшриәт комплексы, Манфринто Ванни сексуаль маньяктар башбаштаҡлыҡ була. Ир-ат һүҙе-һүҙ ҡатын-ҡыҙ затына ғашиҡ була һәм бөтә дон жуан гигант комплексына эйә. Ҡасан булһа, был мөмкин түгел ине уның өсөн-бер ҡатын-ҡыҙ ярата. Бик ярата ул. ҡатын-ҡыҙ булып ҡалығыҙ! Шулай уҡ ир-егеттәр һәм ҡатын-ҡыҙҙарыбыҙ һирәк ул дауалау бер тапҡыр ашыу бер отель. Шуға ҡарамаҫтан, ул Морган әйтер, тип, уның ҡайтыуы мөмкин, әгәр теләһәң, һәм булһын эй китте. Ник йылмая. Был нимәгә килтерә эму аҙ белемле.
  
  
  Темалар уны ҡырҡа үҙгәртеү. — Һеҙ беләһегеҙме, һеҙҙең өсөн поезд нимә күҙәтәбеҙ? Һеҙҙең өсөн нимә күҙәтәбеҙ? Һәм бына ул пинчер айвор тураһында һөйләне.
  
  
  Юҡ, был түгел, уны белгән.
  
  
  «Мин белмәйем, мин уларҙы ҡайҙан тотонорға ваҡыт, тип тынғылыҡ бирмәй», — тине ул. «Бик барыуы осраҡлы булмай. Бойороҡ ала һәм уның үҙ фатиры парижда аралашсы булып китеү өсөн эште әҙерләү, — шунда булыр эмануэлита һәм телеграммалар килә. Тәүҙә уның менән ҡыҫҡартырға ҡамасаулай. Тревожиться. Ул тап түгел ышанам.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, йәнәһе, ул да тап ненавижу, һәм уларҙың ҡайһы берҙәре ла барлыҡҡа килә.
  
  
  «Кемдер күҙәтеп белградта «Манфринто», — тине ул. «Улар, күрәһең, белергә һәм күҙәтерг... эго эго көсһөҙлөгөн ҡатын-ҡыҙ».
  
  
  Уның ҡарауы ул күҙен асып ҡара. Минең хистәр, һис аямай, тырышып, ғилми-нәшриәт. Ih шлюха тип атала, әгәр һеҙ бар был күренештәрҙә.
  
  
  Ника аҙ йылмая. — Башҡа осраҡта һеҙгә уның һүҙҙәрен өҫтөн — куртизанка. Күрәһең, был һеҙгә күберәк тура килә.
  
  
  Һәм уға яуап биреү түгел, уның ҡарауы, эйәккә ҡулдың подпирать. Расчесывать уның сәсен, һәм уның аҡһыл йөҙөнә без макияжа була. Улар аңлай, уларҙың ҡатын-ҡыҙ була, уның тирәләй бер-бер, ғәйепһеҙлек төрө билдәле булғас, уларҙы тулыһынса түгел, бер ҡасан юғалған, хема булыр инек беҙ уларҙы.
  
  
  Уҙған төндә уның үҙе һөйләгән мажаралы тураһында бына. "Мин көн бүлмәнән тора, һеҙ ҡайҙа Манфринто менән..."
  
  
  Ул кивнуть. «Ул белмәй, кем янында булып. Был ваҡытҡа бөтә ир-егет беҙҙең менән тағы бер бүлмәгә барып. Ниндәйҙер Милош. Ул автоматтар менән тубыҡ һәм мөйөшкә ҡарап ултырып булмай. Зверь улар. Улар белмәй, тигәнде аңлата был һүҙ хосуси.
  
  
  — Был бүлмә радиола буламы? Прием йә тапшырыу, йә булмаһа һәм, башҡалар менән?
  
  
  Кивнуть уны тағы бер ҡат. 'Эйе. Милош-ваҡыты менән уның һөйләне. Уның һөйләүе буйынса-сделаешь, уны бер ни аңламай. Ул, әлбиттә, күрһәтә алмай. Ысынлап та, уның отель ул... нимә ишетһәң дә, аңлайым. Үҙ эшен эшләне, уның инде. Һин уны ғына көтә, кем булһын-мин унан тыш һәм ала килә. Ләкин бер кем дә килмәй.
  
  
  — Мин был аңлата инде, — тине ҡыҫҡа ғилми-нәшриәт. — Әгәр ҙә былтыр был төндә уның тырышып эшләй, барыһы ла беҙҙең үлтергән булыр инем. Манфринто ала һәм уны тере тейеш. Һеҙ был хаҡта оноторға түгел — уларҙың нимә тураһында һөйләшә-сделаешь, мөһимерәк нимә булырға мөмкин?
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул уйлап барған, ти. «Радар улар тураһында һөйләп, өсөнсө урында радар экрандарынан тураһында, улар унда урын юҡ. Мин бөтөнләй аңламайым.
  
  
  «Был мин», — тине ухмылка Карте менән ғилми-нәшриәт комплексы, яҡшы менән бүре тешен хәтерләтә. — Мин машина менән был радар уйлайым. Аңлата ул, тип ҡасып, ә һуңынан ширма аҫтында тағы ла байыны.
  
  
  Морган покачать башы. - «Кем әммә уларҙы табырға була. Милош рассмеяться манфринто һәм әйтеү, улар менән хем-асыҡлап булманы.
  
  
  Жаль шаһиты булыу дневная на мгновение ғилми-нәшриәт билдәле түгел. Ул, һис шикһеҙ, буласаҡ зарывать адриатик диңгеҙгә ташлай йәки ҡом һалығыҙ. Яҙмыш иронияһы буйынса, жаль һәм был кешелек үҙенең мертвецов хеҙмәттәре күрһәтеү юлын, әммә был хаҡта бер кем һәм бер ҡасан да белә.
  
  
  «Был ҙур әһәмиәткә эйә түгел, — тине ул, эй хәҙер. «Уларҙы яҡшы беләм, сөнки мин унда була. Эркер эҙ ҡалдыра һәм уның күп мәйет булыуы на мендереп һалыу. Тәҙрә эргәһендәге бауға таралғы, ул покрышкина һәм радиолокация машина тирәләй һауаға сығарырға. Былар барыһы ла булырға тейеш, уларҙы белгән, кереткәнсе һеҙ бөгөн иртән ебәрҙе.
  
  
  Был ҡыҙыл ауыҙ кривой бөгөлә ул йылмайып. — Шуға ла һин миңә тулыһынса ышана? Һеҙ уйлайһы, был икәү минән агент, Манфринто улар шулай эшләгән?
  
  
  Һәм уның өҫтөнән ҡара шешә насар нах бренд йотом яһаны. — Һин беренсе булып, Морган.
  
  
  Ул кивнуть. 'Был уның белә. Һәм һуңғыһы түгел. Ләкин мин һиңә ышанырға тейеш, ғилми-нәшриәт. Һеҙ әйткәнсә, мин дә ике агент - ул бөтә, нимә эшләй алам мин. Был тәжрибә ҡайһы бер төрҙәре бар
  
  
  - эш, һеҙгә нисек белмәйем, минән уйлама ла, мин ысынлап Манфринто тип шикләнә. Һәм Эмануэлит түгел. Мин генә ошондай тойғолар, Милош тип ҡабул итә һәм ул беҙҙең өсөн түгел, беҙ булырға тейеш, ә төндәрен ҡатын-ҡыҙҙар өсөн ялланған. Һәм мин шул ваҡытта уҡ тойомларға була, улар бәлә көтә тип! Көтөр ине,-тип әллә кем булды. Тип-тип, миңә бер ниндәй ҙә мөнәсәбәте юҡ. Алып бара уларҙың үҙенә бик тыныс, как будто бөтә тулы контроле аҫтында була».
  
  
  — Мин булған тәьҫораттарым шундай уҡ, — ғилми-нәшриәт ризалашты. «Мин үткән төндә был ошады, хәҙер ҙә ярата, был мин, мин тик бер нәмәне поделать алмай. Башҡа, йәғни, енси Манфринто извращенец булып тора, шулай уҡ хыялый була ул, һыбай эгоизм һәм болезней эго алырға мөмкин. Бәлки, был борсой һәм Белград. Ир-аттар өсөн сәбәптәр арҡаһында икенсе поезд. Тик ни өсөн-мин был әсендермәй икән — бик яҡшы агент Манфринто, төйәк иткәнен яңылышмай өсөн, әгәр уның был ғына түгел, аңлы эшләй. Мин бындай хистәр булыуы да, нимә ул тели өсөн , кемдер уны табып, бәлки, кем-билдәле булған, ә аҙаҡ инде, әлегә уның шанс булыу яҡшыраҡ».
  
  
  Мысленный Хоука образ барлыҡҡа килә иҫергем мәлдә был эго алдында ни? Хоук, сигара жевать незажженный, һөйләйҙәр, тип, мөмкин тиклем тиҙерәк манфринто үлемен теләргә?
  
  
  Был фекер уны ырғыта һәм морган де дауам веризона һораштырам. Сәғәт һөйләнә улар, үлемесле яу яландарында һәм ғилми-нәшриәт эштәре башларға планлаштырылды ҡышҡы кис. Тирә-тип һөйләй ул. эму, уны белгән, уның уңышы яҡшы булыр тип өмөт итә. Ихтималлыҡ илле проценттан саҡ ҡына күберәк. Улар бер ваҡытта ла күп һорамай.
  
  
  Ниһайәт протест башланы. Кибеү нах яны торо, һәм ул әйтә алмай, йотом эй биргән, шуға күрә ул бренд, ул рту була. Һөртөлә һәм уның итләс ҡулы менән карауат яны на отползать объятиях уның эго.
  
  
  "Ғилми-нәшриәт..."
  
  
  "Хм?" Ул ятмай, ял иткәс, кискә ҡарай заряд. Эму аҙ кәрәк булған юл, ҡунаҡхана янына барҙы, ул шулай уҡ лидо әгәр көндөҙгө яҡтылыҡ.
  
  
  «Мин беләм, бөгөн кис нимә эшләргә тейеш был. Юҡ, мине һайла, был тамуҡ һине аңлайым, әммә әгәр ул булмаһа, һин нимә эшләй ҙә минең өсөн, тырышырға ла ине?
  
  
  — Һинең менән мин торгуют мөмкин түгел, — тине ғилми-нәшриәт сонно. — Был мин түгел вәкил эшләй. Әммә мин уны тыңлап — һин нимә теләйһең?
  
  
  Улар америкаға китергә теләй, шунда йәшәй. Минең тормошомдо үҙгәртте, бәлки, мин натураллашып. Һәр осраҡта, уны ебәрергә теләмәгәндәр. Һеҙ нисек уйлайһың, һеҙ алыр ине был минең өсөн ойошторолған?
  
  
  Ника бер күҙен асып. — Беләһеңме түгел, Морган. Әлбиттә, был бер тапҡыр ғына булманы. Варианттары була. Әммә һеҙ был ҡатмарлы осраҡ булыуы мөмкин.
  
  
  — Ни... ни булған был төрө, һеҙ, был кем ул?
  
  
  Ул тура һыҙыҡ булырға тейеш. -'Эйе. Әхлаҡи тарҡалыу йәки нимә тураһында закон булған-шулай был ырыуҙарҙың. Аныҡ белә.'
  
  
  Эго ирендәре ҡыҫылдылар уның иңендә була. — Был икәнен белергә тейеш улар?
  
  
  — Мин дә шулай уйлайым. Минеңсә, был бик еңел ойошторорға мөмкин булыр ине. Ләкин мин түгел, тип уйлайым, сөнки минең босс ризалашты. Беләһеңме, нимә шәхси, әммә һин иң яҡшы агент, ул теләмәй һәм, һине европала булған өсөн, бында, эгон һүҙҙәре буйынса, иң һинең урынға.
  
  
  Эй тине ул, был ни ироничный. Сыч хоук иғәнә уның миссияһы әҙер була. Әммә әгәр ул тере ҡалһа, улар теләмәй, уның өсөн штат һәләтле. Принцесса де Хоука Веризон өсөн файҙа булыр ине.
  
  
  Ул башын уның киң күкрәгенә өлгәшә. «Был мин китергә тейеш буйынса тормош, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине ул. '- Был ысын. Ул ҡурҡа. Улар, ҡурҡып, - тип мине үлтерерҙәр, әммә тағы ла нығыраҡ ҡурҡып, нимә тип булһа Эмануэлита! Был мине сығара алмаҫһың. Был уның ҡул менән яңғыҙ ҡалыу яҡшыраҡ.
  
  
  Обнаженный өсөн уны күкрәге бәләкәй һәм уның йылы күкрәге ҡаты була. Юҡһа, йәлләү ҡалҡыу ғилми-нәшриәт комплексы, баш наҙ, әммә бер ниндәй ҙә теләк белдергән. Лизать ҡыҫылһа, уның ҡулын үҙенең ee. Уның нимә әйтергә тейеш? Джен ул теләгәндән түгел, ләкин ул бөтә утешать уҡ ҡунаҡхана, шул тиклем алабыҙ.
  
  
  — Мин тырышам, — тине ул ниһайәт. "Мин бер ни ҙә вәғәҙә итә алмайым, әммә мин барыһын эшләргә мөмкин. Ҡасан бөтә был кисәнең тамамланды бөгөн, бәлки, булмаҫ ысулы. Поспать хәҙер бер нисә сәғәт бирелә. Кисә беҙҙең алда йонсотҡос. Лизать подкрадываться морган, уның. — Миңә оят, ғилми-нәшриәт комплексы, — ул прошептать. "Мин ныҡлы тота."
  
  
  Һуңынан ул просыпается өс сәғәт аҙ. Морган китте. Ултырғыс уның яҙмалары сарыф итә.
  
  
  Pensione бара Verdi, кейем алыу өсөн. Бөтә оборудов ҡайғыртыу ул, һеҙ нимә тураһында һораған, һәм һеҙҙең менән осрашҡан бар порт сан-Марко 4 сәғәт. Һин уны ярата. Морган.
  
  
  Покачать Карте башы ғилми-нәшриәт комплексы, бассейн асылды һәм эго алған ышанам. Закуривать һәм сил н һуғыу уның өсөн, һәм почистить перезаряжать «люгер». Стилет һәм уны кейеп ҡараны. Аҙаҡ уның иғтибарын пьер тә, газ бомба. Бөгөн ҙур хәүеф эму барырға тура килде, һәм аҙғын булыр, тип эму Пьер ҡулланырға тура килә. Улар, ғәҙәттә, газ металл шар йөрөп бомбаға, ул эленеп, тип яичко өсөнсө, аяҡ араһында, ләкин ул хәҙер ул минуттар.
  
  
  Йыртыҡ плащ кейгән һәм уның тәҙрә янына килеп.
  
  
  Ямғыр майҙанда диагональға буйынса хәҙер төшә, һәм ул был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс смущаться. Уның артҡы өлөшө күп фатирлы йорттарҙа була, шулай уҡ майҙанда уны нисек күрергә мөмкин? Һуңынан уны аңлап, тейешле майҙан һулдан икенсе яғында һыу булырға тейеш. Шул тиклем яҡшы. Эму түгел парадный ишек аша сығырға тура килә. Камзол һәм уның кеҫәһенән түләргә тикшерелде. Төнгө биноклдән күреп, кеше тире бирсәткә буйынса, отмычка, фонарь-полдюжины ҡәләм һәм башҡа әйберҙәр. Ул әҙер була.
  
  
  Ҡара ғилми-нәшриәт ҙур булмаған майҙан аша сыға һәм ихатала баҫҡысҡа төшкән. Выла ел, ҡайһы бер кибет һәм изге светящ, әммә буш булып ҡала. Хәҙер ярһып бор тулы булды, өйҙә ҡалыусылар һәм аҡыллы кешеләр. Ухмыляться ғилми-нәшриәт. Ул төплө әҙ булған, юҡһа ул AX агент булыр ине!
  
  
  Едкий башын ел һәм ямғыр ҡаршы үҫһен һәм юлын дауам итә.
  
  
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  Сәғәт дүрт принцесс уның ҡаршылай — сөнки ул һаман да уның хаҡта уйланы — бар майҙаны порты Сан-Марко. Ул ҙур ҡатырға ҡумта килтереп, улар өсөн бик ауыр буласаҡ нах шөғөлләнә, уны хеҙмәтләндереү менән еңеләйтергә һәм ғилми-нәшриәт ee задыхается.
  
  
  — Нәҡ һеҙҙең заказ бирә.
  
  
  Ул усмехаться. «Иң яҡшы ҡыҙ. Яҡшы ҡатын булыр инем, тик тағы ла яҡшы ир-егет. Уны ҡулланғанда, ялан биноклдән бигерәк тә яҡшы. Ә беҙҙе унда транспорт?
  
  
  «Беҙ уны көтәбеҙ». Эго өсөн уны ҡулға алырға, улар менән перил һәм киң баҫҡысҡа төшкән. Бәләкәй кәмәлә ултырып буш аҙағында порты бар. Ника һорағас, ул шул лиәне кәмәлә йөҙөп үткән төн менән улар Эмануэлита.
  
  
  'Эйе. Пеппо лодочник саҡыра. Ble ышанам Эму - билдәле бер ваҡытҡа тиклем. Был дорого булып тора, ғилми-нәшриәт. Ул быны эшләргә теләмәй. Ул үҙенең кәмәһенән шторм ваҡытында юғалтыуҙан ҡурҡа.
  
  
  Артҡы кеҫәһенән буйынса үҙенең ғилми-нәшриәт похлопать. — Түләү сэм ағай, — тине ул. бодро. «Иң мөһиме, беҙ шунда барып — сәғәт көндөҙгө яҡтылыҡ генә ҡала. Улар, теләп, күргән өсөн мин уларҙың, тик бик асыҡ түгел. Һауа торошо шундай идеаль, әгәр беҙ ваҡытында барып өлгөрәләр. Шуныһы ҡыҙыҡлы кешеләр менән тупаҫ һәм эйәк пеппо күҙе тар булыр. Көскә уны кивнуть, һуңынан яғына ҡарап. — Фретта , — тине ул. «Был минут һайын көсәйә менән бүре». Ул арҡан өҫтөнә швартовный.
  
  
  Веризона морган ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Ул бик тоноҡ була. — Инаныр, тип, һеҙ, тәртип, — тине ғилми-нәшриәт. Был бойороҡ булды. — Нисек кенә стемнеть. Һин беләһең, әйҙә нисек бара?
  
  
  Ул кивнуть, спрятаться в плащ, шунда әйтерһегеҙ, эй бик һыуыҡ булды. 'Эйе. Ул белә, - тип,-кем, мин кем ответ ебәрҙе. Ул...'
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ҡыҫылырға тура килде һәм ул, уның, уныҡы. — Сөнки мин ҡото, Нигы. Билдәле булыуынса, уны шунда уҡ, ҡот осҡос һәм вафат трусиха мин теләмәйем!
  
  
  Нимә булды һинең менән түгел, - тине ул. 'Һин уның хаҡында ҡайғырта. Ябай башҡарыу, йәғни тейеш. Льстить Манфринто, джен эму, уны ситкә. Күңел, һин уның иғтибарын йүнәлтеү, эгон пересыпать һорап һинең менән! Мөмкин булғандың барыһын да эшләй, эгон ҡыҙыҡһындырыр өсөн, беҙ был сумасшедший ниндәй тойола ине. Ул алдан сексуаль, һәм шанс бар, тип, ул яуап бирмәйәсәк, бының өсөн хәүефле булыр кеүек ине ул беҙҙе. Яҡшы. Яҡын арала вижу.'
  
  
  « Арриведерча , Ник».
  
  
  'Сәләм, Мин Морган».
  
  
  Һәм порттар тәүлек уның буйлап китеп бара, ҡулын кеҫәһенән түләргә засовывать тәрән була. Ямғыр үткәс, томан юҡҡа сыға һәм ул бер мгновение.
  
  
  Пеппо ғилми-нәшриәт ҡулына ҡағылды. — Фретта, синьорель. Беҙ әҙерәк ваҡытты ала.
  
  
  Лагуна, улар ҡасан булыр, тине ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәр, улар нимә эшләргә йыйына. Пеппо перекрещиваться, протест. — Һеҙ диңгеҙ сығырға теләй, синьора? Был хор? Паццо һин!
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт. «Әлбиттә, ул хыялый. Шулай ҙа беҙ быны эшләй. Лира өсөн миллионлаған, эйе?
  
  
  Пожимать яурынына Пеппо. "Мин һатыусы булған өсөн түгел был яңы кәмәлә".
  
  
  Шул саҡта күңеленә, сөнки һеҙ түгел, үҙем кәмәһен юғалтҡан. Һәм тынысланыр, һәм ашыҡ — бел һин аныҡ, тел нимә ул?
  
  
  Кивнуть Пеппо угрюмо. «Лидо тирәләй йөҙөп аша беҙ лагуна, диңгеҙ тирә-гольф өсөн асыҡ яландар артабан китә. Шулай уҡ, һеҙ телисез, унда, зыярат тирәләй сәйәхәт, уның өсөн бәләкәй, morte isola della , ә һуңынан шул уҡ юл менән кире ҡайтҡан. Был дөрөҫ?'
  
  
  Лагуна аша туҡтамаҫҡа була инде уларҙың, һыуҙа портына йүнәлә-ди-Маламокко, унда улар оҙон адриатик диңгеҙе утрауҙары аша үтә алыр ине. Әлегә тиклем кәмәлә бөтә көҙән күлдәк лидо яҡларлыҡ көсө лә, хатта юғары лагуна ценымногие метрлыҡ тулҡын булып.
  
  
  — Нән, — тине ғилми-нәшриәт. — Һиңә бер тапҡыр обплывать утрауы. һеҙ һуңынан кире йөҙөп. Һеҙ шул ваҡытта эш эшләргә була. Өйгә барып, шарап эсә һәм замолкать!
  
  
  Пеппо, ҡушҡанда ҡайһы бер тапҡыр күрһәтте, тине: «әгәр ул тағы ҡасан да өйгә ҡайтҡас, синьора, бөгөн кис уны bambino әҙерләү».
  
  
  Ҡумта асыла ҙур ғилми-нәшриәт комплексы, принцесса эму бирә. — Һин компанияһы булып ҡайтты, — тине ул. — Ул минең урын биләй, шуға күрә уны хөрмәт менән ҡарай. Һин өйгә ҡайтырһың һәм әлегә юҡ тиерлек лагуна — һинең өсөн осҡан саҡта эго һәм nen тураһында онотоп ташлай».
  
  
  Йәғни ауыҙ асыу отвисать һәм башҡа Пеппо. — Мин дә аңламайым шул, синьора. Башҡа джентльмендар бармы? Шул йәшниктәр?
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт. 'Шулай тип әйтә. Ҡара.'
  
  
  Ҡурсаҡ досталь тартмаһында уның тирәләй бер өлөшөн һүтә. Ир, тип әйтә принцесса.
  
  
  Деталдәрҙе йыйыуҙан башланым ғилми-нәшриәт - н аяҡ һәм ҡул защелкиваться кәүҙәле, һуңынан башы прикручивать. Ул кәмә төбөнә һалды ҡурсаҡтар, ҡурсаҡ яһар өсөн ғилми-нәшриәт комплексы буйынса пеппо ә ҡарай. Ника крайы күҙе күрмәҫ, бармаҡтары кеүек патриоттары ир-егет түңәрәк буйлап алып барасаҡ, һәм аҙаҡтан тағы поддубныйҙы перекрещиваться. Ник йылмая тартыла. Аҡылдан был ни була, ләкин был мөмкин сабата.
  
  
  Закуривать сумыу һәм уның кәмәһе булған. Улар ярышлап манекен бар, әлегә тиклем кәмәлә тулҡындар плясать. Принцесса зыяраты тураһында һөйләгәндәре нику дүрттән бер миль алыҫлыҡта утрауҙары Лидо, киреһенсә казино асырға. Уны иҫкә төшөрөп, бала сағымды ерләгән кеүек булды был Изол-дело-Мортҡа , ҡарар шунда уҡ күрмәй һәм ғилми-нәшриәт эго. Ташландыҡ утрауында үле сүллек һәм, һөйәк һәм иҫке ҡәбер таштары табылған һәм ул ғына. Был күҙәтеү посы яҡшы буласаҡ, ә аҙаҡ казино отправная нөктәһе өсөн уны эго рейд булыр ине. Ситтәр уның сәйәхәт башҡа хеҙмәте полицейҙары, шторм хатта. Шунда хәйләкәрлек, иғтибарһыҙ өсөн казино доплыть тиклем утрау аша.
  
  
  Эго пеппо йәмғиәте өсөн өҙөлгән фекерҙәр. Кеше әйтте: «Сөнки һеҙ, күрәһең, пасцо инде , синьора, бер ниндәй ҙә мәғәнәгә эйә түгелдер ул, әммә мин уйлайым, иң яҡшы тип әйтергә һезгә, - тип, утрауҙарында тереклек күренеш. Спеттри тоедать !
  
  
  — Был мин борсой, Пеппо. Талят менән бик яҡшы йырлаған ул.
  
  
  Покачать ир-егеттәрҙең башы. 'Мин шаяртыу түгел. Һуңғы ваҡытта утта күрергә мөмкин өлөшөндәге утрау. Ул, ишеткән, был хаҡта башҡа лодочник тип әйтә.
  
  
  Танау аҫтында үҙенә ғилми-нәшриәт выругаться. Әлбиттә. Манфринто, моғайын, утрау, шулай уҡ ҡулланыла. Әммә ни? Нисек?
  
  
  Хәҙер улар ябылған тар ғына канал, гольф өсөн һәм яландар буйлап адриатика ул шеллек альберони алып бара, һәм бында ҡабул ителде һәм бөтә көс шторм покачиваться опасно, үҙе туҡтаны. Пеппо выругаться, крутиться йәмғиәте һәм перекрещиваться ташлана. Күберәк һөйләшергә ваҡыты ла булманы.
  
  
  Хәҙер уларҙы ташлап китә каналында күрһәтелә һәм асыҡ & nb. Сүрәтендә бәһлеүән кеше кулак булғаны өсөн, bump кәмәлә, ә тулҡын сумып пенистый суденышко бәләкәй танау юғары, ҡыйыу һәм алыҫ сканей . Ника ишетеп, ҡысҡырып пеппо тип доға ҡыла.
  
  
  Әүҙем ял менән бысратып ғилми-нәшриәт аяҡ башына тиклем. Был әһәмиәткә эйә түгел, минут аша йөҙөргә тейеш була. Ухватываться өсөн борт ул, уны ҡасан завывать тирәләй елдә, төнөн күрһәтеүсе приборҙарҙы нөктәһе һәм ташламалы йүнәлтмә. Казино эго тейеш күҙәтеүсе булып күрҙем!
  
  
  Нику Пеппо накричать тура килде, ишетеү өсөн эго. — Һәм ул асыҡ-асыҡ биналар араһында пляж йөҙөүсе утрау. Беҙ кәрәкмәй, беҙҙең өсөн был йорт тирәһендә күрергә, аңларға?
  
  
  Дергаться Пеппо йәмғиәте менән көрәш. Ул кивнуть. Ҡомаҡтар һымаҡ була промокнуть тиклем күберәк һәм уны еп менән сағыштырғанда, ҡасан булһа.
  
  
  Казино ғилми-нәшриәт эшләй биноклдәр, пляж өсөн яңғыҙ. Бина ҡараңғылатылған булыуы яҡшы, әммә уның янына килеп тойоп, йыйын эсендә күҙәтеү аҫтында. Күрәһең тиҙ ҡатмарлаша, ләкин ул тамуҡ бина биноклдән күрәбеҙ. Шуға күрә уларҙы кәмәләрҙә һәм уның ике пассажиры күрергә мөмкин. Ике пассажир. Был асҡыс була икәнен. Ике ир-аттар, кәмәләр булып, уны ташлап китә һәм ике ир-егет булырға тейеш. Факт, ни өсөн уны күҙәтеп, Манфринто ҡотон ала, һәм юҡ, ә бәлки, әлегә тик уны уйлап, тип китте шпион, ул хафаға. Ул үҙенең бысраҡ эшен дауам итә — һәр хәлдә, шуға өмөтләнергә ғилми-нәшриәт. Ул тойғо булғанда, кеше үҙ бурысын үтәне был тиерлек.
  
  
  Хәҙер күҙәтеүсе кәмәлә яҡшы күрҙе. Казино сәйәхәт алдында асыҡтан-асыҡ улар. Ғилми-нәшриәт комплексы бинаһының фасады буталсыҡ һүҙ һүтеп ала.
  
  
  Казино Гарибальди - Рулетка - de Chemin Fer - di Feste Gala.
  
  
  Пеппо ғилми-нәшриәт крикнуть: «хәҙер эсем бора һәм тыштан mimmo Изол-дело-Мортҡа, мөмкин тиклем әкренерәк. Миңә кәрәк, бер нисә минуттан, әлегә мин был утрауҙар араһындағы залдары һәм казинолар. Был мөмкин?
  
  
  Пеппо кивнуть, безумие көрәшә менән йәмғиәте. Кәмәлә бора алмай. Элек плащ һәм кәмәлә ел күтәреп ырғыта. Затаить һулышы ғилми-нәшриәт; тулҡындарҙың тиҙлеген һәм уларҙың араһында эләгер ине, әгәр юғалта, опрокидываться уҡ ҙур тулҡын улар беренсе ине.
  
  
  Ниһайәт, йөрәгем ҡалтырай һәм скрепить буйынса шам, кәмәлә качнуться, танау тулҡын булып эткә. Кәмәлә беренсе аҫтына сумып йәшел маташа ҙур һырғалаҡтар, боҙ аҫтындағы һыуҙың тонна булған һәм улар ерләнгән. Манекен жестокое тотоп ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә бортта эго йыуыр өсөн түгел. Хәҙер уларға именлек утрауы булырға һәм үле һыу сканей.
  
  
  — Мин арҡан кәрәк, — крикнуть ғилми-нәшриәт. 'Булған?'
  
  
  Пеппо крикнуть башын бора һәм: «һинең менән шкафы янына барып!» Хәҙер улар йөҙөүсе утрау, укрыться от бурана түгел, ә күҙҙәре в казино. Изол-дело-Морты гектар күләменә һәм ҡара бысраҡ таш киҫәге тороуға ҡарамаҫтан, диңгеҙ өҫтөнән күтәрелгән. Кария хаҡы мавсол мельком һәйкәл күргән моңһоу тиҫтәләгән ғилми-нәшриәт комплексы, кеҫәһенә тиҙ вытряхивать ҡасан түләргә, куртка барыһы өсөн запихивать. Накинуть яһалған манекенға ул плащ, эшләпә башығыҙҙы аҡылһыҙ ҡайыштан яһалған манекенға һәм нахлобучивать. Һуңынан уның аша күсерергә палубала ҡурсаҡтар, бәйләнгән уның өсөн һаллау, элек ул цепляться уның өсөн, бер ҡулы менән бөкләп тирәләй пластик, тәьҫораттар булдырыу өсөн, уны бортҡа тигән таяна.
  
  
  Инде ҡараңғы булманы тиерлек. Был ih яңылыш индерергә тейеш. Ике ир-аттар килә — китә икәү.
  
  
  Хәҙер улар мчаться укрытие утрауҙарының береһе-ал, ҡала яны һәм ғилми-нәшриәт комплексы яҡынса полминуты. Помахать крикнуть Пеппо һәм ул: «Онотма, - тинем мин. Һин һәм мин бер ҡасан да күрмәгән. Ариведерчи.
  
  
  Ул борт артына сумды.
  
  
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  Полуразмытый ғилми-нәшриәт ятҡан ҡәбере, һөйәге һәм ташбаҡа улар яртылаш бысраҡ ята. Ул утрауҙа досконально тикшереү, ҡорһағы бысраҡ ползать буйынса, был яҡтарҙа казино тейҙе һәм хәҙер киреһенсә буласаҡ. Улар күренә, ә ҡара буйынса асыҡтан-асыҡ иблислек кеүек...
  
  
  Ул булмаһа Изол-дело-Морты сәғәт күберәк инде . Хәҙер көсәйеүе күҙәтелә. Йәшенләп ел-ваҡыты менән ҡара гонимый аша тучча тоҡандырҙы. Көслө ямғыр туҡтауһыҙ пуля шквал һороға әйләнә. Ник уйлап, был Грек Эль пейзаж, Иероним Босх алыу буйынса кошмар.
  
  
  Үле ҡайта башлаған, һәр хәлдә ҡайһы бер.
  
  
  Ят & nb, тапочек ғилми-нәшриәт төшөрөлгән галстук һәм балет төшөрөлә. Эму куртка ла төшөрөргә тура килгән, сөнки уны эго әйбер булған. Крепостной вал еткән, тиелә, уны баҫыу түгел — в казино, дурак түгел ине, — бысраҡ һәм һыу аша тура вылезать эму, боронғо хайуан кеүек. Баштан аяҡҡа тиклем ҡаплап уның менән шунда уҡ, майлы бысраҡ ҡатламы ҡалын.
  
  
  Ә казинола, төнөн күрһәтеүсе приборҙарҙы хәҙер биноклдән булып үҫһен. Барыһы да, ул нимә күрергә мөмкин, был бина квадрат ҡыҙыу кисәләр. Беҙ ҙә яҡтылыҡ нуры күренгәнсе. Беҙ ысҡындырып манфринто бер детале түгел.
  
  
  Унда йыйылғандарҙыр инде биноклдәр үҫһә, ҡасан сағыу ике нөктә күреп, пляжға өҫтөндә көнсығыш яҡынлаша. Бесәйҙе ҡараңғыла күҙҙәре һары. Приглушенный машина фаралары менән радиолокация.
  
  
  Биноклдәр ғилми-нәшриәт менән уның артынан эйәрҙе. Йәғни Машина алдында туҡтап, баш ҡала казино булырға тейеш тип ишек — ишек, уны күреү мөмкин түгел, — тирәһендәге ир-егет һәм ике кабиналы выскочить. Элек ишек асылды һәм уларға ташланды. Шул уҡ ваҡытта казино ишек асылды, һәм сәхнәлә сағыу яҡтылыҡ нуры яҡтырта.
  
  
  Выдать ике, ир-аттың ни йөк машинаһы тирәләй. Был ғилми-нәшриәт биноклдән күреп, ҡатын-ҡыҙ йәки ир-аттар булыуы был? - кеше обматывать бинт була. Кем булһа ла, кем була етди яралана, ауырыу йәки, бәлки, үлгәс. Күберәк бер нәмә лә күрмәй ул, сөнки перебинтовывать казинола бара, фигуралар, һәм ишектәр ябыла. Казино һәм тағы ла ҡараңғылыҡ солғап алынған.
  
  
  Фонарь яҡтыһында сәғәт ҡото алынған һәм ғилми-нәшриәт скорчиться рискнуть ҡәбер булған. Гөбөргәйел уның уставляться на локоть, уның отель ул. как будто белмәйһең лә, ул сәғәт. Гөбөргәйел похлопать по ғилми-нәшриәт. «Аҙаҡ һинең өсөн үтә ҡәҙерле». Алты ғына сәғәт була.
  
  
  Принцесса, моғайын, казино барлыҡҡа килә, һигеҙ сәғәткә тиклем. Эму тине ул, был шул тиклем булырға, көҙән, әлегә ул үҙе әҙерләүҙе тамамлаған. Неон кеше бысраҡты ҡапларға тышында сморщиваться ғилми-нәшриәт комплексы, ҡасан усмехаться ғилми-нәшриәт...
  
  
  Хәҙер ул бер нәмә лә эшләй алам, тип бынан көтә. Ә максималь уңайлы. Ул ползти, бысраҡ отвратительное буйынса островов үҙгәреүсән булыуы, оло яғында күлдәк һәм төрбәлә бара. Был утрау булып иң ҙур подвал төҙөй, ғаилә өсөн Ченчизо, хема булыр инек беҙ уларҙы. Подвал торошо насар булған һәм, күрәһең, йыл ҡулланыла. Иш, был стеналар үтһен, егерменән ашыу табут тора.
  
  
  Подвал ишегендә ныҡ булмай, әммә тирә әтәстәр тутыҡ тимер, күптән проржаветь. Ул втискиваться саҡ булырға мөмкин, әммә эму әгәр мөмкин булһа, башҡа ҡалаларҙа был хеҙмәт айырым эшләй алмай. Ошо һәм башҡа кешенең эгоһын манфринто була.
  
  
  Әле мәмерйәгә боронғо кәшәнә булған али-баба менән хәҙерге хазина. Фонарь яңынан тоҡанды һәм ғилми-нәшриәт тиҙ оглядеться. Бәләкәй генә мөйөштә генераторы булып торасаҡ, ә түбәләренән епшек аҫтынан бер нисә лампа менән. Һәм ошонан spettri , ут непонятный, ул пеппо тураһында һөйләне. Был ғилми-нәшриәт комплексы ла иғтибарҙы күберәк йүнәлтә.
  
  
  Подвал водолаз кәрәк-яраҡтар ҙа бик күп булды. Һәм деталдәрҙән тора һәм башҡа электрон ҡорамалдар менән мөйөшкә йәшниктәр тартмауын, шул уҡ ураҡ менән сүкешле ҡыҙыл билдәләне, һәм был водолаз кәрәк-яраҡтары. Бында хоҡуҡтарҙы һәм хоук була. Иван белем һәм ҡорамалдар күрһәтеләсәк. Һис шикһеҙ, рус ысулы ла булған. Обледенелый кәшәнәһен ҡараясаҡ, аңлап ғилми-нәшриәт комплексы, ниндәй операциялар башҡарыуы менән тщательность. Был материалдарҙың күпселеге өлөшөн ҡорамалдар запас булырға тейеш булһа, уны ла сығып китергә тура югославия өсөн һәр тапҡыр, ҡасан тип, әллә киткән дә. Ҡайһы бер әйберҙәр ржаветь инде, тип күрһәтә, йәғни, бында ниндәй булған-ул ваҡытта.
  
  
  Гнилая табутты күтәреп һәм уның буйынса бер прикрыть яҡынлаша. Рус һәм боеприпастар менән йәнәш өйөр автомат ята һөйәге һәм ташбаҡа ухмыляться. Был осраҡта армиянан булмаған кеше тотанаҡлыҡ әҙер булырға кәрәк.
  
  
  Икенсе ҡумта эсендә табутты аса башланылар һәм уның ҡул гранатаһы менән күргән. Сунь кеҫәләрендә ҡала һәм бер нисә ғилми-нәшриәт буласағын ih пешие йөрөүең. Ул яңынан сыға, ҡорһағы бысраҡ һыу һәм ел булып биттәрҙән гер буйынса бәләкәй диңгеҙгә ҡолаған ползти иссушать туҡталды.
  
  
  Яртылаш булып ята ул ҡәбер таш тар разглядывать туҡталды. Моғайын, уны тәрбиәләү, зыярат ҡулланыу ҡасан, бик күптән һәм тергеҙеү. Ул белә, хема.
  
  
  Шунда уҡ ғилми-нәшриәт комплексы ҡараған пристань артабан нисек бара буйында. Алыҫтарҙан улар эш яҡшы, һөҙөмтәле һәм тиҙ арала, янынан ҡараңғылыҡты яҡтыртып һәм бик насар эшләй. Стендтарына индерелгән яңы булғас, уға беркетелгән бампер. Ника табып яҙыу һәм уларҙы тикшереү, һәм улар рәсәйҙә яңы эшләй байтаҡ.
  
  
  Әммә кеше манфринто төп ҡаҙанышы булып тора, йәғни, артта бухточка вырыть ҙур булмаған порттан бар. Тимер менән файҙаланыу һәм улар гофрированный тоҡ ҡомдан, алғы өлөшө өсөн бар яҡлап порт, миниатюрный тулҡынйырғыс булдырылған. Вырыть арауыҡта улар өсөн уны, буксир мореходный урынлаштырыу өсөн етерлек. Хатта бындай һауа торошо, хоры, судноларында хәүефһеҙлекте ih була.
  
  
  Ника көтә. Унда бысраҡ, бысраҡ һәм һыуыҡ, эму ашағыҙ һәм эсә башлай, уны диңгеҙгә ҡарап. Төп мәғлүмәт тирәләй бер өлөшө, ул былтыр принцесса төн алыу — Уның һөйләүе буйынса небрежно-сделаешь, — шунда булыр, тип ҡайтып китә һәм һәр төн Манфринто һәм күпселек кешенең эгоһын. Ҡараңғы һәр ваҡыт ҡатламы аҫтында. Югославия ярына ташлап сығып китмәгән улар, тар аша Адриатик диңгеҙ, Югославия һәм үҙ эшенән ҡайтмай эшләүе, кѳрәш көнө өсөн. Буксир, моғайын, балыҡсыларҙың кәмәләре замаскировывать кеүек булып ята.
  
  
  Прождать сәғәт ул, ел һәм ҡойма ямғыр аҫтында выла. Өйөмдө һыу тулы булыр, һәм уның аҫтында заползать укрытие кария хаҡы мавсол плиталарҙан йыйыла инде, күреп ҡасан, нисек барлыҡҡа килгәнсе уттың тирә-яҡ борт буксир томан. Эго Манфринто табыш һәм дустар өсөн, шул ҡушылып, кем казино ҡала. Ниңә тауыш, ник уйлап, үҙен ир-аттар менән казино эмануэлита тота һәм, һис шикһеҙ, подержанный һәм принцесса теләмәй. Тейеш булған, оҙон һәм йонсотҡос в казино взаперти булды был көн. Бойороҡ ҡәтғи була, уларҙың ҡасан да, бер нисек тә урамға сыҡтыҡ.
  
  
  Ирен скривиться Эго. Эмануэлита, тейеш булған, инде арыным.
  
  
  Шулай водянистый ғилми-нәшриәт үҙенең ҡәберенә төшөп, тип, торт маҡсатын ғына ҡыуып. Уның олондарын һалдыҡ «Люгер» резина, ә ҡорал һәм махсус майҙар менән ярҙам итеү водонепроницаемые. Хьюго пьер һәм һыу зыян килтерә. Ул көтә.
  
  
  Ҡултыҡ һыу һаҡлау өсөн уны урап тулҡынйырғыс буксир импровизация. Ника ишетеп, туҡтап ҡалған машина кеүек. Ул коренастый фигураларҙы күреп, туҡтап өҫтөндә өйөлөшкән, причалда торған буксир килгән, фигуралар, - тип әйт по-рус һәм сделаешь. Һаулығын биноклде үҙҙәренең ғилми-нәшриәт молчанов. Ир-аттар башҡарған эштәр, һөйләшеү-сделаешь, ә палубала бер урыҫ мал аҙығы буксир өйөлөшкән. Ник йылмая. Был ысулы булырға тейеш, бәлки, ғалим, юғала торған бомба һала тейеш була, ваҡыты еткәс. Пачкать руки түгел ине уларҙың хеҙмәте ауыр булһа, беҙ был хеҙмәте нисек кенә Политбюро маҡтай.
  
  
  Буксир менән алып барған бысраҡ һыу ҡапҡан тар ярында, рус һәм уның менән полдюжины күсеп, һәр ҙур сумка менән. Mimmo улар ғилми-нәшриәт комплексында үтәсәк, һәм ул күҙҙәрҙә һәм улар пригибаться ҡарарға була. Һәм тыңлай.
  
  
  — Воображение , — тине бер тирәһендәге ир-егеттәр. 'Ул воображение. Был шулай булды. Ни өсөн барыһы ла әҙер булырға тейеш бөгөн кис?
  
  
  Ғилми-нәшриәт тәҡдим итә алам, һәм ир-егеттең яурынына башын икенсе пожимать тип әйткән: «кем белә? Кисәге көн үтеү менән ул тиклем деревни. Әммә кем был борсой - беҙ тамамланған тиерлек. Диңгеҙ төбөндә һәм һыу әҙерләү буйынса ла йәлләмәй шулай тип йөрөтә — унда булыуына ҡарамаҫтан, што түгел». Кәшәнә ир-егеттәр юҡҡа сыҡҡан. Генератор аша бер нисә мгновений ишетеп ғилми-нәшриәт комплексы, кротость һәм һары металл ишектәр аша брылев. Был төндә эш башлай.
  
  
  Эго да, ҡасан килеп Манфринто. Һәм уның эҙемтәләре тураһында тағы уйлап ҡара тиҙ буксир ишетә. Алыҫ венеция бомба буйлап диск булып. Улар водолаз юллана. Буксир түгел, уларҙы ҡулланып, һауа баллоны һайлап алыу һәм запасын тикшерә — уны күргәс, булды ih кәшәнәһе — бомба һәм, булырға тейеш, тип билдәләне ниндәйҙер буй менән беркетелгән фонарь уның аҫты. Бынан тыш, үҙгәртеүе һәм приборҙар ҡулланып, уларҙы эҙләү, уны табыу өсөн.
  
  
  Эште тамамларға ниәтләйҙәр Манфринто бөгөн кис! Тимәк, улар блефовать түгел — теләһә ҡайһы ваҡытта шартлаған бомба зарядлы була һәм бөгөн кискә әҙер. Һалҡын йылмайып ғилми-нәшриәт комплексы була.
  
  
  Манфринто Ванни уның тауышын ишетеп. Дөрөҫөрәге, уның иң хихиканье пронзительный уҡ ишетмәнем икән, тип, йоҡо һәм төн үткән. Эго нәмә позабавить.
  
  
  Бәләкәй кәмәләр менән өс ир-аттарҙың ҡәбере һәм манфринто тарыны, унда ғилми-нәшриәт йәшенгән. Шулай итеп, Манфринто в казино сканей. Мин дә ебәрергә тейеш ғилми-нәшриәт комплексы йөҙөргә тейеш.
  
  
  Уны күреп, ишек алдында туҡтап, ир-егет булараҡ мгновений кәшәнә, силуэт һәм ғилми-нәшриәт мельком манфринто күрҙе. Кеше уны-быны белмәй, күргәнем булмаһа да, экранда уның вашингтон: артыҡ ҙур маҡсат өсөн төҙөк, хутынья тәне тиерлек, тар оҙон н кудри еүеш башын, күкрәген һәм һөҙәк яҫы яурын, танау яуыз орлиный.
  
  
  Манфринто,-тип әйткән кеше степ, һәм ул кеше шуның менән килә, кәмәлә, алға бара. Буксир ғилми-нәшриәт ҡото алына. Борт, әлбиттә, вахта була, әммә, ярай, бәлки, бер төн эсендә. Иллюминатор буйынса алда Тусклый йәһүҙиәне кәмей. Ул туранан-тура ҡурҡыныс түгел ине.
  
  
  Иң бор үҙе етә, тигеҙ рев-ярһыуы баҫылды . Бер нисә көн насар булды, насар түгел. Алыҫ тулҡындары утрау тәрән йәмғиәт, программаға шәрәм уларҙың һөйәктәре, боронғо ерҙе йыуа. Һыу һаҡлағысы буйынса выползать һәм ғилми-нәшриәт подкрадываться көнө ҡәбер водянистый һаҡ булығыҙ.
  
  
  Улар проблема менән осрашты. Күпселек тауышҡа оҡшатыу буран булһа ла, һәр изге, пляж һәм ялҡын күрергә мөмкин булған бөтә казино, Манфринто һәм иҫкәртеү булыр ине. Ул граната ташлап, яғыулыҡты бакка буксир килергә йыйына, әммә быны эшләү мөмкин түгел. Улар ваҡытты көтөп булмай, әлегә Манфринто казино һәм хәүефһеҙлек буйынса йәшеренеп төрө күрһәтелә. Таҙа - ниндәй буксирға шартлау. Моғайын араһында радиоэлемтә булып казино һәм буксир, һәм, һис шикһеҙ, с кәшәнә, ә бәлки, водолаздар һәм, әгәр улар адриатика диңгеҙе төбөнә эшләй.
  
  
  Яҡын көндәрҙә кәшәнәһе металл булыуын һәм хәҙер ул хәл итә, тип рискнуть тейеш. Хәҙер һыу, кәмәлә Манфринто тәғәйенләнгән урынға ебәрергә була тейеш. Әммә өс ир-егет, булған уның менән? Был хаҡта тиҙҙән эму побеспокоиться тура килә.
  
  
  Казино кәшәнәһен тапҡан ишек яғында булды. Уңыштар! Выдать һәм ғилми-нәшриәт тирә-яҡ кеҫәһенә бер граната буйынса подползать көнө. Тутыҡ тимер Эго ҡулы ятҡан. Уны ишетеп, сөнки уларҙың эсендә һөйләшкән, эшләнмә ҡара шәүләһен күрҙе һәм, уларҙың ҡасан ауыр гидрокостюм кейгән. Ул подозревать, уларҙың кәм тигәндә бер мөхит булырға тейеш тип топ-менеджер, ғалим всеведущий, ул бомба римлеләргә йөкмәтелгән. Рус эго юғалтҡанымды һиҙҙем.
  
  
  Һәм ғилми-нәшриәт ишеген тотоношоп баҫалар. Сосчитывать һәм гранатаның чекаһын буйынса тештәрен йолҡоп. Ул һуңғы минутына тиклем тота эго тейеш булды, теләмәйем, граната ырғытып булмай өсөн...
  
  
  Биш-алты-ете-һигеҙ - уның кәшәнәһе барып граната ташлап.
  
  
  Глухо плоско һәм шартлау яңғырай, подвал стеналары ел ҡалын һәм приглушать. Граната ташлай, уның артынан үҙе, уны тиҙ арала икенсе. Башҡа ир теләһә ҡайһы ваҡытта ҡайта ала.
  
  
  Һәм төрбәләрҙән тағы сумды. сосчитывать тиклем унһыҙ никак. Бөтә иҙән буйлап тарала һәм улар тынып ҡалғандай булды.» Гидрокостюм кейеп, улар тирәләй тотош бер үҙе булһа, башҡа шлек. Шулай уҡ граната ярсыҡтары эму хәҙер кеше индерелгән.
  
  
  Йыраҡҡа кире бороп бүре һәм ғилми-нәшриәт комплексы, тап ваҡытында, ишетһен өсөн, нисек ҡайтҡан өс ир-аттар. Ул тимер ишеккә сумды. подвал, гер люгер наготове менән көткән һәм, аңлауыбыҙса, подвал юҡ донъяла күберәк. Был улар мотлаҡ күрергә тейеш.
  
  
  Ир-егеттең өс көн яҡынлаша, һәм ҡапыл һөйләүе буйынса, уларҙың береһе тирә-сделаешь. Икенсе көнө яҡынлаша башланы һәм подвал ел н туҡта, ул-урыҫ: «Грегор? Бында нимәлер улай түгел?'
  
  
  Карте ғилми-нәшриәт береһе сыға-улар өсөн атыу һәм тимер көнө. Һәм уның ҡәберен ташлап нах асыҡ ih барышлай. Бәлки, диңгеҙ йыуа ih йәки шторм һуң, әгәр уның кәйефе яҡшы була, ҡом ih күмер.
  
  
  Ника һыуға төшкән тр буксир молчанов. Сергей элекке түгеп, иллюминатор аша. Бәлки унда ултырған һаҡсы, эсә, уйнай йәки картаһы булмай; бүре һәм яҡлау йылы буласаҡ, әлеге ваҡытта ғәмһеҙ.
  
  
  Пробираться буксир борт ғилми-нәшриәт комплексы, тип йырлай. Балет буйынса төшөргән һәм ул тапочек скользнуть бесшумно үтер. Ул перезаряжать «люгер», әммә хәҙер, тусклый свет полуоткрытый коридорҙа көнө аҙағына килеүемә, ул автомат Томми күрергә, ырғаҡ менән аҫтынан. Ул ҡорал күтәреп, буялмаған һәм защелкивать предохранитель эго.
  
  
  Мокрая буйынса ғилми-нәшриәт ойоҡ скользнуть коридорҙа ҡалды. Бәләкәй каюта, уны ишетә, сөнки уларҙың әйтеүҙәре буйынса,-сделаешь, стук меню буйынса, джингл монетта һәм һауыт-һаба. Ҡомарлы уйынса, славяндар был! Булырға тейеш, был ауыр эште башҡарыусы бригаданың буксирный. Жаль, тип, ул да вафат булырға тура килде, әммә планды был эго ҡотолғоһоҙ була. Әкренләп кешеләр был манфринто бөтөрөргә тейеш булһа, ярҙамсыһы ла, әлегә, ниһайәт, ул үҙенең төп шпион менән осрашты.
  
  
  Заглянуть автоматын иңбашына бәләкәй каюта ғилми-нәшриәт һул менән. Ғаиләлә биш ир-аттар. Уң һәм һул башлай, баҫтырып сирҡанып, сиратта ебәрелә туда-бында, әлегә түгел кибеттәре бушап. Һуңынан уның үлеме һәм каюта ишеге ябылып китте.
  
  
  Ника түгел, беләһеңме, нисек починять дизель двигателдәре, әммә уны эго томаттар алабыҙ. Кувалда таба һәм уның өсөн ауыр эш ҡабул ителгән, һәм машина гудеть бүлексәһе, белгес булараҡ, ул саҡта барыһы крушить, тунистан килгән буксирҙар тип әҙерләнергә мөмкин. Улар менән арығанлыҡ һуңынан был һалдат. Һәм ул палубала спрыгивать ярына ҡайтҡан булған. Сергей элекке түгеп, иллюминатор аша.
  
  
  Үҙгәреүсән буйынса утрауҙар бысраҡ, уны курткаһы ташланы. Эго Эго итләс була приклеивать күлдәк ҡарай торсо. Носков төшөрә ул, сөнки эго йылы аяҡтарыбыҙ булмаҫ ине, әгәр ҙә яланғас булмай улар. Хәҙер nen салбарҙан ғына килергә булған, бысраҡта уның һынын хәтерләтә хәҙерге заляпывать Геракл.
  
  
  Был тәү сиратта һыу йөҙөү өсөн һыу инә четырехсотметровый Лидо, ул ҡоралда үҙем тағы бер тапҡыр тикшерелде. Ул автомат ташланы. Люгер, тотош йәнә заряд, билбау булыр өсөн ябасаҡ. Уның иңбашына стилет ҡа була. Ул салбар кеҫәһенән газ бомба була. Бөтә был, тип, уның нимә кәрәк булды һәм эму. Һандарға ҡарай һәм лозунгылар булған тынлыҡ хәҙер. Һәм уның тағы бер-бер артлы инә манфринто ҡәлғәнән мәхрүм кешенең эгоһын.
  
  
  Һауа пробаһын һайлап ценымногие йылы һыу булған, һыу йөҙөү һәм наслаждайся үҙе ғилми-нәшриәт ярына тиерлек. Был алыҫ булды, һәм теймәгән утрауҙар менән яҡтан, көтөүгә сығарыу эго унда, тулҡын булып, артыҡ янамай. Уларға ышанып йөҙөп кроль модала, кем яулауы ла-Манш менән хеҙмәт — англия францияла булған.
  
  
  Уға мөмкин тиклем түбәнерәк ташлы пляжды килергә тырыша, радар был беленмәне. Уҙған төндә уның алдан радар, һәм хәҙер был ыш яһаны, әммә ни-ул булғандыр тойғо барлыҡҡа килә, тип үҙенә артыҡ түгел манфринто радар бөгөн таянырға була. Иҫ киткес, тип тағы ирҙәр казино барып ятты. Тамамланмаған эштәр бар? Туймаҫтар йәки был эго генә бар аҙғынлыҡ? Ихтыяж бармы был ябай ҡатын-ҡыҙ, ул ҡушыла манфринто в казино шөғөлләнә, уның эше тамамланған тиерлек бомбаға фокусировка ҡасан була? Йәки ни булған был башҡа?
  
  
  N-3 покачать башы, ҡолаҡтары ҡотолоу өсөн һыу. Хәҙер инде күңел йәки башҡа абстракция түгел, ул хаҡта уйларға була. Әммә ни хәл был, тип эму ҙә оҡшамай, һәм ул был аңлай. Был башым бер ҡасан да ала алмай. Казино ул нисек эләгә?
  
  
  Улар бинаға һыу подползать, көсһөҙ тауыш эсендә түгел генә донъя күргән һәм ишеткән. Радарҙан, автомобилде таба ул тиһәм-артҡа алып ташланды. Тимәк, кәм тигәндә был йортта тағы ла ике кеше, Манфринто яҡлау.
  
  
  Аш-һыу үткәреү, уны ишек аша үтеп инә төндәрен. Ул саҡта һаҡ булырға түгел, булғанына таянып уны үҙе радар һәм одурачивать. Башҡалар араһында,, улар тейеш булған, уның эҙҙәре табылған һәм отмычка ишектәрен асты. Ҡапҡан инем, әгәр улар ойошторған, — ә был уның отделываться тойорға мөмкин түгел, — ул аш-бының өсөн уңайлы урын булмаҫ ине.
  
  
  Ҡасан уны күрмәй, тип тағы тәҙрәһе чердачный аҫтынан арҡан алып бара, уның напрягаться. Күрһәтелә ловушке был арҡан! Ҡараңғыла йөҙҙәре ника скривить. Ахырҙа, үҙе дошман түгел, сөнки баһалау манфринто уйһыу була. Агент Манфринто шәп булды, һәм уны агенты беркасан ла шулай ине ax гепә еткергәп. Һәм хәҙер белмәгән кеше йәки подозревать, был уның өсөн ах күҙәтә. Өс мәйет булыуын иҫбатлай тыш, ул ғилми-нәшриәт ҡалдырҙы.
  
  
  Неподвижно ощупывать бау һәм ғилми-нәшриәт ята. Аҡылһыҙ башы өҫтөндә ел туго эго. Потянуло уны эго әлбиттә. Был ҡулсаһы стон менде, күренергә, ары. Потянуло ныҡ уның. Барыһы бауҙарын бәйләп ҡуйҙы тағы.
  
  
  Ул тиҙ уйлайым. Күрәһең, бау ҡапҡан тигәнде аңлата. Ул шунда ҡалдырып өсөн уның соблазнить. Бынан тыш, башҡа учреждение в казино бесшумно булһа ла үтеп инә, һәм улар быны белмәй.
  
  
  Әммә был, ысынлап та булһам әгәр хата менән ih был яҡтарға? Йыш ҡына бындай әйберҙәр була, тип, һеҙ, тип уйлайым. - Уйлауымса, бындай хата булыр был? Сөнки улар ябай бау төшөрөргә онотмағыҙ. Был интригующе мөмкинлеге буласаҡ. Быны улар, әлбиттә, һәм улар яҡшы беләләр, сөнки был мөмкинлек уның өсөн ҡыҙыҡлы булды. Нахмуриваться ғилми-нәшриәт. Ул тойғо яңынан барлыҡҡа килде, тип һыу эго,-тип ныҡыша.
  
  
  Ләкин, ул үҙе әйткәнсә, тип, ул, ысынлап та ла һайлау була. Был ниндәй бау йәки башҡа ысул казино трудоемких эләгә. Уның уйынса була: эго бөтә тормош, уның уйын ҙур булған һөнәрҙәрҙең береһе.
  
  
  Буш ҡул менән япҡан ел бау һәм эго. Потянуться та уны ғилми-нәшриәт менән кеше ҡараңғы. Дурак булыр ине ул, тик әгәр ҙә бындай мөмкинлектән баш тартыуы арҡаһында һандарға артыҡ. Әгәр был ловушке — тимәк, был ҡапҡан булһам! Был уны уратып сыға.
  
  
  Шул уҡ ваҡытта уның үҙе интригалар булмай. Полезть буйынса ул бау. Уға ҡаршы бүре буш. Ул бишенсе ҡатҡа күтәреп тәҙрә аша ҡара. Улар ҙур булмаған ысын күңелдән люк өҫтөндә яҡтылыҡ булған. Выла елдәре.
  
  
  Бер ҡулы ары ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә был бомбаны ҡала рыться кеҫәһенән газ һорай. Ул төймәгә баҫты. Һығылған бомба ташлай һәм газ диуарығыҙ асыҡ тәҙрәһе уның аяҡ менде. Әгәр был ловушке, һәм эго, унда көтә, уның ih сюрприздар көтә.
  
  
  Ун биш минут көтөгөз, үҫмерҙәрҙең ағыулы парҙар өсөн. Елдәр, тәҙрә иҫән ҡалдыҡ, ярҙам итә. Артабан ул ҡалған алты фут күтәрә, һәм, затаить һулышы, ҡара подоконник. Бер нәмә. - Оҙон ҡара дүртмөйөш менде. Бәрәбәр тәрән ғилми-нәшриәт комплексы, һауа понюхать. таҙа. Ул тәҙрәгә табан ҡыҫылыу киң яурын, тота һәм «люгер» наготове. Унда әүҙем ял тантанаһы захлестнуть. Бәлки, улар, ысынлап та ла, ҙур хата яһай һәм...
  
  
  Сергей на чердаке тоҡандырҙы. Сағыу яҡтылыҡ булған моргнуть ғилми-нәшриәт. Тимәк , был ловушке. Һәм яҡшы. Шунда ул аңлай, тип ҡаршылашыу файҙаһыҙ.
  
  
  Ике ир-аттың уны ҡарау һәм башҡа Ванни Манфринто-противогаз аҫтында. Ҡалҡан менән бәйләп ҡото һәм принцесса итеп ҡулланыу кляп манфринто үлемесле мәлдәрен.
  
  
  — Төшә, Карте, һәм ҡулын күтәрҙе. Бер хәрәкәт неверный, һәм беҙ һиңә пристрелить, — һәм уның балалары». Люгер ҡулдарына ғилми-нәшриәт. Ул ҡулын күтәрҙе. Тимәк, Манфринто белергә, уны кем шулай. Нисек?
  
  
  Ревматизм, кисекмәҫтән уны үҙенә ала. Принцесса уны тағы бер ҡат ҡарарға. Күлдәк булды, уны өҙөп, күкрәгенә өлөшләтә белоснежный шәрәм. Ҡыҙыл тәне аҡ фонында тирегә яңы ҡырҡа айырыла. Был улар туннель буйынса nah.
  
  
  Манфринто ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, ул кешене күреп һәм күҙҙәр өсөн битлектәр. Ғәжәпкә күҙен гәрәбә, арыҫлан кеүек булды.
  
  
  Кеше битлек менән ишара яһай һәм үҙенең йөҙөн шул уҡ хәл манфринто төшөрөргә бойорған. — Был хәүеф-хәтәр, — тине уның менән ухмылка. «Беҙгә тағы ла үлә». Принцесса яҡҡа ҡырҡа уны ситкә этәрҙе. Ҡолап ине уны, күтәреү түгел, уның тирәләй бер-бер ир-ат булһа әгәр, шул уҡ ваҡытта яланғас күкрәгенә ҡыҫыу.
  
  
  Манфринто күҙәткән берәү, һәм башҡа ир-егеттәр әлегә обыскивать эго ҡоралһыҙландырып, стилет шәрәм. — Алыусылар бауҙы мөмкин түгел һиңә, эйе? Манфринто тине йылмайып. Уның тештәре насар. «Алыусылар булһа алмайым һәм был миңә үҙемде», — тип өҫтәне ул. — Һин рискнуть булырға тейеш, шуға ла бармы?
  
  
  Ника бер нәмә лә әйтмәй. Манфринто ҡарауҙарына уның асыуы килә. Был әйберҙәр шунда уҡ уның бер күргән кеше — өлкән манфринто ценымногие булыр, тип уйлайым. Шул уҡ йәшендә ул булырға тейеш була, һәм был Ҡарсыға, йәки шул уҡ йәштәге тиерлек. Буйынса ниндәй ҙә булһа сәбәп күреү күпкә йәш кеше ғилми-нәшриәт көтә.
  
  
  Лев ентекләп ҡарай ул күҙҙәр. Ул төҫһөҙ һәм аҡһыл йоҡа ресница манфринто ҡаш булманы тиерлек. Был эго гәрәбә күберәк күренә күҙгә. Һуңынан Манфринто тип әйтәбеҙ-бик ҡыҙыҡлы булды.
  
  
  — Һин,-тип ғәжәпләндек, — тине ул. Нику. — Ярай, уға ла. Уны кем көтә тағы. Минең дошман бик иҫке. Өмөт үлтерергә уны эго.
  
  
  
  
  
  13 башлығы
  
  
  
  
  Күркәм олонона арҡаһы менән автоматын төшөрмәй карте ғилми-нәшриәт баҫҡысҡа өҫтәрәк. Принцесса булыуы менән улар ҙа, һәм ул башын бороп, уны күрмәҫ өсөн, ул ҡырҡа баш тычок кеше һәм ҡорал менән ләғнәт ала. 'Юҡ!'
  
  
  Ника уйлайым. Был рус һаҡсы булды. Югославиялылар улар ҡаты була.
  
  
  Уның мозаикаларының холда иҙә төшһә, кисә кис улар менән ғилми-нәшриәт хәтерҙә. Эго һаҡсы этәреүсе алға, ҙур уйын залы менән оҙон өҫтәл. Күрәһең, был төп казино залында булды. Күпселек аҡ простыня менән ҡапланған өҫтәл. Күпселек, әммә барыһы ла түгел. Рулетка асыу өсөн ултырғысы булған, уйнарға әҙер, һәм ике кеүек оҙон, йәшел ултырғыс de fer chemin кейеҙ көпләнгән . Бинтланған өҫтәл тирәһендә бер ят ир-егет. Эго генә бар, кеше күренә, тоноҡ һарғылтлығы кокон хризантема кеүек булды. Шуға ҡарамаҫтан, ул шунда уҡ ғилми-нәшриәт белә. Был Айвор, көнсығыш кешеһе тирә-экспресс. Кәһәре. Тимәк, үлтерергә уны эго һуң түгел. Хатта поездан төшөү менән уның кисерә. Ир кеше һүҙен һаҡлай һәм бесстрастный ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай.
  
  
  Милош һәм лейтенант Манфринто эго ҡунаҡ бүлмәһенә инә. Принцесса бер ниндәй ҙә билдәләре. Манфринто автоматы биләгән урыны һәм көнө менән ике ир-аттар артынан эйәрә . Һаҡсы, аҫҡа Ника үткәреү, кем менән осрашты һәм үткән мөйөштә бүлмә, наготове пистолетын тота. Биш Ih була! Һәм улар тирәһендә кемдәр уны тап килә. Уларҙың үҙ эшен бик яҡшы белә! Ника молчанов тора, уның ҡулынан обмякать здоровенный ҡабып, уйланып сығырға тырыша.
  
  
  Эго арҡылы пистолет булып һәм ҡулынан килгән манфринто ткнуть ванни менән нику, һуҙылған ҡул алыҫлығы тебе тырыша.
  
  
  «Өҫтәл янына барып, күреп өсөн Айвор», — улар бойора. «Үҙ эшен иғтибар менән ҡарап, Карте. Ул вафат булғас, күреү ли. Беҙ бөтә тырышлыҡ кәрәк беҙгә, эму тормош өсөн һаҡлаясаҡ.
  
  
  «Мин ҡот осҡос жаль», — тине тауыш ғилми-нәшриәт комплексы, мальва крокодиловый тулы. "Зинһар, киттек минең prima ғәфү үтенәбеҙ."
  
  
  Йәнә пистолет ткнуть Эго. Боль. — Әйҙә бара, — Манфринто рявкнуть. — Етә, һин уны күрергә мөмкин. Ул башын бороп мөмкин түгел.
  
  
  Оҙон өҫтәл йәшел ғилми-нәшриәт комплексы яҡынлаша. Ул инсталляция кокон бинт ҡара йөҙҙәрен. Артта манфринто улар әйтте: — Айвор... Айвор? Йәшәмәһен, дуҫ! Һәм был кеше күҙен асып ҡарай. Уның был поезд булдымы? Кеше менән веризона де принцесса булырға?
  
  
  Иҫегеҙгә төшөрәбеҙ йоҡа балауыҙ һары олоһо века лесник вафат була. Әкрен, бик әкрен, әйтерһең эго тырышлыҡ көсө юғары булырға, ир-аттың күҙе асыла. Уның ғилми-нәшриәт комплексы на карте ҡарай. Ника уйлайым, минең ҡәҙерле әсәй был мин түгел, хатта бөтә бысраҡ икәнен белә. Әһәмиәткә эйә булған өсөн түгел был. Бөтәһе лә белә инде улар.
  
  
  'И?' — Манфринто Талап Итә. "Был уны?"
  
  
  Ир-егеттәр кивнуть. Фликер күҙе бәләкәй. Эго аҙаҡтан, маҡсатыңа набок төштө, ә күҙҙәрендә остекленеть.
  
  
  За спиной выругаться ғилми-нәшриәт Манфринто. «Был шлюха! Шлюха был ялған. Тине ул, һеҙ икәү бергә йоҡлай ғына, - тип, уның менән һеҙҙең һәм һеҙ платте өсөн йоҡлап поезд табылған. Һине күрермен тип ул бер ҡасан да алдама, уның нимәнелер белеп, һәм агент тип АХ һин, һеҙҙең дә бергә эшләй.
  
  
  Ир-ат аҡрын обвернуть был ғилми-нәшриәт комплексы, мин беләм, сөнки эго автомат тотоп-н прицел. Улар өсөн мөмкин булғандың барыһы ла эшләргә тейеш булһа принцесса. Был-һай-һай, әммә бик ныҡ ярҙам итә ине.
  
  
  — Һин дөрөҫ әйтә ул, — тине ул. «Был осрашыуҙы ла осраҡлы, йәғни артыҡ түгел. Ee ул ҡаршы ала. Ул белә, - тип уның агенттары АХ. Минең исемен дә белмәй әле уның. Беҙ генә йоҡларға ята. Ҡатын-ҡыҙҙар уның тураһында бер нәмә лә белмәй. Элек мин уны һәм уның менән бер нисә поезд венецияла ғына барыуын күргән. Джен әгәр һезгә тура килә, һәм был һәйбәт буйынса эшләү-ҙур. Был...ине бармағын баҫып ғына түгел, автомат курка
  
  
  Гер түгел, хатта уның менән бәхәсләшеү Ванни Манфринто. Уның презрение пнуть аңлатмалар менән ғилми-нәшриәт кеше киҫкен ултырғы килә. 'Ултыра. Эго бәйләп, Милош.
  
  
  Ҡасан һыу булыр ҡулы бәйләнгән ултырғыс ғилми-нәшриәт комплексы, уның буйынса кешеләр эго Манфринто ныҡ һуҡты. Бер тапҡыр. Ника һуғып төзөүселәр, алам тип, ярһыған һәм уның эсендә күтәрҙе. Ир-егет булған һәм ул жестокое пахнуть пнуть эму саҡ эләгә. Манфринто сыҡты-эго досягаемость аҫтында, ауыр һулап. Үҙ күҙе һары һәм ҡара ғилми-нәшриәт уны тыныслан. Ул закуривать.
  
  
  Ул әйтте: «Презентацияһы, Карте. Прояснять нисә әйберен бирә. Мин уйлайым, һеҙ тулыһынса аңлай. Һин уны яҡшы аңлай, әммә мин түгел, ысынлап һине үлтерергә теләй. Тели, уның босс һине тиклем бара. Хоука уны үлтерергә теләй! Һәм ул белмәй, уның эргәһендә — уның бындай мөмкинлекте ҡулдан ысҡындырыу юҡ ине, — тип алдап мәғәнәһе лә юҡ. Хоук Ҡайҙа? Эго пландары ниндәй?
  
  
  Джен йәки ғилми-нәшриәт һылтау эҙләй булһа кәрәк. «Мин беләм, һеҙ тураһында һөйләй, — тине ул. «Яҡшы, уның Карте! Мин быны инҡар итмәйем. Әммә ҡатын-ҡыҙҙарҙы ул белә, ә хоука килер, уйланыр, һәм мин уның вашингтон хәбәрҙәр көтәбеҙ. Был эште яңғыҙы эшләй, ул бер ваҡытта ла.
  
  
  Манфринто быҫҡыған тәмәкеһен ғилми-нәшриәт зат иренде. Промазывать уның күҙҙәренә эләгеп, ләкин ек яндыра. — Һин һаман джен, — тине ир. — Һин ҡатын-ҡыҙ джен, барыһы оборудов. Беҙ ул әйткәнсә, һин нимә Нигы Карте. Беҙ был выпытывать буйынса nah. Тап шулай, тейеш булған, эй, - тине. Билдәле булып киткәс тә түгел ине уның. Бының өсөн һиңә бик йәйенке. Һәм әгәр һеҙ әйткәнсә, эй, тимәк, һеҙ бергә эшләй. Бөтә был карте уны беләм, сөнки был турала алдап ни?
  
  
  «Эй түгел, мин һөйләйем, тип уның Карте, — солгать ғилми-нәшриәт Карте. Сөнки ул коткара ала уны? Был мөмкин түгел кеүек тойола. Ҡоторған үргән пәрәүездәй лжи башлана ул, тип, беҙ эму башына килмәҫ ине. Экономия ваҡытта һөйләшкән һүҙҙәре, буталсыҡ булыр ине һәм уны булдыра ала, әгәр ҙә ышандыра алмаҫ эго.
  
  
  — Мин һеҙҙе дөрөҫ әйтә, — тине ул. «Мин уны осратып, уның менән пересыпать, һәм уның артынан эйәреп, һинең өсөн барған. Ләкин уның был хаҡта бер нәмә лә белмәй. Шлюха уның ябай, Манфринто, шлюха, эшләргә, үҙ эше менән шөғөлләнә. Бәлки, ул, төшө һөйләшеү, бәлки, ул минең әйберҙәремде рыться, әлегә ул йоҡлай. Бәлки, уның исемен карте ғына уйлай. Кем пытать, бөтә һөйләй».
  
  
  Ысынлап Манфринто Ванни асыулы күренә. Уның сәсенә ҡулыңды взлохмачивать бәләкәй буйынса үткәрелә. "Ә мөмкин булыуын, уны Тито," - тине ул ниһайәт. Шунан көрөшкәне асыуын тағы ла: «Һин ҡатмарлы әйберҙәр яһап, улар булырға тейеш,
  
  
  Карте. Һин әйткән ул, был ҡатын-ҡыҙҙарына ла ҡағылмай түгел йәки мин һиңә! Мин һине босс кәрәк, Хок. Һәм ул мине. Мин күп йылдар уның преследовать. Һеҙ һөйләгәндә, бындай мөмкинлекте ҡулдан ысҡындырыу юҡ ине уның. Ҡайҙа ул хәҙер, Карте?
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы. - 'Я не белә.'
  
  
  Ул башлаған,-тип аңлай. Ни.
  
  
  Махнуть рукой Манфринто. 'Саҡта бөтәһе лә тәртиптә. Был иртә-һуң һин выдать уның тирәләй. Бында ҡатын-ҡыҙ алыу, Милош. Килтерә уны высочество, принцесса. Ҡара, күпме ауырыу Карте сыҙай алмай».
  
  
  Шулай булғас, уны ҡотҡара алмай уны ахырҙа. Ер ғилми-нәшриәт креслоға ултыра һәм үҙен ҡарарға килһә, тойола ине, отчаянное мохтаж, әммә юҡҡа мелькать һәм фекер алға взад эго. Биш Ih булып, ҡораллы бара, һәм улар үҙ эшен белә. Уның менән бергә привязи т була. Ул ҙур тырышлыҡ кандалы өҙөп ала ине, әммә ул автомат изрешечивать ih ине.
  
  
  Милош выталкивать принцесса ҡайта һәм үҙ алдына. Прореха уның күлдәк н ябыу мөмкин түгел, һәм уның тирәләй бер-бер күкрәге булыуы һәм һаман да күренә. Взлохмачивать Ee сәсе бар, ә оло таптарҙы күҙ аҫтында булған. Мертвенный кеше ине ул-аҡ. Вздрагивать судорожно ул, мин манфринто алдында торһа ла, әнисә менән ғилми-нәшриәт. Уның тулы кисергән ҡот осҡос, ул тиерлек ғилми-нәшриәт учуивать мөмкин. Шлюшка һылыу, ярлы, уны уйлайым, уның бөтөнләй ҡурҡыу застыть була.
  
  
  — Раздеваться, — Манфринто бойора. «Бөтәһе лә ал!»
  
  
  Уны тыңлап, автомат кеүек, мучитель һәм үҙен ҡарай алмай. Тирә-яҡ күлдәге зифа развеваться аяғын өҙә. Ул һәм уның ҡулдарына расстегнуть лифчик, трусик тирәләй вылезать, ойоҡ һәм билбау расстегнуть. Һәм уның алдында уларҙың баһаһын киловатҡа балет тапочкаларына шәрә, ул тәнендәге һәр тармаҡты яҡтыртҡан ҙур гәлсәр люстраны изгинов һәм матур балҡыш булды. Ул даими күҙҙә тотоп ергә ташлай. Беҙ уның ҡотон алыу ғилми-нәшриәт тапҡыр түгел.
  
  
  Аҡ ҡыҫыу һәм уның тирәләй бер ботлоҡ ул һығылмалы ҡулы һуҙа. Рассмеяться хрипло һәм уның босс үҙенең ҡарай. — Шулай тиҙ жаль уны үлтереп, Ванни! Беҙ уның менән тәүҙә поразвлечься алмайбыҙ түгелме ни?
  
  
  Нетерпеливый манфринто хәрәкәт яһай. 'Һуң булыуы мөмкин. Ул ваҡытта беҙ буласаҡ. Мин ышанам, вафатына тиклем был мөмкинлек уның үлтермәй Карте. Ауыҙ асып уны.
  
  
  Бәлки, уйлап отчаянное ғилми-нәшриәт комплексы, әгәр белһәң ине ул, тип әйтә. Әммә ул быны белмәй. Отель Манфринто, Хоука тураһында мәғлүмәт алдым — күрәһең, уны уйлайым, сөнки эргәлә булғаны хоук — ә ғилми-нәшриәт Хоука тураһында бер нәмә лә белмәй! Башҡа, йәғни, уны, моғайын, үҙенең өҫтәл артына ултырҙы, һәм уның урыны шунда булған. Манфринто ғилми-нәшриәт нәмә тәҡдим итә алмай, бының өсөн һәм принцесса түләргә тура килә ине. Ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанам... һуңынан уның аңын юғалта аҙ булһа, улар уны нисек ҡуйылған оҙон ултырғыстарға chemin-de-fer — айвор мәйеттәрҙе йыйып алыу, — һәм артабан уларҙы бәйләп, аяҡ раздвигать, мышаяҡлы һәм был сигара тәмәке һәм гүзәл тормош әйлә. Напрягаться ҡысҡыра һәм уның һәр тапҡыр, уның ҡасан тирегә ут яндыра. Бесстрастный ғилми-нәшриәт күренергә тырышаһың, кәүҙәне зловоние киҫтереүҙән баш горелая ябыла. Манфринто ғилми-нәшриәт комплексы асыҡтан-асыҡ ҡарап килгәндә, әлегә улар пытать принцесса, һәм әйтте: «Минеңсә, уны һиңә еткерәм, Карте. Ул, уйлап, һеҙ уны үлтерер ине. Һәм ул, беләһегеҙ, буш ваҡытыңда һин нимә булыр ине сығымдар терезияны ыҙалата. Тупик, тип бармы? Һеҙҙең тәҡдимдәрегеҙ булыр? Эго уҫал йылмайып була.
  
  
  Ник өндәшмәй. Ул, тип ышанған принцессаларға аңын юғалта. Йән фибра Манфринто үлтерә һәм уның бөтә Ванни ждет.
  
  
  Туҡта яңынан Принцесса. Выругаться Ул саҡта. Ул аңын юғалтҡайны, Ванни. Ә Карте? Беҙ уның менән икәнен һәм ни эшләй ала?
  
  
  Манфринто яйға кивнуть. — Юҡ тип уйлайым, сөнки был ярҙам итәсәк, Милош. Ләкин һеҙҙе һынап ҡарай ала. Тағы бер минут та... манфринто Нику. «Был һуңғы өмөтөм һеҙҙә», — тине ул. агенты АХ. — Бының менән файҙалана. Әгәр һин мин әйтәм, унда Хоук, ул ниәт, тел булараҡ жилуновичтың мин, һине, уны еңеләйтеү һәм был мәсьәләне ҡатын-ҡыҙҙар. Хакимлекте тоторға башын тырышты. Был һеҙҙең хис түгел. Беҙ быны хатта тиһә-артҡа баҫа өсөн, һеҙ түгел, беләһеңме, ҡасан был хәл. Был бик тиҙ, Карте, һәм боль түгел. Беҙҙең ҙур булмаған крематорий булырмы, подвалда, ә беҙ һинең һуңынан өҫтөндәге саңды развеять Адриатика. Бергә. Һинән көл кеүек менән күршеләш-ee. Тип әйтә Карте? Тәрән һеҙҙең күңелегеҙҙәген белә, һәм был ағымдың иң матур безболезненный, ул агенттары тураһында хыялланырға ғына мөмкин. Бындай мөмкинлек кенә түгел, төшә».
  
  
  Был ни, әлбиттә, уның хоҡуғы булған. Был нику танырға тура килә. Улар әйтер: «был бик мило яңғыраны. Әгәр ул бирелмәгән, һин уйнай органы булып, беҙ әлегә кемерәк булған? Мөмкин булһа, «Матур утрауы ҡайҙа»? Мин һәр ваҡыт был бик мило таба.
  
  
  Лев моргать күҙен алмай. Ника улар оҙаҡ ҡарап. — Яҡшы, — тине Манфринто. — Бар өмөт һиндә. Милош ҡарағас, уны көтә була. — Ҡара әле, һин уның менән эшләй алмай. Ҡатын-ҡыҙ тураһында әлегә тиклем онотмай.
  
  
  — Уның аңында һаман да була, — тине Милош, — идеялар һәм мин булдым. Повеселиться биреү, Ванни. Уны ни үҙ ҡолағың н прошептать босса. Ника күреп, ирендәр йылмайғандағы кеүек әкрен манфринто барлыҡҡа килә. Уның яурынын күтәрҙе. 'Яҡшы. Әммә мин ышанам, был сабата. Һеҙ үҙ ваҡытында үткәрелә. Әммә интересно булған һайын». Милош усмехаться. — Һәр хәлдә, ҡатын-ҡыҙ уның хис-тойғоларын килтерә. Әгәр заполнить уның, беҙ күрергә мөмкин. Бындай ҡатын-ҡыҙҙар беҙҙең бер ваҡытта посполитаяла хәрәкәт итә алмай!
  
  
  Тәү сиратта ғилми-нәшриәт комплексы ҡарағанда соображать өлгөргән, тип, тимәк, ҡотолорға эго һәм ултырғыстар тора бойора. Автомат менән өс ир-егет һәм уның тирәләй түңәрәктәр барлыҡҡа килә, уның ике метр. — Ыштанын төшөрөп, — тине Милош. Ғилми-нәшриәт буйһона.
  
  
  — Һине лә ыштан, — ти ир. Промокнуть ғилми-нәшриәт үҙе бысраҡ һәм ыштанын төшөрөп. Хәҙер уның яланғас булмаһын, тип принцесса.
  
  
  Милош тотанаҡлыҡ iso бөтә көсөнә тырышып көлөү. Һәм йылмая Манфринто стеснительный яғында тора. Удивленный ғилми-нәшриәт ҡасан күренәсәге, уның әйтә: «һау бул, Карте, әммә был рәсәй тораҡ пункттары оҙон һәм ауыр була. Был да кеше минең раздражать. Артыҡ көсөргәнеш оҙаҡ була улар. Һеҙ аңлайһығыҙмы, мин уға тыныслыҡ бирергә тейеш.
  
  
  Ника мускулдары көсөргәнешле. Хәҙер бысраҡ өлөшөн ҡыҫыуы һәм тире кибеп эго. Боевиктар тирә-береһе әйтә: «Ныҡ малай. Һеҙ күргән эго тейеш. Бәлки, ул һинең прима ставкаһы, Милош. Уларға ышанып, бындай хәл булыр тип башҡа ла уның уңышҡа ирешә».
  
  
  Милош рассмеяться. 'Ул түгел. Ул бик ҡото өсөн яһала был. Нику улар әйтер: «ҡатын-ҡыҙға төшә. Ҡара әле, һин ни эшләй алмай.
  
  
  Уставляться ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет була. Миг был ҡот осҡос, ҡурҡыныс ни, - тип үҙ выучка хәйләкәрлек һәм уны онотоп барыһы ла, ул һәләкәт сигендә лихорадит. Һәм үлем! Фән менән күп йылдар соскальзывать уның бөтә тиерлек. Әммә уның үҙе контролдә тота. Тағы ла юҡ!
  
  
  Милош ул әйтте: «Һин salaud сикһеҙ. Хәшәрәт бысраҡ киҫәге һин! Улар, һине үлтереп булыуына шатмын. Милош һәм уның тирәләй һаҡсылар автомат алыусыларҙың береһе яҡынлашҡан. Эго уның ғилми-нәшриәт эшләй. «Ҡатын-ҡыҙ ҡошто, тегенсе алырға, йәки уҡ пристрелить әле һин уның! Милош Манфринто Ванни ҡарау, хәл итеүҙе көтә. Кивок манфринто киллмастер күрҙе. Өмөтөн юғалтманы ир-аттың баш ғилми-нәшриәт комплексы, дәреслекте белеү.
  
  
  Ника өҫтәл яҡынлашҡанда, унда ятҡан обнаженный принцесса. Бау, уның тирәләй бер-бер сәнсеп һаҡсы. «Ул ҡасан жив, — хихикнуть ир-егет, — был-беҙ күрергә теләгән». Әгәр шоу беҙҙең бар, булһын, булғаны яҡшы тамамлап, хәрби был шоу. Һис бер нәмә эшләй алмай ул, килә бәйле.
  
  
  Арҡаһына автомат бодается ғилми-нәшриәт комплексы эләгә. — Ул ҡошто, Дон Жуан! Ҡара әле, һин уны уята алмайҙар икән. Тупаҫ һәм әҙәпһеҙ көлөү иҫкәрмә булып, ставкалар эшләп булмай.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ үҙ тәнен ташлап ғилми-нәшриәт здоровенный на карте. Тире Ee һалҡын буласаҡ. Уның аҫтында ҡалтыраны уның, һәм ул белә, уның аңында. Яйлап төшөп бөтә нах уның үҙенең ауырлығын тойоп, уның күкрәгендәге кеүек күкрәгенә бәләкәй сдавливать эго. Ул үҙенең ҡыҫылып, уны екте. Горлов пульсация ул вена буталсыҡ уны һиҙенә.
  
  
  Прошептать ғилми-нәшриәт эй, ҡолаҡтарын яһап: «Беречься, ҡәҙерле. Бынан выдать уны һиңә. Стон әрнеткес уның берҙән-бер яуап булманы. Жгучая Ника пронзать ауырта. Ҡыҫылһа, уны эго ботло быҫҡып сигаралары булһа. Болевой ғилми-нәшриәт тупһаһын юғары булды, әммә хәтәр тотанаҡлыҡ уны крик алмай башлағас, уны эго тире ҡыҫылһа һыуҙы ут.
  
  
  Милош йәлп ут нөктәһе хәрәкәт йәйелдерә. Ут алырға, тегенсе алығыҙ! Үрге Эго похотливость йылмайған булды. Мин һәр ваҡыт карте отель ғилми-нәшриәт бөйөк ғәмәлдәрҙе күреүсе!»
  
  
  Застучать в ух у ҡ баш ауыртыу һәм ғилми-нәшриәт комплексы асылды. Тотанаҡлыҡ менән һәм тырышлығын тағы бер ҡатлы ғына ул үҙенең сиккән. Яҡшы түгел вафат булған икән, һикереп һәм улар баҫҡылап, шуны үҙе менән ала, күпме ала, әлегә ул да вафат була? Был хәҡиҡәтте яҡшы, нимә ул хурлыҡ? Сигара уны күптән яндырып. Киҫкен ауыртыу ашыу. Тирә-һыу тирәһендә бер шырпы тоҡандыра һәм иренде волос ҡыҫҡа анус боевиктар эго тура килә. Бындай ҡаты ғилми-нәшриәт плотина буласаҡ, һәм эго кеүек аҡыл — эго мускулдары ҡайтарып ҡалдыра башлаһаң, крик уны баҫтыра, уны дернуться һәм невольно. Уның көлөүен ишетеп непристойный ih. Һәм дә ишеттем. Менән ниндәйҙер ҡот осҡос недоверчивый уны аңларға, тип ул ҡатын-ҡыҙ тәне физик яҡтан изученный аҫтында бирелә башланы. Плотина, уның кәүҙәле, көслө булғандыр шул — шул уҡ ваҡытта йомшаҡ һәм шулай.
  
  
  Әммә, ауыртыу һәм кәмһетеүҙәренә ҡарамаҫтан, һалҡын аҡыл эго, күргән, тип, бер гепә небрежный тирәләй һаҡсылар. Ир-аттар өсөн, теләгән миңә яҡшы ҡарап, бик яҡын подбираться ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Хәҙер ул ҡулы һуҙылырлыҡ алыҫлыҡта булғас, буш кеше булһа, уға иҫәргә расплыться ухмылка, ул наслаждайся был күренеш. Эго ҡулына автомат эленеп ҡала. Системалаштырған ғилми-нәшриәт күҙҙәре менән пистолет-пулемет, стонать һәм корчиться. Ул тағы ҡысҡырып застонать, ҡасан килер тағы бер шырпы зада эго иренде. Ир-егет инде байтаҡ булған яҡын, тик тағы ла яҡшыраҡ булыр ине, әгәр ҙә ул алға бер аҙым яһаны. Был отчаянный мөмкинлек була, әммә уны эго генә бар. Ул акмулла башлай һәм автоматтан атырға тейеш ине. Иҫән ҡалғандарының шанстары нульгә эго аҙ булманы, ләкин был яҡшы түгел, был ҡурҡаҡлыҡ тварь.
  
  
  Уның мускулдары көсөргәнешле. Был ваҡытта ҡунаҡ бүлмәһенә ишек распахиваться, һәм ниндәйҙер ир взволнованно Манфринто туҡта буйынса-урыҫ.
  
  
  — Рация буйынса яуап буксиры түгел, иптәштәр! Һәм төрбәләрҙән буйынса ла яуап юҡ. Водолаз менән элемтәгә керергә һәм мин алманым! Бер нәмә лә түгел!'
  
  
  Унынсы секунд абстрагироваться Ih өлөшө булыуына иғтибар итә. Был етерлек булмаясаҡ. Ғилми-нәшриәт эшенә тотона.
  
  
  Потянуться һаҡсыһы булыуын һәм уны уңға вцепляться ширинка. Ҡорос бармаҡтай ир-егеттәр тирә-эго смыкаться яичко, ih баҫҡыланы.
  
  
  Ир-аттың баш боль туҡта, ҡасан булды ул йомортҡа баҫҡыланы. Уның ғилми-нәшриәт яғына төштө. Скатиться ғилми-нәшриәт ултырғыс менән һәм автомат тотоп, ҡулын обмякать буйынса яуа.
  
  
  Ултырғыс аша сиратта ғилми-нәшриәт сығара. Беренсе залп хайран тан һаҡсы уны, өҙөрҙәй ир-аттың яртыла. Икенсе баштарын күтәреп өлгөрә һәм тағы ла атыу ҡоралдары һаҡсы, тәү сиратта ғилми-нәшриәт ҡыуып ҡарағанда пистолет-пулемет ҡулына өҫтәрәк эго.
  
  
  Уны күреп, нисек көн итергә манфринто ҡаса. Ауыр булһа ник пистолеттан атып, уның үҙе тирәһендәгеләрҙе, һәм кеше, хәбәре килтерергә, ҡала һәм револьверҙан атып буйынса ғилми-нәшриәт комплексында туҡталды. Һәм уларҙы атып тейҙерергә бик тиҙ һәм запаниковать, янбаш бер башҡа царапина. Әммә ул барыбер бар эште улар менән туранан — Манфринто һәм уны үлтерә алмай мөмкин түгел, уның приедет, убираться әлегә башҡа юл менән түгел.
  
  
  Ҡасан уның тормош милош сиратта үлтерелгән, уны күрер өсөн ишек манфринто выскочить. Укрытие ултырғыс аҫтына сумды ник һорайһығыҙ — хәҙер киләм, осоп киләм, мәғәнәһе куйып булыр, — ишектә н тоташҡан һәм залп ауырлаша. Ул йәйелеп ир-аттан тора, һәм ишектәр соскальзывать схватываться өсөн ерҙә.
  
  
  Хатта принцесса ғилми-нәшриәт ҡото алына. Выскочить өсөн уның ишегенән ҡулына автомат менән бөтөнләй яланғас. Ишеген шарт асып, елдәр иҫә һәм ямғырҙар ҡом һәм бөтә слепить завеса.
  
  
  Аҡ болоттар менән йәнәш шартлау стеналарҙағы штукатуркаларҙың башы эго. Коридорҙа тороп ҡала уттары сығара һәм ғилми-нәшриәт комплексы, артҡы өлөшө булған йортҡа алып бара. Ул ир-аттарға һәм аш съеживаться көн кәмей. Потянуться артта тағы бер кеше уның өсөн пистолет-пулемет, улар ҡулдарына мертвецов. Кәүҙә менән башына сапты эму нигы һуңғы пуляны. Төндә һәм уның ҡоралдарын ташлап сумды. Унда пляж йугереп.
  
  
  Манфринто уны шунда күрҙем. Ир-егеттәр менән көслө булғанға кәмәләр гребок сканей бәләкәй һәм сил Изол - дело-Морты. Хатта буш утрауға тейеп швырять яҡтан тулҡындар менән йыйына, тип тығыналар.
  
  
  Ул иҫән ҡала, ҡурҡып ғилми-нәшриәт комплексы, прибор ярһып сума, һәм сканей. Ышанам, уның йөҙә беләм! Шулай шашып китте, күп кеше үлтереү кеүек ҡурҡыныс булып китте һәм шулай, — бомба һөжүменән һәм ауыр юғалтыу манфринто айырып булмай әле.
  
  
  Уның өсөн, bump һыу кеүек, эсминец. Хәҙер ул киң илдә, финалға үҙ резервынан ҙур. Жаль, ул Манфринто алмай баҫҡылап, бөжәк булараҡ. Хоук әгәр хоҡуғы булған, әммә был берҙән-бер кеше булғандыр, кем белә, унда залында бомба, һәм ул табырға мөмкин. Ҡала, юғары етәксе хатта, булырға тейеш, буй светящ таяна.
  
  
  Манфринто уның ҡотон алыу. Хәҙер уны эго обгон, араһында һәм уны биҙәп күрһәтәсәк. Унан алдараҡ шунда ҡалған булырға тейеш, әгәр мөмкин — һәм был төрбәнең буксирға алыу ҡоралы булыуын, һәм был Манфринто белә. Әгәр ҙә беренсе йәки кәмәлә барған мөмкин тиклем бочонок эму, тотанаҡлыҡ һәм уның полполка нығына алмай ине. Ахырҙа улар эго үрелеп, йәғни еп булып che әммә был — үҙ эшеңде дөрөҫ алып бара, ә Киллмастер оҡшай. Бынан тыш, мөмкинлек һәр саҡ бар, - тип пуля шальной кеше үлтереү, һөйләр алдынан.
  
  
  Уны күреп, нисек пен-шыу массаға әйләнгән йыйын. Манфринто булып сыға & nb.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс нигы ҡалтырап, аяҡ буйынса & nb, манфринто өсөн әҙер сумып, әгәр культуралары түгел шул. Йәтеш кенә йөрөй ул?
  
  
  Эйе! Үҙ өстөнлөктәре һәм ғилми-нәшриәт ҙур булмаған юғалтыу. Сканей Манфринто утрауҙары тыныс ҡарау, күргән һәм ғилми-нәшриәт комплексы, яурындары шул тиклем шәрә шевелиться эго. Ул бөтөнләй тыныс булып ҡалырға һәм кейем һыу аҫтына төшөрәләр. Йәнә сканей ғилми-нәшриәт комплексы, артылыш Манфринто утрау һыу менән ҡырҡырға тырыша.
  
  
  Бер аҙҙан ул аңлай, был бик ауыр булды. Яҡшы ир-егет йөҙөп күрҙе, ник бер ҙә кәм булмаған, ә бәлки, хатта яҡшы. Ул бик тиҙ йөҙөүсе.
  
  
  Ника ҡаланың бөтә көсөн һуғышҡа ташланы. Манфринто тиклем барып етә алмаҫ ине, әгәр ҡоралдары, мәҫәлән, гранатаны тиклем, шанс ҡырҡа үҙгәрер ине. Тәрән һулыш уны эшләргә, үҙеңә үпкәм ҙур тултырып, башы алға сканей һәм һыуға ташлай.
  
  
  Шуға ҡарамаҫтан, Манфринто утрау булып, бер секунд-ике иртәрәк, сөнки, һыу аша сыға, ғилми-нәшриәт комплексының ир-атты күрмәнем, уның ҡарауы, ун метр алдараҡ кәшәнәһе ҡаса. Һикереү һәм ғилми-нәшриәт уның донат уның артынан йугереп тиерлек ҙур. Отель биләмәһендә бөтә, ә йомшаҡ һәм тайғаҡ булыуы ихтимал, әммә shell ғилми-нәшриәт комплексы, раненый, ҡасып күҙе менән түгел фигуралар ҡайтарып ҡалдыра. Поскальзываться сумыу һәм уның алға, тик ҡәбер ташы эго наклоняется ҡотҡара. Манфринто тиерлек подвалда була инде. Ул шул металл ишектәр аша үтергә, приоткрывать менән шөғөлләнергә була, һәм пистолетын досталь...
  
  
  Манфринто шунда уҡ юҡҡа сыға. Ғилми-нәшриәт комплексы, ир-егет дюжина уҡ аҙым артта тора, дауыл аша ишетеп ауыр мөһөр һәм рев-шыу көсәйә. Бер кәшәнә тирәләй күп кенә төштө Манфринто, хора йыуылып .
  
  
  Оҙон тиклем тәрән ғилми-нәшриәт ҡәберенә барып, бысраҡ крайына тиклем тултырылған. Икенсе яҡтан иҫ киткес һайлап ҡулында аҡ дана менән Манфринто тырыша. Ника ҡәбер өҫтөндә һуҙылған. Предмет һәм уны эго манфринто һуҡҡан аҡ борола. Мин был аңҡау һөйәге булырға тырыша.
  
  
  Уның тураһында ғилми-нәшриәт башы һынған. — Һин бының өсөн күберәк кәрәк булыр, — тине Манфринто ғилми-нәшриәт комплексы, эгон етмәй. Ир-аттар уның тормош уң өлкәһендә килтереп һуға. Был инде ғилми-нәшриәт манфринто вцепляться һәм һалдат булараҡ, пиявка. Эго нокаутировать тиерлек.
  
  
  Әммә бөтөнләйгә түгел. Ул ныҡ булыу! Кусты шулай булды тороно һәм тештәргә ныҡ впиваться һәм ғилми-нәшриәт комплексы, эт кеүек эҙләнеп, артерияһы ғилми-нәшриәт. Ул эт булһа, паника ғилми-нәшриәт уйларға була. Бульдог. Ир-аттарыбыҙ тағы үҙ тәненә һәм уны кулак тағы ла ҙур була. Әммә ҡапҡылап нику манфринто тороға тырышам. Эго выносливость әҙәм булдым, ник уйлап, ләкин асыҡ, ул аңлай, Манфринто өсөн көрәшергә, үҙ тормошон, һәм ул белә.
  
  
  Теш хәүефле урындың яҡын булыуы мөһим. Отбивать от Манфринто ғилми-нәшриәт туҡталырға тырыштыҡ. Уның үҙ ҡулы тирене, һыу тултырып тын һәм тәрән ҡәбер барып төшә. Был берҙән-бер ысул булды.
  
  
  Потянуло ғилми-нәшриәт өсөн үҙен ир-ат һәм эткә һыу аҫтында, ҡәбер төбөндә уның менән бергә ҡоланым. Күп йылдар үңәҙҙәре уны тоя. Был дөрөҫ эшләргә кәрәк булғанда, иң ҙур һаҡлыҡ менән. Ул теләмәгән кеше батып, ләкин был ҡот осҡос йыртҡыс тештәре уның ҡотолоу булып тороға тейеш.
  
  
  Ника тиерлек еңел выдыхаться, ҡасан Манфринто бирә. Ул шунда уҡ тойоу, ҡаҡшау булған кеше кеүек таһылдай эго. Теш ҡайтарып торо эго. Бер ҡәберҙән торған ерҙең тигеҙһеҙ һәм ғилми-нәшриәт лихорадит.
  
  
  Һалдат булып Манфринто & nb. Шуға ҡарамаҫтан, аҙ булыуына тағы бер тапҡыр уның ғилми-нәшриәт наброситься. Шул гөбөргәйел тоторға һәм уның гол манфринто н һуҡты. Отключаться кеше.
  
  
  Был минутта ҡәберендә күкрәгенә менән бысраҡ карте буйынса ғилми-нәшриәт осһоҙ. Һуңғы көсөн йыйып, уны тышҡа сыға, үҙе өсөн волочить Манфринто, тип хворост шәлкеме. Ептәрен тағы ла бөтөнләй булмай.
  
  
  Утрауға тейеп китергә һәм кире яҡтары перекидывать Манфринто уны яурын аша. Һыҙат өсөн һыу, ел япты, ишек асыҡ казино ҡушыла. Сағыу һыҙаты! сергей тыштан таш баҫҡысҡа төшкән. Бер нәмә лә күренмәй.
  
  
  Ника туҡталып, саф һауала накачивать өсөн еңел, һәм аҙаҡтан тағы сумды. манфринто потащить сәс өсөн прибор.
  
  
  Казино уның янына һаҡ булығыҙ, ҡулығыҙҙан килер, кеше аңының элекке һаман да тота алмайҙар. Доноситься тауыш беҙҙең йорт тирәләй түгел, беҙҙең хәрәкәт. Дары төтөндәре һаман олағып буйынса асылған көнө.
  
  
  Манфринто шевельнуться һәм ғилми-нәшриәт ҡулына нәмә пробормотать. Кулак булып үҫһен отвисать эйәк ғилми-нәшриәт комплексы, замолчать һәм тағы бер ҡатлы шул.
  
  
  Казино һәм мөйөшкә ҡарап килә элек подкрадываться ғилми-нәшриәт молчанов. Автомобилдәр менән радарҙан юғала. Был иҫ киткес булды! Ҡала ҡот ҡасты. Италия полицияһы ih тотола ине.
  
  
  Ул Манфринто в казино индерелгән. Тейелмәгән үле ята. Бында тлен еҫе ныҡ була, ҡан еҫе менән ҡатнаш запекаться, иҙән буйынса струйка ҡыҙыл йыланға. Көн аша һыу өҫтәлдәр һәм ғилми-нәшриәт de chemin перешагивать fer манфринто мәйет индерелгән . Уны күреп, барыһы ла принцесса де шәрәм Веризон ултырғыста ултыра, бәйләп ҡуйып булмай. Ул башын күтәреп түгел, уның ҡасан инә. Ер ҡарап уны дауам була.
  
  
  Оҙон ултырғыс һалып обмякать манфринто ғилми-нәшриәт уйын булды. Принцесса һәм тиҙ булһа ла, уның иң Манфринто шул уҡ бау бәйләп, ул иртә бәйле була. Манфринто ҡасан ғына бәйле булһа, ул уны боралар. Эй күлдәк һәм уны иҙәндән күтәреп менән уны ташлайҙар.
  
  
  — Кейеп, Морган. Барыһы да яҡшы. Кончать бара. Бөтә китә улар.' Ул хәрәкәт.
  
  
  Милош досталь һәм ғилми-нәшриәт тән килгәндә, үҙ кеҫәһенә буйынса эго «люгер». Ул ҡоралды тикшереү, һуңынан принцесса әйләнеп ҡайта. Ер һаман да уны ҡарарға була.
  
  
  Ҡара сәс буйынса үткәрелгән ғилми-нәшриәт уның ҡулында. «Бара, ҡәҙерле. Килешле. Барыһы да яҡшы. Хәҙер һине бер кем дә зыян килтерелһә».
  
  
  Һәм уның башын күтәреп, уға ҡарап. Эй һуҙа һәм уны күлдәген күтәрҙе. 'Кейгән.'
  
  
  Обнаженный күлдәк алырға һәм уны үҙеңдең күкрәгенә эго ҡыҫылмай. Сәбәпһеҙ ҡара күҙҙәренә ҡарап, уның ғилми-нәшриәт комплексы, хәҙер ул да-светящ була. Ника юҡһа, умыртҡа пробежать эго буйынса холодок кеүек. Ул үҙ көсө булып бөткән тиерлек.
  
  
  Принцесса ғилми-нәшриәт ҙур бармаҡтарын һуҙып. Невинный-тине ул бармағы менән күрһәтеп, ғәжәпләнеү һәм бала: «Ә һинең кейемең дә юҡ! Һеҙгә әйтәм мин һиңә кейергә түгел...' тихонько ул һәм көлә башланы.
  
  
  Элек бындай ғилми-нәшриәт Карте көлөү ишетеп инде. Рассмеяться заставляет уны һәм уның тын. Fer chemin de ул ҡайтмайынса өҫтәл . Улар аңына килгән һәм үҙ күҙҙәре һары манфринто ҡарай.
  
  
  Стилет Манфринто күрһәтеү ғилми-нәшриәт комплексы, шулай уҡ улар янына уның үле милош таба. Бармаҡ осо менән уны һаҡ булығыҙ, ҙур аяҡлы манфринто ҡорал торғайны.
  
  
  «Пландары ҙур булмаған үҙгәрештәр күҙәтелә, — тине ул, ир-аттар. — Хәҙер уға һорауҙар бирҙе. Бында бомбалар, Манфринто? Уны теләгән урында аныҡ белмәй, кемделер һынауҙар менән һауа эго өсөн һайлап алырға мөмкин буласаҡ.
  
  
  Брызнуть нәфрәттән күҙҙәре сая арыҫлан. — Барыусы шайтан һыуына, — рявкнуть ир-аттар. "Мин һеҙҙе бер ҡасан да әйтмәгеҙ - о, Хоҙайым!"
  
  
  Ник аҫтында стилет засовывать ни алыҫ ногти. Был Эму оҡшай. Бер ҡасан да кемдәргәлер оҡшамай Эму терезияны ыҙалатты, әммә һайлау булды. Был шулай булырға тейеш. Ахырҙа Манфринто һөйләне. Кем оҙаҡ сыҙай алмаҫлыҡ яза. Ул тағы стилет әҙерләүҙә ҡулланыла.
  
  
  «Мин түгел, тип уйлай ине, был кәрәк».
  
  
  Йэшел ғилми-нәшриәт комплексы, таныш тауыш ишетеп. Кем уйларға мөмкин ине, сөнки иҫке-тип бесшумно джентльмен алмай.
  
  
  Ҡараңғы ҡотолғоһоҙ булыуы тураһында хоука сигара незажженный йылмайып. Уны ҡулға алыу һәм уның ғилми-нәшриәт стилет буйынса килгән. Мгновений ул Манфринто ҡарай, һуңынан тағы бер ҡат ғилми-нәшриәт комплексы була.
  
  
  «Италия полицияһы тыштан», — тине ул. «Йөҙ кеше. Ул, уйлап, был тәүге яҡшы икән. Ул белмәй, ваҡыты менән стилет барышында һеҙҙе нисек ебәрҙе.
  
  
  Был осраҡта ғилми-нәшриәт комплексы тирәләй бер аҙ карте тормош башлау, уның өсөн был көтөлмәгән хәл була. Уның ҡарауы, үҙ босса удивленно.
  
  
  'Нимә булды?'
  
  
  Хоук һаҡ ишара яһай. 'Яҡын арала. Һин уның менән аңлатырға мөмкин. Ә һин хәҙер кейенеп яҡшы. Бөтә хыялый инде американ итальяндар тип — һеҙ шулай күрәбеҙ һәм улар ҡасан икеһе! Принцесса уның ҡарауы, ул һаман да ҡыҫылһа һыуҙы обнаженный күлдәгенең күкрәге менән шөғөлләнә, йырлай һәм эй, ҡурсаҡ кеүек.
  
  
  «Эй һаҡлай алманым мин, тормош, — тине ғилми-нәшриәт. 'Икеле. Борсой уны. Эй, ярҙам кәрәк. Ә был күп ваҡытты ала».
  
  
  — Барыһы ла килеп сыға, — Хоук вәғәҙә итә. «Иң яҡшы ярҙам». Урта һәм ҡара de манфринто chemin fer өҫтәл яҡынлашыуына бәйле. Ул бысраҡ кейем кейгән һәм ҡ йәбеште һәм берҙән-бер нига иғтибар итмәй ҡалмай. Күҙ Хоука уны тарайтып, хис, башватҡыстар өлөшө тип етмәй, сөнки эго менән шөғөлләнеүе ныҡ борсой, вотум-н вотум үҙ урындарына баҫты.
  
  
  Беренсе манфринто һөйләне. Хоука ҡарай һәм ул әйтте: «Сәләм, Дэвид. Был күптән булды.
  
  
  — Бик оҙаҡ, — тине Хоук. «Мин уйлайым, был нимә бер ҡасан да була. Күп ваҡытта һин булғанға, Ванни.
  
  
  Горький ҡалаһында Манфринто скривиться ирендәре йылмайҙы. — Оҙаҡ етерлек, Дэвид. Тик ҡасан да булһа был шаҡтай оҙаҡ, шуға ла бармы? Күрәһең, һин еңәһең, Дэвид.
  
  
  Ыштан кейергә онотма зачарованно һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Потрясенно уны аңлаған кеүек, йә ул кемдәрҙеңдер күптер ҙә йөрө хоука башҡа исемдәр түгел. Александр Дэвид Хок. Ника онотолған тиерлек.
  
  
  Манфринто тағы бер ҡат һөйләйем. — Был трюктар бысраҡ булып, Дэвид, үҙе килә алмай. Һәм уның шулай уйлайым. Ҡунаҡханаһы уның өсөн, һин килә. Әммә карте һине ебәрмәҫкә! Хоука йомшаҡ тауыш һәм тәүәккәл була. — Ул өлкән гер, Ванни. Тура Карте ебәрҙе. Мин уйлайым, һин алмай менән үтәй ине, әгәр һин быны ишетергә теләй.
  
  
  — Был улай түгел күңелле, Дэвид. Ярай - барыһы тамамланды. Хәҙер нимә?' Iso незажженный rta хок сигара тәмәке һура. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул подержанный уның бармаҡтары, әнисә менән кеше өҫтәлде. Ҡасан ул, - ти ул яғымлы тауыш тиерлек абсурд. — Һин идиот, Ванни. Отвратительное һин күп нәмә эшләй, ләкин һин идиот. Хәҙер шул саҡта ла булған улар. Һин беләһең, хәҙер ни хәлдә!
  
  
  Ванни Манфринто күҙҙәре ябылды.
  
  
  Нику хок к борола. — Уның кейгән. Италия дуҫтары йыйылған бында үҙе ебәргән уны. Булырға тейеш, уларға сабырлыҡ юғалта башланы.
  
  
  Киллмастер Манфринто ҡарай, һуңынан Хоука. — Мин һеҙгә ярҙам итә, бойороҡ, сэр. Эго килә. Беҙ ала алмайбыҙ бит уның һәм тағы, бында бомба.
  
  
  Хоук мрачно йылмая. — Тине ул. Итальяндар булды ысулы бар, ул, э-э, беҙ шт ҡулланырға рөхсәт итмәй. Беҙ уның бөтә жесткосы тураһында һөйләне. Йөрәк. Был бойороҡ килә - эго үлтерә? Хәҙер уны кире ҡайтарырға бойороҡ, П-3. Хәҙер һеҙҙең бурыс үтәй — һеҙгә һәм барлыҡ яуаплы вазифаһынан бушатып, был миссия менән бәйле».
  
  
  Хоук бүлмәһе аша сыға. Ника ишетеп, нисек уның менән һөйләшеп хем-холда булды. Тиҙ телмәр послышаться италия, венеция һәм ғилми-нәшриәт тауыш ишетә: «һеҙ Манфринто Ванни, синьора? Яҡшы. Беҙ уның өсөн бик мөһим. Элгәре ул ҡала әллә, аңламайым? Эш тамамланғас, ул беҙҙе бер ҡасан да тамамлана һәм тапҡыр тел».
  
  
  Хоук бик һыуыҡ тонда әйткән: «мин хоҡуғы булғандар барыһы ла белә, капитан. Шундай килешеү буласаҡ.
  
  
  
  
  
  14 башлығы
  
  
  
  
  Атлантика аша улар юлда туҡтамаҫҡа булып ҡайтыр алдынан, бөтә Хоук аңлата. Быны ул асыҡтан-асыҡ һәм неон. Стюардесса булып ул телеграмма ала, уны уҡый һәм сунь минут, һуңынан откашливаться на карте һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай.
  
  
  Бик ғилми-нәшриәт комплексы булыуына ышанғандар. Һәм уның злорадствовать. Һәм был яңы ғәжәйеп ҡарт һәм уның күп белә.
  
  
  — Манфринто һөйләй, — тине Хоук. 'Бик һәйбәт. Итальян дуҫтар таба һәм үҙ эшен белгән минең бомба инде. Ҡотҡарыу операцияһы дауам итә. Ишектәр нурланыш ваҡытлыса урынлаштырыу өсөн прикрыть. Һау-сәләмәт был инде.
  
  
  «Жаль, что тыңлаған тамашасылар түгел», — тине ғилми-нәшриәт. Хоук нахмуриваться. — Эйе, беҙ нимә бирергә тура килмәне-гәзит-тип, тағы бер ҡат ошо хаҡта уларҙы онотмаҫ өсөн, беҙ был мөмкинлекте тик тәбиғи үлем менән үлгән йәшәргә тура киләсәк бит. Бөтә был бик йәшерен, һәм беҙ беркасан ла тейеш кеше хәбәр итә, - тип үҙ бомба таба алмай.
  
  
  — Ул беҙ таба, — тине ҡыҫҡа ғилми-нәшриәт.
  
  
  Хок ғилми-нәшриәт ҡулбашына ҡулын һалған, тип, ул беркасан ла элек эшләй. — Һин табырһың ул, — тине Хоук. «Яҡшы эштәре өсөн рәхмәт, тик һеҙ көткәндән әҙерәк булһа һәм уның түгел. Эйе, бәлки, һеҙ беләһегеҙҙер ҡыҙыҡ булды, бында бомба була.
  
  
  Ҡыҫҡа Киллмастер кивнуть. — Минең уйлауымса, мин ошо хоҡуҡҡа эйә булды.
  
  
  — Лидо полумливать саҡ күберәк булды, — тине Хоук. «Һай. Манфринто, тип әйтә траулерҙар югославия, итальян тай һыуҙа балыҡ тотҡандар, эҙәрлекләй косяк балыҡ, йөҙөп ярынан алыҫ түгел. Ҡыйралыш урында билдәләү һәм уларҙы буй самолет күргән. Кемдер борт бик аҡыллы булып, разведка өсөн югославия был хаҡта хәбәр итә. Остальное, тип әйтә, тарихын.
  
  
  Оҙайлы тынлыҡ башланғансы, йәлп хоук әлегә йоҡа ирендәре араһына сигара. Был нигы була һорарға тейеш.
  
  
  — Принцесса нисек?
  
  
  «Швейцария шифахана ебәрәм мин уны. Диагноз уны тағы ла ишетмәнем, ләкин мин булырмын тоторға сезне курста бәйле. Улар тураһында ҡайғыртыуы яҡшы. Улар тергеҙелә башлай, ул аҡса беҙгә бирәһең, һәм беҙ бында яңы тормош башларға тырышып мөмкинлеге датья-башҡа исеме аҫтын да». Уның ғилми-нәшриәт киҫкен ҡараш ташланы. «Принцесса тураһында онотмағыҙ. Унда беҙ эшләгән ваҡытта ла күберәк буласаҡ».
  
  
  — Мин уның тураһында ғына онота алмай, — тине ғилми-нәшриәт. "Эй вәғәҙә кәм йәки артыҡ ул, тип,-тип...
  
  
  — Мин яҡындарымды мөмкин, — һәм был хаҡта ла онотмағыҙ. Был хаҡта ҡайғыртып, уның ҡасан килеү ваҡытын. Ләкин бындай ҡатын-ҡыҙ принцесса кеүек, бер ҡасан буйынса-әлеге лә үҙгәрә.
  
  
  Һалҡын нигы ухмылка баҫтыра алмай. — Күрәһең, тураһында һеҙ бик күп беләһегеҙ... э-э, куртизанка, сэр.
  
  
  Яуап Хоук гер түгел. Ул сигара закуривать — билдәләрен дөрөҫ, сөнки эго нәмәләр эшләргә кәрәк тип эму йәки борсой икән, уны отель иң делле түгел.
  
  
  Ул әйтте: «Әлбиттә, мин һеҙгә уның тураһында курс эше тотоп ҡаршыланы. Һеҙ булырға тейеш, шуның белә? Ул ваҡытта отель булып сығырға кәрәк булһа шунда».
  
  
  — Һәм мин шулай уйлайым, — тине ғилми-нәшриәт дунайҙағы. «Гений булырға кәрәк бының өсөн, әйтә алмайым, әммә мин, тип, миңә оҡшаны был. Ул уйлай, тип уның прима була, әммә уны был ваҡытта бөтә прима була.
  
  
  — Бик үк түгел, шулай, малай. Ике булып һеҙ. Был яһай, уны шулай булырға тейеш. Шулай уҡ, уны нисек булды минең иң яҡшы агент ҡулланырға тейеш. Был эште башҡара алмай, башҡа бер кем ине».
  
  
  Ника көтә. Хәҙер беләбеҙ уны, - тип һөйләй эму Хок.
  
  
  Был һеҙҙең атҡаҙанған--, -- тине, ниһайәт, иҫке джентльмен. — Мин теләмәйем араһында беҙ бер недоразумения, улыҡайым. Йәғни дөрөҫлөк, тип, Манфринто Ванни һәм уның дуҫтары булған. Иң яҡшы дустары. Иң яҡшыһы! 1943 1944 йылда италия партизандар һуғышҡан һәм беҙ бергә. Шул уҡ ваҡытта уның элемтә бүлеге булһа, мин һәм төшөрөү өсөн, уның барыһы да ойошторола. Лондон менән үҙ ырыуынан булған һәм уның обоздары коллегияһының казначей. Сөнки ул, манфринто менән таныштырҙы. Partizan төркөмөндә уның етәксеһе, улар төрлө вредило немец. Иң яҡшы һәм иң яҡшы капитан була ул яугир. Беҙ яҡшы шунда килешербеҙ. Беҙ бер-береһенә бик яҡын була».
  
  
  Ника босс крайы үҙ күҙҙәренә ҡараны. Тамашасылар алдында үҙе Хоук уставляться н, күҙҙәре полузакрывать, сигаранан төтөн сыҡмаған, уның тирә-эго сед виться сәс ҡыҫҡа, әйтерһең веногы. Шунда уҡ ғилми — нәшриәт ҡушып доллар карте һөжүм итеп тойоу- был ни эшләүең, повидать һәм ҡарт барыһы, иң тәүҙә менән сағыштырғанда, яҙыу өҫтәле артына сығабыҙ! Әллә ника да, көсөн һәм хәҙер туп-тулы дан башлана,-тип һүҙен тамамланы? Был фекер уның яғына ырғытты.
  
  
  "Кем яратмай, мин дә-йәғни," - тине ҡарт. «Мин яратам бер генә ҡатын-ҡыҙ. Ул тынып ҡалды. Һәм уны ғына ярата бер ир-егет үҙ тормошо, Манфринто Ванни. Улар минең иң яҡшы дуҫым булып, минең бөтә туғандарым».
  
  
  "Артабан нимә булыр?" Ул белдем, сөнки был мәсьәлә Хок көтә.
  
  
  — Беҙ уға ышанабыҙ, — тине ҡарт әлбиттә. — Немец уның өсөн аҡса күскән. Аҡса күп, ул, ышан, сөнки уларҙа уның күңеле өсөн үҙеңде һатма. Беҙ уның тоғро гестапо. Һөҙөмтәлә илле кеше һәләк булған. Ике ул һәм тағы ҡаса. Хәҙер улар ҙа тынып ҡалды. Уның берҙән-берәм, төркөм-төркөм булып ҡала тирәләй кем. Һәр хәлдә яҡын арала ҡала.
  
  
  Ника һуңғы һүҙҙәренең мәғәнәһен аңламай.
  
  
  — Манфринто менән нимә булды?
  
  
  — Бындай әйберҙәр өсөн мин бик ҡарт, — тине Хоук. — Әммә мин ҡалдырырға бойорола.
  
  
  
  
  Китап тураһында:
  
  
  
  Америка шантаж юғалтыу торға бомбаның тулҡыны тыуҙыра. Тормош мең картаны ҡуйып һәм, әлбиттә, Америка престиж. Эго карьераһында иң ҡанлы алышы булған өсөн яуаплылыҡ ята «Мастер убийцы» Карте. Һәм кем дә уның эргәһендә инем. ... Ғы кем куртизанка сладострастный ярай! Һәр хәлдә, әгәр уны шаҡтай оҙаҡ йәшәргә...
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  Ике оҡшашлыҡ
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  
  Ике оҡшашлыҡ
  
  
  
  Йәшерен хеҙмәт кешеһенә арналған
  
  
  Америка Ҡушма Штаттары
  
  
  
  
  1 башлығы
  
  
  
  
  Кинетоскоп
  
  
  Пекиндағы тыйылған ҡалала ҡырҡ саҡрым самаһы алыҫлыҡта аэропорт үҙәгенә тиклем боронғо заман. Был арауығында һыҙыҡлы. Дүртенсе үлсәмдәр күҙлегенән ҡарағанда, йәки башҡа теләсә ҡайһы ваҡытта мөмкин булған, тип фаразларға мөмкин саҡыра сәйәхәтселәр, был мөмкин еңел ҡырҡ мең! Тышҡы аша йәнле үтә ҡалһа, унда бейек торбанан төтөн изрыгать клуб, ә ҡайһы бер сәйер яңы фатир хәтерләткән оҙон Лос-Анджелес - штукатурка морон, аҡ һәм ҡыҙыл - ала һәм сағыштырмаса тыныслыҡ тишина төҫтә ҡалған сәйәхәтселәр ингән. Бынан тыш, ҡытай империяһының үҙәгенә ҡала иң ҙур залында паутинка һары. Йәки, хәҙерге ҡытай нисек атала эго оҫталарына өҫтөнлөк бирелә, ҡалала татар.
  
  
  В-вэй, ҡытайҙан йәшерен хеҙмәттәрҙе координациялау бүлеге начальнигы, ҡотон алырға, үҙ сәғәтен запястье нетерпеливо йоҡа. Был һуңлауҙың конференция беркасан ла еңел ине! Күк Игеҙәк - ҡайһы ва-вэй мөмкинлеге юмор тойғоһо үҙенән - үҙе уның игеҙәк тыуҙыра. Чжоу һәм Мао.
  
  
  Ватт-сәғәт һәм яңынан ҡото алынған водитель рәсәй етештерелгән седандарынан иң бәләкәй пробормотать нетерпеливо вэй ҡара: «Тиҙерәк! Тони-чжу! "
  
  
  Эткә машинаһы водителе һәм кивнуть. Сусҡа тиреһенән яҡшы уйнап китә татуировкалары буйынса көсөргәнешле вэ в портфель уның аяҡлы булыу түрәләр ҡотолғоһоҙ билдәләр. Был-кемдеке булһа, бөхтәлеге менән илле йыл нәҙек, сардонический, смуглая кеше. Ҡара салбар н nen булған, юғары стиль менән матур блузка һәм ҡара төймә етештереүсе британия хәрби балет тапочек. Из-за октябрь көнөндә куртка кейеп булып уның асыҡ һауа торошо ҡырыҫ спорт консерватив. Был эшләпә nen булһа ла, уның сәстәре сал булып расчесывать өйә. В-вэй, үҙ йәше өсөн яҡшы һаҡлау һәм матур була, әммә тщеславиться.
  
  
  Нисә ҡапҡа аша үтеп барғанда машина һәм ҡара тянь мэнь подъезжать ань, татар инеп ҡалған. Бында, алтын менән уратып алынды, ҡыйығы черепица, йәмәғәт майҙаны ҙур булған. Притормаживать өсөн инструкция һәм водитель в вэ н ҡаранды.
  
  
  В мгновение була-вэй түгел, уның иғтибарын йүнәлтеү. Уны уйлап, жаль була, әгәр ҙә ул үҙ көсө саҡта һөйәркәһен күреү-ю, ул пекинда булды. Онтаҡ Эго күҙҙәре, тойоу һәм уны, эгон зашевелиться чресла нисек, ҡасан булыуы тураһында уйлап уның көсө-һүҙендә һәм алтын лотос ю! Был ниндәй сәскә Лотос - юҡ тиерлек үҙенә ҡарата ул, асылда, сәнғәттең нескәрҙе сведущий яҡшы булыр, ун мең йыл белем облачная тәм-томға бай.
  
  
  Машина йөрөтөүсе ни крякнуть, һәм Ватан-вэй донъяла ғәҙәти ҡайта. Киләһе у эму яҡшы нисә сәғәт тоталар. Бер аҙҙан ул белер, тип, ул үҙе теләп һәм үҙенең игеҙәге менән Күк призлы Ташбаҡа.
  
  
  Хөкүмәт бинаһы ҡаршыһындағы майҙанда ике моңһоу тора. Улар араһында комплексы ҡушылып, күк төҫтә булған бейек диуар выкрасить кәртәләнгән. В-сыҡҡан машиналарға ҡапҡа аша нэт вэй инә һәм территорияһында ағас тирәләй, һалдаттар хәүефһеҙлек көстәрҙән һаҡлай. Ир яурындарын автомат н эленеп тора. Нахмуриваться улар, әнисә менән үтер, тип күрһәтте в эму-вэй, әммә махнуть рукой.
  
  
  Бик территорияларҙы тыныс була. Боронғо стилдә боронғо комплексы булып тора һәм ҡыйығы черепица менән йорт кәрнизенән үҙәге ҡат бөкләнгән. В мгновение була-вэй йорт һәм серле йылмайып оглядывать менән баҫа. Әгәр ҙә ул хатта уның менән таныш булмаған, уны белгән ине изгинов һәм архитектура стиле буйынса кәрниз, был йортта бәхет була. Элек, нәҡ ошо урындарҙа уны төҙөргә булғас, күптәр рухи консультироваться.
  
  
  Ҡаршыһына тирәләй һаҡсылары юлдағы башҡа йүнәлештәр буйынса гравий автомат менән эму. В-вэй пропуск яңынан үҙен күрһәтә, тип наверх һуңынан ҙур булмаған йорто һәм эго прихожая үткәрҙе, өсөнсө ҡатта.
  
  
  Сөнки был эго конкрет бүлмәлә үткәрә, ва-вэй беләбеҙ, тип нимәлер үҙенсәлекле булды. Төп бүлмәне, ишек шунда уҡ шафран ҡағыҙы буйынса йыйылмалар өсөн, ысынлап та, ғәжәпләнеп бүлмә буласаҡ. В-электән бында бик күп тапҡыр була-вэй, һәм эштәре буйынса һәм ләззәт өсөн. Был туранан-тура мәғәнәгә эго иң бүлмәһе буласаҡ! Эго терәге, ижады, пекинда булды. Йәғни, был эго һайлау өсөн осрашты Игеҙәк, тигәнде аңлатмай, алда тигән нәмә бик мөһим!
  
  
  В-вэй, үҙе фаразлау мөмкинлеге бирә. Контрразведка? В-йылмайып үҙенең ҡоро вэй мөмкинлек бирә. -Ни тағы? Эго Ташбаҡа, Гөбөргәйел Туғыҙынсы, бында ла алып килгән булған. Моғайын, был мәлдә иң аҫта булған. Туғыҙынсы Гөбөргәйел, улар тураһында ентекләп шунса йылда шулай тәрбиәләгән. Сөнки яҡшы уҡыйҙар. Сөнки мейе һәм промывать ентекләп эшкәртә. Ә элек әҙ йыл - пластик операциялар оҫта! В-вэй, йылмайып, үҙ мөмкинлектәрен асыу. Хоҡуғы бар уға. Уның хоҡуғы булырға тейеш. Ниһайәт, уларҙы ҡулланыу ташбаҡа туғыҙынсы йыйын. Бер миссия эго ҡулланыу, әҙерләү, йыл уның өсөн.
  
  
  Дверца шафран менән шипение ҡағыҙы буйынса шылдырылған. В вэ юғары вазифалы офицерҙар бармағын күрһәтте. «Бара, - тине йомшаҡ кантоны офицеры акцент менән, - һинең ата». Ватан өсөн уны ҡағыҙ вэем ишекте ябып, бүлмәһенә бара ҙур тура мөйөшлө түгел, әммә уның өсөн.
  
  
  
  В-вэй помедлить ингән, күкрәге тар ҡыҫылһа һыуҙы портфеле. Юҡһа, шул уҡ иҙән флагы һәм уның иң төп башҡарыу рөхсәт ҡото алынған, һәм мәңгелек икәнен, уның бик күп тапҡыр булһа ла бүлмәм. Тирә-яҡ үтә күренмәле быяла иҙән булғас, ҙур фатир аҫтында сыға. Асылда, был ниндәйҙер тип түгел, шул ҙур көҙгө тибындағы ике яҡлы булараҡ, ул пипа ҡулланыу өсөн-шоу - һәм шпионаж - бөтә донъя буйынса. Аҫтан күренгән, тип көҙгө түбәләрҙән ғибәрәт, күрәһең ҡулланыу өсөн тәғәйенләнгән.
  
  
  Бүлмә аҙағында алыҫ ҡалала, ике ир-егеттәр уңайлы креслола ултырған. Сығыш яһаусылар араһында улар торғанда өҫтәлдә сәй түбән, һәм сода менән шешә виски. Һәм пепельница стакан булды, әммә ир-егет кем тирә-яҡ, һәм травманы эскән юҡ түгел. Ике йәш ҡыҙыҡһыныу менән ҡарай улар.
  
  
  Буйынса ир-аттарҙан иң өлкән, ҙур булмаған түңәрәк йөҙөнә ҡалын Будда менән йомшаҡ кеше, хәҙерге заманда ҡайһы берҙәрен ул үҙе уйлап баҫып, өсөнсө махнуть ултырҙы һәм әйтте: «Ултыра, В-вэй. Ултыра. Тауыш-тауыш биреү башланды. Беҙ һеҙҙе генә көтәбеҙ ».
  
  
  Ҡасан Ватан-вэй барып ултыра төшкәс, уны башҡа күреү кешеләргә шатлыҡ оятһыҙ күҙҙәренә ҡараңғы. Уның һөйләүенән тағы ла, был кеше. Улар йәш булған, уның Будда шылтыратып ҡарағанда, сәләмәт һәм худ. Иҫ киткес ҡуйы булған һәм Эго ҡара сәсле, һоро төҫтә булыуы һәм виска тоҡандырҙы. Хәҙер ул наклоняется алға, бер тубыҡҡа ҡулын ҡуйып, һәм йылмая. В-вей. «Арттағы - был әмерҙәрҙең кескенәһен гөбөргәйел! Ә хәҙер һинең бөтә подопечный склизкий ары нисек, иптәштәр?
  
  
  В вэ нервы йылмайып яуап була. Ул белә, сөнки эго Чжоу бер ҡасан да ярата, тип, шикләнеп ҡараусы һәм уның юғары вазифа мөһим вэ в мәғлүмәтле, ул биләй. Һәм был исем - Мастер-гөбөргәйел! Ҡасан ғына Чжоу-тиелә был эго подразнить йй. Әммә Чжоу саҡта мөмкин булғандың барыһын да эшләй, тип отель - уның вариҫтары булған.
  
  
  Ватан-кешенең эске һәм һаҡлау тураһында аңлатма менән доға бесстрастный вэй, бөрөләре өсөн мәңгелек ғилем Мао сере, ҡап ҡалын портфель һәм выдать уны үҙе ҡағыҙы асылған. Шул уҡ ваҡытта фатир иҙән аҫтында быяла аша уның ҡото. Уның әүҙемлегенә аҫтында булған, әммә бик мөһим нәмә. Ябай хеҙмәтсе, йәһүҙиәне барлыҡҡа килтерҙе һәм ҙур булмаған шкаф эсенә йомшаҡ һәм бамбуктай шешәһен мөйөшкә стакан киреп булмай.
  
  
  Чжоу һәм эго усмехаться ҡарашын күреп. «Юҡ, гөбөргәйел хужаһы. Шатлыҡ тағы ла башлаған, ышанабыз, һеҙ әҙер. Белә, ул, бәлки, булманы ни һымаҡ. Әгәр булһа, нимә ҡарап черепашка һинең ҡ ...
  
  
  Будда йыуан бармаҡтары погрозить Чжоу двойник. "Ярайһы!
  
  
  Һуңынан үҙе йәшерәктәргә шаяртып. Бөтә, тип, ҡулбашты мин, шәхсән үҙем килеп, был эштәр күргән өсөн. Ул тиерлек ышана, был сәпкә тейә - тейә, әммә бөтөнләйгә түгел. Артабан был шулай булды ". Ватан ул обвернуть был-вей. - Ә һинең менән был Ташбаҡа Туғыҙынсы? Ҡалын өҫтәл кемдеке постучать буйынса ниндәйҙер ҡағыҙҙар. «Инде мин nen тураһында күп белмәйем, әммә мин һеҙҙе ишетеү буйынса был усть ҡаршыларға теләй. Ахырҙа, был һеҙҙең төп яуаплылыҡҡа эйә ».
  
  
  В-вэй ярата беҙ был тауыш, ялтыр күҙҙәр обсидиан беҙ Чжоу, әммә уның булдыҡһыҙлығы була. Был эго планында түгел, Гөбөргәйел эго генә бар, әммә яуаплы булырға тейеш ул! Пачкаһы менән ҡағыҙ пролистывать уның эске задыхается баҫалҡылыҡ. Уҡый башлау менән ул үҙе ҡырҡа, киҫкен төньяҡ Ҡытай акцент:
  
  
  «Туғыҙынсы гөбөргәйел» - Уильям Мартин саҡыра. Тыуған һәм үҫкән Индианаполис, индиана штаты, аҡш. Туғыҙ Корея әсир итә. Хәҙер утыҙ өс. Америка һанарлыҡ, һуғыш нисек һәләк була. Был осраҡта страховка түләүе эго тол ҡатыны үлгән, хәҙер уның менән шөғөлләнергә һәм ҡалала йәшәүсе Уилинг ҡабат кейәүгә сыға, вирджиния штаты көнбайыш. Бала ла була. Был статусын бер Гөбөргәйел номерҙары була гел, гел ул булғанға бик ответ. Ул ышанысты тулыһынса атҡаҙанған иҫәпләнә һәм ...
  
  
  «Ышаныс атҡаҙанған эго кем тип иҫәпләй?» Чжоу наклоняется өсөн, Ватан вэ булған һайын, уны хәрәкәтсән ирендәр скривиться полуулыбка була.
  
  
  В-вэй покраснеть. «Ант, сэр! Был һығымтаға килә залында ун дүрт йыл инде Ташбаҡа, һәм, уның уҡырға ла ваҡыты был эго яуап биреп бөтә алмай, уның үҙ тормошо әҙер картаны ҡуйып, уның буйынса беҙҙең гөбөргәйел өсөн яҡшы булыуы бар.
  
  
  Чжоу откидываться спинка ултырғы килә. «Был нәҡ, тип һин яһаған, бәләкәй әмер гөбөргәйел».
  
  
  Нетерпеливый мао ишара яһай. «Бөтә нескәлектәрен оборудов онотмай, Ватан-вэй! Талят уның менән. Был бөтә процедураларҙы ябай тотҡан гөбөргәйел?
  
  
  В-вэй бармаҡ биттәрендә баҫылып буйынса үткәрелә. «Эйе, юлбашсыбыҙ иптәш. Ул тулыһынса перевоспитывать! Был, әлбиттә, күптән эшләгән була. Хәҙер күп йылдар инде ул сәйәси яҡтан ышаныслы ».
  
  
  Чжоу һәм рус закуривать тәмәке сатраш аяғы оҙон. Подмигивать ватан ул-вей. «Американдар тип аталған бүлегендәге« промывание мейеһе »?»
  
  
  Ватан-ул проигнорировать вэй. Будда үҙе уның иғтибарын туплап, бөтә Ҡытай атаһы. Хәҙер хмуриться Толстяк. Ротик еңмеш пощипать уның бармағы. «Ниндәй була,-тип, мин аңлай алмайым - ни өсөн был «Туғыҙынсы гөбөргәйел» элек бер ҡасан ҡулланылған? Нисек мин аңланым, был тәртипте һин отлов ih нумеровать гөбөргәйел? Шулай итеп, был Ташбаҡа, Уильям Мартин, туғыҙынсы булған америка һалдаттары, кореяға баҫып? »
  
  
  ;
  
  
  «Правда был, иптәштәр юлбашсы».
  
  
  Нахмуриваться Мао. «Шул ваҡытта уны һората - эго ҡулланыу ваҡытынан алда ни түгел, әгәр уның шундай ышаныслы? 1951 йылда давной-күптән - булырға тейеш, улар һеҙ аласаһы күп гөбөргәйел ласлыҡ менән, эйе? Гөбөргәйел уның оҙонлоғо ни был тормош.
  
  
  Был нетолько була, шуға ҡарамаҫтан, сөнки Ватан-яртылаш яуап көтә вэй, һәм ул һыу әҙерләү. «Туғыҙынсы гөбөргәйел» күптән юҡ инде. Шунда дөрөҫ, матур булам тип туғыҙынсы үземде ҡушылыусы ташбаҡа һәм вәкилдәре, юғары вазифалы чиновниктар бүлеге башҡа бик күптән иғтибарҙы йәлеп итә. Был клерк олоғайғас, йәш кеше ғашиҡ булып, Ватан вэю тора, һәм әлегә ул йортто ҡалдырып, туғыҙынсы хәүефһеҙлек ташбаҡа. Делле иң еңел, барыһы шулай ҙа, был хаҡта әйтеү мөмкин түгел, әммә Будда кәүҙәләнеше ул. Һай-һай. Пуритандар мао ҡаты була; уның өсөн әҙерәк тайпылып ир-егетте атырға бойора.
  
  
  В-вэй хикәйә әҙерләнә башлай. Туғыҙынсы уҡыу Ташбаҡа Черепаховый башҡа ҙур роль уйнай. Ул шулай уҡ ҡайһы бер ауырыуҙар күсерелә. Ахырҙа, иң мөһим нәмә, мөһим эш, ысынлап та Туғыҙынсы булды припасать өсөн Ташбаҡа, беренсе ранг миссия, е кеүек, был ҡул аҫтында хәҙер.
  
  
  Мао, күрәһең, бының менән ризалаша. Чжоу үҙ күҙҙәре ҡараңғы В иронично вэ ҡото алынған, һәм ҡәнәғәтләндерерлек тип әйтеп: «ҡайһы саҡта алдына бер һорау килеп, үҙем бәйләгән ташбаҡа мөмкинлеге бармы һине, Ватан-вэй?»
  
  
  В-көлкө тирә-йоҡа ирендәр вэй выдавливать ауыр. «Барыһы ла ихтирам менән, иптәштәр, был ирмәк!» Бер аҙ сирҡанып уның вскрикивать була. «Ахыр сиктә, улар иһә Гөбөргәйел!» Күрәһең, был етерлек, кешенең эгоһын һүҙ әйтте. Ҡытай ташбаҡа түбән бер ни ҙә юҡ! Гөбөргәйел кеше атай - хурлыҡ тамғаһы һәм смертельный битәрләй. Estestvenno өсөн ярайһы, сөнки американдар тип аталған әсирҙәре һайлана һәм перевоспитание өсөн «промывание мейе». Гөбөргәйел күҙәнәктәр әлеге ваҡытта була шундай йөҙ вэ в янында күберәк булыр.
  
  
  Мао үҙе ҡағыҙҙы тағы ла инде. «Гөбөргәйел тәрән гипноз туғыҙынсы дусар буламы, эйе? Унда иң яҡшы башҡарылған? "
  
  
  В-вэй кивнуть. «Иң яҡшы юлбашсыбыҙ иптәш. Был мәл залда уның гипноз аҫтында ҡалған. Шулай булғас, уның тағы ла түгел, Пешаварҙан әлегә етә алмайбыҙ. Тик беҙҙең агент, Туғыҙынсы контролдә тотҡан Гөбөргәйел, эгон тыуҙырырға мөмкин. Хәҙер уны эго көтә килгән, беренсе башлап ебәрҙе аждаһа өсөн пландарын сегмент ».
  
  
  В ухмыляться Чжоу-вей. «Беҙҙең агент пешавар ҡалаһында - ҡатын-ҡыҙ?»
  
  
  «Эйе, дуҫтар. Америка ҡыҙы. Ih корп донъя ағзаларын беҙ сочувствие ».
  
  
  "Әммә ни ҡатын-ҡыҙ?" В вэ Мао ентекләп ҡарап, был эго хмуриться һыҙаттары ылыҡтыра.
  
  
  В-вэй аңлатып, кешенең эгоһын баҡыр булған, йылмайып понимающий Чжоу иҫәпләшмәй. «Беҙ шулай уйлайым, иптәштәр. Күп сәбәптәр буйынса. Башта бер урында күрһәтеүе менән тайвандән, иң стратегик урын булған, тап унда, һәм беҙ артабан ҡайҙа теләй - пешавар ҡала, тамағынан Хайберский артылыш. Ысынлап та, корпуста эшләгән уның донъяһы - уның хәҙер. Тағы мөһим нәмә ул, билдәле, үҙ бәйләнеш распутный, һөйәре янында нах күп булған, һәм тағы ла бер ниндәй ҙә аңлатма кәрәкмәй. Әммә иң мөһиме, был сексуаль йүнәлеше ташбаҡа гипноз туғыҙынсы булды. Ул, э-э, итешеп командаһы ғына булып, билдәләнгән урында билдәле бер образда бирелә һәм ».
  
  
  Һуңғы В вэ идеялар бар, һәм ул бик ғорурланам.
  
  
  Чжоу, улар һәр саҡ тиҙ үҙләштерә, эгон хужаларына ҡарағанда, ватан усмешка вэ менән ҡарай. «Мөмкин булһа йәшерен тип, йоҡо дамский ҡарағанда, ә?»
  
  
  «Бөтөнләй фантастик, иптәш».
  
  
  Мао ҡулын күтәреп, тиш саҡыра. Уның ҡарауы ҡағыҙ битендә һәм уны алыу өсөн: «был да етеп килә. Ул, уйлап, һеҙ беләһеңме, ни эшләй. Һин яҡшы булыр ине! Ә хәҙер - был да уҙған йылдың туғыҙ пластик операциялар киң күсереп гөбөргәйел?
  
  
  «Ысынлыкта,, юлбашсы иптәш».
  
  
  Глазков в түңәрәк вэ мао һалҡын ҡарай. «Был операция уңышлы үтте? Шулай уҡ махсус әҙерләнгән? Шәхес тәрбиәләргә? АХ был Ташбаҡа двойник хәҙер Туғыҙынсы агент, ғилми-нәшриәт Карте? Улар күренһә, һөйләшә һәм йөрөй, ник карте нисек?
  
  
  В-вэй яҡын придвигать ултырғыс үҙ тәхетен. Хәҙер ул тупраҡты ҡаты була. «Етәксе иптәштәр, - тине ул, - хатта ташбаҡа туғыҙ уйла, нисек ғилми-нәшриәт Карте! Ул уйлай, тип уның нигын Карте! Ә, исемең кем Киллмастер. Әлеге ваҡытта был шулай. Кереткәнсе башлай ул үҙе сәйәхәт, эгон, әлбиттә, сығарыу-контроль аҫтында. Әлегә ул түгел Пешавар етә. Беҙҙең агент, тайвандән, гипноз хәленә индерелгән теләһә ҡайһы ваҡытта тағы бер ҡат тулы эго алмай. Артабан уның ҡабул итәсәк, тип планлаштыра һәм, тулы исеме Карте ғилми-нәшриәт комплексы, Киллмастер был ».
  
  
  Ирен Мао булмай соҡоп. «Ни менән һеҙ таныштар деталдәрҙе План« Аждаһа »?»
  
  
  В-вэй пожимать яурынына йыйһалар. Бик ҡурҡып хәбәре булып тойола. Ул, estestvenno өсөн, ҡый күп өлөшө был мөмкин, әммә был серҙе була.
  
  
  Ул әйтте: «минең ролем нигеҙҙә, юлбашсыбыҙ иптәш, бының өсөн estestvenno. Шәхси күҙәтеү аҫтында тотоуҙы һуңғы алты ай уны эго. Әлеге фильмдар һәм фотоһүрәттәр өйрәнеү, уны ғилми-нәшриәт Карте. Ир шулай уҡ тауыш яҙыу, рус беҙ уларҙы һорарға тура килде - беҙ улар менән уртаҡлашты был отель».
  
  
  Чжоу яуыз тауыш менән әйтте: «Урыҫ - уларҙы ла гөбөргәйел!»
  
  
  В-вэй дауам итә: «хәҙер Туғыҙынсы Ташбаҡа кейгән, нисек ғилми-нәшриәт Карте. Шул стилдә, инглиздәр тәмен яҡшы консерватив тип атала. Эго стрижка кеүек шәхси әйберҙәр һәм бөтә эго. Был мөрәжәғәттәр агенты булып ҡорал менән уның уҡыусылары - 9-тағып «люгер» стилет ырғыған һәм, уларҙың ҡа на карте ғилми-нәшриәт комплексында әлеге ва иңбаштан уң йөрөй. Шулай уҡ үлтереү һәм уны контролдә тота тан гипноз аҫтында тиран булған, хәҙерге кеүек агеннт-АХ ».
  
  
  «Был, - Чжоу өҙөлгән, - хатта үлемесле хәүефле, бының булыуы мөмкин. Ул, ишеткән, сөнки ул серемәй. Бумажка был хаҡта бер ниндәй ҙә! Әгәр һеҙҙе үлтерергә алмай эго ташбаҡа, Ватан-вэй, беҙ һиңә бөтә ҙур хеҙмәттәр күрһәтә. Рус, ошо иҫәүән, йыл һөҙөмтәһеҙ эшләргә тырышабыҙ».
  
  
  Мао ҡулын күтәреп, йәнә ылыҡтыра. «Был, әлбиттә, дөрөҫ. Был ғилми-нәшриәт дивизияһы көнбайыш Карте дюжина тора. Estestvenno өсөн, уны үлтерергә тейеш була. Был сегментта аждаһа башын икенсе планда. Әммә беренсе сегментында элеккесә иң мөһиме булып ҡала - пакистан һәм һиндостан араһында һуғыш дауам итергә тейеш! Утты туҡтатыу булырға тейеш түгел! Әгәр, беҙҙең барлыҡ тырышлыҡҡа ҡарамаҫтан, утын туҡтатыуҙар булмаясаҡ, ул һәр ваҡыт боҙолған булған тейеш - ике яҡта. Был, әлбиттә, тәүге планда аждаһа һәм асылы шунда: сегмент - ҡатыҡ һауытын ярҙам итә! Ҡасан һәм һиндостан, Пакистан һәм үҙенең сарыф итеп, беҙ бар саҡта нишләп белмәйем ».
  
  
  Чжоу йомшаҡ тауыш әйтә: «сегмент ә икенсе башланғас, ул, уйлап, әүрәтеп әлеге ғилми-нәшриәт Карте тейеш? Двойник өсөн эго артынан эйәрергә мәжбүр, Ташбаҡа, ә һуңынан эго үлтерә? Killmaster һәм тапҡыр ҡасан да ҡотолорға? "
  
  
  В-вэй кивнуть. "Был шулай. Иптәштәр. Һәр хәлдә, беҙ шуға өмөтләнәбеҙ. Беҙ уйлағанса, был ойошма AX белер, тип, аҫыл Карте ih булған "игеҙәк" ғилми-нәшриәт комплексы, кем эшләмәйбеҙ уларға ҡаршы. Беҙ уйлағанса, шунда ебәрелә һәм уның двойник ax ҡотолоу тип табылған әлеге колодезная - беҙ генә ышанам, бөтәһе лә киреһенсә булырға ».
  
  
  Чжоу йылмая. «Ышан, хоҡуҡтарын һине, Ватан-вэй. Һеҙ үҙ мәнфәғәте өсөн."
  
  
  Двойник йыуан будда ҡулдарығыҙҙы ышҡығыҙ. «Был күңелле булырға тейеш - Карте ғилми-нәшриәт комплексы ғилми-нәшриәт Карте үлтерергә! Жаль, что был, моғайын, булһа, ниндәй хәл-безвестный донъя поэмаларҙан тыш, ул бында беҙҙең ҡарай алмай ».
  
  
  В-вэй кивнуть һәм йылмая. Аҙаҡ уны иҙәндән быяла аша аҫҡа күрһәтеп. «Башлаусы, юлбашсы иптәш. Хәҙер туғыҙынсы минең һеҙгә ғәмәлгә күргән гөбөргәйел. Эго маташа дүрт ир-аттар үлтерелә, ҡатын-ҡыҙға мөхәббәт менән шөғөлләнә башлай. Минең Ташбаҡа, әлбиттә, был хаҡта бер нәмә лә белмәй. Уның уйлауынса, был рут, яҡшы тәртибе өсөн өҫтөнлөклө өлөшө эго көнө. Черепашка минең өлкән булып, юҡ, белмәйем, һәр аҙна ял көндәрендә, э-э ... өсөн ял.
  
  
  Чжоу усмехаться майлы. - Ысынлап та һеҙ бик яҡшы булыуын асыҡлау эвфемизм, гөбөргәйел тыңлатыу. Һәм ул һиңә тағы нимә тип әйткәндә, минең бәләкәй әле. Лжец һәм монафиҡ һеҙгә! Был һеҙгә күп тапҡыр ҡуйылған пипа-үткән заман шоу - үлемһеҙ яһай һәм төрө, тип, һеҙ, улар менән күңелһеҙ. Күрәһең, һин түгел, хатта үҙ алымын хуплап, әхлаҡи улар бөтөнләй булмаған кеүек ». Чжоу тағы ла бер оҙон тәмәке тоҡандырҙы. «Һеҙ беләһегеҙме, тыңлатып гөбөргәйел, тип, түгел ҡылығы мин һеҙгә ышанам? Минеңсә, был һезгә ошай бәләкәй шоу - мәҫәлән, шулай уҡ миңә ». Чжоу откидываться спинка н ултырғыс, сатраш менән аяғы оҙон булмай һәм төтөн сығарыу кривой вэ в йылмайып. "Ә хәҙер - алға!"
  
  
  Мао, йомшаҡ ҡалын Ҡытай атаһы бәләкәй генә, башҡа бер тәржемәлә менән ҡараш. Нахмуриваться аҙҙан уны, әммә тауышы һалҡын буласаҡ. «Эйе, дауамы. Хәҙер һеҙ иҫкәртеү һәм ике ул - был ҡытыршылыҡтар араһында туҡтап һеҙгә! Мин һеҙ белмәгәнде белә һәм бәхәскә сәбәп түгел, әммә уны дауам итә икән, уның прима сара! Үҙе һеҙҙе ҡаршы ала алманы халыҡ республикаһы препирательство мөмкинлек бирә. Был аңлашыла? "
  
  
  Чжоу бер нәмә лә әйтмәй. Һәм ул күҙҙәрҙән откидываться элек ябылған. В-вэй кивнуть озабоченно Юлбашсы. Ул ғына аңланым. Ослепительный уны интуиция тип тағы килә был ғына - шул көстә возжелать чжоу-Ю! Ниндәй булған ул иҫәүән, ih настоящеев ...
  
  
  Төймәгә басыгыз Мао өҫтәлде. Шым хеҙмәтсе скользнуть эскәс, йәһүҙиәне барлыҡҡа килтермәү өсөн берҙән-бер жалюзи задернуть һәм һүндерелгән. Һәр бүлмәлә уңайлы ҡараңғылатылған булырға ир-егеттәр эшкә урынлаша. В-чжоу һәм вэй украдкой күреп ҡото алынып, үҙе танау осонда аҡ яулыҡ һымаҡ саф һәм шул юғары вытирать расстегнуть яға. В-вэй потянуться, үҙе өсөн расстегнуть яға. Уны күрмәне, был ваҡытта ул пипа-шоу уның тире менән мауыға.
  
  
  Сәхнә аҫтында оҡшаған сағыу яҡтыртылған ҡунаҡханаға була, улар һәр деталде өҫтән булыуы күҙгә ташлана. Бик өлөшө был биналарҙы ҡулланып, теләгенә һәм хәлде үҙгәртеү буйынса булыуы мөмкин. В-ҡасан да булһа вэй нью-йорк һәм унда беркасан ла өмөтләнеп булмай - үҙенең бер ҡасан да иң министрлығының осоу хатта пропагандалау абсурд тип фараз физик ҡушма штаттары баҫыуға дусар булыуы мөмкин. Әммә Ватан-вэй сценарий уҡый. Фатир алғайным, хәҙер ул уның ҡарауы, ҡәҙерле булырға тейеш һәм быҙаулау н ҡушыла. шикарно Парк-авеню. Ҙур булмаған, әммә ҡупшыраҡ, декор менән зиннәтләне.
  
  
  Был ваҡытта бирермен-фатир буш була. Аҙаҡ ишеген асып, инә һәм ир-аттар. В-вэй
  
  
  напрягаться булыр инем,-тип дентының ғорурлығы. Был ташбаҡа туғыҙынсы булды. Эго Ташбаҡа - эго ауаплылығы үҙ эшен! Ул наклоняется алға, башын тубыҡтарына араһында үҫһә, иҙәндә быяла аша был йән эйәһе һәм уставляться, заточение һуңынан ул ун дүрт йыл булдырылған. Тәржемәне уҡыған уҡыусы уны «Франкенштейн», һәм хәҙер был хаҡта уйлап. Һәм ул, әлбиттә, был күп кенә башҡа дана булдырылған, һәм хәҙер ул үҙенең эсергә һыу ҡойған бәләкәй шөғөлләнергә тура килгәне бар. - Һыу менән виски, - ти. В-вэй. Ғәҙәттә ғилми-нәшриәт карте скотч эсер әле.
  
  
  Ир-аттар бар булған кейгән аҡһыл-һоро покрой твид консерватив һәм ҡәҙерле, иң яҡшы йорттарҙың береһе була, заказ буйынса эшләп килгән бөтә Риджент-лондон тереть. Шулай итеп балет тапочкаһына британия, көрән төҫтә, эсе менән ручка һәм эсе булған. Brothers brooks күлдәгенә төймә була. Ҡара Галстук-шарап төҫөнә егерме доллар тора. В-вэй белмәй, матур булам тип ирланд ир-аттары боксерҙар лента тирәләй тығыҙ кейем аҫтында эго. Биш долларға парҙар өсөн. Ҡара йөн ойоҡбаш шотланд буйынса шарап - һигеҙ доллар. Матур килеп сыға ине буйынса сауҙагәрҙәр в вэ - был деталь уны яҡшы хәтерләй.
  
  
  Мао тынлыҡты боҙа. «Гөбөргәйел һеҙгә оҡшанымы фотоһүрәттәр, ғилми-нәшриәт Карте, Ватан-провеивать, ул уны күрмәй. Был уның танылды. Әммә мин эго яҡын кеше ҡарай алмай. Шам хирург төҙәлеп?
  
  
  «Яҡын да, юлбашсыбыҙ иптәш. Алһыу туҡыма тағы ни булды, - әммә ул яҡын булыуы бик кәрәк, бының өсөн күреп ».
  
  
  «Мәҫәлән, сүп-сар булды уның менән?» Бәләкәй майлы чжоу-көлкө була.
  
  
  В-вэй невольно вздрагивать ҡараңғы. Унда оло йәштәгеләрҙең үҙ ватандаштарын тураһында уйлайым, сөнки улар туғыҙынсы яҡшы наслаждайся был илтифатлығы өсөн түләү хоҡуҡтарын һәм ташбаҡа. Чжоу, әлбиттә, был күренеш юҡ. Шуға ҡарамаҫтан, Ватан-вэй тойоп, сығыш яһағанда бер тамсыға маңлай банкы кеүек.
  
  
  Эго тауыш тигеҙ булһалар ҙа, ул ризалашмай. «Бөтөнләй фантастик, иптәштәр. Хем әммә беҙ уның менән йоҡлап китә лә, әлегә тиклем пешавар бара. Беҙҙең агент, - америка ҡыҙҙары ...
  
  
  Замолчать Мао ih мәжбүр. Ул нетерпеливый тойола. «Ҡасан ҙур булмаған был шоу башлай, Ватан-вэй? Бер нисә һорау булды тағы, уны минең бөгөн иғтибар талап итә ».
  
  
  В-вытирать вэй яулыҡ осо. «Моғайын, юлбашсыбыҙ иптәш. Отель улар, һин тәүҙә кеше был хорошенько эләкһен өсөн ҡото алынған.
  
  
  «Помолчать биргән саҡта, - тине Мао раздраженно, - һәм ҡара!»
  
  
  Потягивать барреленә виска һыу менән ир-аттар. Алтын һәм көмөш портсигар асыу менән ул башы оҙон тәмәке закуривать. Ике йыл элек германия агенты һәм көнсығыш берлин ҡалаһының ҡотҡарыу буйынса задница ih ҡунаҡханаға юлланды. Һеҙ белмәгән һөнәре бер ҡасан да булһа, ҡасан булһа мөмкин төйәк мөһим.
  
  
  Ир-аттар бар расслабленность һын ултырған кеүек күренә, тик туҡтауһыҙ күҙҙәре эго аҙашып, ә кейем ҡәҙерле тәне пружиналай етештерелгән көслө тәьҫир аҫтында, крученых өсөн хәрәкәте. Уға беҙ алтынсы саҡ юғары булды nen н грамм май һәм фут була. Шы күҙ алдына ҙур итләс яурынына, нәҙек бил күскән, яҡшы аяҡ аҫтында ултырҙы һәм оҙон салбар жилистый.
  
  
  Ир-аттың өс әлегә өҫтән ҡараусы, еңел ҡараусы ир-атты һура алынған пистолет менән оҙаҡ һәм автоматик эго практика бар. Ул досталь тотҡос, магазин патрон тикшереү һәм пружиналар профилендә нах була. Тикшереү предметы һәм уның патрондары май тотҡос булып, һуңынан уны кире перезаряжать һәм пистолет. Ул пластик ҡорал кобураһына һала һала, уларға билбауын кейеп, куртка һәм застегнуть. Ирҙәрҙең дә асыҡ була. Зашить итеп курткаһы булырға тейеш.
  
  
  Чжоу тишина боҙа.
  
  
  «Мин быны дөрөҫ аңларға мөмкинлек бирә. Был кешене күреп, был Туғыҙынсы Ташбаҡа, залында гипноз аҫтында хәҙер? Кем ул һанай үҙен Карте? Ысынлап та ла ул уйлай, тип уның Киллмастер?
  
  
  «Эйе», - тине. В-вэй. "Уның был инандым ..."
  
  
  Зашипеть Мао улар. "Шым! Ҡарап - был кеше тиҙ, аждаһа кеүек.
  
  
  Аҫтына кеше, күрәһең, борсолма, баш аша сығыу өсөн егерме пробковый таҡталарын һап позицияларҙы биләй һәм фут тирәһе бар, стонать беркетелгән була. Саҡ-саҡ күренә йылғаһының уң яурынына хәрәкәте үҫһен, уң ҡулда бөкләй. Ни иҫ киткес ең тирә-эго ҡулына төштө. Был боҙҙоң тиҙ булыр, тип, Ватан-вэй күҙәтеү мөмкин түгел, уның өсөн, - тик уның тауышы, стилет бәләкәй, таҡта ҡалтырап үҙәгендә тирә-дар өсөн!
  
  
  «Шәп», - фыркнуть Мао. «Маҡсатҡа бик яҡын».
  
  
  В-вэй һәм тын промолчать. Файҙаһыҙ һөйләшеүҙәр Лидеры, әлеге ғилми-нәшриәт комплексы эләгә тип Карте алма ине. Эго Ташбаҡа өҫтөндә эшләргә тура килә ине ни бысаҡ ырғытҡан. Һуң, бөтөн, әгәр бөтәһе лә дөрөҫ ойоштороу, Гөбөргәйел ҡаршы сығышында ғилми-нәшриәт комплексының хәҙерге Карте эго тейеш була.
  
  
  Фатир ишектәрен асып инә һәм уларҙы аҫтында ҡыҙы. Чжоу ҡысҡырып ты. «Ааааа, хәҙер беҙ эштәрен башларға мөмкин».
  
  
  Ҡыҙ юғары булһа, яманһыулыҡ кейенеү стиле төҙөк һәм көнбайыш. Шикарно һәм уның эшләпә кейемдә булған, ә нейлон һәм шыма булһа өсөн юғары каблук аяҡ иҫ киткес ҡараңғы. Накидать на яурындары тирәләй йоҡа була ул шәшкеләр.
  
  
  Тауышы аҫтында булып фатир түгел, тирә - эго теләге буйынса индерергә мөмкин, әммә был ваҡытта уның Мао буйынса эшләргә теләгем юҡ. Тигеҙ барыһы лидеры булып, был тауыш
  
  
  
  Тик шуны эшләп була. Башҡа нәмә түгел был, һыу ташбаҡа кеүек үҙ эшен бирешмәүсәнлек һәм туғыҙынсы әҙерлек тикшерелде.
  
  
  В-вэй ишетеп, Чжоу нисек һулыш алыу йышая, әлегә уларға ҡарап, улар нисек интим аҫтында картиналар разворачиваются. Уның булып танылырға тейеш, сөнки был ҡыҙыҡлы булды. Спектакль бәләкәй Эму был оҡшамаған, һәм һәр хеҙмәттең буйынса бурыс түгел. Чжоу был хоҡуғы бар! В мгновение була-вэй, үҙе булыу мөмкинлеге тураһында фекер мимолетное көсө-һүҙендә һәм ю Алтын лотос, һуңынан үҙеңә иғтибар мәжбүр. Был шөғөлгә һөйөү, әле килеп улар аҫтында, вульгар артыҡ хис-тойғо уятмай, реаль мәғәнәләре булмай. Хәҙер алда тағы ла һынау булды. Nine ҡасан Ташбаҡа, иң тура мәғәнә, үҙ тормошо өсөн көрәш була.
  
  
  Ҡыҙ диванға төшөрөп ташлап норковый палантиндар һәм эшләпә яһау. Бухарина ул баш тарта. Ир-егеттәрҙең ҡулдары уның муйындары тирәһенән нәҙек обвиваться юғары, ныҡ ҡыҫылып, уның үҙе һәм уның һығылмалы кәүҙәһенә. Оҙаҡ үбешә улар. Ул ҡыҙҙың күҙҙәренә ябыҡ була. Обувать уны иҙәндән күтәреп аяҡ өйә менән бер, һуңынан икенсе. Подергиваться бөгөлә башлай һәм уның ир-ат ҡарай.
  
  
  «Ул үҙ эшен белә», - тине Чжоу сдавливать тауыш. "Был кем ул?"
  
  
  «Ee уның исем-чунь», - тине. В-вэй. «Ылыҡтырылған. Проститутки, ҡайһы берҙә беҙ уларҙың файҙалана. Хатта уның китаянка түгел. Яртылаш корейка, яртылаш вдохновением. Әммә һеҙ уң - ул иң татыу.
  
  
  «Күп, - тине йыуан Лидер. «Әммә был мәсьәләләр - ул йыйнаҡ? Эй ышанырға мөмкин?
  
  
  В-вэй кивнуть, аңланы, тип, уларға ла күреп эго. «Мин шулай уйлайым, ләкин бының әһәмиәте юҡ, юлбашсыбыҙ иптәш. Беҙ хәүеф түгел. Ҡасан тамамлана ул, Һин-утилизировать chun була ».
  
  
  Пар аҫтында йоҡоға китте. Расслабленно ҡыҙ ултыра, ҡабып ҡулында үҫһә, хәҙер уның ир-ат раздевать. Запрокидывать уның маҡсаты булды, уның ҡара күҙҙәре тар булмаһа көҙгөлөккә түбәһенә ҡараһаң, ҡасан ир-аттар бәләкәй ee пиджак төшөрөп, уның яурынына ee смуглая үбк һәм блузка, лифчикты төшөрә.
  
  
  В-еңел вэй ауыртыу һиҙә. Сладкое була, һәм бының өсөн шлюха. Күрәһең, уға хәҙер уны асып ҡараным. Как будто ул яҡшы белә, сөнки ул бында, белмәйем, нимә булды, эй эго ҡурҡыштан һәм ярҙам итә.
  
  
  В-вэй ты. Сентиментальность булыу годиться шлюха өсөн түгел. Шуға ҡарамаҫтан, - ала, эй, уны ни тиклем ярҙам итә ала ине. Улар күрергә тейеш. Бәлки, уның сиге буйлап көньяҡҡа ҡарай вьетнам ғәскәр ебәрергә мөмкин. Тик ул уны, был бер ни тиклем яҡшы булһа ҡарағанда үлем!
  
  
  Подвязка ойоҡ һәм ҡара билбау менән хәҙер ҡыҙ ғына ултыра. Аяғы оҙон була уның бал тама. Ул ир-егеттең күкрәк үбер, бәләкәй, түңәрәк һәм ҡаты, ҡауын кеүек бәләкәй. Нәҙек бармаҡтары ҡыҫҡа ҡара сәсле йылмаяҡ һәм уны үткәреү буйынса эго арынып, башын матур задабривать. «Күрәһең, уны наслаждайся үҙе эшләне», - минең Ватан-вэй. Юҡ инем һәм ни өсөн? Туғыҙ ташбаҡа, хәҙер шылтыратып Карте тулы ғилми-нәшриәт комплексы, estestvenno өсөн, яҡшы булыр ине любовник. Әлеге ҡыйыулыҡ Карте, тип һөйәр эҙләй яҡшы билдәле булған ҡытай.
  
  
  Хәҙер ир-аттар һәм ҡатын-ҡыҙҙар карауатта ятҡан, тәрән предвария йотам ҡайнар мөхәббәт. Страстной ҡатын-ҡыҙ тәненең һығылмалылығы кәкрелек арабеск. Ул бәләкәй ҡыҙыл мерцать программалау, кәҫәрткеләр кеүек булмаһын, ул ир-егеттәр тағы ла күберәк уятырға тырыша.
  
  
  «Ee ҡарар өлөшө», - прошептать В-вэй. «Бөтә оноторға мәжбүр итә уны тырышып оборудов эго, бынан нах».
  
  
  «Күрәһең, эй, был мөмкин, - тине сухо Чжоу.
  
  
  «Бигүк түгел», - тине. В-вэй. "Сәғәт!" Эго ғорурлығы булған ноталарҙа был тауыш. Туғыҙынсы яҡшы сглаз ташбаҡа эго ҡулланам.
  
  
  Буйынса ир-егет ҡатын-ҡыҙ ҡотолоу аҫтында оят. Был Эго шевелиться ирендәре йылмайҙы. Надуваться тырышҡан һәм ул, уны ҡосаҡлап, һәм уның ҡунаҡтары стряхивать ләкин ул ҡайтманы. Улар шәрә булһа, стилет ҡа тыш булып, иңбашына уң яҡтан эго беркетелгән була.
  
  
  Өс күҙәтеүсе күреп, ул шул тиклем омтыла асып ишеген, һарайҙың тикшерелде. Һәм уны тикшереү, уның һәр тәҙрәгә яҡынлаша.
  
  
  Ҡараңғыла Мао зашипеть. «Ул бик осторожны, һеҙ Ташбаҡа. Һеҙ ышанһағыҙ, ул да шикләнде, сөнки эго көтә?
  
  
  Уны бер ни ҙә подозревающей, юлбашсыбыҙ иптәш. Элементар, ябай ғына хәүефһеҙлек сараларын был, ул әлеге ғилми-нәшриәт Карте ошо хәлде күреп ».
  
  
  Чжоу әйтә: «уларҙы кем, кеше, ул үлтереп маташҡандар Ташбаҡа һине? Ҡытайҙарҙың бик яҡшы түгел, тип өмөтләнә? "
  
  
  «Ҡытайҙар улар, - тип яуап бирҙе. В-вэй, - әммә яҡшы түгел. Бөтә енәйәтселәр улар, үлем язаһына хөкөм ителгән. Был осраҡта уның тормош вәғәҙә еңеү ».
  
  
  Ҡараңғыла шым ғына Чжоу рассмеяться. «Ә әгәр улар утты - Ташбаҡа призлы әгәр улар һине үлтерергә? Шул ваҡытта һин нимә эшләр инең, Ватан-вэй? »
  
  
  «Иң тәүҙә табырға ташбаҡа һәм яңы башланған, иптәштәр. Тик сабырлыҡ кәрәк. Һиңә тейеш, тип белгәндәр."
  
  
  «Мин беләм, мин был болтовней раздражать күберәк, - рявкнуть Мао. «Ҡарай һәм өндәшмә!»
  
  
  Выдать моток пиджак кеҫәһенең отпускайте ғилми-нәшриәт тирә-яҡ ҡарағайҙар Карте. Бер көн уның янына бейек ҡарағайҙар һыу ағымы лампа элмәк бәйләгән. Һуңынан, ултырғыс урынға ҡуйырға кәрәк, уны иҙәнгә ташлап ҡарағайҙар вертикально, ултырғыс аяғы аҫтында тағы ла бер ултырғыс һәм ишектәр аша һыу, ҡарағайҙар бында епкә бәйләнгән. Хәҙер линияһы буйынса щиколотка көнөнә яҡынса шпагат яһауын.
  
  
  Ике ир йәки бер тапҡыр тикшереү трос натяжной, күңел, тип, ул эшләй, һәм аҙаҡ бәләкәй йоҡо бүлмәһендә ҡараңғыла ҡайтып китә, унда иҙәндә иҫһеҙ булып ҡыҙ, үҙ күкрәгенән йомшаҡ нетерпеливо поглаживать.
  
  
  «Аҡыллы», - тип әйтеп Мао. «Әммә дверь заперта. Һине кеше булараҡ, енәйәтсе, бында эләккән? »
  
  
  «Унда инеү асҡысы булған уларға, лидер иптәштәр. Нисек ысын дошмандарым булыр. Тиҙҙән уларҙың барлыҡҡа килә ».
  
  
  В-вэй кейем шелест ишетеп, ҡасан Чжоу вытирать кеше. «Мин шатмын һин булғанға алмай», - тине ул. В-вей. «Хәүефһеҙлек саралар бик күп - шул тиклем ваҡыт таба ғөмүмән, өсөн тип,-наслаждайся икән?»
  
  
  «Шул кәрәк», - тине разведчик бәләкәй эму. «Агент йәшәй шаҡтай оҙаҡ түгел, юғиһә, алы булһын,-тип теләй ҙә була».
  
  
  Уның ҡарауы, ҡатын-ҡыҙҙарға ир-егеттәр менән йәнәш карауаттан төшкән кеүек булды. Сунь ҡа һура һәм тирә-уның уң ҡулы менән карауаттар йәнәш стилет эго. Люгер эго һул ҡулы менән янында мендәр аҫтына урынлаштырыла. Һүндерелә радио, ул булырға тейеш, тумбочка уйнай. Вафатына тиклем һөйләүенсә, үҙе ябынған ҡатын-ҡыҙ тәнен ирҙәр кеүек ныҡ булһа, йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, уны һүндереү һәм берҙән-бер ҡулы һуҙа.
  
  
  Ҡараңғыла хәрәкәте Мао. Ул төймәгә өҫтәл, тауыш жива һәм. Башта электрон негромкий ғына жужжание, һуңынан айырым өндәрҙе айырырға була.
  
  
  Чжоу выругаться әлбиттә. «Ни өсөн изге булған уның һүндерергә тейеш!»
  
  
  В-вэй ни яҡшы тоям үҙемде. «Шул кәрәк, иптәштәр. Әгәр шулай булған, изге тышҡы күрелмәле, ҡараңғыла уның өстөнлөктәре эйә була ».
  
  
  Замолчать Мао тағы ih. Һәм улар төрлө тауыш-тынһыҙ тыңлап ултырған, бүлмәнән сығып, громкоговоритель стон тирәләй бара.
  
  
  Пружиналы карауатта джингл яғымлы. Приглушенный ҡысҡыра ҡатын. Ҡатын-ҡыҙ шунда уҡ ауыр һуланы, һуңынан рәхәт оҙаҡ ee ...стон
  
  
  Ҡунаҡ бүлмәһендәге лампаһы күрелмәле. Дүрт ҡытай, барыһынан да башняларында күк костюмдар, на мгновение тора, моргать удивленно. Ватан улар өҫтөндә-вэй тойоп, ҡуша ныҡ доллар подпрыгивать эго яңғыҙлыҡ һымаҡ. Был ысын һынау булды!
  
  
  Һәм унынсы секунд үткәс, башня кеүек, праваһынан көтөлмәгән һөжүм донъя һуғышына инә. Оҙон бысаҡ менән бөтә. Уның тирәһендә ике револьвер була улар. Бер, бысаҡ тыш, топорик тан ҡулында тота.
  
  
  Рассыпаться буйынса уларҙың бүлмәһе, тихонько ауаздаш, һәм йоҡо бүлмәһе ҡараңғы һыуға яҡынлаша башлайҙар. Тирә-бүлмәнең күләгәле күҙәтеүсенән хәрәкәт талғын ғына күргән. Шунда уҡ булған ҡатын-ҡыҙ Крик баҫтыра. Люгер плюнуть башняһы ялҡын булып, күләгәлә йәшенеп, атыу ҡысҡырып нацистарҙың динамика була. Бер, башняның тирә-яҡ, револьверы булыуы, раненый һәм ерҙә ҡолап, уның келәм ҡан бысратты. Енес буйынса үле ҡулында Револьвер буйынса оса. Улар өсөн башняһына һикереп. «Люгер» атыуға тағы, һәм кешегә кәмегән.
  
  
  Ҡораллы манаралы ҡала, атып ҡал диванда ярышлап һәм йоҡо булмай башланы. Башня үҙе һыуға төшкән балта аҫтына ут менән ҡаплап стеналар буйлап иптәштәре йоҡоға һәм четвереньки ползти көнө башланды. Кеше был акылдан, ih эленеп тора на волосе, икеләтә йәшәп, һәм улар биреү еңел түгел.
  
  
  «Люгер» тирә-яҡ йәнә һәм йәнә йоҡо щелкан. Сучок киҫәктәре буйынса диван һәм һауа бөтөп, ә кеше менән бер револьвер, зыян түгел. Ул йоҡо атҡан дауам итә. Хәҙер инде ир-ат менән көнө ползти топорик була. Барып уны өҫкә, үҙен һәм иптәштәрен күреп крикнуть переключатель света өстәмәләр, баҫыу, уның өсөн индерелә. Сергей йоҡо тоҡандырырға була.
  
  
  Туғыҙынсы ишеккә ташланды йоҡо аша вэ В ташбаҡа кеүек, йәшен шәрәм. Был эго стилет буласаҡ уң ҡулым, һул - атала «Люгер». Еңел һәм ярһып ҡысҡырҙы башняһы тантанаһы балта менән сығарған, ҡорал һәм метнуть. Сағыу яҡтылыҡ булған уның, тирә-яҡҡа әйләнә. Метатель үлтергән булған тәжрибәле триада - вафат булырға тейеш тип, уның өсөн - һәм бер ваҡытта ла ирешмәй.
  
  
  Ул әле лә тейҙерә алмаясаҡһың! Пригибаться тиҙ Туғыҙ ташбаҡа, крутиться һәм уның өҫтөндә балта үтә. Ҡыҙ, уны йомшаҡ киң ауыҙ асып ҡысҡырҙы, күҙҙәренән асыҡтан-асыҡ араһында балта ала. Откидываться уны һуғып иркәк булһа, уның балта вонзаться гүзәл зат.
  
  
  Туғыҙынсы Ташбаҡа уйлап, автомат кеүек, булды уның. Һәм уны балта һыу диванға һикереп на мгновение метатель иғтибар итмәй, атыу һәм киртләс. Ул ике тапҡыр атып, һәм «Люгер» йөксөләр һөрән. Диван өсөн бер тапҡыр һәм манараһына атып тейҙереп, д пусто нажмите эго һәм пистолет. Отпрыгивать һәм уның яғында тороп, ҡасырға уйлай нестись Туғыҙынсы Ташбаҡа.
  
  
  Әммә Туғыҙынсы Ташбаҡа ашыға түгел. Элек откидываться эго һәм ҡулын күтәреп, һәм бер нәмәһе ҡалмай һауаға пропоет. Башняһы янында торған диванға, әнисә менән тупо стилет, эгон вонзать йөрәк булған кеүек, биҙәүестәр. Ул яй опрокидываться, тәнен үҙ итәһең вцепляться стилет ике ҡул, бармаҡтар иҫ киткес поглаживать рукоять ҡанғансы.
  
  
  Башня булып ҡалһын өсөн, был етерлек булмаясаҡ. Ҡот осҡос ҡысҡырыуығыҙ менән көн итергә ҡурҡа. Туғыҙынсы ташлап Ташбаҡа һәм буш йылмая «Люгер». Гөбөргәйел уның нигеҙе була задеть ир-аттар, һәм ул ҡолап, оглушать.
  
  
  Корчиться фигуралар туғыҙынсы Ташбаҡа яй килә.
  
  
  
  Постоять на мгновение уның ир-ат өҫтөндә, уның башланыр, шунан аяғын күтәреп менделәр драться ялан һәм, һөҙөмтәлә, ир-аттар һәм муйынынан һуҡты. Тирә-күҙәтеүсе ишетеп, умыртҡаһы һынған кеүек.
  
  
  Ҡайһы бер бүлмәһендә иҙән тиш ваҡытта быяла менән һөрә. Мао саҡта әйткән: «мин уйланым да, һеҙ Ташбаҡа әҙер булырға, Ватан-вэй. Хатта Карте өсөн ғилми-нәшриәт комплексы, Killmaster. Иртәгә иртән һин Аждаһа беренсе планда сегментын ғәмәлгә индереү.
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  Юҡ эҙләү
  
  
  Тарлауығы һәм калдырдылар, уларҙың тайпылышһыҙ ташлап киткән тауҙар, артылыштар табан ҡараҡорум ih ул ахыр сиктә килтерә, ә һуңынан бормаланып оҙон буйынса кашмир глиссада. Нигы Карте пауза яһау өсөн, отдышаться, киҫәксәләр һәм уның өс көнлөк шырт боҙ расчесывать. Уның ҡарары менән улар көҙән побриться булһа ла, Вашингтон уны ташлап китә һымаҡ. Элек һәм хәҙер уның һауаһын һулап разрежать тырышып ҡарай, көнбайышында һәм көньяғында, унда сағылдырылған һәм занесены гималай түбә йыйыла башланы адва = β күркәм елпеүес.
  
  
  N3, рейтинг буйынса өлкән KILLMASTER өсөн AX, эстетика түгел кәйеф менән баһалана. Чертовски бәхетһеҙ була уның. Бейеклеге акклиматизироваться ваҡытта ла һыуға, кислородҡа һәм уның кимәле өсөн түгел ине. Эго еңел ауырыу. Эго аяғы боҙ киҫәге була. Барыһы да, бынан термобелье - эго начальнигы, Ҡарсыға, биргән саҡта был любезнов йыйып эму - як вонять. Итек булһа nen буйынса ячий н тире, тире һәм кепка менән ячий костюм өҫтөнән стеганый капюшон буйынса, унда ниндәйҙер ҡытай һалдаттарынан, булырға тейеш булһа, күп йыл жиль, - шинель ячий буйынса тире.
  
  
  Ундағы һәм уның ғилми-нәшриәт лохматый лохматый выругаться вьючный Касва пнуть буйынса по зад. Эго генә һуға һәм аяҡ ужалить Касва полузамороженный рассердить. Укоризненный үҙ ҡарашын ташлай һәм үҙ темпта дауам по ғилми-нәшриәт атлай. Ника тағы выругаться Карте. Касва булды, хатта, ниндәйҙер психик! Дөйә иң делле касва саҡырып, һәр хәлдә, шулай тип хәбәр үткәргес менән эму Хафед зубастый ухмылка.
  
  
  Пнуть һәм яңынан ҡотом стойкий зверек тарлауығында киң ғилми-нәшриәт комплексы, артылышҡа табан бара. Ул ваҡытта бөтә ҡалышмай алға бара. Хафед, ул отправная нөктәһе өсөн хәрәкәттә булырға, алда майлы һәм тәрән булыуын яҡшы күләгәлә артылыш сирегендә. Артта уның, билдәле бер ваҡыт арауығы аша, биш шерп һуҙылған, һәр по лохматый менән, Касва оҡшай.
  
  
  «Ләкин бик тиҙ», - тине үҙе теләгәнсә по ғилми-нәшриәт. "Тиҙ Ценымногие! Был, алйот, косоглазый, йөнлө ҙур монстр! »
  
  
  Касва заржать темптарын арттырыуға һәм хатта. Бер-юғында пинок арҡаһында дьявола, ә, сөнки йота ваҡыты яҡынлаша.
  
  
  Шунда туҡтап хафед үткәргестәре, бейек ҡаяларына, унда ике һуҡмаҡ араһында онтаҡ. Шарлауыҡ туң, һалҡын тирә-кружево замысловатый фриз, таралғылар менән һарай, уның эсендә лагерь һәм уларҙы ҡыйрата. Шул уҡ ваҡытта һыу кеүек күтәреп наверх ғилми-нәшриәт комплексы, башҡа по накормить булһа, май яғабыҙ һәм ҡайнар сәй менән шерп бөтә сынаяҡ эскән, Коулман плита яҡлап ентекләп әҙерләнгән булыуы. Хафед, тау мастеры һөнәрен һәм бөтә тойола ине, теле бөтә, бөтә булған нетолько көнө. Ул ҡытайҙан ҡурҡһын патруле менән осрашты.
  
  
  Хафед бланшар нигы һәм палаткаларҙа йоҡлайҙар. Ник таптың, инде шарлауыҡҡа өсөн улар туңа. Йәнлектәр төшөрөп ебәрҙе һәм уның үҙ рюкзак менән касва н йота, йоҡо тоҡтары менән палаткалар һәм артабан уның оҙаҡ задыхается расстелить булып төшә. Уның нигеҙенә тиклем арыным. Йыйындң чесаться бөтә тәне. Уларға униформа тағы бер нисә һалдат менән бер рәттән ҡытай мираҫ бөрсә һәләк була.
  
  
  Ҡараңғы булып китте. Беҙгә лә булыр ине ай, йондоҙҙар беҙгә. Барыһы менән булған һәр минут һалҡын, томанлы озноб, һөйәктәренә тиклем горький, ел һәм хәрәкәт тарлауығы башлана. Ынғайына күреп күҙҙәре асыла һәм бер нисә ғилми-нәшриәт комплексы, палатка сәйәхәт mimmo уйымда. «Иң яҡшы, - уны уйлап арыны. Бөтә, минән нимә кәрәк - буран!
  
  
  Саҡ үлмәй ҡалған задремать ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә иҙән аҫтында-ҡолаҡтары тыңларға, кеше булараҡ по хафед н сабыла һәм төн. Һис шикһеҙ, ынйылары хафед була. Улар бандиттар булып оҡшаны, һәм уны пахнуть насар түгел, әммә уның дауамы булып эшләй. Күрәһең, уның барлыҡ телдәр беләме ни, был донъяның бер өлөшө - ҡытай, тибет, бенгальский, маратхи, гуджерать, хатта инглиз һәм бик боҙоҡ. N3, тип шикләнә ЦРУ Хафед эшләй, әммә бер нәмә лә әйтеп булмай. Ника тик белмәйем, ҡасан баҫып ҡытай тибет, ЦРУ ҡыҫылалар ҙа, ни ала, грозный һәм физик иҫәпкә тел барьеры.
  
  
  AX, әлбиттә, бер ни ҙә тибет күсә. Ни өсөн ул тауыш хәҙер бында булһа, изученный, покусать бөрсә, тошнить һәм эго. Төп тибет кеше AX агенттары тарафынан үлтерелә, үҙеңде кем тип атарға Карте. Кеше, һәм уларҙы алып бара, үҙе күренмәй, тип Карте ғилми-нәшриәт! Әммә шылтыратыу эго үлтерергә була, ә әлеге ғилми-нәшриәт комплексы водород булған. Убийца, д. Был осраҡта үлтереү, юҡ. Һәм был, - уйланып хәҙер N3 арыным, - эго беренсе булып әлеге хата, двойник.
  
  
  Улар ярышлап хафед һәм палатка инергә тура килә. Бик ҡараңғы булып, уның өсөн шәйләй, әммә кешегә үҙен күрһәтергә мөмкин үткәргес ғилми-нәшриәт комплексы, смуглая, төймә менән, һаҡалы һәм күҙлеге ҡыя менән майлайҙар.
  
  
  Хәҙер уның еҫен тойоу, ҡараңғы ваҡытында Хафед.
  
  
  "Хәлдәр нисек?" - Ника һорап арыным. «Ир-ат йыйылып китте әле барыһы ла?»
  
  
  Бәләкәй палатка алыҫ Хафед үтә. «Эйе, ошо урындан йыраҡ түгел, барып улар. Oni шерп, һәм был яҡтан ih түгел, аңланыңмы? Шулай уҡ ҡытай һалдат, уларҙан бик ҡурҡалар ».
  
  
  Ячий буйынса ғилми-нәшриәт пешие тире төшөрөргә маташты, шунан костюм кеҫәһенән тәмәке һорап ҡалам порыться стеганый була. Бер аҙ ih Хафед светящ шырпы тоҡандыра. «Изге лә яҡшы күрһәтә», - тине ул. «Мин уйланым, ҡытай күҙҙәрен бик зоркий һалдат булған».
  
  
  N3 тәмәкеһен усына ҡыҫты. «Нимә уйлайһың һин, Хафед? Эргәлә ҡытайҙар бармы? »
  
  
  Ул йөмләне, тип пожимать ир-егет иңендә. «Кем белә, сара? Моғайын. Әммә был карма. Әгәр һалдат килә, уларҙы килә - һәм бөтә. Беҙ бер нәмә лә эшләй ала ».
  
  
  «Картаһы, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, - тип билдәләне был өлкәлә аныҡ сиге булманы. Мин уйлайым, был нимә-ни өсөн тигәндә ҡытайҙар! »
  
  
  Хафед мрачно усмехаться. «Юҡ, сэр. Бер нәмә. Бындай урындарҙа иң яҡшы көйәрмән, үҙ флагы һәм уларҙың ҡуя, ләкин беҙҙә хәҙер был биләмә барлыҡ ҡунаҡханалар һәм, ә. Был юлы ih ».
  
  
  Тәмәке тартыу траву һәм N3 уйлайым. Наплевать Эму ҡытайҙар килгәндә булған, был ваҡытта, башҡалар, йәғни, артта була, булырға тейеш, артта, шылтыратып был ҡәһәр һуҡҡан! Һәр осраҡта ул, бик арыным, уйлап өсөн; эго маҡсатына еңел тойолмай, һауа шары кеүек, теләһә ҡайһы минутта оса ала һәм дорваться.
  
  
  Мгновение бик ҙур сынаяҡ менән сәй һәм хафед ҡайтып китте, цампа тулы. «Выпь был яҡшы», - улар бойора. «Мин уйлайым, һин яҡшы, сэр? Көнө буйы ҡарай. Һин ауырығанда".
  
  
  Ника сәйҙе аҙ эсә. «Уң һеҙгә, - тине ул. «Паршиво мин үҙемде тоям. Һәм насар был - мөмкин түгел, мин үҙе бирә ауырыуҙы. Ухмыляться аҙҙан уның, ти башлай. Был Хоуку оҡшай. Кеше-ах сирендәр миссияны үтәү мөмкинлеген биргән бер ҡасан да ҡамасауламай.
  
  
  «Барыһы ла яҡшы», - тине успокаивающе Хафед. «Ябай тау һеҙҙең ауырыу, - мин уйлайым, был бөтә сит ил кешеһе бар. Бөтә был бейеклеккә. Ике-өс көндән барыһы ла тәртиптә булырға һинең менән.
  
  
  Ҡайһы бер ваҡытта улар курил молчанов. Рюкзак эргәһендә ғилми-нәшриәт шешә виски сәй һәм уның доливать выуживать. Ни булды уның тәмен тойоп, үҙе менән йылы яҡшы торф виска. Рулон менән карауаты янында бер кем Хафед расстелить, ят һәм жим, почесаться төҙәтеү. Ул булькать удовлетворенно, сәй эсеү потягивать менән виска. Завывать өсөн тәҙрәнән ел кеүек, аҡ бүре өсөн ҙур табыш. Һыуыҡ N3 мейегә үтеп инә башлай, һәм ул белә, был ваҡытта төн эму йыйынтығы өсөн был күп түгел. Ихтимал, был-шулай уҡ яҡшы буласаҡ. Эму ваҡыт кәрәк булһа, уйланыр өсөн, үҙен тәртипкә килтерә. Их ласлыҡ менән, тип әйтмәксемен ҡатын-ҡыҙ сүп-сар һәм уның йылы Хок ҡыҙыу телефон шылтырата, уның хәрәкәте сползать. Припев ярайһы иҫкерҙе һәм смешные эго башын көйләүем булды салливан ташлана. Пародия. Яҙмыш ax агент - иң яҡшы!
  
  
  Бәлки, юҡтыр. Әммә был эго һайлау булды. Һәм, бөтә ваҡыты-талаш эго ауыр булыуға ҡарамаҫтан, уны белеп, был тормошҡа ое була, ул уны ярата һәм отель. Шулай булғас, ни өсөн зарлана, төндә ҡасан выдать иң тәрән эго-Тибет һәм янбаш аҫтында бәрхәт ебәрҙе!
  
  
  Реактив самолеттар ҡабул итеп алыр, тирә-эго AX Нью-Йорк, вашингтон, бер сәғәткә кәмерәк. Был сумасшедший булып, төн хаотичный. Эго босс, Хок, уҫал булып, арый, ярһыған һәм растрепывать. Штаб-фатир өсөн ax фасад дюпон яһаған невинный-Серклый асыуланып. Сигара менән Хоук незажженный, шыуып ауыҙ иткән, ваҡыты менән, бер кем менән һөйләшә, ул саҡта ҡысҡыра телефон полдюжины була.
  
  
  «Һеҙ, - ул ҡырҡылған, сигара күрһәтеү ғилми-нәшриәт комплексы килде, - хәҙер унда ҡушыла-тибет була. Һеҙ рәсми эштәр менән шөғөлләнә, бер ҙә йәшерен, һеҙ беҙҙең менән элемтәгә керергә һәм тибет башлығы - будда монахы исеме Пэй-Лина. Бөтә мәғлүмәтте ул һеҙҙең иң выдаивать, мөмкин ул, ләкин һуңынан хата. Нимә бар-шуны һеҙгә белә - иҫәпте һеҙ үҙ алтын! "
  
  
  Күптән ҡотолорға препараттар һәм О ' Шонесси йыйынтығы N3 поцелуев Мельба оцепенение. Щелкан боҙ эго мәғәнәһе, компьютер кеүек.
  
  
  «Сөнки тауыш бирҙе, унда алдаҡсы, поскальзываться? Алтын һаны үҙе лә белә уны? "
  
  
  Хоук ухмыляться тыныслан. «Ул түгел, хатта белеп, был һан алтын бар! Унда танылған, тип разведка ҡытай - иң яҡшы, ләкин беҙ тағы ла бер сере бар. Алтын номерҙары һәм, аллаға шөкөр, уларҙың береһе тирәләй. Ул бик аҡыллы булһын өсөн, белмәйбеҙ, тип иоанновна бара алмайым, әммә мин шикләнеп, улар нимә көтә, нимә ih кеше, был ялған Карте ғилми-нәшриәт комплексы, сөнки аҙ булһа фашлана. Тәнәфес беҙ тамуҡ өсөн был - һеҙгә хәҙер уның юлына асыҡтан-асыҡ баҫып ала. Мин һеҙгә хәбәр бойороҡ кәрәк түгел - мөмкинлектәр эҙләй юҡ! Полчаса аша китмәгән - ҡасандыр прикрытие ойоштороу һәм уҡыған ваҡытта булды. Һин эшләргә тура килә, шул тиклем үҙемә. Үҙ аллы. Н дөрөҫ икәненә ышанған һәм алла буйынса. Salaud, был табып, улыҡайым, һәм уны үлтерер алдынан, уны тиҫкәре зыян килтерә.
  
  
  «Ловушке был мөмкин буласаҡ», - тине ғилми-нәшриәт. «Мин ярыштарға йәлеп өсөн үлемесле була».
  
  
  Теш ағымы вцепляться Хоука сигаралары булһа. «Минеңсә, беҙ был хаҡта ла уйларға? Әлбиттә тоҙаҡҡа! Әммә был, күрәһең, эштәрҙең бер өлөшө генә, малай. Шулай алдай икән улар кәрәге булыу түгел, һеҙҙең өсөн үлтерелә. Булырға тейеш,-тип нечто күберәк.
  
  
  
  Һеҙ асырға тейеш, ул шулай, һәм һеҙ был туҡтатырға тейеш ».
  
  
  Алтын башаҡтар бер сигареттар менән үҙен һәм тирә-яҡ прищуриваться закуривать Киллмастер, хоука була. Бындай һирәк күреп, уны дауалауға сарыф үҙ босса. Һәр төрлө шик тыш, тулышып нәмәләр ысынлап та күп.
  
  
  Стон Хоук картала күрһәтелә. «Һеҙ был ялған көнсығышҡа йүнәлә. Беҙ, әлбиттә, проецировать, ҡый, әгәр теләйбеҙ, әммә мин уйлайым, беҙҙең уң. Әгәр шулай икән, уның көнсығыш бара икән, был барғанда еребеҙгә ябырыла, бынан Ҡараҡорум артылыш. Был төньяҡ һәм кашмир алып бара. Һеҙ аңлай башлайбыҙ? "
  
  
  Оҙон аяҡлы һәм сатраш Киллмастер йылмая. «Бөтә, тип, мин беләм, был шулай, сөнки мин гәзит уҡыусыларҙы», - тине ул. «Бында уҡыу һәм уның юл буйлап бөгөн кис, утты туҡтатыу тураһында килешеүгә ҡул ҡуйыуға әҙерләнә, тип тағы бер һиндостан һәм пакистан. Тағы У, тойола, бер ни тиклем үрләгән ».
  
  
  Селл Хоук өҫтәл һәм үҙеңә әйләнеп ҡайта. Уны күн туфли кейеп парҙар менән ышҡып, аҫлыҡ н төймәләр һалынған. «Бәлки, ваҡытлыса булған, ә булыуы мөмкин түгел, - йәнәһе лә дөрөҫ булған, тип, әгәр әйтһәк булды, был йәһәттән ҡытай. Унда танылған, тип аҡылһыҙ икәнен хәҙер беҙ күп эшләйбеҙ, әммә был ялға юллана агент тиерлек Кашмир моғайын, Һиндостан, Пакистан йәки унда-тағы шуның өсөн һуғыш дауам итә. Ҡаҙанда был хәлде ҡытай ҡыҙыл ҡайнап сыҡҡансы тоторға тейешбеҙ - улар күп нәмәгә өлгәшә ала. Беҙ беләбеҙ, был пландың нисек эшләүен улар - һеҙҙең бурыс был - уйлай ». Хоук ҡәтғи ник йылмая. «Был ысынлап та бик үк ҡатмарлы түгел, улыҡайым. Эго генә таба һәм үлтерер үҙеңде "игеҙәктәр"! Бөтә был сыуалышты йыйып алынған. Ә хәҙер һине яҡшы менән һөйләшеү транспорты агентлығы - һин китергә егерме минут аша. Ғәҙәттәгесә, барыһы ла һиңә ярҙам итергә булдыҡ. ЦРУ, ФБР, Дәүләт департаменты, улар бөтә. Бөтә һорап, тип теләйем. Әгәр ваҡытың булһа, әлбиттә. Был ни. Алыҫ була һәм неприятность - беҙ сит ил менән ниндәй полиция путаться не. Һеҙ беләһегеҙ, беҙ һеҙгә мөмкин түгел, тип танылды. Был үҙенән үҙе һинең бөтөнләй, минең малай. Карт-бланш. Ваҡытында ирекле - шарты менән, тип хөкүмәт һеҙгә йәл түгел ».
  
  
  Хок көрән ғилми-нәшриәт ҡалын конверт ташлана. «Юл инструкция бойороҡло тауыш менән. Ҡасандыр уҡыу ih. Самолет в ih уҡый. Һау бул, улыҡайым. Уңыш."
  
  
  Була ваҡыт, ҡасан да күрмәгән был бассейн асыу мөмкинлеге булһа ла, ҡасан Карте ғилми-нәшриәт комплексы, шулай уҡ текә һәм реалистик, двуногий юлбарыҫ кеүек, әсәләр үҙҙәренең балалары була.
  
  
  Унан шылтыратты, саҡ-саҡ өлгөрә Мельба нью-Йорк. Был пентхаус уны эго һаман сүп-сар булды. Йылы һәм sleepy, әммә был тауыш боҙ менән япты. Ника белеп, проблемаларын хәл, ләкин был телефон буйынса тикшереү. Ул тағы мельба ҡалдырып, беренсе тапҡыр түгел. Ҡасан шылтыратып Хок, ул китә - осорға яраҡлы иң хок ә шылтыратығыҙ! Иң делле был бик насар була. Ҡурсаҡ мельба була. Әммә уның отель, эргәһендә ир-ат булған өсөн, эй кәрәк булған ул саҡта. Һәм ҡасан самолеты самолетынан көпшә аҫып ожидающий ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, ул минең, - тип беркасан ла күргәнем мельба күберәк. Һәр хәлдә, сүп-сар түгел. Ул тын, уларға, уның ҡасан бәйләп парашют - ундай эштәр? Һәр ҡатын-ҡыҙ менән һәм шул уҡ хәл. Әлеге эго ax ысын мөхәббәт була.
  
  
  Пьинмана эго AX тиклем самолет алып, унда һауа көстәре тапшырҙы. Киләһе туҡталышы булды Тхимба алға барып, самолетҡа яғыулыҡ ҡойолған авиабаза ҡайҙа йәшерен алыу, улар тураһында нисек уйлай, беҙҙең урыҫ түгел белмәк, беҙҙе ҡытайҙар. Һуңынан бер үркәсле - эму күрһәтә Эверест - н тигеҙлек һәм уның уртаһында ҡара ерҙең өҫтөнә ҡырағай сода парашют күркәм булды. Ҡарсыға үҙе һәм үҙе яралтҡан мөғжизәне крик логистик телефоной шылтырата. Хафед шерп эго менән ҡаршы ала. Гер тикшереү Киллмастер мөғжизә түгел. Был тартынҡы ҡабул булды уның. Төнгө ун ике мең төштө милена һеҙҙең йорт, һәм һеҙҙе көтә Хафед. Шерп, по, еҫе һәм шулай бара. Грозный!
  
  
  Палатка хафед еҫе тулған, тәмәке һәм уның ғилми-нәшриәт тағы ла бер закуривать. Лиззи тошнота һәм уның барыһы да ауыртыу тағы из, ауырлығы тонна һәм һәр эго һәм ҡулына парнем өҫтәрәк. Түңәрәк буйынса, скотч һәм уға сәй эсеп, ун фунт ауырлығы кәм булырға тейеш түгел. Делле ценымногие N3 иң насар булған, йәки ул Хафед белеү; ҙур бейеклеге - кеше үлтергән өсөн, әгәр уның оҙайлы булыуын кислород етерлек йоғонто яһай алмай. Ябай кеше, лезвие һәм башҡа күркәм кәүҙәһе торошо киҫкен хәлгә оҡшатып карте бритва ғилми-нәшриәт комплексы, булдыҡһыҙ борон-борон быға тиклем булыр ине.
  
  
  Ҡуйып сәй менән допивать түңәрәктәр һәм хафед виска. «Шторм ла ҙур», - тине ул. «Ир-аттың был да ҡурҡытмай. Тәүге ҡар. ҡыш тора - wouldnt насар түгел, шулай һәм, мин уйлайым, был тик ир-егеттәр оҡшай. Был һәр осраҡта отговорка. Уйлайым, бәлки, бында ла ярап булмай, иртән беҙ ҡасан просыпается.
  
  
  Бик арыным һәм ауырыуҙары ғилми-нәшриәт комплексы, был хаҡта ҡайғыртырға өсөн. Әммә миссияһы тураһында уйларға кәрәк була. Улар күп нәмәгә өлгәшә алмаҫ ине, әгәр ҙә ул Гималай застряла в артылыш буран. Сенбернар разослать мискә түгел, хатта был крайы менән тотто.
  
  
  Эго хафед һәм борсолоуын тойоуҙан әйтте: «тулҡынлана түгел, сэр. Беҙ уларҙың по ҡалдырған, һәм припастар. Шерп ғәҙел кеше. Шунда ғына алырбыҙ, - тип уларға. Һәр хәлдә, Масерь Ла -
  
  
  һеҙ монастыры йөрөй - бөтәһе биш-өҫкә милена буйынса алтынсы артылыш. Беҙ унда булғанда бөтәһе лә яҡшы буласаҡ, әлегә шторм ла тынмай.
  
  
  «Һәйбәт белгән, - тине ғилми-нәшриәт арыны. «Мин ышанам, монашка тураһында ҡайғырта ваннаһы, эҫе & nb һәм һабын. Бер нисә ҡунаҡ булдым мин, уның отель ул ҡотолорға булыр ине.
  
  
  Как будто чесаться хафед буйынса команда башлай. Тәмәкенең бәләкәй-nog Эго Бланшар палатка, иродтан ел һәм һыуыҡ була. Киҫкен мәсьәлә булып түбәндәге һүҙ Хафед. «Ни өсөн һеҙ бара Ла-Масерь, сэр?»
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс n3 уйлайым. Хафеда, бәлки, ышанырға кәрәк, - моғайын, ул эшләй ЦРУ, - булыуы мөмкин түгел, әммә ул ышанмаған. Бер ни ҙә үҙенең ғилми-нәшриәт комплексы мөмкинлеген биреү мөмкин түгел.
  
  
  Мамыҡ үҙе күкрәгенә буйынса ғилми-нәшриәт постучать камзол. «Бойороғо. Бөтә был, тип, мин беләм, Хафед. Был миңә кәрәк урында бара - бара Ла чертов Масери - хем менән бәйләнеш урынлаштырыу һәм булмаһа ла, исем Дила буйынса Лотты. Минең уйлауымса, ҡатын-ҡыҙ. Моғайын, ул унда Юғары йәки гекатаның жрица тип атала. Бөтә был, тип, мин белмәйем."
  
  
  Был шулай булыуына, сөнки ул белә, әммә ул етерлек булмай Хафед.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Хафед уйлайым. Һәм ниһәйәт: «һеҙ был турала белергә урын, был хаҡта Ла Масерь? Был турала ҡатын-ҡыҙҙар, Лоттар Тѳҙѳргә, сэр?
  
  
  Пачка һәм ғилми-нәшриәт закуривать ташланы. "Бер нәмә. Бигерәк тә беҙҙең! "Был шулай булды һәм тағы бер ҡат түгел. Лотта Дила иң делле ax эшләй. Тибет кеше үлтереү тураһындағы хәбәр нәҡ ул балта хоуку тапшырҙы.
  
  
  Тәмәке искриться палатка ярымҡараңғылыҡта хафед була. Тыштан по яҡын кеше һәм ҡунһа, ел булыр завывание артылыш һәм берҙән-бер тауыш.
  
  
  «Насар урын, был Масери Ла, - тине ахырҙа Хафед. Инглиз коверкать ул үҙе. «Был ысын сәбәптәре, улар буйынса барыу түгел, ир-атты - ҡатын-ҡыҙ, улар шунда ҡурҡа. Насар уларҙың барлыҡ ҡатын-ҡыҙҙар! »
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, шулай булыуына ҡарамаҫтан, уның гол ауырыу тип, юҡһа, уға ҡыҙыҡһынды. Эму хафед тип әйтергә тырышҡандар?
  
  
  «Һүҙе насар? Был төрмә түгел бит?
  
  
  Хафед тағы ҡалтырана, кереткәнсе яуап бирә. «Юҡ, - төрмәгә ысын түгел. Әммә урын булманы, насар ҡыҙ ҡайҙа ебәрелә - гекатаның жрица, ул ир-ат менән бара. Был дин ҡанундарына ҡаршы килгән, ирҙәр менән булған, әммә ул был ҡыҙҙы барыбер яһаясаҡ, һәм шуға күрә бында ih өсөн яза ебәргән. Ла-дьявол Мазери! Хәҙер һеҙ аңлайһығыҙмы, минең ебәрергә теләмәгән кешегә бармаймы ни?
  
  
  Усмехаться N3 тура килә. «Совсем Не так, Хафед. Минең уйымса, улар ҡунаҡханалар бара инек шунда - был бөтә насар ҡыҙыҡай, йүгереп ирек! »
  
  
  Ирен Хафед присасывать тауыш сығарып, тип интерпретациялау өсөн тибет теле булараҡ ғилми-нәшриәт тайпылмай. «Һине аңлар, сара. Бөтә кеше минең иң яҡшы кеше - күп кенә өйләнгән. Һеҙ күргән күн бәләкәй генә коробочка, улар барыһы муйынына бау таҡҡан?
  
  
  "Уны күргән. Ниндәйҙер чары, шулай бармы? "
  
  
  «Йис - чары яҡшы. Ғәҙәттә тик ҡатын-ҡыҙ ғына йөрөгән ih-шерп, әммә оҙаҡҡа китә, ҡасан ир-аттар, улар дабла үҙе менән ала. Әйтерһең-будто рухлы ҡыҙҙы үҙе менән ала. Күреп, сара? Иң яҡшы ир-егет рухты һаҡлаған ҡатын - насар эшләү мөмкин түгел, ул саҡта нимә? Аңламай?"
  
  
  Рассмеяться ғилми-нәшриәт. "Мин аңлап. Ҡурҡҡан, тип әүрәтергә була Ла ih-Масерь, ҡатын-ҡыҙҙарға тулы распущенный?
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс рассмеяться Хафед. «Мөмкин булһа, был шуның бер өлөшө, сара. Әммә күберәк - Ламасери насар даны бар. Күргәнең бармы, юҡ унда ир-аттар, ҡатын-ҡыҙ ғына! Һәм тарихты шулай уҡ күп - ҡайһы, ҡасан ир-аттар бында туҡтап, сәйәхәтсе, уларҙы ла күберәк китәсәк. Ih күберәк кем дә күрмәгән. Был насар, сэр?
  
  
  Беҙ уның ниндәй ауырыуҙар булыр ине, һаман да бер ни озорство ғилми-нәшриәт комплексы була. «Һинең ҡараш бәйле, Хафед. Ҡайһы бер кеше, ул уның белмәй, матур булам тип үлә был ысул! Һәм, мөмкин булһа, улар үлгән - мөмкин булды, - тип ябай камералар тотоп ih йәки был ҡыҙҙың-шулай был ырыуҙарҙың, ih һәм файҙалана, уның ҡасан килә. Бәлки, был тормошҡа насар түгел һәм бындай имеш - әлегә ул дауам итә! » Ҡараңғыла ник йылмая. Дюжина иҫке шаяртырға уйланы ул, бәлки, тап ошо хәл нигеҙләнгән, әммә файҙаһыҙ сарыф итеүгә ih Хафед.
  
  
  Осенять фекер Эго. «Нисек шулай килеп сыҡты, тип ҡурҡырға түгел, иблис һине бер урынға барып, Хафед?»
  
  
  «Өйләнә алмай», - тине кемдеке лаконично. «Дабла түгел, рухы менән ҡатын ҡасан да булһа, nen. Мин ҡурҡа һары гекатаның жрица. Мин хаттан алған оҡшай! Төн тыныс, сэр.
  
  
  Хафед храпеть бер мгновение. Ғилми-нәшриәт ята, грозный һәм ел тауышын тыңлай белеү, хоҡуҡтары бар - ул бик күп түгел бөгөн йоҡлап булмай. Скоротать ваҡытта булһын, ул үҙ ҡоралын тикшереү, наощупь ҡараңғыла эшләү - уның һүтә һәм йыя ала 9-мә люгер өсөн кәмендә утыҙ секунд ғына эшләүен тоҫмаллайбыҙ. Хәҙер ул быны, әлбиттә похлопать по ҡорал. Вильгельминаға, Люгер тип атап, һуңғы ваҡытта алып бара тормош тихую. Сунь кире кобураһынан пистолетын билбау н пластик, ник уйлап, был, бәлки, тиҙҙән барыһы ла йәнләнә. Әлбиттә, ҡасан уның донат самозванец өсөн «Люгер» эшкә ҡушыла.
  
  
  Йәки, бәлки, уны үлтерә үҙенең "игеҙәк" стилет, Хьюго. Стряхивать ул ҡыҫынҡы, бәләкәй тип иңбашына уң ҡулында ҡоралы энә ҡтары буйынса замшевый. Рукоять шыма һәм һалҡын булған кеүек, үлем. Бәләкәй саҡта смертность ҡорал күтәреп n3 на ладони, эгон, аҡыл ухватываться иронияһы ҡыҙыҡ өсөн: ҡытай разведка була .
  
  
  
  Ла - уйлап, эгон арҡаһында улар киң, шул уҡ ҡорал "игеҙәктәр", - тип, ул үҙе менән. Әсе йылмайып ғилми-нәшриәт комплексы була. Бик ҡыҙыҡ булыр ине был мөмкин уйын - Люгер Люгер ҡаршы, ҡаршы стилет стилет!
  
  
  Ләкин бер ҡорал булып самозванец - Пьер һәм ыштандан нащупывать расстегнуть стеганый ғилми-нәшриәт комплексы, бәләкәй бомба газ, футляр несса уның аяҡтары араһында булған кеүек, өсөнсө яичко. Пьер тан булды, тип гадюка, тиҙ һәм ценымногие. Газдарҙың һулыш бер - етеҙ һәм үлем һеҙ белһәгеҙ ине! Шикләнмәй ғилми-нәшриәт комплексы, ҡытайҙар тип пьер тураһында белеү - белмәүе тураһында жесткосы һәм хатта әгәр ҙә улар булмаһа, уларҙы тергеҙеү һәм артабан алмай ине. AX Газ лабораторияһы серҙәрен яҡшы һаҡланғаны була.
  
  
  Һаулығын бомба һалынған ышта бәләкәй һәм газ ғилми-нәшриәт урындарҙа һаҡ булығыҙ. Пьер дәғүәселәр өҫтөнлөк бирә эму өҫтөндә генә мөмкин.
  
  
  Был ваҡыт виска тамамлана, һәм ул тағы ла үҙен бик насар тоя башлай. Ул тағы ждет алкоголь, ләкин шешә артынан һуҙылған. Был лотты иртәгә дило ул ҡасан ҡаршы ала, мөмкин тиклем күберәк айыҡ булыуы бер отель - похмелье годиться түгел.
  
  
  Ниндәй ят N3-шул уҡ ваҡытта,, яфаландым, һәм хафед храп тыңланы. Ут сығыу, палатка тирәләй, тынысланыр өсөн, аяҡтарын саҡ һәм ҡыҫҡа булыуында түгел, ел көсө менән. Тар тарлауығынан, улар шунда лагерь ҡороп, ҡар ослеп завитушка ғибәрәт. Сабырлыҡ менән ҡаршы торған ел-ле тире по йөнтәҫ аҡ зад. Ике ҡалҡыулыҡтың занесены билдәләне палатка, йоҡлар шерп унда. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс n3 тотҡарлаған өсөн, сталактиттар шарлауығы туңып, ҡар, ҡараңғы непонятный әнисә дәрүиш була. Еңел булманы унда әйберҙәрен күрһәтте. Ҡытай һалдаттары подкрадываться. Шулай уҡ үлтереү ждет эго эго шылтыратып, уның үҙе кеүек. Ҡатын-Ла-Масерь, бәлки, лагерына һөжүм иткәс, ир - аттар һәм өҙгән ҡысҡыра-сабинянка смехотворения длины сюжетын үҙгәртеп булмай.
  
  
  Рассмеяться үҙе мәжбүр ғилми-нәшриәт комплексы, әнисә менән һүрәт, башы аша ныть расплываться эго. Ауырыу ине ул, тауыш биреү, һәм бөтә. Шуға ҡарамаҫтан, ул обнаружил, - тип калды эму һәм тормош өсөн көрәшергә кәрәк. Барыһы ла аңлашылмаған, һәм бөтөнләй күренмәй - тирәләй хыял бер булып, Әгәр киндерҙән яһалған.
  
  
  «Был бары тик бейеклектә, - тине ул үҙенә. Ахыр сиктә, ауырыу булмай ул. Шулай ҙа тоя ул, был урынға һалҡын һыу ситтәр ҡулында уның ҡараңғылығы аша һуҙылған баҫыу кеүек, сөнки донъя яҡын түбәһенә ҡараһаң, унда тылсымлы һәм күп быуатлыҡ Ибри ғәҙәти күренеш булған.
  
  
  Встряхиваться палаткаларҙа һәм ғилми-нәшриәт ҡайта. Нерв. Был яҡшы ҡарап, уны күргәндә нисек тә киләһе йети - Һай ҡар кешеһе! Әсә-йети шерп итеп файҙаланып, ҡурҡытып үҙ балалары өсөн, улар өсөн яҡшы булды. Усмехаться ғилми-нәшриәт үҙҙәре тураһында, тағы бер ҡат, ул ҡасан палатка инә. Эго йети ҡарсыға ебәрмәй тотто һәм күңелле булыр ине. Бәлки, уны эго уҡый алмай, ахры агент булған өсөн!
  
  
  Тихонько Хафед храпеть һаман да. Төш оҙатыусы һәм ғилми-нәшриәт эго көнләшә. Оҙон һалҡын төндә һәм алда буласаҡ.
  
  
  Шунда уҡ иҫке эго эму вспоминаться Раммурта гуров әйтеүенсә, ул махсус мәктәптә уҡый ax йога.
  
  
  «Аҡыл есемде һәр ваҡыт еңә ала, - Раммурта өйрәткән ҡарт, - әгәр уны техникаһын ғына беләләр».
  
  
  Ҡасан тын n3 күнегеүҙәрҙән башлайым, уның минең, нисек сәйер, элек эму йога тип башына килерлек түгел. Уның хеҙмәте күп тапҡыр был файҙа килтереү яҡшы булыр. Һәм тауыш булған, уны бөтәһе нисә миль алыҫлыҡта урын барлыҡҡа йога, Һиндостан, опоздание һәм уның менән килгән. «Тау сире тағы ла, - уны уйламайҙар. Аяуһыҙ факт менән иҫәпләшмәй мөмкин түгел - ул да булһа был, ғәҙәттә. Һәм был бик хәүефле була алмай - уның өсөн. Был уны аша сығырға кәрәк була.
  
  
  Сиддхасан н ярышлап һәм N3 ҡабул йоҡо тоҡтары, идеаль һы. Һәм уның алдында асыҡтан-асыҡ үҙе ултырып ҡарап, уның күҙҙәре асыла, әммә шул непрозрачный яйлап булған һайын, хис эскә эго мөрәжәғәт итеп. Һалҡында ла нығыраҡ тоя. Шепот һулышты әкрен әйләнеүе һәм Эго. Күкрәге лә тиерлек шевелиться Эго. Әкренләп, шым пратьяхара уның хәленә инә. Был аң тәрбиәләү тирә-яҡ туп-тулы булды. Ника Карте ултырғанда, нисек итеп, үҙегеҙ яһаған. Бәлки, уның бер ҡарасҡыһына буйынса бронза булды, ҡорамдарҙың һәр тибет биҙәй.
  
  
  Хафед дауам храпеть, блаженно түгел подозревать, уны аватар тип һанарға мөмкин ине, уның менән йәнәш присев. Пособие түгел просыпается, урыны менән юллана һәм ғилми-нәшриәт карте түгел, һәм ҡасан просыпается шерп украдкой тарлауығы иртә китте. Ул үҙ йортона ҡайта, алыҫ булһа ла-Дьявол Мазери, рухлы булыуына тағы ла яҡшы чжэнь һәм именлек хакимлыҡ ih даблам бара күнделәр. Әлбиттә бубенчик аҫтында хәрәкәт джингл, приглушенный ел, буран шерп эрей. Шунда ғына алығыҙ, тип уның ҡарауы. Хафед уны алдан түләнә.
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  
  Ул дьявол
  
  
  Камера, хатта ҡарамаҫтан, ауыр тип, ишекте тыштан индерелгән концерттың заслон ине заперта, камера-һай-һай, тип атарға мөмкин. Был бик уңайлы булыр, кирбес побелить буйынса, юғары һәм иркен, ҡиммәтле келәм увешать. Коврик н тығыҙ ер иҙәндә ята. Ғилми-нәшриәт комплексы, келәмдәре булмаһа ла сауҙагәрҙәре, билдәле булыуынса, улар тирәһендә бер меңдән кәм түгел бәйән сәмәрҡәнд.
  
  
  Нәҙек һәм полдюжины буйынса Эго циновка иҙәнгә ултырҙы, карауат тора.
  
  
  Ҡуйы ҡыҙыл төҫтә балҡып буйынса ебәк һәм ҡиммәтле буйынса простыня япма була. Испускать үҙәге ҙур бүлмәгә йылы тулҡын жаровня күмер. Баҡыр алыу өсөн стенаны күтәреү жаровня маймыл һынын бик алыҫ. Йәнлектәр на корточки ултырып, алғы тәпәйҙәрен күтәреп, ҡулына оҡшаған, а. мольба к кеүек сәйер. Был бот менән ҙур, түбәһенә тиклем етә тиерлек, уны яратып һәм ғилми-нәшриәт шунда уҡ түгел. Беренсенән, күҙҙәрен. Полой улар булмаһа, ике тапҡыр яҡтылыҡты күрҙе һәм уны көсһөҙ масляный лампа йәки һары, аҡ баҡыр буш күҙҙәре ялтырай.
  
  
  Шулай булмай, уның өсөн ваҡыт шпионить. Һәм нимә? Был беренсе тапҡыр түгел. Ника ағас башы мендәр аҫтына һалып - бик уңайлы булған һәм уны кейеҙ менән ҡаплап булмай - һәм теләк өсөн, юғары Лоттар гекатаның жрица Тѳҙѳргә эштәре менән шөғөлләнеүен дауам итә. Тибет ваҡытта ябай булыуы уның күңеленә, ысынлап та, тик ул аңлай, үтәй кәрәк ярай. Протокол һаҡларға тейеш, бигерәк тә был ҡатын-ҡыҙҙың урыны. Бер пачка һәм тирә-яҡ N3 послушно ухмыляться закуривать, ул эму хәлгә ҡалдыра.
  
  
  Маймылдар уны көндөҙ булған ваҡиғаларҙы иҫкә төтөн сығарыу һәм баҡыр. Был тынғыһыҙ һәм оҙайлы ваҡыт...
  
  
  Уның буйынса йогтар сыға-һәм транс шунда сынаяҡ сәй менән неизбежным Хафед таба. Ни тойор үҙенең яҡшы ғилми-нәшриәт комплексы, нығына, ә һуңынан иртәнге аш, бөтә тора, сәй, печенье боламыҡ һәм һыйыр ите, ике ҡаланы көнсығыштан һәм улар упаковывать по күрһәң, артылыш. Был ваҡытҡа тулыһынса ҡыҙған буран булыр.
  
  
  Бер ваҡытта ла һөйләшеү булды, һәм был ихтыяж да булманы түгел. Һушын аңлата булһа кәрәк - уларға ла ҙә етә-Дьявол Масерь яһап, ih төкәнмәҫ көс, йә артылыштарға улар ҡаты ситтә вафат булған. N3, боҙ башын ел ҡаршы үҫһә, шул тиклем ҡәнәғәт булды, тип тышлыҡ артта Касва. По белә, нимә тураһында һүҙ бара, һәм тебе по Хафед һәм башҡа янында. Онтаҡ һуҡмаҡ һиҙелә, әммә ниндәйҙер мәлдә булған һәм ул дим буйын киңлегенә уңда ҡая барлығы ун ике баш ғилми-нәшриәт уның һулдан ависта менән майлайҙар. Берҙән-факторлы, һәм спас ih үткән һуҡмаҡ улар эшләй, - был көслө ел, эй биреү, уларҙы ҡар ҡаплаған. Ә тотош барырға була. Ҡойроғо һәм ғилми-нәшриәт цепляться өсөн яҡшы өмөтләнә Касва косматый - бер шляпов һәм рәсәй тораҡ пунктында тамамлай.
  
  
  Ҡорһаҡ улар өсөн насар көн уртаһында үтә. Дүрт йылға яҡын, сгущаться ҡасан иртә ҡараңғы, ҡар аҫтынан өҫкә күрһәтеү һәм хафед клубиться туҡталды. «Бына, сара! Масери Ла. Унда һеҙ күрергә барыһы ла - беҙ уларҙы көтәбеҙ ».
  
  
  Затаить һулышы һәм ғилми-нәшриәт касва таяна. Завеса ваҡыты менән ҡар етерлек күтәрелгәс, уның ҡотон алыу өсөн масерь монастырт ла мөмкин. Уны ойоштороусылар булып туҡтап ненадежно ҙур яҫы ҡая, ҡая тирәләй сығыш яһаны. Бер нисә кирбес һәм таш бина тирәләй бейек булмаған, бөтә тирә-яҡ тускло булыр ул-ҡыҙыл-ер төҫө. Алда, яҡынса дүрттән майлы, баҫҡыстар, һарҡып тере таш ҡая, өҫкә виться.
  
  
  Ысынлап яҡтылыҡ Масери яна Ла. «Тейеш була, мең лампа яна масляный», - ник уйлап.
  
  
  Шул урынға килеп етә ул, бында ял итә, үҙҙәренең по Хафед.
  
  
  Уның билдәләүенсә, хатта сымды бик ныҡ арыным. Тәмәке эму ғилми-нәшриәт бирә, улар менделәр драться был ел һәм рәхмәт менән ҡабул светящ хафед тоҡанып ҡуймаһын.
  
  
  «Бәлки, уларҙы күрергә тип, беҙ был шторм китте?» - ник һорайһың. «Ул үҙенең ваҡытын күберәк өлөшө ҙур түгел, биш алдында фут күргән».
  
  
  Хафед яҫмаларға һәм тәмәкегә ҡаршы елдән ҡаплармын. «Уларҙы белеү, сэр. Ибри Oni, хәтерҙә? Бик көслө тылсымы! »
  
  
  Тик уның нигын ҡарап, бер нәмә лә һөйләй. Ул әйтте искушение хафед барлыҡҡа килә, тип, хәҙер, улар ҡасан бер булһа, уның ябай тибет һуғып баш тарта алманым, ләкин уның промолчать. Буйынса ир-егет уйнау булһынмы-үҙегеҙ теләгәнсә.
  
  
  Ҡайһы бер Хафед менән дауам ҡыйыуһыҙлыҡ: «беҙ был нисек кенә булмаһын, улар һәр ваҡыт начеку, ибри. Ул әйтәм, ғауғасылар һәм сәйәхәтсе тип эҙләй, ярҙам итер өсөн уға ». Нику Хафед ухмыляться, ҡара обломов теш күрһәтә. «Был миңә ышана - мин уйлайым, улар эзләй ир-атты. Минең уйлауымса, ҡатын-ҡыҙҙар уларға бирелмәй ине-туңып путешественница был артылыш. Тыңлап, сара! »
  
  
  Елдәр килтерҙе, улар рев-ҙур мөгөҙ, сиркәүҙәрҙә бик ҙур джуда һәм берҙән-бер тауыш. Масляный мириада мерцать шторм аша лампа, йорт тәҙрәһендәге шәм кеүек булды. Сәйер ника хафед ҡото алына.
  
  
  «Беҙ яҡшы талят, сэр. Башҡа түгел улар, ҡасан ih көтөргә мәжбүр, ибри. Бик нетерпеливый кеше ».
  
  
  Ҡасан ҡайтып по үҙенең ғилми-нәшриәт комплексы, уның усмехаться. «Нетерпеливый миңә лә. Эҫе ваннала өсөн, таҙа һәм мөмкинлектәре поспать ни түшәк.
  
  
  Доноситься Хафеда тиклем уны ел-көлкө. «Шуға ла уйлап, сэр. Карауат һәм тәртип ванналар, д. Төш, уға шикләнеп ҡарай, ышанмай, һин үҙен ныҡ һиҙҙерҙе, сэр. Бөгөн кис һинең бөтә көстәр кәрәк булғанын! Һәм мин шулай!"
  
  
  Ат табып, уларҙың тупаҫ, ҡаялы баҫҡыстары итәгендә ҡырҡылған, пони һәм шунда ҡалдырыла. Оло йәштәге ҡатын-ҡыҙҙарға кейем персоналының тупаҫ булды барыһы бысраҡ-һары төҫтән. Ih выбривать башы булып, уларҙа булған май едкий һәм гениаль. Болтать ике ир-аттар һәм уларға ҡарап, был маймыл кеүек ниндәйҙер сәйер тибет диалект.
  
  
  
  Таш баҫҡысҡа күтәреү буйынса уларға оҙайлы башланы. Бейек осонда кемдер тәрилкәһен сиркәүҙәрҙә. Инде бөтөнләй ҡараңғы булып, баҫҡыстар һәм масляный насар яҡтыртыу лампалары ҡуйылған уйым.
  
  
  Ҡасан улар күтәреп, Хафед аңлата. «Иҫке ибри күп өлөшө ауыр эш эшләй. Йәш ваҡытта мөхәббәт, барлыҡ матур ибри торошо һәм үткәреү менән шөғөлләнгән ».
  
  
  «Мин уйлайым, һин әйт, тип, ир-ат юҡмы?»
  
  
  Хафед уны ташлаған икән тип, ҡараш ник жалостливый истолковывать ғына мөмкин кеүек. «Ир-егет түгел, һәр ваҡыт кәрәк», - тине пособие отрывисто. «Башҡа ысул!»
  
  
  Сберегать күтәреү өсөн ғилми-нәшриәт һулышы. Ул, йәнәһе, штопор был ахмаҡлыҡ буласаҡ. Бер ҡатлы. Бындай сәскә лесбиянство урында булырға тейеш. «Моғайын, иң урын», - уйлайым уны. Ахыр сиктә, йә бында ебәрәләр гекатаның жрица ибри булыр был, сөнки уларҙың согрешать менән ир-аттар.
  
  
  N3 уйлап, түҙемһеҙләнеп хәҙер ул ҡайһы бер тип әйтергә мөмкин хафед манераһы була. Йә был, йә формаһы ҡыҙыҡһыныусан булып етәксеһе - уның буйынса ярайһы текә баҫҡыстан һикерә бодро. Кисло ғилми-нәшриәт ухмыляться. Юҡ инем һәм ни өсөн? Иреүсән рухы менән ҡатын үҙ Хафед даблама түгел. Күрәһең, ул төндә иҫке бөгөнгө Масерь Ла түҙемһеҙлек менән көтә! Һәм ғилми-нәшриәт күтәреп маташ ты. Ҡатын-ҡыҙҙарға ҡарағанда, әлегә тиклем уларҙан күреп, уны көҙән - ih жилуновичтың Хафед мөмкин.
  
  
  Ih ла инеп-Дьявол Масерь триумф булды, фарс уйнатыласаҡ була. Ih түбәһе гекатаның жрица өйөрө ҡаршы алалар, туҡмайҙар һәм цимбала факел йөрөй. Ih буйынса эске ихатаһының ҡапҡа аша үткәргәндә бик ҙур ерҙе тығыҙлау. Ҡатын-ҡыҙға ҡарап, уларҙың үҙ-ара факел һәм хихикать утар. Ҡайһы бер есем тирәләй хәрәкәтен уңайлаштырыу, уларҙың эшләргә һәм үҙҙәрен күрһәтә, әммә уларҙы бер кем тирә-яҡ рискнуть яҡынлаша. Итек булһа, уларҙы һәм бөтә бармағын өҫкә кейгән һары тире менән бөкләп яковый обтягивать буйынса йәшерә. Ih обривать башы булған, әммә, шуға ҡарамаҫтан, улар шаршамбы красотки ник күрәм. Ләкин ул төп билдәләй еҫе, ихатаның алыҫ ламар һуғарылған һәм ҡатнаштырыу. Ҡатын-ҡыҙҙың еҫе мең, теснота йәшәй. Тәүҙә был эго борсой, әммә ул лайыҡлы ла уны табып бер нисә минут - сәсен май ҡатнашмаһы ҡойоп, тәненә тәбиғи һәм мускус надушить фемала.
  
  
  Кисекмәҫтән Хафед булып һәм ғилми-нәшриәт комплексы бүленә. Күрәһең, был тәбиғи Хафед таба. Һуңынан оло йәштәгеләр гекатаның жрица менән ҡыҫҡа әңгәмәләр, ҡушылыусылар, сумо көрәшсе булараҡ, теленән килә, ул, күрәһең, һәм ворчание буйынса визг тора, Хафед Нику бороп ҡарай. «Һеҙ тейеш менән был әбейгә бара, сара. Ih диалект ғына әйтә ул, шуға күрә һеҙ уның менән һөйләшә алмай. Бәлки, планлаштырылған һәм, мин уйлайым. Һәр осраҡта ул һине ҡайғыртыр, һәм, бәлки, һине күреү мөмкинлеге булһа аҙаҡ Юғары гекатаның жрица - Дила Лоттар.
  
  
  "Рөхсәт итәм, тегенсе!" Терпкий ғилми-нәшриәт комплексы була. «Мин уны күрергә тейешмен - хәҙер ысын күңелдән. Был ял түгел чертовски увеселительный, Хафед.
  
  
  Хафед наклоняется өсөн прошептать. Тирә-яҡ һары кейемдәге ҡатын-ҡыҙ перешептываться һәм уларҙы күҙәтә.
  
  
  «Шулай яҡшы эшләй, тип әйтә», - пробормотать Хафед. «Онотма, ти ул. һин, сара? Хәүефле була ала, әгәр уларға дөрөҫ мөрәжәғәт итә. Ибри һәм бында уның үҙ ҡанундары. Оло ҡатын-ҡыҙҙы күреп тирә - күҫәктәр һәм бысаҡтар менән? »
  
  
  Ih күргән ғилми-нәшриәт комплексы, итләс ҡатын-ҡыҙ менән еңгә ҡыҙыл нарукавник, күҫәктәр һәм бысаҡтар менән шипан менән оҙон, билбау втыкать була. Ул кивнуть. "Эйе. Кемдәр улар? Стражница? »
  
  
  Хафед ухмыляться. «Кеүек, сэр. Бик көслө. Барабыҙ һәм эшләйбеҙ, уларҙы нисек һөйләп - беҙгә күңелһеҙ теләмәй. Минеңсә, Лоттар Дила һин килер булғас, мөмкин булды, мөмкин булһа, бөгөн кис! »
  
  
  Йыуан оҙон коридор буйлап артынан эйәреп гекатаның жрица Киллмастер иҫке һыуыҡ, масляный лампа яҡтырта. Аҙаҡ улар бүлмәгә инеп, ундағы оло ҡаҙанда ҡайнаған һыу һәм йылылыҡ менән ысынлап та булмай. Леди бында күберәк була. Тәүге ҡаршылыҡтарҙы еңеп эго болтовней беләләр һәм йәтеш, үҙҙәрен ғилми-нәшриәт йыуылып. Ул наслаждайся был еңеләйтеү аҙағында һәм аҙағында. Уларҙың тырышлығынан башҡа интим эго купать айырым өлөшө, ул ырғаҡ кеүек була ине. мясников әгәр ит киҫәктәре булды, һәм мин береһен лә щекотать хихикать эго әбей тырышты, - тип көлөп ҡалырға мәжбүр. Ника уйлауымса, был, моғайын, ауырға.
  
  
  Эму ҡорал үҙен һаҡлай алды, ләкин һуңынан оҙаҡ ҡына бәхәсләшкәндән һәм аяуһыҙ көрәшә. Бер иҫке гекатаның жрица тикшереүгә ебәрелгән, тирә - фараз буйынса, иң Юғары гекатаның жрица - хәбәрҙәр менән ҡайттым һәм, ҡоралға рөхсәт тип. Һәр хәлдә, уны янына тартып ih улар баш тартып маташа.
  
  
  Трепет яҡтан еңел булмаһа ла булып, ул оло йәштәге Пьер гекатаның жрица менән ҡарап, бәләкәй бомба газ, металл баллоны уның аяҡтары араһында несса. Шул уҡ хихиканье был саҡырыу! Ул уны ҡарай, тәгәрмәс бик ҙур тиҙлек менән йәлп һәм ғибәҙәт. Дьявол менән өс тауышҡа һәм сит ил шары - бер металл һәм уларҙың тирә-яҡ! N3 ишетмәй тиерлек, нисек таралған имеш-мимештәр, ғәйбәт булып тора һәм, улар буйынса ул тө ...ла ташлана масерь
  
  
  Хәҙер, тулҡынланып, йомшаҡ карауат килә, көнө-төнө уның тураһында уйлауҙан рәшәткәләр. Уны әсирҙәр була, уны тәүҙә нисек уйлайһығыҙ, дверь заперта йәки рәшәткәһе булған, шайтандар ебәреү өсөн йәш? Ул ухмыляться. Эго яичко улар өсөнсө хаҡында ишеткәнең булһа, уларҙың килгән һайын ала ине, хәйер, өҫтәрәк любопытство ине.
  
  
  Окурок тәмәке тоҡандырғанда уның тағы бер түгел, ике мең доллар хаҡы тураһында ткнуть окурок коврик. Пепельница була. Был маймыл уны тағы уставляться. Күҙе баҡыр отблеск булған өсөн ул аҡ? Күҙәтеүселәр? Һары еләнен һәм үҙе тирәләй тығыҙ кәүҙәһен ҙур ғилми-нәшриәт зевнуть бикле. Тупаҫ һәм уның сәнскеле булыуын, әммә таҙа. Бер хоҙайға билдәле булып, уларға кейем-эго менән эшләй. Бөтә, тип, уны янында ҡалырға, - елән һәм был пар итек тире һәм ҡорал буйынса ячий эго.
  
  
  Ул күптән һүтелергә йыйыны «Люгер арҡаһында» дельта етмәй, ишеткәс тә, ишек асылды кеүек. Сунь пистолет менән ул ашығыс куйды. Әгәр был лотты дила булған, уның ҡулында пистолет менән түгел, уның менән осрашырға теләй инек. Протокол йәки нимәнелер боҙа ала-шулай был ырыуҙарҙың.
  
  
  Был бары тик тағы ла бер әбей була, ул да иртә күрергә. Уға поклониться, ҙур һәм йылы һөт менән захихикать эму миска һуҙҙы. Эсәргә эшләргә һәм уның хәрәкәттә көтөп ултыра. Нах ҡотолоу өсөн, ҡатышма ғилми-нәшриәт эсергә. Йылы һөт яғабыҙ, уларҙың өҫтәренә булған нәмә, уның нимә икәнен асыҡлау мөмкин түгел, һәм бер үк ваҡытта татлы терпкий. Уртаса тәме һәйбәт.
  
  
  Әбей тырыштыра, - тип йылмая мин одобрительно, ул допивать һәм һөт эсеп, эй һуҙа. Уның күкрәгендә йөрәге тибә һәм үҙ ҡарамағы буйынса иссыхать эму менән билдәләнгән һүҙҙәр, неопределенно яңғырап торған кеүек, «терелде». Ул китте, ишетә һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ишектәр тағы ылау кеүек.
  
  
  Сонливость ул шундуҡ һиҙҙе. Эсенә йылы Эго айырыуса матур. Эго доллар ҡушып, күкрәге уны эго өҙөргә йыйынмай һуңғы баҫҡысына күтәрелгән, тигеҙ ритм нормаль тиклем әкренәйә. Ҡәнәғәтләнеү һәм тәрән батҡан күҙҙәрен йомоп n3 восхитительный. Был препараттар эму ниндәй инек беҙ, уны эшләй моғайын. Дьявольский ул аҡсаға йорт - ала, һатыу өсөн тырышып рецепт буйынса шешәләргә ҡойолған торған штат һәм раздобывать эму. Был һәр алтынсы мартиниҙың яҡшы булырға, ул уны ҡасан булһа эсә.
  
  
  N3 төшөнсәһенә эйә түгел, уның шул тиклем оҙаҡ йоҡлап. Мгновенное ул просыпается, һағайта һәм әҙер, шул тиклем ябай булып был, ғәҙәттә, уянғас иткән эго. Йоҡо мендәр урынына уны аҡрын был һәйбәт аңына килгәндәй булды, тик аңларға, уның кем булыуы һәм ул унда. Хәҙер Ла-Масери бик шым булды. Аҙаҡ инде булмаҫҡа тейеш. Масляный күпселек тәржмәлә лампа; һары излучать изге нисә көсһөҙ ҡалһам, улар судорожно тирбәлә. Светящ был донъя жаровня угрюмый ҡыҙыл күмер.
  
  
  Мерцать лампа! Сәйер. Элек туранан-тура уларҙы таҙа яна ялҡында. Карауат н приподниматься ғилми-нәшриәт комплексы, йоҡо менән көрәшеү, баҡыр һәм маймыл һынын бик ҙур бүлмәгә бер ҡото. Ул диуар сығып, шарнирға покачиваться яй бара. Жестком сквозняке бүлмәләрендә еңел булып белгертеп, һәм тағы замигать лампа масляный. Потянуться паника N3 ҡорал үҙе ҡала.
  
  
  Һуңынан уны еңеләйтеү. Бөтә унда булған улар - Люгер, бомба пьер һәм газ стилет. Беззащитный ул!
  
  
  Аҡ кирбес диуар һаман да сығыу буйынса маймыл баҡыр. Стон ҡарата тура мөйөш ул ҡасан булған, уның менән ҙур булмаған остановилсась сиртеү. Ника күҙҙәрен ышҡып, тырышып ih йыйынтығы сыҡҡан тары. Одурманивать, ул шулай уҡ үҙен һиҙҙергән, әммә был вокзал ҡаршы түгел. Ул үҙен яҡшы тоя. Яҡшы! Как будто ул өйә төрөлгән ниндәйҙер пуховый утеплитель, һәр яҡлап йоғонто рәүештә тормошҡа ашырыла. Уның хаҡында тағы бер белә - уның физик безмерно әҙер булған мөхәббәт! Һәм был, тип әйтә эму ниндәйҙер өлөшө эго, аҡыл, эште ҡарау тағы ла яһай, ябай абсурд. Смешные. Был ваҡыт арауығында һәм ваҡыты, йәғни уны башлана ғына, был эго рискованный һәм иң хәүефле миссияны тормошҡа мөмкин булһа, уны шунда айғыр тәжрибәһеҙ булырға тейеш, тип ...
  
  
  Шул саҡта ул уны күрмәй. Шул урында булып, унда ҡасандыр маймылдан баҡыр бар, ҡарағыҙ һыҙаттары булған ҡыҙыл беленә стонать эшләнмәне, һәм хәҙер унда фигуралар ултыра. Доноситься брасс ғилми-нәшриәт тиклем хуш. Абсурд тағы ла күберәк. Был рухи тибет һирәк түгел, - был уны шунда уҡ аңлай. Шанель №5!
  
  
  Һүрәт буйынса бүлмәлә ҡара шәүлә булып сыҡты. Әгәр ҙә уның аҫтында булһа ла наркотик, N3, моғайын, восклицать ине. Уның кеүек булырға ине беҙ, уны тыныс ҡабул привидение - тиерлек. Озноб тойорға һәм хатта тотош дошмансылыҡ ҡапыл дарыуҙар менән тары мөмкин түгел, бүлмә була.
  
  
  Һүҙ һүҙ түгел, беҙ, бүлмә булыуҙан туҡтаны һәм фигуралар жаровня инә. Артта урын баҡыр маймыл нах бесшумно ҡайта. «Ниндәйҙер ҡаршы автоматик», - тине үҙе нигым жестокое. Iso хәҙер ул бөтә көсө менән көрәште, наркотик, аңды таҙартыу тырышҡан үҙе. Был лотты дила булырға тейеш. Үҙе Юғары гекатаның жрица, ул эму менән бәйләнештә булырға ҡушты. Был ҡәһәр һуҡҡан ни өсөн ул һәрсәк битлек ухмыляться төшөрә!
  
  
  Отвратительное һәрсәк битлек кейгән иблес етерлек булды, һәр кеше өсөн ҡан туҡтата. Ҡот осҡос әйләнде йыйын ҡыҙыл күҙ, танау - ырғаҡ багряный булып, ҡот осҡос ухмылка ауыҙ булып сыҡты. Сплетня сәс урынына йылан. Был кошмар!
  
  
  Бөтә илдәргә үҙҙәренең ихтыярын киң Киллмастер. Уның ҡулына һуғырға небрежно ткнуть яғында. «Һәм ултырырға тура килә. Ул һине көтә. Ултырғыстың булмауын өсөн ғәфү итегеҙ, ләкин һеҙ, күрәһең, ауыл теләмәй. Һеҙ, әлбиттә, беләһегеҙ, уны кем? Бында уны һәм ни өсөн? "
  
  
  Буйынса-уның ҡарауы күҙҙәрендә тарҡан кешеләр өсөн ҡара битлек пар. Элекке бер нәмә лә һөйләмәй ул.
  
  
  Мантия кейгән һары традицион булған ул, әммә уның тирәләй булған ҡала ебәк түгел, ә материалдар домотканый тирәһендәгеләргә тупаҫ, омела һәм билғау бил бирмәҫ. Был бик кәүҙә төҙөлөшөн күрһәтеү өсөн, яҡындары ғилми-нәшриәт мөмкин, сөнки ул күркәм. Аяҡ бармағы тире менән лепестками буйынса көмөш суҡ сапожок яковый н, кескенә булған. Вокруг уның муйынлы, түбән битлек линиялары, ағастар күреп, уның тирәләй бау оҙон тиҫбе.
  
  
  Был мәлдә Нигы белә, тип проигрышный наркотиктарға ҡаршы һуғыш алып бара. Хоҙай, уларҙы был һөт тултырып, ныҡ булырға тейеш. Iso буйынса бөтә көсөнә тырыша сәйер тота ул һәрсәк битлек кейгән иблес баҫа. Побелить диуарҙарында барлыҡҡа килә икән, йәғни морщиться, йәғни яңынан теҙелде. Һәм ул һаман яфа сигеүҙәрем, яфа сигә йыл, физик һөйөү сағылышы. Һәм был, уның буталсыҡ уйлай, йәнәһе, протокол дөрөҫ түгел. Әгәр ул үҙ мөмкинлек сығыу бер контроль аҫтында, уның бөтә килешеү табити.
  
  
  Ул ябай һәм иҫкәрмәләр иҫәр баш тарта. "Уйлайһың, мин белмәйем һиңә тағы?"
  
  
  Дьявол мерцать өсөн битлек ҡара күҙҙәр. Ул хәрәкәт. Хәҙер ул уның берҙән-бер аҙым яһаны. Уның тауышы йомшаҡ, яҡшы модулировать, уны һөйләргә по-английский башҡа ишков - яҡшы, таҙа кешеләр өсөн инглиз грамматически, ул эго ныҡлап өйрәнергә, телде икенсе тел булараҡ башлай. То йомшаҡ, сығып-гротеск өсөн битлектәр, тағы тетрәндерҙе ғилми-нәшриәт Карте.
  
  
  «Мин булырға тейеш, бик осторожны, владимир Карте. Һәм нисек булырға тейеш. Мин уның карауаты башҡа ир-егеттәр менән тәъмин аҙна элек үк барып ят, тип Николас владимир Карте. Һиңә дөрөҫлөк булараҡ, уны күренеп ҡала. Ул тап шулай һөйләргә, һеҙгә һөйләйем әле.
  
  
  Накинуть ғилми-нәшриәт комплексы мантия һәм сүп-сар менән үҙ-үҙе аяҡтарҙы һары вскидывать, томность менән көрәш. Вильгельминаға, «Люгер», билендәге кобураһына уютно ойоштороу өсөн пластик үҙ short эго. Аллаға шөкөр, ҡарт әбейҙең был эму ҡалдырҙы.
  
  
  Ника әйткән: «башҡа кешеләр Был - ғилми-нәшриәт Карте был ялған? Һеҙ әйткәнсә, ул шулай уҡ, уны нисек? Ә хәҙер уйлайым, мин һеҙҙе э ... ... тип атала һылыуым?
  
  
  Күҙе лә ҡара битлек мерцать ни өсөн? Уға ышанмау мөмкин түгел. Хәҙер еҫе Chanel № 5 бар нәмә таныш һәм әйләнәм. Ахырҙа, бары тик ҡатын-ҡыҙҙар булған. Һәм был ғилми-нәшриәт Карте - ысын. Был уны еңергә мөмкин.
  
  
  «Минең исемем Лоттар Дила», - тине ул. "Был минең исем. Һәм " эйе " - ул, ысынлап та һеҙгә оҡшамаған булыр. Башҡалар, бәлки, дунуть... - ның ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай һәм уның карауаты аҙым яһаны. «Бәлки, бер ни тиклем һыуыҡ булды уның күҙҙәре. Әммә был хис, субъектив суждения. Әммә ул етерлек булырға оҡшай һин, теләһә ниндәй ойоштороу өсөн, иң ҡаты һынау бынан.
  
  
  «Ул алдап һиңә? Һеҙҙе уйлайым, - тип ул әлеге ғилми-нәшриәт Карте? Шул уҡ ваҡытта?"
  
  
  Дьявол хәрәкәте битлек инҡар итә. «Юҡ. Мин алдай алмайым. Заполнить уның, тик беләм, ул үҙенә был делле ҡытай агенттары булып, үҙ биреү өсөн, һеҙгә, владимир Карте. Аңланым, мин кистән.
  
  
  Возиться менән тәмәке ғилми-нәшриәт булып ҡала. "Вокзал һеҙ?"
  
  
  Показано нарцисс, кескенә һары төҫтәге еләндәре буйынса ең ҡулы мул. Махнуть уны ризалыҡ билдәһе. Ник күрәм, тип, уның оҙон аяҡлы, һәм буялған һымаҡ бөгөлгән-ҡыҙыл төҫтә.
  
  
  Һаулығын закуривать елән һәм уны тағы бер ҡат. Ҡауыштырыу, уны артыҡ булды ни, кәм ни взволнованный хәҙер, улар ҡасан эштән башлана, әммә уның теләге һаман эҙәрлекләй.
  
  
  Күк төтөн выдыхать һәм ул әйтте: «һеҙ беләһегеҙме, беҙ бер ни ҙә ышанмаҫлыҡ был AX. Мин асыҡтан-асыҡ әйтәм өсөн протокол - ә һеҙ нисек иҫкәртергә? Был агент, алдаҡсы ҡытайса был, кеше үлтереүселәр беҙҙең Кайтс йылда шанхайҙы Эсеп, йәғни үҙәк Тибет. Улар араһында һәм шунда - тауҙар күп. Һин нисек шулай тиҙ үлтерә тураһында белә ала,-Lingaa Эсә?
  
  
  Уны күреп, нисек күҙҙәре киңәйтеү өсөн ҡара битлек. Уның янында тағы ла бер аҙым, ҡулын күкрәгенә сатраш. «Ныҡлы, тулы күкрәк», - яҡындары ғилми-нәшриәт. Хәҙер зороасрийсы булырға тейеш. Еҫе көслө булһа Шанель.
  
  
  - Шулай һеҙ һөйләгән, будто мин бик үк ышанып, владимир Карте. Унан мыҫҡыллы тауыш икәнлегенә ишара булғандыр?
  
  
  «Ышаныс штопор түгел, Дила Лоттар. Ябай хәүефһеҙлек эштәр. Ул тел белә, шул тиклем булырға мөмкин. Ул тел, уның был хаҡта мөмкин тиклем күберәк белергә тейеш. Ҡайһы бер төйәк, нәмә, мөһим түгелдер һеҙгә тип иҫәпләй, мөмкин булған мөһим. Һеҙ аңлайһығыҙмы?"
  
  
  «Мин аңлайым, владимир Карте. Ғәфү итегеҙ, мин һеҙ тейеш - мин бындай әйберҙәр бер-береһенә терәлеп. Ул юғары гекатаның жрица түгел, ә глазки. Һеҙ уны эшләй генә ризалашып, үҙенең халҡы, сөнки ҡытайҙар беҙҙең илдәге, тел һәм мин, улар өсөн китә. Нәфрәт, владимир Карте, вәғәз йәки нәфрәт - беҙгә исламға ҡаршы булған, әммә уның грешница. Ненавижу ҡытайҙар! Сусҡа улар. Эт! »
  
  
  Юҡһа, үҙегеҙгә артыҡ көсөргәнеш N3. Наркотик nen һаман ғәмәлдә булған, әммә хәҙер уны тоя, сөнки эго теләге көслө ҡатын-ҡыҙ, ҡатын-ҡыҙ ниндәй һүнә. Эго, аҡыл проясняться; бүлмәһе, битле ҡатын-ҡыҙ - бөтәһе лә аныҡ һәм асыҡ булды тағы.
  
  
  Эго ҡайһы бер ғәжәпләнеүемә ҡаршы, ҡапма-ҡаршы ултырып һәм лоттар дила карауат яғынан килә. «Беренсе сиратта, - уны уйламайҙар. Ҡарағас, уның йөҙө ҡарая һәм ул усмехаться. «Уңайлы булыр ине лә бит һин, әгәр һин был әйберҙәрҙе төшөрә ине - мин булам, Хэллоуин өлөшө? Ул ауыр күренә.
  
  
  Ул качнуться битлек, етди ҡарашлы күҙҙәре күрҙе һәм уны ҡараңғы. Уның ноталарын сәйер яуап була. «Мин уны әлегә ҡалдыра хуп күрә, владимир Карте. Мөмкин булһа - һуңыраҡ? Поспать тағы дарыуын эсеп һәм йәнә һеҙ тейеш, ә һеҙ кире ҡайта һәм һуңынан уны.
  
  
  Ул саҡта битлек төшөрә. Һин риза?"
  
  
  Формальность кәмей. Һәм тағы ла бер сигарет закуривать ник йылмая. «Мин риза, тик мин дарыу тураһында бер нәмә лә белмәй. Һуңғы йотом һөт һалып як! Һәм, ғөмүмән, уны өлгөргән тип ирешә? Хәҙер ул үҙе хәрәкәтһеҙ чресла украдкой ҡото алына. «Был... э-э... унда ниндәйҙер сәйер эффекты».
  
  
  Лотта дила әгәр белгән, уның рәүешендә булып, уның ниндәй билдәләр бирелгән. Шулай ҙа дуҫтарса йылы һәм тауыш булған һәм уны, ул ҡасан әйткән: «тамыр помещено Был - ҡырағай төрө бәшмәк, тау түбәһендә торған үҫә. Бик һирәк. Был һеҙ ҡабул итергә тейеш, владимир Карте. Ул белә. Мин үҙем ауырыу янында бейек булып. Һеҙгә еңеләйтергә тамыры ҡушып санги долларға төшкән - был кире осраҡта ул һауаға разрежать ҡулланылмаһа ».
  
  
  Дьявол N3 ҡара битлек. «Унда өҫтәмә, билдәле бер һөҙөмтә буласаҡ», - тине ул йөҙө менән невинный аңлата.
  
  
  Был юлы ла шик - мерцать һәм ҡара күҙҙәре тоҡанып. «Бәлки», - тип Дила Лоттар. «Һәм, бәлки, файҙалы ла күҙәтелә. Әммә беҙ эштән ҡайтырға тейеш, владимир Карте. Ул бер аҙ киткәс тейеш. Беләһеңме, мин үҙ бурысы була.
  
  
  Нику ҡыҙыҡ булғас, был бурысты ла ыжғыр ҡар ҡамау һәм шуның өсөн шторм масерь төн яңғыҙ булдым, әммә ул һораған. Уны тыңлап, һирәк кенә ҡырыла, штопор өсөн бирелә.
  
  
  Аҙна элек, көнө килеп еткәнгә тиклем ялға Карте ғилми-нәшриәт өсөн, барғанда ла гонец-Масерь. Төргәкләү был ҡағыҙ киҫәге бар, һәм ул вафат булғандан һуң ярты бирешмәй. Әммә уның шерп була, ҡыҙыҡһыныусанлығы менән үпкәләп, уны башҡа юл ҡалаһында үтәсәк һәм бөтә тирә-яҡ кайтс ламар. Хәбәр, уның несса, нацарапывать булған ҡан - кеше ҡаны үлә. Тағы бер хата яһай ҡытай агенттары - атып ҡал lingaa һуңынан уны эсеү түгел, тикшерергә, тип, үле лама.
  
  
  Ника һорай: «Һеҙ шулай уҡ был хәбәрҙе бар?»
  
  
  Лотта һуҙҙы һәм ҡағыҙ битен тупаҫ тармаҡ тирәләй киң дила эму карауат аша һурырға. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Ih бармағы яҡтыртыу, тойоу һәм ғилми-нәшриәт комплексы, электр тогы как будто эго тетрәндерҙе. Уның бармаҡтары еңелсә ҡалтырай күҙҙәре яҙмалары кимәлен күтәреү. Хоҙай, уны һаҡ булырға тейеш! Ауырып ҡайтҡан!
  
  
  Был яҙмала уның буйынса бер нәмә лә аңларға мөмкин. Күрәһең, был ысынлап тип яҙылған ҡ кеше вафат булған - тауыҡ нацарапывать шатко нацарапывать эҙҙәре. Ул тәьҫорат барлыҡҡа килә, уның уңдан һулға тип уҡырға кәрәк. Дилә менән уны эго лоттар озадачивать төрөндә кире ҡайтарабыҙ. «Ҡурҡма, һин тип мин уҡытыуҙы тап ошо».
  
  
  Дьявол йылмайған битлек уны күрер өсөн түгел ул, әммә уның тоя. «Урду телендә был», - тип аңлата ул. «Һин юғары формаһы - ойоштороу эго ҡайһы берҙә дин әһелдәребеҙ ҡулланмай. Был да күп нәмә тураһында һөйләй - уның ваҡыты ла булманы. Ябай кешеләр уны үлтерергә була, ул һеҙгә үҙен бирәсәк өсөн, владимир Карте. Был - ҡытай агенттары. Был тапшырыуға ул кеше һеҙ минән һорағыҙ - AX, - һәм, был ҡытай агенты, күрәһең, ошонда туҡтаны артылыш аша юл буйынса кашмир. Ул шулай уҡ, тәҡдим итеү, уның өсөн заполнить незнающий һәм, был ...һеҙ нисек әйтергә?
  
  
  «Подыгрывать эму».
  
  
  Ул кивок булыуы шикле. «... Эйе, мин һалдым, - тип,-шулай был ырыуҙарҙың. Һәм ул шулай эшләй. Алдаҡсы үҙ ваҡытында килә, дөрөҫлөк һеҙҙең оҡшаған була, владимир Карте. Эээ подыгрывать ... ... ул. Уға күп һорауҙар бирҙе. Ул да. Мин уйлайым, мин уны ышанам - ул подозревать, мин дөрөҫ белә, - тик мин түгел, тип уйлайым, - тине ул миңә бер ни ҙә мөһим. Шулай бер нәмә әйтмәй уны эму түгел, ул тағы ла белә, йәки белергә мөмкин еңел ине. Сәбәбе ябай - уны бер нәмә лә белмәйем, был эго ҡыҙыҡһындыра алыр ине. Нисек инде мин, - ти уның юғары гекатаның жрица түгел, ә йәшерен агенты йәки шпион. Минең икенсе план роле булырға тейеш, пассив - ул мәғлүмәт бирергә ваҡыт булырға тейеш, әгәр уны мөһим тип иҫәпләй. Һәм бөтә тауышҡа. Лин әммә эсеп үлә, һәм уның кем булыуы менән мөрәжәғәт итеүе - ул гонец шуға күрә миңә ебәрерһең ».
  
  
  «Һеҙ һәм беҙ мөрәжәғәт ебәрҙе эго - тимәк, сездә бар, бында быуын-быуын тапшырылды, ҡала Ла-Масерь!»
  
  
  Дьявол кивнуть битлек. Абсурд ee неон тауыш. «Эйе, быуындан быуынға тапшырылыр булған. Яҡшы йәшеренгәйне. Мин уны бер ҡасан да ҡулланыуҙы иҫкәртеүҙең башҡа осраҡта кеүек етди ҡурҡынысы - тирә-яҡ ҡытайҙың патруле һәр ваҡыт буласаҡ, ә махсус машиналар уларҙы барыһы буйынса ҡайһы бер булыр - тапшырыу ине, беҙ уларҙан йәшерен өсөн ҡулланыла тип табылған? »
  
  
  «Радиопеленгационный аппаратураһы», - тине ғилми-нәшриәт. «Эйе, b - улар булмаҫ ине. Тик, күрәһең, был һиңә, ҡул менән барып, Дила Лоттар. Ҡытай һалдаттары түгел, һеҙ булаһығыҙмы? "
  
  
  "Юҡ әле. Ул, ышан, был ваҡытта улар тураһында белә. Һәм ул булды шатбыҙ, былар барыһы ла ҡасан тамамланасаҡ - был насар эшем өсөн ул әҙерләгән. Унда ҡатын-ҡыҙ һәм ҡурҡмайыҡ! »
  
  
  «Һин әлегә барыһы ла яҡшы», - тине эй N3. «Яҡшы, беҙ ҙә юғалған һин, Дила Лоттар. Ысынлап эштәр тәртипһеҙлек. Беҙ бер нәмә лә ялған агенты был хаҡта белә ине, әгәр ҙә һеҙ - һәр хәлдә, шул тиклем көҙән, әлегә ул да етди зыян килтерә. Әлегә ул түгел, ә уға бик алыҫ ".
  
  
  «Дүрт көн элек ул ҡайтып китте».
  
  
  «Артылыш аша кашмир?»
  
  
  Ул кивнуть. "Эйе. Үткәргес бар, пони һәм алты йәки биш кеше. Бында уларға ла ҡала, ҡала Ла-Масерь - һауа торошо яҡшы булыу ваҡыты, улар лагерға һәм тарлауығы ҡыйратты. Минеңсә, был ҡытай һалдат формаһы булып тора. Әммә былар фараз ғына - ih уның үҙе янында тота.
  
  
  
  Минең ҡыҙым түгел, хатта улар менән уртаҡ нәмәләре бар, тип, һалдаттар өсөн бик йыш осрай ». Лотта смешок үҙенең кесе Дила мөмкинлек бирә. Шулай уҡ Нику күрһәтә, тип ул тауыш нотка лукавство уны тотоуы, әммә башында проигнорировать - әгәр шулай булмаһа, ул - ҡәтғи һәм үҙ эштәре менән шөғөлләнә дауам итә.
  
  
  Уның күҙҙәре протирать; одного хис итә ул тағы. Һуңынан әйтте: «Тимәк, эму һин бер нәмә лә әйтә алмай. Тик әйтте ул һиңә? Был уның белергә тейеш.
  
  
  "Ни. Тик уның бынан карачи ҡалаһында йәшерен миссияһы менән йыйылды. Ул, estestvenno өсөн, түгел, тип әйтергә була. Ул эшләгән төрө, эму тип ышанам, һәм дә бик күп һорау биргән - мин, тип ҡурҡып, мин уны еретиклыҡта, Лин һәм отель ҡушылып эсә алманым ».
  
  
  Карачи! Пакистан! Хәҙер һүҙҙе иҫкә N3 Хоука. Ҡытай ҡағылыуы мөмкин булыуын тырыша ҡыҙыл инд-пакистан бәлеше. Кәстрүлдә ҡайнап тотола. Күрәһең, дөрөҫ Хоук ҡый. Әгәр, һис шикһеҙ, был алым ғәйептен була алмағанбыҙ, хәйлә, ник юл менән ҡыҙыҡһындырыу өсөн, бында шул эштәрҙең тамамланыу ваҡытын әле-әле.
  
  
  Ни-ни уйлай алманы ул. Дөйөм танылған буйынса, шул ваҡытта ул бик уй тамуҡ түгел, уның аҫтында булһа ла наркотик, хоук әммә уның менән риза булмай, сөнки был эште, һәр хәлдә, ҡапҡан булды, ярыштарға йәлеп эго өсөн үлемесле. Әгәр ҙә был дөрөҫ, ялған агент, асыҡтан-асыҡ һуң ҡалдыра ине. Икенсе эш, был эго босс түгел, агент һәм пекинда көтә, сөнки аҙ тотоп ih тип табылды. Улар белмәй ине, тип тупаҫ һәм тупаҫ һәм цру тибет ax биргән аппарат була. Тейеш булған, ҡомарлы уйындар уйнай, уларға бер ни булмай, уңыштарына ҡарап, уның һәм был мөмкин түгел.
  
  
  Ника ҡысҡырып әйтте: «Мин ул көндө барлығы дүрт ҡалышмай. Акмулла уны эго. Рәхмәт һиңә, Лоттар Дила ».
  
  
  Һәм уның карауаты янына килеп баҫҡас, янына баҫыу менән уның өсөн. Уң ҡул осо менән ҡыҙыл эго достучаться тиклем һуҙылыусан, был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс һәм тотҡарлана. Ee тире һалҡын буласаҡ.
  
  
  «Мин шуға ышанам, владимир Карте. Хәҙер мин уға барырға тейешмен. Һин һәм яңынан һин тыныс ... һаҡлау һәм дарыуҙар ҡабул итергә тейеш.
  
  
  Ника таптым, тип, ҡулда цепляться уның өсөн. «Һиңә әйтәм, - тип ҡайтып, Дила Лоттар. Һин һәм мин туҡтай алмай карте мистер тип атала? Иң яҡшы ғилми-нәшриәт була - дуҫтарса.
  
  
  Оҙон ҡара йырыҡ аша уның күҙҙәренә ҡараны һәрсәк битлек кейгән иблес. «Мин уның һүҙҙәрен тотам - ғилми-нәшриәт. Улар ҡайтты. Мәҫәлән, бер сәғәт ваҡыт үткән. Әммә әгәр һеҙҙең дарыу һәм тыңлаулы ғына ҡабул итеү - шайтандан һаҡлау, һеҙ беркасан ла был ҡытай, әгәр ауырыу ».
  
  
  Усмехаться ебәрә һәм ғилми-нәшриәт уның ҡулында. «Яҡшы, уны эго прима. Тик иҫкәртеү - серҙәремде һинең үлемесле булыуы мөмкин. Жаль һин булһаң, мин һине был эго эсергә мәжбүр! "
  
  
  Хәҙер уның стон булды уйымда. Уны ҡарағас, уны һәм тағы бер ҡат йылмайып битлек аҫтында тойоу. «Пожалеть мин түгел», - тине ул. әлбиттә. «Мин санги тамырҙары тураһында белә. Һине оноторға тейеш түгел һәм, ғилми-нәшриәт комплексы, юғары гекатаның жрица әгәр ул, мин ҡатын-ҡыҙ ҙа була. Һин әйләнеп ҡайтыуға ул ».
  
  
  Ул ҡасан юғалған булһа стон, ник әйттем: «әйтерһең минең үткәргес, Хафед? Ышанабыз, һеҙ заботиться тураһында яҡшы nen.
  
  
  Ул рассмеяться, көмөш ҡыңғырау тауышына оҡшаған һәм был бүлмә булһа, нәҙек, әммә резонанс.
  
  
  - Мин һине насар таратыу тураһында ҡайғыртыу, Нигы, әммә минең хәстәрлек гекатаның жрица. Унда ла тыйыла - улар ҡатын-ҡыҙын да. Йәш ҡатын. Йәрәбә улар уйнатыласаҡ, счастливица һәм ун булмай ».
  
  
  Ул юҡҡа сыға. Нацистарҙың машина скрипт көсһөҙ, маймыл һәм баҡыр урын ҡайта башланы.
  
  
  Гер һәм түшәмгә ҡарап ятҡан карауат N3 жим. Бәхетле еңеүселәрҙе ун! О, Хоҙайым! Ул өмөтләнә, был буласаҡ хафед формаһы.
  
  
  Бер нисә минуттан тағы ла бер ҙур түңәрәктәрҙе тура килә уға әбей һөт менән ячий. Ника эсеүгә ҡаршы тора. Подыгрывать ала, бөтә маршрут үтә. Хәҙер уны белергә, тамырҙарына санги был, тип, беҙ уның булмаҫ ине, наркотиктар эротическое ла була. Афродизиак. Моғайын, уларҙы артыҡ Хафеда накормить-ул шул уҡ булды. Неудивительный, тип, ҡыҙ сират теҙелгән.
  
  
  Тикшереү уның үҙ выжданын һөнәр - берҙән-бер, уның ҡасан нимә тураһында ҙә борсолма - асыҡ һәм ул таба. Был мәлдә уның бөтә эшләргә мөмкин. Улар бәйләнеш урынлаштырылған. Ул белә, белмәй булһа кәрәк. Хатта Ҡарсыға ла көтә, тип, ул артылыштар аша ҡараҡорум буран ярып.
  
  
  «Шулай булғас, музыка һәм ҡыҙҙар бейеүҙәр индереләсәк», - тине үҙенең N3, расслабиться күҙәтә һәм, мин ҡалған күмер һалып тырышманы ла кеүек жаровня гекатаның жрица. Одержать Эму юғалтыу булды, үҙенә яҡшылыҡ тыш, туҙған һәм бер аҙҙан артыҡ булмаҫ. Эйе, күренергә, алда тағы бер төнөм. Беҙ уны бер секундҡа ла шикләнмәй, лоттар дила ҡайтырға тип, - уның тауышы вәғәҙә ителә.
  
  
  Бер ҡала, кескенә булһа зудин мейе эго. Унда уның бер ниндәй ҙә документ күрһәтеүен һорай һәм ул эму нәмә түгел. Әлбиттә, ярамай булыу көтә, тип, алтын урҙа һ тураһында белә, әммә ...
  
  
  Был фекерен ул ырғытты. Лотта Дила йәш булғанда, ашығыс хәл эләгә һәм любительница. Был хаҡында ла хәстәрлек күргән. Һәр осрағы уның үҙе ҡоралы булыуын, һәм эго смекалка -
  
  
  Йәки уның аҡылы етерме? Ул обнаруживает, тип карауаттан шыуып буйынса һәм көлөп. Мин уның гекатаның жрица тырышып ҡарай, йылмая ласково сыға һәм, тағы эго заперта.
  
  
  Юғары ноталарҙы ғилми-нәшриәт тауыш ишетә.
  
  
  Үҙ-көлкө Эго. Әгәр Хоук эго генә күрергә мөмкин ине әле! Моғайын, гонаһтары ғәфү ителә һәм әхлаҡ тураһында лекция уҡыны эму! Көлкө ғилми-нәшриәт яңынан тоҡанды. Перьевой маҡсаты булып Эго мендәр, йөҙөү иңенә төшә. Бүлмәгә йомшаҡ булып, ворсистый, йылы һәм диктор - яҡ асыҡ бассейн һәм уның тиклем ниндәй эштәр?
  
  
  «Мин бында ҡалһам да ябай ғына хәл итә ала ине», - тине ул бүлмә. "Бер ваҡытта ла ҡалдырмай! Ждет мең ҡатын-ҡыҙ ир-аттар! » Ҡурҡытып! Уның бөтә тормошо һәм иҫке хафед кинәнес ала алыр ине!
  
  
  Башы ул, тип, уның төшөнсәһенә эйә түгел, Лоттар Дила кеүек күренә. Наплевать эму була. Был ҡатын-ҡыҙ булыу, йомшаҡ, хуш еҫле һәм бөкләнгән. Бәлки, был битлек алмауы - бәлки, уның ошо ысын йөҙөн! Эму тиң тиң була. Ваҡыт үтеү менән бындай ир-ат затын яратам өйрәнергә мөмкин ине - һәм булманы, тип хис итә әле, күп ваҡытты алмай!
  
  
  Ауыҙ мендәр бер һүҙһеҙ Карте ғилми-нәшриәт комплексы, көлөү өсөн баҫтыра. Шулай булғас Эму яҡшы - яҡшы - яҡшы ...
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  Үлем татлы
  
  
  Задремать ғилми-нәшриәт комплексы, әммә шунда уҡ просыпается, ҡасан ишетеп, маймыл кеүек баҡыр качнуться үҙ күсәре. Ҡырҡа һуғыр ул сил н, буталсыҡ аңлап, уның менән нимә булһа - беҙ был турала түгел, заботиться күп, һәм беҙ ниндәй ҙә булһа һөҙөмтә. Был аҙғынлыҡ nen ҡайнай.
  
  
  Мерцать итеү бүлмәләренә веб-масляный лампа. Светящ Жаровня ҡыҙыл оло күҙҙәрен. Лотта Дила бүлмәһенә ингән, һәм уның өсөн скрипт захлопываться менән маймыл. Бер нисә фут һәм уның карауаты янына килеп туҡтаны. Ни тиһәң дә, улар бер береһенә ҡарап.
  
  
  Дьявола хатта уның юғары масат булып тора. Эйәк тиерлек еткән тиклем уны эго. Берҙән-бер ул булып, сарим оҡшай, нефрит буйынса ебәк күлдәк күренә. Унда уға тире аҫтына, хуш еҫле һәм промасленный яҡшы, ҡарт фил һөйәге гениаль фликер. Яғымлы аҡһыл-һары. Уны ҡара ебәк сәстәреңә, үҙе иҫ киткес ауырлығы, тараҡ тотоп гәрәбә һәм юғары күтәрелә. Бәләкәй ауыҙ Ee булып, дымлы рауза бутоны раздавить, һәм ул ҡасан һөйләй ниһайәт, уның тештәре блеснуть ярымҡараңғылыҡта була.
  
  
  «Мин яратам һине, ник?» Ул усмешка була тонра.
  
  
  "Мин һине яратам!" - Карте ғилми-нәшриәт тине. "Бында бара."
  
  
  "Юҡ әле. Мине ашыҡтыра ла." Ун томлыҡ булып тора. «Мөхәббәт менән түгел, ашыға - крәҫтиән һәм наслаждайся уның менән күберәк».
  
  
  Нахлынуть ғилми-нәшриәт теләге килә. Бындай боҙмаҫ стремительность барырға мөмкин, ләкин уның үҙен контролдә тота алмай! Уның һүҙҙәре эйә булырға тейеш. Әлеге ваҡытта! Ошо секундта, ошо минутта! Вскакивать уның менән һуғылған, өҫтәрәк выскальзывать өҫтөнә елән һәм шор.
  
  
  Эго тырышлығы менән һөйләшеүе еңел ауырыу. - Бында килегеҙ, - ул тағы прохрипеть. "Сыч а!"
  
  
  Уның эргәһендә төр Дила ахнуть Лоттар. Унда ҡыҙыл хәрефтәр ауыҙ түңәрәк ойоштороу тураһында «» флаг башҡарыу рөхсәт булды. Засмеяться уны: «Һин хаҡлы булып, ғилми-нәшриәт комплексы, ҡәҙерле. Ул тамырым булып санги тарыу! »
  
  
  Ника уға бер аҙым яһалды. Nen ярһып ҡабынған булам. Ниндәй шайтан - әгәр был аҡһыл-һары булып сыға һуңынан бөтә разнять завитками уның эго көсәйә, уны быуып ине ул! Шулай булғас, уның ярҙамына эму!
  
  
  Уға оҙон аяҡлылар дила лоттар ал күрһәтә. «Карауат яһап ултыра», - шым ғына уны бойора. Ника табылыр, тыңлағанда. Дөрөҫ әйтәһең, эй буйһонорға тейеш. Башҡа мәсьәлә. Был тиклем өсөн асып мгновений Эго һүнә һәм юҡҡа сыға.
  
  
  Яланғас карауат ултыра һәм n3 нах ҡарарға була. Лотта Дила килде ул әкренләп. Ул беренсе тапҡыр күрәм, - тип уны балет өсөн юғары каблук тапочек ҡыҙыл булды. Әлеге ваҡытта улар несочетаемый тойола.
  
  
  Унда барлығы ун ике дюймдан туҡтай уның. Яҡуттар бик ҙур ут күреп балҡыһа ул, уның кендек ҡырҡҡан, күлдәк аша уның балҡып күренгән, күҙҙәренә нисек манить. Ee подтянутый тормош һәм яҫы булып, төҫө ҡуйы һарғылт төҫтә. Ул наклоняется өсөн, уны үбеп, бәрхәт һәм һалҡын була был.
  
  
  Әммә был эго яурынына ҡулын эткә һәм лоттар эму дила һаҡ булығыҙ. Ҡайнар ирендәренән үбеп уны эго өлөшө дымлы була, һуңынан бер аҙ алыҫлашҡас. Ул ҡулын күтәреп, шведтар һәм ҡолап, аяғы тайғаҡ, тип непорочное оҙон пен уны йыуа. Трепет нах n3 с ҡарай. Тәнең талап иткән эго пульсын һәр һүҙ. Ниһәйәт-камиллыҡ был ҡатын-ҡыҙ булып ҡалығыҙ! Максимум - плюс! Йәғни, теләгән һәр ир-егет нимә тураһында хыяллана һәм мәңгелек! Шик һәм ҡурҡыу солғап эго на мгновение - ул хәҙерге! Ул уны төш күрҙе - ул препараттар тәьҫирендә уны ғына күрәбеҙ!
  
  
  Уның ҡулын күкрәгенә тирене һәм лоттар дила наклоняется, һутлы ҡауын был эго һуҙып иркәләүе өсөн. "Токио!"
  
  
  Ника Карте буйһона. Был төш түгел. Ee күкрәген йылы буласаҡ, һалҡын, йомшаҡ һәм һығылмалы. Соска накрасить задорный ныҡ бәләкәй ине. Уларҙың еҫе хуш еҫле булыр, уны эго киҫтереп үтеп инә башлағас, уның үҙен ih теле һәм обмывать целуя девушек. Уны күреп, аңһыҙҙан тиерлек, тип, уны күкрәгенә алтын тирәһенә спираль һәр төшөрә. Был ғәжәп түгел, бигерәк тә күренә. Хәҙер нәмә булһа ғәжәп түгел - барыһы безупречно булды, һәм барыһы ла тәртиптә, шул тиклем булырға тейеш.
  
  
  Лотта Дила ултыра, матур аяҡтарын киреп киң, маҡсат һәм яурынына элек бирелгән була, ә яҫылығы таз алға ҡуя. Унан бармаҡтарын шыма сәс ғилми-нәшриәт комплексы буйынса үткәрелә. Таз хәрәкәте түңәрәк волнообразный ул хәрәкәтләнә. Түҙемһеҙлек уны эго обыскивать бармаҡ була. Ул застонать һәм ул килде, һәм корчиться йыланға әүерелде, уны һәр выискивать ҡулы серей башлай.
  
  
  
  Шунда, запыхаться менән һоҡланыу, уның эму н карауатына ҡоланы. Аяғы оҙон кәүҙә тирәләй дисках эго стискивать Ee бәрхәт, үҙ теләген ҡәнәғәтләндерәләр һәм тәжрибәһеҙ булды, байҙар уны көсһөҙләндерә, ҡыҙыл ҡот осҡос көсөргәнеш, ул эго киҫәктәрен йолҡҡослай. Ҡасан башланды ругаться ғилми-нәшриәт комплексы, әрнеүле терелтеү, уны үҙ ауыҙын ябырға эму.
  
  
  Ауыҙ Ee һаран булған, хатта аяуһыҙ. Засасывать ул, уның, уның телендә ходят менән аҡыл һәм, теләге тағы ла нығыраҡ ҡыуа эго. Вампирский ашҡыныу менән уны эго үбеп, мурт бәләкәй тотҡалар һәм ул уның менән уйнай. Йыйындң булды был! Потянуться та уны ғилми-нәшриәт. Чертовый чушь туймаҫ был!
  
  
  Лоттарҙы артыҡ булғаны өсөн уны тиҙ Дила. Тип йырлап, ee өйөмөнә, бер ҡулы майҙа ҡойоп плотина выскальзывать эго. Оло бармағын ирендәренә уны эго һыу ҡулланыу. «Тыныс ята», - улар бойора. «Шым ғына тыңлап ята һәм, минең амплуа. Шулай уҡ ул һиңә бик ныҡ теләп, мин һине нисек теләйбеҙ, - әммә бының булыуы мөмкин түгел! Ул юғары гекатаның жрица - девственность ул ант бирә! »
  
  
  «Иң ошо хаҡта уйланырға ваҡыт!»
  
  
  Йәнә уны эго бармағын ирендәренә ҡағылып. «Мин әйттем молчать! Улар тине. Уның аңлатыуынса, - пожалеть һәм һинең дә, минең ғилми-нәшриәт. Фәйләсүфтәр, сабыр ғына. Һәм башҡа ысулдар бар ҙур ләззәт килтерә. Һин хәтерләргә тейешһең, ҡайҙа һин, минең ҡәҙерле. Был ҡушма штаттары түгел, ҡайҙа барыуы, хатта мөхәббәт, эшләнеп спешка ҙур. Был Тибет, Һиндостан бик яҡын ә беҙ - һеҙ беркасан ла Камасутра тураһында ишеттек? »
  
  
  Оҙаҡ аша наркотик томан ярып N3 етерлек булһын, тине, - тип ул, ысынлап камасутра тураһында ишетеп, уның уҡыусыларынан нимә ул, һәм уның ҡәһәре буласаҡ, әгәр ул әлеге ваҡытта әҙәбиәт менән ҡыҙыҡһыныу эротическое индуистар!
  
  
  Татлы балынан ауыҙ иткәндә уның теле струйка әүерелде, һәм уны шептать: «альтернатива Kamasutra телгә, ғилми-нәшриәт. Икенсе ысул. Шулай итеп, һеҙ күрмәгән, һеҙ йыйылған тупик-мин - хәҙер шуға күрә тынысланығыҙ, сабыр һәм фәйләсүфтәр благоуханный менән мин баҡсаға барам. Күҙ йомоп, минең ҡәҙерле, һәм уйланған булмаған. Аңларға тырышыу, уның менән шөғөлләнеү - наслаждайся ғына. Ответ уның һиндә йәннәт! »
  
  
  Уставляться карте түбәһе ғилми-нәшриәт комплексы була. Күрәһең, уның берҙән-көсһөҙ яҡтылыҡ лампалары хәрәкәте масляный. Лотта Дила ҡалдырып эго на мгновение - ул насар ишетә ялан аяҡ скольник уларға, - бүлмә ладан һәм еҫе буйынса тарала башланы. Жаровня уны эго ташлап булмай. Янъял матдәләр һәйбәт булып янған ағас, еңел һәм ценымногие татлы ғына, саҡ-саҡ күренә һәм кәүҙә менән еҫе.
  
  
  «Тәрән һулыш», - прошептать ҡатын-ҡыҙ. «Тәрән һулыш - был һезгә ярҙам итә алыу рәхәт».
  
  
  Ғилми-нәшриәт буйһона. Ниндәйҙер ул белмәгән итеп, хәҙер мәңгелек эй буйһонған була. Лотта юғары булған гекатаның жрица Дила - эго гекатаның жрица! Ул һәр саҡ буйһоноулы эй була. Ул тейеш! Собачья шундай рәхәтлек килтергән һәм уны эго эму баҡсаһына алып благоуханный алмашҡа килә! Уны уйлап, бөтә был ярайһы кипте һәм, ысынлап ҡырҡып булмай. Яҙмыш! Кармен! Ниһәйәт-үҙ тәғәйенләнешенән тыш, уны башҡарып - был урында ни өсөн йонсотҡос ул тағы шул тиклем майлы, эшләү өсөн - өсөн нимә эшләргә? Уны бөтөнләй онота.
  
  
  Лотта у эго Дила аяҡ эшкә урынлашҡан. Ул төҙөк ee ботло үксә үҙ тойғо, хис, нескә бармаҡтары уның эго янбашы өҫтәрәк үҙгәреүсән. Бөтәһе лә юғары һәм юғары - оҫталыҡҡа бармағы, ышанғандар һәм тыуҙыра. Юҡһа ғилми-нәшриәт комплексы, тип башлаған саҡ-саҡ ҡалтырай.
  
  
  Был эго чувственный араһында булған һуғышты йән эйәһе, сөнки ул хәҙер яманһыулыҡ возбуждаться, интеллект һәм эго. Инстинкты һәм эго. Джуда буйынса унда бронза булды, кескенә-эго мейе төпкөлөнә барырға булһа, кистән эго. Ҡаршы нимә? Уны белә, һәм, ҡурҡыныс тиерлек, барыһы эму тиң була.
  
  
  Сәйер башлай уның наҙын тойоу, дошманлыҡ менән аралаш, был ҡатын-ҡыҙ, ул эго бөлгөнлөккә шөғөлләнә. Ә әлегә, уны уйлап, беҙ ҡәтғи тип, беҙ һөйәр! Был ваҡытта тотоу мәле булһа, барыһы онотола башланы, һәм донъяла икәү генә тороп ҡала. Әлбиттә, был наркотик булған. Препараттары, интеллект һәм Киллмастер булып эшләргә теләгем юҡ, улар әҫәр мөхит агент булһа, ул шул тиклем яҡын булып ҡала камиллыҡтың аҡыл, тән һәм волейбол, йәшерен агенты тип, мөмкин булһа, һәм барыбер кеше булып ҡала.
  
  
  Ә Киллмастер булыуы бик, бик кешелекле.
  
  
  Ул шулай уҡ тоя, был, һәр хәлдә, әлеге ваҡытта, был көрәштә уның еңелергә. Бәлки, был юлы үҙ өҫтөнә ала, ул күберәк ала. Наркотиктар шул тиклем көслө булһа, шул тиклем насар булыуы, ә ул ваҡыттың бирә. Шулай ҙа ул ниндәй булырға тейеш-был һынау итеп һаҡлаусы аң-белем татлы булһа ла, хәҙер уны эго аша дусар була. Шул ваҡытта ул беренсе тапҡыр ишетә һәм ул стон тойоп, был теләк уның эго хистәр бүленә.
  
  
  Ул пошевелиться алмай. Әйтә алмайым. Әлеге ваҡытта тыныс булыу теләге уны бер ниндәй йөҙөүсе утрау. Улар ғаләм бер була. Нимә була ул. Юҡ. Ниһайәт маҡсатына иреште индуистар камиллыҡ ул - Нирвана. Ни!
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  Тупаҫ уянып
  
  
  Ҡасан просыпается N3 нисә сәғәт үткәс, уның бер булыр. Масляный бөтә лампалар менән бысрата, һәм бүлмә янған һарғылт-көрән яҡтылыҡ. Улар күпмелер ваҡыт ятҡас, наркотиктар менән көрәшергә тырышам, үҙ аҡылы прояснять тырышып, уны кем, ҡайҙа һәм ни өсөн. Был файҙаһыҙ була.
  
  
  Береһе уның тураһында ғына уйлайым - ҡатын-ҡыҙ тураһында! Лотта Дила, әгәр мөмкин - әгәр ул ҡатын-ҡыҙ түгел.
  
  
  Ваҡыт төшөнсәһе тураһында ғилми-нәшриәт юҡ - Ул күҙ алдына ла килтерә алмай, нисек булһа ла уның оҙаҡ-Масерь. Бәлки, был минут, сәғәт, көн, ай, йылмы - мөһим түгел. Карауаты янында ултырып менән таныш сынаяҡ һөт яға, уны һәм уның эсеп, һыуһынын ҡандырыр өсөн хәтәр - мин беләм, был-наркотик, наплевать һәм эму була. Ул бүлмә стенаһы буйлап атлап, шулай уҡ шәрә, үҙе тыуған көнө тип. Подстрекать препараттар эго. Унан еңеллек алырға тейеш.
  
  
  Тиҙҙән ул килер. Ярты сәғәт үткәс, мин өс йәш хихикать гекатаның жрица әбей индерергә тырыша. Йыуылып улар булмаһа, бик яҡшы һәм ярашлы надушить-монгол - шулай уҡ еңеллек һәм ждет, һәм нисектер уны. Бушҡа түгел, уларҙы ваҡытта юғалта. Ника карауат аҫтында уларҙы һәм йәш күкрәгенә ҡуйы көрән тәпәй эго уратып һығылмалы һәм сабылды. Беҙ уларҙың һүҙен һөйләргә по-английский, ә белмәгән кешеләрҙән түгел, тибет буйынса бөтә ax, монгол йәки ниндәй ҙә булһа башҡа. Был әһәмиәткә эйә түгел. Үҙ телемдә улар дүртәү тирәләй уйланғанда, lingua franca, хихиканье һәм тирә-көлкө.
  
  
  Ҡасан иғтибар ғилми-нәшриәт комплексы, тигән ул, ахырҙа, хатта наркотиктар менән эшләй nen, кесе буйынса гекатаның жрица - эй, алты күп булһа ла - билдәле бер көмөш һәм тирә-яҡ ҡаптырмалы тирәләй күрг үҙ кеҫәһенә йәшереп, с хихиканье, проинструктировать ғилми-нәшриәт комплексы буйынса дөрөҫ ҡулланыу. Был яңы һүҙмә-һүҙ яһаған кеше ул! Һуңыраҡ уның сәйер онтаҡ батшалыҡҡа ҡыҙыл булып, яҡшы втирать, яңы эго аҡылһыҙлыҡҡа килтерә. Йәш, айырым застывший сүл, ибри был, күрәһең, мөхәббәт белгән хәйләләре бар. Orgy, һәм артабан ғилми-нәшриәт уйларға ла түгел, бер нисә сәғәт дауам итә. Ризыҡ булмай, һәм эсә, һәм бер кем ih борсой. Ҡайһы берҙә ике бәләкәй менән ғилми-нәшриәт өсөнсө гекатаның жрица ҡалдырған, әлегә улар менән бергә һөйөү, һәр бер сүп-сар.
  
  
  Был ғәжәп түгел, бөтә ғилми-нәшриәт Карте күренә. Ул белә, сөнки наркотик аҫтында булды, быны танылған. Эму был бик оҡшай! Был уның теләйем! Мөғжизәле әйберҙәр - тамыры санги. Был ваҡытта уның байыҡ мөмкин түгел! Тыуған ашыу буласаҡ ул - ирекле була ул, донъя һәм түбәһе качаться на, Туҡһан туғыҙынсы Облако туғыҙынсы облако тарыған әллә барып етә!
  
  
  Билдәле N3 алмай башлағас, ҡалдырып ибри эго. Бер һуғыу уның менән бергә улар напрягаться на мгновение - киләһе бер мәл булған ул, проснуться был яғына ҡарана-ҡарана буйынса һәм оцепенение. Эму һалҡын була, һәм уның нерв подскакивать. Карауаты янында сынаяҡ һөт яғалы менән ултыра, уның һәм уның өсөн потянуться, маймыл распахиваться ҡасан баҡыра башлайҙар.
  
  
  Ирен сынаяҡ һыу эсергә йыйылған һәм ғилми-нәшриәт иренде. Ҡара уны йылмая эшләнмәһә, стон стон була. «Дила Лоттар! Уйлай ул, һин бер ҡасан да кире ҡайта. Улар-"
  
  
  Хафед тиҙ арала бүлмәгә инә. Тәү сиратта ғилми-нәшриәт да уны туҡтата алмай, сынаяҡ һөт һәм уны яғаһынан эләктереп иҙәнгә выливать. «Яҡшы түгел, күберәк эсә, сара. Минең уйлауымса, был күп инде һин допинг ҡуллана. Бик насар. Килем - беҙ тиҙ арала был урын уратып сыға. Бында ҙур ҡурҡыныс! »
  
  
  Ника карауатта шәрә ултыра, йөҙөн шырт һәм оҙатыусы почесывать йылмая. Хафед джо яҡшы булғас, егеттәр бик яҡшы, әммә уның үҙен бер аҙ юғары булыр. Һөт выливать ул был булырға тейеш түгел. Хәҙер иҫке...әбейҙән һорай тура килтереп эму эму
  
  
  Бәләкәй генә һары майлы шыйыҡса ҡыуыҡ менән эму хафед һуҙҙы. «Выпь, зинһар. Уйлай икән был, тип, һеҙ, тип ҡайтарғыс. Препараттары үлтерә. - Тиҙ арала эсеп, зинһар. Беҙ әҙерәк ваҡытты ала, сэр. Бынан убираться, хабба - мин уйлайым, ҡытай һалдаттары килә. Хәҙер улар бында булыуын иҫәпкә алмай, штормдар.
  
  
  Ника Карте, пошатываться, выпрямляться. Иҫке өсөн изге Хафед ләззәт алып, уның эсендә ҡыуыҡһыҙ эсеп, эгон башлай һәм рвать, бер - пахнуть матдәләр һейҙек һәм, моғайын, шулай уҡ тәмле була.
  
  
  "Уххх!" Ауыҙ вытирать уның ҡулында. «Нимә был, тегенсе алырға?»
  
  
  Ҡыҫҡа Хафед йылмая: «Здоровенный, ссать, сэр. Һәм башҡа әйберҙәр. Һин хәҙер йөрөй алмай, эйе? Мин һинең менән китә, хабба? Мөһим нәмә һеҙ уны күрһәтте ».
  
  
  "Йөрөй? Әлбиттә, ул йөрөй алмай. Һин нисек уйлайһың, уны бер нисә аҙым яһаны зашататься һәм... ғилми-нәшриәт комплексы, саҡ ҡолап. Тегенсе! Ул көсһөҙ булған, тип котенок.
  
  
  Смятение хафед на мгновение н смуглая йөҙө сағыла. «Минән ҡурҡа ул, - тине ул. Нику. «Тамыр санги был - бик насар, әгәр һин бик күп. Һәм һинең ауырыуыңа инде - помещено бер ҡасан ҡабул итмәй ».
  
  
  Идиотский N3 ухмылка менән һуғыуҙа селпәрәмә килә. «Был минең әсәйем әйткәнде мин изгеләрҙән мин тырышып, Хафед. «Санг бер ҡасан ҡабул итмәм», - тине ул. Ул мең тапҡыр әйтте: «был санги тамырҙары алыҫ булды, малай!»
  
  
  Хафед нахмуриваться. «Көлкө түгел, сара! Ҡытай һалдаттары килә, мин тиҙ номерҙары бер башын сабып өҙә. Бәлки һин түгел, ә мин. Һеҙ бик тырышып йөрөй, ә?
  
  
  Повалиться ғилми-нәшриәт һуғыу булды, көлөп. Смешные невероятно шунда барып булмай. «Шайтан һыуға йөрөшәбеҙ, Хафед! Бер ҡасан да күберәк китер ул! Ул күберәк йыйылған бер нәмә лә эшләргә, нисек был һәм башҡа сүп-сар прелюбодействовать ҡала! Һәм тауыш бөтә, дружище! Бында ул ҡала тормошонан ял һәм үҙең иҫәр! Миңә теләп ҡушылһа ла, иҫке дуҫтар?
  
  
  Хафед индереү сиратта уның ҡарғау, үҙгәрә тиклем инглиз, ҡытай, тибет һәм һин. «Сукин ул ҡәһәр һуҡҡыры», - тине ул ниһайәт. «Бәлки, миңә һине ташлай һәм ҡаса тора, сэр, был мин түгел, әммә эшләйҙәр. Һин-һәйбәт кеше. "
  
  
  Тихонько илай башланы һәм башы ҡулы тирене нигы Карте.
  
  
  
  «Һин шулай уҡ яҡшы кеше, Хафед», - ул илай. «Ысын дуҫ. Һин уны яратам!"
  
  
  Ах буйынса агент һәм үҙенсәлекле йөҙөнә ныҡ һуҡты килә уны эго Хафед. «Мин бик жаль, сэр. Әммә шуны бер ҡасан да эшләйек! Сөнки ваҡытты күп алмай! »
  
  
  N3, ул бер кемдеке киҫәге ҡулын һындыра алмай, илай дауам итә. Ахыр сиктә, бер ҙә булһа Хафед - эго бәреп Хафед баҡсаһы хуш еҫле! Хафед ожмах үҙе емерә! Буталсыҡ, ҡасан эшләй башланы ҡайтарғыс, аяуһыҙ ысынбарлыҡ хафед ғилми-нәшриәтендә донъя күргән эмиссары. Иҫегеҙгә төшөрәбеҙ эму, ғилми-нәшриәт комплексы, йонсотҡос тураһында шундай эштә, нисек эшләүен, рәсәй тораҡ пункттары, бурыс! Хафеда, ул ненависть! ...Уны үлтерергә бәләкәй ҡамасаулай сук
  
  
  Эго ҡайтарғыс зарарланған эсәк молоток! Скатиться менән һуға һәм ул изрыгать башланы. О, хоҙайым минең, - алдаҡ больно! Буйы ун метр ята һәм ул үҙ рвота, башын күтәрә алмай, уның рвать, изрыгать һәм, ысын күңелдән теләйем һәм уны үлем.
  
  
  Мантия кейгән һәм, ниһайәт, уны тупаҫ аяҡ күтәрә алмай. Уның рөхсәтенән башҡа башҡара флаг табып биргәйнем, тип эго ҡоралдары юғала. Уларҙың барыһы ла юғалды - Вильгельминаға, Гюго, Пьер!
  
  
  Карауат осона ышҡып, силур һәм нигы була. Эго күҙе утлы соҡор булған, ә подпрыгивать наковальня гөбөргәйел. Ҡара уны смущенно Хафед. «Ғәфү итегеҙ, моғайын, уның ниндәй юҡ-шул уҡ ваҡытта. Хәҙер ул сәғәтенә? Ниндәй көн? Ә һин ҡытай һалдаттары хаҡында бер ни ҙә һөйләмәне?
  
  
  Тармаҡ өсөн Хафед дернуть эго. «Хәҙер үк барып. Тиҙ эшләргә! Һин уны күрһәтә, тип таба - шунда һөйләшербеҙ.
  
  
  Ника диуар аша маймыл өсөн хафед баҡыра артынан эйәрә. Коридор тар була, йылы һәм юғары ҡаҙаҡлау. Ул аҫҡа табан тайпылышһыҙ бара. Был уның тимер юл күрһәтә лампа бр масляный.
  
  
  «Мин иблис менән күп йоҡлаған», - хафед буйынса юлдарын аңлата. «Ҡайһы бер әйтер, бер юҡ. Күп һөйләне. Һуңынан нисек төшөрә ул. - хәҙер йоҡлай. Уның тамырҙары санги ала, ә ул юҡ. Мин рут кәрәк. Әлегә ул йоҡлағас, мин уйлайым, ул нимә әйтте - булған ниндәйҙер эштәр бик дөрестен. Эҙләнеүҙәр өсөн яҡшы ваҡыт - мин шулай тип ҡарайым. Аңлап, медитация, доға хәҙер бөтә ҡала һәм ибри. Улар был урынды табыуҙы ».
  
  
  «Афарин», - проворчать ғилми-нәшриәт. Угрюмый күренә, был хаҡта шунда уҡ һәм пожалеть. Ә был эго выдать бер бәләкәй тоғро егеттәр! Һәр хәлдә, тырыша. Әле улар буйынса уйындан сыға! Хәҙер N3 тиҙ ҡайта, олимпиадала һәм уны эго чудовищность арттырыу өҫтөндә. Әлбиттә, чертовски ауырыу була ул, әммә был мәғәнәһеҙлек булыр. Ир-егет түгел - АХ агенты. Ул үҙенең хуп выругать, һуңынан эго ала яңаҡ таныштарында туҡтай, яңынан башлана һәм уның командаһы. Нәмә эшләнә, тикшереү түгел. Хәҙер ул булырға тейеш коткарып, тип, ала - бөтә оборудов онотмай, киләсәген һәм башҡа бурыстар.
  
  
  Был улар коридорға ябыла, һыу һәм тимер юлсы көнө. Яртылаш асыу була уның. Хафед ишеккә күрһәтте. «Унда, сара. Иң ҡыҙыҡлы."
  
  
  Был бәләкәй генә бүлмә булып, яҡшы масляный лампа яҡтырта. Ултырғыс һәм ултырғысы булған. Ника ҡорал өҫтәлдә ята. Уның ҡарауы ih. Ул бөтөн тойолғандай, эш торошо. Тикшереү «Люгер», Хафед әйтте: «Бәлки, һин загляни шул ишектәрҙе, сэр. Бала иң ҡыҙыҡлы ». Бәләкәй генә бүлмәһенә тағы бер тимер ишекте күрһәтә, уны алыҫ стон. Һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы асыуы килде уның. Отвратительное тигәнсе уны эго тарҡала плотина еҫе һуҡҡан киҫтереү булды.
  
  
  Элек n3 аҙым яһап, поморщиться. Уның үлеме бик күп күреп, күңеле эму уның өсөн ниндәй ҙә ҡурҡыу булмай, әммә быға ҡаршы була! Уның яурыны аша әйткән: «Кем ул?»
  
  
  Бүлмә бәләкәй булғас хафед йомшаҡ тауышы. «Мин уйлайым, бәлки, әлеге Лоттар Дила, сэр».
  
  
  Бәҙрәф ишеге асылды ла күберәк арауыҡҡа асыҡ. Стон K рискованный ҡатын-ҡыҙ һөлдәләре була. Клочок плотина цепляться өсөн тағы ла кү һөйәге мурт, ә уның сәс аҡ булһа. Сгнивать күҙ, танау тирәһендә үҫемлектәр һәм rta өлөшө ҙур кәүҙәле, оҙон һары тештәре шәрә, манты ухмылка мәңгелек. Ябыҡ ишектәр ғилми-нәшриәт комплексы, тән камиллығы тѳҙѳргә лоттар үҫмерҙе хәтерләйем. Лотта Дила? Тик шуны ғына әйтә Хафед:
  
  
  Замшевый ғилми-нәшриәт өҫтөнә елән һәм иңбаштан уң ҡты нығытыу башлана. Эго ҡаты кеше булһа, ҡаты шырт аҫтында. «Мин әйттем», - Хафед ул бойора. «Нимә уйлайһың һин оборудов былар барыһы ла - һине уйланырға мәжбүр итә, тип, - ул бәҙрәф яғына кивнуть, - тип Дила Лоттар әле был?»
  
  
  Хафед арты менән ярышлап көн асып, коридорға алып бара. Точить бысаҡ күренә башланы һәм улар мозолистый убийственно досталь уны усҡа.
  
  
  «Мин күп ишеттем, ҡасан мөхәббәт ибри менән шөғөлләнә», - тип аңлата ул. «Был миңә әйтә инде. Мин иң һуңғы булып, әле ул йоҡлап, ненавижу Дила Лоттар. Уның тураһында күп һөйләне. Әммә уның тураһында һөйләгәндә леди! »
  
  
  Хафед шкафҡа күрһәтте. «Мин уны тырышып! Һәм барыһы ла, тип әйтеп ибри, Дило Лотта түгел, күпте күргән - үҙе һәм уның бик ауырыу йәшәгән бүлмәне. Ибри идара хәҙер башҡа - ян квэй исем! Минеңсә, ҡытай был исем. Унан һораным - табылды, тип ярым-ике номер настоятельница ҡытайҙар. Бында оҙаҡҡа. Ибри минең, - тип әйткән, әлеге Дила Лоттар ныҡ ауырый, тип яныма килде Квэй ғына - улар башҡаса уның бер ҡасан күрмәгән. Бер урында тороп ҡала. Ян Квэй әҙерләгән бөтә ризыҡтарҙы хәстәрләп, әбей ».
  
  
  Иҙәнде бысаҡ втыкать Хафед
  
  
  . "Күреп, сара?"
  
  
  "Мин күрмәйем." Ҡараңғы n3 кеше булған. Наркомандар уҡ уның ниндәй булыуы - күп, - тип уйланы ул. Лотта өсөн үҙеңә әлеге квэй тѳҙѳргә ян бирәләр. Был шаҡтай ябай булыу. Ул незнакомец, наводка бик аҙ кәрәк, һәм ул айырым булған. Уның һөйләүе буйынса-тибет, ибри менән аралашыу башҡа сара юҡ, әгәр рөхсәт ине ул хатта уның менән һөйләшеү.
  
  
  Ғилми-нәшриәт ишеккә күрһәтәләр, уның менән шөғөлләнгән әбей үле йәшерә. «Ағыулы ул, ә? Уның кеүек булырға ине беҙ, уны көсһөҙләндерә, ә һуңынан бында уның рискованный һәм үлеме килтерә. Матур ҡыҙҙар!"
  
  
  «Ҡытайҙар», - тине Хафед. Как будто бөтә аңлата был.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, ҡораллы инде, һары кейем яңынан тартылды. Ул кейемде үҙе табырға тейеш. Юл һыҙаттары һәм һыу буйынса-Ла-Ибри Мазери, - иртә түгел, әммә, тағы бер аҙ һөйләшеп Лоттар ул Дила ялған менән!
  
  
  «Беҙ уны алып тейеш», - тине ул. Хафед. «Ти һәм уны алырға мәжбүр! Шулай итеп, башланы-"
  
  
  Тымыҡ хафед шипение ревматизм, вафат була. Ника көнөнә ҡарата борола. Лотта Дила, йәки Ян Квей, уларҙың бәләкәй генә пистолет автоматик күндерә.
  
  
  «Ҡулын өҫкә күтәр», - тине ул үҙ талғын, йомшаҡ, инглиз идеаль үтә. «Һаҡ Булығыҙ, Ғилми-Нәшриәт. Мин хәҙер һине үлтерергә теләй. Һуңынан бөтә бит, уларға барғанда, уның был - минең өсөн дуҫ һин ҡалдырған. Моғайын уларҙы бында булыу өсөн, һинең ала, агент АХ! "
  
  
  Ника ҡулын күтәрҙе. Көтөгөз һәм ҡара әле, нимә килеп сыға. Бер аҙ ваҡытығыҙ бар, һәм ул бик алыҫ булһа, уның өсөн пистолет тотоп. Хафед уның ҡотон алыу. Барыһы етәкселеге тағы иҙәнгә ултырып, уның алдында иҙән бысаҡ ул торт. Ул ҡулын күтәрҙе.
  
  
  Шулай уҡ ҡото алынған ҡыҙ Хафед. Был уны ҡыҙыл ирендәр скривиться рычание. «Һин, хайуан, артыҡ йылмайһын! Мин ҡаршы түгел, һин үлтергән, шуға күрә һаҡ булырға. Өҫтөн ине уның өсөн, һеҙ һалдат башын сабып өҙә, мәҫәлән, йәмәғәт урындарында, әммә һеҙ уны ла вокзал ҡаршы, уны үлтерә. Шуға күрә юғарыраҡ тотҡан ҡулдары! Бер нәмә лә һынап ҡараны! »
  
  
  Кивнуть Хафед смиренно. Уның ҡулында тота юғары. «Эйе, юғары гекатаның жрица. Уға буйһона. Ул, барыһы да эшләй, тип теләһә! Мин генә түгел, үлтерә! Зинһар мине үлтерә алмаҫ!" Жалкий хафед нытье тауышы әйләнә. Плюнуть ғилми-нәшриәт уның яғында. «Дьявол мин генә сит ил ярҙам итә, сөнки ул яҡшы түләй, юғары гекатаның жрица. Нисектер уның урынына һеҙ бик бәхетле булыр ине был. Мин ғына мөмкинлек бирегеҙ! Был эште шәхси дурактар тураһында бик күп белә ул! "Корчиться мыжғып Хафед һәм иҙән бысраҡ булды.
  
  
  Ян Квей презрительно үткәргесте ҡараны. «Гөбөргәйел һин!» - ул огрызаться. - Иҫәрҙәр һәм тағы Ташбаҡа. Минеңсә, бындай алманы идиотский болтовней мин алдайыммы? Беләһеңме, уның, һеҙ нимә эшләргә америка цру-һының. Әммә һин уларҙы башҡаса булып эшләй. Ә хәҙер тыныс, Гөбөргәйел! » Ғилми-нәшриәт уны иғтибар итә.
  
  
  «Пекинда мин уларҙы бик ҡәнәғәт була», - тине ул. эму. «Һине күреүемә бик шатмын һәм - һин уларға бик күп һорауҙар бирә, ғилми-нәшриәт. Барлыҡ, һеҙ тип яуап биргәндер - иҫтә! »
  
  
  «Мөмкин буласаҡ», - тине шым ғына N3. «Ысынлап та улар, - тип әйтәм, беҙҙә бер кеше язалап күрә алманы оҙаҡ. Мин планшет һәм ци лә юҡ.
  
  
  Бер йылмайып ирендәре ҡыҙ менән яуыз ҡара уны, тирәһенә рауза бутоны. «Мин уйлауымса, юҡ. Обыскивать һин ул, һин әлегә йоҡлай, ләкин таба алмай. Һиңә ҙур, батыр, америка гангстерҙары убийственный, ғилми-нәшриәт. Һин ишеттем уның тураһында бара. Тик шундай батырыбыҙ булғанда һин, һин улар менән пекинда тамамлаған ».
  
  
  Ҡото алыныуҙан күҙҙәре рискнуть крайы ғилми-нәшриәт хафед. Был кеше нимә уйлар? Ботинкалы аяҡтары менән уның буйынса төшөрөлгән ячий тире. Әкренләп, шым аяҡ итек тирәләй выдать Хафед тиерлек. Тан торт буйынса бөтәһе алдында уны бысаҡ менән итәктәргә. Эго башы өҫтөндә ҡулын күтәргән була. Ниндәй һыҙат? Тип, был кешенең фекерҙәре, бер ялан аяҡлап барып етә аламы ул?
  
  
  Хафед уң күҙемә, унда, бәләкәй генә булһа повязка, ритмы ғилми-нәшриәт комплексы, подмигивание күргән һәм уның элементтары. «Нимә тора ул да булһа», - күрәһең, хафед һөйләне.
  
  
  Артта уның ғилми-нәшриәт Карте кивнуть бәҙрәф яғына. "Һин уны үлтерергә?"
  
  
  Ынйы тештәрен күрһәтеп йылмайып квей үҙенә насар булып Ян. "Мин тура килә. Ул бик оҙаҡ үлә, һәм уның менән мин һеҙгә киләсәк тиклем тура юл алыуы. Беҙ көтәбеҙ һине, тик бер аҙ түгел. Пистолет уң һул ҡулына күсерҙе, уның тирәләй ҙур булмаған, ҡулдары утомляться ул. как будто. Хафед ғилми-нәшриәт тағы ла бер ҡараш ташланы. Хәҙер эго аяҡ тиерлек ситтә булыуын башына. Смешные иҫәпкә алып, ғилми-нәшриәт комплексы, тип әйтә Хафед ванналар ҡабул иткән.
  
  
  Янь Квэй күҙе ҡабат мөрәжәғәт иткән Эго. Шул уҡ һары ебәк елән булды уның, күкрәгенә осло нәҙек һәм уның зороасрийсы араһында янбаш. Уның урынына яңынан аяҡҡа тапочки ҡыҙыл булды. Парик ee выбривать башҡа маҡсаттарҙа булһа ентекләп ҡара. Ни өсөн-булмауы сәс матурлығынан тыш уның итәғәт кәметмәҫ. Ee күҙе ҡараңғы һәм тар ине, хәҙер улар йәш опасно, ә йоҡа танаулы була. Фарфор омела состарить Ee тире аҙ ялтыр. Морщина Эго беҙ бер боҙмаҫ. Был яҡты өйрәнеү ғилми-нәшриәт комплексы, бәләкәй ауыҙ, һәм башҡаһы, һәм уның менән эшләй тәне эго. Оят булып ул, ысынлап та үлтерер - ахыр сиктә, уның өсөн көрәшеүселәр генә үҙ иленә, уның үҙенең ә. Аҙаҡ уны иҫкә артта бәҙрәф бар ул! Судья уны ғәйепле тип таныны һәм хөкөм уны ул ваҡытта был мимолетное герҙе.
  
  
  
  Ул үлемгә хөкөм уны, ниһәйәт, шул, ул нисек һөйләгән! Әллә нимәгә илағым килде уның, ҡатын-ҡыҙға ышаныс эго тапшырҙы. Нахмуриваться ул, бармаҡтарым ҡыҫылғандан ҙур пистолет һәм уның курка. Ул нахмуриваться. «Һеҙ уйлайһы, был барыбер еңә. Һеҙ, америка ҡәһәр һуҡҡан, шул тиклем барыһы ла яҡшы! Salaud британия элек булған кеүек. Тирә-яҡ күҙендә ҡыҙыл rta был ҙур булмаған лексика һүгенеп. Ника усмехаться, расслабленно һәм презрительно, ул тағы ла күберәк разозлить тырыша. Ул ҡыҙыҡһындыра. Хафед инде итек төшөрә.
  
  
  Улавливать хафед һәм уның хәрәкәте йәйелә, направляющая сығыш яһаны пистолет, уның менән ырғаҡ спусковой бармаҡ баҫымы побелеть. Сәс өсөн курка Хафед үлтерерҙәр ине ул саҡта.
  
  
  "Нимә эшләй? Өндәшмәй, эт, йәки һине үлтереү! »
  
  
  Вздрагивать Хафед тигән һүҙ. Бармаҡ ышҡып, ялан аяҡ уның үҙе, заскулить һәм: «һау бул, юғары гекатаның жрица. Мин күҙәй түгел, бар - шулай ныҡ ауырығас аяҡ, минең. Oni ломить. Ih уны ышҡырға кәрәк. Улар-"
  
  
  «Тыныс, дурак!» Плюнуть хафед була уның. "Һин - идиот! Алйот һине һәм һиңә аяғым! Мин тағы бер ҡат; ң неприятно, һәм һуңғы тапҡыр булды был! » Нику уны тағы бер ҡат бороп ҡарай. Допрыгивать тиклем уны түгел, ул саҡ пистолет, Хафеда әрләп тә ул, әммә тарталар. Хафед өҫтөндә нәмә эшләй. Һәм көтөп ҡараны.
  
  
  Уны күргән. Хафед булып, бармаҡтары оҙон, нәҙек һәм цепкий тиерлек. Ника шул саҡта аңланым. Кешенең башында булған икән, тип маймыл! Һәм Хафед, һөйрәлеүселәр һәм иҙәнгә царапать, ялан аяҡ табандары бысаҡ яҡынайта. Һәм бөтә тауышҡа. N3 әҙерләнә.
  
  
  Ҡара глазки уның тормошонан бәләкәй участогы пистолет булған. Ян йомшаҡ әйтеп то квей һорау: «Ҡыҙыҡ, ни өсөн әле мин һиңә атырға итә, ғилми-нәшриәт? Йыл һайын тормош һәм атырғамы һинең, һин шул тиклем оҙаҡ ауырыуын ».
  
  
  «Һеҙҙең йөрәктәр изгелек тәбиғи», - тине ғилми-нәшриәт. «Тасҡа бер - ала, булдыҡһыҙ дамға иҫке, әммә себен түгел. Ә һеҙ был куст ». Хафед крайы күҙҙәр уны күҙәтә. Әлеге ваҡытта!
  
  
  Хафед скользнуть аяҡ бармаҡтары оҙон, вертикально торам ҡылыс янында. Перекатываться уның иңенә төшкән, башын юғары күтәреп эго, бысаҡ сверкнуть дуғаһында булды. Ул янымда бысаҡты кинь квэй булмаһа, ҡысҡыр: «урла, үлтер!»
  
  
  Пригибаться һәм бер үк ваҡытта уның атырға маташа. Хәрәкәттең маҡсаттары инстинкты уны емерә. Бәләкәй генә пистолеттан атыу . Хафед ҡулы менән схватываться өсөн кәһәре. Пуляларҙың аша бүлмәгә ғилми-нәшриәт комплексы, терегөмөш кеүек. Тиҙ арала уны ҡыуып пистолет, Ян шары тирәләй уларҙың ҡулынан иҙәнгә Квэй. Был Хафед нащупывать.
  
  
  Корчиться ҡыҙ ҡулында йыланға һәм ғилми-нәшриәт комплексы, көрәш һәм йыланға, тип демо. Тирә-яҡ кеҫәһенә йәшереп ҡылыс барлыҡҡа килә, һәм ул уны һуҡҡан. Запястье уны ныҡ ҡыҫыу ул, бысаҡ һәм уның ҡулдарына туҡта. Эго тәненә эҫе һыу тәнгә үҙенсәлекле хуш еҫле ee ҡыҫыла. Ҡыҫылһа һыуҙы бер бер ҡулын ҡыҫа һәм ғилми-нәшриәт ee стон ултерәләр. Ҡара уны Хафед. "Тәртип булды һиңә?"
  
  
  Зороасрийсы Хафед эго яурынына инде. - Минеңсә, был яралар йомшаған булған. Ни. Хәҙер беҙгә нимә эшләргә, сара? Ул, әйткән, ошонан убираться, хабба-хубба! Минеңсә, ул ялғанлаһа ҡытай һалдаттары тураһында түгел ».
  
  
  Ҡыҙ ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Был уның ирендәре ҡыҫылдылар рычание тыуҙыра, һәм уны кире ҡағыу хәбәрен киң мәғлүмәт саралары битлек дьявол эму барлыҡҡа килә. «Бәлки, һалдат тураһында түгел», - ғилми-нәшриәт ризалашты. «Әммә мин уйлайым, уның ҡайһы бер әйберҙәр тураһында башҡа солгать - мәҫәлән, Карачи сәфәре тураһында ниндәй мошенник була?»
  
  
  Уның белдереүенсә, уның кешене иғтибар менән күҙәтә. Эму плюнуть уның йөҙөнә. Ул уны усыма ныҡ һуҡты. Ул тағы сплевывать, ee слой эйәк аға.
  
  
  Хафед әйтте: «шулай әйтте түгел, уны мәжбүр. Ул эшләгән! Әммә бер ҡасан да ашыҡмай - ул, тегенсе алыу, теләгән түгел, башыңды юғалтырһың! Китте, ул һеҙгә тағы ла ниндәй күрһәтеү-был, тип табылды.
  
  
  Коридор буйлап алға хафед ғилми-нәшриәт эткә квэй һуң яныма. Бер нисә аҙым - һәм башҡа бүлмәһенә эләгә улар. Ул күберәк булған, жаровня үҙәге һәм светящ. Ҡорос консолле радиотапшырғыстар һәм радиоалғыстар бер мөйөштә йәшел була. Хафед бәҙрәф ишеген асып, шул бик оҡшай, унда йәшеренгән әлеге һөлдә Дила Лоттар. Присвистывать ғилми-нәшриәт шым. Был бәҙрәф өйөп һалып торған винтовка, автомат менән полдюжины тотҡостар өсөн патрондар, гранаталар тоҡ менән. Браунинг автоматик винтовка ынтылыш булды хатта.
  
  
  Стонать ҡыҫылһа һыуҙы n3 ee. «Ҡорал беҙҙең менән бер түгел тайник масерь ла үтмәне, ә?»
  
  
  Ян мрачно уставляться Квей иҙән. Ул яуап бирә алмай. Ника бороу өсөн, йыл һайын, Хафед әҙерләнә. Уның шундуҡ аңлап, был оҡшамай тип эму түгел, әммә уның килешә, әгәр кәрәк була. Элек яныма квэй һөйләүенә ҡарағанда, улар ҙа тиҙерәк юлға сыҡты. Уларға ышанып, бик үҙ һүҙле лә булған ул. Бер ҙә булһа уның бер өлөшөн өҙөп теләген күреп, был матур кәүҙәһе. Бер эштә - юҡ, - бөтөнләй икенсе яза. Әммә хәҙер Хафед ҡулына эше булды, һәм бының менән ул риза булырға тейеш. Был үткәргес, көнсығыш кешеһе булараҡ, ошондай башҡа һорауҙар буйынса идеялары бар.
  
  
  Түбән түшәмдәр оҙон ҡара нуры хупланы. Наручник тутыҡмай һәм уның таралғыһын менән ҡыйратты. Хафед юғалтҡан ваҡытты бушҡа түгел. Улар, күрәһең, уның маҡсаты хаҡында уйлап, һәм бик ашыҡмай.
  
  
  Оҙон бысаҡ һалыр булғандар янған күмер ул үҙе жаровня.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, Ян Квэем иғтибар менән күҙәтеп, күргән, тип, уның задрожать. Металл ҡыҙҙырылған еҫе бүлмәгә тултыра башланылар. Хафед ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. «Мин биргәс, ул, сэр».
  
  
  Ҡыҙ уның ғилми-нәшриәт этәрә. Раненый һәм уны яртылаш кәмегән, һәм ee Хафед тотто. Уй сылбыры аша уның рискованный алтымөйөш ике секунд та, шулай булһа, ул саҡ-саҡ аяҡ бармаҡтарын иҙәнгә тейҙерҙе. Һары елән япҡан һәм Хафед эго яғына ырғытты. Ҡыҙ алдында улар раскачиваться шәрә, аяҡ бармаҡтарын иҙәнгә хвататься. Уның янында күкрәгенә трястись колыхаться хәрәкәте һәм күркәм. Сосок ҙур булмаған көрән һәм уның туранан-тура ҡаты буласаҡ, тигән токио уның көтә кеүек һөйәрҙәр түгел, ә металл яндыра. Ғилми-нәшриәт комплексы, әнисә менән ентекләп нах, уйлап, күҙ йәштәрен күрермен тип ишара ҡара күҙе тар булыр. Уны эшен аҙағына тиклем еткерергә мөмкин хафед ике мөмкинлеге бармы?
  
  
  Хафед буйынса бысаҡ һурып күмер. Дымящийся һәм башы аҡ була. Ҡыҙ уның килеүенең йыраҡҡа. «Хәҙер уны һөйләһәң, сэр.
  
  
  "Минутка көтөгөз!"
  
  
  Квэй ғилми-нәшриәт яныма килде. Эй уға ҡараһаң, күҙҙәр, уларҙы күтәреү булһынмы, уны ҡарашы менән осрашты. Ул ҡалтырап, кәүҙәһен уның капелька банк ҡойоп, кескенә, әммә ҡараны ҡара күҙҙәре вызывающе. Беспомощность һәм ғилми-нәшриәт һағыштарын тойоу. Эму һәм ауыҙ уҡ барлыҡ кәрәк буласаҡ.
  
  
  «Мин эшләргә теләүсе, Ян Квэй. Мин дә мәжбүр. Бөтә, миңә кәрәк тип, туранан-тура бер штопор ревматизм, был - минең иң шеллек делле ҡайҙалыр шылтыратып, ялған ғилми-нәшриәт Карте? »
  
  
  Ee күҙҙәре ҡыйыу эго. «Карачи», - тине ул. «Мин һеҙҙең дөрөҫ әйтеү. Карачи! Ҡунаҡханаһы уның өсөн, һеҙ белмәйһегеҙ! »
  
  
  Нику динсел Инстинкт, тип әйтеү дөрөҫ. Был прикидывать. Уның ҡарауы, әгәр прима был, уның үҙе өсөн үлемесле ҡапҡан. Алдаҡсы, отель ине, уның өсөн ул бармай. Әммә уны хәүеф аҫтына ҡуйыу мөмкин түгел - ул белергә тейеш, булмағас, бөтөнләй булмаһын тип ышанам. Ул дүрт көн артта ҡалды инде был кеше - әлеге ваҡытта биш арҡаһында эго, психик үҙ безумство, үҙеңә күберәк ваҡыт бирә һәм уны юғалтыу мөмкин түгел.
  
  
  Хафед көтә бысаҡ менән яна. «Мин һуңғы тапҡыр һорайым», - тине ғилми-нәшриәт ҡыҙы. «Карачи был бөтә тағы?»
  
  
  Ул кивнуть. «Карачи - ант! Бөтә был, тип мин уны әйтер. Карачи."
  
  
  Хафед кивнуть һәм ғилми-нәшриәт сигенгән. Шулай булған да. Әгәр уның һаман әйтәм ...язалау аҫтында карачи
  
  
  Бик деловитый хафед була. Сосок ҡыҫылһа, уның ҡыҙы һәм уның һуллы бороп барыу-nog ҡылыс. Кескенә, кескенә бүлмә тултырып тоҡандырҙы, шипение һәм ҡыҙҙырылған ит еҫе. Туҡта агни пронзительный ҡыҙҙан тора, ғүмер өҙөп N3. Хафеда өсөн уның ҡулынан тотоу. Ҡыҙ уның менән тағы бер ҡат осрашып, күҙҙәре в штопор эго. Плюнуть унда ул тырышып, әммә слой була. Ee ненависть уның күҙҙәре, хатта баштар ауыртыуына ҡарамаҫтан. Сосок һул уны яндырып ҡыҙыл шрамм мөрәжәғәт булған.
  
  
  «Карачи...» тымыҡ шепот була. «Ул - алмайым - бара ул - Карачи!» В обморок төштө уның.
  
  
  Хафед алға яңынан ал, кәрәге булыр тип ғына йылыта, эгон йыйылған күр һәм, уның уң сосок, уның ғилми-нәшриәт ҡасан туҡтатыр. Тимәк, был Карачи булырға тейеш. Был уны күрә алмаусылар һәр осраҡта - ул буласаҡ ир-егеттән, әгәр ҙә уға ҡаршы ала, барыһы да икенсе төрлө булыр ине.
  
  
  «Шулай була», - гид уны ҡырҡып. «Хәҙер беҙ бынан убираться шайтан һыуын. Автоматик һәм ике пистолет бик күп патрон алыу! Мин үҙем кейем табырға кәрәк саҡта - мин уйлайым, был ат по тәртип булыр?
  
  
  Хафед, тип әйтә по көтә ине. Кем булһа ла-Масерь белмәй, тип үҙе делле була. Шведтар ғилми-нәшриәт комплексы, һис шикһеҙ, буласаҡ йәки кер йыуыу умывальная - убираться һыҙат булыуы мөмкин түгел, уларҙың килемен ә хәҙер ҡытай һалдаттары була түгелме?
  
  
  Безвольный уставляться Квэй н ышҡып, Ян һәм эйәк ғилми-нәшриәт комплексы, сынйыр булып сайҡала. "Беҙ уның менән нимә эшләп була?"
  
  
  Уны беләм, сөнки мин уны үлтерергә тейешмен, әммә был мәлдә, һалҡын ҡанлылыҡ, уны саҡырып сығарыуы мөмкин түгел. Ул көйәрмән. Ул һаман да көсһөҙ һәм ауырыу булған.
  
  
  Һәм был проблеманы хәл Хафед. «Мин үтәй алмайым», - тине ул. Тиҙ арала сығара ул ҡыҙын төшөрөү һәм уның тирәләй бүлмә. Ника аңлайышһыҙ тауыш ишетә, коридорҙа буйынса доноситься. Шул уҡ ваҡытта уның эштәре менән шөғөлләнә. Ул пластиналар киҫәктәре йыйып тапшыр һәм ваҡ а. ҡорос төшөрә. Ул винтовка тураһында бодается иҙән тар.
  
  
  Автомат һәм ике хафед һәм боеприпастар алырға ҡайтҡанда шул, ни өҙгән алманы. Ника һорап алмаҫ, сөнки ул ян квэй менән эшләй. Уны уйлап, тип белә.
  
  
  Жаровня автомат күҙәтә һәм ҡаланы ташлап ғилми-нәшриәт комплексы, ложа ағас кеүек яна башлай. Дүрт граната ул үҙ кеҫәһенә йәшерә һала. Хафед көн тураһында хәстәрлек күреү. «Ашыҡма, сара! Торопитесь!" Ника күреп, ир-аттыҡы тип ҡурҡа. Винить уны эго өсөн был мөмкин түгел. Хафед ҡаршы булғандарҙың язаһы - уны белмәгән, уның менән ҡытайҙар эшләй, әгәр эго ойоманым!
  
  
  Ҡасан улар тимер ишек тарыған, эскә ғилми-нәшриәт загляни. Ни мөйөштә ята, ебәк ҡаплаған мантия, ул Квэй янымда йөрөй. Аҡ һары сәс һыныусанға мельком ғилми-нәшриәт күргән гөбөргәйел. Кладовка заперта һәм бәләкәй ишек ябыла.
  
  
  «Бәлки, табырмын, ҡытайҙар ул», - тине Хафед, әлегә улар буйынса коридорға ашыҡты. "Юҡ, булыуы мөмкин. Кармен, да? Получитывать шул уҡ ул, һәм был әбей, да? Ғәҙел түгел бит был?
  
  
  Ника Карте булып танылырға тейеш, сөнки был. Ян квэя уның башы тирәләй ташланы. Ул үҙе һәм кейемдәрен кейеп свежевыстиранный таба. Ибри һуңынан уны ла масери хафед та китте.
  
  
  
  Бер кем дә уларға айырым иғтибар йүнәлтергә, башҡа ҡараш ҡойма ямғыр ҡурҡыта. Хафед уставляться буйынса бер иблис булған, непристойный засмеяться ишара яһай һәм, ғәҙәттә, әммә ғүмеренең күп өлөшө Масери буйынса Ла аға кеүек. Ысынлап та, бәлки, йәғни, ябай булыуы тураһында нимә икәнен дә. Уның бойороғон үтәү, сабырлыҡ түгел, ир-аттар көтә һәм һорауҙары бирҙе. Түгел улар, тип шикләнә улар биргән ваҡыты юҡ гекатаның жрица. Ахырҙа улар быны белмәй. Был ҡытай тураһында ҡайғырта. Ул, һис шикһеҙ, үҙ тирәһендәге башҡа Юғары сочувствие яңы гекатаның жрица бирә ине. - Хок, цру эго һәм баһалау.
  
  
  Баҫҡысы текә ҡаянан аҫҡа улар буйынса ашыҡҡан булып, ғәжәпләнеү, уны күреү менән, был тағы темнеть. Уларҙы ла булған-тәүлек Масерь күберәк. Tac хәбәр Хафед эму. Кире осраҡта, мрачно N3 уйлап, егерме дүрт көнгә һуҙылырға мөмкин ине был! Хатта егерме дүрт йыл! Шунда була уның ниндәй ваҡытта хәлебеҙ шул тамуҡ. Ҡасан да булһа, ҡасан булһа уның теләге һәм ваҡыты, уның болезней истәлекләр өйрәнеү был хаос.
  
  
  Хәҙер килеп яңы проблемалар асыҡтан-асыҡ улар. Бәлә насар. Ҡытай бәлә!
  
  
  Накормить тирә-яҡ ат һәм ял по сығара. Ника өсөн ҡулға тотоп һәм Хафед күрһәтә. «Ҡарап, сэр. Алдап түгел, ул - һалдатҡа китте! Уйланып, арттан яҡшы.
  
  
  «Минеңсә, һинең хоҡуҡтарың», - ғилми-нәшриәт ризалашты. "Тегенсе!" Көнсығыш артылыш уның күмер буйынса ҡар ҡото алына. «Һин уйлама, был по менән эшкәртергә?»
  
  
  Хафед, көнсығыш кәһәре һайланған ассортиментта буласаҡ, тип әйтеп по үтә. Ул яҡшы эму кем менән була. Унда ла сағыла, әммә асылы шунда, ул үҙен тиҙ по упаковывать. Шулай уҡ уҡыусыларҙың ғилми-нәшриәт комплексы, ваҡытын да юғалта. Ҡараңғы булыуы менән һәр секунд - уның ғүмерен ҡотҡарыу мөмкин.
  
  
  Биноклде йүнәлтеү һәм тирә-ның кәштәһендә ул ih һалдаттар рюкзакты. Егерме йыл самаһы патруле менән өҙөклөктәр булған йәки ауыр булды ih по илле тирәһе. Ҡояш нуры металл искриться вафат була. Оҙон торба по ҡайһы бер хисе. Пушка тау! Минометтар!
  
  
  Һәм минометтарҙан йәнә күҙе күрмәһә лә выругаться хафед невооруженный.
  
  
  «Бик насар урынға, беҙ унда барырға тейеш, - бик тар. Ҡорал өсөн оло тура килә. Ул белмәне лә. Биреү, сара! Бушҡа ваҡытта ла юғалтмағыҙ! » Көнсығыш тол груженый по инде ул, артылыш.
  
  
  Был ғилми-нәшриәт полминуты тотҡарлай. Аты булһа уның тотоу һәм ҡытай офицерҙарын линзалар ҡояш күреп, улар биноклдән күҙәтә. Оло һәм уны күрһә, танауына бармаҡ бармаҡ пошевелить тыу. Уны күреп, нисек офицерҙарына команда бирҙе, һалдат һәм миномет по һыу менән ҡаса. Тиҙ баһалап ара ғилми-нәшриәт - полумлять саҡ ҡына күберәк. Ул йылмая. Хәүефһеҙлек етерлек булырға тейеш булған уларҙың. Минометтан атыу мөмкин шаҡтай еңел, әммә уларҙың теүәл булһа-һай-һай, бындай яҡтылыҡ насар. Касва Хафед һәм уның артынан помчаться һуҡты, хәҙер инде юҡҡа артылыш өсөн сиратта торған.
  
  
  Күберәк n3 ялғай алмай. Онотмай уны, ҡытай был илдәр менән таныш булыуын белдерҙе. Бөтә ихтималлыҡ, уларҙың иң тар тарлауығынан пристрелить участкаһы, атыу өсөн юл ҡуймау буйынса кол.
  
  
  Тағы эго n3 артта ҡотҡара. Йөҙ полицей булып хафед улар артта, снаряд миномет беренсе ҡасан нацистарҙың. Шшшшшшшшшшссссшшшшссс - дүрт шартлау һәм тирә-яҡ тар тарлауығынан менән горловина сиратта мин прошептать грохот. Япма аҫтында тоторға һәм уның ситкә ебәреү өсөн ғилми-нәшриәт по уздечка. Мина тағы дүрт разрешается. Һауа һыҙғыра ярсыҡтарын алғанда, булырға смертельный шрапнель тирәләй таш, металл кеүек.
  
  
  Дорога извивалась ысын күңелдән алда булды. Хафеда уны күреү мөмкин түгел. Минѕ тарлауығы тағы ағыла. Ярышлап ғилми-нәшриәт комплексы, выругаться һәм гер көтә, үлемесле ут тынып тора алмай әлегә. Пристрелить улар ошо урында булырға тейеш - уларға атыуҙан вслепую, әммә шул уҡ ваҡытта ғәжәп теүәллек менән тар эсәк билдәләне.
  
  
  Ҡараңғы булып китте. Деление һауа миномет шептать туҡтап ҡалды. Мин ун ғилми-нәшриәт көтөгөз, ә һуңынан касва атландыра. Ул шикләнмәйем, - тип, ҡараңғыла улар өсөн ҡытайҙар килһә, әммә хәүеф аҫтына ҡуйырға мөмкин түгел. Ә Хафед көтә ине, һәм нетерпеливо испуганно, йәшенеп ниндәй ҙә упҡын, һәм ғилми-нәшриәт комплексы кеүек.
  
  
  Оҙаҡ көтә был буш Хафед гималай битләүҙәренән. Ҡар ят ҡан таптары ҙур эго нигы таба. Хафед эләгеп шартлай, пони һәм эго. По выпотрошить булып, үпкә, саф һауала алһыу дымящийся эго. Хафед ярты башы юҡ.
  
  
  Жалобно нос по ткнуть Касва заржать һәм тынып ҡалды. Ҡар һәм күмер тел һәм ғилми-нәшриәт оттаскивать башланы эго яғында ҡан. Ваҡыт күберәк булманы. Бүре, мәйет ҡар хафед береһен яҡлап, һәр хәлдә тиклем яҙ - шул саҡта, бәлки, табып ерләнем һәм ибри эго. Йәки ҡытайҙар. Делле иң мөһим түгел.
  
  
  Ян Квэй аҙағында үс. Ih бер нисә минуттан уны оҙаҡ тотҡарлайҙар. Ҡараңғыла үтеп вглядываться ғилми-нәшриәт комплексы, көнсығышҡа алып барҙы - ҡала әле алыҫмы эму үтә.
  
  
  Хәҙер уның бер булыр. Биш көн артта үҙе сығара.
  
  
  Застывать кешенең эгоһын н ел башланғанда, уның яктан по йөн менән ҡапланған һәм уның буйынса накинуть на яҡыныраҡ киләбеҙ. Был уның эшләй. Быны ул эшләргә тейеш. Үлгән ел көсәйә витать була, әммә уның өсөн түгел. Юҡ әле. Тәүҙә эму эште башҡарырға кәрәк булыр.
  
  
  Уның тәүге раундында еңелә. Әммә икенсе башында - Карачи һәм башлай уны.
  
  
  
  Карачи отключаться!
  
  
  Шулай уҡ ҡара диңгеҙ ғәрәбстан ҙур булып ҡала, киләсәктә ғәмәлгә нисек «Ике». Хоук Карте ғилми-нәшриәт менән һөйләшеп алып осоу-ултырыу һыҙаттары һиҙеп ҡалды һәм ладакх, башҡа әйберҙәре менән бер рәттән, хәҙер был эго рәсәй тораҡ пункттар атамаһы ала. Был подспорье ҙур булды! N3 аңларға мөмкин түгел, нәҡ шул - шул мәлдә эго кәйефе бик әсе була, - әммә был ғына иҫбатлап, хатта ҡайһы саҡ өҫтөнлөк AX бюрократияһы һәм бюрократияһы. Хәҙер асыҡтан-асыҡ ғилми-нәшриәт ризалашҡан булыр инеңме ни күп практична, д биркала миссия - тине, ниндәйҙер класлы дипломатик иммунитетҡа!
  
  
  Эго үлтергән өсөн эҙләйҙәр!
  
  
  Хәҙер, булһа ла, булырға өсөн был хатта уның етешһеҙлектәре булған яңы гаваненән, уның the hindi мөйөшөндә йәшенеп кеше бысраҡ һәм times потрепанный зарыться дана була. Бөтөнләй ярҙам итә алмай, сөнки эго фотоһүрәттәр үҙ - размывать, әммә тулыһынса белә - беренсе булды гәзит биттәрендә.
  
  
  Эго һинд йүгеректәре булып түгел, әммә ул асылда ҡултамға аңларға мөмкин: Карте Николас, ғәйепләнеүселәр һәм енәйәтселәр йәшеренә агенттары юҡ һәм разыскиваться шытһын өсөн!
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  Үлем.
  
  
  Ты тағы бер шешә һыра ғилми-нәшриәт комплексы заказы һәм пакистан. Ул Эму уңайһыҙ булған, әммә һалҡынса булған. Эму һәм һылтау кәрәк булһа, был урын өсөн буханка. Полиция әлегә бер ниндәй ҙә күрмәй уның - бәлки, түләүҙе ике - икенсе һәм бер нисә сәғәт эму гавань кәрәк буласаҡ. Киләһе барышында уны үҙең уйлап сығарырға тейеш була. Тиҙ арала! Ҡасан уны аңлар һәм, шулай уҡ, тиҙ хәрәкәт итергә тейеш, тип. Был туранан-тура хәүеф-хәтәр упҡын рискнуть буйынса һайлап Эму - комендант сәғәте саҡырыу ташланы, - ул урам һәм чертовски н һиҙелерлек бушап ҡалғандай була. Ләкин бында бер нәмә лә поделать. Маурипур булырға тейеш ул районға юллана, унда йәшәгән кеше үлтереү, тикшереү үткәреп, урында ҙур булмаған һәм булмаясаҡ. Бик ҡыҙыҡ булып, белһәң ине, ни өсөн шылтыратҡан эго, алдаҡсы, яңынан үлтерсе! Был юлы америка гер ҡорбан эго: Сэм Шелтон, APDP конфиденциаль атташе - ҡорал һатып алыу һәм таратылған программа. Вашингтон ҡоралдары нәҡ ҡаплап ағымы пакистандар шелтон бойороғон үтәп, һуғыш башланыу менән һиндостан тоҡандырҙы. Был сәйәсәтте юғары, ә Сэм Шелтон - ҡорал ғына! Тик заказ үтәй. Бөтә ғилми-нәшриәт уҡ үлтергәндәр һәм ялған эго карте! Ни өсөн?
  
  
  Закуривать ғилми-нәшриәт «алтын хлопья» - америка буит арзан тәмәке үрелеп карачи ҡалаһында ярамай - оглядеться һәм украдкой. Уға бер кем дә тейешле иғтибар бирелә. Һәр хәлдә, шулай тойола. Был һеҙ беркасан ла белмәгән.
  
  
  Барҙа районында урынлашҡан бәләкәй генә бысраҡ Малира-инд йылғаһын илистый Ландис булып, Карачи аэропортынан алыҫ түгел, унда быға тиклем бер нисә сәғәттән алып нигар тиҙ hercules экипажы менән тротуарҙар-130, ҡыр эго менән осоу-ултырыу һыҙаты Чушул. ладакх була. Был американдар мазиева банда йәш була, ә бәләкәй генә үткәрергә тырышығыҙ карачи был - мөмкин булһа, тирә-яҡ мунсаға билдәле бер үкенес була, төрлө тиклем өҙлөкһөҙ булыуын һәм бында күңел, ванналар ваҡытында һәм һуңынан. Отель ih ғилми-нәшриәт уның саҡырыуын ҡабул ҡушыла ине, әгәр үҙебеҙҙең өлкән тойорға һәм хатта мең йыл йәшлек ih пылкость эго мәжбүр була.
  
  
  Әлбиттә, уны белмәй. Уның өсөн һәр секунд ауыр рәсәй менән булған тораҡ пункты. Хәҙер бер аҙнанан уны сығарырға ҡалыша - һәр хәлдә, шулай тип уйланым шул ваҡыт. Эму кеше үлтереү һәм табырға кәрәк була, һәм ул яҡшы менән еңеп булмай шул. Ҡараңғылыҡҡа сумды һәм уны тротуарға Карачи, хәҙер киләһе аҙымды үҙе импровизация һәм шикләнмәй. Эму ғына йылмайып, уның the hindi дана ташлай алам тип Таймс " һәм обнаруживает, тип ҡасып эго һәм үлтергән өсөн эҙләйҙәр! Тәүге биттәрҙәге фотоһүрәттәре тауыш эго.
  
  
  Әлбиттә, был ялған булыуын ғилми-нәшриәт карте фотоһүрәттәр, әммә был Карачи повернулся белә!
  
  
  Тәмәке һәм һыра допивать ғилми-нәшриәт тағы ла бер закуривать. Оглядывать ҡағыҙын йәшерә һәм ул кешегә тағы барығыҙ. Задымить втыкать һәм хәҙер ул булмаясаҡ. Ир-аттың күпселеге кеше булғас, нимә булһа ла-ҡайҙа нарядҡа күргән көнбайыш проститутки ғилми-нәшриәт комплексы арзан булған. Ир-егеттәр бригадаһы телле булған, төп эш итәсәк, һәм эшләгән йылға гавань, патан ҡала тибындағы ҡәбиләләр вәкилдәренең һәм бер нисә салбар п хутынья-бысраҡ һәм сәлләләр джамаа. Йыйындң немытый Вонь булып кәүҙәләнә.
  
  
  Зал ҡапыл бөтә тәрәнлегендә джингл доноситься ҡыллы инструменттарҙа уйнау - көнбайыш өсөн ҡолаҡтар - иң немелодичный бейеү көйҙәре. Рвануться төркөмө өсөн музыка һәм ғилми-нәшриәт комплексы табыла, уны буш эго һәм поэма. Эго ла ойошторолдо. Барный аша уны күреп йыуан ҡатын-ҡыҙ төркөмөнә ҡарай һәм шкафтар яһаған, ҡорһаҡ jhoomer йыланға баҫыуҙың иң ябай, пакистан халыҡ бейеүҙәре. Халыҡ N3 уйлап, был беркасан ла белер! Банк ярлы ҡатлам юғары ҡатлам ҡатын-ҡыҙҙар май һәм гениаль колыхаться саҡ булғас, әлегә ул увиваться. Ир-ат тирәһенә йыйыла, уларҙың күпселеге буйынса
  
  
  иҫерек була. «Төркөмө саф мосолман булыр», - сардонический еңел ғилми-нәшриәт күреү менән йылмайып. -Ни тағы? Карачи был көндә түгел, сөнки, йәнәһе, индустар күп. Әгәр эргәлә булыуы һәм уларҙың, күҙҙәрен алыҫ булмай шул.
  
  
  Ул ҡото алынып, үҙ сәғәт AX - улар кисергән ҡот осҡос Ҡараҡорум артылыш аша күскән яҡшы, нимә ул, аяҡ туңа, әле һаман ауырып тора, - күрергә һәм, аҙаҡ ун дүрттән бер карачи был осор була. Бында мәғәнә юҡ тотҡарлай. Ул күңелһеҙ генә һала. Ул сығып китергә тейеш була Маурипур, Сэм һәм Шелтон һайын йорт табып, уның сифаты подсказка тип таба алмай. Моғайын, бер нәмә - ул ауыҙ уҡ барырға тейеш. Магнитлылығындағы неон уның менән ултырғыстан башлағайныҡ, буш байраҡтар ҡурҡып, инцидент ҡасан күргәнегеҙ бар. N3 үҙе ултырып ҡалмаған, күҙәтергә,-- мейеһе үҫешә һәм тиҙ эго дреда уйлай башларһығыҙ кеүек. Америка бар ир-аттарҙыҡына оҡшаған була.
  
  
  Әлбиттә, яуыз һәм уның иҫерек була. Һәм һынған. Был проблемалар хәҙерге була. Ир-егет булып ва-банк, бармен һәм, бысраҡ һәм ҡыҙыл төҫтәге күлдәк полосу в феска здоровенный егет, ҡунаҡхана түгел " эго хеҙмәтләндерә. Әлегә ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап, шкафтай ир-ат һәм эткә бармен злобно потянуться через. Окурок ир-аттан ҡолай өйөмөнә мөхит, макулатура һәм слой, уның эсенә ҡойолған маҡсатында иҫке булһа тиерлек, хеҙмәт плевательница. Ул шулай бер аҙ ятҡас, көсөн күтәрә алмай, бысраҡ серияһы һин ләғнәт әйтә - бап ғилми-нәшриәт һүҙ тотоп, атаһы менән бергә ҡушылды,-тип маймыл кеүек кровосмесительный. Артабан кешенең енесе күсеп англия, америка, һәйбәт һөҙөмтәләре булыр, һәм ишетеү. Нигы ухмыляться һәм наслаждайся был асыҡтан-асыҡ, тип уйланым, хатта был һүҙ ике братьях изгой ҡарсыға ятлап аласаҡбыҙ!
  
  
  Тиҙ гепә n3 эшләргә һәм ҡарарҙар ҡабул итә. Был эго ысулы булған. Одержать эму юғалтыу булһа, ә бәлки, һәм бик күп. Тыуған йорт шулай у бездельник булырға тейеш, хатта үҙ - урындарҙа булыу, төнгө спрятаться. Барыһы ла яҡшы ҡунаҡхана, хатта иң арзан, унда шәхес танытмаһы кәрәк булыр ине һәм унда кеше киҫкен ҡараш белдерә ала эму-эго, тип эҙләйем.
  
  
  Ул һыуҙы күтәреп һәм грубо килеп төштө уның. Бармен ҡыҙыҡһынып ҡарап тора, кешенең эгоһын пляж һәм уны түҙемһеҙләнеп смуглая янка туҙҙырып скуки ҡарата белдергән. Сусҡа булған улар! Сусҡа файҙа! Бындай кешеләр бер ҡасан да бакшиш ала. Уларҙың һыра эсеүҙәре генә арзан, һәм ҡурсалау шлюха түгел.
  
  
  100-ҙән ғилми-нәшриәт шкаф рупияһы купюралар ташланы. «Виска килтерә. Иң яҡшы виска - америка, әгәр сездә бар ул! Наслаждайся! Ашыҡ!"
  
  
  Бармен раболепный шунда уҡ гер. Тимәк, ул яңылышмаған. Ахырҙа, был ҙур аҡса булған! Һәм был-әле был - властың төрө менән, ул шаяртып әйткән булғайныҡ. Һәм тағы бер! Бармен уйлап, уны әлегә берҙән-бер шешә затлы нащупывать виски америка - ул да күрҙе түгелме, унда берәй оло кеше тәү сиратта был? Күптән - күптән түгел! Бармен үҙенең ярҙамсыһын саҡырып, уның менән тиҙ на мгновение посовещаться һәм пушту. Һәм ул, афған һәм ярҙамсыһы була.
  
  
  Кешегә иғтибар ҙур ярҙамсыһы өйрәнгән американдарҙың, был мәлдә ул иҫерек булыуы кире үҙен яҡлай алмаған эго өҫтәл һәм сабылды. «Юҡ, - ти ярҙамсыһы, - ул уны бер ҡасан да күргәнем алда эго. Әммә әгәр ул тағы Бэннион, шул иң, хема ул мөмкин нисек булғандыр-мөһим булған йәки нимә тора? Һеҙ яңылышмайһығыҙ, босса. Бер ниндәй ҙә мәғәнәгә эйә түгелдер ул. Ул шикләнеп, улар араһында бәйләнеш булған. Унан ҡайтҡас, бейеүсенең тормошо өсөн йыл һайын бирелә.
  
  
  Бер стаканы 100 хужалары кеҫәһенә индерелә һәм ике ултырғыс һәм рупия бысраҡ скомкивать виска. Иң кесе партнер ассистент булып делле эго тейеш була, ләкин, әгәр ҙә уның тураһында рупияһы 100 белә, шул тиклем яҡшы. А. ала һәм яңылышмай ҙа. Был уның өсөн ҙур аҡса булды американдар менән күҙәтәсәкбеҙ - һәр төрлө осраҡтар була.
  
  
  Бысраҡ өҫтәленә ята һала, бер дана «Һин Таймс». Смахивать тас көл һәм уларҙың хужаһы. Американ оло потянуться, гәзитте ҡулына алыу өсөн өҫтәрәк эго. «Минең, - тине ул. «Мин бының менән тамамланмай әле».
  
  
  «Dwkh», - ти ике. «Минең хәсрәт, сэр. Нимә булғаны бармы ни тағы? Һеҙгә теләйем, мөмкин булһа, йыл һайын бейеге килә? Ул шәхси ... спектаклдәр ойошторолор ине! "
  
  
  Бысраҡ аяғы менән ултырғысты күтәреп Бэннион изгоев. Покраснеть хужаһы уның күҙҙәренә ҡараны. «Аҙашып, сукин майлы ул майлы! Һеҙгә кем кәрәк? Һо!" Ул Нику бороп ҡарай. «Ғибрәт өсөн яҡшыраҡ, әгәр һеҙҙең аҡса. Уның бур. Уларҙың барыһы ла бур! "
  
  
  Хужа бер аҙым сигенергә, юғалтҡаныңды тик үҙ кеше түгел. Һәм уның ҡулдары менән ҡарау презрение насухо бэннион йыуылып. Нику ул әйткән: «мин һеҙгә киҫәтергә тейеш булғандарҙа, сахиб. Уның файҙа - күп йылдар инде. Ул тупица, мәйет!"
  
  
  Бэннион ултырғыс менән баҫырға тырыша, кеше уның ярһыған барлыҡҡа килә. «Һин афған сукин ул үлегә әйләнә, әгәр ҙә был майлы түшкә паршивый бынан сығарсы!» Ултырғыс уның тағы селпәрәмә булды.
  
  
  Кивнуть Карте ғилми-нәшриәт комплексы хужаһы. "Беҙ тынғы оставт."
  
  
  Ҡасан китә был кеше, уның исеме буйынса тикшергән кеше Бэннион. «Алыҫ ҡына икән, - ул минең өмөтһөҙ. Шуға ҡарамаҫтан, уның файҙалы булыуы мөмкин.
  
  
  Бэннион тәпәш буйлы булғас, кәүҙәмде квадрат, бәләкәй менән животик. Өс Эго-шырт булып четырехдневный ҡыҙғылт, һоро менән ҡатнаш. Йәғни, уның эргәһендә сәсен шыма ҡала тонзура алһыу нәҙек, шул уҡ төҫтә була. Эго күҙҙәреңде, ник ул хәҙер ҡарап, воспалять һәм дымлы булған. Улар күренһә, конъюнктивит ауырыуын кеүек! Бысраҡ курткаһын бер ынтылыш nen армияла булды, майлы таптар менән ҡапланған, ике салбар һәм шундай уҡ бысраҡ. Куртка аҫтында бысраҡ футболка йыртыҡ ялан сәскә. Ғилми-нәшриәт комплексы, бик аңлы, был һүрәтләү тырышып, аяҡ ҡотон алырға ир-аттар. Иҫке н балет тапочкаларына nen армияла булды, башҡа бер каблук. Ул ойоҡбаш булды.
  
  
  Бэннион бер нәмә лә әйтә, был әлегә тиклем тикшереү дауам итә. Почесать һәм уның ерән һаҡаллы прищуриваться, әнисә менән ғилми-нәшриәт. Усмехаться ул ниһәйәт. Ника булмай ни, күргән, тип, теште һәйбәт.
  
  
  Бэннион әйтте: «тикшереү тамамланды?»
  
  
  Ҡыҫҡа кивнуть N3. "Хәҙер."
  
  
  "Мин көтә?"
  
  
  Тотанаҡлыҡ ғилми-нәшриәт йылмайып. Salaud, был дерзкий бәләкәй булыуына ҡарамаҫтан, ул даланһыҙ кеше.
  
  
  «Ғына», - тине ул. "Дөрөҫ түгел, ул тағы ла белә, һин сыуалыштар, ысынлап та, шулай икән?"
  
  
  Бәләкәй кемдеке усмехаться. - Һеҙ тағы ла бер тапҡыр ҡабатланған был, владимир, хема беҙ һеҙҙең булыр ине. Бомж ул! Өмөтһөҙ һәм уның изгоев, никудышный бездельник! Әммә былар барыһы ла бик аңлайышлы, дөрөҫ түгел бармы? Шулай оборудов мин ҡурҡып ни? Мин бында ни өсөн килтергән бөтә яҡшы һәм виска ала, улар, ни күргән, бушҡа аҡса тотонолған. Һин күренәһең минең өсөн түгел, хөрмәтләп. Молитвенник һәм дөңгөр һәм һеҙгә лә юҡ. Шулай булғас, владимир? Һәм, әлегә мин һеҙ әйткәнсә, мин виска эсергә була, ул һеҙгә түләүҙе өсөн?
  
  
  Ника шешә ҡарарға этәрә уны. "Угощаться. Тебе ғына аяҡ, зинһар. Минеңсә, һинең өсөн мин эштән һуң бәләкәй генә була. Ценымногие һәм һуңыраҡ түгел. Иҫерек ни һиндә хәҙер? "
  
  
  Бик ҡаты һәм ир-егеттәр ҡулына шешә тотоп ҡойған. Был уның бар яҡтан кивнуть. «Иҫерек түгел, тип уйлай улар. Ҡайһы берҙә шулай ул уйнатыласаҡ номер - аҡ salaud, был кеше иҫерек күреп оҡшаған, ул үҙенең иҫәүән ине. Ih мәжбүр көлә - көлә ә ҡасан улар, уларҙың эсемлектәр һатылмай. Тик тауыш, владимир. Ул үҙенең залп рюмка эсереп, ашығыс һәм уны яңынан тулыландырып, артабан сунь Нику шешә. "Рәхмәт. Күптән түгел америка һынап ҡарайым әле уны тотто. Уның төп сөрөк карачинская йәки һыра эсәләр. Ә хәҙер инде, владимир, һеҙ мөйөш аҫтында күрергә?
  
  
  Юҡһа, ҡалҡыу N3 ҡыҙғанмай. Был уны кисекмәҫтән баҫтырып. Был донъяла миллион кеше булһа, ул һәм барыһы ла оҡшатҡан, һәм беҙ уны бер ваҡытта ла, теләге беҙҙән башҡа тыңланы. Әммә был хәл мөмкин булған кешенең нәҡ ошо ҡиммәтле, - ул тағы ла килергә уйлайым.
  
  
  Штопор уның башҡа һорауҙарға яуап бирә. "Һеҙҙең исемегеҙ нисек? Отель ине ул, тип-һеҙ хаҡында белмәнем тип бара, дауам итә, - ни, тик бер аҙ. Мәҫәлән, һеҙ Карачи? »
  
  
  Потянуться өсөн бәләкәй шешәгә йәнә кемдеке. «Бэннион Майк», - тине ул. «Майкл Джозеф, тотош. Газетчик уны иртәрәк була. Штат. Әгәр китер булһаң, йәнәһе, донъяла. Тирә-яҡ һәм тирә-яҡ! Был ун йыл элек башланғайны, ул, бында тормошта, карачи ҡалаһынан. Уның тарихы аңлай, - әммә ул да напиваться. Көҙән улар менән уның иҫерек була. Ул иҫерек ине, әлегә мөмкин. Һәм яңылышмай, һеҙҙең бер - застряла уның түгел. Минең бар йорт, ышанырға теләмәй, теләүселәр юҡ. Улар тағы ла туғыҙ бала булған ҡатыным һәм мин. Исламға уның төп өйләнә. Я ненавижу ee нах һәм ҡарт баш тарта. Һәм ул хәҙер ҡалын некрасивый - нах шунса балаһы бар, - тик уның, уның өйләнгән, хема булған ул-шунда. Стирка ала хәҙер уға, балалар өсөн ашатылған һәм фатир өсөн түләү, ә үҙе уның перекладываться алыу өсөн аҡса тотто. Һәм тауыш бөтә, владимир, минең тормош тарихы. Йәки бөтәһе, һиңә нимә алырға йыйына - мин тулҡынландырғыс түгел, мин һине күпме аҡса түләп! "
  
  
  Тәрән һулыш Бэннион яһай, ҡомһоҙ күҙе тағы бер рюмка эсереп һәм пачка виски goldflake ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Сунь ғилми-нәшриәт тәмәке ултырғыс аша. "Угощаться."
  
  
  Ҡасан закуривать Бэннион, Нигы эго иғтибар менән өйрәнергә. Ул тиҙ ҡарар ҡабул итергә тейеш. Әлеге ваҡытта. Улар икеһе лә эште аҙағына тиклем еткерергә уйлай. Был ҡурҡыныс булыр, әммә уны хәүеф аҫтына ҡуйырға күнеккән ул саҡта. Мөмкин булмаған тағы бер ҙур әһәмиәткә эйә. Ул тирә-яҡ кеҫәһенән досталь «Һин таймс» гәзите беренсе битен аса. Сунь бэннион уны эго.
  
  
  «Шуға иғтибар менән ҡарай. Тарихтан уҡытты, әгәр һеҙ - ул саҡта һеҙ бер нисә һорау бирҙе. Әгәр һеҙ дөрөҫ яуап бирә, һәм элекке ҡыҙыҡһыныусылар булһа, мин уйлайым, беҙҙең эшләй ».
  
  
  Бэннион кеше аңлатмаһыҙ үҙгәрә, уны әлегә һүрәттәрен өйрәнә. Ҡото алынған бер тапҡыр уның ғилми-нәшриәт комплексы, һуңынан тағы бер гәзит. Етмәһә, һин уны яҡшы уҡый. Ниһайәт гәзите уны ҡайтарыу һәм уның нику һала. Спина к аҙ кивнуть бар уның.
  
  
  «Әгәр улар һеҙҙе күреп, һеҙҙең проблемаларығыҙ бар. Унда булған, ти, был бүләк өсөн һеҙ - әсәләре өсөн был үҙенә персонаждар һәм рупия һатыла. Әгәр улар ғына түгел, думай, һеҙ тәүҙә шантажировать мөмкин.
  
  
  
  Сунь ғилми-нәшриәт яңынан гәзите минут. Эго йылмайып көсһөҙ булып, насмешливый. «Бәлки, был уй башына ла килмәй?»
  
  
  Усмехаться Бэннион ревматизм булғанда. Эсеп, үҙе ҡойған. «Был беренсе булып, мин хайран, владимир Карте. Әммә ҡарай. Хәҙер һеҙгә был исем? "
  
  
  "Эйе. Әммә был минең фотографиям. Был фотоларҙағы кешеләр, мин һүрәтләгән. Сэм, уның үлтергән американдарға Шелтон. Нишләп ул түгел. Был бик ҡатмарлы тарихы, уны ла аңлатырға тырышам хәҙер мин һеҙгә һәм буласаҡ. Бәлки, бер ҡасан. Бөтә был әйберҙәр бик йәшерен. Вслепую булып эшләй һеҙгә, минең генә һүҙ бар. Барыһы ҡыҙыҡһыныу тағы?"
  
  
  Үҙ өҫтөнән кивнуть стакан Бэннион. "Мөмкин булған. Беләһеңме, мин кисә үк тыуа. Наплевать һәм мин, йә үлтереп юҡ егеттәр һеҙгә был - мин һеҙгә намыҫлы ике яуапҡа ғына булыуын теләйбеҙ! Аҡса һиңә булмай - аҡса күп? »
  
  
  Ника аҙ йылмая. «Сэмюэл мин артта тулыһынса олатаһы».
  
  
  Просиять Бэннион. "Яҡшы. Штопор башында икенсе - коммунистар эшләйһегеҙ һеҙ? Сөнки, әгәр мөмкин булһа, мин быны беләм һәм, килешеү юҡҡа! Һәм ул хатта үҙенең рассердиться аша сығырға мөмкин. Әйберҙәр бар, уларға хатта бомж шулай эшләһәм дә, уның кеүек.
  
  
  Ника аша усмехаться ултырғыс. Бар нәмәгә ир-аттың был бәләкәй мил крыжевская. Эго йәки еҫе түгел, әлбиттә, уның тышҡы ҡиәфәте, ә ни!
  
  
  «Киреһенсә шул тиклем тапҡыр, - тине ул. «Былар барыһы ла, тип әйтә алам мин һеҙҙе.
  
  
  Ентекләп оҙаҡ ваҡыт ҡан ҡойған уның күҙҙәренә ҡараны. Потянуться өсөн һуңынан тағы шешә Бэннион. "Яҡшы. Делле уның, владимир Карте. Әгәр үлтереүселәр тип түгел, уның делле. Беҙ беренсе сиратта нимә эшләргә? "
  
  
  Рюмка ғилми-нәшриәт ҡойған. «Был һуңғы», - Бэннион ул кисте. «Мин телем, һинең өсөн мөмкин тиклем күберәк айыҡ була. Шунан киттек беҙ был - ә беҙгә транспорт кәрәк. Был йәһәттән теләге булған? "
  
  
  «Джип мин урамда», - удивляться Бэннион. «Джип донъяла иң боронғоларҙан. Гэ исем - һин һыйыр тигәнде аңлата. Ул һаман йүгерә - элемент-элементтар. Һеҙ ҡайҙа барырға теләп, владимир Карте?
  
  
  Ҡасан улар китте, тине AX буйынса кешегә: «Исемең-мин Нигар, әгәр һеҙ кәрәк миңә,-тип атайың да, - минең исемде лә ҡулланырға һәм күберәк һезгә тейеш. Ул күҙҙәрен бер ҡасанда башҡа! Хәҙер районда уны асыҡтан-асыҡ барырға теләүселәр Маурипур - Шелтон Сэм йорто. Был өлкәлә һеҙ беләһегеҙме?
  
  
  "Быны мин белмәйем. Хатта был йортта уны белмәй - уның Чинар-Тәьҫораттар. Ул туҙған ҡала буйлап таксиҙа алып барырға иртәрәк, әлегә мин эго Паксы боҙмаҫ. Ир-аттар ошай аҡ түгел ул, эшләгән эштәре ih ».
  
  
  Инд ғилми-нәшриәт комплексы янында ҡараңғы тыҡрыҡтан уның артынан эйәрҙе. Асыҡ һәм төндәрен һалҡын була, ай менән һары фонарь эленеп тороуы, үлеләр һәм избалованный правитель ил бер нисә балыҡ еҫе. Тусклый свет ғилми-нәшриәт мәктәпкәсә непонятный күреп ҡалған, һыу ағымы ғәрәбстан диңгеҙҙе йөҙөп.
  
  
  Бәлки, был донъялағы иң боронғо джип түгел. Бәлки, минең ғилми-нәшриәт комплексы, менмәҫкә эскәс, икенсе йәки өсөнсө йәше булып башлай. Ярамай, тип әйтә буяу насар булһа - төҫө юҡ ине. Лобовой быяланан быяла булып ҡала. Корд изнашивать ши тиклем. Веб-маяк, дергаться тревожно һәм тоташтырып була.
  
  
  Провернуть бэннион туранан - күптән түгел стартер эшләп - кашлять башланы һәм хәҙерге ваҡытта борсолорға Константин һуңынан, ҙур зәңгәр төтөн һәм хрипеть струйка откашливаться вонючий. Һаҡ булайыҡ, уларҙың хәлен,. Ҡыҫылған Пружина n3 артҡы өлөшөнән башларға, улар менән грохот, һәм бөтә ҡара переулок лязг лязг ябырылып, Бэннион табырға мөмкин. Һәм ул, күрәһең, белмәй бөтә ih. Хәҙерге Карачи ҡала үҙәгендә, уның урап һаҡ булығыҙ. Лабиринт жалкий өйҙәр яҡынлай уларҙың, ҡушылыусы иң тирәләй төрлө материал - упаковочный йәшниктәр, бамбук, бүрәнәнән һәм балсыҡ блоктарҙан, сплющивать разбиться канистры держа прах булған-майҙа һәм һыра аҫтында. Вонь ҡот осҡос булды. Был пустыне уларҙы ғазап аша продираться, һәр ырыу буйынса пробираться майлы бысраҡ. Лихой фыркнуть боронғо һалдат һәм джип. Еҫе һәм өйҙәр сутый ҡапланған.
  
  
  Танау яулығы Карте ҡаплап ғилми-нәшриәт комплексы, усмехаться һәм Бэннион. «Еҫе, да? Бында һиндостан ҡасаҡтары - ҡайҙа урынлаштырырға ih күберәк. Был ҡот осҡос тәртипһеҙлек, хатта яҡшы йәшәй һәм уның был бедняга.
  
  
  «Урыны тураһында, әйткәндәй, шунда йәшәргә була, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, - ҙур булмаған экскурсия етәкселәре кәрәк булған өсөн мин бөгөнгө ҡуныр урын - хәтәрһеҙ урын, йәки кем булдым мин унда звонить повернулся-йә әле. Тейеш урынға, һеҙгә тап килә? "
  
  
  «Иҫ киткес», - Бэннион кивнуть йылмая һәм, уның аша тештәрҙең ерән һаҡаллы сверкнуть. «Мин уйлайым, һин был тиклем еткән! Рәхим итегеҙ - һөйләм киҫәге. Повернулся мин бер ҡасан да борсомай. Ул округта тирә-уларҙың күпселеге белмәй, һәм, шулай булыуға ҡарамаҫтан, бында уның шулай оҙаҡ булһа, тип, миңә хәҙер улар нисек ҡабул должное. Бомж ул ябай, америка! "
  
  
  "Ҡатын-ҡыҙ һеҙҙәме? Ә туғыҙ бала? »
  
  
  Бэннион покачать башы. "Борсолма түгел. Аҡса килтерәм, тип шулай Нева - был-минең ҡатын, - мин ипләп тапҡыр булыуы менән бәхетле. Бала саҡтан эшләп, тип әйтәм мин! Таҙа проблема, һәм һинең күҙҙәр алыҫ булырға ла тура килә. Беҙ - бәхетле ҙур райондарының береһе, был турала ҡатыныма һәм сплетничать-аяуһыҙ булды, әммә беҙ был турала һуңғараҡ һөйләшербеҙ. Әйткәндәй аҡса тураһында - мин нева яҡшы күрһәтте.
  
  
  Бумажниктар ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм рупияһынан ҡала порыться меңлек купюра тапшырырға була. «Әлегә был. Шунда
  
  
  ценымногие күберәк булһа, әгәр ҙә беҙ килешә. Әгәр һин түгел, мин яҡшы эшләй яһай һәм, бәлки, алмаясак уның ни ҙә эшләй, был һинең өсөн выдать упҡын тирәләй ». . Бэннион яуап бирә алмай.
  
  
  Дрига улар етә-гиена һәм көнбайышҡа табан йүнәлә. Был юлы заманса, дүрт һыҙатлы хәрәкәт менән яҡшы корттта. Педаль бэннион газға баҫа, иҫке һәм джип зашипеть һәм тиҙлек йыя. Спидометр эшләү түгел, ләкин ғилми-нәшриәт яҙылмаһа, уларға күрһәткәндер, һәр хәлдә ҡырҡ биш.
  
  
  «Был ауыр ваҡытта, - тине Бэннион. «Был бик яҡшы патруллек улар. Әгәр беҙ туҡтатып, беҙ был участкаларҙа үтә.
  
  
  Ax сәғәт ғилми-нәшриәт үҙенең ҡото алына. Был сәғәттә ни тиклем һуңғараҡ була.
  
  
  Самолет тауышын ишетеп өҫкә башы өҫтөндә һәм уның ҡото. Был самолеттар иҫке булмаҫмы. Бөтә буйынса алыҫ ҡалаға, уны күҙәтәләр кеүек, күк йөҙө сағыу яҡтылыҡ буйынса живу көрәк ташлана. Нацистарҙың зенит артиллерия атыуҙан алыҫмын. Үҙ түбәһе фонарҙар ике самолет тотола, ҡул эго һәм был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, пригвождать ҡара күктә, күбәләк кеүек тығындар өсөн. Самолет сигарет. Нацистарҙың громова алыҫ бомба разрешается.
  
  
  Усмехаться Бэннион. «Рид бомба менән. Иртәгә индеецтар рәсми рәүештә инҡар ителә, был ҡасан булһа. Моғайын, пакистандар һөжүм итәләр хәҙер Бүленә - һәм улар ҙа инҡарсы булдығыҙ. Әллә ниндәй һуғыш! Беҙ уларҙы бер тирәһендә улар теләмәй.
  
  
  Хоука һүҙҙәре иҫкә N3 - кемдер был һуғыш отель. Ҡыҙыл ҡытайҙар!
  
  
  Хәҙер улар Маурипур райондары инә. Яҡшы менән урамды ҡаплап, ҙур ҡамауҙа ҡала һәм ҡасаба густо поместье чинарҙар үҫә. Кешью төнгө саф һауаһы менән һуғарылған яғымлы хуш ҡыуағы. Урам фонары ax ир-атты күреп, ул хәҙер онотолмаясаҡ арҡаһында плотно.
  
  
  «Аҡса ошонда йәшәй», - тине Бэннион. «Сит ил һәм күпселек. Урын, һин теләгән ул, бында асыҡтан-асыҡ.
  
  
  Бэннион ползти джип мәжбүр. Шуға ҡарамаҫтан, төн тымыҡ гудеть двигателдәр ҡарт ҡысҡырып. - Включено, - шауламаҫҡа ҡушты ғилми-нәшриәт комплексы, шепот тиерлек. «Ҡайҙа эго припарка ҙә, унда эго патруле күреп түгел, ә аҙаҡ ходьбы бара».
  
  
  Бэннион двигателдәрен һүндереп, һәм уларҙы инерция буйынса бара. Бейек имән ҡалаһында джип фарсы улар шәүлә томалай ҡалдырып, алға йүнәлә, асфальт ҡапланы һәм һыҙаттары буйынса бэннион. Шәүлә туҡтап, шул урынға бик үк алыҫ түгел, аҡ нурына балҡыған ҡапҡалы ай булдым унда. Был ваҡытта ҡала ситендәге завыть сүл бүреләре алыҫтан.
  
  
  «Ризыҡ килеп улар талап итә, - тине Бэннион. «Бынан йөҙ километр юлбарыҫ».
  
  
  Шым тора һәм ғилми-нәшриәт эму заки тине. Улар ҡыҙыҡһынып юлбарыҫ түгел, бынан ул үҙе лә, берҙән-бер һәм сүл бүреһе, ул заботиться тураһында, двуногий була. Прошептать ул үҙенең инструкцияһын Бэннион. Егерме минут буйы хәрәкәтһеҙ булып ҡалыуын һәм улар күләгәлә ҡалды. Әгәр кемдер күҙәтә, үҙе шул ваҡытта уларға ҡарап бирергә тейеш була. Шул уҡ ваҡытта Бэннион, ҡолағы шептать н, N3, эму хәбәр нисә һорау булырға тейеш. Бэннион ризалашты.
  
  
  Ул, әлбиттә, гәзит карте ғилми-нәшриәт эштәрен күҙәтер өсөн, тик өҫкө менән ҡыҙыҡһынды. Бөгөнгө кискә тиклем нуль эго ҡыҙыҡһыныу һәм шпион булырға секретным агент - төп хәстәрлек булып түбәндәге эго тотто. Хәҙер ул, үҙенең иҫтәлектәрендә нисек тикшерергә мөмкин алкоголь одурманивать.
  
  
  Ника Карте - кеше, ул үҙемә оҡшамаған өсөн биреү һәм ғилми-нәшриәт Карте - береһе менән ҡулға-Шелтон прислуга өсөн Сэм һәм һаҡ мөнәсәбәт, ҡыҙ-нәсрани. Индустар, американдар эшләп, йәшәп хәүефһеҙ урынға сағыштырмаса карачи ҡалаһында. Урып-ир таны, үҙеңде кем тип атарға Карте, һәм, менән Сэм Шелтон эго түгел шул. Һуңыраҡ уны полицияға әйтәм, тип, башта озадаченный Шелтон күренә, әммә был кеше күреүемә бик шатмын. Шелтон улар шәхси кабинеты инә. Аҙаҡ һүҙен ишетеп яһил инде замочный скважина һәм ҡыҙ булараҡ, бер тапҡыр ваҡытында күреү өсөн, ҙур булмаған һуҡҡан стилет Шелтон нисек незнакомцы. Ҡыҙ башығыҙ менән үҙегеҙ ҡулланып, запаниковать түгел, телефондан шылтыратыу менән полиция шунда уҡ, тирә.
  
  
  Бәхетле урын буйынса полиция машинаһы тап булды тиерлек. Ҡот осҡос көрәш һуңынан енәйәтсене тотоп, полиция уларҙы ныҡ зыян күргән. Ләкин һуңынан нисек тоторға эго, үлтерә алмай бит. Ғәҙәти булмаған ысул. Икенсе яҡтан, бик күңелһеҙ уны ҡабул итеп алыу. Назваться ул Николас картер, америка агент, Сэм һәм Шелтон бодро үлтереүен таныған. Шелтон, был кешеләр раҫлауынса, һатлыҡ була, ул дезертировать йыйылды. Вашингтон уның бойороғо буйынса үлтерелгән. Бөтә дипломатик довершение тейелгеһеҙ булыуын талап үлтерә.
  
  
  Присвистывать N3 шым ғына әле, ҡасан һуңғы тапҡыр ишеткән был. Дьявол аҡыллы! Ул һорауҙарҙы, тарихта булған отрепетировать, мөхәммәд буйынса эштәр барышында ул йә ябай егет? Нисек кенә булмаһын беҙ уны, был ҡот осҡос буталсыҡ була - һәм был кеше тип уйлайым. Тейеш була, һәм вашингтон араһында һауа һәм кабель Карачи-nog тулҡын. Ухмыляться кисло ғилми-нәшриәт комплексы, бэннион әлегә әйтә. Ул чуй-береңә ышаныу тиерлек. Һәм Ҡарсыға - эго босс, тейеш булып, үҙ аҡылыбыҙ юҡ тиерлек.
  
  
  Яҡшы - насар, йәки - тағы ла алда булған. Ника ҡасып позавчера карте ялған! Кеше битлек аша ҡораллы бандаһы төрмәнән азат ителә, унда өс кеше үлгән ҡалдырмайҙар - тағы ла бер копа плюс үҙ ih.
  
  
  
  Был бандиттар кеше икән-индуистарҙың, полиция яҡшы билдәле, тип итәғәт итә алмайым.
  
  
  Был ғилми-нәшриәт Карте неразбериха эләгә! Бер ни ҙә подозревающей. Ваҡытында Хоук нескәлектәрен белеү түгел, иҫкәртеү өсөн эго. Һәр осраҡта, бәлки, кистә түгел эго - ғилми-нәшриәт эше бар ине, һәм ул үҙенән-үҙе булыр. Был тыш, һәләтле етәксе булып эго - мәғлүмәттәрҙе белгәс, улар менән эште ҡатмарлаштырыуы ғына ихтимал. Был хөкөм ҡарары булған, - һәм бер ҡасан да яңылышмай Хоук, үҙ агенттары өсөн уңайлы һәм хәүефһеҙ эшләгән әйберҙәр күп. Уны уйлайым, сөнки бындай хәстәрлегенән генә ih көсһөҙләндерә.
  
  
  Бер генә йыуаныс табып валсығы ғилми-нәшриәт - ике көндән ул хәҙер бөтәһе самозванец ҡалышмай. Уның башы булһа, был барыбер кеше булмаҫ, тип Карачи.
  
  
  Мин егерме уҙҙы. Ай болот артына ҡасты, бик ҡараңғы булып. Ғилми-нәшриәт комплексы, үләндәр буйынса бара, һәм улар аша аҡ перепрыгивать ҡапҡаға яҡынлаша. Бэннион өсөн уның шунда була. "Ни өсөн һин уны эшләргә теләй?"
  
  
  - Ҡарай һәм булып ҡала, - прошептать ғилми-нәшриәт. "Һаҡ булды. Мин көтә, тип, һеҙгә бер ниндәй ҙә ҡурҡыныс, йәки эләгә неприятность арҡаһында мин. Әммә әгәр ҙә кемдер подкрадываться, полиция машинаһы йәки кемдер әле, уның өсөн рәхмәтле булып иҫкәртте.
  
  
  «Мин һыҙғыра белеү бик яҡшы».
  
  
  Сүл бүреһе иҫкә ғилми-нәшриәт. «Свист артыҡ күренмәй. Әгәр һин завыть, сүл бүреһе кеүек?
  
  
  Ухмылка Бэннион сверкнуть теш ҡалған. "Һәйбәт. Ҡайһы саҡта балаларҙы ҡурҡытмай уны был».
  
  
  "Ситкә саҡта. Уның был. Һуңынан сигнал, һәм әгәр һеҙ уйлайһы, был ҡурҡыныс булһа, һеҙгә киттек! Мин теләйем, һинең өсөн һаҡлар. Бэннион, әлбиттә, һөйләй.
  
  
  «Мин телем өсөн, мин тотто», - Бэннион ризалашты. Ул усмехаться. - Һәр хәлдә, әлегә ул аҡса ала алмай ҡалды. Әммә минең полиция булыуын белгән һәр карачи " джип ».
  
  
  «Беҙ рискнуть», - тине ғилми-нәшриәт. «Ә хәҙер йәшенеп һәм өндәшмәне. Ул мөмкин тиклем тиҙ булған.
  
  
  Түбән булһа, йорттар һәм беспорядочный, штатында ранчо бик оҡшай, башҡаларҙан тыш, бер ҡанаты булһа, икенсе ҡатта тип алыу башланды. «Урып-йыйыу бүлмәһе», - ник уйлап, нәҫелемде өйрәнеү өсөн тере ҡойма. Тыныс һәм ҡараңғы була. Ҡыҫҡа уйланы ул, - тип урып-йыйыу менән була. Повернулся уны һаман тота? Һиндостан туғандары янына ҡайтып китә?
  
  
  Детектор гениаль эго ҡурҡыныс булып, кескенә, һәм мейе яҡшы щелкан танка светящ башланы. Әммә был юлы уны был проигнорировать, туп-тулы решимость уны шул тиклем була.
  
  
  Беззвучно күтәрмәһен цемент ғилми-нәшриәт комплексы буйлап үтәсәк. Ул белер, тип, француз асыҡ тәҙрә, жалюзи күтәрелде. Детектор нажмите был эго икенсе мейе башланы. Был юлы уның иғтибарын. Ни өсөн тәҙрәләрҙе асырға ла уңайлы, сөнки манить? Марна полиция эш башлай, улар йорт опечатывать? Мөмкин буласаҡ. Йәки булыуы мөмкин түгел. Арттағы - эму был хәүефле миссияны өсөн аҡса түләнә.
  
  
  Үҙ ҡоралдары n3 тикшерелде. Пьер, бомба газ, металл хәүефһеҙлек аяҡ араһында патрондар булмай. Һис шикһеҙ, бөгөн дә кәрәк Пьер эму. Хьюго, стилет, иңбашына эго һалҡын ҡаршы булды. Исегездә тотоғоз, стилет Сэм Шелтон үлтерергә!
  
  
  Тикшереү N3 "Люгер" Вильгельминаға. Профилендә уның патрон в патрон, летчик күрһәтәсәген тауышҡа оҡшатыу куртка аҫтында, һәм предохранитель төшөрә. Төнөн талғын хәрәкәттәр береһе уның ҡараңғы бүлмәгә инә.
  
  
  Бер нәмә. Послушно сәғәттәре тикают, хужаһы ih тиклем ваҡыты ла булманы түгел. Был диктатор гонаһһыҙ булып ҡара! Ник диуарға нащупывать, бармаҡтары ощупывать ворох обо.
  
  
  Мөйөшкә еткәс тиклем уның туҡтағанын, секунд һанай, тыңлай. Ике минут ручка тиелә аша яҡтыртыу уның, ул һәр ваҡыт үҙе менән йөрөтә. Оло нәҙек ултырғыс нуры яҡтыртһын, файл, икенсе мөйөшөндә сейфты бәләкәй генә. Шелтон офис буласаҡ ул.
  
  
  Унда өҫтәл янында һаҡ булығыҙ. Бер нәмә лә булмай nen, промокашка тыш, телефон һәм ниндәйҙер рәсми блокнот. Үҙе фонарь һәм ғилми-нәшриәт блокнот ҡарарға ирендең. Был яңы булһа, бер нисә ун табаҡлыҡ. Һаҡ булығыҙ эго ғилми-нәшриәт күтәрелде - уның белмәгәне юҡ ҡарарҙар, аҡыллы полиция менән карачи бармаҡ эҙҙәре һуҡмаҡтары - бәләкәй уҡырға һәм яҙырға ҡара. Был-чепуха була. Officialese! Ленд Стиль-АҠШ лиза. Был ғариза менән блокнот булды.
  
  
  Сэм махсус шелтон атташе apdp вафат булғандар - ҡорал һатып алыу һәм таратылған программа. Инд йылғаһының уң ярынан төньяҡ-көнсығышҡа Карачи тейәгән ҙур базаһы булған.
  
  
  Просканировать N3 тағы блокнотына. Сөнки ул уны бороп һауа, яҡтылыҡ нурҙары аҫтында япраҡ өҫкө мөйөшкә бәләкәй буйынса пробежать өсөн, вмятина төҙөлгән, күсермәһе, йәғни, алдағы биттәр булып яҙылыр. Махсус техника булмағанлыҡтан, уны оҙон исемлегенә һүтеп ала ла, бәләкәй генә яҙыу яҙҙы, ә ҡул аҫтында кәкерсәктәр ауыр. Сэм Шелтон.
  
  
  Ярһыу nen туплай башлай. Уны уйлап, йәғни яҡын яҡынлашыр өсөн, белмәйбеҙ, тип, ялған өсөн кем булып Карте. Унан блокнотынан бер яҡҡа йәлп, һүтеп яҙырға тырышам күберәк. Ул булыр, тип ышанып булмай... тирәләй бер аҙ сикләнгән фраза тәғәйенләнгән...
  
  
  Тегенсе! Эму ҡалын булыуы кәрәк ҡәләм, йомшаҡ грифель, ih һәм сығарыу өсөн распечатка закрашивать. Буш ултырғыс булды. Ника йәшник табып, йәшниктәр үрге һәм, әлбиттә эго асылды. Шунда ул булырға тейеш, ләкин унда аждаһа була.
  
  
  Бер ҡарауҙа ир-атты һәм микросекунда буйына аждаһа. Был крайт,
  
  
  дим үлгәндән көнлөк етеҙ! Кобра ике туған ағаһы, ләкин күпкә ҡурҡыныс. Минутҡа үлемде ҡарағанда кәм өсөн, сывороткалар һәм һеҙгә бер ниндәй ҙә ҡотҡара алмай.
  
  
  Һәм кеше, аждаһа һәм бер үк ваҡытта һуҡты. Ника тиҙ генә саҡ ине. Спонтанный Эго хәрәкәттә булған, башҡа раздумье. Фекерҙә ине уны үлтерергә. Үрге вполне Эго алыу һәм нерв, аҫҡа ҡарайым һәм бәләкәй һәм ҡыҫылһа соскальзывать крайт стилет төбөнән йәшникте асып, аҫтына башын яҫы.
  
  
  Хлестаться агни Крайт смертельный килгәс, таң ҡаршылай һаман да тырышам үҙемә. Пот менән кешенең тын һәм тәрән ғилми-нәшриәт карте вытирать, күҙәтәләр, уның кеүек тештәр һаман запястье полдюйм мерцать була.
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  Ике неприятность
  
  
  Эго нерв тиклем нормаға килгәс әле, - тип крайт корчиться туҡталды. Теш эго ҡотолорға тырышып, бер аҙ йомшаҡ һәм уны үткәреү буйынса блокнотына ҡәләм ax кеше табылманы. Был трюктар булды, һәр балаға улар белмәй. Погладить графит ул йомшаҡ, һүҙ башланы. Уның күп өлөшөн бер аҙ уҡыта алмай тип, блокнот булды. Ирен N3 в поджимать һүҙһеҙ уйланып.
  
  
  Сэм Шелтон, үҙе эшләгән офиста рөхсәте менән, пакистан армияһы ҡорал тапшырыусылар күп. Күрәһең, ялған карте ғилми-нәшриәт бойороғо буйынса. Шулай булырға тейеш түгел, ләкин ғилми-нәшриәт неуклюжий һиҙемләү булмаһа, был шулай. Был япраҡтарҙың өҫкө тирәләй блокнот Эго шылтырата ала. Шулай уҡ һорау накладный, пакистандар улар ҡорал тапшырған. Позавчера билдәләнде.
  
  
  Фонарь өсөн үҙе эшләгән блокнотын һәм ғилми-нәшриәт яҙмаларын уҡып, төбөндә нацарапывать: Инд буйынса фронтҡа ебәргән булырға тейеш, кәмәлә һыу Лахор ҡорал! Был ябай гәзит шәп булыр ине! Вашингтон өҫтөнлөк Пакистан-Һиндостан - үҙ указы боҙа! Әлбиттә, был рухта булды, әммә был шулай күренә. Әгәр тышҡа вылезать.
  
  
  Матур кеше ухмылка n3 волчья ҡараңғылыҡ барлыҡҡа килә. Бер нәмә лә сыға - юҡ, тип әйтер инем әгәр был хаҡта эму була. Был бары тик тағы бер яғы булмаһа, был эш - партия был ҡорал таба, һәм уны туҡтатып! Хатта үлтерер алдынан был эго тейеш башҡа өҫтөнлөктәргә эйә «мин».
  
  
  Йәнә уны яҙып ҡарау. Винтовка - автоматтар өсөн тағы! Ауыр һәм еңел пулеметтар. Граната. Базука һәм еңел танкыға ҡаршы мылтыҡ!
  
  
  Биш миллион патрон!
  
  
  Был ғилми-нәшриәт карте саҡта ишеттем. Скольник көсһөҙ тауыш әллә ҡайҙан йорто. Ул бер изге тиҙ хәрәкәт һүндереп, тирә-на цыпочки көнө үле һыу һәм стилет крайт выхватывать кабинеты янында стонать йугереп. Эму оҡшай,-тип ҡаты за спиной.
  
  
  Тауыштар ҡабатлана. N3 көтә, әҙер һәм көсөргәнешле, ауыҙ асып бесшумно аша һулайҙар. Однина шәптән түгел буйынса беҙҙең эго вполне хыялланмай. Статуя булып күренә ул - һунарсы идеаль, делаю, йәғни, барыһы ла яҡшы булыр тип, уның янына - һабаҡ көтә.
  
  
  Мин биш тишина-тулы үтә. Йәмғиәттең абсурд метрономный сәғәт ҡараңғыла тауыш. Үҙ ғилми-нәшриәт пульс һанарға мөмкин, ҡасан булыр ул. герольд виска. Ул башлай аңларға, тип ул сталкивается менән. Кеше, үҙе кеүек булырға тейеш - шундай уҡ ышанғандар, һәм смертность хәйләкәр! Һәм был кешеләр, алдаҡсылар, хәҙер ҡайҙа булһа-йорт була! Көтә, көтә, хатта ҡасан Нигы. Көтә, кем беренсе хата яһаным!
  
  
  N3 аңлай,-тип әленән - нарочно был эго ҡаршы тауыш күтәрә. Оплошность булып түгел, хата. Отель дошман Эго, ник белмәйһең өсөн, уның йорто. Тымыҡ тауышын булған был берҙән-бер проблема. Мин үрелеп!
  
  
  Был, танылған n3 буйынса, текә булып чертовски! Ир-аттар өсөн, уның башҡа барырға тейеш була. Ул ваҡытта бөтә донъя ялған агент булды, - һис бер нәмә лә артыҡ ғилми-нәшриәт булып ҡала. Двойник был йорттан кире ҡайтты, сөнки уның йыраҡ, бында ник килгән тип! Һәм ул ... булыуына ышанам, үҙенә ышанып, булған ине, юҡһа ул үҙе тураһында сигнал бирә. Уға ултырыу өсөн дә ойошторола. Сигенеү юлын аныҡ һала. Өнөн тауыш ярҙамында буйынса эго. Был нимә булған тирә-яҡ n3 була. Бер баҫып уның, әгәр гнев һәм решимость nen булып үҫә ине. Бәрелеш башлана иртә, д уны көтә.
  
  
  Тағы ла бер асыҡ буласаҡ. Йөктәрҙең юлда ҡоралы булырға тейеш. Тәүҙә ҡытай агенттары был хаҡта ҡайғырта, ә аҙаҡ ҡайтып, боҫҡон ойоштороу өсөн ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, ул ҡасан эҙ буйынса шеллек. Ниндәй сәйер тауыш сығарырға һәм тотороҡһоҙлоҡто был кеше үҙе бравада бирә ала? Иҫәрләнергә извращенный йәки этакий ғорурлыҡ? Ышаныс үтә?
  
  
  «Бөтөнләй непрофессиональный», - ник уйлап, төнөн тәҙрә хәрәкәтен француз үҙгәреүсән әйләнеп ҡайта. Непрофессиональный һәм хәүефле. Был эго үлтерергә!
  
  
  Задерживает на мгновение күтәрмә уны күләгәле, тыңларға. Беҙ, йорт янында, беҙ бер нәмә лә шевелиться nen. Самолет оса, юғала һәм фарыҙ. Алыҫтан эт ҡот осҡос выли - н сүл бүреһе бөтөнләй күрәһең. Бэннион Майка һәм никаҡ тураһында уйлайбыҙ, тип ышанам түгел һәм кемдеке булһа шпионить бойороғона буйһона. Зыян итмәҫ ине һәм, ысынлап та булһам әгәр кеше мейеһе эсендә ине.
  
  
  Улар боролоп китте һәм күтәрмә буйынса бесшумно үлән, ысыҡ капелька унда йыйыла башланы. Люгер менән китергә әҙер була һәм уның ҡа хьюго нетерпеливый һәм тикшереү. Был тынлыҡ уны отель эштәр башҡарылған ине, мөмкин булған һәм мөмкин булды был.
  
  
  
  Гараждары йәнәш йортта түбән һыу аша күсә рәшәткәләр. Сабыр көтә ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә ай күренә, аҙаҡ күрә өҫкө ҡатта эләгә ала, йорт берҙән-бер ҡанаты булһа, рәшәткә ярҙамында. Ул ҡыҫҡа яҡтылыҡ иғтибар планда өйрәнеү. Был ҡараңғыла тоҫмаллап Эму эшләргә тура килә.
  
  
  Ҡара болот йөҙөү буйынса ай. Тирә-яҡ рәшәткә ҡоймалар аша тикшереү һәм һаҡ булығыҙ һин протискиваться ғилми-нәшриәт бейек булмаған кактус. Аленка уны эго күтәрелде. Унда күтәрелгән, маймыл кеүек, бер ҡулында, ә икенсеһе - «Люгер». Яңы рәшәткәһе булған, скрипеть һәм ныҡлы түгел, шомло ла раскачиваться һәм гнуться.
  
  
  Рәшәткәле тәҙрәләр һәм түбәләр араһында, эгон маҡсаты булыр, һәм олоһо водосток тар ҡыйыҡлы булды. Еңел һәм n3 тәҙрә сума алға йыраҡҡа кимәле түбән. Был веб-бүлмә йорто тирә - уның ҡарары, был йоҡо прислуга-индуистар храмы - юҡ йәки уның хоҡуҡтарын һәм, әһәмиәте юҡ. Был ысынлап та әһәмиәтле, сөнки был нәмә был юлы йорто булыуы бәхәсһеҙ. Был сәбәп буйынса һайлау уның был - эго дошман, бәлки, көткәндер ҙә күренә.
  
  
  Йәки тағы бер ҡат ине. Әлбиттә ғилми-нәшриәт үҙҙәре тураһында ант Карте. Salaud, был ваҡытта янында була өҫтөнлөгө - уның ҡайҙа көтөп ала һәм унда үҙенең булған мөмкинлеген бирә. Ул белә, сөнки уның ғилми-нәшриәт килергә тейеш.
  
  
  Нигын шулай эшләй! Әммә ҡурҡыу хисе бар N3 һау-сәләмәт булған, йәки, тип аталған разумный һаҡлыҡ Хоук, тип бик оҙаҡ ваҡыт һаҡлана эму һөнәренә ғүмер ышанысһыҙ. Подоконник һәм хәҙер уны тәҙрә аҫтында обдумывать забиваться, рискнуть булып тора икән, ул, тәҙрәгә күрһәтте. Был мәлдә тағы бер хәҡиҡәт булып, һәр ваҡыт уның менән осрашырға тейеш.
  
  
  Барып тәҙрәһенән ғилми-нәшриәт комплексы була. Ул ябылғас, әммә жалюзи эсендә асыла. Стилет ғилми-нәшриәт ҡулына һалды, һуҙып ҡулдарҙы һәм, ҡорал ҡулланып, монтировка кеүек. Тәҙрә бер аҙ көнбайышҡараҡ шыла. Заперта эсендә түгел. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс нигы уйлай, ә һуңынан тағы бер Хьюго ухватываться. Приподниматься полдюйм тәҙрәгә килде. Стилет ғилми-нәшриәт яңынан ҡа һалып бара, һалған, ҙур һәм засовывать бармаҡтарын күтәрә. Насар скрипт тәҙрәгә күтәрелгәндәр.
  
  
  Кеше күҙҙәре һәм тиреләре защипать эму карте ғилми-нәшриәт сығыш яһаны. Улар араһында бысаҡ йөҙө күҙ атып йәки яртылаш көтә. Һәм еңеллек менән уның тын юлын дауам итә. Байтаҡ тәҙрәләр тауыш биреү өсөн, мөмкин булған тымыҡ эго йорт теләһә ҡайҙа ишетәһең - шунда уҡ аңлап кешенең эгоһын, был булған. Ә унда нигы була! Был эго йәлеп итергә мөмкин, әммә был ғилми-нәшриәт шикләнмәй. Salaud, аласыз позволить үҙенә көтөрмен.
  
  
  Подоконник яғына күсә һәм ул тура жалюзи аша еңелсә дребезжать. Был ҡараңғы бүлмәлә була, әммә уны шунда уҡ тотоп еҫе. Ҡан! Саф ҡ! Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ай тоҡана, һәм ул күреп,-тип һуғып булмай - был ҡараңғы смятый тряпка өйөмө булыуы оҡшай, уның аша мерцать брылев. Ай тәржмәлә.
  
  
  Бер көндө һыуға ташланған четвереньки нигы. Эго эму бармағын әйтәм, тип, ишекте бикләйҙәр. Эске. Эго бүлмәһенә уның менән дошман булмаҫҡа!
  
  
  Ника һулышын тотҡарлай. Абсолют тишина бүлмәләрҙә үле була торғайны. Ниһайәт эму һуларға тура килде - шулмы еңел эго йога күнегеүҙәре эшләй, дүрт минут эсендә һауа үтмәгән ул һынауҙар һайлап алырға мөмкин - бер ни ҙә үҙгәрмәгән. Элекке смертность, тиш ҡурҡытып, һәм яңы ҡан еҫе. Ҡан кем? Карауат кем йәки нимә булды был?
  
  
  Беззвучно хәрәкәте һәм N3 һулап ауыҙ түгел. Сомневатся уның тоя башланы үҙен. Улар уйланып, тағы бер кеше булған был донъяла, шулай уҡ тыныс һәм шым булып китә ала, сөнки ул үҙе. Һуңынан иҫкә ул - ниндәйҙер мәғәнә үҙенә үҙе дошман булды был! Был яҡшы тәрбиәләп самозванец.
  
  
  Көткән ваҡыттар булһа, ваҡыты һәм эшләй. Әйтемдәрҙе белеүҙең бер кем дә яҡшы ғилми-нәшриәт. Әлегә уның артта була. Ул еңелде. Дошман белмәй, уның бүлмәһе, әммә ғилми-нәшриәт белә, унда дошман залы. Эго ҡулына мәжбүр. Барҙы. ползать стена тирәләй башланып, поет уйлап, һуңғы трюктар күрергә тырышырбыҙ, әгәр ул булмаһа, көтә донъяның теләһә ҡайһы ваҡытта тағы күҙҙәрен ослеп эго. Пуля емерелә.
  
  
  Эго, жестокое мейем эшләй башлай, уның хәрәкәте. Эго,-тип алдау, алдай? Үҙемде әллә алдайым? Әллә ниндәй ишекте лә-шулай итеп үҙгәртергә булыр икән, тигән кеүек, эстән генә уның заперта был? Был фекер менән ҡапланған эго пот - двойник әгәр дөрөҫ булһа был эго һәм кеше менән, ул күрһәтелә ловушке ғилми-нәшриәт! Был эго ялы һәм уларҙы һаҡлай алыр ине, тәҙрә һәм ишек үлтерә - эго әсирлеккә йәки ябай тотоп, полиция килә әлегә. Был турала уйларға ла ярамай. Повернулся уйлайым, тип үлтергән уларҙың ысынды булмай тағы! Йәкшәмбе кәрәк булһа, хатаһын һаташыу неразбериха өсөн разгадать килгәс, оҙаҡ ваҡыт имтихан булып һәм Нигы ине, тип агенты.
  
  
  Ҡулы ҡағылған һалҡын металл Эго. Карауат. Проткнуть стилет уны эго, «Люгер» наготове, нерв башлағанын хәҙер саҡ үҙ трепаться эго. Кәһәре көтөп, сукин затаиваться ул! Улар ҡунаҡханаларға ла түгел. Ул уйнай алмай.
  
  
  Карауат аҫтында бер нәмә лә булмай. Хәҙер танауында кисло торған ҡуйы-татлы ҡан еҫе. Уны карауат аҫтында тикшерелә, түбәнге яғында, уның бармаҡтарын өҫкә теҙелгән.
  
  
  Был ҡумта пружина, матрас ә йыуан була. Эго ҡулы ҡағылмаған нәмәләр иҙәнгә, аңлау мөмкин түгел, ул - йомшаҡ киҫәге, ялбыр туҡыма, сүп-сар йәки мамыҡ кеүек. Ниндәй һыҙат? Келәм ҡатламы ҡалын ятҡан әйбер.
  
  
  Липкий бармағы Эго һәм дымлы булған. Ҡан. Урта бармаҡ ҡан хәҙер. Һәм иренде, танауың ник ih принюхиваться. Яңы, бөтәһе лә тәртиптә. Застыть тулыһынса түгел әле. Үле кемдер карауат бар ине, беҙгә килегеҙ, тип ғына уны үлтерә.
  
  
  Ул карауат алыҫлашҡас, бармаҡ вытирать тураһында ҡоро келәм молчанов. Ике хәүефле урын булды. Бәҙрәф - уның булырға тейеш, - ванна һәм, әгәр ул тирә-яҡ йоҡо асылды. Эго йәшеренгән дошман теләһә ҡайһы урын ала.
  
  
  Был ваҡытҡа инде n3 тура ихтыяр көсө ҡулланып, үҙ контроле аҫтында тота өсөн нерв. Ошондай һынауға дусар булып, уларҙы дауалау һирәк! Ҡапыл сағыу яҡтылыҡ һәм тойоу теләге уны мыҡты переключатель света өстәмәләр бүлмәне бысратыу табып - алып затынан булған кешеләрҙең salaud! Ошо теләге уны эске ҡараңғы смешок баҫтыра. Был уйын икенсе кеше булыр ине. Хәҙер ул эшләй, барыһы ла был бик күп.
  
  
  Шул уҡ эму һәм бөтә булған кәрәк-буласаҡ көсөргәнеш төшөрә. Нах табыу һәм уны ванна бүлмәһенә кереп, торналар кеүек, тигеҙлек ҡайғыртыуы тураһында түгел, люгер һәм рвануться һәм стилет менән өҙгөләнеп. Шулай уҡ ул хәҙер аптечкаһы һәм душ өсөн занавеска индереп яптылар. Ни!
  
  
  Выпотрошить һәм уны шкафта таптың уны. Ни!
  
  
  Башҡа өндәр. Ниндәй хәрәкәт. Ҡараңғыла ғына, шул мәғлүм булып үҫә мәйеттең сәйер һәм һуғам, тип тулыһынса перехитрить эго. Эго одурачивать! Тарих төпкөлөнән ваҡыт һәм утекать. Хатта бер ваҡыт булһа ла, туҡталышҡа, логичный ҡайтанан баһалау һәм һыуыҡ буласаҡ, тип ахмаҡ хәлгә невероятно күренә башланы. Ялғап йә ул, йә буйынса-юғалтыу!
  
  
  Притягивать уны һуға башлайбыҙ, магнит кеүек. -Тип һуғып булмай - тип-тип, уның мейеһен ярып эго һәм ҡала промелькнуть тырышып ҡараған, ләкин быны эшләй алмаған. N3 кире карауатына ташландым, краб һымаҡ ҙур, һәм уны яңынан стилет һуҡты. Тағы бер нимә. Ә һуңынан Карте кем менән, ғәҙәти булмаған юл менән Киллмастер бик шифалы. Ул үҙ карьераһында тәүге тапҡыр ысын паника була. Бөтә был аҡылһыҙлыҡ булыр. Ул, тейеш булып, аҡыл менән. Егет, был бүлмәләрҙә булырға тейеш ине, ә ул юҡ! Беҙ кешеләрҙең оҙаҡ ҡалыуы мөмкин түгел, сөнки бер һулыш - тынған ҡала тишина һулыш биреү һәм һеҙгә иртәме-һуңмы, булырға тейеш.
  
  
  Көтөгөз минут! Карауат бер есемгә! Әлеге ҡан етерлек булды, һәм липкий йылы, әммә мөмкин буласа ҡ разбрызгивать һәм бүлмәгә индереп.
  
  
  Һаҡ булығыҙ, бик яй, тоя, ҡалтыранған ҡулдары эго тип ни, өҫтөнә өйрәнеү ғилми-нәшриәт һуға башлай. Эго кәүҙәле йомшаҡ бармаҡтары ҡағыла. Һалҡын бармаҡтары аҫтында бәрхәт эго. Һыуыҡ тейгән әле. Төймә ул, кескенә кәүҙәле ҡағыла, сосок! Ҡатын-ҡыҙ уның күкрәгенә тейә.
  
  
  Бөтәһе тауыш бирергә һәм был хаҡта идеяһы. Ысын мәйете етерлек булды. Ҡатын-ҡыҙ тәненең. Улар араһында аҙашып эго бармағын күкрәгенә тәрән яралар һаман да асыҡтан-асыҡ инә. Ҡорал юҡ, ләкин яҡындары ғилми-нәшриәт комплексы, бәлки, был алымдар уны үлтерә. Стилет!
  
  
  Прислуга ялға үс агент-индуска. Ул ниндәй дурт була, тип алдан полиция Карачи, мөмкинлегенә эй, йортта тороп ҡала. Бәлки, уны уйлай, бында хәүефһеҙ булыуын, унда ни ҙә булһа ҡалғандыр уҡ мосолман был асыулы. Ирония аяныс!
  
  
  Ee веб-нәҙек, шведтар булып, башына тартылдым, бәйләргә һәм, әйтергә эго эму кеүек бармаҡтары һиҙгер. Ҡараңғыла ғилми-нәшриәт нахмуриваться. Тәҡдим еңел булды, тип эшләне ул был әле ир-ат менән. Үҙ үс сағылыш таба, ҙур булмаған көтөү бутҡаға ул үҙе көсләгән. Һалҡын, аҡыллы, бессердечный иблес! Шул йәшниктәр крайт йәшник булыуын иҫбатларға, әгәр кәрәк була әле. Ул белә, был ғилми-нәшриәт искать өҫтәл була. Был ғына ла сәпкә тейҙе, һәм ...
  
  
  Ай яңынан сығыуы, сағыу нурҙары менән үҙгәреүсе жалюзи аша ташларға йыйынмай. Был карте нику ғүмерен ҡотҡара.
  
  
  Стилет тоҡаныу ваҡытында уны күреп. А.Ее отблеск көмөш яҡтылыҡ насар боҙоусы, уны аяҡ тубыҡтан саҡ юғары йүнәлтелгән. Тарамыш булғас подколенный һуға! Карауат аҫтында үле ҡыҙға полесье буйынса тура һуғыу! Шул уҡ ғилми-нәшриәт глушитель пистолеттан атыу тауышын ишетеү менән бер мгновение. Ике атыу. Задеть эго тирә-яҡ янбашы бер пуля, әммә шул уҡ ваҡытта уның хәрәкәт була, ул, һөжүм циклон фигуралары кеүек, һаман да ҡотолоп-ҡыҙ аҫтында үле.
  
  
  Ялған булыуын ғилми-нәшриәт яраҡлы деловой карте ғына ҡалған ваҡытта, әлеге ваҡытта кире осраҡта ғилми-нәшриәте шунда уҡ үтәргә ине! Уның кеүек булырға ине беҙ, уны тойоп, һул ҡолағы эго нисек яндырып, уның ҡасан пистолет тағы һуҡты. Ул карауаттар сумып, үҙ һөжүм стилет, һаҡлау «Люгер» маҡсат өсөн, уны тамуҡ күрергә мөмкин. Эго ҡыҙҙың үле кәүҙәһен ташлап ҡаршы. Безвольный аяҡ һәм ҡулына йәбешә һәм ҡанға, уның нисек селтәре плотина. Гер йәһүҙиәне ай көсһөҙ, затенять болотло, һәм ғилми-нәшриәт комплексы күрергә, кешеләр эго нисек ҡаршы яҡтан һуғыу буйынса выкатиться. Эго булған кеше әллә нимә томшоғо һәм ғәрип булып оҡшай. Респиратор! Тауыш, уның аҫтында оялған ҡыҙ кеүек, һулай ала, улар матрас, уны ҡырҡып булмай!
  
  
  Ул йәнә пистолет ткнуться кеше ҡулында.
  
  
  Карауат өҫтөндә боҙҙа тиҙ ҡылған ғилми-нәшриәт комплексы, люгер ла һаман ҡулланыуҙа. Ҡунаҡханаһы уның өсөн был стилет - н salaud эго ҡулы йәки торон!
  
  
  Уның буйынса һайлап һуға, ләкин тубыҡҡа төшкән. Пистолетын һәм кеше ир-егет аяғы менән тибә артҡа яҡын алыҫлығы буйынса уның эго тирәләй тырышып, башына атып ғилми-нәшриәт тырыша. Ника рев күтәрелеү менән, үҙ теләге тишина тураһында онотмағыҙ. Махнуть уның ҡулына бер яғына үҙе йомоҡ түңәрәккә һәм пистолет стилет буйынса туҡтатылған. Элек дошман отпрыгивать Эго проворно, әммә һалдат менән боль. Ника тота, уның алдында стилет, һөңгө кеүек. Ай тәржмәлә.
  
  
  N3 яҡынлаша дошманға ҡаршы булған һәм алға һикерҙе. Көслө бәрелештәр булып, трястись ике ир-аттар, һалдаттар һәм, кряхтеть потеть һәм, уларҙың ҡасан һәм сцепляться раскачиваться. Ике ҡоралын күтәрергә тырышты. Бер минутҡа улар үлемдән оят булып тора, һәр уң башҡа запястье ҡыҫыу, һәр ҡоралды үҙ ҡулында тоторға тырышҡан: «Мин тотмай башҡаларҙы ҡурҡыуға һалған.
  
  
  Иҫ киткес тура дошмандың бөтә ғилми-нәшриәт комплексы, бынан көс. Шулай уҡ уның юғары булған, киң, хутынья һәм свирепая справедливость, әммә вполне эму никаһы ла етмәй. Яй, башҡа ғилми-нәшриәт бөкләп ҡулы саманан башланы. Эго. люгер напрягаться спусковой ырғаҡ бармаҡ була. Глушитель түгел ине уның, һәм ул булырға тейеш чертовский тауыш сығарып, һыу килтерҙе һәм иптәштәре был кеше ине шул, ә эму наплевать була. Был сукин ул уны үлтерергә йыйына шулай тиҙ, шул тиклем генә аласыз. Ул үҙ бүлмәһендә йыйылып бөтә эсәк растаптывать мерзкая. Атып тормош - барыһы ла ысын күңелдән оло тотҡос был тормош!
  
  
  Яй, тарих төпкөлөнә, ненавижу, вспотеть, тел һәм, люгер өсөн уны бәреп төшөрә. Был дисках ҡулында пистолет тотоп запястье башҡа уның ҡоросо. Хәҙер ниндәй ҙә булыуы мөмкин түгел, хәйлә - уның был юлы уның янында була. Хәҙер ул уның янында булған! Буталсыҡ, ярһыу ҡыҙыл һәм ғилми-нәшриәт оцепенение Карте безумство аша белә, - тип дөрөҫ эшләй. Тере кеше алырға тырышырға тейештер ул, эгон әсирлеккә алына тырышҡан һәм ниндәйҙер вашингтонда эго итеп килтерә. Ул һөйләй ине, һәм ул әйбер күп һөйләргә мөмкин.
  
  
  Шайтан һыуы! Үлтерергә!
  
  
  Агент ялға һынған. Запястье ҡоланы һәм иңбашына Эго. Улар тырышты һәм дорваться взвизгивать «люгер», хәҙер уларҙы тормошҡа эму вонзаться. Курка ғилми-нәшриәт баҫа.
  
  
  Ни! Курка ғилми-нәшриәт яңынан баҫып, ир-егет ҡасан, нисек көрәшергә маньяк, ҡотолоу өсөн. Бер нәмә. Эго выругаться ала һәм ғилми-нәшриәт үҙенең ниндәйҙер хәүеф яңынан итеп эго яфа сигә! Быны ул - "игеҙәктәр"! Хәйләкәр бармаҡ менән повозиться табыу һәм уны эго предохранитель, әлегә көрәш. Salaud Склизкий аҡыллы! Эму ләкин был ярҙам итмәне.
  
  
  Әммә был шулай! Ҡасан тағы бер ҡат төшөрөү предохранитель ғилми-нәшриәт комплексы, эгон, тупланған хыялланмай. Ударить дошмандың һул ҡулы буш эго ғилми-нәшриәт комплексы, эгон әсирлектә тотоу менән шөғөлләнә. Ниһайәт аяуһыҙ дәһшәт ғилми-нәшриәт һуғып һындырған. Громова өҙөрҙәй ир-атты асыҡ тәҙрәгә жалюзи аша үтә һәм һыуға сума. Выругаться ғилми-нәшриәт комплексы, һаҡлыҡ тураһында онотмағыҙ һәм һәр мөмкинлекте «Люгер» тәҙрәнән атып киләлер, йоҡо тауыш громыхать бәләкәй. Тәҙрәнән һикереп, уның ҡарауы, нисек тапҡыр ваҡытында күреү өсөн, шул тиклем һәм күләгәләр аша үтеп скатиться ҡыйығын селпәрәмә килә. Бөтә ғилми-нәшриәт сығарыу менән тотҡостарҙы, тип, эләгә алмай. Тошнить от уңышһыҙлыҡҡа Эго. Өмөт бар - китә һәм ул хәҙер! Был күберәк уңышһыҙлыҡҡа профессиональ - шәхси уңышһыҙлыҡҡа булды был! Һәм, тағы ла насар, был эго саҡ кеше үлтерә!
  
  
  «Ваҡыт бара, - тине ул үҙенә. Тиҙ. Одержать күберәк эшләй бында. Напортачить уны яҡшы!
  
  
  Завыть сүл бүреләре янында. Был ғәжәп өндәр нота булып тикшкренеүҙәр, ул сүл бүреләре менән бәйле булған, ғәҙәттә. Без ника ухмыляться шатлыҡ шәүләһе. Майк Бэннион деревни - һәм, мөмкин булһа, уның проблемалары. Йыл һайын иң яҡшы бара.
  
  
  Ул тәҙрә янына китергә йыйына, әммә поддубныйҙы. Шулай уҡ уларҙы бында була ала ине, хәйер, ул быға шикләнмәй. Был бер төн күпме алдағандар. Ҡараңғы төшкән баҫҡыстарынан йорт, танырға тура Нику, неон һәм хәйер, был текә егет була. Яҡшы. Ләкин инем һәм ни өсөн юҡ - бар түгел лесть әйтеүенсә, иң ихлас формаһы түгелме?
  
  
  Майк джип Бэннион йәмғиәте өсөн булған инде. Бының өсөн деревни омела һәм уның сәбәптәре.
  
  
  «Шмыгать урамы патруле, - тине ул, ал, улар ҡасан бороп. «Беҙ убеждать, тип, хәҙер улар беҙҙә муйындан. Бәлки, улар уйлайым, тип булмағанды бар атыу сәбәпле, спецназ йә һин ни тиклем был ырыу - моғайын, улар буяу план төҙөү. Ышанам, беҙ ҙә уларға барабыҙ. .
  
  
  Похлопать по потрепанный Бэннион приборын панелдәр. «Һай-һай-һай, беҙ машинаны алып ҡайтыу был, эй әгәр улар өмөт бирә».
  
  
  Зевнуть ғилми-нәшриәт Карте. Боль бөтә эму була. Эго арыны, аяҡтары, тәнендә бер яраһы һәм ауырыу, әммә барыһы эго насар булһа, ғорурлыҡ. Ул уңышһыҙлыҡҡа тарый. Йәғни, уңыш булыр тип башҡа ваҡытта түгел хәҙер утешать. Был хаҡта ул үҙенең профессиональ бурысын тураһында уйланырға мәжбүр итә, тип - һеҙ ҡайһы бер еңә, бер еңелә ә! Был эго билдәһе калибрлы булһа, һәм ул беркасан ла тураһында уйлап, уның ни тиклем яҡын булһа, барыһын юғалттыҡ.
  
  
  Улар тәмәке арыным закуривать
  
  
  Хәҙер уларҙы алыҫ райондарында булды Маурипур, ҡара һәм переулок вонючий буйынса бара, һәм ҡурҡыныс тойолмай, тарый. Был мәлдә.
  
  
  Бэннион әйтте: «Нимә, тегенселәр алына, унда барған? Был оҡшай тир ».
  
  
  Ника сквознов булды. «Һөйләм киҫәктәре тора, һеҙгә һорау бирергә түгел. Һеҙҙе күреп, был кем сыға? Кем күрмәй ҙә, ғөмүмән? "
  
  
  «Беҙҙең кешеләр».
  
  
  Кивнуть N3. Бәлки, был кешеләр барыһы ла-дуҫ ҙа булманы түгел. Бәлки, уның яңғыҙ булыуын, нисек үҙеңде һәм ғилми-нәшриәт. Был характерында була ине.
  
  
  «Был индерһәләр була», - тине ул жестокое үҙе тиерлек. "Акмулла киләһе раундта salaud, был мин!"
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  Ҡанлы һуң оҙон
  
  
  Шул уҡ көндө кис ятҡан карауат веревочный N3 - матрас толстойҙың бында булыуы, үлтерә йәшереү өсөн, - яҡын һәм киләсәге тураһында уйлана. Бер күрергә ине - карачи уҡ уның буйынса ул төн китергә тейешбеҙ. Полиция ҡыҙҙың кәүҙәһе табылған һин, - тип ҡысҡырҙы һәм уның яңы тоҡанған. Ул тағы бер көн ялға булһа ғилми-нәшриәт менән бергә фотоһүрәте гәзит. Шулай уҡ радио тоҡандырырға була. Омела һәм әһәмиәте индуистка үлтергән ҡыҙ булһам да, ҡәнәғәт булып, әммә полиция Карачи. Ih мәжбүр насар күренәсәк!
  
  
  Бөтә ғилми-нәшриәт комплексы ғына бер хәл шатландырҙы Карте - Карачи двойник эго да ташлап китергә тура килә. Торча шулай тиелә ине уның эштәрендә башҡа ла эҙләнеләр. Был кешенән үлтереүсе яһаған маташа уңышһыҙлыҡҡа осраған бер һәм ғилми-нәшриәт - уны тағы бер тапҡыр ҡараны, - әммә ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанам Карачи был түгел. Әгәр йылмайһын ине эму, ул Карачи булыр ине. Әгәр был түгел буласаҡ ине, уны ике төрмәгә үлтергән ғәйепләргә булыр ине!
  
  
  Допивать уның һуңғы сәйед - хәҙер инде һыуыҡ - н прогрызать һәм бешерергә, ауылды яҫы түңәрәк икмәк. Ҡатын Бэннион, Невский, мәле етеү менән яҡшы йәмғиәте эго эго. Ул бирайний булып, карп һәм эс һеләүһен, кивать тип аталды, һәм бөтә кәзә һөтөнән, уның эсергә мөмкин.
  
  
  Уңайһыҙ карауатта һәм закуривать н откидываться веревочный ғилми-нәшриәт комплексы, күберәк гам бик оҡшаны, хәҙер һуғам да. Эго бинт үксә обматывать бысраҡ булыуы, уларҙы намазывать майҙа Бэннион мерзко пахнуть миссис. Оҡшаны, был ярҙам итә. Эго сыуалыштар булып аяҡтар, баш һәм ҡырғыслы бөтәһе отслаиваться тағын туңа, әммә улар эму менән үтәргә генә кәрәк булған. Хәрби-һауа көстәре һәм ике пар носки күләме күберәк эму ладакх кейемдәр бирҙе, һәм шул ярҙам итә. Эго чертовски һаман ая боль!
  
  
  Ҡаты яралар, уҙған төндә уның алыу талаша, бер нәмә булыр! Ябай пуля яна, йод һәм уларҙың гипсҡа бэннион залатать. Уларға ышанығыҙ, сөнки эго насар тоя үҙем шылтыратҡас, ул да булһа - был тап ир-егеттәр яралана стилет ул, - һәм, мөмкин булһа, был тағы ла бер тапҡыр атыу буйынса люгер менән. Уларға ышанырға мөмкинме! Нисек кенә булмаһын, беҙ ул, йәшеренергә егете - полиция ғына һуйып урып-мәйете табыла.
  
  
  Аяҡ үҙе тураһында уйлай, тураһында, боль, һуңынан үҙенең яңынан иҫкә ғилми-нәшриәт ҡараҡорум артылыш аша сәйәхәт тураһында һөйләне, нисек хафед үлтерә. Был ҡурҡыныс эш була. Шунан тыш, по булараҡ, Касва, вафат булһа бирешмәҫ, үҙ карьераһында иң ауыр хәлдә булыуы бер фантастик ғилми-нәшриәт тирә-яҡ. Ул уны бик яҡын булып карьераһы тамамланғас, уңыш Карте ҡасан ҡайтып, каруан дөйәләре һәм уның наткнуться на. Ғәҙәттә, каруан - синьцзян провинцияһының буйынса һуңғы йылдарҙа ул шул кашмир - кисә булып китергә тейеш, ҡаса буран булһа, дөйә әммә ауырыу, һәм уларҙы тотҡарланы, уның дауалау өсөн.
  
  
  Лагерға тиклем барҙыҡ дөйә ғилми-нәшриәт комплексы, тик алға барыу мөмкин түгел. Леха эго арҡылы үҙенең каруаны менән косматый бактриан киткән була, аҡш хәрби һауа көстәре эго бында улар тапшырыуҙар.
  
  
  «Ғәжәп, - ник уйлап, - дөйә ауырыу булып йәшәргә тейеш!»
  
  
  Геккон ҡырҡылған икмәк киҫәге ул, улар уның күҙҙәренә ҡарап-бусинка менән балка. Юҡһа уның ҡабаттан борсоуға һала. Майк Бэннион ҡайтырға тейеш була. Юҡ, ул көнө буйы, AX бойороғон үтәргә һәм ғилми-нәшриәт аҡса тотонолған. Дөрөҫ, был дельта миллион кеше булғандыр, әммә уның кире ҡайтырға тейеш. Берҙән-бер к үҙ заковылять тәҙрәләрҙән түҙемһеҙлек ҡәһәр һәм ғилми-нәшриәт комплексы, тәҙрәнән тышҡа өсөн, күҙҙәрен алыҫ була. Стемнеть булды, һәм ул, һәм Майк Бэннион китә алмай. Хәҙер эго күрергә ярамай. Артҡы ихаталар, унда уның ҡарауы, өйҙәр насар өйҙәр уртаһында булырҙар әле. Манговый булһа, унда ағастар, маймыл тулы, һәм терелтмәй һәм туҡтауһыҙ ih болтовней. «Балалар миллион булырға тейеш, унда, - ул уйлайым, - өҙөк һәм бөтә бысраҡ, ә яланғас тиерлек, ҡайһы бер». Поморщиться һәм тағы ла бер сигарет N3 закуривать. Хатта үҙ эго бөтә проблемалар, уңышһыҙлыҡтар менән әсе еҫе ауыҙ иткәс, балалар уның сочувствие мөмкин. Salaud ярлы! Киләсәктә улар күп түгел. Иҫерек ине, үҙен кәрәк задница надирать Бэннион өсөн майка, ул тағы ла күберәк, уларҙы тирә-яҡ донъяға килтереү - бер ниндәй ҙә сара өсөн уларҙы тәрбиәләү.
  
  
  Ишек асылды, ҡыҙ менән сәй Бэннион һәм бүлмәгә инә. Эму кивнуть ул, тик йылмая. Бәйләнеш юҡ инең - бар булдың һин нах түгел, ә ғилми-нәшриәт урду на карте әйтелһә лә - мәсьәлә һәм ғилми-нәшриәт комплексы, эй икәненә ышанырға мөмкин. Әлбиттә, Майк шулай уйлай, ләкин шул саҡта ҡатын ире һәр саҡ барыһы тураһында ла белмәй.
  
  
  Был бигерәк тә ире кеүек Майк.
  
  
  Ника сәғәт ҡото алына. Биш күберәк булған инде, ә тағы ла полиция була. Эй шуға күрә, мөмкин булғанда ышанам. Угрюмо уны күҙәтәләр, уның кеүек сығыш сәй йыйылған, һәм, тағы кивнуть, бүлмәһенең ишеген ябып тихонько аша сыға һәм үҙе өсөн. Уны ишетеп, тип төшкән урындан штанга. Был балаларҙың хәүефһеҙлеге яңыртыу ҡаршы ҡыҙыҡлы булды.
  
  
  Потянуться веревочный ғилми-нәшриәт һуға һәм йәнә әйләнеп ҡайта. Геккон унан ҡара, яуыз уның ҡарашы һаман да ҡараны. Тегенселәр алына, Бэннион! Алға!
  
  
  Ул да ҡурҡа, тип ышанам бэннион. Бәләкәй эскесе алдағы йөҙ мең предчувствулиться рупий. Улар гер аҡса ырғытырлыҡ түгел. Әммә ул ғәҙәти һорауҙарын өсөн полиция ҡулға ала. Фаразлай, уҙған төндә күргән эго маурипур районының боронғо джип? Нику һыуыҡ булып китте. Бэннион һөйләй ине, ахыр сиктә, неон һәм лат. N3 сығыш муйын тиреһен - күпме аҡса, тип Бэннион несса! Әгәр эго повернулся тотоп, улар биргән ваҡытта ла, ул был әлегә аңлатырлыҡ түгел - ә әгәр ул быны эшләй, тоғро тура эму Карте! Ҙур эго буш ярһып, тәнемде тыштан тыныс, үҙебеҙгә тынысланырға һәм башҡа ғилми-нәшриәт тураһында уйланырға мәжбүр итә. Әгәр шулай булған хәлдә, булған хәл. Кармен!
  
  
  Кармен. Тибет. Ибри Масери Ла!
  
  
  Сердито яһалған ящерица ҡараһаң, кескенә N3 балка. Шулай итеп, Ян Квэй ваҡытында ҡытай һалдат табылды. Булырға тейеш, - самозванец ee һәм мәғлүмәт тапшырыу, - кире осраҡта түгел, аңлаһын ине шылтыратыусылар, карачи был ғилми-нәшриәт комплексы бара. Ҡапҡанға ҡапҡан алмаҫ ине, сөнки ул саҡ тоторға улар менән шөғөлләнә. Ибри ҡыҫҡа танау аҫтында үҙенә бәхетһеҙ тормошҡа һәм ғилми-нәшриәт һәм выругаться теләйем. Һуңынан уның енси ул смягчаться тиерлек техника һәм башҡаһы - барыһы уның менән тәртип булыр, әгәр ул һөнәре буйынса китмәй, һәм агент буйынса сәйәсмәндәр, һәм кем яһаны-берәйһе яҡшы ҡатын! Нат үҙ ухмыляться тура Эму, ибри ә һуңынан уның тураһында оноталар. Майк Бэннион унда мәңге йәһәннәмдә булыр?
  
  
  Бер минут бүлмәһенә ингән объект эго хәстәрлек, виски еҫен үҙе менән алып килгән яҡшы. Ул побриться, таҙа кейем кейеп һәм туҡтамай. Улар, фекер йөрөтөү мөмкин икәнен ғилми-нәшриәт комплексы, шулай уҡ айыҡ. Ул шул уҡ кеше оҡшаш булһа ла, усмешка иҫәпкә алмай. Һәм тағы, ҡыҫҡаса, ғилми-нәшриәт ... менән ҡыҙыҡһынып, ни өсөн һәм нисек Карачи был кеше булып сыға. Эго эго һүҙ биреп, белемле кеше булараҡ, nen һәм аҡыл етмәй. Ни өсөн? Кем уны тоғро, һатып, кеше үлтереүсе?
  
  
  Пачка тәмәкене ташларға бэннион америка нику. «Тауыш бир! Ҡара баҙарҙа. Күп рупий. Мин скотч тартмаһа ла була. Ул белә, һин был оҡшаманы, һәм мин барыһына ла тиң, тип миңә эсерә.
  
  
  Нику тура йылмая. Неудержимый бәләкәй кемдеке булған. «Ышан, булырға осторожны, һеҙ - һатып алыу һәм сығымдар бүленә?»
  
  
  Майк бүлмәләге берҙән-бер ултырғыс аяғы күтәреү һәм төшөп ултырғы килмәй помятый. Nen ныҡлығы юғары булған яңы ботинка алырға. Ул Нику подмигивать. «Мин бик һаҡ булырға, начальнигы. Түшәлгән, уны эго. Күп һатылған тауар һәм уның артығын тотоноп эләккән - уларҙың ваҡытта хатта беренсе донъя һуғышы әйберҙәр табырға мөмкин, һәм һаҡ булған уның. Гэ һатыу өсөн яңы түгел, хатта уның ши - иҫке, әммә иң яҡшы формаһы. Аккумулятор разбиться канистры держа прах булған һәм шулай уҡ запас бензин менән ҡулланыу. Шул исемлектә иң делле уның тирәләй бара ала, һеҙгә мин уларҙы бирәм. Һиңә ташланырға әҙер, Нигар, һәм ул да.
  
  
  Ҡап тәмәке төтөнө ғилми-нәшриәт комплексы асылды. Уның бүлмәһендә һуңға тиклем була. - Тимәк, беҙ һеҙҙең менән киткән булыр? Көҙән ғилми-нәшриәт әлегә тиклем ярҙам итеү теләгенән баш тарта алмай Бэннион сәфәргә әҙерләнә.
  
  
  Пожимать Бэннион яурынына Майк. "Юҡ инем һәм ни өсөн? Улар һиңә ярҙам итә ала - һәм белгән алдар, минән бөтә киҫәге кәрәк, ул эшләй ала. Һәр осраҡта ла ул һеҙгә ярҙам - шулай уҡ тәрән хәҙер уның шулай булғас, һеҙҙең һымаҡ. Лайма тип әйтеү - бер пенни буйынса фунт. Һәр хәлдә, мин эшләгән ярата, был - уның күптән түгел чертовски торған бер нәмә эшләйем ».
  
  
  Карауат һәм өҫтәл веревочный заковылять ғилми-нәшриәт менән баҫа. Майк эму берҙән-бер ултырғыс биреү, алыу һәм башҡа мәсьәләләр ғилми-нәшриәт эго. «Бөгөн нисек аяғы?» - Бэннион һорап, ҡыҫҡа аяҡтар ҡап тәмәке төтөнө аша ташлап коренастый ҡойған һәм мөйөштә ултырған.
  
  
  - Боль, - тине ғилми-нәшриәт. «Ылыҡтырылған тураһында ләкин аяҡ - әгәр һин минең менән китәһең, беҙ һөйләшергә тейеш. Әлеге ваҡытта! Пьянков тураһында.
  
  
  Бэннион уға ентекләп ҡараны. «Нисек мин әйтә, ғилми-нәшриәт комплексы, уның ҡарауы был. Бер көн шешәләрҙә түгел, күберәк буласаҡ. Был уның булырға тейеш, юғиһә уны сериялап! Шул саҡта ул һиңә ярҙам итеү түгел ине.
  
  
  Оҙаҡ N3 уның ҡарауы, ул күҙең ҡаты булып. Кивнуть ул ниһәйәт. "Яҡшы. Һеҙ килешеү төҙөлгән. Был яҡшы ҡарашта булды. Әгәр һин мине алданың, А. д һиңә ярҙам итә, - бар ул! Һин уны ҡалдырып, шунда вафат була. Ул етди, Бэннион! "
  
  
  Бәләкәй кемдеке кивнуть. «Мин беләм, был шулай. Мин дә бер ҡасан да янай. Унан беләм, һине ниндәй текә. Ул, һала, үҙ ... һеҙ үҙегеҙҙең эшегеҙҙә профи э ... булырға тейеш ".
  
  
  Ул N3 уставляться. «Нимә менән шөғөлләнә ул?»
  
  
  «Һин беләһең, - тине ашығыс Бэннион. «Мин белергә лә теләмәй. Афарин=) сыч ғына бакшиш, хәтерҙә? Ярай, был беҙ түгел икәнен яҡшы шөғөлләнә. Инде ҡараңғы тиерлек.
  
  
  "Ҡасан да был, - тине ҡыҫҡа ғилми-нәшриәт. «Картаһы булды һиңә? Диңгеҙҙә ҡорал склады һин?
  
  
  Бэннион крикнуть джин көнө һәм яҡынлашып, төргәкләү диск килтереү өсөн, уның тышына ҡалдырҙы. Ул тағы һыуға нику ҡарағас, күренә йылмайып һәм йәнә эго. «Мин һәм пошарить депоға барып, тинем мин һеҙгә. Хатта күрәм дә мин - мин шул тиклем шунда булып, эште нисек теләй, һәм тағы ла шул уҡ хәл бөгөн алыҫҡа. Әлбиттә, эш юҡ. Аҡ яллы бейек башня булып уларҙың эштәрендә түгел. Әммә мин өндәшмәй ала һәм һеҙ отель: кисә үтә ҙур йылға пароходын өҫкә буйынса партия ҡорал. Әлбиттә, һаҡланмаған. Полно солдат пакистанский. Нимә эшләргә? »
  
  
  N3 әйтә: «һәм тауышына бөтә! Һеҙ уның тауышын тип әйтергә мөмкин, Майк - Лахор ҡалаһында был партияның фронтҡа йүнәлде, һәм ул уны туҡтатырға тейеш. Был хата - эго ебәрергә ярамай! »
  
  
  Нев Баннион ҡулы менән инә, һәм ҙур булмаған пакет ҡумта, тәкә, ул өҫтәл тирәләй һәм уның тамамланды. Запястье балтырлы булалар һәм ул, элеккесә, йоҡа, барыһы ла тәртиптә булһа ла, тәненең башҡа өлөшө йыуан була. Ул баҡыр һәм шыма булыр тире төҫө асыҡ-видимому. Хәйер, уныҡы түгел ине пурды, формаһыҙ һәм башҡа капюшон булыр өсөн уның күҙҙәре пәрәнжә, оҙон тишектәре, муйыны менән уның ябылғанға тиклем уларҙы пяти. Ҡара сәс н сабыла һәм арзан голы иҫ киткес юғары расческа фабрика посполитаяла бар. Ғилми-нәшриәт комплексы, йәнәһе, ул саҡта-йәғни уның, тейеш булһа, ҡыҙыҡ булһа - ҡарай Бэннион Әсәй һәм балалары.
  
  
  Ул киткәс, беҙҙең әйтер һүҙ түгел. Майк Нику подмигивать. «Мин бик яҡшы хәлдә. Аңлауымса, аҡса һәм eda йорто. Әгәр ҙә ул бөгөн бында булманы кисәһенә йыйылған, уның ине, моғайын, ...
  
  
  Ника ҡыҫыла: «Карт?»
  
  
  Пакистан һәм уны тарҡатыу картаһында ҙур булмаған өҫтәл Бэннион досталь һиҙҙерә. Постучать уның бармағы. «Һәм беҙ тауыш, готтар районы-Карачи Бахш. Әгәр һеҙ ысынлап та ла ошо партия ҡыуып, бөтә нәмәне беҙ эшләргә ала, һәм уның тоторға маташҡанын күҙәтте, уның был тиклем инд. Хәйер, мин белмәйем, тип, тегенсегә алыу, пакистандар полрота беҙ ҡаршы ала.
  
  
  N3 картаһын иғтибар менән өйрәнергә. - Был мин биргән, - ул пробормотать.
  
  
  Отсалютовать Бэннион притворно. «Ихлас, сахиб. Штопор минең дә, ни, ә? Ситкә алмай. Был бәләкәй генә эшләгән урынына уны атып ». Ул бүлмә аша сыға.
  
  
  Покачать башы ғилми-нәшриәт комплексы, карталарҙы өйрәнә. Эскесе Әсә һәм ышана кеүек Бэннион ҡулланыу уңайһыҙ. Ләкин бында бер нәмә лә поделать. Был кешеләр мохтаждар ул - белем эго кеүек илдәр өсөн, сөнки эго өлөшө булараҡ яңы һәм прикрытие. Ул ошо предприятиела башлағайным, Евразия нефтедобытчик булараҡ, штатта хеҙмәткәре. Майк эго бэннион оҙатыусы була. Отыграть бер ҙур ғына булған - уларҙың документтары ла була!
  
  
  Пожимать картаһы һәм n3 үҙ иңенә ҡайтасаҡ. Тимәк, был ҡағыҙынан тыш эшләй тура килә. Һәм ышанам, уңышты һаҡлау эго.
  
  
  Илдең, улар буйынса бара, донъяла бер иң ҡыйын тирәләй булды. «Был ярҙам булырға тейеш», - ник уйлап. Патруллек ауыр булды уның. Бармаҡ уны үткәреү буйынса төньяҡ-көнсығыш бөйөк дауамында Инд: Һин улар ҡоро була сүл уңдан, һулдан серияны улар менән йырғыланған ә тау һырты бар, параллель бара йылғаһын, төньяҡтан һәм кашмир гималай менән тоташа. Тар һыҙат тыш, Инд һибә, был яҡтан насар булған.
  
  
  Пластик шешә, ике стакан менән ҡайтып Бэннион скотч һәм ҡәҙерле. Нику уға шешәһен күрһәтеүе. «Ике стакан киткән, аңланы. Был тиклем продержать иртән мин, - һин уны хатта эсеү һәм уның ҡойған. Иң яҡшы?"
  
  
  Кивнуть N3. Скотч тәмле була. Бэннион картаһы ҡарарға этәрә уны. «Был-һинең эшең, Майк. Был әйтерһең? Лахор ҡалаһынан килтерә алмаҫлыҡ йөк бармы тиклем улар & nb? »
  
  
  Лысина Бэннион нахмуриваться һәм ышҡып, әнисә картаһы. «Юҡ, мөмкин түгел. Инд Лахор көнбайышҡа табан бара. Бхаккара суднолар буйынса ситтә булған һәр осраҡта ул - был йыл ваҡыт түгел. Ҡоро ер буйынса ул тура ҡыуып бара.
  
  
  «Бәлки, тап ih бында беҙ аңлайбыҙ», - тине ғилми-нәшриәт. «Джип ике, ир-аттар, хатта һеҙ джип, конвой булырға тейеш торошо доната».
  
  
  Уны аңлатыуы ла уйларға кәрәк, тип, әгәр ҡоралдарҙы ҡасан һәм конвой менән уны доната, беҙ уның тураһында аҙ һыу булһа ла, нимә эшләргә йыйына. Был уның һуңыраҡ асырға тейеш була. Бөтә нәмә хәҙер иң мөһиме булып, булыр - булмаҫ ҡоралына ҡаршы ҡуллана, һәм был хаҡта белмәй инем, был донъяға әгәр партия индеецтар, аҡш-тың проблемалары бар икән! Һәм ҡытайҙар ирештеләр, донъяны аңлау өсөн! Бәлки, пакистан һәм был һөжүм самозванец булған бөтә мәғәнәһе - был эго пакистандар һәм ҡорал тапшырған алдаҡ юлға сығарҙы. Һуңынан, тип белдергән америка ih тапшырылған, һәм был факттарҙы боҙоп передайть бассейн асылды.
  
  
  Был бик ҡыҫҡа N3 обдумывать, артабан сигенеү. Юҡ. Был нечто күп булырға тейеш, - шифаһы ҙур. Хатта артыҡ тырышып эго үлтерергә! Әммә был?
  
  
  Майк эго бэннион фекерҙәрен белгертеп. «Юҡ, юҡ йәки был мөһим, әммә, бәлки, һине яҡшы беләм. Бөгөн уны күрергә, тип,-булды ҡорал склады, тип мин баш поежить һыуыҡ булды ».
  
  
  Ника күлдәк төшөрә башлай, улар хәрби һауа көстәре бармы эму. Ваҡыт яраларҙы менән шөғөлләнә килә.
  
  
  "Мәҫәлән, тип?" Хәҙер ул бик китергә отель, әлегә Майк айыҡ була.
  
  
  Был вәғәҙәләргә бик ышанмағыҙ кеше түгел ул.
  
  
  Майк ғилми-нәшриәт пастаһы ҡойоп, бит һәм муйын көрәй башланы. «Мәҫәлән, мулла, йыһат таратып, изге һуғыш! Һеҙ беләһеңме, был эш күп булды депо - патан. Үҙ ырыуҙаштары менән ҡалҡыулыҡтан аҫҡа, аҡса эшләү өсөн бер нисә рупия. Salaud, уларҙың тупаҫ, ғилми-нәшриәт. Дикарь. Бөгөн уларҙы тыңлай һәм ҡарт был бик яҡшы. Ih ул тиклем ҡоторорға хәлгә еткереү ».
  
  
  Был хаҡта онотоп n3 тәүгеһенән буран булды. Хәҙер был мөйөш һатып алыусылар етерлек булды, һәм мин теләүселәр күп түгел. Был туранан-тура бурысы булған һәм партия эго ҡорал табыр, тип ышанам кеше, уның приедет, була эргәһендә. Әгәр юҡ, һәм шунан тыш, ул туҡтатыу кеүек отгрузка - нисек? - прима үҙе тағы сифатында ҡулланырға тура эму, әүрәтеү өсөн двойник.
  
  
  Шулай ҙа уны тыңлайбыҙ. Башҡа эш булған теләһә ниндәй хәүеф юҡ-эго иҫәпләшмәй ярамай. Благодатный һүҙе түбәндәге мәғәнәләргә тунисҡа бэннион шы ғилми-нәшриәт уяу булды.
  
  
  «Мулла ҡысҡыра уларға бер пушту, - тине Бэннион. "Мин бер ни аңламайым. Бер аҙ, әммә етерлек булһын өсөн, белмәйбеҙ, тип ышандырҙы ул. мира ул, һәм уларҙың булыуы кире ҡайтырға уба әгәр көтә. Эд уның тураһында ҡысҡырған, яңы формаһын, ҡорал һәм боеприпастар бик күп, һәм ...
  
  
  Бэннион өҙөлә икән, нимә эшләй, һәм был ғилми-нәшриәт уставляться. "Һаумы! Йөк был ҡорал! Һеҙ уйлағанса түгел? "
  
  
  Нигы ҡарап кемдеке түгел. Покачать уның башы. «Юҡ. Мин уйлағанса түгел. Был лахор йөк ебәрелде. Һаҡ аҫтында. Һин мин генә тип әйтте был, аңлашылдымы? Пакистан армияһының һаҡ аҫтында! »
  
  
  Бэннион покачать башы. «Патан туҡтатырлыҡ түгел ине, әгәр ҙә улар ҡорал отель. Боже мой! Йыһатҡа - бөтә был, беҙ хәҙер нимә кәрәк, бында. Изге һуғыш! »
  
  
  Ника хәҙер компьютер тоҡандырырға тейешле факт бөтә аҡыл, эму мысленный картаһы һәм яратып түгел, ул выдать уны. Бэннион булыу хоҡуғын ала. Бөтә был ҡатмарлы интрига наткнуться на асҡысы ала. Әммә ни - ни өсөн ҡыҙыл ярҙам итергә теләмәй, ҡытай патан, афған ырыуҙаштары, йыһат ебәрергә була? Сөнки улар ала алыр инем? Ҡыҙыл булды, һәр хәлдә номиналь, пакистандар яғында.
  
  
  Мутная яратам һәм уларҙың һәр ваҡыт шулай ҙа балыҡ тотҡандар & nb, ҡыҙыл. Йәғни, тип әйтә эго босс, Хок, - тип ҡайнарға тейеш, уларҙы көршәк тотам. Һуңғы ваҡытта ҡытай кешеләреңде юғалтыу ныҡ, өмөтһөҙлөк килә һәм улар. Проблемалар булыуын, уларҙың африкалағы, кубала, индонезияла һәм вьетнамда. Ахыр сиктә, америка күрһәткән ҡағыҙы буйынса юлбарыҫ түгел!
  
  
  Әммә йыһат! Дөрөҫ хаҡына ҡаршы бөтә һуғыш аллаһы! Тип, тегенселәр алына, был ҡытайҙарҙың алыу өмөтләнергә мөмкин? Әгәр, һис шикһеҙ, йыһат уларҙы контролдә тота алмай. Шәхси ҡулланыу өсөн файҙаланылырға эго. Әммә нисек?
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, бер ниг баш тарта. Ул кейенә башланы. Смуглая уның етерлек булды, евразиец өсөн барған өсөн, һәм ваҡыт еткәс, уның үҙе тураһында иҫкә прикрытие. Һәр осраҡта исем булып, артыҡ мөһим - улар булыуын раҫлаусы документтарҙың исеме. Әгәр йылмайып, ул тайтым оперативник өсөн ситләшергә тура килә.
  
  
  Ике сәғәттән һуң улар боронғо судноларҙа йөҙөү буйынса инд йөк булып, ул хәл итә алмайҙар, йәки быны doe фелукка. Елдәр булып, елкән ябыу һәм ҙур, киң йылға несса ваҡ-төйәк тутыҡ ih буйынса дүрт сәғәт тиҙлек менән двухцилиндровый двигателдәрҙе майлай ҙа.
  
  
  Сит ил эштәре министрлығы циновка н кәмәләренән көтмәгәндә булған, джип йәшерә. Скачать пунктҡа тиклем автомобиль кәрәк-яраҡтары менән бергә үҙебеҙ иҫке долив була. Майк Бэннион нигы һәм алыҫ булырға тырышып, күрәһең, циновка джутовый джиптарҙың ҡала янынан һуҙылған. Одеял джип булған була, тик уларҙы бер кем дә борсолма. Майк киң эшләпәләр һәм уларҙы һатыу менән йыуан дубленка һәр яланы, австралия мода плутон.
  
  
  Йоҡлап ятмай, уларҙы, молчанов, тәмәке осҡоно лодочник аҙығы, кескенә булған. Хужаһы үҙе хәл итә алырлыҡ кәмәләр менән ғилми-нәшриәт комплексы, хәйер, беләләрҙер, сөнки был хаҡта пожалеть мөмкин. Рискнуть уҡ бөтә тура һәм эму. Был бысраҡ толстяк фетр эшләпә ҡыҙыл, оҙон күлдәк һәм ыштанын матрос булып мешковатый, инженер, бер үк ваҡытта ашнаҡсы һәм матрос. Беҙ Нигар, беҙ мәктәпкәсә йәки Бэннион тураһында тураһында бер нәмә лә белмәй, был ынтылыш өсөн калуш. Һәр ваҡыт мөмкинлек булып, нимә тура эму-һуң кеше үлтергән өсөн, уны ауыҙ һүҙһеҙ булһа, хәҙер был мөмкинлектәр үҙебеҙҙең фекер түгел, әммә туҡталып n3.
  
  
  Майк әлегә Бэннион тотанаҡлыҡ вәғәҙә итә. Ул яйлап эсә. Һаман да тулы булды Эго артыҡ яртылаш шешә, һәм төн эсендә була инде.
  
  
  Үҙ ҡоралын тикшереү ғилми-нәшриәт комплексы, Вильгельминаға, пьер һәм Гюго, ҡараңғы трюмда вонючий бульканье шешә ишетмәнем ул саҡта. Һуңғы йөк кәмәләре, күрәһең, ашлама була.
  
  
  Майк әйтер: «Мин бер пенни фунт әйтер өсөн, һәм ул был күренештең бар - шулай уҡ, уның, тип өмөтләнергә тура элемтәгә керергә менән беҙ ҙә беҙ ниндәй патан. Salaud кровожадный улар ниндәй! »
  
  
  Ҡараңғыла ник йылмая. «Мин уйлайым, һин беҙ тип түгел беспокойтесь тураһында. Талбот хәтерҙә үҙенә һәм уның киплинг Мэнди - изге һуғыш мулла вәғәз һәр ваҡыт түгелме? Ih тәртибе өлөшө ябай - дөрөҫ долой! »
  
  
  Шырпы тоҡандырып, ҡасан Бэннион закуривать. Ул йылмая. Аңлап ғилми-нәшриәт комплексы, бәләкәй ысынлап алкоголик тип тулҡынлана.
  
  
  "Ә буйынса был шайтан!" - Бэннион тине. «Терезияны ыҙалата улар үҙҙәре ҡорбандары"
  
  
  . Ғайса - тарихы, улар уны ишетеп! Шул уның да фотоһүрәтен күреп, улар менән эшләү патруле, ул сигендә засада ойоштора. Бөтәһе нисә ай элек The Hindi Таймс " сыға фотоһүрәттәр - н патруле ойошторорға булған боҫҡон ҡәбиләләре хайберский артылыш пакистан ағзаһы. Барыһы ла уларҙы үлтереү - кол плутон бамбук тере ҡала. Тьфу! Мин тошнить. Salaud, улар ярлы менән ыштанын төшөрөп, һуңынан көсө менән күтәреп, киҫкен һәм call ih н швырять! Кол булып был егеттең фотоһүрәте менән бер йылмайыуы, муйынын буйынса эго сыға! »
  
  
  Йәнә шешәгә булькнуть. Эго тынысландырыр өсөн, ник әйттем: «һеҙгә ышанам, был патруле пакистан була? Һин түгел? Патан - мосолман, шулай бармы?
  
  
  Слышно булькать күберәк. «Патан өсөн бер ниндәй ҙә әһәмиәткә эйә түгел», - прошептать Бэннион. «Бигерәк тә, ҡасан ниндәйҙер мулла бөтә ih накаливать. Бөтә, улар тураһында ҡайғыртыу, ҡан сығармай һәм был! Был уны таный ал да, Никак, - мин ауырыйым ҡ хәшәрәт, патан тураһында мин уйлайым!
  
  
  «Был шешә менән еңел», - ғилми-нәшриәт иҫкәртә. «Ә ни ҡараған поспать бирә. Уйлап түгел, беҙ ырыуҙаштары менән осрашты. Пакистан күберәк уның тураһында хәстәрлек ценымногие патруле, тип патанец тураһында. Хәйерле төн."
  
  
  Өс көн үткәс, уны аңларға, ни ғилми-нәшриәт карте ла яңылышмайҙар!
  
  
  Гриф һәм төйлөгән, әгәр беренсе иҫкәртә. Йылға бөгөлө өҫтөндә ҙур түңәрәк балҡый улар. Был сүллек, уңышһыҙ участкаһы, аддағы лея һәм бесәйҙәр араһында юлда туҡтамаҫҡа. Беренсе килеүселәрҙе лодочник обладательный күрҙе. Понюхать күрһәтеү һәм уның һауаһын. «Ул ни үле. Уйлап күп. Иң күп ҡош шунда уҡ булыуы мөмкин түгел ».
  
  
  Майк бэннион выбегать мороно һәм нигы була. Бында ваҡ йылға булып, бөгөл ҙур бөгөлөш көнбайыштан төньяҡ-көнсығышҡа. Кос уртаһында оҙон сират була. Потрошить в шкаф уларҙы күреп, медицинаны, ҡалдыҡтарын ҙур булмаған дымящийся пароход һаман бәләкәй. Иҫке артҡы тәгәрмәсле транспорт. Йыланға Эго япма, хлопать, непристойный масса хәрәкәте стервятник. Ҡасан кәмәлә урын ih карап та, ҡош күтәреп рок төҫтәге болотҡа, ҡапыл ҡысҡырып ялыу. Һауала ҡайһы бер элементтар булып улар күтәреп тирә-ауыр тормош өсөн обвисать.
  
  
  Еҫен тойоп ғилми-нәшриәт ул саҡта. Буяу еҫе баҫа. Уның менән таныш булғандар был. Тирә-яҡ кеҫәһенән һурып револьвер һәм уның янындағы ҙур бэннион выругаться. Был webley иҫке булғас, ул ниндәй эму-Карачи шулай итеп һатырға мөмкин буласаҡ.
  
  
  «Алыр был», - тине ғилми-нәшриәт эму. «Тере унда бер кем юҡ».
  
  
  Тәҙрәнән Бэннион Майк арҡаһында йылғаның көнбайыш ярына обломов. Отель биләмәһендә барлыҡ уңышһыҙ, ҡалҡыулыҡтың түбәһенә менеп менән ҡатыраҡ к ә йәйенке йомро хаки төҫө. «Бәлки, унда тағы барып ҡараным, улар тирә. Ул әйтә, һинең, Ник. Уның миңә булған хистәрең. Патан был ублюдочный был - партияларҙы ойоштороу һәм уларҙың ҡоралы пароход засадаға баҫа. Бул, мулла, иҫке шаяртыу түгел был! Жиһатты башлайбыҙ улар! »
  
  
  «Тыныслан, - тине ғилми-нәшриәт эму. «Һеҙ тынысланыу бик күп һығымталар эшләнем. Һәр осраҡта ла, беҙ был тикшерергә тейеш, - әгәр улар булмаһа, беҙ тиҙ арала беләбез.
  
  
  Тиҙҙән улар белмәй. Яры ҡомло косс сыға улар. Лодочник оҙата ла ярай. Ул ҡот осҡос булды. Пробираться аша тән һәм зловоние Бэннион нигы һәм осар пароход бара. Бойня була. Ҡайҙа ҡан, эсәк һәм мейене серетә. Күп кенә башы менән солдат пакистанский.
  
  
  Майк Бэннион мәйет аяҡ тырыздар. Прострелить кеше булды, әммә сәлләле, бик бысраҡ мешковатый салбар һәм әсәй булыр өсөн, уның икәнһең.
  
  
  Бэннион выругаться. «Патан, яҡшы. Шулай раздевать. Эго яулап патронташ, винтовка, бысаҡ, барыһы. Хатта балет тапочкаларына эго. Патан, һеҙҙең өсөн был - үҙенә ҡалдырған нәмә бер ҡасан да уларға аҙаҡ, бынан окоченевать! Шулай уҡ хәҙер беҙ нимә эшләргә, Ник?
  
  
  Ентекләп ҡараны һәм танауын ҡапланы пароход выпотрошить N3 яулыҡ. Ситкә, был һуйыш булған. Ниндәйҙер образ ятмай пакистандар һәм емерелә башлай. Ҡорал түгел. Ҡайҙа? Йыһат өсөн башларға? Моғайын, уның әйтер. Бэннион хоҡуғы булған. Ырыуҙаштары һуғышҡанды күрһәң, аллаһ әкбәр ҡысҡыра. Унда булып үҙ жиһат. Әммә кем ҡаршы?
  
  
  - Бик умно, - тип таныны ул. Карачи алдап, засада малай һәм һеҙ көткәнсә булыр. Ул тағы яландарында ҡорал прокрутить исемлеге, теҙмәһе, ул уны үлтерер сэм шелтон офисы уҡый.
  
  
  Винтовка - ҡул пулеметтары - крупнокалиберный пулеметынан - гранаталар - базука - танкыға ҡаршы мылтыҡ! Биш миллион патрон!
  
  
  Ауыр булһа ник карте йылмайып. Әлеге йыһат, был бөтә һеҙҙең алыр ине!
  
  
  Майк бэннион уға килеп ҡушыла. Ул уң ҡулында револьвер һәм гигант хмуриться. «Ул бер нисә әсир алыу, ғилми-нәшриәт. Мин быға ышанам. Һәр хәлдә, уның үле Пакс иҫәпләй, һәм компанияға түгел, ә уларҙың яртыһын тәшкил итә. Тейеш булған, әсирҙәр ала улар. Улар быны аңлай алмай. Сөнки улар бер ҡасан да эшләйек! »
  
  
  N3 йылғаһының көнбайыш ярына аша ҡарай. Хатта уның менән һуҡмаҡ киң бындай алыҫлыҡҡа күрергә мөмкин, тип ҡалдырып, патан, ҡыҫҡа уба алып бара. Үҙ-үҙенә бик ышана. Возмездие ҡурҡырға түгел. Асыҡланыуынса, был әлеге ваҡытта һиндостан менән пакистан армияһы һуғыша.
  
  
  
  Эго идеяларҙы мейеһенә барлыҡҡа килә. Башҡа сәбәбе булыуы мөмкин бындай киң эҙе бармы? Бәлки, саҡырған?
  
  
  Ул Бэннион бороп ҡарай. «Выгружаться бирә. Иң яҡшы ашыҡ, һәм әле беҙ әлегә беҙҙә бөтөнләй ташлап сдасться түгел.
  
  
  Майк ғилми-нәшриәт Бэннион ҡараштарҙан ҡотола. Ул әйтте: "һеҙ уларға әҙерме?"
  
  
  "Эйе. Мин тейешмен уны. Юҡ, мин булып сыға. Һеҙҙең барыу мотлаҡ түгел - Карачи лодочник менән һеҙгә ҡайтырға мөмкин. Әммә мин алған припасһыҙ һәм джип кәрәк. Иң яҡшы?"
  
  
  Уның тирәләй тәрән кеҫәһенә шешә виски дубленка бэннион досталь һәм ауышлыҡ. Ул оҙаҡ эсеү, ауыҙ вытирать һәм һуңынан ҡулына шешә ҡуйҙы. "Мин һинең менән барам. Дурак уны ҡәһәрләп, әммә бара. Был ғына! »
  
  
  Ни булһа рококо йылмайҙы Әсә. «Әгәр нимәлер килеп - үтеп менән мин - ул һәм тирә-яҡ һине һайлап, яҡшы, һине күреп, һине минең ҡатын балаһы өсөн аҡса ала һәм дымды бармы ни? Уның юҡ нәмәне бар ».
  
  
  Ник йылмая. "Мин булырға тырыша. Минеңсә, ул быны эшләй алмай. Ә хәҙер бирмәй башланылар - был персонаждар магнитлылығындағы теләһә ҡайһы минутта! "
  
  
  Кәрәк «Люгер», ышандырыу өсөн көнбайыш яры яғынан ih лодочник төшөрә. Выгружать джип припасһыҙ һәм улар унда, ҡайҙа киткән һуҡмаҡ йылға.
  
  
  Бэннион кивнуть лодочник һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап, күҙҙәре асыҡ булһа эго в штопор. Әлбиттә, был кешегә һөйләгән кеүек, карачи ҡалаһында ғына ҡайта.
  
  
  Помедлить ғилми-нәшриәт комплексы, һуңынан башы покачать. Дьявол ярлы ни өсөн үлтерәләр? Шул ваҡытта булғас, нисек ҡайтһын ул Карачи, инде туҡтатып буламы һуң күп ih. Уның башы була, шул ваҡытта булыуы мөмкин, уны ҡарарға тип, ситтә үҙенең буласаҡ шатлыҡтарын, пакистан ғәскәрҙәре күрҙе.
  
  
  Ника ҡарап, буйынса аҫҡа табан йылғаһы юҡҡа сыҡҡан карап кеүек, ә Майк Бэннион джип ҡарай. Стервятник ялғап ҡайта.
  
  
  «Бара, - тине эму Бэннион. «Әгәр беҙ бара бирәбеҙ. Был ынтылыш машина әҙер, тип бер ҡасан ».
  
  
  Пакистан майлы табып уларҙы һалдаттарҙың беренсе булып ярында, муйынына буйынса ергә күмеп ҡуйған. Ул үлгәс, уны сәнсеп ултерәләр, ә века ҡырҡалар. Ни үле мерцать һөйләгәндә пастаһы аҡ була.
  
  
  Майк Бэннион бер ҡараш ташлау, һәм джип тошнить өсөн борт эго. Ул үле түгел, яҡын килеп ҡарай. Башы ҡанға гротеск ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, торт буйынса ҡомло тупраҡ, һәм иғтибар менән уны тикшерә. Iso ул наклоняется rta һәм ҡағыҙ киҫәген һурып. Nen бер нәмә булып нацарапывать - ҡытай идеограмма!
  
  
  Ҡытай Эго көсһөҙ була, әммә ул хәбәрен һүтеп мгновенное.
  
  
  Артынан эйәрҙе. Ябай юл. Был һеҙҙең тирәләй бер нисә миль һәр маркет таба. Бына һин уның менән осрашыу көтә. Сираттағы тапҡыр!
  
  
  Ҡул Ҡуям: Ғилми-Нәшриәт Карте.
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  Булдырылды
  
  
  Йылы ямғыр төшкән үтә күренмәле Пешавар, был артылыш тамағынан боронғо тарихи ҡала Хайберский тар ҡан бысратты. Был ял көндәрендә, ырыуҙаштары һәм күп, афған, төрөкмәндәр һәм патан, ҡатын-ҡыҙын үҙҙәренә алып ҡала өсөн, баҙарға һатыусы булып эшләй. Әлегә сплетничать һәм сауҙа менән шөғөлләнгән ҡатын-ҡыҙҙар, ир-егеттәр йыйылды һәм чайная самовар ҡайнағансы тоторға. Ир-егеттәрҙең күпселеге булып худощавый һәм ҡанһыҙлығы, аяуһыҙлығы менән һәр бысаҡ, втыкать төҫлө билбау була. Предмет һөйләшеп, ҡасан беҙ бергә була, полиция ла, беҙҙә сит кешеләр булмай, - джихида! Изге һуғыш! Ваҡыт етте!
  
  
  Ямғыр түгел, был миҙгел була - улар йыл дауамында тамамланһа, һәйбәт кешеләр итеп тойорға карте дымлылыҡ һәм ғилми-нәшриәт комплексы, тәҙрәнән тирә-яҡ дөм-ҡараңғы урамдан үтеп аркалы ҡасан хикәйәсе. Был тар булһа, мощеный боларып, сүп-сар һәм вонять нечистота кеше, әммә, күп булмаһа һәм n3 нетерпеливый озабоченный өсөн, еҫенә иғтибар итәләр. Күптән түгел әсә булыу бэннион. Бик оҙаҡ!
  
  
  Заерзать ғилми-нәшриәт. Шлюха Эго ике тапҡыр әйтәм инде, ун ике көн түгел, бер өлкән һәм уның тирәләй булған, һәм ул белә, тип эму алға барыу яҡшы. Көҙән әҙәм әлегә тиклем уңыш булды - булһа әгәр уңыштар, һәм ул хәҙер уның тәьҫир теләмәй.
  
  
  Һулдан, аҙағында урамында, мәсет тауы күрергә мөмкин надвигается ул Махабат-хан. Магазин ҡаршыһында булғандар уға асыҡтан-асыҡ яҡтыртыу яҡшыраҡ, кожевник мәшғүл булмай ул - күрә ғилми-нәшриәт комплексы, сандалиҙар һәм патронташ ҡуйҙы. Иҫке өлгөһө булһа, ҡайыш, яурын аша кейеп, ҡыҙыҡһыныу һәм N3 мрачно, лит. м1 патрон тура килә.
  
  
  Унда арка закуривать һәм ҡараңғылыҡҡа кире сигенгән. Стонать тупаҫ һәм уны таш прислоняться уйлап ҡарап, ҡулына тәмәке һәм оло нахмуриваться ҡапланған. Эму ҡоралдары ла оҡшаны. Бының өсөн түгел. Әммә ул был булырға тейеш уйнатыла - шулай картаһы уйнатылды, уларҙың шул тиклем төшә. Шул көндән уның йөҙөнән табыш Бэннион пешавар ҡалаһында һәм көсөргәнешле барҙы. Дүрт көн Инд. Иҫке джип ниндәйҙер тере образ - һәм аныҡ күрһәткән һуҡмағы була, тип вәғәҙә биргән булған. Яҙмалар күберәк булһа - мәл генә, пакистан һалдат кәүҙәһе, муйыны буйынса ергә күмеп ҡуйған. Сәнсеп ултерәләр. Юҡҡа века. Ҡайһы бер осраҡта танауын ҡырҡҡан.
  
  
  Ҡул һәм тәрән ғилми-нәшриәт уны бәрәбәр. Ғәжәп һәм сәйер булмаһын был, ысынлап та ҡорал. Джип пешавар ҡала ситендәге лагерға ҡалдырғандар һәм уларға эскә инә. Шул ямғыр башланды. Бер кем дә уларға айырым иғтибар йүнәлтте, был үҙенән-үҙе булып түгел, ғәҙәти булмаған
  
  
  Көнсығыш һәм көнбайыш Азияла баҫып ҡапҡа хайберский араһында маршрутты һәм хеҙмәт артылыштары тапҡыр түгел. Пешавар ҡалаһында незнакомец булмаған нәмәләр яңы. Башта берҙән-бер, ике толоп ирҙәр һәм эшләпә кемдең иғтибарын үҙенә сая, ярлы булып, балалар, лавочник һәм, әлбиттә, проститутки ҡотолғоһоҙ.
  
  
  Ярты кѳн улар бөтә пешавар ҡалаһында, үҙенең "игеҙәк" ғилми-нәшриәт Карте ҡасан күрергә. Һаман яҡты булһа, ямғыр еңел шеллек, уны күрергә һәм гончар урамдары самозванец. Ҡатын-ҡыҙ уның менән булған. Америка ҡыҙы. Красотки!
  
  
  Бик ябай һәм бөтә был әҙәм булған, һәм был n3 белмәйем, әммә ул тыныс ҡабул итә. Прошептать тынысланыу һәм уның командаһының майкаһын Бэннион нисә магазин тәмләткестәре сума. Майк өсөн итте һәм парҙар күргән булырға тейеш, был ҡасан эшләй алмай, ih юғалтыу түгел.
  
  
  Майк бер ҡайтырмын, тип әйткән, хәҙер уларҙы урамда медник. Ни сауҙагәр ҡыҙы менән еҙ бенаресский һәм һатып килешә. Юнәлделәр яҡҡа, магазинға китте һәм тәмләткестәр һәм Бэннион укрытие теперешний нигы эго. Һуңынан уны тағы бер ҡат әсәһе шпионить китте. Был сәғәт элек ҙур булды.
  
  
  Вол Mimmo арка скрипнуть менән арба, күсәрҙә ҡоро ee визжать, застряла сусҡа кеүек. Откинуть ғилми-нәшриәт менән задница Карте сирҡанып. Эму яҡшы әсә таба. Был мөмкинлектәрҙе күрмәй һәм укрытие боҙоу тигәнде аңлата кеше булһа, һунар өсөн ул, әммә бының менән бер нәмә лә поделать. Отель һәм ул шулай ҙа. Уның был сәбәп буйынса һиҙемләү - ул уларҙы көтә, улар яҡшы беләләр, сөнки ул килергә тейеш, һәм ҡатынының "игеҙәктәре" эго көтөлмәгән хәл булды. Шулай булған да. Әммә әлеге ваҡытта был тактика хәл булып түгел, ә стратегик, һәм ул уйлай, тип уның янына ҙур булмаған өҫтөнлөк була. Oni - Уны был юлы бер булды - улар бэннион белә әсәләребеҙ! Күҙе һәм ҡолағы бәләкәй ваҡытта ҡайһы бер нига эскесе сифатында ҡулланырға мөмкин - һәр хәлдә, шуға өмөтләнергә уның. Әммә хәҙер? Был Майк таный һәм ҡурҡмай. Тотанаҡлыҡ уны вәғәҙә итә, көнөнә бер шешә генә эсеп, әммә хәҙер, баҫым көсәйә башлағас? Ник йылмая һәм үҙе кәкере киткән һыйын әҙерләй. Майк, бәлки, ташлаған таҫтамал булып - бәлки, ҡасыу йәки гашиш борт журналында.
  
  
  Shaggy ул шунан ишеткән. Заглянуть мгновений һәм эскә үткән майк бэннион арка янында туҡталды. - Ғилми-нәшриәт?
  
  
  "Эйе, йәнәһе. Ҡайҙа улар?"
  
  
  Ҡараңғы ваҡытында Бэннион йыраҡҡа. «Хәҙер вердиға ысын күңелдән« Пешавар ». Засеев була. Шулай күренә улар, ниндәй будто-шул уҡ ваҡытта үҙләштерелмәй, шуға күрә ул рискнуть ».
  
  
  «Иң яҡшы кеше», - тине ғилми-нәшриәт. «Мин уҡыусыларҙы үҙ фекере менән хаҡһыҙ ғына һине».
  
  
  Уны ишетеп, кеҫәһенә шешә кеүек Бэннион потянуло пешие йөрөүең булған, ә һуңынан бульканье. Уны ла күргәс, тиле ухмылка, әммә белә, нимә була ул. Майк Бэннион ҡурҡа - Карте ғилми-нәшриәт ҡурҡыу белмәҫ, уны күреп килә, - тип ары әммә әлегә яҡшы егет.
  
  
  Майк әйтер: "һине уйлап, һаңғырау глушь китте ул?"
  
  
  "Минең менән булды был."
  
  
  Булькать.
  
  
  «Мин яһай», - тине Бэннион. «Ни эшләп мин бик килешле, әммә, тегенсе алыу, уны тел белгән, тип бара. Егет, уның өсөн ул саҡ - саҡ уның испачкаться түгел, ҙур планын ҡасан күрергә эго. Был һиңә!"
  
  
  «Мин беләм, - тине ғилми-нәшриәт. «Был ни ҡамасаулай менән бәреп төшөрә. Быны ла аңларға тырышырға, Майк. Әгәр ул тирә-яҡ һайлап беҙ, бәлки, был хаҡта уға һөйләп һин ».
  
  
  «Әгәр беҙ һайлап был тирә?»
  
  
  Бульканье.
  
  
  «Мин һеҙҙе иҫкәртергә, был ҡот осҡос булырға мөмкин», - ғилми-нәшриәт ҡырҡалар. «Ә хәҙер эсеүҙән туҡтайһың! Беҙҙең бар эшебеҙ. Мин уйлайым, был кисәләр бөгөн бер нәмә һынған - һынған һәм тиҙ. Ярай, беҙ юғалтырға тейеш түгел, тип, беҙ булыр ине. Был уның ҡатын-ҡыҙҙары менән һинең хаҡта белмәй?
  
  
  Майк закуривать Бэннион. Ул тағы ерән һаҡаллы отращивать. «Ғы нәмә ул, ҡурсаҡ, әлеге аш лакомый. Блондинка, егерме йыл - мөмкин булһа, утыҙ - пар аяғы ҡабарып һәм көллият менән, ир-аттар мәжбүр итә торған уйҙарынан үҙе уңайһыҙланып. Һәм матур кешеләр! »
  
  
  «Һеҙ ул бик һағындым», - тине N3 сухо. «Мин удивленный, һин нах тип автограф һорап».
  
  
  «Мин яҡшы килеп сыға! Ул уның исеме менән билдәле ». Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Бэннион туҡтап, злорадствовать. Ник уйлап, шулай уҡ уны иҫерек тип, һәм иң булараҡ башлай. Әммә әлегә ул тота, уны бик яҡшы.
  
  
  «Яҡшы эш», - маҡтай уны. Ул һоҡланып тырышыу тойола. "Һин был нисек эшләй?"
  
  
  «Мин әйтәм һезгә, - тип, бер ни белмәй пушта. Тирә-яҡ медник кәштәләренә сығасаҡ, улар тәмәке кибеткә барған. Егет - һин - журнал ҡараштырып тура килә, урыҫ һәм ҡытай, ә мин бер ни ваҡыты булманы. Льгота һәм уның эму подсовывать медник ҡайта. Крейвенс Ағас ҡатын-ҡыҙ исемдәре, уның ни тиклем һүтеп ала. Тайвандән, ул. Бында донъя корпусы эшләй - мәктәп менән ярҙам итә. Болтун ҡарт булған, ләкин быны бөтә, тип бер ваҡытта бар. Отель ih түгел уны юғалтҡан ».
  
  
  "Аллаһ менән уның! Пешавар ҡайтаһың ҡунаҡханаға. Машинаһы булған улар? »
  
  
  "Ул нах була. Форд Инглиз. Улар киткәс тә, уны отель өсөн туҡталҡа булған ».
  
  
  "Дай!" N3 сквознов булды. «Был выпивка менән һалынған һәм был ваҡытта - һеҙ мин әлегә әйтә алмайбыҙ башҡа!»
  
  
  «Эйе, сахиб».
  
  
  «Благо уҡ был һинең өсөн», - тине сей ғилми-нәшриәт. «Һис бер нәмә юҡ икән был мәрәкә өсөн, арҡаһына бысаҡ ала!»
  
  
  «Бының менән мин риза түгел, мөмкин түгел, - тине Бэннион. «Тулҡынлана түгел. Һәр тапҡыр, уның ҡасан эсеү теләге хис, Пак улар тураһында мин уйланым, был ерҙә ерләй һәм башҡа күҙгә гнусавый.
  
  
  Трезвенник хәҙер ул-ысын! "
  
  
  Инде һигеҙ яҡын булған, төҙөлөштәренә ҡарап уларҙы тар буйынса пробираться многолюдный отель «Пешавар». Ҡасан урап улар иркен майҙан, унда мәсет ҡушылдығы Махабат-хан, ник әйттем: «мин теләйем, мин һине кеше өсөн был хаҡта үҙенең тәьҫораттары менән уртаҡлашты, Бэннион. Макушка юлы менән. Уйлап түгел. Фаразлай, мин һеҙ белмәгән түгел. Түгел, беләһеңме, мин "игеҙәк" тип. Nen тураһында уйланһын ине. шул саҡта һеҙгә нимә?
  
  
  Бэннион почесать үҙенең ерән шыртлы. Унан ҡасып тиерлек өсөн ғилми-нәшриәттәре лә ҡалышмай.
  
  
  «Ҡыҙыҡлы», - тине ул ниһайәт. «Таң Чертовски. Salaud матур. Матур, әммә бик түгел, әгәр һеҙ аңларға, нимә тураһында мин. Ҙур, юғары, худощавый. Күрәһең, уның буйынса бетон эшләй. Текә лә күренә. Как будто ул бик уҫал булған. Күркәм. Хәрәкәт, юлбарыҫ кеүек ».
  
  
  «Һеҙ иң яҡшы күҙәтеүсе», - тине N3. Польстить һәм уның был ни булып танылды. Шулай уҡ уны таныны, был ваҡиға ҡытайҙар иң яҡшы эштән - яҡшы, профессиональ класлы эшләй. Сөнки уны эго яҡын шылтыратыу булған, ни ҡурҡыныс булмаҫ.
  
  
  «Мин һеҙгә тағы нимә һөйләргә мөмкин,-тип тураһында nen», - тине Бэннион. Ул усмехаться. «Әлеге егет был белгестәрҙең ҡатын-ҡыҙ. Һәр хәлдә, был - ул бөтәһе крутиться ул тирә-яҡ! Ҡасан китә ул, бары ул уның менән уйнай, өҫтәл аҫтында! »
  
  
  Ял ваҡытында N3 бер нәмә лә әйтмәй. Эго ҡыҙы уйҙары менән мәшғүл була. Бета Крейвенс. Корпус донъя! Ғайса, унда ҡомаҡтар был грызлов булып китә?
  
  
  Эму башына килгәндер инде, был алданған ҡатын-ҡыҙ невиновный булыуы мөмкин. Ла мөмкин. Тибет һәм ҡытай агенттары Lingaa Шелтон одурачивать Сэм карачи ҡалаһында Эсә. Башта алдан ih буйынса ниндәйҙер сәбәптән улар икеһе лә шиктәр һәм икеләнеү. Ih үлтерә.
  
  
  Тимәк, был Бета Крейвенс, невиновный булыуы мөмкин. Был ғилми-нәшриәт Карте кеше кеүек тойола, һәм ул эму ышанам. Әммә ни? Тип, тегенселәр алына, Карте ғилми-нәшриәт комплексы, агент хәҙерге АХ, Пешавар эшләргә тейеш?
  
  
  Эго доллар ҡушып, интуиция шептать правда эго. Ҡатын-ҡыҙ ҡыҙыл агенты була. Продажный американдар тағы бер! Пробежать N3 В усағы асылыуға - һай тағы ла бер һатлыҡ йән! Нисек булһа ла барып насар тойола, сөнки хыянат матур ҡаптарға килә.
  
  
  Ҡаршыһында ҡунаҡхана ишек уйымы аша «Пешавар» күргән бар, улар мөмкин булмаған. Лже Карте һаман да шунда була. Тисканье өҫтәл аҫтында булған - улар өсөн асыҡ, ҡулым арымай, ә ҡыҙҙың һөйгән здоровяк менән ҡарай. - Әгәр ул алдап булмай, ул иң яҡшы актриса, - тине ғилми-нәшриәт Карте.
  
  
  Ҡапыл уның уйҙарын таң ҡалдырҙы. Айырыуса көслө һиҙемләү, был саҡ ул үҙенең тормош ҡуя. Ул Бэннион бороп ҡарай. «Айыҡ һеҙгә етерлек, үҙен джентльмен итеп алып барҙы һәм барыһы өсөн? Иҫке дуҫтар эҙләп һинең һымаҡ буламы? "
  
  
  «Айыҡ, судья булараҡ», - тине Бэннион. «Ҡайһы бер судья ул белә. Ни өсөн?"
  
  
  «Икән, ҡарай һәм пушту үҙен ташлап, һин барма реестры алмай инде. Минеңсә, ул унда ҡала. Һуңғы полдюжины исеменән һеҙҙе ҡарай ғына ».
  
  
  Бэннион аша биш минуттан ҡайтырһың. «Сөнки уң һеҙ. Һин ҡал бында! Ул - ҡул булараҡ Николас Карте. Буйынса эш. "
  
  
  «Бысраҡ эшен».
  
  
  Дубленка яға тартыла ғилми-нәшриәт комплексы, ямғырҙан һаҡлай. Австралия эшләпә төшөрөп, уның типтары. Хәҙер, ҡасан алдай раҫланды, күреп эго тейеш түгел. Бигерәк тә хәрби, йәки полицейский. Был замешательство ғына уятасаҡ, һәм был ул артыҡ теләмәй. Һәм шуның менән ҡул китмәй.
  
  
  «Джип өсөн барасаҡбыҙ», - тине ул. Бэннион. « Әгәр был һеҙҙең өсөн уңайлы урынды табыу мөмкин түгел, - мөмкин тиклем тиҙерәк бында ҡайт. Ҡайҙа булған ул-тиһә-артҡа баҫа да - һиңә әйтәм, инглиз форд йөрөй ул?
  
  
  "Эйе. Ҡара уны. Яңы тиерлек.
  
  
  Ҡасан Бэннион китеп, урап туҡталҡаға ебәрелде һәм ғилми-нәшриәт отель буласаҡ. Форд ла булыуына, иҫ киткес ямғыр булыр. Иҫке машина шиналарынан төшөрөүсе берҙән-бер крайслер менән башҡа булманы.
  
  
  Тәрән n3 күләгә булып торор, ямғыр бирмәй һәм замачивать эго. Ни тиклем ауыр булыуына хәҙер. Иғтибар менән өйрәнеп, уның «Форд» - nen н багажный полк булған. Әгәр насар булһа, ҡайтыр ваҡытында һәм джип Бэннион менән түгел, бәлки, алмаясак уның ...
  
  
  Бер Мгновение ҡарар ҡабул итергә мәжбүр була. Ялға сыҡҡан ҡатын-ҡыҙҙар һәм ғилми-нәшриәт карте-отель өсөн мөйөш һәм һыу ебәрербеҙ «форд». Нигы тағы бер аҙ сигенгән шәүлә. Тегенсе! Хәҙер нимә? Ih аласыз позволить үҙенә генә түгел, уның юғалтыу. Ул ваҡытта бәләкәй генә булһа өҫтөнлөктәре, уны эго һәм отель юғалтыу түгел. Ләкин хәҙер ул түгел ih әгәр ала - бик иртә, эгон фекере буйынса, - ул китергә тура эму мөмкинлек бирә. Ғилми-нәшриәт комплексы, ҡорал үҙе автоматик рәүештә тикшерҙе. «Люгер» зарычать әҙер була. Хьюго ҡа ҡасып китә. Пьер, газ бомба, тан булып, һәр саҡ. Ләкин ниндәй маҡсат менән? Ул, әлбиттә, үлтерә алаһың, һәм ир-аттар, бәлки, һөйләшеүҙә ҡатын-ҡыҙ мәжбүр итә. Мөмкин булған! Әммә ҡасандыр эму дурачиться була. Был ҡорал йәки уның аша эләгә партия Пешавар, ә һуңынан юҡҡа сыға. Эго нику табырға тура килә. Пакистан хөкүмәте һәм уны үҙенең дәлилдәре менән ҡорал һәм боеприпастар өҫтән таҙартыу сифатын бара ала башланы.
  
  
  Нисек булған, тип ҡурҡырға түгел, уның тураһында булыр. Әлеге ваҡытта бер ҡайҙа ла йыйына улар. Уның ҡарауы, уларҙы машинаһына ултырырға кеүек булды. Сидение! Задернуть занавеска. Көҙән тирәһендә автомобиль ҡуйыу йәки инглиздәр үҙ әлегә тиклем ҡайһы бер штора штора!
  
  
  Әлбиттә триммер покачиваться бер нисә секундтан башлана. Шорох пружина N3 насар ишетә. «Кеүек иҫке Штаты һәм мәрхәмәтле», - тине ул, йылмайып, үҙе ҡаты була. Һәр буду сәйәхәт итеүсе машина!
  
  
  Ул ҡарар ҡабул тирбәлеп тора, доға ҡылыр өсөн, яттар түгел, хәҙер джипта бэннион менән барлыҡҡа килә. Был боҙмаҫ ине. Йәғни, улар шунда эшләп, күп ваҡытын улар янында биләргә тейеш түгел, - уларҙың ҡайҙа киткән саҡтарым да булды, бәлки, тайник ҡорал менән килгән, һәм улар менән ғилми-нәшриәт карте була. Бэннион үҙе тураһында ғына ҡайғырта кәрәк буласаҡ.
  
  
  Парковка на цыпочки N3 үтә һаҡ булығыҙ. Шулай уҡ автомобилдәр раскачиваться әлбиттә, уның бормотание һәм тымыҡ тауышын ишетергә мөмкин. Яҙмыш уларҙың яҙмышы ла ишетһен ине!
  
  
  Һаҡ булығыҙ, яй ғына, һәр хәрәкәтен алдан ентекләп продумывать, взбираться на, уның «форд» һәм распластываться. Быны тулыһынса уны тиште, шым, Үлем кеүек подкрадываться. Беҙ үҙебеҙ татлы ритм эсендә бер нисә тапҡыр боҙған.
  
  
  Кромешный ҡара булмай, ҡара бау ҡыя ямғыр һәм епшек түгә. Күрәһең нигын шулай тип уйларға була шансты уның иң яҡшы иғтибарһыҙ ҡалманы, улар урам буйынса пешавар бара. Ҡуян ямғыр эскә кеше.
  
  
  Тест иртә килә, тип көтөлә. Скрипт машинаны туҡтата ҡалһа, һөйләшеүҙе ишетеп һәм ғилми-нәшриәт ih. Ҡытай! Һуңғы Эго ҡатын-ҡыҙ шик әйтерһең, үҫмерҙәрҙең Бета Крейвенс. Предательница була уның.
  
  
  Ишек асылды, һәм ир-егеттәр сыға. Ул туҡтағас, ҡатын-ҡыҙҙы үбергә тейеш, тине һәм по-китайски: «һуңғараҡ Вижу, Бет. Һиңә. Ул үҙе теләгән кеше менән посоветоваться, ул salaud, был лагерь күҙәтеү аҫтында тота.
  
  
  «Ярай, минең мөхәббәт. О, ғилми-нәшриәт комплексы, һинең кеүек яҡшы! Шулай булғас ул бәхетле. Һеҙ һаҡ булырға? Был ҡурҡыныс кеше. Хатта һинең өсөн, Нигы. Бәлки, ул хәҙер Пешавар! »
  
  
  «Мөмкин буласаҡ», - тине ир. «Мөмкин булды, әммә мин быға шикләнмәйем. Ҡытай агенттары был глупо. Мин уйлап, ул шаҡтай аныҡ йүгереп, нисек булыр ине ул беҙгә, минең кешеләр өсөн лагерь-слеттар, ә унда барыһы ла джип, уны ишетәм. Һәм был үҙ пландарын төҙөргә һәм был ялға ҡайтҡан сыч крыжевская ғилми-нәшриәт тура килә. Тирә-яҡ был бер сәбәп, улар буйынса ҡунаҡханала уның ниндәй тел ҡала-шул ваҡытта - тиелә хатта һәм ул теркәлмәгән икән, ул шул. Ника роле Карте! Ышанаһығыҙмы, юҡмы, был ауырлыҡтар тыуҙырмай, ләкин, һәр хәлдә, уның ҡайһы бер ваҡытта уның отель өйрәнеү ине. Уйла, тип үлтергән эго яҡшы ».
  
  
  Сәйер ҡатын-ҡыҙҙар командаһы ишара булып яңғырай тауыш: «Һин тағы онотоп, юлдары! Һеҙҙе үлтерергә эго тейеш түгел. План үҙгәрҙе, хәтерҙә? Эго әсирлеккә алырға йыйына, ответ кире штаты, һорау алыу. Ауыҙ хәтеремдә, минең мөхәббәт.
  
  
  Ир-на мгновение ҡалтырай. Ул, күрәһең, уйлап, бөтә көсөнә тырыша iso нәмәне үҙ аҡылы прояснять. Һуңынан: «Әлбиттә. Онот уны. Тотоп түгел, ә кеше үлтереүсе! Вашингтон яңы бойороғо буйынса. Ситкә китмәҫ ине, һиңә һуңғараҡ вижу. Һау бул."
  
  
  «Иҫән-һау, милая, тип һанай ул минуттар. Әгәр мин унда юҡ, мин көтәм. Ул форт китергә тейеш, һәм ҡасымдың саға менән һөйләшә. Улар-тип әйтә, ырыуҙаштары, сабыр юғалта ».
  
  
  «Ут менән һаҡ булайыҡ, - тине ир. «Һеҙ исегездә тотоғоз, бер номерға бөтә ҡәбиләләр уның мөхит, ямғыр яуа. Беҙ уның хәҙер генә кәрәк. Һуңыраҡ был мәғәнәгә эйә лә инде ».
  
  
  "Мин беләм, тип әйтә. Әммә хәҙер, улар ҡасан ҡорал булған, улар һуғыша. Шулай булғас ул бәхетле, Нигар, һәм беҙ ҡасан өйләнешербеҙ менән тамамлана һәм был штаттар бөтә алмай ҡайта.
  
  
  «Һәм уны, Бета, яратҡан! Осрашыу тиклем.
  
  
  Здоровяк, клоны Карте ғилми-нәшриәт комплексы, ямғыр аҫтына китә, күҙҙәрен дә күтәрә һәм ҡарана-ҡарана түгел. Ника машинала ҡыҫылып кеше ҡыйыҡлы буласаҡ. Бер мөйөшкә боролғас һәм ир-егет киткән. Һаман да ямғыр түгелә.
  
  
  Ника шелест һаулығын шелест ишетә һәм ҡатын-ҡыҙҙар кейеме. Кәһәре көсһөҙ. Кинәт Нетерпеливый. Ҡасан вылезать уны, арҡаһы артына ултыра һәм тирә-яҡ йәмғиәте, ҡушҡанды n3 билдәләп, уның хәрәкәте һаҡ, мөхәббәт шунан улар кәйефтәре мечтательный ҡаршы, ул был булырға тейеш ҡушыла. Танау аҫтында үҙенә напевать мотивтар уның "Изге Ҡасан бара". - Һай-һай, был осраҡта яҡынлаша.
  
  
  Крениться автомобилдәр башланы. Водитель, уны насар булды. Вцепляться багажный опасно полк ғилми-нәшриәт менеп була.
  
  
  Улар аллеяның тар табабыҙ, ләм ҡаплап, бушап ҡалған урам буйлап машина менән алып бара. Яҡшы. Ахырҙа, бара алмай ҡалдым аша уның төп өлөшө. Күрәһең, ул мөмкин тиклем күберәк көсһөҙләндерә.
  
  
  Нигар, үҙегеҙ тураһында уйлап айыҡ аҡыл секунд бүлкәттәре на карте. Һәр хәлдә, имеш-мимеш эго. Һуңынан ямғыр аҫтында йылмая һәм покачать башы уның - уның менән барыһы ла яҡшы. Был әйберҙәр әйткәндә, ир, ә ҡатын - ҡыҙ-двойник подыгрывать? - хоҡуҡтарын менән уның булыу.
  
  
  Ника Карте. Ҡытай агенттары. Вашингтон яңы бойороғо буйынса. Үлтереү түгел, ә тотто. Штат кейәүгә сыға һәм кире әйләнеп ҡайтмай.
  
  
  Түңгәк ударяться Машина тураһында насар, иҫән ҡалған һәм ғилми-нәшриәт.
  
  
  Әңгәмә уның бөтә мөмкинлек бирә, уның тураһында ғына ишетеп, башын прокручиваться был эго. Бер башлағас, ул нәмәнән аңлай: был кешеләргә беләм, түгел ялған, ялған ул. Һәр хәлдә, хәҙер юҡ. Егеттең уйланып, был уның ғилми-нәшриәт комплексы иң делле на карте.
  
  
  Кемдер, минең ғилми-нәшриәт комплексы, хыялый. Һәм ул түгел. Минутка тик көтөгөз! Минутка - мөмкин-дер, бар-шулай өзлөп һәм wouldnt түгел. Шул мәлдә ғәжәп, уны иҫкә төшөрөп, ҡасан ир-егет менән ҡыҫҡаса булһа ҡамасаулай, ә ҡатын-ҡыҙ тауышы үҙгәрә, һөйкөмлө һәм бер үк ваҡытта ҡаты була.
  
  
  Ямғыр аҫтында ғилми-нәшриәт ухмыляться. Моғайын. Ябай булыуы мөмкин. Был һеҙҙең булыуын аңларға тейеш!
  
  
  Ир-аттар өсөн загипнотизированный була!
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  Форт
  
  
  Бөгөн өс артылыштар аша үткән маршрут Хайберский: хәҙерге асфальт юл хәрәкәте ике һыҙатлы буласаҡ, тимер юлдар һәм һуҡмаҡтар каруан менән шөғөлләнәләр, мең йыл бында йәшәйем инде. Шунан бер аҙҙан нисек сығып киткән Крейвенс Бета Пешавар, йырғыланған текә битләүҙәрҙә һәм һыу төшкән һуҡмаҡ уны боронғо асфальтта колея менән ябылған. Юл ауыр булды, күп һәм туҙған тәнемде безжалостно карте ғилми-нәшриәт комплексы була. Утешать үҙен уның фекеренсә, был ханым алыҫ китә алмай.
  
  
  Хоҡуғы бар уға. «Форд» каруан юлдар һәм һуҡмаҡтар буйлап бормаланып ябыу менән күтәрелә башланы. Гравий хрустеть тәгәрмәс аҫтына. Дөм ҡараңғы була, донъя бысратып туннель ямғыр иҫәпкә алмай, машинаға ырғытылды; ғилми-нәшриәт мимолетное чахлый алған тәьҫораттары ағас Янында, түбәһе яҫы уба ағаслы ҡуйы һәм лысый.
  
  
  Бәләкәй «Форд» һуңғы мөмкинселек бирә һәм эшләүҙән туҡтай. Брылев тәржмәлә. Съеживаться ямғыр аҫтында ғилми-нәшриәт комплексы, чихание менән көрәш, ишетеп һәм, ишекте нисек асып һәм хлопнуть. Напевать түгел ул хәҙер.
  
  
  Shaggy китте. Ишек ябыла һәм икенсеһе асыла. Шул ваҡытта, уны ҡасан ишеткәс, ишекте ябып тип, машина артынан йугереп выскочить һәм ғилми-нәшриәт тирә-яҡ ҡыуаҡ, ул тиклем үк булыуын күреп, нисек тәржмәлә брылев. Мокрая скорчиться уның ҡыуағы була, һәм гер көтә.
  
  
  Брылев йортона төртөп. Ника ихатаһындағы бәләкәй генә таш күреп, һыу өсөн резервуарҙар, металл япма, штакетник ағас бөхтә. Һәләтле Корпусы һәйбәт донъя тирә-Леди! Яҡтылыҡты сағылдырып, уны күреп булмай, тип, йортҡа таш булып, оҙон, тәпәш һәм уңайлы. Тағы ла бер изге күрелмәле, күреү һәм уның кеүек, уны тәҙрә аша хәрәкәт итә. Йоҡо? Ҡойма ямғырҙар һәм уның аша тихонько йугереп ярышлап.
  
  
  Еүеш плащын карауатта ята бирҙе. Еүеш күлдәген башы аша тартылған помятый ҡыҙ йыйылды, ә N3 заглянуть в окно.
  
  
  Уның шундуҡ аңлап, ни өсөн шулай булып Майк Бэннион яҙҙы. Йән эйәһе булғас, ул потрясающий. Бик бейек, оҙон аяҡтары менән күкрәгенә ҡаты һәм ҙур. Туалет өҫтәле һәм уның өҫтөндә күлдәге үҙен көҙгөгә ҡарап мгновений иҙәнгә ташлап булмай. Помада ул наклоняется өсөн үҙе губный киң ауыҙ, һуңынан көслө үткәреү, сәсте еүеш ҡул һәләтле төрҙәре буйынса асыҡ. Подвязка янбаш менән уның булған тиклем тиерлек бежевый оҙон ғына ойоҡ, ҡара бюстгальтер һәм трусик. Иң яҡшы уйын шыма мускулдарына һәм яурындарға арҡаһы аҡһыл n3 булыуын билдәләне. Ҙур, көслө ҡыҙ. Матур кәүҙәһе. Матур кеше. Жаль, ул ҡыҙыл була. Предательница. Шуға ла ул төрмә яҡшы күренә кейем йыйылды!
  
  
  Һәр хәлдә ғилми-нәшриәт уны үлтерергә кәрәк түгел башҡа. Мәйет тере, тормош рәшәткә ыҙғыштар туҡтамай өсөн, иҫкәртеү һәм яҡшы миҫал булып, үле кәүҙәһенә ҡарағанда.
  
  
  Тәҙрәгә табан боролған ҡатын-ҡыҙ, һәм уның пригибаться. Салбар һәм уның янына ҡайтып ауыр шкаф, йәнлек төймәләр менән куртка, свитер армия һәм иҫке сәмреғош. Ника ҡарап, аяғығыҙға итек кейегеҙ был әйберҙәрҙе нисек һәм уның үҙенә пар обувать веллингтонский төҙөк. Ханымдың бар эштәре булды. Һөйләшә торғас, уны иҫкә алыу - эй, Мөхәммәт менән булһа кәрәк, ниндәйҙер Ҡасымдың вижу, ямғыр урындағы лидерҙары, тынысландыра һәм эго. Нетерпеливый ырыуҙаштары булған.
  
  
  «Һәр хәлдә, беҙ икәү», - мрачно ғилми-нәшриәт уйланып, тәҙрә аша ҡайтырға сыға һәм епшек үҙем ҡыуағын. Ул да нетерпеливый.
  
  
  Оҙаҡ көтөргә тура эму түгел. Сергей тәржмәлә, тихонько һәм ишек ябыла. Уны ишетеп, нисек уның эго заперта. Был прикидывать. Амплуаһы килһә әгәр иртәрәк, ҡайтҡан да ул, менеп ала ул, моғайын, түшәктә көтөгөз һәм һүҙ. Был идеяны башыбыҙға мелькнуть эго, әммә уны йыйып алыу мгновений ул. Перво-наперво!
  
  
  Уның ҡыуағы ҡасып китте, уны әлегә ул mimmo үтә. Ул мөмкинлегенә эй, ҙур булмаған инициативаны үҙ өҫтөнә ала. Көтмәгәндә уны, түгел подозревать, үҙенән йәшерергә тырышһа ла пасс. Уға янып барған, таяҡ взмахивать буйынса ҡыуағы. Юлбарыҫ менән хәйләкәрлек ғилми-нәшриәт уның артынан эйәрҙе.
  
  
  На горизонте грохотать йәшен, винтовканы нисек алыҫ, ҡайһы берҙә аҡһыл тоҡана һәм йәшен. Ғилми-нәшриәт комплексы, йәшен һәм булыгыз благословенны. Улар ҡара шайтан булһалар эсәк!
  
  
  Беҙ бета Крейвенс тапҡыр ҙа ҡаранды. Ул ышаныслы һәм ышаныслы бара, уны киләһе карте һәм уйлап өсөн, тип, була тейеш, был күп тапҡыр сәйәхәт ҡылған. Ниһайәт үҙәне аша уларҙы һайлап - на мгновение уны күреп, уны таусылар силуэт - яҫы һәм киң етә. Исеменән ғилми-нәшриәт комплексы, артылыш секторына сығырға хайберский тар булмай ул, моғайын, был форт тирәләй иҫкеләрҙең береһе булған, үткән быуаттарҙа төҙөлгән британдар. Патан алып ҡәбиләләр һәр ваҡыт күңелһеҙ, инглиздәр еңә һәм беркасан ла ih.
  
  
  Нигы тар һуҡмаҡ бик тиҙ күтәрелеүен һәм таусылар өсөн ҙур һарыҡташтар буйынса һыуға сумды, йәнә йәшен ҡасан сверкнуть.
  
  
  Ҡыҙ уны ишетеп, уның менән һөйләшеп хем-йәғни
  
  
  Ҡыҙ әйтә: «йыһат Инфал!» Әгәр аллаһы тәғәлә изге һуғыш теләп.
  
  
  Тупаҫ ир тауышы яуап бирҙе: «Лахел. Үтеп, мемсахиб. Уларҙың һеҙҙе көтә".
  
  
  Һарыҡташ забиваться n3 тиҙ һәм үҙе уйлап. Ҡотон алыу мөмкинлеге биргән ҙур таш йәшен форт эму иҫке емерелгән. Гвардиясылар һәм пат. Оло кеше. Крепки һәм уның ҡораллы яҡшы булыр. Был эго властность күп тауыш булыр ине. Был бер ни тиклем нескә була. Ника уң ҡулы менән бөкләп, стилет һәм Хьюго эму ҡулына төштө.
  
  
  Стонать ҡыҙы ишек аша иҫке юҡҡа булмаған. N3 сығыу-үҙе өсөн таш һәм тайпылышһыҙ бара шул уҡ урын. В мгновение ауырыу килергә саҡырҙы.
  
  
  Ул килде. "Был кем? Тора! » Патан подозрительный тауыш һәм ҡаты булды.
  
  
  Ника Карте ҡанлылыҡ менән алға бара. Лизать уның янында булырға тейеш. Беҙ тауыш булырға тейеш түгел. Улар уйнай. «Карте иптәштәр», - тине ул по-китайски. «Ғилми-Нәшриәт Карте Иптәштәр. Үткән ханым инде? Пушту түгел ине уны, һәм уны тотоуға аҡсаһы, д двойник был эго. Йәки ҡарауылда булһа ла ҡытайҙар икәнһең буталсыҡ эго тейеш.
  
  
  Хәйләкәрлек сабата. Патан шаҡтай оҙаҡ тирбәлә, - лизать өсөн ғилми-нәшриәт комплексы янында, ҡараңғы күктә йәшен өҙөп кенә бер өлөшө. Юҡһа, ирҙәр, бер нәмәнән дә, артҡа сигенә. эго Карте ғилми-нәшриәт һикерә.
  
  
  Лизать һәм ғилми-нәшриәт комплексының ир-аттар втыкать стилет тороға тура киләсәк. Был сюжет инә һәм тәрән ҡуйы Убийственный үткеләнгән һаҡаллы плотина. Сорвать уны ғилми-нәшриәт комплексы, вена яремный сәнсеп, тиҙ боролдо һәм, ҡ ағыла ҡасыр өсөн ҡалдырҙылармы, лезвиеһы була торон, крик булдырмау өсөн. Ир-егет тиҙ үлә, ер дымлы булған һәм ғилми-нәшриәт полуротный эго. Һәм ул кәзә тиреләрен вытирать стилет тураһында йолҡоп плащ буйынса эго. Ул ипкен тәнемде йәшереп өсөн, артҡы ҡапҡа торалар һәм күпмелер ваҡыт ҡолаҡ һәм кире ҡайтты. Осоу һәм төшөү бөтә тәрәнлегендә доноситься форт көсһөҙ тауыш. Был яңғырай кеүек эҫе алышты.
  
  
  N3 артҡы өлөшө аша үтеп, дрейфовать күләгәле кеүек. Масляный фонарь менән тутыҡ тимер ригель вонзаться эсендә уны уңда. Пахнуть ныҡ эс майында ҡыҙыл коридор тар. Һулдан уны иҙәндән өҫкә күтәреп, тағы ла бер боролош факел һәм уның сағылышын күрәбеҙ. Доноситься был йүнәлештә тауыш менән.
  
  
  Унан аҫҡа уң үтеп китте. Унан һуң ғилми-нәшриәт комплексы, уйлайым, был нимә килтергән иҫке каземат, тимер-бетон стеналар ҡалын һәм камера менән дверца, кәсер инглиздәр һәм унда дары һаҡлана. Әгәр булһа, нимә ул тел, ғөмүмән, булған форт - казематҡа шулай булырға тейеш.
  
  
  Аҫҡа һәм сей үтеп заплесневелый аҫҡа алып бара. Тиҙҙән уны тағы бер күрергә факел масляный, унда мерцать, тоннель кирбес унда күсеү тамамлана. Скорлупа ул. әлбиттә, һулыштар саҡ-саҡ, уң ҡулы менән предохранитель люгер була.
  
  
  Тәҙрәнән N3 арҡаһында мөйөшөнә күсеп килә. Глухая стена уның һулдан була. Ул уңда көн күреүе ауыр тимер элмәк юғары. Смыкать тиерлек уларҙан булды, кәүҙәһен ирҙәр ҡалынлыҡтағы тимер ирен бүленә. Эстән зиндан, уларҙы һаҡлау, күрһәтеү ропот нацистарҙың көсһөҙ тауыш. Еңел N3, ҙур бесәй кеүек, йүгереп килеп ишеккә ҡыҫылып һәм улар.
  
  
  Ир-аттар каземат приглушенно бормотать дауам итә. Ғәжәп өндәр ник һүтеп алмай. Мгновений өсөн был шул тиклем була, ул аңламаған кеүек. Һуңынан асыҡлыҡ килә - улар картаһы уйнай! Улар араһында тимер ишектәге тишектән украдкой ҡото ҡалмаҫ.
  
  
  Ике Ih булып, смуглая, сәллә һәм бородатый. Ике патронташ кү батып ауыр була, винтовка менән йәнәш тора ih чемп. Бер нәмә лә ҡараш N3 ысҡындырҙы. Иҫке винтовканы Krags була - тимәк, тағы ла яңы ҡорал бирергә? - йәшник гранатабыҙ упаковочный н трафарет һәм риүәйәттәр.
  
  
  Был ағымды эҙҙәре ҡорал булған.
  
  
  Тирә-яҡ ҡапыл бер сәғәт википедия һәм засмеяться ташланы. «Рок, дурак! Илай! Улар еңеү яулай! Һәм беҙ ваҡытта ла еңеләйтә бармы? Был ауырыу ғауғасы дөйә ҡайҙа ул? Зиять минең тормош! »
  
  
  Үҙе башҡа ирҙәр менән кәһәре картон ырғыталар. «Һин йылмайып, үҙе менән Шайтан! Көтөгөз, Ғүмәр, көтөгөз! Нюхать был? Был-"
  
  
  Возиться менән салбар һәм тынлыҡ ник выругаться карте. Пьер, ҡот осҡос газ шар, бармаҡтарын иҙә һәм бер кирбес хаҡындай звякнуть выскальзывать эго. Эго бармағынан ҡан тайғаҡ булып сыҡты. Ҡан һәм хеҙмәтләндереү патанец эго. Парижда улар ҡан еҫен тоям!
  
  
  Ике ир-егет винтовка һыуҙары яҡыныраҡ. Гранулалы буласағын газ ғилми-нәшриәт комплексы, хәрәкәттәре талғын һәм уның циферблат буйлап бер швырнуть каземат. Ул үҙе тәндең бөтә мускулдарын көсөргәнешле һәм көндән участогы тимер ауырлыҡтарын үҙ ҡөҙрәтенең бик ҙур. Хоҙайым, ауыр булды улар! Безмерно! Әммә уларҙың хәрәкәт. Яй. Бик яй.
  
  
  Үлер алдынан бер һаҡсы атыу ваҡыты буйынса эшләп алырға була. Пулялар аҫтынан тимер ишектәр һәм тағы буйынса заскулить буйынса бүлмәлә. Ишеккә арты менән торған ауыр һәм ҙур булмаған тымыҡ доға N3 сығарыу - был ...әге ишетергә була ине атыу
  
  
  Мин биш нервы үтә, һәм бер кем дә тикшереү өсөн килә.
  
  
  Бер аҙ еңел тын ғилми-нәшриәт комплексы, әммә варшаванан. Бер аҙ еңеләйтергә тейеш булған. Бик аҙ һәм башҡа тән һаҡсыһы табып була. Беҙ минут булды юғалтырға ярамай. Уның барышында үҙ итә, һөжүмгә ташланды ҡаса башлай һәм, үҙ ғүмерен ҡотҡара. Тирбәлеү, веб-хата, ниндәйҙер иҫәүән, кеше һәм уның үле була. Әгәр йылмайһаң эму, уны тиҙ арала вафат була. Әгәр юҡ - яҡшы, пакистандар иҫкә ерләнгән. Пожимать иңенә ҙур һәм йәнә ишек распахнутая N3. Кармен - Кисмет - Иншааллаһ! Был һеҙҙең атала. Бөтә был уңыштар һәм яҙмыш барлыҡҡа килә библа, һуғыш ҡасан башлана һәм, тулҡынланыуын был хаҡта түгел.
  
  
  Ул тын һәм тәрән батҡан. каземат. Был ваҡытта уның менән артыҡ мәшғүл булған өсөн, тулҡынланып.
  
  
  Патан кирбес иҙәнгә ятығыҙ, ауыҙығыҙҙы һәм әнисә күҙен асып. Үҙ үлемдәре менән айырылышырға кейем ике ултерәләр. Пьер үлгәс яҡшы була.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, затаить һулышы һаман да, тиҙ арала урап залында кирбес һәм ҙур фонарь алған. Өйөм түбәһенең һәм йәшниктәр йәшниктәр еткән, һәр береһе трафарет буйынса расписывать булып өйә. Был аҫлыҡ ҡоралы булыуын, уларҙы алдап шылтыратыусылар Карачи эго аша сығарыу. Һис шикһеҙ.
  
  
  Тиелә ғилми-нәшриәт һуланы хәҙер. Үҫмерҙәрҙең гранулалы газ пар, китте. Һәм улар буйынса бер-эго төп ҡоралы. Ул запасһыҙ булмаҫ. Стилет ғына була һәм уның люгер - эго һәм смекалка. Оглядывать бүлмә ғилми-нәшриәт комплексы, тулы смертность ҡорал һәм усмехаться. Унда уның бер ниндәй ҙә файҙа килтерә алмай. Ҡәбиләләр өҫтөнән еңеү килтерҙе тупаҫ көс эму яртыһында төҙөлгән. Ҡатын-ҡыҙ һәм үткер һәм оператор самозванец парҙар кеүек. Ул перехитрить ih тейеш булған, икенсе төрлө ептәрҙән эму - был бәләкәй генә возня башланы.
  
  
  Уларға униформа булыуы асыҡ мөйөшкә йәшниктәр менән камера табылған. Выдать уның енесе парһыҙ булмай, баҫыу урын н һәм башватҡыстар өлөшө. Асыҡ, ҡояш кеүек брылев. Формаһы һин! Пакистан һәм формаһы! Ике яҡтан. Теләге буйынса үҙгәртеү. Һиндостанға һөжүм яһаны, ә һуңынан Пакистан. Һәм утҡа тотоуын дауам на крутом кипятке кәстрүл менән һуғыш.
  
  
  Был аҡыллы ҡытайҙар!
  
  
  Бер ҡумта алырға винтовка менән гранаталар һәм ғилми-нәшриәт тирә-крэг иҫке швырнуть. Ҡасандыр ул эшләгән, һәм уның йөҙө ҡараңғы худощавый көсөргәнешле булды, маҡсатҡа нисек мертвый. Халыҡ ерәнес менән эш бар ул! Ҡатын-ҡыҙ шылтыратты эго ойоштороу һәм йыһатҡа - тип башланы ул ғынамы, баҫыу үҙе яуап изге индеецтар һуғыштары - дхармаюдхой. Һәр кем ҡасан тарихы буйынса китап уҡыу, дини һуғыштар тураһында белеү - иң ҡаты, бөтә тирә-яҡ. Был ҡытайҙарҙың үҙ мәнфәғәтен бассейн асылды һәм асырға әҙер булды.
  
  
  Хәҙер ярһып һәм n3 неистовство менән эшләй. С минуты на минуту еңеллек килә. Оҙон йыуан өҙөп крученых һәм уның формалары клоков ih дюжина запалы булған, бүлмә ишеген кире үҙәккә алып барып булмай. Ул шым выругаться, вспотеть. Донъяла иң яҡшы агент барыһына экипировать ax, ғәҙәттә, булмай. Ул бер нәмә лә булмай. Был импровизация һәм өмөттәре була.
  
  
  Ҡулы тураһында ул вытирать формаһы, йыуыр өсөн ҡан, тире һәм, дюжина төшөрөү менән гранаталар һәм детонатор. Эго бармаҡтары ҡаты булһа, ҡая һымаҡ, ә күҙҙәрен тире струиться. Һәм бында бер хата ...
  
  
  Взрывчатка аҙағында ике шартлатҡыстар тирә-яҡ выливать анар тирәләй ғилми-нәшриәт комплексы, боеприпастар менән м1 упаковочный ул йәшниктәр алып бара. Унда шартлатҡыс кейеме буйынса тағы ла тарҡатыу крайы, өҙөп, улар өсөн еңел яна. Отель улар өсөн бында яҡшы булған ҡайнар ут - ә ала, һәм шул саҡта ул да сабата. Шартлау булыуы мөмкин түгел. Шулай була ғына түгел, боеприпастарҙы шартлатыуға упаковывать дөрөҫ, ҡайһы бер нисек телесериалы төшөрөлгән.
  
  
  Масляный фонарь запал ишек янына ҡуйҙы аҙағынан. Хәҙерге заман версияһы буйынса, уның өсөн хоҙайға рәхмәт байтаҡ. Иҫке фонарь тимер юл. Уның филтәһе иғтибарҙы кәметмәҫкә тиклем тығыҙ эго бөкләп һәм ҡумта. Бөтә полдюйм ҡала. Быны эшләргә тейеш була.
  
  
  Хәҙер, ысынлап та, ҡурҡыныс бер өлөшө күсә. Ныҡ ҡыҫыу һәм тирә-нигы граната ee Карте выворачивать ҡаҙағында. Әгәр хәҙер уны эго ебәрә, мәйет рычаг, урын һәм ввысь китте. Уның ҡулын ҡыҫыуым граната береһе ҙур, икенсеһе ботинка шнурок н тотҡандар. Ул откручивать инде ул, һәм ул тиҙ арала сыға. Ике граната уны төрөп уның тирәләй, бер урында тотоу өсөн рычаг, тештәр һәм уның бер ҡулдың бармаҡтары менән бәйле. Ул ауыр һулап, ҡасан, күңел, тип, уны күтәреп, граната ташлап фут була фонарь менән һаҡ булығыҙ.
  
  
  Нәҙек һәм уның тирәләй ҙур булмаған тирәләй бау бәйләп граната филтә выворачивать эго төймәләр һыу пешие йөрөүең һаҡ булығыҙ. Һуңынан ул бик һаҡ булығыҙ нигеҙендә бактериаль ағымдар ирекле запал фонарь ҡуйылған, киреһенсә түбән һәм дюйм сирегенән ашыуын филтә ялҡын саҡ. Предохранитель тәңкә һәм ул сигенергә уйламай.
  
  
  Эшләй! Ҡасан тиклем фонарҙың филтәһен янып запал, уны эго тоҡанды, ялҡын күсә һәм запалдан бау буйлап та, рычаг взвод граната тотоп. Прожигать бау һәм рычаг ебәрә, буг һәм ...
  
  
  Бер ҙә булһа учреждение иң делле белә. Юл буйынса бер нәмәгә тәржмәлә мөмкин. Әммә барыһы ла килеп сыға икән, уны әлеге шартлау көтә.
  
  
  Эго ваҡыты сыға. Һәм уның аша сыға башлаған көнөнән ҙур бүлмәгә ябып, лохматый һәм уның тауышын ишетмәй, коридорҙа аша доноситься ике осо алыҫ. Тегенсе! Әле бер нисә секунд, һәм ул унан киткән ине!
  
  
  Дурак үҙенең ғилми-нәшриәт комплексы тип атала. Шуны бер ҡасан да эшләү - уларҙың икенсе төрлө тревога күтәргәндәр. Тегенсе булды тағы! Эму башлауға туранан-тура яҡшы уйлап ҡарағанда, хәҙер.
  
  
  Ул ваҡытта көнөндә йыйып, ҙур һәм замок защелкивать заковывать ih сылбыры. Стонать асҡыс табып булмай торғайны һәм уны тәрән кирбес нах в щель. Ул ышанманы, бәлки, казематта жестком сквозняке етерлек булыр тип, фонарь яна дауам итеү.
  
  
  Хәҙер улар nen булманы тиерлек. Коридорҙа сират буйынса цыпочки на карте нигы йугереп барҙым. Секунд эсендә бер мөйөшкә була улар. Люгер толопҡа төрөп аша үҙе тирәләй йүгереү һәм уны эго вылезать ауыр булды. Глушитель!
  
  
  Ике һаҡсыға бер ҡасан мөйөш төрөлгән, улар менән ара яҡын ҡалғанлыҡтан, уның атыу, атып йөҙө һәм баштарыбыҙҙы, һәм улар өсөн беззвучно тиҙ арала вафат була.
  
  
  Сабата Глушитель буйынса тегелгән яҡшы, тип уны көтәләр. Стук ҡораллы кеше, кирбес төшөп, тауыш күпкә күберәк етештерә, күберәк атыу. Сөнки икеһе тиҙ арала вафат була, уны отель.
  
  
  Тәне өҫтөнән N3 зависать был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, һаңғырау ише булып буйға стон аҙағында коридорға һыу лизать һәм һуңынан ҙур булмаған юҡ итеү күрҙе. Быны эшләргә тейеш була. - Әйҙә, уның тәне һәм перетаскивать ih ҡалдырҙы. Юл ала һәм уны кире һүнмәҫ факел буласаҡ диуары аша. Элек һыу юлын уның артҡы нащупывать көн ҡараңғылана.
  
  
  Ошонан уңыш Эго. Коридорҙа уның тауышын ишетеү һәм күреү мөмкин аҙағында ут һаман алыҫ, алыҫта, коридорҙа, ул эго каземат алып бара. Сигнал әлегә юҡ. Проговориться артҡы ишек аша бысратырға ғилми-нәшриәт төндә ямғыр. Саф һауала тәнгә ятышлы вспотеть остылый эго. Йугереп барғанда һәм ул ипкә передыхать иродтан туҡталды. Хәҙер, башҡа?
  
  
  Эму танырға тура килә, - тип ул белә, тип әйтерлек хәҙер. Барыһы да, нимә ул эшләй ала, бының дауам бара, һәр мөмкинлекте файҙаланып, көрәш дауам итә, һәм барыһы ла ышаныу күтәреү, уның мөмкин. Нәмә бирҙе. Бәлки, яңғыҙ. Әммә уны ла шулай уйлай.
  
  
  N3, ипкә һаман ҡасып китеп, ун минуттан һуң Бета Крейвенс ҡасан үтә. Напевать уны тағы бер ҡат. Был юлы улар «Һөйәр, миңә ҡайтырға». Уҫал йылмайып ғилми-нәшриәт бәләкәй була башланы, ул мәсьәлә, лит. пророческий көй.
  
  
  Элек уны шул юлға барырға, уның буйынса украдкой өсөн, улар буйынса килә. Ул бәхетле тойола, безразличный. Шуға күрә әлегә тиклем был эму ҡулдарын көҙән менән бара. Бер нәмә лә күреп булмай. Һәм тағы биш ир-атты күреп дә тынып ҡалған. Ни дисциплина һәм ойошмалары пат көсһөҙ була. Аллаға Шөкөр.
  
  
  Кайгырмагыз тураһында жесткосы каземат эго файҙа булыр. Унда эшләүселәрҙең бөтәһе лә, тип әйтерлек. Ғөмүмән, был мөмкин сәп итмәй; эшләгән өлөшләтә был, бәлки, уның сәғәте мөмкин тиклем быҫҡып түгел, ҙур шартлаған кеүек була.
  
  
  Ҡасан да булһа шул ваҡытта бета крейвенс тураһында ҡайғырта. Бәлки, ул уны алмай һорап аҡш-тан кире ҡайта. Бер нисә йыл америка төрмәһендә яҡшы булған, тип һөйләйҙәр, уның нимә менән башланып, уны ҡул менән ҡытай ҡыҙыл. Икенсе шанс улар янында түгел инең.
  
  
  Ника Карте уйлайым, сөнки ул белмәй, тип ышандырҙы ee - әгәр ҙә алдаҡсы ғына, любовник, көткән ул, тағы ла барлыҡҡа килә.
  
  
  Быны ул. Ғилми-нәшриәт комплексы күҙәтелә, һәм ҡатын-ҡыҙ күңеле нисек ҡабул итеүгә әҙерләү, йәғни, нисек була ул, теләк булһа төн. Не преминуть заглянуть бик һәм кисеү бер тәҙрәнән күҙәтеп N3 интим әҙерләү, тәжрибәле ойоштора белеү һәм уларҙың йәш ҡатын-ҡыҙҙар, һөйөклө һеҙҙе көтә башлай. Ника уйлай, тип уны ҡулланылған машиналар өсөн отель «Пешавар». Бәлки, уның ih сумочка булып йөрөй!
  
  
  Эго тауыш иҫкәртеү, тирә-яҡ тәҙрәләре юҡҡа сыға һәм ул, тип йырлай. Эго ҡыңғырау яҡынлаша. Икенсе осрашыу!
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  Төнгө әкиәттәр
  
  
  Был юлы ла военком
  
  
  Үҙе һуҡҡан ғилми-нәшриәт альтер-эгоһы тиһә-артҡа баҫа, муйынына емергес һөжүм яһаны. Ир-аттан ҡолаған таш яталар. Сәскәләрҙән буйынса, инерт һәм ғилми-нәшриәт укрытие барышлай эго есем зачищать ҡыуағы башланы. Хәҙер йорт булған берҙән-бер яҡтылыҡ сығанағы тирәләй алһыу йомшаҡ йоҡо йәһүҙиәне барлыҡҡа килтерә. Нисек яратҡанын. Тәҙрәһендәге шәм кеүек булды. Ул, булырға тейеш, булырға нетерпеливый.
  
  
  «Моғайын, детка, - N3 вәғәҙә, раздевать ир-аттар. Көтмәгәндә уның ҡараңғыла Ағас Крейвенс ышана башлай, ә йәһүҙиәне сағыу әгәр уның эсенә, үҙен үҙе хәл итә бирергә өсөн отель булыр ине. Покачать ғилми-нәшриәт башы. Был эго замешательство, деревни мәжбүр.
  
  
  Ул саҡта ҡәләм рискнуть яҡтылыҡҡа, аң башҡа кеше өсөн һыҙатлы йөҙөмә ҡарап. Улар еңел тойоп тетрәнәбеҙ - тип көҙгөнән ҡараған булыр ине. Был чертовски идеаль кешеләр булмай яҡын шылтыратығыҙ - һәм һеҙгә йыйырсыҡтар хирург әгәр ниндәйҙер ҡылыҡтары үткәрелгәс, кескенә алһыу ауыҙ шам булды, уның янына ғәҙәттә ғилми-нәшриәт комплексы була.
  
  
  Шулай кейеү яҡшы. Ҡиммәтле костюмдар кейеп ғилми-нәшриәт комплексы, бысраҡ һәм мокрая хәҙер ни, күлдәк менән галстук һәм матур, иң яҡшы балет тапочек, палевый «Бербер». Ҡара уны үҙенә күсереп пластик
  
  
  ҡабура яңы ҡайыш килтерҙем, һәм уның профилендә Люгер эштәренә әҙер буласаҡ. Самозванец ҡайыш бәйләнгән һыҙаттар ҡалдыра һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы, иҫке күлдәктән һәм салбарҙан, уның хис итә. Бик оҙаҡ подержанный эго тейеш.
  
  
  Был кеше ҡоралдары менән нимә эшләргә, булған проблемаларҙы бер мгновение. Пробежать ғилми-нәшриәт уны тиҙ тоҡана. Үҙ дубликатын Эго. 9 резанов-тағып «люгер», һәм стилет - эго саҡ үҙеңә оҙон. Бер нәмә лә идеаль булған. Тотҡос булып, уның кәштәһе «люгер», уның киңлеге һәм сунь ул, ә һуңынан артабан нисек швырнуть төндә ҡорал булған. Ҡалҡыулыҡтарҙың ташлы битләүҙәрендә лязгнуть металдарҙан яһалған.
  
  
  Уның ҡасан өйөнә табан йүнәлә, йәһүҙиәне тәржмәлә йоҡо булманы. Присвистывать ғилми-нәшриәт тәрән моң. Ул үҙен яҡшы тоя. Асҡыс крайы һәм аҫтында. Бөтә әҙер. Түҙемһеҙлек менән көтәм уны был - уның хәтерләмәйем, көҙгө алдында уның кеүек күренә.
  
  
  Улар уны үлтерергә теләмәй, хәйер, ул быға лайыҡ. Предательница уны үҙебеҙҙең илдә булған, әммә бындай гүзәл булдырылған. Ул белә, ҡытайҙар был уңышһыҙлыҡ уның өсөн тиран була, ашағы һәм эму уйланыу түгел, нисек уның менән уларға уҡырға инә. Эй ҡасыу тураһында уйлай уның шанс бирергә тейеш. Әммә был уның тиҙ арала эшләргә кәрәк. Уның менән түшәктә менмәҫкә, шик әлегә уны еретик түгел. Йәғни, был ҡурҡыныс булмаҫ ине, үҙен генә уйлап разуметься ул, мәңге кеүек. Унда ул атырға мөмкин, йәки һуңыраҡ шунда уҡ. Ирен ухмылка еңел ғилми-нәшриәт комплексы барлыҡҡа киләсәк - тегенселәр алына, пуля ала белеү. Һәм ул булырға тейеш осторожны, һуңғы мәлгә тиклем бирә алмайым, үҙем өсөн - ул, әлбиттә, ышана алмай, мәңгелек булмай тип алдай. Веб-хата бирергә мөмкин. Белеү, уны планлаштырыу йорт, ишек беҙҙе белә, беҙ бәҙрәф, аш-беҙгә, беҙ унда ни ҙә булһа. Был сәйер булыр ине буйынса, ҡаршылыҡтар һыҙаты оҡшаны ҡараңғыла һорай.
  
  
  «Эго тауышы үтә, - уны уйламайҙар. Шулай уҡ был кеше туҡталышта тиерлек әйтеп була, ул үҙен - Нигы юрап саҡта, ҡытай оҫталары-кассета яҙып алыу йәки шпион. Был, бәлки, иғтибар тора - әгәр ул ҡасан да булһа кире ҡайта.
  
  
  Ул ҡабырға ишектәренә ингән, Крейвенс бет кеүек. Ул изге ҡулланыу, кескенә үҙе, эгон ҡулдарҙы ҡаплап, тип ышанам, ул тирә-яҡ йоҡонан күреп эго. Беҙ уны алманым тип үҙ мөмкинлеге кәмей - төйәк өсөн үле буйынса булды.
  
  
  Позвать ҡатын-ҡыҙ тирә-яҡ йоҡонан. "Ника? Ҡәҙерле? Был һеҙҙең шулай оҙаҡ? Бөтөн уны көткәндәргә мәңгелек ».
  
  
  Үҙ тауышы, размывать аҙ, тигән кеүек, уға ышанмайҙар, уны ялғанға сығаралар. алкоголь, ник әйттем: «мин көтәм salaud, был-ташбаҡа ҡунаҡханала - ул килә алмай. Унда балалар үткәрә артыҡ күп ваҡыт бар. Уйлап та, ул ни иҫерек, ҡәҙерле. Невнятно һүҙҙе ул әйтте.
  
  
  Крейвенс бета засмеяться, әммә ҡырҡа тауыш ул герҙе. «Был бик аҡыллы булһа ла, ҡәҙерлебеҙ! Һин беләһең, тип тора эсәләр артыҡ күп түгел, әлегә тиклем тамамланған эш түгел. Беҙ үҙебеҙ хәүеф аҫтында, кеше мөмкинлектәр менән был мөмкин түгел ».
  
  
  Ника йүнәлтелгән була инде. Ee тауышы сыйылдап ебәрҙе ул һәм, был кейем барышында төшөрөлгән. «Хатта мин иҫерек түгел», - тине ул, ышандым, ул хаҡта уйланып nen. Засмеяться ул ҡысҡырып, тауыш оҡшатыу өсөн кейем сериялап. «Мин иҫерек түгел, мәҫәлән, һин нисек уйланы!»
  
  
  «Ярар, ышанам, һин иҫерек артыҡ түгел. Һин билдәле-"
  
  
  "Юҡ уның." Хәҙер ул шәрәм ителә, һәм стилет люгер ҡулында була. Засовывать һәм уның карауат аҫтына эйелеп ih. Ни өсөн ҡатын - ҡыҙы-ул һәм ике сәғәт. үткән менән түгел, көҙән, теген машинаһы нисек килә ул. Хәҙер ул тағы ла һаран була!
  
  
  «Күңелле яңғырай, - тине Бета. Ул ишетте, һәм ул шул һыуҙы потянуться прикроватный лампалар бороп. Проговориться һәм һалҡын һыу аҫтында простыня притягивать ee ул үҙе, ирендәрен ирендәрҙән уның үҙе ҡыҫылмай. Көсөргәнешле булды был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, вопросительно, ул. һуңынан уның кәүҙәһен бирмәйҙәр, уның ауыҙ һәм телегеҙҙең скользнуть эго.
  
  
  Ул алдан һынау ваҡытта ла юғалтмай. Әҙ булған, уларҙы ҡот осҡос булды, ләкин ваҡыт әҙ булып ҡала әле лә.
  
  
  Ул бета крейвенс сәләмләне. Уға күтәрелеү өсөн, уны ҡосаҡлап. Күләгәле наҙынан башҡа, һәм башҡа злоба әммә нәфрәт, ул. ee ала. Бәлки, бер ни тиклем аяуһыҙ, тик Ағас, күрәһең, вокзал түгел. Был ул, ахырҙа, үҙ ләззәте һәм ыҙа ауырта башлағас мөрәжәғәт итергә аҡылһыҙлыҡ.
  
  
  Хныкать һәм уны эго арҡылы царапать башланы. Ул һиҙә, уны нисек царапать уның аяҡлы, соскребать плотина. Эго уның һәр хәрәкәтен күҙәтә, уның ee приклеивать тәнен дымлы булғас, уның менән хушлашырға, уның нисек беркасан ла мөмкин тигән.
  
  
  Нику туймаҫтар тойола уға. Выносливость өсөн ҙур һынау булды, хатта уны эго. Әммә оҙаҡ туҡталмай һәм хәрәкәт баҫтырылды һуң бета-се крейвенс судорожный задыхается. Әммә оҙаҡҡа түгел. Ул ҡулын һуҙып, йомшаҡ ҡулы еүеш муйынын ҡосаҡлап һәм үҙе ауыҙын ҡаплап өсөн токио эго эго. Яҡындары уны был ысул эму әйтеп булмай уның, китә алмағандар өсөн ул - иң яҡшы алда әле.
  
  
  Ул белә, - тип тотҡарлаусы ҡурҡыныс. Хәҙер уның менән үҙем һөйләшеп тейеш.
  
  
  Сергей прикроватный шунда индереп, һәм уның ҡурҡыуы менән ҡараны ул, һәм трепет изумление - һәм рәхмәт менән? Үҙҙәренең ҡулына автомат теүәл бәләкәй вполне уны эго ҡорһаҡтан тора. Ул мендәр аҫтына нах пистолет булған!
  
  
  "Кем һин?" Уның тауышы ҡалтырай, әммә пистолет - юҡ. Ул ултырып, билбау тиклем шәрә, күкрәге аҡ покачиваться матур ул, әлегә һулышһыҙ уны үҙем контролдә тоторға тырыша. Тәртипһеҙлек ҡылына уның яҡты була, ә размазывать опухать һәм ауыҙ.
  
  
  Ул алһыу булһа, ләкин һоро күҙҙәре һалҡын буласаҡ. Ҡоторған һөт торон ғилми-нәшриәт уның пульс күрергә мөмкин.
  
  
  Эй йылмая N3. Көсөргәнеш, уны үҙең тояһың, үҙең ышана һәм яҡшы булды. Әйҙә, уйлай, тип уны еңеп сыға. Һәр тапҡыр, ҡасан килә эму, ул борсаҡ булып нах атыр ала.
  
  
  «Ғилми-нәшриәт Карте ул, - тине ғилми-нәшриәт Карте. «Ысын. Имитация түгел. Аптырап? »
  
  
  Был уның тыныс ҡабул итә. Уның ҡыйыулығына һоҡлана һәм уның аҡыл. Эму уға шунда уҡ ышанды. Артабан ул бер аҙ йылмая китте һәм, бармаҡтарын пистолет ырғаҡҡа бәләкәй ул ҙур ҡара спусковой ҡыҫылыу була. «Шулай итеп, һеҙ килә. Уны уйлап, һине килә тип, ышаныуы мөмкин түгел, әммә бар. Ул ғына белә, тип әйтергә ташбаҡа мин - бик түгел, ә уның ышаныслы, гипноз аҫтында залында башлана. Ул, ысынлап та ла шулай, йәнәһе иң яҡшы агент ».
  
  
  Эй ғилми-нәшриәт усмехаться. «Аҡса тотоп, пекинда тип уйлайым».
  
  
  «Эйе, әммә улар яңылышмаған. Лаборатор шарттарҙа улар был яһаһалар, тулҡынланыу менән - ялан шарттарында эшләргә тейеш, был мин ». Көмөш сылбыр булып, был бәләкәй матур медальон. Рассеянно уның йәлпәк эго башлай, уның һоро күҙҙәре ҙур һәм ғилми-нәшриәт комплексы ентекләп ҡарарға булды.
  
  
  Потянуться AX роскошно буйынса ир-егет. «Һин ваҡытты бушҡа үткәреү, ҡәҙерле. Ул гипнотизироваться түгел ». Быны беҙ odin AX түгел. Был хеҙмәтенә ҡарата талаптар ябайҙан булманы.
  
  
  Ул йылмайып псевдосладость төҫтә була. Шулай булһа ла һалҡын күҙҙәр. Тик пистолет булған, тип беркасан тотороҡло. «Был-ысынлап та иң яҡшы ҡарағанда, тәүҙә беҙ уйлайбыҙ», - тине ул. «Минең бойороғо менән үҙгәртелгән. Пекин теләмәй, хәҙер һине үлтереү өсөн, - улар телисез алыу өсөн һинең тере булыуың. Һин уларға ҙур пландар бар.
  
  
  «Яғына иғтибар менән ih кеүек. Закладҡа исемләү тураһында, уның яҡындары ла. Валять дурака Карте ялға Кем менән ни, әгәр һин ысын әйберҙәр ала ала, ә? Мин ала, мин биш йыл аша мейе промывать мәҫәлән һәм мин азат. Возиться с хәүефһеҙлек сэм ағай ине ул саҡта, шулай бармы? Был?"
  
  
  Сверкнуть идеаль уның тештәре. "Яҡын була. Шуға ҡарамаҫтан. Һин булғанға мин бар - хәҙер уйнап алабыҙ перестать уның менән башҡа был иҫәүән. Беләһеңме, был нәмәне һиңә бирәм. Аҙғынлыҡ һәм төҫтәр менән ҡурҡытырға була ул, йылмайып. «Потрясающий һин! Боже мой, гөбөргәйелде бер ҡасан да шулай буласаҡ. Был ниндәйҙер мәғәнәлә обидно, мин уны һеҙгә биреп мәжбүр.
  
  
  Ника кеймәйем, тип үҙенән ҡәнәғәт булмаҫ. Әлегә көтә, гарем. Әгәр ҙә ул булмаһа, теләһә ҡайһы минутта шартлау булырға тейеш.
  
  
  Йыйындң бүләк ғилми-нәшриәт яйға эй йылмайып. «Нимә, әгәр мин һинең менән китә алмайым? Мин, ысынлап та һиңә был атырға теләмәйем. Пекин был оҡшай. Бынан тыш, ул, ҡурҡты, тип, һеҙ, буласаҡ разочарование. Йыһат була. Патан һуғыш алып барыу өсөн ике комплект формаһын ҡулланып, һеҙ был йыйын. Ә әгәр һеҙгә ярҙам көтә ташбаҡалар - бер ҡасан да булмаған. Уның был мәлдә ни бәйләнгән ». Унда ул наклоняется. Приставлять пистолет һәм уны күсһен уға. "Ары!"
  
  
  Ғилми-нәшриәтендә дауам итә: «мин һиңә тәҡдим яһарға йыйына - һин мөмкинлек бирә. Уны алыу яҡшы. Ә бында барыһы тейеш. иреккә выражается. Был һеҙҙең уртаһында була, патан күп ахмаҡ менән, һеҙ тынғы лилья аҡ тире. Минең менән барғанда аҡыллы булмай ине. Хәҙер асыҡ. Штат уны һиңә кире ҡайтарырбыҙ, һәм һинең суд алдына баҫа. Әлбиттә, һуңынан шул, мин үлтерҙем һинең кеүек ир балалар. Гөбөргәйел. Ярай, тиҙ уйлап, Крейвенс һылыуы. Егет уны темпераментный - теләһә ҡайһы ваҡытта был тәҡдимдән баш тартыу мөмкин ».
  
  
  Ул уны плюнуть. Ҡапыл уның күҙе нәфрәт тоҡана. «Salaud һин һайра! Бында килергә һиңә, ауырлыҡ һәм набрасываться вонючий уйлайым, тип һораным мин ҡайтып алмай Шт. Вонючий илдә идиотский! Ул вафат булып бер аҙ! "
  
  
  «Был уңышлы һеҙ алыр ине. Әгәр һине күргем һуңынан патан.
  
  
  Туҡта уның. - "Ярдам саҡта?" "Ә һуңынан нимә? Һин - придурок! Хәтерҙә, мин пистолет булған. Бул, һин уны нисек үлтерергә ине әле отель!
  
  
  Эй бармағың ник погрозить. «Ә-ә - Пекин, яратам».
  
  
  Хәҙер ул уның рассердить етерлек. Бреда. Әммә ҡәһәр һуҡҡан форт ниңә шартлай? Биреү, граната! Алға!
  
  
  Ревматизм кеүек ине, ул шунда уҡ башлана. Яйлап көсәйә, пронзительный шартлай, был шартлау басс һала. Затрястись коттеджының нигеҙе була. Гигант эго ҡулын күтәрә һәм аҫҡа эйелгән. Потрескаться стеналары, түбәһе емерек. Грохот люстра менән бәләкәй төштө.
  
  
  Туҡта бета Крейвенс. Нах ғилми-нәшриәт һәм пистолет ҡулы һуҙырға алыуға өлгәшә. Хлопнуть ҡыҫыу өсөн уны кулак һәм уның ҡолаҡтары, ныҡ, әммә артыҡ ныҡ түгел. Ул һуғырға төшкән. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул нах ҡарап, йәлләү тойғолары түгел хәҙер. Киләһе туҡталыш федераль төрмә. Улар түгел, тип уйлап, уны атып. Тыныс ваҡытта түгел тип атала.
  
  
  «Ҡулыңды күтәр! Пистолетын ташлап! »
  
  
  Ҡулдарына N3. Был уңайһыҙ була, теләһә ҡайһы осраҡта эму - пистолет сыҙамлы булһын өсөн, был хәл менән еңә. Уға ҡул күтәргән һәм ишек уйымдарының дунайҙағы ир-аттар ҡарай. Эго шылтырата. Гөбөргәйел. Ҡалҡан һәм уның несса - Әсә Бэннион!
  
  
  Майк алдаҡсы өсөн тормайбыҙ, әҙ кемдеке тирене ҡаты торон, бер урында тотоу эго. Был еңел булды. Майк бик ныҡ иҫерек булған. Закатываться күҙҙәре Эго бешә, тубыҡ обвисать.
  
  
  Умз уэбли эго иҫке әсә ҡулында була. Тормош уның ғилми-нәшриәт тап була Карте шәрәм итеүгә йүнәлтелгән. Ләғнәт! Шулай шашып, алыҫ шулай яҡын булһа, ә аҙаҡ бөтә эскеселәр юҡ пәйҙә булыуы яҡшы!
  
  
  Майк, тейеш булһа, мин теләр инем, ярҙам итер өсөн, һәм ниндәйҙер ялған наткнуться на агент итеп.
  
  
  Был дисках ҡытай агенттары вполне тотҡан әсәләрҙе, мускулдары ғилми-нәшриәт тиерлек уларға тура килә. Ҡыҙ ҡарап ул аңын юғалтҡан була. "Һин уны үлтерергә?" Эго күҙҙәре асыҡ булыуын, ә тауышы ҡаты, күренде һәм ул, нисек убийца. Исеменән ғилми-нәшриәт комплексы, сығыу буйынса ул гипнозға - йәштәш ир-егет булған йәки уны үтә.
  
  
  «Ул үлмәгән», - тине ул, ир-аттар. «Аң еңел булды. Мин һине үлтерергә йыйыналар?
  
  
  "Ни тағы?" Күҙҙәр, күҙҙәр бик оҡшаны ғилми-нәшриәт комплексы, һыуыҡ һәм буш булды. Берҙән, улар һаҡ булыуҙарын белдерҙе.
  
  
  Һаҡ булығыҙ, хәрәкәт түгел, уйлап отчаянное, ник әйттем: «һалма оҡшай Түгелме был?»
  
  
  Вебля лә хыялланмай. Һалҡын ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре менән ҡарау презрение. Эго карте үлтерергә ҡарар, күҙҙәрен күрергә мөмкин.
  
  
  Кивнуть ҡыҙ уның яғына. «Мин, тине ул, тип тели пекинда мин тере».
  
  
  «Шулай итеп, ул ҡылған хаталарына. Дөрөҫ, уның бойороғон ала. А. һәм косте, - мин тырышһа ла алдан! Беҙ ике профи, һәм һинең еңелеү, заки вафат булған һәм шулай булғас, нисек профессионалдар. Ырғаҡ ҙур бармағын баҫып спусковой «Уэбль».
  
  
  Притворный ғилми-нәшриәт карте булыуына һоҡланып бөтә алмай. «Һеҙ ауыр осраҡ, - ти ул. «Штат һеҙ ҡайҙан? Шунда уҡ һиңә кешеләр булды? »
  
  
  «Һинең эшең түгел!» Ырғаҡ спусковой бармаҡтай ҙур була күсә.
  
  
  Майк йыланға һәм өҙгөләнеп Бэннион башланы. Уның булдыҡһыҙлығы була, уның ауыр ҡулы самозванец тотҡан, ҡурсаҡ кеүек тряпичный әгәр ул булһа ине. Әммә тағы бер секунд ғүмерҙе оҙайта Нику көрәш. Ир-егет әсәһенә мощно бэннион надавливать булып торо. Кемдеке аҡтыҡ тырыша бәләкәй, итләс ҡулы дергать за һәм дергать, уның муйынына менән шөғөлләнә. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс күҙҙәре Эго ғилми-нәшриәт таба, һәм уның ухмыляться һәм выдыхать маташалар: «ул уны шороча..., ғилми-нәшриәт. Эго ул таба - ул һине уйлайым! Яҡшы егет була ул, менгән, ә мин хәҙер...... шулай ҡыҫҡа - Ул аңын юғалта.
  
  
  Нику ухмыляться рассмеяться эго шылтырата. «Был һиңә булһын өсөн дәрестәр башланасаҡ! Иҫерек бер ҡасан да ярҙамсы яллай. Хәҙер һеҙ ...
  
  
  Ике ҡулын ҡыҫыу ғилми-нәшриәт. «Әгәр ҙә мин, ысынлап һине үлтерергә йыйыналар, минутка уның доға ҡылыуын теләйбеҙ. Әлбиттә, был һин дә мин тартып - хәҙер беҙ һинең хема булыр ине. Һеҙ ҡасан да булһа, американдар. Минеңсә, һин ҡасан да булһа һалдат. Һеҙ, булырға тейеш, булырға дуҫтарым, яуҙа һәләк булған. Ир-аттың һеҙҙең хоҡуҡтарығыҙ һуңғы доғанан баш тартмай ине? "
  
  
  Был бди була, һәм был уның белмәйем, әммә ул үҙенең тормошонда уйнаған косте. Эму һуғыу һәм тубыҡ менән туранан-тура бәйләнгән. «Люгер» карауат аҫтына, изножье булып, уның ҡулдарынан, уның ҡайҙа, ҡасан ҡатын-ҡыҙ менән карауатта менмәҫкә.
  
  
  Мелькнуть Презрение күҙҙәре әңгәмәләште. Ул тиҙ арала йоҡо бүлмәләрен ҡараны. «Әгәр уны карауат аҫтында загляни, - ник уйлап, - быны инде мин аласаҡ». Пистолетын ташлап тура килә, һәм мин был юлы ла килеп сыға.
  
  
  Һалҡын күҙҙәре нику ҡайта. Ир-егеттең плотинаны обвисать буйынса ныҡлы ҡалҡан ҡыҫыу, ул майк бэннион була. Был ҡалҡан булып, ул тулыһынса хәл эго. Аңлап уны, түгел, уның нисек барырға мөмкин ине ғилми-нәшриәт.
  
  
  Ир-егет әйткән: «Мин һинең менән килешеү төҙөп, Карте. Һеҙ доға ҡылырға теләгән? Шулай тип доға ҡылалар. Тик тәүҙә һеҙгә штопор яуап бир - һәм әгәр ул минең, джен һеҙ нимә, ул һеҙҙе ысын күңелдән хәҙер үлтерә. Атырға! Ниндәй доға. Иң яҡшы?"
  
  
  "Яҡшы. Штопор ни өсөн?"
  
  
  Шул тиклем уҫал ир-егет йылмайған була, ни ғилми-нәшриәт йылмайған була үҙе. «Мин бер нисә егетте үлтерә тура килә, сөнки мин уйларға мөмкин түгел, сөнки уларҙы иҫәптән алтын тип йөрөткән. Тәүҙә был эш ябай булды - уларҙы хатта миңә һорайһы түгел, әлегә мин ниндәй ҙә булһа, отель, - әммә һуңынан, тип йөрөгән ул был ҡәһәр һуҡҡан һ алмай, уларҙың булыуына шик тыуа, һәм мин үлтерҙем ih тура килә. Шулай уҡ ошо иҫәптә алтын? Әгәр был пекинда уның ответ кире алмай, был мин был сыуалыштар ҡотолорға ярҙам итә ». Уэбли дернуться ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. «Үлгән намыҫтарҙы теләгән йәки һиңә һөйләйем? Доғаһынан тыш? Дөрөҫ әйтә, мин һиңә мөмкинлек һәм доға ҡыла. Бәлки, бер минут.
  
  
  "Мин һеҙгә әйтәм." Был тағы ла бер подпол була. Әгәр хәҙер уны еңелеп, күптәрҙе агент уны башҡа ҡурҡытмаһын. Ih үлтерә. Джен ғилми-нәшриәт комплексы хәлдә түгел, хәйер был уның яҡшы килеп сыға. Был бәйләүестәр рискнуть ул ябай мөмкин түгел.
  
  
  «Иҫке йылда был һан Метоника циклы. Бынан туғыҙ йыл. Шулай итеп, мөмкин булған тиклем был һан 1 19. Һәр Номер айырылып агенты булыуына ҡарап, штопор опознавательный кем бирҙе. Был бәйләнештәр йылдан агент, һәр йыл, ә агент, үҙеңде кем тип атала, ул йыл өҫтәй. Һуңынан уны туғыҙ бүленә. Ла - алтын һ. Туғыҙ - алтын һ, ҡасан ҡалған юҡ. Рәт-рәт?"
  
  
  Эго нахмуриваться шылтырата. «Тегенсе итеп алғандар, был ябай. Неудивительный, мин алманым тип уйланы ул. Яҡшы, хәҙер доға ҡылырға мөмкин. Бер минут."
  
  
  "Рәхмәт."
  
  
  Ника на карте соскальзывать тубыҡ менән һуғырға, карауатына нисек барып изножие лизать мөмкин. Сцеплять ул тота ҡулында, һәм яҡшы күрҙе. Бормотать һәм уның күҙен ябыла башланы.
  
  
  Агент ялған әйтә: «обезьяний бизнес бары тик бер сифат, тик бер генә, һәм һеҙ уны получает. Шул саҡта һине бында береһе уны үлтерә. Вафат булыу һәм проблемаларға ла иң яҡшы, һәм мин уны кире ебәрмәнем. Ул ябай - эго үлтерергә сәбәп юҡ.
  
  
  Лжец. Уйын ғилми-нәшриәте өсөн үҙеңде хис шикһеҙ, американдар кеүек порядочный. Невинный зыян түгел. Ҡасан улар аңланы, сөнки американдар бүлегендә булырға тейеш уйнап, нисек мөмкин.
  
  
  
  Үҙ үҙе ғәжәпләнеүҙән, ник таптың, сөнки ысынлап та ниндәйҙер сара доға ҡылды. Был уңыштары өсөн гамбит ахмаҡ.
  
  
  Барыһы да бара! Ул уңға перекатываться, выхватывать «люгер» иң-карауат аҫтында иҙән буйлап елдереп дауам итә һәм, атап. Беренсе атыуҙа уҡ уның эләгә. Һуңынан уны вебать зарычать. Нигы беркасан ла хәрәкәт туҡталманы, перекатываться, ҡуҡыһына искать. Улы әсәһенең күкрәген пуля бэннион вонзаться мөмкинлек бирә.
  
  
  Тауыштар тынып торғанда үлгәндәрҙе. Бүлмәһенән сыҡҡан төтөн патрон модалы булып тора «Уэбли». Майк Бэннион көн ятҡан, кеше буйға кәүҙәһе, уның бөтә улар-барыбер үлем фробель түгел. «Люгер» ғилми-нәшриәт пуля эләгә һәм тәндә ярып был ярышҡа әсәһе умз тан. Вебля ятҡан юрған, һуғып та туҡтамаҫҡа булып, ҡайҙа ташлап эго ҡулында вафат була.
  
  
  Профилендә ғилми-нәшриәт тағы ла бер тотҡос булып «люгер». Вильгельминаға эҫе була. Уға ҡарап тәнем. Ике күҙе ҡарап тынып ҡалды. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул Бэннион н Майка тотҡарлай. «Мин бик жаль, Майк. Ул үҙ вәғәҙәһен тотанаҡлыҡ, - күҙәтергә, һеҙҙең ни өсөн ҡатындар һәм балалар дядюшкинский шәкәр алына.
  
  
  Ул карауан килә. Тегенсе! Хәҙер ул заман бер ҡасан да үҙенең отсиживать. Эй ахмаҡ эләгеп бер кеше атып двойник тирәләй асылды.
  
  
  Нигы брылев кейгән һәм тиҙ арала һүндерә. Бэннион, булырға тейеш, отельға ҡайтҡас «Пешавар», аңларға, тип ул булырға китә, һәм ниндәйҙер белерлек итеп йәшәп Бета Крейвенс. Унан ярҙам килер, бахыр бәләкәй salaud. Ахыр сиктә, бик дөрөҫ булды.
  
  
  Әммә тимәк, унда булырға тейеш, тип джиу-эргәлә булған.
  
  
  Иҫке һуҡмаҡ таба каруан нигы припарка эго. Күпселек өлөшө-яраҡ ih лагерға ҡайта, ләкин хәҙер был хаҡта хәстәрлек күрергә, уны алмай. Һәм әлбиттә лә юҡҡа палаткаға һалып. Взрывчатка еҫле сайырлы һауала тора, уның ялҡын яғынан иҫке һәм форт күреп, ямғырлы ҡара буяп күк йөҙөн. Иртәрәк йәки һуңыраҡ тикшерелә башланы түрәләр һәм иртә-һуңыраҡ, бәлки, патан өсөн элек үс сағылыш таба килә. Иң яҡшы китә, ҡасан был эшләргә улар.
  
  
  Джип менгән йыйын булған ул, уны ҡасан осенять фекер. Дьявольский ғилми-нәшриәт Карте типик уйҙар. Юҡ инем һәм ни өсөн? Был чертовски аҡылһыҙ булып, әммә юҡ ине һәм ни өсөн? Был-шулай булыр кеүек биҙәлгән салаттар. Ул коттедж ҡайтып, эш табып наматрасник һәм шкаф эсендә ҡабул ителә. Эшләй, уның был ниәте тормошҡа ашырыу мөмкинлеге обдумывать ахмаҡ. Әгәр йылмайһаң, ул быны эшләй алмай.
  
  
  Пешавар уны урап үтә ала, һәм хайбер равалпинди буйынса һайлап китте. Был номер километр самаһы була. Бер көршәк, әгәр джип иҫке күтәрә, ә бензин етер әле.
  
  
  Пакистан ул иртә-һуң наткнуться на патруле. Шулай булған да. Хәҙер ул именлектә буласаҡ, йә булмаһа, тирә-яҡ артылыш ҡасан сыға, һәм ул, моғайын, ярҙам һорарға мөмкин булыр ине ih мило эму ладакх көстәре менән бәйләнгән. Ул хәтерләр булған ул. Хоук улар аша вашингтон уның менән элемтәгә керә аласыз. Уны нисек хәл аңлата ғына, осто үткәргес эшләй башлай һәм үҙенең данлыҡлы Хоук телефон шылтырата.
  
  
  Улар буласаҡ, тип ышанам эго начальнигы трюктар менән ризалашты. Шулай уҡ юмор тойғоһона Хоука сардонический булды, тип Киллмастер.
  
  
  Ник аҫтында наматрасник карте кәүҙәһен күтәреп, коттедждар һәм тирә-яҡ яурыны аша зашагать перекидывать.
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  Гөбөргәйел ҡайтты
  
  
  Төндә ҡар яуыуы тәүге йылда пекинда еңел. Бер нәмә үҙенсәлекле, ябай, глазурь октябрьский, һәм Ватан-вэй был хатта күргәнем дә, ҡасан өйгә барып та, татар булып ҡала. Эго һауа торошо тураһында фекерем түгел, был хаҡта һәм башҡа, һәм был уйҙарым бәхетле йәки еңел түгел ине. Эму то оҡшаны, улар был эго чжоу осрашыуға саҡырҙы.
  
  
  Чжоу делле эму иң оҡшаған. Был кешегә аңлайышлы вариҫы булыуы мөмкин, әммә ул шулай уҡ бурҙар була. Кәм түгел! Ысынлап та, уның көсөн ала шул-ю Алтын Лотос һәм мөғжизәле һүҙҙәр. Бер ва-яңы вэй таба инде, кәметеп тә обидно эго. Ул яратмай шул тиерлек көс-ю.
  
  
  Ул ҡасан сыға, машина һәм тирә-яҡ территориялары инә, улар итегез уҡ һаҡсы эго. Прихожая баҫҡысы буйынса күтәрелергә була, Ватан-вэй аңлап, лежа түгел - былар барыһы ла ысынлап булдымы элек. Әлбиттә. Ул үҙенең миссияһын ебәрелгән гөбөргәйел түгел, элек күберәк булһа ценымногие йәкшәмбе, Аждаһа өсөн пландарын тормошҡа претворять. Бәләкәй эсенә йәшерен хеҙмәте яңы етәксене борсоуға һалды. Ике көн буйынса Пешавар нәмә лә булмай инде.
  
  
  Эйе, элек ул ошонда булалыр моғайын. Күп тапҡыр. Әммә, иҙәнле бүлмәгә инеү менән оҙон көҙгөлө, Ватан-вэй ғәжәп һиҙер һиҙенеп. Эго бында башҡаса булһа ине!
  
  
  Чжоу һәм Юлбашсы менән уны һаман көтә. Шунда уҡ улар ултырғыстар һәм креслолар ҡуйылған, өҫтәлдәрҙә үҙебеҙҙең үк улар. Был юлы Юлбашсыһы ғына түгел эму покурить һәм эсергә тәҡдим итә. Эго булыуы киҫкен тонда, ул төймәгә басыгыз, фатир һәм брылев аҫтына төртөп.
  
  
  «Гөбөргәйел һеҙ ҡайтығыҙ», - тине етәксе һалҡын тауыш уның йоҡа. «Мин уйлайым, һин отель эго күргән ине, сөнки ул һине шулай ныҡ борсой».
  
  
  В-вэй уставляться улар. «Туғыҙынсы гөбөргәйел»? Шулай тиҙ ҡайта - уны..., уның ишетә. Минән хәбәр ул."
  
  
  «Бер кем дә, уға буйһона, - тине Чжоу. Эго тауыш ҡылыҡ ине, юғиһә. «Британия сауҙа комиссияһы уның аша килә. Упаковывать һәм томаланып яҡшы. Уның инаныуынса, тип британдар иң делле белә, - тип ҡуйҙы улар, - хеҙмәте сифатында улар был американ итә ».
  
  
  "Мин дә аңланым."
  
  
  "Һеҙ аңларға."
  
  
  Аҫтағы фатирға ишек асылды, һәм дүрт манара инә. Сөнки улар-шул хистәр. В-вэй тойоп, тире nen булараҡ сығыш яһай. Ҡәбер! Ғәҙәти йәшниктәрҙә ҡарағай.
  
  
  «Иғтибар менән ҡарай, - тине Чжоу әлбиттә. «Һуңғы тапҡыр был, һеҙ ҡасан үҙенең яратҡан күргән гөбөргәйел. Туғыҙынсы гөбөргәйел! Исегездә тотоғоз, ул һине нисек маҡтап?
  
  
  В-вэй яуап бирә алмай. Автоматик көсһөҙләндерә, уның яғаһы, иҙән быяла аша әнисә. Был эго Ташбаҡа бар, ысынлыкта,. Туғыҙынсы ташбаҡа. Умз ғилми-нәшриәт өсөн идеаль Карте. Хәҙер барыһы аҡһыл һәм уҡ ҡаптарын, ҡулын күкрәгенә ҙур крест мечи.
  
  
  «Бальзамланған хатта Эго», - тине сердито Юлбашсы. «Американың хәрби-һауа көстәре рөхсәте менән. Сөнки улар булырға тейеш, беҙ өҫтөнән көлөп! »
  
  
  В-вытирать вэй вспотеть кеше. «... Мин һаман да аңлай алмайым мин! Ул бер нәмә лә ишетмәнем. Улар-"
  
  
  Чжоу наклоняется, эму өсөн тапшырылған нәмә. Ҙур булмаған ҡағыҙҙарға менән иҫтә проклеивать кире яҡтан. Ниндәйҙер сығарып булмай. «Бәлки, был һиңә мәғрифәт, в дуҫ-вэй. Күп булыр улар тирә-яҡ менән томаланып бөттө. Бөтәһе ҡул ҡуйҙы. Был уҡыу ».
  
  
  В-ҡағыҙға мисәт үҙ ҡулында уставляться вэй иң бәләкәй. Nen н символына БАЛТА бар - ҡанлы балта бәләкәй! Майлы була ҡулсалар маркаһы шрифт: «Насар теләктәр, Төньяҡ Каролина».
  
  
  «Фазаһы беренсе һәм икенсе пландағы аждаһаларға уңышлы буласаҡ», - тине етәксе. «Беҙ башҡа тураһында уйланырға тура килер».
  
  
  В-вытирать үҙ өлөшөн эске вэй яға. Хис уның күҙен ҡәбер булыуы мөмкин түгел. «Эйе, юлбашсыбыҙ иптәш. Ул шунда уҡ йыйына башланым.
  
  
  «Һин түгел», - тине етәксе.
  
  
  Казан вә өсөн был сәйер яңғыраған һүҙҙәр һәм вэ, нисек атып. Епкә
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  Кабина дьявол
  
  
  
  
  
  
  НИКА КАРТЕ
  
  
  
  
  
  
  
  Кабина дьявол
  
  
  
  
  Лев тәржемә Шкловский
  
  
  Антон һәләк булған яҡташтар тураһында иҫтәлекте ул
  
  
  
  Оригинал исеме: 's The Cockpit Devil'
  
  
  
  
  
  
  
  
  1 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Сүп-сарынан булһам юғары ҡатында ҡырҡ ир-егет тауыштар какофония йылда бродвейҙа ворочаться здоровенный. Бәләкәй алтын сәғәт прикроватный эму тумбочка ҡараш атҡарыла, тип, инде сәғәт ун. Занавеска өсөн балконда торған бәрхәт булды, яҡты, зәңгәр, ҡояш көнө, көндөҙ сентябрь аҙағында, көҙгө стужа төҫмөрләнә. 1966 йылда шеллек финишҡа бороп ҡарай, тағын шул уҡ ваҡытта донъяла һуғыш массалар, эргәләренә барҙым.
  
  
  
  Сүп-сар булған кеше Карте ғилми-нәшриәт комплексы, убийца элита AX, һәм уның кем булыуын, күберәк кешеләр ҙә башҡа, шулай уҡ бар ерҙә ҡалдырып. Нигы булған өсөн түгел, ҡасан шулай үҙем тоям, әммә был шулай булды. Билдәле булыуынса эму бойороҡ бирә. Ул выпонить ih. Әгәр шул уҡ ваҡытта, ул донъяны ҡотҡарыр, был осраҡлы тулыһынса.
  
  
  
  Был эго ишеге сыйылдап ҡысҡырып постучать. Сүп-сар, тиҙ һәм тулыһынса ир-аттар просыпается.
  
  
  
  'Кем унда?'
  
  
  
  «Мин, владимир ғилми-нәшриәт. Әлегә. Һеҙ кофе килтерәм.'
  
  
  
  Меланхоличный ғилми-нәшриәт йылмайған булды. Йорт хеҙмәтсегеҙ түгел, ул шулай уҡ һыуға бик зиннәтле - затлы, ул беркасан ла элек мөмкинлек бирә. Әлегә алты була, осиротели уны корея һуғышы, йорт һәм беркасан ла белмәгән. Тораҡ пункты һуңғы булып рәсәй ғилми-нәшриәт Корея, QED йәки был ырыуҙы шул. Ника һаман да аңлай алманы, уның атаһын нисек ҡабул итеүе герҙе. Ләкин был килеп сығырмы - уның өсөн бюрократияһы һәм еңеп ниточкой дернуть - pok һәм кофе менән хәҙер бында була.
  
  
  
  Зевнуть ғилми-нәшриәт испуга. Потягиваться башлай, аҙаҡ уйлар. Вьетнамдың нячанг ҡалаһы эргәһендә Көньяҡ ғына ҡайта ул, унда элита йәшел береттар менән йәшәй курсы үтә. Ныҡ арыным, уның, ауыртыу вполне һәр эго терезияны ыҙалатты, ә уның арҡаһына джунгли болячка тирәләй булды.
  
  
  
  'Шашып.' - Мендәр аҫтына ҡулын просовывать, ул бодается люгер пистолет һалҡынын тойоп, күңел, ҡорал төрҙәре буйынса йәшерә. Әлеге ғилми-нәшриәт Pok һөнәр тураһында бер нимә лә белмәй. Малай фекере буйынса, уның бай ғына булды икән, американдарҙың йөрәк.
  
  
  
  Әлегә иртәнге на поднос менән тормош яҫы ғилми-нәшриәт комплексы ҡуйылған. Апельсиновый сок, дымящийся ҡара ыҫмала кеүек, кофе, ҡаты мак күмәс, уны яратып ғилми-нәшриәт комплексы, май һәм ҡаты бешереп.
  
  
  
  Әлегә сигенергә һәм ҡыҫҡа аҙымдарҙан поклониться. - 'Хәйерле иртә, сэр. Бөгөн ҡояш һәйбәт. Америка минең өсөн яҡшы мәктәп беренсе көн ».
  
  
  
  Ник йылмая малайҙар. Кофе эсергә, май күмәсе намазывать. 'Шулай тауыш тауыш бирҙе. Бөгөн бөйөк көн - онотоу түгел, тип мин һиңә әйтәм: буласаҡ һалдаттарҙың һәм вежливый менән бәхәсләшеү түгел ».
  
  
  
  Әлегә тештәре непонятным гениаль идеаль булып йылмайып. «Яугир, сэр. Мин аңлай алмай.'
  
  
  
  «Был», - пробормотать ғилми-нәшриәт. «Ой, был. Был турала онотмаһын өсөн ябай бер мгновение. Телефондан шылтыратып була?
  
  
  
  Әлегә киң йылмайған булды. 'Эйе. Өс ханым шылтыратты. Һин арыным, йоҡлайыҡ, был һин уның берҙән-бер тапшырыуҙа.
  
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт. - "Дамаларҙың исемдәре ошо була икән?"
  
  
  
  'Эйе. Аш-н блокнотҡа яҙылған. Йыл һайын теләп һин түгел инеңме?'
  
  
  
  Ника кофе эсергә. Ул тағы зевнуть. - 'Юҡ әле. Ҡара уны. Выдать менән бөтә кисеү һары тряпка тюбик, Pok, һәм майҙа был минең арҡа буйынса размазывать. Бер минутта ул әҙер була.
  
  
  
  Әлегә тиклем һары майы һөртөп полдюжины болячка зловонный, агент аҙна хәтерҙә AX, ул вьетнам, көньяҡ ғына үткәрелә. Был ауыр булған. Скривиться ғилми-нәшриәт комплексы, әсе киҫтереп эго вонь майҙа ҡасан етә. Пахнуть дарыухана.
  
  
  
  Нимә, хәҙер уны уйлап, башын булыу хокуғы дэвид була, ә уның ҡасан булыуы ғилми-нәшриәт был аҙнала хөкөм итә? Шунда уҡ һәм һуңынан шул, ә нисек үҙ вариантын әҙерләү курсы буйынса күнекмәләрҙән ҡайтҡан һайын ғилми-нәшриәт менән AX. Улар, һәр ваҡыттағыса, эшләргә, нисек сумасшедший, күнекмәләр - барыһы менән һәр йыл ауыр булды, - ләкин ул үҙе беренсе класты тамамлай. Аҙаҡ, ҡасан ҡатын-ҡыҙ һәм уның шампан аҙнанан әҙер булһа, шылтыратығыҙ һәм Стокс Дело, тип хәбәр эго көньяҡ вьетнамға ебәрҙеләр.
  
  
  
  Брюзжать ни ул, - тик бушҡа. Хоук нисә минуттан уның менән һөйләшә, үҙен тынысландырырға тырышты. Был бик ярҙам итә ине! Ҡәберлектәрҙә күҙ у эго һәләк булған һәм волчья босс, яғымлы злоба һәләттәре шулай уҡ.
  
  
  
  «Башҡаса һине малай», - тине Хоук. Һәм һиңә ҡарағанда өлкәнерәк булһа, ул ауыр туҡталды. Был насар түгел, беләм мин һеҙҙе. Шулай булғас, һеҙ шулай уҡ үҙеңде күрһәтергә кәрәк.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, тип әйтеп, уны иҫбатлай, тип, уның формалары. Ваг беренсе класты тамамлай ул. үҙ - Чистилище менән тулы. Ваг ә донъяла иң ҡатмарлы күнекмәләр мәктәп булды.
  
  
  
  "Совсем Не так", - тине Хоук. 'Юҡ инде.' Сөнки ул кемдәргәлер көлөп өҫтөндә йоҡа, сөнки агенттар ни ax разозлить был, бәлки, ҡайһы саҡта уның онотолған, уның атаһы өсөн тип хоук булманы тиерлек.
  
  
  
  «Йәшел береттар тип уйлайым-яңы буласаҡ», - Хоук дауам итә. «Был vercom мәктәбенә улар атай - тикшеренеү һәм мәктәп етәкселеге. Мин әйтәм, тип, уны иң ауыр.
  
  
  
  Iso rta обгрызать Хок незажженный сигара тәмәке һура, нах сирҡанып ҡарау менән бер, ә һуңынан өсөн ҡағыҙҙар кәрзингә ташлау. Ул яңы яһаясаҡ һәм ғилми-нәшриәт уны целлофан сигара менән япты, рапира кеүек. - «Vercom скрытность был мәктәп программаларына баҫым яһап, дошман мөхиттә йәшәй һәм мстители. Әлбиттә... » - шатлыҡ таба һәм ғилми-нәшриәт самодовольство йәки нотка бында? - 'бәлки, сезгә туранан-тура киләсәк тип таный, был функция, улар өсөн төрлө агенттарҙы ax кәрәк ?'
  
  
  
  Ника ауыҙ асып, һуңынан ябыуҙарын яңынан эго. Ул йыйындарҙа, тип яуап бирә, сөнки ул әле тере булған, унан һуң тиҫтә миссия - сөнки йөрөүсе ул, хәҙер әйтәм һәм һулаһа - уның, булырға тейеш, булырға ни тиклем күберәк һәм был турала белем делле крупица тан бысраҡ. Әммә был ғилми-нәшриәт комплексы тирәләй бер нәмә әйтә алмайым. Шул саҡта белә инде ул, тип буйынса көньяҡ вьетнамға барып, ниндәйҙер сәбәптәр арҡаһында, һәр ваҡыт уҙең булып һәм сәбәп хоука. Әммә был сәбәп түгел хоук ғилми-нәшриәт тураһында әйтелә, ваҡытты булып килә.
  
  
  
  «Мин уйлайым, һеҙ был ҡыҙыҡ табаһың», - тине Хоук менән әсе йылмайҙы. - «Яңы уларҙы шаяртып уйлайым: маҡсат, улар һеҙгә».
  
  
  
  Дунайҙағы босс үҙенең нигы ҡарай. - 'Был улар нисек эшләй?'
  
  
  
  «Тик, - тине Хоук. «Буйынса улар командаға алты кеше тәшкил итә. Һеҙ уларҙы артабан самолетҡа ултыртып, һәм асыҡтан-асыҡ өҫтөнән төшөрөп вьетконговец һыйынды. Шулай курсын бик еңел үтә. Әгәр иҫән - әгәр ҡайтып - һеҙ үтә. Уңыштар, малай. Һеҙгә дело бойороҡ бирә.
  
  
  
  Әле генә, ҡасан һуңғы киҫәк ҡырҡып арҡаһына һыу повязка ғилми-нәшриәт комплексы концепцияһын, уның танылған булырға тейеш, тип әйтә Хоук эму нәмә түгел. Һуңынан биш кеше өҫтөнә нигы өс көн буласаҡ һәм интенсив күнекмәләргә военгтау тағы ла алыҫ түгел, был һаҙлыҡҡа һәм ҡыр дельта дөгө, мина канал омск унда Вьетконг көньяҡ-Ҡытай тиклем Сайгонда күлдәк.
  
  
  
  Ике тирәләй улар ҡайтты; Нигы Бенсон һәм сержант.
  
  
  
  Похлопать башы менән һуға һәм ғилми-нәшриәт скатиться Әлегә ҡараңғы. "Яҡшы, сабый, рәхмәт. Бында һеҙ шул тиклем генә тамамлап, йорт, һеҙ барығыҙ. Барыһы булды һиңә? Асҡыс? Аҡса? Китап? Шведтар тәртип һеҙ?
  
  
  
  «Барыһы ла бар», - тине Әлегә. 'Барыһы ла яҡшы. Беренсе аҙнала полдня ул мәктәпкә йөрөй, бәғзе. Һеҙ шул тиклем оҡшаған яңы, шведтар, владимир ғилми-нәшриәт?
  
  
  
  Дрожь кивнуть һәм ғилми-нәшриәт комплексы баҫтырған. - «Был мөһим түгел. Уға тейеш һин оҡшай? Ih һеҙ йөрөргә тейеш ». Әлегә уның өсөн иң яҡшы ҡала малайы ебәреү бүлеге магазин, әгәр булһа һәм бик тар салбар, пиджак - бик оҙон, балет тапочек - бик бейек һәм бик тар - ярай, малай булып йөрөргә тейеш ih!
  
  
  
  «Был миңә оҡшай, - тине Әлегә. «Был миңә оҡшамай, барыһы ла яҡшы. Беренсе яңы, шведтар, мин улар менән шөғөлләнергә булдыҡ ».
  
  
  
  «Шул саҡта барыһы ла яҡшы», - тине ғилми-нәшриәт. «Ә мин хәҙер был исемлеге килтерелгән».
  
  
  
  Закуривать кисеүҙе еңеләйтә һәм тәмәке һалып, ҡағыҙға иҫтә, уны өйрәнеү, яҙып корявый әлегә яҙылмаған.
  
  
  
  Габриэль Морроу - габриель булһа, бөгөн түгел, ҡасан һәм нисек булырға тейеш ғилми-нәшриәт ответ уның картиналары күргәҙмәгә ҡуйылғайны. Сағыу ерән сәсле ҡыҙы булғандыр, һомғол кәүҙәнең, матур, солан, разнять һәм разнять - тәне, Нику әле ул хеҙмәт итә. Тын ғилми-нәшриәт комплексы, һуңынан йылмая. Вәғәҙә - һүҙ. Әммә уларҙы үтәп була. Бәлки, бөгөн кис.
  
  
  
  % % Vorhis рәссам - быны аңланы булһа кәрәк, тип Florence Vorhees. Нахмуриваться ғилми-нәшриәт. Уны ярата, уның өсөн йәнлекте. Ул үҙе теләгән отель булмай.
  
  
  
  Әммә ҡыҙ ныҡышмал булып ворхис ҡыҙы. Бына был уға тапшырылырға тейеш булған. Ғилми-нәшриәт уның тураһында оноталар.
  
  
  
  Дело Аҡман - на мгновение борсоған был эго. Тик бер мгновение. Сток Дело! Шәхси секретары Хок. Ләғнәт! Ника ун секунд үткәс, үҙенең телефон ҡыҙыл кабинеттары алынды. Был тура һыҙыҡтар штаб-фатиры аҡш-та вашингтонда AX, инверторҙар һәм телефондары булмай.
  
  
  
  Бер нисә секунд Дело Стокс әйткән: «һин уны күрергә теләп, ғилми-нәшриәт. Линия ҡала.
  
  
  
  Хоук алыу көпшәһенән, сигара скрежетать һәм тирә-яҡ тауыштары эго. «Хәлдәр нисек, N3? Һалып, ауыр эштән права джунглиҙа.
  
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт трубка була. «Хәйләкәр старикан», - наҙ менән уйлай ул. Үлем мине эштән ебәрә, ә һуңынан төрө яһаны, ул ғына был байрам менән ҡайтты.
  
  
  
  «Мин тәртип, - тине уның босс үҙенең, - тип ябай ғына тырыш эшенә булған - һүҙ дөрөҫ тауыш, сэр. Был һаҙлыҡ булған әгәр ниндәйҙер ҡатын-ҡыҙ, улар артыҡ тора ине, миңә атала. Миңә аталған бөтә. Мин царапина на спине була. Ул хәҙер төҙәлеп. Шулай итеп, һөйәктәр һәм мускулдар ауыртыуы бөтә тропик һәм сукин боҙолоуын һанай, уның иң яҡшы төрө. Һезгә ни ҙә булһа, сэр?
  
  
  
  Усмехаться Хок. «Ысынлап та, ысынлап та. Бөгөн бында һеҙ ҡасан килә ине, бер нисек тә мөмкин түгел, N3? Был оҙаҡ ваҡытты етерлек икәнен һин дорваться тыуҙырмаҫтар ҡала алмай, киләсәк өсөн һәм бында нимә тикшерергә? »
  
  
  
  Төп хоука подразнить өсөн булған, ул әйткән: «мин тәғәйенләнгән осрашыу, сэр. Ул галереяһында бара ине.
  
  
  
  Тимәк, мәҙәни төрө. Мин һине яратам-был расстраиваться итмә ».
  
  
  
  Хоука һәм киҫкен көлкө битараф була. «Мәҙәниәт йәрәхәте бер ни түгел һиңә, ҡыҙ үҙе туранан әммә һиңә әйтәм, икенсе тапҡыр булды был. Һин булғанға Ньюарок AX Самолет көтә. Шунда юллана.'
  
  
  
  'Эйе сэр. Тик, ҡурҡам, мин бик яҡшы пахнуть, сэр.
  
  
  
  Ҡыҫҡа тынлыҡтан һуң. Һуңынан: "Нимә?"
  
  
  
  «Мин бик яҡшы түгел тип пахнуть, сэр. Был шуның өсөн майында, мин улар джунглиҙа иң зәхмәт юҡ булды. Пахнуть шаҡтай ныҡ. Намыҫлы һөйләйҙәр, ҡот осҡос.
  
  
  
  «Был хаҡта онотмайыҡ, - тине Хоук. «Ҡайҙа һеҙ напраливаться, унда барыһы ла тигеҙ, һеҙ нисек пахнуть. Ашыҡ, малай.
  
  
  
  Вашингтон был эго нигы өс сәғәт үткәс бәләкәй офисы йәмһеҙ хоука карте ҡаршыһында ултыра. Габриель ғилми-нәшриәт шылтыратып, осрашыу юҡҡа сығарыу өсөн, һәм әлегә тиклем ньюарок такси алыу яҙмалар ҡалдырған. Бер сәғәт эсендә бара. Хәҙер уның тирәләй ултырған һәм үҙе еңеләйтер өсөн тырышырға һөҙөмтәһеҙ менән тәмәкенең фильтрһыҙ бер уңайһыҙлыҡтар оҙон закуривать хоука буйынса бер алтын.
  
  
  
  Ярайһы уҡ сәйер һәм үҙе тирәләй бармағы бармаҡ осона манараны өҫтөнән ҡара хоук ғилми-нәшриәт эшләй. Улар әйтер: «Хоҙайым, был ҡотортоп пахнуть». Төтөн сығарған сигаретын ғилми-нәшриәт. «Ирәндектә вонючий сигара был ваҡытта, урын алһа, уның жевать. Был ярҙам итә. Әммә беҙ күсеп килмәгән эше юҡ, сэр? Ул ялған булһа, ярамай?
  
  
  
  Вонючий сигаранан төтөн клубы һәм һоро хок выдыхать тоҡандырҙы. 'Был уның белә. Был һеҙҙең менән ял мәлдә ғәмәлдән сығарыла. Ни күрәм - беҙ көтөргә тейеш тип, кем - мистер Бойнтон Гленн. Ул беҙҙе обозға алып хәҙерге ЦРУ. Бында теләһә ҡайһы ваҡытта мөмкин буласаҡ ».
  
  
  
  Бүртә ғилми-нәшриәт күтәрелде. - «ЦРУ тағы! Ҡайҙа уларға кереп, кәрәк ул тип, беҙҙең өсөн выдать ih? '
  
  
  
  Боронғо көрән ҡара Хоук стонать сәғәт. Тәүге минуттар булды. Ҡиммәтле туфли кейгән аяғы менән оҙон һәм ғилми-нәшриәт сатраш нетерпеливо. Унан бакты ташлап көлгә потускнеть н линолеум.
  
  
  
  Һуңынан оҙаҡ тынлыҡ минутын, сәғәтен билдәләп тикание, ник һорайһың: «Был бик насар әйбер юҡ, улай түгел, сэр?»
  
  
  
  Хоук кивнуть. «Эйе, малай. Бик бысраҡ. Бойнтон бында килгәс тә, ниндәй ул.-һеҙ нимә күрһәтә. Мин уйлайым, хатта һинең ҡан свернуться. Минең менән шулай булды. Быны күреп, мин әбрәкәй барыу өсөн, мин ҡоҫтора ».
  
  
  Ника Карте һорауҙы биреүҙән туҡтайҙар. Барлыҡ, бар Хоука бындай реакциялар тыуҙырырға мөмкин, отвратительное булырға тейеш. Бысраҡ. Бысраҡ, бысраҡ буйынса канализация ғәҙәти ҡарағанда, уның был һөнәр уға күнеккән.
  
  
  
  Постучать ишектәр. Ҡарсығына әйтә: «Инә».
  
  
  
  Толстеть инә һәм ир-аттар юғары булып башлай. Ул булмаһа, уны ике эйәкле, тип исемләгәндәр һәм һирәк сәсте эго. Тоҡ аҫтына булып күҙ ҡара-көрән. Эго костюмдар, яҡшы скроить, животик йәшереү өсөн, һәм nen помять булып эленеп тора на. Nen н накрахмаливать булып, таҙа аҡ күлдәк, эгон түгел, тышҡы ҡиәфәтен яҡшыртыуҙа менән шөғөлләнә. Ул кеше кеүек күренә, ул етмеш ике сәғәт йәки күберәк эшләргә, күлдәге һәм саф булһа ғына ваҡыт уның ҡаршыһына сыҡты һәм, бәлки, күңел ҡабул итә. Ник белмәйһең был тойғо.
  
  
  
  Ih Хоук күрһәтә. Ғилми-нәшриәт баҫыр өсөн ҡулыма пожимать эму. Бойнтон һүлпән һәм липкий ҡулында була.
  
  
  
  Цру хеҙмәткәрҙәре хоука ҡарай. - "Эму һеҙ нимә тине?"
  
  
  
  Хоук покачать башы. - 'Әлегә бер нәмә. Ул, уйлап, тип тәүҙә уның был үҙе күрергә тейеш. Һин үҙең менәнме ул?
  
  
  
  «Мин аңламайым», - тине Бойнтон. Выдать уның тәрәнлеге һәм ҡатырға ҡумтанан бер нисә ҡала һәм дюйм полдюйм пиджак әйләнәһенә байый.
  
  
  
  Бойнтон Нику ҡумталарҙы тапшырҙылар. - «Ҡарап, Карте. Бөтә был, тип, баш ҡаланың иң яҡшы агент чертовски. Бер кеше беҙҙең тирәләй ».
  
  
  
  Киллмастер ҡумта ала. Уны асып куйды һәм ҡара нәмәне ҡараңғы фон аҡ камбодже. Эго судорога тормошҡа ҡайтарып ҡалдыра. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул уйлағанса, был эго ҡоҫтора, хоука нисектер, әммә был эму баҫтыра. Эго, инстинкты дөрөҫ булыр. Хоук хоҡуғы булған. Отвратительное була.
  
  
  
  Бәләкәй тартма кеше булып гениталии сморщенный. Бәләкәй йомортҡа сморщенный. Бөтә ҡалған ир-егет.
  
  
  
  Дэвид Хок, әнисә менән ентекләп ғилми-нәшриәт комплексы, күрәм, ҡалтыраны һәм яңаҡ хутынья напрягаться вполне кеүек булды. Был бөтә. Хоук беләм, сөнки байтаҡ, белә, тип, кеше өсөн ошо эште һайлауын. Кешеләр, уларҙы һунарға, ждет мести һәм юҡ итеү.
  
  
  
  Жгучая тотанаҡлыҡ Карте ғилми-нәшриәт ярһып, торон захлестнуть эго. Сабыр булырға, кешенең эгоһын, ул Бойнтон ҡумта ҡайтарып.
  
  
  
  «Мин уйлап, яҡшы булған, әгәр мин был хаҡта һиңә һөйләнем бара», - тине шым ғына Киллмастер. «Был мөмкин тиклем тиҙерәк башлаған ине, уны отель».
  
  
  
  
  
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  
  
  Цру хеҙмәткәрҙәре тартма минутта кире уйланы. Ник уйлап, тип, тегенселәр алына, улар нимә эшләп була-ошо булды. Һин ни эшләй алаһың?
  
  
  
  Эго бойнтон фекерҙәрен уҡып ишеттерҙе. «Беҙ кемер эго йыйылды. Һуңынан тол ҡатындарына биреләсәк эго беҙҙең эго, ағас көл өҫтәргә ни өсөн аленка артһа, ялған һәм ни успокоительный. Ул беркасан ла белер, тип, ире уны үҙе менән булған бер делле ».
  
  
  
  Иренде булһа зажигалка файһалана ғилми-нәшриәт нажмите тәмәке һәм ялҡын. "Иң уҡ делле ә нимә булды?"
  
  
  
  «Әле алманым», - тине Хоук. «Юҡ, Бойнтон. Ул, тел, уның был беренсе фильм ҡараны. Фильмдарға һәм башҡа. Шул уҡ ваҡытта компьютер барыһынан парҙы үҙ башы аша прогнать с ҡарай. Беҙ улар өсөн әҙерләргә ҡушылған, ә беҙҙең эго тикшереү һәм һуңынан ҡайта алмаған. Иң яҡшы?' Бойнтон кивнуть. - 'Яҡшы. Әлбиттә, уңмы һин. Яйлап был күпкә яҡшыраҡ эму биреп, уны алыу тәртибе дөрөҫ тулы картиналары өсөн. Ашыҡ - поспать әгәр мин алмаһам, мине вафат булып тора ».
  
  
  
  Подвал төшөү өсөн лифт. Ih сәғәт ҡораллы тикшереү шәхес танытма, значоктар бирелә һәм уның лацкан була. Икенсе бер сәғәттән ашыу лифт тирәләй тәрән подвалға башҡа күп ҡораллы ih оҙата башланылар.
  
  
  
  Коридорҙа лабиринт аша үткәреп яҙылған булыуы менән ҡорос юғары көнө сәғәт ih: « Проекционный бүлмәһе». Ишек өҫтөнән булған ҡыҙыл-йәшел лампа. Йәшел лампа яна.
  
  
  
  Оҙон тар залында түшәм люстра яҡшы яҡтырта бара. Илле мендәр кинотеатрында өсөн ултырыу урындары булды. Был ғилми-нәшриәт карте бүлмәләге иҫәпһеҙ-һанһыҙ күп тапҡыр булды. Ул һәр ваҡыт страус эмуҙы кинотеатрында хәтерләтә, бәхетле бала саҡтан ул унда шунса сәғәттә үткәреләсәк. "Бидж". Шул уҡ ваҡытта һәр бидж үҙенең ҙур булмаған бура була. Үтеп барған ултырған ир янына ултырып туҡтамаҫҡа була. Ул һәм уның барып баҫа. Ул юғары булһа, сәсе ҡара һәм виться усы менән ҡара, кәүҙәһе һомғол булғас ул өйөмдәр яманһыулыҡ ә шведтар килә. Ник уйлап, был кешенең йөҙөндә был бар нәмә таныш. Ҡасан эго Хоук тәҡдим, аңлау ғилми-нәшриәт комплексы, уның кешеләренә ни булыр был таныш булған. Гәзит һәм журналдарҙа уның күп тапҡыр күреүем булды был. Ир-аттарҙан билдәле кинорежиссер була.
  
  
  
  «Престон был-Үләт, - тине Хоук. «Голливуд уның аша килә, беҙ был ярҙам өсөн». Мор пощадить нигы һәм бер-береһенең ҡулына. Хок һорай: «һеҙ фильмды ҡараған, владимир Мор?»
  
  
  
  Кивнуть директоры. 'Эйе, нимә генә тамамлай. Техник яҡтан был-һәйбәт эш, - йөкмәткеһен иҫәпкә алмағанда, әлбиттә ». Мор көсһөҙ кеше йылмайып килеп сыға. "Төп йөкмәткеһе булып тора, ләкин был ысынлап та, шулай икән?"
  
  
  
  Гленн Бойнтон барып ултыра төштө, уның киң яурындары төшөп арыны. Эго күҙҙәре ябылды. Ih асыу түгел, уның әйткән: «Беҙ дауам итә ала?»
  
  
  
  Оператор бүлмәләре эшләй хоук аҙағындағы тамға. Нику ул әйтте: «Ябай фильм ҡараны. Бер нәмә лә һөйләй. Һорай алмай. Владимир Мор бында ғына һөйләй. Был ваҡытта уның менән тырыша-был беҙҙең өсөн прояснять. Иғтибар менән тыңланым, ул һөйләне. Ярай, бара.
  
  
  
  Түбә потухать яҡтыртҡыс. Киң ҡара хольст' ' s мгновений ҡала, ә һуңынан буш ослепительно аҡ дүртмөйөш әйләнә. Һуңынан ҡара хәреф һәм цифрҙар күренә, тирә-лаборатория AX шартлы тамғалар. Һуңынан несуразность.
  
  
  
  Ҙур аждаһа һүрәте төшөрөлгән беренсе булып ут бөркөп торған, ҡойроғо һәм үҙемә янаған хлопать тамашасы үҙе һуҡҡылай. Мерцать хәреф, утлы, төргәк ябылған тирә-яҡ, әйтерһең, өҫтөнән аждаһа һүҙе килеп: «Films Дракон» күрһәтеү "гангстер Хурлыҡ". Улар менән йәнәш Мор Преста әйтте: «тупаҫ һәм ярайһы исеме индерелгән. Ул шикләнмәйем, - тип Блэкстоун эйә булған был ниндәй мөнәсәбәттә булды. Моғайын, айырым эшләй ».
  
  
  
  Блэкстоун ? Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. Кеше бер ҡасан да был хаҡта ишеттеләр.
  
  
  
  Был фильм төҫлө була. Һуңынан америка төрмәһендә кадрҙар - детского әйтеп булмай, сөнки бында иң ҡурҡыныс енәйәтселәр заперта, убийца һәм сексуаль маньяктар - бола тыуыуға камераһын күрһәттеләр. Тотҡондарҙы ныҡ туҡмағандар һәм атып үлтерелә. Һаҡсы ҡайҙа лужа мәйете ят ҡан. Башҡа өлөшөн төрмәлә камераһын күрһәттеләр. Ҡатын-ҡыҙ бүлектәре. Таралған детского: яуыз һәм преступница юлдан шулай уҡ америка кеүек, ир-аттар.
  
  
  
  Ҙур булмаған тотҡондары охранница пышногрудый төркөмөнә һөжүм иткән. Наброситься на уларҙы булдыҡһыҙ ҡатын-ҡыҙ, вышивать, бысаҡ менән сәнсеп була. Шунда ике ҡатын шунда уҡ цифрлы камералар күрһәткән йәш була. Раздевать улар яртылаш булһа, ласкать һәм бер-береһен ҡосаҡлап. Өлкән ҡатын-ҡыҙ әйтә, малайҙар, фекер ғилми-нәшриәт комплексы, тел: «дурак һуғыша Булһын башҡа. Беҙ бында ҡалдыҡ, башҡалар өсөн башҡа ярата ».
  
  
  
  Ҡатын-ҡыҙҙар камераһында мятежный ҡайта. Күпселеге тиерлек охранница үле ҡул менән боролдо, тик кәүҙәһе бер тотҡондоң шулай уҡ хәрәкәтһеҙ ултыра. Нах оҙон бысаҡты ҡулына алырға була. Тотҡондар камераһы һүрәт арта. Кеше экран тултырып Ee. Был уның ҡатын-ҡыҙҙар тыныслыҡ торошо матур булыр ине. Көмөш хәҙер экранда күренеп булмайҙыр уға, тип безумие Медуза, уның эргәһендә сәсен бешә шатлыҡтан йөҙөн боҙоп, кешенең ҡан менән бысрата, ә тештәре гениаль, акула тештәре кеүек, ҡыҙыл ауыҙ.
  
  
  
  Ул бысаҡ резануть. Машинаның охранница ҡолағы менән ҡолаҡтарына тиклем торо булып, яраларға һәм ҡан ағыла тулҡын тирәләй. Ҡатын-ҡыҙ үҙен ҡорбан размахивающего ҡанға һәм ҡоралдары өҫтөндә ултыра. Шведтар уны өҙөп мәхрүм булып, матур аҡ шәрә тәнеңде. Пландар тағы ла ҙурыраҡ масштабта күрһәтеү һәм уның камера кешегә артҡан. Был юлы ул карте ник күрәм. Хоука иҫкәртергә онотмағыҙ. Тотанаҡлыҡ уны үҙенә ала алмай.
  
  
  
  'Аллаһ Ҡөҙрәте!' - ғилми-нәшриәт тине. "Был Мэннинг Моно!" Ника крайы күҙҙәре күрмәй, тип Хоук махнуть рукой. Мурлыкать проектор туҡталды. Актриса кеше, ҙур пландар ҙур, экран ҡала.
  
  
  
  Преста-тине Мор: «Эйе, владимир Карте. Был Моң Мэннинг. Байлыҡ уҡ һеҙҙең өсөн, ул, ышан, ул һеҙ табынған түгел ».
  
  
  
  Фанат булыу түгел, беҙ кино Киллмастер мәғәнәлә. Хәҙер уның тауышын тип әйтә. «Телефильмдарында ee күптән түгел иҫке тик уны күрергә. Ул яҡшы булыр. Застыть на экрандағы һүрәттәргә ҡарап уның. «Әйткәндәй, бының шулай булыуы wouldnt иҫке фильм түгел. Иҫке һәм ул бик күренмәй ».
  
  
  
  «Ҡырҡ өсөн Моне, - тине Мор Преста. «Һуңғы биш йыл самаһы элек үҙе фильмды төшөрөп, уны голливуд. Улар, тип һанай, һәм ул тағы бер нисә фильм була испания англия яһаны. Һәм был carinf.com яуаплы түгел.
  
  
  
  Нику наклоняется өсөн Хоук. «Ҡара нах, малай. Бәлки, һеҙ уны тиҙҙән аңларһығыҙ. Ә хәҙер алға китте. Йыл һайын нимә булды әле ». Махнуть оператор уны тағы бер ҡат.
  
  
  
  Мор Престон был фильм дауам тине: «бер нәмә булһа, һеҙ уларҙы белергә кәрәк, владимир Карте, ни өсөн был яҡшы аңлай. Безумная Мэннинг күп йылдар инде моң!
  
  
  
  Фильм сәғәттән ашыуға һуҙылғайны. Ябай булып интригалар етәрлек. Йәғни шунан, бола баҫтырылғас мәхрүм була тип, хөкөм ителгән һәм хөкөм подстрекатель электр ултырғысы. Өс Ih булған - ҡатын-ҡыҙ, Моно Мэннинг уйнап, ике, ир-аттар һәм, горилла оҡшай.
  
  
  
  Вашингтон яза ваҡыты яҡынлашҡан һайын һүрәттәргә күсте. Цру кадрҙар юғары эске хафаға вәкилдәре осрашты. Бойнтон һәм ғилми-нәшриәт усмехаться яурыны аша ҡарап була. Цру хеҙмәткәрҙәре откидываться н ултырғыс, эйәкте күкрәккә ҡыҫылһа һыуҙы. Тымыҡ храп ғилми-нәшриәт эго ишетә. Бойнтон, тейеш булыуынса, фильм күргән, кәм тигәндә ун тапҡырға.
  
  
  
  Тулыраҡ мәғлүмәттәр барлыҡҡа килә. Бамбук һәм ЦРУ агенттары өсөн иң яҡшы эш өсөн тимер шаршау етмәй. Күп кенә агенттары ойошмаһы юғалта. Шуның менән, кем хеҙмәт бурысын үтәгән саҡта үлтерелде түгел, мөрәжәғәт яҡшы, ласково хатта. Заманса төрмә безупречную уларҙы урынлаштырыу булды. Дезертировать цру агенты ҡурҡышынан күп, ҡалғанын үҙе яңы донъя һәм тюремщик менән ҡатнашты, уларҙың барлыҡҡа килеүенә ҡарамаҫтан, енәйәт ҡушма штаттары гангстер.
  
  
  
  Цру-һы етәксеһе юғары булған, ир-аттар һүрәтләнгән женоподобный башлыса, егеттәргә өҫтөнлөк бирә, яҡшы идеялар тыуыуы: тотҡондар ҡулланыу, үлем язаһына хөкөм ителгән, урынына агент юғалған!
  
  
  
  Был яһай. Выдать менән электр ултырғысында ҡатын-ҡыҙ һәм ике ир-аттар, ҡорал һәм ҡыҫҡа әллә инструкциялар, һәм шпион миссия үтәү өсөн тимер шаршау ташланы. Бында аҫтыртын ҡаҡшауы, бер нисә аңлашылмаған була, һәм ғилми-нәшриәте лә бик аңлай, тип бара. Был әһәмиәткә эйә түгел. Америка өс головорезов, ЦРУ хәҙер ул эшләй, тимер шаршау артын күрһәтә. Батшалыҡ террор башлана.
  
  
  
  Ҡот осҡос енәйәтте ҡылған мыслимый трио америкалылар бөтөн. Мил килке уларҙа старушка үлтерә. Бәләкәй балаларын аяҡҡа улар тимер сыбыҡ һындырып. Тығып, улар бөтөн ғаилә. Батыр һалдат уларҙы тотоп, эгон һәм бензин һибеп яндыра. Әммә сәхнәнән һәм ғилми-нәшриәт порнографический иң ҡыҙыҡ табып - был уны инҡар итә алмай - иң ҡыҙыҡлы. Уның ҡарауы покалывание приступ ваҡытында тойоп, иғтибар һәм тура эму, енси придавать orgy вопиющий өсөн түгел, экранға килеп сыға.
  
  
  
  Секс сәхнә оҫта итеп эшкәртә, ә ябай техника. Шуның менән улар башлаған, тип ҡәҙимге фильм тамамланды. Ҡәҙимге фильм яратам - һәр саҡ ир - егеттәр һәм ҡатын-ҡыҙҙар һәм үбешергә, бәлки, йоҡоға китте. Епкә фильм.
  
  
  
  Әммә сөнки Films Дракон түгел. Осрашҡас, улар өсөн йоҡо бүлмәлә камералар буласаҡ. Һәр һүҙ, һәр хәрәкәт электон плей һанһыҙ була. Башта дуэт, трио булырға һыналған алымдары аҙаҡ бөтә енси, бөтә эротическое вариациялары тикшерелгән. Америка өс агент, шпионлыҡ буйынса отпуск һәм үҙенең эш юҡ, енси мәжлес ойошторола. Йомарт һәм марихуана һәм героин дозаһы кисәһе хупланы. Сексуаль маньяктар булып американдарҙың ғына түгел, наркомандар ҙа.
  
  
  
  Киллмастер ҡасан күҙәтеп, тирә-бер шпион кеүек үбеп Мэннинг Моно-буйынса ир-үҙенсәлекле, һәм эләкһә, күҙәтә һәм, шул укол героин нисек әҙерләнеү, уны тойоп, шул тиклем тошнота урын ҡуҙ көсәйә ҡалышмай. Был бар нәмәне мерзела, бер нәмә непристойный кинозвезда булыуы билдәле, шулай уйһыуҙарға төштө, өҫкө киношный непристойность була. «Шулай булды шул, - гримаса ғилми-нәшриәт минең менән, - тип борт инә, унда үҙен һәм ҡыҙҙар ҡаршы ала».
  
  
  
  Ахырҙа, өс американ тотола һәм үлем язаһына хөкөм ителә. Әммә халыҡ миһырбанлы суд ҡыҫыла. Ғүмерлеккә хөкөм ителгән ике ир-аттың төрмә - төрмә булырға бөтә мөмкинлектәре булған заманса реабилитироваться таҙа. Һыу ҡыҙы, Моне Мэннинг, тағы ла яҡшыраҡ. Диалог күҙҙә тота, сөнки ул үҙен делле ғәйебе түгел был. Уның сәбәптәре бәйле була, уның башбаштаҡлыҡ һәм ЦРУ һәм ир-атты көсләп тағы ла эй бар.
  
  
  
  Еңеү парадында булыуы менән ныҡлы мең финал сәхнәһендә, порядочный, таҙалыҡ крәҫтиәндәре, йырҙар йырлап, дәрт һәм яуаплылыҡ. флагы, гимны киллмастер республикаһы хәрби плагиат уны таный.
  
  
  
  Ослеп күрелмәле Сергей яҡтылыҡ. Хоука ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Уст хәүефләнгән һәм ҡарт күренә. Һәм яуыз. Ул үҙенең иң яҡшы агент ҡаты нына ҡарап, ҡараштарҙың һәм иҫ киткес әйтер: «Ярай?»
  
  
  
  Был осраҡта бер аҙ эго тирә-яҡ тормош, ҡасан шунда уҡ ревматизм, ник белмәйһең. Һәм уның босс үҙегеҙ әйтеп ҡарағыҙ: «ҡот осҡос!»
  
  
  
  Ғәжәп тә кеүек, ревматизм, был, күрәһең, хоука ҡәнәғәтләндермәй, сөнки кивнуть һәм ул әйткән: «иң делле, ҡот осҡос, малай». Һалҡын уның менән ярһыған өҫтәне: «Был ҡылығы, гнилой, мерзкая salaud!»
  
  
  
  Гленн бойнтон артта улар әйтер: «был мин күргән инде биш тапҡыр чертов дана. Түгел, думай, тип алтынсы тапҡыр күтәрҙе. Һәм был миңә кәрәкмәй ҙә эсә. Ул булмаһа кемдең идеяһы?
  
  
  
  Хоук баҫа. 'Минең офисында бара. Һеҙ бөтә. Ул һыйланы. Беҙҙең алда бер нисә дельта ». Офисы ҡайтып, шешә виски заказ менән асылыу һәм боҙ һәм бурбон ҡарт, һәм тағы ике стакан һыу. «Был булмаясаҡ, - ник уйлап, үҙ скотч стакандарға ҡойғас, - премьер моғайын». Хоук эму бер ҡасан да эсергә тәҡдим итә. Уны күреп, бурбон тултырылған стаканға яртылаш тиерлек был эго босс була. Был үҙенән үҙе осрай була. Ғәҙәттә, әҙерәк эсеп Хок.
  
  
  
  Ҡасан барыһы да бындай уйындар, түңәрәк хоук н ултырғыс ҡуйып, үҙенең иҫке ауыҙ ҡыҫыу һәм сунь Бойнтон кивнуть сигара Гленн. «Яҡшы, Гле, дауам итә. Карте һөйләргә, мөмкин тиклем күберәк. Шул саҡта түшәктә ята. һәм һин ҡайтҡас, бара, бында элек вафат булды ».
  
  
  
  Цру хеҙмәткәрҙәре күҙҙәрен ышҡып, йыуан ҡан ҡойған. Ҡатырға тартмаларға ҡара сумка һәм уның менән ғилми-нәшриәт комплексы буйынса похлопать. 'Һин үҙең күреп тораһың. Һеҙ быны онотоу мөмкин түгел.
  
  
  
  Жестокое нигы эго белдерҙе: «Юҡ, ул бер ҡасан да онота».
  
  
  
  'Яҡшы. Эго исеме әһәмиәте юҡ. Юҡ инде. Ләкин был иң яҡшы кешеләр булған һәм ул-был аңлай. Беҙ йыл тиерлек омтыла асып, унда мерзкая был фильмға төшә ».
  
  
  
  Таң ҡала, һәм был Киллмастер күрһәтә. «Ҡытай түгел? Уйлана ул...'
  
  
  
  Бойнтон аҙ йылмая. «Беҙ ҙә - тәүҙә. Бик күп ваҡыт һәм аҡса юғалтыуға беҙ бер нисә яҡшы егет, ҡытай сығанаҡтары табырға тырыша. Йәки шунда берәй тағы көнсығышта - Гонконг, Корея, Индонезия. Бындай нәмә. Отель Oni, беҙ шулай уйламаһындар өсөн, һунар бара, тип ҡайғыра. Һәм был ваҡытта беҙ оҙаҡ шөғөлләнә. Ниһайәт, беҙ был фильмға етерлек кимәлдә алырға, эксперттар ауыҙ мөмкин ине беҙҙең өсөн. Был улар яғынан буйынса кадрҙарҙы аңлай. Salaud, был ярайһы уҡ хәйләкәр, тик шулай ҙа бер нисә хаталар рөхсәт ителә. Ҡайһы бер һүрәт булып күренеп экстерьер биналарында, туҡталыштар, һыны, улар беҙҙе кеше икәнһең буйынса мөмкин. Европала был фильм төшөрә. Венгрияла. Будапешт ҡалаһында һәм эргә-эго ».
  
  
  
  Көл булыу хокуғы ғилми-нәшриәт сигаретный ҡулдарына линолеум. «Рус? Мин был расстраиваться мөнәсәбәт Иванова. Уның уйлар инем, шундай тупаҫ булған был көндө улар. Күп йыл элек, эйе, хәҙер... ән рус һәм ҡорос ҡына әйтелмәһә »
  
  
  
  «Урыҫ түгел», - тине Бойнтон. 'Ҡытайҙар. Ҡытай коммунистар. Был операция ih. Былар барыһы ла күрһәтелгән. Был улар өсөн түләй. Һеҙ белгән, аҡыллы штамп боронғо ҡытайҙар - ярай, был осраҡта улар. Был бысраҡ тимер шаршау булдырыу өсөн түгел, ә бамбук шаршау артында ». Бойнтон ышҡып, бармаҡтарын осонда ҡыҫҡа йотом яһаны. «Был бизнес дерьмовый, Карте. Күп кенә мөнәсәбәттәрҙә. Хатта беҙ башлайҙар сомневатся, урыҫтар венгрҙарҙы йәки икәнен белә, тип ih сикте үткән операциялар. Әлбиттә, улар тураһында фильмдар белергә тейеш. Доъя улар тураһында белә. Әммә, бәлки, улар шулай уҡ протестантлыҡҡа менән бәреп төшөрә, һәм беҙҙең кеүек, йәғни әйтерһең, унда фильмға төшә ».
  
  
  
  «Был отправная нөктәһе мөмкин», - тине ғилми-нәшриәт. «Әгәр ҡытайҙарҙы европа «тимер шаршау» булмағанда порно етештереү заводынан өҫтәрәк, ә был турала кеше белергә урында булһа, һәйбәт булыр ине был урында кеше проинформировать. Бәлки, улар өсөн эшләнек беҙ был эште. Беҙҙең көндәрҙә, СССР һәм ҠЫТАЙ түгел, иң яҡшы дустары.
  
  
  
  Тәүге тапҡыр ҡарсыға эго өҙөлә. «Беҙ был хаҡта уйлап. Тиҙҙән уны. Уның эйәк н Бойнтон күрһәтә. «Өмөтлө әммә был улай түгел кеүек тойола. Беренсенән, был бик күп ваҡытты ала. Лидов бик күп, артыҡ күп булды, тип башланып китмәй дә мөмкин. Иң мөһиме - мөмкин булһа, йә урыҫ түгел, венгрҙар идеяһы оҡшай, тип арҡаһынан ҡытайҙар өсөн был ih уйнатыласаҡ. Әммә был сым бүлергә һәм уларға мөмкин түгел. Был ниндәйҙер мәғәнәлә был фильмда уйнаған рәсәйле ҡулына. Мөмкин булһа, - Хоук ухмыляться свирепо, - бәлки, уларҙы ҡытайҙар беҙҙә юғары хаҡ менән генә йыйырға. Беҙ уйларға мөмкин түгел, тигән кемдер өсөн беҙ ут тирәләй башҡа каштан выдать. Беҙ булһаҡ, эше буйынса эҙәрлекләүҙә булған, тип, эҙләп буйынса рәсәй һәм тораҡ пунктын юҡ итергә, һәм беҙ ЦРУ тыуҙыра. Бынан беҙҙе был эште. Дөрөҫ, Гле?
  
  
  
  'Аныҡ.' Похлопать буйынса үҙ кеҫәһен тағы Бойнтон, внутренне Киллмастер һәм съеживаться: бөтә, тип, яҡшы кеше булып ҡал!
  
  
  
  «Ул, - тине Гленн Бойнтон, - беҙ биш буйынса берҙән-бер офицерҙы ебәреп, уның ҡайта - ҡайта һәм мәғлүмәт менән. Лондон буйынса шылтыратып, мин ул төндә, ҡасан уның үлтерә. Тип һанай ул, - мин бөтөнләй ышанам, - тип тағы шул тиклем эго үлтергән, тип һөйләй ул. минең менән. Йәки урларға йәки үлтерергә һәм оглушать - нә ошо ырыу - ә һуңынан үлтереү ».
  
  
  
  Похлопать по Бойнтон менән тағы кеҫәһенән ҡумта. «Шунан был бер нисә көнгә килә икән, мин уның менән нисек һөйләшәһең. Лондон Эргәһендәге. Почта һәм экспресс теркәлгән. Таҙа яҙырға. Бындай нәмә. Ғына - генә, һине күрергә тип. Әлбиттә, бик асыҡ. Беҙгә яҡын кеше киллмастер кивнуть.. тура килә. «Ҡытайға барып булһа, ысынлап nen лада».
  
  
  
  Выругаться ҡарсыға. «Бөтә операция ҡытай күрһәткестәргә эйә. Ғәжәп һәм сикһеҙ сабырлыҡ. Идеялар, был ваҡытта уларҙың янында булды. Шулай уҡ уларҙың был бысраҡ стирание, кокаин һәм героин һатыусы булараҡ, тип уйлайым һәр тамсы ярҙам итә. Һәр тапҡыр, ҡасан мәжбүр итә йәки бала улар бында өлкәндәр ҙә уның ҡотон алыу һәм һатыу ih бысраҡ донъяға, ни булған был извращенный ашыу кеше, ул да булһа, бер ни тиклем көсһөҙ әхлаҡи пропагандалау һәм формалаштырыу еңел бирелә ».
  
  
  
  «Пропаганда, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, - чертовски асыҡ, бәлки, хатта бик ябай: бөтөн америка - енәйәтсе, наркомандар, һәм сексуаль маньяктар дегенерат. Был фильм - ярай, әле был аҡылһыҙлыҡ!
  
  
  
  «Был фильм City Hall Radio Music булып күренмәле булырға тейеш түгел, Карте!» - Гленн Бойнтон сердито-тине. Нику тупо уның бармағын күрһәтте. «Беҙ беләбеҙ, был-ҡан күп, әммә беҙ белгән, мәғәнә юҡ. Был материалдар йүнәлтелде миллион фәҡир, наҙан бездельник, уларҙың бер ваҡытта ла етмәй аҙыҡ - беҙ уларҙы ненависть һәм автомат булыр өсөн, беҙ нимә эшләй. Был кешеләрҙең күбеһе тирә-яҙа белә. Шуға күрә был фильм ҡытай коммунистар уның биреү, уларҙың барыһы ла аңлашыла. Ҡытайҙан тағы әйтем ынтылыш бер: һүҙ һүрәт мең тора! Һәм һәр фильм - яйлап был ағыуҙарға, улар беҙгә ҡаршы эшләй. Был уларға ышанаһығыҙмы? Аҡса тота икән, был уларға ышаныу - ышанмау был донъяла бөтә миллион ярлы фермер. Был фильм һәм дюжина, оҡшаш тема, тик уларҙы һеҙгә күрергә тип, хәҙер бөтә Көнсығыш күрһәтә. Мерзость тураһында әйтеп тораһы ла түгел, улар ошо илдә ввозить!
  
  
  
  Сериялап Бойнтон тауыш. Һулдан-вытирать допивать стакан ауыҙын усы менән уның яғында. Деловой һөргән бүлмәлә тишина ҡыҫҡа булды. Преста ғилми-нәшриәт режиссер ҡара морда, ул тихонько, эсемлек эсеп, үҙ мөйөшө булыр. Мор башын тотто һәм ғилми-нәшриәт шым покачать ҡараш тиерлек. Нику ҡыҙыҡлы булды, Преста йәһәтенән эштәрҙең нисек тороуы менән Мор. Бойнтон әйтте: «Мин бик жаль, Карте. Отель ул напрягаться. Был минең нервный клоков ». Ҡара уны искоса Хоука. «Яҡшы, әгәр хәҙер юғалды ул? Яңғыҙ ҡалған эму һөйләне.
  
  
  
  «Әлбиттә», - Хок ризалашты. «Был аҙнала ҡалала һәм сүп-сар өйгә барығыҙ».
  
  
  
  Гленн һәм тирә-яҡ кеҫәһенән күпмелер ваҡыт тартмауы досталь Бойнтон нах ҡарай. «Мин заснуть әлегә мөмкин түгел», - тине ул. 'Юҡ әле. Тәүҙә ул был хаҡта ҡайғыртырға тейеш. Шулай уҡ уны эго тейеш барған тол ҡатын ».
  
  
  
  Бойнтон минуттан кире ҡумтаға һалына. Пожимать мор һәм уның ҡулында нику преста, бүлмә аша сыға һәм хоуку кивнуть.
  
  
  
  Цру ҡасан ишеген ябыу кешеләр өсөн, әлбиттә Хок әйтте: «агенттар үлтергәндер, Лондон, башҡа эго яҡшы булыр. Улар бергә үҫкән. Бойнтон хәҙер яҡшы формала түгел. Минеңсә, уның менән барыһы ла тәртиптә булыуын, әммә уны отель ине, был уның үҙе менән йөрөтә алмайбыҙ өсөн ҡумта кеүек, ниндәйҙер талисман. Был һөнәр бик түгел ».
  
  
  
  Минең ғилми-нәшриәт комплексы, хок дэвид бик кәрәк икәнлеген яҡшы белеү, баһалау өсөн һуңғы аңлатма. Бессердечный босс түгел, кешенең эгоһын була. Тик уның башы менән пяти тиклем профессионалдар булған. Былар барыһы ла, тип әйтеп булмай.
  
  
  
  Ҡой стакандарҙы тағы барып ултырған һәм сил бойнтон преста үҙең морда. «Отель алға ине ул, сэр», - тине ул. Хоуку. «Мин голливудта самолетҡа ултырырға кәрәк, ә поджимать ваҡытта инде».
  
  
  
  Киллмастер сираттағы тапҡыр уйлап, шулай уҡ Үләт Преста тип, тыш, билдәле режиссер. Осрашыу бик мөһим булғанға күрә н хоука өсөн юғары кимәлдәге талаусылар йыш осрай.
  
  
  
  Фондты үҙе томанлы үҙ фекерҙәрен ғилми-нәшриәт ул саҡта. Ревматизм булғанда ябай: чужак морда булып. Набить трубкаһын Режиссер. Ул уны тоҡандырып, һуңынан ник барғаныма ялғап эшләй. «Тәүҙә уны һеҙ һөйләгән, Моне Мэннинг тураһында нимә беләбеҙ. Ысынлап та, был аҙ, сөнки уны айырып безумство - бер һаҡланыу серҙәре ентекләп тирә-һуңғы йылдарҙа иң Голливуд ». Хоуку ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай бора. - Ҡурҡыныс бер нәмә, әгәр юл буйынса һорау бирҙе ул, сэр? Ул тиҙ шары мәҫәлән, әгәр ...һәм мистер Мор тура самолетына өлгөрмәгән.
  
  
  
  Сәғәт нисә мең доллар хаҡы ҡара морда булып. «Ысынлап та, - тине ул. «Леди көтә түгел - хатта мин».
  
  
  
  Ауыҙ мөйөштәрендә нәҙек йыйырсыҡтар менән перекрещиваться Хоука расплыться ухмылка була. Был Эму замаскировывать мөмкин. Ул Нику кивнуть. «Шул һорау бирә, күпме теләйһең, тик ашыҡ биргән».
  
  
  
  Мор наклоняется ғилми-нәшриәт килә: "аҡылһыҙ булып мэннинг моң шул тиклем оҙаҡланың?"
  
  
  
  Погладить усы Мор сәтәкәй. «Егерме йыл тиерлек. Был фильмды төшөрөргә ул. уны ун, ун ике йыл элек, һәм уны кире ҡағып булмай, кандидат булараҡ психушка. Даими түгел, аңланыңмы? Был ҡайһы саҡ була. Һәр хәлдә, был ваҡытта. Һалыу, хәҙер ул бөтөнләй аҡылдың үҙе ».
  
  
  
  Киллмастер үҙе шикләнеүҙәрҙе күрһәтеү. "Серле һәм бөтә был ваҡыт?"
  
  
  
  Мор кивнуть. «Был элеккесә иң киң аудиторияға бүлә. Аҡса күп тотонола һәм голливуд воротила тип уйланым һәм шулай булды. Һеҙ нисек хәтерләй, моң студияһына миллион килтерә һәм бик популяр булды. Ысынлап та, улар был серҙе һаҡларға тырыша. Эй шифахана торһон ҡасан тура килә, ҡайһы саҡ ул эшләмәһә, алкоголизм йәки ябығып еңел нервылары һәр ваҡыт эштән ҡайта ».
  
  
  
  Мор усы гениаль аҡ тештәре аҫтына. «Иң делле, улар бик аҡыллы була. Бәләкәйерәк яуызлыҡты һайлай улар. Хатта пациенттар өсөн яҡшы булһа эскесе йәки нервы прослывать моңға, хыялый ҡарағанда асыҡтан-асыҡ. Дөрөҫ, ләкин ҡайһы бер кешеләрҙе беләм. Хатта ул да белмәй ине, әгәр уның менән эшләй алмай ине. Һеҙҙе күреү минең һөнәри тыш, күҙәтеүсе ябай түгел, тип әйтер инем. Хатта ҡайһы бер әйбер һәм аңлайышлы неспециалист саҡта була ». Выдать полезть зажигалка файһалана мор һәм алтын минуттары. Ул көпшәһе төбөнән өҫкә уның өҫтөндә тота. Был ғилми-нәшриәт самокритика аңлап һәм шунда уҡ төҫтә күрмәй: камуфляж инстинкты. Уның тураһында фекер предвзятый преста диңгеҙ түгел ине, шуға ла тура эму ih хәҙер ҡайтанан ҡарай, әммә ул аңлай башланы. Мөмкин булһа ла, был Мор ax ағзаһы була.
  
  
  
  Улар һорай: «нисек моң сығыуын өсөн тимер шаршау мэннинг?»
  
  
  
  Мор буйынса теш постучать торба ялғап. «Ғәҙел минең фекеренсә, бер кем дә улар һораған, - уны урлай. Һеҙ бит мин әйтәм, һуңғы биш йыл элек уны голливуд фильм төшөрәме ни?
  
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  Һуңынан уны англияға барасаҡ, унда бер нисә фильм төшөрә. Шикләнәлер ул, тип айырыу бик ҡатмарлы буласаҡ, уны һаҡлау голливудта. Беҙ нисек кенә булған ул, Моң булған һәм башҡаса бындай популярлыҡ менән файҙаланған өлкәнерәк. Һуңынан ул испанияла төшөрөлгән фильм. Һуңынан был нимә - бөтә был әлегә асыҡ түгел порнофильм бассейн барлыҡҡа килә башланы. Ул ни аңлайым, был барыһы да фильмдар төшә Моно ».
  
  
  
  «Һуңғы шестая», - тине Хоук. «Был salaud, булырға тейеш, аңланы, тип, уларға ҡулынан-шул яҡшы».
  
  
  
  «Иң делле», - Мор ризалашты. Бик матур моң булып. Улар иҫәбендә һаман да күренмәй? Ҡайһы ваҡытта уның үҙе яратып йөрөгән була, яртылаш нах - правда әлегә белерлек түгел. Һуңынан минең йәлләү мөхәббәт әйләнә. Әммә был бөтә донъя порнофильм тәьҫораттары менән күркәм булырға тейеш. Идеаль ҡыҙ булараҡ, күп йылдар дауамында америка эй табыныу, таҙалыҡ символы. Хәҙер уларҙы күреп, нисек был бысраҡ әйбер яһаны, ул ... '
  
  
  
  Үҙе стакандан закуривать һәм ғилми-нәшриәт допивать. Доливать уны эго түгел. - Һеҙ әйткәнсә, уны урлағандар тип, владимир Мор? Юҡ, булыуы мөмкин түгел ул, - үҙ теләге менән китә?
  
  
  
  Мор булыуын асыҡла у преста-күҙҙәре һоро, ҡара һәм уның ғилми-нәшриәт Карте.
  
  
  
  «Мин уйлайым, был нимә, булды һәм буласаҡ, һәм башҡа», - тине ул ниһайәт. «Бәлки, Моне бармы, улар ниндәй ҙә булһа һайлау. Йәки уларҙың уртаһында ҡайнаған, уның өсөн тимер шаршау бер нисә йыл элек юғалған. Венала була ул, - тип,-йыры булмаһын кеүек кабаре буйынса, уның ижад ул, - һәм ул шунда булды ».
  
  
  
  Табаҡлы йоҡа ҡағыҙ өйөп аша үҙенең ҡасан Хоук загляни өҫтәл, ҡағыҙ шорох послышаться. Бер нисә мгновений ул күҙәтергә, шунан кивнуть Мор.
  
  
  
  «Моно 1964 йылдың 8 октябрендә юҡҡа Мэннинг, - Дәүләт департаменты мәғлүмәттәре буйынса».
  
  
  
  «Мин уйлайым, был нимә Блэкстоун Майк йыйылған», - тине Мор. «Мөмкин булһа, венаға барып ла ул, моң менән һөйләшкән өсөн, уны күндерер өсөн ҡаса. Йәки, бәлки, уны ойоштороу тибә. Аңлап, Моне Майк тураһында барыһы ла белә, белә, тип, уның аҡыл менән бара. Шул уҡ ваҡытта улар голливудта бергә йәшәй ».
  
  
  
  «Һеҙ телгә Блэкстоун проекционный бүлмәһе буласаҡ», - тине ғилми-нәшриәт. - 'Был кем?'
  
  
  
  Хоук тауыш сығарып, ярым сирҡанып, ярым-тантана. «Малай! Майкл Блэкстоун булһа, бәлки, ҡалала әлегә тиклем бер ваҡытта буйынса барлыҡ бөйөк режиссер көҙән ».
  
  
  
  Ника босс үҙенең ухмыляться. Эму булыу оят түгел. Бер кем дә бөтәһен белергә мөмкин - бөтөн буш, үҙебеҙ, мәғлүмәт етмәй.
  
  
  
  Преста-тине мор: «Ҡурҡам, быны « бар ». Хәҙер уны һындыра. Әммә уның күркәм булды. Майк кеүек йәш ярҙамсылары менән башланды. Ни өсөн уның тауышы белә, сөнки уларҙың моңо менән булған романды.
  
  
  
  Үҙ аяҡтары менән тағы оҙон фильтрһыҙ тәмәке һәм сатраш киллмастер закуривать тағы бер алтын. «Майкл Блэкстоун мин был хаҡта һөйләй. Порнографический был фильмды төшөрөргә ул?
  
  
  
  «Мин ҡуйған был үҙенең профессиональ репутацияһын, - тине Мор. «Бөтә фильмдар ҡарап мин өйрәндем. Был техника Әсәй, был бер ниндәй ҙә шик юҡ. Монтаж, стрим, ракурстар күсә һәм, пландары ҙур - бөтә Блэкстоун Майкл күрһәтә. Ни небрежно, әммә был Майк.
  
  
  
  «Тимер шаршау эсендә, уның ҡасан юғалған? Ни өсөн һәм нисек? »
  
  
  
  Мор задыхается ғилми-нәшриәт преста ишетә. Шул саҡта директор әйтә: «был осраҡта, ҡасан гонаһ язаға тарттырылырға тура килә. Гонаһлы булып. Һәр хәлдә, башта. Майк Маккарти Блэкстоун осор кисерә. Ул, әлбиттә, йәш саҡта ценымногие булған, һәм, бәлки, уның ниндәй булыуы-радикаль идея тыш, ҡыҙыл һәм хатта уның менән буталып, әммә бөтөнләй миңә ышанмай, тип, ул беркасан ла булған коммунистар. Шул саҡта түгел. Әлбиттә, хәҙер түгел. Был ниндәйҙер мәғәнәлә әйтергә мөмкин, - тип әсәйем мәрхүмә әйләнгән коммунистар сенатор. Уның аҡсаһы барлығын, уны тартып алынды ». Ул пауза яһала. Һәм дауам итә: «сумасшедший майк һәр ваҡыт булды. Ҡырағай. Ғорур. Бойондороҡһоҙ. Ярай, Конгресс комитеты алдына килтерәм ул, - тине ул, бар ул улар наплевать. Майкл Блэкстоун уның бөйөк булған, бер кем һәм бер нәмә эшләй алмай эму. Ләкин уларҙы алмай. Голливудта эго туҙҙыра. Тиҙҙән уның тышына ҡара исемлегендә булған килемдәре һәм юғалтыуҙары. Беҙгә күберәк уның тин һала ла нимәләр эшләргә мөмкин түгел. Ни белә ул, асығып сибилла эго ҡатын һәм уның һүҙе-һүҙ тиерлек. Аңлап, Майк артыҡ ғорур була, һор кем өсөн ҙә ярҙам тураһында. Уға төшөрөлгән бер нисә шулай тиҙ, арзан булмаған сит исеме аҫтында бойондороҡһоҙ продюсерҙарға фильм өсөн. Һуңынан ул бер нисә фильм төшөрөргә мексика һәм порнографический бара. Ниһайәт, Мексика һәм уның тирәләй юҡҡа сибилла. Тейеш булған, уларҙы һатып алыусыларҙың паспорт ялған. Паспорт департаменты уны ҡайтара, һәм Сибилла, ә һуңынан ул мәскәүҙә иғлан ителәсәк. Майк ваҡытта шул булған, күрәһең, ысын коммунистар герҙе. Килешеү тәҡдим улар яҡшы эму ».
  
  
  
  Хоук япраҡ ҡағыҙын алыу менән тағы бер ултырғыс. Блэкстоун күргән Мәскәү, Ленинград, Варшава һәм Белград, ул бында партия эшендә эшләй. Беҙ Департаменты, цру беҙ аныҡ белмәйбеҙ, - тип әйтә. Һуңғы мәғлүмәттәр буйынса, Будапешт уны ситтә йәшәргә виллам. Иң яҡшы һәм асыҡтан-асыҡ аҡса ала.
  
  
  
  «Барыһы ла тәртиптә, - тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  Мор преста баҫа. Йәнә сәғәткә ҡарайым булмаһа ул, аҙаҡ булһа Хоука. «Әгәр ошо самолетҡа ултырған булған теләй ул, сэр? Әлбиттә, әгәр һине ысынлап та уның кәрәк ». Хоук ултырғыс урап, ир-егет өсөн ҡулынан пожимать подружиться. - «Үҙ эшен эшләй һин, малай. Рәхмәт. Осрашыу тиклем. Иң яҡшы сәфәр теләйем.'
  
  
  
  Пожимать мор преста нику ҡулынан килә, бер ҡараһаң, улар бер мгновение. Үләт бик әлбиттә йомшаҡ әйткәндә: «Бәлки, Әсәйем таба һин, һин һәм, моғайын, үлтерҙем эго тура килә. Әгәр мөмкин икән, быны тиҙ. Беҙ Майк менән күптән айырылыштыҡ, әммә ваҡыттары булһа, ул яҡшы егет булған ».
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Киллмастер башына күнде, әммә бер нәмә лә әйтә.
  
  
  
  Мор преста өсөн ишек ябыла.
  
  
  
  Хоук әйтте: «мин беләм, һин тип ҡыҙыҡтым, һәм мин һиңә ярҙам итә алмайым. Тик онотма, тип, һеҙ ҡасан да күреп Преста Мор. Уның аҫтында прикрытие, күп йылдар дауамында, хатта мин дә белмәйем, кем булып эшләй ул. Әгәр белә ине ул, тип әйтер инем мин һиңә мөмкинлек бирҙем. Бары тик һеҙҙең өсөн билдәле режиссерҙар һәм беҙ уның өсөн, беҙ уларҙы бер ҡасан да осраша. Аңлашыла?'
  
  
  
  "Аңларға."
  
  
  
  'Яҡшы. Ә инде улар янына ҡумтаға хәҙер, мин әйтәм, һин уларҙы таба ».
  
  
  
  Оҡшаш булһа ла, шулай эшләр өсөн резво хоук. Барып күрергә киллмастер һәм үҙ босса, тип кәйефте түгел шул. Спинка откидываться сигара менән ауыҙ иткән незажженный Хоук ултырғыстар яһай, әнисә менән мрачный ҡараңғы түшәмгә кеше уның ярһыған булыуын белдерҙе.
  
  
  
  Тирә-яҡ иҫ киткес һәм һүрәттән ҡарап иҫ киткес металл ҡумта эсендә бер гер карте ғилми-нәшриәт комплексы асылды. Дюжина күреп, уның босс үҙенең борола. Йонсотҡос оҙаҡ булды был көн. Йәғни, ишетеү һәм күреү, һәм бер үк ваҡытта уның ситкә этәргән дәртләндереү. Был ваҡыт иблис Стороженкоға барлыҡҡа килде - һәм уның барлыҡҡа килә. Наглость менән һаҡ, һәр саҡ тотанаҡлыҡ эму насип булмай уларға, ник әйттем: «мин һеҙҙе аптыратып, сэр. Шокирующий һәм мин һеҙгә бер ни лә. Ул бер ҡасан да уйламай, һин ҡарт бындай ҡылыҡтар!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Хоука сверкнуть күҙе үткер, әммә ул да үҙ буйһоноуында соизволять көлөү яуап бирә. Кем күп эшләй, ауыр һәм хәүефле эштә Карте өҫтөндә оҙаҡ ваҡыт ҡарсығы менән, шулай уҡ уны яҡшы белә һәм әлеге колодезная тиерлек, һәм бөтә ҡала кеүек. Хәҙер ир-аттың өлкән тойорға, тип нерв ғилми-нәшриәт ситтә булыуын, ҡасан изученный был ҡәһәр һуҡты, бер нисек тә. Ниһайәт, рәсми n3 булыр ялған.
  
  
  
  Хоука эске ҡәнәғәтлек тойғоһо булды. Ника Карте һәр ваҡыт бик яҡшы үтәне. Моғайын, урта донъяла иң яҡшы агент булған. Уның менән үҙ эшен тағы ла яҡшы эшкәртелә, һалҡын асыуынан ярһыған, уның ҡасан, кем, белгән кеүек, бик Хоук, сыҙамлы офицер ҡатылыҡ артына йәшеренгән.
  
  
  
  Ҡарсығына әйтә: «комиксы Бысраҡ, шуға ла бармы? Был, әйтергә була, икенсел сауҙа ih. Мөһим түгел, фильмдың шул тиклем түгел, ә пропаганда, әммә тан етерлек. Бысраҡ таҙа ». Хоук мрачно усмехаться үҙе мөмкинлек бирә. «Мин ҙур илем тип әйт, ҡапма-ҡаршылыҡтар был термин».
  
  
  
  Йәшник эсендә ҡарап нигы молчанов. «Һеҙ уларҙы ебәрмәй ни өсөн бөтә был бысраҡ?» - ниһайәт, уны һораны.
  
  
  
  Хоук үҙе стакан ҡой тағы. Нигы беркасан ла күрергә, сөнки эго эсер өсөн күп босса. «Хоҙай тип белә», - тине Хоук. Ул үҙенең стакан ҡумтаға күрһәтә. «Булараҡ, ғәҙәттә, бер нәмә лә хәл. Был һинең тыуған ҡала өйөмдәре тирәһендә матурлыҡ, малай. Нью-Йорк. Ул ни аңламайынса, янында рейд күпселек Таймс-скверында, егеттәрҙең ҡулынан урындағы таба. Шикләнәлер ул, тип ФБР саҡта ҡыҫылып, һорау фараз буйынса департаментынан. Ниндәйҙер гений менән C-эго тереть цру тапшыра, һәм улар эго дн тапшырҙы. Насмотреться етерлек инде һеҙҙе?
  
  
  
  «Артыҡ», - тине ғилми-нәшриәт бодро. Порнографик формаһындағы ялтыр металл уны ҡарап, ул шундай уҡ тойғо кисерә тетрәнеп, ҡасан тәүге тапҡыр күргән кеүек уятыр моном булып мэннинг һы. Юҡһа уның ҡабаттан, тип, уҙып база һәм юғары ценымногие непристойность өҫкө непристойность. Дагвуд ҡабул буласаҡ ғәмәл һәм башҡа блондин менән енси аҙғындар сирҡанып ҡарап, күҙәтеп һәм мэгги йәки джиггс, соланы йәш энни варбакс етем кеүек яуыздар. Эйе, шулай булды, улар шашып китте хатта!
  
  
  
  «Был илдең материал ағымға эләгеп, - тине Хоук, - бысраҡ ағымынан, властар уны туҡтата алмай. Тирә-Эго ҡыр канада һәм Мексика, как будто этот наркотик - ул ниндәйҙер мәғәнәлә, әйткәндәй, - алып килә һәм уларҙың күп. Дәүләт департаменты һәм ЦРУ, тип иҫәпләй ҡытайҙар эшләй был китап бушлай таратыла! Тимәк, бер ниндәй сығымдарға килтергән һәм фирма һатыла. Был тағы, наркотик менән мин нисек уйнайым тырышып - минималь хәүеф ҙур табыш килә ».
  
  
  
  Ялтыр металл ҡайта һәм үҙ урынға өйөп нигы карте иҙәнгә ташланы. Ул ярһыған ҡара күҙҙәре хоука. «Яҡшы, сэр», - тине ул. хрипло. «Был рәсәй тораҡ пункты. Был уның белә. Ә сәйәхәт. Табыу һәм уничтожить. Һәм ышанып, уны барыһынан да минең көстәрем. Мин һеҙгә нисек ярҙам итә ала? Нимәнән башлана?
  
  
  
  Ҡарсыға үҙенән стакан возиться. Аша крайы уны ғилми-нәшриәт комплексы на ҡарап, күҙен эго һәм боҙ булып. «Ҡайҙа аяҡ тауышы щипать, малай. - Һай-һай, һеҙҙең ярҙам уны ала. Цру булмай ни, мин, был AX, бер ни юҡ, башҡа мәғлүмәт буйынса, икенсе ҡулында. Беҙ башларға мөмкин, әммә был бөтә. Һуңынан был һеҙ тулыһынса аяҡҡа баҫып тора. Әлбиттә, беҙ һеҙгә ярҙам итә, унда алмай, әммә был беҙ түгел, тип уйлайым. Бынан тыш, әлегә тиклем һеҙгә ишетеү һәм күреү, көҙән, һәм, йәғни, хәҙер мин һеҙгә асыҡтан-асыҡ әйткәндә, беҙ ябай ғына нәмәләрҙе алыу юҡ ».
  
  
  
  «Сөнки рәсәй менән был тораҡ пункты карт-бланш? Әҙерләү буйынса-үҙ ҡарамағында, хәстәрлегендә йыйылған һәм ваҡыты тураһында? Әгәр ул ошо ишек артына сығырға, уны үҙ аяҡ баҫҡан бармы һеҙҙең? »
  
  
  
  Хоук кивнуть. 'Шулай тауыш. Һеҙгә бер ниндәй ҙә аныҡ түгел бойороҡ ала. Передо ғына мин һеҙгә яуап бирермен. Ә мин беләм, мине борсой ». Һәм тағы ла бер йотом яһаны мрачно Хок ухмыляться виска.
  
  
  
  Ника ухмыляться лә, аҡ тештәрен ҡыҫыуына ирендәре һәм сверкнуть, тип безрадостный булған кеүек үк, ғәжәп йән эйәһе тураһында уйлай һәм ике Хоук на мгновение - ярым-яртылаш бүре һәм юлбарыҫ. Һаҡлыҡ менән ул ҡайһы бер тип әйтерлек: «Әммә рядом түгел, N3. Һеҙ уның тураһында нимәләр аңланығыҙ? Һаҡ булырға , кем үлтерҙе, мәйет артыҡ күп түгел, тырышып эшләп,, һәм, аңлашыла , мин һеҙгә ярҙам итә алмайым , әгәр һеҙ бәләгә эләгерһең. Һәр хәлдә, рәсми.
  
  
  
  «Кеүек был нәмә яңы», - ти ғилми-нәшриәт кисло. «Мин хатта рәсми булмаған».
  
  
  
  'Был уның белә. Әммә был юлы һин генә түгел, юҡ, тағы һине түгел, хатта тыуа! Инструкция буйынса ул сит ил эштәре министрлығы менән бәйләнешкә инде был дельта итә ала. Уларға ышанып, хәҙерге рус менән хеҙмәттәшлек киңәйә ала - тимәк, һәм венгрия менән тулмаған икән, килешеүҙе хәтерләтә. Һеҙ беләһегеҙҙер, нисек был бюрократ довженконан дорожать. Һәр осраҡта, тимәк, недоразумения булырға тейеш түгел. Һалыу, уны тамуҡ сағыла?
  
  
  
  «Бөтөнләй фантастик, сэр. Был йыр-моңға ынтыла. Инә, өрәк кеүек, йырлап кеүек, һәм ышанам, - тип йырлап ст яңғыҙ түгел ».
  
  
  
  Целлофан хок сигара менән яңы фильмдар төшөрә. 'Шулай булыр кеүек. Хәҙер һеҙ әйткән ул, тип бара, моғайын, һеҙ наводка була - булырға тейеш ул, сөнки беҙгә бер ни юҡ. Вернер ниндәйҙер паулюс була.
  
  
  
  Хок өндәшмәйһең, яуап көтә ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  Ника әйткән: «минең өсөн был исемдәр бер нәмәне лә аңлатмай. Бер ҡасан да был хаҡта ишеттеләр. Ни булды уның менән?'
  
  
  
  Ревматизм булғанда Хоук менән ултырғыс алып, ҡағыҙ бите. «Был Бойнтон Гленн түгел: уны ҡасан агент, хәҙер йәшниктәр ята, тип көлһә, тирә-лондон эму шылтыратып, уның әйткән:« Вернер ниндәйҙер Паулюс уны бөгөн табып. Будапешт буйынса ғына килә уның. Мин уйлайым, ул лондонда кеше йыйҙы. Камуфляж мин яҡшы бар, мин уның өсөн килешле һәм эйәрҙе." Хоук, ҡара ҡағыҙ аша булһа Ника. 'Был бөтә. Сымһыҙ телефон шылтырата. Бойнтон, тип әйткән тауышын ишетеп,-тип дентының моның тауыш һәм һалдат нә ҡаршы көрәшеүе оҡшаманы. Һуңынан бер ни ҙә. Кемдер телефон будкаһы ырғаҡтарға аҫып ».
  
  
  
  Гәзит уны тағы бер ҡат ҡарарға. «Скотланд-Полицей алмай кем урын ҡайҙа Охота, Компот Олд мөйөштәренән һәм Грек-тереть. За полчаса цру хеҙмәткәрҙәре шунда бара. Бер нәмә лә табылманы. Беҙҙең ҡан, беҙҙең йәрәхәтләнгән, буяу беҙ эҙмә - ғөмүмән, бер нәмә.
  
  
  
  «Бер ниндәй ҙә эҙ юҡ, - ник уйлап Карте. Ул ризалаша алмай. Бик үк бер нәмә түгел. Уның ҡалдыҡтарын жалкий человек - шом ҡатырған ҡумта эсендә уның менән. Бойнтон гленн уның һүҙҙәрен иҫкә төшөрәйек: «Беҙ был эго тол ҡатындарына биреләсәк, ағас көл өҫтәргә ни өсөн аленка арттырыу». '
  
  
  
  Кешеләргә әйтер һүҙе Киллмастер бесстрастный менән: «мин был хаҡта күп һөйләргә Паулюс Вернер. Был немец?
  
  
  
  Хоук кивнуть. «Беҙ шулай уйлайбыҙ. Ул һәр осраҡта паспорт западногерманский була. Беҙ бының менән йылмая. Вернер ЦРУ тураһында бер нәмә лә белмәйем, һәм белергә лә бер ни ҙә беҙ ax, әммә Интерпол белә. Был гамбург ҡалаһында Паулюс сутенер булған. Аҙаҡ ул йортто күсә асыҡ сутенерство вербовкала булалар. Күреп нисек, шәх сән. Ул ваҡыт эсендә Интерпол күҙәтә, әммә бер ҡасан да уларға мәғлүмәт етмәне, уның өсөн ҡулға алына. Уларҙың тип уйланы ул, моғайын, аҡ ҡол булған, яҡын һәм алыҫ көнсығыш европала англия һәм уның тирәһендәге ҡатынды алып ҡайта. Шулай уҡ һуңғы ваҡытта өсөн тимер шаршау ».
  
  
  
  Нахмуриваться ғилми-нәшриәт Карте. «Рус бик текә, секс ҡасан эштәренә ҡағыла. Бының өсөн уларҙы тотоу эго. Моғайын, атылып ».
  
  
  
  Хоук әйтте: «ысынлап та. Был инде бойнтон әйтте: ЦРУ ышанма, тип белмәй был хаҡта рус делле, порнография хаҡындағы фабрикаһы ».
  
  
  
  «Бәлки, был дөрөҫ була», - ғилми-нәшриәт ризалашты. «Был һүрәткә уны порно моделе өсөн кәрәк. Бик күп ролдәре һәм икенсе план өсөн кешеләрҙе һәм фильмдың массовкаһында. Бәлки, улар булды вернер ih ала. Әгәр ҙә, тип уйлайым Бойнтон, правда - рус һәм венгрҙарҙа ла белмәйме ни, ни булған, - был кеше, был фабрикаһы идарасыһы, урындағы таланттар түгел посметь яллаған. Шуға күрә ҡыҙ яғынан уларҙы йыйырға тейеш ».
  
  
  
  Сигара Хоук прожевывать янып инде. Сүп кәрзиненә ташларҙар өсөн уны эго, яғыулыҡ һәм уның буйынса үҙҙәре һуҡҡан шунан стаканлы өҫтәл. « Лондон вернер нисә көн элек була. Факт. Агент Бойнтон эго шеллек эҙҙәре ҡала. Шулай уҡ ...'
  
  
  
  «Һәм уйлайым, сөнки эго камуфляж яҡшы булды, - эго ғилми-нәшриәт өҙөлә. «Был шулай булды ла. Факт.'
  
  
  
  Хоук нахмуриваться. «Агент Бойнтон белә, Будапешт Вернер буйынса ғына килә. Был уның белеү, мәғәнә юҡ. Эксперттар әйтеүенсә, был ут порнофильм будапештта һәм тирә-эго. Фильм һәм башҡа эштәргә нигеҙ һалыусы ҡатын-ҡыҙҙар өсөн хәшәрәт мохтаж. Вернер Паулюс сауҙа аҡ шик ҡолона. Дөрөҫ, был бөтә N3.. Һәм, тип, беҙ буласаҡ ».
  
  
  
  «Бөтә нәмә бар». - Ғилми-нәшриәт аҙ йылмая. "Ошо фотоһүрәтемде лә уның вернер ble ала?"
  
  
  
  Хоук покачать башы. «Эйе, уның янына интерпол була. Ләкин, күрәһең, уның ҡайҙа әле эҙләү-парижда булған. Беҙ был ғына аҙ ҡамасаулай ».
  
  
  
  Закуривать ғилми-нәшриәт. 'Физик һүрәтләнә? Ни ҙә булһа эш-хәрәкәт рәүеше тураһында эго?
  
  
  
  Хок ҡағыҙҙы тағы үҙеңә ҡара. «Иң яҡшы тасуирлау түгел. Илле булды, уның өсөн, уның тәпәш, толстоватый, - тип әйт по-английский немец акцент менән. Шик менән кейенә. Бер йәки манераһы үҙенсәлекле тәмен экзотик. Әгәр был егет менән айырылып тормаһа ла, кеше бындай нәмәләрҙе күреп түгел. Моғайын, ваҡыты менән уның тышҡы ҡиәфәтен үҙгәртә. Учреждениеһы эшләп килә, - бәлки, шунда мөмкинлеге буласаҡ. Вернер, билдәле булыуынса, театр коллективтарының гастролдәрен ойоштороу һәм улар менән. Әммә һуңғы ваҡытта был хәл ».
  
  
  
  Копчик ғилми-нәшриәт ултыра. Ул хәҙер баҫыуҙа. "Әлбиттә, был төркөмдәге ҡыҙҙар күп булдымы?"
  
  
  
  'Әлбиттә. Йырсы, бейеүсе, акробатка. Бындай эштәр.
  
  
  
  Юлбарыҫ бүре элементтары һәм өҫтәмәләр, шулай уҡ ғилми-нәшриәт байтаҡ өлөшө үҙ Карте ищейка бар.
  
  
  
  «Был бик мөмкин», - тине ул. Хоуку. «Һәр осраҡта напрвление заманын. Мөмкин булһа, хатта артыҡ. Әгәр присматриваться, был бик үк аңлайышлы күренер ».
  
  
  
  Босс Эго нику әйтә икән, ул инде белә: төр буйынса иң яҡшы агенттарҙың билдәле бер ваҡытта ла ысҡындырмағыҙ. «Һәм, бәлки, был фекер менән бәхәсһеҙ Вернер түгел», - тип өҫтәне ҡәтғи Хоук. «Мин бер ҡасан да ҡулға алына. Ябай ғына ул күләгәле. Бәлки, ул был хаҡта белмәй. Бәлки, уны уйлайым, уның хәүефһеҙлеген һәм контроле аҫтында барҙы. Күптән түгел театр труппаһы менән гастролдә йөрөй ул, һәм, бәлки, тип уйлап, барыһы ла яңынан башлай ала ла, хәүеф. Ҡарап тора, N3. Бының менән башлана ».
  
  
  
  Потянуться һәм киллмастер баҫа. Ул ҙур итләс хоуку киң мәғлүмәт сараларында хәбәрҙәр бесәй килеп ҡаға.
  
  
  
  «Тәүҙә уны эго табырға тейеш, - тине ғилми-нәшриәт. «Лондон - ҙур ҡала. Һигеҙ миллион кеше ».
  
  
  
  «Гринвич күләме менән охота-Виллидж, - тине Хоук. - Ошондай һәм районы тураһында. Вернер лондон ҡыҙҙы вербовка башлана, хәрәкәттәр билдәле бер даирәләрҙә уның. Был мәсьәлә күпкә ябайлаштырылды. Иҫән-һау, малай. Мин был хаҡта һөйләп бара - ҡайта башланы.
  
  
  
  Йорттарын ташлап китер алдынан «Дюпон-Серклый», түбәнге ғилми-нәшриәт комплексы подвалын яңынан ҡайтты. Люгер эму кәрәк-яраҡ өсөн яңы булмаһа, боеприпастарҙы үҙ ax ҡулдан эшләнгән. Ҡайһы берҙә был нигы һәм яңғыҙы эшләй, әммә әле уның был ваҡытта янында була алманым.
  
  
  
  Поболтать Пойндекстер китер алдынан уның менән иҫке, улар өсөн яуаплылыҡ һәм монтаж спецэффект. Мәрхәмәтле кешеләрҙең изге николай түңәрәк булһа ла пойндекстер ҡиәфәттә, ҡаты диетаға ултыра, тип буйлы ҡарт, таяҡ кеүек, страус эмуҙы һәр ваҡыт иҫкә төшөрөү һәм ғилми-нәшриәт Кассиус түгел, ә Клаас. Киллмастер ҡартты күреп шатланыр ине, уның протеже хок уйланы ул үҙенең аҙ түгел.
  
  
  
  "Һин был миссия, малай?"
  
  
  
  Кивнуть неопределенно һәм ғилми-нәшриәт йылмая. Был риторик штопор булған, һәм был ике белә. Ax башҡа хеҙмәткәрҙәре лә үҙ-ара фекер алышыу кәрәк, ҡәтғи булырға ax һәм ойошмаларҙан бүленә.
  
  
  
  9 ғилми-нәшриәт кәштә-кобура тағылған буйынса наплечный люгер - берҙән-бер ҡоралы, улар уны ла үҙе менән була, күберәк һәм был өсөн уңайлы буласаҡ, тип күҙаллау өсөн ҡулланырға теләһә, - эго килә һәм шкафтың һала. Расстегнуть куртка һәм уның хәүефһеҙлек ҡайышы төшөрә.
  
  
  
  «Мин теләгән нәмәне башҡа, папаша», - тине ул. Пойндекстер. «Мин билдән кобура теләйем».
  
  
  
  «Ах.» Ҡарт алыу «люгер», олоно һәм бармағы буйынса үткәрелә. «Һеҙ беләһегеҙме, сөнки эго ялтыратылған яҡын ваҡыт кәрәк булыр».
  
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт. 'Был уның белә. Һин был һүҙҙәрҙе һәр тапҡыр, ҡасан һин уны күрмәй. Был ваҡытта яҡын булырға тейеш. Ә яңы кобура әйтерһең?
  
  
  
  «Бара, - тине ҡарт. Уның эргәһендәге юғары металл шкаф артына йәшеренгән. «Төҙәтмә», - пробормотать ул. «Бөтәһе лә үҙгәрә. Долой ҡарт, һәр саҡ бар нәмә яңы. Был йәш кеше бер ҡасан да ҡәнәғәт булмай. Пластик йәки тирегә, Ник?
  
  
  
  «Тире, зинһар. Исегездә тотоғоз, петух өсөн ҡайыштар булырға тейеш ».
  
  
  
  Пойндекстер кобура менән ҡайтты. Ҡәләм һәм бланкылар менән бергә уны эго нику распечатывать тапшырҙы. "Ошонда ҡул ҡуйылған."
  
  
  
  Шул күҙәтеп, тип яҙған анкетала үҙе инициалдары аҫтында ғилми-нәшриәт комплексы, ҡарттан һорай: «ул һеҙгә ниндәйҙер айырым шәхси сәбәп өсөн үҙгәртелгән?» Бындай тыйыу мәсьәләһе лә улар араһында.
  
  
  
  Ҡәләм һалып, үҙенең иҫке усты һәм ғилми-нәшриәт подмигивать Карте. «Донъяла иң яҡшы сәбәп. Бер нисә аҙна элек уны тест үтә. Бер секунд кобураһынан пистолетын өлөшө буйынса пятнадцатый выхватываться тиҙ һырып. Тәүҙә ул үҙе лә ышанам, шулай ҙа була ул ».
  
  
  
  Джордж кивнуть понимающе иҫке Пойндекстер. Логика һәм был ҡот осҡос булып AX неодим стремление мөһим.
  
  
  
  
  
  Киллмастер ҡайтып нью-йорк ҡалаһында авиалайнер. Хәүефһеҙлек ҡайышын пристегивать, уны сәғәтенә ҡараны. Уға сәғәт туғыҙға ҡайтып ҡыйыҡ һуңынан ғына үҙ фатиры булған. Тәжрибәле сәйәхәтсе менән уның еңел еңеләйтеү өсөн, иғтибар итмәй башлай, сөнки эго көнө менән мәшғүл булыуы мейенең киҫкен ваҡиға, тип кинопленка, кире ҡайтара.
  
  
  
  Иң мөһиме - ваҡыт! Аҙаҡ берҙән-эго Вернер Паулюс аралашсы булған. Ә Вернер лондонда буласаҡ - йә күптән булған. Һәм әгәр ошо кешеләрҙең булып китте инде хатта унда лондон-н ҡитғаларҙан тыш, бәлки, Будапешт свежее ит менән ҡайтып, йәки табырға һуң яҙырға булыр ине, хатта шул саҡта эго эго. Интерпол ярҙам итә ала ине, әммә ҡунаҡхана ih ғилми-нәшриәт комплексы ла йәлеп ителгән. Хоук бик киҫкен була - был «операция үҙе яһаған бөтә»!
  
  
  
  Задремать ғилми-нәшриәт. Пьянков тәҡдим итәләр, ул баш тарта. Ул иң һуңғы һүҙҙәрен иҫкә Хоука. «Вьетнам онота алмам һине, малай».
  
  
  
  «Ихлас», - тине ғилми-нәшриәт. «Вонять шунда». Билдәле һорауҙар бирәһең ул, мин беләм, тип ризаһыҙлыҡ хоука эго тынлыҡ була.
  
  
  
  «Яҡшы, - тине ахырҙа Хок. "Әйҙә, мин һине ебәрәм, сөнки нимә уйлап, нимә кәрәк һиңә, был - мин һиңә ярҙам формаһы буласаҡ яратам, һинең өсөн мөмкин тиклем оҙағыраҡ тере ҡала, һәм, бынан тыш, был ауыр эш чертовски - тирәһенә күрһәтеп барып терәлер - ишара һәм сөнки мин алам, был Бысраҡ булған күнекмәләр уҙғарылды. Был аҙым, һәр бер осраҡ.
  
  
  
  Ника промолчать. Ысынлап та ышанған ул, шау-шыу ҡубыр тип эйкс ғибәҙәтханаға бара. Уларға ышанырға ла, был хок тип ышанам. Әммә бер нәмә лә иҫке джентльмен ысҡындырҙы.
  
  
  
  Сигара Хоук теләр инем, үҙе огорчение, белер, тип, уны юҡ уның, алтын башаҡтар менән ворчание һәм тәмәке менән ала. «Ни һөйләйем мин һеҙгә,-тип, һуғыш ваҡытында нимә булды минең менән», - тине ул.
  
  
  
  Ул белә, - тип Ҡарсығы рәүешендә беренсе донъя һуғышында була.
  
  
  
  «Һуғыш иң һуңынан шунда уҡ эштә булдыҡ. Ул малай ғына була. Беҙ тропик кейем бармы, һәм имеш-мимеш йөрөй, тип беҙ отечность африкала йәки, бәлки, каналының зоналарында. Уның менән һуғышырға архангельскиҙа ҡыҙыл армияға эләгә. Ул ниндәй-тип өйрәнә ».
  
  
  
  Һәм аэродромға самолет түбәнәйгән зонаһына инә. Очнуться дремота ғилми-нәшриәт комплексы сыҡты. Был осраҡта бер нәмә лә хоук ихтыярына ҡалдыра. Ләкин ҡарт булған ҙур хаталарының береһе - ул невероятные биреү һеҙҙең эште тиерлек, эшләй, ә һуңынан, тип, һеҙ кофе өсөн мөйөшкә ебәрҙеләр.
  
  
  
  
  
  Булған ун дүрттә, бер ҡасан ғилми-нәшриәт комплексы ҡыйыҡ үҙ фатирына инә. Әлегә эго холда ҡаршыланы. - Леди көтә һеҙҙе, сэр. Күп ваҡытта. Иң яҡшы?'
  
  
  
  Пробормотать ғилми-нәшриәт нәмә непристойный. Тарабарщина әммә уның ҡуйы сәс впиваться погладить корея һәм малайҙар. «Исем булды, эйе? Был ханым?
  
  
  
  Әлегә нахмуриваться, үҙ хужаһы булды. «Беҙ һөйләйҙәр, шулай һөйләй ине! Ябай ғына һөйләшеү. Шуға мин инглиз булараҡ яҡшы беләләр? »
  
  
  
  «Мин һине ғәфү үтенә смиренно, Pok. Минең шарап. Ә хәҙер был ханым исемең нисек?
  
  
  
  «Етешһеҙлектәр», - тине Әлегә. - Форхис Етмәй. Тип һанай ул.'
  
  
  
  «Ә һин яңылышманы», - тине ғилми-нәшриәт. «Әммә, һәр хәлдә, һеҙ ныҡышмал кеше. Һәр тапҡыр, һеҙ дөрөҫ әйттегеҙ. Һеҙгә әйтер, тип, уның кабинетта ҡалдырып?
  
  
  
  'Эйе. Күптән. Эсергә һорай ул, уның ауыҙҙан. Ул саҡта шешә ала. Уйлаған инде ханым ут тама. Әлегә ҡайтыуыңа аш булыр.
  
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы. Бәлки, артыҡ күп малайҙы үҙенә ала, шунда уҡ француз һәм инглиз телендә ятлап ҡарайыҡ.
  
  
  
  Отель һораны ул малай, мәктәпкә бара кеүек, тик шул көтәсәк. Лондонда барырға кәрәк булған ғилми-нәшриәт иртә өлгөрә.
  
  
  
  Ул тағы выругаться, кабинетында барҙы. Хәҙер уны иҫкә алтын менән көмөш «XK Jaguar-E», аҫтараҡ припарка. Был эму подсказка бирергә тейеш, тегенсе алығыҙ! Флоренция Форхиз һунар өсөн уны тағы бер ҡат. Әммә, - ул ҡалтырап, ручка үҙе өсөн кабинеттан ары көнө, - тип тағы ла уның эшләргә тейеш? Ҡунаҡханала йоҡлап бара? Клубҡа юлланды? Шайтан һыуы! Был эго тыуған. Ә ҡатын-ҡыҙҙарҙың күп булыуы флоренция форхиз тирәләй бер йыртҡыс. Шуға ҡарамаҫтан, уны көн тора, һәм хмуриться тирбәлә. Габриель әгәр ҙә ул булһа, барыһы тиң булыр ине эму - секс уйындар-миссия өсөн ауыр булып, уның файҙаһына була. Габриель булманы түгел, әммә был - уның үҙенең дә тәҡдим итә. Флоренция айырмалы рәүештә. Проблема шунда: флоренция, тип артыҡ күп аҡса нах була. Бик күп уңыш менән ир-аттар. Уны аңлау мөмкин түгел, ғашиҡ булдым нах ғилми-нәшриәт ни түгел. Шуға күрә уны дауам итә, уның артынан йүгерҙе. Кисә барып бөгөн генә һәм уны...
  
  
  
  Һуңынан уны идеялар барлыҡҡа килә. Дьявольский идеяһы. Злобно ник йылмая. «Беҙ иң яҡшы ғәҙәт бар тирә-садист була хатта», - уйлайым уны. Напевать моң ул, кабинет ишеге асылыр. Бер төҫтәге, оҙон камин ҡыҙ алдында башын бороп, ҡасан ғилми-нәшриәт комплексы инә. "Сәләм, Николас. Ҡайҙа һин, тегенсе алырға була? Ул бер нисә сәғәт көтә.
  
  
  
  Ника телефон: ҡара ҡыҙыл, шкафтың мөйөшөнә булып тора. Ул насар булыр тип өмөтләнә ул. зажужжать, хоук тигән нәмәне онотам. Прилично көйәрмәндәр уның алмаған саҡта, үҙ тураңда түгел грубость эму дауам планлаштырыла. Был ҡаршылыҡта береһе булып тирә-яҡ иң сәйер; уны үлтереп ала ҡатын-ҡыҙҙы, әгәр эму тура килә ине, әммә ул, уның менән тупаҫ булыуы мөмкин түгел. Тик хәҙер түгел? Был уйланыуҙары уның чертовски яҡшы булыр. Һәм ул бер ҡасан да ҡотолоу юлы хетебрук һылыуы.
  
  
  
  Бесстрастный кешенең эгоһын була. Ул ҡәтғи ҡарарға килә ҡыҙ. «Лә хәтерҙә, - тине ул ҡапыл, - тип беҙҙең осрашыу тәғәйенләгән. Һәм бында.
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ҡаҡшаған һәм ҡыҙҙар баҫты. Ник күрәм, тип, яртылаш буш шешәнән өҫтәл журналы биргән. Pok булыу хоҡуғы булырға тейеш. Ул бик арыным. Әммә был уның үҙ контроле аҫтында тота. Уның тауышы то уның хеҙмәте менән улавливать устай ала.
  
  
  
  «Бара, - тине ул. «Мин һиңә ҡайтырмын ответ. Һин машинаһында эсеп алып барыу мөмкин түгел. Иртән машина ала ала ».
  
  
  
  Ҡыҙ ҡаҡшаны уның. Атласный булғанға уны аҡ күлдәге, муйын бик ҡыҫҡа һәм баҫалҡы тубыҡ бик юғары булды. Ник уйлап: dior була. Күлдәк мең доллар бирҙе.
  
  
  
  Шыма иҙәндә келәм һәм уның көҙгөләге сағылышы тураһындағы ғилми-нәшриәт ҡалын һөрөнгәне н туранан-тура түләү н паркетный төштө. Джентльмен хатта ханым тыйнаҡ тоторға тейеш була. Уның ғилми-нәшриәт тотто. Был ҡулы ауырлыҡ менән уны эго, ул дюйм менән уның булған ике күҙ, ауыҙ, тағы надутый ә ҡыҙыл-лизать. Флоренция зәңгәр күҙҙәре бар ине, ул ни выпучиваться. Ee дымлы булһа һәм киң ауыҙлы, тештәре бик яҡшы идеальный ла түгел. Ee тире тоноҡ булған, ә танауы ныҡ светящ. Бында уның еҫе выдыхать скотч эсеү яҡшы.
  
  
  
  "Ни өсөн ул һиңә оҡшамаһа ла, Николас?" Улар уның һыу ныҡ ҡыҫыла. 'Һин уны ярата. Күрәм, һин уны нисек йәнлекте өсөн һөҙөмтәһеҙ.
  
  
  
  Баҙнатһыҙ нах ғилми-нәшриәт комплексы арынырға тырышып эшләй. Берәм-берәм баҫҡылап, уның ҡулына алырға ине ул, тип һыра банкаһы, әгәр ҙә теләмәй. Әммә уның ни тиклем арыған булһа, бер нисек тә раздражать ҡасан үткәрергә; аҙ эму эсергә кәрәк булһа, асыҡ маҡсаттар, пландар төҙөр өсөн, бер нисә сәғәт йыйынтығы. Бәлә шунда, тип, ул яуап эй башланы. Әһәмиәткә эйә түгел, тип реакцияһы булған физик ап - ул, һәр хәлдә, уның бәләкәй генә кәүҙәһенә уның тәне яҡынлығының аңлағандар күберәк. Был бәләкәй ҡыҙҙар, әммә күркәм ҡушты. Уның күкрәген нах һығылмалылығы бәләкәй булған, ныҡлы һәм ботло кәүҙәле, оҙон аяҡлы, шулай уҡ тик яҡшы формаһы.
  
  
  
  Флоренция потереться ҡорһағы тураһында эго. - «Мин дә ҡыуып, Николас. Ярай инде, барығыҙ! Миңә ҡалыу мөмкинлеген бирәсәк - был юлы ғына. Әгәр һеҙ быны эшләй, уның вәғәҙә бирә, һеҙ беркасан ла күберәк тип побеспокоить.
  
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы арыны. «Һин веб-үҙ ырыуыңды, Фло. Һайлауҙар мәлендә һәм һеҙҙең иң ахмаҡ. Ул отвратительно мерзкая. Ул ғына самолет менән барырға тип, көн һәм мин ауыр булды. Мин ваннала кәрәк, һәм мин йоҡлап килә. Әгәр уны ғына ала ине. Тәне ҡыҫыла башлай һәм ул уны тағы бер ҡат бөкләнгән. 'Мил! Мин китте лә, әлегә ул була ала, тип килә. Биреү, иҫке Николас. Флоренция бирһәм әҙ булыр, тип уның өсөн килә ».
  
  
  
  Ара ғилми-нәшриәт уны тота. Был һығылмалы, йомшаҡ тәндәр йоғонто яһай, уның хатта илауы башланы. Күңелһеҙ уйҙар килә уның башына булды, һәм уны усмехаться. «Иң яҡшы эш түгел бит Будапешт һеҙҙе ҡыҙыҡһындыра?»
  
  
  
  Уның зәңгәр күҙҙәре сая. Уны күргәс, улар хәҙер бер ни булған был быяла. - «Һин ни булған был төрө, Николас? Әлбиттә, мин эшләргә теләмәй. Бер нәмә лә кәрәк, мин - һиңә генә »....
  
  
  
  Әгәр ҙә ҡасан да булһа ҡатын-ҡыҙ, ул уны теләһә ҡайһы ... осраҡтары түгел ине заснуть шөғөлләнә һәм был хаҡта һорап, әлегә бер нәмә эшләй алмаҫ ине. Үткән йәкшәмбе уларҙың күберәк инде ласлыҡ менән, уның һуңғы тапҡыр ҡатын-ҡыҙ була. Һуңынан сей яраһынан һауыға һәм уның джунглиҙағы көньяҡ вьетнамда булған. Взволнованный әммә хәҙер ул, эй алла, әгәр булһаң һәм взволнованный карте нигар, ни булған булырға тейеш!
  
  
  
  Шуға күрә үҙенең һыуын ҡыҙ һәм грубо притягивать уны үбә. 'Саҡта барыһы ла тәртиптә! Яҡшы, Фло. Әгәр ҙә һине борсой, тип, һине үҙе алып бара, нисек шлюха кеүек шлюха менән мөрәжәғәт менән һәм һин, миңә лә ойошторолдо. Ярай ҙа бара. Йоҡоға китте.
  
  
  
  «Мин Несси, зинһар. Ул ни навеселе ».
  
  
  
  Йоҡо килеү һәм уның яурыны аша кисергән ғилми-нәшриәт күсереп, тоҡ менән бәрәңге кеүек. Ee соскальзывать итәк, уны күрергә һәм, уны алтын колготки тип. Ee сәс, күҙҙәре дорожать был эго, факел алтын оҡшаш була.
  
  
  
  Хихикнуть уның, ул ҡасан һуғырға, уны ташланы. «Леди ул», - тине ул. «Һин быны бел, Николас. Тик миңә оҡшай, мин һиңә һыу ҡараған кеүек шлюха башланы. Был мил ләт.'
  
  
  
  Ника раздеваться инде. «Шулай булғас, уны табып уҡыйым», - тине ул. дунайҙағы. «Һин әлегә ҡала. Түгел, ул һине саҡыра, ул теләгәнгә түгел, мин һинән хатта, әгәр останетешаться тик һинең, һинең ала, тип атҡаҙанған, ябай һәм ләззәт алды ».
  
  
  
  «Дөрөҫ һүҙ, Николас». Приглушенно уның һүҙҙәре яңғыраны. Атласный уның күлдәген башы аша тартыла. Күлдәк уның иҙәнгә ташлап, уның арты нан һәм бороп ҡарай. «Дөрөҫ һүҙ», - уны тағы бер ҡат раҫланы. «Әммә миңә был оҡшамай! Беҙ ҡасан башлана, Ромео?
  
  
  
  Йылмайып ғилми-нәшриәт комплексы баҫтырған. Ҡатын-ҡыҙ ошо шайтан һыуын. Ул хвататься за башланы.
  
  
  
  «Туҡтатып», - тине ул, эй. «Күбеһенсә үҙе алып бара, тип леди, әгәр был улай түгел хатта. Һәм... - »засмеяться ул Хәҙер. «Леди ә һин түгел, мин ышанам».
  
  
  
  'Был уның белә. Мин бында уйнай леди ҡушылдығы. Атай менән әсәй һәм мин киттек. Минең ҡәҙерле уҡытыусылар, мәктәп килә, мин хатта улар ҡасан омтыла түшәк һәм сабылды. Леди әммә мин түгел. Мин леди булырға теләйем ».
  
  
  
  Был уның проигнорировать. 'Душ уны ҡабул итергә йыйына. Һәм әгәр һин һаман да бында булһа, уны ҡасан ҡайтыр, һин түгел пощада була. Аҡыллы булған, дитя. Һәм ҡас үҙ кейем етмәй, үҙ ғүмерен ҡотҡара ».
  
  
  
  'Һаумы! Николас Мил. Ул һине әйтәм инде, мин түгел, тип леди. Һәм идиотка түгел. Уны белеп, һинең өсөн генә эшләне тип, минән ҡотолоу өсөн. Ул беләм, был ҡалала һин миллионын ҡатын-ҡыҙ ала. Һәм был - мин һине бөгөн кис булды, һәм быны бөтә, тип, мин борсоп. Һин, ысынлап та ла, душ ҡабул итергә кәрәк?
  
  
  
  'Эйе. Был ғәҙәт минең ғаилә. Секс алдында таҙалыҡ ».
  
  
  
  «Мин китер алдынан һеҙҙең менән побыть мөмкин түгел ине? Сөнки мин яңғыҙ ».
  
  
  
  'Яңынан.'
  
  
  
  Постоять на нах һәм уның карауат яны на мгновение ҡарай. Иҙәндә иҫһеҙ булып уның арҡа буйына, аяҡтарын киреп киң. Колготки бюстгальтер һәм бәләкәй ҡара алтын була уның. Нимә күберәк. Тарайтыу, уны күҙең, һуҙыр ҡулы һәм бармаҡтары пошевелить. «Мин тиҙҙән киләм», - тине ул. һәм юҡҡа сыға.
  
  
  
  Ул ҡасан сыға, тирә-кисеү, бюстгальтер һәм уның колготки төшөрә. Лампалар булмаған тусклый алыуға әҙерлек һәм уны тоҡандырыу һәм башҡалар. Ул бик яҡшы булған, тик йомшаҡ. Флоренция, күрәһең, был тулҡынландырғыс түгел. Әлбиттә, ғәжәпләнеү ғилми-нәшриәт түгел, дәлилдәр табылмаҫмы тип, уны күптән беләм: секс менән незнакомцы - флоренция һәм шулай уҡ уҡыусылар тиерлек - бик һәйбәт булған.
  
  
  
  Вәғәҙә түгел, тотанаҡлыҡ уны үҙен йәлләмәй ул. Күп йыл уны йога, күп кенә боронғо һәм трюктар эго гуров эго белә, ҡайһы бер енси тирәләй булды. Шулай итеп, ғилми-нәшриәт комплексы, тәбиғәт тарафынан кешегә бик чувственный булманы ул, тормошҡа һәм әҙәм көсө берләштергән ҡеүәтле тимер менән выносливость. дисциплиналар өйрәнелә.
  
  
  
  Флоренция Форхиз шул кис, - тип,-тип, ир-аттар тураһында билдәле булды. Беренсенән, нимә ул билдәле булыуынса, бынан тыш, хәҙерге ваҡытта ир-егеттәр тип белә уны иртә булыуға ҡарамаҫтан, ул мәғлүмәт енсә, вафатына тиклем ул ата-әсәһенең ҡото булыр ул.
  
  
  
  Артыҡ булған инде был бер ни тиклем ваҡыт үткән, әммә ул үҙен әйләндереү тураһында вәғәҙәһен һәм тотанаҡлыҡ пощада ҡысҡыра түгел. Ул белә, - тип, ала алмай шул. Ә бына бик ашағы түгел. Ул йөмләне, тип, уның тормошонда мөһим булған был кис, йондоҙло сәғәттәр, төн, хәтеремдә ул ваҡытта ҡарт, әбей.
  
  
  
  Ҡыҙ йоҡларға ғилми-нәшриәт аҙаҡтан ҡараһам, хатта ул хаҡта уйларға ла. Хәҙер барыһы кончать була. Был яҡшы булыр. Азат. Эй аспирин иртән әлегә бер ни бирә алмайым, бәлки, сынаяҡ кофе, өйгә ебәрмәйҙәр. Ул бәләкәй алтын сәғәт ҡарай. Кәрәк булып тора эму бер сәғәт ваҡыт үткәс, тағы ла бер кеннеди аэропортында бара һәм душ ҡабул итергә, ny.
  
  
  
  Шлюха эму ҡыҙы үҙенең идея биреү тураһында һөйләшеү. Охота в шлюха тулы булһа - түләүле һәм башҡа. Һәм бөтә тауыш - ул менән ҡыҙ побщаться. Бәлки, уларҙан һуң тирә-береһе паулюс вернер эго сығара алмай. Был идеяны бигерәк тә шаҡ ҡатырғыс булыу түгел, әммә был барыһы ла булыр, тип, була.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Охота булып күңелдәрҙе биләне. Ҡуйы һорғолт-һары томан, сентябргә хас булмаған кеүек, бар шатлыҡ һәм оҡшатыу алмай яттар ҡалаларҙа дискотека, клуб һәм шәхси пиццерия, унда теләһә ниндәй ваҡытта эсергә мөмкин буласаҡ. Әлбиттә, был һеҙҙең шәхси клуб ағзаһы булырға тейеш. Бер фунт тиклем биш ағзаһы булып тора, булырға тейеш һәм һеҙ кемде ҙә булһа, кем һеҙҙе белә, һәр хәлдә, бер ярты.
  
  
  
  Кис сәғәт туғыҙҙа ғына була. Ир-аттар юғары широкоплечий, магазин алдында торған ҡағыҙ н Грик-стәрле, Охота майҙанынан алыҫ түгел, сәғәт саҡ көрән плащ һәм тәрән сумған. Burberry менән ҡотон алыу. Ул тағы күҙҙәрен тар тәрән эшләпә менән яланға тартыла. Киң эшләпә ҡырҙағы һоро төҫтә булһа, нимә эшләргә лондон эго спиваться паразит оҡшаны, тәьҫораттарыбыҙ шундай отель һәм уны етештереү. Әммә етешһеҙлеге лә бар. Нисә көн инде уның сикәһенә охота лондон һәм даими була, тимәк, полиция иғтибарын йәлеп итә башлай.
  
  
  
  Йәки тағы ла ҡулға алалар Эго, әммә Киллмастер белә, сөнки был ваҡытта тик штопор. Полицияға кеше подозрительный лондон ентекләп күҙәтә.
  
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт Карте экстрасенсорный күргәнем бар - был тормош бер тапҡыр ғына ҡотҡара эму - һәм хәҙер, башын бора ла, уны күрмәйенсә, майҙан нисек яйға полиция машинаһы ябыла. Повернулся был ҡәһәр һуҡҡан! Икенсе тапҡыр булһа башлана ул, ҡасан урап машина за полчаса эго.
  
  
  
  Ир-егет тиҙ арала һәм юғары каблук яғына бороуға урамға н китте bateman грек-тереть. Бөгөн ғилми-нәшриәт комплексы янында булған «люгер», стилет һәм замшевый ҡа күндем булырға, ышаныслы эго уң ҡулына бәйләп ҡуйған. Әгәр эго тотоп повернулся, эму күп нәмәне аңлатырға тура килде. Һорау булғас - һәм башҡа бик күп - һорау, уларға яуап бирә алмай ғилми-нәшриәт комплексы, үҙеңде лә ҡурҡыныс аҫтына ҡуйған миссия.
  
  
  
  Охота һәм тар урам мощеный Bateman араһындағы майҙанда үтә боларып, туранан-тура алып барыла. Был ваҡытта тыныс булманы, эргә-ғәҙәти какофония тишина өҫтөндә сәйер һөрә, полиция машинаһын һәм тымыҡ ишетеп гул ғилми-нәшриәт комплексы, урам мчаться. Ул яурын аша ҡарап тырыша. Оҙаҡ уйлап түгел, уны ябырға тар тыҡрығында һәм тыныс бара, унда кешеләр нисек икән эштәр буйынса направлявшися.
  
  
  
  Тротуар буйынса полиция машинаһы покрышкаһы мокрая шипение үтеү менән, һәм тарый төп һыҙат юҡҡа сыға.
  
  
  
  Тәрән тын ғилми-нәшриәт. «Бик яҡын, - уны уйламайҙар. Эго бәхете оҙаҡҡа һуҙыла. Шуның өсөн эму түгел йылмайып - һәр хәлдә, тип Паулюс Вернер ене ҡағылған. Был кеше таба ул, һәм, күрәһең, уны таба алмай. Бармен шым һораштырып, сутенер, гейне, проститутки, такси водителе, лоточник, бур бурҙы һәм иптәштәре буйынса, ул бер ни ҙә билдәле түгел.
  
  
  
  Әгәр ҙә һаман да лондонда булды вернер Паулюс, ластарҙың уны әлегә тиклем был серҙе һаҡлауға өлгәшәләр булыр ине. Ир-атта булыуын яҡшы бәйләнеш булырға тейеш һәм камуфляжда. Был ғилми-нәшриәт күралмай. Был уның һуңғы разведка вәғәҙә итә, был һуңғы төндә эҙләргә, тип план элек альтернатив хәрәкәткә килтерә. Ләкин ул бар ине, хәҙер уның үҙен мрачно таный, хатта уңыш аҙ булыу мөмкинлеге, беренсе ҡарағанда. Әммә тырышырға кәрәк булыуын дауам итә. Ул...
  
  
  
  "Мин һиңә һатып эсеп, сэр?"
  
  
  
  Ника ҡыйралып. Ҡыҙҙар ише ултыра, стена глухая ҡала, шул, тип, күрәһең, ишек йөрөрлөк булды. Ника проспекты ҡарай. Шуның өсөн бында томан булғанда һәм ямғыр бөтөнләй бушап ҡалған. Әммә уны нисек ҡабул должное нәмә түгел. Шуға ҡарамаҫтан, был ловушке күренә.
  
  
  
  "Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, сэр?" - ҡыҙҙа туҡтай. Юҡмы ни? Вәғәҙә бирергә үҙенә тағы бер шанс. Был, бәлки, осраҡлылыҡ булғандыр бәхетле. Ника Карте, шпион башҡарған ролде тулыһынса, зашагать бандит роле ҙур ҡала бәләкәй ҡыҙ.
  
  
  
  «Әҙер уйлап, ҡәҙерле. Тик тәүҙә һеҙгә ҡарап бирәм.
  
  
  
  «Әлбиттә, владимир. - Һин хоҡуғығыҙ булмағанға күрә, алам тип, - ҡыҙ ысын күңелдән әйтте. Һәм уның аша сығыу өсөн ҡулынан тотоп иш эго. Ника күреп, ул бик йәш, бик йәш, ҙур тәжрибәгә эйә булыу өсөн был эш. Һәм тағы берәй нәмәгә баҫым ee дөрөҫ булыр. Лондон баҫым түгел был. Профессор Хиггинс нигы булманы түгел, әммә ул южноанглийский баҫым аңларға, йомшаҡ, то протяжный, ул омға йәшереп. Уилтс буйынса килә ул? Моғайын, йәки Газовые буйынса Дорсетҡа. Шайтан һыуы ҡыҙы ауылында, ә инде бөйөк томан менән шөғөлләнгән!
  
  
  
  Ул аҙымдарҙы кисектереү, уларға ҡасан проспекты аҙағына яҡынлаша. Ярайһы юғары булған ул, ярлыланған һәм буйлы күренә. Потрепанный арзан булыуы менән уның плащ яғаһын, непокрытый маҡсаты була, ҡойроғо ҡара оҙон сәстәрҙе йыйып була.
  
  
  
  'Йыл һиңә ни?' - ник һорайһың, улар, әлбиттә, белмәй, был һәр ир-егет һаҡ штопор оло йәшендә тип бирелә. «Бик өлкән, сэр. Был хаҡында ла хәстәрлек күргән. Ул белә, нимә эшләй ». Костлявый бармаҡлы ҡулын ҡыҫыу уны эго. Уны күреп, сөнки уны бирсәткә лә була. Ул дрожь уны тойорға.
  
  
  
  'Һин һыуыҡ?'
  
  
  
  'Шулай шул, йәнәһе, насар. Был ни һалҡын томан. Ҡасан да булһа кейә шәшке ». Ул глухо засмеяться.
  
  
  
  Ул нах булыуына баҫым, баҫым булып, әммә был дөрөҫ түгел. Ул әйтә, урта синыф буйынса, ҡыҙҙар шул тиклем түбән. Һәр осраҡта, шикле тойолһа, уның эму ярҙам итә алмай. Проститутки тойола ул, ләкин булыуы бик шикле, сөнки ул белә Вернер Паулюс.
  
  
  
  Шулай ҙа мөмкин! Бәлки, ир-аттар омтыла заерова был шулай тойола ине, ят, ләкин дәүәттәр шлюха. Беренсенән, ул бик йәш. Баҙары үтмәгән дорого ә йәштәр, Паулюс Вернер унда һатыу итә. Ул проспекты аҙағына яҡынлаша. Фрит-тереть. Pad ырғытып уң яҡтағы ҡыҙыл-йәшел сағыу неон мокрая н тротуар һипте. Ҡыҙ әйтә: «Тауыш "Гол төрөктәр". Беҙ институтҡа бара алмай ».
  
  
  
  "Отель эсеп ине һин, ысынлап та ла, ҡәҙерле?" Уның тауышы шунда уҡ бер аҙ күренә неохотный Нику, д ждет. Ул ҡыйралып. Нах эсемлек өсөн, моғайын, буласаҡ шенди - һыра менән лимонад - һыра йәки имбирный. Һәм һәр ваҡыт мөмкинлек булды, - тип, уның аҡыллы уйын уйнай. Бәлки, янында нах сутенер булған, теләһә ҡайһы минутта килеп ала торған йәки аҙ. Был мөмкин булған уйындар күп төрлөлөк менән тирә-бер талай.
  
  
  
  «Мин был айырыуса тулҡынландырғыс түгел», - тип яуап бирҙе ҡыҙ. "Минең шул саҡта беҙ бүлмәлә барыусы бармы?"
  
  
  
  «Минуточка», - тине ғилми-нәшриәт. Бында Брылев яҡшы булыр. Эй күтәртелеп һәм уның бармағын эйәк аҫтына һалып, уны ҙур. «Мин әйттем, һин нимә күрҙең, тәүҙә теләйем».
  
  
  
  Һәм уның үҙ йөҙө эйәк күтәртелеп ғилми-нәшриәт комплексы күрһәтелде. «Ҡарап, тегенсе алығыҙ! Һин күрерһең, мин аҡса үҙенән тора ».
  
  
  
  Ғорур. Сығырынан, һәм был уны йәшерергә тырышып. Күптән һәм ул илай. Былар барыһы ла тиҙ һәм тәжрибәле киллмастер ҡарашын күреп. Ул нах кеше йөрәк формаһында булып, бик шыйыҡ, еңел хәрәкәттәр менән ылыҡтырыу буйынса киң ауыҙ губный помада. Улар бигерәк тә ҙур булыуын күҙ нах, ә мөмкин булһа, робертҡа ih ҙурлығын һыҙыҡ өҫтөнә алды. Миләүшә был донъяны сағыу неон тойола уларға. Уның сәстәре ҡара булып нах-каштановый, бер аҙ ямғырлы блестка взлохмачивать һәм гениаль.
  
  
  
  Элек ул уның вызывающе һәм ҡара сигенә. "Етә, сэр?" - ул сердито һорай. "Фунт торған биш бармы ул?"
  
  
  
  Хәҙер оло йәштәге кешеләр хәл төрҙәре буйынса ғилми-нәшриәт ысҡындырырлыҡ түгел. Ул тиҙ ҡарар ҡабул итә. Был ҡыҙ таба алмай паулюс вернер эму ярҙам итә, әммә, бәлки, ул уның өсөн альтернатив планда ҡулланылырға мөмкин.
  
  
  
  Изге йөрәк тауышы яңғыраны һәм ул үҙ мөмкинлектәрен бирә. «Ысынлап та, һиңә нимә кәрәк, детка, сөнки был иң яҡшы һөжүм задница, ә һине аҙаҡтан әсәйем ебәрҙе. Шундай ҡыҙҙарыбыҙ булғанда, һинең кеүек, бында юҡ-дель-урам.
  
  
  
  Элек ҡыҙ тағы ла бер аҙым яһалды. «Армия ҡотҡарыу хаҡында онота, сэр», - тине ул. ухмылка эй яраҡлы. - «Ҡыҙыҡ һин, юҡмы? Миңә раят үҙ ваҡытында алмай. Улар аҡса эшләргә тейеш, һәм бөтә ҡала кеүек ».
  
  
  
  «Шулай необязательно башын юғары күтәрҙе», - тине тиҙ ғилми-нәшриәт. «Мин ҡыҙыҡ, д. Минең менән бара. Минең бүлмәлә һәм беҙ бара ... '
  
  
  
  Эго ҡыҙҙың ҡулын тотоп өсөн яңынан йыйылды. Әммә уның күҙҙәренә ҡарайым һәм уны прищуривать ситләшә. 'Бүлмәһенә һинән? Юҡ, сэр. Минең бүлмәлә беҙ барырға, йәки бер ҡайҙа ла ла китәсәк ».
  
  
  
  «Минең бүлмәлә генә!» - ғилми-нәшриәт икәнен әйтә. Ул урамға тағы бер ҡат ҡарарға. Торча бында күберәк тәҡдим ителә.
  
  
  
  «Илле фунт», - тине ул. - Илле фунт, әгәр беҙ барғанда минең бүлмәм. Башҡа нәмә. Һеҙ нисек уйлайһығыҙ?'
  
  
  
  Көслө ямғырҙар китте, диоганаль ямғыр аша үтеп бысраҡ-һары томан.
  
  
  
  Үткән егеттәр төркөмө, биш бергә. Тиҙ ғилми-нәшриәт ҡыҙ яғына бирелә. Хәҙер эму күңелһеҙ булһа кәрәк.
  
  
  
  Әммә ҡыҙғаныс. Егет аҙағында рәт, юғары, задиристый, bump ғилми-нәшриәт ныҡ була.
  
  
  
  Притворный асып ҡарағас нику парнишка с ҡарай. "Һаҡ булығыҙ, иҫке salaud!"
  
  
  
  Юғары тирәләй йыйылған малайҙар һәм дүрт туҡтап ҡалды, выжидательно ухмыляться. Бер тирәһендә улар әйтте: «Тыныслан, Ронни, джентльмен тәбиғәтте мөмкин иҫке һин - намыҫлы һине бер ҡасан да был ҡалаға килә». Шәп засмеяться улар.
  
  
  
  Нәҙек ҡулды тотоп өсөн ныҡлы ғилми-нәшриәт ҡыҙы. Улар теләмәй, ҡасып, уның өсөн паника. Выругаться уның танау аҫтында үҙенә. Salaud, был ҡәһәр һуҡҡан! Башлаған, уларҙың иғтибарын йәлеп итә, ә ул үҙе был мөмкинлек биреү мөмкин түгел. Борттан аша ырғытҡан тура Эго итеп британдар!
  
  
  
  Ул шулай ҡырҡа алға йыраҡҡа, был егеттең бөтөнләй көтөлмәгән хәл булды. Бер мәл ҡулын өҫкә күтәреп өсөн киләһе камзол һәм ғилми-нәшриәт кү лацкан эго ухватываться эго. Ул уның ҡулы һуҙылырлыҡ алыҫлыҡта подержанный, һуңынан яҡҡа уның аша покачать, ҡомаҡ кеүек терьер эшләй.
  
  
  
  Эму ғәҙәти америка ғилми-нәшриәт үҙ һөйләшен ташлап: «ошонан Вәли, salaud!»
  
  
  
  Мокрая уны эго швырнуть тротуар бер этәргес булды. Бер-береһенә шаҡ ҡатырғыс уставляться Эго ғилми-нәшриәт комплексы, буш ih застыть ихтирам йылмайып. Һуңынан улар ашығыс ярҙамға һәм кире ҡасыу йүнәлешен бер аяғын күтәрҙе. "Янки һин!" - тине ҡыҙ, затаить һулышы. ', Дөрөҫөн әйткәндә,.' Киҫкен тауышы ғилми-нәшриәт комплексы була. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс әммә был хаҡта онотмағыҙ. Такси алырға йыйына ул, беҙҙең өсөн һөйләшә ала, һәм булыр һиңә, минең менән барырға теләүселәр бармы һине минең бүлмәм. Был фунт илле онотмай, һәм, һеҙ тәъмин, одержать һеҙ ҡурҡмағыҙ.
  
  
  
  Улар ҡаршы түгел, тоторға ярҙам итә, уның ҡасан һәм эй такси ултыра. Һәм ул шунда уҡ уның башҡа отскользать мөйөштә ултыра.
  
  
  
  Ника һорап бара водитель Гайд-паркы-Корне.
  
  
  
  Шафтсбери менән уларҙы ябыу-авеню сатындағы майҙандарҙа һәм пикадилли булып сыға. Сергей реклама тоноҡ яҡтыртыусы Такси «Боврил». Һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап ҡыҙын күреп, уның плащын аҫтына булыр тип мокрая мини-итәк ойоҡ һәм ялтыр, ҡыҫҡа аяҡтары бик оҙон була уның өсөн. Ялтыр ҡаптырма һәм уны тире өҫтөндә тоноҡ тусклый ойоҡ подтяжка йөй ff олоһо булыуын күрәбеҙ. Ул аяғы булһа нах матур, төҙөк һәм тигеҙ, мөмкин булһа, хатта бик төҙөк. Күрәһең, яҡшы туҡланыу кәрәк булыуы бер нисә генә аҙна.
  
  
  
  Потянуло үҙен ҡараған ҡыҙ һәм ғилми-нәшриәт комплексы мини-итәк. Әммә уның ҡасан күргән усмешка күңелле эго, ул туҡтаны. Болтать уның аяғы урынына нейлондан һәм уның алдында был мөмкинлек уның менән сатраш шорох.
  
  
  
  Хәҙер ул һораны: «Әгәр һеҙҙең менән бара ул - илле фунт өсөн һеҙҙе нимә көтә? Ч-һин нимә теләйем мин? Барыһы ла эшләй, уның өсөн был аҡса?
  
  
  
  Был минуттарҙы һуҙыр өсөн бер ҡап тәмәке төтөнө һәм ғилми-нәшриәт полезть эй түләнә.
  
  
  
  Покачать уның башы. «Юҡ, мин травма алмай».
  
  
  
  Ник бер үҙе тоҡандыра. "Һеҙгә ышанды, ни өсөн һеҙ был ябай илле фунт уның менән һөйләшергә теләй?"
  
  
  
  Ул фыркнуть. «Бара, владимир. Был уйында ни өсөн? Тик һеҙ тип заполнить инглиздәр - ә һеҙ янка. Ә һин кейгән, нисек аңланым мин ... тупица - тура йәки һин ... Ой! Уның күҙҙәре киң асылып китте һәм уны протискиваться тағы мөйөшкә ҡарап, унда ҡот уҡыла.
  
  
  
  Ника ҡаранды. Миләүшә күҙҙәрен һаман да булһа уны. Хәҙер уның тауышы нетвердый һөйләне. - Һин ... һин сутенер! Һәм бөтә тауышҡа. Һәм һеҙ телисез, һеҙ өсөн эшләйбеҙ уны.
  
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт. « Юҡ, ҡәҙерле. Тел ул, мин һеҙҙең өсөн эшләйем, ә шулай итеп түгел. Тик тәүҙә беҙ ошо хаҡта һөйләшергә кәрәк. Һин нимә тине?'
  
  
  
  Такси тығындарҙан ҡотолорға һәм тирә-яҡ Пикадилли буйынса хәрәкәтен дауам итә. Был ҡыҙ уставляться ғилми-нәшриәт комплексы, аҫҡы ирен теш ҡыҫылһа һыуҙы, шыма ҡара сәс аҫтына еңел сморщивать нахмуривать морщинка осон, туман смачивать.
  
  
  
  «Һин хыялый», - тине ул, йөҙө ғилми-нәшриәт ҡото алына. «Мин һиңә ышанам ярым ғына мөмкин».
  
  
  
  «Яҡшы», - тине ғилми-нәшриәт. «Тураһында икенсе яртыһы хәҙер. Һәм тиҙ! Мин уйындар уйнап, төндә бөтә алмай ».
  
  
  
  «Яҡшы, һинең, уның менән китте. Әммә иҫкәртәм: мин ҡысҡыра алам, тип сирена ».
  
  
  
  «Булыр тип өмөтләнәбеҙ, - тине яй Киллмастер, - тип быға тиклем барып етмәй». Был арала яңы водитель һәм уның тәҙрә постучать инструкция бирә.
  
  
  
  Шул уҡ ваҡытта та, улар фатирҙы барып, уның ғилми-нәшриәт эшләй Кенсингтон, уның исемен белә ул: Мартин Памела. Һәм эйе, дорсетҡа булмай уның - ике ай элек килгән. Әммә ҡайҙан, тегенселәр алына, был билдәле янка?
  
  
  
  Ника аңлатырлыҡ түгел. Ул үҙе исеменән аталған камуфляжный, Натан Коннерс, исемендәге сираттағы үҙегеҙҙең паспорт, мәҫәлән верит матур булһа, сығып, тирә-яҡ ax бүлеге документ. Ул әйтә, уны эго нейт тип атарға мөмкин.
  
  
  
  Бәләкәй саҡта улар квартир ингән, һәм шулай уҡ опрятный бесхарактерный менән шөғөлләнергә була, ҡунаҡханала номер булараҡ, Памела напрягаться, әммә, шуға ҡарамаҫтан, көнө-төнө асыҡтан-асыҡ k сыйылдап ебәрҙе. Вопросительно туҡтап һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай.
  
  
  
  Был эшләпә плащ һәм ғилми-нәшриәт ултырғыстарҙы ташланы. «Мин әйтеп, һөйләшергә тип беҙ, Пэм, - тине ул. ҡәтғи, - мин булып һөйләшегеҙ. Әммә тәүҙә эсеп бирә. Ә һуңынан беҙ ни ҙә ашамай. Мин аш-һыу банкаға күп булды. Һеҙҙең эш, һеҙ менән шөғөлләнәһе уларҙы илле был фунт килтергәндәр, тора шул, өсөн тип әҙерләнгән беҙ ҙә тәмле - шунан, теге, нисек беҙ һөйләшә.
  
  
  
  Уны алыр ул плащын, төймәләй промокнуть до. Уны камин һалып шиллинг газ тоҡандырыу һәм иҫәпләгес булған, һуңынан вешалка каминында ут алдында аҫып булмай.
  
  
  
  Ҡыҙ диванға барып ултырҙы горбатый крайы, тубыҡтарын бер-береһенә скромно ҡыҫылһа, с һаман көрәш, мини-итәк, күренмәй, уны теләһә ҡайһы ваҡытта ала һәм вскакивать ҡаса.
  
  
  
  Сода ҡойған виска уның менән ғилми-нәшриәт комплексы, стакандар креслолағы тапшырҙы һәм сил пэм була. Хәҙер, ул уны ҡасан була, тип ышана ул буласаҡ, тип теләне ул. Ахыр сиктә, уның тирәләй әйләнеп түгел, шул, кем яраҡлашҡан ҡырағай эго пландар булған осраҡта, әгәр Вернер Паулюс уны таба алмай. Шуға ҡарамаҫтан - уға бында. Ул бер нәмәне лә юғалтыуыбыҙ ихтимал, был эш менән шөғөлләнеүен дауам итә.
  
  
  
  «Ышан, һин обижаться, - ти ул, - ләкин һин бит ундай түгел, проститутки имеш, улай түгел икән?»
  
  
  
  Эго ғәжәпләнеү һәм ғәжәпләнеүемә ҡаршы, Пэм булған алһыу-ҡыҙыл. Тиҙ ҡотолоп һәм уны эго ҡараш йотом яһаны, аҙаҡ рту закашливаться һәм виска.
  
  
  
  «Күптән түгел мин был бик я... шөғөлләнеү», - тине ул ниһайәт. «Ябай түгел һәм был, тип уйланым мин. Тик мин өйрәндем. Һәр төн уның уҡырға инде. Һәр көнө.' Ул наклоняется ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Хәҙер ул был ҡыҙҙарҙың сәйер хайран ҡала. - «Һин шлюха булырға теләйһең? Шундай матур, йәш ҡыҙ кеүек, һиңә?
  
  
  
  Пэм впиваться уның ҡарашы. Эй алла, минең, уға, ысынлап нах миләүшә күҙем булып!
  
  
  
  «Мин теләмәйем, эй буласаҡ», - тине ул. «Әммә мин тейеш. Уға аҡса эшләргә теләп, аҡса күп, һәм был берҙән-бер ысулы, был мөмкин ул. Бөтә, мин һатып була тип, - был үҙе! Бәләкәй һәм однообразная тормош артта ҡалдырып тыуған, уның буйынса фермала дорсеттағы шул моңһоу, байыу өсөн лондонда ».
  
  
  
  Ул тағы ла бер йотом яһаны, һәм Нику скривиться хихикнуть. «Сәйер яңғырай, правда? Әммә уның ысынлап та етди. Донъяла уны уңышлы тел! '
  
  
  
  Нигы Карте тормошона тәүге тапҡыр шаҡ ҡатырғыс булды. Бүлмә буйлап үтә һәм ҡулындағы стаканға бер нисә тапҡыр уның менән баҫа. Ғәжәп ҡыҙ ине был! Әммә, бәлки, ул дөрөҫ әйтә. Сәйер һәм артыҡ әйбер булған. Әлбиттә, был ценымногие күберәк булырға тейеш түгел, тине ул.
  
  
  
  Шуға ҡарамаҫтан, уның ҡасан үҙ урыныма ҡайтып, бар Киллмастер еңелсә шаңҡытты.
  
  
  
  Ул оҙаҡ ҡарап Пэм алдынан, тағы бер ҡат һөйләйем. Уның яғына ҡарап, үҙе яйға допивать эсемлектәр, һуңынан тартыла мини-итәк н подтяжка. «Мин һеҙгә пялиться шулай булырға тейеш? Мин бындай, ғәҙәти булмаған, йәнәһе. Ул ҡыҙҙар күп килә Лондон уҡ сәбәптәр. »
  
  
  
  «Мин аптырайым», - пробормотать ғилми-нәшриәт. «Был ябай ғына, сөнки элек бындай нәмәләр мин бер ваҡытта ла ҡаршы».
  
  
  
  Осло эйәк, уны тышҡа сыға. - Беләһеңме, һин үҙең аҫтыртын чертовски. Уны белеү, һин тип түгел шул, хема заполнить, әммә шул ваҡытта һин кем? Һәм, ғөмүмән, беҙ бында нимә эшләп, пересыпать әгәр һиңә минең менән түгел?
  
  
  
  Ника алырға, үҙен ҡулына. Булырға тейеш, уның менән булған хәл, уны тотоу тигән нәмәләр хатта сәйер. Әммә - ләкин ҙур була һәм был - бәлки, барыһы ла барыбер ул ҡулланыла алмай. Сөнки әгәр уның ысынлап облажаться кеүек тойола, бәлки, ул хаҡлы.
  
  
  
  «Сөнки, әгәр, - башлана, - тип, уны башҡа ысулы зарабатывать аҡса эшләү зарурлығын... әге һеҙгә алмай өйөмдәренә күрһәтеп без, һеҙ... э-э... әле лә көҙән эшләргә?» Тип, тегенселәр алына, уның менән булған? Ҡатын-ҡыҙ бер ваҡытта алда сығарыу буйынса эго ҡаршы түгел.
  
  
  
  Костлявый өсөн оҙон бармаҡтар эйәк взялсь Пэм хутынья. «Әлбиттә, был мине ҡыҙыҡһындыра. Инде ул, тип әйтергә теләмәйем шлюха була. Һәм бының менән ул бик яҡшы түгел. Мин шулай тип әйтер, Нейт. Мин шул тиклем аҡса эшләргә мөмкин тип, һеҙ уның тураһында һөйләй?
  
  
  
  Шул ваҡытта, булыр, табылыр ул охота тип вернер зат булһа, барлыҡ пландар ғилми-нәшриәт альтернатив көнө-төнө үҙ өҫтөндә эшләй. Хатта уның артабан да шашып, номеры буйынса шылтыратып, алдан биналарҙы әҙерләп һәм mews wine тип office тураһында килешә. Унда хәл иткес аҙым яһаны.
  
  
  
  «Яҡшы, Пэм», - тине ул. әлбиттә. 'Мин һеҙгә әйтәм. Улар ҡыҙҙы эҙләү, әммә был сәбәп түгел, тип уйламайым һеҙҙе. Улар материкты театры гастролдәр ойоштороу буйынса төркөм өсөн - бәлки, яҡын көнсығыш йәки был балкан. Әгәр һин йырлай йә бейей белә, шул тиклем яҡшы. Тик матур ҡыҙ, тәү сиратта миңә кәрәк - һинең кеүек ».
  
  
  
  Скачать һәр ваҡыт үҙ начеку киллмастер тормош булғас, бөтәһе лә ҡарарға әҙер. Әммә әҙер түгел ине ул, тип хәҙер мартин памела эшләй.
  
  
  
  Уның һәр һүҙе менән ул сирҡанып ҡарай. Әммә миләүшә күҙҙәрен ҡурҡыу промелькнуть. Ул киң ауыҙ асыу, телен һәм алһыу ирендәре уны облизывать мышиное.
  
  
  
  'Тураһында минең аллам! Тирә-яҡ шундай бер һеҙ! Ысын күңелдән ... ғына, ул шул тиклем! Йугереп барҙым һәм уның менән диван вскакивать көнө, һап ҡыҫҡа итәк аҫтында гениаль ee төҙөк.
  
  
  
  Туҡта уның. - 'Я сығара! Хәҙер үк!'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Унан һуң ғилми-нәшриәт мгновений тотто. Ул, уны күтәреп, ҙур ауыҙлы бер ҡулын ҡыҫа һәм үҙенең тирәләй эй диванға кире индерелде. Мурт була һәм ул шундай бәләкәй, итләс йомшаҡ тәндәр эго ҡаршы шундай. Һәм уны үҙенең янына тота, уның тубыҡтарына sel, әгәр уның балалары булған кеүек, усы менән ауыҙ һәм эй зажинать. - "Нимә, тегенселәр алына, һинең менән улай түгел, Пэм?" - ҡапыл ул прошептать.
  
  
  
  Улар тырышты һәм ул үҙенең оҙон аяҡтары һауала подбрасывать куст. Мельком йоҡа трусиктан ғилми-нәшриәт алһыу парҙарын күрәм.
  
  
  
  «Мин һиңә зыян зарар итмәй», - тине ғилми-нәшриәт. - Был мейе тәүҙә үҙебеҙ аңларға тырыша йәйенке. Тик мин һинең менән һөйләшергә кәрәк. Һеҙ беләһегеҙме нимә-нимә, мин нимә белергә кәрәк. Был кешеләргә ярар өсөн, сөнки ҡурҡам һине улар? Ул уны нәҙек муйынынан ҡосаҡлап. «Хәҙер мин һиңә һөйләп бирҙем, ләкин әгәр һин туҡта, һин уны ауыҙ ябасаҡ. Иң яҡшы?'
  
  
  
  Өмөтһөҙлөк уның кивнуть.
  
  
  
  Уны ҡулға алыу һәм уның менән ныҡ баҫым rta ee ултерәләр.
  
  
  
  Миләүшә уның ҙур күҙҙәрен ҡараны. Импульсив, һәм мин беләм, - тип, бик йомшаҡ һәм ҡатын-ҡыҙының өлөшө баһалап сабата булһа, әгәр ни була тағы, уны үбеп ул. - бик яғымлы. Уның уйлауынса, был мөмкин, хатта бәләкәй проститутки лондон йоғонто яһай. Һәм ул уйлай, тип уның эму кәрәк, ул бер нәмә осраҡлы наткнуться.
  
  
  
  Горлов һәм уны ышҡып ултырҙы. "Һин ниндәй зверюга!" - хриплый голос-тине ул.
  
  
  
  Соскальзывать ғилми-нәшриәт менән ҡыҙҙар тубыҡтан нехотя мөмкинлек бирә. "Яҡшы, Пэм. Ә хәҙер мин әйтәм, был ни өсөн һәм кем уны шундай уҡ кеше, ул ».
  
  
  
  «Зверюга ул! Хайуандың майлы. Охота сикәһенә ул, ҡыҙ табып, тырышып, эшләп булмай ул, шулай уҡ, һин нисек әйтер әле. Был ябай түгел, шулай эшләй. Ҡыҙ ҡайтып китте һәм башҡаса. "Был һиңә ҡайҙан белеп бөтә, Пэм?" - ник һорайһың.
  
  
  
  Синкх һәм уның яурындарына күрһәтте һәм ҙур царапина блузка менән бикле.
  
  
  
  "Быны эшләй ул?" - недоверчиво ғилми-нәшриәт һорай.
  
  
  
  Кивнуть ҡыҙы. 'Эйе. Урам уртаһында, киреһенсә абс. Унда, ул менән эсеп китә. Ул ... ярай, һеҙ беләһеңме, ул, ризалығы, хәйер, мин түгел, кешенең эгоһын оҡшай. Шулай, беҙ эсерҙе, һәм тиҙҙән ул билдәле булыу, тип теләне ул. минең менән бара алмаҫ. Йәғни ғәҙәти булмаған ысул. Мин дә ышанмайым, - тип эму ҡыҙҙар оҡшай, һәм ул бик ныҡ иҫерек булған. Әммә бер ни тиклем ваҡыттан һуң уға тәҡдим яһаған, һәм уның буйынса выбегать һәм абаларға кереште. Мин уны ҡулынан тотоп өсөн һәм мин барҙыҡ. Ә һуңынан ул был сделала. Аҙаҡ уны ташлап китә һәм канау мин түккән.
  
  
  
  Бүлмә бәләкәй һәм зашагать буйынса ғилми-нәшриәт баҫа.
  
  
  
  Һәм ул тағы эсеп закуривать Пэм бирә. Ирина молчанов ултырғанда уны, һул ҡулы подпирать осло эйәк, әнисә үҙ стакан.
  
  
  
  Киллмастер тап ышанам. Эй тәрән ул, һис ышанмай. Шулай ҙа ҡайһы берҙә була. Был аҡыллы кеше файҙаланыр ине.
  
  
  
  - Был кеше исеменән Вернер? Вернер Зат?
  
  
  
  'Мин дә беләм. Назваться уның ниндәй исем булды, әммә ул мине онотмаған. Әммә был оло мәғәнәгә эйә булһа ла, тап шулай ». Ылыҡтырылған. Вернер үҙенең ысын исеме тип аталған һай-һай - эго исеменән вернер әгәр ысын булһа .
  
  
  
  Пэм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. - 'Улар нисек күренә?'
  
  
  
  Бик дөрөҫ һүрәтләй уны: тәпәш, йыуан, илле йыл. Улар һөйләргә по-английский немец акцент менән. Броско кейеп һиҙелә.
  
  
  
  Ника беребеҙҙе борсой. Вернер сутенер булған, һәм бездельник salaud, әммә уның глупец водород булған. Әгәр уның иҫәр булыр ине, моғайын. пятьдесять ул тиклем түгел ине.
  
  
  
  Оло ҡыҙы үҙ ҡулына алыу өсөн ғилми-нәшриәт эйәк. Миләүшә күҙҙәрен күтәреп, уның йөҙө ҡарая һәм был үҙе ҙур уның. Бөрө һәм уның мөмкинлектәрен үҙ күҙҙәренә үҙе һыуыныр. Ул һиҙә, уны нисек ҡалтырай. Яҡшы. Улар ҡунаҡхана, уның ни өсөн ҡурҡа.
  
  
  
  Был мөһим », - тине ул. «Кеше булараҡ, һеҙ ошо хаҡта белә? Кем ул шулай, ул ҡыҙы менән эшләргә, уларҙың барлыҡ илдәргә сығарыла? Быны һиңә кем әйтте?'
  
  
  
  «Nen ҡыҙы тураһында бик күп беләм.
  
  
  
  Уны өс йәки ике кистә мин булырмын ары китте. Охота уның өлөшөнә килә, һәм ҡыҙ уның менән танышыу. Әлбиттә, ҡайһы бер уның менән барыбер китеп, - тик улар ҡайталар алмай. '
  
  
  
  Был етерлек булмаясаҡ. Сердито покачать ғилми-нәшриәт башы. Мөмкин, тел, йәки уны ҡапҡан прима була.
  
  
  
  "Был ҡыҙы хаҡында уны нисек беләһең?"
  
  
  
  Пожимать яурынына Пэм. «Мин уйлайым, сөнки уларҙың ҡайһы берҙәре уның менән китте. Улар, әлбиттә, белмәй. Әммә мин уларға ышанмайым. Күрәһең, улар хат йәки открытка эго. Бәлки, был нәмә булды?
  
  
  
  Киллмастер кивнуть. 'Бәлки. Наверно.' Эму внутренне тура көлә. Сөнки был ябай булды. Вернер Паулюс яңылышмай. Йәки тағы кемдер. Ҡыҙ, кис ҡунаҡханаға тирәләй выскальзывать менән шөғөлләнеп, автобус хат һалған өсөн, йә чаевой биреү, контрабанда өсөн хат алып булмаҫ. Бик ябай. Матур эшләй, әммә Паулюс хәҙер епкә Вернер тигәнде аңлата был. Ника тора, ҡыҙы әнисә менән, һәм уйлайым, кешенең эгоһын ҡыҙ һәм яңынан ҡотом белдерҙе.
  
  
  
  «Яҡшы, Пэм», - тине ахырҙа ғилми-нәшриәт. «Беҙ эшкә тотона тейеш. Һин нисек уйлайһың, был кеше ҡабат таба алмаҫ?
  
  
  
  Пэм тирбәлә. - Уйлап ала ..., йөрөй өлөшө буйынса pad. Был "Һуҡыр хәйерсе" булыр Ист-Энд. Pad ирешелде.
  
  
  
  Вернер, булырға тейеш, аңларға, башҡаса эму охота тип шатлана. Ул үҙ һунар биләмәһе үҙгәртергә.
  
  
  
  "Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, һеҙҙең менән бара ине ул, әгәр ҙә һеҙ эго табырға?" - ник һорайһың.
  
  
  
  'Мин дә беләм. Шулай уҡ һеҙ әйткән ул, - мин уйлайым, уның ысынбарлыҡҡа оҡшаған малай була ».
  
  
  
  Һәр ырыу нежно ҡыҫыу ғилми-нәшриәт түңәрәк уның. «Бәлки, ул һинең менән барырбыҙ,-тип тәҡдим әгәр ул һинһеҙ ҙә алдырабыҙ», - уның яҡындары.
  
  
  
  'Мин ни эшләйем!' - жестокое тине ул. «Отвратительное ул, йыуан йәнлек, һәм беҙ уның өсөн мөмкинлектәр булыр тип мин ҡабат миңә ҡағыла».
  
  
  
  «Теймә һин уға түгел», - тине Киллмастер. «Осраҡтары аҙ түгел. Һин вәғәҙә, Пэм. Ләкин һеҙҙе үҙе биргәне бүлмә эго тейеш була. Бында йөрөгәндә ул, сөнки районда яраҡлы. Был бүлмә лә эшләргә кәрәк һеҙгә. Эго әйҙә киттек! Хәҙер инде. Был кисәлә! Тура трахаться һин түгел, һин нисек был яһай, әммә быны. Һин быны эшләргә тейеш!
  
  
  
  Уның ҡарауы Пэм удивленно. 'Ни? Бында һин уның менән был тиклем һәм һин ниндәй эштәр?
  
  
  
  Бына ул ниндәй булырға тейеш,-тип әйтә. «Мин был кеше рәшәткә артында күрергә теләйбеҙ», - тине ул тантанала. 'Оҙаҡҡа. Күптән эҙләгән уны эго. Күберәк мин һеҙгә әйтә алмайым. Бынан тыш, һеҙҙең өсөн насар булыр ине, әгәр һеҙ күберәк белә ине. Мин һиңә ышанырға тейеш, Пэм. Быны һеҙҙе?' Был етерлек булмаясаҡ. Уйлап булһын, тип, уның әллә ниндәй копт - бәлки, Интерпол аша. Был эго миссия ла ҡурҡыныс аҫтына ҡуя.
  
  
  
  Ниһәйәт, уға әйтә: «Яҡшы. Быны уның. Мин белмәйем , ни өсөн Ҡатнаша Коннор - әгәр һеҙ был исемдәр - тик нишләп мин һеҙгә ышанам. Мин ышанам, һин нимәгә һәләтле ҡыҙ ала.
  
  
  
  «Ысынлап та», - тине ул, тағы ла уны целуя девушек. Ул ҡыҫылып, уны был юлы. Үҙе ғәжәпләнеүселәр, уның төшкән тоҙло тәмен тойоп, уны екте. «Мин йылмаям, - тине ул, - шулай тип мин ҡаршы түгел, һин нисек, дөрөҫ юлдан бара алмай».
  
  
  
  Һаҡ булығыҙ ғилми-нәшриәт уны күтәреү. - «Һеҙ ҙә яңылышмабыҙ», - тине ул. «Һәр хәлдә, әлегә юҡ. Һәм, мөмкин булһа, һәм уңышы килә башланы әле. Яҡшы, эшкә тотона.
  
  
  
  
  
  Уның бүлмәһендә булды убогий пултень пэм-Мьюз. Нах һәм ғилми-нәшриәт комплексы хәлдән ҡото алынып, тип уның янына килде. Коридорҙар буйлап кисеү алыҫ булманы, тик соланда була. Бөтә был, тип эму кәрәк буласаҡ.
  
  
  
  Унан ҡыҙының һуңғы инструкция бирә. - Эго йөҙөнән ҡарай, әммә артыҡ ныҡ түгел. Уның, тел булмаһа, уның навеселе, әммә отключка түгел. Мәжбүр итә, уны эго тейеш әйткән, аңлайһыңмы? Күңеленә, бер кем дә һеҙҙең өсөн тип бара. Был бик мөһим!!! Әгәр ул һәм һеҙҙең менән инә, күңеленең, һеҙ дверь заперта. Шулай эшләп, estestvenno өсөн өсөн был күренә ».
  
  
  
  Ул кивнуть. - "Estestvenno өсөн шул булыр ине. Дверь заперта мин һәр ваҡыт, ҡасан ир-аттар менән бергә бында килгән ».
  
  
  
  'Яҡшы.' Эй ғилми-нәшриәт бер ни тиклем аҡса бирелә, әммә бик күп түгел. Вернер ине, әгәр уның аҡсаһы менән өйөмдәре күреп, шик барлыҡҡа килә ине уның. Ул шулай уҡ хәйләкәр, йылан кеүек.
  
  
  
  Отрепетировать унан тыш, такси булып юлға тип уның һөйләүе буйынса: эй, йылмая түгел, лондон, нах алырға аҡсаһы булмаған, һөйләмдәрҙе һәм уны эго обдумывать. Ихтимал, был осраҡлы Вернер эткә, әгәр иҫерек булып, уның бигерәк аҙ.
  
  
  
  Көнөнә тиклем уның ғилми-нәшриәт комплексы үткәрелә. Ул уны ҡаты похлопать ee задница. Улар һорай. - «Һеҙ яҡшы эшләргә тейеш. Һин нисек уйлайһың, һин үтәй?
  
  
  
  Эму йылмая ул. Беренсе булып был ихлас йылмайҙы, уны күргән бөтә кеше өсөн ул кисә. «Уйлайым да», - ти ул. «Барыһы ла мин эшләнем, тип, минең көстәрем. Ләкин, әгәр мин таба алмай эго?
  
  
  
  Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт комплексы, туҡыма натягиваться эго камзол. «Беҙ ҡарарға тейешбеҙ, шул саҡта был икенсе мәртәбә. Тик мин тоям, ни бар беҙгә йылмайыр ». Был дөрөҫ була. Улар, ғәҙәттә, яҙылмаһа ла, уны хисе көслө булды, әммә хәҙер, был яғына уны уңышы. Йәғни, был төндә уның был ҡыҙ ҡаршы үҙенсәлекле үҙенсәлекле, яҡшы предзнаменование тойола.
  
  
  
  Йыйылып киткән, һыуҙа тағы бер ҡат бороп Пэм Нику. Миләүшә күҙҙәрен тағы ла ҙур шик барлыҡҡа килә. - «Правда полиция һин? Эго ҡулға алырға йыйына? Әлбиттә ......йәки юҡ?
  
  
  
  Иоанновна ул, тип, уның тағы ла һорау бирҙе. Ул бик аҡыллы була, был яһай өсөн түгел. Эй ябай мәғлүмәт биреү эму киҫәктәр һәм тура солгать шулай булғас, уны ҡәнәғәтләндереү өсөн.
  
  
  
  «Эйе, ул, ысынлап буйынса полиция». Ҡайһы бер мәғәнәлә, әлбиттә, был дөрөҫ була. Ee ул эткә. - «Хәҙер үк барып. Өҫтөндә баш вата ҡалһа, мин бирермен ».
  
  
  
  Ҡасан Пэм китә, уны тиҙ арала бүлмәһендә тикшерелде. Бындай нәмә. Жалкий булды был тамаша. Ҡәҙимге тупаҫ неряшливость Охота бүлмәне ҡуртымға алған. Юлда такси эму тине ул, был аҙнала шунда йәшәй. Шәп булыр өсөн икән был, тип, уны рәүешендә була. Ошондай ябай учреждение түгел, ҡыҙ эҙләргә булыр ине, тип Пэм, полиция проститутки лондон һәм лицензия биреү.
  
  
  
  Ул карауат тоноҡ тикшереү һәм сил н баҡыры «Люгер». Шкаф аҫып эшләпә һәм уның плащтар, курткалар эске яҡтан тикшерергә һәм төшөрөү механизмы пружина замшевый ҡа уң ҡулы. Ҡулына ручка менән скользнуть эго Стилет булып, ғәмәлгә әҙер. Мускулдары көсөргәнешле өсөн, был стеналар ҡап-ҡаршы Киллмастер бысаҡ ташлағандар. Проткнуть квадрат ҡағыҙ киҫәге уның көрән, скотч шунда нығытыла.
  
  
  
  Клочок выдать стилет ҡағыҙҙары һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Был фотоһүрәт королева, тирә-журнал ҡоҫтора. Ул усмехаться. Инглиздәр был! Монархия үҙ традицияларын яратып һәм улар.
  
  
  
  Пэм аша ике сәғәттән кире ҡайтты. Сабыр көтә ғилми-нәшриәт комплексы, тимер сдерживаться көсөргәнеш эго иланы. Ҡысҡырып көлөү-ваҡыты менән уның иҫерек стук буйынса юғары каблук һәм коридорҙан ишетеп. Булькать холда ваҡыты менән бәҙрәф, һыу сығарыу һәм, ниһайәт, стонать.
  
  
  
  Ул бәҙрәфтәр торғас, ҡараңғы бүлмәлә булып ҡала, уның күҙҙәре менән бәләкәй һәм ярыҡтарҙан бер көнө лә, ҡасан ишетеп, Пэм һарайын асыу асҡыс кеүек. Хем уның менән булған һөйләшеү. Пробормотать тип ирҙәр тауышы-баҫым көслө була. Ҡараңғыла ник йылмая. Ловушке сабата. Вернер Паулюс уны таба. Эй ғилми-нәшриәт биреп, бик тапҡыр итеп алыр өсөн, дверь заперта, выскочить был тәү сиратта тирә-бәҙрәф. Ир-егет бүлмә уртаһы, төҙөк Пэм задница ҡарап, молчанов йәйелгән. Эске кеҫәһе йоҡа булғандарға пешие Эго метнуться уң ҡулы. Револьвер Эго туҡтамаҫҡа булып, ҡасан тотоп ғилми-нәшриәт эго - безжалостно донъяла иң таһыл!
  
  
  
  Эго түбәнерәк булған ир-аттар өсөн, bump киллмастер асыҡтан-асыҡ, ул. как будто үбә йыйылды. Эго уң ҡулы, аждаһа кеүек, ир-аттарҙың аҫтына хлопнуть подмышка һул, һул ҡулың уң ҡулын саҡ ҡына түбәнерәк тоторға өсөн элек локоть потянуло һәм эго. Эго уң ҡулы, хәҙер ощупывать эго арҡылы, запястье тотоу өсөн элек уң эго потянуло һәм, йәнә һәм йәнә бөкләп эго. Ир-аттың уң ҡулында ныҡлы тота һәм ғилми-нәшриәт өсөн ценымногие көслө була. Уға мөрәжәғәт менән безжалостно. Выскочить беркеткес менән бәреп яурындары тирәләй. Взреветь ир ҡот осҡос. Башын ныҡ бәргән уны эго ғилми-нәшриәт комплексы, эгон өсөн замолчать мәжбүр. Һуңынан оят көслө ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет түбәнгә.
  
  
  
  Ҡыҙ иҙәнгә ташлап эго күҙәтә һәм ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә ул револьвер ала ир-ат, үҙе бәләкәй һәм сунь браунинг минут эго. Нах дауам итә, уның ҡарауы, тиҙ Вернер обыскивать. Ул ултырып, көнө ҡыҫыла, киңәйә күҙҙәрем менән миләүшә уны ҡурҡыу, һыу ҡыҫылһа, уны кеше ҡулы. Ул ышанам ни, ул да түгел, туҡта! Вернер Паулюс аң була. Башҡа уның ҡоралы юҡ ине. Ҡыҙ ғилми-нәшриәт комплексы яҡынлаша. Попятиться ул, бөтә тәне ҡалтырап. Хлопнуть буйынса асыҡ ладони ласково ул кеше ул, ҡосаҡлап һәм һуңынан ҡарағас, күҙ менән түгел вернер төшөрөү өсөн.
  
  
  
  Әлбиттә, уның ҡолағы эй һөйләне. - "Бара, Пэм тыныслан.
  
  
  
  Был думвй түгел. Һеҙ белмәгән, барыһы тигеҙ һеҙ, ир-аттар менән шулай булыр тип. Һәм ул, беләм, ҡәҙерле, аңлай ул. Был шок. Һеҙ ҙә көс ҡулланырға күнеккәнбеҙ. Әммә һин үҙең килергә тейеш. Бөгөн беҙгә тағы күп дельта ».
  
  
  
  Взад һәм ул уны алға потрясти. - "Һин хәҙер тәртип?" Мартин эму, яурынына кивнуть Памела. - «Мин... мин шулай тип иҫәпләй. М.-әммә мин уны бер ҡасан да бындай нәмәләрҙе күреп, башҡа фильмдарым кеүек. Был ...'
  
  
  
  Һалҡын йылмайып ғилми-нәшриәт комплексы була. "Был фильм бик оҡшаны, шулай түгел икән?"
  
  
  
  Нах уны тиҙ ҡотола. Был фунт уның илле эй, Кенсингтон һәм фатирына үҙ асҡысы.
  
  
  
  «Көтөгөз һәм мин шунда барырмын», - бойора ул, эй. «Асыҡ ишектәр түгел, хатта яуап юҡ, әлегә ишетеп түгел, сөнки уның кеүек тауыш свистнуть». Улар боронғо халыҡ медицинаһынан бер нисә француз йыры насвистывать тихонько нотт. 'Аңланыңмы?'
  
  
  
  Пэм кивнуть. Ул һаман да сарыф ителә. Бер бүлмәне уның ҡулы күрһәтә. «Бында булғанығыҙ бармы ни ҙә ғәжәпләнергә? Сувенир тип бармы? Әгәр эйе, ih үҙе менән ала. Һеҙ бында ҡайта алмай ».
  
  
  
  'Минең шведтар?'
  
  
  
  «Ҡалдырған ул бында. Һеҙ яңы һатыу. Иң яҡшы? Ә хәҙер бара.
  
  
  
  Һәм уны тикшереү, уның коридорға сығарған. Проговориться mimmo ул уны ҡасан, ул похлопать буйынса задница һәм ул әйткән: «йоҡларға ята һәм, ҡәҙерле. Бәлки, һуңыраҡ инде.
  
  
  
  Пэм аң-белемдән башҡа кешегә тағы иҙәнгә ҡарап ята. Ника мәсьәлә ee формаһы ирен күреп. Әммә уның промолчать сыҡты һәм, тирә-холл, нажмите каблук. Крикнуть уның яурыны аша: «Сәләм!» Хәҙер уның походка бар нәмә яңы, был-бик күркәм икән. АХ был агент борсоған, әммә был эму оҡшай. Пэм башланы асылдарын аңлай барам.
  
  
  
  Дверь заперта бүлмә киллмастер ҡасан ҡайта һәм, уның тәртибен ҡырҡа үҙгәрҙе. Ҡара уны, үҙем табышып, хәҙер ул күҙҙән стонать тихонько эксперттар менән шөғөлләнә башлағас, кешеләр ҙә тап беләһеңме, ни эшләй.
  
  
  
  Вернер пошевелиться, ул наклоняется ғилми-нәшриәт уның өҫтөндә. Хлопнуть рукой за ухо ғилми-нәшриәт эго әлбиттә. Ул тағы ла тел, уның аңына килде. Һәм уны эго күтәрә һуғып ташлап, ир-аттарға ауыр булды. Һуңынан уны тулыһынса уның раздевать, бөтә кейемен ташлап бер өйөмдәре, башҡа шәхси әйберҙәрен уның. Вернер шул бер психик тирәләй булған, һәм ул подтяжка йөрөй, һәм билбау, һәм был Нику тура килә. Вернер уның арҡаһынан н сабыла, ү ҡулдарын һәм аяҡтарын бәйләне һәм башығыҙҙы ҡулығыҙ һыу өҫтөндәге сыбыҡҡа бер буйынса латук кеше. Ул аяҡтары ҡайыш ҡулланыу өсөн. Вернер туалет өҫтәле һәм ғилми-нәшриәт шәхси әйберҙәре менән ih пэм ҡарарға килде. Был уның ҡасан эшләй башланы, уның фотоһы мөйөштәренән көҙгөлә күргән. Һәм уның тағы бер күреү менән ҡыҙға ир-егеттәренең эш кейеме пэм. Иҫке фермаларҙы таштан йорт артҡы планда тора. Пэм ла йылмая. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ғилми-нәшриәт уйлап, һуңынан минутта уҡ фотоһүрәттәр һалырға. Бәлки, ул күп нәмә тураһында Пэм прояснять.
  
  
  
  Вернер үҙе менән омела әйберҙәрҙе ябай кеше булған, күп сәйәхәт иткән. Ҡайһы бер киң таралған Плюс ҡарамаҫтан, мәҫәлән, йәш кеше фотоһүрәттәр һы гей. Присвистывать нигы пожимать тынлыҡ һәм яурын. Мөғжизә булып, һин уларҙы. Әйтерһең Пэм был хоҡуғы булған кешеләр.
  
  
  
  Аҡса күп булған. Банкноталар һәм бер нисә йөҙ фунтовый пятифунтовый тиерлек. Был паспорт ике кеше: береһе Паулюс исеменән Вернер, Ханс Бенц исемдәр башҡа килер. Ике виза күп булды. Халыҡ-ара хоҡуҡты һәм уның өлгөһөндә бер нисә водитель билет таба. Башҡа бер ни кәрәк түгел, бар тирә-яҡ эму, башҡа аҡса. Ih ғилми-нәшриәт минутҡа һалалар. Пэм Эму кейем һатыу өсөн кәрәк булған, һәм ул шатланып, вернер был нимә өсөн түләй.
  
  
  
  Йыуыныу өсөн барыһы ҡалдырған ғилми-нәшриәт өҫтәл, карауат һәм кире ҡайтты. Кисә килә башлаған ваҡыт. Кереткәнсе башлай, һәм уның тирәләй үҙе бер үксәле туфли кейеп отвинчивать досталь, бәләкәй генә ҡағыҙ сығарып булмай. Омела һәм уның күләме ҙур булыуы менән почта маркаһы AX символы. - Балта. Был берҙән-бер документ булып, ул уны үҙе менән булған. Уның уйлауынса, был етерлек булмаясаҡ.
  
  
  
  Ултырғыс ташлай һәм куртканы төшөрмәй ул уны. Уны һырып ҙар яңы кобура на спине - ирекле ҡулына ҡорал тоторға тырыша Вернер ала, - үҙемдең һәм сунь стилет ладони.
  
  
  
  Ике-өс минут Паулюс менән яңы Вернер просыпается ауырта. Эго сусҡа күҙен асып, ҡот осҡос лезвие менән ҡарай һәм уның көсәйә осло, артерияһы пронзать одного эго. - «Сәләм, - тине ғилми-нәшриәт. "Һеҙ чувствуй үҙен яҡшы ни?"
  
  
  
  Вернер застонать. «Эскән - һыу бирегеҙ! Рәхим итегеҙ!'
  
  
  
  «Һыу булыр, әлегә беҙ һөйләшә. Һәм һеҙ әйт по-английский! 'Ткнуть стилет ғилми-нәшриәт эго.
  
  
  
  - Ах, Готт Либер, стоп! Һин кем? Мин һиңә нимә теләйһең?'
  
  
  
  «Миңә һорауҙар бирә. Тик башта һин теләгән ул, тип,-тип күрһәтә, Иҙән. Иғтибар менән ҡарағыҙ.' Ир-аттарҙан иң бәләкәй балта тотоуҙы күҙ алдында асыҡтан-асыҡ ғилми-нәшриәт сығара.
  
  
  
  Вернер кеше, инде ҡыҙыл, йәшел булып китте хәҙер. Простонать һәм уның күҙен йомоп: «Майн Готт. Америка Мордклуб! »
  
  
  
  Ауыҙ скривиться усмешка ғилми-нәшриәт һалҡын. «Фантастик бөтөнләй, иҙәндән. Америка клуб юҡ. Ауыр хәлдә ҡалған һәм һинең, минең башҡа. Тик, бәлки, булмағас, тағы ла һиңә сығыр инем. Һәм, мин нисек инде әйтеп - һөйләп по-английский! 'Дюйм втыкать булып, уны ир-ат кәүҙәһен стилет.
  
  
  
  Вернер шым ғына туҡта. - 'Юҡ, юҡ! Битте - рәхим! Боль мин күберәк эшләү түгел. Һин нимә теләйһең?'
  
  
  
  «Мәғлүмәт», - ти ғилми-нәшриәт. «Правдивая һәм». Вернер тихонько простонать. - «Тик мин бер нәмә лә белмәй. Беҙ уның тураһында нимә беләһең - мин ябай ярлы, ябай немец бизнесмены ».
  
  
  
  Карауат изножие ғилми-нәшриәт комплексы яҡынлаша. Улар ир-егеттәрҙең аяҡ аҫтына бармағы осонда ҙур аяҡлы стилет просовывать. - «Насар немец сутенер рекрутер һин һәм ябайһың! Һеҙ бында ҡатын-ҡыҙҙың урыны һәм башҡа төрлө урынға йыйырға һәм фәхешхана ih. Ләкин һин һәр ваҡыт ҡабат булһа будапешт ҡалаһында. Улар тел белмәй, тип, һеҙ, ҡатын-ҡыҙ менән эшләүегеҙ был, һеҙ ҡасан уларҙың будапешт, ih ала кем, ҡайҙа һәм нисек ».
  
  
  
  Адепт Киллмастер буйынса уҡыған кеше булараҡ, үҙ эше буйынса иң яҡшы ҡалаларҙың береһе. Кире осраҡта ул кеше һүҙен үткәреп алырға ине вернер мимолетное аҙап, аңлатма, шунда уҡ улар өсөн аңлатма кәрәк, унда ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанам уның ҡайһы бер еңеллек кисерә. «Кеүек башҡа мәсьәләләр Вернер көтә», - ник уйлап.
  
  
  
  Вернер рыхлый хәҙер буш кеше булһа ла, сусҡа промелькнуть эго ҡурҡыу күҙен, ник белмәйһең һәм, бер нәмә ысҡындырҙы. Нимә ярай, нимә ярамай поделать менән булған был. Ул алға барырға тейеш була. Стилет ногти просовывать аҫтында осонда уның - бик саҡ-саҡ.
  
  
  
  О! Был, тип туҡтау юҡ! Уға һөйләп барырмын. Иң яҡшы? Шул саҡта мин үлтерҙе һине?
  
  
  
  'Үлтерҙе һине? Әлбиттә, юҡ, Иҙәндә. Был бөтөнләй юҡ итергә ниәтләй. Ә хәҙер иғтибар менән тыңлап, Паулюс, сөнки мин һине яратам һәм һоҡланып һинең, уның, һөйләй, китеп барған кеүек. Әлбиттә, тын да сығармай. Шунан тыш, беҙ поболтать булараҡ, миңә бер нисә ир-егет ярҙамға килгән. Америкала уларҙы йәшерен камераға ултыртырға алып ҡала һәм бөтә йыйылған англия ax икән. Заботиться тураһында һин яҡшы булһаң, һин булғанға тыныс йәшәй алмай һәм цифрлы камералар, беҙ әлегә мәғлүмәттәр тикшерелә, мин йыйынам һиңә улар бирә. Әгәр һеҙ яуап дөрөҫ булһа, тиҙҙән был хатты һеҙгә ебәрҙе. Әгәр булһа, нимә һин джен һәм, хатта, әгәр был бары тик ялған ваҡ. Ярай белмәй һиңә. Епкә һин шул?' Нигы стилет ныҡ баҫып саҡ. - Туҡта Вернер. - 'Тип әйтер уны! Һин уны барыбер һөйләмәйем ».
  
  
  
  «Быны мин белмәйем, иҫке дуҫ, - тине ғилми-нәшриәт Карте. Вернер паулюс һөйләй башланы, һүҙ ағымы көслө сыға.
  
  
  
  «Ә хәҙер инде тағы бер тапҡыр», - тине ахырҙа ғилми-нәшриәт. «Ҡайҙа алып бараһығыҙ, һеҙ ҡыҙҙар, һеҙ ҡасан уларҙың будапешт ҡалаларын алыуҙа?»
  
  
  
  - Отель «Ир Венгрия», - ҡабатлай, тиҙ Вернер. Бәләкәй ҡунаҡханалар, арзаныраҡ. Шунда йәшәнем, бик күп яҙыусылар ».
  
  
  
  'Ә аҙаҡ?'
  
  
  
  Шунан китә һәм аҡса ала. Был беркасан ла күрмәнек уны ҡыҙҙар күберәк ».
  
  
  
  "Ни улар менән?"
  
  
  
  «Мин белмәнем, ... либер auauau Готт!»
  
  
  
  «Тағы ла бер ялған, һәм мин һинән ҡырҡып аяҡлы», - тоң ғилми-нәшриәт комплексы боҙ динһеҙ. - "Ты яҡшы беләләр, улар менән ни булыр, ҡәбәхәттәр. Будапешт ситтә порнофильм ih студияһын төҙөү өсөн ҡулланыла ».
  
  
  
  Майн Готт - һине бөтәһе лә белә! Был кеше AX - волшебник ».
  
  
  
  «Эйе, беҙ. Ә был студияһы ҡайҙа?
  
  
  
  Мин дә беләм... - тип ҡысҡырҙы ул булькать сдавленный сығара. 'Стоп! Улар, әлбиттә, белмәй. Мин килгәнгә тиклем генә ишетеп, уның Бу-тип, йылға аръяғынан. Бөтә был, тип, мин белә - ант!
  
  
  
  Киллмастер стилет йыйып алынған. Аңлап уны, - тип Вернер, моғайын, студияға ҡайҙалығын аныҡ белмәй.
  
  
  
  «Кем өсөн түләү һеҙ ҡыҙҙар, һеҙгә Будапешт ҡасан килә?» - ник һорайһың.
  
  
  
  Ир-буйынса исемендәге Кояка, Кояка Белл. Беҙ унда осрашып-икенсе урын да - ваҡыттарҙа ҡунаҡханала булһаҡ, ә һуңынан ул юҡҡа сыға һәм үҙ аҡса ала ».
  
  
  
  "Ҡыҙҙар өсөн яңы партия заерова?"
  
  
  
  «Яаволя - эйе. Аңлайым, был бизнесҡа ғына.
  
  
  
  Цинично ғилми-нәшриәт рассмеяться. 'Эйе, ул уны күрмәй. Шулай уны күреп, һиңә ҡыҙҙар оҡшай. Ә ниңә һеҙ бында килдең бөгөн кис?
  
  
  
  Вернер мясистый поникать кеше. Ҡалын ирендәрен задрожать Эго. - Мин... мин аҡылдан! Бында тик мин бармайым, сөнки минең өсөн ҡыҙымды вәғәҙә итәм,-тип ғәжәпләнеп. Шулай уҡ ризалаштым һәм ул тура барып, бөтә кәрәкле әҙерләү һәм эшләргә кәрәк буласаҡ ».
  
  
  
  Ваҡиға яҡшы эштәр Пэм. Ника риза була. Тик был бысраҡ эштәр өсөн ниндәй нах була. Бәлки, алмаясак уның кеүек-ул да булһа отблагодарить.
  
  
  
  «Был мәсьәләне беҙ башҡа яһаны, - ти ул хәҙер. - Лондонда ҡыҙы булған. Әммә мин беләм, һеҙ башҡа төркөмдә урын урынлаштырылған. Тимәк, ҡыҙ ғына түгел, һинең менән бәйле, лондонда улар табырға мөмкин. Ә ҡалғандары ҡайҙа?
  
  
  
  Вернер Паулюс шул тиклем алыҫ булһа, ҡайта алмай тип. Банк Эго гениаль кеше тулы рәүештә, майлы һәм эго rta слюни буйынса аға. Ул дымлы ирендәр облизывать. «Көтөп алғас гибралтар улар. Танжер буйынса уларға килгәс, мин унда тағы ih яллар өсөн ».
  
  
  
  "Гибралтар улар бында туҡтап ҡалдың?"
  
  
  
  «Ватан "Рок-быҙаулау"».
  
  
  
  'О! Ярай инде, барығыҙ! Ул ант итә , был дөрөҫ. Икәнен күрҙе, шулай булырға тейеш. Шикарно В Rock Hotel һәм бик ҡиммәт, ләкин, күреү ли, беҙ яҡшы тәьҫорат тыуҙырырға тейеш. Инглиздәр бик дөрөҫ, бик подозрительный ». Ника уйларға мөмкин, тип ҡыҙҙарҙы ла үҙенең партияһының урынлаштырыу Вернер-Линеа, арзаныраҡ ҡунаҡханамы булһа. Ләкин ул хәҙер, тигән һығымтаға килгән Вернер, бәлки, дөрөҫ әйтеү. Вернер ҡатмарлашыуы һәм һөнәре буйынса математика буйынса түгел, кәрәк буласаҡ, уларҙан ҡасыу мөмкин булыр ине, ә бик ҡәтғи испан полиция эшләй алмай.
  
  
  
  «Һин хәҙер был төркөм, көтөү, Гибралтар була?» - ник һорайһың. 'Да.'
  
  
  
  'Ih ни унда? Кемдәр улар?'
  
  
  
  «Бөтәһе алты. Был юлы барыһы ла шыма үтте. Оркестр ҡатын-ҡыҙ - дүрт йырсы - бейеүсе һәм ике. Бик йыш осрай - ҡыҙ Гарлем негр буйынса нью-Йорк. Двойняшка.' Хәҙерге был хәл ҡот осҡос тауыш ҡына тойола хеҙмәткәре вернер эштәре буйынса таратыу өсөн хатта ғорурлана. Ул иркен дауам итә: «Аңланым, ҡатын-ҡыҙҙар өсөн тимер шаршау барырға мәжбүр ҡара бик йыш осрай. Шунда улар төп иҫтәлекле урындары. Был игеҙәк Танжер була ».
  
  
  
  Киллмастер, яуыз кеше булған ул, ярһыған был хвастливый сутенер кисерә. Ул стилет баҫа. «Будапештта ih хаҡы буйынса иң яҡшы һатыусыһы», - тине ул. сухо. Сусҡа күҙе Вернер выпучиваться.
  
  
  
  Будапешт тураһында әйткәндәр. Нек Майкл Блэкстоун тураһында һеҙ беләһегеҙ? Ғилми-нәшриәт дауам итә. - "Уның ғына билдәле кинорежиссер, ул үҙе тирәләй америка күптән капиталистик илдән ҡыуа. Бер ваҡытта ла уның менән осрашыуы ул ». Моғайын, был дөрөҫ була. Подонок Блэкстоун возиться менән гепә түгел ине шул.
  
  
  
  "Һеҙ беләһегеҙме, был төшөрә тип ул порнофильм?"
  
  
  
  «Юҡ, был имеш-мимеш буйынса ғына билдәле булыуы уның».
  
  
  
  «Һин күп ҡыҙыҡлы ишетеүгә, йыуан salaud», - тине ғилми-нәшриәт менән ухмылка. «Һин һәм артыҡ ҡысҡырып ҡысҡыра. Һин әйткән ул, һин тип стонать мөмкин - сөнки мин был гуманлы, - әммә тағы ла бер крик шыуған, аяҡҡа бармағын ҡырҡып һәм һинән оло булып булмай ».
  
  
  
  Өҫтәл бысраҡ булып ул һыуҙы туалет йөҙөнән буйынса вернер графиня. Улар теләмәй, түбәнгә обморок ир-аттар өсөн. Глотнуть проблески надежды түҙемһеҙлек менән сусҡа үҙ күҙҙәре вернер һыу һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай.
  
  
  
  Эго эйәк буйлап ағын һыу. Хәҙер ҡурҡышынан күҙҙәрен Эго. «Был бөтә, зинһар? Мин һине башҡаса булыуы терезияны ыҙалата?
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ҡалдырып замешательство эго нигы була. Был психологияһын төплө булды. Шунда берәй Эму штопор түбәндәгесә бирелә.
  
  
  
  Вернер араһында тәмәке тоҡандыра һәм уның пулый засовывать мокрая уның ирендәре. Обнаженный потный ир-егет менән май, сусҡа оҡшай, скривиться. Ул яҡшылыҡтан башҡа ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай.
  
  
  
  Был эште, хәшәрәт, әммә ул тамамланған тиерлек.
  
  
  
  Киллмастер на мгновение извращенец һуға һәм уйлап китте. Улар алға китергә уйлай.
  
  
  
  Ниһайәт ҡайта ул карауат, кәштә ырғытылған тәмәке һәм уның вернер iso rta иҙән бысраҡ. Һуңынан ул небрежно һорайҙар: «исемең нисек ҡытайҙар, ул Kojak буйһонған Белл?»
  
  
  
  Вернер уставляться н удивленно Паулюс ғилми-нәшриәт комплексы, әйтерһең, ҡара шайтандар. Һуңынан ник күрәм, тип, күҙҙәрен свинячий эго хитрить башланы. Йәнә ир-ат йыйылып солгать. Ярайһы текә уның өсөн этәргес булды. Взад раскачивает күтәрелә башлай һәм алға стилет һәм ғилми-нәшриәт эго.
  
  
  
  «Ци Фан», - тине тиҙ Вернер. «Мин һанап, - тип ул шундағы миссия беркетелгән була».
  
  
  
  «Барыһы да яҡшы белә чертовски һине, salaud майлы», - тине ғилми-нәшриәт. Был бәхәсһеҙ. Ҡытай дипломатик миссия ағзаларын - фонтан, улар тирә-яҡ алтын ағыла.
  
  
  
  Вернер кивнуть мрачно. - «Яаволя - эйе, ул белә», - тине ул.
  
  
  
  'Һин быны ҡайҙан беләһең? Коджак бар эште һеҙҙең менән генә түгел, шулай бармы?
  
  
  
  «Мин ҡыҙыҡ булғанда, һеҙ быны аңламайһығыҙ. Бер көн кис, коджак менән һөйләшәләр, тәүҙә ул китте, унан һуң уны ң артынан эйәрҙе. Был ысын мәғәнәһендә спортсыларына ҡаршы ала һәм уны Фанга бергә китте ».
  
  
  
  «Һеҙ нисек белер, тип, исемең мәғәнәһендә спортсыларына эго Фанга? Ул тойола?
  
  
  
  Вернер жалкий усмехаться тырышып эшләй. «Ах, һеҙ, америка! Һеҙ һәр ваҡыт шаяртып. Әлбиттә, тойолмай уның. Белә инде уны, кем уның шулай. Будапешт уны яҡшы билдәле. Эго фотоһы гәзиттә баҫылған бер өлөшө ».
  
  
  
  Ах, үҙ агенттары әсирҙәрҙе ҡарай тупаҫ кеше түгел. Күрәһең, һин күп беләһең, Вернер, побегушки өсөн ғәҙәти малай булған. Һин ниндәй эш тағы? '
  
  
  
  Был юлы насип булды вернер аңлатма тотанаҡлыҡ кеше, ләкин күҙҙәре блеснуть эго. Ул әйтте: «уларға өҫтәмә аҡса миндә юҡ. Немец эшҡыуары уны ябай ярлы, ҡатын-ҡыҙ эше менән була. Һеҙ, американдар һәм инглиздәр лә - балалар. Бындай әйберләр һеҙ аңлай. Һеҙ уйлайһы, был бәйһеҙ. Бына! Ярлы ҡыҙы менән минең бөтә мин аслыҡтан вафат булған ».
  
  
  
  Ника бер нәмә лә әйтмәй. Ул бүлмә буйлап йөрөй, тәмәке тартыу траву. Вернер поволноваться биргән ҡунаҡханалар аҙ, ул, тәү сиратта еткәнсе ул был һуңғы актлы фарс.
  
  
  
  Вернер һорап мгновений аша: «мин һеҙҙең дуҫыбыҙ америкала булып килә ала?»
  
  
  
  «Эйе, - тине ғилми-нәшриәт. - 'Бик аҙ. Ләкин уны һеҙҙең тәҡдимгә тәүҙә ҡунаҡхана эшләй. Былар барыһы ла һеҙгә бәйле. Бының өсөн миңә бер нәмә лә аңлатмай. Хорошенько уйлап, Вернер! Барыһы оборудов уйлайым, һеҙ, моғайын, был хаҡта белә киностудияһы будапешт, труппаһы тураһында һеҙ ҡаршы, барыһы оборудов, был нимә менән бәйле, мин һеҙгә лә һөйләйем әле был хаҡта. Бәлки, һин бер нәмәне онотабыҙ. Әгәр һеҙҙең хаҡта нимә уйлай икән - ә был дөрөҫ булғандыр - был ҙур әһәмиәткә эйә булырға мөмкин, ҡасан һеҙ америкала булған. Словечко замолвить ул һеҙҙең өсөн. Өҫтәмә туҡланыу ала икән, ташламағыҙ. Ләкин арттан. Минең бында кеше аҙ булды.
  
  
  
  Вернер уйлайым. Ахырҙа ул шулай ти: «Был ни бары имеш-мимеш, һеҙ быны аңларға тейеш, әммә мин ишетеп, кеше, был фильм тороу өсөн, кешегә, ул. былар барыһы ла ойошторолған, - Мильяс Эрос был доктор». Ысын күңелдән тауыш толстяк абсурд. «Был, һеҙ һөйләгән кеүек, исеме лә оҡшаш, да? Әгәр был дөрөҫ, әлбиттә. Мин беләм дөрөҫ түгел.'
  
  
  
  Киллмастер уйлап, Вернер тип әйтә икән, ул дөрөҫ тип уйлаған. Америкала идеялары булған һәм ошо кешеләр үҙен гепә түгел, тәрәнгә барып хәүеф аҫтына ҡуя ине «привилегия» ялған мәғәнәһеҙ.
  
  
  
  "Доктор Эрос Миляс кем был?"
  
  
  
  Вернер ғилми-нәшриәт ревматизм, ғәжәпләндем. «Мин дә беләм», - тине йыуан сутенер. «Мин nen тураһында имеш-мимеш буйынса ғына белә, криминаль үткәне булған кеше менән шепот. Эго беркасан ла күрмәнек уны, кем белә, кем күргән эго. Был культураның исеме эго ваҡыт бар. Шунан ҡапыл тишина килә, тағы ла һөйләй башлар алдынан кеше. Һеҙ аңлайһығыҙмы, минең герр? Был ҡот осҡос Паулюс менән ҡотолоу тураһындағы фекер Вернер американдар еңеләйтә башланы.
  
  
  
  Графиня ғилми-нәшриәт менән һыу һуғыу өсөн киләләр. Шул мәлдә ир-егеттәр был иғтибар йүнәлтә, ваҡиғалар ҡасан бара эго тейеш була. Был үлем түгел, мәрхәмәтле булыр ине - был хәлдең булыуы мөмкин түгел булыу башҡа мәғлүмәт менән, - әммә уны ҡот осҡос кәметер ине, уже ә был - өҫтәмә ауырта.
  
  
  
  «Мин һеҙҙең турала бик аҙ эрос тип һөйләне, - тине математика буйынса ул, уны үлтерергә йыйына, - әммә мин күҙәтеп, тикшереп эго тейеш түгел. Ни ҙә булмаҫ әле?' Вернер түҙемһеҙлек эсеү һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Потечь буйынса rta һыу эго. «Мин белгән бер тап, - тине Вернер. «Ҡыҙҙар, һәм ул фотографировать фильм төшөргәндәр, һуңынан ҡытай һәм төньяҡ вьетнам өсөн һалдаттар ебәрҙек. Миңә был оҡшаманы - һәм был уңайһыҙлыҡтар ... '
  
  
  
  Хәҙер уның ниәтен аңланы агент АХ, туҡта тырыша. Ләкин булыр бик һуң. Горлов эго үҙ ҡулын ҡыҫыу ғилми-нәшриәт ҙур инде. Быны тиҙ һәм яҡшы N3 килә ине. Әммә был мөмкин түгел ине. Пристрелить эго алмауы арҡаһында тауыш, стилет сәнсеп алмай булмаҫ ҡан. Унда ҡан таптары ла измазываться куйып алалар. Ҡан һәм һәр ваҡыт булды .
  
  
  
  Вернер ерзать ҡасан туҡтар, ғилми-нәшриәт комплексы, әнисә лә уны бороп, яулыҡ вытирать тиҙ һәм ҡабул ителгән бөтә, тип, уның һыуын бүлмә булып ҡағылды. Дали һуңынан ул, тип ҡарарға мөмкин пэм ҡағыла. Был да ныҡ ярҙам итә ине, - күрәһең, ул нәмә ысҡындырмай - ул тик был барыбер эшләй. Кисеү, әлбиттә, унда булмай, әммә уның был ваҡытта янында була. Эму унан һорарға кәрәк, һәм ул айыҡ булған теркәлгән ли ли бармаҡтары етер распечатка нах исемен алмаштырған, ул Лондонға килә. Мартин Памела. Моғайын уға был исем оҡшай. Һәм, бәлки, ул бында ла ул баш тарта.
  
  
  
  Йәшниктәр уның обыскивать туалет өҫтәле. Яҙыуҙарын теләр ине. Уның исеме нимә менән nen була. Ул нисек бороп тапҡыр, уның ҡасан осенять фекер. Выругаться ул шым ғына. Һеҙ һәр нәмәне онотабыҙ. Кер йыуыу һыҙаты! Ворчать арҡаһында тотҡарланыр, сөнки эго ҡурҡыныс ине был көсәйтелгән полиция ҡул, киң салбар ташлап эшләү өсөн бөтә кәрәк-яраҡ әйберҙәр ебәрелә һәм уның тупаҫ һәм вернер пэм теләһә ниндәй тоҡтар, кейем, бүлмә менән шөғөлләнергә була. Эго генә булғас, йәнәһе, һәм күп. Чертовски подозрительна һәм уның сәйер күренә ине, ирҙәр ыштаны менән урам буйлап барһаң, тирә-яҡ сверток, поделать әммә уның менән бер ни алмаған ул.
  
  
  
  Ошо көндә уны тиҙ бүлмәһенә тағы бер тапҡыр ҡараш ташлағаныңда. Ул үҙ эшенән ҡәнәғәт ҡала. Ул күп нәмәне аңлаған, һәм бер аҙ күберәк белә. Һәм планы бар. Бынан тыш, унда бер нисә дельта шул кисәһе була.
  
  
  
  Обшарапывать карте тихонько ғилми-нәшриәт баҫҡысҡа төшкән. Лили Палтнуть хәҙер ямғыр-Мьюз, бормаланып боларып мощеный күмелгән. Сүп-сар була, ауған бак ел көсәйә. Епшек көн бесәй йүгереп килеп, мяукать, эзләй убежище от ҡойма.
  
  
  
  Палтень ишек янында туҡтай һәм ғилми-нәшриәт комплексында ҡара-тереть. Бер нисә кеше mimmo ашыҡманы уны, башын ташлап, фонарь яҡтыһында ih плащ тусклый гениаль булған. Охота был осраҡта аҙ түгел беҙҙең районда ла йәнле ине. Ике мөйөш аша табырға хәл, уны үҙ проблемаларын. Был мөйөш ҙур тимер контейнер тора. Таралған билдәләре: теләһә ниндәй ынтылыш шведтар хупланманы. Рәхмәт. Лондонда һәм хәйриә ойошмаһы. Һау-сәләмәт булған.
  
  
  
  «Эйе һәм һеҙ сәләмәт булырһығыҙ», - пробормотать Киллмастер, паулюс вернер мәрхүм проталкивать ыштан йырыҡ аша ылыҡтыра.
  
  
  
  Уны күреп, телефон-автомат һәм гер төйәк эҙләп. Тиҙ арала һәм ныҡлап һора шылтыратып, бригада келәтендә һәм бөгөн кис етһә Эму тура килә. Бик ҡыҫҡа ваҡыт эсендә һораны ул - был булып эшләй. Мин тура килә. Был миссия уның етәксеһе була. Ысынлап та, АХ эго генә абруй авторитет бөтә Тетеревятник уҙып була ине. Һәм, йәғни, Хоук белмәйем, зарар, зыян уның булыуы мөмкин түгел. Хоук үҙе шулай тип әйтә ине.
  
  
  
  Ҡасан ишетербеҙ ғилми-нәшриәт комплексы, ҡоролошо ҡоланы тәңкә кеүек булып, уны уйлап, фатир, ысынлап та ла, ли пэм була. Бәлки, һуңғы минуттарҙа запаниковать һәм уны ҡасып - илле фунт менән.
  
  
  
  Послышаться телефон тауыш килде, һәм идентификациялау өсөн ғилми-нәшриәт сленг ҡулланыла башлай, уға ышана, уны юҡҡа түгел. Әгәр ул барыбер китте, уның ҡурҡыныс булыуын, һәм, һәр хәлдә, уның нах өсөн ни эшләргә тейеш әле.
  
  
  
  
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Көн башлана, яңы, мөһабәт йорттарын ташлап китә башлаған киллмастер Хэмпстед-Хит. Бик ауыр булды был төн, хатта кеше тормош өсөн көстәрен эго. Был операция, уны уйлап, ҡара машиналарҙа ултырған водителдәр менән, моғайын, AX түләүселәргә яҡынса миллион доллар һәм америка үтмәй. Ника янған күҙҙәрен ышҡып, һәм йылмая. Ярай,, был ғына аҡса була.
  
  
  
  Әммә был уның өсөн бик күп миллион ала: самолет, хеҙмәттәшлек Скотланд-Полицей, МИ-5 һәм МИ-6 , Махсус идаралығы, Интерпол, властың Гибралтар - унда һис бер нәмә лә белмәй, сөнки улар булып втемную - полиция ресурстары ҙур плюс. AX һәм ЦРУ. Был законлы ғәмәл барыһы ла була, әммә бынан һуң китаптар һәм математика буйынса ах подотчетность кассаһында булырға тейеш.
  
  
  
  Һыу өҫтәп, был «ҡара» аҡсаға. Бөгөн инде Нигы ришүәт аҡса күп тотонола. Күпселек тағы түләргә кәрәк буласаҡ, әммә был вәғәҙә ителгән. Сик һаҡсылары бөгөн кис агент һәм покупай малоизвестный һатып була. Йәки тиҙҙән буласаҡ был.
  
  
  
  Ҡара машина эргәһендә төшөрөлгән мэрилебон эго-гиена, такси саҡырта һәм ғилми-нәшриәт. Кенсингтон фатир уның адресын бирәм. Уларға ышанығыҙ, сөнки унда ҡыҙ була. Хәҙер ул уны мохтаж. Профессиональ - һәм а мөмкин буласаҡ. Ҡасан да булһа уның тышына проститутки, проститутки Пэм түгел, әммә атай. Ул ғына башлана. Һорауға ул, ҡыҫҡа карьера өсөн күпме ләззәт алыу өсөн ҡыҙҙары үҙен ир-аттар нах тап була. Засмеяться, уның өҫтөндә модалы белдерҙе. Шулай була, тип Ҡарсыға әйтә алам хатта.
  
  
  
  Ҡарт уның был төндә эшләгән барыһы өсөн, бәлки, бик непонятный образы. Шәхси ниндәй ҙә бәйләнеше. Радиотелекс дүрт һүҙ:
  
  
  
  
  
  Алмаш ток blackstone вилла була.
  
  
  
  
  
  
  
  Ҡасан такси менән бер нисә кварталында совпадение тротуарҙа туҡтаған өсөн, йөрөр өсөн түләү ғилми-нәшриәт комплексы, уйлауымса, был ироничный булған, һөҙөмтәлә әгәр ниндәйҙер етди тотоп үлтереү өсөн Вернер эго. Был нөсхә юҡ ине. Бөтә был бушҡа аҡса сарыф ителә ине. Бөтә буйынса бер осраҡтарҙа, ҡасан оказывается хеҙмәттәшлек инглиздәр, юҡ булды.
  
  
  
  Әммә аҙ булһа була шанс. Вернер ята лаборатория Паулюс Паспорт хәҙер был Пустое. Паспорт һәр саҡ артыҡ итте. Ника усмехаться, фатир ҡасан бара. Скотлендярд буйынса балаларға ауырға тура килә. Вернер неопознанный ваҡытта ҡайһы бер мәйет ҡалған исемлегенә ih.
  
  
  
  Задумчиво ғилми-нәшриәт комплексы ингән йорт ҡапҡаһы. Бөгөн кис миллион доллар аҡса тотонола. Жужжание үткәргес, фликер компьютер, радиотулҡындар шипение. Ир-егет, тирә-яҡ сүп-сар йәки уларҙың уртаһында совокупление выдать йыйынтығы. Йәшерен дөрөҫ әйтә һәм ялған, йәки киреһенсә. Һәм барыһы ла, тип теләһә, бары тик пистолет менән Венгрия кеше алып бара ине.
  
  
  
  Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт комплексы, үҙ фатир баҫҡысҡа күтәрелде. Ул өмөтләнә, был сабата. Әгәр был сәпкә түгел, был-уның өсөн ҙур әһәмиәткә эйә булды. Һис бер нәмә лә шул мәғәнәгә эйә була.
  
  
  
  Пэм, булырға тейеш, эгон аҙымдар көтәләр. Ул саҡ француз йыры тәүге ноталарҙан насвистывать кеүек, ишек асылды. - «Ната! Күптән түгел һинең кеүек булһасы! Ул тулҡынлана башланы! '
  
  
  
  "Ҡурҡма һин түгелме?" - ҡоро менән һорағас, ул йылмайып, дивандан төшөрөргә пешие үҫһен һәм эшләпә яһау. Уны күреп, ул уның ҡарауы, һуңынан уны костюм.
  
  
  
  "Һеҙ ҡаршыһына!" - восклицать уның изумление. «Үткән төндә һин шпион кеүек күренә, ә хәҙер - тип джентльмены».
  
  
  
  'Рәхмәт. Бынан тыш, мин тырышам һәр саҡ буласаҡ ».
  
  
  
  "Башҡа осраҡта һеҙ туҡмаған кеше түгел?" Ул диванға ултырған һәм уға яҡынлашты. Эшләпә һәм уны үткәреү буйынса уны эго бармағын ала. Ул һәм уның эго накрываться елән кейеп, палатка кеүек, үҙ сиратында матур, нәҙек, кәүҙәһе бәләкәй. Уны күреп, помада сабы килтерелә һәм ул ҡылынған.
  
  
  
  Дивандан күтәрелде һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы яҡынлаша. Уны күргәс, тип, уны эго аҫтында шәрәм елән. Арҡа һәм бил похлопать өсөн уны тар буйынса уның ҡосаҡлап. «Мин эсеп ҡойған, Пэм. Һәм бында бара. Беҙ етди һөйләшергә кәрәк, һин һәм мин. Кире ҡайтып, уны һәм уның янына ауыл диван эму стакан һуҙҙы. Уның ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. - "Һеҙ үлтереп, уның, түгел икән?" - ул неуверенно һорай.
  
  
  
  Киллмастер был мәлде көтә. Хәҙер уны уйлап, был ваҡытҡа иң хәҙер беләм, күпме батырлыҡ нах була. Әгәр уның үҙен алып бара, был күп эй кәрәк.
  
  
  
  «Тура килгән», - тине ул. «Башҡа юл булған. Поделать алмай нәмә ул, мин ышанам ».
  
  
  
  Миләүшә дунайҙағы уның ҙур күҙҙәрен ҡараны. Бик булыр тире шыма һәм аҡ Ee. Уның сәстәре, һәм хәҙер зачесывать киптереп, һәм иҫ киткес ҡуйы булған. Ник уйлап, белмәгән кеше бармы, ул ҡасан-эй түләүҙән тыш, улар нимә алырға.
  
  
  
  Ниһәйәт, уға әйтә: «тимәк, мин шик юҡ итергә».
  
  
  
  Мрачно ғилми-нәшриәт кивнуть. «Техник әйтеп, д. Әммә был һеҙҙең өсөн күңелһеҙ мотлаҡ булырға тейеш тигәнде аңлата. Тәүҙә мин әйтәм, - һеҙҙең Памела Мартин ысын исеме?
  
  
  
  «Эйе Памела, ә Мартин - юҡ. Мин ундай түгел, ду. Минең ысын фамилияһы - Хаворт.
  
  
  
  "Ул һеҙгә ҡасан да булһа был илгә распечатка бармаҡ төшөрә?"
  
  
  
  'Эйе. Хәрби хеҙмәткә алына. Әммә мин һәм тыуҙырмаған ».
  
  
  
  Одержать булып эшләй. Моғайын, был әһәмиәткә эйә түгел. Лондонда һәм бөтә донъя - матур урын, вотум һәм Хаворт Памела-улар икеһе лә вотум юҡҡа тирә - әгәр теләһәгеҙ, уны эго эштәрендә ҡатнаша.
  
  
  
  Нәҙек оҙон ҡулын уның яурынынан ҡосаҡлап үҙенә ғилми-нәшриәт нежно. - Тине, правда ли, һеҙ нимә һөйләйем мин? Һеҙ бында ҡасып килгән һәм ферма менән, проститутки эшләү өсөн байыны?
  
  
  
  Улар ҡунаҡханаларға ла, ҡараймай уның. Ника күреп, таяҡсалар һәм муйын ee покраснеть кеүек. «Был... был дөрөҫ булмай тиерлек. Уның был планлаштырыла. Ул ғына алмай - был эш ҡасан етә килә. Был һалды ул, минең әлегә бөтә аҡса ла тамамланды. Эйе, бер ҡарт уның өйө ҡушыла, әммә ул бер ни ҙә эшләй алмай. Ул ҡот осҡос булыуын, һәм, уйлауымса, уның күргән был. Мин уны барыбер түләй. Минеңсә, ул бер ҡасан да көләм мин, мин һәм бер үк ваҡытта йәлләмәйҙәр ».
  
  
  
  "Ә Паулюс Вернер?" - ғилми-нәшриәт ласково тип һорай.
  
  
  
  Бына! Ысынлап та уның менән барырға йыйына. Ләкин, мин уйлайым, бәлки, мин уның өсөн түләп белем. Ул тибә ине ул саҡта. Йәғни ниндәй генә уның ялған булмаҫ ».
  
  
  
  Эй ғилми-нәшриәт ышанам. Улар, әлбиттә, бер ни облажаться, облажаться бик мөмкин, һәм, бәлки, бик һөйкөмлө булғанға түгел. Әммә ҡайһы бер әйбер ине был - бик яҡшы булғандыр, әгәр уны түгел. Ник башланыҡ, тигән һорау бирергә хоҡуғығыҙ бар яллаған хеҙмәткәрҙәр, AX, һирәк ҡулланылған дауалау ул. Был эш өсөн нах даими булыуы мөмкин. Әммә бының менән бер аҙ көтөргә тура килә.
  
  
  
  'Һәм уны? Ысынлап та, һеҙ минең менән бара ине? - Поддразнивать ғилми-нәшриәт һүҙ.
  
  
  
  'Ах, д!' Ул кешеләрҙе һыуҙың күтәрелеүенә һәм уның ҡыҫыла. «Тиктән генә түгелдер-бер аҡса. Ул ҡото, һин һәм мин... һәм шунда уҡ яңғыҙ оҡшай ».
  
  
  
  Һуңынан ник ee үбә.
  
  
  
  Восхитительный памелы программалау янында булған, һәм ул белә, уның нисек файҙаланыла. Токио ҡасан тамамланыр, ник һорайһың: «бөтә ҡыҙҙарҙы ла дорсетҡа буйынса үбешкәнең бармы?»
  
  
  
  «Мин быны ҡайҙан беләйем? Ләкин беҙ бит бөтә крәҫтиәндәр түгел! Миләүшә күҙҙәре ябылғас, ул, тағы ла уны ауыҙ тел ҡасан эго. - «Ната! О, Нейт, ҡәҙерле. Уларға ышанығыҙ, сөнки һине яратам. Минең менән иҫәр һәм был яҡта ла бармы?
  
  
  
  Ул киллмастер оҡшай. Ҡайһы берҙә ул үҙе һирәк кәйеф фәлсәфәүи уйланыуҙар, сөнки бындай мәлдә, был нисек, үлем араһында, һәм ҡот осҡос бысраҡ, бөтә эште эшләп тора.
  
  
  
  Һуңынан уны ситкә этәрә уны. - 'Шәп. Ғашиҡ булдым мин һиңә. Әммә ул ваҡытта, әлбиттә, тап һеҙ һөнәрен алмаштыра ».
  
  
  
  «Мин быны инде. '
  
  
  
  «Яңы эш теләне? Әлегә ваҡытлыса ул, тик яҡшы түләнә. Һәм был эш даими булырға мөмкин ».
  
  
  
  Погладить ек буйынса Пэм эго. "Мин һеҙ, ысынлап та ла, эш тәҡдим итәләр?" - ул удивленно һорай.
  
  
  
  «Үҙенсәлекле эш. Һәм хәтерлә: мин әйтәм, был ваҡытлы ». «Был бик ваҡытлы була ала», - мрачно уйланы ул. Был уны хәүефкә дусар булған бала, әгәр ул риза, сөнки ул бик ныҡ ярҙам эму мөмкин. Әгәр барыһы ла яҡшы барһа, уның беренсе агент булһа, ул үҙемдең «ҡыҙ» тигән задание!
  
  
  
  Үбеп уның ғилми-нәшриәт комплексы, елән нах накинуть застегнуть һәм шунан килә. «Һеҙ генә түгел, ҡот осҡос хайуан», - прошептать ул, - «тағы һеҙҙе һәм бесчеловечный. Шулай илар һеҙ ҡайҙан?
  
  
  
  Һуңыраҡ ғилми-нәшриәт әйтте: «Мин һеҙгә күрһәтәйем, тип, был самоконтроль. Ләкин хәҙер бер ҡасан да эш тураһында һөйләшә ».
  
  
  
  Иң яҡшы, әгәр һеҙ кәрәк. Шпионка тейеш булған йәки нимә ул-ырыу булып был? Ҡолағы менән уны эго уйнай.
  
  
  
  «Был бала, - минең ғәжәпләнеү менән ғилми-нәшриәт комплексы, - аҡыллы булырға мөмкин, йәки заполнить уның сағыштырғанда күренә». «Презентацияһы, - тине ул, эй. «Ух, минең ебәргән, был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ауыл һәм тыңлағыҙ, һәм иғтибар менән тыңлай. Хорошенько һәм уйлайым. Сөнки һин бында мәртәбә, һәм беҙ бында ҡайта алмай - был бөтәһе: беҙ ҡайта алмаҫбыҙ! »
  
  
  
  "Шулай ҙа уйлайһығыҙ, беҙ нимә эшләргә йыйынаһың, хәүефле?"
  
  
  
  «Презентацияһы тинем мин һиңә! Эйе, был ҡот осҡос, хәүефле чертовски. Бәлки һин үҙ тормош. Һәм һеҙгә был эштә сыч аҡса ғына түгел, ә изге эштәре сыч йәки нәмә әле - һәм был һеҙ яһаны, толком не аңлай, шуға күрә ҡытайҙа был, тип бөтә. Сөнки мин һине нескәлектәрен дә әйтеп. Мин һиңә әйтә алмайым. Сценарий построчно уны һеҙгә уҡымаған булыр, сөнки эго уйнатылды һәм һеҙҙең туранан-тура. Һеҙҙең приказығыҙ үтәлде түгел, ә һорау бирҙе. Ә беҙ эшләп, беҙ араһында бер нәмә лә юҡ, эшлекле мөнәсәбәттәр тыш, эшлекле мөнәсәбәттәр ап ».
  
  
  
  «Мин яратам был өлөшө».
  
  
  
  «Начальная сук һиңә, ләкин мин һине яраттым. Яҡшы, хәҙер уны эсеп һәм душ ҡабул тағы бер тапҡыр йыйыла. Хорошенько ә әлегә уйлап. Әгәр һеҙ миңә хәл ҡушылып, беҙҙең алда ауыр көн. Һәм мин һеҙгә һөйләгәндәрҙең бөтәһен юлда ».
  
  
  
  Намыливаться һәм йән индерә, уның уйлап, сөнки был, бәлки сабата. Улар, әлбиттә, бер нәмә солгать Пэм, нескәлектәрен асып һала алмаясаҡ, сөнки тағы ла эй һөйләй, бөтә факт. Мәҫәлән, тип, эй, бәлки, ниндәй үткәреү тура-венгр шул ваҡытта төрмә. Улар түгел, тип уйлап, эй саҡыра, тирә-бөтә йорттар, хатта, насар булған осраҡта ла, ул, һис шикһеҙ, һорауҙарына дусар була. АВО, йәки был көндө беҙ үҙебеҙ уларҙы нисек атарҙар ине, уның невиновность булыуын асыҡлауы ауыр булмаясаҡ. Әммә уның невиновный була. Сөнки ул әйткән эй, ни, тип, эй, булһаң да белергә кәрәк. Киллмастер танымайбыҙ үҙебеҙҙе, - тип ул да булһа ваҡыты-ҡомаҡ кеүек булды. Әммә кеше файҙаланырға кәрәк булған, хатта, ул, һеҙ кем оҡшай. Әгәр сабата был осраҡта, ике һәм улар бөтөн ҡала, уның хаҡында ҡайғыртыр өсөн, Хок ниточкой дернуть өсөн, ҡабул итеп алыу һәм америка Пэм. Бәлки, был эште ойоштороу даими AX хатта.
  
  
  
  Шулай булғас, үҙенең намыҫлы ҡараш биләй ғилми-нәшриәт комплексы, ишетһен тип, ишек асыла шул кисеү. Аҙаҡ ул в душе скользнуть уның менән йәнәш, ҡулдарҙы һабын менән эго яуланы. «Мин быны эшләргә мөмкинлек бирә, Нейт».
  
  
  
  Эҫе душ аҫтында үбешергә улар, резвиться ee теле һәм уны ауыҙ иткәс, бәләкәй ҡыҙыл аждаһа кеүек. Шулай уҡ буласаҡ ғилми-нәшриәт тулҡынландыра, уның кеүек, ҡурҡыныс булыуы тураһында фекер надвигается. Был аҡылһыҙ булып, аяуһыҙ донъяла, аҡылдан nen булған күп әйберләр, уларҙың тирәһендә һәм бер була был. Тауыш булды. Был ғына уны ҡабул булырға тейеш.
  
  
  
  Пэм эму выливать һыу йөҙө. «Мин быны эшләп булмай», - тине ул. «Был эш өсөн тотоноласаҡ. Беҙ ҡасан башлана?'
  
  
  
  Бик аңлы кеше ул, - тине яй ғилми-нәшриәт. «Мин һәр саҡ үҙ бурысын үтәргә тырыша. Әммә бурыстың тағы ла бер ни көтөргә мөмкин ».
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ҡасан сиге аша поезд китә венгр Вена, үҙ тарихында тағы бер ҡат репетиция һәм Памела Нигы. Уйындар алдынан бындай вагонға Oni төркөмө башҡара. Төркөм - төркөм булып америка дүрт ҡыҙ таҡыя, һөйләү буйынса ғына-испански - тирәләй ғилми-нәшриәт ҡыр һәм гибралтар венала ҡаршылай.
  
  
  
  Бигерәк тә ғилми-нәшриәт оҡшатып тик игеҙем-негритянка. Улар бөтәһе лә күреп, күрмәгән нәмә түгел, тик ҡыҙ был ике оҡшаш. Бик ҡараңғы булып, уларҙың тиреһе, сәстәре аҡһыл төҫкә буялған ih тик платина бар. Был өлкәлә выкрасить ih ногти тойғандай булды. Һөҙөмтә шаҡ ҡатырғыс була.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт ҙур булмаған төркөмөнә ҡарата. Был эште пэм өлөшө булды. Менеджер һәм уны оҙатып йөрөүсе булды. Ләкин уның алты ҡыҙҙан өлкәнерәк күренә.
  
  
  
  Ваҡыт аҙ ҡалды. Ника аңлап, кәрәк түгел, тип уйлай эму, үҙ аллы эшләү вернер паулюс лондон тип - кемдер китә был ҡот осҡос һөҙөмтәләре бойнтон һәм цру хеҙмәткәрҙәре үлтерә. Әммә Ника уйлап түгел, был вернер яһаны. Шуға күрә, ҡасан китергә бер нәмәне лә табырға була ине тиклем лондонда гәзите есем тирәләй, әммә яҡын арала был хәл - тасуирлау һәм нәшер ителә тикшерә башланы.
  
  
  
  Хәҙер Пэм әйтер: «Мин бер аҙ ҡурҡа башлайҙар, ғилми-нәшриәт. Эй, уның урынына үҙе нигым нейт исемен әйтте, әммә был бөтә.
  
  
  
  «Бына ошо», - тине ул. «Һеҙ ҡайһы берҙәре билдәле бер дәрәжәгә ҡурҡыу ғүмерен ҡотҡара. Әммә дауам итә - тағы бер тапҡыр ҡабатлайым ». Оглядеться ул небрежно. Был уларҙың берҙән-бер тиерлек бысраҡ вагон булды. Ошо көндәрҙә Венгрияла кем әҙ бара.
  
  
  
  «Был из-за тебя, Нигы. Мин һеҙгә бер ни тиклем буталсыҡ, - тип өҫтәне ул., критика уның ҡарауы. «Мин ышанам ғына түгел, ир-аттар шул һиңә».
  
  
  
  Туҡтатып, Пэм! Был тағы бер тапҡыр ҡабатланы. Бер аҙ сиге булманы. Зарычать ул бер аҙ, бер ни поет. Йомғаҡлау этабына юлланасаҡ миссия тамуҡ булыр ул, эҙләп табыу һәм юҡ итеү, һәм уның бөтә тиерлек кәһәре превращаем һәм был задыхается. Бөтә уңыштары йәки уңышһыҙлыҡтары өсөн яуаплылыҡ уның иңенә ята. Бөтә яуаплылыҡ аҫтында тормошҡа йәлеп эго. Пэм ул үҙгәрештәрҙе күрмәйбеҙ. Ҡыҫҡа ваҡыт эсендә ул бер ни өҫтәп булмай биҙәкле, хәҙер румянец дорсетский һәм үҙенән һау-сәләмәт, тоғро ҡатын һәм уңайлы кейем кейгән инглиз твидовый кәүҙәләнеше булып әүерелде.
  
  
  
  - Һеҙ Вернер Джейкоб, - тине Пэм послушно. «Мин һине ҡатын-ҡыҙҙар. Борнмут йыл самаһы элек, уның һинең ҡаршы ял итергә килә. Беҙ бер-беребеҙҙе яратабыҙ һәм яҡынса алты аҙна үткәс, өйләнә. Беҙ хәҙер лондонда йәшәй, ә һеҙ магазин клерк barney and sons булып эшләй шарап. Сөнки әлегә тиклем был көҙән бармы?
  
  
  
  «Эйе, һин хәтергә ала ул», - тине ҡырҡа ғилми-нәшриәт. «Беҙ был бөтә мең тапҡыр үтә. Әммә был дөрөҫ. Йыл һиңә ни?'
  
  
  
  - Минең йәшем егерме ике йыл. Хаворт минең фамилиям бар, уның буйынса Дорсетҡа. Мин ысынлап та бара бәйле. Ул, һине яратабыҙ, һинең менән был сәйәхәт мин дә китәм, һин сөнки был ҡунаҡханаға, сөнки был ғәҙәти булмаған ял һәм үткәреү мөмкинселеге буласаҡ. Беҙ ял алабыҙ. Беҙ был сәфәрҙән отечность, сөнки һинең ике туған ағаһы һин эму эләгә неприятность һәм ярҙам һорай.
  
  
  
  'Яҡшы. Һәм дә онотмайбыҙ, әгәр ҙә ул эшләйәсәк йәки эләгә неприятность,-тип дентының моның, что мин эшләгән булырға тейеш түгел, был хаҡта һин белмәнең ». Ғилми-нәшриәт уны мөмкин тиклем ныҡ һаҡларға тырыша. Бөтә, тип, эй эшләргә кәрәк була, һәм ул заки тарихҡа үҙ ҡарашы булған, һәм барыһы да яҡшы үткәрергә тейеш була. Йәш ҡатын уны бәреп төшөрөү менән англия ғына ҡамасаулай тип, үҙ эшен белгән ир һәм йәш ценымногие эго.
  
  
  
  «Ә мин хәҙер», - тине ғилми-нәшриәт. «Әлбиттә, нән тыш, никах ваҡытында беҙгә ҡыҫҡа әйтәм, мин һиңә».
  
  
  
  «Инглиз натураллашып һеҙгә нәфрәтле. Һине утыҙ биш. Һеҙ бик тырыштығыҙ, англия һәм германия буйлап ун йыл самаһы элек акценттан ҡотола килә. Был күп өлөшө буйынса уңышлы булды. Һин ғаилә юҡ. Һуғыш ваҡытында улар бомбаһы тулыһынса тиерлек ваҡытында үлтерелә. Һеҙ туғандар янында ҡалған берҙән - был Паулюс Вернер, ике туған ағаһы. Һеҙ уны, һәм ул тап килә һәм һеҙ лондон әйткәнсә, уның был проблема
  
  
  
  Шәмбе.
  
  
  
  Киллмастер - теләһә нисек күренә был ваҡытта уның ғына түгел Киллмастер - похлопать үҙемдең "ҡыҙ" тубыҡтан өҫтәрәк ҡабара. - "Ни өсөн бәлә?" Пэм нахмуриваться. Ника күргәс, уның күҙҙәре балҡып сағыу миләүшә, ә хәҙер ҡуйыра һәм йөҙө тартылып, ғәҙәттә, д. Ысынлап ҡурҡҡан ҡыҙҙар. «Мин был хаҡта аҙ беләм», - тип яуап бирҙе Пэм. «Наедине со всеми үҙенең ике туған ағаһы әйтә һеҙҙеңсә, ул ҡасан төшкө аш әҙерләй, мин һеҙгә аңлатырға һәм был, мин бөтөнләй аңламайым. Әммә был,-тип полиция менән бәйле. Һеҙ ҡустыһы паспорттарын тартып алыуға, илдәге һәм уны ташлап китә алмай. Һәм шуның өсөн уға күп аҡса юғалта. Труппалары булған был театр менән бәйләгән, ул будапештта эму тура килтереп. Һеҙҙең тәртип әммә паспортым бар, һәм һеҙ полиция туҡтатыу мөмкин түгел, шуға күрә уны эму һеҙгә ярҙам һорай. Бының өсөн һеҙгә ул яҡшы түләй. Йәш ҡыҙҙар байрамда һәм дә мәлих эго эго һәм ҡустылары өсөн был бик яҡшы булыр ине. Ғәҙәти булмаған бик бармай, сөнки кешеләр был бик аҙ тәртип өсөн тимер шаршау ».
  
  
  
  «Был күп түгел теләйем», - пробормотать ғилми-нәшриәт. Эму һәм кондукторҙарҙың билет биреп үтә. Ҡасан китә был кеше, тип һорағас: «хәҙер минең ҡәҙерле Ә ҡустыһы ҡайҙа?»
  
  
  
  «Ышанам, ә ул», - тине ҡырҡа Пэм.
  
  
  
  Рассмеяться ғилми-нәшриәт. 'Моғайын. Дөрөҫ ревматизм, тик, зинһар. Ваҡыт аҙ булыр беҙҙә ». Рассмеяться ғилми-нәшриәт ҡасан, кем менән булһа ла, улар бер нисә алдындағы эскәмйәгә ултырҙы, һәм уның бороп ҡарай. Иорданияға уларға венгрияла йыйылған, һәм был өҫтөнән көлгән булды.
  
  
  
  «Ысынлап та, мин дә беләм», - тип яуап бирҙе послушно Пэм. «Ә һуңынан нисек барыһына ла килешә, юҡҡа Паулюс ҡустыһы. Әммә мин, тип һанай ул мөмкин англияла төрмәгә ултырҙы ».
  
  
  
  «Ысынлап та, - тине ғилми-нәшриәт. «Был тарихы, улар тәшкил беҙ, беҙ инглиз һәм полиция менән хеҙмәттәшлек итә. Яҡшы, ә беҙҙә ниндәй эштәр отечность будапештта һәм беҙ ҡайҙа? Репетиция тамамланғас, беҙ ул саҡта ».
  
  
  
  Пэм уны ҡосаҡлап. «Ах, хоҙайым минең, ғилми-нәшриәт комплексы, ысынлап та, уның ҡото. Һеҙ дөрөҫ уйлайһығыҙ, беҙ нимә үтәй?
  
  
  
  Хатта ул һалҡын ҡараш йыуан ҡара нөктә аша нах рогова оправа, ул йөрөй. - «Онота алмайым, мин әйтәм. Беҙ ҡайта алмаҫбыҙ инде. Эштәр нисек?
  
  
  
  «Ай инде беҙҙең төркөмдә molnar кафе эшләй. Ҡунаҡханала беҙ венгр ир туҡтаны. Моғайын, ҡандала һәм таракан шунда булды ».
  
  
  
  «Поспорить әҙер, - тине ҡәтғи ғилми-нәшриәт. Оглядеться ул. Уларға бер кем иғтибар итмәй. Пэм ул йылмая, аҙаҡ уның ҡулы аҫтында ябай итәк үткәрелә.
  
  
  
  'Никак! Бында?' - Шокирующий пэм була.
  
  
  
  «Электон ул малай. Намыҫлы әйткәндә, был хушлашып, ҡәҙерле. Ул ваҡытта беҙҙең ҡунаҡханалар күп буласаҡ. Аңлайһығыҙ? Әлбиттә, был булып тора. Ул бер аҙ киткәс тейеш ».
  
  
  
  «Мин беләм - һәм, уны күтәреп һуғып».
  
  
  
  'Был ташланы. Беҙ был сәфәрҙән террористический билет ».
  
  
  
  Прислоняться ул уны. - «Минең бөтә зарар йорт тирәләй улар, Ник? Мин булырмын, әгәр бер нәмә лә һаҡлана һәм беҙ.
  
  
  
  «Ярай, һеҙ ҡул мөмкин! Һәр хәлдә, һеҙ һорауҙарға яуап бирергә тура килде. Бөтә был идеялар, - нисектер мин ваҡыт бирелә. Һәм әгәр һеҙ тоғроларҙан булһағыҙ нервный тик үҙ тарихын үҙе менән еңергә, бөтә тәртип буласаҡ. Исегездә тотоғоз, выдать уны ҡабул итеп алырға һәм һин тағы бында. Барып, оҙатып ҡала әйбәтерәк, йә менеджер, йә ни был ҡыҙҙың. Һин бөтә документтарын үҙе менән?
  
  
  
  «Сумочка була».
  
  
  
  'Яҡшы. Әгәр һеҙ һаман тулҡынланып, әллә ҡасан сигенә тиклем барҙыҡ беҙ, тыныслыҡ һаҡлау. Улар барыһы оборудов уйлайым ». Ул, ышанма! - уны уйлап, Пэм ҡасан китә. Алла белә, был бик AX тора, киҫеү өсөн еңел булды. Сөнки тап уның тауышы был ни эшләргә, йәш ҡатын күҙ менән камуфляж. Быны ул үҙе эшләргә мөмкин ине - оборона ойошмаһы ярҙамы менән яңы, венгрҙар менән шөғөлләнергә була. ЦРУ тураһында мәғлүмәт был ойошманың һуңғы лондон разведка ебәрә. Откидываться нащупывать төҫтәге көпшә һәм ғилми-нәшриәт комплексы була. Тәмәке юҡ әлегә. Отчет уны күреп ала, сөнки ул кисәләргә ала склад шул булырға тейеш «Хаус» в Хэмпстед-Хит.
  
  
  
  
  
  Мина яланына ташлана һәм иҫке яҡшыртыу һорау булғас - күрәһең киң һыҙат менән ер эҙмә - ә уның өсөн, залдағы 300 метр зонаһы, мина - талмай шөғөлләнә һәм уларҙы һаҡлау- ҡарауыл вышкаһы менән снайпер һәм пулеметынан асҡан, тәүлегенә 24 сәғәт. Башня телефон һәм радиоэлемтә булманы был - эт - ҡойма менән электрлаштырылған системаһы буйынса алтынсы өсөн улар сигнализация системаһы - һуңғы параллель зонаһында шунда эй, урамдарынан үтәсәк, был төндә ул машинаны һәм мотоциклда ҡасан һәм нисек ҡораллы караульный буйынса пустым не.
  
  
  
  
  
  «Эйе, - ник уйлап. Улар быны эшләй алыр ине. Таң эго һәм бер осраҡлылыҡ, бәлки, күптән өмөт ептәрен ысҡындырмайынса һалған һәм был мерзость булыр ине. Цру тырышыуы уңышһыҙлыҡҡа тарыған кешеләргә һәм - ҡот осҡос һөҙөмтәләре менән: кеше язалап, уларҙы ҡумтаға һалып ерләнгән. Хәҙер туп тапшырҙы АХ, һәм ғилми-нәшриәт комплексы, бер ниндәй ҙә хата неосмотрительность, белә, тип, ул был кешенең яҡшы делле.
  
  
  
  Хәҙер уларҙың бер сиге була. N3, арзан һәм пешие мять костюм кейгән, сәсе менән ер һәм сед прядь усы, көтә һәм төптәренә ҡарай, ысынлап та, барыһы ла план буйынса бара икән. Улар еңел замаскироваться. Ундай нәмә, бәлки ямғыр аҫтына эләгә ине һәм дорваться. Үҙе булмағанда уның, әммә бер нисә бөтә нәмә үҙгәрҙе. Камуфляж һы булды - уның тормош выпячивать, ә яурыны поникать. Ә ҡалын быяла менән кешенең эгоһын ҡарашты тулыһынса үҙгәртте. Якоб булды вернер, инглиз натураллашып подданныйҙары, Паулюс ҡустыһы үҙ ярҙам иткән, хәҙер улар тамуҡта янасаҡ.
  
  
  
  Распахиваться коридорҙың ишеген, таныштарының киҫкен һәм броня итек тауышы топот послышаться ропот күрһәтә. Ике һалдат автомат барлыҡҡа килә формаһы менән яурынға төптәрендә көрән. Венгр телендә бойороҡ бирҙе офицер улар артта ҡыҫҡа булды.
  
  
  
  Таможня һәм ҡарауһыҙ барырға тейеш булып сыға! Багаж күрһәтеүгә кәрәк булған бөтә!
  
  
  
  Потянуться тапҡыр чемп өсөн стеллаждар нигы нисек ауыр була, ҡасан офицерын күреп, уның артта тора. Инглиз теле ир-аттар ауыр булыуын һорай: «һеҙ исемде, зинһар».
  
  
  
  Үҙе яҡшы инглиз, немец еңел n3 баҫым менән әйтелә: «Вернер. Вернер Якоб. Йырсылар төркөмө менән Edu. Беҙ ожмах будапештта һәм ... '
  
  
  
  "Паспорт, зинһар!" ҡаты офицер ҡырҙы уның.
  
  
  
  Офицер документ ғилми-нәшриәт тапшырҙы. Был, әлбиттә, әлеге докумены булып, пэм кеүек булды. Британия хөкүмәте тулыһынса хеҙмәттәшлек итә. Подделываться ғына виза - фальсификатор, улар иң оҫталығы һәм эшенә булған.
  
  
  
  Эго паспорттарын ҡайтарып һәм офицер ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай.
  
  
  
  - Тура урам тышына түгел, һеҙҙе багаж, Вернер герр. Бәлки, һеҙ ҡалыу менән ҡыҙҙар вагондарының ».
  
  
  
  «Минең ҡатын икенсе вагондалар. Ул ...
  
  
  
  Кивнуть ал ҡыҫҡа һәм офицер китте. Ялған йылмайыу йәшергән өсөн диван һәм сил усы нигы була. Компания алты ай гарантия бирҙеләр. Был, ысынлап та ғәҙәти булманы. Кемдер, юғары вазифалы чиновник вазифаһын алырға кәрәк, «килешә». Бойороҡ бирергә була - һаҡ бойороғо.
  
  
  
  Хәрәм иҫкергән ғилми-нәшриәт станцияға табан тәҙрәнән ҡараһам, яҡындары тураһында взяток. Кисә лондонда уның тәүге шул бойороҡто биргән, әммә ҡулдары менән төшөргәндән һуң, был эште эго. Әммә яҡшы кешеләр менән тиҙ һәм һөҙөмтәле үтәү бигерәк тә ауыр эш. Иң ҙур проблема шунда: дәүләт чиновниктары өсөн хыянат итмәй ышандырҙы. Һәм шулай булып тауыш. N3, камиллаштырылмай. досконально бындай әйберҙәр һаны яҡынса мең доллар хаҡ ҡуйған. Тирә-яҡ өлөшө сик буйы һаҡсылары улар, ахыр сиктә, эләгә.
  
  
  
  Һуңынан шул пэм ҡайтыуҙары, поезд шул тиклем сиктән аша, Будапешт юллана. Кем уның менән йәнәш ултырып, итәкте тубыҡҡа һәм был тартыла. «Был шулай булды ла, имеш, насар», - тип хәбәр итте ул. - «Был ҡарарға уның паспорты ла тиерлек».
  
  
  
  «Нисек штопор генә хәл ителә, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, - барыһы ла еңел булды. Әгәр бер нәмә лә булмай, бик насар килеп сыҡты ».
  
  
  
  Лизать пешт кис поезд станцияла туҡтаны. Пэм һәм ғилми-нәшриәт үҙ төркөмөнә йыя. Болтать америка ҡыҙ, һайыҫҡан кеүек, күп һәм иғтибарҙы үҙенә йәлеп итә. Парламент майҙаны бара улар, ә ике носильщикка ғилми-нәшриәт комплексы иғтибар менән күҙәтеп, музыка инструменте өлөшөндә һәм багажы килтерелгән. Әгәр нәмә барабан менән була ине, уның проблемалары булыр ине.
  
  
  
  Носильщик, ҡарашын ситкә йәлеп ике негр һәләтле бейеүсе, Забуль Рени һәм, ниһәйәт ике такси туҡтата. Инә улар. Барабан менән йәнәшә ғилми-нәшриәт булып ҡала. Тимәк, америка уның менән булған ҡыҙҙы, ул уның менән башҡа һәм тағы нахально болтать ҡарай. Һәм уларҙың барыһы бер нисә пухленький айырыуса матур булып түгел. Ник уйлап, улар порнофильм кеүек булып күренә ине, әгәр ул үҙ миссияһын уңышлы түгел ине.
  
  
  
  Бөтә районы Hungarian геллерт тауындағы ыҡлы буласаҡ. Ниг генә түгел, ҡала айырым иғтибар бирелә, тик, күрәһең, сөнки уны күреп, барыһы ла яҡшырыр шул ласлыҡ менән, һуңғы тапҡыр бында уның кеүек булды. Һуғыш ваҡытта тағы ҡайҙа шам булып күренә, ә рус һалдаттары урам зараженный.
  
  
  
  Ҡасан улар алдында туҡтаған ҡунаҡхана, һоро таш бина обшарпывать, N3 уйлайым: был тауыш бирерг ә була тейеш! Айыу был өлөшө булып, Пэм әйтә алмайым уның тураһында. Ул төҙәтмә яһай тиелә лә, ҡурҡма, тип, был ҡарашты коджак baie иҫкәртеү яҡшы. Тәүҙә ул әҙер тәүәккәллек менән әҙер булырға шундай ҡурҡыныс шәхси барған әңгәмәлә ниндәй коджак бара аяғүрә сыч - стилет һәм Люгер менән. Әммә һуңынан үҙенең һүҙен буйынса дүрт радиотелекс Хоук ебәрә, һәм барыһы ла ҡырҡа үҙгәрҙе. Һуңғы ир-ат, хәҙер уның отель ул күргән, kojak аҡ була. Ир-егеттәр төркөмөндә тураһында белеүселәр бик аҙ килә. Шул уҡ ваҡытта Киллмастер һыу юлында булырға тейеш.
  
  
  
  Башта дөйөм замешательство була, әммә кеүек ғилми-нәшриәт көтә. Ни һөйләй буйынса Менеджер-немец, һәм, етмәһә, ҡыҙ ыҡҡа килергә түгел ҡунаҡханала hungarian төркөмө бар нәмә яңы. Әммә был көтөлә! Был проблема тауыш бирҙе. Паулюс телеграмма ала, улар ябай түгел Вернер джентльмен из - алланан башҡа булды вернер? Булған һәм уларға ышанырға була, юҡ, буш номер.
  
  
  
  Форинт сумма оҙаҡҡа һуҙып булыр өсөн, тип, ниһайәт, бүлмәгә-асыҡ икән, асыҡтан-асыҡ һиҙҙерә на карте иҫке лифт һәм ғилми-нәшриәт вспотеть музыка ҡоралдары менән күтәрә. Уның ҡарауы, алып барыусы булараҡ ih бүлмәһе булып, унда йоҡлап ике музыкант.
  
  
  
  Пэм холда минутта уның аша таба. Ренн негритянка уның менән һөйләшеп, улар менән шөғөлләнә,-тип әйт по-немецки етә, тәржемәсе сифатында сығыш яһай. Пэм ғилми-нәшриәт биреү яғында.
  
  
  
  «Киләһе тыңлай», - тине ул, эй. - Һеҙ булһын бүлмәлә барған һөйләшеү килә. Шуны әйтеү ҙә-барыһы ла тигеҙ тип мин - ih әммә был ҡорал тотоп йәшәй. Мин минутка кәрәк.
  
  
  
  Уға ла һорауын биргән, һәм ул уның файҙаһы була. Iso пэм бөтә көсөнә тырыша. Уға ышаналар, уны үтәй.
  
  
  
  Мин уның аша биш бүлмә буласаҡ. Дверь заперта уның үҙе өсөн, бәке һәм барабан кәштәгә яҡынлашты. Ул барабан күтәргән һәм уны тетрәндерҙе. Ул бер нәмә лә ишетмәнем. Ҡыҫҡа ваҡыт эсендә яҡшы кеше ax гибралтар булып эшләй.
  
  
  
  Машинаның N3 барабан пластиналар, ҡулына ҡорал нащупывать һәм сунь. Был ҡоралды уға таныш булып була, әммә туранан-тура мөрәжәғәт, уның менән эму. Багажына күсеп тырыша ҡорал менән сиктәге аҡылһыҙлыҡ булыр ине, булыу-булмауға ҡарамаҫтан, хәл итә йә юҡ штопор. Осраҡлы тикшереү, табити мөмкин булыр ине.
  
  
  
  Выдать 45 ғилми-нәшриәт комплексы автоматик кольт-калибрлы көндәре. Люгер һуңынан уны эго ауыр тойола. Өҫтәмә өс магазин бар, битву менән бысаҡ менән ҡыҫҡа һәм лезвие менән кастет острие латук-боролош иң рукояткой. Бөтә был уны йәшеренеп бойора.
  
  
  
  Эго эҙләп бармағы ҡағылған,-тип тағы, быяла һәм шыма. Нимә булды был? Эске өлөшө һыу барабан приклеивать әйбер булған. Выдать ғилми-нәшриәт һүҙ. Конверт эсендә аҡ онтаҡ ҙур булмаған үтә күренмәле менән булған был. Тәме һәм ғилми-нәшриәт бөтәләр тварь ауыҙ итә, хәйер, белмәне тип табылды.
  
  
  
  Унда ла хоҡуғы бар! Унда ла уң булған! Был героин юҡ ителгән. Был шәкәр, һөт шәкәре. Хәҙер ул был хаҡта уйланғанығыҙ булдымы?
  
  
  
  Хәҙер ул уның ваҡыты ла булманы. Пощупать барабан тағы эстән уның ҡулы, уның тикшереү өсөн, һәм тапҡан, сөнки эго тулыһынса тиерлек ҡаплаған бәләкәй генә конверт сала.
  
  
  
  Тәҙрәнән көн һәм ғилми-нәшриәт бер нисә минут яҡынлаша. Ул, бәлки, кеҫәһенә нисек арсенал буйынса бүленде, һәм уның менән бер нәмә лә булмаҫ, әгәр ҙә тикшереү эго. Әгәр ул булһа, һәр хәлдә, уның өсөн барыһы ла булыр ине кончать.
  
  
  
  Коридорҙар буш булып ҡала. Небрежно баҫҡысҡа төшкән һәм ғилми-нәшриәт холда үтәсәк. Уларға бер кем иғтибар итмәй. Уның янында шкаф биләй. Карточка параметрҙары теркәлеүе һәм үҙе менән паспорты, уны полицияға тапшырған ла түгел, әгәр хәҙер улар эго һорай һәм, барыһы да башланып шулай китмәй.
  
  
  
  Киллмастер сыға тирәләй ҡунаҡханалар "Ир Венгрия", һәм бер кем дә эму перезванивать. Ул тиҙ арала ауыш һәм туранан-тура урамдар буйлап китте. Эңер булып, балҡышлы, күккә ынтылышлы сағылдыра башлай һәм пешт макрель ҡорһағы ҡоңғорт төҫтә була. Һәм уны ҡарау буйынса битләүҙән төшөп, майлы төтөн торбаһы төтөн итеп таратмаһа. «Ды таҙартыу өсөн бик кәрәкле сара ул. бында», - n3 уйлайым. Усмехаться хәҙер ул үҙе тураһында. Артта насар була - көтөү. Хәҙер башланды был. Бының өсөн үҙенең тыуған көнөн, хәйер, үҙе һөйләүенсә, ул ненависть был. Акция! Хәҙер Киллмастер эшкә тотона, ҡорал менән бер нисә кеше примитив төрө. Әммә ул етерлек булмай ине.
  
  
  
  Дунай һәм уның аҙағына етеп килгән ике бите гавань районына юлланды. Шеллек неторопливо һәм уны тыныс, йәмле кивать. Улар шулай уйланы һәм: бер нисә сәғәт кеҫәләренә документ менән ысын тыныслыҡ ала.
  
  
  
  Күп кәрәк планлаштырыу, фекер һәм аҡса өсөн был эму нисә сәғәт бүленә. Беҙ үҙебеҙҙең мөмкинлектән минут уны юғалтыу мөмкин түгел.
  
  
  
  Француз халыҡ йыры насвистывать киллмастер саҡ башланған, уларҙы яраталар. Нисектер бер тапҡыр ул ваҡытында туҡтап.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Һүҙ, телекс барлыҡҡа килә, Киллмастер бөтә пландарҙы үҙгәртә. Hac будапешт ҡалаһында 30 саҡрым тирәһе булды.
  
  
  
  Сөнки ул легаль түгел, - һәр хәлдә, әлегә, - сәйәхәтселәр ярайһы уҡ ролде уйнай ала уны. Ул йылға буйында йөрөнөм, ҡалын быяла менән тәҙрәнән нөктәләре аша, раненый оборудов бөтә, нимә генә булмаһын, яурынымдан тота, үҫһен, ә тормош выпяченый, кем омтыла табырға һәм кеше йылмая да, өҫтәрәк әйтә ине, кем-өҫтәрәк йәки немец-инглиз телендә. Был шкиперҙар һәм эш даирәһен булып, унда эшләргә бармай.
  
  
  
  Һыу мәсьәләһе ҙур булмаған килтерә эго гавань ғилми-нәшриәт комплексы, Йозеф сед һәм ҡарт исеме. Мин уны катер булырға тырыша. Эйе, сэр форинт ул ответ өсөн 500 белем булыр ине, әгәр ҙә элекке һаман двигателдәр эго. Эйе, был ҡәҙерле була. Әммә әле булһа ҡараңғы, бик яй бара һәм уның туранан - эго борт берҙән-бер фонарҙең эшләү яҡшы түгел, - һәм был бөтә ваҡытын ала. Ул ризалаша.
  
  
  
  Яҡшы. Ул документ була? Һаҡ булырға бер ҡасан да.
  
  
  
  Иҫке баржа Киллмастер койка кабинаһыҙ бәләкәй һуҙылған ҡаты, яй ғына өҫкә күтәреү йүнәлештәре буйынса шөғөлләнә. Ул мәсьәлә, уны күпме ваҡытты ала. Пэм, әлбиттә, үтәмәй, ләкин үҙҙәрен яҡлау өсөн, эй, полиция саҡырырға тура килә, әгәр ҙә ул бер нисә сәғәт барлыҡҡа килә. Был ловушке. Эй, һаман оҙаҡ булырға тура килә, һуңынан заполнить хәүефләнгән һәм ҡатын полицияға шылтырата. Бюрократияһы менән иғтибарын тел һәм ауырлыҡтар, шулай уҡ ғәҙәти мөхит урынына полиция уны бер нисә сәғәт өҫтәмә алырға мөмкин ине.
  
  
  
  Әммә бының өсөн күп булып торорлоҡ. Ҡараңғыла безрадостно ғилми-нәшриәт хмыкнуть мазут пропахнуть каюта. Kojak Аҡ Була. Ҡунаҡханала был кешеләре бәйләнештә булыуы асыҡ күрһәтелгән. Уведомить тураһында яңы партияһы булыу уның кисекмәҫтән ҡыҙ. Ул заволноваться мөмкин. Иҫке дуҫына шылтырата һәм уның бер ниндәй ҙә яңы вернер ҡыҙы. Бәлки, башҡа ла борсой эго. Выдать конверт һәм ғилми-нәшриәт полезть минут үтә. Улар тағы бер тапҡыр ҡарап, йылмая һәм кисло, һөт шәкәре. Тура уның файҙаланыу өсөн шыйыҡландырылған героин! Был бәхәсһеҙ. Был илдәрҙән һөт шәкәр алыу бик ҡатмарлы булған. Күпселек әйберләр кеүек, бик аҙ эго булыр ине, һәм теге, кем наркотиктар контрабандаһы ввозить, рискнуть иғтибарҙы йәлеп итә алмай, артыҡ күп эго һатыла. Шулай итеп, илдән контрабанда делец һәм шәкәр ввозить.
  
  
  
  Һәм ғилми-нәшриәт комплексы янында трапе ҡаранды.
  
  
  
  Ҡарттар уны күрәләр өсөн йәмғиәте, ер шарын әйләнеп трубкаһын йәйенке светящ был эго. Ник ҡайтыу кольт һәм күҙәнәккә уны һүтеү башлана, наощупь ҡараңғыла эшләй, уның тәү тапҡыр булараҡ күп эшләгән. Бының менән тамамланмай, уны механизмын пружина магазиндарҙы тикшерҙе. Ҡайһы берҙә был төр рикошетить кольт. Был эште башҡарғанда ул бер генә атып алалар.
  
  
  
  Әлегә ул эшләй, барыһы яландарында уны һиҙмәй. Героин, әлбиттә, еңеллек килә һәм сәйер сәбәп булды вернер паулюс ҡарашлы күҙҙәре, ник һорайһың был хаҡта һис ҡасан эго. Вернер, булырға тейеш, уйлап, АХ тураһында белергә йәки нигар, әгәр героин, венгрҙарҙың да булһа белергә тейеш. Венгрия героин контрабанда үлем язаһына тарттырылған.
  
  
  
  Киллмастер, сирҡаныу тойғоһо булыуға ҡарамаҫтан, ҡытай коммунистар һоҡланып: тирә-яҡ илдән индерелгән һәм илдә героин порнографик! Әлбиттә, ҡытайҙар был булырға тейеш булған. Барыһы ла ни тиклем ҡатмарлы, шул хоук офиста көнөн үҙебеҙ әйтербеҙ. Ике гигант коммунистар бер-береһе менән килешә. Ябай тип әйтеп булмай, был илдә героин һәм наркомандар ввозить айырылыша? Һуңынан шәхси штопор табыш тураһында булды. Кемгә кәрәк булды был? Коджак Беллрме? Ҡытайҙа вәкиллектәре фанга мәғәнәһендә спортсыларына тирәләй? Серле докторы Миляс Эрос? Бәлки, үҙе джин һәм Блэкстоун эго. Моне Мэннинг Йәки? Юҡ, урамда түгел. Ул, моғайын, был кәрәк, әгәр уның хыялый булыр ине, әммә уны эшләп булмай ине ярашлы түгел был.
  
  
  
  Пожимать яурынына Киллмастер. Был йомаҡ икенсе план булыуы мөһим. Эму тиң була. Кампания план төҙөп маташҡан, уға, хәл, ниндәй тәртип ih үлтерә, әммә бирә. Путаться план һәр саҡ шулай. Эму эшләү буйынса хәл ябай булырға кәрәк.
  
  
  
  Ҡарт һәм уның крикнуть трапты кире ҡайта. «Мине уята алдында асыҡтан-асыҡ һөйләй, нисек килеүен беҙ белмәйбеҙ».
  
  
  
  Заснуть каюта һәм ғилми-нәшриәт бер нисә секунд ҡайта.
  
  
  
  Инде төн булыр өсөн, таш төшөрә пирс ҡарт ҡасан эго. Hac ҡарағанда ла тойолмай-үҙенсәлекле булған. Әммә унда тап булыу повернулся. Шеллек урам мощеный буйынса нигар, шөғөлләнергә, элекке босса эму тип әйтә, эгон ҡала майҙанына килтергәндәр. Уға өҫтәп, тип, ҡайҙа такси шунда була. Әгәр ул булһа йөрөй хәлең ҡалмаҫ.
  
  
  
  Сергей алдындағы балаһының башын төшә уның, һәм ул көлкө һәм йырлағанын ишеткән. Бренчать был ниндәй ҡыллы музыка ҡоралы. Усмехаться ғилми-нәшриәт. Мадьяр музыка булған һөйөүе хатта коммунизм баҫтыра алмай. Заглянуть в таверне ромб һәм уны һаҡ булығыҙ тәҙрәләргә яҡынлашты. Oni тауыш. Ике полицейский. Һәм улар шарап эсә генә башлағайным, бер нисә ир-егет бейеү увиваться тәжрибәһеҙ булды.
  
  
  
  Урам юлын дауам итә күсә һәм ғилми-нәшриәт комплексы, яҡшы күләгәлә йәшеренгән. Был убаны бер нисә йөҙ метр үткәс, уның майҙаны сыға. Дарыухана алдындағы өҙөк булып припарка «ЗиС». Ника тура килә.
  
  
  
  Тамашасылар өсөн а. "Зис" күн кәпәс йәш кеше йоҡлап, күҙҙәре ябылды. Был эго берҙән-бер ғилми-нәшриәт тапшырҙы. Ул ваҡыт булды, шуға күрә уның һөйләүе буйынса-венгерски.
  
  
  
  'Мәрхәмәтлек кисәһе. Владимир вилла Блэкстоун ответ на һеҙ мин?
  
  
  
  'Ниндәй? Кем?' Йыйынтыҡ ғилми-нәшриәт комплексы водителе булырға подозрительна һәм ҡара күҙҙәрен ышҡый.
  
  
  
  «Мистер Блэкстон, билдәле кинорежиссер. Әммә, бәлки, һеҙ беләһегеҙҙер эго. Ғәфү һорап. ...Ул күбеһенсә'
  
  
  
  «Әлбиттә, уны эго белә! Nen уның тураһында ишеттем. Вако nen барыһы тураһында ишеттем. Әммә һин кем? Ҡайҙан һин, тегенселәр алына?
  
  
  
  Закуривать ғилми-нәшриәт төрөп, кешенең эгоһын өсөн мөмкин күрмәй ир-егет, йөҙөңә ниндәйҙер буш Вернер Джейкоб. Парижда киңлеге ҡалдырҙы һуң ул, әммә бының менән нимә булды поделать ярамай.
  
  
  
  Улар документтарын һеҙҙең булды? - әлбиттә һорай һәм машина йөрөтөү һаҡ булығыҙ. - Түгелме һеҙ ҙә теләһәгез, һеҙҙең өсөн күңелһеҙ?
  
  
  
  Ҡысҡырып ғилми-нәшриәт ты. «Әлбиттә, документтар бар. Төн уртаһында ғына түгел гулять ҡағыҙы ине ул? Владимир иҫке Блэкстоун уның башҡа, тағы ла бик иҫкерҙе, һәм мин эму сюрприз яһарға теләй. Ул венгрияла хуп. Мин уға бирергә мөмкин? Будапешт уның буйынса килә ». Уның тирәләй ҡалын кеҫәһенән ҡап форинт досталь. 'Был күпме тора ? Сөнки һуңыраҡ шулай уҡ, уның доплачивать әҙер ».
  
  
  
  Полицияға мөрәжәғәт итә һеҙ? - водитель һораған.
  
  
  
  'Юҡ әле. Бында улар таверна эсергә була, уны ла борсой ih һәм отель. Мөмкин булһа, хәҙер бара алабыҙ беҙ уны ». - Нигар һалып форинт отель минуттан кире өйөмә.
  
  
  
  Водитель тирбәлә, һаранлыҡ һәм ҡурҡыу араһында тирбәлә. Эго ғилми-нәшриәт фекер лә уҡырға мөмкин: әгәр ул-был сумасшедший йәғни сит ил кешеһе менән түгел, ҡулға алынған һәм полиция әгәр эго, юғалтыу уның өсөн түләп йөрөй - һәм привилегия! Хәҙер nen алыу тураһында рапорт бирә һәм аҙаҡ иң яҡшы эго - әгәр ул быны эшләй.
  
  
  
  «Ултыра», - тине машина йөрөтөүсе отрывисто.
  
  
  
  Асфальт юл буйлап барған ун биш тар мин улар, Дунай буйлап көньяҡҡа юллана. Ника белмәй тороуы водителдәргә, айырыуса матур күренеш булды был ҡалҡыулыҡтар менән йәшәргә виллам блэкстоун йылға. Һыу юлдар яҡшыртыласаҡ вилла алып бара. «Мин бары бер юлдар яҡшыртыласаҡ төшөрөү», - тине ғилми-нәшриәт. «Мин шым үтә, минең өсөн удивить берһен. Юҡ, күрмәнем, күрергә лә ул, күп йылдар эго. Ул да, мин бында.
  
  
  
  Кивнуть Водитель.
  
  
  
  Төбө бер нисә минутта уның башында ғилми-нәшриәт юлдар төшөрөлгән. Йомарт һәм ғилми-нәшриәт чаевые түләүҙәр биреләсәк. Һуңынан ҡараған кеүек, иҫке «ЗиС» китә. Бәлки, был кеше тураһында полицияға хәбәр nen, ә мөмкин, һәм юҡ. Һуңыраҡ был мәғәнәгә эйә була ла инде. Был файҙалы ла була ала, әгәр белһәң ине, полиция ла, вилла Блэкстоун тип бара. Валсыҡтарҙы йыйып һәм һуңынан уларҙы алмай булып тора, ул ғилми-нәшриәт һуңынан үҙе ҡалдырған.
  
  
  
  Һомғол аҡ ҡайын, ел һыҙғыра юл буйында ҡарағай һәм юғары аша. Ника күсеп юлдар, асфальт юлдарҙы ҡысҡырып эго shaggy булып яңғырай. Майкл блэкстоун аулаҡ урын була ала. Бынан нигы вилланы күрә алмай хатта. Болот ярып ярым нәҙек, яҡтылыҡтың етерлек бирмәгән өсөн, таш баҫҡыстан күрергә мөмкин ғилми-нәшриәт комплексы, аҫҡа дунайҙың һыу юлы менән алып барыла. Килеп туҡтай, йылға сыға, ҙур судно пришвартовывать прогулочный була. Скрипт ғилми-нәшриәт кәмәлә йомшаҡ ишетеп, кранец н раскачиваться. Был ҙур кәмәләр булып, оҙон һәм нәҙек, менән мотор аҫылмалы. Аҙаҡ, уйланып ғилми-нәшриәт комплексы, кәмәлә ҡасып ярҙам итә алыр ине, әгәр уны ҡаса алмаҫтар ине.
  
  
  
  Юл буйынса бара һәм ул тағы подъездный күсеү юлдары, һаҡланыу гравий. Ағарып ҡалҡыулыҡтары булған ылыҫлы ағас, аҡ һәм ҡайынҡай бук, ә ағаслы ҡуйы була. Әммә үлән полоса буйлап тигеҙ юлдар яҡшыртыласаҡ ҡына була.
  
  
  
  Күберәк ғилми-нәшриәт хәҙер эттәр борсой.
  
  
  
  Әммә эт кеүек булды. Беҙ әлегә тиклем бер машина аҫтында көҙән барышлай юлдан түгел, ул беҙҙең тауышты ишетер һәм, беҙгә донъяла. Әгәр был вилла һәм башҡа райондарында булып, бер нәмә лә күренмәй ине. Шикләнмәй N3 башланы, был, бәлки, Блэкстоун йорто юҡ. Был эш боҙмаҫ инем, афарин!
  
  
  
  Хәҙер тулыһынса ай болот артына йәшеренгән. Киллмастер яланда туҡтап, көтөп, әлегә ай-лар яңынан барлыҡҡа килә, аҙаҡ кеҫәһенән банк тирәләй досталь ҡором. Ул эшләпәһен систе, пригибаться өсөн ҡыуаҡ, гер буйынса размазывать майҙа һәм кеше үҙе. Шул ниәттә торабыҙ, булғандары өсөн призрак өлөшө, шулай уҡ ғилми-нәшриәт Блэкстоун үлтерергә ниәтләй. Уны-быны уйламай көтөп нисә сәғәткә тиклем, иң рассвет, ул ҡасан булһа иң уязвимый. Пробираться будит уның блэкстоун һәм һуңынан йоҡо килә, күрмәҫ өсөн шул чернолицого дьявол. Башҡа бындай хәлдәр булмаһын өсөн аҡтыҡ, чертовски батыр булырға кәрәк, һәм ғилми-нәшриәт түгел тип уйлағанда, шулай булып сыға Блэкстоун батыр.
  
  
  
  Убаға күтәрелә, уны һаҡ булығыҙ. Көтөлмәгән аша уның тауышын йөҙ метрҙан ишетә. Уға ғәжәпләнеү тора, музыка тауышына ҡысҡырып көлөү ҡасан һәм уның доноситься тиклем күңелле.Танау аҫтында үҙенә Агент выругаться AX. Кис булды, унда улар шайтан! Әммә донъяға ни булған?
  
  
  
  Ун минут үткәс, сәбәбе табыла. Полицейҙар бер өлөшө самаһы алыҫлыҡта ике яғына номеры юғары тонелдәрҙән частокол төҙөү. Ул саҡ уның менән осраша алмаҫһың. Юҡһа һәм ғилми-нәшриәт комплексы табыла, уны тирә-талып ботаҡтар эшләгән, тип берлеге, уларҙың кеше өсөн шәхси бассейн тирәләй ҡуйылған. Блэкстоун инһә кәрәк. Вилла ете метрҙан ашыу бейеклектәге һәм һөҙөмтәле юл менән яҡлауға частокол була.
  
  
  
  Заборов mimmo проговориться ғилми-нәшриәт комплексы, ағаслы һәм гравий на цыпочки буйынса кире сума. Хәҙер уны утта күрергә мөмкин.
  
  
  
  Трястись йорт нигеҙенә тиклем!
  
  
  
  Эргәһенә килеп урап Киллмастер һәм уңда юлдар яҡшыртыласаҡ. Йәһүҙиәне лампалар бик сағыу булып сыҡты. Яҡынлаша, һәм ул яйлап төшә ерҙә поползти, юлбарыҫ кеүек, еүеш буйынса, бысранмаһын тип, ҡағыҙҙа ғына. Һуңынан ул алыҫ китмәҫ.
  
  
  
  Хәҙер ғилми-нәшриәт күргән, тип вилла таш нигеҙе ныҡлы төҙөлгән. Йыланға юлдар яҡшыртыласаҡ, аждаһа кеүек аҡ, ҙур асфальтта туҡталыш менән һәм алып барҙы. Бынан тыш, дүрт ҡапҡа таш гаражный ник күрәм. Ике тирәләй булып улар аса.
  
  
  
  Ҙур машина ҡуйырлыҡ туҡталҡа буласаҡ. Йөк машиналары улар оҡшаны. Ғилми-нәшриәт комплексы, тип әйтергә була был йөк машиналары түгел, ә махсус фургон! Ялтыр сымдар уны күреп сәйәсәте, артҡы быяла көнөнә бәйле була.
  
  
  
  Йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе һәм йорттоң беренсе ҡатында тауыш менән сығып, ике ул була.
  
  
  
  Парковка биш минут ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Фургон кемдең дә янында булды. Ярым ҡараңғы булһа вилла өҫкө, аҫҡы ҡатта музыка һәм шаңҡытты ләкин көлөү, көлкө разгульный ҡатын-ҡыҙ. Хәҙер, лизать булды ул, ғәжәп нотка истерия ғилми-нәшриәт комплексы эләгә-көлкө. Был пронзительный артыҡ булған, күрәһең ҡысҡырғы килде хатта.
  
  
  
  Киллмастер настораживаться. Был крик була. Шунда уҡ шартлап һынып һәм шунда уҡ уның сираттағы музыкаль эрей.
  
  
  
  Киллмастер-яҡ мөхиткә иғтибар менән өйрәнергә. Ташлы һуҙылған тар өсөн гараж ҡапҡаһына туҡталды. Әгәр ҙә ул алмаһа достучаться уға тиклем, йыл һайын уның буйынса бер тәҙрә зарешечивать алмай ине. Показано был тигәнде аңлата был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул парковкаһы аша әлегә асыҡ, әммә уны күреүсе лә, башҡа сыға. Шуға ҡарамаҫтан, уның тирбәлә. Бер генә өмөт бар, ә һөҙөмтә булыр был ваҡытта. Әгәр ул напортачить, барыһы кончать була. Тик уны һайларға булды ...
  
  
  
  Ника көсө менән йыйылған, һуңынан һул ҡул менән бысаҡты уң бесшумно йугереп кольт һәм парковка аша, һуғышҡа барырға әҙер.
  
  
  
  Ҙур таш гараж янына барып, уның тештәре араһына ҡыҫып засовывать бүлкәте өсөн кольт һәм лезвие. Артабан ул маймыл ҡая менән взбираться на ловкость.
  
  
  
  Был бик тар булып туҡтап, өс дюйм киңлеге кәм. Әммә Карте ғилми-нәшриәт өсөн был етерлек булмаясаҡ. Проговориться уның яғында тәҙрәнән яҡын нах mimmo.
  
  
  
  Хәҙер сикһеҙлеген оглушительный музыка булып, ә ҡыҙ көлкө, тағы ла истеричный. Тәҙрәнән тәҙрәгә киллмастер иткәндә һаҡ булығыҙ. Оҙон тар иҙән уның күреү менән залында иҫ киткес программаһын тәшкил итә. Парлы бейеү, вальсировать һәм увиваться, гулять башҡа ғына, йә бер-береһен ҡосаҡлап. Бейеүсе ҡыҙҙарҙы төрлө костюмдар кейеп һәм бөтә булған! Бюстгальтер ҡара булмаған, түбән сосков ҡырҡҡан, салбар билбау пары менән оҙон йәки ҡыҫҡа подтяжка, уға ҡара ойоҡ. Бигерәк тә бөтә йөрөгән ҡыҙы юғары каблук - нәҙек, балет четырехдюймовый тапочек ҡаҙағында булды.
  
  
  
  Доноситься тирәләй музыкаль бүлмәлә автомат башҡа музыка аҙағында ҙур. Оҙон өҫтәлгә бер шешә монастырь тора, өйөр стакан юғары һәм бутерброд.
  
  
  
  Өҫтәл артында, подиумға, пленочный ҙур камераларҙа ултыра. Ир-егеттәр менән йәнәш креслоға ултырған етен уның складный. Һағынып кайтабыз һәм уның усты һәм берҙән-бер бүлмәлә, ир-аттар булып күренә. Ир-аттың күҙе аларған ғилми-нәшриәт баҫыр өсөн, ни өсөн камераларына йүнәлтеләсәк. Һәм ул тағы бер ҡат зевнуть сель.
  
  
  
  Шунда туҡтағыҙ тирәләй бер ҡыҙ. Дородный кнут ҡатын-ҡыҙҙы күрәбеҙ һәм ғилми-нәшриәт ҡыйралып менән ҡарағыҙ. Туҡта ҡыҙ, блондинка менән аяғы нәҙек, ялтыр иҙән һәм захныкать төшә. Дородный взмахивать ҡатын-кнут. Ҡыҙ тиҙ генә тороп, үҙе теләгән парға беште, ләкин таба алмай. Һуңынан уны хеҙмәт чечетка менән бейей башлай. Күрәһең, был ҡатын-ҡыҙ дородный ҡәнәғәтләндермәй. Киң йылмая ул хлыст һәм билбауҙы ҡабаттан засовывать.
  
  
  
  Матрона Киллмастер ҡарай, оҡшай амазонка, обдумывать отвратительное итеп, уны үҙе күреп улар алдында. Күрәһең, был сәйәхәт булды вернер ағымы паулюс ҡыҙы, ҡытай һәм Төньяҡ Вьетнам һәм әлегә улар выдыхаться китә алмай. Salaud ҡыҙҙар араһында йәғни максималь эксплуатировать. Ул тағы бер камераға ҡараны. Уҙған төндә ут фоновый материал иҫәпләнә, улар, бәлки, сәхнә кадрҙар orgy.
  
  
  
  Амазонка ғилми-нәшриәт яңынан ҡарап. Ун фунт тирәһе булыр, йөҙ булырға тейеш. Нах булған бар кеше кеүек, ҡамыр киҫәге, күкрәк, тупты баскетбол кеүек. Ҡара күлдәк уны йыуан муйынлы туго н застегнуть булһа, еткән һәм итек. Бил тирәләй көмөш билбау ҡаптырмалары, уның гениаль застегиваться ҡабарынҡы ҡара. Янбаш һөйәге ялғап булмай күн менән кнут ҡыҫҡа аҙағында ee омела үрелгән.
  
  
  
  Ҡайһы бер ҡыҙҙар бейеү ғилми-нәшриәт яҡын булып, асыҡтан-асыҡ, тәҙрә аҫтында. Эго ҡараш аҙаҡ төшә икән, был неразбериха неуместный непристойный тойола хатта. Унда ла ышанманы. Негритянка бер булған ҡыҙ тирәләй. Сағыу төҫкә буялған сәстәре ee булып платина, көмөш алырға нах ә аяҡлы булған. Бюстгальтер һәм аҡ билбауға уның аҡ булыр. Ул, күрәһең, бейеү менән күҙҙәрен йомоп, үҙен ныҡлы партнерҙар ҡыҫылмай.
  
  
  
  Был игеҙәк береһе булып тирә-яҡ! Наркота аҫтында, ғилми-нәшриәт булғылай. Әммә булараҡ, тегенсе алығыҙ, бәлки, уның ...
  
  
  
  Эго негр ҡыҙы ҡараш партнер төшә. Был Пэм ...
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Кем булһа ла, кем эшләй тиҙ - тиҙ үтә! Тиҙерәк ғилми-нәшриәт уйларға мөмкин. Полиция ҡарары тормошҡа ашырыу планын булған йәки пэм ih янына саҡырҙы. Кемдер унда электән булған, кем бар-шулай булды шул планды үтәү өсөн, шулай уҡ көс һәм ресурстар эго. Kojak Беллрме? Ғилми-нәшриәтендә сыҡҡан ҡалын кешеләр аңламаҫ, тип, бары тик ваҡ кояк делец була. Ул артыҡ мөһим түгел, Вернер, әммә буйһона. Шул саҡта кем? Кем күпме көс, ҡыйыулыҡ һәм ресурстар, Пэм төркөмө һәм тотоу өсөн, бында ишектәр һәм фургон килеп ултыртыу буйынса будапешт ҡалаһында ih менән рәшәткә яһап, әлегә тиклем иҫке баржа йөҙөп буйынса ғилми-нәшриәт яйға буйы өҫкә?
  
  
  
  Флейта залға яңғыраны. Автомат яйға музыка туҡтаны. Көмөш һыбыҙғы араһында амазонка ирендәре менән ҡыҙҙың бер рәткә төҙөүгә ылыҡтыра. Хәҙер башлағас, музыка туҡтай, улар һүлпән күренә. Көтмәгәндә етен туҡымаларға камера Кинооператор. Күрәһең, был төндә шайтандар залы ябыла программалар тәшкил итә.
  
  
  
  Хәҙер был ишекте асыуы ҡатын-ҡыҙ, һәм ҡыҙ уның бурса хлыст булып китте. Ника күреп, ирендәрен уның пулый шевелиться булараҡ, әлегә ул ҡыҙ тип. Памела послушно бара, һәм бөтә ҡала кеүек. Ул булыр, тип ышана улар бөтә успокоительный наркотик ала. Ярай, моғайын, успокоительный аҫтында тота, уларға тиклем бында була.
  
  
  
  Пэм өсөн ғилми-нәшриәт ҡарашымды күреп, ул ҡасан ишеген керә, аҫҡа төшә һәм һулға борола. Ул, моғайын, подвалға булды, унда камера йәки бүлмә булырға тейеш, ҡыҙҙар заперта ҡайҙа, ҡасан да улар эшләй.
  
  
  
  Һуңғы сиратта пэм була. Ҡатын-ҡыҙ өсөн ишекте ҡаты ябып ҡара. Тыштан ишек аша икенсе операторҙарҙың. Сергей тәржмәлә бер нисә мгновений.
  
  
  
  Похлопать по Киллмастер задумчиво быяла. Рәшәткәле тәҙрә яғына тора шул. Һәр осраҡта, улар аша үтеп маташыуҙан мәғәнә юҡ. Ул һикәлтәләп өҫтәрәк ҡайтһа, был һаман да тештәренә бысаҡ тотҡан, асфальт һәм кире төшөп килә. Хәҙер, был залға тәржмәлә изге программаһы тәшкил итә, тағы дөм-ҡараңғы булып китте.
  
  
  
  Сергей гаражға артҡы өлөшө күрелмәле һуңынан шунда була. Ника тауышын ишетеп, ирҙәр тауышы. Проговориться бесшумно уны гараждар, машина уклониться от оҡшай «линкольн». Улар тауыш һәм яҡтылыҡ ҡарап бара.
  
  
  
  Стонать һыу гаражға артҡы диагональ буйынса баҫҡысҡа күтәрелде. Подкрадываться баҫҡысы буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, бесәй кеүек. Хәҙер ул һүҙҙәрҙе аңламаным, диалект венгр әйтте. Әлбиттә. Был ҡолдар булған. Әлбиттә, ҡол булыуың бар блэкстоун. Тирә-ih торлаҡ тейеш булһа, бер гараж йәки йортҡа инеү менән. Ул һаман да тештәренә бысаҡ ғилми-нәшриәт булып ҡала. Уны тотоп, уң ҡулы һәм һул янбашы тотоп кольт наготове кобураһына һала һала.
  
  
  
  Тирә-ҙур булмаған майҙансыҡта ғилми-нәшриәт баҫҡыста килә. Ишек алдында ул туҡтап ҡалырҙай тотҡа борола һәм һаҡ булығыҙ. Дверь заперта була. Заглянуть эткә һәм уны эскә һаҡ булығыҙ. Икенсе көн ҡыҫҡа коридорға алып бара. Бүлмә коридорҙан ике яғында булды. Күңел ғилми-нәшриәт тауыш ишетә.
  
  
  
  Крикнуть ир-аттар: "Тибор?"
  
  
  
  Ревматизм тирәләй бер бүлмәне яҡтыртып килә. «Нимә, дьюла derkovits? Һин әйткән ул, - тип гол мин ауырыған булһамсы. Миңә тынғы ҡалдырырға.'
  
  
  
  Ир-егеттең күңелендә засмеяться. - Һеҙ, әлбиттә, бик күп виски эсә. Кисә барып бөгөн һин түгелме?
  
  
  
  'Яңынан. Әйткәндәй, уларҙың барыһы ла инде мин булды.
  
  
  
  'Идиот! Бөгөн кис, яңы партияһы килде.
  
  
  
  'Ул уны белә, белмәй. Ih һеҙ ала алаһығыҙ. Ул, йоҡлап ята. Мин тошнить от похмелье. Өҫтөн ине уның вафат була.'
  
  
  
  Киллмастер ухмыляться.
  
  
  
  «Мин бер ҡыҙ алыу буйынса ҡара әле», - тине ирҙәргә күңелем ҡалған. "Ике бәлки. Был тағы ла ни помет ».
  
  
  
  'Яҡшы. Ih етмәй. Тик, зинһар, заки. Мин һиңә иртәгә бөтәһе лә һөйләргә мөмкин ».
  
  
  
  Коридорға һыу үтә ҡыҫҡа көн һәм яҡтыртыу буйынса молчанов ғилми-нәшриәт комплексы инә. Ят ир-аттарға һуғыуы була, мендәр заттарҙан ҡыҫылыусы булырға. Ул застонать. Ник уйлап: дарыу похмелье һәм тауыш сыҡты. Хәҙер эшкә тотона һәм үҙен яҡлап эму арьергардында булырға кәрәк. Бөтәһе лә уның үҙ мөмкинлектәр, аласыз позволить үҙенә черед бара.
  
  
  
  Заскрипеть таҡта, ҡасан һуғырға ғилми-нәшриәт комплексы яҡынлаша. Дьявол һәм ир-егет башын бороп ҡарап йөҙө ҡара. Ауыҙ асып Эго.
  
  
  
  Ағасты муйынына бысаҡ рукоять ғилми-нәшриәт уны эго. Ир-егеттәр зарычать. Эткә эго арҡылы ырыу нигар, башын күтәрҙе һәм сәнсеп ултерәләр.
  
  
  
  Крикнуть башҡа ҡолдар булған-душ аҫтында: «Һиңә бер нәмә әйтәм, Тибор?»
  
  
  
  Еңел кисеүҙе һәм коридорҙан эскә ингән буйынса йугереп на цыпочки нигы була. Занавеска с ваннала душ һәм боронғо һары була. Занавеска ҡыҙыл ҡаҙ рәүешендә биҙәктәр яһап була. Ир-егеттең күңелендә запевать. Занавеска Киллмастер отдергивать туҡтатыу һәм й безжалостно бер ҡулында, ә икенсеһе һул ҡабырғаһына бысаҡ аҫтында тәрән втыкать. Тиҙ үҫһен өсөн ҡорбан ванналағы һыуға ҡыҙарып. Һуңынан күңел вытирать һүндереү һәм лезвие.
  
  
  
  Был ғилми-нәшриәт комплексы тирәләй бәҙрәфтәр досталь кисеү генә, тип тел - асҡыс. Ih күп булды.
  
  
  
  Был минутта уның асҡысы һалып, баҫҡыслы һәм күҙәнәктәр аша тиҙ арала холда көнө яҡынлашып килә. Веб-на пол тусклый яҡтыртҡыс лампа ҡыя, ҡорос көнө алып барыласаҡ. Тимер уңда бормалы баҫҡысҡа төшкән. Һәм уның ҡолаҡ молчанов баҫҡыста килә. Ул күреп, ишетеп һәм тусклый йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, ҡатын-тип әйт по-немец. Выжидательно ник йылмая. - "Тиҙерәк, мин һеҙҙең менән йәнәшә булды, ханым!" - ярай ул пробормотать. Ҡорос ул пандус буйынса көнө һыу күтәрелеү. Ул, әлбиттә, заперта була. Моғайын, уның өҫкө өлөшө йорттарына инергә мөмкинлек бирелә, һәм шуға күрә булған заперта.
  
  
  
  Ника бормалы баҫҡыстары кире ҡайта. Ул бик әкрен төшә, шул күҙәтеп, беҙҙең эго баҫҡыста аяҡ тауыштары етештереү өсөн тимер бәләкәй булһа ла. Шул һайын, ул шул тиклем баҫҡысҡа төшкән, уныһы асыҡ булып, ә тауыш тамуҡ булды. Стискивать почерненый кеше теше ғилми-нәшриәт комплексы, немец ҡасан ишеткәйнем. Иҫке һис шикһеҙ бер-береһе менән һуғыш.
  
  
  
  Был тәү сиратта бәләкәй бүлмәгә инә, уның тирә-холл сәхнәһендә ҡарай. Ул ике амазонка булһа, ҡатын-ҡыҙ, ул уны күреп залында программаһы тәшкил итә, һәм тағы береһе, уның менән шөғөлләнделәр, күрәһең, уның игеҙәк була. Ысын профессионалдар итеп, уны уйланырға, ауырлыҡтар йөҙҙән фунт тирәһе. Сәй эскәндә бәләкәй пирожныйҙар һәм уларҙы ашап, болтать, маймыл кеүек. Кнут ih уны күреп, өҫтәлдә ята.
  
  
  
  Һул ҡулына бысаҡ ала ғилми-нәшриәт комплексы, выдать иң кольт-һыу өсөн көнө-төнө ал билбау менән. - «Morgen Guten, ханым. Юҡ, ҡысҡырайым да!
  
  
  
  Ҡысҡыра улар. Грохот фалиж менән йыуан бармаҡтарын иҙәнгә ҡолап ih рюмка тирә-яҡ, һәм улар беззвучно ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Һәм ғилми-нәшриәт ни белмәй. Был ике сук-садистка ҡот осҡос ҡанға күргән, шулай уҡ асыҡтан-асыҡ бассейн менән пистолет.
  
  
  
  Тихонько ғилми-нәшриәт ишеге ябыла. Амазонка уры юл менән түгел, минут һәм унан выдать уның ҡасан кастет полезть камзол.
  
  
  
  Унда беренсе ҡатын-ҡыҙ үҙен ҡорбан итеп һайлау, уларҙы программаһы тәшкил итеү залдарын күргән, ишектәр зан пэм менән шөғөлләнә. Һыу һәм боҙ менән уның янына тине ул йылмайып: «Ябай, Fraulein gnadiges ». Шунан уның ауыр кастетой н гол уның һуҡты. Ул ултырғысы менән иҙәнгә соскальзывать, масса кеүек иреп.
  
  
  
  Икенсе һәм Нику обезвреживать тура килә. Ултырғыс уның үҙ кәүҙәһе менән күтәреүе бик ауыр, уның өсөн ит һәм бысаҡ менән һөжүм итә.
  
  
  
  Запястье лезвие һәм уның йыуан яғына сигенергә мөмкинлек Киллмастер вонзаться бысаҡтың үҙе. Бысаҡ, уның иҙәнгә ҡоланы. Оло тормош уны кулак вонзать ҡабарынҡы. Ҡатын-ҡыҙ сгибаться яртыла, рвать һәм эго башланы. Откинуть голову ee тотоу өсөн элек уның сәс һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ҡыҫылһа, уны осонда ҡылыс к горлу. Кивнуть уның икенсе яғында ҡатын-ҡыҙ. "Һеҙ күргән, сөнки мин уның менән эшләргә, шулай түгел икән?"
  
  
  
  'Jawohl. Д-д.
  
  
  
  «Был нимә тағы. Улар инде тағы ике кеше үлтереү һәм үлтерергә ҡаршы буйынса һеҙ әҙер - шунсаны, күпме кәрәк. Һәм ул хатта һине үлтерергә теләй. Аңлашыла?'
  
  
  
  'Эйе. М-тик, зинһар , мине үлтермә ! Ул бер нәмә лә эшләй. Мин бары тик уның ҡатыны тырыша. Ул рискнуть мөмкин. Рассмеяться ғилми-нәшриәт ухмыляться. «Леди, концлагерь эшләй? Өйгә ҡайта алмай һәм улар менән шөғөлләнә? Разыскиваться хәрби енәйәт өсөн? Ee искажаться кеше.
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул бысаҡ баҫа. - "Блэкстоун Ҡайҙа?"
  
  
  
  Уны кисекмәҫтән яуап бирә. «Будапештта. Тиҙерәк ҡайтып уларҙы.
  
  
  
  "Нисек булыр?"
  
  
  
  'Мин дә беләм. Уның төбөндә
  
  
  
  "Будапештта ниңә уларға барҙың?"
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс пошевелиться яурындарын ҡалын. 'Бизнес өсөн.'
  
  
  
  "Бында кем йәшәй әле, башҡа ҡатындар һәм эго блэкстоун?"
  
  
  
  Йәнә яурынына пожатие еңел. Бесстрашно һәм уны ҡарап ултыра ул, емелдәп түгел. Потянуло сал сәстәрең өсөн ғилми-нәшриәт. - 'Кем тағы?' - ул ҡәтғи ҡабатланым.
  
  
  
  «Моно Мэннинг билдәле кинозвезда булып тағы! Әммә ул ҡунаҡ түгел. Һеҙ аңлайһы , был a ménage trois ? Нах уға ентекләп ҡараны. 'Ул һис шикһеҙ аңлай. Береһе бөтә сүп-сар өс йоҡлай. Ылыҡтырылған. Аҫта ҡыҙ ни?
  
  
  
  - Хәҙер алты. Бөгөн кисен бер нисә яңы килгән.
  
  
  
  Горлов һәм уның ғилми-нәшриәт сигенеүҙең кәрәге бирә. Сығыу ваҡыты була. Уның ҡарауы был амазонканың, тип күрәм һәм уның ҡасан да булһа эго күҙе, ҡара гениаль безжалостно кеше ул, тип эй, һалҡын булыр. Ул тубыҡҡа тубыҡ ҡулы менән яһаған ултырғысы һәм обвивать соскальзывать эго. - «Битте, минең герр, зинһар! Мин дә мәжбүр ...
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс нах нигы ҡарай. Ҡайҙа шау-шыу буласаҡ, уларҙы звонить эго. - «Хәҙер тағы күпме кеше йортло булды? Ике ир-аттың уны тирә-был турала барыһы белә. Джен шулай тип түгел, ә һине минһеҙ ҙә үлтерерҙәр!
  
  
  
  Хәҙер уның тубыҡтарына н раскачиваться. - «Юҡ башҡа! Бөгөн беҙ ҡаршы алабыз ғына. Ант. Һәр ваҡыт етерлек була дүрт - ҡасан да булһа бында беҙҙең проблемалар бар, һәм ...
  
  
  
  «Бөгөн кис проблемалар булмаясаҡ», - тине ғилми-нәшриәт мрачно. Шунан уны атып эй, башын.
  
  
  
  Нах н ҡарана-ҡарана түгел, һәм ул башҡа ҡатын-ҡыҙ яҡынлаша һәм уны бөтөрҙө . Бүлмә бәләкәй һәм сығыу буйынса, взбегать буйынса бормалы баҫҡыстары, уның кеҫәһенән асҡыс эҙләп гер була. Һәр бер секундта хәҙер.
  
  
  
  Өсөнсө ишек асыусы асҡыс ул ҡорос, ҡараны ул, һәм прокрадываться, йырлай кеүек, ҡалын келәме менән залында буйынса киң. Һуңынан уны йыйыуҙың телефон сиртеүен ишетһәгеҙ. Доноситься тауыш иш янына көн аша бирелеше. Неподвижно ғилми-нәшриәт комплексы тора. Ирҙәр тауыш ишетә ул: «Ашыҡ, идиот. Мин һағынып - һағынып мин! '
  
  
  
  Оператор! Ника nen тураһында онотмағыҙ. Ул стенала карауат ҡуйылған ҡыуышлыҡ молчанов яҡынлаша.
  
  
  
  Ахнуть кемдеке, ҡулдарында телефон трубкаһын шарт көнө һәм йугереп барҙым. Шул уҡ ваҡытта быяла ишектәр аша киң юлдар яҡшыртыласаҡ йәһүҙиәне фаралары менән йәнәшә ғилми-нәшриәт комплексы күрергә була. Хәҙер ул атырға мөмкин түгел. Уның ғилми-нәшриәт бысаҡ ташлағандар. Ирҙәр ҡыҫҡа сығарып ҡысҡыра, бульканье тамамланды. Царапать һәм уның стюардесса ишекте арҡаһына бысаҡ менән тубыҡлана төшә. Ника алға һикерҙе. Әле ваҡыт бар. Әммә разбирательство ҡан күренеү булып!
  
  
  
  Ирҙәр муйындан ул. карате һуғып һындырған, тәненә бысаҡ яралары ҡалдың ҡулбашына һәм унан күтәреү өсөн сикләү кровоток. Ҡасан кире борола һәм уның коридорҙары буйлап йугереп, йәһүҙиәне бернсе быяла аша маяҡ, маяҡ кеүек изге. «Был бик яҡын, - ник уйлап.
  
  
  
  Уңда ике пар аркалы ишектәр юғары булды. Ул тотҡаларын бороп, оҙон көн һәм холында асылған. Йомшаҡ стеналарҙа нурҙар яҡтыртыла, күренекле булған, уларҙың тыштан бер-береһенә тығыҙ штора. Иҫ киткес ҙур бүлмә уртаһына ултырғыс ҡуйып, осрашыр өсөн әҙер булырға, блокнот, ҡәләм, өсөн һәм графиня стакан һыу. Был коллекциялар менән йәнәш уны шешә сәй шкаф була. Осрашыу, бәлки, бөгөн кис була! Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс солан ғилми-нәшриәт комплексы, әммә ҡиммәтле секунд барған. Оло Эму расплата кәрәк әле. Ih моғайын, бик күп булмаҫ, һәм аңлайышлы булыр, тип уларға ҡорал менән ...сакчысы
  
  
  
  Бөтә бүлмәһендә камин уң яҡтан һуҙылған бик ҙур таш булып ника. Был аҙ булыуы ҡамасаулай. Уның ҡарауы һулға, тип өмөтләнә уның яурынына ныҡ ҡан, мәйет түгел уҙҙы - бәхет, ҡыҙыл төҫтәге келәм булды. Өй музыканттар уны шунда уҡ күреп! Моғайын, һәм бер ҡасан да ябай косте эффектын ҡулланып төҙөлгән. Өс метрға яҡын ер өҫтөнән юғары тартма холда ябыласаҡ. Стон тар буйынса баҫҡысҡа күтәрелде.
  
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт карте йугереп.
  
  
  
  Парапет тормайынса, уның тубыҡтарына өсөн, мәйет күлдәге ҡанға батҡан бысаҡ вытирать тураһында, уның ҡасан ишеген асып, ҙур һәм шәмдәл. Заглянуть ғилми-нәшриәт тишек. Уны күреп, нисек биш кеше инә. Был һуңғы бер-нисә сакчысы тине. Был пистолет менән грубоватый ир-аттары эре булмай. Ника ты. Йәғни был булманы тағы. Хәҙер эму тактикаһын үҙгәртергә тура килә. Бүре төлкөгә әйләнә тура килә.
  
  
  
  Бесстрастный ҡарашлы кеше, ул үлтереп бөтә кешегә был бик аҙ йәки обезвреживать, күҙәтәләр, уның кеүек оло йыйын тирәләй төркөмләп ултыра. Был төркөмгә телле булып головорезов, венгр һөйләшеп, француз, инглиз һәм немец телдәрен. Сағыу лампа булмағас, бер нәмә лә ҡамасаулай һәм ih Нику күрҙе. Ул һәр кешене иғтибар менән ҡарап, өҫтәл артына ултырҙы.
  
  
  
  Бәләкәй мәғәнәһендә спортсы булып фанга, жилистый һәм бөхтә. Костюм на nen отглаживать яҡшы булған һоро, ҡара, аҡ күлдәк һәм галстук. Эго күмер-ҡара сәстәре һәм ҡалын портфель менән йәнәш ул үҙенең тарҡата башланы гениаль ҡағыҙҙарҙы өҫтәл асылды. - «Мин Будапешт бөгөн кис ҡайтырға тейеш. Шуға күрә тиҙ арала быны бирә ».
  
  
  
  - Бөгөн кис бында ҡала, Фанга. Һеҙ беләһеңме, - тип күңелле була, һәм урын күп бында. ... Саҡырыуҙы һорап ул ҡапыл туҡтатты һәм тибор сибилла блэкстоун була.
  
  
  
  'Был мөмкин түгел! Мин ҡайтырға кәрәк миссия. Ә хәҙер, рәхим итеп ...
  
  
  
  Киллмастер еңеллек тойор. Тибор, әлбиттә, телефон шылтыратыуҙарына ла яуап бирер ине, әгәр ҙә уның аша түгел, ә яуап биреү, һыу килтереү һәм был яңы ҡатмарлашыр ине.
  
  
  
  «Фанга хоҡуҡтарын! Һуңыраҡ инде. Замок миңә ҡайтырға кәрәк, иртәгәһе көн өсөн кадрҙар әҙерләнгән булған. Һеҙ беләһеңме, был шул тиклем мөһим - ih комитеты йыл һайын килә. Был ашыҡ!'
  
  
  
  Был абсурд тәрән һәм сағыу тауыш, власть менән нотка. Ника ҡайһы бер ғәжәпләнеү менән ҡараны әйтергә була, сөнки ул сәйер кейенгән була. Һуңынан һығымтаға килде ул, тип ир-егет булырға тейеш, ҡыр менән асыҡтан-асыҡ бал-маскарад. Ир-егеттәр күтәреү өсөн ултырғыс, стаканчики өсөн үҙе ҡойған. Шаҡмаҡлы н nen булып кепка кейгән, муйынына аҡ шарф, пиджаки твидовый бриджи һәм алһыу, итек заправлять иҫ киткес юғары. Шәхес булараҡ күренә кинорежиссер 1920 йыл!
  
  
  
  «Әйткәндәй Комитеты о, Белла, уны аңлау, ҡабул итеү өсөн бөтә тәртипте?»
  
  
  
  Белла Kojak! Ҡото алынған яңы ник менән ҡыҙыҡһынған кешегә сәйер кейенгән. Был kojak шулай буласаҡ! Күрәһең, был уның төркөмөндәге юғары урын биләй жутко сущность, Паулюс Вернер тураһында нимә ишара.
  
  
  
  Хутынья блондинка ҡул бармаҡтарының тырнаҡтары менән блэкстоун һәм муйын булыуы менән оҡшай сибилла жилистый. Уның сәстәре ҡара костюмының стиле һәм уның ир булып подстригать нах була. Амазонка һәм ғилми-нәшриәт үҙҙәре тураһында уйлап үлеләр тураһында һүҙ йылмая. «Trois a Ménage», - тине ул. Йыл һайын клиник ҡараш менән ҡыҙыҡлы булыр ине, тип үҙемдең барлыҡ өс алып бара.
  
  
  
  Ника Мэннинг саҡ һәм Майкл булды Блэкстоун Моно түбән. Ҡулда тотор өсөн ҡатын-ҡыҙҙар һәм шепот вызывающий блэкстоун ҡысҡырып һөйләй. - «Һуңғы тапҡыр әйттем мин һиңә, Майк! Мин яҡшы роле генә кәрәк. Ул йондоҙ, йондоҙ менән түгел, әммә минең менән мөрәжәғәт итеп. Минең гримерка - хурлыҡ! Мин хөрмәт етерлек түгел, теләһә ниндәй кеше тирә хөрмәт был. Башҡаса уны күрергә, Майк. Бер мәл ул был урынды ташлап китә һәм башҡаса ҡайтмаған. Эго һеҙҙе күрергә!'
  
  
  
  «Бара-бара, Моно! Фәйләсүфтәр тейеш сабырлыҡ һеҙгә, ҡәҙерле. Барыһы ла яҡшы булыр. Иртәгә уның үҙе менән был турала һөйләшеп cb. Уның эшен яйланы. Заки, ҡәҙерле, мин һеҙгә шәп мөмкинлек биргән сығыштар һәм наслаждаться. Иң яҡшы?'
  
  
  
  Тәжрибәле кеше тауышы ине был. Подтягиваться ғилми-нәшриәт тиерлек ала алһын өсөн, Майкл Блэкстоун тигеҙмәй. Линкольн неприличный йәғни уның ниндәй булырға оҡшай. Костлявый ул бик бейек һәм бик булмаһа, масса менән растрепывать исемләгәндәр. Морщинистый Эго Люцифер печати йөҙөн сағылдырған, ҡатын-кыҙҙар сумасшедший умилостивлять тырыша.
  
  
  
  Ир-ат өсөн юғары цепляться Мэннинг моң. Уҫал тауыш менән уға тауышы ҡырҡа үҙгәрҙе на ведь хихикать, иҫәр ҡыҙ бала-үҫмер. Тураһында«, Майк, ҡәҙерле! Бындай фәрештәләр һеҙ. Ул, белмәйем, һин миңә ярҙам итерһең. Һәр ваҡыт һиңә эшләр. О, Майк, Майк! Һеҙ ысынлап ышанаһығыҙмы, уңышлы үтер тип минең ҡайтҡанды? Өҫтәүенә ҡайтмай икән ул, элек нисек булған? '
  
  
  
  Killmaster, әнисә Мэннинг тишек аша моң, тулҡын тойоп, ысын йәлләү. Был алыҫлыҡҡа донъя аҫтында һәм беспощадный был, аяныс күренеш элекке лауға тәҡдим ителгән. Битле йыуан кеше йәшереү мөмкин түгел, уның тирәләй макияж зыян килтергән, ваҡытынан эму, дурман, бухарина һәм безумия. Барыһы да, - тип тороп ҡала, был-уның шәхесе, уның әле булһа һутлы һәм күкрәге тулы менән шөғөлләнә. Ника фильмдарҙы иҫкә төшөрөп, улар уны күреп, тупаҫ сәхнә секск тураһында уйлайым. Шлюха лау билдәле була донъяла! «Моно, Майк. Бында килеп, зинһар. Беҙ һеҙгә ҡултамғаһы кәрәк. Был блэкстоун sibyl була. Фанга була һәм уның менән ысын мәғәнәһендә спортсыларына биләй ҡағыҙҙар өйөмө. Белла эсерә һәм үҙ яғында тора кейеме әҙәм Kojak. Ул күңелһеҙ күренә, әммә Killmaster, уны тәҙрә аша күҙәтеп, аңлап, был киләһе дошман булып, кеше менән ҡораллы һаҡсы. Бында кеше ине, уны һарайға барырға тейеш ине-йәғни, һәр ерҙә һәм, унда был, бәлки, кәрәк булған өсөн, икенсе көнөнә әҙерләнә carinf.com яуаплы түгел, сөнки ниндәйҙер комиссия килгән була!
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт буйһона, ә нимә икәнен аңланым. Бөгөн кис, етмәһә, хаҡ булып түләнде төн, алтын Фанга ҡытай коммунистар ысын мәғәнәһендә спортсыларына һәм улар менән иҫәпләшмәй. Был ҡатмарлы ҡағыҙ бизнес булмаһа, ул Будапешт башлай, гонконг һәм швейцария банкы аша дауам итә. Отчет мәғлүмәттәре ғилми-нәшриәте өсөн үҙеңде хәтерҙә, - әгәр ул тере була әле, эгон өсөн яҙылған.
  
  
  
  Мин аңланым уның аша биш, тип «замок» - был урында, унда фильмында төшә. Иртәгә комитетының рәсми хөкүмәт венгр килгән ярҙамсы булды, ул уҡырға ҡуша ине етештереү һәм документаль фильм. Ник йылмая. Һәм бөтә тауыш! Порнофильм венгрҙар тураһында бер нәмә лә белмәй! Шулай уҡ был команда өсөн бындай идеаль образын булдырыу һәм документаль фильм камуфляж порно-эштә. Был, аңлатып, ентекле эш алып барҙы йәшерәк ҡыҙҙар һәм фургон менән ябырға һәм ни өсөн шулай эшләй.
  
  
  
  Был ысын мәғәнәһендә спортсыларына фанга ҡағыҙҙарын һалырға портфель. - Һиңә ышана, барыһы ла был замок, Беллрме? Хәҙер бер нәмә лә алмай. Беҙ - минең хөкүмәт - һөҙөмтә бик ҡәнәғәт. Ҙур ҡиммәттәрен пропагандалап фильм бар. Бигерәк тә уларға, улар мэннинг моңо уйнай. Беҙ килгән ине, уның өсөн төп ролде күберәк күргән, күберәк һәм бер ҡасан да кинолағы кеүек « гангстер Хурлыҡ». Был шедевр ».
  
  
  
  Белла хлыст Kojak өҫтәл постучать буйынса, ул, күрәһең, һәр ваҡыт үҙе менән йөрөтә. «Инде мин һиңә әйттем, бөтә нәмә тәртиптә, Фанга. Был уның һуңғы тапҡыр тикшереү, уның ҡасан әгәр ҙә ошонан сығырға, - һеҙлекте тәъмин әммә, барыһы ла тәртиптә». Ул усмехаться. - «Бөтә... э-э... ашыу экзотик аҫты биҙәүестәре һаҡланған булған. Бында хәүефһеҙлек ҡыҙы. Минең кешеләр беләләр ни, ваҡыт заки тикшерергә кәрәк. Кнут буйынса уны өҫтәлгә һуҡты.- «Беҙ был хаҡта борсолмай. Комитет бер нәмә лә күрмәй, трактор һәм башҡа хохотать болван. Улар урындағы фермерҙың хеҙмәте файҙаланыла ». Моңо туҡтау менән камин күсә һәм тағы ҙур һәм мэннинг блэкстоун стакан ҡулында. Беҙ бер тирәһендә улар кажется бик ҡыҙыҡһынып өлөшө спам түгел. Ысын мәғәнәһендә спортсыларына фанга һораны: «хәҙер беҙ ни булды ҡыҙым?»
  
  
  
  «Иҫәпләүҙәр буйынса һуңғы туғыҙ», - ти Блэкстоун Сибилла. Коджак ул обвернуть был Белу. - «Беҙ ҡыҙҙар күберәк кәрәк, Белл, һәм яҡын арала. Беҙгә улар өсәү булды, хәҙер ул тынып ҡалды, һәм башҡа, һәм улар түгеллеген кәмәһенә ебәрелә. Вернер һеҙ кәрәк булғанда, һеҙҙең менән элемтәгә керергә.
  
  
  
  Һәм үҙебеҙ ҡойған kojak ултырғыс баҫып эсәһең. Ул ҡыйралыуы түгел, ҡасан әйткән: «мин быны бик аҙ».
  
  
  
  Прятавшися тартма тиҙ иҫәпләп ғилми-нәшриәт комплексы була. Туғыҙ ҡыҙ. Сообщества amazon, тип әйтә ih алты бөтә. Төркөмдә алты кеше, ә ете пэм була. Туғыҙ һәм ете - алты!
  
  
  
  Кемдер - аҡса тотоу һәм ғилми-нәшриәт комплексы, Kojak Белла был була - ете ҡыҙ алып өҫтәмә вилла н, Фанга д Сибиле йәки мәғәнәһендә спортсыларына-тине. Һәм Мона Майк Блэкстоун Мэннинг, күрәһең, иҫәбенә түгел.
  
  
  
  Арҡаһы на белом кояк киллмастер ентекләп ҡараны. «Һин минең маҡсат, Kojak», - тине ул шым ғына, үҙенең. Әммә, мин шул тиклем һине күргем?
  
  
  
  Элек уның ҡарауы, операторҙары ҡулланыусыларына арматура. Артҡы рәт булып стон иш тәҙрәләр булып, йәшниктәр менән иҙәндән түшәмгә тиклем бара. Асҡыс ғилми-нәшриәт комплексы арына башлағас, уны үҙе менән килтергән. Асҡыс шаңҡытты. Бөтә иҙән һалынған кәштә һәм асҡысын һаҡ булығыҙ сират буйынса ул ih. Уны лезвие менән втыкать билбау бер яҡтан, кольт - икенсе. Һуңынан тәҙрәнән подползать гепә һыуға бик һаҡ булығыҙ. Әгәр уларҙы тыштан тәҙрә йәки заперта был хәҙерге түгел, уның проблемалары. Тәрәнлеге ете метр булған өй. Тәҙрәнән инегеҙ, әгәр ул булһа, тирә-холл аҫтындағы эго булып күренә ине. Открывание тәҙрә янында ғына тауышы йәки көслө жестком сквозняке, бирергә мөмкин. Ih ул һаман да һөйләшеүҙәр ишетергә мөмкин. Белла Kojak тирбәлә, әммә бик нетерпеливый була. Яҡшы. Нику бары бер нисә минут талап ителә, аңлау булһын, тип уйлай ул.
  
  
  
  Әлеге эстән һәм тәҙрә күрһәтелә заперта. Замок эргәһендә ғилми-нәшриәт борола һәм бер тәҙрәһе асылды. Был ауыр эш чертовски була. Вилла алдан уйлай һәм уны иғтибар менән өйрәнергә, белергә тип, зал ҡала тип, тәҙрәләр зыңлап, ышанырға ла була. Әлбиттә, барыһы сакчысы Коджак янында тағы булдылар. Ih буламы ни? Ҡайҙа булған улар? Әгәр ҙә патруллек йорт һаҡсыһы, ул күрер ине, йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, тәҙрә ғилми-нәшриәт комплексы ҡасан асыла.
  
  
  
  Ул бик яй тәҙрәнән. Ул еңеллек тойор. Кромешный урамда ҡараңғы була. Бер сынаяҡ һалҡын ҡулы һуҙырға нащупывать шыма һәм уның битләүҙәре текә. Әгәр уны дөрөҫ танып, уның менән бер ҡыйыҡ соскальзывать парковка алмай.
  
  
  
  Дим дим молчанов үҙ тәне өсөн тәҙрә аша протискивать Киллмастер здоровенный. Үҙ башта аяҡтар, һуңынан уның өсөн һәм үҙен тәҙрәһенең рамаһы тәҙрә ябыҡ булған вцепляться. Аяҡ аҫтында ул үҙе теләп канау түккән, әммә таба алмай. Өс тәҙрәһе һәм фут соскальзывать уны буяп ебәрҙе, аяҡ бармаҡтарын тейҙерҙе алдынан водосток эго. Ҡысҡырып төшә черепица тауышы артыҡ булмаҫ.
  
  
  
  Аҫҡа ята, уның йөҙө, хәрәкәте һәм һулап түгел тиерлек. Улар ел mimmo ташлана, тәҙрәһе уның ишетеү һәм тымыҡ стук. Ләғнәт!
  
  
  
  Минут үтә. Улар күберәк бер нәмә лә ишетмәнем. Хәҙер бер ҡасан да ашыҡмай, юҡһа Белла Kojak китте. Ул канауға төшәбеҙ,. биогазды, алыҫая һәм көслө бармаҡтары аша крайы уның өсөн схватываться уҡталды. Унда ерҙә тормоштоң. Һәм уны көтә кеүек, уныҡы була торған булһа, һулдан гараж булған, ә таш нигеҙҙән өлөшөндә сығыш вилла - уңда. На цыпочки шул йүнәлешкә китте ул.
  
  
  
  Прислонять һаҡсылары автоматты ҡая яурын аша ҡарап, ҡайҙалыр барған асфальт юлдар яҡшыртыласаҡ. Присвистывать сатраш һәм уның ҡулын күкрәгенә беззвучно. Гравий джип уның артта килә инем. Машиналар араһында берәү һаҡсыға урынлаша. Баҡһаң, был «Шкода», моғайын, машина Коджак. Проблемалар: уны ул тиклем спрятаться алмай, был кеше нисек сығырға? Һаҡсы был ҡәһәр һуҡҡан проблемалар булмаҫ, моғайын.
  
  
  
  Тик был юлы үҙҙәренә түгел Нику проблемаларҙы хәл итергә тура килә. Послышаться йорт мәшәҡәттәре алдында, позвать ә унан тупаҫ тауыш: «Саша?»
  
  
  
  Зарычать поплестись өсөн мөйөш һәм һаҡсыһы. Ник йүгереп килә «Шкода», ир-ат алдынан китмәй. Шулай яйлап уның артҡы тотҡаларын бороп көн өсөн булһа ла ул слышно, эскә һәм байый. Тихонько уның ишеге ябылмай, һуңынан унда үҙен һәм иҙәнгә н тығыҙ ҡушылып накинуть калачик свернуться пешие йөрөүең. «Милл я чертовски коджак пешие биреүе яғынан», - уйлайым уны.
  
  
  
  Ғәжәпләнеү сәфәр ҡыҫҡа булды. Ника Карте, һәйбәт ориентир алыу, ята тиһә-артҡа баҫа, юлдарын тикшерҙе.
  
  
  
  Һулдан съезд аҙағында - көньяҡҡа тимәк, будапешт яғында. Дунайҙың уң яҡтан. Төп юл ябылды менән шунда уҡ тиерлек улар, был юлы туранан-тура ябылды, йылға яғына. Был юлдар тигеҙһеҙ булып, ҡаты аҫҡа төшә. Белла Kojak тәҙрә асыу, йылға һәм ғилми-нәшриәт Коджак сигара һәм еҫ тойоу. Ул алыҫ бара алмайҙар, кире осраҡта улар йылға төбөнән булыр ине. Иҫке й напевать Kojak американдарға: «Я мечтаю тураһында яҡты хыялдар менән-каштановый ... сәс» һүҙе венгр телендә, уның ҡайһы бер йырлағым килә.
  
  
  
  Был ваҡытҡа инде нигы яҡшы аңлай, - тип аңлата «замок». Ул белә, Дунай һәм Рейн, ҡәлғәне уратып иҫке емерелгән. Күп булған һәм улар тәре йөрөтөүселәр тирәләй төҙөлгән...
  
  
  
  Теүәл түләрбеҙ, һәм юл булған. Наезжать иткән машина таҡта һуңынан ағас, таш һәм бугристый туҡталды.
  
  
  
  « Белл машинаһы ишек Kojak вылезать захлопывать ... һәм тирә-яҡ. Ник аҫтында пешие көткәндәй, ырғып н кольт ҡулын һалды. Был эго осенять ҡыҫҡа ваҡыты, тип, был уҙған төндә уның ишетеп булһа ла, наркотиктар тәьҫире аҫтында - тип ниндәйҙер Мильяс Эрос һәм докторы ...
  
  
  
  Слепить ут. Машина түбәнгә төшкәндә, улар аҡ һалҡын балҡышы менән сағыу һәм яҡты. Әллә ҡайҙан Беғ Кождак бодро тыштан тауыш әйтә: «Һин шунда, тиһә-артҡа! Кисекмәҫтән менән сыға һәм ҡулын күтәрҙе. Башҡа шаяртып, зинһар. Сығыр, һин һөйләне. Биш тиклем һанай - аҙаҡ автоматтан атыу буйынса бөтә кеше минең. Бер, ике ...'
  
  
  
  Киллмастер михнәт күнеккән. Әммә, шуға ҡарамаҫтан, машина һәм уның тирәләй һайлап ҡулы күтәрелгән, күкрәге киң була эго доллар эго ҡушып шарҙар ҡурғашҡа оҡшаған. Был юлы уны уңышһыҙлыҡҡа осрай, әммә белә алманым, нисек булды был.
  
  
  
  Хәҙер уны күрмәй, тип, ишек залында иҫке замоктар, плиткалар түшәлде. Дюжина кешеләр уратып эго һәм яҡшы ҡоралланды. Белла Kojak, костюмдар барыһы ла 1920 йылда торған полицей менән дүрт ул, үҙе итек хлыст герольд буйынса иҫ киткес. Любопытство һәм уның аша ҡара мгновений ғилми-нәшриәт менән тура килә.
  
  
  
  Шунда Kojak засмеяться. - 'Һа-һа! Хәҙер уны аңлай. Медицинаны менән хәйләкәрлеге йөҙөнә. Коммандос һөжүм, да? Әммә ни? Һин кем? Ни өсөн минең машинаны на затем сидение һине йәшенеп? Кем һин, тегенсе алырлыҡ булыу өсөн, шайтандың үҙенә оҡшаған? Kojak тағы засмеяться. - «Һеҙ булырға тейеш, бик осторожны, минең башҡа, кире осраҡта һеҙ минең ҡотом кеше. Ахырҙа, улар ябай крәҫтиәндәр иҫәр ».
  
  
  
  Нигы на карте уның ҡарауы, әммә бер нәмә лә әйтә. Кәрәк булды яуап.
  
  
  
  Kojak дауам итә: «Һин ишетеү ҡыҙыҡлы булыр, сөнки уның билдәле булыуынса, тиһә-артҡа баҫа ултырманымы ни һиңә? Электрон ҡоролмалар мин был прибор панелдәре булғанда, мин уларға шулай тип хәбәр әйбер. Умно, не правда ли? Әммә, уйлайым, һин йылмайһаң. Махнуть Кояк хлыст белл.
  
  
  
  Бер һуҡҡан ир-егет автоматтан затылок буйынса ғилми-нәшриәте тирә-яҡ бодается.
  
  
  
  
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Эго тарҡатыу һалҡын буласаҡ. Мөмкин түгел уны аяҡҡа һәм ҡулына пошевелить, изге һәм эго ослепительный күҙҙәре яна, эҫе, ҡайнар брылев. Пот араһында күкрәген струиться на волосе.
  
  
  
  Кемдер бойороҡ бирә, аҡ һәм ослепительный брылев тәржмәлә. Kojak Беғ уның тауышын ишетеп. «Был һаҡ булырға тейеш, фараларҙы менән беҙ, эйе, дуҫтар? Һуҡыр һин быны эшләй ала ».
  
  
  
  Ника хәҙер күҙен асырға мөмкин. Беренсе ҡарашҡа яҡшы коджак baie уны күреп, ултыралар һәм ултырасаҡтар эму йылмая. Буйынса ир-егет ус постучать хлыст әлбиттә. - «Ах, һин ниһәйәт-үҙе килмәй шул. Яҡшы. Хәҙер беҙ эштә күсергә мөмкин. Әммә тәүҙә һине хәл ҡотон алырға кәрәк буласаҡ һеҙгә. Ҡурҡып, әлеге ваҡытта был бик өмөтлө. Әммә бәлки, барыһы яҡшы булыр, әгәр һеҙ тулыһынса хеҙмәттәшлек ».
  
  
  
  Обдумывать ғилми-нәшриәт комплексы хәл иткән булды. Әлбиттә, был уңайһыҙ булды. Ул ят, һалҡын таш иҙәндә һуҙылған ҡулдары һәм аяҡтары н, ҡорос дүңгәләктәрҙән һәм балтыр запястье наручник быны сикләй. Улар шәрә булһа, трусиктан башҡа.
  
  
  
  Уның бер ҡарашы сағыла уны тиҙ күреп иҙә ненә күп, кабель, электр үткәргестәрҙе һәм юлдарҙы. Был рәссамдың студиялағы була. Һис шикһеҙ, был замок.
  
  
  
  Белла Кояк күтәреп көрән йөнлө әйбер.- «Усы һине», - тине ул. «Шулай уҡ беҙ кешене менән черное һине стәрле. Һеҙ бик яҡшы күренә, владимир Билдәһеҙ, Атлас һәм фигура булараҡ һеҙҙең у. Әгәр мин ир-атты ярата ине, әммә был улай түгел, шулай уҡ борсоған ҡайһы бер мотлаҡ ине уның любовник ҡуҙғатылды. Әммә сыҙаным. Минең һорауҙарға яуап бирергә әҙер? '
  
  
  
  Ника буш кеше менән әйткәндә: «Бар, тигән хәбәр итергә тейеш мин, минең был исем, исем һәм номеры армия. Яҡшы. Гектор Глотц, Та / йылда 5.15534335. Риза?' Аяҡ аҫтынан һәм күңел буйынса Kojak рассмеяться хлыст. - "Һеҙ юмор хисе булмай, владимир Билдәһеҙ. Яҡшы. Әле ул һеҙгә кәрәк булыуы мөмкин. Юҡ, ышанмайым. Өмөтләнәм, һиңә уҡыуыңда мудро. Мин бөтә тәнен һалҡын түгел ине был күркәм йорт тирәһенә килгән йә хәйләкәр мейеһенә зарар. Ах әле, вилла, уның менән бәйләнештә булыу өсөн!
  
  
  
  Kojak һәм нику баҫып яҡынлашты. АХ-ялтыр итек Агент сағылыш күрергә мөмкин. Ысынлап та, улар кешенең эгоһын йыуылып. Уны күрҙем һәм беренсе тапҡыр коджак ҡотон алыу, ҙур кеше буласаҡ тип күҙ тәлмәрйен выпучивать кеше был менән. Ул саҡта уны аңлай, ни өсөн шундай ҙурыраҡ тойолған күҙҙәре. Кожак ныҡлы контакт линзалар кейгән. Әммә был ғына түгел линзалары булған. Был ялған булып выпучивать күҙҙәре. Был кеше замаскироваться! Глупый костюм, режиссер, 1920 йылда шведтарға, эгон өлөшө булырға тейеш. Шуға ҡарамаҫтан, ҡалған башҡа комментарий кисә кис эго вилла ҡабул итә.
  
  
  
  Ника хлыст Kojak наклоняется һәм кешеләргә ҡағыла. - «Мин, тип әйткән вилла менән контакт, владимир Билдәһеҙ. Биш кешене үлтереүҙә һеҙҙең! Леди ике индерелгән. Хоҙай минең, һеҙ ниндәй хладнокровный salaud, владимир Билдәһеҙ. Ул һиңә сәләм.'
  
  
  
  Коджак һоҡланмаған кеше булыуына ла шик белдерә. Хлыст ғилми-нәшриәт уны яңынан кешегә ҡағыла. - «Мин был ихлас булыуы, ҡасан, тип әйтергә теләйем һиңә обидел түгел. Ул, тел, һиндә булған иң яҡшы формаһы. Бындай кеше ҡуллана ала ине ул, һинең кеүек. Әммә һеҙ эшләргә тура килә. Шулай тип яуап бирегеҙ! '
  
  
  
  Ника уйлайым. Ул тағы оглядывать бүлмә. Хәҙер уларҙың береһе була.
  
  
  
  «Кеше ишек минең өсөн ысын күңелдән», - тине йылмайып менән kojak ышанам. - «Крәҫтиәнде улар иҫәр, һаңғырау түгел, әммә улар. Һеҙ һөйләшергә теләйһегеҙме?'
  
  
  
  Киллмастер тиҙ уйлайым. - 'Нимә тураһында?'... Kojak ниндәй уйын уйнай? Был ловушке буйынса һайлап тере өмөт бармы?
  
  
  
  Kojak үҙ урындарына ҡайта. Аяғы оҙон булмай һәм ул үҙенең ботинкаларын сатраш sel. Погладить уның эйәк хлыст. "Америка сездә бар, әйтем - эйе, ул бик яҡшы беләбеҙ, американдар һеҙ, - әйтемдәр сездә бар, нәмә кеүек, башлай? Эйе? Яҡшы. Ярай, башланды, тип, әйтер инем, әгәр мин үҙемдең исемдән һеҙҙе?
  
  
  
  «Яҡшы, - тине ғилми-нәшриәт. 'Булды, ти ул. Әммә һинең башың өсөн яңылышмай - мин инглиздәр, американдар түгел, ә ». Өндәшмәй ул, яуап көтә Кояка ялған эго.
  
  
  
  Кояк кивнуть. ', Дөрөҫөн. Дауам итә.'
  
  
  
  «Минең исемем-Якоб Вернер. Ул офис клер, лондонда йәшәй. Минең ике туған ағайым була, исеменән Вернер Паулюс буйынса оло йәштәге ир-ат. ... Ярай - Уны бөтә тарихты һөйләү, уны яҡшы белергә, уның репетицияларына һәм әлегә уның пэм.
  
  
  
  Белла Kojak молчанов тыңлап, ҡыра алмай. Ул йылмая. Хлыст буйынса үҙенең итектәрен, уны туҡмауын дауам итә.
  
  
  
  Ника тамамлай. «Мин уйланым, Паулюс ҡустыһы булыуы мөмкин булған нәмәләр замешать. Унда полиция менән проблемаһы булған ҡатын-ҡыҙҙар ... һәм бөтә был. Шуға күрә мин үҙемдең ике туған ағаһы ярҙам тотоноу планлаштырыла осматриваться һәм ни өсөн һайын, мин алманым тип таналар. Мөмкин булһа, балалар бер аҙ аҡса эшләй. Бәлки, алмаясак уның ҡустыһы Паулюс шантажировать, Лондон ҡасан ҡайта ».
  
  
  
  «... Ысынлап Гм. Блэкстоун ih виллалар тураһында һеҙ нисек белергә?
  
  
  
  Был ғилми-нәшриәт итергә әҙер була. «Ҡасан миңә ярҙам һорап килгән ҡустыһы һәм театр труппаһы менән паулюс эму, мин уның байтаҡ аҡса бирелә. Бумажниктар бумажки тирәләй төшкән. Был ҡараңғы коридорҙа булған, һәм был уны күреү мөмкин түгел. Ул ҡағыҙҙы тотоп, аяҡ, әлегә ул да китте. Nen На нәмә яҙған булам. Майкл Блэкстоун, Hac, Венгрия. Уның картаһын күрермен тип, будапешт шарының алыҫ түгел булды. Пэм джин шуға күрә уның үҙенә әйтеп, уның өсөн тулҡынлана түгел, һәм бында килгәс, был турала белә ».
  
  
  
  Белла кивнуть Кояк, йылмая түгел. - «Ә һеҙ биш кеше үлтерергә ҡамасаулаясаҡ кәрәк? Хатта ике ҡатын-ҡыҙы?
  
  
  
  «Был, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, - тинем мин яҡшы. Улар шулай бик үк, хема күренә - мин шарап магазинында һатыу итә. Был ябай камуфляж. Крутая ярайһы егет ул. Мин англияла үлтергән өсөн эҙләйҙәр ».
  
  
  
  Потянуться Kojak Белла баҫа һәм, уның һораны. - "Һеҙ бөтә был тарихта?"
  
  
  
  «Ант итәләр, был дөрөҫ, Kojak».
  
  
  
  Iso буйынса бөтә көсөн һәм уны эго Kojak Нику кеше яҡынлаша. Һуңынан уны тағы бер ҡат һәм сил әйләнеп ҡайта. Ғилми-нәшриәте тирә-яҡ күҙең бер ябыла башланы, ҡан һәм уның тәмен тойоп.
  
  
  
  Kojak рассмеяться. - «Һеҙ ҙә джен, владимир Билдәһеҙ», - тине ул. сухо. Ул нәмәләр тирә-яҡ кеҫәһенән досталь. Үҙе паспортын nen ғилми-нәшриәт билдәле. Оло пролистывать Кояк бармағы эго. - 'Хәҙ. Виза ғына ялған. Әйткәндәй, бик матур эшләгән. Англичанка бар, улар һеҙ йөрөгән ҡыҙы, паспорт булырға оҡшай - ысын, әммә виза менән ялған.
  
  
  
  Kojak алға наклоняется. - "Инглиз агент һеҙ?"
  
  
  
  Ник өндәшмәй.
  
  
  
  Кожак ты. - "Ни өсөн-мин шуға ышанам. Мин уйлайым, һин американдар, минең башҡа. О, һинең камуфляж тәртип буласаҡ. Һөнәри. Был уйланырға мәжбүр итә, шуға ла бармы? Әгәр ҙә һеҙ инглиз агенттары, йәғни, мөмкин булһа, һеҙ америка агентмы? Йәки, англичанка сөнки ҡыҙ, бәлки, америка һәм инглиз агент бергә эшләй. Әммә ни? Һәм бында ни әле? Нимә эҙләйһегеҙ һеҙ?'
  
  
  
  Белла Kojak рассмеяться шунда. Шатлыҡ менән ултырғысы уның сгибаться яртыла була. Бесстрастно күҙәтеп ғилми-нәшриәт комплексы, наручник ҡулын ҡыҫыуым булды, тел, муйыны йыуан сдавливать өсөн был ҡулы.
  
  
  
  Ниһайәт, Kojak көлә-көлә туҡтай. Вытирать күҙҙәренә аҡ шарф һәм ул әйтте: «Был ысынлап та бик ябай, шуға ла бармы? Һунар киностудияһы һеҙҙең өсөн, һәм кеше, ул шунда эшләй. Һеҙ фильм йоғонто яһай башлай пропагандаларға, американдар һиҙгер. Вотум һиңә ҡарағанда ла шөғөлләнә? Бының артынан башҡа бедняга агент һеҙ ебәргән, һеҙҙе э ... ... уның һөйәктәре лондон буйынса ебәрергә.
  
  
  
  Киллмастер күҙҙәре ябылды. Улар теләмәй, улар өсөн kojak асыуын күреп. Шул саҡта, бәлки, кеше үлтереүгә урын был эго.
  
  
  
  Ника һораны ниһәйәт: «шулай эшләгәндә һин был?»
  
  
  
  Был уның бойора. Һеҙ уның менән эшләй алмай ине шул уҡ хәл - әгәр ул ғына белә ине, ҡайҙа ерләнгән ебәрҙе.
  
  
  
  Нигы гепә түгел, тип билдәләне.
  
  
  
  Әлбиттә, ҡыҫҡа тынлыҡ Белла Kojak һораған аҙаҡ: «Һеҙ AX буйынса, шулай бармы? Убийца ебәрелә был ax ғына ине, һинең кеүек. Шулай булғанда ғына ax үлтерергә! '
  
  
  
  Ника промолчать.
  
  
  
  Kojak һуҡҡан кешенең эгоһын буйынса уны тағы бер ҡат. - «Һеҙ беләһегеҙме, һеҙ әйтеп булмай. Выла һөйләйем һәм һеҙгә тағы шул тиклем була бара, нисек тамамланыр был. Сөнки, әгәр һеҙ AX буйынса - ә ул уйлай, - шулай булған мин аңланым, кем һин. Һәм ул хоҡуҡтарҙың әгәр, һинең өсөн миңә миллион доллар тора. Ә уның ҡомһоҙ кеше, владимир Карте!
  
  
  
  Ника буйынса һаман бер нәмә лә әйтмәй. Ул йәнә күҙҙәрен йомоп.
  
  
  
  Kojak һуҡҡан кешенең эгоһын буйынса уны тағы бер ҡат. Һуңынан әйтте: «Яҡшы. Ҡара. Минең хобби булһа, владимир Карте - һеҙ шулай тип атай ине уны, һәм был, бәлки, һеҙҙең хәтер свежий. Минең шөғөлдәрем бик ҡыҙыҡлы: урта быуат яза. Бер нисә бик булғас, бөтәһе лә тикшереү һәм уны ih ».
  
  
  
  Kojak көнө яҡынлаша, һәм кешенең үҙ поманить. Улар бойороҡ бирелә, барыу һәм ҡайтыу Нику. - «Минең хистәр шулай, владимир Карте, мин һеҙгә эксцентрик тип иҫәпләй. Был камуфляж, не правда ли? Минең нат, тауыш биреү, һәм бөтә. Әммә беҙҙең режиссировать сөнки уның нәфис фильм, яратып уйнаным мин был ролде. Ул белмәй, тип, был яҡтан минең менән ребячество. Әммә мин һәр ваҡыт бик мөләйем һәм бик ҡаты бала таба. Һеҙҙе күреп, владимир Карте, мин бик күп һөйләне. Һин обдумывать мөмкинлек бирә барыһына, иң тәүҙә менән сағыштырғанда, беҙ язалау башлана. Мин булһам, әйтәм, - тип, был күркәм, тәнде емерергә теләмәне ».
  
  
  
  Киллмастер хәҙер уйлап башлар, тигән өмөт бар. Хәйер Kojak подозревать, уны хем булып, уны тағы ла иҫбатланы. Был уның алыу иҫбатлап маташҡан өсөн уны положение раҫланды. Ә улар көҙән тиклем, уның тормош Нику һаҡларға тейеш була. Хәҙер иркен тын алам ах Агент еңеллек менән. Һәр хәлдә, уның тағы бер ни тиклем йәшәй, ул тере һәм, мөмкинлек булғанда уның. Kojak иртәрәк йәки һуңыраҡ, кешенең эгоһын тейеш йәки хата ҡылған булһам. Ник ябай ғына ышанып, ул тағы формала булыу өсөн, мөмкинлектән файҙаланып, уның ҡасан тойола. Ә әлегә сдерживаться тура эму, файҙаланып, үҙҙәренең бөтә мутлыҡтарын, испробовать бөтә, йәнлек ҡасан да был эго ғәрипләнгән өсөн түгел.
  
  
  
  Дүрт ир-егет ишек аша инә. Һәр хәлдә, ул ишек булырға оҡшай, ләкин беҙ уны элмәк булһа ла, ручка беҙгә. Был ике дюйм ҡалынлыҡтағы таҡта иң делле, ишек ҙурлығы менән.
  
  
  
  Ул Kojak хлыст күрһәтә. - «Был уның һалып, идиот! Әлеге ваҡытта һеҙ белергә тейеш, тип был хәл ».
  
  
  
  Ир-егет бер таҡтаға һалырға ғилми-нәшриәт комплексы, кешенең эгоһын генә буш ҡалдыра. - «Тәүге ә хәҙер ике таш алып килде», - Kojak бойора. Ул үҙ ултырғысына дунайҙағы ҡайта һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. - «Һеҙ бурысты кисергән, владимир Карте, - был ынтылыш язалап, forte peine dure et булараҡ билдәле. Тупаҫыраҡ әйткәндә, "ни тибеше, тын сығарырға мөмкин?" . Ә беренсе таш һәм тауыш. Ташы, владимир Карте. Минең баһа буйынса, уның ауырлығы килограмм яҡын номерлы ».
  
  
  
  Ир-ат менән ике ташта инә. Тащить һәм улар потеть, тигеҙһеҙ ер үҙгәреүсән буйынса, әлегә нику ҙур таш менән бара. - «Тынысланған», - тип иҫкәртә Kojak. «Уны түгел, һине алабыҙ күкрәгенә баҫҡыланы. Юҡ әле. Был ваҡытта яҡын булған, яй һәм яманһыулыҡ ».
  
  
  
  Ир-егет булып үҫһен таштар һәм полкка сигенгән. Напрягаться ғилми-нәшриәт өсөн үҙенең ҡөҙрәте киң күкрәкле, таштан таҡталарҙан яһалған һәм шыла. Уның һулышы һаман да тиерлек уртаса мөмкин. Тиерлек. 'Браво!' - Белл Kojak тине. - «Һеҙ матур мастеры, владимир Карте! Ҡурҡып, таш тура беҙ бик күп ҡулланыла. Әммә беҙ ҙур запасы бар. Әммә ялған булған һинең боль тары күберәк кәрәкмәгән һәм мин, йәғни һине, - тине тәүҙә ул, тип белә. Һәм был ваҡытты ала кәметергә ауыртыу ».
  
  
  
  Лизать һәм ултырғыс kojak придвигать нику закуривать сигаралары булһа. Күк йөҙө уның агенттары ах хуш еҫле төтөн сығара. Күкрәге һәр минуттары менән ауыр таш булып барыһы ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  «Миҫал өсөн, Карте, уны белгән, үле Паулюс Вернер,» Kojak дауам итә. «Оҡшатыу үҫентеләр Эго. Мин уйлайым, һеҙ нимә эшләйһегеҙ, һеҙ Карте. Минең тәнем агент эго булмаусылар булды, һәм ул кисекмәҫтән туҡтатығыҙ, һеҙҙе һәм һеҙҙән элек булғандарға ҡарағанда килем жалкий будапешт хатта отряды. Мин уны танырға тейеш, тип ҙур удар булды. Ул төшөнсәһенә эйә түгел, ни булды һиңә шундай ҡыйыу. Әммә ул саҡта һеҙ уның тураһында бер нәмә лә белмәй. Шуға ла ҡарамаҫтан,, уның менән күңелһеҙ, Карте. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, бик һуңлап килгән, уны тотоу өсөн һеҙ. Шунан һуң ярты ҙә булһа, һеҙ нисек ташлап китәһең отель, минең, кеше, полиция формаһын кейеп хәүефһеҙлеге, тышын алырға, һәм һинең барыһы отряды менән фургон ултыра.
  
  
  
  «Һин аҡыллы salaud», - тине һәм ғилми-нәшриәт ғына алмай. - «Полиция һәм изрешечивать әммә һеҙ тоторға пуля бер мәл әлеге».
  
  
  
  Kojak тағы рассмеяться. - «Ах, Карте! Ярай инде, барығыҙ! Әгәр белһәң ине, нисек был ирмәк. Ысынлап та, уның отель тип әйтер инем һеҙгә-ҙә әле. Тик мин уны ала алмай. Алға бара бирә.'
  
  
  
  Клубиться дың йөҙө тағы Сигарный ғилми-нәшриәт. Ҡаҙылыҡ таш төпкөлөнән килгән уның. Уның һулышы һаман да мөмкин, әммә булыуы икеле.
  
  
  
  «Ике негр ҡыҙы был бер ни ҙә тормай». Фыркнуть Kojak презрительно. - 'Үҙенсәлекле бер нәмә. Яҡшы түгел, аҫлыҡтары кеүек ябай Вернер. Англичанка был ләкин ... ах, был эште башҡа. Минеңсә, ул уны үҙенең янында ҡалдыра ».
  
  
  
  Ника белгән, уны ысын күңелдән kojak тип ҡарай. Был тактик эго ҡырҡа үҙгәрҙе. Ника яуап бирә: «шайтан һыуы алыу бара һәм уны! Тимәк, мин уның өсөн бер ни түгел ».
  
  
  
  Әммә эму Kojak ышана алмай. - «Алам мин уны», - тине ул. - «Мин повеселиться менән тәүҙә ул, һуңынан кино төшөрөү була, ә һуңынан артабан алыҫ көнсығышҡа ебәрелә. Был бөтә һеҙҙең ee тарырға мөмкин, Карте.
  
  
  
  Был артыҡ булмаҫ. Хәҙер ул үпкәне ҡыҫҡыс ауыр таш булып. Рассердиться һәм ғилми-нәшриәт ауыр һулап. Белла хлыст kojak күтәрелде. - «Тағы бер таш килтерә», - улар бойора.
  
  
  
  Һәм эго карте тотола. Ул хәҙер бөтә көсөн напрягсяизо өсөн һуланы, күкрәк ситлеге һәм ауыр эго яна, боль ҡарағанда. Тик ни өсөн-ул яуызлыҡ. Ул күҙ баҫымын менән һуғышыу һәм ябыу ҡурҡыныс. Хәҙер үпкә үҙенә ала, уны киңәйтеп, тиҙ арала һалдаттар һәм..... Kojak бойора. - "Тағы бер таш."
  
  
  
  Ника өмөтһөҙ башланды. Шулай булған өсөн артыҡ күп йөк үлемгә йөҙ фунт тирәһе. Ул нимә эшләргә тейеш була? Шул ваҡытта ул еңә ала? Минеңсә, ҡоймаҡ, тип уйлайым.
  
  
  
  Вспотеть ташын һәм башҡа крәҫтиәндәр менән бергә күтәреп күкрәгенә тағы ла бер эго ғилми-нәшриәт комплексы ҡуйылған. Юҡһа, унын, ҡабырғаһына эго сгибаться булараҡ башлай. Ҡыҫырыҡлап сығарып, уны һауаға була, һәм ике еңел эго nog һауытына әйләнә. Ҡасан һуңғы тамсы тирәләй һауа үпкәләрҙән ҡотола эго һайлап алыу һынау, ауыр выдыхать ул: «мин һин тип, Мин...-тип һөйләй! ih алыу - уның һөйләй!
  
  
  
  Kojak таш йыйып алырға бойора бөтә ишара үҙ кеше, бер башҡа. Лизать придвигать уның ни ултырғыс. - "На Карте? Һеҙ соглашайтесь, һеҙ Карте? Булыу пахнуть студияһы һәм һауа эҫе, әммә һауа иң татлы була, ул ҡасан ғилми-нәшриәт һулап. Үпкә тултырып, уны үҙ-йәнә һәм йәнә, был наслаждайся, һауа глотать, таш күтәреү һәм төшөп тә. Хәҙер тауыш ҡырҡа кояк була. - "Һөйләргә яраймы?"
  
  
  
  «Карте мин түгел», - тине ғилми-нәшриәт упрямо. - «Ә, бәлки, ул һеҙгә әйтә алаһығыҙ, йәғни һеҙҙең белмәй түгел. Был-һеҙҙең үҙ файҙағыҙ өсөн ҡулланырға мөмкин. Кемдер илдән контрабанда наркотик ҡулланыу ҡыҙҙар өсөн һеҙгә илтәм! Хема был-был, әлбиттә, Белла Kojak булыуы мөмкин. Әммә был мөмкин эму тыныслыҡ бирә.
  
  
  
  Коджак ҡарауҙарына уның асыуы килә. Шул шокирующий беренсе тапҡыр күрһәтте. Напрягаться кешенең эгоһын, ә күҙҙәре онтаҡ. Хлыст уны үткәреү буйынса эйәк, әнисә менән ғилми-нәшриәт. Ахырҙа: «һеҙ быны Ҡайҙан беләһегеҙ?»
  
  
  
  Һөт шәкәр эму тураһында һөйләнеләр ғилми-нәшриәт комплексы, барабан спрятать. - «Шәкәр булды, был юлы ул», - тине ул. «Былтыр тапҡыр, моғайын, был героин булған. Вернер, тейеш булһа, ниндәй хәйләләр ҡулланып, бында доставитий өсөн. Эш шунда нимәлер, уның менән эшләй хем? Әгәр был һин кем белә, Kojak, улар һине тиклем бара! Шул саҡта һин шантажировать ih торошо һәм эшләй алмай. Полиция тураһында хәбәр алаһың йәки һин уларға һәм бүләктәр ала алмай. Был иң хәүефһеҙ ысул булыр ине, Kojak. Һин беләмһең, нәмә аңлата был илдә героин атып ».
  
  
  
  Тиҙ һөйләнеләр ғилми-нәшриәт комплексы, отчаянное, секунд еңергә тырыша. Был күтәрә алмаҫлыҡ таш уны күберәк. Ләкин ул күберәк белә, - тип әйтә. Онтаҡ kojak уның күҙҙәренә ҡараны.
  
  
  
  Һуңынан уны илһам ала. Был тыныслыҡ тағы бер нисә минут эму бирергә мөмкин.
  
  
  
  «Ир кеше тураһында һөйләне вернер лондон - Эрос Мильяс докторы. Ул, күрәһең, nen тураһында аҙ белә. Әммә мин тәьҫорат барлыҡҡа килә, тип Эрос - мөһим кеше, иң ҡурҡҡан һәм венгрия эго. Эго һин беләһең, Kojak? Бәлки, уның өсөн наркотик һатыусы ойошма тороуын? Вернер уның менән эшләйбеҙ, һәм һеҙ был турала белә ». Таҙа уйҙырма булмай был. Әммә ул ваҡытта был һүҙ менән еңә. Тормош уны еңә.
  
  
  
  Сэм Белла Интересно башҡортостанды Kojak. Был юлы ла ул засмеяться. Ул йылмая, как будто белмәйһең сере. Ә ир-егеттәр бойорғанды һуңынан уның күкрәгенә таш йыйыу менән ғилми-нәшриәт комплексы һуңғы ишара. Уға урындағы диалектты бойороҡ бирҙе, һуңынан, уның ғилми-нәшриәт аңлай алмай.
  
  
  
  Ике ир-егет юҡҡа сыҡты.
  
  
  
  Kojak нику яңынан яҡынлашты. Һуңынан уны үткәреү буйынса һыбай кешенең эгоһын хлыст бысрата. - «Һеҙ иҫ киткес кеше, Карте. Һеҙҙе үлтерергә, һеҙҙе үҙенең ғүмере бик белеп әйткән водород һәм изобретательный ҡотҡара. Ярай, хәҙер һеҙ был алышта еңеү яуланы. Мин һине үлтерергә йыйыналар. Мин, ысынлап та һиңә иҫбатлай ала, тип, һин Нигы Карте. Ишетеп, уның тарихын, легенда, бөгөн кис күргән һәм уны иҫбатлай. Ҡыҙыҡ, һин кем күберәк түләргә өсөн, Карте - рус йәки ҡытайҙар?
  
  
  
  Kojak закуривать сигара. Ул шкаф ҡуйыласаҡ алдынан ике ир-аттар һәм юғары тәгәрмәс ҡайта. Коджак китә һәм уларҙың күрһәтмәһе буйынса йәнә шкаф ҡуйылған. Kojak шкафҡа күрһәтте. - "Һеҙ беләһегеҙме?"
  
  
  
  Бәрәбәр өлгөләр ғилми-нәшриәт һайларға мөмкин тиклем күберәк һауа. Эго көсө ҡайта башланы. - "Юҡ, ә мин белергә кәрәк?"
  
  
  
  Kojak килә һәм шкафтың ишеген аса. Ул буш булды. - «Мага был шкаф. Ҡайһы берҙә беҙҙең эго фильм өсөн ҡулланыла. Әле һин уның, тип,-тип күрһәтә Карте. О, ул, беләм, һине уйлай, мин хыялый. Мөһим түгел. Мин был забавлять. Мин драмаһы хисең бик үҫешкән. Ҡайһы берҙә ул үҙе Калигарь күргән доктор. Ә хәҙер иғтибар Карте.
  
  
  
  Белла инә һәм Kojak кабинеты ишектәре ябыла. Тәрән ғилми-нәшриәт дауам бәрәбәр. - «Бөтөнләй аҡылдан яҙған, - уйланы ул, - әммә әлегә унда уйнамаған уйын ҡалмай, ул һулай ала». Кандалы уны тикшереп, уның һыуы бал булмаҫ. Бының мәғәнәһе юҡ. Барыһы да, - тип ирештерҙе уны, ысынлап та, был - тыныслыҡта бер нисә минут, бер нисә минуттан тағы ла бер ғүмер. Коджак үлтерергә уны эго вәғәҙәгә лә ышана алмай. Шкаф ишеген асып, nah һәм ир-егеттәр сыға. Ника күҙен киң асып ҡарап. Был юғары джентльмен төҙөк булмаһа, ул нисек яҡшы булыр ине буйынса бөтә лондон магазиндарын бер кейҙем - эшләпә-федор; аҡ галстук менән неброский воротников, ҡаты; безупречно скроить кейем одеколон еҫе менән; ҡул эштәренән иҫ киткес аяҡ кейеме; бирсәткә палевый таяҡ менән. Һәм тамамланмай ҡала - монокль.
  
  
  
  Ир-егеттәр поклониться. - «Бәлки, танылған була ул, владимир Карте? Ул Эрос Миляс докторы, Венгрия хәүефһеҙлеге дәүләт командир урынбаҫары, полиция ». Был ғилми-нәшриәт алда тауыш ишетә.
  
  
  
  Киллмастер ҡарап, тотанаҡлыҡ менән изумление хеҙмәте. Нимә булды?
  
  
  
  Кеше тауыш Коджак Беғ артабан дауам итә: «Мин һеҙҙең изумление баһалап, Карте. Был комплимент. Эйе, ул бер үк ваҡытта табип һәм эрос Миляс Kojak Белл. Полиция хәүефһеҙлек етәксеһе - эскеселәр һәм гейне. Ул үҙенең артыҡ биләй деформация, үтәү өсөн ниндәй ҙә булһа эште. Әммә уның сәйәси абруйлы береһе булып, ярамай һәм эго юҡмы - әлегә. Был уның киләсәгенә ҙур өмөт йөкмәтелгән. Ә әлегә ул буйынса әлеге эштә эшләү-үҙе теләгәнсә. Ике кеше бик еңел булды, ике шәхес. Мин тағы ике һөйәркәһе менән ике фатиры бар. Әйтергә була, бары ике.
  
  
  
  «Башҡа тормош», - тине ғилми-нәшриәт. "Тормош ике булып һеҙ?"
  
  
  
  Протирать Kojak һәм Эрос кәштәһенә күҙ тирәләй монокль. Таяҡ һәм уны эго ткнуть ғилми-нәшриәт комплексы яҡынлаша. Аҙаҡ ты. - Һин был ауырыуҙы ғәҙәти урындары бармаҡ менән проницательность ткнуть, Карте. Ике ғүмер мин юҡ. Бер мин генә тормош, һәм мин уны яратам. Ул уны һаҡларға теләгәндәр. Әммә ваҡыты буйынса был-һеҙҙең өсөн был бик ҡатмарлы. Ни Өсөн, Карте? Ни өсөн һезгә белергә кәрәк тураһында булған героинды? Мин һеҙгә ҙур проблема передо ҡуйҙы!
  
  
  
  «Эйе, был хәшәрәт һинең өсөн», - тине ғилми-нәшриәт. «Дилемма мин һине аңлайым. Улар өсөн һеҙ миллион тора, ләкин әгәр һеҙ мин һатыусы, ҡурҡа, тип һөйләгәйне миңә. Һеҙҙең юғары урындарҙа урынлашҡан, шуға күрә һеҙгә дошман күп булырға тейеш. Героин тураһында бер һүҙ, атыуҙар аҫтында һәм һеҙгә эләгер. Әммә шулай ҙа, әгәр һин мине үлтерерҙәр, һине ташлап миллион доллар. Мин нисек әйтергә инде - һинең өсөн был насар. Эрос эйәк kojak ышҡығыҙ. - «Һин тип әйтеү - минең өсөн был проблема. Әммә бөгөн кис мин ҡарар ҡабул итергә кәрәк. Һәм тағы күп нәмә эшләп килә. Ғәфү һорап.' Ул шкаф кире сума.
  
  
  
  Тағы ниндәй ғилми-нәшриәт йәшәй-шул ваҡытта - әгәр үҙ пландарын үтәй алмаған Эрос Kojak. Ул ваҡытта бик аҙ булманы, әммә ул өмөт бар барлыҡҡа. Иртәрәк йәки һуңыраҡ кемдер булырға тейеш яңылышмай.
  
  
  
  Белла Kojak Сыға. Ника бер нәмә лә әйтә, ул көн килеп етә, һәм ҡыҫҡа ғына приказдар биреп. Штатив фотоаппарата менән өс ир-егет бер нисә мгновений пленочный н инә. АХ Kojak кивнуть агенты. - «Бер нисә фото эшләргә. Бөтә ракурстар мөмкин. Ә унда был шлюха, Джин?
  
  
  
  - Ул Джозеф, сэр. Был эго төн ». - Засмеяться өс ир-егет.
  
  
  
  - Ул ала, - Kojak бойора. - «Һеҙ бында тамамлағас, ситкә декорация эго йоҡо булмаясаҡ».
  
  
  
  Вокзал тирәһендәге ир-егеттәрҙең береһе. Әммә был декорация һүтеп. Был һиңә бойора.'
  
  
  
  Kojak обвернуть был жестокое ир-аттар. - «Ә уны тергеҙергә кәрәк! Арттан.'
  
  
  
  Kojak на карте менән йәнәш кем тубыҡлана төшә. Металл һәм уның тирәләй впрыски досталь досталь кеҫәһенән ҡумта. - «Һис ҡурҡма», - ник уны белдерҙе. «Был сара зыян килтереү мөмкин түгел. Һеҙ был ябай тәьмин итеү өсөн хеҙмәттәшлекте ».
  
  
  
  Ул Киллмастер выругать. Одержать эму хәҙер юғалтыу буласаҡ, һәм был эму еңел булды.
  
  
  
  Энә kojak күтәрелде.
  
  
  
  "Алкоголь эсеп түгелме һеҙгә?" - ник һорайһың. «Ҡан ауырыуҙары менән зарарланыуҙан вафат булған һәм мин алам».
  
  
  
  Kojak ҡулына энә ғилми-нәшриәт втыкать. - «Һин сладкое, Карте. Ысынлап та ышанған ул, мин һине үлтерергә тип түгел тура килә. Яҡшы, хәҙер күсенеп төшөрә. Йәғни улар өсөн кулланалар булһын өсөн, белә, кем белмәй икәнен һеҙ ҙә мәскәүҙә һәм Пекинда. Мин быға ышанам. Һуңынан беҙ бер нисә фото эшләү өсөн үҙ ләззәте. Ҡасан да булһа әйберҙәргә уларҙың ».
  
  
  
  Нигы еңеләйтеү һәм тыныслан инде. Ценымногие эштәр яҡшы бара. Был әйләнәм күренә. Эму булған йылы, уңайлы һәм аҙ йоҡлап килә. Kojak афарин! Бәлки, уның хыялый була, әммә ул арыу егет инем.
  
  
  
  Тик ҡасан үҫә nen ләззәт, көрәш менән ғилми-нәшриәт был. Баш мейеләренән мускулдарға һәм юғалта ул үҙ өҫтөндә контроль. Был ҡотолғоһоҙ була. Әммә уның бәләкәй генә өлөшөн үҙ контролендә тота алмай әгәр мейеһе булһа, уның өмөтө. Ул үҙен ирекле тотҡан мейеһенең бер өлөшө булырға тейеш, ә был бер генә булыуы мөмкин-за больным. Шулай бороп телендә ғилми-нәшриәт комплексы, һыуы тешкә ҡыҫыла өсөн уны эго. Куст ҡан тәменән тойорға һәм ныҡ уның. Ул ҡан йотоп булырға тейеш түгел, ә күрһәтә, тип, ул эшләй. Боль ләкин барыбер етерлек булманы. Бик ныҡ тура эму кустым!
  
  
  
  Уплывать ғилми-нәшриәт алһыу болот йомшаҡ була. Иҫәр менән ухмылка неподвижно йөҙө ята ул, уны ҡасан килергә була һәм улар йоҡо расстегнуть кандалы баҫҡысына күтәрелергә ярҙам итә. Фотоаппарат һәм сағыу ут булып. Kojak, изге иҫке Kojak, бойороҡ бирҙе. Ника oni улар һыу килтереп һуға. Ах, был гүзәл һуға!
  
  
  
  Икенсе яҡтан теле һәм ғилми-нәшриәт яңынан скользнуть rta прикусывать шәрәм итеү. Рту саҡ уның ҡаны түгел. Әммә эму упорствовать кәрәк буласаҡ. Әгәр ҙә был мөмкин цепляться уның өсөн үҙе өлөшөндә баш мейеһе, ул әҙер булыу, өмөт тә тойолалыр эго. Был ҡайһы бер осраҡтарҙа һәр ваҡыт биләй. Ҡатыны ятҡан карауат яны на сөнки ул хәҙер.
  
  
  
  Буталсыҡ, рев-тамуҡ аша, ишетеп ғилми-нәшриәт комплексы, ни әйтергә Kojak. Һүҙҙәр, уларҙың һиҙҙерә һәм аңлашылмаған, ләкин, күрәһең, ошолай уҡыла: «Джин, - һин белә, нимә эшләргә - булған ул. - юҡ, юҡ, юҡ, Джин, - һин тейеш, уның менән - һинең менән был эго мәжбүр итә ...»
  
  
  
  Матур ҡыҙ ул, бөтә алһыу, аҡ һәм яғымлы. Хәйләкәрлек бар, уны беләм. Ҡайһы бер ваҡытта алда улар түгел, уның аша эшләйбеҙ, әммә ҡыҙ ундағы шептать эму, ул ih һәм эшләй.
  
  
  
  Йәнә тағы пошевелить теле һәм ғилми-нәшриәт ҡан йотабыҙ. «Сабата был, - уйланып уның. Һәр хәлдә, уның буталсыҡ булыуы тураһында төшөнсә һөйләне, ни бар. Әммә ауыр булды был, Хоҙайым, ауыр була! Ул йәриә түгел тонный ҡыҫҡыс ҡасан ҡәләм тағы ла күберәк щекотать был йомшаҡ ҡәләм - был ҡәләм генә түгел, ә сәстәре ҡатын-ҡыҙ.
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Эго нерв хәрәкәте күтәрә алмай, һәләк булған һәм ғилми-нәшриәт саҡ түгел. Ул тешләшә бешә, - тип ҡысҡырғанын ишетеп торбалар оҙонлоғо аҙағында парижда Коджак.
  
  
  
  «Ул киткәс тиерлек - эго ҡабы - Джин , тегенсе алырға !»
  
  
  
  Ахырҙа сағыу ут тәржмәлә. Ника һаман цепляться. - «Әгәр ун минуттан уның янында булыр ине», - был уй уның өмөтһөҙлөк. Ун минут! Зевнуть өсөн үҙе мәжбүр итә, киле, мин башына һуҡҡан. Боҙ ашыға & nb. Ун минут, һәм мин еңеүсе. Уны белеү, булған бар тиерлек маҡсатын, ҡарашын тамуҡтан ҡасан baie коджак яҡшы аңлай.
  
  
  
  «Зиндан эго бирә», - ир-егет бойора. «Икенсе подвал. Грузияны түгел, беҙ ҡыҙың ҡайҙа ултыртырға, ә камералар ҡәтғи режимы. Һәм һеҙ әҙерләгән өс пистолет-пулемет. Ул бөтә өс өсөн яуаплы. Хоҙай һеҙгә ярҙам итә алмайҙар һәм, әгәр ул ҡаса. Бынан эго йыйып алыу.'
  
  
  
  Барыһы ла уның тағы ла бик һирәк булған, һәм ярҙам кәрәк булыуы менән эму карауат тороп, әммә эго, аҡыл ҡайта башланы. Яҡшы. Әммә әле үҙ көсөн эго вполне тергеҙергә, уны башҡа бер нәмә лә эшләй ала, ә вполне. Һәм ҡорал! Ул ҡорал булырға тейеш! Өс ир-егет. Өс пистолет-Томпсон автомат. Барыһы ла, ул бар, уның тәне онемевать.
  
  
  
  Ул киң баҫҡысҡа төшкән. Уны ишетеп, тирә-ир-аттарҙың береһе булараҡ әйтәм: «икенсе подвал башланы! Kojak нисек уйлайһығыҙ, беҙ нимә мәжбүр иткән эго баҫҡысҡа төшкән? Крутая улар, тридцатиметровый баҫҡыстары кеүек. Һин аңларһың был бары тик шул ваҡытта ғына, ҡасан айыҡ була ».
  
  
  
  Башҡа ир-егет әйткән: «Эткә эго аҫҡа, һәм әҙер».
  
  
  
  «Һин идиот, ҙур булмаған. Босс түгел, тел, уның сдыхать. Тәүге ике бара икән, уны тотоу өсөн, әгәр уның поскальзываться. Уны эго төшөргәс, билбау тотҡан өсөн ».
  
  
  
  Шулай итеп, уны тағы бер ҡат кейенгән булып! Ғилми-нәшриәт комплексы, араһында ике ир-аттың һөрөнгәне, пробежаться по тойоу һәм аяҡ бармаҡтары, тип прикосновение хисе ҡайта. д. Nen бер салбар була.
  
  
  
  Ҡасан етә, улар баҫҡысы текә, алып барыусы был ҡараңғы зловонный иҫке замок йөрөтөүгә, аңлап ғилми-нәшриәт комплексы, үҙ ҡорал тип табылған. Әһәмиәткә эйә түгел, һәм был мөмкин эго үлтереү ҡоралы - былар барыһы ла, тип, була. Йәки бөтә нәмә.
  
  
  
  Ябай математик ҡарарына үҙгәрештәр алып килеүе ихтимал. Ике һаҡсы эго буйынса беренсе баҫҡысҡа төшкән. Был осраҡта уның ҡасан эшләй ине, юғиһә.
  
  
  
  Ике ир-егет, яурындарын автомат томми хәҙер айырыуса, таш баҫҡыстан аҫҡа табан бер нисә аҙым яһауҙан һаҡ буйынса текә. Ҡая аҫтында урынлашҡан һәм уларға 45 градус мөйөштә була уйылып ҡалған аҙ түгел. Был үлемесле ҡапҡан тигәнде аңлатыуы мөмкин. Глотнуть ҡ ғилми-нәшриәт баҫтырыу һәм күңелһеҙ йылмайҙы. Нәҡ ул был төрө бар: үлем.
  
  
  
  Ҡапыл уның тулыһынса еңеләйтә. Үле кеше кәүҙәһе һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы, артта йөк выругаться тоторға тырыша. Унда автомат һәм билбауҙы ике ҡул яурыны аша обвивать перекидывать өсөн ғилми-нәшриәт комплексы, бер нисә баҫҡысҡа эго төшөрөргә тырыша.
  
  
  
  «Побрать тегенсе, salaud», - тине кешеләр, арҡа өсөн ғилми-нәшриәт комплексы тора. - «Отель мин ине, әйҙә беҙҙең эго ташлау өсөн, муйынын һындырырҙай гребаный уны үҙең өсөн».
  
  
  
  Тар баҫҡыста булһа, кеше өсөн яҡшы киң ҡушылыусылар етерлек. Наклоняется ғилми-нәшриәт комплексы, төшкән тубыҡҡа, үҙен һәм ырыуын элек артта потянуться кеше тотола. Ул алға сума, бер үк ваҡытта кеше үҙенә күсерҙе.
  
  
  
  Ул өс баҫҡысы бар ике башҡа түбәнерәк. Ih һуҡҡан кешегә кәмегән. Киллмастер ҡыҫылһа һыуҙы башы күкрәген, ҡулдарын һәм мәкерле баҫҡысҡа аҫҡа ташлана өйләндереп буйынса, өс ир-егеттәр өсөн үҙенә арбай.
  
  
  
  «Аҫҡа», - мрачно уйланы ул. Пересчитывать аҫтында башы!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Был ҙур булып төшөп! Киллмастер ҡайһы бер өҫтөнлөккә эйә, сөнки беләм, тип бара, һәм тәндең башҡа уберечьсяться өсөн тырыша. Шуға ҡарамаҫтан, күрә алманым. Аҙаҡ ун биш тирәһендәге ир полицейҙар бер кем беренсе тауыш биреүсе беҙ түгел. Нику үҙ башы һаҡланыуы мөмкин, тик ул бик күп юғалтыуҙарға, һынған һул запястье һәм тире. Шул сиртеүҙән алдынан ишеткән ул, уларҙы ергә төшкән кеүек.
  
  
  
  Ымһындырғыс бер нисә секунд унда полежать мыҡты булған, тик ҡарыш ғилми-нәшриәт. Хәҙер эшкә тотона эму кәрәк булһа, барыһы ла икенсе төрлө булыр ине, юғалта. Ул ваҡытта был мимолетное элементы булып көтөлмәгән яҡтан, уның тирә-максимум һәм был файҙаһына ҡабул итеп алырға тейеш була. Һәм хәҙер, бер ҡулын ғына һау-сәләмәт булып эго ҡарамағында була!
  
  
  
  Был уның һау ҡулынан отжиматься. Ике ир-егет булған йәки башҡа аң, үлек,, әммә өсөнсө һәм застонать баҫырға тырыша. Бер автомат тотоп өсөн ғилми-нәшриәт тирә-яҡ мейеһе. Ул уны взмахивать, күҫәк кеүек, ул мейелә һәм математика буйынса ҡыуалар. Унан башҡа ике килмәй, автоматтарын муйынға һынған аяҡтарын һәм уның тормош перекати ih бодается. Ул теләмәй өсөн, кемдер уның преследовать.
  
  
  
  Әллә ниндәй булды был ҡот осҡос мәғәнә өҫтөнлөк кәмей. Был препараттар тәрәнерәк эго. Ул тағы нормаль эшләй тиерлек. Уны ишетеп, ағын һыу кеүек, кескенә генә таба һәм ер аҫты шишмәһе аға улаҡтан, таш аша. Аҫыл минуттар хисе ул, улаҡ мөмкинлек бирә һәм боҙ булып һуҙылған & nb-үҙҙәре аға ла аға. Минут! Алтмыш ул досчитывать тиклем, баҫырға һәм тағы ла үҙенең бер ни тиклем һыу эсергә мәжбүр. Полежать сәғәт һәйбәт булыр ине.
  
  
  
  Запястье һул Эго файҙа булманы, һәм улар араһында уның үҙ ҡулы менән ҡайышты һалды расстегнуть. Һәр хәлдә, ҡулынан килде шулай итеп. Магазин рекламалауға өҫтәмә патрон менән һәм уны алыу кеҫәгә сым менән ih була. Йәғни шул уҡ ваҡытта уның кем куртка алған, һәм был ярҙам итә. Закинуть н автомат уның ике яурынына, арҡаһына һәм мышкой сатраш ih н аҫтында, һәм тағы баҫҡысҡа күтәрелде. Өсөнсө урынлаштырыу пистолет-пулемет сгиб булмай терһәкте, эрудиция һәм эго тейеш итеп, уны хәл итеү күп булды.
  
  
  
  Икенсе подвал баҫҡыстарында өҫкө баҫҡысына етә башланы, һәм уның ишетеү һәм күреү хихиканье стон йәһүҙиәне барлыҡҡа килтерә. Әлбиттә, был стон свонобразной була. Иван уңда рәтендә була уның. Брылев александр сығып буйынса бер тусклый. Тауыш ҡайҙан стон слышаться.
  
  
  
  Заглянуть буйынса плиталары һәм ғилми-нәшриәт камера прокрадываться. Джина тирәләй һаҡсылар менән бер ҡыҙы булған. Ударить һәм ғилми-нәшриәт бесшумно гол һаҡсы камераға кереп. Оло ҡыҙы үҙ ҡулдары крик уны туҡтатты. Шлюха был фәҡир, уны үлтерергә теләмәнем, нимә менән шөғөлләнгәнен дә беләбеҙ. Тимәк, ул уның ҡото. Ул үҙе ҡанға иренде, ҡыйратыла, уның йөҙөнә бысраҡ һыу прошептать һәм кеше: «Мин һине тере ҡалдырырҙар, ҡыҙҙар! Һин уны заперта. Бер-бер генә ҡысҡыра, мин һинең ҡолағыңа менән сәнсеп ултерәләр һәм ҡолаҡтарына тиклем һәм кире ҡайтыу. Аңланыңмы?'
  
  
  
  Барыһы ла, ярлы йән эйәһе нимә эшләй ала, был - кивнуть. Был Хоҙай ғына ee демон тарырға мөмкин, шунда тора улар, һәм өс ҡан уҙа һәм һыуға пистолет-пулемет.
  
  
  
  Заперта подвалда һәм беренсе баҫҡысҡа күтәреү буйынса ғилми-нәшриәтендә уның киң. Хәҙер барыһы ла әҙер булғас, уны ҡараны, әммә бер кемде лә күрмәне. Бынан электр генератор гулли, слышно була. Kojak ла китергәме әллә? Вилла ҡайтып, үҙем өсөн асыштар тураһында хәбәр итә? Был ғилми-нәшриәт шикләнмәй. Ул йөмләне, тип шул тиклем Kojak Блэкстоун менән ике яҡлы уйын уйна, ни булды уның менән барыһын двоедушный.
  
  
  
  Унда снарядтар, оҙон коридорға буйынса мөмкин тиклем шауламаҫҡа менән иҙән цемент. Неуверенно ут һәм мерцать тускло, ҡалтырап генератор әлегә был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ә унан һуң боролоп китәләр. Һулдан һәм уңдан күреп, тауыш ҡорамалдар һәм приборҙар. Был ойошма ярайһы күп булды. Булырға тейеш, уларҙы иҫкеләргә һәм техника һарайының каркасын тултырып, бөтә ғына ҡалдырҙы.
  
  
  
  Кино төшөрөү майҙансығында яҡынлашҡас ул, уның менән шөғөлләнергә, күрәһең, әҙер булғандыр, һыуға төшөрә. Тракторҙар һәм башҡа ауыл хужалығы техникаһын күргәс, уның өҫтәл боролош яһап, экран һәм бәләкәй таҡта. Kojak дөрөҫ әйтә - уның комитеттарының эш менән әҙер булып, бөтә шикле булып сығыш йыйып алыу һәм сексуаль.
  
  
  
  Тишина нерв нику булып эшләй башлай. Киллмастер аша үтә уҫал һәм чертовски күп булды. Боль уҡ ҡунаҡхана һәм ул әле эшен тамамламаған менән яфалана. Башҡа уның яғына күсә коридорҙарҙа һәм ингән, буяу һәм ацетон пахнуть.
  
  
  
  Шул уҡ ваҡытта ғилми-нәшриәт негромкий тауышын ишетеп әллә ҡайҙан бина тирәләй. Булмаусылар уны эго алмай. Кемдер уны һуҡтылармы ни, аяҡтар, йәки бик ныҡ металл металл ишектәр хлопнуть ударяться тураһында. Эш шунда нимәлер, һәм ғилми-нәшриәт усмехаться, был тауышҡа оҡшатыу. Уның артынан күҙәтеп.
  
  
  
  Һәм еҫе буйынса табып хазина ғилми-нәшриәт барҙы: буяуҙар менән бүлмә. Металл шкафы менән бүлмә менән йәнәш урынлашҡан, плей банкаларҙа һаҡлай өйөр менән ул, бәлки, йөҙләгән банка. Ника буйынса плей тарҡата башлағас, бүлмә, ҡайҙа таралған целлулоид, түгел кажется әлегә булды, тип, ҙур хайуан щупальце йәйелгән. Плей аҙағында, ҡулына тотоп, ишеккә арты менән сума һәм уның менән банк буяу бүлмәһенә ҡайта. Ул быны ҡасан эшләйәсәк, күҙҙәре подмигивать аҙағында ҡыҙыл коридор, стеналар һәм уның менән бергә сыҡҡан отскочить таращить глаза.
  
  
  
  «Гарем, бомж», - тине ғилми-нәшриәт. Пуля уның коридорға сығарып буйынса ҡала. Улар өсөн йүнәлтелгән. Уның уйлауынса, был Kojak, Kojak ҡамасаулай менән бәреп төшөрөп, улар аныҡ белә, тип башланып китмәй дә. Ир-егеттә, бәлки, буласаҡ трус не. Был Нику оҡшай. Бысратыу, буяу иҙәһе, плей аҙағында профилендә, буяу кеүек запалы булған. Бер залп биреү буйынса ул тағы ла коридорҙа йүгереп киләм һәм көндөң. Һуңынан тәҙрәнән уның ҡыуып һәм уның берҙән-бер бүлмәгә йүгереп килеп булмай. Һәм ул аҫҡа ҡараһа ярышлап на подоконник. Уның тәрән ҡараңғы бушлыҡ уның аҫтында ғына күргән. Неизвестность ярата кәмеүен ғилми-нәшриәт булған, тик туранан эму. Вдалеке Дунай уны хәрәкәтсән балҡышын күргән. Йондоҙ булып, төн ҡара булған, тик уны белергә, таң аша йәки ике сәғәткә етте.
  
  
  
  Күп төҫтәре булған уның банкаларҙы ҡалдырыу лужа уайт-спирит. Уның аша сауҙа автоматтан атыу, пуля эләгә плен һәм буяу менән банк мөмкинлек бирә. Буяу менән яна башлай. Күрелмәле кинофильмдарҙы тауышығыҙ менән плей ҡырҡа, утын ҡотолоу һәм тирә-яҡ бүлмәһе. Подоконник ғилми-нәшриәт ҡоланы.
  
  
  
  Унда яҡынса ун йомшаҡ футтар бысраҡҡа ҡолап. Тыштан уны һарайға йылғаһының ярынан ҡолап. Һәм кисекмәҫтән уны йугереп килеп баҫты..... Ул күпер иҫкә төшөрөп, уларҙың юлын киҫергә ебәрә, һәм ышанам, тышҡа йәки эскә берҙән-бер юлдыр ул, сөнки, әгәр элек kojak барһа, ул һаман онота алмай. Salaud, был саҡта уның досталь алмай.
  
  
  
  Стонать юлдар теҙелгән һыу мүк менән ҡапланған буйынса ғилми-нәшриәт замок подъездный. Ул күперҙең уң яҡта булды. Был иртә, булырға тейеш, күпер күтәрелмәй булһа, хәҙер бары тик тәрән соҡор өҫтөнән ҡоро нисә таҡтаһын булһа. Улар һарайы урынлашҡан, унда эго килтерә. Таш һарайға ут тоҡана ҡыҙармаһын тупаҫ башланы инде. Громовая уның шартлау ишетмәй башлай, мискәһе шартланы. Усаҡ яҡшы булыр ине. Әммә шартлау һәм ялҡын потрескивание иҫәпкә алмай, шул уҡ тишина ҡараңғылыҡ хөкөм һөрә. Ника аңларға була. Бөтә ih уны бөтөрҙө, бынан Коджак. Һәм ул шулай була, юҡһа ҡайһы бер ир-егет тирә-яҡ ҡасҡан ине инде.
  
  
  
  Ника аша күпер юҡ. Бының урынына, уны канау соскальзывать шым булды. Аҙаҡ уның ҡулы һынған һәм башҡа яҡтарға күсеп ҡәһәрең. Уның өҫкө өлөшөндә ята соҡорға һалып, өс пистолет-пулемет Томпсон, уңға һәм гер көтә. Шәм ялҡын булып хәҙер яҡшы йорто, машинаһы һәм уны skoda jeep һәм күрергә мөмкин. Ул өмөтләнә, был Skoda Kojak ала. Отель джип уның үҙенә ҡалдыра, уны һәм уның атырға теләмәйем.
  
  
  
  Уны көтә башланы. Өс минут үткәс быныһы һуңынан, эске биналар тирәләй янған выбегать Kojak. Зигзагообразный һәм уның ҡасып, сгорбиться, оҙон ҡулында пистолет менән. Шкода йүгерҙе. Одобрительно ғилми-нәшриәт кивнуть.
  
  
  
  Взреветь двигателдәр «Шкода». Завизжать ши башлай, һыуға барған ҡапҡа киң һәм машина Kojak. Ул фаралары индерелгән. Автомат сауҙа үҙәгендә яҡынлашып килгән машинаға юл сығарыу буйынса сират буйынса һәм Киллмастер. Ҡорал күтәреү буйынса уңыш өсөн тырыша. Выдать уның бер ҡулы яралы-уның өсөн ҡорал һәм билбау грохотать аҙ уйлайым, уның тура һыҙығын тотоу өсөн. Целить в лобовой ул быяла. Һуңғы ваҡытта уның ҡулдарына автомат, биттәрен соҡой һәм боком покатиться сума.
  
  
  
  Skoda в скатиться убыточное эләгә һәм күперҙе лә түгел. Ударяться уның тураһында икенсе яҡтан, элек отскочить, дәһшәтле һәм яна башлай. Яңынан канау аша һайлап ғилми-нәшриәт комплексы, машина тирәләй янған бер күтәрә һәм автоматтан атыу булғандыр. Сәләмәт ҡулы менән автоматтан һуңынан ул ҡала джип йугереп барҙым.
  
  
  
  Джип йыйылып ултырған. ул инде, ҡыҙҙар тураһында уйлана башлай.
  
  
  
  'Кәһәре!' - Йугереп һарайында һәм уның борола. Ә хәҙер был тарафта, ялҡын тик элекке һәм студияһында төшөрөлгән майҙансығы ғына булғандыр. Истеричный ҡысҡырыуҙар ул ишекте эткән һәм ғилми-нәшриәт барышлай ҡыҙҙар ҡапҡа янында. - 'Арттан.'
  
  
  
  Тамашасылар уның менән йәнәш ятҡан автоматтары булған, джип һыу буйындағы вилла ул мчаться. Мощеный юлға еткәс, уның ҡаранды. Замок светящ күктә өҫтөндә. Уттай иғтибарҙы йәлеп булырға тейеш, һәм тиҙҙән. Эму һәм Пэм лә юҡҡа сыға. Ул үҙ эшен эшләй. Гарь еҫен һиҙә һәм уны ошо мәлендә. Һәм ул аҫҡа ҡараны күрмәй, ыштандарын тубыҡҡа тип янған эго. Мгновений джип эму туҡтатырға тура килде, ҡулыңа һау-сәләмәт өсөн һүнмәҫ ялҡын.
  
  
  
  Ih джип фараларҙы яҡтыртыу, юлдарҙы ҡасан проноситься улар алдында уның: Майкл Блэкстоун эго ҡатын-ҡыҙ, һәм Мона Мэннинг. Ника ҡурҡытып баҫып, башы өҫтөндә ih атыу һәм джип борола. Улар туҡтап, уға ҡарай бора һәм, ослеп фар яҡтыһында. Шул сәйәхәткә юлланды улар ниндәй тойола. Моң Мэннинг ҙур сумкала йөрөтәм. Sibyl Блэкстоун хистәр чемп. Бабло, ник уйламай. Сыға ул, әммә был-шулай эшләй, фараһы яҡтыһында ҡала өсөн ih тота. Автоматы эшләй ул уларҙы.
  
  
  
  Блэкстоун ғилми-нәшриәт менән һөйләй. - «Мин һөйләй. Һәм һеҙ яуаптарын тыңлау. Заки ҡатын-ҡыҙ ».
  
  
  
  Майкл Блэкстоун ҡото ла күренә. Морщинистый Эго кеше тыныс булһа, ул һораны: «Кем һин, тегенсе алырға?»
  
  
  
  «Заки һиңә мин әйтәм. Борола.' Ул блэкстоун тикшерелде. Ҡораллы ирҙәр була. Ҡатын-ҡыҙ ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Моне Мэннинг норковый әсә оҙон була. Был ауыр һәм салбар блэкстоун сибилла пешие йөрөүең була. Ул нимә теләһә, улар булырға мөмкин, әммә уны рискнуть булырға тейеш. Сығыу ваҡыты була.
  
  
  
  "Ҡайҙа ул ҡыҙ заперта һеҙ?" - ул Блэкстоун рявкнуть.
  
  
  
  «Заперта эсендә уларҙың тағы ла бара. Беҙ был яҡшы күренә. Полиция Ih таба. Беҙ кәмәлә ih водород ала алмаған ». Блэкстоун шул урында күрһәтелгән, унда кәмәлә ҡушыла.
  
  
  
  "Был үҙәктәргә барып дана ни?" - Күкте ҡара ғилми-нәшриәт һарайы өҫтөндә. Хәҙер ул ҡыҙыл светящ. Билдәле булыуынса, тип ҡайғырған кеше аҙ килә.
  
  
  
  «Утыҙ узел», - тине режиссер. «Ҙур Тиҙлек».
  
  
  
  Троица ғилми-нәшриәт өсөн автоматтар эшләй.
  
  
  
  'Яҡшы. Ә хәҙер иғтибар менән тыңлағыҙ. Һеҙ күтәреү буйынса өсәүләп юлдар яҡшыртыласаҡ. Беҙ килгән йорт ҡасан, уның, телем, һинеңсә булһын, - махнуть автомат Блэкстоун Сибилла ул, - һәм был бөтә азат ҡыҙы инә. Миңә англичанка ала. Мартин памела уның исеме. Һәм инандым, тип, уның формаһын яҡшы!
  
  
  
  «Һаман да булһа уны успокоительный аҫтына ала», - тине ҡатын. - «Беҙ быны эшләү өсөн, уларға тынысланырға. Был безобидный дана.
  
  
  
  «Һүҙ уйла», - тине ғилми-нәшриәт. 'Ярай ҙа бирә. Һәм ашыҡ!
  
  
  
  Мэннинг моңло бер нәмә лә әйтмәй. Хәҙер батша һәм уның менән ҡарау презрение к блэкстоун ғилми-нәшриәт борола. - «Кем был егет, Майк? Мин тел, уның төп геройҙары булды, тип әйтә алам мин һеҙгә тауыш бирҙеләр ». Ee блэкстоун ҡулға-ҡул тотола. «Бара, Моно, ҡәҙерле. Беҙ шулай эшләргә тейеш, тип әйттем. Был үҙенә күрә репетиция ».
  
  
  
  Погнать ih ғилми-нәшриәт комплексы, юлдар, автомат тотҡан тамашасылар был джип уның янына була. Был парковка һәм уның ҡул Мэннинг Блэкстоун Mona, ә Sibyl йорто йугереп. Һәм быны ул белә. Бер әйберләр, улар тураһында һөйләргә тейеш түгел, уның тураһында хәстәрлек күреп, полицияға шылтыратырға була ул!
  
  
  
  Әммә шунда уҡ кире ҡайтып, ҡатыны менән Пэм тиерлек. Ҡасан күргән ҡыҙ ғилми-нәшриәт комплексы, ҡалтырап уны, тышҡы ҡиәфәтенә эго хәүефләнгән.
  
  
  
  «Барыһы ла тәртиптә, детка», - тине ғилми-нәшриәт. «Бысраҡ был долларҙар бөтә исемләү аҫтында алтын ҡуша».
  
  
  
  'Никак! Ника! Хоҙай Ғилми-Нәшриәт! - Оят һәм уны эго восклицать ташлана. Пижама кейеп һәм уның аҫтында мамыҡ шаршау ғына булып күренеү осһоҙ түгел йоҡлатҡыс.
  
  
  
  Мона мэннинг автомат ғилми-нәшриәт комплексы күрһәтелде. - «Эй, плащ бирһен үҙеңә».
  
  
  
  'Мин быны! Майк, был монстр. - Ул был тун норковый тығыҙ закутываться.
  
  
  
  Был ғилми-нәшриәт ee швырнуть һәм тәне менән Пэм тун япҡан. - «Зинһар өсөн, мил. Ә хәҙер инде үҙ килемдәре һәм тыңлай. Беҙ тағы именлеген түгел, ә беҙҙең мөмкинлектәр була. Был кәмәләрҙә йылға буйлап өҫкә әйҙәй уны Австрияға тиклем барып тырыша. Һеҙ ҡалала йәки йөҙөп мөмкин, тип теләйем. Тик хәҙер үк китегеҙ! '- Ул поманить Пэм. «Джип ултырған була».
  
  
  
  Моне мэннинг тун норковый бюстгальтер аҫтында булһа ғына, билбау һәм ойой. Причитать уның күкрәгенә ҡапланды һәм: «Мин һыуыҡ».
  
  
  
  Майкл Блэкстоун ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай бора. 'Һин әҙерме? Һин бында ҡала йәки бара?
  
  
  
  «Мин барам», - тине Блэкстоун. Вельветовый моңға төрөп төшөрәбеҙ һәм уның тирәләй үҙебеҙ мэннинг пиджак эго. - «Мин уның тураһында ҡайғырт. Мин дә уның менән бара.
  
  
  
  'Һин спятить!' - туҡта Блэкстоун Sibyl жестокое. «Тәре өсөн улар пригвождать һин, әгәр ҡасан да булһа ҡайтарып һин америкала, Майкл. Бер тапҡыр ҙа күпме?
  
  
  
  Һәм Мона ғилми-нәшриәт Блэкстоун Мэннинг джип һыу этәрә. «Ул ваҡытта беҙ күберәк болтать юҡ!'
  
  
  
  Янбашына ҡулын sibyl блэкстоун сарыф итә. - 'Унда бында ҡалған.'
  
  
  
  «Ҡотлайым, - тине ғилми-нәшриәт. - «Йәшерен полиция сәләмен тапшырҙы». Был джип уның буйынса помчаться юлдар яҡшыртыласаҡ. Йыйындң Эго күкрәге ҡыҫылды, һәм ул белә, тип аңлата был. Ул нөктәһенә етә башлаһа, секунд хәл иткес әһәмиәткә эйә булыуы мөмкин.
  
  
  
  Был юлы нисек булыр иҫтә. Аҡ кәмәлә һыу тулҡыны ҡасан туҡтап киткән, күргән ғилми-нәшриәт комплексы, машиналар нисектер тиҙлектәрен йыйырға туҡтаған һәм ике юлдар яҡшыртыласаҡ. Ҡыҙыл эңер төшкән күҙҙәре мигнуть Дюжина. Salaud, уны атып, хатта ни ҙә белмәй.
  
  
  
  «Ҡәбәхәттәр», - тине ул. Майкл һәм йәмғиәте өсөн засмеяться Блэкстоун безрадостно ултырып ҡырҡа. - «Радиосообщение уларға тапшырылды. Австрияға тиклем барып беҙ бер ҡасан да ».
  
  
  
  'Беҙ ҡарарға мөмкин.'
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Блэкстоун һәм ғилми-нәшриәт бороп ҡарап, уның йөҙө күренмәгән тусклый света в темном морщинистый. - «Кем һин, чувак? Һеҙ беҙҙең тормош баҫҡанда, дауыл итеп, хәҙер беҙ барлыҡ эште күп йыл тащить насмерть һәм емерелә. Кеше һеҙ? Тәбиғи элемент йәки? Йәки, бәлки, иблес?
  
  
  
  «Ул агент ҡушма штаттары, - тине ғилми-нәшриәт. - «Комедияһы уйнатыласаҡ һәм һеҙ әле һаман да хатта. Заки һәм атла!
  
  
  
  Крикнуть тр һәм ғилми-нәшриәт килә: «Пэм!»
  
  
  
  Ул ишек уйымында күренеү ҡараңғы. Ул ут булып бара.
  
  
  
  "Эйе, Ник?"
  
  
  
  "Бөтә впорядок һинең менән?"
  
  
  
  Тауыш биреү, уның ҡайҙа һәм хихиканье араһында всхлип.
  
  
  
  «Мин бер ҡасан да булмай шул, хема була. Ҡасан! Һин уйлама, беҙ еңеүсе, ғилми-нәшриәт?
  
  
  
  «Беҙ еңербеҙ», - тине Киллмастер ышаныс менән, ул уны тоя алмай. - "Бәләкәс кинозвезда беҙҙе нисек танырғамы?"
  
  
  
  - Мөйөш каюта һәм ул аҫҡа ҡараны. Накинуть ул нах одеял бирҙеләр. Ул минеңсә, мин уны парикмахерша йәки был нәмә был ырыу.
  
  
  
  'Яҡшы. Ул күҙәтә. Ул хыялый, әммә хәүефле булыуы мөмкин. Сатраш бармағын тотоп өсөн беҙ, ҡәҙерле, файҙалы булыуын белә һәм ҡыла ла. Уның штурвалы алыу өсөн, кәмәләр еңеүҙәр. Ҙур карапҡа тулы ағымының тиҙлеге рвануть өҫкә килә. Әлегә улар бер ниндәй ҙә хәрәкәттәр күреп, баржа башҡа һул борты буйлап буксирный.
  
  
  
  «Һеҙҙе бында күптән йәшәй, - ник һорайһың. "Рассвет күпме ваҡытҡа тиклем?"
  
  
  
  'Сәғәт тирәһе.'
  
  
  
  «Бындай тиҙлек ә күпме ваҡыт кәрәк булһа, ил өсөн барған?»
  
  
  
  «Шул уҡ күләмдә».
  
  
  
  "Яҡын булды".
  
  
  
  «Беҙ быны бер ваҡытта», - тине Блэкстоун. «Һеҙ беләһегеҙме, нимә увлеченность татарстанда наркобизнес - беҙ һеҙҙең хема булыр ине. Мин һеҙгә нимә тип әйтә: катер ҡайҙа ҡарауыллай улар. 50 катер ҡораллы патруль-мм орудие. Атып үлтереп, уларға « Мона» бер минуттан да әҙерәк ».
  
  
  
  «Булыуы мөмкин, ә мөмкин, һәм юҡ. Һәр ваҡыт уларҙың тейҙереүе ихтимал ».
  
  
  
  «Тейҙерерлек түгел улар. Ih кисте, һәм, әйткәндәй, был участкаһында төнгө ваҡытта хәрәкәт тыйыла. Тик беҙ уларҙы күреп йәки ишетеп тип, беҙ уларҙың артынан бара. Хатта әгәр уларҙы беҙ һаҡларға, беҙгә барыбер кәртәләр бар ».
  
  
  
  Тәмәкегә була кеҫәһенә нащупывать ғилми-нәшриәт комплексы, хәйер, беләм, ул унда юҡ. Якоб һәм уны төрөп уның табып вернер борттан аша ырғытҡан. Трубы д, ул ненависть. Блэкстоун бороп, уның ҡарауы, бәләкәй генә рулевой ярымҡараңғылыҡта рубка һөртөлә торған булған. - "Һиңә тәмәке тәртип булыр?"
  
  
  
  Эму блэкстоун прикуривать һәм сигаретын һуҙҙы. Удовлетворенно ғилми-нәшриәт ты. - «Ә мин хәҙер әйтермен, - тип аңлата был кәртә».
  
  
  
  «Өс йылға бер киңлеге. Кабель селтәре менән ҡорос. Сәғәт төшә һәм уларҙы билдәле бер күтәрә, үткәрә өсөн трафик, ләкин ғына трафик, ул тикшереү булмай. Хәҙер улар, һис шикһеҙ, кәметеү. Үтеү мөмкин түгел ».
  
  
  
  Киң йылға аша йөҙөп улар бөгөлөп, двигателдәр һәм визжать, тип демо. Ника ҡала шул тиклем яҡын, ни тиклем аласыз, һыу яры. - Һай бында? Кос? Әгәр улар застряла, барыһы потеряться.
  
  
  
  - Ни белмәй ул, юҡ. Әммә мин уны бик яҡшы белгән был йылға түгел. Бында йөрөгәндә ул».
  
  
  
  Уның күрһәтмәләренә үтә. Ника дауам ярына һыуҙа йөҙөү, караптар буйынса мөмкинлектәре үҙгәреүсән & nb. Көнсығыш уның ҡото. Әлегә рассветать?
  
  
  
  Улар менән йәнәш Блэкстоун әйтер: «Был аҙ. Утыҙ километр самаһы. Таң алдынан беҙ институтҡа барҙыҡ. Ул засмеяться.
  
  
  
  'Был оҡшай һеҙгә?' - кисло ғилми-нәшриәт һорай.
  
  
  
  'Бөтөнләй юҡ.' - Засмеяться тағы ләкин ир-атты. - «Мин рәт-рәт подумай, тип поддубныйҙы ҡайтмай тиерлек. Сибилла хоҡуғы булған. Түгел, тип уйлап сығара алмай шул. Уйланыу, фекер йөрөтөү өсөн мин хыянат булыр? Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. - «Минең эшем түгел был. Тик һайлауҙар осоронда һеҙҙең өсөн, поддубныйҙы!
  
  
  
  'Эйе. Һәр хәлдә, уның эҙмә-эҙлекле. Сөнки ул үҙенең бөтә ғүмерен емереп тауышы ».
  
  
  
  «Тәү сиратта һеҙгә үҙен аямай башлаған, тип һөйләйҙәр, мин-яр буйы тураһында ҙә ҡуймай, сәнскеле сымдар. Ҡарауыл башнялары була?
  
  
  
  'Ул,, тип уйлайым да. Ысынлап та, уны белмәй - мин бынан бер ҡасан да сыға тырыша. Әммә мин ишетһен тип, иң сәнскеле сым тиклем йәйелгән һыу. Һыу аҫты һәм ҡаршылыҡтар булмаһын өсөн, һеҙҙе урап ih мөмкин түгел ».
  
  
  
  «Был, - тине Киллмастер, - дикторы була һәм бик һөйкөмлө».
  
  
  
  Блэкстоун ҡыҫҡа тынлыҡтан һуң һорап: «Һеҙ түгел, вокзал, Моне әгәр ул һыуға төшкән? Бында ул барыбер бер ни эшләй алмай. Моне кәрәк ул, бедняга.
  
  
  
  «Пэм наверх һәм оҙатып бара. Әммә бер ҡасан да минең менән түгел, шаяртып ».
  
  
  
  "Мин ҡарай аламмы?" - Блэкстоун Майкл һорап, рулевой өҫтәрәк киҫеп сыға.
  
  
  
  Һуңынан минут нику танырға тура килгән тирбәлештәр, был кеше хоҡуҡтары булған. Барыһы ла тигәндәй бер кәмәлә булмай: батҡан йәки выплывать ...
  
  
  
  Рубка Пэм инә. Уң ҡулында уның вцепляться булһа, яурыныма башын эму һәм сарыф ителгән. Ee потрясти. Подбадривать тырыша ул, ник әйттем: «Әгәр ошонан иҫән-һау беҙ һайлап, был һиңә үҙемдең тундан ҡалдырырға мөмкин. Бындай хәл тотош шәшке тора ».
  
  
  
  Был эго үбеп уны екте. - «Хоҙай, һинең һымаҡ ҡот осҡос пахнуть! Һәм ул һине шулай яраттыҡ! Выдать шунан беҙ, ҡәҙерле. Рәхим итеп ала, шунан беҙ. Бөтә ҡалған ғүмеремде уның менән йоҡлап булмай шул һиңә ».
  
  
  
  «Мин һеҙ күтәреп ала ине», - тине ул. « ... Һәм» аҫтында тоторға тырышыуы, уларҙы ишетә. Вцепляться Пэм уның ҡулында була. - 'Хоҙай ...'
  
  
  
  Тағы ла бер атыуҙа. Ника әйтте: «китеп, аҫҡа ҡарай, ләкин һаҡ булырға».
  
  
  
  Ул уйлы, моңло була тип мэннинг пистолет булырға тейеш, был ҙур сумочка. Моғайын, эгон блэкстоун һалып ебәрә, ә Моно түгел, хатта белеп, тип йөрөтәләр уны.
  
  
  
  Пэм ҡайта. - «Үле улар икеһе лә,» - тине ул. Уның тауышы көсөргәнешле булды, әммә ҡаты. - «Мин-мин уйлайым, ул ҡалала беренсе атып нах, ә үҙе аҙаҡ.» Кивнуть ғилми-нәшриәт. - «Мин, - тине ул, был уның үҙенең кире ҡайтыу тураһында фекерен үҙгәртте. Был улар өсөн иң яҡшы - ул нах һәм уның өсөн өсөн төрмәлә була ине.
  
  
  
  Ул патруль крайы катерҙы күҙ күргән, һул борты буйлап өҫкә вырисовываться ағымы. Һаман дөм-ҡараңғы булды, әммә уның мәйетен аҡ тулҡындарын күреп мөмкин отблеск.
  
  
  
  «Ул беҙҙең компанияһы буласаҡ», - тине ул. Пэм. «Линь таба.
  
  
  
  'Линь?'
  
  
  
  «Бау, тегенсе алығыҙ! Ашыҡ!'
  
  
  
  Улар түгел, тип уйлап, иғтибарлы булырға катер патруль атыу ваҡытын сарыф итә. Был килеп сыҡты. Беренсе эләккән выстел « Мона» корма уйһыу була.
  
  
  
  Закачаться ҙур судно. Шунда уҡ кәмәлә тиҙлеген юғалта. Нику күренә, тип, ул үҙ алдына беренсе күреү хәйерлерәк.
  
  
  
  Пэм полудюймовый моток бау менән ҡайтты. - «Былар барыһы ла, мин тип таба алмай».
  
  
  
  'Яҡшы. Минең менән бысаҡ һәм билбау төшөрә ...
  
  
  
  Пуляларҙың Таращить глаза аша бәләкәй рубка. Пэм цепляться уның өсөн. "О....ой!"
  
  
  
  «Тынлыҡ һаҡлау», - тине ғилми-нәшриәт бүлеге. «Бауҙы ҡырҡҡан етә, обсвязывать өсөн беҙ айырым-айырым. Элмәк есем тирәләй, һуңынан алтынсы провисание фут тирәһе, минең өсөн шунан элмәкте. Мин һул ҡулынан алыу өсөн, һәм ныҡлы минут ee уратып һалынған ».
  
  
  
  Хәҙер уның уң осҡа табан бороп, бер ябып, унда тәүге ҡаршылыҡтар тамамлана. Корпус сәнскеле сым ҡоро буйынса унда башлана. Әгәр уларға мөмкинлек булмаһа, ул шунда булды.
  
  
  
  Ҡыҙ тиҙ эшләй. Уның ҡулдары ҡаты һәм ҡаты тойола башлай, инструкция кәрәк, уның эго.
  
  
  
  Ярай пригвождать оҙон аҡ яҡтылыҡ нуры һымаҡ, бөжәктәр, таҡтаға ҡарайыҡ. «Йәмғиәте подержанный секундта н», - ғилми-нәшриәт бойора. «Асыҡ бара һәм, нисек әле».
  
  
  
  Автомат тартылған ҡайыш уның, башына, мейеһенә барып менгән оҙон сиратҡа ҡуйыу һәм фара биреү, пуля менән атыу һәм юғары траектория уйлайым. Сергей тәржмәлә. Бер секундта н "Мона" засвечивать ике яңы нурҙары , төрлө яҡтан өҫтәрәк ҡушыла. 'Кәһәре!' - Киллмастер тине. Ул атыу, автоматты ҡулдарына ә артабан осҡан өсөн. Пэм йәмғиәтенең уның янына ала. - «Минең кеҫәлә һура һәм тирә-яҡ борттан аша ырғытҡан. Һәм был тунды.
  
  
  
  Көйәрмәндәр. Әгәр ул иҫән, һин уның башҡа купля.
  
  
  
  Ул барыһын ла эшләй, тип әйтә ул. Камзол буйынса выскальзывать ул, борт аша ырғытты һәм уны эго. Кәмәлә яңы снаряд эләгә. Хәҙер кәртә моң һалып. «Йөҙҙән күберәк полицей түгел, - ник уйлап. Шунда уҡ уларҙы снаряд эләккән дүрт йәки биш. Бер ҡарар ғилми-тикшеренеү бурыстары двигателдәр, ә ике ватерлиния ценымногие түбән эләгә. Икенсе снаряд яртыһын киҫеп ҡыуа. « Мона» түңкәреләләр һәм баталар башланы.
  
  
  
  Киллмастер ҡыҙ тотола. - «Мөмкин тиклем оҙағыраҡ һыу аҫтында тороп ҡаласаҡ! Мин артынан эйәрҙем - мин һиңә үҙем өсөн потащить ». Дунай һыуыҡ, бысраҡ һәм ҡараңғы-ҡара-көрән. Тәрән сумып ғилми-нәшриәт комплексы, һуңынан кинәт көслө сканей. Иң ауыр йөктө пэм менән башланған булған. Угнаться за алманы ул уны. Эй әйтеү түгел, ул - ваҡыт булһа ла, барыбер ҙә уны һәм уны ҡотҡарыу, - тип дүрт минутта һыу аҫтында ҡалырға мөмкин, уны ла шул уҡ хәл итергә тейеш һәм ул була. Ярлы балаһы захлебываться. Бәлки, ул уның алмай атландыра.
  
  
  
  Беренсе барьер бик еңел булды. Һәм төбөнә селтәр араһында арауыҡ булырға, уның аҫтында үҙгәреүсән һәм ғилми-нәшриәт комплексы, балыҡ булараҡ. Пэм йөҙөндә һайлап әммә тырышабыҙ инде. Ул запыхаться, пересиливать инстинкты һәм хәҙер ул һүҙ. Сканей угрюмо ғилми-нәшриәт комплексы, ҡыҙҙың үҙе өсөн тащить пинаться.
  
  
  
  Икенсе бүлкәсенән йылға тиклем етә тиерлек. Бысраҡ һибә, тирә-яҡ жестокое һәм уларҙы ғилми-нәшриәт лужа настяға. Хәҙер бау уның үлек йөк булып. Ҡасан тамамлана ул, кире ҡайтырға тура килә эму буйынса ҡыҫҡа бау, ощупывать караңгыла, һәм, бысраҡ выдать уның аша щель кәүҙәһе хәрәкәтһеҙ ҡала. Яҡшы булды, тип уның отключка. Был эму маневрирование еңеләйтә.
  
  
  
  . Уның уйлауынса, өс минут үтеүгә инде. Еңел Эго ауырый башлай. Ниндәй ҙә булһа хәл-торошон күрһәтә һәм ул үҙе подкатываться ҡыҙ образдары өсөн выдать кәртә аҫтында. Запыхаться булманы тиерлек, уны ...
  
  
  
  Әммә маҡсаты булып уларҙың эргәһендә тиерлек. Был улар һаман да эшләргә мөмкин. Тағы бер минут ...
  
  
  
  Улар туҡтаны.Боль менән ауырыуҙары ғилми-нәшриәт комплексы, тән ғазабы изученный эго. Һәм ул тағы бер ҡат бороп ощупывать обмякать өсөн уның үҙенә, тәненә пижама кейеп. Зацепляться өсөн уны сәнскеле сым, металл тирәләй обматывать согнутый ырғаҡ. Ул отчаянное отцеплять сыкты. Был сабата түгел. Застряла уның. Хәҙер улар икеһе лә күрһәтелә ловушке. Дергать за сәнскеле сым уның ҡулы һау-сәләмәт, үҙе өҙөп тире, ул дергаться, дергаться һәм осто.
  
  
  
  Ул оса. Разрешается Эго еңел ҡарағанда, боль. Ул арбай, ҡараңғыла юҡһа, үлеме яҡынлашҡанын. Тағы ла бер һуға - тағы ла бер - береһе әленән - әле һулай - һулай, тағы ла - дауам, дауам ...
  
  
  
  Бөтәһе нисә секундҡа аңымдан Киллмастер булыуы мөмкин. Ул обнаруживает, тип һулыш ала, әгәр башын бора. Ул бысраҡ ята, ике дюймдан да ашыу тәрәнлектә ята. Ҡараңғы булып, бик ҡараңғы, һәм уны аңларға, тип обнажение шишмәгә йәки ҙур булмаған зал йылға ярына. Ағас башы өҫтөндә, уны күреп, таң йәшерә. Һалҡын һыу тәненә ҡағылған ғилми-нәшриәт һәм ҡыҙ юллана.
  
  
  
  Куртка өсөн зацепляться Ee пижамный сәнскеле сымдар. Бер ҡолаҡтарынан һалҡын һыу һәм ҡаты ҡолаҡ уның күкрәгенә ҡуйҙы. Бындай нәмә. Ул тырыз менән стон ee бысраҡ, ҡулын күтәрә һәм ул һыу өҫтөндәге кешеләрҙе һау-сәләмәт булып селл нах. Ул уны үҙенең кәүҙәһе ҡабырға аҫтында тубыҡтан бата мөмкинлек бирә. Өҫкә-аҫҡа - өҫкә-аҫҡа ...
  
  
  
  Пэм задрожать. Приглушенный уның тауыш сығарыу. Түңкәрелгән һәм ғилми-нәшриәт уның арҡаһын, башын тоторға, уның өҫтөндә һыуға, һулай башлау эй, ауыҙ итеү.
  
  
  
  Ни буйында хәрәкәт итә, ағас аҫтында. Донъя аҡ нурҙар улар ҡайнар ҡолайбыҙ. Киллмастер уйла: беҙ барыбер еңелде! Беҙ уларҙы һаҡларға!
  
  
  
  Был шайтан һыуын. Унда эшләүселәрҙең бөтәһе лә, ир-егеттәр нимә эшләй ала. Уның сиктәрендә үҙ мөмкинлеге буласаҡ. Һулыш алған дауамы ул ауыҙ Пэм, йәки киҫкен командаһы көтә, бәлки, пуля менән уның исемен ...н карте
  
  
  
  «Австрия рәхим итегеҙ», - тине тауышы дуҫтарса.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  AX продержать дауахана аҙнаһына ғилми-нәшриәт тырыша улар. Уны ойоштороусылар бындай янъял, тип эго ике көн аша ебәрә. Запястье уның гипс хоука белешеп китте һул менән.
  
  
  
  Ҡарт тере булыуы тураһында әйтте һәм был эго күреүемә шатмын. Светящ түгел, ул - бер ҡасан да шатлыҡ менән балҡыған Хоук, - ләкин ул, күрәһең, бик риза булмай, үҙен чемпион.
  
  
  
  «Һеҙ яҡшы эшләйһегеҙ», - тине ул. - «Яҡшы эштәр. Бөтә хәбәрҙәре лә юҡ. Уны уйлап, һин хаҡлы ялға оҙаҡ; бер ай?'
  
  
  
  «Һеҙ бик яҡшы, сэр». Ника һалҡын тауыш тойола. «Ул ҡаланың һуңғы йәкшәмбеһендә минең ике отпуск мин, мин уларҙы һеҙгә ала был миссия тирәләй. Исегездә тотоғоз, һеҙ?'
  
  
  
  Ҡарсыға үҙенән целлофан сигара менән япты. - «Хм, ысынлыкта,. Ул был хаҡта онота. Ул саҡта отпуск алты аҙна, минең малай. Һин быға лайыҡ.'
  
  
  
  Телдән һорау буйынса ентекле доклад хоука ғилми-нәшриәт эшләй. Хоук тыңлап, уның ҡырылған түгел, аҙаҡ ултырғыс менән алыу, ҡағыҙ бите. - «Закладка был проблема прояснять в барабан - бәләкәй пакеттар. Гибралтар в барабан беҙгә пистолет профилендә инженер булып эшләй башлай, был материал таба улар. Ул уларға ла теймә, эгон тынғылыҡта ҡалдырмай, отчет буласаҡ, әммә мин, улар әйтә, һеҙ, моғайын, ввозить наркотиктарҙың законһыҙ эш хаҡы өҫтәмә сифатында. Эго округ буйынса диңгеҙ офицеры булып, биш дана ». Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт.
  
  
  Сигара незажженный Хоук йылмая. - «Һин элгәре венгрияла, малай. Был аныҡ, йәнәһе ».
  
  
  
  «Был байрам түгел был юлы сәйәхәтем бөтөнләй булмай», - тине ҡырҡа ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  - Беләһеңме, һине шунда вафат kojak белла түгел. Минең мәғлүмәттәр буйынса, ул дауаханала вафат була, бормотать нәмә тураһында AX.
  
  
  
  
  «Берләшкән милләттәр ойошмаһы тауыш күтәрә, - Хоук дауам итә. =«Ғәҙәти хәл - сәбәптәр буйынса күтәреүҙән тыш, венгрия республикаһы биләмәһендә халыҡ медицинаһы АҠШ кеүек изге агенты булып эшләгән, һәм бындай шул. Успокоются ҡасан да булһа улар? ».
  
  
  
  «Ышанырға ни, әле», - пробормотать Киллмастер. - «Мин дә теләгән инем, мин экстрадировать өсөн».
  
  
  
  Хоук ҡағыҙы зашуршать. - «Дөрөҫөн әйтә, һәм ул, тип иҫәпләй хөкүмәт признательный венгрия, хәйер, улар, әлбиттә, был беркасан ла танылыу ала. Күрәһең, был бик sub rosa ».
  
  
  
  Күпмелер ваҡыт үткәс, Нигы баҫыу өсөн китә. Хок көтөп, көнө әлегә тиклем барып, иң тәүҙә һорайым: «англичанка Ә уны нисек әйтерһең? Мартин Памела?
  
  
  
  Үҙе менән алтын закуривать ғилми-нәшриәт тәмәке мундштук. "Һеҙгә ни булған был төрө, сэр?"
  
  
  
  «Ярай, тегенсе алыу, уны тағы дауаханаға килгәндәрҙең бөтәһе! Хатта һин һыуҙа батмай ул? Һин уны ярата. Минең отчет ярашлы, алдан тикшереү үткәреү ee беҙҙең шәфҡәт туташы, һәм ул һәр ваҡыт һинең хаҡта һөйләй ».
  
  
  
  «Юҡ, - тине ғилми-нәшриәт. «Түгел тип уйлайым, мин уны барып баҫалар. Бигерәк тә, әгәр уны мин яратып. Әйткәндәй, рәсәй тораҡ пунктында тамамлай. Эй эш табып, сэр. Иң яҡшы ҡыҙҙар һәм уны ҡыйыу. Агенттарҙың билдәле бер өлкәлә булған яҡшы ул. Бөтә был, сэр?
  
  
  
  «Ярай барҙы һәм тауыш бирҙе, - тине Хоук. "Уңыш ялған булмаҫ".
  
  
  
  «Рәхмәт», - тине ҡырҡа ғилми-нәшриәт. Һәм китте.
  
  
  
  Аэропортты һәм уның тирә-әлегә әйтә шылтыратып, тиҙерәк был өйҙән булып босс эго. Босс eda кәрәк булһа, шешә виски, бик йыйынтығы һәм карауат. Бер нисә көн. Һәм хосуси. Pok әйтер: "Эйе, сэр!"
  
  
  
  Jaguar XK-E алдында припарка фатир буласаҡ. Ғилми-нәшриәт комплексы фатир менән лифтта күтәреләбеҙ ҡыйығы булған нәфрәттәре көсәйгән.
  
  
  
  Әлегә эго холда ҡаршыланы. Уның ҡулында виновато айырылыштыҡ. «Мин бик жаль, сэр! Шунда уҡ һылыуына форхис һуңынан һеҙ шылтыратыу килде. Эскә үтеп инә. Мөмкин түгел уны туҡтата ».
  
  
  
  «Тейеш була, был ҡәһәр һуҡҡан нах телефон тыңлай ала», - прорычать ғилми-нәшриәт. 'Ҡайҙа ул?'
  
  
  
  Пожимать әлегә бихисап. «Офисы, сэр. Ҡайҙа тағы? Эй уны шешә килтерә.
  
  
  
  Проскользнуть был Әлегә ғилми-нәшриәт кабинеты mimmo Карте. Был юлы ул матур попка уны ташлау өсөн уның ишеге!
  
  
  
  ...Йәки?
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Китап тураһында:
  
  
  
  
  -
  
  
  
  Бында-енәйәт төркөмө будапешт ҡалаһындағы донъя, яҡшы уҡый, ҡот осҡос фильм төшөрөү маҡсаты менән кешесә мең пропаганда порнографический.
  
  
  
  Водоворот уже Карте ғилми-нәшриәт комплексы эләгә, безумие көрәшә өсөн планды тормошҡа маньяк үҙенә менән ҡыҙыҡһыныусан...
  
  
  
  Ника Карте, агент төп AX, сверхсекретно төньяҡ һәм көньяҡ америка илдәре разведкаһы ойошмалары, милли хәүефһеҙлек советы бойороғон ала ул ғына түгел, оборона министры үҙе һәм президент. Ника Карте, ике кеше менән кеше, тиран һәм яғымлы ...; коллегаһы булараҡ билдәле мөхит «Киллмастер».
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  Ҡытай коллегияһының казначейы
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  
  
  Ҡытай коллегияһының казначейы
  
  
  
  Антон тәржемә һәләк булған яҡташтар тураһында иҫтәлекте Лев ул Шкловский
  
  
  
  The Chinese Paymaster
  
  
  
  
  
  1 башлығы
  
  
  
  
  Өс ваҡиға булды, ҙур арауыҡ алыҫлығы һәм ваҡыт бүленә. Артабан барлыҡ көс һәм эҙемтәләр булмаһын өсөн һәм хөкүмәт акты тарафынан барған өс кешенең, айырыуса ҡушма штаттарҙың тышҡы сәйәсәте өсөн. Был гәзиттә баҫылған тарихы ла бик күп, бер йәки был ваҡиғаға дөрөҫ аңлатыу һәм уларға тулы түгел, сөнки беҙҙә тирә-яҡ билдәле булды:
  
  
  Ҡытай халыҡ республикаһы цзянси провинцияһының беренсе медицина фажиғәһе бәләкәй генә ҡалған була. Йылға Фоэсиен ул йыланға, океан һыуҙа яй ғына төшөп, дворян поместьеһы ҡалдыҡтары аша киң, Кенионг белгән дәүерҙән бирле был ерҙе. Улар буласаҡ докторҙар чиен ғөрөф-ғәҙәт, ҡасан эңер төшкән томан өҫтөндә тыныс Фоэзен эрей, талдарға, йәшлек алдында үҙе бер яры ултырған йорто, утыҙ йыл эсендә паразит кишим килә. Ул мөлкәттең бер өлөшөн ата-бабаларыбыҙ унда үҙҙәренең кесе сикһеҙ ҡарарға, уларға дәүләт наградалары өсөн үҙебеҙҙә ҡалдырыу рөхсәт эму-ара абруйы любезнов классиктарының һәм гуманист эго.
  
  
  Шунда ултыра, һындарын күреп докторы, өйә, дөрөҫ кейенергә һәм армия офицеры мундирында маршала формаль бик юғары, баҫыу аша атлап баҡсаһы һаҡ булайыҡ, үҙебеҙ өсөн түгел, ялтыр итек табити. Был кеше яҡшы белә докторы. Ненависть уны эго етә, тигән һорауға, Менсиоэс , кешеләргә үҙе аҡыл эйәһенә тыумыштан был концепцияһын формалаштырыу изгелек, генерал иоанновна цунг ерҙә барлыҡҡа килеүе мөмкин.
  
  
  Әммә вежливый, беҙ докторы, алсаҡ йөҙө сағыла Чиен сирҡаныу түгел, беҙ ҡурҡыу арта бара.
  
  
  «Һеҙ бик яғымлы, Цунг генерал, — тине ул, ҡасан сиктәрендә слышимость кеше булып сыға, — тип әйтә, баш ҡала килә, ғалим һәм дәүләт хеҙмәткәре өсөн әһәмиәтһеҙ күрҙе. Был, бәлки, ауыр һеҙҙең менән беҙҙе һаҡлау буйынса бурыстарҙы хис илдән һеҙ?
  
  
  "Эште, әлбиттә," һалдат яуап бирмәй. «Мин һәр ваҡыт хеҙмәт итәсәкмен».
  
  
  -- Һеҙ, һис шикһеҙ, маҡтауға лайыҡлы, иптәш генерал, -- ти ғалим. — Әммә был беҙҙең өсөн бындай әһәмиәткә эйә булған шәхестәр бихисап ауыл, бәлки, һеҙгә нисек?
  
  
  Йыландар баштарын ревизионистский баҫҡылап, уның алдаҡсы килә--, -- генерал прорычать. «Хыянатсы, ул бик оҙаҡ республикаһы лелеять».
  
  
  Генерал менән ҡара йөрәк докторы колотиться бешено Цзянь. Шул уҡ ваҡытта сәйәси кәйефе тураһындағы фекер уларҙан заинтриговывать цзянь була. Генерал кобураһынан револьвер һәм үҙен иҫ киткес кү выдать отстегивать клапан.
  
  
  «Һеҙгә килә предательство сым, Цзянь докторы, — тине генерал. «Тубыҡланған баҫып, эт».
  
  
  Шевелиться ғалим түгел.
  
  
  «Мин әйттем: ырыу булған».
  
  
  — Әгәр һеҙ апелляция суды булды һәм мине үлтерергә теләйбеҙ, — тине ғалим, ҡалтырай, — мөмкин булһа, был беҙгә ни эскәмйәгә килеп сыҡты. Ли күргәс, генерал, алыҫ селәрҙе бында оя ҡора. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, Ҡытай селәнгә артыҡ оҙон түгел ине. Револьверҙан атып...
  
  
  Цунг ревматизм, һирәк һаҡаллы ҡарт тубыҡҡа ҡуялар һәм тотоу өсөн генерал була.
  
  
  — Селәр тураһында уйларға кәрәк һеҙгә, һеҙ йәш сағығыҙҙа беҙҙең килер алдынан предательство һәм өйрәнеү эштәре менән әйләнеп радиостанция бар, докторы. Һеҙ, ниһайәт, беҙҙең тапшырыуҙан слежение подразделениеһын аса. Һинең дауам, хәҙер төрмә».
  
  
  «Мин күрәһең? Мин уны үҙенә ала обвинитель менән осрашҡанығыҙ бармы? — ҡарт һорап, тубыҡтарында тора. Мәшһүр генерал аҙ ҡарттың маңлайындағы һәм револьверҙар усмехаться ҡыҫылмай.
  
  
  — Һеҙ үҙегеҙ обвинитель алдында тубыҡта торғандай, докторы. Юҡ шул кәрәклеген асыҡ өҫтөнән суд, кеше үҙенә ҡул һалған. Хат табырға була, ҡыҙғанысҡа предательство сәбәп буйынса һеҙгә сағыла унда.
  
  
  «Һеҙгә тейеш аңлап, донъя аңларға тейеш, тип, һеҙ мин яратам Ҡытай аҙ түгел», — тине ғалим, баҫырға тырыша. "Был бик мөһим мәлдә..."
  
  
  Шунда револьвер генеральский олоно тирәләй утынан ҡотолоу, яуыз һәм мамыҡ эңер тишина өҙә. Бәләкәй упҡын, бындай ҡыҙыл, ҡара күренмәй тиерлек тип, ҡарттың күҙ араһына килеп сыға, һәм уны яйға ярына селпәрәмә килә.
  
  
  Стук ҡысҡырып ҡала һәм послышаться ҡыуағы юҡҡа сыға. Оло ҡоштар һоро генерал күреп, көмөш йылғалар барлыҡҡа лужа кем аяғы оҙон, өҫкә ауыр взлетающий менән шөғөлләндем, ә һуңынан асыҡтан-асыҡ аяҡ үлән өҫтөнән хәрәкәтһеҙ булып ҡалыуын һәм генерал пуляларҙың ҡарт цунг эго.
  
  
  Хөрмәтле гәзит тураһында ҡыҫҡаса мәғлүмәт агентлығы хәбәр һалыусы атаҡлы табип һәм цзянь һәм пекин «яңы ҡытай», шулай уҡ радиотапшырыуҙар буйынса, гонконг һәм америка тейәлгән агент Манила. Был тиҙ һәм бер ниндәй яза саботажник лжеэлемент һәм суд, енәйәт кем кеүек енәйәт Чиен докторы, оговариваться асыҡтан-асыҡ түгел.
  
  
  Икенсе ҙур ваҡиға булыр тип башҡа ла, джунгли кеүек шикле өҫтөндә һауа киңлеген боҙоуҙа лаос истребителен ҡытайҙың төньяғында.
  
  
  Был инцидент буйынса берҙән-бер ышаныслы полковниктарым, хатта армия ыр тарлтон ҡушма штаттары шаһиты булып, уларҙы бик аҡыллы фараз яһай, әммә һуңлаған. Шул көндө билдәле «тау полковник», туҙғансы кейеү эшләпә стетсонский һәм шортыла ғына, ултырғанда, яланда удовлетворенно джунгли әнисә, ҡайҙа дюжина төрлө ҡәбиләләрҙең башлыҡтары, ғәҙәттә, бер-береһенә хаслыҡ жестокое милләтсе, әле икенсе дуҫы. Күп нәмә белеп ih Тарлтон: иҫке тәртипкә һалырға үҙ килеп тыуған ҡаршылыҡтар нисек үҙ дошманға ҡаршы берләшә һәм, ҡытайҙар; уларҙың үҙ урынын белергә һәм заманса ҡорамалдар ҡулланып, алынған ине, ҡытай ғәскәрҙәре өсөн тауҙар менән файҙаланыуҙан мәхрүм. Тарлтон ултырыр алдынан тағы ла бер бурыс. Ҡалған ике юлбашсы булырға тейеш көн аша үтәсәк йыйылышта, ошо юғары уҡыу йортонда тағы ла инандым желательность ҡәбиләләр берләшмәһе була. Ләкин полковник настроить тау тәмле була. Ырыуҙаштары, ул уны өйрәтеп, яҡшы һатыусы булыу. Лагерҙа бер кем дә шикләнмәй, - тип тамамланы һөйләшеүҙе Тарлтон боеспособный партизан отряды ойоштора, уларҙы тота алмау сигенә ябып хәрәкәтҙеҙ ҡалыуын һәм ҡытайҙың сиктәрен тураһында молниеносно луангпрабанг информироваться булды, һәр хәлдә, ҡытайлылар өсөн ике дивизия. .
  
  
  Эго беренсе ярҙамсыһы, В Твинг , туғыҙ йыл малай, полковник менән ярышлап ултырып, оптимизм сағылдырған дөйөм бер һыныҡ француз-инглиз. 'sommes...et finis нуса ? ... Түңәрәк повеселиться виска луангпрабанг ҡәһәрләй ҡалһа?
  
  
  Ласково Тарлтон ҡарарға килә малайҙың, сөнки улар уның менән күп ауырлыҡтар кисереп, һәм уны эго итләс ҡулы легонько ударить буйынса. — Прабанг, минең Ватан, — тине ул. кентуккийский төҫтәргә акцент менән. Беҙ ожмах нью-Йорк, күрһәтермен мин һиңә, тип, ысын тормош шундай. Көтөгөз, был ҡаланы күреү түгел, һинең менән ут әлегә ҡыйыҡ төнгө Сент-Реджис .
  
  
  Полковник өҙөлә. Шау ялҡын барлыҡҡа килә һәм бер үк ваҡытта, сөнки тауыш саҡ истребителен ih тиҙ оса. Полуденный болонда ҡояш аҫтында ятмай ул, йәғни тойола, ҡояш эсендә ул залға. Савченко ялҡын булдыра һәм донъяға буйынса, янған ағас хатта, үҫемлек дымлы липкий цепляться өсөн напалм. Истребителен Рев бойороғо эшләү мөмкин түгел. Ҡот осҡос ҡысҡырғаны, ярһып ҡысҡыра шаҡ ҡатырғыс менән бутамағыҙ, шыйыҡ тырыша юлбашсылары ҡасып киткәндән һуң, үлем-nog, күктән кәмей. Һәм ҡоралын ташлаған була, өс тапҡыр икенсе самолеттар һөжүм башлай. Оҙон бураҙна ерҙә пулянан булған пулемет прорывать рыхлый. Позвать ҡушҡан бойороҡ буйынса түгел, һәм ул ҡарыш булған бер кеше тарлтон юлбашсылары ҡасып. Тере ҡала буйынса джунгли бөткән булырға тура килә. Һәм был ваҡытта тере факелға әйләнә алга полковник күҙҙәр ялҡын булды юлбашсы.
  
  
  Тәү сиратта үҙ көсөнә ҡарағанда перегруппировывать тарлтон өлгөрмәгән, арҡаһына һуҡты ҡарағанда эго бейеклеге менән-йәғни артыҡ көслө ҡарағанда, кувалда, һәм уның башына үләнгә ҡоланы. Ауырта ла уйлап бирмәй ул.
  
  
  Ул уны бер аҙ ваҡыт иҫһеҙ, кереткәнсе ялҡын һәм тауыш тынмай. Көн кискә әйләнеп, ә һаман да хәрәкәте Тарлтон түгел. Ғәжәп кисәһе джунглиҙар уның тирәләй оҙаҡ хайуан тауыштары сығарырға, әммә унда ятҡан мәйеттәр һәм туннель обгорать поляна менән бәйләнешен булдырмау. Һөжүм икенсе көнгә уның стервятник, пистолеттан атыу буйынса в укрытие заползать һәм эму әммә мөмкин, әгәр бик осмелеть йыртҡыс ҡош. Ике көн флягаға һыу уның яртыһына йәшәй. Изъязвляться яраһы Эго башланы.
  
  
  Өсөнсө көн иртә төшкән вертолет яланда иртәнән уның тауышын ишетәһең, ләкин бик насар булмаһын өсөн, башын күтәрҙе һәм күреп, был кем. Америка һуңынан ул тауыш ишетә:
  
  
  — Полковник, беҙгә килегеҙ, тип ғына белә. Мин беләм, тип һиңә әйтеүен...
  
  
  ЦРУ эго тауыш өндә ҡарарға була. Тарлтон һуңғы тамсы энергияһы ҡулланған өсөн, үҙенең бер устай щетинистый выдавливать ирендәре йылмайҙы.
  
  
  «Ҡайһы саҡта шулай була. Жаль ләкин, бер нисә көн тип көтөргә түгел. Шул тиклем ҡурҡыныс булды был суд хәүефһеҙлеген сиге булмаҫ ине. Күрәһең, кемдер был кушум менән коммунистар һарайы.
  
  
  «Тыныслан, полковник, — тине цру хеҙмәткәрҙәре. — Хәҙер әйтә алмайым тырыша. Ул ваҡытта беҙ, беҙ прабанг әлегә ҡайта алмайым.
  
  
  Әммә шул ваҡытта ла була. Яралы туҡтамаҫҡа ир-егеттәр вафат була. Полковник тау үле булыуы билдәле, ә ҡиммәтле операция булыуын юҡ ҡушма штаттарының хәрби разведка ҡалдырыу өсөн ҡулайлы булған «осраҡлы» һауа киңлеген боҙоуҙа, һуңыраҡ улар ҡытай коммунистар «тип аталған ғәҙәти күнекмә осоштар».
  
  
  Билдәле булыуынса, өсөнсө инцидент нью -йорк eagle nest ' s ресторанында, гудеть йөҙ метр ҡала килә, төндә шул уҡ ваҡытта, ҡасан у бармен ҡала менән бөтә барып, халыҡтың заказдарын да ҡалышмаҫҡа тырышып, уны шунда ултыра. Унда бар « Орлиный ояһы» менән көтөп ултырған ҡайһы бер ир-егеттәр яҡшы кейенеп торған өҫтәл һәм ике мартини. Был мөхиттең кеше бай, күҙәтергә, эңер төшөп ҡалған кеүек, таиланд сарита принц булыу-Ноэ , дустар асыҡтан-асыҡ Ҡушма штаттар, ҡытай һәм дошман. Һәм ул үҙенең көтөүе өсөн вашингтонский гәзите мөхәррире өҫтәл янында берләшкән милләттәр ойошмаһы илдәренең делегацияларын оҙатып билдәле. ЗОАВО төҙәтмәләр тикшерелде, партияның пактан , ул тауышҡа ҡуйылырға тейеш ине киләһе аҙнала бмо-ның н шөғөлләнә. Принц Сарита һөйләшеүҙәрҙә ҡатнаша. Был мәсьәлә буйынса берләшкән милләттәр ойошмаһы делегацияһы менән бергә үҙ күңелендә нескә тауыш инде ул, әммә был һаман да сер булып, һәм ул тел өсөн был мөхәррире хәтерләтә.
  
  
  Бар тирә-бер кем дә белмәй, тип килеп сыҡты. Йәштәш булып Сарита Принц булараҡ, күп тапҡыр бөтә был төндә улар булған шул, ябай, йылмайып, һәйбәт менән борола һәм, аҡлау өсөн алынған кеше, ул сталкивается менән. Шул уҡ ваҡытта уның ахнуть, матур принц седовласый алға ҡолай аҙаҡтан. Оправа Эго нөктәһе алтын иҙәнгә ҡоланы. Вашингтон наклоняется буйынса докладсы, эму күтәрергә ярҙам итер өсөн, принц һәм һуңғы һүҙҙәрен ишетә.
  
  
  «Мин уны атып...... булмай ул», — Сарита выдыхать . Аҙаҡ уның журналислыҡ объятиях ҡолаған.
  
  
  Хатта иң эҫе нью-йорк журналдың тарихы хаҡында аҙ яҙа күргән янъял диплом алмай, йөрәк өйәнәгенән вафат булып ҡала ресторан особняктар, баренц диңгеҙенә территорияларҙы аҙ. Доклад яһаусы уларға һуңғы битендә урынлаштырылған. Әгәр ҙә уҡый алманы, уларҙың ғаризаһы тик табип, ярыу үткәрелә, улар ошо тарихта тәүге битендә урынлаштырылып барыла ине. Горстка әммә хәҙер бары тик кеше белмәй, тип табип яҙмала әйтелеүенсә, был принц Сарита цианлы туйындырылған газға ағыуланып вафат булғас, моғайын, яҡын кешеләр менән ара принц ебәрҙе. Йәмәғәтселек беркасан ла белер, тип, бар йыйыштырыусы табылмай « Орлиный ояһы» тип сәйер «пистолет һыу».
  
  
  Оҙайлы һәм үҙ-ара бәхәс һуңынан эҫе, Таиланд делегацияһы, тәрән һәм бүлеү буйынса эштә лидер мәхрүм ZOAVO , ҡушма штаттарҙың тауышы ҡаршы. Вашингтон был ваҡиға өйрәнгәндәре тураһында отчеттар буласаҡ, ә һуңынан күсереп Йондоҙсоҡ , компьютер теле. Һуңынан, төрлө мәғлүмәт менән бер рәттән, иген етештереү тураһында мәғлүмәттәр асылды һәм һуңғы дәрәжәлә украина, Ҡытай коммунистар тураһында рәсми хәбәр итеүенсә, һуңғы отчет, улар үҙ ырыуының запихивать суперкомпьютер лэнгли менән никахлашҡан булалар, вирджиния штаты, унда улар электрон импульс итеп үҙгәртелә. Һөҙөмтәлә компьютер биргән документ «тип аталған милли хәүефһеҙлегенә баһа». Был доклад, исеме нисек кәрәк эго буйынса, америка бөтә булған һөҙөмтәләре резюме һәм хәүефһеҙлек саралары, шулай өсөн тәғәйенләнгән, президент өсөн тота, һәм бер нисә башҡа юғары вазифалы чиновниктар курс штаб начальнигы булыуҙан тыш, ҙур һәм был донъяның бик ҡатмарлы була. . Доклад билдәләре бар «һеҙҙең өсөн генә күҙгә ҡаршы» һүрәт һәм эксклюзив бик бар. Бәхетле пар күҙе алыҫ түгел бер була.
  
  
  
  Таң менән уның офисына бер төрө буйынса иң вашингтонда ла булдыҡ, ҡарт төҙөк, бинаның өҫкө ҡатында ултырған нәшриәт хеҙмәте press wire amalgamated and эшләп, эңер төшкәнен дә матурлыҡ капитолий н раздражительный. Эго пейзаж башҡа уйҙар менән мәшғүл була. Сед милли хәүефһеҙлегенә баһа Эго күсермәһе сгорбить өҫтөндә маҡсаты булыр, һәм, күрәһең, уның менән риза булмай икән, тип уҡығайным. Әлегә уның перелистывать биттәренә, маңлайҙарына тәрән ҡараш уны тағы ла гер хмурый.
  
  
  «Чепуха», — тине ул бик аныҡ әллә ниндәй мизгелдәр. Һуң бер нисә битендә: «Бред!»
  
  
  Еңел ҡабул итеү өсөн Эго мөхәррир булһа ине, мөмкин булды, әле береһе өсөн энергиялы, интеллектуалдар менән ябай кеше, тирә-яҡ, әйтерһең, ҡырҡылған гранит карьерында урындағы тирә-яҡ. Ул кеше кеүек күренә, ул гәзите табыу өсөн мөмкин нәшриәттәрҙә ҙур булмаған ҡала, улар тирә-яҡ, тип журналистары наградалар аласаҡ. Әммә, исеме бина булыуына ҡарамаҫтан, ир-егет журналист була алмай. Гәзит һәм бинанан бинаға була. Был исем замаскированный Group AX , төп һәм иң йәшерен разведка хеҙмәте хөкүмәт ҡушма штаттары. Хәрәкәт итеүсе армия бинала коридорҙар буйынса технигы, профессор элекке, үткән полицейский һәм публицист. Сиркәүҙәрҙә һәм телекс гудеть ҡыңғырау көнө буйына будка булһа, ә ҡалала ваҡыты менән, президент кабинетында шылтырата. Әммә ҡарт тыныс ҡына кабинетында булды, бер төнгә нисек зыярат.
  
  
  Һуңынан зум яңғыраны.
  
  
  'Эйе? — ҡыҫҡа Хоук тине.
  
  
  "Тыштан поджидать N3", - тине ҡатын-ҡыҙ тауышы, шулай уҡ улар яҡын ҡоро абсурд кеүек, эгон. — Эго һеҙ ҡабул итәһегеҙме? †
  
  
  — Estestvenno өсөн. Хәҙер асыҡ, — тине Хоук.
  
  
  Ир-аттар, һәм ул Хоук поздороваться менән инә йыйһалар, юғары булып, ғәжәпләнеү йәш һәм матур булды. Ебәк ҡәҙерле булған nen н костюм, галстук ҡул эштәре һәм балет тапочкаларына London Liberty. Әммә тап кейем күҙгә ташланған һәм кеше ҡарата эго. Бигерәк тә кеше. Ул тирә-яҡ киҫкен тора тегенсе, тәүәккәллек күрһәтте, тапҡырлығын һәм оятһыҙ сообразительность. Был кеше, йәки башланғыс тәмлекәстәр, бәлки, тәре йөрөтөүселәр. Был Эго етәкселегендәге бригада эште бер өлөшө коллегалары легион донъя күрергә мөмкин буласаҡ.
  
  
  Кеше һәм бер нисә мгновений хок закуривать сигара өйрәнеп, беҙ әйткән һүҙ түгел. Һуңынан ул әйткән: «Мин, тип уйлайым кемдер хөкүмәт генерал булырға шпанский тсонг мушка омлет, Ник».
  
  
  Әҙип һәм сатраш буйынса кеше исемдәре Киллмастер аяҡ йылмая.
  
  
  — Беҙ подбивать, сэр, был аныҡ.
  
  
  «Шлепнуть? Беҙ ҡырыла. Әммә быны һин ҡайҙан беләһең? Веселиться һала. Һуңғы төн, тотто, пляжға иртәнге тиклем иртәрәк бейеү румба. Был дәрестә тағы ла ҡатын-ҡыҙ менән илнур тураһында әйтеп тораһы ла түгел инде...
  
  
  — Кайман утрауҙары ҙур , сэр, — тине ғилми-нәшриәт. «Ә Зи-венгр матур Зи кинозвезда булып, посмеяться менән шөғөлләнергә яратам...»
  
  
  — Ситкә, Карте, беҙгә киҫкен диалогты минутка тураһында оноторға бирмәй. Ошо картаға ҡарап. Стон Хоук күрһәткән ҙур карта, булавка ағарып йәшел һәм ҡыҙыл. Ҡара ҡаш һәм ғилми-нәшриәт күтәрелде. Ҡыҙыл булавка күрһәтте, унда аҡш разведкаһы операцияһы, йәки, ғөмүмән, һөҙөмтәләре шикле әгәр һөҙөмтә түгел. Ценымногие ih күберәк булһа, йәшел тамғалар ҡарағанда, был хаҡта әйтә, тип графигына ярашлы һәм пландан менән операцияһы бара.
  
  
  — Иң тәүҙә, — тине Хоук, кулактар буйынса һуғыу усы, — пекинда селтәре беҙгә, Чиен етәкләгән профессор. Минеңсә, яҡшы, мин ул ҡасан ҡуйылған. тереть. Һәм был эштә шул иҫәптән ашыу ваҡ түгел, улар сағыштырмаса ғына шөғөлләнә мөһим түгел». Уның йомғаҡтары коммунистик исемлегендә-триумф төҙөү һәм ҡытай әйтә: «Цзун Генерал - офицер разведка лайыҡлы, сөнки ул хәл булырға тейеш түгел, әммә беҙ еңдек тауышы».
  
  
  Бер ҡап тәмәке алып зажигалканы файһалана алтын һәм ҡиммәтле сит ил эштәре прикуривать досталь ғилми-нәшриәт «Данхилл » , ревматизм, обдумывать.
  
  
  «Мөмкин булһа, улар эшендә яңы ысул уйлап ih , сэр. Беҙ белеп бөтә, тип, көс ҡулланыу һәм әгәр һеҙ аҡса тотоноп, бөтә үҙгәртеү өсөн, һеҙ бер нисә еңеү, командабыҙҙың дәғүәсеһен әлегә белмәй. Шуға ла, ғәҙәттә, ул тора...
  
  
  Башы һәм хмыкнуть Хоук покачать.
  
  
  "Иң яҡшы күҙаллана, әммә юҡ. Был ынтылыш шул уҡ селтәр, шул уҡ техникаға ынтыла. Әммә ih һөҙөмтәлелеген арттырыу, һәм улар яҡшы эшләйәсәк. Беҙ быны беләбеҙ. Беҙ тирә-яҡ беҙҙе бер сығанаҡтар хәбәр будапешт ҡалаһында.
  
  
  «Ҡыҙыл саҡта күберәк түләргә тейеш», — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Һин хәҙер хәҡиҡәт яҡын инде, малай», — тине Хоук. Элек уны яҫмаларға һәм сигара откидываться. «Тейеш була, улар коллегияһының казначей табып, яҡшы һәм чертовски. Тирә-оло кешегә ул аҡса түләп, бер кешегә мөһим, улар килем контролгә алынды. Ул шул лайыҡлы эшләй, министрҙар һәм хыянатсы генерал булыр өсөн. Һеҙ әйтегеҙ миңә кәрәк түгел, бер нисә кеше генә шулай тип, асыҡтан-асыҡ бассейн буйлап таралған бөтә, хәүефһеҙлек системаһы Көнбайыш сыуалыштар ойоштороуы мөмкин. Улай ғына ла түгел, уның ҙур мөмкинлектәрен күрҙе приема төрлө илдә ошо сумма».
  
  
  «Беҙ ни өсөн ҡайһы бер әфәнде ҡулға алыу түгел ине, ул был аҡсаны? — тиҙ ғилми-нәшриәт һорай.
  
  
  «Сөнки беҙ белмәгән, кемдәр улар», — тиҙ яуап бирә ҡарт. «Тик, — тип өҫтәне ул, — беҙҙең ҡараштар тураһында һөйләне, нисек яһарға, был улар».
  
  
  — Мин булам, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  — Ситкә, тыңлайым, — тине Хоук. Был эго булмай шул ялтыр күҙҙәр, улар мәңгелек, уны ең разведка мәғлүмәт тә булды. «Беҙ офистан беҙгә хәбәр будапешт, тип ҡырт авиалайнерҙарҙы кассир һәм даими сығып килә. Йәки уны түләү фунт доллар булһа, тиҙ һәм шым. Ошо операциялар тураһында беҙгә яҙып булмай, аңлай? Беҙ тағы ла көнүҙәк мәғлүмәт алыу, бассейн буйынса асыҡ бөтә саң ҡаға башланы. Һөҙөмтәлә хәрәкәт бик яҡшы яҙылған эго. Кайман әлегә ҙур бейеү һин , егеттәр менән төн үткәрә һәм ул көн, ул логарифм линейкаһы менән эшләй. Был карталар менән сағыштырып тикшереү һөҙөмтәһендә барлыҡ авиакомпанияларына һәм теҙмәһе лэнгли менән компьютер аша етәкселек «шау-шыу ҡубып зонаһы». Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, беҙ нимә менән осраша?
  
  
  «Күҙ менән ауырта? — йыйһалар ғилми-нәшриәт һорай.
  
  
  — Шуның менән, — тине Хоук. Фотокопия тарҡатыу буйынса уның өҫтәлендә өйөм.
  
  
  ... Кинематографистары вестчестерский донъя турнеһы орнитолог клубы һәүәҫкәр. Ни күрергә мөмкин ғилми-нәшриәт комплексы, бассейн барлыҡ илдәргә гастролгә клубы һәм бесәй был асыҡ, ирекле хаҡтар түбән төрөн файҙаланған.
  
  
  «Был егет коммунистар чартер рейс ебәрә? — ник һорайһың.
  
  
  Просиять Хоук. «Мин танырға тейеш, был заман иҫкеме OSS тиклем, йәғни, компьютер барлыҡҡа килә, был ваҡытта беҙ аңлай алмай инем. Әммә эҙләү беҙҙең эго, һәм ышанам, уның ниндәй рейсында оса.
  
  
  — Ул унда, — Хоук дауам итә. «Кеше һәм урындағы полиция һәм махсус хеҙмәттәр хеҙмәткәрҙәре даими рейсы бортында иғтибар менән күҙәтә. Кем фото һәм яратыусылар өсөн тик бер нисә тиҫтә себеш күҙәтеп ятты?
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт молчанов.
  
  
  — Әммә, — тине Хоук, йылмайған йоҡа ирендәре һуйып була, — беҙ уйлайым, был бик яҡшы эш графигы коллегияһының казначей асылды. Әгәр беҙ ҙә яңылышмай, уның тикшеренеү төркөмө был аҙнала халыҡ-ара донъя турнеға юлланды менән шөғөлләнергә, тирә-яҡ оса Нью-Йорк World Pan рейс Airlines. Ғилми-нәшриәт комплексы, кәрәк кешене был туҡтатмай.
  
  
  Һүҙ көсө тишина хоука эленгән ауыр булды.
  
  
  «Көнбайыш ҡытай йәмғиәт өсөн ҙур ҡурҡыныс тыуҙыра коллегияһының казначей ҡарағанда, — подыскивать Хоук символы тура килә, — ҡарағанда «Битлз». Итәғәт ғилми-нәшриәт усмехаться шаяртып. Төп Хоук агент яуызлығы үҙенең ҡара. Ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, ул күренмәй ҙә, уларға бер нисек тирәләй джентльмен иҫке яҡшы кейенеп, ҡорал күрергә мөмкин аберкромби магазин ул , винтовка һәм ике береһе һайлау тирәләй ауырыуҙы бик ҡәҙерле.
  
  
  — Мине дөрөҫ аңламанығыҙ, ғилми-нәшриәт. Был етешһеҙлектәрҙе бөтөрөү өсөн ғәҙәти команда түгел. Нимә ул теләй түгел, башҡа допросить казначея. Ләкин мин һинән тағы күрергә теләй тере, яңы алымдар баш тартырға әҙер был ҡарар һәм уны эго ih тураһында һораштырам. Иң мөһиме — теләһә ниндәй ысул, был ғәмәленә ҡамасаулыҡ. Special Effects and һеҙ иртәгә иртәнсәк баш Editorial Каррутерс of инструкциялар алды. Әңгәмәне, бәлки, тамамлана. Ника китергә әҙерләнә.
  
  
  — Әле бер, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине Хоук, һүҙҙе ентекләп подора. «Аҡ йорт уның бер нисә минутҡа йыйылып, милли именлек тураһында үҙенең яҙмаларында баһалау өсөн ярҙамсы ман де аңлата. Һеҙ әйткән ул, беҙ алмаммы ни тип, ниндәй ҙә булһа йәки операция планы, Ҡыҙыл Ҡытай менән бәйле, йәки эго юлдашы, һау-сәләмәт, әлегә беҙ был операция туҡтатылған. Ышанғандар уға, әммә бәхетле лә. Исегездә тотоғоз, чувак, флотына ебәрегеҙ йәки был ил контрактҡа ҡул ҡуя алмайым, штопор әлегә был хәл ителмәгән. Был күптән ҡытайҙарға оҡшаған. Шулай булғас, — Ҡарсыға дауам итә, — бар ҡағиҙә һеҙҙе туранан-тура эш менән маркиз куинсберри түгел.
  
  
  
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  Вашингтон был иҫке жалкий буйынса осҡан «Боинг», ул, ахыр сиктә, ергә төшә алмай нью-Йорк өсөн һауа торошо. Бының урынына ергә Ньюарок улар булып , туранан һәм кеннеди аэропортында такси алған тиклем нику, ny өсөн үҙ самолетына өлгөрмәгән. Хәҙер уның быяла хәҙерге тора VIP -зал Pan World Airlines. Ул мартини эсергә, майлы әнисә ут ҡыҙыл һәм күк, ямғыр һәм томан аша. Елдең тиҙлеге буйынса барабанить ваҡыты менән шѳғѳлләнә. Кеннеди һәм хәрәкәте буйынса яҙғайным, әле һаман китте, ny. Ямғыр булыуға ҡарамаҫтан, яҡшы булыр осоу һәм төшөү өсөн минималь стандарттар FAA күрәһең. Ҡарашым менән тәҙрә аҫтында сәхнә буталсыҡ скользнуть ғилми-нәшриәт комплексында булды, унда сәйәхәтселәр взволнованный, туғандары хәүефләнгән, типик в суматохе лиф һәм күршеләш предотъездный чемп . Тауыш биреү алдынан һауа торошо насар була невысказанном сит ил рейс көсөргәнеш Кудахтанье. Халыҡ аҙ булған ғилми-нәшриәт комплексы баҫтырған. Попутчик Эго кейеп, һәйбәт булған һәм, күрәһең, бай, әммә улар тураһында иҫкә төшөрөү башҡа депо ғилми-нәшриәт комплексы, була ул, — самолеты һәм поезд менән бөтә мөйөштәренән кешеләр тыныслыҡ килтерә. Уның яурынын күтәрҙе. Кисерҙе, бик күп яугирҙәр, Карте?
  
  
  Иғлан буйынса громкоговоритель, осош йүнәлешен үҙгәртә һалды барырға тейеш, тип һәм башҡа нәмәләр. Помолчать кеше йыйылып, һөйләшеп пронзительный һуңынан тергеҙелә.
  
  
  — Мин ишетеп, егерме мең фут бейеклектәге һауа торошон матур тип, Кэмпбелл сэр, шулай бармы?
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм ҡарағас менән ҡарап, ул шул тиклем ышанған, һәйбәт ҡыҙыҡһынды.
  
  
  — О ' брайен дэ, — тине ир, наманикюренный ҡулы һуҙа. «Мин PWA йәмәғәтселек менән бәйләнеш буйынса белгес».
  
  
  Пожимать һәм ғилми-нәшриәт ҡулында, тип әйтәм һәр ваҡыт әҙер осоштар, пилоттар взлетающий әгәр әҙер. Эму тойолор, тип белгәндәр пилот, нимә эшләй, һәм иҫән-һау ҡалыуын теләп, ғилми-нәшриәт аҙ түгел.
  
  
  Ике рассмеяться улар. О ' Брайен ныҡ ҡатмарлы булды. Виться һәм хәйләкәр ҡара күҙҙәрен уның сәстәренә була. Хроника донъяуи исеме нигы эго уҡыу ваҡыты менән, колон.
  
  
  — Һин өҫтәп төркөмө, шулай бармы? — О ' Брайен һорай. — Хөкүмәт йәки нисек була? — ир-егет подмигивать.
  
  
  Ника һүрәтләү моңһоу йылмайып.
  
  
  'Ҡурҡа ул, юҡ. Мин уйлайым, һин бер ялған юлдан. О ' Брайен тағы подмигивать. 'Ҡурҡырға түгел. Минең эш түгел. Ябай әйберләр өсөн уның күҙәтергә яратам. International air travel егеттәр булған икән, ул был чартер рейстары контролдә тота. Штраф һалынған компаниялар булыуы мөмкин...»
  
  
  Был кешегә шайтан һыуы! Быны мин яҡшы беләм, уны шулай белдем, тип инеп ҡалған сәйәхәт ҡылыу ғәҙәти булмаған ғилми-нәшриәт iata ax. Ҡайһы бер кешене генә күрһәтергә булырға тейеш, һеҙ, улар ниндәй аҡыллы.
  
  
  Ярай, минең ғилми-нәшриәт комплексы, быны йәшереүҙең мәғәнәһе юҡ. Ябай ғына ул ышандыра идиот, ул раскусывать эго, шпион кеүек, тураһында һөйләү һәм айыртыу, үҙен оҫта таратыу өсөн бар шул һәр Нью-Йорк. О ' брайен прикрытие ғилми-нәшриәт үҙ тарихын һөйләй; халыҡ-ара инвестиция консалтинг фирмаһы директоры була уның . Артабан осраҡта tak эго һәм сит илдәргә юллана.
  
  
  О 'Брайен тыңлап, күренә лә инанаһың, уны тағы эсеп ғилми-нәшриәт тәҡдим итә, - тип баш тартһа ла, һуңынан О' Брайен, тип ышанам PWA ғилми-нәшриәт хеҙмәте тураһында онотмай, күптән сит илдәргә китә башланы, һәм, ниһайәт, башҡа бер нисә пассажирҙар яғына ашыҡмай, ҡалдырыуҙарын ғилми-нәшриәт. ярһыған булған байҙарға.
  
  
  Фашын уның. Хәҙер инде.Хатта ҡытайҙарҙа ла-коммунистар. Ника хәлдең, ул ҡасан ҡайтыр тип, Вашингтон, әгәр был ҡасан да булмаясаҡ, ул административ отсек перетряхивать AX.
  
  
  Көндөҙ биш минутҡа һуңлап асылған, һәм ҡапҡа түҙемһеҙлек халыҡ ағылып килде, ниһәйәт-насар һауа торошо көтөргә көсөргәнештән арынып киткәндәй булды.
  
  
  Ярыш өс нуль ете авиакомпания «Пан башында ер шары минең Эйрлайнз» лондон, осош в 20.30, алты сығырға әҙер. Шул хәл иткес тауыш яңғырашын ҡабатлап то менән диктор иғлан металл, йәки бала-сағаһы сит ил кешеһе мөрәжәғәт иткәндә файҙаланып була.
  
  
  Сумка алған һәм ғилми-нәшриәт өсөн үҙ төркөмөндә эйәрҙе. Оҙон коридор буйлап ағып һыу попутчик баҫҡысҡа Эго, башы менән һәм ҡойма ямғыр аҫтында барып, билет күрһәтеп ташлай. Гуляя буйынса мокрая яңғыҙлыҡ ғилми-нәшриәт платформа.
  
  
  Пробежать уны ҡағыҙ пакеттарға менән пошлинаһыҙ сауҙа малай тәмәке Mimmo пассажирҙар өсөн, заказды ih. Ғилми-нәшриәт уның артынан эйәрҙе. Епшек елдә нигы завывать ғына шәйләргә була, исемең нисек эго. Ул ҡыйралып, ҡасан ир-аттар булмаған өсөн ең дернуть мышиное квадрат эго.
  
  
  Кэмпбелл Телеграмма өсөн мистер. Владимир Кэмпбелл Николас? Был бик етди ҡарашлы ир-аттың күҙе менән униформала булырға һәм бейек булмаған кеше лысый костлявый.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы асыуы ҡуба. Был провокация вонять. Ax тирәләй кем уны айыҡ аҡыл менән бәйләнеш телеграмма гер түгел ине. Һауа пробаһын һайлап жужжание ҡыҫыу уны ишетеп, ҡасан ир-аттар курка цис шприц менән баҫа. Шул уҡ ғилми-нәшриәт комплексының үҫеш юлы бөтә мокрая на мгновение ташлана. Баш ауырта эго пронзать төшөүе, есемдең. Әҙерлек өсөн ваҡыты ла булыр; кешенең үлем алдынан була был реакция закондар.
  
  
  Аяғы менән ғилми-нәшриәт ҡулынан пистолетын күтәрҙе. Shaggy влажно күләгәле грохотать. Оглядеться ғилми-нәшриәт. Пассажирҙар бер нәмә лә күрмәй. Эште дауам ҡойола, ямғыр булып уберегаться тырыша.
  
  
  Самолетҡа трап янына ҡалдырып, багаж нигына, һәм тиҙ арала эҙҙәре буйлап йугереп китер. Убийца залында осош ҡайта алмай. Тейәү у эго ҡапҡа һаҡсыһы бик оҙаҡ ҡул ала, әлегә эго Нигы эҙләргә түгел. Ир-егеттән алда припарка ғилми-нәшриәт самолет шәүлә эйәрҙе. Кешегә шунда урын табыу мөмкин булмаған, спрятаться өсөн. Лужа ғилми-нәшриәт буйлап атлай, үҙе тотҡан һәм донъя даирәһенә алыҫ булһа наготове «Люгер Вильгельминаға». Ул шикләнмәне, ҡораллы тип үлтереп була; был компрометировать артыҡ булмаҫ ине, әгәр эго тотола ине. Әммә мәғәнәһе куйып була.
  
  
  Ҡара самолет шасси һәм ғилми-нәшриәт припарка сәғәткә тиклем бара. Осош тиклем ун минут ҡала. Әгәр уны үткәрелгән ярыштарҙа 307, лондонда ултырып алмаусылар һәр ваҡыт булған, әммә бер ҡасан да эго камуфляж емерелә. Был уның тиҙ арала эшләй булырға тейеш.
  
  
  Көсөргәнешле, ул имеш-мимеш, улавливать өсөн был-самолеттар тауышы аша һәм елдәр ҙә. Йыртҡыс ҡарашлы күҙҙәре төнгө ҡараңғыла эго просканировать ҡыҫҡа ҡыя. Эйе Ах, егет... тауыш күренергә тырыша, тип шассиның өлөштәре.
  
  
  Тротуар буйлап йугереп аша үҙенең ҡыҫҡа һәм ғилми-нәшриәт зигзаг укрытие вылезать. Выскочить һәм мин шунда күреүселәр һәм ҡорбандар тирәһенә яҡынлауҙан эго укрытие платформа буйлап йугереп.
  
  
  Ара бик ҙур булды, уның был көсө һәм баһалау мөмкин түгел, ел иҫәсәк, тип туҡтап тик вкопать ғилми-нәшриәт комплексы, олоно йүнәлтелгән «Люгер» н баҫыу һәм кеше ҡасып курка. Тоҡаныу менән ҡоралдан атып тауыш һәм яҡтылыҡ күк, оҡшатыу елдәре. Ер ир-егеткә ташланды, ләкин шунда уҡ баҫты һәм йугереп. Пожимать яурынына һәм ғилми-нәшриәт уның артынан эйәрҙе. Етештереү өсөн атып ғына эффект була. Отель жилуновичтың ул кешеләргә ҡарата хөрмәт әнәләргә, сакланган, һәр хәлдә, шул тиклем зыян түгел, ваҡытлыса булыу өсөн подлатывать эго ярамай. Тейәү һәм кеше хәҙер бик бәләкәй ҡапҡа ут түләргә тура йугереп сағыу ҡурҡа. Эму күберәк кәрәк булып инһә лә, уның отель ул ябай хәүефһеҙлек люгер була. Был ғилми-нәшриәт ойошторола. Бәләкәй енәйәтселәрҙең полицияға тапшыра алмай ул, шулай ҙа үҙебеҙҙең самолеттарҙы тиклем бара. Әлегә ир-егет загрузочный ҡапҡаһында ут йүгерҙе, уның артта кружить ғилми-нәшриәт комплексы, тағы ла ҙур булған һәм уны нисек анонимность шанс өсөн ҡараңғылыҡҡа бата. поддубныйҙы аэропорт түгел.
  
  
  Һуңынан, как будто яҙмышына ҡыҫылып, ҡараңғыла сығып йөк машинаһы камераһы бөтә ризыҡтар . Тронуться неосторожно урыны менән водителдәр түгел, фараларҙы индерелгән. Агент тауышы ишетеп туҡтап двигателдәр һәм дошман, тип вкопать. Ника күреп, шомланып кем тырыша, унда машина залы. Һуңынан фара индерелгән. Виться мал кемдеке, фонарь яҡтыһында күбәләк кеүек булғас, яҡыныраҡ килде һәм был яҡтан, көслө ағымын һәм йөк машинаһы водителе тормоз менән визг яғынан кәһәре ҡасан туҡтар.
  
  
  Хәҙер был йүнәлештә уғата енәйәтселәр ҡасып көтмәүселәрҙе паника, ул ғилми-нәшриәт лә оҡшаманы; кире баҫып, ирек. Ғилми-нәшриәт комплексы янында йәшенмәк уйнарға ваҡыты ла ҡалмай. Тиҙ арала уның йүнәлешен үҙгәртеп, юл сәнсеп ир-аттар өсөн. Ир-егеттәргә ставка яһай күргән ҙур һәм ғилми-нәшриәт ирек яҡынлаша.
  
  
  Тейәү ҡапҡаны инде ябып булмай һәм самолет двигателе көнө dc6 килтерә. Хәҙер качнуться ҡойроғо ҙур, пилот бер ҡасан выруливать осоу-ултырыу һыҙаты. Самолет тиҙлек йыя, үҙҙәренең һауаһын тултырып һәм двигателде тоҡандырыу ҡараңғыла һәм рев-дүрт, газ арта башланы. Кешене үлтерергә тырышмаһын ғилми-нәшриәт комплексы, уйлап, пробежать DC6 алдында тотто. Эму әгәр был мөмкин булһа, оҙағыраҡ күләгәлә йәшенеп етә алманы ул, ник погондары самолетҡа һуңлауым өсөн йәки үҙенең баш тарта.
  
  
  Выругаться тыныс ҡарай һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ҡасҡан ир кеүек. Күрәһең, был уның менән үтәй. Бәләкәй машина алыҫ һыны алда рулежный өмөтһөҙ булып, бөтәһе нисә урындан хәүефһеҙ полицей булып.
  
  
  Ника пистолет күтәреү, атыу өсөн. Һуңынан... мөмкинлек булманы мизерный ябыу DC6 һулға, бәләкәй осто һынын күргән дә, йүгереп алдында машина өсөн коткарып, үҙ тормошо. Пистолет ғилми-нәшриәт үҫһен. Ул быға мохтаж түгел. Ир-ат алдында самолет. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс күргән ғилми-нәшриәт комплексы, эгон шевельнуться кеүек ирендәре. Ника беләм, кемдеке тип ҡысҡыра лысый ҙур булмаған, ләкин бер кем бер нәмә лә ишетеп өсөн двигателдәр рев.
  
  
  Шунан эләктереп мокрая эго, йәш пропеллер. Тип-тип, ҡулы йәки аяғы булыуы мөмкин, ҡараңғыла мәйет. Бынан тыш, бер нәмә лә булманы, нимәләр күреп булыуы, ямғыр һәм DC6 тыш, ул үҙенең урынын выруливать осоу-ултырыу һыҙаты эго капитан, драма тураһында түгел подозревать, кабина аҫтында разворачиваются эго.
  
  
  Тәрән тын алығыҙ һәм ғилми-нәшриәт люгер. Эму ашыҡты кәрәк булһа, үҙе өсөн самолетына өлгөрмәгән. Хлестать ектән ел һәм ямғыр буйынса ирендәре буйынса хлестать эго. Был бәхетле булған уның. Ауыҙ кибеп бөтә.
  
  
  
  «Минең исемем Пекос Смит, ныҡлы һәм ул, үгеҙ кеүек ҡасып ваҡытында, хәүефле һәм тапҡырға. «Шундай проблема йәш кеше, һеҙҙең кеүек, — тине ҡарт, — тип һеҙҙең тормош тураһында бер нәмә лә белмәй. Бөтә һине иркәләп, сағыла әгәр шулай булған, малай.
  
  
  "Был һеҙгә әйтәм," ғилми-нәшриәт Карте тине. Кеше, уның менән йәнәш ултырып, оҙон аҡ усы була. Эго тире төҫө булған баҡыр, индеецтар кеүек булып, уның пронзительный күҙҙәре зәңгәр була. Үҙенең һикһән ҡарамаҫтан, уның подтягивать күренә. Мода nen тоҡомдары булыуы менән бер пиджак. Ул, күрәһең, поболтать йыйылды.
  
  
  «Хәҙер мин шундай була, тип, һиңә шарап булған, малай. Сөнки һин күренмәй, тигәс, үҙе тора, эш ҡасан етә...
  
  
  Ника тыңлап, аҙ ғына аптырап. Күпмелер ваҡытҡа кисектереп осош булыуы арҡаһында ғәҙәттән тыш әүҙемлек яҡыны осоу-ултырыу һыҙаты. Полиция машина тәҙрәһенән самолет ашығыс ярҙам машинаһы һәм ябыҡ промчаться mimmo. Әммә, ахырҙа, улар күтәрә. Текә машина әйләнеп атлантика аша тотороҡло үҫеше күтәрелә. Шунда ҡарт өсөн ҡулына тимер тотоп ғилми-нәшриәт таһыллы. — Нишләп улар бында, малайҙар? Ант мөмкин, сөнки улар двигателдәрен һүндереп.
  
  
  Рассмеяться ғилми-нәшриәт. 'Тауыш баҫтыра. Ул ни тиклем әкренәйә. Был хаҡта хәстәрлек күрергә түгел.'
  
  
  «Был хурлыҡ, тауыш биреү, һәм бөтә. Ул, минеңсә, был иҫке засовывать бриг улар элек диңгеҙ булған, донъя күргән ҡарағанда күберәк уны, аэропортный автобусҡа ҡарағанда...
  
  
  Ника эш өсөн ҡабул ителгән, стюардесса буйынса арба менән үтер эсемлекте әлегә катима. Уны аңларға тырышһа ла, ни өсөн эго, йылмайыуын күрәм. Барыһы нью-Йорк, күрәһең, белмәйем, ҡыт эсендә яңы Киллмастер коллегияһының казначей һунар тип. Әллә ниндәй идиот, моғайын, был ҡағыҙ биттәре менән ғилми-нәшриәт фирма бланкылары самолетҡа билет террористический AX. Эго «эш» тора. йөҙөнә ҡарағанда, ул уның үҙе тирәләй күргән, ҡыҫҡаса биографияһы һәм исеме менән, ул күрһәтәсәк ax эму.
  
  
  Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, бер нәмә лә булмай биография булды, тип, тотоп алыр ине, кем коллегияһының казначей ҡытайҙа була. Смит менән йәнәш ул үҙенең дауам Пекос болтовней, кешенең эгоһын һәм шарттары тураһында аңлатма бысраталар, үҙ карьераһында менән бәйләй һәм үҙенең сағыулығы менән бәйле ih, алтын һәм нефть сығарыу менән шөғөлләнә выпас бразос тиклем йәйрәп ятҡан һыйыр көтөүе, ҡаялы тау булһа. . Рычание ғилми-нәшриәт эму ваҡыты менән яуап юҡ, һәм был ҡарт кәрәк.
  
  
  Шул уҡ уңыш менән башлау менән уның ҡатыны инем, минең ғилми-нәшриәт. Валерий бармы, мәҫәлән. Улар өс ул артта ултырған ҡайһы бер, бер, бер өлөшө булараҡ менән был ҡатын-ҡыҙ булһа, матур ҡаҙаҡлау шулай ул, тип ир-егет ни-күберәк ситкә этәрә икән, йәл түгел.
  
  
  Пробежать матур күҙҙәре һәм йөҙө һәм тәне полуобертываться вылеплять классически таң буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, көнсығыштан һәм көнбайыштан берләштереү, үҙе яҡшы, ҡара, нисек смоль, сәс.
  
  
  Уның буйынса ниндәй ырыуҙан булыуы ихтимал илдең көньяҡ-көнсығыш азия йәки, бәлки, филиппин менән, әммә уны тәртиптә күрһәтә донъяла Нью-Йорк. Ника белеү буйынса отчет AX, мадемуазель Валери бармы ул, әсә һәм ҡыҙ француз плантация хужаларын-вьетнамка, алға һәм юғары мода евразия моделен тышҡы ҡиәфәтен һәм уның үҫешендә донъяға түбәһе тип экзотик ee.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Стороженкоға матур күҙҙәре ҡараңғы булыуҙан туҡтай, ә һуңынан скользнуть яҡтан булған, уны ла күрҙем. Ахыры, артыҡ булмаһын өсөн, ҡытай шпиондары, һәм башҡа исем менән уны дауам итергә уйлайым.
  
  
  Арба туҡтау менән йәнәшә ғилми-нәшриәт кресло өсөн эсемлектәр менән Стюардесса. Пекос заказ шампан.
  
  
  — Шешәләрҙе ҡалдырып, зинһар.
  
  
  Бортпроводница икенсе беренсе өсөн кәрәк.
  
  
  Улар һорай. — Владимир Кэмпбелл? «Һеҙҙе көтә кабинаһында барған».
  
  
  Ника һорап алмайҙар, уны, ниңәлер. Ҡарт әлегә уның күҙен киң асып ҡарап, көтөп көнөм үтә кабина буйынса үтергә һәм ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә эсендә пассажирҙар, улар йәнәш тора, боролдо ла.
  
  
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  
  Тирә-яҡ мөхит кеше менән фәрештә булды тиле обладательный блондинка пассажир кабинаһы сыҡты, уның менән шөғөлләнгән, әлбиттә, ҙур рәхмәт китте.
  
  
  «Мин төрө бар, тик ул унда була тип, тегенсе ала».
  
  
  Ҡаршыһына ҡараш ташланы һәм ул смутное, выругаться ғилми-нәшриәт. Подмигивать ғилми-нәшриәт. Ухмыляться һәм уны дауам үтеп барғанда, зифа покачивать зад.
  
  
  Ник йылмая. Ветчина һәм колбаса етештереү буйынса фабрикаһы буйынса был Трейси Вандерлейк Вандерлейк чикаго булырға тейеш булһа, аллаһ уны белеп тора миллион ни менән шөғөлләнә.
  
  
  Кивнуть Стюардесса. Ишек ябылған һәм аҙаҡ, үҙе нигым өсөн инә. Ҡараңғыла радист поприветствовать эго.
  
  
  — Морзе әлифбаһы әгәр ул, сэр, мин, иң яҡшы мәктәбе ҡайта. Ул, уйлап, был яҡшы булыр, әгәр һин яңғыҙ хәбәрҙе яҙҙыра. Әгәр был бик мөһим, эгон ебәреү өсөн, беҙ әлегә һауала, тәртипһеҙлек ойоштороу бик мөһим түгел, сөнки түгел бармы?
  
  
  — Ысынлап та, — тине ғилми-нәшриәт. Радист тапшырғыс һәм ғилми-нәшриәт хәбәр һуҙып ҡабатлап һораны. Мгновений иғлан аша килә: абракадабра непосвященный өсөн таҙа. «Линияһын үҙгәртергә. H. серияһы кире ҡабатларға кәрәк?
  
  
  — Юҡ, уны тамамлағас, — тине ғилми-нәшриәт. Милена һуҙылған был бәйләнештәр күп урындан шул, атмосфера, унда ҡушыла Boeing-707.
  
  
  Элемтәсе ҡабат һорап, уның ли ҡабатларға тейеш. Ғилми-нәшриәт комплексы, тип әйтергә кәрәк, был юҡ. Ҡараңғыла уның кабинаһында ултырып, хәбәрен тәржемә үҙе өсөн, был экипаж иҫәпләшмәй, шул уҡ ваҡытта, билдәле, ҡеүәтле енәйәтсе.
  
  
  Сәбәп булғандыр, тип уйлайым, зарарһыҙ тәүге планда. Сгущаться Заговор. Иртәгә иртәнге сәғәт 11-ҙән контактта булған кешеләр менән осрашыу сенна лондон-american express. Улар эйә булған үҙе менән китап «аҡыл ете таянысы ».
  
  
  Ғилми-нәшриәт баҫа. — Яуап юҡ, — тине ул. Пилот ғилми-нәшриәт ҡото алынып, үҙе күҙҙәрен йәшерә тырыша скучаю ҡыҙыҡһынды. Тышҡа сыға һәм капитан нигы радист һәм рәхмәт. Бер кем дә ваҡытын бушҡа сарыф итмәй, үҙе уйлай. Тәүге планда күберәк хәүефһеҙ түгел. Был эго ироничный ноталар йомшаҡ көлөү була. Нимә булды, тип хәбәр ебәрә, һәм үҙ план приема аша самолет рискнуть закодировать Хоук үҙгәртергә ни?
  
  
  Вандерлейк үтеп Блондинка Трейси өҙөлә. Әле уның менән йәш ҡатын-ҡыҙҙар яурындарына бер длинноногий буйынса түбән булған, йәки ул булырға мөмкин күреп ҡала пляждары бар Ривьера нью -йорк Ист-Саида. Йәш, тик яҡшы тормош күрмәнек, һәм реаль тормош менән яҡтырта алмай әлегә. Һуңынан иҫкә ул, тип, бер нисә миллион доллар нах высокомерие һәм тейешле булған.
  
  
  «Һеҙ, ниһайәт, цру-һының йәшерен йәки аҡ йорт тирәләй хәбәрҙәр буйынса тамамлай ала, бының сере, ул һеҙҙең нимә эшләргә?
  
  
  Ник йылмая нисә тартыла. Дөрөҫ булды ул шаяртыу бик яҡын.
  
  
  «Брокер минең ябай хәбәр.
  
  
  Озорно плясать уның күҙҙәре зәңгәр, сәстәре йомшаҡ тряхнуть һәм уның яҡты, бына йығылам иңенә төшә.
  
  
  — Ситкә эйе, фәрештә булһа ла, ошондай күңелһеҙ жуткий. Мин булғанға күрә, һин нимә эшләйһең? Әллә ниндәй бай эшҡыуар? Гарри йәки лайма нәмә был ырыу?
  
  
  Әрнеүле выругаться ғилми-нәшриәт үҙҙәре тураһында, үҙҙәренең яҡшы ҡыҙ әсирлектә тотоу белокурый ҡарашлы, күҙҙәре пытливый.
  
  
  «Бирелһә, яҡшы тормошҡа яраҡлаштырырға була», — тине ул. «Минең һеҙҙең менән осоусы был уйындар бөйөк тамамлай, һәм хәҙер мин хем менән уйнай».
  
  
  Ул юлдар һаман да уның янына ултырып, уның зәңгәр күҙҙәренә ҡарап ҡатнашып, торт дерзкий вызывающе уҡ танау. Ул төҙөк хис-тойғолар, һығылмалылыҡ кәүҙәһе оҙон аяҡтары һәм күкрәге яңы раздвигать йәш булһа, блузка ҡыҫыла бара.
  
  
  Покалывать ҡулына ғилми-нәшриәт комплексы, ҡунаҡхана һәм ул ҡасан ала отшлепывать ул үҙенең ырыуы, тип һорап, уның тураһында. Бының урынына уның әйтте: «был мәлдә, уның ни тиклем арыным, миңә кәрәк тамамлаған һәм ниндәй-ниндәй эш». Мөмкин булһа, шунда беҙ осрашырбыҙ-лондон ҙә, мин һеҙ барыһы тураһында һөйләне һәм түбәнәйтелгән ставкаһын һәм халыҡ-ара банктар яңы маржа.
  
  
  — Минең уйымса, был ептәр. Осрашырға килешә. Ҡайҙа? Артҡы бүлмәлә серле магазин менән охота? — Мин думалять, «Кларидж», — тине ғилми-нәшриәт. Ул алдай. Ғөмүмән, осрашыу уның килергә йыйына.
  
  
  — О, бик яҡшы, — тине ул. Ул, ышанмай, бында-эргәлә пасторы булған һәм үле ҡытайҙар серле ҡушыла».
  
  
  — Ябай пудинг с йоркширских ростбиф, — тине ғилми-нәшриәт. - Ғәфү итегеҙ һәм һеҙ хәҙер мин әгәр, һылыуым...
  
  
  «Вандерлейк. Трейси Вандерлейк. Инде һеҙ беләһегеҙ, уның буйынса Чикаго. Мысленный эҙлеклелеген күҙәтергә ғилми-нәшриәт эшләргә, нимә менән шөғөлләнергә һуңғараҡ мәктәп Трейси Вандерлейк. Фәҡир генә түгел, шпионлыҡ шөғөлләнә. Кеше төрлө сәбәптәр буйынса иң ҡыҫыла, һәм улар тирәләй һуңғы сенсационность була.
  
  
  Был әлеге Трейси Вандерлейк бармы? Бәлки, ҡыҙ булып яллана өсөн был сәйәхәт оҡшаны. Ул бөйөк шик менән ҡарарға кәрәк. Показано юғары дәрәжәле һәм йәш вариҫы нику осраҡлы ҡыҙыҡһынмай.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы үҙ урындарына ҡайта. Пекос допивать стюардесса һәм шампан шешәһе менән бәхәсләшеү арҡаһында икенсе шешә башланы.
  
  
  — А. косте, һылыуым, — Пекос вопить, — мин был француз лимонад эсәбеҙ ала, әлегә ул да минең аяҡ тирәләй потечь. Тырыш егет оҫта менән мөрәжәғәт түгел был, ул бик иҫке булыу өсөн , һинең, олатай, һәм, мөмкин булһа, һәм шулай булғас, нимә белә? Ул мужественность тамамланғас, салондары буйлап буйынса глухо менән шөғөлләнә. Был рәттән.стюардесса был ышандыра. — Мөмкин булһа, һуңынан төшкө аш, — тине ул һәм ҡәтғи китте.
  
  
  «Математика буйынса бер кем бер ҡасан да ышанып, мужественность була», — тине хәсрәт Пекос. «Мин хәтерләйем, минең көтөүем буйынса элекке һабаҡташы булараҡ, беҙ владимир ... өсөн хайуандар менән абилери мактавиш йөҙҙән койот погнать Әйткәндәй, элекке хужаһы тураһында ранчо һүҙле, иҫке Мактавиш тураһында...
  
  
  Nen һәм уның тураһында һөйләп, үҙҙәренең ғилми-нәшриәт исемлеге әлегә өйрәнелмәгән. Киске биреү көньяҡтан Сент-Джон, Ньюфаундленд. Атлантиканан килгән уртаһында ҡорһағы менән кофе ликер. Комбинация ҡурҡыу менән сәғәткә һуҙылды һәм уны девяностопятипроцентный пятипроцентный уҡ скуки, шулай уҡ оҙаҡ шөғөлләнеү өсөн самолеттары осош яһаны, улар күпселек баҫыу кеше һанына тиң сәғәт керешкән.
  
  
  Күктә ҡояш яҡтыртҡан хәбәрҙәр восход тураһында беренсе европа өҫтөндә, ҡасан йыйып алыу ҡағыҙы ғилми-нәшриәт үҙе. Уның маҡсаты-аҙ ауырыраҡтыр, әммә ул самолеттың пассажирҙары исемлегендә менән сағыштырырға мөмкин булған һәр кеше хәҙер исемдәр. Һуңынан уны ҡысҡырып пекос смит менән йәнәш икенсе храпеть шампан шешәһе башланы. Валерий свернуться калачик мөйөшө булған икән. Урыны менән элеккесә бер, һәм ҡояш менеп, уның йөҙөн яҡтыртты. Артабан уның юрған аҫтында мрачно ҡара болоттар. Алда, калачик свернуться, трейси вандерлейк йоҡлай. Сергей кабина все включено була, әммә йоҡлай ҡояш яҡтырта.
  
  
  Отчаянное ғилми-нәшриәт йоҡо менән көрәшеү, уның гул убаюкивать кондиционер әлегә тигеҙ тырыша. Ул начеку булырға тейеш. Ул фаш булды. Дошман булырға тейеш, әллә ниндәй образдар билдәле булыуынса, цис эму атакаға күтәрергә мөмкин тиклем самолет взлетающий. Хәҙер ул булырға, тип ышанам залында борттағы ҡытай коллегияһының казначей. Мөмкин булһа, уның ярҙамсыһы. Эгоһы төрлө яҡтан һөжүм булған. Һәр тапҡыр, уның ҡасан mimmo кисеү буйынса пассажирҙар одного юлында барышлай, напрягаться ғилми-нәшриәт комплексы, алышҡа ташланырға әҙер.
  
  
  Төркөм-төркөм булып ултырған самолет артҡы өлөшөндә ныҡ эскән, үҙен тотто бушлай билет алыу өсөн мөмкин тиклем күберәк тырышырға. Был ваҡытта менән ih тауыш йырҙы күтәреп. Ника ҡарап, устағы кеүек үтеп стюардесса буйынса барһын өсөн, тынысландырыр ih. Экипаж менән ни? Асыҡ бассейн һәм башҡа хеҙмәттәр таможня сәйәхәт улар даими үтә ала. Ҡай ваҡытта уның был фекерен возиться менән, ә һуңынан уны кире ҡаға. Самолет, ер шарына сәйәхәт ҡылып, ун тапҡыр экипаж үҙгәртергә, иң тәүҙә өйгә ҡайтырға тип. ЦРУ компьютер Лэнгли был фараздар буйынса, вирджиния штаты, кем булып коллегияһының казначей-тирә пассажирҙар булған.
  
  
  Көмөш ялтырауыҡ ҡош ҡанаты өҫтөндә ултыра фут бейеклектәге ҡырҡ мең ҡояшта тигеҙ һәм гудеть тотҡандар бескрайний төньяҡ атлантика йәһүҙиәне бушлыҡ. Көҙән коллегияһының казначей мәрәй буйынса алда ҡытай әлегә тиклем булманы. Күрәһең, ул белмәй, кем нигын шулай уҡ, көҙән төшөнсәһенә эйә түгел әлегә тиклем ғилми-нәшриәт комплексы, хема уның булыуы мөмкин.
  
  
  
  Лондондың хитроу аэропорты. Иртән. Оло ҡош буйынса пассажирҙар һибә. Ул һүлпән алып бара, һуңынан киҫешкән взвинчивать ih нерв Заир була, улар барышында биш алты сәғәт бүлкәте сәғәт үтә.
  
  
  Ника сәғәткә ҡарай башлағас, таможня үтә. Бер аҙ һуңлаған осрашыу тәғәйенләнгән, уны «Америкэн экспресс». Донат Вандерлейк эго Трейси, такси булып юлға буйынса. «Эй, иҫке лорд, уны уйлап, миңә һине шашып».
  
  
  — Мин йыйынам, — солгать ғилми-нәшриәт.
  
  
  Поморщиться ул, балалар матур белокурый, уларҙы ҡабул итеүҙән баш тарта.
  
  
  — Шул саҡта, бәлки, теләмәй һеҙ минән һорағыҙ, ул шунда туҡтай.
  
  
  — Беҙ был хаҡта уйлап секунд түгел, — тине ғилми-нәшриәт. — Ахмаҡлыҡ был, ысынлап та минең яҡта булды.
  
  
  «Һеҙ, бизнесмендарҙы, эре халыҡ-ара, бөтә бер иш. Һеҙ, моғайын, пландары үҙгәртә алмай, әгәр ҙә һеҙ миллион эштәре менән була. Эйнштейн шулай булғас, уны ишетәм.
  
  
  'Түгелме? — ник һорайһың, ҡыҙыҡһынды. Заполнить уның, тип арыны.
  
  
  — Бәлки, һин минең менән ҡала. Такси алырға мөмкин икәнлеген беҙ бергә? †
  
  
  — Ҡурҡып, башҡа юлды мин барырға тура килә, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  — Ә һин ҡайҙан беләһең, әгәр белһә, ул белемгә ҡайҙа? — Трейси һорай.
  
  
  — Мин ябай ғына белә, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, таксила ултырып барманым. Улар тығыҙ ябылған ишек, тәҙрә һәм тәҙрәнән тышҡа распахнутая. «Был бик штопор конфиденциаль. Закусочная был эго бутербродҡа әйләнде букингемский һарайында һәм уның һатып алыу тураһында һөйләшеүҙәр алып бара. Был матур урын, һәм беҙ юғалттыҡ мин минут алмай. Паддингтонский вокзалы, шофер, — прошипеть ул, — фунт һәм һеҙ артыҡ була ала, әгәр уны ун булып килә.
  
  
  Ника н Водитель, яурын аша ҡарап арыны, әммә бик тиҙ һыҙғырып, подозрительна блондинка өсөн һуң эму ҡарай. Такси промчаться буйынса туннель аша бер нисә мгновений, аэропорт янында үткәс, лондонда яғында.
  
  
  «Мин бер ҡасан да була American Express, Хеймаркет», — тине ғилми-нәшриәт юлда ҡала. Тиҙҙән Лондон үҙәгендә була улар. Парламент бинаһында күргән уның, һуңынан аббатлыҡ Вестминстер, һуңынан уларҙы бер майҙанға трафальгарский яҙғайны. Водитель бороп, һыу-american express һәм ғилми-нәшриәт подъезжать Пикадилли бинаһының алдында төшөрөлгән.
  
  
  «Кемдер, ниһәйәт-үҙе мейе тыш файҙаланыу», — ник уйлап. Берҙән-бер урында, европала американдар унда бер нәмә лә бүленмәне, — American Express был.
  
  
  Заглянуть уны көтөү залында. Эго бәйләнеш булып кейенгән йәш кеше яҡшы, һәйбәт спорт төрө һәм был, моғайын, күптән Оксфорд буйынса. T. киң күн диванда китап уҡыуға ҡыҙыҡһыныу һәм уның менән александр пролистывать н сель. Лоуренс «аҡыл ете таянысы» . Инглиз ғилми-нәшриәт аҡсаға алмаштырып, һуңынан буйынса банк менән йәнәшә барған кешенән мин һәм сил-5.
  
  
  «Беҙ ошондай ир-егеттәребеҙ күберәк кәрәк», — тип аңлатма ғилми-нәшриәт. «Утыҙ йәш егеттәрҙең эш көнө гарантиялана фунт беҙгә, телевизор һәм һыра күп».
  
  
  «Ҡәһәр һуҡҡан мороно мөхит кешеләрҙе утта батып, әммә һәр ваҡыт улар барлыҡҡа килә башланы, улар һеҙгә кәрәк», — яуаптар инглиз хеҙмәткәрҙәре йәшерен хеҙмәте, рособрнадзор.
  
  
  — Ул саҡта уларҙың ашыҡ ала, — тине ғилми-нәшриәт. «Хәҙер беҙ уларға кәрәк».
  
  
  'Уларҙың килә. Мин һеҙҙең өсөн яңылыҡтар булмаясаҡ, әммә беҙ бында һөйләү мөмкин түгел. Хәле бик тиҙ үҫешә. Һеҙҙе фаш, — прошептать инглиз офицеры.
  
  
  — Был яңылыҡтың элекке, — тине ғилми-нәшриәт. 'Ни ҙә тағы? †
  
  
  'Бикләргә.'
  
  
  «Яр буйынса погулять». Маҡсатыбыҙ-хәүефһеҙ, уларҙы ғына түгел, микрофон менән эшләү ғәмәлгә алыҫ әгәр был ҡәһәр һуҡҡан.
  
  
  Сыға улар.
  
  
  — Презентацияһы, — МИН әйткән кеше-5. — Ҡатын-ҡыҙ яғынан уның замешать. Бынан тыш, беҙ һеҙҙе кешеләр тип әйтә. Күренә, бөтәһе лә үҙ черед бара.
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт комплексы, ирҙәр тыңланы. Мысленный әүҙемлеге ҡарашынан күрергә мөмкин уның вашингтон, даими ярҙамы өсөн шарттар тыуҙырыу хоук үҙ көсөнә ялан ҡасан үҙ кеше. Һәм, әлбиттә, генерал-Цзун Боустринг офисы эшләгән пекин ҡалаһында булдыҡ да шул уҡ хәл-Аллея. Бөтә нагреваться үткәргес асыҡ бассейн, әлегә директива сығарыуы, ғәйепләнеүсенән һорау алыу өсөн, ә өйҙәре һәм кеше неприметный переулок ебәреү өсөн, мөмкин тиклем күберәк мәғлүмәт йыйырбыҙ.
  
  
  "Ҡатын-ҡыҙ, һеҙгә әйтәм," ғилми-нәшриәт аңлатма бирҙе. 'Ҡатын-ҡыҙ ни өсөн? Юғары? Бәләкәй? Блондинка? Ҡараңғы? Сөнки уның ирен? Нимә булды ул? Уҡыусыларҙың нимәгә өҫтөнлөк биреүе уның? Был мәғлүмәт өсөн?
  
  
  Йәш кеше, күрәһең, был мәғлүмәт легкомысленный собранный раздражать, ныҡышмалы баш тарттылар.
  
  
  «Шанс бирегеҙ», — тине ул. «Бында эшләргә була тейеш тиҙ бөтә. Һығылмалы хәл. Беҙ һөйләшкән арала, уның, аңланы, тип, уларға ошо мәғлүмәт Венгрия һатырға тырышабыҙ».
  
  
  — Был мәлих, — тине ғилми-нәшриәт. «Мин күрҙем уны шул тиклем ышанаһың, ул шул тиклем бер телекс мәғлүмәт агентлығы эләгә».
  
  
  — Тыныслан, янки, — ти инглиздәр. Һин миңә кәрәк тип һөйләй-тип тураһында "лилия Гнилой".
  
  
  — Был нимә, палаткалар өсөн яңы трансвестит? Усмехаться карте. Әммә уны белә, был булған.
  
  
  Киреһенсә, «Үле " лилия» бөйөк комплимент була, ул разведкала ҡытай коммунистар кем яһарға мөмкин-йә. Шиғриәтле проза ярайһы ул әйткәнсә буласаҡ, тигән кеше, ул ҡаршы булып яҙылып, үҙ милли масштабтағы һыу баҫыу ҡурҡынысы янай йәки хуанхэ чума тоҡанып була. Бөтә ҡытайҙар иң яҡшы дуҫ булырға тейеш ih эшләү өсөн эго юҡ. "Үле" лилия " республика тарихына яҙылған бер нисә тапҡыр ғына булдым. Генералиссимус чан кай-тағы тере булһа һәм бындай ши үҙгәртә ала.
  
  
  Һәм ғилми-нәшриәт комплексы, Хоук һәм уйлап, был хәшәрәт етте, әммә был, тимәк, аҡса күп тотонола һәм ҙур тырышлыҡ күрһә ҡытайҙар әҙер булмай, кем булһын-бетеү була.
  
  
  Хәйер, уның булыуы мөмкин ине отмахиваться "Гнилой лилия", чепуха ҡатмарлы булған кеүек, киләһе бер нисә мина, әгәр законлы өсөн борсолоуым сәбәпсе. Бороп ҡараным һәм ғилми-нәшриәт комплексы мини-итәк, магазин burberry уға яҡынлашты. Урам тултырып мини-итәк, котелок һәм биҫтәләре буйлап ханым, ире менән пообедать ҡала килә. ...Үлгән булған һәм янында
  
  
  Кемдер атыу буйынса машина тора, тәҙрә-american express һәм йәмғиәт. Регби һәм ғилми-нәшриәт менән туранан-тура төшкән ерҙә автоматик инстинкты уйынсы, тупты бер киртләсе. Сөнки Эго инглиз коллегалары ла йылмая. Был шаҡтай оҙаҡ эшләй алмай ул эште, уның өсөн был инстинкты үҫешкән. Уҡтан атыу тағы. Инглиздәр иҙәнгә сумды, ләкин һуң була инде. Нацистарҙың тағы ла атырға.
  
  
  Поползти ғилми-нәшриәт ҡорһаҡ буйынса тротуар. Аҡһыл йөҙөндә инглиздәр непонятный була. Ваҡытында ҡара упҡында булған уның маңлайына невероятно-ҡыҙыл төҫтә, ә тротуар затылок ятҡан, ҡауын кеүек ҡыйратты.
  
  
  Ҡатын ҡысҡыра. Тротуар алдында «Америкэн Экспресс» ҡапыл бушап. Был компания ҙур упҡын булған-american express тәҙрә. Двигатель ишетеп рев ғилми-нәшриәт комплексы, шул иҫәптән беренсе тапшырыу. Йәшел «Бентли» нестись урамы.
  
  
  Ҡабат тәндәр ғилми-нәшриәт сгорбленный н тротуарға ҡараны. Йыл һайын йәмле стекаться аша бер нисә мгновений. Кемдер полиция саҡырырға йыйынабыҙ. Флит-стәрле алыҫ булған; фотограф килгән. Һуңғы ғилми-нәшриәт һоро күҙҙәре һалҡын ҡараш ташлап испытующий сәхнәлә күреү өсөн, юҡ-юҡ ниндәйҙер асҡыс тәүҙә мәкерле, бер мең төрлө деталдәр, улар киләсәктә ҡулланыу өсөн уны хәтерҙә булырға тейеш. Тойола ине, бер нәмәне иғтибарға лайыҡ.
  
  
  — Был ни була, дуҫ? — халыҡ һорағас, ир-атты тиҙ үҫә.
  
  
  «Мин упаду замертво мөмкин, әгәр белгән булһам», — тине ғилми-нәшриәт. «Ҙә кемдер полиция саҡырырға мөмкин?
  
  
  «Был нәмә был шайтан малайҙар кеүек эшләй», — тине ир.
  
  
  Һәм сәғәткә ярашлы кивнуть ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай.
  
  
  'Ярай ярай, миндә лә. Минең босс ярһыған була.
  
  
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  Бурбон карте элегантно прислоняться ғилми-нәшриәт тәҙрәнән ҡарай-хаус, һәм урамдарҙы ҡарап, ҡайҙа ул тәрән ырғытып фонарь-н һипкәс йәшәрә Риджент йәшел төҫтә-парк.
  
  
  Доноситься һөйләшеүсе ҡулланыусылары таратыу һәм крупье-тип ҡысҡыра. «Көнлөк сыҡты, ханым һәм әфәнделәрҙе. Карта тағы бер, мэм? Шәп. Упс, бик алыҫ. Ғәфү итегеҙ мине. Карта, зинһар.
  
  
  Мелькать аҡ кейеҙ йәшел ҡулын өҫтәлгә вандерлейк трейси, әлегә ул проект менән аҡса тотонолған сэм ағай, йылдан ғәмәлгә ишара яһай. Нах столпиться аристократия яңы халыҡ-ара тирә-яҡ: был сәлләле махараджа, рурский өлкәһе буйынса сәнәғәтселәрҙе, бөтә дворяндар һәм инглиз горстка автопроизводитель милан.
  
  
  Вашингтонда һәм йәшерен файл тикшереү телефоны буйынса шылтыратып энергиялы йәш кеше. Ҡатын-ҡыҙ инглиз офицеры үлтерергә йыйынғаны тураһында иҫкәртеү ғилми-нәшриәт комплексы, шуға вашингтонда ғилми-нәшриәт шылтырата. Минең өсөн Трейси Вандерлейк таба. Инаныс, түгел, тирә-яҡ донъя ул Корп чилилағы ҡала. Асырға тырыша, уның ҡунаҡхана юҡ, йәшеренеп ҡала алмаҫ, бала табыу өсөн нежеланный. Удостоверяться шунда уҡ биргән, тип Вандерлейк Трейси, бар менән шөғөлләнеүселәр, хөкүмәт хупланы берҙән-бер предмет түгел, ә алыштырырға, мин уларҙы ғүмер тора шөғөлләнә ала.
  
  
  Был эште, клюнуть итеү удочка ғилми-нәшриәт комплексы, әгәр ул булһа, иҫке пехота буйынса сентенция, уны яҡшы хәтерләй ул, - һөжүмгә барырға була, йәки засада ойоштора. Әлегә тиклем ул үҙенең ласлыҡ менән риза булдым, сөнки уға ҡағылған. Беренсе уның өҫкө ҡараш күренмәне. Бәлки, өҫкө һәм уның эсендә булған. Бар байлығы етмәй. Әгәр ул йәл булмаһын өсөн сенсация булыр, бәлки, уны эго ҡорбан була.
  
  
  Таблоид кеше уҡырға инһә, уныһы ярай атыу була ул «Америкэн экспресс». «Янки грубить булһа ла бирегеҙ», — таралған исем. Матур, ник уйламай. Һа, Һа. Уның тураһында хәтирәләрегеҙ булһа цис кеннеди аэропортында яңы пистолет менән тағы бара, ny.
  
  
  Әммә уның тирәләй булған нәмәләр түгел был кеше яҙылған. Артыҡ яҡын түгел, әгәр кеше үҙен подпускать хисенә һанап, уны иң йәш бездельник булып тойола ғәмһеҙ уйын залы Лондонда, һуңынан өҫтәл уйындары өсөн тотонорға бары тик уңыштар, ә артабан яғынан светловолосый спутница шепот ризалыҡ эго.
  
  
  Хәҙер уны Трейси яҡынлаша. Нах удивленно нигы ҡарай. Уның менән, Валерий булып, боҙ кеүек үк, камил һәм матур, һәр саҡ. Етмәһә, трейси һәм берҙән-бер Нига булһа ла, рәсми халыҡ-ара тикшеренеү төркөмө прогуливать кем төшкө. Смуглая худощавый ир-егеттәр менән булғаным юҡ. Башҡа бер кешегә биреләсәк. Ли бай нефть республикаһы булған башҡа бәй ибн неджед валерий йәһүдә буйынса фарсы ҡултығы яры буйында. Үҙ манераһы диджейҙарына ҡарамаҫтан, Бен тәьҫир Йәһүдә, боксы шорты нику уңайлы булыр тип, артыҡ хис булыр ине.
  
  
  «Мин беләм, тип pad бында булыу яҡшыраҡ, — тине Трейси. «Мин һәр саҡ шунда йөрөй башлай, лондонда буласаҡ».
  
  
  Абс уның исеме телгә алына. Бәй Йәһүдә Ибн йылмая. "Эго мин яҡшы беләм."
  
  
  Шул саҡта беҙҙең менән китерһең, — тине Трейси. «Был палаткаһына ҡарай ».
  
  
  Валерия йәһүдә бәй ҡарай. Шым покачать тиерлек уның башы. Arab изливать өсөн ғәфү үтенәм, тип Трейси саҡырыуҙы ҡабул итмәҫ . Ника еңеллек тойор. Ax ee файл буйынса , ҡитғабыҙҙың төньяҡ вьетнамға, ҡытайға сит илдә булғаның бармы ву валерий ғаилә. Коммунистары уны теләһә нимә мәжбүр ине тиерлек. Бөгөн иртән коммунистар еңелде. Ул тағы тырышып. Ника теләмәй незнакомец янында була. Валерий ваҡыты бармы уның менән асыҡларға кәрәк.
  
  
  Томанлы объект булып тора түбәһе эргәһендә тымыҡ иҫке каналы менән ирек pad балочный Суррей ҡараңғы . Тиешереүсеһе неправдоподобный текст яҙыу: «оксфорд колледжын ҡарашлы булды». За полчаса до аба ябыуға тиклем барып улар, ник әгәр трейси һәм ловушке әүрәтеү ниәте менән, уның иң яҡшы урын һайланған мөмкин түгел. Pad үҙәге районында урынлашҡан, складтарҙы тултырып, һөжүм ҡараңғыла менән уны бөтөнләй буш булып, әгәр популяр түгел, йәнле тип һанай бар.
  
  
  — Яҡшы майҙансыҡ, да? — рассмеяться ғилми-нәшриәт.
  
  
  Эму бөтә көсө талап ителмәй, бар халыҡ һыу пробираться аша өсөн, артҡы ихатала ағас аҫтында Трейси көтә әлегә. Пробираться сквозь толпу раздобывать лихой һыра һәм уның ике пинта, бүлмә тултырып. Из-за гул электрогитара, буйлы күлдәк лохматый өс малай уйнап торған булһа, тыңларға мөмкин буласаҡ. Пениться стакан ныҡ ҡыҫыу ғилми-нәшриәт комплексы, локоть ныҡлап эшләй. Унан ҡотолоуҙың бер нисә минутта йыйыла.
  
  
  Темза өҫтөндәге томан күтәрелә. Ишек аҫтында ултырған талдарға Трейси һәм ҡыҙыҡлы күренә башланы, тип напевать була. Ә һуңынан кемдер атып ғилми-нәшриәт комплексы була. Свист пуля уның ишеткән, күргән һәм, уның тирә-яҡ диуар киҫәге йолт итеп ебәрә. Нигы юлдар ауыр таш төшкәндәй. Ул мәсьәләне, тип уны күҙәтәм. Тиҙ эш Чертовски. Йәмғиәт бокал һыра, плиткасылар һәм эсендәге алтын лужа буйынса ҙур йәйелгән. Был егет арыны, маймыл кеүек, — туҡта күңелле кеше. — Гарри әйтергә, тип, һыра түгел, күберәк буласаҡ.
  
  
  Ника өйөрө кире сума. Атып үлтерергә мөмкин, сөнки был тауыш өсөн дә ишетеп эго. Халыҡ тығыҙ ҡыҫылған булмаһын, был уның ғилми-нәшриәт ағымын күҙәтә ала, тип, диңгеҙгә. Блейзер зәңгәр сәсле егет уны күреп, кепка һәм ҡара күҙлек, ишек улар өсөн көрәш, посягательство н кешегә артыҡ ныҡ, хатта халыҡ өсөн был добродушный. Ругательство күнекмәләрҙең әһәмиәтен һәм уның артынан теҙелеп һөжүм раздраженный развернуться. «Был шайтан идиот ҡалырға тейеш булған унда, ҡайҙа булған ул, ә ҡасан уның эго таба алмаҫ инем», — ник уйлап. Ул өй минән барыбер булырға тейеш, уның объектив уйлайым. Краснолицый ир-ат, Кем алдында тора, ҡаршыма урындарында иҫерек баш тарта һәм ухмылка эго ҡалышмай.
  
  
  — Эй, тымыҡ, — фыркнуть краснолицый. — Һин әгәр ҙә туҡталып ҡыҫҡыс, дуҫтар? †
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексының ир-атты тотоп, уның ауырлығы әҙ түгел йөҙ илле фунт, п мышкин һәм бейеү аҫтында башҡарыу. Ҡасан тамамланыуға бара, артта ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм һауа ергә сәйәхәткә юллана краснолицый түгел, ә уның алдында. Ника кистә тамашасы алдында ут күреп ҡала, һәм демонстрация эго выносливость көсө, тарих һәм тәүге тапҡыр «Ҡоторған» ҡыҙҙың юлын. Урам аша выбегать ғилми-нәшриәт мгновение. Бер нәмә лә күрмәй. Шунан ул үҙенә уңдан shaggy ишетергә була. Бәләкәй генә күпер тимер-бетон конструкциялар шәүлә күтәреү буйынса хәрәкәт итә, канал аша перекидывать. Вильгельминаға, Люгер, ҡулына молниеносно ғилми-нәшриәт комплексы барлыҡҡа киләсәк, ул кеше өсөн терәү кәрәк.
  
  
  Аллаһы уны ишетте, машина кеүек захлопываться дверца. Ника аҙым күтәрелде. Фараны тоҡандырыу ҡараңғыла, һәм уның метнуться, «юлбарыҫ тырнаҡтары кеүек». Водитель һәм уның убийца ебәрелә эго. Бындай ҡыҫҡа арауыҡ әҙәм машина тиҙлек менән алға рвануть өсөн. Наугад атып ишетә һәм ғилми-нәшриәт комплексы, быяла нисек исемләү. Хәҙер уның күләме алдында асыҡтан-асыҡ ут һәм фонарь менән ҡушыла ee ай була. Застряла уның уртаһындағы күперҙе тар, спрятаться алмай.
  
  
  Аяҡ аҫтында Эго напрягаться ул көслө, һәм ул ҡаса рискнуть ике аҙым яһай, һәм иң элек ҡараңғыла ҡарағанда өҫкә ташлана. Ул белә, йәки биш йөҙ метр бейеклектәге күперҙән була. Машина менән ел-встречай эго дернуть ыштан, ул mimmo ташлана. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул бер үҙе ҡалғас, мин киске дымлы һауа ла дауалай. Тормошта уны аҙаҡтан йыртып, тип ышанабыҙ, ул һыу аҫтында булған.
  
  
  Ул гөрһөлдәп ергә ауып, тирен ҡул башы. Был һыу, һалҡын һәм вонючий, ләкин һыу. Ул яй ғына күтәрелә башлаған һәм бер урында топтаться, көтә, шаҡ ҡатырғыс менән һикереүҙә әлегә шок үтә. Загрохотать shaggy күпер була. Акцент кокни тауыш менән ҡысҡыра. Фонарь яҡтыртып, һыу, нуры аҫтында туҡтаны һәм иҫке йүнәлтеүсе пирс эго. Уны ишетеп, башҡалар кеүек исем башҡа. — Эго яулап цыпочки, Гарри. Унда тағы ла банкының. Трейси бара улар.
  
  
  Ника булды, тип китеүе лә шунан. Үҙе теләп түгел, уны башын ҡыйратып, һыра шешәләре булараҡ, ул был әлегә йөҙөү & nb. Трейси бер ваҡытта ҡайһы бер ҡала тура килә. Һәм ул аҫҡа сума тәрән тын.
  
  
  Ниндәй үтте-шул ваҡытта, иң тәүҙә ул. яңынан барлыҡҡа килә. Тикшереүҙәр һәм уны үҙе менән практика ярҙамында оҙон самодисциплина йога, шуға күрә ул индереү мөмкин дүрт минутта һыу аҫтында ҡалмаған тиерлек, элек булғанға ҡарағанда эму һулыш кәрәк. Ҡасан улар, ниһайәт, выныривать, фонарь уны эҙләп киткән була. Үҫмерҙәрҙең бани, уның таба. Бер нисә бәләкәй буксир уның тирәләй көслө һөжүм бара. Ухватываться өсөн резина уның тирәләй бер амортизаторы, таралғылар менән планширына, һәм, вылезать мокрая палубалы булған.
  
  
  Кемдер юл буйлап фонарҙар менән порты бар. Был ғилми-нәшриәт күрҙе. Скользнуть бесшумно уның рубкаһын рулевой була. Төп балҡып изге каюта, әммә рискнуть тура килә. Эго Shaggy преследователь тайпылышһыҙ яҡынлашты. Ника эскә инә. Иң сәйер булмаһын был буксиры кабиналары, ул ғилми-нәшриәт ҡасан күрергә. Фарфор полк менән өйөбөҙҙө стеналары, иҙән келәм булды. Лампаны өҫтәл янына барып ултырҙы был мөйөштә-телевизор ҡарап ултыра качалка һәм билдәһеҙлек йәштәге ханым. Ул, тейеш булғанса, ике йөҙ илле фунт тартҡан һәм, күрәһең, боҙола ла ничуть өсөн көтөлмәгән, мокрая ғилми-нәшриәт комплексы, тирә-яҡ ҡараңғылана барлыҡҡа килә.
  
  
  — Ябай, мэм, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанмай, ҡоралһыҙландырыуҙарынан эго йылмайып. «Причалында һәм уның буйынса бик названы тышлыҡ һыуға ҡолап...»
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ уның күҙҙәренә ҡарап-кивнуть һәм бусинка ышанам. «Тырышасаҡтарын алдан тюлень иҫке түгел, уны нисек, дуҫтар», — тип беренсе һүҙҙе ул әйтә бындай һуғышсан то, тип кире сума ғилми-нәшриәт темза йылға әҙер буласаҡ. — Мин бер күҙем күрмәҫ, һинән ҡасам. Преследовать повернулся һин, малай? — уның артыҡ йәлләүгә тон өҫтәй.
  
  
  — Шулай түгел, — тине ғилми-нәшриәт. «Әммә, әйтергә намыҫлы, тирә-пар булып, ул хуп күрер инек».
  
  
  — Һәм мин шулай уйлайым, — прорычать ҡатын-ҡыҙға бик ҙур. "Мин ант алыр ине, тип атып ғына ишеттем..."
  
  
  Застучать буйынса сходня Shaggy. Әйтерһең буйынса мановение волшебной палочки, Хьюго, стилет бритва һымаҡ үткер, ҡулы ғилми-нәшриәт комплексы барлыҡҡа килә. «Юҡ, кәрәкмәй, сабый», — гигант прорычать ҡатын-ҡыҙ, кресло менән күтәргес-качалка. — Һиңә файҙа втянутым был неприятность, ҡәҙерле. Спрягаться бында, минең карауат аҫтында. Был уның ныҡлы һуға каюта зонаһында киң ҡунаҡ күрһәтә. Телевизор карауат аҫтында ғилми-нәшриәт комплексы алдында иркен һәм заталкивать аша бер нисә мгновений ул күптән күрһәтеү, килеүселәрҙе ишек ҡасан барлыҡҡа килде. Из-под япмаһы, иҙән лә тиерлек еткән, ҙур танаулы күрмәй ир-егеткәй менән нечесаный стрижка һәм ғилми-нәшриәт комплексы, еҫе һәм костюм менән ботинкалар осло ҡалаһында буйлы, невероятно женственный ул каюта ҡарай.
  
  
  « Һин томми береһе беҙҙе күрмәй ҙә, милл? Был иҫке йылға пьянчуга төштө, һәм беҙ күҙәтәләр, уның кеүек убиваться.
  
  
  «Ситкә эйе, ул ине һинең менән башҡа Томми яһай тип, бөтә йәш темалар йәки бомж, эсергә һәм йырларға төн буйы йоҡларға бирмәй, кеше һәм төндә ул бөтһә, ҡасан да бер нисек эшләй? Был кеше өсөн иң яҡшы, иртәнән кискә напиваться похмеляться ала». Ҙур танау йылмая.
  
  
  — Һин шул саҡта ла вокзал ҡаршы, уның күп булмаһын, әгәр ул осматриваться , ҡәҙерле? Томми беҙгә бик яҡын дуҫтар беҙ, беҙ инек, оҡшай түгел һәм, әгәр һеҙ беҙҙең ҡамасаулай ине. Каюта уны алға ла, алға. Ҡатын-ҡыҙҙарҙы көслөк менән ултырғысты күтәреп һәм шунда скрипучий покраснеть.
  
  
  «Мин һеҙгә әйтәм, бәлки, һеҙ минең ҡарау йәки кәмәлә юҡ, һәм ревматизм — һеҙ замертво төштө», — буксир сәсле капитанша угрожающе дородный яҡынлашып килеүселәр . Ҙур танау успокаивающе ҡулын күтәрҙе.
  
  
  «Сердиться генә түгел, ҡәҙерле. Кемдер келәм һыу түгеп һине, әсәй, һәм Томми генә эҙҙәп ҡараным был. Унда һине тиҙ каюта ҡарай.
  
  
  Лезвие ҡулына эго бритва барлыҡҡа килә, ә ирендәре волчья ухмылка ылыҡтырыу булып һуҙылған, уның зәңгәр күҙҙәренә ҡарап негодующий капитанша буксир килгән . Карауат аҫтында вполне Карте көсөргәнешле, нигы, невозмутимо бысаҡ ҡатын-ҡыҙын һыуға ебәргән.
  
  
  — Loser түгел, әсәй, — ҙур танаулы ҡабатлау, — бер нәмә лә булмай шул. Үҙе ултырған кресло-качалкалар, әлегә ул тамамланып.
  
  
  Карауат аҫтында ғилми-нәшриәт шанс прикидывать. Үткерләнгән бысаҡ етди проблемалар ҙур танаулы алышта гер түгел ине, әммә ул тиклем тиҙ барып етә ғилми-нәшриәт һай-һай ли, иптәштәренә тураһындағы яңылыҡты хәбәр итте эму иң яҡшы ғилми-нәшриәте өсөн үҙеңде ҡамасаулай. Ә янындағы иптәше атыу ҡоралдары булған. Вильгельминаға ятҡан күпергә килгәндә, уның ҡулдарынан, уның ҡайҙа, ҡасан һыуға һикерә. Шуға ла ҡарамаҫтан кажется, булды — һәр хәлдә, шулай уйлап, уны, уның өсөн генә түгел, әгәр проблеманы хәл капитанша Энни.
  
  
  Двгаться уның танауы үҙенсәлекле тайпылышһыҙ k, ул неподвижно тора, уны барыһы ла уҫал һәм ухмылка йоҡа булды, тип лизать ул уның янында. Был гениаль һәм тирә-яҡҡа яҡтылыҡ лампалары үткерләнгән бысаҡ өҙгөләнеп.
  
  
  Ҙур Танау әйтте: «был мөмкин күңелле, миңә сук тырыша. Һин уйлама, был бәләнән ҡотола алмай, иҫәпкә алыуҙан бигерәк, һин миңә сук чертов тип тырыша, ә малай иҫке алмай завитками мил обидел? Ярай, мин сэр Филипп Сидней, ҡәҙерле.
  
  
  — Юҡ, уныҡы түгел, һәм бәләкәй лорд фаунтлерой , — прорычать ҡатын-ҡыҙ. Яҡындан танышыу буласаҡ инде ул, танау һәм ҙур аралыҡтарҙы үтеү, уның аҙымдарын яһай. Эй бысаҡ уның ҡулы аҫтында бер иренде танау, ә башҡа элек уны ситкә этәрҙе. Был эго хата булмаҫ. Буксир Капитанша ҡулына тотоп, уларҙы ул эткә, ҡолаҡтарын бороп була һәм уны эго һуҡҡан, хатта вздрагивать мин нигы була. Взмах оҙон Танау менән ҡайтты һәм өҫкә үткеләнгән выругаться ҡысҡырып оло, ул Энни парижға яҡынлашыуын күрҙем. Уның ҡулын тотоп, ҡулын яурыны аша бороп һәм перекидывать н каблук. Һуңынан уны аяҡҡа баҫып ҙур үҙе. Һаңғырау ҙур танау һәм арҡа менән ергә прогибаться стук һауала булып, фарфор зазвенеть итә. Иң тәүҙә менән сағыштырғанда, ул үҙе килә, уны күтәреп һуға һәм аяҡ килтереү буйынса ҙур диафрагма эго эго көслө була, ауырлығы буйынса йөҙ илле й һүҙ фунт. Ер ир-егеттәр һәм дүртенселә артыҡ йәки кәм выдыхать, тап ваҡытында, ауыр тотоу өсөн төрлө ҡәбиләләр Энни, ул ҡасан күтәрелә. Брызнуть ҡ ирен тирәләй эго, помидор һуты буйынса перезревать кеүек.
  
  
  «Һа-һа-һа». Сиркәүҙәрҙә энни көлкө рюмка ауыр булды. «Сидней сэр Филипп Зак ҡара».
  
  
  Кашлять сәсле һәм четвереньки тора, күҙәтә, ҡ ағы н iso rta келәм кеүек.
  
  
  — Бирҙе, Фил, — тине ул, тәрән рычание эго менән күтәрә. «Ваҡыт һәм үҙем подмазываться иптәштәре әйтә килде, бында юҡ тип, Томми, ҡартлығымда хәҙер мода һәм хөрмәт».
  
  
  Одержать Эму яуап булһа, уны һыуға ебәрергә һәм бер көндө аяҡтары ҡалтырай, яғанан тотоп өсөн энни ә эго. Ғилми-нәшриәт комплексы аша бер нисә мгновений ишетеп, нисек уның тураһында хеҙмәте менән һөрөнгәне ловушке. Энни ҡәнәғәтлек менән йылмайып йөҙөндә киң ғәрип булып ҡайтты.
  
  
  — Һин ҡурҡма, тип, ул үҙенең дуҫы менән ҡайтҡан? — ник һорайһың, укрытие аша сыға.
  
  
  «Һай-һай, ул. әйтергә теләмәйем, был эго беззащитный туҡмалған ҡатын-ҡыҙ».
  
  
  Ника киң йылмайып булыуына һоҡланам. Беззащитный шулай уҡ уға күренеп, бронетанк дивизияһы кеүек. Әммә яугир үҙ сообщества amazon ғәҙәтен ташланы. Һәм ул көрәш эпизодын передразнивать плитаға сәйнүк ҡуйҙы.
  
  
  — Ә хәҙер кисеүенә барып , малай, һәм был мокр кейем алыу, ә кире ҡайтҡан саҡта, һине эсеп, тәмле сәй әҙерләү өсөн уның. Шкаф уң бәҙрәф буйынса осҡан. Бында тороп ҡалған,-тип ҡарт тип тора, аллаға күңелен упокой эго. Шунда уҡ уны аңламай, шундай яҡшы егет, һинең кеүек, бер нәмә менән дөйөм булыуы мөмкин түгел».
  
  
  — Мин бөтә был баһалап, мэм, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — ләкин мин иң яҡшы китте. Һәм был миңә кәрәк, бер нисә кеше менән һөйләшеү бара.
  
  
  — Һин түгел, беләһеңме, нисек ҡотолорға был salaud, ул йәнлекте һинең өсөн, ҡәҙерле. Мило сынаяҡ сәй өсөн беҙ поболтать, ә һуңынан йоҡлап китә», — тине ул. «Күп булһа, тағы шул, кем уйлай, мин тип йәшәгән, һуңынан уны лайыҡлы тормош алып бара ул, тик был һеҙҙең үҙегеҙгә инанырға тура килде».
  
  
  Ул тороп, яурыны аша ҡара сәйнүк ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, ҡылансыҡ. Теләк янына изге дрожь-шыу китте һәм төн тураһында фекер менән энни ғилми-нәшриәт комплексы баҫтырған.
  
  
  — Һин пожалеть, милая, — крикнуть эму уның артынса. «Мин беләм, йәш кеше булараҡ оҡшай».
  
  
  Поспорить әҙер, үҙе тураһында рассмеяться ғилми-нәшриәт комплексы, ҡараңғыла юғалам. Әммә был ир-ат өсөн аяуһыҙ булыр ине. Эму хәүеф өсөн аҡса түләргә тейеш, уны уйлап, уны үҙенең көслө аяҡтары тағы настоящеев. Трейси уның тураһында уйлай. Ул әйтә алмай, ул уны ҡарай, тирә-тип әйткән малай-н терәү. Юҡ, әгәр ҙә кем дә яңылышмам.
  
  
  Хәҙер томан йылға өҫтөнән эленгән. Мәғәнәһен ҡайтыр юл юҡ. Ул төшөнсәһенә эйә түгел, ни булды ih, атырға әҙер торған күләгәлә һәм эго спрятаться-келәт аҫтында прикрытие. Аба йылғаһының эму яғынан тура килә.
  
  
  Бер ун минутта, ләм менән бысраҡ һәм мокрая туҡталып тормаҫтан, артҡы ихатала стена буйлап абалап ғилми-нәшриәт скользнуть. Ул ағасты күреп, уны трейси ҡалдырҙы. Pad инде ябып булмай, күреү һәм уның кеүек убираться эсендә персонал. Был уның стеналары башы өҫтөндә ҡулын һалды, уның өсөн еңел һәм бесәй менән потянуться нах скользнуть крадущийся буйынса талғын.
  
  
  Буш урын булмай. Бер ниндәй ҙә эҙ Вандерлейк Трейси һылыуы. Йәки был? Талдан ник аҫтында эскәмйәгә яҡынлашты, унда трейси ултыра.
  
  
  Иҙән аҫтында ятҡан диванды туҡыма. Нигы понюхать һәм эго яуланы. Хлороформда. Ябай түгел, ҡатмарлы. Кем дә сәйер нәмә күргәндәй булып, ҡыҙ үҙенә ир-егет тип тәржемә, сөнки ул был иҫерек халыҡ аңын юғалта. Ника эскә инә. Ярҙам итә алмай эму Бармен, официант һәм тирә-светловолосый американдар бер кем күрмәгән дә. Беләһеңме, дуҫым, шулай булғас, күп кешенең тирә-яҡ? Ник бирелгән. Трейси уларҙан күп нәмәгә ирешергә мөмкин түгел. Әммә эй, был бик уңайһыҙ булған, улар әлегә аңлап, уның менән эшләгән һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы ла түгел. Үкенә ул, һүҙҙәрен дөрөҫ тип баһалана.
  
  
  Үҙе бер музыка ҡоралы буйынса упаковывать гитарасы. — Һеҙ кемде ҙә булһа эҙләсе, сэр?
  
  
  Кивнуть задумчиво музыкант һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай.
  
  
  «Мин һине шиллинг биш егеткә бирмәҫ өсөн, тине, - тип, клубҡа киттем булып, уларҙы Нью-Оксфорд-емереп, һәм һин унда ih таба ала».
  
  
  Клуб тип атағандар уны. Һораштырып ғилми-нәшриәт уның ҡыҫҡа, ләкин американдар киске костюмдарҙы күрһәтә ала гитарасы табылыр, ҡайтырға мөмкин, подружки светловолосый эго таба.
  
  
  «Мин удивленный, тип әйтә алмаған кеүек, инде һеҙҙе», — тине гитарасы. Такси саҡырып рәхмәт белдерә һәм нигы эго. Беҙ тыштан атып булһа ла, беҙҙең хәрәкәт.
  
  
  Ника көлә башланы, ҡаты, оятһыҙ көлөү. Был юлы ла ул клюнуть прима була. Артыҡ мөһим эше булмай уның. Күпмелер ваҡыт уларҙы ҡалдырып рөхсәт Трейси, америка һәм һунарсылыҡ тураһында күләмле миллионерша побеспокоиться ҡарағы килә. Был эштәр өҫтөндә эшләү дауам ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә уларҙың һәр мөйөштә полиция высматривать.
  
  
  Тағы ла бер ғилми-нәшриәт телефонына шылтыратыу яһаны. Был Скотленд-Полицей. Уның үҙ исеме менән аталған. Тамамлағас, ул үҙенең йоҡо тыныс һәм ҡунаҡхана ебәреү заснуть инанмаясаҡтар.
  
  
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  Парижда башлай һәм тиҙ арала самолетты ултыртырға Ближнемагистральный кәмей. Париж, хәтирәләр ҡалған. Күп әйбер булмағас, улар ҡунаҡханалар ғилми-нәшриәт эшләй ине. Бар ҡайһы бер журналистың, йә уның менән һөйләшеү тағы бер ҡат отель, бәлки, Чалмерс илселеге менән эсергә. Әгәр уйланып, америка илселеге булып уның алыҫыраҡ булһа яҡшы, дуҫ иҫке йәки боронғо дустар юҡ. Америка ҡалаһы таҙалыҡта тоторға ярата бөркөт тырнаҡтары; ҡарсыға уның менән бер ни ҙә уртаҡ булған күсмә AX теләмәй, һәр хәлдә, әгәр был башҡа кеше күрергә мөмкин.
  
  
  Бәлки, Banque буйынса Suisse Дюран. Дюран кеше булып, остроумный, һәм һәр ваҡыт буласаҡ банкир түгел, бөтөнләй юҡ. Бәлки, уның тураһында бер нисә хәрәкәт советы нику хаҡ донъяны бирә ала ине. Ике яҡтың сауҙа закондарын белмәй буйынса Дюран. Коммунистик Ҡытай менән түгел швейцарияла банк эше алып барыла түгелме? Йәғни тоғро Duran ғилми-нәшриәт өсөн түгел ине, ә... Юҡ, ресторан һәм отель буласаҡ иң яҡшы ғилми-нәшриәт эксклюзив ашарға туҡтай, ләкин уның өсөн түгел, башҡа булмаҫ, тип. париж һүҙҙәре, яңы ваҡытлыса йәшәү урыны кеүек. Башҡа Париж, Парижда ғилми-нәшриәт комплексы төҙөү һәм төҙөкләндереү өсөн иҫке яңы карте ғәйрәтле һөйөү буламы һөйөү.
  
  
  Неудержимый бормотать Пекос Смит менән йәнәш уны тағы бер ҡат. Хикәйә эго ярашлы, райондың төпкөл тирәләй хоҡуғы алыуға өлгәшергә амазонка һәм койот пекос быраулау, улар охотится өсөн башын дживаро һәм индеецтар менән уратып алыуы була, уларҙың сумасшедший йәки ике американдар өсөн хоҙай ҡабул итә.
  
  
  — Улар булмаһа, беҙ, малайҙар, — Пекос прореветь, — крокодил күләме автомобиле менән беҙ артта, алда һәм беҙҙең мәжүси, джунглиҙа ҡала. Берҙән-берем... беҙҙең иҫке джедж раздражительный ремингтон ғилми-нәшриәт комплексы була. Пекос тиң була. Хәҙер килеп уны тыңлай, яңы, юғарыраҡ, вежливый, ир-буйынса исемендәге крыжевская Кирбь Фэрбенкс, хикәйә Пекос буласаҡ мактап туялмай. «Килә ине, магнитофон үҙе менән булды минең өсөн», — тине ул. бер нисә пекос сағыу мәле. «Был хәҙерге Америка, һәм бер нисә йыл уның бер ҡасан да юғалтмаһындар ине».
  
  
  Әлеге аудитория өсөн уйнай американдарға оҡшап был яңы, тыныс һәм пассажир алыу мөмкинлегенә өйрәнеү ғилми-нәшриәт. Трейси вандерлейк булмауын күреп булыуына тағы ла киңерәк. Был хәлдән һуң күп иртәнге Ee гәзите өсөн оло ҡыуаныс, таблоид мөхәррире һәм, күрәһең, тип бағышлап сығарылған маҡсатҡа өҫтәмә эму түгел, факттарҙы ентекләп тикшереп ҙә артыҡ булмай әлегә. Яңы кеше. Ир-аттың үҙенән бәләкәй ҡатын менән улыбчивый ҡырыҫ йөҙө менән ылыҡтыра. Исемем фрэнк Бакстер Эго, Капитан һәм уның директоры булып Смайл псевдонимы аҫтында конференция, телевизорҙан билдәле булды. Невероятно Бакстер айырмалы рәүештә яҡшы кәйеф, ул-ҡыҙҙары булған кеүек үк тәпәш, йыуан күпме уның, шундай уҡ күңелһеҙ һәм, уның күпме күңелле.
  
  
  Валерий ә һуңынан тағы бармы-булырмы. Улар, ғәҙәттә, бер ултырып, һүҙһеҙ, сфинкс кеүек бөйөк, тәрән һәм жакет менән ебәк блузкаһы аҫтын аяҡтары менән күкрәге тулы өйә покрой облачная һәм сатраш вәғәҙә уйымда.
  
  
  Валерий Юҡ. Был уны таң фекеренсә, йәшен кеүек. Бынан Вандерлейк Трейси, берҙән-бер ул булып, кем белә, Темза pad ғилми-нәшриәт комплексы йыйылған килә. Әгәр ҙә уның буласаҡ ҡатыны-ҡыҙ Трейси, МИН улар тураһында иҫкәртеү эго-5, бәлки, был валерий була.
  
  
  Орлов мадемуазель Валериан, тағы ла бер бара, һыуға бара торған такси таможня булған . Түбәндәге ғилми-нәшриәт йыйырға була, улар парижға юллана.
  
  
  Такси туҡтаған ҡунаҡхана алдындағы майҙанды вандомский ee н билдәле . Көтөгөз ғилми-нәшриәт комплексы, инә һәм уны әлегә теркәлмәгән, был эй, ваҡыт етерлек, тирә-холл сығыр өсөн, артабан бүлмәне биләй һәм эскә ҡыуа. Ул залда уңайлы урын һайлағандан һуң, уның артынан эйәрергә әҙер, ҡасан ҡайтып, уны өҫтән.
  
  
  
  Төш булдымы, Әллә берҙән-бер бүлмәлә ултырып уңайлы ултырғыстар һәм наглость небрежный Валерий менән, бүлмәләр халыҡ-ара юғары мода йорто булған ханым һәм матбуғат һорауҙарына яуап бирҙе джентльмен maison ҡабып André d .
  
  
  «Урта көнсығыш һәм көнбайыштың иң яҡшы потрясающий бәйләнештә тора. Болан күҙе, асыҡтан-кари, подставил тәрән йылға ҡара сәстәре», — Match Paris кеше яҙылған. «Тауыш, мөхәббәт өсөн эшләнә, тик, ах, мейе, бүре өсөн ҡапҡан кеүек», — тип яҙа ул романтик, ысын француздар кеүек. Артҡы фон ҡыллы квартет шауламаҫҡа йыйһалар, шампан лакей ҡойола, ә стеналарында боронғо оҫталары менән приветливо мең доллар хаҡы ҡарарға була интернетта. «Ни өсөн һеҙ шундай сенсация тыуҙыра, йорт гарибальди менән контрактты өҙөргә нью-йорк һәм донъя турнеға юлланды? — репортерҙан һорай.
  
  
  Болтать уның аяғы бармы лениво һәм лениво ҡарай.
  
  
  «Күңел скиталица сөнки ул » , — тине ул еңел акцент менән. 'Түбәндәге штопор?
  
  
  — Һеҙҙең туй тураһында уйлай, Валери мадемуазель? †
  
  
  «Кәрәк, әгәр һеҙ йәшәүсе был маленько ҡала». Сикһеҙ мәсьәлә бара. — Мсье мадемуазель һы менән Андре теләмәй бармы? Ә Лизетта, уның төп дәғүәсеһе? Профиль һул тағы ни, il s'?
  
  
  Күңелле булһа, ул уйланым. Ел уны алыҫтарға юл менән оҙон, төҫө ҡуйы джунгли аша яйға йылғаһы аға, унда кофе, унда ир-аттың арҡаһына тас һыу үткәреү буйынса үҙ тормошо өсөн кәрәк фигуристый буйвол һәм бысраҡ һыу забрызгивать безымянная щиколотка ҡәбер. Ә һуңынан буласаҡ һалдаттар һәр ваҡыт: япондар, француздар, коммунистар. Әле уның тирәләй ихата күҙәтеп непонимающий ҡыҙы тыныс, бында монахтарҙан шаркать, күҙҙәре ageless struggle орудиеһы һәм самолеттары тауышына иғтибар итмәй. Яҙмыш тәгәрмәсен әйләндергән һәм әкренләп һиҙелә, тип әйтергә ярата монах. Хутынья ҡыҙы барған Нью-йорк ҡалаһында бер нисә юл табып була, тип, матур ғына түгел уның, әммә уның матурлығын сағылдыра һәм фотоһүрәте бирелгән. Уңышлы булыр уның. Бушлыҡ уның тормош күреп, уны ла күрһәтә, тип кем ышанып нах. Һәм уның күрһәтеү йөрөй yahoo, интригалар придавать, әммә күләгәле өлөшләтә ғилемдәрҙе һыйҙырыусы. Яҡшы аҡса эшләй ул, ә бына ысынлап та, был аҡса итте.
  
  
  Эйе, был уңыштар менән күңелле уйын булды, ул уйлайым. Әммә бөгөн түгел, ҡасан түгел. Буталсыҡ уны уйлап, мода репортер тип әйтер инем, әгәр белһәм ине, тип, тағы яңы көн аҙағында йәки ике ҡуллап алырға бөтә мөмкинлеге цру ih фбр избранница була.
  
  
  Сәғәт унда ҡарағыҙ. Өс сәғәт тиерлек. Ул ҡапыл баҫты. «Ғәфү итегеҙ, — тине ул журналистарға. Күрәһең, уны отель, нимә әйтер тағы, һәм бүлмәгә юллана поддубныйҙы әммә тиҙ аша. — матбуғат вәкилдәре бормотать.
  
  
  «Был балалар тыумыштан публичность инстинкт», — ти репортер бер оятһыҙ. Омела төшөнсәләр түгел ул, нисек тә аҙ кеүек билдәлелек валерий ҡасан барма бөгөн отель. Биш минут үтеүгә ишек выплывать өсөн Бармы, месье Андре бормотать арҡаһынан эй файҙаһыҙ.
  
  
  Урам буш ине. Һәр хәлдә, ятҡан тойола. Такси саҡыра һәм йылға буйлап барам, уны, иң тәүҙә менән сағыштырғанда һул ярына күсенә. Шунда водитель менән иҫәпләште ул, такси саҡырырға урап сыға һәм икенсе кварталы.
  
  
  Шуның өсөн, нимә эшләргә Икән, ул үҙе үлем язаһы илдә түләүҙәр тейеш. Улар түгел, тип уйлайым ҡушма штаттары язам ул, әгәр ул һаҡлай, әммә ул белә, тип, эй оҙаҡ ваҡыт төрмәлә үткәрергә тура килә. Улар такси ултыраһың, йөҙөң бик йәмле һәм асыҡтан-асыҡ ҡарап, шик юҡ, уларҙың эҙе юҡ. Такси паркына, йорт янына туҡтап ваҡытта ҡайһы бер инвалидтар аҫтында диуар аша. Осматриваться сығырға һәм иғтибар менән уны кереткәнсе, паркы инә. Бер кем дә күрмәгән. Бәлки, нах янына килеп сыға ине. Уның шатлығы эсенә етешлек заговорсылар. Иҫке сиркәү mimmo ул тиҙ үтә, артҡы ихата һәм тирә-яҡ музейы сыға.
  
  
  Ул подгибаться каблук, бата һәм гравий, ләкин уның иҫәпләүе эскәмйәгә иғтибар йүнәлтелгән. Уңдан дүртенсе, инструкциялар алыу шунда булырға тейеш. Бишенсе урынды биләй булмаҫ ине уның... әгәр һәм башҡалар. Улар туҡтаны. Бөтә эскәмйәне биләп була. Выругаться расстроенно һәм ул тыныс ҡына. Ҡытай, уларҙы ҡабул итеп, донъяны үҙгәртә ала ҡасан да кәрәк, әммә, күренеүенсә, бындай ҙур булмаған операция ябай булһа, улар һөҙөмтәлерәк ойошторорға һәләтле. Пожимать Раздраженно яурын, һайлау уны, эскәмйәгә ултыра торған бәләкәй генә ҡыҙҙы, ул булыша, уға ышанып, һөйләшкән дә аңлай, ул тиҙҙән үтәсәк булырға тейеш. Ли сәғәтенә ҡараны. Бына ни эшләйем, әгәр бәйләнеш ee — е «пекинда тағы», тип хат эго атай, — килгәс? Насар нәмә ул эшләй ине, хәҙер американдар әгәр ҙә ул ҡулға алынған? Самолет америка ғилми-нәшриәт... кэмпбелл булмай шул. Ант ине ул, тип, такси аэропорт уның сил нах артта ҡалды. Такси алмашыныуы һәм уның үҙен менән ҡотлап, тип ышанған, үҙенең үҙенсәлекле булыуына һәм маневр ҡояш та ла, булды умопомрачительный шпионажы анналдар урынлашҡан.
  
  
  Яйлап икәнен аңлап, уның менән бәләкәй ҡыҙы любопытство күҙәтә.
  
  
  Хәйерле көн, — тип әйтәләр икән, ҡайтып, үҙ хәстәре.
  
  
  Оксфордтағы maman J'ai perdu , ҡыҙҙы күреп. «Әсәй мине юғалтҡан».
  
  
  — Ул тиҙерәк ҡайтырға, — тине һеҙ по-французски.
  
  
  — Юҡ, — тине ҡыҙ. — Биш бында ул ҡайтҡан. Һуңынан төшкө шишәмбе һәм кесаҙна мин уны бында ҡалдырыу өсөн, ир-егеттәр менән повидаться.
  
  
  "Eh bien, enfant" — Тип әйтә. — Миңә ышанған, тип, был үҙе нах сәбәп була.
  
  
  "Был да," француженка тине. «Минең атай алжирҙа тарафынан үлтерелә».
  
  
  — Һау бул, — Тип әйтелгән. Ҡайһы бер ваҡытта улар молчанов ултыра, һәр бер яҡта диван.
  
  
  — Бик матур һеҙ, мадам, — тине ахырҙа ҡыҙ. — Мадемуазель, — Тип ирекһеҙҙән уның һаулығын. "Рәхмәт, ҡәҙерле."
  
  
  «Мин киләсәктә шундай уҡ матур булыуына ышанабыҙ, нисек һин», — тине ҡыҙы ысын күңелдән.
  
  
  Рассмеяться йылы юҡ, туп-тулы тауышҡа.
  
  
  «Матурлыҡ ғына өҫтәһен», — тине ул.
  
  
  — Һин күп һөйәр? — мечтательный һораны ҡыҙ. 'Әлбиттә. Ә һин йәшәү, матур принцесса көнсығышҡа йорт кеүек булған.
  
  
  «Йоҡо нығыраҡ оҡшаған бер фатир нью-йорк беренсе планда Илле Исток », — көлкө менән әйткәндә Бармы. Был резинка булһа сумочка жевательный порыться уны һораһаң — насар ғәҙәте, ул придавать шәхси тәртиптә — ә хәҙер, реклама нисек әйтер, был көсөргәнеш төшөрә ярҙам итә.
  
  
  Уны тулҡынланып ҡулыма сумка нах тирә-яҡ менән төшһәм, иҙән буйынса рассыпаться ә уның эсендә. Үҙе эйелеп әйберҙәрен йыя башланы һәм тиҙ арала юҡ, әммә, эй, тиҙлек, сыҙамлы булһын өсөн, бәләкәй автоматик пистолетын йәшереп, гравий ята. Күҙе бәләкәй француженка киңәйә, һәм уның ҡалтырай башланы. Эй Ли биреү, жевательный резинка, сумочка әммә быны бала күҙҙәре Бармы, унда пистолет булған. — Мадемуазель, — ул яйға һорай. 'Һин кем булырға йыйына атала? Ир-егет булһа, бәлки? «Балалар шунда уҡ илай башлай. «Һин шундай матур ҡатын-ҡыҙ булмай, һәм хәҙер ул яҡшы белә, сөнки һин кешеләр атып, бәлки, бәләкәй генә ҡыҙ, сөнки минең әсәй әйтә, бындай ғәжәп был ҡатын-ҡыҙ нимә эшләй».
  
  
  Ах, хоҙайым минең, хәлемде ниндәй көтөлмәгән һәм ҡурҡа. Валерий күтәреп паника юҡ булды. Ул йөмләне, тип, бөтә булған нах parque ҡарашын төбәп килә, тирә-тип бер әбей ҡаты полиция саҡырта, унар мең доллар америка полицияһына портфель тип табылды. Был сымдар булыр ине. Берәйһе бармы үҙе илай. - Юҡ, юҡ, сабый, -- тине ул, -- һин аңлай алмаҫһың. Нотка бала төштән аҙаҡ бөтөнләй рыдание көсөргәнеш өҫтәй. Шул уҡ ваҡытта Ли ҡыҙ туғанлыҡ йылы хис менән ташлап, атай була ҡалһа, уның шулай булыуын нах шөғөлләнеү оҡшай, эй шул йылда уҡ башланған булған. Ул йән эйәһен ҡулына алып, эгон тойоп, наҙын һәм, ниһайәт, жвачка алыуҙарын һорайбыҙ.
  
  
  Күҙ йәштәре кибеп тиерлек ҡыҙҙар, ир-н скмейка ҡасан күләгәләре төштөләр. Ли күҙҙәрен күтәреп, кешеләргә өсөн ғәҙәтигә әйләнде һәм уның нах бесстрастный. Ee «пекинда тағы» ҡарап нах свысока.
  
  
  'Аҡса һиңә булмай? — улар һорап по-французски.
  
  
  — Әйт по-английский, — тип ҡырҡыла. — Estestvenno өсөн. Пуляларҙың өс мең миль, ул алманы өсөн яҡшы һауа торошо күрҙе.
  
  
  Ир-егеттәр һәм иҙәнгә ҡуйыла sel ауыр портфель, шундай уҡ, әллә нисек булды.
  
  
  — Һин бөтөнләй маман кеүек , — тине ҡыҙ обвиняющий. «Ир-егеттәр килде, һәм хәҙер телисез икән, ул китә».
  
  
  Ли ты. — Эйе, ҡәҙерле, — тине ул әкрен, яғымлы тиерлек. — Ҡурҡма, һеҙгә китергә тура килә. Ҡасан ҡытай агенттары ҡара уны, бик һәләтле һәм уның ҡаты күренә.
  
  
  
  Йөҙөү буйынса гравий күмелгәнлектән брести ғилми-нәшриәт комплексы, бөтә көстәренә ҡасырға тырыша iso ветераны униформа кейгән ҡараш 17 полкы, уның менән ағыулана подозрительность ҡарай. Sel көсө менән йәнәшә ғилми-нәшриәт комплексы, угрюмый тәрбиәсе. Валери Ли алыҫлыҡта эскәмйәгә күҙҙәрен йәшереп була, әммә бик яҡын булған өсөн, мөмкин ғилми-нәшриәт күреп, уның менән осрашыуға йыйылды хем.
  
  
  Шул, гүзәл манекенщица кем көтә, килә. Спрятаться белешмәләр һәм ғилми-нәшриәт өсөн үҙ крайы өсөн яйға ҡарай. Аша асыҡтан-асыҡ ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәргә ҡарап, уның күҙҙәре тусклый от скуки булһа, уны ҡасан ҡыҙы менән етди һөйләшеү.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, яңы ағзаһы-шпион торған өйөр фотография аппараты сәғәт өйрәнелә ҡытай коммунистар билдәле, был кеше белә. Был офицер булған кешеләр, билдәле AX. Проясняться темза йылғаһының башланған хәл хәҙер ғилми-нәшриәт өсөн — ҡытайҙар бәләкәй саҡта бармам инде валерий хеҙмәттәргә эйә булыу; уны һөйләү, уның буйынса кеше исемдәре Киллмастер таба унда.
  
  
  Тарихи ваҡиғаларҙы иғтибар менән күҙәтеп ғилми-нәшриәт комплексы, көсөргәнешле, ҡолағым ишетмәй, тип һөйләне улар. Полуденный гудеть тишина паркында балалар булып ҡысҡыра, ҡысҡыра шәфҡәт туташы бойкий на язык француз, ә себеш кудахтать өсөн стена. Ғилми-нәшриәте бер ни ҙә аңлай алмай.
  
  
  Ниһәйәт һыу баҫыу ҡапҡаһына барып һәм уның тәүге юлдары буйынса гравий күмелгәнлектән. Әммә тәүҙә ул наклоняется һәм сумка тотоп керәһең, үҙен ҡалдырып, аяҡ н эго.
  
  
  Сөнки улар тауыш алмашыуҙы ойоштороу. Был йәшерен булған түләү ысулы бармы, улар илдең көнбайыш разведка туҡталыш селтәре тулыһынса килтерә?
  
  
  Был ғилми-нәшриәт ышанмау мөмкин түгел. Был бик ябай булмаһын, уны хәл итеү; сит булырға тейеш, был ни тағы. Беренсе серияһы буйынса был маневр parque бәйләнеш булыуы мөмкин, бәлки, хатта ялған, күреп, яңылыш индереү өсөн эго. Тәжрибәле профессионалдар артыҡ ғилми-нәшриәт өсөн, ашыҡмай, сабыр, системаны ҡасан асып бөтә алмағанмы ни. Ике көн дауам итә, уның аҙағында өсөн кәрәк Икәнен. Аперитив һәм уның менән ултырып бер сәғәт журналын дүртәр дана « Эль » террасаларҙың майҙаны н фук н елисейский . Ул үҙ майҙаны булған алты отель вандомский сәғәт булып ҡайтырға. Сәғәт ете ғилми-нәшриәт комплексы, холл ултыр, күргән кеүек, уның тибы һәм киске күлдәктәрҙә сығыуы к ҡушылдығы ҡытай бизнесмены, ул parque осрата. Ника нахмуриваться гәзите өсөн. Һәм был осраҡлы булған бер эпизодты дилетант тирәләй иң шпионаж, шаһиттар ул уны ҡасан булһа.
  
  
  Һуңынан киске пар операһы уның артынан эйәрҙе. Ҡасан улар эсендә эҙһеҙ булыр, билет һатып алырға һәм уны үҙен ни заимствованные биноклдәр. Дәғүәселәрен артта ҡалыу өсөн түгел, итәғәт һәм уның беренсе тәнәфес акттар просиживать. Шаршау икенсе шаршау алдында күтәрелә башланы, һәм, инаныу һәм уның юлдаш бүлмә бар Икән, кис төшкән баҫҡыстарынан париж йомшаҡ һәм ғилми-нәшриәт комплексы сыҡты. Заимствованные егерме минуттан һуң уны алырға машина припарка вандомский майҙанда була . Уның бүлмәһенән коридорға уҡ бер нисә минут бармы алдында торған Валерий. Бик иртә булыр әле, хәүеф өсөн замогы ватылды. Прислуга, ҡунаҡтар официант менән йөрөй туда-бында. Моғайын , ул Орфевра яр булып, үҙ эсенә ҡаты сержанттар бүлмәһенә любопытство өсөн жандармерия аңлатһ а, уны аңлау ғына түгел.
  
  
  Обескураживать түгел, Ник юғары ҡатҡа үҙ бүлмәһенә китте. Унан ул бәләкәй генә балконға сыға. Сенат майҙаны улавливать өсөн һуңғы нурын күккә, әммә ҡояш йәшеренеп, урамдарға яҡтыртҡыстар һәм балҡый. Балкон, уларға килеү юлдары буйлап үтә эму ли бүлмәһенән валерианка, ҡараңғы була.
  
  
  Ника етте, тип хәл иткән ҡара, үҙенең пландарын тормошҡа ашырыу өсөн. Еңел металл буйынса беркетелгән ырғаҡҡа бау уны рулонға нейлон ҡараңғыла альпинистский ҡулдары хәрәкәткә килә. Ырғаҡ бауҙы эләктереп өсөн перила һәм уның мөмкинлеге кәмей. Бер мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, көслө ҡулдары уны үҙе һиҙмәй, уны киләһе балконға төшөп, ундағы тормошто еңел. Ул взмахивать бау, ырғаҡ өсөн отцеплять, ырғаҡҡа эләктергән, төшкәс тә, ятҡас балкон һәм киләһе перекидывать туго эго, ҡасан ишетеп, балюстрада зацепляться өсөн ырғаҡ кеүек. Обматывать уның аяғы бау менән балкон аша магнитлылығындағы сканей һәм ҡараңғы. Качнуться бау ҡасан, уның, ҡулына һиҙмәй, балкон һәм взбираться на подтягиваться перил.
  
  
  Ул ике тапҡыр ҡабатларға үҙе тротуар өҫтөнән юғары күтәрелеп, бүлмәһе алдында һыу ҡоролмалары бармы һуңынан балкон валерий подбираться.
  
  
  Көн асылды. Әгәр ҙә улар быны хатта, тәҙрә ғилми-нәшриәт талау оҫта өсөн ҡаршылыҡтар аҙ булыр ине. Уның ҡараштары ғәҙәти обвести комнату. Улы карауатында ята чемп асыҡ була, ә иҙәнгә портфеле булыуы асыҡ күренә. Пощупать һарайы һәм ғилми-нәшриәт портфель күтәреп, уларҙың махсус асҡыс менән ун биш секунд эго селпәрәмә килә.
  
  
  Ул матур була ҡатын-ҡыҙҙар, уны уйлай, тик нисек һәм сантехника буйынса йәһүдә нах сығырлыҡ түгел ине . Сумкаһы буш була. Острота күҙҙәре рукоять һәм тикшереү, тирә-яҡ табырға иң рукояткой файҙаланыу һәм ҡыуыш тағып ялға һәм уҡыуға, бер нәмә лә асыҡланмаған. Ника ты. Киләһе пункт тәрән урын булыуҙы тикшерәбеҙ. Улар үҙ сәғәтен ҡарап. Ваҡыт күп булды. Хәҙер ҡытай һәм башҡа акттар ҡарай ли һуңғы һүҙҙәре булып « Дон Жуан » .
  
  
  Был ваҡытта уның профилендә һарайҙың асҡысын тауыш ишетә. Асҡыс бора башлай, һәм ишеген асып, тыштан уҡ буласаҡ ғилми-нәшриәт комплексы, балкондар алынды.
  
  
  Щель в ғилми-нәшриәт комплексы асыу аша көн күргән, һеҙгә нисек Белмәйем, Валерий һәм балет тапочек өҫтөнә бер бүлмәгә инә. Бүлмә буйлап күҙен эго өҙгөләнеп күреү өсөн, юҡ, кем булһа ла үҙенең эҙен ҡалдырған. Атҡа уның карау ҡарау өсөн портфель, япма һәм разглаживать өлгөрә алмай. Көнсығыш ҡыҙы тик, күрәһең, был дә тейешле иғтибар биреүе, киске күлдәктәрҙә күтәреп, арҡаһы һәм ҡулдары расстегивать өсөн ырғаҡ, шуға күрә иҙәнгә соскальзывать күлдәк. Ике янбаш өҫтөнән трусик уның үҙенең төҙөк һәм итәгенең ауышлығы алтынланған изящно күтәртелеп, ҡатын-ҡыҙ йола үтәү, ойоҡ төшөрә. Шунан һуң ҡаҙағында, ул копна хуплап ҡупшы ҡара уны, нисек смоль, сәс, сөнки ул арҡаға ятып обнаженный төшә улар. Ҡайһы ваҡытта уның арты менән нику көҙгө алдында ултырып, оҙон сәс томлыҡ расчесывать хәрәкәте, йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, сағылдырыусы көҙгө түгел, уның алтын плясать блик төҙөк, тәпәй восхитительный. Өмөт менән балкондан күҙәтеп ғилми-нәшриәт уны, ситкә типмә күп ваҡытын һәм көсөн бармы валерий эму, портфель эсендә бер кемгә лә асылманы.
  
  
  Ҡасан тамамлана ул, уның умыртҡа струйка шыма сәс төшкән, уның менән бик накладка аҡ. Сумочка ул үҙе килә, күргем предметтар, уны һүтеп алмай ғилми-нәшриәт комплексы, ә аҙаҡ, тирә-яҡ напевать опера өҙөк, асыҡ балкон ишегенә яҡынлаша.
  
  
  Ника тиҙ хәрәкәт итә. Әгәр йылмайырға, уның менән балкондан төшкән алмай, саф һауа һайлап глотнуть әлегә ул тикшереү. Ул яртылаш балюстрада аша күсерергә була, тотор ҡулы булырмын, ҡасан һөйләй ҡыҙҙар. — Һеҙ ҡайҙа-шунда йыйыла, владимир Кэмпбелл?
  
  
  Уның ҙур ҡара күҙҙәре өҫтөнән уның бәләкәй леди ҡулында пистолет ҡарай. Ҡорал, автоматик һәм пистолет бик күп һымаҡ, ут көс-ҡеүәте ҙур булмаһа ла, әммә етерлек, ник өсөн бау менән бәреп төшөргән, ә шулай, - тип пуля ла етә, тротуар аҫтындағы башҡара ине. Ника һүрәтләү, уны шул тиклем ышанмай, ҡоралһыҙландырыуҙарынан йылмайып.
  
  
  «Кисәһе матур, дөрөҫ түгел икән, һылыуым Валери»?
  
  
  — Тип көлә өҫтөндә түгел, Кэмпбелл мистер. Зинһар өсөн, кермә, һәм аңлата, тип теләр инем һеҙҙе минең бүлмәгә? Әгәр юҡ, һин уны атып балкондар менән. Уларға ышанып, полиция тип аңлай.
  
  
  Попятиться яйға бүлмәлә көн аша ҡатын-ҡыҙҙар, тормош асыҡтан-асыҡ ғилми-нәшриәт пистолет ебәрҙе. Ғилми-нәшриәт уның артынан эйәрҙе. — Яҡшы, — тине ҡыҙ. «Зинһар, аңлат table border, владимир Кэмпбелл».
  
  
  Морщинка күҙенең сите бөгөлдәр ғилми-нәшриәт күңелле. «Юҡ, ә әгәр»?
  
  
  — Ул саҡта һинең атып. Кешенең алда атап була уның. Был минең өсөн иҫ киткес бер нәмә лә юҡ. Улар тирбәлә ине.
  
  
  — Шикләнмәйем, — тине ғилми-нәшриәт. — Балконы бар өмөт һиндә. Барлыҡ һорауҙарҙы уйлағыҙ оборудов, ул полицияға бирелгән. Әгәр һин дөрөҫ яуап биреүселәрҙең береһе штопор, һин түгел, ҡатын-ҡыҙҙар күберәк шөғөлләнә, көс ҡулланыуға дусар булған, ә үлтерә.
  
  
  — Шулай булыр тип ышанам, владимир Кэмпбелл. Дуҫтарым минең бар.'
  
  
  — Бер һинең белән мин, — тине ғилми-нәшриәт. «Иҫ киткес кеше».
  
  
  Ул расслабленно тора, ҡулдарҙы өҫкә күтәреп, һәм нах ҡарай. Бындай матур һәм төҙөк булыуы, күберәк ценымногие түгел, ҡыҙҙарҙың да. Ҡара уның күҙҙәре дымланды булыуына шик ҡыҙ уҡый. Ул тәрән уйлана. Бәлки, дошман уны тик ҡорал булһа, бәлки, хатта орудие ирекһеҙҙән, әммә уның ҡот осҡос һәм ҡоралы менән дошман булыуын күрә.
  
  
  «Зинһар, борадәрем, владимир Кэмпбелл, — тине ул. «Мин шылтыратырға кәрәк, һәм мин түгел, теләһәгез, һеҙҙең өсөн китте, әммә уны тамамлай алмай». Ҡурҡма, мин былай эшләй алмайым, — тине ғилми-нәшриәт. Раздвигать ул үҙенең оҙон аяҡтары, әҙерләү. Һыуыҡ булғас, кешеләр ee һәм отчужденный. «Мистер Кэмпбелл, һеҙгә тағы бер тапҡыр иҫкәртә».
  
  
  Тәү сиратта ғилми-нәшриәт алышҡа ташланған, уның да эшләп өлгөрмәне,-тип, был хаҡта һуңыраҡ пожалеть мөмкин ине. Бәләкәй балаһы булғандар өсөн мәрәкә ғилми-нәшриәт нах пистолет тартып ала. Келәм уның һикереү буйынса сәйәхәт золотисто ул яҫы оҙон-көрән тубыҡтан. Башы өҫтөндә эго пистолеттан атып, уның һуҡты ул. Ут уға төшә. Уның ҡулын ҡыҫыуым менән тиҙ ғилми-нәшриәт уның ҡулында пистолет. Йыланға һәм уны азат итергә тырыша. Ника һиҙеп йомшаҡ, нескә муйынына ee тынлы хуш, уның тәне һығылмалы йыланға һиҙеп, хәйлә буйынса уны эго ҡасан ҡотолорға тырыша. Царапнуть эму уның муйынына аяҡлылар, төрлө ҡәбиләләр һәм уның эму вонзать промежность булырға тырыша, әммә шунда Нигы аяҡ менеп, уның бер аҙ күтәртелеп, ҡырағай берәҙәк бесәй кеүек, уның аша барлыҡ бүлмә һәм швырнуть, һаңғырау менән стук шуға күрә, һаман да ышаныусан, бер ергә һуға уның. Мельком уның янбаш йомшаҡ алтын күреп, шул кешене йәннәт вәғәҙә иткән, уның боҙҙан иретелгән доллар теймәҫкә ҡушты, утлы күҙҙәрен ҡалтыранған ҡулдары менән һуға һәм ул ята, ә һуңынан ҡара. Ғилми-нәшриәт комплексы иғтибар менән тыңланы. Атыу, күрәһең, берәүгә лә ишетә. Отель француз благоразумие яҡшы йәшәһен.
  
  
  — Һин нисек уйлайһығыҙ, беҙ әле һөйләшеп ала инек? — ник һорайһың, креслоға барып ултырҙы. Был пистолет уға ултырғыс спинка ҡалдырҙы.
  
  
  «Мин һеҙҙе туҡмарға йәки терезияны ыҙалатып ала, әммә мин түгел, уның беҙгә әйтер һүҙе».
  
  
  — Бик ҡыҙыҡ, — тине ғилми-нәшриәт. «Мин һеҙҙе бик батырлығына һоҡланыу һәм ғорурлыҡ». Гепә тауыш ҡысҡырып Эго. «Мин яҙҙы тағы ла күберәк булыр ине, әгәр белһәң ине, был хыянатсы тип ғорурлыҡ».
  
  
  «Предательница? -- тине ул, һалҡын. «Кем йәки нимә? Ниндәй илдә? Ошо ваҡыт эсендә ул илдең полдюжины һәләтле булыуын».
  
  
  — Илдә, һеҙ ҡайҙа һеҙ уларҙан паспорт булған һәм байый. Ләкин мин бында килгәс алмаҫ өсөн, был хаҡта һөйләй. Улар тел белмәй, тип, һеҙ, ул ҡасан булған, бер нисек тә бөгөн математика буйынса parque әгәр.
  
  
  "Һин ниндәй айырма?" — юҡ, һорамағыҙ. Хәҙер ул ауыл, уның ябай һәм уның надменность ҡайта. Чертовски намедни ҡыҙыҡай, уйлап ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Мөмкин булғандың барыһын да эшләй һин, тип, теләп, Юҡ, әммә һин үҙең күңелһеҙ, күп тарырға мөмкин, әгәр булһаң минең менән асыҡтан-асыҡ хәҙер. Беҙ һеҙгә тип уйлай инем, уйын тамамлай. Әгәр ышанһам, мин дә, полиция шылтыратып ҡараным. Ника телефон күрһәтелгән.
  
  
  Буш ҡараш ул дауам уның ҡарауы, ул үҙенең уҡыу ҡыҙы әсәһе янында көнсығыш тубыҡтан, үҙ тормошо өсөн якларға осоу һәм төшөү була.
  
  
  — Ҡушма штаттарҙың финанс министрлығы агент һеҙгә, — тине ул ниһайәт. Кивнуть ғилми-нәшриәт. 'Нәмә шулай.' Кивнуть ҡыҙы молчанов. «Был мин ҡурҡам». Шик ғилми-нәшриәт грызлов ышанысын арттырыу булһа, уның бигерәк тә ҡытай шпиондарҙы фаш операция неуклюжий . Улар һорай. - «Хәҙер уны төрмәгә эләгә? — Бәлки, — ти ғилми-нәшриәт комплексы, үҙе хлопнуть буйынса запястье. — Был-бәйле буласаҡ, һәм беҙ һеҙгә ярҙам итергә теләмәүе, ниндәй сара булыр кеүек. Кесе әйтә алыр ине һеҙҙең менән мин башлайым, һин нимә эшләйһең менән ҡытай коммунистар».
  
  
  Ҡыҫҡа мин һөйләйем, - тине ул, был, тарихы, унда шөғөлләнеүселәр өсөн агент АХ, шулай уҡ иҫке булғас, үҙе кеүек шпионажы. Был ғаилә менән бәйле булған, һуғыш дорвать, яртылаш ҡытай, төньяҡ Корея ярым; ih ҡыҙын, уның етем ҡалған яҙмыш ee аҡш-ның һуғышҡа ҡушылыуы, һонтор, ҡыҙ буйлы, сибәр, йәш ҡатын-ҡыҙ сыҙамлығын арттыра, бай һәм уңышлы эшләп кем уның матурлығына ҡарағанда, ҡасан сик Вьетнам фермер хыялланырға мөмкин. ; ғаилә иманлы, ынтылыш; ваҡыт һәм аҡса, аҡса артынан ишеткән, ә һуңынан америка юғары вазифалы чиновниктар менән аралашып, уларҙың рәсми булмаған бәйләнештәр алжир һәм ҡулланыу өсөн әҙер булыуы тураһында онотмаҫҡа һәм үҙ варшавала ҡытайҙар бюрократияһы менән һөйләшә.
  
  
  Һуңғы тарихында был ваҡиға parque париж тымыҡ башлығы булып, унда ҡытай халыҡ республикаһы вәкилдәре валерий бик йәшерен икәнен медицина ун биш мең доллар тапшыра.
  
  
  «Мең доллар ун биш — был ҙур аҡсалар, рөхсәтһеҙ алыу өсөн ih», — тине ул йылмайып ишара менән. «Мин оҙайлы срокка төрмә ала».
  
  
  — Өҙлөгөү булды, — тине ғилми-нәшриәт неопределенно. — Әгәр мөмкин булһа, уны уйлап, заки тураһында һеҙ нимә, беҙ быны асыҡлай, бигерәк тураһында һөйләй, тип мине бында, мин уйлайым, был беҙгә үҙе янында тота алмай әлегә. Халыҡ-ара ҡатмарлашыуы. Бәлки, мин һеҙгә һыу инеү ваҡыты менән тура килде. Аҡыллы ул, уның ҡарауы, йәш ҡыҙҙың күҙҙәре асыҡ, ул донъя менән бик тиҙ баш ҡалала бик күп үҫкән. — Владимир Кэмпбелл, әгәр һеҙ рәүешендә була, уның ли һеҙҙең менән пересыпать әҙер, төрмәнән ҡотолоу өсөн, һеҙ яңылышмайһығыҙ. Әммә әгәр һезгә гарантия ала, ҡытай-тип минең ғаиләм...
  
  
  — Сәләм, детка, — рассмеяться ғилми-нәшриәт. — Һеҙ яңылышмайһығыҙ. Әхирәте менән уның яҡшы ғына йоҡларға ята. Бөтә, һеҙ уның тураһында нимәләр һорап, ҡытай һарайы алдында тотҡан дуҫым был пассажирҙар өсөн ауыҙ һәм һеҙҙе һеҙҙән башҡа бер ни аңлай ул. Был сәфәргә мин булғанда эш башҡа. Шуға ла вокзал ҡаршы нигар, аҡсаһын законһыҙ ғәмәлдәр ҡылған өсөн мөмкинлегенә эй безнаказанно. Был ни өсөн финанс министрлығы, ул бер нәмә лә аңлатмайынса һәм шуның менән сағыштырғанда, уның преследовать. Китте, һуңғы тапҡыр уның ҡото алынған ҡыҙ, алтын күлдәктәрен аҡ тәпәй камил һәм комбинациялар, ул любопытство өсөн уның менән шөғөлләнеүен күҙәткән. Пожалеть тиерлек уның тураһында ҡарар үҙ — дошман йәки башҡа, әммә пересыпать менән Валерий Юҡ ине. Тағы ла бер уңышһыҙлыҡтар, уны уйлап, лифт төшөп ҡала. Ҡытай юлбарыҫ өсөн уны эҙәрлекләгән, ә был ужасе-се ҡуян урынына тотола. Ресторан ябыҡ типтағы Нику барлыҡҡа киләсәк киң мәғлүмәт сараларында хәбәрҙәр кире ҡаға, сөнки ул бик ныҡ голодом. Улар аша үткән һыу вестибюль бар, улар барыһы ла асыла, эшләй нисә бутерброд бармен ниәт менән һорайҙар. Мин инде уның аша тымыҡ барҙа тыйнаҡ биш ултырғанда, уның алдында тәрилкәлә менән ҡушыла устрица һәм камамбер. Гул бар аҫтындағы тымыҡ shell һөйләшеү булды. Ника бороу өсөн, йыл һайын, кеше нимә тураһында һөйләй. Бик яуызы ҡәҙерлеләренә ташланып һәм бик аша блондинка максималь тиҙлеге бар. «Алдаҡсы үҙе эҙләп ире», — ник уйлап. Париж инцидент буйынса әле бер, шулай өлөшөн һеҙгә уның тураһында уҡыу. Закуска уның үҙенә кире ҡайта. Хлопнуть эго яурынына буйынса бер мгновение. Барный бора төштө ул саҡ һәм флагы менән үҙ ултырғыс рөхсәт менән башҡарыла. — Трейси, фәрештә, — тине ул. галантно, — һин булғанға, мин шул тиклем тулҡынланам...
  
  
  Ҡыҙ уның күкрәгенә ҡыҙыл тиклем яғымлы булып ҡабарынҡыланып алдында асыҡтан-асыҡ маңлайын ултыра. Уның күҙҙәре тоҡанып. "Туҡтап, Трейси, фәрештә...
  
  
  Ер тетрәү һин...... һин ботаника". Ҡара дуға киң һауала ҡаты һәм ҡан шыйыҡса Ee сумочка, ҡолағы ғилми-нәшриәт өсөн ныҡ һуҡты. Көҙән бормотание ғилми-нәшриәт әлегә тиклем уны ишетеү өсөн ҡолаҡтар джингл була. Аҙаҡ уның буйынса сыға һәм ҡарағас-бар менән башын юғары күтәрҙе. Бер нисә тиҫтә француздар, бар йәки уларҙы башҡа ҡатын менән ултырып, уларға ҡарап одобрительно, ә һуңынан ташлап, ир-аттар юғары у шкафа ҡыҙыҡһыныусан ҡараш. Килешмәйҙер, күрәһең, ҡайта, тип эй үҙгәртергә американдар, шулай һоҫҡо сөнки бындай матур ҡыҙ. Недоумевать кеше, тип, ул эшләй. — Мсье, тәртип һеҙ? — бармен һорай. 'Һин ышанма?
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт. 'Шәп. Мин ябай һүҙ юҡ, эш ҡасан етә ҡатын-ҡыҙ».
  
  
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  Ләкин үҙ көнө булырға ғилми-нәшриәт комплексы, ҡасан ҡатын-ҡыҙҙар эше киләме, һәр хәлдә, уларҙың тирә-береһенә мөнәсәбәте. Ул ҡасан үҙ бүлмәһенә ҡайтып, уны күрмәй, сөнки эго уртаһына ултырып һуға уны, аҡ күлдәген кейгән килгәндә генә, буяй һәм ногти.
  
  
  «Ғилми-нәшриәт комплексы, мил, ауыҙ тулы... һәм обладательный скривиться надуваться ee» Мин көйәрмәндәр өсөн вспыльчивость барреленә булырға тейеш. Уның холҡо буйынса бик ҡаты», — тип әйтеп Трейси. Уның зәңгәр күҙҙәре шундай уҡ булған ҙур, яҡты, бала кеүек.
  
  
  — Яҡшы, — тине задумчиво ғилми-нәшриәт комплексы, прислоняться көнө. «Отель уны белмәй инем, нимә эшләнең һин минең сүп-сар, полугай, үҙ әйберҙәрен, һибелә минең ҡунаҡхана номеры?
  
  
  — Был штопор резонный, — тине Трейси.
  
  
  — Яҡшы, — тине ғилми-нәшриәт. — Нимә, әгәр ҙә һин шуға яуап бир?
  
  
  — Шәхсән, рассердиться түгел тип?
  
  
  Шулай булғас, ул тартылған простыняһының, һарғылт сәсле яҡты күҙҙәрен күрер өсөн уның киң яурындары һәм уның прядь распахнутая аҫтына ала. «Секретары, тип уйланы ҡатын мин һеҙгә, Кэмпбелл Николас миссис».
  
  
  'Эму башыма килде был идея нисек? — ғилми-нәшриәт ласково тип һорай.
  
  
  — Ҡурҡма, - тине ул. эму, ҡәҙерле.
  
  
  — Был бөтәһен аңлатыр, — тине ғилми-нәшриәт әлбиттә.
  
  
  — Мин шатландым, һин шулай тип был ҡарарға килеүе, — тине Трейси.
  
  
  — Был нимә аңлата алмай, — ғилми-нәшриәт ҡырҡалар. «Йонсотҡос көнө бар, мин һиңә бирәсәк ривненский өс минут һәм, әйберҙәрен йыйып, ҡайтып үҙ бүлмәһе һәм». Угрожающе ҡыҙ уның янына. Уның күҙҙәре киң асыла, һәм ул элек откидываться һуғырға маташа.
  
  
  — Көлкө түгел, — ул выдыхать. "...Мин... киттем ...николас йә яуызлыҡ булып, ант итәм, мин һине... бездельник."
  
  
  'Һин барып, юҡ? — прорычать ғилми-нәшриәт. — Бына мин һине түҙемһеҙлек менән көтөп ала, ысынлап та ҡарар. Башҡалар араһында, шулай мауығыуҙарым булыуын мин, ул ваҡытта башлап, һеҙ уны тәүге тапҡыр күрәм кеүек.
  
  
  Баштар, аяҡ менән бесәйҙе оҙон тоҡандырып, ҡулында аҡ һәм төҙөк һикереп, трейси һәм рвануть бүлмәһе аша үҙенә блузка, ултырғыс һәм өҫтәл артына йәшенеп юлында.
  
  
  — Мин мәҡәлдең тырышабыҙ, — тине ғилми-нәшриәт ярай, — ҡасып булмай, ләкин спрятаться.
  
  
  «Әгәр һин миңә ҡағылмай, Кэмпбелл ғилми-нәшриәт комплексы, — кистә, тине ул, — мин һинең менән уҡыу, шулай уҡ Ҙур Alfie менән эшләү».
  
  
  Заинтриговывать ғилми-нәшриәт булып ҡала. Ҡалтырана Трейси, үҙ ҡулдары восхитительный есемдең яҡлаусыһы, һәм настороженно һәм ҡәтғи күренә.
  
  
  "Һинһеҙ ни...... менән эшләүсе ҙур һәм Alfie? — ник һорайһың. — Һәм беҙ был турала һөйләгәндәрен дискыға йәнәһе, Оло кешегә бындай Alfie?
  
  
  «Һеҙгә ҡаршы бер буйынса «бизнес-конкурентлы». Егет, мин уны улар һаҡларға ҡалдыра, мин ул ҡасан булһа тоторға Охота в лачуга балыҡсылар убогий. Ҙур, йыуан, бысраҡ ҡарт. Ул минең менән уйнарға тырыша, ҡасан бөтә, эму булһа эшләргә кәрәк тип, ул мине күҙәтә. Юҡ гангстер күберәк булған класс».
  
  
  — Яңылыҡтарҙа бары тик, зинһар, — тине ғилми-нәшриәт. «Ни булһа, ул саҡта ни эшләргә?
  
  
  — Ҡурҡып, уны бер нисә тапҡыр шаҡ эго.
  
  
  Унан яуап көтөп күҙҙәрен менән гениаль эго.
  
  
  Ника уйлайым. — Эго һәм һин тип тибә?
  
  
  'Был менән.' Выдать бер револьвер һәм уның тирәләй үҙебеҙ полезть чемп.
  
  
  — Ой, — тине ғилми-нәшриәт. 'Oi.'
  
  
  «Шул тиклем насар түгел, боль булыр өсөн».
  
  
  — Аңлашыла, — тине ғилми-нәшриәт. «Пощекотать ябай уның. Ә һуңынан ни булыр?
  
  
  «Ярай, — тине Трейси, — Шунан машинаһын урланылар уны, барыу өсөн ниндәй ҙә булһа хәл-төнгө самолет англияның көньяғында, унан вымышленного ә бында килдең исеме аҫтында».
  
  
  — Ә һин һуңынан бында килгәс, мин ҡурҡытыу өсөн?
  
  
  — Юҡ тураһында, ғилми-нәшриәт комплексы, — ул выдыхать. 'Һин аңлай алмай.'
  
  
  — Юҡ, — тине ғилми-нәшриәт. 'Мин аңлайым. Бәлки, һеҙ, бәлки, аңлатып булыр ине. Ғилми-нәшриәт комплексы, тигән һығымтаға килгән тарыған ҡурҡыныс скорой замужество, һәм үҙе ҡойған виска, шулай уҡ ҡыҙ биреп стакан. Стакан алырға һәм бүлмә һылтанма буйынса Трейси, башын револьверный почесывать прицел йотом яһаны.
  
  
  — Юҡ, күрҙем, ник, ул тәүҙә уйла, был аҡсалар менән теләгән һәм тырыша атай ала эго альфи оло ир бала, ҡыҙ бала өсөн бәләкәй эго һатыла. Шул яҡтан минең менән шулай булды иҫәр һуңынан уйларһың, тип булыр, тик һин, бай, һин насар фекерләү барлыҡҡа килеүе билдәле.
  
  
  — Эйе, — тине ғилми-нәшриәт. "Был ҡасан табыр ине уның отель-ҙә."
  
  
  
  «Һәр осраҡта, уны белмәй, атай булыр тип ярһыған, аҡса мәхрүм мин һәм ай. Шулай итеп, мин нисек кәрәк булһа-китмәҫ».
  
  
  Ника күтәрелгән ҡаш подозрительна.
  
  
  — Һин Оло Энджелла соланда түгел, шулай түгел икән, ҡәҙерле? †
  
  
  Ул күҙгә күренә невинный.
  
  
  "Ғилми-нәшриәт комплексы," взвывать уның. «Ниндәй ҡот осҡос, монстр, злодеям һүҙ».
  
  
  — Ә Трейси?
  
  
  «Ярай, бәлки, ни, револьвер өсөн уны эго үрелеп ала».
  
  
  — Ярлы Энджелла Ҙур, — тине әҙип ғилми-нәшриәт. Почесывать трейси һәм револьверҙар күренмәй һаман да тулҡынландыра затылок мышиное, кесе фәрештә кеүек, уларҙың барыһы боҙмаҫ, һәм юрауҙар, тип тине Питер . — Ярай, — тине ахырҙа ғилми-нәшриәт комплексы, — хәҙер һинең беҙгә мажаралы башланыуы тураһында барыһы ла белә, бәлки, һин үҙеңде яҡшы килә һәм үҙ бүлмәһенә ҡайта. Йонсотҡос була, иртәгә көнө. Приветливо улыбаться атаһы уны үҙенән көлөү, тын һәм еңеллек менән.
  
  
  - Ә һин онотма, Никки, милл ? Инде? Был минең бүлмәм. Һине мин ҡатын-ҡыҙ.
  
  
  — Бред, — тине ғилми-нәшриәт. 'Ул бер ҡасан да өйләнмәне. Ул, ышан, тип хәтерләй ине ни ҙә оҡшаш.
  
  
  — О, фәрештә, — тағы захныкать Трейси. — Һин дә мәлих, киҫәк теләгән ир-егет, һин үҙеңде алдап тик аңлы. Күргәнең бармы, әгәр ҙә ул әйткән кеше парижға юл, тип, уны Трейси Вандерлейк, күп илдәрҙә полиция эҙләй, әлегә тиклем ултыра ине ласка уның өсөн ниндәйҙер тәфтишсе өҫтәл, һорауҙарға яуап биреү, уны һаҡлау ни өсөн йәнһаҡсылар түгел. Һин аңларға? Әммә мин, хужабикә булараҡ, зауыҡһыҙ миссис Ника Кэмпбелл, бер кем иғтибар итмәй. Был роль уйнарға тейеш, уның дауам итә, әлегә самолеттар ҡайтып, ҡәҙерле».
  
  
  — Мин һиңә түгел зауыҡһыҙ күренгән, — тине ғилми-нәшриәт галантно.
  
  
  'Рәхмәт, ҡәҙерле. Бик үк түгел, һин бомж. Бынан тыш, тағы ла бер сәбәп булып, уның буйынса мин китмәү мөмкин түгел, — тип өҫтәне ул, тип козырный картаһы. «Был күберәк ҡунаҡханалар, сервис номерҙары, бөтә нәмә өсөн һәм бөтә ҡалыуға ирешелде. Ҡурҡмайынса, тура яҡлы теорияһы беҙҙең никахҡа.
  
  
  Ул ухмыляться торжествующе, әлегә уйлап ғилми-нәшриәт комплексы, үҙе күрше бүлмәлә менән эшләү буйынса яңы тип. Тиҙ арала бөтә бүлмәләргә йыйыу һәм артабан уның үҙ нигеҙе бар, уны башлыса уңайлыҡ өсөн уҡ, аңлатыуы ауыр булыр ине, әммә артыҡ эй, ниңә.
  
  
  — Яҡшы, — тине ғилми-нәшриәт. — Миңә лә кәләш үбергә мөмкинме? †
  
  
  'Ура! Туҡта келәм н Трейси һәм бейей башлай. Грохот револьверҙан атып менән, бүлмә буйынса разнестись. «Хоҙайым минең, — тине Трейси, — күрәһең, уны онотоп ҡуймаһаҡ предохранитель. Ҡасан һин тейеш-быны бөтәбеҙ ҙә мине өйрәтә.
  
  
  — Ярлы Альфи Ҙур, — пробормотать ғилми-нәшриәт комплексында икенсе тапҡыр көндәре башланды. Токио йоҡа трусиктан тубыҡлана төштө һәм шунда уҡ бер кешенең эгоһын блондинка стофунтовый нику н ҡапланған.
  
  
  «Альфи подонок ҙур булып, фәрештә. Һеҙ стиль һәм кешенең йөрәге, үҙе юғары класс ценымногие. Әле был никах бер күк булған; уның был ябай ғына тоя. Һәр хәлдә, яҡшы баллы ай.
  
  
  Потянуться телефон трубкаһын ала һәм ғилми-нәшриәт уны яурын аша. Шул ваҡыт һыуға килгән, арба менән килеүсе, йомошсо, икра һәм тулы шампан, ул подвозить балкондан ҡарап, унан «осто» милии һәм шептать вандомский майҙаны ҡараған кеүек әйберҙәр яһай, был ғәҙәттән осто, паутинка паутинка үҙгәртергә н Трейси - бер пеньюар, шул тиклем булһа-тағы ла күрһәткестәр шул .
  
  
  Ярымлыҡ шешә эсергә мәжбүр булды һәм тиҙҙән уларҙың тағы заказдар бирә. Һуңынан балкон һәм һалҡын буласаҡ нах закружиться н голдар аҙ. Улар ингәндә, карауатта бер кем өсөн һәм ауыл боҙ менән йәнәш эму стакан һуҙҙы.
  
  
  «Енәйәт һыуынды, фәрештәм. Мин ошай, мин үҙем алып бара һәм был шулай саклауда ощупывать тискать һәм ҡасан, төнгө клубтарҙа ҡатын-ҡыҙ булыу кеүек».
  
  
  Наклоняется уны алға, һыу һәм хуш еҫле ирендәре ирендәрҙе ҡыҫыла һәм ул унда оҙаҡ аҙашып эго многозначительно үҙ мөмкинлектәрен, уның ниәтенә ҡарағанда, сөнки ситләште тип әйтергә удивленный төрө менән һәм шунда уҡ: «Ах». Юҡһа, уның кеүек алтынһыу сәстәре уның маңлай сәсенә эго еңел ҡағыла, яғымлы баҫымы һуңынан тулы, көсөргәнешле күкрәгенән уның күкрәген. Ул йылмая, йылмайған булды һәм ни тиклем уны ҡыя.
  
  
  — Һин бик яҡшы, Николас, һин ипләп һәм бездельник, — пробормотать ул шым ғына. Һәм күҙемдә балҡып йылмайып һәм уның выпрямляться уның ҡарай кәкере. — Һин беләһең бит, һәр бомж ҡатын-ҡыҙҙар яратыусы тип? Был ниндәйҙер шатлыҡ ғилми-нәшриәт мгновение. Эму килде һәм башына, кешенең эгоһын түгел тип һанарға була. Ника килә икән, һайлаусылар ябай мәсьәләләрҙе логик тәртип эго тотороҡһоҙ була. Ҡасан да башына килде Эму, йәки уның кешеләре тип, револьвер менән ҡараңғы тыҡрыҡта уны наготове алдында тора, насар йәки яҡшы була. Улар бары тик пешкин булып, хәрәкәтле уйын ҡағиҙәләре буйынса, уларҙың быуат эсендә булып ҡуйҙы шул тиклем ҡағиҙә булараҡ, Библияла яҙылған.
  
  
  Ул бер аҙ күтәрелгән ҡаш.
  
  
  «Иң яҡшы был әйтерең бармы, Трейси? Абсурд тауыш Эго, парадокс.
  
  
  «Был некрасивый, тик был дәреслектең», — тине ул. «Джентльмен ханым беҙҙең балыҡсылар бер подвалға охота в палатка ҡалдырҙы. Джентльмен әммә кем кәрәк, ире париж ҡалаһында ҡунаҡханала төн? Булырға саҡырған уның күҙҙәре йылмая.
  
  
  Балет һәм уның өҫтөнә һуҙылып карауат яны на тапочек. Ҡайҙа буйынса бер бокал шампан менән келәмдәр киләһе минутта төшкән, таптары мокрая ҡалдырырға, уларҙың кем булмаһа ла тирә-яҡ күрмәне. Ee эго эҫе була һәм киң ауыҙ, тел һәм ee тоҡанды, ялҡын кеүек, ялҡын, йән эйәһе үҙенең утлы хатты эго тәрәнлеккә тиклем еткерергә тырыша. Тиҙ ул, ҡулдарын күлдәк аҫтында танка скользнуть эму, күкрәк һәм арҡа буйлап аҫҡа буйынса мускулдары көслө. Программалау һәм ҡолағы бәләкәй булып сыға уны эго аҙашып уның дымлы, һәм был ғәйәт әҙерлеген камиллаштырыу теләге тупаҫ кеше түгел, ҡырағай һыу союзы эго тигәнсе, уның ҡайнар һыу теләге менән өҙгәндәр, үҙенең түбәһендә буран.
  
  
  Уның көлөүен ишетеп, уны тәрән ултерәләр. Төҫтәр менән әҙәпһеҙ көлөүен, тәне уны эго ҡасан яғымлы ҡулдары йәшерен урын буйынса хәрәкәт, ғәйәт эго, ә һуңынан разнять, тиҙлеге замедляет. Йыланға теләге уны таҙа һәм уның хәрәкәттә булыу. Ҡаты, таш кеүек, тәне ир-ат енси талап яуап, яуап бирергә әҙер түгел ине әле ул, рәхәтлек өсөн һәм көсөргәнеш арта.
  
  
  — Ах, бара... барҙы, — ул простонать. Ул барыбер был планлаштырыла. Атласный тире эго ирендәре ҡыҫылдылар барыу, сигенеү һәм ул барлыҡҡа килеү менән шөғөлләнә. Оҙон аяҡлы аҡ тирене уны, тик ҡотолоп тағы бер ҡат, үҙ күкрәгенә татлы емештәрен тәҡдим итә, әммә тағы ла сигенгән, аҡ тештәре сверкнуть ҡараңғыла, бында тешләп, унда задабривать. Уны ишетеп, ул шул тиклем тиҙ задышать, дәрт һиҙеп, тәндән сығып, уның. Һуңынан, һуңғы ваҡытта, ул, күрәһең, поддубныйҙы. Вполне ул, һәм шулай тиҙ ответ башта, застыть ҡаршылыҡ булды; ул уны ситкә этәрергә тырыша.
  
  
  — Юҡ, юҡ, — выдыхать ул, — әле түгел. Көтөгөз минут. Юҡ, түгел, мөмкин түгел...
  
  
  Көсһөҙ көслө ҡаршылығы һындырыла уның тәне ғилми-нәшриәт комплексы, торжествующе ee ала һәм ул, аңын был өлөшө үҙ өҫтөндә извечный алдап көлә. Стонать ул һаман «юҡ, юҡ», наклоняется триумф булды эго өлөшө һәм түбәһенә күтәрелә. Дөйөм алғанда, ул уның менән берҙәм булырға, һәм, ниһайәт, улар бер-береһенә тағы неосознанно ята.
  
  
  Һуңынан тынып яйлап ярһыу, ҡайнар ҡулдары һыуынған, ике еңеләйтеү һәм күркәм биҙәк.
  
  
  
  Һуңыраҡ күп, һуңынан мөхәббәт һәм уйын-көлкө, һалҡын дымлы ел күтәрелде һәм сена өҫтөндә. Йондоҙҙарҙан яҡтылыҡ етерлек буласаҡ күрергә булһын, һәм тыныслыҡ ҡайтты. Матур кеше ине ул уның илар безмятежный шыма, аҡһыл сәс ә ул ята, ебәк кеүек, ҡунаҡхана аҡ мендәргә. Һуңғараҡ шампанский һәм улар балконы в мунса таҫтамалы һуңғы допивать завертываться н, күҙәтте, йәйәүлеләр төбөндәге кеүек аҙ һанлы буйынса вандомский майҙанға ашыҡты . Һуңыраҡ улар тағы түшәккә ҡайтып, егерме парға бәхетле минуттар өсөн бөтә артыҡ түгел сыскивать һәм парижда «осто».
  
  
  Хәҙер ул уның янында ҡаты йоҡлай. Ғилми-нәшриәт комплексы күҙ йомоп, тик йоҡлай алманы. Тыштан машина ваҡыт үтеп барышлай. Восхитительный аҡ тәне бора, һәм ул нәмә застонать во сне, һәм тағы ятабыҙ. Задремать ғилми-нәшриәт комплексы, шулай уҡ тупланған фекер уратып әммә был эго була, һәм шул ваҡытта, уны ҡасан йоҡламай. Коридорҙа уның ҡалын йомшаҡ келәм булып һуңлаған ҡунаҡтар shaggy буйынса уята.
  
  
  Бәлки, эй булырға тейеш, - тине ул. Эму артыҡ тип йылмая, тип, ул кешеләргә төшөрөрлөк нахаҡты. Уның яурынын күтәрҙе. Бәлки, ул быны эшләргә тейеш ине, әммә ул быны. Уның уйлауынса, был мажаралары мауыҡтырғыс булды. Эй, өйрәнергә генә кәрәк булған.
  
  
  Сәғәт үтә. Оҙон һәм оҙаҡ булды уның тирәләй ай йога дәрестәре практика полусон көсө дәрт бирә. Һуңынан был булып, яҡшы булыр һәм был яһай. Уны ишетеп, асҡыс бороп кеүек замок. Тиҙҙән бүлмәләге фән билдәһеҙ тойғоларҙан ғибәрәт була — бер ни булмаған кеүек үк, һауа ағымы үҙгәрә. Шевелиться йоҡлаған ҡыҙы янына уның менән түгел, тик ғилми-нәшриәт яйға напрягаться аҫтында простыня, улар менән булышып ятҡансы. Эго Стилет мендәр аҫтына ҡулын менән йәнәш ята. Өсөнсө булып shaggy биреүсе беҙ түгел, беҙ небрежный һулышы. Ник йылмая. Был юлы палач "лилия Гнилой" уңышлы. Был кем инек, беҙ инек, был йәш кеше үҙ эшен белде. Дверь заперта була. Отмычка буласағын хатта үлтерергә мөмкин, сөнки эскә үтеп инә һәм замок ҡойоп, нигы эго ишетер өсөн түгел. Дөрөҫ, балкон ғилми-нәшриәт менән һөжүм көтмәгән, ләкин был яҡшы түгел шул егеттәрҙән кәм булманы.
  
  
  Ника хәүеф көтөп ята. Был теләһә ҡайһы ваҡытта килеп ала. Ҡайҙа хәҙер ир-егет? Ҙур тырышлыҡ менән һулыш алырға мәжбүр ривненский нигы яңғыраны, хәрби әҙерлек напрягаться нерв.
  
  
  Эго борсой, тип убийца ғилми-нәшриәт күрергә мөмкин, ә ғилми-нәшриәт уны күреү мөмкин түгел. Бынан тыш, Трейси ине туҡта, ҡасан эш башлай. Бының менән нимә булды поделать ярамай. Улар йоҡлай һаман да әле, күрмәгәнһең дә, тип дитя, уны үлгән тип бесшумно подкрадываться.
  
  
  Эму в торосе һуғып ебәрә. Был ғилми-нәшриәт тиелә тормош үҙе ҡуясаҡ. Ул үҙе эшләй инем һәм был — ҡолаҡ булып тибә ине. ул үҙенең ҡорбаны булып тороға ине аҙаҡ тын бысаҡ втыкать. Был һөжүмдең бер төрө булыуы ихтимал,-тип хәйләкәр, һуңынан тиклем йәки, ләкин был ысул һеҙҙе үлтереү ҡорбандары проверенный етеҙе булһа, гарантия менән, йәғни беҙ түгел, уның тауыш сығарыу.
  
  
  Юҡһа ғилми-нәшриәт комплексы, тип, ир-аттар эргәһендә булды. Нерв Эго хәрәкәт талап итә, әммә уның үҙенә ята. Саян шуның менән һуҡты. Ника ишетеп, выдыхать ир-егет булараҡ, уның ҡасан тибә тырыша, һәм һуғыш һикереп ғилми-нәшриәт комплексы, гремучий аждаһа кеүек, уларҙы кемдер үлтереүе. Ағасты ҡапыл ҡулымдан тартып эго, ослеп, ләкин муйынын ғилми-нәшриәт комплексы, бысаҡ менән һөжүм күтәреү мөмкин түгел. Аяҡ аҫтында прикрытие һәм ғилми-нәшриәт баҫып үлтергән. Һуңынан уны эго стилет һуҡты.
  
  
  'Ника? — во сне пробормотать Трейси, карауат буш урын буйынса үткәреү проснуться һәм һуңынан ҡулына лениво, уның нигын ята унда.
  
  
  Ника яуап бирә алмай. Дәһшәт менән тотасаҡбыҙ, уның ҡулында убийцы тимер бысаҡ, бысаҡ яғына ситкә этәрә, стилет әлегә үҙ урынын эго һумға артыуын теләйбеҙ. Беренсе һелкенеүҙән ҡ ғилми-нәшриәт комплексы тыуҙырҙы. Юҡһа, уның үҙ ҡулы ҡараңғыла, әммә ныҡ түгел. Эго дошман артыҡ хәрәкәтсән булыу өсөн етди йәрәхәттәр ала. Йәғни үлтергән өсөн ҙур булмаһа ла, әммә ныҡлы, жилистый, эгон һәм тотоу бик ауыр булды. Нику күп барырға тура килһә, бысаҡ һәм яҡлау өсөн түгел, емерелгән ҡалалар горле вонзаться эго.
  
  
  'Ника? Проясняться Трейси тауыш. Хәҙер паника була. — Ғилми-нәшриәт комплексы, һин унда? Бында нимә бара?
  
  
  Был ҡәбиләләр һәр промежность ғилми-нәшриәт һуҡты, ләкин тойоп ғилми-нәшриәт комплексы, аленка кеүек төшөмлө, тип өйәнәге төҫмөрләнә, һуңғы минутта һәм боролдо. Больно ударить-хисабы һәм ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет башын стон була. Төрлө ҡәбиләләрҙең ир-егеттәр башҡа ауыҙ, аяҡ ҡулһыҙ һәм башҡа бәрә һәм ғилми-нәшриәт эго оса, аяҡтар көскә эго.
  
  
  Икеһе лә ауып төштө, өҫтән күрһәтте һәм ғилми-нәшриәт комплексы, нащупывать, ҙур бесәй кеүек, ярыҡ һумға артҡан. Ник кәрәге төшкән бер, ике, өс тапҡыр. Ике иңбашҡа һуғыу буйынса беренсе тапҡыр ҡабул үлтерә, корп үлемесле һөжүм булдырмау өсөн, үҙе хатта дошмандар ҙа иҫәплә һәм ваҡытҡа тап килгән үҙгәрештәр ҡараңғыла ауырлығы башҡортостанды нигар, һәм тап молниеносно. Өсөнсө тапҡыр ир-аттар аҫтында прикрытие стилет проговориться. Эму кәрәк булһа тағы ла туҡмайҙар. Ника пауза яһап, дошман көстәренең өсөн тирә-төкәнмәҫ мускулдары көсөргәнешле эго. Корчить туҡтап, ругательство приглушенный нацистарҙың, голый ә һуңынан-стук келәм менән һаңғырау ир-аттан төшкән. Яй ғилми-нәшриәт баҫа.
  
  
  'Ника? – ҡараңғыла Трейси выдыхать.
  
  
  — Шул иҫәптән йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе түгел, — тине ул.
  
  
  'Нимә булды? Ника, ул ҡурҡҡан.
  
  
  — Ни өсөн был поздновато, ҡәҙерле, — пробормотать ғилми-нәшриәт.
  
  
  Мәйет булһа, уны кеҫәһенә обшаривание биләй. Көтә уны табыр өсөн бик күп түгел шул. Бумажниктар булһа, май шешәһендә, ул замок ҡойоп, һәм бер нисә асҡысы. Бумажниктар лампа һәм ғилми-нәшриәт эго һыу алырға иренде.
  
  
  — Ҡарағас, Трейси, — тине ул, брылев индерелгән.
  
  
  Улар мәйеттәрҙең документтарын күп булды. Бөтә кеҫәләрен кош шәхестең танытмаһы. Унда әйтелеүенсә, был тирә-мсье Марсель Арман Дюпря. Арманд осрай эшендә йөрөү документы булмаһа, шәхесте танытыу, әммә кем белә, тип наемный убийцы был тормош оҡшай? Бәлки, әлегә уның бында булғас, ул бар эштән Париж, ҡыҙ ҡушыу, ҙур булмаған эш, ветерандар ойошмаһы һәм уның өсөн кәрәк булһа кәрәк буласаҡ менән улар документтарҙы тәртипкә эму эго. Ошо фекер ғилми-нәшриәт ҡоронан. Мөхәббәт ул ғәжәп һуғыш йәки, үҙ ихтыяры биреү ғәҙәтем юҡ. Хәҙер бөтәбеҙ, - тип N3-мсье арман дюпря отель хаҡында беләбеҙ , сөнки эго ҡалдыҡтар менән эшләү.
  
  
  «Һеҙҙең конкурент нелегко тура килә», — тине Трейси, ҡалтырай. — Һәм һиңә лә, — тип өҫтәне ул. «Һин бомж булып мөмкин, әммә домохозяин ябай түгел. Һин булғанға бар нәмә сәйер.
  
  
  — Хм, — тине ғилми-нәшриәт. Был уның тактик аспекттары етди проблема булып тора. Ҡаты ҡото алынған уны Трейси, матур кешеләр, хәҙер ул нахмуривать сосредоточенно була. Шунда уҡ ике уның идеяһы була. Просветлеть кешенең эгоһын.
  
  
  — Ох, ох, — Трейси хихикнуть мышиное. "Бәлә килһә һин."
  
  
  Башы һәм ғилми-нәшриәт покачать йылмая.
  
  
  'Бында ҡала. Ул тиҙҙән ҡайтасаҡ.'
  
  
  'Һин үҙең аҡыл? Спрятаться уның юрған аҫтында.
  
  
  Подмигивать ғилми-нәшриәт комплексы, ҡыҫҡа ваҡытта һәм ҡаҙаҡлау аша ҡайтып, таҙа кейем кейеп, свежевыбритый һәм йыуылып. Пахнуть виска уны, ә ул тотҡан ҡулына бау альпинистский.
  
  
  — Әгәр ҙә кемдер һорап-был турала һиңә, ҡәҙерле, — тине ул, — беҙ ҙә унан эсә, уны нисек аша сығырға бар. Композицияның ә һуңынан мин һин, мин һәм атҡаҙанған һуңынан уның кеүек булһа, һин нисек был бәләнән ҡалдырып, охота була.
  
  
  Завертываться күтәрелгән ҡаш трейси һәм простыня була.
  
  
  «Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, тағы әллә ниндәй «конкурентлыҡ»? Покачать ғилми-нәшриәт башы. «Ун класс егеттәре була. Көтөү улар булған, тип, ул үҙ миссияһын уңышлы.
  
  
  Ул кивнуть. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс берәй йылы түшәктә ятыуы тураһында онотмаҫҡа һәм үҙ пландары менән диктор һәм нику заползать, зифа ҡыҙ, уны ҡаплаусы төн бындай көтөлмәгән һәм ҡурҡыныс. Зәңгәр күҙҙәре киң булып асылды һәм уның умоляющий ҡарап, күкрәк тулы аҡ простыня һәм уның артығы саҡ-саҡ ҡаплата. Ғәжәп түгел, күп кәрәк булған ғилми-нәшриәт комплексы, ғәйрәтле кәүҙәһе ҡалған өлөшө өсөн аҡылы уның окидывать йәш була. Тәрән һулышлы был эшмәкәрлек өсөн һәм ҡабул итеү урынына ул неон.
  
  
  Альпинистский бау уның үҙен тарҡатыла, һәм хәҙер ул шундай оҙон булған, был тиклем дымды ерем.
  
  
  — Мин эшләгән одолжение, детка, — тине ул. — Мин тротуарҙан була. Потянуло өсөн уны өс тапҡыр әгәр тиҙ арала бау, ырғаҡ ҡулдарына һәм уға ебәрҙе».
  
  
  Ул кивнуть молчанов, уның ҙур зәңгәр күҙҙәрен яртылаш иҙәнгә ҡарата ҡанһыҙлыҡ һәм эшлекле шәхес булыу өсөн загипнотизированный төндә ҡапыл гротеск эго. Ножевая рана тәнде еүеш таҫтамал менән һыу күр, таҫтамалдың икенсе костюмдар һәм ғилми-нәшриәт арман дюпр арман промокнуть . Һуңынан ул үҙенең яурынына взваливать тәнендә, муйын тирәләй обматывать, әлегә бер эго ҡулында тота алмай, һәм балконға сыға. Уның аҫтында йоҡлап, Вандомский майҙаны, буш һәм өнһөҙ. Уға эйәреп Трейси, үҙ тирәләй елән обладательный бөгөлөш тирә-яҡ күренә.
  
  
  Перил ғилми-нәшриәт эләктереп, бауға һәм ҡоланы. «Был, — тине ул, — бер ни тиклем ҡатмарлы булыуы мөмкин». Арман перил прислонять уның ҡарауы, аяҡ өсөн элмәк үҙгәреүсе һәм яһаусы, бау менән йәшәргә, ирекле Арман тотоп ҡулына. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул бауҙы бер ер менән күк араһында эленеп. Трейси көлә башланы. Пронзительный тиклем тымыҡ һәм истерика уның менән янай башлаған була смешок.
  
  
  — Әгәр ниндәй ҙә булһа уның яҡын ине, ул һиңә бирер ине мәсхәрә итә, — тине ҡырҡа ғилми-нәшриәт. Ауыҙ тураһында уйлай, мин әйтәм, мин һиңә түгел тип күргән. Минутка әгәр сездә бар, һәм, бәлки, һеҙ шул тиклем ҡан таптарын йыуырға алмай бер келәм кеүек, хеҙмәтсе килә.
  
  
  Кивнуть Трейси, һаман да көлөп аҙ. 'Сумасшедший һин. Иҫән-һау , фәрештә, — тине ул тыныс ҡына. «Мин шулай уйлап, аҡыл менән бара, әммә был иғтибарҙы йүнәлтеү».
  
  
  'Һау' — тине ғилми-нәшриәт. — Бер көн йәки яҡын булған вижу. Әгәр юҡ, мин эҙләгәндәрҙән түгел.
  
  
  Ҡулы буш булһа, помахать өсөн, бауҙы аҫҡа соскальзывать буйынса кивнуть һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ергә ныҡ аҙ, д тейеш булһа, шуның өсөн дә күрергә кәрәк булып балҡый һауала. Оглядеться уны урамға. Бер кем дә күрмәгән. Отель тәҙрәләренән темнеть йөҙ өҫтөндә ҙур уның. Тишина майҙаны һөрә. Потянуло бау уның өс тапҡыр тиҙерәк. Түбәнгә һуҙылған ырғаҡ ҡулы аша секунд эго.
  
  
  Ника проблемаларына иғтибар йүнәлтке килә. Эго тәғәйенләнгән пунктҡа алыҫ булды, әммә уның ауырлығы тойолмай мил кесе арманд.
  
  
  — Унывать түгел, Арман, иҫке ветерандары, — тине ғилми-нәшриәт по-французски. « Алон , беҙ һуңғы марш, марш сеня триумф беҙҙең киләсәк».
  
  
  Арман неразговорчивый була. Ул бер нәмә лә әйтмәнем, тик шундуҡ уҡ үҙ бурысын үтәүгә тотона. Бәләкәй француздар ярҙам ҡулы негнущийся ғилми-нәшриәт комплексы, майҙандарына һәм уларҙың вандомский үтә . Несса эго тулыһынса ғилми-нәшриәт комплексы килде, тип уйлайым, сөнки уларҙың бер аяғы ер буйынса мөмкинлектәр волочиться һәм палач, әгәр йәйәүлеләргә урам төбөндә күргән.
  
  
  Ул һайлау алдында тора — ризалыҡ майҙанына юлланды, унда ике ир-егеттәр күреүе мөмкин булыр ине иҫерек ҡайта, йә тюильри баҡсаларында булды , улар унда аҙ хәрәкәттәр табыу һәм укрытие. Цинично, прикрытие ғилми-нәшриәт комплексы һайланған. Ул, әлбиттә, машинаны ҡуртымға алырға мөмкин, ләкин был бер ниндәй аңлатып булмаҫ ине арман урамдарҙа ҡалдырылған-шул ваҡытта — эштең бик рискованный.
  
  
  Оло улар бергә баҡсала яғына юллана. Ника аша тиерлек шунда ҡурҡыныс. «Пежо» менән урам мөйөшөндә двигателдәр эшләү тора. Насар икән, уның эсендә күргән полиция аҡ кепи алам, хеҙмәттәштәребеҙ менән тәмәке тартыу траву. Француз ике сәғәт иртәнге иртә менән шөғөлләнгән офицер одержать борсолма, барыһы ла бынан булараҡ өйрәнелә, тип ипләп мөмкин,-тип иртәнге монотонность вахтаһы еңеләйтә. Тын һәм тәрән ғилми-нәшриәт иҫерек запевать неуверенный баритон, аңлы оҡшатыу нотт яртыһы. Эше шул булғас, ни өсөн подвыпить күрһәтеү, иҫерек түгел, әммә шул тиклем, эгон өсөн ҡулға алына. Инглиз йырлап уның, офицерҙың ышандырыу өсөн, тип, ҡулға килтереп бит тәртипһеҙлеккә һәм эго күберәк, шул тиклем тора.
  
  
  "Ах,......йырлап йәшәүе тураһында күптән менестрель инглиз короле"
  
  
  Хәҙер уның урам аша булһа, бөтәһе нисә ҡалаһы полицейҙары һәм эму үтә. Баҡсаһына килгәндә, әгәр бер нәмә лә, һәм уны ташлап ҡаса арманд мөмкин.
  
  
  «ҡырағай уны...булды, һәм бер үк ваҡытта ике йәки өс ҡатыны була......уның тулы ялбыр бөрсә»
  
  
  Һағынып кайтабыз ғилми-нәшриәт үҙ ҡарашын тойоп офицерының муйынын. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул запинаться, шым ғына, ул шул тиклем ышанам.
  
  
  «Бара, Арман, иҫке үлтерә, бөтөрмәйенсә, тегенселәр алына. Байрам атмосфераһы ҡайҙан?
  
  
  Арман ныҡ тяжелеть башланы. Ника ҡулын күтәрә алмай тиерлек. «Икенсе куплетты башланы, министрлығы, ағай, — тине ғилми-нәшриәт. «Тәмләткестәр һәм төп бит бер ни. ... Тапшырыу өсөн тыуған ул королева испания англия короле эго граф тремблинг ебәрҙе сәләмдәр тапшырҙы .
  
  
  Өнһөҙ эго һәм ғилми-нәшриәт йөгөн парк инеүгә ирешә. Дымка ҡыҙыл күҙ алдында ташланы, ҡулым ауырта ғилми-нәшриәт эго. Боль тыш, уның тураһында белә «пежо» ны урам мөйөшөнә, йәки акулаларҙың нисек йөҙөп сумыусылар аңланым, уларҙың ниндәйҙер алыҫлыҡта эленгән безвредный шөғөлләнә, әммә атырға әҙер.
  
  
  
  Һуңынан «Пежо» бара. Фара индерелә, һәм ул тайпылышһыҙ бара һәм яй ғына урам буйлап, хөкөм генә кеүек. Ника паркында бара. Ул үҙенең яй барырға мәжбүр була, арҡаһы булмай «пежо», йүгерергә әҙер, коткарып үҙ тормошо, әммә ул ишетергә, нисек кисектереү әйләнеше мотоциклда. Һуңынан ул затаиваться һулышын сығара. Машина алға бара. Шул ике иҫерек ир төндә ике офицерҙың дә ҡыҙыҡһынды. «Пежо» Севастополдә урамы юлын дауам итә . Үҙе шунда уҡ ташлайым һәм йөк закуривать ғилми-нәшриәт ағас аҫтында. Был бик яҡын.
  
  
  Потный ҫ ел көйө тәне менән эго.
  
  
  Арман арҡылы ятҡан, ағас ботаҡтары һәм түбәнге светлеть күккә йүнәлдерелгән.
  
  
  Был рискованный булған, йәғни ул тик тора. Ҡытай кеше ебәреү өсөн ғилми-нәшриәт бетеү. Хәҙер ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм юҡҡа сыға. Ҡытайҙарҙың ышанырға булыр ине лә, тере икәнен ғилми-нәшриәт. Бынан тыш, улар шунда алмай засада ойоштора, унда самолет ергә төшкән. Нику бигерәк тә ҡыҙыҡ булһа, белер, тип, бай, тормош ойоштора белеү ҡамасауланы, икенсе донъя аҙағында, үлтереүселәр яллай, унда ғилми-нәшриәт комплексы, беҙ булыр ине. Ул ғына киткән кеүек, самолетын ултыртыр мәлдә булыуы менән тәүге тапҡыр нью-йоркта, дошман инә алмаҫ һуғышырға мәжбүр тикшереү үткәрә һәм уның, урынына бер урында ултырыуы, әлегә тиклем ул атыу буйынса нацистарҙың.
  
  
  Хоука нәмәгә ҡағыла, хәҙер шул, ҡасан ставкаһы тоғро булырға, уның, һис шикһеҙ, килешә ине. Шуның өсөн дә уны ҡасан булһа-быны белеү ҙә кәрәк була. Арман тюильри баҡсаларында һәм тәмәке үләне тураһында үҙенең яурынына ғилми-нәшриәт взваливать росистый затушить.
  
  
  Һуңынан ул был күпер тиҙҙән етәсәк Пон-Рояль Сенат аша. Оглядеться ғилми-нәшриәт. Уны көтөп, байкер әлегә кейгән күк полукомбинезоны, невозмутимо юлдарын үтеп, уның буйынса эшкә mimmo.
  
  
  Арман алыу һәм уның өсөн ниндәйҙер марсель саҡта аяҡ тирәләй эго дюпр йылға ташланы. Нацистарҙың аҫтында көсәйә.
  
  
  'A bientot, Арманд, mes vieux, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, күҙәтеп, нисек батҡан тәнем. Уның йөҙө бер аҙ ҡалҡынып, бер аҙ түгел, әммә шулай булғас өсөн, табыу. Күпер аша барған кире борола һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ҡунаҡхана тик үҙе түгел. Һуңыраҡ шул уҡ ауыл. Орлаҡ-Ара тикшеренеү төркөмө рим иртән самолет , әммә юғары энергиялы кешеләр, билдәле, нисек Кэмпбелл ғилми-нәшриәт комплексы, түңәрәк түгел ине сәйәхәтселәрҙе.
  
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  Эҫе ҡояш аҫтында ҡайнап обжигающе цемент һәм итальян булғанға, тәрән зәңгәр күк йөҙө менән балҡып. Ҡый үләне, йәйге ҡояш аҫтында кибеп, самолеттар төшә һәм һәр ваҡытта иҫеүе качаться ауышҡан. Рифма өсөн күҙәтеү майҙансыҡтары күҙәтеп тора һәм халыҡ-ара аэропорты на карте нигы күктә таптар булһа, тирә-307 самолет сәфәре Парижда булып танылған PWA яҙылған һәм, ниһайәт, коэффициенттары, тип 1-11 BAR. Машина кәмей башлай, һуңынан юлдар башында ергә төшкән, һәм покатиться, экспресс булараҡ, ҡырсылыҡ буйынса, был ауыр һәм выруливать һуңынан залда урынына йәйелгән.
  
  
  Рискнуть ғилми-нәшриәт комплексы, бында тороп, күҙәтеү майҙансығы буласаҡ. Кем белә, бәлки ул да булһа пассажирҙар тирә-яҡ. Әммә разведка системаһы төп AX, тип хәбәр итәләр аэропорттан уйнатыласаҡ. Мин белергә тейеш булған ғилми-нәшриәт комплексы, нисек был яһай. Был аҡыллы күренә. Аэропорт халыҡ уларҙы һаҡлап булмай, ул тиҙ хәрәкәте үҙгәрә калейдоскоп менән шөғөлләнә. Тыштан күрһәтте, был ҡатмарлы булған, сөнки эго отслеживания еңел булды. Кем күберәк иғтибар итеү мөмкинлеге бирһә был власть-йәғни,, тип билдәләне ул. тусоваться енәйәтселәр менән билдәле, сит ил разведкалары агенты йәки аноним хәбәрсеһе, селтәрен файҙаланған һәр кем, әммә аноним булһа ла шулайҙыр ул, тип уйлай улар. Былар барыһы ла бик яҡшы белә нигы. Дөйөм оҫтаһы була, сөнки уның менән ҡытай шпиондары, хема беҙ уның булыу йәки уны ине. Шулай булмай ни тауыш ғилми-нәшриәт комплексының хәүефле дошманы.
  
  
  Ника күреп, ҡапҡа аҫтына таможня аша үтә һәм улар аша үтеп килгәндәге кеүек. Ih уның ҡарай башланы. Жестикулировать киң, мөһабәт фэрбенкс кирби крыжевская яурыны аша пекос хикәйә тамамланып, тыныс тормош тураһында хикәйәһен тыңларға һәм кем менән шөғөлләнә америкала бындай ҡыуаныс улар юҡҡа булған. Валерий Ли гордо таможня аша үткәндә, хатта йыраҡ матур һәм йыйнаҡ.
  
  
  Уның ҡарауы дауам итә. Табыш ҡала. Фрэнк Бакстер, Смайл капитан булараҡ билдәле. Эго ҡатын-ҡыҙҙар, шулай уҡ айыҡ һәм ҡараңғы, ул иҫерек һәм күңелле. Джонсон Джек Ҙур. Ника ишетеп, бейсбол тураһында иғлан ителә, уның буйынса чемпионат «Bowl Розэ өсөн» йылдарына тиклем был. Барыһы да, нимә тураһында белә nen ғилми-нәшриәт комплексы, бынан тыш, уның күп эсеү һәм интроверт булыу. Трейси Вандерлейк ҡапҡаһына инә. Аҡһыл йөҙөндә булмаһа ул, аҙаҡ төн бессонный, оглядеться һәм ул, тигән кеүек, тип ышанам буйынса бөтә ирҙәр бәҙрәфенә ғилми-нәшриәт сыҡҡан өсөн, уның белдереүенсә, ул иң делле түгел, ир-аттар менән бәйләнеш, уларға булған осраҡлы поножовщина йоҡо ҡатнаша, ә аҙаҡ мәйетте менән балкондар тыштан көлгән өсөн. Был фекер Нигы менән ҡулдың ауыртыуын тойоп, бауҙы царапина булған, ул ваҡытта сыуалыш була һәм шул хис уны ҡурҡыныс түгел.
  
  
  Инә һәм ғилми-нәшриәт күреп, автобус йәки такси пассажирҙар һәм таможня үтеп бара тип, ҡалаға киткән өсөн. Яҡын Эму ашағы килә ине. Шул урын алып, шунда тороуын, өлөшләтә күҙәтеү, уны ябып булмай, әммә бик рискованный яҡынлашҡан була.
  
  
  Шул уҡ ваҡытта улар бөтә көсөнә тырышты өсөн бөтә күҙәтеп iso ғилми-нәшриәт комплексы, тип невероятные бурысы була. Бөтә мәшәҡәттәр тирәләй төркөм һөрә. Ниһайәт, улар Рифма бара, бында насвай
  
  
  Цезарь һәм унда йәшәгән Микеланджело һәм ярата . Күңелһеҙ булмағанлығын һәм ул һылтанма буйынса аэропорттар һәм рут терпеться эҫенән ҡасып, ҡала мәңгелек. Ярты юҡҡа аша бөтә төркөмдәр, шулай уҡ ғилми-нәшриәт һәм бер нәмә лә күрмәй. Бигерәк тә түгел ине, уны тупик. Һәм, ғәҙәттә, шулай була-
  
  
  Оглядеться һәм ул, сөнки бер кем дә уға ҡарап, күҙем урынына һуңғы ҡараш ташлап залы һәм иренде биноклдән ҡарай.
  
  
  Прокат автомобилей буйынса яҡшы итальян ҡыҙы күкрәгенә матур булып күренә. Ниндәй ғилми-нәшриәт-шул уҡ ваҡытта күҙәтеп, аҙаҡ ултырғыс mimmo скользнуть мәғлүмәт эго ҡарашҡа, алмашыу һәм торама пункттар килә. Багаж өсөн мөйөш һәм аҙыҡ-камералар буласаҡ. Кеше булмағас, ул, сумкаһын Pan сейфов в Airlines World заперта. Уның ғилми-нәшриәт арты менән баҫып, башы өҫтөндә йыйынтығы күндерә. Был эго ғилми-нәшриәт биноклдән тотоп, залға ашыҡты һәм ир-аттар ҡасан килә захлопывать ишеккә ҡарай йүнәлде. Mimmo менән биноклдән ҡарап, кешеләр менән үтә любопытство һәм ике рухани килде. Эго аша алырға һәм перил перегибаться нигар, сейфта тотһаң урын яландарында ятып ҡала.
  
  
  Ни өсөн, тигән һорауыма ул алдыма кемдер ҡыр сумкаһы римдә был рейс менән, ә һуңынан ул цифрлы камераларҙа ҡалдырыу-аэропорт туҡланыуҙы юлларға? Уның ҡарауы ҡарар. Бының мәғәнәһе юҡ. Иҫегеҙгә төшөрәбеҙ ул, сөнки разведка даирәлә билдәле булыуынса, аэроклуб кеүек, иҫке «почта йәшниктәрен», славян һүҙе, имән билдәләргә, унда үҙ ваҡытында шпион батшаға хат ҡалдырған.
  
  
  Приготовить та, сабырлыҡ менән уны көтөп флегматичный осоронда команчей. Иртән эшкә төшә. Бер нисә Эму танытыу мөмкинлеген, әммә уның үҙ теләге дошманға ҡаршы хәрәкәт ҡый. Ул көтә. Көн башлана , барыһы ла бата. сиеста Италия, уны күрергә, янына сейфтан тағы ла бер кешегә ҡараған кеүек ҡарай. Элек бындай ғилми-нәшриәт эму лә осрата. Ул булмаһа, шул тиклем нәҙек энә, венеция менән йәш тол бай кеше, ғәҙәттә, америка йәки төнгө клуб, интим гулять на виа танцполе н Каприка йәки, әгәр йылмайыуың эму, чинечитта була . Манераһы Эго шәп булһа, ул саҡта уйларға мөмкин эму һеҙгә файҙалы булыр, һәм ерәнес тыуҙырыу, уның ҡасан был эшләргә. Шул тиклем дә был булыр ике йөҙлөлөк, ә ысын күңелдән ышанам ни, аҡсаң булһа ине, әгәр һин уны күл тип тә, йә власты бәйләнеш, һеҙ эго кәмерәк булыр ине, тип, әгәр киткән булһаң, йәнәһе, нипочем булһа, күптән белгән кеүек донъя эго. Ньенте юҡ саҡта, йәки азак лә бер ни ҙә. Ни денди, әммә шул уҡ ваҡытта ул бик аҡыллы һәм ярһыу алышын булыр ине. Ул облегать шантунговый костюм кейгән, ҡуйы ҡара сәстәренә причесывать ә уның идеалы булып, көҙгө алдында минут күп булып китер тип. Ҙур өлөшө ябыҡ кешенең эгоһын ҡояш нөктәһе. Был тағы ла мөһим, уның сумкаһын яурынынан аша world pan несса.
  
  
  Ника ҡараны, йәш кеше булараҡ, уның мәрәй яҡынлашҡанда ҡараңғы һәм сейфты асып. Ника ҡарап, сумкаһына һалды һәм уның беренсе нах кәштәгә килтереп. Нисек күренде һуң ул сумкаһын ябып өсөн йәш буйынса бер мгновение әле мода һәм яңы ишектәр итальяндар, американдар һәм тәмәке менән ауыҙы аша үтә ҡыҫҡа булды ул флирт ҡыҙ прокат автомобилей буйынса залы менән килә башланы.
  
  
  Башҡаса ғилми-нәшриәт көтә. Ҡуртымға Эго «форд» припарка тышында була, һәм ул яҡшы белгән, унда башҡа автомобилде ҡуртымға була. Ун көн тиҙ килеп етә, һәм һыу үҙ машинаһында йугереп. Шунда ғына ул ca подъезжать вокзалы бинаһы, ҡасан ҡалдыра күк клера «рено». Итальяндар менән сумкаһы аша бер нисә мгновений pwa төҙөк йәш сығыу , ташлау, китеү сумка һәм renault тамашасылар өсөн а. Артта уның ғилми-нәшриәт комплексына юлланды, артабан да шулай булһын, эгон төрҙәре буйынса юғалтыуҙар, әммә бик алыҫ, шик тыуҙырырға тейеш түгел.
  
  
  Стояки һәм алда барыр ир-егет менән йәнәшә ғилми-нәшриәт уны эго күтәреп соланға съезжать мәжбүр була. Күк тоҡ эсендә күреп терпеться Эму түгел. Хок кеүек, вашингтонда һәм башҡа бик күп кешеләр. Хәҙер был шулай яҡын булған, тип ғилми-нәшриәт еңеү тәмен тойоп. Был юлы рим взломать буш мәжбүр операция системаһы буйынса хәрәкәтте бөтә разведка һәм алыҫ көнсығыш аҡш-тың потенциаль мөмкин. Моғайын. Төп һүҙҙәр ошо була. Әгәр нигы ине,-тип хәҙер билдәле, уны мауыҡтырғыс мәғлүмәт алырға мөмкин шпион ине, әммә әйтә алмайым, - тип һыу ҡалған өлөшөндә уны эго системаға килтереү.
  
  
  Зәңгәр притормаживать ғилми-нәшриәт комплексы һәм «рено» үҙенә ҡарай асылмағанын. Яҡшы белә ине, уның сумкаһын кем туҡтап; һуңыраҡ ih ғилми-нәшриәт жилуновичтың алмай ине.
  
  
  Милена ғилми-нәшриәт бер нисә аңланы, тип, уларға барҙыҡ Рим түгел. Унда барып көньяҡ-көнбайыш, остия булғас, тура юлдар буйынса абсолют. Һәм уның алдында аҡыллы машиналар хәрәкәт тиҙлеге менән күк полумиль тотороҡло, әммә Нику оҡшамай бындай хәл. Хәйер, күрергә тейеш кеше ине, ҡара костюмда һәм ҡара күҙлектә шантунговый ғилми-нәшриәт комплексы буласаҡ, сөнки башҡа юл машиналары түгел ине.
  
  
  Урта диңгеҙгә яҡыныраҡ; тоҙло, татлы еҫе тотоп ашыу ғилми-нәшриәт комплексы, ҡоро юл буйында ҡарағай еҫе. Лизать придвигаться ғилми-нәшриәт комплексы, зәңгәр һыу «Рено». Цезарь һәм был ун ике шайтан һыуы яҫы, тура юлды, сөнки ул ғәскәрҙең тиҙ күсереү өсөн яҡшы, әммә шулай булғас өсөн уңайһыҙ булмаһын өсөн, уны кәрәк. Ниһайәт юлдар ябыласаҡ, башҡаса күрергә ғилми-нәшриәт комплексы һәм «рено». Был ваҡытта икенсе шоссе юлдарына әүерелде, һәм «рено» ябылды. Уның ғилми-нәшриәт комплексы буласаҡ һайлау тыш, нисек уның өсөн кәрәк ҡыйыу. Мөйөш ҡыҫҡартыу өсөн, уны күреп, ул «Рено» шәбәйә башланы. Бер минут булды ул, тип ышанғы килә ир-атты «Рено» һәм хәҙер максималь тиҙлек китеп барыуынан ҡурҡҡандай. Выругаться ғилми-нәшриәт арыны. Әгәр ҙә водитель «рено» водитель тәжрибәле булып, уны юғалтҡан проселочный юлдары ауырыуҙары ғилми-нәшриәт комплексы на мгновение мөмкин ине.
  
  
  Яр буйында улар барған юлдар, бейек ҡая менән шөғөлләнергә шарттар һәм петлять дюналар, урта диңгеҙ өҫтөнән күтәрелгән көҙгөлө күренеш. Күк «рено» жужжать, ҡуңыҙ кеүек, текә боролош яһай. Һуңынан «рено» уның алда ауыл аша ташлана, һәм ҡара әбей малын ҡыуып. Кулак ҡатын-ҡыҙҙарының ҡыҫынҡы һәм тар урамда машина эго янаған ҡара кейенеп, притормаживать Ника мәжбүр. Ауыл артына сығып, тиҙлекте ғилми-нәшриәт тағы ла өҫтәр, тип ышанам, ат көсө «Форд» обгон алмай «Рено». Был хатта юл бормаланып, ауыр һәм «форд» водителе иң яҡшы ғилми-нәшриәт була, ул кешеләр алдында ҡарағанда, тәүге урында һәм тайпылышһыҙ эго. Водитель «Рено» ҙа күрәсәк һәм был хәүеф башланы. Артҡы өлөшө «Рено» заносить булып, бик ҙур тиҙлектә килгән машина текә күк ҡасан күрһәткестәре инә. Тура водителдәргә тиҙлеген кәметергә, юлда ҡалмаҫ өсөн, һәм уның әкренәйә. Угрюмо зависать уның ғилми-нәшриәт комплексы артындағыһы, ихтимал иҫәпләү тайпылмай «форд», бер мөйөшкә һәм проскочить, үҙ юлын таба һәм, тирә-боролоштан сыҡҡас, шәбәйеп. Ут менән һыу ташланды рев - «Рено».
  
  
  Ир-егеттәр «рено» зуммер эго күрҙе, һәм погоне запаниковать ағымы төрҙәре артҡы көҙгөлә күргән. Түбәндәге текә боролош ул ринуться, вагоны рельстан буйлап нисектер, әммә ғилми-нәшриәт комплексы, үҙ хис итә һәм, үҙ сиратында көрәш менән колеялы машина, алда күрәсәге лә стоп-сигнал һәм аңланым, был уйын тамамлай. Хатта спортсы гран-при был күрһәткес үтә алмаҫ ине, эшкә лә ҡурҡытмай. Тиҙлек даими ғилми-нәшриәт комплексы, төрөлгән күрһәткес, һәм күргән, тип, «рено», алга инде ялҡынды, елдереп урыны буйынса пересеченный.
  
  
  Артҡы тиҙлек менән даими һәм ғилми-нәшриәт тапшырҙы һәм ши визг күсә. Ир-аттың ниндәйҙер итеп ҡалдырған «рено» һәм ташлы битләүҙәре буйлап өҫкә хәҙер ҡасып, кротость тағып буйынса ялҡын ә «рено». Помчаться өсөн уның ғилми-нәшриәт комплексы, хис, машиналарҙы яндырып күмер ҡыҙҙырылған эму кеше булараҡ өткөс булып төшә. Шантунговый костюм шторм тарыған кеше инде, уларҙың ғүмерҙәрен ҡотҡара эму, тиҙлеген кәметә кувыркаться «Рено».
  
  
  Ялҡынһыҙ күмер, тиҙ әйләнгән «рено» һары-ҡыҙыл пекло, ник ябылырға мәжбүр булды, һәм ул ир-егет менән осрашты. Хәҙер ир-атты тау түбәһенә битләүендә булған. Һәр хәлдә, был төр ғилми-нәшриәт комплексы, взбираться на холм, с күҙен томалап, аяҡҡа ерҙәренең ташлы һәм ҡалаһы буйынса эго үҙгәреүсән. Һуңынан гравий аяҡтары асыҡтан-асыҡ күҙебеҙ алдында таращить подбрасывать эго. Был мәлдә иң Нигы ята ҡорһаҡлы, ауыҙ тулы бысраҡ Вильгельминаға пережевывать рим һәм мөмкинлеге, үҙ үҙ Люгер, многозначительно пролаять. Таш ҡасҡан ир-аттар өсөн, шулай уҡ ғилми-нәшриәт жим һәм тормош стреляли ята. Дәһшәтле ғилми-нәшриәт комплексы, ҡасырға тырыша, ул пуля һәм тармаҡ артта игривый заплясать. Ниһайәт, таш булмаһын эсендә именлек, обдумывать ғилми-нәшриәт комплексы хәл.
  
  
  Башҡа саҡта беҙ йәш инек, нормаль хәлдә булыуы итальяндар өмөт берҙәм уба түбәһе түгел. Возиться итә ине ғилми-нәшриәт кошки-сирттереп, ләкин мәжбүр хәлдә эго эшләй. Кем иртәрәк йәки һуңыраҡ-Renault янған күрмәй ҙә. Һуңынан полиция килгәс , уларға америка стиль курган на дуэль пистолет бик ҡыҙыҡһындыра. Рөхсәт алмайынса ғилми-нәшриәт комплексы, осоу өсөн урындағы күк сумканы полиция ҡулына эләгә. Юҡ, эшләгән ваҡыты булған. Ентекләп артҡа ғилми-нәшриәт комплексы, таш йылы алдынан үҙенә ҡул һалып килә, шулай тиҙ һәм өс пуля сығара, улар нимә әйтә, бер нисек. Уны күргәс, дошман пуляһы ҡыуып кеүек кеше дюйм баш алтынсы ҡая ҡалдыҡтары ; таштар һәм һуңынан уны тиҙерәк ҡасырға өҫкә килә пригибаться буйынса уба башлағайны. Баларыңа атырға була. Ника ишетеп, нисек уның ҡолап фут пуля бер нисә ерҙә булып. Шул ваҡытта буласаҡ, кешеләр аңламаҫ, тип аталған бик юғары, түбәндәге хәүефһеҙлек ғилми-нәшриәте өсөн үҙеңде таш була инде. Урын алһа көтә, әлегә уның отдышаться, ғилми-нәшриәт баҫым яһап дауам итә. Тирә-көткән кеше кереткәнсе, ул урынға яңынан юлландыҡ менән, схема буйынса үҙенең ғилми-нәшриәт зигзагообразный ҡалҡыулыҡты һөжүмгә өҫкә йугереп. Әлегә уның ҡасып, ир-егеттәр күтәрә, атып өсөн, ә ғилми-нәшриәт неподвижно тормаҫ, сәпәр өсөн идеаль булған. Тиҙ пистолетын күтәрҙе итальяндар, американдар яғынан асыҡтан-асыҡ был акт безумство өсөн ҡулланыла , һәм шулай уҡ гол индереп мәлдә ошо нигың эму саҡ түгел әле. Тиҙ генә ғүмерен ҡурҡыныс ҡотҡарған итальян мәғлүм булһа, ҡырҡ аҙым үтеүгә һәм ғилми-нәшриәт комплексы, йәш кеше права әлегә шок.
  
  
  Был таш үҙе нигым менән күҙҙәре һәм тиреләре өсөн вытирать всаживать «люгер» яңы тотҡос. Мейеһенә эҫе була. Ундағы пейзаж пасторальный был бөтәһе булып, ҡояш аҫтында бешерә.
  
  
  Яна өҫтөндә аҫтында асыҡтан-асыҡ «Рено» облачко нәҙек ҡара төтөн күтәрелә. Әҙәм бәхет, тип, полиция машинаһына барып етә алмай әле. Бәхеткә күрә, был ваҡытта сиеста.
  
  
  — Экко , — хрипло ғилми-нәшриәт крикнуть. «Мәғәнәһеҙ көрәш. Һин уны яҡшы түләнә. Тип, тегенселәр алына, итальян һүҙе «бәләкәй һатҡан»? †
  
  
  Ревматизм-видимому вызывающе инглиз килә уның. Был бүлек булып формалашты күҙаллана, уларҙың өлөшө ишетергә мөмкин, әммә ул, тарих барышын үҙгәрткән ине, әгәр ҙә мөмкин булһа биологик. — Крейзи , — рассмеяться ғилми-нәшриәт.
  
  
  « Прего », — ревматизм эйәрҙе.
  
  
  — Беҙ килешеү төҙөп, уны һиңә кире осраҡта өсөн килгән. Һин һайлай ала, — иң яҡшы ғилми-нәшриәт үҙ итальян крикнуть.
  
  
  « Субито », — туҡта кеше, таш ҡушыла. полицей егерме өсөн. «Мин теләйем өйгә барып төшкөм килә».
  
  
  — Ситкә, дуҫтар, усложняйте бурыс, — пробормотать ғилми-нәшриәт фактик рәүештә сампади ҡулына күсә. Был һуңғы егерме метрҙан артыҡ ауыр булып, юл да ҡалмаған. Хатта аралары яҡын булғас, был йәш мафиози тейҙерә алманы. Газ файҙаланыу тураһында уйлап бомба ғилми-нәшриәт комплексы, Пьер. Газ еҫе булған, төҫһөҙ һәм үлемесле минут дауамында. Хатта елһеҙ көндә был эго асыҡ һауала ҡулланырға мөмкин булыр ине, ләкин-эй, ташлы битләүҙәрҙә өсөн был бомбаһы ҡалған булған, унда ул ергә.
  
  
  Пьер Эму дюжина кәрәк , итальяндар йәш үлтергән өсөн. Юҡ, Ник килә, тигән һығымта яҡшы сығыш яһаны атыу ҡоралы мәҙәниәт һуңғы осраҡта булырға тейеш, тап уның инициативаһы һәм күрһәтергә тейеш. Шантунговый костюм ваҡыт кешеләр яғында булһа, ҡалған егерме метр өсөн ҙур таш эго көтә.
  
  
  Һуңғы ҡараш ташлап, буш урын ғилми-нәшриәт комплексы, эму планда ош һәм тағы ла кәмерәк. Саф варианты ҡапланған. Үлем үҙәне буйлап егерме метр ҡыҙҙырылған. — Мин онотмам, Хоук, — мрачно ғилми-нәшриәт прошептать. «Минең ҡул эштәре туфли итальян мин үлтерҙем».
  
  
  Тәүҙә секундта ул башы ҡая өҫтөндә зарар килә, ут өсөн йәлеп итә. Шәп. Уң яғына ҡорһағы менән итальяндар плашмя ҡаянан атып ята. Һулға атып һәм ғилми-нәшриәт сумып, башы ташларға мәжбүр эго. Забарабанить буйынса киң аҙымы аяғы көслө эго һуңынан юғары битләүҙәрендә, ҡая һәм, улар өсөн итальяндар спрятаться, бөтә лизать менән секунд һайын яҡынлаша.
  
  
  Нисек кенә ҡая урап ғилми-нәшриәт комплексы, бер төркөм кеше һәм уның артта килеүенең илле йыл ҡарағай полицей вскакивать йугереп. Ул юлда туҡтамаҫҡа поддубныйҙы, туҡтап, тиҙ һәм тәрән ярышлап пистолетын күтәрҙе.
  
  
  Ергә ник ташланғанымды һәм тиҙ откатиться. Уны ишетеп дошманға атыу, гер һәм тоноҡ көтә, боль пуляһы өҙә, кәүҙәһе эго эсендә шартлаған. Ваҡытты алмай. Ярышлап на корточки ғилми-нәшриәт комплексы, Шантоенг һәм нисек булыуына ҡарамаҫтан, бер пистолетҡа ҡараны улар өҫтөндә һәм үҙ олоно. Был-беренсе тапҡыр буласаҡ, ҡасан туҡтар ғилми-нәшриәт комплексы, унан тыш, үҙенең ҡаяларын ташлап киткән кеүек һыйынды. Итальяндар ышаныслы йылмая, күҙҙәре ҡараңғы гениаль һәм уның тулҡынланып тантанаға килде. Был уның ғилми-нәшриәт нацеливаться безжалостно, һәр хәлдә, шулай уйланы ул. Бәхетһеҙлек өсөн уны һыу, америка вестерн артыҡ күп күргән ул, ә профессионалдар ғилми-нәшриәт комплексы була. Янбаш булыр итальяндар атып, целиться түгел, ләкин ғилми-нәшриәт тәҙрәнән арҡаһында визор, ырғаҡ спусковой тәү сиратта баҫып ҡарағанда «Люгер». -Ни күкрәгенә итальяндар үҙәге барлыҡҡа килде һул яҡта — ҙур булмаған тишеккә ҡыҙыл. Эго арҡылы бер пуля ғилми-нәшриәт көстәр ташлай. Ковбой фильм, ысынлап та ла, булған был өлөшө оҡшаны. Арҡа буйы ята ул, тубыҡ бөкләп, ҡояш һәм шулай ҡарай, тип һүҙҙәре буйынса, урындағы фермер, аҡылһыҙлыҡҡа килтерә.
  
  
  Тын һәм тәрән ғилми-нәшриәт выпрямляться. Һуңынан ҡулына пистолет һәм уны эго буйынса уны ҡыуып килә. Тирә-камзол һәм камераның асҡысын кеҫәһенә досталь ул наклоняется ашай. Зәңгәр ҡаялар күләгәле осоу ята сумкабыҙҙа. Уның ғилми-нәшриәт күтәрелеп, яурындары аша бик тиҙ бара һәм үҙ машинаһы перекидывать. Эго эму сәғәт тине, тип уны убаға күтәрелә, ун биш минутта башлана. Ул ант итә ала инек, тип сәғәт йәки күберәк үтә.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  Тыуған көнөн һәр йыл һайын үҙенең емереклектәр үҙ виллы графиня остия фабиани алыҫ түгел, кисәләр ойошторола. Сөнки был йола байрам тыуған көнө булған, ә рим фабиани сәйәсәтендә мөһим роль уйнай, илдең күпселек чиновниктар менән дипломатик эго килә римэ илселеге эргәһендә, бер ваҡытта ривненский ҡалмай, флагты вывешивание өсөн етерлек, malo ҡунаҡтар һәм хеҙмәттәр күрһәтеү кеүек, тыуған ил кеүек ваҡ-төйәк менән газетчик йәки ҡунаҡ. Аҡш илселеге хеҙмәткәре булып юғары тауыш тибә ни, ҡасан ҡай бер сығанағы, тип фаразлай уның бәләкәй ҡунаҡтарға рәхмәт исемлегенә үҙгәрештәр проблеманы хәл итә алмай, ул көндө улар размышлять өҫтөндә, халыҡ-ара ярҙам төркөмдәре менән бөтә кеше стольким тикшеренеүҙәр буйынса, ул графиня күпме теләп йөрөй. Һәм уны шулай аңлайбыҙ түгел, ә ғилми-нәшриәт һуңынан ғына билдәле була, был эго прима илселеге хеҙмәткәре сифатында ҡулланыла.
  
  
  Был ваҡиға тағы шпион һәм трюктар яҡшы беләм, әлеге ваҡытта ғилми-нәшриәт риза була. Юҡ инем һәм ни өсөн? Виа венето кафе переполненных миҙгел юғары булды. Барыбер бай һәм матур күренә — рим матрона үҙенең «Мерседес» йәки « Бентли» шофер менән , яманһыулыҡ кейгән ир-егет, спагетти, неаполь менән күкрәгенә ҡыҙҙар һығылмалы, күҙҙәренә аҡ һәм ҡара ослепительно теше — буласаҡ конкуренттар менән тайвандән, заманса иген үҫтерә. статного, кафе өсөн белешмә өҫтәл өҫтөндә ултыра, - кимерә, үҫмерҙәр һәм төҙөк, яңғыҙ йәки төркөмдәрҙә эшләү, уяу һәм черноглазый - үҫмер, егет осоп төшөп бармай шул, тора әле ул, тубыҡ бөкләп, Астий ҡояшҡа ҡарап .
  
  
  Үҙе менән бер өҫтәл артына ултыра һәм ғилми-нәшриәт кампари көсөргәнеш тоя. Секретность ихтыяж үҫемлек. Курьер булған күк сумка эсендә цру-һы аҡш илселеге осоу буйынса тапшырҙы, унан тыш, үҙенең уны иғтибар менән өйрәнеү ғилми-нәшриәт комплексы кеүек. Был ауырлыҡты башҡа үтмәй. Цру илселеге һәм ғилми-нәшриәт менән бәйләнеш һорап шылтыратһа , был кешеләр һәм линияһын сығыу, ул тойола.
  
  
  — Һин үҙең өсөн сәғәт ултырып булмай тағы өҫтәлде? — ник һорайһың. — Мин уны һеҙҙең менән килергә мөмкин. Тел улар өсөн, мөмкин тиклем тиҙерәк булған Вашингтон был».
  
  
  Пошутить аҙағына тармаҡтың башҡа хеҙмәткәрҙәре: «ни өсөн Беҙ! Был алыҫ булһа, N3. Бер урында тороп ҡала. Йәки, тағы ла яҡшыраҡ, килем менән « Трибьюн Париж Геральд» изге петр соборы. Ул костюм, ир-аттың һеҙҙең менән шаҡмаҡлы the new york times номергә тап килә. Һеҙ нимә эшләр инек беҙ, илселеге алыҫ була. Аңлайһығыҙ?
  
  
  Сумка эсендә шундай уҡ тиерлек ғилми-нәшриәт өсөн йомаҡ булып, һәм Вашингтон өсөн. Был пакет булған таҫтамал, ойоҡбаш, түбәнге-яраҡ, бер нисә китап йомшаҡ тышта, ҡырыныу өсөн һабын популяр маркалы рулондар бер нисә неоткрытый 35 лезвие һәм ҡырыныу кәрәк-һәр йыл 20 кадрҙар таҫма тағып. Ахырҙа булды, был фильмда ул тап, уға эйә булырға тейеш. Неоткрытый яңы пакетын һәм бөтөнләй күренмәй, әммә ул саҡта ул асылып, уның хатаһы үҙенең күргән. Кассета эсендә, катушка ҡыуышлығына барып, плей бөтөнләй башҡа була.
  
  
  Микрофильм.
  
  
  Увеличительный фильмды ҡарау көслө һәм быяла яҡтылыҡ менән ғилми-нәшриәт комплексы, цру оҙатыр алдынан тапшырылды. Беренсе номер микрофильм бер генә һыҙат бар. Был ваҡытта ҡайһы бер ғилми-нәшриәт биләй. Йәш муса ҙә итальяндар, уларҙың бер нисә мең лира яллауға, һәләкәттәр була, бының өсөн һуғыша? Ҡайһы ваҡытта ошо хаҡта уйлап ғилми-нәшриәт комплексы, рулон плей һуңынан күсеп килгән.
  
  
  Был күп күрһәткескә бер ни булмай . Nen бар булған мәғлүмәт запрос алынған, билдәле бер ваҡиға, кеше тураһында мәғлүмәттәрҙе анығыраҡ һәм ҡәтғи. Яңы аҡш илселеге хеҙмәткәре хәүефһеҙлеге тураһында тулы мәғлүмәт хеҙмәте. Коммунистар партияһының урындағы сәйәси көсө һәм көсһөҙлөгө анализлап, туплап ғәскәре югославия сиге булманы. Нигы иғтибар менән уҡып барам. Юл араһынан уҡыу, профессионалдарҙың булыуын таба, тип билдәләнде һәм был мәсьәлә башҡа бер кем булып Пекин - тип һораны төрҙәре буйынса мәғлүмәт, шулай уҡ мәсьәлә буйынса бирелеше.
  
  
  Бөтә нәмә ине, әммә тынғы казначея ғилми-нәшриәт комплексы, кеше, был донъя селтәре эшләй, рәхмәт уларға. Йәғни, уның тырышлығы һәм күпме аҡса тотонолған, - тип, үҙен ҡулға алыу өсөн, тип, башҡа тойолһа ла, сумка кеүек ябай . Микрофильм ул беренсе планда туплап, уларға яҙылған йырҙар ғына тора. Бик ҡыҫҡа була ул, булыр өсөн ниндәй ҙә кодты мәғәнәле; тиелә был ғилми-нәшриәт комплексы ҡуйылған. Жаль, тип, егете менән урамда Виа-эго һыу килтереү төркөмдәре венето ҡала түгел.
  
  
  Жим туплау һәм уны яланғас ятҡан карауат килә. Берәүгә лә әйтмәнем, тип еңел булды. Әгәр ҙә батальонға логарифм линейкаһы һәм Хоук эго генә яңылышмай, кешеләренә, уларҙы рифмаға һалынған сумка сейфов в в аэропорт, коллегияһының казначей булып түгел, ә курьер. Дублон иенала алтын йәки Сумка тулы булырға тейеш. Әммә остия аша ҡайтыу менән сейф асҡыстарын кеҫәһенә һалып, асыҡтан-асыҡ сейф табыу һәм буш ғилми-нәшриәт комплексы, яңы һарайында асҡысы, яңы ҡулланыуға әҙер.
  
  
  Был эго бигерәк тә ғәжәпләнәһе түгел. Мөмкин булһа ла, кеше өсөн сумка менән нимәнелер күҙәтә. Йәки, әгәр ул ваҡытында килә ине, ойошма, беләбеҙ, был тирәлә залында америка агент, аэропортына кире ҡайтыр ине, үҙең өсөн һаҡлағыс компрометировать эҙҙәрен таҙарта. Шуға күрә ғилми-нәшриәт комплексы янында ҡаланың фуада башватҡыстары менән генә микрофильм.
  
  
  Сунь мөйөштәренән һәм уның плей нах көҙгөнән ҡара. Цифр нимә өсөн ҡулланылған? Банк иҫәбенә? Ҡаҙна балансе? Билет сабыштырыу? Был чушь булһа, был бик аҡылһыҙ. Был тигәнде аңлата ине, сөнки Италия яртыһында ҡытай коммунистар ярҙам булды - спортсы, тренер, чиновниктар ипподромында — был булырға тейеш булһа ни кәрәгенән артыҡ.
  
  
  Тик ваҡыт үтеү менән банкыға мөрәжәғәт итеү тураһында уйлайбыҙ дуҫтың фекере менән швейцарияның тыш разгадки ғилми-нәшриәт тирә-яҡ дюраня эго. Швейцарияла банк иҫәбенә йәшерен германиялағы үтә. Әлегә билдәле булған номерҙар, ниндәй депозитҡа аҡса һорап йәки бөтөрөү тураһында мәсьәлә түгел. Был алымдың ниндәй өҫтөнлөктәре бар шпион алдында түләүҙең башҡа ысулдары күп. Ҡулаҡса менән түгел, бынан үҙем менән йөрөп сығыу хәүефе бөтә, кәрәк булыу; хөкүмәт аҡсаһын түрәләр шым ҡотон алыу мөмкин түгел; әгәр ҙә ришүәт биреү һәм хөкүмәт чиновниктары эштәре булған ир-аттар, кешеләр алырға була ине банк ҙур сумма бәләкәй түгел. Киләсәктә ул банк ih швейцария алырға мөмкин теләсә ҡайһы ваҡыттағы кеүек, тауыш-тынһыҙ ғына стихать.
  
  
  Был эго номер аҫтында шым булды агент өлөшө аҡса менән бүләкләнде. Ябай булыуы мөмкин. Шулай итеп, шәхсән коллегияһының казначей килде түгел, шылтыратығыҙ, йә яҙығыҙ - ике бәйләнеш ҡыйбатыраҡ ҡурҡыныс алым, сөнки номер, тейәлгән булыуы мөмкин.
  
  
  Хәҙер, план тороу өсөн уны ҡасан, Кем алдында ҡалыу бурысы асып, кем коллегияһының казначей була. Әгәр йылмайһаң эму; йәки икенсе аэропорт киләһе фашлай уны эго. Әгәр эму йылмайып, әммә алманы, уны, һис шикһеҙ, өмөт бар, сөнки эго беренсе коллегияһының казначей үлтерә.
  
  
  Взволнованный, яңғыҙлыҡ киске ғилми-нәшриәт китә, артабан Венето силы на Виа , моғайын эго кем тиерлек ундағы күрер-берәй төркөмдәре буйынса тикшерә. Бер ун биш минут подзывать скрючивать эго, Пекос загорелый Смит, уларға аяҡ кейемендә йөрөнөк твидовый н полусогнутый булыуын, өҫтәрәк-н поглядывать стариковский откармливать спагетти бомж, йәки ебәк күлдәк тар салбары ла покачиваться аҫтында талғын. Уның менән башҡа эго Фэрбенкс, шулай уҡ Бакстер Фрэнк - капитан Смайл, ул башҡа хеҙмәттәр күрһәтеү мөмкин ғилми-нәшриәт менән ухмылка. — Амиго, — зарычать Пекос ярай, — тегенсе алырһың, ул һине күреүемә шатмын. Беҙ бөтә, тип уйлап алам әле парижда һеҙҙең кофе бер буйынса урлай. Беркасан ла белмәйем, нимә килеп сығырға мөмкин булған бөтә тирә-яҡ сит ил кешеһелер был.
  
  
  Баҡһаң, ҡарт, иҫке Париж тураһында иҫтәлектәре изге көн менән мауыға, аҙаҡ 1918 йылда ваҡытлыса, Crazy Horse өсөн шампан заказдар бар, ә һуңынан бейеү менән блондинка ҡыҙ ике ишкәкле кәмә, ҡайтып китә. Ҡырағай әйләнгән был мәжлес, аҙағы Пекос улар икеһе лә хәтерләмәйем, ә һуңынан моңһоу иртәһендә башлана, ул ҡасан просыпается кош менән иҙәнгә уның менән йәнәш буш, ә ҡыҙ башҡаса күренмәне.
  
  
  «Әгәр сит ил кешеһе лә һинең күралмай, — пекос ғилми-нәшриәт комплексы, - тинем, — һин ни өсөн был сәйәхәт бара? Һин уларҙың барыһы раздражать ласлыҡ менән, беҙҙең кеүек кеннеди аэропортында китте, ny.
  
  
  Пекос приятельский подмигивать.
  
  
  — Тауыш, - тинем мин һиңә, малай. Был сәфәр — минең партнерым койот тураһында иҫтәлектәр, уның егерме биш йылдан ашыу элек вафат булды. Бер ҡасан да белә ул, юҡ ышанмай был бездельник йәки ҙур булмаған, әммә һәр ваҡыт уны раҫлау, Джим Даймонд штраустан ул Бреди уға. Нацеливаться була уның өсөн, "алмазов табылдыҡ" күберәк килмәй-йә атаһы эго эшләй, ә һуңынан ҡала донъя буйлап сәйәхәт, үҙеңде уҙып бесчинство атаһы өсөн, шуға күрә, ахырҙа, ҡарт танырға тура килә, - тип ул Койот һәм законлы вариҫтары. Ярай, был да табыш һәм койот түгел табылды, һәм уның да. Тик ошо мөмкинлек барҙыр кеүек тойолмаһын, улар барыһы ла уны иҫкә кисәһе, йыйынтыҡ менән йәки башҡа юғары дымлы эҫе булып сьерра шешә виски үткәреү көньяҡ америкала. Һәм шул саҡта ул үҙе әйтте...
  
  
  — Трогательная тарихы, Пекос, — көлкө менән Ника тине. — Тағы ла вокзал ҡаршы, һеҙ йәнәһе, әгәр ҙә беҙ һүҙҙә берҙәм ышанам.
  
  
  «Хоҙай, ант итәм, әгәр ҙә иҫке Койот, көҙән әлегә тиклем ул алтын теләр инем. Тейеш һәм һинең дә, малай. Был акцияла беҙ йәки һеҙ һатып булып эшләй, шулай эшләү өсөн текә егет түгел, һеҙ нисек. Көнбайышҡа юллана, унда бер кеше хәл тирәләй ерҙең яланғас ҡулы йолҡоп ала...
  
  
  — Һинең кеүек, Пекос, — тине Бакстер. То Эго күңелле булды, әммә күҙҙәре насар булыуын белдерә.
  
  
  «Ярай, ул, әлбиттә, бер ваҡытта ла алйот эшләй һәм был эшләпәнән тыш, бәләкәй һаҡаллы өсөн дергать накладный шигыр минең өсөн», — пекос ҡырҡалар.
  
  
  — Эй , һинең менән һаҡаллы тип? — пробормотать Бакстер. Ныҡ иҫерек булған. Уны күркәм һәм ул наклоняется аҡ потянуться пекос алға бара. «Ҡара биреү , иҫкәртмәне түгел был бала».
  
  
  — Мин быны эшләй ине гепә түгел, дуҫтар. Был ир-егет эшләмәй ята зыяратта.
  
  
  Театр спектакле булыуына ҡарамаҫтан, ветеран был костюмда иҫ киткес ҡыҙыҡлы загорелый твидовый на мгновение анахронизм булып туҡталды. Эго тауыш ҡуллы булды, ә күҙҙәре зәңгәр боҙ засверкать. Ника аңлап, яҡшы кеше булмаҫ ине донъяла башҡа Пекос күптән түгел, эш менән булыр ине, улар менән көрәшергә һәм ауыр булыр ине.
  
  
  Был идеянан баш тарта һәм пекос серьезность бакстер тауышын аңламай. «Бәлки, күберәк йылмайырға бөгөн Пекос ҡарағанда, «ат Ахмаҡ», — тине Кирби Фэрбенкс белгәс. — Һеҙ, моғайын, белеп, беҙ бөтә виллалар Фабиани графиня кисәһенә саҡыра . Булыр, тип ышана рим эго яулап ҡатын-ҡыҙ йөрәге менән мөҫтән генә һөйкөмлөлөк пекос тәбиғәтен, уның мөмкинлеген, уны үҙебеҙҙә ҡалдырыу өсөн уларға кош».
  
  
  Ир-егеттәр менән любопытство крыжевская юғары ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Ғәжәп йомарт пекос уның компаньондары була. Бынан тыш, үҙ төркөмөндә иң ғәжәп американ булған бөтә йыйынтыҡтарын, ҡасан римда виа венето йыйылды .
  
  
  Ирланд Майкл улар pad барып, башҡа ҡунаҡтар өсөн ала, шул иҫәптән Вандерлейк Трейси, ғәжәпләнеү менән һәм кемдәр менән шөғөлләнеү өсөн йәшерергә үҙенең еңеллек наигранный сарказм менән осрашты.
  
  
  — Бөгөн һеҙҙең офиста эше нисек, ҡәҙерле salaud?
  
  
  «Сауҙа еңел йәки уртаса булды, — ғилми-нәшриәт усмехаться, — әммә фонд бер нисә пункты үҫкән».
  
  
  «Закладка исемләү тураһында, пистолеттар һәм боеприпастарҙы өҫтөнлөк итә», — тине ул. — Мөмкин булһа, һине аңлай, тип ҡурҡам мин ҡот осҡос, уның тураһында һинең кәңәшең.
  
  
  — Иҫке делле түгел беспокойтесь тураһында — бөтәһе ябыу ул, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, обладательный целуя девушек уны екте. «Бөгөн кис повеселиться бирә».
  
  
  — О, минең дә мәлих, плутон һин хәҙер кем булырға йыйынам?
  
  
  «Презентацияһы, — тине ул, ҡул-ҡулға алырға һәм уны, мөйөш биреп булмай, — кисә мин күҙ алмай». Румянец тиклем рәхмәтле булып һәм ул иң ҡырҡа таха күҙәтә.
  
  
  
  Графиня юғары вилла тауҙа ултырып, урта диңгеҙ өҫтөнән күтәрелгән безмятежный, шул урында бер нисә миль алыҫлыҡта, унда ғилми-нәшриәт менән сталкивать зәңгәр юлдар «рено». Әгәр ҙә кемдер күреп эго билдәле булған йәки «форд», мөмкин булған проблемалар ғилми-нәшриәт комплексы янында ине. Әммә ун биш минут илселеге аша эшмәкәрҙәре араһында, ваҡ-төйәк менән бәйләнеш яҡшы белә һәм европа туристарын, баҡса тултырып графиня, һығымтаға килә ғилми-нәшриәт комплексы, америка автомобиле водителе nen ауыр була тип белгән.
  
  
  Фонарь менән яҡтыртып буйынса бокал шампан официанттар өсөн япон баҡсаһына бара. Ике яҡ иҙәненә бейеү булды. Саҡ ишетерлек һуң уны, ҡатын-ҡыҙҙарҙың береһе булараҡ әйтәм: «Хәсрәт арҡаһында ике туған ағаһы графиня. Әммә, әлбиттә, барыһы да беләләр, уның банда тип булмай.
  
  
  Графиня артыҡ ҡыҙыҡһындырмай ғилми-нәшриәт паршивый ғаилә һарыҡ түгел, әммә киләһе комментарий навострить эго ҡолағы мәжбүр. «Шуға ҡарамаҫтан, — ти бер ир, — уның менән бик ҡыйыу яҡтан юҡҡа сығара, кисәләр ҙә, бөгөн уның ҡасан ғына ҡасан, бер нисек тә үлтергән бандиттар яратҡан апайҙары булып, пляж һәм үҙ ee тиерлек».
  
  
  Рассмеяться ҡатын-ҡыҙ. — О, хатта уны үҙенең тыуған көнө уңайынан үткәрелгән кисәлә булырға теләмәҫ инем, әгәр белһәң ине, сөнки уның үҙен үлтерә. Әммә был ысынлап та бик аяныслы. Артабан пар бара. Бәлки, графиня, кисәләр үткәреү һәм отель түгел ине, әммә тап Карте ғилми-нәшриәт отель. Трейси ҡайҙа юғалды? Һәм уны юҡҡа килергә ваҡыт таба. Был теләмәй эйә менән бер ни ҙә уртаҡ ғаилә уның менән шөғөлләнеп, әллә ниндәй образдар менән бәйле булған бөтә донъя селтәре Ҡытай шпиондары. Осиное гнездо уртаһында осраҡлы булмайҙыр ул. Был совпадение, йәки була? Ул ни хәл, кем был терелеү-Ара тикшеренеү төркөмө ойошторорға саҡырҙы. Пробираться аша тирә-яҡ мөхит күрҙе һәм уның һығылмалы кәүҙәһенә төркөм инвалиды булған кешене оло йәштәге ханым креслола ee гуляка. Тегенселәр алына, ник уйламай. Графиня. Позвать Трейси ғилми-нәшриәт комплексы, тәү ҡарашта уны тотоп ҡарағандыр ул. Ул шунда барырға тейеш була. Графиня ултырған инвалидтар булмай, итләс була һәм уның өсөн киске күлдәктәр шәфҡәт туташы тәрбиәләй. Эй, һикһән булып китәләр өсөн. Уның тоноҡ, күҙҙәре осунуться кешеләр өҫтөнлөк итә, уларҙы тәрән мерцать лихорадочно глазница. Киске күлдәк, сморщенный йөрөй ул. үҙ кәүҙәһе яҫы, бөтөн торошо тора, ирекһеҙҙән ник күрәм. Был сәйер тойола, сөнки ул был һүҙҙе ишетергә, тип графиня бик бай түгел.
  
  
  Yahoo тыуған көнө айҡанлы, уның ойоштороу, йәмәғәт һәм уның ғаиләһенең берҙән-бер йөктө ауыр йыл булды излишество ята. — Фәрештә, — пробормотать Трейси, — графиня киләсәге күҙаллана. Уны әйтеп, ир-егеттәр бик аҙ осчастливливать мин был серле темноволосый.
  
  
  Әбей менән борола һәм ғилми-нәшриәт мерцать ҡара күҙҙәре, уның ҡарашы асыҡтан-асыҡ бындай көсөргәнешле шөғөлләнә ҡарап, был ғилми-нәшриәт юҡһа, ни өсөн ул-енәйәтсе эго ҡабул булыр өсөн, ҡустыһы уны ярата шул көндән улар ирешмәй.
  
  
  -- Ярай ҙа, синьора , ул рявкнуть власть--, -- һеҙҙең куллана ғына түгел, уны ла уҡып ишеттерҙе. Мин ҡулын бирҙе. Потрескивать иҫке абсурд тауышы ла, башы уны эго тигән һорау түгел, ә ҡулында.
  
  
  -- Scusi , синьора , - тине, йылмайып ғилми-нәшриәт комплексы, -- уның бик ашыҡмай. Бәлки, ул күҙҙәр икенсе тапҡыр... системалаштырыу менән иҫке күҙҙәр, нәҙек ирендәр, йылмайып, ә еңел уйнай.
  
  
  «Мин ҡулдарымды биргәс, дотторе , һәм әйтергә мин һин, ниңә һин шулай ашыҡтың». Был штопор булған, тик, күрәһең, nen презрение булыуына ишара була. Графиня ла күберәк тирә-кеше көлә. Әгәр ул баш тарта, күберәк иғтибарҙы үҙенә йәлеп итә ғилми-нәшриәт комплексы, д эму килә ине. Уларға ышанып, тиҙерәк тамамларға тырыша, - тип үҙенең миңә сук hokus, тимәк, уны һайлап алмайҙар. Үҙ ҡулына ала, уны эго тәпәй ҡарт ҡоро, молчанов һәм уның өҫтөнән эйелеп, күҙҙәренән менән мерцать. Тынлыҡ дауам итә. Ҡаты ғилми-нәшриәт йылмайған йөҙөн һаҡлап килә, ҡасан заполнить әбей, ҡулын эго тип уҡый.
  
  
  — Һин яҡшы ҡулы, дотторе , — тине ахырҙа мин леди тырыша. «Был-йәш кешенең ҡулында түгел хәҙерге заманда. Был кешенең ҡулдары хәрәкәттәрен, аҡыллы, кеше көслө, кеше көс. Әммә, бәлки, һеҙ ҙә итальяндар Италияла йәки аңлай. Burn ih һеҙ аңларға, ih ғазап».
  
  
  Эйе, Эйе, Эйе, үҙе ғилми-нәшриәт тине. Был ташлап, леди, төндәр буйы минең ваҡытым юҡ. Ҡустыһы уның үлемен үҙенә бөлгөнлөккә әгәр шулай булғас, ни өсөн бөтә был ҡиммәтле эсемлекте гуляка жириновский уны таратҡан?
  
  
  хәҙер һеҙ ашыҡмағыҙ...--, -- тине ул, -- әммә ҡайҙа? Беҙ бөтә донъя... ҡайҙа ашыҡмағыҙ, был — уның тауышы ритмичный ала, илап то. Ул һаман да әйтмәне, ҡасан тәржмәлә брылев. Вскрикивать. флагы ҡыҙы башҡарыу рөхсәт ителә. Ҡәһәр һуҡҡан ирҙәр тауышы. Таң отдергивать ҡулына автомат булып һәм ғилми-нәшриәт комплексы, аҡтыҡ көстәре менән поразительные эго ҡасан тырышты әбей. Ул ҡабат потянуло, ҡулында һәм был юлы азат. Трейси уның ҡысҡырғанын ишетеп, ә һуңынан уны приглушать гепә тауыш.
  
  
  Обвиваться тирәләй көслө яурынына ҡулын эго. Ҡасан ҡотолорға тырышып, уның азатлығын, уның аҫҡы өлөшө гөбөргәйел предмет буйынса ҡаты һуҡты. Аша бәреү, ул йондоҙ күрҙе, әммә уның ҡасан һуҡты, булһа шаҡ ҡатырғыс һәм уны тиҙерәк алға, ҡарағанда оглушать. Безвольный пленитель үҙ ҡулына төшөүе ул, ә аҙаҡ бөтә тәне шартлай үҙ көсөнә закладной фекер алышынды. Ир-аттар өсөн, уның тотоп, көтмәгәндә, иң яҡшы йөҙ күстән артыҡ ғилми-нәшриәт ярһып фунт формаһы ҡасан бессознательное vesa үле. Азат секунд уның аша.
  
  
  — Марко, идиот, — уны ишетеү графиня рыка. «Ҡала ала».
  
  
  Гулять күренергә мөмкин, уны шул иҫәптән изге тип бойороҡ бирҙе, әммә был ҡурҡыныс үлемесле өсөн ғилми-нәшриәт комплексы була. Мамыҡ менән ҡысҡырып пистолеттан атыу. Ҡатын ҡысҡыра башлағас, хәҙер инде шаяртыу түгел.
  
  
  — Мин йортонда фәхешхана, һәм тиҙ арала, — графиня прохрипеть.
  
  
  Ир һуҡҡан ғилми-нәшриәт комплексы, уны эго ныҡлы тотоп, ғүмер итә. Ир-егеттәр зарычать. Унан һуң ғилми-нәшриәт комплексы, ике тиҙ килтергән, көслө һуғып, уны артабан ниндәй ҡаршылыҡ юҡ. Ир-аттан ҡолап, хук рәүешендә биреү һәм ғилми-нәшриәт комплексы һуңғы удар уң эму, ул эго һөйәге һынған. Ника күнеккән күҙҙәре ҡараңғыла бер Мгновение. Уны күреп, иҫке юлды ҡараған вилла графиня беренсеһендә буйынса полуразрушенный булараҡ, тағы бер фигура һәм, ирҙәр менән типә-н иңендә була.
  
  
  Трейси? Түңәрәк ағас аша улар юҡҡа мгновение.
  
  
  Наткнуться на ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм улар буйынса юғары за йугереп аҡланда, асыҡ тормай уның алдында. Ир-егет беренсе юғары һуҡты, башын уң яҡтан һуғып отскочить ғилми-нәшриәт тура килә. Һуңынан стряхивать ғилми-нәшриәт һуғыу, һуғып яһау һәм үҙенә үлемесле һөжүм аҫтында тиҙлек менән укрытие кобра проговориться. Ахнуть ир-аттан ҡолап һәм уның алдында. Джонсон джек был ҙур булһа, футбол һәм спорт комментаторы Всеамериканский элекке уйынсыһы. Мгновений ғилми-нәшриәт комплексы янында ғына булған, был факт аңлау өсөн. Һуңынан ул һыу юлдары буйлап йугереп вилла. Ут төртөп — вилла светящ. Прихожая вскакивать һәм ғилми-нәшриәт баҫҡысҡа өҫтәрәк булып. Ҡайҙа уның ишеге послышаться һәм лохматый захлопываться өҫтөндә. Ҡара пистолетты ҡулында килер наверх һәм ғилми-нәшриәт баҫҡыстан йүгереп килеп йугереп иҫке һәм башҡа оҫталарҙың картинаһы тинтеретто mimmo, медицинаны ваҡытта була. Башҡа майҙансыҡлы һәм баҫҡыслы бейек түшәмле бүлмәгә ишек уны күреү менән алда килә.
  
  
  Барлыҡҡа килеүе буйынса бер бүлмәһендә ир-ат, кәүҙә атлетика, башы менән кеше енәйәтсе һәм бритый пулевидный. Ника яҡынлаша күргән ул, һәм билбауға револьвертты эго барлыҡҡа килә. Грохот пистолет менән төшкән ерҙә тик, ҡырҡа башлаһаң был ғилми-нәшриәт тусклый свет люгер залаять. Замертво ир-аттан ҡолай. Mimmo мертвецов промчаться ғилми-нәшриәт комплексы, тиҙлек даими түгел.
  
  
  Бахарев буйынса бер бүлмәлә ятҡан иҫке Трейси, аяҡ ҡулы уның бәйле була һәм занавеска аксфалть киҫәге. Ee ғилми-нәшриәт ике аҙым тиҙ етә. Унда ул үҙен азат стилет, уның артынан эйәреп һәм уның фламенконы, әлегә ул көндән шеллек һыу бүлмәһе өсөн, хәлде өйрәнде.
  
  
  — Шулай тигәс, фәрештәләр, йә мин һораған ярамай? Беҙ бүлексәһе булырмы мафия? — ул һораны, һалдат.
  
  
  — Мин хата яһаным, — тине ҡыҫҡа ғилми-нәшриәт. - Тиҙ һәм беҙ бынан сығырға кәрәк.
  
  
  Пробежать улар бергә картиналар галереяһы mimmo тускло уныһы, күләгәлә һәм, күрәһең, йә көтмәгәндә ih һуҙыла башланы. Урын һайлағанда улар һәр мөйөшөң булмағас, ниндәй йүнәлешкә бора. Башҡа вилла үҙ ҡанаты преследователь уларҙың тауышын ишетте. Һуңғы баҫҡыслы аҙағында, ә күп һанлы хатаһын аҙаҡ, ишек трейси һәм ғилми-нәшриәтендә баҫылып сыға. Иҫке фонарь яҡтыһында күрергә диуарлары конюшенный нигар, айва ҡайынлыҡ, штакетник һәм, ҡойолған арка ҡараңғы булып китте. Заборов әйтерһең ағас янаусы ҡараңғы ih әүрәтеп үҙ-ара бәйләп килә. Әммә ғилми-нәшриәт тирбәлә. Ул тротуарҙа туҡтаған. Тупик ул бер ҡасан да ярата. Унан алда Трейси ҡасып, уның аҡ мәрмәр баҫҡысҡа аяҡ потрескаться н мелькать. Аша, уның иҫке һарайы туҡтамаҫҡа булып, күҙҙәре һәм ҡасан һорауына обвернуть был ужасе-се нику.
  
  
  Баш өҫтөндә япраҡтар һәм ишетеү шорох ғилми-нәшриәт комплексы, үксә йәйелгән, үҙе күтәргән «люгер». Кис хуш еҫле тишина өҙә атып, мәрмәр һәм пистолет менән балкондан ҡолап балюстрада лязг буйынса айва. Был төштө шунда уҡ бәләкәй кемдеке һуңынан ҡара костюм, кейем менән нисек тюке иҫке, һыуҙы бетон менән ҡыҫылыуҙы маҡсаты эго.
  
  
  Туҡта Трейси һәм ғилми-нәшриәт тотола. Хәҙер инде ғилми-нәшриәт һайлау булды. Ҡыҙыҡһына башлай, ҡараңғы аллея ағас рискнуть тура эму буйынса үтәсәк. Трейси артынан эйәрҙе, ҡапҡаны тапҡыр шул мәл уны нисек томан аша һикерә башлай, арттарынан үҙем ишетеп стук ботинка буйынса тротуар. Ауыр юлды бергә буйынса уларҙан ҡасырға, уларҙың бер-береһенә ҡысҡырып, артта ир-аттар подбадривать ҡысҡыра. Ника ҡапҡа яғына борола һәм атыу буйынса фигуралар, ат фонарь яҡтыһында вырисовываться була. Вбок йәйелгән ир-аттар, юғары һәм туҡта, тиерлек ҡатын-ҡыҙ тауышы. Уны ишетеп, ул шул тиклем ҡысҡыра, ярҙам, мчаться буйынса әлегә һуҡмаҡ.
  
  
  Унда бер нисә быуа ағас аҙағына яҡынлаша, тулы тәлмәрйен, беседка ҡабырғалар менән. Локоть трейси һәм ғилми-нәшриәт комплексы йәйелдереү өсөн беседка һыуға ташланды. Люгер эсендә ағас һәм үҙенә йүнәлтелгән ғилми-нәшриәт ҡайһы бер ерҙә кәмегән. Уның янында, ауыр һулап, Трейси ултыра, арҡаһына йыуан стонать прислоняться цемент килде. Ауыр ҡараштары менән ғилми-нәшриәт көтә. Өс минут үткәс барлыҡҡа килеүе ир-атты яланда. Шунда уҡ ғилми-нәшриәт ут аса. Люгер сығарыуға ҡырҡа, өҙә өндәрҙе башлай, тиҙ аталған ғилми-нәшриәт комплексы башланды. Яуап бер генә ир-егет тирә-яҡ ут асыуға өлгәшә. Беренсе булған ике быуа замертво менән ҡысҡырып көсәйә төштө.
  
  
  Ҡараңғыла кеше блеснуть пистолетынан ике тапҡыр өсөнсө, өй тулы булыуына ҡарағанда тәү сиратта ғилми-нәшриәт һеләүһен эго. Раненый уның тағы өс аҙым яһаны, һуңынан төшкән үләндә ятаһың.
  
  
  Трейси һәм ғилми-нәшриәт комплексы аяҡҡа баҫтырыу өсөн ҡулға алына. Ҡараңғыла күҙҙәрен ҙур була һәм был ужасе-се Ee.
  
  
  — Юҡ, Ник, — ул прошептать. "Мин... был кошмар алмай..."
  
  
  — Әлбиттә, алам, — ул яртылаш тупаҫыраҡ әйткәндә, яртылаш дуҫтарса. «Разок тағы, детка, һәм беҙ өйҙә тиерлек».
  
  
  Ул тағы көрәш, юғалтыуҙар һәм ғилми-нәшриәт күберәк ваҡытын бушҡа түгел. Ул ҡулын күтәрә ул һәм быуаның икенсе яғынан кисереп, йәшәргә виллам. Ул ҡуйҙы, уны ярты юлда туҡтамаҫҡа.
  
  
  — Яҡшы, ҡәҙерле, ҡарар ҡабул итә. Рим мин һиңә килтереү мөмкин түгел. Һин бында ҡала йәки бара?
  
  
  «Ох, тегенсе, — тине ухмылка менән еңел ул, — мин отдышаться генә кәрәк булған. Был төндә уның бөтә дауам итә ала.
  
  
  — Ҡыҙ яҡшы. Аҡланда улар буйынса бара. Урта диңгеҙ кисеп ҡараңғы фонында күккә ашыу алда тәрән һыҙат барлыҡҡа килә. Сергей ағастары аллеяһы барлыҡҡа килде. Ника атып, ләкин артыҡ ҙур ярыштар булды. Сергей шуға ҡарамаҫтан, шунда уҡ һүнде. Трейси һәм сығыр алдынан нигар, шунда төшөр урын; ғилми-нәшриәт күреп, уның донъяға барып ҡайтырға тура килә.
  
  
  Ника ҡарап, уларҙы ике төркөмгә алдындағы фигура булараҡ яҡынлашҡан һайын ҡараңғылыҡ арта. Ih өсөн ҡасып, ағас араһына ҡала прокрадываться трейси һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ҡунаҡхана йәшәгән барлыҡ территорияһында, талғын ә диңгеҙ төшә. Ҡараңғыла шунда, алыҫ түгел, ике тапҡыр уларға автоматик скрипнуть пистолет. Был пистолет тигәнде аңлатмай, тип, уларҙың биттәренә буйлап аҫҡа ҡасып мөмкин түгел. Ника беләләр, сөнки улар буласаҡ яҡшы күренә. Тәүҙә был эму ҡорал менән асыҡларға тура килде.
  
  
  — Бында көтәсәк, — прошептать уны Трейси. Улар ағас һәм түңәрәк ee поползти алға китте, түбәләре битләүенән саҡ ҡына аҫтараҡ. Бик ҡараңғы булып, бигерәк тә яҡшы уйнаны һәм был ғилми-нәшриәт комплексы була. Графиня булһа, ире менән һуғыш инвалидтарын коляскала марко тирәһендә һайын килә. Алыҫ улар. «Контесса — бесстрашный леди», — ник уйлап. Эй был уға тапшырылырға тейеш булған. Жаль, что уның партиялар менән бәйләнеше булмаған уның.
  
  
  — Марко, ih һин күргәнең? графиня тауыш -- старческое надтреснутый һорай. — Уйлап, унан ҡасып?
  
  
  — Юҡ, синьора, уларҙың даирәһен ағас. Бер нисә минуттан, улар барлыҡҡа килде.
  
  
  — Һин нисек уйлайһың, уны ҡаянан төшә алмай?
  
  
  «Ир-егет булырға мөмкин, ләкин ҡыҙҙар. Һеҙ тәъмин, унда улар ағас даирәһе.
  
  
  — Һин яңылышманың, — тине ғилми-нәшриәт. Люгер битләүендә күтәреү өҫтөндә менән уның ҡулында.
  
  
  — Марко, — леди прошипеть. «Эго юҡ».
  
  
  — Loser түгел, — тине ғилми-нәшриәт. 'Мөмкин беҙ...'
  
  
  Эму уларҙы хәл итеү бармы ни ҙә әйтмәне. Графиня ҡулында пистолет ике тапҡыр бәләкәй һәм автоматик сверкнуть барлыҡҡа килә. Ник яҡтан сума., атаһын түгел. Һуңынан уның менән һөжүм стилет Марко ҡулында, ә ҡулы менән иҙәп пистолет ҡыҫылһа һыуҙы дородный ғилми-нәшриәт комплексы шәфҡәт туташы. Ҡырын перекатываться ғилми-нәшриәт комплексы, бысаҡ һәм Марко вонзаться ерендә. Леди нәмә прокричать итальян, ҡасан һөжүм итеү ирекле тормошта переносица карате марко ғилми-нәшриәт ҡулынан килә. Юҡһа ғилми-нәшриәт комплексы, ир-ат ҡаны менән брызнуть кеше булараҡ, тимер түгел, әммә власының көсһөҙләнә. Марко в ребро төрлө ҡәбиләләр өсөн, bump ғилми-нәшриәт комплексы, шуға уның һулышын тейәлгән. Саманан һалдаттар ғилми-нәшриәт комплексы, дәһшәтле булып росистый үлән, итальяндар тоторға тырыша икән, уны үҙенең ҡабырғаларын араһында засовывать стилет эму өсөн түгел. Марко эму кеше ҡайнар һулышы, ҡан һәм башҡа хөкөм эго ih ике абайламай. Шунан өҙөп өлгәшә Нику таһыллыҡ, ир-егеттәр ирекле һәм кешенең эгоһын буйынса ҡулына һуҡты, кувалда булараҡ, көс менән шөғөлләнеүселәргә, таһыллыҡ питон өҙә ине. Марко, һымаҡ һәм ругаться буйынса кашлять-сицилия, һуңғы көсөнә эшләй, стилет ғилми-нәшриәт ебәрергә була. Эго ҡулды күтәргән булам, лезвие алырлыҡ һыуыҡ булһа, ә аҙаҡ үҙ ҡулдары менән бесәйҙәр араһында ирекле ҡабырғалар тиҙлекте алыу һәм ғилми-нәшриәт вонзать стилет эго. Ауыр кәүҙәһен тиҙ арала ситкә этәрә һәм ғилми-нәшриәт яғына баҫа.
  
  
  — Марко, — әбей ҡараңғыла проворчать. — Был һиңә, Марко? †
  
  
  — Si, синьора , — пробормотать ғилми-нәшриәт. Ул ҡоралын онотоп бәләкәй түгел, уны ҡулынан тотоп. Ҡараңғылана һәм ул шунда уҡ ул инвалид коляскаһында йәйелдереү һуҡты, пистолет ул ҡасан уның ҡурғаш сегиет йыйырсыҡтары араһында бәләкәй юрған.
  
  
  'Етештереү туҡтап ҡалған осраҡта Дио перестановка' — прохрипеть әбей. Iso ул бөтә көсөнә тырыша, креслонан тороп ҡала, әммә күрергә лә өмөт. Үлән тиҙ аҙымдар яһау буйынса бер нисә ғилми-нәшриәт комплексы, инвалид коляскаһында ҡыуып ебәрә ee. Инвалид кресло аҡланда ҡот осҡос заковылять әбей бите буйлап, юғарыраҡ креслола ҡырын буйынса әлегә бер ни түгел битләүенә төшкән. Уны ишетеп, нисек уның хеҙмәтсеһе саҡыра. Усмехаться ғилми-нәшриәт. «Мин ниндәй самаларға тырышып ih булып тота-шул уҡ ваҡытта,, — тине ул, — сөнки был ваҡытта тирә-яҡ логово борджиа тип һайлап булыр беҙҙә ».
  
  
  — Минеңсә, уны үле? – бер минут Трейси һорай.
  
  
  — Ни өсөн тип, — тине ғилми-нәшриәт. «Бик ҡаты һәм уның ялған өсөн, вафат була. Икенсе яҡтан, беҙ барғанда уның өсөн әлегә мөмкин түгел. Рим осраҡлы түгел, һеҙ юлды беләһегеҙ?
  
  
  Трейси покачать башы. Әммә унда бар пляж, ул юлға сығарған төп ih.
  
  
  Бер нисә сәғәт иртәнге ҡояш, диңгеҙ алһыу төҫкә буялған, яғымлы йәшлек ветерок уята, тирә-яҡ ласкать үлән үткәргесе иҫке шахта. Был уның берҙән-бер ике тирәләй спящий тапшырып, юғары, итләс ир-егет, ҡыҙ уларға үҙенең матур куртка накинуть рыцарски обнаженный өсөн, уның ҡул аҫтында ята. Елдәр, үләндәр һыйынып шевелить был, берҙән тапшыра, һәм йәш ҡатын-ҡыҙ, үҫмерҙәр менән шөғөлләнә просыпается инһәм, аҡ тәпәйҙәрен куртка үҙе оҙон түгел, әммә яҡын тартылырға маташа. Бының урынына уны ситкә этәрә һәм уға йылмая, лизать подползать ир-аттар ҡарай.
  
  
  «Экко, ҡара хмыров , андиамо Китте. Беҙ тейешле самолетына өлгөрмәгән.
  
  
  Надуваться ҡыҙы.
  
  
  'Хәҙер асыҡтан-асыҡ? Мин күренеш булһа, хәҙер асыҡтан-асыҡ? †
  
  
  Ташландыҡ һыу үткәргесе бик иҫке булған, улар ярты китә һәм унан күберәк.
  
  
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  Һәм улар Ҡаһирә тиелгән була. Улар төньяҡ африкала ҡытай коммунистар базаһы ла йә була, йә улар үҙенең планын ҡайтанан ҡарап, сөнки, барыһы ла эҙләп ҡарамаҫтан, унда аҙыҡ-камера эшләне аэропортында багаж ғилми-нәшриәт комплексы, микрофильм пакет менән күк башҡаса йәшереп булмай. Буш ваҡыты була ҡалһа сығымдар самолетта күк сумкаһын эҙләр. Ih борт номеры илле самаһы була, һәм бер генә, йәғни улар тирә-яҡ, тип теләйем ғилми-нәшриәт. Хатта ул үҙенең яратҡан персонажына номер ҡунаҡханаһы тирәләй ҡайһы бер вламываться әҙер булыу өсөн, йыл һайын, сөнки уларҙың сумкаһында, әммә мәсьәлә шунда, был шул тиклем уңайлы булған күк сумка әйбер везде, тип, үҙе менән алған ih ih хужалар ғәҙәттә, ҡояш нөктәһе шунда һалып, белешмә һәм фотопленка.
  
  
  Трейси, үҙ бүлмәһендә һалҡын көнөндә үткәрелгән ғилми-нәшриәт вандерлейк мәжбүр була. Был, әлбиттә, насар түгел мәсьәлә. Трейси мил ҡыҙы булған, күрәһең, нудистка тупик, һәм көн, кисә үтә һәм бик һәйбәт, әммә Вашингтон терпеться нику һөҙөмтә күрһәтә алманы.
  
  
  Хәҙер ул «Лэндровер», әйберҙәр менән ғаилә ер һәм кешеләр борт ул ковылять рычать на ih. Тағы ла ике «Лэндровер» улар алда барҙы, һәм тағы ике тиһә-артҡа баҫа. Бөгөн улар һунарға барырға львов - камералар менән, әлбиттә. Һәр хәлдә, оло йәштәге күҙҙәре менән күреп лендровер оҙатыусы һалҡындар мал эсеп алғым килә.
  
  
  Полусонный ғилми-нәшриәт комплексы була. Ябай тамашасылар ғәҙәти пекос үҙ тарихын үҙе һөйләй, Фэрбенкс Kirby. Хатта ер һатып магнитофон, пекос өсөн тарихында мәңгелеккә һаҡланасаҡ. Һуңынан төнгө һунар ғилми-нәшриәт комплексы янында һәм ҡала задремать трейси һәм енси курткамды яурыныма шор тырышлығы йәл булды. Янбаш һөйәгендәге ҡара һутлы үҙ фекере һәм теләге булғанда уның нигын неопределенно бирә. Уның менән ҡыҫҡа әңгәмә хоук була. Микрофильм Хок менән конверт эго рәхмәт. Эго хәбәрҙәр асылы шунда, тип табылған һәм бик ҡыйыу булған умно яғынан ғилми-нәшриәт комплексы, дошман нисек эшләйҙәр икән, тип бөтәһе лә белә, сөнки улар эшлиләр, ләкин уны ебәрмәйҙәр, шул сым һалыу өсөн, - тип уларса эшләне. Ҡасан ғилми-нәшриәт уйлағанса, был ул тиклем бара? Бөтәһе лә, тип әйтә алам ғилми-нәшриәт комплексы, тиҙҙән ул, сэр. Шулай уҡ Хоук, тип билдәләне һуңынан үҙенең ғилми-нәшриәт комплексы әлеге тәртипһеҙлек ҡалдырмайыҡ. Эйе, был Нигы да ҡурҡмай. Вафатына тиклем һөйләүенсә, нисек бәйләнешкә һуҙылған, Хок смягчаться.
  
  
  «Саҡырмай мин теләйем һиңә, сабыйым, коммунистар ҙа, күрәһең, яңы атом һыу аҫты кәмәләре буйынса япония менән килешеү тураһында билдәле булыуынса, секрет булмаһа, улар япон расшевеливать коммунистар һәм шанс бар, шулай булғас, бәлки, килешергә була».
  
  
  Пентагон бер-бер отель ине беҙҙең аша белмәйем, тип, тегенсегә алырмын, тип ала һәм был мәғлүмәттәр бында пекинда барған бөтә. Брешь мөмкин шпион булып бармы? Мин әйтәм, нисек инде, был оҙайлы һәм йәй эҫе була. Һиңә бирер тағы бер ҡат уралып.
  
  
  Кисло ғилми-нәшриәт рассмеяться. Хоук белергә, кеше менән мөрәжәғәт итеп. Шулай бесить һеҙ, һеҙ башҡа эму агент ебәргәнбеҙ тип һөйләшәбеҙ, әгәр ул булмаһа, тип, һеҙ, облажаться. Уның һуңғы минуттары һеҙ үҙенең проблемалары тураһында һөйләне. Телефон ташлап бик тулҡынландырҙы һәм һеҙ телисез, булһын өсөн мөмкин булғандың барыһын да яҡшы һәм иҫке хоука һәм мистер ax бара.
  
  
  — Һин ҡасан да күрмәгән нәмә-үҙебеҙ ҙә ошондай сәйәхәттә, Пекос? — фэрбенкс һорамайым, парковка күрһәтеп, улар буйынса барышлай.
  
  
  — Монтан йәй кеүек, — Пекос прорычать. Ул да задремать. Ih ҡамап эго тергеҙеү менән ҡыҙыҡһына, ҡасан колоннаһы «Лэндровер» боролош яһарға мәжбүр булыуҙан туҡтай сәбәпле оло һәм һуғышсан гаур төрө, юл уртаһында тора. Һәм оҙатыусылар араһында гид конференцияһы үтте. Дрейф оҙатыусы менән мауығыу бигерәк тә түгел, һәм, сөнки был экскурсия менән камераһы булған, гид лә атырға рөхсәт ителә, бынан кеүек маҡсаты билдәләнмәй. Һауаға атыу һәм булып ҡысҡыра файҙа булды; күрәһең, шул тиклем ҡулға ластарҙы ярай, буйвол хәрәкәт әлегә хәл итмәгән. Вокзал ғилми-нәшриәт түгел. Буйвол тиклем әҙер булырға һәм ул шунда ҡалдырып задремать Раштыуа, ураҙа тотоп йәки, теләсә башҡа ниндәй йәки байрам, буйвол тойорға мөмкин. Пекос тә уйлайым. В мгновение буйынса бәләкәй һәм хайуан ауырыуҙарын выпрыгивать лендровер ветераны яҡынлаша.
  
  
  — Мин күрһәтәм, һеҙ эшләйгеҙ, нисек беҙ был йортта. Бер ҡасан күрмәһә лә, беҙҙең үгеҙ кеүек һунар итә? †
  
  
  — Мөмкин булһа, был түгел, үгеҙ, буйвол, — трейси эму крикнуть эйәрҙе.
  
  
  «Түгел, тулҡынланып, ҡәҙерле, атайың өсөн тормоштағы ябай».
  
  
  Әлегә гид һәм баҙнатһыҙлыҡ оҙатыусылар булып тора, күҙҙәремә ҡарап хайуан һәм эму кемдеке ысын күңелдән яҡынлашып. Буйвол фыркнуть нерешительно. Ҡарт шунда уҡ һикереп башланы өҫкә-аҫҡа һәм ҡысҡыра. «Бара, бара». Бер ниндәй көлкө түгел шул ваҡыт шулай булғандыр инде. Буйвол пекос тәртип оҡшаны. Понюхать ул, бер аҙ саң күтәрә, һәм алға ташланды. Пекос умчаться бер яҡтан, оҙатыусы һәм гид — башҡа. Буйвол ташлана беренсе «Лэндровер», эгон уртаһын һуҡты, шул опрокидываться шулай булған, һәм, еңел хәрәкәттәр менән эго мәнфәғәтен күҙәтер өсөн, поскакать баҫа.
  
  
  Кеше ҡысҡыра машинаһы ауған. Төркөмгә ҡушыла ғилми-нәшриәт комплексы, машина тәгәрмәсте ҡуйыу менән шөғөлләнә. Распахиваться тирә-бер ишеккә, бер күк сумкаларын иҙәнгә ҡолай һәм тирә-world pan airlines. Ҡасан «Лэндровер» тағы тороп, сумкаһын үҙе менән ғилми-нәшриәт ҡалдырҙы. Уны асып, һалдаттар һәм плей-төйәк табыу һәм уларға ҡумта эсендә тиерлек нераспечатанный ҡараштары менән үк, Рифма тип сумка аэропортында булған. Был бигерәк тә үҙен үҙе күрһәтмә була; тултырылған сумкаһына таҫтамал осоу һаны иҫәпһеҙ-һанһыҙ ине үҙенә ир-аттар алмай, китап һәм плей йомшаҡ тышлыҡ. Сафари ә? Шунда булған яҡтылыҡ, йомшаҡ уҡыусылары өсөн китап тыштары, таҫтамалдар артыҡ булмаҫ ине, сөнки лагерға килергә, уларҙың кис таҫтамал менән бик күп, ә был таҫманы пакеты бик күп булһа, бер көн эсендә уның өсөн личное.
  
  
  Алға ҡарап ғилми-нәшриәт «Лэндровер». Пассажирҙар, үткәргес тыш, машиналар һәм башҡа әйберҙәре менән бер оло ҡатын менән тирә-джек бакстер фрэнк джонсон була. Кем тирә-яҡ коллегияһының казначей ҡытайҙа булып улар, кешеләр, улар тирәләй ерҙе һуҙылған щупальце, ул тыуҙырған донъя теләһә ҡайһы ҡала полдюжины үлтерергә мөмкин? Был шикле тойола, әммә был һеҙ беркасан ла белмәгән. Был үлемесле паслен көртмәле аҙ айырыла.
  
  
  Түбәндәге ғилми-нәшриәт ике сәғәт дауамында һаҡлаған иланы, әлегә «Лэндровер» съезжать юлдар менән һәм, участка наткнуться на, әкрен шишмәләре аша үтә һәм, ниһайәт, ҡалҡыулыҡтар итәгендә туҡтап, сабышырға складной ултырғысы ҡайҙа булған инде.
  
  
  Бер ҡасан төшөп төркөмө «Лэндровер», үткәргес аша үҙе менән бер посоветоваться разведчик, винтовкалар үҙебеҙ менән ҡайтып ауыр « Ваҡыт » һәм иғлан итәсәк, тип әйтеп булмай менән арыҫлан прайд уба яғына ла тейһен. Әгәр мөмкин тиклем шауламаҫҡа подбираться төркөмө ала, уларға телеобъектив хайуандар төшөрөргә мөмкин ине. Сөнки нимә генә инә арыҫландай, ҙур булмаған ҡурҡыныс була, әгәр төркөмгә тап килә бик яҡын. Һәр осраҡта, һәм уның менән шунда мылтыҡ эго ярҙамсыһы булған осраҡта, әгәр лев занервничать.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, ҡалышмай, ҡарап, төркөм-төркөм итеп уба түбәһе күтәрелә. Ҡасан, уларға, күрәһең, эҙһеҙ йәшеренеп төрө буйынса, ул был менмәҫкә «Лэндровер» күк һәм сумка эсендә ҡарай. Эй беҙ инек, кем белә, ул белер, тип, плей асыла, әммә был хаҡта һуңлап күп булыр әле переживай. Әгәр ҙә ул булһа петербург, уны бер ҡасан да белмәгән булыр инем, кем плей аса; был улар буйынса бәләкәй бер ҡалаһында йәшәй.
  
  
  Ике күкенде тоҡ ләкин ғәйепле! Көнсығыш Африка тураһында мәсьәлә микрофильм киҫәге менән шунда булдыҡ.
  
  
  Молчанов уҡыусыларҙың ғилми-нәшриәт комплексы, үҙе менән йәнәш shaggy ҡасан ишеткәйнем. Өҫкә ҡарап уны, пленда булған сумкаларын ташлай. Оҙатыусы уның иҫке ҡараны-эшләпәһе аҫтында үҙ күҙҙәре һунар, ул ҡасан һәм сағыу булыуы һағайта, әммә хәҙер улар арзан түгел найробий йыллыҡ потускнеть виски ҡулланыла.
  
  
  «Арыҫлан менән оҙаҡ ҡалырға ярамай», — тине үткәргестең ҡыҫҡа. Һәр хәлдә, ул ҡасан унда. Лев — йәнлек, кәңәштәр менән тулы.
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт. Ул экспонометр тикшерелде. Ул һуңғы ваҡытта ышанысһыҙ була. Эму ҡыҙыҡһыныу сәйәхәтсе ролен уйнарға тура килмәһә лә, уның теләгенә лев фотографировать була.
  
  
  Һыу үткәргес булырға подозрительна һәм башҡа ҡалҡыулыҡтар түбәһендә ғилми-нәшриәт төркөмө кивнуть әйҙәй.
  
  
  Лизать арыҫлан булһаң, көтә ҡарағанда ғилми-нәшриәт комплексы, артыҡ түгел полицей йөҙ битен аҫҡа, ҡараңғылыҡҡа фигура яһаған көрән, аҡһыл-һары фон ҡыуағы. Шунда тора һәм унда йәнлектәр, һәм шунан ҡәнәғәтлек лениво ялғап, зәңгәр күк йөҙө фонынд силуэт вырисовываться.
  
  
  «Арыҫлан бик яҡын килә алмаған», — тине дөйөм алғанда, үткәргес төркөмөндә. «Тулҡынлана түгел, бында бөтә хайуандар әгәр бер килергә, беҙҙең өсөн йыл һайын бирелә. Унда ла яҡынлашҡан. Беҙ уны яратып түгел, күберәк беҙҙең эго. Тирә-эго смешок нервы аудитория. — Ә улар бер тирәләй әгә яҡынлашабыҙ, — дауам оҙатыусы, — ҡурҡа. Малай уның ҡораллы һәм, хайуандар һәм һөмһөҙ әгәр булмаһа, беҙ ни эшләп был уйын тирәләй. Ул саҡта беҙ тәүге атыу эго сабыла.
  
  
  Ул нимә әйтһә-шул булыр суахили оруженосец, ул кивнуть тантанаһы. Үткәргес биләй урындарҙағы үҙебеҙҙең ярҙамсыларға, винтовка менән ауыр. Ника һыу прислоняться акация, зонтҡа оҡшаған, һәм бер ни тиклем булған үткәргес жаль эму. Күрәһең, иртә менән ул яҡшы булып, ә хәҙер тиклем йәйҙе кешеләр, үҙенең серҙәре һөйләү һәләтен туристка хихикать, тип лев «симба» тураһында шаяртып һәрәм һәм эго.
  
  
  Ярай, был донъялар ауыр булып. Ник йылмая һәм уйланым, мин бик глубокомысленный: «беҙ унан тере һайлап тирәләй аҙ».
  
  
  Фотографирование туристар менән мәшғүл булды, ә гид скучаю күренә. Неон алға килеп ғилми-нәшриәт комплексы, эшләү өсөн бер нисә фотоһүрәтен, уның талап итә торғас, мин тел иғтибарын йәлеп түгел.
  
  
  Сөнки тәмәке тартыу траву һәм Пособие күренә, әйтерһең отель эсергә.
  
  
  — Ой, ҡарағыҙ, — тине Трейси ярай, — вон шул арыҫлан оло. Мин уйлайым, ул бында килмәйәсәк.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Хоҡуғы бар уға. Львов янындағы китеү менән туристар һыу ебәреү һәм бер стая любопытство ашыу эре, баштарын күтәреп күҙҙәренә вопросительно әнисә һәм уның аҫыл. Мышиное туристар попятиться яртыһы, ә үҙ похлопать Маннлихер ободряюще етәкселеге һәм йылмая .
  
  
  Лев алға шылһа, йәки утыҙ ҡырҡ биш полицей була алмай әлегә. Принюхиваться һыу елдәре уның, закашливаться маташыусылар буталсыҡ һәм шәйләй, ҡалҡыулыҡтың түбәһенә хәрәкәтһеҙ фигура. Хатта лев Нику алыҫ тойолған был ҙур.
  
  
  "Бер ниндәй ҙә ҡурҡыныс, ханымдар һәм әфәнделәр," үткәргес ҡабатлау. «Күңелһеҙ түгел ул. Хәҙер үҙегеҙ яһаған һүрәткә. Шуға ла ул яҡын өлөшөнә тура килә. Асоциальный, һеҙ чувствуй. Көлөү тағы ла бер нервы, ҡасан камера нажмите.
  
  
  Тишина килгәндә, әлегә улар лев ҡарай. Шунда күргән ғилми-нәшриәт комплексы, хайуандар кеүек ҙур съеживаться. Боль секунд үткәс, киң яңаҡлы рев-эго менән асылды. Артҡы тәпәйҙәренә төркөмө һәм уның тирә-подтягивать асыҡтан-асыҡ ташлана. Застыть туристар ҡот осҡос була, шунан бөткән була. Лев һәр пожирать полицейҙар менән һикереү, ә асыу һәм рев-эго ауырта һауа менән тулған. Өс һикереүҙә уны Трейси һәм ғилми-нәшриәт комплексы бар, уларҙың барыһы ла алда бара-лизать һәм номеры һыу хайуандыҡы булыуы, ҡасан үҙе артиллерия йыраусы сығара. Таращить глаза араһында арыҫлан һәм ерҙе кем всколыхивать. Ника ишетеп, тағы ике шартлау маннлихер кеүек үк ваҡытта тиерлек , ә арыҫлан һаман яҡынлаша.
  
  
  Лизать баҫтырылмай, икенсе күҙҙән һыу саң Нику таращить тағы ла түгел, беренсенән. Обвернуть был ғилми-нәшриәт гид. Йәғни, иҫерек тип сафари камера төшөү менән ҡарт булған, был мөнәсәбәт бар. Йәғни насар, уның ҡасан үҙ клиенттарын яҡлап алмай.
  
  
  Оҙатыусы уның атыу шайтанға булыр был! Был ғилми-нәшриәт комплексында булды, тип ышанам. Һуңынан барыһы ла тиҙ булһа, уны өлгөрмәгән тип аңлай. Плашмя ерҙән ҡурҡырға. Лев ih етә. Трейси ишетеп ғилми-нәшриәт ҡысҡырыу, ҡысҡырған тауышҡа йүгереп һәм уның төркөмөндәге башҡа тауыш менән күршеләш. Лев ҡолай һәм шунда уҡ бер нисә ғилми-нәшриәт комплексы тулыһынса түбән полицей замертво mimmo промчаться һеләүһен, ниһайәт, уны бер ҡасан маннлихер буйынса эләгә.
  
  
  Ә Трейси үләнгә һуҙылып булып, ул оло ҡыҙыл куртка расползаться таптар бар.
  
  
  Трястись үткәргес, япраҡ кеүек, һөйләшә алмай тиерлек, уны тәнеңә яҡынлаша башланы. Туристар, яйлап ҡайтыр өсөн, үле арыҫландан булған һайын, үлем һәм тағы шикләнә ваҡиға тураһында ла, шаяртып мышиное, уның ҡасан ҡайтырға батырлыҡ.
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт торған тәне, ярһып яна уның күҙе, тотанаҡлыҡ уның ул саҡ-саҡ алаһың. Үле трейси була. Шул уҡ таращить глаза, ярһыған арыҫландар йәрәхәтләгән һөжүм менән шөғөлләнә, уны өҙөү һәм уны арҡаһынан күкрәгенә аша үткән өлөшө ҙур. Әкренләп асыуынан ғилми-нәшриәт комплексы баҫтырған.
  
  
  — Мин целиться арыҫлан булды, — тине оҙатыусы, ҡалтырана һәм тиҙлек йыя. Минең күҙ яҡшы түгел инде.
  
  
  Етәкселәре ни бессвязно пробормотать. Уның ҡарауы нигы молчанов. Йәғни, уны отель гид тип әйтә, көтөп ала. Бер нисә минут тора потрясение үҙенең молчанов шарттары, тәмәке һәм травма обдумывать хәл. Носильщик носилки ебәреү өсөн һәммә нәмәһе, булған булыр тип көтмәгәндә тәнегеҙҙе. Чекты һаҡларға һәм кәрәккәндә инде туристар ответ кире ярҙамсыһы шокирующий притихать «Лэнд Ровер». Тышлыҡтары менән улар ғилми-нәшриәт комплексы, фекерҙәре менән йыйылырға тырыша.
  
  
  Юҡ? Был-планлаштырылған барлыҡ осраҡлы үлтерә өсөн бик тойолмай. Иҫке, аҡ истребителен индерһә, ышаныс юғалта. Хайуандарына һөжүм необъятый һәм оҙатыусы, күреп, карьера тип, терпе эго, паникаға атып рискованный яһарға булды, уның өсөн хеҙмәт түгел ине тәшкил итә, егерме йыл элек, эләгә һәм бер буйынса үҙ клиенттары. Был ҡатмарлы үлтерҙем тип йөрөгәнеңдә, әммә кәм түгел шул...
  
  
  Ника молчанов машинаға ултырып, әлегә «Лэнд Ровер» лагерына юл найроби яҡынса төп төбөндә ҡайта. Бер нисә һығымта яһарлыҡ, ауыҙ, Карте. Уйла, тип үлтерергә ниәтләгәс оҙатыусы ғилми-нәшриәт комплексы, әммә бының урынына трейси эләгә. Был фекер икенсе кеше өсөн ғәҙәти булмаған аҙым булыр ине, ләкин, йәнәһе, дөрөҫөрәге ғәжәп түгел Карте ғилми-нәшриәт өсөн, иҫәпкә алыуҙан тыш, нисек был эште үҫешә. Лев һөжүм тап килә, төркөмө менән йәнәш гид атырға мөмкинлек бирмәй, артыҡ ҙур була. Бәлки, планына нигеҙләнеп ниндәй булған-тап булған башҡа, һәм таратырға, файҙаланырға ғына шарт.
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы. Бар нәмә әле. Ул хәтерләмәйем, шулай уҡ тыныс лев тип, бесәй кеүек йорт, фотографировать турист күҙәткән. Мгновений вскакивать һуң ул, как будто кеше-уның ҡойроғо аҫтына булып сунь штык тыш, Трейси һәм асыҡтан-асыҡ йугереп.
  
  
  Ника ваҡытты ала, ни өсөн тағы ла уйлайым. Шул кис өҫтәл артына хуп үткәргестәр барлыҡҡа килә, һуңынан шешә менән бер нисә сәғәт поправляться ла, һуңынан төшкө уҡ үҙебеҙҙең палаткаларҙы һәм шундуҡ юҡҡа сыға. Артабан ул Ник уйлап һәм иғтибар менән күҙәтә. Ҡасан стемнеть, һыу уборная ғилми-нәшриәт комплексына юлланды. Үткән кире ҡайта һәм уның менән һуҡмаҡта соскальзывать палатка Мгновение.
  
  
  Бер палаткаларҙа ятҡан Трейси, үҙ ырыу укрытие, ул ҡасан ҡабул итмәй инем, уны тере булған. Был проблема тауышын биргән, минең ғилми-нәшриәт комплексы, палатка инә. Айырыуса улар үҙ мөнәсәбәтен йәшерә алмай. Күптәр белмәй тирәләй сәйәхәт ҡатнаша, тип Трейси беҙ унда булыр ине, һәм унда Нигы ине, ә ул һәр ваҡыт алда булды. Улар палаткаларҙа алыҫ булып үтте. Ҡыҙ тәне, бары бер нисә сәғәт элек тапҡыр булһа ла ауыҙ менән шөғөлләнергә барыһы әҙер булғас, сүп-сар йәки был повеселиться һәм барреленә, простыня неподвижно аҫтында ауып ята, тип ҡарарға була. Ника уға ла ҡағыла. Хәҙер үле Трейси, асылда тип тауыш бирҙе. Был үҙгәртеп булмай, ярамай, һәм мәйете алынған теләге булманы түгел, напарник ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Ул теләгән нәмә башҡа.
  
  
  Молчанов, фонарҙар үҙ нурын ҡапларға, уны әйберҙәр обыскивать ҡыҙы. Ярай ни була. Сафари ала багажы күп булыуын кем дә, хатта сафари, ошоға оҡшаш.
  
  
  Фотоаппаратты сумкама везде ул буйынса бер күк булған. Досталь ғилми-нәшриәт комплексы, асыу һәм эго. Шулай уҡ был эго фонарь нурын нескә механизмы асыҡ вырисовываться катушка, алгебра буйынса мәсьәләләр хәл итер кеүек. Дәрестәр юҡ. Лев сәләмәт иренде зыян килә. Пружина тан камера алмаштырыу, ғәрип булып эшләй затворы менән шөғөлләнә, ябай камеранан бренд уҡ уны ҡорбандар. Лев пландары ҙур зыян төшөрөргә тәҡдим итә. Таращить глаза лев тиҙлекле эләгеп булһа, бәлки, тибешер төҙәлмәҫлек өсөн эшкәрткән. Гарантия: лев һөжүм береһе.
  
  
  Никтар аҫтында йәшеренеп, үҙ палаткалар һәм камера уйымдан кире ҡайттым. Уға ул ваҡытта магнитофон күрһәтәсәген ерән. Шул төндә үк брылев тәржмәлә. Эскән пьяный элек булғанға ҡарағанда, ғәҙәттә, ә ҡала булды шокирующий һәм баҫтыра. Заснуть ғилми-нәшриәт ҡарары буйынса был лагерь. Һуңынан уны үҙе өсөн кире һәм билбау стилет засовывать ҡараңғыла прокрадываться әлбиттә.
  
  
  Остальное шул тиклем еңел булһа, был тупиктан тиерлек. Үткәргес, бер үҙем палаткала ҡушылып, в горле трястись от йыйынтығын ҡулына булып шунда уянды менән һәм иҫерек першение. Эго күҙен асып, һуңынан ҡот осҡос рәүештә киңәйә. Эму һорарға кәрәк булған да, ҡаты тауыш менән кем был кешеләре күләгәлә ҡала. Ул белә.
  
  
  Ир әйтә: «был кисәгә йыйылдыҡ беҙ Бөгөн ҡыуағы йөрөнө. Һеҙгә бәйле рәүештә, йәки киҫәктәргә бармы һеҙҙең целость ҡайта.
  
  
  Пособие түгел, тәжрибәле үлтерергә була. Роща акация улар туҡталған, һәм ғилми-нәшриәт әйтелгән һүҙҙәремә, яңғыраған, тип хлыст һуға, төндәрен хуш еҫле була. 'Һөйләй'.
  
  
  Бик аптырай һәм гиды була ҡото булһын, сиртеү ишетеп, ҡасан ир-аттар төймәгә басыгыз, магнитофон һәм эшләй. Биш мең фунт. Һеҙ беләһеңме, был көндө биш мең фунт нимә аңлата? — пробормотать оҙатыусы. Хриплый голос эго шулай булыу сәбәпле, алкоголь, тип, ир-атты саҡ-саҡ эго угрюмый ҡараңғыла шәйләргә мөмкин.
  
  
  'Был кем? — ир-егет бысаҡ менән прошептать. Жилистый бысаҡҡа тәрән бураҙна булып торо ашыу эшләй. «Мин кешене күрһәтә». Оҙатыусы кеше күрһәтеү мөмкин түгел, әммә, хатта агни, лезвие менән тын торон булғанда, бигерәк тә һаҡ булырға түгел, ә ғилми-нәшриәт комплексы, тын торон инә. Ант Гид, тип кеше, уның өсөн түләү ҙә ул булһа, уның өсөн юғары атыу Кэмпбелл, компания түгел ине. Был математика буйынса ғилми-нәшриәт склоне ышанып булмай. Бәйләнеш өсөн үҙемә уңайһыҙ булыр ине коллегияһының казначей инә. Юҡ, был булырға тейеш, шәхестәр билдәһеҙ булып, был эш өсөн самаһы. Ҡаһирә ҡалаһында ял һәм ни өсөн тауыш ғилми-нәшриәт комплексы, Тиелә.
  
  
  Бөтә оҙатыусылар һөйләй башлай, тип иҫкә алмау, хәүефһеҙлек ғилми-нәшриәт обдумывать уй, үлтерергә уны эго мәжбүр эго урын алыр ине. Эго ҡыҙғанысҡа ҡаршы, бер ни уйлай алманы ул. Оҙатыусы уның мөмкинлектәрен үҙ палаткалар тере ҡайта.
  
  
  Чекты һаҡларға һәм видеокамералар менән яҙып ебәрергә кәрәк икенсе көнөндә полиция найроби ғилми-нәшриәт танылды. Был фаш чекты һаҡларға кәрәк, ул аҡса юҡ эшләү өсөн әҙер була.
  
  
  Эш шунда: ғилми-нәшриәт шул, кем белер өсөн заказ юҡ.
  
  
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  Сиселгән һәм ғилми-нәшриәт телеграммаһын уҡып ишеттерҙе: «дельта сит ил эштәре министрлығы, тип хәбәр иттеләр республиканың Неджед, көнбайышта ла , бурыстары ла бәйле. Бөтә өгөт-нәсихәт биреү кәңәш ителә көсөргәнештән ҡотолорға аҡш хөкүмәте чиновниктары, ул антизападный тоҡанып элементтары менән шөғөлләнергә мөмкин. Бөтә сит ил эштәре министрлығы һәм башҡа органдары аша дельта операция үткәрергә тейеш. Һаҡлыҡ менән эш итә. Заявкалар ағымы. Был һеҙгә ҡарап, N3.
  
  
  Тәҙрәнән тирә-яҡ кадиллак салон кондиционеров менән боҙ ғилми-нәшриәт комплексы, Йәһүдә уларға ҡунаҡсыллыҡ шәйех ибн көнсығыш эго сүл аша ҡабул итеп алырға Бенлә . Улар сүлдәрҙә лә пекос менән йәнәш ҡарау, үпкә һауанан боҙ втянутым был.
  
  
  «Койот ҡарт тере булыр ине, әгәр 1885 йылда кондиционер уйлай инек».
  
  
  Ҡара сүллектә ғилми-нәшриәт комплексы, егерменсе быуат Наджед поход һөҙөмтәлә — юл үткәргес торбалар буйлап ойоша, быраулау вышкаһы, улар айырылып, һөлдә кеүек, күк йөҙө фонынд-nog сүл, аҙыҡ һәм резервуарҙары өсөн, ул республиканың үҙен артыҡ тоя фарсы ҡултығы мәжбүр, тип Талс , Оклахомала түгел, ә ғәрәп пейзаж. Сөнки 35 000 000 доллар йыллыҡ килем Наджед тәшкил итә, был ауыр ҡорамалдар унда мәңге ҡалыр. Әгәр ожмах булыр ине наджед һәм оазис түгел, пәйғәмбәр тураһында хыяллана торғас, американдар ҡурҡып торорға түгел, сөнки шәйех Ибн туристик төркөмдәре һарайында кондиционировать ҡосағында туҡтап Йәһүдә Бен ине . Һуңғы ғилми-нәшриәт уйланырға мәжбүр итә. Эму тип башын ғына килә, тип, Трейси һәм невиновный Валерия әгәр ҙә булмай Икән, берҙән-бер була ине Йәһүдә Ибн Бәй, кемде банда хәбәр итергә, тип, кис булып килә шул pad ғилми-нәшриәт темза. Бәлә булғанын һиҙенеп ғилми-нәшриәт көслө була.
  
  
  «Пекос, дружище, — тине ул. задумчиво, — мин күңелһеҙ, ләкин мин һиңә әйтәм мөмкин түгел, сөнки улар әле булһа».
  
  
  Иҫке тәҙрәнән ҡарап ветераны килгән урын уңышһыҙ, ул лимузин вереница аша үтеп барышлай, һәм рассмеяться. — Һөйләп бирә, был бәлә һин?
  
  
  Ул етди, ник әйттем. Әгәр машинала ла тыңлай ине, быяла аша водителдең бүлкә ih ишетә алмай ине. «Бәлки, мин туранан-тура Бәй молниеносно һарайында тирә-убираться Ауда . Һәм әгәр кемдер булыр-булмаҫ донъяла, мин уның менән йәнәш буш ҡунаҡхана менән хем был пустое булыр ине, сөнки был Пекос Смит.
  
  
  — Һине яратҡандар яғында булыр һымаҡ, — тине Пекос күңелле. Был бәләлә ярҙам итергә дуҫтарға һәр ваҡыт шатбыҙ. Һин тип уйлаһындар?
  
  
  Нигы барышында үҙ фекереңде пекос һөйләп бөтә алманы: ҡытай агенттары тип бөтә яҡын көнсығыш буйлап таралған, тип кушырға була әгәр йәһүдә менән ҡытай коммунистар урынына бәй йәғни, шәйех прозападный өсөн ғариза ярашлы, иң яҡшы урындарҙы алып барырға тәғәйенләнгән учреждениелар күк сумка юҡ, тип инандым, самолет менән алып барып бөтә булған күк сумка һарайында эго. Бындай осраҡта үлемесле ҡапҡан карте өсөн кондиционер менән ғилми-нәшриәт һарайында булды.
  
  
  Был бер нисә минут пекос нигы һәм тикшереү. Яртыла крик Пекос сгибаться сығара һәм шунда уҡ, ул хатта быяла аша водителдең бүлкә ишетергә мөмкин.
  
  
  — Эх һин, минең ашҡаҙан, — тип Пекос хныкать истошно ныҡышмалы һәм, һыуыҡ теймәһен тип ҡушыр инем был ғилми-нәшриәт доллар, хатта, әгәр улар белһә ине, - тип ветеран бәләкәй ялған ялыу булған. «Мин күптән аңланым, мәңгелек сүллек тип. Биҙгәк, шул амазонка күтәрелде минең...... ул, уны кире ҡайтарырға тейеш планшет машина йөрөтөп ҡайтып... отель».
  
  
  Послушно бүлкә ғилми-нәшриәт эткә.
  
  
  «Күренә, ауырыу бер пассажир беҙҙең тирәләй», — тине ғилми-нәшриәт. «Ул үтенеп һорай, ә ҡунаҡхананың в ответ эго эго, унда махсус препараттар бар».
  
  
  Водитель шикләнмәй. Килтерергә бойора булып Эму һарайында дөрөҫ, асыҡ һәм взволнованный эго ҡараш булһа, шәхси кешеләр инициативаһы йәһүдә поощряться даирәһе тип түгел бәйҙә . Протяжный крик Пекос эго тағы бер бурса, тәүге насар, өҫтәргә һәм бер нисә « воры , воры » иң ижади ашҡыныу.
  
  
  «Һис шикһеҙ, беҙҙең егеттәр үҙ планшет вафат булды», — тине сей ғилми-нәшриәт. «Әгәр шундай ҡунаҡсыллыҡ шәйех ибн незначительно Ауда Бәй, ҡунаҡтар мөмкинлектәре вафат булып, мин хәҙер барып мөмкинлек бирә, һәм ул америка өсөн консуллыҡҡа барып алтынсы флотын тыуҙырырға мөмкин». Бер һүҙ йөрөтөүҙәрен аңлай алмай биш буйынса күберәк, әммә власть тауыштарҙы ғилми-нәшриәт абсурд.
  
  
  Магнитлылығындағы неон уның колоннанан тора, йәйелә һәм кире ҡала бара. Барлыҡ юлдарҙы һәм ваҡыты менән сығарып стонать душераздерающий Пекос энтузиазм менән ҡысҡыра, тик һәр осраҡта булды. Эго ҡунаҡхана алдында төшөрөп улар. Табип саҡыртып, әммә изге хеҙмәте раздраженно Пекос эго кире ҡағып, тип белдерҙе препараттар эго — берҙән-бер, - тип үлеп тора һәм уның үлем араһында.
  
  
  — Мин һиңә шылтыратам, — свернуться прошептать ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре, шул стонать на мгновение ҡасан туҡтар. «Шанс булыр, тип прослушиваться телефон булған, шуға күрә күберәк тыңлай, минән булмай, тип, әллә, мин әйтәм».
  
  
  Туҡта подмигивать пекос һәм тағы бер ҡат раҫланы. «Мин сүл булыуы мөмкин, сөнки мин был машина һәм ҡуртым иҫәбенә ебәрә», — тип өҫтәне ғилми-нәшриәт. Сочувствие кеше ҡунаҡхана хеҙмәткәрҙәре менән лимузин тирәләй йыйылды. Лимузин йәки шик менән ҡарай һәм водитель пекос неотесанный ғилми-нәшриәт комплексы, әммә ышанмаусы кешеләрҙең тыумыштан.
  
  
  Ҡыйыуһыҙ аҙым яһай һәм шунда уҡ бер нисә машина тирәләй Пекос Нику бороп ҡарай.
  
  
  — Минең сумкала, — тине ул то нормаль подозрительна. "...Һәм улар багажникты"
  
  
  Шайтан һыуы һинең сумка, чувак, һин үлергә тейеш, — прорычать ғилми-нәшриәт. «Торған түгел, ни үлә».
  
  
  "Әммә минең сумка..."
  
  
  — Мин һиңә бер йөк машинаһы чемп купля, — прорычать ғилми-нәшриәт. «Ауыҙ күренә ауырыу».
  
  
  Һәм тағы ла бер яртыға менән Пекос сгибаться кивнуть крик, улар кеше побледнеть от ҡунаҡханала. Һуңғы ҡараш ташлап, күрергә ғилми-нәшриәт комплексы, ҡунаҡхана хеҙмәткәрҙәренең яртыһынан индереү кеүек эштәр бәләкәй, ваҡыт туҡтай һәм запрокидывать башы, вскрикивать өсөн.
  
  
  Бәй Йәһүдә Версия Ибн күпкә уңайлы . Теләһә ниндәй шик күптән баш тарттыҡ инде ул, тип Пекос эйә, ниндәй ҙә мөнәсәбәте ҡытай коллегияһының казначей килде. Әгәр бар хеҙмәттәр булыр ине пекос ҡытай коммунистар булһа, уларҙы, моғайын, иң Хоука тиклем дозваниваться ине, һәм шунда уҡ иң яҡшы Нику бирә.
  
  
  Беренсе ҡарашлы булыу, махсус ғилми-нәшриәт ҡурҡыу өсөн сәбәп була алмай. Ҡунаҡсыллыҡ шәйех Ибн йәһүдә менән күркәм бина үҙ ҡунаҡтарына ҡарап, уны дан ғәр. Күп булған ризыҡтар менән банкет, ҡунаҡ өсөн мул мәжлес спиртное һәм һуңынан һаны ла, Йәһүдә Бәй , мосолман, үҙе лә эсә. Валери урынына ултырған креслоһын биләне һәм был һүҙҙәр менән уның етәкселегендә икән. Кисло ғилми-нәшриәт уйлай: ул, моғайын, ти, эй, тип, мода, бизнес башлайым икән-аҙағында килеүе ҙә, уны эго һәрәм шунда уҡ эшкә алалар. Шунан ялғап килгән музыканттар, сәнғәт һәм мэгги улар үҙ программаһын күрһәтәсәк. Бейеүсе һәм матур булмаһын, үҙе менән иран биләмәһенә анатомия иҫ киткес знойный ҡайһы бер ҡыҙы булған, ҡунаҡтарға ҡыуаныс килтергәндер ул полутемный залында булды.
  
  
  Минең был әйткәндәрем, мөмкинлек булһа, теләгән ғилми-нәшриәт. Ҡараңғылығы менән уның күтәрергә үҙ ҡанаттары һарайының ҙур залында һәм аҙағында урынға ебәрәләр, унда ҡунаҡтар урынлашҡан. Ожмах булһа, был алдаҡсы, әйтерһең өсөн ғилми-нәшриәт комплексы булдырылды. Яҡын архитектураһы традициялары ярашлы, бинаға инеү ишектәрен булып түгел, ә арка. Ихтимал, йәғни, ҡунаҡ булып милекте урлап, кәмеү сәбәпле, шул аңлай, тип, ҡолаҡтарын киҫеп, бурҙар табыла һәм эму Йәһүдә мотлаҡ Бәй, намыҫ ҡиммәте булыуы тураһында киҫәтеү. Сөнки власҡа ышанырға, үҙ йәһүдә бәй шулай булғас, беҙ ҙә булһа, һаҡсы, беҙ сәғәт, эш менән булыр ине. Скользнуть бесшумно ғилми-нәшриәт үҙ бүлмәлә ҡараңғыла. Уларға унда шылтыратып, пекос төрөп төшөрәбеҙ һәм отель буласаҡ. Вполголоса ти, уның тауышы . 'Ҡомаҡ? — әлбиттә, уны һораны. — Беҙ һеҙгә ҡушылып, — әкрен тауыш нацистарҙың ветераны.
  
  
  «Бөгөн нисә аттары ҡырағай кисәһенә йыйылды зан уны шулай тиҙ, шул тиклем генә аласыз. Мин һеҙгә бының менән ярҙам итә ала? †
  
  
  — Ине әле, дуҫтар.
  
  
  — Бик яҡшы, — тине ғилми-нәшриәт. - Шунда һаҡсы булып мөмкин.
  
  
  «Минең элекке дуҫтарға, уның менән үҙе beru — Сэм Кольт».
  
  
  «Рэт, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — һин ҙур егет».
  
  
  «Мин һәр ваҡыт белә». Телефон нажмите.
  
  
  Ошо мөмкинлеген файҙаланыу ниәтендә беспрецедентного ғилми-нәшриәт комплексы, осоу өйрәнеп бөтә күк сумка, шулай уҡ башҡа теләһә ниндәй әйберҙе, ҡыҙыҡлы күренә. - Эй, алйот булғаның өсөн хатта ҡытайға коллегияһының казначейы, үҙем өсөн тип ҡалдырған, багаж-йә компрометировать, сумкаһынан күк тышлы, әлбиттә. Әммә күк сумка, ундағы мөхиткә ҙур багаж джек джонсон уны табып, ҡасан «Лэндровер» дәһшәтле, нисек отвечающих маневр булыуы мөмкин. Әгәр сумка һәм носильщик Джонсон булып, - эй, - тип ул мейе ойошмаһы булды .
  
  
  Оглядеться ғилми-нәшриәт. Пекос Сумка. Был ҡомаҡтарҙы бер ҡасан да буш булмай яҡшы бәләкәй һәм тапҡыр инана барам. Шуның өсөн ул түгел, тип уйлауы бар пекос ниндәйҙер мөнәсәбәте ҡытай коммунистар, әммә ғилми-нәшриәт комплексы башҡарған эште ҡасан булһа, уны бик у методичный. Ул, тип әйтеп һалынған сумкам һәр самолет тикшерә, был күренешкә тап булып, ул, сумка түгел, ә һәр тиерлек. Тәүҙә ул үҙе сумканы тикшерә, күңел, тип, уның перепутывать түгел. Шунан һуң ул сумкаһынан пекос обыскивать. Бритва nen модалы булған булһа, һәм һабын, щетка. Көндәлек әйберҙәр. Ковбой кеҫә бер нисә китап . Пластик пакеттар тирә-улар, кәрәк-яраҡ ғәҙәттән һалынған унда. Ҡыҙыҡһыныу, сумка һәм ғилми-нәшриәт загляни эскә асыла.
  
  
  Шул тиклем дә ауыр, ул аңын юғалтҡан саҡ түгел.
  
  
  Йәғни, уның ҡулында тотоу — ул хәҙер уның менән шөғөлләнеп ҡарай — аҡ булыуы менән ҙур кешеләр башы сморщивать усы. Магазин пластмасса әйберҙәр уйынсыҡ түгел. Әлеге маҡсат-кеше. Пекос, күп кенә миль буйы уның берҙән-бер союздашы булған ла үҙ татар. Ҡот осҡос кире ғилми-нәшриәт әйберҙе полиэтилен пакетҡа һалдым. Неудивительный, беспокойтесь тураһында шулай тип үҙе сумка Пекос. Отель рассмеяться ғилми-нәшриәт комплексы, әммә гримаса туҡтамаҫҡа көлкөгә әйләндерә. Пожимать һуңынан яурынына. Ҡысҡыра өйрәнеү күптән түгел уны «ура» бик иртә. Бынан тыш, тағы сумка эму обыскивать йөҙ самаһы тура килә.
  
  
  Досталь фонарҙар уның сумкаһын үҙ нөктәһен һәм инфраҡыҙыл, киләсәк өсөн «яҡтылыҡ күренеүе» шулай уҡ ҡараңғыла яҡшы күргән, ҡасан һәм нисек, бер нисек тә.
  
  
  Был бик ябай була. Алтынсы тойғо настороже эго ғилми-нәшриәт мәжбүр була. Арка янында туҡтала һәм ул бер нисә тапҡыр подкрадываться өсөн коридорға ҡарай. Ул буш булды. Ника үҙе әйтте, тип, бәләкәй генә әйбер Пекос, попутчик эго, Годд сарыф иткән эго бөгөн кис. Нисек шулай килеп сыға, кеше менән һәр ваҡыт яҡшы була тигән ҡот осҡос етмәй?
  
  
  Ул бүлмәнән бүлмәгә аша тиҙ арала барып, башҡа әйберҙәр көндәлек һәм журналдар ғына табырға ҡушты. Улар үҙ сәғәтен ҡарап. Бүлмәлә тағы ун тамамлай. Коридорҙа матурлап ҡалаһына юллана. Күҙе шунда уҡ төнгө ғилми-нәшриәт хәрәкәте улавливать. Тыныс, өнһөҙ ултырған уғата енәйәтселәр кеүек, уның буйынса ерҙең скользнуть. Йәһүҙиәне эму күрһәткән пар күренә туфли кейер, аяғы обувать, һәм матурлана. Ника олоно тиҙ арала ҡулға алыу «Люгер».
  
  
  Буй-һынығыҙҙы матурлау өсөн уның хәленән ҡотолорға, тиҙ обыскивать бүлмәлә ҡалдырырға, ә һуңынан, мөмкин тиклем бесшумно юҡҡа сығара.
  
  
  Запястье еңел хәрәкәт яғына матурлап отдергивать ғилми-нәшриәт комплексы, тороно һәм артта ир-аттар тотоу өсөн нах. Кемдеке отчаянное өсөн көрәшкән бәләкәй, әлегә тормошта люгер эму, башына түгел, уның ерҙең һәм соскальзывать түгел.
  
  
  Бында ғилми-нәшриәт аңлап, нимә эләгә ловушку. Хәҙер ул ҡара булып күренә, кешенең эгоһын изге полдюжины раббы күрһәткән, торба киҫәге һәм ҡораллы кәкре хәнйәрен. Инфраҡыҙыл нурҙар файҙаланып, әлеге ваҡытта ғилми-нәшриәт алырға өҫтөнлөгө булған. Ул ih күрергә мөмкин, тик уларҙы күреү мөмкин түгел. Ул өҫтөнлөк менән файҙалана. Приступ араһында ҙур мәғәнәгә эйә түгел, коридорҙа һәм шаркать һулыш ih аҙым, һәм боль асыуына ҡысҡырғаны күберәк. Аяҡ аҫтында ергә төшкәс һуға ҡулдарҙың һәм кәүҙәнең эго. Усмехаться уртаһында ҡорһағы буяу ул.
  
  
  Ника түгел, тип ышана дәүләт департаменты был күренешкә тап булған, ти тураһында «элемент антизападный ҡуҙ», ләкин ул ҡурҡмағыҙ, тип әйтер был, тип ih борсой.
  
  
  Бәләкәй һәм ғилми-нәшриәт тиҙ дошман булған, тип демо дюжина. Ih аяғы менән көскә ғилми-нәшриәт комплексы, әммә талаш уларҙы кире вскакивать дауам итә, ә ул цепляться өсөн ҡулына, тырнаҡтары кеүек. Беҙҙең бысаҡтар, беҙ пистолеты ла булған, тип ника ойошторола. Әгәр ҙә серҙәр һаҡлай был һуғыш йәһүдә ибн бенә ҡунаҡханалар, гер ине эго ғилми-нәшриәт комплексы тәьҫир итмәй, улар тирәләй бер йәки вильгельминаға мәжбүр ҡысҡырыуын атырға мәжбүр була, ҡабырға араһына хьюго ih втыкать.
  
  
  Шунда уҡ йөҙө эму тип ткнуть-липкий һәм епшек була. Закашливаться һәм уның һалдаты. Татлы еҫе уны ҡуйы подействовать хлороформда хистәр. Ир һәм уның тибешен ишетеп стон пнуть тормош ҡәнәғәтләндермәй. Ләкин, күрәһең, хлороформ менән бөтә тряпка һарайы буйлап таралған була. Алтынсы яҡын кеше йөҙө тағы эму ih ткнуть. Беҙ уны ҡайҙа ине ҡарағас, әсе еҫле эго еңел үтеп инә. Юҡһа ғилми-нәшриәт комплексы, тип, уның һулышын тейәлгән.
  
  
  «Бына, дөрөҫ көсһөҙләнә, эгон удар көсөнә эйә түгел инде».
  
  
  Был дөрөҫ була. Ника нөктәһе булды инфраҡыҙыл кеше менән бәреп төшөрә, һәм мускулдарҙың һүлпән эго тойола, уны туҡмағандар тигән кеүек, һыу аҫтында тырыша. Тирә-яҡ тауыштары гудеть. Тиҙҙән улар еңә крик боҙоуға әйләнде. Алыҫтан ишетеп ih ғилми-нәшриәт комплексы, артыҡ йомшаҡ булыуы, уларҙың тейешле иғтибар өсөн. Ул аңын юғалтҡан кеше кеүек, ҡомдай бата. зыбучий.
  
  
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  Бер ҡарап тиҙ башҡа сәхнә өсөн был ғилми-нәшриәт күсә. Ул белә, сөнки эго булып оҙаҡ түгел. Маҡсат ярылып, тойоп һәм уның тошнота. Нисә шәм бүлмәне яҡтыртты эго була. Яҡтылыҡ ҡасан уның күҙҙәренә күнеккән йомшаҡ, парһыҙ һаҡсыларына ныҡлы сәллә уны күрмәй, уның өсөн ял зонаһы күҙәтелә. Тирә-тине улар бер нәмә ир-егеттәрҙең, тыштан Йәһүдә барлыҡҡа килә аша бер нисә мгновений Ибн Бәй , нисә кәңәшсеһе оҙатыла.
  
  
  — Был ҡош ванналар дөрөҫ, әфәндем? -- бер буйынса адъютанты менән жаром һорай.
  
  
  Бәй Йәһүдә покачать башы. Ник белмәйһең, купальня ҡош өсөн нимә ул, уның эму-һай-һай, әммә бик оҡшаны.
  
  
  Иң оҙон бармаҡтары үҙ өҫтөнән һалыу һәм ғилми-нәшриәт уставляться бәр итә йәһүдә. Rta бөкләнгән мөйөштәрен эго йылмайып. Был Нику йылмайҙы ла оҡшаны. Бәлки, бөтәһе лә ауыр эму эму угодить һәм ауыр булды.
  
  
  «Был дөрөҫ түгел, беҙ атарға була. Был юғары шәйех менән риза түгел ине.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, тигән һығымтаға килгән Шәйех Юғары егет оҡшаш булырға тейеш.
  
  
  Кандалы ул үҙенә иғтибар итеүҙе, уларҙың застегнуть неподвижно була.
  
  
  «Мин подозревать, был отель ҡунаҡтарҙы беҙгә эсер инем», — ти Ибн Йәһүдә Бәй . — Аллаһ, һин был турала ҡайғырта? Бер кемдеке буйынса, аяҡ шаркать, аша сығыу бүлмәһе, әйтерһең, изге Николай ярҙамсыһы. «Намыҫлы һөйләй, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — хәҙер мин һыуҙан спиртное ҡағыла».
  
  
  Комментарий на проигнорировать бармаҡ башы йәһүдә эго күндерә һәм Бен.
  
  
  Алдағы ике шешә виски канада менән ҡайтты.
  
  
  «Кисә булды был мөмкин яҡшы», — тип аңлатма ғилми-нәшриәт. «Әгәр мин һеҙгә китап минең адресты бир, мин уйлайым, ул бер нисә ҡыҙҙы таба алмаһа...»
  
  
  — Бик яҡшы, — Бәй туҡтатып эго Йәһүдә, А бороп ҡарай. «Ҡояш һәм үҙ эшен эшләй патриоттары, һәм пуля ла тишек булып, шәйех өсөн Юғары алдында яуап бирәсәк. Утлы һыу менән кәферҙәргә бик ябай булған, бесәйбаш юность, был өлөшө менән кәфер булған кеүек, артыҡ алыҫ китеп тора һәм...оазис»
  
  
  Пожимать Йәһүдә яурынына бәй . Пожимать барыһы ла уның иңенә тағы, ҡасан асыла шымсы килде, тирә-береһенән нимә менән америка ҡунағы.
  
  
  — Һин сәғәт иҫкәрмә? — бәй бәләкәй иссохший алланан һорап алыу ауд.
  
  
  «Рассвет тиклем тағы ике сәғәт».
  
  
  «Ҡатын-ҡыҙ сәйәхәткә әҙерме? -- Бәй Ауда һорай .
  
  
  «Тулыһынса хужа».
  
  
  Бәй кивнуть Ауд. Взлетающий ғилми-нәшриәт өҫкә ҡаш. Ҡатын-ҡыҙ? Был турала уйларға ваҡыты ла булмай уның.
  
  
  «Шулай яҙылған», — тине Бәй Ауд . — Ул ваҡытта һин полно, ҡайғырып йөрөй өсөн-бында. Алға, бөйөк сикһеҙлеген».
  
  
  — Һәм нимә ярай, — килешкән ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Дөрөҫ булһын эсә».
  
  
  Алдар үҙенә яҡынлашып менән асыҡтан-асыҡ шешә виски нику подозрительна һәм ҡорбан ҡарап.
  
  
  "Баштарына, ир-аттар," бәләкәй тине Аллаһ. «Таң дөрөҫ, саян кеүек».
  
  
  Ысынлап кәферҙәр һуғышырға әҙер булған, әммә ул үҙе һәм аҙ эшләй ала, тип ныҡлы аяҡ ҡулын бәйләп, ауыҙына йоҙаҡтың тотҡан бынан нисек ныҡлы була. А. ауыҙ асып бер нисә тапок эму һуға алмай.
  
  
  «Ах, үҙ һүҙле был кеше булараҡ, дөйәләрҙән ҡасып».
  
  
  Иҙәнгә виска ағыла, улар ҡасан эму засовывать шешәһенән ауыҙ итергә тырыша. Нику ла эшләргә тура килә, засмеяться өсөн түгел, һәм шуның менән ауыҙ асам.
  
  
  — Идиот! — Бәй Ауда восклицать . «Барыһы ла дөрөҫ, һеҙгә мыҫҡыл».
  
  
  — Дөрөҫ, — чирикнуть ғилми-нәшриәт. «А. посмеяться уларҙың өҫтөндә бөтә», — ҡабат тештең һәм стискивать.
  
  
  Подножка ниһайәт тупаҫ көс. Был ғилми-нәшриәт ущипывать а танау, ауыҙ асырға теләүселәр эго рефлекторный мәжбүр. Үҙ обмякать кандалы ғилми-нәшриәт комплексы, А. һәм тулҡынлана башланы.
  
  
  «Уҡытыусы, хәҙер инде беҙ бер ҡулына үле неверный, һәм беҙ аңлата алмай, үлә ул».
  
  
  — Бред, заполнить уның ғына, — бәй ҡырҡып еңел һәм стиль буйынса вестерн ботинкаһының осло Йәһүдә пнуть ғилми-нәшриәт комплексы, тип һулыш ғилми-нәшриәт тейәлгән була. Алда буласаҡ йәнә бер nen аша бер нисә мгновений, үҙен шулай тотҡас, торон доза виски, тип скачать аяғы менән ине, аттар.
  
  
  Яңғыҙ оҙаҡ ҡына табыны дауам итә. Ниһайәт, аңын юғалта ғилми-нәшриәт комплексы, аңына килгәс, уны ҡоҫтороп, һәм ул тағы булырға виска тотҡас, ост. Алкоголикка әйләнә насар төш тө, в горле воспалять ағыла эго ҡасан тотто, ә ашҡаҙан иткәнлектән. Ника төшөнсәһенә эйә түгел, ҡасан улар килә, иҫерек тип бик дөрөҫ булыр. Барыһы да, ул нимә белә, ул нечто шундай, тип, уның ҡасан килеү үҙе, бик эҫе булыуы эму. Струиться буйынса эго тәндән тиреләрҙе, ауыҙ кибә ә, яңы йыл кисәһе кеүек булыуы менән ул беренсе бөтә.
  
  
  Оглядеться ул әкренләп. Унан алда күргән ине,-тип иҫ киткес алтын, аҡ накладка, һуңынан иссинить-Ли Валерий ҡара сәстәре. Шаҡ ҡатырғыс нах ғилми-нәшриәт күҙҙәренә ҡараны. Йәлеп кем ул бында? Һуңынан уның тураһында бәй сюрприз аңлатма иҫкә ауда. Ҡала тураһындағы ғилми-нәшриәт исеменән мөмкин.
  
  
  Ни өсөн кемдер иҫерек сүл яңғыҙлыҡҡа барырмы? Ауыр аңлап. Ләкин ҡатын-ҡыҙ менән буш арауыҡ ғилми-нәшриәт... н ҡарай, күҙҙәр ни етмәй һуҙылған. Ҡайҙа машина булырға тейеш, ул съезжать юл менән шөғөлләнә. Билдәле булыуынса, тап — һунарсы өсөн бөйөк ҡатын-ҡыҙ. Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. Бөтә өткөс сүл ҡояш ярһып. Ул вафат булырға мөмкин, һәр йүнәлештә юлдарын эҙләй, уның һайлау йөҙ алтмыш йүнәлеше булды һәм буласаҡ. Унда әүҙем ял буйынса буйлап тошнота, эгон һәм ҡоҫтора. Ҡасан барыһы да тамамлана, ул тағы нығыраҡ эсә отель ҡарағанда, иң элек. Ҡыҙ тауыш просыпается. Ул ҡара күҙҙәрен ҙур асып, уның ҡарауы һәм уның удивленно.
  
  
  — Һин, — тине ул. — Бәлки, ул белмәй.
  
  
  'Һинең йылың етә? — еңел һорап ғилми-нәшриәт менән йылмайҙы.
  
  
  Уның иғтибарын үҙенә йүнәлтә алманы, әммә мин бер нисә башын ҡулына тотҡан.
  
  
  «Мин уйлауымса, был күп түгел, шулай уҡ yahoo йыл йөрөй. Нимә?
  
  
  Әҙип ғилми-нәшриәт йылмая. «Беҙ насип һәләк була. Бәй Йәһүдә кәзә ҡатнашмаясағын мохтаж. Гонаһ йәки кәзә. Был бөтә.'
  
  
  Һомғол ҡыҙҙар күтәрелде ҡарап горизонт көнсығыш һәм утлы булды, алтын ҡулдары менән йөҙөн ҡаплаған.
  
  
  «Яҡшы, кәйефе бының өсөн мин хәҙер асыҡтан-асыҡ», — тине ул. 'Беҙ ҡасан баҫылып сыға? †
  
  
  — Минеңсә, һин миңә оҡшайһың, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  Ул аҙ йылмая. «Һау бул, фәрештәм, мин үҙ карьераһы тураһында уйлап. Һин беләһең, автобустар туҡталыш бында биш залында номер? -- бесстрастно һораны ул. Һәм кинәт уның бик ныҡ зарыдать ултыра. Ника буйынса-рыцарски борола.
  
  
  'Ни ул? — тип һорағас ул, ҡасан барыһы да тамамлана. — Мин бер ҡасан зарар, зыян бер кем дә, улай түгел икән?
  
  
  Иртән тошнота дегидратация һәм улар икеһе лә яфа сигә. Ih ҡандырып үҫә. Хәҙер таҫтамал ҙур ғилми-нәшриәт теленә оҡшаш булғас, эму засовывать ауыҙ итә.
  
  
  Ошо фекер ғилми-нәшриәт ҡоронан... Пекос. Был мәғәнә ниндәй ҙә булһа ярҙам көтә түгел, судак. Көнсығыш, уны белгән, фарсы ҡултығы ята. Әммә бер ҡасан да барып ни? Шул өс сәғәт йөрөшө торошо, унда уларға ҡушылып, үлем ih тигәнде аңлата ине.
  
  
  Түңәрәк рискнуть разведка үткәреү урыны уның ҡыҫҡаса, әммә һөҙөмтәһеҙ. Алда бер ҡом заметать кеше эҙҙәре. Ул үҙ тикшеренеүенән тамамлағандан һуң, белдем һеҙҙе, Валерий, кешенең эгоһын буйынса аңлатма аңлап, уны уңышһыҙлыҡҡа тарый.
  
  
  'И, мөхәббәт mes , — тип һораны ҡыҙ, — беҙ хәҙер нимә эшләргә? †
  
  
  — Раздеваться тәҡдим итә, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  — Һин, ысынлап та ла, уйлап? Мин булһам, мин ханжа йәки был нәмә был ырыу, әммә барыһы да үҙ ваҡытында һәм урыны».
  
  
  Настяға ғилми-нәшриәт соҡорҙо ҡом ҡала. Перегребать ҡом, башҡа кейем менән ҡуша уның эргәһендә башҡа ih, тупаҫ һыйынып булдырыу өсөн, менән безжалостно ҡояш нуры ih буш һаҡлана ине. Һуңынан уларҙы бер-береһе менән йәнәш ята, бөтөнләй яланғас. Йән эйәһе булғас, уның менән йәнәш яҡын обладательный һутлы, ник белмәйһең, ләкин, уны, үлтерергә тип, әгәр уның уғ ҡағыла. Беренсе өсөн йәшәр өсөн ҡағиҙәләр шул уҡ, кем уҙарҙан һыуға юҡ, - потеть түгел, ул инде үҙенең хәлен һәм иҫерек напрягаться күберәк маҡсатҡа ярашлы буласаҡ. Һөжүм ҡараңғыла тиклем көтөргә тура килә, уны кереткәнсе, улар сыға алмай маташҡан таба. Ҡыҙ әйтеү менән ул, ләкин ғилми-нәшриәт комплексы булыуы борсой. Компас алмай, улар аҙашып күберәк ғына өмөтһөҙ, ә һуңынан бесценно броня булып, әлегә бирешмәй алыҫлыҡта ҡолай. Пронизывающий улар сүллектәр төн-яланғаслыҡтан һәләк булды.
  
  
  Ике көн уларҙың тынғыһыҙ йоҡоға батҡанда. Һуңыраҡ Ценымногие ғилми-нәшриәт комплексы, тигән һығымтаға килгән ҡояш барыбер эго көтмәгәндә башланды. Ул тәрән һәм көлөү тауыштары ишетте.
  
  
  "...Эйе, балалар, шулай булырға көнбайыш дикого."
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы асылған күҙҙәрен.
  
  
  Пекос тора шунда, ҡаты, тире табуттарға кеүек, шым ғына һәм посмеиваться. Уның ҡулында һәр фляга менән һыу булып. Еүешләтмәҫ напиваться тире һәм ҡасан улар, ник һорайһың, форсат табып ih эму булараҡ, ниндәй ҙә булһа билдә йә сигнал.
  
  
  «Мин өҫкә йөрөмәҫкә һәм көнө бөтә шәйех һарайында буйынса аҫҡа табан, ул ҡасан юл буйларын стояки һәм эҙен күреп, ниһайәт, килде, ул үҙе әйтте: Пекос, эҙҙәр был беренсе, һин уларға был ғәрәп илдәрен күреү. Нимәгә, әгәр ҙә һеҙ йыл һайын килә был? Улар ҡасан, картаға ҡарап, уны күреп, сөнки был мөмкин түгел, эҙҙәренә әллә ҡайҙан әле, сөнки быраулау вышкаһы эргәһендә юҡ. Ярай, күреп уның ҡасан, күпмелер ваҡыт үткәс эҙҙәре икеләндермәгән был, уның аңлауынса, ҡайсандыр бер нәмә таинственное. Әгәр һеҙ тағы ла сәйәхәт итә ала, тик был хаҡта әйтергә. Бынан tac Машина түгел, төньяҡ-төньяҡ-көнсығыш .
  
  
  — Пекос, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, улар ҡасан кейәм, — по-минең, һинең ангела матур, ләкин мин уны һине һорай тейеш, тип тураһында ниндәй...
  
  
  — Инде һин минең сумкала, — һүҙһеҙ Пекос. — Мин шул әйтергә мөмкин, ти ул һинең кеүеккә.
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Мин был яҡтан үҙемде характер йәшерергә тырышып, артыҡ йәки кәм, — Пекос дауам итә, — ул ябай, әммә сентименталь...»
  
  
  — Был һиңә шулай тип атарға ла мөмкин, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  'Эйе. Йәғни, һине күреү минең сумкала, — ул бөтә, - тип минең дуҫым Койот ҡала.
  
  
  — Эго теләһә ҡайҙа белер инем мин, — пробормотать ғилми-нәшриәт.
  
  
  Һыу юлдары Троица побрести. Пекос хикәйәһен дауам итә.
  
  
  — Һин дә һораным мин, тирә-яҡ яланғас ҡалған ҡатын-ҡыҙҙар менән бөтөнләй юғала һинме ни төндәр ята һәм шәйех сүл һарайында уҙған, шулай бармы?
  
  
  — Юҡ, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Кеше булып, был бик сәйер күренә ул, тик мин түгел! Һине уйлап, шул сәбәптән фәҡир койот мин үҙем менән алам түгел ине, ул һәр ваҡыт отель донъя күргән? Минеңсә, был уның дустары өсөн эшләй? Юҡ, владимир. Иртә таба һәм уның башы минең менән йәнәш просыпается был. Койот Хиваро тауыш менән эшләй был ҡарт. Һәм шул саҡта уның вәғәҙә итә, уларҙы үҙең менән алып ҡала һәм бөтә илдәрҙә был эго, беҙ күнеккән тауҙар тураһында болтать буйынса ул төн, һәм, эй-А, ул быны эшләй. Сумасшедший был үҙенә күрә ғәйепте, сүл уларҙы һеҙгә бирмәйем, һуңынан үтәлмәгән. Был ғәжәп артыҡ түгел, башҡа бик күп әйбер ҡарағанда, донъяла барған, — тип өҫтәне ул. мрачно.
  
  
  Нигы булһа ла ышанма, хаос рәүешендә йәки был сәйәхәт бар икән, ул дөйөм ваҡиғаларҙы, кешелек булдырылған.
  
  
  — Һин уйлағанса уҡ түгел, тип мин, ммм, сәйер, улай түгел икән? — Пекос һорап подозрительна. — Юҡ, — усмехаться ғилми-нәшриәт. — Мин уйлайым, һин беренсе класҡа, Пекос.
  
  
  Һуңынан был ғилми-нәшриәт комплексы тиҙҙән бәхетле була, тип әйткән был. Бөтә побрести өс һыу юлы. Пекос ала, уларҙы ҡуртымға машина күреп, эргәһенә припарка юлға сыҡты.
  
  
  Нацистарҙың аҙаҡ атып сүл.
  
  
  Сит ерҙә селпәрәмә һәм күкрәгенә Пекос схватываться. Рвануться ҡулына ғилми-нәшриәт комплексы, Валерий Ли һәм уны тотоу. Ҡом ике йылдан ҡоланы.
  
  
  Бурнус развеваться ят ғәрәптәр ике машина ҡуртымға алған. Бәй ебәрҙе патруле Йәһүдә, күңелем, ник юл таба элек осраҡлы түгел. Пекос һәм һәләкәттәре ҡорбандарын ih.
  
  
  Выдать ғилми-нәшриәт тирә-яҡ ҡулы эҫе ҡом пекос кольт һәм ҡорһаҡ проползать буйынса модала.
  
  
  Һуңынан ғәрәптәр өсөн ул бармай. Был отошһоҙ булып сыға, уларҙың хәлен, неподвижно машина аҫтында ята. Тәүҙә ул ҡояш аҫтында ғилми-нәшриәт яйға подкрадываться өткөс булдым. Һәм тағы ла атыу ҡоралдарын яңынан Ih, улар ҡасан омтыла кеше юғары полуротный, ул неотвратимый яҡынлаша, тиҙлеге менән тауҙан тауға менән мчаться антилопа.
  
  
  Хәҙер атыу алыҫлығы ғилми-нәшриәт комплексы була. Был тауҙар спринт сабата менән тағы бер ҡыҫҡа. Вскакивать һәм ғилми-нәшриәт йугереп. Ҡом эго пуля яуҙыра. Шуның өсөн уны яуапҡа ут позицияһын биләй. Ғәрәптәр, тип ышанам ҡоралһыҙ дөрөҫ булыр. Ника күреп, улар нисек машина аҫтына совещаться, урын булыуы, уны бер ниндәй ҙә ул. яҡлай, һаҡлай алмай. Выскочить улар шунда уҡ, һыу юлдары өзлөп калдырдылар. Курка модаға ныҡ баҫып кольт ғилми-нәшриәт комплексы, нацистарҙың һәм ике атыу. Шул мәл кеүек ала тапҡыр ғәр пуля, ҡасырға кереште һәм ҡасан йыйыла. Ҡом сүлендә урынына барып ята һәм улар был распластываться неподвижно.
  
  
  Нигының бәләкәй хәрәкәтһеҙ кәүҙәне күтәреү һәм яйға пекос кире китә, ул ваҡиғаны бөтә юл буйынса Техас, был фарсы ҡултығы яры буйында пустыни-береһенә ярҙам итеү өсөн безвестный.
  
  
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  Кис булып непонятный тултырыу фигуралары. Бамбук һәм яҡтыртыу буйынса хәрәкәт йәки улар араһында тәҙрә ҡойолған йорт тускло высовываться, непристойный һүҙҙән һәм боҙоҡ инглиз теле һәм француз теле цокать ҡысҡырып килә. Зарево злачный районы беленә Вдалеке Бангкок, сағыу балҡышы киске фонында күккә ырғытҡайны.
  
  
  Нику үҙе булмаһа ла, уның ҡасан буйынса шеллек ҡараңғы тыҡрыҡта, ҡул менән непонятный уворачиваться аҙашып, ул дергать тармағы өсөн эго. Бында эсендә женойпросто кош өсөн үлтерергә мөмкин. Джонсон эйәреп Джек өсөн Ҙур ғилми-нәшриәт комплексы, спорт комментаторы. All юлын үтә ул һүҙмә-һүҙ-American Рангун буйынса пьинмана була . Хәҙер был ғәҙәт бик яҡшы белгән кеше нигар, башҡа баш — ваҡиғалар ҡайҙа бара тапшырҙы. Сөнки хәҙер Нигы белмәй, һүҙһеҙ юғары сумкаларын ир-егет алып килгән. Швейцарияла банк иҫәбенең номерын табып ибн багаж менән микрофильм бенең ғилми-нәшриәт һарайында ҙур булмаған урлау һәм аҙаҡтан йәһүдә эго взлом менән инаныр, тип дәлилләп, ҡасан улар килә, Бангкок.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, тигән һығымтаға килгән Джонсон эскесе артыҡ ҙур булып, үҙе өсөн коллегияһының казначей була. Марна эскесе түгел, ә кеше даими угрюмый, ул буйынса шешә көнө-төнө эсә, ләкин тынлыҡ һаҡларға, эштәрен күрә үҙеңде эшләргә һәм үҙ юғары. Джонсон нигы отель тотоп түгел.
  
  
  Джонсон уның босс отель. Ни өсөн һаман да тауыш-тыны ирек джонсон булып, ә инде йәкшәмбелә ғилми-нәшриәт комплексы үткәргән бөтә көнсығышҡа злачный суэцтан кварталында ике күләге булмай.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплекстары ла буласаҡ, тип ышанам өсөн уны күҙәтеп, күҙәтеп Джонсон уны әлегә, әммә уны ла вокзал ҡаршы, уның бөгөн. Бөгөн ул белмәй, тип барыу өсөн ир-егеттәр менән ҡыҫҡа коллегияһының казначей стрижка юғары. Цепляться уның өсөн булған ғилми-нәшриәт комплексы, хатта, әгәр ул булмаһа, тимәк, йорт бысраҡ таҫтамал иң асыҡ эму стирание тура килгән көньяҡ-көнсығыш азия .
  
  
  Хәҙер уның алдында ир-егеттәр һәм юғары шеллек магазины витринаһында ҡараһаң, кеше өсөн йөк ҡарай. Вильгельминаға, Люгер ғилми-нәшриәт комплексы, ҡул аҫтында һәр ваҡыт була. Бамбук туҡтар алдынан бер аҙ телдәрҙе вывескалар менән бер нисә ир-аттар юғары стрижка ҡоролманы ҡыҫҡа ваҡыт: «Мадам алһыу гранит ярында , ҡыҙҙар, ҡыҙҙар, ҡыҙ». Громовая эсендә музыкаль автомат булһа, рәүәт америка рок-н - ролл йыл үткән. Облегать ҡыҙға ебәк күлдәк йөрөүсе төҙөк туда-бында илдең компанияһы тирәләй күп кенә моряктар, төрлө хәл-торошонан барыһы опьянение.
  
  
  Здоровяк көндә туҡтап ҡалды, белә тигән кеүек, тора бармы йәки башҡа ауыҙ бортта бара бында. Ника күләгәгә киттем.
  
  
  Америка моряктары менән асыҡтан-асыҡ һәм ҡыҫҡа көн аша сығыу өсөн, bump индонезия стрижка неуверенно бик юғары. Америка яғына күсә, иҫерек иғтибар итмәй. Был вокзал ҡаршы индонезия. Раненый ул, выругаться, һуңынан уны тотоу өсөн ләғнәт булыр һәм залп лацкан джонсон ауырлаша. Джонсон өҙөргә һәм артабан үҫтерелә бара таһылланды. Матрос, үҙенең хис-тойғоларын мыҫҡыллауҙы, уға һөжүм итә.
  
  
  Прищурить глаза ғилми-нәшриәт. Ашҡаҙан ҡыҫыла. Бәләкәй индонезийец, айыҡ йә иҫерек, ходят менән аҡыл булырға тейеш, бындай гиганттар өсөн напасть на, нисек Джонсон. Тиҙ уҙарлар, албырғатып ғилми-нәшриәт тотоу, тик үҙем менән бер нәмә лә ала поделать.
  
  
  Бер нисә секунд борт бушамай. Бәләкәй индонезия моряк булып, булырға тейеш, булырға дуҫ оло, Изге Николай ҡарағанда. Джонсон тулҡын аҫтында ятып дикарь тиҙ арала булмай, ҡулына бысаҡ һәм йәш размахивающего ҡараңғылана.
  
  
  Вдалеке сирена завыть. Вой ҡысҡырып герҙе.
  
  
  Һуңынан йөк машинаһы переулок аҙағында барлыҡҡа килә. Хәрби машина күҫәк менән тәртип һәм полиция тирәләй формаһындағы фонарҙар һәм ҡурғаш переулок вывалиться инә. Үҫмерҙәрҙең шулай уҡ тиҙ арала йыйылды, һәм йыйылған кеүек, ҡатын-ҡыҙ иҫәпкә алмай, улар бер береһенә ҡысҡырыу, тәҙрә тупһаһына освистывать һәм полиция менән уратып.
  
  
  Джонсон полиция растет тәне. Ника ҡарап, американдар кеүек бөйөк шәхес фонарҙар хәрәкәтһеҙ небрежно ih буйынса үҙгәреүсән. Уның буйынса, тәне менән уларға мөрәжәғәт итеп, аңлап ғилми-нәшриәт комплексы, тип Джонсон үле. Шунан аяғын күтәреп һәм офицерҙар өсөн ике ҡулы аша бер нисә мгновений һәм һыу йөк машиналары өсөн эго беренсеһендә небрежно ҡуйы ҡыҙыл төҫтә. Мадам өлкән офицер менән һөйләшеп киттек. Переулок туҡтап ҡала, тәмәке һәм выкуривать буйынса, уның әлегә ҡайта алманы, һуңынан йөк машинаһына һәм тағы ла ошондай уйындарға күсеп киттеләр. Тиҙҙән иңгә-иң терәп ғәҙәти тормошоноң үҙ ритмы инә.
  
  
  Тихон ғилми-нәшриәт выругаться. Ваҡытында көрәште күк сумка ниндәйҙер итеп юҡҡа сыға. Ника тартып У таба, тип Джонсон тормошон урланы.
  
  
  
  «Мин бер ҡасан да һине һорай, төндәрен һин ҡайҙа бараһың», — тине Валерий Юҡ.
  
  
  — Юҡ, был шулай, — тине ғилми-нәшриәт. "Ҡәҙерле ҡыҙ."
  
  
  — Юҡ, — тине ҡыҙ көнсығыш менән йомшаҡ, йылмайып, — һиңә яҡшы. Ҡараңғыла ee йылы ҡараш була. 'Әгәр һин киткәс тағы ла, урын булмағас, ул теләй һине бөгөн кис күрһәтә.
  
  
  — Юҡ, мин киттем, — тине ғилми-нәшриәт. «Юл күрһәтергә, ҡыҙым».
  
  
  Улар үлемесле арыны. Ул погонлы һәм уның менән эшләй башлаусылар ҡурҡыныс борсола. Ул еңеләйтеү өсөн, Һеҙҙең ҡасан барған асфальт юлдарҙың һәм машина ҡуртымға биреү буйынса тар, джунгли алып бара. Инде ике йәкшәмбе уларҙың йәшерен осрашыуҙарын, һуңынан киске ғилми-нәшриәт менән һунарҙан ҡайтҡан кеүек була. Ошо нигың менән һаҡ булған мөнәсәбәте Бармы, Трейси менән ҡарағанда. Ул иптәшенең үлеме өсөн яуаплы түгел, башҡа теләйем.
  
  
  Күпмелер ваҡыт үткәс, ул туҡтаны. Боронғо ҡорамдарға, иконалар һәм статуялар ғилми-нәшриәт һипкәс йәшәрә барельеф менән джунглиҙары аша ай яҡтыһы күргән, уларҙың ҡатышмалары тора будда мәҙәниәте һәм экзотик индуистар. Ҡулға-ҡул тотоношоп, ҡапҡа, уларҙан мөһабәт храм янына боронғо ҡала буйынса джунглиға барып һуҡмаҡ. Уға тәрән һыу быуалары яһата эго крайы, айва ависта ҡапланған.
  
  
  'Поплавать китергә теләй? — юҡ, һорамағыҙ. Массированный уны эго арҡа мускулдары көслө. — Бәлки, һин был көсөргәнеш. Кивнуть ғилми-нәшриәт. Ул йоҡа ебәк күлдәген башы аша ҡыҙҙар үҙенең алдына баҫҡанда ҡыйыуһыҙлыҡтары, күндәм һәм бер ниндәй алтын менән тартылған юғары һәм туранан-тура кәүҙә, ғорур, идеал күкрәгенә бәләкәй формаһы. Заблестеть дымлы күҙҙәре уны, ул ҡасан уның үбеп короче, ә һуңынан һыу скользнуть. Эй күргән һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай һуң, нисек ҡағылмаған ҡара сәстәргә ee смоль ботло кеүек һығылмалы, зифа арҡаһына төшкән. Раздеваться в джунглях арыны һәм уның йылы һыу быуа саҡ уның артынан эйәрҙе.
  
  
  Ҡайһы бер ваҡытта улар йөҙөп молчанов, ә был джунгли маймылы ағас визжать улар артта.
  
  
  — Был бик ғибәҙәтхана бик иҫке, — ул прошептать. «Тирә-яҡ бер аҙҙан был урында, бында ул үҙен йәш тоя».
  
  
  — Йәш һиңә , — тине ғилми-нәшриәт. Меланхоличный йылмайып һәм уның тулы булыуы. «Бик йәш түгел». Үбк һәм уның арбай уны. Һомғол кәүҙәһенә ҡарап идеаль ғилми-нәшриәт комплексы, струиться һыу аҫтында. Уны күргәс, ул нах ҡараһаң, яй һәм уның буйынса кешеләр скользнуть йылмайып. Һүҙ һүҙ түгел, беҙ, уны эго подтягивать крайы бара тоған, бер карауат бортик перелезать, мокрая, үләне ҡалмағандыр.
  
  
  Бер ни ҙә булһа һөйләргә кәрәк. Көндән алып, сүллек аша үткәреү, уларға яҡынлаша. Уны көтөп ятҡан үлән һәм яғымлы булып арҡаһын, аяғын оҙон булып һуҙылып ee небрежный сәләмләп, уның тормошонан бәләкәй подпрыгивать холмик көтөп булып үҫә. Ул йылмайып, йомшаҡ һәм йылы булһа, төндә джунгли кеүек.
  
  
  Һайлап ғилми-нәшриәт эргәһендә быуа. Мускулдар көслө булырға һәм артабан тағы ла еңеләйтеү өсөн, рейс Эго. Ул уны аҡрын яҡынлашып, тәне аша һыу ағып эго. Үҙ ҡулы һуҙыу һәм һалҡын һыу бармы эму притягивать. Оҙаҡ ih наҙ күҙҙәр осрашты, яй һәм ашамлыҡтар ҡушыла. Ник күрмәнем, ул шул тиклем извлекается тотороҡло һәм тәндә тороп булмай, теләк һәм тәне эго контроль аҫтында. Тиҙҙән искупление ih ғәйрәтле булып, бер-береһе матур ике түбәһенә күтәрелә һәм тәнендә финал прильнуть, ул. свирепая справедливость көрәштәре нығыраҡ оҡшаны ҡарағанда, мөхәббәт булыр. Әммә быға тиклем, тәүҙә, туп-тулы булыуын аңланым, уларҙың һөйөү һәм бергә булған.
  
  
  Һуңыраҡ уны еңеләйтеү, эму күкрәгенә башын һалды, ә уның арҡаһына ята, эгон, һүнмәҫ дәрт, матурлыҡ менән тибә уның тәне йүнәлдерелгән.
  
  
  — Бөгөн төн йәнә кемдер үлтереп, — тине ул. әлбиттә. Ул һиҙә, уны нисек напрягаться.
  
  
  'Кем?
  
  
  «Джонсон».
  
  
  Улар күпмелер ваҡыт өндәшмәй. Һуңынан уның һөйләгән кеүек, ҡатын иренең үҙен, шулай әйтә һәм, ысынлап нах-тип аҡыл биреп булмай.
  
  
  — Һеҙ сит түгел финанс министрлығында эшләй, шуға ла бармы?
  
  
  — Юҡ, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  Тишина тағы эленгән.
  
  
  — Өмөтләнеп, һинең менән бер нәмә лә булманы.
  
  
  — Миңә лә, — тине ғилми-нәшриәт. Йылдам, уны һомғол кәүҙәле ҡыҫыла. Ауыҙ тел дымлы уны эго. Ҡурҡыу ҡайһы бер ваҡытта үҙе менән көрәшергә, уларҙы ҡурҡыныс утлы есеме. Бангкок ценымногие молчанов улар һуңыраҡ ҡайта.
  
  
  «Шуныһы ҡыҙыҡлы, был урын бөгөн Бакстер Джонсон булыр ине, әгәр ул яңғыҙ ине был», — ти ли һеҙ әллә ниндәй мизгелдәр. — Нимә эшләй? — ник һорайһың.
  
  
  «Эго сумка алып булыр ине», — тип яуап бирҙе ҡыҙ. «Мин ишетеп, Бакстер булараҡ, кеше, улар Капитан Смайл тип, сумкаһын тапшырҙы джонсон эго дуҫтар һорағыҙ, тип Бакстер сөнки эше булып ҡала. Был юлы нисек була ул саҡта, улар ҡасан яҫылыҡ буйлап сыға. Уның хәтерендә, сөнки бик тойола раздраженный Джонсон һәм әйтте: «Ярай, тағы бер тапҡыр. Был тапшырыу үҙе түгел инеме ни һиңә? бындай йәки был
  
  
  Заблестеть ғилми-нәшриәт күҙҙәре ҡараңғыла.
  
  
  
  Ҡыҙыл куртка йәшереп спорт тормош һығылмалы, Фрэнк будда храмдары ишек шеллек буйынса Бакстер плиткалар түшәлгән юлдар. Унда бер нисә метр һайын туҡтап, һүрәттәр яһаны.
  
  
  Ырғаҡ ғилми-нәшриәт эшләү өсөн монастырь биләмәһендәге инә. Артҡы стенаһының бер өлөшө һәм уның перелезать яҡынлаша. Спрятаться в көтә һәм артабан гер ҡыуағы. Гуляя буйынса монах баҡсаһы шафран кейемен һалып, тышына медитация бара. Шулай уҡ спорт еңел курткаһы булырға бастер араһында уларҙы күргәс, нисек төндә ракета. Ника күреп, бородатый ҡушылдығы бакстер ҡараған кеүек ҡараған монахтар, улар оҫта биҙәгән кейеме булһа ла, башҡаларға ҡарағанда. Гулять бакстер монах һәм баҡса бергә буйынса, туристар бик тупаҫ һәм оҙатыусылар сифатында сағылыш һүрәтләнә. Әммә һәр аҙым ih, күрәһең, алыҫ төрө буйынса бөтәһе ih өҙгән. Күләгәле ғилми-нәшриәт комплексы, хаҡында айыртырға булһын өсөн, һәр саҡ ике ih күреү мөмкинлегенә эйә.
  
  
  Егерме миллион тар-мар шигыр ҡайғы булһа, минең ғилми-нәшриәт комплексы, уның ҡасан смайл фбр оҫтаһына тапшырылды. Карте, рагу, хатта тирә-ҡуян һиңә эшләй ине пасха, бездельник, ярай, уны-быны уйламай.
  
  
  Медитация өсөн йорт эштәрен үҙе алып барып инһәң монах һәм идара Бакстер. Из-за ғилми-нәшриәт ағас күргән, нисек пленға менән ҡумталарҙы тапшырҙылар бакстер монах һары, ул ih мантия аҫтында йәшереп. Поболтать ни улар, ә аҙаҡ өйҙәр буйлап сыға. Показуха менән эшләүҙең тағы бер нисә ҙур һарайында Бакстер фото һәм, ниһәйәт, үҙ машина юлдары буйынса поковылять.
  
  
  Хурлыҡ, Капитан Смайл, уйлап ғилми-нәшриәт комплексы, башын укрыться. Быуат тауышы фекер... уны тамамлай алмай. Эго һуҡты әллә ниндәй бейеклектә булған предметтарҙың, сөнки эго гөбөргәйел фейерверк шартлауҙан булыр тип, утлы пронзать ә умыртҡа һөйәге ауырта. Ул аҡтыҡ көсөнә тырыша, һәм белер, тип, фалиж һуҡҡан. Ул аяғын тарта, уның аша бер нисә мгновений. Уның аңында була, әммә бер нәмә лә эшләй ала. Кешенең эгоһын сабайым тиһә-артҡа баҫа, ҡулына ҡорал ҡулланыу фәнни әйләндереү менән шөғөлләнә, шулай уҡ ул кешеләргә өлөшө tac һүндерелә.
  
  
  Потащить эго тотоу һәм тупаҫ ҡулын. Был неприятно булыр ине, тип монах, сөнки эго уңышлы һүндерелә, лицемерный һорай табип.
  
  
  «Страдалец һыу оҫталары индерелгән», — монах кәңәш башҡа, туристар теләһә ниндәй эргәлә ҡурҡа. «Бөтә ауырыуҙар һауығып оҫтаһы аҡыл».
  
  
  «Әлбиттә, — ник уйлап. Ника ҡасан да тамашасы күберәк булып күренә, тирә-яҡ тағы бер һуҡты, уның эго монахтар. Был юлы ул аңын юғалта.
  
  
  Күпмелер ваҡыт үткәс уны күреүгә әллә ниндәй брылев тусклый. Брить монахтар һәм уның төркөмө ҡарап ултыра. Ни үҙгәрмәгән, ә хәҙер уның булыуы мөмкин түгел, тип әйтә. Эго ҡулына ауырыу, һәм уның фекерен мөмкин түгел, күпме ваҡыт үтә.
  
  
  Иртәнән төшкә әүерелде. Эго, аҡыл күҙе косых психоделический кошмар эрей, уның ҡарауы, йырлай һәм ғәжәп музыка ҡоралы монахтар. Һуңынан тағы ла буталсыҡ була бара, һәм ул, күрәһең, төшөү һәм күтәрелеү.
  
  
  Уның майҙаны булды. Түбән өҫтөндә ҡуйы болоттар эленеп тора. Һоро яҡтылыҡ оло йыйын йыйыла. Халыҡ бик сарыф ителәсәк тип, аңлап түгел Нигы. Халыҡ, кажется, йырларға һәм бер үк ваҡытта үҙ-ара бышылдаша. Ника белер, тип, ул да булды һәм мантия кейгән ниндәйҙер түбәтәй. Аяғы ни тиклем тотороҡһоҙ булыуы Эго, әммә ул майҙан уртаһында бөтә көсөнә тырыша iso яуызлыҡ, мәрхәмәтлелек кеше ҡулында һәм был бөтә махал аҙ йылмая.
  
  
  Үҙ аңыбыҙ томаны аша уның тауышын ишетеп, тауыш өҫтөндә күтәреп, власть, асыулы тауыш, тауыш гипнотический.
  
  
  Үҙе үлгәндә ул варвар ҡаршы протест булып, беҙҙең империалистарына ҡаршы хәрәкәт бесчеловечный во вьетнаме ағаһы. Ыҙа түгел, был мөмкинлектәрҙе кемдең героик-эго юлына баҫыу, ҡорбан йй. Уларға өлгәшелә икән, яҡҡан был — берҙән-бер хәл итергә...»
  
  
  Тауыш дауам итә. Ника тыңлап, хайран тауыш интонацияһы һәйбәт. Монах һәм ғилми-нәшриәт комплексы ғилми-нәшриәт разбиться канистры держа прах обильно обрызгивать бензин менән килә. Уның ғилми-нәшриәт ғәжәпләнеү менән ҡараны. Был уларға ни эшләргә? Әҙер булып танылған ғилми-нәшриәт комплексы, тип аҡыл менән бара, ләкин уға тағы ла етә алһаң, тип уйлайым бензин — шул уҡ хәл, тип ҡырыныу һуңынан лосьон.
  
  
  Йомшаҡ, әммә артыҡ башығыҙ асыҡ тауыш эго, тырышырмын,-тип әйтә. Бер нәмә лә бирмәү түгел, ижадсылыҡ, немного кеүек яза. Өсөнсө факел яҡыныраҡ күрҙе монах ғилми-нәшриәт ҡасан ҡулына алып, тиҙ арала был эго үҫмерҙәрҙең томан мейе, һәм ғилми-нәшриәт аңлай башланы.
  
  
  "Яфа сигеү түгел, ул. үҙем мәхрүм булдым ", — тауыштан ҡысҡыра. Шул үтәсәк ваҡыт хәрәкәттә анестетик, ҡасан аҡылға үҙенә мускулдары ҡалтыранды мәжбүр ғилми-нәшриәт үҙ контроле аҫтына алынған.
  
  
  — Ярай, поспорить мөмкин, — прорычать ғилми-нәшриәт. Ташланған өҫтөндә кейем монах факел менән бензин ғилми-нәшриәт ауышҡан. Бөтә илдә киң целительный көстәренә ниг, ул, оҙаҡ йылдар көсөргәнешле күнекмәләр әгәр эму, монах һәм факел пнуть. Беренсе монахтар башҡа монах ярҙамға килә. Неуверенный ғилми-нәшриәт бер нисә һөжүм беренсе булды, ләкин көсәйтеү буйынса сараларҙы ғәмәлгә координациялау эго яҡшыра. Ҡулына сүкеш һуға һәм аяҡ аҫтына йығылған, ҡайһы бер ғилми-нәшриәт тирә-яҡ монахтар. Башҡа төркөмгә ҡушылыу монах буйынса беренсе бөтә халыҡ, алда баш шеллек монах.
  
  
  Йәйелдереүҙә ғилми-нәшриәт комплексы, тыныслыҡ түгел, әлегә уның барлыҡҡа килде, һәм урамда разбиться канистры держа прах менән күтәрҙеләр уны. Бензин һибә һәм һуңынан уны иң яҡын кеше эму туҡылдатты. Ҡайҙа таба алмай өҙгөләнеүен урман ҡулында факелды эму. Отшатываться монах. Факел тотоусылар баш кейеме ҡыҫылһа һыуҙы монах һәм ғилми-нәшриәт эго. Яҡын монах һәм ялғанлыҡ күсте ут тоҡана. Иң элек аяғын өҙгән ҡеүәтле ғилми-нәшриәт төркөмө-nog эго ал шунан, - тип үҙ күрелмәле эго елән өлгөрә.
  
  
  Хәүефһеҙ ара ғилми-нәшриәт н һәм бороп ҡарай. Монахтар майҙаны тулы булып, үҙенең шәрә төшөрөү һәм бейеү кейеме яна. Күрәһең, уларҙы ла шулай уҡ тел һәм ғилми-нәшриәт булараҡ, үҙе балаларға благородно. Халыҡ, дин булмауын алдан тоя үҙенең ашҡыныусан һәм тупик, д һуғыша башлай. Унда булған проблемалары менән ғилми-нәшриәт комплексы, ҡунаҡхана һәм тирә-яҡ ҡабырға прокрадываться урам сыуалыштары була өсөн үҙе юҡҡа сыға.
  
  
  
  Капитан Смайл уҡ выглядит тап шулай, телевизор кеүек, донъяуи кеше, әммә дуҫтарса. Тоник менән джин ҡулында стакан булып, сөнки эго менән бағыусылар, лимонад етештереү буйынса компанияһы, ризалашыр ине лә, ләкин шундай уҡ тәмле була эго Нику инә: «бөгөн хәлдәр нисек? Ул егерме дүрт сәғәттән миллион шигыр уларҙың һәр көнө.
  
  
  "Выпь минең менән, Кэмпбелл," - тине ул.
  
  
  — Юҡ, рәхмәт, — тине ғилми-нәшриәт. Үҙе стакан һыу бүлмәһендә өҫтәл аша үтә һәм допивать бакстер бунгало, унда шешә һәм боҙ менән ведерко тора.
  
  
  «Ярай, әгәр ла вокзал ҡаршы, уны алыу тағы ла бер үҙем».
  
  
  — Барам, — тине ғилми-нәшриәт ярай, — развязать бигерәк тә әгәр ул һинең телең. †
  
  
  Һәм үҙебеҙ ҡойған Бакстер дауам итә. — Күрәһең, ул һине аңламай.
  
  
  — Һәм нимә ярай, — тине ғилми-нәшриәт тауыш тигеҙ. 'Уйындарын тамамланы. Бер нисә самолет килгән кешеләр тиҙ арала тирә-яҡ фбр, ә әлегә беҙгә эләкһә һөйләшеп ала.
  
  
  Бакстер ихласлыҡ һәм йөрәк-көлкө була.
  
  
  — Һин шаяртып, Кэмпбелл. Һин иҫерек йй. Яҙыусы уны эштәре ҡыуып, улар иң яҡшы шаяртыу булған икән, һин түгел.
  
  
  «Әгәр был ҡулында пистолет менән борола һине, һин дә үләһең, ләкин ныҡ зыян күрәбеҙ», — тине ғилми-нәшриәт. «Пистолет булһын төштө».
  
  
  Коврик пистолет төшә.
  
  
  — Яҡшы, — тине ғилми-нәшриәт. Заскрипеть предостерегающе иҙән. Ярышлап на корточки ғилми-нәшриәт комплексы, ғүмерен ҡотҡарған. Миссис ника впиваться вязальный доллар эләгә алманы һәм хәҙер, яурынынан ҡулына таяҡ эму бакса ҡушты. Ул белә, булырға тейеш, һуңынан ул үҙен әйтеү; ата ҡоштар һәр саҡ хәүефле. Ул һаман да ҡараңғы вязальный булған ҡатын-ҡыҙ ҡулында таяҡ, йыйынға ебәрә һәм уны эго, һөңгө һымаҡ, ҡушып доллар ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, ул уны ҡасан тормошҡа аяҡ тибә, һәм ире уны үҙе шары.
  
  
  Был ваҡытта пистолеттан атыу. Миссис бакстер күҙе тирәләй орбитала вылезать. Ee напрягаться ҡыуышлығы, күкрәген һәм уның өсөн схватываться.
  
  
  — Мәжлестең , — Бакстер туҡта, — Мәжлестең , ант итәм мин һинең... төрө юҡ. Был бер булыуы-уның өсөн.
  
  
  Гнев һәм бакстер ауырта йөҙө боҙола, ҡасан ул күрһәтергә омтыла, үҙ ҡатын һәм ғилми-нәшриәт урап атырға була. Нигы уның секундҡа алда килде. Күлдәк һәм ҡыҙыл таптар менән килеш пистолеттан уға ҡарап ғәжәпләнеүе расползаться Бакстер.
  
  
  Ҡулына ҡара уны, үҙ ҡанын, һуңынан ник барғаныма. То нормаль булыуына ғәжәпләнеүен әйтте: — мин төп, Кэмпбелл. Һин тураһында билдәле...'
  
  
  Прошептать уның исеме, уның ғилми-нәшриәт хеҙмәте менән аңлай. Һуңынан уның менән йәнәш йығылып замертво ҡатын.
  
  
  
  
  
  13 башлығы
  
  
  
  
  Һауа торошо насар булған, улар китте, һәм хәҙер, улар ҡасан кире ҡайтырға, шулай уҡ уның насар булды. Оло өҫтөнән самолет көтөп мәжбүр була Нью-Йорк, ҡайҙа округтары араһында һәм Монтка Вестчестер-Кончик, уны машинаға ултыртып алдынан полдюжины әлегә әҙерләнә.
  
  
  Көсөргәнешле ултырған ғилми-нәшриәт комплексы, ҙур бесәй кеүек, үҙе ултыра, Бармы һәм, эгон кәйеф аңлай, әгәр ҙә сәбәбе-эго, эгон тынғылыҡта ҡалдырмай. Сәбәбе ябай ҙа булған. Булып тойола, нимә насар перетасовывать ғилми-нәшриәт картаһы. Фрэнк һуңғы задыхается бакстер әгәр дөрөҫ булһа ине, хәҙер ҡытай жилуновичтың коллегияһының казначей ғилми-нәшриәт комплексы булырға тейеш булған, шулай уҡ ҡытай-разведка коммунистик хаҡы миллион доллар, аҡш-та юлланған, бөтә ҡуяндар порт коллегияһының казначей йыйҙы. Токионың ғилми-нәшриәт участогы стеналары һәм манила әммә төпкөл. Беҙ кандидаты ғилми-нәшриәт комплексы асҡысы ниндәй икәнһең.
  
  
  Ир-аттар, әлбиттә, белгән, уның артынан күҙәтеп. Был уйын кошки-сирттереп, әммә күберәк булһа ла ышанма ғилми-нәшриәт комплексы, бында кем бесәй, ә сысҡан кем. Ғәйепләнеүсе ҡулға алыу планлаштырыла ғилми-нәшриәт Нью-Йорк, микрофильм селтәре асыҡ дәлил ҡытай һәм башҡа теләмәһә-һай-һай, ләкин бер ни ҙә боҙа.
  
  
  Менән шат йылмайып үтеп Стюардесса буйынса уҙғарыла, тикшерәбеҙ, хәүефһеҙлек ҡайыштары, у ғилми-нәшриәт сампади ауыҙ иткән була. Кирби Фэрбенкс, Пекос элекке дуҫы, бәҙрәф юлына сарыф итә. Пожимать иңендә үткәреүселәр һәм уны Стюардесса. Күрәһең, ул тағы егерме минут көтөргә тура килгән, улар ергә бара алмайбыҙ. Подмигивать Фэрбенкс, әммә яуап алмай ғилми-нәшриәт. Ул факттар тураһында уйланған. Ул да бик-отель менән хоук менән осрашыуҙарҙан тыш аҙ, тип, була. Ҡытай ағзалары ике-коммунистик командаһы финанс үлгән, ә Малай, Ҙур, артыҡ шикләнеүсән юҡ. Скользнуть ҡараш буйынса пассажирҙар ғилми-нәшриәт рассеянно. Үҙ урыны түгел, ҡайтһам тағы Фэрбенкс һәм ғилми-нәшриәт күрергә тип, вывескаларға өҫтөндә буйынса беҙ бер бәҙрәф була «яулау».
  
  
  Атай һәм ҡайыш расстегнуть ғилми-нәшриәт үҙенең идиот. Һуңынан уны юл буйлап үтеп, уның талғын походка йәшерен көсөргәнешлек көсәйә, уның эсенә.
  
  
  Беренсе класс салонына эго коллегияһының казначей була. Тип, тегенселәр алына, уның пробираться mimmo Фэрбенкс, недоумевать ғилми-нәшриәт. Дверца уны иғтибар менән тыңлаған һәм кабина приоткрывать. Ярһыған тауыш ишетеп ғилми-нәшриәт кабинаһында барған.
  
  
  — Сумасшедший һин, чувак. Капитан була. «Хоҙай, Нью Йорк ғына тип килгән беҙ. Әгәр мин ун биш минут эсендә ергә өлгөрә алмай, беҙ һыу ҡолай.
  
  
  — Эшләй, мин нисек һөйләшәм, — Фэрбенкс пронзительно ҡысҡыра. «Бермуд утрауҙары һәм радио һүндереп китә был, йәки унда һеҙ булыуы, пассажирҙар менән бөтә. Мин өмөтһөҙлөк. Тулҡынландырғыс мин түгел, тип мин үлергә тура килгән, ләкин мин барған нью-Йорк, зат менән осрашҡан кеше өсөн...»
  
  
  Пилот булыу ғәжәпләнеү тауышы ҡаты, ул ҡасан Фэрбенкс өҙөлә. — Мин уйлайым, һин аңларһың был самолет күп, чувак. Оса улар, ҡош кеүек. Ул яғыулыҡ кәрәк.
  
  
  «Румпель ҡулыңа ал», — Фэрбенкс рявкнуть. — Мин һеҙгә уҡып белергә, компас буйынса насар түгел. Дауам көньяҡҡа оса.
  
  
  «Мин эшләгән күрһәткестәре булырға тейеш. Әгәр ул быны, беҙ бында йәшенмәк уйнай полдюжина менән самолеттан башҡа эре булыуы асыҡтан-асыҡ, сәғәтенә йөҙ километр тиҙлек менән оса. Чувак, миңә барыбер, һин ни расстройство. Һин түгел, шулай уҡ тамамларға теләй, шулай түгел икән?
  
  
  Приоткрывать саҡ ишеген киң ғилми-нәшриәт. Экипаж ағзаларының береһе уны тирә-яҡ кәүҙәһен күреп, үҙенә замертво тамашасылар эленгән, ҡан һәм, навигация приборҙары өсөн сәскәләрҙән.
  
  
  — Беҙ үткән контроль-үткәреү пункты, сэр, — тине икенсе пилот башланы. Выдать ғилми-нәшриәт «Люгер» кобуранан сығарырға. Сабата тиҙ хәрәкәткә килергә тейеш. Ул көтмәгәндә башланды фэрбенкс булырға тейеш, юғиһә, был осраҡта башҡа кешеләрҙең экипаж ағзаһы атып ала.
  
  
  Һуңынан барыһы ла шунда булыр. Туҡта икенсе пилот башлағас: «хоҙайым минең, уң бортында...»
  
  
  Вильнуть шунда оло самолет, истребителен булараҡ, ер һәм ғилми-нәшриәт ишеге аша швырнуть. Тәҙрә кабиналары, күренмәй, башҡа тултырған самолет ҡанаты булған, улар шулай уҡ тиҙ юҡҡа сыҡты болот непонятный, һәм нисек барлыҡҡа килгән. Экипаж вспотеть типте, ә радио ходят менән аҡыл.
  
  
  «Пан-өс Донъя-ну-ете , беҙҙең һеҙ экранда, выбиваться шаблон буйынса. Һеҙ беҙҙе лә аңларға. Зинһар, теркәлегеҙ. Донъяла өс Пан-ну-ет ...
  
  
  Кабина в стену Кирби участогы Фэрбенкс, башына пистолет ғилми-нәшриәт ебәрҙе.
  
  
  «Пилот һәләк була, штурман да», — прореветь ул. «Мин пуля тотонорға теләмәй, әммә әгәр тура килмәй, ул быны эшләй».
  
  
  «Беҙ үлеп бөтә, әгәр ҙә мин был машина биш ултыртып, чувак», — тине пилот.
  
  
  «Бында ҡалдырып, үҙ пистолет, Кэмпбелл, үҙе һәм әйләнеп ҡайтыр урын», — Фэрбенкс бойора.
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт һайлау булды. Ул ҡалдырған «люгер» на пол кабина һәм үҙ урындарына ҡайта. Ул күҙен киң асып ҡарап Валерий юҡ.
  
  
  'Нимә булды? Күргән ул...'
  
  
  — Онот, тип булмай, — тине ғилми-нәшриәт. Шул пистолет автоматик хәтеремдә, ул миңә һин парижға тирә-яҡ атала?
  
  
  'Мин нисек онота алам?
  
  
  'Залында ҡайҙа ул?
  
  
  «Минең сумочка. Был ғәҙәт минең өсөн...
  
  
  «Бында бирелгән».
  
  
  Һорап алмаҫ, Беләм, бәләкәй һәм пистолет булған выдать полезть сумочка. Эго ғилми-нәшриәт минут һанап, баҫығыҙ һәм яңынан. Ул ҡаҡшаған, текә кикер самолет эшләй башлай. Һуңынан капитан нацистарҙың бәйләнеш буйынса эске тауыш.
  
  
  «Ханым һәм әфәнде, ҙур проблемам бар, беҙ шунда. Приземление аҙ тупаҫ булыуы мөмкин, шулай булғас, тыңларға стюардесса инструкция».
  
  
  Мрачно ник йылмая. Пилот булам, тип тырыша ул. миль сәғәтенә аҙағында бер нисә йөҙ аҙағында тиҙлеген төшөргә мәжбүр ҡыла, тип, кем дә һәм хафаға тейеш, әгәр был сабата түгел. Фэрбенкс һәм машинаға ултыртып поддубныйҙы ни хәлдә?
  
  
  Ғилми-нәшриәт был мәсьәлә өҫтөндә уйларға оҙаҡ түгел. Әгәр ир-егеткә кабинаға крыжевская юғары атыу тирә-яҡ, уйынсыҡ пистолет алмай донъялыҡта менән ғилми-нәшриәт «Люгер». Оглядеться в ғилми-нәшриәт урын һораным мин, ҡайҙа спрятаться мөмкин булыр ине. Гардероб. Накинуть проблемала һәм уның үҙен тиҙ пешие йөрөүең. Бер нисә пассажир эго генә күргән сәйер тәртибе; артыҡ ҡурҡыу биләп ҡалыу булһа үҙ итә. Хәҙер самолеттар тиҙ арала кәмей. Нику тура ғилемен ныҡлы булһын өсөн, алға ла төштө.
  
  
  Уны ишетеп аҙаҡ, кабинаның ишеген асып кеүек.
  
  
  — Кэмпбелл, — Фэрбенкс позвать. «Аманат туҡтап beru уҡ ул...'
  
  
  Ҡайҙа һин, тегенселәр алына, Кэмпбелл?
  
  
  Ғилми-нәшриәттәренең береһендә сығыуы-пешие йөрөүең өсөн.
  
  
  — Уның тауышы, Фэрбенкс. Ир-егеттең ике ут аса, ә һуңынан врезается был ерҙә самолет, ярай менән бәреп төшөрә һәм аяҡтары менән. Ника тигеҙлек табырға тырышабыҙ, әммә ҙур буйынса трястись машиналары елдерер һәм осоу-ултырыу һыҙаттары шулай үҙ көсө менән, булыуы мөмкин түгел тип массалар. Нисек кенә ғилми-нәшриәт комплексы, тип уй атырға мөмкин, өҫтөнә пилот тиҙлек, тиҙлек ултыра кәметеү өсөн, сигенергә һәм башҡа ник яҡтан. Уны күреп, иҙән буйынса ползти Фэрбенкс кеүек. Шул ваҡытта ҡарап, шым ғына ҡапҡа подруливать самолет ҡасан булып, бәҙрәфенә тиклем фэрбенкс көн барып, үҙеңде уның өсөн пролезать аша нах һәм заперта.
  
  
  Тәҙрә бәҙрәфтә булып ҡалдым. Артабан ғилми-нәшриәт комплексы экипажы пассажирҙары тоторға бойора, улар ҡасан төшөр, һәм гер sel көтә. Йәйелдереү баҫҡыста, нисек кенә булмаһын, офицерҙар һәм башҡа кешене бортҡа күтәрелеү. Тәҙрәнән тәҙрәгә ғилми-нәшриәт ҡасан булып, уны күрә, машина ҙур копа уратып алған, ә уларҙан машина һәм репортер янғын һүндереү өсөн.
  
  
  Бер нисә секунд хәл сығасак бер контроль аҫтында, һәм Нику кәрәк булған нәмәләр эшләй. Постучать һәм уның бәҙрәф ишеген булып тора. Яуап юҡ. Фэрбенкс исемен йөрөтә ул, яуап алмаған ҙа эйәрҙе. Ишек күрһәтеү ғилми-нәшриәт комплексы, ике һәм нью-йорк полиция яурынына ауыр булған өсөн, bump нах. Күпме ике һуғып, ишек һәм распахиваться. Үле фэрбенкс була. Таблетка һалынған өсөн, яҡындары ғилми-нәшриәт комплексы автоматик. Ул атып ишетә. Коллегияһының казначей ҡытай вафат булды, уны яуап һәм үҙе менән булған бөтә.
  
  
  Ниндәй ғилми-нәшриәт-ваҡыты менән шул фигуралар ссутулиться бәҙрәф сирҡанып ҡарай. Шуның өсөн уның эштәре ҡабул ителә.
  
  
  Административ һәм уның хәрәкәт тиҙлеге менән тщательность, ул Хоука похвалить мөмкин булыр ине. Һуңынан бер нисә минутҡа алдараҡ төшөргә һәм пассажирҙар, багаж килтерә ih нисектер, бөтә тирә-яҡ зонаһының таба оцепление ғилми-нәшриәт килә.
  
  
  — Барлыҡ, кем таможня үтә, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — тикшереү үтергә тейеш. Эйе, журналист һәм был ҡағылмай, һәм таможенник».
  
  
  Унда полиция хаталы булды.
  
  
  «Шул ваҡытты табып, бер нисә ҡатын-ҡыҙ-обыскивать шәхсән йәки офицер ҡатыны».
  
  
  Таможня зонаһы ун минут дауамында тәртип һәм һуғыш яланынан әйләнеп килә нигы була ябай рутин, унда бер кем дә мыҫҡыл таможенник ант итә, эшҡыуарҙар менән янауҙа ғәйепләп, эҙләү буйынса ҙур булмаған эксперттар һә... ә һәм полиция армия тәртипһеҙлектәр ойоштора багаж яңғыҙлыҡ травма ФБР туҡтауһыҙ ғилми-нәшриәт комплексы, ярһып ярһыу хәл менән күҙәтте. Ҡайҙа был мәғлүмәт ҡушылдығы самолеттарҙа, ҡытай коммунистар миллион долларҙан ашыу түләү бай ул, тик кирби фэрбенкс һәм беләһегеҙме, унда тап.
  
  
  Дэн Брайен О', Pan World Airlines йәмәғәтселек менән бәйләнештәр буйынса белгесе күңелле, белергә тырышыу, тип барҙы, сөнки хәҙер бәхетле итмәһә, ҡасан булһа тураһында билдәле булды. Түрәләре төркөмө уның етәксеһе PWA , ул талап итә, был әҙәмде туҡтатыу өсөн һәм учреждениелары беспрецедентного ih тотҡарлыҡ була. Ахырҙа, отель авиакомпанияһы PWA прослывать түгел, ул шпион һайлай. Ника бик дипломатически тине ул, ә уларҙың барлыҡ-тип сығып китергә мөмкин.
  
  
  Был ih. Данзан булған ниндәйҙер ниточкой. Улар менән бәйләнештә булыуы тураһында һөйләй һәм үҙ проблемалары Хоук.
  
  
  — Ә минең агенты тип әйткәндә, нью-Йорк, джентльмендар? — йыйһалар Хоук һорай.
  
  
  «Асылда, үҙе әйткәнсә, беҙ был һыҙаттар ала бара», — Брайен О ' ҡырҡып, пресс-секретары.
  
  
  — Ә минең уйымса, джентльмен, был хәл яҡшы, — тине, көпшә аҫып Хоук һәм һаҡ булығыҙ.
  
  
  Әммә, ярҙам итеү һәм ғилми-нәшриәт тщательность Хоука ҡарамаҫтан, бер ни ҙә табып булманы. Ысулдарын үҙ эшен башҡара, бер-бер артлы юҡҡа сыға. Шым ғына залға урынына ла әүерелә бара. Бар билделәнә, тип тырышырға бер кем дә был рейс рәсемдәр ҙә мөһим. Был еңелеү тураһында уйлап ултырам дөрөҫ булып, үҙе нигым менән бер.... Тар-мар итергә тейеш булған тағы бер звеноһы булған. Бәлки, мәғлүмәт таратыу һәм йыйыу менән фуада банк иҫәбенә леденец Фэрбенкс, йыйылып шөғөлләнергә була инде ул, әммә егет уның булыуы мөмкин түгел шул, ул пекинда ih китте. Генерал бик оҡшай ине, ул көн һайын фронтында һуғыша, һуңынан һеләүһен патруле араһындағы штабҡа ҡайтһындар, һуғыш өсөн етәкләй.
  
  
  Ниһайәт Нику тура сымдан ошо һала. Башҡаса булыуы тикшереү өсөн һәм кеше чемп. Бар ғилми-нәшриәт комплексы яҡынлаша. Унда ла көтә, тип шатланып булып эму VIP-зал.
  
  
  
  707 Boeing йәки пассажир самолеты класс Douglas DC-8 6 миллион доллар самаһы тора. Һөйөү һәм хәстәрлек менән ҡараған, уны йүнәтеп, әммә улар үҙҙәрен хаҡ покупной окупать мөмкин түгел, ерҙә тормай. Ғәҙәти булмаған нәмә юҡ икән, тип, бөтә көсөнә тырыша iso юғары вазифалы чиновниктарҙың йәмғиәт асыла, тип тағы бер аҙ самолетта осоу потрепанный әҙер була.
  
  
  Ҡараңғы ангара, ремонтироваться һынай һәм унда Boeing-707., ул чартер рейсы буйынса оса 307 pwa Токио, нью-Йорк, Брайен Дэн О', йәмәғәтселек менән бәйләнеш буйынса менеджеры, юғары вазифалы чиновниктар һәм, PWA оҫталары менән болтать "ангара". Был һуңғы сәғәт, кешегә ҡарата ни эшләргә, шым ғына һөйләшә һәм пар, непонятный эхо ҡотолоу өсөн, ангара булған сағыла.
  
  
  «Иртәгә ул тағы алмай шары бармы? — О ' Брайен һорап, бармаҡ, күләгә ҙур неуклюжий күрһәтә «Боинг-707».
  
  
  «Беҙ был починять ишек генә шул, кем-нисә торбаларын алмаштырыу... ҙә ». — яуаптар оҫтаһы, үҙенең эш исемлеге тикшерелде. «Тейеш була, бөгөн борт хыялый булды, эйе?
  
  
  «Мин бындай көн кәрәк, тип бөгөн», — тине О ' Брайен. — Ниндәйҙер хөкүмәт агенты көн бөтә околачиваться, эҙләп Мао Цзэ-дун йәки был ырыуҙы шул.
  
  
  Усмехаться әҙип оҫталығы.
  
  
  — Уңышһыҙлыҡтары була ине, әгәр ҙә һеҙ пар таба көнсығыш хөкүмәт был секс-видео, шулай түгел икән, босс?
  
  
  «Мин был ғына ҡулланырға мөмкин булыр ине», — тине О ' Брайен. — Улар ябай урында?
  
  
  — Гел, — механик эйәреүҙә Брайен О ' крикнуть. «Егет был отряд менән ҡыҙыҡһына башланы».
  
  
  «Ул әйткәндә, ул шул уҡ был тип тормай, күпме ҡала бара. Һәм йөҙ доллар сығымдар проектор.
  
  
  Рекламщик самолет трапында күтәреү буйынса, самолет салонында һәм йәшеренгән. Ул минуттар кире ҡайтмаҫ аша квадрат ҡумта менән, кеүек шул, тип ҡулланыу ташыу өсөн 35-плей мм . Был баҫҡыста инде ул һыу туҡтамаҫҡа булып, ҡасан сыға ғилми-нәшриәт комплексы, артҡы тирәләй бәҙрәфтәр, унда бер нисә сәғәт көтә уны, артынан эйәреп һәм О ' Брайен. О ' күҙҙәренә ҡарағас араһында брайен прищуривать һәм ҡурҡыуын йәшерә.
  
  
  «Әлбиттә, был уны ала алмаҫһың», — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  — Полицейский, Харви Жалкий ... salaud! — О ' Брайен восклицать. «Был дәлилде, тип теләне ул. Придерживать уны, был мин түгел, әлегә плей йыйып алыу».
  
  
  Гаечный оҫтаһы асҡысы ала.
  
  
  «Һеҙ, повернулся, яҡшы нәмә юҡ, ни өсөн секс йәнлекте-фильм? †
  
  
  О ' Брайен буйынса ашығыс сыға "ангара". Отель нигы уның артынан эйәрҙе.
  
  
  — Бында ни побыть, дуҫ, — тине механик. «Мистер компанияһы О ' Брайен бөгөн кәрәк». Ника ты. Дородный Механик була, ә асҡысҡа гаечный — дәһшәтле ҡорал. Әлегә ғилми-нәшриәт тораһың бында, ваҡытты юғалтырға, уның ишетеп, брайен о ' тиҙ барыусы булараҡ башланым.
  
  
  Пригибаться ялған маневрҙар яһап һәм ғилми-нәшриәт башҡа бер йүнәлеше. Помахать асҡысын тиҙ у эго гаечный баш Механик. Ғилми-нәшриәт комплексының асҡыстары аҫтына сумып, уның ҡулдары өсөн механика бора һәм тотола. Һуңынан уны туҡмап буйынса бөрөләр һөжүм башлаған, башҡалар өсөн кәрәк, ул башҡа шулай тиҙер, тип ih күргәндәй күҙең алмайһың. Механик селпәрәмә килә, ауыр һулап, баҫым көслө яңаҡ эго ғилми-нәшриәт ҡыҫҡа тотто, һәм шул иҙәнгә ҡолаған.
  
  
  Ника күргәс, ҡасырға теләй ине алда уны нисек ҡапҡа брайен һәм о', плей ҡайҙа йәшерә ине. Ғилми-нәшриәт уның артынан йугереп. Аҙаҡ курстар әсәләр үҙгәртә. Мгновений Нику кәрәк, аңлар өсөн, үҙегеҙ ҡайҙа барырға теләйбеҙ, — мәлдә, О ' Брайен улар тулыһынса файҙаланыла. Әлбиттә, минең ғилми-нәшриәт комплексы, самолет туҡталҡалары вәкиллеге кластар өсөн. Артыҡ һуң булмаһын өсөн, эго туҡтатты. Ирланд һәм тирә-яҡ двигатель бер машина килтереп була инде. Һәм асыҡтан-асыҡ ут тоҡандырырға ултырҙы засвечивать ғилми-нәшриәт комплексы була. Ника ишетеп, брайен о ' тиҙлеген нисек арттырырға, ә һуңынан уға яҡынлаша одномоторный «Сессный».
  
  
  Йугереп һәм ғилми-нәшриәт йәйелгән. «Сессный» йүнәлешен үҙгәртә һәм уның артынан эйәрә, ҡысҡырып ҡысҡырып двигателдәр һәм рев-барыһы ла булды. Ник белмәйһең, тип түгел, иҫән-һау; ҡапҡа бик алыҫ булған. Полицей булып йөрөгән ҡарағанда кәм күрер уны барышында һәм уны яурын аша егерме пропеллер ҡарана — бысҡы түңәрәкләп, ул эго һөҙөмтәле шөғөлләнә юҡ, тип таращить глаза.
  
  
  Атыу борола һәм ғилми-нәшриәт комплексы, машина түгел, әммә мөһим өлөшө эләгә таращить глаза; пропеллер уға яҡынлаша дауам итә. Ул ябылғас, уңға ла ябыла һәм О ' Брайен «Сессна» уңға.
  
  
  Һуңғы ваҡытта ҡалған ерҙә ҡолап һәм ғилми-нәшриәт самолет фюзеляжы өсөн, bump. Кеше Пропеллер эго mimmo ташлана, трассалар буйлап ел һәм ғилми-нәшриәт комплексында тәржемә. Мельком уның йөҙө ҡараңғылана күреп Брайен О', яҡтыртыу приборын панелдәр тусклый свет; кеше, уны өҫтән аҫҡа ҡарап, күҙҙәрен нәфрәт менән онтаҡ.
  
  
  Был ғилми-нәшриәт эшләгән тағы ике атыу «Цессне». О ' Брайен машина борорға тырышҡаны өсөн, кем өсөн китте, әммә, бәлки, аңлап йәки эго төрҙәре буйынса юғалтыуҙар, тип эго-төҙөлөшөнә барып эләгә. Тулы газ биреп һәм әсә енес рулить шунда башлана. Рвануться алға бәләкәй самолет, ат кеүек вздыбливать, взлетающий тырыша.
  
  
  Дауам аталған ғилми-нәшриәт комплексы, револьвер разряжаться әлегә эго түгел, ә һуңынан изумление менән ҡарап барам. О ' брайен тулҡынланып үҙен онотоп, зал шунда, йә булмаһа эму уҡ эшләп килә. Разбег Эму түгел яртыһына етеү һәм, тирә-яҡ звено өсөн штакетник сәйәсәткә бәйле. Бында ул тырышып булып сыға. Cessna эшләү мөмкинлеге бөтә. Заборов помчаться уның ҡарауы, конкур буйынса чемпионы булараҡ, был иң һуңғы ваҡытта һауаға күтәрелде һәм танау. Ул өс футтан булған ерҙә барлығы, берлеге һәм киҫәктәре тураһында ударяться ҡасан бөтөр, ҡапҡаға емерә. Двигатель ялҡын ялманы. Кинәт ишек асылып йүгереп килеп самолет һәм ғилми-нәшриәт. О ' Брайен тығыҙ булып барып ултырҙы. Башы положение буйынса, аңлап ғилми-нәшриәт комплексы, агенты беркасан ла күберәк булыр тип допросить ax эго кем йәки ҙә булһа әле. Тиҙ арала ялҡын ҡабынды. Выдать уның өсөн бер ҡумта табылған һәм ғилми-нәшриәт кабина в плей-яғынан обломов.
  
  
  Һуңынан ул юҡҡа сыҡты, йәшен кеүек.
  
  
  
  
  
  14 башлығы
  
  
  
  
  Потом булып шым булдылар . Йәй аҙағында капитолий йоҡлар алдынан, тағы бер ҡат Конгресс йыйылған ине. Ир-егет тирә-бәйләнештә берләшкән матбуғат һәм ике бүлмәлә ултырабыҙ . Тымыҡ һәм building Services көрсөк тураһында һөйләп, ул ғына тамамланды.
  
  
  «Пахнуть аҡса түгел, уңышты һатыуға ҡаймаҡ һәм ҡытай коммунистар», — тине Хоук. «Мин белергә тырышып, итальян, оппозиция шәйех , монах бирма сәйәси кәйефе, минән башҡа оло малай полдюжины тураһында әйтеп тораһы ла түгел, микрофильм телгә алына, улар һеҙгә үҙ ҡулына ала».
  
  
  Удовлетворенно Хок стон картаһына ҡараһаң, унда йәшел, контрразведка булыуҙың өҫтөнлөгөн күрһәтеү, ҡыҙыл тамға һаны буйынса уҙып, кризис күрһәтә.
  
  
  «Шулай уҡ һеҙҙе ҡыҙыҡһындырған, тип Цунг береһе генерал «лилия Гнилой» кеше үҙенең алдына баҫа яралғыланыуына шикләнгәне өсөн был мәсьәлә үтәй алмай уны. Шулай некрасиво, ул аңлай, уны «үҙ ирке менән» узкоколейка гоби сүллеге төҙөкләндереү төҙөү өсөн яҙылған».
  
  
  Хихикнуть удовлетворенно Хок, ә һуңынан помрачнеть.
  
  
  «Мин күҙ алдына ла килтерә алмай, нимә булған булыр ине, әгәр ҙә иғтибарһыҙ микрофильм о ' бөтә илдәрҙә был брайен сығара алмай. Барыһы ла шул саҡта беҙ яңынан башларға тура килә ине. Йәки тағы тиерлек. Күпмелер ваҡыт үткәс, кеше бер урында элек иң яҡшы компьютер ҡарағанда алмаштыра алмай.
  
  
  Окурок ул сигара жевать потухать.
  
  
  — Барыһы ла бәхетле, Карте. Штаб начальнигы, ЦРУ, госсекретарь. Әммә, һис шикһеҙ, Уңыш булған... буласаҡ операция, N3, — уны туҡтатып, үҙе, — һин нимә, тегенселәр алына, уйнай?
  
  
  Ҡаты булмаһын, кешеләр йылмайып килеп сыға еңел ник устан. «Юҡҡа алдағы американдарҙың».
  
  
  'Нимә? Хоук взрываться.
  
  
  Выдать полиэтилен пакет камзол буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, эгон менән ҡапланған һәм үҙ босса, улар муйын һуҙылды күреүселәр өсөн әйберҙәр.
  
  
  «Үле ҡалалар һуңғы америкалылар юҡҡа сығара», — тине ғилми-нәшриәт. «Икәнен күреп, босс, пекос партнер партнер булғаным бар минең, уны отель донъя күрҙе. Ярай, мин шәхсән сентименталь түгел, әммә ҡунаҡхана Пекос, донъя күрер өсөн койот, булыу-булмауға ҡарамаҫтан, ниндәй була икән, ул-йә йәки джим даймонд мөнәсәбәте юҡ. Әммә Пекос вафат булғас, мин ярҙам итергә тырыша. Ярай, мин күргәндә генә һәйбәт булыр, тип ниәтләгән дживаро Пекос мөхит ...
  
  
  — Ни неразборчиво, Карте, — тине нетерпеливо Хоук.
  
  
  — Минең маҡсатым булманы тиерлек, — тине ғилми-нәшриәт. — Пекос да сентименталь булып түгел, әммә иҫке булыуы һәм уның егеттәре яҡшы отель, Койот өсөн ҙур сәйәхәт ҡылды. Ярай, сэр, уны белмәй, сөнки һеҙ түгел, бөтөнләй сентименталь...
  
  
  — Һай-һай, — тине мрачно Хок, — беләм мин, хема Пекос була, әммә кем был Койот тураһында әйтте ул һиңә?
  
  
  — Был Койот, — тине ғилми-нәшриәт кисло. Старатель ҡулын башына эленгән сморщенный ул күпмелер ваҡыт иҫке булыуы мөмкинлеген бирә, ә һуңынан уны хоука ултырғыстарҙы ташланы. — Был мин тапҡан багаж пекос ҡалаһында.
  
  
  Предметтар менән үҙ өҫтәл хоук сирҡанып ҡарай.
  
  
  «Әгәр ҡасан AX-музей төҙөү ҙә, бәлки, беҙҙең эго алмай ине», — услужливый ғилми-нәшриәт тәҡдим итә. «Хәҙер, ниһәйәт Койот ҡасан да бындай донъялағы күреп, ниндәй Пекос отель».
  
  
  «Мин уйлайым, һин оҙайлы ял кәрәк, N3», — тип яуап бирҙе Хок.
  
  
  — Юҡ тураһында, сэр, — вокзал ғилми-нәшриәт бодро. «Мин үҙемде хис итә булараҡ, яңы маргаритка. Загадочная әйткәндә, уның яуыз булараҡ, никах осоронда аллигатор бара, һәм тапҡырға насар.
  
  
  «Хәҙер, ул ышанам, һин ял кәрәк», — хок ҡырҡалар.
  
  
  — Бөгөн кис мин бойороғона ҡул ҡуйылды. Һинең ҡотолорға теләп, уның юмор тойғоһо, йонсотҡос табыла ул уның. Бөгөн барыһы Карте.
  
  
  Хок ҡыңғырау төймәһенә баҫты, баҫа һәм ғилми-нәшриәт. Көслө ҡарт һуҙып, ҡулдарын ҡоро, һәм уның ғилми-нәшриәт пожимать.
  
  
  «Ял итеү яҡшы, Карте. Мин һүрәт менән открытка ебәрә. Шулай булыуы яҡшы, уның менән почтаһына ебәрергә мөмкин, — тип өҫтәне ул. сухо. Аҙаҡ дуҫтарса йылмайып кешенең эгоһын расплыться элеккесә ҡалды, һәм уның подмигивать.
  
  
  
  Көнсығыш урамы илле беренсе нью-Йорк ятышлы торлаҡ урынлашҡан районға, ҡала үҙәге менән сикте яттар. Улар, нигеҙҙә, түбәһенән һыу юлын йәш кеше йәшәй. Шунан бер аҙҙан нисек сығып киткән ул Хоука, төҙөк, ике кеше ауыр сумка менән сирттереп менән биш йәш кеше урам хәрәкәте аша аҫтында легионеры пробежать сәғәт мәшәҡәтләнә. Бер күркәм йортҡа ишек аша инә һәм уның тирәләй мазиева өҫкө баҫҡысына күтәрелде.
  
  
  Ишегенә шылтыратып, уның ҡасан килеү, ишекте һаҡ асып, һәм бер-көнсығыш мөйөшөндә иссинить ҡыҙы зифа менән тәҙрәнән сит-ҡара сәсле, йөҙҙәре, матур һәм бындай хладнокровный, тип занервничать ҡайһы бер ир-егет ине. Ҡасан күрмәгән ир-ат ул, көбәктән, тотанаҡлы шәхесе ул мил алмашына аңлатма, ҡараш йөрәк.
  
  
  — Мин уйлайым, һин бер ҡасан да киләләр, — тине ул.
  
  
  Унан һуң уның таҙа, фатир ухоженный, кеҫәһенә бушап, йомшаҡ кресло һәм эсемлектәр кереткәнсе ҡабул итеү ойошторола.
  
  
  'Тигән һүҙ был? — ул һораны, брошюралар һәм мозаика тирәләй туристик рейстары расписаниеға күрһәтте төҫтә, иҙән буйлап тарала.
  
  
  «Телефоны буйынса һеҙ әйтеп, һеҙгә ял кәрәк», — Тип әйтә. 'Мин дә. Миңә ҡыҙыҡлы булған, ял итергә тип ғәҙәттә кеше эшләй. Сәйәхәт уларға йыйылған, - тине ул үҙенә. Шулай итеп, бөгөн, С Карте, ул был әйбер алыу өсөн, һеҙ алыр раҫлай.
  
  
  Ника усмехаться, сүп-сар биҙрәһенә ташлай ih һәм брошюраларҙы йыйып була. Озадачивать бармы уның күҙҙәренә ҡараны.
  
  
  — Минең иң яҡшы идеялар, Иртән ҡыҙ тураһында, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — тора шул, өсөн беҙ сәйәхәткә тураһында онотмағыҙ. Был пакет класлы стейт полдюжины, француз багет буйынса фирма икмәкхана, йәшелсә, дүрт шешә һәм башҡа деликатес һайлап шотланд вискиһын күп.
  
  
  Ул тулҡынландырғыс һәм тәнен тойоп бөгөлөш үҙ объятия елән төҙөк аҫтына алынған, уға яуап тотонолған.
  
  
  «Ниһәйәт-ла, — уны дауам итә, — беҙ Парижды күреп төндә, ай яҡтыһында һәм азия сүллектәре таң ҡала. Математика буйынса ҡалаһында донъяға килгән тип, яҡтылыҡты һөйөү йөҙ егерме ете ай ли һы у храма эргәһендәге быуа менән валерий наслаждайся? Йомшаҡ псевдосексуальный белдергән ҡыҙ күҙҙәрен ала, шулай уҡ, уның кеүек.
  
  
  «Асыу килһә тағы ла бер мөғжизәһе, С Карте тураһында».
  
  
  'Был нимә?
  
  
  Засмеяться шым ҡыҙы.
  
  
  «Һөйөүемдән йөҙ егерме һигеҙенсе дәрес вариантын, Күк ғали йәнәптәре Император Эго өсөн тәғәйенләнгән».
  
  
  
  
  
  
  Китап тураһында:
  
  
  
  Ҡытай ғалимдары аҫыл бәләкәй ҡаласыҡ. Цру ғына белә, сөнки ул бер үҙе тирәләй агент юғалтмау мөһим. Артабан башҡа юҡ, башҡа бер етди. Һуң, алып барыусы кемдер аша аҡш-тың разведка хеҙмәте. «Мастер-убийца» ғилми-нәшриәт комплексы...алыу өсөн үлемесле был заданиены Карте
  
  
  
  Ника Карте, агент төп AX, сверхсекретно америка разведкаһы ойошмалары, милли хәүефһеҙлек советы бойороғон ала ул ғына түгел, оборона министры үҙе һәм президент. Ника Карте, ике кеше менән кеше, тиран һәм яғымлы...; коллегаһы булараҡ билдәле мөхит «Киллмастер».
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  Грецияла ете ҡаршы
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  
  Грецияла ете ҡаршы
  
  
  
  Антон тәржемә һәләк булған яҡташтар тураһында иҫтәлекте Лев ул Шкловский
  
  
  
  Исемдәре үҙенсәлекле: Greece Against Seven
  
  
  
  
  
  
  1 башлығы
  
  
  
  
  Йәй буйынса Афина шул имеш-мимеш йөрөй. - Тип әйтә, сәйәси сыуалыштар булып; горгас тип, террорсыны һатылмауын, һинд океаны үҙе һөргөндә булған урындар тирәләй йүгереп, ҡабат яңғыраған һүҙҙәрҙе һәм энозис яндырып, илдә эго ишетә. Estestvenno өсөн, турист отель заполонять конституцион майҙан ғына белә, шәхси хәүефһеҙлек янаған был ih түгел. Ih кешене тынысландыра, туризм аҡса эшләргә, был ябай имеш-мимеш таратып булдыҡһыҙ, йүнһеҙ һәм ҡәнәғәт.
  
  
  Шулай итеп, туристар стекаться самолетта, поезда һәм корабльдәр, һәм, сөнки улар американдар булып, бөтөнләй йәмәғәтселек менән бәйләнеш буйынса агентлығына яңы ih скрашиваться йәшәйбеҙ, уларҙы ла, финанслау сығанаҡтары һәм тирә-яҡ шәхси, хөкүмәт ғорурлыҡ булды. Был кеше тирә-яҡ агентлығы, күрәһең, аныҡ беләбеҙ, американдар ял итә тип уйлай. Почта бизнесявляться туристик өлөшөнә пропорциональ артһын, Тиелә. Ә туристарға ғына стон сәйәси йәнләндереп яҙып килергә. Бынан тыш, балҡан сәйәсәте тураһында бер нимә лә белмәй бер кем.
  
  
  Йәш ваҡыттағы ҡайһы бер ваҡиғаларҙың күҙәтер өсөн алға американдар береһе, тиелгән. Хәҙер ул отчаянное омтыла асылыуы тураһында хәбәр итә. Кис ултырып, хатта уның тирә-на корточки сөнки йәй һалҡын килер башҡа ир-аттар бейеклеге ҙур толоп кейгән. Ләкин ул бер ни ҙә бирә алмай. Эго ҡулында бәйләү була. Ул белмәй, тип бер аҙҙан вафат була.
  
  
  Һәм ул шунда ултырып ҡараны, низина һыу кеүек тирбәлә. Эгей диңгеҙе йәки ион булды был? Эму тиң була. Унан ҡурҡырға түгел, ә көсөргәнеш тоя ғына, уларҙың һәр хәрәкәтен алдынан. Ҡурҡыу һуңыраҡ килде, уның уйлайым. Һуңынан уны аңлап, һуңыраҡ булһа ла, яңынан асылды һәм досада һиҙеп эше, улар тураһында хәбәр итә алмай.
  
  
  Йәш кеше ирененең бер ир-егеттәр араһында тәмәке һәм уның тирә-сунь яҡынлаша. Тәмәке тәме ҡара ҡот осҡос ине, әммә осраҡлы кешеләр саҡ илаған йәш түгел һәм кешелеклелекте юғалтмаҫҡа мәжбүр молить о пощада ишара. Бәлки улар насар түгел, шулай булһа, ул уйланым. Тормош теләне һәм шул уҡ ваҡытта татлы тойола. Уға ҡул менән, бөтә яҡтан иҫәр кеүек тойола . Йәш буйынса йылда американ була, әммә тәжрибә буйынса ҡарт. Ул үҙе тураһында түгел, ҡурҡыштан тормош башлай, сөнки улар барыбер эму ee бирә. Был недостойность үҙем уны ҡотҡарырға.
  
  
  Шунан бер ир-егет тирә-яҡ, телефондан һөйләшеү, көпшә аҫып.
  
  
  «Ҡатын-ҡыҙ-тип әйтеп, быны эшләргә кәрәк әле. Бөгөн төндә, — тине ир.
  
  
  Был сигналдарға ҡаршы хәрәкәт була. Бөтә компаниялар баҫып, сығатай һәм иҫке өйҙәр буйынса кәзә һуҡмаҡтан тауға күтәрә, ә пистолет тыкать кешенең толоп, йәш кеше.
  
  
  Артта американдар кеше, шул иң, ул шалтырата, толоп булһа ла, көтөүсе булып түгел, әммә ул. Ул лидер булды.
  
  
  — Был кәзә һуҡмағында бик ауыр, тип, һәйкәл? артта америка кешеһе, - тине. Америка бер нәмә лә әйтмәй. Иҫәр менән ул үҙе убийца менән хеҙмәттәшлек яҡтан уйлап, ләкин уның башҡа ла һайлау була. Оҙаҡ ваҡыт дауамында уның аҫтында наркотиктарға етерлек була, һәм бик көслө тоям үҙемде. Әгәр уның менән һуҡмаҡта спрыгивать — ах, бындағы текә битләүҙәр етерлек, эму өсөн ҙур зарар, тип, үлем алдынан ҙур булмаған өҫтәмә ауырта. Бер ҡасан да уны уйлап, шулай тип аналитик һәм шуға ҡарап ала.
  
  
  Әллә ниндәй йәш кеше һөрөнгәне мәл.
  
  
  — Минеңсә, һине килеп алырмын, борон? Артта тауыштар ысын күңелдән абсурд борсой уны.
  
  
  — Мин тәртип, — тине американдар.
  
  
  "Әлбиттә, был һеҙ яһаны," кеше артта тине ул. В затылок һуңынан американдарға уны атыу, атыу һәм американдар түгел, хатта ишетә.
  
  
  Көмөш ҡорал эшләү буйынса ҙур йотомдар менән ҡарай һәм үҙ эше булған кеше фляга менән ҡәнәғәтләнде. Һуңынан уны ташлы һуҡмаҡтан төшә, ҡатын-ҡыҙҙар өсөн һөйләне. Ысынлап эму америка егеткә уңыш килтерә. Эш һәм өҫтәмә эш бирелә бындай компетенцияһына инмәй эго эго үтмәй. Аҡса, ысынлап та, уны ҡулланыу мөмкин булыр ине.
  
  
  
  Шулай уҡ вашингтонда тиерлек йылы булһа, афина кеүек, әммә был угнетающий күп булһа, йәй дымлы знойный савченко. Кеше өсөн шунда эшләргә тура килә, был эҫе була, дымлы, перенаселенный ҡала. Конгресс каникул була, һәм шул көндә «сенатор Вашингтонский» бейсбол лигалары һуңғы урынды биләй, яҡын дәғүәселәрен тар-мар «Бостон ред Сокс» .
  
  
  Йыл ағымында машина менән барған стадион, яңы булыуы, түбән, ҡара лимузин, бер ни тиклем ваҡыттан уның алдында туҡтап берләштерә неприметный офис-төркөмө матбуғат хеҙмәте хеҙмәт һәм телеграф округы DuPont . Кондиционерлы машина менән вице-президенты аҡш юлдаш боралар үҙен.
  
  
  — Һин ышан, мин һинһеҙ был джорджтаун подбрасывать алмай? — һорап вице-президенты. «Онотма, һүнеп ҡалған булған яңы хөкүмәт бинаға кондиционер менән биш ҡыҫҡартылды».
  
  
  Сед ир-егеттәр менән бергә вице-президенты покачать башы. — Юҡ, рәхмәт ҙур. Һин үҙ гонаһтары өсөн язаһын һәм булһын ине. Ул була белергә тейеш, тип, бейсболка матч бара алмай. Ул яфа сигә.
  
  
  Һуңынан тағы бер нисә машина шаяртып вице-президенты менән тронуться урын, бинаның өҫкө ҡатында лифтҡа ингән һәм шәхси ҡарттар һәм седовласый күтәрелде. Ул бик ҡәтғи һәм төҙөк булыуы, кешенең эгоһын походка һаман йәш һәм һығылмалы егерме йыл һаҡлана. Ул үҙенең скудно инә, әммә ысын күңелдән тотонор һәм йыһазландырылған кабинеттар өҫтәлде дорого үҙ имән, математика буйынса кивнуть сәләмләп, уларҙың үҙ бүлмәһе булған һәм, күрәһең, ул да, ҡулға төтөн сығарыу өсөн идеаль.
  
  
  Ҡарт саҡырып Хок, сверхсекретно босс АҠШ-ТЫҢ разведка идаралығы, ә киреһенсә, ир-егет булып ныҡлы n3 тамашасылар, баш агент эго. Хок N3 ваҡытта ҡайһы бер ҡараһаң, кивнуть удовлетворенно һәм һораған аҙаҡ: «Күпме ял итергә үткәреү, Карте?»
  
  
  «Бик яҡшы», — тине ғилми-нәшриәт Карте. Һуңынан уның һыуы таҙа һәм ял загорелый ҡыҙы флорида менән тулы өс аҙна төндә бортында мөхәббәт һәм затлы ҡунаҡханалар өҫтәмә балыҡсыларҙың кәмәләре буйынса тренер. — Макдональдс үлегеҙ, — тине ҡәтғи Хоук.
  
  
  'Уны белмәй. Был уны ишетеп, ҡасан кергән, — тине ғилми-нәшриәт. "Грецияла был күҙәтелмәй , шулай түгел икән?"
  
  
  — Эйе, — тине Хоук. 'Греция.' Өҫтәл тирәләй һәм уның төрҙәре һурып ҡара сигара закуривать банк шикле. — Белә ул, тип уйлаған был малай беҙҙең алға бара. Армия хеҙмәтенән хәүефһеҙлеге буйынса килә. Яҡшы послужной исемлеге.
  
  
  Ника бер нәмә лә әйтмәй. Уның мәйетен послужной исемлеге күп белеүе менән айырыла. Үле агенты беҙҙең һөйләшеү тураһында бер нимә лә килтермәй.
  
  
  — Хыялый, — тине Хоук. «Мин, ысынлап та ла, уйланы ла, был хәүефле була башланы, - әйҙә киттек эго. Әммә был шулай булып сыға. Эго тауҙай кәүҙәһе табылған, ҡалғандар һәм башҡа кешеләр менән затылок упҡын. Эго ҡулында бәйләү була. Ул унда бик тиҙ эҫе йәй һәм мәйетте күмгән. Рәсми ярыу булыр. Билдәһеҙ бер йәки бер нисә үлтерәләр. Iso rta кәштәгә ҡарай һәм нах задумчиво сигара Хок. Шунан дауам иткән: «йәмәғәтселек менән бәйләнеш буйынса агентлығы макдональда тиелә тикшереү. Һуңғы бер нисә йылда туризм һәм уларҙы алға греция утрауы . Был promotions агентлығы golden island тип атала. Причудливый агентлығы, ә уның өсөн аҡса етте.
  
  
  Уның өҫтәлендә бер өйөм журнал бер америка ҡиммәтле сигаралар күрһәтә. «Америка журналистары бөтөн йәмәғәтселек менән бәйләнештәр буйынса белгесе греция һәм уларҙы илтеп ҡарата үткәрелә. Грек утрауҙары сәйәхәттең реактив самолеттар өсөн махсус яһаны пресса.
  
  
  Ih ҡаршы, король ғаиләһе ағзалары кеүек. Һөҙөмтәлә греция бик модала хәҙер ял итә. Һәм, — ул наклоняется алға, — ҡатыны менән ҡайтҡан-гречанка, йәки прислуга, бағыусылар йәки студент, хема йәки-тағы шул. Илдә ниндәй мөһим яҙғайны буйынса квота ала».
  
  
  Элек уның алдында папка ята һәм уның буйынса откидываться похлопать. «Иммиграция мәғлүмәттәр буйынса, ул аңлай, бер нәмә лә түгел. Америкала бөтөн гректарҙың ағымы яҙғайным, ә бөтә клиенттар Promotions Golden америка спонсироваться шулай Island. Һеҙ был хаҡта ни уйлайһығыҙ?'
  
  
  «Мин уйлайым, сөнки был тикшереүҙәр тора».
  
  
  ', Ул да шулай уйланы. Ни өсөн уның тауышы Макдональда осматриваться ебәрҙе. Хәҙер ата-әсәһе өсөн хат уны эго өҫтөндә эшләй.
  
  
  «Бәлки, әлбиттә, ул замешать, ҡайҙа әле», — яҡындары ғилми-нәшриәт. «Мине ишетә, тип Ғиффәтле — был ҡаҙанда, ул вотум-закипать вотум».
  
  
  — Әлбиттә, ул был турала уйлайым, — тине ҡыҫҡа Хоук. — Һин барасаҡ һәм тап шуның өсөн афинаға килде. Макдональдс юлын кәрәк. Беләм, уның ярдам һәм был шулай китә өлгәшә. Был тағы ла мөһим, белер, тип, алтын утрауҙары ниәт.
  
  
  Һәм тағы откидываться хоук сигара элек тоҡандырып маташалар. — Иҫән ҡайтты, — тип өҫтәне ул. великодушно.
  
  
  — Макдональда тип һөйләй беҙ ҙә үлем алдында? — ник һорайһың.
  
  
  Хоук покачать башы. «Күрәһең, уны һуң ғына сыға башлай, уны тотоп улар. - Әйҙә беҙҙең эго ебәрҙе журналистарҙың төп сифаты. Ул, минең уйлауымса, был азатлыҡ хәрәкәте ҡайһы бер эму биреү, әгәр эго тотоу өсөн шпионажы. Был шулай уҡ ябай берләшмәһе. Шулай булмаһа, йәки икенсе төрлө, күҙгә ташлана,-тип киткән дә. Мин белмәйем, ниндәй мәле. Хоук пауза яһала.
  
  
  «Археолог булараҡ һеҙ грецияға бара. Был, иҫке таш копаться кем белә, алда улар күренмәгән кеүек.
  
  
  Ника әйтер: «Рәхмәт». Боҙ туңған. Хок йылмайып баҫтыра.
  
  
  «Был утрау емерек аҫтында Алтын камуфляж ҡаршыһына барып тейеш, һеҙҙең өсөн, һәм үҙең менән элемтә аша йәштәр мәктәптең үҙ өлөшөн киткән америка университеты — штаты. Shaggy күрҙек инде ул, һинең өсөн билдәле археолог эшләй. Элек откидываться на подоконник һәм хоук һыны күрһәтелгән. — Һеҙ беләһеңме, был шулай?
  
  
  — Венера Киренская , — тине тиҙ ғилми-нәшриәт. « Бронза уйнатыу була. Ҡәҙерле. Иң яҡшы күсермәһе.
  
  
  — Карте, мин һиңә ғәжәпләнде. Хоук аҙ күренә запас, сөнки һәр ваҡыт, ҡасан танышыр n3 күрһәтеп, ләззәтле енси мөнәсәбәттәр асыҡ бассейнын йәки һыу шөбһә юҡ.
  
  
  «Был булмаясаҡ, мин буханка был ваҡытта буйынса барлыҡ музейҙары, көтә башланы, миңә хәйләкәр кеше ойоғо гәзите менән йәбешкән».
  
  
  Хок баҫтырып, тағы бер йылмайҙы, ә һуңынан әйтерҙәр: — бик яҡшы, тимәк, һин грецияға бара. Тик башта һин мәктәпкә бараһың. Застонать внутренне ғилми-нәшриәт комплексы, әммә бер нәмә лә әйтә. Хоука ныҡыш алымы һәр ваҡыт ҡыймай. Тиҙләтелгән курс тамамлаған саҡта археология ғилми-нәшриәт комплексы, эксперт эксперт даирәлә үҙен нисек ала уны. Глупый эго биреүсегә техник хата түгел. — Веб-проблема, — тине етди Хоук, — һинең менән еңел йәки был персонаждар айырым күрһәтә алмайҙыр, үҙенең сикәһенән компанияһы закоулок ҡалған камуфляж, һинең менән ул, бәлки, һөйләшергә теләмәй. Шулай итеп, беҙ һеҙҙең күрһәтеү сифаты өсөн алтын утрауы тәүҙә компанияһы прима хардинг профессор итеп ебәрәләр. Боронғо ваҡытта һеҙ үҙегеҙ күрһәткән ҡалалары эргәһендә ҡаҙып. Билдәһеҙлек эсендә ашығыс саҡырған саҡта һин килгән америкаға.
  
  
  Ҡарт алға наклоняется төҙөк, күҙе һәм заблестеть эго, электон уҡытыу кеүек булды. Усмехаться ғилми-нәшриәт. Бындай трюкты Хоуку оҡшай.
  
  
  — Мин был йөк карабы капитаны менән бөтөрөү, уларҙы даими Пирей ингән . Һеҙ документтарҙы һәм каюта ала. Көҙән һеҙҙең өсөн шул тиклем Капитан булып тора, был тиклем аҡыллы булып ҡала. Исегездә тотоғоз, уның алдында яуап судовладелец, передо мин түгел, ә, тимәк, һеҙ уның менән үтә шашып китә алмай.
  
  
  Ника бик яҡшы аңлай. Техник мәсьәләгә арналған һөйләшеү булып ҡала; бәйләнеш ысулдары системаһы һәм оҙон аҡса күсереү, профессор ғилми-нәшриәт матрос була һәм томас эванс карте хардинг эндрю әйләнә.
  
  
  
  Оҙаҡ реактив самолет ҡасан үҙенең башлай ауышлығы афина ҡалмай, пассажир булмаған порт ҡаласығының күреп, тауҙар араһында урынлашҡан эгей күлдәк. Йылғаларҙың ҡоро үҙәндәре булған, йәйге ҡояш аҡ эҙҙәре.
  
  
  Нацистарҙың сигнал хәүефһеҙлек ҡайышын таҡмай, һәм машина вздрагивать аша бер нисә мгновений, ҡасан элерон йәйелдерелгән була . Һуңынан оҙаҡ осоу хәрәкәте пассажирҙар скуки. Оглядеться һуңынан улар мышиное, һәр ваҡыт эшләгән кеүек, тамуҡ ҡасан оса ҡунаҡ бүлмәһен күрһәтер, был самолет. Стюардесса буйынса үтеп бармай, ҡарашы тиҙ оглядывать профессиональ хәүефһеҙлек ҡайышы.
  
  
  — Барыһы ла һеҙ тәртип менән, профессор Хардинг? Дородный стюардесса американка туҡталған урын янында йәйге кейемдәр.
  
  
  — Бәлки, ул да ни ҙә буласаҡ яһарға, һеҙҙең өсөн, тәү сиратта ергә ҡарағанда беҙ? Уның ҡарашы буйынса ул одобрительно ҡара үтә. Бөтә осоу дауамында ул бик иғтибарлы булды.
  
  
  Дородный йылмайған америка ҡоралһыҙландырып, бер үк ваҡытта булған һәм бер нисә потусторонний ослепительный. Небрежно уратып галстук, сәс н тәьҫирен көсәйтә хәүеф фәнни һәм бер өйөм китап чарующий растрепывать тубыҡтан.
  
  
  "Был миңә ышанған," - тине ул. — Барыһы ла һеҙҙең бик яҡшы булды. Осоу яҡшы, ғәҙел һүҙ. Күрәһең, был ғына беҙҙе ташлап киткән Нью-Йорк.
  
  
  Стюардесса йылмая йыйһалар, профессор рәхмәт буйынса үтергә һәм юлын дауам итә. Әгәр ҙә ошо ир-егет профессор йәйге кейем булмағас, уны уйлап, улар күп нәмә яҡшы яҡҡа үҙгәрер ине ласлыҡ менән, сөнки ул мәктәп тамамлаған.
  
  
  Профессор үҙе йылмая. Ул ҡәнәғәтләндереп булмай. Покровительственный буйынса бер нисә то, уларҙы уның менән һөйләшмәй, тип әйтергә мөмкин ул, тип, яҡшы уйнай; селәүсен добросердечный китап, шиғриәт күберәк ҡыҙыҡһындыра торған боронғо, матур ҡарағанда башланы.
  
  
  Сибәр стюардессаһы шок була ине, әгәр ҙә билдәле булыуынса, профессор үлтерергә тип нисә ысулын белә взлохмачивать кемдер бөтөнләй бесшумно; ҡайһы бер ысулы тип ул был һуңғы йылдарҙа тирә-яҡ ҡулланыу; билдәле бер даирәләрҙә был Киллмастер профессор булараҡ билдәле Вашингтон, Мәскәү, Пекин һәм, бәлки, тағы полдюжины ҡала; ҡайһы бер нигы итеп тәғәйенләнә һәм был исем тирәләй эго ҡала өсөн был арыу хаҡ карте башы эго.
  
  
  Был иллюзияға ғилми-нәшриәт комплексы иҫәбенә алырға була. Әгәр һеҙ ошо компанияларҙың эшләй ине, ниндәй шул уҡ ваҡытта, ҡырҙан ҡарағанда, һеҙ ысын профессионалдар эшмәкәрлеге эләгә ине, беренсе донъя йөҙөндә. Ih асыу мәсьәләһе хәл ителә, һәм ул унда киллмастер залында шөғөлләнә. Ника проблемалар тора шул, үҙеңде ышандырыу өсөн, улар был мөмкин түгел, тип белә. Йәшенмәк уйыны булыу был нервы. Нах ғилми-нәшриәт оҙаҡ уйнаһаң, башҡа күпселек ҡарағанда агенты. Был һүҙ түгел, ул иҫкерҙе. Был ябай аңлатыуҙарынса, был сағыштырмаса йәш офицерҙарҙы үлтереү йәки һындырып күпселектең баҫымы аҫтында йәшенә.
  
  
  Хәҙер оло йәшкә йәш булып кеше исеменә киллмастер юл буйынса операция беренсе этабында, шулай хоук ентекләп әҙерләй. Тик уны нисек табырға, үҙен шәхес булараҡ, Хардинг профессор, икенсе фазаһына етте. Томас Эванс матрос була уның аҙаҡтан. Яралтылған аҫтында була һәм ниндәй инек беҙ, буласаҡ ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанам ҡаршылай «билдәһеҙ бер йәки бер нисә», атып затылок ҡорбан булған бәйле.
  
  
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  Афинала ямғырлы кис була. Клоков һәм сей томан йөҙөү буйынса Пирей гавань боларып . Деловой янында туҡтап караптағы тростарҙы покачиваться н, иҫерек көлөүе тыңлап, әйтерһең, күрше тирә-яҡ доноситься кабаков.
  
  
  Был американдар менән сумкаһын яурынына төшә сходня. Яҡшы кейемдәрен кейә һалды һәм ул тағы ла юғарыраҡ булыуын һәм был эш була. Дуҫлыҡ булған кешенең эгоһын даими түгел һәм ҡараңғылыҡ урынлашты. Пед. Эго саҡыра . Сөнки шундай ҙур булыуы һәм уның латиноамериканец түгел, әллә ниндәй бүлектең машинаһы шутник эму бирелгән ҡушаматтар була, һәм ул эйәләшә. Бер саҡ ул булды. Кәрт уйнап, мин уның ҡасан да булһа сикһеҙ каюта экипажы ҡатнашты.
  
  
  Экипаж nen тураһында белеү генә түгел, Португалия осҡа күтәрелә тип, уны алмаштырып, кеше, уның етди ауырыу. Ғәжәп булды, сөнки кешеләр, улар урындағы власть менән тулы булыуын раҫлар өсөн оҫта ярына күҙәтеүҙәр алып, үҙен сәләмәт тип уйлай. Һәм, әлбиттә, был сумасшедший танылған кеше ине, әгәр ҙә уны дөрөҫ белеү; һирәк ауырый тип, ауырыуға була ул, ҡарт булыуы асыҡланды вашингтон, ул беркасан ла күргәнем эго, америка караптарының тик уның өсөн урын таба, афинаға юлланасаҡ. Педро үҙе юл сумкаһы һәм арзан ҡунаҡхана ҡалдырҙы, унда порттары инә. Һуңынан уны тағы томан китә.
  
  
  Ул исем эҙләргә сығып киткән аҫтында таверна «Фивы ҡаршы Етәү». Унда ул кеше ҡаршы ала, ул мәғлүмәткә эйә булыу, ул отчаянное мохтаж. Ул күптән инде был кеше менән осрашыу көтә.
  
  
  Хардинг кеше өсөн был хаталар менән непростительный вижу профессор булыр инем. Томас эванс булған моряктарға, шулай уҡ Пед , ниндәй сәбәп булһа ла, кеше күреү менән ул был эго буйынса ярамай. Әлегә тиклем пландар Хоука көҙән shell бард. Хардинг профессор ғилми-нәшриәт аҫтында маскировка үҙе раҫлай. Быны ул, бер буханка ҡаҙып, бер нисә битен яҙыу һәм яҙмаларҙы, уның Вашингтон өсөн эксперт тәшкил итә, һәм, ҡайһы бер америка студенттары ҡотолоу иғтибар сәмле, йәй үткәрелә, Тиелә.
  
  
  Хоук һәм алдан булараҡ, уның тирәләй кешеләр Island Promotions Golden килеп, ул уйлай, тип ҡыҙыҡһынды йәш профессор булды лайыҡлы белем ала ih гректар итеү буйынса эшмәкәрлеген, шулай уҡ хәҙерге заманда барған аң греция үҙ иҫәбенә киңәйә. Ул тәүҙә баш тартты, тип белдерҙе переутомляться. Һәм уларҙың эштәре тураһында һөйләшеүҙәр үҙе шылтыратып, тағы ла матур, профессор һәм ҡалышмай. Уның һөйләүе буйынса бюроһы кесе клерк менән бер бөтөн. Артабанғы һөйләшеү эйәрҙе. Һуңынан аҡш профессоры саҡырыуы буйынса ғаилә шарттарына ярашлы хардинг. Алтын яңыртыу утрауына уның менән һөйләшеп, ҡасан ҡайтаһың. Ғөмүмән, әлегә ул бер нәмә лә белмәй, тип, үлем менән бәйле булыуы мөмкин макдональда агент ине.
  
  
  
  Шул ваҡыт мөмкинлегебеҙ булмауы томас проговориться эванс профессор афинаға килде. Бар күпкә күберәк был гавань Нику буйынса ирекле күсеп йөрөү, унда һәр ваҡыт кем булһа ла, кем кемде белә-тағы әллә кем яһай мөмкин белер йәки ни өсөн һеҙ, әгәр һеҙгә былар өсөн түләү. Бындай тауыш менән кеше осраша һәм шеллек нигы.
  
  
  Әлегә барыһы ла яҡшы баралыр тип, ғәжәпләнеү ғилми-нәшриәт комплексы, ни өсөн уны эго профессиональ инстинкты атҡарып булмай, сөнки бында бер нәмә лә түгел. Ул кешенең кәйефе тиҙ учуивать гавань. Ҡурҡыныс. Төндә Күршеләр был хаҡта һөйләй юҡҡа... талары бөтә эму. Алтынсы тойғо, сылбыр эго сигнализацияһы системаһын булдырыу, уның атҡарып була, тип ышаныс менән үк ул уны эҙҙәр буйынса бара, ниндәй хайуандар белә менән, уның эсендә һунарсылар эҙәрлекләгән. Әммә был эму әйтә алмаһа, ҡурҡыныс та булды. Йәки уны ҡайҙан тотоноп.
  
  
  Хәҙер томан ямғырға әйләнә. Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. Ул ҡартҡа бармайым, эгон тыңланы, аҙаҡ үҙ эшен эшләй. Аҙаҡ эсеп ҡайтҡан ир-егетте һәм уның менән, үҙе отель.
  
  
  Хәҙер ул таверна күрҙе. Был убогий урын булған, тип башҡа райондар был ресторан полдюжины аҙ айырыла. Ул үҙе һәм тел бәйләнештәре шашни. Өҫтәл артында ултырғанын күреп, уны эго, инжир һәм тәрилкә өсөн оливка.
  
  
  Ҡарт йөҙөнә йылмайыу яҡтыртты киң худо, ҡасан ғилми-нәшриәт уны күрмәй. Ғилми-нәшриәт уны күҙәтеп, уны эго ҡасан сәләмләне. Элек йәкшәмбе телефондан шылтыратып ике ҡыҫҡа иҫәпкә алмай, ҡарт уның менән һөйләшергә лә ун йыл. Леонид Эго саҡыра. Шулай булһа ла уның иң боронғо һәм wouldnt делле. Нечесаный ҡуйы ҡара сәсе, кешеләр менән ҡаты. Тигр, ул йәш саҡта, һаман да бик ныҡ булған, шуға күрә лә
  
  
  Немец һалдаттарына ҡаршы яҡшы, ә һуңынан һәм коммунистарға ҡаршы. Контрабандистар аҙ алдараҡ буласаҡ. Был мәғлүмәттең ялған булыуын ғилми-нәшриәт упущение promotions заинтриговывать island. Кешеләр өсөн улар бик ҙур күнекмәләр базаһында үҙ үҙебеҙҙең телгә, әммә иҫкә алмай, унда ҡушыла, улар ғына һөйләһен, тигән был ҡайҙа Киклад утрауҙарында тар-мар итә . Леонидас ғилми-нәшриәт шылтыратып, туғандары һәм дуҫтары янына булған, улар ҡайҙа, тип һораны һәм, бәлки, уны табып утрауы.
  
  
  — Балыҡ тотоу нисек бара? — улар ғилми-нәшриәт һорай ҡарт. — Тыныслан, ағай, — тине ҡарт, лохматый шәрәм теше ныҡ була, кеше костлявый. 'Шарап теләйһегеҙме?'
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт комплексы, эму һәм щедро ҡойған ҡарт.
  
  
  — Ә һинең кеүек һылыу уҡ дочурка?
  
  
  «Һылыу, нисек һәм үҫмерҙәр иртән. Был аҙнала уҡытыусыға өйләнә. Малай мәрәй. Аҡыллы гол булһа, яурыныма һүлпән. Бәлки, яҡшыраҡ, тип уны кейәүгә сығыу түгел, балыҡсы. Шул саҡта ул һине лә бата. Туй килә һиңә?
  
  
  — Әгәр эш биреүселәр, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — шунда булыуына мин ышанам.
  
  
  «Әлбиттә, эш планында беренсе урында». Иҫке гениаль күҙҙәре. — Әммә был улай түгел, элек нисек булған, шулай бармы? Президент Трумэндың күп аҡса күп булған һәм динамит ».
  
  
  Көлә улар. Ҡарт ялға көлкөгә ҡалған тон булып, ғилми-нәшриәт комплексы төҙөлә. Ҡарт тауышын кәметте. «Тыңлайым, ағай, көтөлмәгән булды. Һау бул, осрашыу урыны булараҡ таверна тип атала был. Бөгөн төндә ҡурҡыныс булыуы ихтимал.
  
  
  Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт.
  
  
  — Төндә өлөшө булып опасно, иҫке ҡасан фирмаһы эшләй. Ошо йылда кем түләй , шул әҙер түләү һәм киләһе йылда. Иҫке девизы , — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Эйе, — тине ҡарт, — тик беҙҙең өсөн ике сәбәп бар һәм тауында табышалар, йәки уларҙың уртаһында ҡайнай. Хәҙер һеҙҙең өсөн Ih юҡ. Әгәр һеҙҙен менән ҡыҙыҡһыныусы ғына түгел, олатаһы кипрҙа күсемһеҙ милек.
  
  
  — Мин дә шулай уйлайым, — тине яй ғилми-нәшриәт. — Һөнәр түгел был эго. Әммә эго буйынса ҡыҙыҡһындырған бөтә йән эйәһе.
  
  
  Ҡарт кивнуть. «Мин сәйәсәт менән башҡаса күҙәтә. Әммә мин беләм, һеҙ бик ҙур ҡыҙыҡһыныу тыуҙырыуы ихтимал тип бүртә. Уны уйлап, ағай, һине ҡыҙыҡһындырған нәмә яҡын. Уны тикшерергә. Идеаль Баос, уны тағы үҫтерәһе әммә бөтөнләйгә түгел.
  
  
  Мысленный рекламировать эго утрауҙары картаһы һәм ғилми-нәшриәт исеме хәтергә киләлер. Шулай итеп, Алтын Баос күнекмә базаһын утрау утрау урынлашҡан . — Был ҡунаҡханалар тиң күрер инегеҙ бөтә ул, — тине ғилми-нәшриәт. «Бәлки, ике ҡыҙыҡһыныу эго ҡуртымға тапшырыла».
  
  
  — Был ҡатмарлы булыр ине, — тине ҡарт. «Ике лә яратып һәм киң етә башлаһа, кеше уңайлаштырыу белешмә».
  
  
  — Әммә, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — балыҡсы, һыу белһә... улар .. '
  
  
  Был мөмкинлек уның һүҙҙәре һауала эленеп. Ҡарт уны мөмкин түгел, артыҡ ныҡ эткә. Ул һүҙле булыр, ишәк кеүек. Һәм бер нәмә борсой эго.
  
  
  «Был айырылып тора, йәғни, алда булыр, ағай. Шулай булғас, дуҫтар күп инде мин түгел, ул ишетеү һәм һис бер нәмә лә күберәк. Был ҡурҡынысы арта.
  
  
  — Минең бабай йомарт, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — һеҙҙең кеүек яҡшы белә. Ҡарт башын раздраженно покачать.
  
  
  'Был уны аңлай. Эш түгел был. Хыялый ғына таныш ловитта һыуҙа балыҡ килгән, йәшен горизонт тучча маячить.
  
  
  — Был сәйәсәт менән бәйле? — ник һорайһың, бандит шаҡ иҫке скрытность.
  
  
  — Бөтәһе лә беҙҙең көндәргә сәйәсәте менән бәйле, — ти Леонид мрачно. «Ә кем белә, кем ни-тағы әллә нимәләре был көндәрҙә эшләй? Сәйәсәттә — уйын өсөн балыҡсы ҡарт түгел, улар олатайым киләсәктә булыр тип өмөтләнәбеҙ».
  
  
  Ника аңлай башланы. Уның сәйәси курс афина хәл булды. Уны күреп, лозунгылар яҙған аҡбур стенаһы « энозис » восхождение талаптар менән Греция һәм Кипр. Бында бер нисә террорсылар һәм ҡулға алына кипрҙа, әммә разведкалау күпселек сығанаҡтар, тип уйлайым. горстка смутьян упрямец сикләнмәй, артабан сыуалыштар кипр ҡалаларында үткән. Леонид ләкин, күрәһең, тип уйлай, ысынында был ғына түгел, тағы ла оҙағыраҡ дауам итергә тура шунан греция ғилми-нәшриәт йәшәп китә. Шуға ҡарамаҫтан, уның ҡарауы ғилми-нәшриәт комплексы, тип, ҡарттар, кәмәләге балыҡсыларға үҙе булып, тәжрибә һәм йәшерен операциялары, тап шул кеше булып, уларҙы үҙе менән алырға мөмкин ине эго. Баос , Promotions Island өсөн ҡыҫҡа Golden эше менән танышты. Профессор ролен Эго Уординг эҙләп нәмә лә бирмәй.
  
  
  Эсә улар молчанов. Леонид заседании һәм баҫтырып булһа ла, иҫке дуҫтар булырға тейеш, тип кире ҡаға. Штопор ғилми-нәшриәт ҡайһы ваҡытына тура килә. Һуңыраҡ ул тағы бер ҡат һәм үҙенең тәҡдимен күтәреп тырыша. Был күнекмә лагерында күрҙем, ул булырға тейеш.
  
  
  Музыкаль автомат шаңҡытты, үҙ ырыуын оятҡа йәки напиваться тихонько порт эшсеһе.
  
  
  Әммә был иң делле шулай булғаны бармы? Үҙгәреүсәндәрҙең аналитик ҡараш буйынса тәжрибәһен ғилми-нәшриәт аба һаҡ булығыҙ, бында улавливать деталдәр булыуы, йәғни унда. Эму бер нисә минут талап ителһә, аңлар өсөн, тип, була. Эшлекле костюмдар күҙе ҡаты кеше булған, бик күп ҡалған, барыбыҙ өсөн был бик яҡшы порт, палатка тултыра башланы. Ул бер ултырғыста ултыра, стакан эсергә узо, һуңынан юҡҡа сыға. Тәүҙә ғилми-нәшриәт уйлайым, тип бара улар бәҙрәфтәр, тик һуңынан күрер, ир-егет түгел тип кем тирәһендә әйләнеп ҡайта. Әлегә улар үҙ сиратын көтөп киткән, порттарҙың булыуына һәм уларҙың шлюха уворачиваться яғына ултыра. Ника босс мафии хәтерләтә был ҡайһы бер кешеләрҙең, ул уны күрмәй бер көн, осрашҡанда үкенесле билдәле Байонна бар , штат Нью-Джерси. Эму ҡыҙыҡлы булыр, тип бөтә балыҡсы ҡарт увлеченность татарстанда наркобизнес. Йәки уны алыҫ булырға тырышып.
  
  
  
  Ксения порт булған Митрополеос ҡыҙы һәр ваҡыт түгел. Юғары ҡабарып үҫкән сибәр, йәш никах бәхет таба ул. Ә һуңынан уның иренән ғауға ваҡытында һәләк булған йәш кипрҙа. Манхеттендағы аҡса эшләргә тырышыуы һәм башҡа ғаилә ул, ире үлгәс, һуңынан, әммә һөҙөмтәһеҙ. Ул ваҡытта ҡайһы бер магазин эшләй, һуңынан күстем. докт. Уның тормошо еңелдән булманы. Ир-егеттәрҙән ул бер нисә талап ҡуя. Әгәр һораһаң, улар күберәк итеп бирергә әҙер, ҡасан саҡырһа ла ярай ул фатир ҡайта, ә ҡыҙым район сөнки ул портта иң матур, кем айыҡ аҡыл менән түгел, Ксения бәхәсләшкәндәр. Улар ир-егеттәр менән любопытство ҡарай. Странность нах береһе була ала. Дүшәмбе буйынса ир-егеттәр менән ул беркасан ла йокламай. Дүшәмбе уның иренең үлеме тураһында хәбәр ала. Был ҡапҡаны нисә кеше даими тәьҫораттары ғәжәп ире уның иҫтәлегенә таныҡлыҡ бирелә. Бәлки, улар тирәһендә кемдәр булыр, тип ышанғы килә шулай уҡ ҡатындарға башҡа хәл эго шул уҡ ваҡытта уҡый инем?
  
  
  Ника тәүге тапҡыр күргәс, нисек уның менән бәхәсләшеү толстяк ундағы касса янында. Ул юғары булған, ҡара менән, смоль кеүек, сәсе, яурынғаса яланғас тире падаль н зәйтүн ул уны. Матур һындар янында нах булып, бик төҙөк булып бил, аяҡ оҙон һәм бюстарҙы тулы.
  
  
  — Яуап түгел, Константин, — уның тауышы ишетеп ғилми-нәшриәт комплексы, бәләкәй генә кемдеке булған. — Һеҙ барыбер солгать ине. Бөтә кешеләр уны күрә һеҙ, ҡайтҡанды көтөргә тип, иҫке эте. Мин наплевать.'
  
  
  Нах булған таҙа алаһың, тауыш ихлас. Темноволосый толстяк, күрәһең, бик уҫал була. Ул бәләкәй усы ҡара, ҡыҙыл һәм тулы брекет насар ауыҙ, теш буялған никотин. Был ғилми-нәшриәт тешем күреп, ҡасан Константин иҙәнгә плюнуть. Эго сатраш ҡулын күкрәгенә ҡуйып, тәьҫораттар булдырыу өсөн дәрәжәһенә тотанаҡлы, әммә уның ярһыған була.
  
  
  «Бына!» — восклицать толстяк. «Константин болтовней шлюха ла тыңлаясаҡ».
  
  
  — Мин намыҫлы әйткәндә, Константин, минең Ахиллес , дөрөҫ атаған кеше булараҡ, хеҙмәте блудница йәшәй?
  
  
  Тиҙ ревматизм Эго идиоматичный һәм шулай булған, тип ғилми-нәшриәт бер ни ҙә аңламай. Уның уйланым, - тип ҡыҙ константин һуҡты. Гер ғилми-нәшриәт ҡыҫылыу түгел ине. Эго киллмастер саҡырып, булмаған рыцарға һәм фашларға түгел, ә ҡурҡыу. Аҡш һәм греция хөкүмәте араһындағы бәхәстәрҙе көйләү өсөн түгел, сутенер проститутки эго ебәрҙе. Ҡыҙ ҡулдарын күтәргән өҫтөндә константин рассмеяться. «Бей, мин ниндәй эштәр. Ләкин әгәр һин быны эшләмәһәң, уның йортона башҡаса һинең аяҡ баҫа, һәм һин үҙеңде бизнес яртыһын юғалтып, ә аҡш-тың хәрби-диңгеҙ флоты бизнес менән бөтә. Һеҙ өйҙәрҙең дургути ҡайтҡан саҡта тура килә.
  
  
  Рассмеяться ғилми-нәшриәт. Күрәһең, был бер кем күрмәгән дә күберәк.
  
  
  Ҡыҙҙың ҡара күҙҙәрен Стороженкоға задумчиво туҡталып, аҙаҡ уны үҙ бәхәсен дауам итә.
  
  
  — Ксения һиңә оҡшай? — Леонид һорай.
  
  
  «Һәйбәт н нах ҡарап, башҡа Константин ff артыҡ», — тине Ника көлөүе менән.
  
  
  — Риза, мин һинең менән, — тине Леонид. «Ул — ерҙең тоҙо. Ах, әгәр минән илле булһа ине яңынан. Леонидас подразнить отель нигар, әммә һуңынан уйлайым. Бәхәс тамамланды кеүек ине ҡыҙға. Өҫтәл ih уның ялҡауы килә, ҡулында стакан менән узо походка тыуҙыра. Ника ҡарап, уның эйәк аҫтына щекотать булараҡ, яуыз бигерәк тә элекке матрос.
  
  
  — Һау Бул, Эгина, Чериго. Һине белмәгәндә үк, уның менән бер ҡасан да дүшәмбе буйынса моряктәрҙең китер. Үҙ ҡулдары менән уның тәненә һығылмалы когтистый эго йолҡоп аша йылмайып, уның муйынына оҙон күркәм шәрәм менән шөғөлләнә. Нацистарҙың буйынса тауыш тағы ла бер шәүлә.
  
  
  — Ә мин, Ксения? Ул балта оҫтаһы. Уның эйелгән башы, еротичний һәм киң заиграть көлкө еңел, ee rta чувственный поэма.
  
  
  «Мин балта менән йөрөү буйынса дүшәмбе, шишәмбе һәм шаршамбы. Бәлки, кесаҙна буйынса, мин һәр саҡ һай була. Бәлки, ул саҡта балта таба.
  
  
  Ника тағы рассмеяться. Ҙур ҡара күҙҙәрендә шатлыҡ хистәрен белдереп, уны эго һәм дөйөм күҙҙәре менән осрашты. Позвать Леонид ул, өҫтәл янына килә һәм уны ih. Болтать уның менән балыҡсылар боронғо, әммә ул йыйнаҡ булырға нику тулы күҙҙәре менән ҡыҙыҡһынды. Леонид эго ҡуйып, моряк булараҡ Томас «Пед» Эванс.
  
  
  «Иҫке ҡот осҡос ине, — тине Леонид, — ҡарай, иң матур йәш ҡыҙҙар кеүек кешеләр менән дуҫ булырға».
  
  
  «Һинең ҡыҙы түгел, бөтөнләй сит өсөн Пирей , Леонид», — тине ул әкрен менән йылмайҙы. «Һеҙ тейеш буласак һеҙҙең йәштәгеләр өсөн үҙемә оят. Һәм был һан. Һеҙҙең дустары һәм Леонид. Моряк? Юҡ, һәр хәлдә уны матрос. Ҡараңғылыҡҡа ҡараш ташланы, уны үҙе менән йылмайып ғилми-нәшриәт комплексы, уның ике генә тәғәйенләнгән. Күнелле тәне яҡынлығының ғилми-нәшриәт йәш һәм камил аңлы ee. Ике холмик йомшаҡ, күкрәгенә уның формалаштырыу, ҡыйыу ҡыҫылыу блузка менән тәрән киҫер булһа, ул йөрөй.
  
  
  — Һин яңылышманың, Ксения, — тине Леонид. — Хәрби моряк уның. Тамаша күргәндә ниндәй булһа, ул ваҡытта улар нисек һуғышҡан.
  
  
  — Иҫке миф тураһындағы үҙ маразм болтать әле минең, — поддразнивать ғилми-нәшриәт. Тулыһынса уның ҡыҙыл ирендәренә йылмайыу барлыҡҡа килде. Кинәт уның күҙҙәре киңәйтеү. Асыҡ ишектәр ғилми-нәшриәт уны яурын аша ҡарап була.
  
  
  «О, боже мой», — прошептать ул, уның ҡулынан килә ауыҙ эргәһенә барған.
  
  
  Ника ҡыйралып. Ҡуйы ҡара һаҡаллы ҡарт менән ишек булып тора. Сәләмәт ҡарт түгел, Леонид кеүек. Аҡһыл ҡыҙыл таптар менән ауырыған кеше уны бер ек була. Эго һәм ҡара күҙҙәре асыҡ булған, тип уголек. Бөкөрәйгән Эго һүрәте булған, һәм ауырыу уның күренә. Кеше, ихтыяр көсө ялҡынлы алып барыу өсөн, һуңғы бурыстарын үтәп, дошман һуңғы ерләнгәнен күрмәгәс, ул иң тәүҙә, ә һуңынан ҡәбер үҙе ҡолаған.
  
  
  Нигы һәм ҡайҙа күрҙем был кеше инде. Туранан-тура түгел, уны белеп тә ине был. Ник белмәйһең был кеше, ғөмүмән, мөмкин түгел ине, әгәр ҙә һөргән тәрән тишина аба ине, ҡарт инә башланы. Был благоговейный тиште, Сицилия һөргән ҡайһы бер өлөшө, үткән mimmo ҡасан босс мафии, падрон хөрмәт , ҡурҡыу менән ҡатнаш. Ҡарт күҙҙәре яна буйынса скользнуть бүлмәлә аҡрын, ләкин ул бер нәмә лә әйтә. Аҙаҡ, ҡасан толстяк Константин лизать арбай, артҡы өлөшө әкренләп яҡынлаша ҡарт аба, унда ир-егеттәр башҡа юҡтыр.
  
  
  Леонид обвернуть был мәсьәлә менән ксения дюжина һәм ғилми-нәшриәт комплексы , баш ҡалала проноситься эго. Унда булған хәл түгел, уларға яуап биреү. Ксения молчанов үҙ аңын юғалтып ултыра.
  
  
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  
  Ямғыр тынып, һәм һалҡын булып китте. Преследовать араһында юғары ай балҡып, йыртыҡ болот.
  
  
  Еңелсә күләгә булып тора һәм сиркәү көн ғилми-нәшриәт вздрагивать. Буш һәм ҡараңғы урамдар буйлап китте ул. күреп ут тусклый таверна «Фивы ҡаршы Етәү» . Ун биш минуттан тағы бер ҡыҙ бирҙе. Бәлки, сиркәү булһа, шул дөрөҫ. Хуппельдепуп Изге Бүре. Был таверна яҡын сиркәү була.
  
  
  Һуңынан уны күреп, ул шул тиклем арзаныраҡ түләү менән урам буйлап китеп барған аҡ яға күтәрелде. Невыразительный күҙҙәре эго һәм яҫы булһа, ул нах буйынса шәүләһенә ҡарай. Намыҫлы әйтеп, уны заполнят була. Был йылдарҙа ул кисергәндәрҙең түгел, барыһы ла мажара тулы булмаҫ ине, тип ҡабул итеүселәр ҙә булырға тейеш кеүек. Әгәр ҙә был подергивание булыр, хәйләкәр булыр ине, эште яҡшы уйланылған.
  
  
  Сәйер сәхнә таверна уның тураһында уйлай.
  
  
  Очнуться уның ҡасан, ғилми-нәшриәт тәҡдим ответ уның енә. Ул баш тарта.
  
  
  «Мин һине киҫәттем, тип, уңайһыҙ булып китә, бөгөн кис бында булып, ағай», — тине Леонид хрипло. «Зинһар өсөн, шундуҡ китә. Һеҙ үҙегеҙҙең ғүмерегеҙҙе хәүеф дусар ғына түгел, ә беҙҙең. Был һеҙҙең хөкүмәт бер ниндәй ҙә мөнәсәбәттәре булмаған була. Китә.'
  
  
  «Чепуха, — тине ғилми-нәшриәт. «Был ҡыҙ асыҡтан-асыҡ ҡото. Мин машина була. Бынан тыш, бөтә был, ысынлап та ҡыҙыҡ булды.
  
  
  — Мин, тип әйтергә була һиңә тип түгел, — Леонид прорычать. Вокзал эму һуңынан ҡыҙы, ғилми-нәшриәт тәҡдимдәр ҡабул итә. Пожимать Леонид китә һәм яурын. Ҡыҙ баш тартҡас, бер кем күреү өсөн уның менән йөрөй. Был урынға уны тәҡдим итә.
  
  
  Сиркәү күтәрмәһе ғилми-нәшриәт баҫылып сығыу менән, ул ҡасан тура килә. Возглас тымыҡ уны баҫтыра, уны ҡасан күрергә.
  
  
  — Ғәфү итегеҙ, — тине ул. — Тик уны нисек сумасшедший тип үҙе алып бара. Әммә мин теләмәйем, уларҙы күреп, нисек мин китеү менән незнакомцы. Артынан эйәрҙем һәм беҙ инек . .. — Пожимать уның яурыны.
  
  
  Уның яңылыҡҡа булған өсөн мин һине, ник уйламай. Беҙ инде эҙәрлекләй. Был уны күрмәй, тип ғына сыға урамға. Ул күпте күргән өйрәнеү, йәки ул буласаҡ эҙәрлекләнеүенә юҡ. Был бар нәмә автоматлаштырылған, бессознательное. Припарка була, улар «Вольво» менән эшләгән двигателде кварталға бер нисә йортта булып, газ выхлопной, күрәһең. Ул ҡыҙҙарына бер нәмә лә әйтмәй. Унан ғына һорарға, уға ни уйлап, ни өсөн уларҙы күҙәтә.
  
  
  — Һеҙ ҡасан да булһа Ул Прометей тураһында ишеттек?
  
  
  «Был исем миңә таныш күренә», — тине ғилми-нәшриәт. «Мин уйланым, был террористик төркөмөнә, кипрҙа, ул эшләүҙән туҡтаны шөғөлләнә башлай, БМО-НЫҢ утты туҡтатыу тураһында килешеүе көсөнә инә ».
  
  
  — Ярай, — тине ул, — хәҙер улар ҡабаттан эшләп була. Бик аҫтыртын һәм улар афина буйлап таралған. Күптән түгел улар өсөн кеше үлтереү бер нисә тыш, уларға биреүенең сере ih. Түгел, беләһеңме, нимә ул һиңә бөтә был һөйләй, бынан тыш, был һиңә ни булды, тип ышанам, -- бынан тыш, Леонид һиңә дуҫ. Леонид ҡаршы һәм ул уны әйтмәгән. Бөгөн беҙ күргән төн менән незнакомцы. Прометей ул инаныу булмаһа, һеҙгә полиция агент.
  
  
  — Әгәр шулай булһа, мин һинең менән осрашыуҙа шулай ҡыҙыҡмы ни?
  
  
  «Константин хәтерле, кеше касса янына? »
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Уны ул юғары вазифалы етәкселәр, һәм ул бик алйот түгел. Уның ҡарауы, беҙ биргән мәғлүмәт менән леонидас. Бөгөн кис йыйылышы булырға ih таверна юлбашсыһы була. Күп кеше мөһим. Ни өсөн шулай ашығыс йыйына улар.
  
  
  — Ә был ҡарт? — ник һорайһың.
  
  
  'Иң мөһим бер тирә. Иҫке дошман. Идиотка ул үҙе алып бара. Отель түгел, ул күберәк һөйләне. Был атмосфера борсолоу, ҡурҡыу һиҙелә гавань районында был кисәлә. Әммә танышы ҡарттың был буталсыҡ кеше түгел, ҡырағай бородатый күҙҙәре менән аңлата. Ләкин ҡыҙ бер нәмә ирешеү мөмкин түгел. Эсеп ғилми-нәшриәт барырға тәҡдим итә. Бер нисә урында тыныс булһа ла, был таверна тип.
  
  
  Ксения йылмая.
  
  
  «Минеңсә, америка виска тойолдо миңә бөгөн кис».
  
  
  Берәүгә ҡуртымға биреү «форд», Тиелә уларҙы кире барып, һәр фекерҙе үҙ тышынан. Бөгөнгө ебәреү ғәҙәте буйынса ғилми-нәшриәт хоуку драмаһының төп геройҙарҙы һүрәтләү — тасуирлау кеүек үк аныҡ һәм һүрәтләнгән портрет, ижади оҫталыҡ-рәссам . Ҡыҙ булыу яҡшыраҡ, әммә тәрәнгә угрюмый һәм үҙенең уй-фекерҙәре, сәйәхәт ваҡытында прислоняться көнө. Көҙгө нигы артҡы күренеште күреп булмай, тип, «Вольво» н шул уҡ алыҫлыҡҡа улар артынан эйәрҙе.
  
  
  Ҙур булмаған, улар төнгө клуб алдында туҡталды. Яҡын нигы ҡулында тота ҡоралын, машина менән дә әлегә улар ишеккә барманылар. Шик юҡ, уның үҙ баҫтырып. Ул асыҡтан-асыҡ ҡуйылмай, әммә был ҡурҡыныс түгел, ҙур булғас, әгәр һеҙ уйлайһы, был кеше, һеҙ улар менән һөйләшеп, гавана киләһе йөрөп табып була. Әммә ҡыҙы кеүек тойола, иғтибар итмәй, ышанып ғилми-нәшриәт. Унда клубтың башҡ ваҡиға инә, рәүәт һәм ике рюмка вискиҙан һәм ғәмәлгә аҫтында рок-н-ҡыҙҙар төркөмө ролльный повеселеть. Бәләкәй танцполе улар бейей, ә һуңынан артҡы ихата сыға. Ямғыр туҡтай, ләкин һаман да булһа виноград баҡсаһы беседка мокрая биттәре буйлап, сәскәләрҙән һыу аҡ һәм гравий, өҫтәл һәм ултырғыс. Гитарасы эскәмйәһенә ултырған һуҡыр мөйөштәрендә таштар, спиричуэлс узо уйнаны һәм америка эсә. Томан Эго дорожать һуҡыр күҙҙәренә ҡарап, уның бармаҡтарын ә иҫке йолҡоп буйынса ҡылдар аккорды «Тик һинең менән яҡындан таныштым ». Америка төркөмө өсөн уларҙы өҫтәл янына телевизионщик нигы менән күреү, ул хәҙер йәкшәмбеһендә билдәләй төшөрөү тамамланды.
  
  
  Хәҙер ҡыҙ әйтә: «Ышан, һин бел, мин таверна тип әйтергә була. Дүшәмбе буйынса ул бер ҡасан да ир-егеттәр менән осрашыу. Был-минең ҡағиҙәләре ябай. Һин уның өсөн генә алып барырға булһа, кистән һинең өсөн.
  
  
  Был мәлдә инде бер кем һәм бер нәмәгә аптырайым ғилми-нәшриәт комплексы булырға ярамай. Уны күргәс, ҡыҙ настроить етди, алдатырға тырышалар эго артыҡ юғары түгел тәҡдимгә.
  
  
  — Яҡшы, әгәр ҙә һин ҡайтмаҫһың бер ҡасан да таверна күберәк. Артынан күҙәтеп һәм һеҙҙе барыбер булмаҫ, моғайын, янау. Һәм ул бик тиҙ һөжүм подозрительный Прометей.
  
  
  — Әгәр ҙә мин ҡайтырмын, мин һиңә нисек күрергә? — ник һорайһың.
  
  
  — Шикле рәхәт. Ул йылмая. — Әгәр бөгөн төндә шунан башлана, һинең менән мин түшәктән ят түгел, мин нисек кенә беҙгә килгәндә, мин һаман да һине күрергә теләмәйем, — ярай, мөмкин булһа, уның менән осраша алмай шул ваҡытта һин ҡайҙа-икенсе урын да булмай. Һинең өсөн, незнакомец, ул подозревать, уларҙың, ҡайтырға ебәрҙе хәүефле булыр ине. Леонидас һәм был минең өсөн ҡурҡыныс түгел. Ҙур һәм дуҫтарым минең бар. Ә Ул Леонидас менән һөйләшеп, ҡасан ғына иҫерек, шуға күрә, мөмкин булһа, бөтәһе испанскийҙың.
  
  
  Моңһоу оҡшатыу музыкаһы телевизионщик гитарасы һуҡыр Гул. Артыҡ дымлы һәм һыуыҡ кис булып, урамда ултырған өсөн. Һәм улар стакандарын допивать үҙе китте. Ҡасан улар урамға сыға, кобура выдать буйынса үҙенең ғилми-нәшриәт «Люгер» Вильгельминаға, әммә улар машинаны ҡуртымға экспедицияның ғилми-нәшриәт тиклем бара. Ҡасан улар съезжать менән тротуар һалынды, улар уны күреп, артта ла машиналар бара һыуына һәм уларҙың фатир ксения пирей тыныс була .
  
  
  Ул бик һәләтле районы сигендә гавань был захудалое. Силуэт йорт һәм төҙөлөш өсөн карапҡа вздыматься крк. Үбеп тороп ҡалған һәм ул уны ишек скромно. был күренеш уның ҡасан үбештегеҙ дүшәмбе омела етди түгел. Ҡасан һуңғы тапҡыр ғилми-нәшриәт эсеү тәҡдим итә, уның башы покачать, ни хәсрәтем бар һәм ул ни күҙҙәре һәм күңелле.
  
  
  «... Мин һинең менән һуңғы рюмка был хәүеф булырға мөмкин түгел.
  
  
  — Мөмкин булһа, икенсе тапҡыр, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  — Эйе, — тине ул. 'Ул,, тип ышанам был шулай. Ләкин һин хәҙер злиться. Асыуын еңә башланы һин үҙең, зинһар. Уның менән телефон номерын һәм үҙегеҙ исеме иҫтә эму ҡағыҙы һуҙҙы. «Ышан, һин шылтыратып , американ», — тине ул. Һуңынан ул юҡҡа сыға. Закуривать һәм тәрән ғилми-нәшриәт тәмәке төтөнөнә бәрәбәр. Бәлки, яҡшыраҡ, тип, ҡыҙы менән бер нәмә лә булманы. Эму тағы өйгә эште эшләп килә. Ул мәсьәләне, һуңыраҡ хоук менән бәйләнештәре бигүк юҡмы, белеп булмай, ниндәйҙер яңылыҡтар тураһында гректар, ҡушма штаттар яҙғайны. Йыл һайын өсөн, урындағы ойошмалар яраҡлаша алмай икән был, шул, Ул Прометей кеүек.
  
  
  Потянуться т ул. үҙе машина ишек тотҡалары, уны ишетеп скрежет ботинка буйынса тротуар. Ул тиҙ арала борола. Преследователь алмай ҡайтып китте. Бында улар эго көтә.
  
  
  Ул урам буйлап йүгерҙе. к. ир-егет. Ике шәүләһенән ҡотола һәм уның тирәһендәге башҡа икенсе яҡтан яҡынлаша. Дебошир үҙ ҡулына бысаҡ менән балыҡ порт киң.
  
  
  Бик һалҡын ҡанлылыҡ менән хәл уны ҡабул итеү. Уларҙың утлы ҡорал булһа ла, үҙен гепә түгел, шуға күрә ғилми-нәшриәт комплексы һәм ҡулланыу ине . Люгер ih сабырға еңелерәк була ине, ләкин ул саҡта әйтә ине ih босс, тип матрос "Пед" тип атыу ҡоралы Эванс. Клоков прикрытие был эго ҡаҡшатты булыр ине . Әгәр йылмайһаң һәм бер ни түгел, ул иртә йәки һуңыраҡ полиция саҡыртып... Хоук эго азат, әммә түгел эму оҡшай.
  
  
  Хәҙер уны тәүге булып өс фут, ә асыҡтан-асыҡ булып уның иптәштәре артта калды, уға. Булһа, улар үҙ бысаҡ ҡыҫыу, аңлап ғилми-нәшриәт комплексы, әсирҙәр ала ла йыйына улар.
  
  
  Яуап "Пед" һуғышсан булған нәфрәт Эванс, унан һуң паника. Взреветь нигын шулай флагы башҡарыу рөхсәт ителә. Һуңынан улар ҡаса башланы. Беренсе булып ир-егет бысаҡ менән йәш, матур кешеләр менән надменный. Крик уның еңә сығарыу, йүнәлешен үҙгәртеп, сигенеү юлын киҫеп өсөн Нику. Триумф Эго ҡыҫҡа булды. Шунан тыш, эгон сәбәпсеһе булараҡ, ҡаршы буйынса сығарыу өсөн, ҡолас ташлап йөҙ ҡаты һәм ҡапыл үҙе нигым подкат фунт. Ныҡ ир-егеткә ер тураһында ударяться, һәм уның ғилми-нәшриәт төшә. Эго джингл бысаҡ менән урамға ҡолай. Шунан ҡулдарының бер хәрәкәте талғын ғилми-нәшриәт ҡылысы күтәрелде, һәм ул менеп, бесәй кеүек, ике һөжүмен кире ҡағыу өсөн башҡа.
  
  
  Кеше, ул ғына аяҡ ғилми-нәшриәт менән бәреп төшөрөп, тағы килеп баҫты һәм уның полуротный тырыша. Һәр ырыуҙың ғилми-нәшриәт күтәреү, кешенең эгоһын буйынса ебәрергә һәм ерҙе кире һуҡты.
  
  
  Башҡа тәжрибәле һәм өлкән булған ике. Тәүге ике отрезвлять ғилми-нәшриәт өҫтөндә тиҙ еңеү башҡа. Улар яҡшы беләләр, сөнки алда көткән ih алышынды. Притормаживать кружить һәм улар тирәләй ғилми-нәшриәт комплексы, бейеү взад и вперед, лазейка эҙләй. Ғилми-нәшриәт яй күсәләр, өҫтәрәк-һәүәҫкәр бысаҡ тота. Ул бер нисә тапҡыр ҡысҡырҙы, полиция саҡырта. Инглиз, әлбиттә. Буш урам буйлап шаңдау разноситься ҡысҡыра. Ике бысаҡ менән ухмыляться. Улар уйлай алмай тип эго втихаря хәҙер бөтөрҙө.
  
  
  «Мин уйлайым, ул уйлай, тип уны нью-Йорк, ағай», — тип әйтер икенсе береһе. Ухмыляться ул, нисек ас сысҡан бесәй яралана. Уның ғилми-нәшриәт уның тормошон ҡырҡа финт яһай.
  
  
  Нигы, неуклюже ih уворачиваться менән һуғыуы була, үҙе һуҡты ла бирҙе. Әгәр улар обманываться, ул обезвреживать ярай, бәлки, бер кем дә үлтергән. Ника ҡасан кемдер үлтергән, ул-отель белеү, уны кемдер үлтергәндер, ни өсөн, ниндәй маҡсат булыуына һәм быға. Улар сигенгәндән һуң күп мәле. Ҙур булмаған юҡ итеү өсөн уның үҙенә был наградаларҙан самоуверенность ауыртыныу тойоу, әммә кровавые мускулдары көсөргәнешле күкрәгенән порез. Неуклюжий артыҡ булһа, Карте, ул үҙе әйтте. Тормош прикрытие Эго эго тораһы түгел.
  
  
  Хәҙер уларҙың машина металл ҡыҫылһа һыуҙы мокрая эго эго. Йәнә йылмая улар, еңеү предвкушать. Бысаҡ ныҡ ҡыҫыу ғилми-нәшриәт. Хәҙер уны яҡларға тейеш була. Лезвие кем был выпотрошить ble кәкере-бер ҙә взмах. Күрәһең, һәр хәлдә яҡын арала бер нисә мина, кем-выпотрошить була.
  
  
  "Ә хәҙер беҙ ҡуҙғалып , абайла," - тине бодливая һүрәте. Ул бер үк ваҡытта уларға яҡынлаша. Ника баҫым яһау беренсе кеше тормошон, уларҙың тротуар һерберт н эго. Бысаҡ менән башҡа һуғырға ғына тип эму увертываться өҫкә йүнәлтелгән мөмкин булһа, ул ғүмер распарывать эму тора ине. Ир-егеттәр ирекле һәм ҡулынан тотоп машинаға борт ҡыҫылһа һыуҙы өсөн запястье нигы эго. Запястье шулай уҡ тиҙ тотоу өсөн ғилми-нәшриәт комплексының ир-аттар, һәм был насар булды.
  
  
  Хәҙер ир-аттың тора бодливая, раненый, ауыртыу уның йөҙөн боҙоп һәм нәфрәт булып, ҡасан ул күрһәтергә омтыла, отдышаться. Ирен скривиться Эго, ул бысаҡ менән һөжүмгә ташлана обнаженный өсөн һуңғы ғилми-нәшриәт.
  
  
  Ҡайҙа хлопнуть ишек.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ тауыш охрипнуть от асып, ҡысҡырып кәһәре грек һәм идиоматичный шулай тиҙер, тип һүҙҙәре буйынса ғилми-нәшриәт ун бер генә аңлай.
  
  
  Ксения, ялан һәм матур, бик йоҡа ғына елән кейеп, ҡулына тимер сүп-сар һауыттарына ҙурлығы менән ауыр прикрыть бак менән алға ташлана. "Ҡәбәхәттәр ," ул ҡысҡыра. «Төрөктәр ул йәберләүсе үле».
  
  
  Ул кеше башына кәстрүл замахиваться, ғилми-нәшриәт янай. Ул бөтөнләй көтөлмәгән хәл булды. Һуңғы ваҡытта уны булдырмау йәки насар тип ҡул һәм баш мейеһе тирене сотрясение. Сковорода врезается был эго ҡулын күтәреп, иҙәнгә ҡолай һәм бысаҡ менән грохот. Боль рев күтәрелде.
  
  
  «Дитя прокаженный дөйә һәм гомосексуалистар, ул өйрәткән йортҡа ксения искать һине». Беспокойтесь тураһында тылдан һөжүм итеү түгел, кәрәк бары бер нисә секунд Нику, башҡа кеше өсөн ҡоралһыҙландыра. Запястье н надавливать ул ир-егет, һуңынан көслө ҡулдары уны эго буйынса дверца машина бәрә. Ир-егет бер нәмә лә ҡалмаған һымаҡ, бысаҡ ташлағандар. Нигы ударяться машина тураһында бер нисә тапҡыр башы, һуңынан ҡарағас, ксения ярҙам итәләр.
  
  
  Ханым ярҙамға мохтаж түгел. Математика буйынса ул әҙ һыу мәрхәмәт күрһәтеү, уларҙың һөжүм итеү. Уның тирәләй юғары закружиться ee тәненең һығылмалылығы, шул тиклем фәрештәләр күсереп, бөтә яҡтан эго менән һуҡты. Пошатываться ул, аяғын күтәрҙе. Ксения эго һуғыу ударить үҙгәреүсән, шуға уны яңынан кәмене. Хәл ҡыҫылып ғилми-нәшриәт комплексы, Ксения әлегә кем дә үлтергән. Улар тейеш һаҡ булырға, аяҡ эго ярһыған гетера бәреп төшөрөү өсөн түгел, үҙе ялҡын. Ул эйелеп, уны ҡулына алған һәм һаҡлаған өсөн ee раскачиваться аша һикерҙе. Күҙ алдындағы томан яй хәрби үҫмерҙәрҙең уның, ул ҡасан билдәле була эго. Загреметь Сковорода, ул ҡасан таһыллыҡ көсһөҙләндерә.
  
  
  «Ҡарт уның янынан бер минут в обморок күренеш кәмегән, икенсе — урамда һуғышып», — көлкө менән Ника тине.
  
  
  Ника ҡапыл һөжүм итеп, урамға ташланды, уларҙың береһен ҡулдарыбыҙ менән тирә-яҡ мөйөштә аҫтында тәбиғи. Ксения ғилми-нәшриәт объятиях-көлкө менән ҡоланы. Ҡайҙа барып ҡараңғы, урам һәм автомобиль двигателдәрен зарычать мокрая умчаться ҡараңғылана. Күкрәгем ҡыҫыла һәм ҡан ғилми-нәшриәт уның тәненә йылы һыу ксения таба.
  
  
  Гнев һәм уның сыуалыштар яңынан тоҡанырға. Жестикулировать ругаться туҙҙырып киткән һәм ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, ул үҙ фатирына американдар юғары аша юлға әйҙәй. Инә һәм уны һиҙҙереп уларҙы фатирҙан лифт күтәреп, ул киң ишекте асыҡ ҡалдыра. Ника һуғырға тура килгән буксирҙар менән уны арҡаһынан эткәс һәм асыҡтан-асыҡ кем өсөн бер. Ee күҙҙәренән йылы һәм яғымлы булыуы, ә бармаҡтарын һаҡ, ул ҡасан ранит ҡарай.
  
  
  «Сусҡа уйлап сығарған был еңел бирелә». Ул тағы күҙҙәрен асыуы ҡуба. «Тәҙрәнән тәҙрәгә мин килә. Һине күркәм булды. Ул, минеңсә, уны күреп барма, һин ҡасан да булһа тағы. Уны уйлап, Ксения, ду һин.
  
  
  Грохот төшөргән һәм уның менән ул кейем менән тиҙ ловкость, һәм, тик уны таҙа простыняға араһында ята, уны эго ентекләп зороасрийсы яраһы. Ника тойоп, тулҡынланып нисек пробежать эго буйынса, тәне, ҡыҙ обладательный тә иғтибар итмәҫкә, үҙен йәриә тиерлек , емештең повязка. Оҙон ҡара сәстәренә ҡағылды кешенең эгоһын уны, ул ҡасан уның өҫтөнән эйелеп, йомшаҡ һәм уны тойоп, уның кәүҙәһен дим бөтәһе нисә чувственный. Ника күргәс, уның күҙҙәре ялтырап, йылмайып ауыҙ итә һәм уның украдкой бөгөлә.
  
  
  — Тыныслан, Пед. Эванс, — тине ул, кире сигенә. "Мин уйлайым, һеҙҙең өсөн бер кис булыуына бик тулҡынлана." Тәмәке һәм уның ғилми-нәшриәт өсөн прикуривать крайы задумчиво атҡа һуға.
  
  
  — Һин беләһеңме, кем була был кеше, Ксения? — ник һорайһың.
  
  
  Покачать уның башы.
  
  
  «Тойолоп, инде ул күрмәгән алда ih. Шул ҡомаҡ улар буйынса, ул яһай барыһы өсөн драхман муҡса. Әммә мин түгел ине, кем ih ебәрҙе. Ниндәй ул буйынса был мөмкин буласаҡ.
  
  
  Кеше тәнен һәм уның ҡараш менән ҡараған күркәм загорелый уны ситкә ебәрергә тырыша. Күп кеше — матур, ғәрип булып, бәхетле һәм моңһоу. Әммә ул, уның менән хем китте. Башҡа американдар булған. Ҡаты матур кешеләр һәм, тип Пракситель һыны бар . Ул белә, сөнки был ябай кеше түгел, моряк була. Ҡаты есем Эго тәненән айырыла ла ул, кем мачта эшләй. Ih етерлек уның ҡулынан тотоп, ҡараңғыла, наҙ һәм опьянение ih сей була, ә ҡайһы берҙә оятһыҙ һәм йыртҡыслыҡ. Эго тәне яҡшы булыр, итләс, профессиональ спортсы булараҡ. Ҡанлы аттар араһындағы кеүек айырма һәм упряжной була. Жесткосы эго дисциплина һәм көсәйә. Был ҡаты була шул, тағы кем еңә һәм еңелә түгел.
  
  
  Ләкин уны яулау икән, ул, Ксения булһа, мәсьәлә тағы ee обдумывание. Чехтарҙың ауырлыҡтар булды. Был асыҡ буласаҡ. Был незнакомец булған нәмә замешать. Nen тәъмин итеү һәм уның булыуы мөмкин түгел, ул күберәк булһа, уға ышанырға мөмкин.
  
  
  Ул тороп, оҙон сәс тиҙ хәрәкәткә килә һәм расчесывать туалет өҫтәлдә ҡабул ителде. Крайы күҙе уның күрмәй, тип, ир-аттар, Пед., йомшаҡ нах ҡарап, күҙен күңелле. Бик оҙаҡ уны порт ҡала, уны хәл итеү. Кем иртә-һуң, булыр кәрәк-булыр ярлыҡаныуҙа. Ни булған был кеше. Хәҙерге ҡатын-ҡыҙ булараҡ, эму ярлыҡаныуҙа хәлдә, мал аҙығы аңлатырлыҡ түгел, уның тап, уны ҡабул иткәндә бирелә, уны моряк айырылып тора, ул үҙе өсөн бирелә. Ҡасан килгән ваҡытта, эй, - тине ул үҙенә.
  
  
  «Тегенселәр алына, Пед. Эванс, — тине ул. Помада һәм уның ирендәренең һаҡ булығыҙ напевать накрасить башланы.
  
  
  'Ни? Мин нимә эшләй?' — көлкө менән ник һорайһың.
  
  
  Елән һәм уның мөмкинлектәре менән уның яурынына соскальзывать йомоп ҡарағас. Ул ултырған, ҡулдары сите буйлап йәйелгән, ҡатын-ҡыҙҙар кеүек, ир-аттар тәҡдим итә. Әлбиттә, уның тулы янбашлы һәм янбаш ныҡлы Сергей төшкән лампа, ҡара уны оттенять бөгөлөш, уның күкрәге тулы яҡтыртҡан һәм бейеү йәш, йәшен шикелле, уның сәс темные. Ee күҙе сағыу һәм күңелле булмай, ул ҡасан уның лениво яҡынлаша. Ника тора, ҡасан һәм соскальзывать простыня, көслө булып күренгән тормош подтягивать вполне эго, итләс ҡулын күкрәк һәм ауыр.
  
  
  — Һин яраланғас, Эванс, йәки һин нисек унда. Ул йылмая. 'Шым. Уның килеүе һеҙҙең.'
  
  
  Карауат аҫтында ауырлыҡ һуңынан ih застонать. Эго арҡылы тире шыма, уның һалҡын ҡулын тойоп, уның күкрәген йомшаҡ була, ә сосок ҡаты, ул ҡасан уның ҡыҫыла. Ee ауыҙ йылы һәм дымлы булған, ә телде өйрәнеү эшләй. Тән мускулдары уны эго ҡулды тойоп, шунда уйнай, бында ул азак, бары тик көткән, һәм барыһы да нығыраҡ баһалаған.
  
  
  Ярһыу әйләнеп, электр көтөү, ул ҡасан үҙенә ваҡыты менән ауыҙы йомшаҡ тикшереү эштәре ҡулланып, ҡатын-ҡыҙ һәм ир-егет ҡулында теләге чувственный камил рәхәтлек килтерә. Скованность яйлап үҙеңде юғалтыу ул. Застонать тәрән уның, ул ҡасан нах инә, һәм йөҙҙәрендә ҡәнәғәтлек гримаса бороп, артыҡ көслө, сығарып ҡуйыр өсөн, хәҙер уның тәне шундай һиҙгер була, ул айыра алмағанды ләззәтен күберәк, боль ҡарағанда.
  
  
  Һуңынан ee хыялланмай һуңғы тапҡыр оҙон аяҡлы, һәм ғилми-нәшриәт комплексы, шулай уҡ теләге булғандарҙың барыһы ла бушағас, тойоп, уны нисек еңеләйтеү өсөн үҙенә оят. Погладить нежно ҡаты есем уны эго, һәм уның күҙҙәре бәхетле ҡара уны ҡарай.
  
  
  Ҡараңғыла уның ауыҙын киң йылмая. — Пед. Эванс, — тине ул. — Бына һин, — тип хоҙайға. Уға ышанам, тип, башҡа бер ҡасан да дүшәмбе һеҙҙең өсөн. Co мин ҡаламын һине? Ир-ат бер башҡа килде лә, мин һәм һин генә.
  
  
  — Эйе, һин уның менән ҡала, — тине ғилми-нәшриәт. Һәм ул аҫҡа ҡараны күрмәй ee ҡаты, ғәҙел зат, наҙ менән смягчаться. 'Тик хәҙер түгел. Ул үҙенең карабына кире ҡайтырға тейеш. Ул һуңғараҡ ҡайтҡан, ә һуңынан ҡала.
  
  
  Ул ни хәҙер уның яғына сүп-сар ята, көсөргәнеш һәм йәш күкрәгенә йомшаҡ, тәнде еңеләйтә ee распластываться.
  
  
  «Мин эгоист булырға теләмәй, әммә һәр ваҡыт шулай була, ҡатыным менән, был ҡасан булһа. Һеҙ застряла.
  
  
  — Тулҡынланыу түгел, уны тиҙерәк ҡайтһын, — тине ул шым-эй ҡолағы. Почта разведка бизнесявляться һәр ваҡыт шулай булды. Ышанысы мәңге һеҙҙе алдау өсөн түләү, һәр саҡ юғары маҡсаттар хаҡына. Ярай, был ҡыҙ белә. Иҫәр түгел ул. Эй, рискнуть генә кәрәк булған. Ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышана ала һәм уның миссияһы яҡлау боҙмаҫ. Уның ҡулын ҡыҫыуым эго, ләкин ул иҫке-ҡараңғыла ҡара күҙҙәрендә йәш. Уҙған йылда бөтә ир-ат менән бергә уның серле һәм уның оборудов тураһында уйлайым. Йәғни, ул янындағы моряк бывалый өйрәнә, ҡасан кире ҡайтарыр мәл йәшлек ҡарт.
  
  
  Уның күкрәген тынғы таба американдар төҙөк. Ә американдар, сит һуғырға күнеккән, бөтә ҡатын-ҡыҙ бер миллион Пирей в таверне таба .
  
  
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  Улар бер ул калдырды, уның тағы ла әлегә йоҡлай, ә ҡыйыҡ өҫтөндә гавань ползти күтәреп, үҙенә һәм арзан ҡунаҡхана ҡайта. Хардинг профессор коллегалары менән түгел, ҡырыҫ кеше булып белер ине матрос ҡаҙа, бәләкәй бүлмәгә инә. Әммә һәйбәт кейенгән, ир-атты асыҡ-көрән костюм йәшлек, конституция һәм ул тиҙ һыу зашагать майҙанға сыға, ҡаршы бер нисә кеше, nen кеше күреп, археологик алға бара.
  
  
  Күпмелер ваҡыт үткәреү өсөн уның алдында өҫтәл «Америкэн Экспресс», һәм гәзит уҡый. Халыҡ уның аныҡ һәм туристарға күрһәтеү һәм бизнесмен, үҙенең ҡарарға ҡабалана. Артабан ул хәл итә, заман менән бәйләнгән киләсәк Хоук тип, үҙенең һәм отель ҡайта.
  
  
  Отель ул үҙе килер, ҡысҡырҙың эго таксист һөжүм иткән эго провозить буйынса тәҡдим һәм тирә-Тиелә. Рассеянно ул, - тине профессор йылмайып һәм, сөнки, әгәр улар тиҙ юҡҡа түгел, уның өсөн уларға еткереп, үҙенең гид тип тәҡдим итеп, уларҙың лицензияһы булмаған.
  
  
  Шунда уҡ машина йөрөтөүсе ҡарамаҫтан, штурм ҡунаҡты төрлөсә борола. Бер ташламалар өсөн.
  
  
  Уның күләме менән акрополь була. Уға ҡыҫҡа һәм киң йылмайып ай тулы булһа квадрат һаҡаллы кеше килде. Тормош үҙе-үҙенең ҡәлғәһе булған Эго. Ишекте эткән һәм уның зиннәтле аша уның менән йәнәшә ғилми-нәшриәт заковылять холда булды. 'Һин кем?' — йыйһалар ғилми-нәшриәт һорай . "Ай кеше менән?"
  
  
  'Петрида алексос минең исемем . Коротышка мин һеҙҙең исемегеҙҙе , профессор. Төндә минең һеҙгә ҡасан һәм нисек тә хәҙерге такси ҡарамағында. Ҡасан үҙ эшен намыҫлы үтәй түгел, ә төндә, ага! Төнгө тормош, улар тураһында кем белмәй әҙерәк.
  
  
  — Тыныслан, Коротышка , — тине ғилми-нәшриәт. «Минең машина булды инде, һин уны яҡшы белә һәм һәйкәл.'
  
  
  — Ә, бәлки, девон, — тине йыуан невозмутимо.
  
  
  «Ҡыҙ бер ҡасан да булмаған. Ул бик биләй, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Ах. Ҡыҙҙың фотоһын күрһәтә. Афина иң матур девственницы. Ҡаҙаҡлау һәм арзан. Подмигивать эткә һәм ғилми-нәшриәт локоть Толстяк. Бынан тыш булғанға оҡшай, әгәр ҙә һеҙҙең кеүек мула һуҡты. Ухмыляться ныҡ булып һәм ғилми-нәшриәт пнуть балтыр эго. Ҡара күҙҙәре ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәр, үтәй һәм флагы боль тулы рөхсәт. Һәм шунан сығып почесать затылок. — Бәлки, һеҙ уны дөрөҫ баһалап, профессор.
  
  
  — Бәлки, — невозмутимо ғилми-нәшриәт комплексы яуап бирҙе.
  
  
  «Коротышка онотмағыҙ, әгәр поддубныйҙы», — крикнуть эму ир-ат, тәү сиратта нимә өсөн ишектәр юҡҡа сыҡҡайны.
  
  
  — Һиңә мин нисек онота алам? — ғилми-нәшриәт тине. Улар үҙ бүлмәһенә китте. Коротышка , д . Уны тикшереү, һәм ошо ваҡыт эсендә уның өсөн бер нәмә лә ала алмайынса урынлаштырыу. Һуңынан ул раздеваться, йога менән шөғөлләнә һәм үҙенә рухи көндәлек практикаһына ҡабул итә .
  
  
  Досталь ул, бәләкәй Хардинг транзисторный приема портфеле буйынса профессор, бил һәм таҫтамал накинуть обнаженный өсөн карауатына һуҙылып китә. Ғиффәтле Радио тауышы бүлмәне тултырған. Был ярайһы ҡысҡырып ғилми-нәшриәт эшләү өсөн, тауышын үҙ тауышы замаскировывать, шунан радиоалғыстың төҙөлөшө профилендә бәләкәй булғас ояһы.
  
  
  'берләштереп Пресс-хеҙмәте, — нацистарҙың тауыш ҡатын-ҡыҙ, шундай аңлайышлы, шкаф алам тип ҡарап, уны отель теркәлгән.
  
  
  «Ах, субмикроминиатюризация мөғжизә », — усмехаться ғилми-нәшриәт. Һуңынан ул үҙе опознавательный сигнал тип атала, һәм гер көтә.
  
  
  — Барам, — тине Хоук.
  
  
  Эму биргән ҡыҫҡаса ғилми-нәшриәт комплексы, афинала үҙ эше тураһында отчет факттарға нигеҙләнгән, шул иҫәптән утрауҙарҙы агенттары өсөн алтын табыу тырышып күнекмәләр лагерь тураһында. Бик булмаһа, уны профессиональ, Ксения өсөн телгә алмайым, быны ла поверхностно. Әгәр уның менән бер ни ҙә буласаҡ, математика буйынса бөтә түбәндәге мәғлүмәттәр кәрәк булған, ул уны ала алмай. Трактир у аныҡ һүрәтләү барлыҡҡа килгән ҡарт , Ксения төрө ул аңын юғалта, кеше һәм Коротышка, таксист прикидываться.
  
  
  Хоук озадаченный тауыш сығарып, ҡасан ғилми-нәшриәт ҡарт тасуирлаған.
  
  
  — Һеҙ белгән нәмәгеҙ тураһында һүҙ nen? — ник һорайһың.
  
  
  'Хм . Юҡ, — тине Хоук. 'Бөтөнләй юҡ. Ярай, әгәр намыҫлы, идеяһы миндә булды, әммә мин түгел, һеҙ тынысланыу өсөн һығымта яһаны. Тыныслыҡты һаҡлау, әлегә ул тикшереү. Кисә барып бөгөн бөтә утрау алтын һәм алымдарын белергә тырыша, тип алмай. Икенсе тапҡыр, ҡасан һин итте, уның айыртырға булһын өсөн, беҙ бөтә кешеләрҙе ошо оборудов белә.
  
  
  — Яҡшы, сэр , — тине ғилми-нәшриәт. 'Ни ҙә тағы?'
  
  
  «Ғына, йәғни гректың беҙ кузатеп торорға мөмкинлек бирә, бағыусылар аша шт golden island яҙғайны. Һеҙ беләһеңме, күпме ваҡыт талап ителә, был яһай өсөн әҙерләндек. Ләкин әлегә барыһы ла тәртиптә кеүек. Студент уҡый, хужабикәләр һауыт-һаба йыуырға, ә альфонсировать альфонс - йә , нисек теләйем, тип атала.
  
  
  Археологик эштәр үткәреү өсөн ҡала көнө N3. Һәм ул музей хеҙмәткәрҙәренә обзванивать колледжы, осрашыу тураһында килешә һәм , булһа, уны нисек ышанып, эму ла тура килә. Һуңынан уны ҡаҙып агораһы проекты етәксеһе шылтыратты .
  
  
  Трубкаһын алды ул, бик оҙаҡ һөйләшеп мәжбүр итә, инструкциялар һәм туҡландырыу мәсьәләһен эго ғилми-нәшриәт ҡабатлана. Тынсыу Телефон йылы палаткаларҙа урынлашҡан. Уны коллегалары үҙ ваҡытын үткәреү мөмкинлеге бирелә, улар шулай көслө булған хардинг профессор ғилми-нәшриәт сирҡаныу тыуҙыра, улар ғәжәпләнеү түгел, уны дауалап буламы ни сөнки ҡаҙыу эштәре һирәк була. Тик уларҙың бәхетле була, ул яҡта тороп ҡалған.
  
  
  Кис ҙур өлөшөн ғилми-нәшриәт эшен эшләй, эште һаҡланыу өсөн маскировка кәрәк Хардинг профессор, киске һәм үҙ кейемдәре кейгән. Отель баҫҡыстан төшә һәм ул, шкафтарға тиклем теркәлгән фирмалар такси алынған «утрау алтын». Көн аша уның ҡасан сыға, ҡаршы фигураға толстяк инде ул таныштарының.
  
  
  «Ах, профессор Хардинг, Тиелә ине унда беҙ һеҙҙән сығып китәбеҙ, Коротышка — иң яҡшы...
  
  
  — Мин беләм, — тине ғилми-нәшриәт. «Мин һине күргем девон һәм шулай уҡ, әгәр кәрәк булһа, мин уның». Тамашасылар уны эго мендәр машина тәгәрәп төшә. — Минеңсә, һин минән аласаҡ ответ бинала фирма «утрау алтын», бер нәмә лә әйтмәгән?
  
  
  — Әлбиттә, профессор. Тамашасылар заскрипеть, ҙур кәүҙәле ир-ат үҙе өсөн втискивать йәмғиәтендә башлай. "Һеҙ шунда булдым, һеҙ был тиклем белә".
  
  
  Хоҡуғы бар уға. Предрассветный такси хәрәкәттәр аша уның кеше менән әйҙәп , эму миҙал килтерҙе менән шөғөлләнгән булыр инем, әгәр йәйәүлеләргә һәм башҡа транспорт сараһы менән көрәш, уны булыр ине. Ҡасан сыға ғилми-нәшриәт комплексы, оло ирҙәр һәм уның чаевые әйтеп бирә: «Рәхмәт, Коротышка . Көтөп алмай. Минеңсә, уны кире, артыҡ тыныс, - йәшерен түгел коротышка обижаться тәнҡит итә. Ул китте, ҡулын махал күңелле. Рассмеяться ғилми-нәшриәт. Толстяк беҙ ниндәй роль уйнай ине, ул бигерәк тә ҡурҡыныс түгел кеүек тойола. Әлбиттә, был хаҡта бер ҡасан да бер кем белмәй.
  
  
  Клуб бинаһында заманса promotions golden island булды, тиелә горизонт өҫтөндә күтәрә. Уның сағыу яҡтыртыла, бөтә көнө, конференц-залы булған асыла һәм залдан пелийҙы, һәм бөтә хеҙмәткәрҙәр ҡатнашты. Әгәр үҙеңде әҙер ине пренебр, хатта бурысын ғилми-нәшриәт шпион булһа, уны тырыш приставлять молодая «хужабикәләре» нә лә мөмкинлек бар ине, уны ысҡындырмағыҙ. Ул театр бүлегенә барып, туристик агентлыҡтар, бюролар ҡасаҡтарына ярҙам, мәғариф бүлеге, бәләкәй балаһы һәм реклама бүлегенән. Ул күп нәмәне билдәләй, бүлек әҙерләүсе «хужабикәләр» һәм «хужабикәһе». Ҡасан тамамланасаҡ тур, ышанып ғилми-нәшриәт әҙер булған, иң ҙур хәүеф тип, уларға ялған донъя promotions island өсөн буш тора, шунда ҡарар гигант IBM машина, пар менән шөғөлләнеүсе был шәхси мәғлүмәт нигеҙендә сағыштырып, коммунистарға кейәүгә баралар мәктәп уҡытыусылары менән двадцатитрехлетний сорокасемилетний уэлсли веллингтонға буйынса массачусетс-сумыусы өсөн губка.
  
  
  Эго йомшартыу шик булған, ләкин баҫтыра. N3 ышандырыуы ауыр булманы. Бигерәк тә ялан шарттарында офицеры үлтерелә.
  
  
  Ул машина янына сиратта торорға мәжбүр була һәм ibm карточкалар тултыра, уларға ярҙам итеү өсөн идеаль ҡатын менән шөғөлләнеүсе профессор эму хардинг таба ине. Ник бирелгән. Лидия булған ҡатын-ҡыҙ исемдәренең алдынан уның Герберт, америка тол ҡатын, тирә-яҡ алтын һәм отель хужаларының береһе яҡын булған утрау менән шөғөлләнә хардинг туҡтала профессор. Миссис Герберт илле йәшәргә була, һәм ул бигерәк тә яҡшы һаҡланған. Уҡыусылары менән ул кеше йәш булған. Ул йәш, матур кешеләр менән тупаҫ. Күрәһең, уны ла бик яратып Герберт миссис. Күңелле буйынса ғилми-нәшриәт крик уның белә.
  
  
  «Хардинг Профессор, һеҙ бында нисек күргәндә һәйбәт. Мәғәнәһеҙ был машинаны мин идеаль партнер табырға тейеш, һәм мин, тип ҡурҡырға түгел, уны бында стивос һайлай . Йәш ваҡытта ла ул кеше ҡаршы ала, ул шулай ине мин аңланым».
  
  
  Стивос уның ғилми-нәшриәт тәҡдим итә, һәм ғилми-нәшриәт нимә әйтергә мөхәббәт тураһында һәйбәт ысулы. Рассерженный Стивос күренә.
  
  
  — Ләкин, профессор, минең менән стивос штаттарында бара . Минең ғаилә, әлбиттә, әйтеп, был яҡтан минең менән бик ҡыйыу.
  
  
  Хужа һәм хужабикәнең күҙәтә һәм Нику ҡотолорға насип була, һәм улар тирәһендә йөрөй торғандыр. Ҡатын-ҡыҙҙар һәм ир-аттарса йәшһеҙ блейзер йәки күк салбар һәм итәктәргә аҡ була. Тирә-яҡ ғилми-нәшриәт комплексы янында бер сибәр ҡыҙ.
  
  
  — Һеҙ күптән афинала, профессор? — ул һораны, уҡыусыларыбыҙ исеменән был эго н лацкан карточкалар . Ун томлыҡ һәм дуҫтарса булһа, шул тиклем һәм башҡалар. Егерме ике самаһылыр, ғилми-нәшриәт комплексы буйынса баһаланған.
  
  
  — Ни тағы, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  — Барлыҡ, һеҙ эҙләсе был Тиелә..... уның башында . Был оло мәғәнәгә эйә булып, баш һүҙ нисек уҡыла . Уның ғилми-нәшриәт өҙөлә.
  
  
  «Ике ташты эҙләп чивас мин король булдым , — тине ул. любезнов, — мин бары тик таба алмай. Көтөгөз һәм уны эго йылмая ласково һорай. Бер мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул эсемлектәр менән ҡайтты. Ул әйтә, үҙ исемдәрен, уларҙың ҡыйығына ултырып, ҡасан, ҡайҙа йыйылып, улар экскурсант, бина ih кем йөрөй. Уның ҡыйығы менән бер нисә иҫтәлекле урын күрһәтеп, мөмкинлектәре һәм ғилми-нәшриәт эй, һөйләшеүе, ҡарашы тирә эго сканлап тора әлегә. Ни тиклем сибәр була йәш ҡатын-ҡыҙ һәм ир-егет бөтә был Эму жаль, ул туристарға һәм америка менән любезничать тора. Зоомагазинов в эму улар хәтерләткән көсөк, һатып алыу көтә.
  
  
  — Веб-проблема, — тине ул. хәҙер иркен эму, — тип өҫтөнлөклө квота эләгеүе ауыр, әгәр һин бары тик парикмахерша.
  
  
  — Ә ниңә һине шулай ныҡ теләгән америкала, бедняга? — ник һорайһың. Помрачнеть ҡыҙ затынан.
  
  
  «Минең әсәмде, минең ике ағайым бар һәм Албания. Атаһы һәм апаһы минең генә китә алманы. Ул аҡса эшләргә мөмкин ине, америка, греция ih өсөн ебәрелгән, улар буйынса сығарыу өсөн мөмкин булған албания минең ғаиләм».
  
  
  Ника ҡыҙға ҡарап, һуңынан көйәрмәндәр нерешительно. Ҡыҙ, тигән кеүек, тип уйланы ул. хәҙер америкала һуңғы өмөтөн юғалтып килгән. Ләкин киләсәк тураһында белеү күпкә күберәк island нику golden персонал, эму бер ҡыҙығын да һөйләп ала.
  
  
  Алтын башҡа буйынса утрауҙар хужалары, улар менән һөйләшергә ғилми-нәшриәт комплексы, ҙур проект күп булды. Табип, юрист, бортпроводница. Егерме биш тирәһе уның нигеҙе була, кемдер йәштән, кемдер йәш. Ника лә аптыратып булмай инде, - тип, һүҙҙе башҡа именлек хеҙмәттәре американдарҙың артыҡ ih үткәрелә. Дөйөм алғанда, был йәш кешеләр төркөмө опрятный була.
  
  
  Хәҙер йәш кеше ғилми-нәшриәт менән һөйләшеп, билет барып ул америка өсөн олимпия үҙәгенә толкатель америка техникаһын өйрәнә. Ника һорайҙар, уны ҡайҙан.
  
  
  «Скирос утрауы », — ревматизм булғанда.
  
  
  — Юҡ, унда ҡасаҡтар лагерында түгелме? — ник һорайһың.
  
  
  "О, эйе", - ти йәш хужа ҙур. «Мин ырыуҙар буйынса Румыния. Минең атайым бөйөк спортсы була. Башта уйлағанса, мин был эго миҫалға эйәрҙе. Минең тик аталары бай булған. Ҡасан беҙҙең илдә национализациялана, уны ҡулға алалар, ә һуңынан ағайым менән беҙ ҡасып. Ул, ишеткән, сөнки йорттарҙа хәҙер атаһы юҡ, әммә күптән түгел беҙ уның менән хат ала.
  
  
  Бөтә йәш кеше булһа ла, уның ғилми-нәшриәт менән һөйләшеп. Был ниәт уның невиновность шикләнмәйем "хужалар һәм хужабикәләр" аҡш. Әммә тиҙ эго, аҡыл рассортировывать нащупывать факт. Интеллект шул яй булған, тип ғилми-нәшриәт ненавижу, әммә ул бик яҡшы булған.
  
  
  — Эйе, — тине йәш кеше. «Мин уның фотоһүрәттәре эшләнә, улар һеҙҙе иҫкә алырмын». Ҡош осошо бейеклегенән ғилми-нәшриәт утрауҙары н ғибәҙәтханаһы менән ҡайһы бер төрҙәре тураһында һөйләне. — Тик мин түгел ошай был өлөшө, — йәш кеше дауам итә. «Мин телем барыу нью-Йорк итеүемде, фэшн-фотоһүрәттәр. Әммә юҡ. Инструкторские курсы үтә, был мин, ти, мин самолеты ултырҙы. кәрәк булһа, ул ҡурҡа, ә аҙаҡ фотографиялар яһау, сөнки ул күп тапҡырҙар эшләгән».
  
  
  «Ярай, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — инструкторы был, моғайын, белеү, нимә яҡшы».
  
  
  — Бәлки, — тине фотограф ризалашты. — Ә әгәр юҡ икән, мин фотографировать автопроизводитель тура килә. Һин булыуы мөмкин? Уҡытыусы һөйләй, фотоһүрәттәр субминиатюрный киләсәктә был тармаҡ бик мөһим булған».
  
  
  "Ҡайҙан, һиңә әйтәм, һиңә бында килергә?" — ник һорайһың.
  
  
  «Лавирон лагеры тирәләй уны , әммә минең ғаиләм Скадар ». Кивнуть ғилми-нәшриәт. Скадар , Албания. Болтать уның менән фотограф һәм хужаһы һәм хужабикәһе ҡалдырыуын дауам итә, үҙенең һорауҙарҙың характеры бер аҙ үҙгәртә. Ул хәҙер күҙаллауҙар тураһында һөйләй, тип иғтибар бирмәне. Шул уға ориентирлана, кем техник әҙерлеге бар, ләкин ҡыҙыҡлы яуаптар бирә, шулай уҡ рәссамдар һәм музыканттар ҡараш эго. Фотограф һәм уның менән һөйләшкән кеше ялыу биргән йәш уҡытыусы. Пожимать беспомощно уҡытыусы иңендә.
  
  
  «Мин бары тик инструктор. Тартынҡы менән ул студент. Ләкин, йәғни, беҙҙеңсә өйрәтеү, уларҙың хәлдә генә, беҙ кем юғары. Әгәр һиңә индергәнебеҙгә шикләнеп ҡарайһың ih аҡыл, һине һаман оҙаҡ түгел.
  
  
  — Ысынлап та, — тине ғилми-нәшриәт. Бейеүсе уның тураһында уйлай, уларҙың берләшмәләре электрон курстар үтергә тейеш була. Унан башҡа әйберҙәр тураһында уйламайҙар. Ул мөйөштә үткән менде, побыть эләкһен өсөн, эсемлектәр һәм үҙ потягивать булған, Тиелә. Улар тураһында мәғлүмәт уйлап, был кисәлә ала.
  
  
  Факт: Golden Island ҡыҙыҡһыныу даирәһе киң булыуына ҡарамаҫтан, эшмәкәрлектең төп төрҙәре буйынса гражданы ҡасаҡ булып бер ҡушма штаттары һәм грек ih оҙатыла. Иммигранттар был турала бик күп һөйләйҙәр. Факт: бөтә тиерлек, уның менән хем һөйләп, кеше ышанып барыусылар, америка ҡушма штаттары, яҡын туғандары булған өсөн тимер шаршау күрше илдең, румыния кеүек, Югославия һәм был тағы ла мөһим, Албания. Әйткәндәй албания хәҙер пекин менән ҡыҙыҡһынды.
  
  
  Факт: йәш ир-егеттәр һәм ҡатын-ҡыҙға был ысул өйрәткән, файҙалы тармағы булған сәнәғәт ул законлы була. Шпион агентлыҡтары күбеһе шулай уҡ алым кәрәк. Фотограф булараҡ, ул фотографировать документтарҙы өйрәнеү.
  
  
  Нигы башҡа факттар яҡшы белә, бик күп кеше: урта һәм көнбайыш ҡытай шпион миссия менән нығытылған махсус ҡыҙыл етди проблемалар булды. Уларҙың законлы булыуын ашыу мәғлүмәт сығанағы, шулай уҡ илселектең сауҙа йәки алмашыу мәҙәни вәкиллеге, бигерәк тә Америка. Бынан тыш, ҡытай агенттары, улар өсөн ҡулланырға мөмкин шпионажы ҡытай, шунда раса буйынса узнаваться.
  
  
  Ника аңлай башланы, тип Макдональда офицер табырға мөмкин. Был ҡасаҡтар, Америка ойошмаһы сиктәрендә үтә һәм алға ебәреү Island Golden әҙерләү, тәҡдимдәр менән иң яҡшы кеше булһа, илдә ҡыйынлыҡ менән бәләкәй генә яҙғайным, коммунист булараҡ билдәле булған һәм уларҙы яҡлай алмай. Баҡһаң штаттар , ҡытай һәм ҡытай файҙаһына шпионлыҡ итеүҙә ҡыҙыл һыуы ғәйәт ҙур баҫым яһарға мәжбүр итә алыр ине, улар коммунистар язалау ҡурҡынысы аҫтында (үлем йәки төрмә сығарыу) ih туғандары мөнәсәбәттәр, өсөн тимер шаршау һаман да, илдә, пекин менән тығыҙ бәйләнештә булды. Һәм инаныу өсөн, бөтә нәмә үтәсәк бард, кемдер бөтә ысулдары шпионажы ih әҙерләргә кәрәк, ҡасаҡтары иң тәүҙә менән сағыштырғанда, шпион булыуын һорар инем.
  
  
  Бәлки, был агент макдональда теорияһы өҫтөндә эшләй. Һәм был яҡынса эго был ваҡытта вафат булды.
  
  
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  Иң танылған, иң матур ҡатын-ҡыҙҙарҙың береһе булып тирә-яҡ принцесса тип Электра Греция, Европа әгәр түгел. Ун көнлөк кейәүгә сыҡҡан принц йылда был ҙур булмаған, әммә бай илдәрҙең нефть һәм дүрт йылдан һуң айырылышалар. Һуңынан ee айырылышыу йыл кинозвезда булды, һәм таң автогонщик башҡа һөйәр, эй әлегә, тамып түгел. Хәҙер тирә-яҡ донъяның иң бай һөйәркәһе булған ир-атты береһе ул, тип байға тоторға благоразумный романы ла әлегә сер. Икенсе факт башлайҙар, тоторға серле байҙыр ул, шунда уның бай түгел, күберәк буласаҡ. Был уның йәшерен рәүештә үҙ шәхси тормошондағы нескәлектәре Электра, был әлегә уны таба алмай.
  
  
  Электра ҡасан обнаруживает, тип миллиардер миллиардер делле иң ee түгел , ә иң яҡшы осраҡта елғыуар, миллион долларҙан ашыу булған ҡалаларҙа ла, уны һаҡлау хладнокровие. Ситтә ҡалдыра, уны эго. Был гармония һәм матурлыҡ бергә ҡушыла уларҙың аҡсаһына тотола. Һәм, әлбиттә, бер кем дә белмәй күберәк, тип миллиардер бөлә, хатта бухгалтер эго, сөнки ул ике бухгалтерия алып бара. Электра табып, мөлкәтен эго аҡса етмәү менән бәйле булмай, ул, уйлы ул, бар ул, ләкин бер үҙе түгел ине делле эго. Кредит хәле эго йомарт, яҡшы хуплана, ул ҡайҙа ала.
  
  
  Электра әммә күреп булмаҫ недалекий расплата яҡынлашып килә. Ҡабул ителгән сараһы ул, быны булдырмау өсөн. Ентекле менән йәшерен килешеүҙәр төҙөгән була һәм кешеләрҙе, уларҙың хәлен, дөрөҫөн миллиардер бойора . Был кеше риза булып, ситкә тип йәһәттән мөмкин булыр ине, әгәр ҙә актив ҡулланыла миллиардер өлөшө өсөн ҡыйыу, әммә башҡортостанды бизнес. Акция һөҙөмтәләре булып Golden Promotions Island.
  
  
  Электра Принцесса тип уйлап, яҡшы ҡабул итеү үтәсәк. Абруйлы америка һәм уның күпселек хайран таныштырҙы. Ee уларҙың хужаларынан ҡайтарырға вәғәҙә кенә, үҙенең тәьҫире һәм ҡулланыу, башҡа мәжбүр йәш ир-егет һәм ҡатын-ҡыҙ өсөн америка бағыусы. Бер генә тороп ҡала. Хардинг Профессор. Ул белә, ул унда. Уны күреп, ул шул тиклем йөрөй туда-бында даими һөйләшәбеҙ. Уның ҡатмарлы булыуын яҡшы, матур һәм һәйбәт кейенгән поразительно. Күрәһең, уның пофлиртовать булыуы менән күңелле ине. Эй, тағы уның менән һөйләшеүе мөмкин түгел, әммә уның күҙе менән түгел, уның төшөрөү. Уны күрергә, уның менән нисек һөйләшергә, ҡайһы бер инструкторы. Шулай булған өсөн түгел был нәмә насар, әммә иҫ киткес матур ир-аттан ошондай, сөнки ул, ҡыҙ ҡарарға кәрәк ине. Бынан тыш, бәхетһеҙ осраҡ күптән Электра понервничать мәжбүр. Уның бер шылтыратыуы буйынса инструктор, америка уның менән һөйләшеү. Предметҡа булған ҡыҙыҡһыныуын уның инструктор булып шатмын. Шаҡ ҡатырғыс, уның матурлығын, асыҡтан-асыҡ һыҙыҡ өҫтөнә ебәк күлдәге менән арҡаһын һәм башҡа алдында тиерлек, инструктор һәм асп ҡарашҡа шаҡ ҡатырғыс ee тиерлек.
  
  
  Унан һораным — "Һеҙ ине, тип әйткән аҡылдан яҙған беҙҙең уҡыу йортонда профессор америка ҡыҙыҡһыныуын күтәреү?" .
  
  
  — О, әлбиттә, принцесса. Инструктор, уяу албандар, греция ҡасып, бик угодить отель . «Мин уның тураһында һораштырам техник программаһы беҙгә күп аспектта уҡытыу. Мәҫәлән, уҡытыусы булараҡ минең фотоһүрәттәр, уны һорап, ни өсөн уны шул тиклем иғтибар бүлергә аэрофотосъемка документтары һәм фотографиялары. Бәлки, ул һеҙҙән һорап, принцесса, штопор быға алдында минең ошо күтәреп, улар уның әйткәнен бер өлөшөндә, баҫым яһап, сит күҙҙәрҙән беҙ шулай тип мәрәкәләй.
  
  
  — Мин уйлайым, һеҙ был ябай штопор каналы буйынса яҡшы фекер алышыу, — тине дунайҙағы Электра. Шунда боролдо һәм инструкторҙар уның тураһында оноталар. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул. тәрән уйлай, һәм аҙаҡтан айырым бүлмә беренсе ҡатҡа лифтһыҙ менеп аша сыға. Унда бер нисә метр яҡынлашҡанда ҡыйыҡтары нику ҡайта һәм, уның менән тупаҫ һөйләшә торған һәм герберт миссис, әммә даими Стивос юлдашы . Миссис раздражать Герберт электра була, сөнки уның үҙе менән ҡулланыу күнекмәләрен вәсвәсә отель. Шул мәлдә ҙур театр балет бейеүсеһе һәм гарем миллиардер менән артабан бөтә, һәм ул эшләргә мәжбүр була, тип, уны эго бәләкәй запас ҡабып һикереү түгел. Шул уҡ ваҡытта уның менән бер карауатта йоҡлай балдахиндар үҙе оло, үҙе генә мендәр компанияһы. Эйе, американдар яҡшы күренә, һәм бынан тыш, ошо эштә булғас, шулай бармы? Бесәйҙе уның күҙҙәре йылмая, ҡасан уға ҡулын һуҙҙы.
  
  
  «Профессор Хардинг, уны принцесса Электра». Аҡ ҡулдары оҙон, күрәһең, һорамайынса, токио.
  
  
  Был ғилми-нәшриәт эшләй.
  
  
  «Буйынса ниндәйҙер сәйер хәлдәре стечение, — промурлыкать ул, — мин һеҙгә карточкалар ibm был алйот машина ала» . Тиелә унда, - тип, мин һине идеаль компаньон булған, шуға күрә, мөмкин булһа, был алйот түгел, йәнәһе, бындай машина.
  
  
  «Мин тулыһынса фәнгә бирелдем, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — восхитительный бигерәк тә статистика буйынса бындай уңышһыҙ күренгән йән эйәһе, һинең кеүек».
  
  
  Ослеп ул йылмайып. Лгунья шәп булыр ул , ник уйламай. Невежливый әйтергә булыр ине, ниндәйҙер порт тейен тураһында хәбәр ibm черноволосый шлюха тип уны иҫкә алыу. Йәғни, был һөнәр һайлау өсөн ябай булып «проститутки», шулай булмай ни, ул ни белә алмаҫ.
  
  
  — Аҙаҡ инде, — тине Электра. — Ҡунаҡхана һәм профессор менән һөйләшмәй ине үҙе.
  
  
  "Мин дә тейешле иғтибар булмаһа, бала," миссис Герберт тине . «Минең өсөн күптән бирле йоҡлай. Был, Стивос , палантиндар минең килтереп булмай, ул саҡта малай булған һине яратҡанға.
  
  
  Ника усмехаться, ҡасан китә тол ҡатын, үҙе өсөн альфонс угрюмый тащить. Электра ғилми-нәшриәт күҙен киң асып ҡарап, уның тәне иң матур өлөшө булды. «Ышанам, һеҙ эсеп, бәлки, вилла, унда беҙ тыныс һөйләшә алмай», — тине ул.
  
  
  — Восхитительный идеялар яңғырай кеүек, — тине ғилми-нәшриәт. 'Нимә тураһында һөйләр инегеҙ? Электрон бәйләнеш?
  
  
  Ҡабы һәм уның күҙҙәре йылмая. Күкрәге тулы аҡ нигы һиҙеп, ебәк күлдәктәр килеп ҡыҫыла.
  
  
  — Бәлки, ябай посовокупляться, — тине ул шунда, ғилми-нәшриәт комплексы ентекләп ҡарарға булды. — Был көлкө кеүек тойолор.
  
  
  Был күңелле булды. Унда барып роллс-ройс шофер булып яр буйлап ай яҡтыһында менән ишек принцесса гербы менән бысрата. Күп түгел, ти улар. Расслабленно ғилми-нәшриәт комплексы, машинаға ултырып, алдына бер һорау ла мөмкин түгел, әммә, буш ваҡытында был тауҙа шундай уҡ үлгән икәнен Макдональда сәфәре түгел. Электра уйлайым, сөнки ул буласаҡ ир-егеттәр менән йәнәш түгел, күптән шулай.
  
  
  Төп юл ябыу менән бер аҙ вилла һәм машинаһы алдында туҡтайбыҙ. Уның баҫылып сыға, уның артынан эйәреп һәм ғилми-нәшриәт комплексы, төҙөк, шәрә, баҫҡыстан аҫҡа ҡарау буйынса һәм киң ҡалҡыулыҡтар түбәһендә аҫҡа. Уны ишетеп, уларҙың арттарынан кеүек, « Роллс » китә. Уның сағыу булып ай яҡтыһы күргән емереклек тамуҡ. Арка һәм колоннанан фонында айырылып программа улар күк томан кеүек, йөҙ йыл элек. Модемный емереклектәр араһында бассейн төҙөлә, Электра һәм әйтте: «Беҙ поплавать китергә мөмкин, әгәр теләйбеҙ » .
  
  
  — Бына был уны түҙемһеҙлек менән көтә, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, еңелсә целуя девушек һәм уның бикле галстукты-күбәләк. — Көтөү, — тине ул. 'Ҡайта ул.'
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексының бассейнында һыу төшә. Ул раздеваться в скользнуть крайы һәм һалҡын һыу киләсәк. Взмах уны эшләүҙә бер нисә ялҡау, арҡаһы һәм ҡара йондоҙ һуңынан дәһшәтле булды. Ишетеп, уны барып юлды, ула бора һәм уның яғына ҡараны. Уны күргәс, тәнең бер нисек матур выскальзывать-туника аҫтында үтә күренмәле, уның үҙ ҡулы менән ҡарарға һәм уның, ай яҡтыһын һәм ҡупшы элегант, күкрәге тулы. Һуңынан ул һыуға сума. бесшумно тиерлек. Аҡ фигураларҙы секунд уның аша уны күреп, уның һыу аҫтында яҡынлаша.
  
  
  Ул асыҡтан-асыҡ уның алдында килеп, уның күҙҙәре йылмая, гениаль булырға ee матур тештәр, ай яҡтыһы, һыу һәм ҡаты тамсылары тирә-яҡ күкрәге струиться өлкәһендә ee. Ҡаты ҡулдары ҡыҙҙы кеүек, мускулдарына һәм яурындарға башында йөрөгән таш ғилми-нәшриәт & nb, аҫҡа һәм өҫкә уның кәүҙәһен алдында үҙен подпрыгивать мәжбүр.
  
  
  — Ышанмайым, мин һеҙгә бик оҙаҡ көтөргә мәжбүр итмәй, профессор Хардинг.
  
  
  — Был ни тора, — тине Ника көлөүе менән. — Һәм мин һеҙҙең профессор йөрөү мотлаҡ түгел.
  
  
  «Иҫ киткес әммә был шулай, сөнки беҙ формаль араһында сәйер», — тине ул, рассмеяться, һәм, рассмеяться. Аяғын күтәрә һәм аҙаҡ уны ташлап төбөнә, һыу ағыны менән күркәм ҡасан уның тән. Ирешә алырмынмы ул үҙе бер ҡулын күкрәгенә һалҡын тире һәм күндән буйынса эго. Һуңынан ул үҙенең йомшаҡ ҡулдары изгинов һәм башҡа матур тормош эго янбаш буйынса үткәрелә.
  
  
  — Мин көтөргә мәжбүр итмәй, — уны прошептать. Был король булды бойороғонан, һәм ғилми-нәшриәт буйһона. Уның кәүҙәһен алырға һәм уны үҙеңдең ҡулыңдан килгән түҙемһеҙлек rta йылы дымлы телен өйрәнә. Арҡаһы һәм уны үткәреү буйынса плоти, уның ҡулы ҡаты булыуҙан туҡтай. Ҡатын-ҡыҙ ҡулы эго тойола, аҡыл менән бара. Ул пульсирует әйләндереп, йәнлек когтистый, ул ҡасан көрәшеү, ҡырағай бесәй кеүек, ҡасҡан өсөн-лизать һәм шул уҡ ваҡытта ҡыҫыла, уның. Уның тауышы тирә-яҡ барыбер торон, ул ҡасан һалдат.
  
  
  'Һин нимә көтә?' — ул всхлипывать. Йомшаҡ кәһәре француз, инглиз һәм грек һутлы ҡыҙыл ирендәре менән уның слетать шепот, аҫҡа һәм өҫкә уның кәүҙәһен ҡасан раскачиваться. Нику тойола, ул был ғаләмдең ситтә сума.
  
  
  Һуңынан, көсөргәнеш һәм изученный, ҡулына бокал шампан менән улар был ял шезлонг һалҡын, потягивать Taitinger. Хәҙер йән эйәләре күпкә артыҡ нәзәкәтле булыу, мал ҡарағанда минут элек разгульный. Ул одного уның күҙҙәренә ҡараны. Ғилми-нәшриәт комплексы урынлашҡан ине уны бөтөнләй икенсе төрлө, әгәр белһәң ине, киҫкен ҡарашлы буламы ни ул, ҡасан ул, күрәһең, һоҡланаһың гладить эго. Принцесса булырға өсөн бокал шампан гербы соҡоп булмай. Һәм уның шулай булып таҫтамал яҫтыҡ, ул бил тирәләй ғилми-нәшриәт тирә-яҡ. Тәмәке һәм уның төтөнө выдыхать закуривать йондоҙ булып, тип уйланы ул. Һәм бөтә ҡорал, уның менән нимә бәйләү, иртә-кисе юҡ эго теорияһы ентекле әҙерләнеп ятты. Ысынлап та, ойошмала «Алтын утрауы» ҡытай коммунистар фекер өсөн идеаль система булмаясаҡ. Шпион ҡоролошо үҙенсәлекле. Әммә абруйлы һәм бай ҡатын-ҡыҙы, ысынлап та булһам әгәр ул был матур ханым, уның кеүек булды улар, аңлай алмай, уны, ни менән бәйләнеш эй ҡытайҙар. Фекерҙәре һорау тыуҙырмай, әммә шик алтын алмаҫлыҡ сәбәп буйынса утрауҙар эго развеять ҡулланырға мөмкин.
  
  
  Ул уның ҡотҡоһона тырышып, сәйәсәте тураһында һөйләне. Уға тиклем ул хөкүмәт исеме аҫтында еткән ойошмаһы һөжүм итеү тураһында ишетеүҙәре тураһында һөйләй «Прометей Ул».
  
  
  Пожимать уның яурыны. — Имеш-мимештәр, минең ҡәҙерле профессор. Болтовней һәр ваҡыт булды. Һәр ваҡытта, был тирәлә бер нәмә лә сыҡмай.
  
  
  — Әммә, — ғилми-нәшриәт өлгәшеү, — тип һин юғалтҡан була. Виллалар, Роллс. Хатта "Алтын утрауы", америка хөкүмәте лә таныған әгәр яңы».
  
  
  Потянуться ул лениво. «Намыҫлы әйткәндә, арый башлау менән, уның "Алтын утрауы". Мөмкин булһа, уны барыбер бер аҙ туҡталды. Туника менән уйнай лямка уның ҡулына, аҙаҡтан уның өҫтөнә кейеме ҡупшы һәм оҙон булды, ай яҡтыһында шәрә тәнен ята. «Тө асыу өсөн мөхәббәт, сәйәсәт гәзите өсөн. Мин бөгөн барыһы тама, һин бынан, мил. Ни өсөн мин һине көтөргә мәжбүр, ҡәҙерле?
  
  
  Передвигать уның оҙон аяҡтары һығылмалы, һәм уны ҡарап-ауыр аҫтында века.
  
  
  Обманываться ғилми-нәшриәт түгел. Шунда ул аңлай, ҡош уны алыҫ түгел, дөрестен, заполнить уның, түгел, ул күберәк яблочный плэйбой. «Алтын утрауы » ойошмаһының идара итеү бик яҡшы булыр. Тәжрибәле профессионалдар тарафынан улар икеһе лә, башҡа башҡа тикшереү. Яландарында, һәр хәлдә . Физик яҡтан ғилми-нәшриәт ҙур булмаған өҫтөнлөк алырға була. Шулай Эму ул ҡәнәғәтләндерә алмаһа, тағы ла бер ир-ат булараҡ, беҙ алмай. Ee һулыш тигеҙһеҙ булып, уны эго ай яҡтыһын ҡасан вполне уйындарын күҙәтеп барам, уның теләк өҫтөндә ул. Потянуло эго һәм принцесса ҡулы һуҙҙым аҫҡа. Яңынан ас булмай ул, эҙләгеҙ, хайуандарҙы ярата.
  
  
  Был юлы уны алыу яйға ғилми-нәшриәт комплексы, шулай булғас, елпеүес ут таралыуын дауам итә. Туймаҫтар ул, ҡасан сәхнәгә колонналар аҫҡа ҡарап, ул күрәләр улар күп-күп тапҡырҙар. Таң алдынан тороп, кейенә ғилми-нәшриәт комплексы, уның күҙҙәренә ҡараны электра одного ә принцесса.
  
  
  — Ашығыс тиклем осрашып, ҡәҙерле?
  
  
  "Мөмкин булһа, һуңынан аҙна килә", - тине ғилми-нәшриәт. «Унда көсөргәнешле нисә көн алда миңә».
  
  
  — Түгел, мин бик оҙаҡ көтөргә мәжбүр, — тине ул. — Лез һәм сәйәсәт түгел, — крикнуть эму уның артынса. — Һин артыҡ яратҡаным өсөн, был бысраҡ увлеченность татарстанда наркобизнес.
  
  
  
  Машина көтә эго убаның икенсе яҡта булған, һәм ул белә алмай, тип, номерын йыйып алырға һәм бассейн эргәһендә төрөпкә Электра афинаға килде инде. Гүзәллек ул үҙе ҡотола, ҡасан ир-аттар һәм башҡа үткәргес аҙағында уның менән һөйләшеп, - деловитый тауыш ee власть һәм абсурд.
  
  
  «Уның тынғыһыҙ холоҡ техник артыҡ күп һорауҙар бирә. Әлбиттә, хәүефе бар, хәүефе булған һәр саҡ. Бынан тыш, мин интуиция минең атҡарғанды. Ул ҡатын-ҡыҙҙы, ул уны тоя.
  
  
  Ҡасан тамамлана ул, көпшә аҫып Электра принцесса, матур һүҙҙәр һәм уның моңһоу йөҙөндә сағыла. Жаль, уны уйлап, хайуандар балаларға ошондай матур, рәхәт кенә килтереп мөмкин. Кисло уйлай ул: барыһы ла-файҙаһы күп.
  
  
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  Ҡунаҡхана номеры на карте үҙе балконда ултыра ғилми-нәшриәт комплексы, конституция майҙанда була. Урып-пухленький эму иртәнге аш бирәләр, линкор күрелмәле мөмкин түгел ине. Дверь заперта эсендә ҡыҙы ғилми-нәшриәт комплексы, һуңынан иртәнге йылы ҡояшы аҫтында һәйбәт позавтракать. Бәләкәй сынаяҡ ҡәһүә менән тағы профилендә радиоалғыстың төҙөлөшө ояһы булғанда уның. Ника кеүек тойолһа ла, был линияһы Хоук сыға.
  
  
  «Мин һеҙҙең өсөн яңылыҡтар булдымы, N3. Беренсенән, минең -- кеше тураһында уйлап, улар таверна күрәм һеҙҙе, дөрөҫ булыр. Был Горгас тасуирлауға тап килгән кеше, йәки «Прометей», уның үҙе атай булараҡ, Ул Прометей лидер. Бер нисә аҙна элек уны һылтанма аша һинд океанына ҡаса. Беҙ белмәгән, уның ҡайҙа һәм нимә менән шөғөлләнгән булыр, Тиелгән, әммә был беҙҙең эш түгел, бары тик ул үлгәс йәки макдональда утрауға ҡарата әгәр алтын булғанда. Әйткәндәй, — тип һораны ул, — һеҙ белгән нәмәгеҙ тураһында утрауҙа уҙған Алтын да булһа төндә?
  
  
  — Мин уйлайым, уларҙы ҡытайҙар шпионить файҙаһына, — тине ғилми-нәшриәт ысын күңелдән. «Әлегә юҡ иҫбатлай, һәм бер нисә генә зацепка асҡыс».
  
  
  Аңлата ул, тип, уны йыйып, факт һәм фараздар менән ҡараш. Ворчать ваҡыт ҡарсығы.
  
  
  «Һуңынан барһалар, ә был уның Баос, ҡасаҡтарҙы бында уҡыйҙар», — тине ғилми-нәшриәт. «Әгәр уның хоҡуҡтарын, америка ҡасаҡ үтеп, ә һуңынан шпионажы шөғөлләнергә мәжбүр, һәм әгәр шулай булғас, миңә бик һаҡ булырға тура килде».
  
  
  — Әле ине, — Хок ризалашты. — Әммә һеҙ ине, һеҙ ҡасан үҙ ҡулына алырға төплө дәлил. Аҡш хөкүмәте менән мыҫҡыллап йөҙ мең ҡасаҡты кире осраҡта барлыҡ донъяға хәүеф аҫтына ҡуйып, виза әгәр беҙ уның тартмағыҙ, сөнки был һуңынан улар мөмкин шпион була».
  
  
  «Туда эләгеүе бик ҡатмарлы булды», — тине ғилми-нәшриәт. «Ул, күрәһең, яҡшы утрауҙары яҡлау. Һәр хәлдә, был тәьҫораттар, уның минең бында контакт алалар. Һәр осраҡта ул, күрәһең , крәҫтиәндәр булған ҙур йоғонто яһай . Һәм оноторға ла, бөтә предметтарҙан өйрәнгән был ҡасҡынсылар уларҙы, законлы уҡ булмаһа ҡулланыу».
  
  
  Киләһе минутта тиште, унан Хоук һорай: «Һин шөғөлләнә уйлаған «бысраҡ», әлегә тиклем унда булырға?»
  
  
  — Загадочная әйткәндә, сэр , — тине ғилми-нәшриәт. — Сәбәптәр буйынса, - тип иҫкә ғына ул уныҡы. Бер генә өмөт бар ине, сөнки улар әлегә башлана шпионить һәм, уны ғәйепләп тағылма йәки судҡа бирелергә мөмкин түгел. Әгәр ул, ышанығыҙ, сөнки улар был яһарға ниәтләй, былар барыһы ла бындай сыуалыштар ойоштора һәм уның шартлата, тип, тәүҙә улар бара алмай башланы».
  
  
  "Минең өсөн был бик күп, Карте," Хоук тине. — Әммә мин һеҙҙең был ҡарамағында ҡалдыра. Әммә, а. косте, үлтереүсе ҡасаҡты невинный һәм дә онот, нимәгә менән Макдональда.
  
  
  — Был-мин хәтерләйем, — тине ғилми-нәшриәт мрачно.
  
  
  — Петридес килә , — Хоук дауам итә. «Кеше, улар ... һеҙ атаған Был кипрҙа буйынса Интерполға Коротышка. Күптән шунда эшләгән. Ул һине көтә. Ул афинала, Ул Прометей тормоштағы булһын өсөн, һеҙгә тик ярҙам итә ала һәм уны алтын утрауҙары проинформировать һеҙҙең менән.
  
  
  — Барыһы ла яҡшы буласаҡ, — тине ғилми-нәшриәт. «Мин уйлайым, уның идеяһы була инде, мин профессор булам хардинг яҡшы түгел».
  
  
  — Һәм тағы ла бер, — Хоук дауам итә. — Аҡса тотоу, бел һин түгел, һинең подружкама тип буйынса Пирей — Ксения — Горгас йыйылма абайса булыр өсөн, кейәүҙәр. Илленсе йылда Кипр йәки был имеш-мимеш йөрөй, тип, уны йыйылма абайса горгас үлтерә.
  
  
  — Юҡ, — тине яй ғилми-нәшриәт комплексы, — быны мин беләм.
  
  
  — Ярай, булырға осторожны, малай, — тине Хоук.
  
  
  — Мин гел шулай, — тине ғилми-нәшриәт. «Рәхмәт, сэр ».
  
  
  Галицияға бәйләнеш, хәҙер генә ишетеүе күңелле музыка һәм ғилми-нәшриәт комплексы , радио доноситься. Ул радиоһын һүндермәне — бик һуң, ишетһен өсөн, нисек асҡыс бороп ишек йоҙаҡтарын була. Ҡапыл башын күтәрҙе һәм уны ваҡытында күреп тишина килә, тип, Үлем эму йөҙөнә ҡарап. Үлем ике ир-егет итеп кейенеп серро-отель йәшел кейем. Ике доллар йүнәлтергә ҡушты яңы эму
  
  
  «беретта» менән глушитель.
  
  
  «Һинең менән бик неосторожно яҡтан, Карте, — уны уйламайҙар. Эго ҡорал бүлмәһе буласаҡ, ә үҙе балкондан. Шуға ла ҡарамаҫтан,, һәм ул тәмәке небрежно закуривать йылмая. Ваҡыт, күрәһең, туҡтап.
  
  
  — Ауыл, малай, — тине ул башҡорттоң. Ник уйлап, секундҡа булһа ла өлөшө бар тип бойороҡ эго. Был хәл ғилми-нәшриәт ишеге тимер ултырғыстарҙы ташланы. Бер пистолеттан атыу буйынса, таращить глаза отскочить һәм ултырғыстар булһа, ҡасан булһа һәм ғилми-нәшриәт метнуться ярышлап ултыра бүлмәлә. Таращить глаза эго икенсе башы өҫтөндә просвистывать асыҡтан-асыҡ, ҡоролған быяла, тубыҡҡа яҡын ғилми-нәшриәт боевиктар ҡасан эләгә. Подгибаться ҡыҫҡаһы, ир-егет һәм ергә ҡолаған. Ул тиҙ подкатываться аҫтында ғилми-нәшриәт комплексы, атап булыр өсөн йәшеренеп, ул һаман да аяҡҡа баҫып тора .
  
  
  Ир-ат, Кем менән иҙәнгә ятығыҙ, был эго пахнуть аяҡ тибә тырыша. Башҡалар тора, уларҙы күҙәтеп молчанов. Пистолет менән ғилми-нәшриәт алтынсы кеше ҡушылды. фут, ә киң тойола мейеһендәге кеүек үк, тимер юл туннель кеүек. Ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет тороуын аңлаған кешеләр. Константин булып, ике таверна "Фивы ҡаршы Етәү".
  
  
  — Дмитрий , идиот һин, — Константин прорычать. «Откатиться өсөн, уны атып ала».
  
  
  Ир-егет, ят Стороженкоға, неразборчиво сдавленно һәм яуап бирә. Неразборчивый, сөнки ир-егеттәр ирекле һәм ҡулы муйынына тотҡан ҡулына пистолет менән ергә ҡыҫылһа ғилми-нәшриәт яй. Ника баҫымы яй арта. Дмитрий көсһөҙ ҡоралын күтәрергә тырышты барыһы ла булды.
  
  
  Константин килке улар алыҫлаша. Ник белмәйһең, тип уйлайым. Көрәш тамамланды, уның көтөр ер булһа, ә шунан атып ғилми-нәшриәт инек тә баһа. Дмитрий горлов көсһөҙләндереү өсөн көрәштә таһыллыҡ һәм пистолет булған жестокое ғилми-нәшриәт хәҙер .
  
  
  — А. косте, Константин, — тине хрипло ир-егет, — аптырайым ҡала һәм пялиться түгел. Мин был дьявол менән ярҙам итә.
  
  
  «Тырышҡан һәм бер үк ваҡытта түгел, һуғышҡан, ти, ағай, — тине Константин көлөүе менән. Аҙаҡ пистолетын һәм уның ҡулы аша ҡыуып дмитрий шулай тура килде, - тип карауат аҫтына ҡолап һәм шул скользнуть ситтә буйынса ғилми-нәшриәт досягаемость келәм.
  
  
  Дмитрий ғилми-нәшриәт царапать бармаҡтарына күҙҙәрен. Шартлау һәм ғилми-нәшриәт изге мейеһен ауыртты. Откинуть голову элек бармағы ныҡ прикусывать һәм уны кереткәнсе, улар бер ҡасан да ослеп эго. Дмитрий взвывать, боль ҡарағанда. Уның тормошо һәм ғилми-нәшриәт тубыҡ аҫтынан рассмеяться эго. Таращить глаза ҡулы менән йәнәшә ғилми-нәшриәт комплексы, bump келәм булды.
  
  
  Нимә лә булһа эшләргә, Карте, ул үҙе әйтте. Өҫтән кеше һәм уны ҡулланырға тырышабыҙ скользнуть яғына, ҡалҡан кеүек. Дмитрий Константин крикнуть, атыу өсөн уны туҡтата. Константин күргән һәм ғилми-нәшриәт тағы бер ҡат күргәндәй, бүлмәгә ут аса һәм ҡарар көтә икенсе осонда тора. Ҙур ғилми-нәшриәт үҙ көсөн файҙаланып , шкафтағы дмитрий өсөн барышлай, унда эго ҡоралы булыуын, әммә ул һаман да бик алыҫ булған өсөн, әйҙә һикерәбеҙ. Аяҡ аҫтында ул үҙе поджимать подтягиваться һәм ниһайәт, үҙем алдында тота Дмитрий шулай уҡ, ҡалҡан кеүек.
  
  
  Ул ҡасан керешә, муйынын ғилми-нәшриәт карате дмитрий һөжүм яһаны, һәм, ҡасан ир-аттар ҡолаған алға оцепенение, кешенең эгоһын төрлө ҡәбиләләр һәм уны күтәреү буйынса ғилми-нәшриәт. Нацистарҙың тауыш ярылары һөйәк, йөк һәм гер Дмитрий үле.
  
  
  Константин ҡәнәғәтләнеү менән ҡарай. Уны уйлап, һәр осраҡта ғилми-нәшриәт өй ала. Дмитрий обмякать ғилми-нәшриәт бөтә тәне константин швырнуть итеү бүлмәһе аша. Константин пистолеттан атып, тәнде һәм Дмитрий затрястись. Константин яғына сигенгән саҡта , атыу өсөн тағы . Эму нигы өмөт бирә алмай, ә ҡулында пистолет менән һуҡҡан һәм есем Константин н подпрыгивать Дмитрий кәмей. Буш ҡул аҫтындағыларҙы асыҡтан-асыҡ ғилми-нәшриәт уның константин доллар ҡуша һуҡты .
  
  
  Константин ҡулдарында пистолет. Посинеть кешенең эгоһын, һәм уның һалдаты. Яңынан һул эму эләгеп башын ҡыҫҡа хук ғилми-нәшриәт комплексы, Константин һәм, запыхаться, келәм янында дуҫтар менән селпәрәмә килде.
  
  
  Тәрән тын ғилми-нәшриәт комплексы, ике алыу «Беретта» стилет люгер швырнуть йәшник һәм ih һәм үҙе менән бергә. Дмитрий ҡара һуңынан . Табип нигы булһа ла, әммә етди күренһә лә пулянан яраланды. Константин ултырғыс күтәрә һәм аҙаҡ уны эго швырнуть н аяғы булған. Ул үҙе килә башланы. Закуривать ғилми-нәшриәт комплексы, константин тупаҫ кеше түгел һәм был sel һуғып ҡарай. Һуңынан ник бер һүҙ әйтергә. 'Һөйләй!'
  
  
  — Ҡасан, — тине Константин, ғорур һәм эйәк вздергивать күренә.
  
  
  — Бер ваҡытта ла һөйләшербеҙ , — тине ғилми-нәшриәт әлбиттә. «Услышь, мин шаяртып ваҡыты юҡ. Кем ебәрҙе һине? Был позавчера яҡшыра мафиози мин кем булыр? Был кейем алыу ҡайҙа һин?
  
  
  Константин ногти үҙе ҡарай. Ударить буйынса ғилми-нәшриәт уны кешенең эгоһын. Константин аяҡ вскакивать. Һәм ул тағы бер нисә тапҡыр ғилми-нәшриәт кресло кире эго эткә бәргән. Хьюго выхватывать ултырғыс һәм уның йәшник эргәһенә килде. Эму был оҡшамаһа ла, ләкин тура килә.
  
  
  — Мин бер ни ҙә һөйләй , — ти Константин. Лезвие менән уның күҙҙәре ялтыраны хис мөмкин түгел.
  
  
  — Ах эйе, — тине ғилми-нәшриәт. «Һин матур ул ауыҙ асып сөнки был мөмкин». Һуңынан ул ҡот осҡос әйберҙәрҙе һанағанда, уларҙың константин уның менән эшләй. «Әгәр һин аҡыллы, ни ҙә булырға тейеш түгел», — ғилми-нәшриәт комплексы төҙөлә. — Йәғни, мин һиңә нимә тип әйтер , беҙгә ҡалһа араһында. Һине мәсхәрә итеү һәм ҙур булмаған , хатта уны бер нисә порез биреү өсөн, был матур күренә. Был, тинем, пуля араһында предпочтительня күҙҙәре. Был аҡыллы, шуға ла бармы?
  
  
  Константин бәләкәй генә тойола, тағы воспрянуть духом. — Мин һине үлтерә алмайым?
  
  
  — Ни өсөн тип, — тине ғилми-нәшриәт. — Мин, әгәр һин дөрөҫ әйтмәйһең . Ситкә эйе, мин юҡ ваҡытты бар.
  
  
  Константин тағы занервничать. Ника белеү, үҙ идеялары бар Константин түгел был, сөнки уның белә алмай, матрос һәм Пед профессор Хардинг Эванс ул — бер үк кеше. — Кем булды был, Константин?
  
  
  — Электра Принцесса, — кемдеке восклицать.
  
  
  Ул асыҡтан-асыҡ ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Уны белеп, кеше джет түгел был. Артыҡ ҡото булыр ул, ә бер аҙҙан уның тирәләй булған, кем булыуына ҡарамаҫтан, ниндәйҙер сәбәп менән юл хардинг профессор алырға теләй.
  
  
  «Замертво мөмкин мин упаду!» — әлбиттә, - тине ғилми-нәшриәт. — Тимәк, Алтын кеүек утрауҙары-эго Горгас һәм революционер булыуҙары менән бәйле. Хәҙер туҡтай алмай, Константин, мин һине хайран ҡалдырыр. Электра принцесса өлөшө һеҙ эшләгән?
  
  
  'Ҡайһы берҙә. Ул нах булып эш башлай.
  
  
  — Бындай эштәр нах өлөшө була ала? — ник һорайһың.
  
  
  Пожимать Константин яурынына. 'Һәм эйе һәм юҡ. Минең бар...
  
  
  Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, тап ошо мәлдә һайлау Дмитрий өсөн, вафат була. Бындай яраларҙы эго етди күренһә лә, уйлап ғилми-нәшриәт комплексы, әммә беркасан ла ҡый. Һуңғы вафат тырышлыҡ тубыҡҡа күтәрелә, һәм ғилми-нәшриәт g һулышын ишетә? n? rale эго в горле.
  
  
  Һәм шул уҡ ваҡытта Константин рвануть көнө. Был тырышлыҡтың яҡшы булған, ләкин ул шунда уҡ ғилми-нәшриәт китте. Константин көн барасаҡ, әммә кереткәнсе бурыс ул уны асып өлгөрмәнем, яурынына ҡулын ҡаты булып үҫһен ғилми-нәшриәт эму. Константин асыу трюктар һуңғы ә һуңынан, уның ғилми-нәшриәт саҡ үлтерә.
  
  
  Ника ҡыҫҡа көрәшергә әҙер була. Ул бәләкәй тан бысаҡ әҙер түгел ине, ниоткуда ҡулына константин буйынса барлыҡҡа килде. Лезвие өҫкә метнуться, нигар, һәм отпрыгивать яғына ғына алманым, күлдәк эго пронзать бысаҡ, күкрәгенә порезать тире. Константин бәләкәй йылмая, күҙҙәре һәм заблестеть эго һәм тантаналы тулҡынланыу менән, ул яңынан рвануться. Ҡаршы буйынса ғилми-нәшриәт ҡыуа.
  
  
  Ул белә, - тип вотум-вотум төштө. Үҙе менән бер ни алмаған ул. поделать. Йығылып, уның кемдеке үҙенә бысаҡ ключица втыкать саҡ юғары.
  
  
  Был неуклюжий укол булһа, укол менән көтә һәм уның тибешен, бысаҡ менән уны эго вонзаться константин булып, кәүҙәһе. Әммә был этәргес була алмай. Артабан ҡала һәм шаҡ ҡатырғыс ауып төшкән ерҙә нигы.
  
  
  Константин уның алдында тора, һәм ҡот осҡос выпучивать күҙҙәремә ышанмай торам. Iso пузыриться обильно rta ҡан. Ирен шевельнуться Эго, әммә тауыш эго rta беҙ ҡотола алмайбыҙ. Артабан уның кәмеүенә.
  
  
  Отползать ғилми-нәшриәт баҫып һәм фигура булып төшә. Константин мәйетен табырға һәм уны тиҙ арала обыскивать, янбаштың эске яғында бәләкәй булыуына бәйләнгән булған кеше бысаҡ, таба алмай Нигы обыск ваҡытында ул беренсе планда.
  
  
  Уның яурынын күтәрҙе. Проблемалар бар. Хардинг профессор булырға прикрыть эго аҫтында ла боҙа, уның үҙен башларға мөмкин яңы шәхес түгел, уның ниндәй инек беҙ, булғаны менән, ике мәйет окровавленный обслуга эго һорап ал, зинһар өсөн.
  
  
  Ҡараңғыла ғилми-нәшриәт комплексы хәлде көтмәйенсә, алдан транспортировать ih. Ул төшөнсәһенә эйә түгел, ни эшләйһең улар менән. Ә әлегә ул ih шкафҡа йыйып алырға мөмкин.
  
  
  Был эште, вымытые ғилми-нәшриәт комплексы, таҙа күлдәк кейә, һәм үҙҙәренә кейемдәр урамға сыға матросский үҙәгенә йыйып, ишек табличка аҫып ҡуйылған борсой. Һуңынан уны сыға, тирә-отель. Пообедать сыға ул, ә ҡайтҡан ваҡытта отель, толстой күреп таксист Коротышка бородатый ул , үҙ машинаһына ултырып, башбаштаҡлыҡ һөҙөмтәһе сигара футбол һәм травмалары өйрәнелә. Озаряться кешенең эгоһын энтузиазм, ҡасан ғилми-нәшриәт комплексы силы на затем сидение. Гәзит двигателдәр һәм ул тура килтереп.
  
  
  "Беҙ ошо матур көндәрендә ҡайҙалыр сығып китте һәм, профессор?"
  
  
  «Был урын укромный, унда тәрән мәғәнә тураһында күп яҙырға мөмкин поразмышлять уның «правда уҡ Тиҙ осоу, — тине ғилми-нәшриәт. Тәүҙә килешеү төҙөйәсәкбеҙ һәм был Интерпол араһында кодты АХ.
  
  
  — Был мин дә белмәй инем, профессор. Элиот — минең шағир. «Йылы ямғыр аҫтында тора ҡапҡаһы алдында ҡыҙыу һәм мин һуғышырға түгел » , — тигәйне ул, уны һәр саҡ яратам мин, — тине Коротышка . Ревматизм буласаҡ был килешеү. — Был данаһы йылдан-йыл ҡатмарлаша. чертов, һеҙ ҙә кеүек тойолор, профессор? Ярай, уның менән задыхается тине. — Мин уйлайым, был һеҙ, профессор. Ул, әлбиттә, белә, тип, һиңә киләм, һине мин түгел, әммә үҙҙәрендә саҡ яңылыш мөнәсәбәте индереү арҡаһында противоположное налы, бигерәк тә мин аяҡ пнуть. Профессор неслыханный өсөн был шул тиклем буласаҡ, тип ышанған булам мин, тип, һеҙ, хәҙерге профессор, әгәр һеҙ аңларға, нимә тураһында мин.
  
  
  — Ага, — усмехаться, ник әйттем. — Әйтә алмайым, бының өсөн шундуҡ ҡабул һеҙ повернулся. Һеҙ бик ҡатырғыс.
  
  
  Көлөү кәүҙә ҙур трястись от. — Ага, профессор, нәҡ шуның өсөн. Был кемдеке ҙур булмаған , улар барыһы шпионлыҡ итеүенән шикләнәләр түгел, ә ниндәйҙер морж кеүек миңә.
  
  
  «Был нәмә булды, Коротышка », — тине ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә улар мчаться хәрәкәте бер йәшнәгән . «Әйткәндәй, бәләкәй тураһында кемдеке, проблема бар. Ике аҙ.
  
  
  — Был ябай ғына әйткәндә, профессор.
  
  
  «Ул минән ике мәйет бүлмәлә, бер карауатта ғына», — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  Коротышка рассмеяться. «Туристик миҙгелдә, эштең иң аҡылһыҙ кеше бара, конституцион майҙан өсөн бүлмә алалар», — тип билдәләне ул.
  
  
  «Мин уларҙы үлтереү тырышабыҙ», — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  — Бер ни түгел, күберәк, ти, — Коротышка пророкотать . — Мин һине бөгөн кис йыйып алыу өсөн ih.
  
  
  Милли музейҙа археология алдынан йыуан водитель машинаһын туҡтата. — Һеҙ, тип ышанам ирек Горгас?
  
  
  — Эйе, — тине ғилми-нәшриәт. — Мин күргән, бер нисә төн элек эго.
  
  
  Коротышка ты. «Мин бер нисә тапҡыр эго ысҡындырҙы. Ул шул тиклем яҡшы ойошторолған, ул предупреждаться, йәки полицейский незнакомец әгәр яҡынлаша. Ул шулай уйлай, тип уны ситтән ярҙам ала, һәм мин уйлайым, тип белһәк, был унан ярҙам, әммә ни түгел». Коротышка тағы тын. "Тик, ҡыҙғанысҡа, был проблема Сэм ағай, улай түгел икән?"
  
  
  Сочувствующий ғилми-нәшриәт күренә.
  
  
  Коротышка дауам итә: «берҙән-бер, Island Promotions Ялға тураһында мин нимә беләм, был, теге, был ниндәйҙер бизнес етәкселәренең Электра принцесса. Ул тиерлек, тип ышанам Пападорус прикрытие өсөн миллиардерҙар уның исеме буйынса . Бындай ҙур яхтаһы була, тип, уны ҡулланырға мөмкин булыр ине, кеүек enterprise, әммә уны дауалап була һирәк бында. Был уны һин күрһәт,-тигән.
  
  
  Бумажниктар выдать коротышка үҙе йыуана. Өйөр ағзалыҡ билеттары өсөн, фотоһүрәттәр серияһы һәм лицензиялы фотографиялар порнографический ятҡандыр, ул шунда уҡ аңлап ғилми-нәшриәт комплексы, телеобъектив нисек ярҙамы менән эшләй. Коротышка конкрет фотоһүрәттәр күрһәтте. «Был красотки, минең яратҡан. Ул, ни эшләргә, уның менән кәмәлә балыҡсылар ситтә гавань. Кәмәлә ҡасан тура килә, һеҙҙе бер кем дә күрергә палубалы булған. Һеҙ бында күргән бөтә ғаилә бергә».
  
  
  Ника фотолар һеҙ иғтибар менән өйрәнергә.
  
  
  — О, ул цифрлы камераларҙа арты менән тора, — тине Коротышка , — Электра был принцесса. Лысый ир — Пападорус, башҡа ff. Был ҡарт некрасивый — Горгас, Кипр Черный Монах. Джентльмен көнсығыш ябай түгел танышым һеҙҙең шпион.
  
  
  «Заговорсылар тарафынан иң төп стая һин беләһең, Коротышка », — тине ғилми-нәшриәт. 'Көнсығыш джентльмен - Дэн Линь-пэр , армия генералы медицина ҡытай халыҡ Республикаһы илселеге әлеге ваҡытта ҡытай прикомандировывать Берн, Швейцария, унда донъялағы барлыҡ хеҙмәттәр бер шпион буйынса иң яҡшы етәксеһе».
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ҡарап тәҙрәмә уйланып һәм нигы. Точило Тэ-пэр мөһим булған малайға. Ул унда һәр саҡ буласаҡ, шпион булғандыр. Хәҙер тиерлек ғилми-нәшриәт комплексында булды, тип ышанам . баос утрау була. Бөтәһе лә тап өйә. Ҡасаҡ, ҡыҙыҡлы курстарға йөрөй, Ҡарабалыҡ һәм генерал алдында . Электра шик, студенттарҙың ғилми-нәшриәт ҡасан һорауҙар, дәлилдәр һәм, үҙе шылтыратып, уның ҡасан табыу һәм наемник Константин, өс егет һүрәтләнә был эго урындағы перехитрить менән незнакомцы.
  
  
  Нику танырға тура килә, - тип Электра барыһы тигеҙ. Ай яҡтыһында уны ҡабат күрергә уның шәрәм итә. Ғәжәп, уны ситкә этәрҙе. Ул матур һәм ялған булып, пантера кеүек. Баос, уны мөмкин тиклем тиҙерәк хәл итеү күнекмәләрен үҙәгенә юллана . Яҡшы ойоштороусы һәм оппозицияны ҡаты була, уларҙың көтөү булыр ине лә, әлегә ул килә уға.
  
  
  «Ни өсөн интерпол ҡулға ярар ине лә, әгәр улар шулай бергә тауыш бирә?» — ник һорайһың. «Был фантастик һуғырға булыр ине».
  
  
  — Ниндәй дәлил, — тине Коротышка . 'Етерлек. Бәлки, аҡсаларҙы ташыған йәки ҡорал контрабандаһы, әммә, был өлкәлә законлы мәнфәғәттәрен иҫәпкә Пападорус, ул уклониться от еңел ғәйепләргә мөмкин. Тап шул факттарға һәм уларҙың да өлөшө бик бергә йыйылды. Йәғни, был фотоны мин эшләй алмайым, тап таҙа була».
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт.
  
  
  — Отель белә ине ул, — Коротышка дауам итә , — был шулай булғас, ни өсөн шундай яуыз бай, Пападорус булараҡ, революционер менән работет ас, шул иҫәптән Линь, һәм Горгас. Нәмә түгел бында.
  
  
  Постучать буйынса ғилми-нәшриәт аяҡлылар фотолары. «Юҡ, әммә ҡайһы бер әйберҙәр барлыҡҡа килә башланы башҡа. Кәмәләре менән осраҡлы юҡ башҡа һиңә?
  
  
  'Һин ҡайҙа барырға теләй?' — Коротышка һорай .
  
  
  «Баос Була . Заглянуть күнекмәләр үткәреү лагерында ул тел «Алтын утрауы».
  
  
  Водитель башы покачать бородатый үкенесле. — Бер шанс. Бында нимәлер килеп пар хатта яҡын. Бөтә утрау һаҡлау, тарихын һәм шул, Ул нимә күрергә теләгән берәүгә түгел, тирә-яҡ. Балыҡсылар бер нисә тапҡыр атып ҡал, ә ҡайһы бер яраланған була башлағас, бик яҡын килә».
  
  
  — Ярай, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — мин икенсе варианттар тураһында уйланырға. Леонидас уның менән тағы бер нисек тә тырышмайһығыҙ. Бөгөн эго ҡыҙы кейәүгә сыға, һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ксения һәм киләсәк вәғәҙә бирҙе. Коротышка сәфәре менән һөйләшергә мәжбүр итә, һәм һуңлаған ih константин ине, әммә барыбер ғилми-нәшриәт барырға йыйына. Эму кәрәк буласаҡ, - тип тағы ла бер һорағас элекке партизандар миссия үтәй. Ул ун мең доллар булһа, был идеяға ҡәнәғәтләндереү өсөн эшләнә.
  
  
  — Әгәр һин шунда бара, — тине нерешительно Коротышка , — барыһын мин эшләнем, тип, минең өсөн һиңә ярҙам итә, әммә эш бында минең үҙемә делле, афинала. Мин дә ышанмайым, - тип китә алмай.
  
  
  — Тулҡынланыу түгел, — тине ғилми-нәшриәт. — Мин һиңә теләмәйем бурса, Коротышка . Әгәр кәмәлә әммә уны таба алмайым, миңә һинең ярҙамың кәрәк.
  
  
  — Был мөмкин булған уйлайым, — тине толстяк, двигателдәр ҡуҙғатылды. — Ә һеҙ бында уны берәй төшөрөлгән?
  
  
  «Ә һуңынан булырға, мин уны кейеү маскировка булмаған кеүек, минең башҡа».
  
  
  Замаскироваться Пед аҫтына тағы бер ҡат , үҙ кейем-тип һораны коротышка эго профессор ғилми-нәшриәт комплексы, ҡунаҡхана номеры, ксения әммә башта у эго төшөрә.
  
  
  Был уның сумкаһы ғына продукция менән урамдар буйлап үтә, уның һәм ҡыйыу, ҡарашы тыуҙырыусы провокацион һәм свист походка. Күргән ғилми-нәшриәт комплексы, машина һәм уның ҡулында помахать дуҫтарымдың ижадым йугереп барҙым. Коротышка был эго грохотать көлкө күңел һаңғырау.
  
  
  «Унда хәҙер аңлайым, ни өсөн һеҙ минең аҡтыҡ чары девица, профессор».
  
  
  «Девон Леди түгел, әммә уның леди», — тине ғилми-нәшриәт. — Такси вижу һуңыраҡ был парковка. Ул ҡуртымға маши на килде. Ул фаралары поморгать. Үл һәм дә минең ике йомошсо.
  
  
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  Был бер нисә юл менән аҡ саңды һибеүсе ҡояш йәшнәгән гномондан күләгә оҙон кипаристар, ҡала әлегә ул өрә, ҡалҡыулыҡтар түбәһендә, унан леонид ҡыҙ кейәүгә сығырға тейеш була. Ксения цепляться уның өсөн стойко менән йәнәшә ғилми-нәшриәт комплексы, уларҙы урап выбоина. Туй тантанаһы менән тамамлана ине, һәм пьянство башланы. Әлегә уны машинаһында алып барырға, икенсе варианттар тураһында уйланырға Баос сәфәре ғилми-нәшриәт комплексы, бынан нисек Леонидас менән. Башҡа варианттары була. Америка көсө, күрәһең, сығарылды. Кәмәлә аренду, әгәр ғилми-нәшриәт шкипер таба алмай, асыуына ҡаршы торорға әҙер Ул, сәйер сәйәхәт тураһында һәм ҡорал тураһында имеш-мимештәр тыуҙырып, улар спаса-се ғилми-нәшриәт комплексы булырға тейеш. Юҡ, берҙән-бер кандидат булып Леонидас ғилми-нәшриәт.
  
  
  Урлап киткән осраҡта кәмәлә яңғыҙы ҡалды насар әҙер буласаҡ һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы, ҡатмарлы операция яһала, әммә был шулай рискованный һәм тағы ла башҡа ине. Ника теләмәй, ярһыған өсөн линчевать эго туҡтамаҫҡа булып, ул белер кәмәлә моғайын.
  
  
  Был уның уй-фекерҙән сигенеү, ҡасан улар, ниһайәт, ауылға тиклем бара. Уның шундуҡ аңлап, кәрәк урында булды. Скрипка тауышы, гитарала һәм башҡа ҡыллы музыка ҡоралы ишеткән сәйәхәтселәр ласкать полдюжины. Улар менән йәнәш таверна туй үткән, ә таш йорттағы дүрт сөнки сатынан ғына тормай, таверна табыуы ҡыйын түгел. Иң кисә кызга була. Леонид тиклем иҫке күлдәгенең ең иң итләс бицепс закаталы булған, һәм уның алып барыусыһы, бейеүсе, скрипкасы эшләү өсөн иҫке нәмә өсөн шул темпына өлгөрә алмай. Ул, кем бейергә лә, һәм ашап ултырабыҙ, өҫтәл аҫтында һәм ағас эсә. Ника ксения һәм күреү, һәм бейей башлай Леонид поприветствовать ih йылы, еңелсә иҫерек, иҫке буйынса обветренный ухмылка расплыться кешенең эгоһын. Опоздание ih ғәфү үтенер өсөн, уны ишетергә теләмәй. «Сәйәхәт тиҙ кем дә түгел, тип ҡурҡытып булманы, — ул взреветь. Сәбәптәрен күҙалларға мөмкинме ih һуңғы килеүендә уны, булмай ҡабатлап ярамай ул. Һуңынан, ih яурынынан ҡосаҡлап, уның аша үтә һәм башҡа ҡунаҡтар ҡатнашты ih yahoo сығарыла, улар ғилми-нәшриәт исеме яңғыраһын өсөн, кроссворд сисеү кеүек, задом наперед баҫыла. Кейәү егет һәм уның кәләше күрһәтеү, йәш кеше, мәктәптә туҡланыу оҡшап, уҡытыусы һәм, темноволосый һәм ҡыҙ, ул сәскә атҡансы әле булһа йәш сағында барыһы менән шөғөлләнә. «Был тиһә-артҡа ҡара», — тип ҡысҡырып иҫке прошептать елғыуар, тип слышно эго булды, тиелә хатта. «Фидиә итеп эшләгән ижад емештәре . Леонид уның ейәне тыуыр, яҙ көнө һарыҡтар кеүек».
  
  
  Парлы бейеү, эшләй, тип, уны ишетәм.
  
  
  — Бындай яҡшы үгеҙ, һинең кеүек, — Нику Леонид прошептать, — әммә был малай үтәй. Ах, әгәр һин булһаң минең еҙнә ине, — тине ул, арҡамдан шулай шлепнуть буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, тип шул саҡ ултырғыс эго, ауғым килде. Шул һаҡ Леонид бөтөнләй айырылып тора, был ужасе-се ҡарт тиерлек, улар таверна ҡаршы афинала ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, ул үҙ-үҙенә нығыраҡ оҡшай. Әлбиттә, иҫерек булһа ла хәҙер ул артыҡ.
  
  
  Леонид щедро ҡой шарап шешәһе һәм ҡунаҡтар менән күтәреп, өҫтәл һәм ҙур лужа тирә ҡалдырҙы. Ғилми-нәшриәт комплексы, тигән һығымтаға килгәс, уның тел әге, кәмәлә сәйәхәткә юлланған. Баос, эму арттан эйәрҙе. Леонид аша күпмелер ваҡыт бер ни аңлай алмай.
  
  
  Шуға күрә, мөмкинлек кеүек тойолалыр ғына, позвать ғилми-нәшриәт өсөн үҙенең шәхси ҡарт менән әңгәмә. Шептаться улар янында диуарлары, увивать виноград, һәм ғилми-нәшриәт леонид юлға күндерә. Ҡасан тыңлай, уның тәҡдиме ғилми-нәшриәт комплексы, яҡшы кәйеф менән алмашынды, уны депрессия.
  
  
  «Һин берҙән-бер, уны кешеләр һорарға мөмкин», — ғилми-нәшриәт комплексы төҙөлә. «Мин үҙемә эшләргә тура килә кәмәлә була, һәм ул урланған».
  
  
  — Бына, — ҡарт хмыкнуть. «Шторм ваҡытында һыуҙа йөҙөп кий тураһында һеҙ нимәләр беләһегеҙ булды был? Акула һинең өсөн ризыҡ була».
  
  
  — Бәлки, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, уның башланыр. — Әгәр әммә бер ҡасан да, ул был сделала.
  
  
  — Юҡ, юҡ, — ҡарт прорычать. Төшөп, уның өҫтәл, таҡта күберәк мөрәжәғәт итә, ғилми-нәшриәт комплексы да ҡараны. «Был көн ул был тармаҡты иң ҡәһәр һуҡҡан. Нисек һеҙ улар менән көрәшергә мөмкин? Һынап ҡарай уны. Мәғәнәһе юҡ.' Нетвердый һөйкөмлөлөк уны үткәреү буйынса үҙ ҡулына ҡара. «Ҡайҙа улар, ҡан һәм бөтә ғәйеп уларҙа бәйләй белеү. Сөнки мин үҙем тураһында хәстәрлек күреү. Минең ҡыҙы һәм уның ире тураһында һүҙ бара. Һәм уларҙа именлек булһа, әгәр асыҡланһа, беҙ ошо сәйәхәт ҡылды. Һәм был, әлбиттә, танымай булмай ине. Ул пауза яһала. — Юҡ, уны ленинград. Бер аҙҙан ул ялғанлаһа. Эште улар ғына түгел. Ул, Леонид, д ҡурҡа.
  
  
  Иҫке утлы күҙҙәренә, остекленеть алыҫлыҡта спирт, ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. «Ах, минең йәш әле, һеҙ ҡасан да булһа, тип уйлайым шул көнгә тиклем, ҡасан ишетеп, элекке кеүек, - тине Леонид нәмә оҡшаш?»
  
  
  — Юҡ нәмә беҙҙә өсөн ике яңы ҡот, — тине ғилми-нәшриәт әлбиттә. — Тик бөгөн мин күрҙем, — был нәмә яңы. Леонидас араһында, ун мең доллар һәм ҡурҡыу ҙур булды. Был фунт түләргә, йәки доллар драхман, һеҙ шул тиклем нығыраҡ оҡшай.
  
  
  Засиять ҡарт күҙе ҡаты, ул ҡасан сумма туплай. Был аҡса эшләү өсөн ғәҙәттә булмаған эму йыл дауамында өлөшөнә тура килә. Ул аҙ йылмая.
  
  
  — Мин уйлайым, һин ауыр эш көтә.
  
  
  «Был ауырға була », — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  Ҡарт яйға кивнуть. — Миңә тынғы ҡалдырып, Николас, — тине ул ниһайәт . «Мин һеҙгә бер аҙ ваҡыт бирелә һәм был хаҡта уйлап аша ревматизм. Иң боронғо аҡса күп түгел, шулай булғас, һеҙ нисек уйлайһығыҙ. Был аҡса балалар өсөн бында була, — тине ул., парлы күрһәтә. — Әммә мин һеҙҙең һүҙ бирергә тейеш, тип бөтә түләү осраҡтары була, әгәр ул һәм һеҙ, беҙ үлә.
  
  
  «Аҡса түләргә була».
  
  
  — Яҡшымы, бара, хәҙер. Һин уның менән был турала һуңғараҡ һөйләшербеҙ.
  
  
  Эго тынғы ҡалдырған һәм ғилми-нәшриәт гуляка ҡушыла. Ҡояш инде тау артына булманы тиерлек. Везде стрекотание сверчок дауам итә . Тәрән ятҡан ағас аҫтына күләгәле урынға, хәҙер рәхәт һәм кис менән артыуын дауам итә. Әлегә музыканттар Нигы ҡарап, ҡулына шараплы һәм бейеүе менән парлы аҡ, йомшаҡ, уның буйынса һүрәттәрҙә шәүләләр эргәһендә вырисовываться. Ас эго ирендәре муйынына тикшерелде.
  
  
  — Мин арыным, тип щипать мин, — тине таныш тауыш ҡолағымды эму приступ булған. «Мин телем барыу погулять». Рассмеяться ғилми-нәшриәт. Был кисәлә һәр эскесе, ә был барыһы да, бынан кейәү һәм ғилми-нәшриәт комплексы, күрәһең, бер генә маҡсатын эҙәрлекләгәндәр.
  
  
  Ксения әүрәтер булды был баҡса. Ҡатын-ҡыҙ һәм һәр тойолманы, хәл, был уның ире түгел, тиелә гетера длинноногий яҡынлаша . Ника булды, тип йөрөй, уның менән барырға кәрәк эму, кисәләр һаҡлау өсөн донъяға килә. Эго һорарға кәрәк булған өсөн оҙаҡ түгел шул. Ир-аттар өсөн һәр ҡарашы уның ирендәре ee ҡолаҡтар етерлек булды. Сағыу, матур парҙың күҙҙәрендә уяу дюжина ҡатын-ҡыҙҙы күҙәтеп, улар зәйтүн роща неторопливо табан йүнәлде.
  
  
  — Киптерелгән Инжир, — Ксения фыркнуть, ауылдан бер төркөм ҡатын-ҡыҙ була. «Отель промышленность oni баҡсаһы бара ине һинең менән, ләкин улар һуты етмәй». Откинуть голову элек уның высокомерно. Рассмеяться аҙым күтәреү һәм ғилми-нәшриәт комплексы, Ксения ниәтләгән бәхәс өсөн түгел.
  
  
  Берҙән-бер пар була улар түгел, шәхси эҙләй. Күләгәле һәм егетте нетерпеливый послышаться бормотание сгущаться шорох булһа, уның сыҙамлылығы етмәҫ буйынса өйөмдә-укромный әлеге сауҡалыҡ. Ниндәйҙер мәлдә, алыҫта, ҡыуағы менән ҡыҙ линияһы буйынса тирәләй ағас билбаулы выбегать обнаженный ҡысҡыра. «Һин salaud, уны-быны уйламай, ағайға Майкл һиңә һинең», — туҡта уның. Егет уның артынан бер мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул застегнуть күлдәк менән ҡәнәғәт йылмайып.
  
  
  Был ваҡиға һәм ғилми-нәшриәт ксения алға барырға мәжбүр, әлегә улар ҙа инаныр, тип побеспокоить кем дә ярай.
  
  
  Шулай булғас, улар алға килә, тип, саҡ-саҡ күрергә мөмкин йомшаҡ ғилми-нәшриәт комплексы электр яҡтыртҡыстар йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, леонид ишекте элгән булдым, улар иҫке диуарҙар шәүлә туҡтап ҡалды.
  
  
  «Миңә килеп, Пед., Николас, хема беҙ һеҙҙең булыр ине», — тине ул, йомшаҡ үләнгә һуҙылып китә. Етди моңһоу йылмайып уның күҙе менән ҡараусылар күп.
  
  
  «Мин беләм, тип ышанғандар тейеш булған, әммә һин миңә килер ҡасан? Һәм ул ҡурҡа ҡурҡа афина күңелһеҙ булмаһын тип, улар һине замешать. Беҙ бер ҡасан да бергә була. Сөнки ир-егеткә ҡарата чувствуй үҙен ҡот осҡос хәл. Ант уны, минең менән бер ҡасан да ҡабатланған был исемдәр. Идиотка ул.'
  
  
  — Мин булыр аҙ, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, уның менән йәнәш һөртөлә. Әкрен Эго, страхи ухмылка тиҙ уның менән шайтанды бесәйбаш юность, ул һәм уның кеүек булалыр тигән мыҫҡыллы нежно батырлыҡ бирә. — Мин бәләкәй генә эштә булһа, уларҙы бөтөрөргә кәрәк. Әгәр ҙә ул ала, йәки уны иртәнсәк ала инек, иртән килә. Әгәр ҙә...
  
  
  Оҙон бармаҡтарын уның ирендәренә һыу ҡулланыу эго ҙур, күҙе һәм йомшаҡ булмайҙар уны, ул ҡасан расстегивать блузка.
  
  
  — Әгәр ҙә килеп сығырлыҡ түгел, тип, беҙ был булыр ине, уны белеү, һин тип түгел, күберәк күргән. Мин сығара һәм был мөмкин түгел, түгел миңә һүҙ утешать. Мин алам, бына, ул һине көтә. Небрежный развязность үҙ кейемдәре менән уларҙан ҡотолорға ярата. Ника мөкиббән булғанға ҡарағанда-иҫ киткес һәм башҡа тыш, киске һалҡынса һауа тәнде йылыһын тойоп, үҙенең тәүге тирәләй ee ул татлы. Уның наҙын тойоп, уның бик күп йылдар элек уйлап табылған һәм ул беркасан ла сигарет менән шөғөлләнә.
  
  
  Теләк булып үҫеү осоро башлана, уларҙың бер-береһе өсөн цепляться. Татлы бер нисә минут үткәс, үҙе тәү сиратта теләк оковы уларҙы көсһөҙләндереү, һәм теге эй. Һуңынан, полуголый, ависта аҫтында смоковница, татлы шарап шешә ята һәм улар тирә-яҡ аҡ молчанов рядышком һеңдереп, улар менән мәж ксения килтерә.
  
  
  Доноситься алыҫтан шартлау һәм музыка уйын-көлкө. Ай сағыу һәм тиҙ ултырҙы. Матур кис өсөн, кәмәләрҙә йөрөп, ник уйлап, хәҙерге ваҡытта булыуға ҡарамаҫтан, тылсымлы. Эму башы шунан килә, тип, уның музыкаһын күберәк тыңлай мөмкин түгел. Уның уйлауынса, был ғәжәп. Көсөргәнешле, үҙ уны
  
  
  имеш-мимеш. О, Боже. Был атырға була. Ул шартлау тауышын ишетеү ауыр. Миномет һәм гранатометтар. Ника ялғай алмай. Хәҙер ҡатын-ҡыҙ уны ишетһен тип ҡысҡыра. ҡысҡыра. Һәм тағы атырға. Бер талғын хәрәкәттәр ғилми-нәшриәт баҫа. Ҡыҙҙы, ул уның менән күптән шөғөлләнә блузка расстегнуть янына ла ятмаған, неподвижно ултыра, күҙҙәрен киң асып.
  
  
  — Был Ул, — уның выдыхать. «Иҫке леонид уларҙың дәрестәрен уҡыта».
  
  
  'Кәһәре!' — ғилми-нәшриәт ҡырҡалар. — Бында ҡалһа, мин һиңә лә әлегә өсөн килгән.
  
  
  "Чепуха," восклицать уның. — Мин һинең менән бармайым. Уның аяҡ вскакивать. Ударить буйынса ғилми-нәшриәт уны ныҡ кеше. Хәҙер ул кеше түгел, булмай наҙы.
  
  
  — Бында ҡалһа, мин һиңә лә әлегә өсөн килә, — тине ул. мрачно. Кивнуть менән уны екте. Люгер һуңынан уның менән ал ҡулыңа ағас араһына ташлана. Жаль, уны уйлап, йүгереү кисәһенә йүнәлде киң аҙым яһалды. Һәм, күрәһең, унда улар бик күп ҡорал булған. Улар түгел, хатта үҙем менән булған ине ғилми-нәшриәт «Люгер», әгәр уны ла аңлай ине, был уның сираттағы һөжүм ҡылырға теләсә ҡайһы ваҡытта һәм теләсә ҡайһы урында булыуы мөмкин. Әлбиттә, уның Хьюго булып, стилет, пьер һәм, газ бомба, әммә файҙаһыҙ булған, туй ҡунаҡ түгел, ә икенселәрен үлтерәләр ҡарағанда кәмерәк грабитель.
  
  
  Выругаться ул жестокое, яҡынлашты. Улар буласаҡ, тип ышанам автомат ишетә. Был баҡсала уның ҡапыл туҡтаны. Бойня кисенә әүерелде. Ағас тирәләй, уның даирәһе ҡатын-ҡыҙ ҡысҡырыу, ҡысҡырыу һәм вафат булған, һәм ул, кем уйлай, улар вафат булғас, төн өҙә. Ҡала кешенән һыу ҡасыр юлды фонарь ғилми-нәшриәтендә донъя күргән. Был кузовы йөк машиналары улар менән эшләүе еңел һәм яҡтылыҡ менмәҫкә сатында баҫып торам, двигателдәрен һүндереп.
  
  
  Йөк машинаһы көткән, лозунг буйынса ул әлегә бер күмер таверна стон начерчивать:
  
  
  «Хыянатсы үлгән». һәм .. һатлыҡ береһе - Ул Прометей.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, ярҙам итә алмай, күҙәтеп, тирә-тип ҡысҡырыу менән бер ҡулына бысаҡ сығара һәм байрам ҡунаҡтары бессвязный юл буйлап ҡаса. Раненый һәм шунда ҡолай ул, винтовка өс сверкнуть ҡараңғылана башланы, ә һуңынан яңынан сверкнуть , хәрәкәтһеҙ кәүҙәмә боевиктарға ҡаршы ут аса башланылар.
  
  
  Аҫтына атып булмай, бер ниндәй мәғәнәһе алға ташлана. Һәр нәмә хәрәкәттә һәм ғилми-нәшриәт танка залында аҡылын тотоп, мөмкин булған берҙән-тематическое ih әйләнә. Һуңынан уны башҡа йүнәлештәр йугереп баҡсаһы тиҙ аша. Ул баҡса янында крайы, йөк машиналар ҡасан урындарынан ҡуҙғалып китеү менән генә башлай. Кеше, лозунг яҙыу аҡбуры, машина артынан йугереп, ә бортлы барышлай уны эго тырышты юлдашыбыҙ. Барыһы ла ҡасҡан ир-аттар иғтибар итерлек.
  
  
  Ҡараңғы шәүләһе менән ғилми-нәшриәт торжествующий скривиться гримаса. Пьер һәм ырғаҡ эго кеҫәһендә бармағы спусковой нащупывать баҫыуы уңышлы булды. Йөк машинаһы менән проноситься mimmo рев. Айҙың яҡтылыҡ биреүен етерлек, эгон күргән өсөн.
  
  
  Тыныс юл сыға, нигар, һәм был кузовы йөк машинаһының йөк машиналарынан туранан-тура һыҙығы ҡаты mimmo промчаться ҡасан бомба ташлай. Уны көтөп, күңел, бомба элек отскочить түгел. Прострелить люгер артҡы тәгәрмәс шунан уны.
  
  
  Һәм тағы ла 100 метр үтеүгә машина туҡтаны. Ул уйлай, тип уның крәҫтиәндәрҙең артта эму аҙап ҡурҡырға кәрәк. Һәм уның артҡы өлөшөнә ҡарап сығырға тура килә, йәғни ир-егеттәр өсөн аҡса эшләйем тиһә-артҡа ултыр, тип улар ҙа шунда уҡ теҙелеп линияһын һаҡлап ҡалыу өсөн, улар шунда уҡ ярҙам эму шин алмаштырырға мөмкин. Подбираться ғилми-нәшриәт алмай уны бик яҡын.
  
  
  Водителде ҡарғауын ярһыуы ҡапыл алмашыныуы тишина ҡурҡытылған, ул юлдашының үҙе күрергә, уның күҙҙәренә ҡарарға невидящий. Газ бомба, ул ғилми-нәшриәт комплексы, машинаһын ташлап, төҫһөҙ һәм еҫе булмаған булһа, һәм эште үҙем минут дауамында эшләй. Водитель аңлашылмаусанлыҡ ҡыйралып килә, ә ҡасан ғилми-нәшриәт комплексы янында тороуын күргәс, вздрагивать.
  
  
  Был ғилми-нәшриәт эму доллар атырға ҡуша. Машина түбәнгә төшкәндә, машинаның алғы өлөшөндә һәм ғилми-нәшриәт комплексы яҡынлаша. Некого үлтерергә була. Уны йыйып алырға «люгер» әйҙә, ай яҡтыһында юл буйынса китергә була һәм кобура бысратыу, унда ҡатын-ҡыҙ скулить оглушительный.
  
  
  Ул шунда сюрприздар көтә.
  
  
  Леонид ҡарт тере булған әле. Ул хәрби айыҡ уртаһында тора, таверна транспорт һәм яралылар барағына ебәрге. Жандарм уның өсөн яҡын кеше табип һәм ауылдарға ебәрелә . Ҡасан ғына күргән ғилми-нәшриәт комплексы, күҙҙәре эго сверкнуть булараҡ, уны аңлап, ир-егеттең эсендә ниндәй ҙур тулҡынланыу көсәйә.
  
  
  — Был ҡурҡыу өсөн түләү, башҡа минең, — тине Леонид удивленно эшлекле то. «Әгәр ныҡ ҡаршы ни әйтер ине уның ул ғына, уны аңлар ине, тип улар миңә дошман булды күреп, ҡабул ителгән саралар һәм мин инем. Балалар, — тине ул, кейәү менән кәләш рәүешендә була, — үле.
  
  
  — Һау бул , — тине ғилми-нәшриәт. Одержать күберәк булыуын әйтте. Был уларҙың икеһе лә белә.
  
  
  — Әгәр мин һеҙгә ярҙам итә вылетит кеше, ул быны эшләй, Николас.
  
  
  «Йөк машиналарына юл буйлап арыраҡ ih һеҙҙе табырбыҙ», — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  -- Эйе, Эйе, -- тине ҡарт, үҙе кивать. Һыу яйлап киләлер ул, тип ник әйтмәнең. — Эйе, һин һәр ваҡыт бик тиҙ булды, Николас. Эйе-Эйе, тап шулай, хәйер, тиҙ арала үҙ ҡулына ине ул быны. Кәмәлә килгән, минең башҡа. Әгәр һине көтөп, бында әлегә ул тамамланып. Эго ғилми-нәшриәт ҡулына ҡағылды. Шул саҡта ҡарт ай яҡтыһында юлды бысраталар ҡалдырып буласаҡ һеҙҙең печати һәм уны эго ксения эҙләп сығып китеп булмай.
  
  
  Комичный тарихы леонидас ҡотҡарып булыр ине, әгәр ҙә булһа булырға шундай уҡ фажиғә һөҙөмтәһендә һөжүм ине. Мин беләм, кем напасть на, граната ташлап йыртҡыс төп ултырғыс, уларҙы үтәү өсөн деталдәр һәм геометрия һуң прецизионный кәләш ултыра, ә аҙаҡ автоматтан ут янындағы биләмәлә. Был бөтә кеше үлтергән өсөн өҫтәл. Барыһы да, бынан Леонидас, ултырғысымдан ҡолап аҫтында күптән. Тормош курорт эму на козлы ҡалын ултырғыстар, һәм оглушать эму, башына төштө. Шуға күрә лә уны белә, тип бара, тағы ла һөжүмдәр менән тамамланды.
  
  
  Хәҙер, өс сәғәт үткәс, уның ҡуртымға на затем сидение кем машинаһына ултырып, ҡоро һәм иҫ киткес күҙҙәре менән өндәшмәй, әлегә улар кире барҙы, тиелә. Тамашасылар өсөн а Ксения ултырғанда, яурынына башын һалып нику яһай, әнисә менән юл бормаланып ҡара, күҙҙәре борсолоу. Ғилми-нәшриәт комплексы проблемалары тураһында уйланып килә. Ул уның кәмәһе булмаһа, яҡшы шкиперҙар һәм, ул һүҙ алып бара. Тәүҙә уның тәҡдиме шул кәмәлә идарасыһы леонид тө шөр. Әммә, Леонид билдәләүенсә, хәҙер улар икеһе лә төшөрөрлөк нахаҡты кеше булған. Шуға күрә уны кисекмәҫтән эш итә. Был ғилми-нәшриәт планда бәйләй.
  
  
  Сағыштырмаса иртә тағы кис була. Балыҡсы ҡарт иҫәп-хисап буйынса, улар икенсе көнөнә таң Баос мөмкин булыр ине. Был ғилми-нәшриәт ышанғы килә.
  
  
  
  Бында такси в mimmo ғилми-нәшриәт комплексы алдында афинала үтеп отель « Гранд-Бретань » замигать һәм фарыҙ. Уны күргәс, үҙенең нисек ауып барған таксиға коротышка. Был минутта уны көҙгө аша төрҙәрен артҡы фара йәһүҙиәне тотто. Интерпол оҙатып бара бысраҡ районы буйынса порт пирей ғилми-нәшриәт толстяк . Темные улар склад янында туҡталып, унда АҠШ менән яҡынлаша пришвартовывать эсминец КОТИК сыға.
  
  
  Выпрямляться тр сәғәттә буласаҡ. — Отель ҡайҙа киттең һин, дуҫ?
  
  
  «Отель уны, капитандар менән һөйләшә, әгәр белергә теләйем», — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  Сәғәт әйтте: «за чертовщина был нимә?» Лицом затка ғилми-нәшриәт уны үҙенә яҡынайтып, һәм шул потянуться өсөн бумаж. Уның тауышын ишетеп насар взводить курка. — Тыныслан, матрос, — тине ғилми-нәшриәт. — Мин ярыусы булды. Позвать вахтенный, минең ваҡытым аҙ.
  
  
  Бер ни тиклем ваҡыттан һуң офицерҙың барлыҡҡа килә. Документ ғилми-нәшриәт күреп, ул юғалтыу түгел, гер ваҡытта, был берҙән-бер оҫтаһы һәм тапшырҙы. Ника капитан каютаһы бирергә була. Ҡарт капитан матрос булып, зәңгәр күҙҙәре менән пронзительный. Уның ҡарауы ҡағыҙ ғилми-нәшриәт комплексы, эгон хикәйәһен тыңларға, ә һуңынан тейешле бойороҡтар бирә, мөмкинлек Нику кладовая, карап ҡыуып. Был ғилми-нәшриәт карап һайлауы осраҡлы түгел. Һәм уның ҡарсығы белә, сөнки ул күптән-яҡ маневр взрывчатка ташыу һәм ҡабул итеүҙә ҡатнашып, улар ҡунаҡханалар баос ғилми-нәшриәт алып бара . Күптән түгел Капитан томаланып приказы ала, унда әйтелеүенсә, был уның тиҙ арала эшләргә тейеш, әгәр ниндәйҙер ярҙам ах агенттары тураһында һорар инем. Хәҙер уны күреп, ныҡлы американдар, ул кладовая расхаживать беспокойно буйынса, материалдар йыйған.
  
  
  «Әлбиттә, күп нәмә булһа, беҙ был хаҡта белә алмаҫ», — капитан рискнуть һорай.
  
  
  — Был шәхси эшендә , — тине ғилми-нәшриәт. 'Үҙенсәлекле бер нәмә.'
  
  
  Капитан задумчиво ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. «Һеҙ беләһегеҙме барма, тип бойора ташлап киткән хәрби караптар порт бөтә иртәгә америка сәғәт һигеҙме? Бер нисә сәғәт элек Заказ уҡырға инә.
  
  
  — Юҡ, уны белгән юҡ. Тимәк, кеше ҡурҡып Вашингтон, Афина был проблемалар тыуыуы мөмкин. Ауырлыҡтар, нимә бар отель ҡушма штаттары менән уртаҡ түгел улар.
  
  
  — Әллә бик матур күренә, — тине ғилми-нәшриәт. «Мин ышанам, һуңынан ярҙам һорап ала. Әйткәндәй булыр ине был.
  
  
  Шунда уҡ капитан еңеләйтә.
  
  
  — Һин минең өсөн нимәләр бар-шуныһы яҡшы. Гениаль күҙҙәре Эго, тип уҡығаным бар. «Беҙ элекке объекттарын һаҡлау өсөн яр яр патруле беҙҙең хупланы. Тирә-бер әйберләр, улар тураһында беҙ онотмайбыҙ, оло карап килә, китә, — ул тирә-яҡ суд был яңы бер ҡанат аҫтыма. Уның тураһында ҡайғыртыр өсөн, ғәҙәттән тыш хәл ҡуллана аласыз был эго. Әммә сәйәсмәндәр менән бәйләнештә түгел. Уны пулемет команда алыштырғыһыҙ ән, кем һәм башҡалар. Үҙ суждения уға таянырға тейешбеҙ.
  
  
  Һәм хужаларға рәхмәт ғилми-нәшриәт ризалашырлыҡ шарттар менән. Һыу аҫты ҡанаты булған судно, уны ҡулланырға мөмкин булыр ине, өсөн финикийцтар тиклем. Баос, ләкин аңлап, вмешивать флоты ярамай. Леонидас кий булмағас, әкрен, ләкин «таҙа» был мөнәсәбәт.
  
  
  Килгән офицеры, капитан хәбәр өсөн, тип, була йәшниктәрҙе йыябыҙ. Палубала сыға һәм капитан ғилми-нәшриәт комплексы, машина перегрузка өсөн йыл һайын бирелә. Коротышка һәм ике машина сходня Ксения подъезжать ҡарап, аҫҡа ташлана һәм йәшниктәр менән взрывчатка матрос төркөмө һәм детонатор. Һуңынан нисек расписываться ғилми-нәшриәт комплексы, капитан ҡулы һуҙа.
  
  
  'Уңыш. Ышанам, һин килеп сыҡтың.
  
  
  Тиҙ ник йылмая, ҡулын ҡыҫыу моряк. 'Ул., ул да өмөтләнеп. Мин ышанам ғына!
  
  
  «Һәр ваҡыт рискованный чертовски, шартлатҡыс матдәләр тураһында һүҙ бара, — тине капитан. 'Уны белмәй. Һуғыш ваҡытында бер ус. Диверсант буйынса бик һирәк ҡайталар».
  
  
  Һуңынан был күңелле булып китте нигы машина сходня иҫкәрмә.
  
  
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  Айға менеп, ай икән. Көҙән улар менән эшләү йәһәтенән ғилми-нәшриәт комплексы, янында ят кеүек йомшаҡ, тәнде һәм ксения ҡарарға яратам, тип ай өҫтөнән уба күтәрелгән. Хәҙер ул палубала байдарка вздыматься Леонид ҡараңғы тора, тәмәке тартыу траву һәм пландар үҙ етешһеҙлектәрен күрергә тырыша.
  
  
  Взрывчатка балыҡсыларҙың кәмәләре менән улар ашығыс, шулай уҡ камера, ҡорал, боеприпастар, яғыулыҡ өсөн өҫтәмә юлдар кире. Ишәк һәм лат. Леонидас был идеяны була. Уның өсөн күп йылдар баос утрауға шул тиклем белә, уның нисек Promotions Golden компанияһы Island индертеүгә ҡамасаулау. Ҡарт күрһәткән, тип бөтә кәрәк-яраҡ менән, уларҙа хистәр ул, кәрәк булыр бер көндө, пляжға тиклем укрытие тауына алып барыу өсөн. Был ужасе-се хайуан һәм ике ғилми-нәшриәт бороп ҡарап, таштың ята карапҡа аяҡ менән бәйле. Һис шикһеҙ, уларға кәрәк булған, ләкин улар араһындағы алыҫлыҡ өсөн греция һәм вашингтон ғилми-нәшриәт символлаштыра.
  
  
  Ксения уның тураһында уйлай. Шунан тыш, ҡайғы-хәсрәткә бирешмәй, уның көнө нисек үткәрә, һуңғы минутҡа туҡтағыҙ сериялап эму һәм ул: «мин беләм, һин беркасан ла күрергә була. Яҙмыш шулай. Бындай әйберҙәр бер ҡасан да яңылышмай. Нику ҡыҫыла һәм ул илап бара. Ахыр сиктә, уның машинаһы бирергә тейеш ул коротышка мәжбүр була, һәм уны бында илап ултыра. Өмөтлө башында һай-һай, ник уйламай.
  
  
  Горизонт afterglow донъя барлыҡҡа килә. Сәғәт ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Ҡояш бер аҙ ултырғас.
  
  
  — Мороно Дож, — корма Леонид менән прорычать. Палубала ғилми-нәшриәт уның аша килә. «Мин венеция ҡәлғә тырыша. Беҙ инде яҡын. Беҙ был тиклем моронон урап ҡояш, ҡарт -- пробормотать.
  
  
  Ҡараңғыла ҡараш пронзать ғилми-нәшриәт комплексы, мельком өсөн ҡәлғәһен күреү, әммә уны яҡтыртҡан булабыҙ. Йәшел генә күрҙе ул маяк, косынка мороно тирәләй аңлата. Был тағы ла бер әйбер булды, был операцияларҙы ла ғилми-нәшриәт менән шөғөлләнеү оҡшай. Аэрофотоснимок һаҡлау йәки дошман булыу түгел, уны хәл итергә өйрәнә ih урынлашҡан. Ул ерҙең картаһы яттан беләбеҙ, ләкин улар яңы мәғлүмәт бирә, тип аэрофотоснимок. Бөтә ситуацияһын анализлау һәләттәре, үҙ Эму ҡулланыу һәм мәғлүмәт таянырға тура килә. Ә һуңынан леонид була. Ошонан һуң уны яҡшы, ләкин ҡарт, тулҡынланыуын арта. Эго всепоглощающий ҡайғы солғап, уның ждет күсә, үҙен нисек күрһәтә ала, әммә ашағыҙ ғилми-нәшриәт комплексы менән хеҙмәттәшлек хем түгел эму-бынан тыш, ғәҙәттәре булған кешеләр суицидаль .
  
  
  Леонид яҡшы билдәләргә ул. Рассветать тағы ла күктән түгел, тулҡыны ҡасан тауышын ишетеп ғилми-нәшриәт комплексы, йәмғиәт тураһында асыҡтан-асыҡ ярына. Леонид елкән үҫһен, ярындағы кәмәләр һәм эшләй. Ул борт аша һикереп, һәр ырыу буйынса & nb, ауыр һәм бәйләп, һыу ярына кәмәлә яй, иродтан ҡая, унда һауа патруле менән яр йәки табыуы ауыр һынау һайлап алырға була ине уны. Һуңынан уларҙы бер-береһе ужасе-се ишәккә тапшырған, бау һәм развязать ih сығарыусы яры булып.
  
  
  Үҫмерҙәрҙең генә башлана ҡараңғы, ҡасан һәм кеше ике ишәк, барыһына өҙөклөктәр ауыр, оҙон тауға күтәрелә башланы. Бәхеткә күрә, был эш шулай уҡ леонид оҫтаһы булыуы һәм ғилми-нәшриәт. Тәжрибәм буйынса беләм уларҙың икеһе лә оҙайлы, һөҙөмтәле хеҙмәте шулай тип прелюдия к ырыу хәрәкәттә булырға кәрәк.
  
  
  Планда беренсе урында, юлдарҙы еңелсә тар урындарҙы киңәйтеү, арта бороп ҡараным һәм ғилми-нәшриәт биноклде үҙең менән көслө. Көтөлмәгән диңгеҙ өҫтөндә ултырыуы ғәҙәти ҡояш үҙе менән. Яр буйын бысратып боронғо ҡәлғә һәм эгей заря яҡтылыҡ булған. Ависта кий ҡая тулыһынса йәшереп булмай.
  
  
  Ҡороған йылға үҙәне яғына ҡәлғә мористый ҡапланған. Гавана, яҡлар диуарыбыҙ форт, йөк портынан бәләкәй суднолар ҙур урын бар. Был & nb оса торған кәмәләр покачиваться булмаған. Үҙәндәр аша юл барҙы ҡәлғәһенә баш булырға, - тип күрһәтә күнекмәләр комплексы «Алтын утрауы».
  
  
  Улар бинаны күреп, ул кешеләр араһында йөрөй. Класс һәм казарма, ул яҡындарын.
  
  
  Уны күрергә тип, бер нисә машина, юлдар араһынан уҡырға буйынса үҙәге һәм ҡәлғәһенә барышлай, туҡтап ҡораллы сәғәттәр, иҫке стенаға эскә үтеп инә бара.
  
  
  Футлярына һалына һәм ғилми-нәшриәт менмәҫкә биноклдән кире китте. Аҙаҡ уның иғтибарын присматриваться ҡараңғылана башланы. Ул төшкә тиклем дауам күтәрелде.
  
  
  Ниһайәт , улар ҡасан булыр, тип ышанырға кәрәк армияла разведчик, ih табырға һуң, улар араһында һоро лагеры урынлашҡан, ҡояш ҡая сағылдырған, улар өҫтөндә күтәрә. Покормить һәм хайуандар ашап, йоҡлап китә улар.
  
  
  Просыпается ғилми-нәшриәт комплексы, ҡояш шаша башлай. Стихия эго кисәһе була. Йәшерен яратыу уның шәүләһе кеүек йәнлектәргә һунар иткәндәр. Ih уны ҡуллана башланым, оҙон юлдарҙа яңғыҙыма алыҫҡа үҙәне буйлап, лагерь һыу ҡороған йылға үҙәненән һалынған юлдар буйынса үҙенең һәм күнекмәләр. Ваҡыт юлда, йылға буйлап һуҙылған, машина барышлай, әммә күргән ғилми-нәшриәт комплексы, фараларҙы алда, улар нисек яҡтыртыла эго өлгөрмәгән, бысраҡ йылға һәм ҡаты плашмя вжиматься, әлегә уларҙың ағыуы mimmo.
  
  
  Рәсәй тораҡ пункттары разведка була. Хоук эму һаҡ булырға тине, һәм был ғилми-нәшриәт комплексы үтәргә йыйына. Абсолют ул булырға тейеш булғандыр, тип ышанам шпион өсөн күнекмәләр үҙәгенә әүерелде ҡушма штаттары потенциаль невинный ҡасаҡтарға ҡаршы ҡулланыла, кереткәнсе уны эго юҡ. Улар лагерға ҡасан һәм күнекмәләре юҡ, отель ғилми-нәшриәт дәрәжәһенә тиң булыр, тип ышанғы килә юҡҡа түгел ул табип, юрист йәки ниндәй ҙә лайыҡлы булырға америка гражданы.
  
  
  Был лагерҙа ҡаланың ғилми-нәшриәт ята. Лагеры тирәләй кәртә була алмай. Һиҙелә, күҙ етмәҫ һәм ҡәлғәләрҙе талай өсөн дозорҙар булдыра буйынса һөҙөмтәле тауы эргәһендә баррикадалар ышанам. Унан һаҡлап булмай, ҡораллы сәғәт булһа ла, ниндәй ғилми-нәшриәт күреп, ҡапҡа һәм стеналар буйлап фортын ала. Бында, күнекмә лагерында ҡарауылсы йөкмәтелгән һаҡлау, ниндәй фабрикаһы осратырға мөмкин: бик боронғо һәм йәш кеше, тик пистолет менән ҡоралланған. Был аңлашыла ине. Әлбиттә, лагерь күнекмәләргә ҡушыла. был ҡәлғә, сәғәт формаһындағы шик тыуҙыра ине студенттар менән винтовка ул-ҡасаҡ .
  
  
  Ябып үҙәнен тауҙың, ай, йондоҙҙар яҡтылыҡ һәм аҙ бирелә. Күләгәләр аша яйлап үҙгәреүсән ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә лагерь сиктәрендә күрһәтелә. Һулдан уның төркөмө биналарҙа булды, һәм уйын-көлкө менән разрешается йырлай. Барак ҡасаҡтары өсөн, ул хәл итә. Кешеләр күреп, уның башҡа биналары, йыһаздары бак сүп-сар. Барыһына ҡарағанда, ашхана. Ул ташландыҡ бинанан бер ҡараңғы яҡтарын тора. Был класта булырға тейеш. Тәҙрә ватырға тура килгән уға һәм уның молчанов.
  
  
  Эскә ингән, уның тирә-яҡ досталь сумка, билбау эленеп тора н, фонарь һәм нөктә. Ул инфраҡыҙыл нурҙар булды фонарь, яҡтылыҡ нөктә һәм инфраҡыҙыл нурҙарҙы күрмәһәк эму ә мөмкинлеге булманы, сөнки был өлкәлә, нуры кәмей унда, бындай уҡ аныҡ булды, тип телевизион һүрәтте. Кеше, ул урынлашҡан бүлмә, инфраҡыҙыл нурҙарҙы күрмәһәк дә шундай уҡ коллектор йәки ҡорамалдың башҡа брылев.
  
  
  Класс бүлмәләрендә әлегә үҙгәреүсән буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, тәүге тәьҫораттар, ҡасаҡтарҙы ҡабул итеү утрауҙары менән һөйләшеү етештереүселәр уны алтынға булыуы бәхәсһеҙ, сөнки эго наметать глаз кластарҙа үҙ серҙәрен аса. Әгәр белһәң ине, хатта ул да, генерал-тип Тэ Лин-алтын утрауҙары пэр идара итеүҙә туранан-тура ҡатнашып, ул саҡта уҡ танылған ине был уҡыусыларға ғилми-нәшриәт үҙәге бина эҙләйҙәр. Уны күреп, лаборатория өсөн аэрофотосъемка һәм камераларының, башҡа документаль фотолары өсөн. Курс, замаскировывать аҫтында «ағымдағы ваҡиғалар», киң исемлегенә индерелгән «асыҡ мәғлүмәт сығанаҡтары», шулай уҡ тулы булманы тиерлек, йәки нисек цру һәм ахры . Бер курсовой буйынса «Обществоведение» шпион өсөн етәкселеге тарафынан нигеҙләнгән, тип яҙа Точило Тэ-пэр шәхсән күп йыл элек, шул тиклем смешок ғилми-нәшриәт менән күргән.
  
  
  Бөтә класс сәғәте дауамында обыскивать ғилми-нәшриәт комплексы, шул иҫәптән китапханаларҙағы һәм, ҡайҙа булған идеологтарының әҫәрҙәрен марксистик тултырҙылар полкка. Һәр класс үҙ техникаһы булған потенциаль шпион репертуарына өҫтәне. Бөтә үҙәге юҡ ителергә тейеш. Был ҡатмарлы булыр ине, сөнки булған биналарҙа эшләүе еңел материалдары буйынса. Нанести неуправляемый һәм зыян булмаясаҡ, ә ҡиммәтле ҡорамалдар алмаштырылған була.
  
  
  Күнекмәләр үҙәге ҡәнәғәтләндереп килде, йылғаны кире йүнәлеш буйынса поползти ғилми-нәшриәт комплексы, ҡәлғә диуары аҫтында әлегә элекке урынында түгел. Ул уны һалҡын таш булып ята, күтәреп ҡоролмалар өсөн йыл һайын бирелә. Бәлки, ҡулланыу сифатын күтәреү өсөн таяныс булған таштан ҡойолған. Теоретически мөмкин, әммә ҡараңғыла күреп лә, стеналар, тиңдәше юҡ ине. Башым уйланым, Карте, ул үҙе әйтте. Әгәр замок төҙөү, ҡамап һаклап ҡалыу өсөн, моғайын ла, һыу һәм канализация өсөн тишеге була, тип юлын nen йылға. Был эҙләй. Стена тирәләй ҡыҫҡа юлды күрһәтә эму нигеҙҙә йөрөй. Отель биләмәһендә бөтә пропекаться, ә бысраҡ әйләнә. Ә инфраҡыҙыл нурҙар тотола, һуңынан һыу сығанаҡтарын; водопропускной торба, юғары һәм ҡыуаҡ аҫтында йәшеренеп тиерлек етә, асыҡтан-асыҡ барһын өсөн мөмкин булған нах була.
  
  
  Юҡһа, был операция план буйынса бара, тип кистә, туннель һәм уның ғилми-нәшриәт эйәреп ингән, таш ҡәлғә тиклем сей баҫҡыста килә. Тимер ҡапҡа рәшәткәләрҙе менән баҫҡыстан аҙағында була, ә улар өсөн тирә-яҡ ҡараңғы коридорҙа таш.
  
  
  Тәүҙә ғилми-нәшриәт ҡаршы ҡапҡаға ih күтәрергә тырыша. Улар тыңларға, әгәр булһа икән, тип ишетергә мөмкин булған. Күрәһең, кем булһа ла тирә-яҡ. Ул үҙенең бөтә ауырлығы менән һыу ҡоҫтора ржавчина өйөмө ҡапҡа тирәһендә ih ҡыҫыла, ваҡыт үтеү менән ергә ҡыҫылһа ih менән шөғөлләнә. Йәнә уны тыңлай, ләкин ҡасып түгел, аҙым булып, уны һыу ғына ташына тамыуы менән артта туннель. Ҡапҡаны кире ҡайтарыу һәм уның коридорға сыҡҡан урындарҙан һаҡ булығыҙ.
  
  
  Шул уҡ ғилми-нәшриәт ике сәғәт юлдар аша ҡайтты. Шулай уҡ уның ҡарары ҡәлғәһе булған ирекле йөрөү кеүек күнекмәләр үҙәге. Вооруженый сәғәт уяу булырға һәм яҡшы, һалдаттарҙы өйрәтеү. Әммә Ника етерлек күреү өсөн, беләһеңме, нимә тураһында һәм нисек яһаны. Ул ҡайтҡанда таң тауҙар сәғәткә тиклем, лагерына ебәрербеҙ үҙеңде.
  
  
  Һуҡмаҡ буйлап менеп ҡарағыҙ, уның ҡырсынташ хруст ишетеүе кәмене. Леонидас йәйелгән тотоу һәм ғилми-нәшриәт комплексы, шул ҡасан барлыҡҡа килгән ташы. Ул засмеяться, ҡарттар һәм ритмына яҡынлашып, ҡарғауҙарҙы ишетеп эго.
  
  
  «Мең ҡәһәр һуҡҡыры, тәпәй өсөн был иҫке неуклюжий. Иртә түгел, һеҙгә мин ишетһен ине.
  
  
  — Элекке ловкость бөтөнләй юҡҡа түгел, Леонид, — тине ғилми-нәшриәт. «Практика бары һин кәрәк».
  
  
  — Иртәгә хатта минең белән шәүлә булып түгел, уны бында, — ҡарт прорычать. — Иғтибар менән ҡарап һеҙҙең ҡарашығыҙ? Мин эшләгән, тип кәйефтәр ҙә динамит менән.
  
  
  «Ысынлап та, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, ләкин, йәғни, беҙ бында нимә менән уйнай, динамит ныҡ, ҡарт».
  
  
  — Хәрби сәнғәтенең сәскә атыуы, — Леонид яуап бирә. «Ядро бомбаһы әгәр сездә бар, шул тиклем яҡшыраҡ».
  
  
  
  Ҡасан ял, бер нисек тә тауҙар.
  
  
  Ҡасан стемнеть, ишәк уларҙы йылғаға төшөрөп һалғанда. Автоматтар менән, артына ҡарап, йылға үҙәне аша уларҙың маршруттарын һайлау ғилми-нәшриәт-класс ҡараңғылатылған була. Шулай уҡ ялҡау һәм ғәмһеҙ һаҡсы уҡыу үҙәгендә булғанда, үткән төндәге кеүек.
  
  
  
  Леонидас нигы һәм тиҙ һәм профессиональ кимәлдә эшләй, взрывчатка буласаҡ бина фундаментына нигеҙ һалына.
  
  
  Һуңғы заряд ҡасан нигеҙ һала, иҫке менән бәләкәй пакеттар взрывчатка partizan шик менән ҡарай. — Был етерлек?
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт. Артыҡ етерлек. Туйындырылған термит зарядлы яңы типтағы яртыһын тәшкил итә, уларҙың бер ташты әйләндереп, ә ҡалған өлөшөнә яңы шартлатҡыс матдәләр ғибәрәт, динамит һаны тигеҙ ине ул күренеү менән сағыштырғанда, фейерверк кеүек. Восход солнца барғанда шартлаған. Әгәр йылмайып, кәмәлә урын бар шул мәл инде улар.
  
  
  Һыу үҫемлектәре һәм ҡәлғәне улар үҙаллы индерергә тейеш ишәк взрывчатка бәйләнгән. Взрывчатка улар туннель булып ҡуйҙы, һуңынан тимер ҡапҡа әйҙәй Леонидас Ника һыуҙа, һәм ер аҫты коридорҙары буйынса ҙур залға инеп килә. Бик күп хәрби техника сафтан шәүлә беленеп тора — еңел йөк машина джип автомобилендә һәм лесозаготовительный броневик перевозы. Ил буйынса тиҫтәләгән ғилми-нәшриәт брендта төрлө белә. Механик аҙағында уларҙан башҡа залдарҙы күреп, мотоцикл менән эшләү, сылбырға эленгән. Уның менән ғилми-нәшриәт айырым проблемалар булманы түгел, булды, үҙе күрһәтер өсөн, машина йыйып булмаҫ кеүек. Ҙур состав менән ҡыҙыҡһыныусыларҙы еңел сәнәғәт эго пападорус замаскировывать һатып алырға мөмкин, ә һуңынан уның тәүге маҡсатҡа йүнәлтелгән.
  
  
  
  Леонид шым усмехаться, быны күреп. «Революция үҙ запасын тулыландырыу өсөн тауыш горгас сөнки бында теләгән. Эго шартлатып теләйем.
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы. « Мөмкин түгел . Был көндө биләй ине. Бында баҫҡыста булһа, икенсе яғында ҡәлғәнең ҡорал һәм боеприпастар менән бер бүлмәгә алып бара. Беҙ ih юҡ. Бәләкәй кәмәлә ҡорал алып барырға мөмкин, шуға күрә беҙ тәү сиратта был хаҡта ҡайғырта.
  
  
  Прикрытие булараҡ ҡулланылған автомобиль, һыу һәм ер аҫты һыуҙары кәшәнәһенә йүнәлдек барышын улар шундай уҡ һаҡ булығыҙ баҫҡысы буйынса прокрадываться буш, йәшниктәр ҡорал һәм боеприпастар менән шунда булып, эңер төргә сумрачный. Леонидас ғилми-нәшриәт комплексы тиҙ арала хәл аңлата. Төп бүлмәгә инеү менән боеприпастар һаҡлау, әммә, ҡәлғә диуары ышанып булмай, Ул майлы лабиринтный сәғәттән коридорға ла сабыштылар.
  
  
  «Һеҙ көслө шартлау ҙур булмаған эшләргә тейеш, һәм ышанам, боеприпастар воспламеняться», — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Шартлау булды, шул матур», — тине Леонидас. «Минең иң яҡшы карьера».
  
  
  — Юҡ, һин бында идара алмай, үҙе менән бергә ҡаҡшата алмаҫ дошман, ҡарт? — ник һорайһың. «Мин барып туҡтап, был улар өсөн загрузить алмай».
  
  
  Леонид рассмеяться мрачно. — Угу, әлбиттә, ул был сделала. Уны динамит менән рәссам. Ул үҙен уның менән яҡшы сағылдырыу мөмкин түгел, рәссам буяу менән. Юлға ғына ҡараһам, аждаһа куст һинең өсөн түгел.
  
  
  Тоннель һыу инеп ҡайтып ғилми-нәшриәт комплексы, үҙе тураһында посмеиваться. Ҡарттың кәйефе яҡшыра, моғайын. Кем тип әйтергә лә милтә табыуы? Йылға үҙәнендә, ул кибеп еткәнде, һәм шул урында, гавань ул ҡайҙа ҡоя, раздеваться тиклем улар көҙән, һәм әлегә тиклем уның тоғро ҡала ғына түгел, ике тоҡ хьюго термит менән туйындырылған һәм водонепроницаемые взрывчатка стилет эго. Сканей бар һәм уның һыуға төшә молчанов портына килеп туҡтаныҡ.
  
  
  Ул күберәк йөк караптары туҡтап торған түгел. Моғайын, ҡорал тотоноу өсөн яңы революционерҙар партияһы материк менән Горгас. Күрәһең, тигән ҡәлғә ғилми-нәшриәт комплексы күрергә, күп караптар яһат рейстарҙың тағы килә. Хәҙер ғилми-нәшриәт инанырға теләй, был беҙгә маяҡ булды, беҙ хәрби күтәреү краны өсөн ҡиммәтле материалдар тейәү, йөк судноһы ҡасан ҡайта.
  
  
  Һыу аҫтында йөҙөү һәм һәр ваҡыт тиерлек тыныс ҡына, бар, уның порт яҡынлаша. Тиҙҙән уның итек буйынса сәғәт таҡта стук ишетә. Взрывчатка уны тиҙ һыу бағанаға беркетелгән башланы. Унда пирс пирс менән йөҙөргә киләм, һәм эш ваҡытымды күберәк биләй, д уны көтә. Ләкин ул алманы ашыҡты. Уст эго бармаҡ менән соскальзывать воспламенитель әгәр, хатта, әгәр был бөтәһелә булманы полдюйм, урман һауаһы менән бергә килгән ғилми-нәшриәт комплексы төҙөлөш взлетающий.
  
  
  Хәҙер уның һуңғы колоннаһы булды. Ул ҡалтыранған заряд мускулдарын нығыта, ә һуңынан, бер ниндәй иҫкәртеү, әүҙем ял итеү өсөн, bump көслө пирс, хаҡтың эго буйынса заряд ҡулы йолҡа. Взрывчатка Эго тотоу реакцияларын мөмкинлеге эму күркәм алдында асыҡтан-асыҡ һөйләгән, төштө һыуға ул, әммә бының өсөн эму пирс ебәрергә тура килә. Приглушенный көсәйә һәм ул һыу аҫтына китә һыуҙары менән ергә төшә. Ул үҙебеҙҙең итектәрҙе тотоп туҡтатып священнигенең сәғәт ритм, йугереп тиҙ арала һәм аҙағынаса порты бар. Сергей фонарь плясать буйынса бер Мгновение & nb. Ловкость һәм бөтә тиҙлек менән, улар ҡарамағында булған эго, йөк тишина-тулы ғилми-нәшриәт комплексы беркетелгән.
  
  
  Яҡтылыҡ нуры үҙгәреүсән буйынса дауам & nb. Ҡасан түгел тип ҡарарға була, сәғәт баҫҡысҡа баҫыуы булған, һыу алып & nb, һәм төшөр өсөн, һәйбәт ҡарарға. Взрывчатка күрә һәр сәғәттең минуты, саҡ ҡына аҫтараҡ урынлаштырыла ватерлиния. Пирс менән магнитлылығындағы ғилми-нәшриәт комплексы, ҡулына уплывать һәм стилет менән һыу аҫтында.
  
  
  Уны күреп, йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, бағана булып балҡыған. Тимәк, взрывчатка сентри күрҙе. Уның ғилми-нәшриәт мөмкин булған бер нисә секунд, сәғәт алдан аңлай, шуға күрә ҡытайҙа был, тип.
  
  
  Һаллау ухватываться наверх баҫҡысҡа күтәрелде һәм ғилми-нәшриәт өсөн һыу аҫтында. Хәҙер башы өҫтөндә сәғәт асыҡ буласаҡ. Изгелек бер ваҡытта ла була. Таскать за ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм аяҡ менән баҫҡыстарын тотоп.
  
  
  Астат врасплох сәғәттә буласаҡ. Крикнуть түгел, хатта уның ваҡыты булмаһа, бармаҡтары ныҡлы һыу аҫтында юғала һәм ул тәү сиратта тирә-яҡ тын смыкаться эго ултерәләр. Һуңынан стилет үҙ эшен эшләйбеҙ, һәм сәғәт ҡырҡа ҡаршылыҡ туҡтата. Көтөп ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә батҡан тәнен түгел, йылға һәм һыу тамағынан сканей. Шул ваҡытта, тәнебеҙ кеүек ҡалҡынып, взрывчатка туҡтағаны юҡ.
  
  
  Хәҙер ғилми-нәшриәт порты тауышын ишеткән бар, унда тымыҡ элек булған. Уның тауышын күп кенә көтмәй, сәғәтенә башлау менән һыуға төштө, әммә бының менән нимә булды поделать ярамай. Буйында була инде уны, ашығыс рәүештә кейенеп, бер ҡасан фара һәм скользнуть буйынса төртөп туҡтап & nb.
  
  
  Команда-тип ҡысҡырҙы, һәм ир-аттар уны күреп, порт буйлап йүгергәне бар. Ника булды, тип киткәне бирле үҙемә йүгереште. Һәм ул һеләүһен йугереп оживленный йылға аша үҙ автоматтары алынған.
  
  
  Водопропускной торба инеү буш буласаҡ. Тимәк, Леонид тағы эшкә барырға була. Оглядеться ғилми-нәшриәт. Юҡҡа йондоҙҙар, күк йөҙөн яҡтыртып һәм тускло була. Был мәктәп теләһә ҡайһы ваҡытта шартлауы шпион класс заряд ала. Вбегать водопропускной торба һәм ғилми-нәшриәт комплексы күрергә була, нисек сыға Леонидас буйынса тимер ҡапҡа. «Алған булған. Әллә ниндәй эш килгән ир-ат, шулай итеп, мин булырмын һаҡ булырға тейеш, — ҡарт прошептать. — Яҡшы, — тине ҡыҫҡа ғилми-нәшриәт. 'Тиҙ Уберайся. Был мәктәп теләһә ҡайһы ваҡытта мөмкин шпион һауаға күтәрелә.
  
  
  Был-тине ул, ишетмәй приглушенный улар рокот, ҡунаҡхана һәм бөтә территорияһында, ә аяҡ аҫтында ih задрожать, бында хатта, иҫке ҡәлғә. Гавана яҡынлашыуын тойорға этәргес яғынан улар бер Мгновение.
  
  
  — Взрываться был пристань, — тине ғилми-нәшриәт. Леонид уның артынан эйәрә, һәм улар тоннель буйлап йугереп иҫке таш өйөмө. Тусклый ғилми-нәшриәт изге алда тишек күргән. Тикшереү һәм улар шунда туҡтай, әллә бушлай ярыктар. Ул ирекле булырға.
  
  
  Ҡыҙҙарға йылғаһының ике ярын йәшел патруле пехотинец һәм йүнәлеше формалары аша үтә. Ника эҙҙәре алмаштырып өлгөрмәне. Ҡарт уның янынан автомат менән күтәрелә. Эго нигы аҫҡа табан эткән.
  
  
  — Тыныслан, иҫке юлбарыҫ. Был ҡарарға тәүҙә, улар алға бармай. Кәмәлә тиклем алыҫ.
  
  
  Пар, затаить һулышы, патруле күҙәтеп яҡынлаша. Шунда уҡ тишектәр туннель күрһәтә капитан. Туннель бысраҡ инеп тышын күрһәтеп , нисек неон элгән. Һеләүһен килгән ике һалдат, өсөн йыл һайын.
  
  
  Был мәлдә ике, ир-аттар водопропускной торба ҡорал күтәргән. Ниндәй ҙә булһа мәғәнәлә түгел, дошман ҡулына эләгә һәм ҡәлғәһенә сигенә.
  
  
  Подпускать һалдаттар ғилми-нәшриәт. — Хәҙер, — ул прошептать. «Һалһаң, күпме кәрәк, шунса».
  
  
  Бер үк ваҡытта ике автомат затрещать. Клоков беренсе булып ике һалдат өҙөп була . Икенсе өй булды, ҡаса башлай, әммә иҫән ҡалыуына ут асыу өсөн яуап таш һәм йылға буйында позицияны биләй. Пуля инеп, таш һикертелеүсе туннель.
  
  
  Ника күреп, ҡәлғә булараҡ, йомошсо перепрыгивать аша ҡаялар яғына, һәм аңланым, тип, улары ла күп ваҡыт ҡалманы. Кереткәнсе ҡарар ҡабул итә алмай ул, уның фекеренсә шартлап өҙөлгәндәй була, унда сағылған тоннель түгел, таш диуарҙар менән ҡолай башлай, һәм шаңдау булып, хатта ике, ир-аттар шаҡ ҡатырғыс булды. Леонид мина шартлаған боеприпастар келәтенән. Леонид усмехаться һәм ғилми-нәшриәт. Прометей ул түгел, боеприпастар етмәй етди булды.
  
  
  Ләкин был факттарҙы үҙгәртеү юҡ шул, улар күрһәтелә ловушке. Разведка барышында ғилми-нәшриәт аңлап ҡыҫҡа, артҡы өлөшөнә төштө казанский тип туннель тулыһынса өҙөлә. Обдумывать ул хәл. Отель әгәр уларҙан ҡотолоу, хәҙер улар быны эшләргә тейеш була. Әммә укрытие аша сыға һалып булыр ине. Отвечающих маневр мөмкин. Һәм бында күреү нигар, сөнки эго горький һәм неприличный выругаться мәжбүр. Дошман йәшенгән буйлап ҡаялағы ҙур булмаған төркөм генә ойошторола. Әммә ҡорал, уларҙа хистәр ул, артыҡ булды-башҡа. Был огнем була.
  
  
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  Леонидас сверкнуть күҙҙәре. "Был шулай яҡшы күренһә лә, улай түгел икән?" — ул прорычать.
  
  
  Ника бер нәмә лә әйтмәй. Үҙ эшен белгән тапаны. Ҡасан сиге булыр кеше туннель с огнем досягаемость, йылға ярында кеше, прикрытие мәргән ут асып, артабан сигенергә мәжбүр була ника тоннель һәм леонид.
  
  
  Һөжүмсе эшләй башланы. Тәүҙә бер нисә граната ташлап, улар туннель тишек булмаһа, улар менән грохот оглушительный взрываться. Леонид һикертелеүсе бешено пуля һәм ғилми-нәшриәт сыҡты, ә аҙаҡтан ағымға буйынса ут менән кешесә жаром туннель огнем полужидкий белгертә. Ике тапҡыр улар тағы ут күтәрелә перст ощупывать. Ник янғанын ботинка шыйыҡ тамсы төшә, тире һәм тире эго проедать күтәрелде.
  
  
  Shaggy ғилми-нәшриәт туннель ишетергә була. Уға стюардесса идеялар барлыҡҡа килә. Аҡ тәржмәлә ҡасан огнем брылев, һуҡырая һәм Леонид бер нисә минут ғилми-нәшриәт; шуға күрә преследователь ослеп ih шулай булды.
  
  
  Ника көтә, тағы бер үлемдән огнем нурҙары зал атыу әлегә яна. Һуңынан уны йыраҡҡа туннель булыуы, өс ҙур аҙым яһау өсөн мөмкин тиклем алға барырға, һуңынан төшкән бысраҡ таш иҙәненә туннель өсөн, мөмкин тиклем тиҙерәк алға проползать. Стюардесса булды был уйын.
  
  
  Хәҙер улар янында уның менән бергә була. Ih ҡараңғыла уны ишетмәне. Пробираться алға һаҡ булығыҙ уларҙы, хәҙер ҡабаттан огнем һәм взреветь, уны утҡа ташланып, тағы туннель аҡ донъя бысрата.
  
  
  "Тауыш ул - унда!" — крикнуть хрипло кемдер.
  
  
  'Ҡайҙа?' — икенсе тауыш крикнуть башланы.
  
  
  Ника күргән кеше, шул урында күрһәтелгән, унда ятҡан таш. Һуңыраҡ. Подбираться алмай уны бик яҡын. Уны үҙең күтәреп, автомат олоно, курка баҫыуҙары, көтөү һәм гер, әлегә эго тереләй яндырған ялҡын.
  
  
  Бөтәһе үк булмаһа. Леонид киҫкен тауышы уны иҫке, артта прореветь: «Тауыш уның, этеп!» Леонид стук ишетә һәм автоматтан сират ғилми-нәшриәт комплексы, диуар һикертелеүсе. Уның алдында-тип ҡысҡыра. Огнем атыуға тағы, кеше өсөн тәү сиратта ғилми-нәшриәт комплексы ҡарағанда уны атып өлгөрмәй. Туннель тулы булды ялҡынға, ҡурғаш һәм шартлау. Һуңынан бөтөнләй ҡараңғы булып, һәм ғилми-нәшриәт өсөн огнем сума. Ул ҡаршылыҡтарға осрай, ләкин бәрә тойоп кулак һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы, треснуть һөйәк кеүек. Шул ваҡытта уның ҡулына ҡорал булған. Әммә Леонид өсөн һуң күп булды инде. Ялҡын ялмап, тоннель буйлап йугереп балыҡсы ҡарт менән ҡысҡыра, автоматтан атыу буйынса дауам вслепую.
  
  
  Ҡарт ергә ҡолай башлай, вафат була. Ул алыҫ түгел, булған ваҡытта ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Леонид булмай ҡул менән. Ника тере булған, һәм хәҙер уны огнем була. Туннель аша шыйыҡ ут сығара ул, кеше янып һәм полдюжины. Ник, иҫән-һау эйәреп, хәҙер улар туннель паника инеп ҡасҡан, унда башҡа һалдаттар ih көтә. Бөтә ғилми-нәшриәт комплексы йыйылған замахиваться огнем алға ташлана һәм, ул күрәләр. Ожидающий һалдат, раненый тураһында үҙ аяғы менән инеп ҡаса, - тип ҡысҡыра. Сағыу ҡояш һәм ғилми-нәшриәт баш моргнуть туннель аша сыға. Кем дә күренмәй. Уба артында һыу аша йылға үҙәне менән һәм автоматтан огнем американдар өсөн здоровенный помчаться. Артабан ул булырмы, кереткәнсе башлай ул артта калды.
  
  
  Бер-нигы сығыш ҡая зыянды баһалау алмаҫ өсөн, ул ҡәлғә килтерә. Был бик ҡыуаныслы булды. Ярты стеналарын һәм башняларын емереклектәре ята. Һыу кран аҫтындағы мөйөштә эленеп зәңгәр гавань ғәжәпкә ҡалды, ә тотош тейәү майҙансыҡтары юҡҡа сыға.
  
  
  Злорадствовать тик уның ваҡыты булманы. Леонид стакаданы мәйеткә әйләнде, хәҙер погон һәм тулы көсөнә бара. Ника тауына йүнәлде.
  
  
  Платон өлгәште һәм ике сәғәткә һуң ул аҫҡа ҡараны, яҡланы бер бухтаһында. Шулай уҡ унда кәмәлә булды, күҙҙәрен йәшереп ависта ҡая тора. Ауыр булыр ине, үҙ аллы эшләргә мәжбүр булһа ла байдаркалар. Әле булһа һыу аҫтында тағып, ләкин ул ғына етмәй.
  
  
  Бер нисә минуттан иҫке вздыматься ҡыуышлыҡ, бухталар һәм тирә-н ғилми-нәшриәт йәмғиәте кәмәлә сығаралар. Диңгеҙ тыныс ине, һәм асыҡтан-асыҡ эго ел ҡыуып тотороҡло булған, Тиелә. Ҡасан уның моронон тарыған Дож, досягаемость форт ҡорал тыш, улар тағы ла әгәр була ҡалһа, ул төтөн бағаналарын күргәс, береһенең стеналары күтәрелә. Улар ял көндәре булып шпион булғандыр. Әммә проблема хәҙер шунда, утрау янында яңынан төҙөү һәм үҙгәртеп ҡороу өсөн һуңыраҡ был урында алтын булырға шанс эшмәкәре түгел һәм ҡытайҙар.
  
  
  Һуңынан уны күреп нимәлер бөтөнләй ҡәнәғәтләнерлек. Ҙур булмаған самолет күккә башы эго таптар формаларын ҡабул итә. Был оса торған кәмәләр, гавана якорь тора. Самолет түбәнәйгән, кружить һәм тирә-яҡ башы өҫтөндә, ә уның өсөн автомат потянуться эго. Ҡасан штурвал ул ҡайтмағас, ни шыла оса торған кәмәләр, кәмәләр һәм оҙон йәйелеп курсы алырға тура килде. Мотор тауышы көсәйә, уның өҫтөнән автоматтан ишетә һәм ғилми-нәшриәт громовая. Шунда уҡ уның тирәһендә кәмәлә щепка шарының иң иҫке таҡта. Үҙ сиратында ғилми-нәшриәт автомат яуап буйынса, самолет ҡасан эшкә пуляларҙың уның өҫтөндә йәш. Сөнки бер кем дә йәмғиәте, кәмәләргә тиҙлек буйынса алға юлланды һәм үҙемде үҙем юғалттым, тип өмөт кәметеү ғилми-нәшриәт комплексы үҙенсәлекле башҡарҙы.
  
  
  Оса торған кәмәләр яңынан яҡынлашҡанда, танау изрыгать ялҡын һәм пулемет була. Ника үҙен булдыҡһыҙ итеп тоя, пациент операция өҫтәлендә кеүек булды. Грохотать Пулемет һиҙелә, сөнки бик алыҫ оса торған кәмәләр булып, яуап утын алып барыу өсөн һөҙөмтәле. Провисать елкән упҡын барлыҡҡа киләсәк, һәм һауа шары осто яңынан. Ә пилот һәм атырға тура килгәндә, әлегә мин кәмәлә лә тырыша башланы разливается ошо өлөшөндә. Таҡта янына клоков ғилми-нәшриәт ҡасан күҙҙәре өҙөп була ҡалһа , ул тиҙ ҡарар ҡабул итә. Уға йылы һыуҙар күк борт аша һикереп.
  
  
  Һәм уны көтә башлай урында кәмәлә йөҙөп китә, ә лизать-лизать һәм оса торған кәмәләр барырға тура килә. Ниһайәт күргән ғилми-нәшриәт комплексы, өҫтөндә кәмәләренең мачталарын булараҡ барлыҡҡа килә. Ишек асылды, ирҙәр байдарка һәм граната ташлай. Взлетающий ҡасан оса торған кәмәләр, каякинг, шартлап, ярсығы ағас һәм һауа шары.
  
  
  Оглядеться ғилми-нәшриәт комплексы, күреү өсөн, уплывать мөмкинлеге буласаҡ. Әммә кереткәнсе ул хәл итә, ниндәй йүнәлештә хәрәкәт итә, уның баш ҡалаһы полицейҙары һәм кәмәлә выруливать илле ергә оса. Ишек асылды, ирҙәр менән винтовкаһының оптик прицелы менән уның көслө һәм нацеливаться. Спрятаться тын һәм тәрән ғилми-нәшриәт шунда уҡ. Был эште инстинкты булған. Бер ҡасан ниндәй-шул уҡ ваҡытта уның икенсе урын ҡалҡынып, уның винтовка өсөн качнуться. Спрятаться ғилми-нәшриәт яңынан . Уны уйлап башлана, был алйотлоҡ ярайһы йәшенмәк уйыны.
  
  
  Выныривать ул, винтовка менән поманить кешенең эгоһын. Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. Ул да күреп сыға. Һәр хәлдә, оса торған кәмәләр, уның ҡоралы булған баҫып алырға маташыуҙары мөмкин. Ул оса торған кәмәләр һыу сканей. Эму ҡарабалыҡ, уларҙы ташлайҙар. Һәм ир-егеттең пистолетлы ҡулын һуҙып ташланы. Ника өсөн ҡул һәм схватываться, револьвер рукоять 45 калибрлы күргәс, ул ҡулын башҡа. Ул һөжүм ҡотолорға маташа, әммә маневрировать етә алмай. Гөбөргәйел эму үҙәккә туранан-тура һуғып. Взад и вперед эгей диңгеҙе качаться.
  
  
  
  Бүлмәлә булған ҡәҙерле, әммә скудно менән йыһазландырылған. Ҙур күн креслола аяғын һәм ҡулын очнуться ғилми-нәшриәт менән бәйле. Әнисә ҙур тәҙрә, һығымта яһарға ғилми-нәшриәт комплексы, тағы форт ул, моғайын, командирҙар бүлмәһенең. Пут уны үҙҙәрендә һынап ҡараны, әммә уларҙың хәрәкәт булды. Бүлмә эсендә өҫтәл икенсе осона имән ҙур эго кеҫәлә ята: профессор ҡағыҙҙар менән Хардинг бумажниктар, отель асҡысы, тәмәке, шырпы һәм, ҡыҙғанысҡа ҡаршы, әммә ҡотолғоһоҙ, көмөш шар Пьер һәм бәләкәй...стилет эго Хьюго
  
  
  — Элек, илдең тере, борон? оживленный тауыштан билдәләне. — Һәр хәлдә, ваҡытлыса, — смешок тауыш менән өҫтәне.
  
  
  Төҙөк, матур ир-егеттәре менән ултырғыс артына ултырғыстарға төшөп һәм ғилми-нәшриәт комплексы үҫеше небрежно бүлмә аша үтә. Ултырғыс ҡуйып, уның аяҡ иҫ киткес бейек булған, ҡайһы бер ваҡытта ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай, ә һуңынан әйтерҙәр: — бау өсөн ғәфү үтенә, һәм бөтә был әйберҙәр мелодраматический, әммә ҡурҡып, беҙ һинең менән хәүеф мөмкин түгел, борон. Был һеҙҙең дустар менән иртәнсәк яҡшыраҡ эшләй. Бәхет өсөн һиңә була, һин уның урынына патруле беҙҙең пляжында табылған. Был юғалтыу, был егет иртән дуҫы күп. Был киҫәкте өҙөп ине һин уларҙы, әгәр улар булмаһа, мөмкинлеге буласаҡ.
  
  
  «Һәр ваҡыт һәйбәт беләм, тип, һинең хаҡта хәстәрлек», — усмехаться ғилми-нәшриәт.
  
  
  Башҡа добродушный йылмая. — Был нечто, тип мин гел әйтәм. Улар һоҡланыу ҙа, кем булмаҫлыҡ батырлыҡтары бар . Ян Макаффери ул капитаны , рота командиры уҡсылар Король элекке дублин . Был өҙөктәр уның армияһы генерал-майор, фельдмаршал йә, йәки-был ырыуҙы шул. Әммә яҡшы түләнә. Ә һин?'
  
  
  «Минән .. ... ҡалғаны Хардинг профессор '
  
  
  'Уҡ был ярай! Абдуразак агент һәм америка тәжрибә һин шайтан. Жаль һине бик дуҫ.
  
  
  — Эйе, — яуап ҡыҫҡа ғилми-нәшриәт. - 'Нимә булды?'
  
  
  Пожимать лениво оживленный яурынына капитан . - 'Башҡа төшөнсәләр. Бәлки, ул һине язаларға тейешмен йәки бер нәмә ошо ырыуҙан. Ләкин был бик оҙаҡ туҡтай алмай бер булды, ситкә? Бөтәһе лә күп нәмә бәйле.... . Бик злиться улар, тип, боеприпастарҙы юҡ, улар бөтһә, ул нисек уйлай, улар булған, буласаҡ, әгәр булһа, был ҡарар транспортировать ih таҙа».
  
  
  «Ул саҡтан һалына, улар яҡын арала ниндәй пландарығыҙ-түңкәрелеш булырмы?» — ник һорайһың, аңлайышлы һөйләшә әҙерлек оҫта файҙалана.
  
  
  — Ғәфү итегеҙ, — тине Макаффери . «Серле һәм башҡа рәсми. Һин үлгәнсе әле, тип күрҙем.
  
  
  «Бәлки, ул быны эшләй башлаһа, мин әхирәтем менән беҙҙә электра тамамлай. Йәки Горгас, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  -- Мин был тауышҡа ҡурҡҡан һәм, борон, -- тине капитан, үҙен шешә һыу ҡойған тирәһендә, уны йәшниктәр тирәләй ултырғыстарын досталь. — Был ауырыу түгел, әммә бар . Виста ҡайһы саҡта һинең уйнай?
  
  
  — Ҡулы менән бәйле түгел, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  — Мин менер арҡан ярата, борон, — тине капитан, — әгәр мин һеҙгә һүҙ бирһәләр, нимә булһа ла мин тағы ла тырышып эшләп тороға сдавливать йәки ниндәйҙер иҫәрләнергә. Ишек янында, әлбиттә, сәғәт тора, вафат булыуын теләмәй әммә мин, әгәр һин тапаның. Запястье н сәнсеп алғандар һәм макаффери стилет шнурок. Аяҡ ғилми-нәшриәт бәйле булып ҡала.
  
  
  — Ә минең әйберҙәремде? — ник һорайһың, ултырғыс күрһәтте.
  
  
  — Проблема юҡ, борон, — тине Макаффери , эгон нику әйберҙәр ташлайҙар. — Әлбиттә, был улай түгел, — тине ул, килеүсегә ултырғыс хьюго йәшниккә йыйғайны. Пьер өҫтәл генә ҡала, үлем еҫе булмаған газ менән шарики, ул секундта үҙ эшен эшләй. 'Был нимә?' — Макаффери һорамай, уның ярҙам ҡулынан туп бейеү.
  
  
  Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. 'Бетеү. Туп Сжимающися. Ҡул менән нимә эшләргә булды минең өсөн . Был яҡшы, тип, көнөнә өс ҡап буйынса выкуривать».
  
  
  Макаффери ташлап мячики ғилми-нәшриәт комплексы, шул тотоп һәм метко эго.
  
  
  — Мин уйлайым, ул һине нервы төрө. Әммә әгәр һезгә кәрәк нәмә өсөн, нерв тынысландыра, ваҡытын иң хәҙер. Юҡ, улай түгел, борон?
  
  
  Капитан ғилми-нәшриәт комплексы иғтибар менән ҡарай. Уның йомшаҡ булыуға ҡарамаҫтан, тәртип, ғилми-нәшриәт подозревать, был ир ысынлап та оҡшай уйын кошки-сирттереп.
  
  
  — Ярай, уйын виста әйтерһең? Был ваҡытты бик яҡшы үткәрҙек.
  
  
  — Яҡшы, — тине ғилми-нәшриәт лаконично.
  
  
  Капитан лист картон һәм ҡағыҙ досталь түмәр, иҫәп алып барыу өсөн. Хатта Нику һәм уның ҡойған виски сода өҫтәргә. Яңғыҙ эсергә һәм уны эго. Ника тураһында ҡайғыртҡан, мөмкин тиклем күберәк еңеп өсөн капитан драхман, ул булмаһа, уны кеҫәгә һалып булмай. Шул, кем еңелә, еңеү тураһында ғына уйларға мөмкин, әммә ул, кем еңеүсе, еңел аралашыусан була, тип ышандырырлыҡ булыуы һәм эго һөйләй-һөйләй. Капитан һәм ныҡ эсеп, һәм безрассудно ла түгел. Техник үҙенсәлектәре тураһында күберәк белдек һәм революционер алтын менән мөнәсәбәттәр бер ни тиклем өмөт утрауында ғилми-нәшриәт горгас эго.
  
  
  — Ах, хоҙайым минең, — тине Макаффери , үҙ картаһы дорваться. Эго ҡараштары өсөн ғилми-нәшриәт тәҙрә аша күҙәтте. Уны аңлай алмай. «Ҡара әле, дуэт ел кеүек. Гавана бик тупаҫ кеше түгел инде.
  
  
  — Беҙ унда-йөҙөү икән? — ник һорайһың.
  
  
  -- Ышанғансы, борон, -- ти капитан. Эго ни булды, тауышы ҡалтырай, әммә тағы ла приступ. «Хәҙер был хәл кире осраҡта асыҡтан-асыҡ».
  
  
  Постучать ишектәр. «Юғары командование, сэр . Ҡыҫҡа тулҡындарҙа .
  
  
  'Бара ул.' Макаффери баҫып, досталь, стилет бүлмә аша сыҡҡанда һәм йәшниктәр тирәләй ултырғыстарын. Оглядеться ғилми-нәшриәт сығыуҙы талап итә. Тәҙрә һәм ишек ғына. Тәҙрә аша төшөп оҙаҡ булыр ине был. Шуның өсөн артыҡ оҙон, аяҡтары үҙенән кем файҙалана алмай. Ишек һаҡлау һәм һүҙҙәре буйынса, Макаффери. Пьер ҡалаһында, бомбаларҙан газ. Әммә мәрхүм менән бәйле ғилми-нәшриәт менән бергә аяҡ капитан ине, әгәр уның менән файҙалана ине. Ул бер нимә лә эшләй алам, тип бынан көтә.
  
  
  Макаффери оҙаҡ эшләй алмай. — Һин йылмайһаң, борон. Юғары командование һеҙҙең менән һөйләшергә теләй. Улар тел белмәй, бындағы янка операция тураһында белә. Шулай итеп, мин ҡайғыртырға тейеш, йәғни, яфаланып түгел, һеҙҙең өсөн, һеҙҙең әлегә мин к ответу Үҫеш Афина ».
  
  
  — Бик әйләнәм, — тине ғилми-нәшриәт. — Ә әгәр мин тәтелдәне?
  
  
  Макаффери йылмая. — О, һиңә һөйләргә. Ҡурҡмай, был бик һәйбәт булһа ла, аңлайым. Ул чертовски шатмын, мин үҙем дә эшләргә кәрәк. Түгел, уның мучитель, лит күрҙе. Әммә уларҙың кулак балаһы булғас, ул ярҙам һеҙҙең һөйләй, һеҙ тәъмин.
  
  
  « Афина ҡыҙ» — яха яҡшы, шуға ла бармы? — ник һорайһың. «Мин уйланым, был ниндәй булып-буласаҡ миллионер».
  
  
  «Һеҙ беләһегеҙме, кем ул. Смешить мин түгел, борон. Ҡара күктә йәшен обеспокоенно Макаффери. «Тварь был ҡәһәр һуҡҡан көтмәгән, тип, мин, инглиз армияһының элекке офицеры, самолеттың идара ih булмаһа, банан ih армия команда уйнай, бейей һәм палач, улар ҡасан кнут хлопать...
  
  
  Ника осенять шунда уҡ бер нисә фекер.
  
  
  «Бөтә отряды офицерҙары һөнәр берҙән-бер ул, бер ҡасан да күрҙек һәм хатта уның иң яҡшы кеше. Неудивительный, тип телгеләнгән ih ҡәлғәһен шартлатыуҙа була, әгәр мин алмаһам оборона планлаштырыла.
  
  
  — Күптән түгел һеҙ кемдең язаһы? — тыныс ғилми-нәшриәт һорай. — Һинең эш түгел, — прорычать капитан, иҫерек асыулы һәм үҙенә ҡурҡыу тиерлек. — Агент һуңғы америка әммә шул булды, ул бында килмәйәсәк вынюхивать, — тип өҫтәне ул., Нику бороп ҡарай. — Был күренеш шулай булғас, борон, ҡасан сездә әгәр ҙә идеяһы барлыҡҡа килгән.
  
  
  — Был мин хәтерләйем, капитан, вәғәҙә, — тине ғилми-нәшриәт әлбиттә.
  
  
  Эго яңынан ҡулды бәйләй, һәм ҡалдыҡтар сығарыуҙы ника ҡәлғәһе тирәһендә, ҡораллы сәғәт. Сөнки эго генә аяҡ тирәләй бау бер аҙ ҡаҡшағас, уны яйға k шаркать & nb. Кеше үҙен борсоған ҡәнәғәтләнеүен йәшерә ғилми-нәшриәт комплексы, вглядываться яҡын булған, тип эшләне ул был иртәне. Заатов күләмендәге эшселәр бригадаһы һаман да йыйып булып тора .
  
  
  Сөнки туҡталып шартлатып ғилми-нәшриәт комплексы, оса торған кәмәләр грести тура килә. Подвозить сәғәт кәмәлә һәм макаффери моряк булып, аҙаҡ кире ҡайтыр өсөн, һәм сәғәт икенсе Ника ала.
  
  
  Аяҡ ғилми-нәшриәт ебәргән булған өсөн, уны бортҡа взбираться ала, һуңынан тағ тирәләй һаҡсыһы менән бергә бер формаһы һәм һерберт на затем сидение эго. Макаффери, а. сидение икенсе һаҡсы менән бергә ултырып, двигателде килтереү, саҡ ҡына булһа ла матросов башын сабып йыйына. Тикшереү түгел, уларға ҡамасаулыҡ итмәй икән, уны ел көсәйһә танау һәм самолеттарға ҡаршы йәйелдерелгән. Аҫҡа ҡараған ҡырағай һәм ғилми-нәшриәт тулҡындарҙы тойоп, крученых уның ашҡаҙаны.
  
  
  Был бейеү бик оҙаҡ Макаффери разгоняться тулҡын булһа кәрәк, һәм ғилми-нәшриәт комплексы, тип уйлаған быныһы уның. Әммә яҡын пугающе ярына һоро ҡасан була, шунда уҡ һиҙҙе ул, двигатель нисек еңеләйтәләр, һәм улар аҫтында поползти һәм ҡая ярығында. Текә тауға күтәрелгән боролоштар һәм улар өҫтөнән, күрҙем ғилми-нәшриәт комплексы, тип шторм, сөнки горизонт өҫтөндәге некрасиво ависта, улар mimmo үтә. Яҡшы осраҡта, һуңынан буран, уның килеүе ниндәйҙер затишье.
  
  
  Sel һәм тәрән ғилми-нәшриәт уйлайым. Ағыулы планшет бер ҡасан да уны үҙе менән йөрөтә, күптәр агенттары менән шөғөлләнергә була. Беҙ уның әлегә тиклем язалап көҙән тапҡыр һындыра алмай. Әммә һөйләшеү, эгон көтә ул, ауырыу була. Һәм улар, әлбиттә, йәшәү түгел ине, һуңынан был эго ҡалдырҙы. Уның башы ине, - тип ярайһы моғайын, ул покупай Макаффери мөмкин ине, һәм ҡабул итеп алыу өсөн мөмкинлектәрегеҙ шул эго уйдти афинаға килде. Үҙ тойола һуғышыусы инглиз быға риза. Проблема шунда, ҡораллы ике уҡыусы булараҡ, ул прометей һәм лояль эргәһендәге ағза иҫәпләнә. Был Прометей Ул, - бындай псевдорелигиозный, псевдопатриотический ойошторола, унда булған взяточничество ҡатмарлаштыра. Хатта әгәр Макаффери Нику ышандыра алам — был ауырға ә — ih ике һаҡсы ике атып, тирә-бер аҙым ғына яһарға, уларҙы дөрөҫ кеүек.
  
  
  Ул шулай уҡ ғилми-нәшриәт пьер була. Һәм ул был әлегә уйлап, шулай уҡ уның бик креатив идеялар барлыҡҡа килә. Ненавязчивый ҡулы ҡыбырлауынан уның, әлегә улар тотолмаған өҫтөндә була. Полезть минут әкрен ул, бармаҡтары эго участогы туп түгел әлегә. Ят ҡулына уны эго һуңынан жим. Яй, аҡрын шулай, тип, ҡарауылсыһын күргән дә, тәрән ғилми-нәшриәт бәрәбәр. Аша бер нисә мгновений н ағыулы һауа оса торған кәмәләр булып, хәйер, был түгел һәм бер кем күрмәгән.
  
  
  Иң яҡшы самаһы бейеклектә була улар. Ҡояш нуры булып йәшнәгән күк океан һәм яҫы була. Ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанам Макаффери йәмғиәте дернуть түгел, ҡасан үләһең, машинаң һәм йәмғиәт. Нику сөнки ваҡыт кәрәк булды. Тышлыҡ, уның ҡабырғаһына бомба гражданствоһы газ тураһында. Һуңынан уның гер көтә.
  
  
  Сабата Бомба минут эсендә булырға тейеш. Нигы өлөшө дүрт минут һулышын тотҡарлай. Нимә бара инек, юл түгел йәмғиәте самолет аҫҡа төшә һәм Макаффери түгел ине.
  
  
  «Биш мең доллар, мин һине алып әгәр Афина, Макаффери », — выдыхать ғилми-нәшриәт. — Һине белгәндән үк, мин үҙем был мөмкинлек бирергә мөмкин. Уның һүҙҙәре биләй минутта һулыш ала ине, әммә тура мәжбүр Макаффери эму ҡаранып, румпель өсөн төшкән түгел шул.
  
  
  Ҡаш һәм капитан күтәреп ҡарағас ҡыҙыҡһынды. — Биш мең, борон? Шуның яртыһы, хатта түгел был, - тип...
  
  
  Был һуңғы һүҙе булды, тине ул. Был Эго билдәләре эму һуңлаған нервы системаһы, йәғни, унда әллә ни түгел.
  
  
  Кашлять башланы. Һуңынан ул һыуҙы ғилми-нәшриәт полуобертываться.
  
  
  Оса алға оса торған кәмәләр асыҡтан-асыҡ дауам итә. Өс выпрямляться мертвецов. Ника һаман һулышы тотанаҡлыҡ, хәрәкәткә килә башланы. Ниһәйәт, форсат ҡулы эму, оҡшатыу алға үтте һәм двигатель.
  
  
  Үткән машина тотҡарлана мгновений, зависать неподвижно арауыҡта, ә һуңынан скользнуть буйынса алға елде. Ғилми-нәшриәт комплексы асыла ишектәр, һаҡсы менән саф һауала выталкивать тамашасылар өсөн а һәм итегез. Һаҡсы ҡолаған һуң аҫҡандар, ҡалғандарын самолет штопорға соскальзывать тырыша. Әммә бында ике ҡатлы идара итеү өсөн ғилми-нәшриәт сумып, румпель ҡул һалып биргән, түҙемһеҙлек һәм саф һауала двигателе йыйыныуы бәрәбәр. Һауа аша ишекте бәреп полуоткрытый, рулевой газ ҡыуыу буйынса тан рубка.
  
  
  Самолет ҡасан шарында тағы бер ҡат асыҡтан-асыҡ, на затем сидение втянутым Макаффери ғилми-нәшриәт тәне. Шунан уны бауҙың икенсе һаҡсыларына бысаҡ менән сәнсеп выталкивать был кеше. Эму элекке Макаффери ҡомартҡы булырға кәрәк .
  
  
  Әлегә автопилот булып оса торған кәмәләр, Макаффери ғилми-нәшриәт бүлеге. Һуңынан үҙе төшөргән, ул кейем, кейем һәм кейем-н оделл скользнуть Макаффери үҙ Макаффери .
  
  
  Ҡасан тамамлана ул, эму күрһәтеп, уның сифатын һынау үтә акробаттар ғына тип, хыялый түгел, әммә һөҙөмтә булмай. Макаффери ни тиклем юғары булыуын, әммә осраҡлы капитаны формаһында йөрөй, һәм айырманың һиҙелерлек булыуы.
  
  
  Выдать кобураһынан пистолетын ғилми-нәшриәт капитанские калибрлы буйынса 45. Ул атып Макаффери кәүҙәһе ике өлөшө етештерелә . «Һау бул, борон. Ненавижу кеше уны ике тапҡыр үлтерҙем, — тигән ғилми-нәшриәт комплексының иң яҡшы инглиз теленең оксфорд пробормотать . «Һуғыш тыуҙырған мөмкинлектәр бар, уны беләм, аңлайым мин һине, һин беҙ бында булмаҫ инек». Һуҡ бармағын пистолет һәм уны үҙенә ҡалдырһа распечатка булып торо.
  
  
  Һуңынан тәмәке һәм уның закуривать шарында һыуға "Афина Үҫтереү". Электра Макаффери яллаған. Макаффери тип зарланғанын бер ваҡытта ла рөхсәт эму булып һөйләшә, һәм уны бер ҡасан да күрмәй, Ул Прометей йәки Golden Promotions һатылмауын Island. Тимәк, бер кем дә ҡаршы ул бер ни булған, Ник Карте, макаффери һүрәтләнә .
  
  
  Мең буласаҡ, әммә әйберҙәрен ала ла, эске тауыш прошептать. Хәҙер һеҙ ирекле. Афина һәм унан эштән китеүе өҫтөндә эшләй. «Дан башҡа юҡ батырлыҡ , Карте», — прошептать башҡа тауыш. Был бик яҡшы мөмкинлек. Бынан тыш, теләге булған ниндәй йәнлелек гавань оса торған кәмәләр ҡалдырып булмай, кем булһын-шуға ла һеҙ күрмәгән.
  
  
  Унан алда төтөн бағаналарын күргәс, горизонттан өҫкәрәк күтәрелгәне һыу өҫтөндә зәңгәр күлдәк. Ялҡау кеше эго буйынса скользнуть ухмылка тигеҙһеҙ. Һуңынан үҙенә яхта дизель двигателе менән был төтөн ҡалдырып. Осрашыу урыны буйынса курстар заскользить оса торған кәмәләр һыу һиҙелә.
  
  
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  Беренсе провек. "Афина ҡыҙы" радиоһы эго тыуҙыра.
  
  
  — Көтөү, — тине ғилми-нәшриәт. Һуңынан төймәгә басыгыз шылтыратҡан һәм ул әйтте: «Был Макаффери . Ҡурҡып, уны бер. Янка үле. Военком. Йә ул, йә уны.
  
  
  «Бик яҡшы, генерал». Незаинтересованный тауышы була, әммә бары тик ир-егеттәр радист була. «Көньяҡ-көнбайыш үҙәктә елдең көсө һигеҙ дуэт, еңел һәм зыбь. Беҙ һеҙҙең менән пирс күрергә мөмкин. Һеҙ беҙгә һәм корма подруливать һыу ала икән. Ока.'
  
  
  «Яҡшы, бара ул, ҡыҙым», — ти ғилми-нәшриәт. Беренсе һынау үтә ине. Ир-аттарҙың бөтөнләй булмауы подозрительный тойола.
  
  
  Ника алда аныҡ күргән яхталарымы, кәмәләреме оса кәмей башлай, һәм уның методично ултыртыу процедураһы тамамланды. Элек уның биргән яйға йәмғиәте, элерон ҡабы һәм танау күтәреү, уның алдында тулҡын ҡасан күберәк була. Юҡһа, ул, һыу ударяться тураһында поплавок кеүек, яхтаны ҙур һыу аша бер нисә мгновений подруливать корма. Ир-егеттәр төркөмөндә шлюп подтягивать һыу краны булырға оса торған кәмәләр, яхталар, самолеттар күтәрелергә тейеш була. Икенсе кәмәлә көткәндә, ник алып һуңғы минуттарына тиклем өсөн. Ника двигателдәрен һүндереп, кәмәләр һәм хәүефһеҙлек ҡайышын отстегивать сель.
  
  
  — Мин был пистолетты алыу, генерал, — тине һалҡын тауыш. Был ғилми-нәшриәт баш дыбом шик тауыш баҫыуға сәстек. Уны ҡарағас, атырға әҙер. -- Ғәфү итегеҙ, генерал, -- ти матрос. — Һәм мин онот, нимәгә һиңә ҡасан да булһа осҡан. Һаҡсыға ҡорал ғына яхтала йөрөү. Мин уны һинең пистолет алырға тейеш». Ника тәненә еңеллек солғап ала.
  
  
  — Әлбиттә, һәйкәл. Ул засмеяться. «Тағы бер аҙ көтөргә тура килә, ул бер нисә миллион алдынан ҡарт алдай». Көлкө мәлдәр була, тәне ҡулды тупаҫ эго ощупывать һуңынан, тикшереү, йәшерә алмай икән, ул ниндәй ҙә булһа тән башҡа үҙен бер ҡорал.
  
  
  — Янка шунда, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, оса торған кәмәләр бармағы ҙур булыуын күрһәтә. «Һаҡ булығыҙ, егеттәр, туҙған ул, тип непорочное».
  
  
  Һәм уларҙың һуңғы минутта палубала бер каютаға наверх ғилми-нәшриәт баш эйәр. Уның тирәләй семәрле ағас формаһында ҡыҙыл туҡтатып көн ҡунаҡ кешенең эгоһын, ул интерок һөйләне.
  
  
  — Генерал Макаффери ул , сэр , — тине ир.
  
  
  Оглядеться ғилми-нәшриәт. Был интернет каюта стенаһына эленгән, стенаға келәм һәм вазала сәскәләр бөтөн булып яңы, иҙәнгә. Бынан тыш, ирҙәр менән йәнәш, телефондан һөйләшеү буйынса, был төр формалар бравого ике ир-аттан тора. Ишек алдында автомат салонында булды һәм уларҙың ҡораллы тымыҡ урында тора.
  
  
  — Инде һеҙ, генерал Макаффери . Сэр Пападорус һине көтә.
  
  
  Придерживать ишек асыҡ бәләкәй кеше. Тәрән тын ғилми-нәшриәт. Электра, ҡәҙерле, бөтә, тип, уның тураһында һинән һорайҙар, ул шунда булды. Һуңынан уны эскә ал. Пробежаться по ҡараш салоны Эго. Шунда был ҡатын-ҡыҙ була. Минеңсә, инглиздәр һымаҡ, Карте, ул үҙе әйтте. Отсалютовать манераһына һәм уның үҙәге бинаһында үтәсәк бик британия буйынса.
  
  
  Кемдер әйтер: «Ултыра, генерал Макаффери ». Sel ғилми-нәшриәт.
  
  
  Был ҙур каюта, тиҙерәк ойошторолһа, шул тиклем торлаҡ ҡарағанда, карапты нисек каюта. Эргәһендә ултырғыстар ултырыусы ир өс ҡунаҡ бүлмәһе. Горгас, худощавый менән ҡара һаҡаллы ҡарт, еңел булыуын барыһы ла белә. Йоҡа кейем менән ныҡлы таныш була инде ҡытайҙар менән эйәк инглиз бородка нигы була. Был хэ-ҡарабалыҡ, генерал-пэр, ҡытай шпиондары. Пападорус уртаһы булған ир-егет булырға тейеш . Лысый уны бөтөнләй булмай, гөбөргәйел менән загорелый, асыҡ зәңгәр күҙҙәр, ҡорһағы ҙур һәм ауыр ек. — Рәхмәт, тип килгән, Макаффери генерал , — тине Пападорус . — Эсергә теләйһеңме?
  
  
  «Сода менән виска, зинһар, сэр », — тине ғилми-нәшриәт. Был сара макаффери тулы булды . Был эго арҡылы эш буйһонмағандары өсөн һәм үҙ эго булып тора. Шунда уҡ тиерлек ғилми-нәшриәт Стюардесса эсемлектәр менән барлыҡҡа килә.
  
  
  «Беҙ ишеттек, тип, һеҙ, америка осоу диверсант үлтерергә мәжбүр була. Ысынлап Та, Макаффери? Пападорус һорай .
  
  
  — Ысынлап та, сэр , — тине ғилми-нәшриәт. «Был бик тупаҫ булһа клиенттарҙы. Мин үлтерҙем тиерлек, сэр . Күрәһең, уны иҫкә алырға инде, тип, ҡырыҫ һауа торошо булмаһын, беҙ ҡасан китә. Уның менән көрәшеүсе ҡоролмалар, ул миңә яҡынлаша. Был һайлау - мин, йә ул, сэр .
  
  
  — Әлбиттә, Макаффери , — тине ғәжәпләнеү пападорус йомшаҡ тауыш бирҙе. — Һеҙ эму ҡасырға бойороҡ бирҙе. Әммә жаль, тип беҙгә һорау бирергә ҡарар эму таҙа . ... Гм булып, бик күп нәмә тураһында һөйләй, үҙенең вафаты алдынан американдар Вашингтонда күпме тапшыра алмай».
  
  
  Был кеше, уйлап ғилми-нәшриәт комплексы, ул ҙур көскә эйә, әммә ул үҙенең хис менән неуютный. Әлегә уға әйтмәнем, уның ғилми-нәшриәт комплексы алдындағы ултырғыс пападорус ҡараш менән күсеп килгән.
  
  
  «Беҙ ышанабыҙ, — Пападорус дауам итәсәк , — тип алдағы мөһим нәмә америка Макдональда агент тапшыра алмай».
  
  
  Ярлы Макдональда, ник уйламай. Хатта уларҙың исемдәрен белеү, уны эго. Ярай, ҡытай генерал, уның ҡаршыһына ултырып, барыһы ла беләм, тип, телдең вәхшилек булыуы тураһында белергә мөмкин.
  
  
  — Мин ишеттем, күрҙем мин тавернаһында Вашингтон был агенты буйынса, икенсе башында «Ер Фивы ҡаршы», һуңғы тапҡыр ҡасан беҙ шунда аҡса күсерә, — горгас ҡыҫыла. Эго пронзительный тауышы һәм юғары булды. — Һин аңлай был һүҙҙәрҙе?
  
  
  'Гм, эйе , Папдорус -- тине , -- тип асыҡтан-асыҡ тауыш менән ятаҡ беҙ уны белмәй. Аңлашыла, был америка икенсе агентҡа башлай, байтаҡҡа күберәк операция тураһында беҙгә билдәле булған, тәүгеһенә ҡарағанда. Асыу бик мөһим, ул үҙе булып ҡала буйынса вашингтон йәки күрһәтеү планлаштырыла. баос рид».
  
  
  — Мин, әлбиттә, саралар булғанда, ни өсөн был факттарҙы, әфәндем, — тине генерал ҡытай бер нисә невнятно. «Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, беҙ төркөмө AX үтеп инә алмаған, һәм кәрәк ваҡытта өсөн, исследовать был».
  
  
  «Беренсе — һеҙ ваҡытта тураһында һөйләне. Улар, ти һезгә, - тип, ваҡыты юҡ. Горгас баҫып, тауыш эго һәм ялҡынлы булды.
  
  
  «Барыһы ла яйланды. Билдәһе минең Революция ғына көтә. Вашингтон алдағы ихтилалы тураһында белергә мөмкин әле, ә һеҙ ваҡыт тураһында һөйләне. Һин һөйләшә, киләсәк заман.
  
  
  — Фактор булып ҡатмарлаштыра, Горгас ағай, — тине то Пападорус бәхетһеҙ .
  
  
  «Ниндәй торош? Хәҙер инде ҡораллы кеше миндә етерлек, Афина тотоу өсөн бер нисә көн, бөтә ҡасҡандарҙы һәм хөкүмәткә мөрәжәғәт сокрута оппозицияла булыу». Был монотон була демагог горгас тауыш тыумыштан ритм, массалар безумство сигендә.
  
  
  «Оппозиция беҙҙә юҡ. Беҙ Вашингтон, беҙ лондон, беҙгә Мәскәүҙә, пекинда иҫбатлай алмаясаҡ беҙҙе, тип, беҙ ҙә башҡа, тип халыҡ тауышы. Һеҙ, генерал Ҡарабалыҡ , Болгария һәм мин вәғәҙә буйынса ғәскәрҙәренең албанияға. Һәм бына ул көтөү көтә һаман да күберәк ғәскәре булған был. Минең тиҙ асылды. Бик аҙ ваҡыт үтеүгә, уның күңелендә тәү сиратта ҡарағанда, ул һеҙҙең ярҙам итеү маҡсатҡа ярашлы. Мин кисерә алмаясаҡмын.
  
  
  «Тик, әлбиттә, һеҙҙе алырға үҙ ғәскәрҙәренең албанияға буйынса, ағаһы Горгас», — тине генерал тыныс. - "Бәлки, һеҙ миңә был гарантиялай, һәр ваҡыт эшләгән кеүек миңә."
  
  
  «Беҙ асығып, беҙ ул көндө көтөү, ул ҡасан уның яҙмышын үҙе килтерә алмаған тоғро ih k балҡып, алтын халҡы булараҡ, был элек булған кеүек». Ника аңлай, - тип һөйләне ул., Горгас туҡтата алмай инде. Телмәрен тыңларға мәжбүр булған ир-аттарҙы салоны сбивчивый эго.
  
  
  Ник белмәйһең, ниндәй карап-ул ваҡытта бик юғары тиҙлектә йөҙөү менән. Ҡунаҡхана юҡ ине шул уның, кем булып каюта, ә һуңынан ике һаҡсылары көнө менән рискнуть схватываться, әммә, ҡыҙғанысҡа ҡаршы, уның ҡоралһыҙ була.
  
  
  — Мин әйтәм, беҙ бөгөн кис тейешлегенә баҫым яһаны, — бубнить Горгас, — тиклем Вашингтон хакимиәте проинформировать. Шуға ла беҙ әҙер түгел, әммә был әле аҙ булған хөкүмәт әҙер. Бер яҡтан ҡыҫылып ла булдыҡ беҙ».
  
  
  'Э ... һәм башҡа сәбәп булды, — тине Пападорус . «Әгәр беҙ табыусы, аҡш-тың вашингтон бойороғо буйынса агенттарына ғәмәлдәге тип түгел,, беҙ ултырабыз, тип фаразларға мөмкин разведка эштәре системаһын яңыртыу golden беҙ Island. Был һөжүм ҡурҡыныс аҫтына ҡуйған хөкүмәт мөмкин буласаҡ».
  
  
  Ҡарт пападорус таралыуын туҡтатырға тырыша. Ник күрәм, тип һөйләшеү өсөн ҡытай генерал иғтибар менән күҙәтә. Билдәле булыуынса рационаллек Горгас тәҡдим итә, сөнки ғилми-нәшриәт беләм, беҙ бер илдәрҙә был, ысынлап та түгел ине түңкәрелеш ҡыҫылды, әгәр шулай булмаһа горгас эшләү мөмкинлеге булыр ине, сөнки бының өсөн күренә, был халыҡтарҙың нисек булмаһын тигән теләге. Һәм, бәлки, ҡырған, оппозиция Горгас уңышҡа өлгәште.
  
  
  Әммә шулай уҡ ғилми-нәшриәт белә, ҡытай генерал күпкә күберәк файҙа алам тип, шпион системаһы ышаныслы фекер ҡарағанда, был диктатор менән греция яңы илтифатлы. Әммә уны генерал бесстрастно козлиный бородка гладить ҡарабы түгел, күрһәт, ниндәй үлсәүҙәргә сынаяҡ яғына ауыша.
  
  
  «Иғтибар менән тыңлап, джентльмены», — монах көрөшкә. «Иртәгә иртә таңдан һыу ихтилал сигнал бирә. Прометей көтә ул белер, тип, сәғәт етте, ҡасан Парфенон, греция символдарының береһе кәмһетеү ҡулына төрөктәр, менән шартлата».
  
  
  "Парфенон?" үҙе тирәләй Пападорус сыға . 'Сумасшедший һин . .. '
  
  
  Яна уның күҙҙәре ҡарай борола һәм миллиардер горгас яй бара. Абсолют тишина салонында булды.
  
  
  «Мин заполнить, мин һаңғырау, ҡарт, һәм бер ни ҙә ишетмәй», — ниһайәт Горгас прошептать . «Әммә беречься, байға, беречься». Уның үҙәгендә үтәсәк залға ҡараһам, унан йөҙ бороп ултырған ир-ат.
  
  
  «Мин үҙем көтөп кәмәлә палубалы булған. Мин беләм, һеҙ төнгә тиклем ревматизм бирәм, — ҡарт монах прошептать. Аҙаҡ уның буйынса молчанов борола һәм каюта сыҡты. Ҡунаҡ бүлмәһе тишина һөрә, әлегә Пападорус , ишек башланыр обеспокоенно, инаныстан түгел, Горгас түгел тип ҡайтты. Аша бер нисә мгновений тойоп ғилми-нәшриәт комплексы, тип, карап әкрен, ишетеү һәм shaggy палубалы булған. Тиҙҙән был карапта йөҙөп тиҙ һуңынан тағы башлана.
  
  
  "Парфенон Шартлата". — Пападорус тине , башын укрыться.
  
  
  "Әгәр ул хатта уңышҡа өлгәшә, американдар эго режим танырға мөмкин түгел. Шансы булырға америка ебәргән саҡта беҙҙә шпионлыҡта ҡасаҡтары өсөн сарыф. Эго туҡтатырға кәрәк". - әлбиттә, - тине генерал Линь .
  
  
  — Ул аҡылдан яҙған, — тине баҙнатһыҙ Пападорус үҙ манераһы, — ти ул. ih әммә күп кеше туған теле менән, ә Ул Прометей эму тоғро фанатично. Әгәр уның менән бер ни ҙә булһа, беҙҙең тормош картаһы ҡуйылған. Әйткәндәй, беҙ уларҙан бик ярҙам итә. Унан башҡа...
  
  
  «Был дөрөҫ, — тине ҡытай генерал, — эго яулап һәм башҡа ойошмалар ярҙам итә алмай, беҙ был ышаныс ине ҡасаҡтар дисциплина тотоп төҙөлә».
  
  
  Точило Тэ-нәҙек бармаҡтары үҙенә пэр бородка буйынса үткәрелә.
  
  
  «Демагог була ул, тауышын баҙары беҙгә ҡасан кәрәк булабыҙ. Әммә беҙ уны ла файҙаланыу. Ул беҙгә бер аҙ аҡса табып булһа, армия һәм лояль булыуына ҡарамаҫтан эго йондоҙға тип, уйланы ул. Ул ҡасырға ярҙам булһа, беҙ монстр булдырғандар. Кипрҙағы ҙур булмаған неприятность — береһе, шуға ла беҙ әҙер. Хөкүмәткә ҡаршы заговор грек — бөтөнләй икенсе эш.
  
  
  "Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, беҙ тағы бер тапҡыр был эго һалып ышандыра ала?" — Пападорус һорай . Точило Тэ-башы покачать пэр.
  
  
  — Юҡ, ул күберәк һалғанда ла була. Деловой үҙ урындарын табыуына беҙ уның түңкәрелеш непродуманный ҡуйҙы. Бәхеткә күрә, беҙ шулай уҡ емерелергә мөмкин, тигән булдырылған. Уларға ышанып, бында залында тип ҡарар, был каюта. Ҡарабалыҡ, ҡара генерал һәм ғилми-нәшриәт борола. «Батыр генерал Макаффери чураться ҡойош түгел. Юҡ, әгәр тейешле бүләкте.
  
  
  «Мөмкин булһа, яҡшы булыр ине», — тине миллиардер . «Ләкин бик ҡурҡыныс».
  
  
  Ника ғәжәпләнеү менән тыңланы. Oni ҡунаҡхана , улар өсөн горгас өсөн ул үлтерелә.
  
  
  «Ярай, Макаффери , — ҡытай генерал һорай, — һеҙ был миссияны үҙ өҫтөнә алырға әҙерме-юҡмы, компенсациялар барыһына ла әгәр беҙ, һеҙ нимә юғалттығыҙ, горгас власы килһә әгәр? Онота алмайым, тип, хәҙер кәрәк-яраҡтарҙан һәм ҡоралдарынан торған етмәй эму-һеҙ беҙҙең өсөн бик невзрачный запасы һаҡлана.
  
  
  «Бәлки, бер ни тиклем ҡатмарлы булған бөгөнгө һәм иртәгәһе был эште нисек башҡарырға араһында ла иртә килде», — тине ғилми-нәшриәт. «Мин ышанам, үҙемде уратып алыусы кеше булған ввязаться төндә ул бөтә нәмәгә».
  
  
  «И, — тине Пападорус , — вашингтон әгәр белһәгеҙ, был утрау алтын эшен тамамлай, һәм яҡшы булыр ине, әгәр ҙә беҙ Горгас хупланы». Генерал суживать күҙҙәре Линь. — Беҙ тағы бер шанс булыр ине. Унда райондың ҡатын-ҡыҙҙар америка агенты булып объекттары, бик матур ҡыҙ, был районда яҡшы билдәле. Ул осраҡлы ғына белһәк, хәҙер уның ҡарамағында Горгас. Бәлки, беҙ белмәгән алмай нах булмаһа, үҙ инициативаһы буйынса, йәки американдар вашингтонда ли буйынса эшләй.
  
  
  Яуап ғилми-нәшриәт комплексы үҙебеҙҙә түгел, мәжбүр итә. Тәүге аҙым Эго, ул карап менән бара был, Ксения азат булырға тырышҡан ине, ул ҡайҙа ала Горгас мөмкин. Әгәр ҙә уны тағы һуңлағанмын.
  
  
  — Һеҙ ысынлап ышанаһығыҙмы, ул парфенон шартлата? — пападорус лина ҡалтыранған тауыш менән һораны. Ул ҡара генерал ҡатнашҡан.
  
  
  «Мин задавать мәсьәлә, әгәр был беренсе, - тип, ул эшләй. Был символы, ә фанатик цепляться өсөн аҡыл символы. Был шулай уҡ билдәле бер эму билдәлелек килтергән ине. Эйе, ул мотлаҡ һеҙҙең парфенон шартлата.
  
  
  — Ниндәй хурлыҡ, — ты Пападорус . «Мин һәр ваҡыт бик оҡшаны был йорт. Иртән уны алалар ул йәки байып ҡарарға, уны һәм шул ваҡытта белеү, мәңге Парфенон.
  
  
  «Тик шуныһы мөһим миллион доллар самаһы йәки көнөндә эшләгән өсөн тағы һине һине шул булыр», — Тэ, уны тамамлау өсөн Лин-пэр. «Һеҙ, капиталистар, дөрестен лә шулай. Был ҡағыҙҙы һеҙ ойошмаһына идарасы, тышҡы бассейн асылды килтерелгән триллионлаған менән шөғөлләнеү, ә иң делле бизнес-кредиттар түгел аша контракт тулыһынса һәм порт торған нәмә һеҙгә бәйле ҡытай хөкүмәт ярҙамы — Хана полдюжины һәм тағы ла ҡала. Хәҙер бик моғайын, һеҙ беҙҙең менән эшләп булмай тип сәбәп күп түгел. Тимәк, һин кеше талау һуң ике ай була. Һеҙҙе борсой ҡыйрата һәм таш өйөмдәре, ул йөҙ йыл элек, харабаға әйләнә. Лин покачать башы. Шулай итеп, Пападорус ва-банк. Ревматизм, штопор яһау мөһимерәк булған, ул үҙе нигым биргән: кеше ни өсөн бындай бай, Пападорус булараҡ , был кушум менән ҡытай коммунистар була? Ярай, уны ла ҙур шишка беренсе булып, беҙ күңел өсөн индустрияһындағы донъя һәм идара цент була. Нику хәҙер күренер, - тип, уны хәтерләмәйем, нисек ишетәбеҙ, тип ныҡ зыян Пападорус, Азия власҡа коммунистарҙың килеүе башлана, һуңынан икенсе донъя һуғышы башлана. Ләкин ул, күрәһең, үҙ эшенең дауам итеүе, ҡағиҙә булараҡ, карапты эго һаман тынғы каруандарҙағы күлдәк, ә был эго етештереүҙән тыш башҡа филиалында дауам итә.
  
  
  Ҡытай шпиондар һәм диверсанттар һәм йөк судноларының буйынса асыҡ бассейндар көн һайын бөтә эго төшөрөп, матур тормош дауам итә һәм шул уҡ ваҡытта үҙенә яхта, вилла үҙ Пападорус. Веб-айырма шунда, хәҙер ҡытайҙың сит ил эштәре министрлығы биргән был эго то дельта бизнес-империяһы .
  
  
  «Әлеге мәлдә күҙаллауҙар биргән, был акцияға аҙ белеү йәки белмәү island golden рекламаның әһәмиәте ысын американ, — Тэ дауам Лин-пэр . «Ҡасаҡтар менән ни эшләй ала улар түгел, ул илдәребеҙ инде. Һәм ошо караптан сығып киткән саҡта биргән албания бөгөн кис архивынан алынды. Ысынлап та шулай компанияһы берҙән-бер утрауы алтын мөһим өлөшөн ҡотҡарып булмаясаҡ. Беҙ белмәгән америка һәм ныҡлы контроле аҫтында тота ҡасаҡ булараҡ, ниндәй ih. Хәл тағы ҡасан тыныслан, беҙ яңынан эш башлай алмай, тырышлыҡ сарыф айырым түгел».
  
  
  Ника танырға мәжбүр була, был идея яғынан яҡшы булып, генерал. Ойошмаһы шпионский өлөшө селтәрендәге эҙләү системаларының иң ҡиммәтле һәм ҡатмарлы була, кеше аҡса менән идара итеү. Был эш системаһының торошо тратиться һуңынан ғына аҡса тотола.
  
  
  Караптар туҡтай. Иллюминатор йүнәлдерелгән булырға, пирейский гавань ник күрәм . Ул үҙенең теләге ҡотлау баҫтыр. Уны белеп, тағы ла хәүефһеҙ түгел.
  
  
  «Бөгөн һеҙ йөк карабы капитаны ҡаршы төндә һеҙ кисекмәҫтән ҡорал һәм боеприпастар барышында ҡушып ебәрҙе, ул уларҙы бортында», — тине генерал Пападорус ҡытай «Мин күҙәтеп, грек өсөн хөкүмәт тураһында иҫкәртеү булһа ла, иртәгә иртән үҙенең революцион башланы горгас тип табылды. Без у эго горстка. хөкүмәт ғәскәрҙәренә ҡаршы элемент эйәрсен көтөлмәгән мөмкинлек юҡ. Потрясение һәм һөжүм итә, насар бара шөғөлләнгән, уға ышанам, тип, яҡын подбираться Макаффери генерал етә алмай, уның өсөн үлтергәндәр, тип әйтмәксе, беҙ уны тәү сиратта үҙем өсөн. Аҡлан ваҡытта беҙ һеҙгә, ҡәҙерле Макаффери генерал .
  
  
  — Яҡшы, — тине ҡырҡа ғилми-нәшриәт. «Мин һине кеше, әгәр хаҡ тура килә».
  
  
  «Мин, ышанмайым, һәм шулай булғас, минең ҡәҙерле генерал, — усмехаться, - тине Лин .
  
  
  — Ярай-ярай, — тине Пападорус , — был минең өсөн бик ҙур еңеллек. Был ниндәйҙер мәғәнәлә беҙҙең ҡотҡарыусыбыҙ греция үлемһеҙ булһа, ахмаҡтар монах әгәр был күркәм монументын емереп бирә. Рассмеяться Пападорус аҙ. Генерал уның менән ҡарау презрение линь йәшерә.
  
  
  — Һеҙҙең деталдәрен ҡалдырырға, джентльмен, — бодро миллиардерҙы әйтәм , керешә. «Бөгөн театр кисәһен ойоштороу өсөн бик билдәле кеше принцесса, ә ҡайһы бер актерҙар ролдәр аша ҡасаҡтарға беҙҙең сығыш иң невинный. Постановка бик биләй ул., һәм мин уның менән һөйләшергә кәрәк, кереткәнсе ул театрға барабыҙ, тип хәбәр һәм эй, беҙҙең планы тураһында».
  
  
  «Минең иң яҡшы теләктәрен еткереп, намыҫ һәм принцессалар», - тине Лина сухо . Ҡасан керешербеҙ ғилми-нәшриәт комплексы, уны күргәс, генералды уның лин тип иғтибар менән ҡарай. Бәлки, ул мәсьәләләрҙе, мөһим задание үтәп ышанмаҫҡа мөмкин бындай макаффери. Генерал полуобертываться һәм ғилми-нәшриәт ҡараштарҙан ҡотола.
  
  
  «Ах, Макаффери генерал , — тине Лин . Дэ-баллы то пэр: «бөгөнгө потрясение ул, һорап саҡ онотма, америка на локоть ҡарап һеҙ түгел, улар һеҙҙе бөгөн атҡан».
  
  
  — Намыҫ ти, ул, беҙ был хаҡта бер секунд уйланым да, — тине ғилми-нәшриәт небрежно.
  
  
  — Ғәжәп, — тине Лин , үҙе тағы поглаживать бородка. «Унан башҡа американдар, беҙ уларға яза тейеш булған, түләүгә туранан-тура бында татуировка булһа, ҡулынан килә».
  
  
  Запястье тиҙлек менән бесәйҙәрҙе тотоу өсөн ҡытай генерал ғилми-нәшриәт камил, ә башҡа тармаҡтар мундир маршала подтягивать макаффери ҡулында. Тату на тиреле балҡып AX ғилми-нәшриәт үлемесле, үлем хөкөм ҡарары кеүек. Көслө һуғыуҙан ҡулы ҡыҫҡа ирекле ғилми-нәшриәт комплексына килтереү мөмкинлеге бирелә, ул юғары генерал ек Ҡарабалыҡ, әммә кереткәнсе бурыс ул балаҫтарға төшә. Позвать Пападорус һаҡлана .
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт комплексы булып сыға. Полдюжины аҙым яһалған һәм уның тиҙ өлгөрә алмаған, ике здоровенный һаҡсы нисек ингән, тормош автомат эму ебәрҙе.
  
  
  «Нет, не стреляй», — миллиардер үҙ крикнуть һаҡсы. — Улар түгел, хәҙер атала. Беҙ гавана. Һеҙ уйлағанса, теләйем ул, бөгөн төндә минең өсөн полиция карабы булған?
  
  
  Линь Тэ Генерал-аяҡ иҫ киткес ышҡып, синкх һәм әкренләп күтәрелә пэр ек барлыҡҡа килә. — Беҙ эшләйбез тип, Ҡарабалыҡ, генерал ? — пападорус ҡалтыранған тауыш менән һораны. — Бында беҙ уның менән атырға мөмкин түгел. Ах, әгәр ҙә бында булғандарҙы горгас. Ул белә инем, уның менән эшләй.
  
  
  «Вилла эго үҙе алыр», — тип яуап бирҙе Лина , уның бер ниндәй ҙә эмоция сағылмаған йөҙө лә, уның ҡасан ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. — Ә принцессаһы театр алдында ойошторолған кисәһе бара. Ҡунаҡ йорто.
  
  
  — Әлбиттә, бында беҙҙең эго, тота алманым, — тине генерал презрительно Линь . — Әгәр хәҙер беҙҙең эго үлтерә, уңайһыҙ була ала, әгәр беҙ таможня тикшереүен. Бынан тыш, эгон допросить алмайым мин бында. Бәләкәй ҡайсы һәм алтын кәштә сигара генерал башын ҡырҡалар. Аҙаҡ уны үҙ күҙҙәре асыҡ, ҡарағыҙ һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап закуривать сигаралары булһа. «Тәүҙә ул удостоверяться тейеш, тигән пландар булыуы тураһында тейешле дәүләт органдарында ағай горгас разбирательство проинформировать. Был хәл нисек кенә булмаһын, бына ул түҙемһеҙлек менән көтә минең коллегам менән оҙаҡ һөйләшеп буйынса АХ.'
  
  
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  Анестезия хәрәкәте тиҙ юғалта. Перезрелый маҡсаты булып эго ҡауынға оҡшаған. Аяҡ ҡулдары бәйләнгән һәм эго була, ә туҡыма уратып ауыҙ, бысраҡ. Был бөтә, уға ышанып булмай. Яҡтылыҡ буйынса, көн аша йыйылған иҫке ағас кротость, ул аңлай, тип түлек һәм шарап залында ерләнгән. Уны юха, матрос булараҡ эго ныҡлы тота, әлегә кемдер энә сәнсеп инъекциялар өсөн подкожный эго.
  
  
  Мөмкин булыуы тураһында уйлай ул, ҡасырға маташа, ишекте ябып һәм яңынан асыла башланы. Электра инә, ә кискеһен пападорус өсөн костюмдар, уныңса, ҡараңғыла кемдең шарь, переключатель света өстәмәләр түгел әлегә табылмаған.
  
  
  — Шулай тип тауыш бирҙе, кем һине мин ҡабул итеп алығыҙ, — тине Электра ғилми-нәшриәт комплексы була. «Әгәр ҙә идиот, уның өс көн элек ул полиоксо, облажаться түгел, үле булыр ине алда уның, тип. баос күрҙе. Ир-егет тыумаған да мин ни?
  
  
  Аҡ түбәһенәсә һалҡын матурлыҡ көсәйтеү ee тусклый яҡтыртыуға лампочкалар алырға. Театр уның өсөн кейенгәнем булманы, һәм, күкрәк тулы аҡ булһа, киҫеге менән тәрән беленеп күлдәк, недоумевать ғилми-нәшриәт комплексы, мөмкин тиклем ошондай матур һәм һыуыҡ була. — Һин бөгөн бик матур принцесса, — пробормотать ғилми-нәшриәт кляп аша.
  
  
  «Тимәк, был кеше, уның дүрт йыллыҡ эше өсөн кәмендә аҙна яңғыҙ юҡ». Уның тулы ирендәре скривиться чувственный, уның менән һөйләшә башлай Пападорус . — Һин тота алмаҫһың эго уҡ бында йыйылған?
  
  
  — Ярай, беҙҙең барлыҡ ҡунаҡтар, — пробормотать Пападорус , — беҙ алыҫ эго тейеш күҙҙә тота. Беҙ эго һәм үлтерә алмаған, сөнки эго Лин тел допросить.
  
  
  — Һәм бик оҙаҡ, — Электра прорычать, — лин һәм башҡа көнсығыш һеҙ, һеҙ уйлайһы, кеше кеүек тота алмаҫ тип, уны нисек, шулай булды упҡында? Ул белә, һин был аҡсаны үҙең юғалта, Пападорус, әммә уның ғәжәпләнеүенең ҡайһы саҡта, һин нисек эшләгәнен, ғөмүмән, ih.
  
  
  — Көсөм һиндә һауалы ҡараған ҡарабалыҡ түгел, сөнки генерал моғайын , принцесса, — тине Пападорус, өлөшләтә уның абруйы тергеҙелә. «Беҙ уның бойондороҡло бынан бик изге ихтыяр».
  
  
  — Мөмкин булды, мөмкин булыр, мөмкин буласаҡ, — Электра яурынына пожимать. «Бәлки, беҙ һинең менән дә белмәй. Шул саҡта, әгәр һеҙ был егет бында ҡалдырып, ул ҡораллы бандиттарҙы береһе булып тирә-яҡ Горгас, ул гарантия, тип өс сәғәт уның аша сыҡмай, беҙ менән сәнсеп йотом.
  
  
  — Ул саҡта беҙ бик эго ҡайҙа?
  
  
  «Посейдон Ҡорам . Һәм был берҙән-бер кеше эсендә бөтә тирә-яҡ вилла был урын. Эго ташлап быуа була, бының өсөн уны ҡулланыу түгелме? Уны бер кем дә ишетмәне, тип ҡысҡырам уға.
  
  
  — Ә әгәр ҡайтҡанға тиклем ул генерал Лина батып, принцесса? — вокзал Пападорус .
  
  
  — Был прискорбный булыр ине, әммә ҡотолғоһоҙ. Мин күпкә күберәк борсой, — тине Электра принцесса, — тип оло губка, һеҙ уларҙы шунда тота, унда әле бөтәһе лә, күпте күргән эго. Ҡатын-ҡыҙ омела ғилми-нәшриәт подмигивать наглость.
  
  
  — Был хаҡта мин уйлайым, — тине Пападорус . «Лин булып ярһыған Генерал, әгәр ошо тиклем кеше үлә, уны эго допросить алмай».
  
  
  «Әгәр барыһы ла яҡшы бара, сөнки ныҡ беҙ Лиана кәрәк булыуы мөмкин түгел, генерал, һеҙ нисек уйлайһығыҙ. Шәхсән мин бындай күңелһеҙ киләһе бер нисә йылда илдә үткәрелгән теләге юҡ, албания кеүек. Бөгөн кис беҙ китәбеҙ, беҙ бер бере беҙҙе үҙе менән ала. Беҙ уларға сәйәхәт гарантиялана хәүеф-хәтәр, ә һуңынан беҙҙең ғаилә өсөн электән ih ih k выкуп яһайбыҙ, етерлек булһын өсөн, улар шунда йәшәһәләр ҙә, бында уларҙың ҙур булмаған, әммә ҡыҙыҡлы донъяуи миҙгел. Көньяҡ америка тураһында уйлайым мин.
  
  
  — Принцесса ҡәҙерлеләрем минең, — тине Пападорус эйеү менән, — һеҙҙең, бәхәсһеҙ, даһи. Тик, зинһар, мин әйтәм, һине әүрәтеп афина йәмғиәтенең ҡаймаҡ кеүек бортына йыйыла
  
  
  «Афина Ҡыҙы» ih тота һәм унда, һыу аша сығырлыҡ түгел, беҙ әлегә грек?
  
  
  - «Шулай итеп: бөгөнгө тамаша Oidipoes , уларҙың, һеҙгә нисек белмәйем, антик театр килеп, беҙгә ҡушылып бөтә бейек тауҙар, алыҫта, полиция. Бер нисә хеҙмәт менән ҡуша уны актерға үҙ өҫтөнә ала наемник-ҡасаҡ. Публика буйынса улар ут асыу, күрһәтеү өсөн, беҙ бар төр. Шунан беҙ һыу ташыған йөк машиналары һәм иң бай кешеһе булып ih театр һайлау тауы тирәләй "Афина Үҫтереү". Ҡалған тауҙар булһа, ҡалғаны килә ул тиклем яҡын һәм сәғәтлек прогулкала. Сөнки уның ҡорбандарының береһе булып тирә-яҡ, ҡалғаны минең, был эштең ҡулынан Горгас. Әйткәндәй, уның башына ла килмәй һәм загляни бортында «Афина Дева» . Һин уны иртә килде, ул саҡта бер ҡасан да буйынса греция һәм беҙ киттек. Мөмкин булһа, алыр ине хатта беҙ тағы ла ҡытайҙар фирмалар аса һәм эшләй утрауҙары Алтын байый».
  
  
  «Бик яҡшы, принцесса, һәр ваҡыт һин уйлағанса барып оборудов».
  
  
  Ника ризалашты. Электра дошман грозный принцесса була. Шулай уҡ әгәр ҙә уны тиҙ күреп дә тиерлек непригодность шарап мискәһен, нисек был ғилми-нәшриәт эшләй, шунан китә ине ул, нисек кенә сығып Пападорус. Ул мәсьәлә, уны был шаяртыу түгел икәнлеген тураһында губка.
  
  
  Электра изящно бороп ебәрҙе һәм шунда көн күрә. «Au revoir , профессор Хардинг», — яурыны аша ташлап, уның, һәм йылмая эму ослепительно китте. Ника на мгновение көлгән тауышын ишетеп һәм бейеү көйҙәре, ә һуңынан ишек ябыла.
  
  
  Биш минут үтмәй алмайынса, ишекте яңынан асыу кеүек, тауҙар яҡшы ир-егет һәм ике инә. Мышиное Пападорус тине: — Был бик ҡурҡыныс һәм кеше...
  
  
  «Не беспокойтесь, сэр », — тине бер тирәһендәге ир-егеттәр. — Унда бер кем дә ҡамасауламай.
  
  
  Ир-егеттәр ныҡ яҡынлашҡан һәм уның ҡулында торба киҫәге буйынса эго затылок ғилми-нәшриәт менән һуҡты. Кромешный ҡараңғы тиҙ алмашына мейеңде ҡыҙыл ғилми-нәшриәт комплексы шартлау.
  
  
  Ул үҙе килә & nb. Ул уның эйәк була. Боронғо ҡорамдарға емереклектәр аҫтында быуа башлай.
  
  
  — Үҙе килде ул, — ти эргәһендә бер ир-атты. Быуа һыуы менән ғилми-нәшриәт араһына инеп торған шәрә ҡаяларҙы бара, ә тулҡындар эго йыуып, кәүҙәһен. Таш бәйләп һыуға һәм ике колоннаһы ла бар шәрә пападорус подручный эго, быуа уртаһында күтәрелде.
  
  
  «Ул ҡысҡыра ла ҡысҡырып ала, нисек теләйем, сэр , бер кем дә ишетмәй һәм эго», — тине ирҙәр эргәһенә бер Пападорус, күҙәтеп яғынан. «Түгел һәм уның тирәләй бау аша сыға һәм был йөҙ йыл».
  
  
  — Превосходно, — тине Пападорус , — превосходно.
  
  
  Быуа тирәләй головорезов сыға , юлдағы колонналарға гулять кейеп барған томан араһынан һәм, эргәләге быуаға.
  
  
  Оглядеться ғилми-нәшриәт. Ҡояш ауылда тиерлек инде, тиҙ һәм температураһы кәмей башлай. Емерек быуа, бәләкәй кальмар, һәм краб, үҙ тәнен һәм эго щупальце клешня өйрәнгәнмен инде, түгел уны ләкин тулҡынланам, сөнки беләм, был йән эйәһе зарар эму етди зыян килтерә алмай.
  
  
  Ысынлап эго нимә борсой, сөнки был белем ҡаяларына, оҙон һәм каналы алып бара диңгеҙҙәргә, бейеклеге яр ҡалаһы менән сағыштырғанда заманына өлөшө булды. Ҡалҡыу ҡасан килә, тап килеүе сәбәпле, ул шунда уҡ һыу ағыла ине, тигеҙ, юғары тоташ диуар һыу кеүек. Тимәк, бында була ине, әгәр һаман да ваҡытында ҡалҡыу ғилми-нәшриәт комплексы, беспроводной уға бата ине.
  
  
  Запястье бау менән башлаған ғилми-нәшриәт Методично возиться итә. Һуғыш ҡурҡыныс булды. Бағаналы, уға ғилми-нәшриәт бәйле булды, була һәм быуат отшлифовывать отлив ҡалҡыу, крайы һәм ғилми-нәшриәт комплексы эргәһендәге ҡыҫынҡы булһа ла, улар тураһында ғилми-нәшриәт надрать бау ала ине. Быуа төбөндә аяҡ ощупывать куйғандар уның, әлегә тиклем киҫкен түгел аҙағынаса шунда уҡ һиҙә. Уны һаҡлыҡ менән сикһеҙ затолкать бағанаға таш, бәйләп ҡуйып булмай. Ҡасан булыр ҡаты таш бағаналарына яҡын барыу мөмкин, ул тын һәм тәрән һыу аҫтына төшә. Надрать тарҡатыу тураһында эго колонна саманан тыш, әммә уның ҡулына ярсыҡ таш араһында нащупывать на корточки ярышлап аҙағында һәм аҙағында. Бер тапҡыр күтәрергә тура Эму, тәржемә рухы өсөн, һәм тағы сумды, уның бармаҡтарында таш үҙе бара алмай, әммә уны эго ныҡлы тотоп, ахыр сиктә, бау һәм оҙон буйынса эштәр азат була башланы.
  
  
  Ловкий холҡоңдо күрһәтеүең була тоған. Тик ул ишетергә, ҡая тураһында плескаться тулҡын кеүек. Һуңынан ҡапыл уны тиште күреү сәбәбе: уны һыу губкаларының бик иҫке скользнуть, һыуы аҡ һәм ҡара һығылмалы иҫке быуа аҫтында ҡалған. Колонна ғилми-нәшриәт неподвижно ҡыҫыла барыр, тип ышанабыҙ, тварь mimmo сәйәхәт. Тик юл оҙон һәм әкренләп алға щупальце һаҡ булығыҙ, тәнде һәм ғилми-нәшриәт ощупывать. Артабан уларҙы тирә-кәүҙәһе йыланға һәм присасываться эго. Оло маҡсат менән һыу аҫтына ҡабарынҡы, бер нисә кеше дюйм баш ғилми-нәшриәт комплексы, уның кешесә ҡарашҡа һәм злобный ҡарай. Оҙон суҡышлы ғилми-нәшриәт күкрәгенә нежно һуңынан тире буялмаған. Щупальце, ул обвивать эго, баҫым яһай башлай, ә присосок тетрализация оҡшаған була, был урында ун проткнуть эго тырыша.
  
  
  Ә һуңынан тарихы тураһында иҫкә ҡарт нигар, ул Океания француз ҡаршы ала . Ҡарт балыҡ тотоу-дьявол. Щупальце уның мөмкинлектәрен үҙ эсенә алған, ә һуңынан йәнлектәрҙең мейеһен куст. Был ваҡытҡа у тошнота фекер булып ғилми-нәшриәт тоя. Выжимать уның тормошона йән эйәһе булыуы, уны тешләп ҡыйыу булған. Ул үҙенең бөтә ихтыяр көсөн йыйып, һыу йөҙө күҙ вытаращивать k отвратительно утыкаться. Бәлки, еткереүҙән ғилми-нәшриәт сағылыш & nb, бәлки, йәнлектәр менән урындан шылғандар. Ул көтә.
  
  
  Ярһыған губка була. Ул болот ҡаралары сығарыу өсөн, күҙҙәренә йәшеренгән, һиҙемтәләнергә һәм уның күҙҙәренә ҡараны. Күптән түгел ғилми-нәшриәт эшләй ала. Уның кәүҙә ауырлығы непристойный был кеше ҡыҫыла алмай. Әммә хәҙер ул, ысынлап та, хайуандар, ярһыған баҫымы етә башланы. Улар һайлау булды.
  
  
  Отвратительное йөҙ башы һәм ҡабарынҡы напрягаться ғилми-нәшриәт тағы ҡыҫыла. Был юлы инде уның маҡсаты. Ҡушҡанды саптым эго киҫәге теше һығылмалы, һәм уны ул сегиет. Һәм уны тағы һәм тағы тешләп, һөжүм йәйелдерә тырышыу үҙе үк ваҡытта әлегә яуап щупальце килтергән йәнлектәре һәм безумие. Ҡарттар һөйләүенсә нәмә тураһында губка нервы үҙәген эҙләйбеҙ.
  
  
  Хлестнуть буйынса губка һәм шунда эго œзеžнән & nb, шунда һуғырға тырышам, бөтә яҡтан. Безвольный һәм һуңынан ул быуа төбөнә төшөп вафат була. Йәнә тыныс һыу булһам. Ул мейегә эләгеүе.
  
  
  Тын һәм тәрән ғилми-нәшриәт прислоняться колонналарына ҡарау. Ваҡытында буяу эштәре, уның өсөн таш ухватываться. Ул царапать бау яңынан башлана. Хәҙер ташҡа күтәрелде. Был мәлдә тулҡын тар һәм ҙур һыу каналы буйынса ниндәй эго йота ала ағыла.
  
  
  Уны күреп, ҡояш яҡтыһының һыу кеүек һуңғы стеналары күтәрелә, һәм һуңғы көсөн ҡулланып, бау бушатыу өсөн тырышам. Юҡһа, ул, нисек улар бер ни бирмәҫ, һәм тағы ла ныҡ тырыша. Потереться бау бер аҙ, ләкин тулыһынса порываться. Кинәт уның һуңғы отчаянный эшләй, тоноҡ һыуға таш араһында каналы буйлап ағылды рокот һәм ҡасан булһа.
  
  
  Һуңынан әүҙем ял һәм һыу таш бағана күтәреп швырнуть эго. Медицинаны секунд донъя булып, һуңынан ул һыу аҫтында ҡалған, һыу колонна һәм ҡыҫыла, һалдат, аңланым, бик һуң инде. Хис һәм шул уҡ ваҡытта уның, - тип ҡулын эго хәҙер ирекле, тип бауҙы өҙөп тулҡындары көсөндә. Бурля һыу ташлап, ҡая сканей ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Әйләнеп торған тешле ҡыҫылһа һыу таш аша бер нисә мгновений уст эго тәне, мускулдарын бушатырға эго эго выдать әммә һуңынан һыу тирә-яҡ, һәм ул, ауыр һулап һәм мокрая, ялпаҡ таш ятҡан.
  
  
  Заснуть уның отель, үҙ тормошо үҙенең яралы тәненә темп эго ҡайтырға мөмкинлек бирә. Әммә уның менән һалҡын ел ҡамасаулай океанда батҡан. төш булған, сөнки ул тел. Эго, мейе эшләргә мәжбүр була. Әле күптән эшләп килә. Әгәр ул әле туҡтап, Электра, Ҡарабалыҡ һәм бөтә мөһим мәғлүмәт менән генерал Пападорус ҡасып, кәрәк ул, тәүҙә башлар өсөн бөтә башҡа ойошмаһы шпионский ялға урыны менән promotions island . Эго булыр ине шул саҡта бөтә эше эҙһеҙ үтмәй. Ксения горгас һәм хәҙер үҙ ҡулында тота. Ул был хаҡта онота тиерлек. Ниндәй бит әле-тип уйлайым. Яй ғына һауаға күтәрелде һәм тәрән ғилми-нәшриәт карте башын диңгеҙгә бәрәбәр. Оглядеться Эго күҙҙәренә ҡан ҡойған, хәлде баһалау.
  
  
  Эму вилла ине тура ҡайтмағанда, дошман лагерҙарҙа булған, ҡоралһыҙ һәм яланғас. Улар булырға тейеш, шведтар, машиналар, ҡорал, әгәр ҙә ул тели, кешеләрҙе аманатҡа ала электра принцесса ҡамасаулай. Һәм дә бик күп ваҡыт уның янында булдылар. Электра ғына тауы тирәләй боронғо театры ҡунаҡ булараҡ yahoo урлап, уның именлеге була. Һуңыраҡ уны туҡтатырға тырыша артыҡ булмаҫ ине шул саҡта.
  
  
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  Машинаға идара итеү һәйбәт булыр. Был rolls-royce Silver ҡолас менән юлда һәм ғилми-нәшриәт ринуться Болот. Ҡот осҡос машинаны алып барырға, уның буйынса s-театр софокл күрһәткес буйынса максималь тиҙлек боролош яһай һәм образлы булыуы кәрәк, был иҫтәлекле төп туристик алыҫ тауҙар.
  
  
  Нигы ышанам булыуы түгел, кем булырға « Роллс » . Унда ла һорарға ваҡытың булманы. Ул унда мәрхүм макаффери капитан кейем табыу, һәм унда уйлайым, — шарап ҡалаһында ерләнгән. Был бер булһа урланған һәм һуңынан ҡунаҡтар еңел машина эргәһендә торған прокрадываться виллаларҙа уик н.
  
  
  Хәҙер унда булған һәм табличка күрһәтә, был театр залында бынан бер нисә миль. Ника тағы ла күпмелер ваҡыт үтеүгә, арҡаһы зәйтүн ағасы мөмкин тиклем алыҫ юлға сыҡҡан һәм һуңынан күләгәлә припарка эго һыҙғыра. Электра тураһында ҡайғыртыр өсөн, башҡа транспорт ла, автобус башҡа, боронғо театры ҡуйған ee ул ҡунаҡ, киләсәк өсөн иҫкәртеү һәм автомобилдәр башҡа һүҙ электра мафиози.
  
  
  Шулай итеп, ғилми-нәшриәт йөрөш юлын дауам итә. Эго ҙур проблемалар бар тип, бар ул ҡорал. Ләкин ул булманы, тип ышанам Электра ир-егет ҡораллы була. Бында тирә-яҡ ҡапыл бер эму һаҡсыларына һөжүм яһау ҡыйын түгел, ҡараңғы ны уба. Оло крюк уның тау яғына театрында эшләй. Ярты сәғәттән урап сыға һәм һуңынан ҡапыл ҡараңғы тарлауыҡтан театр лазание ғилми-нәшриәт илнур пандус урынлаштырылған. Тамашасы уны үҙе күреп эскәмйә аҫтына таш, өҫтән битләүендә булған. Был таш фигуралар ҡарап зачарованно улар сәхнә иҙәндәре. Ҡултығы аҫтында рябить коринф, ай яҡтыһында улар. Трибуна өҫтөндә шул тиклем яҡшы акустикалы юғары булһа ла, һәр шиғыры асыҡ ижек тип ишеткән боронғо ғилми-нәшриәт комплексы, актер әйтеү.
  
  
  Әммә ул ғына ла түгел ах һәм театр тәнҡитсеһе. Актер түгел, уны тыңлай. Был эго урынына аудиторияң күҙлегенән өҫтөнән уба битләүҙәрендә сканлап тора. Башта уның ғәҙәти булмаған бер нәмә лә күрмәй, тик, приглядываться, һарыҡташ һәм ир-егеттәр өсөн кәкере ағас күргән, тамашасылар улар өҫтөндә һәм тирә-электра тамашасы һуҙҙы. Китә алмай кем, әгәр был отель Электра. Әммә ғилми-нәшриәт комплексы, тигән һығымтаға килгән ғәмәлдәр түгел шул тауға сығып, баш кеше булған. Ул, тип әйтеп боевиктарының үтеп актерҙары иҫәбендә. Шуға оҡшаш була. Әгәр ҙә уны дөрөҫ һәм тиҙ арала асыҡлау мөмкинлеге менән отель ҡорбанһыҙ булмай, быны эшләргә кәрәк булыр ине сәхнәгә. Сәхнә өсөн түбән төшә молчанов ғилми-нәшриәт комплексы бинаһына ҡарап, унда актер һәм ih ҡаршыһына сыға көтә. Лизать тап килә, аңлап ғилми-нәшриәт комплексы, заперта был бина түгел. Улар яңылышмаған, тип уйланы сәхнә артын актер булыу ғына ҡушылмай, һәм һаҡларға була. Эму эскә үтергә кәрәк булған, белмәйем, тип үҙен принцесса тап аманат электра яуланы. Сөнки, тик ул ғына баҫып ih булараҡ, уны теләһә ниндәй һөжүмде әҙер була.
  
  
  Күләгәле быҫҡыған тәмәкеһен көнө. Боронғо кейем кейгән актерҙарҙың береһе булып тирә-яҡ. Бесшумно подкрадываться ғилми-нәшриәт актерҙар бөтөнләй һыуынды. Уны белеү, тирә-беребеҙгә эйәләшеп Электра йәки был бандит юҡ ителгән. Ул ғына белә, тип эму кәрәк икән, иғтибарһыҙ өсөн халыҡ төркөмө аша үтеп, әлегә ул да белер план ih.
  
  
  Актеры тигән төшөнсә юҡ, кем уны эго. Тирә-яҡ ҡараңғылана һәм ғилми-нәшриәт һуғып ҡотолоп булмай тышына беззвучно төш эго. Уның ғилми-нәшриәт һаҡлана, ҡасан төшкәне уның. Ут бинаны тиҙ һәм ҡыуаҡлыҡтарҙан арыраҡ оттаскивать ғилми-нәшриәт комплексы була. Был күлдәк полосу макаффери лесник уны өҙөү өсөн, ауыҙ бәйле һәм актерҙарҙың ябасаҡ. Һуңынан боронғо Нигы плащ кейеп, сәхнә ҡараңғылана һәм кейгән битлек аша кире ашыға . Бынан наугад уйнарға тейеш була. Уларға ышанып, бер йондоҙ тирәләй бәйле түгел, уларға кисекмәҫтән булмауын күрергә була.
  
  
  Әммә уны ла уйлап, унда актер булып тора һәм мөһим тип ҡараңғыла тәмәке тартыу траву, һәм уның хоҡуғы булған. Кешеләр, уларға бәйле булған кешеләр ҡатнаша. Хор өсөн башҡа ҡалалар менән бергә кулиса нику ғына көтә, улар әлегә тиклем дә күтәрелә. Был хәл шул ваҡытта уны асыҡлай алмайбыҙ. Электра принцесса уны күргәс, ултырған алда, ҡабырғаһын, тиҙ арала юҡҡа сығыуы мөмкин ине уның ҡайҙан, ҡасан неприятность башлана.
  
  
  Хор дауамы булырға тейеш. Ник тирбәлә. Ул төшөнсәһенә эйә түгел, ни эшләргә. Тик уны һайларға булды, бынан башҡа нисек алып бара. Уға ҡушылып ҡалған, бары тик бер һүҙ һәм ым-ишара секундҡа һуңыраҡ ih рефоматорға өлөшө. Дилетант спектакле шул тиклем булған, тип ғилми-нәшриәт етмәй, актер кем дә күрмәй кеүек. Күңелле маскалар эго гениаль йырыҡ аша күҙҙәре, бер ҡарауҙан ул асыҡтан-асыҡ Электра принцесса. Ул бер ултырып, матур һәм расслабленный, иғтибарҙы туплап булмай уйнай ул, беҙ уның тураһында күҙаллауҙың һәм бәләкәй омела түгел, тигән кеше, ул уны ташлап быуа, уның батып, һаман да уның преследовать. Ника уйнауын дауам итә, һәм бер ни тиклем ваҡыттан һуң мин тағы замолчать.
  
  
  Ләкин урын алһын выкуривать тәмәке йәки ял итә, улар буйынса ир-егеттәрҙән беренсе булып ҡараңғы коридорҙан заперта бүлмә өсөн бәләкәй генә эйәрҙе. Ҡасан барыһы эсендә булып, үҙ эсенә ябыҡ ишектәр брылев һәм алып барҙы. Беҙҙең әйтер һүҙ түгел, һәм уның асылыуына ҙур ағас йәшниктә ике досталь, пар автомат, ике ул үҙенең яҡын ир-егет арналған. Элекке бер нәмә лә әйтә алмай, әлегә хор вооружении. Һөртөлә ҡулында-ҡорал һәм аҫтында плащ өсөн тотоноласаҡ. Ир-егеттең берҙән-бер һулышы булып ҡаласаҡ тауыш бүлмә. Һуңынан, плащын аҫтына йәшеренгән ҡорал, аша сығыу урындары һәм уларҙың бүлмәһенә ҡайта. Ника эйәреп башҡа, автомат уның плащын аҫтына йәшереп була, башҡалар кеүек.
  
  
  Кеше битлек, мин көтәм молчанов һәм түләнә. Оглушительный төндә ҡапыл ҡысҡыра өҙөп. Доноситься тауыш менән спектакль сәхнәгә сым һәм ҡарарбыҙ. Хор сәхнәгә сығырға, үҙҙәренең һуңғы һүҙҙәрен әйтте, ә һуңынан эшләй башланым. Һәр хәлдә, шулай уйланым ғилми-нәшриәт . Тиҙ арала уның варианттары ҡарала. Из-за кулисами уны күреп, күтәреп электра принцесса кеүек. Аҡыллы ҡыҙ, уның менән ут һыҙығына китә. Положение иң яҡшы ғилми-нәшриәт комплексы була. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул ҡалыша башланы, тиһә-артҡа һәм алға саба ине боевиктар хоры сығыш яһаны. Веб-проблема шунда, шул саҡта уның был аудиторияла ут һыҙығында була.
  
  
  Подсказка саҡта уны үҙенә ала. Хорының сығышы алдынан. Ника тиҙ арала хәл ителә. Ул өмөтләнә, был булыу менән беҙ бандит түгел, тирә-бер атыу ашыҡты. Ул кәм тигәндә өс тирәләй ҡайһы бер секундҡа булһа, уның өсөн, әгәр ул һуғыш ташлана. Һуңынан уларҙы һуңғы юлға баҫты һәм сәхнәһендә пьесаларының белдерә : һин дә бәхетле үлем тип йөрөткән, әлегә уны һуңғы көнөн үҙе күрергә түгел, ҡасан, ҡасан да булһа тормошҡа аша сыға, ауыртыуҙы ла тоймай булмай ул».
  
  
  Һүҙ әйтеп булмай типте. Хәҙер башланы. Ғилми-нәшриәт комплексы күрергә, кешеләр ҡулы аҫтына нисек йәшерәһең скользнуть ҡатнашты. Бойня әҙерләү һәм уларҙы һыуға ебәреү предохранитель ашыу ҡаты, ул ҡасан ала программаһы юғында уларҙың драматург. Изге шунда уҡ төртәләр, ҡайһы бер кешеләрҙе һәм беренсе донъя заливаться. Бер-плащын аҫтына выскочить пистолет-пулемет, зевака недоуменный визг тыуҙыра. Башҡаса ғилми-нәшриәт көтә. Выдать уны үҙ ҡоралы дә, түләйһең, бер нисә беренсе һәм сума. Һауала өҫтөнә йәйелгән һәм уның битлек, яҡшы күрергә тейеш.
  
  
  Электра борсола пронзительный крик һәм флагы башҡарыу рөхсәт ителә. Һәр ваҡыт уны тиҙ булып, ник уйламай.
  
  
  'Американдар! Шул хәл, кем үлтергән американдарға, — таш араһында уның тауышы шаңдау амфитеатрында разнестись.
  
  
  Ир-аттары, үҙ ҡоралдары алыуға йүнәлтелгән ғилми-нәшриәт комплексы, автомат тотҡан. Ул баҫып атырға һыҙыҡта булған һәм курка. Битлек сәхнә фигура булып төшә башланы. Был ғилми-нәшриәт шәйләктәр төркөмө һәм башҡа борорға тырышты. Тиҙ ғилми-нәшриәт эшләй, ырғаҡ ҙур спусковой уның бармаҡтары ҡыҫа башлағас, уның буйынса сәхнәлә үҙен пулемет дымящийся олононан эшләнгән. Ҡайһы бер ишек өсөн сәхнә тирәләй боевиктың йәшеренеп . Һәм улар бер ишек алдында асыҡтан-асыҡ әйтелде, уның ғилми-нәшриәт тирә-хрущев. Башҡа ашыу кеше аҡыллы була. Ергә төшкән һәм уның ғилми-нәшриәт нацеливаться итергә тырыша. Ника әммә бында бороп, һәм саҡ ҡына асып ҡара реакция тиҙ мейе үҙен ҡотҡарыусыларға рәхмәт. Был урында ир-егеттәр вафат була.
  
  
  Вопль дщери булмай һәм һауа тултырылған ҡысҡыра, тамашасылар һәм театр тирәләй запаниковать ҡасан сығырға тырыша. Был уларҙы башҡа спешка переползать обгон һәм башҡа эскәмйә, пуля оса һәм амфитеатр һалалар столпотворение тан ҡотола. Был ғилми-нәшриәт сәхнәнән күҙәтте. Бер ниндәй ҙә хәрәкәттәр, кәүҙәһе таралып — плащ хәҙер ih йәшерә. Тамашасы уны ҡарай бора. Буталсыҡ тыуҙыра кеше тауҙан өҫтәме, кеше сигарет стрелять итә, икенсебеҙ башҡа менән сталкивать ih, әммә айырым атып зыян килтерә.
  
  
  Электра күреп һуңынан уның күлдәге аҡ, уб буйынса боевиктар үҙ яҡлауы аҫтында өҫкә ашыҡты. Позвать на сәхнәгә кире выпрыгивать һәм ғилми-нәшриәт уның исеме буйынса. Иҫке һоҡланғыс акустиканың оҫта төҙөүселәр булһа булырға шундай уҡ һөҙөмтәле һәм ваҡытында Перикл. Электра полицей һәм ситтәрәк тороп ашыу ярҙамында туҡталды.
  
  
  — Принцесса, — восклицать ул, — мин тәҡдим ителә. Мин һинең өсөн тотонорға мәжбүр булған ваҡытта түгел, погонлыһы.
  
  
  Аҡ фигуралар күреп, уның битен, ҡулдарын махал. Ярай, мөмкин түгел уны винить уның өсөн, ул ҡунаҡхана ҡайтып амфитеатрында түгел. Был киҫәкте өҙөп ине ул. тамашасыға. Һөйләм, уның отель ул эшләгән эй, ауыр булды, тик яҡшы нәмәләр. Эй ника ҡасырға әҙер булыу мөмкинлеген биргән өсөн ҡалаға барып, шпион өсөн Алтын баҫҡылап утрауҙары яйланма , ул ҡасан ҡайҙа ҡуйырға өсөн, күберәк була алмай. Ни өсөн уның өсөн тауыш уның артынан. Электра принцесса кеше утты туҡтатыу. Халыҡ ярһыу нәфрәт менән алмашына паника башланды, ләкин өлгөрә алмауы менән аңлата ғилми-нәшриәт комплексы, тип бара. Взбираться ташлы битләүҙәре буйлап тиҙ арала уны, аҡ күлдәген күҙҙәре менән Электра системалаштырыу. Һуҡмаҡ тирәләй тауҙар алып бара, коринф ҡултығы менән платон күренеш . Электра күләгәлә ултырып, унда, унда платон ҡаяны онтай һыу. 38 пистолетын ҡулына алыуға йүнәлтелгән ғилми-нәшриәт нах калибрлы була.
  
  
  «Мин һеҙгә һөйләмдәр тип атала, американ, — тине ул.
  
  
  — Бик ябай, — тине ҡыҫҡа ғилми-нәшриәт. «Мин һине туҡтатмайым, мин һиңә әйттемме икән, бында Горгас ксения ҡыҙ йәшерә. Улар беләләр, - тип ул, булырға тейеш, шунан сығып түгел, тоғро генерал булараҡ эго Линь. Тайник эго ҡайҙа? Ҡайҙа китә ала ул, уның ҡасан үтә?
  
  
  «Бәлки, мин китеү менән уның "ғиффәтле ҡыҙ" ?»
  
  
  — Эйе, ләкин мин быны эшләй алмаҫ ине гер, — тине ғилми-нәшриәт. — Мин күргән, китә ҡыҙҙар өсөн түгел. Һәр хәлдә, алыҫ китә алмаҫтыр ул.
  
  
  — Тимәк, ҡасырға ала уны. Был хәл буласаҡ-йә алды.
  
  
  — Кейем генә, ул һиңә тип. Был тәҡдимде. Манасҡа ул һаман. Мин һине ебәрергә тейеш түгел. Америка һеҙ агенттар үлтергәндер.
  
  
  «Мин быны эшләй алмайым», — тине ул. «Был Макаффери була ».
  
  
  — Шул уҡ хәл, — тине ғилми-нәшриәт. «Ҡарар ҡабул итә, уны ашыҡмай».
  
  
  — Һин беҙгә бассейнда шулай тиҙ онотоп була төндә?
  
  
  — Юҡ, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — онотма. Бәлки, шуға күрә һиңә ул ебәрҙе. Шуға ла бик ныҡ уйланып.
  
  
  Ул күҙен киң асып ҡарап уның. — Был тәҡдимде, — тине ул. — Мин һиңә нимә тәҡдим итәләр-шуны яҡшы.
  
  
  Улар ҡулдарына револьвер. Застучать буйынса, ул ташты. Исеменән ғилми-нәшриәт комплексы , көсөргәнеш был эго тейеш була. — Эйе, иң яҡшы тәкдимдәр. Улар төнөн күберәк бассейны бар. Һәм власы, америка. Әле ваҡыт бар. Уның ысулдары уйлап.
  
  
  — Мин, ышанмайым, һәм шулай булды, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Был беҙҙең бергә эшләй алыр ине. Беҙ бер береһенә оҡшамаған.
  
  
  "Тик айырма бар", - тине ғилми-нәшриәт. Ул бер ҡасан да уның шулай матур күрергә. Элек уның ҡулы һуҙып, хәрәкәттәре талғын һәм расстегнуть бер күлдәк сыға. Ул уның алдында яланғас ултыра. Сергей тусклый була, әммә яҡтылыҡ һәм Нику күп талап итмәйенсә, матур кәүҙәләрен күреү өсөн длинноногий. Ул йылмайып, ирендәрен уйнай.
  
  
  «Яҡшы уйлап, иң тәүҙә минең тәҡдиме кире ҡағыла ҡарағанда, американдарға. Ул тегеләрҙең һәр ир-егет түгел. Мин килде һәм килә. Юҡһа, ул ниндәй йомшаҡ. Һин ҡурҡаһың? Һин шунда табырға мөмкин, ни тере уның.
  
  
  «Был бик драматик бөтә, — тине ғилми-нәшриәт. Улар үҙ сәғәтен ҡарап. — Ләкин минең ваҡытым аҙ. Был ун секундта һеҙҙең өсөн, мин әйтәм, унда горгас йәшенеп кенә, уның проблемалары.
  
  
  — Был шлюха Ксения порт борсой һине?
  
  
  — Башҡа мөхит, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Һин тәҡдим королева, беспокойтесь тураһында шлюха ә һиңә арзан». Уңышһыҙлыҡҡа ул үҙ ҡулдары һәм үҙ тәне алыу буйынса бер эго. Эго притягивать уның ҡулына үҙе башҡа, әлегә стонать прислоняться һыу ташҡан. Ee күтәреп еҫенә иҫереп, уның тәне йылыһын һәм уның эму тапшырҙы. Замертво ҡолап алманы ул, ник уйламай. Улар фонында тиреһе йомшаҡ, ҡаты таш кеүек әүҙем экзотика. Ника тойоп, уны ул наклоняется.
  
  
  Насар ишетеү буйынса, уның шорох ботинканан таш. Ул иғтибар менән тыңланы. Ул цепляться уның ҡулы менән боролдо. Выбегать буйынса ир-күләгә. Ника күтәрергә тырыша пистолет-пулемет, әммә олондан буйынса электра ҡулына һуҡты. Лезвие ғилми-нәшриәт комплексы әҙерләнде һәм ялтырауыҡ менән күргән. Электра вцепляться уның ҡулында. Һулдан килтереп һуғыуынан ҡулы устарымда ғына күтәреп өлгөрә һәм уның эй яҡтан көслө, уның кеүек ир-аттан һикереп. Запястье ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм уны тотоу өсөн, bump, таш тураһында ҡыйратты. Һуңынан ишетеп ғилми-нәшриәт комплексы, икенсе ир-егет булараҡ башларға тура килә.
  
  
  Текә ҡая һәм тәрән упҡын өсөн был буяу менән тығыҙ булыуы менән бер яҡтан икенсе урында. Ника автомат ташларға мәжбүр була. Әлегә уны бандиттар менән көрәшергә, пистолет өсөн Электра сума. Ника элек уны ырғыта һәм оса башланы. Улар туҡта, ҡасан булды ергә ҡолай. Ih икенсе кеше тиерлек етә башланы. Ника яурыны аша ҡаранды. Бысаҡ булған кешеләргә был шулайҙыр.
  
  
  Вонзать тормошо һәм кулактарҙы һөжүм йәйелдерә ғилми-нәшриәт комплексы, икенсе тутатырға. Эго бысаҡ, йөрәгенә юллана ғилми-нәшриәт комплексы, поскальзываться һәм ғилми-нәшриәт комплексы, поскальзываться, ләкин аяғына баҫа, нисек тапҡыр алдынан аҙағында ҡоланы. Тигеҙлек, уны тергеҙеү, икенсе ҡулы һынған ир-аттарыбыҙ һуғыу карате һәм алға һикерҙе.
  
  
  Электра прижадась стон һыу ташҡас, һәм кешеләр уның обиженный бысраҡ була, уны шундай матур күренә лә инде. Ҡысҡырҙы ул дауам итә: «ул, үлтереү, үлтерергә эго».
  
  
  Ника кеше тотоп, уны кем ҡулы ҡулы һынған ломаный был хаҡта, эгон швырнуть һәм беренсе кеше, кем хәҙер уға яҡынлашты. Ҡорбан оглушительный туҡта, һуңынан улар осрашты. Элек тирә-яҡ тигеҙлегенән юғалтҡан бер ир-атты һәм отскочить. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның ҡаҡшай барыуы, туҡта, ә һуңынан бездна селпәрәмә килә, ҡулында размахивающего. Йэшел күргән һәм ғилми-нәшриәт комплексы, тип, башҡа ир-аттар, Электра талабы буйынса, ҡунаҡхана эшләй ташларға бысаҡ менән тормош эму уйһыу выпад. Лезвие һәм ялған булыуын ғилми-нәшриәт скользнуть выпад ситтә эшләп, лезвие взметываться жестокое өҫкә килә. Запястье һуңынан уның ҡулына бысаҡ менән ҡырҡа булып үҫһен, ә ир-ат ҡулына һуҡҡан буйынса башҡа муйын, балта кеүек. Ир-егеттәр напрягаться, шок сотрясать ҡасан эго. Ул көҙән һуҡты тип әйтергә була, бысаҡ һәм ҡулы аша төшкән эго. Һөртөлә ҡулына ғилми-нәшриәт комплексы, тиҙ һәм бысаҡ тотоп, хәрәкәт теүәл вонзать эго, доллар ир-аттарға ҡуштыҡ.
  
  
  Хәҙер эшләгән кеше иҫ киткес тиҙлек менән рефлекс мәғәнәһе һәм ғилми-нәшриәт комплексы, benzedrine ҡабул итә. Ергә төшкән иң тәүҙә ир-егеттәргә ҡарағанда, ҡарағас ғилми-нәшриәт комплексы, йыл һайын булһын өсөн, нимә эшләргә Электра. Ул алынған пистолет-пулемет ғилми-нәшриәт комплексы, аҡһыл йөҙөн генә ҡарарға һәм уның туранан-тура маҡсаты булып. Олоно күтәрелде. Ул бик алыҫ булғас, уны тотоу өсөн, һәм барыһы ла, эй булһа эшләргә кәрәк тип, уның олондары һәм был ырғаҡ спусковой баҫыуҙарына йүнәлтелгән, һәм был барыһы ла булыр ине. Тик ул ябай түгел өлгөрә.
  
  
  Тиҙ арала ташлап бысаҡ менән мертвец һәм яурындары тирәләй ғилми-нәшриәт выдать эго күңеленең бейеклеге. Шул була мөхәббәт, улар һеҙ яһаны, был хаҡта ла уйланым. Принцесса ырғып тороно һәм ҡаты торон эй тынды бәргән бысаҡ пронзать тиклем була.
  
  
  Ник уйлап, көстәр таптың уны баҫырға, үҙенең тағы курка. Көтә уны, өсөн автомат громовая ишетеп, үлтерергә уны эго кеүек үк, һәм башҡалар. Был уны ишетмәне лә. Электра киңәйтеү матур күҙҙәре аңлашылмаусанлыҡ булһа, ул уны ҡасан уставляться. Ул чувственный ҡан тамыуы, тулы rta, поет хәрәкәт ул, ҡасан ул тырышып һөйләне. Пистолет-пулемет ҡулына тирәләй йоҡа төшә уның, һәм ул, раненый, бер нисә аҙым ситтә эшләй, - тип тигеҙлек элек тергеҙелә. Нах күп урын алыуы ла булды.
  
  
  Ник күрмәнем, ул шул тиклем шәрә тәнен оялаған был матур крайы боком скользнуть, изящно, сумыусылар менән батут кеүек.
  
  
  
  
  
  13 башлығы
  
  
  
  
  Ут « Роллс » ҡараңғыла тауын үт. Ғилми-нәшриәт комплексы, мантия кейеп, сандалиҙар һәм был кешенең һаман да Эдип , буйынса аҫҡа мчаться битләүендә, беҙ иғтибар итмәй, ны арығанлыҡ, беҙгә үҙ тормошо. Афина Эму тиклем до рассвета барып тейә .
  
  
  Ул өмөтләнә, был Коротышка, кипр интерполовец йыуан, тәғәйенләнгән урынға була. Ул бик күп ғилми-нәшриәт дельта, спид һәм уны эго мохтаж. Эго яугир ҡырыҫ битлекме кеше булған, Тиелә ташлана һәм ул уйлана башлай.
  
  
  Ксения. Артыҡ мөһим культуралары мөхиттә уның исеме даими фекеренсә, мәҫәлән, уның ҡамасау "Афина Үҫеше". иреккә выражается. Мөмкин булһа, ә ҡыҙ менән списывать эму тора. Был насар фекерҙә булған. Әммә иң һөҙөмтәле системаһы юҡ һәм тулы порт ҡиммәттәр туранан-тура сағыштырып шлюха эму ҡытай шпиондары, ҡасан да булһа төҙөлгән.
  
  
  Был ауыр юл өҙөлгән булһа факел уйлайым. Беренсе аҙағына тура Баррикада, ул ғилми-нәшриәт комплексы табыла. Ағасты ҡапыл тормозға ул буйынса, был ағас түгел, тиҙлекте 100-ҙән ашыу баррикада роллс өсөн, bump км/сәғ завизжать Ши протестующе, ул туҡтаны. Пнуть үҙенә диван аҫтына автомат ғилми-нәшриәт комплексы, һалдат формаһында ҡасан тура килә уға. Ул ир-егет булып, винтовка, автомат тирә-ә уларҙың береһе була . Хәрби полиция, күргән ғилми-нәшриәт комплексы, ҡасан тура килә уларға. Эму алдында яҡтыртҡыс фонарҙар. « Ғәфү итегеҙ , сэр, — ти береһе хәрби полиция тирәләй, — тиелә бойороҡта ҡул хәрәкәттә була һәм беҙҙең бөтә тирә-Тиелә. Бөгөн ул прометей күп күңелһеҙ була. Оҡшай башланы, тип иҫкәртә хөкүмәт генерал ҡарабалыҡ һәм үҙемә янаған тормошҡа ашырыла.
  
  
  'Шулай, шулай. Ошонда уҡ беҙ нимә бар?' — һалдат әйткәндә, тел буйынса ғилми-нәшриәт фонарь алып бара. Шатлыҡ менән алмашынып то благоговейный Эго, ул башлай аңларға, тип, бар эшенә сәнәғәтсеһе мчаться менән түгел, ә аҡылдан ҡулай булған беше. — Шулай булғас, ашыҡмайыҡ, дуҫтар?
  
  
  «Мин актер. Бәхетһеҙ осраҡ булған йорттарҙы, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, уны асыҡтан-асыҡ әнисә. «Мин, ғәҙәттә, ашъяулыҡ limitedтә түгел был», — пошутить ул, ышаныу, ышаныс һәм ихласлыҡ лайыҡ булып күренә.
  
  
  Полицейский уға иғтибар менән ҡарай, ә һуңынан әйтте: «был машина йыл һайын страховка документтар Ble?»
  
  
  Ника ҡушып долларға төштө. Бардачок, уны асып, әммә берҙән-бер документ, унда ул табып, машинаһына бензин һәм ве тураһында иҫкә алыуҙар бар.
  
  
  — Әлбиттә, — тине ғилми-нәшриәт. «Минең кошо. Минең дуҫым Пападорус кейемен ҡалдырып, уның үҙ йорто . Загадочная һөйләй, — тине ул, — был машина Пападорус .
  
  
  "Һе, ир-егеттәр, һеҙ быны ишетеп?" Полиция яурыны аша йылмая. — Уны һөйләй, - тип тағы ла уның иҫке Пападорус . Моғайын, һинең башҡа юл буйынса дуҫтарынан, һәм Онассис Ниарх . Ҡабат ир-засмеяться, артабан үҙенең ҡулына ала һәм әйтте: «Ҡурҡам, был һеҙгә тура юл буйларын стояки һыҙғырып, сэр . Шунда белдек һәм мин тура һораны ih офисына шылтыратып...
  
  
  — Әлбиттә, — тине ғилми-нәшриәт. Тулы газ бирелә һәм ул машинағыҙҙың переключатель. Rolls ҙур помчаться, ракета кеүек. Бәрелеш ғилми-нәшриәт комплексы әҙерләгән. Был эго фарах Блокпост высветиться. Былар ябай кәзәләр булманы. "Роллс" тиҙ бара һәм тиҙ арала әйләнеп барырға булалар һәм утын ih. Артта атып уның үҙенән ишетте. Автомобилдәр хәрәкәтен зыян түгел.
  
  
  Ул Афина янына барҙым, күрергә лә икенсе бер блокпост, әммә унда юғары уҡыу йорттары даими транспорт ағымы булмаясаҡ. Уның янынан үткән саҡта карап яһап, шоссе әгәр патруле афина иҫкәртеү яһала, артабан конституция майҙанда йыуан һәм таныштарына юллана такси арналған фигуралар ҡарай фараһы. Үткән ғилми-нәшриәт тирә-яҡ вылезать припарка Мгновение « Роллс » такси һәм ҡаланың селл.
  
  
  «Йылмая, һин бындалыр тип, Коротышка », — тине ғилми-нәшриәт. «Ысынлап та, һинең ярҙамһыҙ мин ҡамасаулай алмаҫ ине».
  
  
  'Сыуалыштар. Ә ҡала башланы. Буяу менән урамдан бара. Прометей ул дюжина улар ҡулға алына. Мин уйлайым, был ниндәй ике туған ағаһы ул взбеситься була.
  
  
  — Был улай түгел, әммә күрәһең. Һуңыраҡ уны һиңә әйтергә, — тине ғилми-нәшриәт. — Һин идеялар булды, унда йәшеренеп Горгас мөмкин, әгәр эго эҙләргә була?
  
  
  Покачать башы Толстяк. — Беҙ ул ҡайҙа бара, уның горгас булһа, әйҙә бөгөн кис барыр түгел ине уның.
  
  
  Әлегә асыҡлай алмай ине, кем миңә тоғро.
  
  
  «Ксения бар, — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  — Мин беләм, — тине Коротышка . «Мин уны күҙәтергә тырышты, барлыҡ ваҡытын тик һеҙ күҙәтергә мөмкин түгел, был ҡыҙ, мин башҡа эше булды һәм буласаҡ».
  
  
  — Ылыҡтырылған, — тине ғилми-нәшриәт. «Мин уйланым, - тип күҙҙәренең күптән инде горгас н нах һала. Нах алыу өмөтөндә түгел ине.
  
  
  — Кисә кис менән мин уны күреү түгел, — тине шым ғына Коротышка . «Моғайын, үлгәндер инде ул, N3».
  
  
  — Мин беләм, — тине ғилми-нәшриәт. Тәмәке һәм уның быялаһы лобовой такси яҫмалар ҡарап. — Шайтан килмәһен. Һыуға барғанда "ғиффәтле ҡыҙ үҫтерә" ».
  
  
  Тәүҙә уларҙы бүлмә үтеп mimmo ғилми-нәшриәт комплексы, шунда уның ҡаршыһына сыҡты. Һәм улар унан сығып китеп, Пирей, гавань ирешеүен күреп, "ҡыҙ афина", тәржмәлә ут менән якорь тора. Казарма янына туҡтап, уларҙы хәрби-диңгеҙ флоты АҠШ. Аҙналыҡ ғилми-нәшриәт комплексы, рәхмәт эсминец һәм капитан, шуларҙың ғилми-нәшриәт взрывчатка ала, улар кисекмәҫтән вахтенный матрос булып килтерә. Артҡы бүлмәлә сыға крыжевская Худощавый буйынса дежурный, ыштан застегивать.
  
  
  «Әлбиттә, улар килергә тейеш, һеҙ шул тиклем генә каютаһына кереп. Кеше йәшәһен. Коллинз у tex, — тине ул, ҡулы һуҙа. "Кофе әүәләп түңкәрелгән теләйем?"
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт комплексы, Коллинз һәм иреүсән кофе өсөн ҡабул ителгән. — Һине күреүемә шатмын, — тине ул, түңәрәктәр өсөн потянуться. «Ҡәһәр һуҡҡан кисә иртән бөтә флоты йөҙөп китә, һәм ул үҙен яңғыҙ тоя башлағайны инде. Бөгөн кис уны атып ҡал ишетһен һәм уйланһын: Текс, был Фермопил тағы, тик бер һин.
  
  
  — Һеҙгә ҡанат аҫты караптарының пулемет була? — ник ҡапыл һорай.
  
  
  «Пулемет, Бул», - тине Текс , ишеккә табан ҙур бармағын күрһәтте. «Был хәҙерге хәрби-диңгеҙ флотында. Ценымногие беҙгә яҡшы булыр, пулеметтан да».
  
  
  Тәҙрәнән һәм ғилми-нәшриәт көнө яҡынлаша. Брезент иродтан ҡоралы булған ауыр, ләкин, уны күрергә мөмкин периметры буйынса, был булған. Ул риза була.
  
  
  — Беҙ ала алмайбыҙ «ғиффәтле ҡыҙ» док булып, Коротышка , — тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  'Юҡ ине һәм ни өсөн?' — киприоттар менән йыуан һорай. 'Ҡарағанда аҙ, шул тиклем яҡшы.'
  
  
  'Кәһәре!' — ғилми-нәшриәт ҡырҡалар. «Үҙ эсенә мейе, чувак. Барыһы да, сөнки ул һезгә эшләргә кәрәк, был попытается шалтырата полиция, төрмә һәм беҙ булған, улар әлегә уплывать. Беҙ көтөргә тейеш, әлегә улар асыҡ диңгеҙгә сыға.
  
  
  "Ниндәй мәсьәлә?" — Техас һорай .
  
  
  — Ҡыҙы уның янында була. Уға ҡарата омела атып, улар һеҙҙе ишетәме, — тине Коротышка .
  
  
  «Ах, был бик насар, дуҫтар », — тине Текс . «Ышан, барыһы ла яҡшы тамамланды».
  
  
  Ника яуап бирә алмай. — Презентацияһы, Коротышка , — тине ғилми-нәшриәт. 'Фекер бар.' Текс уның ҡарай бора . «Һыу аҫты ҡанаты булған судно был ниндәй тиҙлек менән хәрәкәт иткән?»
  
  
  «Хоҙай, мин дә белмәйем. Эй уны тағы ла тулы газ биреп, сөнки, әгәр намыҫлы, рулевой мин бик яҡшы түгел. Мин был төрө бар, ул бик тиҙ хәрәкәт итә алмай.
  
  
  — Яҡшы, — усмехаться, ник әйттем.
  
  
  — Хәҡиҡәтте ишет минән, һин нимә һөйләйһең,-тип полиция тураһында? — техасец һорап , түңәрәктәр дымящийся кофе менән таратып. «Шул саҡта мин һеҙ жаль сөнки хәбәр, бойороҡ ҡаты булды, - тип ҡыҫылдым мин түгел, тип, беҙ бара, тип... э - э сере тип атарға мөмкин булыр ине ».
  
  
  «Беҙ һәр ваҡыт һеҙ аласаһы бер ваҡытта күрһәтәсәген кәмәһендә, ә һуңынан онотоп, ҡайҙа йөҙөп бөтә потрясение революцияны беҙ түгел, шулай икән?»
  
  
  — Мин быны эшләргә мөмкин ине, сэр. Минең был юғары ла күрһәтелде. Мин был обдумывать кәрәк.'
  
  
  Коротышка һәм ғилми-нәшриәт кивнуть әйтте : «Презентацияһы, минең уйымса, ул белмәй, тип уйлай Горгас. "Ғиффәтле ҡыҙ" йөҙөп сығып китеп, юҡ, әлегә ҡайтыу менән тауҙай аманаттарҙы үҙем менән принцессаларға түгел . Ярай, уның, тиҙ бара, уның перенос ҡарағанда, бәлки, бигерәк тә йөк машиналары менән, тулы аманат. Тимәк, улар эй биреп, тағы бер аҙ ваҡыттан. Һәм беҙ уның мөмкин, формирует менән кәмәлә тиҙ биреү буйынса беҙгә ҙур-элекке ih ҡыуып, юҡ әлегә уларҙың төрҙәре. Мин уйлағанса түгел, тип, ҡанат аҫты караптың радар була?
  
  
  — Юҡ, сэр , — тине техасец .
  
  
  — Яҡшы, — тине ғилми-нәшриәт. — Миңә үҙе кәрәк икәнен. Ҡасан "Девон" гавань китте, ракета сигнал эшләй башлай. Был уның күрҙе. Уның ҡайтыуы мөмкин тиклем яхта порт китте. Шуның өсөн уны ишек оса. Уның берҙән-бер шанс була белмәй, ул тере һәм ҡайҙа барма ксения. Был эго натолкнуть икәнен бер нисә фекер. Беренсенән, Горгас ҡулай булған беше, ләкин психопат, ул ысынбарлыҡҡа бик һәйбәт күрә, уның үҙ маҡсатына ә аҙаҡ боҙған. Ул, тип әйтеп Парфенон шартлатып, сигарет өсөн ихтилалы тураһында. Әммә был ихтилал предательство һуңынан юҡҡа сығарылған, ә ул ҡулға алынған бегах йәки армияла. Коротышка, тип әйтер инем горгас әгәр ул булһа, үҙен гепә түгел ул ябай укрытие китер ине, әлегә белерлек түгел, хәүефһеҙ унда бармы, йәки кемдер предательство ҡылды. Хәҙер иң хәүефһеҙ урындарҙың береһе булып тирә-яҡ афина Парфенон, юғары акрополендә урынлашҡан була. Ойошмаған унда кем эҙләй? Был кешегә оҡшаған булыр ине, улар ҡунаҡханалар яуланы Нью-йорк һәм спрятаться н Эмпайр-Стейт-Билдинг.
  
  
  Поспорить ғилми-нәшриәт комплексы, Горгас бик батыр булған тип , үҙенең боронғо ғибәҙәтханаһы һәм шартлатыуҙы башҡарырға өсөн ҡурҡыныс. Был символы булған, Тиелә. Һәм был символдарҙы Горгас хайран ҡала. Одержать Нику юғалтыу булды, был тикшереү.
  
  
  Коротышка таксиға барғанда машина аҫтында ҡалған һәм ул припарка акрополь н, кереткәнсе убаға күтәрелә, йөрөш. Әгәр дөрөҫ булыр тип уйлайым -- эго, Парфенон юлынан барған аҡылһыҙлыҡ булыр ине. Кеше өҙөлгәне горгас юлдар яҡшыртыласаҡ, һуңғы ризығына тиклем ҡабул юлбашсыларына тоғролар. Сөнки революция менән һәр саҡ лидер була мөһим. Һәр кеше ҡушылды, улар көтмәүселәрҙе ышанам.
  
  
  Рассвет яҡтылығында ялға күк йөҙөн яҡтыртыу, һыу акрополь ҡасан ғилми-нәшриәт комплексына юлланды. Кружить уның тирәһендәге убалар, әлегә уның менән агораһы яҡынлаша, баҙарҙарҙа боронғо ҡалаһының ҡарт. Ул бысаҡ ҡына ҡораллы була. Пистолет эҙләне ҡасандыр булған, ә автомат булыуы ғына ҡамасаулай. Агораһы өлөшө асыҡ майҙансығында булды, унда археологик ҡаҙыныуҙар үткәреү өсөн булған бина һүтелергә. Әлегә ҡараңғы булһа, асыҡ урында ғилми-нәшриәт борсой. Һәм көтмәгәндә уның эго шым һаҡлау ауыр була башланы. Кипаристар рәт буйынса һөҙәк битләүендә ул подкрадываться. Шунда уның шәүләһе менән ҡушыла, һәм, көсөргәнешле, бөтә хистәремде, бер көтөү, тирә-яҡ мең кеше үлемесле булыу билдәләре. Логичный бөтөнләй булмаҫ ине, Горгас өсөн, Парфенон взрывчатка аҫтына һалып, сәғәт түгел ине. Оглядеться ғилми-нәшриәт ҡырҡа. Ни булды был тауҙарҙың эзбизлы юлдар яҡшыртыласаҡ. Әгәр булһа сәғәт түгел ине, уны алыу ине неверный, һәм Горгас лә була ине унда. Улар тағы бер аҙ көтөп, һуңынан поползти алға бик аҡрын тиҙлек менән хәрәкәт өс минутына фут. Һандарға һәм уның менән сикһеҙ ерҙә ощупывать аяҡ бармаҡтарының аяғын күтәрә, тағы ih алдынан ташлай. Әгәр, ысынлап та боронғо ҡорамдарға йыйылған Горгас шартлатып, атып йәки осраҡлы крик сәғәт булһа етә, сабата барыһы өсөн.
  
  
  Был ғилми-нәшриәт ун минут яҡынлаша һаҡ тотонорға, сәғәт ҡасан күргән — яҡты күләгәле ҡаяларҙа ашыу. Неподвижно ғилми-нәшриәт комплексы тора. Ул триумф тоя. Ул булыу хоҡуғы булырға тейеш. Аҙаҡ яйлап, ул бик яй ергә төшәләр.
  
  
  Ул дошман менән булырға тейеш. Унда ир-егеттәрҙән торған ун биш метр алыҫлыҡта. Һаҡ булығыҙ син алға ғилми-нәшриәт комплексы, д аждаһа ҡорһаҡ. Һөҙөмтәлә, уның ғәҙәттән ышанып булыр ине. Ах был спорт төрө күнекмәләр үткәреү лагерында ул уңышлы буласаҡ. Көтмәгәндә уның тәжрибәле инструкторҙар булды күп тапҡыр. Әммә хәҙер ул заман тоғро мөмкин. Тәүге төшкән ҡояш нуры боронғо ҡалала булып, һәм шул саҡта ул булып күренә. Уның тәрән тын. Тиҙлек сикләмәһен булып, уның менән хәрәкәт итә ала.
  
  
  Тағы бер минут. Бер нисә минут. Уның янында була. Иң ҡатмарлы хәҙер. Доға ҡылыр өсөн, аяҡ һин системалаштырыу. Аяҡ аҫтында подтягивать Эму тура кәүҙәле, тауыш сығарыусы беҙ түгел. Ике ир аҙымы булды ул. Тубыҡтарҙа ултырған таш сәғәт винтовка менән киләсәк, үлем ят күҙҙәр алдында асыҡтан-асыҡ эго иғтибар итмәй. Нигы һулап, бик һаҡ булығыҙ.
  
  
  Эго эго заскрежетать аяҡ аҫтында, тәнен дошман булған ике аҙымға яҡындарының һәм эго. Сәғәт, әлбиттә, уны ишетеп, крикнуть тик өлгөрә алмай, уны сәнсеп ултерәләр эму вонзать бысаҡ булған һәм ғилми-нәшриәт комплексы кеүек. Приглушенный хатта тауышы ла булып, кешеләрҙе алға безжизненно төштө.
  
  
  Элек бысаҡ менән ҡ һәм ғилми-нәшриәт вытирать сигенгән. Мылтыҡ алырға юҫыҡта уның, тик ул ғына һуңғы етмеш эго полицей түбәһенә тиклем борсой. Ни өсөн беҙ уны үҙе бирергә була.
  
  
  Беренсе өлөшө шулай күтәргән булам, йәнәһе ҡатмарлы. Текә генә. Стонать килде ул аҙаҡ. Был текә диуарҙа, ул альпинистский-яраҡтары башҡа еңеүсенең булыуы мөмкин түгел. Ул тәбиғи булырға тейеш ҡая буйынса хәрәкәтен дауам итә. Был юлға уның аңлы рәүештә һайлау ауыр. Еңел булмаһа ла юлдары яҡшыртыласаҡ, әммә уларҙы һаҡларға.
  
  
  Подтягиваться арыны һәм уның ташҡа ҡулдарын һалды башланы. Иң ауыр һәм ауыр була, ләкин ул бирешмәй. Ҡояш тоташа. Көнсығыш яҡты була. Хатта иртән һалҡын тире буйынса струиться кешенең эгоһын. Ул туҡтағас, отдышаться өсөн, ғәжәпләнә һәм, түбәһенә күреп, үҙе өҫтөндә фут алтынсы артыҡ түгел.
  
  
  Платон акрополь уның аша ҡарай. Уны күреп, бина. Музей, тип уны ҡуллана алыр ине. Взрывчатка ҡарашы шунда уҡ тирә-яҡ музейы укрытие пластик эго наметать тотоп, фут бейеклектәге тарихи нигеҙенә мәрмәр колонналар илле оҫталығын һалып, был кешелек өсөн ҙур әһәмиәткә эйә.
  
  
  Проблема ғилми-нәшриәт өсөн был ғына бағана булған. Беренсе һәм тауыш матур ҡыйыҡтарына ҡояш нурҙары ҡағыла тора. Һәм шул саҡта уны горгас күреп, улар менән донъя моргать, ғибәҙәтхана тирәләй сыға.
  
  
  Ҡара ҡумта янына яҡынлашыу юлдарын шартлатҡыс Горгас. Ник тирбәлә. Профессиональ булған инстинкты уны эго динселәр, бер нәмә лә түгел. Ни Горгас детонаторы ҡулланалар, әгәр уның ҡулланыу пластик взрывчатка? Ул үҙенән-үҙе шартлауы булмаҫтай ине, әгәр улар була, әгәр ваҡыт. Был мөғжизә тыуҙырыу ысулы булып. Ул саҡта аңламайбыҙ. Бөтә был ҡеүәтле горгас шартлата һуғып синхрон бер отель.
  
  
  Ҡара ҡумтаға йәшерҙе шартлатҡыс алыҫ түгел фигуралар юғары ручка ултыра. Шунда уҡ ғилми-нәшриәт йугереп. Ул Горгас яртыһына тиклем ара үтеп, ишетә башлай монах эго. Горгас уставляться н удивленно һәм ғилми-нәшриәт комплексында туҡталды. Ләкин ул ҡасып. Әгәр хәҙер Горгас выдать пистолет, сым Нику. Бындай ваҡыттарҙа ул тағы ла үҙен яланғас итеп тоя. «Ни өсөн был боронғо аталған дурак түгел, — недоумевать ғилми-нәшриәт. Таращить глаза был ваҡытта аяҡҡа эго килә саң күтәреп. Һуңынан йәшниктәргә Горгас йүгереп килеп ҡара, өҫкә һәм аҫҡа ҡара һаҡаллы һалдат һәм хәрәкәтле. Лизать ул ценымногие, д ғилми-нәшриәт. Бөтә, тип хис ғилми-нәшриәт комплексы, үпкә ауырта ул, уның ҡасан үҙ аяғы алға хәрәкәт итергә мәжбүр. Ника саҡта күрҙе, ул еңеү яуланы. Төрлө яҡтан килгән улар. Бик яҡын була. Егерме метр, ун метр, хәҙер генә дециметр. Бородатый шевельнуться ир-егеттәрҙең ауыҙынан, - тип ҡысҡырыуы тауышһыҙ ҡалды, ике ир-егет наброситься на шартлатҡыс ҡасан тотҡайны.
  
  
  Ника ергә төшкән кеүек, ағастарҙы, һыуға ташланған ҡасан аяҡ ҡарт. Покатиться һуңынан улар бергә буйынса ерҙә ҡаты буран. Ҡарт тәндең һәм күҙ царапать тол эго ғилми-нәшриәт комплексы, доползать һәм ручкаларға тиклем ҡотолорға тырыша. Кемдер исемендәге ғилми-нәшриәт комплексы тип атала. Эйе, был исемдәр булған, уны ишетәм. Жгучая эго пот күҙе аша ҡараһа, саң һәм, ҡараштары һәм аҡһыл эго ябылды, ҡарт кеше нәфрәт тулы. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул уны күрмәй. Бер саҡ уның шәрә булһа, тирә-яҡ бағанаһы. Уның аяҡ ee, взрывчатка өйөмө ята. Уның ғилми-нәшриәт комплексы ваҡытта ла, күрер өсөн күберәк. Ҡарт ҡотолорға насип була, һәм хәҙер ул ползти саң, ҡара ҡумта ҡулы һуҙыла. Ғилми-нәшриәт комплексы ниндәйҙер арҡаһына һәм аяҡтарына запрыгивать вскакивать ҡарт образы.
  
  
  Көслө булғас, үҙе өсөн горгас йыл ҡаҙаҡлау, ә уның ярһыған безумство ярҙам тағы ла күберәк булған. Горлов ғилми-нәшриәт смыкаться горгас бармаҡ була. Потянуться ҡарт һәм уның ғилми-нәшриәт яңынан ҡулына ҡара күҙҙәр. Ябыҡ күҙҙәр ғилми-нәшриәт комплексы, тойоп, шул тиклем оҙон таяҡ аяҡлы царапать эго, бармаҡтарым ҡыҫылғандан һәм яйға ултерәләр. Аҡ таптар ваҡыт әйләнеп бара. Ҡайҙа китте икән, уны тойоп, ни эго бармаҡ аҫтында формалашты. Осенять яйға Эго. Улар еңеү яуланы. Ҡарт уны быуып. Ника күҙҙәре асыу һәм мәйеттең йөҙөнә ҡарап.
  
  
  Аныҡ беләм, тип, ул эшләй, һәм уның баш тартма шартлатҡыс сымынан тороп сапты. Унан аҙаҡ ҡара йәшниктәр күтәреп, аҫҡа ҡарай һәм уның менән оялағы швырнуть акрополь тура килә.
  
  
  Вдалеке сирена завыть. Йоҡлап ҡара Афина ғилми-нәшриәт комплексы, улар аҫтында ята. Хәҙер күктә ҡояш күренә өлөшө һәм ҡыйығы баҡыр сиркәү була. Сағыу ялҡын һәм төтөн бағанаһы күккә ракета күреп, уның өсөн тағы бер эйәрҙе. Коротышка Сигнал. "Девон" йөҙөп .
  
  
  Уст үтә, уны үҙебеҙгә һәм киләсәк ксения досталь бысаҡ, парфенонас бағана бәйләйбеҙ. Уны белеүселәрҙең йәки уның күпме йәшәүсе ксения менән, әммә уны ҡарап, кәм тигәндә тағы ла ике мең йыл йәшәй тип Пафенон. Йыйынтыҡ ике мең йыл эму шәхсән килә. Порт бөтә эму уҡ һәм кире ҡайтырға тура килде.
  
  
  
  
  
  14 башлығы
  
  
  
  
  Гавань Тишина өҫтөндә эленгән. Дэн Линь-ҡытай халыҡ республикаһы медицина тора аҙығы пэр армия генералы « ҡыҙ афина» , причал тиерлек буш булманы. Улар, ҡағиҙә булараҡ, дорого штатское һәм безукоризненно кейгән. Ҡасан Пападорус палубала күтәреү, уны миллиардер поприветствовать короче, һуңынан йәнә биноклдән ҡарап, уның муйын ҡайышы эленеп тора на.
  
  
  «Отошло», — тине генерал Линь . «Мин ышанған булып тиерлек, - тип үҙенең пландары тормошҡа ашырыу буйынса беҙҙең парфенонас горгас башҡа юҡ. Уны белеп, тағы ла ҡул эго. Бәлки, шуға ла уны яҡшы белгән кеше булараҡ, иртә».
  
  
  — Мин ҡурҡам, — тине Пападорус . «Бер проблема бар».
  
  
  Ҡытай генерал һәм уның өҫтән аҫҡа ҡарап аҙ йылмая. — Борсолма һин һәр ваҡыт, минең башҡа. Хәҙер һеҙҙә барыһы ла оло борсой?
  
  
  «Бөтә», — миллиардер причитать . «Беҙ бер нисә сәғәт элек мөрәжәғәт итә ала принцесса булырға тейеш. Беҙ нисек белергә мөмкин, тип, үс Горгас йыйылған һәм азатлыҡ түгел? Америка агенты һеҙҙең таба алмай, шуға күрә беҙ булырға тейеш, тип фаразларға була, ул да ирей. Отель ине ул, беҙҙең эго шунда үлтергән өсөн түгел, ә көтөү өсөн, һеҙ алыу допросить эго».
  
  
  — Һеҙ аңларға, Пападорус, — тине генерал әлбиттә, — тип баҫтырып һөҙөмтәле дәүләт түңкәрелеше була, позвать жандарм яҡын. Ҡайһы бер кешеләр достучаться тиклем етергә кәрәк. Шул мәлдә, мин нисек ҡайта виллалар, уның быуаһы ла була инде. Ахыры, тип, көстәрҙе беҙгә ҡамасау түгел, уның ниндәй ҙә булһа хәл-беҙгә аманат итеп алыу планы селпәрәмә килде албания княжна шәп ҡасыу өсөн. Бындай осраҡта беҙ мөмкин тиклем тиҙерәк һәм яҡшы йөҙөүсе.
  
  
  — Әле көтөгөз бер ни тиклем, — тине Пападорус . — Был һиңә шулай белгән ҡатын-ҡыҙ, уның кеүек. Улар, уға һоҡланып, ләкин, әгәр намыҫлы, уның, ул да ҡурҡа. Nah уплывать әгәр ул булһа, мин уны һәләк ысулдары табылған. Байтаҡ белә, уны, еңел өсөн яһала был.
  
  
  Точило Тэ-пэр ухмылка баҫтыра. — Иҫәр һин, Пападорус . Аленка утрауы ҡытай халыҡ республикаһы медицина аппараттары өсөн алтын алтын Архив шпион. Был ҡарағанда күберәк. Һәр битен уҡыған шпион шпионка һәм контролдә тотоу ысулы булып тора. Әгәр юғалтыу эго ә беҙ, һеҙ, әлбиттә, бөлә.
  
  
  Пападорус нахмуриваться. — Килә ул, — упрямо ныҡышты ул.
  
  
  «Ун, туғыҙ менән бесәй кеүек йәшәү».
  
  
  — Ҡатын-ҡыҙ иҫ киткес Принцесса, әммә һеҙгә лайыҡлы ул түгел ирек. Беҙ һеҙгә үҙенең киләсәгенә нисек ҡарай безрассудно ине, — тине Лин , — ҡурҡа, ҡытай инвестицияларын күберәк мөмкинлек бирәсәк һезгә мөмкин түгел, ул ҙур хәүефкә дусар Golden Island. Хөкүмәткә ҡаршы булған хөкүмәт йәки грек һеҙ бында минең түңкәрелеш йәлеп ителгән.
  
  
  Лин һәм тирә-яҡ кеҫәһенән пистолет автоматик йыуан булмаған миллиардер тормош артҡа досталь. «Ғәфү итегеҙ мине, Пападорус , — тине ул, — әммә мин һеҙгә бойорам хәҙер уның капитан йөҙөп һорарға тейешбеҙ».
  
  
  Миллиардер пистолетҡа ҡарайым, күҙе һәм ҡытай генерал аҙ ялпаҡ. Шунан телефон трубкаһын алыу һәм уға яҡынлашты. «Албания ташланым һәм мастерлыҡҡа кристидес йүнәлеш ала барыуын һорай», — тине миллиардер .
  
  
  Бергәләп яр буйы уларҙы ҡарай. Ғәҙәти булмаған был сәйер күренә мәшәҡәт һәм хәүеф иртәнсәк уны, бөтә көҙән радиоһы эш башлай кәңәш өйҙә шул тиклем афина ҡалаһы, революция проясняться әлегә хәл итмәгән.
  
  
  — Мин беләм, - тип килә ул, — тине Пападорус .
  
  
  — Бына шул ваҡытта арттан тура килә, — тине Лина сухо . Ҡеүәтле двигателдәр завихрять яхта гавань һыу инде, ә палубала формаһы буйынса экипаж ағзалары булып кейенгән йүгерергә, бауҙы ебәрергә тырыша.
  
  
  «Мин ышанам, Албания балет артистары буласаҡ», — тине Пападорус .
  
  
  Иҫке әҙәм сатирик, ҡытай генерал уйлайым. Ғәжәпләнеүемә ул, ни принцесса, ҡатын-ҡыҙҙар төплө, ул дурачиться менән дауам итә. Әгәр капиталистик Пападорус уңышлы миҫалдар бар, неудивительный, был система ҡаҡшай.
  
  
  Ул аҙыҡты яхталар тора, әлегә уларҙың тышҡы гавань китеп, тышҡа ҡараны һәм молчанов. Асыҡ диңгеҙҙә улар ҡасан булыр, генерал Ҡарабалыҡ, тигән һығымтаға килде улар хәүефһеҙлеге. Беҙ нисек кенә булмаһын, тәрән Пападорус замешать түңкәрелеш булып, самолетта бер беҙ түгел ине аныҡ дәлил булып ih гер бомбить итә, тип булмай, сөнки улар хәҙер бомбить тиелә. Хәрби катерҙа угнаться за ауыр булыр ине, ә «Ҡыҙы» н һәм уны алыу абордаж .
  
  
  Һуңғы тапҡыр гавань биноклдән ҡарап, уның напрягаться. Вдалеке Эго генә кәмәлә иғтибарҙы йәлеп итә. Уның феноменаль тиҙлек менән яҡынлашып килгән уның. Кәмәлә аша бер нисә мгновений ул невооруженный күргәндәй күҙең алмайһың. Бер нисә секунд уны тағы күҙәтергә, шунан телефон килә, Пападорус менән посоветоваться түгел .
  
  
  «Рәхим итеп, пулемет патрондары менән квартердек н индергән», — тине генерал Линь трубка була. Инде погондарына алдынан ул кисен ҡарау мөмкинлеге һәм саралар ҡабул ителде.
  
  
  Ғәҙәти саралар буйынса аналитик һәм пулеметтар урынлаштырыу өсөн генерал үҙе шул заряжание линь тупланыуы күҙәтелә, уның кәмәһе кеүек һыуҙы яҡынлаша.
  
  
  
  Күркәм һыҙат "Афина Ҡыҙы", яйлап киңәйгән һайын, судно алып бара, яхта тиклем коллинз еңеүсе булырға ҡанат аҫты юғалтыусылар ҡулына йәтеш кеүек. Текс ғилми-нәшриәт менән йөҙөн шырт Карте уставы менән йәнәш ултырып, үҙенә һөжүм планы обдумывать. Коротышка артта пулемет тороу өсөн ул берҙән-бер кәмәлә. Ксения яҡлау аҫтында булған изученный каютаһында ултыра яҡшы.
  
  
  Техасец Нику бороп ҡарай. - «Мин түгел, тип уйлайым, сөнки беҙ бойороҡ увлеченность татарстанда наркобизнес атыш кәрәк булһа, сэр. Мин был мөмкин минең исемдә тора. Бәлки, беҙ бер нисә атыу иғтибарлы эшләргә кәрәк, әгәр уларҙы ҡытайҙар хатта бортында булған.
  
  
  Башы һәм ғилми-нәшриәт покачать усмехаться арыны. «Был миҙгел уйнай һин, дуҫым. Ҡасан килер ваҡыт, беҙ был дана ҡарарға һәм сығарырға, уларҙың яһай». Ҡанат аҫты ғилми-нәшриәт сверхновый бомбардировщиктар аҙығы икенсе башында төпкөлгә күрһәтте. Ул һаман да пилот проектына ҡушылыу стадияһында — н эксперименталь һәм кәмәлә ih ошонан булыр, — ләкин улар инде иҫбатланды, - тип аныҡлыҡ бомба ташлап миномет менән мөмкин тиклем түбәнәйә.
  
  
  — Беләһеңме түгел, сэр. — техасец неуверенно тине .
  
  
  Шунда пулеметтар иртәнге бәреп тишина боҙа. Мәйетте һыу аҫты ҡанат ярсығы палубалы булған, кәмәлә һәм быстроходный Текс йәйелдереү, уклониться тырыша.
  
  
  — Пулемет н квартердек, — Коротышка ғилми-нәшриәт прореветь . Интерпол бородатый мохтаж түгел буйынса ир-егеттәрҙең күрһәт. Үҙ ҡоралдары лихорадочно уның йәлпәк, һыу аҫты караптары менән маневрировать диапазонлы палубала дөрөҫ табырға тырыша. Застрелять квартердек менән пулемет тағы «Девон», ә һуңынан ауыр загрохотать 50-мә винтовка Коротышка .
  
  
  — Беҙ уларҙың булыуҙарын атап, сэр , — бодро техасец крикнуть . — Һин атып яңғыҙ булһа улар.
  
  
  — Эйе, — пулемет ғилми-нәшриәт прореветь аша громовая. «Хәҙер барып етә һәм улар биреү, уларҙа беҙ әлегә өҙөп клоков».
  
  
  Ҡанат аҫты һәм асыҡтан-асыҡ алға суднолар зигзагообразный н понестись курсы ҡырҡа туҡтай.
  
  
  Ҡараш туҡтар бер дальномер ғилми-нәшриәт комплексы, баҫып техасец ҡасан газ, һыу иҫәпләү үткәреү өсөн ҙур яхталар ташлана. Тирә-яҡ пуля оса улар, ҙур киҫәген сәйнәп палубалы булған. За спиной ғилми-нәшриәт приглушать ҡысҡырғанын ишетеп, шунда пулеметтар һәм ih замолчать.
  
  
  Дальномер системалаштырыу ғилми-нәшриәт күҙҙәре менән. Синхронно уғы циферблат бер-береһе ҡаршыһына ҡарағастар бөтөнләй булмай. Шул ваҡытта, улар ҡасан осрашып, ике ут ғилми-нәшриәт комплексы төпкөл бомбардировщиктар төймәһенә баҫығыҙ. Оса торған кәмәләр тулы көсөн туҡтатып төпкөл исеме булған, ә һуңынан был отчаянный текә боролоштары менән tex яхта тайпылмай.
  
  
  Бер бомба һәм ғилми-нәшриәт комплексы төпкөл күҙҙәре күрмәй тороп, улар тураһында күк йөҙө ике грек дуғаһында күрҙек, янындағы шартлау алдынан ҡолап менән бәйләнеш һәм төҙөлөш "Афина Дева". Төпкөл исем тулы ҡеүәтендә көслө була ҡарағанда, ул көтмәгәйне. Диңгеҙ буйлап тыныс тауыш буйынса, был шартлау һәм уның ослеп мгновение. Ҡабат күрә алманы ул, ник күрәм, тип яртыға тиклем тиҙ һыу һәм ҙур яхталар разломиться ватерлиния китте.
  
  
  Һыу аҫты ҡанаты булған судно Техасец йәйелдереү, яҙыу даирәһе киң, ниндәй пуля досягаемость тыш, пулемет аша оса ала торған ине «Дева» . Һаҡлыҡ артыҡ булмаҫ. Ҡыҫҡа ваҡыт эсендә затон Яхта ҡаҙаҡлау. Бер мәл корабль переламываться ята, ауыр һәм накреняться ҡырын төшөп, танауын юғары күтәреп һәм киләһе ваҡытта һауала, һыу аҫтында яй һәм яхталар һәм кире изящно һәм скользнуть.
  
  
  Суднолар кеше ҡарап, тамашаға күҙҙәре менән түгел, хис көсөн, аҙаҡҡы һуң әлегә "Девон" тулҡын һәм юҡҡа түгел, шул урын өҫтөндә заплескаться тыныс түгел, затон унда карап. Ника боралар тип әйтә һәм отель-Коротышка ҙә, бер ни ҙә шат һәм уйын-көлкө тураһында һөйләне, нисек пулеметтан атып буйынса уның. Ир-егет уның күҙҙәренә ҡараны буйынса интерполға добродушный невидящий бородатый. Крупнокалиберный пулеметынан полдюжина тәненә пуля буйынса эго ярып була.
  
  
  Хәрәкәтһеҙ кәүҙәмә ҡарап һәм ғилми-нәшриәт ҙур ругаться башланым, арыным. Күпмелер ваҡыт үткәс, ул туҡтаны. Коротышка мөмкин түгел, уны әрләр инде. Коротышка үҙ бурысын үтәгән саҡта вафат була. Бындай уйын булды. Ник уйлап, бер ни түгел икән, ул был уйын арыны. Матрос булып профессор һәм ҡаршыһына ҡыҙыҡлы һәм күңелле, һәм был һине бдительно күҙәтә. Ләкин күргән кеше булараҡ, һин улар менән эшләргә, йылдан йыл кәмей менән йәнәш һине үлтереү өсөн, ауыр булған.
  
  
  Перил һәм ғилми-нәшриәт баҫып яҡынлашты. Тора ул шунда, төҙөк, уст фигуралар, тәмәке тартыу траву вонючий. Техасец өҫтөндә кружить урын затон «Девон» , иҫән ҡалыуҙы һорайҙар. Бер кем дә таба улар.
  
  
  Бер минут ҡараш ташлап, яурын аша бер нисә һорау ғилми-нәшриәт техасец. Пожимать һәм ғилми-нәшриәт пирей яурындарына күрһәтте . 180 градусҡа мрачно һәм кивнуть Техасец йәйелгән.
  
  
  Был көн буталсыҡ булмаһын өсөн ғилми-нәшриәт Карте. Радио буйынса сәғәт үткәрелә, уның бик күп һөйләшеүҙәр алып барып, хәлде анализлау һәм цэрийға хоука, бер төн йоҡлай. Ксения эго отель дә күрҙе. Сәғәт уның хикәйәләре тураһында ишетеп, уны ҡулына горгас ул үткәрә, уның ғилми-нәшриәт винить мөмкин түгел, сөнки уның башҡаса бер ваҡытта отель пересыпать менән ир-аттар. Ника мягкосердечный тип әйтеп булмай, әммә ул үлем ҡурҡынысы янауы тураһында һөйләп тарихы невольно-береһен алмаштырып, псевдомистический сексуаль ләззәткә һәм кәмһетеү, зарар эй ахмаҡ ҡарт монах, мейеләрҙе ныҡлап төпләнгән һәм был эго иҫтәлегенә тотҡарлай.
  
  
  Отчет өсөн түгел, йәғни ул уны фекерен йоғонто яһарға мөмкинлек был. Хоук Кем булыуына шатмын. Артыҡ ҡәнәғәт. Тик бер тон Хоука борсой, баш ҡалала ваҡыты менән уны эго эхо абсурд агент тауышы. Бәлки, ул быларҙы аңлап, уның ғилми-нәшриәт һорап түгел, ярай әле, донъяла ниндәй шайтан упҡынына эго хоук алға ебәреүен теләйек. Разведчик оҙаҡ ваҡыт ҡарсығы менән эшләү — бик оҙаҡ, һуҙып өсөн шәхси айырым билдәләре.
  
  
  Хоук әйткәндә, был ауыр булған. Гәзит, әлбиттә, был тарихта ла һөйләй ине. Был турала ла йәмәғәтселеккә шул тиклем белә көҙәндәр, үткән йылдан әлегә ниндәйҙер үҙенең мемуарҙарында яҙа дәүләт эшмәкәре түгел һәм, моғайын, бөтә хеҙмәттәрен үҙенең бирә. Әммә билдәле бер юғары даирәләрҙә, мөһим ҡарар ҡабул ителеүе унда, ысынлап, ике яҡтан натечные бамбук, йүнәлтеүсе ваҡиғаларҙың һәм эш һөҙөмтәһе лә аңла. Бер яҡтан ҡараһаң һәм юғары баһаланы .
  
  
  Ә хоук сөнки тоям, тип бик ҙур өлөш индергән ғилми-нәшриәт комплексы артабан милләт тип ғына бәхет — һәр хәлдә, ҡайһы бер милләт — уның ҡарары, был эштәр менән туранан-тура хәстәре кем менән яғымлы әсәнең бюрократик эквивалент була. Бәлки, ул ялған китте. Иң эму хоук делле ялға китмәҫкә ҡушҡан.
  
  
  Өс көн элек була был. Ника бойороғон үтәү. Отель янында байраҡтар үҙ баһа уның, өсөн ҡулланма, кәйефте күпкә күңеллерәк булыр, тип, отпускыға ҡасан эму бирә.
  
  
  Хриплый голос позвать ғилми-нәшриәт комплексы ҡатын-ҡыҙ, ул саҡта шкаф менән боролдо. Миссис Герберт булып , америка бодливая тол ҡатын, ник ҡаршы golden ул promotions island ҡабул ителә.
  
  
  — Хардинг Профессор, — ул позвать. — Шулай китер алдынан мин һеҙҙе күреүемә шатмын. Греция буйынса китте һәм ул үҙе уйлап түгел, тип йәнә бында әйләнеп ҡайтҡан. Был даими булмаған малайҙар, Стивос, мин яһаны, һәм, бынан тыш, бындай күңелһеҙ Афина, тойолмаймы һиңә?
  
  
  — Мин үҙем дә шулай тип әйтер инем, — вежливый ғилми-нәшриәт менән йылмайып яуап бирҙе.
  
  
  — Ах эйе, — тине тол ҡатын, махнуть рукой. «Мин ишетһен тип, бер нисә көн элек булған йәки һуғыш булды был, әммә беҙ ишетеп түгел, балконда, хатта атыу менән беҙгә. Бының өсөн һеҙгә ҙур ҡыҙыҡһыныу уятырға мөмкин, археолог, әммә, ул ни аңламай, бер нәмә ҡыҙыҡ түгел, бында һуңғы сәфәре менән барған ваҡытта лорд Байрон .
  
  
  Пробормотать ғилми-нәшриәт нәмә сочувственный, тротуар һәм һуңынан такси в сил өсөн пирей бара. Гавана уны эго көтә, яҡшы һәм төҙөк һала. Оҙонлоғо ун метр булған һәм ул баҫҡынсылығынан, шлюп кеүек. Ул стейт етерлек булды, шотланд һәм шарап өсөн айлыҡ сәйәхәт виски.
  
  
  Ә рубка рулевой, төҙөк буйында американдар ҡулына мчаться махал порт бар, Ксения темноволосый ултыра һылыуҡайҙың исеме, уның гениаль вәғәҙә ҡара күҙҙәре матур.
  
  
  
  
  
  
  Китап тураһында:
  
  
  
  Греция, Америка. ... ете йондоҙға бассейн асыу менән янай, шәхес безжалостно, донъяға хакимлыҡ итергә тырыша, шул иҫәптән үлтереүҙәр дәүләт эшмәкәре, ул уларҙың юлына баҫа. Ауыр әйтә, кем иң ҡурҡыныс дошман Карте ғилми-нәшриәт комплексы, әммә был фараз Электра принцесса, матур кеүек үк, күпме тиран һәм: туймаҫтар мөхәббәт, енәйәт туймаҫтар булһа ла, әлегә ул ҡаршы Карте ғилми-нәшриәт...
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  Юлбарыҫ корея
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  
  Юлбарыҫ корея
  
  
  
  
  
  
  
  
  Америка ҡушма штаттары америка йәшерен хеҙмәттәренең хеҙмәткәрҙәренә арналған.
  
  
  
  
  
  
  
  
  1 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  «Мин һәм тынғы ни булды унда, сөнки яйға донъяға килгән».
  
  
  
  Ҡыҫҡа ваҡыт эсендә күп тапҡыр ҡабатлау үҙе йәшәгән тирә-яҡ аҫыл таш на карте йейтс шиғыр юлдары ғилми-нәшриәт комплексы ял итеү оҡшаны. Ул тағы бер нисә туғыҙ фасоль булһа ла, ул күңелһеҙ бер нисә танылды. Ул быны эшләргә йыйына ла түгел; не Пэг менән Тайлер. Пэг булған хаталарға килтерә. Әммә һуңынан бының хата булыуын, уны тағы һәм тағы ҡабатлау. Эго пэг беренсе булған мөхәббәт, уның берҙән-бер һәм ул мөхәббәт булһа, беҙҙә был-бөтөнләй кисерәм һәм уларҙың бөтәһе лә тиерлек буйынса. Шуның өсөн дә был бәйләнеш буйынса ни ҙә булһа ҡасан да булһа килеп сыға. Һәм был тәбиғи неугомонность киллмастер һөнәр ҡамасауламай. Һыу өсөн ярайһы уҡ яҡшы аҡса ҙур ҡәнәғәтлек менән егет кейәүҙә булыуынан тыш пэг. Ике бәләкәй балалары бар, уларға табыныу Пэг; йомшаҡ изге наҙ, ул үҙенең иренә биреп; ләкин уның хис һәм мөхәббәт ялҡыны ҡыҙыу карте ғилми-нәшриәт өсөн ҡалдырыла. Ир-аттарҙы дауалау буйынса бик һирәк күреп ax уның - мәҫәлән, бер тапҡыр ике-өс йыл. Бәлки, estestvenno булыу өсөн, тип, уны күрҙе, ул саҡ уны сжирать.
  
  
  
  Йомшаҡ көнөн июнь башында була. Заборов ултырған иҫке өйҙәрҙе, илдең ғилми-нәшриәт үҙәге төньяҡта лимберлостой индиана сутыйға йөҙ кәртәләп алынған. Көҙгө көн булыу шарты менән илле безмятежный полицей күл ай беленеп, иртәнге ҡояш һуңғы нурҙарын был задумчивой, тыныс серро-йәшел-зәңгәр һыу, балыҡ һикереп һирәк кенә тирбәлә. Алабуға һәм күл була, һәм щиколотка, һәм алабуға, шул уҡ эштән тыш һәм һәм бағыр. Ваҡыт табып, балыҡҡа ла нигы була.
  
  
  
  Киллмастер үҙе менән алып пентхаус буйынса нью-Йорк тәмәке алтын запасы менән оҙаҡҡа һуҙмай башаҡтары, шулай уҡ үҙенең яратҡан патриоттар етерлек запасы. Хәҙер, кейенеп һәм сминать плавки ғына ята, сүп-сар истерзать өсөн мөхәббәт, һәм бер көн уны наслаждайся үҙе беренсе төтөн эсемлек. Пэг, ҡабырсаҡ кеүек, кескенә тапҡыр лоток домывать на иртәнге аш өсөн, һалҡын һыу насосы ih ополаскивать буйынса грохотать.
  
  
  
  Ялҡау төтөн балдаҡтары сығарыу һәм уның менән Пэг кеше добродушие лениво блаженные пресыщенный. Төндә шөғөлләнә, уларҙың күп өлөшө-мөхәббәт; тәүге нурҙары рассветная заснуть Пэг тиклем түгел. Көсһөҙҙәр өсөн рәхмәт ғилми-нәшриәт менән йылмайып, уны өйрәнеүгә бөтә Йог-сут санскрит үҙенсәлекле булды. Ул истәк, иҫке менән эшләүегеҙ был оло һәм гуров тип үҙ талабы буйынса ғына ҡыҙғаныс. Асыҡ йылмайыу ухмылка ғилми-нәшриәт комплексына әүерелгән. Ҡарт белә, тип, ул эшләргә йыйынмай. Күнегеүҙәр нескә, хистәр тулы контролдә тотоу, мускулдар һәм һулыш - быларҙың барыһы ла татлы мөхәббәт иркәләү һәм яғымлы күтәреү мөмкинлеген юғалта нику агни сәғәт мужественность. Ул белә, - тип һоҡланыуын ул пэг, әммә был аңлай алмай; уның белә тип, хәйер, бәлки, яҡындары, йәғни был шулай, әммә ул тиҫтәләгән ҡатын-ҡыҙ бөтә донъяла рәхәт һәм изумление була.
  
  
  
  Киллмастер үҙе килде, - хәҙер уның өсөн секс буласаҡ, ваҡыты менән уның фекеренә иң алыҫ.
  
  
  
  Потягивать виска, уның карауаты өҫтөндә ҡыҙыл лампочка түшәмгә ҡарап роше һәм травмалары булған. Сторожка... алты көн була инде ул? Ете? - ә тағы ла ҡыҙыл лампочка яна. Был хәлдән килмәй, тигәнде аңлата булыр был, тип һыҙыҡ махсус ойошма бар. Ҡоро телефоныма шылтыратып баҫым хоука нику яуап бирергә тура танау, сигара тирәләй потрескивать, ҡыҫҡаса бойороҡ бирә. Был ҡыҫҡа йәшәгән һәм йәннәт менән тамамланды. Бик иртә? Юҡ. Был ғилми-нәшриәт танырға тейеш була. Тағы ла аҙ түгел. Ҡот осҡос, неодим стремление борсолоу, һәр ваҡыт эго кәһәре, уны ғына йоғонто яһай башлай. Йәннәт тағы ла бер йәкшәмбе, стеналары һәм уның буйынса ползать була. Хәҙер яраһы төҙәлеп эго.
  
  
  
  Лоток ағас таҡтаға ҡабырсаҡтың н Пэг ҡуя. Развернуться түгел, уның әйткән: «хәлдәр нисек, ҡәҙерле?»
  
  
  
  Яуап бирер алдынан, яҫы яланғас тормош һәм ғилми-нәшриәт отхлебывать стаканды ҡуйыуым булды. «Мин уйлайым, һин күренәһең минең кеүек шәп футболка», - тине ул, эй. «Һин ih йыш ҡына йөрөп торалар. Бәлки, яңы урод башланы. Футболка, һауыт-һаба йыуып торған була». Ул болотто зәңгәр төтөн сығара. «Һеҙ күренеп - таң? Әгәр был һүҙ шул, ул теләйем.
  
  
  
  Ни өсөн футболка һәм пэг күберәк була. Ул ҡатын-ҡыҙҙың бик юғары булды, уны бөтөнләй ябып һәм күлдәген арҡаһына түгел. Тышҡы күренеше менән ғилми-нәшриәт комплексына ҡараған ҡайһы бер ләззәт. Был бер булһа алһыу һәм водород иң тирәләй түңәрәк задница, ул уны ҡасан булһа күрҙе. Пэг аяғы оҙон булғаны яҡшы булһа ла, аҙ тубыҡ менән бәреп төшөрөп, иң яҡшы ҡатын-ҡыҙға оҡшап тора, ә тау һөйәге дөрөҫ булһа, балалар өсөн аленка күтәрелде.
  
  
  
  Унынсы секунд аңына өлөшө Киллмастер промелькнуть өрәк. Йырларға, йырлай, тигәнсе табып, кереткәнсе ул мөмкин материализоваться. Был эго мейенең сиртеүҙәр менән захлопываться һуңғы өлөшө. Был донъяла һеҙ һайлаған, үҙем эшләйем - һеҙгә ҡасан эшләй эго һәм, һеҙгә тоғро ҡала ул. Йәки улар менән застряла.
  
  
  
  Аш-һыу таҫтамалдары отшвыривать тирәләй Пэг ҡабырсаҡ. «Тауыш бир! Бөтә хужалыҡтар буйынса эшләй. Хаҡлы ялға бәндә. Ә беҙ ҡағыҙ төшкө һәм киске лоток н файҙаланып була. Һауыт-һабаны мин йыуам йорттары етерлек».
  
  
  
  Ник йылмая. «Урып-ике булдымы? Поспорить әҙер».
  
  
  
  Карауат янына килде һәм нах пэг туҡтала, ҡәбиләләр һәр береһе юрған ҡуйҙы. Етлегә лә Футболка уны бөтөнләй ябылған. Ee күкрәгенә, тулы күкрәкле ҡатын-ҡыҙ һәм түңәрәк өлгөрөп, сығышы яғынан аҡ футболка. Уның күҙҙәре киң киреп, ҡара-кари, задумчивой булһа, ҡасан ир-аттар һәм ҡарай ул, АХРЫ. Ауыҙ Ee, ни ул-һәр ваҡыт дымлы булып күренеүгә өлгәшергә, яҡшы һәм хәрәкәтсән булып тора, аҫҡы ирене менән мөнәсәбәттә билдәле бер чувственность. Скривить гримаса Пэг ауыҙ итә.
  
  
  
  «Восхитительный - шул һүҙ түгел был, улар һеҙгә кәрәкмәҫтер, тип белә. Минең өсөн - эйе. Һеҙҙең өсөн - юҡ. Восхитительный аңлата, ғәҙәттә, ни ҙә ашамай».
  
  
  
  Күҙ киңәйтеү ғилми-нәшриәт комплексы, нах була. "Һин нимә тураһында, тегенсе алған, ти?" Аҙаҡ уны иҫкә. «О, әлбиттә. Шуға күрә был һүҙҙәрҙең дөрөҫ», - тине ул. «Ни ҙур ине ...»
  
  
  
  «Түгел шул һүҙҙәр һеҙҙең өсөн», - ныҡышты ул. «Әммә минең өсөн был дөрөҫ һүҙҙәр. Восхитительный һин уны табып, ник. Һин уны ашарға теләйбеҙ. Сжирать тотош һин, мин бер өлөшө эшләй. Шулай булғас, мин һине бер ҡасан да булыуы мөмкин. Ли күреп, ҡәҙерле, мин һине ваҡытында каннибалдар нисек табырға? Мин тәмәке бирегеҙсе, зинһар. "
  
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт. «Әгәр һеҙ үҙ ғәҙәттәре тотанаҡлыҡ антропофагический ғына вәғәҙә итәләр».
  
  
  
  «Вәғәҙә бирҙе. Был бөтә сәптәргә тигеҙ түгел һинең менән. Сабата менән һиңә ҡасан да бер нәмә - әгәр һин быны теләмәй. Пожиратель әле һине, ник. Ҡайһы берҙә мин уйлайым, сөнки Емереүсе. ҡәҙерле уҡыусылар, мин һине ҡараңғы ваҡыты булыуы тураһында фекер тыуа. Ҡара, уй ҡурҡытты ".
  
  
  
  Уның менән йәнәш ултырып, уның карауат. Эй һуҙа һәм ғилми-нәшриәт тәмәке тоҡандырҙы. Прохладный ветерок һуғарылған өй, тәҙрә шевелить н занавеска. Шунда уҡ ишек артында асыҡ, яҡтылыҡ төҫөндә булһа полуденный баллы, бараба приступ мазок охотится өсөн грязевый. Ветерок хуш еҫле булыуына бер аҙ. Пэг һүнмәгән тәмәке һәм ғилми-нәшриәт жим үҙе менән йәнәш ятҡан. Уның күҙҙәре ябылды. Был мәл, һәм бында хәҙер, алыҫ һәм үлем ғазабы оцепенение ялҡау булған был көн йылы, баш стресс, көсөргәнеш һәм һыуыҡ көн һәм төн профессиональ банк эго.
  
  
  
  Йейтс светящ эго юл башы тағы ла промелькнуть: һәм мин баҫып китә, һәм иннисфри бара / мин булырмын унда бер нисә туғыҙ ҡуҙаҡлы..., бал ҡорттары носик өсөн, уны бер ни ... булыуын һәм мин унда тынғы , тынғылыҡ сөнки яйға килде.
  
  
  
  Әлбиттә, уның килде һәм шуға сторожка. Бер аҙ тыныслыҡ ала, батареялар перезаряжать үҙ аҡыл һәм физик, психик һәм үҙ яраһын зализывать киләһе алышҡа әҙерләнә, киләһе раундта сикһеҙ ҡараңғылыҡ менән көрәшен ҡарарға, эсенә донъя менән шөғөлләнә ине, әгәр ҙә һалдаттар. Ул бер ҡасан да тынғы таба. Иң делле, таҙа. Донъя түгел, ә ҡылыс. Тәртип ул бер ҡылыстары табыла. Хатта хәҙер, ошо мәлдә, бында, донъяла пуля яһағандар, бау менән үргәндәр, бешереп йәки бысаҡ обидно точить
  
  
  
  . Киллмастер Өсөн. Һәм былар барыһы ла уның яуаплылыҡты үҙ өҫтөнә тейеш. Тымыҡ мәңгелек. Беҙҙең өсөн түгел ул дуҫтарса ҡолаҡ булып, диванда аналитиктар беҙ, беҙ секретность.
  
  
  
  Бөтә донъяла бер миллиард кешенең тирәләй генә булмаһа, ул аңлай, һәм был ябай, хем, хема делле на карте һәм иң нигы була, ул гер хема, ҡараңғыла бер ҡасан булды. Был эго босс кеше булып, Хок, улар уны ярата, хөрмәт итергә, уның менән һоҡланыу, уның оло көс сарыф итеү, бөтә был әйберҙе йәшерәк, һәм, ахыр сиктә эму ярҙам итә алмай. Яңғыҙлыҡ - был асҡыс, сәбәбе булған һәм һаҡлау, ә йәшерен агент һәм йыш ҡына үлемгә сәбәп.
  
  
  
  Пэг уға ҡыҫыла. Нескә бармаҡтары уның үткәреү буйынса шам аяуһыҙ ҡыҙыл, эгон күкрәген ҡаплап, янбаш һәм тормош. Әлбиттә, уны бик һалҡын һәм дымлы ирендәр үбк һәм шрамм мөрәжәғәт әйтте: «ласлыҡ менән, һуңғы тапҡыр күреп, нисек мин һиңә, һин булғанға, ныҡ пороть».
  
  
  
  Киллмастер ул сәләмләү һүҙендә. Хәҙерге тормош менән ул ҡайтҡансы этәргес. Бындай кешеләр өсөн, сөнки ул, сөнки аҙашып китеүенән ғәжәп уңайһыҙ. Үҙ урындары булыуы ғәжәп, хеҙмәт бурысын үтәгән саҡта, ул ҡасан кәрәк булһа, ҡотҡарыу үҙ тиреһе өсөн. Уйларға булыр ине,-тип икенсеһе, кельттар һәм ғилми-нәшриәт янына байтаҡ булды nen ҡара була, белеп һәм тойоп өсөн ҡурҡыныс.
  
  
  
  Хәҙер ул үҙе Пэг притягивать, үҙе уны ҡосаҡлап нежно ҙур итләс ҡулын, наҙын целуя девушек быуат ee. «Эйе. Мин хлестать. Ире ары. Мин уны енәйәт урынында тотола. Мин йылмая, түгел, тип мин уның атылған».
  
  
  
  «Лжец. Һин һәр ваҡыт,-тип боль. Мин һөйләгәндә бер ҡасан да һин, тип, әлбиттә. Ләкин мин уны һине пересчитывать йѳҙѳндәге бер ваҡыт, хәтеремдә. Утыҙҙан ашыу булған саҡта һин - мин түгел, тип һанай ине әле ih килә. Әммә был хаҡта һөйләшеү булды. Улар биргән. Уны беләм, сөнки мин һинең бер ҡасан да әйткәне дөрөҫ икән, тип һиңә яһаны. Һин унда нисек барырға һәм боль һинең ваҡытың бөтәсәк. Ҡайһы берҙә минең уйлауымса, ҡәҙерле, мин, ысынлап та һиңә бөтөнләй белмәй. Юҡ күберәк. Бик үк түгел. Шулай булғас, мин һинең хаҡта уйлайым. "
  
  
  
  Эй йылмая ғилми-нәшриәт. Ул нисек була нах смоль ҡара сәсле, ҡуйы ҡашлы кеүек һәм бер нисә ресница. Ул бер нисә кеше менән һөт төҫө булып веснушка нах восхитительный, разбрызгивать шунда булған, шунда була. Хәҙер, ғауғасы нуры ҡояш булһа, ай яҡтыһында, шәүләһе ҡалдырмай уны ресница ҡаш. Ҡатын-ҡыҙҙар. Ғәжәп йән эйәһе. Шундай төрлө, бар улар. Кемдер ярата алмай, ғөмүмән, кеше-мәңге бәлки яратып, башҡа мәсьәлә. Саҙаҡа биреү һәм һис бер нәмә лә бара. Йәлләү хисе карте ғилми-нәшриәт өсөн һирәк булды, әммә ул уны тоя хәҙер. Пэг өсөн - өсөн һәм иренә уны. Был кеше бар, булырға тейеш, булырға, үҙ фекерен ҡараңғы, ҡасан юҡҡа Пэг һирәк. Ҡасан да булһа ул һәм бер ваҡытта ла был хаҡта һораштырып Пэг. Беҙ уның менән был үтәй, һәм яҡшы үтәй, уны ниндәй ҙә булһа башҡа ғәйебен иҫбат.
  
  
  
  Бер мәл Пэг ғына әйтер: «мин яратам һине, ник, алда, тип, уның ҡасан булһа яратып ҡаршы ала һәм Гарри. - Һеҙ уны ярата. Төрлөсә. Унан беләм, һине бер ҡасан була алмаҫ, әммә мин гарри булыуы мөмкин. Ә һин, ғилми-нәшриәт комплексы, ҡәҙерле. берҙән-бер кеше, ул уның ҡасан-ҡасан үҙгәртербеҙ ҙә, йәки-йәки үҙгәртеп була. Мин уйлап, аңлап гарри - ни. Ул белә, әлбиттә. Һеҙ кем түгел, беҙҙең кеүек менән йәки был, әммә уның белә. Мин уны бер ҡасан да был боҙмаҫ һәм ауыҙ - беҙ ».
  
  
  
  Хәҙер йомшаҡ ирендәренән үбеп нигы һәм ул әйткән: «мин һине ҡараңғы тирәләй ҡайһы бер фекерҙәре тураһында һөйләне. Һәм был бик матур алтын көндәре, эгон сығарыу өсөн - күңелһеҙ нотала өсөн кәрәк контрастность эму».
  
  
  
  "Мммм - ул миңә тейешме?"
  
  
  
  "Эйе". Улар уны тәмәке ала, окурок хәҙер генә, һәм уның выдавливать пепельница. «Мин тик тәүҙә тағы ла эсергә алып килһә, ә? Күп виска боҙ булыр, һыуҙы ла күп түгел. Бөгөн мин нисек тә, бер аҙ облеплять мөмкин».
  
  
  
  "Һе!" Пэг фыркнуть, соскальзывать һәм ҡабырсаҡ менән һуға. «Һин иҫерек? Ул бер ҡасан да көн күрәм. Һине белмәгәндә үк, был ваҡытта эсергә мөмкин түгел, авантюр һәм күрһәтә».
  
  
  
  «Мин беләм, - тине ғилми-нәшриәт. «Был һәм уның өҫтөндә эшләй. Улар бик тырыша. Уға тотонолған аҡсаны өйөмдәре тотто арыны, сәфәр ҡылды һәм хатта, әйтергә була ЛСД-йыйылмаһы. Ул үҙе күберәк мөмкинлек бирергә тейеш. "
  
  
  
  "Дурак!" Һәм ҡайтып үҙ эму пэг стакан һуҙҙы. «Донъяла иң тәртипле кеше һин, һин быны беләһең. Вполне бөтә көс һәм ихтыярын. Мин һине ҡурҡытып ҡай берҙә, Ник».
  
  
  
  Ул үҙенең ғилми-нәшриәт притягивать. "Нисек әле?"
  
  
  
  Уңышһыҙлыҡҡа уның күкрәгендә ҙур ҡара уны үҙ башыңдан. «Юҡ. Хәҙер түгел. Хәҙер барыһы ла тәртиптә. Әммә бер ҡасан да был дауам итә». Ҡулдағы бармаҡтар уны эго буйынса шам яңынан башлана.
  
  
  
  Ника булмағас ни күңелһеҙ йылмайҙы. «Бер нәмә лә мәңге дауам итмәй, ҡәҙерле. Һәм, иҫке һөйләшеү клишеларын, бер кем дә мәңге йәшәмәй. Донъя үҫешенең тәртипкә нигеҙләнгән тормош һәм үлем, ғүмер һәм үлеме, өҫтәүенә, иҫке урында яңы ҡалышмай».
  
  
  
  Хихикнуть Пэг. «Боже мой! Мистер Райт иҫке оҡшай һин, минең колледжы философия профессоры. Бының өсөн яңы яҡтан һин, минең ҡәҙерле».
  
  
  
  Улар, ҡара һәм напыщенность притворный нах менән әйткәндә: «мин ҡырҙары бик күп, улар тураһында һеҙ ҙә һиҙмәҫтән, минең ҡыҙым. Ҡайһы бер һүҙ һәм аҡыллы сағылдыра буйынса иң боронғо гранит, был клише».
  
  
  
  Йылы дымлы рубец пэг ал промывать үҙ теле. «Мин ябай ғына әйткәндә, һин иҫерек тип бер ҡасан да күрмәгән - ул бер ҡасан да күреү түгел, һинең өсөн етди була».
  
  
  
  «Алла бирһә, - ник уйлап. Эш мәлендә үҙемә уның өсөн етди йәшерәктәргә. Юмор тойғоһо, иҫәрләнергә бүләк итеү, кешенең эгоһын эше өсөн мотлаҡ булған. Үлтерәм, палач рәсми - үҙе бер аҡыл, умалчивать был хаҡта түгел, ул - бар кешене ҡотҡарыу тейеш кеүек, клапан бикләп, юҡһа ул бер аҙ аҡыл менән бара.
  
  
  
  Уларға еңел ул, үбеп. «Мин һине үҙенең ҡара уйҙары тураһында һөйләргә йыйына».
  
  
  
  Пэг менән күҙҙәрен йомоп ята. Хәҙер уның күҙе менән ҡарау һәм уны бер асып теләген белдерҙе һәм ҡатнаш озорство. «Мин һиңә, ысынлап әйтергә теләмәйем, әммә был әйттем, һин бер ни ҙә эшләй минең өсөн?»
  
  
  
  Стон киллмастер баҫтырыу, уларҙы тулыһынса түгел, үкһеҙ. «Һин туймаҫтар девка. Ләкин ситкә. Был килешеү. Беренсе һин».
  
  
  
  Өрөп уның ирендәре. «Беләһеңме, һин был ыҙа күренеү мотлаҡ түгел. Күп ир-егеткә уны белеү, уға минең менән түшәктә ята ине ухватываться өсөн мөмкинлектәр булды. Һәр осраҡта, был һинең ғәйебең, - мин һине шулай күрәм дауалау һирәк. Өс тапҡыр йәки ике йыл, әгәр мин йылмаям. Неудивительный, мин һиңә байыҡ алмай. Ә мәғлүм булыуынса, был минән булмай, оҙаҡ ваҡыт барып етергә тейеш. Шуға күрә вежливый һәм ябай булыуын да эшләү, - тип теләй әсәйем ».
  
  
  
  Пэг нәмәгә тотанаҡлы булып ҡала. Полуулыбка ғилми-нәшриәт менән күҙәтәләр, уның кеүек үҙ күкрәгем өҫтөндә закаталы футболка. Потянуться уның өсөн, уның тормош пощекотать. «Жаль, уларҙы һаҡлау оргазм был ысул таба алмай. Пробирка булһа, һеҙ беләһегеҙме, һыуытҡыста һаҡларға. Буйынса сараларын ҡулланыу өсөн кәрәк».
  
  
  
  Карие глаза күрелмәле тәрән уны, ул ҡасан уның ҡарауы. Обнаженный ҡыҫылһа, уны эго кеше үҙенең йылы күңел. «Һай һәм уҫал булыу түгел. Мин ябай токио. Һәм Шунда - унда! Боже мой!»
  
  
  
  Йомшаҡ аҡ бата. ee үҙәне кеше үҙ мөмкинлектәрен плотина ғилми-нәшриәт комплексы, ҡатын-ҡыҙ үҙенә пар киҫтереп тулыландыра. Тире булып Пэг бөртөклө, текстураһы менән ваҡ. Оло Ee һәм күкрәгенән ҡаты була, һарғылт шары түңәрәк кәүҙәле, зәңгәр юлаҡ көсһөҙ һуғарылған. Тынғы торошо, һәм хәҙер ул нисек, улар бешкән ҡауын әүерелә, уның күкрәк ситлеге ҡыҫылмай, ә сосок - алһыу крохотный төймә.
  
  
  
  AXEman тойоп, ирендәрен һәм у эго сосок приподниматься зашевелиться булараҡ, ул уны ҡасан ласкать. Пэг буйынса үткәрә һәм сәстәрен бармаҡтары застонать эго. Үҙ башын уның күкрәгенә эго ҡыҫылһа, әгәр уның балаһы булһа кеүек ине, әлбиттә, бик тине һәм: «Мин һине бик тураһында хыяллана, ҡәҙерле. Һәр төндө тиерлек. Һуңғы ваҡытта был ҡот осҡос төш булып. Һин күргән уны һәр ваҡыт тынып ҡалды. күлдәк, ылымыҡтар бөтә был буталсыҡ. Дрейфовать йөҙөү һәм һеҙ, һеҙҙең тирәләй балыҡ, ылымыҡтар һәм мәңгелек. Һәм һеҙҙең күҙҙәр! Фәҡир күҙҙәре! Уны асыу, һәм һеҙ бер нәмә ҡара. мин һине төштәремдә минең эсемдә булғас, минең өсөн асыҡтан-асыҡ, һәм һиндә, кеүек тойола, һәм мин күреп һөйләшергә тырыша. Тик һине түгел! Һинең һүҙең буйынса rta урынына ҡыуылып сығыуы - ғына ҡыуыла. О, Ник! Ника ! Ҡайһы саҡ ул да ҡурҡа. Һәр тапҡыр, уның ҡасан күреп һинең, уның, барам уйлап, был һуңғы тапҡыр буласаҡ-юҡ, уны күргәнең бармы, һин ҡасан да булһа тағы бер ҡат йәки тауыш ишеттем һинән. Беҙ ни тиклем ваҡытты бергә үткәрҙек, нисек әле. Бер нисә көн, һин Юҡҡа. Юҡҡа һине бер ай, хатта йыл, һәм мин беләм, мин ... "
  
  
  
  Пэг илай. Уның күҙ скатиться ябыҡ күҙҙәр, ирендәр тоҙланған һәм ғилми-нәшриәт комплексы, үҙен ғәйепле тойоу һәм уның нелепо. Һәм ҡарар ҡабул итеү - ул күберәк күреп Пэг. Бында килә уны күберәк. Был уның һатты, онотто. Һәр осраҡта, был көлкө булып ҡына, - был уның күптән таный, әммә ярашлы эш түгел, был - һуңғы һәм үҙенең йәш сағы менән бәйле был тамырҙарын һаҡлап ҡалырға тырышалар. Һәр бер молекула, атомдары һәр мейе кәүҙә менән үҙгәрә һәм шул эго көҙән, был илдә уны нисек йәш булып, беренсе тапҡыр һәм Пэг ярата. Күптән доллар үҙгәрештәр кисерә Эго ҡушып диңгеҙе, мәрйен таштар әйләнә, ә үҫмерҙәр күптән вафат була һәм ерләнә. Һәр кеше, ул үлтереп, уның, ә ih күп булыр, ир бала ни тиклем тәрән закапывать. Дурак булып, ҡасан ҡайтыр был юлы, тәгәрәтеп хыяллана һәм, нисек идиот, әммә был һуңғы тапҡыр буласаҡ. Һуңғы өҫтәрәк ҡушыла убежище эго тигән кеүек, күҙ Пэг эрей.
  
  
  
  Һөйөү, уның менән шөғөлләнергә һәм ғилми-нәшриәте шулай нежно оҫтаның ни тиклем һәләтле. Эго, нескә ҡырлы һәм ҡырҡыуыраҡ та яҙмышын үҙ өҫтәренә асыу-әлеге ваҡытта татлы еҫе, уны күтәреү һәм уның иң бейек түбәһе булған, уларҙа ике кеше барып етә ала ине. Пэг дымлы була, аҡтар хәрәкәте сылбыры пахнуть стон һәм сладко, аҙағы һәм уның аҙағында туҡта, уны бысаҡ менән һуҡҡан һымаҡ була.
  
  
  
  Баш откатиться нах ғилми-нәшриәт комплексы, транс ee өнһөҙ ҡалдырып булмаясаҡ, ул ғәҙәт булһа, уның күҙҙәре ябылғас, ул элемент һулыш слышно, ауыҙ бешкән булды ни приоткрывать ee ҡыҙыл, аҡ тештәре ялтырап күрһәтә. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул риза булып, йомшаҡ эҙемтәләрен тәрән батты, ҡурҡыу тойғоларынан азат ителә һәм ee тыныслан, һеҙҙең печати һәм икеләнеүҙәр.
  
  
  
  
  Сөнки тәмәке һәм уның нащупывать күреп, йәғни изге түбәһенә ҡыҙыл булып емелдәй тип шунда башланған, шунда була. Идеаль мәл. Иғтибар менән ҡараусы булараҡ, үҙ босса, Хоуку, көттөм, тик уның тамамлай. Әлбиттә, был хоук була. Хоук ғына беләм, ул унда. Был Хоук хупланы «сигенеү», ih тип атағандар уны; ул, тип әйтерлек янъял ғилми-нәшриәт притуплять улар. Әммә вашингтон һәм тура линия бар, һәм был хоук булһа, яҡшы. Бер генә аңлатмай был. Эштән ҡайтып барам! Плавки наклоняется һәм ғилми-нәшриәт тартыла. Ул ҙур еңеллек тойор.
  
  
  
  Был пэг осонан үбеп уның, еҫе еңел потухший дәрт тоям. Ул әйтте: «Мммммм», әммә күҙен асып. Сторожок һәм ғилми-нәшриәт сыҡтым һәм тәмәке зажигалка файһалана буйынса алынған. Киткәс, будильниктың полк ҡотон алыусы уны арзанға булһа камина һәм еңел тетрәнеү хисе менән аңлау, ул икенсе бер нисә минутҡа ғына булһа. Көн башлана ғына. Уйлай ул, - тип, күрә алмай адва = көнбайыш прерия β өҫтөнән яҫы.
  
  
  
  Киллмастер һуҡмағын табып, урап күлдәрҙе көнсығышҡа. Эҫе һәм ҡояш булып, күкрәге яурынынан загорелый эго, шам менән ҡапланған. Юғары утынды һарай һәм уны таҙараҡ тарыған штабель, ул срубать үҙ ваҡыты менән килә. Был күнегеү яҡшы булды, һәм мускулдарының тонусын була. Chevy япма булған өсөн, уны ул ҡуртымға алған Индианаполис - эго jag үҙ ҡарашы бик күп йәлеп special - Пэг хардтоп һәм Buick.
  
  
  
  Развилка һәм уның янындағы күл ярына һуҡмаҡтар китә. Тағы сумған. тарлауығы йыйыла ул, бер майҙансыҡта соскальзывать гагара & nb, крик маниакаль сығара. Был Сумасшедший цифрлы камералар ғәйәт ҙур көлөп-приют, донъя тип атала. Ҡош йыры булып танау һәм ғилми-нәшриәт соскальзывать ҡый үләне баҫыуҙарын күрһәттеләр. Муса һәм уның ныҡлы аяҡҡа заусенец мокрица сәс, бөрлөгән ҡыуаҡтары аша үтергә тура эму һәм һаҡ булығыҙ.
  
  
  
  Талдан плакучий мөһәбәт йыр аҙағында алыҫ күтәреү, уларҙы төҙөлгән ҙур олон тирәләй палаткалар күҙ йәштәре тамыуына һыҙыҡлы. Проталкивать ағасының йәшел япраҡ һәм ғилми-нәшриәт комплексы яҡынлаша. Хәҙер ул тулыһынса йәшереп, йәшеллек уратып поникать, эму күрһәтеү һәм был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул зеленая аҫтында хәрәкәтен, ҡояш бер аҙ һыу буялған. Пэг уның хыялдары тураһында уйлап, эгон ухмылка һәм ҡаты булды. Хәҙер тағы ла.
  
  
  
  Эргәһендә ултырғыстар тора брезентовый походтарында булғанда ҙур ҡыуыш ағас олоно. Өҫтән бесәй щебетать рассмеяться свистнуть эму һәм һыуһата. Бәлки, улар һыуһарҙы уҡ, уны шунда ҡыуыш улар өсөн телефон ҡуйылған.
  
  
  
  Закуривать ырғытылған тәмәке һәм башҡа ғилми-нәшриәт комплексы, поход элек төшкән тип ултыра. Хоук вешай көпшә йыйыны. Ниһайәт досталь полезть ҡыуыш һәм ул, футляр телефон армия ялан күн. Был эго һуңғы порты булған, веб-ташлама, урта быуаттарҙа уларҙы электрон яһаны. Ника босс тронутый эго әгәр уйламай ни, ул вежливый етерлек булған өсөн түгел, был хаҡта телгә алына. Беҙҙең радио, телевидение беҙҙе, йәки беҙҙең электрон гаджеттар хәйлә. Бер агент AX, тәжрибә һәм ғилми-нәшриәт престиж булмаған, ҡулдары менән бара алмаҫ ине.
  
  
  
  Досталь телефоны буйынса кү футляр. «Бында N3».
  
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ тауышы, тимер сымдар аша, әйтте: «Минутка, N3. Блэкберд һинең менән һөйләшергә теләй. Һүҙ һеҙгә, рәхим?» Делий Струкс киҫкен тонда, Тетеревятник сверхэффективный машинистка.
  
  
  
  "Бына мин көтәм". Ул телефон төймәһенә баҫығыҙ.
  
  
  
  Хоук н линияға сыға. "Улар һине, улыҡайым?"
  
  
  
  "Эйе, сэр. Нимә булды?"
  
  
  
  Тетеревятник йыл сиселгән тауыш менән нюанс Киллмастер өйрәнеү. Хәҙер босс эго яй һөйләргә, ривненский, небрежно тиерлек артыҡ. Взволнованный был эго, высокоприоритетный тауыш. Ника Карте, көсөргәнеш менән ул беркасан ла алыҫ булмаһын, тулы тревога килә.
  
  
  
  «Бөтәһе ә, - тине Хоук. «Йә булғанын мөмкин. Был тамуҡ өлөшө - беҙ тағы ла бик ышанам. Был тревога йә ялға, йә беҙҙең иң етди проблемаларын, ниндәй генә булыуы мөмкин. Һин кисекмәҫтән бында ҡайтҡас, малай. . Бойскаут Лагерь тамамланды. Башлаһа, көпшә аҫып ғына кеүек. Был фарман ».
  
  
  
  Нахмуриваться ғилми-нәшриәт комплексы, ҡорал булған. «Әлбиттә, сэр. Ләкин был нимә? Күберәк һөйләй алмаҫ инемме ни мин һеҙгә? Ни ҙә, булманы ни пережевывать, әлегә уның сәйәхәт».
  
  
  
  Күңелһеҙ көлөү хоука була. Ҡоро ғилми-нәшриәт леска потрескивание незажженный сигара өҫтөндә ишетте. «Юҡ, мөмкин түгел», - тине ул. «Бик ҡатмарлы, ғилми-нәшриәт. Һәр осраҡта, нисек инде мин әйтәм, беҙ тағы ла бик ышанам, беҙ унда ҡушыла. Әммә мин һеҙҙең тауышығыҙҙы тип әйткәндә - уң әгәр беҙ, һәм был проблеманы, тирә-был беҙҙең бер үҙе. Ах беҙҙең хыянатсы булһам! "
  
  
  
  «Мин башлайым», - тине ғилми-нәшриәт. «Ул бер нисә сәғәт булып, сэр».
  
  
  
  «Был эштә, тегенселәр алына, зп сәғәт нисә», - тине босс эго. "Һау бул."
  
  
  
  «Иҫән-һау, сэр». Күн менән көпләп ҡыуыш телефонды кире һалғас эго ғилми-нәшриәт комплексы һалына. Күберәк үҙе тураһында түгел, өй антын иҫкә ҡайтып, сумаҙандарын һәм уның үткәргес соседняя бер-йолҡа. Уны ябыу үткәргес кеүек, бәлки, аҫтына ағас япраҡтары аҫтына йәшерә һәм ih
  
  
  
  Ҡайтыр юлдар уның өй телефон ялан күле ташланы.
  
  
  
  Киллмастер өсөн хас булған, тип киләсәк тураһында уйланырға түгел, уның сәхнә хушлаша. Ул инде яңынан эшләне. Йомшаҡ ваҡытта, капризность һәм хәшәрәт, ниндәй тотто һәм секс-үтә шул ваҡыт. Әлегә эшләнгән эштәр түгел.
  
  
  
  AX һатлыҡ була? Был мөмкин түгел кеүек тойола. Невероятно. Һәм уны барыһы ла белә, был-эш түгел. Һәр ойошма үҙенең буласаҡ слабак, үҙенең потенциаль һатлыҡ. AX башҡа ни өсөн булмаҫҡа тейеш? Ябай, сөнки ул бер ваҡытта ла булмай ...
  
  
  
  Ул шикләнмәй ине был замешать н хыянаты үлтерҙе. Пожимать нигы яурынына ябай һәм тиҙ китер. Предрешать бындай осраҡтар булғаны юҡ. Ябай рутин. Был хаҡта ул уйлағандан да күберәк.
  
  
  
  Һалҡын күл һәм ҡыҙыҡлы күренгән, һәм хәҙер, ваҡыты ҡасан сыға, шунда ул үҙенең тойоп йөрөй. Извращенность бара һәм үҙ ғилми-нәшриәт өй усмехаться, Пэг әйтер өсөн, бөтә кончать.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  
  
  
  Пэг ҡалдырып Тайлер ғилми-нәшриәт ябылған өй - индианаполис почтаһы буйынса ебәрергә мөмкин эго агенты булып уның асҡысы - лизать һәм, кире ҡайтаралар уны ҡуртымға кис «Шевроле» ның самолет һәм вашингтон селл. Бесстрастный пэг эго булыуы һәм ҡыҫҡа менән хушлашып, резкость сигендә. Сөнки икеһе өсөн яҡшы булды, һәм был ике белә. Беҙ уларҙы баҫыу тирәһендә бер түгел, сөнки улар икеһе лә тоймай - улар башҡаса бер ҡасан вижу.
  
  
  
  Юл буйлап көньяҡҡа-Индианаполис, туҡтап ғилми-нәшриәт Форт-Уэйн оҙаҡҡа етә, тип әйтер өсөн шылтырата һәм лимберлостой округы шериф озадаченный эму, тип патруле махсус төшөрөргә мөмкин. Озадачивать шәрифтәрен әйтергә була, сөнки ул бер ваҡытта ла аңлап толком, беренсенән, тирә-яҡ тәүлегенә егерме дүрт сәғәт һаны ни сутый булырға тейеш патруле ғилми-нәшриәт комплексы булдырылды. Шериф беркасан ла күрергә, Нигар, һәм патрулирование эго буйынса ярҙамсыһы булараҡ, әммә аңлайышлы булғанда, ул кешеләргә бик мөһим. Вашингтон янында асыҡтан-асыҡ бойороҡ килә.
  
  
  
  Вашингтонда булды, тип иҫ киткес, күңелгә ятышлы һәм текә. Һәр хәлдә, һауа торошо күҙлегенән. Башҡа профессиональ климат тағы нимәлер барлыҡҡа килә, тип белмәй ғилми-нәшриәт комплексы, бәләкәй дюпон яһаған начальнигының кабинетына инә буш үҙ-Серклый. Хоук бер итеп, мөйөш нескә зажинать сигара rta эго. Ул хәүефләнгән күренә. Сөнки Эго күренә костюм, уның nen йоҡлаған кеүек, әммә был хоука өсөн норма булды.
  
  
  
  Лондон өсөн костюмда булыуы менән тропик йөҙ доллар Риджент стороженкоға Карте-стәрле, һалам эшләпә һәм күн суҡтар менән Brooks Stetson кордовывать мокасин. Ирландия тирә-яҡ таҙа етен күлдәк эго булып, мертвенно-аҡ төҫтә, урындарҙан торон приоткрывать шул еңелсе була, унда ул үҙ галстук шарап менеп. Ошейник пристраститься ғилми-нәшриәт туга - ласлыҡ менән, улар, саҡ-саҡ ҡотолоп ҡала ул истанбулда тонсоғоп. [1]
  
  
  
  Кейем ҡосағынан һалҡын ҡараш ғилми-нәшриәт окидывать хоук ҡараш. Морщина муйынының артҡы өлөшөн ҡарт менән ышҡый, үҙ обветренный заштриховывать, фермер булараҡ, сигара rta мөйөш үле һыу һәм прикатить ҡапма-ҡаршы. «Һин яҡшы күренә», - тине ул ниһайәт. «Ял һәм һеҙ әҙер, ә? Моғайын, һеҙҙең һәм минең ысынлап тапҡыр үткәрелеүенә ҡарамаҫтан, ял советы послушаться, ә? Пьянков һәм ҡатын-ҡыҙ бер ниндәй?»
  
  
  
  Ника бер нәмә лә әйтмәй. Ул ҡаты һүлпән ултырғыстан төшөп, аяҡ сатраш - һаҡ булығыҙ, был йыйырсыҡтар һаҡлау өсөн салбар, - оҙон һәм тирә-яҡ алтын башаҡтар бер үҙе тоҡандыра. Һуңынан ул үҙ босса кивнуть. «Барыһы ла яҡшы буласаҡ, сэр. Әммә мин әҙер булып ҡайтты. Шулай уҡ? Күгәрсен беҙгә кем?»
  
  
  
  Сүп кәрзиненә ырғытты хоук пережевывать сигаралары булһа. Ул яңы втыкать ауыҙ итергә, артабан уны кисекмәҫтән кәштәһен яһау һәм ғилми-нәшриәт комплексы, рапира кеүек. «Яҡшы, тип ултыра, малай. Бәлки, һинән яҡшыраҡ та көтәсәк. Был Беннет. Беннет Лауреаты Ли!»
  
  
  
  Ниндәй генә босс үҙенең нигы шул уҡ ваҡытта ҡарай алаһығыҙ. Ниндәй ҙә булһа киҫкен беҙҙең эго, аҡыл, ҡот осҡос шулай уҡ, компьютер кеүек, ул мейелә, уның бөтә булған мәғлүмәт ошо уҡ ҡабул мгновений тарта. Был имел мәғәнәһе ябай түгел. Хатта агент беннет булды. Ax ҡалғаны юҡ, хатта чиновниктар кимәле түбән. Беннет булды - һәр хәлдә, ошо мәлгә тиклем - ҡарағанда-күп һөйләй, шифр ҡарағанда, был ойошмаларҙа ябай винтик.
  
  
  
  «Хәҙер ауыҙ ябып мөмкин», - тине Хоук. Һәм киҫкен көлкө күңелһеҙ булып Эго. «Ә мин беләм, һине тоям. Шулай уҡ уға күренеп, - тинем мин ҡасан тәү тапҡыр».
  
  
  
  Ултырғыс бирегеҙ ғилми-нәшриәт үҙ алға. Был уның һаман да ышана алмай. «Бәләкәй беннет булды һеҙгә? Бәләкәй клерк файловый? Ул китеп ай самаһы элек пенсияны ла тора түгелме?»
  
  
  
  Ҡоро ҡул үткәреү буйынса хоук буйлы, сәстәр һыныусанға. «Быны яһаған. Ай элек бара. Аҙаҡ утыҙ йылдан дәүләт хеҙмәте. Беҙ уны бурысҡа биреп булһа, һеҙ нисек аңланы».
  
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы. «Мин беннет тураһында бер нәмә лә белмәй. Бер ҡасан да уны күрмәнек тиерлек, һәм уны эго күрмәй түгел, күрә башланы, - әгәр һеҙ аңларға, нимә тураһында ул?»
  
  
  
  Хоука булған күңелһеҙ йылмайҙы. "Мин беләм, яҡшы. Унан башҡа бер кем дә күрмәне. Бәләкәй беннет кемдеке булһа, уларҙың һәр ваҡыт эргәһендә булды.
  
  
  
  Беҙ шулай күнеккән ул. бөтә, - тип, уны ла күрҙем. Бының өсөн әһәмиәткә эйә түгел шул - шул саҡта! Әлбиттә, хәҙер. Өйгә ҡунырға ҡайтмай өсөн себештәр ".
  
  
  
  Киллмастер выбривать яҡшы эйәк ышҡығыҙ. «Ҡурҡып, һаман да бөтөнләй аңламаным да ул, сэр. Һеҙ әйткәнсә, беҙгә хыянатсылар тип ойошмаһы булды. Был күренеш һеҙгә Раймонда Беннет булды Бармы? Тик уның кеүек була алмайым? Бында мин, утыҙ йыл эшләгән? йөҙ тапҡыр тикшерелде! Һәр осраҡта, асыу йәки уны белергә мөмкин? ... Булыуын һәм уны бары тик файловый клерк "
  
  
  
  Хоук ҡулын күтәрҙе. «Көтөү - көтөү! Һеҙ әйткән ул, был ауыр чертовски. Бәлки, был да преуменьшение. Мин һеҙҙең был мөмкинлек биргән тейешле тәртип, шул төр, уның ниндәй эго ала. Был саҡта күберәк мәғәнәгә эйә. Һезгә генә уралып, улыҡайым. Бер ниндәй ҙә өҙөклөк, әлегә ул тамамланып, ә? "
  
  
  
  «Ысынында иһә, сэр».
  
  
  
  Хоук һәм рошен офиста ултырғы менән баҫып йөрөй башланы. Уның тармағы булып тора. Ник күрәм, тип, уның баш йәки галстук белоруссияла таптары булған аштары. Донъяла иң опрятный кешенең эгоһын начальнигы була.
  
  
  
  Хоук аҙағында әйтелгән: «йә инде тула Беннет булды - бәлки, уның үле - илле биш йыл. Колумбия университеты уны ташлап киткән нью-йорк һәм Вашингтон эшкә килә, ҡасан эму егерме биш була. Ул, тип уйлаған был ниндәй ҙә булһа һаҡлана. Уға ҡарата тикшереү үткәрелгән, әммә мин шикләнмәйем, шулай уҡ улар ентекле һәм ҡаты 1936 йылда булған, хәҙер кеүек. Файловый барығыҙ һәм һәр осраҡта тикшереү һәм уны манхеттендағы клерк булып эшләй.
  
  
  
  «Улар, булырға тейеш, булырға тәүҙә ниндәйҙер бассейны, сөнки тирә-яҡ эшләгәндер тип, бар тирә-яҡ миңә күренеш, Вашингтон».
  
  
  
  Хоук кем алдында туҡталды. «Был бик мөһим. Чертовски мөһим. Ҡайһы бер тауыш, күреү, тик ҡайһы бер буйынса бөтә агентлығы, ул беннет булып эшләй». Хоук ih браузерҙәр бармағыҙ. «Уның менән почта бүлексәһендә башлай. Һуңынан, күп йылдар дауамында, уны Ҡаҙна эшләй, йәшерен хеҙмәте, рособрнадзор, УС, ФБР, ЦРУ һәм, ниһайәт, беҙ булған. AX БУЛА. Уҙған йылда пенсияға сыҡҡанға тиклем бер ай тулды».
  
  
  
  Присвистывать туҡтатыу һәм уның нигын шым тиелә. «Водород уның яғында үтә. Әммә был эго эшләгән йәки шпион түгел, хыянатсы. Һәм, нисек инде мин әйтәм, эгон, тейеш була, һәм күп йылдар дауамында перепроверять тикшерелде. Тейеш булған, йәки уны таҙа булмаһа ...»
  
  
  
  Кивнуть расхаживание Хоук һәм яңыртыу. «Ах, таҙа булыр уның. Тамсы шик беҙ. Беннет булды, тип Цезарь ҡатын - шик ситтә. Бынан тыш, уның менән оҡшаш була. человек-невидимка! Әммә мин биреү дауам итә.
  
  
  
  «Йыл тәжрибәһе менән гер стенографисы беннет. Аппараттарҙы ҡулланырға өйрәнеү өсөн мөһим һәм ул конференцияла ҡатнашыусыларға күп кенә стенотип. Беҙ ни билдәле булмаған тураһында ниндәй ҙә булһа материал юғары кимәлдә, ләкин етерлек. Ул буласағын күп мәғлүмәт алыр инек."
  
  
  
  Аңлатма тиерлек күргән кеше ауырыуҙары ғилми-нәшриәт комплексы, Хок туҡталды. «Яҡшы. Штопор ҡуйҙы. Кереткәнсе взрываться».
  
  
  
  - ник һорайһың. «Фаразлап, ул засылать булды, һәм мин уйлайым, һеҙ коммунист булып, үҙен уның нисек бәлки, мәғлүмәтте тапшырыу, һаҡлау өсөн түгел эго? Утыҙ йыл буйы! ФБР түгел, сөнки, йәнәһе, насар!»
  
  
  
  Хутынья схватываться Хок өсөн муйын, ул искажаться һыҙаттары, әйтерһең, был агни. «Һеҙ башланығыҙ, хәҙер инде, башлана ғына күреү өсөн, ни, бөтә был буталсыҡ неразбериха. Беренсенән, беҙ, ысынлап та ла, белмәйем, беҙҙең әлегә мөмкин түгел, тип иҫбат шпион беннет булды. Әгәр була, әммә ул, - һәм беҙ уйлап, шанс булыу яҡшыраҡ, тип уйлай инек беҙ уны..., уның тапшырҙы ниндәй ҙә булһа мәғлүмәт. Прояснять был ни хәл? "
  
  
  
  Ника белмәһә, тағы тип ауыҙ асып эго. Ул яңы тәмәке тоҡандырҙы. «Юҡ, сэр. Прояснять нәмә түгел был. Әммә мин уйлайым, һеҙ уң булыр - тарихы тыңларға тура килде миңә. Дауам, сэр. Ул күберәк ҡыра алмаҫ ине».
  
  
  
  Зашагать тағы Хоук. «Мин ни алға забегать тарихы тура килһә, был һеҙҙең өсөн генә иҫәпләү нөктәһе, унда беҙ был тикшереүгә нигеҙләнгән. Шуға күрә ҡайһы бер мәғәнәгә эйә булған был. Бөтә был ябай булмаған тарихы була төтөн. Ситкә Өсөн, алға забегать. Беннет һәм ҡатын-ҡыҙ бер нисә аҙна элек эго ҡасан юҡҡа сыға, тикшереү ғәҙәти була башланы. Ябай рутин, йәғни артыҡ түгел. Нығытылған, һәм уны бөтәһе күберәк йәлеп булыуына ҡарамаҫтан, һайын, кеүек был хәл. Әммә бер генә мөһим, Хәҙер дөрөҫ - улар ҡайһы бер мәғлүмәт бирә, уларҙы утыҙ йыл элек ысҡындырҙы. Ысынлап та у ли беннет лауреаты булды дуҫ-коммунист! Универ, колумбия, ул колледжында уҡый. Шул уҡ ваҡытта был факттар табып, таҙартып һәм беннет булды. Таҙа. Коммунистар менән мауығыуҙары ниндәй, беҙ түгел, уның ҡарауы, ниндәй итеүсе ойошмалар ҡапларға, уны бөтөнләй күрмәҫ була. Шул саҡта! Хәҙер, утыҙ йыл үткәс, картина ни тиклем үҙгәрҙе. Ошо йылда ул коммунистар йәшерен агент барыһына ла яҡшы булырға мөмкин. . "
  
  
  
  Унда өҫтәлдәр ҡуйылған һәм үҙе ҡайтып аяҡ Хоук. Был уның итәге бер ботинка булырға упҡын. «Әлеге ҡайтыр өсөн, дөрөҫ тәртиптә. Беннет ай элек пенсияға китә. Шик юҡ. Бәләкәй пенсия алыр һәм уны үҙенә һәм үҙе алтын сәғәт дом лорел сығып, шөғәлләнгән шт. Бынан яҡынса тиҫтә был майлы.
  
  
  
  «Яҡшы. Барыһы ла яҡшы әлегә. Бер нәмә. Әммә һуңынан һөт, почта һәм почта ҡағыҙҙары инә башлай туплай алмай.
  
  
  
  Күршеләре башлар задавать. Ниһайәт, урындағы полиция саҡырта. Уларҙың йортона эләкмәй. Бер нәмә. Бер ниндәй ҙә эҙ Беннет, йәки ҡатын эго. Ул өйләнешеүҙәренә егерме биш йыл була.
  
  
  
  «Тирәләй күп кенә юғала ih кейем, сумаҙан һәм бер иткән күршеләре хәтерендә, чтовидеть. Шуға күрә башта уйларға был хаҡта полицияға айырыуса лорел түгел. Estestvenno өсөн, уны һалыуға». Сигара табылды һәм ул сафҡа хок тоҡандырҙы. Психик хәле акттарын һәм уның өмөтһөҙлөк иң күрһәткесе булғандыр был. Көсһөҙ усмешка ғилми-нәшриәт комплексы баҫтырған.
  
  
  
  Сигара күндерә н Хоук ғилми-нәшриәт комплексы, пистолет кеүек. «Һуңынан был хәл. Был башланы. Лорел полиция тирәләй бер нәмә чуй. Тура мәғәнәлә. Һәм ул вонять».
  
  
  
  Үс иткәндәй, үҙ антына, Нигы алмай, унда ҡушыла алыусылар-се. "Ҡатын-ҡыҙ? Үле?"
  
  
  
  Морщинистый йылмайып башы әйләнеп үле кешенең эгоһын хоука на мгновение. «Класс етәксеһе булып китте, улыҡайым. Әммә запихивать шкаф түгел, ә подвал закапывать. Бындай ғәҙәти нәмә. Подвалында йәшерен бүлмә беннет булды. ФБР һуңынан уны табыуҙан тыш, позвать кеше булараҡ Лорела ih. Минең уйлауымса, улар күп ваҡытын чертовски, эгон табырға, һәм, әгәр ҙә еҫе, улар, бәлки, бер ҡасан да табыр ине ул, әммә уларҙы таба. Шуның өсөн, иртәме-бункерға күмергә була. Күршеләр һөйләне, бөтөнләй булмаһын тип беннет а. ир-аттар. Нисектер ул үҙ ҡатын яҡшы булһа, был аныҡ. Ул балта ҡулланыу ".
  
  
  
  8 ултырғыс һәм ғилми-нәшриәт бер нисә масштаблы фотоһүрәттәре ялтырап хоук 10 ih үҙе менән алырға була. Ҡасан күреп ih агент AX, ул пробормотать: «Йәшерен бүлмә, ә? Бынан тыш, был көндө һөнәри өлөшө һеҙ беҙгә ҡаршы түгел. Ул, тип уйлап, ярайһы уҡ иҫкергән. Башҡа Рейн на замок».
  
  
  
  Рычать яртылаш Хоук выговор быуын үҙе менән сығыш яһаны. «Был смешные, МакГи! Әгәр шулай булмаһа, ҡыйралып бөтә, тип уйлайым мин, булған проблемалар беҙҙе тиклем итегез. Тик исегездә тотоғоз, беҙ эшләгән Беннет, AX, ахыр сиктә. Беҙ ҡала дурак ".
  
  
  
  Ҡатын-ҡыҙҙар фотоһүрәттәрен өйрәнеп ғилми-нәшриәт үле. Ҡалын ҡара ҡан булды һәм уны иҙәндә иҫһеҙ застыть на паутинка. Балта, ул һаман уның менән йәнәш ята, улар итәғәт һыҙатлы яҡшыртыу. Ул шикләнеп, улар менән иң башында нимә булыуы бик яҡшы. Ләкин ул саҡта, Беннет һәм Лауреаты Икәнен нисек, ниндәй иҫкә ғилми-нәшриәт эго. Әле уны был кеше үҙен күрһәтергә тырыша, һәм был бик ауыр булды. Шулай ҙа ул, булырға тейеш, күрҙе, мең тапҡыр Беннет. Холда табып, өҫтәл артында эшләү, кулер ут менән һыу, лифт. Һеҙ генә түгел, башҡа донъя күргәндәр был хәлде нормаль беннет булды. Лысеть, худощавый, оҙон, ат, кешеләр, истерзать акна ювенильное ҡот осҡос хәл. Йәйенке күҙҙәре. Неуклюжий йөрөй. Хәҙер нику итеп ҡайтҡан ир-аттың. Эй, шпиондар һәм унан да күберәк кандидат, Комми агенты булып, уның һатлыҡ булыуына күрһәтеү мөмкин түгел. Хәҙер уны нисек хәтерләмәйем, фекерҙән кире ҡайтырға мәжбүр итә, хатта бик аҡыллы күренә Беннет түгел. Әлбиттә, ул бер ваҡытта ла, бер ҡасан да дәүләт хеҙмәттәре буйынса үрләй. Кремль яллаған кешеләр ни өсөн шулай? Атап әйткәндә, улар ни эго яллана, унан бер ҡасан да уның менән бәйләй? Эго бер ҡасан да ҡулланырға?
  
  
  
  Нахмуриваться ғилми-нәшриәт комплексы, әнисә менән йыуан ҡатын-ҡыҙ тынып ҡалды, ә һуңынан ҡара Хок. «Был бер ниндәй ҙә мәғәнәһе юҡ, сэр. Нимә йәки кем ул-йыйыу буйынса булып сыҡты. Был хаҡта уның хәтерендә Беннет ҡарағанда күберәк, был мөмкин түгел шул. Ул ...»
  
  
  
  Босс Эго эму йылмая. Сәйер йылмайҙы. «Булыуын тағы ла бер әйбер тураһында әйтергә түгел ул һиңә», - тине Хоук. "Был выскальзывать башы тирәләй".
  
  
  
  Ник белмәйһең, был ялған. Был тирә бөтөнләй башы Хоука выскальзывать түгел. Һуңғы аҙыҡ ҡабул итеү өсөн уны эго йәшерәктәргә, был бәләкәй лакомый кусочек, тип, беҙ был булыр ине. Ваҡыты бик боҙоу Хоук омела драма тураһында төшөнсә.
  
  
  
  «Лауреаты булды беннет ҡарағанда бармы-урод һымағыраҡ була, - тине Хоук. «Унда бик яҡшы мәктәп уҡыусыһы. Ул насар баһа булды. Уға уҡыуын ташлап. Эму һәм бында бер ҡасан да урын булмаясаҡ, вашингтонда. Иҫке ФБР таба профессор әммә пенсияға сыҡты, ул элек уҡыу гештальт-Колумбия психология. Туҡһан йыл самаһы була. тик бер класҡа үҙе тирәләй беннет аша хәтерләй ул. Урод беннет булды - уның абсолют тулы булып хәтерҙә. Камера мәғәнәһе. Диктофондар һәм ҡолағы. Унда нисек кенә уҡып йәки ишетеп тип, уны бер ҡасан да онотмайыҡ! Шулай итеп, һәр документ, уны күргән ул, ҡәһәр һуҡҡан, һәр һүҙ, уның һуңғы утыҙ йылда вашингтонда ишетеп, мейе һаҡлау эго ғәрип булараҡ, китап. Мең китап. Бөтә, тип, коммунистар эшләргә тейеш, һәм был уҡыусылар китап асам! "
  
  
  
  Ника һаман да был хаҡта уйлай башлаһа, Хоук әйтте: «Бара. Эшләпә ала. Беҙ Лорел йәннәт булыр. Ул, телем, һин йәшерер өсөн был бүлмә үҙенең күргән. Нәмә беләһең һин, һин беннет тоторға ярҙам итә алам - әгәр тағын да һуң түгел. . "
  
  
  
  
  
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Был сәфәр ваҡытында һыу хоук реквизировать лорел «кадиллак» шофер менән аңлата эго штопор начальнигы, ябай әйбер түгел ул карте барышында ҡағылған ғилми-нәшриәт комплексы янында ине.
  
  
  
  Ҡасан улар ташлап китә колумбия округы, Шөғәлләнгән һәм инә, Хок әйтә: "мин белә, тип,
  
  
  сәйәсмәндәр тына, ғәҙәттә, сәйәсәтте ҡалдырып, улыҡайым, тик һиңә үтәргә ағымдағы мәсьәлә менән барма, цру менән бәйле? "
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, янбаш һәм күкрәк Тайлер мельком мөғжизәле Пэг тураһында уйлайбыҙ, тип әйтәм, сөнки һуңғы ваҡытта гәзит заглянуть түгел хатта.
  
  
  
  «Мин түгел, тип уйлайым». Сардонический хоука була тонра. «Һай, булған бит һеҙ, ҡайһы бер сенаторҙар һәм конгрессмендарҙы ҡот осҡос вонь күтәрелде. Ул уйлап, ЦРУ ҙур автономияһы бар, был артыҡ, тел һәм уларҙы нәмә менән эшләү, күҙәтеү агентлығы көсәйтеү өсөн».
  
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт комплексы, үҙенсәлекле ҡул бармаҡтары тәмәке постукивать. «Конгрессмендарына теләһә, улар быны эшләргә теләй, бөтөнләй насар булыуы мөмкин түгел. Әйтә ине уны, ни ble тормоштағы был тупица.
  
  
  
  Хоук тәҙрәнән ташлай. Ул убала шөғәлләнгән безмятежный туҙған пейзаж сигара менән биҙәлгән. «Эш шунда, әгәр ул ЦРУ контролдә тота, ә беҙ киләһе. АХ! ЦРУ иғтибар үҙәгендә эшләргә мөмкин, мөмкин түгел, әммә беҙ! Хатта ул булырға тырышам. Көнөнә килгәндә, эштәр Конгресс сунуться AX - был көн, ҡасан уны отставкаға китте. Был-һәләк булған, беҙ ҙә ошо конвенцияһына ҡушылды. Шундай уҡ уңыш менән беҙ тәүге битендә урынлаштырыу рекламаға на the new york times мөмкин булыр ине! "
  
  
  
  Ника промолчать. Сәйнүк булһам, дауыл була. Ул шикләнмәйем, - тип Конгресс AX тикшереү үткәрергә рөхсәт ителә һәм, хатта, әгәр был хәл, Хок отставкаға китте. Был эштәрҙе үҙе өсөн бик ҡарт булған бәйләнгән. Берҙән-бер ысулы, ул ҡасан ала Хоук-китеү ҙә, пенсия закондары тураһында бойороҡ булып тора, һәм шул саҡта ул хатта эго сығара һәм тура бәйле ине, һәм ҡысҡыра вышивать, эгон буйынса кабинеттарҙың бәләкәй.
  
  
  
  Әммә баҡһаң, Хоук ғына түгел ҡайнарға. Уларға ышанмайынса булмай. Хәҙер ул әйткән: «Мин белгәнде һеҙ белмәйһегеҙ, беҙ һәр ваҡыт эш аҫтында прикрытие, ҡала« ҡараңғылығы »секретность һәм ҡәтғи. Мин һеҙгә был һүҙҙәр булырға тейеш түгел».
  
  
  
  "Ә мин һеҙгә әйтәм, сэр. Ни өсөн?"
  
  
  
  Босс сигара менән яңы эго целлофан төшөрә. «Бары һеҙҙең өсөн хәтерләтә. Һәм, мөмкин булһа, һеҙ ни ярҙам итә. Секретность һәм хәүефһеҙлек саралары ғәҙәти, ҡаты, ғәҙәттә, һәр осраҡта ул, һәм был тарихы менән утраиваться Беннет тапҡырға артҡан. Беҙ, олатайҙар һәм башҡа бөтә AX агентлығы, күҙҙәре тулыһынса ябыла. Был йәһәттән тотолған. Бөтә донъя буйынса. Әгәр матбуғатҡа ҡасан да был турала белеп, үлеләрҙе беҙ. Беҙ бөтә, әммә AX бигерәк тә. Ябай, сөнки беҙ һуңғы Беннет эшләй! "Сигара осон сәйнәп ҡалды һәм тәҙрә хоук сегиет эго. «Тегенсе алығыҙ! Salaud, был ауыл хужалығы булыуын йәки мөмкин түгел ни өсөн сауҙа - теләһә ҡайһы урында, беҙ бынан!»
  
  
  
  Киллмастер танырға тура килә, - тип борсолоу хоука булыр өсөн ниндәй ҙә булһа сәбәп. Әгәр гәзит ҡасан да еҫе ошоға унюхать, ҡасан да булһа, белер, тип, утыҙ йыл буйы коммунистар дәрес Вашингтон агенты булып эшләй, һуңынан эго өсөн генә таба икән, уның кеүек хата яһарға, үҙенең ҡатынын үлтереүҙе, ә был ҡырағай булған. Капитолий янында шартлатып алмайынса, уны асыҡтан-асыҡ көмбәҙе!
  
  
  
  Хәҙер улар ҡаланың ситенән лорел була. Шофер, күрәһең, белмәй, ҡайҙа барһын. Оло лимузин һәм спам ебәрә башлай менән ябып 1 шоссе us-районы, Хоук әйтте: «Мин бында элек буласаҡ. Бала тирә-яҡ булараҡ билдәле булған фбр һәм тикшерә башлаһа ғына, беҙ нимә эшләй Беннет, улар миңә шылтырата. Әммә мин үҙем һеҙ тейеш инанырға. Ни өсөн күберәк тауыш менән аңлатырлыҡ түгел, уның - ҡиммәтле тәьҫораттар һеҙ беренсе булырға мөмкин. Һеҙ беннет тоторға ярҙам итә ала. Хәҙерге судак булыу уның, йәшерәк судак, һәм мин шикләнәм, тип, һеҙ, берҙән-бер ир-егет булған өмөт тотоп эго ". Ҡото алынған һәм застонать сәғәт Хок. «Әгәр, һис шикһеҙ, уның да ашағыһы хәҙер кремле».
  
  
  
  «Бәлки, уның тағы ла өлгөрә», - утешать ғилми-нәшриәт. «Әгәр ул хатта шул йүнәлештә ҡаса. Сөнки уны аңлаусы, был һезгә өҫтөндә эш үткәреү? Тулыһынса?»
  
  
  
  Хоук кивнуть. «Эйе. Әлбиттә. Был, ысынлап та, беҙҙе - берҙән-бер мөмкинлеге - ул спрятаться мәжбүр була, һәм спрятаться көтөп, бөтәһе лә әлегә бер ни остынуть. Әлбиттә, быны улар түгел, беҙ әлегә аңлай алмайбыҙ эго. Ләкин ул юҡ һәм булыуы мөмкин. быны белмәй. Ул әйтә, ул иң делле бик зирәк. Әммә мин селтәрҙә булыу - беҙҙең кеше, ЦРУ, ФБР, Скотланд-Полицей, Сюрет, Интерпол - был һеҙ тип йөрөтәләр, һәм мин быны эшләй. Әлбиттә, хәүеф бар, д шунда, ләкин был мин булырға тейеш. "
  
  
  
  Ника аңлай. Сөнки күп кеше сумаҙан өҫтөндә эшләй башлағас, шау-шыу ҡуба геометрически тиерлек арттырыу мөмкинлеге бар. Босс эго булараҡ әйтәм, был мөмкинлекте файҙаланырға тейешбеҙ уларҙы.
  
  
  
  Төньяҡҡа йүнәлә һәм улар тағы ла үҙәгендә ҡала артта ҡалдырҙы. Лорел ипподромында булды, уларҙың уң яҡта булған. Был нигы яҡшы хәтерләй. Ял көндәрендә унда бер нисә йөҙ юғалтырға уның элекке ҡала. Исемең нисек ул - Джей? Джоан? Дебби? Мэри? Лука-Эне! Һәм бөтә тауышҡа. Лу Э, кемдер башҡа. Бәләкәй генә блондинки менән, уларҙы еңеп, даими шөғөлләнһә, шул уҡ ваҡытта һайлауҙа еңеп ғилми-нәшриәт алмай. Ухмыляться үҙе тураһында ғилми-нәшриәт комплексы, хәтерләмәй ни,-тип әленән - энеләре тартҡан булып бюстгальтер һәм битараф булмаған Лу
  
  
  ih йөрөй. Һөҙөмтәлә, уның нисек хәҙер хәтерләмәйем, бер нисә ҡыҙыҡлы булды.
  
  
  
  Эго хоук мечтательность һәйбәт емерелә. «Һәм беҙ тауыш. Был асыҡ, урамда».
  
  
  
  Мельком күргән ғилми-нәшриәт ул-аҡ билдәһе урамы, оло юлға сығып барыусы машина менән ҡасан шоссе грунт. Бондар Мил-гиена. Тын ғилми-нәшриәт комплексы, бәләкәй һәм бәхетле прогнать блондинка настораживаться йырлай.
  
  
  
  Был биҫтәһендәге бәләкәй ярайһы матур күренә, ә күптән түгел районы, иҫке матур һәм төҙөүселәр бер нисә ағас ҡалдырған. Утыҙ йәки егерме биш мең доллар йорт сабышы өсөн яҡшы булды. Мәктәп тамамланғас тағы ла түгел, балаларҙың аҙ булыуы һәм ошо сәғәттә, ҡайҙалыр булһа ла велосипед эҙҙәре ih рәүешендә, фургон, тренажер залы һәм башҡа төрлө ҡаршылыҡтар джунглиҙа. Типик күренеш америка һәм донъя тыныс, ҡояш алтынһыу ҡултыҡҡа тирә-яҡ чесапикский шөғәлләнгән һәм көсһөҙ бриз был осраҡта патина көсәйтә.
  
  
  
  «Бындай урындарҙа, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, - тәбиғәтте ысынлап та, уны үлтерергә тейеш».
  
  
  
  «Был тағы ла ҡабатланыуы ихтимал», - Хоук прорычать. «Әммә беҙ был ярҙамдың мәғәнәһе ҡайһы бер ажиотаж. Аллаға шөкөр, мин фбр ваҡытында шылтыраталар. Ih эштәре уның өсөн тотонорға мәжбүр буласаҡ, һәм ярҙам бик Лорел повернулся, библа ҡасан билдәле була. Гавань йәшерен ҡағыҙҙар менән фбр» тип уны тағы әллә һиҙҙе. Улар уйлайлар, тип үлтергән был ҡатынды сираттағы ғына. Ғәҙәти эш - Беннет һәм ғәрип ҡатын үҙе үлтереп ҡасҡан йыуан ҡатын-ҡыҙ менән иҫке башҡа. Беҙ был йүнәлештә ih уйланырға мәжбүр итергә тейеш ». Уның менән ялҡын өҫтәй: «Был һуңғы бер нисә көн тарихы ла ерләнгән. Ул, тип ышанам шулай булды һәм булып ҡала».
  
  
  
  Закуривать һәм ғилми-нәшриәт усмехаться. "Амин."
  
  
  
  Ҡапҡа аша съезжать Лимузин менән ағас тар юл, аҡ профилендә штакетник, ул. покрашенный кәрәк буласаҡ. Төбө булмаған юл буйынса китер өсөн улар Кейп тибындағы өй-Кодтар. Бер иҫке машина гараж булған, буяуы ла мохтаж. Машина туҡтаны, һәм хоук nah һәм ғилми-нәшриәтендә баҫылып сыға. Шофер хок көтөргә ҡуша, һәм уларҙың алғы өлөшө өйҙәргә яҡынлаша. Күп сәскә түтәлдәре, килгән-киткән ентекләп һөйләй, ә хәҙер инде сүп үләне баҫып, подставил таш юлды.
  
  
  
  Оглядывать биләмәһендә ғилми-нәшриәт. «Унда бик күп ерҙәрҙән бында беннет булды».
  
  
  
  «K сутый пар. Ер участкаһы, йорто тирәләй бик күп түгел. Шәхси тормошоноң тейелгеһеҙлеге бөтә аҡса тотонолған. Улар теләмәй, уның өсөн яҡын кешеләр йәшәй».
  
  
  
  Фасад һәм уларҙы урап ҙур булмаған йортҡа яҡынлашҡас, веранда замаскировывать. Металл һәм полиция тирәләй ултырғыстарын ҙур вылезать журнал тура килә. Рычание була һәм уны ҡыҙыл йөҙөндә, нисектер булһа бульдог. «Кем һин? Нимә кәрәк һиңә бында?»
  
  
  
  Президент Хоук алтын упущение күрһәтә. AX, америка өсөн түгел, ябай тамашасы бар. Полиция документтарын ҡарап, ҡылыҡтарын аңларлыҡ булмай һәм манераһы бик эго. Тик әйтте ул: «опечатывать Йорт, сэр. Мин, белгән кеүек ...»
  
  
  
  Повернулся хоук ентекләп ҡараны. Йәшерен ухмылка ғилми-нәшриәт менән ҡарай. Ваҡыты бик ғәжәйеп Хоук булыуы мөмкин.
  
  
  
  Нику кивнуть Хоук. «Иң төшөрәбеҙ, ғилми-нәшриәт. Тыныслан. Беҙ уның тейелмәгән ҡалдырырға теләр».
  
  
  
  Копт тағы протест башланы. «Әммә, сэр! Мин ... мин уйлағанса булмаһа ла, мин тип ҡушабыҙ ...»
  
  
  
  Ника менделәр драться был металл ишегенә пломба ҡасан селтәре менән эшләй башлаһа, уны тыңлап, повернулся һаулығын ҡарсыға кеүек.
  
  
  
  «Әйберҙәрең бөтәһе ике», - ти Хоук. «Барлығы ике әйберҙәре, тейеш, улар һеҙҙе онотмай, онотмаһын өсөн, офицер. Онотма - төп һүҙ был. Онотмағыҙ, тип, һеҙ, ҡасан-был пропуск йәки алтын күреп, - һәм онотмағыҙ, һеҙ ҡасан күрҙек беҙ! Һеҙҙе онотмай ярай, һеҙ ҡасан улар тураһында телгә, ергә ҡапланды һәм көн исемдәрен һеҙ шул тиклем бысраҡ булһа, һеҙ ҡасан үләм! Был төшөнсәләр һеҙ, офицер? "
  
  
  
  «Да-эйе, сэр. Аңланы ул, сэр».
  
  
  
  Хоук кивнуть ҡырҡа. «Чертовски һине яҡшы булыр. Ә хәҙер китап хаҡында онотмаһын өсөн, беҙ үҙебеҙҙең һәм ҡыҙҙар һыуҙан ҡайта. Шулай беҙ бөтә ҡалдырып, беҙгә ниндәй эго таба».
  
  
  
  Нигы был ваҡыт табып, береһе һынған ла сығарып, йортҡа инә һәм улар менән Хоук. Тынсыу була, тынсыу һәм влажно, иҫке мебель менән аралашыу өсөн призрак ялтырауыҡ еҫе саң - гнилой һәм бары тик аҙаҡ, саманан-пар татлы үлгән. Фыркнуть ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  Хоук әйтер: «бер аҙна эсендә шул тиклем Ул үлек булһа, ул нисек табырға. Был урында окуривать кәрәк, кереткәнсе, уларҙы һатып алмайса эго».
  
  
  
  Компанияны менән ҡапланған тар коридорҙары буйлап китер ул арзан. Ника һулға ҡарап, ҡунаҡ бүлмәһе, һәм беҙ секундҡа ла ысҡындырманы. Мебель, тик ҡарап гранд-рапидс, кредитҡа һатып алып, шунда эшләгән, бер ҡасан шутник тип-атағандар икән «тупица раннеамериканский». Ҡараңғы пластик шкаф Телевизор, рессора диван менән, шам йырғыланған журнал өҫтәле, иҫке журнал заваливать. Бер нисә күсермәһе насар насар һүрәтте алһыу-ҡыҙыл диуар.
  
  
  
  «Иван Беннет күп түләргә мөмкин түгел», - тине ул. Хоуку. «Йәйенке йәки был егет ахырҙа башҡалар кеүек, - һәр хәлдә, уның да оло хата яһай, уларҙың күбеһе тирә-яҡ ҡылған».
  
  
  
  Хоук кивнуть.
  
  
  
  
  Ошо көндәрҙә улар подвалдарҙа һарайы асыла. «Юҡ. Ул бер ниндәй ҙә аҡса сарыф итмәй. Был башватҡыстар өлөшө, улыҡайым. Бәлки, бының сәбәбе шунда, ҡулы менән бөтә барған эму - ә бәлки, шулай ғына урыҫ һәм түләү эму түгел!»
  
  
  
  Нахмуриваться ғилми-нәшриәт Карте. «Был осраҡта, ысынлап тоғро коммунист Беннет булды? Бушҡа эшләйбеҙ!»
  
  
  
  Үле һәм жевать Хоук сигара нәмә бормотать. «Көтөгөз һәм ҡарай. Мин уйлайым, был егеттәр, ысынлап психик тоғро булған, әммә, бәлки, һин бер нисә яңы идея уйлап алам».
  
  
  
  Подвал ишек асылды. Ағас өсөн терәк ғилми-нәшриәт текә баҫҡыстан буйынса неокрашенный оло йәштәге кешеләргә эйәрҙе. Потянуться индереү өсөн бау үрге һәм хоук брылев сайҡала. 100-подвалдарҙы һәм лампочкалар яҡтыртып ҙур булмаған безжалостный донъя ваттный неэкранированный була. Бәләкәй генә булып мөйөштә бер мейесте һәм резервуарҙар масляный; икенсе мөйөштә - тәпән, машина һәм сушилка стиральный.
  
  
  
  «Бында, - тине Хоук. Стонать алыҫ һыу үткәрелгән ғилми-нәшриәт уны подвал, баҫҡыс ҡаршыһындағы итәгендә. Ул бетон иҙәндә түңәрәк ҡара йѳҙѳндәге күрһәтә. «Мин иртә мейес янында күмер тырышыу булыр ул, аңлай. Бында асыҡтан-асыҡ ултыра. Ә бында күмер бункер була. Яҡшы эш, ә? ФБР тип уйлап, бөтә был Беннет яңғыҙ эшләй. Теория бар, сөнки эго хатта, ҡатын-ҡыҙ был турала белә ".
  
  
  
  Стонать буйынса бүлеге ус яғына бетон постучать һулдан Хоук биҙәй. Нику йылмая ул. «Был тойоп. Estestvenno өсөн был ярайһы күренә, ят, ләкин быны һиҙҙе».
  
  
  
  Бетон һәм ғилми-нәшриәт ҡағылыуын тойоп, тип бер аҙҙан уны формалаштырыу. Уның ҡарауы, үҙ босса. «Фанера? Стеновая плиталары, - тип,-был ырыуҙы шул. Бетон ҡатламы йоҡа намазывать ул уны?»
  
  
  
  "Хәҙер асыҡтан-асыҡ ҡарап".
  
  
  
  Ҙур бетон бармаҡ эҙҙәрен эҙләп ҡыҫылһа һыуҙы бер минутҡа тирә-н хоук һуңынан шпатель. Диуар өлөшөн асып, был ҡарағастар әллә ниндәй йәшерен вертикаль күсәрле, тишектәр ҡалдырып, шаҡтай киң, бер кеше өсөн нах проговориться мөмкин. Хоук сигенгән. «Ә унан һуң һин, улыҡайым. Һин яҡтылыҡ переключатель света өстәмәләр түгел уңда».
  
  
  
  Ҡараңғыла һәм ғилми-нәшриәт комплексы ал нащупывать йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, унан һуң Хоук, задеть эго, захлопывать стенаһының бер өлөшө. Нажмите табыу һәм уны нигы переключатель света өстәмәләр. Бәләкәй засвечиваться приглушать комнатка алтын нурҙарын.
  
  
  
  Беренсе, тип әйтә Карте ғилми-нәшриәт комплексы, картиналар өҫтөндә ҙур өҫтәл була. Башҡарыуы, яҡты, сағыу сәскәләр, бүлмә буласаҡ потайной засиять уны тиште. Лизать янында ғилми-нәшриәт комплексы, бәләкәй һәм пластиналар күреп вглядываться латук, р ввинчивать була.
  
  
  
  Көсләгән.
  
  
  
  Йәш ҡыҙ ята, ҡый үләне спину юғары ойоша. Иҙәндә иҫһеҙ булһа, уны, башын запрокидывать, уның менән скривиться боль ауыҙлы, оҙон сәсен тирә-яҡты ҡый үлән диңгеҙе ниспадать була уның. Ҡара бюстгальтер яртыһы булған хис, йомшаҡ күкрәгенә ҙур булмаған шәрәм. Күлдәк уның өҙөп булһа ла, барыһына ла уның йыртыҡ ҡалдыҡтары цепляться өсөн билкәй нәҙек. Был ҡара йыртыҡ ойоҡ булғаны өсөн уны трусик һәм киң билбау менән промежность бретель, ойоҡ һыу өҙмәй алып баралар. Аяғын киреп киң уның аҡ булыр, һәр ырыуҙың бер күтәрелеүе, ҡанлы таптар булһа, ә янбаштың эске яғында. Ee аяғы булһа, ҡырҙан ҡарағанда тиерлек ситтә, ят веб-бейек үксәле туфли кейә ҡыҙыл булды.
  
  
  
  Присвистывать тынлыҡ ник карте. Хок күләгә булып тора, нимә тип тә әйтә. Ника әйтте: "Беннет, был төшөрә?"
  
  
  
  «Минеңсә, д. Эго мауығып һүрәт төшөрә ине».
  
  
  
  Кивнуть карте. «Һәйбәт. Сей, әммә ҡеүәтле. Күргәҙмәгә етерлек. Был йәһәттән интернет буйынса ҡабул итеп алырға мөмкин ине Психиатр - жаль, бер мин түгел, улар тирә-яҡ».
  
  
  
  Ябай Хоук хмыкнуть. «Кәрәк була аҡылдан, беләм өсөн, йәки ҡалаға барма хәҙер был персонаждар лауреаты беннет булды. Дауам итә. Үҙ һәм тирә-яҡ һығымта яһап ҡарайыҡ. Беҙ бында ни өсөн килә тауыш. Тел, ул, беренсенән, ҡулға алыу буйынса был һеҙҙең өсөн. . Ул алыҫ булып, һин тамамлай алмай әлегә. "
  
  
  
  Киллмастер, күнекмәләргә эйә булырға, оҙаҡ практикаһы тыуҙы, бүлмәһенән урап үтә башлай. Ситтән күҙәтеүсе, ник белмәйһең Карте түгел, ялҡау ул марна һәм хатта ысулдарын күрһәтергә мөмкин. Ләкин ул бер ни ҙә ысҡындырҙы. Уны дауалап буламы тип әйткәндәрен һирәк-йә ҡағыла, әммә эго күҙҙәр - күҙҙәр сәйер, үҙгәртә ала төҫөн булып, хамелеон кеүек, - маңлайынан өҙлөкһөҙ мәғлүмәт ағымынан мейе һәм юғары ҡайтарыу өсөн даими аҙашып.
  
  
  
  Барлыҡ бүлмәһенең стеналарына китап кәштәләре бәләкәй тәшкил итә. Ҡаты тышлыҡ китап һәм тиҫтәләгән ғилми-нәшриәт проницательно тамырса окидывать йомшаҡ ҡарашта. «Йомаҡ беннет фанаты була», - тине ул. Хоуку һүҙһеҙ. «Шпионаж яратыусылар ҙа - быны ул ниндәйҙер мәғәнәлә, мин уйлайым. Бында бөтә, Кэтрин анна Грин, Артур һәм Эмблер тиклем һәм Габорио Лекарра. Бәлки, егеттең үҙенең насар һәм яҡшы итеп профессияға ih етәкселеге өсөн ҡуллана».
  
  
  
  «Дауам итә», - пробормотать Хоук. «Нимә һеҙҙе тағы ла күрҙе. Насвай эму мөмкинлеге фбр һәм психологтар саҡырылған. Ул, күрәһең, алыҫ китергә түгел - бер аҙ үҙенә алып бара мышиное, сөнки түгел янында Беннет булды, тест үткәреү өсөн Роршах».
  
  
  
  Үрге йәшниктәр ғилми-нәшриәт ултырғыс тәҡдим итә. «Hummmm - порнография Дорого был бик яҡшы, бик булыуы мөмкин, тауыш, аҡса ҡайҙа барып эго..".
  
  
  
  «Порнографик? Мин әйтәм тураһында түгел, һәр нәмә ФБР порнографик!» Күләгәле һәм ғилми-нәшриәт Хоук буйынса яурыны аша ҡарап сыға.
  
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт. «Иң яҡшы ҡарай ул, сэр. Ни өсөн һеҙ был көсөргәнеш постареть. Күптән түгел ҡан баҫымын табип һәм сәбәп буйынса йөрөй түгелме һеҙгә?»
  
  
  
  "Һе!" Потянуться эҙҙәр буйынса бер хоук ғилми-нәшриәт өсөн ялтырай. Был уны өйрәнеү, нахмуриваться. Покачать уның башы. «Был мөмкин түгел. Улай түгел. Был физик яҡтан мөмкин түгел».
  
  
  
  Был һүрәттәрен, улар хаҡында һүҙ бара, өс ҡатын-ҡыҙ һүрәтләнгән, ир-ат һәм эт. Хокуғы бар һәм ул һүрәт блоктарына ғилми-нәшриәт алыуҙан һаҡ булығыҙ. «Һеҙ эго тырыз, сэр».
  
  
  
  "Тегенселәр алына, эшләйбеҙ уны!" Хоук һүрәт тағы бер ҡат тикшерҙе. «Прокляты булыу уның, әгәр ҙә ул был сделала. Хм - быны шулай ғына мөмкин». Улар йәшникте һәм ҡорос кире йыйып алырға була яғып кивнуть шкафтары, бүлмә мөйөшөндә булып тора. «Был ҡотон алырға». Ул диуарҙар шәүлә булып ҡайтты.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт шкафын асып. Йөкмәткеле булды, әлбиттә, заһидуллин. Иғтибар менән ҡарай һәм улар закуривать полуулыбка һәм ғилми-нәшриәт комплексының ир-хмурый ҡараш. Бәлки, бик аҡыллы булған йәки физик яҡтан юҡ түгел лауреаты беннет бик яҡшы ризыҡ биргән, әммә уның күп ҡырлы егет булмаҫ, моғайын. Причудливый уларҙың күбеһе тирә-яҡ.
  
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ шкаф эленгән ырғаҡтар мөйөштәренән н коллекция билбау, пояс өсөн корсет һәм ойой. Оҙон ойоҡ ҡайһы бер әйбер булған. Осло үксә менән иҙән ҡаҙағында торған ҡатын-ҡыҙ бик юғары кабинеттарҙа һәм балет н тапочек өсөн юғары каблук н лак менән бер пар күн ботинка, тубыҡҡа тиклем застегиваться.
  
  
  
  Присвистывать тихонько тағы нигы. «Күрәһең, беҙҙән элек-электән фетишист малай була».
  
  
  
  Хоук әсе була. «Был булмаясаҡ, - тип үҙем әйттем бит ФБР психолог. Сөнки беҙ был нимәгә килтерә?»
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексының иң яҡшы кәйефтә булды. Ул үҙен тулыһынса ҡәнәғәт була. Был тағы ла мөһим, уны аңлай башлай, ниндәйҙер көсһөҙ предзнаменование, ниндәй Ли Беннет делле иң лауреаты булды.
  
  
  
  Шкаф алам кнут был коллекция собачья полкы менән уның ҡоросо. Шулай уҡ итәк буйынса йоҡа тире үрерлек. «Хлестать Беннет кеше ярата. Моғайын, ҡатын-ҡыҙ. Һис шикһеҙ, ҡатын-ҡыҙ. Хм - унда тик ҡатын-ҡыҙ таба алмай, уны, ул хлестать мөмкин булыр ине? Шундай урындарҙа йәшәгән, күренде һәм шулай уҡ, уны нисек? Түгел шул, был урын өсөн уның эго ҡиәфәттә ҡаршы эшләй. енси енәйәттәр донъяһы, үҙ ырыуы, ул, күрәһең, ҡунаҡхана, отель өсөн, шунда эшкә урынлаша. Күсә - йә ул? Бәлки, гер түгел. Мөмкин түгел. Балтимор ҡалаһы, әлбиттә. Мөмкин булһа, хатта Вашингтон был көндө. Әммә был рискованный чертовски булыр ине, - иртә-һуң, уның эләгә ловушку ине, эләгә неприятность ине, эгон шартлатып һәм прикрытие булыр ине. Тик шартлатып һәм эго түгел. Ҙур булмаған бөхтә үтеп янында виллаһы был беркасан ла еңел ине, әлегә ул үҙе түгел, уның шартлата ».
  
  
  
  Окурок тәмәке иҙәнгә ҡулдарынан килгәнсә һәм ғилми-нәшриәт комплексы була. Шул уҡ ваҡытта уның контурын һыҙып төшөрөп китәйек серро-көрән линолеум. Аҡбур һәм өлөшләтә емерелгән урын ышҡып була, әммә мәйет һаман эре генә һыҙатын билдәләгән.
  
  
  
  Закладка ғилми-нәшриәт комплексы һыҙмала күрһәтеү. "Мин ҡатын-ҡыҙ, Йәштәр!" Был юлы уны онотмай «сэр», ул, ғәҙәттә, ҡарт менән мөрәжәғәт итә.
  
  
  
  Икеләнеү башы менән покачать Хок. «Тимәк, һеҙ уйлайһы, был уның бүлмәһе нимәләр тураһында белдек? Спутница булып ҡала һәм уйынды күңел уны эго тип, улар бында булманы? Тик был аңлатыуҙы ул, тейеш булған, белмәйем, ни эшләп уны, рус, яңғыҙ йәки улар эшләгән. Һәм мин был купиться! Утыҙ ике йыл буйына был серҙе һаҡлай алмай кеше. Бер мөмкин булған. Күрәһең, был Беннет яһаны. Әммә эго түгел, шулай уҡ ҡатын-ҡыҙ ».
  
  
  
  Тәмәке ғилми-нәшриәт комплексында яңы закуривать. Сәстәрен көслө бармаҡтары үҙенә уны үткәреү буйынса каштановый. «Был-мин һеҙҙең менән риза булып, сэр. Уйлап түгел, тип, уның тураһында белә шпионажы. Эй, белмәй ине, булһа кәрәк. Реаль юҡ сәбәптәр, ни өсөн эшләне ул был булырға тейеш. Әммә мин уйлайым, тип, уны сексуаль эго компаньонка була, әгәр телисез икән был тип шулай, сумасшедший секс-уйын, Беннет уйнарға ярата. Ул поспорить әҙер. Хәҙер беҙ ih таба алмай, сөнки ih Беннет йә юҡ, йә үҙе менән ала, әммә аҡса тотоп, тирә-polaroid камералар буласаҡ. бында плей бик экспонировать. Моғайын, ул булыр алырға тайм-ға, эшләү өсөн үҙ ханымдың фотоһүрәте һәм уның ҡушылдығы мөмкин ».
  
  
  
  Хоук, ҡулын кеҫәһенә һалып засовывать, ултырғыс мрачно ҡарай. «Мөмкин булһа, һин хоҡуҡтарын ғилми-нәшриәт. Дөрөҫөрәге, уның бер белә - был йәшерен өҫтәл йәшниктәре юҡ. Бөтә ФБР эшләй, бынан тыш, ул торлаҡ бер өлөшө эго. Ул ышана ул. Ул яңылышманы түгел».
  
  
  
  «Эйе, - тине ғилми-нәшриәт. «Моғайын, улар үҙе менән беннет булды. Оҙон һалҡын төндә улар бер йыуаныс булып ҡала, ул йәшенгән».
  
  
  
  "Һин уйлама, был әлеге кешенең психик, Ник?"
  
  
  
  «Моғайын, - тине Киллмастер. «Юридик һәм мәғәнәләре лә түгел. Владимир Беннет ала башлауы тураһында аныҡ ҡына беҙҙең ҡараш, һәм был бер ни ҡурҡытмай, ни тиклем һәм ни артыҡ жаль күңелле. Был килгәндә ҡараған».
  
  
  
  Ырғаҡ менән башҡа кабинеттар буласаҡ
  
  
  Ынйы ала һәм ғилми-нәшриәт плащ-һоро эшләпәле ҡырҙарың киң. Ике яңы күренә. Биркала ҡото алынған ғилми-нәшриәт комплексы завод-изготовитель рыжеватый плащ була. «Abercrombie & Fitch. Доббс Эшләпә. Һәм ҡиммәт, һәм яңы, поносить тиерлек». Ул пешие күтәрелде. «Ни кеҫәһенә ауыр булды».
  
  
  
  Ҡото алынған һәм тирә-яҡ кеҫәһенән плей хоук досталь нах баҫыла. «Эйе. Был приема ФБР исемлеге. Һәм төрөп тәмәке, ул асыла алмай, көпшә бер ҡасан да ҡулланырға, һәм револьверҙар. Банкир, махсус тәҡдим, бер ваҡытта ла атҡаны».
  
  
  
  Досталь ғилми-нәшриәт комплексы, предмет һәм тирә-яҡ кеҫәһенән түләргә ih ҡарай. Дува-дон Эгбертс булыр өсөн тәмәке төрөп, голланд кавендиш. Һаман Пакет томаланыуы булғандыр. Ул сынаяҡ үткәреү буйынса эске яҡтағы трубканан бармаҡтар өсөн. Иҫ киткес таҙалыҡ.
  
  
  
  Револьверы булыуы Smith & Wesson ҡыҫҡа двухдюймовый менән олон - .38. Был бик яҡын арауыҡта һөжүм итеүсе тамуҡта булыр ине. Масляный блеснуть плей еңел ҡорал була. Был бармағың ник йәбештең өлөшө, уның ыштан һәм o ih вытирать.
  
  
  
  Ҡарсығына әйтә: «һине уйлап, мин был хаҡта уйлап, N3? Ни ҙә ысынлап сумасшедший - кеүек уйҙырмалар һәм балалар уйындары?»
  
  
  
  Кереткәнсе яуап бирҙе, йомаҡтар карте ғилми-нәшриәте менән китап кәштәләре яңынан ҡото алынып, шпион тарихы, өйөр тураһында теной металл ялтырауыҡлы. Табурет метнуться Эго киҫкен ҡараш бәләкәй булған, унда ике шешә виски һәм сифон өсөн газировка тора. Пломба н виски бөтөн булып, тулы булып трай.
  
  
  
  Хоук ҡарашын күрмәҫ өсөн эго. «Беннет һәм травма эсерлек түгел».
  
  
  
  Киллмастер тине ахырҙа: «ябай һәм матур булыр ине, сэр. Булыр, тип Беннет - психик ябай, шпион тарихы бик күп уҡый ул, телевизор ҡарарға бик күп. тамғаларға. Унда танылған, тип күрһәтерлек нәмәләр күп ул, ләкин, икенсе яҡтан, күп кенә әйберҙәр, быны эшләй алмай. Балалар, хатта өлкәндәр, ғәҙәттә, ырыу юҡ түгел, үҙе балта үҙ өҫтөнә ала ».
  
  
  
  «Психик ул», - Хоук проворчать. «Шизо. Раздваивать шәхес. Псих ул, псих, бөтә ғүмер. Әммә был уның бик яҡшы йәшеренгәйне. Шунда уҡ артабан ни хәл эго психические килтергән булһа, ул үҙенең ҡатынына һәм үлтерә».
  
  
  
  Ник белмәйһең, - тип ҡысҡырып уйлап эго босс, көткәндәй, һаҡсы ролен уйнай киллмастер дьявол. Был техника булһа, уларҙың өлөшө ҡатмарлы мәсьәләләрҙе хәл итеү өсөн ҡулланыла.
  
  
  
  «Мин уйлайым, һин был яҡынса ике тапҡырға хоҡуғы», - ти ул хәҙер. «Тик яртылаш. Был һеҙгә бигүк ябай, сэр. Мөмкин, тип әйтеп булмай романтик балалар беннет, ул шпион булып уйнарға ярата, әммә дәлилдәр табылмай фбр, ул шпион булғандыр мөмкин. Дон кадр тураһында онота алмай хәтер һәм камералары туп-тулы! Был кеше - даими яҙып бөтә мөһим, тип, һуңғы утыҙ йылда вашингтонда була ».
  
  
  
  Сигара менән саф һәм таҙа крякнуть хәжәт Хоук япты. «Ниңә шул саҡта, тегенселәр алына, Кремль, Кремлдә булһа әгәр, бер ҡасан да уның менән бәйләп маташа? Эму уларҙы түләй алмау ни? Ябай мәғәнәгә эйә түгел, тип, улар егетенең бындай ултыртып, Беннет кеүек, ә һуңынан доить эго йылда ла тырышып. Әгәр ғына ... "
  
  
  
  Һәм аҫыл металл шкафҡа плащ ғилми-нәшриәт эшләпә. Һәм уның аша бүлмәһендә туҡталып, яһалма әнисә менән камин, ҡыҙыл кирбестән тирәләй яһалма, бер кем стон ҡуйҙы. Ширма өсөн арзан электр менән йылытыу булмаған ҡушылдығы удлинитель латук, биҙәктәрҙе ҡарап барам. Втыкать шнурок ала һәм ғилми-нәшриәт биҙәк булды. Ҡыҙыл күрелмәле Нагреватель.
  
  
  
  Обивка камин менән кресло алдында йыртыҡ обшарпывать виниловый тора. Үҙ аяғыбыҙ ялҡындарға барып ултыра төшкән оҙон мускулдарын һуҙып ү һәм ғилми-нәшриәт Карте. Беннет һәм күҙен ябып маташа икән уның лауреаттары булып тора. Моңһоу кемдеке менән насар бәләкәй кәүҙә, сәс төҫө менән сысҡан түгел, бик ҡуйы, ауыр осраҡтарҙа баш ат томшоғо прыщ ғәрип шам булды. Донъя ҡорамалдар менән осрашыу өсөн бик насар. Донъя, унда эләгеү вкусности бөтә кеше матур, иҫ киткес, аҡыллы һәм бай кеше. Ғилми-нәшриәт комплексы, һаман күҙҙәре ябылғас, ул, бөтә көсөнә тырыша арматура һәм атом үкһеҙ iso буйынса көйләнә ал, ят икәнен мейе беннет лауреаты нигеҙе - баш мейеһенең-бер миллиард тирә - томанлы картина формалаштырыу, үҙ үҙен яйлап аңына башланы. Ул тиерлек ләззәте, һуты һынап ҡарарға сей еңелә тиерлек. Теләге булған һәм ҡот осҡос борсола. Крик, уларға ла яуаптар булды. Күңелем, яралы ҡотҡарырға теләгән кешеләр тураһында яҡтыртҡыстар һәм обтягивать буйынса һайлап ҡурҡышып торалар. Кәрәкмәгән теләге бар. Мәғәнәһе аңлашылмаған, әммә ҡот осҡос ваҡыт үтеү аңлаған һәм аңламаған, тип ысҡындырҙы. Ребячливый ярлы балаһы, тормош сыҡты заперта тәм.
  
  
  
  Бындай кешеләргә, - әгәр ҙә был һүҙҙәр - кеше - көлкө табырға мөмкин ине, успокоение фантазия ғына. Электр йылытыу һәм ғилми-нәшриәт светящ был уставляться күҙен асып. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул Беннет әйләнде, унда ултырып, усаҡтан ялҡын һикерә ҡарап яблоневый, Шерлок Холмс инәм һәм траву.
  
  
  
  - Ҡәҙерле йыйылышып эсәләр һәм скотч - бер шешә булырға прикрыть. Ваҡыт мәғәнәгә эйә. Иң көпшә һәм эсемлектәр өсөн ваҡыт кереткәнсе, эшләпә менән олоһо һәм плащ кейгән, минут һанап револьвер һәм мажара эҙләп сығып китә. Сөнки уйындың иң ҡыҙған мәлендә бөгөн, бөйөк ваҡиға булды: яуызды үлтерергә тейеш булған, хөкүмәт ҡотҡарырмы булырға тейеш, ә ҡыҙ - ҙы ҡотҡарырға. Ах, ҡыҙҙар! Матур ҡыҙ. Бөтә яланғас һәм дә мәлих. Грустная, янбаш менән көмөш. Нисек сладко кәүҙәле кешеләр уларҙы үҙ муйынына пахнуть, был талап, бер стонай-бының өсөн, аҙғынлыҡҡа бөтә ауырыуҙары булған улар.
  
  
  
  Фантазия. Реквизиттары һәм йәшерен бүлмәләр, йоҡо һәм, ваҡыты һәм сигарет, һәм өндәге - өндәге, өндәге ...
  
  
  
  Sel ғилми-нәшриәт барып ултырҙы ҡырҡа. "Аҡса тотоп, лаборатор тип Беннет!"
  
  
  
  Үҙ шәүләһе менән түгел хоук урындан шылғандар. Шулай уҡ уға күренеп, сәйер һәм ғилми-нәшриәт был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, күренә; уны һуңынан аңлар, бөтәһе нисә секунд үтте. Өндәге Эго яңғыҙлыҡ ценымногие оҙаҡ тойола. Хәҙер Хоук әйтә: "Һин нимә һалалар?"
  
  
  
  Буш ултырғысында килгән ҡуйы саң баҫҡан һәм бармаҡ менән камин өҫтөндә буйынса үткәрелгән ғилми-нәшриәт камин полк ялға. «Был беҙҙең лаборатор малай! Был мөмкин түгел ул сүп-сар булып эшләй. Һәр хәлдә, ҡәҙимге тәртиптә түгел. Аяҡ кейеме өсөн һәм ни өсөн тауыш һәм кнут поясок, һәм барыһы ла, тип, уның мөлкәтен. Сәбәбе порнографик. Bennett ала» сексуаль эшләргә, ниндәй ҙә булһа яһалма стимул - мөмкин булһа, уны башта һуҡҡан кәрәк ".
  
  
  
  Малай үҙе бер ғәжәп номерҙары менән ҡатышма уставляться Хоук сирҡаныу һәм трепет. Лизать ул тура килһә, күләгәлә буйынса. «Мине ал, зинһар Краффт менән алыш-Эбинг, косте Һорай. Бында ла уны һиңә килтереп өсөн, исследовать тормош сексуаль Беннет, йәки уның булмауы, мин тайпылып айырыуса эго заботить түгел һәм, әгәр бар. Уны уйлап, һиңә нисә идеялар барлыҡҡа килә ала тип ... "
  
  
  
  «Эйе, - эго ғилми-нәшриәт өҙөлә. «Ярай чертовски күп. Күберәк ваҡыт бирһәң, уны ҡулланырға мөмкин. Ваҡыт кәрәк булһа, уларҙы асыҡлау өсөн - ғөмүмән, әгәр был мөмкин. Әммә әгәр шпион Беннет булды, ә уның склоне уйларга, ул буласаҡ, һәр хәлдә, дилетанттар ҡайһы бер ырыу - мин шул саҡта уйлап, беҙ көтә алмайбыҙ, тип тағы бер фотоһүрәттәрҙәге ҡатын-ҡыҙҙар барлыҡҡа килде. Иртәрәк йәки һуңыраҡ башлай, әгәрҙә таба беннет һәм беҙ, унда булған ҡатын-ҡыҙҙар. Иҫке түгел, ә уның булһа, ғәрип һәм йыуан! Ҡыҫҡа мин әйтәм, сэр, фантазияға таянып беннет һәм әйберҙәр өсөн реаль туҡталып китте. Шунда ул аңлай, тип, илле биш ул, пенсияға сыҡҡас, ваҡыт бик аҙ ҡалған һәм уны янында. Ни өсөн уның тауышы үҙенә ҡатынды үлтерергә! Бик күп нәмә уны хәтерләткәндәй була ул - шул хаҡта, тип, ул, һис һүҙһеҙ, утыҙ йыл впустую тип эму аҡса тама. Һәм уны ҡамасауламаһын! Һәм ул ғына китеүе мөмкин түгел, уның иҫән-һау ҡалдырғандыр. Шулай итеп, ул бер ҡасан да ҡотола нах. Ул вафат булырға тейеш. Улар уны үлтерергә тейеш була. Был ысул менән тулы булды беннет тәнәфес яһап, инанысы бирә ул һәм өйөнә ҡайта алмай. Эш урынына әйләнеп ҡайтыу хыялы ».
  
  
  
  Сунь нажмите Киллмастер зажигалка файһалана тәмәке һәм ауыҙ. «Әллә ниндәй ҙур мәғәнә һеҙ кемдеке тапшырылырға тейеш был - күп батырлыҡ кәрәк булған өсөн, барыһын ла эшләй, ул яһаған».
  
  
  
  Бер аҙ шыртлап эйәк почесать хоук поседеть. «Мине юғалттың һин, улыҡайым. Ул, ышан, һин бел, нимә хаҡында һөйләй».
  
  
  
  «Миңә лә. Эш шунда, беҙ беркасан ла белер, Беннет тиклем һаҡлана».
  
  
  
  "Барыһы ла һеҙ күрмәгән, сөнки бында теләгән?"
  
  
  
  "Бер, сэр." Камин полк ғилми-нәшриәт комплексы күрһәтелде. Хоук янында урындарын күрһәтеү өсөн йыл һайын. Саңдан ҡалын ҡатлам менән ҡапланған булған камин бөтә полк, оҙонлоғо һәм киңлеге ике дюйм самаһы оҙонса өс дюйм закладка башҡалар.
  
  
  
  «Ни була алыуы күпте менән камин», - тине ғилми-нәшриәт. «Моғайын, был веб-әйбер һаҡлана полк камин яһай, һәм мин уйлайым, уның үҙе менән алыр тип беннет, әммә беҙ был тикшереү яҡшы. Ни ҙә ФБР был хаҡта?»
  
  
  
  Хлипкий баҫылған тексы һәм яңынан ҡотом алынды Ҡарсыға. «Юҡ. Хатта камин уларҙың полктары телгә алмай. Һуң, йә, саң кеүек. Минеңсә, был уларҙы күреп».
  
  
  
  Тәмәке көлө стряхивать һәм ғилми-нәшриәт менән тын. «Отель уны белә ине, был булған. Моғайын, был берҙән-бер, - тип ул бүлмә алыу буйынса был - булырға тейеш, был мөһим».
  
  
  
  Потайной бүлмәһе аша сыға улар. Бер урында стена псевдоцементный Хок ҡайтара. Крутая подвал баҫҡыстарында буйынса күтәрелде, - тине ул: «Беҙ, моғайын, бер ҡасан да белә, әгәр аңлай алмай Беннет. Ҡатын-ҡыҙҙарының һөйләгәндәрендә тап беҙҙең эго түгел». Бик ҡарт тауыш мрачно абсурд.
  
  
  
  «Унывать түгел», - тине ғилми-нәшриәт эму. "Ул тойғо миндә бар, тип йәки был икәнен, беҙ Беннет тоторға йыйына. Нетолько булды был, әммә беҙ быны. Яратыусылар уны. Истерик шулай ул, психик, һигеҙ бала һәм романтик менән iq option. Әммә уның безобидный түгел! Һеҙҙең безобидный түгел. Үлемесле ҡурҡыныс ул - шул балаға үлемесле булыуы мөмкин. Быға бөтәһен дә, уның үҙенә был файл матур тат. минеңсә, был Беннет өсөн ҙур әһәмиәткә эйә. Мин уйлайым, ул нимә белә, ул ни белә, әгәр мин һеҙҙең күҙәтеп, сэр ».
  
  
  
  Застонать хоук нәүбәт килде,
  
  
  дверь заперта подвалда. «Мин ышанам, Ник. Беҙ уны күберәк, тип ышанғы килә делле түгел был. Хатта ышанырға ла ул, бар ул! Барыһы ла ул уйлағанса, тип таба һәм просыпается, был кошмар тип бөтә».
  
  
  
  Киллмастер ишара үҙ босса хуплау менән ҡарай. Был Тетеревятник булырға оҡшай - шулай булғас безумие. Аҙаҡ уны иҫкә төшөрә, - тип был йөктө яңғыҙ несса Хоук тиерлек, шул уҡ ваҡытта уның, Карте, оят, мөхәббәт һәм тәбиғәт матурлығы ғына кисереп була. Был әһәмиәткә эйә.
  
  
  
  Тынсыу өй аша яңынан үткәрә башлай, улар, ник әйттем: «осраҡ булһа, яҡшы. Ҡыйралыу менән уның кошмар мөмкин. Әммә уны эго откраивать, сэр».
  
  
  
  Полиция тағы ла баһа ҙур, йорто сыға улар. Әлегә бер пломба үҙгәртергә металл ғилми-нәшриәт комплексы, эгон, пейзаж киҫкен үҙгәрештәргә еңел күҙҙәре улавливать янында тыныс аҙашып. Өҫтәренә булған нәмә яңы. Ҡайын һыуы яғына боролған һәм ҙур булмаған стенд ғилми-нәшриәт етмеш биш көмөш буйынса полиция көнсығышҡа яҡынса кивнуть полицей. «Вон был егет кем унда, ағас даирәһе, беҙ күҙәткән? Эму урын бында?»
  
  
  
  AXEman копт ҡарашын күрмәҫ өсөн. «Ах, уны! Был бары тик Уэсткотт мистер. Улар иңгә-иң терәп йәшәй. Ни шпионить. Шуныһы ҡыҙыҡ, сэр. Был эште беҙ беренсе сиратта уның буйынса тыуҙырған ул. Беҙ бер нәмә лә эшләй ала, сэр. милек эго ".
  
  
  
  "Кем әйтер, мин бер ни ҙә эшләй?" - әлбиттә, - тине ғилми-нәшриәт. «Әммә мин уйлайым, уның менән һөйләшеп джентльмен. Был осрашыуҙар һеҙгә машина ул, сэр». Хок уны ҡалдырып, тағы ла хоҙайҙан ҡурҡыу һалып һәм пропуск президент алдында яҫы таулыҡтар, ағас һәм ҙур булмаған төркөм ебәреп ҡарай.
  
  
  
  Владимир ир-егеттәр илле йылдан Ллойд Уэсткотт буйлы була, һәм ҙур булмаған загорелый менән лысина брюшко. Күк күлдәк кейә һәм спорт салбары һәм сая булып була уны моғайын. Ҡасан уның ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, ул размахивающего һүлпән өсөн бысаҡ ҡый үләндәре, ағас олоно тирәләй щипать амброзия. Йәнәһе ғилми-нәшриәт комплексы, шулай уҡ бында йәшәү өсөн яҡшы сәбәп булды.
  
  
  
  Выигрыш n3 үҙ манераһы еңел күсә. Иң AXEman вәкәләттәре булырға мөмкин, ҡасан теләмәй. Ул ир-егет йылмая. "Мистер Уэсткотт?"
  
  
  
  "Эйе. Ул Уэсткотт". Буйынса ир-егеттәр араһында теште һурып ағымдар иҫ киткес бриар торбалар туҙған. "Копт һин?"
  
  
  
  Рассмеяться ғилми-нәшриәт. «Юҡ. Страховка». Википедия һуҙған ир-аттар уның тирә-бумаж. Бындай хәлде, ғәҙәттә, страховка бүлегендә эшләй.
  
  
  
  Поджимать нахмуриваться уэсткотт һәм ирендәр, әнисә менән карточкалар, Нику уны аҙаҡ ҡайтара. «Яҡшы. Шулай булғас, һин миңә кәрәк булһа?»
  
  
  
  Ника тағы йылмая. Ул сигарет тәҡдим итәләр, ул баш тарта, ә һуңынан үҙе закуривать. «Бер нәмәгә ғәжәпләнеп, владимир Уэсткотт. Мин ябай владимир Беннет тураһында бөтә мәғлүмәт йыйырға тырышабыҙ. Ул юҡҡа, һеҙ нисек танырға тейеш булһа, беҙҙә ул һәм шаҡтай яҡшы страховка булып. Һеҙ - эго күршеһе - эго һин яҡшы беләһеңдер? "
  
  
  
  Грубо Уэсткотт рассмеяться. «Эго белә? Был психик кем дә белмәй! Ҡалын һәм ҡаты был уның ҡатын-ҡыҙ үҙенең янында ниғмәт неряха эго. Бында беҙҙең өсөн ғәҙәти булған бөтә нимә - уларҙың барыһы тигеҙ урыны бында түгел! Мин, беҙ, беҙ, беҙ бында бөтә, бөтә, беҙ беләбеҙ, был-бындай ҡасан да булһа. Һәм әлбиттә ... "
  
  
  
  Ир-нигы ентекләп ҡараны. Бәлки, был бары тик янына снобизм һәм злоба, әммә үҙенең мөмкинлектәре буйынса ул был төрө мөйөш ысҡындыра алмай.
  
  
  
  Льстить теләйем, - тине ул: «минең уйымса, мин бер нәмә лә белмәй булып сыға, полиция тип. Сөнки улар аҙ беләләр ҙә, һөйләшеү ҙә ябай түгел. Хәҙер һеҙгә, владимир Уэсткотт, аҡыллы һәм иғтибарлы күренә. чувак. Һин нисек уйлайһың, был делле унда барған? "
  
  
  
  Уэсткотт. флагы ихлас башҡарыу рөхсәт булыуына шик ҡалмай. «Була? Ниндәй һорау, владимир. Повернулся тип уйлайым. Salaud, был сумасшедший һәм үҙенең ҡатынын үлтереүҙе ҡаса, бәлки, ниндәйҙер икенсе ханым». Уэсткотт рассмеяться усмехаться. «Әйтә алмайым, сөнки эго винить тип уны ҡасып - эго был ҡот осҡос хәл булған ҡатын-ҡыҙҙар. Эму ғына түгел, уны үлтерергә кәрәк булған».
  
  
  
  Тупик ғилми-нәшриәт күренә. Пожимать уның иңенә ҙур. «Ғәфү итегеҙ, һеҙ побеспокоить тип, владимир Уэсткотт. Уны уйлап, һеҙ ни беләһегеҙ, күрерһең, йәғни, күрмәгәнеңде полиция түгел. Әммә мин уйлайым, һеҙ уң - ҡыҙҙы үлтереү был ғәҙәти хәл. Иҫән-һау».
  
  
  
  "Көтөгөз минут." Постучать буйынса теш Весткотт трубкаһын. «Мин беләм, тип,-тип, копа тип белә. Сөнки әйтмәнем мин уны. Беҙ нимә ул ... увлеченность татарстанда наркобизнес уны яратыу, аңлау, шуға күрә, мин уларға һорау бирә, ул был һорауға яуап биреүе ябай, аңлайһыңмы? Ул ауыҙ асыу түгел, бер нәмә лә тәҡдим итә ».
  
  
  
  Ника сабыр көтә. "Эйе, владимир Уэсткотт?"
  
  
  
  «Түгел, нисек булһа был повернулся, әгәр ҙә ул әйткән», - яҡлау, уэсткотт әйтәм, - «ә был ысын психик беннет булды. Төндә уның янына биҙәлгән һәм ғәҙәттә расхаживать буйынса, аңлай.үҙ ырыуының костюмын. Ул уны күҙәтәсәк. Уның артынан эйәреп, күреү өсөн генә, тип уйлайым ул ».
  
  
  
  Ника тағы йылмая.
  
  
  "- Тип уйлаған ул һәм, владимир Уэсткотт? "
  
  
  
  «Башҡа мөхит, уны күҙәтеүсе булды. Подглядывание шөғөлләнә. Броня тәҙрә янында йоҡлап инде һәм уның буйынса ғәҙәттә, күҙәтергә тырышығыҙ, раздеваться йәки ҡатын-ҡыҙы нисек кейенә».
  
  
  
  Уставляться ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет була. Эго аҙ хәрәкәтсән ирендәр бөгөлә, ул әйтте: «һеҙ аңлайһы, нисек был яһай, уның, владимир Уэсткотт?»
  
  
  
  «Эйе. Күп тапҡыр... ярай, һәр хәлдә, ике йәки өс тапҡыр. Ләкин ул миңә, өйгә инерлек түгел, шулай булыуға мин ...»
  
  
  
  Эго ғилми-нәшриәт яйлап күтәрелде. «Барлыҡҡа бар ул һеҙҙең йорт, владимир Уэсткотт, шуға күрә лә һеҙҙең nen тураһында полицияға белдерә ятты? Бөтә был?»
  
  
  
  Покраснеть Уэсткотт кеше. «Ярай, эйе. Мин әйтәм, нисек инде, беҙ түгел, тип мин яратам увлеченность татарстанда наркобизнес. Был егет бер үҙе бер нәмә лә делле тыуҙыра, ә, э-э ...» Мин тауыш йөксөләр һөрән.
  
  
  
  Йөҙө етди ғилми-нәшриәт карте һаҡлана. Етмәһә, үҙе Уэсткотт подглядывать Беннет ҡамасаулай, раздражать һәм был булырға тейеш булһа ла, был эште полицияның водород булған!
  
  
  
  Уэсткотт, булырға тейеш, фекерен тотоп ғилми-нәшриәт комплексы, сөнки уның ашыға тип, был ваҡытта йәшерергә тырышып. «Ҡайһы берҙә уны эго разглядывать ярайһы яҡшы башланды, уны ла белмәйем, - тип миңә ҡараны. Ул һәр ваҡыт шулай булып кейенеп, как будто тип уйлаусылар, телевизорҙан йәки был ҡатнашыусы-шулай был ырыу - ярай, белеп, плащ эшләпә һәм подружиться. Застегнуть пешие уның эйәк аҫтында һәр ваҡыт була, ә күҙе төшә эшләпә. Һәм һәр саҡ уның ҡулы кеҫәһендәге тотоп булмай. Унда пистолет була тигән кеүек, һеҙ белә ».
  
  
  
  Ҡайын буйынса постучать Весткотт трубкаһын. «Ә һуңынан-тигән була, ул үҙен ҡатын үлтереп, мин рәүешендә була, уның, моғайын, пистолет булған, ә? Ул шатланды, сөнки эго подглядывание окликать бер ҡасан да була. Мин уны атып ала!»
  
  
  
  Ник боролдом. Махнуть ул хушлашырға ҡулын бирҙе. «Мин дә шулай уйлайым, владимир Уэсткотт. Заряд пистолеты ла була. Һәм хәҙер, һеҙ тағы бер ҡат баҫып алыу ҡарағанда, һеҙҙең ихтыяр биргәндә мин бәхетле ҡарашы. Һәм барыһы өсөн дә рәхмәтлемен».
  
  
  
  Көсһөҙ тауышы уны түгел, ул артта тороп булмай. Владимир уэсткотт трубка ғына буласаҡ, яуым-эго rta буйынса асыҡ.
  
  
  
  Машина булһа, Вашингтон ҡайта, тип һөйләгән булалар ул. хоуку, уэсткотт тип һөйләне. Хоук кивнуть бигүк ҡыҙыҡһынмай: «был ғына раҫлаған икән, беҙ инде беләбеҙ. Беннет - чокнутый. Шуға күрә полиция төнө уйнауҙарын һәм яратыуҙарын һәм грабитель подглядывать эму - беҙ был эго тоторға ярҙам итмәй».
  
  
  
  Нигын шулай булыр тип ышанам. Әммә өндәшмәй ул, һәм ниндәй ваҡытта бара шул, улар молчанов. Эго һынған ҡарсыға. «Уның фекеренсә мин унда булмағас, бүлмәһенә бара - алдында асыҡтан-асыҡ һөйләй, нисек һин был транс ингән. Һин әйткән ул, - әгәр һин вафат булыу менән көлөү вәғәҙә итмәйем».
  
  
  
  "Вәғәҙә".
  
  
  
  "Ситкә." Ҡоро сигара захрустеть отчаянное Хок. «Мин унда нисек әйтергә инде - әгәр беҙ бер кремлдәре индерелгән, шул, ысынлап та ла, уңышлы булһын өсөн, беҙ көсләп Беннет булды, ни, тегенсе алыу, уларҙы ҡулланып эго? Менән элемтәгә керергә, уны алмай? Iso эго доить бөтә көсөн? Был имел мәғәнәһе ябай түгел, тип йоҡлап агент иван заводына утыҙ йыл! Биш мөмкин. Бәлки, ун. Был инде эшләй. Әммә утыҙ! Был чертовски оҙаҡ йоҡлап.
  
  
  
  Ника ризалашты. «Шуға ҡарамаҫтан, улар, күрәһең, тап ул эшләгән, сэр».
  
  
  
  Хоук покачать башы. «Юҡ. Шулай булғас, ул уйлағанса түгел. Әлеге теорияһы һәм мин алйот булып, тип аңлата ине был шөғөлләнә ала. Фаразлағанда, уларҙың пошутить кремлдә. Иң делле алйот, ҙур хата. Уйлауымса, беҙ уларға 1936 йылда тағы беннет подбрасывать, ә һуңынан nen тураһында онотмағыҙ! "
  
  
  
  Һәр хәлдә, был мәсьәләгә яңы ҡараш ih була. Был нику башына килгән түгелдер, моғайын. Әммә был ҡырағай эму бер ни күренмәй. Был ышаныу ул. Юҡ әле. Төп киң мәғлүмәт сараларының береһе уны тормош факттарын кире ҡағыу хәбәрен хоуку тирәләй барлыҡҡа килгән, беренсе әйберҙәрҙең береһе буйынса, ул агент өйрәтә. Рәсәй халҡы бер ваҡытта ла еткерҙе.
  
  
  
  "Мин быны эшләй алмайым", - тине сей Хоук. «Әммә был мөмкин булды, малай! Беҙ хата эшләй кеүек, һин беләһең, беҙҙең тирәләй һәм бер - глупец. Ҡыҙыл да. Ғәҙәттә, беҙ үҙебеҙ хата ҡапларға мөмкин булһа, йәшерәгенә ih, уны ла. Дөрөҫө шул булғас, мин был турала уйлап ҡарағанда ла күберәк. Исегездә тотоғоз, улар, булырға тейеш, тине Беннет, ул йоҡларға йыйынған. Шым ғына булып ята уның әйткәнендә, сысҡан кеүек, һәм улар менән бәйләнеште бер ваҡытта ла тырыша. Ҡасан! Улар менән элемтәгә керергә, уның ҡасан килеү ваҡытын. Һәм ул ғына ла түгел, килгән. Нисек улар бер-эго эшен юғалта. Эго барлығын улар тураһында оноторға. Утыҙ йыл эсендә күп булыуы мөмкин, ә рус шулай уҡ вафат була, шул тиклем һәм башҡалар. 1936 йылда, улар һәр осраҡ өсөн йыл насарҙан булманы, - һәм улар, һәм башҡалар. һуң. Революция була һәм ярайһы уҡ яңы ih барыһы һиҙҙереп, уларҙы таҙартыу, Гитлер улар тураһында хәстәрлек башланы. Күп. Һәм улар һөҙөмтәле булған саҡта ла, хәҙерге кеүек. Белә ул! Шул саҡта ғына йәш булған, уның агенттары ".
  
  
  
  Киллмастер покачать башы. «Бөтә был ярайһы уҡ бешә, сэр. Мин уйлайым, һеҙ киттегеҙ алыҫ ҡырҙар һул алыу өсөн аңлатыу. Тик бер яғы булһа, бер хәл йыйырға, ҡай саҡта унда һеҙҙең ала мәғәнәгә эйә теорияһы».
  
  
  
  Хоук улар ентекләп күҙәтә. "Ә нимә булды?"
  
  
  
  "Әгәр шунан, теге, нисектер, улар заерова
  
  
  Эд Беннет, улар уйлай, тип уның психик. Психик. Йәки шулай тип уның ғәҙәтендә булды. Беҙ беләбеҙ, уларҙың аҡылы верую - улар ташлағандар ине, ул, эҫе бәрәңге кеүек. Моғайын, үҙегеҙ ҙә уларға тоғро эго, ырғаҡ менән слезать өсөн ябай. Беҙҙең өсөн улар ҡурҡыныс түгел, беҙ ҡурҡыныс. Яңғыҙ беннет булды, йоҡлап түгел, ә селтәренең бер өлөшө. Улар бер ни ҙә белә алмайбыҙ, уның бөтә тирә-яҡ йорт зарар мөмкин ине ".
  
  
  
  «Эго түгел, әммә уларға бирелгән», - тине Хоук әлбиттә. «Бер ҡасан. Һәм беҙ nen тураһында белә. Шуға ҡарамаҫтан, уларҙы ҡулланып, уны бер ҡасан да, һәр хәлдә, беҙ ни билдәле. Шулай булғас, әгәр ҙә улар баловаться, әгәр был түгел буласаҡ фальсификация кремль, за чертовщина был нимә?"
  
  
  
  «Ябай ғына булыуы мөмкин, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, - тип асыҡтан-асыҡ уйнай улар. Утыҙ йыл Беннет Рэймонд просыпать Ли булырға тейеш. Әлегә был һеңдермәгән уродский мейеһе бөтә, тип саң һурҙырғыс. Хәҙер уға ул кәрәкмәй. Ниндәйҙер комиссары, ниндәйҙер юғары МГБ вәкилдәре, уйлап, йоҡларға ваҡыттыр тип просыпается һылыуҡай ".
  
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт. «Бәлки, ул токио почтаһы буйынса бирелә. Һәр осраҡта, әгәр уның хоҡуҡтарын, урыҫса ла күңелһеҙ булмаған. Ул, шикләнеп, улар нимә көтә, ул үҙенең ҡатынын үлтереүҙе! Белә йәки бөтөнләй белмәй, уларҙы дөрөҫ түгел. Ваҡыт, нисек сумасшедший Беннет. Ул көтә, тип ул юҡҡа булған, тыныс, бер ниндәй помой һәм мәскәүҙә барлыҡҡа килә. Һуңынан бер нисә ай йәки йыл аҙ эш биреүселәр уларҙы алырға ине уның мейеһе выжимание эму, бәхетле мәжбүр итмәгән өсөн эго. Йәки, бәлки, ябай эго юғалған ойошторола. Шулай ғына сығыу түгел, - Беннет - убийца-ҡыҙ, шартлатып уйындарында, донъя һәм һәр агент эго эҙләй. Аҡса тота, рус кешеләре бәхетһеҙ чертовски тип эҙләгеҙ ".
  
  
  
  «Түгел, ул күберәк, - тине Хоук фактик рәүештә сампади ҡулына күсә. «Был мөйөш данаға күберәк, инәй минең менән сағыштырғанда. Теория беҙҙең күп, әммә юҡ Беннет. Беннет һәм, беҙ унда булырға тейеш! Тере йәки үле - һәм мин һеҙҙең һөйләргә кәрәк, уның ниндәй өҫтөнлөк бирә».
  
  
  
  Күҙҙәрен сағыу ҡояш нурҙары менән на карте потом ғилми-нәшриәт ябыла. Хәҙер, вашингтонда ҡасан ҡайта улар. Юҡ. Эму хоуку булыуын әйтергә кәрәк.
  
  
  
  Хок дюпон яһаған, уны ташлап китә-бара һыуына һәм такси серклый Мэйфлауэр. Шунда уның өсөн һәр саҡ айға номеры, шәхси ярҙамсы ине һәм унда лифт күтәреү аша инергә мөмкин. Улар пар эсемлектәргә ҡунаҡханалар, йыйынтыҡ һәм бер нисә сәғәт буйы күңелемде.
  
  
  
  Ҡасан уның номерҙар ингән, телефон шылтырата. Эго ғилми-нәшриәт күтәрелде. "Эйе?"
  
  
  
  «Мин тағы», - тине Хоук. "Табылған".
  
  
  
  Вздрагивать ғилми-нәшриәт. Хоук әйтер: «ул ҡасан кереп, өҫтәл мин уның янында булам. Берлин бөтә йәшен. Хәҙер беҙҙең бер кеше кельн тирәләй бара. Ул уйлап, беннет күргән».
  
  
  
  Йоҡоға китте. Әлегә. Бер ҡасан да самолетта йоҡлап нигы. Ул әйтте: "кельн ҡалаһында?"
  
  
  
  «Эйе. Ул, моғайын, аңлы берлин ҡаса. Бик ҡурҡыныс, ҡан баҫымы бик күп. Әммә хәҙер ылыҡтырылған - һине булған ҡатын-ҡыҙҙарҙың хоҡуҡтарын әйтерһең, ғилми-нәшриәт. Ҡайһы бер мәғәнәлә. Берлин тирәләй торт Кельн динсел, ҡайһы берҙә беҙ уларҙың эшләү менән шөғөлләнә. Уҙған төндә уның менән беннет булды. Һин уның менән туранан-тура бәйләнгән. Бөтә был, тип, миңә хәҙер асыҡ белә. Взлетающий, улыҡайым. Һин ун биш минуттан машина аша ала. Водитель үҙ инструкцияһы ала, һәм барыһы да тип путевый ҡарамағында. Ул белә. Был бер ни белмәй ул, әммә чертовски күберәк ун минут элек. Бомбардировщигы өсөн һин армияла оса. Уңыштар, Ғилми-Нәшриәт. Мин бирә белергә, ул нисек була. Беннет һәм барасаҡ! "
  
  
  
  "Сэр д." Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, көпшә аҫып уставляться түбәһе һәм ғилми-нәшриәт комплексы була. Беннет Ала. Уны уйлайым, нимә булған - бынан үлгән. Ләкин был ауырға була. Хоук уйлап, хәҙер был сыуалыштар нимә ҡатмарлыраҡ - була алыуыңды һиҙемләү ғилми-нәшриәт комплексы, тип тиклем барыһы да тамамлана, тағы ла насарыраҡ буласаҡ.
  
  
  
  Тирә-яҡ тарихындағы иң тиҙ ҡабул киллмастер бер йән, боҙло һыу һиптеләрме эго струиться мөмкинлектәре буйынса төҙөк, тәндәре итләс. Вытираться уны таҫтамал ҙур - бәләкәй таҫтамалдар була нәфрәт эго ярата - һәм уны төрөп уның тәне.
  
  
  
  Ике ҡатлы карауат ҡуйып, матрас ә ауыр ҙур ине, әммә ул уның еңел ҡулынан тырыз хәрәкәте. Ғәҙәттәгесә, ауыр эму йөй табып булмай ни, ул, үҙ сиратында, сираттан йәшен шулай менделәр драться. Был иҫке һәм монтаж эштәре бүлеге етәксеһе шәхсән спецэффект пойндекстер тирә-яҡ, һәм иҫке мәктәптә ҡарт оҫта булған.
  
  
  
  Ниһайәт йәшен ғилми-нәшриәт комплексы табыла, уны расстегнуть, ҡулынан бөтә матрас һәм сунь комок набивка оҙонлоғо төшөрә. Хитроумно үҙәкте урынлаштырыу өсөн туранан-тура ҡорал булып Тайник матрас, набивка менән яҡшы, шуға күрә бер нәмә лә тыштан йүнәлтеүсе.
  
  
  
  Досталь ул., 9-люгер тағып, шарҙар стилет металл һәм смертность осрашалар, уларҙың Пьер, газ бомба. Пьер тан бер бөтөн асылын еҫе бүлмәгә үлтерергә мөмкин. Күләме бәләкәй туп менән тәндәрен ҡырҡып бомба ғилми-нәшриәте өсөн үҙеңде хәҙер пинг-понга. Ҡасан тамамлана ул, бомба уның аяғын араһында эленеп тора.
  
  
  
  9-тағып «Люгер» в төр һүтеп, пистолет остов, промасливать тряпка бикләп аҙ булды.
  
  
  Мин беләм, уның идеаль хәлдә буласаҡ тип, тағы бер ҡат тикшереү Киллмастер пистолет, тряпка аша һуҙып олоно, һәм хәрәкәт хәүефһеҙлеген тикшереү, станина выкидывать патроны була, пружина тикшереү өсөн тотҡостар була. Ахырҙа ул ҡәнәғәт ҡалды. Мәрәкә уйындар әҙер булған вильгельминаға насар һәм ауыр.
  
  
  
  Тиҙ кейенергә Киллмастер. Эске яҡтан йомшаҡ ҡа бәйләнмәгән булһалар замшевый Стилет иңбаштан уң эго. Запястье активироваться яҙ хәрәкәттәре еңел, рукоять эму эләккәндә һәм һалҡын ладони.
  
  
  
  Йоҡо бүлмәһе өсөн таҡталар эленгән ынтылыш стон потрепанный дар. Алыҫ бүлмәлә бер епкә ғилми-нәшриәт комплексында үтәсәк, һәм стилет швырнуть бора бик тиҙ. Тығын була уның ҡалтырана, эргәһендә эләкһәгеҙ бөтөнләй алмағыҙ. Башы еңелсә покачать N3. Пустяк буйынса практика булды ул. Уны футлярға булып стилет алмаштырыу, пластик зажим яурынына кейеп, йыйып алынған «Люгер» һәм одевание тамамлай. Дежурный булырға тейеш, һәр ваҡытта шылтыратып, килеү өсөн машина тураһында хәбәр эго.
  
  
  
  Телефон зазвонить. Хоук әммә был булманы тағы. Кем дә, башҡа яҡын кеше, был кеше айыра алмай көсөргәнешһеҙ тауышы, ax ул яңғыҙы идара итә. Был ғилми-нәшриәт шунда уҡ аңлай. Проблемалар күберәк?
  
  
  
  «Мин шатмын һине һаҡлай», - прохрипеть Хок. "Калдырдылар һеҙ?"
  
  
  
  "Сэр д."
  
  
  
  «Тураһында тағы Беннет, улыҡайым. Был хатта насар, тип уйлайбыҙ беҙ. Хәҙер барыһы настяға, ысынлап та, бөтә был һәм мәғлүмәт туплаған - берләштергән комитеты ултырышында ҡайһы бер стенографисы штаб начальнигы беннет булды. Ни аңлай ул, бик күптән. быға тиклем, нисек ул беҙҙең киләсәк ".
  
  
  
  «Был бик һәйбәт», - тине ғилми-нәшриәт мрачно. "Был чокнутый мейенең фекерләү белә, һәм тиҫкәре предвзятость, һөйөү һәм тирә-яҡ беҙҙе һәр етәксе юғары тойғоһо. Тегенсе, иванов булғаның өсөн мөмкин тиклем ҡиммәтле мәғлүмәттәрҙе шулай уҡ, шул тиклем һәм теләсә" ҡаты "әйберҙәр, ул буласағын мөмкин булыр ине."
  
  
  
  «Мин беләм, - тине Хоук. «Ҡайҙан белә ул! Salaud, был шундай уҡ уңыштар менән килде, Аҡ йорт хата булыуы мөмкин. Һәр осраҡта, алынған ғына уның йәшен, фбр һәм ee тапшырырға тәҡдим итә - шул, беҙ кем өсөн башҡарыла был эш. Нен белә улар. һеҙ әйтерһегеҙ, әлбиттә. Иң ҙур йылға тиклем мөҙҙәт генә һорарға тырыша улар беннет докапываться делле - был беҙҙе как будто белмәйһең. Хәҙер улар предполагают, тип, ул йөрөгән, ҡайҙа гөбөргәйел атом ҡоралы тураһында мәғлүмәтте үҙ сумасшедший, ракеталар һәм ракетаға противоракетный, Европа планын яҡлап, хәрби мөмкинлеге сағыштырма баһа биреү, анализ һәм хәрби разведка отчет - был мин, мин ебәргән материалдарҙы неубедительный буйынса уҡыу - мәғлүмәт тейәргә йөрөй ғәскәрҙәргә, стратегик план һәм ҡаршылыҡ хәрәкәтендә командованиеһының һауа ҡушма штаттары, эшләпәне тотоп, малайҙар, экстраполяция вьетнам һуғышы ваҡытында алдан! Шуға ҡарамаҫтан, Беннет икәнен аңланыҡ, сөнки ул белә, бөтә был әйберҙәр, - уны белмәй! Рус һәм аңлай башланым, сөнки ул белә, - әгәр улар тағы ла белеү - донъяла иң оло төҙөү всасывающий уларҙан насостар, беҙгә кеше өсөн киптереп. Ih тулҡынландырғыс та түгел, был күпме ваҡытты аласаҡ ".
  
  
  
  «Мин иң яҡшы взломать, сэр. Машина аҫтында булырға тейеш».
  
  
  
  «Яҡшы, улыҡайым. Тағы ла бер тапҡыр осрашыуыңа тиклем. Уңыш. Һәм, Нигы, ҡәләм материалдар хлипкий был билдәләр булған. Шәхсән Джек. Улар фаразлауынса, был хәл беҙҙә проблема яҡшы - был туҡымағыҙ нисә унция йомшаҡ ҡурғаш беннет булды. Мейе. Мөмкин тиклем тиҙерәк ".
  
  
  
  «Мин бының менән ризалашмай мөмкин түгел, - тине ғилми-нәшриәт Карте.
  
  
  
  
  
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Бөтә районға иҫке каммачгассе урамға исем өсөн булған. Ләкин беренсе донъя һуғышы алдынан булды был көндө, шулай уҡ ҡасан һәм ярлы убогий кварталы өсөн йәлеп estestvenno проститутки, саң йыйып кеүек күмерҙе. Кельн ҡалаларына бомба утына көҙән улар менән көслө, йәмле һәм тергеҙеү. Рейнланд өлөшө менән бер рәттән, башҡа ҡалаларынан, шулай уҡ ремонт Каммачгассе, ялтыратылған һәм ялтыратылған, һәм яңы ҡиәфәт аласаҡ. Әммә, нисек палимпсест, һүрәттәрҙе һаман да күрергә мөмкин буласаҡ, иҫке, яңы тускло аша светящ, телевизор өрәк кеүек булды. Проститутки һаман да шунда була. Тик унда, унда улар менән кайзер йәшерен була, һәм шул саҡта Гитлер ашыу, улар асыҡтан-асыҡ яңыраҡ германияла була.
  
  
  
  Хәҙер ул үҙ ҡатын-ҡыҙ булып урамда. Ладенштрасса тип атағандар уны. Магазин урамда! Был, сөнки бәләкәй ҡыҙ ултыра, яҡшы яҡтыртыуға магазин витринала, быяла өсөн үтә күренгән һәм күренмәгән һатып алыу түгел, ә бөтә. хема ир-егет була.
  
  
  
  Быяла булыр күҙәнәк бик бәләкәй ҡатын-ҡыҙ ышанғандай. Һәм улар раскачиваться курил, ҡурыштыра һәм журналдар уҡый, көттөк һәм, үҙ тәнебеҙҙә беҙ кем инек һәм һыу менән ҡулланыуҙың урамдан бер нисә минут уҙа. Ладенштрасс ҡатын-ҡыҙ өсөн был һуңғы туҡталыш булған, был хаҡта хатта иң йәйенке белә. Шикле, бик күп заботиться улар өсөн тирә-яҡ йәки был турала уйланды был хаҡта.
  
  
  
  Саҡ төн булмаһа аҙаҡ, ҡасан ир-аттар Ладенштрасса грубоватый оло инә.
  
  
  Урам элекке трафик байтаҡ булһа ла, ҡара була ҡай бер тәҙрә - йә, ҡыҙ йоҡлап ята, йә эсеп сутенер ҡапҡылап сыға һәм үҙе менән, - әммә здоровяк бер кем иғтибар итмәй. Һағынып кайтабыз хатта полицейский, ул да шлек лак һәм иҫ киткес зевнуть үҙе төшөрөп, башын лысеть өсөн почесать. Gross Готт! Бөгөн кисен генрих тағы һуңлағанмын. Йәш швайн иҫәр. Моғайын, үҙенә һәм тирә-яҡ сикәһенә Катта ваҡытта тағы онота. О, аяҡ эго! Анна ярлы булһа яҡшы булыр ине ваннала һыу кисеп аяҡ өйөнә ҡайта һәм эҫе һыу менән вымачивать эго k эго.
  
  
  
  Артынса полиция лениво здоровяк ҡарап, проковылять Ладенштрасса mimmo уның ул ғына. Ҙур. Ҡара уның яурыны. Һуңғы һәм тағы бер. Ваҡытында уны тап була. Һис шикһеҙ, уны эсеп ниндәйҙер дрянь, бөгөн һуңғы кис хәл итергә йыйыныуын минуттар һәм ҡатын-ҡыҙ. Полиция тағы зевнуть. Фәҡиргә иблес. Гел ир-аттар бер ни булмағандай Эму жаль, Ладенштрасса килә. Катта беҙ улар түгел, беҙ Анна.
  
  
  
  Ир-аттың урам буйлап эре ковылять, ҡулын кеҫәһенә засовывать була, күн куртка ссутулиться бысраҡ булды. Ҡуйы ҡыҙыл төҫтә булыуы һәм муйынын яулыҡ сәмреғош nen кү н бысраҡ, яғаһы йәшереп булмауы өсөн. Эго һүлпән һәм салбар вельветовый туҙған булһа, ә пар ботинка иҫке армия менән немец nen концерттың заслон ине. Һуңғы ваҡыты менән яңынан һуғыш булмаһын түшәүле урам ни-шунда беленә суйырташ буйынса үҙенсәлекле биҙәлгән. Концерттың заслон ҡасан суйырташ буйынса һуҡҡан, ике усаҡҡа бер орбита буйынса йә төндә йөрөүҙе хуп, блк итеп, миҙгел һәм юғалтыу түгел.
  
  
  
  Ир-аттар һаны 9 алдында туҡталды. Тәҙрәләре ҡараңғы булып ҡала. Әлбиттә Здоровяк выругаться. Эго уңыш тиҙ һүнде. Ваҡыт үтеү менән тағы Гамбург, ҡайҙа бомбардировщиктар эго ҡабул итеп алыу. Уның ҡаршыһына, депо һәм машина алыу буйынса ax, нисек сумасшедший, кельн бара. Өс тапҡыр Эго тиҙлеге артыуын туҡтатыу өсөн, инглиз һәм немец ике тапҡыр төрмәгә ултыртылып эго британдар һәм бер тапҡыр саҡ үлмәй ҡалды. Был эго тирәләй өсөн выдать, иҫке диңгеҙ аша ҡулдарҙы күп талап ителә - ришүәт өсөн байтаҡ плюс төп капрал!
  
  
  
  9 номер хәҙер дөм-ҡараңғы булды. Йомоҡ, барабан кеүек. Тамуҡ! Шырт иткән почесать Киллмастер уйлап һәм эйәк. Хоштрасса ғаиләһеҙ булһаң, уның менән осрашырға тейеш була, «ике клоун Кофе». Ир-егеттәр ҙә барлыҡҡа килде. Ғилми-нәшриәт комплексы, бер нисә сәғәт просиживать, аҙаҡ-үҙ аллы хәл итеү тыш ҡатын-ҡыҙҙар менән бәйләнгән. Был уңайһыҙ була. Был мөмкин түгел, хатта сабата. Берлин бәйләнештә булған ҡатын-ҡыҙ ир-атты түгел, ә эго. Ярай, ҡасан тегенсе погнать ...
  
  
  
  Оглядывать Ладенштрасса ғилми-нәшриәт Карте. Башҡа ҡайһы бер ҡыҙҙар хәҙер магазин ябыла. Почесать затылок фонарный прислоняться копт һәм һыу бағанаһы мөйөш яһап. Тиҙ арала урам бушап ҡалғандай була. Ошоно яҡшы убираться Эму, гер күренмәй әлегә. Костяшка буйынса уның бармағы ныҡ быяла витриналар постучать. Көтөгөз бер ни тиклем, һәм ул туҡталып ҡалды. Һис бер нәмә лә бара. Постучать ул йәнә, был юлы ныҡ, әҙәпһеҙ татуировка нетерпеливый, иҫерек кеше, 9-сы номер полон решимость эйә була, һәм бер ниндәй ҙә башҡа. Был тарих булмаҫ ине, әгәр полиция гер ҡыҙыҡлы ине.
  
  
  
  Сергей мин артҡы өлөшө ҡара шаршауы аша биш бәләкәй ҡала өсөн платформа тоҡандырҙы. Хәҙер уны айырырға мөмкин кресло-качалкаһы һәм бер өйөм журнал. Дюйм самаһы бейеклектәге туфли менән алтынсы качалка шипка өсөн юғары каблук менән йәнәш ҡара пар. Был хаҡта уйлап бара был тихом ҡалала Лорел ғилми-нәшриәт шкаф, штат Шөғәлләнгән һәм поморщиться. Беннет лауреаты Икәнен, әгәр ул булмаһа, ысынлап та был, күрәһең, үҙенә ярашлы форма менән эшләй. Әгәр тағы, был ҡырағай ҡаҙ түгел ине! Шул уҡ ваҡытта кәйеф бик тәмле була ғилми-нәшриәт түгел.
  
  
  
  Занавеска адыгей ҡатын-ҡыҙы уның аша ҡарап барыу. Сергей насар булды, әммә уның өсөн йәш блондинка һәм невероятно Ладенштрасс тойола. Хәҙер уны үҙеңдең күкрәгенә тирене еләнен, баш һәм ул наклоняется өсөн покачать. Ee ҡыҙыл булды һәм киң ауыҙ, ирен һәм уның буйынса ала уны уҡытты, ул һөйләй: «Nein-nein-geschlossen!»
  
  
  
  Мөйөштәренән ғилми-нәшриәт ҡараш ташланы. Тамуҡ! Был йүнәлештә полиция башланы йөрөнө, быяла стук буйынса уның иғтибарын йәлеп итә. Ни бәүел ғилми-нәшриәт комплексы, бик иҫерек булған кеүек, һыуға быяла һәм кешеләрҙең ҡыҫыл туҡта буйынса-немец. «Ао ябып, Берта! Был миңә бирҙе. Итегез миңа, - ти ул. Мин булған аҡсаны. Күп аҡса. Мин итегез!»
  
  
  
  Лизать копт була хәҙер. Быяла һәм ғилми-нәшриәт молчанов ирендәре ҡыҫылдылар барып доға ҡылырға, был алйот булғаның өсөн түгел, фәхишәләр шул тиклем күп. Уның һүҙҙәре әйтеп: «Релтих - релтих!» Киреһенсә, һитлер тип яҙа. Күңелһеҙ шаяртыу, ул берлин уйлай ир-егет.
  
  
  
  Покачать тағы бер ҡатлы ҡыҙҙарҙың башын. Хәбәр, уны аңлай алмай. Запястье уң ҡулын өс тапҡыр тирә-лезвие һәм һул порезать ғилми-нәшриәт эшләй. Сигнал буйынса распродажа был файҙаһыҙ распознавание AX яҡшы булыр, әгәр уның артынан дошмандар күҙәтеп профессионалдар, әммә бер нәмә лә поделать. Берта дозваниваться ул тиклем булырға тейеш - йә, исемең нисек ул.
  
  
  
  Кивать ул хәҙер. Д. Был уның алына. Ул юҡҡа сыға, һәм сергей тәржмәлә. Ника урамы ҡараш ташланы. Эму еңел һулағандай булды. Һәм ҡайтып үҙ мөйөшө полиция ҡыҙыҡһыныуын юғалтасаҡ, башҡа ҡайҙа һөйләшергә хәҙер, полиция ашыу йәш. Һис шикһеҙ, уның ярҙамсыһы. Эго төшөрөп ғилми-нәшриәт менән килеүенә шатлана.
  
  
  
  Тихонько ишек асылды. Прошептать тауыштан: «бында Коммен!»
  
  
  
  AXEman баҫҡысҡа тар буйынса уның артынан эйәреп, улар булып «һейҙек һәм һуңынан пахнуть, рухи арзан, төшкө һәм тәмәкегә насар миллион. Шуршать яңыларын балет тапочкаларына ee баҫҡыста килә. Инстинктивно, уйлап түгел, үҫһен «Люгер» пластик хьюго мөмкинлек һәм кобура, стилет, эму скользнуть ладони. Көтмәгән дә уны неприятность - күңелһеҙ шулай ҙа уны һәр ваҡыт көтәм!
  
  
  
  Баҫҡыс буйлап күтәрелеп, уны ҡулға алыу өсөн оҙон һәм ҡараңғы коридорҙа буйынса эго әйҙәй. Түгел, ул күберәк һөйләне. Ee ҡулына бәләкәй булыуын, бер аҙ йомшаҡ һәм дымлы. Ишек асылды һәм ул әйткән: «Бында».
  
  
  
  Шул алдында ул ишектәрен ябып, бүлмәһенә индереп кеүек изге булды. Оглядеться тиҙ ғилми-нәшриәт комплексы, кереткәнсе еңеләйтә. Сунь стилет уны кире ҡа. Одержать ҡурҡа ине был бүлмәлә. Улай түгел, уның кеүек ҡурҡыу аңлай. Ҡатын-ҡыҙ эштән башҡаны өсөн был мөмкин буласаҡ. Эго күҙҙәре, был ғәжәп күҙҙәренә, уларҙың төҫөн үҙгәртергә мөмкин, диңгеҙ кеүек, һәм тиҙ арала бүлмәгә бер нәмә лә мелькать буйынса ысҡындырҙы. Пудель в мөйөштә бәләкәй аҡ мендәрҙә йоҡлаған була. Тутыйғош ситлеге була. Занавеска пуговица һәм салфетка, - гарем жалкий тырыша, ул шөғөлләнгән ниндәйҙер шик мерзела итеп еңелсә генә етә. Йыуыныу һәм бәләкәй өҫтәл һуғып кьюпи валяться На ҡурсаҡ. Йәғни, йыл да ғилми-нәшриәт күрҙе. Дюжина ih йәки күберәк була. Һис шикһеҙ, балалар һәм артабан.
  
  
  
  Ул карауатымдан бер төшә, һуңынан уны һаман помять һуңғы клиенттыр. Пахнуть еҫе арзан. Ҡыҙ - уның өсөн ысынлап та бик йәш булған Ладенштрасс - ҙур зәңгәр күҙҙәре бүлмәгә берҙән-бер ултырғыс һәм уның ҡарап ултыра. Ул нах булған асыҡ-һары сәсле, юғары зачесывать, кешенең иң яҡшы, ҙур күҙҙәр һәм бәләкәй ауыҙ көсһөҙ әгәр ҙә күләгә аҫтында миләүшә. Нәҙек һәм һығылмалы булыу күп нах янында ҡулдарын күкрәгенә, нәҙек билле, ә аяҡтары бик ҡыҫҡа була, һәм ырыу араһында щиколотка. Был эй биреү, сәйер күренеште боҙор, ниндәй ҙә булһа реаль физик уродство. Бәлки, уйлап Киллмастер, бында сәбәп булмаһа, уның, урынына тыш, бейеү өсөн ниндәйҙер шоу йәки кабаре.
  
  
  
  Шунда уҡ эшенә тотона ул. «Һин ни ҙә ишетмәй торған Аватар? Хоштрасса ул мине ҡаршыларға тейеш ине. Ул килә алманы». Берлин тирәләй Аватар кеше булған шартлы исемдәр.
  
  
  
  Ҡыҙ башы покачать. «Уның. Уны ла күргәс, Аватар. Улар, кисә кис уның һөйләүе буйынса берлин ҡалаһына телефон менән. Эму американдар тураһында һөйләнеләр, ул - был Беннет? Аватар әйткәндә, кисекмәҫтән киләбеҙ». Ул яңынан башын покачать. «Әммә уны эго күргән».
  
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт яйға Карте. Ул тирә-яҡ кеҫәһенән һурып скомкивать пасеки «Голуаза», һәм бер эй һуҙа.
  
  
  
  «Мин травма алмай, Данка». Ул уны үҙ ҡулы әсе тирен уставляться һәм эйәк. Уларға һәм ҡурҡыу бер ни тиклем ҡараштар булыуын хуплайбыҙ.
  
  
  
  Һәм уның тирәләй йәйелдерелгән ғилми-нәшриәт кеҫәһенән һурып ҡағыҙ иҫтә. Шул листовкаларҙың береһен тирәһендә була, сөнки ашығыс AX таралған. Был фотоһы Бармы nen Рэймонд Беннет булды, хәүефһеҙлек хеҙмәте аша Вашингтон файловый ҡабул итеп алыу. Мельком тар нигы кеше ҡото алынып, иҫке прыщ шам булды, башы һәм күҙе бик яҡын лысеть ултыртты. Был еңел күреп була. Беннет замаскироваться алмаймы ни?
  
  
  
  Уның ҡыҙы листовкалар ташланы. "Ир был? Һиңә ышанам?"
  
  
  
  "Джин. Ул ышаныслы". Пошарить в елән уның кеҫәһенә. Ул распахиваться, ябылған һәм уны эго була алмай. Ҙур һығылмалы һаҡлау ee күкрәген һаман да ҡайһы бер үҫмер.
  
  
  
  Флаер һәм уның эргәһендә тағы бер расстилать менән үрелеп тирә-яҡ кеҫәһенән эго, был эй, ғилми-нәшриәт. «Мин үткән аҙнала Аватар ебәрҙе. Бынан тыш, һеҙ рут тип атала, эйе? Ысынлап та, уны көтмәгән дә ...»
  
  
  
  Япон ғилми-нәшриәт үҙе арзан наручный сәғәт ҡото алына. Әлеге ваҡытта береһе тиерлек. Ваҡыт юғалта. Элекке Аватар юҡ. Ҡул ярлы һәм бының менән барыһы ла яҡшы накачивать был тряпка Эму.
  
  
  
  «Һеҙ беләһегеҙме, был кешеләр хәҙер ҡайҙа? Был Беннет?»
  
  
  
  «Бәлки. Мин дә тәъмин. Кисә кис килә, әммә уның ҡасан, туҡтап быҙаулау« Йорт ». Эго пиджак кеҫәһенең асҡысы номеры булған. Ул кисеүе ҡасан бара - уның залдарҙа, коридорҙарҙа булһа, һеҙ нисек аңланы - ул обыскивать куртка. Асҡысы уның өҫтәл ҡалдырырға онотмағыҙ. Әлбиттә, ул билдәле булыу, тип, фотоһүрәттәр буйынса эго ».
  
  
  
  Ул наклоняется ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. «Ниндәй номер бүлмә? Переключатель света өстәмәләр була?»
  
  
  
  «Туғыҙ-дүрт-алты. Был уны яҙыу өсөн, онотоу түгел». Кьюпи туалет өҫтәле күтәрә һәм уның янына ҡурсаҡ. Уның яҙмалары нику һуҙҙы.
  
  
  
  «Һин яҡшы эшләй», - тине ул, эй.
  
  
  
  Тағы бер нисә минуттан уны үҙе мөмкинлеге ала. Ҡунаҡханала беннет әге булғандарҙың барыһына ла «Йорт» - эй был-була - була, күрәһең, ул төндә бында буласаҡтар. Әгәр инде кеше юлландыҡ алыҫ, axeman тип көтһәләр, һаман да йылы булған һуң был. Бары бер көнгә.
  
  
  
  «Аватар һин кисекмәҫтән беннет тураһында һөйләй?»
  
  
  
  «Ja. Тик уны нисек киттек, берлинға һәм уның выскальзывать шылтырата. Ышанам, минең герр! Беҙ уның минутҡа ла юғалтманы».
  
  
  
  Ник йылмая. "Мин һиңә ышанам - һинең исемең нисек?"
  
  
  
  Тешен күрһәтеп йылмайҙы пародийный насар була уның. «Хельга тура килә».
  
  
  
  Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. Уның исеме ысынлап та, уны белергә теләмәй. Мөһим түгел. Потянуться һәм уның баһа. Уны күргәс, күҙҙәре уның зәңгәр киңәйтәбеҙ тип, уның ҡасан эш кейеме тәненә аҫтында тупаҫ эксперт баһаһын бирҙе. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның ләззәтен тойоп төҫтәге еңел. Уйлап мөмкин булһа, был ауырыуҙан үлгән тиклем улар - балалары кеүек, эшләп кондитерская. Ләкин, күрәһең, юҡ.
  
  
  
  Һәм ул тағы ла сәғәт селл ҡото алына. Тағы ла биш минут, юлдар һәм ул булырға тейеш. Тикшереү ысулдары табыла, әле быҙаулау dom беннет булды. Әгәр ул булмаһа, - Аватар әге һәм ғилми-нәшриәт һаман да табыу мөмкин түгел - кәрәк саҡта ябай ысулын табып барыр инек эму Беннет булды, бик тыныс һәм эго үлтерә. Без үлтергән өсөн ҡулға алығыҙ! Был ҡайһы бер тырышлыҡ талап итә ала. Әгәр ул ғына белә ине, берлин унда был кеше, тип уйлай ул. Бәлки, хәл итеүен көтөргә түгел, аватары - үҙем өсөн беннет бара. Эго бойороғо шундай уҡ булһа ине, тип бойороҡ һәм ғилми-нәшриәт. Юҡ!
  
  
  
  «Мин әйтәм, - ул бойора, - тип төн уҙған булғандыр? Шул ваҡытта менән, нисек был беннет һине күреп, шул тиклем ваҡытын, һин шул тиклем берлинда шылтырата. Был тиҙ арала эшләй, зинһар. Бер үк беннет булды, әлбиттә?»
  
  
  
  «Джин. Береһе. Уның яһаған тәҙрә һатҡан, аңлайһыңмы? Взад ҡыҙ һәм алға ҡараны һәм урам буйлап йөрөй. Ул минең тәҙрә янында туҡтай башлай, ул шунда булды танымағанмын, һүрәт буйынса нимә эго. Булмай уны тулҡынландыра, герр, һәм бик ҡурҡа. Ҡурҡа ул, - тип инәлде ул, мин уны юғалттым. Һәм мин уның өсөн ваҡытында кейгәндәр эйәрә алмай ».
  
  
  
  Ҡыҫҡа Киллмастер кивнуть. «Әммә ул кергән. Дауам, битте».
  
  
  
  Уның зәңгәр күҙҙәренә ҡарап ee дорваться түгел, - тине ул: «был нимә булды икән, нимә ул билдәле булды. Был уны аңлай. Эго ҡараш. Шул тиклем ир-егеттәр һеҙ күрерһең, ни тиклем ул, странный әйберләр башлайҙар һәм ... һеҙҙең бар был күренеште белеп беннет булды. Һәм ул хоҡуҡтарҙың - ул боролдо йыйылып, бәләкәй һәм ул ҡасан үҙе күтәреп, аяҡ хлыст. Мин йылмаям һәм ул шунда уҡ инә ".
  
  
  
  Ултырғыс һәм шкафы янына баҫып ҡатырған буйынса хлипкий прессованный ҡыҙ менән. Кнут пар күн итек алыу менән уның тубыҡтарына тиклем һәм унан юғары каблук шнурок лакировать. Лорел потайной ғилми-нәшриәт комплексы бүлмәләре тураһында уйлама тағы.
  
  
  
  Кнут була һәм уның карауаты ботинкаһын ырғытҡан. «Быйыл, минең аллам! Һәм ул белә, кнут булараҡ файҙаланыла. Фотографировать шулай уҡ мин уның. Күп кенә фотолар ярҙамында камера - поляроид. Һеҙ аңларға? Күп кенә хәл?»
  
  
  
  Эй йылмая нежно нигы. "Һеҙ, һис шикһеҙ, бөтә яҡшы бының өсөн түләргә?"
  
  
  
  «Джин. Ул яҡшы түләй. Әммә мин уйлайым, мин күберәк кәрәк. Ҡарап!»
  
  
  
  Шәрә өҫтөнә елән һәм ул уның алдында ултыра, ҡарағас, уның аҡ, ҡыҙыл һәм уның арҡаңды күрер өсөн рубец ботло мерзкая. «Икәнен күреп, герр, мин түгел, минең өсөн күберәк түләргә кәрәк хеҙмәте бармы?» Ҡыҙыл ауыҙ угрюмо уның теш ауырыуҙарын йәшерергә.
  
  
  
  Шәфҡәтлелек ярҙамы күрһәтеү ғилми-нәшриәт карте түгел. Ҡаршыма йылмайып, уның еңел ул. «Аватар - кассир һеҙ түгел, ә уның. Эго үҙе менән ала».
  
  
  
  «Әгәр һин ҡасан да булһа тағы эго күреп, - ник уйлап. Был ғаиләһеҙ уны аңлай башлай. Хистәрем, иртә белә ул, бәлә-ҡаза бик насар һиҙә. Был эго дауалау хата икәнен мөнәсәбәттәр һирәк була. Сылбыр Эго радар, флоренция һәм үлгән йылдары алдау өсөн һиҙгер, йомшаҡ у эго экрандағы шәүләләр ырғыта башланы. Әгәр хоҡуғы булған һәм уны, аватар һәм бәлә булһа, әллә үле, тигәнде аңлата был үҙгәрештәрҙе планлаштырыу. Ул Аватара бәйле, уларға ярҙам итергә уға эләгеү йорт отель буласаҡ.
  
  
  
  Был шулай уҡ, һәр төрлө шик тыш, тигәнде аңлата, һәм был урыҫ еҫе лә улавливать тип ҡысҡыра. Улар был хаҡта әле ваҡытта ла ҡурҡҡаным булманы. Был уның проблемаһы менән осраша, уның ҡасан килә - был бик аҙ булды. Әммә хәҙер...
  
  
  
  Ул көнө яҡынлаша. Ҡыҙҙар уның артынан эйәрҙе.
  
  
  
  «Мин эләгә ысулдарын табырға кәрәк отель« Йорт », - тине ғилми-нәшриәт. Үҙ ҡулдары нажмите буйынса ул кейемдәрҙе. "Бындай нарядтар эшләүе алмайым мин ул - мин түгел, улар mimmo ултырғыс үткәрелә. Тимәк, мин прокрадываться тура килә, һәм был яһай өсөн, һаҡлау өсөн мин, бур һымаҡ, мин был урында урынлашҡан белергә кәрәк. Кем һеҙҙе белә ҙә, йорттары кем өсөн эшләй? Кем алған? Ҡолдар? Аш-һыу? Был бик мөһим - һәм ул был өҫтәмә түләнә.
  
  
  
  Делле үҙе бер нәмә лә уны көтә - был донъяла бик аҙ булыр бәйләнеш көндө ҡыҙ, - тик уны үҙем менән алырға маркалы 100 кошо.
  
  
  
  Эго ғәжәпләнеүемә ҡаршы, уның кивнуть мгновенное. «Мин белмәйем унда носильщик. Ҡайһы берҙәрен ул миңә килде. Эго исемем ...»
  
  
  
  "Мин исемен белергә теләмәй эго!" Ника ҡыҫҡа әйтте. "Һеҙ элемтәгә керә аласыз уның менән? Әле! Кисекмәҫтән?"
  
  
  
  Кивнуть уны тағы бер ҡат. «Минеңсә, д. Фрит - төндә уның буйынса эшләй. Был уны белмәй, сөнки бында уны һәр ваҡыт алда килә, беренсе, көндөң икенсе яртыһында башланған. Ҡунаҡхана бүлмәһенә шылтыратып, эш ҡағыҙҙары ала ине ул эму».
  
  
  
  Тиҙ Киллмастер соображать. Асыҡ Эго бойороғо етерлек булды. Раймонда Беннет Ли Үлтерә. Шайтан һыуы Аватар, берлин кеше. Шунда бер нәмә лә хәл. Кәрәк булһа, ғөмүмән, кем ул? Әгәр уны һатырға мөмкин ине был носильщик, кельн һәм уны үтәй алмай ине рассвет тиклем үҙ эше буйынса китте. Был мөмкинселеге тора.
  
  
  
  Эй купюрала ул маркалы 100 тапшырҙы. «Эму шылтырата. Переулок өсөн йорт була? Йәки кредит картаһы йөрөй? Теләһә ҡайһы урында, ул хәҙер бушай була?» Ул Кельн менән таныш түгел ине.
  
  
  
  Елән минут һәм уны аҡса алыуға өлгәшә. «Тыҡрығында булған. Улар ҡараңғы һәм тар, мин түгел, тип уйлап, полиция патруллек яҡшы эго. Йорт - ҡунаҡханаһына люкс - был уларға кәрәк түгел тип һанай ине. Класс йорто де генә туҡтайым».
  
  
  
  Ҡотон алыу сәғәтенә тағы нигы. Бер нисә минут, һуңынан беренсе. Ваҡыт күп әле. Әгәр ҡыр ҡоштары ғына түгел ине.
  
  
  
  «Эму шылтыратығыҙ», - улар бойора. «Бик булмаһа, тип ышана ул, һеҙҙең менән генә һөйләшәм, - тип тыңларға һәм эго түгел. Ул аҡыллы, носильщиктар был? Алйот түгел?»
  
  
  
  Ҡыҙ йылмая. Уңышһыҙлыҡҡа ҡулына ҡулынан килгәнсә уның ғилми-нәшриәт комплексы, теребить бицепс ҙур. «Ул бик аҡыллы. Эму һәм полиция ла оҡшаны. Ул иртә менән проблемалар бар һәм улар».
  
  
  
  Эй ғилми-нәшриәт усмехаться. «Яҡшы. Кем миңә кәрәкмәй-ни өсөн был эштең шикле булыуын. Яҡшы - үҙенең дуҫына шылтыратып, тик ул ғына киткән кеүек. Эму - тип әйткән тауышын һин-күңелдә, иң дөрөҫ аңлаусылар. Бөтөнләй фантастик! Был мөһим.
  
  
  
  "Эму әйткәндә, сәғәт уның өсөн бер тыҡрыҡ булған. Күңел, һағыныу йәки был эго ла күрерлек түгел. Был хәл уны ойоштороусы булырға тейеш. Әйткәндә, тәмәкенең бер үк ваҡытта ике ул выкуривать тейеш, һәм, уның ҡасан ih выкуривать, тырыз окурок-ҡаршы йүнәлештә. Уның нимә әйтергә тейеш түгел. Минең менән һөйләшеү түгел. Уны күргән уның, мин ул тиклем күрмәнем. Бер үҙен белдертмәй, уның прописка - фельдфебелдәре. Аңлашыла? "
  
  
  
  «Фельдфебелдәре? Шулай тип әйттем һиңә? Ул бер нәмә лә әйтмәнем, һиңә лә әлегә беренсе һөйләй?»
  
  
  
  «Иң яҡшы ҡыҙ. Ҡасан уны ишетеп, мин әйткән кеүек« фельдфебелдәре », тип яуап биргән ул:« Das ist kalt Wasser ». Һыу һалҡын. Хәҙер инде аңлашылдымы? "
  
  
  
  «Джин. Бөтә бар. Әммә ул аҡса теләмәй. Бәлки, аҡса күп».
  
  
  
  Нах киллмастер ентекләп ҡараны. "Эму түләү яҡшы булды. Эму был хаҡта әйтергә. Эму шулай тине, тип уны әгәр мин алдан, мин булдырыу проблемаларын, шулай уҡ түләүҙәр эму була. Әммә марк түгел. Эму был хаҡта әйтә лә, әлегә ул да ризалаша. минең менән осрашыу, һуңынан ә инаныр, тип, ул был аңлай. Һәм инанысы һеҙ быны аңлай ".
  
  
  
  «Ja, Mann schon. Ул белә. Борсолма. һин нимәне тураһында түгел». AXEman ектән бармағын шырт поглаживать уның баҙнатһыҙ итә. «Мөмкин булһа, һин тағы ике йәки был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ҡала?» Эй марканы кәштәгә уның кеҫәһенән иҙәнгә ҡолап тирәләй банкнота һәм 100 мөмкинлек бирә. «Мин мин түгел ... кәрәк».
  
  
  
  Эй бүләк ғилми-нәшриәт комплексы, аңлап һәм милой йылмайып, ихлас тиерлек. Пощадить уның өсөн хистәр, әйтер: «һәйбәт булыр ине, Хельга. Рәхмәт, тик мин алманым. Ваҡыт юҡ. Бәлки, һуңыраҡ, был ҡасан тамамланыр. Иҫән-һау».
  
  
  
  Ҡараңғы төшкән баҫҡыста, уны хәтерләмәйем, уны эго тип атала. Shen Маны. Матур кеше! Ни хәсрәттән башын киллмастер покачать. Бында-ҡаты тыш, тышлыҡ нисек ҡыҙғанмай эго алмаз өйәнәге була. Яңғыҙлыҡ уны белергә тейеш, хатта үҙемде уҙып эго.
  
  
  
  Һуңынан уны һәм уның стряхивать Ладенштрасса сыға. Нисектер бер ҡасан да була. Үлтереү, әгәр барыһы ла яҡшы бара. Һәм был эште бөгөн тамамлау шт иртәгә кискә ҡайтабыҙ һәйбәт булыр ине.
  
  
  
  Бигерәк тә популяр булған һәр осраҡта проститутки axeman мөхиткә бер ҡасан да. Улар менән аралашыу, ә улар ҡасан булыр, тик иң ҡәҙерле һәм иң матуры.
  
  
  
  
  
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Ладенштрасса сығыу менән, һыу һәм ғилми-нәшриәт комплексы төҙөлөштәре тар буйынса закоулок Карте собор майҙанында йүнәлде. Эго аҫтыртын түгел, манералары була; һәм ул шаркать сгорбиться, ҡулын кеҫәһенә засовывать буласаҡ, ваҡыты менән ткать, - эшсе, ул иҫерек булғас ни, наплевать һәм, кем белә был. Йәмле генә түгел, уға иғтибар аҙ. Уларға ҡаршы полиция, башҡа түгел. Улар менән табылған яғына эскәмйә музей erzbischofliches затенять тейеп, оҙонлоғо соборы баҡсаһы була, һәм гер көтә. Отель «Йорт» ҡунаҡхана ике кварталда урынлашҡан була. Был уның ун минут ял бирмәй үҙе.
  
  
  
  Йорт тар һәм ҡараңғы бер тыҡрыҡҡа була. Һаҡ булығыҙ шеллек ғилми-нәшриәт комплексы, шулай уҡ шым, үҙенә шәүлә кеүек, магазин бак бак һәм сүп-сар сүп-сарҙан ҡотолоп, йортҡа инә. Ул өҙөлә конклавында
  
  
  һәм бесәй ҡысҡырып зашипеть. «Тыныс, грималкин», - тине ул. ғилми-нәшриәт. «Үлтер эго. Взлетающий. Бесәй дуҫ, көтәбеҙ һеҙҙе».
  
  
  
  Баш ҡала гаражға артҡы өлөшө уның артҡы өлөшө бер иш йорт переулок таба. Ике йәшәп булмай инде, әммә һаман ҡайһы бер изге бүлмәһе яна. Тускло төнгө уттар яна, беренсе ҡатында аш бүлмәһе һәм башҡа ярҙамсы була. Шул урында асыҡтан-асыҡ киреһенсә, ҡайҙа ул тора, оло булып торғас, сүп-сар һәм бак менән бер яҡтан һәм заасфальтировать исраилдағыға бидон. Ҙур булмаған доку механизацияланып була. Өс машина, ике «фольксваген» һәм «мерседес» гениаль тусклый свет берҙән-бер дуға.
  
  
  
  Ике минуттан күберәк Киллмастер көтөүе түгел, уны ишетеп тә, йылыраҡ итеп ишек асып ябыуҙан һәм ҡайҙы бер юлы. Зоркий ҡарашын ҡуйы шәүләнән Эго хәрәкәттәр ритмы, бак янына сүп-сар йыйылған. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс тәржмәлә һары һәм шырпы тоҡандыра. Ике нөктә ҡыҙыл үтһен ҡараңғы. Сабыр көтә ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә ир-трава. Һуңынан, ниһайәт, бер һулға дәһшәтле окурок, ә башҡа бер - уңға.
  
  
  
  Парковка аша иң сағыу өлөшө переулок ғилми-нәшриәт комплексына юлланды. Ул шым ғына әйтер: «Фельдфебелдәре?»
  
  
  
  «Das ist kalt Wasser». Тупаҫ тауыш булһа, түбән, етди басс.
  
  
  
  Лизать ғилми-нәшриәт бер ни тиклем тура килә. «Джин. Һыу һалҡын. Ҡатын-ҡыҙ һиңә әйтәм, мин нимә теләйем?»
  
  
  
  Ул хәҙер бик яҡын булып шәүлә, күрергә, ул шул тиклем яурынына пожимать. Приземистый һәм уны ҡыҫҡа булды. Был nen тиелә: «һеҙ теләгән отель инә, һеҙҙе күрер өсөн түгел, герр. Һәм ул, ғалимдар, шулай уҡ теләгән һеҙ сыға итеп, nein? Был аҡса өсөн ойошторорға мөмкин».
  
  
  
  "Күпме аҡса?"
  
  
  
  Тирбәлеү ваҡытта. Ника тағы ла алға аҙым яһалған һәм ҡапыл туҡтаны. Был-һулыш - көслө тәмәке ҡатышмалары, һуған, ябай һәм алкоголь еҫе насар rta iso! Был кешегә дуҫ, әгәр улар бар, рәт-рәт эму ҡасан һөйләйәсәк түгел.
  
  
  
  «Марка йөҙҙәр, герр? Һәм ул белергә тейеш, мин һеҙ әйтергә тейеш,-тип буйынса ла, һеҙ нимә эшләүҙе планлаштырғанбыҙ? Ул үҙе яҡларға тейеш, аңларға? ...Полиция»
  
  
  
  «Мең марка», - тине ҡәтғи ғилми-нәшриәт эму. «Ниндәй һорау бирә һәм һеҙ ҙә була. Беҙ бер! Һеҙҙең бар һорауҙарығыҙға яуап бирә. Һеҙгә ҡарағанда әҙерәк белә инем, һеҙҙең өсөн шул тиклем яҡшыраҡ. Әгәр һеҙ эшләгән һәм үҙ эшен яҡшы өндәшмәй өлөшө булмаһа, һеҙгә полиция менән проблемаһы булған. Беҙ айырылышҡандан һуң, һеҙ онотор инегеҙме, тип һин ҡасан-ҡасан ҡатын-ҡыҙ тип күрәм йәки мин йә-йә һин шылтырата. Һине бер ҡасан да онотмай һәм был мгновенное! Һин аңларға? "
  
  
  
  «Джин, герр. Һеҙ телисез? Отель төрө булып инергә мин башҡа? Бик ябай һәм был өлөшөндә ...»
  
  
  
  «Мин беләм», - тинем ҡырҡа Киллмастер. «Мин һиңә бының өсөн кәрәк! Мин был тауышты теләйем». Лизать һәм ир-атты ул наклоняется өсөн, бөтә көстәренә ҡасырға тырышҡан, был ҡот осҡос iso һулышы.
  
  
  
  Йөк лифтта етенсе ҡатҡа сәғәт дүрттә на карте буйынса үткән ғилми-нәшриәт йорттары сыға. Уның туғыҙынсы ҡаттағы янғын һүндереү буйынса ике терәк баҫҡысҡа күтәрелде. Булған коридорҙар буш, ҡалын келәме менән ҡапланған, яҡтыртыу һәм тускло. Ул янғын һүндереү баҫҡыстары буйлап күтәрелеү, тип йырлай. Шведтар подвал эш Эго шкафтарҙа һаҡланасаҡ. Элегант кунакханаһы формаһы менән йөрөүҙе хәҙер ул йәшел көмөш төймәмде. Уның ҡаршыһына кер йыуыу, шул уҡ ваҡытта тәрбиәселәрҙең һәм дежурҙа етәкселеге тыштан эго, тыныслыҡ һәм үҙ ҡорал тапшырыу мөмкинлеге бирелә нику шулай итеп, шик тыуҙыра. Шулай булып мошенники носильщик, ул шикләнмәне, әммә юҡ-бар нәмә башҡа.
  
  
  
  Туғыҙынсы ҡатта ишек приоткрывать ғилми-нәшриәт комплексы, еңел һәм оҙон коридорҙы кеше менән һаҡ булығыҙ н ухмылка грубоватый вглядываться. Беҙ ул ваҡытта янында була, беҙгә яза тураһында ax носильщик теләген аңлата. Беннет үлтереү өсөн уны үлтерергә бармы лауреаты таҙа булыр ине.
  
  
  
  Ника молчанов коридорға сыҡты. Шулай булған да. Һуң, бөтөн, әгәр ул быны эшләй ине, бик һуң булыр ине. Был саҡта кеше нимәлер һөйләй.
  
  
  
  946 аҙағында коридорға алыҫ урынлашҡан номеры, ҡунаҡхана инеү менән йәнәш. Нигы бесшумно алыҫлығы һәм тиҙ үтә, уның бармағы киңлеге инеү асҡысы һорап ощупывать обезьяний йәшел в камзол. Был үҙенән үҙе мең марка тора. Отмычка замогы ватылды ине ул, тик бының өсөн ваҡыт кәрәк ине, бик оҙаҡ торорға мәжбүр ине, һәм уны эго холда тауыш күтәрә ине.
  
  
  
  Улар әҙерләгән. Ишектә аҡ цифрҙары менән бронза 946. Йомшаҡ йылмайған rta эго ҡаты ҡағылмай, табличкалар күргән «борсорға» көнө. Бәлки, Киллмастер сардонически уйлаған, мөмкин булһа ла, уны үлтерә алам Беннет, ул потревожить түгел. Әгәр был уны тиҙ яһай. Ир-егете йоҡлай әлегә.
  
  
  
  Ул коридорҙың бер ҡаранды. Ул төнгө ҡаланы яҡтыртып мерцать приглушать, тоннель тусклый тиште. Һаҡ булығыҙ, бик яй профилендә ғилми-нәшриәт һарайға инеү асҡысы. Әгәр, ысынлап та ла, Ли Лауреаты бүлмә Беннет булды - белмәйем түгел, ә ғилми-нәшриәт комплексы, моғайын. - был иң хәүефле операция бер өлөшө булып. Сумасшедший беннет булыуы мөмкин, тик ул ғына дурак булған. Эму шпион уйыны уйнарға яратам, һәм уны
  
  
  моғайын, күп трюктарым белеү, уҡыу буйынса ла ине. 38 патрондары менән һәм уны ҡараңғыла ултырып көтә ала-калибрлы көндәре. Көнө шешәгә һыу һибеп, уны ҡырҡып ала һәм тауыш сығанағы сифатында өсөн ҡапҡан йәки консерва банкылары ҡорал - теләһә ние. Үҙе әйткәнсә Карте ғилми-нәшриәт комплексы, Беннет булды кеүек сумасшедший тип яратыусылар эго алырға теләй ине. Ул шулай уҡ үҙе ғәфү үтенде әҙерләү, һаҡлау эго әгәр ниндәйҙер немец бизнесмены ҡалын, ҡатын-ҡыҙҙар һәм эго: «Verzeihung, mein Herri. Мең ғәфү үтенә. Шул бүлмәлә түгел, аңланым! Циммер Фальша! Унан килгән һыу үткәргес починять, герр. Мин әйтәм. был буш бүлмәләр бар, һәм ... Ja, Herr mein. Кисекмәҫтән бара ул! "
  
  
  
  Ул асҡыс бора. Замок майлы кудахтанье баларыңа элементтарын сығарырға. Ника көтә, тыңлай, д һулап. Коридорҙа уның бик оҙаҡ булды. Унда инергә тейеш, баҫыу аша киттек ҡарағанда, бөтәһе лә әҙер шағирә. Запястье ул пошевелить, ҡолай һәм стилет эму на ладони. Лезвие зажинать уның тештәре араһына, уң ҡулы люгер ҡыҫылышы булған, ә ручка һул яй ғына бороп. Ишеге эскә беззвучно распахиваться. Был ҡараңғы бүлмәлә була. Проговориться ишеген шым ябырға һәм үҙе артынан эскә Киллмастер. Бөтәһе лә ҡарарға әҙер.
  
  
  
  Барыһы әҙер дә, еҫең башҡа, уның аҫтынан киҫтереп эго. Дары еҫе Зловонный. Был тирә-яҡ бүлмәһе атыу ҡоралы. Күптән.
  
  
  
  Инстинктивно ғилми-нәшриәт эшләү түгел, ә аңлы. Четвереньки көнөндә китеп тора һәм ул төшә, стеналар буйлап туранан-тура, үҙ үҙеңде алдамай тойорға, һаҡ булығыҙ. Ул ауыҙ аша тын әлбиттә. Һәм тыңлай. Тыңлап, һәр унцияһы менән, ул ғына йыйып ала, уның менән бер нисә кеше дюйм келәм булды. Тәрән һулыш һәм ҡул аша һулыш мгновений ул төнөн эшләй, был әлегә уның ҡолағы башланы хлопать түгел, ә ауырыуҙы еңел түгел. Ул дүрт минут самаһы һулышын тотҡарлай, был ваҡытта уның иреклеген булыр, тип ышанам юҡ, бер кем һәм бер ни менән уның бүлмәһендә булды. Тере таҙа.
  
  
  
  Әлбиттә, үҙебеҙҙә булған мөмкинлекте селпәрәмә келәм ғилми-нәшриәт комплексы, көсөргәнеш төшөрә. «Люгер» һул ҡулында булыр эго, стилет - уң булыр. Был бүлмә лә ҡурҡыныс булған. Хәҙер түгел. Ул быға ышанырға була. Ләкин бүлмәһе буласаҡ,-тип әленән - эго тойоп, уның алдында - эму аша үтергә тура килә һәм бының менән ике йәки бер мгновение.
  
  
  
  Ул тәрән һулап, тышҡы көсһөҙ тауыш тыңлап, нерв, үҙемә бирелгән норманы килә. Ҡайҙа н буксир блеять Рейн - бөйөк эргәһендәге йылғалар аға, һәм проноситься машиналар урамдар буш. Полиция мөгөҙ алыҫтан яңғыраған. Насар ишеткән шелест ул, ел иҫеүен тойоу һәм шул уҡ ваҡытта ауыр һәм үҙ натечные шевеление ек. Ҡайҙа тәҙрә асыу. Пахнуть аҙ Ветерок йылға, яр док һәм, күмер, нефть һәм бензин. Һуңынан ветерок тынып тора, дары еҫен һиҙә һәм уны тағы бер ҡат.
  
  
  
  Әлеге ваҡытта тәне хәүефһеҙлек эго була, үрге һәм баш мейеһенең алынған эго. Сиктәрендә, компьютер хәҙерге кеүек. Был бүлмәлә ҡоралдан атыу буйынса; беҙ түгел, хәстәр булғас, полиция беҙгә, - тине эму кунакханаһы ине, - ә был шуны аңлата приглушать пистолет булған. Күңелһеҙ аңлата глушитель айырым бер төр, төр ул, барыһынан да яҡшы аңлай ул. Полиция, хулиган, ябай йыртҡыс, глушитель ҡулланыла. Ҡайһы берҙә был ғилми-нәшриәт эшләй. Эго хеҙмәте һәм башҡа илдәрҙәге хеҙмәттәштәре менән шул уҡ хәл булды.
  
  
  
  Ҡараңғыла скривиться ғилми-нәшриәт Карте. Сөнки был ябай түгел, тип ышана башлайһың. Әлбиттә, был бер ҡасан да булманы. Беннет һәм аҡылһыҙлыҡ булырға хыяллана һыу кельн рассвет буйынса һайлап ала! Келәм һәм уның магнитлылығындағы сыҡ ты. Был wouldnt талят менән яҡшы.
  
  
  
  Ир-аттар ҡулын һалып, уның йөҙөнә туранан-тура түләү. Плотина әле һаман йылы булған аҙ. Запястье буйынса үткәрелгән ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет ҡулында ҡулынан килһә, уны күтәреү һәм бөкләп. Әлегә ҡатылыҡ юҡ. Бәлки, был Лауреаты Беннет Бармы? Берлин тирәләй әллә кеше лә, Аватар булып, уның мөмкинлектәрҙе күрмәй һәм файҙаланмай? Һәм эштән киттем яһай? Хәҙер был Аватар иҙәнгә йәки һыуыныу?
  
  
  
  Подползать көнө, ник таптың, тип, бер төрлө генә фекер бер нисә эго. Әгәр кеше бөтә Берлин жилуновичтың Беннет булды, барыһы яҡшы булыр - булмаҫ эштәр эшләү - барыһы уҡ булған һәм был, беренсе сиратта, ғилми-нәшриәт ҡушты. Профессиональ көнсөллөк? Ҡараңғыла ғилми-нәшриәт ухмыляться. Һай-һай. Ябай, уның ҡасан эш башланы, уны тамамлағас эму оҡшай.
  
  
  
  Дверь заперта һәм ул уны тапҡан. Прикручивать страховочный сылбыры һәм эго тартыла. Ул донъя переключатель света өстәмәләр табыу, һәм уны нажмите. Был үҙе бер оло хәүеф делле була. Артабан да шулай кеүек, атыш иғтибарһыҙ ҡалманы.
  
  
  
  Люстраһы алтын балҡышы түбәһенә төртөп була. Сәхнә арты менән тора көн һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Дөрөҫ алыш үткән! Тейеш була, бер нисә тиҫтә атып булып эшләй. Стеналарҙа ҡыйратыла көҙгө, ваза ярсыҡтарын валяться камин янында булһа, аҡһыл-күк стена оспина ғәрип булып. Ҡалын диуарҙары яҡшы, юғиһә күрше пуля үтә һәм кеше һағайта ине.
  
  
  
  Ике есем булып. Уларҙың береһе тирәһендә, уға ҡағыла, ҡытайҙар бәләкәй була. Ни закипать мейе ғилми-нәшриәт комплексы, хатта ҡасан
  
  
  ауыш уның мәйете өҫтөндә. Тимәк, уларға ла nen була! Был, бәхәсһеҙ, быҡтырылған ит яһаусыларға бәйле артыҡ булмаҫ ине, әгәр тәмле артыҡ түгел. Покачать уның ни хәсрәттә башы, үле кеше ҡараған. Шулай булмаһа, ул һәм уның, Хок, әлбиттә, иоанновна - иң яҡшы торба үткәргестәр янында chicoms кремлдә булдым - улары тик ышанам, ҡытайҙарға ла кәмеп, әлегә күп булды һуң. Беннет һуңынан үлгән.
  
  
  
  Күкрәге яраланған ҡытайҙар булып, күңелгә яҡын. Ныҡ ҡәҙерле уҙҙы, уның үҙенең ҡаны-аҡ күлдәк. Люгер эго һуҙылған ҡулы менән йәнәш булып, үҙенең бик оҡшаны ғилми-нәшриәт комплексы, әммә һуңғы модель, кесерәйтә алмаҫ. Оҙон һәм цилиндр глушитель дуля эго күтәрелеп ҡараны нигы була. Яҡшы, асыҡтан-асыҡ эшләй бында, Германий. Ул ҡасан ҡуйылған, тауыштары күберәк булып, тығын да булмаһын, бала тирә-яҡ пистолетын сығарып.
  
  
  
  Ул ташлаған «люгер» н һәм башҡа мәйеттәр янына яҡынлашыу менән ир мәйете. Nen н йоҡа булып, ҡағыҙ кеүек, үтә күренмәй тиерлек перчатки, ул давный-эму пойндекстер бүләк күптән иҫкерҙе. Ҡушҡанда эшләүсе кеше була, уларҙан өҫтәрәк - башы покачивать Пойндекстер һәм көләм тик, ҡасан улар уның тураһында һорай, - распечатка ҡалдырыла һәм улар. Распечатка уның нигын төшөнсәһенә эйә түгел. Был пойндекстер бел генә - ул һәм кеше, улар иң делле тиреһенә төшөрөлгән.
  
  
  
  Уға ҡушылып, икенсе мәйет булып башлай. Был двуспальный ҙур карауат менән бергә була. Карауатында ята ул, тик йоҡлай алманы. Ҡыҙыл бәрхәт япма йәки һаман да урынында. Ауыр материалдар һәм йыуан булһа, ике карауатта ята, тәндә эҙе ҡалмай ташлап китә һәм жим nen н йондоҙҙары нигы на мгновение. Ул наклоняется уның өҫтөндә, уға тейә алманы, һәм понюхать вмятина бәрхәт итә. Хуш! Бер парфюмерия буйынса уларҙың барыһы ла ҡәҙерле. Һаман да тотҡарлаған. Ҡатын-ҡыҙ менән беннет булды.
  
  
  
  Киллмастер тәнгә кире ҡайтып, яҡын һуғылған. Улар яҡшы таныш. Көнсығыш һәм Көнбайыш. Береһен һуңғы Сәйәсәте. Йәки урыҫ булһа, был, һәр хәлдә, славяндар, бер ҡарашлы булыуҙары менән бөтә, тип Киллмастер кәрәк. Вполне, арынып ҡыҫҡа сәстең, йөҙ һыҙаттарының вогнутый смуглая, костюм арзанға, хатта ул үлгән саҡта тура килә насар ҡарағанда, тере саҡта. Урыҫ ир-егет итләс. Моғайын, хеҙмәт бурыстарын башҡарған ваҡытта һәләк мгб буйһондора. Лизать ғилми-нәшриәт наклоняется. Һәм күп кенә кешеләр үлтерелә. Дүрт пуля эсәктәрҙә була. Уның мыйығы юҡ тиерлек. Ҡытайҙың иң яҡшы агент итеп тәғәйен - эго әгәр ҙә ҡытайҙар үлтерә. Әгәр улар башҡа башҡа үлтерер ине. Карауатыма ҡабат нигы ҡото алынды, хәҙер аңлай, тип борсола ауырыу nen үҫә. Мөмкин булһа, ике, ир-аттар үлтерелә Беннет. Йәки ҡатын-ҡыҙ, хема булыр инек беҙ уны. Был ҙур әһәмиәткә эйә түгел. Беннет тағы ла китә, ҡаса, тауышы һәм уның менән бүлмәнән тора, туп-тулы мәйет. Йомортҡа һәм эму йөҙө, тип әйтә шоу-почта бизнесявляться. Буш ҡул менән.
  
  
  
  Ул бүлмә буйлап күсә башланы, эше һәм белеме менән тиҙ генә, уның обыскивать. Нахмуриваться һәм уның мәйетен йәнә ҡото алына. Рус һәм ҡытай бер береһе. Көрәш. Төймәһенә шулай булғас кем була? Беннет булды? Был юлы ул аңлай, ҡытайҙар өсөн осто. Беннет булыр ине, әгәр улар булмаһа, уның, AX, барыһы ла тағы шанс-ҡа була. Ҡытайға тиклем юл оҙон буласаҡ. Иванова әгәр ҙә ул булһа, барыһы, моғайын, булыр ине кончать - эго яҡуп ине уларға фронт линияһы аша ниндәй ҙә алыҫайта, мөйөштә ятҡан ауыл. Бөтөн отряды эго улар һаҡланыр ине, әгәр ҙә кәрәк тип тапҡан - эго досуха әлегә улар сос, мейеһе һәр утыҙ йыллыҡ хәтирәләр түгел был эго унция выжимать буйынса тулы һөйкөмлө.
  
  
  
  Бәҙрәф буш булып ҡала. Шведтар, сумка - барыһы юғалды. Окурок пепельница нисә ғилми-нәшриәт менән таба. Помада ике заляпывать була. Эго ҡатын-ҡыҙҙар күберәк ҡыҙыҡһына башлай. Нимә ул - рус йәки китаянка? Был әһәмиәткә эйә булырға тейеш.
  
  
  
  Кисеү бармай ул, тиҙ өсөн осматриваться. Шкаф бер нәмә ҡала, бер нәмә лә йәшереп булмай унитаз бачка сливной; макияж өсөн бер нисә салфетка ҡағыҙы кәрзин эҙҙәре ҡала. Душ кабиналары бер кем дә йәшенеп ҡала. Йоҡо аша үтеүе һәм ҙур булмаған ғилми-нәшриәт ултырғыс ҡайта. Нимә, башҡа сығыш ғәҙәттәге канцелярия, ручка, ҡәләм һ. б. сүп-сар кәрзиненә һәм Уның өҫтәл аҫтына инде. Ҡағыҙ пакет күләме уртаса. Уның аяҡтары сүп кәрзиненә ауышлыҡ, тоҡ иҙәнгә һәм выскальзывать. Буласаҡ! дребезжать, дребезжать тауыш. Нисек һауыт-һаба ҡыйратырға. Эго эсендә келәмдәр һәм вытряхивать күтәреп нигы була.
  
  
  
  Был мозаика буйынса керамик битый ҡыйратып булмай. Ике һәм уна күберәк ярсығы, оло һәм кесе, глазурь менән һары охристый. Киҫәк киҫәк һәм ғилми-нәшриәт һиҙмәй. Ниндәйҙер орнамент ултыра, безделушка камин яһай, китч, отель йорттоң? Ни өсөн ул саҡта киҫәктәрен йыйып, тоҡтарға ih ҡушып буламы? Башҡа өлөшөн йыйып алырға тырыша маҡсатында бүлмә түгел.
  
  
  
  Иң ҙур киҫәк араһында бармаҡ лепестками Киллмастер. Рычать юлбарыҫ был маҡсатта булған. Иң бәләкәй, диаметры яҡынса тиклем дюйм баш ух ух, бик оҫта эшләнгән. Отблеск һары төҫтә, кескенә ҡырағай глазки менән ал булһа, теше ң - аҡ ҡырағай ҡысҡырыуы. Һеҙ тиерлек көтәбеҙ, тип, һеҙҙең әйберҙәрегеҙгә куст
  
  
  Нах ҡараған ваҡытта ҡайһы бер нигар, һәм аҙаҡ сумкаһына кире һалып ih киҫәктәрен йыйғандар. Сунь минутта уның сумкаһын кунакханаһы камзол. Моғайын, бер нимә аңлата алмай, - әммә һеҙ бындай осраҡта хатта яҡындары насар түгел.
  
  
  
  Асыҡ тәҙрәнән килгән һәм уны туҡыма штора ҡарауы ауыр. Ветерок тынып тора, радиатор һәм тар ике йәки өс вешалка йыйырсыҡтар ятҡан, прочищать булырға тейеш. Помятый йыйырсыҡтар һәм бысраҡ. Барып өҫкә ғилми-нәшриәт. Прут Плащ менән япҡан була. Кемдер уны килде, тәҙрә аша сыға. Занавеска ул отдергивать.
  
  
  
  Әлбиттә, улар был юлға бара. Беннет һәм бөтә ҡатын-ҡыҙҙар менән үҙ-яраҡтары. Отель башы нигы зарар була, әммә һуңынан уны беспечность нахмуриваться. Йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе һәм уны һүндереп ҡайтты, һуңынан тағы минут көтөгөз, өҫкә һәм аҫҡа һуҙылған һәм поискать тәҙрә алдында башлана. Төп янғын һүндереү баҫҡысҡа аҫта урамы йәнле алып бара. Ул икеләнә, сөнки улар был юлдан китте. Шул ваҡытта өҫкә. Өҫтөндә ятҡан һәм бинаның ҡыйығы тиклем.
  
  
  
  Ғәҙәт буйынса уны үҙ ҡоралын тикшереү, һуңынан гибко күтәрелә башлай һәм тәҙрәнән үтә. Ҡала өс ҡат. Текә баҫҡыстары буйлап күтәрелеүе, уның менән шөғөлләнеү өсөн перила зацепляться, асыҡтан-асыҡ помедлить аҫтында туҡтап, аҙаҡ өҫкә күтәрә һәм тағы спешка. Ҡайһы берҙә күк фонында насар булыуы мөмкин булған алымдар һәм силуэт һүҙһеҙ булдыра.
  
  
  
  Яҫы ҡыйыҡлы булған. Гудрон һәм Гравий. Бында корпуслы һәм һыу цистернаһы техника өсөн лифт менән ҡушыла. Иң тәрән күләгәле киллмастер танк аҫтына инә, һәм гер көтә. Ун биш минутта көтә. Ҡыйығы бер нәмә лә хәрәкәттә. Әгәр ҙә ошо юлды үттек һәм ҡатын-ҡыҙ Беннет - был ышаныу ул, - шуның менән сыҡты, уларҙың ҡыйыҡтары таба. Әгәр улар ала ине, алмай ине ул. Хатта ҡасан сыға Киллмастер-танк аҫтында, баштары эго планы булып формалаша башлай. Был планда айырыуса ҙур булһа - бигерәк тә оҡшаны һәм был эму, - ләкин был сәмле уйынсы тип әйткәндә, веб-уйыны ҡалды. План килеп сыға һәм был калека булыуы мөмкин түгел һәм, хатта, әгәр ҙә был килеп, күңелһеҙ хәл булыр ине, әммә был берҙән-бер юл тойола. Всколыхивать киллмастер шершневой оя килә, үҙе тирә-саҙаҡа итеү - ҡыҫҡа әйтеп, муйынына ловушке үҙенә әүрәтә. Һәм ышанам, сөнки эго тотто. Кире осраҡта был өмөтһөҙ була. Ҡараңғыла ул ябай шарь дауам итә. Был ваҡытта юҡ. Ул эшләргә тейеш була, һәм тиҙ эшләй. Унда клоун уйнарға тейеш.
  
  
  
  Тикшереү ҡыйыҡ минутта уның һуңынан аңлауымса, улар уны нисек ҡалдырып, Беннет һәм ҡатын-ҡыҙ. Тейеш булған. Көнсығышҡа табан, ҡарай Рейн, күрше бинаның ҡыйығын төшә ун фут була. Фут биналары аралыҡта алты араһында була. Ҡараңғы соҡор аҫтында ғилми-нәшриәт комплексы өйрәнеү. Присвистывать ул шым ғына. Пустяк була был уның өсөн. Әммә Беннет өсөн? Ҡатын-ҡыҙ өсөн? Һуңынан ниндәйҙер ҙур асыҡлыҡ менән уны дөрөҫ итеп аңлау. Беннет, бәләкәй хыянатсы, проблемаларын мөмкин булыр ине, әммә ҡатын-ҡыҙ! Беҙ уның хема булыр инем, ниндәй булыр ине һәм беҙ уның менән яҡтан, уның төп була. Ул, моғайын, Беннет этәрә!
  
  
  
  Небрежность киллмастер нарочитый хәҙер ҡайһы бер хәрәкәт булды. Малай үҙе бер номер бик озадачивать неряшливость ҡарсыға булыр ине. Бер ҡыйыҡ аҫтында ғилми-нәшриәт һикерә. Был яһай, уның легким, әммә неуклюже. Үҙе ҡолап, үҙенең мөмкинлектәре һәм ҡысҡырып выругаться перекатываться. Отряхивать силуэт һәм уның үҙенән тора, бормотать сердито, күберәк эшләй һәм тауышына ҡарағанда, йыш ҡына айыу. Пробежать буйынса эго арҡылы туңғанлыҡтан, бер нәмә лә уның менән поделать. Әгәр улар бергә булырға - башҡа неудачник, ҡытай йәки урыҫ, - ih төшөрөргә тейеш була. Еңеүселәр тураһында, рәсәй һәм ҡытай, тип түгел беспокойтесь тураһында эму хәҙер. Эҙ яһай, һәм уларҙың беренсе булды.
  
  
  
  Уны киҫеп, ҡыйығы янып качаться, парапеттар һәм перелезать аша неуклюже, киләһе ҡыйығын алып бара. Бер ике кимәлдә төҙөүгә аҙағында райондың ҡушыла. Шул саҡта урамға төшкән тура эму.
  
  
  
  Өсөнсө Аватар бина табырға уның геүләһен.
  
  
  
  Вентилятор, уның янындағы шәүләләр тәрән нигеҙенә ята. Был ғилми-нәшриәт ваҡытында күреп, раненый nen әммә үҙенең мөмкинлектәре бирә. Ҡәһәрле уны эго. Әгәр ҙә уның артынан күҙәтә - ул ышанам, сөнки был -, улар булырға тейеш, тотанаҡлыҡ ауыр көлкө, улар уйланыр ине, сөнки ул донъялағы иң яҡшы эштәр менән болван булырға тура килә.
  
  
  
  Шәхсән үҙем бер ҡасан да был ғаиләһеҙ ҡаршы ала уны, әммә вашингтон эму фотоһүрәттәр күрһәтте. Төп был кеше агент булһа, әммә исемдәре башҡа Киллмастер. Был өс ир-егеттәренең генә исеме эйә булған башҡа AX, өҫтәүенә өлкән ғилми-нәшриәт карте офицер була. Шулай ҙа был кеше яҡшы булһа, бик яҡшы кеше, ә ул хәҙер мәрхүм. Тубыҡҡа төшөп тәне менән йәнәшә ғилми-нәшриәт комплексы, ручка ҡулландым-фонарҙар, кеҫәһенә тиҙ һәм обыскивать. Беҙ коштар, беҙ иҫәп мәғлүмәт түгел ине. Киләсәктә улар ih алыу өсөн ҡулланырға мөмкин булыр ине, организымдарҙы һәм ялғанлау. Бөтәһе лә тәртиптә булып ҡала. Аватар замаскировывать була. Nen булып килгән спа-аҡш-тың консерватив етештереү покрой костюм, аҡ күлдәк һәм ҡара-зәңгәр галстук. Свернуться фетр эшләпә Эго
  
  
  фут уның нисә, ҡасан эләгә араһында күҙҙәре эму таращить глаза. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, кескенә туҡтау мөмкинлеге нурҙары ҡара упҡын ғилми-нәшриәт комплексы, үлем билдәһе, күҙҙәренең етди. Уның алдына бер һорау килеп, был егет ҡатын-ҡыҙ бар. Ғаилә? Был axemen аҙ эшләй.
  
  
  
  Уның күҙҙәре ҙур һәм һуҡ бармаҡты ябып, тағы ла йылыға һәм похлопать аяғын күтәреп буйынса ек. Аватар, булырға тейеш, тикшерелде, ҡунаҡханалар табаһың, тип һаман да Беннет Рэймонд Бармы унда, күрегеҙ, йәки ниндәй ҙә булһа ҡатын-ҡыҙ образы тураһында ишетеп, һәм башҡа, һәм ғәмәлдәге хәл, ник көтмәнең. Killmaster рангына эйә түгел, ә уның бөтә лицензияһы бар ине миссия юҡ. Яҙмыш вспять эште борабыҙ.
  
  
  
  Ника Карте ҡыйыҡ буйынса юлын дауам итә. Янғын һүндереү бинаһына һәм уның һуңғы баҫҡыста килгән тутыҡ таба, илтеп төҙөлөштәре тар, бар яҡтан порт китеү менән шөғөлләнә. Йәғни, нимә икәнлеген иртә булғас, шик, политбюроға булманы тиерлек. Беннет һәм ҡатын-ҡыҙ булырға тейеш, кельн ғәҙәти булмаған маршруттар буйынса һайлап тырышып - рәсәйҙәге йылға. Был яй булһа ине - төп етешһеҙлектәр ҙә булыуын - булды, әммә шулай уҡ өстөнлөктәре бик күп. Еңел юлды ҡаплаған; поезд, самолет, автобус, еңел автомобилен туҡтата һәм шәхси обыскивать мөмкин. Йәнле һәм ҙур йылға бикләп шулай ауыр, нисек Рейн.
  
  
  
  Һуңғы баҫҡыстан төшөп төҙөлөштәре тар мощеный янға килде, ул үҙе әйтте, тип, булырға тейеш, ҡытайҙар - беннет булды улар! Рус өсөн мөһим осор була ине; ҡытайҙар өсөн был ҙур әһәмиәткә эйә түгел ине. Ышанғандар улар кеше булалар, ә ҡытайға тиклем алыҫ булһа чертовски - өң табып һәм уларҙы хәүефһеҙ ерҙә китергә тырыша. Көтөгөз. Буксир втыкать Рейн булды, пароход, баржалар һәм елкәнле кәмәләр, яхталар һ. б. нәҡ ошо нигың менән крейсерын һәм каюта мәлендә, йәнәһе, был, һәр хәлдә, әлеге ваҡытта, уның уйын еңелде. Рэймонд беннет китергә йыйына икән - был әлегә.
  
  
  
  Хәҙер уны яр буйы шеллек, тиҙ атлап, һаман да был эш ауыр итек, герольд буйынса тротуар. Переулок уны ябып булмай, сығырға туҡтап, аныҡ һәм балҡышлы тейәү формаһына кр ут күрҙем. Заборов переулок сым юғары тамамланды. Артабан кеше эшләй, йөктө пароходҡа йылға. Пароход менән йәнәш, йылға буйлап өҫкә, оҙон сылбырын пришвартовывать баржалар булды. Яр буйындағы ҡуйы була. Ника бороп туранан-тура, оҙон туннель буйынса, келәт биналары ойошторола, ике яҡтан вырисовываться. Үтеп ҡара тар.
  
  
  
  Илле полицей үтә, уның яурыны аша ҡаранды. Кәрәк уларға. Өс шәүлә генә булған өсөн уны туннель тип промелькнуть.
  
  
  
  Ни тиклем ҡаты һыуыҡ һәм киллмастер йылмайған булды. Дөрөҫөрәге расписаниеһы буйынса. Улар уйлай, тип уны остынуть. Ниндәйҙер мәғәнә дөрөҫ булды был, әммә уның янына ла була улар. Ст анекдотҡа оҡшаған был - кем, кем нимә эшләй, һәм бының өсөн кем түләргә була! Уйын булды был бесәйбаш юность, әммә беренсе лә, һәм уға ышанам, тип, һуңғы түгел. Хәҙер байтаҡ көрәшергә тура һәм эму күтәреү өсөн, ихлас күренгән был.
  
  
  
  Ул шунда туҡталып, шунда склад тамамланды, унда ни булған изге һәм яҡшы тыҡрыҡты киңәйтеүгә. Уны ҡарағас, уның өсөн генә тигән иҫкәртеү булараҡ, өс һәм ир-атты осратыуы напор. Славян вполне, улар бөтә. Эре, ныҡлы, кешеләр менән тупаҫ ҡыйрата һәм кулак ирне, сөнки окорок. Уны уйлап, үлтерергә уны эго тип бойороҡ бирә алмай. Юҡ әле. Был Эму оҡшай. Тимәк, улар уның менән еңергә мөмкин, әммә яҡшы, кәйефтәр нисек булыуы һәм уның өсөн был тапҡыр. Уның усты, астра - булдыҡһыҙ эшкә - ябай һәм уҫал һәм яуыз.
  
  
  
  Ул беренсе булып ир-аттың аяҡ аҫтынан промежность. Засовывать уның дүрт бармаҡлы, ҡаты һәм ҡаты, тимер кеүек шипан, икенсе ир-ат күҙҙәре. Тубыҡ блогы өсөнсө кеше уны ташлап елдереп, эгон аяҡҡа бәреп төшөрә, һәм ул кешенең аяҡ аҫтынан армиянан ботинкалы буйынса ауыр. Ул тойғо барлыҡҡа килә, ул перебарщивать. Һаҡ! Эго әсир алырға кәрәк.
  
  
  
  Ир-аттар, ул. ағасты ул промежность, ҡала тора, үҙе һәм стонать хвататься за, ир-егет инә башлай һәм икенсе ҡабат вскакивать әммә, таяҡ размахивающего. Ника һул иңбашы һуғып алынған - боль булды был, - ир-аттың уң ҡулдарын һәм ҡабырғаһын торон һуғыу. Бик ҡатмарлы, тегенсе алығыҙ! Ир-егеттәр менән хайуандар киҫкен боль ворчание свернуться. Ника тағы выругаться. Был персонаждар бик еңел булған! Шулай булғас, был күренмәгәс, таяҡтары һәм үҙе кеүек тура килде выдать нокаутировать эму.
  
  
  
  Кеше, уның буйынса кешеләр һуҡҡан, переулок покатиться буйынса, штырь табып, уларҙың ҡулдарына эго иптәш, ник һөжүм итә һәм тиһә-артҡа баҫа. Төр ғилми-нәшриәт эшләй, сөнки эго күрҙе. Шул уға иғтибарын йүнәлтеп, бер һуҡҡан ир-егет өсөн тубыҡтан өҫтәрәк буйынса шәхестәр тә күтәрергә тырышам. Ул напрягаться, көсө менән йыйылған. Был бер ваҡытта ла еңел булманы!
  
  
  
  Ысын күңелдән өҫтөндә уң ҡолағы эму штырь эләгеп, көслө һуға. Танау аҫтына аяҡ араһына ҡара упҡын алдында һынып мәлендә һуғыуы мөмкин нику уны эго һәм математика буйынса асылған. Юҡһа, уның һөйәктәре хруст, һәм был обрадоваться, ә аҙаҡ сағыу спираль оҙон ҡараңғы булып башлай. Стирка уның өсөн донъяла иң оҙон улаҡ буйынсаса төшкән. Асыҡ, йәһәннәм ҡапҡалары булған был.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Кемдер һөйләй. Һүҙ-йәнә һәм йәнә, аға. Беркасан ла туҡталды. Өҙлөкһөҙ болтовней. Yackety-yac-yackety-yac Mde..., тегенсе алынған, ул булырмы? Вавилон башняһы н хөрмә? Әлбиттә, уның ҡулдарын һәм аяҡтарын бәйләне буйынса, был ята, һәм ул-бик ҡаты була. Был улай түгел, имеш, һәм насар - был һөйләшеү булды, ул свести концы менән у эго, борсой уны. Бер ҡасан да улар заки түгелме? Был маймылға оҡшаш йыйылышы-ревун, автоматик һәм майндағы хушбуй приклеивать ағас ҡош - былар барыһы ла бер тауыштан отвратительное күршеләш буран. Һәм был бөтә мәғәнәгә эйә түгел. Был һүҙҙәр сәйер ҡысҡырған мәлгәсә бөтә электрон өҫтәрәк ҡушыла. Был яҙмаларымды шартлы машина булырға оҡшаған ...
  
  
  
  Көтөгөз минут! Был тауыш шунда ... берҙән-бер тауыш был? Был тауышты ишетеп, уны элек ҡайҙа? Ммм - был бик таныш һәм бик булды. Белеү артыҡ!
  
  
  
  Тығыҙ ғилми-нәшриәт карте ябыуҙы күҙҙә тотам. Ауыр мейе Эго, препараттың тәьҫире ғына арына башланыҡ, тик аңыма килә тип, һыбай ала. Беҙ уның кешеләрҙән бер шевельнуться вполне түгел, конус сағыу яҡтылыҡ булған ҡайнар ҡырҡа сағыу аҡ. Щелкан хәрәкәттәренең һәм мейенең эго ҡыйратып булмай, бәләкәй лампочка һәм күрелмәле гаснуть, пульт аша эшләтелә үҙәк мәсьәләләре билдәләнде, һәм кире яуап - был ваҡыт эсендә бөтә һәм бәләкәй, һулыш бер эму эшләү өсөн кәрәк уларға.
  
  
  
  Уның янына урыҫ. Яҡшы. Һәм уның шулай планлаштырыла. Эҫе нурҙары аҫтында Эго бәйле. Моғайын, подвалда йәки иҫке складҡа. Был ҙур әһәмиәткә эйә түгел. Әһәмиәткә эйә, сөнки был, тип әйтһен уны! Күпме? Күпме? Ул нимә әйтһә, әлегә тиклем көҙән? Һәм ул һаман да һөйләшергә. Ул хәҙер генә аңланым быны, беләһеңме, нимә тураһында әйтергә. Сегмент һәм тергеҙеү һәм мейе яғынан тыныс эго рефлекторный килке тыңлап торғас, ағымға автоматик һүҙ. Әммә хәҙер ағымынан мейе эго шымартыу.
  
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ тауышы, йомшаҡ һәм ышандыра, эгон башы өҫтөндә шар асыҡтан-асыҡ һауаға эленеп ҡала. Телмәр комикс шар кеүек. Мускул көстәренә ниг ҙур тотанаҡлыҡ менән ҡыҫҡартыу - тағы барыһы ла ҡайтты уны. Һаман шаяртып уйнай мәғәнәһе Эго. Һауа шарҙары яҙып, тауышы, майлы ҡара шрифт һәм баш хәрефтәр менән яҙылырға була Бодони.
  
  
  
  «Беҙ һеҙҙе һөйләй, - тине тауышты, бөтә, тол ҡатын һары тураһында һеҙ нимә белдегеҙ. Бөтә. Һәр төйәк мөһим. Беҙ беләбеҙ, был эште һеҙ һары тол ҡатындар тураһында вашингтонда булғайны. Һеҙ булырға тейеш, был эштә күрҙе. Һеҙ әйтеп барыһы - барыһына! "
  
  
  
  Һары тол ҡатын? Шул нормалар буйынса саралар Ктилмастер мейе килә, шаршау кеүек препараттар менән тамамланды. Кем, тегенсе алынған, тол ҡатын һары була? Бер ваҡытта ла уның тураһында ишеттем. AX файл юҡ. Бәлки, уның ҡарауы йәки ФБР ЦРУ - мөхәммәд нисә ялға ҡамасауламай ине һәр осраҡта ла, ваҡыт үтеп, әлегә ул тулыһынса үҙенең күптән түгел булды.
  
  
  
  Ул ябыуҙы күҙҙә тотҡан, уны кеше көсөргәнеш. Улар әйтер: «Эйе. Һары белгән, уны тол ҡатын. Ул ҡытай агенттары. Өс тапҡыр кейәүҙә була, һәм ул, тип уйлап, ире үҙе үлтерелгән, һәм был шулай була ла иҫбатлай. Суй кер йыуыу һәм уны кире ҡағып сылбыры менән идара итә. беркеткес шт. Ih осрашты һәм осрашыу уның өсөн ҡуллана ".
  
  
  
  Башҡа тауышын, ир-ат, тине: «Ул ялғанлаһа. Полковник. Беҙгә хәҙер аяҡ остоҡ беҙ. Юҡҡа башланы препараттар - мин әйтәм һезгә, тип, был эго уңайһыҙ булып китте, башҡа аң әлегә уның. Тотош һөҙөмтәле булыр өсөн, булырға тейеш ул ... "
  
  
  
  "Тыныс, доктор!" Потрескивать ҡырҡа тауыш булды һәм хәҙер, властар тултырып, нейтраль тиерлек. Һәм бөтә ҡатын-ҡыҙҙар ҙа булды. Ника мөмкинлеге үҙе саҡ-саҡ күҙҙәре приоткрывать. Улар уның өҫтөнән эйелеп, уны эго яҡын кеше булһа, күҙең күк размывать ee һәм ҡаты булды. Тәмәке ee ҡайнар һулышы ағыулы була. Ул етлегеп облысеть аҙ. Ник ҡабат күҙҙәрен йомоп. Лысый ҡатын-ҡыҙы? Бәлки, ул һаман да наркотик аҫтында була.
  
  
  
  Артабан мейе иҫ киткес эго, хәҙер тулыһынса тергеҙеү, хәтере кире ҡайта һәм ревматизм файл табырға мөмкин. Полковник? Ир-егеттәр генә уны шулай тип атала. Эго һүрәте мейелә барлыҡҡа килә. Полулысый ҡатын-ҡыҙ һүрәте. Хәҙерге ҡатын-ҡыҙҙар ҡот осҡос. Зоя Калински уны саҡыртып, полковник званиеһы омела һәм уның МГБ. Тол ҡатын тураһында белә ала Эйкс Һары, хема беҙ уның булыр ине, әммә улар бик йыуан досье н Калински. Һөҙөмтәле - тоғро - садистка - бисексуалдарҙы. Ғәрип!
  
  
  
  Эго буйынса кеше ҡулына һуҡты. Был ужалить һәм уны тетрәндерҙе. Ҡатын әйтә: «һеҙ был юлы уң, докторы. Яҡшы, владимир Карте! Һеҙ заполнить туҡтатырға мөмкин. Болтать булып артығын бирмәйҙәр. Ваҡыт аҙ, ә беҙ нимә тураһында һөйләшергә ине».
  
  
  
  «Был уның ҡатын-ҡыҙ икәнлеген тураһында һөйләү мөмкин түгел, уны беннет һәм рэймонд ине», - ник уйлап, күҙе асыла бара. Ул ысынлап та бер ни ҙә белмәй! Нимә әйтә ала ул тағы, мөмкин түгел уны белә - ул ғына мөмкин өмөтләнергә уларҙы артыҡ ашыҡмай, беннет артыҡ ҡыҙыҡһыныусылар өсөн ентекле эго ax серҙәре тураһында һораштырам. Наглость ул баҙнат итә.
  
  
  
  Уның ҡарауы ҡатын-ҡыҙ
  
  
  . Эй-а, ул облысеть! Ул сәс төҫтә, муйынының артҡы өлөшө буталсыҡ һәм йыуан була небрежно сысҡан зачесывать электән сығып килә. Улар йөҙөндә булһа нах киң, яҫы танаулы, ирендәре - н тоҡомдары йоҡа тиреһе һоро. Слезиться күҙе зәңгәр булған, көсһөҙ, әммә бик ҡаты була. Күңелһеҙ. Улар яурынды һәм киң бил нах ауыр булды. «Булырға тейеш, - ник уйлап, - нах ярма ҙур булды».
  
  
  
  Эй ғилми-нәшриәт подмигивать. «Полковник Калински, уның һалған? Нисек эш, полковник? Һуңғы ваҡытта шөғөлләнгән ниндәй-ҙер көрәш?»
  
  
  
  Биш Секунд уның зәңгәр күҙҙәренә ҡараны. Ресница ярлы булған, төҫһөҙ тиерлек. Уның тәрән тын, выпячивать күкрәгенең үлсәме менән тупты баскетбол, һуңынан уны тағы ла һуҡтылар. Һәм тағы ла. Һәм тағы бер тапҡыр. Был яҡтан уның һулдан яһаны ус, бармаҡтар зыян костяшка эго.
  
  
  
  «Был, - ривненский тине ул, - һеҙ беләһегеҙме, һеҙҙең өсөн еңел хәл, владимир Карте. Һеҙгә күрһәтер өсөн, бында төп кеше. Һеҙгә, мин ышанам, хәле эшләй, шаяртыу түгел!»
  
  
  
  «Поделать бер нәмә лә ала, - тине ғилми-нәшриәт. «Ябай балалар күңеленең төпкөлөндә уға күңелле. Әммә был тырышлыҡ миңә контролдә - үҙенә кәм тигәндә яңаҡ сыч. Һеҙ һуғыу арыу булды, полковник». Һәм уның ҡулында уҡ барып, уны күрергә тип, бәләкәй һәм йомшаҡ булған, һәм ни-талят ҡалған өлөшө уның менән шулай булған.
  
  
  
  Нетерпеливый ҡатын-ҡыҙ ишара яһай. «Ярайһы! Яуап биреү, зинһар, минең һуңғы штопор яһау. Һеҙ был хаҡта белергә тип һары тол ҡатынының исеме? Ниндәй ялған».
  
  
  
  Киллмастер кивнуть. «Яҡшы, полковник. Бер ялған. Ул, уның тураһында бер ҡасан да ишетмәнек. Был уның Беннет әйтмәксемен?» Ул тиҙ генә эскә үтеп, ул буйынса ҡаршы сығарырға өмөтләнеп, ләкин өмөттәр бигүк. Сократовский урындарҙы үҙ ысулдар күрһәтә; уның агент МГБ төп өмөт тә булһа ҡаршы түгел. Һәм тырышырға кәрәк буласаҡ эму уҡ бөтә нәмә башлана. Бөтә был сәбәптәре, улар буйынса бында булды, уның өсөн, бомба маҡсаты. Ул занан был посына була. Почта бизнесявляться һәм был һеҙгә ярҙам ала, беҙ һеҙҙе унда ee таба ине.
  
  
  
  Погладить эйәккә ҡулдың калински зоя несообразный матур дряблый Полковник. «Миңә һорауҙар бирә», - тине ул. «Мин тик уйлана башлай, тип бушҡа ваҡыт үткәреү килә, һин Карте».
  
  
  
  Эй ғилми-нәшриәт усмехаться. «Мистер карте минут элек булды был. Нимә, мине юғалтҡан кешеләрҙе нимә мәжбүр иткән?»
  
  
  
  Уның зәңгәр күҙҙәре өйрәнеү. «Кешеһен юғалтҡан? Сәйер аңлатма өсөн һин был. Әммә бер нәмә - ҡабатлай, тип, һин Һары тол ҡатынға был хаҡта белмәй?»
  
  
  
  Нахмуриваться ғилми-нәшриәт. «Ҡабатлау һәм ул - нәмә! Һеҙ белергә тейеш, мин әйтәм дәреслекте. Мин һеҙгә допросить аҫтына наркотик, шулай бармы? Нимә булды был - натрий пентатол?»
  
  
  
  «Эйе. Ләкин был дөрөҫ эшләй! Һеҙ әйткән ул, полковник ...»
  
  
  
  Исхудать әйтеп юғары булған ир-егет, ҡатын-ҡыҙ артта бер ни тормай. Ул был костюмда арзан булған немногий твидовый күберәк сук һөйәге. Потрепанный булып nen н эшләпә-трилбить. Әлһерәгән кешенең эгоһын, борсолоу тулы күҙҙәрен, наркомандар һәм уның бөтә булған яҙыуҙар. Медицина сумкаларын иҙәнгә ята у эго бәләкәй аяҡтары ҡара.
  
  
  
  Ярһыған ир-егет ҡатын-ҡыҙға ҡарата борола. Потрескивать Ee тауыш, электр кабель закорачивать кеүек. «Өндәшмәй, һин! Күберәк әйтеп тораһы ла түгел! Юҡ, әгәр һин минең рөхсәт юҡ. Беҙ иҫәүән эш менән түгел, ә буйһон! Был кеше - Николас Карте. Төп уның агенттары AX, америка ойошма юҡ! Был төрө бар, һеҙ барығыҙ. Һәм бары тик ул уны, был кеше менән һөйләшеү булды. Аңлашыла? "
  
  
  
  Жалкий трусость буйлы кеше булған. Ул кеше ҡулы ҡалтырай буйынса үткәрелә. «Эйе-Эйе, минең полковник! Уны аңлай. Башҡаса уны обижаться ул...».
  
  
  
  «Ҡарап, был һеҙҙең өсөн эшләй. Мин проблемалар етерлек, һәм мин эштәре менән булырға кәрәк дурак».
  
  
  
  Был ҡыҫҡа перебранка карте нигы ҡулланылһа, хәлде баһалау өсөн физик. Эго нәмә лә күҙҙән ысҡындырмаҫҡа; киләсәктә был эго мейе һаҡлау өсөн ҡулланыла.
  
  
  
  Ниндәй булыр ул-склад икән. Баҡһаң, ул бик киң ҡулланыла. Беҙ ҡайҙа инек ул. ҡарап, уны күрергә, тип, өйөр-тип, ауыр рулон ҡағыҙының тойола. Моғайын, гәзит ҡағыҙы. Әллә ҡайҙан алыҫ рев-буксир нацистарҙың приглушенный. Тимәк, уларҙың барыһы йылғаһы янында тағы булдылар. Оҙон ултырғыс, бәйләнгән була ул һыу, мөхит ҙур булмаған аҡлан ҡағыҙҙар өйөп ҡуйылған. 300. в йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе берҙән-бер булып, йәшел төҫтәге ҙур таралғылы уның өҫтөндә. Заглянуть күләгәле тағы ла ауыр булды, ләкин уны ишетте, һәм улар нисек хәрәкәт кашлять, шырпы тоҡаныу күреп, ишетеп шепот. Малай итләс. Күләгәле уйлаған ул, нисек мөмкин. Алтынсы Ih кәм булмаҫҡа тейеш. Һис шикһеҙ, яңы, һәм улар өҫтөндә эшләү. Был, уның үҙенә әйтеп, ни насар булыуы мөмкин, барыһы да әлегә тамамлана. Әммә был ваҡытта уның иң башынан алып беләм.
  
  
  
  Полковник ҡайта. Приоткрываться Ee йоҡа ирендәрен, күрһәтеү, ҡайҙалыр юғала, бөтә һары. «Ә хәҙер, Карте, тағы бер тапҡыр. Һеҙ беләһеңме, - тип, тол ҡатын Һары - ҡытай агенттары, шулай бармы? Һеҙгә әйтә алмайым. Һеҙ уның тураһында күберәк белергә тейеш. Дуҫ ул, уның эшләү ысулын, ee һыйынып, уның ҡайҙа барһа - шунда уға спрятаться? Бөтә был әйберҙәр һеҙ белергә тейеш, - тинем мин һәм һин! "
  
  
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы. «Мин дә беләм. Һеҙ әйткәнсә, уны, бер ҡасан ишеткәнем уның тураһында түгел. Былар барыһы ла уның мөхәммәд, наркота буйынса сыға башлаған. Уралып, полковник Калински, бәлки, беҙ килешеүҙәр төҙөй ала, ә? Һәр хәлдә, ул мөмкин, әгәр һин уйнарға теләй. Мин карт-бланш хөкүмәт минең. Ә һин? "
  
  
  
  Әкрен тағы оҙаҡ йылдар ҡарашында. Нескә ирендәре ҡыҫылған бульканье күберәк булырға оҡшай, д смешок, моғайын полковник әммә был оҡшай. «Мин шатмын, беҙ осрашып, Карте. Һеҙ бөтә, нимә ишетәм мин, - ғәмһеҙ һәм сәнғәт намедни. Батырлыҡ һеҙ ҙә мәхрүм түгел - ул йә, һеҙ ҙә тулыһынса дурак! Был уға ышанмау мөмкин түгел».
  
  
  
  Бер аҙ аңлатма ғилми-нәшриәт идиотский кешене ҡабул итә. «Бул, полковник. Оло рәхмәт. Күп һүҙҙәре һәм изге һөнәр түгел, беҙҙә шулай ...»
  
  
  
  Костяшка кешенең эгоһын бармағы хлопнуть буйынса уны тағы бер ҡат. «Етерлек. Һеҙ һаман да раҫлай, һары тол ҡатындар тураһында бер нәмә лә белмәйһеңме ни?»
  
  
  
  Был эштәр ауыр булған, ләкин тота алмаған ғилми-нәшриәт усмешка. «Эйе. Килешергә иң яҡшы, һеҙҙең тауыштан ни тураһында уйлайым. Полковник, һәм тиҙ! Артабан уларҙы бөтә ваҡыты сығып бара - был Беннет һәм китаянка. Карта үҙенең ултырғысын түшәлгән инеме ни һеҙгә? Быны уның. Беннет уны эҙләп. Был уның танылды. Тел, үлтерергә уны эго. Һин дә уны эҙәрлекләгән Беннет. Әммә эго һине үлтерергә теләмәне. Әлегә юҡ. Әлегә һин эго ҡулланам, уның насухо продотрядтар вәхшилегенән ныҡ зыян күрә. Был кеше, полковник. Һеҙ, кешеләр, насар эштәре буйынса беннет подурачиться был сәбәп менән. Беҙ ҙә. Һуңыраҡ беҙ араһында тура тәриҡәтебеҙҙең беҙ, уны белмәй, тик хәҙер беҙ, беҙ Беннет буйынса бер кем юҡ! Был эго тол ҡатын һары ала. һәм ул ҡытай ҡаса. Әгәр беҙ бергә йыйылып, мәғлүмәт менән алмашырға була әгәр беҙ, бергә эшләгән, беҙ уны туҡтата алмай ».
  
  
  
  Был монументаль блеф була. Уны уйлап түгел, был доғалар була. Three мәғлүмәт тәҡдим итә алалыр ул, сөнки ул да булһа уны. Был полковник, Биш биш бәләкәй генә мәғлүмәткә эйә була алаһыңмы - ахыр сиктә, уның эҙҙәре буйынса барһын алдында асыҡтан-асыҡ урыҫ.
  
  
  
  Өҫтән аҫҡа ҡарап, уның зәңгәр күҙҙәренә, ике шарик кеүек. Уның барлыҡҡа тәьҫораттар алыу, уны контактлы линзалар булыр тип, ул был хаҡта уйламаным һәм, ләкин оҙаҡҡа. Ударить буйынса уны тағы бер ҡат кешенең эгоһын. «Мин уйлайым, һин тип мин хоҡуҡтарын әйтерһең, Карте. Һин бер нәмә лә белмәй. Һин, нисек һин әйткән, напортачить. Унда танылған, һәм беҙ нимә эшләй ул, тик һинең насар ценымногие һалҡын. Әгәр ҙә һеҙ склоне уйларга ла уның абруйы ҙур булыр ине, тип, һеҙ, америка бары тик тағы ла бер иҫәүән. » Костяшка һуҡҡан кешенең эгоһын буйынса уны тағы бер ҡат.
  
  
  
  Струйка ирендәре ҡ ғилми-нәшриәт тойорға була. Ул йылмая, хис, нисек өҙә һәм тире һуҙылған һуҙылған. «Ҡасан һеҙ тәм-том аласаһы тамамлап, полковник, һеҙҙең менән элемтәгә керергә һәм уны үҙ кеше тәҡдим һорап ярай, тип уйлай улар. Кремлдә һәм ҡыҫҡа тулҡын эго босс үҙе һорап ала! Бәлки, һеҙ ғәжәпләнеүселәр аҙ. "
  
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ шәүләһе менән боролдо һәм уның бер нисә аҙым яһаны. Ника күреп, нимә булған хоҡуғын - артта ee ҙур булды. Ул нах йыуан аяҡтар булыр ине, хатта бик күп. Мерзость фунт тирәһе булыр, уның йөҙ ҡатын-ҡыҙы. Эго ҡыҫылып эсәк, һәм ул мәлдә һиҙҙе, паникаға яҡын. Пот тире струиться буйынса, йылан кеүек ҙур булмаған дымлы. Просчитываться ул? Был уның тирәләй һайлап алырға?
  
  
  
  Улар ишетергә мөмкин, уны кем тип ҡуштығыҙ-ҡараңғыла була. Мгновений аша ир-егет әйткән: «Эйе» һәм кисекмәҫтән китергә. Полковник ҡайта һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. "Һине уның артынан өлөшләтә советы, Карте. Быға уның үҙенә мөрәжәғәт тотоп, әсиргә алынған тураһында цэрийға ih тураһында һөйләнем һәм һинең, һин нимә тәҡдим итә. Сәғәт йәки күберәк үтә, иң тәүҙә менән сағыштырғанда, беҙ яуап көтәбеҙ алмай, ә әлегә беҙ эштән ҡайтыуға әле. Һин Һары тип тол ҡатынға был хаҡта белә? "
  
  
  
  Ҡысҡырып ғилми-нәшриәт застонать. «Һеҙгә, полковник Калински, аҡыл менән катарҙың».
  
  
  
  «Эйе. Был шулай. Тип һанай ул был оло эште үҙ подспорье. Боронғо рим хоҡуғы тураһында һин нимә беләһең, Карте?»
  
  
  
  Был эго на мгновение туҡтатты. Моргнуть улар, әнисә менән нах. «Боронғо рим хоҡуғы? Минеңсә, улай түгел һәм күп wouldnt. Ни өсөн? Был ниндәй Беннет булған мөнәсәбәтенән эҙләп ҡарарғалыр?»
  
  
  
  «Бәлки, бик күп. Бик күп - мин Беннет таба. Доктор! Ҡорамалдар, зинһар. Минеңсә, ул хәҙер башланы». Пошевелить балдан һәм уның ҡулы һуҙа. Киллмастер, ҡайһы бер нескәлектәрен иҫкә досье Зоя Калински, тойоп, шул тиклем эго арҡылы тире буйынса холодеть. Яза, уны күтәреп ала. Был күп тапҡыр ҡабул итә. Әммә бер ҡасан да был эму оҡшай. Һәм шул сиге була, ниндәй ир-ат күтәреүе мөмкин.
  
  
  
  Ника бысаҡ әҙер була, хатта һауа тетрализация шланг һәм стоматолог. Баҡыр Эго һуғырға ине лә аптыратып булмай, күҫәк, кнут. Иҫке склады булған, уны тура һәм ынтылмаған тыш, ҡул аҫтында нимә бар, әммә ҡорамалдар, ул выдать наркомандар, ул озадачивать. Сөнки был ябай булманы, сөнки безобидный күренә.
  
  
  
  Ике нәҙек ағас киҫәге. Дюйм самаһы квадрат һигеҙенсе биш һәм дюйм ҡалынлыҡтағы. Резина булмаған молоток, судья молоток бик оҡшаны.
  
  
  
  Полковник баҫып Калински
  
  
  шуның өсөн ултырғыстар. «Эго әҙерләү».
  
  
  
  Мускулдар ике егет күләгәле буйынса сыға. Ике йылмая. Ника ҡайыш тикшереү, мөйөштә торған ултырғыстар беркетелгән һыу запястье эго. Рок-компанияһы. Тамуҡ! Был көндә лә барҙыр ниндәй рәхәт менән бәреп төшөрөлгән яҫы ухмылка әммә был - ҡабул ғына булып ята һәм был эму был юлы кәрәк. Әммә был?
  
  
  
  Ул бик аҙ белә. Эго тиклем бүлеге салбар һәм күлдәк. Әлбиттә, аяҡ кейеме һәм ҡоралдары ауыр түгел, уны армияла булған. Хәҙер, команда буйынса ҡатын-ҡыҙҙарҙың, ир-егеттәрҙең салбарын һәм эго расстегнуть ih бикле. Эго шор ҡамасау була, ул ҡайнар һәм яҡтылыҡ аҫтында.
  
  
  
  Был ауыр, әммә мөмкин булыр Нику һаҡлау һәм йылмайыуҙар, һәм хладнокровие - тине аҡш бесәй кеүек инем - н аҫтан өҫкә хатта полковник һәм уның ҡотон ала. «Зинһар, полковник! Уны белә, һәм беҙгә дошман тип һаман шулай, артыҡ инеп китә түгелме был? Ябай кеше һәм уның ...»
  
  
  
  «Һин күп һөйләй, Карте, әммә бер ҡасан бер нимә лә әйтмәй. Тик һинең менән - һин булһаң». Һалҡын ҡарашын уға ҡаҡшамаҫ була. Гигант кальмарҙы иҫкә ғилми-нәшриәт комплексы, диңгеҙ бер мәл ул мәмерйәлә менән осрашыу, Мадагаскар алыҫ түгел. Шулай Кальмар, уның ҡарауы, хәҙер уның кеүек ҡарай.
  
  
  
  «Мин боронғо рим хоҡуғы тураһында һөйләй», - тине ул. Бик йоҡа пар резина бирсәткә төшөрә башланы. Перчатки хирург. Ул ҡулын тағы уның хрупкость билдәләй, әммә был хаҡта онотмаҫҡа ҡырағай паника. Хирург уның тураһында уйларға ярата.
  
  
  
  «Боронғо рим хоҡуғын, - уны дауам итә, - мөҫтән генә ҡап инглиз һеҙ тулы хоҡуғы бар. Хәҙер, һеҙ илдә танылыу, язалап аҫтына ала, суд ситкә һикерҙе. Киреһенсә булһа, барыһына ла иҫке Римэ - танылған Өсөн ысын булһа, яза кәрәк булған эго аҫтына ала. Һине аңлай башланы, Карте? "
  
  
  
  «Мин аңланым, - выпаливать ул, - һеҙ ваҡытты юғалтаһығыҙ, әммә бушҡа. Әгәр подействовать дарыу түгел ...»
  
  
  
  "Наркотик!" Как будто ул плюнуть. «Мин наркотик аҙ ышанам. Дурак тағы ла бәләкәйерәк булһа, ул ih индереү». Уның ҡарауы борола һәм докторы. «Һин ҡалыу, аңламай. Уползать алмай, сөнки ашҡаҙан һин көсһөҙ. Бедняжка һине, тик һине ҡайһы бер белемгә эйә булырға тейеш, һәм ул белергә тейеш, ҡасан булыр ул өлгәшеү болевой тупһама».
  
  
  
  «Нисек бойора», - тине исхудать артлы ир-егеттәр менән тәүге сағылышы. «Әммә мин ауырыу булһам, ғәҙәттә. Ул, был һеҙгә вәғәҙә иткән, полковник». Тирә-засмеяться бер ир-атты.
  
  
  
  "Шул саҡта ауырыу булып!" - ҡатын-ҡыҙ прохрипеть. «Әммә иғтибарлы булды. Һеҙ наркотик һәм һеҙгә! Һеҙ уны яҡшы күрһәтергә препараттар, бөтә тирә - наркотик правда яҡшы. Ауырта!»
  
  
  
  Бөтә нәмә үҙ карьераһында бындай агенты беркасан ла киллмастер өсөн оҙаҡ һынаған. Улар хатта ҡасан йыйынаһы боль ҡаршы көстәр менән килә, табыла ул, тип, бик ныҡ шатлана. Резина бирсәткәлә ҡул аҡһыл был яғымлы булды. Әлбиттә, уның клиник етерлек булған; уның ҡасан үҙ эше менән шөғөлләнә, булыр нәмә түгел, иң ғәҙел бынан ҡыҙыҡһынды.
  
  
  
  Ул подкладывать уның аҫтындағы ағас киҫәген; өҫтән ағас киҫәктәрен уның башҡа өлгәшә. Сэндвич ағас тирәләй. Бик йоҡа ағас. Полков ник калински на карте молоток һәм резина күтәрелеп ҡараны. Добродушный һүҙ бик яҡын кеше булды ул. Коренастый уның булыуы мөмкин, шәфҡәт туташы бик некрасивый, непокорный балалар менән эш итә. Молоток, уны бер ҡул тотоп менделәр драться.
  
  
  
  «Бәлки, ул ваҡытты бушҡа үткәреү», - тине ул. Нику. «Зарар һәм кәрәкмәгән ауырта. Бәлки, минең тоғро интуиция, ә һеҙ һары тол ҡатындар тураһында бер нәмә лә белмәйем, әммә мин үҙем интуицияға ышанмай мөмкин түгел. Нисек Карте агент, һеҙ быны аңламайһығыҙ. Мин ышанам ул булырға тейеш! Һәм дөрөҫ юл юҡ. был яза. Шулай булғас башлау менән донъяла иң - барыһы ҡасан уңышһыҙлыҡтан, язанан эшләй. Хәҙер Карте? Һуңғы шанс. Тол ҡатындар тураһында һеҙ беләһегеҙме нимә һары? Уны беләһе, сездә бар, тип досье н нах - nen был нимә ул? Шулай уҡ был исем миңә кәрәк кеше һеҙгә ҡаршы ҡала, кельн һәм берлинда булды. Тиҙ арала! "
  
  
  
  Покачать башы ғилми-нәшриәт Карте. «Бер уң һеҙгә, полковник. Һеҙ ваҡытты юғалтаһығыҙ, бушҡа. Ул ...»
  
  
  
  Полковник өҫкө брусына буйынса калински молоток һуҡты. Ҡырҡа.
  
  
  
  Башта боль була. Тошнота көсәйә генә, һәм уны күкрәге менән шөғөлләнә башлай һәм ашҡаҙан эго торон күсә. Ника уйлай, тип уны извергать йыйылған, һәм ҡаршы. Ул һалдат. Аҙаҡ тотҡарланды әүҙем ял эго боль зарарлана, мейе әүҙем ял жгучая эго агни өҙә.
  
  
  
  «Ул һеҙҙең батырлыҡ иҫәр булыр», - тине ул. Молоток тағы төшә. Был юлы ни тиклем ҡатмарлы. Ауыртыуы көсәйә, тәнемә эҫе булып торо тотанаҡлыҡ һәм ғилми-нәшриәт алмай. Эйәк менән уның ирендәренә рвота хис итә. Молоток тағы ла һуҡты уны. Һәм тағы ла. Ҡайнар тибеше йөҙөү плот ғилми-нәшриәт комплексы, йыйындң менән шөғөлләнергә була, әммә ул кәрәк булыр,-тип сығарып. Һәм улай ғына ла түгел - уның таҙалыҡта тоторға тейеш булһа ла үҙ аҡылында булды. Был уны тыңларға тейешбеҙ һәм садист тип һөйләгәне иҫкә самаларға тырышып.
  
  
  
  Боль буйынса ал томан эго Ee абсурд тауышы бик һәйбәт. Ауырта, уны иҫкә алмай, сөнки иҫкә алмай, тип ауыртыу тойоу; ауырта, һүрәтләү алмаҫ ине ул бер ваҡытта, ул күберәк ине роза еҫе һүрәтләү; ауыртыу, һәм хәҙер уларҙың бында шөғөлләнергә була, асылда, туранан-тура әйберҙәр, башҡа ғаләм ҡыуа. Тәне ауырта изученный эго кәүҙәләндерә. Ул ауырта!
  
  
  
  «Мин һеҙ һөйләгән мәғлүм булыуынса, тол ҡатындар тураһында беҙ беләбеҙ тип һары», - ти ҡатын. «Мин быны эшләнем, тип ышанам сөнки, был бөтә һеҙҙең белә инде, - факт, хәҙер улар һеҙҙе белә».
  
  
  
  Молоток төштө.
  
  
  
  «Уның ысын исеме - Ч», - тауыш дауам итә. «Кореянка уның ярым-йорто, ярым-китаянка. Бик матур ул, тип, эй хәйер, хәҙер, булырға тейеш, ҡырҡ өсөн. Сюй Цзай хәҙер уның Цзы мадам булараҡ билдәле, йәғни пекинда булды. Ҡытай уның мәрхүм иренә генераль штабы эшләй. Эй, йылмайып, ире менән үҙе барыһынан да күберәк. Һуңғы дүртенсе булды ул ".
  
  
  
  Йәнә молоток.
  
  
  
  Аҫҡы теше һәм ирендәрен ныҡ зажинать ғилми-нәшриәт прикусывать. Ауыҙ ҡан тоҙ үҙе. Ҡысҡырҙы ул буйынса йыйын-nah. Юҡ әле.
  
  
  
  «Ул агент юғары звено, был Һары тол ҡатын. Иң мөһим миссия ғына эшләй уның өҫтөндә. Беҙҙә бик аҙ нах досье үҙ итә, шуға күрә уны белергә тейеш, йәғни, белергә һеҙ, Карте. Сөнки был ҡатын-ҡыҙҙарҙы һаҡларға кәрәк, беннет һәм уны кереткәнсе, уны эго ҡытай килтерә алмай ".
  
  
  
  «Минең фекеремде аныҡларға», - тине ғилми-нәшриәт. Стонать ла әллә был, иң әрнеткес тауыш эго делле бормотание була? "Әгәр һеҙ генә уралып ине ..."
  
  
  
  Бында-бында, бында - тиҙ молоток өс һуға. Боль уның алдында яңы киңлектәр асыла. Добела уның сикәһенә ҡыҙған күмер, тигеҙлек боль буйынса бескрайний. Вменяемость уны эго өсөн көрәш башлай. Минең мейеһе ауыртыу кәмей испанияла булған. Уның тағы тауышы! Был ... ... был ... ... был ... ...туҡтатыу тураһында хоҙай хоҙай хоҙай туҡтатып туҡтатыу
  
  
  
  Ят есем опухать молоток һәм уны ҡыйрата.
  
  
  
  «Минең кеше, - тине полковник Калински, - үткәндәрҙә булған хаталарҙы яһаны, ҡытай разведка еткерҙе. Хәҙерге быуын, шәхсән үҙем, үҙ хаталар өсөн иҫәпләшеү. Сленг ҡулланыла гангстер үҙе, беҙ кешенән пошалить беннет булды. Утыҙ йыл самаһы элек вашингтонда һәм заерова эго төшөрә. Ә һуңынан оноталар. Досье Эго юғалта. Идиот! Күптән түгел осраҡлы табылған досье Эго - әллә ниндәй сүп-сар биҙрәһен, яндырып йыйылды. Был исем уның банктағы иҫәбенә табып килтереп, унда ҙур суммала аҡса түләргә була ". Озадачивать тауыш бер ни булмай. «Быны тағы ла бер әйбер, беҙ уларҙы аңлай алмайым - ни өсөн был Беннет ҡытайҙар яғына күсенә башлағас, мәскәүҙә эго торошо көтә».
  
  
  
  Мутная ғилми-нәшриәт баш боль күҙе аша күреп, уны күтәреү кеүек молоток. Закондар агни хәлдәрҙе булдырмау өсөн, уның выпаливать: «Был ҡатын-ҡыҙ! Беннет яратыусы ҡатын-ҡыҙҙар. Ул психик, помешанный на секс. Мин уйлайым, ул аҡсаны тураһында ҡайғырта. Ҡатын-ҡыҙ тик матур, эгон теләһә нимә һорарға мөмкин». Ул үҙе әйтте, ни тип таратыу мөһим түгел. Әлегә уны күпкә күберәк мәғлүмәт алыуға ҡарағанда, биреү. Молоток әммә был - ҡот осҡос был молоток!
  
  
  
  Тишина. Хөкөм ителеүсе судта босния һәм герцеговина Молоток, тик төшә алмай.
  
  
  
  «Хм, тауыш биреү, һәм бөтә. Рәхмәт, Карте. Күргәнең бармы, һин әйтә башланы. Тимәк, Беннет - психопат енси? Был мәғлүмәт беҙҙе файл юҡ беҙҙең. Д. Хәҙер уны күреп, нисек булып эшләй. Быны белә ҡытайҙар, ә беҙ юҡ. Прима уларҙың тол ҡатын һары итеп ебәрәләр. Һәм был сәпәй ».
  
  
  
  Ника дауам Карте һөйләшергә, күҙең менән молоток системалаштырыу. Бик яҡын ҡаршылығын уның үҙ аҙағына яҡынлаша, һәм был уның белә. Кувалда тағы бер нисә һөжүм - барыһы ла булды, улар менән күберәк молоток көҙән - журчать һәм ул, шишмә кеүек. Ih ax ҡурҡышынан серҙәрен тыңлайҙар. Әгәр ғына алманы, уның ниндәйҙер образ, милостиво, аңын юғалтты. Әммә бер ҡасан да еңел булманы.
  
  
  
  «Тол ҡатын, бәлки, пожалеть, тип забрало Беннет», - тине ғилми-нәшриәт йөҙө, болот боль уның өҫтөндә балҡый. Һеҙ белә, ул үҙенең ҡатынын үлтереүҙе. Әллә һин? "
  
  
  
  Кивнуть кеше. Томан аша, мейе эго индергән, уның зәңгәр күҙҙәре күрмәй, сверлить уның, нисек буравчик.
  
  
  
  «Был-беҙ белгән. Ул тергеҙеү эштәрен ҡасан булһа, беҙҙә кеше нью-Йорк эго кисекмәҫтән тикшереү. Беҙ ябай ғына һуңлаған. Шулай бер көн алда ғына, сөнки эго-ҡыҙҙың кәүҙәһе табылған. Беннет юҡҡа сыға. Беҙ быны эшләй ала ине. нимә, башҡа көтәһегеҙ тип, беҙ уның менән бәйләнеш әлегә ".
  
  
  
  Шунда хәйләкәрлек, уның өсөн мәжбүр итә, ти. Әлегә уға әйтмәнем, йығыла ла молоток, агни тушнова әйләнеп ҡайта алмай. Әммә уның һөйләшеүҙе дауам итеү өсөн, тура эму кошечка быҙауын - эй файҙа обрывок даими мәғлүмәт бирелә. Әммә нисек? Ниндәй? Кем бүре уның һыу ташлау мөмкин түгел, AX именлеген ҡурҡыныс аҫтына ҡуя?
  
  
  
  Молоток төштө. Ҡаты. Туҡта ғилми-нәшриәт. Һәр хәлдә, үҙем шулай уйлайым. Уға ышанмау мөмкин түгел. Крик, күренә, сығып
  
  
  бейеү. Моғайын бер әйтергә була - кемдер ҡысҡырҙы!
  
  
  
  Был уның тышын алмаҫҡа күберәк. Носильщик биреү түгел инеме ни ул? Ҡунаҡханала Носильщик «Йорт»? Ауыҙ асып ҡанға уның үҙе өсөн,-тип әйтә, шунан ул тағы ябылды. Юҡ, дурак! Истязать кеше уларҙы тоторға һәм был эго - н Ладенштрасса килтерә инем һәм был k ih бедняга. Был уны эшләү мөмкин түгел.
  
  
  
  Йәнә молоток. Һәм тағы ла. Эго йән эйәһе ауыртып инә, сыға һәм уларға күршеләш, таҙалыҡ нисек шундай рәхәт, сөнки эго күсереү мөмкин түгел. Йыйындң булғанға шундай рәхәт.
  
  
  
  "Стоп!" Унан тағы бер ҡат ҡысҡырҙы. «Туҡтатып! Мин уның һөйләшеүе ... һөйләшеүҙәрҙең». Ул Аватар бирә. Кеше, берлин тирәләй. Ул үлек булған, һәм күп нәмәгә һәләтле эму алмай.
  
  
  
  Мәшғүллек үҙе ял Молоток. Демон тауыш Алиһә, боль Поставщица, уйын-көлкө менән әйткәндә: «мин уйлайым, һин булһаң, - ти Карте. Хәҙер һиңә үҙемдең аҡыл менән алып бара. Ул ғәмәлдә. Мин ауыртыу зарар оҡшай».
  
  
  
  Сама ята!
  
  
  
  Киллмастер һөйләне, нисек ағымының кәртәгә әйләнеүе мөмкин тигән һүҙ, ҡалҡан булып физик молоток.
  
  
  
  «Һары мин тол ҡатындар тураһында бер нәмә лә белмәй», - выдыхать ул. «Правда был - мин дә белмәйем. Һеҙ уны әйтер инем, әгәр белһәм ине. Ләкин берлин хаҡында һеҙҙә һөйләй алаһығыҙ, беҙҙең ҡуйҙым мин - баш начальнигын аҫҡандар. Селтәре беҙгә бөтә. Был һеҙгә файҙалы булырға тейеш, полковник! Эго шартлы исем - ... һәм Аватар "
  
  
  
  Был сабата түгел. Уны күреп, уның кеүек тағы ла молоток һуҡты. Елдең Эго ялҡын тәне шартлай, һәм уны тойоп, тирә-яҡ ирендәре нисек ҡотолорға һәм яңы рвота эго буйынса эйәк ағынты, ағынты шәрәм күкрәгенә буйынса эго.
  
  
  
  «Һин дурак», - тип әйткән тауышын. «Аватар тураһында беҙ белеп бөтә. Беҙ уны үлтереп, уны беҙ ҡасан снарядтар өсөн ҡыйыҡса ҡуйыла. Бумажниктар эго ала беҙ, уларҙың, һеҙгә нисек белмәйем, беҙ ярҙам итәбеҙ. Ни. Был төйәк. Берлинда эго селтәре килә. Карте, джен һин! Һин был хаҡта белә алмаҫ инек - әгәр ҙә һеҙ, америка, тағы ла ҙур иҫәүән, беҙ тип уйлайым ».
  
  
  
  Барыһы да, дөрөҫөн. Шулай итеп, ҡотола алмай уның язаһынан.
  
  
  
  Дауам тауыш: «Был Һары тол ҡатын, беҙ улар тураһында. Белергә тейеш. Ул, ул ғына, хәҙер асҡысы. Спрятаться тырышыу булыр ул, был данаға тиклем һыуынып өлгөрә алмай. Ул ҡайҙа йәшенергә була, Карте? Һеҙ ҡайҙа ул тел - әгәр һеҙ эҙләгән ине? "
  
  
  
  Уның мейеһендә һаман да етерлек булһын өсөн, дөрөҫөн тураһында уйлап ялғанды. Быны эшләргә тейеш була. Бәлки, был дөрөҫ тә булғандыр. Унда булған хәл түгел, уны белмәгән - ул ғына белә, - тип ниндәйҙер булып боль ваҡыт тыныслыҡ итеп алырға тейеш уны. Үҙе лә ҡулға алына. Фәйләсүфтәр ваҡытта яңы көс һынау өсөн. Әммә был ялған яҡшы яҡшы булыр ине!
  
  
  
  «Албания була», - выдыхать ул. «Албания Була! Был Чиком терәге. Быны һеҙ белергә тейеш. Файл беҙҙең ярашлы, тол ҡатын янында виллаһы н адриатика был һары була. Ул, моғайын, ответ Беннет ебәрҙе. Нах булып яҡлаусылары күп булғас, уны һәм затаиваться була. әлегә тәржмәлә савченко, ҡытайға ҡаса һәм уны алмайбыҙ ".
  
  
  
  Был, әлбиттә, саф көмөшкә, әммә абсурд түгел, сөнки, йәнәһе, насар. Аҙ дөрөҫөн хатта. Нисек планлаштырыла, был, бәлки, яҡшыраҡ булыр, күпселеге менән сағыштырғанда. Был ваҡытта эму һәм һаҡлау, дәүерҙә ул бик кәрәк. Сөнки Киллмастер тиерлек бөткән була.
  
  
  
  Уны ишетеп, көлөп уны нисек һәм нәмә әйтте доктор. Ул тантаналы тауыш яңғыраны, өмөт һәм ғилми-нәшриәт өсөн ухватываться киҫәге. Бәлки, уның рухын дауам итер ине, әгәр шул уҡ бәлки, ул ялған дөрөҫөн ашатылған дауам итә, ул аңын юғалтҡан ине. Улар мейе үҙе ауыртыуҙы йолҡҡосланған ҡыҫыу, башҡаһы ҡалырға тырыша, Албания ҡала. Ни ҙә булһа. Ҡоймаҡ - блин! Уның уйлау мөмкин түгел, - тип тегенсе алыу өсөн, баш Албания? Адриатика менән бергә була түгелме был? Уның хоҡуғы булырға тейеш, булмаһа, тағы ла молоток был.
  
  
  
  «Рәхимһеҙ», - выдыхать ул. «Ул нах ярына виллы өсөн генә күлдәгем була, тираны дионисий алыҫ түгел. Дөрөҫ әйтә ул, - ант итәм!»
  
  
  
  Постучать уны эго молоток бик һаҡ булығыҙ. Яланғас тотонолған. Ҙур булмаған тулҡын эго ауырта модулировать һуғарылған. Перенос. Тик түҙергә.
  
  
  
  Ул көлөп. Эго ғәжәпләнеүемә ҡаршы, көлкө килеп сығыу бик ҡыуаныслы. Бик үк түгел, сөнки ҡатын-ҡыҙ был башбаштаҡлыҡ менән уны көтә.
  
  
  
  Улар әйтер: «был мәлдә Карте, теләһә нимә тинем мин һиңә. Теләһә нимә. Әммә, бәлки, һин дөрөҫ әйтмәйһең. Был ябай ғына мөмкин. Албания етерлек дөрөҫө - бәлки, күп правдоподобно. Артыҡ күренмәй. Хм - эйе. . Һәм бөтә был ярайһы уҡ мөмкин булған. Беҙ был тикшерергә тура килә. Яҡшы, Карте, бер ниндәй ҙә яза бирелгән мәлдәр күберәк була. Әммә төрлө осраҡтар була, әгәр һин джен - һин һәм шулай хәтерҙә ... "
  
  
  
  Молоток калински полковникты һуңғы тапҡыр һуҡты. Ҡаты.
  
  
  
  Ниһайәт, аңын юғалта Киллмастер. Сөнки ул бер ваҡытта ла ҡараңғылыҡ тағы сәләмләйҙәр.
  
  
  
  
  
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Ул ҡасан килегеҙ, үҙ-үҙенә аяҡ. Унан тағы бер ҡат кейем кейергә кунакханаһы, һәм ауыр ботинкалы аяҡтары армияла була. Бәүел ғилми-нәшриәт комплексы, әммә ҡолай. Ярҙам ике яҡтан да ир-аттың мускулдары полковник эго. Был эго бармағы Ih впиваться
  
  
  бицепс, улар ҡасан эго вертикально күтәрелде. Ниндәйҙер образ выпрямлять тубыҡ эму обвисать мөмкин.
  
  
  
  Яйлап томан үҫмерҙәрҙең боль ҡасан килмә, өҫтәле ултыра, уны күргән ул, бәйләп ҡуйып булмай. Улар сатраш аяҡтары ҡыҫҡа булған, һәм уны күрергә, тип, уны ҡара ойоҡ кейгән йыуан. Fiat, аҡыллы аяҡ кейеме. Шулай уҡ уның үксәһенә ҙур булған, тиһә-артҡа баҫҡан кеүек ee.
  
  
  
  Һары тештәре сверкнуть алдында Кем, ҡасан уны ҡағыҙы клочок помахать. «Мин мәскәүҙә булдым ғына бойороҡ бирәһең, владимир Карте». Был шулай булды «мистер». сираттағы тапҡыр. Подвох үтәлмәһә, уны шунда уҡ.
  
  
  
  Полковник ти.- «Мин әйтергә мөмкин түгел, быға минең менән риза булыр тип, әммә мин бойороғона буйһонорға тейеш. Һеҙ кисекмәҫтән азат булырға тейеш. Минең һеҙҙе ебәргем һәм кеше ошонан ала. Estestvenno өсөн, һеҙҙе уратып күҙҙәре».
  
  
  
  Һаҡ араһында ғилми-нәшриәт качнуться. Уға тиҙерәк ҡайтып, үҙенең физик һәм аҡыл тергеҙеү тигеҙлек, факттар, ҡунаҡханалар уны йәшереп. Уларға ышанығыҙ, сөнки эго ебәрҙе. Ул уларҙы үзгәртә, убаюкивать тырыша. Бында түгел йәки уларҙы үлтерергә алмай отель эго, склад. Әлбиттә, улар уның менән һөйләшә, уның өсөн яза тыныс урында бара. Подыгрывать ул хәл. Эго ҡайтып ҙур көс - боль сгусток иҫәпләшеүсе генә кәрәк булһа, ул несса. Улар эшләй ала.
  
  
  
  Подгибаться уның үҙ мөмкинлектәрен яңынан тубыҡтан. Ир-егеттәр күтәрә эго. «Мин аңламайым», - прохрипеть ғилми-нәшриәт. "Был ловушке. Мин һине ни өсөн ебәрелә?"
  
  
  
  Улар булалар иң яҡшы актриса. Постучать выцветший бумажки буйынса уның тештәре. «Озадачивать шулай уҡ ул, һәм һеҙҙең нисек, владимир Карте. Жилуновичтың тырыштыҡ, беҙ һеҙгә, һеҙ күп йылдар дауамында үлтерә. Хәҙер уларға өлгәшеү өсөн, һеҙ азат ителә. Хөкүмәт бойороғо менән сығып булмай минең иң юғары кимәлдә. Күрәһең, минең һеҙгә хөкүмәт һәм, ахыр сиктә, бергә эшләргә ризалашты. Һеҙ үҙ идеяһы, владимир Карте, әгәр һеҙ хәтерҙә.
  
  
  
  Ул, йәнәһе, был мөмкин буласаҡ. Һай-һай мөмкин. Дөйөм танылған буйынса, ике хөкүмәт өмөтһөҙлөк була. Ул уңышһыҙлыҡҡа тарый. Полковник еңелде. Һары тол ҡатын булһа, беҙ булыр ине ул хема, рэймонд беннет булған икән, һәм ул ҡаса. Эйе, был дөрөҫөн әйткәндә, уның һүҙҙәренә ышандыҡ һәм беҙ берҙәм түгел. Уны белеү, булған кремле тирәләй мөрәжәғәтнамә - Карте үлтерергә! Бындай мөмкинлекте ҡулдан ысҡындырыу юҡ ине улар.
  
  
  
  Полковник исхудать Калински кивнуть табип. «Эму эго мөлкәткә бирелә. Эго ҡулында. Барыһы да, бынан ҙур булмаған металл шар. Анализ эго уны кире ебәрә».
  
  
  
  Тимәк, Пьер, газ бәләкәй бомба, кремль лабораторияһы булған. Ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанам авария булған.
  
  
  
  Люгер бер ир табипҡа һәм тирә-яҡ стилет ғилми-нәшриәт тапшырҙы. Был пистолет кобураһы втыкать наплечный йыйылған ир-аттар, ҡатын-кыҙҙар ҡырҡа ҡасан һөйләне. "Кәштә тотҡос, дурак!" Сгорбиться менән ул сирҡанып һәм скривиться. «Икәнен күреп, владимир Карте, ул нисек? Улар барыһы оборудов уйланырға тейеш. Ҡайһы берҙә уның алдына бер һорау килеп, унда улар тупица табып, уларҙы миңә ебәрә».
  
  
  
  Төшөрөлгән, тотҡосо һәм мөйөшкә ырғытты. Һулдан ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет булып, стилет була, бетон иҙән һәм нәҙек ярыҡ табып нах втыкать ҡорал булып ҡала. Шул тиклем ластарҙың уны эго бөкләп, һынған түгел әлегә лезвие, шуның менән был эго ҡа усмешка сунь. Замахиваться бик аҙ уның нигар, һәм кеше аҫҡа төштө. Ир-аттың аяҡ аҫтынан уны эго буйынса ҡабыр.
  
  
  
  «Нимә ул тирә-яҡ! Әлеге ваҡытта беҙгә союздаш булырға тейеш. Ул кош бармы? Эго ҡағыҙҙары, танау яулығы, төйәк - ул булырға тейеш булһа ла, ул бар, эгон һеҙ килтергән».
  
  
  
  «Рәхмәт», - пробормотать ғилми-нәшриәт комплексы, ҡасан ир-аттар һәм эго хуплап күтәреп. «Мәрхәмәт фәрештәләре һеҙгә, полковник».
  
  
  
  Көлөү тағы ғәжәп һәйбәт. «Беҙ түгел, үҙеңде алданың, владимир Карте, һеҙ нисек әйттегеҙ, штат. Әммә бойороҡ приказ булды. Һәм уны хәҙер тротуар тейеш. Эму, кәмәләр һәм күҙҙәрен уратҡан бирә. Осрашыу тиклем, владимир Карте. Бәлки, сираттағы тапҡыр осраштыҡ беҙ."
  
  
  
  Нотка йәшереү мөмкин түгел, уның тауышы бөтөнләй үҙ злорадство. Нигы һәм алда булыуына ышанам; бар хәҙер уның. Эго уларҙы үлтерергә йыйына.
  
  
  
  Ул тулҡынланып ғилем һәм ҡабул итмәй. Етте мәлдәр ҡасан була, уның вафаты тураһында хәстәрлек күреү. Шулай итеп, уҡыусылар араһында иң непрофессиональный ул - үҙ мөмкинлектәре барлыҡҡа сампади, нәфрәт, теләге күсерелә. Йәғни, элек ул ҡасан эшләй алмай.
  
  
  
  «Ышанып, тағы беҙ осраштыҡ», - тине ул. дунайҙағы-эй. «Мин ышанам, беҙ осрашырбыҙ, мин һәм идара хәл булды, полковник. Миңә был оҡшамай ине. Әммә ҙур проблемаларҙың береһе булып ...»
  
  
  
  Көтмәгәндә улар һуңынан туҡыма эму ҡара күҙҙәр. Юҡһа ул, тип, уны ултырғыстан һәм донъянан китеп тора, ул йыйылған китте.
  
  
  
  Ҡасан киткән, умыртҡа ҡаты һуҡты предмет буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, һис шикһеҙ, пистолет. Ир-егеттәр ике яҡтан тотоп буйынса ныҡлы алып бара һәм үҙе артынан эго. Тирә-улар өсәү. Һәм һәр ике яҡта менән бер буйынса сзади - ул иң мөһиме. Ул быуаттар алыҫлығынан, эгон наготове һәм пистолет булған.
  
  
  
  Бер ниндәй ҙә күңелһеҙ түгел, улар менән ғилми-нәшриәт көтә, - әммә унда өсөнсө кеше буласаҡ, һәр төрлө осраҡ була, әгәр ҙә уның союздаштары өсөн барған.
  
  
  
  Һәм уларҙы тар коридорҙа ишек аша үткән булып сыға. Сиркәүҙәрҙә Ih иҙән буйынса каблук. Металл ҡапланған. Был күсәйек оҙон була, бер аҙ ваҡыт һаҡлау һәм еҫе аша Нигы йылға. Тейеш булған, йәки уларға яҡыныраҡ порты бар порт бар, ниндәйҙер порт бар. Моғайын, унда, бында ҡағыҙ рулондары скачать выгружать һәм йылға суднолары, ул уны күрмәй. Бер нәмә лә күрергә уның аша ҡара шарф, күҙҙәре эму ураған, әммә уйлай, тип уны һаман ҡараңғы ине. Ваҡыт иҫәбен юғалтып ул - ауыртыу был хаҡта ҡайғыртып - тик, ҡараңғы булырға тейеш. Көндөҙгө яҡтылыҡ һәм улар янында шулай яза эго баҙнат итмәй ине.
  
  
  
  Ника аҙ ҡалышып, аяҡ волочиться. - Ул простонать. «Шулай тиҙ ҙә, salaud. Мин боль. Мин алып барам, һеҙ ҡайҙа? Ул бер нәмә тураһында әйтмәй лодке - кәмәлә тураһында ниндәй? Унда күп ауырыуҙар өсөн, кәмәлә яңғыҙы идара итә».
  
  
  
  Шым ғына һөйләгән кеше уны уңда буйынса-немец. «Барыһы ла һеҙ тәртип менән, герр. Был бәләкәй кәмәләр. Бик ҙур булмаған, идара итеү өсөн һәм весло була. Был еңел булды. Буйынса аҫҡа табан йылғаһы пассажирҙар ағымы тирәһендә бер туҡталғас һеҙҙең килтерә. шунда йыйып алыу ".
  
  
  
  «Күпме һөйләшә», - тине улар артта ир-аттар. «Дауам итә. Тиҙҙән рассвет».
  
  
  
  Ника күреп, иң бәләкәй уйындың аҙағына тиклем уйнаны, сөнки улар икеһе лә был йыйындың. Һәм ул хәҙер аңланым ни өсөн. Ни өсөн уларҙы үлтерҙегеҙ склад тағы ла эго. Улар ҡунаҡханаларға ла уларҙы атарға. Эго йәки үлтереү. Ҡасан килгән ваҡытта, улар эго бушатырға йыйынмай, бик ныҡ, ә һуңынан топить. Ул һыу үпкә булмаҫҡа тейеш. Әлбиттә, был идеаль түгел, ләкин яҡшыға булыр, тип ҡанға батҡан кәүҙәһен йылғаға ташлайҙар. Кош Эго, nen аҡсаһы һәм документтары менән була. Бәләкәй үтәлмәһә уйын намыҫһыҙ полиция ала, әммә бер ниндәй дәлил дә булыр ине, һәм бер ниндәй ҙә мәшәҡәт. Рейнгә сым буйынса сәйәхәт бик күп. Сөнки үҙе һәм уның уҡыусылары ине. Был профессионалдар булған.
  
  
  
  Ул ҡапыл туҡтаны. Еҫе ныҡ ценымногие гер йылға, эргәлә һыу һәм ғилми-нәшриәт плеск ишетергә мөмкин. Бөтөнләй бер ни тиклем ваҡыт үткәс, үҙе тәү сиратта улар нимә эшләй барышы, уның артта ә кешеләр элеккесә кеше булыуы мөһим. Унда ни булған, ник кем һуҡты, ти. Әммә был иң һуңғы секундҡа тиклем эшләй, улары ла булмаһа - улар ҡунаҡханалар, киләсәк өсөн ҡорбан дар-лизать бер ни ҙә подозревающей, д дюйм!
  
  
  
  «Повязка менән һинең күҙҙәр төшөрөргә тура килә». Ир-аттар өсөн тора улар. «Подиум тар. Күреп ул булырға тейеш».
  
  
  
  Повязка менән күҙҙәре төшөрөлгән. Барыһы ла бик ҡараңғы булыуын, әммә йылға аръяғы, көнсығышта, осонда пирс өсөн, улар аҫтында тора, ынйы ғилми-нәшриәт нәҙек айырыу һыҙаты. Ул расслабленно тора, расслабленно, сгибаться объятиях уның ике яғынан ике ир-аттың аҙ. Агни, уны сандыр үҙе тураһында оноторға мәжбүр итә. Хәҙер боль өсөн ваҡыты булманы. Пирс аҙағында, үлем көтә. Үлеме өсөн кем? Улар өсөн уйлайым да ул, - әммә ҡасан була, тип ышанырға ярамай.
  
  
  
  Ул артта ир-атты, пистолетты ткнуть. Афарин, сукин ул! Минең менән бергә булды. Лизать ҡарағанда, шул тиклем яҡшы. Хәҙер һәр микросекунда мөһим. Ул бик оҙаҡ көтә алмайбыҙ. Ул теләһә ҡайһы ваҡытта артта ир-аттар, ҡул күтәрә ине, взмахивать таяҡ ...
  
  
  
  Пирс улар подиумға аҫтында оҙон тар булған, Рейн сыға. «Коммен» ғилми-нәшриәт баш уң яҡтағы кеше, - тине. Досталь ул, йоҡа таҡтанан һәм тупаҫ аяҡ аҫтында күркәм нуры фонарҙар яҡтырта. Подиумда ғына етерлек киң булғанда, улар өсәүләп сафында үтергә мөмкин.
  
  
  
  Достучаться тиклем фонарҙар, көсһөҙләнгән ҡулы таһыллы ир-аттан бер ни булманы никак. Киллмастер яҙылмаһа ла, был кешеләр һаман да артта яҡын булып, ике йәки өс футтан артыҡ түгел. Бәлки, хәҙер хатта таяҡ күтәрҙе. Ваҡыт булмаясаҡ!
  
  
  
  Ослеп сандыр иғтибар итмәй больным-ауырыуҙы тағы, локоть ул ҡырҡа күтәрелә. Вздыматься итләс ҡанаты кеүек. Ике ырғытып локоть элек ул, бөтә көсөн iso, һәр күкрәген тотоп туранан-тура түләү. Йәнә улар ир-атты киләһе наткнуться на, эгон буйынса ҡаршы ҡыуа. Был отчаянное омтыла тар тигеҙлекте тотоу подиумға бара. Ир-ат, Кем менән унда һөйләшәһең, вскрикивать испуганно. "Готт Verdammt!"
  
  
  
  Бер нига на карте аяғын бороп, кеше башы менән сума. үҫһен һәм пистолет. «Люгер» ғилми-нәшриәт комплексы янында һәм асыҡтан-асыҡ голый ударяться тоҡандырҙы. Кешенең эгоһын тағы атып яндыра. Ҡорһаҡлы ир-аттар көсө менән башын макушка коперҙа эго саҡтар булды. Подиум, улар менән бергә сыҡты. Ҡасан улар йылға етә, ҡулынан притуплять стилет ғилми-нәшриәт эму сунь.
  
  
  
  Ир-аттың йыуан һәм разгульный була. Нику ауырға эго бәреп төшөрөргә була. Әммә шулай ҙа уны эго аяҡҡа бәреп төшөрөп, төбөнә тиклем бысраҡ. Ул бер көслө ир-егеттәр ҡул көрәштерҙе күтәреү һәм уның эйәк аҫтына алынған. Йыуан кәүҙәле дюжий зазубривать стилет был втыкать үткеләнгән тапҡыр уны, тоя, уның бармағы кеүек ҡайнар ҡан ҡабартыу, уны һынап ҡарарға & nb.
  
  
  Бәлки, топить кеше уны еңел - нигы аҫтында һыу дүрт минутты һәйбәт үткәрҙек, - әммә хәҙер, ниһайәт, ул ҡасан һуғырға ҡыйрата алмай яуап, ул обнаруживает, тип ярһыған һалҡын солғап ала. Уның маҡсаты-йәнә һәм йәнә стилет тунисҡа.
  
  
  
  Эго хистәрҙе үтә. Уның мәйетен ебәрелде, һәм, тағы ла ике минут һауа өлгөләрен һайлап алынды, тағы өҫкә менгән. Улар бер нәмә лә күрмәй. Ҡуйы булһа, һыу мутная һәм мутная була. Эму тура рискнуть тиҙ арала барып, сориентироваться өсөн, был осраҡта һүҙмә-һүҙ, йөҙөп барырға тейеш, сөнки ул алыҫ көнсығыштағы порт.
  
  
  
  Грести буйынса уны & nb шым, тюлень кеүек. Ҡалған ике дурак булған. Подиум улар тирәләй тағы бер уйнап үҙе фонары, башҡа һайлап һыу янында ярҙам итә. Бәлки, топить, таскать алынған һәм ике ih Киллмастер аҫҡа, испытывать искушение һәм уның мгновений; бесшумно һуңынан ул һыу аҫтына сума. Ih ебәрҙе. Был инструментҡа булған. Мускулдары башы. Үлтереүгә урын юҡ, янауым түгел, улар эму. Ауыр булһа ник йылмайып. Улар борсолоу өсөн сәбәптәре етерлек булды. Полковник Калинский был оҡшамай ине.
  
  
  
  Улар һыу аҫтында йөҙөү, еңел түгел, әммә уның ауырыуы. Ул тағы ҡасан ҡалҡынып, ике осонда пирс йөҙ фут булып сыҡты ул. Хәҙер ике ир-аттар өсөн фонарҙар ҡулланыла. Һис шикһеҙ, дуҫтар табырға тырыша, үҙең үл.
  
  
  
  Ул балҡыштар күреп күктә ағымдарынан аҫтараҡ, таңдың тәүге нуры менән тускнеет хәҙер. Кельн үҙәк паркында булды. Юл буйы уны эго яуланы, йөҙөү һәм еңеләйтә, шул тиклем ривненский йөҙөү өсөн, алыҫ ярҙа ҡалдылар. Эму йылға аша сығырға тура килә, полиция иғтибарын йәлеп итмәй ҡалманы. Ладенштрасса ҡайта ул, кескенә шлюха. Бәлки, был ябай шар түгел, әммә эй, эгон әлегә йәшерергә тура килә. Һуңыраҡ уның менән элемтәгә керергә, уның буйынса уның телефонын һорай.
  
  
  
  Кунакханаһы эго Куртка бәйле. Унан өҫтөнә йыйылған ул, һиҙеп тә булһа кеҫәлә. Нимә өсөн хрень - шунан башҡаһын. Юлбарыҫ керамика ярсыҡтары, ул ҡунаҡхана номерының буласағын беннет булды. Таскать уны эго ни? Пожимать ғилми-нәшриәт комплексы иңенә һалҡын & nb һәм, йәнәһе, ул белмәгән. Моғайын, ул бер нәмә лә аңлатмай. Әлбиттә, бының өсөн бер нәмә лә Калински тимәк, курткаһын кире осраҡта уны эго эго ирешә алмай инем юғиһә.
  
  
  
  Шуға күрә уны ла үҙең менән алырға мөмкин эго. Куртка түгел, уның төшөрөү. Был мөмкин,-тип аңлата. Вашингтонда һәм малай уны эго хоуку буйынса лаборатория тапшырҙы. Әгәр ул быны эшләй.
  
  
  
  Хәҙер уның эшен асыҡ булыуы мөһим. Ул Кельн буйынса һайлап тере булырға тейеш. Эму миссияһы тура үҙенең уңышһыҙлыҡтары тураһында хәбәр итә. Был эго торон фекер ҡыҫыу, һәм тәм-томдан ауыҙ иткән. Уңышһыҙлыҡҡа. Абсолют ҡот осҡос һәм уңышһыҙлыҡҡа осрай. Көҙән менән күп ваҡыт үткән шул, ул нисек ҡулланылған был һүҙ.
  
  
  
  Беннет һәм тол ҡатындар уның эҙҙәре буйынса бара һәм унда йыйылған һары Раймонда нисек Бармы? Ул бер булырға тейеш.
  
  
  
  
  
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Гаи Shanghai, бер йорт тирәләй иң эксклюзив көньяҡ Корея, ҡалҡыулыҡтар түбәһендә тора, Тонгнаэ ауылынан алыҫ түгел. Был яҡынса ун миль төньяҡта Пусан, корея әммә юл өсөн порт яҡшы булһа, телефон бәйләнеше һәм ҡәнәғәтләнерлек булды. Адекватности етерлек булған өсөн түгел шул был осраҡта иң яҡшыһы - Киллмастер ҡомарлы уйындар уйнау, оҙон обоснованный икәнен икәнен һәм уйнай, - пусан менән даими бәйләнеш тотҡан радио һәм уның буйынса кеше үҙенең коротковолновый. Шанс үҙ карьераһында иң ҙур ғилми-нәшриәт комплексы ҡулланыла Карте - һәм ул ҡурҡыныс аҫтына ҡуйҙы. Ул аҡсаны тота, яҡуп Лауреаты тип тырыша Корея ҡытай Һары Беннет аша тол ҡатын Икән.
  
  
  
  Июнь уртаһында була. Шул ун көн ласлыҡ менән, нисек уны йөҙөп буйынса Рейнгә ҡан бысратты. Вашингтон уны үткәреү буйынса ике көн дауахананан ҡайтып AX, «эҫе ваннала йөҙә ваҡытта күп өлөшө, инглиз тоҙ тултырып, шеште кәметә, ауырыуҙар менән ҡот осҡос булыуын, ул шулай уҡ хеҙмәт һәм тик йөрөй. Әлегә уны ваннала булһа, уны ризыҡ баш тартып, интенсив йогический транс ингән. Был пранаяма һыу булыр, тип өмөтләнә ул. уға шул етә, тип аталған эго гуру «однонаправленный» аҡыл. Озадачивать AX һәм докторы шик булып, улар бер түгел, яҡындарың һәм тирә-яҡ, психиатр кәрәк тип Нику күберәк ванналар тынысландыра. Ләкин бирә алманы ғилми-нәшриәт комплексы, Хоук подстрекать, һәм, табип ворчать булһа ла, уларға өлгәшеү, үҙ мөмкинлеге буласаҡ. Ике көнө ул тәрән хатха-йога; һулыш ҡояш һәм ай уның һулышын тоташтырыу; уның ҡасан сыға, тирә-яҡ дауаханаһы, дауаханаға аша сығыу һәм, уның менән үҙ конференцияһында юғары кимәлдә ышаныс правота оҙон серияһы инә. Ахыр сиктә, уның үҙенә ирештерҙе, ләкин һуңынан ЦРУ ғына ҡаршы ярһып. Әйтмәйҙәр улар, нимә дурачиться AX. Туп нащупывать. Ih хәҙер сират етте. Хоук ғилми-нәшриәт лә был хаҡта әйтте, әммә был эго аҡ йорт үҙе шылтыратты, ул, ниһайәт, хәл переламывать. Был ғилми-нәшриәт менән яңғыҙ AX тағы бер шанс бирергә тейеш була. Ул уң булыр яҡшы!
  
  
  
  Ишекте асып, бүлмәгә барып инә һәм Тонака. Прошептать циновка һалам Ee н гета, ҡасан килер шул урын ул, унда
  
  
  Тәҙрә янында торған берҙән-бер N3, әнисә завеса көмөш ямғыр булыр. Ямғырҙар миҙгеле кореяға килде. Егерме дүрт сәғәт аша һәр хәлдә һәр ун шелл ямғырҙар, иртәнге тыныс һәм таралыусы был илдә вонь ҡоролоғон на мгновение.
  
  
  
  Миска һәм балыҡ менән дөгө һәм поднос менән сәй ҡатын-ҡыҙ иңендә. Эргәһендә уны эго жаровня һуҙыу, уларҙың бер нисә күмер асыҡ светящ, кем менән йәнәш баҫа һәм шунан ҡайтмай. Улар өсөн оят уның нәҙек бил. Ул ҡатын-ҡыҙ түгел, теләһәң - була уның форма түгел, беҙ физик яҡтан, аҡыл беҙ, өсөн, секск менән шөғөлләнә, - тик бында уның йорт ҡағиҙәләрен боҙған. Шанхай-Гай непреклонный була; һеҙ буласаҡ ҡатын-ҡыҙҙар, эй, түләнергә йәки һеҙҙең ҡала. Ника түләнә. Ныҡлы һәм ышаныслы йортта укрытие кесан була. Был эго от пуск алыҫ тотоу, унда эго күреү мотлаҡ, әммә уның өсөн полчаса док һәм тимер юл станцияһы эләгеүе мөмкин. Һәм сексуаль шәфҡәт туташы булып иптәш ҡыҙы урынына Тонака. Күрәһең, уны ла вокзал. Был мәл етә башлағас, бер нисә ғилми-нәшриәт уның ҡото, тине: «мин тоям, ни булды һиңә китте, Ник-с. Уйлап, һин мине ярата алмаһаң, китеп бараһың?»
  
  
  
  Көтөлмәгән был ғына түгел, әммә насар һәм штопор. Улар мөхәббәт менән шөғөлләнергә теләге булған Тонака AXEman түгел, хатта уны эшләүселәрҙең без обидно әгәр ҙә был хәл була, әммә ул тели, уны мыҫҡыллау тойғоһо. Юҡһа, ул, бына уның ҡыҫҡаса бик оҡшап торған ваҡытында был эго.
  
  
  
  Әлбиттә, ул әйтә: «Ҡурҡма, мин алмай, Тонака. Отель ине уның, әммә һаман да бик көслө ауыртыуы».
  
  
  
  Ҡулына еңелсә ҡағылып тонака һәм уны һыуға ташлайҙар. Ғилми-нәшриәт комплексы, заполнить ни, әйтәм: «О!»
  
  
  
  «Ih насар ҡылығы өсөн миңә был неприятно, ника-сан. Шуның өсөн, һин уларға зарар ауырта тип, һөйөү менән шөғөлләнеү өсөн беҙ мөмкин түгел. Мин беҙҙең өсөн моңһоу, Ника-сан».
  
  
  
  «Моңһоу ҙа миңә, - тине ғилми-нәшриәт. Әлбиттә, уның эй, бер нәмә лә әйтмәгән. Ул үҙ фантазияһы уйлайым.
  
  
  
  Запястье ул үҙенең ҡото алына. Ике тиерлек. Японияла ике сәғәт сарыф буйынса Паром Симоносеки гавана Пуск. Джимми Ким күҙәтеп булмай шул, паромға китә кеүек. Эстакада От ходьбы нисә минутҡа тиклем тимер юл станцияһы булған. Сеул киткән өсөн дүрт үҙенсәлектәре. Яҡшы булмаҫ был поезд, корей яҡшы булһа - барыһы Мукден ҡалаһына тиклем stifling азия экспресс пусында була. Сеул туҡтай хәҙер.
  
  
  
  Легонько ҡулын үбә һәм уның ғилми-нәшриәт похлопать Тонака буйынса осонда. Көнбайыш илдәре пьянящий уның рухы булһа, ул ни-кейем менән бара, шуға ла уның вразрез гесанг: кейеҙ һәм рошен тапочек ойоҡбаш, оҙон ҡыҙыл итәк һәм жакет һары буйынса бәләкәй генә урындыҡ. Юғары корея ҡыҙы булғаны өсөн ул - иң булыр өсөн саҡ утыҙ делле эй, ул ҡатын - ҡыҙ-ул буш һәм таҙа булыуы һәм кимчать һулышы. Уның күҙҙәрендә түңәрәк ҡара төҫтәренең йомшаҡ булыуы менән асыҡ йөҙө йыйырсыҡ нах эпикантический бәләкәй һәм лимон, һағайта, тип ҡарға.
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ҡыҫылып, уны ғәжәпләнеп ҡараған ир-аттар, кешенең эгоһын күкрәгенә утыкаться. Золотой дракон на кимоно аҡ ебәк стороженкоға арҡаһы менән генә була. Көнбайыш ҡойма ауыр кеше әйтәсәк, ҡасан ҡатын-көнсығыш уята. Нигы Карте янында була, уны тойоп, нескә кисереп тип оно Тонака. Юҡһа, ул тиҙ арала яуаптар һәм уны үҙенә әйҙәй хәрәкәт көнө. «Бәлки, һуңыраҡ, Тонака. Әле мин эштә».
  
  
  
  Кивнуть ул, әммә бер нәмә лә әйтә. Белә ул, тип радионы сумаҙанды уның янына була. Ауыҙ һыу баҫыу һәм рауза бутоны на цыпочки екты тирәләй уны эго дымлы ҡыҫыла. Покачать уның башы. «Мин уйланым да, Ник-с. Һеҙ әйткән ул, хистәребеҙ бар нәмәнән - һеҙ тиҙҙән был урынды ташлап китә». Погладить ек буйынса уны эго, сверкнуть һәм ҡара күҙҙәр. «Был бик насар. Мин яраттым, һинең кеүек танау оло мөхәббәт менән шөғөлләнә. Һин яҡшы, корейҙар күберәк».
  
  
  
  Похлопать по спине ғилми-нәшриәт уны. «Конфиденциальности-mo-semni da. Рәхмәт. Ә хәҙер уҙып китте».
  
  
  
  Корей Тонака засмеяться, үҙ өҫтөндә, үҙ уткой - япон һөйләшеү уларҙы, ғәҙәттә, йә булмаһа, бер ҙә боҙоҡ инглиз, - һәм китте. Уның ғилми-нәшриәт өсөн ишектәр ябыҡ. Гудение в чем шул уҡ ваҡытта уны ишетеп, гремучий тартмауы оҡшаны. Уны көтөп, үтеп гэт йөксөләр һөрән кафельный стук буйынса әлегә ҡыҙ, шунан килә чем, на ҡабул итеү бәләкәй һәм ҡоролмалар асыу нажмите переключатель эго. Нацистарҙың джимми кивать бүлмә буласаҡ. "Тест - иль, ee сахма, саха, ах - Мансей?"
  
  
  
  Бәләкәй генә ғилми-нәшриәт микрофон ҡулдан һөйләне. «Корея йәшәһен! Һеҙ шөғөлләнә ниндәйҙер бизнес?»
  
  
  
  Джимми тулҡынландыра Ким тойола. «Мөмкин булған. Бәлки, ул әҙерләнә. Тере пар - пар менән генә бара. Бында тиҙ едь яҡшы».
  
  
  
  "Мин юлда инде".
  
  
  
  Заимствованные Пусан джип юлдары буйынса алған була, ҡара вспотеть аҫтында ауыр пончо, ул ваҡытта бөтә твердить үҙе лә яҡшы. Булырға тейеш! Вашингтон бик деревни. Хатта деревни Хоук, был ғәҙәти булмаған һәм булмаясаҡ. Киллмастер белә, уның босс, тип эго һуҙылған булһа, мөмкин тиклем алыҫ, әммә барыһынан да ситтә булмай. Ун көнө. Бер ишара менән ун ғына көн көсһөҙ, тигән Ника дөрөҫ уйлайым, ул дөрөҫ юлда. Кротость ахыр һүҙ.
  
  
  Албания килә, тип ҡасып тол ҡатын шунда һарыр. Ул ир-егет менән булған. Вдохновенный ғилми-нәшриәт яғынан был фараз - вздрагивать хатта уны хәҙер, хәл иҫкә, - тине һәм быға йыйылышып тырышһа ла, был ғына фараздар булды. Хвататься за жестокое соломинка, больно күп булды, үҙенә тағы ла тарыта. Йәғни, быға белмәгән нәмә түгел, ул боҙола. Һәм ул хоҡуғы булған.
  
  
  
  Шунда уҡ артабан нисек Албания ала ғилми-нәшриәт хәбәрҙәр буйынса, ул үҙенең беренсе аҙымдарын яһай, тәүге ставка яһай. Эму китергә тура килгәс, тағы ла яҡшы әлегә ҡала властары у эго репутациябыҙ мөһим, Ҡарсыға ала һәм уның бер нисә неохотный, үҙ позицияһын өсөн яҙылған.
  
  
  
  Ул урында юл менән түгел, албания һәм тол ҡатын әлегә беннет булды. Крушение сират булды, сүллек, тау ҡыйын менән, халҡы, подозрительна һәм тупаҫ незнакомцы кешеләр ҙә ҡарай. Беҙ AX, унда беҙ бер ҡасан да респектабельный ЦРУ аппараты эсенә ала. Был хатта британия разведка яһай алмай. Барлыҡ уңайлы булыр тип, - был обрывок, бер нисә обрывок, ул урындағы ваҡыт агент рассылаться, ул рисковать үҙ тормошо ишара бер нисә сыч.
  
  
  
  «Ih тынғылыҡта ҡалдырмай, - ника ышандырҙы. Совет баҫымы поддаться өсөн, тирә-яҡ выманивать ih укрытие, тағы ҡасып ебәрҙе. Полковник Калински, ҡот осҡос был ҡыҙым, бөтә эҙҙәр ih бара. Һуң, шулай булғас, ул. следующая ғилми-нәшриәт комплексы асылды. Хәҙер ул был фекерен скривиться. Был ниндәйҙер мәғәнәлә сабата язалау - уны солгать эй, дөрөҫлөк һәм ялға әйләнә. Әлегә был эму н файҙаһына эшләйәсәк - һәр хәлдә, үҙе тағы калински ғорурлана ала.
  
  
  
  Бында юлдар тар булған, бысраҡ, колонналар һәм уның менән застряла өсөн мискәләрҙе арбаға. Ҡайҙа булып үтте. Арба егеп вол, ул ашыҡтырырға ярамай, ҡаты ағас тәгәрмәс скрипеть. Күсәр незамазывать визжать, застряла сусҡа кеүек. Скачать менән һәр кешене арбарлыҡ бочонок уныһы булмай, һәр иртән н тарҡатып һәм дөгө яланға йыйҙы. «Был ҡасан да булһа күнеккәнбеҙ», - ник уйлап, затаить һулышы. Был күнеккән өсөн түгел, корей хатта. Тик ул уны, был бер сәбәп булһа, тирә-яҡ, тауҙар түбәһенә буйынса үҙ гулять буйынса уларҙы ярата.
  
  
  
  Шул ваҡытта ҡарап, уны урап арба кеүек, уның ситендә пусында була, урындағы баҙарҙа буйынса ползать в Пуск-Июнендә, икенсе һәм биш егерме минут була. Мин тағы ун аша, уны тимер юл станцияһына тиклем бара, унда Ким Джимми менән осрашырға тейеш.
  
  
  
  Һиҙҙерә өсөн кәрәк, трамвай покачиваться, өҫтәрәк килтерелгән Сент-Иҙән, хәҡиҡәт уның өсөн ҙур залда кәңәшмәләр пентагон тураһында уйларға ваҡыты булмай. Был осорҙа һунар итеүгә йәлеп ителгән Беннет ЦРУ - мрачно Хок, тип белдерҙе тиҙерәк барлыҡҡа килгән ҡыҙҙар-скаут, - ҡулыма ҙур һәм донъя алдында торған йыуан эсәк таяҡсалары менән Киллмастер, бер диуар менән ҡапланған. Ул тираны дионисий һуҡҡан ҡыҙыл булавка булмаһа, баш Албания. Һатып уны үҙең тояһың, үҙең бурыстар менән сығыш яһарға әҙер. Ниндәй булыр ул. Унда был тауарҙар һатыуы иҫәбенә төркөмө һайланды булырға тейеш, йәғни: ax тынғылыҡта ҡалдырмай. Эште тамамларға бирмәнеләр. Был нетолько була. Шаршамбы һәм уларға дошман буласаҡ.
  
  
  
  «Был мажаралары», - тип әйтелә ғилми-нәшриәт. «Оҙаҡ һәм атып фаразға нигеҙләнеп». Ул картала ҡыйып ҡағыла. «Рус отопление. Шулай уҡ уларҙың тол ҡатындары ныҡ беннет һәм тел, һәм беҙ шул тиклем. Әммә бик һаҡ эш итергә тейеш рус албанияға аҫтында прикрытие, һәм мин уйлап түгел, уларҙың тол ҡатын алам тип ғәжәпләнде. Белер ул,, ҡасан уларға яҡынлаша, һәм ҡас! "
  
  
  
  Ул ни күсереп күрһәткес көньяҡ-көнсығышта һәм ғиффәтле ҡағыла. «Мин уйлайым, уның тирәләй һауа афина буйынса һайлап маташты. Беннет һәм уның прикрытие тығыҙ булһа, яҡшы замаскировывать, туристик сәйәхәттә булған һәм уларҙың класс. Мин уйлайым, тәүҙә уларға барып Берҙәр буйында, атлантика аша ә һуңынан, Панама өсөн. Йәки, бәлки, Мехико. Япония аша тымыҡ океанға тиклем һәм унан манила. Бөтә япония кореяларҙы, унда 38 проговориться буйынса улар тырышып-төньяҡ кореяла му. Әгәр улар ала, улар бушлай өйҙә эшләп булған ».
  
  
  
  Тирә-бер тыңлаусы һөйләй, цру етәкселәренең береһе аша. Усмешка тауыш менән өлгәшелгән хеҙмәт эму тотанаҡлыҡ булманы. «Чертовски һинең ышанғаның күренеп, Карте! Что тол ҡатындар эшләмәһә - үҙе маршрут ебәрҙе һине? Кореяға ни? Наименее ихтимал тойола был урын», - тине ул.
  
  
  
  «Был-эштең һәм шул, - тине ғилми-нәшриәт. «Эй, был иң урын. Тауыш ниңә мин уйлай, тип уны ҡарап. Был тиктән түгел икәнлегенә бөтә - бар, башҡа сәбәптәр. Сәбәбе конкрет ашыу». Рискнуть мөмкин түгел, уны әйткәндә, уның ниндәй әйберҙе күреп ҡалыуы асыҡланғандан йог-транс. Аҡ елән улар артынан кеше ебәрҙе.
  
  
  
  Шуға күрә уның метко ткнуть ревматизм, цру хеҙмәткәрҙәре булды. «Һеҙ, кешеләр тирә-ЦРУ, һары тол ҡатындар тураһында ни әйтә алмайым, әммә мәғлүм булыуынса, беҙ һеҙгә биргән, - был ярҙам. Исегездә тотоғоз, уны яртылаш кореянка. Тэджон тыуған. Сеул ҡалаһында урта мәктәптә уҡыта. Сеул коммунистар баҫыуға ҡасан, ҡасан ҡытай тәүге тапҡыр ул юғары вазифалы офицерҙар кейәүгә сыҡҡас, тәүге ире үҙен. Ул ҡытай менән ҡайтты. Һәм былар барыһы ла, һеҙ нимә, кешеләр, уйлағыҙ ».
  
  
  Цру хеҙмәткәрҙәре нахмуриваться. «Уны яҡшы тамамлап, күп йылдар дауамында хәрби прикрытие нах була. Ул таныны, беҙ уның тураһында нимә беләбеҙ, әлегә һеҙ, AX, кәрәк мәғлүмәтте беҙ ли түгел. Әммә табылған мәғлүмәттәр буйынса Ҡытай - бик үк балыҡ мискәләрен атып, Карте! Был күп ҡулланыу, уларҙың тол ҡатындары ла - юғары миссияһы өҫтөнлөклө ғына. Ләкин ситкә - һаман да мин аңланым, ни өсөн һеҙ Корея уйнай ».
  
  
  
  Взмах каталог ғилми-нәшриәт донъя картаһында күрһәтелгән. «Корея сөнки ул яҡшы белә. Сөнки донъя өсөн ҙур өлөшө ябыҡ нах - совет йәки аҫтында, йоғонтоһо аҫтында беҙҙең йй. Беҙ унда иң ирекле һәм һөҙөмтәле эшләй ала. Сей Тибет үтә, ә уларҙы бик үк аңлайышлы Гонконг. Мин түгел, тип уйларға мөмкин ҡасып көнсығышта ул - был булырға тейеш, көнбайыш, тирә-яҡ юл оҙон, бәләкәй генә булмаһа нейтраль ҡарашы һәм уны мөмкин тиклем күберәк илдәрҙә. Улар, беҙ унда беҙ, иң яҡшы рус беҙ эшләй алмайбыҙ. Панама, Филиппин. Улар тигеҙ мөмкинлек бирә, улар әлегә тиклем барып Манила. Бөтә тикшереү, улар буйынса өсөн иң ҡатмарлы һәм япония инергә була. Ул, шикләнеп, улар Токио эре ҡала шары, йәки башҡа теләсә рискнуть тиелә. Әммә был бары тик 1400 миль. манилала буйынса Пуск. Самолет йәки шәхси кәмәләр быстроходный уларҙы ҡуртымға алыр ине ".
  
  
  
  Армия разведкаһы һөйләй подполковник. «Әгәр улар был яһаһалар, уның, ғөмүмән, япония тураһында хәстәрлек күреү ни? Япон һәм һары диңгеҙҙә төньяҡ корея диңгеҙ һәм асыҡтан-асыҡ ергә юлланды улар. Самолет менән шул уҡ хәл шәхси йәки эшләгән».
  
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы. "Бик рискованный. Патруле бик күп, бигерәк тә хәҙер, кеше ҡасан беҙҙе иҫкәрткән булғандар. Һәр осраҡта ул, шикләнеп, улар яллаған ине шкипер йәки пилот өсөн территорияһында ih коммунистар килтерә. Тол ҡатын, әлбиттә, күп ярҙам ала ала. бигерәк тә әгәр ул манила тиклем бара. Ул, шикләнмәйем, - тип, ул был хаҡта һораны. Беҙҙең кешеләр, үҙ кешеләр күҙәтергә, уларҙы беләм һәм ул артабан был яуызлыҡ булған һәм буласаҡ. Бар улар, пар кеүек бәләкәй генә сирттереп, джентльмен, упҡын аша үтеп инә һәм ҡытайҙың иң бәләкәй-эй, тырыша. Сеул бара иғтибарһыҙ әгәр ул тиклем, барыһы нах янына килеп сыға. Шул ваҡытта ул үҙе менән бәйләгән кеше, моғайын, алда ла, самолет һәм вертолет ih йәки төндә йүгерем. Ул ... "
  
  
  
  Һаҡсы инә һәм ошо ваҡыттан хоуку хәбәрҙәр тапшырыла. Ника босс үҙе күҙәтә. Ҡарт баҫып, үлектәрҙе торо һәм прочищать iso rta сигара тәмәке һура. «Албания буйынса ғына килә, джентльмен. Бер агент ышаныслы тирәләй беҙҙең иң - иң делле, беҙҙең әлеге мәлдә берҙән-бер. Мин ул әйтте, - тип сығып киткән ир-атты һары рәхимһеҙ беннет һәм тол ҡатыны иҫәпләнә. Виллалар, янып янып, уның ҡайҙа була, әммә мәйет табылған. Алб ике ҡул рус полиция агент. Сымһыҙ бәйләнеш ». Оглядеться Хоук был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, һуңынан башы Нику покачать. Ул sel.
  
  
  
  Киллмастер белә, покачивание башы тигәнде аңлата. Был Полковник Калински ҡатнашты. Estestvenno өсөн. Оператор уны бик үткер булып, уның өсөн полиция албан ала ала. Был малай итләс - сығым материалдары.
  
  
  
  Хәҙер, бер ҡасан бороп торған джип уның ҡунаҡхана «Рейлроуд», тине ул үҙе тағы ла, ул был булырға тейеш. Ваҡыт буласаҡ подходящим. Мәҫәлән, улар аша булырға тейеш, тиелә был манила барыу өсөн өс көн ваҡытын күп - бер аҙна ҡалғас һәм үткәреү, Манила буйынса килгән. Кәмәлә тигәнде аңлата был. Ниндәй булырға тейеш улар төшкәндәр ҙә малоизвестный япония порттары, ҡоро ер буйлап паромда ҡала һәм ауылына юллана һәм балыҡсылар симоносеки. Һигеҙ сәғәткә һуҙылған сәйәхәт паром буйынса, Япония, иртән сығып киткәс, ул алты.
  
  
  
  Тимер юлы бар Карте ғилми-нәшриәт комплексы инә. Джимми һәм алыҫ һыра эсеп ултырған ким аҙағында америка банк ҡараңғы бүлмә. Джимми йәш була, әммә үҙе бик талантлы делле. Бер нисә дерзкий, оператор һәм квазихипстер, буйынса исемендәге Джимми иҫке Әлегә авиакомпания менән идара партнер. Flying turtles авиакомпанияһы тип атай уларҙы, шаяртып, унда правда күп булған, һәм улар бөтәһе ике самолет була. Каннибализировать һәм һөйләргә, һәм башҡа, шулай уҡ изобретательность ҙур, уны бер осоу тотола. Әлеге ваҡытта был самолет Aeronca, 65 TL, 26 йәштә. Ника ысын күңелдән ышанам ни, бер ҡасан да оса эму nen тура килә.
  
  
  
  Накинуть төшөрөүе ауыр булды һәм ғилми-нәшриәт һаллау пончо эго. Ким пончо булып Джимми һаман үҙ - яҫы һәм уның аҫтында ҙур булмаған эленгән приема тапшырҙы.
  
  
  
  Эль Ким допивать Джимми. Mimmo ғилми-нәшриәт комплексында үтәсәк, тине ул. әлбиттә: «Һарай өсөн поезда».
  
  
  
  Ника сәғәт ҡото алына. Өс сирек. Сеуль киткән поезға тиклем ваҡыт күп әле. Ул билдәле бер планы булһа. Перво-наперво, һуңынан картаһы төшөр ih һайын уйнатыласаҡ. Әгәр, һис шикһеҙ, ялған түгел был сираттағы тревога була. Ошо фекерҙе бер ни тиклем ваҡыттан тошнить эго. Инде аҙна Эго ашҡаҙан ауырыуҙары, һәм фикерләр тураһында һөйләү, алдау өсөн яңынан эго, ҡорһаҡ ауыртыу тыуҙыра. Бурбон уның насар рюмка эсергә - шифалы бар виска корея һирәк була, - пончо һәм яңынан тартылды. Ишектәр, туҡтап, тәмәке закуривать өсөн, уның ҡоралдары, үҙ кейем аҫтында тикшерелде.
  
  
  Несса уның «Люгер», стилет наручный һәм ҡа итеү. Был яңы ҡунаҡхана заточка Оружейник эму, бысаҡ ырғып ауыр, ләкин ул йәһәннәм булыр раҫлай ойоштороусылар һәм, лезвиеһы була өсөн яңы стилет на бикләндем. Хәҙер уның ҡыҫҡа, ләкин һаман да булһа Хьюго. Аяҡ араһында контейнер металл, газ, уның яңы бомба несса. Шулай булмай ни, улар лабораториялар мәскәүҙә бомба менән аварияға эләгә? Ул быға ышанырға мөмкин.
  
  
  
  Бар инде ул, ҡояш тышҡа һәм асыҡ булды. Хәҙер тағы бер ҡат тулы биҙрә ямғыр шеллек, һыу һоро текә стенаһы, уның менән шөғөлләнеүселәр кәмей, тип прибор. Ситтәге һыу һәм ғилми-нәшриәт бикле поплестись эшләпә ҡырҙар көнө-төнө, ведущая вагон булды. Үҙ mimmo джиптарҙа үтеүен, уны күрергә, тип, шул яртылаш һыу тулған инде.
  
  
  
  
  
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Йөк машина эргәһендә тәмәке тартыу траву багаж менән Ким Джимми. Был иҫ киткес матур ир-егет менән ҡара сәсле, тештәре идеаль булған юғары. Элегантно тар салбар кейгән булһа, ғәҙәттә, сағыу спорт куртка һәм балет тапочкаларына тар; бөгөн һәм уның кепкаһына пончо бысраҡ шаҡмаҡлы невзрачный булып ҡалған.
  
  
  
  1 улар платформаның була. Сей станцияһы мәмерйәнән ғибәрәт, һейҙек һәм һуңынан пропахнуть. Сабыр көтә на корточки төркөмө әҙерләнә шулай уҡ урындағы тэгу кореянка ярышлап буйынса аҫҡа табан юлда.
  
  
  
  Джимми картер ким нигы менән йәнәш туҡтай. Сеуль поезда китеп барғанда, уларҙың кем булыуы трек 4 асыҡлыҡ индерә башланы.
  
  
  
  Тәмәке ғилми-нәшриәт комплексында яңы закуривать. "Мал аҙығы өсөн ни?"
  
  
  
  «Мистер Хайкада Koto һәм миссис. Сеул буйынса эштәр бара. Юғары вдохновением уның өсөн, һәм барыһы ла шулай ти. Бәлки, ул японға ла белә. Көнбайыш улар икеһе кейем кейгән. Ул юнһеҙерәк, некрасивый, некрасивый тиерлек. - әммә уның был ни эшләй, сөнки тауышҡа хәрәкәте, әгәр һине аңламайым, нимә тураһында ул? "
  
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт. «Мин аңлап. Әммә был улай түгел, имеш, һәм бик күп, шуға ла бармы? Һеҙ уларҙы уята?» Эму тауышын түҙемһеҙлек тотанаҡлыҡ була алмай, Джимми Ким һәм уны тотоу. Ул йылмая. «Сабыр, атай! Был үҙенә күрә тарихы. Беренсенән, уларҙың берҙән-бер мөмкин булған, шуға күрә уны бик яҡын ары уның. Бушҡа түгел, уларҙың ваҡытын һәм юғалтып тора - бара һыуына һәм уларҙың асыҡтан-асыҡ бындай машиналар үҙебеҙгә уйын». 4 кивнуть уның юлын, унда башҡа кешеһе вагонға инә, шул ҡушыла өсөн, улар унда булмай инде.
  
  
  
  «Хәҙер уларҙың купеһы үҙе. 1066 Номер. Ишек асылды һәм улар заперта түгел. Уйын-көлкө яңғыраны ни?»
  
  
  
  Быға яуап ҡарағанда, машиналар ғилми-нәшриәт ҡараш ташланы. «Һеҙ кем булһа ла, кем күҙәтеп өсөн, башҡа платформа? Ул тәҙрә сығырға мөмкин».
  
  
  
  Джимми сверкнуть теше. «Хладнокровие һаҡлау, атай. Һине уйлап, уны яраталыр, бәлки? Динка молоток йәки Мэн менән унда ни күрә был, үҙе алып барып, нисек железнодорожник. Вагонда улар аша сығыу мөмкин түгел, беҙҙән башҡа ведомо».
  
  
  
  Корей Мэн динка бейек булмаған көслө була, хо чой Ч ысын исеме булған. Нигы белә алмай, сөнки эго Динка Мэн таҡҡан. Джимми тип әйтеп идаралығы енәйәт мэн динка элгәре үткән шпион булғандыр, күрәһең, коммунистар эшләй башлай, уларҙың ҙур өлөшө Корея, эму һәм мөмкин булыуына ышанмайым, сөнки ул, Джимми Ким, көстәре етерлек булғас, уны аҫып өсөн. Был ғилми-нәшриәт комплексы ҡабул итә. Уларға ышанып Джимми - ни, ул-йә кем ышана-йә.
  
  
  
  «Мөмкин булмаҫ беҙгә был юлы бер ни ҙә», - тине ул. Джимми. «Ә беҙ мөмкин түгел. Остальное мин бирермен».
  
  
  
  «Әлбиттә. Котос ҡасан паром менән барғанда, уның һул күҙе повязка аҡ булып таҙара. Бик таҙа. Как будто ул. уның ғына кейенгән. Шул саҡта уның оло әһәмиәте ошоға бәйле түгел - кеше күп йөрөгән повязка. . Эго генә өлөшө булырға мөмкин йәки был маскировка ... "
  
  
  
  - ник ҡырылған. "Был роле өсөн физик koto тура килә был?"
  
  
  
  «Иҫ киткес. Бәләкәй худощавый егет, накрасить өсөн, япондар һымаҡ күренә. Әгәр уның, әлбиттә, япондар түгел».
  
  
  
  «Был бик мөһим, әгәр уның тураһында хәстәрлек күрә», - тине ғилми-нәшриәт. "Талят уның менән."
  
  
  
  «Чертовски тиклем улар үҙ купеһына барырға ашыҡмай, - Джимми дауам итә. - Мин үҙебеҙҙең вагонға бер мәл аша үтеп, ih тығыҙ булғандарға ишектәр ябыҡ. Тыңлай уны. Бер нәмә лә ишетә ".
  
  
  
  Нахмуриваться ғилми-нәшриәт. «Был иҫәр булды! Һин уны ала шик бирә».
  
  
  
  «Мин быны эшләй алмай. Ә хәҙер уралып - нисектер мин һәм динка мен станцияһына барырға ҡуштылар, уборная булып, уның өсөн радио ҡулланырға мөмкин. Хәҙер улар киоск булды, тип белә. Штат кеүек. Унда сыға башлай, ул был егетте күреп, өҫтәл артында станцияһы начальнигы. Матросский балалар кейемдәре бысраҡ аҡ. Һәм нимә? Бер минутта башлана һәм микрофон аша алыу станцияһы начальнигы Haikada Kotos подкачка! "
  
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт уставляться. «Ih Paging? Был бер ниндәй ҙә мәғәнәһе юҡ. Беҙ, булырға тейеш, яңылышмам. Һуңғы, улар нимә эшләргә, кем был үте-пейдж ih д буйынса ебәрергә. Беҙ ...»
  
  
  
  Джимми Ким киң йылмая. «Быны улар. Был переправщик яһаны. Г-н контакт линзалар Котто борт юғалтмай, һәм ул таба. Малайҙар улар менән ебәрҙе уны. Аҡыллы балалар мәжбүр итә уны эму ярҙам станцияһы начальнигы. Ул ee теләйем ".
  
  
  
  Ышҡып яңаҡ ғилми-нәшриәт худ. Күҙҙәргә контакт линзалар өсөн. һәм яңы нан сауҙагәрҙәр Koto
  
  
  
  Рәт-рәт булып!
  
  
  
  «Бәлки, улар ишетә алмаһа, тип ih пейджинговать, - тине Джимми Ким, - йәки, бәлки, улар тағы бер ҡат отель сығырлыҡ түгел. Барлыҡҡа килгән улар. Осһоҙ минут йәки ике бала, ә аҙаҡ уны эго тотоп ҡайта. Вон эму пачка бирелә, улар уны үҙ иҫәбенә һалмайынса, үҙ тарихы һәм эго ала. Һуңынан һөйләне, мин нисек ала ул., ул., уйлауымса, был беҙгә бер нәмә бар - ул һеҙҙе йәнә шылтырата, ләкин яуап алмай. шул уҡ ваҡытта һеҙ бараһы юлдар. Һәр осраҡта - мистер контакт линзалар котто алдынан юғалтып, улар нисек пристыковаться. Оҙаҡ Ee теләнем, ләкин һөҙөмтәһеҙ. Малайҙар әйтте, бөтә был ваҡыт мистер күҙҙәр котто һул ҡулына тотоп, әлегә уларға ҡарап - тине, был эму ауыртыу тыуҙыра. Ахырҙа улар биргән. Тормошта ҡасан һәм уларға, улар повязка һалалар. Быға баланың күреү, сөнки ул һаман да линзалар табырға тырыша, ярлы һәм мистер эму koto жаль була. Ә хәҙер, ғилми-нәшриәт комплексы, һине уйлайым мин нимә тураһында уйлай? "
  
  
  
  Ника ҡулын ҡыҫыу эго. «Әгәр уң һин, чертовски яҡшы фекерҙә булды, Ким. Владимир koto һул күҙең күк!» Уның зәңгәр күҙҙәре беннет булды.
  
  
  
  «Мин уйланым, ике күҙе уның зәңгәр, - тине Ким Джимми. «Япондар голубоглазый бер ҡасан да уны күрмәнек. Бына, быларға ҡарап».
  
  
  
  Ул һурырға,-тип һуҙа һәм ғилми-нәшриәт тирә-яҡ кеҫәһенән пончо. Контакт линзалар. Ҡара көрән. «Мин был баланы һатып, - тине Ким Джимми. Ҡотон алыу һәм уның ғилми-нәшриәт рассмеяться әлбиттә. «Мин уйлаған, мөмкин булһа, һине ҡайтарырға теләмәгәндәй Koto шәхсән владимир эго».
  
  
  
  Ника Карте ҡарар ҡабул итә. Ҡарап тора. Был дөрөҫ була. Киллмастер ҙур хуплау кисерә ҡорбан итеү - ул үҙеңде һунар tac өлөшө булған - ул белмәне, һәм, әгәр ҙә ул урынын һәм беннет булды тол ҡатын, шулай итеп, был ауыҙ шул ине.
  
  
  
  «Яҡшы, - тине ул. Ким Джимми. "Мин был купля. Минеңсә, улар беҙҙә бар. Купе вагонға ҡарарға һәм шул уҡ алам ... "
  
  
  
  Джимми Ким минут тағы полезть. "Бар, эйе, сара." Ваҡыты пинжин уның уйнарға ла, яҡшы әйт по-английский. "Мин үҙ өҫтөнә ала ҡыйыулыҡ, сэр. Һиңә оҡшай?" Конвертта уны нику һары билет тапшырыла.
  
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт. «Мин яратам, - һин яҡшы малай, - тине ул һәм мин был турала вашингтонда. Ә хәҙер чушь ҡырҡып, һәм тыңлай».
  
  
  
  «Эйе, сахиб».
  
  
  
  «Мин был тикшерергә тейеш, - тине ғилми-нәшриәт. «Беҙ әгәр ҙә уңһа, шул саҡта ситкә - мин бөтә асыҡлау. Әгәр беҙ яңылышмай, бында кире ҡайтыр ул, нисек кенә алмайым - бәлки, тиҙ булмаһын, әгәр уны кире оса һәм сеул бара. Һеҙ уны эшләй 2IC, ваҡытлы кураторы. Һеҙ шулай уҡ бында эшкә ҡалырға Dinky Man. Паром дауам ҡаршылаған кеүек, иртә - был ике, Котос, примаһы булып мөмкин. Әгәр нәмә бында килеп, миңә шылтыратып, сеул Chosen Hotel ҡунаҡханаға, һуңынан алтынсы ә иртән - унда, әгәр миндә түгел ине, мин, моғайын, 23 тончжадон номеры булған. Был Чунка. Әгәр насар бара, һәм был ялған, йәғни, һеҙ, бәлки, Әлегә мин биреп ебәрергә тура килә. йәғни, һеҙ самолетҡа тип атала. Өмөтләнеп, нимәнелер юҡ ".
  
  
  
  Джимми тештәрен күрһәтеп йылмайып бөтә ким киң. Ул 2IC буласаҡ мактап туялмай. «Самолет тураһында һиңә һөйләнек, улар уны ярата, атай. Сеул был кире оса һәм драндулет әммә иҫке булһа ла, тулҡынланып. Теләһә ниндәй осраҡтарҙа, ни өсөн беҙ һеҙҙең етһә лә. Беҙ һеҙҙе күптән итеү. етә." Turtles Flying, chosen airways тип рәсми рәүештә таныһа ла, inc. оҙаҡ ваҡыт була «прикрытие өсөн» AX.
  
  
  
  «Беҙгә бында бик оҙаҡ», - тине ғилми-нәшриәт. «Бер аҙ бара биргәс. Шул һәм башҡа тикшереү бер нисә минут һеҙҙе урап Man Dinky һәм платформа. Беҙ үҙебеҙ хәүеф аҫтына бирә алмайым».
  
  
  
  «Мэн динка шарында булып ҡала», - тине Джимми. Эго күңелһеҙ булып то. «Уны беләм, сөнки мин уның тиҙ атып үлтерә алмайһың, әгәр ул быны».
  
  
  
  Төп станцияһында көтөү залы инеү һәм уларҙы һыуға ебәреү. Ул ҡамап ih малай юл-ярлы, һәр тереклек тимер юл станцияһы корея, барыһы лохмотья, язва һәм бритый струп башы менән килде. Етем булып, уларҙың күбеһе тирә-яҡ һуғыш, аслыҡ һәм ауырыуҙан күбеһе үлеп һәм уларҙың тирә-яҡ, әйләнә ҡарағанда элек өлкәндәр.
  
  
  
  Джимми һәм отош ih Ким бала таратыу прогнать. Баҫма киоск янында тағы ла уларға туҡталып, улар күҙәтергә мөмкин вагон ҡайҙан 1066. Сеуль поезд тайпылышһыҙ йыйылып, бәләкәй һәм тәржемәсе һәм пыхтеть стрелочный грохотать взад әлегә алға, яңы вагон өҫтәне. 4-се юлда был трек унһыҙ булмай инде. Әлегә уларға ҡарап, өҫтәлдә тағы бер машина - яңы машинаһы менән ялтырауыҡтар һәм ҡабырғалары аҡ. Күргән ғилми-нәшриәт комплексы, машина тамбур депутаты бара кеүек.
  
  
  
  «Хәрби машинаһын шул», - тине ул. Ким. "Нимә булды?" Ул хмуриться. Әгәр ҙә поезд эму беннет үлтерергә тура килгәндер, ә үлтерергә уны эго алыр ине, ул һуғыштан теләмәүе менән бәйләй. Беннет язалап, йәшерен сәбәбе булған, ул шулай уҡ булырға тейеш. Ул рәсми статусы булмаһа ла Киллмастер Корея, кем булыуы түгел, кем ярҙам һорап мөрәжәғәт итә ала ине. Шведтар уны эго генә була һәм һүҙмә-һүҙ ҡорал, тора ул.
  
  
  
  «Тураһында ла хәстәрлек ул, - тине Джимми. "Мин был хаҡта барыһы ла белә.
  
  
  
  Был юғары вазифалы кеше, офицер һәм юлбарыҫтар аулағанда янка рк на йыйылды. Бөгөн иртән гәзите булған ".
  
  
  
  Үҙ ҡараш ташлап, һорау ғилми-нәшриәт буйһона. "Юлбарыҫ ихластан булһа? Кореяға?"
  
  
  
  Джимми кивнуть. «Ҡайһы саҡта шулай була, атай. Ниндәйҙер туҡмап, иҫке юлбарыҫ сикәһенә көньяҡҡа беззубый Маньчжурияла. Күберәк ала бесәй тотҡандар иҫке кейекҙ түгел, шуға күрә эму крәҫтиәндәргә булырға тура килә. Был турала уның уҡыусыһы - фермер йәки уның тирә-яғында дүрт биш йонгдонг үлтерә. Был тауҙар, Тэджон алыҫ түгел. Шулай итеп, юлбарыҫ башына иҫ киткес уй килә ҡайһы бер мәғлүмәттәр буйынса, быға һунар ойоштороусы - быға тиклем ҡотҡарыусылар һәм крәҫтиәндәр бирә-шуның менән шөғөлләнә. Ҡарайыҡ - ҡайһы бер ауылдарҙа улар хәҙер тирә-яҡ ". Джимми Ким засмеяться. «Был улар рәшәткәле машинала була. Әгәр кеше ине ул, ставка яһаны, уның өсөн аҡса юлбарыҫ үҙе ҡуйған ине».
  
  
  
  Уны күҙәтергә, төркөм ултыра. спецмашина корея америка һәм офицер булараҡ. Офицер пистолетын булып бар тирә-яҡ рк томми береһе. Ника аҙ йылмая. Юлбарыҫ алыу мөмкинселеге әҙ булды.
  
  
  
  Ким ул джимми табан борола. «Ситкә, сабый. Ҡарап бара, унда нисек Динка Мэн. Һәм ошо мәлдән беҙҙең тағы ла белеү, икенсеһе, - әгәр ғәҙәттән тыш хәл түгел генә барлыҡҡа килде. Минеңсә, ниндәй генә поброжать ул-шул мәлендә. Мин һуңғы минутҡа тиклем ултыра. Әлегә уңыш һәм ".
  
  
  
  «Иҫән-һау, атай. Уңыштар һиңә. Һәм һунар уңышлы. Беҙ нимә тураһында ла борсолманы - мин бында асыҡлай».
  
  
  
  Ника Карте ҡараған, һығылмалы була һикертелеүсе каблук малайы булараҡ, туп-тулы ышаныс һәм илһамланыу. Иң яҡшы балалар. Юҡһа, үҙенең элекке ғилми-нәшриәт комплексы на мгновение. Тормош ни тиклем ауыр Эго. 1066 ул йәнә вагондың ҡото алына. Задернуть бөтә жалюзи отсек була.
  
  
  
  Бар тағы бер-ике порция ала һәм ғилми-нәшриәт насар виска ҡайта. Шунда уны тотҡарланы, һәм күберәк эсә лә, әлегә заскрипеть громкоговоритель, поезд тауышы уята башланы һәм сеуль певучий түгел, корея, башта, шунан инглиз: «Тэгу-Кумчон-Ендон-Тэджон-Чочивон-Чонан-Сеул. Сеул йонгдунгпо н алмашына, һәм Аск ассошиэйтед пресс-Сити. Сеуль экспресс - маршруттарға сыҡҡан һуң ун минут 4 китте. "
  
  
  
  Киллмастер көтөгөз минут поезд башына тиклем, унан поезға тиҙ һыуына. Дизель етәкселегендә ун биш фыркнуть тихонько ҙур машина. Ҡото алынған билет һәм ғилми-нәшриәт үҙе күрергә, тип, купме эго, номер 1105. 1066 йәғни алыҫ түгел.
  
  
  
  Сират буйынса бара, Джимми Кивать уны күрергә, янына асыҡ вестибюль 1066 тотҡарлай. Вестибюль аша глянуть ғилми-нәшриәт комплексы, mimmo үтә, алыҫ һәм платформа приземистый мен динка фигураларҙы күрергә.
  
  
  
  Боролдо, поезд һәм джимми окурок кивнуть ким аҙ ташланы. Машина аҫтына эләгә һәм уны рельстарға туҡтамаҫҡа булып төшә. Үҙенең ғилми-нәшриәт комплексы алдында асыҡтан-асыҡ ҡарап, әммә ул хәбәрҙе була. Котос купе вагондарында ярты юлда туҡтамаҫҡа була.
  
  
  
  Үҙе барған вагонда инә һәм уны вестибюль тиклем еңел. Вагон оҙон сиратта уның ҡотон алыу. Күпселек корея поезд бик насар булды, һәм барыһы ла, тип теҙмәһе оҡшаған була, ысын булырға теләүселәр өсөн бары тик уйҙырма, әммә был поезд, Сеуль экспресс, корей шатлыҡ һәм ғорурлыҡ булды. Һуңынан уны ҡайһы берҙә ысынлап ве сеул четырехчасовой ваҡытында килә.
  
  
  
  Вцепляться ғилми-нәшриәт менеп була. Улар тәмәке яңы закуривать. Сәғәт ун дүрт - эго өсөн оҙаҡ ваҡыт эше был. Бөтәһе лә булыуы мөмкин. Был сәфәр, һис шикһеҙ, шулай буласаҡ.
  
  
  
  Корея флагы йәшел двигателдәр янында бәләкәй размахивающего кондуктор. Нацистарҙың пронзительный свист, һуңғы минутҡа тирә-яҡ эшләпәләре һәм бәләкәй һәм йыуан ике ҡатын ихибана юғары ih пробежать ат ҡылы. Ҙур бер балыҡ ырыу хисе буйынса. Өсөнсө класта уларҙы сәйәхәт булды.
  
  
  
  Тимер аждаһа оҙон, трястись һәм дергаться, ҡасан тәгәрмәс колеялары һәм дизель врезается был гигант әйләнә. Сеуль экспресс китте. Кивать на өйөрө күреп булып Джимми ғилми-нәшриәт платформа, поездар станцияһы ҡасан яйға сыға.
  
  
  
  Элегант в купе крохотный униформаһы булған карте эго корей ғилми-нәшриәт комплексы үткәрелә. Юлбашсының бай поезы корея өсөн булыр был. Малай, күрәһең, был ғорурлана. Һәм уның ҡыйралып ишара әйт: «Уйлап, бер номеры. Хоккей?»
  
  
  
  Вон һәм бер нисә ғилми-нәшриәт тапшырҙы эму йылмая. «Хоккей, кесе. Рәхмәт». Киткән малай, һәм ишеген заперта эсендә ул ғилми-нәшриәт. Ҙур булмаған ваҡыт планлаштырыу өсөн килгән. Котос эму тип купеға эләгә өсөн, тикшереп бөтәһең? Ҡара, ысынлап беннет һәм тол ҡатынға был лауреаты булды бармы? Ә әгәр ҙә булмай - был ваҡытта? Беннет поезд уны үлтерергә теләмәнем, әгәр был мөмкин буласаҡ. Әммә, нисек эго поезд менән төшөрөлгән? Бәлки, ойоштороу форсаты эму ниндәй ҙә авария. Мөмкин булһа...
  
  
  
  Был эго постучать купе ишек шым. Бесәй төшкәндә ҡабырғаһы менән хәрәкәт итә һәм ғилми-нәшриәт ҡеүәтле еңел карте көнөндә тамашасылар баһаһы. Люгер стилет һәм ул үҙе тикшереп, иң тәүҙә һорайым: «Кем был?»
  
  
  
  Малайҙар тауыш әйтә: «Был мин, сэр. Малай-носильщик. Һеҙ уны таҫтамал килтерә».
  
  
  
  "Бер минут."
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, кескенә бәҙрәф тикшерелде. Таҫтамал була. Унан көнөндә әйләнеп ҡайта. "Ситкә."
  
  
  
  Ул ишекте аса.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ, ул ҡушыла менән унда булдым, бик матур, ныҡлы тәне менән юғары. Сәс каштановый Ee була, ә күҙ йәшеләй. Уның ҡулында пистолет ғилми-нәшриәт ҡорһағы бәләкәй ныҡлы баҫып тора. Корея нах артта малай булып, күҙҙәре киң булып асылды уставляться ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ менән малай һөйләне. «Хәҙер бара. Һин беләһең, ни эшләй. Тиҙерәк!» Ул инглиз баҫым көслө була. Славян баҫым. Тимәк, уларҙың бында булыу ваҡытын да юғалта һәм бушҡа түгел.
  
  
  
  Малай коридорҙары буйлап ҡаса. Ҡатын-ҡыҙ бер аҙ шылдырырға һәм пистолет ник йылмая. «Зинһар, ҡайтып купа, владимир Карте, һәм ҡулын күтәрҙе. Башын юғары тотоп. Һеҙ уны үлтерергә теләмәнем, әлегә».
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт буйһона. Уның артынан ишек ябылды һәм уның аяҡтары өсөн юғары каблук купа. Бер ҡасан да Пистолет буйынса эго тормошҡа сыға.
  
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ тағы йылмая. Теш яҡшы булыр. Аҡ һәм эре бик аҙ. Аҫтында уның тән костюмдар ҡара-неудачник сформовывать лә яҡшы буласаҡ.
  
  
  
  «Шулай итеп, беҙ тағы бер ҡат осраша, владимир Карте. Тинем, ул аптырап, тик бер ҡасан да һеҙҙең менән, - тине. Рейн һыу инеү оҡшаны һеҙ?»
  
  
  
  Бер аҙ аптырап ҡалған осраҡтар буйынса тулыһынса үҙ тормошо бик нигы карте. Бының булыуы мөмкин түгел. Аҡылһыҙлыҡ был. Шулай уҡ - ee ҡулында! Ҡулдарыңа, бәләкәй генә пистолетын тота. Алһыу яғымлы ҡулдары менән башын. Был уның электән ҡулында күрҙем.
  
  
  
  Йылмайып ғилми-нәшриәт ҡаты була. «Мин был тиклем түгел әле лә көҙән ышанам», - тине ул, эй. «Улар, булырға тейеш, эсә артыҡ күп женьшеневый уҙған төн тотто. Бының булыуы мөмкин түгел. Һеҙгә, кешеләрем, бары ла яҡшы макияжда түгел!» Ул белергә дәреслекте. Ул булмаһа, беҙ мөмкин түгел кеүек тойола. Әммә әгәр ҙә ул болтовней дауам итә ала, мөмкинлектәре булғандар түгел, статик хәлдә, ул ябай мөмкин булыр ине пистолет һикерергә маташа. Пистолет һикереп торған - тоғро ысулы вафат булды, әммә ...
  
  
  
  Йылмая крайы буйынса, ҡатын-ҡыҙ әйткән: «Ҡарағас, владимир Карте. Хәҙер инде! Иҫәрләнергә эшләй алмай. Стонать наклоняется өсөн, тоторға һәм уның ҡулында юғары».
  
  
  
  Ника яһаны, уның нисек бойора. Тигеҙлекте юғалта һәм ул белмәй, тип, еңелергә булғандыр был мәлдә. Юҡһа, ул, нисектер яғымлы был мин һорағас ҡулын уның өҫтөндә порхали, ул кривой усмехаться.
  
  
  
  Улар әйтер: «Хәҙер уның мөғжизәһенә ышана, полковник Калински».
  
  
  
  
  
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Уны алыу «люгер», стилет һәм, һәм, уның китеп. «Шулай уҡ ҡала, һеҙҙән элек булған кеүек, владимир Карте».
  
  
  
  Ника тәҙрәнән ҡарап ҡалды. Клякса царапать һоро ямғыр эго. Бамбук юғары палеолит аша үтеп Поезд, аҙаҡ туннель эсенә сумды. Улар сағылыш ул тәҙрәгә ҡарап. Ул кисеүҙе ишеген асып, кескенә, эскә ташлап, ҡорал, унан асҡыс һәм тыштан һурып дверь заперта. Был минутта уның асҡысы пиджак өлгәшә.
  
  
  
  Ул уны тағы бер ҡат бороп. «Хәҙер ҡолас ала. Вон ауылға бара һәм унда». Оҙон пистолет күрһәтеүҙе диван-карауат янындағы стенаны, карауат әйләнә. Sel ғилми-нәшриәт. Күҙе бәләкәй генә пистолет, уны ташлап китә алмай.
  
  
  
  Калински ая полоса нейлоновый сатраш менән Полковник. Ҡыҫҡа итәк буйынса фай-ҙалы булды, һәм шуның менән, ул күрһәтәсәк, етештерергә тәьҫир ҡалдырған. Ника иҫкә буйынса туҡыма ойоҡ. Тейеш булмаһа, уның набивка чертовски күп булды.
  
  
  
  «Мин уйланым, - тине ул, - бәләкәй генә аяҡтарым йөрөй һеҙ тип үҙе һаман да газ араһында бомба, владимир Карте? Ул белә, ни тиклем уны үлем. Беҙ ҡайһы бер кешеләр беҙҙең тирәләй нежелательный өҫтөндә эксперимент үткәрелә. Кеше хөкөм. Һеҙ күберәк һөҙөмтәле газ - әммә мин, тип иҫәпләйем мин именлек, бергә бында беҙ әлегә заперта ".
  
  
  
  Развеять ғилми-нәшриәт тырышып, уны иллюзияларға. Ул үҙен хәүефһеҙлектә тойоу ҡарағанда күп - шул тиклем яҡшыраҡ. Әгәр бомбалар эму газ ҡулланырға мәжбүр булһа, ул быны эшләр ине. Ценымногие һулышы уны оҙаҡ тотҡарлана алманы, уны ҡарағанда. Шул арала өсөн, еңеү яулаған ваҡытта, уның һатырға маташҡанда ҡулға ала. Ул, уны ватандаштары, хатта тол ҡатын Һары - кем улар хәҙер тирә-яҡ айырым мәғәнәгә эйә. Беннет Рэймонд Бармы, элек ике машинаһы бара, берҙән, ысынлап та әһәмиәткә эйә. Киллмастер тура шаҡтай оҙаҡ, иҫән-һау калырға, өсөн, үҙ эшен башҡара. Тик, нисек, тип.
  
  
  
  «Полковник, - башланы ул, - мин уйлайым ...»
  
  
  
  Эго өҙөлә ул, йылмайып. «Икән, һеҙ нисек уйлайһығыҙ, владимир Карте, ҙур әһәмиәткә эйә түгел. Зоя һәм һеҙ булғанға мин атайың түгел, ә полковник. Әлеге ваҡытта, булыу-булмауға ҡарамаҫтан, ниндәй дәрәжәлә ул үҫер сыҡты, ул ҡатын-ҡыҙ. Полковник түгел, совет разведкаһы. Был аңлашыла? "Уны тағы бер ҡат йылмайып, уны күрергә һәм был юлы әллә нимә булды ас тештәре ялтырай. Һәм ни ғәжәп, киң ҡарашлы уның күҙҙәре йәшел спекулятив. Был ҡараш карте элек ник күрмәнем. Сөнки юҡ ине һәм ни өсөн? Бәлки, ошонан ярҙам эму һайлап секс! Быны алда эшләгән. Һаҡ булырға тейешбеҙ, әммә уның өсөн, ашыҡмай.
  
  
  
  Унда ул наклоняется. Уны күн креслоға ултырып, бәләкәй, стеналар аша сыға. "Һеҙ ҡатын-ҡыҙ тип мин ҡыҙыҡтым, владимир Карте?"
  
  
  
  "Эйе". Джен түгел. «Һеҙҙе ҡотлайым визажист һәм уның, беҙ уның хема булыр ине».
  
  
  
  Ул кивнуть. "Беҙҙең кино тирәләй бер кеше.
  
  
  Яҡшы. Минең илдең иң яҡшы ысулдарҙың ҡайһы берҙәрен дәүләт эшләргә тейеш ».
  
  
  
  «Гений ул», - тине намыҫлы Карте. Әгәр кеше ине исемендәге буйынса, был уның ҡоҫтора nah яҡшыртыу - һәм шул тиклем өсөн, тине ул, - уны күреп ине, - тип, егет тураһында ҡайғырта. Ул бик яҡшы булған.
  
  
  
  Пожимать ҡатын-ҡыҙ иңендә. «Был эште йонсотҡос. Макияж ауыр, һәм уны ялтырауыҡ сәғәт күп китә. Һалыу, шлейка, контакт линзалар, парик лысый - әммә һеҙ беләһегеҙ инде. Һеҙҙе алдайым».
  
  
  
  Риза ғилми-нәшриәт комплексы, кивнуть. Эго алдан моғайын. Подстегнуть ләкин ул хәҙер ул бер аҙ. «Идеаль макияж була. Әммә үҙ ролен уйнаны, шулай уҡ һиңә яҡшы, мин ... Кол булып, Зоя. Садист мәлдә, әлбиттә. Улар ышана, тип яза, мин, булырға тейеш, шунса уҡ зарар боль һин, мин һәм ни? Йәки тиерлек? "
  
  
  
  Йәшел хыялланмай киң ҡараш түгел. Показано Эму, күҙҙәрен күрергә мөмкин василиск өсөн был ишараһынан бер нәмә йылы. Теләге? Ябай нәфсе модала? Был ысынлап шулай булған кешелекле йән эйәһе бармы?
  
  
  
  Был уның ҡыйыу тикшерелде. «Оҙайлы сәфәр беҙҙең алда, Зоя. Тамашасылар водитель булып һин, һәр хәлдә, хәҙер. Һин пистолеты булған, һәм мин ышанам, һеҙ пар тип коридорға һағында головорезов. . Тейеш булған, икенсе төрлө булыр ине, сөнки һин үҙ-үҙеңә ышаныу. Әлегә беҙҙең ваҡыт булмай - быны һәйбәт бирә. "
  
  
  
  Була ул, серле йылмайып. Ул үҙенең киҫкен смачивать программалау киң ауыҙ алһыу. Ни промелькнуть йәшел күҙҙәр. Тик ул әйтә: «мөмкин булһа, владимир Карте. Ника. Әммә һуңғараҡ. Саҡ ҡына һуңыраҡ. Ҡара. Ул ...»
  
  
  
  Кемдер постучать ишек. Бәләкәй ҡалала уны ғилми-нәшриәт доллар пистолет яһарға ҡушты. "Тыныс, зинһар."
  
  
  
  Ул көн килеп етә, һәм, менән күҙең системалаштырыу ғилми-нәшриәт комплексы, тыныс ҡына һөйләүе буйынса-урыҫ. Уның һүҙен һүтеп алмай. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул ҡолаҡ, әлбиттә команда бирҙе шунан. Ҡасан уны тағы үҙ урындарына ултырып булмай, нахмуриваться юғары осо аҡ.
  
  
  
  Ника шым ғына әйтер: «Ышанам, проблемалар?»
  
  
  
  «Бәлки. Ни, мин килә алмайым. Күрәһең, был шундай тупаҫ уйын поезд крәҫтиәндәр бик күп Пуск-Чжу. Ул, моғайын, ҡоралдары булһа, багаж ih спрятать. Был мөмкин түгел икән-проблема булып кеүек». Аҡ тештәр һәм ирендәр уның үҙ ҡарашы, уның түбәнге уставляться задумчивой впиваться ал.
  
  
  
  Ника картина шунда уҡ аңлай. Поезд был туҡталышта яһаны ҡыҫҡа Пуск-пусан чжу биҫтәһендә, вагоны менән алып өсөнсө класс өсөн юлдар яҡшыртыласаҡ. Ә хәҙер беннет һәм тол ҡатындарға ярҙам ала, әгәр уны мохтаж. «Крәҫтиәндәр», һис шикһеҙ, партизандар булып, туранан-тура бойороғо буйынса эшләй һәм пекинда тауы тирәләй йыйҙы. Ахыр сиктә, бер кәрзин йомортҡа тол ҡатын бөтә сарыф итмәй.
  
  
  
  «Тиҙерәк барыһына дошманлыҡ бик мөмкин», - тине ул ҡатын-ҡыҙ. «Һин үҙең нисек барышында ғына башлағайны, Зоя. Бында был партизан булды, тип ҡарауыл эте, әгәр һин был поезд Беннет һәм тол ҡатындар менән төшөрөргә тырыша. Һин эшләргә тейеш, был - уның һиңә бирә алмам, сеул бара. Был бик ҙур. Ih һеҙҙе юғалттыҡ. Бер нисә сәғәттән улар 38 еткәс-был хәл. Тиҙ уйлап, мотор һылыуы! "
  
  
  
  Зоя Калински шатлыҡ түгел. Урта һәм аҫҡы ирендәре тулы нахмуриваться прикусывать. Ee пистолетлы ҡулын хәрәкәт итә, уның уйлайым һәм был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул курка төшөрөргә йыйына. Һуңынан уны, күрәһең, расслабиться.
  
  
  
  «Был улай түгел, имеш насар, һеҙ нисек, американдар уйлап. Минең партизандар кеше менән үтәй. Мин дюжина кешене бортҡа алыу, бөтөн яҡшы кешеләре».
  
  
  
  «Плюс малай-носильщик», - иҫкә ғилми-нәшриәт. "Бәләкәй salaud".
  
  
  
  Ул көлөп. Дизель гудеть алға китеү, яңы кимәлгә күтәрелә. Хәҙер уларҙың илдең ҡырағай тау булған. Тыштан темнеть. Көмөш ямғыр яуҙыра тәҙрәләре уҡтай булды.
  
  
  
  «Эйе», - тине ул. «Һеҙ алдауы еңел, владимир Карте. Алтынсы ҡабырғаларына ен н беҙ эшләй йыл менән. Был эго һәм уның-атаһының, ул шулай уҡ тимер юлында эшләй, йәшерен рәүештә был машина бортына яҡуп беҙ, уны тағы ла әлегә ишек ҡушыла. Был бик ҡиммәт, әммә ул тора икән. Ли күреп, ғилми-нәшриәт комплексы, пусында була уның асыҡтан-асыҡ килә, тип ишетә генә, һин бында тип. Беҙ һине күҙәтеп, - ышанмайбыҙ, һин беҙгә беннет һәм тол ҡатын алып ҡарай. Һин кеүек. Беҙ һеҙ кешеләр күрергә, поезд ҡасан улар уның артынан эйәрҙе. Беҙ тырышты, фәндәр академияһы ih boc өсөн тикшереү булмаһын өсөн, ышан, үҙ купеһын ишектәрен асырға һәм уларҙы ҡасан да, беҙ ышанмаҫ инек тиерлек. Һуңынан һеҙҙе таныным, һеҙ был поезд ала, һәм тағын, һеҙ нисек, американдар, әйткәндәй, уны асыу һәм ябыу. Юҡ? 1066 вагон был пар, купе в B, Рэймонд Беннет һәм тол ҡатынға был һары Икән! "
  
  
  
  - E. D. Q., - тине ғилми-нәшриәт әлбиттә. «Һәм был иҫбатлау кәрәк. Һине уйлап. Хәҙер тик һинең ҡулыңда ул көрәш, Зоя, леди». Иң татлы йылмая ул үҙенең тауышы булыуы һәм мөмкинлектәре проговориться эго шаяртып йылмайҙы. Был алдан ҡатмарлы булыр ине, әммә тырышлыҡ күрм эму тура килә. Унан да нығыраҡ тулҡынланып. Уны уйлап, ни тип белә. Туз янына булып ең нах - и, уны уйларга, нимә беләһегеҙ, нимә белмәйһегеҙ. Был булырға тейеш булған.
  
  
  
  "Был хаҡта белеүселәр бармы һинән
  
  
  Юҡ, - уны дауам итә, - был хәрби поезд вагонында булған. Полно юлбарыҫ әүәҫ була. Һәм быға бер янкиға депутаттары һәм рк өйөмдәре. Мәҫәлән, улар хәҙер бөтә напиваться. Уларҙың винтовка булды, дробовик, пулемет, хатта. Бер ҡысҡырҙым, мин кем булам йәки-йәки, әгәр киткән булһаң, күңелһеҙ бер ишара, ҡул һуғышы һәм әле һинең. Минең Уйлауымса, Зоя. Бәлки, килә алмам, беҙ ниндәй ҙә булһа килешеүҙең ".
  
  
  
  Бер ҡулдың бармаҡтары ҙур булды ошо бәләкәй генә ырғаҡ спусковой побелеть яғымлы. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс иҫке Калински полковник ҡайтып, лысеть ужасов, улар кешегә зарар ауыртыуын яратам. Хәҙер уның йөҙөнә ентекләп ҡарап булмай, сөнки был ғилми-нәшриәт күрергә мөмкин, был галстук күрергә тейеш макияж буйынса эксперт булараҡ алдынан подушечка резина яһап, балауыҙ, парик һәм замазка. Таң Эго абсурд, һәм уның эй усмехаться. «Хәҙерге Калински кем? Зоя кем әле, ә? Иҫке тоҡ, ул терезияны ыҙалата кешеләрҙе яратам, ҡатын-ҡыҙҙар йәки был матур, асыҡтан-асыҡ ине хәҙер улар мине үлтерергә ҡунаҡханаһында шөғөлләнеүселәр?»
  
  
  
  Гүзәл зат уның еңеләйтә. Ырғаҡ спусковой ҙур бармағын баҫып. Ул йылмая. «Рәхмәт, мин һөйләгән һунарсы тураһындағы юлбарыҫ. Улар белә алмайҙар. Поскальзывать малайҙы ебәрә. Әммә был әһәмиәткә эйә түгел. Улар барыһы ла планлаштырыла».
  
  
  
  Нах уға ентекләп ҡараны. «Алмаған ине, һеҙ белә, һеҙ минең тоғро досье енси тормош тураһында мәғлүмәт бармы? Һеҙ тип әйтермен, оҙаҡ йылдар беҙ килгән юлды. Мин һеҙгә башына пистолет тоторға мөмкин булыр ине, тип беләм. ҙур нәмә, яңы тәжрибә булды ».
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс тишина һөрә. Хлестнуть тәҙрәһенән ямғыр булып. Сеуль экспресс хәҙер тиҙ мчаться, туннель һәм үт үтеп, свист завывать, корея, мәйет кеүек йырлай, үҙе ерләнгән тауҙың түбәһе һоро, хаки төҫөндәге.
  
  
  
  Был-бик сәйер шул йәшел күҙҙәре уны блеснуть. Ҡыҙыл ауыҙ поджиматься, ул ҡасан уның ҡарауы. Уның ғилми-нәшриәт Карте булыуын тойор, тип эго ҡыҙҙарға баһалап, ҡолдар итеп ҡарарға блоктар яһай. Ул белә, сөнки эго уның ҡарауы, ҡоралды нисек рәхәт булған. Ахырҙа, үҙенең көсһөҙлөгө менән көслө зат! Көсһөҙҙәргә урын. Бер етерлек булды. Был мөмкинлек уның эму яҡынлаша. Рус хатта мөмкин түгел, тип белдереү ысулы ярҙамында асып иркәләү мөхәббәт.
  
  
  
  Уның тауышы ҡуҙ булыуына ишара, - тине ул: «был күренеш менән Мин иң омела башланы. Һеҙ әйткән ул, - мин күпмелер ваҡыт ҡатын-ҡыҙ булып. Хөкүмәт минең был оҡшай - тик уларҙың бер ҡасан да белеп булмай шул. Һин әйткән ул! "Ee Пистолет ҡулдары хәрәкәткә килә.
  
  
  
  Киллмастер еңелсә йылмайып ятҡан булды. Был эго ауыҙ ни зыян. «Сөнки тауыш менән бөтә? Мин һине йыйылыуҙан файҙаланып, мин наслаждайся, ә һуңынан мине үлтерһә?» Әммә ул риза булмай. Әгәр ул уны шулай яҡын подбираться алмай, ул уны ала алмай, һәм барыһы да бындай пистолет. Хатта уның был ләззәт алырға мөмкин ине.
  
  
  
  «Һин сәйер тойола, мин һиңә үҙең теләгән өсөн файҙаланырға тейеш? Һин үҙең ҡулланыу өсөн ҡатын-ҡыҙҙар күп бит?»
  
  
  
  Ул кивнуть. «Был минән булмай. Ләкин мин уны һәр ваҡыт бирергә тырыша,-тип урынына. Бәлки, любовь түгел - был турала белеүселәр әҙерәктер, - әммә, һәр хәлдә, бәйлелер. Иптәштәрсә мөнәсәбәт. Бер-береңә ышаныу тойғоһо булмай ул».
  
  
  
  «Тимәк, һин дурак! Барыһы превыше ғына рәхәт. Һин уны күрһәтәбеҙ, тип бында мин - мин һиңә үҙем өсөн ҡулланыу шулай уҡ рәхәт булыр, тип, - был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уны уйлайым, - шулай уҡ, беҙҙең кеүек крәҫтиән ҡыҙҙарыбыҙ рус офицерҙарына үҙенең нацистик ләззәт өсөн ҡулланырға ". Тимәк, уны белгән бер сәбәптәр буйынса һәр хәлдә, әхләҡи йолҡҡосланған буйынса, ул шулай була.
  
  
  
  Яй, бик һаҡ булығыҙ, аяҡ мускулдары көсөргәнешле ғилми-нәшриәт. Мөмкин булһа, уны барыбер ошо мамыҡ баш тартырға тура килә. Тик көтөү - ҡара, тип, була. Был ваҡытта уға ҡаршы йөҙ һыуҙарын бер шанс булыр.
  
  
  
  Был эго тауыш көсөргәнеш һиҙелерлек түгел ине. «Ә унан һуң? Мин үлтерҙе һине?»
  
  
  
  «Мин һине үлтерә. Нисек һин, һис шикһеҙ, белә, шунда минең бойороғо шул, германий в һине үлтерергә теләй. Бер-ул һин күренеү өсөн унда бик насар, ғилми-нәшриәт. Файл минең таптары булған, һуңынан улар һине вячеслав ble генә вафат була. Боҙолған түгел, шуның өсөн был - үҙ һин һәйбәт аҡса эшләне, Карте. Оҙаҡ Ценымногие, һине кимәлгә ҡарағанда күпселеге агенты. Мин һиңә был ҡурҡыныс түгел, һөнәрен насар белә.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт баҫа. Бик яй. Был төрө тәндә һәм алыҫ ҡулында тота. Ул үҙенең вполне көсөргәнешле, шыма, ҡулың аҡ торон чесаться был уға, тик аңламай, был ваҡытта әле түгел.
  
  
  
  «Эйе», - тине ул. «Уны мин оҙаҡ ве ине. Шулай итеп, хәҙер беҙ мөхәббәт менән шөғөлләнә. Минеңсә, был миңә оҡшай. Тик бер генә нәмә булды ...»
  
  
  
  "Был нимә?"
  
  
  
  Эй ғилми-нәшриәт усмехаться. «Был нисек эшләне беҙ, мөхәббәт менән шөғөлләнә, яҡын килеп етә алмай, һине үлтерергә теләй? Ул быны, беләһеңме, мин һиңә мөмкинлек бирҙем. Һин аңларһың был?»
  
  
  
  «Минең бар. Постоять һәм мөйөштәре бер ни тиклем тура килә. Диуарҙан ҡараһағыҙ була».
  
  
  
  Был ваҡытта Besa Карте Nike тулыһынса баҫтырырға мөмкин. Хәҙер, у эго ултыра локоть ҡасан үлгән, усмехаться ала һәм ул әйткән: «мин һөйләйем, һин нимә эшләп йөрөй был ысул уйлап таптым!»
  
  
  Хәҙер ҡолас ала. Бик һаҡ була. Ул атҡан ваҡытта шул булған, һин ҡасан командаға буйһоноп ".
  
  
  
  Ник диуарға менән боролдо. Ирина ултыра ул. Ул вздергивать итәк юғары булды. Янбаш билбауы ике юлдары булдырыу өсөн ҡаты ойоҡ ee резинка ҡара ҡараңғы ылыҡтыра. Ee ныҡлы аяҡ киреп киң булды.
  
  
  
  Был ғилми-нәшриәт ткнуть Пистолет кеүек, бармағын обреченный.
  
  
  
  «Һеҙ миңә подползать һәм четвереньки баҫа. Әле! Кисекмәҫтән. Әгәр һеҙ баҙнат итмәй, һеҙ уны үлтерә. Һеҙ был һайлау - хәҙер вафат һуңынан асыҡтан-асыҡ йәки үлә. Хәрәкәт!»
  
  
  
  Четвереньки карте нигы төшә. Юҡһа, ул, тире nen булараҡ сығыш яһай башланы. Уны беләм, сөнки мин шыйыҡ булырға тейеш. Ауырыуға яңаҡ мускулдары. Шулай ҙа уның менән көрәштә асылды. Юҡ әле, - тағын юҡ. Подыгрывать. Бөйөк тағы шанс барыһы ла артыҡ булды.
  
  
  
  Поползти ебәрҙе уны, көткән уны бында.
  
  
  
  Хәҙер уның тауышы тотороҡһоҙ була. Уның ҡайнар күҙ йәшел булып ялтырай. "Мөхәббәт дәрестә билдәле бер ысулы бар, ул турала ишетеп, мин был фотоны күргән, ләкин бер ваҡытта ла кисерә. Беҙ эшләгән әйберҙәр түгел был минең илем! Ләкин мине аңламаҫһың, тип, һеҙ, америка, булмай, әлбиттә, шулай итеп, мөхәббәт һәм дегенератив мөҫтән генә шөғөлләнергә ярата. Хәҙер мин һеҙгә ошондай мөхәббәт менән шөғөлләнергә була. Кисекмәҫтән ». Бәләкәй генә пистолет предостерегающе юллана. «Беҙҙең менән баҫыу түгел, тубыҡҡа мәғәнәлә - һәм бер ваҡытта ла ҡул күтәрә. Бер хәрәкәтте дөрөҫ, мин һине үлтерә һәм шунда».
  
  
  
  Хәҙер уның алдында ине ул, күҙемдән дә яҙҙырҙы. Улар теләмәй, улар өсөн уны күреп ярһыған. Ул аңлай, һәм уны шунда уҡ үлтергән. Һәм аңлай ул. - иң делле эшләй ул! Был акт булғанға ғына түгел, физик һәм символиклы. Ee ауырыуҙары, психика физик извращенный акт булып рәхәт алына, әммә ул әле шунда булһаң рәхәт шул, был эго үтәргә мәжбүр итергә! Ползать һәм түбәнселекле ҡылығына ҡылырға мәжбүр эго. Ысынлап триумф был татлы булыр ине. Был эго ҡолдар яһау. Шул проекцияһы була, тип өмөтләнә вячеслав һәм ул эшләгән - кеше алдында һәм урта тимер итек уничижение порядочный тоталитар тапшырҙы.
  
  
  
  Ника на карте уның алдында тубыҡлана төшә. Абсурд ялбарыу тауыштары эго. «Был миңә оҡшай, - тине ул. Ул тыныс күренә. Уны ла аңларға, тип ул булырға. Әлегә һуң түгел.
  
  
  
  Уның балтырҙары тейә уның. «Был рөхсәт бармы? Мин ярҙам кәрәк».
  
  
  
  «Шунда ғына. Шунда ғына. Юғары түгел. Һәм өҫкә ҡараһа ла. Уның маҡсаты приставлять һине пистолет булған. Хәҙер башланы». Хриплый голос көсөргәнеште алып булмай уны, бик ҙур сыуалыш була.
  
  
  
  Ул саҡта белеү, хема Калински хәҙер зоя булдым. Хайуан! Был әһәмиәткә эйә түгел. Хәҙер ни әһәмиәткә эйә түгел, башҡа уны нисек үлтерергә. Көбәк, уның тойоп, бер аҙ макушка пушка. Эго ҡулдарын яй, бик аҡрын балтырҙары уны смыкаться. Судорожный дрожь ялмай уны.
  
  
  
  Ҡорос сығарыу гигант пружина ғилми-нәшриәт ярһыу менән сығыш яһаны. Күтәреү, эйәк аҫтынан уның, уныҡы. Пистолеттан атыу, уны тойоп, эгон башың ут кеүек булған, тәне ҡыҙыу кочерга оҙон добела эго терезияны ыҙалата. Әммә ул үҙенең тәүге атыу ысҡындырып, һәм ул белә, тип, еңеү яуланы.
  
  
  
  Ул яңынан башын һуҡҡан буйынса уның йөҙөнә, һөйәк хруст тойоп һынала. Выпрямляться хәҙер унын, балтырынан уның өсөн раскачивает бора, һәм урыны, шулай уҡ уның раскачивает еңел кәүҙә кеүек, үҙенең сүкеш сүкеш вращать метатель. Тәҙрә аша уның ҡулына оса, bump һәм пистолет булған, уны ҡыйрата.
  
  
  
  Купме инә һәм уның үҙәген киллмастер раскачивает дауамын тап. Хәҙер уны эго кәүҙәһенең яурын кимәленә, итәк юғары уртаһына тиклем күтәрелә. Ул ҡысҡыра - ҡысҡыра - ҡысҡыра.
  
  
  
  Эй уны ҡыуырға теләп, тураһында мейене ванналар ҡыҫынҡы мөйөш, бүлмә була ни. Хәҙер башлана, уның бер аҙымдар яһай, ярайһы эго яҡын яһарға мөмкин ул, уны үлтергән өсөн түбәндәге һуғып, купме взбеситься. Ә уның киҫәктәренә әйләнә, ә элек гер ул. - ҡасан хаос хөкөм һөрә. Бөтә булған ҡурҡыныс: ғилми-нәшриәт комплексы, ҡатын-ҡыҙ, мебель, булмаһа диванға мендәр, bump взлетающий стеналары һәм һауала алла купме бара.
  
  
  
  Гөбөргәйел һәм ауыртыу тойоу, уның ғилми-нәшриәт комплексында яңы стон һуҡҡан булған. Ул иғтибарҙы хис-тойғоларға йүнәлтер нах ҡан түгел һәм кеше була. Тип, тегенселәр алына, бара? Ҡатын-ҡыҙ, хәрәкәтһеҙ, ҡаты, аяҡтары эго тырыздар. Йәмғиәт эргәһендә лампаның колбаһын, ә муйын уны шнурок ҡуйғыстан, аждаһа кеүек.
  
  
  
  Хеҙмәт менән күтәрелһәң, уның аяғы. Нацистарҙың тағы бер йәшен, скрежет, ниһайәт поезд туҡтаны һәм оҙон. Сеуль экспресс туҡталды. Шунда. Бик шунда!
  
  
  
  Шулай Киллмастер эшләй башлай, шул тиклем булырға мөмкин, ҡасан ғына ишков ысынлап та кәмей. Әлбиттә, был баррикаданы була. Рельс ҡапланған булған. Был һүҙ ҡаҙанда уйнаясаҡ. Ул үҙе рус партизандары булмаһа, бандит булып, тау эшләгәндәр. Бында улар өсөн, Беннет һәм тол ҡатындар ала.
  
  
  
  Улар өсөн ee торо алам, һәм шулай еңел тотҡан, ҡурсаҡ кеүек, әгәр ҙә ул булған. Ул
  
  
  аңына килде, уның йөҙөнә ҡан бысратты.
  
  
  
  Ника үҙе уны тотоп алып, мәлендә ҡулдарына һәм был уның тураһында оноталар. Ә бынан бер крысиный ярышы булды был. Хәҙер ул булырға тейеш булһа башлана һәм дауам итә, һәм беркасан ла элек оглядываться. Хаос булыр, һәм йәһәннәмгә неразбериха, ул. кәрәк булһа түләнә - уны һәм, бәлки, ябай шанс барлыҡҡа килә.
  
  
  
  Ишек кисеү һәм уның ҡыуып досталь ҡорал. Люгер уның уң һәм һул ҡулдары менән ярҙамға килә купе һәм ҡаты стилет пнуть отстрелять уның һарайына көнөнә. Ул распахиваться, шарнир бер откалываться. Коридорҙа Карте ғилми-нәшриәт бульдозер кеүек оса безумие.
  
  
  
  
  
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Ника һулға боролғас, ул купа буйынса оса. Котос ике вагон була, ти. Яҫы яурын аҙағында головорезов вагон менән ауыр, кеше менән кеше булараҡ, уны аяҡҡа тапҡыр күтәреп шаҡ ҡатырғыс һүҙҙәр яҫала. Эму ғилми-нәшриәт башына атып. Был ваҡытта металдар һәм ҡурғаш булыуы отскочить коридорҙары буйлап үтә, уның тирәләй увиваться, бал ҡорттарын нисек ярһыған. Ника ҡарағас, уның ҡасан вестибюль инә. Ир-аттар өсөн уны тағы ике уның коридорға ташланды. Ул һәр бер ҡәүемгә төшә, «люгер» ҡаты ҡулы эго дауам итергә була. Иғтибар артҡас, ике атып үлтерелә. Яраҡҡа тотонорға ла ваҡыт. Улар ике генә запас тотҡос булып.
  
  
  
  Киләһе вагон аша ташланып, уны шулай тиҙ, шул тиклем генә аласыз. Хәҙер купе ишегенә башын выскакивать тирә-яҡ, һәм бөтә ғилми-нәшриәт тауыштан ҡысҡырҙыҡ: «Бандит - бандит! Үҙ купеһына ҡала! Үҙ купеһына бармай ҡалмағыҙ!» Һәм был таҙалыҡ тотоп үтер инем, ярҙам итә алмай, әлбиттә, буталсыҡ өҫтәне ине.
  
  
  
  Пробежать аша түбәндәге вестибюль машина инә һәм уны ҡасан, ҡайҙа йәшенеп Котос, уны күреп, был тар дана була. Башҡа төр машиналар менән дүрт йәки биш грубоватый аҙағында ике ябай проснулся. «Крәҫтиәндәр», Пусан күтәрелеп осҡан-Чжу, ваҡытты күп талап итмәй, тураһында килешеү өсөн һөйләшеп килешкән. Бында улар өсөн, яҡлау Котос - Һары беннет һәм тол ҡатын!
  
  
  
  Унда алдынғы булып пистолет-пулемет Томми. Ҡорал күтәргәнемде күреп һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы, коридор буйлап оҙатыла. Ҡырын йығылып төшкән тормош һәм ғилми-нәшриәт комплексы, үҙ хис яланғас һәм һалҡын. Ышыҡ булып! Ут коридорҙа түгеп ағымы буйынса ул - был сиратта етештереү буйынса тағы бер пистолет Томми әгәр salaud, уны әҙерләп була. Хәҙер кеше автомат менән ник ҡастың, ләкин урын алһын обрызгивать наугад карета, ул ваҡыты етмәйенсә, артҡа ҡарай. Был эго хата булмаҫ. Эму ғилми-нәшриәт комплексы тормошҡа атыу, алға ҡолап һәм уның ҡаты, тар үтеү һәм ҡамап һуҙылған. Скользнуть Пулемет тиерлек ғилми-нәшриәт ҡулы һуҙа. Ул тағы ике тапҡыр атыу «Люгер» күрҙем, ҡарағас һәм башҡа ҡалаларында тағы вестибюль йугереп. Тик уларҙы пистолеты булған, һәм улар яҡшы беләләр, сөнки ih көтә.
  
  
  
  Ника күтәреп пистолет-пулемет Томми, тамуҡ уттары аша һаман коридорҙа сират буйынса ҡыҫҡа һәм мәйет заикаться дергаться перешагивать ебәрҙе. Был ир-атты бер ҡырын туҡта буйынса вестибюль һәм бәүел ҡыуығы. Ҡала һәм вагон ишегенән кире үҙе артынан йугереп киләһе захлопывать.
  
  
  
  Ул еңеүсенән ике минут йй. Купа ваҡытта ла формальность ғилми-нәшриәт өсөн B. йугереп барҙым. Ул һарайында ишекте аяғы менән атып ҡыуалар. Ваҡыт бар, әлегә тиклем эшләп килгән, уны уйлап - төҫ үҙгәреү тураһында, тиҙ арттырыу планлаштырыла. Беннет үлтерә лә, йәки шунда уҡ тол ҡатын. Бәлки, улар өсөн кәрәк булыр аманат!
  
  
  
  Купме тәҙрәләре асыла. Ҡойма ямғыр йөҙө фонынд подставил майҙаны Ee. Берҙән-бер Һары ғилми-нәшриәт билдәле үкенесле ҡараш тол ҡатын үҙенә ала. Был приедет кеше эго хыял. Аҡһыл-һары туго натягиваться һөйәк плотина буласаҡ, һәм йоҡа тар ауыҙлы асылған булған, әммә үткән чувственность ишара яһай. Күҙҙәре тар һәм киң киреп, күмер-ҡара, эму саҡырыу ташланылар, һәм ул ҡасан выскочить подоконник ебәрҙе хатта. Ҡара уны трепет кейем тотоусы; һуңынан ул юҡҡа сыға.
  
  
  
  Йугереп барғанда тәҙрә ғилми-нәшриәт комплексы, бәләкәй урап отсек ике һикереү, һүҙһеҙ ҡа һалыу һәм стилет «люгер» бүлкәте өсөн. Аяғы шпалға һәм уның яны поездарында юл менән перекидывать рельсовый подоконник аша төшә. Промокнуть тигәнсе уны йылмайыр, йылмайыр промокнуть, башын уның яурынына менән ябырылды ҡойма ямғыр. Томми һәм поезд уны уратып наготове автомат тотоп башланыр. Net Ih. Уны күрмәгәненә нисә ут таралыу ала, һәм ул атыу тауышы доноситься тиклем ваҡытлы. Был автомобилде беренсе синыф ырғыта ҡараңғы фара мокрая тар һары таптары.
  
  
  
  Уның йәйелгән. Чертов дурак! - Әйҙә бара түгел ине улар! Тол ҡатын белмәгән, унда бер ҡасан да ҡасҡан. Улар кире ҡасып, әйҙә, уның үҙенең өсөнсө класта ултыртып крәҫтиәндәре вагон унда. Йугереп тар буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, яурындары ҡыя хәүефле. Бында ул ҡаты ябырылып канау була. Әлегә уның ҡасып, пуля тауыш менән һыҙғыра... шальной уның тирәләй .
  
  
  
  Ih уны күрмәй. Тол ҡатын ҡулына тотҡан аскет кеше өсөн үлемесле был эго худощавый фигуралар һәм терәге. Ника темпын арттырыу, томми пистолет күтәрә, атып һәм һыу әҙерләү. Насар осраҡта, әгәр улар күренмәле булһа ла, ҡасмаһын тигән, ике үлтереү ih эму тура килә. Һәр хәлдә, үлеме беннет инандыҡ!
  
  
  
  Ҡайҙа ҡараңғыла, пар өсөн шунда уҡ ҡасырға, ишекте асып, аҡ төн брылев һәм дорваться. Машина буйынса баҫҡыс, вестибюль буйынса, силуэт вырисовываться шәхестәр донъяға килгән. Юлбарыҫ вагон хәрби был һунарсы! Эсә улар, барыһы ла ҡораллы һәм, ҡәһәр һуҡҡан бандиттар һөжүм ә поездарҙа, ҡунаҡханаларҙа һәм уларҙың барыһы повеселиться.
  
  
  
  Бәләкәй генә отоп микросекунда картиналары өсөн. РК Офицер, пошатываться, автомат һәм башҡа бер шешәне ҡулына алып, машина качнуться була. Беннет һәм тол ҡатын уны күрергә киләләр, уларҙы донъя һыҙаттары менән осрашты. Ника Карте, егерме полицей ҡушылдығы артта ҡала, бер нәмә лә эшләй алам, тип ҡараған башҡа. Уны күргәс, тип ҡысҡырҙы офицер офицер һәм тирә-яғына юлланған машина менән америка һуң күп рк выскочить. Офицер пистолетын сығарып, ҡулына рк ҡыҫҡа томми ялҡын тоҡанды, һәм тол ҡатын төштө.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, бөтә әйләнеше йыйған ваҡытта, ишетеп, тип Беннет,-тип ҡысҡыра. Ир-атты һулға борорға һәм өйөмдө ҡырҡа төшөүе, юғалтыуҙарҙ һәм тигеҙлек, тирә-яҡ башы ҡараңғылыҡ һәм донъя соскальзывать аура башта.
  
  
  
  Соскальзывать яры менән ябылған һәм һулға нигы Карте. Миниатюрный төбөндә ҡом өйөмө һәм гравий эго кисерә. Һуңғы сым ҡараштан сәхнәлә күрһәтте йәһүҙиәне - у эго корей офицер пистолетын һәм емергес һөжүм томми выхватывать янка йәрәхәтләгән. Ҡара машина итәгендә сминать фигура булып тол ҡатын.
  
  
  
  Тәрән канауға төштөк ғилми-нәшриәт комплексы, аҫтағы уратып өйөмдө. Бында, алыҫта, поезд, бөтөнләй ҡараңғы булып, ямғыр һәм хлестать безжалостно. Уның буйынса һәр төрлө ҡәбиләләр & nb. Тыңлап тора һәм уны бөтөнләй неподвижно, Беннет, булырға тейеш, уның бер нисә полицей булып. Хәҙер был фекер менән ҡуша кеше тураһында ғилми-нәшриәт екнуть доллар юғалта.
  
  
  
  Ни тиклем аҡылһыҙ булыуына шевельнуться төндә ямғыр, тамсы нәмә артыҡ ҡараңғы, күләгәле ҡарағанда. Напрягаться ғилми-нәшриәт комплексы, ҡолаҡ, һәр көсөргәнешле, нерв. Ошо уҡ ир-аттар уны шеллек канау. Тауыш ул - аяғы плеск һәм всасывание, бысраҡ һәм һыу инә һәм сыға буйынса. Гер һәм ғилми-нәшриәт канау ярышлап көтөп ҡалабыҙ. Шеллек беннет булды. Тәжрибәһеҙ өҫтән послышаться оҙон сиратта атыу, крик һәм кәһәре менән ҡатнаш. Ухмыляться тартыла ғилми-нәшриәт комплексы, бер нисә һайлау ҡасан белер ул американизм - н кәмһеткәндәр тигров әүәҫ ҡыҫылып. Юғиһә, ике төркөмгә өсөн сюрприз partizan - беҙ тол ҡатын, полковник беҙ был ҡоралдың һанын недружественный Калински уйларға мөмкин түгел.
  
  
  
  Ул инде беннет тиклем бара тиерлек. Ника тора, статуя кеүек, һулай тиһә лә, тиҙ арала ҡарар обдумывать. Эго бойороғо тора шул, өсөн беннет үлтерә. Бәлки, һүҙҙәрен дә бик күп, әммә был ғәмәл. Таращить глаза мейе йомшаҡ туҡыма.
  
  
  
  Шуға ҡарамаҫтан, был һаташыу аныҡ штопор. Почта ҡабул бизнесявляться был һезгә лә бер ни ҙә, нисек должное. Уны-быны уйламай, хәҙер уның лауреаттары беннет яҡынлаша ли - булмаймы, тип ышанам беннет булды, - булырға тейеш, әммә ул ышанып, шик булмаған күләгә. Ҡапыл ямғыр аҫтында ғилми-нәшриәт слепящий йылмайған булды. Ул шулай тип һорай бәләкәй судак! Баҫым булып! Ҡараңғы төн буйынса асыҡ, туранан - булды ышаныслы яуап.
  
  
  
  Хәҙер уны ишетергә мөмкин хныканье, хайуандар, ауырта собачья оҡшай. Хныканье, визг бормотание һәм приступ. Уның аңлауынса, кеше ползти н четвереньки канау буйлап, бик яй бара. Һәм бормотание, стон, ялыу! Киллмастер саҡтан беләм, сөнки был эму канау одержать йән эйәһе ҡурҡып, шулай уҡ, белә, тип, уны йыйыу бөтөнләй яңы проблема барлыҡҡа килә.
  
  
  
  Ваҡыт булған. Әлбиттә, йәнле һөйләү тоны ғилми-нәшриәт тине: «һеҙ был, владимир Беннет?»
  
  
  
  Брызги туҡталды. Тишина крик ямғыр ғына боҙа. Беннет тыңланы. Ника тағы бер ҡат һөйләйем. «Был һиңә, Беннет? Һөйләй. Ҡурҡырға түгел. Зарар түгел, мин һиңә зыян. Бында уның өсөн, һиңә ярҙам итә».
  
  
  
  Ҡасан тамамлана ул, - ти эргәһендә сират поездарға яңы нацистарҙың. Кеше булып припадать на четвереньки канау, хайуандар кеүек, ҡалтыранған тауыш әйтә: «был һиңә, Джейн? Мин ярҙам итә, Джейн. Зинһар, миңә ярҙам итә! Сөнки мин һыуыҡ».
  
  
  
  Джейн? Джей - на мгновение уйлап нигар, һәм ул килде. Джейн Беннет! Ҡатынының исеме шулай булған, - ҡатын-ҡыҙ, ул уны үлтерер балта. Ҡысҡырып ғилми-нәшриәт ты. Бөтә был, тип эму кәрәк буласаҡ, - таба Беннет ниһайәт, сират буйынса һәм илдең эсендә аҙашып алыҫ эго кәкүк таба. Әммә был проблеманы хәл итеү бер - яза түгел, ул безумие йыйылды.
  
  
  
  
  
  "Джейн мин түгел, - тине ул. әлбиттә Беннет. - Мин һиңә ярҙам итә, ләкин уны ебәрмәйҙәр. Ул оҙон юл үтеп, һеҙгә ярҙам итер өсөн, владимир Беннет. Шуға күрә беҙ яҡшы башланды. Мин дә ашағыҙ һәм һалҡын буласаҡ. Беҙгә ҡарағанда иртәрәк башлайһың, шул тиклем тиҙерәк беҙ алманың ни ҙә ашай, һәм беҙ яҡшы һәм йылы була. Ситкә?"
  
  
  
  Хәҙер өйҙә беннет булды, аяҡ, ғилми-нәшриәт комплексы, четвереньки тора һаман да. Потянуло промокнуть өсөн салбар һәм ғилми-нәшриәт уның ҡулы һуҙа. «Ҡурҡа. - Әйҙә мин һиңә ҡайтырға мәжбүр итә алмай, ситкә? Элек, бында бөтә шау - был кешене мин ҡурҡамын яман. Мин уларға зарар ауырта теләйем».
  
  
  
  "Юҡ. Беҙ ҡайттыҡ әйҙә". Ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттең аяғын күтәрҙе. Тиҙ ватылыусан, уның ҡулдары ҡалтырай фигуралар буйынса тәжрибәләр үткәреү, ҡорал тапҡаныңды көтә алмайым. Быны ул. Ҡыҙыҡ, беннет һыҙаттары ҡасан күстең? Тейеш булһа, ниндәй үтте-шул ваҡытта уның менән Ладенштрасса бер төндә, ҡасан уның Хельга килә, - һәм ул булырға тейеш, йөктө тол ҡатын өсөн тамуҡ һары була. Хәҙер ул ят унда, рельс яны булыуын, ғөмүмән, бер нәмә лә бәйләүес мокрая булған, бар һәм булған проблемалар Карте.
  
  
  
  Беренсе эше - убираться шайтан һыуын ҡыуып!
  
  
  
  Томми пистолет уны ташлап, яурын төшөрөлгән ҡайыш һәм кире зажим засовывать люгер. Послушно беннет тора, беҙ һүҙ әйтһә лә, әлегә тиклем ҡайыш элмәк ҡайыш аша епте үҙ Беннет һәм ғилми-нәшриәт эшләй, һәм ҡыҫҡа ҡуйҙы. «Бара, - тине ғилми-нәшриәт эму. «Беҙ бынан сығып китергә тейеш».
  
  
  
  Таращить глаза просвистывать шальной башы өҫтөндә, яңынан беннет һәм захныкать. «Мөмкин, һәм ул алыҫ ҡына икән, - ник уйлап, - тик белмәй ул, тип ауыртыу тыуҙыра пуля эму».
  
  
  
  Өйөмдө күтәреү буйынса ҡапма-ҡаршы яҡҡа ник башлай, үҙе өсөн Беннет тащить. Бик ихлас кеше килә, эт кеүек поводок була. Түбәһенә етә ғилми-нәшриәт комплексы, икенсе яҡтан, үҙе менән кимәлдә выдать беннет һәм ауыша башланы. Әлеге ваҡытта бер генә мәғәнәгә эйә - улар араһын поезда һәм күберәк булырға мөмкин. Һыйыныу таба, хәүеф-хәтәрһеҙ урын, ә һуңынан бөтәһе обдумывать.
  
  
  
  Пробираться Киллмастер өйөмдө буйынса аҫҡа алыҫ яҡтарға. Ул тигеҙлекте юғалта һәм йығылырға, өсөн беннет үҙенә арбай. Яҡшы ун биш фут булып төшөп, текә битләүҙәре булған, һәм ул ҡасан һәм бысраҡ һыу плеснуть, динсел Нику еҫе, бында - н дөгө яландары, хәшәрәт йөҙө аҫҡа килер. Уның менән вытирать бысраҡ йөҙө, күҙе һәм оло хистәр менән выругаться прочищать. Беннет молчанов ултыра, бысраҡ по пояс в & nb.
  
  
  
  «Испытывать искушение мин көслө, - тине ғилми-нәшриәт тештәре төшөп, - хәҙер һинең ҡул һәм бының менән кеше үлтерә».
  
  
  
  «Мин эшләгән Не больно», - тине хныканье балалар беннет булды. «Мин не больно эшләй. Джейн оҡшай, әгәр мин һине боль яһаны. Джейн Ҡайҙа? Ул джей теләйем». Беннет һәм Лауреаты Ли там, дебри корея, зловонный промокнуть сыҡты һәм ямғырҙы, илап ебәрҙе.
  
  
  
  Пожимать итәғәт яурынына ғилми-нәшриәт Карте. Дернуть өсөн уның билбау. «Бара. Был хәшәрәт тирә-һайлап бирҙе».
  
  
  
  Дөгө яландары корея ғәҙәттә күҙәнәк бүленеүе, һәр күҙәнәк башҡа юғары дамба айыралар. Дамба буйынса үткән һуҡмаҡ түбәһенә үрелеп, уны эшкәртергә мөмкинлеге һәм дөгө яланға барып, һәр крәҫтиәндең үҙе. Ҡараңғыла был лабиринт аша һайлап тулы оҡшарға тырыша. Һуңынан дүртенсе йәки бишенсе торғонлоҡ иль-ғилми-нәшриәт үҙенә йән биргән ине, фонарик өсөн - эго ҡулланыла ине һәм, беҙҙең кеүек хәүеф ине.
  
  
  
  Хәҙерге ваҡытта ҡурҡыныс та, поезд сығып тора, йә partizan яғынан, йә иҫерек һалдаттар яғынан булған әҙме. Ника алыҫ булып ҡысҡыра атыу тауыштары һәм ышаныслы дауам итә. Бер мәл туҡтап ҡалған һәм уның дамбаны ҡаранды. Поезд туҡтатыу булды барыһы ла, моғайын, уларҙы үлтерә һәм янғын һүндереү, инженер - барыһы һәм, алалар уны һүтеп, оҙон һары һыҙатлы тура мөйөшлө был упҡын, төндә емерелгән. Был эго һары сәскә ҡыҙыл дүртмөйөш тирәләй бер күҙҙән юғала. Ул граната бәреп ишеткән һаңғырау. Хәҙер улар ысынлап эшенә тотона. Ысын бал ойоштороусылар үҙенең күҙ уңында тотола. Ә иртән түләргә тура киләсәк. Корея республикаһы һәм корея америка ғәскәрҙәре һәм полиция кишим була. Ҡасырға ине шул уҡ ваҡытта үҙенең тауҙарҙа партизан булып, һәм ул, һәм тушновой киткән ерҙән эҙһеҙ ғилми-нәшриәт тотҡон эго. Был эҫе булыуына өмөт.
  
  
  
  Эму сәғәт самаһы кәрәк булһа, тирә-яҡ өсөн һайлап дөгө яландары. Ямғыр ҡапыл туҡтаны, корея кеүек, күктәр һәм инһә проясняться менән поразительные. Мөгөҙлө ай, әйтерһең искупить, ҡуйы аша яҡтылыҡ түгәр аҙ болотло тырыша. Был ни була, әммә ярҙам итә.
  
  
  
  Дөгө яланына юлға сығырға тар улар буйынса яһалған, уның ағыуы менән үгеҙ арба быуаттар буйынса йырғыланған. Джип хатта ауыр булыр ине. Корея белә нигы яҡын түгел, әммә ул уны шаҡтай яҡшы белгән, аңлаған өсөн, тип, юл ябыу менән проторять, потеряться еңел булды. Ер тип бушҡа түгел улар Корея «драконий арҡа» - был, south korea үҙәк өлөшө, үҙәне, тауы теҙелеп торалар һәм сикһеҙ.
  
  
  
  Был ваҡытта бөтә Карте идеаль тап килә.
  
  
  
  . Отель ул юғалып, хатта потеряться, тип кем уны таба алмай, уның ҡарауы был әлегә әҙер түгел ине. Уның ниәте буйынса юл бормаланып эйәреп, өҫкә алып бара, үҙе өсөн күн ҡайыш тащить беннет булды. Послушно ир килеп етә, ниндәй ҙә булһа ялыу, башҡа буйынса хныканье эго Джей, әммә, шуға ҡарамаҫтан, ниндәй күңелһеҙ ғилми-нәшриәт әҙер булыу билдәһе. Заполнить беннет мөмкин.
  
  
  
  Ике сәғәт барған, һәр саҡ аҡланып. Беннет һәм танау аҫтында үҙенә напевать хныкать туҡтап, бала булараҡ, үҙең кроватка уйнай. Ника ғына һөйләй алһын өсөн, команда бирә. Беннет һәм нисә тапҡыр баҫырға ла кәмеп, әлегә ял түгел. Былтыр еткән һуңынан, ғөмүмән, уның тартып тора, алға бара. Обыскивать ғилми-нәшриәт уны йәнә, был юлы бик ентекләп, бер нәмә лә һәм яңынан тапты. Закинуть уны үҙенең кәүҙәһе яурынына хрупкий һәм янғын переноска юлын дауам итә. Йәнә ямғырҙар башланды, әммә артыҡ йомшаҡ хәҙер, көмөш шаршау һалҡын, ай таптары ышыҡлау; үҙенең тигеҙ ритмдарында һәм ғилми-нәшриәт выругаться аҙым алға китеп булмай.
  
  
  
  Лизать, таң атып, тағы ла яуаплы Беннет, ул. заснуть, пушка ул, кескенә аша үтеп, төркөм сиркәүҙеке тирәләй балсыҡ өйҙәр һалам. Дворняга понюхать эго сыға, тик, ни ғәжәп, залаять түгел. Беннет һәм ғилми-нәшриәт бысраҡ ташлап йоҡлап ҡалған ҡоҙоҡ янында туҡтаныҡ. Потянуться һәм ауырыуҙары ғилми-нәшриәт арҡаһына ышҡып. Ул ауыл старостаһы килеп таба был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс искушение, һәм асыла, улар унда. Ни өсөн йыйынтығы һәм ризыҡ урын аласаҡ.
  
  
  
  Ул был баш тартырға. Ауыл йоҡлап ята булһын. Nen булған булһа борсоуҙарың арҡаһында partizan, поездан тапала. Логово улар унда булыр ине-был тауын да. Ауыл кеше булған, йәки ул булырға теләге ҡурҡыу, бандит ярҙам бер өлөшө. Талят wouldnt яҡшы. Ҡырын ята аяҡ менән тибә уның Беннет һаҡ булығыҙ. "Әйҙә, һиңә. Марш!"
  
  
  
  Беннет һәм вскакивать менделәр драться бик асыҡ әйтелгән: «Әлбиттә. Ҡайҙа барабыҙ беҙ?»
  
  
  
  Күрәһең, ошо осор кешеһе янында булғас, уның ҡасан булыуы асыҡ уҙеңә ҡарата. Психиатр түгел нигы булғас, мөғжизә лә тикшерелде. Юлды ул күрһәтә. «Туда. Передо мин һиңә барам. Беҙҙе борсоған урындар табып, ҡасып ҡотолоу өсөн был ямғыр».
  
  
  
  Ауыл уставляться беннет булды. «Ниңә бында? Күп өйҙәре».
  
  
  
  "Барам!"
  
  
  
  Беннет бара. Ҡасан күрә улар, тирә-яҡ ауыл, уның ҡулдары өсөн башын закинуть, хәрби әсирҙәр кеүек. «Мин тотҡан ҡулын күтәреп булмай», - тине ул яурын аша. «Шулай итеп, һиңә туранан-тура түгел, тип ҡурҡып, мин булырмын һинең һикерергә маташа. Белә, уны алмай. Һин уны ала дзюдо бер һуғып үлтерә. Ул көслө - көслө ҡот осҡос».
  
  
  
  «Әлбиттә», - ғилми-нәшриәт ризалашты. «Мин бик һаҡ була. Ябай барыуын дауам итә».
  
  
  
  Ҡасаба ҡалдырған улар. Юл тағы ла күберәк онтаҡ, ябай һуҡмаҡ әйләнеп, мәңге ултырыр. Бамбук һәм ҡарағас үҫентеләре араһында уның йыртыҡ виться. Йәнә ямғырҙар туҡтаманы, еңелсә һыҙаттар барлыҡҡа горизонт һәм көнсығыш төҫлө. Артабан барырға улар. Уларҙы полицейҙар һуҡмаҡ аша йөҙ алда ҡабан, туҡтап, ih еҫе тотоп, күҙҙәренә ҡараны близорукий ентекләп, ҡабат сума. фыркнуть һәм алдынан бамбуктар.
  
  
  
  Үҙәндә киткән һуҡмаҡ, тибетҡа бер нисә полицей йылға буйлап йөҙә, тауҙарға өҫкә күтәреп спираль буйынса икенсе аҙаҡ. Һәр минут сиратта, емерелгән һәм ҡаты барғандай була. Ҡыҙыл балсыҡ мыйыҡ тауҙары яғынан ҙур яранан өҫтәрәк, ҡая һикәлтәһендә тигеҙһеҙ һәм күп һанлы туҡталды. Ҡайһы бер ҡая тирәһендә була; лишайниктар менән ҡапланған ҡыҙыл, опасно буйынса чахлый цепляться һәм ағастан уйылған.
  
  
  
  Әсе менән Киллмастер шатлығын күреп, тағы өҫкө беннет тип ҡулынан тотоп бара. Был һөйләшеүҙе инде күптән кеше түгел, ләкин, күрәһең, үҙен һаҡлаусы һуғышсыларҙың хәрби әсирҙәр статусын таба.
  
  
  
  Ника әйтә: «Мөмкин ҡулында үҫһә, Беннет. Юҡ, был кәрәк».
  
  
  
  Послушно беннет ҡулына үҫһен. «Рәхмәт. Һалып, йола үтәргә йыйыналар икән?»
  
  
  
  "Һеҙ нимә булды?"
  
  
  
  Ир-егеттәр рассмеяться, тотанаҡлыҡ һәм Нигы дрожь алмай. Был өндәр булған, ҡомаҡ, һалам буйлап йүгерҙе. Хәҙер кеше ала был бик асыҡ була, әммә ул һис шикһеҙ булып бешә. «Психик», - тине Хоук. Хоук хоҡуғы булған.
  
  
  
  «Был ғәҙәти эшебеҙ, - тине Беннет, - шпион һәм башҡа бер ҡасан эго ловитта үлтерергә йыйына, эму стакан шарап һәм тәмәке тәҡдим тиклем таращить глаза сығарыусы үлемесле булды. Һеҙ, әлбиттә, был йоланы үтәргә йыйына?»
  
  
  
  «Әлбиттә, - тине ғилми-нәшриәт. «Беҙ ни генә тип ҡоро шарап һәм тәмәке табылған. Барыуын дауам итә».
  
  
  
  Бер нисә секунд Беннет тағы бер ҡат һөйләйем. "Ҡытай Был?"
  
  
  
  «Эйе. Пекин беҙҙең алыҫ түгел. Бер нисә минуттан беҙ унда булған».
  
  
  
  «Мин шатмын, - тине Беннет. «Был ҡатын-ҡыҙ, һөйкөмлө был ҡатын-ҡыҙ һәр ваҡыт әйтәм, беҙ ҡытайға барырға йыйынабыҙ. Ул, тип әйтеп почетлы ҡунаҡ булдым мин, тип, мин баш ҡаланың асҡысын ала. Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, дөрөҫ, - тине ул.
  
  
  
  Ул яҡшы булһа, был леди. Мин уны яҡшы эшләй - мин үҙемде яҡшыраҡ хис итәм мәжбүр ».
  
  
  
  "Аҡса тота". Киллмастер хуплау тиерлек тол ҡатындарҙың Һары һыу килтерергә мөмкин. Тейеш булған, эй, сәтләүек менән был нелегко тура килә. Шуға ҡарамаҫтан, һуңғы ваҡытта психик хатта мөмкин тиклем селтәре уклониться от буксир менән эй булдылар. Эшләпә ғилми-нәшриәт комплексы алдында неон тол ҡатын төшөрөлгән. Ул яҡшы булыр.
  
  
  
  Тейеш булып, уны ҡулланыу секс, буйһондороп тотоу өсөн беннет. Секс, хәйлә менән бутаған һәм, бәлки, хатта ҡайһы бер көстәр менән. Егет пистолетын ҡурҡып у аҡыл етер әле. Ҡытай уны эго кире беренсеһендә, йәғни ябай урынына үлтереү өсөн, ышан, - тип табип был эго пекинда тирәләй хәл сығара алмай. Был мәғлүмәт кладезь, ул несса был ғәрип, ауырыуҙың мейеһенә хәҙер инде, һаман да тикшерергә мөмкин. Минең ғилми-нәшриәт комплексы, полковник тураһында беннет калински аҡылһыҙлыҡ икәнен белә. Бәлки, юҡтыр.
  
  
  
  Беннет шулай ҡапыл туҡталды, был уның өсөн, bump ника саҡ түгел. Хәҙер ярайһы уҡ асыҡ булып, уның ир-ат өсөн һыҙаттарҙы айыра алмаған кеше - бысраҡ, йөҙөн шырт ҡаплаған иҫке картала рельефтың прыщ шам булып сыҡты. Томшоғо оҙон һәм отвисать яңаҡ менән ат башы. Бахрома менән тултырмай ҡоро лысый сәстәр тирәләй. Потянуться ғилми-нәшриәт комплексы, выщипать повязка, бысраҡ һәм промокнуть хәҙер, ирҙәр менән һул күҙе. Хатта уның тусклый свет күк балҡып, ҡан налитой. Күҙем көрән, уң булыр. Контакт линзалар.
  
  
  
  Нику беннет йылмая. «Мин тәү сиратта һеҙҙең үлтерә, сэр, минең һеҙгә бер нисә ҡыҙҙың фотоһын күрһәтә, уны отель ине. Был рөхсәт бармы? Әгәр бәлки, уны отель ине, мин уны атыу өсөн йөрәге менән һүрәт өҫтөндә. Кеше ине минең ҡан менән уның отель ул вафат була. . Һеҙ был хәл? "Эго тауыш булған булһа борсоуҙарың, хутынья муйын һуҙылды ул, axeman була. Выдать уның кеҫәһендә ҡалды мокрая пешие порыться һәм пачкалары, скомкивать, сюжет склеивать. Ih нику тапшырҙы. "Күрәм! Унда ла матур була түгелме?"
  
  
  
  Фотоһүрәттәр ғилми-нәшриәт эшләй. Salaud Юмор ярлы. Пачка пролистывать уның фотоһүрәттәре, ә уның беннет тревога менән күҙәтте. Polaroid был фотоһы. Шәрә ҡатын-ҡыҙ һүрәтләнгән ҡайһы бер йыуан булһа, непристойный һы ҡабул ителде. Ҡатын-ҡыҙ белергә йәки уның башҡа хельг, Хельга, үҙе атай менән шөғөлләнә, кельн менән ладенштрасса була. Карауат ғилми-нәшриәт билдәле, уларҙың фотоһүрәттәре эшләнә.
  
  
  
  «Бик яҡшы», - тине ғилми-нәшриәт. Беннет фотоһүрәттәр тапшырырға йыйына ул., ул., күрәһең, уның менән ҡыҙыҡһынып киттем һәм бер нисә фут юғалтҡан, берҙән-бер ҡасан керамик юлбарыҫ һүрәттә күргән. Юлбарыҫ, ул алырға тейеш, йәшерен бүлмәһендә камин в лорел полк булған. Хәҙер һүрәт ғилми-нәшриәт полк камин белергә мөмкин. Юлбарыҫ, уларҙы әллә ниндәй тар-мар итеп ҡунаҡханала «Йорт». Вашингтон үҙе китеү менән был деталдәр ғилми-нәшриәт комплексы, эксперт һәм тағы ла матурыраҡ йыйып ih - ҡиммәтле өлөшө ул. Корея. В Династияһы. 14 быуат. Керамика ҙур булмаған ғалимдар яҡшы билдәле була. Яртыһына ла етмәгән. Ул булмаһа, Нику һәм оригиналы фотолар күрһәтә, тигңн ике һуғыша. Яртыһы юҡҡа сыға. Башҡа юлбарыҫ. Хәҙер, корея рассвет дымлы була, башын ышҡырға, лит. помять на карте беннет һәм ғилми-нәшриәт уставляться уст лауреаты. Был кешеләрҙең яртыһынан ала һәм уның өсөн был шедевры булараҡ тимәк, хәҙер, бәлки, ҡасан да булһа асылған. Әлегә уның хыялый булып, Беннет, моғайын, уйлап яуап алмай ине; әгәр уны тергеҙеү аҡылы, тура уны үлтерә.
  
  
  
  Сөнки кем борсой, - тип аңлата паршивый тиг? Ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Ҡарағайҙар ҡараған үҫемлек ни беннет һуҡмаҡ буйлап бара. Хәҙер ябайҙан түгел һәм бының менән кешеләрҙе атырға ҡул бында инем һәм ни өсөн? Люгер кәштә тотҡос буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, танау яулығы намокать протирать эго һәм табылмай башлаған. Ул ҡорал ҡарай. Пахнуть дөгө яландары, тик, күрәһең, рту не.
  
  
  
  Сунь Карте ғилми-нәшриәт «люгер» кире кобураға. Үҙен алдап ни? Хыялый түгел, уны үлтерә алам.
  
  
  
  Туҡта беннет. Нику һәм уны кире бороп йугереп. «Уның мәйете аҫтында! Ағас булған. Ул унда ултырғанда, һөңгө пронзать!»
  
  
  
  Беннет һәм Лауреаты Икәнен тағы бер ҡат илап.
  
  
  
  
  
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Беннет һәм уны үткәреү үҙ ғилми-нәшриәт комплексы алдында йәнә билбау локоть төшөрә, һуңынан һәм палач ҡулына бау бәйләп эму отдергивать ih. Беннет этәрә уны. "Миңә күрһәтелгән."
  
  
  
  Беннет, һаман иланы, ҡарағай ҡыуағы барған һуҡмаҡ буйлап китте. Бында һуҡмаҡ ҡайҙа ғына алып барһа ла көсһөҙ. Беннет разнесение юлдарына туҡталды. Кивнуть ул сосновая роща яғында. «Эсендә! Мин тағы ҡарарға ла мәжбүр итә, - зинһар, миңә ҡарарға ла мәжбүр итә!»
  
  
  
  «Ситкә, тегенсе алыуы, броня тирә-яҡ йыйылып ләкин мин һине мәжбүр итәләр». Аҡылһыҙ ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм палач та ҡарағай ағасы повязка ҡыҫылһа, был юлы эргәһендә төрөпкә саженец ҡайыш. Ул юлды артабан таралып китә.
  
  
  
  Плутон ваҡыт булды инде ҡайһы бер кешеләр үлгән. The; ҡош nen була. Плотина буласаҡ, һәм улар күҙ тирәләй выклевывать.
  
  
  
  Люгер ҡулына ғилми-нәшриәт комплексы менән танышырға тура килде. Һирәгәйгән ҡарағай һәм бамбук бында һирәк төрҙәре, ҡаяға тиклем үҫә.
  
  
  
  Мәйетте һыу яҡынлаша һәм алты ғилми-нәшриәт фут туҡталды. Прокол формаһы үлгән булған, ул беркасан ла күрергә иртә. Матур тамаша ла, юлдар яҡшы түгел. Ул белә, корей - халыҡ һайланыусылары. Изге һәм файҙалы булырға тейеш, ә улар тирә-көнсығышта иң тупаҫ кеше була.
  
  
  
  Ир ҙур булмаған алыҫлыҡта урынлаштырыла һәм уның ҡулдарын киҫкән булғандар. Шулай итеп, түңәрәкләнгән дүрт фут тирәһе бейеклеге бағаналар магнитлылығындағы бамбук булыуы мөмкин түгелдер ул, тунисҡа ерендә булды. Догола бүлеге Эго. Һуңынан эго күтәреү - һәр хәлдә дүрт кеше кәрәк ине, ахмаҡ йән эйәһе тотоу өсөн ҡысҡыра - бик острыми көсө менән һәм бағана ултырта. Үлем менән эсәктәргә эләгә бағана булырға тейеш, ә һуңынан оҙайлы ғазап осоронда, кеше йыл дауамында ул, аҡыра, уның янына барып эсендә автомобилдәрҙең, йөрәк һәм юғары урын алыуға һәм үлтереү. Ниһәйәт-рәхмәтле була.
  
  
  
  Скривиться Киллмастер сирҡаныу түгел невольно. Хатта ихтилал эго тормош сигендә ныҡлы була. Нимә эшләргә был кеше, атҡаҙанған өсөн был үлем? Был уединенный урындарға һәм ни яза? Был тау төптәрендә һаңғырау? Сәбәп булырға тейеш...
  
  
  
  Ни ҙур булмаған бер яланға хлопать шевелиться крайы һәм, кешеләр бында үҙебеҙҙең кол пронзать эленгән, гротеск һәм маҡсаты эго аҫтында мөйөш бар, сөнки эго проткнуть ҡабырғаһы муйынына лезвие. Тиҙ арала килеп ғилми-нәшриәт комплексы, Люгер настораживаться һәм предмет хәрәкәтен күтәрелде. Был япраҡтарынан ҡағыҙ, ҡатырға йоҡа, йомшаҡ ямғыр һәм епшек була. Уны күреп, дырка, рапира ярыр өсөн, шпагатҡа ла хәҙер юҡ, һәм ул белә, уның муйыны нимәгәлер ир-егет була.
  
  
  
  Мазок н нацарапывать ҡыҙыл ҡатырға һүҙ булһа, шул тиклем төҫөнәсә, ул саҡ-саҡ айырып ала ih: Кейсац-ину. Полиция эттәре! Япон телендә яҙылған. Башҡа һүҙ түбән булыуы, по-корейски эт. Каха!
  
  
  
  Һәм тағы ла ҡыуыла кеше гәзите пронзать ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Полиция шпион. Шунда ҡалдырып, тип иҫкәртә. Ә, бәлки, күберәк - ябай өйәҙе крәҫтиәндәре ҡото? Ih алыҫлыҡҡа тота?
  
  
  
  Беннет уның ҡараш ташланы. Ир-ат сабыр тороу, күҙ ташланы, һәм тиҙ арала үҙе менән үҙе һөйләшә. Пожимать ҡарағас һәм элек яурынына ғилми-нәшриәт комплексы, мертвецов mimmo, бамбук һәм өйрәнә башлайһың, ҡаяға алып бара. Һуңғы воздух беннет булды. Ул алыҫ бара алманы. Бик үк яңы булмаһа ла үҙенең ғилми-нәшриәт. Эго һиҙеп үҫә, уның менән бергә барған һәм ул хәл. Енәйәтсе мәйетте бағаналары булған был алыҫ тоторға тейеш,-тип и ...
  
  
  
  Улар әҙерләгән. Ниндәй ҙә булһа айырым сараларға түгел, тырышлыҡ, ҡаялағы ҙур булмаған тишеккә өсөн йәшереп. Бандиттар, үҙ-үҙенә ышанырға тейеш һәм партизан һ. б. була. Күрәһең, уны бик ныҡ ҡурҡты булһа кәрәк, әгәр уларҙы ҡаплап - бурлыҡ корея провинцияһы полицияһына ҡыйбатыраҡ булды.
  
  
  
  Импровизация юлы менән бәйлелек нескә һабаҡ ширма веточка бамбуктан була. Ҡая ярыҡтары һәм уны тар отшвыривать ғилми-нәшриәт комплексы инә. Ул дюжина на диагональ буйынса фут ҡаялар аша үтеп, артабан киңәйтеү. Оҙон тар үҙәнендә үтеп ҡараны һәм туҡтарға, ҡая юғары тамамланды. Был оҡшай коробчатый каньон, тупик. Был берҙән-бер инеү йәки сығыу булды. Ожмах булһа, был - йәки ҡапҡан.
  
  
  
  Үҙәненең һул битләүе текә булыуына ҡарамаҫтан, алыҫ сағыштырғанда, бамбук һәм ныҡ баҫып. Ҡотолғоһоҙ булыуы ҙур өйҙәр һалам һәм бамбук крайы буйынса ғилми-нәшриәт бысраҡ күрҙе. Ҡая тишегенә элек уның аҙ китә, һәм гер ҡарай. Өйҙәре тирәләй хәрәкәт итә һәм бер нәмә лә булмай. Үҙәндәргә күҙе аҫҡа һәм өҫкә киллмастер аҙашып, бер нәмә лә ысҡындырған. Ошо урындан алыҫ түгел, хәҙер ул ҡайҙа тора, йөҙ полицей, сағыла битләүе итәгенән таш тормағандар, ҡәлғәләр тирәһендәге тупаҫ, ташы. Был өйҙәрҙе һыу яҡынса туҡтамаҫҡа була. Глянуть ғилми-нәшриәт буйлап ҡулы һуҙыу - улар был үлемесле ут тишек таш менән ябырға мөмкин. «Әгәр ҙә һин был нәмә булып ҡаплаған», - иронически уйланы ул. Люгер годиться һәм стилет түгел.
  
  
  
  Гул самолет эго алыҫ була. Уның ҡарауы һоро болоттарҙы башҡа өмөт, әммә идеялары килә. Милена ҡушылдығы самолет өсөн был бик күп, ләкин аларҙы һәм башҡа. Ямғыр туҡтаны, күктә һәм, бәлки, шунда проясняться, тәҙрәнән ҡояш. Шулай Кореяла булған.
  
  
  
  Беннет өсөн ул ҡайтып, тип уйлай инем һәр көнөн уның сәғәте лә булырға тейеш. Ул аҡсаны тота, партизандар тип, поезға һөжүм иткән, һәр хәлдә, ҡайһы бер тирәһендә улар, тап ошонан килә. Кире ҡайтмаҫ улар. Әгәр был мөмкин ине ғилми-нәшриәт комплексы ойошторолған, улар йылы ҡабул итер ине. Был мәле ул түгел, күберәк уйлана. Ҡайҙа кәрәк булыуын Эму-төшкән ер ҙә, арҡа һыу стонать ҡыҫыла, һәм был иң яҡшы урын буласаҡ. Күп нәмә бәйле, йәғни ул был өйҙәр таба.
  
  
  
  Пронзать mimmo үтә, уның кеше, тип уйлап, нимә кисерә алмай
  
  
  шулай уҡ, әгәр иҫән партизандарҙың эго яуланы. - Эй, йорт тирәләй улар сумасшедший бөтә тыуҙыра. Ахыр сиктә, был һатып ала беннет булды яҡшы.
  
  
  
  Һаман танау аҫтында үҙенә Беннет бормотать, деревцо һуҡмағыңдың ҡасан һәм ул эткә буйынса ғилми-нәшриәт комплексы азат. Хәҙерге ваҡытта ир-егеттәр ягуар һөйләшеү булды. Хәҙер уның яй хәрәкәтен, неон һәм отрывисто. Кататонический уны хәл булманы тиерлек. Байтаҡ ғилми-нәшриәт комплексы уҡыусылары өсөн, белмәйбеҙ, тип көтә - бөйле сара сиратлашыуы һәм ваҡыты, лепет һәм бессвязность, өҙөлгән фекерен асыҡлыҡ ваҡытлы периода. Һәм ул ир менән үткән һуҡмаҡ буйлап ҡая ашыға. Бер нисә ҙур маячить горизонт «әгәр», һәм улар тирәһендә бер генә беннет булды.
  
  
  
  Бамбук ғилми-нәшриәте өсөн үҙеңде ширма ҡуйыу. Ih бик иртә кистән мәғәнәһе юҡ. Беренсе сират етә һәм ул яза бирә ала ине, әгәр көтмәгәндә бер нисә ih ih башлай, тынғы ҡалдырып, улар эго генә мөмкин ине. Әгәр ҙә ҡорал менән тайник ул табырға, ул уйларға - әгәр ... әгәр ... ... әгәр
  
  
  
  Өйҙәр уңышһыҙ булып урайҙар. Үҙе өсөн типкән оло, омела утоптанный ер иҙән була. Һыу өсөн ҙур балсыҡ көршәк мөйөштә урынлашҡан була, яртылаш тулы. Тутыҡ менән яҙылған сынаяҡ ҡойолған «яһаған япония» булып йөрөй & nb. Беннет һәм уның эсергә. Беннет һәм уны арҡан һаламын табырға мәжбүр була моток мөйөштә ята, ә һуңынан эму аяғы бәйләнгән. Был ваҡытҡа бөтә ир-атты йәнә һәм йәнә болтать ...
  
  
  
  «Мин үҙем тигренок теләйем», - тине ул. «Минең тигренок - мин эго. Был миңә бирҙе. Был-минең юлбарыҫ. Эго давной мин бүләк-күпте, шул саҡта ғына был ике юлбарыҫ һәм кеше әйткәнде көтөп, һәм ҡасан да булһа донъялыҡта һәм юлбарыҫ менән уларға килгәс, мин улар менән түләй. юлбарыҫ һәм уны үҙең яратып, һәм был бер ҡасан да кеше килеү - килмәү, ғөмүмән, уның бер ҡасан да, һәм уны оҙаҡ көтә, һәм уны тыңлап һәм тыңлағыҙ, һәм көтә уны, әммә улар шулай килә, һәм мин түләй алмайым, сөнки мин уларҙың күп булырға тейеш ... "
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, ҡолағы яртыһы ғына тыңлап, пожалеть, тип, магнитофон юҡ. Әгәр ир-ат һеҙҙең болтовней кисектерергә мөмкин ине һәм ул йәнә һәм йәнә еңелеү, тип, һеҙ алыр ине-был тирә-яҡ тип ҡабул итеп алыу. Мәҫәлән, тешләп юлбарыҫ яҡынлаша. Был әйберҙәрҙе үҙенең талисман ырыу булып, Беннет бүләк, ул ҡасан ниндәй заерова-Рус үткер була, ул белә, уның ниндәй эштәре менән була судак. Төн зыяратта осраша! Половинка юлбарыҫ килтерегеҙ үҙен! Ih сағыштыра һәм пландар ҡора башланыҡ! Бындай әйберҙәр ырыу - мең фәҡир мейеһендә насар булған телепрограммалар һәм бөтә тирә-яҡ ҡыҙыҡһындырҙы китап беннет мешанина, һәм ул күп йылдар дауамында ул уны күреп ышандыҡ.
  
  
  
  Жаровня өйҙәре ҙур асыҡ уртаһында ҡушыла. Ағас күмер киҫәктәре алып ғилми-нәшриәт комплексы, йылы булһа, ул шулай уҡ аҙ. Башы өҫтөндә тауышланыу, ҡомаҡтар бик ҙур һалам буйынса норвегия һәм үҙгәреүсән. Беннет нәмә үҙ мөйөшө бормотать. Ника тора, уңышһыҙ оглядывать өйҙәр, һәм выругаться. Бында тейеш буламы ни! Яҡшы тәьмин partizan Ih яллаусы. Әлегә - бер нәмә. Ҡомаҡ. Бер аҙ һыу. Мангал. Сумасшедший. Аяғы менән ғилми-нәшриәт пнуть жаровня сирҡанып.
  
  
  
  "Джейн мин түгел, үлтерергә йыйынғандар, был уның иң делле яһай, әммә ул саҡта бындай күңелһеҙ була, шулай йыуан, бындай күңелһеҙ һәм ғәрип булып, бер ҡасан да минең менән элемтәгә керергә һәм улар, тип вәғәҙә бирә, һәм матур ҡыҙҙарҙы ебәрмәйем, тип вәғәҙә итә улар, минең һәм уны үҙ кескенә ергә, ҡайҙа ултыра һәм заполнить уның мөмкин, һәм барыһы ла яҡшы булыр, тик ваҡыттыр һиңә заполнить бөтә алмай, джейн һәм уны фотографировать, һәм уны күберәк эшләү түгел, һәм мин беләм, был дөрөҫ түгел, ләкин ул һәм уның үлтерергә көтә, һәм улар минең менән элемтәгә керә алмай ... "
  
  
  
  Дәһшәтле Жаровня ҡырын. Ул ер иҙән аҫтын вә ғилми-нәшриәт уставляться Карте. Икенсе төрлө был аҙ күренә,-тип шомлана. Счищать башланы һәм уның ергә тубыҡлана төшкән. Шунда уҡ уның оҙон бармаҡтары вонзаться заноза булманы тиерлек. Таҡта. Таҡта. Ер аҫтында.
  
  
  
  Ул таҡтаға өс күтәреп, шул уҡ минутта өсөн. Һуңғы ваҡытта уны йыйып алыу, ярып тәҙрә аша ҡояш нурҙары көсһөҙ. Был асыҡ буласаҡ.
  
  
  
  Ҙур упҡын булған. Иҙәндәрен һыу баҫҡан була, яурын һәм ғилми-нәшриәт спрыгивать нах. Выдать уның затлы әйбер башланасаҡ. Рәсәй пулемет етештерелә. Тотҡос патрон күп булып, барабан һәм патронташ. Гранаталар эшләнә Германий, моғайын, икенсе донъя һуғышы башлана һәм баҫыу ваҡытында ҡәҙерләп һаҡлай. Ҙур ҡағыҙға төрөп полдюжины космолином револьвер һәм тағы ла көрәйҙе. Киптерелгән ҙур балыҡ запасын һәм дөгө, сабыҡ, ғәйләгеҙҙе кеүек. Женьшеневый парҙар менән балсыҡ көршәк тотто, әлеге поп-гөбөргәйел, яҡынса 175 иҫбатлай. Ныҡлы ғилми-нәшриәт комплексында билбау ала, һәм вздрагивать вздрагивать, юҡһа, һуңынан, ут кеүек эго һуғарылған. Нәҡ тыш, ғәскәр кәрәк.
  
  
  
  Бензин менән алыҫ мөйөштәренә тайник упҡындың булыуы - аҡш армияһы разбиться канистры держа прах маркировка менән дюжина. Тиҙ Карте ғилми-нәшриәт эшләй башланы. Хәҙер өйҙә өс айыу була. Ухмылка Эго булып тартылды. Был бик ауырыу булған ине айыу - өс ә күберәк булһа ярай ине. Ашыҡ, малай!
  
  
  
  "Шулай итеп, уны ҡарай һәм тыңлай, һәм һеҙ беләһегеҙме, нимәгә ул ваҡытта ла онотманыҡ, һәм мин уларҙы әйткәндә, мин тип бик түләү
  
  
  бөтә ҡыҙҙар һәм уның булыуы мөмкин, улар ҡунаҡханалар, ҡыҙ һәм ул беркасан ла күрергә, тышлы ҡалын иҫке Джей, ЦРУ эләгә тырышҡан һәм ул, ысынлап та ла, һәм уларҙан көлгән, ФБР һәм, көлөп һәм, әйтергә һәм уларҙың барлыҡ һәм көлөп, мин бик насар тип, алмай һәм мин ' тест үтә Ул, һәм һәр ваҡыт улар көлөп, армия тине һәм, мин өйҙә ҡалған булырға тейеш, - тип текә һәм чертовски, и, о, мин нисек матур ҡыҙҙар оҡшай йомшаҡ ih йомшаҡ, янбаш һәм күкрәк, ih һәм муйын, көлә улар минән бер ҡасан да ... өсөн . "
  
  
  
  Уның бөтә ғилми-нәшриәт комплексында булды, тип эму кәрәк булып, тирә-яҡ упҡ. Ул сығарылған бензиндың менән өйҙәренең эргәһендә ике разбиться канистры держа прах. Уға тау менән таш ҡәлғә ih, һалам ҡыйыҡ аҫтында асыҡтан-асыҡ урынлаштырырға ih туҡталды. Разбиться канистры держа прах булған һәм уның буйынса бер өйҙәр һаламын аҫҡа түгеп бензин һәм стон буйынса асылған. Банк уны һәм ундағы өйҙәрен ҡалдырып ҡайта.
  
  
  
  «Ҡайта алмай, уны, миңә уны бирергә тигренок, ә унан һуң уны башҡаса ҡайтҡас ҡыҙҙар менән, ул килтерә, уның бер ҡасан да әйләнеп ҡайтмай ...»
  
  
  
  Ние менән йотҡан ғилми-нәшриәт ликер беннет женшень мәжбүр. «Выпь, дуҫтар. Бәлки, һиңә файҙа килтерә. Һин насар була алмай, сөнки һине».
  
  
  
  Сегиет беннет ликер. "Мин алманым, был ҡот осҡос, мин ҡанын эсә алмай, ҡан булып шул, һин беләһең, ул ҡасан уның башы тирәләй уға балтаһын кире профилендә был балта выдать уны туҡтатырға тырыша, әммә был йылға буйында булырға мөмкин түгел, ул был оҡшамай ... "
  
  
  
  Ползти ғилми-нәшриәт Карте плотина. Ир-ат һүҙһеҙ эму берәй ауыҙ на мгновение. Юҡ. Беннет һәм асыҡ булыуы мөмкин түгеп ни ҙә тормай. Ә әлегә дауам итә!
  
  
  
  Унда күтәрелгән кешегә, тағы барҙым ҡул-аяҡты бәйләп буйынса, йугереп сағылдың битләүенә һәм һарыҡташ т. Унда ҙур ҡая ҡыҫылһа һыуҙы эго, өйҙәр һәм кире йугереп. Бүлмә буйлап мешковина тоҡ ята булһа, уны тулыландыра һәм бер дөгө, корея һәм кувшин киптерелгән балыҡ тотто. Бөтә кәрәк-яраҡтарын ташлап башҡа ул тоҡто алырға өҙгән, снаряд һәм трассировать яныусан матдә индерергә тырышҡан. Дүрт пулемет уны үҙе менән ала. Уның көршәктәре һыу менән ҡараш ташланы, әммә nen тураһында онотмағыҙ. Һыуға төшһә, моғайын, булмаҫ тағы бер ҡатлы түгелдәр. Бәләкәй эго буйынса хәстәрлек булып һыу.
  
  
  
  Разбиться канистры держа прах тағы бер тапҡыр ентекләп тикшереү - уларҙың айырылғыһыҙ өлөшө томошонда планы булған, ул уны вынашивать - форт ул таш кире поплестись.
  
  
  
  Нисектер бер тапҡыр ул ваҡытында. Улар пулемет заряд саҡ-саҡ өлгөрмәнек, снаряд һәм һәр ун ун биш һаҡ булығыҙ трассировать һәр профилендә яндырып, уның бер ҡасан тәҙрәнән-партизандар һәм күреү өсөн беренсе таш, ҡая уйымдарында тирәләй сыға.
  
  
  
  
  
  
  
  
  13 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Киллмастер автоматтан сират прицельно ҡабы сығарҙы һәм ҡая өҫтөндә. Таш ярсығы уң яҡтан юғары һәм взрываться. Таң партизан булған, тимәк, ғәжәпләнә, уны үлтерә лидер яһай, укрытие өлгөрмәгәне кире сума. Ҙур булмаған үҙә тағы тишина һөрә.
  
  
  
  Мәйет ғилми-нәшриәт комплексы өйрәнеү. Ҡаянан ҡолап ятҡан ирҙәр һәм ишек янында неподвижно. Нигы балет тапочкаларына резина ярҙамында айырып ала хатта, бысраҡ курткаһын йыртыҡ салбар һәм аҡ ялан. Ауыр кү таҫмалы ир-аттар йөрөй, сатраш күкрәге. Ҡулына винтовка аҫтына ята. Бер аҙ еңел тын ғилми-нәшриәт. Эйе, улар партизан булған. Бандит. Брешь аша үтә ала корея әммә полиция был - уны атып рискнуть, кереткәнсе һайын. Шанс кәрәк. Унда нығына алмай, уның үҙәне мөмкинлек бирә.
  
  
  
  Ишек янында оҙон ҡурғаш һипте ҡая уны ебәреү, ут һәм смертность артҡа үтеп трейсер разыскивать буйынса боғаҙҙар. Дауам уны эго, ҡыҫҡа сиратта, пулемет нагреваться өсөн түгел, әлегә пятнистая обережное барабан түгел. Һәм ул көткән яңы профилендә гер барабан. Бер төркөм бандиттар был мәғәнәлә менән бәреп төшөрәһе ине. Йорттары базаһында киҫелеп ҡала.
  
  
  
  "Иртәрәк-ул, оло ҡорал тураһында хыяллана, уның йорто һәм уның бөтөн тирә-яҡ зарар, һәм уларҙың барыһы ла ҡысҡырыу, зарар һәм ауыртыу үҙе йүгерә, һәм был миңә оҡшай, һәм был ҙур ҡорал булыр, һәм донъялағы иң яҡшы ҡоралға, һәм әсәйем, үлтерәм мин уны һиңә бик жаль, тик һин артыҡ ҡалын булһа, бер ҡасан да торам һәм көлөп мин һин ... "
  
  
  
  Кешеләргә ҡараш ташлап ғилми-нәшриәт комплексы, укрытие янында ҙур таш ята. Ябыҡ күҙҙәр беннет булды. Потечь rta струйка буйынса слой.
  
  
  
  Йәнә ишек янындағы ҡая хәрәкәт барлыҡҡа килә. Танау бысраҡ аҡ яулыҡ барлыҡҡа килгәндә, бамбуктан яһалған алтынсы аҙағында эленгән. Ник йылмая тартыла. Ҡунаҡханала ваҡытлыса Oni. Әлегә ул ваҡыт кәрәк, библа өсөн яһаны. Улар белергә тейеш, полиция нимә була ул. Артта уның яурыны аша өҫкә ҡаранып, уның биттәрендә. Йәне көйгән был йүнәлештә ул - был уның берҙән - бер ысулы булып барһалар-ул. тик күп ваҡыт кәрәк булған өсөн һәм тирә-яҡ стенаны урап взбираться на үҙәне.
  
  
  
  Ҡая окликать эго тауыш менән. "Тунсунь - тонсунь!" Мәҫәлән, был эй һиңә аңлатыр! Әүҙем ял итеүселәр артынан оҙаҡ корея теле.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, устарына һалып һәм ревматизм булғанда туҡта. "Корея талка юҡ!
  
  
  
  Инглиз теле. Инглиз телендә һөйләшәм!"
  
  
  
  Артабан корея. Бәлки, һүҙен һүтеп ғилми-нәшриәт «джипо», йәнә һәм йәнә ҡабатлана. Торлаҡ йорттар. Отель Oni үҙ йортона эләгә. Wouldnt өсөн. Ул поспорить әҙер, сөнки улар быны эшләй. Ул, моғайын, патрон тамамланған тиерлек, артабан поезд һөжүм итә.
  
  
  
  Ул тағы крикнуть ревматизм булғанда. «Инглиз! Мин түгел, - тип әйт по-корейски. Инглиз ғына!» Ҡапыл уйлау, уға өҫтәп: «...... Эйго эйго» инглиз, япон менән. Егерме йыл күп һөйләү буйынса өлкән-японски.
  
  
  
  Был быны. Һуңынан тағы бер ишек янында оҙаҡ тынлыҡ барлыҡҡа килгән ҡаялар, кеше һаҡ булығыҙ. Взад һәм алға покачивать ул яулыҡты. Ника крикнуть: «Яҡшы, мин торам атала. Һин нимә теләйһең?»
  
  
  
  «Беҙҙең йорт тел - әйберҙе күп йорто, джипо, беҙ кәрәк. Бында килгәс, һеҙҙе кем алып ҡайтҡан? Нимә теләйем? Беҙ барыбер, һеҙ боль түгел. Өйгә бер әйбер биреп китте. Юҡ? Да?»
  
  
  
  Ник күктә ҡото алына. Болот аша ҡояш һаман тышҡа йоҡа, әммә көньяҡта темнеть. Бер аҙ ямғыр. Һуңынан уны тағы бер ҡат ишетеп самолет алыҫ жужжание. Был уның күрҙе. Алыҫ көнбайыштан серәкәй күктә. Ҡайҙа булырға тейешбеҙ-яны тимер юл йәғни. Улар самолеттарҙы ҡараны. Әгәр уның янына облизывать, саҡ облизывать, ул рискнуть. Эштәр атала. Барған ва-банк.
  
  
  
  Переговорщик partizan сабырлығын юғалтып. Ника белә, сөнки эго кружить береһенә эләгеү өсөн түбәндәге напасть на үҙәне һәм альтер-эгоһы тиһә-артҡа баҫа. Шулай итеп, улар һәләк тирәләй күп, һәм улар быны белмәй. Әгәр мөмкин булһа ине был хыялый ҙур танау биргән һорай, һәм был ...ҡ артыҡ тары өҫтөндә тора ине
  
  
  
  Лизать самолет була. Уйһыу оса, күтәрә төшә һәм, Корея контурлы карта кәрәк йырғыланған. Эҙләп ни? Был кем? Көсөргәнешле, күҙҙәре ғилми-нәшриәт - ул ниндәй булған-самолет еңел булды. Самолет-разведчик.
  
  
  
  "Нимә әйтергә, инглиздәр сумасшедший дурак?" Хәҙер бандиттар етә күбенә. «Беҙ һине иреккә ебәрәбеҙ джипо, тегенсе алығыҙ! Угрюмый сукин һин ул, йәки беҙ яҡшы порезать муйын!
  
  
  
  «Ваҡытлыса тамамлай», - крикнуть ғилми-нәшриәт. Ул динамикалы асыҡтан-асыҡ стреляли өҫтөндә оялай. Таш туҙаны оса. Ир-егеттәр кире ҡая тишегенә сумған. Һәм ул башын тағы бер мгновение зарар крикнуть: «Тупаҫ сукин ул!» «Был егет, - ник уйлап, - һалдат менән бәйләнгән».
  
  
  
  Ул ревматизмды крикнуть була. "Харабачий һин!" Насар Эго корея һәм ярлы булыуын, әммә үҙегеҙ уйлап ҡарағыҙ, был нимәгә дәлил булып тора,-тип дент достопочтенный һеҙҙе, олатай. Илдә ғибәҙәт ҡылып, ата-бабаларыбыҙҙың был мыҫҡыл буласаҡ смертельный.
  
  
  
  Хәҙер самолет облизывать булһа, быйыл үҙән һәм яландар өҫтөндә эго линияһы үткәреү эго тейеш була. Ҡурғаш ебәрҙе буйҙарына тағы бер һулыш ғилми-нәшриәт комплексы, ih өсөн ябай тоторға, һуңынан ике разбиться канистры держа прах булған ҡарай, уның менән йәнәшә ҡуйыла торған өйҙәрен бик һаҡ булығыҙ. Промокнуть ямғырлы булыуы һаламды, ләкин аҫҡы яҡтан шаҡтай ҡоро була ала, уның өсөн ҡапланған. Ялҡын һәм төтөн пилот етерлек булырға тейеш. Әгәр уның сигналы үткәреләсәк, һәм mimmo пуляларҙың - ярай, был турала уйларға ла тырышмай ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  Сират буйынса ул разбиться канистры держа прах ҡыҫҡа ебәрҙе. Бензин упҡын тирәләй металдан ағыла, әммә әлегә ут булып. Трассировать йәки яндырып, тегенсе алығыҙ! Сиратта тағы бер ул ебәрһәң, банкыға барып, был юлы оҙон. Трейсер разыскивать эләгә ҡыҙыл банк, задымить стены һәм шартлау өйҙәргә ялҡын менән һәм уларҙың свист. Задираться аҫҡы өлөшө сағыштырмаса ҡоро һалам, ҡара төтөн бағанаһы һәм дреда башланы.
  
  
  
  Ника Карте бороп ебәреү өсөн оҙон сират буйынса тағы ла бер ут ҡая. Нагреваться һәм Пулемет заклинивать. Уны эго ырғытҡан, һәм тағы ла бер күтәрҙе.
  
  
  
  Артта уны, һаман Бармы Беннет бормотать Лауреаты: «мин теләйем, мин уйнайым һәм тигренок эго минең өсөн әйткәндә, үҙем өсөн уны эго ҡалдыра, әммә улар шулай килә, һәм ул атып килә, әммә кеше, уны бөтә был өлөшө һәм томат, һәм һуғышҡандарға, һәм ул отель» минең тигренок ҡалдырып миңә бир, уның өсөн бер ваҡытта ла килмәй хәҙер, сөнки мин юлбарыҫ юғалта, ә уның һөйөклө ҡатын-ҡыҙ, тик мин уны юлбарыҫ минең ҡалдырыу мөмкинлеге бирелергә тейеш ... "
  
  
  
  Бәләкәй самолеттар һәм болоттар төтөн күреп эҙләй башлай. Ҡәтғи двигателдәр эшләү, ваҡыты менән юғалған. Йүтәл көслө була уның. Самолет менән яҡынлашыу өсөн ғилми-нәшриәт карте хәрәкәтен күҙәтә инек, - тип дент трепет - бының булыуы мөмкин түгел! Әммә нисек шулай булды һәм буласаҡ. Был TL Aeronca 65! Егерме алты йыл. Скрепка менән бергә. Эго таба гөбөргәйел!
  
  
  
  Хатта онотолоуы кеше AX, тип помахать ҡулына һәм баҫып. Ҡаяның һәм уның тирә-яҡ ут менән завизжать уҡталып, уны һәм тағы бер ҡат сума. укрытие. Буйын уның һөңгө ҡурғаш ебәрә, һәм атыу туҡтаған, уларҙың ҡасан кире сума.
  
  
  
  Пуляларҙың ғилми-нәшриәт артта һырт өҫтөндәге самолет. Ике ир-аттың уны кескенә өйҙәре айырып булмай. Әлегә был эго партнеры булып джимми һәм ким. Бер-нацистарҙың громова атыу ҡоралдары өсөн тараҡтарҙы, һәм ғилми-нәшриәт күрҙем, мәйеттәрҙе обломов кеүек ҡанат. Пробираться был тараҡты тиҙ арала партизан, тип уйланы ул, - әгәр самолет түгел инем, хәҙер тотам ҡалмаҫ улар эго анфилада ине. Нисек кенә булмаһын, беҙ уны, иң яҡшы хәлдә булырға ценымногие
  
  
  - партизандар көтә, самолет ярҙамында тип рация буйынса саҡырта.
  
  
  
  Нисек ҡыйралыуын тапҡыр Киллмастер ваҡытында күреү өсөн, шул ҡаянан менән сәфәр ҡылды улар. Сөнки улар еңел бирелә. Ул эшләгән пистолет-пулемет Томми ҡысҡырған кеше үлтереү һәм һыу таш, металл тир өйрәк кеүек булды. Ул дүрт үлтерә, ә ҡала һәм боролғас йугереп. Ника түгел тип уйлап, уларҙы тағы ла тырышып.
  
  
  
  «Аэронка» таусы төшәсәк һәм йәнә йәйелде. Заворчать закашлять һипте ҡара төтөн һәм двигателе. Ул бик түбән булды, ҡоймаға һикереп, саҡ-саҡ ҡағылған ағас тараҡ юғары ҡатлам яһай. Ҡурҡыныс ҡатышмалары һәм ғилми-нәшриәт һоҡланыу менән күҙәтте. Гөбөргәйел палочка судак ярғанат була!
  
  
  
  Pic, булырға тейеш, булырға драндулет осасаҡ, һәм томми ким пистолеттан атып ҡалаһы тирәләй ағас ныҡ ҡырын сөнки джимми наклоняется. Сөнки уларға яҡын буласаҡ, тип белдерә ғилми-нәшриәт дьявольский шатлыҡ күргән кешеләре булып джимми. Әлегә шутер автоматтан тирә-яҡ ҡабырғаһы, бер ҡулы менән атыу, ә икенсе йәшник буйынса оса.
  
  
  
  Ҡасан үҙгәреүсән башы өҫтөндә, улар, пистолет һәм джимми йөҙөнән сәләм ким томми взмахивать ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Крикнуть ул,-тип, юғалттым тип, бер-береһен ел, двигателдәр атыу һәм шартлау, атыу әлегә тиклем бейеклектә улар. Әммә Ким ухмыляться, аңлап һәм ғилми-нәшриәт комплексы, яҡшымы был хәл контролгә алынған.
  
  
  
  Мәҫәлән, тағы бер минут. Уның ҡарауы, самолет ут кеүек йәйелә бара һәм яңы - закашливаться двигателдәр, ҡара төтөн сығарып, тағы закашливаться яталар.
  
  
  
  Ғәжәп көтөлмәгән эффектты тишина оглушающий сығара. Сиркәүҙәрҙә ғилми-нәшриәт ҡолаҡ һала. Атырға була. Тымыҡ ҡая булды, һәм уны беҙ түгел, һырттарын артта доноситься тауыш менән. Тишина визг берҙән ө булыуы, бәләкәй самолеттар һыҙғыра һауа проба тирә-яҡ свист һайлап, уға яҡынлашты.
  
  
  
  Шанс бар. Шанс тигеҙ. Выскочить ғилми-нәшриәт өсөн укрытие ҡая тирәһендә, ҡулына пистолет менән һәр Томми, ҡая һәм әҙерләү һәм прикрыть, һәм һырт. Бөтә был, тип, ул эшләй ала. Ih ябынып көтөүгә һәм ҡыйралыш.
  
  
  
  Бәләкәй суднолар ағымының үҙәнен күсереү әлегә алыҫ киләсәк, - nog өйҙәр яһайһығыҙ. Улар ел тотҡандар, осоу тиҙлеген кәметә, эгон үҙәндәре ылыҡтырырға тырыша. Әлегә уның менән оса, бер ниндәй яуызлыҡ тамашасылар.
  
  
  
  Өйҙәр оҙон һәм яҫы тарыған горка, ул яныңа төшкән. Ходовая өлөшө шартлау барлыҡҡа килә һәм, шырпы хәҙер инде. Самолет ҡанаты яртыһы юғалтыу сәбәпле, һарыҡташ, боком дауам скольник бора һәм, дәһшәтле бер тапҡыр, ҡабат ҡанатын юғалта һәм башҡа вертикально күтәрелде. Оҙон бураҙна ярып уның үҙәненең төбөндә. Илле фут уның менән оялағы туҡталды.
  
  
  
  Йугереп барып самолет ғилми-нәшриәт барғас, ул туҡтаны. Джимми һәм өйрәк ултыра ине ҡая уйымды әлегә partizan ким өсөн ҡала - улар тағы ла тере булыр ине. Ника ҡасып, зигзаг, ҡулына пистолет тотоп буйынса һәр Томми, ҡаянан атып сиратлап буйынса сират. Шуға аныҡлыҡ булғанда - пулемет тоторға кәрәк булған өсөн, - тип хайран ҡала-ул да булһа, - ләкин был мөмкинлекте һөҙөмтәле ут алып бара.
  
  
  
  Уға ла яуап бар. Утты туҡтатыу һәм ҙур һаҡлыҡ менән ғилми-нәшриәт комплексы, ҡаялар күҙ свести концы менән түгел, шул укрытие йәшеренеп, уларҙың алдына киҫәктән зазубривать өсөн таба алмайҙар. Ул егерме фут тирәһе булдымы икән, тип баш ҡалаһы каюта сыҡты.
  
  
  
  Ҡысҡыра ул: «Эй! Ким - Әлегә! Был кеше менән һеҙ яҡын?» Булған, һуңыраҡ уның кеүек танының, алйот ҡына штопор. Әммә был фекер бик күп ваҡытын уның янында була.
  
  
  
  Яй, как будто лифт күтәреп, тәҙрә ҡорғандарын маҡсаты булып джимми кивать кабинанан күренде. Эго киң йылмайған булды. Ул ҡан аға, тирә-яҡ башы порез еңел булды.
  
  
  
  Джимми Ким әйтте: «Сәләм, атай! Яңынан һине күреүемә шатмын. Ни менән һәм беҙ бөтәһе лә тәртиптә? Беҙ ни ҙур булмаған авиакатастрофала борсорға тейеш?» Лез гер ул тәҙрәгә барҙы. «Хәҙер был пистолет һалырға мөмкин», - тине ул. Нику. «Взлетающий һине дуҫ. Инде яҡын. Бейек бейек тауҙар артынан».
  
  
  
  Томми береһе ҡулдарында пистолет нигар, һулдан икенсе. Самолеттар бара. «Мин уйланып, уларға мөмкин», - тине ул. «Аҡыллы улар етерлек - улар белмәй, һеҙҙе радио аша ярҙам һорап».
  
  
  
  Потянуться Джимми Ким, үҙе ярҙам итеү өсөн партнерҙар яҫылыҡ буйлап сыға. Әлегә өсөн корей, кескенә булһа ла, әммә киң йылмайыуҙың шундай уҡ эго булғас, джимми тип Кивать. Спрыгивать ул ерҙә. Ника күреп, беҙ царапина на nen.
  
  
  
  Джимми Ким засмеяться. «Был һин ишетеп, Pok? Уны уйлап, беҙ радио аша ярҙам һорап».
  
  
  
  «Мин бик жаль, - тине Әлегә. «Ай самаһы радиоһы ла эшләй. Ниндәй ҡәһәр һуҡҡан деталдәр, ул починять кәрәк». Боҙоҡ инглиз эго була.
  
  
  
  Тотанаҡлыҡ карте ғилми-нәшриәт алмай көлөү. «Ярай, был әлегә белмәй salaud, был уны һындырып! Шул уҡ һөҙөмтәһе». Көлөп һәм уның дауам итә. Хәҙер көлөп һәйбәт булыр, ҡасан барыһы да тиерлек тамамланманы. «Приземление был», - тине ул. «Мин яҡшы күреп - әммә был сәпәй».
  
  
  
  Кивать Джимми сверкнуть теше. "Уилбур орвилл булараҡ әйтәм, һәр майҙансыҡта, һин китеү менән ул, - был яҡшы.
  
  
  Беннет Ҡайҙа? "
  
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт ҡая яғына. «Вон унда. Эго бәйләнгән ул».
  
  
  
  Кивать Джимми замешательство күҙе күргән уның, менән осрашты, улар ҡасан эго. «Уның тәүге планды үтәй алманы», - тип аңлата ғилми-нәшриәт. «Мин алманым, - Беннет ходят менән аҡыл! Бөтөнләй китә. Лепетать уны, бала кеүек».
  
  
  
  Ким кивнуть. «Мин беләм,-тип башланып китмәй дә, табырлыҡ түгел, уны эго мөхиткә зыян поезд ҡасан була. Бер аҙҙан, беҙ поезд һөжүм итеүе тураһында ишетеп, беҙ Пок менән Тачон шары. Беҙ унда булғанда, поезд ҡасан киләсәк, һәм ул тикшерелә. өсөн дә һин."
  
  
  
  Үҙ ғилми-нәшриәт тапшырыу «Томми» Әлегә. «Тормоштағы һәр осраҡ өсөн ҡая тишектәр яһап».
  
  
  
  Джимми һәм уны таш ким ҡәлғәһенә табан йүнәлә. "Мин көтмәгән инем, ысынлап та ла, һеҙҙең мөхиткә ҡорбан табырға?"
  
  
  
  Джимми покачать башы. "Юҡ. Бик үк түгел. Ысынлап та, уның тәненә көтмәгән беннет таба. Был бик яҡшы булыр инем ышыҡларға, бандиттар һөжүм был. Был бөтә төр адм. күтәрелде. Был тауҙар булыу повернулся, корейҙар һәм янки - был юлбарыҫ һәм һунарсы булды. был бала ҡатнашты. Уларҙың барыһы ла иҫерек булған, тэджон ҡасан эләгә. Иҫерек һәм яуыз - тинем мин, ихлас күңелле ценымногие партизанка булғандыр тип, ихлас ҡарағанда юлбарыҫ була. Шулай булғас, әгәр тере Беннет, күрәһең, беҙ » проблема һаман да һин, ә? Был йыйынға уның менән эшләйһең һин, атай? "
  
  
  
  Ник әйтмәнең, беҙ бәләкәй булған тип күҙалларға була. Шул мәлдә был бик дөрөҫ булыр. Сумасшедший сысҡан менән нимә эшләргә маташҡан юлбарыҫҡа була?
  
  
  
  «Хыялый мин үҙемде үлтерергә мәжбүр итә алмайбыҙ», - тине ул. Ким Джимми. «Мин генә түгел, белә - бәлки, кире тапшырырға маташҡан яҡуп менән мин психоаналитик эго штаттарында тура килә». Нимә эшләр инең йәки ҡытайҙар урыҫ тауышы ».
  
  
  
  Хәҙер улар ҡаяларҙа булыр. Джимми Ким күрһәтә арҡаның йомшаҡ һалам, таш янында ята. «Күрәһең, академик проблемалары, атай. Һиңә әйтәм, сөнки эго бәйләргә?»
  
  
  
  «Тегенсе алыр уны ...» Нигы гер алыҫ түгел.
  
  
  
  Нацистарҙың смертельный ҡот осҡос ҡысҡырыуығыҙ менән Пронзительный уба өҫтөндә улар. Ким өҫкә ҡарағас үҫә һәм ҡуйы бамбук һәм ғилми-нәшриәт сума. Ҡысҡыра ла ҡабатлана.
  
  
  
  Джимми нәҡ Ким таба, йәғни, лит. беннет лауреаты ҡала. Бамбук һәм улар бер нисә тиҫтә булған фут расчесывать таралған алыҫлыҡ, икенсе башҡа менән. Хәҙер ғилми-нәшриәт комплексы янында ғына булған «Люгер», һәм бер ни тиклем деревни була һәм уның настороже - әгәр ошо бер йәки ике партизанды снайпер артта ҡалдырҙы? Ләкин яҙа атыу булды ла - ҡысҡырҙы ғына.
  
  
  
  «Бында, - тине Ким Джимми. «Мин эго ала. Изге Будда! Был һине бер ҡасан да ышанмаҫҡа!»
  
  
  
  Эго ғилми-нәшриәт таба, кәүҙәһе өҫтөндә тора. Үҙ ҡанын түгеп лужица беннет ята. Эго хис кеше булған. Бер нәмәһеҙ ҡалдыҡ, ҡыҙыл битле ул тирәләй мыйыҡ һәм башҡа туҡыма-аҡ һөйәк. Горлов өлөшө юҡҡа сыҡҡас та, Ким Джимми һәм әйтте: «уҙҙы уның ҡанында».
  
  
  
  Жалкий на карте мәйет ғилми-нәшриәт комплексы ентекләп ҡараны. Ул белә. Интуитивно уны белмәй. Әммә шуға ҡарамаҫтан, уны һораны. "Тиг?"
  
  
  
  «Эйе. Не слышно һәм хәрәкәттең ниндәй ҙә сығара алмаған. Ул һаман да ҡайҙа, ҡайҙа, ә мин икеләнәм, сөнки ул беҙгә һөжүм итәләр хәҙер. Беннет, булырға тейеш, bump уны, - бәлки, кәмей. бында атырға була ".
  
  
  
  «Моя вина», - тине ғилми-нәшриәт. «Мин был үҙәге менән иң яҡшы эшләргә тейеш була. Тейеш булған, был донъяла ниндәй ул ҡайта-шул уҡ ваҡытта».
  
  
  
  «Был хаҡта онотмағыҙ», - тине Ким. «Бөтәһе лә яҡшы, был - беҙҙең өсөн бик мәсьәләләрҙе хәл итә. Әммә барыбер мине ҡурҡыта - был ҙур булмаған егет был юлы бөтә ярлы иҫәр барыр өсөн, берҙән-бер юлбарыҫ ҡаршы, сөнки ул ун йыл эсендә алыҫ көньяҡҡа менмәҫкә. Был ни ғәжәп , юлбарыҫ яратам!"
  
  
  
  Ника бер нәмә лә әйтмәй. Юғары бамбук уны ҡараусылар арта. Бәлки, был бары тик иллюзия, нервы - ул бер ҡасан да булыр тип ышанам, - әммә эму күрһәтелгән, тиг н мгновение-тип уны күрмәй. Өнһөҙ масса-һары алтын көрән бамбук өҫтәрәк ҡушыла. Гәрәбә пар күҙ уның күҙәтә. Һуңынан эго булманы түгел - ғөмүмән, әгәр булһа. Бамбук качнуться, шылы? Елдәр булып.
  
  
  
  Тура ғилми-нәшриәт «люгер» һәм наклоняется өсөн, мәйетте өсөн иңенә ала. «Бара, Ким. Эго ҡайтарып бирә. Беҙ эго үҙәндәре ерләнгән. Һин уның менән асыҡлап бирә Пок - барыһы ла беҙ онотмаҫҡа тейеш, тип, ҡасан күрҙем Беннет!»
  
  
  
  Әлегә христиан булған, тип белә Нигы тураһында түгел, шуға күрә уны ҡәбергә тәре яһай һәм рекламировать осона ҙур булмаған юҡ итеү буйынса эго бамбуктан була. Ғилми-нәшриәт комплексы, арығанлыҡ менән ҙур, эсенә эго хәҙер, эш тамамланғас киләһең, ҡараһаң, бәләкәй улар кеше булараҡ ерләйҙәр. Уның уйлауынса, был йөҙ йыл табип-гөбөргәйел кәрәк ине, бөтә әкәмәт өсөн асыларға, кем икәнен сумма лауреаты беннет булды. Хәҙер уларҙың өмөтө түгел ине. Һәм ул, Киллмастер, был хаҡта уйларға теләмәй. Бөтә, отель хаҡында уйланы ул, был хаҡта ҡайһы бер уңайлығы өсөн эшләү, улар тормошоноң был ваҡыты невыносимо эшләй. Көслө теләгенән ул тойоп китә, китә
  
  
  
  бынан мокрая потрепанный костюм, формаһыҙ туфли кейеп, бысраҡ, эске зудеть. Шулай һаҡаллы чесаться Эго.
  
  
  
  «Бара», - тине ул. «Шунан биреле китте».
  
  
  
  Ямғыр тағы шунда барып, биҙрә хлестнуть, Корея кеүек был миҙгелдең булыр был ямғыр.
  
  
  
  Ника Карте яға күтәрелеүен дауам итә һәм, корея һәм ялған өсөн тырышып хәрби полиция бер нисә вариантта уйлағыҙ.
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  Тәғәйенләнеше: Израиль
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  
  Тәғәйенләнеше: Израиль
  
  
  
  Антон тәржемә һәләк булған яҡташтар тураһында иҫтәлекте Лев ул Шкловский
  
  
  
  Исемдәре үҙенсәлекле: Assignment: Israel
  
  
  
  
  
  
  1 башлығы
  
  
  
  
  ОЙОШТОРҘО:
  
  
  
  Гааганан, 1 ноябрь.
  
  
  Бөгөн беҙҙең илдә ҡытай коммунистар поверять цзю эшен ташлап киткәне юҡ. Ниндәйҙер серле полиция тикшереү ебәреүсе менән хеҙмәттәшлектән баш тартыу өсөн ул бөтә ил буйынса үлем Сюй Цзы-цай.
  
  
  Әйткәндәй, һуңғы үлтерергә тип, ҡасан йыйынаһы көнбайышҡа табан ҡас...
  
  
  
  Гаага ҡалаһында, ҡала, унда төрлө дипломатик вәкиллеге урынлашҡан, бында ята-тымыҡ тыш, урам аңлашылып бөтмәгән. Мәҫәлән, йыл аҙағында был, алыҫ юлдары, юғары һәм тимер ҡапҡалы, йорт ҙур зал, унда ҡытай коммунистар илселеге урынлашҡан. Иртә генә бер нисә бинаға ут тусклый кисә октябрҙең һуңғы аҙнаһында яна. Шулай итеп, был ял көндәрендә, эш буйынса йәки ял итергә киткән һәм бөтә персоналы тиерлек. Темнеть иртәрәк, ваҡ ямғыр shell.
  
  
  Бесшумно ситтәге йорттоң оло ишеге асылды. Ишек ир-егет туҡтап, ҡолаҡ, ҡараңғы тиҙ һәм вглядываться сгущаться була. Улар биш минут эсендә неподвижно һәм неподвижно тора. Ҡасан улар, ниһайәт, хәрәкәт итә башланы, уның темпы тиҙ юллана. Йугереп ҡаршы ҡапҡаны һәм уның аҙағында тимер юлдар яҡшыртыласаҡ промчаться буйынса опушка үләндәр буйынса ҡырсын юлдар яҡшыртыласаҡ.
  
  
  Сигнализацияһы менән тәьмин итеү һәм электр заперта ҡапҡа булды, тик форсат таба һәм уны эму һүндерелә. Маймыл уның менән ҡапҡа взбираться на ловкость. Маймыл ҡото. Һуңғы бер нисә метр төшә уның, һәм шунда уҡ сығып һулға бора бик тиҙ.
  
  
  Икенсе яҡтан урамға, ҡапҡа ҡаршы, подвал булһа, ҡараңғылыҡ унда кромешный була. Нацистарҙың шунан ҡырҡа тауыш по-китайски: «Сюй-цзы! Тора! Паника ир-егет биләне. Тимәк, был барыһы ла-барыбер ҡапҡан булһам! Ентекләп ҡапҡанға ҡапҡан. Был ваҡытта бөтә эго көтә улар. Ләкин ул ҡайтырға йыйына. Һуңынан бөтә тырышлыҡ һәм сабырлыҡ түгел, уны күрһә. Ҡытайға кире ҡайтып, уны тартып! Ул бөтә көсөнә йүгерҙе һәм үҙеңдең тирә-выжимать, өмөтһөҙлөк гонимый, кеше менән пяти буйынса аждаһа үлгән. Үлем менән шөғөлләнә, һатлыҡ көтә.
  
  
  Нацистарҙың артта унан тағы: «Тора! Смирно баҫҡан, йылан отродье! Уны ишетеп, тирә-яҡ булараҡ, улар бер револьвер взводить.
  
  
  Башҡа тауыш әйтә: «стреляй, идиот! Беҙ бында, голландияла. Был өлкәлә беҙ белмәйбеҙ, ә ул юҡ. Беҙ уны тоттоҡ. Һәм полиция тураһында уйлайым.
  
  
  Загнанный кеше, арыным, тип непорочное инде ул, һәләкәтле хата ҡылған. Унда ябылған тар ғына тыҡрыҡтан, артыҡ һуң аңлап, был тупиктан, элек эму һәм кире ҡайтырға тура килде. Улар барыһы ла тиерлек үҙ өҫтөнлөгөн юғалта. Ул ваҡытта, ул икенсе мөйөшкә боролғас, ҡырҡ сиктәрендә ике ир полицейҙың була.
  
  
  Ҡасаҡтар аңлап, тип түгел, иҫән-һау. Выдать уны,-тип кеҫәһенән оглядеться вокруг һәм бешә. Һуңынан ул үҙен бөтә был эште ташларға мәжбүр итеү мөмкин түгел, уны ул хәтле сыч. Был бик мөһим булған өсөн, ташлай. Ҡот осҡос мөһим. Был әйберҙәр, һуғыш аңлатырға мөмкин.
  
  
  Раненый төшә һәм ул, саҡ ерҙә. Ул хәҙер һалдаттар, эгон һәм еңел тойолһа, яна. Эго ҡайҙа ғына йәшереп булмай ине, сөнки, эйе, уның өсөн мотлаҡ ҡушыла. Табан боролған мөйөштә бәләкәй малай һәм уны башҡа күрмәнем. Урам фонары яҡтыһында ҙур булмаған түңәрәк парнишка ситтә тора. Ул яһай, йәғни, барыһы ла эшләрлек йәштә эго ваҡыты менән пар, — һыу канауға абайламай. Вздрагивать, ир-атты, уның ҡарауы, уйланыуҙар, икеләнеүҙәр, был эго йорт һәм полиция тип әрләр булды.
  
  
  Мөйөш артында ғына төрөлгән, бер секунд преследователь ҡасып йәшеренгән өс ир-атты күҙҙәрен. Малай пакетын һәм уны ташлайым, тине, ауыр һулап, голланд гүзәл: «декарт был американдар алмай!» Ул йугереп сыҡтым.
  
  
  Эго преследователь ике малайҙы күреп. Һуң ул сабыйҙарына ҡарап, ҡулыма бер пакет тотҡан ябыу һәм башҡа ширинка. Инде туғыҙ йыл районында бәләкәй һәм уның күп милләтле булмай тиерлек ул үҙ хагенаар белә: әле ул аңлай, ул ҡытайҙар.
  
  
  Нәҡ шул ваҡытта малай урамдың ҡырыйы ҡысҡырған тауышын ишетеп ҡала һәм тәрәнлеге приглушенный. Бер мөйөштә эре һәм уның асыҡтан-асыҡ объятиях выбегать полицияға эләгә. Шул уны тотоп. — Һин ҡайҙа ашығабыҙ шулай, елғыуар? Малай уны ҡулына ала һәм уны предмет йәш күрҙе. 'Ә был нимә? Моғайын урлай.
  
  
  "Мин эго түгел, королдәр," причитать малай. 'Юҡ! Мин был кешенең эгоһын бирә. Мин уны эго американдар әйтеп бирә. Ант итәм һиңә. Намыҫ. Король уны эго түгел.
  
  
  'Ниндәй ир-егет?' — тине офицер, малайҙы ҡаты тота.
  
  
  Күҙ алдында сығыш яһап эго. 'Кеше шул. Күберәк мин бер нәмә лә белмәй. Был ҡытайҙар. Ике Эго башҡа эҙәрлекләй. Ҡытайҙарҙа ла бар уларҙа». Һуңынан малай хәтерләмәйем. «Мин уйлайым, улар менән һуғыша. Эйе, уның ышаныслы. Улар бөтә урамды ih тауыш ишетә.
  
  
  Түгел, тип уйлайым мин һиңә ышанам, — тине офицер, — әммә минең менән бара. Уның ҡарауы бара.
  
  
  Малай менән, уның башҡа ағымдарҙан бара урамда. Был аңлашылып бөтмәгән урам, тыҡрыҡ ҙур булмаған ҙа уңға борол. Полицейский, малайҙар һаман да ныҡлы тота, переулок фонарҙар бағышланған булған. Переулок был уны белә, һәм уны эго районына ҡарай белеү, икенсе урамға алып бара. Әгәр ҙә был кеше унда булып, улар булмаҫ ине инде, алыҫ һәм...
  
  
  Зарычать ул, нуры обмякать кеше тәнгә эләгә. Tack! Тимәк, егет барыбер солгать түгел. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс офицерҙар уйлай, нимә эшләргә эму. Йәштән бәләкәйерәк булған малайҙан мәйет эго мәғәнәһен күрһәтә, шулай ҙа уны эго һәм отель юғалтыу түгелдер, моғайын. Ул ҡәтғи ҡарарға килде егет. - 'Ул, шунда бара. Бында ҡала. Бында ҡала, аңлай? Сигарет әгәр һин, беҙ һиңә табып, һине һәм төрмәгә ебәрҙе. Был аңлашыла?
  
  
  Побледнеть малай. Пробормотать ул: «эйе... Дж, сэр. Мин ҡаса. Бынан тыш, ул уның алмай. От страха потрясти Эго.
  
  
  Кеше тәненә инә һәм полицияға фонарь переулок үҫһен. Етерлек тормош уны үҙ үлемен күреү өсөн, аңлайһыңмы, был кеше үле, һуңынан хатта беренсе ҡарашҡа. Шуға ҡарамаҫтан, был инаныу уның был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс. Ул үле! Утыҙ йыл Худощавый ҡытайҙар, яҡшы костюмдар. Уға яҡшы күренә, әгәр һезгә ошай ҡытайҙар. Эго килә, йәғни был эму бик оҡшаны.
  
  
  Ир-егет булһа, уларҙың гол ҡаты була. Лужа ҡара-ҡыҙыл ҡан ипкене түңәрәк йәбешә башланы инде. Күрәһең булһа, застряла был уларҙың үлеменә тиклем ир-егеттәр, яраһы ла була алалар һәм башҡа. Ваҡытында медосмотр белә. Полицейский повернулся, лужа ҡ килергә тырышабыҙ, — эго nen пар аяҡ кейеме булһа яҡшы булыр, — малай һәм ҡайтты. Был юлы буйынса ул малайҙарҙың яурындарынан похлопать. Был ҡот осҡос булған сабыйҙарҙың, шулай уҡ яуыз булып түгел, полиция кеүек күренә. — Һәр хәлдә, һине алдай алмайым. Ә был йыйында беҙ хәҙер ҡотом алынды.
  
  
  Тәүге тапҡыр уның әйберҙәренә ҡарап, улар алыр. Кеҫә сәғәте тирәһендә улар модала булған был, тип аталған иртә «луковица». Унда сынйыр менән булған ниндәйҙер пуля, уға беркетелгән.
  
  
  Таращить глаза? Уны тағы бер тапҡыр ҡараясаҡтар. Таращить глаза була. Таращить глаза ауыр, ниндәйҙер аҙағынаса тар-мар итеп приваривать. Припаяный? Был ниндәй әһәмиәткә эйә. Пощупать агент һүҙе. 45 гильзаны хәтерләткән ҡорос тоҫмаллап Таращить глаза-изумление көндәре булыуы һәм тупаҫ һәм калибрлы; в ҡорос корпус ниндәйҙер царапина.
  
  
  Полицейский ҡара малай. — Был кешеләрҙе нимә тинең әле, һин был ҡасан бирелә?
  
  
  «Декарт алмай, был американ итә». Малай илай: «Мин ҡайтыуын теләйбеҙ».
  
  
  Полицейский өсөн оло малайҙарҙың яурынынан ҡосаҡланы. — Дөрөҫөрәге, малай. Әлегә юҡ. Башта минең менән офисында бара. Инспектор менән һөйләшергә тура килә икән.
  
  
  Постоять на мгновение ул переулок була. Үле кәүҙәһе һаман да шунда була. Улар нимә көтә? Ул баҫыуға нимә менән китәсәк?
  
  
  Әлегә улар урам буйлап бара, офицерҙар уйлай, был фразаны «декарт был американдар алмай» шулай булып ҡала, тип Гаага, бер генә аңлатырға мөмкин. Аҡш илселеге.
  
  
  Участка полицейскийы пулялар менән сәғәт тирәһендә баш участкаларына юллана, ә элгәре унан бүлеге енәйәт, унда квалификациялы дейка өлкән инспектор булып в бирә. Кисекмәҫтән уны эго лабораториялары тикшерә. Ул ваҡытта доклад уҡыным, уйландым һәм уның тихонько присвистывать, был американдар булырға тейеш. Мөмкин тиклем тиҙерәк.
  
  
  Был почта аша ебәрә инде нисә сәғәт ҡала вашингтонда барлыҡ дипломатик эштә.
  
  
  
  ОЙОШТОРҘО:
  
  
  
  Бейрут, Ливан, 3 нояб.
  
  
  Ҡытай коммунистар масштаблы кампания башланы, ғәрәп ih бассейны асып бирер өсөн «мәҙәни революция» һәм ҡыҙыл гвардиясы. ...Өсөн был ҙур сумма аҡса ҡулланыу
  
  
  
  Пекинда, асыҡ һауала ҡалған алыҫ түгел эсендә ғибәҙәтханаһы һәм император, неприметный бина булған. Брасс һәм уның өсөн традицион булған модалы күренә яуыз кәрниз ависта отпугивание бөкләнгән. Сантехника насар, таҙа үҙәк подогревать, сыро һәм ҡышын бина дунайҙағы. Хатта хәҙер, беренсе аҙнала ноябрҙә, бина бик ятышлы булды. Икенсе ҡаттағы бүлмәгә бәләкәй булыуына ҡарамаҫтан, тағы ла һәйбәт.
  
  
  Хутынья ҡытайҙар шкаф өсөн, күрәһең, подогревать булмауы түгел беспокойтесь тураһында. Уип Эго исемең Тыңлап, уның үҙәк комитетында пропаганда һәм хеҙмәте начальнигы була. Әлбиттә, төрлө булырға пропагандалау. Мәҫәлән, гранаталар, шулай уҡ пуля һәм пропаганда маҡсатында ҡулланырға мөмкин.
  
  
  Юғары, шулай уҡ Көнбайыш коренастый эшләй, иҫ киткес яҡшы булды ни башы менән лысый согреваться. Ул сүл күнеккән. Ул бик яҡшы күренә, һүҙ ҡанһыҙ кеше булыуға ҡарамаҫтан, сибәр һәм хатта булыр ине; унда булған эго йәше-илле һәм алтмыш йыл араһында була. Улар менән тәржемәсе аша һөйләшкәйне ултырғыс һәм креслоға ултырып хәҙер уның түбән ҡаршы джедай уип. Йыуан йыуан һуңғы нөктәһе булған һәм ҡот осҡос йөрөй.
  
  
  Тирә-ие джедай булып ҡаршы түгел, шул, кем впустую һүҙҙәр күп. Мин әйтәм, йыуан түгел, хатта уның ҡото алынған тәржемәсе ятты. Был ҡараш көслө урынына һалды ла башын лысый эго дорваться.
  
  
  Уип Тыңлап, бик рәсми рәүештә әйтә. «Беҙ бик ҡыҙыҡһынып, владимир Люси, был яҡын көнсығышта һуғышҡа вәхшилек, беҙҙә эшләгән башҡа ҡатнашыусылар әгәр был мөмкин. Был уның һуңғы ваҡытта отель тип һыҙыҡ өҫтөнә ине. Һеҙгә шундай һуғышты развязать ул планды хуплап, уны финанслау һәм беҙ әҙер. Беҙ, әлбиттә, был фонд пропаганда буйынса мөрәжәғәт итеүгә сәбәп була. Һеҙ пландары яҡшы. Һеҙ, күрәһең, был һөнәрен яҡшы белгән. Һеҙ, күрәһең, Роммелдең аҫтында хеҙмәт итә башлай?
  
  
  Люси кивнуть утвердительно тәржемәсе. — Эму әйтәм, мин ниндәй хеҙмәт роммелдең аҫтында башланы ул ваҡытта. Ул сүл буйынса белгес. Билдәле булыуынса, ул немец Лоуренс». Бөтә был иҫ киткес була икән, йәһәт Люси тип әйт по-английский оксфорд хас акцент менән. Был мөһим эштә өлөшө баҫым булып ысын шәхес эго серҙәрен һаҡлау, тирә-бер әйбер күп була, йәки уны яҡлау сыҡҡан дар ferret командаһы әлегә тиклем расстрельный эго. Виктор был күп йылдар буйы йәшеренеп йәшәй, һәм, йәғни улар тирә-яҡ саф эму, күп йәһәттән бәйле булыуынан тыш, уның кем беренсе бара — рус теле йәки йәһүдтәр.
  
  
  Уип уставляться джедай кешеләргә ҡаршы ҙур. - «Израиль, әлбиттә, беҙ бик аҙ ҡыҙыҡһындыра. Бик алыҫ илдән, беҙгә артыҡ ҙур булмаған һәм, ғөмүмән, беҙ был хаҡында борсолмаһын өсөн. Шуға күрә беҙ барыбыҙ ҙа тигеҙ, бар йәки юҡ израиль була. Ләкин әлеге мәлдә беҙгә файҙа килтермәй яҡшы хеҙмәт отвечающих маневр. Ә хәҙер мин һеҙгә тағы ла бер тапҡыр деталдәрҙе план белергә мөмкинлек бирә. Бик теүәл, зинһар.
  
  
  Быны ишеткәс, ир-егет ғәрип булып кеше искажаться гримаса. Израиль хәүефләнеү булған. Әгәр ҙә улар эго тотоп, уны мөмкин буласаҡ пойшен уйлап, Эйхманды кеүек. Әгәр ҙә ер йөҙөндә булған израиль менән стәрле, был эго шәхси хәүефһеҙлек өсөн бик отошло булыр ине.
  
  
  Люси һәм уның һабаҡташы араһында бәхәс тағы полчаса Шарттар булыуын дауам итә. Ҡасан китергә йыйынған ир-лысый, Уип Тыңлап, әйтте: «һеҙ уны ташыу ойошторолған, бының булыуы мөмкин. Һуңынан һеҙ был, әлбиттә, үҙенән-үҙе расчитывать була. Һәм аҡса, беҙ улар тураһында һөйләргә, мөмкин тиклем тиҙерәк бирһендәр ине».
  
  
  Люси кивнуть тәржемәсе. — Эму тине, мине бөтәһе лә тәртиптә. Сирияла уның өс көн аша булды. Һәм бик мөһиме, ебәрелгән аҡса менән тотҡарлыҡ булғаны өсөн түгел. Мин дельта күп, һәм мин күп сығымдар күп нәмә тураһында ҡайғыртырға кәрәк».
  
  
  Люси, көнө яҡынлаша. Йәғни, тора һәм ул шул тиклем йөрөй, айыуҙы хәтерләтә. Тәьҫорат барлыҡҡа килә, ул ҙур физик көскә эйә. Был тәьҫораттар бик дөрөҫ булыр. Люси яланғас ҡулы менән күп кенә кешеләр үлтерелә, — хатта был һәм наслаждаться.
  
  
  Ҡасан килер ул көн, Уип Тыңлап, һөйләй башланы. Улар һөйләргә по-английский һалдаттар тиерлек, әммә ҡайһы берҙәре менән заполнить рәхәт, - тип, бөтөнләй телде белмәй.
  
  
  — Иҫән-һау, Герхардт герр. Ышанам, һинең пландарың мөмкин.
  
  
  Лысый тороп уставляться һәм ултырғыстарға ултыралар. Был эго күренмәгән яҡтары менән булһа ла, уның эске тетрәнеү кисерҙем, ишеткәс тә, ҡысҡырып әйтә кеүек ысын исеме эго. Был күптән булды.
  
  
  — Һеҙ архивтан булһа яҡшы, — тине ул.
  
  
  Уип рассмеяться аҙ һабаҡташтары була уның. «Барыһы ла тәртиптә, — тине ул.
  
  
  Шул кис самолет көньяҡҡа, Люси, — уның шәхсән тип уйлайым аббревиатура ошо исемдәренең баш люцифер яҡшы булһа — барыһы ла булыр әле потрясти. Күп нәмәләр барҙыр ул, ысын шәхес өсөн йәшерергә үҙенең. Ул көҙән йыйырған менән түгел, шул беҙгә ныҡ фунтҡа ябығыу һәм аргентинала. Сәс ҡуйы һәм асыҡ лысый хәҙер уның үҙенең сығарыу химик юл булып, бильярдта шар кеүек. Ул башын бер тапҡыр ышҡығыҙ. Боль була. Шулай уҡ үҙгәрештәргә дусар булған кешенең эгоһын - эму булды тип зарланырлыҡ түгел; уны тағы ла матур герҙе. Баҫым, уның үҙенең инглиз телен камиллаштырыу. Ғәрәп телен бик яҡшы белә һәм уның төрлө диалект инде.
  
  
  Люси һәм ҙур ауыҙлы, бармағын тешләргә эму засовывать нащупывать була. Хатта теш высверливать Эму, бик өҫтәүенә һау-сәләмәт, капсулаға һалынды һәм уның менән ағыу. Ябай күңел. Һуңынан уның коронкаһын запломбировывать легкосъемный моляр.
  
  
  Шулай ҙа һағайта, тип кем-ла, был осраҡта разведка ҡытай, Герхардт Гюнтер белә, үкенескә йылдар билдәле булыуынса, хәҙерге эго яралтылған. Эму был фекер бөтөнләй ҙә яратмаған. Шул урында бик үк алыҫ түгел ул, унда йәһүдтәр иң яҡшы усты тотоу Эйхманды эго. Ул был хаҡта уйлап, уның арҡаһынан мурашка буйынса футболды әле лә көҙән, ә уның эргәһендә түгел инем шул, еңел кем ҡото.
  
  
  Люси саҡта, Уильям Люси, — тип уйланды ул. үҙе түгел, хатта күнегеп үҫкәнлектән, немец — ҡөҙрәт үҙ иңенә пожимать. Һәм был. Эго тоғро ҡытайҙар түгел. Әгәр ул үҙ эштәре менән генә түгел үтәләме, йәки уның буйынса ниндәйҙер пландары юҡмы итте ih сәбәп була. Әммә был мөмкин түгел, уны күрһәтә.
  
  
  Унда ла яһап булыр ине. Үҙ эшен белгән белгес бар һәм ул — халыҡ-ара кимәлдәге белгестәр тәртипһеҙлектәр тоҡанған. Люси эму маҡсаты күкрәгенә төштө, һәм уның задремать. Сүриәлә өс көндән һуң ул, ә эштәре күп килә.
  
  
  
  ОЙОШТОРҘО:
  
  
  
  Дамаск, Сирия, 8 ноябрь:
  
  
  DIĀNA, һуғышсы азат итеүсе ойошма, бөгөн Хөсәйен иордания короле тағы бер тапҡыр һөжүм итә белдереүенсә, улар израиль ҡалаға дошман һөжүме тураһында хәбәр Бейт-Джибрин. Коммандос, сириец нигеҙе, тип раҫлай Израиль менән сиктәренә һөжүм итә, боеприпастар келәтен шартлата израиль һәм ҡалған яртыһы юҡ. Нығый, тип израиллеләр нисә әсир алына. Шунан һуң улар сит илдән китеү өсөн, конфликтҡа күрше иордания ғәскәре менән ҡаса. Күптән түгел хөсәйен ҡырҡа тәнҡитләп дусар булған DIĀNA тип, уны бикләп коммандос израиль ҡаршы хәрәкәткә ынтылыу; шулай уҡ америка цру-һының менән тығыҙ хеҙмәттәшлек эго ғәйепләй , йәнәһе, Израиль именлекте яҡлау өсөн...
  
  
  
  Юғары формаһы кейгән ир-егеттәр булған лысый хәҙер сүриә. Айырма түгел, уның значный йөрөй, эгон исемен билдәләне. Ир-егетте джип уның янына ултырыу менән, сүриә полковник булған, әммә шул шик, кем командаһы, булған. Бер нисә һалдат алыҫ сирия, теше ҡораллы тиклем, сәғәт теле сифатында хеҙмәт иткән, шулай уҡ формаһында. Төркөм үткәреү рид, омела һәм формаһы опознавательный символы ла булып түгел.
  
  
  Вади крайы джип торғас, ҡайҙандыр сит илдән израиль менән ике ир-атты яҡын күрә полкилометра мөмкин. Лизать төндә һөжүм итә башланы, һәм шул уҡ ваҡытта бик стемнеть. Уның ҡарауы, нисек бездеятельность тауыш гранаталар менән ут йәшен атыу ҡоралы һәм төндә боҙға һәм яуыз разрешается вдалеке непонятный грохот.
  
  
  Сүриә тине полковник: «яҡшы эшлекһеҙ форма чертовски Был израиль, Люси генерал». Бик үк аңлап Полковник, генерал Люси өсөн тип, — ул бер ҡасан да награда значный йөрөй, — тик юғары властарҙың бойороғона буйһонорға бойора эму valance эго. Люси генерал Полковник бигерәк тә ярата түгел — был кешеләр,-тип тупаҫ, ҙурлығында, холодок һәм nen булып, уларҙың төҙөк раздражать, полковник женоподобный саҡ. Әммә тәртип тәртип буласаҡ. Дамаск ҡалаһында, белмәйем ни эшләргә.
  
  
  Ир-аттың йыуан сигара менән уның янында оло жевать. Iso rta сплевывать һәм уны эго һура. — Эйе, — ул ризалашты. «Хәҙер улар һуғыштыҡы булмаһын».
  
  
  Ул белә, сөнки улар һәр саҡ һуғышып түгел. Йәһүдтәргә барып етә ул газ камераһы, йәки дар, йәки пулеметтан атып буйынса. Һәр яҙма күрһәтмәһе буйынса, һәр ваҡыт ҡул аҫтында һәм ЙЫЛДАР. Гел ҡаралар ҡыҙыл. Был төҫтәрҙә барыһы ҡырҡыу бирә. Егет тын ҙур. Был көн. Хөкөм - ҡазан приказ. Гюнтер Герхардт. Урыҫ һәм йәһүд. Шәхсән үҙем һәр саҡ урыҫ уны үлтерергә тырыша, ә йәһүд түгел. Рус яугирҙары һәр ваҡыт була, шуға күрә күберәк ih рәхәт булғаны юҡ. Ләкин хәҙер һуғышсыларҙың ла булған йәһүдтәр — был уның танылған булырға тейеш — һәм шуның рәхәт ih пропорциональ артһын юҡ. Был көндәрҙә бигерәк тә заботить өсөн түгел шул был эго. Ул, Гюнтер, — юҡ, тегенселәр алына, генерал Уильям Люси, — гражданлығы булмаған кешеләр була. Беренсе класс Авантюрист һәм тынлыҡты боҙоп. Урта һәм өлкән ценымногие була. Хәҙер мөмкин тиклем күберәк аҡса эшләргә теләге һәм үҙ тиреһен ҡотҡарыу эго күберәк ҡыҙыҡһындыра. Бер мәлендә ул хәүеф-хәтәр урындарға урынлашып, һәм ҡатынын таба...
  
  
  Был мәл һалдаттарҙың эго фекер ағышын туҡтатып, полковник менән һөйләшә.
  
  
  — Унан ҡайтҡас, полковник.
  
  
  — Яҡшы, — тине Полковник, — ышанабыҙ, улар менән әсирҙәр була. Александр бойороҡ булды.
  
  
  Ялтыр башы төшөрөлгән һәм офицер здоровяк почесать сәмреғош. — Минең команданы, полковник. Туҡыма түгел. Әйтерһең әсирҙәр үҙ планы бар.
  
  
  'Эйе сэр. Estestvenno өсөн.
  
  
  Бер нисә минуттан кире ҡайтып налетчик ҙур булмаған төркөмө. Хәҙер яйлап төшөрә шул тиклем яҡтыртҡан ай, - тип, яҡшы булыуын күрергә мөмкин. Йәғни, шулай булырға тейеш тип, полковник сүриә бер ҡасан да иҫтә.
  
  
  Бер аяғын шылдырып, үҙе һәм тирә-н Здоровяк свешивать кепка затылок йыуан, с джип. Ул әсирҙәрен оҙатҡанда күрһәтә. — Әйҙә ih ҡуйҙы, — ул бойора. — Ул, эргәһендә, ҡая.
  
  
  А. тотҡонда була. Өс ғорур ир-аттарын, йәш ҡатын-ҡыҙҙар, бәләкәй малайҙар һәм ҡыҙҙар, үҫмер саҡта. Зарыдать бәләкәй малай. Математика буйынса ҡала үҙенсәлекле йөҙөнә ҡарап, ул уға яҡынлашты. Фут тирәһе төркөмө илле уның бәхетһеҙ булыуҙан туҡтай.
  
  
  Задумчиво төркөмөнә ҡараған ир-аттың бик оҙаҡ. Ул һөжүм етәксеһе менән һөйләшә. «Ни өсөн әсирҙәр аҙ. Күберәк була алмай түгелме?
  
  
  Сүриә полковник тураһында уйлай үҙе: «Ни, алла хаҡына, бала килтерә улар? Ул уның үҙ балалары булмай.
  
  
  Бик подобострастный һатылмауын һөжүм булған. — Ябай, генерал. Әммә уларҙың барыһы ла һуғышҡан, арыҫлан кеүек, шуға ҡарамаҫтан, беҙ ih көтмәгәндә башланды. Вон ул, — ҡатыны уны йәш күрһәтә, — ике кеше сығарыу буйынса беҙҙе йыйыуығыҙ яҡшы. Ни өсөн уның тауышы ee ала. Ул йәш, әммә ул, кем яҡшыраҡ һуғышҡан ла мөмкин, тейеш булған ниндәйҙер исем. Бәлки, ул беҙҙе бер ни ҙә һөйләмәне?
  
  
  Ҙур ир-лысый, генерал булараҡ билдәле Люси, уның ҡарауы. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс күҙҙәре ай эму блеснуть йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, һәм бер нисә мгновений һатылмауын шаҡ ҡатырғыс булды. Уның күҙҙәре, әйтерһең дә булған генерал — бер буш глазница.
  
  
  Әммә здоровяк һөйләй башлағайным, уны яҡшы тон менән: «беҙ биргән өсөн мин түгел, центы, йәғни, беҙ әйткән».
  
  
  Ул күрһәткән пистолет-пулемет һатылмауын. "Был-мин."
  
  
  Ир-егет пистолет эму һуҙҙы. Тотанаҡлы һәм генералы әсирҙәр нажмите предохранитель йөҙ бора. «Уның алтынсы аҙымдар менән ут аса, атыу буйынса яҡҡа. Ир-аттар тәүҙә өс, һуңынан бәләкәй малай, - тип башланы ул ғына илай башланы, уны үлтерә, һәм артабан йәш ҡатын, ниһайәт, ҡыҙ бала-үҫмер. Пистолет-пулемет сиратта алты ҡыҫҡа ғына кәрәк.
  
  
  Корчиться на мгновение оло кеше кәүҙәләрен аҫҡа ҡарап. Әгәр кемдер булыр ине-йәғни, иң делле кем үле лә, уны эго бөтөрҙө на мгновение ауырый ине. Ул усмехаться. Атып килә һәм ул йәш ҡатынды тағы ла бер тапҡыр, эй, башына. Һуңынан һыуға ташланы һәм ул тиҙ аҙым кире ҡорал һатылмауын джип ебәргән. Был уның үҙе биргәндер, барыбыҙ өсөн һайын, ул шул уҡ был трепет ҡағыла, һәм был иң элек. Ул тын. Бер ҡасан да элеккесә булмаясаҡ. Хатта атып.
  
  
  Сүриә мәйете бөтә полковник күҙҙәренә ҡараны.
  
  
  Люси генерал тураһында уйланыу уның һүҙҙәре: «үҙ пландары Эго».
  
  
  Люси Генерал Уильям, YY, джип килә. — Ашыҡ биргән, полковник. Һәм беҙ ошонан китә. Бөгөн кис беҙ күберәк проблемалар теләмәй. Сүриәлә булып ҡайтҡан. Һеҙ беләһегеҙ, тик был һөжүм инсценировка булды. Әммә тиҙҙән беҙгә башҡа эш бирҙе. Бик аҙ. Биреү тураһында айыртырға ваҡытта өсөн наслаждаться, был».
  
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  Вашингтон һауа торошо насар булды. Ноябрьский ҡалаһы өҫтөндә дауыл алдынан кис беренсе ташланды, һыу үҙе менән килтергән борсаҡлы ҡойма ямғыр һәм епшек ҡар һәм иртән алмашына. Ҡыҫҡа ғына әйткәндә, был һыуыҡ булһа, көндөҙ ҙә сыра һәм бәхетһеҙ.
  
  
  Дэвид обшарпывать дюпон яһаған кабинеты атмосфера Хок-сквер, фасад өсөн ҙур мәғлүмәт агентлығы, неинтересный шундай уҡ булған. Конференция шөғөлләнгән, хәҙер иң ҡыҙған мәле булып, дүрт кеше бар: Хоук, эгон буйынса юғары етәкселәренең береһе, Ллойд һәм цру буйынса Джо бейек булмаған ярлы, тыныс кешеләр, улар бик аҙ һәм мөйөштә ултыра, ти. Алтмыш эму ни өсөн булһа, ул бик консерватив кейеп булмай: осһоҙға костюм, аҡ күлдәк һәм галстук шулай уҡ ябай. Ул туҡыма киҫәге күҙҙең йөрөү хоҡуғы булмай, уларға буш замаскировывать глазница булырға тейеш. Хоука уның яҡын дуҫы булған, шул тиклем шәхси, профессиональ пландары ла күп йылдар дауамында.
  
  
  Цру хеҙмәткәрҙәре, ти: «шулай ҙа ныҡыша ул, беҙ был эште башҡарыу өсөн, Хоук!» Ғәҙәттә әйтер инем Джо Ллойд «мистер Хок» йәки «сэр», тик хәҙер бының өсөн ул бик уҫал булған.
  
  
  — Яҡын көнсығышта беҙҙең ойошма үҙ булмаһа, һеҙҙең кеүек яҡшы белә чертовски. Яҡшы уҡыу һәм ойошмалар ҙур. Беҙ күпкә яҡшы йыһазландырылған, был эштәрҙе үтәү өсөн һеҙгә кешеләр. Үлтерә генә ала улар! Әммә был осраҡта бер ни тиклем йоҡа уйнарға кәрәк.
  
  
  Бер мәл Карте ғилми-нәшриәт комплексы, тип әйтә ҡасан Хоук фолкнер, уның күренә, тип клевать әберсен. Хәҙер ул яҡынса күренде һәм шулай уҡ, сигара ҡотолғоһоҙ ауыҙ ҡыҫыу ваҡытында һүндерелә.
  
  
  — Шундай нәҙек үлтерергә тип, Ллойд? Күпләп үлтергәндәр? Мөмкин булһа, хатта һуғыш. Сөнки шулай тамамланып бара һәм, әгәр ул ваҡытында беҙ ҡул менән түгел. Юҡ, Ллойд, һиңә хоҡуғым юҡ. Кәрәк түгел беҙгә ҙур, ҡатмарлы һәм, бәлки, был буталсыҡ эштә өсөн ойошторолған. Бәләкәй генә кәрәк, яҡшы сыгранный, йәтеш командаһы, беҙҙең кеүек, һәм, һеҙ нисек әйттегеҙ, шунда булыуы ихтимал үлтереүселәрҙән һәм шунда. Бынан тыш, беҙ ax яҡшы булыр».
  
  
  — Мин һаман да ышанмайым һинең беҙ перехитрить тырышабыҙ, — прорычать Ллойд. «Минең ҡарашҡа, мәсьәлә был һеҙ бик тиҙ AX. Был, тегенселәр алына,-тип аңлата эйе, әгәр һеҙ разведданные һәм цру һорарға тура килә.
  
  
  Ҡарт Ухмылка ни яуыз булманы. «Ниңә тауыш, — ысын, - тине ул, — беҙ сусҡа ҡултығы икенсе ҡотолорға теләй. Был ваҡиға аҙ ғына булһа — яҡын көнсығышта урта бөтә шартлатып ала».
  
  
  Ллойд һәм бер ни тиклем тыныслан, барыһы ла ворчать, закуривать. Вежливый тон ҡайта ул, математика буйынса ул шундай булырға бурыслы, тип Ҡарсығы. -'Яҡшы, сэр. Әммә беҙ ҡайһы бер алға китешкә өлгәшә алмайбыҙ түгелме? Лэнгли менән миңә ҡайтырға кәрәк, отчет өсөн тәшкил итә.
  
  
  Өҫтәлдә ятҡан ҡағыҙ битендәй йоҡа хоука күренеп, тотош исписывать. 45 ҡағыҙҙар ята таращить глаза-ҡорос көндәренән тыш калибрлы була. Эго хоук күрһәтә һәм күтәрә. «Был бөтәһе лә һеҙҙе күрмәнем, һеҙҙең барыуығыҙҙы белмәгәндәр, беҙҙең кеүек була инде был, шулай уҡ һеҙ беләһегеҙме, нимә булды микронадпись пуля осона соҡоп яһалған. Вон унда, ышаныс менән фаразларға була, ҡытай коммунистик гаага ҡалаһындағы вәкиллеге хеҙмәткәре, исемең Сюй эго Цзы-Цай. Ул үлтерелә, ҡасан дезертировать тырыша. Ул, һала, улар үтәлмәһә, һәм уны тотоу. Әммә кешенең хоббийы була, гравировка микротекст, һәм уны бөтә яҙып, был пункт буйынса нимә белә. Йә, нисек мнемоника, йәки, дөрөҫөрәге, беҙ ошо мәғлүмәт тапшырыу сараһы булараҡ, әгәр ҙә ул был сделала. Тейеш булмаһа, уның ҡот осҡос нәфрәт ih. Пуля паспортында был хаҡта мәғлүмәт булды һәр осраҡта көнбайыш эго».
  
  
  Пожалеть Ллойд Джо, шулай чертовски тип многословный ҡарт түгел ине. Башҡа бер ҡасан да ул шулай булыр. Ллойд контораһы ә тура үҙенә ҡайтыр ине, унда көтә түҙемһеҙлек менән был яңылыҡтар.
  
  
  Ни помедлить Хоук, ҡайһыларыбыҙ өсөн ул үҙ яҙмаларында ла уларҙан ҡалышмай, әммә артыҡ булмаҫ, тип үҙ үҙенә фекер тәртипкә һалырға тырыша. Улар теләмәй, был хаҡта билдәле булыу өсөн цру-ның делле күберәк булһа абсолют кәрәк. Бүлмә бәләкәй һәм уның оглядывать күреп, тыныс кеше. Хоуку ир-егет йылмая. Подмигивать понимающе ҡарсыға. Леви һәм уның Эбан, шабака башлығы — израиль разведка хеҙмәте — был тәртип штопор. Шулай итеп бик һәм шәхси итеп, кротость абсолют бер нәмә өсөн түгел.
  
  
  Хоук яңы тештәр засовывать сигаралары булһа, пуля клочок үҫһен һәм ҡағыҙ кисәктәре. «Вотум ул — был микрошрифт н граверланған пулған. Сюй Цзы-цай телеграмма ҡулланыла билдәле бер стиль, үҙенең төрөнә стенография. Шулай итеп, был пуля уның тураһында мәғлүмәтте бик күп алдым.
  
  
  Ллойд тәмәке Джо һүндерелә. — Хәҡиҡәтте кемдер соҡоп, хатта доғала ла «атайыбыҙ беҙҙе» н уратып теркәүсе? Был ни ҡырҡа яңғыраны.
  
  
  — Мөмкин булһа ла, — тип яуап бирҙе Хоук невозмутимо. — Һәр хәлдә, тасуирлау тулы тауыш биргән икән, тип пулған.
  
  
  HT I-tsai - CCL - H - GG Lucy is W - план рейд Jord формаһы Isr - уже - хәрәкәт йәки һуғыш һәм сүриәләге көстәрҙе командиры gg бәргеләп - аҙ - күп, - тип билдәләне Boed шулай.
  
  
  Һәм ҡағыҙ бите бүлмә Хоук оглядывать тура килә. Эго секретары отчет менән мәшғүл булып, Леви уставляться Эбан иҙәндәр, асыҡ күҙ менән ҡарап еңел хоука джо ллойд ышанмаҫлыҡ киң. «Уҡ һиңә әйтергә теләмәйем, был исемлектә бөтә был пункт уның күрһә, шулай түгел икән?» Добродушный Хоук йылмая. — Һеҙ нимә генә күрмәгән дә түгелмен, тип, кемдер соҡоп «атайыбыҙ беҙҙе» н уратып теркәүсе? Эйе, был Сюй Цзы-цай микрогравер оҫта булды. Ул шулай уҡ электроника буйынса эксперт булды — был беҙҙең голландияла бәйләнеше асыла. Әлбиттә шым. Ҡытай, бәлки, үҙенең бөтә эго ҡулланыу өсөн просушки, үҙе клерк биргән һәм уның өсөн ғәҙәти. Был кеше, моғайын, улар өсөн ҙур ҡиммәттәрен сағылдыра, шуға уны ентекләп күҙәтә улар. Әле уның хәбәрҙәре уҡып, эшләп ул беҙҙең эксперттарыбыҙ булырһығыҙ. Был улар өсөн пустяк була». Ул тағы ла бер япраҡ ҡағыҙ йәшниктәр тирәләй ултырғыстарын досталь.
  
  
  
  Сюй ул Цзы-цай - рәсәй Коммунистик ҡытай тораҡ пункттары - Гаага - ГЕН - Гюнтер - был (яҡынса Уильям Люси) - израиль баҫып инеп теләүе йыртҡыслыҡ ҡылған формаһы һәм иордания - сүриә хөсәйен эшләргә мәжбүр булған йәки һуғыш барған - командир йылдар - күп ҡала һәм яҡын ваҡыт үтеү менән был хәл - Будда ярҙам эйе, мин -
  
  
  
  Хоук ҡағыҙы тура килә. — Һуңғы миңә бигерәк тә оҡшай. Ул, күрәһең, будда һәм ант булыр, тип, былар барыһы ла дөрөҫ. Бик яҡшы.'
  
  
  Аҙаҡ тағы тынлыҡ леви бер эбан һөйләне. - «Беҙ бөтә үҙ аллы йәшәй, үҙ тейеш. Ахыр сиктә, беҙ уға ғына ышанырға мөмкин.
  
  
  Оҙайлылығы, күрәһең, Ллойд Джо тәьҫир бирә. «Герхардт Гюнтер! Үҙе йылдар үткәс, «Итсе», ул һәр ваҡыт үлем үҙен илаһ ҡыҙыл ҡарарына ҡул ҡуйҙы. Минең хоҙайым, уның ҡул ордер беҙҙең илдә ғәйәт ҙур өйөмдәргә!
  
  
  — Беҙ ҙә бар, — тине ШАБАКа кеше. «GG өсөн тимәк, беҙ хатта күберәк Эйхманды саҡтар булды. Хәҙер, беҙ ҡасан зачищать Эйхманды, ЙЫЛДАР беҙгә исемлегендә икенсе урында тора, артабан Мартин Борман. Ҡаһирә ҡалған бер мәлдә, беҙ йылдар һаҡланмаған тиерлек, әммә беҙҙең өсөн ул бик тиҙ була. Исчезли башҡа эҙ. Әлегә тиклем беҙ был Ши көҙән Бета " төшөнсәһе булмаған беҙҙең бәләкәй, уның ҡайҙа һәм нимә эшләргә була».
  
  
  Цру хеҙмәткәрҙәре офистағы хоука буйынса расхаживать. «Әгәр былар барыһы ла булды был егет пулған, — тине ул. хрипло, — жаль, алға бара һәм беҙгә лә һөйләргә тип, уның түгел, ЙЫЛДАР хәҙер нисек күренермен». Йәштәр уны еңел ғәжәпләнеү менән ҡараны. «Һин күберәк нөктәһе эләгә алмай, Ллойд, һәм ышанмаҫтай был тарихты ә ул беркасан ла Доға уратып теркәүсе был Раббы тураһында».
  
  
  «Беҙ уны күп мәғлүмәт бирә, — тине Леви Эбан. «Беҙ күп нәмә белмәй, — беҙ белгән, ЙЫЛДАР имен, тип, хәҙер исемем Люси эго, һәм был яҡын көнсығышта йәшәй. Беҙ беләбеҙ, тип, уның һуғыш башларға тырыша, улар Израиль менән шөғөлләнеүсе юҡ. Улар фаразлауынса, был сүриә финанслауға». Ҡара уны Хоука. — Һин бында нимә һөйләп, Дэвид? Ул аҡсаны ҡайҙан алырға?
  
  
  Хоук башы покачать: — Минеңсә, һин яңылышманың, Леви. Улар, тип иҫәпләй ҡытайҙар түләү эму». Өҫтәрәк өҫтәл постучать пуля Хоук.
  
  
  'Был онотмағыҙ. Люси GG йә, булырға тейеш, булырға гаага ih белеште. Бәлки, шунда уның тәүге тапҡыр элемтәгә керергә, уны ҡасан теләйһең нәмәләрҙе һатҡанда». Сәс хоук фермерҙар ҡулында скрючивать буйынса үткәрелә: — Мин, тип уйлайым ГЕН кем дә яллай, әммә уны теләһә ҡайһы проблема тыуҙырырға әҙер, кем эму бының өсөн түләргә әҙер. Ул олоғайып, беҙ кеүек, әйткәндәй. Шикләнмәйем, - тип ҡыҙыҡһындырҙы был эго һуңғы ваҡытта ҙә, үҙ тиреһе бынан.
  
  
  Шабака кивнуть кеше. — Эйе, Дэвид. Улар, тип һанай, - тип, уң һеҙ. Күрәһең, был уның үҙенең бөтә мөхәммәд, кустым сириец ғына булһа ла шатмын. Бигерәк тә хәҙер, ул саҡта бының өсөн түләргә кәрәк.
  
  
  Ллойд Джо тағы сель. Ул наклоняется өсөн алға ҡарарға һәм асыҡтан-асыҡ Хоука. — Мин тағы ла бер асыҡ, владимир Хоук. Сюй әгәр был Цзы-цай шик аҫтында булған, тип, күрәһең, йәғни, был мәғлүмәттәр уның нисек ала? Был уны күҙәтеп ваҡытта уларҙың барыһына ла, ҡала һәм штопор саҡта, был эму нисек өлгәшергә?
  
  
  «Һин хәтерлә, электроника уның буйынса эксперт булып. Мин уйлайым, ул ih тыңлағыҙ! Моғайын, ул был микрофон ҡуйыла конференц-залы.
  
  
  Ллойд ниндәй Джо-шул уҡ ваҡытта хоука ҡарай. -- Тауыш тегенсе булды бит, ул да был хаҡта уйлаған. ... Ih уны тыңлай !
  
  
  Хоук кивнуть. - «Был шулай аңлата ала, нимә тураһында был кешеләр ни әйтергә уның тышҡы ҡиәфәтендә түгел; мөмкин булһа, хатта уны күргән кеше, тип атала хәҙер ул үҙе Люси.
  
  
  Леви Эбан әйтте: «Беҙ алырға тейеш, һәр хәлдә, был ҡорос нервалы должное өсөн математика буйынса бирелә, шулай уҡ билдәле бер сообразительность өсөн. Күренмәй, уны теләһә ҡайҙа сәйәхәт ҡаршылыҡһыҙ булыуы мөмкин, әммә унда ебәрелгән уны, үҙенең арыҡ өсөн ҡылған? Сүриәләге, ә ғәрәп илдәрендә һәм башҡа мөмкин. Көткән булыр ине, тип тырыша йәки уның төньяҡ ҡотоп спрятаться австралияла, ләкин юҡ, уны ниғмәт, Израиль кеүек k-лизать мөмкин».
  
  
  — Иҫке Буйынса трюктар, — пробормотать Хоук. "Хат урлап", икәнен белә. Иң яҡшы ысулдар йәшереп яҡшы нәмә — ул был төр бер ҡалдырмай. Был темаһына вариациялар йылдар ҡулланыу». Кивнуть шабак кеше. - 'Эйе. Яҡшы эшләй һәм был әле лә көҙән, был неон ла уны таный. Һәм беҙ хыялланғанса түгел, сөнки уның яҡын йорт булыуы мөмкин. Әммә хәҙер, беҙ белмәгән, беҙ ул тиклем иртә-һуң бара.
  
  
  Джо әйткәндә, Ллойд: «ул һунарға өсөн хатта рус күберәк һезгә. Улар күберәк рус үлтерә, йәһүдтәрҙе ҡарағанда».
  
  
  Цру хеҙмәткәрҙәре үҙ күҙҙәрем ҡараған тыныс кеше шабака карид. «Бәлки, һ. Әммә был эште үҙгәртә. Беҙ эго таба! Был-тине ул, күҙҙәрен свирепая справедливость эго аңлатма барлыҡҡа килә.
  
  
  Цру хеҙмәткәрҙәре, силур, сатраш һәм түбәһенә аяҡ задумчиво уставляться була. «Үткән ЙЫЛДАР — Герхардт Гюнтер. Сөнки эго уны эштә оҙаҡ өйрәнә, яттан уҡыу эго мөмкин. Хәҙер ҡотолорға хоук цру агенты ҡунаҡхана асылды. Леви һәм уның планлаштырыу бик Эбана булып, шатлыҡта өсөн бөтә, һәм ул әйтә алмай, күпме ваҡыт уларҙың янында булды. Эго ни булыр ине.
  
  
  Ни өсөн уның тауышы бер аҙ сарыф Ллойд башланы. — Һин быға ышанаһыңмы? — ул һораны. «Был эште өс футтан эго ҡалынлығы булыр».
  
  
  — Мин бында иң кәрәкле, владимир Хоук.
  
  
  Ллойд Джо күҙ йомоп, ултырғысын һәм түбәһе н спинка откидываться уставляться була. -
  
  
  "Хәҙер яҡынса илле биш Герхардт гюнтер, уның гамбург ҡалаһында тыуған. Зәңгәр күҙле, ҡыҙыҡ ҡиәфәтле, кәүҙәһенә көсө ҙур, яҡты виться сәс. Иң яҡшы музыка һәм әҙәбиәтен ярата. Хәбәр ителеүенсә, бисексуал. Иң яҡшы карьера яһай ғына башла, әгәр шулай тип атарға мөмкин ул, уны ҡасан германий һуғыш көндәрен күсереү буйынса будапешт ҡалаһында икенсе яртыһында башланған. Улар араһында бәйләнеш булыуы һәм офицер сс төркөмө Ференц Салаша пронацист «стрела Сатраш». СС обергруппенфюрер ЙЫЛДАР ине ул саҡта. Был өлкәлә ҡабул ителгән яңы техник алымдарын өйрәтеү бурысы эго бандаһын юҡ итеүҙә була. Наслаждайся уның үҙ эше. Улар күберәк рус үлтерә, йәһүдтәрҙе ҡарағанда, билдәле, һәм беҙ, рус һәм күп ваҡыт аҡса тотонорға нимә, кемгә һәм эго күҙәтергә тырышты...
  
  
  Шабака һөйләү буйынса бик тыныс кеше. «Беҙ инанырға тейеш, тип был урыҫ булһа билдәле түгел, — мин теләмәй ине, беҙ уларҙы тотоу өсөн GG иртә».
  
  
  «Кротость нәмә түгел», — тине Хоук.
  
  
  Уның тағы ла ун биш минут һөйләшеү, цру агенты тип хоуку шунан ҡотола алмайбыҙ. Ллойд ҡасан китергә йыйынғас, тағы килтереп һуға бер аҙ эму Хок. «Бара, — тине ул, — һәм алға ҡара әле, һин унда барма алмай-заваливать ҙә ниндәйҙер проект девелопер».
  
  
  Покраснеть Ллойд. - «Мин сәйәсәте ҡуйылғас, сэр, был чертовски һәм һеҙҙе яҡшы беләм». Артабан ул үҙе артынан ишек захлопывать.
  
  
  Леви Эбану подмигивать Хоук. «Ул алмай, унда ҡушыла алыусылар-се солан ғына ҡайһы саҡ».
  
  
  Шабак башлығы йылмая. - «Тәьҫир күп улар».
  
  
  «Ул артыҡ ҙур ойошма. Һул ҡулы дауалау белеүселәр һирәк, - тип, уң яһай, ләкин уны мәжбүр итһә лә, был юлы бөтә ваҡиғалар тирәләй иерусалим бында самолеттар өсөн, улар тураһында һөйләй.
  
  
  Леви-лизать Эбан придвигать ултырғыс ни, әлегә сил Хоука киреһенсә түгел. — Мин һиңә рәхмәт тейеш, тағы иҫке, тип, мин һине бында саҡыртып шулай тиҙ.
  
  
  Сигара яңы закуривать Хок, ултырғыстар һәм креслолар ҡуйыла откидываться спинка н аяғы булған. — Юҡ тип уйлайым, сөнки беҙ күп ваҡыт юғалтыу мөмкин, Леви. Һәм мин уйлайым, был яҡшы, беҙ ни эшләй ала, был-бергә эшләйбеҙ, бары һин һәм мин, беҙҙең агент менән ике яҡшы, бергә эшләй һәм беҙҙең менән бәйләнеш тота. Һәм һеҙҙең минең төп агент агент.
  
  
  Шинбетовец рассмеяться. «Минең төп агент — ҡатын-ҡыҙ». Шуға Хоук промычать. «Был минең төп агенттарына ла бик оҡшаны», — тине ул. «Ҡатынына уны яратыуын, әммә ih ненавижу, улар менән эшләргә тура килә эму».
  
  
  Леви Эбан хәүефләнгән бер ни күренмәй. — Шул саҡта, бәлки, яҡшыраҡ булыр, әгәр һин түгел был эго эш өсөн ҡулланыла, Дэвид. Бик мөһим, беҙҙең өсөн агенты булып эшләп ярашыуы».
  
  
  Хоук мрачно йылмая. «Бергә эшләй, улар бер-береһенекенә ярашлы булып. Уның бойороғона буйһонғанда, ҡайһы саҡ миңә лә күрә алмай. Һәр хәлдә, мин теләһә кемдәр тәғәйенләнгән башҡа мөмкин түгел. Был кеше — яҡшы, тип, мин, булмағандыр, бәлки, был өлкәлә донъяла иң яҡшы оҫталары». Башҡа ир-егет йылмая Хоуку, күрһәтеү, тип аңларға. — Тимәк, уны юҡ итеү буйынса эксперт?
  
  
  'Команда буйынса. Ә ҡайһы берҙәренең команда менән түгел, ә ғына кәрәк. Яҡшы, Леви, был детален алыштырҙыҡ.
  
  
  Израиль аша ғына өс сәғәттән кире оса һәм тротуар шабак башлығы. Әлегә эго булһа ла, иң ышаныслы үҙенең шәхси Дело Стокс Хоук секретары саҡыра.
  
  
  — Нигар карте хәҙер унда, Дело?
  
  
  Дело Стокс, уны тәжрибәле һәм аҡыллы булыуы менән шөғөлләнеүселәр етерлек булһын өсөн, беләһегеҙме, әгәр бер нәмә мөһим, ревматизм, клочок омела ҡағыҙҙары килде инде.
  
  
  «Гштаад, Швейцария. Был байрам. Беҙ беләбеҙ, хем менән.
  
  
  — Ҡурҡа ғына, — тине Хоук сухо. — Был беҙҙең эш түгел. Улар ниндәй булырға гштаад ғилми-нәшриәт комплексы, йәки был упҡындан нисек атала?
  
  
  Клочок дело ҡағыҙҙары менән уҡыу. «Чикаго Роберт буйынса Томсон. Маршалл филд буйынса һатып алынған. Швейцария машинкаһы һатып тейеш. Ҡунаҡханала туҡталып «Юникорн».
  
  
  Эй Хок ентекле инструкция бирә. Шуның менән тамамлай, - тине ул: «Ашығыс, әммә ашығыс юғары кимәлдә түгел. Һәр хәлдә, юҡ, тағы. B кодтарҙы ҡулланып, ғәҙәти ысул z. телеграмма.
  
  
  Ҡасан йыйылып китте Дело Стокс, Хоука әйтте: «ялған саҡырыу буйынса эму һуңғы ике йыл эсендә күпме тапҡыр шылтыратты ул?»
  
  
  «Был дүртенсе тапҡыр булды».
  
  
  Ни усмехаться Хоук рассмеяться. — Был малайҙы мин мәжбүр был бик яратам, һин дә шулай уйлайһыңмы? Тонный ҡар кәрәк, эгон өсөн көйө, асыла.
  
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  
  Ҡатын әйтә: «ғилми-нәшриәт комплексы, милл?»
  
  
  — Эйе, Пэг?
  
  
  «Минең ярма мерзнуть башланы».
  
  
  Ныҡ булырға саҡы участогы Карте локоть ғилми-нәшриәт комплексы, баҫҡылап, уның өсөн түгел. Пэг бигерәк тә ҡатын-ҡыҙҙар өсөн бәләкәй булһа ла арта, тик уның кем булыуы менән сағыштырғанда ҡурсаҡ.
  
  
  Проворчать уның үбк һәм ул: «Ниңә һинең ботло уның тураһында хәстәрлек күрергә тейешбеҙ, улар беҙҙең кеүек күренә ине аппетитно? Ни өсөн ул һине йәлләмәй тейеш? Бөтә был хыялый булып һине идеялар тарихы.
  
  
  'Уны белмәй. Күрәһең, ул артыҡ күп эсеүҙән бренд.
  
  
  — Нисек тип атала? Ee уны үбә. — Һин иҫерек була, тип лодочник.
  
  
  — Эйе, Эйе, ләкин, йәнәһе, коньяк дөрөҫ түгел. Һәр хәлдә, ул ғына түгел. Шулай уҡ ниндәйҙер өсөн зал матур, береһенән-береһе өсөн айырыуса һәм тәҙрәнән ай ғына-тип, мин йәнә һинең менән хуп, ғилми-нәшриәт. Хоҙай, Ник! Сөнки уны ныҡ яратам һин!'
  
  
  Токио уларҙы оҙаҡ ваҡыт бер-береһе менән дуҫ оҙаҡ сплетня. Ниһайәт, ул уны ситкә этәрҙе. — Беҙ бик практична булырға тейеш, ҡәҙерле. Минең ботло туңа. Ҡайтып һыйынған биреү, ҡарау һәм, лит. размораживать мин һинән алам!»
  
  
  Тәрән тын ғилми-нәшриәт комплексы, раздраженно тиерлек. 'Ҡатын-ҡыҙҙар! Бер ҡасан да ҡәнәғәт. Һеҙ эҙләсе өсөн, уларға матур, йылы өйҙәрен ут менән потрескивать, ә улар ҡар эләгергә теләй. Һеҙ шулай уҡ был елһенеү хәүефе теләк менән башҡарыуы еңел, ә йылылығы һуңынан улар теләп ҡайта. Салют.' Нику үҙе һалҡын булһа ла, ашағы һәм эму тораһы түгел. Хәҙер башлай, уны эске ялҡыны тәржмәлә, һәр хәлдә, әлеге ваҡытта, уның тыныс тула, ул йога өлгәшеү; эму шунда оҙаҡҡа ҡала килә, был ай өсөн поглазеть, боҙлоҡ өҫтөндә йөҙөп Дьяблер. Бындай мәл тынлыҡ, көсөргәнештән азат ителгән һәм тормошта һирәк күренеш булды Карте ғилми-нәшриәт комплексы, N3, AX Killmaster. Уларҙың аҫыл булһа.
  
  
  'Бара, һөйкөмлө! Мин бик һыуыҡ булды».
  
  
  «Мин бер нәмә лә тоям».
  
  
  «Һин аяуһыҙ, жестокосердый, ҡарттың ҡылыҡтарынан».
  
  
  «Был баштарына «ҡарт», — тине ғилми-нәшриәт. Әммә ул үҙе һәм нах скатиться менән баҫырға мөмкинлек бирҙе. Нах уға ҡарап йылмайҙым. — Беләһеңме, һин дә хәҙер танылған ханым бик оҡшаны. Vogue хәҙер һеҙ күрергә тейеш була. Һәм уның хыялы тураһында доклад журналында баҫылған был йорт күптән пэг восьмистраничный Гроссман-Кончик, мичиган штаты. Пэг детройтский ҡатыны булыуы билдәле сәнәғәтсе, өлкән ценымногие һүҙ булды. Уның ике балаһы булған нах — сәбәбе, уның буйынса көҙән айырылыша алмай әлегә тиклем ул, — шулай ҙа ниндәйҙер мөмкин булмаған тиҫтәләгән эй образ булып күренде. Бик ҡалыплашмаған ғилми-нәшриәт уның менән осрашып, мотлаҡ ниндәй ҙә урын укромный. Эго ҡыҙы ул. элекке көн, ҡасан донъя тыныс булыр.
  
  
  — Мин ҡулдарымды биргәс, ҡәҙерле.
  
  
  Һуҙған ҡулын күтәрә һәм ул ҙур ғилми-нәшриәт комплексы, перышко кеүек. — Эйе, — засмеяться ул, — бик үк ҡыҙыҡ түгел. Әгәр ҙә был Vogue репортер хәҙер һеҙҙе күрмәһә, һеҙ булмаҫ инегеҙ ih исеме тирәләй исемлегенә китаптағы».
  
  
  Хихикнуть Пэг. «Ҡасан яратам һине, һин дә мотлаҡ лайыҡлы күренә». Саңғы салбары ҡушылып, уның үҙ тәртибе.
  
  
  Брезент закаталы ғилми-нәшриәт комплексы, улар араһында өйөмдәре уйпатлығында ята. Шул уҡ уңыш менән был убежище уны кире индерә алмай ине, бынан яҡынса ҡырҡ полицей. Рассмеяться ғилми-нәшриәт. Әгәр бала башҡ порезвиться ҡар ҡунаҡханалар булмағас, уларға ла һәр ваҡыт бының менән файҙалана ала.
  
  
  Өйҙәребеҙгә ҡайтҡас, улар табалар, тип һаман быҫҡып камин. Өйҙәр буйынса бер ҙур бүлмәлә тора, ике оҙон эскәмйә һәм өҫтәл менән йыһазландырылған скудно. Ағас-түлек паектары шкаф аптечкаһы тәүге ярҙам юғары һәм ҡушылды; һәм тулы снаряжение өсөн стон лыжник альпинистар эленгән булһа, ул да күренер, ул бер ваҡытта ла файҙалана.
  
  
  Полбутылка тағы бренд булып ҡала. Пэг ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. - «Әгәр һин тағы бер йотом биреү, подбадривать һинең өсөн, һин нисек уйлайһың, отельға ҡайтҡас һин?»
  
  
  Пэг телендә эмун күрһәтә. — Әлбиттә, хыялый. Хәҙер ул айыҡ. Һәм мин уйлайым, бында бик һалҡын. Күберәк уты юҡ?
  
  
  Хәҙер уның алдында ут ултыра, үҙе тырышып одессалыларҙы ботло, торған, тейеш булып танылған ғилми-нәшриәт комплексы, аппетитно ла күренмәй, ир-аттыҡы тип теләргә генә ала.
  
  
  Был өйҙәрҙең мөйөшөнә һеркә өйөмдәре ята. Бер нисә уны утҡа ташлаған. «Ни өсөн түбәндәге ҡалдырыу яҡшыраҡ», — тине ул. — Бында ауыр утын акмулла. Канатлы юлдар буйынса бында улар буйынса гштаад тащиться тейеш.
  
  
  Ҡунаҡхана «Единорог», туҡтамай, улар бында, юғарыла урынлашҡан, яңғыҙ һәм пустынно, тау түбәләре боҙлоҡ; ҙур булмаған ҡунаҡхана шале стиль, орлиный оя оҡшай. «Йәшерен өсөн идеаль ҡатын һөйәр», — уйлайым уны. Ни булды уның яғында, әммә, һәр хәлдә, унда ла тығыҙ була. Был мәлдә, бынан ғилми-нәшриәт комплексы, ҡала ҡунаҡтары тағы ла дүрт трактир ғына ҡушыла: бер нисә немец йәш, өйләнергә тырыша ул бөтә көсө менән шөғөлләнә заполнить iso (көлә бының өҫтөндә ғилми-нәшриәт комплексы), оло йәштәге һәм бик ғаилә илле йыл элек шөғөлләнә «Юником» байрам баллы ай... Йәшәүселәрҙең һуңынан шунда уҡ башҡа етер лә нигы ҡунаҡхана һәм профессиональ баһаланы. Уның тыныс булыуына ышанабыҙ мөмкин. Һәр хәлдә, әлеге ваҡытта Юник һыйынып була.
  
  
  Ауыл эргәһендә ҡаты ут менән уның ҡаршыһындағы эскәмйәгә Пэг. Зәңгәр һәм һары ялҡын яҡтыртҡан берҙән-бер өйҙәр мерцать була. Бәләкәй һәм уларҙың даирәһен закуривать спираль вглядываться мечтательный, ялҡын барлыҡҡа килтерер. Уңышһыҙлыҡҡа уның киң яурынына башын Пэг. Оҙаҡ ваҡытҡа беҙ әйткән һүҙ түгел. Монблан ай тыштан бейек йөҙөп, көмөш ялтырауыҡлы н каюта тәҙрәнән ырғыта.
  
  
  Тәмәкене ташлап, ут һәм һыу нику пэг борола. Шунан уны әйтеүҙән тыш, был ваҡытта улар икеһе лә бөтә нимә тураһында уйлайым: «был беҙҙең һуңғы төн, мил. Иртәгә уның өйөнә ҡайта.
  
  
  Ee ғилми-нәшриәт муйынынан үбергә. "Ҡайҙа ул хәҙер?" Слетать ирендәре уның исемен бер ваҡытта ла ире менән эго. Шулай уҡ ул бер ҡасан да уның рәсми исеме Пэг буйынса мөрәжәғәт итә. Тейлор фамилияһы булып, Маргарет Тейлор, сөнки эго һәм хәтерҙә ҡалған һәм күберәк нәмә түгел. Хәҙер башланы, уның рухи һәм задумчиво златовласый татлы һуланым башын ҡарап, уны файҙаланған, уға һорауҙар биреү, нимә булыр ине әгәр яҙмышы башҡа була эму бирә ине. Әгәр икенсе һөнәрҙе һайлаған ине, алмай ине һәм ул алып бара тормош нормально. Был фекерен ул расхохотаться, боль теш кеүек мужик булып. Әллә ниндәй һөнәр һайларға эго эго мәғәнә! Эго Хоук заерова Дэвис, ә ҡала үҙе генә килмәй. Эго автоматын иңбашына уң ҡулына күсеүе хаҡындағы фекер менән хоука ғилми-нәшриәт комплексында булды, унда, йәшеренеп йө саңғы аҫтында ҡалын свитер, замшевый ҡа стилет ышаныслы һаҡлай. Пэг эго беркасан ла күрергә, әгәр ҙә был уға бәйле, уны бер ҡасан да күргәнем ине эго. Ҡасан уны эго йөрөй, һирәк шифаһы булмаҫмы тип, ул ҡунаҡхана номерының аҫтына йәшереп стилет кисеү ih модала булған. Люгер Пистолет, тынғыһыҙ ханым, кем тип атай ул Вильгельминаға, ике көн ята эго чемп. Китап менән бергә шартлы. Агент AX, һәм, әлбиттә, шул, кем убийца Оҫталары исеменә эйә, тулыһынса ирекле булырға, бер ҡасан да, бер ҡасан буйынса-хәҙерге ваҡытта ла хеҙмәт бурысын үтәй.
  
  
  — Парижда, — тине Пэг. «Шунда йөрөй, ул әллә ниндәй юғары кимәлдәге конференция. ... Ғилми-Нәшриәт Уны! Мин тыңлайым түгел һин, ҡәҙерлебеҙ.
  
  
  Хоҡуғы бар уға. Ул ултырып, ут һәм әнисә хыяллана. Ул просыпается. Мечтание сентименталь һәм мәшәҡәтле булһа ла урында тормош эго. Һәм бер ваҡытта түгел хәҙер. Ee һәм ныҡлы ҡосаҡлап үбәм уны, тоя, уның аҫтында күкрәге ҡыҫылып йөн свитер кеүек төҙөк уның. Эго теләге тағы просыпается. Тик бында түгел, ул үҙе тураһында уйланып, бында түгел. Һуңғараҡ, ҡунаҡхана, матур булған хәл. Ахырҙа, был һуңғы ih төн бергә була. Үткән йыл мөмкин, уның алдынан тағы бер ҡат күреп. Әгәр уның бер ҡасан да күреү уны тағы бер ҡат. Эго план төҙөү һөнәр булып ҡала ҡурҡа.
  
  
  — Һау бул, — тине ул хәҙер. — Һин нимә тине?
  
  
  Пэг раҫлай, тип әйтелә. Рассеянно ғилми-нәшриәт кивнуть. Эго ире лә ҡыҙыҡһындыра. Уның тураһында бик аҙ беләбеҙ nen, бынан тыш, был бик хөрмәтле һәм бай кеше булған, тип мөрәжәғәт итә эго спид һәм аҡш-тың өлөшө — президенты күрһәтмәһе буйынса, ғәҙәттә, артыҡ нескә һәм рәсми булмаған мәсьәлә.
  
  
  Ника тороп, йыйына башланы. — Барам, — тине ул бер аҙ хрипло. 'Ҡайтып бирҙе. Һуңғы сөнки беҙҙе был төндә, беҙ барыбер байрам булырға тейеш».
  
  
  Уның ҡарауы Пэг бешә. — Туй, зверюга?
  
  
  Сунь ғилми-нәшриәт шешә коньяк рюкзак. — Был шағир нимә әйтерҙәр тағы? Ниндәйҙер шағир. «Өмөт юҡ, сөнки токио һәм мин киттем, тип». '
  
  
  Күк һәм шәмәхә төҫтәге айырым Пэг күҙҙәре ҡатышма булып тора. Әнисә эй, күҙҙәреңде, ник күрмәнем икән, был инде күп тапҡырҙар күрҙем. Уны белгән бөтә, ни эшләргә кәрәк эму, позвать был, бөтә булғанды асыҡ бассейн һәм уның уның артынан эйәрҙе.
  
  
  «Ҡыҙыҡ, — мрачно ғилми — нәшриәт уйлайым, - Хоук тип әйтер инем, әгәр ҙә уның буласаҡ ике путевка һора!»
  
  
  Ул әҙер була. Ника уты һүндерелә һәм утҡа ҡуйығыҙ урынын алмаштырған. Ул һуңғы бөтә ҡараш ташланы. Барыһы ла яҡшы булыр. Ул урамға сығыр, бында нисек Пэг тапҡыр саңғы кейеп.
  
  
  "Бара," - тине ул. — Мин һиңә доната. Һәм беҙ хәтерҙә... ҡунаҡханаға ҡайтып, һәм беҙ йәнә владимир томсон буйынса чикаго миссис була.
  
  
  Пэг етди кивнуть. 'Уны белмәй.' Ул бер ҡасан да һорап ғилми-нәшриәт комплексы, ниһайәт, ул, нисек яһала, бер мәле был — о, серле сәйәхәте һәм эго исеме йыш йыш алмашына. Ул белә, белә һәм ғилми-нәшриәт комплексы, сөнки ул белә, уның менән шөғөлләнеп, әллә ниндәй эшләй сверхсекретно. Был хаҡта бер ҡасан да һөйләмәй.
  
  
  Пэг һуҙҙы ул.-күҫәк саңғы ee. «Ярай тауыш. Һин уның донат иртә һәм ҡунаҡханала булды.
  
  
  Пэг рассмеяться, үҙе тырышыуына ҡарамаҫтан, кәйефте ҡайтарыу бер ни тиклем бәхетле. "О, бәләкәй фәрештә, был һине үҙе ышанмаһа ла, шулай түгел икән?" Саңғы шыуырға бик яҡшы ул.
  
  
  Уның ҡарауы, ул шул ут Юником мерцать буйынса алыҫ битләүҙәрҙә аҫҡа оса. Был бары тик ауыш булыу, һөҙәк, варшаванан ҡунаҡхана укрытие сөнки түбән була. Ника пауза яһай, сөнки тәү сиратта үҙ саңғы кейеп, һәм оглядеться. Тирә-яҡ ландшафы бөтә боҙлоҡтар, ни күҙе етмәгән, булып сырмалған көмөш-аҡ япма. Һулдан Ройша мерцать һары ут уның, ун саҡрым алыҫлыҡтағы ауылға Гштаад. Иң мөһим ҡышҡы спорт төрө бөтә был статистика оберланд гштаад бернский булып ҡала. Һеҙ шулай уҡ был тау Монтре Гштаад тимер юлдарын файҙаланырға мөмкин, һәм Бернуа Оберланд (урындағы халыҡ һәм ғәҙәттән ee лыжник биҙәге тип атала), уны тоташтырыу менән шөғөлләнгән һәм Интерлакен Монтре. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ай аҡһыл ҡара һәм ялған послеявляться мгновений на карте нигы тураһында уйлап, уны артта ҡалдырҙы. Ул булыр, тип ышанабыҙ ул яҡшы, шунлыҡтан яңылыш индереү. Ул чикаго ҡалаһында башланған, унда башҡа шәхестәрҙе ҡабул итә. Һуңынан был һәр тапҡыр, ҡасан мөмкинлеге буласаҡ тойола унда, уны тикшереү һәм тикшере, эшләй бармы ул, Швейцария тиклем. Преследовать Эго түгел. Улар үҙ репутацияһы коралы тиелә ҡуя. Ул саҡта ни, уны-быны уйлап, борсолоу тойғоһо барлыҡҡа килә, был еңел була ул? Һәм ул хәҙер шунда тора, эгон, ай яҡтыһында күберәк булырға һәм ҙур ценымногие күләгәлә ҡалыусыларҙың береһе-саңғы өсөн кейем, һыу һәм һауа принюхиваться булараҡ, ниндәй хайуандыҡы булыуын, ул ғына ел иҫеүе почуять ҡурҡыныс түгел. Ҙур хайуан, тере үлтерә һәм өйрәтә. Һикһән алты йөҙ фут фунтҡа артыуға һәм интригалар, ярһыған уже мәкер һәм, әгәр кәрәк була . Берәҙәк юлбарыҫ, эгон хоук атаған кеүек, ул һәләк була, әммә был күҙәнәктәр ултыртырға ярамай.
  
  
  Яңынан ут ройша ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Бынан эму фуникулер шәүлә күренгәндәй булды, тирә-яҡ юник ҡасабаһына алып килә. Был төндә һәр ваҡыт кабина Юник Эго ҡала док, һәм әлеге ваҡытта хеҙмәтләндереү туҡтатып булыр ине.
  
  
  
  Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. Ул ҡарт әйләнә башланы. Бәлки, ниһәйәт эму нерв эго ҡамасаулай башланы. Бәлки, хәҙер шул көнгә еттек, тип ҡасандыр йәшерен агенттары өсөн һәр башланып, башҡа эш эҙләргә тура эму.
  
  
  Күҫәк магнитлылығындағы һәм уны үҙемә саңғы алам. Ул пенсияға киткәс бармы? Усмехаться был уның фекере. Тик бер генә, карьера тип уйлайым эго ептәр ала, һәм был уның бик яҡшы белә. Ни өсөн уны үҙебеҙ алдау булыр. Таращить глаза кәрәк ине. Йәки ни эффекты менән оҡшай.
  
  
  Ул асыҡтан-асыҡ помчаться аҫҡан, уҡ кеүек. Ҡунаҡхана алда үҙенең яҡын һәм алыҫ инде, ҡара таптары булған аҡ тигеҙлек күргән ул, һәм уларҙың булыуы Пэг. Ул уны арттырырға йыйынмайбыҙ. Ҡасан Киллмастер ҡунаҡханаһы янында, уны күрербеҙ, тип ябай һәм канатлы юлдар тайпылған урында ултыртырға була ройша ауыша башланы. Нахмуриваться ғилми-нәшриәт. Тәүлектең был ваҡыт осрай. Тик тағы ла, бәлки, юҡтыр. Моғайын, әллә ниндәй яңы, ҡунаҡ көткән иртәгә тиклем булған ҡунаҡхана һәм нетерпеливый түгел. Һеҙ аҙ ғына күберәк түләү, хеҙмәтте һәм һеҙ аласаһы күберәк. Аҡса һатыу өсөн швейцарияла барған.
  
  
  Китәсәгенә, был ваҡытта ул эшләгән йылдарҙа шулай уҡ бармен, мартини шул тиклем тапҡыр ҡушҡан.
  
  
  — Бер генә уҡ, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, Пэг эргәһендәге ултырғыста ултырып булмай.
  
  
  Торжествующе унда уның ҡарауы. — Һин әйтерһең миңә яңылышмай. Бер ҡасан да уны уйлайым, сөнки һин тиҙ арала үҙ аяғы менән эшләй был ҡарт. Намыҫ һүҙе, уның, хаҡында уйлауҙан, һәм һиңә ярҙам итер өсөн ҡайттым. Әммә уны ваҡытында хәтерләмәйем, - тип кемдер туҡмаған отель тәкәббер һәм мин уйлайым, һин дәрестә нимә ҡамасаулай алмай.
  
  
  Һуңғы кис ih уның кәйефен бирә. Бодрость тыуҙыра. Ниндәй һағыш сентименталь. Бәлки, уны уйлай, һәм был яҡшы яҡҡа.
  
  
  Эй ухмыляться ул хәҙер. «Джентльмен, — тине ул, — ханым мөмкинлеге һәр ваҡыт еңә».
  
  
  Ҡасан китәсәгенә, немец йыуан, стакандарға ҡойғас, ысын күңелдән ғилми-нәшриәт әйтте: «был мин күргән генә нисек фуникулер китте. Яңы ҡунаҡ?
  
  
  — Эйе, Томсон герр. Яңы ҡунаҡ. Мин дә беләм, кем улар. Ауыл буйынса шылтыратып, күреү ли. Ул уның, - тип әйтте, фуникулер ябыла. Әммә улар өлгәшкән. Күрәһең, улар аҡса полно, сөнки ҡуртым уларға өлгәшеү өсөн айырым фуникулер сәфәр». Пожимать ир-егет иңендә. «Был кем уның өсөн аҡса баш тарта һәм ҡунаҡта, бигерәк тә был йыл ваҡыт?»
  
  
  Бөтәһе кеүек булырға һәм ғилми-нәшриәт кивнуть ҡалдырҙы. Моғайын, сама йәш кеше, ул бик саңғыла покататься отель. Стакан менән улар үҙ допивать Пэг, тағы бер буйынса алынып, үҙ фатир һәм баҫҡысҡа күтәрелде. Барҙа элек ташлап китте, шешә яҡшы шарап була һәм үҙенсәлекле ғилми-нәшриәт комплексы киске шәм мозельский менән ашханалар ойошторолған, ә һуңынан шампан. Тик булып китәсәгенә бик шатмын, - тип, йәнә аш-эго яулап. Эйе, минең герр! Барыһы ла уны үҙе ойоштора. Эйе, минең герр, барыһы ла яҡшы. Фондю мөмкин? Раклать йәки?
  
  
  Ҡасан улар баҫҡысҡа күтәреү буйынса үҙ апартаменттар, заполнить Пэг, тип тора алмай, һәм уның прислоняться. «Бара, ҡәҙерле. Һәм шампан шарабын. Һуңынан был ике һәм коньяк һәм мартиниҙың. Мин уйларға, эшләргә тырышыусы эскеселәр тирә-мин һиңә.
  
  
  Ҡыҫыу ғилми-нәшриәт ee. - 'Был дөрөҫ. Ә һуңынан, напой ул һине, һин уның соблазнить. Белоснежный саҡта уның тәненең һине көсләп.
  
  
  Был эго Пэг үбә ек. — Ахыр сиктә, бер ни тиклем ваҡыт элек эшләнгән был һиңә, ҡәҙерле. Һәм бик ентекләп, уның әйтер инем.
  
  
  «Омтыла угодить һәм мин һеҙҙе». Етмәһә, веселиться дауам итергә теләп, уларҙы, хатта әгәр уның башы булып тора был.
  
  
  Был уларҙың берҙән-бер трактирға урып mimmo коридор үтә, йыл ҡатын-ҡыҙ уртаса, толстой кеүек үк яҡын, тип китәсәгенә. Уны ҡулын таҫтамалға хистәр үҙенә ылыҡтыра. Ҡунаҡтар өсөн яңы, һис шикһеҙ. Яңыраҡ был ғилми-нәшриәт комплексы иғтибар менән күҙәткән ҡунаҡтар булды.
  
  
  Немец ҡатын-ҡыҙҙай көлкө булып легар кивнуть һәм әйтте: «Abend Guten».
  
  
  Ул үҙенең номерҙарын һәм тротуарҙарҙа барған. Был берҙән-бер булған «люкс», бар ул был «Юник», уны йыһазландырыуҙа һәм булыр, тип пэг күреп, «был стиль староглупый». Ҡунаҡхана хужаһы хәбәр итеүенсә, уның өсөн, ғәҙәттә, был номер пар айға тип, баллы ай үткәргән. Әгәр герр тик ныҡыштар, был мөмкин ойошторола. Был матур люкс була. Әммә бик дорого. Ih хужа булыу хоҡуғы бер. Был ҡәҙерле була.
  
  
  Асыҡ ҡала ғилми-нәшриәт кисеү баралар, модалы һәм юғары ҡулы аҫтында йәшеренеп ҡаҙағына замшевый көпә кү ванналар ҡотола. Ул һуңынан йоҡо бүлмәһенә инә. Пэг, кейеме саңға тапҡыр үҙе кеүек төшөрөргә. Тәмәке ғилми-нәшриәт закуривать. — Яҡшы, әгәр ул башта ванналар ҡабул итә?
  
  
  «Барға, юлдарға. Мин тәүҙә кейемдәрен йыйырға кәрәк. Әгәр был кисәлә әле бер байрамы бар, ул киске күлдәктәр бар. Һәм иң матур, сөнки һин бер минең менән генә».
  
  
  Мыться в ваннала душ аҫтында ғилми-нәшриәт импровизированный һиҙҙерә. Намыливать ул үҙ тәндәре итләс, кеүек тойола уларға төҙөк булыуы ихтимал, шул уҡ уның борсолоу тойғоһо ҡайта. Ҡоймаҡ! Ҡунаҡханаһы уның өсөн был тойғо китмәне. Һуңғы төнө был эго менән Пэг, тел һәм уны түгел, ул боҙола. Намыливаться пораниться һәм уны бик ныҡ, бик шрамм мөрәжәғәт яңы ҡасан һабынын ҡырғыс; һул саҡ мөрәжәғәт итә шрамм подмышка түбән иҫәпләү үткәрелә. Һуңғы заданиеһы менән сувенирҙар, ул эму торор саҡ түгел, ғүмер. Был, уйлауымса, уның өсөн йомаҡ булырға тейеш һәм бөйөк ханым. Шам эго биҙәй тиерлек йөҙҙәрсә ауыр тәнде. Шам бөтә төрҙәре, яңы тиклем бик бик иҫке була. Әммә был уны бер ҡасан да шикләнмәй. Был яңы ғына үткән төндә тревога менән мөрәжәғәт шрамм уның ҡарауы, бармаҡ осо һәм уны үткәреү буйынса ласково, күрәһең, һуңынан nen тураһында уйларға түгел.
  
  
  Ентекләп күңел вытираться һәм ғилми-нәшриәт комплексы сыҡты. Көҙгөгә ҡарай һәм ул уйлай, тип уның матур формаһына. Мөмкин булһа, бик яҡшы. Бар тормош ул — эго беркасан ла булған, йәнәһе, әгәр киткән булһаң, — әммә уның ни вздувать була. Байрам ваҡытында һәр ваҡыт шулай булды. Хоук һәр саҡ тип әйтә, был да яҡшы. Сөнки, эштән ҡайтыу менән башлаған ғилми-нәшриәт комплексы, уның һәр саҡ шулай күренә, тигән выжимать эго. Ул саҡта нимә булырға теләмәгән кеше үҙенең хөрмәт менән дөйөм, Хоук тине.
  
  
  Һуңынан Киллмастер намазывать ҡырыныу яңаҡ лосьон тигеҙһеҙ. Яңаҡ был бик яҡшы күренә, һәм, йөҙөнә һәм нисек уның өҫтөндә, етештерелгән иң яҡшы тәьҫораттар. Ҡыйыу һәм матур, матур түгел. Уның юғары өлөшөндә, һуңғы бер нисә йылда ғына күренә башлай һәм морщина. Ҡуйы ҡара һөйкөмлөлөк бар, маңлайына уртаһына еткәс, кешенең эгоһын бир тип ни иблес. Эго булырға тура танау, һәм, күп һуғылған эҙ ҡалдырһа ла, уның мөғжизәләре лә һынған.
  
  
  Хәрәкәтсән булыу һәм чувственный Эго ауыҙ — ауыҙ асыу һәм нәфрәт ҡыҫылып нәҙек бороздка был мөмкин була ҡай саҡ. Киллмастер өлөшө һәм нәфрәт тыуҙыра да еңел түгел, ләкин быны нисек кенә булмаһын, безжалостно, ул ненависть.
  
  
  Йәшел күҙҙәрен сәйер төҫтә була Эго. Искать һәр ваҡыт уларҙың янында булды, тыныс ваҡытта ғына, ҡасан йоҡлайҙыр ул, кәйефенә ҡарап, төҫөн үҙгәртә. Ҡасан уның иң яҡшы кәйефтә булып, диңгеҙ тулҡыны төҫөндәге була улар. Бик тынысланғың һәм Одобрительно, көҙгөгә ҡарап, үҙенең ғилми-нәшриәт. Бер аҙҙан ул төрткән була. Бер коллегабыҙ, - тине ул, был ғилми-нәшриәт несокрушимый Карте. Бритва яңаҡ тураһында уйламайым һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарарға ирендең мөғжизә — уның менән эшләй белә: уның стреливать, ул субай, ул утопить саҡ, саҡ аҫып, ағыулы түгел һәм ҡырыу ғына саҡ. Һәм ул шулай ҙа бында тороуы. Тиле һәм шым өҫкө ирен насвистывать выбривать ғилми-нәшриәт француз көй башлана, ул һәр саҡ насвистывать, ҡасан кеймәйем, тип үҙенән ҡәнәғәт булмаҫ.
  
  
  Пэг тәмәке тартыу траву, ул кисеүҙәрҙән сығырға аҡ өҫтәрәк шор. Һәр ваҡыттағыса, уны эго һоҡланып тәне — тәндән фантастически бруталь, уны эго тип атала, — тигән эго элек нисек беркасан ла күргән.
  
  
  Ул әйтте: «һин ашыҡма. Көҙгө үҙенең һоҡланғыс?
  
  
  Теүәл аңлатма шул тиклем булған, тип ғилми-нәшриәт кеше искажаться на мгновение. Тәмәке һәм уның карауатына һуҙылып китә ала. — Кисә бик үҙенсәлекле, — тине ул. бодро-эй. «Бик махсус механизм. Бынан тыш, придираться ғына заможняя ҡатын-ҡыҙ хоҡуғына эйә.
  
  
  Көндөҙ кисеү бороп ҡараным һәм уның пэг ҡарашты аңлап була. Артабан ул үҙе артынан ишек ябылды. Аша бер нисә мгновений ул ишетеп, нисек уның эсенә йән.
  
  
  Идиот! Быны ни өсөн әйтәм? Покачать ғилми-нәшриәт башы. Улар бөгөн кис һүҙҙәрен үҙ чертовски менән һаҡ булырға тейеш. Йоҡа тыш буламы һеҙгә шатлыҡ, йомортҡа скорлупа булараҡ, бик кәрәк һәм ни өсөн уны емерә.
  
  
  Пэг өҫтәрәк яланғас кисеүҙе сыҡҡас, һаман да вытираться. Һәм беҙ ул һүҙҙе әйтеү түгел, хатта ҡотон алыу, түбән һәм ул һыуҙы туалет өҫтәле янына асыҡтан-асыҡ гримироваться башланы. Карауатта ятҡан ғилми-нәшриәт комплексы, бөтә матурлығы менән һоҡланыу һәм шул травма ҡарайым, сөнки уның бер өлөшөнә эйә.
  
  
  Ул белмәй, тип, эй, булырға тейеш, утыҙ аҙ түгел, әммә һаман да йәш ҡыҙ алған кеүек булып, тәнем нах. Шул йылда үҫмерҙәр буйынса үҫешә алмай. Ул ярайһы уҡ юғары булһа, алтынсы фут тирәһе, бик нескә бил менән, ул уның еңел ҡулынан ҙур тирене үҙенә ала. Ee тире, tan булыу түгел, унда булған, һөт-аҡ төҫтә. Һомғол һығылмалы һәм уның менән барып ултырҙы. Ғорур була, уны тотоп, аңлы һәм эрудиция провокация бөтөнләй башҡа. Ника уйлайбыҙ, сөнки был, бер үҙе делле. Ҡатын-ҡыҙ булһа, башҡа бөтә алмай, һәр ваҡыт үҙенә талапсан тәбиғәте буйынса ни? Восхитительный Ee торт күкрәкле, танау роскошный яхтала фигуралары кеүек. Эй тине бер мәл ғилми-нәшриәт комплексы, тип мең тапҡыр күкрәге һәр форест. Пэг кейенә башланы. Уның ҡарауы нику күлдәк оҡшамаған, шулай ҙа ғәҙәттән эго йыйыныуымды ныҡ түгел ул, тип хәҙер. Бәлки, улар уйлап, хис ҡуҙында үҙ тәненең аҫҡы өлөшө, моғайын, сөнки һуңғы булып бөгөн төндә. Беҙ был нимә булыр ине, был бер ниндәй ҙә һөҙөмтә юҡ.
  
  
  Яҡынса Эму тирәләй йөрөргә кәрәк булған да, рут осоро башлана.
  
  
  Пэг баҫып, ҡара билбау менән подвязка расправлять өсөн үҙе; шунан башланды оҙон ойоҡ кейгән тонированный нейлоновый уны үҙең ҡара. Ләззәт менән күҙәтә һәм ҙур ихтыяр биреп, уны ғилми-нәшриәт комплексы-үҙҙәренең вожделение. Ахырҙа, һуңғы ih булды был төн.
  
  
  Вафатына тиклем һөйләүенсә, нисек хәрәкәт итә башлаған, уны уйлап, ҡатын-ҡыҙҙың енси оҙон аҡ нейлон эффект тураһында төшөнмәйенсә, һаҡсыл булыуын белеүселәр бармы аяҡтары ҡара. Ирекһеҙҙән невинный һәм улар был яһаһалар, ih козырин йәки был?
  
  
  Арттырыу теләгем менән уны күҙәтәләр, уның кеүек тартылған һәр ойоҡ һәм юғары туго застегивать эго, һомғол оҙон һуҙылған алдында үҙ үҙеңде аяма. Ахырҙа, был уның өсөн артыҡҡа әйләнә.
  
  
  "Подвязка".
  
  
  'Эйе минең һөйөүем?'
  
  
  'Бында бара.'
  
  
  Эму күренә, тип, ул күҙҙәре уның зәңгәр притворный ғәйепһеҙлек табыуы, уның ҡасан эго үтенесен үтәй. 'Ни?'
  
  
  Ябыҡ күҙҙәр ғилми-нәшриәт комплексы, раздражать тиерлек. -'Ни? Ҡатын-ҡыҙҙар һорай, ни өсөн!
  
  
  Пэг өҫтән аҫҡа ҡарай һәм уның карауатына ултырҙы. «Яҡшылыҡ невинный! Туймаҫтар йәнлек! Шулай булмай тағы!
  
  
  — Эйе, — тине ғилми-нәшриәт Карте. "Тағы ла тиҙерәк." Һәм уның ҡулын тотоп ул үҙенең итләс притягивать.
  
  
  Ниндәй Пэг-шул ваҡыт көрәштә. — Юҡ, хыялый! моғайын. Мин һинең менән бик үк ҡамасаулай бәреп төшөрә. Ә төш... әҙер...
  
  
  'Хәҙер!'.
  
  
  Ул наклоняется өсөн, уны үбә, күкрәгенә ҡағылғандай һәм уны эго ирен осома. Тәрән тын һәм уның ҡулында үҫһен. Әммә всхлипывать һәм уның аша бер нисә мгновений застонать: Ах, жаным! милл... мил... мил...
  
  
  Ника алыҫ булһа ла, әҙәпһеҙ томан менән сырмалған, тип, тәүҙә тауыш-тынһыҙ кем алмай, уларҙың яҡынлығы ih ҡамасаулай. Шул ваҡытта шул тиклем тапҡыр, уны ҡасан булһа артта нах — фуникулер подъезжать урын ултыртыу к өндәре — ике шартлауы тетрәндерҙе ih, был хаҡта уйланмау мөмкин түгел һәм уны беҙ һанға.
  
  
  Улар янында оҙаҡ ята, һүҙһеҙ һәм яғымлы. Пэг үҙе беренсе булып килде. Мал әҙәпһеҙ, мин хәҙер накрашиваться кәрәк тағы! Иң тәүҙә. Шулай итеп, мин тағы шулай ванналар ҡабул итә ала ине. Мөхәббәт һәр саҡ буласаҡ потеть мин дәрескә.
  
  
  Ғилми-нәшриәт ябыуҙы күҙҙә тотам«, Тик уныҡы түгел. Мин һалҡын, аҡ айыу кеүек... һәр хәлдә, хәҙер!
  
  
  Унда ишетәм һымаҡ, кисеүе ябылған ишектәр. Ниндәй буласаҡ һеҙҙең печати һәм омтыла мөхәббәт уның оцепенение очнуться шул уҡ ваҡытта ут һүнә. Оҡшаш булһа, был резина, уны яһауҙың бөтә.
  
  
  Һәм ул, ниһайәт, тороп кейенә башланы. Һәм һәр осрағы уның үҙе менән ала смокинг на, запонка застегнуть тырышып, ҡулдарынан береһе. Закатываться карауат аҫтында әйберҙәр һәм, һәр ваҡыттағыса, уның аҫтында үҙәгендә булды. Күпмелер ваҡыт карауаны аҫтында заползать Эму тура килә. Был шунда уҡ күҙгә ташлана эму. Ящичек дүрткел ҡара, фотоаппаратты сумкама бик оҡшаны өсөн, пружиналы карауатта араһына ҡыҫа. Ул күҙҙәрен ҙурайтып. Ул йөрәк өйәнәге кеүек булды. Магнитофон! Батарейка н Магнитофон, мөмкин булһа, автоматик тайм менән, кулак ваҡыт уларға иң индерелгән. Хәҙер кеүек. Эңер алып төнгә тиклем, ваҡыт, ҡасан кешеләр ғәҙәттә үҙ бүлмәһенә ҡушыла. Мин һөйләйем. Тик кем өсөн? Ни өсөн? Нисек?
  
  
  Юғиһә, үҙе нигым карте була. Шулай чертовски булып, уның сая, үҙ шулай чертовски тип ышанам. Шуға күрә хәүефһеҙ урын булғандыр Unicom! Обыскивать бүлмәһендәге предметтарға уны тыңлай, тик ғәҙәтем буйынса һәм бик поверхностно. Келәм ғилми-нәшриәт ята, ҡәһәрең, үҙе өсөн, йәғни, үҙе алып барып, дилетант булараҡ, йәйенке. Шулай ҙа уның хема булыуын теләһә, бары ла ҡыҙыҡһынды. Донъяла иң яҡшы агент була, уның тирәләй бер-бер. Һәм уны тикшереү һуң ул үҙе егерме тапҡыр тикшерелде. Эго алмай интегә!
  
  
  Шуға ҡарамаҫтан, бында магнитофон булыр, ҡолағы всезаписывать. Бында бер нәмә лә?
  
  
  Потянуться ғилми-нәшриәт ҡара портфель була, ләкин ҡулға алына. Юҡ! Ниндәй ҙур хата. Кемдер был хөкүмәт данала ебәрелә, һәм кемдер уны буласағын йыйылды. Ҡасан был хәл, йәнәшә ғилми-нәшриәт комплексы була.
  
  
  Стук уны кисеү һәм башҡа сығымдар ингән. Придираться булыу ваҡыты түгел хәҙер.
  
  
  Пэг, нисек күңел буйынса тапҡыр сыға. Эму йөҙө ҡарая һәм ул һораны: «был Нимә, ҡәҙерле?»
  
  
  — Барып, паковаться, — тине ғилми-нәшриәт. 'Һин бынан сығырға тейеш. Әлеге ваҡытта, кисекмәҫтән. Мин дә һорауҙар бирә, мин яуап бирә алмайым, сөнки улар. Тик нишләп, тип мин һиңә әйтәм. Һәм был тиҙ арала эшләй!
  
  
  Итәғәт һәм кивнуть Пэг, беҙ һүҙ әйтеү түгел. Был башҡа ғилми-нәшриәт булмағас, ул белә. Был уның ҡурҡытылған. Эго кеше, бигерәк тә күҙҙәре тирә-яҡ, эй иҫегеҙгә төшөрәбеҙ, гөбөргәйел.
  
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  Хәҙер ҡараңғы һәм тымыҡ номеры булған. Ника ике тапҡыр ишетеп, коридорҙа сәғәт емерелгән кеүек булды. Карауат аҫтына инде, уның бер нисә сәғәт көтә. Люгер ҡайыш һүҙһеҙ уның өсөн, ят ҡа нын стилет иңбаштан уң замшевый ә төшөндөрә.
  
  
  Килде улар. Ника ышанып булмай. Хәҙер уны Кем булып әлеге Карте, Киллмастер менән башланды. Ғәмһеҙ түгел, күберәк шул, иҫәүән пьяной секс менән, уның шундай иҫәр хатаны яһаным. Шулай булыуы уны шаҡ ҡатырғыс; йомаҡтар бындай осрашыуҙар һирәк була уның үҙ тормошо менән дауалау.
  
  
  Кем, тегенсе ала, бының өсөн кәрәк? Бының өсөн әллә тора? Оло йәштәге парҙар? Әҙәм һәм был мөмкин түгел кеүек тойола. Немец пары йәш, өйләнмәгән заполнить менән шөғөлләнә? Бәлки, тик шикле.
  
  
  Бындай хискә эйә була һәм алтынсы киллмастер әйберҙәрҙе аныҡ күҙаллай. Кем ҡала? Йыуан был тормош? Мөмкин. Йәки ҡатын-ҡыҙ эго, кухарка, горничные, ҡулынан бөтә мастерица?
  
  
  Ике ир-аттар, улар күтәрә фуникулер — ih насар ишетә ул, улар менән әлегә Пэг үбешә, — саңғы шыуырға бара ул, тик нисек табыштығыҙ? Киллмастер нахмуриваться. Был, әлбиттә, бик сәйер булды, тик ике ир-аттар, улар хема беҙ булмаҫ инек, тип ғына табыш. Беркасан ла күргәнем иртә ih хужаһы. Магнитофон ҡуйыла мөмкин түгел улар. Уның уйлауынса, был ниндәй незнакомцы була — йәки, бәлки, был пар саңғы шыуырға килә, ай яҡтыһында уларҙың башҡа. Бынан тыш, күптәргә был оҡшаманы. Мәҫәлән, бер нисә ай ғына йөрөп ҡайтҡан йәш аҫтында саңғы буйынса немец, йәғни ҡунаҡхана һәм һуңынан уны ҡасан ҡайтыр, тип Пэг ала. Ай яҡтыһы бигерәк күркәм ih раздражать тураһында һөйләп, уларға, уның ҡасан алырға омтыла ниндәйҙер мәғлүмәт булып китәсәгенә барреленә. Уға өлгәшеү өсөн, улар менән ғилми-нәшриәт эсеп, үҙе боҙоҡ инглиз һәм, уларҙың бик ғорурлана, эму тураһында һөйләүҙән тыш, уның аша үтергә тура килә. Күңелһеҙ, әлбиттә, әммә уларҙың идеялары ғилми-нәшриәт бирә.
  
  
  Выуживать ул трактирсы булған, мөмкин тиклем күберәк мәғлүмәт биреү, дөйөм алғанда, ни генә булмаһын, был ике незнакомцы, һуңынан шунда теркәй, шунан саңғы шыуырға бара - улар саңғы уҡ кейем булһа, был ғәжәп түгел табылды, һәм һеҙ, владимир Томсон? Ҡаршыһына ҡайтыу һәм ғилми-нәшриәт комплексы саңғы костюмдары һ. Заглянуть карауат аҫтында, уға инаныу, тип барыһы шунда уҡ магнитофон. Был эго, страхи, йырлай, уны эҙәрлекләп, тип кем дң булмауы прокрадываться эго булған өсөн алына, магнитофон. Бәхеткә күрә, был килеп сыҡты. Барыһы ла башын уның өҫтөндә була, һәм йәшереп, нисек һәм ғилми-нәшриәт комплексы, көтә, тип кем килә һәм уны шул ала.
  
  
  Аҫҡа төшкән тип, тәү сиратта, бөтә изге һанында ғилми-нәшриәт включено. Ул тәҙрә янына килеп, уны асып һәм бесшумно һәм һаҡ булығыҙ. Улар ҡараңғы бүлмәгә инде. Ай күптән йәшеренеп, ҡара һәм ҡунаҡхана була был яҡта. Йыуан бауҙы эленгән тәҙрә аҫтында, ағас конструкциялар скоба беркетелгән була. Был «янғын һүндереү баҫҡыстары», тупаҫ Юником өсөн хатта, ләкин уның үҙ маҡсаты булырға яҡшы. Подоконник ғилми-нәшриәт яңынан ябыла һәм тәҙрә аша бау перекидывать.
  
  
  Әгәр тиҙ арала бүлмәһенә ике магнитофон ҡарап, асыҡ тәҙрә етерлек булды, шик уята. Ih өсөн өркөтә.
  
  
  Отель ҡарауылсы нигын шулай итеп, уйланырға мәжбүр итә, тип, ул, ысынлап та ла, саңғыла шыуа. Һуңынан уның күңелендә булырға тейеш, тип иғтибарһыҙ бүлмәһенә ҡайта. Был ауырға булып, Киллмастер уйлап, аҫҡа төшә, хәбәр итеү, шулай уҡ саңғыла йөрөү, ай яҡтыһында уның янына йыйылды. Һәм был иң ҙур ҡыйынлыҡтарға тап була — ай брылев. Ай яҡтыһы шулай чертовски күп. Ай бөтә йөрәге ҡәһәрле ғилми-нәшриәт комплексы, көмөш һәм уның нурҙары.
  
  
  Одержать булып эшләй. Эму ғына күрә һәм ышанырға ҡала. Ышанам, сөнки эго-дошман-шулай уҡ һәүәҫкәр һәм уның ғилми-нәшриәт Карте, был юлы буласаҡ. Жалкий себеш!
  
  
  Сөнки был ваҡыт сарыф трактирсы булған, тип һис бер нәмә лә ғәжәпләнәһе түгел инде эго һәм тулҡынландырғыс. Шундай тәмле киске баштаҡлыҡ юҡҡа сығара. Был эму үҙемә ашарға тура килгән, ә инде ул бик ҡалын. Шунан ҡапыл юғалды ҡапыл килеп... Һуңынан лыжник Томсон миссис ғәжәп был! Ә ҡатыны менән үҙен матур герр томсоға барыу — юҡ, хәҙер уның янында ҡунаҡхана һәм саңғы покататься ай яҡтыһында ҡала. Береһе. Сондербар! Бик барыһы ла иҫ киткес! Ә әле бик уңайлы. Д. Бер ниндәй ҙә дәғүәләр һәм бөтәһе ун процентҡа артыҡ түләнгән булып та, уны алырға.
  
  
  Шуға күрә, ҡасандыр үҙенең ғилми-нәшриәт йәш битләүҙәрендә саңғы буйынса ниәттәр тураһында иғлан покататься напарник, трактирсы сонно пробормотать ҡарай һәм уның тик: «Бул! Веселиться, герр минең!
  
  
  Саңғы килгәндәр өсөн ҡунаҡхана ғилми-нәшриәт өсөн шкафтар. Был ниәте иң рискованный өлөшө булып,
  
  
  сөнки, әгәр ҙә кемдер начеку булыр әле, барыһы ла бара ине. Киллмастер ни ашыҡмай, сөнки, тип ҡурҡтым, хәҙер асыҡтан-асыҡ магнитофон алырмын. Уның янындағы шкафтың мөйөшөнә өсөн саңғы һәм ҡунаҡхана менән төшөрөлгән ҡар өйөмдәре ih күләгәлә йәшеренгән. Шунан уны арҡан менән өҫкә ловкость полезть маймыл һәм йүгереп килеп сайҡалып, ҡулдарын ғына файҙаланыла.
  
  
  Уның бер ҡулы ары, тәҙрәләре асыла. Шунда булып сыға һәм уның эсендә хәрәкәт, ҡараңғыла ҙур бесәй кеүек. Люгер стилет һәм уның янына үҙе була инде. Затаить һулышы уны, һәм ҡасан ощупывать пружина закатываться карауат аҫтында. Магнитофон шунда булмай тағы.
  
  
  Ике сәғәт элек был хәл бөтә. Киллмастер борсолмай хәҙер, сөнки эго-дошман түгел барлыҡҡа килде. Тип, тегенселәр алына, уның менән шулай булды, улар менән йәки уның менән? Әгәр хәйлә сабата, улар, булырға тейеш, булмаһа, тағы үҙең саңғы шыуырға тип бара. Ни өсөн был һуңыраҡ булды, әммә уның аҙ булғанға күрә, американдар аҡылдан.
  
  
  Мөмкин булһа, уларҙы асыҡлау. Бәлки, ул дошман бик хәйләкәр булған. Бәлки, хәҙер уның өҫтөндә,-тип көлә. Бәлки, улар күрҙе, бау һәм калдырдылар ғилми-нәшриәт комплексында саңғы буйынса нисек йәшерәһең. Танау аҫтында үҙенә выругаться Киллмастер.
  
  
  Кемдер шарь көнө.
  
  
  Киллмастер напрягаться секундына бер өлөшө, ә һуңынан бөтөнләй еңеләйтте. Тулыһынса. Закипать nen ҡырағай ҡыуаныс булды. Уның ритмына salaud, ул одурачивать эго. Унда ишетәм һымаҡ, яй ғына ишек асылды. Һуңынан артынан оҙаҡ тынлыҡ. Кемдер, ҡараңғыла ҡараным. нерв,
  
  
  ника уйлайым. Унда бик һаҡ һәм нервы. Ул бәхетле булды, тип тәҙрә ябылды. Асыҡ тәҙрәнән, ветерок ине буйынса штора кеше өркөтә. Нацистарҙың йүнәлеш shaggy неуклюжий ауыр һуғыр. Был ғилми-нәшриәт ҡа ҡул ҡуйыу, оҡшатыу өсөн механизмдар сиртеү, стилет ҡулына ала һәм уң була.
  
  
  Был ҡараңғылана бара, хатта уның яҡшыраҡ эшләргә үҙенең был шулай уҡ иң яҡшы эштәр ҡараңғыла, яҡтылығы кеүек, ә ҡайһы берҙә хатта яҡшы. Күберәк уны тойоп, күреп ни, тип кем-у тубыҡтан һуғып тора икән. Потянуться был йүнәлеште ҡулыбыҙҙан эго. Киллмастер көтә сабыр, әлегә ҡулында достучаться уға тиклем. Отель уны әсиргә алына. Кемдер һөйләшеүгә йыйылды. Иң яҡшы һәм асыҡ.
  
  
  Эго ҡулына ҡағылды. Неуклюжий, ҡулынан ҡаты эш менән мозоль. Урып!
  
  
  Ҡул осонда тоторға һәм ғилми-нәшриәт стилет распухать вонзать запястье була. «Ах, Готт! Ожмахҡа эләгә! Кем?'
  
  
  «Берухиген!» Рычание ҡырҡа тауыш ғилми-нәшриәт комплексы була.
  
  
  Хәҙер ул крутая немецса һөйләшеп, һәр һүҙ угрожающе тип һыҙыҡ өҫтөнә алды. Ҡот осҡос ҡурҡыуы эго ee ҙур өҫтөнлөк булып. «Шулай ҡысҡыра түгел. Бер нәмә лә һөйләй. Запястье лов уның буйынса хәрәкәт яһаны йыуан. — Әгәр һиңә тағы бер ҡарамаҫтан, тауыш сығарған, уны ҡырҡып запястье һин, ҡанымда һин һәм вафатына тиклем уҙа. Әгәр һин проблема булдыра ла, бәлки, ул һине тере ҡалдырырҙар. Ә хәҙер минең һорауҙарға яуап биреү, ләкин шепот. Бик тыныс. Һин мине аңланыңмы?'
  
  
  Тулы һәм көсһөҙ ревматизм, ҡурҡыу яңғыраны. 'Эйе сэр! Уны аңлай. ... Эйе мин һиңә зарар түгел бит. Әйтә улар, булған проблеманы хәл итмәй. Уның ҡулдары ҡалтырай.
  
  
  'Саҡта бөтәһе лә тәртиптә. Шул саҡта, бәлки, һиңә ул ебәрҙе, карауат яһап ултыра. Әгәр ҡасырға маташһалар, вафат була. Асыҡ?'
  
  
  'Да.'
  
  
  Ника ҡулынан ебәрә. Шул уҡ ваҡытта уның бер выкатиться-ҡырын менән башҡа һуғаһың. Пружина скрипт уны ишетеп, ҡасан ҡатын-ҡыҙ карауатымдан бер төшә.
  
  
  "Шунда ултыр", уны иҫкәртеү ул. «Хәрәкәт итә алмай». Ул өҫтәл лампаһы модаға индереү һәм уға яҡынлашты.
  
  
  Урып-заморгать толстой, ауырыу һәм түңәрәк йөҙөндә ғәжәпләнеү сағылды на ә ҡурҡыуынан. — Был Томсон! Йозеф... әммә һеҙ герр, тип әйттеләр... "Тип, ай яҡтыһында мин саңғы шыуырға килә, шуға ла бармы? Кеше үҙен шул тиклем ҡот осҡос ғилми-нәшриәт эшләй, бының булыуы мөмкин. Иҫәр түгел ул. был ярлы ауырта зарар сама теләйем. Тик ул асырға тейеш, кем уны ҡорал булараҡ ҡулланыла. Эй күрһәтә һәм ул бер нисә аҙым яһаны стилет һуға. Крәҫтиән уның түңәрәк йөҙө, төҫө үк ҡамыр, бер аҙҙан тағы побледнеть. Ул вздрагивать. — Зинһар, Томсон герр! Мин бер нәмә лә эшләй... зинһар! Ул бер нәмә лә эшләй. Һиңә ант итәм! ул...'
  
  
  'Замолчать!' Уның ғилми-нәшриәт комплексы алдында магнитофон тотоп. «Кем түләй һинең өсөн, һин минең өсөн карауат аҫтына быға өлгәшә?
  
  
  — Был ир, — уны прошептать. «Был кеше Гштаад! Ли күрә, аҙнаға бер тапҡыр уның апаһы белешеп, д гастхаус эшләү менән шөғөлләнә. Был бик мәрхәмәтле кешеләр булып поужинать һәм эсергә тәҡдим һәм миңә, әгәр миңә ул шпион тоторға ярҙам итә. Барыһы да, мин эшләй кәрәк булыр тип, был карауат аҫтына һалынған портфель бирелде һәм был улар. ул...'
  
  
  Тупаҫ Киллмастер словоблудие. 'Был ир-аттар? Ниндәй ир-егет?
  
  
  Урып-һыйыр уны ҙур күҙҙәренә ҡараны. Пожимать яурынына Oni. 'Ниндәй ир-егет? Полиция... ғына ир-егет булараҡ, мин, - тине. Ул әйтә, был проблема бар ине, әгәр ул да ярҙам итә. Ул әйтә, шпион булһа бик ҡурҡыныс һәм... был ханым — Леди! Ника аңлай башланы. Дөрөҫөрәге, уны тойоп, ҡайҙан килә был.
  
  
  Ултырғыс уны ҙурыраҡ күрһәтә. «Шул ултырғыста ултырып булмай».
  
  
  Ултырғыс һәм уның доковылять ул тиклем төшә. Нах артта ғилми-нәшриәт комплексы була. Аҡһыл ерән сәс, сед инде бер урында, эй затылок аҫтынан артыҡ нәмә кеүек шәлкеме. Ул саҡ ҡына түбән осона сығып рекламировать һәм уны эго ҡаҙағына плотина торғайны. Стонать ҡатын-ҡыҙ башлай. «Готт Минен! Готт Минен!
  
  
  — Унда һиңә ярҙам итә алмайым, — тине ғилми-нәшриәт бүлеге. "Бәлки, ул быны эшләй." Ул һәр ваҡыт өмөт бирә. — Әгәр һиңә дөрөҫ әйтә, мин һине үлтерә алмайым. Әгәр уның минең, һинең джен тип, һин уны сәнсеп ултерәләр. Ул кивнуть. Был ужасе-се майында ҡабул рб формаһы, уның тәне укрыться одутловатый менән шөғөлләнә. Ул уның муйынын ныҡ стилет ҡыҫылмай.
  
  
  'Был хәл ҡасан? Һеҙ был кешенең беренсе тапҡыр ҡасан килә?
  
  
  Уҙған аҙна. Мин әйткән һайын, бүлмәлә йоҡлаған ҡатын-ҡыҙ ниндәй булырға, һәм портфеле карауат аҫтына һалды. Мин уларҙы күрһәтәм, сөнки эго наматывать. Ih һүҙ бара, бының өсөн эшләргә була, шпион тотоп өсөн хәүефле. ...Ғына кеүек леди
  
  
  Проясняться була. Сдерживаться Карте тура Нику, расхохотаться өсөн түгел. Шпиондар тураһында һөйләшәйек!
  
  
  Пэг уның бер көн алда килә. Был улар риза булып, юл ih бергә күреү өсөн түгел.
  
  
  Ih ғына ҡыҙыҡһындыра ханым, был ир-аттар? Әммә мин түгел?'
  
  
  Ул кивнуть. - 'Сэр д. Шулай тип иҫәпләй ул. Мин һеҙ ҙе... обижаться, герр? Мин һеҙҙең битәрҙән лә, әгәр ул һеҙҙең һөйләне, - тип әйтә, бер ир-егеттәрҙең хәҙерге?
  
  
  'Юҡ. Әйтергә ялҡында.'
  
  
  «Бер ир-егеттәрҙең хәҙерге рассмеяться — мин бығаса ишеткәнем булырға тейеш түгел, — тине һәм, һеҙ, бәлки, түләүле һөйәр». Рассмеяться күңел ғилми-нәшриәт комплексы, әммә быны күрһәтә тиелә. Был ee от страха ал, зинһар. Әммә хәҙер эму бик асыҡ буласаҡ.
  
  
  — Был кеше лә муса,-тип әйт по-немецки?
  
  
  'Да.'
  
  
  — Урындағы диалект? Һеҙҙең кеүек,-тип әйт по-немецки бында? Яҡшы уйлап.' Ул тире вонзать стилет ул тағы ла кәмей. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс үле тишина һөрә, әлегә ул үҙе иҫәр баш вата, һәм ул ауыр ғына булыуы мөмкин һулыш тауыш ишетә. Ниһайәт, уны бер нисә торжествующе билдәләнә: «Ул! Шунан улар түгел ине. Швейцария түгел. Ул көнсығыш менән ышанам».
  
  
  Көнсығыш. Көнсығыш Германия! Рассмеяться ғилми-нәшриәт. Неуклюже эшләй улар. Әйткәндәй, был даирәлә билдәле булыуынса ih, өмөтһөҙлөк үҙенең остазы тип разведкаһы һәм разведка буйынса рус восточногерманский кгб-ға еткер. Тиҙләтеүҙе һорауы, юрай башланым. Был төндә уның бөтә алмай ултырған әбей менән жалкий. — Был ике ир — фуникулер уларҙы күтәрер?
  
  
  'Да.'
  
  
  «Саңғы шыуыу улар. Хәҙер һәм көтәлер шунда ултырҙы һәм улар, ҡасан алып тартма һин?
  
  
  'Эйе сэр. Бындай нетерпеливый уларҙы күргәнең бармы? Киләһе йәкшәмбе тиклем бынан сығырға алмайым мин. Мин дельта күп, һәм был Гастгебер де оҡшай. Миндә түгел ине уның мөмкинлектәре...
  
  
  'Ылыҡтырылған. Был кеше һин ҡайҙа ҡаршыларға тейеш ине?
  
  
  — Был тауға һыйынып, герр.
  
  
  'Ҡасан? '
  
  
  «Ай ғына ҡыуған кеүек. Портфеле бирергә тейеш, улар уны, ә һуңынан үҙ аҡсаһына ала.
  
  
  — Тимәк, унда хәҙер улар?
  
  
  — Эйе, герр.
  
  
  'Яҡшы. Хәҙер ул бер нисә бик мөһим һорау бирергә йыйынабыҙ. Әгәр һин солгать, фарш эшләү, һин уның тирәләй. Аңланыңмы?'
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ потрясти яңынан башлана. «Эйе, Эйе».
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт комплексы алдында магнитофон тотоп. — Был берҙән-бер портфель? Башҡа юҡ түгелме?
  
  
  — Юҡ, герр. Был-берҙән.
  
  
  — Һеҙ ҙә улар менән осраша һәм был ир-аттар ласлыҡ менән, нисек был портфель ала? Шулай булғас, һиңә тағы нимәгә килтерә ул? Был тултырылған портфель була?
  
  
  — Ҡой, герр? Мин һиңә нимә аңларға була?' Глупый Невероятно һыйыр гол!
  
  
  Мин булһам, тағы ла бер нәмә лә бирмәне һиңә был кеше? Бындай нәмә? Һине күреү түгел, шулай ih күберәк? Отель уның күңеле, кассета юҡ башҡа.
  
  
  — Ә мин һеҙгә әйтәм, герр. Бөгөн кис улар уның менән осрашырға тейеш була. Бөгөн ғына. Ҡасан һәм кем уны үҙем был хаҡта һөйләргә түгел, аҡса алаһы ине...
  
  
  — Яҡшы фекер, — тине ғилми-нәшриәт. «Был хаҡта уйлай. Ай ҡасан ингән? Ваҡыт күпме?' Өсөн түгел шул был йән эйәһе белә.
  
  
  Ул ирекле уны эго.
  
  
  — Һуңынан шунда уҡ өс, герр.
  
  
  Улар үҙ сәғәтен ҡарап. Ләғнәт! Бик оҙаҡ көткән булған был. Был эште тиҙ арала асыҡларға тейеш булған һәм уның менән убираться. Мәғәнәһе булһа ла яҙмыш һынай. Хам был үҙе тирәләй бер мейеһенең ябай ҡуллана башларға мөмкин. - Эй, әммә уны хәүеф аҫтына ҡуйырға мөмкин түгел. Был тиҙ арала эшләргә кәрәк буласаҡ. Ул кассетаны, веб-кассета, әммә ул етерлек булмай. Шулай уҡ был ике восточногерманский агент уны тоторға тейеш була.
  
  
  — Күлдәк төшөрә, — ғилми-нәшриәт бойора.
  
  
  «Готт минен, сэр! Нимәлер һине шул тиклем! Порядочный уның ҡатын-ҡыҙ, тол ҡатын. Мин һәм ике балаһы бар... — көлкө менән Киллмастер оло хеҙмәт баҫтырып. Ниндәйҙер кимәлдә уны тынысландырыр өсөн, уның үҙ тауышы яңғыраны ҡарамаҫтан мөмкинлеге ҡурҡытҡыс саҡ: «мин һиңә һөжүм итә. Хоҙай, мин аҙыҡ-түлек! Мин был күлдәкте минең өсөн планы ғына кәрәк. Хәҙер төшөрәбеҙ, хоп!
  
  
  Урып-йыйған һәм баҫып төшөрөлгән күлдәк. Одобрительно ғилми-нәшриәт кивнуть. Бында ял һәм стандартлаштырыу һәм уның менән мөмкин булмаған шунда тартыла. Уны күреп, уның кеүек ҡалтырана башланы, күлдәк өсөн тотоноласаҡ. Камзол уның модала булған, таҫмалар менән биҙәлгән. Ee балҡып ҡулына пулый, ҡалтыранды һәм, күкрәген асып һәм ул ҡасан уның күҙҙәренә уставляться массивтары киң сатраш үҙ ҡулында.
  
  
  Ирер ул, моғайын, вафат түгел, уйлап Ника етерлек. Йәшенеп нах ул ябай булған, әлбиттә. Күлдәк уның карауат яны на магнитофон ташланы. Уның бер осонда шкаф ишеген стилет үҙен күрһәткән. Люкс бер яҡшы әйбер булып, ҙур шкаф иркен. — Шунда барғандар һәм унда тора.
  
  
  Послушаться ул ихлас. Зажим панелдәр һәм ғилми-нәшриәт тәҙрә янына килеп сәнсеп бау булмаһа, бөтә ваҡытта күҙҙәре менән нах системалаштырыу. Ул уны ҡарай. 'Иҙәнгә ята. Һин уны бәйләргә йыйына. Был бөтә. Һин йылмайһаң, мин һине үлтерергә йыйыналар, әммә мин уны бары тик бер аҙ сентименталь. Ойоҡ һәм баҫып алынған. Эйе, ике.'
  
  
  Хәҙер ул үҙе ашыҡмай. Һәм уны тиҙ арала бауҙарын бәйләй улар менделәр драться. Эй бәйләп унын, балтырынан сатрашлап бәйләнгән, арҡаһына йыуан балтырлы уның ҡулында бауға бәйләнгән һәм тағы бер киҫәк араһында запястье өсөн һәм, шулай итеп, ул хәрәкәт итеүгә ҡарағанда күберәк, яҫмаларға туго үҙәге эшләй. Эй засовывать ул, ойоҡ ауыҙ итә. Был ваҡытта уның менән һөйләшә һәм уны бөтә. Хатта ул уны үлтерҙе һәм зыян волосинка теләмәй, әммә хәүефһеҙлеге һәм уны ҡулға алырға кәрәк буласаҡ, әлегә уны түгел, ошоно убираться һәм үҙ эшен тамамлай алмаған.
  
  
  — Дурт була һиңә, — тине ул, эй. «Был ханым йәһүдә түгел. Ул, ике ир-шпион! Һеҙ уларҙы солгать, һеҙ файдаланырга, үҙ ҡоралы булараҡ, әгәр швейцария һәм полиция ҡасан да белә был хаҡта, һеҙҙең төрмәгә оҙаҡҡа ултырттылар.
  
  
  Шулай итеп, был эшләнмәй. Ул ваҡытта бөтә бәҙрәф һәм уның фантазировать тащить башланы. «Леди — бик мөһим персонаждарҙы, тайвандән, күп серҙәрҙе белә. Был уны тел кешеләрҙе урлай, һәм, бәлки, пытать, был серҙе белеү өсөн. Әммә был һуңғараҡ була. Тәүҙә ҡунаҡханалар магнитофон аша белергә мөмкин тиклем күберәк - портфель. Хәҙер инде һине бер нисә сәғәт булһа өсөн, минең, һинең, уның ижад һәм тарихын яҡшы урын булыр ине. Әгәр һеҙ аҡыллы, кем тураһында әйтеп тораһы ла түгел портфель һеҙ нимә, мин һәм ике ир-егет. Инде һеҙ беләһегеҙ, нисек ҡарай полиция шпионажы! Хорошенько шулай тип уйлайым. Йыртҡыс, мөмкин булһа? Һин һулаған ала?
  
  
  Ойоҡ өҫтөнән кивнуть һәм уның һәйбәт күренә, уны уратып rta.
  
  
  'Хорошио.' Закатить похлопать по яурындары шкафтай һәм ғилми-нәшриәт ee.
  
  
  «Абенд Гутный, Витва. Йоҡо һәйбәт. Унан инде ишек ябыла йыйына башланы,-тип башын эму килә. 'Һин үҙең саңғы шыуырға мөмкин бармы? Шул саңғы барған кеше һеҙ инегеҙме?
  
  
  Ул һәм уның кивнуть ҡарай.
  
  
  Киллмастер ишекте ябып, тикшереп, пробалар һауа етмәй икән, эй һайлап алынды, ә унан һуң уның тураһында оноталар.
  
  
  Проблемала уның күлдәк, палаткаға оҡшаған, кисеү һәм ҡото булып торған көҙгөгә. Был яҡшы булыр. Ул етлегеп өҙөп күлдәк өсөн еңел люгер тотола. Стилет менән проблема булды. Әгәр мөмкин булһа, отель атыштан ҡасып килә. Баларыңа ҡар яланы аша тауыш бик алыҫ булмаҫ ине, һәм уны ла күргән кәрәклегенә иғтибарҙы йәлеп итә.
  
  
  Эму кәрәк булмаҫ барыбер,-тип, башына кейгән. Был маҡсатта бөтә булған тора маскарад, ул мөмкин позволить, уға яҡыныраҡ булыр өсөн, ай яҡтыһы яҡты була уның. Начеку настороже булған һәм улар. Мөмкин булһа, хатта биноклдән күреп була, улар төнгө. Моғайын ҡораллы тиерлек уларҙан булды. Ҡәһәр һуҡҡан был ай. Ул уңышһыҙ тура килгән боҙлоҡ буйынса, кесе укрытие була. Эму һаҡ эшләргә тура килә. Әммә күләмле саңғы ҡатын — ҡыҙ, уларҙың көтөү-көтөү мөмкин ине, һәм улар уны бик оҙаҡ, бик яҡын эго өсөн подпускать, ул ринуться өсөн алыштарҙа ала. Уларҙы күреү мөмкин түгел, сөнки шул тиклем ашығыс Пэг киткән; улар уйлай, тип уны һаман шунда. Ауыл ҡатын-ҡыҙҙарҙы алдау, уларҙың иҫәр, һәм барыһы ла үтмәй. Шик юҡ, улар өсөн сәбәп була. Эго-план мөмкин уңышҡа өлгәшмәгән.
  
  
  Шарап буйынса япма булып-ҡыҙыл бәрхәт. Яулыҡ ҡырҡып яһаясаҡ һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ура көҙгө алдында ул үҙен тулыһынса ҡәнәғәтләндерә. Уға яҡшы күренә. Ул ун уларҙы полицейҙар яҡынлаша мөмкин. Улар эште нисек ҡыйралыуын, бик күп шарттарға бәйле, һәм, теләһә ниндәй бәрелеш булған кеүек, был тап уның алдан күҙаллау мөмкин түгел.
  
  
  Көтөгөз һәм күрмәйбеҙ генә.
  
  
  Ул удостоверяться, аҫҡы өлөшөндә сәнсеп был бауҙы. Хәҙер уны яңынан һыу менән ҡырҡып ташларға бысаҡ булған һәм тәҙрә аша ярҙам зажим стон эго эго. Брылев уны һүндереү. Һәм уның буйынса бер нисә ерҙә бау фут соскальзывать төштө. Выдать уның ҡар саңғыһы буйынса, траншеялар һәм ябыу кейгән ih һымағыраҡ була, уларҙы йәшерергә, уның менән шөғөлләнеүселәргә, әлегә уның ҡунаҡхананан алыҫ түгел булды.
  
  
  Магнитофон кассетаһы һәм уның тирәләй бер нисә минутҡа туҡтап йолҡа. Ҡар тәрән була ул заталкивать ул, тик портфель nen ҡала. Ул, күрәһең, был-ҡулынан тотоп, һыуға ҡасан килеп һыйынған. Шулай уҡ был эго маскировка өлөшө булды.
  
  
  Юником эргәһендә төҙөлгән боҙло шулай итеп, биттәренә төшә ала тип, һөҙәк битләүҙәрен, әлегә өсөн һыйынған булып сыға. Әммә был саҡта тағы бер текә булып күтәрелә, өҫкә полицейҙар бер нисә йөҙ яҫылығына тиерлек, бөтә был һәм теләһә ҡайһы ваҡытта билдәле булыуынса, ул, кем артҡы тәҙрәһенә тәҙрәнән осраҡлы булманы. Ғилми-нәшриәт комплексы интерьер өйҙәрҙән ғибәрәт, бында улар көн иртә һәм кис менән пэг үткәрелә. Аҙ йылмая ул, йәнә мөхәббәт ҡар дәресе тураһында уйла. иҫәр ҡыҙыҡай! Үҫмер саҡтар ине ул, тип атап, улар был төр дәрестәр ҡар шыуырға ярата.
  
  
  Етлегеү өйҙәренең тәҙрәләре ҙур булмаған был ике ҙур тәҙрә һәм тиһә-артҡа баҫа булған, унан бик матур күренеш асыла.
  
  
  Һайлау уны фронттағы кеүек, иң файҙалы яҡтары. Беренсенән, улар көтә, был яҡтан ҡатын-ҡыҙ менән килә. Әгәр улар уны көтә - һәм тыш, улар өсөн ҡабул нах
  
  
  - әгәр күреп, ул шул тиклем текә юл подъездный тиһә-артҡа китеү, уларҙың булыуына шик тыуа. Һәр хәлдә, икеләнеүгә. Эму рискнуть менән тура фронтҡа китә.
  
  
  Саңғы таяғы магнитлылығындағы ул, иғтибарлы ҡабул иткән төбәккә иғтибар өсөн «йөрөй», мөмкин тиклем аҙ булды. Аҡ юл үткән арауығында иҫ киткес буйынса мгновений ул күптән, айҙай ялтыр дискыны шыйыҡ хәрәкәте фигура аҫтында, дөрестен.
  
  
  Шул уҡ рухта дауам итте, һиҙмәй ҡарары буйынса уны тағы бер ҡат. Өйҙәр ике йыр башҡарырға, уларҙың бөтә ваҡытын иң шаян клоундар. Бында улар наткнуться на карте ғилми-нәшриәт комплексы, көсөргәнеш һәм бик уяу түгел — ул барыһы-ялған булыу ҙа — бер нәмә лә белмәй һәм уларҙы. Nen тураһында ла белгән улар. Ул хәл итә, тип, уның әллә ниндәй сумасшедший яратып, тауыш биреү, һәм бөтә. Был ваҡытта бөтә пэг уларҙы эҙәрлекләй. Фәрештәкәй Пэг был фәҡир, беҙ уларҙы түгел омела аҙ шөғөлләнә, тип тураһында һүҙ бара.
  
  
  Айырым рәхмәт үҙенең күп йыллыҡ тәжрибәһе һәм оҫталығы, үҙ аллы мәғлүмәттәр тулыландыра алмай киллмастер эму билдәһеҙ, әгәр ул үҙе был тип йыйған бөтә ине. Был мәшәҡәтле эш булһа, бәлки, хатта мәшәҡәтле эште һалыу өсөн офицерҙар биләгән. Пэг ире булыуы бик мөһим. Моғайын, аҙ белгән, ул ни тиклем мөһим. Ҡарар йәшерен булған документтарҙы күп булды эго. Артыҡ мәшәҡәт эш түгел ине бындай кешене күҙәтеп, өмөт менән һәр саҡ, бер нимә эшләй алмай, уларҙы көс. Был урыҫса белмәй ине ih - бер нәмә лә күрә һәм төрҙәре буйынса ысҡындырҙы. Шпион донъя булғас, һәр ерҙәге кеүек үк, алтын урҙа ҡарап, кем белә, эҙләп унда эго.
  
  
  Ниндәйҙер аҡыл уйлап тапҡан өсөн һәм иренә уны бөйөк эҙәрлекләнеүенә Пэг — бәхет ваҡытында һәм отых попытать Пэг. (Бында уйланырға ғилми-нәшриәт комплексы, тағы бармы пэг ниндәй ҡылыу-был сәйәхәт ҙә мил, нах һәм башҡа һөйәр бар. Был фекер уның яғына ырғытты. Сөнки уны ныҡ яратам тейлор пэг булараҡ, ҡатын-ҡыҙ ғына яратырға мөмкин. Ләкин был яратыу уның кем булыуын эше булмаған уның эго)
  
  
  Эш шунда, был восточногерманский сысҡан тип уйлап, сөнки уларға аҡыл бирһен,-тип өмөтлө. Бик эҫе түгел, һәм айры эш түгел, ләкин, ни тип ҡыймай килергә мөмкин. Әгәр ҙә етерлек Пэг улар тураһында белә, улар уны шантажировать ала башлар ине. Һәр хәлдә, алмаҫҡа тырышалар ине улар. Был бер ҡасан да булһа ҡот осҡос. Пэг үҙ сере ире тураһында белергә мөмкин. Әгәр юҡ, улар мөмкин шпионить улар өсөн мәжбүр итә уны. Бәлки, улар менән туранан-тура бәйләнеш ee хатта иренә ышана. Стерва делле уның ире була иң ысын, ҡыйыу булды һәм буласаҡ, тип фаразлай бик ҡыҙыҡһынған икән, уның, ҡаса өсөн талаш. Был элек була; һәм тағы ла күп тапҡыр ҡабатлана була. Һәм бер ҡасан да арыным шантажист селтәре үҙең шпион күмде, һәм һәр тотоп, беҙ бәләкәй инем, ниндәй була ул, яҡшы булыр. Ника Пэг тураһында уйлап, уның характеры тураһында ни белмәй ул, ҡысҡырып расхохотаться һәм, бүре разрежать һауа кеүек булһасы. «Һыҙат булып бара», — ти ине ул!
  
  
  Улар гер яҡыныраҡ һыйынды. Тиҙ арала пандустар буйынса эму тура күтәрелһә, көн итеүсе төп шарт. Отель тураһында күберәк белә ине ғилми-нәшриәт комплексы, саңғы һын кеүек йыуан ҡатын-ҡыҙға оҡшатасаҡ.
  
  
  Моғайын бер әйтергә була — тап улар көтә алда ла шулай ине уның. Күк көмбәҙендә ай көнбайыш һаман да юғары була. Әгәр йылмайһаң, көнөнә барып етә алмай, уны кереткәнсе, эгон күрҙе. Әгәр ҙә тауыш биреү көнөндә сөнки ул мөмкин тиклем бара, һәм мөмкинлек булыр ине белгертеп, уларҙы ул, бер стилет үрелеп алыр ине уның, ә башҡа яланғас ҡулына тотоп, улар хатта иң тәүҙә менән сағыштырғанда, соображать, тип бара. Америкала йәшәгәндә бик күп ғилми-нәшриәт комплексы һуңғы сәғәте үҙ ваҡытында үткәрелә, был күнегеүҙәр стилет ырғытты. Ул ни тиклем ауыр ручка яһаныҡ. Улар хәҙер белделәр, ул ни тиклем яҡшы күнегеү. Әгәр бер юлы уны алырға мөмкин, йәғни уның өсөн ир-ат булып ҡалған бәлеш киҫәктәре. Ул өмөтләнә, был буласаҡ, уларҙың шулай уҡ неон, уның кеүек, утлы ҡорал ҡулланылған булған төндө тиште.
  
  
  Хәйер, был айырыуса түгел, уйланырға тура килә. Был ярғанат булып, Dummköpfe! Шуға күрә запаниковать һәм улар атала башлауы мөмкин. Люгер ғилми-нәшриәт комплексында билбау менән өлөшләтә төшөрөлгән. Күптән түгел уның иң һуңғы стилдә билбау фбр һәм кобура ала, әммә уларҙың артыҡ күп булған урындар эго ике сумаҙан төбөндә ҡарай, шуға күрә ул йортто ҡалдырып ih.
  
  
  Был Эму алмай тиерлек. Улар өйҙәргә ҡарағанда илле баш фут булыуына ҡарамаҫтан, ҡасан асылыр ишек. Грузный егет ишек барлыҡҡа килде. Пистолет менән автоматик nen була. — Нимә булды?
  
  
  Помахать ғилми-нәшриәт магнитофон; һуңынан ул наклоняется өсөн саңғы төшөрә. Был яланды күргәс кешенең эгоһын на мгновение аша йәшерен хәрәкәтте, уйындарҙы оҙаҡ мөмкин шуға күрә ул байтаҡ дауам итәсәк. Возиться менән саңғы, Нигы на краешек ир-егеттең күҙҙәренә ҡараны.
  
  
  Ир-егеттәр алға аҙымдар яһай. Артта уның, кабинаһы эргәһендәге, - тип әйтеүҙән башҡа офицерҙар-тип, аңлап түгел Нигы.
  
  
  — Һин алдама, — ти кеше менән пистолет. Эго тауышы, ти, яуыз ул тип. Немец Эго тупаҫ булды. «Лихорадит тәғәйенләү һәм хәүефле ваҡытта бында яңғыҙ түгел, йәйенке ҡаҙ. Һине үҙем менән Портфель ала?
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, саңғы һәм илаһи зат возиться менән тағы бара, тағы помахать кивнуть һәм портфель.
  
  
  "Нимә, тегенселәр алына, һинең менән?" — ир-аттар һорап подозрительна. — Һинең әйтә алмай?
  
  
  Стилет ғилми-нәшриәт ҡулына ала. Позвать Офицер тағы бер ҡатлы өйҙәр булған. Был-оло мәғәнәгә эйә түгел, волевой. Тиҙҙән уны көн дә яҡынлаша. Бер үк ваҡытта ғилми-нәшриәт алырға теләүселәр өсөн түгел икене. Лизать хәрби офицер аҙым яһарға тура килә. Ҡурҡыныс тоя башлай... Хәҙер уны пистолетын күтәрҙе. — Готт , — тине ир. "Бер нәмәгә л..." ғилми-нәшриәт стилет ташланы.
  
  
  Ир-аттың һул ҡабырға ҡорос лезвиеларға вонзаться һай, асыҡтан-асыҡ аҫтында доллар ҡушты. Закашливаться ҡаҡшаған һәм ул, уны киңәйтеүҙе күҙ булараҡ, ул үҙ үлеменә ышана алмай.
  
  
  Вскакивать ғилми-нәшриәт. Ир-егет ҡулында пистолет һәм уның тирәһенән ҡыуырға өсөн стилет сума. Инде ҡан түгел шул тайғаҡ булды, һәм ҡулындағы соскальзывать эго. Ваҡыт юҡ, өсөн, тағы бер ҡат эго тотола. Был яҡта ир-аттың һәм уның өйҙәр отшвыривать йугереп. Молниеносно, фотоаппарат кеүек, һәр ҡыр эго буяу фотографическая истәлегенә деталдәрен беркетә. Асыҡ утта янасаҡ; изгеләндереү өйҙәренең берҙән-бер булған был. Өҫтәл янында ултырған колбаса һәм икмәк менән бер шешә кюммель эшләнмәне. Башҡа агент, аңлай алмайым, тип, ул эшләй, һәм был ябай күҙ алдында ут күреп ҡалыу менән непонятный киң асып ҡарап тора развеваться на диван күлдәк, ул, күрәһең, төнөн сыға. Ваҡыт, кажется, секунд туҡтап килгәндә, әлегә улар бер береһенә ҡарап.
  
  
  Үлтереү, ҡар үлә, тағы ике крик сдавливать сығарып өлгөрә. Хильф, Хильф...
  
  
  Офицерҙар өсөн подмышка схватываться ҡала. Уның ғилми-нәшриәт һикерә. Аҡыл юғалтҡан ир-атты бороп, йугереп барып һәм артҡы тәҙрәһенә салоның бер өлөшөн үҙенсәлекле булды. Әгәр ул тәҙрә аша һикереп ҡаса һәм ул, бар проблемаларҙың ғилми-нәшриәт комплексы була. Шул саҡта атыш башланды өсөн мотлаҡ булған, һәм һәр ваҡыт мөмкинлек булып, улар менән осрашыуға күрше ауылдарҙан башҡа буйынса лыжник.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм скользнуть өҫтәл һуҙылған була. Эго уны һаҡлау, нисек тапҡыр шул мәл, шул тәҙрә башына ҡасан зарар йыйылды. Был ҙур, киң ныҡлы егеттәре иңенә. Был Эго локоть метнуться ҡыйрата һуғып, уны кире һәм ғилми-нәшриәт башын ырғытты. Шуға ҡарамаҫтан, ир-аттың муйынына һәм ғилми-нәшриәт обвивать потянуло өсөн ултырғысы булған. Ир-егеттәр вздрагивать, полоборота эшләп өлгөрмәй, тормош һәм ғилми-нәшриәт аяҡ тибә тырыша. Ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм тубыҡ надавливать отбивать муйын ныҡ. Кәүҙәле ир ҙур проблема булды. Квадрат ул бар, бик бәләкәй һәм бик көслө муйын менән. Ә ул тағы ла бер нисә алымдарын белә. Уның эйәк стискивать, Нику эго биреү быуырға, шунда уҡ баштары һәм кеше ax откинуть агент элек асылған. Закружиться бүлмәһе, эго на мгновение покраснеть күҙ алдында. Ир-аттар туп-тулы әйләнеш яһап, Нику күҙен соҡоп маташма, ә икенсе ҡулбашына ҡулын кобураһынан лихорадочно омтыла достучаться тиклем.
  
  
  Юҡһа, ирҙәр усҡа һуҡты һәм запястье буйынса Киллмастер, ул һынған кеүек. Застонать ир-аттар, әммә һаман да nog воинственность. Рекламировать ул һулыны, ергә ҡолағы менән шөғөлләнгән ғилми-нәшриәт комплексы була. Ярһып атакаға яуап уң ғилми-нәшриәт комплексы, аяҡҡа бәреп төшөрөү менән шөғөлләнә ине ул, дошмандар күп, әммә немец офицер күкрәгенә һәм ғилми-нәшриәт моргнуть ғына һуҡҡан.
  
  
  Запястье ир-егеттәр уның уң баҫҡылап, револьвер эму шуға күрә башҡаса ҡурҡыныс янамай. Тағы ла бер ҡаты уң ғилми-нәшриәт бирә. Пригибаться ткнуться ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм маңлайына йөҙө. Был ғилми-нәшриәт арҡаһын ултырғыс ҡолай, ә уның полиция наваливаться. Уперта ғилми-нәшриәт комплексы тормошҡа аяҡ йыуан, үҙе өсөн ир-ат ҡулдары аша дернуть һәм швырнуть эго. Кешенең арҡаһына төшкән, ултырғыс аҫтында ауырлыҡ һәм был затрястись хыялланмай. Ударить кулаком үҙе оло ир кеше киллмастер буйынса, шулай уҡ знаменитые мясников менән мөрәжәғәт итә. Немец ир-егеттәре ваҡытында уның агенттары менән ултырғыс... слезать увертываться тырыша. Унан һуң ғилми-нәшриәт комплексы, кобура наплечный револьверы булыуы ҡурҡа. Әгәр ҙә йәш кеше аңламай...
  
  
  Шул ваҡытта, ҡасан ир-аттар ҡотолоуҙы хуп ғилми-нәшриәт комплексы, револьвер ул дымды үҙенә тырыша. Шарь уның һул ҡулы имен, үҙе ситтә булһа йыланға һәм ярһыған, тип һорай подмышка һул револьвер аҫтында ҡала. Револьвер тапҡыр уны күргем нисек, ҡасан ғилми-нәшриәт комплексы, магнитлылығындағы ултырғыс менән, уға ташлана. Саңғы ботинкаһы уға ике ир-ат йөҙөндә ауыр һуҡты. Офицер килеш, револьвер һәм ҡыйралып туҡта. Ул поскальзываться, крик һәм йәнлектәр баҫылды боль запястье томан төшкән. Хәҙер ул четвереньки тора, отчаянный попытки яңынан эшләп тора. Киллмастер таный, сөнки эго-дошман көслөрәк яугирҙар булманы һәм әле. Аҙаҡ ул башын каминға ут эткә ир-аттар.
  
  
  Ир кеше утында янған өсөн, bump. Ул тағы ҡысҡыра башланы. Һуңынан янған ит һәм ҡот осҡос сәстәренән зловоние кеше күтәрә. Бөтә ир-аттар һәм тирә-яҡ йыланға вздрагивать изгинов һәм поворотов, ҡулына ике таш усаҡлы һәм хлопать по ҡысҡыра.
  
  
  Айыҡ өйгә ҡайтып, аяуһыҙ характер ғилми-нәшриәт комплексы була. Люгер уны күтәреп, муйынды һындыра һуғып ир-егет һәм бер тырыз эго бодается. Обмякать тәне. Аяҡ һәм тәнгә ут тирәләй ғилми-нәшриәт өсөн выдать схватываться. Тирә-яҡ мәйет күлдәк, башына ғилми-нәшриәт эго наматывать һәм дорваться. Һуңынан селл яҡынлаша һәм уның див. Ул ауыр һуланы. Был уның иң яҡшы формаһы булып түгел, уның нисек уйлайһығыҙ - оҙаҡ ял артыҡ булмаясаҡ. Бик күп, бик күп выпивка менән секс. Был фекер менән, уның тирә-яҡ шешә kümmel йотом яһаны.
  
  
  Бер нисә тәрән һулыш эшләй, көндән ул ҡайтып. Һаман күктәге ай була. Одержать эшләй. Ай яҡтыһында сағыу һәм Эму хәүеф менән эшләргә тура килә.
  
  
  Выдать уның мәйетен стилет буйынса, уны үткәреү буйынса бер нисә тапҡыр ҡар, почистить өсөн, аҙаҡ ҡыһы яңынан һалынған.
  
  
  Постоять ни ул, булһа задумчиво мертвецов. Ул шомло уй була: улар тирә-яҡ матур ике снеговик эшләй алыр ине ул! Ih бында ҡалдырып булмай, боҙлоҡ, д. Бер ҡасан да ҡар һәм боҙ растаивать был бейеклектә ине.
  
  
  Был насар фантазия туҡтатыла, ул үҙе әйтте. Һин булып башлай,-тип дент Дракула. Улар өсөн эштәр ҡабул ителә. Тупаҫ пар саңғы, сана уның тирәләй төҙөлгән мертвецов. Обыскивать ih ул герҙе. Беләм, уның, үҙе менән бер нәмә лә булмаҫ тип, улар — бындай ахмаҡлыҡ һәм уларҙы, йәнәһе лә, — һәм, бынан тыш, был ваҡытта янында була, уны алмай. Ih кейемдә саңғы уны яндырып, кепка, күлдәк һәм яулыҡ. Ул эшенә ваҡытында һәм колбаса көлсә кюммель эсергә.
  
  
  Уның инаныуынса, тип ҡалған ике револьвер кобура. Ярты сәғәт уның аша ҡараны м һәм ҡәнәғәт ҡалды. Бер ҙә булыуын күрһәтә, сөнки бында ике, ир-аттар үлтерелә, һәм был тағы ла мөһим, ниндәй ҙә булһа күрһәтәсәк, сөнки бында Карте нигы була.
  
  
  Ник диуарға менән ледоруб тотола. Ауыр эштәр алда әле. Саңғы һәм уны бәйләп сығабыҙ. Ҡыҫҡа бау менән бәйләп, сана һәм уның тирәләй өйҙәр һыу башларға алып төшкәндәрҙер боҙлоҡ самодельный.
  
  
  Эму кәрәк сәғәт тиерлек, тар ҡәберҙәргә барып, мәйеттәрҙе ҡырҡыла һәм был пар өсөн закатить нах боҙ булып. Ҡар һәм боҙҙоң оҫта замаскировывать һәм уның уның ҡәбере күмер. Ул шикләнмәне, ярай тип, ҡасан да булһа тағы табыла. Күпмелер ваҡыт күсереү буйынса бүлеге аша case штази восточноберлинский ih клерк «хәбәрһеҙ юғалған, һәләк фараз».
  
  
  Ледоруб ғилми-нәшриәт приютҡа кире ҡайтарып. Покатиться һәм һуңынан уның буйынса юником магнитлылығындағы битләүҙәрҙә аҫҡа. Тик был осраҡлы барлыҡҡа килгән, уның уйланыу, тиҙлек йыя, кеше һәм хлестать эму буйынса боҙ яуыр. Бер интермедияларҙа улар эргәһендә насар, ҡайһы берҙәре йәшерен агент пропадает уларҙың юлдары була. Әммә хәүефһеҙлек Пэг була, ә ғилми-нәшриәт потренироваться бәрелештә тағы бер шанс бирәбеҙ. Эшләй, ҡылған ғәмәл, уны уйлайым. Ул шулай уҡ, белә, тип, эштән ҡайтып әҙер. Ҡыҙыҡай был хаҡта француз песенка насвистывать тихонько каприз ғилми-нәшриәт комплексы башланды.
  
  
  Денис яҡтан яҡынлаша һәм уның менән ҡунаҡханала туҡталып, ҡолаҡ өсөн йыл һайын. Бер нисә тағы ут яна. Уны күреп китәсәгенә, Йозеф герр, өҫтәл артына ултырҙы. Дельта ғилми-нәшриәт комплексы хәл тураһында уйланы. Һаман да буш булмай йәки соланға хәүефһеҙлек элси һыйыр булды, әммә ауыҙ на замок тота.
  
  
  Фуникулер унда була. Унда улар үҙ аллы идара итә ала, лифт булараҡ, әммә энергия ҡунаҡхана сығып килә. Һәм был, уның әсе йылмайып минең менән, мин тороу булған — был осраҡта AX — бик тағы франк!
  
  
  Был ҡунаҡханала иң элек керергә, уның хәүефһеҙлеге өсөн телефон сымдарын сәнсеп. Ул шкаф ҡуйыласаҡ менән саңғыны үҙ кеше булып сыҡты һәм залда, балҡып жизнерадостность һәм рәхәт була .
  
  
  Ер аяғы һәм ҡулдарығыҙҙы ышҡығыҙ тып буйынса уның менән рәхәт.
  
  
  — Ул шул тиклем матур, — тине ул йөҙө менән балҡып китәсәгенә. 'Генә лә таң ҡалдырҙы! Жаль булараҡ, был минең ҡатыным тип һағынып».
  
  
  Ҡара Гастгебер ғилми-нәшриәт комплексы, әлһерәгән, күҙе менән ҡан ҡойған . Фред Флинстоундар ул бик оҡшай. Был мөмкин түгел, ул күберәк сығара! Был уның өсөн артыҡ булмаҫ. Иртәнге аш, солоҡсолоҡ менән шөғөлләнеп ултыра. Урып-йыйыу менән шөғөлләнә белмәйенсә, нисек әйләнеп ды. Ике егет, уларға яҙылыу, һуңынан ҡайтып китте һәм башҡаса саңғы шыуа. Телефоны — шылтыратып ғына уның һеңлеһе омтыла, үҙ ялыуҙар өсөн юғары эй, — телефон, күберәк эшләү түгел ул. Ә хәҙер бының өсөн ҙур шатлыҡ идиот свет аҡыл менән, шунда тора улар рәт-рәт, һәм бормотать томша.
  
  
  Эго тауышы ҡалтырана башланы, уның хәбәрҙәр тапшырыла, улар менән почта гштаад ала. «Телеграмма һеҙҙең өсөн, герр Томсон. Ул сәғәт элек килде. Эго ҡулдары ҡалтырай, Нику ул уны һуҙмай.
  
  
  «Ҡарсыға был фекерҙе уҡыусыға мөмкин», — ник уйлап алығыҙ телеграмма тикшереү һәм беренсе юлды. Ул немец теленә тәржемә ителгән. Ул йөмләне, тип Гастгебер улар ентекләп күҙәтә.
  
  
  Келәмгә тәүге оҙон юлға телеграмма: Бүре ашап өләсәй, беҙ ашҡаҙан ...күрһәтәсәген һезгә мөмкин түгел ине зонд
  
  
  Ун минут һәм ғилми-нәшриәт комплексы һалыу күҙаллана. B. кодты сиселгән был юлға уны алмаясаҡ. Һыу хужаһы уның борола. «Кажется, мин кисекмәҫтән китергә тура килә. Мөһим эште. Канат юлдар туҡланыуҙы үҙ эсенә ала бармы һеҙҙең? Хәҙер ҡайта ул, һәм ҡаршыһына йыйылды. Отель Гастгебер Де,-тип әйтте, ләкин поддубныйҙы. Ни мәғәнә? Был эго тормошонда иң хыялый төн була. Өйөр банкноталар уның ҡарауы, ул пересчитывать ғилми-нәшриәт. «Әлбиттә, ул, аҙ түләй, бөтә неприятность, уларҙың һеҙгә зарарҙары», — тине ғилми-нәшриәт сухо.
  
  
  — Ҡурҡыныс бер нәмә, — тине ир-аттың аҙ, — Мин... мин фуникулер эсенә туҡланыу, герр.
  
  
  Уны күреп, нисек ғилми-нәшриәт наверх күтәрелде. Төрө буйынса ҡасан здоровяк йәшеренеп, үҙен ярлы һәм уны үткәреү буйынса выщипывать һөйкөмлөлөк уны ике ҡул, боль була алмай әлегә.
  
  
  Әле урып-шкаф була. Ҡурҡытылған ғилми-нәшриәт уны ҡараш ташланы. Эй подмигивать ғилми-нәшриәт комплексы, һәм әйтте: «мил булған», ә һуңынан башларға ашыҡмай. Ун биш минут үткәс, уны тағы бер ҡат аҫтараҡ булыр. Гастгебер әйтте : «Мин эсенә туҡланыу, герр».
  
  
  'Ярай,, рәхмәт һиңә.' Ике ауыр сумаҙанды үҙенең алыу көнө һәм ғилми-нәшриәт комплексына юлланды. — Иҫән-һау, — тине Гастгебер.
  
  
  Махнуть рукой һәм ғилми-нәшриәтендә баҫылып сыға. Бик шикле булһа, уны ҡасан да булһа тағы бер ҡат күреп эго.
  
  
  Канат юлдар әлегә оҙон ғәрип булып үҙгәреүсән Ройша буйынса аҫҡа, аҫҡа ҡарап ғилми-нәшриәт комплексы, артабан аҫтында үле был пустое. Ҙур йырын аша Фуникулер, өйҙәр Дьяблер алып барған — бында өс мең метр бейеклектә булған ул, ә йыр — ике мең метр тәрәнлектә булған, — һәм, ҡаранып, алыҫта ҡара нөктә күреп уға һыйынған. «Яңғыҙ бик пристань», — уйлайым уны. Бер ҡасан да был боҙ һаҡлап ҡала. Май һәм һөйәк. Бер ҡасан да. Был ҡот осҡос хәл булды һалҡын ҡәбер.
  
  
  Был уй уның башы тирәләй ташланы. Был эго эше өлөшө булды. Әгәр ул булмаһа, был хаҡта күберәк уйларға түгел. Телеграмма нащупывать ул кеҫәлә була, юрау, был юлы ҡайҙа ул Хоук ебәрҙе. Ышанам, ҡайҙа-йылы урын да булмай.
  
  
  Ул тағы ла бер булғас тиҙ булғаны һәм ҡабан все силы алып бара гондола Коль-дю-Пийон. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс күренә, тип, ул был төндә юлын дауам итә алмай, әммә одного таксист, ул выдать уның тирә-яҡ сүп-сарҙан, ниһайәт Гштаад эго ответ асырға ризалаша. Был тағы франк тора кәрәк. Симпсондар, кассир AX, был бөтә сығымдарҙы булып тибә ине.
  
  
  Күңелһеҙ ғилми-нәшриәт көтөргә теләмәй. Унан швейцарияға күсеп киткән отель, мөмкин тиклем тиҙерәк. Ответ уны эго асыу аэропортта ҙур булмаған таксистан һораныҡ, Гштаад алыҫ түгел. Ул унда еңел самолетын яллаған, улар ҡабул итеп алыу женева эго. Бында арзан ҡунаҡхана йәшәй һәм уны телеграмма шифрованный тәшкил итә. Эму хәрәкәттең йүнәлешен дөрөҫ түгел ашағы килә.
  
  
  Был реактив самолеттың ултыртыр алдынан уны телеграмма ебәрҙе гастгебер женева халыҡ-ара аэропорты ҡунаҡханаһында «Юникорн», тип хәбәр иткән, унда прислуга эго таба.
  
  
  Әлегә нестись буйынса, самолетта осоу-ултырыу һыҙаттарын, ҡайһы бер ғилми-нәшриәт менән минең шатлығым, ҡатын-ҡыҙ өсөн мөмкин тип яҙалар тарихта.
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт. Ҡасан киткән уның, сөнки Гастгебер бедняга күренә, әйтерһең өсөн психиатр өлгөрә. Әгәр полицияның иң күп пәйҙә булды, ул, бәлки, ысынлап тронуться.
  
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  Хоука һуңынан инструкция һөйләне, нисек ылыҡтырылған арала бөтә ғилми-нәшриәт комплексы, ә ҡайһы саҡта мәғәнәһеҙ һәм конспирация, ябай перехват ҡаршы хәүефһеҙлек саралары менән шөғөлләнергә мөмкин булыуын, шунда, еңел һәм америка өсөн консуллыҡ танжер был хаҡта хәбәр сығып китте. Улар «хәүефһеҙ» телефоны буйынса шылтыратып Хоуку ғилми-нәшриәт тура килә. Закодировать хоук ҡасан да булһа телеграмманың урынлаштырыу мөһим нәмә. Яҡшы взломать код ярамай, ләкин юғалған йәки урланған мөмкин ih китап отоп ала.
  
  
  Шул уҡ көндө кис иртәрәк-Танжер Киллмастер аэропорт ергә. Был ике ауыр сумаҙан индереүҙә ғәйепләй беззубый джеллаб бысраҡ k arab эго көрән, консуллыҡ бара һәм кисекмәҫтән уны америка н Шмен-де-Амур. Мөхәббәт интригаларына ал! Заиграть н ирендәре йылмайҙы ғилми-нәшриәт комплексы, такси ҡасан подъезжать консуллыҡ бара. Тик уның тураһында уйлай пэг мельком-Танжер осоу ваҡытығыҙ ҡалды. Был кончать була. Бәлки, ул уны күптән күреп, бәлки, юҡтыр. Иншааллаһ, ғәр әйтер инем. Әгәр был хоҙай теләмәгән. Шул арала, күрәһең, нимә булыуы өҫтөндә эшләй. Булырға тейеш, был бик мөһим, тип уйлайым ғилми-нәшриәт комплексы, консуллыҡ баҫҡысы буйынса күтәрелеүенә, эму тә түгел, ҡарт телеграмма ебәрә ине. Рада уның эшенә кире ҡайтып булмай, ләкин, йәнәһе, тап уның хаҡында әйтелгән был хоуку түгел ине. Был ғәҙәте булған!
  
  
  Шунан тыш, уның хәүефһеҙлек хеҙмәте инандыҡ — улар, күрәһең, уны көтә, — бәләкәй генә балта менән ишекте күрһәтеү билдәһе булған алтын (AX билдәһе), эгон һаҡланған бүлмәне ентекләп үткәрә. Улар ултырғыс була, ҡағыҙҙары автоматик өсөн фильм ужасов кәрзинен һәм ултырғысым менән. Сағыу биҙәлгән ултыра-ҡыҙыл телефон. Телефон эргәһендә төҙөлөп ятҡан осло ҡәләм менән полдюжины өйә. Эргәһендә блокнот менән тығыҙ ҡағыҙҙар ята, биттә эҙҙәре ҡалмаймы өсөн нижележащий була.
  
  
  Билдәле ғилми-нәшриәт номерын йыйҙы. Хәҙер Вашингтон төшә. Ул делле стокс шылтырата. Ника әйтте: «бында N3. Танжер уның. Старичок бында?
  
  
  Дело усмехаться. — Эйе, һеҙҙән шылтыратыуҙар көтәбеҙ уны бында. Һәм уны ла ишетерлек булһын, һин нисек атала эго "старичок". Һин белергә, уны нисек урынлашҡан был.
  
  
  — Мин һиңә тоғро уҡ түгел, мил? Мин тоташтырыла, яҡшы?
  
  
  Һыҙығы аша бер нисә мгновений хоук була: «ғилми-нәшриәт комплексы, күп ваҡыт кәрәк һинең өсөн, танжер тиклем бара. Әйҙә саңғыла һеҙ бара?
  
  
  — Юҡ, егеп, — тине ғилми-нәшриәт күңелле. «Әгәр етди, ҙур ҡатмарлыҡтар булмай. Аҙ ғына, ләкин ваҡыт сығымдары талап итә. Бында нимә бара?'
  
  
  — Күп булмай ул, — тине ҡәтғи Хоук. «Тәүҙә хәҙер — командаларҙан шартлы исеме аҫтында был «ҡот осҡос хөкөм»!»
  
  
  Присвистывать ғилми-нәшриәт тештәр аша. Бик ашығыс, приоритет юғары.
  
  
  Эго босс тағы ун минут дауам итә, шул уҡ ваҡытта үҙенең шәхси ваҡыты менән яҙма һәм нигы стенография утвердительно хмыкать ныҡлап эшләй.
  
  
  Ниһайәт Хок әйтте: «Рассвет?»
  
  
  'Эйе сэр. Был ярайһы күренә. Израиль әгәр ул эшләргә йыйынмай ҙа, контакттар Марракеш беренсе кеше ни өсөн минең? Был израилдә йәшәй.
  
  
  — Сөнки улар теләйем, — тине ҡырҡа Хоук. «Унда барып, залында шабак һәм дөрөҫ юл. Был ih переулок түгел, ә беҙгә, беҙ һәм уйналырға тейеш-ихний. Яҡын көнсығышта Израиль йәшерен агент булған ҙур селтәр буйынса бөтә. Уны туранан-тура уның була, әгәр улар иҫән-һау калырға отель. Был ваҡытта уның алдына күп, аҡса һәм йәшәй. Беҙ хыялый булыр ине, әгәр ҙә бының менән файҙалана.
  
  
  — Мин риза, сэр. Әммә ...'
  
  
  — Бер ниндәй «тик», йәш кеше! Шорох ишетеп ҡағыҙы целлофановый ғилми-нәшриәт тураһында һөйләне, йыйылғандарҙы тағы бер ҡарсыға был вонючий сигара тоҡандырҙы.
  
  
  «Һәм тағы ла,-тип белдерҙе», — тине Хоук. Бер тауыштан был эго ликование булғаны бармы?
  
  
  — Һинең беренсе бәйләнештәр, — Ҡарсыға дауам итә, — хәҙер ҡатын-ҡыҙ. Төп Ih агенты. Ул был операцияға етәкселек итә, N3. Был аңлашыла?
  
  
  Ника нахмуриваться: «мин аңлайым по-английский, сэр. Отвратительное әммә был үҫештең тарихи ваҡиға, актерҙарҙың һәр ваҡыт һөйләү буйынса был телевизор кеүек. ул...'
  
  
  — Уильям Бендикс, — тине Хоук, әнисә глазки күп булды. Эму шпионға оҡшай тарихынан бигерәк, уның кеүек, һәр саҡ уның раҫлауынса, йәнләндереп йәшәүе күңелһеҙ эго.
  
  
  Хәҙер ул хатаһыҙ әйтте: «был израиль агенты һеҙҙең приказығыҙ үтәлде! Бойороҡ был. Аңланыңмы?'
  
  
  "Сэр д."
  
  
  'Эшенән айырылмай. Унан беләм, һине ҡатын-ҡыҙҙар менән эшләү оҡшай, йәғни артыҡ буйһоноп эй ә, был юлы ләкин башҡа юл юҡ. Был шәхес һеҙ ниндәй мәлде алырһығыҙ?
  
  
  Был ғилми-нәшриәт тине,
  
  
  — Әле яманат?
  
  
  Тиҙ соображать ғилми-нәшриәт Карте. Прислуга таба уларҙың инде был ваҡыт ине, ә ир-ат өсөн талап шулай уҡ швейцария ике полиция юғалған килтерергә булыр ине, ләкин әлегә хәүефһеҙлек роберт томсон була. Был ялҡытҡыс эш смена буйынса шәхестәр булыр ине. Уларҙың барыһы ла ҡағыҙҙа, подделывать тура килә уларға.
  
  
  «Яманатлы түгел», — тине ул. Хоуку. Не обмолвиться об был хаҡта нимә тип һөйләне беҙгә ул йыйын һүҙе швейцария һәм инциденттарҙы. Батман — был ләззәт.
  
  
  «Эго ән файҙаланыуын дауам итә», — тине Хоук. 'Әлеге ваҡытта һәр хәлдә. Әгәр ул тотолһа, һеҙҙең менән элемтәгә керергә, уның аша эшләйбеҙ, шабак. Хәҙер мин дә барҙым.
  
  
  — Превосходно, сэр. Иҫән-һау, сэр.
  
  
  'Вижу.' Ә аҙаҡ йомшаҡ то итә: «Удача, чувак».
  
  
  Был төндә булып үткән һөйләшеү. Хәҙер был номерҙар үҙе киллмастер ҡунаҡханала тәҙрәнән тәҙрәгә «Альказар». Ул көнбайыш йүнәлтелгән булырға, һәм ул күреп, уның алдында марракеш кеүек һуҙылып, ҡыҙыл картина һымаҡ-алтын яҡтылыҡ ҡояш байымай. Ҡунаҡханала уны үткәреү көнө бөтә, контакт йөҙө көтә, һәм ул шулай килеп сыға ла. Яңынан йөрөй башлай һәм тәҙрәнән ғилми-нәшриәт сыҡты взад-вперед. Был ҡот осҡос күңелһеҙ эму көнсығышҡа йәннәт булыр. Ҡоймаҡ! Һис бер нәмә лә бара ни? Люгер инде уны алты тапҡыр йыһаздары, от скуки ҡотолоу өсөн. Унда ҡан таптары менән бөтә стилет вычищать, ә сәғәтте һуңынан күнегеү, эгон швырять журналдар өйөп һалды. Дүрт тапҡыр уның күңел побриться һәм ике тапҡыр ҡабул итә. Израиль илдәр картаһы һәм уның тирә-раздобывать, һәм ул ентекле тикшерелә. Ә хәҙер, тегенселәр алына, уның белә алмай, нимә эшләргә әле.
  
  
  Аҫҡа төшә ул, был барыбыҙ өсөн эсә. Овал формалағы был ҙур булыуы бар, һәм ул ярайһы аперитивный сәғәтен аласаҡ был. Оливка мартиниҙың һәм ғилми-нәшриәт заказ менән ҡыҙыҡһынып ҡараны, прикидывать, микрофон уныҡы залы юҡ түгел. Ул көлөп. Нисек текә булды был! Уның эшендә иң фантастиканың барлыҡҡа шквал шпиондар тураһында ҡарашлы обыватель.
  
  
  Ул бик яй ғына уны аңлау өлгөһө булып блондинка уңда ун ултырғыста ҡатырғыс булды. Иҫ киткес оҡшаш прописка булған. Булып уның асыҡ-зәңгәр күлдәк, бик мини. Аяҡ ул сатраш, плотина аҫтына үтә һығылмалы төр бәйләнеш булдырыу һәм уның нейлон һәм ee, мөһабәт тип атарға булыр ине. Плутон уның сәс белокурый юғары булды.
  
  
  Небрежно ғилми-нәшриәт уның ҡото алынып, уның ҡасан силы, ә һуңынан килтереп ҡараш, әйтерһең, тип уйлап, уның аҫтына китә. Ул расслабленно ултыра, ваҡыты менән һөйләй,-тип бармен, әммә үҙ алдына ғына ваҡытының күп өлөшөн асыҡтан-асыҡ ҡарап, үҙе потягивать эсемлектәр, тәмәке бер артлы выкуривать.
  
  
  Одержать сөнки эму булып эшләй, һәм уның үлемесле арыным, күҙҙәрем ҡараған крайы ғилми-нәшриәт блондинка башлай. Әллә уны күрһәтһәк, аңлайһың икән, - тип уны күҙәтәм.
  
  
  Ғилми-нәшриәт ун минут үткәс, үҙе әйтте, был блондинка, булырға тейеш, иң һалҡын ҡалды инәй. Ул күҙәтәләр, уның кеүек дүрт ир-егет кире ҡаҡты, эй эсергә тәҡдим итә. Боҙҙан һыуыҡ ҡамасаулай алманы ине тирә-улар өсәүҙер, әйтә «юҡ». Дүртенсе, ир-худощавый темноволосый, яманһыулыҡ скроить кейеме булған, уны переубеждать тырыша. Позвать на блондинка һәм уның непонимающий барменға ҡарай. Улар ир-егеттәр менән бер аҙ һөйләшеп, бер ҙә китә. Нисек кенә булмаһын, был уйынға ҡарап путников ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, ул йыйылып китте. Ника ҡәнәғәтлек менән күҙәтәләр, уның кеүек спрыгивать менән ултырғыс, аяҡ раздвигать. Нах идеаль шәхес була алғанына, ул уйлайым. Ул нах ауырлығы артыҡ булыуы түгел, ә уның ижади тәьҫире спорт кәүҙәле, ул теннисистка йәки йөҙөү буйынса чемпион.
  
  
  Mimmo ул уны асыҡтан-асыҡ үтте. Брасс уның еҫен тойоп, уның ҡиммәтлеген. Шулай тыныс һәм шевелить ирендәре түгел, - тип ишетеп ҡалған делле ғилми-нәшриәт генә ала-гулье, ул әйтте: — үҙ бүлмәһенә бара һәм шунда ҡалды.
  
  
  Нах Киллмастер ҡарап түгел. Уның был көҙгө күргән кеүек, сығыу буйынса ул-бар. Отхлебывать мартиниҙың уны, тағы эсеп ҡайта һәм үҙ бүлмәһендә.
  
  
  Эңер төшә, окт. марракеш һәм пурпур була, ә тәмәке тартыу траву һәм боронғо мәсет кутубий мечтательный ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Был бүлмәне елләтеү булып, наглухо ябылған була, тәҙрә, йомшаҡ тауышы һаман да бик мәҙинәгә тик быяла аша ишетеп ғилми-нәшриәт комплексы, киске саҡырыу доғаһы.
  
  
  А Ла илях илль.
  
  
  Телефон зазвонить.
  
  
  Ника төрөп төшөрәбеҙ һәм әйтте: «Ашыға?»
  
  
  Ул әйтә алмай, ир-егет йәки ҡатын-ҡыҙҙар яғынан булғандыр. Был бары тик тауыш бар. Моғайын, ирендәрен яулыҡ менән танау өндәре булһа, ул уйланым. Тауыш әйтә: «бөгөн киске сәғәт туғыҙ иҫке сокко була . Шунда һеҙҙе тап килгән торты. Улар әйтер: «был һиңә бушҡа эшләгән өсөн». Улар менән бара. Һеҙ уны ҡарап бүленеп, «Граната». Эй ярлыҡаныуҙа.
  
  
  Ул сиртеүен ишетһәгеҙ, элемтә һәм һуҙыла. Ника телефон ҡарап, ырғаҡ н трубкаһын һалды алдынан. «гранаталар»! Израиль агент шартлы исем. Тәмәке һәм уның тағы закуривать бүлмә буйлап йөрөй башлай. Шулай итеп, ниһайәт, уның менән бәйләй улар. Чертовски күп ваҡыт уҙҙы! Тирә-яҡ Блондинка бар? Ул "граната"? Ябай йәки аралашсы? Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. Был ниндәй әһәмиәткә эйә? Иң мөһиме, туп тип, ниһайәт, покатиться.
  
  
  Сокко һыу кисен ул сәғәт туғыҙ иҫке, боронғо баҙар майҙаны Марракеш. Һуңыраҡ инде мосолман булыр өсөн, тағы ла күп булды, әммә тормошо һәм эшмәкәрлеге. Чадра кәштәләр янынан майҙаны, формаһы дөрөҫ булмағанға ҡатын-ҡыҙ тирә-яҡ торгуют. Тайғаҡ, бысраҡ һәм түңәрәк масляный карбидный мерцать лампалары ташыла. Йәшелсә һәм еләк-емеш еҫе, һейҙек еҫе менән аралаш, банк һәм үңәҙ. Ғилми-нәшриәт комплексы, бесценно strays, күҙәтергә, ҡулына яңы тыуған бәрәс ҡулдан-ҡулға күсә тип. Бахыр хайуан. Йәғни уларҙың бер сәғәт тирәһе сәнсеп эму йәки муйын. Уның башы, бер нәмә оҡшаш һәм уны көтөп ала.
  
  
  Уның иңбашына замшевый стилет ҡа хоҡуғы бар, ә Люгер кобура ышаныслы һаҡлаһын, уның буйынса танжер консуллыҡ була ала. Был көтөлмәгән осраҡ булған хәл уларҙы запасы бар унда.
  
  
  Рассмеяться ғилми-нәшриәт комплексы, сокко буйынса бара. Был уның өсөн кобура расписываться булырға тейеш, һәм ул белә, тип өҫтәлгә күрһәтте иҫәбенә Симпсондар, ах һәм уны түләргә тейеш була. Роман, уны уйлап, һин ҡайҙа булдың? Сәскә бюрократияһы.
  
  
  Ул ишәк уҙа mimmo бәйләргә ашыҡмай, тварь тщедушный, тиреҫен үҙе тапап, йөк килтерелгән тауарҙар ҙур баҙарҙа ул иртәне. Ул пауза яһап, тәмәкеһен тоҡандырҙы, был вонять еҫе ҡырғаны өсөн, бик күп теле һәм йәнле тарабарщина созерцая сәхнәнән ишетке килә, ул бәхетле була, тип әйтә торт менән уның буласаҡ, ә киреһенсә түгел. Бында тәртип нисек шлюха хужабикә айырып була? Сервис уларҙың бөтә кейемдәрен булып, уларҙың йәшерәк формаһы тулыһынса ҡатын-ҡыҙҙар, шулай уҡ уларҙы бөтә вуаль менән йөрөй. Бер аҙҙан ул белер. Ҡараңғы мөйөшкә барып еткәнсе ул шаҡтай сокко , йыуан ҡатын-ҡыҙҙың кейеме уның көнбайышына тура килә. Отыграть шулай булды. Ҡатын-ҡыҙҙар күңелле күренә, ҙур күкрәге менән накрасить һәм парҙы насар, кешеләр. Ника өсөн ҡул уны эләктереп.
  
  
  — Минең менән бара, милл? Улар һөйләргә по-английский хеҙмәт һәм яй менән. Моғайын, ул бер нисә фразаны белеү, уны белгән кешеләр менән бизнес алып барыу өсөн ағиҙел.
  
  
  Дернуть ең өсөн ул бик ныҡ эго. — Эйе? Эҫе ойоштороу сәғәт һин уны, ҡәҙерле.
  
  
  Ник ситләшәһең. — Икенсе тапҡыр, мил. Һин бик матур. Ҡатын-ҡыҙҙың матурлығы минең шунса доллар күтәрә алмаҫҡа ҡуштылар».
  
  
  Домогаться эго һуңынан сопляк, апаһы кәңәш итә. Эму ғилми-нәшриәт бер нисә дирһәмгә бирә, һәм артабан китә. Ул кәштәләге тускло mimmo яҡтыртып үтә, унда оҫта аяҡ кейеме һәм эйәренән ауа. Шеллек ул күләгәле, фонарь карбидный mimmo, күтәрмәгә сыҡһа ҡатын-ҡыҙ менән ҡарағыҙ. Ника юҡһа, ул ниндәй-шул уҡ ваҡытта уны күҙәтә. Оҙон күлдәк һәм ҡара вуаль була уның. Ул йәһәт әйт по-английский, һәм тымыҡ то акцент менән шулай еңел, - тип ул саҡ-саҡ уны аңлаған.
  
  
  — Минең менән китә, эйе? Был һеҙҙең өсөн бушлай эшләй.
  
  
  "Мин был ҡарарға әҙербеҙ, - тине ғилми-нәшриәт Карте. - Мин яратам отошло тәҡдим итеү".
  
  
  Ҡара пар аяҡ башына тиклем һыуыҡты күҙ оглядывать эго арҡаһында паранд. Был вуаль, уйлап ғилми-нәшриәт комплексы, уның массалары өҫтөнлөк бирә. Шуның өсөн һеҙ беләһегеҙме, кеше ih тип яҙылған.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ ҡыйралып, оҙон ҡасан буш, уны шведтар өсөн развеваться. «Мин барам». Уға тиҙ бара, уның буйынса тар йомшаҡ яҫы итәгенән бормаланып балет байраҡ менән герольдтар тапочек суйырташ свист түңәрәк яһап, уны эго буйынса алып барыла. Һәм беҙ ул һүҙҙе әйткән ҡыйралыуы түгел. Урамы була инде, бысраҡ һәм круче. Кеше һәм хайуан еҫен экскременты булды, арттан тиерлек. Иң kasbah ҡуша уны эго доллар үткәрелә, унда ғилми-нәшриәт булараҡ яҙылмаһа, йәки полиция ғына килеп вчетвером өсәүләп тиелә.
  
  
  Стонать побелить уның юғары ҡапҡа алдында туҡталды. Спортсылар һәм уны эго яҡтан алға киткән булған. — Вау, — тине ғилми-нәшриәт. «Мин һеҙгә әйтә алмайым, ҡайҙа ул хәҙер, аҡса бөтһә хатта донъя. Был һеҙҙең күҙҙәргә районы повязка кәрәк.
  
  
  — Был-эшебеҙҙең һәм шул, — тине ул. Уның тауышы, уның үҙгәреүен күреп. Хәҙер ул абруйлы һәм ҡысҡырып әйтте. Был, уның үҙе тураһында уйлай, граната булырға тейеш!
  
  
  Улар ҙур булмаған ихата инә. Юғары күктә ай булыр, бер нисә ғилми-нәшриәт шәйләй ала һәм пальма, зәйтүн ағастары һәм апельсиновый. Әллә ҡайҙан бугенвиллий доноситься миләүшә еҫе. Йорт ҙур булһа, квадрат, йомортҡа һатып, ай яҡтыһында таш булған алһыу-ҡыҙыл төҫтә.
  
  
  — Бында, — тине ул. Ситтәге йорттоң ишек аша үткәреп, уны эго. Шул мәл инә ғилми-нәшриәт булараҡ, уны аңлап, был борт. Ih еҫе тойор инегеҙ һеҙ, иҙән һәм стеналар буялды һәм май менән тәнен хуш надушить ih ташланған йылдағы һымаҡ булған. Әллә ҡайҙан шепот доноситься тымыҡ тауышын ҡатын-ҡыҙ, ир-ат артынан эйәреп пронзительный көлөү ул.
  
  
  Хәҙер уны эго тар коридорҙары буйлап әйҙәне. Эго фекеренсә, әйтерһең, ҡый, улар әйтер: «Эйе, владимир Карте, был борт. Борт һәм бик абруйлы, әйтер инем уны. Бында ҡатын-ҡыҙ Найл Улед ҡарап, әгәр һеҙ был исем бер ни ҙә һөйләмәй.
  
  
  — Мин был хаҡта ишетеп, — пробормотать ғилми-нәшриәт. Традиция буйынса ҡатын-ҡыҙҙар Найл Улед проститутки булып тора. Бының өсөн уларға маҡтаулы һөнәр. Ул бик оҙаҡ эшләгән, бирнә йыйыу өсөн, кейәүгә сыға һәм ҡәбиләләрҙең һуңынан үҙемә ҡайта.
  
  
  Ишек яғына сигенеүҙәре һәм ул асылды, беренсе эго өсөн үткәрелә. Юҡһа, татлы еҫе уны яныусы сандар ағасын алыштырып алғандар. Ул бүлмәгә инеп, ишекте ябып, һәм уны ишетеп, нисек уның ҡараңғыла поздар. Сиртеүен ишетһәгеҙ уның, ул ҡасан үҙе изге йыйып, бүлмә һәм шунда уҡ сағыу яҡтыртылған. В номере лампалар әҙ түгел. Киллмастер моргнуть, һәм мгновений үтә, уны кереткәнсе,-тип күрәм. Беренсе ҡарашҡа ҡатын-ҡыҙ йәлеп һуңынан эго, ул Сабер исеме аҫтында беләбеҙ уны.
  
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  Хәҙер уныһын асыҡ бүлмә буласаҡ. Ниндәй молчанов шул уҡ ваҡытта улар бер береһенә ҡарап. Ул алға бер аҙым яһаны. — Ул Граната.
  
  
  Был хаҡта Хоук проинструктировать Киллмастер. Ул әйтте: «Стилет выдать ярамай».
  
  
  Ул кивнуть. — Ярай тауыш! Хәҙер беҙ эштә булғас туранан-тура түләүҙәренә күсә алмаясаҡбыҙ. Әлбиттә, һин беләһең, һин бында ни?
  
  
  Ул кивнуть, еңелсә забавляться. «Беҙ һәр ваҡыт бик яҡшы ax килгәнсә ярҙамлашты».
  
  
  Ясмак ташлау һәм уны эго н төҫтә төшөрөлгән. Плащ уның артынан эйәрҙе. Ника ҡыҙыҡһыныу менән ҡарап, уның барлыҡҡа килеүе һәм сәйер тойғолар, был уның ҡатын-ҡыҙҙар борон күргән инде. Был аяғы...
  
  
  Капюшон уның гол аҫтында йөрөп булмай,-тип дент түбәтәй. Иҫ киткес матур төшөрә һәм ағастың ҡара сәстәре хәҙер уны эго елпеүес таратыр, бил тиклем етә тиерлек. Хәҙер уны эго ике ҡулға ала, әммә арҡаһына һәм үҙенең алтын таҫма беркетелә.
  
  
  «Был ҡамасауламай, — тине ул, — әммә мин үҙем ih ҡырҡырға мәжбүр итеү мөмкин түгел».
  
  
  Ни нах на карте ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Түгел-флаг рөхсәт йәки грубость өсөн башҡарыла, ә, сөнки уның хайран булғанын. Был мөғжизәле йән эйәһе була.
  
  
  Колготки бюстгальтер һәм уның ҡара ҡара булған. Төҙөк, матур, аяҡтары оҙон булып нах формалары бар. Бил нәҙек булһа ла шулайҙыр ул, тип Пэг, әммә иң тапҡыр. Ҡатын-ҡыҙ янында булыу өсөн нах киң яурын, нәҙек әммә ҡулында, ә күкрәге тулы, түңәрәк һәм һығылмалы. Сосок ике ҙур уны күреп, уны ҡарап-ҡара, үтә күренмәле туҡыма өсөн лифчик.
  
  
  Эске яғынан ике янбаш, тубыҡ һәм промежность араһында, уны ҡа йөрөй. Улар һөйәктәр рукоять бысаҡтарҙы күрмәй. Бысаҡ ырғыны. Уның һул аҫтындағы кобураһынан подмышка булған; уның Лоуренс булырға оҡшай. 38 короткоствольный револьвер өсөн уны ҡабул Banker Special-калибрлы көндәрендә, ҡатын-ҡыҙ өсөн ауыр чертовски ҡорал.
  
  
  Сабра, ул ошо исем аҫтында беләбеҙ уны, сабыр етди иғтибар был ергә. Күрәһең, һәм уның быны уйлай. Хәҙер уның әйткән: «шулай итеп, владимир Карте, тамып түгел, был һеҙ?»
  
  
  Ул тап булырға яҙҙы. Күрһәткес ғилми-нәшриәт Карте өсөн ғәҙәти булмаған ваҡиғалар, тәьҫораттар ауырға етештереүселәрҙең береһе булды.
  
  
  Уны күн диванға күрһәтеп. 'Шунда ултыра. Түгел стесняйтесь травма, әгәр теләйбеҙ. Беҙ йәһәтенән тикшерергә кәрәк. Уны ҡарағас, диван мөйөшөндә ултырған бүлмә һәм ҡалаға яҡынлашты. Эму ҡабат күренә, тип, ул инде был ҡатын күрмәҫ элек — походка, мәҫәлән, камил һәм талғын, бесәй кеүек булды. Әммә унда?
  
  
  Sel ғилми-нәшриәт комплексы, сатраш һәм аяҡ закуривать. Оглядывать уның бүлмәһенә. Выкрасить алһыу төҫтә була, стеналары, түбәһе ә үтһен ине, тип мавритан стиленә барлыҡ йорттарҙың тиерлек. Баҡыр һауыт-һаба муллыҡ була, ә таш һаман да кадильница дымящийся. Ят иҙәнгә тегелгән. Диван янында, табурет өсөн, ике рюмка торған һәм бәләкәй сәйнүк. — Сәй Мятный, — тине ул. 'Әгәр һин теләйһең. Ҡурҡып, мин артыҡ нәмә юҡ.
  
  
  Селтәрле һәм уның башын стенаға покачать һауалы күрһәтә. «Тыңлап бик еңел».
  
  
  'Тулҡынланып түгел. Бында хәүефһеҙ.
  
  
  Unicom кеүек, уның ни уйлауын кисло. Әммә был ih булған артҡы ихата, хоук һөйләне. Улар белмәй ине, тип эшләйем.
  
  
  «Мистер Карте».
  
  
  Покачать уның башы. 'Ғилми-нәшриәт. Һәм... ғилми-нәшриәт? Һин алаһың перестать тип атай уны "Граната".
  
  
  Шул саҡта тәүге тапҡыр күреп, ул уның йылмайып. Бәләкәй ынйы Ee-аҡ тештәре заблестеть. Һуңынан уға ҡайһы бер икеләнеүһеҙ әйтә: «мин ябай Сабра Саҡыра. Әлбиттә, был минең ысын исеме түгел, әммә был әһәмиәткә эйә түгел.
  
  
  Сабра. Ул белә, - тип сабра — был исем, ни генә бирелә, Израиль кем тыуған. Шулай уҡ кактустар сәнскеле тип атала, унда ул үҫә. Бына был, - тине ул.
  
  
  Рассмеяться уны тағы бер ҡат. — Мин сәнскеле булыуы мөмкин, ғилми-нәшриәт. Бик сәнскеле. Һәм был... ишетергә әле һин уны хәҙер мөмкинлектәр асыла.
  
  
  Ҡара уны нах вопросительно. "Мин һине аңлай алмайым."
  
  
  — Бәләкәй саҡта уның нескәлектәрен аңлатып. был һине, ник. Минең уйымса, уны белеп, кеше һеҙҙең өсөн.
  
  
  Ул усмехаться. '- Тинем мин, тип әйткән. Бында килһә лә уның өсөн үҙҙәре тураһында һөйләне, шулай ҙа мин әйткән.
  
  
  «Беҙ таныныҡ һине, Ник. Оло, юғары һәм мөләйем. Һөҙөмтәле, бер ни тиклем аяуһыҙ, делле был кеше яҡшы...
  
  
  «Мин тағы ни погладить. Был ярата уны.'
  
  
  Аяҡ аҫтында Ee подворачивать nah ирина булды, ул аяғы оҙон һығылмалы һәм камил булырға, матур итеп ике йылан. Ул хуплап эйәк һәм уның бер ҡулын ташлап пронзительный взгляд, һәм йылмая түгел инде хәҙер.
  
  
  «Был беҙҙең иң яҡшы прояснять башланыу менән, беҙҙең менән беҙ алға хәрәкәт итер өсөн биремдәр алабыҙ.
  
  
  Мин һинең менән йоҡларға йыйынғанда, ғилми-нәшриәт. Ҡоро ҡалды беҙҙең эшлекле мөнәсәбәттәр. Ҡәтғи! Бынан тыш, һеҙ тейеш, - тине ул: булғаны булған инде мине һөйәп.
  
  
  Ника Карте, улар йыш ҡына атҡан саҡ, отель таныу ул, — ош эму түгел, сөнки эго елкәненә ел бәреп төшөрә, — тине: «Ә һеҙҙең өсөн был бик мило».
  
  
  «Минең Израилдә оло мөхәббәт тип атала», — тине Сабра әлбиттә. Уның ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап, уны ла күрҙем. Ул тәьҫорат барлыҡҡа килә, тип, уны яурын аша ҡарап эго сикһеҙлек булыр.
  
  
  «Хәҙер уның өсөн көрәште, оло мөхәббәтте үлтерә минең өсөн түгел, — дауам итә ул, — мин беләм, был берлек һәм матур яңғырай, шулай әммә мин уны тоям. Ул тыуған Израиль, Нигар, һәм был илдә мин яратам. Быны ул эшләргә тейеш. Шиғри һәләте уның тураһында уйлай һәм уйлап мгновений ул үҙенсәлекле: хәҙер, баҡһаң, уның бөтә.-профессионалдар түгел! Любительница ул, бик, бик яҡшы любительница.
  
  
  Уның яурынын күтәрҙе. 'Яҡшы. Тартынҡы. Мин һине борсой. Хәҙер эштәренә тотона.
  
  
  Шунда уҡ күсенеү эштәрен Сабра. — Һин дә әйтмәнең бит улар, мин командир? Мин был операцияларға етәкселек итә?
  
  
  "Был, - тинем мин."
  
  
  Онтаҡ уның күҙҙәре. — Һәм ул һиңә оҡшай?
  
  
  — Миңә оҡшай был. Мин ҡатын-ҡыҙ менән эшләргә ярата, күберәк ҡатын-ҡыҙҙар бойороғона буйһона. Әммә уның приказын үтәүҙе мин һинең, шулай булмаһа, был хаҡта ла хәстәрлек күргән. Һәр хәлдә, әлегә ул, риза булһа, ул уйланым.
  
  
  'Яҡшы. Һеҙ был турала беләһегеҙ инде?
  
  
  Эй һөйләне ул, тип әйтә эму Хоук.
  
  
  Был уның ҡасан тамамлау менән, ул: «бының менән улар көҙән, вашингтонда һәм начальнигы шабака башлығы булараҡ, һеҙ осрашыуҙар, мөһим ваҡиға булды. Беҙ, нисек кенә просыпается, беҙҙең кеше ауырый башлаған. Мин сүриәләге бәйләнеш яҡшы буласаҡ. Беҙ белмәгән, бик күп ағыулы газ, моғайын, люизит, юҡҡа туҡыма менән келәтенән алыҫ түгел. Кем белә мөмкин түгел, тип бара; уның эҙһеҙ юғалыуы».
  
  
  Киллмастер нахмуриваться. - «Эйе, әлбиттә, еңел булманы асыҡтан-асыҡ yy база лагерға эләгә ул, ҡайҙа ул беҙгә ҡушылһа ине. Salaud бысраҡ!
  
  
  «Эйе, шулай тип иҫәпләйем беҙ, йылдар ағыулы газ ҡуллана, тип уйлайым, сөнки ул саҡта һөжүм иткән израиллеләр иордания тип атала. Бөгөн ул газ соломинка йондоҙлоғо булды, шуның өсөн уларға биҙрәләп переполняться. Күп ҡатын-ҡыҙҙар һәм балаларҙың һәләк булған, донъяның бөтә ҡәһәр һәм беҙ булмай, Израиль ҡан».
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт. 'Һин хаҡлы. Был ҡылыҡтары йылдар белгән хәйләләре бар.
  
  
  — Эго һин яҡшы беләһеңдер?
  
  
  'Ярайһы уҡ нормаль. Күп тапҡыр уны эго эштәренә өйрәнә. Иң делле, талаптар булһа, өйрәнгәнең үҙең өсөн. Донъяла йәшерен агент гюнтер герхардт бел һә, шул иҫәптән урыҫ.
  
  
  «Бигерәк тә рус! Беҙ уның беренсе тоторға кәрәк, ғилми-нәшриәт. Живоым йәки үле. Эго үлтерергә бойор мине түгел, ә уның рус ҡулына эләгеү мөмкинлеге булған. Әлбиттә, өҫтөнлөк биргән булыр инек беҙ, уның өсөн тере ҡала, әммә башҡа юл юҡ итһәң, ул үлә. Был Израиль ҡотолоу өсөн яуаплылыҡты үҙ өҫтөнә алырға теләрме, донъя монстр».
  
  
  Тәмәке һәм ғилми-нәшриәт закуривать ҡара сәйнүк. Эму эсеп килгән, әммә ул беркасан ла сәй эсеп мятный тиклем төшә. Ул үҙе тураһында оноторға ҡандырып.
  
  
  «Эго кереткәнсе һеҙ үлтерә ала, — тине ул, — һеҙ ҡамасаулай йәки рус жилуновичтың эго алдынан, тәүҙә һеҙ таба эго тейеш».
  
  
  «Был минең бәҙүәндәр биләй инде. Ул вылетит уларҙың.
  
  
  'Был кем?'
  
  
  «Бәҙүәндәр. ғәр. ... Һәм бик ғорур һәм бик кровожадный улар бик ышанысһыҙ. Ярай хужаһы — был шул, уны кем күберәк түләй, һәм улар өсөн... доллар бара. Әммә мин күп тапҡыр Халифа һәм әл шәйех менән эшләү, тип һананым, уны билдәле бер дәрәжәлә менән үтәй. Ғөмүмән, булһа ла, уларҙың тел, уны эго һәрәм булған.
  
  
  Иғтибар менән өйрәнеү, уны ғилми-нәшриәт. «Ә әгәр ҙә башҡа учреждение юҡ, йәки һеҙ телисез икән, тип телисез Израиль, һеҙгә быны эшләр ине?»
  
  
  "Әлбиттә әҙер булды уның."
  
  
  Мин шул тиклем уйлап һәм, уны төҙөү. Идеалистка. Унда иң яҡшы сифатын аса күп инде ул, ә уның ышандырырлыҡ булыуын, ауырға. Был һөнәр һеҙҙән эго була, әгәр ҙә һеҙ һаман да уның ейәне наслаждайся отель. Йәшерен агент булып бер сабра, улар тирә — шулай булмай ни, — ограничивающих убеждения, улар буйынса эшләмәй, ә аҡса өсөн генә түгел. Ысынлап та һирәк осраған ҡоштар.
  
  
  «Башта, — тине Сабра, — отель йылдар беҙҙе тынғылыҡта ҡалдырмай, был йәһәттән уның һуңғы минутҡа тиклем дауам итә һөжүм планы буйынса булырға мөмкинлек бирә. Енәйәт урынында тотола һәм эго саҡта, сүриә һәм бөтә донъя алдында фашланы һәм эго. Пропаганда һәм был беҙҙең өсөн яҡшы булыр ине, моғайын, хөкүмәтте ҡолатыу Дамаск килтерергә булыр ине. Беҙ тыныслыҡ оҙон ине, көсөргәнеш төшөрә ине сигенде һәм, әлбиттә, Хөсәйен ҡотҡара ине».
  
  
  Ул заманда ҡулланылған? Наклонение сослагательный йәки был?
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт һағыш менән уйларға, күп өлөшөн оноторға, йәғни мәктәптә өйрәнеү. AX, мәктәпкә эшкә өйрәтәһе лә түгел.
  
  
  — Хәҙер, беҙ ҡасан ағыулы газ урлап тураһында беләм, — тине Сабра, — көтә, беҙ уйлағанса түгел. Бик рискованный. ГЕН ала,-тип беҙҙе алдап, юҡҡа сыға һәм һөжүм провернуть барыбер. Эго формаһы израиль кеше үлтерелгән булған, һәм йыртҡыслыҡ ҡыла ағыулы газ ҡуллана, ә беҙҙең дошман исраилдарҙан вопить енәйәтсе тураһында. Беҙ барлыҡҡа факт алдында ҡуйылған ине - Израиль ине һәм яманатлы ҡала. Шуға күрә беҙ уйлап табыу һәм уничтожить эго. Беҙҙең төркөм иң яҡшы десант – кеше йөҙ – мин бойороҡ көтөп тора һәм наготове. Беҙ сыҡты.' Киллмастер урында оҙаҡ ултырырға яратмай. Урынынан тороп бүлмә буйлап йөрөй башланы һәм, оҙаҡ тәмәке яҫмаларға. Байтаҡ ята һәм ул сабра ирина ҡарай. Иҫ киткес кеше уның ниндәй ҙә булһа аңлатмаһы юҡ.
  
  
  Киллмастер әйтер: «Быны сүриә биләмәһендә бәреп тигәнде аңлата».
  
  
  Пожимать уның яурыны. 'Эйе. Был кәрәк. Сүриәлә кешеләрҙе үҙе төшөргән, эгон лагерында йыл да юҡ, ә һуңынан молниеносно тышҡа сыға. Был, әлбиттә, беҙҙең аэродромы авиация транспорт һәм сүриә һәм истребителе дирекцияһы боҙоу булып, беҙҙең менән ҡаплана һауа пробаһын һайлап алыу. Әммә башҡа юл юҡ.
  
  
  «Моғайын, был Сүриәгә һуғыш менән аңлатырға була».
  
  
  Пожимать һомғол яурындарына Сабра. — Ике бәләкәйерәк яуызлыҡты, ғилми-нәшриәт. Сүриә менән беҙ еңеүсе. Әммә беҙ шундай йыртҡыслыҡ ҡылған ғәйепләй һәм газ ҡулланыу һөжүменә һәм башҡа йылдар әгәр булһа, берләшкән ғәрәп донъяһы. Шул саҡта беренсе тапҡыр сығыш яһаусылар уларҙың фекерҙәренә донъяға килә. Беҙ быны үтәй алманы . Беҙ уларҙы баҫҡылап! Һуңғы ваҡытта эшмәкәрлеге ғилми-нәшриәт комплексы өлкәһендә на карте башҡа ерҙә аҙағында ҡушыла. Унда яҡын көнсығыш сәйәси хәл тураһында аҙ белә. Эму күренәйем, тигән берҙән-бер юл һайлау израиллеләр.
  
  
  Сабра әйтте: «һәр осраҡта, Сүриә беҙ һуғыша башлау менән, күләме ҙур булмаған һәм була ла. Был аңламау ғына тигәнде аңлата. Әгәр ҙә беҙ ЙЫЛДАР тере тотоп, беҙҙең эго әйтергә мәжбүр. Ә ул һөйләй, сознаваться в ҡаршы заговор һәм беҙ, ул саҡта беҙҙең һөжүм аҡлан».
  
  
  — Ярай, — тине ғилми-нәшриәт. - 'Хәҙер беҙ нимә эшләргә йыйынаһың? Минең бойороғо ҡыҫып, ме-сахиб ?
  
  
  Ул һәм уның менән диван янына килеп баҫты. — Сөнки был боль, Нигы? Ҡатын-ҡыҙ килергә бойороҡ ала?
  
  
  Кривой ул рассмеяться. - «Был перенос. Беҙ нимә эшләргә?'
  
  
  Уның янына тәүге тапҡыр кеше уны күрмәй. Ул булмаһа нах йөҙө оҙонса, тиреһе һарғылт, ҡыҙыл танау һәм ауыҙ грек тура киң. Морщина осо артабан юғары булды һәм буласаҡ. Әммә уның күҙе булған кеше уны иң ҡатырғыс һыҙаттары: миндаль күҙҙәре ҙур, шыйыҡ буйынса лава кеүек эшләй ине. Шиғыр у н килә Эму - ҡара күҙҙәре, нисек вафат була. Колготки үҙ ҡулына үткәреү буйынса Сабра яҫы ҡара ҡорһағы аҡ. Акмулла уның япраҡтары аҡһыл-һары һәм ғилми-нәшриәт эго ҡағыҙы һуҙҙы. 30 000 фунт ч был израиль, ул обналичивать банк кәрәк булып, тель-Авив. Ябай ғына иҫәп-хисап тиҙ. Ун мең доллар.
  
  
  Тверияла китте булыуы асыҡтан-асыҡ, на Галилейский диңгеҙ, ч агент һәм наслаждайся был шәйех әл-Хәлифә. Был агент - ул өлкән Эйд-карта эго. Бик диск уны эго курьер сифатында ҡулланыла. Ҡайһы берҙә уның тайник ҡулланыла, һәм мин уны ғына билдәле булды, әммә был бик мөһим, сөнки өсөн-хәүеф булған. Йәғни эштәрен, ғилми-нәшриәт комплексы, ул подозревать, был шәйех база йылдар инде лагерҙы табыуы. Ул был ишараһы яһаны. Был ғына уны туҡтатыр өсөн күберәк аҡса ҡыуа. Мин ул түгел, - тине, залдағы шунда лагерь, һәм беҙ ответ ла ебәреләсәк, әлегә был ч ала.
  
  
  Бумажниктар ч ғилми-нәшриәт комплексы булыуы күҙаллана. «Ғәрәп мөмкин, — тип күскенселәр — чет менән эшләп шулай?»
  
  
  Сабра искажаться кеше. Бәлки, насар түгел ул ругаться моряк. - «Я чертовски күп ваҡыт талап ителә, ч эго мәжбүр ҡабул итеү, ышан миңә! Оҙаҡ ваҡыт ышана ине ул, тоҡ менән йәшерен агенты тип бойора алмай алтыны. Хәҙер ул үҙе аралашсы аша ч обналичивать. Шулай уҡ уны эго телгә һәрәм — тинем мин, тип, был хаҡта уйлайым».
  
  
  Эй ғилми-нәшриәт ухмыляться. «Һаҡ Булығыҙ, Сабра. Һәм ул һеҙҙән юғалды мөмкин горизонт өсөн урлай, ә һеҙ ғәрәп айғыр эйәр аша күсерергә була эго.
  
  
  'Мин быға ышанам.' Постучать ул револьверы булыуы многозначительно наплечный буйынса кобура. — Әммә ул быны эшләй алабыҙ! Ул хәйләкәр, иҫке свирепая справедливость дьявол. Һиңә һаҡ булырға тейеш, был эштә кешеләр менән ҡасан эйә, ғилми-нәшриәт. Бәҙүәндәр минең менән. Ғәрәптәр уларҙы фәҡир түгел, ә нефть магнаттары, улар менән сикһеҙ ғорурланам. Ығы улар, бәләкәй балаһы һәм ҡайһы бер мәғәнә оҡшай. Ih һеҙ хеҙмәттәр һатып ала, һәм шул саҡта улар ҙа бер ни эшләмәй тик һеҙҙең өсөн ваҡытлыса.... Шуға бер ҡасан уйларға ярамай.
  
  
  Киллмастер тағы вспоминаться. — Был ЙЫЛДАР, Герхардт Гюнтер, ул сүл буйынса белгес түгелмен? Күрәһең, уны хәтерли, ул Роммелдең хеҙмәт у...
  
  
  'Эйе, әлбиттә. Лоуренс Эго немецтар тип атайҙар. Беләм, уның, үҙе ғәр. Бәлки, мин хатта яҡшы.
  
  
  «Был мин контактта тверие нисек табырға?»
  
  
  Эму тине ул.
  
  
  «Мин китермен, бер көнөнә максимум», — тип өҫтәне ул. Мин тағы ла бер нисә дело в марракеш була. Римдар уның өсөн ялған һуң башлана, ә һуңынан тағы бер ҡасан да бәйләнеште һәм яйға һалынған. Был шикле эштә ҡуйырға тейеш, ә ул тағы ла сыкты.
  
  
  Сәйер йылмайып ҡаршыма уны эго. - «Һеҙ табып, минең менән нимә эшләргә — хәүефле эш. Һәр ваҡыт кем булһа ла, кем минең тормош йүнәлтелгән. Хатта бында, Марракеш, Сүриә һәм башҡа буйынса агент булып. Ул, әлбиттә, минең үлемен теләмәй, ләкин элек түгел, мин һөйләргә мөмкинлек бирә. Минең ҡарашҡа селтәрендә уның агенттары кәрәк. Был уйын беҙҙең өсөн. Әлегә мин еңеүсе. Бындай ҡалғаны табыла ул».
  
  
  Заправлять башлана һәм ул ҡара сәстәрен үҙ ih накручивать түбәтәй аҫтына. Ҡасан бороп һәм уның диван янына килеп, елән һәм кирге өсөн , уны шунда уҡ уны аңлап... нисек бара, тиһә-артҡа төрө! Ул уны үҙе блондинка бар, әммә был түгел, ул иртә аңлай.
  
  
  — Һин минең иң блондинка, — тине ул. «Блондинка " буйынса һыҙат».
  
  
  Вуаль ташламалы йүнәлтмә менән уның плащын һәм скользнуть була. Уның күҙҙәре ҡара япмаһы өҫтөнән көлөү һәм юмор менән ҡарарға ҡуша. — Estestvenno өсөн. ... Был бик ябай париктар һәм контакт линзалар, - тип,-ҡайҙа набивка. Увидим һеҙ уның менән китергә йыйынғас, һеҙ ҡасан барып инә. һеҙ килә. Сокко һин уны кире бирә. Яңғыҙлыҡ ҡасан да булһа һеҙгә.
  
  
  Яҡташтарыбыҙ ҡайтыр юлын баҙарға барҙылар улар, ник улар ярҙамлашҡанда әлегә алға, һәм уның һорауҙарына яуап биреү, бирелгән ул, теләһә ҡайһы көтөлмәгән хәлдәргә әҙер булырға тейеш.
  
  
  «Һин был аҡса кисекмәҫтән шәйех тапшырырға тейеш», — тине ул. эму, сокко уларға яҡынлаша башланы , һәм уларҙың хәҙер күренмәҫ ҡараңғы ятҡан. — Ышанысһыҙ бездельник уны иҫке, әммә беҙ уны кәрәк. Иртәгә иртә мөмкин тиклем яҡшы оса — осасаҡ самолет беренсе, күренә, ә сәғәт ун — Lode булған һәм оса. Аэропорт шулай атала Тель-Авив. Ул унда hertz офисың булыуына, һәм унда машина ҡуртымға алырға мөмкин. Төньяҡтан барып ингән, Тверие булып, ваҡыт һәм юғалтыуҙар юл түгел.
  
  
  — Эйе, ме-сахиб.
  
  
  Чадра украдкой уның өҫтөнән уның ҡотон алыу . "Ситкә эйе, әгәр беҙ эшләүселәр йыйылған...бергә... Нигы"
  
  
  — Тик, — тине Киллмастер, — мин дә яратам, миңә мөрәжәғәт менән ҡасан, нисек бала менән бәләкәй. Был эште ул башҡарырға һин оҙаҡ ценымногие, Сабра.
  
  
  Сокко улар молчанов ҡалаһына тиклем юл үтеп. Бында бер нисә лампа һәм карбидный мерцать унда тағы бара, тағы бер нисә киоск асылһа барамын, ләкин барыһы ятҡаны күренә. Улар шәүлә туҡтап, шул урында бик яҡын булды, унда ул ҡаршы ала эго.
  
  
  Улар әйтер:
  
  
  — Камуфляж нисек һинең?
  
  
  Роберт Томсон. Маршалл буйынса Филд чикаго ҡала. Яҙыу машинкаһы һатып алынған.
  
  
  «Иң яҡшы ши һатып», — тине Сабра. «Беҙ яҙыу машинкаһы етештереү израилдә».
  
  
  Потянуться та ул уны. Һалҡын бармаҡтары менән ул, йоҡа һәм һығылмалы, уның иҫ киткес һәм көсөнә эйә. — Тверие вижу, — тине ул. «Шалом».
  
  
  Ҡараңғыла уны йота.
  
  
  Киләһе иртә менән ҡунаҡханалар эргәһенә сыға «Алькасарала» аэропорт юлында, гер күренештең шаһиты Киллмастер, ул ауырға эму булыуын онотмағыҙ.
  
  
  Итәгендә торам, уның баҫҡысҡа, майҙансыҡҡа алып барып инеү иркен һәм отель буласаҡ, көтә, ике ауыр сумаҙан килтереп әлегә эго йомошсо. Дорога извивалась алькасарала алдында булһа, алып барыусы, төп һыу юлы. Ника алыҫ түгел торған һоро «рено» менән һыбай асыҡ припарка итеү юлдар яҡшыртыласаҡ.
  
  
  Зажигалка файһалана Эго эшләргә лә, ҡулланырға тура һәм эму шырпы, тәмәке тоҡандырҙы. Сүллектә иҫкән елдәр менән яңы, һәм ул наклоняется өсөн, ҡулдары менән елде ҡаплар ялҡын. Башын күтәреп, уны ҡабат күрергә блондинка.
  
  
  Бөгөн уның башҡа күлдәк булды, әммә был блондинка бар тирә-яҡ водород булған. Шулай уҡ уның бөтөнләй башҡа була. Платформа ултыра ул, иң оживленно кеше менән һөйләшеп булманы, шулай бороп дунайҙағы уҙған төн улар, — был кейемде ир-аттың покрой феска нәҙек һәм төҙөк булыуы. Жестикулировать йылмая ир-егеттәргә һәм шулай уҡ ҡулдарҙы. Үҙе йылмая биреп эму блондинка һәм дуҫтарса һораным. Ханукия сумочка һоро һәм уның тирәләй күрг күрһәтеүҙә асҡыс «рено». Поклониться ир-егет, асҡысын алыу һәм ханукия бер баҫҡысҡа төшкән.
  
  
  Блондинка һәм ғилми-нәшриәт аҫҡа ҡарап тороуын күреп. Ул бер нәмә лә күрһәтә, сөнки ул белә.
  
  
  Ул бер баҫҡысҡа төшөп, күҙҙәрен киң асып ҡараны һәм һуңынан ғилми-нәшриәт комплексында туҡталды. Махнуть рукой бирсәткә уның ҡәтғи булды. Убираться юлдар менән! Тора унда!
  
  
  Оглядеться ғилми-нәшриәт. Кеше аҙ булыр, һәм уларҙы бер кем дә тейешле иғтибар бирелә. Омела ул күренеш? Ҡурҡынысы ниндәй?
  
  
  Бармаҡ хәрәкәте ҙур ишара таныш Ee: Убираться!
  
  
  Йомошсо mimmo ғилми-нәшриәт менән блондинки чемп баҫҡысҡа төшкән. Феска ир-аттар, шул тиклем тапҡыр асылған дверца һоро «рено». Нигы һуңынан аңланым. Ул бороп, тиҙ ситләшәләр һәм «рено».
  
  
  Ул ун метр үткәс, нацистарҙың оглушительный шартлай башланы. Ника булараҡ иҫтә тороп тапҡыр күреү өсөн, шул тиклем «рено» һәм ҡуйы төтөн клубиться тоҡандырҙы. Пальма һәм уның өсөн гер бара. Металл киҫәктәре шары тирәләй. Уны ишетеп, ни ударяться глухо менән уның янында, тиң киҫәктәр менән аңлашылмаусанлыҡ һәм ҡара тәрилкә аш менән ҡанлы.
  
  
  Ул платформаларға ҡараған. Блондинка эҙһеҙ юғала.
  
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  Тверие Галилейский күлдәк көнбайыш ярында урынлашҡан. Төҙөү рим императоры эго Ирод һәм хөрмәтенә аталған. Был бик йәнле ҡыш туристик курорт, әммә яугир үҙ посын ҡалдырған һәм иҫәпһеҙ-һанһыҙ быуат емерелә. Библия ваҡытта ҡала ерҙә емереклек, римдар, төрөктәр һәм йөрөтөүсе. Маймонид уҡ бында ерләнгән бөйөк аҡыл эйәләре менән бер рәттән, башҡа бик күп йәһүд аҡыл эйәһе.
  
  
  Сабра бойороғона ярашлы, нисек тә ямғырлы Киллмастер Тверие лизать ҡасан килә, ноябрь аҙаҡтарында буласаҡ.
  
  
  Оҙаҡ төньяҡҡа, сәфәр ваҡытында Тель-Авивтан Шарон аша даими тикшерелеп тигеҙлек уның, түгел уның тынғы юҡ. Ул мөмкин булыуына ышанмайым, сөнки бер кем дә уның артынан күҙәтеп. Эго фекер бүленгән, бер яҡтан, уны мөғжизәгә һоҡланып, улар йәһүдтәр яралтҡан, һөт һәм бал булғанда ерҙә баяғы үле әйләнгән уңышһыҙ пустое; икенсе — эго сабра тураһында һөйләргә һәм фекерҙәрен тураһында, ул күргән ҡунаҡханала «Алькасарала».
  
  
  Ул һаман уйлай, тип уны любительница, идеализм күберәк эшләү буйынса ҡарағанда, өсөн аҡса, әммә танырға мәжбүр була, уның әжерен үҙем менән үтәй. Был уның үҙ үҙен машинаһында бомба һалған, ә аҙаҡ кешеләрҙе солан феска — илдә ниндәй буйынса агент хоҙай белә — үҙе шартлата клоков. Был фекер ник йылмая. Шулай уҡ был ҡыҙ булдыҡһыҙ булһаң, бенгаль юлбарыҫы кеүек.
  
  
  Уба түбәһе сыға һәм ул туҡталып ҡалманы, үҙенең өсөн разминать аяғы оҙон. Ҙур булмаған ямғыр булыуға ҡарамаҫтан, уны һәйбәт күренеш. Уның аҫтында ятып ҡалды, ике яғында ла яры буйлап һуҙылған Галилейский күлдәк, аҡ таптар һәм пастельный ҙур, йәмһеҙ ят, балаларҙы унда ҡалдырмайҙар. Күлдең икенсе ярында, ҡара көскә бүлдерҙем уның аҙағында уңышһыҙ сүл: сүриә була. Израиль биләмәһендә, шул саҡ күл яғына буйынса ун метр киңлегендәге һыҙат булып тора. Уның эстә зонаһына ҡарай — унда көн һайын пулемет һәм винтовка атып слышаться. Беҙ һау-сәләмәт була бер сиге буйлап кибуц түгел, ҡорал менән үҙе тура баҫып ала һәм йәһүдтәр, улар ҡасан эштән китәһең.
  
  
  Закуривать на карте нигы ямғыр һәм тәмәке ҡарай. Әгәр ҙә израиль разведкаһы тоғро ҡалырына шик, ышанмаҫ инем, әгәр мөмкин булһа бәҙүәндәр һәм Сабра, йәғни унда төп лагерь ҡушыла ине ГЕН-шул күлдәктең тыш яғына сүриәләге буйынса галилейский. Һәм ул тағы ла асыла унда сүриәләге тап килә тип әйтерлек. Закуривать һәм уның тураһында уйлай, тип әйтә эму Сабра, шулай уҡ картаһын ҡарау.
  
  
  Иордания һәм сүриә араһындағы сикте барған оҙон була һәм көньяҡ-көнсығыш күленең көньяҡ ярында. Тик оҙон ЙЫЛДАР файҙалы был сиктәрҙән кәмерәк була, шулай булырға тейеш тип аталған сығып, сөнки буйынса Израиль рид ине. Бар билделәнә, тип ЙЫЛДАР аша уны йәки үҙ урыны булған кешене һайлағыҙ батальон израиль бригадаһы кимәлдә үткәреү мөмкин түгел. Эму мөмкинлеге тура килергә ынтылмаған, урын тәҡдим итә.
  
  
  Ника тәмәкене ташлай, һәм уны яңынан ҡарау пнуть картаһы. Һыу ятҡылығы булған күлдәрҙе, ел көньяҡтан, унда тә Израиль, Иордания һәм Сүриә. Был ярайһы буш ер участкалары бар, унда барлығы бер кибуц ҡушылып, Шаар-һа-Голам. Әгәр тиҙ ҡылған рид ине ГЕН - ә уны, һис шикһеҙ, эшләйәсәк ине эго - ҡараңғылығы ҡаплаған ине уның аҫтына ала израиль баҫып инеп, һалдат формаһы һәм израиль менән үҙ үҙ еңә кибуц рид иордания в үткәрелә.
  
  
  Был ырыуға үҙенең блицкриг булырға тейеш. Израиллеләр тип уйлы булһа өммәтең иң ауыл моғайын маҡсаттан иордания-Кайс, Иордан яҡынса ун километр алыҫлыҡта урынлашҡан.
  
  
  Һуңынан одесса рейды төньяҡҡа сигенгән ине һәм кешенең эгоһын алмай, сүриәләге. Израиль формаһы юҡ йәки йәшереп була, һөжүм бүленгән, ә Дамаскта бөтә ғәрәп донъяһы һәм һуғышҡа саҡырыу булған. Һуңынан короле Хөсәйен һайларға тәҡдим ителгән: һуғыш иғлан итеүе, һәләк булған йәки Израиль. Әгәр ул һуғыш иғлан итә, һәм Сүриә, мысыр яҡтарынан килгән һәм уның берләшә. Рәсәй ih хупланы. Израиль аҡш хупланы. Был хәлдең бөтә мөмкин булған. Булыры ла булған өсөнсө донъя һуғышы!
  
  
  Ҡараңғы Киллмастер кеше булған, уның өсөн тағы ҡасан һәм сил Тверие йәмғиәте төшә башланы. Подпитывает ла оҡшаны, шәхси нәфрәт Эму — ул үлтереп, уның, ғәҙәттә, һалҡын ҡанлылыҡ менән эшләй, — ул йыуан муйынына асыҡ, әммә әле отель Гюнтер тевтон Герхардт тирене ине.
  
  
  Биш саҡ ҙур булһа, ул үҙәктә тверияла яҙғайны. Ярайһы уҡ ваҡытта өсөн барлыҡ кисәләр ойошторола. Унда ҡунаҡхана номеры төшөрөлгән «Губерман», урамға сыға һәм машинаны гаражда ҡалдыр. Ямғыр туҡтамай, һауа йылы һәм дымлы булған һәм хәҙер. Тирә-яҡ төҙөк урамдар күп илдәрҙә булған переполненных испуга кейемдәге кеше, тиҫтәләгән һәм төрлө телдәрендә ишетергә мөмкин булған.
  
  
  Сабра эму дөйөм күрһәтмә бирә, әммә ул юғалып боролош яһай һәм бер нисә бөтәһе инде. Сибәр ҡыҙ уның менән посоветоваться мини-итәк, алыҫ түгел, тип ышана ул иврит эго ябай аңлай, әммә уның засмеяться, ткнуть һәм бармағын әйтәм: «ҡара майкаки фольклоры».
  
  
  Урам буйлап китеп бара һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы рәхмәт, ҙур булмаған майҙанда үтәсәк, тип билдәләне ул, һәм тағы кварталында үтә. Шунан килә ул. ҙур булмаған парк, йәрминкә майҙандарында булды. Из-за ямғыр булған халыҡтар бик аҙ. Лабиринт аша балалар аттракционы ғилми-нәшриәт юлын дауам итә, әлегә тиклем барыр урыны юҡ. Ҙур палатка эргәһендә вывескалар менән ҡушыла: дөйә яһау катать - 25 агорот. Доноситься фырканье ҙур палатка эргәһендә, туҡтауһыҙ реви-дөйә һәм топот. Ih уның еҫен тоя.
  
  
  Уның тирәләй палаткалар һәм ир-аттар бысраҡты ҡулдары таҫтамал квадрат вытирать йылда сыға. Ул Нику яҡынлаша.
  
  
  — Кейеп?
  
  
  'Инглиз телендә һөйләшә һин?' Чертовски уның иврит телендә насар һөйләшә башлаған, кәрәк түгел ине был.
  
  
  Ир-егеттәр кивнуть. 'Ни... һин нимә теләйһең?'
  
  
  Дөрөҫ һүҙҙәрен хәтерләп, иҫкәртеү, белдереү Сабер эго. «Мин телем ҡара буйлап дөйә», — тине ғилми-нәшриәт Карте.
  
  
  Ир-егет ҡырҡа квадрат ҡара уны, күҙҙән уны онтаҡ. — Дөйә була, беҙгә ҡара, — тине ул әкренләп. — Ләкин хәҙер ул ауырыу. Дөйә лә башҡа килә?
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы. «Мин тейеш ине, тик ҡара дөйә».
  
  
  «Мин ҡарайым, ул да бармы ни эшләй алмайым», — тине ир. — Ә шул ваҡытта һин фалафель алалар наслаждаться . Ас һин булырға тейеш.
  
  
  Ник әйттем: «Эйе. Ас ул.'
  
  
  Ир-аттар урамда күрһәтә, тип ғилми-нәшриәт ҡайҙан ғына килә. «Фалафель улар өсөн туранан-тура түләүгә мөйөштә һатыла. Көтөгөз һәм шунда барасаҡмын, барыһы әлегә китә, ә ҡыҙ һуңынан заказын у эго. Эй әйтеп, тип айырым фалафель теләйем . Шулай уҡ эй, муса, һиңә мин ебәрҙем, тип. Аңланыңмы?'
  
  
  'Аңлай.' Ника урамдан ҡайтмай. Оглядеться уны күреү менән, дөйә булмаҫ кеше нимә ҡарай һуң эму, почесывать затылок. «Сабра», — ник уйлап, хәүеф түгел. Ике йыл булмаясаҡ, ә өс һәм риэлтор була, ул тәү сиратта кешеләргә кәрәк булһа, ул тиклем бара. Эйд-карта. Өлкән ул шәйех әл-Хәлифә. Буш бәләкәй буфеттары булған; ҡыҙ менән ҡыҫҡа ғына кәштәләр эшләр өсөн юғары стрижка. Артабан инструкция һәм ғилми-нәшриәт эго һорай. Ул ғариза биреү рәүешендә түгел, әммә уның нигеҙендә заказы әҙерләй. Ғәрәп ул һуҙған икмәкте күмәс менән бергә шешә ҡыҙыл эму соуз. «Илле агорот, зинһар». Отель ғилми-нәшриәт бер ни тиклем аҡсаға алмаштырыла. Һәм ул түләүҙәр китеүе, үҙенең ҡыҙ ҡарашын тойоп. Бер мөйөштә ул. ябыла, уның араһында ломтик пощупать бутерброд. Тәмәкенән баш бармаҡтарын яртылаш тора хәжәт нащупывать сальный Эго. Нацарапывать ҡара ҡәләм ҡағыҙын ваҡ хәрефтәр менән: Hagalilstraat 265.
  
  
  Ярты сәғәттән юлға сығыуыма автобус киткән һәм уның распутин грунт аша үткән. Көньяҡ биҫтәһендә урам хагалить тверияла ҡушылып, ябай шар вилла менән үҙ районын, ҡарағайҙар менән уратып алынған, кипаристар һәм олива. Бер-береһе бейеклек сағыштырмаса ҙур булыуы, хәҙер уға ҡушылып, тамуҡ күрергә мөмкин Галилейский өсөн уның Сүриә диңгеҙ, тәрән һәм текә тауҙа туннель вади тирә-яҡ сүллеккә. Присматриваться, уны күрмәй, сөнки был-бер хәрәкәт итеү, йәғни, тирә-уба. Күҙәтеү майҙансыҡтары. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Киллмастер уйлап, был районда булған ниндәйҙер бер мина. Пробираться аша уға һәм ул Сабра тейеш. Оглядеться ул. Резвиться сук һәм көлә-көлә уҡыным. Унда автобус менән барып була ул, ә хәҙер, бөтә малайҙар кеүек, ашығырға түгел, барып ҡайтыу өсөн.
  
  
  265 ҡатлы йорт номеры үҙеңде күрһәтергә, кәм йәки артыҡ квадрат виллалар, ҡыҙыл таш стеналарҙан һәм уратып тирә-яғына юл булып тора. Тутыҡ тимер ҡапҡа скрипеть, үлгән ҡомаҡтарҙы нисек, ҡасан һәм ғилми-нәшриәт юлдар тар. төбө ih эткә китте. Баҡса тәрбиәләү өсөн түгел, ҡый үләне үҫә һәм гравий. Слезать Побелка диуарҙарға, ишек покрашенный ә кәрәк буласаҡ.
  
  
  Колотушка баҡыр күтәреп кереткәнсе, был хәл бер нисә ҡын көсһөҙләндерә һәм кобура ашыу ғилми-нәшриәт люгер замшевый бороу отошло. Уның максималь көсөргәнешле булды. Молоток постучать өс тапҡыр уның ишеген. Бындай нәмә. Вилла тормошонда бер ниндәй ҙә билдәләре. Тора ул, тыңлай, әммә бер нәмә лә ишетмәй, бынан бер нисә тамсы ямғыр, ағас менән ишек янына йығылған. Тишина. Ул ишеккә ҡарап. Ҡоро сиртеү менән асырға. Ул эскә инә.
  
  
  Холда мәйет ятҡан, көнөнә ун метр. Енес буйынса ручейки паркетный истертый нәҙек ҡан йүгерҙе. Ирҙәр тыуыр тағы ятҡан бала һына, подгибать тубыҡланған, башын ташланы, әйтерһең гигант емеше, ул вотум-вотум был донъяла үҙенең юлы һалынырға тейеш, йәғни урын, тротуар өсөн уның менән. Потянуться т көрән бысаҡ ҡулды, һул ҡабырға эго торт буйынса, ҡабырғаһы саҡ ҡына түбәнерәк.
  
  
  Шул уҡ ваҡытта Киллмастер досталь Люгер. Шым тора һәм уның неподвижно, ҡолаҡ һәм көтә. Һәр хәлдә ике минут тора ла тулы уның, түгел һис бер нәмә ишетеп, өйҙә ел һәм башҡа ябай тауышлы ҡарт.
  
  
  Брылев уны табыу һәм индереү стон переключатель света өстәмәләр. Һары нурҙары зал менән бысрата. Аяҡ һәм тәнгә ҡан передвигать увертываться ғилми-нәшриәт сыҡҡанда һаҡ булығыҙ. Ул дәһшәтле ауыр, тубыҡ булып һаман бөкләп, бысаҡ ҡулы һуҙыусылар булмаһа, үлтерергә уны эго. Ул наклоняется өсөн, яҡшы кеше ҡараған.
  
  
  Киң асылып күҙҙәре, аҡһыл-кари, ҡуйы ҡаш аҫтында. Кеше була ҡара һәм һарғылт-көрән; худощавый, ныҡ тар һәм ҙур булмаған танау һәм яңаҡ усы зат менән сығыш яһаны. Худощавый кәүҙәле ир-егет булып, арзан булған сағыу костюм, галстук үтә сағыу һәм һоро күлдәктәрҙә. Хатта ул үлек булһа, ул һаман да күренмәй свирепая справедливость. Шикләнмәй Карте ғилми-нәшриәт комплексы, Эйд-карта өҫтән ҡарарға тип килгән, ул өлкән шәйех әл-Хәлифә. Элек уға бер аҙым яһалды, һыу баҫыу һәм арҡылы хәл обдумывать стонать. Былар барыһы ла тәьҫир итмәй. Израиль 30 000 фунт уның мәйетен ч бирә алмай. Сабра, уның менән аралаша алмай; эй, уны табып тағы килергә. Шәйех был ваҡытҡа, моғайын, аҡса һәм ул үҙен түҙемһеҙлек менән көтә.
  
  
  Оло холында ике көн лак менән асылды. Ника һайларға һәм уң яҡта ишек уларҙың ҡотон алыу. Обыскивать вилла уны күреү өсөн, таба алмай икән, ул зацепка, һәм әгәр ул бер ни ҙә табып, уны башҡа тарафтарға ла һайлау тыш, нисек барырға һәм отель көтә. Сабра хәбәр ҡалдырығыҙ йәки дөйә булған кешеләр өсөн.
  
  
  Һул ҡулына алырға мөмкинлек биргән һәм уның тирәләй стилет выскальзывать ҡа эго. Люгер стилет һәм уның уң ишек наготове менән ҡарай. Заперта була уның. Унан кире сигенеү, шунан уны шулай ныҡ пнуть, bump ишек тип, диуарға. Кем дә күренмәй. Бер нәмә лә хәрәкәттә. Нерешительно ғилми-нәшриәт тупһаһын аша перешагивать, тиҙ һәм нерв напрягаться предостерегающе эго. Ул белмәй, бер ни ҙә күрһәтмәнек, - тип кемдер залдан ла, бүлмә була. Был эште атҡарып эму Интуиция йәшерен агенты. Ярай выкуривать тейеш һәм уны...
  
  
  Быны ишетеп ул бик һуң. Тымыҡ мурлыканье, тауыш һәм приступ. Иҫке тоҡтарға ҡом менән трюктар менән! Ул яҡтан сума. маташа, ләкин булыр бик һуң. Муйын һәм ҡом менән илле эму фунт сериялап түбәһенән ҡолап. Алдында асыҡтан-асыҡ һөйләй, нисек башҡарылыш булып төшә, уны ҡараңғы бүлмә мөйөшөндә юғары фигура күрҙе. Медицинаны һуңынан уның тирәләй бара.
  
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  Пятидесятифунтовый тоҡтарға ҡом менән, һеҙҙең менән түбәһе төшә, үлгән тигәндәр аңлатыр өсөн, һәр кеше тиерлек. Был ҡот осҡос ауыртыу тыуҙыра киллмастер баш, муйын ауырта һәм скованность. Ул ярһыған үҙе була. Бди ауырыраҡ трюктар тоҡтарға ҡом менән! Бындай йәшерен агент ултырып иҫәрләнергә өлөшө тормошҡа!
  
  
  Аңына килгәс, ул мин түгел, түгел, бер нисә хәрәкәт һәм күҙҙәренән асыу. Бармаҡ осон ярыҡ һәм эму, тип әйтеп ята, уны матрас. Һуғыу түгел, ә матрас ғына. Компания бар! Кемдер уның бүлмәһенә күҙәтә. Икенсе яҡтан тағы бер ултырғыс скрипнуть. Ике ир-егет. Кәм тигәндә, ике. Неподвижно ғилми-нәшриәт ята. Сигаретный ул төтөн еҫен һеңдерә. Төрөк тәмәке.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ тауышы, - тине по-русски, мышиное пронзительно һәм бер аҙҙан: — мөмкин булһа, беҙҙең эго үлтерә, Грегоф. Ул бик тыныс. Ул тағы ла бик шевелиться.
  
  
  Тәрән басс яуап биреү, рычать: «сумасшедший һин, Ясмин. Ул үле түгел. Нигы Карте ғына түгел! Һәм шуның менән һаҡ булырға, - тип һөйләнеләр... ул, һеҙ, моғайын, йоҡлай алмай һәм тыңлай. Изге индереү, уны ҡарай.
  
  
  Түбәһе сағыу н брылев тоҡандырҙы. Ғилми-нәшриәт ябыуҙы күҙҙә тотам. Уны ишетеп, матрас кеүек ир-егеттәр килде, һәм аңланым, уны өҫтән аҫҡа ҡарай шул. Ир-ат аяғын һуҡтырҙы буйынса ғилми-нәшриәт комплексы ҡабырғаһына ҡаты. Боль ҡот осҡос булды.
  
  
  Киллмастер уйла: һинең өсөн ул үлтерелә.
  
  
  Ул застонать, sel, муйын һәм моргнуть ныть тер башланы. Төҫһөҙ күҙҙәрен асыу менән тишеп эго һәм тотанаҡлыҡ булған, әммә уны ни ҙә асыҡ яҡтыртылған бүлмә сигарет. Мебель ҙә, матрас иҫәпкә алмағанда, ике мөйөшөндәге комод юғары һәм ултырғысы булған. Ишек янында ятҡан арҡан менән бәйләп тоҡтар менән ул ҡомдарҙы һыу менән. Ишек өҫтөнән, ввинчивать түбәһе булып, шкивтар була. Шулай чертовски ябай. Һәм уларҙың бында килеү эго мәжбүр итмәй. Мөйөштәренән кешеләр, бау тотоп, көтә, артта ишек асылды һәм уның нурҙары фонында силуэт вырисовываться ғилми-нәшриәт әлегә. Одержать ҡатмарлы.
  
  
  Ҡыҙы яңы ориентирҙар булыуы мөйөштә. Ул бер ултырғыс эргәһендә ултыра, уның бәләкәй генә пистолет автоматик йүнәлтелгән. Үҫмерҙәрҙең өлгөрөп булмай оҡшаған ул! Ҡыҫҡа, аҡһыл-һары сәсле, бик облегать свитер, күкрәгенә оло шәрә, мини-итәк, ойоҡ ғына ике һыбай тиклем күргеһе нейлоновый менән шөғөлләнә. Ир-егеттәр шылдырылған, ҡасан ғилми-нәшриәт sel. Хәҙер уның башҡа ултырғыстар алынып, һәм уны эго селл баштүбән, аяҡ киреп, ә үҙ люгер аҙ ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. — Шаяртырға тырышып ҡараһа ла, Карте. Һин уны үлтерергә теләмәй ине. Хәҙер уның һөйләргә по-английский акцент көслө. Һуғышта ир-егеттәр боҙ нигы Карте ҡараш һәм муйынына ышҡып. Тимәк, улар белә эго. Дунайҙағы ҡарап уны дауам итерҙәй ир-егет. — Һин кем? КГБ буйынса? ГРУ?
  
  
  Ир-ат, уның ҡыҙы Грегоф тип, бик юғары була һәм худ. Истощенный һәм уның болезней күренә. Сед һәм уның менән шунда многодневный шырт таптар бар унда. Был ҡара йыртыҡ салбар һәм ҡыҙыл свитер nen бысраҡ булды. Сәс улар бәләкәй, бар ул, нәҙек һәм тусклый була. Гөбөргәйел уның бысраҡ аяҡлы почесать тиерлек лысый һәм үҙенә әйткән: «бында һорауҙы мин бирәм, ә һин түгел. Заки һиңә генә, һиңә әйтәм, мин әлегә әйтә алмайым.
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт Карте. — Эйе һиңә револьвер була.
  
  
  Боҙмаҫ нисә ир-егет тештәрен күрһәтеп, һәм волчья усмехаться. 'Эйе. Һеҙ дөрөҫ әйттегеҙ, мин револьвер була. Һине, револьвер Карте. Әммә нимә етмәй миңә, сөнки был түҙемлек». Махнуть бүлмәне уның ҡулы аша: «Мин был йорт бер һәм өс көн ясмин була. көтә. Элли, банкалар һәм башҡа бик шым ултыра һәм тирә-яҡ умывальник үтмәй. Һәм мин...тошнить
  
  
  — Мин һинең менән проблема тары. Был уның үҙенең һалдат. Бер һин, улар тирәләй.'
  
  
  Помахать һәм Люгер нахмуриваться Грегоф. «Һин иҫкәртеү, Карте, джен мин түгел! ... Мин — то һәм ҡыҙҙар инглиз телендә яҡшы һөйләшергә манераһын, уның тышҡы ҡиәфәтенә тап килгән үҫмерҙәр. — Ул хоҡуҡ Карте. Беҙҙең бер нисә тартылған нерв, һуңынан өс көн был йорт. Был һинең урының түгел, уның раздражать грегоф булыр ине. Һине күреп холда... - Заки, - тине ҡәтғи Грегоф. — Һин артыҡ күп һөйләй, Ясмин. Ул әйтә, әгәр һеҙ түгел вокзал! Уның буйынса дауам итә-рус, ругательство нах ташланы бер нисә йыл, ул түгел ғилми-нәшриәт аңлай. Шулай ҙа иң яҡшы рус Эго.
  
  
  Грегоф ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай бора. «На карте, мин әйтәм, геҙ унда? Гюнтер Герхардт?
  
  
  «Мин муйынына ауыр чертовски, — тине ғилми-нәшриәт. Улар муйынды ышҡыйҙар, йәнә һәм күҙҙәрен ябыу өсөн, ваҡытты отабыҙ. Сөнки улар тураһында пронюхивать GG. Йә, тиҙерәк, улар тураһында пронюхивать, йәғни израиль разведкаһы һәм пяти ax буйынса бара. Эштәре шул тиклем үк килә.
  
  
  "Карте!"
  
  
  Һәм асыҡтан-асыҡ ғилми-нәшриәт комплексы асылған күҙҙәрен Грегофа һәм ысын күңелдән йылмая. Ул хәҙер белә, сөнки уларға уның да бөтөрҙө. Һәр хәлдә, быға тиклем, нисектер, уның барлыҡ һуҙылыр ине улар.
  
  
  — Юҡ, белеү — намыҫ ти ул, — мин, ысынлап та ла, белергә. Йәнәһе, уны эҙләйҙәр ЙЫЛДАР, һәм һин нисек, ләкин мин беләм, ул унда.
  
  
  Люгер нахмуриваться жестокое һәм аҫҡа һәм өҫкә взмахивать Грегоф. — Мин уйлайым, һин джен.
  
  
  Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. «Мине борсомағыҙ юҡ, һин нимә ышанам».
  
  
  Клочок грегоф тирә-яҡ кеҫәһенән ҡағыҙ һура. Ч nen ғилми-нәшриәт билдәле булыуынса, ул уны үҙе менән йөрөтә. Грегоф ч күтәрелде.
  
  
  Ч был исем шәйех әл-Хәлифә. Израиль өсөн утыҙ мең фунт, шулай бармы? Вон мәйет шул, - уны холды күрһәтәсәкбеҙ, - эго ул Эйд-карта. Һеҙ үҙеңә бирер инем, эму ошо чекты ла бармы? Ни өсөн?' Ниндәй ғилми-нәшриәт-шул уҡ ваҡытта уны ҡарай. 'Эйе. Был уның эму бирә ине. Белә ул, унда ГЕН! Һин үлтереүсе булаһың эго тейеш түгел, Грегоф. Тирә-беҙ хәҙер бер кем дә белмәй, унда YY.
  
  
  Ул бер нимә лә белмәне, — тине үҙ басс. Грегоф, тип ғәжәп тойола, сөнки тирә-яҡ шундай ярлыланған сығып, уның тәне. Беҙ уны белеп керән! Был мин, - тине ул. Был уның өсөн беҙ асырға тырыша, ләкин ул әлегә белмәй. Был аҡсаға ҡунаҡхана һәм, артыҡ күп аҡса, рәт-рәт ҡарау өсөн. ул...'
  
  
  Иң-ҡыҙҙар өсөн мөйөш ти: «һин Хәҙер запас, Грегоф. Бәлки, хоҡуҡ Карте, Эйд-карта һәм белә. Беренсе тапҡыр сығасаҡ түгел һеҙ үҙе тирәләй...
  
  
  Грегоф бер нәмә лә әйтмәй. Ул яй һәм ҡыҙы менән ултырғыс күтәреп килер, был ғилми-нәшриәт Люгер ебәрҙе. Пистолет ҡыҙын күтәреп, ул саҡта уға яҡынлашты. Пистолет менән ныҡ һуҡты кеше уны ситкә этәрә һәм ул уның йылмайып буйынса ерәнес. Ул, һөйләргә, үҙен тоторға, ауыҙ, Ясмин. Был уның һуңғы тапҡыр әйткән. Ћөҙөмтәлә һинең өсөн мәскәүҙә һәм уны еткереп була.
  
  
  Съеживаться ҡыҙ барып ултыра, ҡулдары менән йөҙөн ҡаплаған.
  
  
  — Мин дә мәскәүгә тураһында һөйләне һәм һеҙ алыр ине.
  
  
  Тәрәнәйә, дуҫтарымдың ижадым ғилми-нәшриәт уйлайым. Аңлашылмаусанлыҡтар күп. Яҡшы эш. Әгәр мөмкин булһа ине уны ғына уйлап, нисек кенә файҙаланыла.
  
  
  Ул үҙ ултырғысына һәм грегоф селл ҡайтып, аяҡтарын кирә. Люгер ҡараңғы һалҡын ҡараш менән яңынан осрашыуы булғандыр, үҙ ғилми-нәшриәт. Уға килә башым, ҡорал-тигән, ахырҙа, әйбер бик шәхсиәт. Иң мөһиме, кем үлтерелә.
  
  
  — Презентацияһы, — тине Грегоф. — Бик иғтибарлы тыңларға, Карте. Беҙ һеҙҙең белән, тип күрҙем. Һин иң яҡшы агент AX банда енәйәтселәренең. Күп нәмә һеҙҙән тора өсөн, беҙҙең өсөн ҡытайҙар кеүек. Бик күп. Ул оло маҡтауға лайыҡ ине, хәҙер мәскәүҙә әгәр ҙә һин килтерә.
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Ул әйтте: «дан һиңә тағы алыусылар күп ине, Әммә, Грегоф, әгәр GG мәскәүгә килтерә алмай инем».
  
  
  Ир-аттар юғары кивнуть. — Мин быны инҡар итмәйем. Шуға күрә нәҡ уның менән килешеү төҙөргә әҙербеҙ. Мин әйтәм, бында йәшенеп ГЕҘ, мин һәм һин ебәргән».
  
  
  Ирония бөтә шайтанға был, минең ғилми-нәшриәт комплексы, тип егет был хоҡуғы булған. Ул шулай уҡ, белә, тип, аҡыл бирә. Әгәр ҙә ул ала һәм ғилми-нәшриәт Карте жилуновичтың, һәм ЙЫЛДАР, дөрөҫөрәге, уны быны эшләп булмай ине; әгәр мөмкин түгел, уны ЙЫЛДАР жилуновичтың, ул Колодезная жилуновичтың; әгәр ҙә ебәрә әммә карте эму йыл тура килмәй, ул быны эшләр ине.
  
  
  Грегофа йылмая ул. — Яҡшы, Грегоф. Һеҙгә асыҡтан-асыҡ картаһы уйнай. Шул уҡ ваҡытта ул эшләй. Әммә был һиңә аҙ ярҙам итә, сөнки беҙ булған ике ҡыйын хәл. Был-дөрөҫ, мин израиль разведкаһы менән эшләй. Ысынлап та, был йылдарҙа уларҙың эҙ буйынса бара. Oni. Мин дә беләм. Рәхмәт, йәғни, Эйд-карта һине үлтерә, улар уның менән бәйләнешен юғалтҡан. Ни өсөн һин барыбер үлтереп Эйд-карта, Грегоф? Ул беҙҙең өсөн ике төп бәйләүсе звено буласаҡ».
  
  
  Доноситься итмәй ҡыҙ тауышы тирә-яҡ мөйөштә:
  
  
  — Сөнки ул хыялый, ауырыуҙарҙың башы булып! Эму ҡасан эҫе булып китте, һәм ул, белмәйем нимә эшләргә!»
  
  
  Ника мускулдары көсөргәнешле. Грегоф әгәр ул тағы килде, уның барлыҡҡа килеүе уның мөмкинлектәрен наброситься мөмкин.
  
  
  Тик был юлы ҡыҙы ғына шырт ҡара һәм рус агенттарының почесать арыны. «Бер мәл, Ясмин, һиңә әйтәм бик күп. Бер һүҙ менән әйткәндә, барлығы! Ул Нику бороп ҡарай.
  
  
  Эйд-карта агенты булыуы икеле. Ли күреп, беҙ уны нисә йыл эшләй, ә был аҙнала, был аҙнала тик ул белер, тип, уны израиль разведкаһы эшләне. Быға бәйле, бынан тыш, ике агент мин күберәк беләм. Уларҙың ҡайһы берҙәре файҙалы эштәр эшләй. Әммә был, Эйд-карта, бик разборчивый в придачу һәм яҡындары була. Шулай ул, тип әйтер инем, бик һаран. Ишара уның, тип, белергә, унда г табып, әммә алмашҡа ярты миллион доллар теләй».
  
  
  Присвистывать тихонько Киллмастер. "Ярты миллион. Уның уй-ҙур суммаға.
  
  
  Пожимать яурынына Грегоф. «Эйе, тап шулай, һеҙгә әйтәм ни, оҙаҡҡа һуҙып булмай. Бик ҙур аҡса. Мин шунса аҡсаны тотоноу хоҡуғы юҡ. Злиться ул, минең күҙ алдында ҡыҙарырға бара, ә ул, килә тора, уны үле».
  
  
  Ника күреп башлана, тип ҡыҙҙар хоҡуғы булған. Ул хем эштәре менән була-булыуын, кемдең ҡайһы психик тотанаҡһыҙ була, психопат, кемдең ҡайһы аҡылһыҙлыҡ хәүефле күренә. Киллмастер аҙ тип ҡурҡам, әммә хәҙер уның тиреһе буйынса мурашка. Был провокация һәм башҡа кешеләрҙе үлтерә эго теләһә ҡайһы ваҡытта мөмкин.
  
  
  «Ә хәҙер, — тине ул, — беҙ үтмәй тейеш, сөнки юҡ беҙҙең. Үле эйд-карта, һәм буласаҡ, сөнки ул белә, уның менән китте. Һеҙ шундай аҡыллы, Грегоф.
  
  
  Максималь тиҙлек киллмастер мейе эшләй. Чертовски ҡатмарлы булды был хәл. Сумасшедший грегоф була. Әгәр мөмкин булһа, уны нисек булһа ла ваҡыт отабыҙ, был ике тынысландыра, ул Сабра мотлаҡ табыр ине. Әммә ҡасан?
  
  
  Был тауыш мөһим булды. Эй күпме ваҡыт талап ителә, ярҙам өсөн вылетит һәм дөйә менән килер һәм тверие фалафель эго ? Бәлки, күберәк йәки көнө. Эму насар уйҙар башына килә, тип һаман уны шулай оҙаҡ алмай. Бәлки, ул буласаҡ, барыһы ла-яҡшы люгер һикереп маташыусылар ҙа булманы, ябай рискнуть. Әммә был уның шанс әҙ булған кеүек, был да-тип Нику оҡшай. Телевизор револьвер һикереү буйынса яҡшы күренә булыу — был еңел тойола унда, делле һәм башҡа эштәр бөтөнләй булмай. Һикереү н револьвер — кеше өсөн иң һуңғы актта өмөтһөҙлөк, занан был посына.
  
  
  Грегоф шунда баҫты. Аҡылдан шашҡан күҙҙәре ут булып яна эго ҡан ҡойған. Әлһерәгән һәм ул ярайһы дәрәжәлә уст күренә, тирә-түңәрәк ҡара күҙҙәре менән.
  
  
  Грегоф әйтте: — мине аңлай тип оживленный ишеү башҡа ҡала, Карте, әммә асылдарын аңлай кеүек ине. Һәм мин ышанам хәҙер, йә һине юҡ джен. Был шулай булырға тейеш тип уйлайым мин, эйе? Ул күберәк хата ебәрә алмай».
  
  
  Ясмин уны ҡарай. — Тоҡ менән бауҙы ҡырҡып, Ясмин. Беҙ уға бәйле. Ҡарағас, Карте.
  
  
  Нәҙек оҙон бысаҡ уның ҡыҙы тапшырыуында — билдәле nen күсермәһе ғилми-нәшриәт комплексына, йәғни, Эйд-карта тәндә булған, — һәм уның менән сәнсеп тоҡ ҡомдан арҡан яһай башлай.
  
  
  Бер аяғы бер Грегоф ғилми-нәшриәт комплексы ҡуйылған. — Мин әйтәм, борол! Ҡабырға аҫтынан ғилми-нәшриәт комплексы буйынса уны тағы бер ҡат. Киллмастер рискнуть һәм аяҡтарынан тотоп алырҙар ине, әммә поддубныйҙы. Уның арҡаһына ята, шуға күрә өлгәшмәй һәм ҡушылдылар; бынан тыш, ырғаҡ бармаҡтарым ҡыҫылғандан ҙур грегофа спусковой «Люгер». Көтөгөз һәм күрмәйбеҙ генә.
  
  
  Эго Грегоф оҫталығына бәйле. Балтырлы, ҡулына бау арҡаһы һәм ҡулдары өсөн араһына тоташтырғыс һәм балтыр. Шулай уҡ уның хеҙмәтселәре юником бәйле.
  
  
  Әммә Грегоф ялғап, һәр хәлдә, шуға өмөтләнергә һәм ғилми-нәшриәт. Ясмин улар янына бысаҡ ала алмай. Ника ҡарап, уны эго сунь булыр тип ойоҡ. Ул үҙенең засовывать, револьвер өсөн бау үҙен билбау араһында мини-күлдәк, әлегә эшләй.
  
  
  Ҡасан ғилми-нәшриәт Грегоф бәйле, - тине ул: «был йорт подвалында бәләкәй генә мейесе булған. Хәҙер уның һүҙҙәрен тоҡандырҙы. Шулай булғас, тимер сыбыҡтар һәм кочерга, мин уйлайым. Янғын һүндереү һәм тыныс. Ут һәм тимер сыбыҡ менән утындан ҡайтып, Карте, һәм ҡара әле, һиңә әйтәм, тимер-nog ҡасан һиҙә.
  
  
  Притворный безразличие ғилми-нәшриәт менән әйтте: — мин һеҙгә әйтә алмайым, сөнки мин белгән, Грегоф. Әгәр мин һиңә хатта күҙ туннель.
  
  
  — Һуңғы, — ти рус, — иң яҡшы идея. Ышанам, әлегә мин, тағы һин яҡшы фекер барлыҡҡа килде. Ҡыҙҙырылған тимер тураһында уйлайым.
  
  
  Грегоф ҡыҙы менән һөйләй. 'Ҡарауын дауам итә. Ошонан алыҫ түгел ул, аңлаған? Эго мөйөш аҫтында тота һәм прицел булып ҡала шул. Һин напортачить етте. Тағы ла бер хата, Ясмин, һәм һин уны үлтерә. Бысаҡ кеүек, Эйд-карта.
  
  
  Грегоф һәм ишеген ябып сығалар. Тымыҡ итеү бүлмәһе була. Түбәһе һәм ғилми-нәшриәт ҡыҙы һулышын тыңланы, ҡараны. Ff скрипеть нейлоновый ойоҡ һәр тапҡыр, уның ҡасан аяҡ сатраш. Ҡасан ғына подвал мейес тирәләй дверца стук уны ишетмәне, һөйләүен ғилми-нәшриәт.
  
  
  Әлбиттә йомшаҡ әйткәндә, ул: «Беләһеңме, был уның һәләтле булыуын».
  
  
  Оҙайлы тынлыҡ башланы. — Нимә, Карте?
  
  
  — Һине үлтерергә теләй. Иртәрәк йәки һуңыраҡ. Психик ул тотанаҡһыҙ, шулай бармы?
  
  
  «Эйе, уның хыялый».
  
  
  — Мәскәүҙә быға билдәле?
  
  
  — Юҡ, мин быға ышанам. Әйткәндәй, уның иң яҡшы төрө. Эш булды, әммә был бик, бик ауыр. Улар нерв тапшырҙы. Смешок горький һәм ҡыҫҡа менән дауам итә: — Минең, нерв әйткәндәй, бындай ҙа яҡшы түгел.
  
  
  Ударить буйынса ғилми-нәшриәт күмер тауышы ҡолағымда сгребать. — Бушҡа ваҡытығыҙҙы сарыф итмәй, — тине ул ҡыҫҡа. — Хәҙер мин ярҙам итәм, Ясмин, һәм мин һиңә ярҙам! Беҙ ҡушыла. Бының өсөн һеҙ уны бөтөрөү мөмкин. Был осраҡта кәйнем тормош хәленә эго ax агент һатыла. Вәғәҙә иткәндә бирелә, һәр ваҡыт үтәй.
  
  
  Уны уйлайым, - тип ул бер ҡасан да һөйләмәй. Ҡасан ғына ул, ниһәйәт, ауыҙ асып, уның шепот тиерлек тине: — был хаҡта мин уйланмай. Әммә мин уны грегоф испуга ҡурҡып, һәм СМЕРШ. Преследовать уларҙың дауамы мин булам, Карте. Һәм мин уларҙы табып үлтерер. Ул тынысланырға.'
  
  
  Киллмастер белгән, дөрөҫлөк һәм ялған тип массалар араһында сигендә. Ул переубеждать булырға тейеш ул, һәм бик тиҙ, ялғанды барыһы ла бик аңлайышлы ә боҙмаҫ.
  
  
  — Был хәүеф һеҙ барырға тура килә, — тине ул. «Беҙ һеҙҙең менән мөҙҙәтһеҙ смерш гарантияһы биреү мөмкин түгел, уның танылды. Әммә беҙ мөмкин булғандың барыһын эшләй. Бынан тыш, һуңғы артыҡ борсолоу өсөн сәбәп был. Эш шунда нимәлер, Грегоф мөмкин разразиться теләсә ҡайһы ваҡытта тағы бер ҡат. Ул ауырып, Ясмин. Һәр осраҡтан файҙаланып, үҙ аҡылы, Ясмин. Һәм был тиҙ арала эшләй! Минең, беҙ һеҙҙең өсөн нимәләр эшләй ала, америкаға, күрһәтә, ҡатын-ҡыҙ тулыһынса буш һүҙ. Һин бер ҡасан да шанс булыу яҡшыраҡ. Һәм, бәлки, был һинең һуңғы шанс. Һине тотоп бер урында ике ҡуллап уны эго ине. Ул муйын һуҙылды, нах өсөн йыл һайын бирелә. Һәм уның туранан-тура үҙе түләй уставляться ул наклоняется алға ултырҙы, тубыҡ н автоматик пистолетын тота. Мельком күреп, уны бысаҡ, ул торт өҫтөндәнге ойоҡ. Доноситься подвал ялҡын буйынса тауыш, тимер сыбыҡ ҡырҡыулашты. Грегоф ут тоҡана.
  
  
  «Һин AX агент», — тине Ясмин. — Һеҙ — дьявол туплап, һеҙ бара. Мин һиңә нисек ышанырға мөмкин?'
  
  
  — Һин был ҡурҡыныс булып китә тура килә, ҡыҙым. Әммә мейе эшләүен, һеҙҙеңсә булһын. Рискнуть тора түгел бит, уның өсөн киткән? Был бысраҡ эштәре өсөн киткән? Һин беләмһең, нәмә көтә, әгәр шул уҡ рухта дауам итә.
  
  
  Ентекләп ҡарай ул уға. — Мин беләм, д. В горле канау бысаҡ менән була».
  
  
  "Нимә?"
  
  
  Хәҙер тымыҡ аҫтында була. Яна ут, Грегофа һәм көтөргә генә ҡала, ҡасан савченко етерлек булды. Шулай уҡ паникаға Киллмастер беркасан ла булған. Дошман бик ҡаты агенттары булып аҡылдан! Ника прошибать пот липкий. Сумасшедший бөтә һәләтле була.
  
  
  Матрас менән ҡыҙ яҡынлашты һәм ултырғыстар тора. Улар менән йәнәш ултырғанда тубыҡтарын бер кем булмаҫ. Хәҙер уның күҙҙәре менән ҡарай һәм уның менән бергә булған башы аяғы менән эго тиклем етди аңлаталар. Шулай йәш күренеү менән уны яҡын ара түгел шул. Выпучивать зәңгәр күҙе булыр ул, ә артыҡ булып йәмшек танаулы. Бөтә булған прыщ тире Ee; нах янына ҡуш эйәкле менән мауығыу булһа, була инде уның тирәләй түңәрәк морщинистый һәм ултерәләр. Эго баһаһы буйынса, утыҙ эй булыу өсөн! Ләкин әгәр ҙә һеҙ бик иғтибарлы присматриваться, үҫмерҙәрҙе һаман да уның өлгөрөүен күрһәткән мөмкин.
  
  
  Ника күреп, ул уның башҡаса ҡарай. Хәҙер уның ҡарашы үҙгәреүсән бөтә тәне эго. Озноб ул почуствовать. Был нимә аңлата? Аҡылдан яҙғандарҙың тағы бер агент?
  
  
  Приставлять торонона аҙ уның ғилми-нәшриәт комплексы автоматик һыу пистолеттары, эйәк эго саҡ ҡына түбәнерәк. Токио был һыуыҡ була. Һуңынан уны ласкать башлай, уның тәне түгел, хис-тойғоло ҡарашы булғанда, әммә ентекләп эго ҡараштарҙан ҡотола. Гладить бармаҡ осонда яғымлы хәрәкәте тигеҙ һәм уны эго.
  
  
  Был башҡортостанды һәм уның физик яҡтан ап-н молниеносно. Тормош секс ул беркасан ла мохтаж түгел, тип хәҙер. Ҡара уны нах. Ee күҙ ябыу булмаҫҡа, әммә ул ныҡлы торо у эго пистолетын тота. — Был ҡунаҡханалар эшләгәндә мин һәр саҡ, — тине ул тыныс тауыш сдавленный. «Их ласлыҡ менән, мин бәләкәй ҡыҙы кеүек була, Карте, тағы быныһының башын менән унын булдыҡһыҙ, ир-аттар бәйләнгән». Нежно уның бармаҡтары осона табан өҫкә-аҫҡа һәм түңәрәк буйлап.
  
  
  Шул саҡта Киллмастер бирмәй тиерлек. Маньяк һәм нимфоманка, бергә эшләй. Миллион бер Шанс өсөн, уның бәхетле һәм ҡый һ. Әгәр ҙә эго, атлы ла була тормошта, был посмеяться уның өҫтөндә ине. Шул саҡта ул уны мәскәүҙә хат ебәрелгән һәм алынған ине. Бик күп яҡшы!
  
  
  Ул тағы тырышып. — Хәҙер был беҙҙең ваҡытыбыҙ юҡ, — уның сердито прошептать. 'Һуңынан. Һеҙ телисез. Беҙ orgy резвиться. Әммә тәүҙә мине ебәрәләр, Ясмин. Һәм, рәхим итеп, ашыҡ, әлегә Грегоф ҡайтты! Тымыҡ аҫтында була инде ҡайһы ваҡыт. Уның элекке һәм уның дауамы ласкать ябыуҙы күҙҙә тотам. Ул әйтте: «бәлки, ул быны, Карте. Мөмкин буласаҡ, һәм ул һиңә килә. Әммә хәҙер тынысланырға.
  
  
  Хәҙер Киллмастер хәл ителергә тейеш. Ул ваҡытта сарыф итергә уйлай мөмкин түгел. Эго хәрәкәте генә ҡотҡара ала. Ул молчанов һорап, эму өсөн, әгәр хатта бер нисә минуттан йәки бер нисә секунд.
  
  
  Көтмәгәндә уны ситкә этәрә һәм эйәк впиваться эй теш ҡоралдарын тәрән, запястье була. Көтөлмәгән ставка яһаған ул элементы булған; әгәр был мөмкин түгел ине, ул обреченный була. Шул уҡ ваҡытта юғары һәм уның муйыны тирәләй аяҡтарҙы ҡыҫа ih вскидывать полуножницы ул, бөтә көсө ҡулланыла. Сөнки эго балтыр бәйле булһа, хәҙер уны ҡайсы менән файҙалана алмай.
  
  
  Эму йылмая. Теш мәжбүр уны эго килеш пистолеттан ул плотинаны. Кереткәнсе уның өлгөрә туҡта, уның аяҡ ул тирене ултерәләр. Скатиться менән матрасҡа ғилми-нәшриәт комплексы, тупаҫ кеше түгел итләс аяғы бөгөлгән, муйын уны эске яҡтан аяҡтарында ныҡ дауам ҡыҫҡыс, ул эго күренгән тубыҡтарының араһына квадрат башланы. Үлемесле ғилми-нәшриәт баҫым яһап дауам итә. Ул хәҙер һалдаттар, үҙ аяғы нәҙек ҡулы етмәй һәм был бөтәбеҙ өсөн ауыҙ асып ҡысҡырыуы тауышһыҙ эго. Әгәр бысаҡ тотоу буйынса ине әле ул ойоҡ, ул үҙен ҡотҡара ала ине, әммә ул бик оҙаҡ көтә. Кулактар уны эго туҡмап буйынса файҙаһыҙ аяҡ, итәк һәм һуңғы ваҡытта ғына бысаҡ аҫтына потянуться өсөн.
  
  
  Һәм тағы башы һуҡҡан дәһшәтле ер тураһында уның нигын. Һуңынан ул йәнә һәм йәнә дәһшәтле, көслө һәм ныҡ баҫып барырға. Эй, ойоҡ выдать бысаҡ буйынса насип булманы, әммә уның ни алыҫ түгел, байҙар аяҡ эго йүнәлеш һуғыуға өлгәшкән. Неподвижно уның иҙәндә иҫһеҙ була.
  
  
  Нах хәрәкәттәре талғын һәм үҙе нигым тынғы бирмәй һәм ҡотолоу тора. Ут өҫтөндә кәрәгенән ярышлап ултырып, тәне ee ҡоланы. Онемевать алыу һәм уны эго бармағы кеүек, бәлки, ул шул тиклем башлай прилить ҡулына бау бәйләү, бәйләп балтыр эго. Ул үҙенә бирелгән яҡшы мөмкинлектәрҙе. Запястье эго биләй, бик күп ваҡыт йомшарыр ине.
  
  
  Был уңайһыҙ хәл тойолһа, сәғәт үтә, юҡһа, уны кереткәнсе, - тип, балтырынан ирекле эго. Ул баҫҡан. Аҫтына элекке тыныс була. Ника көнөнә бер нисә аҙым яһаны. Ҡасып, уны уйлап, тик ҡаса. - Әйҙә, бында бик ҡараңғы, ҡасыр өсөн урын яуланы һәм ваҡыт табып, ҡулына азат итеү. Хәҙер уның ҡоралы булған, һәм бысаҡ, әммә улар файҙа булмаҫ, әгәр ҙә...
  
  
  Ишек асылды. Шунда тимер сыбыҡ менән туп-тулы комплектта һәм күмер төтәп торған оҙон грегоф. Ника күреп, барыһы өсөн уның билбау схватываться люгер н һәм ташлай. Шунда уҡ Нигы атака бара. Нисек кенә досталь Грегоф, Люгер, уның буйынса кешеләр эго маңлайына һуҡты ғилми-нәшриәт комплексы, тоя, кеше нисек һындыра танауҙы алмаҫһың. Люгер атып, тойоу һәм ғилми-нәшриәт комплексы, нисек ҡулы задеть таращить глаза. Улар ярышлап ултырып, һуңынан подпрыгивать, эгон Грегофа маҡсаты һәм эйәк аҫтына асыҡтан-асыҡ күрһәтә. Ни һынған, кешенең эгоһын була, әммә ул һаман да ҡыҫыу Люгер. Хәҙер ул лихорадит, ҡан һәм бөтә ҡала, хатта саҡ-саҡ аяҡҡа тебе. Тик бер атыуҙа етерлек булыр ине.
  
  
  Ниһайәт, ул да уның һуҡҡан кеүек, үҙенең һуңғы тапҡыр ҡасан ника һөжүм башлай. Люгер, йөҙө Киллмастер мәҫәлән, ике аяғын һуғып икеләтә юғары булып эшләй башлай һәм шул грегофф яңаҡ подпрыгивать. Был яһай, уны белеүгә һәм тигеҙлеген юғалта, тип был эго, һуңғы көсөн.
  
  
  Аяҡ аҫтында Грегоф яңаҡ заскрипеть Эго. Терпе яй ғына башлаған кеше булараҡ, слива пудинг. Енес көсө менән муйыны һәм яурындары ударяться тураһында бындай ғилми-нәшриәт комплексы, нигеҙҙә тиклем бөтә виллалар привод. Ул ята, һалдат, күҙен дә яҙҙырыуы менән Грегоф. Киллмастер сиктәрендә, мөмкинлеге булһа, был бик яҡшы белә уны. Әгәр Грегоф...
  
  
  Грегофа күп ваҡыт талап ителә, ҡолап өсөн. Прислоняться һәм уның күҙҙәренә ҡарай баҫҡысҡа уставляться ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, ул күп нәмә күрерлек түгел. Люгер паркет һәм мулыраҡ шлепнуться эго ҡулынан килә. Изученный үтә ғилми-нәшриәт комплексы булғас, әнисә уға булһын өсөн. Ҡарап ята һәм ул, бик яй Грегоф сползать аҫҡа кеүек. Ул тубыҡлана төшә, уның ауыҙ асыла, эйәк күкрәк струиться буйынса барған ҡан. Яй, аҡрын алға мучительно ул кәмеүенә, аҙаҡ неподвижно ята.
  
  
  Һуңынан үҙе шунда уҡ һиҙеп, арттарынан жестком сквозняке Киллмастер. Уны ишетеп, сөнки эго арҡылы ишек асылды. Гер ҡарау түгел, хатта уны күберәк. Улар барыһы ла эшләй, тип, бәлки, тағы нимә эшләй ала һәм кеше.
  
  
  Бәләкәй эго пар ботинка армияға эләгә-ҡырҙар күрергә.
  
  
  Сабра әйтә: «Күрәһең, күңелһеҙ һәр саҡ эҙләйем һине, Ник».
  
  
  Хәҙер ул уны бөтөнләй күрмәйем. Өслө ee уны күрмәй. Америка йәшел хәрби кейемдә өс кепка һәм бөтә күңелле булды. Бынан тыш, бөтә өс кобуралы пистолет менән йөрөй парың менән 45 туҡылған көндәрендә калибрлы, таралғылар менән янбаш ih төҙөк.
  
  
  Эй подмигивать ғилми-нәшриәт алмай. Уның менән бер нисә ир-егет булһа, уларҙың тирәһендә һәм бер үк выглядит тап шулай, нисек холда үлек булған, һәм, булырға тейеш, булырға ағаһы А. эго. Аҙаҡ тағы ла өс йәки дүрт ир-егеттәр була, күрәһең, асыҡтан-асыҡ буйынса сүл, сүл халҡы һәм баш кейемендә йөрөргә бурнус сөнки улар. Бәҙүәндәр, уның тураһында һөйләп, уның яҡындары. Эму тиң була.
  
  
  — Мин боль, — тине ул, эй. «Мин һәм развязать зороасрийсы. Мин ҡан истечть теләмәй.
  
  
  Эму уның ҡулын һыуыҡ өлөшө булған өлгәшә.
  
  
  «Хм», — тине ғилми-нәшриәт Карте. — Хм, был һәйбәт. Бодро тине ул: — Мин бер нәмә лә күҙ уңында ғилми-нәшриәт. Беҙ һеҙҙең аяҡтарығыҙҙы ҡуйылған булырға тейеш. Бөгөн беҙ кисә Сүриәгә юллана.
  
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  « Ас-алейкум сало!» - тине шәйех әл-Хәлифә.
  
  
  Сабра яуап бирә: «Ватан-алейкум ас-сәләм». Һеҙ ҙә һәм донъяла.
  
  
  Дөйә һөтөнән алынған һәр сынаяҡҡа һалҡын. Һуңынан бер нисә финик. Ника Карте, туга повязка менән үткәргән иҫәпләүҙәр яһап, ауырта, муйын һәм киҫкен булмаһа, был тағы ла насарыраҡ, тәне менән арҡа буйына, һуңынан сәфәре тридцатимильный дөйә яһап, бер өҫтәлдә ултырып, уларҙың биргән белеме өсөн, үҙем яҡшы нарягать күҙе һәм ҡолағы. Бөтә был милек сабра була. Был ee бәҙүәндәр, ee ғәр. Проползать улар парижда, ул Сабер һәм, мина яланы аша. а. эго һәм сүриә дуҫы артынан эйәрә. А. аттарға һәм дөйәләргә өсөн вади ih тар көтә. Көн һәм төн буйына барған уларҙың өлөшө ҙур. Киллмастер беркасан ла уйланып, йоҡлай алмай качаться дөйәһе булған, ләкин ул быны эшләмәне. Хәҙер ҡара шәйех булып, уларҙы палаткалар, аш-шаар. Йөн һәм кәзә буйынса, ун биш метр оҙонлоғондағы булып палаткалар булып эшләй. Уңда полицейҙар бер нисә ғилми-нәшриәт комплексы килә, бүлкә өсөн бөтә төҫтә юрған, ишетеү һәм шәйехтәр уның һәрәм хихиканье воркование. Уға иғтибар итмәй. Иҫәпләшмәй, ул был булырға тейеш. Был эму дә тейешле иғтибар бирергә кәңәш итә. Ғәрәп булһа, нисек тә эштән ih ырыуына ҡағыла.
  
  
  Һуңынан ҙур булмаған әүәләп түңкәрелгән кофе фарфор бирә. Өсөн «ярлы» ғәрәптәр, уйлап ғилми-нәшриәт комплексы, уңышлы шәйех. Шәйех был ваҡытта бик ярлы ла була. Шәйех был ваҡытҡа ҡулына тотоп аҡһыл-һары израиль ч утыҙ мең фунт. Ул уны үҙ ҡулы менән уйнауын дауам скрючивать көрән, тағы ла ышанмаған кеүек булһа, шунса алтын клочок был ҡағыҙҙа үҙе күрһәтергә мөмкин. Ул уң ҡулының ике бармағы юҡ ине.
  
  
  Шәйех Сабра һөйләшә һәм ғәрәпсә, тик барыһы да тиерлек ғилми-нәшриәт аңлай. Барыһы ла. Ғәрәп телен иң яҡшы эго генә булған кеүек, иртәрәк. «Иң яҡшы эш», — тине шәйех, ч күҙҙәре менән системалаштырыу. — Һин үҙеңме һүҙен тотанаҡлыҡ, матур ынйылай аҡ. Валлы. Был бик яҡшы эш. Һин хәләл ҡатын-ҡыҙы, элек ул ҡасан ҡаршы ала. Һәрәм һин минең көтә. Ярай ул ҡатыны менән айырылыша, һинең әмере буйынса йәки үҙен үлтереүсе булараҡ, һине һайланыҡ.
  
  
  Ер ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Улар көлә-көлә, ҡыйыу түгел. Шәйех етди булды.
  
  
  Был ҡырҡа Сабра ҡабул итә. «Һуң, әгәр ҙә аллаһ ихтыяр иткән булһа, беҙ был алышты. Тотанаҡлыҡ уны үҙ һүҙен нисек һеҙгә һөйләргә. Ә һин?'
  
  
  Сунь ч шәйех үҙенең аҡ бурнус, кивнуть һәм мөйөш яғында, бында кеше аяғы менән сатраш ултырғанда, һөйләшеүҙе тыңлап ih түгел. — Был Маджхад, — тине шәйех. — Юҡ, күрмәнем, ул беҙгә ҡарап ҡәбиләләре түгел, сөнки сәлләлә йөрөгән. Уның ҡарауы Мурра. Бөтә был яҡшы оҙатыусы Ғәрәбстаны. Шул дошманға таба ул... һине Цзи-Цзи , улар һиңә эҙләгән.
  
  
  Сабра кофе бәләкәй йотом яһаны. Ғилми-нәшриәт уның өлгөһөнә эйәрә. Ғәрәптәр менән түгел, ашыҡмай торайыҡ, поторопить барыбер ярай алманы.
  
  
  Күпмелер ваҡыт үткәс, Сабра һорай: «Ҡайҙа?»
  
  
  Шәйех әл-Хәлифә кеше яғына бармаҡ нажмите, ул маджхад тип атала. «Ул әйткәндә, унда».
  
  
  Ир-ат алға сыҡты һәм келәм н ярышлап. Утыҙ Эму булған өсөн, уны бик ныҡ оҡшаны һәм худощавый булып, тире менән медицинаны. Ул винтовка үҙе менән булған — ғилми-нәшриәт күреп, немец иҫке маузер был була, — кинжал за пояс изогнутый һәм оҙон. Ник белмәйһең, тип бер ҡайҙа ла ла китәсәк башҡа уның ҡоралы. Уның менән йоҡлап булмай. Бәҙүәндәр һәм аҡ сәллә урынына төньяҡ баш кейемдәренең бөхтә булыуын һәм накидка на бурнус nen. Ул һөйләй башлаһа ғәрәпсә диалекттағыса алынған, ул Сабра хатта аңлай алманым. «Әгәр һеҙ ни инглиз телен белеп, ошо телдә әйтелгән был хаҡта. Тел, ул, минең аңлауымса, дуҫтар өсөн дә.
  
  
  Ниндәй Маджхад-ҡара глазки шул ваҡытта уларға ҡарап үҙе бәләкәй генә, ә һуңынан башына күнде: — мин бер ни белмәй инглиз теле. Уның ҡарауы. Мин... төшөрөлгән бармаҡтарына ҡарап.
  
  
  Уны карталарға төшөрә башланы ү өсөн келәмдәр: «Лагерында шул, һеҙҙең кем эҙләй, бынан егерме саҡрым ғына барҙыр. Тасиль аҙ ҡасабаһынан алыҫ түгел. Тоҙло лагерь залында булды.
  
  
  Тоҙло күл ҡороған, ник уйламай. Шунда самолет ултырырға мөмкин.
  
  
  «Ҡая Лагерь араһында йәшеренгән, — Маджхад дауам итә. «Был ҡыҙыл ҡаялар, упҡындар һәм күп уның».
  
  
  Белем ҡая һәм мәмерйәләр менән лавок. Моғайын, ҡомташ. База лагерында GG үҙең һайлау яҡшы.
  
  
  «Ике көнөн, — тине Маджхад, — мин ҡая араһында йәшенеп, улар өсөн шпионить. Шунан, кем һине эҙләп, тәгәрмәс йортта йәшәй. Төндәй мәмерйәнән сыҡтым, кешенең эгоһын көн дауамында ҡала һәм эштәр. Донъяға улар күп ҡуллана, ләкин һеҙ лизать тура килә, шунда уҡ сергей гаснуть». Ынйы рассмеяться Маджхад күрһәтте һәм үҙ-аҡ тештәре. «Бер башлағас, уның өсөн уларға шпионить, ҡырағай кәзә ҡото ярай. Валлы! Был ир-атты? Кәзә кем ҡурҡа?
  
  
  Киллмастер наклоняется ир-аттар ҡарай. — Караулить улар? Бик сәғәт?
  
  
  Маджхад кивнуть һәм тағы йылмая. - 'Бик күп. Һәр ерҙә. Плевок уны ятлап була һәм бер көн уның ярҙамында уларҙың иҫһеҙ бөтөн тирә-яңы йыр.
  
  
  Ника әйткән: «һеҙ нисек уйлайһығыҙ, беҙ сәғәт тотоп ала, тревога күтәрә алмай?»
  
  
  Плеваться Маджхад башлай, әммә шунда уҡ иҫенә килә, унда залы. «Эму закаталы мин кеҫәлә ине лә, уны күрер өсөн түгел».
  
  
  Алла, икенсе башында шәйех ул, бөтә был ваҡыт күҙәтеп молчанов. Хәҙер ул сабра ҡарауы һәм әйткән: «һин нимә көтә? ЙЫЛДАР һеҙ тапҡан был, тип, ахыр сиктә, һәм һеҙ маҡсаты булды. Радио сездә бар. Ябай тип әйтеп булмай, һәм ярҙам самолеты саҡырғайнылар ih юҡмы ни?
  
  
  Нигы а крайы ентекләп ҡарай күҙҙәрем. Ир-ат тиерлек йәһәт-тип әйт по-английский. Дамаск ҡалаһының ҡайһы бер белем ала. Был ике аяғын уның хәҙерге донъя торған, шул уҡ ваҡытта эго атаһы, шәйех, фигура булып, иртә урта быуатҡа ҡараған. Алға барыу өсөн, бәлки, игеҙәк ағалы-ҡустылы Эйд-карта. Nen шулай ҙа була икән, Киллмастер борсой. Уның сәбәбе лә була уның аллаға ышан, әммә алдан уҡ бөтә... сабра яуап: «Бөтәһе лә ябай түгел. Беҙ тере эго тоторға теләй. Минең илдә өсөн был бик мөһим. Әммә был хаҡта беҙ һуңынан һөйләшербеҙ.
  
  
  Маджхад бороп, уның ҡарауы, ул һаман ултырыр корточки һәм винтовка менән үҙем уйнармын.
  
  
  — Һин бөгөн төндә беҙгә үткәреп ебәрергә мөмкин, ҡараңғыла?
  
  
  «Мин һеҙгә ебәрергә мөмкин ответ һәм ҡом бураны ине», — тине Маджхад.
  
  
  Йылмайып ғилми-нәшриәт комплексы баҫтырған. Был комплексы неадекватный егет тап булды!
  
  
  Сабра ирендәре йылмайҙы ла уйнарға була.
  
  
  — Шул урын бар, шул урынды һорағайныҡ, ул шунда урынлашҡан лагерҙа булған, исем була?
  
  
  'Эйе. Вади тип атала ул-Шайтан . Тарлауығы дьявольский.
  
  
  Чадра ялғап аҙаҡ ике ҡатын-ҡыҙға баш бирмәҫкә. Был осраҡ буйынса ла бәрәсте һуйып, аш-н эго һәм ҙур яҫы металл эскә ҡуҙғатылды. Әле булһа ниндәйҙер крем менән йәймәләрҙе липкий ломтик ҡайнатырға.
  
  
  Шәйех һөйләргә әҙерләнергә. Эго өйрәнеү ғилми-нәшриәт менән һоҡланыу. Үҙ тормошонда ул бик күп универсаль күргән, һәм был, һис шикһеҙ, бер тирә-яҡ музейының экспонаттарға булыр ине эго.
  
  
  Шәйех хәлиф әл йәштә булыуы, ҡайҙа һәм алтмыш йыл һикһән араһында. Бәҙүәндәр йөҙ тирәһе абсолют ул хаким булып, уларға эйәреүселәрҙән аллаһ тоғро булды. Valance закон беҙ, кешеләр эшләй бында, беҙ башҡа закондарҙы теләһә лә, сүл булыр. Шәйех ихтыяры закон булды.
  
  
  Уның танауынан, төрөккә оҡшаған ҡылыс салыш, торт буйынса затка хәйләкәр, сүл хәтерләтә ул ғына көрән. Глазница һул Эго буш була, сәскәләрҙән nah шыйыҡса буйынса, ул даими вытирать аҡ таҙа туҡыманан. Был блюдоны аҡ н nen өсөн бик бурнус, баш кейеме һәм аҡ. Ул, һис шикһеҙ, власть рәхимһеҙ иҫке булып, аяҡ бысраҡ аяҡлы тиклем айыртып һәм бандит. Хәҙер уйлайым һәм ғилми-нәшриәт комплексы, уның, булырға тейеш, булырға һалдат үҙ ваҡытында класлы!... Ул башлай аңларға, тип эму бәҙүәндәр сабра тураһында һөйләне. Шул, кем, улар эштәре менән була, ут менән уйнай.
  
  
  Шәйех, эму эйба үлеме тураһында хәбәр килгәс, ентекләп ҡарайҙар һәм күҙҙәрен бер алланан һораған: «Һин утомить өсөн уны?» Быны улар. Әлегә зороасрийсы ғилми-нәшриәт Сабра, эгон һәм аллаға, һәм уны биргән ваҡытта ҡайһы бер кешенең эгоһын грегоф пытать подвал, уны сәнсеп ултерәләр алдынан була. Бәҙүәндәр Грегоф лагерь а отель ала, әммә Сабра эму тарта. Был хәл булмаҫ ине, әгәр был сәбәп буйынса бәхәс килеп тыуа ине, әммә хоҡуғы булыуы сабра. А. уға инаныу, шпион тип мина яланы аша перепугать полумертвый сүриә һәм протаскивать ярамай. Грегофа нигы ҡысҡырғанын ишетте. Ауыҙ улар һүҙһеҙ ул.
  
  
  «Бис ллааха р-р рахманир-рахим», шәйех бер тон йырлай. Алла хаҡына, рәхмәте һәм рәхмәте .
  
  
  Нисә бәрәс тәҡдим киҫәге һәм ҡунаҡтар шәйех ih хис итәм үҙемде, тәү сиратта үҙебеҙҙән башларға да була. Бик ас булған ника. Һарыҡ ите тәмле була. Arab-ир-атты — ҡатын-ҡыҙҙар иҫәбенә түгел — буласаҡ уң ҡулым, ә үҙе теләһә ниндәй хәйләләр менән тотоп, һул пенис өсөн ирекле.
  
  
  Ҡорһаҡ тамаҡ ялғап Сабра уртаһында шәйехтәр әйтте: «бөгөн кис мин китергә йыйынмайым, а. шәкерттәренә». Мин һеҙгә ҡайһы бер кешеләр кәрәк. Оҙатыусылар сифатында һәм Маджхад.
  
  
  Шәйех ризалашты. Һан һәм уның ҡулын күтәреп, бармаҡтарын күрһәтте. Егерме ир-аттар. «Яҡшы, тип, мин булды», — ул вәғәҙә. «Ал да һиңә ярҙам итә». Шәйех ун биш минут аша баҫа. Eda тамамланды. Хеҙмәтсе һыу кувшин баҡыр ҡойған, һәм улар вымытые. Һуңынан улар алһыу һәм һыу окроплять кешенең үҙ ҡулында. Өлгөнө Курильница, һәр щепотка һәм ҙур булмаған алыу.
  
  
  "Бахир ca-руух", — тине шәйех. Был тигәнде аңлата «прятный һулышы». Ҡара буйынса палатканан сыға, ғилми-нәшриәт ҡаранды. Шәйех ултырып, аяҡ сатраш, мөйөштәрендә, узловатый һалып, ҡулдарын тубыҡ һәм келәм н обветренный була.
  
  
  «Хәҙер, — тине Сабер эму, — ул уны йәлләп юғалта».
  
  
  Вади, унда урынлашҡан лагерь булып, оҙон, тар һәм тәрән өсөн уны сүриә сүлен өлөшө. Клочок яҡтан вади буйынса беленә үләндә һәм крайы,-тип торт ҡайҙа сәнскеле ҡыуаҡ. Ҡара һибә, палатка тирәләй илле самаһы була, мөхиттең бер нисә бала уйнап һарыҡ һәм яттары, козырин, һәм дөйә, йәшәү өсөн ғәрәптәр тәшкил итә.
  
  
  Төньяҡта вади, тине, шунан мильләп булһа, ҙур булмаған оазис ҡушыла. Ник күрәм, тип оазис буйынса даими һыу дөйәләр килтерелде.
  
  
  Әлегә улар үҙҙәре менән палатка сабра барһа, бер бәләкәй палатка яҡта сүллек вади — разуметься шәйех үҙе генә уйлап, бергә йоҡлай ине улар, ник әйттем:
  
  
  «Тар-һыуҙа түгел, уларҙы лагерь оазис-лизать инеме ни?»
  
  
  Был Сабра аңлата. — Бер-самолеттар өсөн. Сүриә самолет. Оазис-ваҡыты менән улар ут, рәт-рәт косте мәрәкә. Нисек үҙенсәлекле һәм мишенью ярай әлбиттә.Бәҙүәндәр осоусы сәпкә өсөн артыҡ түгел. Шикләнмәй хөкүмәт ризалашҡан, тик шуны белә улар дамаск ҡалаһында, уның лә зыян итмәгән». Эскә ингән һәм уларҙы үҙ янына палатка. Тын алыу һәм ғилми-нәшриәт юрғандар өйөп плюхнуться. «Пффф; мин уйлағанса түгел, тип кемдер ҡасан ҙә булһа булырға шундай ҡыҙыл арҡа, минең кеүек. Дөйә был шайтан! Бер ваҡыт уны күрергә малиновый задница бабу менән зоопаркта. Аҡса тота, шулай уҡ минең ярыҡ күренә».
  
  
  Сабра рассмеяться. Уны төшөрөү бурнус, эшләпә һәм башҡа мөйөштәренән һәм сдергивать ташлап булмай. Шул уҡ ғилми-нәшриәт эшләй: ул хәрби кейем кейгән аҫтында бурнус, Сабра кеүек. Был уларҙың аллаһ өсөн кейемен дөйә килтереп булмай.
  
  
  Бер одеял Сабра буйынса эшкә урынлашҡан. — Һин яратыусылар өсөн һәйбәт күренә, ғилми-нәшриәт. Шул, бер кемдең дөйә йоҡлай алманым, яртылаш ғәр.
  
  
  Тәмәке һәм уның тәрән закуривать яҫмаларға. Шәйех булып, мосолман ҡәтғи закон кәрәк, эму травма булыуы ярамай.
  
  
  Палатка ул сабра буйынса икенсе яҡтан ҡарайыҡ. Ята уның арҡа буйына, башына ҡулын һалған өсөн, һәм хольст' ' s ҡарай. Йәшел хәрби кейемдә булды уның, тик ул гүзәллекте уны йәшерә алмай. Иғтибар менән ҡарап, уның оҙон, зифа буйлы, аяҡтары һәм күкрәге ҡаты восхитительный, бронежилеты ҡыҫыла бара. Кистәрен гениаль һәм уның сәсе алтын буласаҡ ҡаҙағы ике юғары күтәрелде.
  
  
  Картинала уны түгел, Сабра әйтә: «Юҡ, Ник! Һин әйткән ул. Был онотмағыҙ.'
  
  
  Усмехаться Киллмастер: «мин йылмаям, — тине ул. «Мин уның менән генә түгел, ә минең уйҙарҙы уҡыған!»
  
  
  Ул һәм уның приподниматься на локоть ҡарай. — Бәлки, һуң, Ник, был ҡасан тамамланыр. Вәғәҙә бирҙе, тип, юҡ, әммә кем белә? Мин һине яраттым һәм яратам... һин һоҡланып мин һиңә. Шулай булыуы ла ихтимал. Еңел түгел, сөнки уның үҙенә бирәйек. Ә хәҙер план төҙөү һәм биреү чепуха был хаҡта онотмаһын ине.
  
  
  Тәмәке ғилми-нәшриәт һүндерелә. Хоҡуғы бар уға, әлбиттә. Мөһим эште. Бәләкәй палатка мөйөшөндә ҡарарға була, уны быуындан-быуынға тапшырылған, улар ҡәҙерләп һаҡлаған резина футляр.
  
  
  Радиоһы бөгөн үҙенең рухы менән башлана? Уның буйынса аныҡ маҡсатҡа һәм дьявольский һеҙгә хәлебеҙҙе хәбәр тарлауығы тверие сигнал бирә.
  
  
  Сабра күҙҙәре ябылды. Уны асыу ih түгел. 'Юҡ. Бик бик рискованный һәм Радио дорого, эгон өсөн үҙе менән ала. Бәлки, дөйә төштө, беҙ бара патруле нарываться ГЕН ала, барыһы да булырға мөмкин. Бынан тыш, улар шулай уҡ радиопрослушка үткәрелә.
  
  
  Беҙ, әгәр был ГЕН наводка ине, әммә ул беҙгә һәм шулай уҡ.
  
  
  Уның менән ул риза булмай. Сөнки был лагерь Наводка wouldnt һәм мөһим түгел, әммә яҡын шунда эшләргә план бирелеүен ih шулай быуындан-быуынға тапшырылып бөтәсәк.
  
  
  «Беҙ был ҡәләм, ҡағыҙҙар беҙҙең компас һәм файҙаланыу», — тине Сабра. — Беҙ был лагерь күрһәтә ала, тип билдәләнде нөктә. Шулай итеп, был йүнәлештә беҙ шулай уҡ юл үтә. Нисек һөжүм ҡасан булһа ла бит, беҙҙең районда был һәйбәт белгән һәм летчик».
  
  
  «Үҙем өсөн генә әйтәм быныһын. Ут өҫтөндә осҡан уларҙың өлөшө шаҡтай. Ул уны реакцияһын күҙәттем.
  
  
  Ҡыҙыл ауыҙ көсһөҙ бөгөлә ул йылмайып. — Хәбәрең юҡ был нәмә тураһында күберәк. Хәҙер йоҡлап китер ул. Һин дә шулай эшләй, Нигы. Бөгөн ауыр булды. Уның аша ишетеп мгновений ул тыныс, священнигенең һулышы. Ҡорос нервы, уның уйлайым. Мөмкин булһа, хатта яҡшыраҡ, тип минең!
  
  
  Тәмәке һәм уның төтөнө күк закуривать клубы тағы бер күрәбеҙ. Улар үҙ сәғәтен ҡарап. Биш сәғәт самаһы, тиҙ арала стемнеть. Ҡасан да булһа бер нисек пасмурный, ай һәм, бәлки, күренмәйҙер ҙә. Промышленность ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанам хвастун Маджхад ғына түгел, әммә уны таба алмайынса, ысынлап Вади-Шайтан ҡараңғылана.
  
  
  Һуңынан был уйҙарынан кире ҡайтып барғанда төндә ҡулы менән эму эго былтыр... тыш, ул, дурак нисек, эләгә ловушку, әммә эму йылмая. Сабра проницательность һәм үҙен күрһәтте. Хәҙер бында кире осраҡта эго булыр ине.
  
  
  Был сопливый танауығыҙ булыр! Уларҙың, малай, урамда торған резвиться. Автобус малай. Баҡһаң, тип Сабра селтәре агенты булыуҙа ғына түгел, ә селтәр һәм урамда хулиган! Тверие булып, уның сифатында файҙаланыу йәш иерусалимды һәм хайфа ih штурмовик, разведданные йыйыу өсөн һәм курьер. Шунда йәшенеп тыңлап мөмкин һәм баланы, ир-ат унда алмай.
  
  
  Хәбәрҙе иҫәпкә ул Сабра, төргән һәм ҡунаҡханала эҙләп түгел, балалар һәм ғилми-нәшриәт комплексы буйынса юғалтыуҙарҙы эго. Бер нисә баҫтырып була ул, был хаҡта уйлай башланым. Ярай, уны ла күрҙем. Ҡараңғыла кривой усмехаться сгущаться ғилми-нәшриәт комплексы була. Хоук әгәр ҙә был турала ишеттек, был уға оҡшай ине булһа. Әммә бер ни ҙә билдәле түгел ине был йәштәрҙә.
  
  
  Бәлә выпутываться буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, әммә тап ошо мәктәптә уҡыуҙан тыш хәл тураһында хәбәр тураһында эго һәм сабра, ул залға. Интеллект үҙе ысын ҡатын-ҡыҙҙарҙың интуицияһы йәки йәшерен агент Сабра ике яҡтан ҡапланған. Был егеттәр уны эго ебәрҙе эҙҙәре ҡалған, уларҙы күҙәтеп һәм уны һаҡлау өсөн, сит илдә чужак. Киллмастер ни булыуы тетрәндерҙе. Эму, донъяла бер иң яҡшы агенты буйынса, уҡырға ярҙам итә!
  
  
  Үҙе нигым менән һәр ваҡыт ғәҙел була. Хәҙер инде уны танығандай булды тейеш, тип эму ла был идея оҡшай. Неоген һәм игелекһеҙ булды, әммә был идея бик оҡшап эму түгел. Ул шулай оҙаҡ яҡшыраҡ буласаҡ, күберәк скрипка уйнарға мөмкин түгел, - тип икенсе, хатта был һәүәҫкәр етәкселегендә вдохновенный, Сабра кеүек. Ул тойғо барлыҡҡа килә, тип, уны эсәк тырнап. Йәнәһе, ул барыһына-үҙ ауырлыҡтарында еңеүсе менән эш түгел — элек бер ваҡытта ла бындай хистәрҙе кисермәгәндер ғилми-нәшриәт Карте.
  
  
  Һуңынан уны ҡараңғыла ухмыляться. Хәҙер уны яратыусылар булды. Уның бойороғо булмайынса, ул булырға тейеш һәм ул кәрәк. Шулай уҡ ул ребячливый һәм буласаҡ, сөнки улар, балалар Тивериада. Шайтан һыуы барлыҡ! Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул сабра тыныс һулышын тыңланы, һуңынан иҫәпләүҙәр үткәргән һәм һау ҡалған заснуть еңеләйтә. Был берҙән-бер ih маджхад тапшырып, ҡасан да булып китте.
  
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  Окурок ишеккә ҡарап торған тештәре һәм гюнтер сигара менән ҡара булып герхардт Вади-Шайтан. Был исем һайлауға бик уңышлы булды, ул уйлайым. Иблес үҙе тап булды бында! Әммә оҙаҡҡа. Ике көн тағы, әгәр һауа торошо шулай уҡ һаҡланасаҡ, һәм улар күсеп киткән. Хамсин, сүл елдәре, аҙна инде көнбайыш менән дуэт. Әгәр шулай дауам итә, ә ул шулай булған, бар һәм буласаҡ, яҡшы килеп сыға газ менән ҡуллана. Масляный ирендәре ныҡ ҡыҫылды саҡ эго йылдар сигаралары булһа. Газ! Бөтә был үҙенсәлектәр предприятиелары газ ҡырҡыу булды. Әгәр ҙә невинный израиллеләр ауыл халҡы ҡаршы ағыулы газ ҡулланыуҙа ғәйепләнеп, ҡулға менән булыр ине улар булмаһа! Израиль һуғыш иғлан короле Хөсәйен тура килә, кире осраҡта ул үҙен тәхеткә юғалта һәм, моғайын, үҙ тормошо. Аҙаҡ ЙЫЛДАР был яңаҡ мускулдары һәм еңеләйтәләр, һәм волчья ухмылка ул йылмая, башын ҡырҡып йәһүдтәр ине был!
  
  
  Ләкин ул бер ни ҙә эшләй алмай, противогаз буйынса әлегә Туҡыма ла килә. Был марна, salaud неумело Дамаск ҡалаһы. Бында противогаз аҙна элек булырға тейеш. Башҡа бер нәмә лә эшләй ала ул был противогаз. Башҡа ауылдарға үҙ кешеләрен ебәреп һеҙ ҙә ағыулы газ противогаз. Беренсенән, улар бара алмай ине. Ә ЙЫЛДАР бик яҡшы беләм, генерал булараҡ бел һә, армия ниндәй булыуын, ҡасан тип бойороҡ бирергә ярамай, әгәр ҙә ышана, тип уны үтәргә була. Пожимать һәм уны үткәреү буйынса иҫ киткес ауыр башын яурыныма ҡулын лысый. Шуның өсөн отбросы эго заботить түгел, уның командаһына, пен һәм Левант отбросы. Рассмеяться танау аҫтында үҙенә ГЕН. Ҡасан әгәр ҙә ғәскәр - ғәскәр? - ҡорбан килтерергә тейеш булған, быйыл был мразь була. Подонок әммә хатта дисциплина мохтаж. Нацистарҙың жужжать буйынса бер тауыштан ҡомташ ҡая мәмерйәһе тирәләй. Генератор эшләй улар. Ул үҙенең наручный сәғәтенә ҡараны. Бер сәғәт стемнеть. Ул ваҡытта юлда булды. Әммә уны башта тикшерәләр һәм радио радар. Готт немец шунда эшләй, уларға таянырға мөмкин буласаҡ. Выскочить тирәләй Здоровяк трейлер, ҡом һыҙаттарын киҫергә, һыу һәм йөк машинаһына йүнәлә, припарка ҡая бар. Йөк машинаһы селтәр менән ҡапланған ҡаяларға камуфляжный төҫтә булыуы ихтимал. Уның ишеген асыу менән ир-егет һәм һөйләү, үҙенең алдында ултырам һәм ҙур булмаған өҫтәл ҡалған өсөн тапшырғысты яйға пробор циферблат йәлп ителә. Башҡа кешеләр, радист, үҙ аллы тәгәрәтеп өлөшө йөк машина асҡысы.
  
  
  ГЕН әйтер: «бер ни ҙә үҙенсәлекле, Ганс? Бер ни ҙә ишеттегеҙме әле?
  
  
  Хутынья буйынса сит ил легионы дезертир покачать башы. — Нимә, генерал герр. Бындай нәмә. Ябай трафик башҡа, әлбиттә буйынса, Сүриә, Иордания һәм Израиль. Самолет, граждандар авиацияһы. Әммә бер нәмә күберәк. Әгәр кемдер эргәлә булды, генерал герр, уларҙы үҙе бик шым ғына.
  
  
  ЙЫЛДАР кивнуть. Ҡара уны радист булып, ғәрәптәрҙе, һуңынан Ганс шепот переспрашивать һәм тине. — Һин уны күҙәтә? Ул билдәле бер ваҡытта ғына ебәргән хәбәре тип?
  
  
  Хутынья кивнуть ир-аттарҙың: «мин уны күҙәтергә. Тик шул саҡта ғына ебәрелгән хәбәрҙәрҙә, уның, ул ҡасан һөйләй, өс минут һәм оҙаҡ түгел. Сөнки беҙ табырбыҙ, генерал герр.
  
  
  'Яҡшы. Фәйләсүфтәр, сабыр, Ганс. Беҙ булып киткән. Ышанам, һинән арыным шулай уҡ задница ултырҙы, һәм уның кеүек.
  
  
  Ир-Худощавый рассмеяться. — Яволь, генерал герр. Һин хаҡлы.'
  
  
  ЙЫЛДАР үҙ машинаһында ҡайтып, буш оглядывать акмулла. Ул көлөп. Был подозрительный урында израиль өҫтөнән самолетта осҡан ваҡыты менән бер ни түгел. Сүриә самолетта түгел, хатта белеп, припас ҡайҙа ташлаһа, тик ул аныҡ түгел тоҙло әгәр уны ҙурыраҡ күрһәтә. ЙЫЛДАР усмехаться. Йәһүдтәр был ниндәй сюрприздар көтә! Уның тауышын, утыҙ миль алыҫлыҡта Галилейский күлдәк, танк менән алты, ун ике тәгәрмәсле машина, ун джип, алты пулемет һәм еңел һәм ауыр ике меңдән ашыу кеше. Барыһы спрятать ентекләп ҡая. Израиллеләр һәм бер ни ҙә подозревающей.
  
  
  Ә хәҙер, йылдар үҙе әйткәнсә, үҙ машинаһында ҡайтып, атаһы фекер итергә теләне. Уларға ышанығыҙ, сөнки улар бер нәмә лә үтәлмәһә. Уларға ышанған булырға тейеш. Һәм бөгөнгө сәфәр сыҡты.
  
  
  Ул машина инә. Хәсән, сүриә полковник, дивизия командиры урынбаҫары итеп тәғәйенләнгән, һәм ҡәләмдәр өсөн үҙ жевать угрюмо өҫтәл ултыра. Ул алдында ятҡан йыуан эсәк, револьвер ҡыҫылмай. Ул күҙ күтәреп, ҡасан керә ГЕН. Кари ҡарсыға танау һәм күҙҙәренә асыҡ була уны, болан кеүек булды. Ул йылдар ненавижу, һәм ул белә, ул был ара. Хәсән уны үҙе менән төн булһа, был йылдар ҡасан килке йәһүдтәр үлтерергә.
  
  
  Әммә ЙЫЛДАР дуҫтарса мөнәсәбәттә булырға тырышам хәҙер. Һәм был ышаныс менән уны эго атҡаҙанған кеше эшләргә тейеш була, сөнки уның башҡа Дамаск түгел ебәрҙе. ЙЫЛДАР шәхсән тип уйланы егет булып неженка, неженка түгел, ә уны бик ярата. Үҙе сибәр түгел егеттең уның менән аралашыу һәм үҙ ваҡытында бисексуал ал булды, әммә дөйөм алғанда, ҡатын-ҡыҙға өҫтөнлөк бирә барыбер. Һәм, майн Готт, был заданиены үтәгән саҡта, ҡатыны менән йоҡлап була, уны тағы бер ҡат. Ҡатын-ҡыҙ менән кусей, һәм, бәлки, улар алыр һәм уның менән малай ине. Әммә уның был эште ир-егет булып түгел, ә шулай придурок женоподобный.
  
  
  Хәсән яурынына ҡулын һалып, уның ҙур ҡара нәҙек һәм йыуан эсәк. Накладка маршрут маршы ҡыҙыл нөктә һәм пластик ih һөжүм планы булыуын билдәләне. ЙЫЛДАР ҡыҫыу һәм ҡатышмаһынан бер тапҡыр ос полудружелюбие һәм полковник яурыны менән әйткәндә : Namen Gottes , Хассан, хәрби тәртипкә өйрәнә дауам хәҙер был һинме ни? Әҙер барыһына, чувак, төйәк тиклем эшләгән! Тулҡынланып түгел. Эсеп ала. Ҡарап китһәң, бында таба алмаған ҡатын-ҡыҙ бармы һин! ЙЫЛДАР заливаться көлөү. Күп кенә ҡатын-ҡыҙ булып күренә беҙ бер миль тирәләй булған, һәм был улар икеһе лә бик яҡшы белә. Ә әгәр ҙә булды һәм булып, йөҙ беззубый шлюха өсөн фунт.
  
  
  Полковнигы ғәжәп йылмайып насар һүрәтләү мөмкин. Әҙер булғас, уны таный, немецтар тип бер аҙ ҡурҡтыҡ. Икенсе яғына бороп һөйләшкән өсөн, уның әйткән: «Огнем юҡ әле, генерал».
  
  
  Улар йәшникте һәм юғары баһа йылдар досталь ҡорос, ҡара уны бурнус. «Огнем ошо шайтан һыуын. Юҡ, был тәьмин итә, әммә уларға бөтөнләй кәрәк түгел. Противогаз, беҙ уларҙы тауыш бирергә кәрәк...
  
  
  Кем мин бойора алмай, хатта был горки, һаҡлаулы булыр ауыл барып, люизит ағыулы. Шул уҡ ашығыс хәбәр ебәреүселәрҙең береһе дамаскта растяпа. Ул әйтә, үҙе ялҡау задница ултырыу өсөн түгел, ә был противогаз алып бында булһын!
  
  
  ЙЫЛДАР һәм униформа кейгән эшләпәле бурнус өҫтөнән кейгәндәр. Кобура төшөргән һәм уның менән ырғаҡ ҡайыш, кобура булып ҡала Вальтер Р-38, бурнус һәм уның өҫтөнән тағалар.
  
  
  «Мин эшемдән ҙур булмаған бөгөн кис булған, — полковник, - тине ул, — мин алтынсы сәғәт самаһы була. Һеҙ, әлбиттә, төп. Сәғәт киреп, стемнеть ғына кеүек. Барыһы булараҡ, ғәҙәттә, ҡулланыу түгел, әммә донъяла күберәк ҡарағанда, был бөтөнләй кәрәк. Әйҙә, минең машина йөрөтөүгә лендровер килә. Эму әйткәндә, уның өсөн ҡуйылған «Райзинг» патронташы менән өҫтәмә өс етлегә.
  
  
  — Яҡшы, генерал. Полковник трубкаһын күтәрҙе һәм ҡыҫҡа һөйләне. Һуңынан уны СОЮЗЫ һәм көпшә аҫып ҡараған. бер сигара ул үҙе тирәләй ҡара тоҡандырҙы.
  
  
  — Һеҙ бер барып, генерал? Оҙата алманым?
  
  
  Ҙур ир-егет уның өҫтөнән ҡара сигара дунайҙағы. Аҙаҡ уны ҡоро британия акцент менән әйтә, шулай улар ныҡлап уҡый — ул белмәй, тип уйлай башлай һуңғы ваҡытта тағы буйынса-немец: — Минең башҡа ҡиммәтле, сүл сикәһенә уның, һин үҙең... ҡасан көллият сосед уның әсәһен тышҡа сыға.
  
  
  Сүриә ниндәй полковник-шул уҡ ваҡытта уны ҡараясаҡ, һәм аҙаҡ тағы башын покачать картаһын ҡарау. Дьявол был образ кеше булған! Был дөрөҫ булғандыр, сөнки өйҙә. Пожалеть Полковник, тип, был эштәргә йәлеп а эго. Ләкин ул нимә эшләй ала? Дамаск кивнуть ғына тормай, һәм һин оса. ...На иждивение-ҡыҙ һәм уның балалары бар
  
  
  Был фекерҙе тағы бер ҡат ҡарап һәм уны картаның үҙенә менән отряхивать. Яҡшы күренә. Үҙегеҙ уйлап, уны бик матур. Ул белә, нисек йыйған, бер ни тиклем бындай бергә. Һөжүм линияһын булып уның бармаҡтары биттәренән ҡыҙыл наманикюренный прочерчивать накладный. ЙЫЛДАР аша күсереп иордания сигенән танк һәм машиналар араһындағы тар үткәүел һәм үҙенә күлдәк галилейский полугусеничный көньяҡ ярында. Тирә-яҡ һәр һалдат, уның үҙе һәм генерал, израиль форма булып йөрөй, дамаск яһаны. Һәм был һуңғы аутентичный деталдәренә тиклем.
  
  
  Тәүҙә улар һөжүм кибуц буйынса Шаар Һа-голан, үлтереп тәнем ih йөк машинаһы һәм йәһүдтәрҙе мөмкин тиклем күберәк һалалар. Ләкин был форма кейгән израиль башта мәйет булыр.
  
  
  Кибуц сәнсеп емерелгән һәм бөтә коммуникациялар, ауыл көнсығыштан һөжүм итә һәм уларҙы тиҙ Умм-иордания в Кайс. Әгәр иҫән дауам хамсин, ағыулы газ ҡуллана, улар, әгәр юҡ икән, был йыртҡыслыҡ ҡылған диндәштәр ҙур баҫым яһай. Тап ошо маҡсатта ih лысый белә. Был ваҡытта уның иң тулы азатлыҡ хәрәкәте, уның эше биреү. Полковник күҙҙәрен ышҡып ҡулы осондағы нәҙек һәм ябыу. Ир-егеткә уны белеү һәм үҙең беләһең, был ҡыйралып: ҡатын-ҡыҙҙарҙы көсләгән, бала-сағаны изуродование, ир-аттың енси органдары һәм ih изувечивать вешай, ә бәлки, ауыҙ һәм киҫеп булмай. Израилле үлгән саҡта ҡорал булған израиль менән тарала. Бөтөн мертвецов үҙ ih, кеше, тигән төшөнсә, ентекләп йыйырға һәм йөк машиналары килтерелә була. Һуңынан бөтә төньяғын шунда уҡ, сүриә сиге булманы, һәм уларҙа именлек булһа.
  
  
  Эйе, был план хәйләкәр булған. Һәм бик уҫал. Оло полковник револьвер картаһына ҡарағыҙ. Уны ишетеп, туҡтап кеүек тыштан «Лэндровер», ишетеп һәм, нисек ир-ат водителдәр лысый бойороҡ бирә.
  
  
  Полковник ҡулында револьвер потянуться т нерешительно. Был һаман да уны булдырмау мөмкин. Хәҙер быны хатта уны булдырмау мөмкин. Арҡаһынан бер атыуҙа етерлек.
  
  
  Отдергивать уның ҡулында. Юҡ. Беҙ уның янында булған ҡыйыулыҡ, батырлыҡ беҙ! Ул үҙе үлемгә хөкөм ҡарарына ҡул ҡуйҙы. Һәм юғалтмаҫ өсөн үҙ ғүмерен кәферҙәр эму ни? Уның яурынын күтәрҙе. Иншааллаһ. Ҡасан ишетербеҙ, уны нисек «Лэндровер» һыҙғыра, шулай ҙа уның пробормотать көнсығышҡа борола һәм: «Ышанам, был хәшәрәт дөйә менән килеп етте ни ҙә ҡот осҡос».
  
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  Бер сифаты буйынса, ул иң яҡшы агент Киллмастер итеү — һәм тыш рәхмәт, - тип ул бөгөн иҫән-һау, — эго проснуться һәм һәләтенә ныҡлы була кисекмәҫтән йоҡлап шул уҡ ваҡытта, әгәр уны ишетеп «дөрөҫ» тауыш. Был уның әсәһе булған мөнәсәбәте оҡшай, уның менән шөғөлләнергә мөмкин просыпать шартлау, беҙ уны ҡасан, нимә булды, әммә шунда уҡ просыпается, уның балаһы илай башлай.
  
  
  Эго уята. шуршание йомшаҡ ҡом. Шунда уҡ уның настораживаться. Эго һаны прима палатка асып ҡара, уны күрергә һәм, аҡ шәүлә ярыҡ һәм проползать mimmo булараҡ юҡҡа сыға. Эго дисктағы йәшерен манераһы хафаға һала, улар был хәл. Кемдер сыға буйынса вади-тар яғына күсте һәм бәҙүәндәр буйынса лагерҙа булған. Кемде, кемде, күрәһең, теләмәй эго күрерһегеҙ йәки ишетерһегеҙ.
  
  
  Кромешный палатка ҡараңғы булып ҡала. Сабра уның тигеҙ һулышын ишетә. Нисек уның аша сығыу ваҡытында һәм палатка тапҡыр эйелеп, уң яҡта тағы бер ҡат аҡ таптарҙы күреп, уның өсөн был, тар ғына ишек аша вади. Аҡ фигуралар вади китте, һәм, кем был беҙгә булыр инек, ул мөмкин, шулай итеп, оазис китте. Тик оазистар буйынса ҡатын-ҡыҙҙар төндә йөрөһәң дә, уны аңлай алмай һәм, ни өсөн ир-егет шунда киткән ине. Башҡа ваҡытта ул ҡәҙимге хәлдәр булыр ине эго тынғылыҡта ҡалдырмай, ләкин был мөһим задание ваҡытында булырға мөмкин. Ул погонлы ташлана.
  
  
  Уның тамағына барып етә вади-туҡтаны. Бында тәрән траншеялар барып, һыу һәм ҡом оазис бугор туннель аша һуҙылған. Улар бер нәмә лә күрмәй. Аҙаҡ уны тыңлап, таш кеүек ҡолап, һәм кемдер уны уңда йугереп. Ника бер минут көткәс, йыл һуңғы тапҡыр булған һәм кобура люгер стилет ҡтары тикшерелде. Һәм ул һаҡ булығыҙ поползти соскальзывать четвереньки й оазисы булған. Ул устары разжимать, терновое йылғаһы буйындағы ҡыуаҡтар, алыҫ һәм поползти выругаться молчанов.
  
  
  Булыуы күҙаллана, төндә ай булып түгел был донъя өсөн тучи, ай һәм шулай булды ла. Һәр хәлдә, бер ниндәй ҙә мәғәнәгә эйә түгел. Болот аша ай ваҡыт мгновение әммә ҡатламы һәм үҙ ерҙәрендә яҡтылыҡ прорубить шулай итеп яҡтыртырға насип булғайны. Был етерлек булмаясаҡ.
  
  
  Киллмастер йәшел хәрби кейем кейгән, һәм шуға ла пейзаж фонында айырылып тора; ул кеше алдында — тиерлек бар ул ышанам, ул буласаҡ ир — аҡтан кейенгән була бурнус, ҡараңғылана һәм ул шул эште светилосся. Полицейҙар бер нисә йөҙ кешенең күреп һәм ғилми-нәшриәт й аҙағына яҡынлашты, алда, хәҙер инде асыҡтан-асыҡ урын булһа ла, ҡарай ул бәләкәй оазис шеллек һиҙелә.
  
  
  Үҙенең алдында бәләкәй нөктәләре ғилми-нәшриәт комплексы яҡынса йөҙҙән полицей алға китеү мөмкинлеген бирә, ә уны артабан дауам итеү өсөн кәрәк. Хәҙер инаныу булмаһа, ул был кешеләр,-тип уйланы. Был arab - башҡа ла варианттары бар - әгәр йөрөй һәм arab түгел, ә йөрөмәй булмай, төплө сәбәптәр булырға тейеш. Йәки насар. Ә кеше алдында бик аҫтыртын булған шул уның, шуға күрә иң һуңғы булыуы ихтимал. Төр буйынса тәжрибәһен өйрәнеү һәм аңлайышлы түгел, үҙе нигым ҡабул иткән эго на карте иғтибар ысҡындырҙы.
  
  
  Уның артынан эйәреп, уның һаҡ булығыҙ, бигрәк тебе алыҫлыҡта, ерҙә киҫеп ҡулланып, теләһә нисек слежение сәнғәт оҫталары эшләй ине. Ахырҙа ул йөҙ яҡынлаша һәм полицей булып инде, ҡасан юҡҡа сыға ҡай бер пальма финиковый аҡ бурнус, уратып оазис. Ул күҙҙәрен йәшерә фигуралар була. Ят күҙ менән көтә ерҙең тигеҙһеҙ ғилми-нәшриәт ҡорһағы һәм көсөргәнешле булған. Бер нәмә лә хәрәкәттә. Был кем инек, беҙ инек, әле ул пальма күләгәлә көтә. Уны кем көтә?
  
  
  Бер ни тиклем ваҡыттан һуң уның ҡулы аҫтында люгер-лизать подкрадываться менән башланды. Эше ауыр була һәм был ауырыуҙар сәбәпле, осло ҡаялар, ҡом һәм абразивный шипов, дим дюйм тик оазистар уның өсөн яҡыныраҡ. Эму полчаса кәрәк, полицейҙар бер илле беренсе өсөн финиковый пальмаға тиклем бара. Был ваҡытта бөтә нәмә лә ишетмәне һәм уның тирәләй оазис күрҙе. Был кем ине, беҙ, сәнғәт, уны көтөүен аңлайбыҙ. Кешеләр таштарҙы һыу ҡыҫылып ғилми-нәшриәт дауам итә. Төндәрен һалҡын була, һәм көнбайыштан көнсығышҡа даими иҫкә хамсин, тик һуңынан барыһы ла ғилми-нәшриәт обливаться. Алйотлоҡ булыр ине, хатта ҡурҡыныс яҡынлаша тырыша. Был ғәрәп кешеһе булыуы — ғәт буйынса сүллектәр — һәм, бәлки, аңларһығыҙ, - тип уны күҙәтәм. Ултыра ала һәм уны сабыр көтөп, йәки ҡасан хәнйәр прицел аҫтында досягаемость сиктәрендә ғилми-нәшриәт эго. Шунда көтөп ғилми-нәшриәт комплексында булды, ул шунда булды. Сабыр, аҙ түгел, ул бар, барыһы да ғәр.
  
  
  Ночной тишина аҡрын тауыш боҙа. Доноситься уны төньяҡҡа, тәүҙә бик насар, әммә слышимый һәм унан да күберәк бара. Киллмастер, имеш-мимеш киҫкен буласаҡ, был башта ышанмау мөмкин түгел. Бәлки, был нисек булһа ла ер менән бәйләй.
  
  
  Әммә юҡ. Был двигатель тауышы була. Ниндәйҙер тапшырыу бара мчаться на оазис машина түбән. Аңлап уны бер тауыштан Мгновение — «Лэндровер». Ике ул һәм бесәйҙең күҙе күрмәй, башын күтәреп, һыу менән төньяҡҡа оазис яҡынлаша. Ҡараңғылатылған ут! Ҡараңғыла ике аҡ йыйыла.
  
  
  Триумф ax ҡатышмалары һәм переполненных кеше ышанмаҫ. Бының булыуы мөмкин түгел! Шуның өсөн беҙ яңғыҙ түгел был этапта рискнуть salaud килә ине. Һаман ...
  
  
  Бесәйҙең күҙе уның күрмәй, һыу оазис яҡынлаша. Шулай уҡ һәр...-делле-эго yy батырлыҡ билдәләре тураһында булыр! Ул тулҡынланыу хисе солғап ала. Лизать подкрадываться ни ул, оазисы булған. Утыҙ биш пальма полицей финиковый Киллмастер яҡынлаша роща, ул алға бара алмай инде, юҡһа укрытие эму ташларға тура килер ине. Дим таш өҫтөндә бейеклектә ята ерҙән бейек булмаған өсөн уны алтынсы жим. Оазисы булған, унан бер нәмә тиклем дә, бынан ҡом яҫы. Алыҫ китә алмай ул, хәүеф түгел, атыш, һыу әҙер түгел һәм ул был булманы тағы. Шуға ҡарамаҫтан, уның белергә тейеш булған.
  
  
  «Лэндровер» оазис тиҙлек менән килә һәм туҡтай черепаший башҡа яҡтарға күсте. Водитель, был кем инек, беҙ инек, фараларҙы һүндерә алмай. Ҡолаҡ ғилми-нәшриәт комплексы, ҡәһәрле елдәре, сөнки эго шул йүнәлеш менән иҫән, шуға күрә ул бер нәмә лә ишетмәнем. Был «Лэндровер» тик бер генә кеше булһа, ул хәл.
  
  
  Ул акмулла «Люгер» күреү һәм фарыҙ. Шуға ла уны атыу өсөн наугад йыйылды. Бындай хәлдең уның менән түгел, башҡа атырға йыйына. Ул үҙ башыңа булып ҡуймағайы, тип, водителдәр «Лэндровер» пистолеты булған, моғайын да arab һәм ҡораллы була. Әҙселектә ғилми-нәшриәт комплексының ҡеүәте буйынса ут булып, йәйғор булып урын алыҫ түгел эго һәм тактик. Эму ғәр көтөп ҡайтырға тура килер, әгәр ул ҡайтмаһа, ә аҙаҡ тотола һәм допросить.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Хамсин ишеткән һәм туҡтап ҡалған, ир-егет булараҡ әйтәм. Ғәрәп. Көсһөҙ тауыш Ih булып, ропот күрһәтә һәм, күрәһең, алыҫ була. Ҡасан тағы подуть ел, ғөмүмән, ул бер нәмә лә ишетмәнем.
  
  
  Кемдер ҡулына ҡағылды эго, Сабра прошептать һәм: «стреляй, Ник!» Беҙ эшләр ине икән тип, атып алмайҙар!
  
  
  Ул сзади уның янына килеп, тауыш сығарыу түгел, беҙгә, йәғни һәм тигеҙмәй, ул уны аңларға була кеүек. Кем менән булһа ла был өлөшө Карте. Призрак булды оҡшаған ул!
  
  
  Потянуться уның күкрәген ҡағыла һәм был уның ҡаты ҡулынан урынына. Бер аҙ ситләшеп, уны бер мгновение. Потянуться ҡулын ҡыҫыу һәм уны эго ee ныҡлы була.
  
  
  Шепот уны эго үҙ ҡолағы йылы һыу ауыҙ ҡыҫылыу һәм һөйләү.
  
  
  'Был кем?'
  
  
  — Кемдер беҙҙең лагеры тирәләй. Ошаҡсы, тип уйлайым мин. Һәм был өзлөп һәм... яңғыраны, әммә тойғо миндә бик көслө, йылдар менән шәхсән һөйләшәм тип, уны унда!
  
  
  'Хоҙай минең!'
  
  
  Ул эске тойоу, уның замешательство. Юҡһа, уны, зифа тәне ҡалтырай башланы кеүек. — Минең хоҙай, — тине ул тағы. "Әгәр һин хаҡлы, беҙ бының менән асыҡтан-асыҡ ҡул алабыҙ әле!"
  
  
  Әлегә уның һөйләүенсә, улар ҙур фигураларҙы күреп, алдынан фаралар бара. Һуңынан аҡ бурнус. Һәм һис бер нәмә лә күберәк. Башҡаса Сабра ҡалтырай. Прошептать ул тағы ҡасан, - тыйнаҡ тауышын сердито ee һәм абсурд. 'Никак! Бәлки, һин хаҡлылыр. Роммелдең тиклем уның менән хәүеф һәм безумство!
  
  
  Ругательство уның билдәләнде, улар бик ғәжәпләнгән түгел эго. «Беҙ ниндәй мөмкинлектән файҙалана алмай һәм ул беҙҙең өсөн.... 45 мин булып кольт-калибрлы көндәре, бысаҡ һәм револьверҙар, тауыш биреү, һәм бөтә.
  
  
  — Стилет люгер һәм мин булдым, — тине ғилми-нәшриәт әлбиттә. «Һис шикһеҙ, уның ҡеүәтен унда ут күберәк. Беҙ ҡасан да ошо беренсе пальмаға тиклем бара.
  
  
  Решимость уны хис итә. — Беҙ ҡараныҡ, бәлки, — уны ныҡыша. 'Беҙ ауыҙ итә ала! Мөмкин тиклем алыҫ прокрадываться, ә һуңынан ҡасып. Көтмәгәндә һөжүм итә улар. Беҙҙең ҡулайлы булған, ғилми-нәшриәт комплексы, дөрөҫ! Тегенсе тураһында! Әгәр беҙгә бер нисә гранаталар һәм автомат булыр ине! Был ҡәһәр һуҡҡыры ла йылмай!
  
  
  Киллмастер ҙа аҙҙыр. Долли һәм уның өсөн уйларға һәм секунд эсендә барыһы ҡаршы килде, тигән һығымта яһарға мөмкинлек юҡ улар. Әгәр йылмая, улар шул тиклем барып етә алмай оазис, ih тип табылды. Әммә ул һаман да тере булып, ЙЫЛДАР, дәлилдәр етерлек булған, ул һуғ булыр, моғайын. Аяуһыҙ булып, атыш-һай-һай, кемдер тере ҡалыу. Һәм, әлбиттә, шайтандар йылмая. Ул йылдар булып пистолет-пулемет — күҙ алдымда, эго булған өсөн түгел — һәм әгәр кем иҫән ҡалһа, ул шулай. Ғәҙеллек еңә, донъяның мәңгелек түгел подлунный был аяныслы.
  
  
  — Юҡ, — ул прошептать убежденно. «Беҙ тырышып. Беҙгә барыһы ла яҡшы һатлыҡ көтөү ҡайта. Ул беҙгә күп нәмә һөйләй ала. Әгәр беҙҙең ҡараш ни тиклем файҙаланылды.
  
  
  Шунда уҡ атып послышаться оазисы булған. Ғилми-нәшриәт комплексы, эксперт булып был һорауға, уйлап, нимә йәки был Люгер Р38 булырға тейеш. Моғайын шулай булыр ине ул йылдар өсөн иң ҡорал.
  
  
  Ҡолаҡ йомшаҡ һыуын ауыҙ ул сабра ҡыҫыла. — Мин уйлайым, беҙҙең хаҡта онота алмайым һатлыҡ беҙ. Минеңсә, был ғына уны үҙ рассчет ала.
  
  
  Ee ярһыу тауыш менән. 'Эйе. Хәҙер бер ген ә барып! Бер ул! Беҙ мөмкин ...'
  
  
  Ул вскакивать йыйылды. Полуротный ғилми-нәшриәт уны ерҙә. — Юҡ, тегенсе алығыҙ! Юҡ! Беҙ автомат ҡаршы бер нәмә лә эшләй. Әгәр беҙ уны үткәреү һәм, барыһы да башланып шулай китмәй, һәм уны яҡшы беләм, сөнки беҙҙе бында. Юҡ! Хәҙер эго үткәрелә. Беҙ тағы эго тотто. Вәғәҙә.'
  
  
  «Лэндровер» двигателе һәм тынлыҡ менән тронуться гудеть йәйелгән. Ул машинаның артҡы яҡтыртҡыстарын була. Көтә улар, ҡасан һәм бесәйҙең күҙҙәрендә сағылыш төнгө тауыш өсөн спокойно дюналар йәшеренеп моторҙар эрей. Һуңынан уларҙы кире оазис яй бара.
  
  
  «Мин фонарҙы ала», — тине Сабра, улар бысраҡ һәм һыу бассейны ҡасан килеп инә пальма роща. Ят есем булып бурнус ағиҙел бассейны бар.
  
  
  Аҡ яҡтылыҡ төшкән нурҙар фигуралар Сабра мөмкинлек бирә. Кеше булып & nb. Ғилми-нәшриәт өсөн балтырына тотоп, баштүбән выдать ih һыу һәм тирә-яҡ тәне. Аҡ ҡарсыға танау һәм күҙҙәренә нуры кари буш партаға һуғыу.
  
  
  Сабра брылев включено. — А, — тине ул. глухо. «А., тегенсе алығыҙ! Ҡыҙыҡ, эшләү буйынса ул үҙенең уттарын, йәки шәйех полиоксо эго? Һин әйткән ул, шуға ла был нимә? Беҙ уның грошь ышанырға ярамай.
  
  
  Сәбәбе-нигы а. ышанмаусылар инстинкты ла күреүе тураһында һөйләне. Һәм бөтә кеше вафат булған. Заговорҙа ҡатнашыусылар шулай уҡ шәйех булып, улар аҙ беләләр.
  
  
  Сабра задумчиво үле кәүҙәһенә ҡарап. Ул маңлайыңа бик матур булған дырочка түңәрәк. — Ике яҡтан улар менән һәр ваҡыт ала, — тине ул һаңғырау тауыш. «Түгел һәм хатта улар был аморально. Был ябай ғына итеп тормош ih.
  
  
  Алыҫ түгел быуа ҡушыла өйҙәр бәләкәй, ябыҡ һәм пальма ботаҡтары һалам. - Әйҙә уны ғилми-нәшриәт килтерә. 'Яҡшы. Хәҙер тәмәке выкуривать буйынса бирелә, уны һәр хәлдә, һәм иғтибар менән ҡарай. Был күп нәмәне үҙгәртә ала, ә юҡ һәм булыуы мөмкин. Һәр осраҡта ла, ағымдағы хәл тураһында күҙаллауҙар беҙ дельта алырға тырышырға тейеш.
  
  
  Буш өйҙәр булманы иҫәпкә алмағанда, бер нисә финик менән стеллаж, эленеп өсөн елләтәләр. Ника иҙәнгә төшә, яҫмаларҙың һәм тәмәке удовлетворенно закуривать. Сабра, уның менән йәнәш ултыра. Инстинктивно ул хис, уның был борсоулы тәрән, тип, уның көсө һәм өмөтһөҙлөк сигендә. Бындай тәүге тапҡыр күреп, уның кәйефе. Хәҙерге ваҡытта, уны уйлап, көсөргәнеш төшөрә. Мило әммә, артыҡ керә алмаһам, сөнки яйлап, ул аңлай, ниләр, ул. ee ҡулына алыу өсөн әлегә ныҡлы түгел.
  
  
  «Беҙ уның янында булдым», — тине ул. Күберәк уның үҙе менән үҙе һөйләшә, - тип уның менән. «Беҙ уның ысын күңелдән алдында булған, һәм, уның китеп. Һуңынан стольким йыл!
  
  
  Тороуына ҡарамаҫтан, төплө, әммә өсөн, ул подбадривать, ник әйттем: «Беҙ түгел, тип ышанам был ген булмаһа».
  
  
  — Әммә мин уны беләм, — тине ул. упрямо, — белмәйем. Был ВАТЫЛДЫ.
  
  
  Эйе, тине ул тыныс ҡына. Был ВАТЫЛДЫ.
  
  
  Тәмәке яҫмаларға тәрән Киллмастер. Ҡараңғыла өйҙәр ҡыҙыл нөктә светящ. «Аллаһ тип белгән? Шәйех нимә беләбеҙ?
  
  
  Сөнки ул уның яҡын ултырҙым, - тип ул хис, уның яурынына пожимать. «Йылдар һәм уны эго генә ҡунаҡхана база лагеры таба. Нимә күберәк. Күрәһең, тине ул. эму, һәм беҙ теләүселәр беҙҙең лагерға табығыҙ һәм ни өсөн бындай ҡазанан кешеләрҙең эго. Әйткәндәй, шәйех бик аҡыллы, һорар өсөн. Уны беләм, сөнки мин әйткәндәрҙең барыһына ла тигеҙ түгел.
  
  
  Ник әйттем: «ул саҡта шулай бит wouldnt мөһим түгел».
  
  
  "Түгел, уның өсөн!" — хрипло тине ул. — Эго иҫкәртә. Ул белә, сөнки ул һунар өсөн израильтянка һәм американ. Ошонан үҙегеҙ һығымта яһағыҙ. Әлбиттә, израиль разведчица уны мин тип йөрөтә, ә һеҙ, моғайын, тип цру агенты».
  
  
  Был ғилми-нәшриәте ойоштора, әммә ул бының сере өҫтөнлөк тота. Травмалар һәм уны уйларга, нимә эшләргә. «Хәҙер һиңә ҡайтыр кеше ярҙам итеүҙе үҙенә ала һәм позвать, Сабра. Беҙ күп ваҡыт бар әле. Эргәлә һауа десанты төшөрөлә һәм эго таңда һеҙ ут алаһығыҙ. Шикләнмәйем, ул көтә тип, беҙ шулай тиҙ булып эшләй. Һеҙ булмай.'
  
  
  Һуңғы фантастик артыҡ булмаҫ. Һауа десанты саҡыртып алалар һәм ул бер исраиллы ярҙам итә. Ул тәүҙә йәшерен код нах һәм сигналдары була, уны ул ғына белмәй. Израиль разведкаһы иғтибарын үҙенә йүнәлтә алманы.
  
  
  Күп ваҡыт уҙҙы, уны ревматизм әҙерләнә. Ул белмәй, тип, эй ҡарар ҡабул итеүе ауыр. Был блицкриг булырға тейеш, унда бөтәһе лә шыма бара тейеш. Шулай уҡ тиҙ юҡҡа израиллеләр һәм территорияһына сүриә менән һуғыуҙы тиҙ арала килтерергә тейеш була. Әгәр был процесс һәм улар тиҙ арала баҫып әсирҙәр провернуть ине, булған, ти - генгә, әгәр мөмкин булһа, - тигәнде аңлата ине был ябай бер хәл булмаһын тағы. Ҙур фажиғәләре, бәхетһеҙ осраҡтар ябай ҙа. Әгәр ҙә улар тере баҫҡан йылдар, һәм уның һөйләүенсә, сириец ине шул саҡта өндәшмәй. Тик әгәр ҙә бер нәмә лә, һуғыш ҡотолғоһоҙ ине. Был йылдарҙа һәм хатта һөжүмдәр була.
  
  
  Ул көтә. Ниһайәт тине ул: «Юҡ. Сөнки беҙ хәүеф аҫтына ҡуйырға мөмкин түгел. Бәлки, был дөрөҫ әйтә Маджхад, ә юҡ һәм булыуы мөмкин. Шәйех Эго ебәрергә, был хаҡта онотмағыҙ. Йәки уның ниәте изге булыуы мөмкин, ябай лжец һәм иҫәр булып, подонок. Юҡ. Тәүҙә беҙ үҙебеҙҙең һөҙөмтә яһарға тейеш. Үҙҙәренә урын билдәләне. Авиация десанты һәм уны тыуҙырған саҡта ярҙам итә алмай». Уның аяҡ вскакивать. Һуңынан был Нигы иҫкә алмаһам, был бәхетһеҙ осраҡ йәки уны быны аңлы була, әммә ҡулына һөрөнгәне һәм Сабра эму төштө. Ирендәренән, әйтерһең, ғәҙәттән тыш көстәр йоғонтоһо аҫтында ih яҡтыртыу һәм ҡауыштыра. Беҙ уларҙың тирә-бер әйтеп тораһы ла түгел. Аша бер нисә мгновений ул Сабра ҡотолорға тырыша һәм ситкә этәрә. Үҙ ҡулдары менән уны ҡосаҡлай һәм үҙе ҙур ғилми-нәшриәт ныҡлы ҡыҫылмай. Ул обмякать, ауыҙ һәм тын эго телен тәрән үтеп инә.
  
  
  Шартлау булды был енсә, ҡатын-ҡыҙ бер ҡасан да беҙ уның менән ғилми-нәшриәт кисерә. Был ике разгорячать кәүҙәле, көслө шаярып баҫыу өсөн көрәшеү, һөжүм яҡтан сират буйынса, үҙебеҙҙең атакаға аҡлана һәм иркәләү, наҙ һәм көтөлмәгән. Rta кәштә эго теле буйынса түгел, уны үткәреү буйынса бөтә кәүҙәһен ике ҡулы эго. Расстегнуть ул үҙенең жакеткаһын, күкрәк тулы аҡ һәм һығылмалылығы менән һиҙеп бархатистый ee нах лифчик үҙ ҡулына төшөрә. Сосок һәм уның үҙәнендә улар араһында ҡаты үбеп уның матур йыуып йөҙҙәремде.
  
  
  45 билбау Сабра отцеплять пистолет менән үҙ-калибрлы һәм уның өҫтөнә ҡуйылған. Прильнуть к обвивать һәм уның ғилми-нәшриәт уның ҡулы, уның ирендәре ҡыҫылдылар, йоҡа салбарҙарын трусикһыҙ һәм тупаҫ кеше түгел ул нах нейлоновый алып ырғытты. Ҡасан уның аяғын күтәреп, уны күреү, уның аҡ ботло, ҡараңғыла гениаль. Уның был ярһыу тулҡын нах инә, һәм туҡта, ул — тәүге тауыш ул — уны бысаҡ менән һуҡҡан һымаҡ була.
  
  
  Шул тиклем булһа, улар һөйәр түгел, дошмандың күпме мөхәббәт, үҙ ихтыярын көсләп тағырға маташа дуҫ башҡа. Үҙ аяғы эго төҙөк тирене Сабра, юғары ҡуйырға тырышҡан һәм уның арҡаһы нан пятка эму сжирать. Моң аша бер нисә мгновений ул үҙгәрешһеҙ бирелә: «о-о-О-о-о-о-о-о-о...»
  
  
  Хайран булып һәм беҙҙең иғтибарҙы үҙенә ғилми-нәшриәт эротическое экстаз тип күрһәтә. Тол ныҡ һәм тәрән ул, көслө һәм тәрән, тулыһынса һыуға баттым тырыша, әйтерһең. Ер эләгә, уның индерһәләр, бер нәмә, бер нәмә лә булмай. Ошо мәл генә!
  
  
  Бер үк ваҡытта Кульминация өсөн улар икеһе лә башлана. Туҡта Сабра. Нах һәм өҫтән ҡолаған н вздрагивать ғилми-нәшриәт комплексы, ҡырағай йәнлек тауышы сығарып.
  
  
  Проясняться аҡыл ул тағы ҡасан, ул тихая, уның илағанын ишетә. Һәм уның күҙ йәштәренең тоҙло булыуы уның үбеп ауыҙ ee ек. Улар боролдо ул. Гордо һәм уның сердито һуңынан әйтте: «был нәмә булды! Аңлайһығыҙ? Был ҡарарға бер ниндәй ҙә мөнәсәбәте юҡ ул! Һәм бының башҡаса ҡабатланмаһын. Ә хәҙер мин күтәрергә ярҙам итә.
  
  
  Поэма rta уны үбеп уның, һәм ул был юлы ебәрҙе. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул уны тота һәм үҙ объятия прошептать: «мин аңлап. Бер нәмә лә булмай.' Ee һәм уны ебәреү. Путников көсөргәнеш тоя һәм үҙе һәм уны ҡарап, ул шул тиклем ташламалы йүнәлтмә кейем. «Мөмкин булһа, хәҙер уның еңеләйтте», — уйлайым уны. Ҡурҡыу уның өлөшө, моғайын үҫмерҙәрҙең был шартлау һәм борсолоу көсөргәнешлек булырға тейеш. Эй бүлкәттәрендә һәм уны таба уның ih тапшырҙы. Нацепить уны эго, ә һуңынан ҡулына еңелсә ҡағылып эго. — Был була, — тине ул. әлбиттә. — Был аңлай һине, ник? Был хәл».
  
  
  — Риза, — тине Киллмастер. 'Бер нимә лә булманы.'
  
  
  Уның буйынса, каюта сыҡты. А. Сабра тәне ҡара. 'Ни эшләп беҙ бының менән? Эго лагерға индереүҙе һорап йәки кем?
  
  
  Ул штопор биреү, тонна командующийы була ла инде. Нигы инициативаны яйлап үҙ өҫтөнә ала, йәки ул буласаҡ аңлы ненамеренно тәҡдим итә.
  
  
  — Был тынғылыҡта ҡалдырмай, — тине ул. — Беҙ был һүҙҙәрҙе шәйех тураһында әйтеп тораһы ла түгел. - Тип һораһалар әгәр, унда А, беҙ уны алдарға. Эго ла күрҙек беҙ. Хәҙер ҡарап ҡайтҡан һәм лагеры, кешенең эгоһын һәм Маджхад бармы әҙер. Башлап китте.'
  
  
  Ҡара сатыр, улар ҡасан килгән шәйех әл-Хәлифә, ih отряды көтә инде. Маджхад шәйех менән һөйләшә. Бәҙүәндәр егерме йәнәш тора, вәғәҙә шәйех: ғорур ҡиәфәт менән ир-егет, аттар тоҡомо булған, һүҙһеҙ, баш кейемдәре менән бөтәһен бурнус, йәки барыһы ла маузерлы энфилдә һәм ҡораллы иҫке, иҫке менән бер лебель.
  
  
  Ҡасан етә, улар, шәйехтәр әйтте: «Беҙ инде ярты сәғәттә әҙер була, сүлдәр сәскәһе. Минең сабыр кеше юғалта. Хәҙер һин киткәс?'
  
  
  Сало Сабра ишара яһай . — Һау бул, А. уҡытыусының. Беҙ планын эшләргә һәм беҙҙең сүлдәр аша үтә. Хәҙер беҙ һеҙҙең рөхсәте менән үк китәбеҙ.
  
  
  Тейешле ҡараш һәм ғилми-нәшриәт сират сабра шәйех була. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс беззубый тиерлек ауыҙ Эго ҡыҫыла, ә һуңынан тағы ла еңеләйтә. — Бара. Һеҙ минең иң яҡшы егерме кеше бирә. Командир уларҙы Маджхад, ә һеҙ Маджхад командиры. Был аңлашыла?
  
  
  Ҡыҙ әйтә: «әлбиттә, аллаһ зеница ауырыу. Мин генә сығарырға кәрәк, - тип,-был минең палатка. Һуңынан һәм радио, ул миңә бик ҡәҙерле. Һинең ҡайғыртыуҙан тыш, эгон һаҡлау өсөн яҡшы?
  
  
  Шәйех кивнуть. «Был шулай булды». Сират буйынса ҡараһаҡ та тағы бер нику ул сабра. Покачать башына ул: «мин ышанам, ғорур һылыу, һин бер ҡасан да минең нимә һәрәм осрай. Һин булып яҙыр өсөн, һин кем уҡый ала. Был минең өсөн бәхет һәм бәхетһеҙлек минең өсөн тыуған. Мин ih йәки үлтереп ташларға тура килә.
  
  
  Ҡараш туҡтар бер Сабра Эго. — Шунда барһам, минең доллар ҡушты. Алларым да һин йәшәйәсәктәр менән».
  
  
  Шәйех әл-Хәлифә үҙ палаткалар һәм ҡара уның арҡаһын бора бара. Палатка туҡыма төштө. Ника сәйер еңеллек тойоп. Был ынтылыш йәшен. Ул белмәй, тип бара. Вспотеть ныҡ ғилми-нәшриәт комплексы, ҡасан барып палатка Сабра, комп. рюкзакты үҙебеҙ менән алыу өсөн, картон, ҡағыҙ һәм ҡәләм - дөрөҫ яҙыуы хәлен өсөн бөтә һуңыраҡ - аттар маджхад ғилми-нәшриәт килтерә. Был хайуандар матур булды, ғәрәп һәм һоро тоҡомло айғыр, сгусток вполне. Погладить хайуандың башы һәм ғилми-нәшриәт эго күберәк һоҡланып, уның менән таныша алһын өсөн. Нимә ул-ғәрәп айғыр был турала белмәйҙәр, сөнки уларға бер америкала йөрөй. Улар тиҙ булмай, аҡыллы һәм, иң элек, утлы. Һәм тағы аҡ һәм уны! Бөтә тирә-яҡ аҡ берҙән-бер төркөм.
  
  
  Ҡасан булыуын күрһәтә һәм өҫтәп маджхад был ғилми-нәшриәт комплексы, тип эму бик ашағы ла, яурындарын ғына әйтелгән маҡсат итеп ҡулланыу өсөн arab пожимать эго һәм: «юҡ беҙҙә Башҡа, сэр. Бәлки, һеҙ дөйә өҫтөнлөк бирә? Беҙ һеҙҙең өсөн угнаться саҡтары ла була, әммә... "дөйә ниндәй!" — ҡыҫҡа ғилми-нәшриәт тине.
  
  
  Погладить Маджхад танау һәм хайуандар Нику йылмая. — Һеҙҙең бик зирәк, сэр. Әмир Эго саҡыра. Улар һеҙгә файҙа килтермәҫ. Һәм ханым бара инде, беҙ китәбеҙ, бәлки.
  
  
  Яҡташтарыбыҙ барған һәм уларҙы тар выдать ҡалдырыу яғында булды. Сабра һәм ғилми-нәшриәт барҙы, алда, артта Маджхад, уларҙы оҙатыусы булып ҡалырға тейеш булған ih Вади-Шайтан. Ай булмаһа, әммә көсһөҙ яҡтылыҡ етерлек булды, ҡаҙаныштарының береһе-сит болот. Ника күреү, күтәреү һәм ул төшөр алдынан Маджхад сәллә кеүек, пробормотать Сабра һәм: «Эй-аллаға ышаныу, улар белмәйҙәр нимә эшләргә! Әгәр шул уҡ шәйех уйын уйнап булмай, ни һәм Аллаһ, ул беҙҙе был ловушке ҡуҙғатылды, һәм беҙ сыкты. Шуның өсөн беҙ атып сәпкә ЙЫЛДАР буйынса ҡулланырға була.
  
  
  Уны күреп, нисек уның башы укрыться. — Юҡ, мин уйлайым, был хаҡта борсолма. һин тип торам, ғилми-нәшриәт. Улар, тип һанай, бының өсөн төрлө тапҡыр ҡарт тип ышанырға мөмкин. Ябай ғына был хис, әммә уны етди». Уны күреп, кире ҡайтҡанымда ул һаман үҙенең «мин». Ә әгәр уны йәштәш булып, шат йәки бәхетле, был уны ныҡ йәшергән. Ул үҙе лә риза булды. Эш алда, бөтә булған һәм был, тип әһәмиәткә эйә.
  
  
  Милена улар өс самаһы төньяҡҡа, пуляларҙың тәүге самолет ҡасан.
  
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  Пропеллер самолета иҫке булыуы бының менән, уйһыу ерҙә һыу оса. Ул полкилометра ih тарыған булһа, көньяҡҡа юллана һәм, барып лагерь бәҙүәндәр. Пробежать буйынса киллмастер арҡамдан һыуыҡ. Land Rover радиооборудование был ГЕН булып ала. Бәлки, уның туранан-тура бәйләнеш аша ебәрергә йәки үҙегеҙгә яҡындағы аэропортта база лагеры сүриә. Иҫәрләнергә ғилми-нәшриәт үҙенең ҡәһәрең! Лагерҙа улар таҙартылған булырға тейеш. Әммә кем уйлаған, йылдар шулай тиҙ булыр тип йәки эшләй алмай? Мөмкин булһа, ул яңылышмаған. Бәлки ...
  
  
  Уның өсөн, лагерь асыу өҫтөндә бәҙүәндәр, парашют ракета тоҡандырҙы. Сағыу яҡтылыҡ булған ослепительный квадрат километрҙан ашыу яҡтыртыу, аңлайышлы шәрәм итеп бөтә.
  
  
  Ника ҡул күтәрә, һәм кортеждары туҡтай. Подъезжать маджхад ғилми-нәшриәт барғанда, күктә уттар ҙур ихтирам менән ҡарай улар.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, беҙ таянып түгел, үҙҙәренең белем алыу ғәрәп, беҙ киләбеҙ, ғорур кеше үҙе өҫтөнән власты был, дюналар Маджхад ih түбәһе туҡтатырға бойора, улар взбираться на ғына. Колонна һәм маджхад ҡайтырға бойороҡ бирә. Сабра һәм ғилми-нәшриәт яғына ҡарап тора һәм, яй ергә төшәләр факел кеүек. Ih яңы даими алмаштырып, һауала самолет әлегә кружить. Әмир, был запас демонстрациялар, өҫтөнә саҡ ғилми-нәшриәт комплексы, кереткәнсе контроле тергеҙелә. Сабра, ат менән проблемалар аҙыраҡ буласаҡ, Әмир нику тынысландырырға ярҙам итә. Һуңынан ул үҙ ҡулы ҡулы ғилми-нәшриәт сарыф итә. Был — самолеттар, улар бомбардировщиктарҙы н уңайлаштырыу маҡсатында, шулай бармы? Ул беҙҙең лагерҙы эҙләп!
  
  
  Ярһыған Киллмастер була, ә уның эсендә ҡайнаған бөтә. 'Эйе. Шулай булырға тейеш. Беҙ уларҙы эҙләй, Сабра. Salaud, был мерзкая ih эшләп өлгөргән!
  
  
  — Беҙ бында именлек һәм, әлегә улар... о, ғилми-нәшриәт комплексы, бедняга был! Ҡатын-ҡыҙҙар һәм балалар. Ком в горле нах алырға була. Нах күргән һәм ҡара уны, кулак булараҡ, уның буйынса ирендәре һуҡты. Күптән инде уның аша үтә. Хатта айырым йәшерен агент бөтәһе нерв күтәреү иҫәбенә түгел. Уға ғына ышанып, ул тиклем түбәнгә обморок нисек йөкләмәләрҙе үтәргә. Әгәр быға тиклем етә.
  
  
  Был өйөмдәре ғәр. западная, атты ҡарарға кеше ҡурҡыу һәм факел менән төркөмө һәм трепет. Хәҙер тубыҡҡа төшөп торор һәм ҡайһы бер аттары, йөҙө һәм көнсығышта бормотать доға.
  
  
  «Валлах! Епкә был донъя! Беҙ смиловаться өҫтөндә да алла!»
  
  
  Аҙаҡ самолет барлыҡҡа килә. Ih ғилми-нәшриәт комплексы ла күрҙек, әммә пронзительный визг ҡарар буйынса, был самолет-миг-19. Уны уйлап, алты ih, ләкин быға ышанып булмай. Ә катын уны алдан әҙерләнеп, ул вотум-вотум тоҡандырҙы.
  
  
  Миг тәүге орудие һәм пулемет атакаһы буйынса үткәрелә. Бер-бер артлы һыуға сума улар рев-ҡара менән палатка, шулай безжалостно ракеталар яҡтырта. Артабан уларҙы тәүге атакала башлағандар өсөн икенсе бомба сигенмәй. Фугас бомба һәм граната был юлы улар өҫтөнә.
  
  
  Сабра һәм ғилми-нәшриәт комплексы, трястись от гнева тиерлек хәҙер унда, һәр бомба свист ишетеп, һаңғырауҙар өсөн кәрәк ул бум-бум-бум-бум. .
  
  
  Сабра ee яҡынайтыу өсөн ҡулынан алыу һәм ғилми-нәшриәт әмир була. Ee ҡулы һыуыҡ булған, нисек вафат була. Ҡыҙыл горизонтында уның ҡабыҙып ҡарарға булһа, күҙ ағы буйынса уны екте. Уның ҡулын ҡыҫыуым ғилми-нәшриәт комплексы, әммә бер нәмә лә әйтә. Ул илай мәжбүр. Бының менән ул тиҙ үтәләр шул. Ул ни тиклем яуыз булмаһын, шул яҡшы. Ул белә, уның артабан нимә эшләргә йыйынабыҙ, ул эшләргә тейеш, һәм ул эму кәрәк. Әлеге сабра эму кәрәк буласаҡ. Текә, йәшерен агенты буйынса Марракеш һөҙөмтәле.
  
  
  Был ун минуттан артыҡ биләй алмай. Винтовка күптән китте самолет. Һуңынан үҙемә ҡайта базаһында шулай уҡ был самолет; лететь уйһыу ерҙә һыу улар. Пуляларҙың береһе өҫтөндә түгел, уларҙың бейеклеге метр ашыу ситтәрәк. Поет ғилми-нәшриәт көтә. Тик бер мгновение ih күреү түгел, ҡараңғыла һәм пуляларҙың йәшеренгән.
  
  
  Был дисциплинаны Киллмастер ғәр бындайҙы көтмәгәйнем. Ул көтә, - тип уларҙы кире барып паника. Был улар урынына көтә, әлегә Маджхад Нику яҡынлаша. — Кире ҡайтырға теләгән ир, сэр. Шунда. Ли күреп, уларҙың ҡатындары һәм балалары ине. Әгәр барыһы ла һинең менән...
  
  
  — Estestvenno өсөн. Помахать өҙәңгегә баҫты һәм ғилми-нәшриәт ғәр. Сабып поскакать йәйелә һәм кире лагерь тулы улар.
  
  
  Ни Маджхад помедлить. «Мин унда туғандары юҡ», — тип аңлатты ул. «Мин бер ябай. Был иң яҡшы нәмә.' Сабра әйтте: «беҙ был Oni ғәйепләнә».
  
  
  Маджхад ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап, уның менән йәнәш бара. — Һин нимә уйлайһың, Маджхад? Юҡ, беҙ уларҙы ғәйепләргә булыр был?
  
  
  Пожимать яурынына Гид. — Был бик мөмкин, сэр. Невежественный был кеше, ул әйбер лә аңлаған был. Леди дөрөҫ әйтә, күңелһеҙ булыуы мөмкин.
  
  
  — Ысынлап проблемалар булмаясаҡ, — тине ғилми-нәшриәт мрачно. — Тик беҙҙең өсөн генә түгел. Ярлыҡаныуҙа Маджхад ул хәл. Эму һөйләү ул, - тип уйлай ул.
  
  
  Был сабра эйәренән ҡолаған. Ниндәй-шул уҡ ваҡытта ул бер ни ҙә әйтмәй, ә һуңынан: Яҡшы, ғилми-нәшриәт. Ул тартынҡы. Төп бынан һиңә».
  
  
  Маджхад ухмыляться ғилми-нәшриәт комплексы, үҙенең шәрә бөтә теше аҡ. — Һеҙ аҡылдан, сэр. Был хөрмәт менән һөйләй, ләкин хыялый һин! Был тиклем еткереү өсөн уңышлы тамамлағас, беҙ бөтә ен-шайтан ярҙам кәрәк. Әммә ул да риза булды. Был бөйөк һәм... үлгән мажаралары герой».
  
  
  — Мин һиңә бирергә уйланым, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — мин һиңә ярҙам итергә минең планда остальное күндерә. Тик был тиҙ арала эшләргә тейеш. Бик тиҙ.'
  
  
  Вадь тар тамағынан аша кире барып уларҙы. Повидать Киллмастер михнәттәр күп, уларға тормош, әммә был барыһы юғары булды. Ул сабра ҡарай. Ул үҙе оялып күҙ ағып тороу мөмкинлеген бирә. Был йөҙө ҡара Маджхад ҡаты булыуын белдерҙе. Бөтә тирә-яҡ үҙенең көсөн дә үҙенең ғилми-нәшриәт түгел iso сығырға тырыша. Ул доға ҡылып аллаға тураһында бер одолжение - ҡулын муйынына тотоп өсөн ген!
  
  
  Уларҙың исемдәрен һәм ҡайһы бер лагерҙар тулы соҡор янына үҙәге тарый. Бында тулыһынса һәләк була. Шәйех эләгергә тура сатыр ала. Был ғилми-нәшриәт ҡыйратып хаосты күреп, аяҡтары, ҡулдары, башы яланғас ҡатын-ҡыҙ торсо. Дөйә, һарыҡ һәм кәзә һәләк булған, һуңынан үҙенең үпкә һәм скотобойня издирать буйынса плотинаны ҡалдырған. Мәйет ҡарттар, ҡатын-ҡыҙ һәм, бер ҡулы менән балаһын, сәхнә валяться в гротеск, үлем тип атала. Һәм әгәр кемдер ҡаса өлгәшеүе — шулай уҡ буласаҡ, — спрятаться улар ҡараңғыла, сыҡҡан ҡот осҡос ҡурҡыуы һәм безумие.
  
  
  Һуңынан ул ҡатын-ҡыҙ күрҙем. Йәнә бомба менән тәндәрен ҡырҡып маташа, тағы башын уның бала һәм соҡор һыу дымящийся ярышлап барған. Задом наперед ул уны кейеп, был уның күрҙе. Нах mimmo улар ҡасан үтәсәк, уның буш күҙҙәре ҡараны, улар ҙур. Ih түгел, хатта уны күрмәй.
  
  
  Наклоняется Сабра, һәм уны ҡоҫтороп.
  
  
  Үҫмерҙәрҙең иҫән ғәрәптәр һәм эҙләнә башлай. Сей һәм бесчеловечный булмай тиерлек, әммә ғилми-нәшриәт аңлап, мин тейеш ирешкән һәм иғтибарын тотоу һәм собачья ih ih бергә, әгәр ул үҙенең пландарын тормошҡа ашырырға йыйына.
  
  
  Ул Маджхад бороп ҡарай. «Ih бергә йыйҙы. Ih бында йыйылыуҙы һорап. Шул ваҡытта ул тел, һиндә булған өсөн тәржемәсе, Маджхад. Үҙ һүҙен тәржемә эго. Әгәр һеҙ аңларға, нимә тураһында мин. Бының өсөн беҙ тәьмин итергә тейешбеҙ. Шунда һәм әле. Бының өсөн улар минең менән барырға тейеш.
  
  
  Маджхад кешеләргә күңелһеҙ булған. "Мин түгел, тип уйлайым ауыр булды, сэр, ih ышандырҙы." Сабра юҡҡа сыға. Хәҙер ул тағы ла килеп, уны ауырыу кеше булған. Ул әйтте: «ғилми-нәшриәт! Йәмғиәт Радио.... Бәлки, беҙ ҙә ярҙам иттек. Израиль беҙҙең киҫелеп ҡала.
  
  
  Быны ул көтмәгәйне.
  
  
  — Ҡурҡа ғына, — тине ул. «Әгәр минең сабата планында, беҙҙең бар
  
  
  радио. Радио Эго. Был эш беҙҙең иң мөһим өлөшө. Иң мөһим өлөшө. Йыл баҫырға ярҙам десант һәм рация саҡыра. Беҙ тикшерелде, тип. Тәүҙә был кешеләр хәҙер ул йыйырға тейеш.
  
  
  Троица ғәрәптәр янына йыйыла башланы — ғилми-нәшриәт комплексы, Сабра һәм Маджхад. Ах причитание агент һәм ҡарғауҙарҙы ишетеп. Был мөмкинме ни рискованный. Ih барырға күндерә үҙенең планын шул тиклем яҡшы, сөнки был фекер ғәмәлгә күңелһеҙгә әйләнде. Уның өсөн уларға альтернатива бар.
  
  
  Ҡара уны Маджхад. «Тине ул, — тине ул, — шул телем әгәр беҙ үсәй, кем шулай эшләй, улар минең менән барырға тейеш. Ул әйтә, әгәр тиҙерәк барып, йәғни тарлауыҡ таң атып дьявольский була. Дошман үҙ сәғәт ҡуйылған, тик беҙ көтмәгәндә ih ала башланы.
  
  
  Уны әйткәндә лә, ул ялғанлаһа сөнки мин теләмәйем, һәм уның отель ине, өсөн, уларҙы яҡшы беләм, тип көтә ih, дошмандар тип, мең кеше ҡарарға килгән. Егерме өс кеше беҙ. Ләкин көтмәгәндә дошман еңә әгәр беҙ ошо һәм рация баҫып, беҙ тиҙ арала ярҙам ала. Һалдаттар менән беҙ ярҙам күктән һәм спрыгивать. Былар барыһы ла уны әйткән, Маджхад, хаҡлыҡ һәм аныҡ. Ниһайәт, тине ул, беҙ, моғайын, ләкин беҙ бөтә... үлә, беҙ үс. Ошо ҡыра. Лагерына килә һәм уны ҡалдыҡтарының төтәп ҡулдарын күрһәтте.
  
  
  Замолчать Маджхад өҙәңгегә баҫты һәм ҡушты ишара. Тиҙ арала һүҙҙең тәржемәһен ғәрәп ғилми-нәшриәт уны. Тулыһынса ҡәнәғәтләндереү өсөн мөмкин йәшерен күҙәтеү һәм уны ғилми-нәшриәт йылмайып. Тирә-яҡ матур был тарихты маджхад яһаны. Бәҙүәндәр һәм алланы күп тапҡыр иҫкә, уның батырлығын, уларҙың үлем побояться геройҙың вафат булған. Ҡабарынҡы маджхад тамамланған ғариза, ул беше ирҙәр тулҡынландыра.
  
  
  Скандировать итә башланы һәм уларҙы үҙем күтәрәм һауа мылтыҡ жестокое: «Акбар Китте! Место... алла хаҡына!
  
  
  Шулай уҡ алға сыҡты һәм ҡарт әйтә: «Беҙ бары егерме өс мең ҡаршы! Отечность беҙ үлгәс, ҡустыһы.
  
  
  Ника һөйләп күрһәтте. — Беҙ һинең менән барыу мотлаҡ түгел. Мин һиңә бойора алмай. Беҙ слабак кәрәк.
  
  
  Нахмуриваться ир-аттар, һәм ул помахать һауа винтовкаһын күтәрә һалды. — Был ер түгел, аҡ кеше! Ожмах түгел, мин ҡурҡам! Рәт-рәт подумай ул...'
  
  
  Киллмастер, был драмаһында төп ролде уйнай — ул наслаждайся уның внутренне — ятаган маджхад нчед выхватывать була. Әгәр бындай Хоук эго генә күрергә мөмкин ине!
  
  
  Уға эйәр һәм ҡылыс выпрямляться төньяҡта взмахивать була. «Башҡаса уйларға ваҡыт юҡ әле», — крикнуть ул. «Ваҡыт хәрәкәттә булған өсөн генә, күсеү өсөн! Место!... Һеҙгә, мин алмыйм өсөн... күсергә кәрәк.
  
  
  Әмир пришпоривать вади һәм уның буйынса сыға башлаған. Сабра, уның артынан эйәрҙе. Матур кешеләр һоҡланыу һәм ғәжәпләнеү сағылды На ee. Эй ғилми-нәшриәт подмигивать.
  
  
  Вади буйынса сығып, артабан план төҙөй инде уның. Был подпол ҙур булды. Тик уларҙың өмөтө ҙур булһа, бик бәләкәй шанс, тип, кемдер тере ҡалыу.
  
  
  
  
  13 башлығы
  
  
  
  
  Убалар ҡалдырыла һәм улар менән ҡаты дюналар тигеҙлек сыға. Елдереп улар алдында ҡомло сүл, келәм кеүек, дюналар өсөн дюналар, һары хәрәкәтһеҙ тулҡын. Ариец тәҙрәнән ай-ваҡыты менән бер-береһенең ҡапҡаһына сыбарлаған болоттар. Әмир һәм ғилми-нәшриәт йәлләмәй алда бара. Уға ышанһаң, уның аҫтында аттар ҡолағас түгел, әлегә улар үҙ маҡсатына ирешә. Артта уның бер нисә аттан ҡолап, изученный йәки бөтөнләй тынып ҡала. Ат һыбайлыны ташлап һәм башҡа вскакивать Ih сабайым тиһә-артҡа баҫа.
  
  
  Сәғәт биш тирәһе булғандыр, һыу билдәһе бирелә һәм эму подъезжать маджхад нику ҡасан туҡтар. Дюналар түбәһе эшләнмәһә, улар ҡушылды.
  
  
  «Был ҡом сүлендә нить», — тине Маджхад. Буйынса аҫҡа табан уның бармаҡтары биттәренән күрһәтә. «Яҡынса шунан шайтан миль районында башлана. Акмулла иң унан тағы ете километрға тиклем. Беҙ был мәлдә бик һаҡ булырға тейеш. Мәкерле һәм юлдар тигеҙһеҙ, уның күп йылҡы һәләк булған.
  
  
  Башта ғәрәптәр ғәҙәттә, аттар тураһында уйлайым. Киллмастер әммә башҡа фекер булыр. Бер нисә миль аттарҙы үҙ эшен эшләй. Әммә, икенсе яҡтан, был юғары уҡыу йорто өсөн иң яҡшы урын булыр ине судҡа.
  
  
  «Спешиваться һәм ял булһын», — тине ул. Маджхад. — Бында ҡайтҡан саҡта. Һуңынан беҙҙең һуңғы беҙ планы тикшерелде.
  
  
  Соскальзывать эйәр менән стон Сабра. «Ох, ниндәй... сәфәре! Булырға тейеш, ғәрәп ҡан булып ағып жила һине, ник Карте!
  
  
  Ғәжәп, бөтәһе лә беҙ үле. Кеше һәм ат.
  
  
  Горький ғилми-нәшриәт ухмылка кеше барлыҡҡа килә. — Был исегездә тотоғоз, Сабра. Беҙ яҡшыға өмөт бар ине, улар беҙ аҙ тип булмай.
  
  
  Ул спешиваться түгел. Погладить гол ул Сабра һәм әмир менән йәнәш тора. — Был өмөтһөҙлөк акттарына, шулай бармы? Беҙ хәҙер нимә эшләргә. Беҙ мөмкинселеге әҙ булһа ла, шулай бармы?
  
  
  'Бик аҙ. Үҙе өсөн булһа ла ҡотоласаҡ. Уға ҡарап, өмөт бик күп эштәр башҡара. Беҙ tak ih борсорға тейеш, шулай паника тыуҙыра, позвать кеше үҙ ҡулына алыу өсөн радио һәм һеҙгә ярҙам итә ала. Һеҙ йөҙ менән ҡаршы ҡәбәхәтте еңермен коммандос был йылдар еңел, әммә был ғына аҙ булыуы ҡамасаулай, әгәр беҙ улар менән бәйләнеш юҡ. Кивнуть ярашлы Сабра. "Беҙҙең ih малайын һуйып!" Һүҙһеҙ, улар менән көҙән һәм уның һүлпән булыуы, сөнки улар лагерь бомба ташлап киткән, хәҙер тик энтузиазм менән тағы бер ҡат һөйләйем.
  
  
  — Ике йөҙ кеше, яҡшы, тип, беҙгә бар! Һәр ир-егеттәр анты биреү, ғилми-нәшриәт! Масаде анты булып ҡабул итәм уларҙы.
  
  
  Улар был турала белгән һәм бик хөрмәт Киллмастер анты. Шунан тыш, был израиль коммандос тип ант килтереп, уны күберәк бирә алмай. Насмерть Эму һуғышырға тура килә.
  
  
  Ул әйтә: «Ул булған кәрәк-яраҡтарҙан һәм ҡоралдарынан ла улар? Ауыр пулемет һәм еңел? Базука? Об заклад исемләү, нисә йылдар ошо ҡаятау танк йәшерә. Алла белә, тағы уның янында булған!
  
  
  Һәр ырыу буйынса эму сарыф Сабра ҡулы һаҡ булығыҙ. 'Эйе. Бөтә булған улар. Төп хәҙер һин, Нигар, һәм мин һиңә әйтергә мөмкин - барыһы ваҡ деталдәренә тиклем продумывать Ши Ағас булған. Беҙҙең спец — иҫке дустар, был улар өҫтөндә бергәләп эшләү, бөтә серҙе һәм ҡаты булды. Мин уйлағанса түгел, был хаҡта хатта цру-ның задание тип белә. Нигын шулай булһа ла, һуңғы ышаныуҙы, һуңғы стадияһында, әммә был мөһим түгел.
  
  
  Маджхад һәм ситтәр баҫып ҡайтып, көтә, һәм ғилми-нәшриәт әлегә Сабра тамамлай. Ника әйтә: «Ә ир-атты нисек әйтерһең? Барыһы да тели утомить улар? Махад рассмеяться. «Тел ih ҡанды эсеүсе улар. Һине ҡәнәғәтләндерәме?'
  
  
  — Эйе, — ғилми-нәшриәт ризалашты. «Иң яҡшы булыуы мөмкин түгел. Хәҙер, Маджхад, һуңыраҡ инде. Һәм был урынға беҙ тип Вади араһында-Шайтан?»
  
  
  Был Маджхад тине. Ника тыңлап, ҡәнәғәт менән күберәк. Һәр хәлдә, файҙаһынан ih урыны булған. Әгәр сәғәт ГЕН киреп ҡая-н крайы, тип уйланы ул, шым полмить уларға яҡынлаша алмайбыҙ тиерлек. ЙЫЛДАР, әлбиттә, иң вади сәғәт ҡуйыр ине, лагерын һаҡлау өсөн бөтә.
  
  
  Потянуться һәм әмирҙәре менән уны отмахиваться. Һуңынан төнгө һауала йөрөп килеү һәм артта эго дөйә үткән сәфәр, тәртип күберәк булыр бер ҡасан да.
  
  
  «Был йәһәттән минең», — тип хәбәр итте һәм ул Сабра Маджхад. «Көтөлмәгән Элемент — беҙҙең иң ҙур өҫтөнлөгө. Был сара беҙ тулыһынса ҡулланылырға тейеш. Иң ҙур көтөлмәгән элементы булып, әгәр беҙ алабыҙ,-тип сүриә раздобывать формаһы — ышанығыҙ, булмаһала кейергә, улар уны вон, salaud, — тип туранан-тура йәки беҙ-маһруй була. Үлеменә бер аҙ маджхад уның был һүҙҙәренә ҡарағанда, Сабра, ғәр стиленә ярашлы һүҙҙе ентекләп подора напыщенный яҡшы билдәле. Ғәрәптәр башҡа маджхад был тапшырырға тура киләсәк. Бәләкәй саҡтан яҡшы коммуникациялар ih һаны булырға кәрәк.
  
  
  — Мин шулай уйлайым, — ғилми-нәшриәт дауам итә, — тип ебәргән разведка төркөмө, көньяҡтан г бөгөн, килтерелгән зыянды баһалау өсөн. Моғайын, был ҙур булмаған төркөм булды. Мөмкин булған, бара һәм ул үҙе лә, уның һуңғы шикләнмәй. Йәки, бәлки, уның ебәреүе еңел самолет-разведчик. Эй, әммә был шулай, сөнки уның бурысы тураһында белергә теләһәгеҙ беҙҙең тупланған. Сабра һәм ул үҙен күрһәтәсәк. — Ул беҙҙә шулай уҡ радио күрергә ине ҡунаҡхана асты. Кем уны ебәрмәне, был инанырға тейеш. Хәҙер, әгәр уның бындай төркөмгә ебәрелгән, беҙ еңә ярай, формаларҙы һәм ih машина һәм үлтерә алаһың».
  
  
  Пожимать яурынына винтовка һәм Маджхад нажмите одобрительно. — Wouldnt ауыр түгел, был шулай тойола.
  
  
  — Берҙәм атып тора, Маджхад! Тихон.
  
  
  Маджхад эйәк ышҡығыҙ. — Әлбиттә, был нәмә башҡа. Был һеҙҙең үҙен нисек күрһәтә?'
  
  
  Эму Карте ғилми-нәшриәт тине.
  
  
  Рассмеяться кивнуть һәм Маджхад. — Әле һеҙҙе сүл ул, сэр. Һин үткер, сүл бүреһе кеүек. Әлегә был... был сәпкә барып тейеш навозный ҡуңыҙы!
  
  
  «Был, — тине ғилми-нәшриәт комплексы, — алла ҡулында».
  
  
  Тиҙ сәләмләне маджхад ишара яһай. «Иншааллаһ». Ника аныҡ бойороҡ бирәбеҙ. Был ир-егеттәр үҙ аттары менән алып барыу мәленә тура килеүенә сәбәп була. Шепот ғына һөйләшә. Обматывать туҡыма тояҡ аттар, кәрәк булһа, бурнус киҫәктәрен йолҡҡослай. Уның инаныуынса булырға тейеш, тауыш сығарыу түгел, тип ih мылтыҡ һәм ҡылыс. Экономный һыуҙы ғына ҡулланырға тейеш. Бәлки, уны оҙаҡ ҡояш аҫтында булырға тура өткөс ҡая көтә. Хатта эҫе ҡояш сүриә изнуряюще ноябрендә була.
  
  
  Бойороҡ биреп китер алдынан, күк йөҙөн ҡара көнсығышҡа Маджхад. «Рассветать аҙ. Минеңсә, ниндәйҙер ваҡыт томан булмай, ләкин аҙаҡ донъя күп булды. Һәм артабан, сэр, шулай уҡ беҙ доға ҡылырға тейеш.
  
  
  Киллмастер кивнуть. 'Был уның белә. Әммә ih һорап, Маджхад, тапҡыр әйтелгән был доғаһыҙ үҙеңде тыныс ҡына, — был юлы ғына.
  
  
  Теш сверкнуть үткәргес: «мин һеҙгә әйтәм». Улар киткәс тә, уларҙы ишетеп, уның бормотать кеүек шым ғына: «илях илль ла аллаһ!»
  
  
  Сабра ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. — Тәүҙә үҙегеҙ тураһында ҡайғырта аттар — беҙ бер нисә миль үтергә тура логово арыҫлан тиклем, беҙ тәү сиратта ih артта ҡалдырҙы. Шулай уҡ алдынғы һәм сәғәт унда йәшеренеп мөмкин ине ГЕН-ҡаялар араһында ҙә.
  
  
  Унан ҡотолоу бурнус, эгон стилет һәм үҙе һындыра башланы. Әмир обвивать тояҡ, уның тураһында фекер йөрөтә икән, тип көтә ih.
  
  
  Шуның буйынса фекер йөрөтөп, - тип әйтә Маджхад эму — күргәҙмә бик тасуирлау ә үткәргес булды — хәҙер инә, улар урында йыйыла, һәм уларҙа шөғөлләнгән урта ай тамуҡ төбөнә нимәлер араһында пейзаждар тәшкил итә. Унесло ветром бормаланып лавок мәғариф һәм ҡомташ; яланғас таш һәм ҡом; ҡыҙыл гранит, ул, күрәһең, распиливать ҙур блок булып, ә һуңынан, таралып, ниндәйҙер великан; беҙҙең һыу, беҙҙең йәшәгән ҡала, бынан бер нисә кәҫәрткеләр һәм йыландар. Ләкин был уңышһыҙ булып, хоҙай үҙе онотоп булған илдәрҙең өҫтөнлөгө - уның армияһы йәшеренгән булыуы мөмкин. Был ваҡытта Нигы Карте дә борсолма. Егерме өс кеше Oni ih, аттарын ҡалдырыр булғандар ниндәйҙер йыр, бәлки, эҙһеҙ юғала. Эго генә борсомай икән, тип урынынан тау артылыштары аша ебәргән разведка төркөмө генә, иң алдынғы Вади-дюналар шайтан һыуы тигеҙлек, разведка самолеттары оҙатып ЙЫЛДАР ҡәнәғәтләндермәй ине. Бөтә был пландарҙы эго табити. Икенсе план бар, ләкин ул уны ла файҙаланырға тырыша. Был хатта күберәк оҡшаған ҡул һалған, тип!
  
  
  Утешать үҙен уның фекеренсә, хатта самолеттарҙы ултыртыу өсөн еңел тип бәҙүәндәр лагерь өсөн урын юҡ. Һәм был сиктән яҡын израиль артыҡ булмаҫ ине. Был стадияла продвинутый, рейд алдынан — ә инде ул бик яҡын ине — уны ҡурҡыныс түгел ине гер кәрәкмәгән үҙ өҫтөнә ала. Ни өсөн тауыш Нигы ышанам, - тип оҙатҡан үҙе ген. разведка экспедицияһы була. Юҡ. Улар уйлана, үҙ укрытие ген ҡала, көтмәгән ваҡытымда, һөжүм итергә.
  
  
  Махад ҡайта. — Бөтәһе лә әҙер, сэр.
  
  
  Югереп аты менән Сабра сәбәп була. — Әҙер, Ғилми-Нәшриәт.
  
  
  Сәбәбе тоторға өсөн алға хәрәкәт һәм ғилми-нәшриәт Әмир Маджхад ишара бойора. «Ярай тауыш. Тишина-тулы.
  
  
  Оҙон тигеҙлегенең төньяҡ битләүендә дюнный улар буйынса бара. Гладь битләүе аҫтында ҡом, ҡомташ һәм ударяться тураһында беренсе прибор булараҡ гранит — кәйлә һәм уның һынала, прибор, һыртындағы ҡалҡыу һәм башҡа.
  
  
  Үҫмерҙәрҙең аҡ томан, тау артылыштары аша үткәрелә һәм уның ҡасан табылыры ih маджхад. Шунда уҡ улар таш диуарҙар бейек итеп өйөлгән. Нигы задыхается еңеллек менән әйткәндә, ҙур булмаған йөк машинаһы өсөн урын етерлек тип джип һәм артылыш. Хатта машина өсөн полугусеничный. Танк? Был уның шикләнмәй. Әгәр ҙә ген танктар ҡарамағында була, башҡа юл булһа ине.
  
  
  Танк, уның тураһында уйлауҙан туҡтарға. Әгәр план эго сабата ине, хатта үҙе ГЕН танктар файҙалана алмай ине.
  
  
  Аҙымдарҙы кисектереү ғилми-нәшриәт комплексы, Сабра менән йәнәш булыр өсөн. Вереница молчанов оҙон ғәрәптәр уның артынан эйәреп, таң атты тота. Холҡоңдо бер аҙ ваҡыт приглушать стук ҡая буйлап тояҡтары ғына боҙа.
  
  
  Сабра әйтелгән: «ғилми-нәшриәт».
  
  
  "Хм?"
  
  
  — Был... үҙән тыш, унда мин әйтәм, өйҙәр һала. Ни булды был. Уларға ышанығыҙ, сөнки һине яратам.
  
  
  Нах киллмастер ҡарай. Һуңынан ул рассмеяться. — Һеҙ тотонорға ваҡыт, шундай һығымтаға килеү өсөн, шулай бармы?
  
  
  'Эйе. Хәҙер килһә, һин әйткән ул. Пожимать уның яурыны. — Был оло мәғәнәгә эйә булһа ла, уны беләм. Башҡа мәғлүмәттәр менән хәл килерлек түгел. Әммә М... мин телем һеҙ белә өсөн... йәһәтенән эштәр нисек тора хәҙер. Элек ул ваҡытта бер кем дә яратмай. Мин үлергә теләмәй, был һин түгел, - тине.
  
  
  Ул белә, - тип яуап бирҙе. Был сентиментально шулай яңғырай ине, һәм хатта неправдоподобный напыщенно. Ул булмаһа мауығыу булғанына төшөнмәйенсә, уның чувственный. Ул уны тағы бер ҡат отель булыр ине, был беҙҙең бәләкәй булыуына шик юҡ. Ee әммә уны ярата. Һуңғы һөйөү менән һыйышмай эго концепцияһы булды. Бынан тыш, уны аңлай ысын мөхәббәт түгел. AX агенты булараҡ, был уны ҡасырға мәжбүр була, шул тиклем-се чумаға, бөтә был йылдарҙа. Улар ҡырҡа үҙгәртергә тема: «Уйлап, был яҡшы кодты израиль разведкаһы мин саҡырам һеҙҙе. Был осраҡта, әгәр һеҙ үлтергән. Әлбиттә, улар егерме дүрт сәғәт эфир?
  
  
  Сабра түгел тирбәлә. — Estestvenno өсөн. Был достижимый мегагерц йышлыҡтарында ҡырҡ улар. Һеҙ үҙегеҙҙең "Шалом Сабра Тәртип". Аҙаҡ улар яуап бирергә тейеш «Цезарь ҡ уҙҙы Ерләнгән». Шул саҡта ул үҙенең позицияһын белдерҙе. Һуңынан был эго тулы ҡеүәтендә индерелгән, улар аласыз яһарға өсөн радиопеленг. Сигнал буйынса радиопеленгатор беҙҙең самолет менән оса ала».
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс нигы уйлайым. «Ул иң заманса ҡорамалдар һәм яңы ГЕН булырға тейеш, моғайын, бер йөк машинаһы. Ә шул уҡ радиотелеграфия?
  
  
  — Дөрөҫ, шулай уҡ ғилми-нәшриәт. Мегагерц да ҡырҡтыҡ.
  
  
  Яҡты сәғәттәрҙә булһа үткән. Был ваҡытҡа инде кеше үҙе нигым менән ише яҫы ҡаяла юлдар һәм күренештәр йәшеренергә мөмкинлек биргән. Тәү ҡарағанда улар хушлашалар, һәм уның һуңғы ih позвать инструкция бирә. Ул күберәк эшләй алмай. Ул ғына мөмкин өмөтләнергә, - тип, ятҡан яҫы таш тар менән Маджхад һәм Сабра, эму уларға буйһона. Тәбиғи инстинкттары ҡырағай тыңлай һәм үҙе баҫтырыу өсөн командаһы һәм уларҙың эго. Улар теләһә ниндәй булған, оптимист ғына түгел. Шанс, бер нәмә лә, бөтәһе лә шулай китеп тип, бик юғары булды.
  
  
  Әле сәғәт үтә. Башҡа ваҡыты менән улар менән тағы шептаться, әммә ҡыҙыу ваҡытта күп өлөшө ятҡан ҡая. Хәҙер тышҡа ҡояш тау артылыштары салышыраҡ булып. Поглядывать-ваҡыты менән ир-н алты ғилми-нәшриәт комплексы, һикәлтә ята. Ih асыҡ күрергә мөмкин ул, әммә иң аҫтағы йәшерен һуҡмаҡтары буйында улар өсөн. Ул, йәнәһе, улар менән тымыҡ ғәр тип ғәжәпләнеүселәр булды. Ника күреп, Маджхад, күрәһең, хәле полусонный, ләкин ул яҡшы белә. Бер ҡулында булған ҡылысы һәм хәнйәр кривой башҡа үткәргес килде. Күп Killmaster Маджхад тейеш. Әгәр ул тере тирәләй бергә беҙ һайлап, наградалар ала солидный, ник уйламай. Хоуку выворачивать Симпсондар аяғы иҫке генә кәрәк. Мөмкин булһа, алыр ине хатта улар эму AX эш бирә, теләмәй ине ул.
  
  
  Һуңынан был джип уның юлын аҫтында мотор тауышын ишеткән. Ih булыуҙан тыш, ул шулай уҡ ҡырҙа күрҙе. Махнуть рукой ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет урам аша, улар өсөн укрытие ҡала. Улар һәр ваҡыт доға ҡылған: бойороҡ бирә булһын ҡырағай salaud, был — тәүге үткәреү булһын машинаң!
  
  
  Эҫе һыу кешеләре таш ҡыҫылып, уны ике һарыҡташтар араһындағы тишектәр инде. Джип юлдар сират барлыҡҡа килә. Биш ир-атты. Водитель һәм офицерҙар алда. Сүриә формаһы булып офицерҙар ғына кейә. Ябай булып та ҡала. Ир-аттың өс тиһә-артҡа баҫа. Үҙе менән автоматын уларға. Рассмеяться ғилми-нәшриәт. Яҡшы! Яҡшы! Тапҡыр булараҡ, ул булһа кәрәк.
  
  
  Сүл өсөн йыһазландырылған булырға джиу - ҡом менән махсус шина. Кисектереү барышында Машина, машина йөрөтөүсе түбән күсеп ҡасан тапшырыла, ә һуңынан башларға күтәреп, ул һыуға сума килтереп, уның асыҡ булырға тейеш, унда ғилми-нәшриәт ята. Проползать джип уның ҡасан, ул наклоняется плюнуть сүриә һәм офицер мөмкин. Ир-аттарға рәхимле, уның сүриә армияһы полковнигы званиеһында эйә булды. Дуҫтарымдың ижадым ғилми-нәшриәт ухмыляться. Яҡшы! Әгәр аҫта ғына инем юл буйлап, кешенең эгоһын бойороғон үтәп, һәм офицеры үлтерелә ине! Шундай матур түгел был ғилми-нәшриәт компанияһы юғары офицерҙар табырға өмөтләнә. Һәм ул түҙемһеҙлек менән көтә тревога. Боролош артында йәшеренеп Джип. Артабан ун дүрт кеше булған, джип өсөн эго һәм команда еңә, ә һуңынан бында килгәс, ярҙам итеү өсөн ғилми-нәшриәт комплексы, кешенең эгоһын һәм, әгәр кәрәк.
  
  
  Был, тегенсе алығыҙ! Поспорить ул, тип кәм тигәндә ике машина була. Ул ике ривненский ышанам. Тихон выругаться юлдары һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Шулай уйланырға ни геҙ лә түгел ябай. разведка джип ебәргән, ир-егет һәм дүрт офицер була?
  
  
  Рәүәт машина двигателе полугусеничный күрһәткестәр менән үтә. Грохотать грохотать буйынса гусеница һәм ҡая. Пересчитывать ғилми-нәшриәт тиҙ гол. Ике ир-егет. Өс, водителдәр инә. Сүриә тирәләй бер формаһы булһа, беҙ уларҙы түгел. Алда боролош күсәрҙе машинаға ҡуйҙы .50 өлөшө калибрлы винтовка бар, ә экран артында ҡорос һалдат ҡушыла, шул идара итеү ҡоралын.
  
  
  Сабра туҡтап ҡалды. Һеҙҙең эш түгел был ҡатын-ҡыҙ була. Ҡасан улар асыҡтан-асыҡ сылбырлы тәгәрмәсле машина аҫтына эләгә, баҫып ғилми-нәшриәт комплексы, һикереп һәм стилет взмахивать молчанов. Маджхад яһарға ла шул уҡ хәл. Ғәрәптәргә ҡаршы подпрыгивать сумып алда ла, артта ih затрепетать бурнус улар. Түҙемһеҙлек кәкере оҙон үңәс хәнйәр ярып, тиҙ арала тейешле корп дорваться килә.
  
  
  Киллмастер водителде ҡайғыртып, Маджхад — һалдат өсөн пушка тураһында. Ике аяғын муйынына участогы машина йөрөтөүсе ғилми-нәшриәт комплексы, һуңынан уңға һикереп, кабинала водитель менән бергә выталкивать кеше өсөн бөтәсәк, һуңынан ҡабат дәһшәтле, һуңғы һөжүм яһар өсөн водитель. Бойня автомобилдең артҡы өлөшө һәм смертность бесшумно кеүек үк булып ҡала. Беҙ ҙә атып бер булыр. Плутон һәм башҡа ир-егеттәр үҙҙәре һуҡҡан ҡылыс Маджхад уғы инде шул тиклем оҙон, башҡа ғәрәптәр кеүек эшләй башланы, тик уларға яза ла әүҙем ҡатнаша, был минут эсендә булып күренә.
  
  
  Бөтә ҡ машинаһы була. Шепот ҡыҫҡаса ғилми-нәшриәт бойороҡ бирә. Үле, ғәр инде талау, юлдар һыу аҫтында күмелеп ҡала ошо юл буйларын стояки һәм ҡом оттаскивать. Маджхад нигы һәм ентекле тикшереүгә дусар ашыу сығарылған.
  
  
  Хәҙер машина менән йәшниктәрҙе менән боеприпастар һәм улар полугусеничный нисә пушкаһы була. Парашют менән сигнал ракетаһын һәм шулай уҡ улар йәшник гранатабыҙ бар, шулай уҡ, пулемет, пистолет, револьвер һәм винтовка.
  
  
  Шунда Маджхад ҡараш нәмәне тотоп. — Ҡара, сэр, иҫке браунинг, БАР. Минеңсә, был мөмкин итте.
  
  
  ', Дөрөҫөн әйткәндә,.' Автомат ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап, запас патрондар билдәләү өсөн таҫма, шулай уҡ Маджхад тураһында фекер йөрөтә. Был турала белеүсе кеше ҡорал! Һәм ул ваҡыт, - тип әйт по-английский, ул бер ҡасан да башҡа бер ни ҙә эшләмәне кеүек. Маджхад һорау билдәләре булған өсөн уны күберәк һәм күберәк!
  
  
  Әммә уның был эштәре мәлендә күберәк булыуы мөһим. Тамашасылар ғилми-нәшриәт комплексы водителе тапшырыу өсөн кронштейндар яһап ҡараны. Складный оператор булып үҫһен өсөн эскәмйә булған. Ят иҙәнгә блогында хәбәр асҡысы һәм сигнал булып торған янбаштарын тағып ҡарағанда операторы-зажим для салбар кеүек булды.
  
  
  Ҡая булып төшә һәм ул сабра ҡушыла. — Минеңсә, туранан-тура миңә үҙ пландары үҙгәртергә туҡтамаҫҡа, Сабра. Һин нисек уйлайһың, кеше үҙе менән элемтәгә керергә менән тивериада был алманы һиңә? Улар ентекле тикшереүгә дусар тапшырҙы. Һуңынан күҙҙәре балҡып күтәрелгән. — Уйлайым да, Никак. Мин быға ышанам. Әлбиттә, ул... ул! Беҙ хәҙер яңғыҙ түгел был, ир-аттар менән һуғыша мең тура килә. Тивериад һәм уны ярҙамға саҡыра...
  
  
  — Был мәлих, — Нигы өҙөлә уның. — Ләкин беҙ барыбер шунда барырға тейеш. Беҙ тере кәрәк ЙЫЛДАР, хәтерҙә?
  
  
  Ул кивнуть. Зажим тамамланыусы нәҙек һәм уның янбаш эскәмйәгә асҡыстарға беркетелгән.
  
  
  — Бында түгел, — ғилми-нәшриәт бойора. — Минең команданы көтә. Һауа кеүек хәбәрҙәр буйынса ғына тапшыра, эгон улавливать радиопеленгатор ЙЫЛДАР, һәм улар беҙҙең позицияһын билдәләй белергә, тип патруле менән дә шулай. Һуңынан тағы бер иҫкәртеү һәм уларға патруле ебәрергә мөмкин була. Шулай итеп, көтөгөз һәм ябай күргән».
  
  
  Улар өсөн автомобилде йәмғиәте сель. Ғәрәптәр менән Маджхад sel тиһә-артҡа баҫа, һәм ғилми-нәшриәт вздрагивать. Уларҙы полицейҙар бер нисә джипҡа табан йөҙ, ҙур таш плиталары яртылаш тырыздар. Дүрт юл яланғас мәйет ята. Джип менән йәнәшә, ҡулдарын өсөн башын һалған, сүриә полковник тора. Еңеллек менән тын ғилми-нәшриәт. Эго түгел, уларҙың бойороғон үтәргә һәм офицеры үлтерелә.
  
  
  Тирә-яҡ машина сыға, Маджхад ғилми-нәшриәт проинструктировать. «Ҡайҙа булһын закапывать был мәйет-ҡырҙары беҙҙе күрмәй ҙә ситтә. Ир-атты минең комплимент тапшырҙы. Үземде һуғыша улар. Был офицер тик мин генә тикшерергә теләйбеҙ. Сабра ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. 'Һин миңә кәрәк. Минең менән бара.'
  
  
  Офицер килде улар, асыла торған ул, ҡулдарыңды баш артына сцеплять. Ике иҫкәрмәбеҙҙе һәм уны эго ҡараш ташлап эго ғәр кровожадный шөһрәт һаҡлана, ул, тип уйлап ғилми-нәшриәт комплексы, артыҡ ҡото һәм батыр кеше ине, тип, полковник. Ҡасан улар яҡынлаша, күргән ғилми-нәшриәт комплексы, тубыҡ подгибаться офицер булараҡ. Зажмуривать күкрәгенә башын һәм күҙҙәре ныҡлы үҫһен. Бындай һомғол кәүҙәһе менән ҡалтырап уның яҡын күреү алыҫлығын. Ир-аттар булыуы был ҡот осҡос, быны йәшереп маташһа ла.
  
  
  Композицияның ғилми-нәшриәт ике ғәр. — Күҙ асып, — ул рявкнуть. «Ҡулы ташланы. Әгәр теләһәм, джипты ултырырға мөмкин буласаҡ. Тәмәке?
  
  
  Полковник ҡулынан йығылып, ике ҡор-умарталар кеүек. Киң асыҡ ҡара күҙле был джип уның плюхнуться һәм ғилми-нәшриәт. Оло карь уның күҙҙәре асыҡ булды, һәм хәҙер ул ҡот осҡос ҡурҡыу сағыла. Ҡалтыранған бармаҡтары тәмәкене ул ала. — Һеҙ... инглиздәр американдар? Улар һөйләргә по-английский көслө баҫым менән, әммә аңлап бөтә эго тиң булырға мөмкин.
  
  
  Киллмастер мрачно уның ҡарауы, тәмәке закуривать. Һуңынан: «Миңә һорауҙар бирә, полковник. Ул бер тапҡыр ғына һораны. Бер тапҡыр. Әгәр үтәлмәһә йәки уның әгәр һеҙ яуап бирергә була, тип, һеҙ, джен, улар һеҙгә уны бирмәйәсәктәр. Ғәрәптәр уны күрһәтеү, сылбырлы тәгәрмәсле машина маджхад уның тирәләй йыйылды.
  
  
  Полковник үҙен ҡулына алырға тырыша. Улар яурынды һәм ғилми-нәшриәт расправлять күҙҙәренә ҡараны. — Әлбиттә, уны отель түгел ине. Был дикарь, һәм...
  
  
  «Әгәр был дикарь, Герхардт Гюнтер хаҡта һеҙ нисек уйлайһығыҙ?» Был һүҙҙәрҙе әйтеү менән паучий Сабра, кешеләрҙең асыуын һәм нәфрәтен. Эй яурынына ҡулын һалып, уны ситкә этәрә һәм ғилми-нәшриәт йылыраҡ була. — Был хаҡта мин аҙаҡ айыртып, Сабра. Зинһар.'
  
  
  Полковник: «мин бер ниндәй ҙә түгел герхардт гюнтер белә. Әлеге ваҡытта уның етәкселегендә Люси хеҙмәт генерал Уильям Люси, ул юраусы. Һуңғы шатлыҡ менән уны таный. Тик уның бойороғо буйынса һалдат һәм Туҡыма ала. Әммә хәҙер ул, хәрби әсирҙәр, люси һәм тоғро генерал түгел, мин кәрәк буласаҡ. Бөтә тине ул, һеҙ, һеҙ теләһәгез белергә, һәм... — Ул ғәрәптәрҙең ҡарай. — Мин улар ревматизм, һинең яҡлаусың булам?
  
  
  «Мин бер ниндәй ҙә вәғәҙә бирмәнем», — тине ғилми-нәшриәт Карте. — Был генералдың нисек люси күренә?
  
  
  Был хаҡта эму тине Полковник. Сабра әйтте: «Ниһайәт була. Әгәр ҡасып китә һәм ул хәҙер, һәр хәлдә, беҙҙең эго булып һүрәтләнә.
  
  
  «Ул китте». Полков ник әйтә: «һеҙ ысынлап та был герхардт гюнтер генерал! ЙЫЛДАР буйынса концлагеры. Ҡасан һеҙ ҙә был турала ишеттегеҙме? Полковник, ауыҙ асып сүриә, һәм уның алдында асыҡтан-асыҡ үҙе ҡарай. — Да... да. Nen уның тураһында ишеттем. Кем юҡ? Әммә был әҙәм тиерлек. ... Ҡарарға уның нигын Сабра. — Мин ҡағыҙ һәм ҡәләм буласаҡ? Бының менән беҙ алға хәрәкәт итергә тейеш.
  
  
  Ул үҙе тирәләй күрг ҙур хәрби костюм салбар кеҫәләрен, блокнотын һәм ҡәләм һәм ғилми-нәшриәт ih һуҙҙы. Полковник уның ih тапшырҙы.
  
  
  «Мине шайтан вадь картаны тулы теләйем. Мәмерйә менән бөтә, тип эсендә. Уның номерын бирҙе. Шулай уҡ уның тел белеү бер кемгә тағылмай ЙЫЛДАР, бөтә радиомашина һәм башҡа ҡоролмалар. Ир-егеттәр күп кәрәк һәм уны тел бөтә, тип әһәмиәткә эйә булыуы мөмкин. Һеҙ офицер, шулай булғас, һезгә белергә кәрәк, сөнки ул тел белә. Был правдивая һәм ун минут дауамында бөтә. Бының өсөн һеҙ беҙҙе тынғылыҡта ҡалдырмай. Бындай кеше иҫәрләнергә тырышһа ла, ҡайҙа бараһың... һин нисек ҡасып.
  
  
  Һәм ул Сабра алыҫлыҡҡа менән күҙәтте. Улар әйтер: «һине тере ҡалдырырҙар эго, Ник?» Ул аҡһыл күренһә, күҙҙәре ялтырай һәм ул ҡаты була, әммә нәфрәт эҙе лә булмай, тип кем генә уның эсенә менән шөғөлләнә.
  
  
  Пожимать яурынына Киллмастер. — Һин уны иҫән-һау ҡалдырғаны өсөн отель эго ине, Ши Ағас, әгәр һин был төрө бар. Иң яҡшы шаһиты ул, ЙЫЛДАР ҡарағанда, иркен һөйләшергә булдым. Шулай уҡ был уны ныҡ изверг ненавижу, һәм беҙ шул тиклем.
  
  
  Пожимать яурын аша бер нисә мгновений ул. 'Эйе. Әлбиттә, уңмы һин. Һин генә шулай ждет күсә...
  
  
  Был һуңғы иҫкәрмә буйынса, уның әйтә алам, ул профессионал түгел, уны нисек, әммә был нах аргумент ҡаршы булғандар түгел, моғайын. Бындай ваҡытта уның үҙенең көсһөҙлөгөн була.
  
  
  Эй йылмая ул, һәм похлопать буйынса яурындарын. — Ҡулынан тотоп, үҙе, ҡыҙы. Хафаға кәрәге юҡ. Әгәр беҙ шкирка ЙЫЛДАР эсендә тотоп ала, уны эго һин үҙе бирә, ә һин аяҡ бармаҡтары жечь эму мөмкин. Эй подмигивать ул.
  
  
  Һәм ни смущаться Сабра рассмеяться. 'Эйе. Был-алйотлоҡ, уның белә. Ләкин һин аңламаның, ғилми-нәшриәт. Сөнки һеҙ беркасан ла көслө нәфрәт кеүек, беҙ.
  
  
  Позвать полковник ih сүриә, джип һәм улар кире ҡайта. Ир-егет бер нисә ғилми-нәшриәт табаҡлы ҡағыҙ һуҙҙы. Эму ғилми-нәшриәт тағы ла бер сигарет һуҙып, ҡағыҙҙарын һәм одобрительно ҡарай. Барыһы nen яҙылған булһа, шул иҫәптән эскиз. Припастар, израиль формаһы, танкылары, машиналар, полугусеница, ағыулы газ, зенит орудиеһы...
  
  
  Полковник выругаться Киллмастер һәм ҡара тынлыҡ. — Ғөмүмән, уның зенитка була?
  
  
  «Немец дүрт дана етештерә. Иҫке винтовка менән һуғыш.
  
  
  Һуңғы нигы на мгновение өҫтөндә уйлайбыҙ. Немец зенит ҡоралдары. Был ул ине. Оҡшаш була, бер нисә самолетын юғалтты израиллеләр тип, уның менән бер нәмә лә ала һәм был поделать — тип алдан сығарылған оборона обронаһы ҡоролош бөтә.
  
  
  Ул ҡағыҙҙарҙы яңынан тикшерергә, һуңынан сабра ih тапшырҙы. Ғәрәп сәғәттән ул кире ҡайтарырға йыйына, - тине полковник: «Сэр, мин уны һеҙгә бирә алмай, сөнки юҡ түгел? Хәрби әсирҙәр уны.
  
  
  Хәҙер ул күптән ҡалтырап бөтһә.
  
  
  Эго ҡарашынан боҙ ғилми-нәшриәт ҡаршыма. Был математика буйынса бер ниндәй ҙә йәлләү тойғолары түгел, уның ҡарауы, әммә иҫән-һау ҡалдырғаны өсөн бөтә һорауҙарға уҡ ҡунаҡхана артабанғы эго. «Мин барыһы ла эшләй, тип алабыҙ», — тине ул. — Мин бер нәмә лә вәғәҙә бирҙе.
  
  
  Кире машина менән ҡарап барырға һәм полугусеничный ул сабра, асҡыс менән бәйләү һәм уның кеүек үҙ аяҡтарында төймәһенә возиться.
  
  
  «Двигателдәрҙе эшләтеп ебәреү», — тине ул. «Миңә кәрәк бөтә көстәрен, ул алырға мөмкин. Шул хәбәрҙе өсөн түгел, сигнал ни өсөн, ул беҙгә ориентиры буйынса самолет ала. Двигательные силы килтерә һәм уның менән бергә йәнә уның. — Бөтәһе лә әҙерләнә, әммә һауа хәбәрҙәр ебәрә лә, әлегә ул сигнал бирә. Радиопеленгатор Йыл.Г. беҙ шунда уҡ баҫыу, тик нисек һеҙ генә нажмите был урында теркәү асҡыс һәм эго. Шулай ҙа беҙҙең эго теймәһен, ниндәй хәл менән башҡа янында. Аңланыңмы?'
  
  
  Уның ҙур ҡара күҙҙәре — уның хәтерләмәйем, нисек ih менән сағыштырып ҡарағыҙ, үлем кеүек, күҙҙәрен бортында — на мгновение эго күҙҙәре менән осрашты. Ул йылмайып, ирендәрен ҡыҙыл уйнай. Ул кивнуть. — Аңланым, босс! Аңлай.'
  
  
  Ника ҡыҫҡа рассмеяться.
  
  
  Ул Маджхад килә. — Мин һеҙҙең менән һөйләшергә кәрәк, сэр.
  
  
  Ул урында килә, унда слышно булһа ла ярай. Ника әйтте: «нил... Ә Маджхад?» Маджхад полезть досталь һәм үҙ бурнус, бысраҡ, испачкать, карточкалар скомкивать.
  
  
  Беренсе ҡарашҡа Киллмастер карточкалар менән уҡыу. Баҫма һүҙгә-һүҙ ҙур күҙҙәре менән моргнуть эго төрҙәре: Үҙәк разведка идаралығы.
  
  
  Ҡара уны Маджхад. «ЦРУ. Salaud ул ниндәй!
  
  
  Маджхад ҙур булмаған үҙгәрештәр булыуы күренә. Балҡып йылмайып эго генә тороп ҡала. — Артабан мин шулай гер инерлек түгел ине, сэр. Ләкин, мин уйлайым, һин хәҙер нимә белергә тейеш. Ун биш йылдан ашыу эшләй инде яҡын көнсығыш цру. Питтсбург белем ала».
  
  
  Хәҙер Нигы Карте беләм, тип әйтә. Замок уны тотоп ауыҙ итергә, тыңлай һәм кивать.
  
  
  «Ғәҙел булыуы мөмкин, — тине Маджхад. «Arab мин — мосолман. Минең атайым сәғүд ғәрәбстаны шәйехе була. Мурра ҡараусы ҡәбиләләр ул, беҙ Ғәрәбстаны буйынса иң яҡшы бродяга һәм сүл. Әммә хәҙерге заманда был мин тулыһынса асыҡ һәм цру бассейнына ҡарай. Шулай итеп, ул был мәсьәләнең сәйәси нейтраль, һәр хәлдә, уның дәрәжәһе булырға тырыша. Ысын күңелдән, һеҙ нисек, владимир Карте! Киң йылмайып йылмайып эго баҙнатһыҙға әйләнә. Ника аша ҡысҡырып расхохотаться мгновение.
  
  
  — Мин һинең был баш көтә, — тине ғилми-нәшриәт. «Мин беләм, һин ҡайҙа нимә булыр-булмаҫ нәмәһен дә, бер ҡасан да уйлап, һин буйынса ЦРУ. Беркасан ла бик иҫке булыуы, уҡыусылар өсөн.
  
  
  Маджхад көлкө шиғырҙар. «Ҡартайыу тураһында һөйләргә, был ғәр теләмәй, беҙҙе полковник үҙе өсөн наслаждаться пенсия сүриә».
  
  
  Киллмастер күҙҙәре онтаҡ. — Эго улар үлтермәй теләй?
  
  
  Махад кивнуть. 'Улар фекеренсә, был-туранан-тура ярай. Был лагерь ih емерелә, ә ih ҡатын һәм бала һәләк була. Был уның һеҙҙең кәңәш биргән кеше ул. Мин гарантия бирә алмай кире осраҡта, һеҙҙең өсөн кәрәк, улар дауам итә. Күп йәһәттән уларға оҡшаш бала ғүмерле ih ялҡын...».
  
  
  Ҡото алынған джип ғилми-нәшриәт комплексы, полковник ултырырға, ике ғәр һаҡлана. Полковник башын бороп ҡарай һәм уның был мәлдә ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Ҡурҡышынан ғилми-нәшриәт ҡараш күрергә мөмкин, хатта күҙҙәре менән бындай алыҫлыҡҡа был карид. Ул Маджхад бороп ҡарай.
  
  
  'Һин ышанма? Был проблемалар бар, беҙ уларҙы түгел, әгәр ih бирә?
  
  
  Махад кивнуть. 'Эйе сэр. Бик ышаныслы.'
  
  
  — Ә әгәр уны эго батшалыҡ?
  
  
  — Ә һеҙ уларҙы яҡларға дауам итә. Ли күреп, ҡайһы бер аңлашылмаған вәғәҙә бирҙе. Әлбиттә, улар күсергә теләй, әммә бабла. Талип уны мөмкинлек бирәсәк һезгә туранан-тура киләсәк, сэр.
  
  
  Горький ғилми-нәшриәт кисекмәҫтән ҡарар ҡабул итә.
  
  
  'Яҡшы. Эго ала улар. Әммә ниндәй яза! Әҙер, нөктә. Язалауҙың ниндәй! Күңел, улар быны яҡшы аңлаған».
  
  
  'Эйе сэр. Был уға оҡшаманы, әммә мин уйлайым, ih тип ышандыра алам. Маджхад ғәрәптәр яғына ашыҡты. Нигы ҡыйыу полковниктың ҡарау яғында түгел. Ул машинала ҡайталар.
  
  
  — Бөтәһе лә әҙер, Сабра?
  
  
  Ул шунда уҡ яуап бирҙе. Mimmo унда уның ҡарауы. Ул ҡыйралып. Таскать юлдар менән полковник ғәр. Отчаянное өсөн көрәшкән ир-егет, брыкаться тырыша һәм бөтә яҡтан ҡысҡыра, ләкин көрән кулдәк, уның ауыҙын ябып булмай, ниндәй тауышҡа оҡшатыу.
  
  
  Һәм маджхад ҡарап тора. Позвать ғилми-нәшриәт эго: «Әйтеп, уларҙы алып бара, үҙе өсөн тыныс. Пистолет ҡулланған.
  
  
  — Мин әйтергә кәрәк уларға түгел, сэр. Атыу түгел, улар тураһында уйлайым».
  
  
  Сабра ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай бора. « Мин уларҙы тапшырыу эго тейеш була.
  
  
  Уның ауыҙ ҡыҫыла. 'Был атҡаҙанған ул. Ярай, сигнал биреп китә ала ул?
  
  
  'Бер нисә минут. Ул ҡасан үҙ эшен тамамланы вон пар улар. Һеҙ элемтәгә керергә менән үҙе генә кеше булараҡ, түбәндәге әйтәм: был юл башында булғандарға беҙ, уның менән вади өҫтәрәк ҡушыла. Улар һаман шунда тырыша, һәм ергә самолетын десант була. Уларға ышанығыҙ, сөнки беҙҙә барыһы ла килеп сыға. Тине ул, мөмкин тиклем тиҙерәк килһен өсөн, сөнки мин, тип ышанам вади буйынса башҡа сығырға була. Минеңсә, унда-у йәғни төньяҡ ҡаялы.
  
  
  — Беҙ урынын билдәләү, яҡшыраҡ?
  
  
  'Яҡшы. Уны әйтергә, т ебәреү өсөн самолет-разведчик. Ih ғына күреп йәки ишетеп тип, беҙ, беҙ факелды тоҡандырыу ҙа тоҙло. Әгәр ҙә уларҙың шул мәлдә күргән эго!
  
  
  Машина бәләкәй иҙәнгә сабра разглаживать картаһы.
  
  
  — Был беҙҙең позицияны һәм уның координаттары.
  
  
  Ул кивнуть. 'Әлбиттә. Бына күңелһеҙ түгел ул уларҙы көтә. Беҙ уларҙы мотлаҡ таба.
  
  
  «Ih икәнен ул да», — тине ғилми-нәшриәт Карте. «Ә беҙ үҙ тормошобоҙҙо списывать менән алам».
  
  
  Хәҙер ғәрәптәр ҡайта. Прикалывать тирәләй бер ниндәй улар-үҙ ҡылысым булыу предметына ҡараясаҡбыҙ.
  
  
  Ника ҡыҫҡа маджхад ожидающий бойороҡ бирә. «Повеселиться улар. Хәҙер, әйҙә, китергә әҙерләнә. Белем менән өс ул сабра джип н һәм башҡ. Вади тамағына тиклем бара, унда посполитаяла таралған һәм беҙ тырыштыҡ. Һуңынан һеҙ яңы бойороғон ала. Риза?'
  
  
  Маджхад рассмеяться.
  
  
  'Яҡшы, сэр. Һәм алла һеҙҙең фатихағыҙ менән йәшәйәсәктәр эйе, ЦРУ һәм».
  
  
  Ҡыҫҡа рассмеяться ғилми-нәшриәт комплексы, хәйер, был түгел һәм юмор күрҙе. Уның булып танылырға тейеш, улар нимә менән цру хоук еткерҙе. Делле улар иң яҡшы, иң яҡшы ценымногие, гәзит төҙөү буйынса ҡарағанда мөмкин булыр ине. Не беспокойтесь - командованиеһы AX ҡала.
  
  
  Ҡылыс күтәреп mimmo arab улар менән үтә. Сүриә маҡсаты полковник, ҡаны һаман да уҙа, күлдәрҙе тирәләтеп башаҡтары өсөн ҡорос була. Асыҡ-кари күҙҙәрен киң асып булмай, ант ала һәм ғилми-нәшриәт комплексы, тип фаш уның менән ҡарай улар.
  
  
  Тауышлы сигнал тапшырыу сығарҙым. Сабра, бөтә иғтибар һәм нахмуриваться, асҡыс тотҡан. Тивериада һүҙ сүл аша ынтылып ҡараны. «CQ-CQ-Саер Тәртип Шал-CQ-CQ-»
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс һәм уның туҡтағанын көтөп. Һәм тыңлай ҙа нигы тойоп, уның эсендә көсөргәнеш арта. Хәҙер улар үҙ хәлен тапшырҙы.
  
  
  Свист улар насар ишетә. Бының өсөн эшләй ул быны эшләй. Булған тауышына ҡысҡырып, Сабра ҡасан тотҡаларын бороп. Ниһәйәт, тауышын аныҡ громкость бишенсе нацистарҙың скулить.
  
  
  «Цезарь уҙҙы ерләнгән ҡан — О — һәм һеҙгә аныҡ prima ҡысҡырып ҡарай. Ах.'
  
  
  Биш минут сигарет Сабра. Тамамлағас, ник йылмая ул. «Ғәмәлен улар хәҙер бөтә», — тине ул. — Был юлы инде улар.
  
  
  — Беҙ ҙә, — тине ғилми-нәшриәт Карте.
  
  
  
  
  14 башлығы
  
  
  
  
  Шул ҡая тау артылыштары улар ят мөхиткә инеп урын бар, шунда күсеп Вади-шайтан йылғаһы. бухтаһындағы кеүек. Бында киң гер артылыш, ә бында күсеп төбө ҡомло-ташлы ер. Укрытие ғилми-нәшриәт комплексы булып, уның менән йәнәш Сабра, профилендә өсөн патрон в патрон Браунинг, залп бер артлы сығара. Көҙән ғәскәрҙәре тота алманы уны ЙЫЛДАР әлегә тиклем табырға заперта. Ләкин был оҙаҡ дауам итә алмай. Улар бухтаға бер танк ишетеп тирә-яҡ двигатель рев-ҡаяла. Был улар аша бер нисә мгновений танк сыға һәм һөжүм итә. Ул бер нәмә лә булмай, ih туҡтатыу өсөн, бер танкыға ҡаршы ҡорал.
  
  
  Грохот менән яңы ши bar сабра патронный булып һарҡый. Дәһшәтле һәм уны күккә ҡарап. 'Ниңә уларға барҙың? Ҡайҙа улар, тегенселәр алына?
  
  
  Тирә-яҡтан пулеметтан ут аса һәм башҡа ғәр маджхад тау артылыштары эго. Браунинг ғилми-нәшриәт бер ни тиклем һыуынып ирек бирмәй. — Килә, — тине ул, эй. Улар үҙ сәғәтен ҡарап. «Бары егерме минут үтә. Ни тиклем сабыр, леди.
  
  
  Оло прикусывать уның бармағы. «Был танктары килә лә. Хәҙер теләһә ҡайһы ваҡытта. Беҙ уның менән был ҡая бәреп төшөрә.
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт кисло. — Танк, — тине ул, уның өсөн подбадривать. 'Күплек һаны. Алты дана, - тине Полковник.
  
  
  Мертвенный загорелый Ee кеше булһа, хәҙер-аҡ. Ҡыҙыл ауыҙ скривиться ул ҡурҡыу түгел. Ул уны ҡарай. «Хәҙер һине тип шаяртып ала, әгәр...»
  
  
  Уның буйынса похлопать уның яурыны. «Ҡотҡарыу тыныс һин, ҡыҙым». BAR буйынса тағы бер залп бирҙеләр.
  
  
  Вади-шайтанға, бары тик атып, буш тамашалар һәм буш тора. Был өҫтө тоҙло, ҡояш нуры бысрата, оҙонлоғонан һәм киңлегенән артыҡ майлы полмить. Самолет эшләү өсөн идеаль тап килә. Ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанам бик бомбить израиллеләр була. Транспорт самолеты, һуңынан десант һәм хәрби әсирҙәрҙең бөтә ергә ташыған өсөн буяу тигеҙ тамамланырға тейеш була.
  
  
  Аҫтына китә, ситтә досягаемость BAR эго, уны яҡшы күреп йәшереп йөк машиналар, тағылмалар һәм «Лэндровер». Радиосистема йылдар машина менән йөк машинаһы һәм, һис шикһеҙ, таш диуар янында өйә йәшерә. Ника үҫһен «Браунинг» ҡаялар буйлап, аҫҡа ебәрә алмағандар әлегә тағы бер аҙ олоно. Был йүнәлештә уның машинаны ҡаянан атып назло замаскированный. Аша бер нисә мгновений-сцепление һүндереү өсөн тағылма һәм ир-егеттәр сыға башланы. Уның башы ҡояшта сағылған лысый йәһүҙиәне барлыҡҡа килтерә.
  
  
  — Был уны, — тине ғилми-нәшриәт. — Был кеше беҙгә. Иҫке ЙЫЛДАР шәхсән! Күрәһең, уның вотум-вотум бара.
  
  
  Уның яғына тағы бер залп бирҙеләр «Лэндровер» һәм күргәс, эргәһендә ир-ат менән ҡом кеүек пуля эләгә. Был ябай түгел һәм иғтибар йүнәлтелгән Лысый үҙ эшен дауам итә.
  
  
  Тирә-яҡ двигатель менән ике танкыны һәм рев-ҡая тарлауығында выныривать гусеница грохот. Уңға борола һәм уны һыуҙан яй танкылар яҡынлаша. Потащить Сабра ғилми-нәшриәт ҡая ярыҡтарында була.
  
  
  — Тип ул тауыш, һөйкөмлө. Хәҙер беҙ быны аңлайбыҙ. Беҙ йылмайһаҡ — был бик киң монстр, йыр өсөн эләгә. Хәүефһеҙлек һәм сылбырлы тәгәрмәсле машина Джип.
  
  
  Помахать маджхад һәм уның икенсе яҡтан баҫа. — Танк, — ул крикнуть. 'Укрытие. Убираться!'
  
  
  Помахать Маджхад ревматизм була һәм юҡҡа сыға. Ника күреп, ғәр йәшеренгән кеүек. Браунинг тәржемә тотоу һәм уны эго.
  
  
  Беренсе танк тау артылышты еңеп инде. Оҙон винтовка яй ғына бороп. Үҙ пулеметы уты ярһып ҡаялары буйынса башлана. Был бик һәйбәт булһа ла, киллмастер уйлайым. Был уны бер пулеметты атырға ҡамасаулай ғына мөмкин буласаҡ....
  
  
  Вхххззззз - БЛАМ! Whhhiiizzzzzz-БЛАМ-БАЛ-БЛАМ-БЛАМ-БЛАМ.
  
  
  Хәҙер снаряд менән танкыға атып илле полицей артыҡ түгел. Йәмғиәт тураһында снаряд ҡая менән уратылған ялҡын, ағып ярсығы түңәрәкләнгән.
  
  
  
  БЛАМ-БЛАМ-БЛА-М-БЛАМ.
  
  
  Ҙур булмаған юҡ итеү өсөн траншеяларға һалды һәм уны үҙ кәүҙәһе һомғол кәүҙәле ныҡлы вжимать ғилми-нәшриәт сабра. Ул бер нәмә эшләй алмай, уларҙың мөмкинлеге һәм бөтәһе бынан нисек үтергә mimmo ята.
  
  
  «Илль илях ла аллаһ!»
  
  
  Шунда уҡ танк һәм пулемет тауыштары яңғырай был крик һәм ныҡ бейектәрен. Идиот, salaud! Кинәт мөһабәт!
  
  
  Һәр береһе ҡулына граната менән танкты һәм ғәрәптәр аша һыу аша сығыу йугереп укрытие, ҡысҡырып ҡысҡырып «А илль ллах».
  
  
  Уның пулеметы булманы, булһа һәм изрешечивать кеше ҡаса. Вздрагивать ғилми-нәшриәт. Уны күреп, нисек пуля бурнус бысраҡ ярып. Кеше кәмей, баҫып, ҡаҡшаған, йәйелгән, ә һуңынан ҡабат ергә төшәсәктәр. Граната тота ул һаман. Arab һаман торорға маташам. Тағы ла бер пулеметтан атып. Вафат булыу, мөмкин булып, инде тынып ҡалды, ул граната ташлап. Ҡом төбөндә бер метрлыҡ упҡын. Башҡа гусеница эләгә, танк шартлау һәм туҡтатты. Әммә пушка һәм пулемет атҡан дауам итә.
  
  
  БЛАМ-БЛАМ-БЛАМ-БЛАМ-БЛАМ.
  
  
  Хәҙер һәр һайлаусы үҙ маҡсатына танк, һәр артылыш атыу буйынса бер яҡтан, уларға пуля оса, ҡан кеүек ласлыҡ талап ителә. Ник белмәйһең, тип ҡайғырырға тура килә уға сигенергә, унда припарка джип ине. Ул выругаться. Ғөмүмән, ҡайҙа булған улар? Был шулай китә?
  
  
  Хәҙер кеше бер-бер артлы сыға ОДЕССА мәмерйәһе тирәләй. Ника аша атып ишетеп, һәм улар ругаться тип ҡысҡыра. Шулай уҡ ғилми-нәшриәт күреп зенит орудиеһы, боронғо ҡорал, ул полковник тураһында телгә алына сүриә. Оҙаҡ һәм ҡысҡырып ғилми-нәшриәт выругаться. Эго-пландары тағы ла сығырға мөмкин-контроль аҫтында! Ярҙам һорап һайлау мотлаҡ сүриә менән һауа инек гены тикшерелгән. Бында, тегенсе алырға, уларҙың?
  
  
  Беренсе «Мираж» яланына килеп күреп, мерцать нуры кеүек яҡтылыҡ тиҙлеге менән хәрәкәт йөҙ мең миль сәғәтенә. Ҡыр буйынса Пилот радиосигнал Сабра, әрме эму йәки төтөн күреп йылмая. Был ниндәй әһәмиәткә эйә. Уның менән самаһы көньяҡта, атыу буйынса бөтә орудие, пулемет һәм ракета, тымыҡ берәүҙәре уның үҙ алдында ярһыған тауышы. Ҡыҙыл ялҡын һәм төтөн болот булып сырмалған ике танк, ракета маҡсаты ҡасан эләгә. Выскочить ғилми-нәшриәт траншея аша ҡайтарып, «браунинг» йылдар һәм кешеләр позициялары буйынса ут асыу, уларҙы кире берлога ашыға. Маджхад һәм кешенең эгоһын яһарға ла шул уҡ хәл.
  
  
  — крикнуть ғилми-нәшриәт Сабра. — Факел! Уртаһында!'
  
  
  Израиль «Мираж» взмыть өҫкә, фәрештә йортто һағындыҡ, тип, үҙ күсәре тирәләй өҫтөндәге йәйелгән һәм аҙаҡтан буй менән йәнә тоҙло понестись рев. Хәҙер уның өҫтөнә төтөн шашкалары өсөн маяҡ булып ҡала. Ҡасан ҡайта әле ул өс яҡынлашыу менән, көньяҡта "Мираж", мәмерйә инеүенән башлана һәм улар бомбардировщиктар ҙа спикировать. Һуңынан уларҙы ҡабат взмыть өҫкә, текә ҡая өҫтөндә пуляларҙың.
  
  
  Бомба «Мираж» благоговейный күңел трепет, әммә тиклем түгел әле булһа һоҡланам. Шулай уҡ тоҙло н Сабра факел күренеүе яҡшыға булған.
  
  
  Ғилми-нәшриәт баҫа. Артылыш аша Маджхад аяғын да күтәрә. Кеше ҡулы ғилми-нәшриәт комплексы буйынса үткәрелә. 'Ярай ҙа бирә. Беҙ бара.'
  
  
  Маджхад ғәрәптәр менән һөйләй, уларҙың битләүҙәр буйлап аҫҡа ташлана. Уның сылбырлы тәгәрмәсле машиналарҙың һәм джип алды.
  
  
  Браунинг күтәреү һәм уның ғилми-нәшриәт комплексында яңы профилендә тотҡос булып. Ер йөҙөндә сәстәре менән бер револьвер тотоп энтузиазм һәм сабра nog развеваться на калибрлы ҡул кольт һәм башҡа ҡырҡ бишенсе.
  
  
  Нику тура туҡта, тыңлап өсөн эго. Мин һинең менән ҡалам!'
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  Дюжина "Мираж" взад алға оса тоҙло һәм өҫтөндә, ут биҙәктәргә үреп смертность һәм үлем.
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт полумила ҡара ҡая итермен, һәм күрҙе, «тип Лэндровер» трейлер менән тиҙлеге һәм тирә-яҡ төньяҡ крайына юлланды ҡоторған вади ҡотола. Тимәк, башҡа юлдар яҡшыртыласаҡ була. Бер ни ҙә эшләргә ярамайҙыр. Танк менән киттем һәм был яҡтарға.
  
  
  Һәм был ҡулына ла тотоп өсөн ғилми-нәшриәт сабра күрҙе. 'ГЕҘ! Ул бегах. Ҡаянан йығылып һәм хәҙер улар буйынса үҙгәреүсән.
  
  
  — Уны аңлау, — выдыхать ғилми-нәшриәт. Ул урында эшләүселәр уны шул уҡ хәл. Беҙ уны тотоп.
  
  
  Джип килә. Сабра артына ултырған водителдәр ситкә этәрә һәм ғәрәп йәмғиәте. Ғилми-нәшриәт комплексы, ҡулына тотоп ауыр браунинг, уның менән йәнәш sel. Тирә-яҡ тау артылыштары уны тоҙло һыу менән джип вопль дщери сығара, шунан һулға боролалар. Полугусеничный улар өсөн транспорт кәрәк, ғәр тулы, тик улар хәҙер буйынса-настоящее уның менән үҙләштерелә. Һәр мәмерйә ишек янында граната ташлап ғәрәптәр шулай тиҙ, шул тиклем аласыз ғына: «илла аллаһ! Аллаһы Әкбәр!' Һуңынан улар рев-транспорт самолеты беренсе доноситься тиклем. Иҫке ғилми-нәшриәт билдәле nen C-47 ваҡытта икенсе донъя һуғышы башлана. Һәм парашют асыла, покачиваться, аҫҡа китә. Илле, йөҙ, һауа асыла, улар кеүек, көрән-йәшел защитный сериалдар, ә аҫта сайҡала һалдат, ҡурсаҡ кеүек. Коммандос яҡынлаша. Хәл алышҡа булғандар; хәҙер ҙур ҡалаларҙа ғына йыйып. Израиль ҡаршы алыусылар бер ҡасан отбросы ЙЫЛДАР десант рахитичный алмай.
  
  
  «Лэндровер» төньяҡ крайы һыу ҙур тиҙлектә мчаться. Улар пулемет потревожить сиратта түгел. Бойороҡ ҡәтғи була... иҫәбенә ошо йылдар тынғы ҡалдырҙы. Эго тере тотола.
  
  
  Хәҙер джипта погон ташлана. Ника һалып «Браунинг», лобовой быяланан яһалған, ҡыҫҡа сират артҡа бирә. Уйһыу үтә.
  
  
  Джип тиҙлеген арттыра. Бик яй. Икенсе яҡтан күрг маячить улар алдында хәҙер. Әгәр ҙә ЙЫЛДАР ҡаялар араһында йәшеренгән, эгон иҫәпләү ауыр булыр ине. Үлгән булыр ине. Береһе асыҡ була; уның аша сыға алмай вади-шулай, нисек планлаштырылған. Бикләп сыҡҡан була. Акмулла янында үҙемде ҡая ергә йүнәлә һәм аҙағында был урында десант полдюжины н тулылана.
  
  
  Вскакивать десант һәм тау артылыштары аяҡ йугереп ҡаршы, ул хәҙер ғилми-нәшриәт күрергә мөмкин. Төньяҡ үтер. Уның киң, оло һәм ҡомло етерлек булһын өсөн, ун ике ҡалаһында урынлашҡан танк nen мөмкин. Ә хәҙер йылдар өсөн ябыла.
  
  
  Браунинг атыу һәм уның аша артҡа яңынан. Ул «Лендровер» ши ике артҡы пузырь. Качнуть йәғни машинаһы, һулға булған уңға, крениться һәм үҙгәреүсән. Уңға барһаң ши йылдар күрһәткестәре менән эшләүен дауам итә һәм текә пузырь.
  
  
  Браунинг залп биреү буйынса тағы ла бер үҙе нигым карте. Һуңынан тағы ла бер. Улар алдында автомобиле яна башлай, үҙенән һуң ҡалдырыр ялҡын һәм төтөн эсендә. Ҡапыл туҡтай уның. ЙЫЛДАР, униформаһы булған кепка кейгән көрән, выскочить һәм ҡаялы йугереп барып туҡтап, өҫкә китә. Израиль десанты бер нисә йөҙ метр күҙәтеп, погондары ла ҡыҫыла. Үҙ инструкцияһы бар. Ҡасан еткән джип «Лэндровер», шартлау менән уны бәреп, танкыға ҡаршы мина һымаҡ. Обломов шарын; выпрыгивать джип тирәләй ғилми-нәшриәт комплексы, һаман уның менән браунинг була, һәм ялҡын һәм төтөн ҡасып өсөн күтәрелгән.
  
  
  ЙЫЛДАР һәм кешеләр өсөн хәҙер бик тиҙ эго проворно, йәшенә һәм үҫешенә, взбираться н ҡаялы. Был ерҙә ике аяғы менән ныҡлы Киллмастер участогы завеса төтөн аша атып. Кеше эргәһендә уны күрергә калдырдылар, ҡая аша һикерҙе. Һәм үҙе пистолеттан атыу буйынса тиҙ ген бороп ҡарағыҙ. Визг джип аша ҡурғаш менән ташлана. Пушка атыу алыҫлығы өсөн шулай һәйбәтерәк булыр.
  
  
  ЙЫЛДАР юғары һәм юғары күтәрелә бара. Браунинг ғилми-нәшриәт яңынан һөйләп биргән. Залп ҡыҫҡа, һуңынан ҡорал замолчать. Ул аҫҡа ҡараны. Боеприпастар тамамланды. Ҡара ул Сабра, джип артта тора. Ул башын кире покачать. Нимә күберәк.
  
  
  Швырнуть ғилми-нәшриәт автомат ерҙә. Яҡшы. Люгер ҡаршы була һәм был эго эго һәм стилет ЙЫЛДАР саҡта, Р-38. Ғәҙел дуэль.
  
  
  Һәм ул сабра пронзительно ентекләп ҡараны. 'Бында ҡала! Был һеҙҙе дөрөҫ аңланыммы? Бында ҡала. Был-приказ! Nen уның тураһында ҡайғырт. уның йөҙө үҙгәрҙе. — Рәхим... әммә мин... ғилми-нәшриәт...
  
  
  — Бында ҡала. Йугереп һәм уны бороп, машиналарҙың төтөн аша петлять яна.
  
  
  Пуля аяғымдың ергә у эго вонзаться, ул ҡаяға табан йүгерҙе. Йәғни шул уҡ ваҡытта иң ГЕН өҫкә ҡараным һәм күрәм, һарыҡташ ғилми-нәшриәт өсөн ҡаса башлай. Вади парашютсылары крайы тора. ЙЫЛДАР өмөтһөҙ. Юҡ сығыр.
  
  
  Артта ауыр лысый маҡсаты ҡая ергә ҡыҫылыу. Хәҙер уның көткәндә, ник килмәнең, уны бер ҡасан. Әммә уның тере сдасться түгел. Был уларҙың икеһе лә белә. Был саф хыялдар, фантазия һәләтле була һәм ax израиль разведкаһы менән шөғөлләнә. Йән дә бирҙе. ЙЫЛДАР түгел, шул булған кешеләр, уларға был теләге дар килтерергә мөмкин.
  
  
  Башҡа битләүендә таш помчаться буйынса юғары ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Таращить глаза аяҡ аҫтында ҡом взметнуть. Уның сумған. укрытие, вена ҡан ағып бөтә һәм тиҙ тиҙ буйынса эго. Salaud, был боеприпастар алырға кеҫәһе тулы булды. Үҙ башы Эму ҡулланырға тура килә. ...Һәм хәҙер был уйын тағы ла буламы теракт
  
  
  Шыу ишетә, уға мамыҡ 45-егерме көндәре полицей уңда калибрлы булһа, юғары битләүе буйлап. Ә калибрлы.45! Оглядываться был уның «лендровер» һәм джип. «Лэндровер» һәм һаман быҫҡып яна. Ул шулай уҡ джип тамуҡ күрергә мөмкин. Сабер ниндәй эҙҙәр.
  
  
  Шунан ул уны күрмәй. Уның битләүе буйлап өҫкә һикереп, тау кәзәләре менән ловкость; уның менән бер башҡа һикереп ташы, ауыр ипкенен үҙ пистолетынан атып автоматик тирәләй булып, йәшеренгән өсөн ул ЙЫЛДАР.
  
  
  Туҡта Карте һәм ғилми-нәшриәт ауыҙ ҡулын ҡыҫты. «Сабра! Ҡоймаҡ! Мин биргән был... ары. Сабра!
  
  
  Гюнтер Герхардт сығырғалыр-һарыҡташ үҙе өсөн. Һаҡ булығыҙ мчаться артҡа ҡала ҡыҙы ул. Үҙ йүнәлтелгән ғилми-нәшриәт «Люгер», атыу һәм тиҙ серияһы яһаған. Уны күреп, нисек подпрыгивать йылдар ҡулында пистолет. Һуңынан ЙЫЛДАР йәйелгән, башын аҫҡа төшөп сумдыҡ тормош өсөн схватываться буйынса битләүҙәрҙә һәм оҙаҡ булды, бер өлөшөн ҡыйратҡан ҡанлы башын лысый эго. Аяғы соҡорға шлепнуться был эго ғилми-нәшриәт тән килгәндә.
  
  
  Сабра ғилми-нәшриәт яй килә ята. А ҡ була уның өлөшө хәрби лужа На камзол һәм банк. Ee күҙҙәре ябылды.
  
  
  Улар уның кейемдәрен расстегнуть тубыҡ һәм уның менән йәнәш баҫтыҡ. Тейелмәгән күкрәгенә матур ҡала, әммә уның яралары тормошҡа күсерә. ЙЫЛДАР экспансивный пулялар ҡулланды. Упҡын күләме менән уның арҡаһына сынаяҡ сәй булыр, моғайын. ... Артабан ҡараған мәғәнәһеҙ бөтөнләй мәғәнәһеҙ. Сабра күҙен асып. "Ғилми-нәшриәт..."
  
  
  Ул уны ҡулына ала. "Эйе, ҡәҙерле?"
  
  
  Ee rta тирәләй һүҙ хеҙмәт менән ҡотола. Уның ирендәре ҡ булды. 'Ника? Һин бында?'
  
  
  «Афарин=), Сабра, һин уның менән».
  
  
  «Мин быға шатмын. ...Ғилми-нәшриәт'
  
  
  Үҙе ул саҡ-саҡ аңларға мәжбүр итергә мөмкин, сөнки ҡан ағып бөтә һәм тиҙ тиҙ буйынса rta ee. Эму тура наклоняется өсөн, уны ишетәм. "Мин...... мин... ғилми-нәшриәт комплексы, израилдә ерләнгән ерләнгән".
  
  
  — Вәғәҙә, — тине Киллмастер.
  
  
  Ул өндәшмәй. Эй ул саҡтар ҡарап, күҙҙәре, уны аңлау, уны үлем. Ул шулай уҡ ҡара күҙҙәре ҡараны, әммә уны күреүсе лә. Хәҙер уның ялтырауыҡ ih ҡарап түгел, ә күңел ҡушыуы доллар йәки ҡатын-ҡыҙҙар. Эго уны бер ҡасан да ҡалдырып китә, ә уның менән бергә бөтә һәм был подлунный.
  
  
  Эй уның ябыҡ, бер күҙле бармағыҙ. Приоткрываться уның ауыҙына, ҡан һәм уны эго һәм вытирать ябыла. Унда ҡан һәм уның үбеп уның ҡарауы бик ҡыҫҡа, һәм ул вафат була. Һуңынан уны тәржемә һәм уның ҡул аҫтына баҫҡан.
  
  
  Беренсе тапҡыр самолеттар ергә нисек транспорт йыйылды. Ника күҙәтә кеүек, бер төркөм әсирҙәрҙе йыйып коммандос. Атыу түгел, күберәк буласаҡ. Һуғыш тамамланды. Израиль һәм истребителе булған миг атыш алып барған сүриә башын эго. Күҙ ғилми-нәшриәт комплексы күтәрә алмай.
  
  
  Транспорт самолеты туҡтап, ишек асып, индереп һәм ғилми-нәшриәт Сабра, ә уның артынан коммандос һәм хәрби әсирҙәр өсөн.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Китап тураһында:
  
  
  
  Билдәле булыуынса, уның «Итсе». Хәрби енәйәттәр өсөн ул израиллеләр разыскиваться. Одержать Эму күберәк юғалта. Дошман уны үлтерергә ҡарар үҙ уйһыулығына ждет. Шәхси ҙур ҡәнәғәтләнеү килтерә эму яҡын көнсығыш ҡыра. Уны күреү менән, был...мөмкинлеге яҡынлаша
  
  
  Безжалостно бурысын ғилми-нәшриәт Карте: элекке ҡул менән гитлер бер ҡасан да ерләй һәм тәрән эго палач!
  
  
  Тирбәлә карте. Әлегә ҡаршы Сабра: обладательный израильтянка, был саморазрушение эму миссия ярҙам менән шөғөлләнә. Сөнки тән алиһәһе бөгөлөштә алынмаған менән идеаль сабра, һөҙөмтәлерәк булһын өсөн уны арсенал замаскировывать: киҫкен һәм ике пистолет кобураһы, лезвие бритва һымаҡ...
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  Ҡыҙыл гвардия
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  
  Killmaster
  
  
  
  Ҡыҙыл гвардия
  
  
  
  
  
  
  Америка ҡушма штаттары америка йәшерен хеҙмәттәренең хеҙмәткәрҙәренә арналған
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  1 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Төнгө томан нәҙек, ползти буйынса ҡултыҡтар, тымыҡ, һәм ловкий йомшаҡ, бесәйҙәр кеүек, кинәт, көтмәгәндә яңы һәм иҫке ҡытай пелена аҡ ярсығы төпкөлдә, ятҡан сан-франциско. Тучи октябрь көнө һәм ҡурғаш менән пасмурный ваҡытлы ямғырҙар булыуы, ә иртә төнәй башлай. Кварталында ҡытай, күрәһең марли фильтр аша сей була, сәхнәнән үҙен күрһәтергә неон нуры бысратыу, унда билдәһеҙ таинственный фигуры менән ҡушырға ашыҡты.
  
  
  
  Был математика буйынса Чайнатаун төндә талай аҙашып еңел булыр ине. Әммә әгәр ҙә ул хәл итә торған мөйөшө молчанов, ҡолаҡ томан менән сырмалған һәм, уны аңлай инем, бында залы, йәмле диалект буйынса - Пекин, Гуанчжоу, Шанхай, Гонконг - һәм, тәү сиратта, олимпиадала буйынса. - мокрый асфальт аяҡ кейеме буйынса ҡытай скольник. Был тауыш, был иҫке кейемдәр сығып шипение; үткән быуын менән ҡытай яңы кварталдар раскачиваться мини-итәк һәм рев-транзистор, ковбой итектәре стук стук буйынса тимер-бетон һәм бетон өсөн юғары каблук обувать була.
  
  
  
  Чайнатаун ситенә, Буш-стәрле Стоктон алыҫ түгел, ике китап магазин вывескаларын неон төҫтәрҙәге менән ҙур булмаған ҡ булды. Табличкалар инглиз телендә бер риүәйәт: «һатыу һәм һатып алыу китап - иҫке һәм яңы - инкунабула». Шул уҡ ҡытай иероглифтары хәбәрҙәр неон высвечивать элгән.
  
  
  
  Сунь ят-сен, ике китап магазины, артҡы ҡара аждаһа эго сынаяҡ сәй менән бүлмәксе булған - булыуын оолонг кантон - үҙе һәм һуңғы биттәрендә порнографический рифление усағы. Был күңелле булды, әммә бик возбуждающий һәм, ҡатын-ҡыҙ һәм сунь ят-сен ихтыяжын тоя башлай. Улар уйланып, тағы бер таблетка ҡабул итеү опиум, был тәү сиратта ҡатын-ҡыҙҙы эҙләнем. Тағы ла бер таблетка. Был, шул тиклем тәжрибәм буйынса беләм уны, тоя инем эго притуплять - ләкин рәхәт түгел - мөмкинлек булһа ла дәртләндерә ине проститутки эго һәм сәғәттәр буйы бер ниндәй ҙә тормош шыйыҡса аҡмаһа эго. Сәй эсә һәм сунь ят-сен йылмая, тышына мечтательность булып, Мэй был һирәк экземплярҙарҙы Пин Цзинь ҡулында бит. Сөнки уның аҡыл күңел өсөн күп аналитик һәм склады булған, уны иҫәпләп сығарып маташа, тип, уны һәләтле булған булыр ине, әгәр бөтәһенә бер таблетка ҡабул опиум ине. Фаразлағанда, уның ике таблетка ҡабул итә?
  
  
  
  Сунь ят-сен покачать йылмая һәм үҙенең башы фантазия, әммә нисбәт тағы ла тырышып эшләргә, шәхси һәм, уны нисек ҡарайҙар, закондар кәмеүсе табышлыраҡ эшләй. Шул факт, ике таблетка ҡабул опиум-һеҙ нимә, мотлаҡ түгел, тип аңлатып һеҙ тапҡырға һөҙөмтәле һәм күп ҡырлы була. Итәғәт. Йылдар факторы булырға тейеш, билдәһеҙ, ҡайҙалыр йәшереп булмай ...
  
  
  
  Ишек ҡыңғырауы зазвонить өҫтөндә. Сунь ят-сен тын сынаяҡ һәм сынаяҡ һәм үҙенең китаптары менән йәнәш ҡуйылған, фил һөйәге төҫө бите дә түгел һәм бик иҫке испачкать постареть сминать тиклем тырыша. Китап ике мең кәм тигәндә тора, уны һатып алыу һәм әүҙем була инде. Шулай ҙа китап менән хушлашыу һәм уны күрә алмай. Ҡытай гонконг юл аша сығарыу өсөн ҙур аҡса тирәләй контрабандный Эго. Принт ғына эротическое, оҫталар эшләгән, бөтөн торошо тора.
  
  
  
  Артҡы бүлмәлә сыға буйынса, ҡото алынған стеналарҙа сәғәт сунь ят-сен. Туғыҙынсы ун минутта. Элек магазин эму кәрәк ине заперта ун минуттар, мэнге әгәр ҙә уның пин-кодын цзинь булһа ла йота. Һаулығын уның галстук, йәшел штора аша затруднительное нигеҙләмә, магазинға алып барып, юрау, кем һуңғы эго уҡ һатып алырға мөмкин буласаҡ. Сөнки ул төндә беркасан ла айырыуса бизнес менән шөғөлләнә һуңғараҡ. Иң делле звякание эго ҡыңғырау раздражать итә. Бер клиент үҙенә эму делле кәрәк булһа ла - уның китап магазиндарында прикрытие сифатына идара итеү, иң яҡшы һәм башҡа килем сығанағына эйә булыу - ул кешеләргә һәм ненавижу
  
  
  бер нәмә лә бушҡа ваҡыт сарыф иткән эго һәм һатыу. Хәҙер уйланы ул, был уның тиҙ арала арыныу ҡунаҡ дневного. Аҙаҡ уға шылтыратҡас Суд-Суд, һәм уны һорап килә. Этәргес алты мең - хм? Бындай мөмкинлеге булыу үҙе делле бармы?
  
  
  
  Магазин алдында ике ир тора. Ике ир ҙур булһа, ҡара һәм ҡараңғы ҡапланған эшләпәһен мин ике, икеһе лә аҡ булды. Береһе шкаф янында торам һәм ир-аттар көтә, ҡасан тура килә сунь ят-сен. Икенсе көнөндә ир-ат эргәһендә йомшаҡ тыштағы рәшәткә менән китап ҡарау шарт.
  
  
  
  Сунь ят-сен, бейек булмаған ир илле йыл бик матур, сал менән виска, глупец була. Туғыҙынсы Облако Эротическое әгәр ул булһа, кис була башлаһа, ғәҙәттә, киҫкен загромождать у эго шатлыҡтар, хәүеф тойорға мөмкин ине алда уны, уның. Ул хатта ҡасырға мөмкин ине. Быҙауын 38 уға револьвер-төйәк менән бергә маркаһы аҫтындағы йәшниктә калибрлы булыуын һәм кәштәләренә ҡуйылды.
  
  
  
  Сунь ят-сен ир-егет айырым кәштәлә аша ҡарай бора. Инглиз яҡшы, акцент булып тиерлек, - тине ул: «Эйе, сэр? Бәлки, һеҙ бөгөн кис нимә ул ярҙам итеү?»
  
  
  
  Быяла шкаф өҫтөндәге плащын һалып, ир-аттар һәм ике ҡулыбыҙға ҙур теләк булды ул. Ул күптән побрить булыр, ҡытайҙар бәләкәй һәм лосьон эләгә һипте. Был хәл бөтөнләй оҡшамай эму мәле булды. Ҙур зәңгәр күҙле кеше эргәһендә бәләкәй булып, бик аҡһыл-күк һәм һыуыҡ, ҡар кеүек. Тулы күҙҙәре насар булмауын барыһы аңлатма бар - уларҙы оҡшаш булған ике көҙгө күк, балҡый н сунь ят-сен.
  
  
  
  Сунь ҡараш стая хис-тойғолар менән түгел, - тине здоровяк: «Яҡшы, Nat?»
  
  
  
  Башҡа ир-аттар, китапты тышлыҡ менән йомшаҡ полк башҡаса ҡарай, томанлы урамға ҡараған тәҙрәгә килде. Ул кивнуть. "Яҡшы."
  
  
  
  Сунь иҫкәртеү Стая инстинкты - бик һуңынан. Ир-егеттәр күлдәк һәм галстук ҡулына ҙур һәм ҡеүәтле булып сунь кәштәләрендә бер стая контела бургундияға вцепляться вполне хәрәкәттәр аша. Протаскивать кәштәләре ярым аша Эго. Оло кешегә әйтелә; «аждаһа һулышы әсе».
  
  
  
  Ул шулай тип вотум! Сунь ят-сен, ғөмүмән, әгәр ҙә мөмкин һулайҙар, һулаған тырыу ине уның менән. Тик улары хулиган илсе булған был ике большоносый. Әммә уларҙың ниңә шулай сәйер үҙе алып бара? Так грубо? Как будто-тип киткән дә була - кем нисек тигән нәмәне белә!
  
  
  
  Вышивать отважно ҡытайҙар бәләкәй һәм көрәш. Ахнуть Эму мөмкин: «аждаһа тик яратып, эгон татлы һулыш!» Хәҙер, әлбиттә, ҙур түңәрәк күҙле был эго ебәрҙе. Был аҡылһыҙ фарс тамамланды. Һәм, уның зарланыуы йыйына. Әсе зарлана. Уның менән, сунь ят-сен, сөнки мөрәжәғәт булырға ярамай!
  
  
  
  Улар ҡулына күсәсәк һәм ҙур к горлу эго ҡыҫыла. Хәҙер күҙе вылезать Эго. Здоровяк әйтә: «Һин сунь ят-сен?»
  
  
  
  Бәләкәй кемдеке, торо бер ҡулы етмәүенән йонсой, отчаянное кивнуть. Ул да һулыш ала. Темнеть бүлмәһенә булһа, уның увиваться, томан һәм покачиваться тултырырға була.
  
  
  
  Ҡалын ирендәрендә йылмайыу н йырларға хыялланмай. «Һин ышан, һин тип сунь ят-сен? Отель ул яңылышмай ине».
  
  
  
  Кивнуть тағы сунь ят-сен. Һуңғы күреүсе уны үҙе аңлай, һәм башҡа ир-аттар көнө тип тәҙрәгә жалюзи задернуть. Уның символы ябып тотола тағы, ҡасан ир-аттар аҫып ишек эго.
  
  
  
  Кеше, ул задернуть жалюзи, хәҙер дверь заперта бирелеше. Һәм шкаф янына килеп, уны боралар. «Яҡшы», - пробормотать ул. "Бының менән ҡул бир!"
  
  
  
  Кешеләр, муйындарын Сунь Стая, таһыллыҡ ни тиклем көсһөҙләнгән. Ул яңынан ала һулышты. Перетаскивать кәштәләрендә эго аша ир-егет, ҡап-яраҡ тип, яғанан тотоп һәм ысын күңелдән өсөн пешие йөрөүең. Сунь ят-сен, һалдат, ярһып илаған боль һәм баш, ниғмәт артынан ике ҡуллап ултерәләр. Эго тауыш, һаңғырау һәм ҡоро булһа, нисек инде һуңғы визг йән эйәһе үле, торон асты буйынса эго барыбер: «һин нимә эшләйһең, мин...... ул...... т һин был сумасшедший өсөн түгел...»
  
  
  
  Сунь башҡа ир-аттар ныҡ һуҡты Стая, пахнуть була. Ауыҙ асырға бәләкәй ҡысҡырыуы тауышһыҙ киң ҡытайҙар килһә, шул тиклем көслө булған агни, шулай йыйындң, тип әйтә алманы ул уны. Магазин тултырып эго ауырта.
  
  
  
  Эго арҡылы ҡулын тотоп өсөн стая здоровяк обвивать асыҡтан-асыҡ һәм сунь. Башҡа ир-ат аяғын һуҡтырҙы тағы уны эго. «Яҡшы», - проворчать ул. «Эго ебәрҙе. Был ҡул менән бирегеҙ, һәм бынан убираться».
  
  
  
  Кем сунь ҡояшты тотоп, ебәрмәй. Ҡытай иҙәнгә ҡолап, уның мәйете был урында худощавый вомбовидный бөгөлә, ә пахнуть эго царапать руку. Ауыҙ асып Эго. Түгеп, иң күбе ул., тауыш һәм слой, кеше унда булған нәмәләр түгел.
  
  
  
  Кеше, ул пнуть, тянут ике балта аҫтында плащ һәм байый. Был балта-иҫке өлгөләге клещи, башҡа киҫкен һәм шипан менән бер аҙағында бритва һымаҡ, ручка менән ҡыҫҡа утяжелять, ырғытыу өсөн тейешле балансын тәьмин итә.
  
  
  
  Ул үҙенсәлекле бер буйынса ир-аттар балта һуҙҙы. Был ҡайһы бер ир-егеттәр менән яңыларын ҡабул итә. «Мин был өлөшө оҡшаны», - уны проворчать. "Имеш, Бик бысраҡ. Шулай булғас, ни эшләп беҙ был мөмкин түгел, беҙ элек нисек эшләгән?
  
  
  Көнсығышта? Пуля пар, мискә менән ебәрә ала, бензин ни? Был хәшәрәт мәғәнәһе юҡ ".
  
  
  
  Стонать ҡытайҙарҙан башҡа ир-ат өҫтөнән эйелеп, балта күтәрәләр. «Бара», - прохрипеть ул. «Һин шулай уҡ был күп, һәм нисектер уны. Һин булғанға плащ, шулай бармы? Уның күп өлөшө ҡан ала. Беҙ яҡшы һәм чертовски түләү - шулай тип барып! Теләйме улар, юҡмы, уның өсөн нисек күренә банда - ситкә, үлтерә банда был оҡшамай! "
  
  
  
  "Мин һанап," эре ашыу ир-егет әйткән. Һәм уны балта күтәрергә алдынан уны эго зубцов аҙағында рассмеяться. Сунь Стая гөбөргәйел уны емерергә хрупкий, мейе һәм тәрән үтеп инә. Торон башҡа ир-аттар кемдеке бәләкәй ҡырҡа һөжүм яһай.
  
  
  
  Сунь ят-сен, ә боль аҙашып ҡалған, элекке кеүек, топорик сағыу яҡтылыҡ электр тоҡандырыу һәм тоҡанған, һәм иң һуңғы секундта белә, кем үлтергән эго. Һәм ни өсөн. Ул таба улар.
  
  
  
  Эго, мейе, хатта ҡорос менән, тағы микросекунда эшләй. Ҡыҙ тураһында уйлаған ул, китаянка матур, шул уҡ кисте уның менән һөйләшеү. Тимәк, уны эго тапшырырға? Юҡ, ул түгел, шулай уйлайым. Ҡыҙ был тәбиғи булған. Сунь ят-сен, тип ышанам бына ниндәй ҙә булһа образды үҙ пос туҡтатыуға өлгәште, уның менән булған өсөн түгел был. Әммә уның натуралка була. Унан тыш, хема үҙен атала. Был уның тормош үҙе ҡуясаҡ. Һәм еңелдем.
  
  
  
  Йоҡа тән төҫө резина бирсәткә ике ир-егет булды. Ih уларҙы төшөрөү ҙә, балтаһын ташлап, иҙән йолҡҡосланған тәне менән йәнәш килә. Ворчать ашыу ир-егет тағы ла ҙурыраҡ. «Беҙ ҡорал ҡалдырырға тура килгән, полиция эго табыу өсөн, ә? Был ябай түгел һәм беҙ ни ҡалдырабыҙ ине бармағы распечатка, мәсьәләне ябайлаштырыу өсөн үгеҙ?»
  
  
  
  Башҡа, шул, Натх исемең кем, үҙе менән әңгәмәләште сирҡанып ҡарай. Ул чикаго булһа, бөтә нәмәне лә оҡшай эму убийцы һәм Нью-Йоркта. Бик һиҙгер түгел, хатта уны эшләүселәрҙең нерв бруклин баҫым яһаны.
  
  
  
  "Скулить туҡтап түгел инеме ни һиңә?" - ул прорычать. «Беҙ уның эшләгән эштәрен, уның дөрөҫ эшләнек беҙ! Шулай булғас, улар нисек теләй, өсөн эшләнә был. Нисектер һиңә ни кәрәк ауыҙ менән Ци, дуҫтар. Иң ҙур әйберләр, улар алдына мәсьәлә ул ласлыҡ менән, беҙ был эштең нисек алыу - ни өсөн һин һаман да тере? Машинаның хәҙер хәшәрәт, таҙартыу һәм биреү һәм шартлатыу ".
  
  
  
  Кисеү таба һәм уларҙы артҡы бүлмәлә үтә. Резина бирсәткәлә ҡул таҫтамалдарын һалып һәм уларҙы эҫе смачивать йыуылып & nb, аяҡ кейеме өсөн һәм штанина почистить. Ҡасан уларҙы бөтөрөп, һәр беребеҙгә тағы ла башҡа әйберҙәр ҡарап ҡан таптарын.
  
  
  
  Ниһайәт Чикаго ҡәнәғәт ҡала бөтә кеше. «Яҡшы, - тине ул. "Был китә"
  
  
  
  Һаҡ булығыҙ ҡанлы сыуалыштан ҡотолоу, сунь ят була ҡалһа, улар көнө яҡынлаша бирелеше. Кеше Нью-Йорк брылев включено. Чикаго кеше, әйтте: «ночник ҡалдырып, иҫәр! Бында бурҙар йәки бродяга ҡараңғыла күреп, уны эҙләп килә. Көҙән хата яһап, әлегә тиклем беҙ түгел, был шулай була ла башлағайны. Был шәмбелә - әгәр йылмайһаң, эгон тиклем дүшәмбе иртәнсәк уларҙы таба алмаған. Бәлки, ул саҡта түгел. Ул ваҡытта инде беҙ күптән түгел булып.
  
  
  
  Ночник тусклый хәҙер берҙән-бер яна, һары ярымҡараңғылыҡта отблеск көсһөҙ булып, һәм мәйет магазинчик окт. Доноситься беҙҙең урамда тауыш менән түгел. Яңғыҙ себен, ғүмер оҙайтыу октябрьский, башы түшәм менән ҡояшты һәм сунь слетать засвечиваться ҡаны янына.
  
  
  
  Тәҙрәнән тышҡа асыла ишекте шарт буйынса, ир-аттар һәм чикаго. Кротость был бүлмә. усик аҡ томан. Чикаго һәм башҡа ир-аттар һарайына кивнуть буйынса тикшереү. «Яҡшы, Нью-Йорк. Ул һулға китте, туранан-тура һиңә китте. Беҙ бер ҡасан да осрашыу, хәтерләйем?
  
  
  
  Придерживать ишектәре уның өсөн, ир-егет тирә-Нью-Йорк проговориться эскәс, бәлки, тағы бер ҡат тикшереү һәм артабан ябыҡ ишектәр йоҙаҡты. Һүҙ һүҙ түгел, беҙ, ир-егет тирә-Нью-Йорк ҡала һәм боролғас туранан-тура зашагать ал томан. Чикаго буйынса ир-атты һулға боролғас, баҫыу ҡыҫылып эшләпә түләү һәм һыу ташлап яға. Һоро төтөн аша уны яйға клубиться shell, сориентироваться тырыша. Был бик ауыр булмаҫҡа тейеш түгел - бөтә нәмә эшләргә кәрәк буласаҡ эму, был кварталда алыҫ ҡытайҙа үтәсәк, һәм табырға Гранд-авеню-әйҙә ҡайттыҡ, унда ул үтә Маркет-тереть. Уның юлын ҡыуа белмәй ине.
  
  
  
  Баш ҡалала полиция иҫ киткес ҙур ҡара плащ mimmo ямғыр үтә. Полицияһына ҡото алынған көн һәм уны йәһәт блогы тикшерелә. Урам фонары улар янында булыу, уның менән алексей аура, томан һәм йәйғор булып сағылды. Чикаго һәм йыйһалар кивнуть буйынса ир-егет әйткән: «Хәйерле кис, офицер. Мерзкая төн».
  
  
  
  Полиция неразборчивый пробормотать ревматизм. Артабан уғата енәйәтселәр сума, көмөш һәм матур кү закуривать зажигалка файһалана тәмәке, ут тоҡандырып, уны ауыҙынан нәҙек ҡыҫҡа йылмая.
  
  
  
  Ут сығыу Гранд-авеню һәм көньяҡҡа борола. Артыҡ йоҡа бында томан булғанда, шыйыҡландырылған неон төрөп ялҡынға, крученых ҡытай иероглифтары. Хутынья пробормотать ишек уйымы тирәләй эму, шлюха косоглазый. Чонсам һәм уны балет өсөн юғары каблук тапочек булып, иҫке куртка уны япон буйынса шәшке аҫтында ҡалтыранды. Покачать һәм уның башын алға бара.
  
  
  Чикаго уны эго көтә, һәм уны бөтәһе өсөн нах йәшерәктәргә. Рут был эго һүрәте мейелә мелькнуть на мгновение - н Рут яланғас карауат, нетерпеливо көтә, уның уставляться, һәм дымлы ирендәр, уны нисек был яһай. Зашевелиться чресла Эго рәүеше һәм уй, һәм уның темпы арта. Эш тамамланды - хәҙер рәхәт. Иртән сығып км һәм ул яҡынса һигеҙ ҡайттым. Бер ниндәй банк. Башҡа проблемалар. Бер беҙ түгел, килгән мәжбүр эго аэропорт ағзаһы; эго сығырға кем мәжбүр итмәй. Был яҙып була шәп булмаған. Был быны эшләү бик ябай. Гел булғандарға уны бик һаҡ, бик һаҡ, һәм ул ҡыймай. Был эш өсөн бер мең генә ун - ун оло булыуына ҡарамаҫтан, балта зарубать боронғо ҡытайҙар.
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, чикаго урам фонаре аҫтында ҡасан убийца тыш, ул балта ғына хәтерләтә оҙон кеше - аҡыллы, балта безжалостно.
  
  
  
  Шуныһы ҡыҙыҡ, уны уйлап, бер ябып Маркет-стәрле, топорик тип талап итә улар. Колибри быны үлтереүсегә оҡшамаған, етәкселәре келәмгә баҫтырған. Ухмылка Эго ҡаты була. Ниндәй алйот сукин белә ул, юҡ инде утыҙ йыл булды тип фриско колибри ярҙамы менән түгел, ә мөмкин, һәм күберәк. Шулай уҡ колибри булып үлегеҙ, тип банда һәм ҡуйы ҡыҙыл төҫтә.
  
  
  
  Шулай булғас, кем был борсой? Кемдер ун мең доллар заботить был? Ә һорау бирегеҙ кем? Был малай түгел. Бының өсөн ул бик аҡыллы була. Унда ҡала тротуарҙарының һәм юлдарындағы хәл менән үтеп барған ҡунаҡхана тиклем, такси тотоу өсөн. Юҡ, уны тағы бер ҡат уйлап башлағас, такси подъезжать, һин, тегенсе алыу, эштәр тураһында ла шундай һорауҙар бирелде. Пахнуть тине ул кабинала водитель һәм тире ҡайтты, унда ответ эго, еңелсә һыуыҡ тейеү эго rta тағы бер йылмайҙы. Был бер булһа ла - эштә Ностра Кәзә! Төрлө ысул бар. Goat Гордеев үҙен үлтерергә йәшерергә тырышып, ғәҙәттә, мәйетте шунда күмеп ҡуйырға тырышабыҙ, таба алмай, бында бер ҡасан ih, хатта ҡайһы бер бик йәшерен «зыярат» бөтә ил буйынса.
  
  
  
  Әммә улар, эгон, үҙҙәренең педагогик һәләтен иҫ киткес йәлеп яллаусы, был отель билдәлелек юҡ. Отель Oni, топорик боронғо ҡытайҙар менән йәнәш булыр өсөн. «Тырышмай улар, - уйланы ул, - ҡайҙа кемдер хәбәр бирә. Чикаго на мгновение бик ҡыҫҡа бөтә кешеләрҙе уйлап, уларҙы кем ирешергә тырыша, һәм был хат өсөн; уның аҙаҡ был хаҡта онота.
  
  
  
  «Иң яҡшы булыр ине ул. был хаҡта онотмағыҙ», - тине ул үҙенең мрачно, такси эго подъезжать ҡасан отель буласаҡ. Сөнки уның түгел ине болван, был егет, һәм ул белмәй ҙә, был хаҡта иҫәр нью-йорк түгел исеменән хатта панк - уны белмәй, кешенең эгоһын яллаусы! Корея һәм улар уны үлтерә күптәрҙе тирә-яҡ пехотаһында хеҙмәт итә. Был уны таң Ирония, ул такси өсөн иҫәпләшә. Ih уны үлтергән саҡтарында - эшләй улар хәҙер. Пожимать уның яурыны. Был тормош. Көҙән һәм уны шул тиклем йәшәй була, улар әлегә белмәй ине, сөнки ул белә.
  
  
  
  
  
  
  
  Икенсе башлығы.
  
  
  
  
  
  
  Карте ғилми-нәшриәт комплексы, алдынғы киллмастер AX, хис, нисек төн түгел ул, был хаос һәм емереклектәр скатываться, һәм билдәле бер Хоҙай, ниндәй булған Ул, кеше кеүек яңғыҙ карап бата, онемевать н терәү тора, өҫкә күтәреп һыуға әлегә һиҙелмәй. эго йота. Әммә бер үк түгел. Шунда була уның. Түләнгән булһа, түләү һәм рошен, таң пахнуть һәм ябай. Сәс алыу һәм ауыҙ нах алтынланған булып, рауза оҡшай төймәһенә мокрая раздавить, һәм знающий, бик знающий һоро күҙҙәр. Хант дебби уның саҡырыуын, китте һәм ул, мәктәп тирәләй Sweet Гөлйемеш, ял көндәре үткәреү өсөн нью-Йорк. Ул әйтә, тип, эй, бер ике тиҫтә йыл, һәм ғилми-нәшриәт белә, ул солгать. Ун көнлөк эй был - иң ҙур туғыҙ.
  
  
  
  Израиль ғына нигы менән заданиенан ҡайтып - был ҡанлы месиво булһа, күпкә оло булыуын ҡарағанда, ғәҙәттә, кеше үлтереүҙәр һаны - яҡынса аҙна ял итеү һәм ҡунаҡхана һәм расселения йәки уның шул тиклем Хок яңы ысулдар уйлап таба алмай. башҡа ғилми-нәшриәт засовывать башын элмәккә. Был булырға тейеш түгел.
  
  
  
  Башта хаты килде, ә уның артынан телеграмма. Ике дуҫ булған бик боронғо ғилми-нәшриәт комплексы, Хант Мередит, ул джентльмен-фермер сусҡа бик ғорурланам һәм үҙемдең индиана - поляк ҡытайҙар - ҡыҙ һәм үҙе булмаһа ла, бындай тәртип һәм мотлаҡ түгел. Һәм телеграмма, хат һәм ҡурҡышынан ғилми-нәшриәт уның тәүге гонаһ тураһында ҡайғырта дебби сәфәре ваҡытында ҡала. Ғилми-нәшриәт комплексы, юлдар араһында, матур Хант миссис ҡулы күрергә мөмкин, уны хәтерҙә, шул саҡта-индианаполис иң матур ҡыҙы булған. Отель уны, репутация хаҡында ҡайғыртҡаны өсөн уны яратҡан ҡыҙ менән ир яҡшы. Энный тапҡыр ҡасан хаттар һәм телеграммалар уҡып ғилми-нәшриәт комплексы, отчаянное эзләй ҡотолоу, башын эму, тип түгел, тотош ярлыҡаныуҙа Фейт Мередит, үҙе джин. Әлбиттә, уның дәрәжәһенә тиклем, уларҙы ял өсөн бына виллидж тураһында һөйләне. Тик хәҙер был турала уйларға ла мөмкин ғилми-нәшриәт!
  
  
  
  Ханты, әлбиттә, әлеге ғилми-нәшриәт эше тураһында төшөнсәһенә эйә түгел. Тик уларҙың иҫке дуҫтар булған өсөн, булды, етерлек аҡса өсөн йәшәйем, нью-йоркта был пентхаус, әммә был, күрәһең, бер ҡасан да эшләй. Шулай булғанда ла ул бөтөнләй
  
  
  Иң мөһиме, йәғни ул яҡшы егет була, тип ышанып булмай. Уның менән ih хәүефһеҙлек бәрәсе булған. Һәм улар тирәһендә кемдең башына килергә мөмкин түгел, - тип, ҡурҡыныс булып мөмкин ғилми-нәшриәт карте ih бәрәс.
  
  
  
  Ул ваҡытта ғилми-нәшриәт комплексы булыр, тип,-тип әҙерләгән. Телеграфировать тотор өсөн ҡатын-ҡыҙ өсөн бүлмә һәм уның ҡыҙы тураһында был барбизон sweet дебби гөлйемеш булмаһын. Телеграммалар килеүен әйтә ул, - тип, уның менән бәйләнеш ҡунаҡханала.
  
  
  
  Улар ҡунаҡханаларға ла бара. Шул кис, саҡ ҡына һуңғараҡ, алтынсы, йомшаҡ матур кисәләр октябрьский, туп-тулы ай ҡалмай башланы пронзать Эмпайр-стейт-билдинг, стук нацистарҙың ишек. Pic, хеҙмәтсе ғилми-нәшриәт корея, был яуап бирә. Ирина разливается ғилми-нәшриәт кабинетында булды, уның күкрәге тулы яртылаш мартин ҡыңғырау оло ремила массалар, тәмәке тартыу траву һәм түбәһенә ҡараған. Уның борсолоуҙары тураһында уйланыуҙарға иң делле хант ҡыҙҙар байтаҡ. Ни өсөн ул был һайлау косте һорап йыш булған? Ул, бөтә кеше. Люсия өҙөлә эму менән осрашырға тура килһә лә, һөйкөмлө йән эйәһе бискайя, һәм улар ысын күңелдән йырлай һәм хәҙер ул Chez Madrid, бәлки, башҡаса бер ҡасан иреү нөктәһе булды. Һәм тағы ла йылыраҡ ғилми-нәшриәт бренд выругаться йотом яһаны. Элекке дуҫтарығыҙҙан баш ауыртыуы булырға мөмкин! Уны уйлап, Дебби был, моғайын, йыуан, тиреһе һәм коленка менән пятнистый. Хутынья йәки ул булмаһа, аҡыллы һәм мәрәй менән оправа. Шуға ҡарамаҫтан. Ул баланың булмағас, тағы балалар, икеһе лә игенсе һәм уның килеү ваҡыты чертовски. Һәм тағы бренд выругаться ул тағын эсә. Әлбиттә, уның кинәнесенең гер түгел ине, әммә хәҙер уны эсеп яҡшы булыр. Һуңынан yahoo, тип, беҙ уның ҡыйралыуы ине, эму, моғайын, уның һөт бирергә тура килеүе бар.
  
  
  
  Әлегә кабинеты инә. Бер аҙ ваҡыт бер кем менән була инде ул, мәктәпкә йөрөй, инглиз һәм эго күпкә яҡшыра. Улар аҡ һәм ҡара салбар үҙенең бөхтәлеге пиджак накрахмаливать һындарҙы һүрәтләй, әммә уның нисек кенә һөйләй, аңлап ғилми-нәшриәт комплексы, бер нәмә лә түгел. Әлегә ғилми-нәшриәт кәйефе бик яҡшы аңлай. Ҡасан уның йомшаҡ көнсығыш барып, формаль, бик серле көнсығышта, булған, сөнки ул бер нәмә лә хупланы.
  
  
  
  Хәҙер был әлегә ҡабул то. Ника аптырап ҡала. Һуңғы ваҡытта һәм яҡшы малай ул, беләме ни ул, әлегә тиклем һәйбәт ҡарайҙар.
  
  
  
  «Ҡыҙ йәшәреп, һине күрергә тейеш», - тине Әлегә. «Бик йәш ҡыҙ. Бик матур. Улар әйтер, тип көтәбеҙ, һәм уны бында ҡала». Әлегә үҙ ҡулын ҡыҫыу һәм сатраш эпикантический йыйырсыҡһыҙ аҡ кейеп, күҙҙәрен дә әйләнмәй ине әле обсидиан эго, йәш Стороженкоға. Идеаль картиналарҙы уйлап ғилми-нәшриәт комплексы, сервитор неодобрительный һәм ышанғандар.
  
  
  
  «Мин ниндәй йәш ҡыҙҙы белмәй», - тине ғилми-нәшриәт комплексы, чертовски яҡшы белә, кем ул, кем ул булырға тейеш булған. Уны тикшереү «Барбизон» элек һәм полчаса тойоп, тағы ла килергә тип Хант Дебби һылыуы.
  
  
  
  «Һин беләһең уны», - тине Әлегә. Һиҙемтәләнергә кешенең эгоһын булыуын белдерҙе. «Тине уны, башҡа иҫке ғаиләләр. Бик ныҡышмал».
  
  
  
  Ника аяғын дивандан төшөрөргә. «Бөтәһе лә тәртиптә. Әммә ул бында килергә тейеш була. Ҡунаҡханала бүлмәһенән өсөн уның нах төшөрә. Әммә алға бармай, әлегә. Һәм Әлегә...»
  
  
  
  Малай көн тороп та, көтәбеҙ. "Эйе, сэр?"
  
  
  
  «Улар нимә оҡшай? Ҡалын? Худ? Прыщ?» Шундай уҡ уңыш менән насар белгән була.
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Рок растаивать. Һауала ул бер шешә һәм мэйджор усмехаться-кокса аҫтында. «Был номер бер. Иң яратҡаным. Шулай уҡ иң йәш! Һин бик йәш, сара. Минең өсөн, д. Һинең өсөн, юҡ!»
  
  
  
  Нику башы, тип, түбәнһетеп ҡарай үҫтереү концепцияһы мауығыу һуңғы ваҡытта суждения - малай, автомат килә, тигән һығымтаны теләһә ниндәй ҡатын-ҡыҙҙар, килегеҙ был пентхаус, секс буйынса шунда булыу сәбәбе. AX Агент танылған, был малайҙар өсөн мөмкин винить-һай-һай, тип. Ғәҙәттә шулай булды. Әммә үҙе көнсығыш киллмастер кеше белмәй, белмәй ҙә, ваҡыттары була һәм бер ни тиклем ваҡыттан нажмите был пошутить кнут. Һуңғы ваҡытта үҙе гер Концепцияһы бер аҙ юғарыраҡ. Дисциплинаһы булғандарға ғына был мәсьәлә ғилми-нәшриәт өсөн - бер номер, йә һин, йә юҡ.
  
  
  
  Ул бик тыныс һәм нахмуриваться һөйләй хәҙер. «Һәм тауыш бөтә, Pok. Мин һеҙҙең минең шәхси дельта комментарий сәбәптәр буйынса кәрәк, уны эго һорай. Ә хәҙер ҡыҙ эскә үткәрелгән».
  
  
  
  Кеше битлек менән превращаются был Эго һөт, малай поклониться, бүлмә аша сыға һәм бер ни зашипеть. Ул хәбәр алыу. Был поэма дернуться ухмылка ғилми-нәшриәт rta Карте. Әлегә иң яҡшы балалар була. Йәғни талап ҡаты эму сәбәбе ябай һәм эштәр.
  
  
  
  Әлегә ҡыҙҙар менән ҡайтты. Ул әйтте: "Мисси Хант, загривок була!" Ул юҡҡа сыға. Парфия нику атып бушҡа китте. Пок өсөн һуңғы һүҙе булды.
  
  
  
  Туҡтамаҫҡа булып үтте һәм ҡыҙ кабинетҡа туҡтап, ҡарана-ҡарана. Ника маташып ҡараны түгел, һәм ҡасан килеп уның ҡулын һуҙҙы. Крошечной һәм ул бик матур була. Һәм балалар. Эго ҡулын ҡыҫыу бәләкәйме ул ҙурмы, һәм эму күренә, тип, ул сәскәләрҙе һыуҙан ҡағылған. Уның еҫе запах ee тотола - был буласаҡ, балалар!
  
  
  
  Хант Дебби
  
  
  эго кулдарын тынысландыра. Ул уға ҡыҫыла. Эму-лизать һәм уның күҙҙәренә ҡарап ҡына уның янына килде. Үтә күренмәле аҡ булып, уны үҙ күҙе менән һоро мөгөҙсә. Ул ҙур булды, тип сынаяҡ, ҡырҡыу кешене мөйөшлө итәбеҙ. Ҡыҫҡа эшләпә алтын ee арынып булмаясаҡ, был буталсыҡ белем твигги прическа нигы була.
  
  
  
  Шулай уҡ уның ҡулынан тотоу өсөн ғилми-нәшриәт. Хәҙер ул бер аҙ һәм уның надавливать сигенгәндә, һаман күҙҙәренә уның рискованный ҙур була уның. «Ышанам, һеҙ ҡаршы түгел, уның бында килгәне өсөн, владимир Карте. Calve юраусы һәм уны күралмай. Бигерәк тә уларға, улар һеҙгә һайлауҙар, владимир Карте. Ҡыҙҙар уның ҡайһы бер раҫлауҙары мәктәп - Барбизон - ҡот осҡос урын, владимир Карте. Карте. Делле үҙе бер хәсрәт. Ысынлап та, уны шунда ҡала алмай, аңларға? Гөлйемеш Sweet - ҡыҙ өсөн был мәктәп, владимир Карте, был осраҡта, әгәр һеҙ белһәгеҙ! Ухоженный нәҙек бармаҡтары үҙенә ҡарай торон дебби ҡулланыла. «Мин бында ҡыҙы, владимир Карте, көн һайын һәм көнөнә бөтә. Улар киләсәк нью-Йорк, повеселиться өсөн».
  
  
  
  Хис Карте ғилми-нәшриәт комплексы, әҙәм, хис, ул кешегә менән йомортҡа тора. Ул тойомлағандыр, - тип бер ҡулы менән уның һүрәте ремила мартин булды ҡыңғыраулы, ә икенсеһендә - тәмәке, тип ҡарай һәм уны, моғайын, күренер чертовски иҫәр, был яһай.
  
  
  
  Ҡыҫҡа тынлыҡтан һуң, ул. ҡыҙына ҡарап, күн креслоға килеү һәм, уның төштө. «Мин бик разливается», - тине ул. эму. «Мин тулҡынланам тамуҡта булғандай булдыҡ, ул мәктәп тирәләй башланып китте. Тәмәке һәм уның выкуривать эсеп теләйем, зинһар өсөн».
  
  
  
  Ая полоса нейлоновый Хант менән сатраш Дебби. Ул булған мини-бежевый ойоҡ һәм оҙон итәкле, оҙон ул һаман да етерлек булды. Подвязка рант мельком ойоҡ һәм ғилми-нәшриәт комплексы менән таныштырҙы, уның ҡыҫҡа итәк тартыла бара, уны нисек кенә йәшереп. Ee аяғы нәҙек булһа, нәҙек тиерлек, әммә һомғол кәүҙәһенә ҡалған өлөшө уның идеаль тап килә.
  
  
  
  Уны күреп, уның аяҡ тип, уның ҡарауы, һәм йылмая. Бәләкәй һәм аҡ тештәре була. Ул әйтте: «аяҡ бик яҡшынан түгел, әле? Ул белмәй - мин күп буйланым. Ышанам, бер поправляться. Тик, зинһар, енәйәте ҡарап, владимир Карте. Оло йәштәге ир-ат яратам мин, ләкин мин уны бысраҡ иҫке нәфрәт». ир-аттар. Ышанам, ул һинең дә булды, сөнки мин уйлайым, һин мине яратмайһың инде ".
  
  
  
  Прочищать ғилми-нәшриәт ултерәләр. Иҫәр үҙе тоямы ни ул, үҙ йортонда сит булараҡ, был эго һәм сердить башланы. Нахмуриваться ул, бер ҡыҙ әнисә. «Ата-әсәһе эсеп рөхсәт һин? Һәм травма?»
  
  
  
  Улыбка, ул эму бүләк булып, йәлләү тулы һәм лучезарный. Ни өсөн киң ауыҙ, танау Ee тура ҡыҫҡа ғына булды, тик ул ябай кеше был матурлыҡ ҡотҡарыр, ярҙам лоск-видимому йәш һәм характер бирә. Ул үҙ ултырғысына алға бирелгән. «Әлбиттә, владимир Карте. Мин егерме бер, һеҙ белмәйһегеҙ. Атай менән әсәй һәм мин мартини һәр кис була башлағас, уның йорто, травмалар һәм мин, ҡасан теләй. Ысынлап та!»
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт хәбәр ала. «Ысынлап та» хәҡиҡәткә дәлил булды. Был һоҡланып, эпитет тиерлек.
  
  
  
  Ника Карте бирә. Коньячный бокал барһын өсөн ул башҡа бар, тип уйлайым, әгәр эй, егерме бер, кгб агенты була уның.
  
  
  
  Эй биреп, үҙҙәре эсеп һәм тәмәке тирәләй менән оҙон бер алтын башаҡтар. Уның тәрән һеңдереп, үҙе менән ышҡып ҡулдарын киҫтереп дерзкий араһында бәләкәй быяла аша рәхмәт кубогы һәм төтөн сығарып, уны принюхиваться. Өҫтөнә куртка менән ултыра һәм үҙенә үҙе ташлаған, уның янына норковый уны, күкрәгенә шәрә, уның кәүҙәһенең ҡалған өлөшө ҙур һәм ҡаты булыуы менән сағыштырғанда ҡаҙаҡлау менән шөғөлләнә.
  
  
  
  Эго фекер һәм ҡараштары тотоп ҡый Дебби эго. Һәм уны үҙеңдең күкрәгенә похлопать по йылмая. "Ысынлап буйынса был-уның", - тине ул. «Бюстгальтер түгел».
  
  
  
  Әлеге ваҡытта БАЛТА һыу етерлек булһа агент раздражать, ут менән көрәш өсөн утҡа, ихласлығын - ихласлыҡ. Был уның белеүе һәм үҙе булып ҡала алмай. Иң лов уның һиҙемләүе булған, тип, бөтә булған хаос, - ул хис һәм, уның эсендә нимә булыр ысын көрәш булманы, - һәм был мөмкинлекте алырға ғына инә һәм уның һылыу писк уҡ һыбай барырға йыйына. Теләмәне ул, бында була уның өсөн. Эй, урыны бында түгел. Әгәр мейе ине һәм, ғөмүмән, уның янында булып, шылтыратып, һәм ул Әлегә ине ...
  
  
  
  Контратакаһын дебби була. Йәнә уны эго тигеҙлеген юғалта мәжбүр. Аша крайы уны ҙур ҡара күҙҙәре бренд һәм уның ошо әйтте: «Хәҙер мин һеҙҙе бер сердиться, владимир Карте. Ни өсөн? Загадочная сөнки мин һөйләгән? Сөнки мин үҙ тәне өсөн оят түгел? "
  
  
  
  Ревматизм Карте ғилми-нәшриәт ул саҡта килә. Был сама менән хәйләкәр бәләкәй үтәй кеүек. «Эй, Был бик кәрәк, - уйлаған ул, - был да яҡшы ҡайыш килтерҙем, был ботло бөхтә. Әммә ул ғына ла түгел, уның атаһы! Ул шулай уҡ студенттар менән комариный зада булған малайҙарҙы, оҙон сәсле, прыщ.
  
  
  
  Улар ревматизм булғанда. Өлкәндәр менән бындай отель була уның ҡәһәр һуҡҡыры, сөнки уны артабан ҡарау өсөн! Ул бер аҙ артҡа сигенә.
  
  
  
  Эго һалҡын ҡарашы булған, ул әйткән: «мин сердиться, Хант һылыуы. Минең уйымса, был күңелле булды. Буйынса ниндәйҙер сәбәптәр һеҙ, күрәһең, тип уйлайым, сөнки һәр бер ҡараш, ым-ишара менән бәйле минең һеҙгә һәр есемдә. Был улай түгел, Хант Һылыуы. Бик матур кәүҙәле,
  
  
  Уның ышаныслы, әммә был миңә ҡыҙыҡ түгел. Һәм үҫеп китә, Хант һылыуы. Бер ун йылда әйләнеп ҡайта. Шул саҡта, бәлки, миңә ҡыҙыҡлы булды ".
  
  
  
  Спинка откидываться дебби ултырғы килә. Ул яңынан аяҡҡа сатраш, был юлы ла була сабыҡ һәм мини-итәк. Откидываться элек уның, бренд һәм эму погладить рюмка менән йылмая. «Мин ун йыл көттөм, владимир Карте. Шул уҡ ваҡытта ул кейәүгә сыҡҡансы һәм балалары булып мин барҙым. Әммә дуҫына биргән булһа, улай түгел икән? Мин бик жаль. Ул белә, - тип тупаҫыраҡ булып белгертеп, һеҙ нисектер, әммә мин был фекер ябай тураһында отель сығарыу мөмкин түгел! Ә килмәй икән, нисек мин уны һөйләйбеҙ - был тап һеҙ генә ғәфү итә, йә барыбер күрмәҫ дә. Был ябай уның. Шулай, ниндәй булған ул. Минеңсә, секс тураһында бик күп һөйләргә һәм күп nen тураһында уйлайым. Үҙе менән бер нәмә лә ала, ул да поделать. Мин уйлайым, был секс - һәм был бөтә донъя тәмле иң ҡиммәтле әйбер. Һәм беҙ, ҡыҙым, әҙерәк була ала эго чертовски Sweet Брайр - лесбиянки тыш, нәфрәт һәм уның ih! "
  
  
  
  Ник белмәйһең, тип ауыҙ асыуы була эго. Глотнуть ул бренд һәм уның менән ҡыңғырау иренде. Үҙ карьераһында өсөн лицензирование енәйәтселәренең убийцы, һәм ул күп тапҡыр һөжүмгә дусар булды. Изученный хәҙер уны үҙең тояһың, әгәр ҙә дошмандың муйынын йәки резина күҫәк кеүек тәжрибәле кастет эму һала. Ул ҡото алынған сәғәттәр. Улар ун минут бүлмәһе буласаҡ, ә инде бөтөнләй һөйләшмәй сыға береһе-контроль аҫтында.
  
  
  
  Свернуться Дебби калачик ултырған ҙур, төҙөк аяҡ уның аҫтында булған ул, ә мини-итәк юғары янбаш тиклем барып етә. Насмешливый ул йылмайған булды. «Телисез икән, уның өсөн бара, владимир Карте? Ҡунаҡхана, башҡа күп була, бынан тыш« Барбизон ». Беҙ һәр ваҡыт ниндәй уйлап ала-атай һәм әсәй ҙә тарих өсөн».
  
  
  
  Был быны. Фейт Мередит һәм Хант көтә, балалары тураһында ҡайғыртып, уны ih. Ул аҡыллы ҡыҙыҡай бәләкәй була - беҙ булмаҫ инек, тип был - һәм,-тип дент сопляк, һәм артыҡ күп һөйләргә һәм бик күп, ләкин яңғыҙ мөмкин түгел, уның мөмкинлектәре эй йүгерә буйынса джунглей Нью-Йорк. Билдәле, бында уның булһа - мөмкин булмаһа ла, уны үлгән тип Ист-Королев Ында йәки ташландыҡ булған. Бәлки, кис менән ауыл марихуана.
  
  
  
  Застонать ғилми-нәшриәт саҡ түгел. Һәр осраҡта, Фейт Мередит һәм шайтан һыуы. Бәләкәй була алмай беҙҙең уларға ҡарашыбыҙ, иң делле ih ниндәй ҡыҙ булған. Мередит, бигерәк тә, белә алмай. Был персонаждар грубоватый, сауҙа флотының элекке офицерҙары, шул иҫәптән көстәрҙең үҫеш хәҙер күпселек size ул шулай уҡ төньяҡ африка ярҙары. Ника яҡшы белә, тип, мәктәптәрҙе япмау һәм уның эйәрсендәре булған балалар өсөн мәктәп. Әммә бер нәмә лә бында. Тын ғилми-нәшриәт комплексы, яңы тәмәке закуривать һәм ҡыҙын ҡарай. Тик ул уны, был Хант винить ярамай. Бөгөн был хәл барлыҡ ата-әсә. 1967 йылда ул буласаҡ, ҡасан вседозволенность һәм үҫмерҙәрҙең мауыҡтырғыс донъя. Эго генә түгел, донъя!
  
  
  
  Нах уны ҡарарға тырышығыҙ. «Бында ҡалаһың, - тине ул. «Һеҙ минән һорағыҙ бүлмә әлегә әҙерләнә. Һалыу, чем сездә бар? Багаж?»
  
  
  
  Йыланға Дебби ҙур ултыра. «Ике ҙур. Мин чемп рәүешендә була. Фойела һеҙ».
  
  
  
  Аяғы нәҙек, уны тағы бер ҡат күрһәтелә, күҙе һәм ғилми-нәшриәт бирә. Уны камин янында, бәләкәй һәм камин өҫтөндә аҡ конверт ала. «Ул саҡта һине яҡшы әҙерләнә башлай. Бәләкәй генә кисә булманы бөгөн мин концертҡа билет Карнеги-холл. Фортепиано өсөн Концерт».
  
  
  
  Дебби баҫылған ниндәйҙер тауыш сдавливать. "Нимә?"
  
  
  
  Нигы нах ентекләп ҡараны. «Фортепиано концертына барҙыҡ. Герман Гроссман. Йәш пианист матур. Һуң, әгәр һеҙ үҙегеҙ алып барырға була прилично, 21, уны һеҙгә бирә ала».
  
  
  
  Һаулығын итәк һәм дебби баҫа. Дюйм тубыҡтан юғары булған алты ул уны яҡшыраҡ. «Икенсе эш, - тине ғилми-нәшриәт. «Бөгөн күлдәк кейеп, күлдәк әле. Һалһаң, булыр ул һиңә?»
  
  
  
  Ул кивнуть. «Минең бар. Мин рәүешендә киске күлдәктәр бар. Унда ла тик миним. Ғәфү үтенәм».
  
  
  
  Погладить ҡулынан килә уның эго буйынса бәләкәй һәм уны екте. Ул прикидывать, ул фут булып үҫергә биш юғары түгел. Юғарыла ултырған тик күкрәге аҙ уны эго. Ул бик күпте аңларға өлкәндәр, ҡатын-ҡыҙ бик, бик рухи, сексуаль. Погладить дебби эго буйынса ҡабат екер - эму побриться кәрәк булыу - ул үҙе ҙур ҡара күҙҙәре менән.
  
  
  
  «Мин бик жаль», - тине ул. әлбиттә. «Мин бик жаль, что мин бындай негодяйка. Бындай килешле булды ул. Мин уйлайым, һин мине яратмағас, ник. Һин уны шулай тип атарға мөмкин? Атай гел шулай була». Кивнуть ул ҡырҡа, уны дауам итә. «Мин яратам һине, ник. Һин ҡарт һәм бысраҡ түгел. Хәҙер мин быға ышанам. Һин генә оло йәштәге кешеләр, һәм был-нормаль. Мин, беҙ, һеҙ, секс тураһында хәстәрлек күрергә лә тура килә, шулай бармы? Иң яҡшы дустар һәм беҙ мөмкин булған һөйләшеү. Беҙ бик яҡшы ваҡыт үткәрергә. Төрлө әйберҙәр бер-береһенә һөйләй ". Йомшаҡ бармаҡтары уны эго ек буйынса үткәрелә. «Өлкән ағаһы йәки олатаһы менән булған был һөйләшеү оҡшамай. Беҙ бер-береһе менән намыҫлы булыуы мөмкин!»
  
  
  
  Бер нәмә менән дә түгел, картина, һүрәт төшөрөү ул уны. Ника белә һәм быны ишеткәс, беҙ уны тик эшләп йәки әйтә алмай, һыҙат, емерелгән итеп түгел, - тип башланы ул ғына булдырыр. Ағай! Ағаһы! Ул обнаруживает, тип теләйем нелогичность менән тулы , өлкән дуҫ булыр өсөн түгел һәм бер нисә йылдан уның ҡыҙы булған.
  
  
  Уға күрһәткәс эй, ни ҙә оло йәштәге ир тураһында! Был - йәш Иезавель был.
  
  
  
  Ул Дебби боролдо. Аяҡ бармаҡтары уның эшләгән һәм бер пируэт йылмая. Унда көрән потертый балетка була. «Бер нәмәм булды», - тине ул. эму. «Мин төрө булһа, бөгөнгө кисәлә тураһында. Мин булһа, концерт тураһында. Ысынлап та, уны етерлек алырға Sweet музыка Гөлйемеш, ғилми-нәшриәт комплексы, ҡәҙерле. Минең минор - ул музыка. Уның нимәгә өҫтөнлөк бирер ине-башҡа берәйһе, әгәр ҙә һинең ҡаршыңда».
  
  
  
  Ул нах шик менән ҡарай. "Нимә әйтер?"
  
  
  
  Ул уны ҡарап түгел, уның тирәләй ҙур кабинеты ҡасан кружить, уның өсөн бейеү, пируэт эшләй, уны тоҡандырып ҡыҫҡа итәк, трусик шәрәм аҙағынан ҡарағыҙ. «Мин ҡасан да булһа был кисәлә менән ЛСД», - тине ул. «Беҙ алмай ине, Ник? Зинһар, таба алмай ине ул һеҙгә?»
  
  
  
  Взреветь ул. "Был!"
  
  
  
  Улар бейеүҙәренән туҡталыуға һәм уставляться Дебби. "Мин уйлайым, беҙ алманыҡ, ә?"
  
  
  
  «Һеҙ ҡый. Беҙ концертына барырға була».
  
  
  
  Әлегә көнө яҡынлаша, йәшерен битлек әйләнеп, кешенең эгоһын боль һәм йомшаҡ. Бер ҡараһаң ул асыҡ-асыҡ ғилми-нәшриәт комплексы, дисциплинар инцидент хаҡында онотмай инде улар, хәҙер хәтерләмәйем, әммә эго. Мрачное уның ҡараны малай. «Мисс... хант деб ул бүлмәһен күрһәтә. Инана һәм унда мочалка күп таҫтамал, һеҙ белә».
  
  
  
  Әлегә башы покачать, ҡыҙ бүлмәһенә һәм коридорҙа көтөп гер аша сығырға була.
  
  
  
  Дебби һуң эму ҡарай. «Улар мил. Мил. Мин уны яратып».
  
  
  
  «Шулай була», - тине ғилми-нәшриәт мрачно. «Отель инем мин, уның өсөн шулай булып ҡала. Ҡулға ал, Дебби. Эксперимент өсөн түгел Пкк».
  
  
  
  «Һин тип түгел беспокойтесь тураһында». Mimmo протанцевать көнөндә ул уны. «Мин хеҙмәтселәре менән бер ҡасан да йоҡлап - менән генә хужа. Шуға йәш хужаларға менән була».
  
  
  
  Ника Карте әйткән: «Бөгөн кис концерт программаһы яңғыҙ булғас ни, тип әйткәндәй булыуы бик мөмкин - йәш кеше булып kindertotenlieder буйынса сюита уйнай. Был идея».
  
  
  
  Программалау дебби бәләкәй ҡыҙыл эму үҙен күрһәткән. «Үлем балалар музыка? Бик гробовщик, Ник! Ләкин мин һине үлтерергә лә тура - концерты, моғайын, ул эшләй. От скуки, вафат булды, уны!»
  
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Инде өсөн төн ине, һәм кис һәм уның Дебби өҫтөндә контролен юғалта. Ул фортепиано концертына бараса - аҡ дебби мини-алтын менән биҙәп күлдәк, ойоҡ - ривненский һәм ун биш минут дауам итә. Уға етерлек бер нисә сабыр көтә «Этюд тиклем минор». Шопен, һуңынан ҡолаҡтарына шунда уҡ еүеш һыу ауыҙ һыуын эго бәләкәй һәм наклоняется нику ҡыҫыла.
  
  
  
  «Был вонять. Унда барырға теләй. Хәҙер асыҡтан-асыҡ».
  
  
  
  «Ҡала», - тине ул. мрачно. "Молчан һәм".
  
  
  
  Ауыҙы ҡолаҡтарына һаман да булһа уны эго. Ҡапыл ул ҡолаҡтарын әсе телендә эмун йылы үткәрелеп килә. Ул хихикнуть. «Беҙ китәбеҙ. Әгәр һеҙ эшләргә түгел, уның сәхнәһендә ойошторола. Ул ҡысҡырған була. Туҡта, уны ҡарт тип атала һәм һеҙҙән бысраҡ, тип, һеҙгә, мин тырышырмын пощупать!»
  
  
  
  Юҡһа ғилми-нәшриәт комплексы, тип напрягаться. Ул шикләнмәне, үҙенә янау тип уны үтәй. Алдында, уларҙы нисек ташлап китәһең пентхаус, уның йөҙөнән уға коньяк, һәм был хата булмаҫ. Шәп балалар өсөн выпивка уны тотоуы, әммә бик үк айыҡ була. Һәм уның шулай булғас, әгәр киткән була. Шунан тыш, кабинеттарҙы уны нисек аша сыға, ул тиҙ арала бер нисә эсемлектәр эсеү.
  
  
  
  Хәҙер ул әйтте: «Ҡала, уның kindertotenlieder әлегә уйнағаным юҡ. Мөмкин булһа, мин был вдохновенный, мин бығау өҫтөнә мөмкинлеген тыйған. Беҙ уны ысын шоу резвиться!» Ул үҙенең мөмкинлектәрен помечтать на мгновение - был тартыла, уны мини-итәк, алһыу һәм ошо трусик менән бикле нах забуль вышибать попка.
  
  
  
  Дебби норковый куртка тартыла. «Йә тороп китә, иҫке Стороженкоға? Кәрәк түгел миңә һинең, ысынлап та, һин беләһең шул.
  
  
  
  Был тап ул ҡурҡа. Ул тағы бирәсәк. Шулай булғас, йә, уның вполне йәки туҡтатып, көстәрен һәм йәшник тотоп тоторға. Был үҙе ярайһы ғына булыр ине, тик был мөмкин булмаған ябай борсолоу тыуҙыра, бер ни тиклем сәйер булырға тейеш меломан-яҡ күренә. Нисек кенә булмаһын, беҙ ул, әлеге ҡатын менән йыуан лорнеты, эму алланың ярҙамы булһын! - ложа буйынса күрше поглядывать подозрительна. Моғайын, тип уйлап, лолита менән уны бәләкәй гумберт гумберт була.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт баҫа. «Яҡшы», - әйтә арыным-эй. «Һин еңеү яуланы. Ләкин мин һинең яҙған, уның атаһы һөйләргә була һәм был бөтә оборудов пред».
  
  
  
  Леди һәм уларҙың тол зашипеть ҡара: «Шшшшш!»
  
  
  
  Выдать коридорҙа залында үткән ғилми-нәшриәт Дебби. Погладить уны эго ек буйынса, ә һуңынан алһыу ирендәренән үбеп дымлы. «Рәхмәт, иҫке Стороженкоға. Ул һәләк була. Папа түгел, һәм һине лә яҙғандар. Һин ҡарт бысраҡ булыуы мөмкин, әммә мин уйлайым, һин тип избалованный правитель күгәрсен».
  
  
  
  Әлбиттә, уның хоҡуғы булған. Ата-әсәһе уны яҙырға йыйынғас, уның.
  
  
  
  Бөтә ғилми-нәшриәт шкаф еңел Burberry досталь үҙ - ул ҡара галстук - сағыу яҡтылыҡ булған һәм улар 57-й урамы.
  
  
  Томанлы ғына тротуар ҡараңғылатылған ваҡ ямғыр башланды. Кешеләр ҡулына ҡарап ҡалды һәм вцепляться эму дебби эму, ул ҙур күҙҙәре шундай уҡ булған, ай шул тиклем бысрата ямғыр, Хадсонға ависта уртаҡлыҡ өҫтөндә. Экстаз хәлендәге ҡулына уны эго. "Был күберәк был оҡшамай! Ҡайҙа барабыҙ беҙ?"
  
  
  
  Злоба уның менән әйткәндә: «урамда асыҡтан-асыҡ, Чайная Урыҫ. Һеҙгә оҡшаны. Эмигрант һәм леди. Беҙ хатта минең ҡустылар әйтмешләй, эрцгерцог Петроград.
  
  
  
  Балет өсөн юғары каблук тапочек н Дебби алтын булған. Вкопать ih цемент в тырыша ул хәҙер. «Тегенсе итеп алғандар, Никки ҡәҙерле. Тәүге тапҡыр уны нью-Йорк. Моғайын, минең был һуңғы сәфәре була, кешеләргә хәбәр әгәр һин минең». Унда ул тырышып дорваться. «Бәлки, уның үҙенә лә ҙур уңыштарға өлгәшә. Аҡса бар ине, һәм мин оло ҡыҙы. Өйгә барып, Никки, ҡәҙерле, түгел һәм тулҡынланыу. Минең менән бөтәһе лә тәртиптә буласаҡ». Ул ҡулын күтәреп, улар алтын һарғылтлығы ҡыҫыу крохотный сумочка. "Такси!"
  
  
  
  Пожимать такси менән уның иңенә ҙур һәм ғилми-нәшриәт комплексы сил карте. Булһын шулай. Улар хәҙер белделәр, ул нисек үтәлә менән. Уны-быны уйламай, хәҙер уның яртылаш тиерлек тип шартлата. Шуға күрә уның подыгрывать, уның водителдәр ҙә һәм урын буйынса йөҙөнән безобидный-ысын. Шул саҡта уның менән бик еңел еңеп булыр. Иртән чертовски нах похмелье буйынса алырға була. Ул йылмая. Эму был уй оҡшай.
  
  
  
  Таксист та булып эшләй джек ул виллидж делейня. Етенсе авеню төшә, уның танау Дебби утыкаться. «Токио», - прошептать уның. «Токио Дебби өсөн».
  
  
  
  Уны күреп, таксист кеүек көҙгөгә ҡарай улар. «Моғайын, тип уйлап, уны педофилдар». Дебби rta ника ҡасырға маташа, әммә тарталар. Был ябай булһаң, уның менән көрәш тип. Ee уны үбә.
  
  
  
  Һәм уның ҡулын муйынына йоҡа ирендәре ҡыҫылдылар дебби обвивать эго. Сунь ауыҙ итә һәм уны тулыландырып торорға, уның телендә эмун уята. Оло AX шылдырылған агент маташа, әммә һуңынан тарта һәм күрә. Ул, йәнәһе, ул «интегә» - ҡылым бөтөнләй дөрөҫ түгел. Һуңғы эго мейе цензура булдымы - барыһы юҡҡа - һорай һәм неодобрительно ҡарап, бөтә тирә-был нимә сыға? Шул мәлдә ғилми-нәшриәт әйтмәү мөмкин түгел - был эму оҡшай. Ысыҡ һәм уның маңлайында нәҙек банк сығыш яһаны.
  
  
  
  Ниһайәт, ҡыҙҙан алыҫлашабыҙ. Ул тын. «Һин бик яҡшы үбешә - оло йәштәге кешеләр өсөн».
  
  
  
  Шок башлайбыҙ права ғилми-нәшриәт комплексы, һөт тиреле шундай хуш еҫле тыуҙыра. Шуға ҡарамаҫтан, уны бик теләп түгел инем, хәҙер үҙенә тонометр пульсын тикшерҙе. Был - башланды-тиреһен үтеп инә башҡа эго. Тиҙ абайламай ҡала ул. Ул ҡайтып киткәс, түшәк, хәүефһеҙ урын булғандыр!
  
  
  
  «Был һәйбәт белә», - тине ул. эй, с холодность, уларҙың хис түгел. «Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, бер нисә йылдағы иң яҡшы ҡала аламмы мин?»
  
  
  
  Хихикать Дебби көлә лә алмайым. Погладить ек һәм уны эго буйынса наклоняется өсөн йыл һайын күҙҙәре эму. «Беләһеңме, был һүҙҙәрең өсөн үҙе бер нәмә лә делле. Токио мин генә төрө булманы. Бында мин түгел, тип саҡыралар йәки артыҡ булыуы-шулай был ырыуҙарҙың, мин көтәм, һиңә бер ни ҙә эшләй менән һуңыраҡ был».
  
  
  
  Һәм улар икеһе прикуривать кивнуть уның өсөн. «Мин белмәйем. Мин уйлаған булабыҙ». Уның был ниәте тыныс уйнатыласаҡ, әлегә етерлек түгел, уның спиртлы фәйләсүфтәр, уның өсөн ҡырҡыла.
  
  
  
  Тәмәке һәм уның яҫмаларға уны бер ни етмәй. «Элек мин беркасан генә түгел, өлкән ир-егет менән үбештем. Кеше менән, ярай, тәжрибәһе менән әле». Ул уның ҡотон алыу. «Сөнки һин үбешергә, һин кеүек ҙур тәжрибә».
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, йәнәһе, ул бер ни булмай.
  
  
  
  Тирә-яҡ тәҙрәһен асып бер кабиналары, еүеш һалҡын һауа ағымын теләмәүселәргә һынау һайлап алынған. Камзол муйынын яғаһы дебби норковый тартыла. «Беләһеңме, минең ҙур булмаған тәжрибәм, ысынлап та, Никки».
  
  
  
  Иң ҡоро то, алманы ул , Ник әйтер, тип, уның йәше иҫәпкә алына, иҫ киткес бер нәмә лә юҡ был.
  
  
  
  «Мин һинең йәштә үҙе солгать әйтерһең», - тине ул. эму. «Мин ысынлап көнлөк. Мин туғыҙ ғинуарға тиклем буласаҡ. Әммә, әлбиттә, бел һин - һин белергә тейеш булған. Ахырҙа, атаһы крестный һин минең!»
  
  
  
  Крестный отец! Шулай ғилми-нәшриәт һиҙәм үҙемде, әйтерһең, кемдер уны эго ударить кулаком по ҡорһаҡ мускулы яҫы. Тимәк, атаһы уның крестный була ул! Ул был турала бөтөнләй онота. Эму ул бер ҡасан да башына килде. Крестный отец! Һәм уны мөмкинлек, мөмкинселек, шулай уҡ, наслаждаться хатта токио. Был к ... чертовски инцест яҡын булды был!
  
  
  
  «Девон мин түгел, - тине Дебби. «Ральф һәм мин - Форбс Ральф, ул Индианаполис егет минең өйгә, ә, кейәүгә сығырға йыйына өсөн ул - был беҙ уның менән тикшерелде, һәм беҙ булмай, улар ни тиклем көҙән, әлегә беҙ ышанмайбыҙ, һәм беҙ өйләнешәбеҙ тип яратҡан йыйынмай-башҡа, бүтән, ярай, беләләр. Беҙ был инде бер нисә йыл шөғөлләнә. Әлбиттә, атай һәм әсәй вафат булғас, әгәр ҙә билдәле була, һәм ... "
  
  
  
  Шул саҡта улар булмаҫ Шеридан-сквер, джек һәм уның бары сағыу делань-талаш булмаһын өсөн, мөбәрәк маяҡ кеүек. Выдать ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм түләү буйынса такси дебби. Таксист,
  
  
  Бәләкәй әсә ҡиәфәте менән рус, подмигивать пробормотать һәм ғилми-нәшриәт комплексы,-тип әйтерһең «йәш әкәмәт». Уның ғилми-нәшриәт саҡ һуҡты.
  
  
  
  Табурет ҡасан Дебби усаживаться н, йыуан нах бармен удивленно ҡото алынып, һуңынан ғилми-нәшриәт комплексы ҡараныҡ, әммә һорау бирҙе. Нику ул. ябай ғына әйткәндә: «Хәйерле кис. Күрәһең, эсергә кәрәк һиңә!»
  
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт Карте. «Минең тағы, тағы ҡабатларға мөмкин, был һиңә! Ә иң яҡшыһы - был ваҡытта сарыф итмәй, бары тик миңә эсергә бирсе».
  
  
  
  "Йәш леди ә?"
  
  
  
  Ника тағы кивнуть. «Эй, эсә Бирә. Эй биреп, барыһынан да ул тел. Ул белә, ул был күренмәгәс, әммә мин был һүҙҙәргә ышанмайым. Унда бәлиғ. Мин ышанам, уның совершеннолетняя!»
  
  
  
  Бармен смешивая эсемлектәр менән мәшғүл була. "Әгәр шулай булһа, һиңә әйтәм."
  
  
  
  Дебби буйынса яғына ҡарап. Бар тирә-яҡ, уны бер открытка алығыҙ. Ника яҡшы белә, тип «Делейня» - был урында туристик, открытка тултырыу amphitheatrum һәм бик күп, һәм бар ih почтаһы буйынса ебәрергә. Eda яҡшы булыр, пианист күркәм, әммә был йәш быуын өсөн урын да буласаҡ.
  
  
  
  Поморщиться ҡулдарына Дебби открыткалар һәм шкафтар яһаған. «Был ҡот осҡос ҡаты эсемлек булырға тейеш, Карте».
  
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт стакан һыуға этәрҙе. «Был шулай. Әлеге коктейль. Тауыш. Выпь. Ярай, бында парын алабыҙ, ә һуңынан ҡайҙа барһаң-ашап һәм телә».
  
  
  
  Дебби эсеп, аҙаҡ уны покоситься. «Мин һине тырышыу йөҙөнәндер, ҡарт бысраҡ? Шулай булғас, мин һинең менән файҙалана ала?» «Кәйефте үҙгәртергә ул, - уны уйлайым, - шулай уҡ тиҙ арала, хамелеон кеүек төҫөн үҙгәртә».
  
  
  
  Эй йылмая ғилми-нәшриәт. «Был-эштең һәм шул, ҡыҙым. Токио был мин күрелмәле мәжбүр. Шуға күрә эсергә. Бәлки, беҙ ҙә булмаҫ ине. Аҡылһыҙ мөхәббәт һәм беҙ ҡайтып пентхаус шөғөлләнә. Һине оло йәштәге ир-аттар тураһында белергә теләйһегеҙме? һәм һеҙ уны күрһәтте ".
  
  
  
  Быяла буйынса ҙур һоро күҙҙәре уның крайы. Әллә ул икеләнеүме күргән улар. "Һин гер түгел ине, әлбиттә. Ә һин инең?"
  
  
  
  Һәм уның тағы ике допивать ғилми-нәшриәт заказ бирә. Уның ҡарауы нах түгел. «Юҡ инем һәм ни өсөн? Кем күберәк уң, д крестный отец? Ә һеҙҙең ошондай донъяуи йәш ҡатын - ҡыҙ уның бур, тип ышанам тирәләй нимә булһа, йәки мин эшләй алам, тип әйтәм, һеҙ шокирующий түгел».
  
  
  
  Уның күҙҙәре һаман да шик ҡалмай. «Хәҙер мин һиңә бер урында ғына ҡуйырға тырышам. Һин тырышып мине ҡотом, Карте».
  
  
  
  Ни эшләп уны үҙемә волчья ухмылка. «Беҙ был эпизод менән нисек эләгә« Картер »? Һеҙ үҙегеҙҙе бик оло хөрмәт».
  
  
  
  Дебби бармағы шкаф буйынса үткәрелә. «Сөнки мин теләмәйем, тауыш биреү, һәм бөтә. Һин теләһә ниндәй осраҡта уның тураһында уйлап туҡтап булмай, өлкән йәштәге кешеләр тураһында. Һәр осраҡта, мин уйлайым, һинең өлкән ценымногие. Һин дә уның тураһында уйланыу түгел, нисек тураһында синод атаһы, йәғни, ата-әсә булараҡ, минең дуҫ. Һин уның тураһында ғына уйланып, шул хаҡта һинән - ҙур киҫәкте, матур ир-егет ». Лизать Дебби ул наклоняется өсөн, һәм прошептать. "Мин һине аңлайым, Карте?"
  
  
  
  Еңеллек менән тын ғилми-нәшриәт. Ниһайәт тотто-подействовать тыш, уның нах етә башланы. Уның уйлай башлаһаң, был донъяла берҙән-бер тип була, уның үҫмерҙәр менән гонор.
  
  
  
  Пианист булыр. Дебби ла уныҡына оҡшаған. Артҡы ихаталар, уның ғилми-нәшриәт бирҙе питер. Ул ҙур бифштекс ашап, эсеп һәм әле һаман аяҡ өс өлөштән. Уның үтенеүе буйынса Бишенсе Арка авеню ямғыр һыу аҫтында үтә. Parque булған, көнсығыш менән ҡунаҡханаға бармай, ул, күрәһең, аңлап инстинктивно, был проблема булманы, әммә уның көнбайыш ғилми-нәшриәт эшләй. Шуға ҡарамаҫтан, был йүнәлештә уны юғалтҡан ауыл лабиринт, лескам була һәм улар өсөнсө урам бар. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул көтөлмәгән хәл булды. Дебби үтенеп һорайым, ә тағы эсә - уны хәҙер барып неуверенно, эму һәм уны яҡларға тура килә, - инәң барҙа шуның өсөн улар ҙур булмаған. Пахнуть мәҙәниәт һәм дезинфекциялау көслө булған осраҡта уның забрызгивать шәм яҡшы сығыш яһаны. Ҡайҙа застонать музыкаль автомат ҡараңғылана. Күҙе күнеккәс кеүек эго генә, иҙәне һәм ғилми-нәшриәт комплексы, кескенә шәйләй парҙарҙан, һәм улар уны шаркать батч абаға, шептаться һәм ласкать, бейеү йәки таз молчанов, һыу таз.
  
  
  
  Отель ғилми-нәшриәт комплексы була тороп, китмәһен өсөн, тик һуң була инде. Вырисовываться киоск буча эргәһенә килә. Ника дебби проигнорировать һәм уны ҡарай. "Бейергә теләп, милл?"
  
  
  
  «Юҡ», - ғилми-нәшриәт ҡырҡалар. "Һо!"
  
  
  
  «Әлбиттә, була бейей», - тине Дебби. Улар баҫып, покачиваться. Был шәм яҡтыһында уның күҙҙәренең балҡып. Ғилми-нәшриәт уның теленә күрһәтелгән. «Тупаҫ кеше һеҙ ҡот осҡос! Был һөйкөмлө ханым менән ул потанцевать теләйем».
  
  
  
  Уның ҡарауы, уны элек нисек алып барып, кескенә иҙәне. Леди! Закуривать ғилми-нәшриәт осо менән ышҡып. Эго араһында күҙҙәре ауырта башлай. Тамуҡ! Шулай уҡ баланы бер ҡасан да әллә аңын юғалта?
  
  
  
  Ултырғыс ғилми-нәшриәт үҙенә бороп, күҙҙәре менән түгел, дебби төшөрөү өсөн һәм иҙәне. Бәлки, уның иҫерек булыуҙары етмәгән, аңын юғалтҡан өсөн, ул бөтә әммә һәләтле булып ҡала. Унан һуң уны күрмәй, уның бейеү уртаса етә, элеккесә, ике аҙым, голландтар һәм йыуан кәүҙәһе һомғол кәүҙәһе менән аралары ee етерлек. Ругаться һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап
  
  
  Эд үҫмерҙәр бөтә. Һәм, йәнәһе, ул бер ҡасан да гастролдәре өсөн!
  
  
  
  Был бары дүрт йәки биш мафиози була, һәм ул уларҙы күҙәтә. Уның төрө, тип әйтеү ih түгел. Әлеге бандит булып, уларҙың күбеһе тирә-яҡ, күлдәк өҫтөнән кейгән һәм спорт спорт һәм кү йәки джинсы камзол. Костюм кейгән бер ир-ат бөтөнләй булмаясаҡ, күлдәк һәм галстук, стрижка менән ҡыҫҡа.
  
  
  
  «Әгәр ҙә дряблый күкрәген, - ник уйлап, - бар йөк ташыу, порт алмай уны янында булыр ине». Ih уның ҡарашынан ҡасып. Тел менән түгел, улар уның проблемалары . Бритва йәки бысаҡ булған һәм улар, ғәҙәттә, ныҡ йөрөй. Шул факт, уның яланғас ҡул аласаҡ тип бара ih бер нисә минут эсендә үлтереп, бер нәмә лә алмаштыра. Тормоштағы дебби өсөн бер ҡасан да була. Бик бәләкәй, бәләкәй, чокнутый, Дебби бәләкәй. Сирҡаныу һәм ғилми-нәшриәт баҫтырыу гнев, - амбивалентлыҡ ҡайһыһы үҙ балаларына ҡарата сирҡанып ҡарай? - көтөүҙең тамамланған һәм яҙырға үҙемде мәжбүр итә. Ул күңелһеҙ теләмәгән, бер ниндәй ҙә күренештең, әммә һуңынан был уларҙың бейеп китте!
  
  
  
  Ҡайһы бер ғәжәпләнеү менән ул аңларға, ул түгел, яңғыҙ бөтөнләй айыҡманы. Подействовать отрезвляюще үҙенең фекерен. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Хоука уның һүҙҙәрен сағылдырырға тырышҡан, бөтә реакциялары эго башлай, уны ишетеп, ғәжәпкә ҡала был малай талашҡан эго йәлеп ителгән йорттарҙа бер номер! Был уның булыуы мөмкин түгел. Хатта Ҡарсыға, һәм ул, ысынлап та килергә мөмкин, бының өсөн һүҙ таба алмай ине.
  
  
  
  Музыка туҡтай. Дебби ҡайта. Ғилми-нәшриәт комплексы, уны курткаһы норковый хистәр, банкноттар яһаған швырнуть «Формик», ныҡлы һәм ҡыҙҙар өсөн ҡулға алына. Ee көнө әйҙәй уны. - запротестовать Дебби, уның ҡулынан тырыша хис итә. "Мин түгел, бысҡы, Карте!"
  
  
  
  «Был-эштең яртыһы ғына», - тине ул, эй. «Һин етмәй шул. Бармен һин« тип аталған Һикһән алты ». Етер һиңә. Бик күп. Бик күп. Беҙ ҡайтып киттек. Ә хәҙер!»
  
  
  
  Такси туҡтап, уның запели ул, таксист һәм уның куртка кейгән ҡабул ителгән инструкция бирә. Әлегә уның был яһай, уның менән төшкән, уны асыҡтан-асыҡ ауыҙ, күҙҙәрен йомоп, әлбиттә заснуть һәм һуланы.
  
  
  
  Дебби йоҡлап, эму н яурынына башын һалды. Урам буйлап такси фонарь, яҡтылыҡ сигналы туҡтап, нах һәм ғилми-нәшриәт комплексы ентекләп ҡараны. Шулай уҡ ул бәләкәй ҡыҙыл ауыҙ асып, ручейки дым тирә-яҡ мөйөштә ағы ялтыраны. Эй эй ул бармағын эйәк аҫтына һала һәм ҙур ауыҙ ябып һаҡ булығыҙ. Пошевелиться һәм уның ни пробормотать. Юҡһа уның ҡабаттан ғәжәп, ҡырылыш ҡурҡытмай тиерлек; плотина теләге менән берлектә йәш һаҡлағыс ee наҙ. Хәл ниндәй аҡылһыҙ! Киллмастер, оҙаҡ ваҡыт үлеменә менән исеме бар, артыҡ бер аҙ буталсыҡ һәм припоминать кисен ҡурҡыта алманы. Тышҡы дошман булһа, булһын һуҡты. Ул үҙе генә.
  
  
  
  Таксист төньяҡҡа боролған һәм бишенсе килә. Ҡасан улар килә 46 урам һәм пентхаус, үҙе нигым өйрәнгән кешеләр бихисап. Хәҙер ул ни надуваться, шевелиться уның ирендәре, теле осонда алһыу ваҡыт күрһәтер. Өлкән ҡыҙы уның аша ауыр еҫен тойоп өсөн рухи таҙа. Эго, мейе, коньяк эсеп бөтә таянып, нисә фантастик трюктар эшләй башланы. Дебби тураһында уйлай ул, бәләкәй сағындағы кеүек идеаль америка тураһында ҡапты. Татлы фунт йөҙ, плотина девичья-видимому, тип борсолоу әле беҙ, беҙ ваҡытта. Слива һутлы, йомшаҡ, бәрхәт кеүек, һәм бындай әҙерме - әҙер срывание wouldnt үтә. Бәлки, ул да булһа девон - шокирующий әгәр ҙә уны эго генә тырышамы? - әммә был һәр осраҡта әһәмиәткә эйә түгел. Әле булһа ул бала. Чувственный бала, бәлки, ләкин уның матур тиреһе нервы чувственность был тиклем тәрәнлеге менән тамамланды. Бер нәмә лә белмәйбеҙ, һәм был бөгөнгө ҡырағай тәбиғәт әйберҙәр тураһында бер ни ҙә подозревающей, тормош тип атала, унда ул һөрөнгәне, һәм ул эләкмәй тейеш.
  
  
  
  Эго әйләнеше тағы бер ғәжәп аҡыл ҡабул итә. Ул күп илдә була, күп ир-аттар үлтерелә, ҡатын-ҡыҙға мөхәббәт менән шөғөлләнеүселәр күп. Высокомерие тураһында күп белә һәм уның байлыҡ, фәҡирлек һәм ғорурлығы, көнсөллөк, властың ҡандырып, ҡанһыҙлыҡ һәм безумия сағылышы. Һәм үлем. Белгестәр булған уның вафаты. Күп йылдар инде Үлем, әгәр ул ҡатын-ҡыҙ булыуы, һөйәркәһе тарафынан эго. Әгәр булһа ир-аттың үлеме - ул түгел, тип раҫлай белеү, бер - береһе тиерлек уларҙан булды.
  
  
  
  Шулай ҙа хәҙер, ҡыҙ йоҡлап була, - тип смахивать норковый был ваҡытта еңел куртка һәм мини-итәк, алмаштырып, буяп ауыҙ ih һәм свитер, помять твидовый итәк, оксфорд табуттарға потертый - н Карте нах хәҙер әнисә ентекләп ғилми-нәшриәт таба, тип, Үлем тураһында уйлау ауыр. Әлегә сигенергә үлем; был үҫмерҙәр, бесстрашный үлем ситкә этәрә һәм был һылыу ҡыҙҙы бер нәмә лә белмәй. Хәҙ. Һәм шунда уҡ бөтәһе лә-ул шул көлөү ишетеп ҡала.
  
  
  
  «Тауыш һәм беҙ, иптәше булыр». Таксист уға ҡарап ревматизм, мечтательность ғилми-нәшриәт бүлеге буйынса сығарылған.
  
  
  
  "Әлбиттә." ир-егеттең кеҫәһенә аҡса тапшырыла һәм ул был ih нащупывать. Һаҡ булығыҙ дебби уны тетрәндерҙе. Пробормотать ҡыҫыла һәм ул уны. Яҡшы. Ул'
  
  
  һүҙҙәр эйә була. Был пентхаус ҡабып булған фатирҙарҙа һәм шәхси инеп лифтты эго.
  
  
  
  Йөрөтөп сығыу, ишек придерживать өсөн, ҡулын күтәрә ул һәм тротуар һәм ғилми-нәшриәт комплексында үтәсәк. Һәйбәт, тыныс төн теләп ир-ат тауышы, һәм ғилми-нәшриәт комплексы яуап бирҙе.
  
  
  
  Фойела аш-һыу һәм изге яна. Әлегә ишеген ябырға. Бер сәғәт электр өсөнсө сирегендә аш-һыу күрһәтеләсәк. Сабылып һуғылған, уны ҡыҙҙың бүлмәһенә индергәндәр һәм уның ҡунаҡтары, бикле мини-итәк тиклем баҫым - алыҫ, - һәм юрған ябынған. Ночник индереү тусклый уны, ҡараңғыла ҡурҡып өсөн түгел һәм ул просыпается.
  
  
  
  Йәһүҙиәне ғилми-нәшриәт һүндереп, аш-холда булды һәм, үҙе ишекте ябып йоҡоға китә һәм ҙур. Выкуривать уның һуңғы тәмәкене, раздеваться, кейемемде ултырғыс үҙ ғәҙәте н тарҡатыу өйә. Хәҙер эго ожесточаться уй - хыялдары күберәк ниндәй - уйлай ул. һәм, ярҙам һорап шылтыратһа, был уның дусым һәм уның тураһында иртәгә бик иҫке. Ниндәй матур һәм шул уҡ ваҡытта уның иптәштәре буйынса сүп-сар өсөн луиза булып, теләк һәм үҙ-ара ҡасан һүнеп, мөғжизә була - уларҙың дуҫы булып ҡала. Ул белә, дебби луиза ярҙамы менән был ғәмәлдә буласаҡ. Хужаһыҙ күберәк була был бизнес түгел! Ник йылмая кисло, одеял ырғытып. Луиза Дебби лә оҡшай, күрәһең, тип ҡыҫылып уны «оло йәштәге» ҡатын-ҡыҙ. Был шулай булырға тейеш.
  
  
  
  Яланғас йөрөп, уның араһында һалҡын, таҙа простыняға пахнуть. Хәҙер ул айыҡ булыуы бер аҙ һалҡын һәм артыҡ уста. Заснуть ул, тырыша, әле һаман уйлап, аҡыл менән мөмкин тиклем иртәгә юҡ. Луиза бала булһын идаралығы үҙ өҫтөнә ала. Бары бер генә көн ҡалды. Хизер, уның Татлы һуңынан кире китте, һәм хәтирәләр генә тороп ҡала разнять. Намыҫлы һөйләүенсә, бында, бүлмәнең ҡараңғы, һәм беҙ ниндәй ҙә булһа эләкһәгеҙ, хоҙай үҙе менән, танылған нику обладательный мәленә тура килә. Бындай татлы, шундай йәш, шулай күндәм - восхитительный йөҙ фунт иҙмәһе, уның һатыу мөмкин түгел, һәм беркасан ла кире ҡайтарҙы. Йәш сағында, йоҡлаған һәм Уны....
  
  
  
  Оҙаҡ түгел. Эго, оҙайлы күнекмәләргә тотонорға һәм шунда уҡ уның менән тәүге планда инстинкты эго уята. Хатта был уңышһыҙлыҡтар булһа, икенсе һәм башҡа шарттарға килгәндә, эгон үлтерергә мөмкин. Эй, асып ишек алды, бүлмә аша үтә һәм шул тиклем карауатта ята, уны күрергә була уны. Во всем виноват тотто. Был юлы ла был үлемесле булыр ине.
  
  
  
  Ул неподвижно ятҡас, уның арҡаһына йылы тәнен тойоп йәш үҙе. Яланғас була уның. Ул хис уны үҙ күкрәгенә осонда һығылмалы кәүҙәле, асыҡтан-асыҡ араһында ҡалаҡ. Ул вздрагивать, уның привод плотина буласаҡ, һәм ул сдерживаться алмай. Шулай уҡ ул уның алмай контрольдә буйынса ирҙәр затын үҙ өлөшө шул, уларға ғына шөғөлләнә ала һәм ҡәнәғәтлек кисерҙе. Хәҙер йоҡо бүлмә тултырып ҡысҡырам тауышһыҙ ул: «һине Нимә көтә, иҫәүән?
  
  
  
  Уны ҡарағас, уның йөҙөн һыу посметь түгел.
  
  
  
  Үҙ ҡолағы бәләкәй һәм уны эго ҡыҫылһа һыуҙы зубок прикусывать. «Стороженкоға, ҡәҙерле? Барҙы. Унан беләм, һине просыпается». Улар тағы ла иҫерек булған.
  
  
  
  Стискивать зажмуриваться һәм уның тештәре. «Үҙ бүлмәһенә ҡайтып, Дебби! Хәҙер асыҡ. Был-приказ!»
  
  
  
  Һәм уның ҡолаҡтары өсөн эго хихикнуть куст. «Мин бойороғона буйһона. Хәҙер түгел. Мин был мәктәпкә етерлек. Бирелгән, хәҙ. Зинһар? Дәһшәтле һәм миңә яҡшы ҡарап».
  
  
  
  Сунь ауыҙ мөйөштәренән мендәр ғилми-нәшриәт комплексы була. Ни, ул беркасан ла белмәгән. «Был-ҡотолоп, - тине ул, - мин һиңә лә әлегә үҙе тирәһенән ҡыуырға».
  
  
  
  Эго дебби муйынынан үбергә. Еүеш һәм йомшаҡ булған. Ee ауыҙ асып, һулыш уны тоя һәм алкоголь еҫе ул. Потянуться уның үҙ ҡулында тотоп тороусы һәм уны иҫкәртеү бәләкәй эго. Ахнуть ул: «минең Хоҙай!»
  
  
  
  Запястье өсөн ҡулына алыу һәм уның ғилми-нәшриәт уны отдергивать. Ул ни надавливать. Ул яртылаш ҡысҡыра. "Ооооо - мин һине боль эшләй, Стороженкоға!"
  
  
  
  Отель улар көлә һәм илай. Бөтә был смешные чертовски - һәм обладательный. Һәм хәүефле.
  
  
  
  Запястье уның таһыллығын, уны көсһөҙләндерә. Лизать теле ҡолағы эго Дебби башланы.
  
  
  
  Ул көлөп. «Мин буласаҡ. Һин дәһшәтле түгел әлегә. Зинһар, Стороженкоға. Зинһар? Бөтәһе лә тәртиптә, һин белмәйһең. Ул карауат һинең карауат - һин минең менергә тырыша. Ул теләйем! Ул бик теләй ул, тип уйлайым мин барыбер яратмаған бысраҡ ҡарт - ҡарт бигерәк, был бысраҡ ». Ҡолаҡ өсөн уны эго куст.
  
  
  
  Застонать ғилми-нәшриәт ҡысҡырып Карте. «Мин быны эшләргә тейеш», - тине ул, эй. «Мин уҡырға тейешмен һин ысынлап дәрес. Уға тейеш һин бер өлөшө өҙә!»
  
  
  
  Потянуться т прикроватный лампа һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы индерелгән. Выскальзывать һәм уны һыуға ебәреү буйынса сүп-сар өсөн шкаф, карауат н ҡарана-ҡарана түгел. Накинуть уның елән, ҡайыш таҡмай эго йөҙ бора һәм карауат.
  
  
  
  Дебби уның ҡарауы, күҙҙәрен ҙур моргать үҙе донъяға ҡаршы. Шәрәм итергә була уның простыня, аяҡтары нәҙек
  
  
  ҡабарынҡы, һығылмалы шипан менән күкрәгенә алһыу, яланғас аяҡтары араһында алтын ee проступать таптар.
  
  
  
  Карауат ғилми-нәшриәт комплексы яҡынлаша. «Яҡшы, Дебби! Был хәҙер һинән алам. Мин һинең атайың түгел, крестный йәки һине, һине йәки ағаһы, оло кеше һәм иң яҡшы! Ул да түгел, малайҙары Ральфи! Никки Йй. Тик уның яуыз кеше. Ә һин кескенә шлюха-үҫмер, дәрестән кәрәк буласаҡ. Эго хәҙер һинең алдыңда! "
  
  
  
  Рассмеяться зарар һәм уның телендә. Һуңынан уны эго ҡарашын күреп, ҡапыл ҡот осҡос взвизгивать булған, менән һуға һәм слезать тырыша. Ул ҡулдарын юғары күтәрә һәм уның үҙе өсөн оло балтыр тотоп, карауат өҫтөндә аҫыулы, бер рискованный конвейерный таҫмаһы бәрәс кеүек, бойня бара. Ул вскрикивать.
  
  
  
  Iso буйынса асыҡ бөтә көсөнә үҙенә һуҡҡанын ул буш ҡул ботло ee. Бөгөн ул боль галицияға вопль дщери ҡысҡыра. Эго ҡулына ҡалдырып, асыҡтан-н тиреһе һарғылт-ҡыҙыл яғылған.
  
  
  
  Шулай уҡ өҫкә, уны тотоуы еңел ул, акушер балалар нисек тоторға, йәнә һәм йәнә һәм ee була. Әлегә уның артҡы өлөшө бәләкәй яраларҙы ла матур яуыз массаға әйләнә. Ул илай, һәм ҡурҡышынан илап. Асыҡ ғилми-нәшриәт усы менән уны туҡмауын дауам итә. Бөтәһе ун тапҡыр. Тамамлағас, уны яурыны аша күсергән ул, сөнки тоҡ бәрәңге алып, кире һәм ҡунаҡ бүлмәһе өсөн индерелә. Ул швырнуть уның карауаты ҡайҙа ул кеше башынан мендәр мокрая зарыться һәм ҡысҡыра: «мин һине...... һине... һинең йылдар ненавижу я ненавижу!»
  
  
  
  Ҡалдыра, уны һәм уның ишек ябылғас, беҙ һүҙ әйтеү түгел.
  
  
  
  Коридор буйынса-донъя аҫтында Әлегә кротость көн ярсыҡтары. Тыштан туҡтап һәм ғилми-нәшриәт әйтте: «барыһы ла яҡшы, Pok. Нимәгә, тип, һине борсой. Түшәктә ҡайта».
  
  
  
  «Эйе, сара». Сергей тәржмәлә бер мгновение.
  
  
  
  Ник ҡайтыу йоҡо, изге жим һүндереү һәм раббы тағы бер ҡат карауатта ята, мин беләм, тип уснуть түгел. Түшәк кәрәк-ярағы, уның еҫен тойоу, уның еҫе килә.
  
  
  
  Йәғни уның хоҡуғы бар, тип, йоҡлай алмай. Был эш сәғәтенә индерелмәй һәм уның брылев аша ташланы. Биш сәғәт тиерлек. Покурить кабинетына инә һәм уны эсергә. Ул беренсе һәм уның эшенә шылтыратып һорап килә һәм уның луиза килә. Дебби уны урамға ғына ташлау мөмкин түгел. Яйлап был икеләндермәгән беспорядочный иҫтәлегенә бөтә эпизодтар, был эштәр эшләгәндәрҙән башҡа, һәм ваҡыт үтеү менән ...
  
  
  
  Артта Карте ғилми-нәшриәт комплексы, кабинетының бер мөйөшөнә, ширма ҡытай ҡушыла триптих, прожорливый менделәр драться һәм ҡырҡып ҡапланы. Ширма артында урынлашҡан ҙур булмаған өҫтәлдәр, тумбочкалар яһай көҙгө аҫтына, тар. Өҫтәл ҡыҙыл була торған телефон.
  
  
  
  Зажужжать телефон тынлыҡ хәҙер. Барыбер тағы. Һәм тағы. Өс тапҡыр зажужжать ул, тәү сиратта ғилми-нәшриәт баҫып Карте ҡарағанда, тәмәке һәм яуап пепельница затушить бара. Әлбиттә, был ҡарсыға булып. Йәки Йәштәр, йә Стокс Делий машинистка эго. Был сәғәт, бишенсе сиреге булып, моғайын, был Хоук. Бер генә аңлатмай был. Киллмастер эштән ҡайта.
  
  
  
  Уны төрөп төшөрәбеҙ һәм һаҡ булығыҙ, сөнки ул яңынан эшләй башланы, әйтер: «Эйе?» Нейтраль тонда әйтте уны, кем ышаныс менән әйтә алманы ул, ник карте был нимә тауышы. Был ябай хәүефһеҙлек яңыртыу, йәғни, аңһыҙҙан эшләй ул, әммә тап рутин яҡлау һәм тормош хәүефһеҙлеге саралары агент.
  
  
  
  Киҫкен итеп тауыш ғәжәп Хок Дэвид AXEman тынысландыра. Бында ул үҙенең стихияһын булмай тағы, кәрәк була калса әҙер торһон тупраҡ; саҡыра, саҡыра, улар ул йыйына ишетеп, ҡурҡыныслы һыу килтергәндә генә мөмкин, һәм улар уны аңлай белмәнем.
  
  
  
  Хоук эму калдырдылар, - тине. Телефон ҡыҙыл төймәгә басыгыз нигеҙендә ғилми-нәшриәт. «Калдырдылар, сэр».
  
  
  
  «Төнгө ултырыш комитет менән берләштерҙеләр генә разведка мин ҡайттым», - тине Хоук. «Иртәгә тағы ла бер була. Стейн сәғәттә башланып көн. Ул, телем, һин унда булған. Мин уйлайым, был һинең күгәрсен, малай, һәм был бик ҡатмарлы була. Мөмкин булыр, мөмкин түгел. күрергә тейеш. Был осраҡта һәр көндөң сәғәте штаты булған. Бында мин, әлбиттә, бөгөн. Аңлашыла? "
  
  
  
  «Әлбиттә, сэр. Шунда була уның».
  
  
  
  «Һеҙ яҡшы. Ах, эйе, тағы бер - израилдә был эштәрҙә һеҙҙең беренсе класс өсөн алтын тәре менән бүләкләнә. Һеҙ телисез өсөн, ошо эшләнем мин?»
  
  
  
  "Һеҙ, ысынлап та ла, теләһәгез, һеҙҙең өсөн, - тине ул, сэр?"
  
  
  
  Босс Эго усмехаться, уның өсөн нимә буласаҡ осрай. "Яҡшы түгел һин быны эшләй. Хәрби трибунал аҫтында мин һиңә бирергә тура килә. Сөнки эго заперта был ҡала менән мин - һиңә бөтә ih ала башлағас, пенсияға сыҡты. Был, тип көтөп торған, улыҡайым. Ҡасан һиңә иҫке булһа" һоро һәм, пенсионерҙар һәм, бәлки, һеҙ үҙегеҙ һәм барлыҡ биҙәүестәр кейеп йөрөп бал - һуңғы өс счет буйынса. Ун дүрт килеп сыға ».
  
  
  
  «Хәҙер тоя ул үҙе иҫке, усты һәм һоро», - тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  "Нимә, тегенселәр алына, хистәремде һин?" - Хоук яуап талап итә. "Формаһында һеҙ?"
  
  
  
  Трюмо Киллмастер аша трезвый ҡараш үҙ-үҙен оҙон, киң яурындарына, мускулдары торон, тормош һәм яҫы тар билле, оҙон аяҡтарын ҡаты була. Хатта махсус курсҡа йөрөп тә эшләмәй йәки юҡ, уны эшләй
  
  
  махсус күнегеү, йөҙөү, гольф, сквош һәм көнөнә ике сәғәт йәки теннис в гандбол NYAC.
  
  
  
  «Мин иң яҡшы формаһы булып», - тине уның босс үҙенең. «Ваҡыты тик уны тойорға, тип бер аҙ поправляться. Тип өмөтләнәм, был эште үтәй алмай оло йәштәге ир-егет менән?»
  
  
  
  Оҙон пауза була. Подозрительный хоук була. Берҙән-бер ғилми-нәшриәт карте агент булһа, ул аяғы дергать безнаказанно өсөн үҙенә ала, һәм һәр ваҡыт булһа ла, өлөшө яһап, был ярайһы уҡ ғилми-нәшриәт комплексы, настораживаться өсөн ҡарт.
  
  
  
  Ниһайәт Хок әйтте: «мин беләм, һин был турала, тегенсе алырға, әйтергә, мин белә һәм теләмәй. Әммә был эш өсөн ҡарт түгел, моғайын. Әгәр ҙә ул булмаһа, А. косте, уның үҙ аллы эшләй ине ул! Мин уйлайым, һин беҙгә ҡытайҙан ебәрелә тура килә. Төн тыныс, Ник ".
  
  
  
  
  
  
  
  Өсөнсө башлығы.
  
  
  
  
  
  
  Вашингтон милли аэропорты карте хоук ғилми-нәшриәт комплексында ҡара-ҡаршы «кадиллак» машинаһы менән. Ир-аттың Шофер юғары булғанда ауыр наплечный кобура менән шөғөлләнә, бер беленде-камзол насар аҫтында ултыра. Был ғилми-нәшриәт күрҙе.
  
  
  
  «Беҙҙең түгел», - тине едко Хоук. «ЦРУ ул. Лэнгли jic күсереп ултырам. - Әйҙә әле беҙгә барайыҡ. Их ласлыҡ менән, уны бөгөн иртән һеҙҙең менән һөйләшкән кеүек, күп хәл - ваҡиғалар, ҡайһы бер яҡшы, бер яман, былар барыһы ла ҡатмарлы. Һеҙ уны борсоған курсына ингәйне, беҙ тәү сиратта лэнгли менән барыу - һәр хәлдә, ваҡиғалар йондоҙло, тимәк, мин һөйләнем, ә һеҙ тыңламанығыҙ.
  
  
  
  "Яҡшы." Сатраш ғилми-нәшриәт үҙҙәренең оҙон аяҡлы, ҡара алтын башаҡтар һәм үҙ йөҙөндә тәмәке менән закуривать начальнигы. Әлһерәгән Хоук күренә, с ҡара-көрән, күҙҙәре түңәрәк аҫтында. Ҡошсоҡ булып nen н твид тоҙҙары һәм төҫлө, күренеп торған йоҡланы, насар түгел яңы күлдәк һәм галстук ҡысҡырып менән уратып үҙәгендә булды. Хәҙер эшләпә башы туҙған тиреһе менән ышҡып төшөрөргә һәм уның напуск арыны. Эго сәстәр һирәкләнә, Киллмастер күрергә тип, тирә-аҡ көлдәй булды. Күптән түгел, йәшем етеү пенсия ҡарсыға. Ника уйлайым, сөнки ул үҙе алып бара алмай икән, ҡарсыға кеүек, был йәшкә еткән кеше. Әгәр? Не беспокойтесь. Кадиллак көлөргә уйлаған һәм ғилми-нәшриәт иҙәнгә ташлай, тип өмөт бик аҙ булды ул, тип эму ҡасан да ҡартайыу тураһында хәстәрлек күрергә тура килә.
  
  
  
  Сигара менән ҡарсыға незажженный ауыҙ иткәндә әйтелә. «Ҡытай гонконг ҡыҙы һеҙ беләһегеҙме? Сюй Fanie? Боронғо ҡытай гонконг ҡытай өҫтөнән ташығанда уны менән эшләү тирәләй генералымы һеҙ?» [1]
  
  
  
  «Эйе. Ул уны яҡшы хәтерләй. Сюй һөт фән булыр уның исеме. Ысын исемен бер ҡасан да белә ул.». - Һай-һай, ҡыҙҙарын онотмай ул, үҙен Фән менән шөғөлләнеүсе атай-Су. Һуңынан миссия менән шөғөлләнә, ҡанлы һәм ауыр булды, бер нисә көндә улар бергә үткәрҙе. Ҡала урамдарынан сүп-сар һәм был иҫ киткес булды.
  
  
  
  Хоук кивнуть. «Ни булһа-шул исем аҫтында ойошторолған Undertong? Ойошма булып, ул уны булдырырға тырышабыҙ, - ҡытай йәшерен хәрәкәт итә?»
  
  
  
  «Бар. Мин уйлауымса, бик өмөтһөҙ була. Уға был ваҡытта ни бары бер нисә нах кадрҙар була, уларҙың тирәһендә һәм бер Чикомс юҡ инде. Мин беләм, сөнки был тирә сыға. Моғайын, аҙ. Ҡытай, моғайын, веб-илдә, донъяла, ҡайҙа ойошторорға мөмкин түгел ниндәй ҙә әлеге йәшерен. Был факторҙарға ҡаршы, бик күп. Чан кай ши йылда тырыша, әммә бер нәмәгә лә ирешә ».
  
  
  
  Ул еңелсә ҡараш ташлап яуыз Хоук. Ҡоро теш араһына сигара хрустнуть ағымы. «Бер ҡытай территорияһы буйынса эксперт әле һеҙгә оҡшай башлай, тирә-яҡ территорияһы Дәүләттәр! Был эште башҡарырға мөмкин буласаҡ - был мөмкин түгел. Ул эсәктәрҙе был мао шевельнуться иртән түгел, шуға күрә беҙ ҡайтанан үҙебеҙҙе фекерләүҙең туранан-тура бара. Мин ҡайһы саҡта уйламайса үпкә, ладан һәм уларҙы ҡулланыу тауыҡ! "
  
  
  
  Ника тәҙрәнән ҡарап, йылмая ла тырыша. Шулай итеп, тирә-яҡ шундай кәйеф була, бер Хоук! Уның тәҙрәһенән ырғытылған тәмәке. Хәҙер улар джорджтаун йыйылды.
  
  
  
  «Мин һеҙҙең өсөн яңылыҡтар буласаҡ, - тине Хоук. «Һин сюй хочнт һинең фән менән бәйләгән. Һин теләгән ул. Хәҙер мин нескәлектәрен эсенә алмай, әммә асылы шунда, ҡытай барыһы ла үҙгәрҙе. Бының эҙемтәләре насар мөнәсәбәт ихтилал башланыуға күп кенә ҡыҙыл гвардия булһа, был ҡыҙ һәм раҫларға, уны ойоштороу, был Андертонг, гвардия ҙур уңыш менән үтеп инә. Нах ағаһы бар ине, улар ҡыҙыл гвардия тора, фанатик. Йәки ул буласаҡ уның. Һәм хәҙер уны күреп йәһүҙиәне эй, кешеләр андертонг верую өсөн ярҙам итә. Миңә уның оҙон хатты алғас, бер миллион ихтималлығы менән яһаныҡ - былар барыһы ла мин аңлата һуң, - һәм ул, тип уйлайым хәҙер, асығыҙ әле, иң башлаған ваҡытта әлегеләй ойошмалар, ҡытайҙан йәшерен споралы. Был тирә бер әйберләр, улар тураһында һөйләшеүгә йыйылды. разведка комитеты ултырышында был беҙҙе берләштерә. Тирә-улар бер генә. Был күп булыр әле ».
  
  
  
  Джорджтаун-пайк» һикһән уларға мәрхәмәтле булыр. Ника өндәшмәнем Карте, бешкән булырға тырышып, нимә генә тип ишеткәйнем. Ул штопор ниһайәт бирергә, уларҙың барыһы эго күберәк борсой. Быяла бүлкә ябыла, ә һүндереү төймәһенә домофонный.
  
  
  
  «Нисек, тегенсе алырбыҙ, ғөмүмән, һиңә насип су фанга менән бәйләргә?»
  
  
  
  Пожимать Хоук яурынына буйлы, ҙур ҡарасҡыға оҡшағанһың,-тип, ҡасан булһа.
  
  
  «Уңыш, осраҡлылыҡ, мөғжизә - был ниндәй тирәләй йөрөй улар. ЦРУ-НЫҢ элекке кодтарын ҡулланырға ул, булғанды юҡҡа сығарыу, күп йылдар дауамында яманат. Нисек ала уны эго, хоҙай белә - бөтөн, тип уларҙы мин әйтәм, был нәмә бер агент уларҙы ҡалдырып, Ҡытайҙар, илленсе илдәр буйлап таралған. Oni кодты икән, ул ошо иҫке, иҫке быуындан-быуынға тапшырылып һәм һаҡланып потрепанный нисә канал ». Ауыҙ йылмайған йоҡа Эго шевельнуться булманы тиерлек. «Хрусталь билдәләнә, мин шикләнмәйем. Әммә нах тапшырыу менән проблемалар булманы түгел, булды. Ул был илдә. Хәҙер асыҡтан-асыҡ».
  
  
  
  Киллмастер выпрямляться. "Фән-Су бында?"
  
  
  
  «Вашингтон түгел», - тине Хоук. «Мин тип уйлайым, сөнки әлеге ваҡытта сан-франциско. Хәҙер эшебеҙ бер аҙ йәһәттән тотороҡһоҙ. Әлбиттә, - тип өҫтәне ул. задумчиво, - мөмкин булһа, уны үл инде. Илле илле самаһы булыуы ихтимал. Бәйләнеште юғалта. Кисә сан-франциско. Кеше исемен сунь ят-сен. Ҡытай кварталында китап магазинына йүгерер, эгон чикомс һәм шулай ҡуллана.
  
  
  
  Сигара переламывать надвое ҡарсыға, с аҙағында сирҡанып ҡарай, унан тәҙрә ih ташлап булмай. «Тегенселәр алына», - тине ул хистәре менән. «Мин өс йыл кәрәк булды, сунь өсөн стая әҙерләнә. Ул, әлбиттә, клоны булып, әммә беҙҙең яҡтарҙа. Китап һатып түләмәйенсә уның бик бысраҡ, ҙур баҫым яһаны һәм уның, урындағы полицейский тотоп әйтәм. Мин уның күсермәһен эшләгән һәм башҡа урында ҡалдырыу өсөн бөтә ҡытай агенттары ih почта, дарыухана ҡытай ».
  
  
  
  Целлофан сигара менән ты төшөрөү һәм яңы Хоук. «Мин уның менән бик файҙалы булыр был мәлдә. Кемдер уҙған төндә топорик эго сапҡылайҙар - әгәр ҙә ҡыҙ түгел эго эго эҙләп барып, уны барыбер белә ине был. Улар ҡасан, һөйләшеү менән сан-франциско - унда беҙҙең кеше үлтереүҙә ғәйепләнә, - тине ул, нисек убийца яһай колибри ярҙамы менән был оҡшарға тырышыу юҡ. Моғайын, улар аша ике - иногородний, эштәренә йәлеп итеү өсөн, ул, уйлап, - топорик һәм улар артта ҡалдырып китте. Артыҡ йоҡа ла, дөрөҫлөк? Чиком өсөн түгел ».
  
  
  
  Ника Карте тағы бер тапҡыр аңларға, нисек уның бөтә операциялар оборудов ax аҙ беләбеҙ. Әлбиттә, шулай булырға тейеш. Агент, хатта юғары вазифалы кешеһе булараҡ, ул үҙенең, йәғни ғына белмәүе мөмкин, тип, ул үҙ эшен башҡарыу өсөн кәрәк булған. Шулай итеп, әгәр пытать эго тоторға була һәм, дөйөм алғанда ойошма уны зыян килтерә алмай. Тик ҡарсығым - бер - хәйләкәр ҡарт үҙ мейеһе тулы картиналары һаҡлана.
  
  
  
  «Йоҡа түгел, - хәҙер уның менән ризалаштым, - әммә эштәре буйынса. АХ - БАЛТА - топор. Отель улар ғына булһын өсөн, һеҙгә белмәй, сөнки уларҙы яҡшыраҡ белә. Ә һеҙҙең кеүек башҡа тамсы әйтерһең? Дарыуханаға барайыммы? Ул шунда эләгә әле?»
  
  
  
  Хоук покачать башы. «Түгел, уның өсөн ишетә. Улар сатраш бармағын тотоп. Estestvenno өсөн, мин алмай, уның артынан күҙәтер өсөн йәки яҡлау, сөнки ул бөтәһе шартлатыр ине. был дарыухана аша түгел, ә Стая Сунь. Был уны бөтөнләй аңлай. Бәлки, һин беләһеңдер, ул ҡасан күргән ».
  
  
  
  "Мин уны күрергә йыйынмай?"
  
  
  
  Танау яулығы высморкаться хоук яулыҡ йыйып алынған һәм таҙа була. «Простуда был мерзкая. Нах ҡотола алмай. Эйе, һәр хәлдә, ул, ышанам ни, һеҙ уны күргән. Ул, тип әйтеп ихтимал, сөнки ул иҫән әле, илле илле тәшкил итә. Был осрашыуында, нисек кенә тамамланғас, һеҙ самолетҡа атҡа сан-франциско ".
  
  
  
  Хәҙер улар вирджиния була. Вдалеке күреп Потом ғилми-нәшриәт комплексы, йәш синева октябрьский һалҡын.
  
  
  
  Ул тағы һыуға хоуку борола. «Фән цру-ның элекке кодты сюй хәбәрҙәр һеҙҙе ебәрҙеләр? Был ни мин озадачивать, сэр. Эго һеҙ нисек уҡырға?»
  
  
  
  «Мин дә беләм. Беҙ ҙә белмәй. Подсказка чертовый беҙгә бер беҙ түгел. Ee Brain Boys биргән, һәм улар бер нәмә лә алмай, уның менән поделать - береһе әлегә улар тирәләй, ул цру алда эшләүсе, элек ул беҙҙең киләсәк, тип уйлайым, сөнки ул күп йылдар элек был белә. Был ни була, ләкин был бөтә, тип, беҙ булған. Шуның өсөн ул ашыға. лэнгли менән никахлашҡан булалар. Иҫке машина коды һаҡлағыс тирәләй ҡаҙынырға тура килер ул, был сиселгән өсөн ". Хоук нахмуриваться. "Был хаҡта ла стеснительный һәм чертовски!" Превращаются был Эго ҡараш хмурый хмурый ҡараш, боролдо һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ухмылка өсөн йәшереп. Цру менән дошманлашҡан хоук мәңгелек. Бер-ара хеҙмәттәшлек өсөн хөрмәт йәки булмауы. Был аҡса штопор һәм стажировка булған, бар күпкә күберәк булған һәм ЦРУ ih, д AX. Хоук үҙ бюджеты менән һәр ваҡыт көрәшәм.
  
  
  
  Хәҙер инде ҡарт, күрәһең, ритмы ғилми-нәшриәт фекер. «Мин әйтәм, был ҡатмарлы әйбер тотоғоҙ. Һөйләм өлөшө булып тора, тип ҡыҙыҡһынды цру, ҡытайҙан йәшерен водород бик төҙөү менән ҡыҙыҡһынды. Тик улар ғына уйлағанда ла, был мөмкин буласаҡ. Бик күп көс һәм аҡса бушҡа сарыф итмәй, улар телисез, шулай уҡ уңышһыҙлыҡҡа агенты була. Ләкин икенсе яғы ла бар - ҙур булмаған бысраҡ эштәре бар, улар ҡытайҙың үтәргә теләйем! Әгәр беҙ уның подыгрывать, һәм был улар өсөн эшләй, йәғни, бәлки, улар бер аҙ аҡса тотонолған, йәшерен ярҙам итеү өсөн беҙ башлап ебәргән ».
  
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Бер аҙҙан спортсылар Карте ғилми-нәшриәте «бәләкәй бысраҡ эш». Был ғәҙәти эш булған. Ни бары бер ҙур булмаған тормош AX бысраҡ эш булды, һуңынан башҡалар.
  
  
  
  
  Шунда уҡ уны яңылыш бармағыңды ткнуть. «Әммә теләгән цру-һының йәшерен түгел, ә беҙ. Был беҙҙең эш түгел».
  
  
  
  Бындай Хоука кремень күҙҙәре булған, ә уның йылмайып һалҡын буласаҡ. «Мммм - юҡ. Сөнки ул бөтөнләй юҡ, улыҡайым. Ул шулай уҡ ҡытай миҫалының йәшерен тел кеүек, һәм улар, тик төрлө сәбәптәр буйынса. Эго улар өсөн төп мәғлүмәт телем - минең телем - ярай, һине аңлайым».
  
  
  
  Ника Карте аңлай. Хоук ҡасан да күренә, ул хатта ни похолодать Киллмастер мәжбүр итә ала. Отель Хоук баҫтырыу маҡсаты менән был һүҙҙең мәғәнәһе тулыһынса берҙән-бер һәм ҡытай неодим стремление оппозиция лидеры йәшерен. Был Сходу Хоука өсөн нәҡ аңлата. Фут алты аҫҡа.
  
  
  
  «Кадиллак» яҙыу тамғалары менән ябыу менән mimmo притормаживать бульварындағы һәм «БЕЛОРУС». Дөйөм ҡулланылыштағы автомобиль юлдары бюроһы. Ника аҙ йылмая. Был тиклем яҙылған табличкалар күптән ваҡыт: Үҙәк разведка идаралығы. Ниндәйҙер мейене, ниһайәт, эгон ысулдарын табыу юҡ.
  
  
  
  Ih ҡапҡа аша тикшереп, бормаланып оҙон юл буйлап барасаҡ һәм улар ауыр серро-аҡ йорттоң ике ҡыҫҡа U-ҡанат оҡшай. Густо засаживать районында ағас була, ағас булһа, башҡа ҡайһы бер һипкәс йәшәрә инде, әммә һаман да төҫ октябрь районының күп кенә сағыу төҫтәрҙә балҡыны.
  
  
  
  «JIC был осрашыу, - тине Хоук, - кисәге дауам бегах крысиный була. Һеҙ ситтән күҙәтеүсе ябай, хәтерҙә. Һеҙ, әлбиттә, тура һорауға тура яуап бирмәй, әммә был кире осраҡта алыҫ була. Ул белә, был мөрәжәғәт менән ишәк кеүек. Ул күберәк улар барыһы ла аҡса, беҙгә ҡарағанда, беҙгә кәрәк буласаҡ, әммә барыһы өсөн ih бысраҡ эшен эшләй ». Ҡырағай сигара менән уны тағы бер клир табити. «Pro-квота барыһы quid ҡәһәрең!»
  
  
  
  Ника Карте күҙәтеүсе ролен ынтылмаған. Лэнгли менән берләштереү ҡасан да булһа һәм уны разведкалау буйынса комитеты ултырышында бер мәл генә бар. Эшләп сығарыу сәйәсәте өҫтөнлөгө булды һәм аҡса тураһында бышылдашыуына эго компетенцияһында түгел. Ваҡыты-ваҡыты менән уйға килә, тип, бер ваҡыт, ваҡиғалар барышын, тәбиғи, Хок китте, һәм ғилми-нәшриәт эго урынды биләй. Ул был турала уйларға ла тырышмай.
  
  
  
  Бармаҡ эҙҙәре уларҙы бөтөрөү процедураларын аша үтә һәм шыма фотографирование - автоматлаштырылған хәҙер былар бөтәһе лә - уң ҡанаты өҫкө ҡаттағы бүлмәгә ҙур һәм ҡораллы һаҡсы ih үткәрелә. Уның менән тәҙрәләр һәм кондиционер була. U ҙур булмаған төркөм ир-аттар көтә тирә-ултырғыс оҡшай. Буш ваҡытында u ауыҙ ултырғыстар булһа, уны һыуға ебәрергә һәм асыҡтан-асыҡ хоук. Шул саҡта аңлап ғилми-нәшриәт комплексы, тип Хоук йыйылышта рәйеслек итә. Был ҡарттар тураһында телгә алмай.
  
  
  
  Хоук ғилми-нәшриәт комплексы алдына ла килтерә алмай. Күрәһең, был ғәжәп бер кем дә күренмәй. Бөтә был уларҙың тоҡомдарына буласаҡ, ул йыйылышы, дуҫтары тураһында һәм уларға ҡарағанда аҙ тағы ла белә, шул тиклем яҡшы. Диуар эргәһендә ултырғыста ултырыу сила нигар, пепельница ҡулы аҫтында тотабыҙ, ҡарайбыҙ һәм гер.
  
  
  
  Ир-аттың күбеһе уның затынан белә. Унда осраҡлы бер прописка менән алмаштыҡ. Агенттарының барыһы ла, йә директор урынбаҫары, хема ҙә-ошо заттан булып, үҙенә тейешле хеҙмәте. Хоук ғына, нисек рәйесе, питомникка үҙен лидер булды.
  
  
  
  Закуривать тикшереү һәм ih нигы Карте: CIC, ФБР, хәрби-диңгеҙ разведка, разведка армияһы, хәрби-һауа разведкаһы, ҡаҙна, һәм цру-һының йәшерен хеҙмәте, рособрнадзор. ДД һуңғы тәпәш булған, крыжевская, һалҡын күҙҙәре менән аҡыллы хәйләкәр кемдеке. Ваҡытын бушҡа түгел, уның юғалтыу. Хоук булараҡ киң генә илдә тәртип буласаҡ йыйылыштар, цру хеҙмәткәрҙәре баҫҡан.
  
  
  
  «Бында бөтә ознакомлять менән проблемалар булмаясаҡ, сэр. Был мөмкинлек уның үҙе инглиздәрҙеңбөйөк, әлегә беҙ һеҙҙе көтә».
  
  
  
  Ника күреп, сөнки эго напрягаться босса. Мин уларҙың ун һуңлаған. Әммә ябай кивнуть Хоук.
  
  
  
  «И, - цру хеҙмәткәрҙәре дауам итә, - директор, уларҙы мин үҙем менән совещаться ласлыҡ менән, тип кисә кис беҙ айырылышабыҙ». Ул йылмая өсөн ултырғыстар. «Бер аҙҙан, бөгөн таң. Түгел, беләһеңме, һеҙҙең кеүек, башҡа кешеләр, ләкин мин аңлатырға тура чертовски күп, йорт нимә эшләргә кәрәк!» Приглушенный нацистарҙың көлөү, уға ҡушылып бөтә, тыш Хок. Йәнә ул ябай кивнуть, изученный һәм поседеть, rta тирәһендә йыйырсыҡ менән һүлпән. Цру хеҙмәткәрҙәре, Хоук менән контраст вопиющий, аҡ күлдәк кейгән кейеме таҙа һәм свежевыглаженный накрахмаливать була. Йыуылып тора һәм уның побрить күренә. Ул, минең ғилми-нәшриәт комплексы, бында торлаҡ асып, йортона. AX икән шундай булыуы һоҡландыра.
  
  
  
  Возиться дд цру туҡталды. Оҙон алыу, уның күрһәтмәләрен, стон картаға төшөрөргә һәм уның янына килде. Хоука булһа ла, сиселештәр эҙләгән, уның үрге брылев включено. Бүлмә ҡараңғы булып ҡала иҫәпкә алмай, донъя картаһы. Цру хеҙмәткәрҙәре туҡтата һәм түңәрәк күк картаһы ваҡ эго обвести был күрһәткескә күтәрәсәк.
  
  
  
  «Тибет», - тине цру хеҙмәткәрҙәре. Ҡыҙыл нөктә һәм ваҡ күсеп килгән күрһәткестәргә туҡталды. «Чумби Үҙәне. Тибет һәм ҡытайҙарҙың беҙҙән төньяҡтағы булғас, хәҙер шул уҡ хәл; сикким, көнбайышта ла, көнсығышта Бутан, Һиндостан, көньяҡта. Ҡыҙыл ҡытай, раббы, пятисотмильный тоннель төҙөү. Тибет ситтә комплексы
  
  
  һәм көньяҡтан, һиндостан яғына. Был мәғлүмәтте әлеге ваҡытта беҙҙең иң яҡшы, ти, ул сама яртылаш тултырылған ".
  
  
  
  «Беҙ был хаҡта барыһы ла белә», - тине армия разведкаһы. «Генераль штаб һәм беҙ һиңә бының менән уткәндәргә планлаштырыла. Был улар туннель тамамлағас, уны тиҙ арала ғәскәр чикомс аша ебәрә ала. Бәлки, сикким, улар аша үтеп, көньяҡта, төньяҡта һәм көнсығышта бороп һиндостан киҫеү, ҡырҡып өсөн Нью-Дели. Гастроном. Дөгө улар унда бөтә булған асыҡтан-асыҡ, сәй, май һәм Нефть Нагаленд һәм джут буйынса Асы. Salaud беҙ бик иғтибар менән күҙәтәбеҙ ».
  
  
  
  «Потеть етер, - тине разведка хәрби һауа көстәре вәкиле. Бик йәш була һәм үҙ хәлдәре өсөн уның исеме. Хәҙер в штатском була ул, ләкин ғилми-нәшриәт беләбеҙ, был ике йондоҙ nen.
  
  
  
  «Банктары түгел», - һауа көстәре вәкиле дауам итә. «Туннель ih шайтан һыуын. Шунда беҙ бер нисә таяғын ташланы, ә улар туннель юҡ. U2 терәк булыуына ҡарамаҫтан менән беҙ егерме был районда ойошторолған. Эйе, джентльмен, ih беҙ тағы ла ҡулланыла. Эш шунда нимәлер, ә теләһә ҡайһы ваҡытта беҙ ih шартлатып тоннелдең булырға мөмкин, ҡасан телә ".
  
  
  
  «Әлбиттә, алманым», - тине ҡырҡа Хоук. «Беҙ ҡытай менән һуғышҡа инә лә мөмкин. Һәм әгәр һеҙ оса ине, малай үҙе өлгәшә. Әммә хәҙер был эше түгел». Цру кеше хоук буйынса ентекләп ҡараны. «Ни мәғәнә, Чарльз? Һеҙ ҙә был хаҡта алда телгә туннелде почта бизнесявляться. Ни хәҙер?» Обвести Хоук ултырғыс ишара. «Барыһы ла, кем килгән ул, был турала белә һәм шуға ярашлы план төҙөү. Шулай итеп?»
  
  
  
  Цру ашыу кеше кеше булып күренде. Грохот үрге һәм уның менән брылев скатиться карталар индереләсәк. Ул өҫтәл артында үҙ урындарына ҡайта. Ул күрһәтә,-тип уны алдындағы өҫтәлгә. Быға бер кем дә иғтибар булды был. Пенал уға оҡшаған булһа, улар тирә-яҡ, тип уҡытыу ҡулланыла. Цру хеҙмәткәрҙәре һәм ултырғыстар, тартма, уны ҡулдарына ала. Ул төпкөлгә ағас менән һуҡҡан стук буйынса ауыр һәм еңелсә задрожать ултыра.
  
  
  
  «Веда», - тине цру хеҙмәткәрҙәре. «Унция эсендә бер нисә Тибет тирә-яҡ бысраҡ, тирә-яҡ үҙәндә Чумби. Ҡыҫҡа мин әйтәм, джентльмен, рытье буйынса туннель! Радиоактив бысраҡты! Шулай ҡурҡыныс түгел - ҡурғаш - өҫтәмә ябай хәүефһеҙлек яңыртыу, - ләкин ул яңы һәм водород, радиоактив. Әлегә тарҡала дәлил юҡ. Бер агент беҙҙең эго тибет аша алып килеп, беҙҙең непал кешеләре. Уҙған төндә уны алып булмаясаҡ ».
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс өсөн U-образлы тишина өҫтәл һөрә. Нигы хис менән сәхнәнән күҙен алмай. Отель фбр хеҙмәткәрҙәре була тороп, ни өсөн нимәлер әйтте, ләкин эму хоук махнуть рукой. «Дауам итә», - тине ул һәм математика буйынса ЦРУ. «Беҙ остальное бирә».
  
  
  
  Цру хеҙмәткәрҙәре кивнуть. Ул хәрби һауа көстәренә ҡараған. «U2 һеҙ яҡшы, бик яҡшы. Ләкин беҙҙең иң яҡшы юлдаш. НАСА беҙ яҡшы эшләгән өсөн - хоҙай белеп, улар был яһаһалар, улар эшләй, әммә был - шулай бора ала һәм уның тирәләй бер-бер юлдашы беҙҙең өсөн, уның биләмәләре аша үтә, уның тураһында һүҙ барғанда, көнөнә бер тапҡыр буйынса дюжина. Ул кире ағымға өҙлөкһөҙ сифатлы фотоһүрәттәрен ебәрҙе. Чикомс, аллаһ, тибеҙ,-тип тыш туннель. Тоннель, әлбиттә, мөһим, әммә улар эго ҡулланам, өсөн тип,-тип тағы. Беҙ уйлап, уларҙы бомбаға булдырылған. Бер бомба! "
  
  
  
  Мгновенное загудеть тирәләй ултырғыстарын. Стукнуть кулаком по ағас Хок. «Тыныслан, зинһар. Дауам, Чарльз. Бер генә бомба ҡытайҙар ни эшләргә? Бомбалар аҫтында, уға, һалып, ядро ҡоролмалары рәүешендә булды һеҙгә?»
  
  
  
  "Эйе". Цру хеҙмәткәрҙәре бармаҡлы яҫы ҡурғаш ткнуть тартмаһында уның алдында. «Беҙгә бар шик - бик түгел, тик еҫе - тип, бер аҙ ваҡыт эсендә Тибет үтә. Беҙ етди иғтибар бүлә башланы, әлбиттә, шул уҡ минутта, улар туннель потапова башланы. Беҙ улар менән көҙән» Беҙ нисә йөҙ артыҡ әйбер һәр төрлө компьютер һала. Һуңғы һөҙөмтәһендә, һөйләшеүҙәр ҡыҫҡа мин, торам, тип Чиком һәләтле, Синьцзян провинцияһында тикшеренеүҙәр үткәреү ғәҙәти атом хатта үҙемә, башҡа урындарҙа ойошторола ҡарауы буйынса тағы ла бер бомба. Беҙ уйлап, Тибет, тоннель укрытие сифатында ҡулланыла, унда зал-икенсе урында. Беҙ уйлайым, сөнки улар тырышып төҙөгән иң ҙур бомба, ул ҡасан булһа бел донъя - торға бомба. Ҙур бомба чертовски, һәм көслө ҡарағанда, беҙ урыҫ йәки ҡасан шартлатып! "
  
  
  
  Һәм хәрби-һауа көстәре, армия разведкаһы һәм Хоука һәм баҫып ҡара, хәл итеүҙе көтә. Ҡарт Армия кивнуть. Цру хеҙмәткәрҙәре, төлкө тағы ла күберәк булырға оҡшай тора, көткән мәсьәлә. Ул үҙ чертовски тип ышанам, ник карте уйлайым.
  
  
  
  Горлов прочищать армеецтар. Ул шулай уҡ штатском була - улар барыһы да булдым - күрмәнем, ләкин тиерлек ғилми-нәшриәт комплексы, йондоҙ кеүек өс йәш.
  
  
  
  «Мин таныным, - тине Армеец, тигән һүҙ был ауыртыуҙан нисек эму тыуҙыра, - тип һезгә калһа, иң яҡшы һәм күберәк интеллект, беҙгә ҡарағанда. Ләкин һеҙ, егеттәр, барыбер хатаны күп яһаны. Мин уйлауымса, эшләрбеҙ әле һеҙ эго. О, интеллект һине тупаҫлығы, бәлки, тура етерлек, әммә мин уйлайым, һеҙ дөрөҫ кәүҙәләндерә. Был уйын яратыусылар уның үҙе түгел. Күпселек төп мин булып, төп белем, нимә булды һеҙгә.
  
  
  Ҡурғаш һәм радиоактив бысраҡты спутник һүрәте йәшниктәр булмаясағы тураһында әйтеп тораһы ла түгел. Башына килде икән, тип үҙенең тағы бер chicoms блеф аша үткәреп алырға ине? Белеү, уларҙы бик яратҡандыр. Бөтә блеф был мөмкин була, ҡағыҙ бомба, әлеге китеп синьцзян өсөн беҙ бар. Мөмкин булһа, хатта хәйләкәрлек был - туннель бомбить ih мәжбүр беҙ - һуғыш ғәскәребеҙгә оҙатыу өсөн уның табар веский сәбәптәре һәм төньяҡ вьетнам бирә.
  
  
  
  «Быға ҡараны һәм барыһы - минең эксперттар мин әйтәм, хәҙер ябай түгел, тип торға чиком бомбаһы эшләргә һәләтле. Хатта ҙур булмаған, жесткосы башбаштаҡлыҡтар тураһында әйтеп тораһы ла түгел ул, һеҙ улар тураһында һөйләй! Һәм, ниһайәт, немаловажный тип, эсәк ни көсөргәнешле, уларҙы үҙебеҙ, үҙ ресурстары һуңғы тамсы тиклем барғанда ҡулланыла, был бомбаһы булдырыу өсөн монструозный? Улар ябай булырға, улар бер нәмә лә ала! Уны туранан-тура уның шартлатып, иҫбат итеү өсөн, уның ни эшләргә - был һәм улар эшләй, уларҙы " әйҙә ҡайттыҡ, уларҙың ҡайҙан башланып, буш менән арсенал. Бомбалар була. Сөнки улар ала? "
  
  
  
  Киллмастер фекер алда мчаться армеецтар. Ул ревматизмды булды инде ул, хәҙер һәм көтәлер ул, тип ЦРУ тапаны. Әммә кемдеке молчанов кивнуть ғына хәйләкәр, бармағын ышҡып, түңәрәкләнгән кивок Хоука көтөү һәм эйәк. Ул килде.
  
  
  
  Цру хеҙмәткәрҙәре уставляться армеецтар бер ултырғыс булды. Һуңынан: «был аңлау өсөн шулай булһа, мин уны нисек аңлармын, сэр, һеҙгә нисә көн үткәрергә тура килһә, ҡытайҙа был бүлеге беҙҙең менән һөйләшә. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, мин уйлайым, был нимә йәки осуществимый мөмкин. Әммә мин инандым, тип шундай бомба булдырыу, ауыр бомбалар торға түгел, ә ҡағыҙ бомба, ә аҙаҡ уны шартлатып сүллек, тип әйтә алыр инегеҙме һеҙ, ҡытай характерын тулыһынса тап килә ". Ул туҡтағас, үҙе менән эргәһендәгеләрҙе туҡтатып графиня тирәләй һыу йотом яһаны, аҙаҡ аҫҡа һәм өҫкә ҡарап ултырғы килә.
  
  
  
  «Минең иғтибарымды, джентльмен. Чиком һуңғы ваҡытта күп кешеһен юғалта. Беҙ белеп бөтә, кеше был - йәшәү һәм үлем көнсығышҡа штопор. Ул яңы кеше кәрәк. Шуға күрә был уларҙы монстр шартлатты, күп, беҙ тип бөтә». яһау, эшләү йәки урыҫ, был хаҡта бөтә донъяла беләләр һәм бер нисә сәғәт. Был уларҙы йәшереү мөмкин түгел, тырышҡанда хатта уларҙың, һәм уларҙы йәшерергә теләп түгел был. Бөтә был идеяны. һәр белегеҙ, был ни мегатонна, - заголовка асыҡ бассейн һәм бөтә ҡысҡыра. Бомбаһы эшләргә ҡытайҙар күберәк эшләй алабыҙ, йәки беҙҙең советы беҙ!
  
  
  
  "Шквал пропаганда был уларҙы оҙатып, хатта ҙур, был бомбаны үҙебеҙ. Шунда уҡ уларҙың атамаһы бик тулы булып, ҡайҙан тотоноп диск! Беҙ беләбеҙ, ялған был, әлбиттә, ләкин күптәренең бәләкәй, нейтраль, незаинтересованный һәм ҡото - был кеше түгел, бел! Мин ышанам, джентльмен, әгәр был чиком ашыра алмаһа, кеше үҙ аҡса эшләү һәм уларҙы пропагандалау. Беҙ инанырға тейеш түгел, тип бара. Беҙ бында ... ЦРУ - н эго метнуться Хоука ҡараш, ә һуңынан на карте ғилми-нәшриәт mimmo ҡарт, - беҙ күрергә ниәтләй, был килеп сыҡты. Беҙ ҡайһы бер э ... ... һәм башҡа хеҙмәттәр берләштерә. Тирә-яҡ һеҙҙең өсөн, был мәсьәләләрҙе кем туранан-тура мөнәсәбәте булмаған, әммә директиваһына ярашлы, һуңғы курста президент кем тота, кәрәк, кәрәк булһа һеҙ операцияһыҙ-һай-һай, мин әйтәм, был шартлы исем prop b., был бомбаһы пропаганда тигәнде аңлата ". Цру хеҙмәткәрҙәре sel.
  
  
  
  Хоук күҙҙәрен ышҡый. «Ғәҙәти эш остальное нигеҙҙә, джентльмен. Был-уның икенсе тапҡыр кисектереү тәҡдим итә. Әгәр һеҙ шундай уҡ аҡыллы барып, сөнки мин уның, һеҙҙең, аңланым ни өсөн. Түшәктә. Бер, өҫтәргә мөмкин. өҫтәй - һуға, береһе! "
  
  
  
  Дөйөм фон хихиканье һуҙылған осрашыу. Ник һорайһың Хоук ишара үҙ урындарында ҡалған. Цру директоры урынбаҫары кивнуть һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Көтөгөз төлкө, әлегә барыһы таралған, аҙаҡ көнө яҡынлаша, һулдан асыу менән конференц-залы. Ул погрозить уның бармағы. «Яҡшы, Дэвид. Ни тураһында һөйләшәһең инде һәм эсергә бирсе».
  
  
  
  Хоук нигының бәләкәй генә уның артынан эйәрҙе, роскошно шәхси кабинеты йыһазландырылған. Цру хеҙмәткәрҙәре домофон төймәгә басыгыз һәм ул үҙе һөйләй. «Глэдис, артабан хәбәрен тотоп барыр өсөн мине тиклем. Бер шылтыратыу, бынан директоры».
  
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ тауышы, һалҡын һәм шәхсиәте, әйтер: «Эйе, владимир Доннелльный».
  
  
  
  Выдать шешәһен мөйөшкә шаша башлағас һәм цру хеҙмәткәрҙәре стакан бар һәм буласаҡ. Хок кү кресло бойора һәм уңайлы төшөү Нику ишара яһарға ла шул уҡ хәл. Кривой расстегнуть Хоук яға һәм галстук тартыла. Ул Нику подмигивать.
  
  
  
  «Хәҙер, - тине ул. ЦРУ хеҙмәткәрҙәре, - концерттың заслон баҡыр беҙ ултырабыз күсергә. Поторговаться аҙ. Һәм һин алыр инек ул кисте, Чарльз, был минең ата-бабаларымдың береһе булып тирә-яҡ Дэвид Харум».
  
  
  
  Цру хеҙмәткәрҙәре ғилми-нәшриәт стакан һуҙҙы. «Ул элекке лисҡа оҡшағайны, - ник уйлап, - ләкин хәҙер дуҫтарса гер һиҙелә». Ҡаты, ә юнһеҙерәк мөнәсәбәттәр юҡҡа сыға. Серро на карте ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет ҡара-йәшел күҙ, шунан ҡулын һуҙҙы. "Карте Һеҙ?"
  
  
  
  Пожимать ғилми-нәшриәт ҡулында. "Эйе". Башҡа кеше ҡулында
  
  
  бәләкәй булған, әммә ҡаты һәм ҡоро.
  
  
  
  Хоуку һәм цру хеҙмәткәрҙәре тәүлек йылмая. «Мин уйлайым, беҙҙең эштәр алып барырға мөмкин, тип, иҫке пират. Шулай уҡ ҡытай был ҡорал кәрәк һине, минең кеүек, һинең төп үҙ кешеләрен ебәреп тә түгел ине».
  
  
  
  Хоука бесстрастный кеше булған. "Мин эго ебәргән?"
  
  
  
  Цру хеҙмәткәрҙәре тирәләй стакан йотом яһаны. «Был турала онотоп, Дэвид. Мин белергә теләмәйһегеҙ».
  
  
  
  «Ярай, теләйме ул, тип,-тип бел». Кеше үҙенә алға н уставляться Хоук крыжевская наклоняется һәм ултырғыс. Ул ишеккә күрһәтте, алып барып конференц-залы.
  
  
  
  «Был ни була Маккоем тирәләй безмозглый, ә ни - пинжин менән?» Ответ на көнсығыш хоук үҙ ваҡытында, теүәл һәм фразаларҙы һәм уның өсөн һайлау 4 блеф-флеш. Шулай уҡ уның бел - һәм булырға тейеш, - тип теләһә ниндәй хөкүмәт учреждениелары, ваҡыты булырға тейеш ролендә сығыш йәшенеп ҡушылып, заполнить, будто белмәйһең, нимә эшләргә, үҙеңде аҡлап йәшәй, хатта уларҙы үҙе башынан ҡойроғо икенсе ca базаһы ҡасан беләм. Хоук, аҡыл эго буйынса түгел, тип уйлап, хәҙер был шулай, әммә ул ышанмаған булырға тейеш.
  
  
  
  Үҙенең өҫтәле янына ЦРУ директоры урынбаҫары, яуаплы үҙ эсемлеге. Ника уйлай, тип уны шунда уҡ күренә устағы кеүек үк, Ҡарсыға һымаҡ.
  
  
  
  «Был дөрөҫ, - тине цру хеҙмәткәрҙәре. «Ниндәй хәшәрәт. Salaud, был төҙөлгән был монстр, һәм улар бөтә донъянан йыйылған эго ҡотон ебәрә һәм, әгәр беҙ ih туҡтатырлыҡ түгел». Метнуться ғилми-нәшриәт менән эго хоука ҡараш була, ҡарт тағы ла килде аҙаҡ.
  
  
  
  «Буйынса фекерҙәре булған, тип, һеҙгә, мин әйтәм, һеҙ уйлайһы, был Карте ҡытай килтерә алмай. Был ҡатмарлы эш үҙен үҙе чертовски. Һәм, һеҙ беләһе, уның директоры һәм ер аҫты эштәрен ҡараны. Был мөмкин түгел, беҙ уйлап эшләнелә, һәм беҙ үҙебеҙҙе хәүеф аҫтында, тип, кемдер был тирә-яҡ кеше беҙгә ҡарай. Әммә әгәр һеҙҙең ауыҙ теләмәй, беҙ һеҙгә ярҙам күрһәтергә припяттың, башҡа персонал. Һеҙ урынына... - ның ғилми-нәшриәт комплексы асып уға ҡарап - «ҡәһәр һуҡҡыры был бомба табылмай, һәм уның шартлата яһап, алмай улар! Шанс һин ҡаршы, бер миллион мәҫәлән семьсот». Натянуто йылмая ул. «Был беҙҙең һуңғы Ҡытай халҡы тураһында мәғлүмәт бар, әммә уның шаяртыу түгел».
  
  
  
  Хоук түбәһенә ҡараған. Улар әйтер: «бер нисә көн элек уның уҡыу нимә-нимә, гәзит - англияла был хәл. Бридж дүрт кеше уйнаясаҡ, ҡулға алына һәм барыһы да идеаль булған. Карта буйынса һәр май бер була өс. Австралияла барған ике көн үткәс, шул уҡ хәл. Улар һорай был. Был өмөт ҡайҙа октиллион ".
  
  
  
  Рассмеяться Нику тура килә. «Мин түгел, тип әйткәндәре миңә оҡшап шанс, сэр, әммә һеҙ үҙ фекерҙәрегеҙҙе билдәләй. Шанс булыр».
  
  
  
  Хоук уның бармағын күрһәтте. «Бара. Барыһы ла эшләй, кәрәк, мин бер офиста һәм ике сәғәт менән осрашты. Уның, тел булмаһа һин бөгөн сан-франциско».
  
  
  
  Ҡасан китә ғилми-нәшриәт комплексы, офистар тишина һөрә. Свежий эсемлектәр цру хеҙмәткәрҙәре. Һуңынан әйтте: «был ғилми-нәшриәте Шулай Карте. Беләм, Дэвид, был-мәжбүр итә тойғо мине үҙе менән осрашыу уның ни делле иң сәйер».
  
  
  
  "Нисек улай?"
  
  
  
  Пожимать ерән, яурынында. "Ни тиклем ҡатмарлы был һүҙҙәрен белдерҙе. Трепет, бәлки, шуның өсөн, йәғни, nen тураһында ишеттем мин. Былар барыһы ла тигеҙ тип белер, тип, Супермендар йәшәй, ысынлап та. Барыһы ла бик оҡшай һәм ул уҡ ролдәренән - я вполне-был яҡшы булған ялтырауыҡлы шведтар һәм ҡулланыусыларын бөтә төр. Баш мейеһе аҫтындағы стрижка. Ул ... ярай, нығыраҡ оҡшай Пхи бета-лига каппа айва буйынса, балалар өсөн профессиональ футбол уйынының иң яҡшы тип һанай. Хоҙай, мин дә беләм! Әммә уның водород етештереү тәьҫир ҡалдырҙы ".
  
  
  
  Хоук кивнуть. То Эго ҡоро була. «Мин белмәйем. Бигерәк тә ханым менән. Ваҡыты булғанда мин ундағы проблемалар бар».
  
  
  
  «Мин аңлайым, был һеҙҙең кеүек эшләй ине. Дэвид ләкин...» - цру хеҙмәткәрҙәре булып оло йәштәге кешеләр уставляться на мгновение. «Әйҙә йыйын, ысынлап эго һеҙҙе ебәрҙеләр? Һеҙ белә - белгәндән беҙ, беҙ генә араһында - был уның шанс юҡ».
  
  
  
  Хоука булды, серле йылмайҙы. «Был түгел беспокойтесь тураһында. Өмөт һәм уны файҙалана белеүе. Наткнуться в тапҡыр ҙур һәм ғилми-нәшриәт сыҡты Карте ә ул, һине йыл да килә».
  
  
  
  
  
  
  
  Дүртенсе бүлек.
  
  
  
  
  
  
  Яҫы карте буйынса ғилми-нәшриәтендә сыҡҡан һуң сан-франциско, ул ҡунаҡхана номерының машина ҡуртымға ҙур булмаған йорто н бара, һәм ике Пауэлл-тереть. Шул ваҡытта ҡарап, уны үҙгәрткән һәм күңел күлдәк кеүек ҡабул итә, һуңынан кис була инде туғыҙ. Томан, ул, тип хәбәр портье эму, шулай булыуы ҡурҡыныс түгел, тип кисә кис, һоро таҫма менән сырмалған һәм урамда фонарь эленгән. Доноситься стон мөгөҙ бухтаһы тирә-хәтәр, пароход тауыштары яҡынлаша на приступ-ваҡыты менән яуап бирҙе ул.
  
  
  
  Заиграть киллмастер йылмайып буйлы кешегә еңел булмай, ул үҙенә ялғанды төбөндәге сумаҙанды асып, һәм стилет һәм люгер кәштә, фбр һәм кобураһына ҡулын һырып өсөн замшевый ҡа төр. Хәҙер уны рәсми рәүештә командировкала булдыҡ. Хәүефле эш шарттары өсөн хаҡ Эго тулҡынланыу менән бер - ҡот осҡос шарттарҙа үткән был аҡса өсөн йөрөү - башлаһа, самолеттары ҡасан була, уның вашингтон сель. Был мәл менән, әлегә бөтә рәсәй тораҡ пункты булһа ла, уңышһыҙлыҡ йә, йә үле була ла ул, ул
  
  
  өслө хаҡы ала. Эго эго үлем осраҡтары аҡса вариҫтарына күсә. Был осраҡта ғилми-нәшриәт комплексы, сөнки уның вариҫтары юҡ ителер, өмөтлө йәш кеше аҡса йыйыу өсөн махсус фондтар өсөн ax һәм уҡырға барырға тейеш була. Был фонд ойошторған һәм хок уйлайым.
  
  
  
  Һаулығын бер нисә тапҡыр ҡасан иңбаштарына уң стилет на ладони замшевый профилендә ҡа һәм ғилми-нәшриәт комплексы, уны уйларга, нимә ул беҙгә, беҙҙең балаларыбыҙ ниндәй хеҙмәттәр күрһәтеү түгел, ҡарсыға. Аҡса ни яҡшы файҙаланып, был улар өсөн инженерия өлкәһендә дәрәжәле ғалим, докторҙар йәки юриспруденция! Донъяла берҙән-бер проблема бар - эму буйынса-ир-ат һаман кәрәк булып, ҡара бысраҡ һәм ҡараңғы тыҡрыҡта уны эш башҡара.
  
  
  
  Был парковкаға машинаны алырға барһа, уның үҙенә һәм ҡытай кварталында отель. Йәкшәмбе кис булһа, урамға сағыштырмаса тыныс һәм буш машина булғанда.
  
  
  
  Иң делле миссия ике ул була. B һәм тикшеренеү эше өсөн һәм цру өсөн Хок AX сағыла. Эго буйынса ниндәй босс-ирекле сәбәп булмаһа, уның үҙенә генә билдәле булһа, икенсе венера миссия һарымай тип йөрөткән. Эго алдында алдағы һүҙем шул, нисек булып китте офиста бәләкәй дюпон ғилми-нәшриәт-Серклый, еңел саҡтарҙы уйла эго асҡыс булды.
  
  
  
  «Иртә-һуң, - тине уның менән полуулыбка, - ер йөҙөндә һинән өсөн был миссияны үтәү тура төшкән. Спрягаться һәм еңеләйтә. Венера һары булыуы мөмкин исеменә« уңыш », тип беҙ, ҡытайҙар, ти һәр ваҡыт. . Ә беҙ күрә беләбеҙ, тип, тегенсегә алыу, тигәнде аңлата, йәғни бер ниндәй ҙә өмөт юҡ, сөнки улар быны эшләмәҫ! "K Хоук Киллмастер сүп-сар өсөн күптән ғәҙәттәр тураһында белә, аҡсаны нисек расселения, һәм ул үҙенең оло йәштә булыуы ла тотанаҡлы джентльмен - береһе өйләнде, һәм ул ҡатын-ҡыҙ, ҡырҡ йыл дауамында, - хәҙер ул еротичний осраҡлы иҫкәрмә менән сикләнә. Ул, әлбиттә, беләм, уйын ҡамасаулай тип бер ҡасан да түшәктә эго ғилми-нәшриәт эше, эй ә ярҙам бер өлөшө.
  
  
  
  Ябай хоука һуңғы һүҙе булды: «иҫән-һау, улыҡайым. Уңыш. Вижу, һин ҡасан күргән».
  
  
  
  Был оҙайлы, ауыр һәм ҡот осҡос, ҡурҡыныс рәсәй тораҡ пункты. Ни тиклем хәүефле һәм шул тиклем оҙаҡ, Киллмастер был ваҡытты белеү мөмкин түгел. Бәлки, яҡшыраҡ та булыр. Иҫке ҡытай мәҡәле иҫкә шул уҡ ваҡытта ул: «оҙон сәйәхәт менән башланды Иң беренсе аҙымдар».
  
  
  
  Переулок машина менән йәнәшә ғилми-нәшриәт припарка Гранд-авеню. Хәҙер ул чайнатаун була. Дарыуханала табырға бойора булып Эму «Мең муйыл» тип һорай уң яурынына акупунктура бурсит ҡытай һәм дауалау өсөн эшләнә. Был терапия тип аталған традицион «Цзюнь-и» һәм шунда, оҙон осло энә булған пациенттар өсөн бер нисә вонзать. Альтернатив дауалау тип аталған туҡыманы көйҙөрөп, яндырып саҡта әрем на ладан һәм уны тире өҫтөндә зыянлы.
  
  
  
  Киллмастер әҙер булһа ла, беҙҙең бер һыу, тирә-был дауа төрө. Фармацевт, йәки «доктор», Балта эшләү буйынса белгес, яҡшы түләнә, китап магазиндары почта буйынса ебәрелеүселәр һәм сунь стая чикком үлтерә. Нигы был исемде белмәгән кеше юҡтыр. Уның ҡултамғаһы булһа, һәм, әгәр барыһы ла яҡшы барһа, ул фәненә ҡарата ғилми-нәшриәт Сюй бирә, йәки һыу үҙе килтерҙе уны.
  
  
  
  Өмөт һәр саҡ бар, - тип, «Мең муйыл» ла шартлата. Ника тоҙаҡҡа эләгергә мөмкин. Мрачно йылмая ул хәҙер, байраҡ һ ҡото алына. Өслө хаҡы ала, шулай бармы?
  
  
  
  Аптека «Мең муйыл» фасад бысраҡ кескенә кибет тар була, армия һәм флот араһынан ҡыҫып һәм магазиндар, матурлыҡ салондары «Вон То». Ставень улар икеһе ябып, ҡараңғы була. Светящ был дарыухана витрина тусклый брылев. Рекламировать эликсир Буквенный ҡытай теле тамға, әрмәнде тора тирәләй, тире йыланлы, балаятҡы һәм роза кеше.
  
  
  
  «Юҡ, рәхмәт», - тине үҙенең ғилми-нәшриәт. «Мин Геритол яҡлы була». Горлов кувшин галлоновый күреү менән уның киң, йөҙөп идеаль формаһы булып торған йәшкелт. Нигы Карте магазин ишекте эткән һәм йылмая. Эго еҫе ҡаршылар, ул уны яҡшы хәтерләй: юлбарыҫ һәм һөйәктәре серей үләне, әрем, ладан һәм йәшел һуған. Магазин буш була. Ишек ҡыңғырауы өҫтөндә була. Тусклый свет витрина һәм ағас аҫлыҡҡа өйөр булып беленә. Интернет-магазин өлөшө артҡы ишек ябыла.
  
  
  
  Ҡайҙа сәғәттәре тикают кешеләр. Был уны күреү мөмкин түгел, холҡоңдо һәм тиканье ғына һыҙыҡ өҫтөнә алам. Хлопнуть ғилми-нәшриәт шкаф өҫтәрәк еңелсә ус. "Кем эргәлә?"
  
  
  
  Магазин булған артҡы өлөшө, нацистарҙың тауыш. Уның ҡарауы, ишекте яй ғына асып кеүек. Корейҙар һәм ҡытайҙар унда тора - япондар өсөн бик ҙур - аҡ булған аҡ куртка хирург накрахмаливать түңәрәк һәм ике башлы сәмреғош. Ул өс аҙым яһарға һәм бүлмәләрен туҡтап, күҙе прищуривать ғилми-нәшриәт комплексы була. Был айҙа кешеләр менән ныҡлы булған ир-аттың тиреһе төҫө һәм угрюмый иҫке ауыҙ сложенный. Бер аҙҙан уға поклониться. "Әле, зинһар?" Инглиз Эго яҡшы булыр.
  
  
  
  Бер аҙ уң локоть Киллмастер бөкләп, стилет ташлар өсөн кәрәк була, яй ғына яҡынлаша һәм математика буйынса. Нимә булған-был урында буласаҡ, тип пахнуть генә түгел, ҡот осҡос була һәм беҙ бер буйынса дарыу түгел, уларға индерелгән
  
  
  
  «Минең исемем Хант», - тине ул. «Хант Джерри. Минең уң яурынына бурсит. Улар дауалау курсы үтә Chun тел һәм». Прикрытие өсөн үҙең һайлаған исем менән сан-франциско, Дебби уның исем һайлағанда ла уйлап. Һуңыраҡ ул мәсьәлә булды, юҡ, был бер ни ҙә фрейдистский.
  
  
  
  Ҡытайҙарҙан ҡабат поклониться. Был юлы йылмая ул. «Был бик үҙенсәлекле, сэр. Ғәҙәттә, һул яурыны поражаться октябрендә».
  
  
  
  Бер аҙ иркен тын Агент AX. Дөрөҫ баһаламай булмай. Лизать ир-егет уның янына килде. «Ҡайҙа ул? Был уның ҡул менән теләйбеҙ».
  
  
  
  «Ҡатмарлыҡтар булмаясаҡ». Тыл ҡайтҡан ҡытайҙар. «Хәүефһеҙ булыу бында кире ҡайттыҡ. Һәм әгәр һеҙ күлдәк пешие төшөрәбеҙ, зинһар? Яҡшы буласаҡ, әгәр һеҙ ысынлап та ла уның менән дауалағандар, әгәр кемдер инә. Ул асыҡтан-асыҡ былай булмай, ә клиенттың һәр ваҡыт килә . "
  
  
  
  Был Нику Карте оҡшай. Итәғәт. Ләкин ир-аттың артҡы бүлмәлә уның артынан эйәрҙе. Ниндәй шайтан - егет баһаламаларын беләбеҙ. Nen әммә ҡыҙып китеп булмай. Мстители эго мәңге ҡалыр эш хаҡы булһа, уларҙы түләү өсөн һеҙҙең тормош.
  
  
  
  Уның артынан ишек ябылды. "Ниндәй торош?" - ғилми-нәшриәт яуап талап итә. "Ҡайҙа ул? Бер нәмә лә?"
  
  
  
  Оҙон ҡытайҙар тар бүлмә уртаһына ултырғыс күрһәтте. Ул йомшаҡ булып подголовник. Ҡеүәтле йәшел лампочка яна плафон уны ҙур быяла өҫтөндә.
  
  
  
  «Һәм әгәр һеҙ күлдәк һәм ҡошҡа пешие төшөрөп ултырмайыҡ, зинһар. Минеңсә, яҡшыраҡ булыр. Дөрөҫ һөйләүе буйынса, владимир Хант, мин белһә лә, унда тап ошо ханым. Уны уйлап, барыһы ла яҡшы. Мин нимә килтерһәм, бөтәһен белергә, бынан тыш, ул ҡаланың ситендә туҡтап мотель. Ул сәғәт элек шылтыратты. Перезванивать полчаса уның аша ». Улар боронғо бер бүлмә мөйөштәре колесико ултырғыс күрһәтте. Ябыҡ була. Телефон өҫтәл була.
  
  
  
  Ҡытайҙың тағы бер ултырғыс күрһәтте. «Зинһар, сэр. Шулай яҡшы. Мин шик булырға тейеш түгел. Мин дә балта вафат булыуын теләй, быны эшләй Сунь Ят кеүек».
  
  
  
  Күрәһең, был ярҙам итмәйәсәк. Пешие ғилми-нәшриәт Карте төшөрә башланы. "Һеҙ беләһегеҙме, был турала, ә?" «Estestvenno өсөн, - уны уйламайҙар. Был гәзите булыр ине.
  
  
  
  Бер бүлмәнән ир-егет тирә-яҡ тар эскәмйәләр стеналар цинковые киреһенсә эшләй. Оҙон быяла банка юғары дюжина уның йәлпәк энә, моғайын, спирт бар. Нику ул арты менән тора. Һуңынан эскәмйәгә өҫтөндә AXEman көҙгөлә күргән. Ир-аттар өсөн, уны күҙәтә.
  
  
  
  «Кварталда был хаҡта бөтә ҡытай белә», - тине ир. «Мин ҡаршы түгел, һеҙ әйткәнсә, мин бик ҡото, владимир Хант. Әгәр аҡса юҡ ине, уның ташлаған булыр ине. Бик ҡурҡыныс булған ул». Был-беренсе тапҡыр буласаҡ, ҡасан инглиз эго төштө.
  
  
  
  «Беҙ бик яҡшы түләй», - тине ғилми-нәшриәт дунайҙағы. Ул хуплау хис түгел. Был түләү һәм һатҡан кеше булмаһын, хәүеф белә һәм уның тураһында. Ника телефон тағы скользнуть ҡараш буйынса, мин телем уның өсөн зазвонить. Был улай түгел.
  
  
  
  Үҙ ҡоралын йәшереп мәғәнәһе юҡ. Ҡытай ҡарағас, уға битараф булған кеше йомшаҡ һәм, ҡасан ғилми-нәшриәт кәштәһе «люгер» билдән булып сунь салбарының һул киңлеге һәм кобура уны эго. Иҫке полиция был трюктар булды. Ул Стилет ҡа ҡалдырҙы. Бикләп булмай уны, әгәр ул билдәле түгел генә итеп бөкләп локоть.
  
  
  
  Хәҙер ул бүлкәте буйынса шәрәм ителә. Ҡытай, йылмая, энә менән уның эҙенән килә. Спица улар оҙон булһа, аҙ менән острие, д подкожный.
  
  
  
  Нахмуриваться ғилми-нәшриәт. «Беҙ артабан да шулай тейеш икән ни? Мин был дана булырмы?»
  
  
  
  Ир-егеттәр кивнуть. «Мин уйланым, был яҡшы барып, сэр. Шулай эшләһәң, барыһы өсөн реаль күренмәҫ. Боль бик аҙ».
  
  
  
  Киллмастер, ауыртыуға сыҙай башҡара ала торған бурыс һәм ҙур ярҙамсы була, был тағы ла барыһына оҡшаны. Әммә уның кивнуть. Ул тағы телефон ҡото алына. Балдаҡ, һинең побрать тегенсе. Сиркәүҙәрҙә!
  
  
  
  Энә ҡытайҙар күтәрелде. Гениаль улар сағыу яҡтылыҡ булған. Axeman күҙҙәренең төҫө ҙур булмаған киҫкен үҙгәрештәрҙе билдәләне, энә осо төбөндә һорғолт һәр тирәләй ҙур булмаған. Яҡындары уны был дарыу.
  
  
  
  Ир-энә бәйләүес ҡуйылған ултырғыстарҙа ултыралар. Ул уны һайланы һәм бер күтәрҙе. «Янь был энә», - тине ул. "Estestvenno өсөн, сөнки һеҙ ир-атты. Процедураһын һеҙ аңларға, сэр?"
  
  
  
  "Байтаҡ." Хмыкнуть ғилми-нәшриәт. «Дауам итә, әгәр кәрәк».
  
  
  
  "Әлбиттә." Плотина йылға уң яурынына һалды һәм ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм эго ҡулын ҡыҫыуым булды. Ул энә күтәрелде.
  
  
  
  Был ваҡытта магазин ишеген шарт менән распахиваться грохот. Был ир-аттар йәки ҡатын-ҡыҙ булыуы мөмкин,-тип пронзительно причитать по-китайски. Нацистарҙың һәм тағы бер йәшен быяла джингл ҡыйратырға, ә һуңынан төшкән есемдәр һөжүмен үҙгәреүсән. Был кантон диалекты артынан теҙелгән өсөн ләғнәт булыр, уларҙың ҡайһы бер ғилми-нәшриәт тирә-яҡ аңларға мөмкин. Был кем инек, беҙ инек, һәм яҡшы иҫерек булыу,
  
  
  ни юлбарыҫ һәм бәлзәме отель.
  
  
  
  Ҡытайҙың элекке Кем өҫтөнән хөкөм судта босния һәм герцеговина, энә наготове була. Карие глаза на сверкнуть ғилми-нәшриәт бысраҡ Эго. Ултырғыс һәм ғилми-нәшриәт усмехаться китте. «Иң яҡшы һәм ҡотола барҙы ул. Уның иғтибарын йәлеп итә».
  
  
  
  Ир-на мгновение ҡалтырап, нерешительно. Шунда У идеялар барлыҡҡа ғилми-нәшриәт комплексы, ҡунаҡхана иң күбе булды тип втыкать ғилми-нәшриәт донъя энә был кеше плоти. Алыҫ китмәй ул.
  
  
  
  Ир-аттың үксәһенә йәйелгән. Ул хисапсы цинковые бара, энә һалыу өсөн, һәм үҙең менән алыу ih һуңынан поддубныйҙы. Был ғилми-нәшриәт комплексы иғтибарҙы йәлеп итә. Энә ни өсөн үҙем менән алам?
  
  
  
  Хәҙер AXEman инстинкты эшләй. Бер нәмә лә хәл. Соскальзывать на цыпочки көнө яҡынлаша һәм уның менән тиҙ арала ултырғыс, ҡытайҙар менән шөғөлләнеү өсөн генә ябыла.
  
  
  
  Тәҙрәнән ишек һәм уның приоткрывать. Ҡытайҙарҙың бик иҫке күлдәк һәм спорт салбары, шкаф артында бысраҡ валяться төҫ менән, ҡулынан тотоп, бер үҙе, кулактан аҡ елән һәм математика буйынса янай. Поморщиться ғилми-нәшриәт. Ҡарт ныҡ иҫерек булһа, уны ҡасан әгәр ҙә күрегеҙ! Ҡытай, ҡағиҙә булараҡ, айыҡ раған, тик уларҙың ҡасан уҡ эсеп бөтә, уның менән тулы был улар эшләй, хатта мөмкин түгел, уның белемлелеге менән ирландтар.
  
  
  
  Кулак тип күрһәтә потрясти туҡтаны һәм иҫке ҡытай-йәғни, бер буйынса поллка. Ругаться кантон диалекты һәм уның һаман да ҡысҡыра була. Эго дернуться яңынан тубыҡтан, әкрен һәм уны иҙә башлай скольник булды, аҫлыҡ сочясь алғы яҡта. Хәҙер башҡа ругаться ҡытайҙар ҙа, ниәтемде ташлап һәм уның менән шкаф янында олатайым ҡаты.
  
  
  
  Тиҙ ғилми-нәшриәт цинковые эскәмйәгә яҡынлашты. Ул банк алыныу, унда энә булып, һәм уның понюхать. Алкоголь. Был насар нәмә юҡ. Рюмка уны күреп аҙаҡ, стакан виска өсөн ғәҙәти, реторта задвигать өсөн, һәм пробиркала менән шкаф. Көрәндән ҡуйы шыйыҡса булып уны яртылаш тултырырға. Уның ғилми-нәшриәт понюхать.
  
  
  
  Кураре! Обида уҡ америка өсөн, полиомиелит тыуҙыра, һәм кешеләрҙең һулышын туҡтатҡайны. Һәм һеҙ мучительно яйға вафат булғандар-һынау өсөн һайлап алырға һауа етмәй.
  
  
  
  Рюмка ҡуйырға һәм уны бүлмә стенаһына ҡарап, тиҙ һәм поет уйлап, башҡа юл эҙләй. Боронғо ҡытайҙар магазин тойола, тарҡатыу хреновина чертовски - бәлзәмдәргә китеп тора юлбарыҫ уның теләмәй. Ата-бабаларҙан фатиха һәм ял өсөн бөтә нигы эго эго.
  
  
  
  Булғандар түгел, башҡа сыға. Шым ғына китте хуп күрә ине ул, - талаштар булмаған, улар өҙлөгөүгә килтереүе менән шөғөлләнергә мөмкин ине, ләкин был килеп сыҡты. Выдать уның «люгер» стилет һәм сунь уң ҡулы салбар кеҫәһенән сығарғайны. «Булып, уларҙы үҙ чертовски тип ышанам», - дунайҙағы уны уйлап; гамбит йондоҙлоғо булып кураре бөгөн иҫке, боронғо һәм яҡшы билдәле ағыу, клише тиерлек, уларҙы бик еңел табырға. Был улар өсөн әһәмиәте юҡ. Был сәпкә тейгән! Ника тойоп, күҙе тире эго буйынса сығыш яһаны. Был чертовски яҡын була.
  
  
  
  Улар кескенә булһа дырочка стон күрҙе. Түңәрәк, ҡара, бармаҡтары менән ҙур күләме. Потянуло һуҡыр һәм уның интуицияһы тишектәрен бармаҡтарығыҙ сунь. Бәләкәй ишек, оҫта закрашивать, распахиваться, бүлмәләре асыласаҡ, унда ла күберәк шөғөлләнергә немногий ҡарағанда, шкафтан ҙур. С аҫтынан түбәләре тускло-һары 15-ваттный лампа.
  
  
  
  Ника бүлмәләре лә инә. Эму ла тура килә. Обнаженный кәүҙәһе ҡанға һәм ир-егеттәр бар, ҡайһы бер эго, түбәнге өлөшө. Унда ҡытай, һәм күптән вафат. Киреһенсә, был мөйөштә ят ҡулайламалар булыу-була әбейҙең оҡшай. Ул формаһыҙ һәм йыуан булыуынан, уның ҡыя сползать парик һоро була. Һүҙһеҙ ныҡ сым һәм уның ауыҙ бәйле. Шуның өсөн ҡара пар кляп-карие глаза ғилми-нәшриәт моргать стюардесса булып жестокое кодты оптик. Был фән суд булды.
  
  
  
  Уны ишетеп, уны нисек һәм ылау хлопнуть тип ишекте шарт. Ҡыҙ уның ҡулын күтәреп, өҫтәл һәм ишек ябыла помчаться потайной. Сунь ҡаҙағына уны кире ҡа, ә салбар люгер минут. Ул тағы ла бер булырға тейеш, тирә - һәр хәлдә, бер. Ҡайҙа йәшенеп-эргәлә булған, бына көтә. Salaud, был уны үлтерә алмаһа, туҡта эму һәм өмөт бирә алмай. Бесшумно һәм был тиҙ арала эшләргә кәрәк. Шул саҡта ғына юлда туҡтамаҫҡа булып, уларҙан һыу сыға, тирә-яҡ урман.
  
  
  
  Уның ҡайтыуын к өҫтәлдәр, көсөргәнеш һәм йылмая башлағас, ир-ат бүлмәһе инә. «Скачать бик ҡарт булған», - подшучивать ғилми-нәшриәт. Усмехаться, уны тағы бер ҡат. "Ул уйлайым, бында һеҙгә салоны?"
  
  
  
  Ни илау ҡытайҙар тергеҙеү. Ник күрәм, тип, ул еңелсә вспотеть. «Иҫке дурак», - тине ул. «Эго " - ҡатын ауырый, дарыу һәм уны ебәреүҙе һораны. Нисек инде мин әйтәм, сэр, мин һәр ваҡыт клиенттар булды. Мин бик жаль, что тотҡарланыуы».
  
  
  
  Многозначительно өҫтәлдәр һәм ғилми-нәшриәт телефон ты ныс ҡарай. «Ылыҡтырылған. Ул тағы ла шылтыратты. Ул ҡайҙа барырға ла, әлегә ул шылтыратығыҙ».
  
  
  
  Ир-егеттәр цинк менән боролдо эскәмйә, ул. унда эшләү, йәғни тәндең йәшереп ғилми-нәшриәт баш эго. Тикшереү, уйлап AXEman; барыһы да уның ҡалдырған
  
  
  сөнки был дөрөҫлөк булараҡ, уны таба.
  
  
  
  Өҫтәл янында ҡытайҙар, веб-эго ҡулына энә гениаль булған. «Хәҙер беҙ дауам итә ала, сэр». Был Эго угрюмый ауыҙ дернуться йылмайҙы, һәм ул әйткән: «һеҙ нисек сағыла - һеҙ ҡайҙа деваться түгел!»
  
  
  
  Ущипывать ғилми-нәшриәт уның яурынына уң өсөн. Уңға ғилми-нәшриәт перекатываться. Ир-егеттәрҙе ныҡ тотто уның уң һәм һул ҡулдары запястье надавливать. Был ҡорос кеше Эго смыкаться торон тырнаҡтарын уң ҡулы, ниндәй ҡысҡырыу баҫтыра. Откатиться ултырғыс һулға сыҡҡан ғилми-нәшриәт комплексы, ҡытайҙар бөкләнгән. Ир-егеттәр ҡулдарына энә түгел. Хәҙер ул жестокое аҡтыҡ башланы. Ул көслө һәм камил була. Стук ударяться улар менән һаңғырау ир тураһында, ир-егет тырышты һәм вывертываться яғынан ғилми-нәшриәт комплексы, кәүҙәгеҙҙе өҫкә axeman һәм энә индерергә тырыша.
  
  
  
  Киллмастер ҙур йоғонто көсө әкренләп башлана. Юҡһа, ул, ир-аттар шул тиклем тауыш бәйләүестәренә разрешается, тағы уң ҡулын ҡыҫыу һәм ныҡ. Хәҙер ҡытайҙар күҙлегенән башы вылезать буйынса эго. Запястье ғилми-нәшриәт комплексының ир-аттар менделәр драться уң бороп, көҙән баҫымы шул тиклем артты, лезвиеһы була кеше энә түгел әлегә уң күҙе йүнәлтелгән. Һуңынан уның ҡулдарына энә маташа, тик ҡулынан эго ҡор булып, һәр ғилми-нәшриәт дәһшәттән ҡот осҡос безо тойоп баҫҡыланы. Бармаҡ еңеләйтеү өсөн, ысынлап та, энә һәм секундына соскальзывать, әммә ҡулы һәм бармаҡтары менән ҡыҫҡыс запястье ғилми-нәшриәт күсереү дауам итәсәк. Тармаҡ ғилми-нәшриәт һынала тауышын ишетеп, тирә-яҡ бер ҡасан ҡағылды бармаҡ.
  
  
  
  Лицом затка уларҙы иҙәнгә ята, кряхтеть, крендель буйынса плотина вздыбивать һәм корчиться вспотеть. Өҫтәл өҫтөндә сағыу булды, йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, ҡытай майлы битлек аҫтында Кем нисек фара. Яй, энә күҙе ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет проталкивать ҡыҙғаныс була башланы. Энә менән кеше ҡараш скользнуть ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет була. Туҡта, уның маташа, тауышы потеряться тар-мар в горле. Очарование непрозрачный энә күҙе менән ҡараған ҡот осҡос яҡынлаша. Покачать тырышҡан ир-атты башы - юҡ-юҡ-юҡ - слой оҙон һәм rta потечь эго.
  
  
  
  Хәҙер ҡурҡышынан күҙҙәрен ғилми-нәшриәт Карте. Был уғата йомшаҡ пощада һорап, пощада. Киллмастер зарычать, һәм волчья бөтә тәрәнлегендә эго торон тауышы яңғырай, тәрән һәм оҙон осло энә күҙе втыкать кеше мейеһенең уң эго. Судорога һалдат булып, үксәһен иҙәнгә татуировка һәм бөтә.
  
  
  
  Откатиться ғилми-нәшриәт баҫып һәм тәнем менән. Ул көн килгәс, магазин ведущая өлөшө аллаға, һәм уның заперта. Сағыу күлдәк кейгән, уның өҫтөндә өҫтәл һәм пешие йәһүҙиәне һәм һүндерелгән. Уның эргәһендә көсһөҙ яҡтылыҡ йәшереп включено на һары нөктәләре көн күргән. Люгер ул ҡырыла, әммә уң ҡулына тотҡан стилет наготове. Шул ваҡытта, шул саҡта ғына уның бүлмәһендә бәләкәй һәм потайной юллана. Алдынан инә, уны бер минут баҫып торам, ҡолаҡ. Үрге донъя киләсәк включения хата булыуы мөмкин, әммә улар был мөмкинлек менән файҙаланған булырға тейеш.
  
  
  
  Ниһайәт, ул йәнә йәшерен бүлмәгә инә. Бер нәмә лә үҙгәрмәгән. Киллмастер перешагивать аша кешенең үле, ҡотон алыу түгел, хатта уның, - ул, әлбиттә, бөгөнгө ҡытайлылар докторы булыр ине - Фән һәм тубыҡҡа төшөп менән бергә-Су. Уның күҙҙәре, көрән, овал кляп өҫтөндә ҙур, өмөт осҡоно барлыҡҡа килде. Кляп стилет ҡырҡып ул, әммә барыбер өндәшмәй. Уның бармаҡтары тикшерелде. Salaud ауыҙ камбодже эй ябасаҡ. Был выдать уны. Крик уның ҡоро була. «Ғилми-нәшриәт! О, ғилми-нәшриәт комплексы, һөйкөмлө! Һин килмәнең!»
  
  
  
  «Шым ғына һөйләшә, - үҙе бойорған. «Һөйләшербеҙ, әлегә ул был үткәргес өҫтөндә эшләй. Ih булған тағы?»
  
  
  
  «Һәр хәлдә, ике. Ике уны күрмәй. Ике ҡытайҙар, пистолет менән».
  
  
  
  Улар өҫтөндә эшләгәндә уның лоджии. Нескә сым тәрән вонзаться плотина буласаҡ. Ул кусачок булып, плоскогубцы, стилет ғына. Бритва һымаҡ осло пиление лезвие башлай, порезать ee плотина тырыша. Беренсе прядь сым айырыла.
  
  
  
  "Һеҙ белмәйһегеҙме, ҡайҙа улар?" Хәҙер ул икенсе прядь өсөн сымдар эшләй башланы. Машинаның унын, балтырынан һәм раздвигать стон һәм уны баҫтыра башлай, ҡан әйләнешенә кире ҡайта. «Мин түгел, тип ышанам. Мөмкин булһа, иңгә-иң терәп. Был ниндәйҙер хәрби тауарҙары магазины. Был бүлмәнең ишеге йәнәш нах буйынса алып барыла». Сюй кивнуть фән һулға.
  
  
  
  Ник диуарға ҡото алына. Ишектәр күренмәгән тусклый свет в түгел. Выдать уның «люгер» эго һәм кобураһына һала иҙән үҙе менән йәнәш торған буласаҡ. Шулай итеп, пистолеттан томми улар! Хәҙер уларҙын әгәр хәленән килә тикшереү, барыһы ни эҫе булып китте.
  
  
  
  Запястье уның менән уның сымдарын төшөрөп, уның башын һөртәләр һәм ih. Парик һоро ырғытты уны. Уның маҡсаты-ҡыҫҡа арынып, шыма, яҡтылыҡ һәм ҡараңғылыҡ тусклый малайҙарса булыр, тыуған һәм шунда уҡ таныш булған. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс гонконг төн иҫкә яғымлы һәм уның ҡырағай, әммә һуңынан был фекер ырғытты.
  
  
  
  Унда уны аяҡ күтәрелгән булған, һәм уға ҡыҫылыу вздрагивать һәм уның өсөн ярҙам. Нах рассмеяться күлдәк менән япты һәм ғилми-нәшриәт комплексы, палаткаға оҡшаған. Ул
  
  
  ух уны үбә. «Сабаҡ тирәһендәге һин бик ышандырырлыҡ түгел, был хатта кейем. Һәм был, тип, тегенсегә алырға?»
  
  
  
  Аҫтына күлдәген, уның өҫтөнән ыҡсым брючный костюм бюстгальтер обтягивать надутый ә ҙур булды. Стилет ғилми-нәшриәт тирә-яҡ күкрәген бер ҙур резина втыкать. Ssssssssshhhhhhhh!
  
  
  
  Ҡурҡыныс хәл реаль булыуы мөмкин түгел, хатта фән ih су хихиканье тотола. «Дурак һин, Ник! Әммә улар ысынлап та бер аҙ ярҙам итә. Ул булырға тейеш ине,-тип эшләй. Мин был илдә бик күп кеше белеү һәм уны ҡот осҡос була».
  
  
  
  Эй стилет ул һуҙып. «Голос. Һәр хәл итә. Ә мин хәҙер был ишек стон күрһәтә. Бик тыныс. Стонать ҡағылғы ла килмәй».
  
  
  
  Хәҙер ҡыҙҙар хәрәкәте тағы ла яҡшыраҡ. Стонать на цыпочки эшләнмәне һәм уның янындағы ҙур бармағынан һуҙылған. «Мәҫәлән, бында. Ул бик тығыҙ һәм бурса проскользнуть». Ул шептать.
  
  
  
  Стонать ғилми-нәшриәт шым боролоп ҡараһаң, бесәй кеүек ҙур. Бер килер ул,-тип йомшаҡ һәм йомшаҡ, аҫҡа ҡарай һәм ҡото. Мертвецов насткпил уның ҡулында була. Уны күреп, сирҡаныу һәм ҡурҡыу менән ҡыҙ һымаҡ аҫҡа ҡарай. Ул йоҡ лап артыҡ ҙур түгел, уны үҙ ҡулдары менән уны ҡосаҡлай һәм нежно тетрәндерҙе. Ул йылмая маташа, әммә кивнуть. Бөтәһе лә тәртиптә була уның менән.
  
  
  
  Тубыҡ һәм уны үткәреү буйынса бармағың ник диуарға янына баҫты. Юҡһа, уның нәҙек ярыҡ. Яҡшы булмаҫ был ишектәр. Ул истә, тип Army магазин & Navy ҡараңғы булып, ул уны ҡасан mimmo үтә. Был уның тураһында күберәк уйлап ҡарағанда, аҙ ҙа эму оҡшай. Әгәр шунда эләгә ине, уларҙы хатта мөмкин түгел, атыш башлана, кибеттәрҙә улар һуҡыр булған ике үгеҙҙе посудный кеүек була ине. Ул был баш тартырға.
  
  
  
  Ух ух к башлаған һәм уны хуш еҫле йомшаҡ фән су инструкция бирә күр.
  
  
  
  "Мин шул уҡ юлға сыға, ниндәй инә. Бер тирәһендә улар, моғайын, хәҙер унда, тик башҡа ҡаплау фронты моғайын, иңгә-иң терәп йә асыла, йә урам аша ҡәҙерле. Пошуметь улар ни тиклем аласыз позволить үҙе; беҙ мөмкин түгел. Бәлки, улар үҙ мөмкинлеген ҡулға - һөйләшә уларға ла булдыҡ - әммә беҙ, тегенсе алырға, мөмкин түгел. Был миссия, бөтә мөмкин булыр ине, беҙ кереткәнсе башлай .
  
  
  
  «Мин отвлекся күркәм һәм ишек аша сығырға тырыша. Ә хәҙер аңланым - һеҙ изге включено, тик ул ғына киткән кеүек. Ошоно һаҡлап ҡалыу һәм спокойно бер яҡтан ҡарағанда, көн. Әгәр кемдер бында килә, улар аша, эгон ебәрмәҫкә, туҡтатырға тырышһа ла эго - әгәр һиңә индерелде һәм ул изге лә күрерлек түгел. Шул саҡта һин стилет ҡулланырға тура килә.
  
  
  
  «Бер минут көтөргә, унан нисек атырға ишетә башлай. Беренсе атыу менән сосчитывать алтмышҡа тиклем. Әгәр инде кем дә ишек аша был, һеҙ изге индерергә, табылған һәм эго сыға. Урамда китеп барғанда - был һеҙҙең өсөн. дөрөҫ - күркәм һәм ишек аша үҙе сығарып маташа. Һаҡ булырға, һеҙ улар менән шунда тирәмдә бер кем юҡ. Силуэт һәм фонында үҙен түгел был донъя! Эго включено. Һеҙ унда ҡасан булдығыҙ, урамдарҙа яҡтылыҡтың етерлек булырға тейеш, һеҙҙе күрмәҫ өсөн, һеҙ нимә эшләргә. - Талаш сыға һәм ул ҡасан башланғас, ул ал ih урам буйлап китеп, туранан-тура. Һеҙ киткәс тә, ҡаса һәм һулға бороп, тегенсе нисек! Һин уның донат. Әгәр һинең менән ул-шул, - тип еңе менән түгел, мәҫәлән, полиция менән, тын ғына уйнап ишетергә тура килә. Һин, әлбиттә, булмай йәшенеп? "
  
  
  
  Ул кивнуть. «Эйе. Уйлай, уға алдан полиция мөмкин».
  
  
  
  Оло объятие һәм уның яурынына ҡулын ҡыҫыу төҙөк ғилми-нәшриәт һаҡ булығыҙ. «Яҡшы. Әгәр беҙ айырылып, минең быҙаулау осрай». Улар биргән, ә бына отель н пауэлл исем-тереть. «Вестибюль ултырырға түгел. Ih ҡалырға һинән рөхсәт һорап, минең бүлмәгә. Барыһы ла яҡшы булыр. Был шундай отель».
  
  
  
  Һалҡын ирендәре менән уны эго скользнуть кивнуть буйынса ек. «Бик һаҡ булырға, ғилми-нәшриәт. Унда нимә генә таптым һиндә - мин һине тағы ла бер аҙ юғалтырға теләмәй».
  
  
  
  Похлопать по спине Киллмастер уның аҙ. «Түгел, тулҡынланып, ҡәҙерле. Был кешене ярата. Ныҡ напортачить улар инде - һәр хәлдә, - һәм мин уйлайым, ih уңыш өсөн!» Ул тағы ee похлопать. «Ашығыс осрашҡандарға тиклем. Алтмыш тиклем сосчитывать онотоу түгел». Ул китте.
  
  
  
  Кире ҡайтып бүлмәне ғилми-нәшриәт - на мгновение ярсығы тәнен көсһөҙ кеше донъя аса, уның ғына үлтерҙем, - һәм ишек ябыла. Брылев тәржмәлә тишек аша бармаҡтарын өсөн. Сюй фән бойороғона буйһона.
  
  
  
  Улар магазин ишеген аша тышҡы һәм разблокировканы на четвереньки нах пролезать. Донъяла хәҙер бында була. Күркәм поползти һыу инеү ғилми-нәшриәт комплексы, «люгер» застряла өсөн уның билбау. Приподниматься көнөнә тиклем бара һәм уның бирелеше өсөн тәҙрәнән күренгән быяла аша. Урамда ҡараңғы булып, әгәр ҙә утыҙ берҙән-бер фонарҙар урамы уның фут сергей уңда. Кем дә үтә. Бер нәмә лә хәрәкәттә. Ҡараңғы урам аша сираттың бәләкәй булыуын магазинчик, әгәр ночник осраҡлы түгел, тип иҫәпләй. Ҡайҙа булған улар?
  
  
  
  Ишек уйымы аша улар тирәһендә бер урамда булғас, хәҙер ул һәм яңылышманы. Ул артына борола
  
  
  фликер Киллмастер зажигалка файһалана күреп, кескенә, әммә, тәмәке закуривать ҡасан ир-аттар. Скривиться axeman ирендәре менән профессиональ презрение. Бер ваҡыт ул биш сәғәт хәрәкәте осһоҙ боҫҡон, йогалағы һулыш эго контролгә алырға, һәм уға дошман булып түгел, өмөтһөҙлөктәргә бирелеп әлегә тап килмәй. Һәм үлә. Был барлыҡ айырма.
  
  
  
  Шулай итеп, хәҙер уны белмәгән. Шунда уларҙың һәр береһе тирәләй сара булды. Нащупывать уны ишек тотҡалары, таба ул, һәм замоктар, дим һәм нажмите был ишектәр. Хәҙер донъя башҡа урамы яғында булды. Ир-ат тәмәке услап тотҡан.
  
  
  
  Урам фонары засчитывать киллмастер уны уңда ла - уның өсөн үҙе бер һүҙһеҙ, был нескәлектәрҙе онотмағыҙ, - ә, тимәк, уның атыу буйынса иң яҡшы сараларҙың береһе наводчик булырға тейеш. Поделать нәмә түгел.
  
  
  
  «Люгер» эго уң ҡулы булды. Иҫ киткес ғилми-нәшриәт ишеген пнуть. Быяла витриналар һәм уның йәмғиәт тормошо тураһында. Бомба тауышы оҡшаны, бер тымыҡ урамдан. Алты тәҙрә, сиркәүҙәрҙә ярсығы, тротуар төшә. Ингән ишек ғилми-нәшриәт комплексы, пригибаться.
  
  
  
  Фут ун үтә, урам аша атып ҡарағанда Томми алдында. Насар атыу наводчик була; зигзагообразный наткнуться в алманы һәм көтмәгәндә уның, ҡаса axeman фигура. Тротуар буйынса ғилми-нәшриәт пяти буйынса ҡурғаш герольд.
  
  
  
  Атыу буйынса буласаҡ өс ишек уйымдары тиҙ бөтә тәне етештереү ғилми-нәшриәт комплексы, тротуарҙарҙы сүп-сар тирә-баррикада бакка һыу тотонорҙан алда уны юғары асыҡтан-асыҡ бер ҡасан. Пуля тағы ла күберәк забрызгивать тротуарҙар, тимер перил мәйет булып, крик пронзительный отрикошетить булып, иҫке кирбес фасад. Тирә-яҡ сүп-сар пирамида бак һыйынып сума. ғилми-нәшриәт комплексы, атала башлай һәм сираттан упҡындарҙы табыу ал ялҡын булып, ишек уйымы тирәләй доноситься. Мәңгелек кеүек, запаста ике магазин бар, әммә улар ҙың ролен уйнай. Ih ул ҡулланыла алмай. Был тиҙ булыуы менән эшкәртергә кәрәк. Был инде ҙур мәғәнәгә эйә түгел, һуғыш ваҡытындағы кеүек - бер нисә минутҡа тирә-яҡ повернулся роиться була. Ул втискивать «люгер» бак сүп-сар араһында тишектәр, ике ҡул придерживать эго, ентекләп артҡа ҡала һәм ишек уйымдарының. Улар магазин ишеген күҙәтеп «армия һәм флот» өлөшө секунд бер нәмә лә күрмәй, ә һуңынан наводчик булып башлай шундағы атала.
  
  
  
  Улар тағы ла күберәк ҡурғаш ағыла. Өмөтһөҙлөк кеше булһа, мин беләм, тип ғилми-нәшриәт комплексы, полиция тураһында, һәм ваҡытты, бидонға һалалар һәм пулеметтан өҙлөкһөҙ въеваться ҡурғаш, зондировать ағымы өҫкә, аҫҡа, буйға. Громова ҡот осҡос була, сөнки банк тяжеловесный ҡурғаш ямғыры тарафынан йотолған.
  
  
  
  Атаһын нигы хәҙер һаҡ булайыҡ, артҡа ентекләп, атыу, ҡараш ташлай, ә һуңынан магазин ишеге Army & Navy. Ул атып етештерелә. Инде Магазин тамамланған тиерлек.
  
  
  
  Уны күреп, төҙөк фигура Фән булараҡ, Су-магазин алғы өлөшө буйынса выскочить һәм һулға бороп, ә нах зевнуть артта кеүек. Юл аша пулеметсы, смущаться на мгновение; шунан һуң ул ҡалаға ҡасҡан ҡыҙҙарыбыҙҙы ҡурғаш ебәрҙе. Ул ишек уйымы аша сыға һәм үҙенең борсолоуҙары замешательство в укрытие, күләгәлә ҡала һәм ғилми-нәшриәт артҡа пятнистый һаҡ булығыҙ. Ника айырыуса яратып карте доға ҡылыу түгел, әммә хәҙер пробормотать ни ҙур булмаған. Люгер баҫа һәм курка.
  
  
  
  Качнуться һәм канауҙағы һыуҙы түккән күләгәләр һуҙыла. Лязг томми башлай ишетергә пистолетты ла шунда тишина ғилми-нәшриәт комплексы, проноситься буйынса тротуар. Вскакивать помчаться һәм ҡыҙҙар өсөн ул саҡта. Магазин mimmo көнө үтә Army & Navy, ҡара уны тағы бер фигура күреп, янына инеп ятҡан. Тимәк, унда башҡа salaud була. Сюй стилет nen һәм фән тураһында ҡайғырта. Иң яҡшы ҡыҙҙар!
  
  
  
  Сергей күрелмәле тирәләй хәҙер. Вдалеке послышаться вой сирена лов. «Ваҡыт-иң, - киллмастер уйлайым, - тулыһынса өсөн ҡаса».
  
  
  
  Сюй у эго фән тар тыҡрыҡҡа инеп көтә, был кварталда урамдар буйлап аҫҡа ярым. Унда уны һағынып кайтабыз буйынса, тиерлек. Ул зашипеть уның, ул ҡасан mimmo пуляларҙың. Сергей асыҡтан-асыҡ ee төртөп башы өҫтөндә, тыҡрыҡ яғына була, һәм ул уны күреп, иҫе һәм изученный, һыу стонать прислоняться. Гүзәл кеше ул көсөргәнешле булып ҡала, ә күҙҙәрендә ҡырағай һүҙ булманы. Һүҙ һүҙ түгел, беҙ, уның стилет һуҙҙы.
  
  
  
  «... Был бөтөн был ҡан! Сзади үлтерергә уны эго».
  
  
  
  Нах ғилми-нәшриәт выхватывать ҡорал бар. Переулок аҙағында үле ишек янында үлән, кескенә булған. Уның тышына стилет йомшаҡ, дымлы ерҙе томан булыу өсөн, уны таҙартып, һуңынан уны тотоуы буйынса переулок һәм потащить.
  
  
  
  «Ҡас», - скомандовать ул жестокое. «Ҡасырға! Был ҡәһәр һуҡҡан тыҡрығы ҡайҙа булырға тейешбеҙ-шул сығыр».
  
  
  
  Вцепляться ул уның ҡулында булған, улар әлегә переулок буйынса нестись. Был ғилми-нәшриәт стилет ҡа һалып, кобураһына һала «Люгер» һәм минең уйлауымса, был бик иң яҡшы переулок. Переулок һәм иҫ киткес матур. Был юлы нисек булыр иҫтә. Элек уның ҡаранан, нисек тапҡыр ваҡытында күреү өсөн, машинаны һәм полиция кеүек һүҙҙәр аша аллеяһы сергей емелдәй.
  
  
  Обыскивать минут тирәһендә булған тип иҫәпләй улар.
  
  
  
  Уның мәйетен дүрт була, аңлатырлыҡ түгел ине ул эму тура килә.
  
  
  
  
  
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Киллмастер һуң хәл шунда уҡ өҙөлгән. Ул ҡуртымға машина түгел, хатта кире ҡайта. Сюй әйләнәһенә бында уның яртыһы һәм фән буйынса бөтә такси в кварталында сыҡ тыҡ. Бындай уйын ҡалала улар таксиҙа Ферри-билдинг, һуңынан башҡа тиклем Билдәһе. Такси бар, улар түбән өсөнсө еткән Кирня-стәрле, ул иртә ғилми-нәшриәт комплексы файҙаланыла. Такси менән ебәрҙеләр кварталында ғилми-нәшриәт комплексы бар, һәм уларҙы көтөү, әлегә юҡҡа түгел ул, кереткәнсе инә.
  
  
  
  Пар улар эсемлектәр эсеп, ризығы аҙ булып ни прибираться һәм йыуыныу бүлмәһе. Сюй ҡ фән ни булһа булған, тик уның күп өлөшө ee йыуа алмай. Һуңынан иң яҡшы ғилми-нәшриәт презентабельный таҙартыу костюмы ярайһы күренә. Был тиклем һуңыраҡ станцияға уларҙың автобустар һәм такси автобусҡа һуңлаған тиклем уйындан башҡа уйындарҙа ошондай алыҫ Лос-Анджелес. Автобус туҡталыштарында сауҙа үҙәге булған, һәр ғилми-нәшриәт комплексына арзан һәм пластик буйынса плащтар һатып. Эго, аҡса менән тамамланырға башланы.
  
  
  
  Автобус яртылаш тултырырға ғына булмаһын, ситтә ҡалған тамашасылар һәм улар парҙарын табып, һөйләшеү булманы бында. Сюй фаня, ул. ee яҡын төҙөк кәүҙәле, яурындарына ee уның гол, эму нисә мәсьәләләре тураһында һөйләне, уны эго озадачивать.
  
  
  
  Ул ҡасан була, тип AX һәм ғилми-нәшриәт Карте - берҙән-бер, йәки кем булыуы мөмкин эй Undertong менән ярҙам итеү дауам итә, ул хәл шт килде, шәхсән үҙем өсөн ҡурҡыштан. Наткнуться на иҫке кодты ЦРУ ул, әммә эго ҡулланырға мөмкин түгел, ЦРУ эләгә алмай. ЦРУ Андертонг файҙалана һәм уны үҙ маҡсаты - тирә-яҡ ҡытайҙың Нигы генерал һалдаттар хәтерҙә яҡшы эштәре тураһында контрабанда ҡыҙыл - ЦРУ түгел, әммә ышанам, тип споралы ҡытайҙан йәшерен булдырырға мөмкин.
  
  
  
  Сюй фән ғилми-нәшриәт бер ҡасан да онотмай Карте. Ҡытай гонконг һәм уның тирәһенә тап һәм ҡотҡар һәм цру генерал андертонг ax аша алып сыға. Ләкин кемдәр менән бәйләнештә булды һәм булып ҡарар нах түгел. Һуңынан улар бергә тротуар уның терелеүенән, тағы ла ҡасан да бер-береһен күреп көтә. Хәҙер был мөғжизә!
  
  
  
  «Минең ҡустылар менән», - тине ул. эму хәҙер. «Иң делле йыйылма абайса. Исемең Буйынса Эго-Чой - эго исеме һөт түгел, күп түгел, Фән исеменән Сюй минең ҡарағанда, ләкин бара - оҙайлы ваҡыт һәм уны ҡыҙыл гвардия була. Ул һаман да шунда, ләкин уның бик ялҡҡан ҡыҙыл, миңә насип булды undertong һәм заерова эго. Был нетолько булһа, ул ваҡытта уның өҫтөндә оҙаҡ эшләне. Ул бик ихлас һәм етди кеше, ғилми-нәшриәт. Уға ҡарағанда күпкә йәш. "
  
  
  
  Эй йылмая ғилми-нәшриәт комплексы, ҡараңғы автобус. Һыу алыҫ булһа, улар көньяҡта был ваҡытта сан-франциско, тиҙ яр шоссе буйлап баралар. «Яҡшы, сабаҡ. Дауам итә».
  
  
  
  Уның ҡулын ҡыҫыуым эго. "Аңлайым, был проблеманы бер ни булмай. Ҡасан Буйынса-Чой, ниһайәт, хәл Ундертонг күсә, уның бөтә юлды үтә. Мин ҡот осҡос ауыр эго ҡыҙыл гвардия ҡалырға мәжбүр булыуы - беҙҙең өсөн бик ҡиммәтле булғас, уны командир тип, Андертонг өсөн. Ниһайәт, ул уны өгөтләнем, кире ҡайтығыҙ һәм уны Пекин, әммә хәҙер беҙҙең яҡтарҙа эшләй. Һәм был мөғжизә - файловый яллаған Йә офис клерктарының Lingaa пекинда ул! "
  
  
  
  Сюй фән пауза яһап, аңлап һәм ғилми-нәшриәт комплексы, эшләү өсөн был драма эффект булды, ләкин исеме уның өсөн бер ни ҙә аңлатмай. Бына шулай тине ул.
  
  
  
  Ул йылмайҙы, уны күргән. «Мөмкин, һәм юҡ, йә һин лин әммә был бик ҡыҙыҡһына. Ih контрразведка офицерҙары булып уны бик юғары, махсус һәм уның эше бар, ҡәҙерле. Досье Карте. Мең доллар күләмендә даими номерҙары бүләк ителгән. Хужалыҡта һеҙҙең өсөн."
  
  
  
  "Мин польстить." Раздосадовать лә аҙ булмай уның. Ул мәсьәләне, награда тураһында белмәй һәм досье карте хоук бармы, барыбер эго һәм ҡытайға ебәреләсәк. Моғайын. Эго өсөн начальнигы булып эшләгән эше, иң яҡшы һәм ҡулланырға кәрәк булһа, ҡорал иң киҫкен.
  
  
  
  "Буйынса-магазин клерк шулай тураһында китап аша билдәле булды Чой сан-франциско, ул ҡыҙыл почта сифатында ҡулланыла. Магазин, исемен сунь ят-сенға буйынса математика буйынса ҡараны. Шул уҡ ваҡытта, уның тураһында һөйләй, уның тураһында шик аҫтында булған инде игеҙәктәр - ике аҙна элек булған был саҡ ҡына күберәк ".
  
  
  
  «Уның уң булыр», - тине ғилми-нәшриәт мрачно. «Беҙ ул биш һәм тағы аша ситләтеп нөктәһе эшләй. Хәҙер уны үл!»
  
  
  
  Пробежать зифа тәнемде көсһөҙ буйынса дрожь. «Мин белмәйем. Был турала уның уҡыусыһы. Ул... ул, сама эго өсөн магазин булырға тейеш сәғәткә тиклем булды был. Тирә-яҡ кварталдарҙа аэропортында уны ҡыт асыҡтан-асыҡ бара. Рискнуть ул, әммә өмөтһөҙлөк мин булды. Мин эскә инергә кәрәк була. һиңә ҡағылыуы була, Ник! ЦРУ-НЫҢ элекке кодтарын булып мин, аңлайым. Ул ҡомарлы уйындар уйнай, тип, уның боронғо кеше тапшыра алмаған кодты әгәр һинән был хәбәрҙе, сиселгән, ахыр сиктә, ул, минең менән элемтәгә керергә һәм һин ».
  
  
  
  Эго неподдельный булыуына һоҡланам. «Һеҙ, әлбиттә, уйынсыларға. Тик хәҙер уйынсы - сунь йәки ят булған.
  
  
  ғөмүмән, был уны аңлай алмай. Һеҙ уның тураһында һөйләй башланы, ысынлап икенсе яҡтан, доктор иглоукалывание? Опознавание сигнал бирә? Ул иҫерек ине, тип сумасшедший йәки? "
  
  
  
  «Уның үлеменә тиклем ҡото», - тине ул. «Шулай уҡ опиум әммә уның аҫтында була. Еҫен тойоп, уны эго. Ләкин мин түгел, тип уйлай инем мин ул һүҙҙәрҙе әйтергә теләмәһә - йәки үлтерер инем мин уны ҡыуып! Һәм ул, тейеш булһа, ғәмәлдә, ысын күңелдән һәм ярайһы күренә. Ниһайәт, мин сигнал бирҙем, уның адресын һәм табип - Ай хуо. Драконий ут. Пиа хур булырға тейеш, әммә мин һөйләшә, ҡытайса. Һуңынан уның өсөн мин ишек выталкивать. Тейеш булып, уны үлтергән саҡтарында түгел, ә оҙаҡ ваҡыт үткән, күрәһең гәзит тарихы ".
  
  
  
  Кивнуть Киллмастер молчанов. Сөнки эго һөнәрең ҡайһы булһа: сәғәт, минут, секунд бүлкәттәре әһәмиәткә эйә.
  
  
  
  «Мин асыҡтым, һыу иглоукалыватель табип бара», - дауам итә. «Һаман да булһа уны асып. Сөнки пароль мин янында булһам, уны артыҡ борсомай. Закодировать хәбәр бирҙе эму - яҙырға була инде ул - һәм ул, тип әйтерлек иртән киләһе ул вашингтонда булғайны. Төштән булырға тейеш, уның киләһе ҡайтыуын, һуңыраҡ. Быны ул, һәм, ярай, һеҙ беләһегеҙме, тип бара. Уның ҡасан кергәне, улар аша ике яғына ике көн көтә. Минең мөмкинселегем булһа. Миңә бәләкәй бүлмә бирә һәм кире шул уларҙы күрһәтәм, - тип доктор булып тора һулдан - белеү һәм уның исеме түгел, сөнки ул - һәм, әлбиттә, улар вымучивать, уның буйынса бөтә. Уларҙы яҡшы беләм, сөнки мин хәбәр ебәргәндә, вашингтон, кем һәм ни-ни, моғайын, святитель минең менән. Шулай бик сабыр улар һеҙҙе көтә ».
  
  
  
  «Мин ысын күңелдән ошо инде, - тине ғилми-нәшриәт. Хәҙер уны энә кураре н тураһында уйлайым. Кураре шулай булмай ни был? Хәҙер ул да шулай уйланы. Ул бер үҙе булһа ла делле токсиколог. Ине улар ҡулланылған препарат, уның ҡырҡҡан өсөн түгел, ә үлтерә. Эго үлтерергә ине лә, әлегә барыһы выжимать түгел ине бит.
  
  
  
  «Доктор вафат булыу еңел», - ти ул хәҙер. «Ул уны минең опознавательный тамғаларының да бирелеүе. Salaud ярлы».
  
  
  
  Сюй фән лизать уны тағы ла ҡыҫылды. "Ҡот осҡос уларҙан әйберҙәр яһау. Беҙ, ҡот осҡос нәмә эшләй. Шулай беҙ бөтә ахмаҡ, аҡылһыҙҙарҙы шулай, ғилми-нәшриәт комплексы, тип ҡот осҡос тойола хатта иң аҡыллы һәм дөрөҫ ғәмәл иррациональ һәм ваҡыты. Сөнки йәшәү һәм үлем менән даими, һәр ваҡыт белмәгәнеңде, бер нисә аҙым ғына алыҫлыҡта, ул, беҙ, ҡыҙыҡлы, шул кеше тирәһендә беҙҙең, айыҡ аҡыл ҡала? Әгәр да! Мин һәр саҡ үҙе лә ышана ».
  
  
  
  «Ревматизм, бер генә була ул», - тине Киллмастер. «Үҙ-үҙемә әйтер, тип, һеҙ, йәшәү өсөн ҡанлы көрәш алып бара - был хаҡта шул саҡтарҙы уйлайым да күберәк». Аҙаҡ, кәйефе күтәрелә, сөнки уның хәтерендә һәм отель эй сөнки ул, әйтте уға: «Һәм кәйеф күтәреү - был яңғырай кеүек, беренсе курстарҙа философия Беннингтон йыл».
  
  
  
  Сюй погладить эго фән буйынса ек. «Һеҙгә иҫкән, мин мәктәпкә йөрөй был илдә? Хатта колледжы!»
  
  
  
  «Мин һине бик аҙ тураһында онотабыҙ, - тине ул. Шул ваҡытта уны хәтерләй башланым, башҡа әйберҙәрҙе ташлағыҙ ҙа башы тирәләй ih. Әле лә, тағы юҡ.
  
  
  
  Бер нәмә борсой эго, һәм хәҙер ул яҡшы белә, сөнки был.
  
  
  
  «Һеҙ беләһегеҙме, тип шик сунь ят-сен, браузерҙәр була. Һеҙгә үҙенең контакттары тураһында әйтергә була быны. Һеҙ уны иҫкәртеү мөмкин ине. Был һеҙҙең ни эшләргә?»
  
  
  
  Бер аҙ ваҡыт үткәс, ул тәү сиратта яуаплылыҡ. Ул быны ҡасан эшләйәсәк, был задыхается менән була. «Мин белмәйем. Был хаҡта ул уйлап. Һуңынан уны хәтерләмәйем, агент булһа уны ҡуш - һәм һин беләһең, - тип беркасан буйынса ярамай-двойник әлеге ышанам. Нимә ул хәлде һөйләргә түгел. Үлтерергә уны эго мөмкинлек бирә, һәм әгәр улар йыйын. беҙҙең тирә-беребеҙҙе юғалтырбыҙ тип уйлап, Нигы, ә уларҙы үлтереүен бер нисек тирә-яҡ! "
  
  
  
  Был уның характеры яғынан, ҡәберлектәрҙә яҡтан, алда уны ла күргән. Ҡай ваҡытта уның был хаҡта уйлап. Нах ул ҡабат ҡарау, уның иңенә төшә уның янында йоҡлап.
  
  
  
  Ҡасан улар килә лос-Анджелес, автобус менән ғилми-нәшриәт станцияһына шылтыраттым. Ҡәһүәхана сәғәт самаһы көтә улар. Был ваҡытта Blue Star иреклеге такси тротуарҙа туҡтап, табличкалар менән яна һәм унда off duty туҡталды.
  
  
  
  Сюй подмигивать Фән ғилми-нәшриәт комплексы, өсөнсө сынаяҡ кофе бысҡы менән шөғөлләнә. "Ысын күңелдән, нисек нью-Йорк".
  
  
  
  «Мин аңламайым».
  
  
  
  «Был түгел беспокойтесь тураһында - был шаяртыу». Такси килә уның. Йәш водителдәр менән бер угрюмый шырт эйәк кеше булып, был спорт шаҡмаҡлы күлдәк. Ул нахмуриваться, ҡасан ғилми-нәшриәт тура килә. «Һеҙ уҡығанды белһәк, мистер? Тамға, - тип әйтеп, мин эшләй алмайым».
  
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт. «Мин уҡый беләм. Әммә һәр саҡ ҡатын күреү менән беҙ нефть скважинаға сигнал н отель-Хилл. Ул самосвал өслө».
  
  
  
  Кивнуть Водитель. «Уэллс ул, сэр. Вашингтон кистек беҙ, һеҙ, бәлки, хистәр менән килгән икән. Ашығыс ул, сэр? Төтөн завеса кәрәк һеҙгә?»
  
  
  
  Покачать башы ғилми-нәшриәт Карте. «Бер нәмә лә ҡурҡыныс. Таҙа уның. Ләкин мин бер нисә көн хәүефһеҙ йорт кәрәк».
  
  
  
  Кеше, үҙе Уэллс, моргнуть түгел. "Эйе, сэр.
  
  
  Бында беҙҙе ике номер буласаҡ. Хәҙер улар бер тирә-яҡ сүллеккә ".
  
  
  
  «Миңә аҡса кәрәк, - тине ғилми-нәшриәт. «Беҙ ике һәм кейем өсөн, тура юл һәм хәүефһеҙ вашингтон».
  
  
  
  «Был ябай процедура, сэр. Инде ҡуйылған. Күберәк нәмә, сэр?»
  
  
  
  «Әле алманым».
  
  
  
  Водитель өндәшмәне, әлегә тиклем түләй алмаған эму Нигы. Фәрештә уларға ҡалҡыулыҡтар итәгендә туҡтап бүлеге Банкир-Хилл. Ир-аттың үҙенә тапшырылған нику менән асҡыс тапшырҙы. «Машина күтәреп, сэр. Баш ҡаланың яртыһын табып кварталында ormsby һеҙ arms һеҙҙең яҡта, яңы йорт. Өҫкө ҡатта - беҙҙең бөтә. Һеҙ 9с була. Ике телефоны ла була. Бер урындағы. бында депо, вашингтонда береһе. Уны билдәләү - былар барыһы тик һеҙҙең белә, сэр. "
  
  
  
  Чаевой йылмая биреү һәм ғилми-нәшриәт эму. Стандарт процедура. Шарада йылмайыуы бөтә уйнарға тейеш була. «Эйе», - тине ул тыныс ҡына. «Мин был турала белә».
  
  
  
  Водитель төшөрөлгән кепкаһы. «Рәхмәт, сэр. Проводите, безгә әгәр һезгә ни ҙә булһа кәрәк. Нисек теләйем, шулай».
  
  
  
  Эму ғилми-нәшриәт подмигивать. «Ышана, күберәк ваҡыты уның күреү түгел, һине, улыҡайым». Сюй фән буйынса такси сығырға ярҙам итә, уларҙы бәләкәй һәм фуникулер табан йүнәлде. 33 минутҡа тирә-яҡ йыйылып китә, бер машинаһын өҫкә буйынса сәйәхәт һары булыуы, эшсәнлеге менән сағыштыра.
  
  
  
  Тик бер генә пассажир була машина - негрҙар. Ғилми-нәшриәт комплексы, еңел һәм оҙайлы һаҡлыҡ менән практикаһы, кешеләр оглядывать.
  
  
  
  Сюй фән тәҙрәнән ҡарап ҡалды. «Был ҡала менән көҙән ныҡ үҙгәрҙе шул, мин бында булам, тип һуңғы тапҡыр. Был бик күптән булған. Шул саҡта был районды бөтә өйҙәре бар».
  
  
  
  Кивнуть AXEman молчанов. Д. Барыһы ла үҙгәрҙе. Шулай уҡ ҡалала барыһы ла элекке. Бигерәк тә үлем. Һәр ваҡыт уның эргәһендә була. - һи н цыпочки артта йөрөй.
  
  
  
  Ҡасан күрә улар, машина тирәләй түбәһе, уба, - тине ул моңһоу көлкө менән: «Мин взломщик, ғилми-нәшриәт. Беҙ кейем, аҡса, беҙ, бер нәмә. Бөтә, тип, мин, был, ул булып тора».
  
  
  
  Ул туранан-тура башланы. «Был минең тормошомдоң тарихы», - тине ул, эй. «Асыҡ бассейн һәм уның бөтә кейем етерлек кәрәк-яраҡтар ҡалдырыу өсөн, галантерея магазины асылды. Был хаҡында ла хәстәрлек күргән. Сэм ағай, һеҙ хәҙер ҡунаҡ. Һеҙҙе белмәйем, ул ниндәй йомарт».
  
  
  
  Эму һәм уны эго цепляться өсөн ҡулына ҡарап йөҙөнә, ҡара уның-ҡурҡышынан күҙҙәрен карид. Ҡара түңәрәк менән улар арығанлыҡ аҫтында була.
  
  
  
  «Ах, Ник! Мин һиңә ярҙам итергә йыйына, беҙ? Хәҙер беҙ ҡытай йәшерен билдәләй башланылар? Шулай булғас, беҙ өмөт бар - һәр хәлдә, өмөттәр?»
  
  
  
  Оглядеться ул. Эргәһендә бер кем дә була. «Әле алманым», - тине ул. «Һуңыраҡ. Аҙаҡ ул һеҙҙең бөтә һөйләгәнегеҙҙе».
  
  
  
  9-йорттоң яртыһы өс фатир бүлмәләре менән яманһыулыҡ C тәшкил итә. Ника тауға тирә-яҡ тәҙрәнән күреп мөмкин С-Габриэль. Сюй әлегә беренсе фән душ ҡабул итеү - уларҙың икеһе лә бысраҡ була - уны тиҙ арала ҡараны.
  
  
  
  Ике бәҙрәф бик ҙур булды. Ҡатын-ҡыҙҙар кейем запасын тулы күләмен бер төрлө булған; тултырып башҡа ирҙәр кейемендә була, бөтә, эшләпә тиклем аяҡ кейемдәренән айырылырға. Ҡулға ҡорал өсөн патрондар полкы айырым йәшниктәр менән ҡушыла: 9-мә Люгер өсөн; Colt.45; башҡа төр америка токарев мендоса анатолий тиклем була. Сап һәм буласаҡ, һәм һуғам, бысаҡ һәм траншейный. Запас кобура. Һәм ҡул фонары батарейкаһы. Төрлө ҡатырға ҡумта «жучок» һәм башҡа электрон хәйлә. Багаж өйөмө мөйөштәрендә булып башлап, «Гладстоун» ҡорос һәм еңел тамамланым һәм костюмдар менән төймәләй атташе. Был рәхмәтте ҡабул ғилми-нәшриәт бөтә тымыҡ свист. Ул ваҡытта күпселек өлөшөн ситтә эшләргә күнеккәнмен һәм бындай штат ла һоҡландырҙы. Уның булып танылырға тейеш, сөнки логистиканы бейеклектә була.
  
  
  
  Бер аҡһыл-йәшел сейфта бәләкәй генә стон тора. Комбинация эго ғилми-нәшриәт комплексы асылды, уны белеү һәр топ-агент AX. Сейф булғанға ценымногие эске күберәк арауыҡты, ҙур булмаған түңәрәк ҡорос ҡарағанда күрһәтә. Өйөр эсендә ыҡсым һәм аҡсаһы булғандар төрлө дәрәжәһе типовой. Сейф булып баҫылып эске яҡтан көн иҫкәртәбеҙ: зинһар, алығыҙ һанын һәм датаһын валюта ҡул ҡуйҙы. Факсимильный унда ҡултамғалар менән резина ҡалыптар: DH. Дэвид Хок.
  
  
  
  Ник йылмая. Ул мәсьәләһе, күпме тапҡыр һәм ниндәй файҙаһына ҡултамғалар эго бюрократияһы босс итеп алырға була?
  
  
  
  Бумажки өҫтөнән оҙон аҡса ята. Улар күренһә, стирка өсөн блк итеп, башҡа нәмәләр күп була һәм уның маркировкаһы һәм валюта промаркировать тибындағы түшәр өсөн. Ниндәй ғилми-нәшриәт-шул ваҡытта өйрәндем имде. Бер ҡултамғаһы булһа - N7. Лира суммаһы ярты миллион тәшкил итә. Эго ырғытып ғилми-нәшриәт комплексы, сейф һәм ябыу. Аҙна элек яҙылған блалар була.
  
  
  
  Киллмастер N3 булып, чита, һирәк ҡулланылған дауалау ул, сөнки яҡын Хоук менән шулай эшләгән. Тик тағы бер исеме билдәләне кодты Н Киллмастер булыр, серҙе тота белә һәм ул, тип N1 n2 һәм үле. Ул тулыһынса комплектланған аш-һыу ингән, тип уйлай ине, хәҙер яһарға, был n5 n7 - әгәр ҙә был кеше тере булыр әле. Теге аҙна элек ҡул ҡуйҙы.
  
  
  
  Улар ҙур булмаған аш-видимому оглядывать
  
  
  айырыуса ҡыҙыҡһынып тора, бары тик яҡындары, сюй әҙерләү фән икәнен беләм. Әгәр ул эшләй түгел ине был, бик сәйер уның китаянка булыр ине. Карточкалары булмаған телефон номерын йыйыу менән ҡабырсаҡ булып тора, унда яҙылған: «парковщик һәм хеҙмәтләндереү өсөн».
  
  
  
  Скотч һәм үҙенең ҡушыуы буйынса ауыр ник ҡайтыу ҡунаҡ бүлмәһе мөйөштәренән консолдәре. Уны ишетеп, күңел тағы ла барырмын тип барыла, һәм йомшаҡ мөйөш барлыҡҡа эго rta йылмайып. Әлеге ваҡытта ул ҡәнәғәт була. Был хәүефһеҙ йорт, һәм уның яһарға мөмкин, - тип мин һәр ваҡыт агент эшләргә тейеш, юҡһа ходят менән аҡыл - ә яҡын киләсәктә ҡаланың ял ғына, Фән һәм планлаштырыу-Су. Фанга Су Яғымлы. Фанга Мөкиббән Су. Мәғәнәһеҙ Фән-Су. Утыҙ алтынсы фән буйынса суд күк фокус!
  
  
  
  Ҡулына эсеп, бер аҙ нахмуриваться хәҙер, уны түбән өҫтәл һүрәте менән тәҙрә янына килде. Ике өҫтәлдә ятҡан телефон, ҡыҙыл һәм күк. Телефон w хәрефе булған браузерҙәр ҡыҙыл, зәңгәр - ҡыҙыл потянуться т ҡорал L. ғилми-нәшриәт комплексы, шунан ҡулынан отдергивать. Шайтан һыуы! Ҡыҫҡа тыныслыҡ һәм расселения уның хәүефһеҙ эшләй. Венера һары ла шулай буласаҡ, йәнәһе мөһим. Ҡытай күптән шунда ине. Ҡытайға барыһы ла шунда ине, ул, Ҡарсығы һәм, Фән һәм Сюй - мао һәм, титоға һәм эго, һәм бөтә ҡала, хәҙер кемдәр йәшәй, һулай, секс менән шөғөлләнә, һәм үлтерелгәндәргә, - һөйәктән эшләнә, улар ҡасан булған барлыҡ саң, кротость был ерҙә.
  
  
  
  Ваҡыт йүгереү.
  
  
  
  Йоҡо бүлмәһе раздеваться башлай һәм ғилми-нәшриәт барған, еләндәре тирәләй бәҙрәфтәр ир-ат алынған. Ул карауат ултыра, допивать эсемлектәр һәм тәмәке тартыу траву, Fanie ҡасан Сюй бүлмәһенә инә. Дымлы сәстәренән ҡара уны, ҡыҫҡа булды, Гонконг ҡарағанда, эй биреп, балҡып, фокаль төрө. Күлдәк уның үҙе менән ала, әммә уны эго була. Нах ҙур таҫтамал эргәһендә булған, уның тирәләй уртаһында тирә-яҡ төҙөк. Уның уйлауынса, был бигүк уның худ.
  
  
  
  Ул тубыҡлана төштө һәм уның уставляться н эму, күҙҙәре полузакрывать. «Ғилми-нәшриәт. О, Ник! Woti shinkan!» Ҡытайҙың көньяҡ диалектын йомшаҡ. Минең ҡушып доллар!
  
  
  
  Өҫтән аҫҡа ҡарап нах ғилми-нәшриәт комплексы, наҙын тоям ғына. Уның емергес эҙемтәләренең мөмкин, уның эштәрен күреп кеше уның йөрәк формаһында, үтәсәк, һәм ул ҡасан уның менән төн, бер нисек тә һәләтле, һәм ул урынынан мгновений печати тойорға теләүҙән. Улар менән ғәҙәти булмаған хәл-әхүәле, һәм ул тиҙҙән үтәсәк.
  
  
  
  Уларға еңел ул, үбеп. «Минең ҡушыуы һәм бала доллар, Fanie Сюй». Һәм уның туранан-тура уны үткәреү буйынса носик йылмая ирендәр.
  
  
  
  Киреһенсә, ул уның вздрагивать. Прошептать ул: "ысынлап та, Беҙ хәүеф-хәтәрһеҙлек?"
  
  
  
  «Беҙ булыуы, ысынлап та хәүефһеҙлеккә». Был бик ышаныслы һәм хәүефһеҙлек ҡатлы бина тирәләй булды. Ih һеҙ беркасан ла күрергә ине, әгәр ҙә проблемалар бар.
  
  
  
  "Беҙ бер ни тиклем ваҡыт булды һәм буласаҡ, - тағы ла бер-береһе өсөн?"
  
  
  
  «Ни. Артыҡ күп тә, аҙ ҙа. Беҙҙең өсөн - һәм һөйләшеү өсөн, планлаштырыу. Беҙ бит әле күп нәмәне хәл итә».
  
  
  
  Пожимать Су яурынына фән, шыма тире скользнуть ff, бәрхәт, әйтерһең, үҙ буйынса плотина эго. «Был бөтә көтөргә мөмкин». Шылдырылған уның ни өсөн, йөҙөндә йыл һайын эму. Озорство күҙҙәрен күреп, уның ҡараңғы. «Әгәр беҙ был ваҡытты бергә үткәрергә йыйына, мин бик жаль, что мин үҙем юғалтҡан әйбер. Нефрит шатлыҡ хистәре менән уның мең йәшник үҙенән - ябай, сөнки мин уйлайым, һин нимә күрергә мөмкин».
  
  
  
  Ул нахмуриваться. «Был насар. Әммә, бәлки, беҙ башҡа таба». Отель уны күтәреү. «Хәҙер асыҡтан-асыҡ миңә шылтыратып Буллок - кисекмәҫтән килтер, рәхим итеп, нефрит мең шкатулканан бер шатлыҡ! Хәҙер асыҡтан-асыҡ, сэр».
  
  
  
  Засмеяться һәм ул уны ситкә этәрҙе. «Дурак! Ашыға бара, һәм тиҙ арала әйләнеп ҡайтырмын. Нефрит тура үтмәй беҙ йәшникте».
  
  
  
  Ошо көндәрҙә уның йоҡо ҡаранды. Карауатта шәрә итеү ул, таҫтамал төштө. Ee күҙҙәре ябылды.
  
  
  
  «Мин бер ҡасан да мохтажлыҡ кисерә тартмаһа, Fanie Су. Һин быны белмәй».
  
  
  
  Кивнуть ул, күҙҙәрен аса алмай, әммә уның сәйер тауыш ноталар көсөргәнештә була. «Ысынлап беләм мин! Һеҙ, боронғо кеүек һөйләшкем, хыялый мең кәзә оҡшай. Әммә, шуға ҡарамаҫтан, уны отель ине, минең өсөн был-була - була, мин хәҙер чувствуй, был кәрәк икән, уны мәжбүр. Барҙы. Ашыҡ!»
  
  
  
  Әлегә үҙе оло намыливать ғилми-нәшриәт комплексы, хутынья, тәне жилистый, - шаяртыу менән ҡарсыға эго тураһында әйтеп тораһы ла түгел: уның формалары булыу яҡшы, беҙгә грамм май юҡ, - шкатулкалар рассмеяться нефрит һәм уны ҡысҡырып тураһында уйлайым. Нефрит шкатулка уның тураһында барыһы ла белә, һәм уны бер ҡасан да ҡулланған, әммә киләсәк алда мохтаж түгел, тип ҡаршы Фән-Су. Насвай беләләр һәм көнсығыш буйынса оҙаҡ ярамай.
  
  
  
  Сюй Фән була, ул хәрбиләштереп дәрәжәһе юғары булыуға ҡарамаҫтан, ғәжәп аҫтыртын көлөү көнсығыш распутство мәле булды. Ныҡышты ул, нефрит тапҡыр булһа ла уның өсөн йәшниктәр ҡулланыласаҡ. Эй рәхәт килтермәй, уны отель. Көмөш ҡаптырмалар файҙаланып, онтаҡ һәм көкөрт ҡыҙыл кольцо, бер египетлыларға опиум һәм планшет, ваҡыты, ебәк менән ҡа шипка. Берҙән-бер ҡыҙы булған порошок ҡулланылмаған флакон, нефрит ҡушыла. ҡумтаҙы ул. Эму ул бер ҡасан да һөйләп бирәм, тип бар nen, тине ғына, рецепт мең йыл күп тип, был ләззәт һәм уны арттыра.
  
  
  
  Вымываться ғилми-нәшриәт комплексы, побриться, йоҡо ҡайта һәм был хаҡта онота. Уны көтә ул, тубыҡ подтягивать. Уның ҡулында уны күтәреп. Кантон диалекты булыуын ул әйтте: «Мин йоҡларға хыялланды һәм яҡын - ҡурҡманым мин, күреп, таяҡ тип нефрит лотос түгел. Ә һуңынан, әгәр ул килә, был һуңғы тапҡыр булған икән. Улар бик ҡурҡҡан. һыуыҡ булған телебеҙ! "
  
  
  
  Ee ғилми-нәшриәт үбә. Көнсығыш күп кенә ҡатын-кыҙҙар уның менән була, һәм ул үҙе. шунда уҡ аңларға, тип ул мәлдә наҙ бирергә теләмәй. Һәм ул шулай.
  
  
  
  Ул бер ҡасан да уны бындай тәжрибәһеҙ күреп, был тыйылмай. Йәки туймаҫтар. Хатта кисектереү йәки хәрәкәтен туҡтата алмай уны. Күпмелер ваҡыт уларҙың икеһе лә банк аша сығыш яһай, тәнде ih тайғаҡ булды, һәм иҫ киткес кәкрәйгән. Сюй был фән конвульсия бьется-йәнә һәм йәнә, эгон ирендәре ҡыҫылып бармай, һәр кантон непристойность тапҡыр бормотать йомшаҡ, ул уны һәр ваҡыт аңлау мөмкин түгел. Бар нәмә, бамбук һәм алты гигант, нефрит һәм таяҡ, һәм иң һуңында, шул, аждаһа өсөн өҫтөнә ултырҙы.
  
  
  
  Һуңғы үлемде аңлата.
  
  
  
  
  
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Өс көн уларҙы үҙ өңдәренә ҡаланың зиннәтле. Был ваҡытта улар ашап, теләһә ҡасан була ул, йоҡлай, теләһә ҡасан була ул, һөйөү менән шөғөлләнә, теләһә ҡасан була ул, - һәм күп эшләй. Киллмастер булыу хисе бар, һәм әгәр ҙә күберәк донъя лидерҙарының шейкер, проектлаусы булып, цивилизациялы тип һаналған, шулай уҡ үҙ эшен алып бара ғына инем итеп, улар бөтә ценымногие бәхетле булыр инем, ә реалистик планда һәм яҡшы булыр ине.
  
  
  
  Беренсе пландары тураһында һөйләне су ул фанга, алдан план бик AX - Ҡарсыға ниндәй деталде лә эшләй һәм ул - засмеяться ул недоверчиво. Сүп-сар булған улар, хатта уны, ниһәйәт, выматываться, ә заваливать һуғып ҡағыҙҙай булып, ҡәләм, блокнот һәм таҡта менән картаһы.
  
  
  
  «Мэй цзы ф юйыр», - тине ул, һауалы. «Был мөмкин түгел». «Көнбайыш беҙгә бер кеше, беҙ бер круглоглазый, ҡытай территорияһында оҙаҡ йөрөй алмай, биләмә, ҡул менән түгел. Был бигерәк тә мөмкин түгел ине һинең өсөн, Нигы. Бик ҙур һин, һин дөрөҫ һаҡаллы, һин диалекттарҙа дөрөҫ һөйләшергә - һеҙ әйбер биреү йөҙә ине ".
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, йәнәһе, был уның хоҡуғы булған. Был һәр осраҡта уны белмәй. Ҡытай бик ҡаты була именлек, хәүефһеҙлек системаһы, сылбыр, быуат була. Иҫке император уны булдырыу, һалым йыйыу һәм алпауыттар, көҙән һәм әлегә тиклем эшләй. Бао тип аталған был-цзя. Һүҙ тигәнде аңлата,-тип дент «броня гарантиялана», һәм дөйөм идеяһы шунда, тип, ун староста һәр ғаиләгә тура килгән, ул, үҙ сиратында, урындағы властар алдында яуап бирәсәк. Был ағай үҙе һәр ҡарауылсы эшләй, - һәм потенциаль звонок. Ир-егет бер түгел, беҙ тел, йәки уның башын сабып өҙә өсөн береһен атып үлтергән була, сөнки эго ағаһы яһарҙар. Монголдар, манжурҙар был система ҙур уңыштарға өлгәшә, һәм ысын мәғәнәһендә спортсыларына-ком ла һүҙен үҙгәртеп.
  
  
  
  «Бао булыуҙа ғына түгел, бында-цзя, - тине Фән Сюй, - тик хәҙер барыһы да бигерәк ҡурҡыныс арҡаһында ҡыҙыл гвардеец. Ҡайҙа улар, үҙ танауы бөтә засовывать. Ih барыһынан да ҡурҡам. Икенсе эш, ҡәҙерле. был абсолют физик алмай. Тағы бер тапҡыр ҡараным ". Ул картала бармаҡ ткнуть, карауатта ята.
  
  
  
  «Бәлки, һеҙ йәшерергә һеҙҙең бер нисә көн эҙһеҙ һәм шанхай мөмкин тиклем бара. Минеңсә, ул быны эшләй алмай. Был бик ҡурҡыныс булған. Әммә шанхай буйынса ҡоро ер буйлап киттем, бөтә ил аша, аша барлыҡ Көньяҡ ҡытай, тибет Чумби - таҙа аҡылһыҙлыҡ был. Был Да бит ике мең километр самаһы - ҡытай алты мең икән! Ярай йәки бөтөнләй юҡ, юлдар насар, һәм поезд одержать әйтеп, бәлки, бандит һәм, әлбиттә, ҡыҙыл гвардеец! Ҡырыҫ ҡыш менән дә яҡынлашыуы һәм ерҙә ". Ул наклоняется өсөн, уны үбә, һәм ҡушылмай, сөнки ваҡыты, француз күсә. «Мөмкин түгел, mon petit! Беҙ уларҙы тотор инек, беҙ илле километр алыҫлыҡта булған алдынан шанхай һыҙғырып».
  
  
  
  "Беҙ?"
  
  
  
  Ee күҙҙәре киңәйтеү. «Һеҙ, әлбиттә, уйланырға ла, был яңғыҙ һеҙ нимә эшләй? Һеҙ һәр ваҡыт кем булырға тейеш-йәғни һеҙҙең менән, сөнки һеҙ глухонемой булырға тура килде, һәр хәлдә, телһеҙ, һәм был хем-был мин инем! Мин һеҙгә ярҙамға киләсәк, шылтыратып, уның ҡасан, мин һиңә ярҙам undertong төҙөргә йыйына - шулай булғас, һин көткән? "
  
  
  
  Хоук, һәр ваҡыттағыса, нику карте булған карт-бланш, paper әммә ҡыҙ әйберҙе бөтә ғилми-нәшриәт fold һөйләйем әле. Уның аңлатыуынса, аңлашылмаған аңлы, - тип,-был килешеү тирә-яҡ, ул AX цру менән килешеү төҙөлгән. Эй тине ул, Чумби үҙәндәренә тиклем барырға тейешбеҙ, тип, эште башҡарыу өсөн, уларға алмашҡа ундертонг цру ҙур ярҙам күрһәтә. Әгәр был шулай, күңел доклад ғилми-нәшриәт комплексы, ЦРУ була тип, йәшерен йәшәй һәм ысынлап эго тип хуплап торғанға.
  
  
  
  Ул тағы эй, килешеү кире ҡағыу тураһындағы хәбәр киң мәғлүмәт саралары барлыҡҡа килгән. «Тәүҙә ул башҡарырға тейеш эште Чумби. Әгәр ул ыңғай ундертонг тураһында доклад ебәрә һәм уңышҡа өлгәшә, ә һин бөтә кәрәкле ярҙам буласаҡ».
  
  
  
  Ни күҙе Ee ожесточаться, ул уны ҡасан өйрәнә. "Ни өсөн уны шул саҡта
  
  
  Юл ауыр, ҡәҙерле? Шанхай ни, безумная һәм был идеялар, Ҡытай тураһында киҫешкән? »Был картала бармаҡ ткнуть уны тағы бер ҡат.« Уны беләһе, сездә бар, Сикким авиабаза. Шул уҡ көндө һәм уларҙың подбрасывать һеҙ ала алаһығыҙ ".
  
  
  
  Эй хәлде һөйләп ғилми-нәшриәт комплексы, тағы ла аҙ. Эй элек үҙенә ышанғанлығы һәм ул тормош. Был шулай булды ла. Был сәйәсәт ябай булыр икән, тип ул белә, уның язалау аҫтында һөйләгәндәрҙән мөмкин түгел.
  
  
  
  Улар әйтте: «Беҙ, әлбиттә, быны белмәй. Был цру белә. Мин уйлайым, көтә улар, ысынлап та, был юлға мин китеп, һуңынан күсеп тирә-яҡ төньяҡ-көнсығышта ҡытай, кире йүнәлеш. Иң тулҡынландырғыс делле да ярар, тип уның эштәрен эшләп, - был ябай эшләргә мин ».
  
  
  
  Кивнуть угрюмо ҡыҙы. «Мин белмәйем. ЦРУ иң делле түгел, тип һанай тора йәки төҙөү undertong ҡотҡара. Әммә был да, никак, был шулай! Һәм иң заман хәҙер. Ул нервылар өйәнәгенән бөтә ҡытай, барыһы үҙгәреп, ярайһы уҡ тәрән үтеп инә ала һәм ҡыҙыл гвардеецтар әгәр беҙ, беҙ революция башланған конвенцияһына ҡушылыуы мөмкин ».
  
  
  
  Крутая ғилми-нәшриәт комплексы була. Подозрительна һәм энтузиазм ашҡыныу уны һәр саҡ ҡарайһың. Был, ғәҙәттә, күп кеше һәләк булды.
  
  
  
  «Армия булыр әле, - тине ул.-эй, - ҡыҙылгвардеецтар маты тикшереү өсөн ҡулланырға мөмкин теләсә ҡайһы ваҡытта, уны ҡасан булһа теләмәй. Әлегә һеҙ армияла була ла, бөтә, тип, һеҙ ала башлай, был - граждандар һуғышы. унда еңеүем миңә күп мөмкинлектәр бар ".
  
  
  
  «Башы булһа ине ул», - тине ул. «Әлбиттә, граждандар һуғышы була. Ундертонг беҙ быны белмәй».
  
  
  
  Ул кисеүҙе бара. Ул шәрәм ителгән кеүек, Нигы. Ҡасан ҡайта ул, әйтте уға: «мин-эзбизташ виска менән килтерелә, ә? Боҙ күп».
  
  
  
  Уға ғәжәпләнеү менән күреүе еңелерәкме, тип, ул да үҙенең ҙур йотом яһаны. Күберәк бысҡы уның, ул ҡасан булһа бел. Әммә ул бер нәмә лә әйтә. Бөтә был моделдәрҙең бер өлөшө булып, уны аңлағандай, тағы ла түгел - дәрестәр ee отчаянный мөхәббәт, күҙ йәштәрен төн ул, ҡасан ул тип уйлайым, сөнки ул йоҡлағанда, пьянство - һуңғы бик аҙ, әммә артыҡ көслө ҡарағанда, тәү сиратта, - һәм угрюмый һәм уның кәйефенән, һөйләшеүенән. үлем. Ғәҙәттә, был уның шәхси эше булыр ине. Хәҙер был эште эго. Ҡытай улар бергә барҙылар.
  
  
  
  Эй усмехаться ул. «Яҡшы. Ә әлегә революция тураһында оноторға бирмәй, һәм, бәлки, граждандар һуғышы тураһында, һәм ул ижадсылыҡ, мин буйынса ҡытай Тибет аша Шанхай өсөн килтерелгән. Башы төшөрә алманы. Перво-наперво. Һеҙ тип әйтермен, һәм мин һеҙгә мин алып шанхай йәшерә. бер нисә көн?" Был үҙенән үҙе, ысынлап Undertong әгәр быны эшләргә мөмкин ине, шулай булыуын билдәләр инем, - тип, ҡағыҙҙа түгел, тулыһынса йәки Фән аңына андерграунд-Су.
  
  
  
  Похлопать по ек һәм уны эго йылмая, ләкин жестокое әйтте: «Мин күренергә теләй ҡатмарлы түгел, әммә һеҙ аңларға тейеш. Бәлки, йәшерен генә уның тураһында уйлап, ҡыйыу кеше тураһында, уның менән бергә эшләй. ЦРУ мин бик тулҡынландырғыс. . "
  
  
  
  "AX йәки?"
  
  
  
  Ул уны ентекләп күҙҙәре менән осрашты. "Йә AX тураһында". Ул йылмая. «Агент ax бер башҡа, уның тураһында ул белгән».
  
  
  
  «Һәр ваҡыт лесть. Ә хәҙер Шанхай тураһында?»
  
  
  
  Обнаженный есемдәр араһындағы фәне картаһы сюй сглаживать ih. Көньяҡ корея уның осона күрһәтеп. «От пуск Шанхай тиклем барлығы биш йөҙҙән миль. Уның күп яҡлы беҙ кореяла булдыҡ, ҡытайҙар, ул китә шунда, ҡыҙыл ҡотолоу өсөн. Припастары һәм беҙ уларҙың ҡайһы берҙәре аҡсаны ебәрә. Блокада көнсығышта ҡытай өсөн күлдәк еңе джонка wouldnt ҡатмарлы түгел - унда ҡыҙыл буйында патруль катеров етмәй. Шанхай пляж төньяҡтағы булғас, ҡайҙа ҡаршылыҡһыҙ төшөп, төн булғас. Һеҙ аласаһы ышаныслы һәм уны йәшеренеп үткәрә шанхай таңдары. Тик оҙаҡҡа, һеҙ нисек аңланы. смятение һөрә хәҙер ҡалам - һәм тағы ла ҡыҙыл гвардиясылар бөтәһе маршировать итмәй. Шулай уҡ ҡайһы бер атып язалап һәм буласаҡ, һәм алдынан тыш, Гонконг кеүек ташлап китә, уның язаһы тураһында ҡайһы бер асыҡ ишетәм. Мин белергә, йәки был юҡ икәненә ышана, әммә мин белмәйем, минең ағай, минең ағайым, Өҫтәрәк-Чой, хәҙер Шанхай залында йәки уны алыҫ түгел. Ул вербовка менән шөғөлләнә ҡыҙыл гвардия күп була алмай - улар барыһы ла бик һуғышсан, - әммә крәҫтиәнде уны ойоштороу буйынса ҡалырға тырыша, ih йүнәлтеү өсөн һәм инә ».
  
  
  
  «Шанхай хәрби хәрәкәт булып ҡалыу өсөн, - тине ғилми-нәшриәт. Иртән уның менән ентекләп һөйләшеү Хоук шул.
  
  
  
  Ул йылмая. «Ул саҡта, моғайын, Өҫтәрәк-Чой иң яҡшы эштәр эшләйбеҙ». Үҙе стакандан карауат янына ҡуйыла һәм стакандар менән уның допивать. Уның ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. «Ни булһа-шул уҡ ваҡытта, ҡәҙерле, уны планлаштырыу арыны. Ни эшләйһең-тағы да?»
  
  
  
  "Кеүек нимә?"
  
  
  
  Сюй өрөп фән ирендәре. «Икәнлеген күрәләр. Мин арыным һине. Йә был, йә һин арыны. Ул белә, булырға тейеш коткарып, үҙенең Нефрит шкатулка».
  
  
  
  Потянуться картаһы һәм уның ғилми-нәшриәт пнуть. "Мин һиңә күрһәтермен, кем арыным!"
  
  
  
  Һуңғараҡ, йоҡлап әлегә уны, сикәһенә уның фатир һәм елән кейеп, күп уйлап һәм траву.
  
  
  
  Ҡоро ер буйлап көньяҡ Ҡытай тураһында бер ҡасан да уйламайһың ул киҫешкән. Кеше булыу өсөн бик ҙур булмаған аҡ өмөт. Шул уҡ һеҙҙең менән осрашырбыҙ, тип теләсә ҡайһы донъя көнбайыш һәм ҡытайҙар.
  
  
  - һеҙ айырыла ине, горилла кеүек булып Таймс-скверҙа. Был мөмкин булыр ине, әгәр ҙә ваҡытығыҙ булһа, бөтә донъяла уның өсөн әҙерләнгән облачная яһайҙар, сәйәхәт һәм төн генә. Ләкин бындай ваҡытта уның янында була. Һөжүм сигендә булған ҡыш, ҡары аҙ булһа артылыш һәм тибет өҙөлә. Тибет уны бер ҡышҡа маршы кисерә, һәм был етерлек булмаясаҡ.
  
  
  
  Башта ул туп-тулы решимость барырға Шанхай шуға ҡарамаҫтан, ә һуңынан Чумби. Ул үҙ күҙе менән күрергә тейеш, тип был андертонг итергә һәләтле. Быны уның отель яңғыҙ ине, һәм илдә өлөшө ҙур. Ул ҡото алынған карауатта йоҡлай сюй фән шунда: уның ҡыҙҙарының һөйөклө булыуы, һөйәркәһе матур, батыр яугир, тик Ле Ундертонг эштәр килә, - ул бер нәмәгә лә битараф ҡалдырманы. Потемкин үҙе менән алыу турына һәләтле булһа ла, уны эго, солгать Андертонг көсө тураһында. Был уның бала була, һәм уға бағышлап була. Был йәһәттән уның Эму күҙәтергә тура килә. Шул тиклем булған фактик һәм ҡытайҙан йәшерен правдивая тураһында доклад эго тейеш булһа, ул ни эшләй ала ул. AX икән, күп кенә сервис айырмалы рәүештә, латин яҡшы девизы булып яңғырай, әммә йөкләмәләрегеҙ бар һәм һәр ваҡыт мәғәнәһе: «бөтәһе алдында бурысы».
  
  
  
  Сюй фаня, тип әйтергә була эго шанхай ябай, америка йәшерен агенты булып юғары күтәреү өсөн ҙур булыр ине. Моғайын. Шулай уҡ беренсе партияһы килтерелде символик аҡса булырға тейеш, ҡорал-ҡорамалдар, станоктар баҫмаһына, ҡайһы бер ҙур булмаған яңы трансивер, һәм шартлы карталары, электрон ҡорамал, ҡорал, сигналдарын радиолокация диполь баҫтырыу өсөн - миллион һәм тағы ла бер әйбер, кәрәк-йәшерен. Ул белә, белә һәм ЦРУ хок тип, үҙенең тәбиғәте буйынса, был капитал теүәккәл ине. ЦРУ үҙе был мөмкинлек бирергә мөмкин. Беренсе булып бәхетле итеүгә етерлек ине Хоук һалып, уны мәжбүр була. Шулай уҡ ҡала метро хоуку эҫе булды, ҡыҙы кеүек, ләкин башҡа сәбәптәр буйынса. Хоук белеү һәм реалист булмайынса, ҡытайҙар был тәҡдим күп йылдар дауамында йыйылған ысын демократия түгел, ғөмүмән, әгәр ҡасан булһа. Наплевать эму була. Отель Хоук андертонг үҙ маҡсаттарында файҙаланырға - атап әйткәндә, ҡайһы бер иң мөһим һөжүме өсөн күнекмәнең әһәмиәтен тирәләй сабып өҙә. Гидро тип атағандар уны.
  
  
  
  Бара торған ватан һәм ғилми-нәшриәт картинаны тәҙрә, тышҡа әнисә. Ҡараңғы ине инде. Оло төньяҡ ярымшарҙың Лос-Анджелес йәш, нисек неон замысловатый картаһы, күләгәлә һәм кристалдар. Вдалеке секторы Голливуд емелдәп элгән: «Похоронка - $ 250».
  
  
  
  Ник уйлап, тип, тегенселәр алына, сөнки улар ҡиммәт түгел ине бөгөн ерләр һине?
  
  
  
  Уның билдәләүенсә, биналарҙы кварталға кәм тигәндә алты үҫмәй беҙ, бер яҡтан. Бер снайпер. Нәҙек бармаҡтарға көмөш уны үткәреү буйынса бер полоса тирә-яҡ, тирә-яҡ тәҙрә үтә,-тип дент һаҡлау сигнализацияһы, әммә был ҡапҡас менән ябалар тыңлап тора ине, ул фатир ебәрергә мөмкин булыр ине. Задернуть ауыр һәм ғилми-нәшриәт штора боролдо. AX хәүефһеҙлек яҡшы булды, әммә иң яҡшы етерлек. Ҡасан да булһа бик яҡшы. Хәүефһеҙлек ҡылған идеалы булып түгел, ә факттар.
  
  
  
  Ҡыҙыл буйында ул тотҡан ҡулына телефон, ҡасан йоҡлап вскрикивать ҡыҙы. "Сәләм, п!"
  
  
  
  Йоҡо һәм ғилми-нәшриәт туҡталып үткән, әнисә менән нах. Нәҙек Ee лимона-лимондың банк һыҙаттары гениаль түгел. Простыня Ee яртылаш ҡаплаған. Корчиться ул, үҙе тирә-простыня закручивать, кәфен кеүек, туҡта һәм йәнә: «Сәләм,... п - п сәләм...»
  
  
  
  Ул ҡурҡа!
  
  
  
  Үҙ ҡулына еңелсә ҡағылып, уның ҙур ғилми-нәшриәт маңлайыма дымлы. Күрәһең, был уның тынысландыра. Ул ҡысҡыра ла күберәк. Уны ҡунаҡтар ҡайтып, телефон придвигать ултырғыс та, тәмәке закуривать, ҡыҙыл әммә шунда уҡ телефонды алды. Ул мәсьәләләр, проблемалар бар, ниндәй ҡыҙҙар менән. Хәҙер уға тартыла, скрипка ҡылдары кеүек, ситкә тиклем тиерлек. Көсөргәнешлек булырға тейеш түгел, уның хатта мөхәббәт итеп, беҙ уның кеүек булырға ине безумие. Аш-һыуға ла яҡшы булыр, эсә, ял һәм аңлап етерлек тип, уны именлек тулы. Үҙ ҡулдары ҡуйы буйынса үткәрелгән ғилми-нәшриәт комплексы, сәстәре ҡыҫҡа һәм нахмуриваться арына, тәмәкене башланыр. Нимә булды тағы-тип. Тейеш булған. Тегенсе алырға һәм, ул инде был бер-ике тапҡыр тиерлек ала. Был-уның әйткән тыш, эшләй - эшләй түгел, йәки - ласлыҡ менән, улар, шул тиклем уларға фатир булған.
  
  
  
  Һуңынан эҫе һыу менән килгән бөтә тәрәнлеге 1000 буйынса уның мейеһенән уны эго балҡышы-ваттный лампочка. Сюй фән үҙе һата, тәнен һатып алынған был матур, ҡытай һәм ҡытай үҙенең юл тирәләй һатыр өсөн! Тәмәке һәм башҡа ғилми-нәшриәт закуривать шунда уҡ һүнде. Күк төтөн аша уның түбәһенә ҡараған был клуб. Уны, әлбиттә, ҡасан таныр һәм был эму әйтә алмай, һәм уны бер ҡасан да был турала әйтә. Ләкин был шулай булырға тейеш!
  
  
  
  Ee гонконг беренсе тапҡыр ҡаршы ала ул, уның киләсәк һәм ул айына бер нисә тапҡыр ҡытайға сығып китә. Чеунг йәр образы аша күпер тар Фисташка буйынса күсеп, ҡалаға аҙыҡ-түлек килтерәсәк. Ул саҡтағыса әйткәндә, был мәңге дауам итә алмай, тип, бер ваҡыт уны һаҡлау мотлаҡ.
  
  
  
  Шуға ҡарамаҫтан, ул һаман да шул уҡ маршрут ҡулланыла. Ҡасан уларҙың хушлашыу иртәгә, ул
  
  
  оса һәм ҡытай гонконг ҡайтырға йыйына. Социаль хеҙмәткәр булып ышыҡ прикрытие был сәфәр Ee WRO - бөтә донъя ойошмаһы аҡсаһына һәм паспорт өсөн был етерлек булған полиция Гонконг. Артабан был кеше юҡҡа сыға йәки һыу лачуга уны көпләп шарттарында ҡалған һәм крәҫтиән ҡыҙы.
  
  
  
  Киллмастер покачать башы. Юҡ. Был интуиция эго генә бар, дөрөҫ, әммә эй, уларға ышана. Сюй фән тотто. Һәм уның үҙ һатып сығыу, ваҡытлыса һәр хәлдә, үҙенең тәне. Әгәр китер булһаң, йәнәһе, юҡ бар нәмә өсөн яңы Ҡытай йәки ниндәйҙер өлөшө донъя. Ҡытайҙа был ябай ғына тағы бер варианты «выжимание» - ришүәт, дөньяны вращается мәжбүр. Кәүҙәне ҡапланы.
  
  
  
  Ул мәсьәлә, уны ни тиклем яманатлы, һәм хем. Был клерк булыр ине, ярайһы уҡ юғары, әммә чиновник ниндәй? Дурак ярата? Байыҡ йөрөмтәл, ул барышлай уны элек? Ниндәйҙер хәйләкәр salaud, өҫтән бойороҡ буйынса ике уйын уйнатылды?
  
  
  
  Ника тороп, иҙән буйлап йөрөй башлай. Тегенсе! Хатта уны белә, тип замешать Андертонг - уны тоторға мөмкин булған нәмә түгел. Ҡытайҙа тәмәке йәки ручка шариковый контрабанда кеүек. Аҡса ҡайһы ҡитғаһына булһа, улар яҡшы.
  
  
  
  Шуға ҡарамаҫтан. Тотоп булмай уны. Был ышаныу ул була. Һәм уның отель түгел, уны белгән өсөн. Уның башы покачать, ғәжәпләнеү странность бөтә ҡатын - ҡыҙ- ҡурҡыныс, эйе, үҙ эшен сыч матур тиреһе, д. Сәсен ысҡындырмай һеҙҙең шанс тәкә түгел. Тыуҙырмай, бер ни ҙә түгел стесняйтесь. Әммә физик эш ҡасан ғәмәлгә килгән тиклем ябай, барыһы да икенсе төрлө буласаҡ. Ул белмәй, сөнки уны борсой хәҙер. Ул, әлбиттә, ҡурҡып. Нервы, көсөргәнешле, ҡото. Кем уйнай түгел инеме был?
  
  
  
  Проблема шунда: хәҙер, хәҙер ул үҙе шлюха тип иҫәпләй. Шлюха мәңге. Һәм ул ҡурҡҡан, тип беләм уны.
  
  
  
  Вашингтонда һәм ҡыҙыл перезванивать телефонға алырға ул, уйлап ғилми-нәшриәт комплексы, эгон фәнен ярата икән, Су - ысынлап та ли. Ике косте уны уларға ышанырғамы, юҡмы тип.
  
  
  
  Автоматик телефон ҡыҙыл булды. Делий Стокс, иң ябыҡ, тирә-шәхси секретары, кисекмәҫтән яуап бирә.
  
  
  
  Ника әйтте: «Сәләм, ҡәҙерле. Ул бында?»
  
  
  
  Делий тауыш эго белә, әммә уны һирәк үҙе тирәләй бер мәлгә шаян әйтте: «кем шылтырата, зинһар? Һәм нимә тураһында?»
  
  
  
  Ухмыляться на карте линияһы аҙағында үҙе нигым. «Мин һине тотоп трусик менән төшөрә алмай? Яҡшы, солдафон! Венера ҡарата ҡурҡыныс һары һәм Һары. Иң яҡшы?» - Хок, әгәр уйлап, асыҡлыҡ һәм мәнфәғәтен, йәмғиәт ике өлөштән миссияһы: Венера Һары - Андертонг, ә Шанхай һәм Фән Сюй; «Һары ҡурҡыныс» был эште цру чумби була. Хәҙер, көтә, әлегә Хоук тоташтырылған, тирә-шоу иҫке көйләү ғилми-нәшриәт тихонько насвистывать.
  
  
  
  "Ярай?" Абсурд Хоука арыным тауыш, ҡырҡа тауыш менән ул, ғәҙәттә, д. Һуңынан вашингтонда булғайны, һәм ҡарт йоҡлай алмайым тиерлек. «Был юлы ул, улыҡайым? Ышаналар, безгә заминка?»
  
  
  
  Беркасан проблема хаҡында хәбәр итергә мөмкин буласаҡ хоуку кисерештәр, тревогалар менән шөғөлләнгән ғилми-нәшриәт. Ҡарт түгел, эмоциональ проблемаларҙы аңлау. Улар урынында булһам миссия үлтерергә һәләтле.
  
  
  
  Шулай итеп, Ник әйтте: «быны мин бик яҡшы эшләй, сэр. Мин эго тәртипкә килтереү мөмкинлеген биреп, яҡшы булыр?» Ул пачкаһы менән ҡағыҙ алырлыҡ ултырғыс, ҡулына ыҡсым яҙылған Сюй Фән, ғилми-нәшриәт әлегә машинисткаға тураран.
  
  
  
  "Вперед, дауамы."
  
  
  
  «Мин бер нисә әйбер кәрәк», - тине ғилми-нәшриәт. Эму тура йылмая, дауам итә. «Һыу аҫты кәмәһендәге кеүек, самолет һәм enterprise AX, уйлап өсөн, таҙа, ҡытай коммерцияға кеүек караптан. Бының өсөн башында, сэр».
  
  
  
  Еротичний хоук иҫкәрмә яһаһам да, ул ғилми-нәшриәт көтә. Тик хмыкнуть һәм ул әйткән: «Уйламағыҙ, был беҙҙең яҡшы менән үтәй. Иң делле, аҡ йортта был ҡыҙыҡһыныу күберәк ул көтмәгән. Беҙ барып ала алаһығыҙ, тип теләмәй. Теләһә ниндәй хеҙмәттәр менән хеҙмәттәшлек итеү яғында».
  
  
  
  Киллмастер ни хайран булды, әммә ҡәнәғәт. "Нисек, сэр?"
  
  
  
  «Шулай булды, тауыш бирҙе. Улар тауар һатыу иҫәбенә эму». Ҡарт тауышы арығанлыҡ китте. Иҫке һоро бесәй ғилми-нәшриәт комплексы ғибәрәт, сынаяҡ ҡаймаҡ менән мурлыкать өҫтөндә. Хоук өҫтәй: «Ул, әлбиттә, иртәгә тамамларға тырыша, һәм ҡасан да булһа ih етә, әммә асыҡ уй-һеҙ хәҙер ҙур. Шулай итеп?»
  
  
  
  Ника Карте ҡулына ҡағыҙ буйынса уҡый башланы.
  
  
  
  Сәғәт дүрттә йәштәре аша: «мин һиңә бер нәмә әйтәм, улыҡайым. Ҡасан масштаблы уйлап һин, уйлаттың һин, ысынлап та ҙур. Ләкин был нормаль. Мөмкин. Бер нисә миллион доллар хәҙер күпме!»
  
  
  
  «Ваҡыт аныҡ булырға тейеш, - тине ғилми-нәшриәт. «Секунд бүлкәттәре. Дошман уны үле мертвый. Минеңсә, бер аҙна, сэр, мин уны шанхай булырға тейеш».
  
  
  
  «Һин яҡшы, мин түгел», - тине эго босс менән эскерһеҙ, ябай. «Һуңғы доклад тип ҡайнап ҡалды. Крәҫтиән һәм ҡыҙыл гвардияла һуғыша, кемдең тойоламы, белмәйем, нимә эшләргә халыҡ армияһы,
  
  
  Ғөмүмән, эштәре һәм, ә кеүек. Әммә был һеҙҙең өсөн сәп булырға тейеш - хәүефһеҙлек ih шулай ҡаты буласаҡ ".
  
  
  
  Ника ризалашып, был, моғайын, шулай.
  
  
  
  «Ни тиклем иртәрәк, шул тиклем яҡшыраҡ», - тине эму Хоук. «ЦРУ әйткән, тип хәбәр юлдаш ih уны яратҡан, үҙе ҡышҡа әҙерләү туннель тип Чиком. Йәғни эш туҡтатылды. Бәлки, йәғни шәхси йәки уларҙың составына сығарыу һәм ғәскәрҙәре күп бер аҙна тирәһе, һәм ҙур булмаған команда ғына ҡалдырҙы. ҡыш килгән. Был ярҙам итергә тейеш, малай ".
  
  
  
  «Мин барып алырмын, тип ала, сэр».
  
  
  
  «Мин үҙем партиялар менән шулай яңы юлдаштары цру фотоһүрәттәрен ебәрҙе. Уның уйлауынса, был бик яҡшы b сағылыуын күрәбеҙ. Туннель тармағы, кире тауҙарға алып барыусы, - тик был һеҙҙе күргәнем бар. Үҙҙәренсә аңлатһа ла, уның менән бергә фото һүрәт арттырып ебәрә ".
  
  
  
  Ника ултырғыс менән карточкалар алалар. Ул үҙенең яҙмалары өсөн айырым эшләй. «Сэр, уны отель ине лә, һеҙҙең өсөн Makeup чарльз буйынса ебәрергә. Ундай хистерге мин, кәрәк булһа, мин-иң яҡшы».
  
  
  
  "Мин быны." Усмехаться Хок. "Тирә-яҡ әгәр һеҙ уны эшләй алмаясаҡһығыҙ, ҡытайҙар, уның иң яҡшы булыр!"
  
  
  
  «Мин үткән төндә булыуы ғына кәрәк. Һәм бер нисә сәғәт эсендә генә тапҡыр була. Уйлағанынса, оноторға ла үркәс үҙе менән алыр тип чарльз, сэр».
  
  
  
  «Был түгел беспокойтесь тураһында. Чарльз үҙ эшен белә. Һиңә булған үркәстәр. Ә хәҙер был иң ҡабатлау менән башлана».
  
  
  
  Ярты итһә ҡарсығына әйтә: «мин уйлайым, был, бәлки, булыр ул беҙгә. Әлбиттә, барыһы ла тәртиптә булыр, әммә беҙ быны көтмәгәйнек. Әммә мин уйлайым, төп проблеманы хәл итә. Барыһы да, бынан базаһы эргәһендә Тибет. . Был мине борсой. Күрәһең, вашингтонда тип бер кем дэ ф был турала белеүселәр әҙерәктер. Венера йылда уның ни әйтергә була? "
  
  
  
  Мастер-Килла инде йоҡо. Хәҙер уның тыныс йоҡлай. Фанга Су - Венера Хоука өсөн - был бик мөһим проблема һәм ревматизм ҡатырғыс лагерының иң төп хәүеф булып, Чумби үҙәне алыҫ түгел. Төнгө уңышһыҙ һөҙөмтә көтә агент тау һәм ябай ташларға ярамай. Бигерәк тә ҡыш яҡынлашыу менән тибет.
  
  
  
  Ул бөтә хоуку ҡабатлай, тип әйтеп Fanie эму-Су. «Стильный йыл күберәк тэн, сэр. Ни уны аңламай, һуңғы иҫке буйынса хәрби етәксеһе. Унан ҡасып элек көньяҡ-көнбайыш ҡытай кеүек, заблагорассудиться эму. Егерменсе йылдарҙа чан кайши ҡасан барлыҡҡа килде, ул ваҡытта тэн ҡушыла. Ул коммунистар һуңыраҡ күсә. Чанга шунан ул кире ҡайтҡан. Уның, әйтәйек, ҡытай типик килешәм. Пуля көмөш, белгән юҡ. Һәр осраҡта, нисек мин әйтә, Венера Чиком ҡасан да үҙ өҫтөнә ала, мөмкинлек бирергә ҡарт уларҙы отставкаға китте. Ул зарарларға мөмкин түгел, шуға күрә уларҙы һаҡлауға мөмкинлеге һәм уның кеше булыр, тип,-тип, үҙе өсөн эшләй. Минеңсә, уның өсөн уларҙы күҙәтергә, әммә бик ентекләп түгел. Ахырҙа, был егеттәр күберәк. Шуға күрә хәҙер ул яҡынса илле Чунтьен миль алыҫлыҡта йәшәгән бөтә балсыҡ замок - был яҡынса шул тиклем үк көньяҡ-көнбайыш, һеҙгә эләгеүе мөмкин ни ҡытай, ҡытай һәм һаман да - һәм кемде борсомай түгел, борсой һәм кем эго. Әммә... »ғилми-нәшриәт рассмеяться, ә мин беләм, ниндәй ревматизм булғанда Хок . «Мин һөйләй Венера, тип, һаман ҡарт йәриәһе булған! Күрәһең, уны бик буйынса-элекке».
  
  
  
  Изумление һыу эго, д засмеяться хоук. «Бәлки, уны һаҡлау һәм ih, эйе, тик улар менән эшләй ул? Әммә был ылыҡтырылған - мин базаһы менән был проблема борсой. Salaud, был, яҡшы. Әммә беҙҙең альтернатива юҡ. Ҡытай түгел. Әгәр һеҙҙең менән барып, икенсе яҡтан, эйе, ләкин был улай түгел. Шулай булғас күрәһең, был тэн ошо булырға тейеш. Әлбиттә, ул һеҙҙең бирә ала ».
  
  
  
  «Был-һай-һай, сэр. Беренсенән, ул дряхлый, һәм мин шикләнеп, уның тирәләй күп нәмәне аңланым, тип бара. Икенсенән, һәм иң мөһиме, был Дэ - Венера олатаһы. Йәки ни был ҡыҙҙың. Мин дә беләм. Был, ысынлап та, уны үҙе аңлай, әммә былар барыһы ла ата-бабаларыбыҙ, ҡытай һәм патриархат системаһы менән бәйле. Венера дәғүә итә ала, шулай булғас, ниндәйҙер мөнәсәбәте), был закондарҙың һәм ҡунаҡсыллыҡ - тинем мин, модаға ул - бер нисә көн етергә тейеш. Барыһы да, нимә кәрәк миңә, өсөн ойошторолған. Мин уйлайым, сэр, шулай уйнауына беҙ генә кәрәк ».
  
  
  
  Хоук ҡысҡырып ты. «Мин уйлайым, һин хаҡлы. Һиңә әйтәм, яҡын Чунгтиен? Көтөгөз, улыҡайым».
  
  
  
  Әлегә картаһы менән дөрөҫләнгән эго босс, тәмәке һәм йоҡо закуривать ғилми-нәшриәт тағы ла бер инде. Ул һаман да йоҡлай.
  
  
  
  Хок линияһы ҡайта. "Һеҙ йөҙҙән ашыуына һаман да булһа миль алыҫлыҡта Чумби!"
  
  
  
  Киллмастер әйтер, тип, уның был факт тураһында бик яҡшы белә.
  
  
  
  «Бер нәмә лә поделать, сэр. Лизать мин килә алмайым, ауған миссия лә - ябай һәм башҡа базаһында юҡ! Һәм был Чунтьен ҡарт булырға тейеш. Беҙ бик оҡшатып, был булған. Кеше үҙ өлөшөн индерә ала һәм Сикким беҙ иң тапҡырҙар ташланы һәм, ул башҡара тейеш була, мин был хәлдән. Цру уның терәге ih. тапшырыуҙар б - төйәк буйынса ».
  
  
  
  Һәм был Хоука Киллмастер булырға оҡшай, беҙ уны телгә алмай тиерлек, сөнки улар аҡыл - тип китә һуңынан
  
  
  миссияһы тамамлана. Был ваҡыттың секунд бүлкәттәре булырға тейештер ҙә. Әммә һеҙҙең эшләгән эштәре менән ax фаталист - һеҙ йә эшләй, йә юҡ.
  
  
  
  Мин уларҙы тағы ла биш һөйләшкән, ҡарарҙар ҡабул иткән ошо ваҡыт эсендә нигы. Был хаҡта уның әйтер, ысынлап хоуку йыйынмай, әммә хәҙер хәл итә, тип яҡшыраҡ эму.
  
  
  
  «Был, моғайын, проблемалар менән үҙләштерә, - ти ул, - бик мөһим түгел хәҙер, әммә киләсәктә был ярҙам итә ала. Венера мин һөйләйем, тип уның, һәм был Андертонг ҡағыла, чан кайши өлөшө булырға теләмәй. Oni Oni хатта уның ярҙамы ҡабул итмәһендәр, нисек кенә булмаһын, улар беҙ куйғандар, шулай булғас, һеҙ күрәсәкһең, сөнки улар етди кәйеф. Чанга улар фашистар реакцион тип, сэр, - тип уның революция һәм һатыу, әгәр нах ҡыҫыла. Әгәр кире ҡайтарып булған булһа ч ендә һүҙ ee шешә тырыша. Ул, уйлап, был, бәлки, был һеҙҙән башҡа кешегә бирергә теләмәйем ».
  
  
  
  Оҙон пауза була. Һуңынан Хоук рассмеяться ҡатнашты. «Революциялар булып түгел, һәм беҙ бығаса белмәгән. Әммә венера әйтмәне түгел, әйтте был мин. Мин күберәк ҡатмарлашыуы теләмәй, тейеш булған ҡарағанда, хәҙер күп ih. Әммә Уның сәйәси тапшырыуҙар бүлеге был мин, - тип ҡуйҙы ул. Беҙ был хәүефте хәстәрлек, уның ҡасан килә. Шулай булғас, был хаҡта онотмайыҡ - бөтә оборудов? "
  
  
  
  "Һәм тауыш бөтә, сэр. Тимәк, иртәгә?"
  
  
  
  Һигеҙ ривненский. Венера гонконг самолет ебәреп, ә һеҙ корея күсә. Бәйләнештә булыуы уның, әлегә һеҙ аҫты кәмәһенә ултырып пусында була. Әлегә һеҙҙең менән ҡытайҙың ҡитға өлөшөнән, ағыусан хәлдә була. Һау бул, улыҡайым. Һәм ҡараны. ".
  
  
  
  «Иҫән-һау, сэр».
  
  
  
  Бар үҙең менән бәләкәй виска киллмастер сода ҡушырға. Ҡыҙ уның һүҙҙәрен иҫкә төшөрәйек: «Мэн ф цзы юйылмай». Был мөмкин түгел!
  
  
  
  Был мөмкин булып эшләй. Уңыш бирә, ҡыйыулыҡ һәм решимость яһарға мөмкин буласаҡ. Бигерәк тә уңыш. Уны юха, хок тип шылтырата нью-Йорк көн элек ике йәки өс көн элек? - эму тине һәм, уны алтын сәстәре тағы ла бер еңеү яуланы.
  
  
  
  Шредер ҡалған сүп-сарҙы йыйыу һәм ғилми-нәшриәт комплексы электр кәрзине ih ҡағыҙы ебәрә. Кривой эго ухмылка була. Изобретательность батырлыҡ һәм ҡытайҙарға һоҡланам. Әгәр уны алып был, бәлки, Нефрит иҫке Маты эго иҫ киткес ордены менән бүләкләнде. Һуң.
  
  
  
  Үҙ хистәрен эсемлектәр, ул йоҡо бүлмәһенә үтте. Йыйырсығы уның аша ҡара күҙен эпикантический бик еңел ҡарай. Сюй фән круглоглазый шул тиклем булһа, ни өсөн көнсығыш кешеләренең был мөмкин буласаҡ.
  
  
  
  Эй нигы һуға башлай һәм сил н аңлатыла. Әлеге ваҡытта ла уның менән ҡыҙыҡһына. Йомшаҡ ҡулдарың өсөн уны муйынынан ҡосаҡлап эго.
  
  
  
  «Нефрит тураһында хыялландым мин таяҡ», - прошептать уның. «Реаль хәҙер быны».
  
  
  
  
  
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Көнсығыш сектор тыш, был биләмә-ара иртәрәк булһа, бигерәк тә көньяҡ изгинов һәм тирә-яҡ данлыҡлы Уанпу саҡ ҡына түбән Бунд, индустриаль үҫешкән шанхай өлөшө булып тора. Мәҫәлән япон һәм бөлөүе түгел правила уның баҫа. Ике яры буйлап Сучжоу-сәйәси проблемалар, унда тереклек һыу сампан ул бөйөк кеше, тағы күп фабрикалар емерелде һәм емерелеп барған була. Был Шанхай өлөшө, шулай уҡ, Иҫке һәм шул тиклем ҡалды, һәм сыуалыш тар һуҡмаҡ булып тора боларып, эренле артрит, быҡтырылған ит, уларҙың һаны бик ҙур булыр иродтан булараҡ, енәйәтселәр, һәм ярлылар. Полиция дүрт кешене ҡасан һәм нисек йөрөргә түгел, хатта армия төркөмө кәм булмаған; төндә өйҙәренә секторы биреү, уларҙы үҙ өңдәренә аша сығыу, яҡшы тормош өсөн нисек аҡса эшләргә мөмкин. Һуңғы полиция билдәле түгел логикаһы булмаған кеүек, «төнгө кеше».
  
  
  
  Шанхай киллмастер дүрт көн булды. Бик оҙаҡ. Сюй һәм ул Фән, undertong дюжина менән бергә ҡатнашып йәшәй вонючий, подвалдан ҡомаҡтар кишим мамыҡ фабрикаһы емерелә. Тәүҙә бөтәһе лә яҡшы бара. Ҡушма штаттары һыу аҫты кәмәләре «II Снарк» Пуск буйынса ғәрип яһаған ваҡиға булды. Ника Карте, кейеме лә ауыр хәҙер, ҡайҙалыр йөк алып барған һәм пляжда буш булып эҙһеҙ миллион доллар хаҡы яры буйында-аллювиаль янцзы дельтаһы киң булды. Илле кешенән торған командаһы Сюй Фән, барлыҡҡа килгән, йырлаған кеүек, төн буйынса безлунный, уның өсөн поприветствовать. Яҙҙы ғилми-нәшриәт комплексы була. Сюй фән, ҡыҙыл гвардия буйынса опрятный формаһы кейгән ҡыҙ, бик татыу булһа; оҡшашлыҡ менән бер ҡыҙҙы, ул уның менән күптән шөғөлләнә сүп-сар йоҡланы, бөтөнләй юҡ.
  
  
  
  Бер сәғәт ваҡыт үткәс, һуңынан нисек «Снарк» затон, шанхай ҡыҙы һәм сүплектәргә н ғилми-нәшриәт сығып китте. Был юҡҡа дюжина йөк машина-машина гремучий. Уның ҡыҙы һәм ике ҡалаһында ғына трансивер ғилми-нәшриәт комплексы, алтын номер мең доллар самаһы шаҡмаҡ - шаҡмаҡ менән эште иң бульонный размер - бәләкәй генә сумаҙан һәм, уға яңы бер миллион юань долларҙың ҡушыла. Был иҫкәртмә ҡағыҙ аҡса купюраларын ауаплылығы бәләкәй булғас, һыналған һәм цру ih теләйем.
  
  
  
  
  Сюй фән бик рассерженный була. Андертонг, - уны тоҡандырып, - революция башланған тырышыу түгел, ә ил иҡтисадын ҡаҡшатып! Киллмастер аңланым уның ҡарашынан. Ул белә, был аҡсалар йөк эсенә ғәжәп хоука мәжбүр. Әллә ҡайҙарға китә уның төбөндә гранд янцзы көньяҡ иҫкәртмә, йылмая, башҡа хеҙмәткәр һәм директор урынбаҫары була реакция лэнгли менән никахлашҡан булалар, әгәр ҙә уларҙы күрергә, тәжрибәләрен үҙебеҙҙең сыкты.
  
  
  
  Фабрикаһы емерелеп ергә төшкән улар эҙһеҙ н хлопкова. Приемопередатчик кисерә ғилми-нәшриәт комплексы, шулай хитроумно яһап, уны радиоалғыстар транзисторный иҫегеҙгә төшөрәбеҙ өсөн, уларҙың ниндәй бай булып йөрөргә мөмкин, етешлек йәки ҡыҙыл гвардеец. Снарк бик оҙаҡ уның менән эшләйбеҙ, һәм ебәреү, ҡабул итеү һәм биш тигеҙ була. Ҡысҡырып һәм аныҡ.
  
  
  
  Һуңынан уңыш отвернулвся. Во-Чой, Fanie Сюй йыйылма абайса, Наньтоу көньяҡ биҫтәһендә буяу эштәре ваҡытында крәҫтиәндәрҙең төркөмө менән тотоп булмай. Пытать Эго, һәм уның һөйләне. Файаланыуға тиерлек ҡул яңы етештереү. Стенной плакаттар ҡысҡыра. Танылыу Буйынса-яңы йыл ҡыҙылгвардеец чой аҡылһыҙлыҡҡа килтерә. Уның янында крәҫтиәндәрҙе туҡмарға, ә һуңынан ҡала үҙе мөрәжәғәт итергә аҡылһыҙлыҡ яндырылған, таланған, көсләгән һәм үлтергән.
  
  
  
  Эт тураһында имеш-мимеш хәбәрҙәр-йөрөтә изгоев, бөрсә кеүек. Шөкәтһеҙлек һәм килбәтһеҙлек менән даими яңы ҡасаҡтар килә подвал тураһында һөйләй: ҡырҡып, ҡул, ҡолаҡ, танау. Сауҙагәр застряла өсөн үлгәнгә тиклем, ҡыҙыл китабына Мао процитировать мөмкин түгел, сөнки ул дөрөҫ. Карл Маркс майҙаны булған кешенең башын сабып, башын һәм ҡыҙылгвардеец футбол уйнай. Содержание поговаривать өсөн мобилизациялау тураһында халыҡ ополчениеһы ҡыҙыл гвардиясы. Халыҡ медицинаһы тураһында поговаривать армияның ҙур өлөшө йәлеп итеү өсөн, ике ih баҫтыра. Һөйләшеү булды. Һәм тағы һөйләшербеҙ.
  
  
  
  Фолк Киллмастер. Көҙән һәм уның командаһы әлегә тиклем ҡыҫыла бирҙе тә түгел, башлығы булһа ла миссия, фән һәм Сюй, быны аңлай. Әммә дүрт көнгә етерлек булды, шанхай өсөн үткәрелә. Уны күргәс, йәғни, күреп килә. Сюй фән, хаос бөтә ҡарамаҫтан, барыһы ойошторола. Ә америка enterprise көтә, йөҙ яйға ҡытай диңгеҙе милена кружить. Бирле барып булманы.
  
  
  
  Ҡыҙ ҡараңғы подвал аша уның ҡотон алыу. Был ваҡытта уның исеме вонг чаотянь буйынса кешеләр менән һөйләшә, уның буйынса төп ярҙамсыларының береһе булып ҡала. Был ҡара салбар һәм футболка худощавый пижамный кемдеке булып ҡала. Ул уның аяҡ кейемдәре лә булманы. Уның сәсе оҙон булған, һәм майлы, бысраҡ улар туҡымалар банкы критиковать итә.
  
  
  
  Ника ҡарай, улар менән һөйләшә. «Яңылыҡтар насар», - уйлайым уны. Бөтәһе лә насар. Был ҡыҙҙың яурынына ташлау буйынса әйтергә мөмкин ул, шул, нисектер уның ҡулына эләктерер өсөн уны тетрәндерҙе һәм вонга. Уның интуицияһы атҡарылған булып, был яңылыҡтар булыр, уларҙы шөғөлләнеү өсөн мөмкин булмай кемгә лә хәүефле. Пожимать үҙ иңенә ҙур ғилми-нәшриәт комплексы, тоя, шул уҡ ваҡытта яһалма кеүек үркәс аҙ көнбайышҡараҡ шыла. Уның эшмәкәрлегенә һоҡландым, улар Чарльз, макияж AX, үркәс менән алыҫҡа, әммә был кузен була. Әммә был эште үҙе эшләй, - AXEman күләме ул тиклем кәметеү, ҙур идеал эго крученых һәм тәне боҙола, шуға күрә ул да бүленмәй. Был, шулай уҡ, ҡара таптар, башымдағы парикты наклеивать бритый тире ул, ирененең бер нисә эйәк волосы үрге һәм нәҙек оҙон - былар барыһы ла уның йәшәүгә булған, ҡытайҙар кеүек. Әгәр ҡараңғыла бер кем дә һәм бик иғтибарлы ҡарай. Идеаль улар ҡағыҙҙар йыйырға, Документ кистәрҙә, шул тиклем иҫке, туҙған һәм бысраҡ, тип ҡарай ине хатта иң ih нетерпеливый клерк гер түгел.
  
  
  
  Барыһы ла яҡшы булып ҡара-һары таптары. Мөмкинлеге булған һәм һәр көн уны несмываемый ул бриться була.
  
  
  
  «Был ябай ғына туҡтарға тейеш», - тине Чарльз Нику. «Ниндәй төрө пег сездә бар, шул уҡ ваҡытта, сэр. Nen ҡарағанда күберәк мөмкинлектәр һеҙҙең бысраҡ һәм йыйыла килә, шул тиклем яҡшыраҡ».
  
  
  
  Скопить киллмастер ныҡ бысраҡ. Һәм шуның менән бәйле булды. Ул туҡтауһыҙ чесаться. Нисек инде ул шул тиклем тамамланған миссиялар Б. терәге юҡ түгел, түҙемһеҙлек менән көтә башланы, ваннала оҙаҡ күпме зиннәтле. Тәжрибәм буйынса беләм ғилми-нәшриәт комплексы, яңы мәғәнә ала был миссия төйәк, мәҫәлән, һалдат, улар тураһында күберәк хәстәрләй, аяҡтары ҡоро булған өсөн түгел, ә башы менән үҫһен.
  
  
  
  Почесать һәм уның танау аҫтында үҙенә промежность выругаться. Сюй һәм фән Вонг тура килә уға. Ул, уларҙың һөйләшеүен, шанхай урындағы диалект, әммә улар ҡасан килгән Су Фанга, улар инглиз күсә. Вонга тотҡан ҡулы һаман да уның өсөн. Хәҙер уны эго нику аҙ һыуға этәрҙе.
  
  
  
  «Эму әйтеп тыш, һин мин генә тип әйтер».
  
  
  
  Вонг, уның менән ҡурҡа башлай, сит горбун уставляться дьявольский. Ул ғына белә, тип әйтергә Сюй Фән эму - бында нимә бар ғилми-нәшриәт комплексы, Андертонг ярҙам итеү өсөн, ҡушма штаттар был бик мөһим ул, президент советы ҡайҙа эго көн һайын һорай, һәм был эго һүҙ - закон, ә уның гнев - үлем. Вонг белә, ҡайҙа таиться аҫтына бысраҡ һәм бөтә тряпка
  
  
  Утлы Аждаһаның. Хәҙер ул үҙе еңелсә ҡағыла потный тряпка поклониться һәм кулактар.
  
  
  
  «Ултыртыу буйынса Oni-тимер ситлек Чой, - ти ул хәҙер. «Полицейский участкаһы булып урын бағанаға аҫып эго. Барыһы ла йыл һайын килә. Унда кейем юҡ, ул бик һалҡын. Шуға күрә улар бер киҫәген ҡырҡып эму».
  
  
  
  Ника буйынса үҙ ояһында ҡала бысраҡ корточки ултыра һалам. Fanie Суд уның ҡотон алыу. «Мин төп идеяһын аңлау, тик уның мәғәнәһе бар әле. Интерпретациялау телисез икән?»
  
  
  
  Унда барып өлгөрмәнек, нимәлер әйтә, һөйләй тағы Вонг. "Ысынлап та, уның һөйләгәндәре! Шулай уҡ, был тамғаһын һөйләне. Бөгөн улар бер киҫәген киҫеп, бер киҫәген томорел, бер киҫәк аша көнө". Пожимать вонг ярлыланған һәм яурынына ҡулын һуҙҙы. "Плетти моғайын, Өҫтәрәк-чой, хав, мин уйлайым!"
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт баҫа. Вонга һәм уның яурынына еңелсә похлопать сюй фән буйынса этәрә. Ул нимәлер әйтте Ву. Йылмая ир, һәм ғилми-нәшриәт ih подпрыгивать һыу ҡалдыра.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, ярышлап ултырып, хатта арҡаһынан ғәрип бөкләп һәм шул ваҡытты онота алмай, тине: «Ярай, Fanie Сюй. Был шулай?» Кисәгеләй хәтерҙә ih һөйләшкәндә, ул: «мин түгел поддубныйҙы, аңлай. Мин бик Буйынса жаль-Чой, беҙ һеҙҙең кеүек жаль, эму ләкин беҙ ярҙам итә алмай. мөмкин. Ни! Маташыуҙың мәғәнәһеҙ булыр ине, һәм беҙ ҡурҡыныс аҫтына ҡуйған миссия ғына булыр ине ».
  
  
  
  Үҙ күҙе ҡараңғы неотрывно эго ҡарай. Ҡоро күҙҙәрен. Был эго ғәжәпләнәһе түгел. Мөхәббәттән баш ала йәки уны төшөнөр илай илай, тик уны белергә, ул ҡасан да булһа ҡот осҡос илай. Ни тиклем ҡаты иланым, уның үҙен борсомаһын өсөн ул делле.
  
  
  
  Эго өсөн уны ҡулға алалар. «Мин һиңә мөмкинлек биреү менән бер ни тиклем һөйләшеп, ғилми-нәшриәт. Бында эләкһә ҡайта. Был уның ғәҙел булырға тейеш».
  
  
  
  Ул уның өсөн снарядтар, үҙе туфлиҙарын резина шаркать үҙгәреүсән һәм бактары, тар коридорҙар буйлап кирбес ҡалдыҡтары ҡаҙанлыҡты ҡараны. Һыу ҡыҙғылт көрән иҙәнгә ултыра. Бесәй һәм түшкәһе янына йөҙөү ҡайҙа-ҡомаҡ торжествующе пищать була.
  
  
  
  Ника башлай: «Был файҙаһыҙ, Fanie Су. Беҙ тирә-убираться Шанхай кәрәк. Иң һуңғы иртәгә кис. Был enterprise унда мәңгегә мин тота алмай, һәм...»
  
  
  
  «Рәхим итегеҙ, ҡәҙерле! Мин был һөйләшеү. Мин тыңлайым. Унан беләм, һине баш икәнен, әммә мин тейеш ине,-тип һөйләй. Ул, телем, һин был турала белә».
  
  
  
  Отвратительное на корточки булып ултыра ғилми-нәшриәт & nb, корточки миллиард башняһы кеүек быуаттар буйына ултыра. «Яҡшы», - тине ул. смиренно. "Һөйләй"
  
  
  
  «Буйынса-Чой һөйләй, - тине ул, - әммә беҙ уның тураһында һөйләү түгел, Андертонг тураһында. Был урын тураһында уны белгәндәр, моғайын, яҡшы беләм, сөнки беҙҙе бында, әммә беҙ һаман да буш. Һеҙ бит аңлай алмай - уны ялған мәғлүмәт бирә. Хәҙер улар быны белмәй. Был эго уларҙың күҙәнәк һәм ни өсөн тауыш аҫып киҫәге һындырып башланы. Бының өсөн беҙ уны эшләй, ғилми-нәшриәт комплексы, беҙҙең өсөн - ул эму тейеш һәм ярҙам итә! Ул йыйынырға ярҙам эму ".
  
  
  
  Ул нах н уставляться. «Нисек, хоҙай наталья? Тимер күҙәнәккә уны, полиция бинаһы алдындағы алты, ҡыҙыл гвардиясылар меңдән ҡамауҙа ҡала. Эму һеҙгә ярҙам итә алмайым! Әгәр дөрөҫ һөйләй һәм Вонг, ә улар ысынлап эго һындыра. бер тапҡыр аҙ-аҙлап, ә ул һаман оҙаҡ түгел. Бер алмай инек беҙ кешеләргә. Беҙ тейеш ҡасып, ирешеп өсөн был ... "
  
  
  
  Покачать уның башы. Бесстрастный кеше булды ул. «Әлегә мин уны үлтереп, тары от обиды».
  
  
  
  Был насар түгел, шулай булһа, ул шул тиклем көтә. Ул көтә, шуны талап итә, уның өсөн, улар ниндәйҙер ҡыҙыл гвардеецтар һәм тирә-яҡ еңә ун меңдән ашыу күҙәнәк выдать итеп чой. Был ҡайһы бер һүҙҙең мәғәнәһе бар. Әммә барыбер түгел булып сыға. Нисек кенә түгел, бәлки, винтовка буйынса көслө. Пистолеттар ҡайһы берҙәрендә генә бысаҡ йәки револьвер һәм хәрби undertong ағзаһы була. Люгер стилет һәм ғилми-нәшриәт комплексы янында булғанға ғына үҙен.
  
  
  
  Почесать ғилми-нәшриәт - шайтан һыуы барлыҡ вошь - башы һәм покачать. «Ғәфү итегеҙ, детка, әммә был мөмкин түгел».
  
  
  
  «Был эште башҡарырға мөмкин», - тине ул. упрямо. «Мин быны. Береһе, әгәр ул тейеш. Ул минең ҡан, Нигар, һәм мин уның өсөн үҙе бер киҫәк телеп биргәс, беҙҙең өсөн дә барыбыз. Үлтерергә уны эго тейеш!»
  
  
  
  Юҡһа ул, тип, уның был төр тап омела. Бөтөнләй фантастик. Киллмастер икенсе яҡтан тикшереү эштәре башланды. Әгәр ул ысынлап та эште аҙағына тиклем еткереү ниәте икеһе лә - ә ул эшләй, - эму, уның менән туранан китәбеҙ. Улар аласыз позволить үҙеңде юғалтыу ул. Улар уға мохтаж. Был хаҡта инде әйтеп тораһы ла түгел-шәхси тыш, улар араһында - уға мохтаж. Венера ҡурҡыныс һары һәм Һары, миссия, уның мохтаж. Әлеге ваҡытта шатлыҡ һәм уйындар тамамланғас, ишков тамамлана, ә миссияны беренсе булып планды урын.
  
  
  
  Икенсе эш - По-һаман Чой мәңге түгел! Был сукин менән ул ғына түгел, уның бер өлөшөн өҙөп буйынса эго. Иртәрәк йәки һуңыраҡ - мөғжизә, уны шулай оҙаҡ кем продержать, - тип һөйләй ул был хаҡта һәм ул һынған урын.
  
  
  
  «Мин һине бер генә тапҡыр һораным», - тине Фән-Су. «Мин ҡурҡышымдан, ғилми-нәшриәт. Мин ярҙам итә. Ул насар атыусы. Башҡа берәү түгел, тирә-яҡ ала атарға яҡшы, ә беҙҙә насар ҡорал. Әммә һин быны эшләй ала. Берҙән-һин, ысынлап кем ала шанс".
  
  
  
  Ул кивнуть. "Мин һине уйлап говоришьа
  
  
  ысынлап та. Һәм быны мин беләм - барыбер һиңә ҡарап ине, әгәр ҙә ул юҡ, тинең? "
  
  
  
  "Мин тейеш." Ҡытай фатализм сылбыр. Шыма йөҙөндә лак ҡатламы бары тик матур булып уны көнбайыш; уның аҫтында булыуын тулыһынса көнсығыш, шулай уҡ детерминистский, үҙе кеүек үк, Будда.
  
  
  
  Киллмастер хәл. «Яҡшы. Мин һиңә ярҙам итә. Әгәр ҙә беҙ бөгөн ошоно убираться тик кис. Ҡайта алмай. Һин егерме дүрт сәғәт эш менән шөғөлләнә алырмын? Был һинең менән үтәй алмаған кеше бармы? Чертовски һине ышана һәм яҡшы буласаҡ!»
  
  
  
  Гонконг фән сәғәт ҡото алынған арзан суды, юғары запястье йөрөүсе ул булды. Хатта сәғәт өсөн хәүефле булыуы мөмкин бындай мәлдә бик ярлы.
  
  
  
  «Бер сәғәт стемнеть», - тине ул. "Әгәр беҙ убеждать, беҙ ярты кәрәк, муниципаль үҙәгенә тиклем оҙатып барыу өсөн. Быны беҙ - үлтереү буйынса-Чой; шул саҡта беҙ сампан Вусонг янында тотоп ала. Беҙ уны алып төньяҡта, йөк машинаһының ҡаршы әлегә беҙ түгел, беҙ ответ на аэродромда булды. Эйе, ғилми-нәшриәт комплексы, беҙ еңеүсе. Беҙ аэродромда мөмкин булған төн ».
  
  
  
  Сөнки уның ҡулынан тотоп ee өсөн, тип, эй, боль булды, әммә ул уның отпрядывать. «Һиңә ышанып, тегенселәр алына? Был операция башлана ғына тип, беҙ кире бора алмайбыҙ. Беренсе тапҡыр был дөрөҫ эшләргә кәрәк».
  
  
  
  «Мин һине боль эшләй, ғилми-нәшриәт. Зинһар».
  
  
  
  Уны иреккә ебәрегеҙ, ул, әммә урынынан китә, уны эго еңеләйтеү өсөн оят булыр. «Һау бул, Нигы, әммә мин быны эшләргә тейеш».
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ғилми-нәшриәт уны тоторға, әммә уның ҡасан һөйләне, уның тауышы ҡырҡа була. «Яҡшы! Быны шул бирҙе. Мине был ҡәһәр һуҡҡан үркәс менән билдәләнде».
  
  
  
  Төшөрөү, уның ҡара бысраҡ курткаһын-башняһы өсөн, шәрә тән төҫө монстр. Был Макияж өҫтөндә бик яҡшы эшләнегеҙ, шул иҫәптән улар менән хатта сәс бородавка тирәләй үҫә. Ремешок аҫтында үтә һәм бер тән төҫө подмышка застегиваться эго етлегә. Склеивать аҙағынаса ентекләп тоташтырыу һәм шулай булһа, үркәс күренеп шулай тип, үҙеңдең кәүҙә тирәләй үҫкән эго тигән. Nen ғилми-нәшриәт приемопередатчик йәшереп булмай.
  
  
  
  Трансивер ҡаҙандар урынлаштыра, кескенә уны корпустан ала, антенна һәм оҙон ключ, спрятать базаһы. Көслө трансивер эшләй, батареяларың көмөш оҙаҡ йәшәй. Ҡара уны Фән-Су.
  
  
  
  «Һеҙ ышанаһығыҙмы? Бер нисә минут дауамында тура тапшырыу миңә. Һәм беҙгә бындай мәғлүмәттәр буйынса, был армия радиоперехват Халыҡ бик яҡшы. Тик уны тамамлаусы булараҡ, беҙ йүгерергә тура килә. "
  
  
  
  Эму уны туп ташлай. Тәүге тапҡыр уны оҙаҡ ваҡыт йылмая. «Был тормошта бер нәмә лә юҡ, ҡәҙерле. Бигерәк тә тормош шулай, беҙҙең кеүек. Мин уйлайым, беҙҙең бөтәһе лә килеп сыға, ләкин мин беләм, тип яҙған. Һиңә хәл итергә». Пожимать уның күндәмлек менән иңенә Көнсығышҡа бөтә. «Ә мин беләм, мин нимә эшләргә тейеш».
  
  
  
  Киллмастер нахмуриваться. Теймә түгел уның асҡысы. Әлбиттә, уның хоҡуғы булған. Тормошта бер нәмә лә булмаҫ тип ышанам. Бер ниндәй ҙә гарантия бирмәй. Ваҡыты фәлсәфәһе бик нәҙек таяҡ булған. Тимер күҙәнәк уның үҙен күргәс, ҡысҡыра һәм хунвейбиндар ул таш яуҙыра. Эштәр Карте. Йөҙ мең доллар бүләк итә. Хоҙай, ниндәй salaud иң яҡшы көн! Напоказ эго улар менән муйынына баулап ҡуйҙым, пытать эго, әҙләп субай, ул чоем менән эшләй улар хәҙер. Ә ҡиммәттәрен пропагандалап бөтә тарафынан ҡыҫырыҡлана башланы, уны үлтерә. Мөмкин тиклем яй һәм мучительно.
  
  
  
  Рәсәй тораҡ пункттар ҙа үтәргә тейеш булған, үҙен гепә түгел, һөнәри һәм уның лидеры ине, сдерживаться.
  
  
  
  Киллмастер ухмыляться ҡыҙы. «Яҡшы, бара». Постучаться ключик буйынса бәләкәй урҙа, үҙең позывные диңгеҙ аша ебәреү, ебәреү, унда enterprise эго көтә.
  
  
  
  Венера Торналарҙыҡы исемең һары - Һары Венера Торналарҙыҡы исемең...
  
  
  
  Тире һәм нөктәгә әйләнеп ҡайтыу ул. Был, Венера Һары.
  
  
  
  
  
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Бормаланып башня урамдарҙағы тар буйынса аскет горбатый ҡауҙы һары ныҡлы рикшалар. Шеллек ямғыр булмаған, томан саҡ ҡына күберәк, әммә уның киң яурындары тирәләй һалам булып накидка, дэн һәм уны күтәреп, пассажирҙар өсөн һаҡланым үҙемде. Һәм ҡараңғы урамдар бушап ҡалғандай була. Оло ҡурҡыу һәм магазин ябылған чуй тиерлек манаралары таҡтаһына индерелә. Монстр Мао ҡыҙыл гвардия әйләнде - кисә һәм бөгөн монстр китте. Ул алыҫ түгел, унда, унда карл маркс урамы һәм майҙанлы муниципаль бина күсеп лабиринт эрей, йәнлектәр тураһында ҡысҡыра һәм ҡан плоть.
  
  
  
  Сюй фән артта улар әйтте: «онотма - һин глухонемой. Әгәр беҙҙә проблемалар килеп тыуһа, мин әйтәм барлыҡ мөмкинлек бирә».
  
  
  
  Һәм бер ҡаранан нах притормаживать на карте нигы на мгновение-ҡырҙарҙа үҙ манара аҫтында-эшләпә. Ҡара уны кивнуть һәм тештәрҙе үҙенә йылмая. Глухонемой. - Һай-һай, онот уны. Урамдарҙа яҡтылыҡ нуры уны аҙағында килергә ынтыла. Уны тотоп, башын ташлап, ә аяҡ эго .
  
  
  иҫегеҙгә төшөрәбеҙ профессионалдарға аяҡ рикшалар. Киллмастер һәм был яһарға иртәрәк.
  
  
  
  Сюй добросовестно ултыра рикша фән, бәләкәй һәм йәшел костюм кейә ҡыҙыл йондоҙ стеганый башлыҡ менән өйәләр. Ҡотолғоһоҙ булыуын һәм уның тирәләй санитар кроссовки на марли аҡ битле, ә эйәнең уны мао ҡулына ҡыҙыл китабы - библияны ҡыҙыл гвардиясы. Шулай уҡ уның аяҡтары араһында зифа пистолет Намба әһәмиәткә эйә.
  
  
  
  Ул Киллмастер «люгер», униформа һәм ябай ҡара стилет үҙ урыны, үҙ мешковатый. Хәҙер, улар ҡасан яҡынлашҡан һәм һыу өҫтөнән йөк машинаһы һәм рев-грозный майҙанға йыйылған громкоговоритель приступ гул ишетергә мөмкин, уны уйлап, был ул ине,-тип дент фил менән рогатка менән бәрелешә. Әгәр ул үҙ бурысын үтәргә насип - үлтереү буйынса-Чой, - был трюктар яһарға тура килә. Тупаҫ көс түгел. Улар быны яҡшы аңлай.
  
  
  
  Ишектең теге урында, һары майҙай бында урамға сығыуы ҡауҙы, универмаг изогнутый ҙур яғы беленә. Бында трамвай застряла был сирлеләрҙе бер нисә нахлынуть, йырланы, халыҡ һәм выла ҡысҡыра. Бөтә тирә-яҡ яҡтылыҡ сығанағы һәм уңайлы бина майҙаны индерелгән булһа, ә сығышы буйынса ҡеүәтле йөк машина фаралары менән күктәрҙе һәм алға взад платформа һәм насвай, һәм халыҡ төркөмө. Ике фонарҙар, айырым хәрәкәттәр түгел, уларҙың һәр нөктәһендә светящ буйынса тирә-яҡ. Һәм улар ҡушыла күҙәнәктәр аша тимер, ҡорос балкалары менән шөғөлләнә аҫтынан, һыу бағанаға беркетелгән участка полицейскийы алдында юғары.
  
  
  
  Ника шунда уҡ аңлай, сөнки, әлегә уның барышында ла үҙе яһай, тип ҡурҡырға түгел, уның тураһында булыр. Сюй фән лә. Йөҙ мең тирәһе ҡыҙыл гвардия фанатик кричать һәм кричать, толкаться һәм толкаться, ругаться һәм смеяться, һәм улар тулыһынса потеряться. Тик тағы бер башня-ҡыҙҙарын бөхтә һәм рикша-гвардеецтар.
  
  
  
  Бер рикшаға ҡалдырыу һәм уларҙы һыуға ебәреү, тирә-яҡ трамвай туҡтай, тағы ла бер аҙ урында торған ҡала. Ярҙам ғилми-нәшриәт ҡыҙ иңендә күтәргән, аҙаҡ приподниматься, хәлде баһалау өсөн беренсе тапҡыр. Ул хәл ителергә тейеш, был, ысынлап мөмкин. Ҡасан гол уның майҙанына ҡарап, асыулы ҡысҡырыуы мең кеше булһа, ул аңлай, тип ҡурҡам. Был яҡшы булыр. Сәләмәт ҡурҡыу түгел, ә бравада һәм иҫәрләнергә, йәшәү һәм үҙ һөнәре буйынса математика ярҙам итә. Халыҡ был үлемесле ҡорал булған. Бер хата, төҙәтмәләр бер, бер тауыш назло, һәм улар һеҙҙе бәләкәй ҡыҙыл киҫәктәрен йолҡҡослай.
  
  
  
  Сюй уның фәнен үҙ ҡулы ҡулдарын тойоп, бик ныҡ ҡыҫыу, ҡалтырай. Уның ҡарауы нах түгел. Уның шулай уҡ күреү һәм уға.
  
  
  
  Ҡорос һәм фут аҙағында ҡырҡ ерҙән подвешиваться рычаг күҙәнәк урынлаша, улар тура мөйөш ҡолға менән тоташа. Хәйләкәр була был ловушке күҙәнәк һәм беспощадный. Быуат. Ҡасандыр был бик итальяндар менән файҙалана. Һәм шулай итеп ул шундай ҙурлығы еткәс, тотҡондарҙың беҙ баҫыу мөмкин түгел тип, беҙ ята.
  
  
  
  Хәҙер йән эйәһе күҙәнәктәр хәрәкәт итә, әлегә улар ҡарай. Тирә-яҡ рәшәткә аша бер ҡулы просовывать. Фар яҡтыһында күрҙем был еңелдән булманы, тәүге ике ҡулдың бармаҡтары юҡ тип. Бөхтә һәм таҙа бинтҡа була. Salaud даны!
  
  
  
  Бинтланған маҡсаты ла булған. Исеменән ғилми-нәшриәт комплексы, тип, ҡолаҡтарын ҡырҡып була. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс бағана итәгендә халыҡ шул тиклем айырыла, тип уны ҙур быяла ҡумта күреп,-тип дент витриналар, күҙе кимәлендә бағанаға беркетелгән була. Ара бик ҙур булһа, уны күрә алмай, сөнки быяла артына йәшеренгән, әммә уның яҡындары мөмкин. Чой уларҙың артыҡ өлөшө дөйөм күҙәтеү сифаты иҫкәртеп ҡуйҙы.
  
  
  
  Ника тоя, ҡалтырана ҡыҙ кеүек. Ул яҡындарының, ярһыу була был, ә ҡурҡыуҙан түгел.
  
  
  
  Обнаженный тварь күҙәнәктәре яңынан хәрәкәткә килде, беспокойно вертеться, ташламалы йүнәлтмә менән үҙенең тәненә һәм изученный изученный тырыша. Фонарь яҡтыһында сағыу шәхес ғилми-нәшриәт хатта һүтеп алмай. Был айырыуса уның отель дә күрҙе. Көнсығыш тағы бер ябай кеше булған.
  
  
  
  Юҡ. Был нечто күп булды. Был кешенең шәхесе булған. Был күҙәнәккә ир-егет була. Кеше. Размышлять. Үрге ғилми-нәшриәт мираҫҡа ала. Улар барыһы ла эшләргә тейеш, тип әйттем.
  
  
  
  Ун минуттан әҙерәк китһә, был мәсьәләне асыҡлау өсөн. Мөмкин булған берҙән-бер мөмкинлеге - үҙе полиция участкаһына эләгә. Яҡынса илле полицейҙар менән ҡушыла станцияла күҙәнәк инеп, дүртенсе ҡатҡа һәм бер кимәлдә. Ысынлап та, шанхайҙа иң юғары бина булып-һаҙлыҡ һәм ил өсөн, улар төҙөгән була.
  
  
  
  Оглядывать ғилми-нәшриәт сәхнәнән тағы бер тапҡыр күҙҙәрен танка. Берҙән-бер юл булды был. Участка полицейскийы инеп, дүртенсе ҡатҡа бер офисы вокруг инә, күҙәнәк һәм уның менән илле полицейҙар менән атыу алыҫлығы була. Һәм бөтә тауышҡа. Уның фән этәрә-Су.
  
  
  
  Халыҡ уларҙың аша сығыу урынын табығыҙ, уның һөйләй эй һәм, ул быны эшләргә йыйына. «Янғын һүндереү баҫҡысына алда», - тип аңлатты ул. "Мин уйланым
  
  
  нимә булды тиһә-артҡа баҫа башҡа. Етлегеү коридорҙа элек асыҡтан-асыҡ үтергә тейеш. Әгәр беҙ дүртенсе ҡатҡа тиклем бара алмай, ә уның офисында эләгә, бәлки, беҙҙең өмөт бар. Мин һеҙгә коридорҙары буйлап ҡапларға мөмкин. Һәм бөтә был азарт төркөмө эләгеүе ҡыйын түгел ».
  
  
  
  Ул әйтте икән, тип уйлай улар икеһе тураһында. «Эйе. Эскә инеүе еңел булды. Хатта уны атып. Һуңынан ҡатмарлыраҡ булып китте».
  
  
  
  Пожимать яурынына Киллмастер. «Бер - әгәр беҙ был өйөрө тотоп, тиҙ вафат була. Бара».
  
  
  
  Пробираться аша крайы mimmo киоскта башлаһа, улар йыйылған, унда ҡатын-ҡыҙ. флагы һатып, ә кескенә Мао бюст. Стеналарҙа плакаттар ҡайҙа була. Бөтә үлем мөҫтән буржуа - фекерен хөрмәт Мао - Долой ҡанлы революционер - эт үлеме бөтә америка һәм ташбаҡаға йүгергән ...
  
  
  
  «Уны беҙ түгел, башҡалар», - тине үҙенең танау аҫтында ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  Төп аҙым булыуын улар аша кешеләр төркөмө өсөн һыу инеү участкалары полицейский аҙым. Рәхмәт ишектәре киң арауығында ҡала һәм ирекле халыҡ ополчение ағзалары, баҫҡыстар тирәһендә, ҡораллы Томми винтовкалар һәм автоматтар. Көрән һәм ҡыҙыл йондоҙ кепка форма кейеп, улар менән йомшаҡ булған, ә ҡыҙыл яғалы петлица була. Дисциплинировать уларға күренеү өсөн настороженный һәм милицияға, һәм был Нику оҡшай. Ул туңған хистәр тыуҙыра томми пистолет. Әгәр бинаның артҡы өлөшөндә шулай уҡ яҡшы һаҡлана, һәм фасад булараҡ, уларҙың етди проблемалары бар.
  
  
  
  Фаня, Су-н зашипеть ул. «Алйот һин минең ҡустылар, уны эшләүселәрҙә ҡалған. Хәҙер һин ауырып, үҙ ауылына ҡайта һәм мин һиңә ярҙам итергә тырыша. Башы һәм күҙе тотмай, үҫһен, тик рядом түгел. Мышиное названы тупой һәм шулай ҡарай. нисек һеҙ генә мөмкин."
  
  
  
  Был тештәрҙе үҙем ҡара гримаса ғилми-нәшриәт комплексы күрһәтелде. Һуңғы ҡатмарлы өлөшө булды. Ул деревни.
  
  
  
  Стражник килеп улар һыу, аҫтында торған ҙур ҡыҙыл-алтын ураҡ һәм сүкеш менән байрағы. Башта уларға иғтибар йүнәлтте ул. Күҙәнәк ҡарарға һәм уның, күрәһең, теләмәүе борсой эго.
  
  
  
  Потянуло су тармағы фән өсөн һаҡсы. Нах досада менән ул ҡото алынған. "Нимә был, иптәштәр?"
  
  
  
  Ника ҡыҙы күрһәтә, тип тормай, сгорбиться, аяҡ шаркать, буш полуоткрытый менән ауыҙ һәм күҙҙәр. Шул уҡ ваҡытта ҡулы менән янында булған эго «Люгер» - ул алға подтягивать кобура өсөн nah тиклем тиҙ бара, - ҡа оса һәм ҡалаһы буйынса эго стилет әҙер булды ҡулым. Әгәр эму ih ҡулланырға тура килә ине, әлбиттә, бик һуң ине инде, ләкин ул китер инем, уларҙың бер нисә тирәләй йыйыла, уны үҙебеҙ менән алабыҙ.
  
  
  
  Сюй фән аңлата, ҡустылар ауырып проездная эму һәм ул кәрәк, уның өсөн сәйәхәт итә ала. Делле габсбургтың уның үҙе шәфҡәт туташы булғас, бер ни тиклем алыҫлашҡас, һәм уның ғилми-нәшриәт. Ул идиот, глухонемой өҫтәүенә, һәм әгәр кемдер эму ярҙам итмәһә, юғалып канау түкте һәм уны вафат була.
  
  
  
  Һаҡсы, күрәһең, хисе уның үҙенсәлекле бысраҡ һыу горбун бүленә. Ҡара уны ғилми-нәшриәт комплексы, һуңынан йәнә бер ҡыҙы. «Аға, уны, аңларһың, тип, һеҙ, төрө бар, иптәштәр. Нарост на был ҡытай кешеләренең! Был Эго мәмерйә йәшерергә кәрәк».
  
  
  
  Сюй хәсрәт фән йылмая. «Мин белмәйем. Әммә уның булдыҡһыҙлығы, һәм минең ҡан, ла йыраҡ. Мин уға һәләк булырға бирмәм алмай. Шуға күрә, зинһар, мин билдәл...»
  
  
  
  Хәҙер фән су оценивающе һаҡсыларына ҡарап, уның башы менән аяғына тиклем ҡарап, һәм Киллмастер табып, тип өмөтләнергә түгел, унда бик күп малайҙар һәм ҡыҙҙар болтовней. Хәҙер ул көсөргәнешле булды, әммә шул уҡ ваҡытта көсөргәнеш һәм ғәмәлгә әҙер. «Был, - уйланып ул жестокое. Ҡул с
  
  
  
  Сюй ҡағыҙы һаҡсы үҙ фән сунь. «Рәхим? Әгәр ҙә мин һеҙҙе ни өсөн ашыға. бәлки, ул рәхмәт булыр ине. Ул белә, үҙ бурысын һеҙгә һәм һеҙҙең мөһим кеше булыр тип, әммә мин шулай уҡ бурысы булған». Ерәнес ғилми-нәшриәт уны ҡараш ташланы. «Бынан тыш, мин обидел уның. Унан ҡотолорға теләгән ул. Пахнуть ул насар».
  
  
  
  Засмеяться һаҡсы. «Һеҙ дөрөҫ һөйләшмәйһегеҙ унда, иптәштәр». Эй ҡағыҙҙары уның кире ҡайтарып, уларҙың ҡотон алырлыҡ түгел. «Шанхай буйынса һеҙ ҙә китергә? Мин тура шул саҡта йыл һайын документ эго».
  
  
  
  Ул ҡулын тиҙ һыуына һәм ғилми-нәшриәт бороп һөйләй. Был уларҙы ҡулланыу, йонсотҡос сәғәт сәғәт кеүек дактилология ғилми-нәшриәт шөғөлләнә. Һәр бармағы AX агент һөйләй белергә тейеш булған.
  
  
  
  Сюй бөтә процедураларҙы бер миллион ихтималлығы фән менән үтәй, һаҡсыларға йәки был телде белеү күҙәтеүсе туризм төрө.
  
  
  
  Ыштан булып ҡала һәм ғилми-нәшриәт мешковатый кивнуть полезть ҡағыҙҙарын һораны. Ҡыҙ уны тапшырыу ih, ih һаҡсыларға тапшырыу менән шөғөлләнә. Ул бысраҡ ҡағыҙ массаһын сморщенный ҡото алынған, һәм уға ҡайтарылаһығыҙ. «Пахнуть хатта улар насар. Әммә батмай, иптәштәр. Һеҙ йылмайып, былай тип чоп бөгөн капитан иптәштең эшләй. Дүртенсе ҡатта алда». Уның башы өҫтөндә күрһәтә. "Ул асыҡтан-асыҡ".
  
  
  
  Ҡасан уларҙың бинаһына ингән, ҡыҙҙар окликать һаҡсы. «Иң яҡшы ашыҡ, дуҫым, кире осраҡта һеҙ һағынып». Ул күрһәтеү
  
  
  күҙәнәк. «Тиҙҙән улар тағы эго һындырырға йыйынғанда. Дәһшәтле навозный юғалтмауына тағы ла бер гөбөргәйел».
  
  
  
  Вестибюль бай биҙәлгән, улар аша үтеп, һейҙек менән ул пахнуть. Дүрт баҫҡыслы өҫкә. Һәр бүлмәгә инеп оҙаҡҡа туҡталып ғилми-нәшриәт комплекстары һәм майҙансыҡтары, коридорҙар буйлап өҫкә һәм аҫҡа өсөн взгляде. Ул риза була. Күпселек буш офис бар, ә лизать, бинаның артҡы өлөшөндә яныңа ла изге була. Өсөнсө ҡат сиртеү послышаться машинкала яңғыҙ.
  
  
  
  Дүртенсе ҡаттан. Уңда улар коридорға сағыу тамамланды дүртмөйөш, майҙан сыға. Һулдан улар, башҡалар менән тәҙрә күҙәнәктәрендә тиклем һикәлтәле, ҡараңғы коридорҙа була.
  
  
  
  Уң ҡулында булыр карте ғилми-нәшриәт «люгер». Сюй ышта бәләкәй һәм пистолет япон фән нащупывать акмулла. Әгәр ih син тотоп, ул туранан-тура ярып тышҡа.
  
  
  
  Ника, ул һәр ваҡыт үҙе тураһында хәстәрлек сыға, һулға кивнуть. «Был артҡы тәҙрәһенә тикшерелде. Арттан. Бында уның көтәсәк».
  
  
  
  Ул китте, йүгереп на цыпочки. Ул минуттар кире ҡайтып аша. «Ихатаға янғын һүндереү баҫҡыстары булған. Бик ҡараңғы».
  
  
  
  «Тыҡ була? Күрше урамда йәки күсеп? Двор - ул бары тик ҡапҡанда».
  
  
  
  «Тыҡрығында булған. Был ышаныу ул. Был бинала элек була инде ул».
  
  
  
  Уның ҡулы теймәгән ғилми-нәшриәт. «Яҡшы. Мин көтөп. Аҙашып бесценно. Әгәр кемдер тел беләһең, һин буханкаһы ни өсөн, шундай уҡ уның тарихы - шул тыш, иптәш капитан, мин эләкһә Чжоу допросить».
  
  
  
  Ee сверкнуть уның күҙҙәре. «Мин түгел, тип уйлайым, кемдер килер ҙә. Ул уларҙы барлыҡ - көтә, ҡабатланмаһын өсөн был». Бәләкәй ee Намба ҡулы хәрәкәт итә. «Әгәр улар килә, уны белгән, нимә эшләй».
  
  
  
  Хәҙер асыҡ һәм ысын күңелдән Карте ғилми-нәшриәт комплексы тора. Гротеск үркәс күренә тағы ла, ҡарағанда иртәрәк. «Был артҡы тәҙрәләре асыла», - тине ул, эй. «Ботинка кейгән һәм, ҡәҙерле. Ҡасан беҙ был урынды ташлап китә, әгәр беҙ сыҡмаһаҡ, ул, беҙ оса, ә өҫтәрәк ярғанат кеүек!»
  
  
  
  Унда ҡыҙыу хәрәкәтен. Улар коридорға һыу тауыш һәм яҡтылыҡ буйынса тағы йыйылып китте, бер тулҡын прибор шаңҡытты. Әгәр ҙә улар буйынса выдать отель-эго Чой һәм яңынан һындырып, бөтөнләй аҙ ваҡыт ҡалған.
  
  
  
  Был һуңғы уң яҡтағы ишек булған. Кротость был коридорҙы сағыу һыҙат, яҡтылыҡ, яҡтылыҡ менән тәҙрә аша аралашыу. Тыштан громкоговоритель загудеть на мгновение. Халыҡ ашыу ноталы тәрән рәү булған. Юҡһа ғилми-нәшриәт комплексы, тире nen булараҡ сығыш яһай. Әгәр ҙә таскать бедняга уларҙа аҫҡа тиклем ул атырға өлгөрә ...
  
  
  
  Уның ҡыҫылышы «люгер» һул ҡулына һалды, уңы стилет защелкивать. Брылев ҡарай ул секундына ишек аҫтында. Һәм ул һуңынан бүлмәгә керә тотҡаларын бороп һалған, тип бер иптәш капитан чжоу була. Кире осраҡта ҡулланырға тура килә ине Нику «Люгер», буталсыҡ һәм бик мөмкин булыр инем барыһына.
  
  
  
  Чжоу бер капитан була. Асыҡ тәҙрәнән ҡарап ултырған өҫтәл һәм уның өсөн күҙәнәктәр яһала. Эго скрипеть әйләнеп ултырғас, уның ҡасан бороп. "Һин нимә теләй ..."
  
  
  
  Капитан янына задрожать Стилет в горле. Брылев һүндереү һәм ғилми-нәшриәт комплексы, юлбарыҫ кеүек, өҫтәл һыуға һикерә. Ир-аттарыбыҙ тағы үҙ тәненә һәм тауыш сығарып стилет агонический барып етмәй. Закинуть ғилми-нәшриәт затылок итләс ҡулын биреп, рукоять табылған ҡорал һәм йәйелдереү, тулыһынса тиерлек түңәрәктәр эшләй.
  
  
  
  Шул уҡ ваҡытта һыу кеүек, кәүҙәһен иҙәнгә ҡолап, тубыҡ ғилми-нәшриәт тәҙрә янында баҫып тора. Нисектер бер тапҡыр ул ваҡытында. Развязать итәгендә ике фал алтынсы һалдат, алты шипка таға. Взад и вперед күҙәнәк раскачиваться.
  
  
  
  Киллмастер выругаться тештәр аша. Был маҡсатҡа ике тапҡырға эләгеү ҡатмарлы хәрәкәттә була.
  
  
  
  Уны тикшереү «Люгер», артабан зарар, тәҙрә янындағы бәләкәйерәк подоконник, бөтә тирә-яҡ башын ташлап, башҡа йән эйәһен күҙәнәктәргә шәрәм булып яфаланды. Ике ҡулы, урам ҡырыйы булмаҫ кеүек сан-франциско, уны маҡсатлы эшкә люгер тырыша: шул тиклем прицел ластарҙың уны бысып, әлегә уның күҙенә саҡ-саҡ гепә түгел, тиреһе туҡыма йәки зацепляться өсөн түгел, һәм хәҙер жаль, ул быны эшләй.
  
  
  
  Өзлөп раскачиваться күҙәнәк, метронимический хәрәкәтенә ҡамасаулай эго менән бәреп төшөрөү өсөн бөтә көсөн ярашлы эго ҡарашҡа килтерә. Бер ваҡыт саҡ атып выдавливать түгел ул, аҙаҡ бармағы еңеләйтергә мөмкинлек бирә. Ләғнәт! Эму көтөргә тура килә. Секунд һайын, ул, уны көткәндәй, ҡурҡыныс, ҡот осҡос эго геометрик прогрессияла артасаҡ.
  
  
  
  Ударяться бағана тураһында күҙәнәк, громовая ҡарар оглушительный фәнни-тикшеренеү туҡтауһыҙ реви бурысы йыйылған. Обнаженный өсөн бер ир рәшәткәгә хвататься һәм ҡулы хәрәкәт итә. Күҙәнәктәр әкренләп төшә башланы.
  
  
  
  Хәҙер үк! Яһалма яҡтыртыуҙың нетолько менән атарға була. Һеҙ булырға тейеш, бик уйһыу төҙәтеү һәм тенденцияларҙы иҫәпкә атала. Хәбәрһеҙ проблемалар булманы түгел - күҙәнәктәр әкренләп төшә. Тын һәм тәрән ғилми-нәшриәт Карте һулышын тотҡарлай. Һуңғы микросекунда уны хәтерләмәйем, нисек буйынса һуңғы тапҡыр сәпкә атырмын Люгер -
  
  
  уңға һәм бер ни тиклем юғары. Уны ремонтлау индерелгән.
  
  
  
  Ул баҫып курка. Уны күреп, бәүелгән кеүек була тварь на мгновение күҙәнәктең, һуңынан йөксөләр һөрән. Күҙәнәк, фал әйләндереп булмай, сөнки дошман, тип, ниһайәт, кеше ник күрәм. Ошо көндәрҙә уның үле үле күп булыуын күреп, маңлай уң dolly күпселек өлөшөн юҡ. Халыҡ һәм Рев дауам дауам итә. Ул ишетеү һәм күреү. Юҡ әле.
  
  
  
  Коридорҙа киллмастер буйынса ҙур аҙым бара. Янғын сыҡты һәм бер нисә баҫҡысты тәҙрә асыҡ сюй фут фән көтә. Махнуть эй ғилми-нәшриәт комплексы, уны дауам итеү өсөн. Ыштанымды ыҡсымлап стеганый ee буйынса шлепнуть ул тиһә-артҡа баҫа. "Һәм беҙ йәнә тауыш. Ҡасып, детка, ҡас!"
  
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Шанхай төньяҡта, алыҫ районы Чапей, аэродром залы авария хәлендә. Давной-күптән түгел файҙаланылған бина, күптән инде бөтә ҡиммәтле һәм фонарь алынды. Асфальт осоу-ултырыу һыҙаттары байтаҡ выбоина, яҡындарығыҙға һәм күршеләрегеҙгә берҙән - крәҫтиәндәр, ер эшкәртеү һәм ул үҙенең эштәре менән шөғөлләнә. Һыу юлдары төпкә аэродромға алып барам колейный Шанхай юлды-яҡынса ике Нанкин миль алыҫлыҡҡа.
  
  
  
  Дүрт йөк машинаһы иҫке, ул рельстар буйлап һикереп, ут ғына бара. Беренсе йөк машинаһы кабинаһында ғилми-нәшриәт Фанга Карте һәм Суд барыу, һорауҙар биреү һәм ғилми-нәшриәт комплексы, йөк машинаһы водителе булараҡ, бала, үҫмер йәшенә етә тағы ла, күтәреп ала был. Вокзал ҡаршы, уның Фән һәм Су-береһенә түгел, сөнки икеһе лә сәфәр ҡылды улар «баллы» сампань. Скачать бочонок с хлам ул зловонный, төнгө тупраҡ, Шанхай тирәләй тупланған, тарҡатыу өсөн дөгө яландары алыҫ райондарға ебәргәндәр. Әлеге ваҡытта AXEman һәм, шул тиклем хуш еҫле һәм ҡыҙы дәрәжәһенә булды, тип еҫен һиҙеп булһа кәрәк, бының өсөн ышанам.
  
  
  
  Ҡасан улар яланға барып еткәс, алдан билдәләнгән план буйынса йөк машинаһы юлланды. Был операция хәл иткес мәлдәр була. Бынан бәйле пландары һәм уңышты дерзость. Әгәр ҡыйыулыҡ - тимәк, уңыш Венера омела хоҡуҡтарын Һары.
  
  
  
  Һәр йөк машинаһы припарка аҙағынаса тар буйынса ике осоу-ултырыу һыҙаты. Ih водителгә сигнал көтә. Ih барлығы алты, дүрт водитель, нигы һәм ҡыҙҙар. Андертонг кадрҙар һаны аҙ булған иҫәр ине ҙур хәүеф.
  
  
  
  Ҡараңғыла уларҙы көтә, һәм күпселек өлөшө-тиш. Нигы аҫтында баҫҡан ҡыҙ һәм гинкго боронғо ағастарҙы, уларҙың япраҡтарын испачкать веерообразный бабай була инде. Отель бик закуривать нигар, хатта ҡойолған ҡумта менән ҡалаға башняһы эго окурок тәмле булыр ине, әммә травма уны тыйҙы.
  
  
  
  Һауа торошо борсой ҡыҙы. Ямғыр туҡтап, һәм ай булыуына ишара итә, ә Шанхай вдалеке приглушать ялтырауыҡ ҡатлам болот еңел үҙәге. Ҡараңғыла ник йылмая. Был кисәлә лә бөгөн иҫке эҫе булып ҡала. Мин үҙем рвать на сәс була.
  
  
  
  Ул тағы болот ҡото алына. «Тулҡынлана башланы», - тине ул, эй. «Мин дә беләм, кем был миссия үтәй, әммә уның иң яҡшы булыр. Ябай тебе». Ул белә, ул подскакивать нерв. Эго яңғыҙлыҡ ни крайы буйынса туҙған була.
  
  
  
  «Эшләпәне тотоп, Ник».
  
  
  
  Кулина уның эшләпә изге ышыҡлау ул ручка, әлегә ул сәғәт ҡарай. «Һуңынан биш төн. Уның төбөндә».
  
  
  
  «Сөнки ул-ла...» был саҡта улар ишетә. Гул поршневой иҫке самолет ҡайҙа болоттар, алыҫ көнсығыш.
  
  
  
  "Уның тауышы!"
  
  
  
  Йугереп барып крайы уларҙың осоу-ултырыу һыҙаты. Фаня, Су-зажигалка файһалана ғилми-нәшриәт һуҙҙы. Әкренләп тоҡана һәм ул ул һәм өс тапҡыр алға помахать элек уның ялҡыны.
  
  
  
  Йөк машина фаралары күрелмәле. Һәр аҙағында ике осоу-ултырыу һыҙаты буйынса крайы һәм, башы өҫтөндә параллелограммдары өсөн пилот ойошторола. Fanie ғилми-нәшриәт өсөн су тотоп ҡулына. «Күрәһең, был улай түгел, имеш, бик күп, шуға ла бармы? Был ҙур самолетҡа ултыртып һәм нисектер уны күрергә мөмкин». Уның тауышы ҡалтыраны.
  
  
  
  «Быны ул», - тине Киллмастер. Эму, хема булыр инек беҙ уны, был яҡшы эшләй. Ҡыҙыл радар-эго күрергә ине инде. Ник уйламай, төнгө ҡытайҙар истребителен бармы-юҡмы, бындай исемгә лайыҡ. Штопор беркасан ла барлыҡҡа килә. Һеҙ һәр нәмәнең төрө буйынса ысҡындырмағыҙ!
  
  
  
  Оса яланға үтеү һәм һуңынан ике пилот өҫтөндә эшләй. Тауыш двигателе һүнә. Көтә улар, был ваҡытта сикһеҙлеккә һуҙылған, резинка кеүек ҙур, тиҙҙән һынып менән шөғөлләнергә тейеш. Растягивание көтөп......көтөү...
  
  
  
  Ҡапыл самолеттар, хатта хайран ғилми-нәшриәт свист. Ул төнөн уянып, ҡапыл ҡарсыға кеүек, тырнаҡтары үҫһен, скользнуть һәм уның яҡын йөк машинаһы өҫтөндә. Самолет ут булмаһа юҡ булыр. Уның көмөш нурҙары тусклый поблескивать йөк машинаһы була. Ударяться отскочить һәм ул, тороп баҫырға һәм тағы ла бер тапҡыр ударяться, аҙағында шәп йүгереп килеп алыҫлыҡҡа осоу-ултырыу һыҙаты. Нацистарҙың тормоз визг, туннель һәм йомшаҡ резина еҫе.
  
  
  
  «Вперед, - крикнуть ғилми-нәшриәт. Ee уның ҡулынан алыу өсөн, самолет һәм уларға йугереп барып, аҙағына инде ул ваҡиғалар алыҫ башланы. Ҡасан улар килә, күреп, уның ҡыҙыл һәм алтын
  
  
  ҡытай яғы көмөш яҙырға: China Southwest Airlines. Был DC3 булды, тип ышаныслы һәм иҫке, ул илдә коммерция булмаған тармағында киң ҡулланыла. Ника белеп, аҫтыртын көлөү булғанмы был ваҡ деталдәренә тиклем. Летчик, документтар эшен.
  
  
  
  Самолет ишек асыла башлай, һалдаттар уларға. Баҫҡыстан төшкән. Ирина фонарҙар тышҡа. "Һары Венера?"
  
  
  
  «Эйе», - ул ҡырҡылған. "Торналарҙыҡы? Ҡәһәр һуҡҡан был изге һәм һүндереү!"
  
  
  
  "Сэр д." Сергей тәржмәлә. Уның бортында ярҙам ҡулын күтәрҙе. Ике ҡулы - йәш радист эмблемаһы менән ҡытайҙар. Захлопывать улар өсөн уны ишек. Ника тине: «үҙе, - Тине пилот, фаралар менән индереү өсөн уның взлет. Выбоина. Һин йылмайһаң, тип ih һине һағынам».
  
  
  
  "Сэр д." Радист ih китте. Ҡыҙы менән йәнәшә ғилми-нәшриәт уңайлы урынға төшә. Эй усмехаться ул. «Хәүефһеҙлек ҡайышын тағып, ҡәҙерле. Ҡағиҙә».
  
  
  
  Ул яуап бирә алмай. Ул бик шым ултырырға, күҙ ҡыҫыу һәм кулактар менән ябыла. Ул өндәшмәй. Күп ҡатын-ҡыҙҙар кеүек үк, көрсөк превосходно менән үтәй ул, тик бөтәһе лә үтә, эй ялҡҡан кәрәк буласаҡ. Йәғни уны үҙем тоттом, тип, яҡын килмәй, бәләкәй генә булһа өсөн нах унда истерика. Бәлки, файҙаһы булып китте бына. Ул бер ваҡытта алда мохтаж булараҡ, уның өсөн ҡурҡыныс һары сәбәпсе - ул еткерҙе йыйын, - тип Венера Һары, Андертонг, диндәштәренә ярҙам атҡаҙанған водород - хәҙер инә һәм улар буйынса ғына-әлеге ҡатмарлы өлөшө. Ухмылка Эго ҡаты була. Йыр һүҙҙәре менән әйткәндә, улар оҙон юл үткән Сент-Луиза. Ул бик оҙаҡ юлдар үтеп, тағы килегеҙ!
  
  
  
  Взлетающий улар. Һәм ул аҫҡа ҡараны һәм күрмәҫ элек тип, бер йөк машина утын тәржмәлә. Уның кабинаһынан һыу юлында уңыштар теләне ул.
  
  
  
  Шунда уҡ ғилми-нәшриәт комплексы пилоттары белә. Исемең Цзэ Эго, Шэнь-пэр, тик ни өсөн-Куль Джонни булырға саҡыра. Ника ни ҙә белмәй. Тере легенда булған кешеләр был милли һәм хәрби-һауа көстәре полковнигы - по-үҙенә , шулай уҡ легендалар һәм ғилми-нәшриәт нисек үҙенең. Бында күптән булған инде уның, ныҡ поседеть һәм берҙән-бер кеше булған, ул ҡасан да булһа ер тетрәүе ваҡытында ҡотолорға Макгун CAT. Һайлау хокуғы яҡшы.
  
  
  
  Бөтә ир-аттың өс н уставляться ғилми-нәшриәт каютаһына кереп. Винить ih алмай уны. Вин түгел, хатта уның радист булыуы, уны шулай тип ҡысҡырып фыркать. Ул, булырға тейеш, насар пахнуть.
  
  
  
  Джонни беләләр эго куль, тип неудивительный. Бөтә ғилми-нәшриәт ҡаршыма йылмайып чернозубый һәм үҙенә әйткән: «Рәхмәт, джентльмен. Был чертовски яҡшы булып эшләй. Беҙ аҙ тулҡынлана башланы».
  
  
  
  Джонни Куль икенсе пилот самолетын бирә. Кем менән улар радист, кескенә өҫтәлгә ҡап картаһы менән дөрөҫләнгән. Тотанаҡлыҡ йылмайып ғилми-нәшриәт комплексы, күреп, мөмкин тиклем уның был пилот ары китте.
  
  
  
  Пилот досталь, түш кеҫәһенән ҡағыҙ бите буйынса баҫмалар. AXEman уның ҡотон алыу. «Тикшереү өсөн, сэр, был уның өсөн ҡунаҡхана һәм асыҡлыҡ аша үтә ине».
  
  
  
  "Вперед, дауамы."
  
  
  
  "Сэр д." Әгәр булған һәммә нәмәләр һалып өйәләр несоответствовать униформа кейгән, ап-выбривать летчик-ветеран, зловонный был буйһонмай, бысраҡ, рассмеяться башняһы күренә, ул, күрәһең, күргән дә юҡ йәки был обижаться. Джонни Куль бойороғон үтәү. Джонни хәтерләткәндәй тойолдо на мгновение Нику тураһында һөйләне, нисек бар, улар бергә булырға hubie'гонконг ' s һуңғы тапҡыр эсергә. Быны ул.
  
  
  
  Джонни Куль аша үҙ уҡыусылар исемлеге. «Ике ҡап, класс , сэр. Һеҙ һорағас, улар өсөн расписываться ул, сэр».
  
  
  
  Әлбиттә. Әгәр телисез икән, булһын өсөн мөмкин булғандың повеситься буйынса бау, нах расписываться өсөн һеҙ туранан-тура.
  
  
  
  "Мин бойора, сэр, - лизать Мейнян ауылында һыу төшөрөүсегә, һеҙгә мөмкин тиклем, көньяҡта яҡынса илле чунтьен майлы. Сүллек тирәһендә күп - беҙгә ғәриптәр менән проблемалар тыуырға тейеш түгел. Әгәр һорауҙары йәки проблемалары килеп тыуған, беҙ прикрываться тыш, авария ҡылған һәм беҙ юғалтырға мәжбүр булған был двигателе ултыртыла. Әлегә ул, сэр?
  
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт Карте. «Көндөҙгө яҡтылыҡ ергә тура килә? Был йөҙ тотҡан иҫке күберәк йәшниктәрҙә түгел, шулай түгел икән?» Ул самолеттар күнеккән.
  
  
  
  Бармаҡ картаһының пилот линияһы үткәрелә. «Средь аҡ көн, сэр. Был беҙҙе бигүк борсомай. Нисек инде мин әйтәм, ҡайһы бер ваҡыт беҙҙең буласаҡ иң яҡшы ышыҡлай. Самолет менән күҙәтеү үткәреү антирадарный enterprise алдында атҡан, һәм беҙ йығылған. диполь автомат, беҙ ҡасан китә. Бөйөк шанс, беҙ уларҙы түгел, ғөмүмән, нимә буласағын. Беҙгә, әлбиттә, өҫтәмә бак булһа, беҙ уларҙы файҙаланыу буйынса саралар ih ташланы. Шунан тыш, беҙ китәбеҙ, һеҙ нисек, беҙҙең Непал һәм Сикким юлын артабан, һауа торошона ҡарап, яғыулыҡ һәм ».
  
  
  
  «Был һинең өсөн шәп», - язвительный axeman ни әйтер, - «ипотека беҙҙе күберәк борсой әммә мин килгән ваҡытта»?
  
  
  
  Пилот нацарапывать блокнотына ҡәләм. «Яҡшы, бер ҡасан да ҡаршы ел-встречай. Ул, һала, ти, һигеҙ сәғәт осоу. Мөмкин булһа, бер ни тиклем әҙ». Ул ҡото алынған сәғәттәр. «Беҙ һеҙҙең яҡынса утыҙ һигеҙ туғыҙ йәки төшөрөргә тейеш».
  
  
  «Мейнян артыҡ яҡын түгел», - тине ғилми-нәшриәт эму. «Беҙ ауыл ингән самолетты башҡа тел бәйләй, ғөмүмән, әгәр был мөмкин».
  
  
  
  Джонни на мгновение шик менән ҡарай, уның Куль, һуңынан әйтте: «беҙ бара, беҙгә көс, сэр. Был мөмкин булыуы мөмкин. Тирә-яҡ ҡырағай ил, күп үҙәне, тауы, күле һәм ҡоро. , әлбиттә. Iso беҙ бөтә көсөнә тырыша, сэр, беҙ Янцзы тайпыла алмай ләкин бик алыҫ. Йылға - беҙҙең ориентир. "
  
  
  
  "Яҡшы." Ухмыляться ғилми-нәшриәт комплексы пилоттары. «Ярай, хәҙер поспать, шунан, теге, нисек ашай һәм беҙ прибираться. Ble?»
  
  
  
  Джонни куль эго тауыш ишетмәнем ул саҡта. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс блеснуть эго күҙҙәре, ирендәре йылмайҙы һәм эго ҡағыла, әммә ул етди генә әйтте: «Бәлки, сэр. Был шунда бөтә. Был йәкшәмбе дауамында улар өҫтөндә эшләргә, ҡондоҙ һымаҡ. Телисез икән, булһын ул һеҙгә әйбер күрһәтә ? "
  
  
  
  «Ылыҡтырылған. Беҙ табырбыҙ, йәғни, беҙ кәрәк. Беҙ тиклем сәғәт уятты итә. Һин уны һуңғы моментта асыҡлыҡ индерергә теләйем».
  
  
  
  "Сэр д."
  
  
  
  Ҡасан Киллмастер буйынса каюта сыҡты, туҡтап килә. Джонни Куль, икенсеһе самолет пилоты ала.
  
  
  
  Фыркнуть трансивер һәм ҡысҡырып әйтте: «быны Кем, тегенселәр алына? VIP булырға тейеш, Джонни, уның менән һин һөйләй кеүек».
  
  
  
  Пилот кивнуть. «Оло кеше. Күберәк һин ҡасан да булһа, минең башҡа».
  
  
  
  Фыркнуть тағы Радист. «Бәлки, шулай. Әммә оло кешеләр, юҡмы - ул барыбер хәшәрәт пахнуть».
  
  
  
  
  
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Бынан тыш булғанға оҡшай, тирә-яҡ тылсымлы көҙгө кеүек боронғо ҡытай аша үтә яңы. Ф Тэн, хәрби етәксе иҫке, элекке ташландыҡ илдәрҙә был поэма урта быуат ҡулы менән шөғөлләнә. Иптәштәрсә бер чепуха, чжан дун, Тэн Ф әйтерһең. Эму йөҙ йыл булыр, ә ул үлгәндән страшить түгел. Ошонан һуң уның был яҡтарға, сафлыҡ һәм билбау евнухтар менән кәнизәк ителгән, ә пайсинг лаос, крәҫтиәндәр, эму һалым түләү түгел, ә Пекинда.
  
  
  
  Сюй был фән буйынса бөтә беренсе төндә ҡалала кирбес балсығы замок аңлата ih беспорядочный ғилми-нәшриәт комплексы, ауыл менән мэйньян ҡалҡыулыҡта торған күренеш. Отблеск тирәләй йоҡа һәм иркен бүлмәлә уны тәҙрәнән күреп мөмкин ih көнсығышҡа ҡарай аҡ на горизонте - беренсе иң түбән булған тибет ҡалҡыулығы. Әле уларҙың бөтәһе лә үҙ маҡсатына йөҙҙән миль алыҫлыҡта тора, үҙәндәр Чумби.
  
  
  
  Уңышлы үтә ултыртты. Әлбиттә, күҙ алдында булған, минең Киллмастер әммә хәҙер, ярай иҫәпкә алыу мөмкин түгел. Бындай илдәр, юлдар, коммуникациялар юҡ унда, көнө-төнө үтеп мөмкин, улар тәү сиратта мәғлүмәттәренә ҡарағанда чунтьен властарға еткереүсе булды. Һуңынан инде һыуҙың артыҡ ваҡытта шул булған, беҙ нисек мөмкин оказаться.
  
  
  
  Шунан тыш, фән һәм ғилми-нәшриәт булараҡ теркәлгән төшөр урын ентекләп сюй - эго улар ҡабат ҡулланырға тура килә, - егерме тиклем ауыл Мэйньян миль үтә. Хәҙер улар ябай кейенгән һәм таҙа булыуы, сәйәхәтсе булараҡ. Оҙон улар ҡырағай эттәр ҡаршы күҫәк хистәр көлөнә, һәм ир һәм ҡатын булды. Парик һәм ғилми-нәшриәт үркәс ташлап, үҙ тиреһе ябынған баштарын чепца бритый буйынса собачья. Ауыр пакет булыу - кеше бер нәмә лә онотмай AX - гарантиялар һәм үлемгә хөкөм ҡарарын, әгәр ih тотто.
  
  
  
  Саф һауа ултырып, алыҫ тауҙарҙа томан окутываться, фиолет барҙы һәм уларҙың бер-көрән дөгө яландары стерня, подставил аҡһыл-көрән һәм һары төҫтәр көҙгө. Смотреть на небо нигы юлдан бара; ҡаланың беренсе оҙаҡ тиклем көслө ҡар яуа.
  
  
  
  Һорау Ф без Тэн ih сәләмләне. Охватить өсөн ҡолағы ҡарттың Ih тора, йәғни улар тирә-яҡ ҡытайҙың тибет аша ҡаса. Ложа ниндәй дингә ышаныуҙы һәм уның билдәләре. Сюй бүләсәре бик боронғо фәндәрҙең береһе булып, күптән вафат, Тэн өсөн был етерлек булмаясаҡ.
  
  
  
  Икенсе ih торған төн булды был. Ҡасан тамамланыр, уларҙың төшкө аш - ҡыҙҙырылған сусҡа бәрәстәре ялғап буйынса ябай, йомортҡа, тары ярмаһы һәм кәбеҫтә бешерелгән, подзывать ғилми-нәшриәт ҡарт. «Отель һеҙҙең менән һөйләшәбеҙ ҙә ул, йәш кеше. Эләкһәң».
  
  
  
  Ника аша ултырғыс, ҡыҙҙарға ҡарап. Бер аҙ күтәртелеп кивнуть үҙенең төҙөк һәм уның яурыны. Улар менән бара. Юмор-эго. Аңлайым да ул түгел. Имеш-мимеш улар икеһе уйнай, юлдар нащупывать. Хәҙер инде үҙенең ғилми-нәшриәт ориентир булып, үҙе ремонтларға, тағы ла бер көн һәм был булырға тейеш. Шул саҡта юл ала улар.
  
  
  
  Ҡарт тар ғына лабиринттарҙы аша үтеп, уның артынан эйәрҙе. Биш һәм үҫеше туранан-тура саҡ күберәк Тэн фут була, уҡ кеүек. Гел бер төрлө була, уның кейгән - төҫө бейек яғалы мундир маршала менән хаки-чокер, билбау Сэм Браун, күкрәгенең һул биҙәүестәр байтаҡ. Ул илле йыл элек донъя йәшәй. Минең ғилми-нәшриәт комплексы, шомпол өсөн кәрәк, ни тиклем боронғо, иң хыялый ҡарт тарафынан ниндәй делле. Ҡарт уны етерлек күрер өсөн, ысынлап белә. Әлегә тиклем тиерлек көҙән Тэн ih тынғылыҡта ҡалдырмай. Ника күреп, үҙе кеүек бер нисә эш менән шөғөлләнә евнух
  
  
  оҙон елән парчовый. Һәр хәлдә, Fanie Сюй әйткәндә, улар араһында алашар. Бер кәнизәк беҙ уны күреп түгел, ишетеп, уны ла бер мәл иң хихиканье-ябыҡ өсөн балконды, бер нисә ихата тирәләй йөрөнө.
  
  
  
  Хәҙер, Тэн барып, уны иҫкә тетеревятник иҫкәрмә: «Нимә эшләй ул. улар менән?» Ғәжәп булған был ҡарт. Тик уны эшләү мөмкин булмаһа, кәнизәктәр менән нимә эшләргә!
  
  
  
  Ул эске ихатаһында үтәсәк, унда бассейн аша күпер крохотный перебегать. Лилия йөҙөп үле & nb. Ҡараңғы булманы тиерлек, әммә һуңғы нуры бөгөлә һәм стеналар буйынса байып ята, һалҡын һымаҡ һыҙатлы ҡара алтын & nb. Ҡайҙа барып тәлмәрйен крайы у бассейны-бассены үгеҙ ноталары сығара.
  
  
  
  Һәм бөтә был ваҡыт өндәшмәй ҡала стон axeman дэн ҡапҡа аша үткәрә. Хәҙер уларға башҡа баҡсаһында булды. Пагода ныҡлы кирбестәрҙе яндырып ҡушыла үҙәге тирәләй ҙур булмаған, ҡара төҫтәге выкрасить тынып ҡалды. Насар урында кәшәнә ғилми-нәшриәт комплексы хәтерләтә. Берҙән-тэн ишеген асып, ауыр имән ишекте, һәм ғилми-нәшриәт комплексы янына керҙе.
  
  
  
  Улар ҡараңғыла тора, әлегә Тэн шәм тоҡанып китте. Шул һайын, яйлап бүлмәгә яҡтылыҡ менән тула кеүек йомшаҡ, ғәжәпләнеү менән һәм рәхмәт яҡтан ax буйынса кешеләр ҡарай. Түңәрәк булған бүлмә, иҙән мәрмәр менән. Стон һүрәттәр эленгән ҙур төргәк менән бер, ул да аңлар бара-цис. Етенсе быуаттарҙа.
  
  
  
  Пьедесталда тора бюстары, в хур ала торған ғына була. Мин Династияһы. Ғилми-нәшриәт комплексы, кантон диалекты н признательный тауыш сығарыу, ти улар.
  
  
  
  Поклониться һәм ф Тэн, инглиз күсеп, тине: «бер нисә әйберләр, улар уның ҡәҙерен белә». Ул юғары күрһәтә экрандан, мөйөштә торған бүлмә. «Һуңыраҡ, сэр, уның иң ҙур хазинаһы һеҙ үҙен күрһәтә ала. Әммә мин башта уйлап, беҙ һөйләшергә тейеш. Ултырҙм, зинһар өсөн».
  
  
  
  Ҙур булмаған Тэн sel өсөн ултырғыстар. Ул иҫке һәм пистолет досталь йәшникте асып, «Маузер». Улар уның ғилми-нәшриәт комплексы на карте күрһәтә. Кәкрәйгән Эго ынтылыш ҡулым ҡаты булды, ә кеше күҙе менән ҡарау морщинистый проницательно пергаментный ғилми-нәшриәт эго.
  
  
  
  «Шулай итеп, сэр, ысын исемен һәм һеҙ ниндәй милләттән? Бында һеҙ телисез? Хаталар ҡылһа ла, улар пекинда ҡылыу - ул иҫке һәм безумие. Һәр хәлдә, хатта юҡ, тип уйлай улар. ҡыҙ менән һеҙ, күрәһең, уйлайҙарҙыр. Ярай, сэр? Правда ».
  
  
  
  Киллмастер белә, сөнки эго яуланы. Һис бер нәмә лә ҡалмай, тип обьясниваться тыш, аҙ һөйләшә, һәм мөмкин булғандың барыһын да эшләй. Бәлки, уны уйлайым, уның союздаштары таба.
  
  
  
  Улар, йәнәһе, шул тиклем дөрөҫ әйтелгән тип ҡушма штаттары һәм агент булып тора, күпме ала. Ҡарт китеп тыңлап, янына ҡорһаҡ ғилми-нәшриәт пистолетын тота.
  
  
  
  Ҡасан туҡтар axeman, Тэн әйтте: «Тимәк, аэродромдар өсөн һеҙ?»
  
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы. «Мин әйтәм һезгә, - тип, миңә кәрәк, сэр, әммә был аэродромға түгел. Ниндәй ул беҙ аэродромда тураһында бер нәмә лә белмәй».
  
  
  
  Тэн кивнуть. «Минеңсә, һин уны ышанам. Тимәк, был-туннель. Чумби Туннель үҙәндәре. Шунда барабыҙ,-тип бик серле».
  
  
  
  Бесстрастный ғилми-нәшриәт һаҡлар кеше. «Һеҙ, күрәһең, бик яҡшы цэрийға, сэр».
  
  
  
  Пистолет на дюйм шыла. «Был минең менән уйнай. Ҡарт уйын. Мин был иллюзияға биреләсәк, - тип тағы бер аҙ ваҡыт үткәс, уны кереткәнсе, минең ата-бабалары булып китә. Ләкин был мөһим түгел - чунтьен эргәһендәге аэродромда булды. йәшерен аэродром, осоусылар әҙерләү өсөн унда Төньяҡ Вьетнам ».
  
  
  
  Ҡағыҙ бите һәм уның өҫтәл китабына иҫтәре тэн менән ҡотон алыу. «Ул булмаһа-МиГ-15 һәм МиГ-17, ә бомбардировщиктары бер нисә шулай уҡ Ил-28. Ышанмайым, мин был исемде дөрөҫ?» Уның ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай.
  
  
  
  Кивнуть Карте нигы һәм йылмая. Улар интуитив был зирәк була яҙҙым, шулай ЦРУ. Бәлки, инде улар аэродромды тураһында белә. Әгәр юҡ икән, уларҙы кире ҡайтарырға үҙ аҡсаһын һала. Әгәр, әлбиттә, уны ҡотҡарған.
  
  
  
  Ул әйтте: «һеҙ уларҙы дөрөҫ яңғырай, сэр. Әммә мин ни өсөн һөйләйем, дошман агент?»
  
  
  
  Папье буйынса кеше-көсһөҙ расплыться маша йылмайып. "Минең дошман мотлаҡ түгел. Был тағы ла килмәҫкә уйлай. Мин пекинда хөкүмәт оҡшаны, һәм мин уларға түгел, заботиться күп, оборудов. Мин уларҙы тыныслыҡта ҡалдырманы, сөнки мин безвредный һәм аҡылһыҙ тип һанамай. Шулай уҡ уларҙы яҡшы беләм, сөнки мин ҡурҡып ih. Шулай уҡ иҫке һинең ҡасан, нисек уны, һиңә бер нәмәнән дә ҡурҡмай. Нимә һөйләгән була, кеше юғалта һәм намыҫһыҙлыҡтан башҡа ". Улар уны күсереп һәм пистолетын ҡарарға. «Мин һәр ваҡыт күҙәтергә мөмкин, бының өсөн түгел килеп сыға».
  
  
  
  Был тәү сиратта ғилми-нәшриәт комплексы ҡарағанда өлгөрә-шулай тине, ҡарт дауам итә: «Мин рәхмәтле булыр инем, әгәр хәҙер мин һеҙгә генералы тип атар инем Тэн».
  
  
  
  Ни күҙе агент ax онтаҡ, тик уның кивнуть. Был ҙур булмаған беренсе булып күрһәтте, тигән булды ҡарт ни өсөн боролош ала.
  
  
  
  «Эйе, генерал. Әлбиттә. Сөнки уны аңлап, беҙ ҙә дошман? Мин һеҙгә ярҙам итә, әгәр алманы?»
  
  
  
  Һуңғы минут самаһы барған тэн йәки ҙур булмаған үҙгәрештәр булды. Ул асыҡтан-асыҡ булып sel
  
  
  ултырып, күҙҙәре ялтырай һәм эго светящ, ул да иртәрәк булмаясаҡ. Паранойя? - ник уйлап. Оло йәштә булыуына эго моғайын ҡала тиерлек ниндәйҙер эҙ эго, килгән һәм киткән һәм был хәл.
  
  
  
  Тэн кивнуть. «Мин һеҙгә ярҙам итә ала. Йәки шәфҡәтлелек буйынса түгел, сөнки американдар яратам мин, ә, сөнки был миңә ярҙам итә лә. Үҙ-ара килешеү буйынса. Һеҙ аңлайһығыҙмы?»
  
  
  
  «Мин аңлайым, - тине ғилми-нәшриәт. Һәм аңлай ул. Тэн чокнутый ни булһа, насармы ни тиклем хәүефле артыҡ кәйеф - ябай һәм бик ҙур ярҙам күрһәтә ала. Ул подыгрывать.
  
  
  
  Пистолет менән үҙе эргәһендәге ултырғыста ултыра тэн һала. Улар йәшникте асып, артабан хәрәкәте туҡтатылды, һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. "Ҡораллы һеҙ?"
  
  
  
  Сунь һәм эму Киллмастер стилет ҡулына һуҙа. «Миңә лә люгер булһа булыр, генерал. Һин теләһә ҡайһы мәлдә уны үлтерер ине».
  
  
  
  Ҡарттар аҙ йылмая. Маузер бармағы уны ситкә этәрҙе. «Бәлки... бәлки. Улар шулай тиҙ, шул тиклем ине».
  
  
  
  Ҡабарынҡы папкаларға һалынған һәм уны үҙҙәре алдындағы ултырғыс менән манильский ала. Ул постучать уның бармағы. «Минең планда. Тулыраҡ. Шунан тыш, һеҙ үҙ эшегеҙҙе нисек эшләйҙәр, беҙ уның ниндәй булыр ине, һинең, уның вәғәҙә биреп теләйһегеҙме, һеҙгә нимәгә кәрәк ул кеше вашингтон тапшырҙы. Был вәғәҙә мине, мин һеҙгә ярҙам итә, һәм барыһы ла, тип әйтте».
  
  
  
  Ника вәғәҙә итә. Был бик безобидный тойола.
  
  
  
  Генерал Тэн набок башына күнде, күңелдәр ҡош кеүек хәйләкәр. «Һеҙ нескәлектәр ҡыҙыҡһындырҙы? Һеҙ минең пландарығыҙҙы ла белергә теләй?»
  
  
  
  Внутренне вздрагивать ғилми-нәшриәт комплексы, ҡалын папка булмаҫ. «Бәлки, һуңыраҡ, генерал. Был-бөгөн уның уҡыусылары. Минең провинцияһы түгел был, ысынлап та, һеҙ белмәйһегеҙ. Был эштә туранан-тура генераль штабы ебәрергә тейеш була. Бындай оло бөтә булараҡ, был, ул, бары тик ҙур булмаған бәрәңге».
  
  
  
  Нахмуриваться Тэн, әммә ҡәнәғәтлек күренгәндәй булды. «Минеңсә, уның ишараһын аңлай. Һәм һеҙ, һис шикһеҙ, уң. Иң һыбай барырға тейеш был файлдар. Әммә ул бик ҡыҫҡа әйтергә һезгә, - тип уйлайым мин».
  
  
  
  Тын ғилми-нәшриәт Карте.
  
  
  
  Генерал һаҡ булығыҙ аңлата, тип, ядро була инде ул армияла. Заполнить иғтибар һәм ғилми-нәшриәт яңынан ты. Уны күргәс, «армия» күнекмә - егерме оборванец. Крәҫтиәндәр, буш ваҡыты булғанда ул «һалдат». Генерал, хәҙер уны уйлайым, тейеш булһа, зал, күңел торошо насар булып, ни калһа, беренсе карашка, - шуға күрә Пекинда nen түгел беспокойтесь тураһында.
  
  
  
  «Интеллект миңә лә яҡшы булыр», - ти генерал. Бумажка постучать буйынса уны өҫтәле. «Мин һеҙ шул тиклем генә тип иҫбатлай. Әгәр һеҙ мин ебәргән аҡсаларҙы яғы менән припасты ғына була һәм, айырыуса, аҡса, ғәскәр йыя һәм уның аша был алты ай провинцияһы контроле аҫтына алынған. Был гарантияланған ул! Аҙаҡтан, һуңғараҡ, - тип уның консолидироваться, бу ул бөтә ҡытайҙы баҫып ала. Минең миллион байраҡ ынтыла ».
  
  
  
  Ника яңылышмай. Ул әйтте: «Һеҙ, әлбиттә, чан кайши менән эшләргә була? Сөнки уны аңлаған, ҡасан да булһа һеҙҙең дуҫ».
  
  
  
  Тишина. Генерал тағы күтәрелде эго маузер һәм ғилми-нәшриәт эшләй. Морщинистый Эго йөҙөң аҡ булыр, күҙе выпучивать. "Был бандиттар!" Был крик булманы тиерлек. «Бер ҡасан! Ул әйтә, нимәнелер үҙгәртергә кәрәк булды. Уның береһе. Генерал Тэн Ф!»
  
  
  
  Неподвижно ғилми-нәшриәт ултыра. Аҡ ҡарт булып курка ҙур бармағын пистолет булған. Ник йылмая. «Әлбиттә, генерал. Тик уны дөрөҫ аңламағанмын. Минең һеҙгә тәҡдимем менән ул яҡшы файл тапшырыу мотлаҡ. Әммә шул уҡ ваҡытта,, сэр, был миңә иң яҡшы бер кем бер ни эшләй алмай, беҙ тирә-яҡ, тирә-яҡ әлегә Ҡытай китте».
  
  
  
  Пистолет тағы бер ултырғысына һала. Шулай уҡ Шторм үтә ҡапыл кеүек, күтәрә. Разгадки ғилми-нәшриәт ул саҡта аңламайбыҙ. Ҡарт, моғайын, ниндәй ҙә булһа мәсьәлә их, эгон түгел, үҙ проекттары менән бәйле.
  
  
  
  «Һалым», - дэ, - тине генерал.
  
  
  
  "Сэр?"
  
  
  
  «Һалым», - ҡабатлау ҡарт. «Мин уға күрһәтеп, нимә-нимә һалым тураһында». Ник тештәре ағымы сверкнуть н Эго. «Бер мәлдә егерме ете генә һалымын да индереп тоҙ бит ул!»
  
  
  
  Был тәү сиратта ғилми-нәшриәт комплексы ҡарағанда өлгөрмәгән-тине ул да булһа - тип әйтеп буламы? - генерал нормаль то дауам итә. «Һеҙ тейеш һәм беҙ ошоно ҡыҙы кисекмәҫтән сығарыласаҡ. Аэродром, һеҙҙе күреп тора түгелме? Моғайын, улар уйлап, эҙләп, һеҙҙең эго. Яйлап был урынға имеш-мимеш таратты, әммә улар таралған. Мин быға ышанмау мөмкин түгел ине. хатта минең шәхси йорттар ".
  
  
  
  Нику башыма килде был фекер элек, ә хәҙер уның кире ҡайтыуын. Артыҡ булыр, моғайын, тип, бөтә ауыл менән тиерлек һөйләшеүҙәр инде хеҙмәтсе незнакомец башлығы, генерал тенг туҡталды. Был уйланыуҙары уның.
  
  
  
  Генерал Тэн ныҡ туҙған һәм тарҡатыу картаһын өҫтәлгә һалып. Поманить ғилми-нәшриәт уны. «Бара. Һеҙгә күрһәтергә һәм уның, һеҙ минән шул тиклем ярҙамға йыйылған. Был илдең карталағы Чумби үҙәне тирәһендә, унда потапова туннель. Быны ул яҡшыраҡ белә, сөнки мин уны һунарға бала сағым, уның менән типә-тип беләбеҙ. кем был турала белеүселәр әҙерәктер. Әлбиттә, улар белә был хаҡта. Ҡарай ".
  
  
  
  Мин тырышып картаһы һәм иҫкергән булыр, әммә уны иғтибар менән өйрәнеү ғилми-нәшриәт комплексы
  
  
  Спутник картаһы буйынса сюжет гүзәл өлгөләрен йыйыу ине, шулай булғас, хәҙер модель урында еңел булмағандыр.
  
  
  
  «Тап ошонда, - тине генерал, - тағы бер үҙән, чумби йәнәш бара. Ул, әлбиттә, был хаҡта белә, әммә ул түгел, заботиться тураһында ла һаҡлана. Уның уйлауынса, был ул түгел. Һәм был шулай булғаны өсөн, кем белә серҙе. Үҙәндәр, текә ҡаялар уратып бейеклеге өс футтан тиклем тулыһынса ситтәрәк. Бар париж уны һәм иң киң киңлеге оҙонлоғо яҡынса егерме урындарҙы майлай. Бер кем дә йәшәр унда. Һәр хәлдә, шулай ти улар. Ул бөтөнләй ышанам ".
  
  
  
  Был-ник уны эго тиҙ тоң ҡотон алырға мәжбүр була. Ҡарт картаға ҡарап, уның бармаҡтары ҡалтырап ни тиклем ҙурыраҡ, әммә ул ҡағыҙҙы пожелтеть күрҙе. Ҡайҙа булды ул? Мечтательность ғилми-нәшриәт сығарыу буйынса нежно эго.
  
  
  
  «Күрәһең, үҙәне һеҙ яҡшы беләм, генерал».
  
  
  
  Әкрен кивок. «Мин белмәйем. Йәки уны. Улар һунарға уның йәш сағы. Етмеш биш йыл элек. Ул белә, сөнки был ваҡытта күп, ләкин унда барыбер баҫҡыстары булған».
  
  
  
  "Баҫҡыстар, сэр?"
  
  
  
  «Тупаҫ баҫҡыста, үҙәне ҡаяла соҡоп ике яғында. Ih уның ҡасан табып, уларҙың быуаттар булырға тейеш. Ә мәмерйә бар тирә-яҡ үҙәндәрҙе, ҡая итәгенә киттеләр. Кем-әллә шул,-тип ҡасандыр был үҙәнендә йәшәгән ".
  
  
  
  Танау аҫтында үҙенә выругаться Киллмастер. Яңғыҙ һәм был ятҡан үҙән, йылғаның иң тар өлөшөнән параллель Чумби, улар доғаға яуап булып мөмкин. Бигерәк тә, әгәр дөрөҫ булыуы тураһында һөйләй баҫҡыстан. Әммә тарих күпме ҡарт ышанаһығыҙмы? Кемдер теге йәки ни?
  
  
  
  «Ошо урындан, - ти ҡарт, - бер нәмә урындағы кеүек, йети үҙәндәре».
  
  
  
  Ағайығыҙ тураһында! Отвратительное снеговик! Ул мөслимгә тынлыҡ һаҡлай.
  
  
  
  Генерал Тэн әйтә: «һеҙ ҙә көләһегеҙ?»
  
  
  
  Ник әйтергә, цитаталарҙы дөрөҫ барда ни: «Минең философия күпкә күберәк хыял, сэр». Ҡарт ярҙам итә. Унда иң яҡшы баловать.
  
  
  
  Генерал кивнуть Тэн. Ул ҡәнәғәт күренә. «Ах, д. Шекспир Һине. Күптән түгел уны эго уҡыу».
  
  
  
  Постучать бармағын карта буйынса уны тағы бер ҡат. Оживленный настороженный тойола һәм ул хәҙер. «Был, әлбиттә, чушь. Һәр хәлдә, шулай уйланым Пекинда. Үҙәнендә түгел, хатта уларҙы үҙ картаһында күрһәтелгән. Мин ышанам. Мин әйтәм, нисек инде, унда була һәм ул...»
  
  
  
  Был эго тирәләй ғилми-нәшриәт комплексының хәлен тағы выдать карте. «Рәхмәт, сэр, тип, мин был күрһәтә. Әгәр мин ошо кешене минең үҙәне өҫтөнә ала, һәм шул баҫҡысҡа мин таба алмаһам, уларға һеҙ телгә тураһында, уның позицияһы менән чумби күренеш булды. Укрытие унда бик яҡшы булырға тейеш. ... н ярай, мин приказ булды һәм пландар ".
  
  
  
  Генерал картаһы ҡушты. «Эйе. Һәм мин эсенә нескәлектәре бар. Шул хәҙер беҙҙең төп бурысы булып торорға тейеш, һәм шунан алып ҡыҙ өсөн һезгә мөмкин тиклем тиҙерәк. Бөгөн кис һеҙ китеү мөмкин түгел, ул, уйлап?»
  
  
  
  Ника сәғәт ҡото алына. Һуңынан бер ни тиклем ете. Ax командаһы сикким тәүлек әйләнәһенә дежурҙа буласаҡ. Был, бәлки, ябай булыуы мөмкин. Сүллек һыҙатында проблема һаман да ҡайта, унда улар тормошта. Был шул урында булырға тейеш. Был хәүеф-хәтәр булған, берҙән-бер булған был, белмәгәнегеҙ тураһында нимә ғилми-нәшриәт комплексы, бер төркөм һәм сикким башняһы начальнигы булып джонни хәҙер ax координаттары тапшырырға тейеш була. Һөҙөмтәлә улар идеаль тиерлек баҫып алынған. Эскә ih тоҡандырып ебәрергә мөмкин.
  
  
  
  Был ҡарт уның аңлата.
  
  
  
  «Тиҙ мин аттым», - тэн, - тине. «Һеҙ уны кешеләргә һәм алты ханым, ул мөмкин ышанырга». Напрягаться уны, арҡаһынан выпрямлять, яңынан тулы Генералы. «Һеҙ үҙ халҡы менән шунда уҡ бәйләнешкә!»
  
  
  
  "Сэр д." Отель нигы хөрмәтенә бирелгән.
  
  
  
  Ул китә башлағас, ҡулынан эләктереп өсөн генерал әммә эго. «Һин йәш кеше өсөн бик ҡыҙыҡлы». Ул юғары күрһәтә экрандан, мөйөштә бүлмәгә ябыла. «Мин әйттем, һеҙ үҙегеҙ иң ҙур хазина тип күрһәтә. Тотанаҡлыҡ уны үҙ һүҙен. Килем».
  
  
  
  Хәҙер нимә? Мәрмәр иҙән буйлап теҙелеп иҫке ҡаты арҡаһы ғилми-нәшриәт өсөн экранға ҡарайбыҙ. Ул ваҡытта аҙ булһа, подшучивать өҫтөндә ҡарт өсөн - ебәрергә кәрәк буласаҡ эму приемопередатчик һәм механизмы индерелә.
  
  
  
  Откинуть өлөшө Генерал Тэн экран. «Мин һеҙгә оло хөрмәтебеҙҙе күрһәтәбеҙ, сэр. Минең менән осрашыу түгел, мин ҡатын кешегә мөмкинлектәр күп».
  
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ? Был-AXEman ползать йәғни тире аҫтына башланы.
  
  
  
  «Был Порфирий, - дэ, - тине генерал. «Минең беренсе һәм веб-мөхәббәт. Дурак булып, ул әйткән, илле йыл элек ул вафат булды, ләкин был улай түгел. Ул бит матур түгел?»
  
  
  
  Ирина менән ул башы мендәр аҫтына полулежать, елпеүес менән ҡулына. Ҡурсаҡ менән ҡытай облачная һаплы, кескенә, «лилийный» иҫке ауыҙ пудраһы һәм ҡытайҙа дөгө һабаҡ ал түңәрәкләнгән аҡ фон ҙә өйәбеҙ. Өҫтәге ҡара сәсенә селтәрле башлыҡ гениаль. Күҙҙәре, ҡуйы һәм үтә күренмәле-кари, ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай.
  
  
  Һөйләү һәм уға поклониться тиерлек, әммә һуңынан ул үҙе һаҡлаһын. Башта ул уйлай, ул манекен. Лизать аҙым яһарға уны, тоя, уны генерал тип ҡарай. Эго мурашки тағы бер ҡат тиреһенә һылайҙар һәм уны тойоп, шул тиклем һыуыныуы nen ды. Манекен түгел ине был.
  
  
  
  Дурак булып, ул әйткән, илле йыл элек вафат булды ул!
  
  
  
  Был мумие була.
  
  
  
  Ник боролдом карте, тоя, сөнки эго стошнить хәҙер. Ҡарт уға ла иғтибар йүнәлтелгән. Диван янына килеп туҡтаны һәм уның өҫтөндәге һынын. Һаулығын ул елпеүес, пуговица бәләкәй башлыҡ, аяҡҡа мендәр күсерергә була.
  
  
  
  Генерал яурыны аша кем менән һөйләй: «Мин уның менән оҙаҡҡа ҡала. Бөгөн беҙ һөйләшә. Һәм әҙерләү бара. Төп ҡапҡа аша һеҙ сәғәттә буласаҡ. Күңелдәр, һеҙгә киттек. һине бында ниндәй эҙҙәр була.
  
  
  
  Ник боролдом, тошнота менән көрәш. Ул көн тиерлек булып, позвать ҡасан ҡарт. «Файл! Һеҙ үҙегеҙ менән алырға эго тейеш. Приедет, уның ҡулына эләгеү өсөн мөмкин тиклем тиҙерәк ышаныслы, вашингтонда».
  
  
  
  "Сэр д." Өҫтәлдәге папкаларҙы кире ҡайта һәм уның ҙур күләм ала.
  
  
  
  Лилия төп йортта һыу менән ҡайтыр юлын быуа урап, иҫкә ғилми-нәшриәт комплексы, тип һаҙан балыҡтары, быуа. Сюй фән эму әйтергә, тип, өлкән йәшкә тиклем һаҙан, карп ашап пюре һәм эсәк тирәләй ҡайһы бер иген һәм ҡытайҙар тип, үҙен тәьмин итеү өсөн оҙон ғүмерле булды.
  
  
  
  Поморщиться ғилми-нәшриәт. Генерал перебарщивать Тэн. Улар бик оҙаҡ йәшәй!
  
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Сюй Фән һөйләй ул был хаҡта, уның яурынына ғына пожимать. «Бик яуыз ул, - тине ул. «Мин тирәләй ҡайһы бер хеҙмәтсе менән һөйләшә. Эго ҡайһы бер башҡа, барыһы да ҡурҡып эго һәм тартынҡы бөтә, тип, ул хыялый. Был пустыне әһәмиәткә эйә түгел».
  
  
  
  "Бәлки, юҡтыр." Трансивер өсөн антенна менән мәшғүл була ул көйҙәрҙе. «Эш шунда, беҙҙең эго мәғлүмәт ышанырға мөмкинме ни? Һәм был, ысынлап та кеше икәненә һәм уның аттар менән килһә, беҙгә бынан сығыу ярҙам итеү өсөн бөгөн кис?»
  
  
  
  Сюй тирәләй тығыҙ булып йыйылып ятҡан шәрә фән һәм түбәнге йөн костюм-яраҡтары, ул кәштә пакеттан тирә-яҡ. Лимон йомшаҡ тире ee шәм яҡтыһында балҡыны. Берәүҙәр ғилми-нәшриәт менән ҡарай, әгәр ҙә теләгең булһа, бер сите йоҡа, яҫы тормош, һығылмалы иң яҡшы һөт бирә. Шунда ул аңлай, тип, үҙ ырыуҙары хоука ы менән булды, ул саҡта был миссия венера һарымай тип йөрөткән. Ҡарт бер ҡасан да күрмәгән, Суд һәм фән, моғайын, бер ҡасан да күрмәгән.
  
  
  
  Һүҙһеҙ ih еңмеш мәлдә ҡыҙ менән килә һәм көтөлмәгәнсә булды. Ләкин хәҙер уны күҙгә мечтательный була, ә йомшаҡ тауышы, уны ҡасандыр ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай.
  
  
  
  "Телисез икән, булһын өсөн?"
  
  
  
  «Мин теләйем», - тине ғилми-нәшриәт. «Әммә ваҡыт юҡ. Сәғәт Генерал-тине». Втыкать һәм уның асҡысы ебәрә башланы. Артына борола һәм уның ҡыҙы булып кейендем.
  
  
  
  Төп ҡапҡа өлгөрә улар. Взрывчатка несса-яраҡтары менән рюкзактар альпинистский ауыр һәм ғилми-нәшриәт комплексы, приемопередатчик, аш-һыу запасы һәм, тағы ла тиҫтә запас патрондар һәм башҡа әйберҙәр кәрәк булыуы ихтимал. Сюй фән йоҡо тоҡтары килтереп, өҫтәмә белем һәм боеприпастар, шулай уҡ винтовка. Mannlichers яңы ҡорал бар, затворҙы менән, калибрлы 458 Magnum, һәм уларҙың оптик прицелы булыуы. Быға траншейный ғилми-нәшриәт комплексы янында бысаҡ булған, яҡын обрез өсөн буяу, стилет һәм люгер. Икеһе ике стежка костюмдар менән була, ауыр итек йәнлектәр һәм рукавица. Шерп башыңда кәпәс булырға ih йәнлек стилендә була.
  
  
  
  Генерал әлегә уларҙың килеүен көтөп, үҙеңде кеше итеп тойоп ғилми-нәшриәт комплексы, Тибет буйынса алыҫ ер. Бритва һымаҡ һалҡын. Ул, артылыш, улар үҙ ботло туҡтатырға йыйынмай. Шулай ҙа күберәк ул йөрөй алмай һәм кейем - бик күләмле булыуын, хәҙер ул, ысынлап та, буласаҡ һәм эму лазить кәрәк. Ошо уҡ сәбәп буйынса, уның пулеметы йөрөй алмай, нимәгә өҫтөнлөк бирер ине. Был эго лазание ҡамасаулай.
  
  
  
  Генерал килде. Эргәһенә ултырҙы һәм алты кеше үҙ-ара һөйләшә. Оседлывать һәм аттар әҙер булды, рухын тулы һәм юлда өҙөлә.
  
  
  
  Киллмастер тулҡынлана башланы. Ҡарт нимәгә тоторға? Уларҙың графигы бик тығыҙ булды. Сикким буйынса төнгө сәғәт 2 самолетына ултырып майҙансығы буласаҡ. - ривненский ун минуттай көтөп, юҡ, күберәк.
  
  
  
  Генерал килде.
  
  
  
  Ника тағы биш минут көтөгөз. Артабан уның ҡыҙы әйтә: «Мин барып ҡарайыҡ, тип эго тота».
  
  
  
  Ул белә, ҡарт тыныслыҡ урынлашҡан, унда яҡын булырға һәм, ул осенять фекер. Был фекер оҡшап Эму түгел, әммә уны тартып, интуиция шул тиклем көслөрәк булһа, ул үҙенең аҙымын үҙгәртте элекке курс менән барып ҡайтты. Лилия пруд карп менән тарый һәм, бөтә һарайҙы ҡара пагода һеҙгә эләгер. Кор ощупью эму киҫергә тура килә, әммә ишекте асыу өсөн тотонорға еңел пагода эго. Ул йомшаҡ булып, яҡтылыҡ менән һуғарылған, ҡайһы бер тускло шәм яна, дорожать ел һәм һыуыҡ булһа, уны ҡасан инә.
  
  
  
  поглядеть на диван шунда уҡ, ә мин беләм, был уның хоҡуғы. Үле генерал була.
  
  
  
  Ҡатыны ирина менән үҙ мумие ҡарт ята. «Яҡын да ул, һуңынан үлгән, - ник уйлап, - тип, булырға тейеш булмаһа, уның тормошҡа булған». Илле йыл элек.
  
  
  
  Түбәһенә ҡараған күҙҙәре асыу һәм генерал Тэн. Ih ғилми-нәшриәт ябып, яҡындарығыҙҙы, тигән була. Ҡарт ята жим өсөн «һөйләшеү», тип, булырға тейеш, быға күп тапҡыр яһаны. Был юлы доллар эго туҡтарға ҡушты. Шулай ябай.
  
  
  
  Ника ҡапҡа янына ҡайтырға, яҡындары, тип, тегенсегә алынды, хәҙер уны эшләп булмай.
  
  
  
  Әммә бөтәһе лә уртаса булды. Баҡһаң, генерал-тип бойороҡ бирҙе һәм пагода хеҙмәтсене саҡыра.
  
  
  
  Ҙур булмаған төркөм башлығы Нику поклониться. "Беҙ китәбеҙ, сара?"
  
  
  
  Ул әйтә, уға, генералдың тынып ҡалды. Досталь ул компас, ҡараңғыла светящ уғын, һәм әйтте: «Хәҙер бара».
  
  
  
  Сиккна буйынса ике Самолет ергә булырға тейеш. Һуңғы этабы булды улар.
  
  
  
  Ҡасан улар алыҫ китә, ҡыҙ менән улар сигенгән. Эй тине ул, Тэн-тип тынып ҡалды.
  
  
  
  Суд уны ҡарауҙан фән түгел. Ул асыҡтан-асыҡ үҙ алдына ҡарап, үҙенең башы өҫтөнән скакун, һәм әйтте: «тормош - ул бары тик йөрөй үлеме».
  
  
  
  
  
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Гер һәм асыҡ Рассвет үҙәне өҫтөндә һалҡын. Бында улар яҡлау ел сыҡһа, эшкә урынлашҡан мәмерйә яғына алып көнбайыш дикторы. Бер аҙ ҡар яуасаҡ, самолеттары ҡасан була өҫтөнә оҙон тишектәре ih платон ауыр. Хәҙер ҡар туҡтарға, ҡая йоҡа ғына ҡатлам һоро шәкәр уңышһыҙ ҡалдырмай.
  
  
  
  Сюй свернуться үҙ фән йоҡо тоҡтары, күҙәтеп, өйрәнеп ғилми-нәшриәт фонарик менән картаһын мозаикалағы һымаҡ. Ih яттан белә ул хәҙер. Ләззәт менән, уны күргәс, генералды ҡарт тип белә, был хаҡта һөйләй. Үҙән, әле улар унда урынлашҡан, параллель яҡынса чумби тар инеп була. Юлдаш менән һүрәт ярашлы, асыҡ ҡая тирәһендә баш ҡаланың көнбайыш фасад уйымды чумби инеп полумила ҡаты галереяһында үтәсәк. Нәҡ ошо галереяһы, һәр хәлдә, шулай ти эксперттар һәм цру AX, комплексы үҫешкән. Бында Чиком төҙөүҙән тыш, ҡарарҙарҙы аталған донъялағы иң ҙур терәге тип торға... цру бомба б.
  
  
  
  Тирә-яҡ алтын башаҡтар травма киллмастер хәҙер бер үҙем. Ҡап ҡатырға ҡумта була, һәм ике шешә виски. Пьянков көтөргә тейеш булған, әлегә бөтә рәсәй тораҡ пункты бар, әммә шундай тәмле булыуына тағы ла бер ҡасан да тәмәке. Улар-тип танау аҫтында үҙенә напевать, картаһы йәнә һәм йәнә ҡарап, уңыш үҙенә ышанған баҙнат итмәй. Әгәр иҫәп-хисап дөрөҫ эго, барлыҡ, эму эшләргә кәрәк булыр әле тип, был йөҙ фут өҫкә күтәрелә - өҫкә асыҡтан - н һуңынан сирек буйынса иң яҡшы урын укрытие пересеченный менән майлайҙар. Һуңынан тағы аҫҡа йәки йөҙ йөҙ фут - аҫҡа асыҡтан - Чумби булып сыға һәм ул, полицейҙар бер нисә йөҙ галереяһына инеп сыҡты.
  
  
  
  Взрывчатка төшә Эго ҡараш комплект - полиэтилен пакеттарҙан ҙур булмаған бөхтә. Улар составындағы ябай динамит, детонатор һәм contemporize ҡорамалдар, пластик шары - бөтә ҡарары буйынса был маҡсат өсөн. Әле бәләкәй булһа юҡ бомба, граната оҡшай: миниатюрный был атом бомбаһы була. Атом атом ышанам ҡарсыға менән көрәш.
  
  
  
  Киллмастер оло ихтирам менән ҡарай. Сағыштырма мәғәнә миниатюрный булғанда ғына Бомба - ул ҡасан шартлап, уның бер өлөшөн үҙҙәре менән чумби оло йыйын. Был идея: улар ҙа ҡунаҡханалар, осраҡлы Чиком бомба шартлатып; бөтә, улар ҡунаҡханалар, был - туннель ерләнгән, йәки бомба бомба, ғалим, техник һәм ҡыҙылармеец. Бер нисә миллиард тонна таш аҫтына бысраҡ һәм ih ерләнгән.
  
  
  
  Хис-тойғоло ҡарашы булғанда һәм ғилми-нәшриәт комплект картаны кире ҡайта. Әгәр ҙә бомба шартлаған ih - сөнки улар алыҫыраҡ әгәр уның менән бергә булыр ине, - тип уның осаһына мөмкин ине - ул үҙ яртыһы менән Тибет өҙгән. Бер кем дә сыҡманы.
  
  
  
  Ҡыҙ әйтә: «ғилми-нәшриәт».
  
  
  
  "Умм?"
  
  
  
  "Еҫе һеҙ күрмәнегеҙме?"
  
  
  
  Уны күргән, быны нимә менән башлауын күреп, был хаҡта ла телгә ала. Улар йомоҡ булғас тағы бер ҡат һәм угрюмый, нервы, тел һәм уны ла хәл ҡатмарлашты. Насар еҫе бар. Был ҡайҙа була. Был хәҙер бында, мәмерйәлә.
  
  
  
  Аныҡ кемдәр түгел, уның еҫенән эго һүрәтләнгән йәки, башҡалар, йәғни ул отвратительное булды, һәм ни тиклем-шул ҡурҡыта. Тиреҫ еҫе булды был, тик генә түгел. «Тиреҫ еҫе лизать һәм үлгәнсе булмаясаҡ, - уйланы ул, - бик үк түгел, әммә был тасуирлау эго.
  
  
  
  «Мин быны тоям», - ти ул. «Был хаҡта онота. Беҙ зыян еҫе».
  
  
  
  "Был мөмкинме ни?" Искажаться сирҡанып, уның йөҙөнә сыҡҡан. «Был ужасно! Шул тиклем ниндәй ҙә булһа хәл-баланы ҡот осҡос. Һәм был бөтә үҙәнен - был һеҙ күрмәнегеҙме?»
  
  
  
  Был ғилми-нәшриәт лә күрәбеҙ, һәм был йылда тыуғандарҙың ҡайһы бер эму оҡшай. Идеялар бар, ни өсөн урындағы халыҡ, шул иҫәптән ҡытай һалдат, ҡасыу
  
  
  был урында, чума кеүек. Винить ih алмай уны. Еҫе етерлек булған өсөн, демо ышанам.
  
  
  
  Улар баҫып, потянуться һәм кейемдәрен йыя башланы. «Бара», - рявкнуть ул, эй. «Наверх баҫҡыстан табып биреү буйынса был ҡая - Йети кереткәнсе һеҙ ышана башлай. Шуға күрә бик үк Шангри-Ла. Һәм нимә? Артабан эш биреү. "Тупаҫ һәм ул шулай булырға тейеш. Улар барыһы да насарыраҡ һәм насар кәйеф. Хәҙер уйланы ул, был уның үҙенең иҫке ут юғалтыуҙар күп.
  
  
  
  Ҡара уны эго закрашивать кеше, ә һуңынан уның менән шөғөлләнгән кеше ул. Әлегә ул ниндәй металл телләнеп, ih гениаль һәм уларға бирергә мөмкин, мәмерйәгә инеү ғилми-нәшриәт ҙур булмаған юҡ итеү килә, биноклдән йылға үҙәндәре һәм көслө булырға өйрәнә. Уның уйлауынса, был мөмкин түгел тип күргән үҙән - бейек артылышы күтәреү өҫтөндә була, һәм платон Чумби көнбайышта - ул тирә-яҡ мөхитте әммә таш плиталарҙа распластываться мәмерйәгә инеү ауыр.
  
  
  
  Үҙәне бик етмәҫтәй булһа, хатта шул еҫ отвратительное булған, улар тора уның өсөн. Нимә күберәк брешь таш тултырып, массив тирәләй ҡаҙылған. Тирә-яҡ ландшафы ай мрака унда, оҙон үлән болондар уртаһында уларҙан яҡынса ғына йыйылған ҙур булмаған участкаларҙы чахлый йомшара һәм лишайниктар. Бер аҙ еңел тын ғилми-нәшриәт комплексы, күргән, тип, вертолет ергә мөмкин. Ҡараңғыла был бик ҡатмарлы була. Уның нисек булғанын беҙ инек, ул мөмкин үҙ ракеталарын ҡуйыр, улар тирә-дүрт, квадрат өсөн ойошторолған, эскә йүнәлтелә һәм пилот. Был хәл булмаҫ ине ривненский полночь - ғөмүмән, әгәр ҙә ул булған.
  
  
  
  Резкость башлай һәм ғилми-нәшриәт яйға биноклде алған ентекләп подора. Текә ҡая күренә непонятным. Ул яҡшы булыр ине баҫҡыста - взбираться на теләгәне өсөн ҡая тирәһендә, сәғәттәр кәрәк. Уның береһе. Улар ҡыҙҙарына бер ваҡытта ла күтәрелде.
  
  
  
  Ҡараңғы төҫтәге таптар һәм үҙәндә бер нисә мәмерйә ҡая нигеҙе. Был урында улар күмелгәнлектән. Тик ул уны, был ҡасандыр үҙән тәүтормош кешеләре йәшәгән. Бында Археолог повеселиться мөмкин ине. Ҡытай ғалимдары түгел ставка яһай. Бәлки, уны асыуға өлгәшергә, тип еҫен килтерҙе. Ник танауы наморщивать. Фу! Был хайуан еҫен пахнуть экскременты, ул тарҡала тартырға, ашанырға һәм вонять яткан ҡояшҡа.
  
  
  
  Уны күсереп биноклдәр, төньяҡ крайы өйрәнеү өсөн. Бында, ҙур булмаған юҡ итеү ҡабырсыҡтары аша, аша, ҙур булмаған был ҡая эйәр, уны мерция юғары алыҫ горизонтҡа пикабу насар күрергә мөмкин. Лезвие йәһүҙиәне көмөш ҡояш сағыла. Ул белә, был тауҙар Макалу. Эверест булған өсөн генә сигенде. Биноклдән күреп йөҙҙәрсә километр тиерлек һәм һауа үтә күренмәле булып шәп ул.
  
  
  
  Яҡын тау битләүендәге бер рыбацкий уның бөтә крохотный айырып, эленгән, ҡоштар кеүек оя. Төтөн һәм трепет, тейеш булған, ғибәҙәт флажок. Ауыл янында яланып йөрөгән көрән нөктәһе - паша яға?
  
  
  
  Ауыл эго борсой. Шанс булыр, тип, кемдер унда көслө була биноклдәр, нисек булһа ла, имеш, бик күп. Үҙәне буйлап йөрөргә мөмкин булһа, итте лә ҡурҡа. Биноклдәр ғилми-нәшриәт алыу, дәһшәтле арҡылы бирелмәй, һәм закуривать уставляться күктә. Төтөн еҫе бер ни тиклем арынырға ярҙам итә.
  
  
  
  Уның уйлауынса, был феноменаль ih уңыш була. Бик яҡшы! Закон буйынса уртаса һандар, аҙ нәмә лә булырға тейеш. Ә әлегә уларҙа тәртип бар. Генерал үле булып, әйтергә ярамай һәм эго мәжбүр була. Ауыл халҡы һәм ҡоло, «һалдат», ти мәжбүр булһа ярар ине, әммә улар бер нәмә лә белмәй. Власть, әлбиттә, ике самолетты һәм незнакомец тураһында белергә, уларҙы киләсәк һәм юғалған, әммә унда барыһы тота һәм уңыш серҙәре. Бөйөк шанс булыр, тип уйлай ҡытайҙар, йәшерер өсөн был ике аэродром генералы телгә алына.
  
  
  
  Сюй винтовка менән ике фән мәмерйә аша сыға. Эму ул йылмая, ул йылмая һәм ревматизм булғанда. Йәнә уның кәйефе үҙгәрә. Аяҡ пнуть уны эго. «Хыяллана? Был табан баҫҡыс - баҫҡыс булып».
  
  
  
  Тәмәке һәм киллмастер ырғытырға керешә. Нах уның винтовка ала. «Ҡара бирә. Ни мөмкин һәм һиңә доға ҡылыр, сөнки, әгәр солгать ҡарт, һин мине бында ҡалдырырға тура килә, әлегә ул эш эшләп була». Кривой ависта уртаҡлыҡ өҫтөндә ҡая өҫтәренә һәм улар уны күрһәтелгән: «иң яҡшы скалолаз һин түгелме?»
  
  
  
  Оглядеться ҡыҙы. Ул юҡҡа йылмайып. «Нисек мин-ҡая менеп ҙә. Бер мин бында ҡала алмайым!»
  
  
  
  Альпинистский ғилми-нәшриәт өсөн үҙ мәмерйәһендә-яраҡ инә. Әкрен башлағас, улар, нигеҙҙә янында һаҡ эҙләп ҡаялар, ҙур таштар өйөмө һарыҡташ һәм пробираться аша, кемдеңдер һаҡһыҙ ҡулы гигант һибергә мөмкин. Унда тағы бер мәмерйә инеп тарый.
  
  
  
  Улар артта, ул әйтте: «еҫе был - һеҙ күрмәнегеҙме? Ул ныҡ, беҙ мәмерйәгә барып етә».
  
  
  
  Кәштәһен йәнә биноклдән ғилми-нәшриәт комплексы, ҡая алда иғтибар менән ҡарай. «Был хаҡта онотмағыҙ», - тине ул. "Моғайын, рәт-рәт
  
  
  сантехника та насар. Суэрдаға айырыуса мохтаж йәшәгән мәмерйә түгел ".
  
  
  
  Уны ишетеп, уны нисек бормотать - «Сәләм, п». Ул ҡурҡа. Файл. һүҙ, уның кошмар ваҡытында билдәләнгән лос-Анджелес. Nen асыуы ҡуба ҡалһа, был ҡыҙ түгел шул, ни хәл итәһең. Ләғнәт! Был бик көтөлмәгәндә булды барыһы ауыр була, ҡыҙға необъятый өҙөп менән шөғөлләнә, ...
  
  
  
  Баҫҡыста.
  
  
  
  Oni тауыш бирә башлау менән ҡатнаштырып, ҡая ҡырҡалар. Ника алға ашыға. «Бында ул, детка. Эй-а, ул бында!»
  
  
  
  Яҡынса беренсе булып таш билбау бороздка буйынса көсһөҙ була. Уставляться нах ғилми-нәшриәт комплексы була. Ҙур булмаған юҡ итеү булһа, вытесывать грубо, киңлегендә һәм тәрәнлегендә бары алты дим дим, әммә, һәр төрлө шик тыш, кеше ҡулының эше. Долото гладкость быуат эҙҙәре ҡалған әйләнгән, әммә һаман да уларға булған коэффициенттары.
  
  
  
  Ih ғилми-нәшриәт өҫкә күҙәтә. Текә ҡая фут тирәһе асыҡ, уларҙың һаны буйынса үтә, унан һуң уңға боролоп, ҡасҡан өсөн зависти. Был уның алыҫ нөктәләрендә күрергә мөмкин түгел. Fanie суд уны ҡарай бора. «Мин бармағандан бер ни менән айырылыштыҡ. Минеңсә, был бик еңел булды. Минең өсөн, һәр осраҡта, һин уны төҙәтеү өсөн неровность. Һине ҡасан да булһа ҡаяға менеү менән шөғөлләнгән?»
  
  
  
  "Ҡасан."
  
  
  
  «Ҡурҡыныс бер ни ҙә», - тине ул ышаныс менән ихлас түгел. «Иң мөһиме - танау ҡыҫылып ҡая ҡарап, аҫҡа ҡарай түгел, ә тиклем генә киләһе зацеп өҫкә ҡарай. Һәм хәрәкәт дауам итә - туңмай».
  
  
  
  Су фән ҡаяһына ҡараным. «Был мөмкин түгел кеүек тойола», - тине ул. «Нисек бинаһы яғына - Эмпайр Стейт. Бәлки, мин эшләй алманы ул, Ник».
  
  
  
  «Быныһы һиңә, ҡәҙерле». Засмеяться ул уның өҫтөндә. «Әлеге ваҡытта ҡаяға мин тураһында һөйләшмәгеҙ - был эскалатор тиерлек».
  
  
  
  Был сәфәр үҙ-яраҡ алырға ғына уның беренсе альпинистский, стилет һәм люгер. Ташты бау аша һәм уның ҡалын яурынына билбау моток нейлоновый приставлять перекидывать сүкеш һыу, сайҡалып торған ырғаҡ менән төрлө типтағы ҡайнатылған ныҡ бешкән. Лазание итек өсөн йәнлектәрҙе тап килә, әммә бында бер нәмә лә поделать.
  
  
  
  Беренсе свес тиклем барыуы еңел булмай. Ул аҫҡа ҡараны. Ул уны аҫтан өҫкә ҡарап, күҙҙе йомоп таш сағыу яҡтылыҡ булһа ла, уны аңлауы еңелерәк һәм шок, - тип сағыу яҡтылыҡ булған. Ҡояш китә. Елдәр зыян ни тойолмай. Бәлки, ih ҙур булмаған ямғыр көтә. Бөтә был, ул булһа кәрәк.
  
  
  
  Таш баҫҡысҡа асыҡтан-асыҡ өҫтөндә сығынты царапина на әйләнде. Эй, был бер ваҡытта ла үтә юл киҫекһеҙ. Ырғаҡ менән һуңғы баҫҡыста һалып, уның янына тулы тунисҡа, бауға һыу күтәрелә башлай һәм яҡынса түбәндәге мәғәнә әйтеү сөннәт буйынса иң яҡшы тиклем яйға ҡаяларына баҫҡыстарҙы, юғары дюжина фут була. Был ысын булып тиерлек, ҡулға төшөрөү өсөн һәм рукавица һуңғы эму алырға тура килгәндә, теш һәм зажинать ih, әлегә уның ҡатнаштырырға теләй. Был уның ҡасан табып, поскальзываться эго башлай, уның секунд аҫылынып һәм, бармаҡ осона эленгән булған. Уның аяҡ бармаҡтары тағы теләп, ругаться. Был бик яҡын.бындай
  
  
  
  Киләһе баҫҡысҡа тағы бер ырғаҡлы һәм уның яҡшы өлгәшеүе, страховать, һәм уны уратып арҡан өҫтөнә. Буйынса аҫҡа табан юлда түбәнге уны бәйләп, уның карауы.
  
  
  
  Хәҙер текә ҡаянан һыуға ғилми-нәшриәт комплексы яҡынса туҡтамаҫҡа була. Наклоняется баҫҡыста булһа, ҡая буйға күсә. Беҙ ниндәй тупаҫ кеше ине ҡырҡырға ярай, уны аҡыллы етә ине, иң еңел юл һайлаған. Уны уйланырға, кәрәк ине ул йылдарҙа, үҙен еңеп, был инструмент өсөн тупаҫ баҫҡыста.
  
  
  
  Хәҙер бик еңел йөрөй ине. Күтәреү, наперед ғилми-нәшриәт уйлай башлай. Мөһим мәл булырға тейеш булған. Ҡая янында һыуҙа улар булырға тейеш, хәҙер ул взбираться на, сирек һәм үтә майлы урын буйынса чумби тиклем үтәсәк. Эңер тип ул уйлай яһарға, тапҡыр, ҡасан сергей ih файҙаһы булманы. Чумби уның аҙағына етеп кәрәк буласаҡ, әлегә стемнеть. Ҡайтам - әгәр улар быны эшләү - еңелдән булманы, сөнки урында фонарҙар һәм уларҙы ҡуллана белеү. Айырыуса тулҡынландырғыс Эго түгел, дошман бармы эго таба, ә һуңынан уны взрывчатка ҡуя.
  
  
  
  Күк йөҙөнә уның ҡарайҙар. Был тусклый-һоро болот, ел күтәрелде һәм бейеү ынғайына н крохотный. Тамуҡ! Бер нәмә лә эшләп булмай ҡалмаҫ, тип ышанам бынан, тип шторм тынып, әлегә ул да үҙ эшен эшләй.
  
  
  
  Уның түбәһе яҡынлашҡан һайын күберәк арығанлыҡ тоя. Ҡасан улар, ниһайәт, йөҙгә аша крайы, ул һалдат. Хатта бында, сағыштырмаса ҙур булмаған бейеклектән, тибет һауа разрежать була. Был һеҙҙе күрҙем дә, әлегә көслө түгел напрягаться башланы. Дәһшәтле уның арҡа буйына, ауыр һулап. Ике кешенең эгоһын ынғайына йәбешкәндәй, һаман. Бөркөт ҡанаты кружить асыҡ, уның өҫтөндә бик ҙур. Уларға ышанып, уның менән әсе усмешка уйлап, ҡытай бөркөт түгел был.
  
  
  
  Ҡасан гер уртаса уны яңынан һулап, уны, йыланға әүерелә, был таш һәм бағаналар яҡынлаша биноклдән ҡарай. Ул кивнуть. Гранттар һәм аныҡ картаһы чертовски цру була. Был уның бирә.
  
  
  Шул урыны алыҫ булғас, уны шунда ята, алыҫ аҙағына тиклем таҡта, ул наткнуться в Чумби, яҡынса дүрттән майлы булды. Оҙонға китеүен иҫәпкә алып, улар буйынса ул ползти тейеш, четвереньки була.
  
  
  
  Яйлап аҫҡа китер урынға, уны ал. Тигеҙһеҙ булып, үҙәненең төбөндә бик оҡшай, әммә ҡар һирәк һәм участка менән шыма. Ярыҡ йәшерергә? Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. Осраҡлы ғына булырға тейеш, тип, ул эшләй башланы, битен, бөтә укрытие ҡулланыу уңайлы, әммә был мөмкин тиклем күберәк туранан-тура линия эшләй.
  
  
  
  Елдәр күтәреп. Уның менән асыҡтан-асыҡ йөҙө эму көнбайыштан иҫкән, түбән тауыш ишетергә мөмкин, уны һәм гудеть, Чумби яғынан сығып. Подуть ел, һәм тауыш туҡтата. Елдәр ҡайтып, ишетәбеҙ һәм тағы бер ҡат уны эго. Был ниһайәт, уны билдәләү. Генератор. Был мөғжизә булырға тейеш. Уның тураһында хыяллана һәм яҡшы маяк алмай, был мөмкин булмаҫ ине, уларға туҡталдым.
  
  
  
  Ника тағы ла ҡаянан төшә. Свес ул тиклем бара, ул туҡтап ҡала, уйлана өсөн. Ҡыҙ баҫып ала бау, ырғаҡ һәм, эй уның өсөн ярҙам. Аҫҡа төшөп ҡатмарлы булырға мөмкин. Бәлки, улар бик ябай ашыҡты.
  
  
  
  Был ғилми-нәшриәт ярыҡ таба һәм ырғаҡ яҙғайны. Уның бау бәйләп, уның ҡарауы, һуңынан һыу пробираться туҡталып, уны тағы бер түңәрәк аша үткәреп һәм ырғаҡҡа бау профилендә. Ул аҫтан уны күҙәтте, уның стеганый күмелгәнлектән ҡар пешие йөрөүең.
  
  
  
  Эй уның трубкаһын ташланы. "Тотҡандар."
  
  
  
  Ул ҡасан төшһә, страховка арҡанды ептәй бейек таш плита тирәһендә уны, сығышы менән егерме фут тирәһе оялай. Ул аңлата. «Өҫкә күтәрелде, һеҙ был эште ауырға. Мин артынан эйәрҙем. Төшөүе еңел булырға тейеш, әлегә тиклем был һеҙ бара алмаҫһығыҙ туҡталды. Аҫҡа һеҙҙә мин алып барам. Һеҙ ҡасан барып туҡтағанда, һеҙ азат һәм аҫҡа төшә. аяғын һәм ҡулын линияһы һәм тирә-яҡ скольник. Иң яҡшы? "
  
  
  
  Йылмая ул. «Яҡшы, Ғилми-Нәшриәт. Әгәр һин шулай тип әйтә. Тирә-нисек унда?»
  
  
  
  Эй тине ул, ҡасан ҡайта улар мәмерйә. Уны тыңлап, кивать ваҡыты менән, күҙҙәрен ҡараңғылыҡ ee була. Зловоние тағы ла насарыраҡ буласаҡ. Эй бер тәмәке тоҡандырҙы һәм ғилми-нәшриәт тәҡдим итәләр, әммә ул баш тарта. Күҙ ҡараңда уның үҙәне буйынса даими аҙашып. Ҡар сгущаться башланы.
  
  
  
  Ҡасан улар мәмерйәгә кереп, - тине ул: «мин уйлайым, беҙҙе көтөп тормағыҙ. Бында улар бик насар булыуы ихтимал, хатта был миҙгел башында».
  
  
  
  Рюкзак эргәһендә уның сигнал ракеталары досталь. «Мин белмәйем. Дауыл булмаған - был нормаль, ярҙамын аласаҡбыҙ, хатта беҙгә. Ул буран булыуы ихтимал».
  
  
  
  Сюй бешерелгән ҡайнар сәй фән плита иң бәләкәй була. Уның буйынса банка консерва ашай, ни эсә ә ғилми-нәшриәт виска. Ул уны һыуға ла ҡушыла.
  
  
  
  Пообедать, ракета сигналын ебәрә һәм ғилми-нәшриәт үҙәге һыу алыу урыны үҙе бәләкәй үҙәндәрҙә бушамай. Ih уның урынлашырға, квадрат килеп сыҡҡан өсөн, ҙур майҙан өсөн вертолетҡа ултырып, уларҙың ih күтәрелде. Был ышаныу ул. Самолет менән вертолеты прицеплять аҫтында, В-52, у һәм яғыулыҡ етерлек булғас, Сикким ҡайтыр өсөн. Вой ел көсәйә, уны тыңлап күк йөҙө һәм ҡото алына. Йәнә ышанмаҫтар. Китһәм дә күп нәмә алам.
  
  
  
  Унан һуң мәмерйәнән ҡайтҡан, уны йоҡо тоҡтары булырға. Үҙемә ебәрәләр уны, ул ҡасан әйтелгән: «ғилми-нәшриәт. Зинһар. Минең менән бара. Юҡ, мин түгел, һөйөү менән шөғөлләнергә теләй. Һин уның менән бергә булғанда ғына теләйем. Ул, теләйһеңме, мин һиңә ярҙам итермен».
  
  
  
  Улар менән бергә, уның тәненә үҙе ҙур тоҡ втискивать була. Прошептать һәм ул уны ҡосаҡлап: «бер ни Поспать. Туҡтап һәм тулҡынланыуҙар - барыһы ла яҡшы булыр.
  
  
  
  Кивнуть ҡыҫыла һәм ул уны. «Мин беләм - был эште түгел. Сөнки мин бары уйын-көлкөгә, Нигы. Ни өсөн ул белмәгән һәм ҡото. Миңә оҡшай был түгел - ул бөтөнләй үҙен уның делле була. Деревни һәм поет уны шулай тип ҡысҡырғым килде. Минең уйлауымса, был ҡот осҡос төп еҫе. Нисек был... был... "
  
  
  
  Замолчать уның. Улар әйтер: "Был нисек, детка?"
  
  
  
  «Ылыҡтырылған. Поспать һин, ҡәҙерле. Ә һин, кемһең әле, бөтә эшен эшләргә тейеш».
  
  
  
  «Бер йоҡлаһа, беҙ тирә-яҡ тейеш».
  
  
  
  «Мин буласаҡ. Заснуть алмай барыбер. Дауам итә. Йоҡлай».
  
  
  
  Сәғәткә ҡарай улар. «Өс йөҙ фут була леска беҙҙең өсөн, уратып узел», - тине ул. Заснуть аша бер нисә мгновений ул. Ул ине, - ласково уйланы ул, - уснуть алмай, әгәр ҙә бер сәғәт атыу менән осрашты. Ул ниндәй кеше булырға!
  
  
  
  Погладить бармағы Сюй фән кешенең эгоһын. Кешенең эгоһын таптар аҫтында һаман да һөйкөмлө, черное һәм шырт. Эму побриться бик кәрәк була. Хәҙер уны белгән, белергә, ысынлап та, ул уны яратмаған. Уның һөйләр һүҙе күп булып уның бер ҡасан да шулай ни өсөн? Бәлки, булыу-булмау сәбәпле, улар араһында наҙ? Айырым түгел, улар наҙ булып. Әммә ул уны яратмаған. Ул һәр ваҡыт уны ярата ине.
  
  
  
  Лизать һәм уның вздрагивать уға ҡыҫылып, ҡасан ҡайтып еҫе. Приторный һәм ҡуйы, неприемный.
  
  
  Тимәк еҫе өсөн был нах - был үлем еҫе ...
  
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Һуңғы нуры тәржмәлә, аҙағына етә һәм улар араһында үҙ үҙәне тарлауығы алыҫ Чумби. Айырым башҡарыусылар, улар ауырлыҡты күтәрә алмай, сирек һәм майлы бау бәйләү һәм ҡар проползать ҡая буйлап бергә бара.
  
  
  
  Иң ғилми-нәшриәт крайында булып, өҫкә һәм аҫҡа һөртөлә аҫтағы үҙәндә. Циферблат буйлап уның биноклдәр, күҙлектәр эго төнгө әйләндереп, ентекле эҙләй башлай һәм улар аҫтында ҡараңғы ине. Гул генератор, хәҙер ҡысҡырып, уларҙы һулдан доноситься. Сабыр көткән ул, ел менән йөҙөн ҡапланы. Әкренләп ул кәмейәсәк тарлауығы mimmo ҡар аҫтында. Әлегә ҡолағанда йомшаҡ булдымы, көслө ел һәм артыҡ түгел. Әгәр тағы ла бер нисә сәғәт дауам штор, был улар өсөн сабата.
  
  
  
  Барыһы ла барҙыр. Хәҙер был штопор сабыр булған. Көтөгөз яҡынса сәғәт йәки уның ниәтләй икән, ике сәғәттән артыҡ түгел, алыу өсөн ниндәйҙер аҫтан подсказка. Әгәр был түгел буласаҡ, барыбер төшөргә тура килә ул. һәм эҙләнә башлай.
  
  
  
  Сәғәт үтә тиерлек. Бер нәмә. Яҡташтарыбыҙ ята улар таш булып, ҡар ҡаплаған, һөйләү һәм бик аҙ.
  
  
  
  Һуңынан төнгө усаҡ. Тауыш яғынан яңғыҙ һары генераторҙы тоҡандырып. Кемдер ишек асылып-ябылды.
  
  
  
  «Бөтә тауыш менән, - тине ул. Прокрутить гол булды ул, карта, һүрәттәр юлдаш, фильмдағы кеүек. Ярым булып ҡаяны ҡырҡып, туҡталыш эргәһенә, эргәһендә өйҙәр Ниссен. Был участка асыҡ булһа, ваҡ таштан юлдар аша тар, участка тоташтырған тоннель. Ҡайҙа ишеге ярым булды был, үҙем инеп ҡая, икенсе яҡта артылыш чумби ойошторола.
  
  
  
  Ырғаҡлы бау менән уратып түңәрәк йөҙ фут нейлоновый страховка һәм ярҙам үҙәгендә булырға, был ҡая янында аҙағында индерелгән. Катушка күтәреп һәм уның ғилми-нәшриәт соҡорға ташлайҙар. Етерлек артыҡ булырға тейеш. Урынынан тороп, аяҡ топал полузамороженный һәм ҡулдарығыҙҙы ышҡығыҙ. Һуңғы минутта ул үҙе тикшерҙе: взрывчатка ҡайнатылған ныҡ бешкән алып, үҙенең урындарҙағы һәм ябай стилет люгер, бысаҡ за пояс траншейный, обрез, таралғылар менән уның арҡаһына шнурок. Ҡар төшөрөү һәм уны швырнуть ih н бейәләй, бирсәткә ҡулы менән уның эске хәҙер йоҡа ғына яҡлай. Неуклюжий бейәләй артыҡ булмаҫ.
  
  
  
  Төнгө ике ҡыҙ винтовкаһының прицелы менән атыу өсөн снайперский тота. Уны белеүселәр, ныҡ һуҡты ла йыйыла ул, тик күңелһеҙ әгәр ул сталкивается менән һыу юлын сыҡҡас, уны ситкә алманы, чиком уйланырға мәжбүр итә, йәғни улар бер ниндәй отряды менән һөжүм итеүен күрә.
  
  
  
  Ул үҙ ҡулында ҙур эйәк тирене ғилми-нәшриәт. «Әгәр һеҙ булырға кәрәк атҡан, аҫҡа һәм өҫкә хәрәкәт обод буйынса дауам итә. Бөтәһе ташлағыҙ, тип, алмай, мин ҡайтып линияһы мөмкинлек бирә».
  
  
  
  Вцепляться ул уның ҡулында була. «Ғилми-нәшриәт! О, Ғилми-Нәшриәт...»
  
  
  
  Уның буйынса похлопать уны екте. «Хәҙер тыныслан. Һин беләһең, ни эшләй. Беҙ быны эшләп бөтә. Был яһай. Һин уға таянаһың. Вижу».
  
  
  
  Арҡан киллмастер күтәреп, аяҡ менән обод участогы һәм төрҙәре буйынса йәшеренгән. Ул бер нисә фут төшә, әлегә тармаҡты ла уның өҫтөндә була; Артабан ул тиҙ арала аяҡ аҫтынан һәм аҫҡа төшөү мөмкинлеге файҙаланыу үҙәге. Ниндәй булһа ла туҡталып, ирекле лещина төбөнә төшә һәм артылыш. Уның барышында уйлап үҙәгендә булды. Аяҡ бармаҡтары ҡаты ерҙәр тураһында ул ударяться, ул үткән йөҙ фут саҡ ҡына күберәк.
  
  
  
  Леска ул ябыла һәм ул артыҡ йыйыласаҡ. Тирә-яҡ кеҫәһе резина аҙағында уның менән ҙур булмаған бер цилиндр присоска досталь. Топить башҡа ағымдары була. Бәләкәй переключатель ғилми-нәшриәт баҫып, уйымда һәм рошен күрелмәле ут ҡыҙыл. Ҡая булыу присоска ул ҡыҫылһа, шунда сайҡала бау. Сергей асыҡтан-асыҡ күренгән ҡыҙыл ғына булып етлегә. Унан башҡа полезть уның киңлеге, һыу һура һәм ҡара металл ҡумта дәүмәлендәге портсигары менән ҡолаҡтарын иренде. Тауыш-би-би-асыҡ яңғырай һәм ҡысҡырып, уны оглушать тиерлек. Ул тағы тармағында таба ала. Ул минуттар кире тимер ҡумта һала.
  
  
  
  Дөм ҡараңғыла була. Сориентироваться ул, ҡото алынып оялай, яҡтылыҡ ҡыҙыл фликер булырға, һуңынан ғына борола. Бында юлдар бер аҙ бөгөлгән. Ул алға юлланды һаҡ булығыҙ, үҙенә ваҡ таштарҙан аяҡ аҫтында әлегә тойоп, ҡар аҫтында. Аҡ бирсәткә бармағы төшөрөү һәм плей ткнуть, күңел. Булды уның юлдары.
  
  
  
  Шул һайын, уны нисек алға снаряд һаҡ булығыҙ, ул ерҙә картаһы буйынса реконструкцияланды, мәҫәлән, уның һуңғы ваҡытта нисектер донъя күреп, уны өҫтән. Баш ҡалаға йөҙҙән шул урында ҡырҡып полицей ярым юғарыла урынлашҡан, хәҙер уны ҡайҙа ҡушыла. Сунь стилет буласаҡ уң ҡулым ул, ә тирә-яҡ ҡа бысаҡ траншейный һул выдать. Тымыҡ үлтереү мотлаҡ булырға тейеш!
  
  
  
  Хәҙер уның алдында уның менән траншейный шеллек бысаҡ һуҙа.
  
  
  Тау тарлауығында яңы артылыш ел көсө тупланған, һәм уны завизжать. Ҡушымта ҡар һәм епшек ҡар эму эләгә уның йөҙөнә, тиреһенә жечь менән шөғөлләнә.
  
  
  
  Кәртә булып үҫһен, һәм нисек булырға тейеш. Ваҡыт бар, әлегә улар өҫтән күҙәтергә, яһалыу юлдары ла хәрәкәттә буласаҡ. Шлагбаум юҡ итеү һаҡлана.
  
  
  
  Киллмастер полицей тағы ла алыҫҡа йөҙә, һуңынан ҡапыл туҡтай. Понюхать һәм һауа йылмая ул. Йәғни, теләгән ул, көтә. Төтөн еҫе яңы ағас ҡырҡа. Ҡайҙа сторожка ҡушыла алда, йылынып һәм һаҡсыһы. Уларға ышанып, бер генә ир-егет ине. Ул ике еңел үлтерергә мөмкин, әммә был бик ҡатмарлы булды, һәм һәр ваҡыт ҡот осҡос. Өмөт һәр саҡ бар, тип, кемдер аша уларҙы атырға йәки крикнуть ҙә алмай.
  
  
  
  Ҡуйы төтөн гер, уның буйынса кешеләр эго ел бәрә. Поползти четвереньки һәм ул төшә. Һәм хәҙер, рәхмәт, сөнки эго күҙҙәре зоркий идеаль булған олоһо, өйҙәр бәләкәй була ул дюжина полицейҙар менән күргәндәр уны. Насар яҡтырыусы уның ҡыҙғынаһы булып сыға. Тәҙрәнән, мейес ә унда.
  
  
  
  Әммә ни? Балҡышы ул поползти һыу, ҡар менән төнөн кеше булып йән эйәләрен ҡара. Нисек күп?
  
  
  
  Бер ир-атты. Өйҙәрҙә ут шәүләһе бер булһа, ҡыҙыу сибнуть сгорбиться һауыт өҫтөндә. Киллмастер тәҙрә аҫтына төшә. Улар ел завыть. Мәрмәр һыуыҡ бит эго киҫәктәренә әйләнә, ҡулын тиҙ ҡатмаған. Был ут һәйбәт булды.
  
  
  
  Ул ишекте һаҡ булығыҙ траншейный постучать бысаҡ һалабыҙ. Хәрәкәт м. Крикнуть сар һаҡсыһына тауыш, тауыш йәш. "Кем?" «Бала тауышы», - киллмастер уйлайым. Бала осора, төнгө дежурный бөгөн. Ул тағы постучать ишек.
  
  
  
  Ағасты ул сзади эго ғилми-нәшриәт комплексы, оҡшатыу эго крик береһе ҡулы, икенсеһе буйынса винтовка ҡулына һуҡты. Ҡулдарына һалдат винтовка һәм таһыллыҡ беспомощно axeman заерзать була. Прошептать к горлу лезвие һәм ҡытай ғилми-нәшриәт приставлять стилет йомшаҡ булған кешеләр: «Шым. Әгәр һин өндәшмәй буйһонған була һәм буласаҡ, мин һине үлтерәм». Джен ҡайһы берҙә тура килә.
  
  
  
  Эскә барышлай ул кеше. Хоҡуғы бар уға, уның немногий күберәк булһа, малайын да. Был малайға ҡарап буйынса төн шайтандары чернолицого киңәйтеү күҙ ҡалтырай. Потащить ҡуйыу һәм мейесте ҡыҙыу эго ника һыуын, телен, кешенең эгоһын металдар менән ҡушылыуы. дюйм алтынсы ал. Лизать саҡ. Ҡыҙҙырылған еҫе сәс өйҙәрен тултырып башланы.
  
  
  
  Шулай уҡ еңел Киллмастер эго тотола, яңы тыуған сабый һымаҡ. Һорау бирҙем уға. Уға яуап ала. Яуап правдивая, ҡот осҡос жалкий тыуа.
  
  
  
  Эго килә һәм ваҡыт үтеү эшкә тотона. Унда бөтә тейешле мәғлүмәт була. Был уны эшләү мөмкин түгел. Стилет ла кәмей. AXEman үҙен ҡәһәрләй. Бының булыуы мөмкин түгел, ир-аттың ни? Әммә балалар, балалар безбородый! Был уны эшләү мөмкин түгел.
  
  
  
  Ахырҙа, ҡараңғыла ул бер малай ебәрәм, карате ташлама, катушкалы һәм эго тирәләй бау менән бәйләп, концерттың заслон сылбырға эленгән. Бәлки, көсһөҙ. Бәлки, хатта хәүефле. Ул баланы үлтерергә алмай.
  
  
  
  Әлеге ваҡытта мөһим булыуы менән сағыштырғанда, ҡасан булһа. Кляп һүҙһеҙ малай ул, ләкин булыуы мөмкин кляп сегиет, ә бауҙарҙы өҙмәй.
  
  
  
  Шул урынға килеп етә ул, бында юл сыға, уңға полукруг ойошторола. Был өйҙәре янған ут тусклый Ниссен, силуэт һәм йөк машиналары туҡталышында күреп була. Был түңәрәккә ул туҡтамаҫҡа булып, был ҡая күтәрмәле ишеккә яҡынлашҡас та, өйҙәре тирәләй бер ҡасан ишеген асыр ниссен. Застыть ғилми-нәшриәт ташҡа.
  
  
  
  Ир-егет һәм бер нисә көн облегчаться аҙым менән сыға. Mimmo ғилми-нәшриәт үҙе бер ут күреп, һалдат клубиться өйөмдәре һәм төтөн һауала, уйын кәрт уйнап. Ҡасан кеше тамамлай, уның өйҙәр ҡайта. Хлопнуть ишек. Һәм тағы тын ғилми-нәшриәт дауам итә.
  
  
  
  Ул уны табыу бик еңел: һарҡып ҡаялар тимер ишектәр булманы. «Уң яҡта», - тине малай. Пощупать эго панелдәр һәм ғилми-нәшриәт ҡағылды бармаҡ. Төймәһенә таба. Ул нах баҫа. Ә хәҙер ҙур блеф.
  
  
  
  Ҡайҙа башы өҫтөндә громкоговоритель заскрипеть эго. Һәм ул был исемде талап иткән бизнес. Үрҙәге ғилми-нәшриәт панелдәр һыу ауыҙ, бармаҡтар нәҙек һәм уның селтәренән яуап табалар. Ул халыҡ медицинаһы армия генералы, үҙе яһап, бик тупаҫ һәм генерал нетерпеливый. Күңелһеҙ хәл була. Улар талап инә, һәм хәрәкәттең был ташбаҡа яй булһа әгәр, атыла.
  
  
  
  Тимер ишектәр откатываться башланы. Был тәү сиратта ғилми-нәшриәт прихожая уйымдар аша үтә, тип бармағы менән йыйыу төймәгә ҙур удивленный лейтенант.
  
  
  
  Бик оҙаҡ чернолицый лейтенант ҡурҡытыусы шайтандыр. Был ғилми-нәшриәт ҡушып эму стилет доллар эләгә. Выдать уның есем тирәләй ултырып, исемләү доллар һаман да ҡушып, ҡараңғы мөйөштә һәм кире барышлай. Башҡа бер кем юҡ. Ер аҫты коридорҙары кире тауҙарға прихожая буйынса алып барыла. Ҡайҙа унда, шунда-шунда булған, булды. Б. сағыла. Ул уны эҙләргә йыйынғайны. Әгәр тимер ишек ябыла
  
  
  әлегә тиклем ул шунда булды, уны өйрәк булып юғала. Ул икенсе планда булды, иң яҡшы план.
  
  
  
  Ник йүгереп килеп өҫтәлде. Хәҙер уның кескенә булһа гранаталар, бомбалар тамуҡ. Был ҡоролмаларҙы ул nasi contemporize профилендә, тянут эго борола һәм штифтар. Хәҙер был үлемесле булды. Тиканье. Утыҙ ун ике, аҙаҡ ярты сәғәт бер нисек күтәрә ih, был һауала тауҙан взлетающий, һәм бер ҡасан да ябылмай. Барыһы урман һәм ун километр радиуста.
  
  
  
  Ултырғыс һәм уның йәшник н ҡыҫҡаһы байынылар. Уның алыҫ мөйөшөндә ағас граната приклеивать тикают кеше итергә, аяҡҡа тубыҡ йәки уны унда бер кем дә ҡағыла алмаған.
  
  
  
  Биш минут үтә. Тиҙ арала өҫтәл төймәһенә нигы ҡото алына. Тирә-улар өсәү. Бер асып, бер ябып, бер, һис шикһеҙ, сигнализация. Оло бармағы зависать Эго. Өҫ бөтөн булған ҡара, непонятным. Ҡото алынған, уның тимер ишектәр. Ул һаман асылып, ҡар төшөү мөмкинлеге биргән яҡтылыҡты үтеп инә. Әгәр ҙә кемдер был ҡыҙыҡһына һәм тирә-яҡ өйҙәрҙә күргән һалдаттар ...
  
  
  
  Рискнуть ул тиелә. Коридорҙар буйлап йугереп һәм уны ҡарағас, бер тоҡ әйбер менән выдать взрывчатка барышында тирә-яҡ. Ловушке күс тура килә. Выкатывать н предохранитель йүгереүҙән башлай. Прима, әйҙә, бер таптылар, ике таптылар, әйҙә, өҫтәл аҫтына гранаталарҙы таба алмай әлегә.
  
  
  
  Коридорҙа тәрән соҡорҙан сығыу түңәрәк, бурауланған ҡая иҫән-һау. Һәм ул әҙерләнгән. B Терәге! Торпеда менән ҙур ҡорос балкалары треножникты аҫтынан тирә-яҡ юғары. Селтәрле эго өлөшө бар, уны күрергә һәм, изге, балҡып, алыҫ яҡтарҙан киләм. Әле ул әҙер була. Айырыла. Һуңынан, ғөмүмән, уның ун ике, утыҙ ла була.
  
  
  
  Тимер менән соҡор тирәләй урынлашҡан перил галереяларҙың, коридорҙарҙың буйлап сыға. Һис шикһеҙ, лабораторияһы булған. Соҡор төбөнән текә тимер баҫҡыстар алып килә. Солан ғилми-нәшриәт комплексы була. Был үҙе тирәләй шар булып әйбер ала ине. прима матур пластика. Эго әгәр ҙә уларҙы ваҡытында табып, уларҙы эҙләүҙән туҡтаған булыр ине, тип уйлайым, сөнки уларҙың именлеген.
  
  
  
  Шулай бара алманыҡ. Ул соҡор тирәләй тауыш ишетә. Ике ир, ике аҡ елән, артылыш аша сығыуы әллә ҡайҙа аҫта, һыу һәм ҙур тренога бара.
  
  
  
  Теннис менән туп булған күләмле пластика киҫәктәр эргәһендә ғилми-нәшриәт. Микросекунда уйлап һәм уның күләгәлә йәшеренгән булған. Хәҙер гудеть эго нерв башланы. Һайлап лә, - һәм убираться.
  
  
  
  Ул тимер подкрадываться һыу галереяһы перил. Тренога тороуын асыҡтан-асыҡ ир-аттар аҫтында, снаряд торпедообразный ҡарап, һөйләшеү һәм жестикулировать. Ника яурыны аша ҡаранды. Коридорҙар буш, тимер ишеге һаман асылмай. Бындай уңыш оҙаҡҡа һуҙылыуы мөмкин түгел. Ни тиҙҙән һынған булырға тейеш.
  
  
  
  Пластик ул детонатор вонзать барырбыҙ, таймабыҙ бороп, аҙаҡ иҙәнгә терәгән рельстарҙы бер приклеивать эго тирәләй һаҡ булығыҙ. Бәлки, улар эго таба, ә мөмкин, һәм юҡ. Бер ниндәй ҙә зыян килтермәй, әгәр улар был яһаһалар. Әгәр юҡ - ярай, шул уҡ ваҡытта скульптура урынлаштырыласаҡ булды, тип атом һәм гранаталар.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет һәм бер күҙҙәрен күтәреп тирә-яҡ тренога аҫтында күрҙем. Ҡысҡыра, лепет взволнованный. Йәһүҙиәне сыға торған сағыу һәм ғилми-нәшриәт комплексы, уның ухмыляться испуга, теше йәш ул, нисек кеше ҡара акула бар. Ул шашка динамитный күтәрелеп, уның мөмкинлектәре күргән уның, һуңынан швырнуть соҡор булған. Ул взрываться. Был әҙер түгел ине. Ул теләмәгәне өсөн ул взрываться. Был ябай ғына өҫтәл аҫтында әйберҙәр ҡыҙыҡһындыра мөмкин.
  
  
  
  Ир-атты бороп ҡаса һәм, икенсе һәм башҡа кәмегән ҡысҡыра. Хәүеф төймәгә басыгыз улар йыйыла, һәм тиҙерәк. Ника йугереп.
  
  
  
  Пробежать mimmo тимер көнө ҡасан ул, ҡайҙа тауҙар тревога сигналы эсендә зазвонить. Взрывчатка һәм ғилми-нәшриәт менән сумкаһын ташлап ҡаса. Улар юлға сығып китә, ҡолағымда ҡараған ҙур булмаған металл ҡумта приставлять, һәм йугереп. Сигнал тауышын, тәүҙә көсһөҙҙәрҙең, көсәйә башланы. Уның артынан эйәреп, улар, ҡар үҙгәреүсән һәм үҙгәреүсән буйынса, шулай тиҙ ҡасты һәм, үҙенең тормошон нисек беркасан.
  
  
  
  Сирена һәм уның завыть артта ут төртә. Ника йугереп. Кәртә була уның тураһында онотмайҙар һәм нах, bump, соскальзывать, йөҙө аҫҡа ҡолап, ҡасырға кереште һәм дауам итә. Хәҙер писк көслө була. Уның маҡсаты булманы тиерлек.
  
  
  
  Ул аҙымдарҙы кисектереү, ҡала үҙе һорап, кескенә нөктәләренә уң яҡтағы ҡыҙыл тревожно эҙләп сыҡты, уны эго тейеш һыҙығына килтереү менән шөғөлләнеп була. Уның тауышын, иң елле, төн хәүефһеҙлек маячок.
  
  
  
  «Детка», - тине Карте ғилми-нәшриәт буйлап елде. "Детка, ул һине күреүемә шатмын!"
  
  
  
  Биш секунд нащупывание, бармаҡтары эго һәм тармаҡтарға ҡағылды. Обрез уны ташлап, бысаҡ траншейный швырнуть өйөмдәре ҡала. Урындағы линиялар тикшерелде. Туга яҡшы булыуын һәм уға, шулай уҡ, ниндәй ул уның ҡалдырған. Сюй көтә фән там, наверху. «Был нерв уны тынысландырырға тейеш, - уны уйламайҙар. Был бары татлы бәлеш бешерергә булдым. Бындай нәмә. Баҫҡылап, уның ҡоҫтора һәм аяҡтары ҡыҙыл йәһүҙиәне эго.
  
  
  
  Улар күтәрелә башлай, ҡулына взбираться на, аяҡ свешивать, трапты күтәрҙе, һуңынан Джей булараҡ Тарзан.
  
  
  
  Ул туҡтамаҫҡа булып, атып беренсе ҡасан ишеткәйнем. Ул атып аңлау
  
  
  Mannlicher буйынса. Һуңынан тағы ла атырға. Һуңынан тиште.
  
  
  
  
  
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Киллмастер бауға эленгән булһа, аҙағында саҡ ҡая түбән, һәм тыңлай. Нимә, башҡа ел завывание, хрупкий һәм хәҙер уның нейлон һәм взад эго күтәреү буйынса алға тоҫҡа. Абсолют бер нәмә шунан һуңғы атыуҙа. Аша крайы уны күсеп, ҡорһаҡ плюхнуться, перекатываться менән тап килде һәм бер нисә аҙым «люгер» ҡулында. Тағы бер нимә. Вой эму сирена аҫтан алып елләнем; ҡара сүл елдәре генә булған һәм бында рыдание. Крикнуть ул: «Фән Сюй?» Яуап елдәр.
  
  
  
  Файҙа. Был эго бур уны ишетмәне лә көсәйә. Тип, тегенселәр алына, бара? Китә алмауҙың сәбәбен аңларлыҡ түгел ине ул ваҡытта.
  
  
  
  Рискнуть фонарҙар ул хәл. Ул уны нажмите, ҡорһаҡ һаман ята, һуҙылған ҡул алыҫлығы, воронеж һәм ҡар менән полукруг начерчивать.
  
  
  
  Винтовка. Бер буйынса Mannlichers ҡар ята. Изге уны һүндереү, һыу күтәрелгән һәм уның винтовка подползать, аҡылһыҙ паника беренсе тотонолған баҫтырырға тырышты. Погнуться винтовка ҡәһәр һуҡҡыры! Шатлыҡтан мейе, һәм туп-тулы даирәһе тиерлек бөгөл барлыҡҡа килгән.
  
  
  
  Ника алмай, был мөмкин түгел, ышанам. Әммә уның тауышы, ҡара металл аҫтына бармағы эго. Тип, тегенсе алабыҙ, быны эшләргә мөмкин?
  
  
  
  Улар ҡулдарына ҡорал һәм бер нисә аҙым отползать һынған. Сергей тағы уны файҙалана, шунан эго ih яҫы аша ырғытты. Сөнки улар килә. Уның беренсе ҡан таптарын күргәс, сағыу итеп буялған ҡар-ҡыҙыл төҫтә. Тиҙ арала күмер яңы ҡар. Һәр хәлдә, Fanie Сюй дошман яраланған. Йәки уны? Был ҡан йәки уның эго? Эго? Ника аҡылһыҙ фекер менән көрәш, уны эго башы булып үҫә. Был рациональ аңлатма булырға тейеш.
  
  
  
  Уның ҡарауы ҡан таптары подползать, экономно фонарҙар ҡулланыла. Ҡанлы ҡараңғылыҡ ҡасып киткәндән һуң, подагра, платон үҙән аша барып ҡайтты.
  
  
  
  Генерал ҡарт әйтә: «Был урын булараҡ билдәле йети үҙәндәре».
  
  
  
  Туҡтатып, үҙе Киллмастер тине. Хәҙер был онотмағыҙ! Һеҙ шулай уҡ хыялый булһа, нисек генерал.
  
  
  
  Улар баҫып, моңһоҙ хәҙер, ахмаҡ менән көрәшә, фекер неприемный, уны туҡмай башлай. Ул, елдәр һәм крикнуть буйынса усын һалып: «Су Фән - Фән Сюй...»
  
  
  
  Елдәр генә яуап бирә. Ҡар плюнуть эму йөҙө. Винтовка һәм уны башҡа күрмәнем.
  
  
  
  Винтовка өсөн ғилми-нәшриәт нурҙарын күрҙе һәм фонарҙы ала. Унда ҡан таптары ла ҙур зыян һәм алыҫлығында ята, тигән кеүек ҙур көстәр ташлай менән эго. Улар уны тикшереп, патрон в патрон профилендә, йыйып алынған «Люгер». Броня буйынса ерендә фонарҙы уға бирҙе. Бер кем дә уны тағы ла атырға. Был саҡта ул үҙенең әйтә алмайым хатта, хистәрем тушнова әммә ул бар, уны бер кем дә йыйынмай тип атала!
  
  
  
  Унан һуң күргән. Ул наклоняется уның өҫтөндә, уның муйын тиреһен ползти, ә умыртҡа похолодеть. Бер ваҡыт уны күрергә һуң, горилла, һәм был,-тип дент, әммә бөтөнләйгә түгел. Айыу ҡар? Оҙонлоғо һәм киңлеге метрҙан ашыу булған был берҙән-бер булып яғылды. Ул һарыҡташ була япма аҫтында, уны эго тә таба алмай инек - йыһаз ҡар, ел, ваҡ-төйәк кеүек бумалаһын.
  
  
  
  Наугад фонарҙар ҡулланыла, уның буйынса элек яҫы тигеҙлек ҡайта башланы. Йәғни бында, йәғни ундағы ҡан булған, һәм был эште эҙмә барлыҡҡа килә һәм шул, ел ҡайҙа барып етмәй. Йәки эму минут тирәһе талап итеүен аңлап, был баҫҡысҡа кире дана ҡайҙа хәрәкәттә, үҙәндәр буйлап өҫкә стон алып бара.
  
  
  
  Йети. Был да! Әлеге ваҡытта ул, йәнәһе, кеше түгел был, һәр хәлдә, бөтөнләй улай түгел. Беҙ булыр ине һәм унда нимә булыуын, уның Фән-Су.
  
  
  
  Йугереп Карте ғилми-нәшриәте шулай тиҙ, шул тиклем аласыз ғына, пересеченный буйынса урыны, ваҡыты менән ҡан эҙҙәре сағылдырған нуры тоҡанды. Наготове мылтыҡ бар, ә кешенең эгоһын ҡараңғы һәм һалҡын була, һәм ул белә, тип ҡурҡытыла, ваҡытынан иртәрәк кеүек. Һәм ҡыҙ үҙе өсөн. Нимә булды был?
  
  
  
  Уның үҙәне крайы килә. Бында ырғаҡлы бау профилендә һәм уны ҡыҫҡа, төшөргә ярҙам итер өсөн ҡыҙға оялай. Подползать крайында һыу төшә һәм уның тормош, яҡтылыҡ нуры көслө оялағы ебәрҙе. Нимә, бынан буран. Һәм еҫе! Доноситься был гнилой еҫе тирә-яҡ үҙәндә. Бер аҙҙан карап янында ҡар һәм ҡанында була.
  
  
  
  Киллмастер аша күсереп һәм винтовка уҡталып оялай. Әгәр был дана ине, беҙ булыр ине ул, тип, уға һөжүм итә хәҙер, унын булдыҡһыҙ булыр ине. Шул һайын, ул үҙен нисек хис буйынса аҫҡа табан юлда хәүефле яғы текә, сплющивать, көрәшә алһын өсөн, өҫкә эго хис итә алмаҫһығыҙ, диуарҙар менән себен кеүек, уның аңлауынса, көс, булырға тейеш булһа, шулай итеп төшөр. Ҡыҙ хистәр!
  
  
  
  Ҡар горилка? Тибет тарихы буйынса бындай ҡырағай йән эйәһе тураһында бара. Йети? Отвратительное ҡар кешеһе?
  
  
  Бәлки, һеҙҙең менән барып ине аҡылың! Әммә ниһеҙ ҡыҙ алған, мылтыҡ ҡорос ябыла, тип крендель, шулай уҡ еңел һәм йөк стонать sta фунт менән артыҡ текә төшә, лифт кеүек. Еҫе һәм һәр ваҡыт буласаҡ - тиреҫ кеүек яңы мең фунт!
  
  
  
  Улар янына килеп туҡтаны, унда бау тартылыу, Fanie Сюй өсөн аҫҡа төшөргә мөмкин. Был тиҙ булыр. Зацепляться уның ҡулдары һәм аяҡтары өсөн, нейлон һәм соскальзывать качаться аҫҡан, ҡулына винтовка тотҡан бармаҡтай һуҙылған бер ырғаҡлы һәм спусковой. Аяҡ аҫтына таш йәнлектәр тураһында эго ударяться итек булған, һәм уның кәмеүе, урыны фонарҙар яҡтырта.
  
  
  
  Был уның иҙәндә иҫһеҙ, съеживаться, бер дюжина фут баш ҡар крайында оялай. Ул йүгереп килеп унын, янына изге яҡтыртыу, әммә бер нәмә лә күрмәй, бынан китергә эҙҙәре. Һәм ҡан. Һәр хәлдә, ул үҙе яралана.
  
  
  
  Улар баҫып, теле, мин беләм, уны күрергә тип, тыныс һәм тәне яҡтыртыла. Ул үлгән була. Ленточка стеганый н костюм ee өҙөп булмай - ул, булырға тейеш, тамуҡ көрәш күтәреп - һуғып йөҙөнән һәм уның тырнаҡтары ҡырағай нәҙек һыҙатлы. Сорвать уны йоҡа киҫәге булып торо, йыртыҡты күреп, уның курткамды яурыныма ҡулдарын тешләр һәм уның ҡот осҡос һәм аҫтында.
  
  
  
  Йөҙөнә оҙаҡ ҡарай алманы ул үҙенең ғилми-нәшриәт йолҡҡосланған мәжбүр. Аллаһы тәғәлә белгән, - тип уның үлем насмотреться ҡанлы, әммә йөрәк өсөн был эго стойкий хатта артыҡ булмаҫ. Накинуть уның эй, кешеләр ҡыҫылһа һыу һәм елдән таштар н пешие өҙә.
  
  
  
  Беренсе фут мылтыҡ алырға һәм уны эҙмә полдюжина бара. Бында елдең, үҙәне тар в укрытие, шулай көслө булыуы түгел, уны эҙ буйлап теҙелгән ала һәм башҡа хеҙмәттәр. Уң яҡтан беренсе булып яҡлап сығыш яһай табылған, базальт плита тейеп, тамамлағандан һуң йән эйәһе. Ул тубыҡҡа төшөп, өйрәнгәнең үҙең өсөн.
  
  
  
  Барыһы ла киреһенсә. Тәпәйҙәре, ҡулһыҙ, тырнаҡтары? етлегеү һәм уның ике өс бармаҡ булған, ти. Әлегә был ҡунаҡханала бик ышанды ул, әммә күҙҙәренән күреп хәҙер был эго. Ул тире ағып боҙ кеүек, һалҡын һәм шул уҡ ваҡытта ул үҙен шулай тоя, бер ҡасан иртә кеүек.
  
  
  
  Уның эргәһендәге мәмерйәгә инеп китте баҫҡыстарҙы эҙмә һыу. Тишегенә, мәмерйә алып барып, тар булыуы һәм түбән; яртыла сгибаться тура эму, яҡтылыҡ нуры ебәреү өсөн тишек. Ҡоро таш мәмерйә эсендә булһа һәм ул тағы ла ҡан таптары яғып размазывать тағы бер күрәбеҙ. Һуңынан был ниндәй эҙҙәре, ҡан менән генә, бер ҡараңғы мәмерйә алыҫ яҡтарға тағы көмбәҙле упҡын аша алып барыла. Йыйындң тиерлек еҫе булмай, у тошнота тыуҙырған ғилми-нәшриәт комплексы, эгон тиерлек баҫтырып, бында теләге инә.
  
  
  
  «Бара, - тине ул үҙенә. Был, сукин ул ҡурҡаҡ, бир! Алынған. Был үлтерә. Беҙ булмаҫ инек, тип был - үлтерергә!
  
  
  
  Ул мәмерйәгә ингән ҡорһаҡ, изге экономно разряжаться батареялары ҡулланыла башлай, һәм ҡанлы эҙ буйлап китте.
  
  
  
  Мәмерйә тар-ҡаршы яҡтағы таш торба упҡынына алып барып, улар туннель һәм шахталарҙың шөғөлләнә бөгөлә тупаҫҡа әйләнеп бара. Ул башын саҡ-саҡ урынға күтәрелә алабыҙ, ә уның иңенә оло, хаҡ артыу сәбәпле, колода, һин уны кирегә, саҡ-саҡ проговориться. Әммә эго ҡан таптары алып бара. Был ҡайҙа икән бында.
  
  
  
  Еҫ ни тиклем үҙгәрҙе хәҙер. Зловоние һаман да ҡот осҡос буласаҡ - йолҡоп эго инде, ползать туҡтата алмай, - әммә хәҙер яңы еҫе була. Лизать һәм ныҡ. Һәм ни-сикһеҙ иҫкәртеүгә күберәк була.
  
  
  
  Тәүге тапҡыр Киллмастер башлай аңларға, тип ул осрашыуға менән, ҡасан башҡа мәмерйә торба эго ҡушыла. Был упҡын аша ҡанлы һәм башҡа мәмерйәне юҡҡа аҙаҡтан иҙәнде, башҡа яҡтарға алыҫ үтеп. Мәмерйәгә бәйле булһа, ҡәһәр һуҡҡыры!
  
  
  
  Пот ята һәм ул ауыр һулап, трястись от страха-ваҡыты менән ярһып һәм, ҡарай һәм ҡар, ел инеп mimmo ул өҙгән. Бындай һауа шары ине улар? Бындай вертолеттарҙы уңышлы b52 бүре өҫтөнә алыр икән?
  
  
  
  Был ваҡытта Нику наплевать була. Ул мәмерйә аша, тормош плюхнуться, винтовка һәм тикшереү втискиваться трубка була. Ҡасан-был да туҡтатырға тура килә. Көрәш. Йәки, бәлки, үлгәс. Мөмкин булһа, хатта хәҙер уның ҡаны уҙҙы.
  
  
  
  Был превращаются был кошмар. Төш гүл менән привидение, һәм ул уны эҙәрлекләгән ҡан еҫе коридор аша торба ташлы һәм сикһеҙ, ләкин доната. Ҡараңғыла ул бер мәл үҙенең күрәсәге алдында ҡыҙыл отблеск. Был уставляться күҙем ҡаралары. Сергей тиерлек юҡҡа сыға, һәм уны күрә алманымы икән, тип, күҙҙәренә ҡарап - неуклюжий күләгәлә генә йән эйәһе. Ул атып, һәм белгән, маҡсатына ирешмәй, башлаған хатта. ағасты эхо ҡолағы эго. Алыҫ юлға йән эйәһе, эгон яланынан ситтә күргән. Еҫе генә булып ҡала, был ҡот осҡос, рвота еҫен килтерҙе. Алыҫ поползти карте нигар, фонарҙар мерцать һары ғына аҙ.
  
  
  
  Уны аңлай башлай, йән эйәһе тип уйларға мөмкин, һәр хәлдә, ҡайһы бер дәрәжәһенә тиклем. Уның яралы булыуын, ҡулына мылтыҡ һәм сығанаҡтар менән бәйле булған ғилми-нәшриәт больно; шулай уҡ
  
  
  Был хаҡта тағы иҫкәртеү һәм винтовка йәки тауыш. Беркасан ла күрмәнек уны эго күберәк, яйлап көсһөҙләнә һәм еҫе башланы.
  
  
  
  Башҡа мәмерйәгә барып, ниһайәт, ул тиклем асыҡ буласаҡ, уны шаҡ ҡатырғыс, унда валяться кейемдәрҙе күрҙе. Ih мәмерйәһендә булды был, шул, ул йәшенгәнен улар көн бөтә. Таш тиһә-артҡа алып барып, соҡор, таш ҡаплаған, шуға ла уны элек уны күрмәнем дә. Һәр осраҡта ла ул мәмерйәһен тикш.
  
  
  
  Барып нигы сәғәт на карте. Ике сиректәй булыр!.
  
  
  
  Мәмерйә шул тиклем ривненский туҡтап, фонары батарейкаһы алмаштырыу өсөн ҡалманы; һуңынан уны ракета һыу үҙәнен уртаһына юллана. Эму тура ярып ел һәм сгибаться ҡаршы, ҡарҙың аҙ булыуы әммә. Ирәндектә ҡыңғырташ, ракета ул, күрегеҙ, тип улар төндә всплескивать факел ал, вертолеттар өсөн майҙан обрисовывать. Ғөмүмән, улар киләсәк. Тигеҙ булыуына барыһы Эму - әгәр улар килгән дә, төшә алмайынса, уны белә, нимә эшләргә йыйына. Охотиться на тварь яңынан - һунар, тирә-яҡ әлегә уларҙың береһе үлә.
  
  
  
  Ул ҡайтып әйҙә, ят шунда Фән-Су. Ул яртылаш ҡар тәне менән ҡаплай. Уның йөҙөнә ҡарап, уны кире күтәрелергә һәм кисергән ябай һымаҡ, ҡыҙыл тоҡандырҙы. Һуңынан уны көтөп, увиваться шторм булды.
  
  
  
  Ҙур ҡанаттары менән ике вертолеты, раскачивает ел, болот тирәләй оса 12:13 танау яһарға. Өс минутҡа һуңлауҙан.
  
  
  
  Ника вертолет йүгереп килеп, ишекте һаҡ асып башланы. Тышҡа түгел улар.
  
  
  
  Кемдер әйтер: "Һары Венера?"
  
  
  
  "Эйе". Ҡыҙҙы, уның тәне һуҙҙы. «Уның юрған ябынған».
  
  
  
  Ҡойроғо ҙур вертолет Киллмастер ҡыҙы менән тороп ҡала. Сержантты лейтенант булып ҡайтҡан, унда вертолет попович.
  
  
  
  «Әйт, тиҙерәк китер өсөн, - тине сержант үҙ начальнигы. «Ул һөйләй, ә бер нисә минут барыбер бында бөтә нәмә».
  
  
  
  Кивнуть Лейтенант. Мгновений сержант аша әйткән: «Мин был егет кеше ҡотон алмаҫлыҡ булыр хорошенько тиһә-артҡа баҫа. Ул шулай күренә, ә уның аша үткән һымаҡ була инде. Бер ҡасан да уны бындай нәмәләрҙе күреп. Белә алмауы - бәлки, уның менән барыһы да насарыраҡ! Насар булырға тейеш ине. Мин уның йөҙөн күреү мөмкинлегебеҙ юҡ. Был көндө беҙ уларҙы эш биреүселәргә мил! "
  
  
  
  Лейтенант яңынан кивнуть ғына. Күңелһеҙ булмаҫ уға. Оҙаҡ осоу һәм сикким тиклем ауыр булды, тип вәғәҙә бирҙе, һәм был уларҙың үҙ яғыулыҡ эшләргә йыйынғандар ғына килһен. Үҙ хәстәрлек иғтибар үҙәгендә.
  
  
  
  Шунда ҙур накреняться вертолеттар, наклоняется һәм качнуться, ҡырын төштө һәм кувыркаться башланы. Был Пилот тулыландыра. Сержант ҡарап үҫә, ҡыҙыл-һары һәм улар артта аҫтында ялҡын тоҡанып китә. Сотрясать вертолеттар шартлаған тағы ла күберәк, улар потрясти терьер ҡомаҡтар кеүек.
  
  
  
  "Ғайсаны!" - тине сержант. «Егет түгел, шаяртып».
  
  
  
  Ника Карте күҙәтеп, шартлаған кеүек була прорубить-н замерцать горизонт һәм ер аҫтындағы. Вертолеты ҡоланы, лифт кеүек. Потянуться ул, погладить кешеләр өсөн ябыҡ.
  
  
  
  «Һау бул, ҡәҙерле. Һәр хәлдә, беҙ ерләү чертовски һине усағында ойошторолған».
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  Биш бысраҡ
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  
  
  
  
  
  Биш бысраҡ
  
  
  
  
  
  
  1 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Пунт Хигуэро, утрауҙары араһында урынлашҡан туҡтамаҫҡа аквадилло маягуэс ҡала һәм пуэрто-рико, ҙур булмаған ер участкаларына күҙ алдымда аҡһыл-йәшел боғаҙындағы һыу Моно. Мона төптәрендә киңлеге яҡынса 100 км, уларҙы айырып пуэрто-рико бер Доминикан Республикаһы, диңгеҙ фаунаһы бөтә төрҙәрен осратырға мөмкин - безобидный тиклем тормош өсөн иң хәүефле. Кеше ҡалдыҡтарының күп һанлы һәм күп кос ят караптар, дауыл ҡорбандар ҡолап, ошо ерҙән ябырылып. Стервятник галеон һөлдә серҙәрен кешелек күптән инде талана. Юҡ, беҙ күберәк алтын, хазина беҙ, беҙ хатта хлам, ярлы өсөн пляж сәйәхәтселәр ҡәнәғәт килтерә.
  
  
  
  Августа сәйәхәтселәр тымыҡ кистәрҙә яңғыҙ яры буйлап үтәсәк һәм бөтә алтын уҡ пляждар буйынса, һыу юлына Пунт-Игуэро. Был юғары булғас, тора ир-аттар өсөн яҡшы регби менән киң яурын, янбаш һәм аяҡтары тар итләс. Әммә эго, шведтар - кроссовки бысраҡ, спорт һәм ҙур бактар джинсы мешковатый күлдәк - был өлөшләтә маскировать физик үҙенсәлектәре. Четырехдневный һаҡалы бар - чесаться уның төпкөлөнә, - ул һалам эшләпәһен кейеп һәм мешковатый, кривой гол булды. Эго бысраҡ кешеһе булғас, ул һәм арзан пахнуть виска. Опьянение ложа түгел, әммә уның билдәләре. Заборов пляж һыу металл буйынса үтә юғары, өҫтә сәнскеле сым, һыуға китте.
  
  
  
  Кеше пауза яһап, тәмәке өсөн ябыла. Ул иҫке киң арҡаһына рюкзак несса армияла була, ә уның янында оло сумкаһын яурынына аша булды. Веник сөннәт менән тамамланды эго наряд аҙағынаса киҫкен возей. Ул неторопливо крайында һыу яҡынлаша, пен рассеянно ткнуть таяғы була, ул ҡалдырып сигенергә золотисто тулҡын-ҡом көрән. Икенсе яҡтан яҡынлаша менән джип уның ҡапҡа тауышын ишеткән һәм тәмәке тоҡандырҙы. Беренсе сезонға пландары тураһында һәм эшләпәнең ҡырҙарын буран дауыл ел возвещать трепать эго. Көсһөҙ заттар ҡаты барлыҡҡа килгән ул, йылмайып. Тәүге осрашыу. Һәм ул көтә.
  
  
  
  Заборов тихонько поплестись пляж һыу сәйәхәтселәре, күрәһең, беҙгә ниндәй зыян тураһында ла булғылай. Хәҙер тамуҡ джип уны күреп, бәлки, уларҙың алыҫ аҙағында ҡапҡа аша дюналар диагональ буйынса хәрәкәт итә. Nen ике ир-егет булып ҡалды, икеһе лә ниндәйҙер форма хаки төҫө. Йәки машина йөрөтөү тәнле негрҙар кеүек күренә. Башҡа ир-аҡ булып, тәпәш һәм йыуан, австралия, башына эшләпә тропик струиться бар. Йәнә пляжда съемник йылмая. Эго босс, Хок Дэвид, бәлзәм эму тураһында ла әйтте. Тик әйтте ул: «бөтәһе лә шулай эшләне һәм ҡарарға әҙер Булған, тип иҫәпләргә кәрәк».
  
  
  
  Хәҙер яҡын күҙәтеүсе булды баррикада ҡараһаң, сәнскеле сым һәм уның трехфутовый күрергә мөмкин, штакетник түбәһе. Ул шулай уҡ, тип билдәләй был ерҙә тәрән заборов ҡуйҙы, һәм уның аҫтында настяға мөмкин түгел. Һуңғы сегмент һыу билдәһе булып оло ҡапҡа аҡ, ҡыҙыл хәрефтәр менән яҙылған:
  
  
  
  
  
  «Хәүеф - инеү тыйыла - ғәйепле булғандар яуаплылыҡҡа тарттырыласаҡ»
  
  
  
  
  
  Испан теле иҫкәртеү булып ҡабатланып килә.
  
  
  
  Пробираться диңгеҙ һәм кеше берлеге сегиет окурок аҙағында ике герҙе. Джип икенсе яғына туҡтап, аҡ һәм кеше сыға.
  
  
  
  «Ошонан һуң, тағы ла бер, - ул крикнуть. «Мин алыҫ бараһы түгел ине! Башланғыс мәктәпкә йөрөй алмай икән? Йәки һеҙҙе уҡыта алмайым-испански, һеҙҙе уҡырға алмайбыҙ һәм по-английский ».
  
  
  
  Заборов үҙ яғына туҡтаны сәйәхәтселәр, иғтибарлыраҡ ҡарай һәм үҙе таяҡҡа таянған ир-егет килде, уларҙы йыуан аяҡтар уның үҙенә килде. Эму илле самаһы булып, көслө һәм яҡшы һаҡлана. Хәрби н nen н ботинка итәген ҡалын булһа, гольф аҡ, куртка һәм хаки төҫөндәге шор. Свежевыглаженный куртка һәм салбар һәм таҙа булыуы, үҫентеләрҙең ҙә өҫтән куртка күкрәгендә асыу һәм ябыу исемләгәндәр. Уның ҡалын бил кобураһы, офицер улар яуаплы австралия һәм бөйөк британия. Ауыр майлы ялтыр ҡара гребец пляж револьвер күрҙе. Аҡ погонлы менән камзол тиклем һуҙылған шнурок бодается. Хәҙер уларҙың тағы бер ентекләп ҡарай һәм күргәне менән берлеге, уларҙың араһында башҡ. Йәнә бандиттар һөйләне. "Был нимә әйтерһең, тағы бер?" таҡта күрһәтелеүе уны тағы бер ҡат. "Һеҙ уҡый белә, шулай икән?"
  
  
  
  Ни заполнить яуап күҙәтеүсе һәм заседании, әнисә күҙен математика буйынса ҡала ла: «я не знал тә был иғтибар. Был, ғәҙәттә, уны эшләй алмаған. Күңелһеҙ түгел, ул да эҙләй. Насвай ул ни бары өсөн һайын, уны алыуы ни ҙә таба ».
  
  
  
  Ҙур ир-егеттәр бармаҡ күрһәтеү билдәһе. «Символы булған ошо сәбәп бар, сабый. Һәм дә, бында табып була тип, - был күңелһеҙ күп. Мин һеҙҙең был ҡыйыу була ала ».
  
  
  
  Джип күҙәтеүсе тән ҡото алына. Тамашасылар өсөн пистолет менән сыҡты һәм уны артҡы схватываться стеновая. Күрәһең, уның эштең яртыһы ла оҡшаны.
  
  
  
  Уға ҡарап тағы ла уның алдында тора, һәм был юлы менән күҙҙәрен яптырҙы высокомерие саҡыра. «Нисек инде мин әйтәм, күңелһеҙ мин эҙләгәндәрҙән түгел. Әммә уның граждандары һәм Однообразно түгел тип уйлайым мин һеҙгә туҡтатыу хоҡуғына эйә ».
  
  
  
  Көсһөҙ зат барлыҡҡа килгән башҡа ир-атты, йылмайып. Сәйәхәтселәр ҙур булмаған зәңгәр глазки дунайҙағы эго ҡараны-ҡара ҡуйы ҡаш. Түкмәй линиялары барлыҡҡа Эго ҡыҫыуына ирендәре, ҡулын кобураһынан ә күсеп килә.
  
  
  
  Тик уның һөйләүенсә, уның тауышы битараф булманы, дуҫтарса тиерлек. «Ул миңә булған хоҡуғын, башҡа. Ышанмайым, мин һеҙгә туҡтатыу хоҡуғына эйә. Был тауыш кобура! Был ял милек. Бында ул хужа. Был тиклем түбәндәге пляжда барлыҡ участка штакетник, бынан ете миль, һәм отель биләмәһендә бөтә, ә дюналар өсөн - бөтә был милек Малькольм Дрейк сэр. Мин сэр Малькольм яллаған. Минең эштәр һәм - күҙәттең өсөн булһа ла беҙгә ҡунаҡ дневного. Хатта был законлы, ни телисез икән,. Һәм әгәр һеҙ миңә ышанһағыҙ, үҙенең адвокат барһаң, яҡшы булыр?
  
  
  
  Кобура, уның ҡулына төшөрөү менән, дуҫтарса йылмайып ҡаршыма ике сәйәхәтсе һәм янбашына ҡулын һалғас булманы тиерлек. - Ышанам, уны бик асыҡ сағыла? Хатта бындай алйот идиот өсөн, һин нисек? Ышанабыз, һеҙ хәҙер аңлайым, был беҙгә артыҡ тары тип ике түгел бит. Шулай олағып тип ебәрә хәҙер, ҡайҙан килә һинең ».
  
  
  
  Киреһенсә, ир-аттың иңендә асыҡтан-асыҡ пожимать күҙәтеүсе һәм уны әҙерәк ҡараһағыҙ. Күрәһең, был уның юғары фут герҙе. Уны хәл итеү бөтә мөмкинлектәр булһын өсөн, йыл һайын, уларҙы алға ҡыуалайҙар. Был ваҡытта уның бөтә иғтибар итмәҫкә тырышып, ҙур булмаған күлдәге утрауға ярына яғына ҡараны һәм ике километр алыҫлыҡта.
  
  
  
  «Минең уйымса, - тине яй гребец пляж, - тип, мине үҙ яғына. Улар ышана, тип ишеттем, был биләмә барлыҡ ҡунаҡханалар, ә шәхси милектә булған ғына мөмкин тиклем осорға ватерлиния капиталдың ситкә ағыуы. Минең уйлауымса, бында асыҡтан-асыҡ ҡапҡа тамамланды. Ә хәҙер отлив. Шулай булғас, әгәр был уны хәҙер урап штакетник, буйынса барыу һәм дауам & nb, һеҙҙең милек түгел, уның иң делле аша күсә. Түгел йәки был эште?
  
  
  
  Досталь сәйәхәтсе, иҙәндә яҫы сумка буйынса наплечный-н литрлыҡ шешә һәм нах виски ҡарай. Ул яртылаш тултырырға. Ир-егеттәргә ҡарап дауам итә, уны һыу эсә башлай һәм иренде шешә ирендәре, теле горлышко бутылки тоторға тырыша, уны ғына ала ни өсөн виска. Унда эсеү яҡшы, бик яҡшы, тик виски арзан һәм йылы була. Һәм уның бөтә теләгән ролдәр булған табити үҙенән түгел, икенсе кеше аяғы был эго йолт килә ине.
  
  
  
  Гарри Крэбтри, австралия элек армияһында хеҙмәт иткән, ә хәҙер бөтә киллер һәм оҫта ҡулдары эшләгән дрейк малкольм сэр, пляж бродяга көнләшә. Ахнуть ул, отхлебывать, тегенселәр алына, йотола. Һуңынан бер аҙна эсәм дә һөйләшмәне уның менән йонсотҡос малькольм сэр, ә хәҙер берәй эму. Аллы мәғәнәгә эйә. Һәм был кулик виска алйот булған! Күберәк күберәк һәм яҡшы кәйеф крэбтри юғалта. Эсемлектәр тураһында әйтеп тораһы ла түгел; был ҡаршы salaud эму бик һай. Ә Гарри нетолько крэбтри ҡағып булмай, тип үҙе Малькольм буйынса усть сэр.
  
  
  
  Крэбтри аша сығырға йыйынғандағы кеүек тик үҙе генә, шешәләрҙе втыкать пляжник ҡапҡа. "Һеҙ эсеп теләр инем?"
  
  
  
  Крэбтри нетерпеливо шешә йотоп алыу һәм асыҡ-көрән шыйыҡлыҡ. Эҫе һәм арзан булған, әммә, шуға ҡарамаҫтан, тәмле. Тетрәндерҙе! Был шулай булғас, ни эшләп шул эго вонючий лайыҡлы тормош өсөн йәшәйбеҙ.
  
  
  
  Уның ирендәре менән, шешәне төшөрә, усы менән ауыҙ һәм тын һулдан-вытирать яҡтан тәрән. Шешә ауыҙынан ҡараһаң иренде һуңынан уны тағы бер ҡат.
  
  
  
  Шул яғы штакетник менән күргән ир-егет шыртыу буйынса күҙәтеүсе йылмайып, еңел булманы. Эго нәмә лә күҙҙән ысҡындырмай. Айырма билдәләре, уны австралияла пехота эшләпәне күргәс. Был кеше коренастый ҡулай баш кейеме булған ғорурлыҡ.
  
  
  
  Нимә-унда йоҡа туҡыма һәм яңыһы буласаҡ, ләкин уның таҙа була, ә гениаль тамғаһы. Моғайын, уның сержант була, ә бәлки, хатта сержант-майор. Был уны түҙемһеҙлек менән көтә. Шулай уҡ ул күрһәткән, тип эсеп ал. Был турала иҫкә лә ҡамасаулай был.
  
  
  
  Һуңғы тамсыһына тиклем яғыулыҡ Гарри Крэбтри шешә. Ул уны прибор швырнуть, пляж засмеяться бродяга һәм ҡатнашыусылары ҡарай. «Ғәфү итегеҙ, сабый, мин һәр ваҡыт бер аҙ һаран булды. Насар ғәҙәтем, күрәһең һин?
  
  
  
  Мышиное пляж рассмеяться бродяга. «Ах, был-нормаль. Мин тағы ла бер шешәне үҙе менән. Бәхетле мин һәр ваҡыт, ҡасан мөмкин һыуһын ҡандырыу ». Ул тағы ла ҡом һәм засмеяться буйынса кружить йыртыҡ туфли кейә башлай, тип өмөтләнәбеҙ рядом түгел. «Мин аралашыусан ябайҙар тибы. Үҙ эшен яратып, уның безменов менән шөғөлләнә. Мин, бер кем дә бер ҡасан да ҡурҡып ».
  
  
  
  Гарри Крэбтри яңынан баҫып, янбашына ҡулын һалғас булған, һәм был бездельник идиотский кәртә аша ҡарап. Допивать виска ул, тик, бәлки, булмағас, тағы бер ҡыҙыҡ был бездельник эму менән уйнарға мөмкин.
  
  
  
  Вода в впиваться уның ҡарашы. «Ни, был мин һиңә бирәм тип виски, тигән һүҙ түгел, беҙҙең дуҫтар хәҙер. Шуға күрә һыҙатлана бара. Һәм тотто бара, әммә икенсе яҡтан! »
  
  
  
  Яуап өлгөрә берәҙәк пляжға барып, тирә-ҡара джип крикнуть, һәм сәғәт күрһәтә. «Моғайын, ул ҙур диңгеҙ участкаларында патруллек тағы килә», - бродяга уйлайым. Берҙән-бер булған һәм улар. Оцеплять участкаһының икенсе яҡтан, бәлки, икенсе башында джип бара.
  
  
  
  Тәү сиратта ул да ни ҙә булһа әйтеп, боевиктар, негрҙар кивнуть бора, һәм уға дуҫтарса тон әйтер: «Ярай, яҡшы, тағы. Алйот булырға ла теләйем һәм уның иң барыбер һине виски эсеп бөтә. Алға, дауам итә. Ябай, инанырға, һеҙ, яр буйлап юлдарҙы дауам пляж һәм гулять буйынса инерлек түгел! Бына ул-пропуск биреү һин, әгәр һин джип менән икенсе осрашыу ». Ир-егет,-тип яҙылған ҡағыҙ бирелде һәм иҫтә бродяга эго.
  
  
  
  Ҡасан һуңғы ҡағыҙы алырға, математика буйынса уның күҙҙәренә ҡараны. Эму оҡшамай тип, уны күреп, йылмайған йоҡа ирендәре эго айырыуса тулҡынландырғыс булды лицемерный түгел. Әммә ул яуап бирҙе: «был бик мило менән һеҙҙең яҡтан. Был юлы оҙаҡ обходный мине тарытты. Уны беләм, сөнки мин бөтә ерҙе урап сэр кире осраҡта тура килә ине. Рәхмәт!'
  
  
  
  Гарри ухмыляться Крэбтри серле утонул. «Малькольм Дрейк Сэр», - тине ул. - Кем тулҡынландырғыс ләкин был - һеҙҙең менән ул беркасан ла осрашты. Ярай, һеҙ нимә көтә? Алыҫ китергә, кире осраҡта поддубныйҙы аласыз уның тағы бер ҡат.
  
  
  
  Джип ул кире ҡайтмай, бында эго негрҙар көтә. Заборов бродяга урап пляж, һыу һәм пляж яғына юл буйынса икенсе корпустарында үтәсәк щиколотка буйынса дауам итә. Ул ишетә, ҡарағас һәм джип заводиться кеүек. Ул ҡарана-ҡарана түгел, әммә спорттың был эго көсөргәнешле булып тәндең һәр нерв, ә тулы ҡеүәтендә эшләй уның мейеһен.
  
  
  
  Бөтөнләй улай түгел был. Был бик иртә поддубныйҙы аборигендары - сей булып кешенең эгоһын бифштекс һәм невинный аңлата. Уны ишетеп, ябай водитель булараҡ икенсе тапшырыу. Эму улар йәнәшә бара, әммә ошонан башҡа ҡала полицейҙар менән илле икенсе.
  
  
  
  Австралийские шунда уның ҡысҡырғанын ишетеп: «Эй, salaud, беречься!»
  
  
  
  Притворить бороп гребец пляж һәм паника. Дөрөҫөрәге, уның самаһын белеп, булырға тейеш тип бара. Подонок повеселиться ни отель.
  
  
  
  Джип уның янына һаман да асыҡтан-асыҡ бара. Көлөп, негрҙар педаль газға баҫты. Рвануть Джип алға, ҙур булмаған күрһәткестәр һәм эшләй яр буйына йүнәлтелгән. Австралийские стенган ҡулында була. Ул да засмеяться. «Эй, бездельник, һин беләһең бит, тип, сит ерҙәрҙе баҫып? Һин уның телгеләнгән дәрестәрен уҡыта ».
  
  
  
  Стеновая пистолет буйынса залп бирелде. Пуля аяғына эләгә, ҡом, пляжник булып, кроссовки эго бер осо эләгә. Бродяга һәм пляж сумкаһы һәм сәкәндәрен ташлап ҡулын күтәрҙе. «Не атып - атып алмайҙар! Ул ҡайтманы - атҡандар түгел!
  
  
  
  Австралийские негрҙар һәм хохотать хәҙер. Яр Джип урап, тағы бер залп нацистарҙың һәм пистолет буйынса стеновая. Ҡом пляжник яланғас балтыр бысрата, шомло тауыш менән рюкзактар һәм армия пронзать эго таращить глаза.
  
  
  
  "Һеҙ бейер инем!" - аборигендар прореветь. Стеновой пистолет уға йүнәлтелгән. «Бейеүе, йәйенке salaud. Сыч тормош үҙе бейей!
  
  
  
  Пуля һыҙғырып, тағы бер нисә аяғы бар, пляж гребец. Уны ҡарағас, кире ҡапҡа йугереп, һауала һаман ҡулында тотоп, паникаға һәм крикнуть: «атай, атыу алмай! Ирек, мин!'
  
  
  
  Заборов оббежать ҡаса һәм ул дауам итә.
  
  
  
  Күберәк уларҙы күреү мөмкин түгел, кешенең эгоһын - нигар, үҙегеҙ мөмкинлеге киң йылмая карте. Ул белмәгән нәмәләрҙе беләм отель - был өлөштәре айырым пуэрто-рико бер ни тиклем үҙенсәлекле, һәм был бик насар еҫе сығып торған. Нисек инде уны ишетеп, Гэллоуз-ысынлап ентекләп һаҡлап кейә.
  
  
  
  Таращить глаза башы өҫтөндә һуңғы просвистывать эго. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул ҡаранды. Аборигендар өҫтөндә сумкаһын яурынына аша ауышҡан. Әлбиттә, виска эҙләй. Ника аңлап, ир-егеттәр, моғайын, алкоголик була.
  
  
  
  Iso дауам ғилми-нәшриәт бөтә көстәр ҡаса. Отель иң аҙағына тиклем уны ике уйын уйнай. Юҡҡа ухмылка Эго. Ул бәхетле булды, тип эго босс, Хоук, күрмәгән дә, хәҙер асыҡтан-асыҡ эго. Бөтә был уйын бер өлөшө булды, әммә сигенергә бындай һәр осраҡта персонаждың ник ҡаршы барғанын.
  
  
  
  Ника Карте, Киллмастер, агент төп AX, уйлап, күңелһеҙ булмаһын тип яңы операцияһы башланды. Операция, ул исемләнгән Хоук «Алтын транспорт».
  
  
  
  
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  
  
  Шул төндә ай булып. Үҙ укрытие, штакетник миль алыҫлыҡта өс йөҙ баш ҡалаһы полицейҙары һәм тирә-яҡ яр сәнскеле сым, шомло хис Карте тишина ғилми-нәшриәт комплексы, һөргән ер өҫтөндә. Ул тәьҫорат барлыҡҡа килә, зал уның был вакуум. Ползать төнгө ҡош тауышы булды һәм слышно. паразиттары ғәҙәти. Мал инстинкты, үҙ ярҙамы менән һәләк радар тойоп, кесе антил утрауҙары яғынан надвигается, алыҫ көньяҡ-көнсығышҡа. Хәрәкәт генә болот, ай ябыла. Отвратительное төҫөндә ауыр болоттар төтөн булмай фабрика, өйөрлө. Ника Карте, был ҡот осҡос һаҡаллы зудеть ҡотолорға тырышып, бриться мәжбүр була, фонарҙар ҡулланыла иҫке машинағыҙҙың артҡы үткәне һәм көҙгө күренештәр ишкәкле кәмә, ике көн элек ул районы Эсмеральдо ала сан-хуан. Иҫке обломов прикрытие яҡшы булыр. Автомобилдәр, моғайын, бөтә техник инглиз телендәге эквивалентын менән яфаланған ауырыу, яман шеш һәм туберкулез. Әммә был бөтөн ғилми-нәшриәт йорто ябыҡ килтерә һәм уны имен - саф һауа йотомы өмөтһөҙ перенаселенный илдәрҙә был һынау һайлап алынған. Әммә был өлөшө ҡоролоҡло һәм уңышһыҙ булған пуэрто-рико, ҡала һәм районда берҙән-бер булған был ринкона әһәмиәтле. Һеҙ бында Кондадо алыҫ булды, һәм керә. Бында, тауҙар йәшел һәүерташ, Үҙәк Кордильер фонында айырылып торған, кеше, элеккеләй, һалам тупаҫ коттедждарҙа йәшәй, бохиос.
  
  
  
  Һағынып кайтабыз буйынса, ҡош Киллмастер, әммә был эго борсой. Кисәге ваҡиға булыу хәүефе тураһында эго тураһында һәм фекере, унда барған икенсе көнөнә тура эму, Моника Дрейк менән осрашыуҙар өсөн тәғәйенләнгән, ҡатын сэр Малькольм. Был төп сәбәп булып торған ҡатын-ҡыҙҙар менән осрашыу был эго пуэрто-рико. Оҙаҡ ваҡыттар британия штаттан дрейк моника агенты була. Әммә бәлә-ҡаза уны күптән сигнал бирә. Надвигается нәмә мөһим, айырыуса мөһим, һәм дәһшәтле Лондон рәсми Вашингтон был бөтөнләй менән клара, башына. Ләкин был эштә бик һаҡ булырға тура килде, халҡы өсөн nen тураһында ла билдәле була.
  
  
  
  Фонарҙар ҡулланыла ғилми-нәшриәт комплексы, тар һуҡмаҡ буйлап үтәсәк өсөн, шишмәле бәләкәй генә шарлауыҡ янына алып барыу менән шөғөлләнә.
  
  
  
  Гибискус олеандр һәм түшәлгән юлдар булмаһа; бейек пальмалар шишмәһе булып тора. Ҡырағай еләк һәм банан үҫә ҡалҡыулығынан көньяҡтараҡ. Ә көньяҡҡа, Маягуэс алыҫ түгел, киң яландар яр шәкәр ҡамышы булған. Пуэрто-рико - илдең күпселек өлөшөнә уңдырышлы, һәм әгәр һеҙ риза ризыҡ, эсемлек һәм хыялдары, тормошҡа еңел һәм күңелгә ятышлы булды.
  
  
  
  Бродяга һәм фонарҙар ҡуйыласаҡ пляж кейемендә ғилми-нәшриәт ташҡын төшөрә башланы. Алһыу уның нигеҙендә уның күбәләк ағас күмәбеҙ. Ҙур йылға һәм уның алыусы сума. һабын киҫәге. Һыу йылы бәрхәттәй тойола. Әгәр ҙә кеше хәҙер элеккесә армияла сержант Гарри күреп Крэбтри австралия - шарты менән, ул айыҡ булған етә, шул аңлай өсөн, уны күрергә тип, - ул, һис шикһеҙ, берәҙәк пляж уйнай ине, сөнки ул шул көн күңел эго. Һуңынан кешеләр күрер менән уның төҙөк, көслө, тәндәре итләс, улар, әгәр ҙә уның уйнарға, ниндәйҙер роле, һунарға йөрөй, тип леопард. Ҡаты, киҫкен кеше - хәҙер ул ни полно ҙа була: йоҡлап ғилми-нәшриәт - ике һүҙҙең береһе тирәләй невольно вспоминаться. Йәки, бәлки, икеһе лә: пират! пожиратель абсолют!
  
  
  
  Ауыҙ Эго ҡаты булған, йәки ҡатылыҡ подлость сағылышы булды. Эго сабышы күҙҙәре киң булып, өҙлөкһөҙ хәрәкәттә, тынғыһыҙ һәм иғтибарлы, төҫө һәм билдәһеҙлек. Был кеше, бер аҙ агенты буйынса, үлтереүсе ҡушма штаттары һәм ax исеменән вәкил булып, күҙҙәрен сәйер булмаһын, ысынлап та. Күҙе-хамелеон. Диңгеҙ һыуы күҙ, уларҙың хәленә ҡарап, төҫөн үҙгәртә. Был металл хәтерләткән күҙҙәр сағылдыра ҡай саҡ ҡалҡан. Бәлки, ҡайһы берҙә уның матур тиреһе кешенең стягиваться, ҡаты һыҙаттары эго ашыу эшләүен белдерҙе. Һирәкләп был үҙгәрештәр булды, әммә был хәл ҡасан була, тигәнде аңлата был, тип, үлем тураһында был кеше ҡулы менән ҡулын бара, тип таба һәм ҡорбаны булып, үлем язаһына хөкөм ителгән. Ҡаҡшамаҫ ихтыяр күрһәтеп һәм уларҙың барлыҡҡа килеү ваҡыты һәм юлбарыҫ хладнокровие killmaster ғына һирәк килә, уларҙы ненависть һәм юғары йәшерен донъя шпионажы эго ҡараңғы һәм һоҡланырға мәжбүр итә.
  
  
  
  Крэбтри янында һәм Гарри булып - бәлки, йәшерәк һәм көслөрәк ҡораллы миндальный биноклдән ағас өсөн - был бик ҙур ине уның тәне күп һанлы йѳҙѳндәге сосчитывать мөмкин. Ih утыҙ самаһы була, бритва менән миләүшә тиклем порез даирәһе шам булды, пуля ҡалдырҙы. Һуңынан шәхси имен ҡалған яугирҙар ғилми-нәшриәт дауам карте түгел, әммә, һәр хәлдә, уның һау булһа.
  
  
  
  Ника тыныс ванналар ҡабул иткән. Һыу ҡайтҡас, машина, ул көйләүгә француз насвистывать - иҫке йыр, омела менән шөғөлләнеү ниндәйҙер ҡатын-ҡыҙ менән мөнәсәбәттә, ғөрөф-ғәҙәттәренә битараф. Насвистывать ғилми-нәшриәт һәр ваҡыт, ҡасан эму эше оҡшай. Шулай булмай хәҙер.
  
  
  
  Әммә олоғайған бөтә өлөшөндә автомобилдәр егерме йыл тула. Тамашасылар артҡы бүлек багажный яҡшы өҫтәмә замаскировывать аҫтында ойошторола. Эш ашығыс булһа, ул - ҡыр механика буйынса Вашингтон AX, был эште үтәргә тейешбеҙ, - әммә һөҙөмтәһе бик яҡшы булды, хатта күҙҙәре алдау өсөн иң тәжрибәле. Отвертка тотоп ғилми-нәшриәт комплексы, өҫкө өлөшөндә һәм берҙән-бер винт күтәртелеп төбөнә икеләтә кәмей. Ҙур булмаған юҡ итеү арауығы вытянутый аҫтында була, унда иҫ киткес күп әйбер ҡушыла. Уның эсендә фонарҙар яҡтырта. Таҙа парҙарҙы табыу, уны джинсы, спорт һәм пар сандалиҙар кейеп күлдәк һәм ih.
  
  
  
  Акваланг шулай булғас, ул ике баллон кислород килтереп мөмкин булған өйҙөң өрлөгөнә, водолаздар һәм пар шлек йөҙгөс. Һуңғы бик ауыр һәм күп булған өсөн тартыла бирергә мөмкин. Тик улар бик көслө аяҡтары менән йөҙөп килеү өсөн.
  
  
  
  Бынан тыш, ике баллон кислород булмағас, ул һәр атмосфера баҫымы омела буйынса йөҙ артыҡ. (Бер, осрашыу өсөн урындарға бара, юлдар һәм кире береһе өсөн; уны ҡасан ҡайтыр, минең ғилми-нәшриәт.)
  
  
  
  Присев на корточки машинаның артҡы өлөшөнә килгәндә, уны икенсе предмет ҡарап: комп., фотоаппараттарҙа, сәғәттәрҙә, бысаҡ һәм башҡа кәрәк-яраҡ өсөн дайвинг. Люгер ғилми-нәшриәт янына үҙе менән булған, йәки газ бомба стилет. Ул, Вильгельминаға, пьер һәм Гюго, әсәй тетеревятник яһап ҡушыла, һәм был, минеңсә, яҡшыраҡ булыр; улар ҡасан булыу менән, ул һәр ваҡыт үҙен бурыслы тоя ih йөрөй. Ярай йөрөгән түгел ул, яланғас тиерлек тоя ул үҙен. Әммә пляж менән бродяга люгер ғәҙәти, аяҡ ҡулын бысаҡ ҡа араһында газ һәм бомба ырғытыуға булһа, күңелһеҙ хәлгә эләгеүең ихтимал. Һәр осраҡта, шул ҡоралға хужа була аңлатыуы ауыр. Хок булған хоҡуғын танырға тейеш булмаһа ошо нигың. Яратҡан башҡа дуҫтарыбыҙ һәм ышаныслы булыуға ҡарамаҫтан был ваҡытта уның хәүеф янай. Әммә уның үҙе тоямы ни яланғас дауам итә.
  
  
  
  Һәм ул ҡот осҡос күренештән ҡото алынып, уның кәштәгә аяҡ тирәләй мачете на мгновение. Һис шикһеҙ, был киҫкен бритва менән смертность ҡорал булған. «Һинең кем ала башы сабыу-һуғыу беребеҙ ҙә», - мрачно ғилми-нәшриәт уйлайым.
  
  
  
  Уның яғына бысаҡ тура килә. Был юҫыҡта буйынса пляжда ял дана үҙем менән алдым уны, тик бәхетле булыу, уны алыу тип түгел. Ахырҙа, иң яҡшы кәйеф юғалтыуы мөмкин ул, уны ҡасан salaud, был австралия атала башлай. Бәлки, уны баня, уның ҡанлы, йәки, бәлки, унан был да бигерәк, хәҙер уның буйында үле ине, пуля изрешечивать. Һәр осраҡта ла, файҙаһы булманы был операция бара ине. Патруле үткәреү буйынса шәхси пляжда ял, хәүефһеҙлек тикшереү маҡсаты булып Гэллоуз-Кейә. Рәсәй тораҡ пункттары уңышлы булды, һәм ғилми-нәшриәт хәҙер беләм, сөнки уның башҡаса килә Гэллоуз-Кейә, был ҡараш менән.
  
  
  
  Ниһайәт, ҙур булмаған сверток досталь Киллмастер. Был эго шәхси ынйылары: кисеп. Һәм ит сыр менән бутерброд. Сей йәшелсә. Ике бәләкәй бутылочка виска. Ҡап тәмәке төтөнө, уның өсөн махсус яһалған, бөтә тәмәке Латакия, вирджиния һәм Перик, инициалдары ҡара алтын хәрефтәр менән фильтр NC. Был эго буйынса бәләкәй бер киҫәге лакомый булып, уның менән хушлашты һәм уның чертовски. Был булды, - тине ул, тәмәке һәм оҙаҡ бәрәбәрҙер, бәлки, хатта бер аҙ травма ih ҡурҡыныс хәҙер. Эго прикрытие бер өлөшө улар өҙөп алырға ине.
  
  
  
  Әммә шул уҡ хәл-яраҡтары һәм башҡа экзотик скотч менән склад бара. Хуш еҫле төтөн аша киҫтереп ғилми-нәшриәт сығара. Был шайтан һыуын. Был мәлдә уның именлеге була. Был уның белмәй, белергә джунглиҙағы йәнлектәр кеүек. Уның ҡуйы ҡара болот масса, ҡолаҡ, елдәр кеүек дуэт, әммә был ғына аҙ шуршать пальма, тойоу һәм ҡәнәғәт. Иртәгә хәүеф, иртәгәһе көнгә тиклем көтөп ала.
  
  
  
  Алдынан төн улечься на йыйылды, уның досталь, помятый картаһы буйынса юл һәм машина бысраҡ бардачок. Википедия эсендә ҙур булмаған ҡағыҙҙар йоҡа булып иҫтә. Ул оҙаҡ өйрәнгән һәм фонарҙар яҡтыһында ул йәйелдерелгән. Ниһайәт, үҙ урынын француз көйгә һалынған һәм уны эго насвистывать удовлетворенно башланы. Хәҙер ул бөтә эшләргә мөмкин. Көҙән барған бард һәм әле лә бара. Шул факт, әйткәнде белә ул, нимә өҫтөндә эшләргә, зарар түгел, ул айырым боль баш булып, уны ҡараңғыла эшләргә күнеккән. Әгәр Хок тойоп, кулак ваҡыт етте тип, фактты тулыһынса эго оборудов өсөн бөтә хәбәрҙәре, ул быны эшләр ине. Иртә лә кәрәк, тип.
  
  
  
  Ни булды был ғилми-нәшриәт һөнәр - кеше, ул пытать, әйтә алмайым, сөнки уның белмәгән.
  
  
  
  Бер ул ғына белә: был ҡатын-ҡыҙ буйынса исемендәге эму галеон ҡаршы килә Моника иҫке казанский Дрейк испания, бөтә команда менән затон 1715 йылда. Корабль исеме алған « Әл-Конкистадорҙар» затон һәм Гэллоуз миль алыҫлыҡта өс утрау-Моно боғаҙы Кейгән. Ул ун сажень тәрәнлектә ята. Остальных метр.
  
  
  
  Күңелдәр, һеҙгә бер кем дә күрмәгән! Хоука бойороғо ине был. Был ҡот осҡос булмаясак өсөн һеҙ ике мөмкин. Ҡатын-ҡыҙҙар һеҙгә биргән нәмәләрҙе - Хоук төшөнсәһенә эйә түгел, ул - именлек ҡурҡынысы янауын яҡшы аңланым һәм был ярҙамды беҙ һуңғы бассейны бөтә донъя асыҡ.
  
  
  
  Быҙаулау ваҡыты ошо нигың һорай, сөнки эго босс рәүешендә буласаҡ, ләкин теште телендә эмун өсөн тоторға мөмкин. Бәлки, яҡшы. Хоуку бындай шаяртыуға оҡшамай, улар ҡайһы берҙә булһа ла үҙегеҙҙе уның өсөн, ғәҙәттә, һунар һәм төп яғынан ғилми-нәшриәт попустительствовать өрәк агент бирмәй. Әгәр Хоук әйткәндә, был мөһим нәмә, ҡурҡыныс һәм шомлоға, был уның һеҙҙең ала ала. Шундай саҡтар була.
  
  
  
  Унан армияға алынды һәм тирә-яҡ киллмастер закататься машина бысраҡ юрған. Һәр осраҡта уның үҙенә был мачете менән йәнәш һалынған. Вафатына тиклем һөйләүенсә, ул шул тиклем тәрән йоҡоға сумған өндәге булып, уның башына килмәй ине, булыр тип бер мөһим әйберләр, улар тураһында бер нәмә лә әйтә Ҡарсыға. Был мөһим һәм бик мөмкин булған. Бындай дауыл тураһында бер нәмә лә әйтмәй ул ҡәһәр һуҡҡыры!
  
  
  
  Икенсе көндө 12:30 Киллмастер ентекле тикшереү үткәрелә. Баҡһаң, кем дә булһа эго менән йәнәш һыйынды. Берҙән-бер билдәләре булып эре мөгөҙлө мал һәм ҡош тормошҡа сығып, ул ятҡан убаның н пастись. Һәм ышанам, уның машина двигателе ҡараһаҡ, ул барыбер барып етә сан-хуан. Әгәр ҙә ул бөгөн йылмайып ла, тура ла ине барыбер эму был хаҡта борсолмай.
  
  
  
  Яр буйындағы юл машинаның аҙ булыуы. Хәҙер дауыл-ғәрәсәт яҡынлаша өсөн тревога сигналы бирергә тейеш була; үҙе яҡын турист отель ҡала, ә бөтәһе пуэрториканец унос булып тора.
  
  
  
  Ике сәғәт укрытие һипкәс йәшәрә ғилми-нәшриәт мөхитте ташлап, күсеү юлдары һәм серфинг өсөн тотоноласаҡ. Диңгеҙ тыныс булыуы ихтимал, әммә унда, ҡараңғылыҡ унда булдым кисә пасс моң-көмөш менән зәңгәр-йәшел төҫтә була, хәҙер бөтә ҡурғаш булып. Гигант, өйөрлө ел болоттарҙы ҡыуып төҙәтеү, пальма беззащитно раскачивает юғары ҡатлам.
  
  
  
  Несса Киллмастер предмет, торпедаға оҡшаған. Оҙонлоғо яҡынса һигеҙ фут була һәм уның киңлеге-өс дюйм. Ике тотҡалы аҙағында бер булһа, икенсеһе - бәләкәй генә пропеллер. Был ырыуға үҙенең төп блоктары булған торпеда, осто, ә тол түгел, көслө һәм батарея тәьмин итеү. Ника теләмәй тиклем йөҙөп урын ҡыйралышты « Эль-Конкистадорҙар» , сберегать энергияһы өсөн теләһә ниндәй ауырлыҡтарҙы осраҡта, ул эму, бәлки, унда еңеп сығырға тура килә. Хомутов аҫтында эшләүсе самокат менән нығытылған иҫке машина тирәләй махсус ярҙам ax кеше аҫты.
  
  
  
  Һыу ингәндә тиҙ һәм ғилми-нәшриәт еңеллек тойоп, пригибаться. Дайвер-яраҡ менән бындай ауыр - еңел табыш өсөн снайпер. Эго эму комп иҫәп-хисаптар күрһәтә, тип ярына яҡынса милена урын ҡыйралыш булмаһын, мөмкин булһа, бер ни тиклем алыҫ, йәки ике градусҡа һәм төньяҡ-көнбайыш. Велосипед, самокат аҫты уны үҙе менән ала, өс метр тәрәнлектә һәм ручка схватываться барышлай үҙе өсөн мөмкинлек бирә. Ер өҫтөндә мөмкин тиклем оҙағыраҡ ҡала, уны отель өсөн кислород сберегать. Шулай итеп, уны кислород ҙа етерлек. Моғайын, тура юлға запас эму баллоны кире күсә.
  
  
  
  Самокат тымыҡ күскән булһа ла, ул барыбер балыҡ йәлеп итә. Бер нисә минут өсөн уның ҙур балыҡҡа эйәрәм. Төҫ кешенең эгоһын даими үзгәрә башлағас, уның буйынса белем төҫтәге мәрйен үҙгәреүсән. Бөтә балыҡ йөҙөп һәм ғилми-нәшриәт өҫтөндә йәйғор төҫтәренә буялған бәләкәй беспокойно кружить. Был иғтибарҙы йүнәлтте ул. - тәжрибәле сумыусылар бар һәм ул белмәй, тип, өйҙәренә ҡайһы бер диңгеҙ ҡотолғоһоҙ ҡыҙыҡһыныу, ә күпселек осраҡта безобидный. Мәҫәлән, ун дүрт шәүлә күреп мин уның аша эшләнмәне, улар уны эҙәрлекләй. Барракуда! Был бәләкәй генә проблема булһа, танау аҫтында үҙенә һәм Киллмастер выругаться. Шул факт, тип, дүртәү бергә булһа, ярай, була, моғайын,-тип ғәҙәти булмаған, әммә, моғайын, ниндәй ҙә булһа реаль был ҡурҡыныс түгел. Барракуда - балыҡ ҡыҙыҡлы, һәм бындай ҡурҡыныс түгел кеүек тойола. Ул, моғайын, кәрәк булған уның өсөн, биргән әлегә ih любопытство түгел. Йәки, бәлки, улар һыуһынын хәл аслыҡ, һөжүм итеүсе ниндәй-ҙән ашыу ваҡ балыҡ. Был осраҡта барыһы ла яҡшыраҡ булып күренер өсөн һәм ғилми-нәшриәт. Сөнки ул ҡан аңлата & nb. Был ғилми-нәшриәт комплексы һәм ҡулланыу алмай. Был донъяға ҡан акула өлөшө тигәнде аңлата.
  
  
  
  Тихон ғилми-нәшриәт сканей. Бер барракуда буйынса, батырҙың ни тиклем күберәк, ни тиклем эго, дуҫтар, кемдәр менән йәнәш йөҙөү, киҫкен үҙе шәрә, бритва һымаҡ, теше аҡ. Һәм үҙе нигым эго проигнорировать пробормотать битлек: «Убираться, ә мин ҡурҡам һинең одержать». Бысаҡ, уның көсһөҙләндерә, аяҡтарҙы һыуға приставлять эго. Был ярҙам итеү түгел, уларҙы хәл итер ине, әгәр уны напасть. Ул бер барракуда менән еңергә мөмкин, мөмкин булһа, ике. Әммә дүрт артыҡ күп була.
  
  
  
  Попутчик нежеланный тырышырға арынырға уның, тәрән икән, тип планлаштырыла. Ул оҙон мәрйендәр тарлауығын күреү һәм уның сумған. Ахырҙа ул мәмерйәләр буйынса төҫтә сыҡһа, уны юғалтыу балыҡ ҙур һәм ваҡ, әммә унда тағы ла дүрт барракуда була. Хәҙер уларҙың кем артынан эйәрҙе һәм һаман да артта илле полицей булғандыр, әммә уларға бирелгән ваҡытты безобидный тойола.
  
  
  
  Уны ла күргәс, беҙ тарпон, бонито беҙ, беҙ дана - балыҡ, был боғаҙҙың бер өлөшө ул ҡәҙимге Моно. Һыу аҫтында, ер аҫтында, хәҙер ул бөтөнләй шөғөлләнә тыныс булмай түгел, була төҫтө таҙа. Ник ҡайтыу фут тәрәнлектә ун, кислород үҙе тураһында уйлай. Ни битлек һыуына эләгә, һәм ғилми-нәшриәт арҡаһын бороп булмай, уның өсөн выдувать. Ул ҡарана башланы, унда ике генә барракуда ҡалманы, үҙен яҡшы тойоуын һәм уның ни.
  
  
  
  Сөнки ғилми-нәшриәт комплексы янында ла булмаясаҡ, йәнәһе, мәғлүмәт күп, - Хоук ни әйтерһең пробормотать сей була, һәм уңыштар һеҙгә аллаһ өсөн, - тик уның белеүе, әл конкистадорҙар залында үҙәне тип, сынаяҡты төшөрөп, риф була. Был метр тәрәнлектә генә көнлөк була.
  
  
  
  Сөнки бындай ҙур түгел, тәрәнлеге булған был баҫымы, тойолған, булып ихтимал, тип, тағы ла гер незнаем тотош карапты. Корабль затонул көтә әммә таба алмай ғилми-нәшриәт комплексы, ни капельки-галеон ҙә оҡшамай, улар ҡасан да булһа. Штор, гниение диңгеҙ селәүсендәренән алынған һәм үҙен ғәҙәти процесс ине. Рангоут нисә осраҡта ул яҡшы күргән һәм, бәлки, бер нисә дым ҡапланы, мәрйендән ҡабығы ҡалын. Бер ҡасан да күберәк түгел. Тик, ул түгел галеон килә. Эму ҡатын-ҡыҙҙы осратырға тура килде. Хәҙер һәр сәғәт сверять Киллмастер һәм комп. Шунда ул буласаҡ тиерлек. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс һәм ҡаранып, уны күрмәй, тип барыу преследовать уны тағы ике барракуда. Ҡасан уның ҡабат ҡарағас, уның алдында ысын күңелдән карабы булған. Мәрйен рифтары, уның тирәләй мачта аҫтында асыҡтан-асыҡ сығыш яһап ауышҡан. Шунда уҡ ғилми-нәшриәт күрергә, тип, карап яҡшы һаҡланыуы - яҡшы ценымногие, тип уны көтәләр. Перил һәм танау өлөшөндәге, шулай уҡ вертикаль тулыһынса тиерлек хәл ителәсәк, һәм квартердек, унда бизань ултырғанда, уны күреп, күтәреп ҡом һәм ләмде буйынса каюта булараҡ, карапты ҡалған өлөшөн ҡаплай. Шәп, бик һоҡланғыс!
  
  
  
  Төшөр алдынан, өйрәнеү любопытство өсөн алыҫ, ул фут биш арбаны түбән һыу өҫтө өсөн, йыл һайын, уны күргән лиәне кәмәлә төбөндә. Ун икелә, ярҙан өс ҡатын килгән был миль алыҫлыҡта Гэллоуз-Кейә. Һәм ул күреп нәмә түгел, сәғәткә ҡараны. Мин уны ун биш иртә килә. Наклоняется ғилми-нәшриәт комплексы, Конкистадорҙар ҡотон алыу өсөн яҡын . Ҡаранып, уны күреп, барыһы шунда уҡ барракуда-тип. Тихонько хәҙер улар йөҙөү, теше-ваҡыты менән оскаливать. Ника битлек ты. Уға ғына ышанып, улар ҡатын-ҡыҙға һөжүм иткән. Сөнки ул ваҡытта уны яңынан уйнаған персонажға һәм эму яҡларға тура килә, тимәк, ҡ а, ҡ а аңлата ...
  
  
  
  Тегенсе! Ул бик ныҡ тулҡынлана. Һәр чушь башы. Был ысул булып эш башлай. Ника белергә, ауырлыҡтар күрә. Ул стихия үҙе түгел ине. Сумыусылар тәжрибәле булараҡ, ул үҙенең стихияһын булды һәм буласаҡ бында ла өлгәшмәй. Был ике барракуда ...
  
  
  
  Ике карап һыу көсө менән һәм тиҙ арала ҙур ғилми-нәшриәт магнитлылығындағы йөҙгөс сканей урыны, уның илле ҡушыла. фут түбән. Хәҙер уның ҡолаҡтары һиҙә башланым баҫым яһаны. Мал аҙығы каюта сканей уның асыҡтан-асыҡ ҡарап, солоҡсолоҡ менән шөғөлләнгән. 1715 йылда ул бөтөнләй тойолмай. Сикһеҙлеген был мөғжизә буласаҡ. Ника һыу аша ташланып, балыҡ булараҡ. Һәм ул шунда уҡ күрәм тиһә-артҡа һыу килеп казанский тип, ғәжәп, бөтөнләй ғәжәп түгел. Ә, бәлки, был мөғжизә була, тик аҫты ремонтлау сәнғәт мөғжизәһе. Ҡайҙа булған Конкистадорҙар Каюта, ситтәре нығытылған. Ҡайһы бер бөтөн булып алюминий, көрән төҫтәргә буяған. Диңгеҙ төбөндә металл вбиваться оҙон ҡолға, кабина өсөн таяныс булып хеҙмәт иткән. Оглядеться ғилми-нәшриәт. Соҡор ят карап булған сынаяҡ формаһын казанский мәрйендәр, түбәһе риф, караптар һәм булдырмау опрокидывание был, ысынлап та, әммә эште үҙе эшләй тимер бағаналар делле. Нахмуриваться ғилми-нәшриәт. Һыу түгел был, ул да әҙер булды. Хок уның һүҙҙәрен иҫкә төшөрәйек: «һеҙ үҙегеҙ билдәләгән үҫеш курсы менән ғәмәлгә ваҡиғаға ярашлы булырға тейеш. Беҙ белгән күп түгел, әлегә ҡатын-ҡыҙға һеҙҙең менән осрашыу түгел был.
  
  
  
  Оҙон тимер бағаналар ғилми-нәшриәт комплексы иғтибар менән ҡарай. Однин фонарҙар яҡтырта һәм ул үҙе тирәләй уҡыу улар: Фениксвилль, Пенсильвания. 1964. Покачать һәм уның башы булып танылған тейеш, тип бер ни тиклем аптырап хәҙер. Ниңә, Хоҙай косте, кемдер хуплай тиелә полуразложившийся казанский « Конкистадорҙар» ? Фильм төшөрә? Бәлки, бында күптән үтте carinf.com яуаплы түгел. Әммә әгәр хата хатта балалар тирә-яҡ AX, улар бер ҡасан да бындай нәмә үткәрҙе.
  
  
  
  Һуңынан уны ишек күргән. Был пустое тирәләй ныҡлы була, яртылаш асыҡ булған, яңы, шулай булғас. Һәм уның ғилми-нәшриәт арбаны күрәсәкмен, тип, эшкә лә буяй. Ул защелки булып, сынйыр һарайында ҙур һәм ауыр, әммә улар әле лә ҡулланыла. Сканей ғилми-нәшриәт Карте. Ысынлап та, уны шунда табырмын йәки губка кальмар көтә. Ләкин кабинала буш була. Буш квадрат ҙур бүлмә була был. Бында ла кабинаһының эстән мөйөштәрендә көсөргәнешле булды. Ника тағы выплывать. Тип, тегенсе ала, тимәк. Был склад биналары булыуы оҡшай. Әммә ни өсөн?
  
  
  
  Һәм ғилми-нәшриәт комплексында күтәреү күҙ күрер, тип эму компаниялары тәшкил итә. Улар ҙур булмаған ике катамарандан корп күрҙе. Һаллау велосипедта барырға булдыҡ. Шулай итеп, йөҙөүсе ҡатын-ҡыҙ. Бәлки, тауышланыу өсөн аҙ.
  
  
  
  Гер һәм металл бағана тирәләй ғилми-нәшриәт өсөн бер схватываться көтә. Улар ҡунаҡхана, арттан уның өсөн. Ул бәхетле булыр ине, әгәр был урынды ташлап китә алмай ине.
  
  
  
  Уны күреп, барыһы шунда уҡ тип барракуда; уларға яҡын ятҡан неподвижно & nb, һирәк кенә ҡыбырлай коренных.
  
  
  
  Ҡатын аҫҡа табан аяҡтары һыу инә. Ник күрәм, тип, кислород баллондарын бер генә нах. Шулай тип уйлайым да ул, - тип, һыу аҫтында оҙаҡ булды. Ябай эму ул бир ни ҙә, мөһим мәғлүмәт тупланған, һәм шунда уҡ юҡҡа сыға.
  
  
  
  Хәҙер ғилми-нәшриәт уны күрергә, уның менән арбай. удароми һәм ауыр. Ника баһаһы буйынса, яҡынса ҡырҡ эй була. Ул бикини яһай, артыҡ ҙур була һәм уның күкрәген. Бөрмә билле нах н алырға була.
  
  
  
  Ул сәс аҫтында резина капюшон булып нах - ныряние битлек һыҙаттары өсөн уның прет. Ҙур шарға оҡшаған була ул һауаһын күкрәген, вотум ул-теләһә ҡайһы ваҡытта буйынса вотум выскочить в бикини.
  
  
  
  Ул уны арбаны. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уларҙы битлек аша бер ҡараһаң, сәйер кеүек, ике балыҡ, башҡа башҡа тикшереү. Ул трезубец йөрөй, һөңгө менән мылтыҡ. Нах ҡулына алырға була, башҡа предметтарҙы, контейнер водонепроницаемые. Ника күрәбеҙ, уның аҡыллы тип ҡарай ике күҙҙәремде уның өсөн битлектәр. Запястье һуҡ бармағын күрһәтә һәм ул үҙе оло һәм һорау билдәһе ҡуйыу.
  
  
  
  Запястье һуҙылған һул ҡулы уң киллмастер өс тапҡыр һуҡты. Һуңынан ул үҙ сәғәтен күрһәтә. Кислород ваҡыт тигәнде аңлата, ә кислород - тормош!
  
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ һәм ғилми-нәшриәт кивнуть яҡынлаша. Ауыр ҡурғаш булып ee билбау етерлек, шуға күрә уның бөтә көстәре бер кимәлдә посполитаяла iso тырыша. Эй уның ҡулын һалды, әйт. Ҡалын һәм бил Ee тигеҙһеҙ шыма тойола. Был предметтар, уны хәжәт булды ул водонепроницаемые һуҙыу - ҙур булмаған күләмле китап һәм ғилми-нәшриәт эго үҙе менән ала.
  
  
  
  Моника трезубец дрейҙың үҙе күрһәтә. Уның алдында үҙен тота ҡоралды күрһәтә һәм уны многозначительно. Уны күреп, уны теш кеүек гениаль өсөн битлектәр, ҡасан ул тырышып,-тип әйтә эму, ирендәр йәнә һәм йәнә шул уҡ бер һүҙ һәм ee булдырылған.
  
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы. Уны аңлай алмай. Махнуть рукой нетерпеливо унда, битлек һәм трезубец үҙен тағы күрһәтер. Улар тырыша,-тип аңлата ине ул, ләкин ғилми-нәшриәт быны аңлай алмай.
  
  
  
  Махнуть рукой вопросительно уны, тағы бер сәғәт күрһәтеп, һуңынан кислород баллоны. Китергә лә була. Әлегә. бик һуң була инде. Шунда уҡ катамараны надвигается вертолеттар өсөн ғилми-нәшриәт силуэтын күрә. Өҫкө һыу миниатюрный винт штормдар тыуҙыра.
  
  
  
  Киллмастер күреп, алға наклоняется вертолеттар кеүек, уның бер ҡасан выпрыгивать дайвер. Ҡыйынлыҡтар! Тегенсе,
  
  
  
  Был ғына ла етмәй әле.
  
  
  
  Тимер фигуралар өсөн алты ҡатын-ҡыҙ һәм схватываться уставляться н гротеск, улар ависта уртаҡлыҡ өҫтөндә. Уның бер өлөшөн фалиж от страха секунд тойола. Һуңынан ул китаптар Нику күрһәтә, ул үҙе сунь плавки, хәрәкәттәре талғын һәм етеҙ эшләй, ҡулына. Торопитесь! Китте!
  
  
  
  Тимер бысаҡ тотоп һәм мал аҙығы полуоткрытый ғилми-нәшриәт каюта ишеккә күрһәтте, әммә ул уға дә аңлай. Ул трезубец эшләй, үҙен яҡларға тырышҡан.
  
  
  
  Водолаздар һәм гарпун атыу тиҙ арбай. Плотина йылға һул уҡ уның күкрәген пронзать пронзать һәм йомшак, арҡаһы әлегә уның тирәләй сығыш үткеләнгән түгел. Һыуҙың ҡандай ҡыҙыл болоттарға буялып. Туҡта ҡатын-ҡыҙҙар ҡот осҡос булырға тырышырға, битлек ырғытты. В мгновение Нигы алыштырылғанлыҡтан замешательство йөҙөн күреп, ул булырға тейеш, ҡасандыр матур булып, әммә потускнеть йыл менән. Уның күҙе һыу йотоу һәм уның вафат булып, уны һаман да өфө ҡ буйынса хлестать. Ҡыҫыу һәм уны ҡоҫтороп маташҡан бармағыма ник илау һаҡлау буйынса трезубец. Әгәр хладнокровие һаҡлау түгелдер ул, миҫал артынан эго тыш үтмәй.
  
  
  
  Сканей Дайвер, һыу аҫты һәм үҙенә пистолет нику перезаряжать хәҙер яҡынлашыуы, ҡара акула кеүек. Запястье хуплап, уның һул ҡулы. Күрәһең, уның бер ни ҙә ысҡындырҙы.
  
  
  
  Үле ҡатыны булыуы, әммә, бәлки, ул һаман ғилми-нәшриәт хеҙмәттәре күрһәтә мөмкин. Проговориться, сөнки уның үҙенә, тәненә бөтә көстәрен яғына эткән дайвер iso һәм уны тотоу. Курка төшөрмәй инде ул.
  
  
  
  Моника пронзать дрейк уҡ икенсе есемгә. Ғилми-нәшриәт комплексы, наперед һәр ваҡыт уны уйлап, аңлап, акуланың килеп сығыуы - бары тик ваҡытты штопор. Үҙ ҡоралдары перезаряжать Дайвер маташа, әммә уның өсөн бөтә көстәрен ғилми-нәшриәт iso плейона. Запаниковать Дайвер, уҡтар һәм, мейегә йыйылып, уны ебәрә, ҡулынан эго аша оса. Өсөн, тоторға һәм нигы йөҙгөс доната эго. Выдать ҡулдарына ҡорал һәм Дайвер була-бысаҡ за пояс. Уның ғилми-нәшриәт борорға тырышып ҡарай, әммә хәҙер уның ике аяғы үксәһе ярылып ғилми-нәшриәт хис итә, һәм кеше тигеҙлеген юғалта, шуның өсөн, аҡтыҡ отчаянное башланы. Ул уны ағасты бысалар. Ғилми-нәшриәт комплексы, ваҡытында ябып, аҫтын бөтә көсөн iso гарпунный втыкать грудина уҡ дайвер. Эго арҡа буйлап һәм күкрәген ҡ ағыла.
  
  
  
  Кәүҙәһен һыуҙа тоторға һәм ғилми-нәшриәт вафат сканей иҫке өйҙәр караптай. Йәғни, ул булмаһа нимә эшләргә кәрәк булған, хәҙер, тыныс һыу таҙа булыуын талап итә. Һәм спешка була.
  
  
  
  Ике ир-аттар һәм ике барракуда сканей угрожающе нездоровый ҡыҙыҡһыныу күрһәтә башланы. Потянуло өсөн, bump үле кәүҙәләре һәм муйындары моника ee дрейк ғилми-нәшриәт комплексы була.
  
  
  
  Каюта эму барышлай ике есем насип булһа, тиҙ һәм фотографировать башланы. сорвать маску дайвер. Унда ике кеше ҙур пландар ҡор төшөрөлгән. Ҡасан булды был яһай, уның ал йугереп. Выплывать буйынса йыйылған каютала тик ул, уны күрергә буламы, тип бик оҙаҡ ваҡыт ҡурҡып: акула! Юлбарыҫ акулаларының, әгәр дөрөҫ булһа.
  
  
  
  Беренсе ҡарашҡа, уның алты иҫәпләнә. Юҡһа, ул, кислород етмәүенән нимә эму, баллон һәм беренсе резервҡа индерелде. Сығыу ваҡыты була! Ләкин ул да ярҙам итә ине, кислород булып, әгәр ҙә был төрбәнең буйынса һайлап алмайҙар уның аҫтылар!
  
  
  
  Барракуда, выжидательный позицияһын баш тартып, тирә-бер акула һөжүм иткән. Икенсе акула, оҙонлоғо дүрт метр самаһы булыр, өҫтәрәк бер барракуда эҙәрлекләй. Һыу тирәһендә « Конкистадорҙар» ҡыҙармаһын башла, ҡуйы-ҡыҙыл боҙҙо.
  
  
  
  Киллмастер күҙҙәрен күтәрҙе. Һыу ҡыҙғылт аша уны күреп, шәүлә кеүек юҡҡа эго вертолет күрҙем ҡыр аша.
  
  
  
  Пилот, әлбиттә, ҡан күрҙем, һәм хәҙер, һис шикһеҙ, ярҙам ала. Был берҙән-бер мөмкин булыуын аңлатыу.
  
  
  
  Подкрепление булып китһен өсөн уны Гэллоуз-Кейеп, ҙур булмаған ер участкаларын кәртәләп, сэр малкольм дрейк единоличный хаким була: кеше тик үҙе ҡатынды үлтерәм тип, - был ғилми-нәшриәт өсөн аныҡ була. Кем үлтергән дә нигы ине, һәм, әгәр ҙә бурыстар үтәү менән эго киллер.
  
  
  
  Әммә бындай хәҙер уйлар ваҡыт түгел.
  
  
  
  Был ваҡытта акула тағы дүрт барып тоям үҙемде тешләп обделять тәмле, белә уны тураһында ҡыҙыҡлы һәм сәйер балыҡтарҙың булып, кабина ишек уйымдары янында хәрәкәт итә. Бер аҙ ситләшеп ғилми-нәшриәт комплексы, акуланы уның тирәләй түңәрәк яһап бер ҡасан разведка mimmo. Был пятиметровый чудовище, акула-сүкеш.
  
  
  
  Эго баллондарға кислород сарыф ителгән акция беренсе, икенсе һәм уның баллоны күсә башлай. Торча бында теләргә түгел, үҙенең булған мөмкинлеген каюта засада ойоштора. Сөнки, әлбиттә, уны тулыландырыу мөмкин сығып, ҡасып килгән һәм акула шулай итеп ишек ябылды. Ул саҡта хәүефһеҙлек булды - юҡ әлегә уны кислород менән тамамланды. Тик вертолет ҡайтты, унда придурок һәм ҡораллы була. Мөмкин булһа, һәм кәмәләр менән. Оҙаҡҡа был. Хатта үлтерергә уны эго тура түгел ине. Бөтә, тип, ул эшләй кәрәк булһа, был көтөп, әлегә уның кислород менән тамамланды, уны батҡан.
  
  
  
  Моника тәне йылыраҡ Дрейк уға ҡыҫыла. Ул саҡта уны аңлай, тип эшләргә кәрәк эму. Был берҙән-бер хәл булһа, әгәр ул сабата - эму һәм ул ғүмерен ҡотҡара ала. Үле акула эму быҙауын плотина ышанырға тура килә, сөнки улар тире тере пощадить эго. Гер һәм ғилми-нәшриәт комплексы индерелгән фонарҙар дайвер кәүҙәләрен эҙләй. Хөкөм ителеүсе судта босния һәм герцеговина менән уның асыҡтан-асыҡ мөйөшкә торсо гарпун каюта; ҡара һаҡаллы һуңғы ҡан ручейки потечь ҡыҫҡа уның. Ғилми-нәшриәт комплексы күрергә, кешеләр был оҡшай барбадо , бородатый ялланған. Потащить кәүҙәһенең артҡы өлөшөндә һәм уның өсөн гарпун схватываться кабина көнө. Ул мәсьәләне, уның ниндәй беспредел эләгә. Ул халыҡ-ара характерға эйә. Австралийские, негрҙар, кубинец? Эго дворян һәм инглиз ҡатын - ҡыҙы мәрхүм эго.
  
  
  
  Хәҙер уның тәнендәге тимер өйҙәр ике көн һыу этәрә. Юха, трезубец даими күрһәткән кеүек ҡатын-ҡыҙҙар, ир-егеттәр ҡоралдарын выдать уның тирә-яҡ тәне.
  
  
  
  Ул иғтибар менән ҡарай ул, инде хис һәм ҡыуыш зазубрина ялғай. Ул буш булһа, гарпун был ғәҙәти күренеш буласаҡ. Шул уҡ һәм һаман ныҡышты ул, тип аңлатып өсөн эму-йәғни был йәһәттән!
  
  
  
  Ике есем ишек уйымдары хәҙер уны тотҡанға. Был тиҙ һәм дөрөҫ эшләргә кәрәк. Әгәр,-тип башланып киткән дә, ул икенсе булыу мөмкинлеге бар.
  
  
  
  Уны күреп, барракуда mimmo промчаться ҡойроғо кеүек. Акула-сүкеш тиҙ арала уның артынан эйәрҙе. Киҫкен яңаҡлы яуыз эго шәрә, бритва һымаҡ, теше. Пробежать арҡаһынан дрожь буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, һәм был уның уңайһыҙланып. Бер булмаһа, бер ҡасан да үҙенең был хаҡта беҙгә йәшереп алып нигар, беҙ тышҡы донъянан айырылмаған: уның үлгәнгә тиклем акулалар булды!
  
  
  
  Ҡан аша ҡарап уның һыуын бысрата. Юлбарыҫ акулалар менән алышты һәм һаман да үлемгә алып барған бер барракуда. Күрәһең, акула еңелде. Йәнәшәһендә тағы ла бер акула булып ҡала, әҙер наброситься на еңелде. Ике көн кабина тимер сүкеш һәм башҡа выжидательный позиция биләй; ышанғандар һәм ҡыҙыҡлы.
  
  
  
  Һулдан-ике яҡтан алға киткән һәм һуңынан кәүҙәһен эткә гарпун кеүек ih эткә ғилми-нәшриәт комплексы була.
  
  
  
  Буш тауыш ишетеп ҡанлы В водоворот непристойный һыу ғилми-нәшриәт, сығарыу торған акулалар-убийца, аҙыҡ таба башланыҡ. Был китмәле тауышы, деление ҡан кошмар.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, трезубец һаман ҡулында тотоп, тирә-яҡ өйҙәрҙә выскальзывать сканей һәм, үҙ ғүмерен ҡотҡара. Көньяҡ йүнәлешен үҙгәртеүе һәм уны үҙең ҡара. Сэр малькольм кешеләр, уларға теләһә ҡайһы минутта барлыҡҡа килергә тейеш булған, һис шикһеҙ, тәжрибәле водолаз бар. Бәлки, улар иҫәпләнә, тип, кислород аҙ ғилми-нәшриәт комплексы, шуға күрә уларҙың яҡындары, ул һыуҙа йөҙөүсе ерҙе асып.
  
  
  
  Был ике саҡрым самаһы алыҫлыҡта булған, сәйәхәт Киллмастер; идеаль аҫҡа һәм өҫкә көслө ритм эго йәлп аяғы үксәһе ярылып. Уның менән бер нисә тиҫтә метр смыться можно ҡ ине. Шунда була уның өмөтө. Сәйәхәт, уның йөҙ полицей, ҡарана-ҡарана ла, аҙаҡ тиҙ элек уның ҡарашта булғанлығын күрһәтә, тип уның артынан эйәреп түгел. Һыу тирәһендә « Конкистадорҙар» малиновый күҙ алдымда-йәшел пенистый водоворот.
  
  
  
  Бөтә ғилми-нәшриәт карте энергияһын һалып, аяҡ эго хлопать по & nb, тип рычаг, эгон, ҡалҡыу накачивать тәндең зарарланған. Әҙәм көсөн һәм батырлығын бирҙе кеше тәненең ҡот өҫтәй.
  
  
  
  Әммә шул уҡ ваҡытта, нисек эго акула кәүҙәһенең алдында ҡурҡыу тулы ҡеүәтендә эшләргә мәжбүр, ҡурҡыу түгел был мейе бер өлөшө булып хладнокровный эго шул уҡ ваҡытта тупаҫ ҡағыла. Был эго мейеһенең бер өлөшөндә йоҡлама, паникаға тронутый ҡот осҡос түгел, компьютер менән үҙ мөмкинлектәрен баһаланы һәм уның һөҙөмтәлелеген уйлайым.
  
  
  
  Сәйәхәт, уның париж, акула күренеү менән буласаҡ. Уның янауҙарына иғтибар итмәй, ләкин аңламай, хәле тағы эго барыһы һиҙҙереп. Ул хәл, кислород етешмәүгә ҡарамаҫтан, көньяҡҡа табан йөҙөүен дауам итә, көнбайышҡа борола, тағы бер йәки ике градус, урын алһа, яҡын көнсығыштағы ҡоро ер һыуҙары бара. Көтә улар, сканей көнсығышта ул - уларҙы, һис шикһеҙ, белә, кислород баллоны эго нимә менән тамамланыр - ваҡыт уларҙың һыуын тотонорға һәм шулай итеп көнсығышҡа сканер урын ҡыйралыш киләсәк ине. Бәлки, улар уйлай инем хатта, сөнки эго сжирать акула. Был уйҙы шунда уҡ ғилми-нәшриәт ырғытты. Интуитивно ваҡытта ҡайһы бер ваҡиғаларҙа уның ойоштороу гениаль ҡулдарымда тоям. Моғайын, уны ла аҙ беләбеҙ нәмәләр - айсбергтың разогреть девятнадцатый тиклем булған иҫәпте - ул асҡысты белгән. Тиран булған хафаға мейе һәм хәйләкәр, щупальце эго тоторға тырыша һәм ҡунаҡ дневного. Вертолет ҡайта, улар менән шөғөлләнә кәмәлә, флотты бәләкәй генә булыуы мөмкин. Ҡораллы кеше. Ул гарпун ауыр булыр инек, ул мөмкин түгел, акула һәләтле. Был енәйәтсене эҙләү һыуға төшөү ғәжәп ине улар һәм обломов, ғилми-нәшриәт Карте, ул был ҡарарға бер ниндәй ҙә мөнәсәбәте юҡ.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанырға һәм тулыһынса түгел, яртылаш акулаларҙың йөҙөп ашап, үҙ эшен башҡарҙы һәм ҡатын-ҡыҙҙар, ир-егеттәр өсөн бер ниндәй эҙ таба алманылар. Покачать ғилми-нәшриәт башы. Юҡ, уларҙы эҙләү булды. Абсолют өсөн ышаныс бар. Был вертолет пилоты, тейеш булғанса, ике шәүлә күреп тәрәнлеге, һәр хәлдә, дайвер, кире осраҡта ул һыуға сумыу ине.
  
  
  
  Был ябайлығы тиерлек классик, профессионалдар һәм ғилми-нәшриәт класс Карте күрмәйенсә булдыра алманым: британия моника тоғро дрейк агенты була. Һәм ул белмәй. Хәйер, ул күп йылдар инде бездействовать, кем-юҡ шул хәлдәрҙең барыһы тураһында беренсе белә һәм уның менән бәйләнеш һәм ee ee уҡ хәл. Убийца - уның ире? - яратып, ваҡытын да юғалта. Ҡайҙа алып барыу өсөн ҡатын-ҡыҙ һәм эҙәрлекләнеүенә күҙәтеп, ваҡыт булманы һәм уны бөтөрөү кәрәк.
  
  
  
  Әммә улар бер хата яһай. Йәш ирҙәр эшләгән эштәрен ебәргән.
  
  
  
  Кислород булған сыҡһаң эгор. Акцияға күскән. Ошо минутты күпме тәрәнлеге биш эму. Ул бик эсе неглубоко, кислород ҡулланыу өсөн мөмкин тиклем әҙ. Хәҙер уны бер нисә минут культуралары тейеш. Ышанам, суднолар тарыған инде ул эҙләнеп.
  
  
  
  Арыным резерв Эго. Диңгеҙ төбөнә төшә ҡаптырмалы ҡайыш һәм ҡара ҡурғаш һәм һауа баллоны үҙе нигым расстегнуть мөмкинлек бирә. Ул шулай уҡ трезубец ебәрҙе. Трубы битлек уны һаҡлау, сөнки ул һыу аҫтында йөҙөргә кәрәк булһа тағы ла күп булды, һәм хәҙер эму еңел генә ярҙам итә ала.
  
  
  
  Һаҡ булығыҙ, уның йөҙө һәм яй сығам. Скользнуть уның арҡа буйына, ҡамасау түгел, & nb, һыу өҫтөндә саҡ юғары маҡсат булып эго түгел әлегә. Нетерпеливо горизонт һәм һауаға ҡарап бәрәбәр уның.
  
  
  
  Уны ҡәнәғәтлек менән билдәләне, тип ныҡ әүҙем ял буласаҡ. Төп надвигается дауыл һаман алыҫ көньяҡ-көнсығышта, эгон әммә алда барлыҡҡа килә башланы.
  
  
  
  Шулай уҡ башҡа тел булараҡ, ул һәм көтә. Вертолет элек ишеттем уның, ул да күрҙе.
  
  
  
  Ҡасандыр ул уны күрҙе, ҡояш нурын күреп, ул тигәнсе юҡҡа булған, уның ғилми-нәшриәт көнсығышҡа табан майлы. Билдәле бер схема буйынса вертолет оса, диңгеҙ өҫтө һәр квадрат километр үлтерешеүенә ҡарай. Уны күреп, нисек итеп эшеңде ташлап һәм шул менән уларҙың буй келәймә. Кривой Киллмастер йылмая. Һөҙөмтәле эшләй улар!
  
  
  
  Хатта вертолет эго иғтибар тупларға була, - тип иң һуңғы мәлдә уның самолеты ғына оса жужжание ишетеп, самолеттар, двигателдәрен һүндереп зависать хас тауыш менән. Иҫке трюктар; шуға ул саҡ эләкмәне.
  
  
  
  Бәләкәй самолет «Цессный», моғайын, көнсығыштан һәм көнбайыштан шарында юғары взлетающий, һыу өҫтөндә уйһыу, двигателдәрен һүндереп менән бер. Поморщиться ғилми-нәшриәт комплексы, уны ҡасан тыныс төшөп, һыу аҫтында хәрәкәт артыҡ ныҡ түгел. Кемдер мейемде эго ҡулланам, уйлай, тип уны финикийцтар тиклем ерҙәрен асыҡтан-асыҡ түгел.
  
  
  
  Судта босния һәм герцеговина неподвижно уның арҡаһына ултыртты, ҙур булмаған самолет әнисә, асыҡ, уның өҫтөндә балҡый. Эго уларҙы күргәнең бармы?
  
  
  
  Уны ишетеп, завертеться двигателенең нисек, ҡасан тағы бейеклеге машиналар йыя башлаясаҡ. Ул саҡ арбаның юғары, шулай булмаһа, ябай ғына танау тирәһендә һыу торт, һәм поет көтә. Әгәр ҡулдарынан йәйелгән буй һәм самолетты, уның проблемалары булған.
  
  
  
  Самолет көнбайышҡа хәрәкәтте дауам итә. Облегченно ғилми-нәшриәт ты. Тимәк, улар күргән дә эго.
  
  
  
  Ул йөҙөү буйынса & nb йәки ике минут, үпкә һауанан втянутым нетерпеливо, обдумывать үҙ тактикаһы менән дөрөҫләнгән һәм комп. Ул үҙе артынан күҙәткән булырға тейеш. Әгәр хәҙер эго табыр ине, сөнки, алыҫ ерҙә һәм калдырдылар, уларҙың шикләнмәй ине, - тип ул ih сығарып булмай. Шулай уҡ улар еңел ине эго үлтереп, алтын балыҡ кеүек ванналар була.
  
  
  
  Ҡараңғы башланы. Бер тигеҙлектә һоро диңгеҙ тынғыһыҙ була. Бында Мона ҡултығы, Кариб һәм Атлантик океан араһында, ағым көслө була. Әммә көсһөҙ буйы төньяҡҡа эткә эго. Был дөрөҫ юлда булған һәм өҫтәмә ҡаршылыҡтарҙы еңеп сығырға кәрәк була.
  
  
  
  Самолеттар йәнә әйләнеп ҡайта, көньяҡтараҡ, ә хәҙер тағы ла түбәнерәк. Һыу аҫтында тын һәм тәрән ғилми-нәшриәт йәшеренгән. Ул статистиктар иҫәпләүенсә, өс дүрт саҡрым көньяҡта йәки был урын ҡыйралышты яҡынса ҡушыла һәм, бер аҙ арбай көнбайыштан, яр буйында бер нисә миль алыҫлыҡта пуэрто-рико. Биш минут самаһы яҡшы форма булған һәм ул һыу аҫтында йөҙөргә мөмкин. Тауыш биреү, был уны нисек эшләргә тейеш: йөҙө генә күренә һәм мөмкин тиклем оҙағыраҡ һыу аҫтында йөҙөү, һауа етмәгәндәй ауыҙын өсөн.
  
  
  
  Самолеттар тағы йәйелеп, кире оса, һыу йыйылған һәм ғилми-нәшриәт пикирование киләһе осорға яҡынлаша. Уйһыу болоттар эленгән вертолет ябыла, әммә пропеллер ғилми-нәшриәт һаман да тауышын ишеттеләр. Липкий һәм йылы ел булыр, ҡасан тура килә, уның өсөн эшләмәйәсәк. Ника бәхетле булһа, тағы ла ике көн ҡала йәки был ғәрәсәттән сара буйынса иң киҫкен, - диңгеҙҙә бик ҡыҙыу була инде.
  
  
  
  Бонито менән уратып алынған ҙур балыҡҡа уның пути юлда туҡтамаҫҡа булып тиерлек, тирә-яҡ мөхит менән шөғөлләнә ҡапыл килеп сыға һәм хаталы осраған динһеҙҙе мгновений мең һалҡын, тайғаҡ һыу өҫтөнә ярып йондоҙҙары ғилми-нәшриәт комплексы, ҡасан балыҡ, күрәһең, улар бер эго тирә-яҡ тип һанай, уның тирәләй роиться.
  
  
  
  Үпкә тултырып горизонт һәм уны үҙем ҡарарға. Уң яҡтан, был милена ул, бер нисә аҡ кәмәлә балыҡсылар күреп. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның тураһында уйлап, уның өсөн уларҙың һыуҙа йөҙөп тирәләй һәм бер взбираться. Килтерергә бойора ала экипажда уны эго сан-хуан - был уның вәкәләттәре булған. Әммә шунда уҡ был уйынан баш тартты ғилми-нәшриәт. Был сәйәхәт оҙаҡ ҡотҡарыр ине ул, әммә шулай уҡ телдә күп кенә шевелиться мәжбүр ине, ә һуңғы булып любопытство, ул ҡулланырға мөмкин. Бынан тыш, уға ышанып булмай, ул, ысынлап та, кәмәлә балыҡсылар. Был операциялар ойошторорға, беҙ ул ине тип, үҙе килтереү өсөн, беҙ кем инек һәм был - һис шикһеҙ, оҫталар ҡапҡанға ҡапҡан. Аҡһыл ник йылмая. Дауыл ваҡытында балыҡ тотоу? Тәрән тын Киллмастер, сәйәхәткә һәм яңынан пригибаться ярына оҙаҡ дауам итә. Эго хәл бер файҙаһы булманы - ул ваҡыт, ҡараңғы бөтөнләй тиерлек булмай. Был сабата яҡшы, сөнки был самолеты йәки вертолет менән киләсәк кешеләре түгел, кейем догнать башланыр эму пулемет менән ҡоралланған ғына бысаҡ водолаздар. Өс сәғәт уның аша вылезать ярына ҡоланы. Һуңғы сиктә бындай кеше хатта сәғәткә тиклем матур формаға еткереү өсөн эго. Һәм ул артына борола була, ауыр һулап, нах ҡара, ауыр, уйһыу болоттар эленгән. Әле ел көсө бик ҙур булды, әммә даими. Ирҙәрҙең пакет водонепроницаемые ғилми-нәшриәт ҡаты итеп тойоп, уларҙың Моника Дрейк эму бирә. Ул өмөтләнә, был буласаҡ тип тора - был ҡурҡыныс, был һуғыш хәлһеҙләнә, һәм уның үлем. Был ысул ятышлыһын һайлап алмаған кеүек тойола. Төндә ҡанлы кәүҙә массаһы. акула!
  
  
  
  Мин иҫһеҙ ул биш, шунан тора. Темалар етерлек булһа инде, күрер өсөн артыҡ күп түгел. Көньяҡта утынды күрҙе ул. Был Маягуэс ғына булыуы мөмкин. Машина юлдары һәм ғилми-нәшриәт киловатҡа йөҙгөс кире үҙен ҡәһәрләй. Ниндәй ҡурҡыныс булып, шартына ҡарап, баһаларға мөмкин түгел, уны ул. - мәҫәлән, джиптарҙың salaud, был ҡәһәр һуҡҡан австралия патрулирование мөмкин.
  
  
  
  Әгәр ҙә доклад яһай аборигендары - был, һис шикһеҙ, эгон бурысы бар ине, - кем онотолмаһын ине, бәлки, һөҙөмтәһе булыр ине, пляж һәм бродяга мөмкин. Һуңынан, күлдәге башҡа, һәм улар яр һыҙатының обыскивать, фургон әгәр табырға, көтөргә һәм тыныс засада ойоштора, әлегә ул барлыҡҡа.
  
  
  
  Икенсе яҡтан - утомленный һәм Киллмастер түгел кәйеф булды, тип йоғонто яһай, уның фекерләү - аборигендар булып бик подозрительный түгел. Ул, моғайын, тип уйлап ябай ғына булды барыһы ғилми-нәшриәт бездельник, улар буйынса бер берәҙәк пляж, ул прогнать кәрәк. Бынан тыш, эскесеһе булған был кеше. Аҡыллы мөмкинлеге бар, тип хәбәр тураһында түгел, уның фажиғәһе.
  
  
  
  Вдалеке диңгеҙ тоҙо менән стәрле һәм ғилми-нәшриәт ут сәс Маягуэса ҡаранып тырыша. Эму тойола, был алыҫ чертовски. Бынан тыш, водолаздар һәм янбаш ҡалаһында үтәсәк плавки бысаҡ менән бер нисек була?
  
  
  
  Ника китте. Пляж бер кем дә уны ҡаршы ала. Ваҡыт ҡом эму һуҙылған тура килә, фаралар яҡтыһында автомобилдәрҙән ҡотолоу өсөн, яр буйлап бара юлдары.
  
  
  
  Пальма ағасы үҙ машина һәм уның тирәләй ярты укрытие миндальный аша аңлай. Уға яҡынлашырға юлдар аша күсә һәм яр буйҙарында машиналар ағаслы һыу һаҡ булығыҙ. Фургон буш тора, ҡараңғы шәүләһе ҡара-һоро ҡараңғы, елле генә шевелить һәм ҙур булмаған асыҡ тигеҙлек.
  
  
  
  Тиҙ кейенергә ғилми-нәшриәт. Тамашасылар өсөн уның костюмын һалып ташлағанда һәм теләһә ниндәй пленка аҫтында шишмәне һәм артҡы подкормка водонепроницаемые отсекта был предметтар, уны эго ишкәкле комбайны менән тоташтырырға мөмкин ине. Ул ваҡытта водолаздар үҙе тотоусыларға ғына кәрәгер.
  
  
  
  Иҫке провернуть тура Эму казанский, уны башлап ебәреү өсөн, яңыһы менән заводиться әммә аҙағында двигатель тауышы кофемолка. Машина фаралары эшләп сығарған һәм уның эсенә тағы ла юлдарҙа һаҡ булығыҙ. Мин беркасан ла машиналар бара тырыша сан-хуан, был дөрөҫ, әммә, бәлки, ул тиклем барып понс ярҙам булды. Ул мөмкин тиклем самолетҡа ултырып унан сан-хуан. Маягуэс ракета эргәһендә базаһында булды, унда ул у хоука ax агент булған осраҡта һәм, әгәр кәрәк булһа, ярҙам киллмастер.
  
  
  
  Бер үҙем оҙон фильтрҙы тәмәке тирәләй ғилми-нәшриәт менән закуривать. Ул йылмая. AX Эму агент булһа кәрәк. Бәләкәй сверток, уларҙың барыһы менән башланды, эгон ҡарамағында булһа, ябай һәм тиҙ арала уны эго тапшырыуҙарыбыҙҙа ишетергә мөмкин хоуку һәм «һау бул, Ник».
  
  
  
  Ни ғилми-нәшриәт нахмуриваться. Бәлки, ул һөйләгәндәрҙе булыу хокуғы ниһайәт, был тап шулай. Эму ҡушыла. тулы ҡараңғылыҡҡа оҡшаған.
  
  
  
  Окурок булыуын тағы бер ҡат тәҙрәһенән ырғытҡан һәм уның нахмуриваться. Насар икән, уны тоя, хатта ҡарсыға ла күберәк белә тип ценымногие был ваҡыттағыса, үҙенә артыҡ ғилми-нәшриәт!
  
  
  
  
  
  Уның буйынса визг ағаслы менән сыға. Бер фар ғилми-нәшриәтендә донъя күргән уның. Ee киң ауыҙ асыу менән ҡурҡыу булғас, ҡул күтәрәләр уны умоляющий булыуына ишара була.
  
  
  
  Һәм уның күрһәтеү ҡаранды. Машина тауышын ишетеп, уның аша крик уның истерический.
  
  
  
  'Ярҙам! Мин билдәләне - о, мин билдәләй - зинһар, билдәләйәсәк!
  
  
  
  Уның был һүҙҙәрен ҡабатлауҙы дауам итеү, әлегә машиналарҙы барып ҡаранылар. Выскочить йугереп машина һәм уның тирәләй ғилми-нәшриәт комплексы, донъя маяк алыҫыраҡ булырға тырышығыҙ. Улар булырға тейеш иҫәпкә алып, был ловушке булыуы мөмкин. Һәр осраҡта, уны яҡшы эшләй алаһың, машинаға ултырырға урын да булмай.
  
  
  
  Берҙән, был хаҡта әйтеү мөмкин түгел, тип ловушке, - был бөтөнләй шәрә ҡыҙ була. Колготки ҡара пар тыш, уларҙы өҙөп, уны бөтөнләй яланғас була. Ул йәриә түгел, үҙенә йәшерергә тырышып. Һаман да ҡысҡыра, объятиях уның ғилми-нәшриәт ташлана. 'Ярҙам мине, зинһар! Мин уларҙың көсләп теләйем ».
  
  
  
  
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Шунда уҡ ғилми-нәшриәт настораживаться. Наперед һәр ваҡыт уны уйлап күнеккән, һәм уның насар тәьҫир булыр, тип, уны сексуаль ҡаршы файҙалана, уларға боронғо трюктар.
  
  
  
  Машина янында уны ситкә этәрә һәм күләгәле зарычать шәрә ҡыҙҙар: «Наклоняется!»
  
  
  
  Водолаз үҙен бысаҡ аҫтына сумды ҡты һәм изге маяк выхватывать буйынса ғилми-нәшриәт тусклый. Пожалеть ул, акваланг менән бергә була тип ташлап мачете башҡа шишмәгә. Подползать ул шәкәр ҡамышы крайындағы һыу баҫыуҙа, ҡайҙа ишетергә, ни пошевелиться. Ул булыр, тип ышанабыҙ был ловушке, - һәр хәлдә, был туҡһан биш проценты - аҙ кеше күреү йәки ишетеү һәм был уның хәҙер. Тарих раҫлауынса, был ҡыҙ. Әгәр уны дөрөҫ баһалау хәлдә, был уның бер аҙ күрер инең пуля күренеш.
  
  
  
  Ҡайҙа ир-ат алда уның тауышын ишетеп, ҡысҡырып хрипло: «Корреспонденты, Хосе! корреспонденты!
  
  
  
  Приглушенный башҡа шепот яуап бирә:
  
  
  
  'La policia?
  
  
  
  Киллмастер уйнап ҡушылырға уйланым. Ул рявкнуть хрипло: Тора! Policia. Тороу, булыу, йә атып! »
  
  
  
  Көтөгөз һәм уның вскакивать, әлегә тауышын ишетеп туҡтап ҡала ih ағаслы неуклюжий. Ул машинала ҡайталар. Көслө һалҡын йылмайып, кешенең эгоһын барлыҡҡа килә. Ул үҙ ролен уйнауын дауам итә, әммә бер ни тиклем йоҡа, эгон оппоненттарына ҡарағанда, был, әйткәндәй, уны ла бик ҡатмарлы булып тойола. Был ярайһы уҡ уларҙы эшкәртеү менән неуклюжий. Мөмкин булһа, бер ни менән ултырғыстан баштүбән һәм уның әйбәтерәк ҡыҙ алырға ине, тип уйлайым, сөнки ул тамаша. Әҙер пляждағы гребец була ул тағы. Ахыр сиктә, ул да булһа белергә тейеш, тип был уларҙың ролен асыҡлау.
  
  
  
  Барыһы ла машинаға ултырғас, уның янына корточки, төҙөк кәүҙәле өлөшөн ҡапларға тырышыуы һәм башҡа үҙ күкрәгенә үҙе тулыһынса төҙөк түгел. Әммә уның ҡулын тотоп ҡара ябайырағы ee уҡ бөтә күҙ алдында. Әлегә тиклем уларҙың барыһы ла яҡшы көҙән бергә ҡушып, фараз ih - придурок ул булмаһа, үҙе алдан билдәле ине, бындай мөмкинлек бирелде уларға трюктар - хата булыр.
  
  
  
  Поморщиться ҡыҙҙар ни, ҡасан тура килә уға. «Бик оҫта, - ул үҙе тураһында уйлай. Улар яҡшы уйнаны. Невинный була ул, ҡыҙ ҡото, саҡ һөжүм иткән.
  
  
  
  «Ул киткәс, сеньор? Прогнать ih һеҙ? Улар һөйләргә по-английский һалдаттар, әммә акцент менән ҡырҡа утрауы.
  
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт молчанов. Уҡ менән башын уның аяғына тиклем ҡарап, беҙ ҙә ысҡындырмай сантиметр золотисто-көрән обнаженный плотина. Ярайһы юғары булыуы һәм уның зифа буйлы, ҡара ҡуйы сәстәре, яурындары тиклем төшөр. Ҡыҫылһа һыуҙы тотоу өсөн, үҙенең фараларын һәм ғилми-нәшриәт нуры шунда бил ee. Ҡасан актер һөнәрен Эго айырыуса ҡыҙыҡһындыра түгел, ләкин хәҙер ул бөтә көсөнә тырыша iso нәфсе тыуа күңелдә. Улар аңларға тейеш, тип, канауға ярына ҡолап ҡала.
  
  
  
  Ул ҡасан ҡотолорға тырышып, уның буйынса кешеләр уның грубо һуҡты. «Күҙ алдына, һөйкөмлө! Мин һеҙгә ҡотон алыу мөмкинлеге биргән, тыныс. Ахырҙа, һинең ярҙамһыҙ уны уҡ, ла бармы?
  
  
  
  Ул ҡулын биргәс, ул уларҙы ҡаплап ял колготки, хәҙер беспомощно төшә, шым туҡталды һәм, әлегә ҡарап нах ғилми-нәшриәт комплексы, ҡол кеүек була. Шунан уның әйткәндәре: «Беҙ ошонан һайлап алмай, сеньор? Кешеләр уларҙы, улар мине ҡунаҡхана напасть на, уны, ҡурҡма, тип уларҙы кире ҡайта ».
  
  
  
  Iso ғилми-нәшриәт баҫтырып бөтә көсөнә тырыша, йылмайып. Әлбиттә, улар ҙа кире ҡайтыр. Әммә был күренешкә иғтибар менән күҙәткәндә уларҙың бер нисә метр үҫентеләр.
  
  
  
  «Эйе, беҙ китәбеҙ, хәҙер асыҡтан-асыҡ», - ти ул. «Башта һеҙгә уның ҡотон алырға теләй хорошенько, сеньорита. Сеньор йәки был?
  
  
  
  Ҡара уны, үҙенә ҡараған уса, киреп киң күҙҙәре. Аҡ тештәр булмағанда ауыҙ нах гениаль һәм киң ҡыҙыҡлы булды.
  
  
  
  «Сеньорита был - мин уйлап, шундай хәл булды тип сеньор».
  
  
  
  Полуобертываться һәм уның ҡулында үҙенең йәриә ҡапларға тырыша. Уның башы раздраженно покачать, оҙон ҡара сәс ударяться шәхестәр тураһындағы ғилми-нәшриәт комплексы, һәм нахмуриваться. «Ышан, һин ир түгел шул оҡшаны, шул йәнлектәр, мин уны көсләп маташа. Был минең өсөн чересчур булыр ине ».
  
  
  
  Эй одеялын асып ташлап машина һәм ғилми-нәшриәт дверца. Уның менән, уны ҡосаҡлап рәхмәт. Һалҡын булып китте, ямғыр моросить бара. Ник белмәйһең был билдәләр ғәрәсәт яҡынлаша. Диңгеҙ тулҡындары тиҙҙән ел күтәреләсәк, ямғыр һәм көслө һәм көслөрәк була бара.
  
  
  
  Ул ишеккә күрһәтте. 'Менеп. Һәм дә ҡурҡмай. Мин ҡатын-ҡыҙ түгел насиловать кәрәк, аҡса окупать үҙең өсөн ».
  
  
  
  Вздрагивать одеял ҡалмаҫ ул, иҫке ғилми-нәшриәт хәрәкәт яңынан башларға мәжбүр казанский. Китте, ҡараштары ҡыҙыҡлы һәм ҡыҙ уның күрер күҙе булырмын задумчивой ҡыуағын күреү. Бәлки, уның сюжет ни. Мин машина ышандырырға тырышыусылар етерлек була. Ул мөмкин булған, был хаҡта уның әле уйлап - ул шундай машинаһы бар, ул, ысынлап та пляжда невинный бродяга мөмкин булыр ине, алйот, хәйерсе.
  
  
  
  Тырышлыҡ эҙһеҙ үтмәй шул уны бөтә пландар һәм бөтә ih булыр ине. Был тап шулай, тип әйтергә ғилми-нәшриәт эй булырға тейеш. Әммә әле булһа был.
  
  
  
  Бер һүҙ менән әйткәндә, улар беҙ түгел, беҙ тирә-яҡ һыу. Утыҙ миль һәм юлдар машина тиҙлек менән трястись буйынса сәғәт ҡайнай. Бер фар сайҡалды, күҙ кеүек, бер картридждар төшкәс, тышҡа ағаслы һәм боком нуры булып. Бәхеткә күрә, юлдарҙа машина бар тиерлек. Киллмастер тиерлек ишетеп, нисек уның уратып винтик грохотать гүзәл мейеһе бәләкәй, әлегә ул был хәлде асыҡларға тырышығыҙ. Ул промолчать, уны отель өсөн, уны үҙ өҫтөнә алырға инициативаһын.
  
  
  
  Ниһайәт, ҡыҙ уның ҡарай. - Һеҙ ҡайҙа бараһығыҙ, сеньор?
  
  
  
  Пожимать ғилми-нәшриәт яурынына - ишара һәм башҡа бродяга пляжник өсөн ғәҙәти. 'Мин дә беләм. Миңә барыһы ла тигеҙ. Ул ни аңлап, һәр ерҙә шулай. Һеҙ ҡайҙа барырға йыйынаһығыҙ, сеньорита? ... '
  
  
  
  Дөрөҫ ревматизм, уны танып ала. Тел ул - эй, тип әйтергә була - эго оҙатып, әлегә ih дорвать үлем түгел. Йәғни, әгәр улар була, тип ышана ул буласаҡ гребец пляж невиновный. Хәҙер ул был ҡәһәр һуҡҡан ни тиклем күберәк хөрмәт австралий башланы. Үҙҙәренсә, был осраҡ тураһында хәбәр барыбер ул һәм өҫтәй. Һәр хәлдә, кемдер бәләкәй генә иҫәпләп сығарып, һәм уның ҡарашы тап килә. Улар һорауҙар биреп, улар табалар, тип уны ташларға шишмәһе. Был бер булһа ине етерлек, эгон өсөн үлемгә хөкөм итәләр; ярлы берәҙәкте ҡасан бер нәмәгә лә ташланы.
  
  
  
  Ҡыҙҙары инде үҙ тактикаһы менән билдәләнде. Лизать придвигаться уның ни уның. Хәҙер расслабленный то ашыу булған ул, дуҫтарса. «Мин бит һеҙ ҙә теләһәгез ответ сан-хуан? Минең унда бар дуҫтарым, мин уларға ярҙам итә ала. Мин биргән аҡсаны алмаҫҡа һәм улар кейем, уның өсөн ҡайтыуы мөмкин нью-Йорк ».
  
  
  
  Тирә-үҙе бер бүләк иң ғилми-нәшриәт милой йылмайып. Йылмайып, әйтте ул бер Хоук, үҙенсәлеклек шулай омела, ғауғасы ҡотҡарыу мөмкин тип йәндәрен иблескә.
  
  
  
  «Мин шатмын ишеттем, сөнки сездә бар, дуҫтар, сеньорита. Был һәр саҡ ярҙам итте. Улар ҡунаҡханаларға ла һеҙ ине ответ сан-хуан, әммә һеҙ бер әйбер төрҙәре буйынса ысҡындыра ".
  
  
  
  Лизать придвигаться уның ни уның. Бер аҙҙан уның саф тәнен тойоп һәм еҫ йылмая ул. Ысынлап та, был трюкты енси була. Һәм был шулай була ла үҙен-үҙенә ахмаҡлыҡ wouldnt. Был осраҡ буйынса ун туғыҙ сабата моғайын.
  
  
  
  'Шулай уҡ нисек? Мин был төрө буйынса ысҡындырып, сеньор?
  
  
  
  Ника капот күрһәтә. 'Был! Был ынтылыш кофемолка. Тыңлай.'
  
  
  
  Отключаться ул шәбәйә һәм, скрипт уны шулай тип ишетергә мөмкин шатун безошибочный, ул вотум-йыйыу буйынса вотум сыға. Ул, моғайын, аҙ булһа асыҡлау двигателдәр, һәм ышандырырлыҡ тойолған тауыш менән бергә корпустың скрипт скрипт әммә етерлек.
  
  
  
  Улар үҙҙәренең матур йөҙҙәре гримаса скривить, сирҡанып һәм бер үк ваҡытта уҡыла торған аңлай. Күрәһең, уны тағы бер ҡат опешить. Тәҡдим ителгән, әгәр ҙә ул берәҙәк булып, ысынлап та, бында уның һәм уның менән застряла ҡайҙалыр ғәрәсәт уртаһында надвигается фургон казанский.
  
  
  
  Эй ғилми-нәшриәт ҙур булмаған хәл тағы шанс бирергә; әлбиттә, уның өсөн һаман да тоя ала, тип үҙ-үҙенең башланғысын ала.
  
  
  
  Эй йылмая ул понимающе, заполнить һәм, ни тип тағы возбуждаться. Ул уның янбашына ҡулын һалғас буйынса бер юрған аҫтында йомшаҡ. «Әллә артыҡ тулҡынланыуҙан, ҡәҙерле. Хәҙер һиңә хәүеф-хәтәрһеҙлек? Барыһы яһарға мөмкинлек бирә. Минең аҡса күп түгел, әммә бер аҙ, һәм, әгәр беҙ еңел булмаҫ, беҙ ошо тиклем машинала барғандан понс. Минең унда бар дуҫтарым, һеҙгә һәм сан-хуан. Мин бер ни күрһәтәсәген улар аҡса алмай, бәлки, етәр, бергә шары сан-хуан. Һин нимә уйлайһың, дана яҡшы?
  
  
  
  Хис-тойғолар уның аяғы юҡ, ул уны ҡасан ҡағылды. Әммә уның хәҙер, уның ҡарауы сердито. «Мин дә яратам, миңә« тип аталған матур »һәм« һөйкөмлө », сеньор! Бәлки, мин Дон һин тип атай алмайым. Минең исемем Ланзос төбөндә. Ә һеҙҙең исемегеҙ нисек, сеньор?
  
  
  
  Пожимать AX яурынына агенты. Идиотский йән эйәһе кеше булған. Беҙ уларға бер ниндәй ҙә аҙ була, уларҙың һәр саҡ янында булған ниндәйҙер галочка.
  
  
  
  «Нисек теләйем, леонор. Джим минең исемем. Талбот Джим: «бөтә был исем документ ялған эго. Талбот Джим. Нәҫел шөғөлө - юҡ.
  
  
  
  Лизать һәм уның донн вздрагивать придвигаться. «Мөмкин булһа, һин уның менән барған самолет в сан-хуан, Джим, әгәр һин аҡса ала. Уны ла белмәгәс тағы. Ләкин мин беләм, ул мине бик һыуыҡ - муйфрио! Одержать был автомобиль һәләк эсә ?
  
  
  
  Үкенә башлау тураһында ғилми-нәшриәт комплексына, йәғни, үҙебеҙ ташлаған шешә виска йылғаһының була. Әммә тап повернулся өлөшө биргән төйәк. Скотч пляжда ял итергә яратыусылар күп түгел аласыз позволить үҙенә ҡәҙерле.
  
  
  
  «Көйәрмән», - ти ул. «Был сәфәр ҡоро булды - һәр хәлдә, Маягуэса тиклем. Шунда шарап шешәһе үрелеп. Минеңсә, был мөмкинлек биргән, уны үҙенә ала ».
  
  
  
  Ҡыҙ уны бер аҙ ҡыҫыла башланы инде. "Һин бик ярлы, Джим?" Ысын күңелдән оло мәғәнәгә эйә түгел был.
  
  
  
  Үҙ машиналары һәм ғилми-нәшриәт понимающе кейемдәрен күрһәтте. «Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, леонор? Уның буйынса бер рокфеллер оҡшай?
  
  
  
  Рассмеяться уны тәртипле, якынайта, бысраҡ уйын һәм ғилми-нәшриәт ҡәһәрле был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул уйнарға мәжбүр була. Улар балаларға яҡшы һәм матур булыр уның тәне нах була. Әгәр ҙә килеп тыуған хәл буйынса-икенсе, был, әлбиттә, күңелле кисәләр мөмкин булыр ине. Әммә был ваҡытта уның артыҡ мауығып, үҙ контроле аҫтына ала һәм баш мейеһе өлөшө тура текә хәл эму мәжбүр. Хоук һәр ваҡыт талап ителә, бындай уйын ярамай. Хоук менән һөйләшеүе еңел булды. Бында ултырғандарҙың да унын, өсөн йәмғиәте, уның ҡанға батып, мәйет янында юҡты була.
  
  
  
  Тын ғилми-нәшриәт комплексы, йылмая үҙе теләгәнсә йөҙлөлөк, мин үҙем һөйләп, уларға соландан тик бер был эротическое буйынса, ул һәр ваҡыт агент дусар була. Һеҙ тырышабыҙ ғына һәм был үҙе контролдә тота ала ине посмеяться өҫтөндә.
  
  
  
  Ул әйтте: «минең уйлауымса, мин һине яратам, Джим. Мин һеҙҙе бик һөйкөмлө күренде.
  
  
  
  Ника Карте, күреп, ни булған был эго периодическое голодание һулыш алыу, тине: «мин әйткәнсә түгел, Донн. Мин булһам, һине лә алып бара, үҙе кеше булараҡ, ул миңә ярҙам итә алмай ».
  
  
  
  «Был бит һиңә түгел, ҡайһы берҙә оҡшап? Телисез икән, булһын өсөн уның туҡтар?' Ул үҙенә күрә киллмастер тәҡдим ителә. Әгәр был эго эште лә ҡурҡыныс аҫтына ҡуйып, ҡарап эму ҡыҙҙар оҡшай, тырышлыҡ сарыф тура килһә һәм әгәр ҙә түгел, үтә эму, разгуливаться ла вокзал ҡаршы, уның тәбиғәт биргән ине.
  
  
  
  «Юҡ, ул миңә оҡшамай», - тине ул. - Ябай һәм еңеләйтә. Һәр хәлдә, әлегә тиклем беҙ маягуэса бара. Был мөмкин булған ундан артыҡ һиҙелмәй - la policia ҡайһы берҙәре шунда булды ».
  
  
  
  Ул көлөп. Әммә түбәндәге һүҙ иҫкәртеүе булыр уның. Иҫкәртеү, уларҙың, үҫә, уны ҡуҙлы булыуына ҡарамаҫтан, ул шунда уҡ осенять. Был эму аңлап һаҡлана, тип, уны хата яһарға йыйына, бәлки, хата яһаным инде.
  
  
  
  «Ул һеҙгә манераһы, дөрестен әйткәндә», - тине ул. « Осрай, раро! Мин булам, һиңә әйтергә лә түгел мәңгелек. Ҡай саҡ уйым, һиңә университетында уҡыта, шулай уҡ ҡайһы берҙә әйтеп тораһы ла түгел. Сәйер, юҡ, дөрөҫ түгел?
  
  
  
  Поправляться ул, нисек мөмкин. «Юҡ, һәм был ғәжәп түгел, сөнки wouldnt. Элек уның уҡыусылары университетынан донн. Күптән давной. Шул осорҙа уның менән эш итә, әллә һынған, тик шулай ҙа ҡайһы саҡ ул күрергә мөмкин. Шулай уҡ нисек? Que Por? Тулҡынландырғыс был һинме?'
  
  
  
  Нах түгел, уның ҡарауы, ләкин белеп, тойоп, шул тиклем уйлап һәм уның тағы яурынына пожимать янай. Ул яҡындарының, тип, ул эшләй, һәм хоҡуғы булған.
  
  
  
  Лизать һәм уны эго уның тәненә бармаҡ ощупывать ҡыҫыла. Уның башы булһа, ул, моғайын, шулай уҡ оппортунистичный була, һәм ул ошо мәсьәләне нисек, тип түгел, уның уйҙырма булыуы һәм вокзал ҡаршы, уның әгәр уның эше ҡамасау түгел.
  
  
  
  Ул киләһе аҙым уның ғәжәпләнәһе түгел. Үҙ өйөмдә уның яңы хикәйәһен хәл ялғанға алмаштырылған. Прислоняться ул уны. «Мин һине алдап бик ябай, Джим», - тине ул. «Был кеше мин ҡунаҡхана ла көсләй. Башҡа булһа, күпкә насар - мин алдан. Һуңынан да мин уларҙы түләүҙән тыш булыр ине, сөнки улар һуңынан тыш, улар ... уның менән булған. salaud! Мин уларҙы ла түләй башланы, һәм шул саҡта подраться, бөтә кейеме менән япты һәм улар айырылыштыҡ һәм ул минән. Һине аңлаған, Джим? Пут ул, проститутки. Нью-йоркта йәшәй la vida ла ул, ләкин аҡсаның күп эшләне һәм эшләй ҡыҙы саҡырыуы буйынса мин унда. Ҡайһы берҙә номерҙарын өсөн һыуҙы төндә доллар. Әммә бында уның ике туған ҡустыһы янына туҡтап Маягуэса - мин эш буйынса килдем бында ла. Отель уның отпуск ала. Ләкин мин был минең ике туған ағаһы ике ир-егет менән таныша, һәм мин улар менән балыҡ тоторға саҡыралар уларҙы. Ярай ҙа ине шул ... һәм беҙ, һеҙ аңланығыҙ. Правда, мин килә алмайым, Джим, тик аҡса аҡсаны буламы, эйе ? Salaud, был минән көлә башланы бер ҡасан да булманы һәм түләү ә һуңынан түгел. Во всем виноват минең ҡустылар. Ул артыҡ теләмәй уның күрәсәге! Мин һине яратам, Джим. Злиться һин булғанға, мин солгать, шулай бармы?
  
  
  
  Киллмастер белгән, хәҙер ул начеку кәрәк буласаҡ. Лобовой тактик һөжүмгә күсә һәм уны үҙгәртеү. Шулай уҡ ул ялғанлаһа, йәки беҙ кем булды ул был эште башҡарыр ине австралий үҙе өсөн, клиенттар ee, тик иҙәндә генә хәҙер был-ялған. Ул уның һөнәре түгел, шикләнеп ҡарай; ризыҡ биреүсе ҡаршы яратыусылар күп ул, ләкин был любительница цыпочки була.
  
  
  
  Ябай һәм шул уҡ ваҡытта ул техниканың булыуы бик ҡурҡыныс. Эму полуправда әйткәндә, уның барлыҡ ҡунаҡханалар ялған эго йоторға мәжбүр. Хәҙер, ул ышанам, ул түгел, - тип һөйләй эго ышаныу - алйотлоҡ, - тип ул гребец булған пляждарҙа ғына. Әммә заполнить уның дауам итер, тип ышанам эму. Дауамын көтөргә һәм үҙ фокус ҡатын-ҡыҙы уның, был тирә сыға. Ланзос донн аҡыллы буламы ни, ник ҡарағанда көтә.
  
  
  
  Маягуэс килә уларға. Эму барырға тура килде-тип әйтә, бигрәк донн урынды биләй. Ул бер ут күрҙе һәм заправкалау станцияһы кольмадо - супермаркет булмаған, - заправкалау барҙы һәм бара. Эму бензин кәрәк, һәм, мөмкин булһа, уларға кейем-һалымдан тыш магазин һатып алмай. Һуңғы, был этапта ҡулланырға мөмкин ул, - был урындағы халыҡтың мәнфәғәтендә. Обнаженный фургон ә ҡыҙҙар иҫке, һис шикһеҙ, ажиотаж тыуҙыра. Дон тулы решимость уны ответ булып Ланзос сан-хуан, ул хоук һораштырырға мөмкин ине унда.
  
  
  
  Әммә сан-хуан тағы алға, алға Понсе хатта, иғтибар өсөн һәм ул тура эму тормоштағы. Йыуан йәш ҡатын-ҡыҙ һәм кешене машина менән барып туҡтаны прыщеватый һөйләшә. Улар обломов ҡот осҡос ҡара менән иҫке ҡатышмаһы, презрение белдерҙе һәм, аҙаҡ ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап подозрительна. Кеше-купюраны десятидолларовый эму балтаһын күрһәткән. «Usted Llenelo, Favor aceite los hagame neumaticos verificar el el».
  
  
  
  "Эйе, сеньор."
  
  
  
  Ухмыляться ғилми-нәшриәт һәм өҫтәп: «бер ниндәй ҙә комментарийға, дөрестен Һәм, мучачо! Был машинаның яҡшы булыуына, пеленка һеҙ яҙа ».
  
  
  
  Бәхеткә күрә, малай иң иҫәр түгел. Three ҡараш менән ул бер кем, бер ҡыҙ ҡара мгновений, одеял закутывать булып, эше өсөн һәм ҡабул ителде.
  
  
  
  Ҡыҙҙың ҡулын тотоп өсөн ғилми-нәшриәт комплексы, сыға һәм улар. Был бәйләүсе звено булырға мөмкин, ябай һәм файҙаһы булыр был эму максимум тирәләй ҡаҙыу кәрәк.
  
  
  
  Магазин бара улар. Ковылять баҫа һәм улар өсөн йыуан ҡатын-ҡыҙ. Ҡыҙ ғилми-нәшриәт егерме доллар бирә. «Йәғни һатып алынған, һиңә нимә кәрәк, Донн. Ә егермеһе - был бөтә, тип, һеҙҙе мин бирә ала. Инанысы һеҙ тратты максималь файҙа ih ».
  
  
  
  Закуривать һәм уны ҡарау, тикшереү һәм ҡыҙҙар күлдәктәр ҡатын-ҡыҙ булараҡ, балет тапочек, колготки бюстгальтер һәм арзан. Молниеносно донн хәл, тигән кеүек, эй, булһа кәрәк поезға өлгөргән. Исеменән мөмкин ғилми-нәшриәт комплексы, ниңәлер. Һәм бер нисә мгновений ул аңлай, дөрөҫ ҡый. Занавеска һатып алыу һәм уны үҙенең артында йәшеренеп подсобка бәләкәй генә тотола. Магазин Толстушка булып ҡала. Ул кешеләр менән түңәрәк Любопытство скатиться.
  
  
  
  Артҡы бүлмәлә яғына ғилми-нәшриәт кивнуть. "¿Телефон?"
  
  
  
  "Һин, шылтырат, һин дә теләйһең?"
  
  
  
  Ул башын кире покачать һәм магазиндан сыға. Ул заправкаға барып, унда малай май бысрата. Станция ғилми-нәшриәт комплексы күрһәтелде. "¿Телефон?"
  
  
  
  Кивнуть малай. Кеҫәлә аҡса һура һәм тирә-яҡ ғилми-нәшриәт комплексы инә. Был оҡшай Эму түгел, әммә башҡа юл юҡ ине. Күренеүе була, ҡыҙ менән һөйләшергә тип буйынса телефон элемтәһе. Был эго шул уҡ хәл итергә мәжбүр. Оҙаҡҡа уның тураһында уйлап, көньяҡта ракета базаһы маягуэс өсөн шылтыратҡай ны, бында резерв кеше ах ҡушыла. Был осраҡта ул машинаһы артынан эйәреп уның һәр бойора ала. Ябай ғына хәүефһеҙлек сараларын сифаты. Ахырҙа, был идеянан баш тарта, уны тағы бер ҡат. Ул, тегенсе алығыҙ, кескенә бер завитками тиклем самолет килтерә ала сан-хуан!
  
  
  
  Отель янында булған хоука һаны шикарно сан-хуан фрэнк исеме аҫтында Тэнди. Ника ышанма, ул ҡырҡ доллар ала эго рәхәт босса, улар уның төн эсендә түләргә тейеш. Был уның шикләнмәй.
  
  
  
  Шунан тыш, өс тапҡыр шылтыратты прозвенеть булараҡ, Хок яуап бирә.
  
  
  
  'Мистер. Тэнди?
  
  
  
  «Һеҙҙе әңгәмәгә ҡушылырға?»
  
  
  
  «Тауыш Джим, владимир Тэнди, Джим Талбот. Беҙ уны шул ер участкалары тикшерелде, улар һеҙҙе ҡыҙыҡһындырған. Һеҙ беләһеңме, был ерҙәр төньяҡта Маягуэс.
  
  
  
  «Тураһында эйе, был дөрөҫ. Һәм мин әйттем, Джим. Нисек үтә? Һатырға теләй улар? '
  
  
  
  «Мин дә шулай уйлайым, владимир Тэнди. Шулай булһа ла уларҙың тәтелдәне. Скрытно ҡына эшләй. Бындай енәйәтсе оҡшаны һәм ул барыһына ла. Минеңсә, ҡулланыу йәки улар өсөн тәжрибә майҙансығы була был. Мин дә күрһәтмәнеләр хатта.
  
  
  
  «Ярай, үҙе менән бер нәмә лә ала поделать, Джим. Был беҙгә ебәрергә генә кәрәк. Поискать ни ҙә әле. Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, ҡасан һеҙ бында эләккән?
  
  
  
  «Мөмкин тиклем тиҙерәк», - ти ғилми-нәшриәт. «Мин булыу оҡшай бында, ҡыуағы. Сөнки мин яңғыҙ. Бәхеткә күрә, уның юлында буласағына буйынса попутчик. Һәр хәлдә, ошо мәғәнәлә буласаҡ. Цыпочки бик ҡыҙыҡлы. Был һуңғы һөйләмдәр төҙөү хоук тирәләй ине, йәш ҡатын-ҡыҙ тип тап эму мәғлүмәт бирә ала, йә теләге юҡ.
  
  
  
  Хоук мәғәнәлелек аңлай. "Кем миңә кәрәкмәй ҙә, һинең өсөн, Джим?"
  
  
  
  «Ярай, ул әлегә белмәй. Вотум минең машина-вотум һынған. Ләкин, ышанмайым, был минең килеп сыға. Һәр осраҡта мөмкин тиклем тиҙерәк килер. Мин жаль, сабата был ер участкаһы түгел ».
  
  
  
  «Был мөһим түгел, - тине владимир Тэнди. «Әммә бер аҙ бара бында. Международных өҫтөндә эшләгәндә уның яңы, ҡыҙыҡлы һәм уның ценымногие. Әгәр беҙҙең эго ябыу түгел, беҙ күп юғалтыуҙар. Яҡшы, вижу. Һеҙ ашыҡмағыҙ.
  
  
  
  «Яҡшы, владимир Тэнди».
  
  
  
  Һәм ишек уйымдарының ғилми-нәшриәт комплексы, көпшә аҫып туҡтап, тәмәке закуривать. Лобовой быяла йыһаз малай. Ланзос төбө йыуан ҡатын-ҡыҙҙар менән һөйләшә, магазинға барып әле. Күк төтөн һәм тирә-яҡ киҫтереп киллмастер уйлап сығарған. Унан шылтыратты. Шулай уны күреп, ул шул тиклем шылтыратығыҙ. Әммә ул у предлог - Понс икенсеһе - дуҫ, кем юҡ.
  
  
  
  Тын һәм тәрән ғилми-нәшриәт Карте машинаға яҡынлашты. Бәлки, ул әле һаман тиклем кәрәк булыуын һөйләп, нисек тамамланды был кисә. Шулай булғас, уны үҙең тояһың, әйтерһең, һәләк булып сунь арыҫлан башы, эму һәм көтөргә тура киләсәк, һәм йыл һайын уның юҡ йәки кусты.
  
  
  
  Хәҙер бик көслө ямғырҙар китте. Усмехаться Нику һәм малай үҙ эшен тамамланы. «Был бик ярҙам итә алмай, сеньора. Ләкин мин түгел, тип уйлайым кешеһе-олатаһы ошо уҡ иҫке төҙәтергә мөмкин буласаҡ. Был һигеҙ доллар. Шулай булмай ни, уның баҫымы артҡан шиҡ ».
  
  
  
  Елдең тиҙлеге менән стеналарҙан бер нисә магазин реклама ҡалҡаны сдуть, бөтә көсөнә тырыша посполитаяла iso малай һәм төҙөк. Схватываться машина өсөн уны, ә башҡа сәмреғош ҡыҫылһа һыуҙы башын ҡулына.
  
  
  
  «Сеньора, һеҙ бит белмәйһегеҙ, тип әзерләнә дауыл? Был иң ҙур ике көн торорға мөмкин, ә бында йыйындң була ».
  
  
  
  «Мин беләм, - тине ғилми-нәшриәт. Тәмәкене ташлап ҡарайҙар һәм уның ҡыҙы, был кешенең һаман да һөйләшеп йыуан менән шөғөлләнә. Тыя алмай, ул үҙе тураһында уйланып, тип йыуана ee бәйләнештә булды. Бәлки, ул бөтөнләй шылтыратманы.
  
  
  
  Малай һәм уны түләү полдоллар сәй яһап бирҙе. '¿La Donde licoreria esta?'
  
  
  
  Ухмылка малай менән уның ҡарауы, һуңынан яурынына пожимать. «Бынан ике кварталда». Ул күрһәткән. «Әгәр улар, тағы асылып. Бәлки, ябылған була инде ул-һәм ғәрәсәттәрҙе... өсөн - н туҡтатыла һәм уның тәҡдиме менән асыҡ ауыҙ леонор ланзос уставляться, улар кеүек шөғөлләнһәк тапҡыр машинаға ултырып. Бынан тыш, уның күлдәк булып күтәртелеп, янбаш һәм аңлайышлы булыуында уның өлөшө ҙур. Поджимать малай ирендәре, әммә, ҡото алынған ғилми-нәшриәт комплексы, минемсә, барыһы да иң яҡшы тауыштарға оҡшатыуҙы белдерә. Шулай ҙа ҡыйыулыҡ етеп ишара яһай, ләкин уның бик испан һәм универсаль.
  
  
  
  Малай ҡараш боҙ киллмастер ҡарай. Был размерять испан һәм уның ҡылып әйтә: «яҡшы күренә, шуға ла бармы? Ярай, уға шатланып, шулай ҙа һин нәмә тип баһаларға мөмкин. Һин уның тураһында һуңыраҡ уйларға булды, уның менән ҡасан на затем сидение була. Төн тыныс, егет.
  
  
  
  Малай бер ҡасан да ҡотон алырлыҡ, кеше менән багров, машина һәм ғилми-нәшриәт комплексы силгә киткән. Хихикать Ланзос төбөндә. Барыһы ла уны ишетеп.
  
  
  
  «Һинең кеүек уҫал һәм яуыз», - проворковать уның. - Был мучачо поделать бер нәмә лә алмай. Ул шулай уҡ йәш ».
  
  
  
  Эй йылмая үҙенең ғилми-нәшриәт мәжбүр. «Елғыуар уның шайтан», - тине ул. «Ул үҙ эше менән шөғөлләнергә тейеш».
  
  
  
  Юл буйынса шарап магазины, уны иғтибар менән өйрәндек уны. Белә, уны, егерме доллар тора максимум итеп ала. Ҡыҙыл күлдәге күренә мешковатый юнһеҙерәк һәм ҡиммәт, һәм уның аҫтында шундай уҡ сифаттарҙың барыһы ла булды. Шулай ҙа уны ҡыҙыҡлы булыуы менән үҙе теләгәнсә, юнһеҙерәк һәм юнһеҙерәк. Үҙемә шарф һатып алырға була һәм уны эго тоң күлдәген кейеп, үҙен ҡара сәстәрен, һәм ул причесывать причесывать. Әлегә уны ҡайҙан алырға икән һәм макияжда помада, моғайын, ҡатын-ҡыҙҙың макияждан һәм ҡалы яны белеүебеҙсә, уның бик ҡатмарлы була. Ника булып танылырға тейеш, тип уны түгел, хәҙер күренер, нисек шлюха арзан.
  
  
  
  Ләкин ул була. Был һәр осраҡта ла ҙур әһәмиәткә эйә. Был булыу мөһим, - ул заправкалар бер нәмә лә хәл. Нах өсөн ғилми-нәшриәт өсөн яҡшы һәм дөрөҫ. Был уның аныҡ һүрәтләү мөмкин түгел, әммә был хис. Ул бик оҙаҡ һәм был бизнес менән шөғөлләнеү өсөн иҫәпләшергә бындай хистәрҙе. Неулови була. Бер нәмәне лә күрергә мөмкин булды, уның ҡыҙы, йәғни ғәжәпләнерлек бер нәмә лә ҡалмаған, ти ул һәм үҙе нисек алып бара. Был күпкә артыҡ булған бәйләнешһеҙ. Буталсыҡ, ҡурҡытҡыстар тойоп. Эго уның еҫен тойоп, уның һәм барлыҡ шипка эго күтәрелде. Улар машина алып бара, әммә уның өсөн йәмғиәтендә булды. Һәм бөтә тауышҡа.
  
  
  
  Сөнки ул булырға тейеш ине,-тип, бер заправкалыҡ була. Телефондан шылтыратып, йыуан ҡатын-ҡыҙы? Барыһы да, - тип калды яһарға, был көтәләр, көтөп ала, әлегә бер нәмә тағы көтөлмәгән хәл түгел.
  
  
  
  Һәм шарап кибете янында туҡтап, уны күреп, хужаларҙың ағастарҙы нисек ҡарай фасадтағы таҡтаташ прибивать. Ямғыр көсәйҙе, ел көсәйә бара, ләкин һаман да уның шул тамуҡ хәбәрсе булһа ғына, ул булырға тейеш ине.
  
  
  
  Арзан шарап кувшин калифорния ике ҙур һатыу эшен тиҙ арала яңыртыу һәм нику. Эго ғаилә, балалар һәм мәктәп тирәләй ҙур булмаған төркөмө хеҙмәтсе, тәҙрәләре һәм тирә-яҡ вытаскивание вешалка шешә менән мәшғүл булып, подвалды ih өсөн индерелә.
  
  
  
  «El muy huracan malo es», - тине ир, барып етк тунисҡа возей.
  
  
  
  Машинала ҡайтып ғилми-нәшриәт комплексы, кепка менән төшөрөлгән көршәк һәм ҡыҙына һуҙҙы. Ул ҙур йотом яһаны, шешә массалар тулыландырыу ауырыраҡ. «Улар файҙаһына тағы бер дәлил», - ник уйлап. Ул тап белә, нисек кувшин тотоп, уның эсеүен дә белмәй. Ул үҙенең йотом яһай - хатта урындағы сорт һәйбәт дана өсөн был - карточкалар йәшниктәр тирәләй бирсәткә һуңынан выдать. Тусклый свет иғтибар менән өйрәнергә, уны эго был прибор панелдәре. Ул һиҙә, уны ҡара күҙҙәре эму ткнуться муйын булараҡ, уның менән яңы этәргес һәм факторҙарҙың булыуын аңлайым. Враждебность. Нәфрәт. Был шулай уҡ мөһим булған, макияж арзан булараҡ, ул бер нисә мин элек килтерелгән. Һәм был яңы ине. Тәүҙә ул ябай проститутки нейтраль булған, ул саҡта өсөн түләргә, уның өсөн ғәмәлдәр тураһында хәбәр итә һәм уны эго күҙәтә. Шунда был, күрәһең, үҙгәрә. Ул шунда уҡ уның возненавидеть, возненавидеть өсөн ниндәй ҙә булһа хәл-ваҡиға. Ни өсөн? Билдәле булыуынса, магазин ваҡытында телефондан шылтыратты ул?
  
  
  
  Киллмастер булыр, тип ышанам хоҡуғы. Хәйер, ине, сөнки ул хәҙер уның менән булырға тырышты, тип непорочное мил.
  
  
  
  Хармигерос ҡалаһына түбәндәге маршруттар буйынса булды. Һуңынан тағы йөҙ етмеш километр тиклем был понс ҡалаһындағы. Яңғыҙ юл булған. Юл буйынса бер нисә ауылда булдыҡ, әммә юлыбыҙҙа һәм неосвещенный бушап ҡалды. Бөтә була ала, теләһә нимә. Иң делле ғилми-нәшриәт комплексы буласаҡ, тип ышанам,-тип һөйләр булған. Был ҡәһәрле ғилми-нәшриәт йәйенке водолаз бысаҡ; үҙенең һәм үҙе шунда берәй стилет люгер эму.
  
  
  
  Профилендә википедия һәм уны үҙе менән алырһың машинаны. Тусклый йәһүҙиәне маягуэса артта ҡалдырҙы улар. Машина иҫке һоро ямғыр аша Тусклый йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, быялаһы лобовой буйынса герольд. Ниндәйҙер мөғжизәгә һаман да ҡыҙғылт көрән дворниктың эшләй, әммә ошо хеҙмәтегеҙ менән даими ағымы тотанаҡлыҡ дананан артты. Елдең ҡайһы яҡтан ел менән башҡа бер көтөлмәгән машина юлға күсереү.
  
  
  
  Ланзос төбөнә күпмелер ваҡыт өндәшмәй. Унда шарап шешәһе тота, һәм ҡайһы берҙә уны тапшырыу буйынса даими нах Нику бирә. Беспокойно уның аяҡ уятыу, тыуҙырыу нейлон шорох, ул инстинкты ғилми-нәшриәт билдәле булып эшләй. Ул крайы күҙҙәре күрмәй, тип, ул тиклем бил ҡыҙыл күлдәктә килде. Беҙ бәләкәй хәрәкәт эшләү түгел, уның өсөн, уны бәреп төшөрә. Эй ни. Эй, ахыр сиктә, быны эшләргә тура килә.
  
  
  
  Милена юлы бер нисә ғилми-нәшриәт комплексы янында туҡталды. Эму кәрәк булыуына ышанған, уны уйлап һәм, кисекмәҫтән яҡшы эшләй. Ҡыҙ уны тотоп, беҙ һүҙ әйтеү түгел. Ниндәй ул упростилась-шул уҡ ваҡытта,, уның тойорға һәм, көсөргәнешле, тип, уны еңеләйтеү өсөн, һәм аҙаҡ ебәрҙеләр. Засмеяться ул, әммә күңелем менән түгел.
  
  
  
  «Сәйер ҡош һин», - тине ул, цепляться уның өсөн. «Проститутки һине үбеп ҡаршы түгел , Джим? Был ир-аттың күпселеге нәфрәт. Нишләп улар минең менән барырға теләй, әммә мин бер ҡасан да целуя девушек ».
  
  
  
  «Миңә барыһы ла тигеҙ, - тине ул. грубо. Уның йомшаҡ ҡулдары менән уның тәненә буйынса үткәрелә. Эй кейем аҫтында ул байыу түгел, әммә бер нәмә лә эго бармағығыҙҙы ысҡындырығыҙ. Целуя девушек донн башланы һәм уның лә еңеләйтә. Притворить башланы ҡуҙы уның - иҫке трюктар менән шлюха. Хәҙер ул бөтә тәненә еңеллек менән табыл ощупывать һәм ғилми-нәшриәт комплексы, тип, уның ҡораллы түгел. Һәр хәлдә, тапшыра алмаған йыуан ханым эй, бысаҡ йәки револьвер.
  
  
  
  Целуя девушек уны эго туҡталды. «Был заправка телефоны буйынса мин һине күреп, Джим. Бер-Понс үҙебеҙ һеҙгә шылтыратырға? Күрһәтәсәген һезгә аҡса ул тел? Беҙ осабыҙ сан-хуан?
  
  
  
  'Ул эму шылтырата. Эму киләсәк түгел, ләкин ул аҡса мин күрһәтәсәген. Беҙ барырға мөмкин сан-хуан һәм еңеләйтеү, Донн. Был ялған еңел булды. Сөнки уларҙың барыһы ла эшләргә ҡамасау өсөн тере понс эму тиклем бара.
  
  
  
  Әгәр ул булмаһа әҙер ине, хатта был һыу, енси боронғо трюктар тиерлек сәпкә. Секс, һәм лесть булараҡ, мәкерле ҡорал булып тора, сөнки ул шул тиклем тура һыҙыҡлы. Эго һәм нервы системаһына ыңғай йоғонто яһай, улар икеһе лә, секс был бигерәк тә ҡағыла. Ярһыған уята, был ауыр һәм иҫәпләшмәй. Шул мәлдә ашыу ғилми-нәшриәт өсөн был фантастика булһа икән, уйын дауам эму сөнки үҙенә уйнарға тура килде. Уларға ярҙам итә алманы, әммә уның стряхивать уның бүлектәре. Бөтә был эго берәҙәк роле неправдоподобный пляж эшләй ине. Ee үбә көҫәй ҡайһы бер ваҡыт эсендә, бер үк ваҡытта тәнен тойоп, ҡорал предметтары ee, ул йәмғиәте алға барыу һәм кире ҡайтыу өсөн. Болтать кимерә, бер нисә миль Дон тураһында һөйләне, улар менән мөмкин сан-хуан. Эму йотом шарап шешәһе һәм уны тапшырыу ваҡытын менән башҡара. Һаман ел көсәйеп, ямғыр тамсы һәм йыуан, быялаһы лобовой буйынса герольд, күҙәтеү юлды ҡатмарлаштырҙы.
  
  
  
  Хармигуэрос өсөн туранан-тура юлға бора километрға тиклем тәрән ҡоро ҡырҡа. Үтеп барышлай, уларҙың оло юл-төҙөлөш машиналары, ямғыр брезент һаҡлана. Ҡыҙыл фонарь бағанаһы эленеп тора н юлдар буйлап, аҫта тускло яҡтыртыусы билдәләр:
  
  
  
  
  
  ҠУРҠЫНЫС - ЭШТЕ ЮЛҒА.
  
  
  
  
  
  Был урын алыҫ сәйәхәткә иҫкә ғилми-нәшриәт. Был һүҙ ҙә юҡ; ваҡ-төйәк ремонт сигендә. Леонор шешәне иҙәнгә ҡуйҙы һәм иҫкәртеүҙең ғилми-нәшриәт скользнуть ланзос һыу шунда уҡ безгә. «Мин һиңә эҫе һәм дә мәлих, Джим», - тине ул, тауышын эҫе. «Мин һиңә күрһәткән кеүек был иде сан-хуан». Кисекмәҫтән уның йәки үҙ вәғәҙәләрен үтәй башланы, бер аҙ, үҙенә хәүеф янағанда, һәм уны ҡайнар ирендәре дымлы һәм ғилми-нәшриәт комплексы, үҙ хис.
  
  
  
  Бер секунд Киллмастер шаҡ ҡатырғыс булды. Ул белә, - тип, нәмә көтә эго, аптырап тик бер мгновение. Тәне буйлап рәхәт тулҡын буйынса эго, ул упростилась барлыҡ көс омтыла возбужденность iso һәм көсәйә. Ҡурҡыныс тыуһа, һәм уны эго иғтибар йүнәлтергә тырышты. Быяла аша уның уң ҡулы менән ямғыр һәм епшек тәҙрәнән грубо лобовой уны ситкә этәрҙе. Ул бер ут күрҙе, штакетник аша светящ юлдары һәм иҫкәртеү билдәләре: Ҡасырға! Тикшереү! Фонарь менән полицейский булам. Полиция?
  
  
  
  Һәм бөтә тауышҡа. Классик тағы бер трюк. Фальшь мундир маршала ҡаплап мәңге түгел!
  
  
  
  Педаль баҫып ишетә һәм газ ғилми-нәшриәт комплексы, машина стон астматический тип яуап бирҙе. Ҡапҡа туп-тулы булып һыу барғанда тиҙлеген тота н һәм ул полк дроссель. Уны күреп, нисек кеше отчаянное юл буйларын стояки фонарь менән һикергем килде. Әгәр ысын булһа ине был полицейский, ул аҙаҡтан һәр саҡ мөмкин ине көйәрмәндең. Ҡапҡа автомобилдәр өсөн, bump. Таращить глаза просвистывать mimmo башын бер нисә мгновений эго.
  
  
  
  Ланзос төбөнә ташланған, уның нисек тигрица, ханукия тырыша һәм индергән өсөн машинаны туҡтата. Ҡасан ғилми-нәшриәт уны ситкә этәрә тырышып, ҡулдарын тешләр һәм уны эго царапать эго башланы. Ишекте эткән һәм уның уң ee ишетеп, уны нисек вскрикивать, боль ҡарағанда. Куст уны эго: «Salaud! Рамон минең һин үлтерҙең!
  
  
  
  Уның һүҙҙәре ишетә, әммә ул килә алмай.
  
  
  
  Таращить глаза быяла башы һәм икенсе mimmo лобовой просвистывать эго ҡыйратты. Һуңынан үҙегеҙ күрерһегеҙ, - тип тамамлана бәлә түгел, ә, Киреһенсә! Икенсе уларҙың баррикадаларын, артыҡ булған һәм уның ныҡлы, алдағы ҡарағанда. Артыҡ ныҡ. Юл аша ауыр йөк машинаһы тора. Был уларҙан ҡотолорға мөмкин түгел. Унда ла күрергә мөмкин, йәнәш территориялар менән сумған кеүек күренә; уны наугад эшләргә тейеш. Күберәк ғилми-нәшриәт хәҙер ут күрергә лә, һәм кеше фигураларҙы секунд уның өлөшө аша күреп, эйелеү наготове пистолет менән йөк машинаһының капоты өҫтөндә. Атыу ҡоралы, фару һәм ҡыйратты.
  
  
  
  Һәм тағы аяҡлы кеше ағыулы царапать опоминаться ланзос төбөнән башлана. Ысынлап Нику тама хәҙер был сама эт - бесәй эҫе. Ударить кулаком уның ҡыҫыу һәм уны ауыҙ ee. Башҡа аң төштө уның. Полк һул яурынын һәм ҡапҡас менән ябалар дроссельный йәмғиәте ғилми-нәшриәт тота тота килә. Был берҙән-бер вариант булып. Йөк машинаһы упҡынға ҡолаған һәм уның облетелый була. Әлегә тиклем көҙән, бер нисә атыу эшләй, уларға барлығы өсөн, туҡтарға мәжбүр эго. Моғайын, улар ҡунаҡханалар пощадить ҡыҙы. Әммә хәҙер, ул саҡта ҡаршылыҡтарҙы еңеп сығырға һәм икенсе башында, барыһы буйынса-икенсе. Тик был уй уның башына промелькнуть, пистолет кеүек уттар буйынса нацистарҙың. Бер нисә просвистывать mimmo эго башымды пулямы, яңыларын кузовына түңәрәк матур булып упҡынында ҡалдырмай. Тик күреү үҙеңдең һәм тирә-яҡ ҡараңғы ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышана һәм үҙенең дүрт тәгәрмәсле иҫке дәһшәтле гөрһөлдәп ергә обломов түгел. Ул саҡта тағы бер шанс булыр. Был дауыл һауа торошо, һеҙ уларҙы күреү мөмкин түгел тиерлек үҙ ҡулдары менән эшләгән эго файҙаһына булған, сөнки командаһын ҡулланырға була тейеш, фараларҙы противостоящий, эгон табып, дөрөҫөрәге Нику мөмкинлеген күргән, улар шунда тора.
  
  
  
  Пилот үҙҙәренең ғилми-нәшриәт комплексы, авария ҡылған йыйылған төнгө таныш булған территорияһында ултыртылды. Грохот тураһында ударяться тәгәрмәс менән ҡаты ерҙе. Бөтә яҡтан кузовына скрипеть, ләкин азияның ары, үҙенең дүрт тәгәрмәсле иҫке һәм йәнлектәр подпрыгивать дауам итә. Уға ҡыҙ башҡа аң, bump. Уны ситкә этәрә һәм ул шәбәйер. Ул төшөнсәһенә эйә түгел, ҡайҙалыр йүнәлә, әммә беләм тип, ағасты, йәки ташты берлеге эго теләһә ҡайһы ваҡытта хәрәкәтен туҡтатырға мөмкин.
  
  
  
  Атакаға килә. Ал тәгәрмәс ниндәй булыуы түгел, шул уҡ ваҡытта ҡаты тупраҡ, һуңынан слякоть накреняться һәм машина булмай сыға. Визг двигатель менән туҡтау. Ханукия кисекмәҫтән ғилми-нәшриәт комплексы асҡысын бора, шартлауҙы булдырмау өсөн. Ул үҙ яғындағы ишекте асырға маташа. Застряла уның. Ҡыҙыма уны иҙәнгә скатить, ишекте эткән һәм уның уң скользнуть урын. Шунан тыш, ул башҡа һуҡҡан кеүек аяғы ике тапҡыр унар көн, уның распахиваться. Ун алты выскальзывать һәм фут төшә, унда бысраҡ канауҙа була.
  
  
  
  Ул белә, тиҙ эшләргә кәрәк. Күп ваҡыттар шулай булған, нимә тура килде выдать һәм эму-тип, машина тирәләй. Ул бысраҡ вылезать буйынса, машинаның радиаторынан һәм приподниматься өсөн схватываться сминать. Вдалеке ул хәтлем ут күреп, эгон йүнәлештә хәрәкәт итә. Кешеләр аша уны бысраҡҡа йылмая. Хәҙер инде уға тағы бер шанс барлыҡҡа килә. Бөтә был ынтылыш кофемолка-эго яһай ҙа түгел - йөҙ урыны буйынса пересеченный полицей ҙа уны үтергә, иң тәүҙә менән сағыштырғанда застряла канау.
  
  
  
  Ҡыҙ! Выругаться ғилми-нәшриәт. Әгәр ҙә ул. хәҙер үҙенә килгәндә, уның туҡта ине, пуля эләгә һәм бер нисә мгновений эго есем ауырый ине.
  
  
  
  Ул тиҙ байып барған машинаны күреп, - тип башҡа ҡыҙҙар һаман аңында, һәм отвертка тотоп, алла уларҙы аҫтында тамашасылар менән шөғөлләнә. Тамашасылар уның артҡы перегибаться, һәм бер нисә секундтан ике төбөнә ебәргән. Сунь минут өсөн уның билбауына йәбештереп упаковывать пакетын һәм сунь. Улар водолаз нащупывать бысаҡ. Был урын һаман да була. Ул ышанам ни, был эму файҙаланырға ла тура килә. Был төн дә! Икенсе яҡтан ғына түгел пулемет менән наготове!
  
  
  
  Ҡасан тамамлана ул, уны күрергә фара, мәҫәлән, уның теләһә ҡайһы полицей. Эму ашыҡты кәрәк булған! Әгәр ошо тирәлә уларҙы белергә ине - ә улар, бәлки, белгән - белмәгән ине улар, тип, була соҡорҙары, уның аша үтә алмай.
  
  
  
  Ҡыҙҙы үҙе менән ала, уны ҡарарға хәл итә. Иң делле, идиотский идеяһы, әммә уның тураһында ғына уйлап, ул ответ өсөн сан-хуан, унда уның өсөн эшләй. Һәм уның эсендә үҙенә аяҡ притягивать ee тотоп, икенсе ҡулы ишек уйымдары посполитаяла ҡалырға тырыша. Уның тауыш сығарыу беҙ түгел. Ee йәғни ауыҙ асырға ла, әлегә яртылаш выдать уның тирәләй түгел инде ул машиналарҙы. Күрәһең, аңына килде, уның өҙгөләнеп бешә башланы, һәм ҡысҡыра тешләшә.
  
  
  
  Выругаться ғилми-нәшриәт комплексы, замолчать мәжбүр итә уны тырышып. Ударить кулаком уны эго тормош, шуға уны яңынан канау төштө бысраҡ булды. Бысраҡ кешенең эгоһын менән бысратып, уны ишетте, һәм уның вопль дщери. Был һүҙҙәр ағымы бар, улар тирәһендә генә сығара ала ғилми-нәшриәт нәфрәт, үс сағылыш таба һәм ҡурҡыу.
  
  
  
  Эму уны бында ҡалдырырға тура килгән, башҡа һис бер нәмә ҡалманы. Хәҙер уның машина һәр береһенең минутына тиклем барырға мөмкин ине. Тиҙ Киллмастер онотолмай. Унан көньяҡҡа табан барғанда, һулға юл менән съезжать, шулай булһа, төньяҡтан көньяҡҡа текстурированный бара. Барыһы ла яҡшы булып, төньяҡҡа китте, ситтә Маягуэса, ракета базаһы ҡарай. Эму һәр осраҡта ярҙам кәрәк буласаҡ. Һәм йылмайып, эму, нимә ярҙамында мөмкин булды.
  
  
  
  Четвереньки борола һәм молниеносно поползти буйынса киллмастер канауҙар яһамай. Преследователь ул уклониться от, бер ни тиклем ваҡыт көтә, ҡайтыуҙы һәм аҙаҡтан, үҙенең эҙҙәре буйынса төньяҡҡа юллана. Мин был тактик булырға тырыша, ул шөғөлләнгән, ғәҙәттә эшләй.
  
  
  
  Ул бысраҡ сегиет. Булыу пахнуть ә һәм был насар тәме булған. Нисек һәм башҡа күп кенә әйберҙәрен, бер нисә көн эсендә уның менән һуңғы осрашыу. Классик һәм бөтөн итеп ҡабул итергә, уның менән ғәмәлдә уңышлы эшләй.
  
  
  
  Был уның арыны. Рөхсәт менән Хоука - ә ул подозревать, уны эго алам - бында барыһы ла өйрәтеү һәм уның яңы трюк ih ҡайта.
  
  
  
  
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Шунан тыш, Хок кеүек Дэвид, кем булып теркәлгән быҙаулау, Фрэнк Тэнди булараҡ, үҙенең ярҙамы менән тамамланды n3 телефон шылтырата, шылтырата тағы полдюжины яһаны. Бөтә эштәр буйынса ҡыҫҡа булған һәм улар. Һуңынан ҡалын портфель кольт һәм уның асылыуына 45 һыбай полк калибрлы, ул ят бер өйөм ҡағыҙҙар. Предохранитель ҡорал һалған һәм уның сумкаһын кире шылдырҙы. Һуңғы тапҡыр уны оглядывать бүлмәләре, ҡунаҡханаһы һәм тирә-яҡ пешие йөрөүең йыртыҡ кейенеп сыға. Несса уның сумкаһын һул ҡул аҫтында, уның ҡулынан ҡыҫылһа һыу клапанын асып. Уға иғтибар итмәй кунакханаһы, һәм киләһе кварталға тиклем сэм подзывать такси үтә. Был уның адресы: Хилтон Ҡаплаясағы, Кондадо лагуна. Был бик үк ҙур булмаған алыҫлыҡҡа ҡуйылырға, уны эго еңел һәм үтә ала ине, әммә был кәрәкмәгән хәүеф менән бәйле булмай, ул ҡасан да булһа барырға теләй. Водитель тәҙрә эргәһендә уны асыуға, Хоук һәм ышанабыз, иң яҡшы кәйеф һәм яңы сәфәр ҡыҫҡа булды уны тергеҙергә ярҙам итер. Инде аҙна дэвид хок бик ҡыҙып булманы тиерлек.
  
  
  
  Эму дүрт йыл булып, шунан пенсияға сыҡты, һәм ошо хис бөгөн уны һәр сәғәт. Ул мелодрама яраталар - быны яҡшы нику карте ҡалдырҙы, - хәҙер уның ҡолаҡтары буйынса әммә был булманы. Арзанлы йоҡа ирендәре араһына сигара жевать безжалостно һәм ул уны. Һағынып, уның Вашингтон, эҫе булыуға ҡарамаҫтан, ул эште алып барырға мөмкин бында тыныс арҡаһында үҙ ирке ултыра. Кеше өсөн түгел, ул күп йылдар инде, баҫыу эштәре булмағанда, был фекер тураһында уны эго кольт һәм шулай уҡ подействовать портфеле, канцелярия аҫтында ботло төймәһенә кеүек. Уның уйлауынса, был бик олоғайған бөтәбеҙ өсөн бит. Влажно сегиет һәм уның ты ойош-тәмәке һалҡын. Ауыр ваҡытта ҡәһәр һуҡҡыры!
  
  
  
  Ҡалала hilton caribe, уның аҫтында ҙур булмаған тәҙрәләр өҫкө ҡатында яңы номер берҙән-н псевдоним менән террористический. Замок Йель сылбыр ябай һәм өҫтәмәләр, шулай уҡ омела задвижка бүлмәһенә ишек ҡуйыу, полиция Департаменты Нью-Йорк. Хоук Йель университеты йоҙаҡта асҡыс боролорға, засов задвигать урын һәм ауыр сынйырлап беркетеп. Ул быны ҡасан эшләйәсәк, шул уны тарихы тураһында иҫке иҫкә судак, уларға һәр төндә тиҫтәләгән уединяться һәм замоктар менән засов, ишетеү һәм ҡараңғы бер төндә, етди тауыш, әйтте: «Хм, бик ярай! Хәҙер беҙ бәхетле заперта ҡуҙғалды!
  
  
  
  Ҡыҫҡа һәм Хоук кисло йылмая. Эму танырға тура килә, - тип ул уның уҡ хәл булды: заперта проблема булғанға үҙебеҙ менән бергә, уның.
  
  
  
  Досталь ул, бер өйөм ҡағыҙ һала һәм портфеле буйынса ih ултыра. Кольт уны йәнәш ҡуйҙылар. Элгән куртка һәм уның шкаф мятый төшөрә. Кереткәнсе башлай ул системалы ҡағыҙҙары, кисеүгә барып, һәм теш протездары ярым стакан һыу ҡойған. Был яңы булмай, һәм ул был хискә тағы ла күнеккән, ә эго яңғыҙлыҡ уңайлыҡтарын баһаланы.
  
  
  
  Һуңынан уны сил ултырғыста ултыра, ирендәре араһына сигара прикусывать. Беренсе ҡарашы, уны ҡабул итеү фермерҙар өсөн еңелдән булманы, эгон иҫәбенә ҡарай. Ул уның тышҡы ҡиәфәте өсөн типик булған: обветренный смуглая маҡсат ҡуйыу, асыҡ муйын һәм морщинистый-йоҡа сәс урыҫ.
  
  
  
  Ошо мәлдән алып ойошмалары етәкселәре менән дэвид ax контрразведывательный хок . Һәм был эш менән шөғөлләнергә бөтә ғүмер буйы уны беләм эргәләрендә эго. Ағын һыуҙан боҙ эго буйынса вена, табиптар шулай ҡушты эго доллар һәм таба алмай, ә ябай бер хәтирә иҫкә төшөрөп эго гөбөргәйел, әммә ышаныслы компьютер моделе. Хәйләкәр дошман, уның үҙеңә ҡарата һәм беспощадный була. Ә ih күп була уның. Кеше хәлен үҙеңде уның өсөн идеал булды.
  
  
  
  Хәҙер уның ҡағыҙҙарын ҡарап, уның сыуалыштарҙы һаман өҫтәлдә ята. Логик һығымтаға килеү йәки был тәртиптә эшләргә була ла тирә-яҡ эму nen уңайлаштырыу ине. Әммә былар барыһы ла сыуалыштарға чертовый. Был башватҡыстар, ҡытай ҡумтаға йәшерҙе. Был эште Хоук тип асыҡлыҡ өсөн «Алтын транспорт». Ҙур мәғәнәгә эйә түгел, был яҡшы, әммә был тәртипһеҙлек кәмеүе менән түгел.
  
  
  
  Исем, ай-һай, бик үк дөрөҫ булмаҫ. Выдать хокей буйынса папка ҡағыҙҙар, уның ҡарау ваҡыты һәм ҡайһы бер кире һала. Ғариза асылы түбәндәгенән ғибәрәт: ҡытайҙар, ул күп йылдар дауамында мөмкин тиклем күберәк тырышырға ҡыҫҡартыу тәҡдиме менән берҙән-бер маҡсаты менән алтын алтын булып приема көнбайышта һәм Көнбайышта иң иҡтисади хәлен ҡаҡшатҡан, - оҙаҡҡа һуҙмай уларҙың алтын ввозить контрабанда Гонконг. Kong - н миллиард доллары экспортҡа алтын ғына ! Ҡайҙа? Йост мөмкинлеген белеп буласаҡ. Ҡарсығын һәр осраҡта белә.
  
  
  
  Ҡытай тирәләй хәбәрҙәр ҡыҫҡа булды: йөҙөү яраҡһыҙ булып ҡала өсөн был сумма 1 миллиард доллар тирәһе тышына алтын джонка Һары диңгеҙ в гавань ҙур булмаған малоизвестный. Һәм йәнә шул уҡ хоук нахмуриваться ҡулына алыуы иҫтә. Повернулся уны белмәйем шул, улар йәшенгән ҡытай гонконг. Подсказка иң идиотский уйлайбыҙ ҡайһы саҡ. Ҡайһы берҙә яңғыҙ Гонконг булыуы бик мөмкин. Дөгө йәки улар бары тик артыҡ күп ашай.
  
  
  
  Әммә алтын миллиард. Бындай хәбәрҙе проигнорировать мөмкин түгел. Әгәр шул дөрөҫ булһа, был ни өсөн шул-шул була. Һәм миллиарды - бесәйҙәр был хәшәрәт. Шуның менән күп нәмә эшләргә мөмкин. Хоук һәм подозревать, был түгел иғәнә ҡыҙыл тәре.
  
  
  
  Хоук башҡа яҙмалары алынды һәм япраҡтар яһайбыҙ. Ҡытай ғәскәр күсеп йөрөй. Өлөшләтә, бәлки, маневр, әммә барыбер закон барлыҡҡа килә башланы. Германия менән ҡытайҙың һәм монголияның маньчжурияның хәрби сигенә этәрә. Әммә төп ғәскәре көньяҡҡа хәрәкәте була. Төньяҡ сиге булмаҫ Вьетнам!
  
  
  
  Хоук, хәҙер улар тулыһынса жевать сигара, яңы сунь ауыҙ итә. Эму ҡыҙыҡлы булыр, тип уйлайым һәм пентагон эго Аҡ йорт буйынса коллегалары. Шул уҡ улар мәғлүмәт бар һәм ул ни. Беззубый тирәләй йылмайып сигара булып ҡала,-тип ҡурҡыта. Шул уҡ тиерлек, әммә барыһына ла түгел. Ғәҙәттә, тота килеп бер нисә эму үҙенең сере була. Ах был хәлдең булыуы һәм үҙеңде яҡлау ысулдарын эго. Барыһы ла ғәҙел буласаҡ һөнәр эго ҡалаһында, вашингтонда һәм уның дуҫтары күп түгел, була.
  
  
  
  Оҙаҡ өйрәнде ул киләһе ике япраҡ. Әгәр улар дөрөҫ өлөшө булды һәм булып, уның әһәмиәте булған монументаль ih!
  
  
  
  Америка миссионерҙары, уларҙан ҡайҙалыр йәшеренеп ҡаялы тауҙар-ҡытайҙың төньяғында була, тип хәбәр атом станцияһы янында Синьцзян - был ябай биналар буш. Әлеге заводына күсә. Ҡайҙа миссионер белә.
  
  
  
  Хок япраҡ аҫтында яҙмалар ҡото алынып: «Был пронзать һөңгө бамбук офицерҙар табылды. Әкрен был үлем. Моғайын, был агенттарының барыһы табити.
  
  
  
  Кривой ҡарт йылмая. Эйе, ҡурҡа ине уны, һәм ул оҙаҡ һәм ҡысҡырып стонать ҡысҡыра ине, үлем көтә отчаянное өсөн, азат эго.
  
  
  
  Башҡа тыңлап бите ҡушымта булып, һәм фантазия повернулся полуправда шикле. Хо ши мин донъя тураһында һөйләшеүгә әҙер була!
  
  
  
  Һәм йәнә танауын ышҡып, эштең хоук перечитывать. Барыһы да, - тип әйтергә мөмкин ул, был, тип уйлай ҡытайҙар, тип теләйем Хоҙай донъяла. Был ih борсой. Журналистар тын ҡалды ханой ih көнбайыш күптән борсой.
  
  
  
  Шулай чертовски күп булғас, был алйот тип күҙҙәрен борсой. Әммә йыйынаһы менән эшләргә, улар нимә был? Нимә тураһында был тауыш. Уставляться Хоук ҡала түбәлә. Уны тыңлағыҙ, туҡмап юғары тәҙрәнән ел кеүек. Бәлки, ғәрәсәт яҡынлаша. Ул да булһа яҙҙы. Бәлки, артыҡ көслө шторм надвигается, тан ашыу ҡарағанда, дауыл, донъя нигеҙенә тиклем тетрәндерә ине улар. Был тәүге ишетеүгә һәм уның билдәләре.
  
  
  
  Эго иҫтәлеге булып тағы яңы ике миҫал: һәм Корея, Италия. Ҡасан капитуляция Италия, кисекмәҫтән нацист ҡыҫылып, союздаштарҙың еңеүгә булдырмау өсөн, бик еңел. Корея ҡытайҙар ҡыҫылып ҡалған, янай ih германия сиге барлыҡҡа килә. Был уларҙы тағы яһай бармы? Бәлки, уларҙың хо ши мина мөмкинлек бирә?
  
  
  
  Хок ҡағыҙҙы өҫтәлгә һалды. Ул ҡото алынған сәғәттәр. Бәлки, улар теләһә ниндәй мәлдә килә. Ул яңы досталь сигара. Әгәр улар килә ине, күберәк ул белә ине, мөмкин булһа, алыр ине хатта ҡайһы бер эму уларға яуаптар менән ярҙам итә. Ул бик оҙаҡ был бизнес менән шөғөлләнеү өсөн, ғәжәпләнеү, тигән ҡарар табырға мөмкин бында, пуэрто-рико. Ваҡыт үтә улар, ҡасан Дэвид Хок-тип ғәжәпләнгәндәр ҙә мөмкин.
  
  
  
  Бер ун минут шым ғына ишек постучать. 45 Хоук алыу кольт-көн ауыр көндәренән ҡулына ҡорал калибрлы һәм һыу менән юллана. Ул мәсьәлә, уны алыу-маҡсат элеккесә эләгә, аҙаҡ офис йыл стольким.
  
  
  
  'Кем?'
  
  
  
  «Алтын транспорт».
  
  
  
  Ир-аттың өс теләмәүселәргә Хоук. Береһе уны белә инде, улар тирә - Клинт Хатчинсон, пентагон кешеһе, уның менән элек булып эшләй. Инглиздәр икәүҙән башҡа булмай, ул белә. Бер буйынса махсус (коррекцион) бүлеге Скотланд-Полицей, икенсеһе - Британия хәрби МИ5 эшләнгән йәшерен хеҙмәте, рособрнадзор.
  
  
  
  Бер аҙ тотонолған ваҡытта формальность. Артабан сығыш ҡыҫҡаса Хоук досталь, шкаф складный буйынса бер нисә ултырғыс ҡуйыу ih, сигаралары булһа сунь өсөн ирендәрен төрлөлөгө һәм һөйләү.
  
  
  
  «Беҙ быны мөмкин тиклем ҡыҫҡа һәм эшлекле ашыу», - тине ул. «Ул һорау бирә. Ышанмайым, мин һеҙгә бер нисә яуап бирә ».
  
  
  
  Пентагон йылмайып кешене баҫтырыуҙарын күреп, тип британдар удивленно переглядываться. Ул асырға йыйына, тип ваҡыты ни тиклем тура һыҙыҡлы хоук булыуы мөмкин!
  
  
  
  Уның алдындағы ҡағыҙҙар өйөп яһалған хоук сигаралары булһа. «Факттарҙы белдеме икән? Ҡытай ғәскәр күсеп йөрөй, бик ҙур транспорт алтын, имеш-мимеш тураһында һөйләй, тип теләйем хо ши мин донъя тураһында һөйләй? »
  
  
  
  Кивнуть бара.
  
  
  
  'Яҡшы. Кем-мин һеҙҙең тирәләй ҙә әйтә ала, нимә аңлата ул? Ғөмүмән, әгәр был ни ҙә булманы, тимәк. Ниндәй икәнен, бары тик факт! »
  
  
  
  Һуңынан айырым бүлеге хеҙмәткәрҙәре тынлыҡ ҡыҫҡа әйтелгән: «Беҙ уйлап, был беҙгә ниндәй малкольм дрейк сэр-замешать шулай итеп, сэр. Ни өсөн беҙ тауыш менән бәйләнгән ҡушма штаттары һәм бында - ахыр сиктә, был һеҙҙең территория, - һорай һәм ярҙам күрһәтә. Сэр Малькольм бит, һеҙгә нисек белмәйем, британия подданныйы.
  
  
  
  Уның ҡарауы неодобрительно Хоук. 'Эйе, мин уны беләм. Ул әйтә, мин был факт ҡыҙыҡһындыра, әйбер, белмәйем дә әле ул, әгәр был аңлашыла. Ябай заполнить бирә, тип мин беркасан ла дрейк тураһында ишеттем. Мин бөтә һөйләй, белеү тураһында нимә nen. Клочок ҙур булмаған ошо ерҙә, пуэрто-рико, уның ниндәй мөнәсәбәте бар, өҫтәүенә, Ҡытай булды был? »
  
  
  
  Деловой поерзать подразделениелары вәкилдәре ултырғыста ултыра. - Ага, сэр, был нетолько була. Был, билдәле булыуынса, бик ҡатмарлы. Әгәр беҙ уңлы - ә беҙ ялғап ала - был ҡатмарлы һәм оҙайлы тарихы бар. Түгел, беләм, еңел ли йомғаҡ яһап, сэр.
  
  
  
  'Ауыҙ!'
  
  
  
  - Нисек теләйһең, сэр. Дрейк Малькольм Сэр - егет сәйер. Аңлап, уның иң делле ике йүнәлеш буйынса эшләй. Бер яҡтан, яҙыусы һәм журналист ул. - һәм, бер ҡасан да таныһа, һәйбәт, - һәм авантюристар быға. Һуғыш ваҡытында - илле биш тирәһендәге әле булһа эму - послужной исемлеге янында булыуы яҡшыраҡтыр ул. Ул флотта хеҙмәт иткән, ә аҙаҡ һәм разведка ». Үҙ ватандаштарын ҡарап ул: «һеҙ был яуаплы булған, шулай түгел икән?»
  
  
  
  МИ5 яуап бирҙе: «Эйе, послужной исемлеге бар һәм ул яҡшы».
  
  
  
  «1942 йылда Бретань Дрейк өҫтөнә килмәҫ ине, - айырым бүлеге хеҙмәткәрҙәре дауам итәсәк, һәм ауыр яраланған була. Ниндәйҙер уның буйынса францияның эго итеп сығарыуға өлгәшкән. Әммә физик яҡтан уны бушатырға булдым. Аяҡ Эго. Тотош зәғиф була уның. Журналистика менән шөғөлләнә һуңғараҡ уны. Тиҙҙән уның сифатын шунда күрһәтерһең үҙеңде. Ул шул тиклем яҡшы булды, тип килтерә һәм уларҙы рыцарҙар уны эго мәҡәлә исеме bbc өсөн эштәр булғандыр. Әйткәндәй, уның наградалары ала күберәк ваҡыт ҡарағанда хеҙмәте өсөн хатта ».
  
  
  
  «Әлегә, - тине Хок, - нобель премияһы был номинацияла күберәк булырға оҡшай. Ә хәҙер мин сифаты тураһында һөйләй социаль ҡарамаҫтан эго ».
  
  
  
  Тын подразделение хеҙмәткәрҙәренә. «Был файлдар, менән телефон китап ҡалынлыҡтыр, сэр. Әммә беҙ бер нәмә лә иҫбатлай алмайбыҙ. Облигациялар ҡорал, контрабанда египетлыларға опиум һәм алтын, хатта ҡолдарҙың ».
  
  
  
  Присвистывать Хоук. «Аҡ ҡатын-ҡыҙ?»
  
  
  
  «Юҡ, сэр, ябай ҡоллоҡ. Мин көсөнә эйә булған эш төрө. Шулай уҡ яҡын көнсығышта һәм африкала таралған был. Һәр хәлдә, беҙ белмәгән, ниндәй хәл булды дрейк буйынса законһыҙ тип муйындан була. Мин булды, тип асыҡтан-асыҡ бассейн эго күп һөнәр буйынса сәйәхәт бөтә, уның өсөн estestvenno, быға бөтә мөмкинлектәр бар. Ә Малькольм Дрейк сэр - шул кеше булараҡ, тапҡыр, ундағы мажаралары рухлы булыр кәрәк. Шәжәрә ағасының бер мәл уны эго аҙығы тикшерелде. Ата-бабаларыбыҙ бер пират эго буйынса билдәле буласаҡ. Вена буйлап ҡан ағып ҡорал эго. Улар енәйәтселәрҙе халыҡ-ара, таҙалыҡта тотоу уларҙың ҡулында әлегә насип булманы ».
  
  
  
  «Һуңғы тапҡыр мин һорайым, - тине Хоук хәҙер насар тонды, - ҡытай биләмәһендә уның ниндәй мөнәсәбәттә булыр, тип уйламанығыҙ һәм ни өсөн һеҙ булған ерҙә күтәрергә кәрәк-был тауыш өсөн шулай?» _
  
  
  
  «Ханой дрейк алты аҙна элек булған. Яҙған мәҡәләләр серияһы. Бәлки, һеҙ ih уҡый. Аҙналыҡ барлыҡҡа килеүе, уларҙың америка ».
  
  
  
  «Ih уның уҡыусылары. Дауам итә.'
  
  
  
  «Ярай, көнө ул өс ханой буйынса китте. Беҙҙең мәғлүмәттәр буйынса, ҡытай ҡушыла. ул саҡта ла, беҙ абсолют юҡ булыуын иҫбатлай. Әммә беҙ уйлағанса, ҡайһы бер юғары вазифалы чиновниктар менән һөйләшеү тип, уны шунда ҡыр партия һәм пекинда ».
  
  
  
  Цинизм Хоук үҙе баҫтырыу мөмкин түгел. «Был фактик материал түгел, әфәнде. Был фекере булды һәм шулай булып ҡала ».
  
  
  
  Ҡыҫҡа тынлыҡтан һуң. Егет буйынса подразделениелар һәм МИ5. бер ҡараһаң. Кивнуть һуңынан махсус подразделение хеҙмәткәрҙәренә. MI5. әйтер: «Юҡ, түгел икәнен. Тирә-дрейк пекинда бер кеше беҙҙе күрҙе. Был ябай тап булды, әммә беҙҙең кеше ыңғай дрейк белә. Эго фотоһүрәт гәзиттең байтаҡ өлөшө барлыҡҡа килгән, шулай булыуға ҡарамаҫтан, уның ҡарары буйынса был ҡасмаһын тип тырыша. Беҙ ышанабыҙ, был дрейк була.
  
  
  
  Д. - хоук ҡысҡырып уйлайым. «Пекин дрейк китеп, ниндәйҙер шәхси килешеү, алтын һәм бер миллиард доллар сығып китә урыны билдәле түгел. Яҡшы, әммә ни?'
  
  
  
  Пентагон кеше һөйләүе буйынса тәүге тапҡыр хәҙ.
  
  
  
  «Һезгә неприятность менән миллиард күп килтерергә мөмкин, сэр. Бәлки, бында, Ҡаплаясағы? Боҙ хоук ҡарашҡа уның ҡара. - Һуң, һинең сират, Хатчинсон. Момент.'
  
  
  
  «Эйе, сэр, әммә Дрейк сэр Малкольм бында!»
  
  
  
  Ул проигнорировать Хоук. Айырым бүлексәләрҙә уның буйынса кешеләр ҡарай. «Иң яҡшы, рөхсәт ителгән, һәм пекинда ойоштороусылар булып Дрейк ниндәйҙер эштәр. Хәҙер уны бында, пуэрто-рико. Хөкүмәт беҙгә ҡарата һеҙҙең ниндәй үтенесе бар бөтә был настоятельный ҡарап, беҙҙең кешеләр менән бәйләнеш өсөн дрейк тирәләй бер ҡатын, Моника Дрейк?
  
  
  
  МІ5 агенты. һүҙ алырға. - Был-иң яҡшы яуап буласаҡ ул, сэр. Моника Дрейк - сабый кеүек ине ул беҙҙе. Был йылдарҙа ул күп эшләгән, беҙ ҡәтғи секретность ».
  
  
  
  «Һеҙҙә булды, тип, был ҡатын-ҡыҙ, Дрейк ҡыҙы, ошо йылдарҙа һеҙҙең барлыҡ агент булһа, ул кеселәргә күҙ алдына ә беҙҙә юҡ?» - Хоук һорай.
  
  
  
  MI5. шокирующий бер ни күренмәй. «Ышан, сэр. Кире осраҡта, беҙгә файҙа булыр ине әҙерәк. Юҡ, уны ҡаплай яҡшы буласаҡ, һәм беҙҙең менән бәйләнеш булған осраҡта ғына иң ашығыс бына йөкмәтелгән. Мин әйтеп биргән ябай, әгәр йәшәйеше ҡурҡыныс аҫтында булғанда ғына, донъя ғына, сэр. Уйлап түгел, был мәғәнәһендә ул ».
  
  
  
  Хоук шулай уйлайым. Британия алымды белә ул. Эго һүҙҙәре буйынса, бындай агент, тауышы ла булмаған эштәрендә йыл ултырҙы ул, - буш ваҡытта сығымдарҙы була. Ярай, булғаны булған, быға һеҙ нисек ҡарайһығыҙ. Эму түләргә кәрәк булған, эй.
  
  
  
  "Был беренсе тапҡыр, ҡасан уның менән элемтәгә керергә?"
  
  
  
  «Икенсе тапҡыр башланы, сэр. Беренсе тапҡыр ул ишара, тип Насер суэц каналын ҡулға төшөрөргә теләгән. Һөҙөмтәлә насер аҙна элек беҙ пландары тураһында белеп булмай, тип, башҡа теләһә ниндәй агентлығы разведка ».
  
  
  
  Кивнуть яйға Хок. Сигара целлофан алыу буйынса ул яңы. «Шулай итеп, икенсе башында булыр был кәңәштәрҙең. Әгәр уны дөрөҫ аңларға, уны әйтергә һезгә, - тип, шул һыу юлынан дрейк участкаһы булған ерҙә, пуэрто-рико һәм беҙҙең һор беребеҙ менән осрашыу аша агенттар? Ашығыс?'
  
  
  
  Агент MI5. кивнуть. «Ысынында иһә, сэр. Беҙ бик жаль, тап ул бында булып, һеҙҙең территория. Әммә беҙ бер нәмә менән поделать мөмкин түгел, сөнки бында асыҡтан-асыҡ һатып алынған ерҙәрҙә Малькольм сэр. Һай-һай күрергә мөмкин ине һәм беҙ ниндәй ҙә булһа эш-хәрәкәт үҙ аллы, һеҙ был хаҡта иҫкәртеү түгел. Беҙ тауыштан ни хәлдә, тип, һеҙ, был мәсьәләне яҡшыраҡ асыҡлай ».
  
  
  
  Iso Хоук ухмылка тотанаҡлыҡ бөтә көсөнә тырыша. Ул кире профилендә тешемде, һәм ул ҡасан көлә, больно бер ни булмай. Пижонит британия был ҡәһәр һуҡҡан. Был ярар ине, әгәр ойоштороу, улар мотлаҡ милек эго башҡасараҡ булыр ине. Тик улар тип уйлап, был эште үтәй алмай уның менән яҡшы. Шулай булды, һәм күп нәмә. Һәм улар, бәлки, уң булыр.
  
  
  
  Тигеҙләшә ҡасан ул зат, ул әйткән: «мин был турала ентекләп һөйләне, был турала хәбәр итә Дрейк Моника».
  
  
  
  МИ5 агенты. ир-егеттәр нахмуриваться. «Ике хәбәр булһа. Сингапур тирәләй бик мәғәнәле булып һәм беренсе непонятным. Ләкин беҙ аңлайбыҙ, был хәлдең ни тиклем етди. Аҙаҡ беҙ икенсе хәбәре буйынса гонконг алына, унда ул һәм уның ире кире көнсығышҡа юл туҡталышын яһаны. Был хәбәрҙе асыҡ буласаҡ. Ул беҙҙең әйткәнде түгел, нимә тап булһағыҙ, мөмкин булһа, нишләп алмай, әммә уның датаһы һәм урыны осрашыуҙарға йөрөй. Нисек һеҙ беләһеңме, һеҙ унан, беҙ бөтә мәғлүмәт тапшырыуҙарында, һәм был эштәрҙең барыһы ла баш тартты ».
  
  
  
  'Эйе, мин уны беләм. - угрюмо Хоук яуап бирә. Һәм, инанырға, һеҙ, ары ла, джентльмен. Был ярайһы уҡ ҡатмарлы күренә, тауышы ла була: мин һурпаларын ҡалаҡ түгел, күберәк булыуын теләйем. Был бик асыҡ?
  
  
  
  Пентагон һәм математика буйынса тағы бер йылмайып баҫтырырға тура килә. Кивнуть инглиздәр икәүҙе, тип аңлай улар. Хәҙер Хоука әсе булыуына ҡарамаҫтан то.
  
  
  
  'Саҡта бөтәһе лә тәртиптә. Һеҙҙе тынысландырыр өсөн, джентльмен, минең агент бәйләнеш урынлаштырылған. Унда булғаның бармы ни ҙә, уны әлегә белмәгән. Бына уны эго көткәндәре бик аҙ. Аҙаҡ ул һеҙҙең менән бәйләнешкә. Ә хәҙер, мин әйтәм ...әгәр һин тағы одержать
  
  
  
  «Бәлки, тағы бер нәмә-нимә», - тине айырым бүлек буйынса бөтә кеше.
  
  
  
  Гер нетерпеливый Хоук. 'Эйе?'
  
  
  
  «Сэр Малькольм яллаған кешеләр, үҙенә күрә уң ҡулы булараҡ, ул бик хәүефле. Гарри эго крэбтри саҡырып, уға сержант-австралия армия майоры. Ул күп эсә. Улай ғына ла түгел, уны үлтерергә закладной, күп ҡорбандарға килтерә ». Ҡарсығына әйтә, һауалы тиерлек: «был Һин дә иҫбатлай алмаясаҡ, сөнки ла бармы?»
  
  
  
  «Беҙ ҡасан да булһа бындай ниәттәр бар». Шулай уҡ то буйынса айырым бүлек булып кеше һыуыҡ хәҙер, тип Хоука. «Ҡунаҡханаһында ғына күрһәтелә хеҙмәте беҙ һеҙгә, һеҙ проинформировать, йәшәйеше тураһында эго. Был һеҙгә файҙалы булған кешеләр, әгәр улар үҙҙәрен алдында эго таба. Nike N3 Хоук тураһында Карте тураһында уйлайым, был ни эму Крэбтри жаль һәм Гарри булып. Ведомо эго булған, яҡшыға дошман грозный кеше менән осрашты. Инглиздәр уның ҡарауы ике мгновений молчанов. Ул мәсьәлә, ысынлап та, бармы улар аныҡ белә, кем улар ҡаршыһында ултыра. Бәлки, юҡтыр. Визит карточкалар таратыла AX түгел. Бәлки, улар подозревать, был түгел өҫтәрәк уның Пентагонда, йәки ниндәй ҙә булһа башҡа ойошмалар күренә, әммә уларҙы ла белеп мөмкин, тип мейе ax менән осрашты . Хоук баҫа. Был әһәмиәткә эйә түгел. Хатта әгәр улар белһә ине, хема үҙен булып, улар үҙ костюмдарын иҫ киткес оҡшаш инглиз запачкать ҡ теләмәй. Отель эштәре буйынса улар бик сыҡты.
  
  
  
  Хоук әйтер: «Рәхмәт, джентльмены». Тимәк, улар китергә мөмкин.
  
  
  
  Хатчинсон ih клинт сығара. Айырым бүлексәләрҙә һәм ишек уйымдарының бөтә кеше булыуына тағы бер ҡат бороп ҡарап Хоука. «Тағы ни әйтер ине уның отель-тип, әгәр һеҙ бирелгән».
  
  
  
  Ҡыҫҡа кивнуть Хок.
  
  
  
  «Был хата булыуы мөмкин», - ти инглиздәр. «Әммә, Моника Дрейк мин беләм, беҙ быға ышанабыҙ. Беҙҙең тәьҫораттар барлыҡҡа килә, әммә, ҡыҙғанысҡа ҡаршы, беҙ быны һеҙгә иҫбат итеү мөмкин түгел, тип, үҙе таратҡан идеалдар йәмғиәттең ҡытайҙар дрейк маҡсаты менән ҡулланған. Малькольм Сэр, моғайын, вячеслав шәхси табышты ғына, ә ҡытайҙар эго ҡулланам. Штопор булһа ла, үҙ ролен бәлки, уның эҙемтәләре иоанновна. Иҫән-һау, сэр.
  
  
  
  Дверь заперта эсендә уларҙың йомшаҡ ирендәре менән пентагон кешеһе йылмайып ҡарарға һәм бер тәүлек буйынса хоуку. "Ниндәй придурок ыр сама!"
  
  
  
  Уның ҡарауы рассеянно Хок. Ултырғыс уның аяғына һалырға һәм тағы ла бер ауыҙ н засовывать сигаралары булһа. - Нимә тинем мин һиңә, Хатчинсон? Һәм, сыч а., ҡыҫҡа, ситкә!
  
  
  
  Набить Хатчинсон һәм уны төрөп һура башланы. Ул нервы байтаҡ ине, худой, таяҡ һымаҡ, һәм, үҙ тарихын һөйләп, бүлмә буйлап йөрөргә беспокойно.
  
  
  
  «Мин уйланым, мин был нәмә булды. Һәм көтөлмәгән яҡтары менән был хәл. Кастро. Уны уйлап, бер нәмәгә өлгөрөп булмай кариб бассейны, эму һәм был оҡшай. Ул был хаҡта борсолмай. Был эго ысынлап тревога! 'Күҙе күрелмәле Хоука. Шуға күрә лә был мөнәсәбәттәр Барбудо. «Бара, - тине ул ҡыҫҡа.
  
  
  
  «Куба хөкүмәт агенты булып беҙҙең баш ҡалабыҙ», - тине Хатчинсон. «Cotton Candy исемең беҙҙең эго. Беҙ ул әйтә алмай, бөтә кешенең һуңғы ваҡытта төбәктә кариб тип өйрәтә ».
  
  
  
  Нимә булды һиңә?'
  
  
  
  «Отбросы», - яуап ҡыҫҡа Хатчинсон. «Бурҙарҙы, берәҙәктәрҙе, ҡәҙимге ғәҙәт менән скандалист садист - бөтә был осраҡта етди. Candy Cotton һүҙҙәре буйынса, ih йыйып, уҡырға айырым урыны буласаҡ, һәм бының өсөн яҡшы түләй ».
  
  
  
  Ҡарсығына әйтә: «Хм, эму ышанырға мөмкин?»
  
  
  
  'Тулыһынса. Был да һеҙҙең белә. Әлегә тиклем көҙән, уның именлеге һәр саҡ булды. Әлбиттә, уның ике агенттары булып эшләй. Унда куба йәшерен хеҙмәте эшләй. Әйткәндәй, был түгел недоумение. Ҡушма штаттарҙа уларҙың ҡасаҡтарҙың яртыһын эшләй, уларҙың профессиональ һәм чертовски ».
  
  
  
  «Мин шулай уйлайым», - тине Хоук сухо. "Был мөмкин агенты тип әйтеү ҙә файҙалы?"
  
  
  
  "Бер" эйе". Сәйер кеше был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс хатчинсон аңлатмалар ала, уның кеүек булырға тигән ышаныу мөмкин түгел, тип әйтергә йыйынмайым. Иң ҡурҡыныс тотҡондарҙан биш Куба, ответ өсөн ғүмерлеккә иркенән үлтереп, ҡасып буйынса һуңғы ике ай ҡаты режимлы төрмәлә. Был былоорганизовывать ситтән ҡасырға кәрәк. Ниндәй ҙә булһа эҙ табыу, улар менән көҙән ih түгел. Candy Cotton, тип ышанам күберәк куба ih юҡ ».
  
  
  
  Хок вздрагивать түгел, әммә Хатчинсон белгән, хәҙер бөтә иғтибарын туплап nen эго.
  
  
  
  'Оҡшай? Был ябай аңлатыла, тип, кемдер һөнәри тәжрибәһе биш үлтерергә кәрәк. Дрейк менән бәйләнеш әлегә тиклем уны күргәнем юҡ. Күберәк булған һеҙҙе?'
  
  
  
  Iso үҙ көсөнә һоҡланып бөтә хатчинсон клинт йәшерергә тырышып. Иң хоук нөктәгә эләгә. Был бар нәмәне тәртип иҫке компьютер кеүек, улар үҙ эшен яҡшы килһен, яңы тип.
  
  
  
  'Эйе, мин инем. Милли партия пуэрто-рико тағы ла әүҙем. Ул осраны, һәм шунда күренә, тип, улар күп ҡулаҡсаһыҙ аҡса. Беҙ быны беләбеҙ, беҙҙең агенттарҙы ла әлегә әйтте был!
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Хоук күҙҙәре ябылды. Милли партияһы. 1950 йылда президент трумэндың уларҙы үлтерергә тырыша, ә 1954 йылда ут аса, улар вәкилдәр, биш конгрессмендарына яралана.
  
  
  
  Ҡара уны Хатчинсон. "Де леона Андино төрмә һаман да?" Андино партияһы лидеры һәм милли геройы була.
  
  
  
  Хатчинсон кивнуть. 'Эйе. Беҙ уйлаған, был ниндәй һыу ул-мөнәсәбәте булған. Һәм ул неизлечимо ауырыу, моғайын, төрмәлә вафат була. Әгәр милләтсе ҡайтырға теләмәй һуғышты, ул тура Андино үтмәй ».
  
  
  
  Хоук наручный сәғәт туҡтай һәм үҙен ҡарай. Понс ҡайтмай кирегә үҙе менән n3 буйынса булырға тейеш. Әгәр бөтәһе лә яҡшы булыр ине. Ғилми-нәшриәт комплексы, Хок атаһы менән Дэвид уйлап ҡайһы бер ғорурлыҡ, тип уйлайым-аныҡ д. Мәҫәлән, әсирҙәр менән һәм ҡан плоть буйынса, допросить уларҙы мөмкин ине. Бәлки, ниһәйәт, уның ҡайһы бер яуап алыу, уларҙың нигеҙендә ҡаты эму бирә. Бер нисә тиҙ арала уның яҙмалары эшләй. Взад расхаживать пентагон кеше бүлмә буйлап йөрөй һәм, төрөпкәһен покусывать мышиное. Ручка һалып Хок. «Былар барыһы ла, артыҡ булыр тип, мин йәки һинең менән уртаҡлашты отрадный?»
  
  
  
  Хатчинсон Клинт тирбәлә, әммә бер секундҡа ғына тирбәлә. Ғәҙәттә, ҡарт менән уның талят яҡшы, тип әйтеп булмай хеҙмәткәрҙәре тураһында, ғәҙәттә, Пентагон ярамай. Шулай булыуға ҡарамаҫтан, һаҡ булырға ни хәҙер Хатчинсон. «Беҙ был осрашыуҙы йәшерен тикшерҙегеҙ инде!»
  
  
  
  Ухмыляться рассмеяться ҡарсыға. 'Эйе дөрөҫ. Беләһеңме, уның, һеҙ, балалар, ауырыуҙар менән Пентагон осрашыу ».
  
  
  
  Һәм был иғтибар йүнәлтелгән Хатчинсон ла дауам итә: «беҙгә килгән, тигән һығымта Кастро, куба хөкүмәте, ҡурҡып, бөтә! Тояһың, улар, бер нәмәгә өлгөрөп булмай кариб бассейны, улар яҡшы беләләр, сөнки был һыу бер ниндәй ҙә мөнәсәбәте булмаған, әммә бының менән связаный ҡурҡыр булған. Беҙ хатта подозревать, был мәғлүмәтте беҙгә тапшырған тип исем кастро шул агент. Беҙ аңларға теләгән кастро бирә, тип, ҡулы таҙа, тип, беҙ уның нимә лә запричастный. Хәйер, ул, күрәһең, белмәгән дә түгел, тип уйлайым ».
  
  
  
  Хоук яуап: «Бик аҡыллы яҡтан менән эго. Был мәғәнәләре лә бар, ҡараш эго. Хәҙер уның хәстәре етерлек. Бөтә был?
  
  
  
  Хатчинсон Хоуку кисло йылмая. «Мин уйланым, был ярайһы уҡ күберәк. Әгәр булғанынан дөрөҫ һығымта ... шикһеҙ! »
  
  
  
  Хоук кивнуть ғына. «Яҡшы, уны ҡабул итеүсе саралар кәрәк. Ул белә, һиңә шулай уҡ уҡырға инә. Ләкин малай үҙен борсоған бик иртә мөмкинлеге лә ҡыҫыла. Көтөгөз, абсолют әлегә ышанысын яуланы. Беҙ оло босс кәрәк. Куба киллер мин ҡайһы бер ҡыҙыҡһындыра. Аңланыңмы?'
  
  
  
  «Ул ваҡытта беҙ бик күп булыуы мөмкин түгел», - тине Хатчинсон. «Ышанам, беҙҙең эго етерлек», - тип яуап бирҙе Хок. «Иҫән-һау, Хатчинсон. Был мин беләм, һин генә бер ни ҙә белмәй ».
  
  
  
  Шунан тыш, пентагон киткән кеше булараҡ, уны асыу хокуғы һәм тәҙрәләргә яҡынлашты. Ҡасан утрау уны ҡарап, күҙҙәрен ҡулы менән ҡаплап тура эму, ih өсөн якларға ел сыҡты. Күрәһең сикләнгән була, ләкин уны күрә һәм утрауҙарҙағы иң осонда ут капитолий көскә айырып ала.
  
  
  
  Уны күргәс, тип шторм ел инде олоғайған, әммә эго һуңғы мәғлүмәттәр буйынса, дауыл курс үҙгәрә һәм хайран пуэрто-рико. тулы көсөнә лә һуҡтылар. Күрәһең, уның бора бора көнбайышта һәм төньяҡ-көнбайышта һәм ямайка араһында Гаити, Куба көнсығыш өлөшөн киҫеп үтә һәм, ниһәйәт, яр Куба буйынса ударяться.
  
  
  
  Һәм үҙе тәҙрәнән ябылған өҫтәл хоук ҡайта. Уларға ышанып, метеорологтар уң AX; не яңылыҡтар хеҙмәтенең һәр саҡ ышаныслы күҙалларға була ih күҙаллана. Әгәр ғәрәсәт ябырылған пуэрто-рико, был эго эштәрендә удар булды. Периферия зонаһында һеҙ һаман да эшләргә мөмкин. Ләкин бер кем бер нәмә ғәрәсәт уртаһында поделать алмай. Был яһай, уны ла, һәм дә дошман.
  
  
  
  Стакан менән һыу тештәреңде кәштәгә һалырға һәм тағы хоук ih була.
  
  
  
  Бик ауыр булған был ваҡытта, - тине, кем һәм ниндәй пландар нең дошмандары эго. Дошман бар - юҡһа, был инстинктивно Ҡарсыға, - ләкин һаман да уның неуловимое, ә пландар һәм уның мотивы билдәһеҙ ҡала. Түбәһе һәм ултырғысы булған хоук спинка уставляться н откидываться. Улар барыһы обдумывать, тип, һуңғы ике сәғәт эсендә белеү. Әгәр һеҙ бер нисә фекере менән ризалашып, был ахмаҡ логика бар. Бигүк фантастика яҡын булған өсөн, дөрөҫ.
  
  
  
  Хоук телефон тотола. Ул ҡасан бәйләнеш булдырыу, - тине ул. килһен инде? Биш минут элек? Тик? Яҡшы. Миңә кисекмәҫтән эго яуланы. Һәм ашығығыҙ!
  
  
  
  Биш минутлыҡ утыҙ ғилми-нәшриәт Карте аша килә. Ул теләмәүселәргә Хоук, бер нисә һүҙ әйтеп эго ике ир-егетте оҙатҡан, һәм тағы дверь заперта. Ҡара уны ғилми-нәшриәт комплексы, ойошма эго н ғорурланыу, ғорурлыҡ һәм эго. Төп Эго лафоренан бик агент күренмәй. Nen н, нисек кенә булмаһын, яңы кейем, бысраҡ тулыһынса буйынса эшләй. Водонепроницаемые пленка һәм пакеттар биреп, уны рулонға хоуку,
  
  
  
  Усмехаться Хок. Хәйер, ул һәр ваҡыт башҡа серьезность нәфрәт юҡ, ул түгел, буран үҙе генә ҡаршы ала. «Мине ишетә, тип тире өсөн файҙалы грязевый ванналар, ысынлап та, һин дә тик тойола, был чересчур? Һәм ул күреп, һине ҡыҙы ла килгән. Неудивительный, шулай булғас нисек биҙәлгән?
  
  
  
  «Һин шундай уҡ көлкө кеүек, зәхмәт. Кисеү ҡайҙа?'
  
  
  
  Ҡарсыға күрһәтә. Кран асылған һәм ғилми-нәшриәт комплексы, бысраҡ кейем бар, күңелдәр аҫтында бара. Улар төшөрә башланы, күлдәк, ыштан һәм сандали. Дайвер бысаҡ, ҡа сандыр һаман да булһа уны.
  
  
  
  Табурет Хоук селл ҡуйҙы һәм кисеүһеҙ булмаҫ. Обнаженный на карте ғилми-нәшриәт уның ҡарауы кәүҙәле, киң күкрәкле, итләс ҡулы, ҡаты ботло. Бөтә шам булды ҡарамаҫтан, был тәне Хок яратып ҡарай. Һәм тағы ла көстәр излучать ул, тип,-тип, был эго хоуку йәш сағын хәтерләтә.
  
  
  
  Мин әйтәм!'- "Шулай итеп, һеҙ алышта еңелгәндән?"
  
  
  
  Һуңғы ике көн ғилми-нәшриәт доклад яһай. Хоук уны тыңлап, ҡыра алмай.
  
  
  
  Ҡасан тамамланыр ғилми-нәшриәт комплексы, Хоук әйтте: «был Шулай булды Дрейк Моника, уның ведомо тоғро булды. Бер аҙҙан улар тағы зиннәт мөмкинлегенә эй, һеҙҙең өсөн ih килтерә ».
  
  
  
  Промокнуть кейемдәрҙе ташларға һәм яңынан башларға намыливаться ғилми-нәшриәт мөйөштә. Ҡатын-ҡыҙҙың тәне төндә Эму тураһында уйларға ла ярата. акула.
  
  
  
  «Тырыша улар етерлек булһын өсөн, мин барам», - тине ул. «Мин һаман да теребеҙ һәм тик уның күрһәтмәләрен үтәй. Барып күрергә һәм теләһәгез ли һеҙ түгел, был шулай?
  
  
  
  «Бер минут», - тине босс эго. «Спешка бер ниндәй ҙә юҡ. Әгәр шулай булмаһа, ул подозревать, мин бер нисә мәғәнәгә эйә түгел ». Сох һәм ғилми-нәшриәт хоука ҡараштарҙы күрмәй башланым. Ҡарт уға һоҡланып. Ҡайһы берҙә, хәҙерге һымаҡ, кисеүе табурет ултырып булмай, уның тойолған ҡартлыҡ деменцияһы, буталсыҡ ғәмәл ғилми-нәшриәт күҙәтә. Әммә Ника белә, сөнки эго хәле тағы ла насарая, һәм был таптар ҡарттың был тимер түгел, гөбөргәйел ржавчина шестеренка була.
  
  
  
  Карауатынан тороп, хоук һыу бүлмәһенә үтә, унда пленка һәм пакеттар ырғытты. Унан һуң ғилми-нәшриәт комплексы, киптереп дауам итә. «Моника Дрейк сағылдырған фотоһүрәттәр һәм уның убийца яһай. Бик күренергә мөмкин түгел, улар тере, ләкин мин бының менән бер нәмә лә ала поделать! Хоук пакетын асырға. «Мин шикләнмәйем, был ысынлап Дрейк Моника. Ярай, һәр хәлдә, беҙ белгән, үҙенең ҡатынын үлтереүҙе тип Дрейк. Моғайын, уны ла уйлап, шаһит ҡаса ».
  
  
  
  Перекатываться алыу һәм уның ғилми-нәшриәт һуғыу менән юрғанын. «Миңә кәрәк, шведтар, - тине ул. «Минең ҡорал һәм».
  
  
  
  Кивнуть рассеянно Хок, әнисә ғилми-нәшриәт комплексында ла булды. Тикшереү уның буклеттар, ул ғына распаковывать. Бер нисә мгновений ул нику эго һуҙҙы.
  
  
  
  Был баҫма ҙур булмаған тире ҡыҙыл модала булған. Тире исеме алтын хәрефтәр менән соҡоп яһалған: «сәйәси доктрина юҡ» Лин-беҙ һеҙгә. Был тәржемә, 1911 йылда баҫыла.
  
  
  
  Тиҙ ғилми-нәшриәт пролистывать буклет. Текст ваҡ хәрефтәр була, трудночитаемый. Беҙ уны таба алмауҙарын һыҙыҡ өҫтөнә алды, өҙөк обвести беҙ, беҙ айырым ҡағыҙ биттәрендә. Әммә был-шулай булырға тейеш . Estestvenno өсөн! Ул шикләнмәйем, - тип Дрейк Моника өсөн генә вафат булһа, бүләк өсөн эму ҡыҙыҡлы фәлсәфәүи трактат. Хоуку уның буклетын ҡайтара. "Мөмкин булды, тип лаборатория алмай-был да тирәләй ҡаҙыу, сэр?"
  
  
  
  Буклет хоук тәүге юлдарын ҡысҡырып уҡыны: «башҡа илдәрҙең лидерҙары, йылан кеүек безголовый. Тауышланыу, бик булмаһа уның, тик уның булып безобидный ".
  
  
  
  Хоук китап ябыла, һыу һәм телефон номерҙарын йыйырға тура килә. Ҙур булмаған туристик агентлығы santurce яуап көтә булыр, уны күрмәй, тип ғилми-нәшриәт комплексы, карауатына һуҙылып китә, төш дә әҙерләгән. Тәнем ҡалала булһа ла нерв эго. Моғайын, стоматолог ih таба алмайым хатта.
  
  
  
  Ул әйтте: «Погодин, N3. Тағы ла бер төйәк ине. Киллмастер ябыуҙы күҙҙә тотам. «Был бер ниндәй ҙә мөнәсәбәте юҡ Гэллоуз-Кейә, шулай түгел икән?»
  
  
  
  Бәләкәй Хоук китап ҡара, һаман да улар ҡулында тота. «Буйынса тап килгән, д. Ҡурҡып, иртәгә кис һин миңә шунда ебәрә.
  
  
  
  'Ғына?'
  
  
  
  'Ғына.' - прорычать ғилми-нәшриәт Карте. Мендәр һала. «Иң яҡшы, яҡын ул был отель сэр дрейк малькольм ҡотон алыр ине. Әгәр ҙә уны күрмәгән, ул хатта ҡыҫҡа ғына ваҡытҡа булһа, минең, ҡатын-ҡыҙ табыла был эго ирешелде. Salaud, был мин һәм тағы ла булыр тип австралий түләнә.
  
  
  
  Ниһайәт әллә кемгә santurce яуап була. Бер нисә хоук размерять үҙенә бойороҡ бирҙе. Ҡағыҙ таҫма ҡала һәм туристик агентлығы аҫтында подвалдарҙы эшкәртеү лабораторияһы булған.
  
  
  
  Ҡасан Хоук көпшә аҫып, ул тихая храпеть тауыш ишетә. Тегенсе! Һуңынан тура эму йылмая. Эйе, былар барыһы ла һуңынан уның бик арыным. Һәм, ахыр сиктә, уның хыялы атҡаҙанған үҙе. Инструкция биргән ваҡыты ла булған, был тиклем Гэллоуз өҫтөнә Ника-Кейә.
  
  
  
  Задумчиво уның китаптарын ҡараны. Был мәлдә уның уҡыусылары, бик күптән. Сунь Ятсено Лин күпмелер ваҡыт дауамында хөкүмәт Йәш булып, моғайын, шул сама ваҡыт, ҡасан китабы баҫыла, сәйәси һәм юҡ итеү буйынса белгес буласаҡ.
  
  
  
  
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Кошмар, был берҙән-бер йыйынтығын тапшырҙы крэбтри гарри алып, тышын виска була. Заман елдәре ҡайһы бер тауыштан уны тыңлап, улар һәр палаткала дергать; ямғыр һәм киндерҙе буйынса стук. Һуңғы хәбәрҙәр булырға, тип бороп ih тарыған ғәрәсәтте һәм төньяҡ-көнбайыш. Әммә тағы ла күп кисерә ул ямғыр килә. Крэбтри был тулҡынландырғыс түгел. Башҡа фекерҙәр булмаһа, башҡа ҡәһәр һуҡҡан был ғәрәсәт. Ул застонать. Кипкән тире киҫәге эго теле оҡшаш була. Берәҙәк булып эсемлектәр иң ҡылығы виска пляж тыш, ул күп йылдар дауамында эсергә. Был идиот, моғайын, үҙебеҙҙең солярка эго һуҙынҡылар таблицаһы сочетаемость килтерелгән ағыулы була!
  
  
  
  Сәғәт уғы светящ крэбтри үҙең ҡара. Дүртенсе саҡ күберәк була. Ул мәсьәләләргә, берәҙәк хәҙер ҡайҙа булды был. Тәрән тын, киловатҡа койка менән уның аяҡ, танау соҡоп sel гер һәм һуҡ бармаҡ йыуанлығы булып. Ул ышанам ни, был ят баҫып шәкәр ҡамышы йәки үле salaud ниндәйҙер канау. Пуля эләгә ҡарамаҫтан, уларҙы бер маҡсат күп һәм тирә-яҡ. Salaud, был насар кәйефтә булыуы ғәйепле Гарри Крэбтри сөнки һай! Бер шешәне үҙе тотоп ауыр ботинкалар кейгән яҫы һәм уның тирәләй, пляж сумкаһы гребец выдать уның аша. Ул уны затрясти, плеск һәм насар ишеткән. Улар бик аҙ ҡалды. Тын Крэбтри, кепка металл откручивать. Шуға күрә үҙе эму шулай уҡ йәшерен забывайте запасы ҡулланырға кәрәк. Iso был бөтә көстәренән алыҫ булған тырыша ул, әммә башҡа юл юҡ ине. Әгәр ир-егеттәр эсергә кәрәк, тегенселәр алына, уның эсергә тейеш! Ул һуңғы йотом виски эсәм, эгон түгел, ауыҙ - трюк, һәр эскесе белә улар иҫке, - эффект һәм гер көтә. Паршиво тоя ул үҙен. Масляный лампаһын тоҡандыра алмай ятты, палатка уның аша үтеп, йәшниктәрҙә түгел, әлегә был эго аяғы һары була торған өҫтәл, шкаф һәм аяғын өсөн скамеечка. Улар ҡараңғыла нащупывать, аспирин менән нащупывать ҡыуыҡ, ҡулында планшет флягаға һыу һәм тирә-яҡ ih полдюжины артынан тетрәндерҙе. Ул скривиться. Һыу!
  
  
  
  Крэбтри ботинка кейгән. Бер аҙҙан ул үҙен яҡшы тоя башлай. Аллаға шөкөр, ул бик алыҫ түгел ром йәшниктәр менән күмде. Уның погондары тағып шнурок пиджак кейеп ҡарарға һәм кобура. Уже менән Крэбтри табып, булып дымлы куртка, бысраҡ һәм помятый, эгон һәм салбар кеүек. Был да, ул ненависть. Кейем, йыһаз алыу хоҡуғына чертовский ир-егеттәр була!
  
  
  
  Армия һәр ваҡыт шулай булһа ла, хәрби хәрәкәттәр осраҡтарҙан тыш. Әммә был көн үткәндәр ... был булһа, был уның менән үтәй. Минең армияһы инде был, тип, була. Бынан тыш, Гарри Крэбтри шулай булһа ла, хема элек булған. Тик армияға түгел, һәр хәлдә уны түләү буйынса шул тиклем була, ни Малькольм сэр. O теләһә nen тип әйтеп булмай, тик ул яҡшы түләй. Әгәр ул булмаһа хатта интеллектуал - Гарри ә күңел төпкөлөндә интеллектуал ненавижу - уның ҡулында! Һәр хәлдә, әгәр һеҙ эго ҡағиҙәләр кәрәк. Пожалеть эго әгәр һеҙҙе, һеҙ уны ҡыуа ине. биогазды, канау, һәм һеҙ уға ҡайтырға кәрәк була. Йә һин уны алыу юлдары менән. Был Малькольм алмай уклониться от Сэр. Гарри Крэбтри был бик яҡшы белә. Был заданиены үтәү өсөн уның тирәләй ҙә осраҡлы сэр, ҡайһы бер Малькольм. Концерттың заслон төшөрөү менән ул үҙенең яратҡан кәпәс, тунисҡа палатка бағана булып, урамға сыға. Ҡайҙа булып сайҡала һаҡсылары, әгәр уның яҙған ғына түгел, уның түгел, ләкин хәҙер был хаҡта борсолмай. Әҙер эсемлек булманы тиерлек. Үҙе йәшерен Эму забывайте запасы ҡулланырға тура килә. Әгәр тәнде забывайте эго ни булыр ине, уны барыһы ла яҡшы обдумывать алмай ине. Уларға ышанырға буламы, юҡмы йәки ул проблеманы бар. Бәлки, тағы ла уңыштар эго.
  
  
  
  Еүеш ҡулын елдә ауыр булып күренһә, ямғыр булып түгеләм эму. Улар палаткаларҙа кире сумған, тәмәке закуривать өсөн, аңлаған, тип уйлайым ҙур бәхеттең булыуы мөмкин түгел. Сэр Малькольм килә, эму йылмайығыҙ, уңыштар, ғәҙәттә, ә һеҙ яраҡлы ваҡытта яһай.
  
  
  
  Улар палаткаларҙа аша сыға, ҡулында-тәмәке менән ҡапланған ямғыр, епшек һәм гер минутҡа ла, бер аҙ йылмайыр. Быны йылы ямғыр булыр, тип уйлайым һәм уны эго насар түгел. Ысынлап та, уның ванналар ҡабул итә ала.
  
  
  
  Һаҡсы булып күренә, башы һәм Крэбтри, уны фәхишә тип возиться менән был мөмкин, дона Ланзос. Ҡәһәр һуҡҡан эму бродяга уның күргеһе тиерлек. Һәр осраҡта, был уның ғәйебе юҡ, сөнки уны ҡасҡан.
  
  
  
  Ҡараңғы булыуға ҡарамаҫтан, ул яҡшы лагерҙары булмаған һыҙаттарҙы күргәнмен. Пунт Хигуэро бухта иң осонда, ҡомло полицей участкаһының оҙонлоғо ҡарамаҫтан, номерҙар, алты палатка тора.
  
  
  
  Радиотент уның һул ҡушылдығы, улар, моғайын, хәҙер йәшеренергә Спаркс. Ҡалған дүрт палаткалы уңда - һуңғы, ҡыҙ биреп уға, - яр буйы йоҡлап ҡала торған командаһы ағзаһы. Был эш өсөн типовой сэр Малькольм өйөмдәрҙә йыйыла, улар Крэбтри хатта оҡшатам. Шул ваҡытта ул үҙенең ҡорос түгел пляждар насар күреүселәр тормошонда пирс крэбтри mimmo шеллек буйынса көндәрҙә, утыҙ полицей диңгеҙгә ҡарап китте. Бында яҡшы һауа торошо булмаған швартоваться крейсеры диңгеҙ - яхта, әммә ул хәҙер асыҡ тора якорь & nb. «Һәм был яҡшы, - аборигендар уйлана, күҙәтә, бейек тулҡын кеүек йәмғиәт тураһында пирс». Шуныһы ҡыҙыҡ, был хатта ҡараңғыла, башың аҡ пенный һаман да күрергә мөмкин буласаҡ.
  
  
  
  Уға килә башым, тип, хәҙер үҙен ризыҡ һәм эсемлектәр алмай полакомиться Гей яҡшы вилла люкс Малкольм сэр, был әлегә бында ул мерзость менән застряла. Гарри бысраҡ эшен эшләй алмайбыҙ, ғәҙәттә. Постоять на мгновение пирс Крэбтри итәгендә, үҙен йәлләмәй. Пожимать һәм һуңынан уның яурынына алға бара. Бәлки, хәҙер пляж эму яҡшы. Бигерәк тә хәҙер, сөнки ошо сюжет менән башланып пляж бродяга уның. Һәм уны эсергә. Кисекмәҫтән быны күреп Малькольм Сэр, ул ала һәм уны башҡалар аласаҡ. Сэр күҙҙәре Малькольм боҙбармаҡтар булыуы оҡшай, буш ваҡыт һәм сығымдар эму алдап булмай.
  
  
  
  Һаҡсыларыбыҙ һаман да уны күрмәнек. Хәҙер ни Гарри үтә тәрән. Радар һәм ул үҙенең интуицияһына таяна эсер өсөн үҙенсәлекле. Улар бухтаға аҙағында оҙон дюналар түбәһенә етә. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул туҡтамаһын өсөн, отдышаться. Риф хәҙер тамуҡ уты күргән ул, һәм тағы выругаться. Собачья эштәр ҡәһәр һуҡҡыры!
  
  
  
  Әммә эму яҡшы түләнә. Ә ҡайһы берҙәре уны кем мөмкинлеге булғандар Малькольм сэр-үлтереү ҙә. Был уны танырға тейеш була. Бер аҙҙан ул үҙен яҡшы тоя башланы, дюналар һәм яйға китте. Ул пальма тиклем бара. Ул һулға дүрт аҙым яһаны. Был уның ҡулын ҡом рыхлый зарыться, хафаға башлай һәм был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ҡасан бер нәмә лә шунда уҡ һиҙә. Тик бер мгновение горлышко бутылки н смыкаться бармағы эго. Облегченно ул тын ала, шешә тирәләй ҡом, иренде прикрыть отвинчивать һәм уның ирендәре. Горлов эго ром һүҙле бысрата. Тураһында, яҡшы булмаҫ был!
  
  
  
  Улар палаткаларҙа дүрт шешә килтерә. Быны күреп, һаҡсы һаман да ул, хәҙер барыһы тигеҙ һәм эму була. Ул, моғайын, үҙегеҙ менән палаткалар береһе уйнай. Был шлюха йәки уның менән ята. Һәр хәлдә, был әһәмиәткә эйә түгел. Ахырҙа, был шторм ҡурҡыныс енәйәтсе булмай түгел, була. Һәр кем бындай һауа торошо рискнуть сыға, тағы ла ҙур булырға тейеш идиот, д Крэбтри Гарри. Һәм ни кәрәк!
  
  
  
  Сил ул үҙ койо, забывайте эсеп, үҙенә һәм ҡәһәрең. Әгәр юлбаҫар һәм уның бойороғо менән был инцидент хаҡында хәбәр эго генә башҡара ине! Был бик асыҡ әйтеп Малькольм Сэр. Был крэбтри танырға тура килә. Был турала бойороғо Эго аңлашылмаған булмаҫ. Заборов патруле араһындағы ике. Сэр Малькольм ҡараны ул, һәм аҙағында ул эго яҡлап тулы хоҡуғы бар.
  
  
  
  Күңеленә, бер кем дә территориялары инә. Беҙ бер. Бер кем! Махсус рөхсәт алмайынса ла кәртәләнгән биләмә сиктәрендә Малькольм сэр патруле өсөн! Гарри вздрагивать на мгновение. Ул шулай уҡ был бойороҡто проигнорировать.
  
  
  
  Берәҙәк был ҡәһәр һуҡҡан! Һуңынан, бер аҙ смягчаться ром йоғонтоһо аҫтында, уның уйлап, бөтә был-берәҙәк пляж ғәйебе түгел. Был шулай булыу сәбәпле, виски, эму бирҙе ул егет. Был эго иҫерек шул тиклем яһаласаҡ, тип баһаларға мөмкин түгел, уны хәл трезво. Шул хәбәр тураһында түгел һәм уның территорияһында үтергә тырышты егет. Был осраҡта уның тураһында онотоп, - тине куба сандерс джип машинаһы. Куба - эго ысын исеме - Мелвилл, - тине ул һәм бер эму, сөнки эго Гарлем полиция эҙләй - засмеяться тип әйтергә генә: «Һәйбәт». Кубала була ышанырға мөмкин. Уны белһәң, ал да глотнуть гарри тип, барыһы тигеҙ һәм эму була. Егет булһа, ул тиҙ һәм күп аҡса эшләү ысулы законһыҙ отель, ҡунаҡхана күңелһеҙ ә ул мөмкин тиклем күберәк алыҫ була. Таҙа, Куба түгел ине сандерс крэбтри гарри тапшырҙы. Һәм уның тағы бер йотом яһаны закуривать забывайте ҙур. Уны күреп был шунда уҡ үҙе алдында тәнен шлюха, ҡуҙ һәм еңел тойор. Һуң булыуы мөмкин. Унда ла ҡаса.
  
  
  
  Бәлә, уны танырға палатка хәҙер ҡараңғы, шунда, ул үҙенең хатаһын төҙәтергә тырышып эшләгән беренсе һәм икенсе, тағы ла хәүефле. Дөрөҫөрәге, уны ла белмәйем, тигән булып боҫҡон, йәғни ғына, рамирес рамон тип үлтерелгән була. Әммә был бродяга мөмкин,-тип был ҡарарға запричастный! Эму һәм үҙаллы уйланырға кәрәк түгел. Бынан тыш, бындай берәҙәк эму ойоштороу өсөн ҡапҡан кәрәк түгел шул. Һәм шул урында тын почесать Крэбтри, ҡайҙа тас ҡом эго куст. Дурак күренә ҡәһәрле эсемлекте мәжбүр эго һәр тапҡыр, уны алмай ҙа ул дорваться. Үткән йыл стольким түгел!
  
  
  
  Юлбаҫарҙар уға был хаҡта хәбәр итмәгән. Шул кисте ул малькольм солгать сэр, ваҡытында ғариза ябай, сөнки уның һаман был чертовый пахнуть виска, уны мөмкин тиклем ҡыҫҡа һәм отель босс үҙе менән бәйләнеш тотҡан. Сэр буйынса ғәҙәттән малькольм тауыштан әйтә ала, норма арта икән, ул тотто. Был хәҙер тик уны күрмәнем дә.
  
  
  
  Былар барыһы ла уның обдумывать, тирә-йыш ҡына шешәгә йотом яһаны. Рамон Рамирес ул бер төн килде-был кескенә шлюха өсөн. Башҡа аҡыл килмәй ул рамирес була. Рамирес уны ҡулланыу, уның үҙ ирке өсөн уны аҙғынлыҡта объекттарында булды. Рамон трах һәр осраҡта тураһында уйлап, ҡатын-ҡыҙҙарға ла тыйыла сэр малькольм утрау була.
  
  
  
  Яҡшы. Отряд эше менән буш ваҡыты булһа Рамирес, йөҙөүсе утрау рифтары булған. Ул саҡта бик ҡаты булмаһын инде ...
  
  
  
  Үҙ өҫтөндә кисло Крэбтри усмехаться шешә. Рамирес, ул ненависть - әйткәндәй, башҡа ғәҙәттән башҡа киллер икенсеһе, - тик уны танырға булырға тейеш, тип белә Рамирес, ҡатын-ҡыҙ менән мөрәжәғәт итеп. Крэбтри һаман да күрһәтергә мөмкин, уның яхта ултыра, үҙе бөтә йылмая аҡ тештәре ялтыраны. Ҡысҡыра ул: «Әгәр һин яҡшы тоям ҡайһы ваҡыт үҙемде сәнғәт әҫәре, минең юҡ-бар-фатихаһы, амигос». Түгел стесняйтесь, дауам итә! Бәлки, яңғыҙлыҡ скрасить эй бында килеп, әлегә бурандар ла тынмаһын! » Һуңынан ул посмеяться.
  
  
  
  Шулай көлөп ҡала алмай. Барыһы да белһә, улар был цыпочки оҡшай. Ул ғашиҡ булды. Рамирес Тураһында. Ҡатын-ҡыҙҙар, хатта шлюха, чертовски хыялый йән эйәләре!
  
  
  
  Беҙҙең берҙәм булған саҡта һауала нөктә түгел. Икенсе иртәгә - бөтә, тип, ҡала, көслө похмелье был - бөтә Риф башланы. Радиопалатка спаркс уның менән булған, код белә - белгәндән спаркс, эму эшләргә тура күсермәһе барлығы тураһында билдәле һәм күп «ул» һәм «у», иҫке обломов тураһында, ир-егеттәр һәм тағы ла бер акула. Дайвер. Ир-ат, ул, ысынлап та һыумы был бер ниндәй ҙә мөнәсәбәте юҡ.
  
  
  
  Тәмәке көлө конус һәм гарри булып крэбтри светящ эсеп ҡараны. До рассвета тышҡа түгел, шулай булыуға ҡарамаҫтан, был ғәрәсәт урап ih ҡырын ғына. Икенсе көндө барыбер һағынам һәм гарри түгел. Эму ғына ашағыҙ һәм үҙегеҙ тураһында хәстәрлек эсерергә онота. Тыуҙырып, был бер ҡасан да булманы.
  
  
  
  Әммә был булманы. Закодировать хәбәрҙе шунда уның ҡасан буласағын, уны радиопалатка, уны тойғо барлыҡҡа килә, тип сдавливать эго ултерәләр. Был незнакомец! Кеше, ул, булырға тейеш, рамирес үлтереү - ул вертолет пилоты доклад взволнованный ишетеп - шул пляж берәҙәк булырға тейеш. Был Крэбтри шунда уҡ аңлай. Был инстинкт йөрөтә, тәжрибә, радар. Гарри Крэбтри бөтә йөрәге тоя, был кешеләр, улар, күрәһең, улар бик күп һәм улар шулай отчаянное тели, күңелһеҙ килтерә, бродяга булмай шул. Кеше, ул уның, Гарри Крэбтри, бейеү алдынан пуля аҫтында мәжбүр. Кеше, ул уның алмай тураһында хәбәр итә, сөнки иҫерек артыҡ булмаҫ. Был ваҡытта эму малькольм сэр ғәфү итмәҫ ине!
  
  
  
  Унан тулҡынланыуҙар китте өсөн күҙәтә һәм барлыҡ гэллоуз радиопалатка итәһең-кейенеп, вертолеттар, зигзагообразный ер өҫтөнән осам кеүек, нервы сиңерткә, ҙур булмаған самолет Cessna скольник, яхта һәм балыҡсыларҙың кәмәләре крейсеры, һау гавань үҙе уны ташлап киткән, ташлап саҡырыу өсөн ҡырағай тәбиғәт. масонство.
  
  
  
  Палатка тирәләй, уның тауышын радио аша ишетеп Малькольм сэр, бойороҡ бирә һәм үҙенең ҡыҫҡа хәрби хәрәкәттәр менән етәкселек итә. Беҙ был хема берәҙәк булһаң ине, ул уны эҙәрлекләгән Малкольм сэр, нисек сумасшедший.
  
  
  
  Гарри Крэбтри ҙа хайран булған, тип, шешә буш тиерлек эго беренсе булып инде. Хәҙер ул үҙен яҡшы тойорға тейеш. Әммә фекерен дауам сэр эго малькольм тауыш борсой. Ih гэллоуз булып көнө килер-Кейә, сэр Малькольм тине: «был беҙҙең һуңғы һуғыуҙа, Гарри, һәм иң көслө, уны беҙ ҡасан сағылдыра. Әгәр беҙ был мөмкин булмаһа, беҙ бөтә ғүмерен бәрхәт булып ултырып ҡалды. Ҡасан килгән ваҡытта, был турала һеҙ һөйләгән ул border table. Секретность абсолют шул уҡ ваҡытта үтергә кәрәк. Беҙ нимә эшләргә тейеш түгел, тип, беҙ бәләкәй беҙҙең иғтибарҙы йәлеп итә. Шуға күрә һезгә эшләргә кәрәк, сөнки был пляж һаҡлау һәм енәйәтселәрҙе туҡтатмай, нисек был ябай хәүефһеҙлек хеҙмәте хеҙмәткәрҙәре эшләй. Нимә күберәк. Беҙ һеҙгә һәм һеҙҙең территорияларын ташлап китергә тейеш түгел кешеләр, башҡа шарттар ниндәй булһа! '
  
  
  
  Һәм уның тағы бер шешәне асып тыңлап забывайте рев-дауыл. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ҡулында револьвер һәм уның тирәһендә тупаҫ ҡоралымды кобуранан кәштә подержанный ауыр. Ул һәр саҡ өҫтөнлөк револьвер. Ҡулланылмаһа тиҙерәк һәм еңел автоматик ҡоралдары яһай ала. Револьвер менән һин беләһең, һин тип торам.
  
  
  
  Был Smith & .41 Wesson, револьвер һәм яңы ярайһы уҡ яҡшы бара, шулай яҡшы түгел, сөнки эго иҫке, яңыларын Webley, әммә бик уңайлы. Шуға ҡарамаҫтан, ҡайһы бер урындарҙа тирәләй күренә инде металл, уның бер өлөшөн файҙалана. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул тихая тауышын ишетеп, тауыш, ул эму шептать: «Ашыҡ, ауыҙ үҙе курка засовывать төшөрөү һәм олон! Үҙ мейеһе теләсә ҡайһы осраҡта ҡулланыла. Әлегә тиклем был һеҙҙең бөтә көҙән ҡотолорға мөмкин: петухов, пуляһы, үлем, йәки башҡа теләсә бысаҡ: ырғаҡ спусковой баҫып, чувак! Илле алты һеҙ, өлкән сэр тип малькольм йыл. Һинең бөтә тормошондағы булған. Ваҡыт үтеү һәм һеҙ ҙә кемдер башҡа әтәстәр ҡысҡыра. Бөтә алдан ih, был ептәр һалдыҡ!
  
  
  
  Сунь уның ҡоралымды кобуранан. Уның ахмаҡлығы күренһә! Һуңынан был забывайте үткән булырға тейеш. Гарри тағы ла Крэбтри тамамлағас, ҡалған осраҡта! Бәлки, Малькольм сэр беркасан ла белер, тип, уның менән Куба Сандерс биләмәне ташлап китергә, өс ир-аттан башҡа, һәм проститутки, иҫке машина һәм таба. Был кейемдәр, уны табып, күбәләк ағас аҫтында күмелеп, буш шешәләр һәм тәмәке ташлап осраҡлы рәүештә фильтрҙар иң ҡәҙерле-виска аҫтында. Спрятаться алыҫлыҡта оло урҙа яһап, уның көслө һәм биноклдән күҙәтә, фургон итеп бродяга ҡайта. Бродяга уның тауышы ғына ла күберәк булырға оҡшай. Ул саҡта күберәк булып юлбарыҫҡа оҡшап, был кеше. Крэбтри һәм беләһегеҙ, ул ҡасан ҡаршы грозный менән осрашты. Һәм был бөтә тәне менән кешегә эго жилистый шам был, һис шикһеҙ, кеше шул булыр, сумыусылар, улар шулай отчаянное тели, Малькольм сэр. Был үҙе тирәләй револьвер крэбтри залпом кешене үлтерергә мөмкин. Әммә ул баҫыуҙа курка. Кәрәк була, быны уның йоҡа булырға тейеш, проститутки трюктар менән ҡулланмау, юл һәм башҡа куба сандерс засада ойоштора. Крэбтри тырыша уңышһыҙлыҡ өсөн көйәрмәндәре. Ул бик хәүефле булған кешеләрҙе атарға булыр ине, Малькольм территорияһынан ситтә сэр. Һеҙ беркасан ла беләһеңме, лит. кешеләре эргәлә була. Һәм, әлбиттә, был цыпочки. Бәлки ул ир-ат менән, хатта, әгәр улар бар подонок. Сэр Малькольм тураһында ҡайғыртыр өсөн, хөрмәтле эго. Әммә һеҙ беркасан ла беләһеңме, нимә менән йәнәш ҡатын-ҡыҙҙар.
  
  
  
  Бынан тыш, уны тамамларға теләмәйем. Юҡ әле. Был кеше кем эшләмәй-шул, кем бар һин отпусти невзоров һыуһаны малькольм сэр бизнес менән ҡыҙыҡһынды. Әгәр ҙә уны белергә мөмкин, был кем булыуын, уның исемен алыу допросить директорҙың үҙенә һәм ул мөмкин, әгәр ҙә дайвер, уның янында булыр ине,-тип конкрет, үҙ тиреһен шунда уҡ эшләй инем һәм был эго малькольм одолжение сэр ҡотҡарыр ине. Был уның күҙ алдына ла килтерергә мөмкин булыр ине лә, әгәр ҙә ул алдан бөтә был вынашивать булараҡ, ваҡыты менән, беренсе, ул уны ҡасан күргән бродяга.
  
  
  
  Улар прикрыть закручивать шешә. Хәҙер уның менән етерлек булды. Эму һәм яҡшы барған һайын, сәғәт был нимә менән. Һәм был шлюха. Шунда уҡ уның тураһында уйлап, уны тағы бер ҡат. Ул тағы ла үҙен яҡшы тоя башлай. Эйе, ул уны күрмәй. Һәр хәлдә, эй күңеле булһын, тип, уның тураһында оноторға тейеш түгел, тип бара. Йәғни уны ышандыра булырға тейеш ул, сөнки был мөһим түгел, тип теләргә генә түгел, уның өсөн кемдер белгәндер ҙә, бөтә ир-егеттәр кеүек ih был иҫәүән ине.
  
  
  
  Палатка һәм уның аша сыға, тип әйтергә түгел, күтәрелгән ел. Бәлки, бөтә ғәрәсәт-ih барыбер тынғы ҡалдырҙы. Палатка янында ҡатын-ҡыҙ, ул үҙе әйтте, - тип тағы бер хата яһай. Эй ти ул ҡасан да булырға тейеш, тип Рамон Рамирес үле. Истеричный булманы тиерлек тәүҙә ул, һуңынан яуыз һәм ҡараңғы. Ҡысҡырҙылар һәм уны күсереү тураһында ҡул һалыу тураһында бешә. Рамон уның үҙенән башҡа йәшәй алмай. Джип уның буйынса бер урап, ҡом һәм яҡлау брезент менән ямғыр булыу, палаткалар һәм ҡатын-ҡыҙҙар яҡынлаша. «Баштарына ҡатын-ҡыҙ, бигерәк тә яратмайым, ярата ла шул проститутки испан», - гарри крэбтри уйлайым. Ул уны күҙәтергә тейеш. Әгәр уны ҡотҡара алмаҫ ине, тирә-был тәртипһеҙлек. Улар палаткаларҙа инә.
  
  
  
  Ҡатын-ҡыҙҙар койканың борола һәм һорай: «Quién?»
  
  
  
  «Был мин, Гарри». Ун койка яҡынлаша. Хәҙер ул уның еҫен тойоу, был шлюха арзан еҫе, юҡһа, төп һәм эрекцияның. Юҡмы ни? Уның кәүҙәһе забывайте бик күп, һәм ул уйлай, тип уның хәл-торошо яҡшы. Был Эму килә. Сэр күберәк Малькольм тураһында хәстәрлек күреү ни? Ни өсөн уны эшләү мөмкин түгел, ул был мәлдә.
  
  
  
  'Был нимә? Арып йоҡлап килә һәм ул ».
  
  
  
  Юрған аҫтында һәм яртылаш төшә ул үҙе тирәләй бер ҡулына оло койо сунь. Ул уның янбашына һәм нәҙек ҡыҙыл күлдәк нащупывать материалдар тигеҙмәй, ул. эй һатып, берәҙәк.
  
  
  
  Хис-тойғолар уның аяғы. «Мин тынғылыҡта ҡалдырмай, Гарри. Бритваһын минән булмай!
  
  
  
  Эму тура көлә. Моғайын, уның да эму дөрөҫ әйтеү. Мин был проститутки тоторға тырышыусылар булған - был бөтә донъя күрә уның. Лезвие менән ҡаты тотҡан, уларҙың бритва бер ауыҙ иткәс, телдәр ҡыҫылһа һыуҙы, әгәр һеҙ алдарға маташа һәм грубо йәки ih китте отель, һеҙ аласаһы бер нисә кеше һөжүм. Һуңынан ул күренмәй ине инде улай түгел һәм привлекательно.
  
  
  
  Артта уның ҡыҫыу һәм уны засмеяться. «Әйҙә, Донн! Был уның, Гарри. Мин аҡсаң булһа, һин быны белмәй, эйе? Һеҙ ҙә теләһәгез аҡса эшләүгә тиҙ түгелме? '
  
  
  
  'Ҡалышмай. Күберәк кәйеф түгел ул, минең Рамон ул буйынса плакат. Китте!'
  
  
  
  Ул йөмләне, тип көлә булырға тейеш түгел. Улар әйтер: «Эйе? Ул аңларға, төбөнә. Ябай. Мин беләм, һин шулай тип уйлайһың. Насар булһа ла, уның хәҙер генә башлана ул.-хәҙерге һәм киләсәк кескенә шлюха был тулҡынланып күберәк. Ғәрип тә булған, бар һәм буласаҡ, матур кәүҙәһе чертовски нах. Әммә уның иҫкә бритваһы.
  
  
  
  Палатка тора һәм уның аша сығырға йыйынмай, уның ҡасан әйтте: «Әгәр һин мин эшләгән одолжение, Гарри, мин уны ун траур туҡтата алмай».
  
  
  
  "Был хеҙмәте өсөн?"
  
  
  
  «Рамон мин тәнемә. Улар инанырға теләй, тип, дин әһеле образы һәм уның йорто зыяратында ерләнгән тейеш. Ул утрауы, улай түгел икән?
  
  
  
  'Да.' Ул белә, - тип һөйләй уның тураһында хәҙер забывайте. Шулай уҡ уны белә, был ревматизм, уның отель ул ишетмәй. Эй һөйләү түгел уны, үҙен нисек ҡаршы рамирес ептәр генә булһа, уны үле тип булмай, үлтереү был незнакомцы. Кеше эсәгендә ул акула түгел өҫтөнлөк бирә. Уның уйлауынса, был донъяла бер һәйбәт ысулы менән тротуар буйынса был наименее.
  
  
  
  "Эго ерләнгән, улар түгел, шулай түгел икән?"
  
  
  
  'Юҡ.'- Был уның тыныс тип әйтергә мөмкин.
  
  
  
  'Яҡшы. Мин теләмәйем, минең өсөн Рамон незнакомец ерләнгән. Шунда ул үҙенең буласаҡ теләйем. Әгәр мин һиңә бирә алмайым утрауҙары, эгон һәм тәнемде биргән, һинең менән мин эшләй алмайбыҙ, тип, теләһә ».
  
  
  
  Бөтә еңеүселәр шик забывайте эго. Түгел һүҙе үҙе эму тотанаҡлыҡ булһа кәрәк. Тормоштағы уның һәм уның өсөн барыбер йыйылды. Сөнки был ниндәй әһәмиәткә эйә булған иң делле!
  
  
  
  Не забывайте яуап бирә: «Әлбиттә, Донн. Әммә беҙ һаҡ булырға тейеш, - тип мин тура-һеҙ ҙә боҫоп үткәрелә. Бәлки, униформаһы булған?
  
  
  
  'Мин наплевать. Әлегә был һиңә эшләй ». Шелестеть шведтар. Кроватка скрипнуть. «Ашыҡ. Нимә эшләп әле мин, - ул гонаһ, сөнки минең Рамон үле. Әммә, һәр хәлдә, был уның һеҙҙе егерме доллар ала.
  
  
  
  Эй выругаться һәм бер үк ваҡытта уны тапшырыу һәм засмеяться, аҡса. Бер минут, накачивать ҡасан ғына уның ҡаны, уның ҡолағы эму н прошептать: «һин нисек уйлайһың, Гарри, беҙ ҡасан да булһа тағы бер ҡат күрҙем был кешене? Шул незнакомец, ул Рамон үлтерә? Ул пауза яһала. Ҡыҙыҡ, нимәгә ул был хаҡта уйларға ла түгел. Әммә хәҙер, ул ҡасан һораһаң, уның янына килеүен һиҙеп, уны күрергә тип, тағы шул урлау незнакомцы. Ул мотлаҡ ҡайта. Был мажара ғына башланды.
  
  
  
  Ул эштән ҡайтып килә. «Эйе, беҙ уның менән тағы вижу. Һәр хәлдә, мин быға ышанам - ул уның менән осрашыу бына түҙемһеҙлек менән көтә ».
  
  
  
  Сатыр ҡыйыҡлы күҙен киң асып ҡарап дон. Ул бер нәмә лә тоймай. Әле бер нисә секунд, һәм был уны тыныслыҡта ҡалдырыр һәм сусҡа кончать.
  
  
  
  «Һин түгел», - ти ул. «Мин үлтерҙем эго - сыч Рамон».
  
  
  
  
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Яйлап күтәрелеп ҡара hurricane каталан теленең төньяҡ-көнсығышҡа, өсмөйөш буйындағы беренсе линия бүлә. Икенсе линияларҙа самолеттар төшә һәм һыу бүлеү һәм яҡындары хигуэро гэллоуз пунт-Кейә. Беҙ ышанабыз, өсөнсө линия, ҡабаттан самолетҡа уларҙы кире ебәрә алаһығыҙ. Әммә был тулҡынландырғыс һәм икенсе пилот пилот түгел. Осоусы тәжрибәле була, бындай һауа торошо өсөн махсус төҙөлгән һәм һунарсы булды. Әммә уның икеһе лә бик ҡыҙыҡлы булды.
  
  
  
  Икенсе пилот запрокидывать башы башланы. «Нимә уйлайһың һин, Джейк? Ул нимә эшләргә йыйынаһың?
  
  
  
  Һәм Пилот була пухленький өлкәнерәк, тәжрибә һәм уның янында күберәк булам. Йәшерен түгел, был эго тәүге рейста була. Уның яурынын күтәрҙе. - Беләһеңме түгел, минеңсә, был ниндәйҙер детектив хеҙмәттәре. Был беҙгә тиң түгел, барыһына ла ҡағыла. Бөтә, ни эшләргә кәрәк беҙгә, булған был булыу урынын күрһәтә һәм һаҡланғанлығын целость өҫтөнә эго ».
  
  
  
  "Детектив эшләргә?" - икенсе пилот иронично яуап бирә башланы. - Был ҡаланы күреү түгел, күҙ ҡарашым һеҙгә эго түгелме? Озноб был бер минең генә тыуҙыра. Возмездие әҙер булған кешеләр өсөн был миңә күберәк оҡшай. Һәм мин шул урында булғы килә ине, тәриҡәтебеҙҙең тәғлимәте ул. хем менән! »
  
  
  
  "Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, ни өсөн уның менән хем-дошманлашҡан булды?"
  
  
  
  «Мин булған күҙҙәрең. Был егет түгел, күрәһең, тип белеште өләсәй йыйылған! »
  
  
  
  Пилот фыркнуть. Бред! Ул, ти, беҙҙен яҡынлашып килгән мәлдә беҙ беренсе боролош ».
  
  
  
  Икенсе башында картаһының пилот уставляться, ул тубыҡланған йәйелдерелгән. Онотолмай, уны тиҙ арала файҙаланыу, өсмөйөш һәм ҡәләм. Бер нисә секунд уны әйтеп: «Хәҙер!»
  
  
  
  Туҡһан градус сумған самолет һәм ҡара йәйелде.
  
  
  
  «Һикереү өсөн ниндәй һауа торошо», - ти икенсе пилот башланы.
  
  
  
  «Үҙ ваҡытында һәм яҡшы утте үҙем күҙәтеп барасаҡмын», - тине пилот. «Беҙ был фәҡиргә иблес бирергә тейеш, мөмкин тиклем күберәк шанс».
  
  
  
  'Амин.' Һәм сәғәт икенсе күҙҙән һыу менән метнуться картаһының пилот сәғәт k спидометр, тубыҡтарында тора. Был прибор панелдәре, уның бармаҡтары өҫтөндәге төймәгә үткәрелә.
  
  
  
  Самолет трястись ғилми-нәшриәт Карте посполитаяла ҡалырға тырыша.
  
  
  
  Уның көтмәгеҙ, тип, ҡырыҫ һауа торошо булды, һәм ул шулай булды. Ул, моғайын, күберәк булыр ине күтәрелгәндәй, хатта һауа торошо ла үҙгәрә ине. Эргәһендә уны асыу көнөндә йөк ташып тора, ары өсөн ныҡлы тотҡа. Быны күҙҙәре ут өҫтөндә кабина ишек Эго. Был теләһә ниндәй ваҡытта булырға мөмкин.
  
  
  
  Киллмастер, күрәһең, тирә-яҡ иероним босх бөгөн кис сыға асыҡтан-асыҡ интернетта. Һәр хәлдә, ул үҙе матурлап, похмелье уларҙың насар ғына күрергә мөмкин, улар ҡасан тура сыҙамлы. Плавки н nen ҡара була, һәм куба менән башына тиклем бөтә тәне эго аяғы бар, ҡара майҙа. Ҡара nen йөҙгө килә булды. Бер аяғы ҡырҡылған оло бысаҡ һыуға ырғый. Плавки өҫтөнән эго, металл өҫтөнән башлыҡ гениталии эго һаҡлау осраҡтар була, әгәр ул булып сыға & nb дөрөҫ аҫтындағы мөйөштә.
  
  
  
  Урта бүлкәт пояс н, һаны һәм ҡоралы ҡурҡыта эленеп торған ҡорал, шул иҫәптән фонары, урынлаштырыласаҡ һәм хеҙмәт тәрбиәһе биреү шулай уҡ мөмкин ул, граната полдюжины: өс ярсыҡлы граната һәм төтөн өс граната. Водонепроницаемые ҡалған сумка, шулай уҡ билбау эленеп тора н шөғөлләнә, бер нисә музыка ҡоралы етерлек булған өсөн взлом һәм пластит, шартлатыу өсөн Гэллоуз яртыһы-Кейә. Запястье һәм уны үҙгәртеүе сәғәт йөрөү хоҡуғы бирелә. Юғары, һәм яурын локоть эго араһында, асыҡ стилет эго ҡасып-ҡа спираль пружина менән көрән. Ул үҙ шатлыҡ һәм ғорурлыҡ аҫтында несса йылғаһының һул подмышка, Вильгельминаға, 9-Люгер тағып, кобура махсус водонепроницаемые. Запястье уның һул высотомер була. Уны күреп һәм уның ҡарауы, хәҙер улар өс мең метр бейеклеккә етә. Ул тиҙ төшә. Ул өмөтләнә, был дөрөҫ откалибровать высотомер, өмөт тә бар, - тип ул күлдәген өҫтөнә бүленә. Һыу бик ҡаты булыуы мөмкин, әгәр ирекле нах тиҙлек менән түбәнгә ҡолауҙар.
  
  
  
  Кешенең эгоһын май тар-мар ителә. Уның йөҙө төҫө инде смуглая булған, уны тотҡан һәм ирендәр бергә, тештәр өсөн ҡараңғыла аҡ эго гениаль түгел. Резина nen шлек н тығыҙ булып ятҡан, ҡолағына һәм эйәк ябыу түбәнерәк төшә. Ул шулай уҡ һаҡлағыс тирәләй мәрәй тәьмин оргстекло ҡабарынҡы була.
  
  
  
  Высотомер уны үҙең ҡара. 2500. Улар өҫтөндә ут ишек кабинаһын ҡараны. Ҡыҙыл брылев күрелмәле. Парашют асылды һәм ғилми-нәшриәт комплексы, яурынына йөктәрен тышына көнө яҡынлаша. Был иғтибар менән уны тикшерә. Парашют менән һикерә ҡара уны, башҡа запастағы. Әгәр ҙә асылыр ине ... дана «Был-беренсе тапҡыр буласаҡ ине, мин парашют яһай», - ул үҙен тынысландырҙы. Ул үҙе һәм бер нисә француз йыры усмехаться насвистнуть тактный. Ул үҙен яҡшы тоя формаһы. Ҡасан эше бара, ул һәр ваҡыт үҙен яҡшы хис итә. Ходовая үҫешендә лә нисәмә эму булып эшләй. Әлегә тиклем эго көҙән, туҡмау ғына. Был тапшырыуҙар ваҡыты була. Ул бик йонсотҡос була Хоук көнө менән, ентекле инструкция биреп Santurce эму подвалы булған. Ниһайәт, үҙебеҙ тураһында хәбәр эму Хоук шик, ҙур көҙән башватҡыстарҙы ла эш әлегә тиклем оҡшаны, уларҙың яртыһы деталь юҡ. Әммә был Киллмастер борсой. Хоук эму билдәләүсе аныҡ бойороҡ бирә. - Әйҙә бара, һәм белер, тип, була. Үҙ ҡарамағы буйынса уҡырға инә. Азатлыҡ бөтә сездә бар. Ышаныс ҡағыҙы менән һеҙҙең ысын үлтерергә итә!
  
  
  
  Үҙе тағы ла ут высотомер һәм ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. 2000 улар хәҙер бик аҙ булды. Поет уны утҡа ҡарап бара. Был теләһә ниндәй ваҡытта булырға мөмкин.
  
  
  
  Йәшел брылев тоҡандырҙы. Нигы һәм магнитлылығындағы карте борола. Черная бездна ул кире кәмей. Ул высотомер фонаре аҫтында тота, билбау беркетелгән була.
  
  
  
  1500 - 1300 - 1100 - 900 - 700. Шулай ҙа высотомер һәм поет уны арҡаһына ҡарап төшә. Ул дергать ел уйнай, уның менән, нисектер перышко менән, тәнен еүеш бармаҡ май ҡойорға һәм теребить эго.
  
  
  
  700 - 500 - 350.
  
  
  
  Дернуть ғилми-нәшриәт комплексы ҡуйылған. Парашют оҙон ҡара һыҙат эйәрҙе. Улар тетрәнеп ҡарап әҙер булып, ул тулыһынса физик яҡтан билдәләнмәгән була, ләкин, һәр ваҡыттағыса, күрәһең, уны тулыһынса уларҙы өҙөргә. Һуңғы тапҡыр уның үҙ высотомер тикшерелде. 300. Ярайһы уҡ яҡшы. Ҡараңғы булып, сәғәт туғыҙ тирәһендә, шансон һәм, эгон күрергә тип, бик бәләкәй күренә. Шуға ҡарамаҫтан, уны ышанып мөмкин түгел. Һуңынан ҡанлы булыуы һағайтты кисә Малькольм казанский сэр н фиаско моғайын.
  
  
  
  Тулҡын өҫтөндәге күбектәр менән ҡапланған һырт ҡара эго аяҡтарына ҡағыла. Ул һыу аҫтына китә һәм тағы ҡалҡынып. Отстегивать квадрат уның предметы, билбау менән эго таралғы, тимер һәм выдать клапан. Надуваться квадрат башланы дана, әлегә серфинг өсөн таҡталар менән тиң була алмаҫ. Перекатываться ғилми-нәшриәт өҫтәлде. Ул бер уңға бороп әйләнеше объектив һәм фонарҙы ала. Унан һуң төймәгә басыгыз, беҙ берҙәм булырға донъя эҙҙәре. Ул стакан һөйләп була башланы. Гольдганг, был N3. Алтын транспорт, бында N3. Унан ҡоланы. Ах.' Дэвид Хоук, һыу аҫты кәмәләре ҡушылдығы бортында-истребителе, якорь в укрытие тора Пунт-Хасинто, кисекмәҫтән яуап бирә.
  
  
  
  - Әлбиттә, N3. Һорау алыу үткәрә. Беҙҙе борсоған урындар буйынса һеҙ кем радиотулҡындар. Һеҙ ҙә тап беләһеңме, ҡайҙа урынлашҡан? Ах.'
  
  
  
  "Бигүк түгел", - ти ғилми-нәшриәт. «Мин төшөрөп кеүек туранан-тура пилот нөктәһе генә кәрәк булһа, ул майлы булырға тейешлеген күрһәтеү маҡсатҡа яҡынса ике көнбайыштан, көньяҡ ағым иҫәпкә алынған. Моғайын, мин ҡалҡыу өсөн уңайлы. Ах.'
  
  
  
  «Һөйләшеүҙе дауам итә», - тине Хоук. «Беҙ был һорау менән тамамланған тиерлек. Бындай тәьҫораттар мин, тип, һеҙ, үҙемде һәйбәт тоям. Әйтәм, һеҙ диңгеҙ тип? Ах.'
  
  
  
  Әүҙем ял шестифутовый ғилми-нәшриәт йөҙөнә һуҡты. Поморщиться сегиет һәм уның һыуы тоҙло. Ҡарсыға, ҡырҡ километр алыҫлыҡта ултырған булыуы менән уңайлы, уны отель белә, уның эше!
  
  
  
  «Бында яңғыҙ. Әүҙем ял итеү өсөн тулҡын, һәм бөтә ҡара нелюдимый. Шул һорауға нимә әйтерһең? Онота алмайым, тип, ҡолаҡтарына ла беҙҙең маҡсат булыуы мөмкин. Ах.'
  
  
  
  Хоук кисекмәҫтән яуап бирә. «Һеҙ яҡшы осоусы үҙ эшен эшләй. Ике нөктә һәм маҡсаттар кәрәк һеҙгә түбәнгә километр, көнбайыштан ҡушыла. Буйы һеҙҙең иғтибарға алынырға тейеш. Ошо мәлде мөмкин тиклем файҙаланып радио үҙ ҡыҫҡартыла. Һәм яраштырыу буйынса ашығыс осраҡта ғына. Уңыш. Сымһыҙ бәйләнеш.'
  
  
  
  Шулай уҡ ул! ника уйлайым. Чернильный арауыҡта уның ҡарауы, йөҙөү буйынса, тығын кеүек. Күпкә насарыраҡ булыуы мөмкин. Өс метрлыҡ тулҡын түгел, күпселек юғары булды. Был, бәлки дауам итә. Был шарттарҙа һеҙ һаман да эшләргә мөмкин. Ләкин дошман да.
  
  
  
  Грести к ғилми-нәшриәт яңынан ҡарап үҙгәртеүен күрһәтә башла ны үҙ гэллоуз һәм плот-Кейә,
  
  
  
  ул бер аҙ төньяҡҡа юллана, ағымына йоғонто бөтөрөү өсөн. Плот ҡорһаҡ ул ят булыр, унан булып аяҡ & nb, ә аҫҡа һәм өҫкә раскачиваться төҙәтеү үксәһе ярылып ҙур.
  
  
  
  Шул көн уның өсөн дүрт сәғәт өйрәнелә Гэллоуз үткәреүгә карт-Кейә. Ҡом сәғәте формаһында утрау бар. Иң майлы һәм уның киңлеге оҙонлоғо өс париж урын тар була. Һәр яҡтан килгән, рәхмәт формаһы утрауҙы хәтерләтә ҡом сәғәте, тәбиғи гавань идеаль булған. Утрау төньяҡ тропик урман ҡуйы ҡыуаҡлыҡ үҙенең күп яҡтары менән танышты, маскировка шәп тәьмин итә, һәм, билдәле AX ни, бер ҙә булған бина йәки ҡоролма. Ләкин бина өсөн ҡуйы ҡыуаҡлыҡ, әрәмәлек йәшереү өсөн уларҙың аҡыл, булыр күреү мөмкин түгел тиерлек.
  
  
  
  Кустарниковый утрауҙары south korea яҡта ҡаялы нигеҙе булды һәм, менән зәңгәр ағас атмалары һәм кокос, пальма ҙур кәрлә һәм абаға , шулай уҡ ҡырағай геликоний, туғандары банан уңышһыҙ. Ул бында бер нисә ҡыҙыл ағас һәм ағас олоно ҡалынлығы кулак тоташа. Ҙур булмаған Льяно бар: ҡомло киңлектә, яҫы. Ғилми-нәшриәт комплексы ҡәнәғәт ҡалды. Изгеләндереү өлөшө яҡшы йәшәү һәм үлем араһындағы айырманы аңлата.
  
  
  
  Улар шулай бер сәғәткә яҡын булдыҡ, риф утты күреү мөмкин. Асыҡтан-асыҡ уртаһында, тауҙар, улар өҫтөндәге үҫемлек күтәрелеп ҡала. Сэр вилла был Малькольм Дрейк булырға тейеш. Киллмастер күренмәҫ ҡараңғы. Был персонаж менән осрашыуҙы түҙемһеҙлек менән уны көтә!
  
  
  
  Тиҙ арала барыһы менән арбай һәм тиҙ һыу буйы утрау эго. Ҡасан уның һыуы ярына яҡынлаша, өҫтәл мәрйен рифтары менән янай. Плот ғилми-нәшриәт менән соскальзывать. Ул үҙенең өҫтәлдә бысаҡ киҫкеләп ырғып, ҡарай һәм, шул һыу менән тулған һәм бата тип. Резина һәм уның шлек һаҡлағыс күҙлек ҡотола.
  
  
  
  Эму дауамында ғилми-нәшриәт комплексы мөмкинлек бирә көньяҡҡа дрейфовать ни өсөн мәрйен рифтары.
  
  
  
  Ул ҡасан килә, уның тәрән тын, һыуға сумып сағыштырмаса тиҙ һәм тыныс сканей & nb өсөн риф. Хәҙер ул теләһә ниндәй диңгеҙ полицей ҡарағанда әҙерәк була.
  
  
  
  Ул выползать буйында һаҡ булығыҙ, һәм тубыҡ на локоть. Ул, тейеш булыу, күренеү, боронғо чудовище булараҡ, ул хәҙерге заман бер мәлдә донъяға килеүе тикшерелә. Ҡом өҫтөндә настораживаться асыҡтан-асыҡ һәм ул башын тота. Уның ғына тауышын ишетеп һәм краб елдән ҡасып ашыҡты.
  
  
  
  Улар ун минут эсендә хәрәкәт итергә, үҙ хистәрен т ҡараңғыла ҡурҡыныс яраҡлаштырырға тырыша һәм, бәлки, ул был ҡараңғыла таиться. Һуңынан был уның ишетә. Хатаһыҙ. Һыу таш күрһә, тауыш бодается. Бик яҡын. Мәҫәлән, һигеҙ-ун метрлыҡ. Ценымногие алыҫ түгел. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уны аптыратып булмай. Бында уның ни сентри, көньяҡ утрауында был яҡтан алыҫта? Ул картала иҫкә Гэллоуз-Кейә.
  
  
  
  Унан алыҫ түгел урынлашҡан иҫке ҡәлғә булырға тейеш полуразрушенный, утрауының иң көньяҡ осо булып тора. Боронғо емереклектәр, уларҙы һаҡлау дар, 1898 йылда испандар тиклем уларҙан файҙаланыу. Тик һуңғы осор мәҙәни үҙгәрештәр һөҙөмтәһендә халыҡтың ҡараңғы замок стеналарын яза тәме булмай. Ҡара нөктәләр генә булһа замок картаһында билдәләй. Күп кенә ҡомаҡ һәм сысҡандар nen йыл дауамында ғына йәшәй. Шуға ҡарамаҫтан, уны асыҡтан-асыҡ һаҡлана. Ни өсөн?
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ел тынған, һаман ямғыр тынып сәйер бер буйынса һәм шунда уҡ, ваҡытынан, тыныс булһа, ул һәр ваҡытта килеп етте. Ник ҡабат ишетергә, бодается царапаться таш тип, уның ишетеп, үҙе кеүек ир-егет танау аҫтында бормотать. Был форт һаҡлар кешеләр булып, ябай йәки уның өлөшөн балдан сәғәт булып, яр буйын һаҡлаған бөтә Гэллоуз-Кейә? Сэр Малькольм көтә килеүселәр бармы?
  
  
  
  Фыркнуть ғилми-нәшриәт. Быҡтырылған ит еҫе танауға ҡыҙҙырылған ит менән уң яҡта йәки пляж эго еткәс, был яғына ҡәлғәһе. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, тап шул алдында, яңы көс менән шунда уҡ яңынан күтәреп ел кеүек, Нику күрһәтә, тип ул тауыш ишетә. Иң күп тауыш. ир тауышы. Слышно буталсыҡ, ләкин неразборчиво. Бындай ҙур төркөм кеше генә тауыш сығара ала. Яй ғына башын бороп ғилми-нәшриәт комплексы, әйҙә, унда ҡәлғә булырға тейеш. Донъя булып күренә. Шулай уҡ уның тауышын ишетеп!
  
  
  
  Шиғыр ҡасан ел, тәмәке һаҡсы ябырға маташты. Һәм шунда уҡ уның ҡулындағы ҡағыҙы буйынса завизжать елдәр йолҡа. Ника дауыл аша тауыш хатта ишетә кеүек, ул выругаться. Шул йүнәлештә прокрадываться уны тиҙ арала, ҡайҙан сығып, өнөмдә.
  
  
  
  Яҡын килеп етә, кеше өсөн ҡараңғыла шәүлә күреп, уны затаить һулышы һәм бер урында ята. Хәҙер ул шыма таш ятҡан, яҡындары һәм, теләгән кешене үҙенә һыйындырған был, бәлки, һарыҡташ араһында ике ҙур.
  
  
  
  Ника метр булған дүрт сәғәттә буласаҡ. Ул уны бик яҡын булып тойолғанға ла, кешеләр бындай алыҫлыҡҡа ырғытыу менән рискнуть алмай. Күрәһең, ул мөмкин түгел, ерҙә нисек күренһен, ошо аралыҡ. Уның тирәләй бөтәһе ощупывать, юҡһа, таш менән әлегә үҙ стилет выдать күләме һәм кулактар. Һаҡсы уны тап килергә тейеш.
  
  
  
  Погладить таш стилет ғилми-нәшриәт Карте. Ул көтә. Бындай нәмә! Идиот, ишетә! Ника уйланып, йоҡлай алмаған кеше бармы был. Һуңынан уны тағы бер ҡат ишетеп кәһәре эго. Бәлки, ул һаман да тәмәке лепестками тырыша, һәм ул беркасан ла алманы выкуривать был дауыл.
  
  
  
  Выругаться Киллмастер әлбиттә, стилет буйынса таштан яңынан герольд.
  
  
  
  'Quien?'
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт менән боролор урын юҡ.
  
  
  
  'Es Quien?'
  
  
  
  Хәҙер ғилми-нәшриәт һуҙылған һул ҡулы тотоп, бармаҡтар растопыривать эго булып, һиҙгер антенна кеүек. Эго зашаркивать йүнәлеше булып ир-аттар, мылтыҡ өсөн уны ҡаяға волочиться бодается. Глупый һөйөүселәр! «Ниндәй мәғәнәгә эйә түгел бындай Малкольм Дрейк верую Сэр, - ник уйлап. Әгәр бурыстарын үтәй алмаған кеше ине, һуңынан ул тәүге шундуҡ тревога тауышын күтәрә ине.
  
  
  
  Киллмастер башында бер ҡулына эләгә. Кобра булараҡ, уны аяҡҡа вскакивать, аяҡ менән һул ҡулын тотоп, дошман һуҡтырыла һәм бер үк ваҡытта уны эго стилет ултерәләр. Испускать һаҡсы крик, уларҙы хәл итеү фәнни-тикшеренеү бурыстары штор, һәм ҡолаған. Һаҡ булығыҙ ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет һәм ике ҡуллап тотоп ергә ташлай. Юҡһа, ул, ручейки артериаль ҡан ағып кеүек яланғас тире буйынса эго.
  
  
  
  Һыу уның тәненә һәм ҡом ҡайтып күмер өсөн, ҡанды йыуып, липка тойола менән шөғөлләнә. Бынан тыш, ҡунаҡханалар еҫе арынып ҡанлы был осраҡта, әгәр эт була.
  
  
  
  Ул ир-егет винтовкаһын ала. Хәҙер уны эго һәм ҡом бармаҡ ощупывать ҡараңғыла ултырған. Тиҙ арала уның донат, был ҡорал өсөн тип: литые-Энфилдә МКИ, калибрлы 303. Модалы, әммә ышаныслы ҡорал. Ҡырҡ минут атып белгес булып эшләп ала, урта бармаҡ, һуҡ бармаҡ, спусковой затвор һәм ырғаҡ тота.
  
  
  
  Ә ул шикләнмәне, эксперттар бындай мөхит бармы головорезов, ул Малкольм заерова Дрейк сэр.
  
  
  
  Хок әйтте: «был эште Бер яҡтан, ул кешегә вербовка Дрейк бындай, ғәҙәти эштәрҙе эго банан революция яһау оҡшай. Әммә был нечто күп булырға тейеш. Был яҡтар бик күп булып. Һуңынан был хема дрейк һәм революция булып, үҙен властан, власть органдары, һәм унда, тегенселәр алына? Ниндәй илдә? Был кеше шул тиклем хыялый әллә булғанға ҙа түгел, уйланыр өсөн тип, баҫа алмай пуэрто-рико?
  
  
  
  Хатчинсон, шулай уҡ был осрашыуҙа ул, тине: «ләкин беҙ беләбеҙ, милләтселәр хәрәкәте тигән була тағы. Уларҙың барыһы ла һәләтле була: трумэндың һөжүм итеүе тураһында ла онотмағыҙ!
  
  
  
  Иҫке ҡәлғә поползти ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Ул үҙе бер нисә француз йыры тактный неслышно насвистнуть тиерлек. Бөтә ауырлыҡтарҙан ҡурҡмай һәм тура оборудов хоуку ҡала. Сикләүҙәр булмаһа эго ябай һәм рәсәй тораҡ пункттар: Гэллоуз түңкәрелгән-кейә дно!
  
  
  
  
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Шунан тыш, бер кем менән өҙөлгән кеүек дэвид карте хок радиоэлемтә, һыу аҫты кәмәһе офицеры буласаҡ ҡайтып китте һәм уның радиокабина ашхана, ваҡытлыса пункттары үҙ командаһы. Ишек янында торған ике хәрби моряк. Ҙур булмаған төркөм ир-ат, йыйылышып ашхана, любопытство Хоука менән ҡаршы ала. Ҡайһы бер тирәһендә улар кофе эсәләр, уны стюардтар ложа, безукоризненно аҡ кейенгән. Өҫтәл яғына ишара загромождать үтә һәм хоук бортпроводник саҡырып, уларҙың эш урыны һәм хеҙмәт эму. Сунь арзанлы йоҡа ирендәре араһына сигара, ул оглядывать төркөм ир-аттар көтә. Хатчинсон ҡатнаша һәм, әлбиттә, инглиздәр икәүҙе булһа ла, унда тамашасы сифатында уларҙы ғына булды, сөнки көстәре күберәк була өҫтөнлөк кариб бассейны британдар. Шулай уҡ разведка буйынса хәрби кеше була, тағы бер агент һәм, Майк Генри, ул туранан-тура ранг буйынса түбәнерәк булған Карте ғилми-нәшриәт. Беркасан ла ике ир осраша.
  
  
  
  Хоук бәләкәй генә китапты ҡулына алғас, ул үҙенә ҡанлы на карте осрашыу обломов буйынса ғилми-нәшриәт алып Эль-Конкистадорҙар . Барыһы ла шунда булыр. Обвести етерлек булыуын һыҙыҡ өҫтөнә алды һәм түңәрәктәр һүҙ өсөн ҡәбер тирәләй ап-асыҡ хат. Йәки, дөрөҫөрәге хок уйламай, хәбәрен буйынса эсәк акула.
  
  
  
  Был шаҡтай ябай булыу. Был хәбәр итеүҙәренсә, лаборатория әйтелеүенсә, ҡатын-ҡыҙ, Моника Дрейк, лимон һуты сифатында ҡулланылған ғәҙәти ҡаралар күҙгә күренмәй. Ат сара. Әммә был сабата. Көрән булған, күрәһең яһалған сәскә хәрефтәр менән йылытыла.
  
  
  
  Ҡарсығына әйтә: «Ғилем, джентльмен. Бында бөтә ». Китап буйынса постучать уның бармағы. «Тормош булғас, аҡш президенты ҡаршы заговор».
  
  
  
  Иҫ киткес булды инде Хоук ҡулын күтәреп, ишара, әммә был түгел булһа кәрәк. Был ашхана тишина офицер ултыра. Ҡуйыра ғына кеше аҙ тойола, һәм һәр мәсьәләне таныш булыуын белдерҙе. Разведчик булыу хокуғы борола. «Һеҙ, кешеләр, проинформировать була инде. D План әлеге ваҡытта көсөнә инә. Был ваҡытта командование аҫтында һиңә минең менән ». Ир-егеттәр кивнуть. Удивленный кешенең эгоһын булыуын белдерҙе. План буйынса doppelganger d. d. Был ҡушма штаттары президенты тарихында беренсе тапҡыр сығып, һыйын ентекләп һаҡлай, ә уның урынын биләргә аҡ йортона шылтыраттым. Двойник, голливуд актеры, Техас юллана инде, алмашҡа шунда барырға тейеш була. Шунда президент саҡтан ныҡ һалҡын тейҙереү, барлыҡ мөһим осрашыуҙар һәм уның күп өлөшөн үҙ үҙемде эшмәкәрлеген туҡтата ала һәм юҡҡа сығара. Америка халҡы быны күрмәгән дә ахыры.
  
  
  
  Хәҙер Хоук Хатчинсон булыуына иғтибар иткән. «Шул ниәттән тора, был аҙым эшләү өсөн куба оҡшай. Үҙе бәйләнешкә, Candy Cotton агент, хоҡуғы бар. Улар борсолоу өсөн сәбәп булған һаҡалың! Әгәр шулай булмаһа, тиҙҙән үлем һуңынан кеннеди, ny президент тағы ла бер үлтереү, ярай, мин, әлбиттә, әйтергә кәрәк, башҡортостанды америка халҡы кеүек. Бигерәк тә, әгәр был шулай күренә, бының өсөн кубинец торған кеүек ».
  
  
  
  Ни хатчинсон тауышы ҡалтыранды. «Отель Oni ҡ күрергә ине. Вторжение. Был тигәнде аңлата тоталь һуғыш булмаһын! Ih туҡтата алмай!
  
  
  
  Хоука кеше шулай күренде, әйтерһең, таш ҡырҡырға, уның тирәләй булған. 'Аныҡ. Һәм быны ҡытайҙар уйлап н. Арыҫлан дуҫтар, улар Кастро ташлай, һәм, беҙ кариб бассейны әлегә ала, улар төньяҡ Вьетнамға баҫып өсөн, хоҙай бирһә, бирә ».
  
  
  
  Подавлении тышҡы разведка буйынса кеше күренә. "Хо ши мин бирә ала?"
  
  
  
  Уның ҡарауы бесстрастно Хоук. Уның буйынса буклеттар постучать. «Моғайын, был шулай тойола. Минең һүҙҙәре буйынса звонок, хоҙай биргән йыйына. Ҡала һәм ауылдар бомбаға тотоп, бәлки, төньяҡ һәм әхлаҡи вьетнамец рухын ҡаҡшата алмай, уларҙың матди ләкин, күрәһең, иң яҡшы формаһы булһа ла, үс иткәндәй, оппозиция барлыҡ пропагандалау. Әлегә улар һәм айырым ҡытайҙарға ярҙам итә ала. Ho, тойола, донъя тураһында һөйләшергә теләй. Әммә яҡын арала был яҡтан ҡытайҙар. Шуға күрә, күрәһең, уларҙа уйнау буйынса хәл-эре, алышы булған һәм әүҙем ҡатнаша. Быға улар ставкалар эшләп булмай, нимәгә юҡ менән бирелгән һәм артабан уны һуғышҡа президент куба, вьетнам кеүек үҙ заманы өсөн мөмкинлектәр етерлек дело тапҡыр төньяҡ һәм алып барҙы. Лопнор улар үҙенең ядро объекттарына күсереп, синьцзян провинцияһында, йүнәлеше билдәһеҙ булған. Децентрализовать уларҙың күп өлөшө ауыр сәнәғәттең үҙ - был хаҡта беҙ бер ни белә, - әммә асылы шунда, улар уйлағанса, беҙ бында ла шул тиклем биләп, куба менән, беҙ ҙә ҡыҫылып булһа, улар төньяҡ Вьетнам баҫып әгәр. Ҡыҫҡа әйткәндә, ядро ҡоралын беҙ яуаплы түгел, әгәр хатта Куба эго ҡаршы ҡулланыла ».
  
  
  
  Бер эргәһендә инглиздәрҙең, MI5 буйынса, тине: «Бөгөн иртән мин, тип хәбәр маньчжурия сиген дивизияһына ебәрелә һәм үҙе менән германияға синьцзян дюжина урыҫ. Был йәһәттән һеҙ нимә тине?
  
  
  
  Үҙ мөмкинлектәрен үҙе бер һирәк хоук аша көлөү. Халыҡ-ара шахмат уйыны. Ул подозревать, уларҙың беҙҙең тәҡдимдәр буйынса департаменты эшләй. Төньяҡ вьетнам ҡытайҙар урыҫ ла, башҡа күрмәнем. Одолжение беҙ улар эшләй, ҡытай сигендә баҫымы арта. Ярҙам итер өсөн түгел шул был, ысынлап төньяҡ Вьетнам әгәр ҡытайҙарҙы кейеҙ баҫыу ».
  
  
  
  Кешенең тышҡы разведка буйынса тағы бер ҡат һөйләйем. «Ул беҙҙең һалдат түгел етмәй, ih өсөн туҡтатты. Күпләп ҡыра ине. Беҙ берҙәм булырға беҙҙең мөмкинлектәребеҙ бар малайҙар.
  
  
  
  «Әгәр бомбалар беҙҙән генә түгел, файҙаланабыҙ», - тине Хатчинсон.
  
  
  
  Хоук баҫа. «Тауыш һәм барыһы ла, әфәнделәр. Вашингтон ысынында залын ҡараны. Һеҙ шул тиклем минең карапта бортында бөтәһе командованиеһы аҫтында ҡала һәм көҙән, әлегә яңы бойороғон ала. Уны әсә һенең бер бармағын күрһәткән һәм хатчинсон. «Һеҙ минең каютама бара».
  
  
  
  Ике ир-аттар һәм ике ултырғыс күрһәтеү өсөн үҙ күҙәнәктәрен Хоук һуҙылған. Бик матур, уңайлы каюта хатта һыу аҫты кәмәләре лә яһаған. Ул үҙенең хис-тойғоларҙы ҡыйрата. Ул ҡырҡ һигеҙ сәғәт йоҡлай алмай.
  
  
  
  «Хәҙер беҙ үҙ эше менән шөғөлләнһен», - тине ул. «Вашингтонда остальное һаман да эшкәртелгән, был мөмкин поделать менән беҙ бында әҙерәк. Гэллоуз залында беҙҙең проблема-Кейеп, бынан 25 миль. Һәм был проблеманы Малькольм Дрейк сэ тип атала.
  
  
  
  Майк Генри, икенсе башында Killmaster AX , тине: «мин шул йөк судноһы тураһында подсказка булһа, беҙ уларҙы эҙләй. Ниндәйҙер иҫке казанский, «ҡыҙымдың еңеүе», балтимор аҙна элек китте. Бөтөн кейемдәре һәм уйынсыҡтар алыу гонконг флагы аҫтында йөҙөү һәм уның бортында ливан өйөмдәре. Шулай булып инеү өсөн сизаль ямайка судноға тейәй. Әммә был хәлдә лә, карапҡа Балтимор һәм тағы ла килермен ».
  
  
  
  «Был беҙҙең ярайһы ғына алтын булыуы мөмкин стингер», - тине Хоук. - Һин һөйләп, шведтар һәм уйынсыҡтар? Был дәһшәтле һеҙ еңел-елпе, алтын ҡойолмаһын өсөн азат итергә урын өсөн ҡытай бер миллиард доллар. Бәлки, - уның менән өмөт өҫтәй, - карап төбө күлдәк залға инде. Кариб диңгеҙе аша Маршрут тибетҡа, унда асыҡтан-асыҡ, унда дауыл дөрләп. Беҙ был проблеманы тары күп булыр ине ».
  
  
  
  Майк покачать һенең башы. Теләк, моғайын, атаһы фекерҙәр булды. Байтаҡ ваҡыт уларҙың янында булды. Улар, тип һанай улар бында якорь ташлап, әллә ҡайҙа ситтә тыныс зонаһында һәм двенадцатимильный көтә, ҡасан барлыҡҡа Малкольм сэр, алтын өсөн ала. Шулай итеп, беҙ рәсми рәүештә нәмә лә эшләй алмай, хатта, әгәр корабль табылған. Ул, әйткәндәй, артабан күп ваҡытын көтөп була, - тип тынып тормағыҙ.
  
  
  
  «Мөмкин булһа, шул уҡ ваҡытта һуң күп һыу булды», - тип аңлатма Хоук. «Шулай булғас, мин был хаҡта нимәләр ишетергә Дрейк, күрәһең, ул крутая сорвиголова. Иң делле, ул подозревать, уның сифаты ҡулланһын тип теләмәйем прикрытие был ғәрәсәт. Ахыр сиктә, беҙ бында ғына периферик. Бындай һауа торошо һаман да уны эшләү мөмкин ».
  
  
  
  Раздражать Хатчинсон күренә. «Күрәһең, был бөтә һеҙҙең үҙенең алдында асыҡ күрәбеҙ инде. Рәхмәт булмай, әгәр һеҙ белһәгеҙ мин бирҙем! Охватить өсөн нимә? Ниндәй операция?
  
  
  
  Ҡарт уның ҡарауы, ни цинично. - Һеҙҙе онотмай, Хатчинсон? Куба һине үлтерергә! Шулай итеп ул куба менән уңышлы ҡаса. Мин уйлайым, улар менән Дрейк. Шикләнәлер ул, тип эму ойошмаға түләү өсөн һөжүмгә! »
  
  
  
  Моника Дрейк Хоук хәбәрҙе уҡы, ә ике, икенсеһендә - юҡ. Присвистывать Генри Майк шым. "Алтын миллиард доллар!"
  
  
  
  «Әгәр Ih план сабата булһа, уны мең тапҡыр ҡиммәтле булып тора». Хоук выдать бер-ике фотоһүрәтен һәм хатчинсон ih аҫтына мендәр ташланы. «Ышан, һин мәйет рәүешендә күтәрелә. Ҡатын - ҡыҙ-Дрейк Моника, агент, беҙгә хәбәр ебәрегеҙ.
  
  
  
  Һин миңә әйтә алам, был ир кеше. Минең агент аша бер эго мәжбүр була алдынан юҡты һөйләмә, нисек был фотоһүрәттәр эшләргә була ».
  
  
  
  'Эйе, уны эго белә. Рамон Был Рамирес. Иртә воротила кубала була. Бер-береһенә яҡын һәм тирә-йәшерен полицияның башлығы, Был Гевара. Ҡасан бассейн асырға ярҙам башҡа, куба менән рамирес лә юҡҡа сығасаҡ ». Хоук кивнуть. 'Барыһы ла һәйбәт. Енәйәтсе ҡаса алманы рамирес дүрт куба менән ойошторола. Беҙ белмәйбеҙ, уны дрейк эшләй. Моғайын, персонал буйынса менеджерҙар кеүек. Ә бындай кеше булараҡ, Рамирес подонок өйөмдә йыйылып белергә тейеш ».
  
  
  
  Хатчинсон ташланым, фотолар карау килә. «Һәр хәлдә, хәҙер уны беләм, ул унда. Беҙ эго ваҡытта юғалта. Хәҙер уны эго эштәре буйынса алған сортҡа ҡарай аҙығы өсөн акула ».
  
  
  
  Хоук сәғәтенә ҡараны. Заман менән бәйләнгән тағы Кем килә Карте. Был һәр ике сәғәт барҙы.
  
  
  
  Генри майка ул әйтте: «Презентацияһы, авантюрный ғәлләмов бер-на агенты булып минең-Кейеп, үҙен тик был әлбиттә. Мин уйлайым, был эште үтәй алмай уны. Әммә, әгәр эләгә неприятность, уны теләп, һине ҡотолоу өсөн әҙерләнә. Шторм түгел, әлбиттә, ә сигарет бирҙе. Чертовски беҙ бының менән һаҡ булырға тейеш. Әлбиттә, үҙен генә, беҙгә был ғәмәлдәр ҙә йәшерен булып ҡала. Президент ҡурҡыныс эҙемтәләргә ҡаршы заговор тураһында имеш-мимештәр ҙа булырға мөмкин, тик ул юҡ. Аңлашыла?'
  
  
  
  Майк понимающе кивнуть Генри һәм яуап: «Әлбиттә. Мин көтә алмайым башҡа ».
  
  
  
  Майк Генри ашханаға китеп, ҡотҡарыу өсөн мөмкин буласаҡ операциялар тураһында уйлап, улар менән шөғөлләнә, улар барыһы ла тип ышанып, кәрәк түгел. Хатчинсон тағы бер тапҡыр хоука хәл һораштырырға. «Дрейк тағы нимә уйлап табырға? Мин булмағас, бөтә ир-егет ошо буламы? Сөнки күп ир-егет йыямы ни ул? Тип, тегенсе алырға, уның менән шәхси армияла үҙен уйлап табырға?
  
  
  
  Хоук баҫып, үҙенә ни ялыу иҫке һөйәк, стонать һәм яҡынлаша, унда приклеивать Кариб күлдәк уны йыуан эсәк. Пентагон һәм уны үткәреү буйынса бармағын карта буйынса кешеләр ҡарай. «Шик һеҙ, әлбиттә, шул уҡ торған, һәм ни минең, әммә мин уйлайым, беҙ һәр онота алмағандар тураһында статистика, америка британия территорияһы йәки уларҙың аҫтына залында шөғөлләнә. Моғайын, уның ҡыҙыҡлы яҡтары бойондороҡһоҙ булған. Көсһөҙ, әммә бойондороҡһоҙ, колониаль бәйләнеше булмаған ». Ул Хатчинсон ҡара, ҡаш нахмуривать. «Түгел тип уйлап, аңлап, һеҙгә нимә тураһында һөйләй. Һеҙгә әйтәм, ил Дрейк тип ҡыҙыҡһына ?
  
  
  
  "Әлбиттә!" - Гер нетерпеливый Хоук. - Әле һеҙ аңлайһығыҙ? Сэр диктатор Малькольм короле Дрейк йәки уйнарға теләй, хәйер, бәлки, президент үҙе атала. Бер өлөшөндә ҡытай менән мөнәсәбәттәрҙәге барлыҡ был эго. Эму миллиард бирҙеләр, уларҙың алтын, ил өсөн уны үҙе һатып ала, йортҡа бәреп инә һәм нах яҡшы ойошторолған. Штопор ғына түгел, илдә ниндәй күренештәр бар?
  
  
  
  
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Был ғилми-нәшриәт Карте штопор яуап бирә ала ине. Гаити Малькольм Сэр Дрейк үҙенә буйһондорорға ниәтләй. Иҫке замок урынлаштырыу буйынса уны армияға импровизированный йөҙ кеше. Башҡа һаҡсы ғилми-нәшриәт комплексы еңеү, тыныс һәм бер сәғәттә һарайҙы формаһын кейеп йөрөй. Ир-аттар ашап, йоҡлап йәки ҡомарлы уйындар уйнау. Иң ҡорал менән йыһазландырылған, улар төрлө була, ул, моғайын, сэр малькольм килтерә. Заманса гранаталар, винтовка коллекция ингән «Энфилдс» һәм «Маузер», М14 М16 һәм шулай уҡ, көньяҡ вьетнамда ҡалған америка хәрби ҡулланыу; пулемет иҫке Браунинг, стенган һәм базука, 90-танкыға ҡаршы орудие мм. Хатта бер нисә ғилми-нәшриәт огнем күрҙе.
  
  
  
  Бәләкәй генә бер проблема булды. Күрәһең юҡ, сөнки яҡын киләсәктә хоук киллмастер алмауы менән бәйләй. Ысынлыкта,, ул, моғайын, бер ваҡытта ла беҙҙең менән элемтәгә керә алмай хем. Уның уңайлы булыуы, подвал Дрейк вилла Малькольм сэр һанлы камералар менән йыһазландырыуҙың яҡшы.
  
  
  
  Уның уңышы яһаны. Замок өйрәнеү, уның вилла китһә, ул яҡтағы ҡалҡыулыҡтар ултырған риф тар н шөғөлләнә. Нисек кенә тыуҙырҙы Тетеревятник йәнә йыйыла ул, уны эттәр һөжүм итә. Ih дүрт булды. Ҙур тештәре һәм күҙҙәре йәш менән доберман кровожадный. Дүрт! Берҙән-бер ғилми-нәшриәт эшләй, мөмкин, - ҡас. Тоҙаҡҡа эләгеүселәр булмаһын ул асыҡтан-асыҡ һәм ожидающий. Квадрат майҙандарының утыҙ соҡор фут була, пальма япраҡтары менән ҡаплау, ятҡан нәҙек һабаҡтары шәкәр ҡамышы. Шунда уҡ ғилми-нәшриәт уңышһыҙлыҡҡа осрай. Төштө ул, уны тойоп, аяҡ эго сымға ҡағыла кеүек. Фараһы тоҡанды, һәм зазвонить ҡыңғырау. Чертовски Киллмастер яҡшы аңлап, ул эләкмәй!
  
  
  
  Бер нисә кеше, бөтә автоматтарҙы ҡораллы Томми, баҫҡыстар һәм соҡорҙар менән уратып веревочный эму ташланы. Ул шым ғына ултырып, мин белмәй, һүҙһеҙ һәм ҡаршылыҡ булып ни файҙа.
  
  
  
  Хәҙер ул шәрә ултыра, плавки өсөн ташламалар, уңайлы цифрлы камералар булыр - булмаҫ йыһазыңдың унда, кисеү, иҙәнгә келәм, ә стеналары - интернет аша тауыш ҡолаҡ булырға ҡатын-ҡыҙ обладательный громкоговоритель шепот.
  
  
  
  Ул подозревать, был дрейк моника үле тауыш була. Башҡалар араһында, был ғилми-нәшриәт өсөн тәғәйенләнгән. Ул ҡасан тотола, уны күреп, был биш йыллыҡ эш хаҡы һәм башҡа поспорить иван әҙер, - тип, асыҡтан-асыҡ үлтерә ҡасып хәҙер биш бала тауышын тыңлай. Һис шикһеҙ, уларҙы тыңлап аҙна эго. Иван аңлата был уңай менән һәр ваҡыт яҡшы мөрәжәғәт наемный убийцы кәрәк, - ә шулай күрһәтеп, һуңғы мәлгә тиклем тиерлек үҙем джин малькольм сэр тип ышанам.
  
  
  
  Иркен һөйләшкән ҡатын-испански. Әлбиттә! Ник уйлап, биш тапҡыр үлтерерлек записи ни ишетмәй ине. Моғайын, йөҙ тапҡыр, йәнә һәм йәнә, тәүлегенә егерме дүрт сәғәт. Яңы технологияларһыҙ булмай. Квазигипноз, эшкәртеү йыйынтығы идеология тип атала был, тип теләйем. Күп тапҡырҙар уның үҙенең һөҙөмтәлелеген иҫбатланы инде.
  
  
  
  
  
  « һеҙ һәр... миллион доллар ала - ҡабатлай, миллион долларға тиклем - послушно әгәр һеҙ үҙ эшен башҡара. Әгәр һеҙ үҙ халҡының һәм үҙ илдең төп дошманы, үлтереү, америка ҡушма штаттары президенты. Был ябай ценымногие була, тип, һеҙ, тип уйлайым. Пландар әҙер. Төр буйынса бер ни ҙә ысҡындырғаны булманы. Һеҙгә үҙенең эштәрен тамамлап, һеҙ теләһә ниндәй илдә һайлау буйынса һеҙгә ярҙам буйынса күсә ала. Һеҙ бөйөк батыры булған. Беҙ һеҙгә ярҙам ваҡытта һеҙ туғандар менән ҡушыла. Был бәхет һеҙҙең йәшәү кеүек муллыҡ булған һәм король бөтә тормош оставшуюся. Әммә был хаҡта онотмаҫҡа һәм бер ҡасан да уйлап хорошенько - әгәр беҙ һеҙгә ышанабыҙ, һеҙгә булыр, тип тынғылыҡ бирмәй һәм үлтерә. Һеҙ ғаилә ағзалары үлтерелә. Һеҙ герой тип атарға була түгел, ә хыянатсы. Әммә һүҙ был хаҡта түгел, күберәк буласаҡ. Тик исегездә тотоғоз, хаҡы хыянат ... »
  
  
  
  
  
  Ҡасан тамамланыр яҙып, щелчок нацистарҙың һәм шепот. Электрон ике секунд тынлыҡ дауам итә. Почесать затылок ғилми-нәшриәт комплексы булыр, тип уйламаған, сөнки ул был ҡәһәр һуҡҡан был башҡортостанды «промывание мейеһе» - шарты менән , был эго эму төн ҡасан һәм нисек тә тыңларға тура килә, хатта уның ҡасан йоҡлап, көн iso. Ауыр әйтелә. Ҡайһы саҡ мейенең сәйер һикереү яһарға мөмкин. Яҡын арала, - иронично уйланы ул, - мин үҙемде үлтереп бара вашингтон президент!
  
  
  
  Таҫманы яңынан эшләй башланы. Ҡатын-ҡыҙ йомшаҡ тауышы булып, ҡараңғы һәм обладательный.
  
  
  
  
  
  'Һаумы дуҫым. Ышанам, һин уңайлы? Әгәр һезгә ни ҙә булһа кәрәк, һорарға ла онотмағандар. Үкенеп, хәҙерге ирекле күсеп йөрөгән мәлдәрендә оло булыуы мөмкин түгел, һеҙ биргән, ләкин тиҙҙән һеҙҙе аңламайым, был ни кәрәк. Ә хәҙер эштәр к ...
  
  
  
  
  
  Башҡаса тыңлай ғилми-нәшриәт тырыша. Быны уның тиҫтәнән тапҡыр ишеттем. Тулыраҡ тренингтар, ялған документ - бөтә, ҡушма штаттар пуэрториканец инеү өсөн кәрәк был, - был паспорт. Шунда ағып мең кеше-бында араһында йөрөй торған сан-хуан һәм Нью-Йорк һәр көнө. Өс сәғәткә саҡ ҡына күберәк булды был осош. Кузатеп була саҡта ble ih гетто испания Нью-Йорк сәғәт дауамында. Сэр Киллмастер рычание Малькольм маҡтай. Кеше көсөн белә был ябайлыҡ.
  
  
  
  Коридорҙа камера застилать араһында келәм булды. Урындағы кешенән ишеткән дә, килгән көндө әлегә. Һәм ул тағы ла үҙен шунда уҡ һиҙҙерҙе шәрә тороп ҡарағанда, иртәрәк. Бәләкәй ябайырағы - яҡлау өсөн иң яҡшы вариант түгел.
  
  
  
  Камера ишегенән распахиваться. Был ғилми-нәшриәт кеше шунда уҡ беләм. Был аборигендар, пляж, уны атып торған. Хыялый булған, ул шулай уҡ австралия уҡ уның эшләпәһен. Хәҙер бысраҡ аҡ һәм шведтар Эго помятый булды, әммә ир-егеттәр ап-выбривать була. Үҙ ҡулында револьвер тотоп, ҙур бер ҡара, уның Нику яҡынлаша. Әскелтем эсемлек еҫен тойоп AX агенты. Әлегә тиклем был просыхать эскесе түгел, ласт!
  
  
  
  «Баҫыу, дружище, - тине валенсия. «Босс һеҙҙең менән һөйләшергә теләй. - Сэр Мо. һеҙҙең кабинетҡа шәхсән үҙегеҙгә ҡабул итеү һорала, - ул пошутить.
  
  
  
  «Презентацияһы, ҡарай, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, ниндәй тап килә. Тағы ла һеҙҙе күреүемә бик һәйбәт ».
  
  
  
  Покачать. башы башҡ. Бәләкәй Эго, дунайҙағы ҡ ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап сыҡты налитой глазки-ҡуйы ҡаш аҫтында. Улар артта, ишек уйымдары буласаҡ, автоматтар менән ике сәғәт тора.
  
  
  
  Аборигендар әйтә: «һин яңылышманың, чувак түгел, тип уйлап, ҡасан һинең алда күрербеҙ». Был трюктар тырышһа ла уйнатыласаҡ. Минең менән барһын! Мо Сэр. Яратып, уны тотҡарлай башлай ҡунаҡ.
  
  
  
  Ника күреп, күҙҙәре эго булып танылды. Һәм тағы ла шуныһы-тип. Незащищенность. Ни аборигендары-ҡунаҡхана юҡ шул, тип алда осрай. Ни өсөн? Был бер сәбәп уйлап ғилми-нәшриәт генә ала. Бәлки, ул әле һаман ҡулланыла мөмкин ине был.
  
  
  
  «Эйе, һин хаҡлы», - тине ул, коридор буйлап бара. "Мин яңылышмайым. Әммә кем һиңә оҡшай-һөйләү, уның буйынса сингапур кем белә. Һау бул.'
  
  
  
  Уны күреп, нисек бер береһе ике сәғәт ҡарай. Аборигендар усмехаться. 'Был онотмағыҙ. Был хаҡында ла хәстәрлек күргән. Бар аҡыл һине башҡа хәстәре булды ». Коридорға алып бара, уның буйынса, башҡа ғилми-нәшриәт камеранан ҡото алына. Көн аша уны күреү мөмкин түгел, ҡорос ауыр, әммә вентиляция тишектәре аша, уның пронзительный ҡатын-ҡыҙ тауышын ишетеп: һеҙ получает Һәр... миллион доллар сумма... буйынса эргәһендә «Фәҡир иблес! Әҙер булғас, улар бөтә, шунан ҡотҡарыр өсөн.
  
  
  
  Улар баҫҡыста килә, наверх алып бара. Шуның өсөн наверх урынынан күтәрелде, баҫҡысҡа аҫта кивнуть аборигендар һәм ғилми-нәшриәт ишеге асылды. «Бында тәүҙә барайыҡ, һин теләгән ул, тип,-тип күрһәтте». Коридорҙа уның көткән сәғәте биреү билдәһе был. Выдать уны эго револьвер һәм ғилми-нәшриәт йүнәлтелгән. 'Бүлмәһенә инә! Һәм ниндәй фокусник ».
  
  
  
  Оҙон тар бүлмә түбәһендәге юғары булды. Ул бөтөнләй яланғас булып, бүлмәне яҡтыртып һәм сағыу булды. Тир ябыҡ буласаҡ был, һәм унда күптән күнегеү тағы кемдер.
  
  
  
  Стрельбищеға алып аҙағына ике бағана сирҡанып ҡарай башҡа ғилми-нәшриәт комплексы, манекен һәм маҡсаттар араһында хәрәкәт итә. Ике тәненә бәйләнгән була уның. Пуля булған һәм улар бағаналарҙа эленеп тора на изрешечивать безжизненно, ике тоҡ кеүек тоҙ менән. Йәшел хәрби кейемдәрен кейеп алған булды, улар, күрәһең, мотлаҡ армияла Дрейк.
  
  
  
  Артта ғилми-нәшриәт үҙе ишеткән, аборигендар тип әйтеп: «улар үҙ бойороғына буйһонмаған. Шулай итеп, һеҙ күрергә, был дисциплиналарҙы ҡәтғи ҡарашта етәкселек. Уны уйлайым, сөнки һеҙ күрһәткән арыу булыр ине был. Хәҙер һеҙ беләһе, сездә ниндәй ауырлыҡтарға ».
  
  
  
  Был ғилми-нәшриәт уставляться мертвецов. Көн буйынса шул яҡта тора сәғәт. Әлбиттә, ул әйткән: «мин Күпме проблемалары бар?»
  
  
  
  «Етә, етә артыҡ. Әйтә ине уны, һеҙ сәғәт самаһы булһа, бәлки, саҡ ҡына күберәк, ләкин мин һеҙҙең урын бик тәмле була ине. Һәм, ахыр сиктә, беҙ бөтәбеҙ вафат булырға тейеш, шуға ла бармы? '
  
  
  
  Ник өндәшмәй. Австралийские алдында асыла ул хәҙер, тормош һәм револьверҙар втыкать эму. «Исегездә тотоғоз, бер тере, пляж бродяга. Беҙ беркасан ла осраштык! Һин уны беләһең. Пляж тураһында онотмағыҙ! Подумай был турала, бәлки, ул саҡта һеҙгә ярҙам итә алмайбыҙ; һин ярҙам итә ала ошоно хатта уны һайлап алмайҙар. Аңланыңмы?'
  
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт Карте. - 'Аңлай.'
  
  
  
  Коридорҙа матур эго баҫҡысҡа күтәрелде һәм улар буйынса үтә, мозаика менән түшәлгән. Һәр ике һалдат ҡораллы ишек алдында тора. Асыҡ ишек аша, өҫтәл артында ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәр бик күп күрҙем, һәм өҫтөндә папкаһындағы ҡағыҙҙарға эйелеп. Йәшел улар бөтә хәрби форма кейә, был күп тармаҡтар һәм айырып билдәләр инем.
  
  
  
  «Армия һеҙ бында яҡшы булыр», - тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  Аборигендар, уның арҡаһына һуҡты револьвер ҡәтғи эго. 'Молчать! Ауыҙ асыу ваҡыты менән был бары тик шул ваҡытта ғына, ҡасан һинең менән һөйләшеү ». «Хәҙер бөтә ул сержант уйнап-афганской, моғайын, сәғәт өсөн етештерергә тәьҫир ҡалдырған», - ник уйлап.
  
  
  
  Оло имән улар көнө яҡынлаша, баҡыр һәм тимер фурнитура менән йыһазландырылған.
  
  
  
  Стук аборигендар өсөн үҙенә ишек асып ябыу һәм башҡа. Үҙ ҡара шымды ғилми-нәшриәт һаҡсы. Йәшел формаһында, яҫы булыуы оҡшамай һәм улар менән һаҡаллы фиделист берет ысынлап та , әгәр белһәгеҙ ине, һәм яҡшы ғилми-нәшриәт түгел, уны, һис шикһеҙ, ҡабул ih өсөн Кастро эйәреүсе ине.
  
  
  
  Кесе һәм ике ғилми-нәшриәт тирә-яҡ йылмая һорай: «cigarrillo Un, Favor por?»
  
  
  
  Полезть минут һаҡсы, ih биреү һәм ғилми-нәшриәт ҡап тәмәке төтөнөн һура башланы. Выругаться һаҡсылары ҡулына пакеттар һәм башҡа эго буйынса ҡыуалар. 'Идиот!'
  
  
  
  Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. Аборигендар хоҡуғы булған. Сэр Дрейк Малькольм дисциплина ярата.
  
  
  
  Нику аборигендар һәм кивнуть ҡайта. 'Бинаһы инә. Һәм тыныслан. Подшучивать тырышыу түгел. Тәҙрәләр юҡ. Ишек - берҙән-бер юл. Бында көтәләр һеҙ һәм беҙ ».
  
  
  
  Кривой ғилми-нәшриәт эму усмехаться. «Һин ҡурҡма, мин һине бөтә тирә-яҡ йорт зарар босс тырыша?»
  
  
  
  Аборигендар башы аяғы менән ҡарағанға тиклем у. «Мин таныманым, бөтөнләй тип хутынья һин ир-егет түгел. Ә һин иблис!
  
  
  
  Түңәрәк һәм ҙур бүлмә булыр. Көнсығыш иҙәндә келәм менән ҡапланған, стена - гобелен. Непрямой изгеләштереү һәм кондиционер бар. Приглушенный слышаться скрипка тауышы. Вивальди.
  
  
  
  Еңел һәм музыка тауышы бик яҡшы булған килһен. Тәҡдим тауышҡа истеблишментына, инглиз интернат-мәктәбе, шулай уҡ ҡорал абруйын омела. "Ултыра." Ухоженный бармағы ултырғыс күрһәтеп, ултырырға мәҫәлән, фут алһыу ҙур ағас тирәләй ултырғыстарын алтынсы булды. Ныҡлы ултырғыс була, тиреһе көпләнгән, һәм ғилми-нәшриәт күреп, отпиливать һабаҡ булыр тип, уның ултырғыс яһау өсөн түбәнерәк булды. Эму йылмайҙы йәшерәк ауыр булды. Сэр психологик малькольм белгән хәйләләре бар.
  
  
  
  - Әгәр теләһәң, хирес выпь. Ҡурҡып, быныһы бөтә, тип, һеҙ мин тәҡдим итә ала, әммә сифаты яҡшы хәрби тамамлай. Мансанилья, бөтә ҡоро иң ҡоро хирес.
  
  
  
  Был ғилми-нәшриәт креслоһынан төшөп, күҙҙәр тусклый свет мөмкинлек бирергә күнеккән. Ир-аттар өсөн, уның өҫтәлендә һәм шерри иғтибар менән ҡарап баш тартҡан. Ул бик киң һәм көслө яурынына ҡулымды булмаһа, нисек тип-аҡ ебәк күлдәк фиғылындағы шуға ҡәҙерле.
  
  
  
  Ул алюминь хәҙер ике костыль күрергә һәм аңларға, шулай булмай ни киң яурындары осрай. Әгәр һеҙ алмайсы ҡулланырға аяҡ, башҡа тән ағзалары, ғәҙәттә, һеҙ нығытыу.
  
  
  
  «Эйе, - сэр малкольм дрейк әйтергә. «Өлөшләтә фалиж һуҡҡан. Тик, зинһар, һеҙ был мөмкинлектән тупик ». Ул пистолетын күтәрҙе, һәм ғилми-нәшриәт күрҙем, тип, үҙ был эго «Люгер». «Матур ҡорал», - тип әйтер өсөн кеше өҫтәлде. «Мин һәр ваҡыт өҫтөнлөк Люгер. «Әйтә алмайым, бының менән мин бик яҡшы үтәне».
  
  
  
  Ника һорай: «мин тәмәке Мөмкин?»
  
  
  
  «Estestvenno өсөн. Һеҙ улар менән йәнәш тора. Һеҙгә ышанам, - тип ауыҙ шерри теләмәй? Был уның бик ғорурланам ».
  
  
  
  Тәмәке тартма менән яҙылған ғилми-нәшриәт тирә-яҡ кәштәһе «һәм Фортнум Мейсон» лондон. Salaud, был беләһеңме, унда ҡиммәтле әйберҙәрҙе алырға жириновский үҙе. Шул уҡ ваҡытта эго бүлмәләрен иғтибар менән ҡарап күҙҙәрем. Ул картала бик ҙур күреп, уны тулыһынса ябылған өҫтәл артында стеналар менән шөғөлләнә. Төньяҡ вьетнам өс оҙон ҡыҙыл атыуын күрһәтә, Вашингтон, колумбия округы һәм Гаити. Аҫҡы өлөшөнә беркетелгән карточкаларҙы ҡара һыу билдәһе булған, ҡара хәрефтәр менән яҙылған була унда: ТРАЙДЕНТ.
  
  
  
  Сөнки был ябай булды. Ләкин уны шул тиклем көтә ала, - тип ул күлдәген уның тәрәнлеген аңларға, уны үлем алдынан. Ул отчаянное үҙенең күрһәтеү ҡоралы, трезубец, көйәнтәләп өс теше менән!
  
  
  
  Эго күҙҙәрен алыҫ ине. Стеналарҙа ҙур сәғәт булып күрһәтелгән ваҡытҡа: 12:03. Тулҡынлана башлаған ҡарсығына.
  
  
  
  Тәү сиратта өҫтәл артында тағы кеше һөйләүенә ҡарағанда, кешенең эгоһын ғилми-нәшриәт комплексы иғтибар менән ҡарай алмай. Ул киҫкен булған, ләкин кеше буйлы, аҡ һәм йоҡа сәстәрҙе. Ҙур, бөгөлгән, бритва һымаҡ, йоҡа танау, ауыҙ итә. Айыра алмайынса күҙемде уның төҫө, уны хәҙер уларға ентекләп ҡараны.
  
  
  
  «Мин түгел, тип уйлай, был беҙҙе урап үтергә кәрәк», - сэр малкольм дрейк әйтергә. «Еңел, сөнки был минең ваҡытым юҡ». Стеналарҙа сәғәт уның ҡотон алыу. «Мин һеҙгә әйтә алмай ине, һәм һеҙ нисек эшләйһе һеҙҙең исемегеҙ кем? Был осраҡлы түгел, йәшерен хеҙмәте, британия?
  
  
  
  Борон-борон быға тиклем был нигы Карте аңлай. Ул белә, уны бик аҙҙар юғалтыуҙарҙы нисек мөмкин, әгәр һөйләгәнең дөрөҫ булһа, йәғни дәреслектең ҙур бер өлөшө. Һәм, мөмкин булды, мөмкин булһа, уны хатта ул-был булып, еңеү яуланы. Һәр осраҡта, әгәр мөмкин булыуына ышандырҙы был авантюрист эму планлаштырыу безнадежность үҙе, уның хәрби ҙур ҡотола алмай.
  
  
  
  Беркасан ла вокзал ҡаршы карте ғилми-нәшриәт комплексына, йәғни, ҡотола өсөн кемде ҙә булһа, кем эго эшенә ҡамасаулай, был ҡасан булһа ысынлап кәрәк. Әммә уның тураһында насар фекер бөтөнләй кәрәкмәгән бэйн ҡанлы һәм масштаблы буласаҡ. Шулай итеп, уның ҡарауы.
  
  
  
  «Минең исемем-Джим Талбот», - башланы. «Ул агент AX. Һеҙ план табып, Малькольм сэр. Минең хәбәрем һеҙҙе һәм хөкүмәт тулыһынса. Һеҙ инмәй, хатта киллер ҡушма штаттар, ҡытай һәм төньяҡ вьетнамға баҫып әгәр тырышһа, ih сюрприздар көтә. Беҙ атом бомбаһы ҡуллана! Һин ни өсөн гаити буйһондорорға теләй, уның белә. Бәлки, һин бик аҡыллы. Был-минең хөкүмәткә бер ваҡытта ла рөхсәт теләсә ҡайһы осраҡта. Йәғни беҙ түгел, отель өсөн түгел, Дювалье Док өсөн атай-күлдәк төбөндә гнилой кесе, ләкин мин шикләнмәйем, ул һеҙҙең кеше, унда улар йыйып алынған һәм полиция террорҙа эго алмаштыра алмай. Алтын миллиард был ҡағылмай тип, уйлап түгел, ҡасан да булһа уларға ла аҡса тирәләй грошь алмаҫ ине ».
  
  
  
  Досталь Дрейк Малькольм Сэр, сигара закуривать һәм оҙон йәшник буйынса тиковый. Задумчиво өҫтөнән ялҡын уның зажигалкаһын файһалана ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс музыка туҡтай, аҙаҡ тағы заиграть. Элекке Вивальди. Ике скрипка өсөн Концерт ре минор. Ника көтә.
  
  
  
  Ниһайәт сэр Малькольм һөйләне. «Мин күрерһең моника үҙ эшен ентекләп үтәлде. Бик ентекләп. Шул яҡтан минең менән булған ышанам эй иҫәр! Әммә мин һорайым, һеҙ ниндәй ир-егет, ысынлап та ышанырға мөмкин, сөнки эго ҡатын - ҡыҙ- йәһүдә ».
  
  
  
  «Свести счеты һин», - тине ҡыйыу ғилми-нәшриәт. «Улар үҙ ғүмерен һиңә түләргә мәжбүр».
  
  
  
  Костыль өсөн Дрейк схватываться, прислоняться өҫтәлде. Улар һыу баҫа башлаған һәм башҡа яҡтарға күсеп ултыра. Тиҙлек һәм ғилми-нәшриәт еңел булыуына хайран ҡала, был-уның менән эшләй. Тотаһың, ул шулай уҡ «Люгер» уң ҡулы булды. Инвалид булыуына ҡарамаҫтан, һәм уның көсөнә ышаныс излучать, олоно вибрировать түгел, ә пистолет.
  
  
  
  Тик Малькольм һөйләй сэр, ул йомшаҡ тауыш менән, дуҫтарса тиерлек.
  
  
  
  - Тимәк, һеҙ шул булған кешеләр, был урында ҡыйралыш? Дайвер, ул вылетит алмайбыҙ беҙ? Ҡорос күҙҙәренә аҡ ҡаш аҫтында ғилми-нәшриәт проблески хөрмәт күрҙе.
  
  
  
  - Ә һин буйынса AX! Был, әлбиттә, күп нәмәне аңлата. Ул, әлбиттә, ишеткәйнем һинең турала. Һәм мин уға әйттем тейеш, тип, һеҙ бик насар - фекерегеҙ менән һеҙ, моғайын, яҡшы - данлы ».
  
  
  
  «Һин һаман да күрергә мөмкин был», - тине ғилми-нәшриәт ысын күңелдән. - Мейе үҙе ҡуллана, Малькольм сэр. Һеҙҙең шанс юҡ. Был хаҡта онотмағыҙ, ҡотҡарыусылар был күп тормош. Һәм һеҙ аласаһы бер нисә йыл төрмәлә йәки отделываться...
  
  
  
  Сэр изге малькольм тиерлек йылмайғандай тойола. Уның тормош пистолет нику карте йүнәлтелгән. 'Дауам итә. Һеҙгә ҡунаҡханала әйтерҙәр, бер нисә йыл психиатрия дауаханаһы. Обнаженный киң яурынына ғилми-нәшриәт пожимать. 'Булыуы мөмкин.' Сэр Малькольм тағы йылмая. - Бәлки, мин һеҙҙең өсөн кәрәк, Talbot, әгәр был һеҙ ысын исеме. Әһәмиәткә эйә түгел. Йәнәһе, әгәр һезгә ошай ҡалаһында донъя нормаль тип атап, уны аҡылдан моғайын. Был донъяла мин отчужденный автоматлаштырылған тошнить от, ул. уларға йәшәргә мәжбүр. Кем өсөн-был донъяла миңә урын юҡ кеүек булды. Һәм шуға күрә ул, хәл итеү юлдарын ҡалышмай. Класта уны үҙгәртеү буйынса булһа, башҡаса ул хәл үҙгәртергә кәрәк. Яҡшы, бу уны үҙгәртергә кәрәк. Ул Гаити баҫа, һәм был ябай булманы, һеҙ үҙегеҙҙеке тип күрһәтергә мөмкин. Был Дювалье уны еңә ала, ә полиция килгәс, террористик эго, Тонтон Макута, уларҙың хаҡы туҡтамаҫҡа булды инде минең! Бер нисә аҙна эсендә генә хәлде тотороҡландырыу һәм уның кеүек, ярһыу ҡушма штаттары һәм уның үҙ яғына йәлеп никсонды була. Мин уларҙы ҡабул итә, яуызлыҡ кеүек ике буйынса, әҙерәк ».
  
  
  
  Сэр һәм боком Малкольм костыль элек китә, бер ултырғыс, был аҙ-эго ғилми-нәшриәт комплексында ҡоралдың һәр ваҡыт тормош карте ебәрҙе. Ника йәнә сәғәткә ҡарайым. 12:24. Сэр Малькольм күрҙе, һәм быларҙы күреп: «Һеҙ босс, булырға тейеш, ҡыҙыҡлы, һеҙ ҡайҙа туҡтай, ә? Жаль бик.'
  
  
  
  Ухмыляться эму ғилми-нәшриәт комплексы, безразличие күп булған тип һүрәтләргә тырыша. «Әгәр мин уның менән яҡын бәйләнештә ваҡыт түгел, бында бөтә кеше AX ярына сыға. Бер нисә кадрҙар, һәм һеҙгә әкиәт революция тамамлай.
  
  
  
  Сэр костыль малькольм һәм ултырғыстарға төшөп алырмын. 'Шикләнмәй. Шик бар, әммә улар әлегә белмәй ине, моғайын. көтөгөз һәм уларға ҡараған. Һәр хәлдә, тәүлектең. Мин ышанам. Был кеше тураһында һеҙгә билдәлелер теләмәй, һәм нисектер уны. Һәм мин улар аша тәүлек туҡтата алмай ».
  
  
  
  "Һин уйлама, ысынлап та, был ғәрәсәтте еңә алмай?" Сэр сигара яңы Малькольм закуривать. «Мин таныным, был ғәрәсәттә - бик рәхәт түгел шул. Тик, ҡыҙыу һәм диңгеҙҙә шторм булды ҡарамаҫтан, был минең бөтә файҙа тигеҙ булып эшләй ». Ул сигара стон картаһын эшләй. «Мин үҙ хеҙмәте булһа һауа торошо. Мин әйтәм, был утрау нидерланд антил утрауҙары төньяғында дауыл рассвет үҙәгендә үтәсәк. Тимәк, бында бик тыныс буласаҡ тип, һәр хәлдә, бер нисә сәғәт, ә мин бер нисә сәғәткә етә. Көйәрмән, тип өмөтөн аҡларға сәбәптәр һин түгел, Талбот, әммә мин уйлайым, был аҡсалар барыбер миллиард алмай. Һәм риза булып, дуҫтарым күп миллиард вашингтон менән һатырға мөмкин ».
  
  
  
  Киллмастер кивнуть. Был-һай-һай, уның менән поспорить мөмкин. Улар әйтер: «бер генә була, сэр Малкольм: һөжүм был. Әлбиттә, бар нәмә лә килеп сыға ул, әммә мин уйлайым, һеҙ вашингтонда дуҫтар күп була ».
  
  
  
  Йәнә сәғәткә ҡарайым Малькольм Сэр. Нику йылмая ул. «Һәр бер детектив, ул уҡыны, - тине ул, - ти артыҡ күп яуызды! Хәҙер мин һеҙгә шул уҡ урынға ҡуйырға тырышабыҙ, ғәжәпләнеү менән һәм мин табырға, шулай уҡ реакцияға, ул ниндәй кеүек яуыздар.
  
  
  
  Һәр хәлдә, ул подозревать, был осраҡта ул яуыздар. Әммә мин уны танырға тейеш делле үҙе, тип теләп, белгән мотивы минең һеҙҙең өсөн, иң тәүҙә менән сағыштырғанда ...
  
  
  
  'Үлә? Миңә ҡыҙыҡ булып башлай, был фекер алышыу предметы булып ».
  
  
  
  «Хәҙер ысын күңелдән, - сэр малкольм дрейк әйтергә. 'Әлеге ваҡытта. Әммә нетерпеливый артыҡ булһа кәрәк. Нисек инде мин әйтәм, һеҙгә лә барып үлтерә һәм иң делле президент була алмай! Был ысул ябай булыуға алтын ҡытайҙар янына ала. Был туп-тулы решимость уны убийца тоғро булған, тип төшөүҙәрен генә улар нью-Йорк. Әлбиттә, минең башҡа шәхестәр асыла. Сөнки ҡытайҙар мин киләсәктә кәрәк булыуы мөмкин. Шәхсән ул, ышанығыҙ, сөнки улар ысынлап та бәреп төньяҡ Вьетнам, ҡытай менән оҙаҡ өҫтөнә бомба втянутым был һуғыш һеҙгә һәм һеҙҙең өмөтһөҙ була. Ул, ышанам ни, был хаос тыныс үҙ эше менән шөғөлләнә алмай. Әммә былар киләсәктә. Хәҙер һеҙҙең менән беҙ асыҡларға тейеш. Киләсәктә һеҙҙең менән. Һеҙ, әлбиттә, аңлайым, һеҙҙең мине үлтерергә тура килмәй!
  
  
  
  'Ни? Ул тотҡон, булдыҡһыҙ. Тере, мин һине ныҡ обидел алмай, әммә үле? Был минең бер ҡасан онотмай! »
  
  
  
  Аҡ ҡашлы бармағы малькольм буйынса үткәреү буйынса сэр бер үҙе китә. «Йәнәһе, был аргумент. Әгәр ул һиңә бирһә, үҙе үлтереп, һуңыраҡ мин был проблемалар барлыҡҡа килде, шулай ҙа ул икенсе хәлде күрҙем. Һеҙ яңылышмайһығыҙ: һин күберәк килтергән күңелһеҙ миңә тере, үле ҡарағанда. Хәл иткес факторы ысҡындырып һеҙгә, владимир Талбот!
  
  
  
  Битарафлыҡ һәм ғилми-нәшриәт комплексы, тағы тәмәке тырышыуы һүрәтләнә, уларҙың иң делле хис түгел. Тәрбиәле кеше булыр өсөн өҫтәл аристократтарға ғына түгел, ә хладнокровный убийца. Тәмәке закуривать, күҙҙәре уның буйынса футболды-үҙе яланғас тәнеңде, башҡа плавки. Юҡһа, көслө һәм үҙ ҡарамағы буйынса стилет люгер ғилми-нәшриәт тағы һағыштар. Әгәр ул булһа инек, ул мөмкин рискнуть ине, бәләкәй булһа ла бер ниндәй ҙә өмөт эго. Уның хәҙерге күренешенә булған обреченный.
  
  
  
  Сэр Малькольм әйтте: «минең уйлауымса, владимир Талбот. Әлегә был сәйәси енәйәт мин генә ғәйепле, шуға ла бармы? Был уны танырға тейеш. Ih ble иҫбатлай. Әммә мин белмәйем һеҙҙең насар түгел, беҙҙең көндәрҙә айырыуса бындай енәйәт өсөн яза тип түгел, ә ҡайһы бер осраҡта хатта попустительствовать. Әммә юҡ?
  
  
  
  «Мин аңлайым, - тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  Сэр кивнуть Малькольм. «Әлбиттә, һеҙ аңланығыҙ. Һеҙ уны конфиденциально хәбәр теләй, минең ҡатынды үлтерәм тип түгел рамирес йыйылды. Эму булған өсөн генә уның артынан эйәрергә ҡушып, күреү өсөн, уның менән контактҡа хем. Һеҙ тейеш уны тоторға булған , владимир Талбот. Һәр осраҡта, тере булһа һин уны ебәрергә тейеш түгел. Моника килгәндә, уны, башҡалар тураһында уйлай!
  
  
  
  Показано киллмастер, садизм сэр тип уның һүҙен ишетеп малькольм төҫтә. Ул белә, - тип йылмая Дрейк Моника. Ул үлгәс, һис шикһеҙ, еңел булманы, әшәке планда ҡарағанда, уларҙы әҙерләү өсөн малкольм нах сэр.
  
  
  
  Хлопнуть рукой по малькольм яҫы сэр өҫтәлде. «Шулай итеп, һеҙ күрергә, был нисек эшләй. Һалыу, Моника Рамирес осраҡлы үлтерә, ҡасан ты тоторға тырышабыҙ?
  
  
  
  Ника ҡыҫҡа кивнуть. - «Тик һинең был хәлде үҙгәртә алмай».
  
  
  
  ', Дөрөҫөн. Соучастник уны үлтереү ғәйепле. Миңә был оҡшаманы, владимир Талбот. Әммә үле Рамирес, акула ашай, әгәр ул яҡшы белә. Шулай итеп, һеҙ берҙән-бер шаһиты булып ҡалған ».
  
  
  
  Малькольм йылмая Сэр, - видимому шәрәм тештәре ялтыраны. Нику вспоминаться ҙур акула-сүкеш эргәһендә корабль затонул « Эль Конкистадорҙар» . Шулай уҡ был монстр сочувствие йылмайған булды. Ревматизм булғанда Нику йылмая килде лә, тик ул йылмая. Поет була. Ул һәр саҡ тоя башлай, уның етди проблема, һәм ул әле булһа. Провокацион характерға Эму тауыш бирергә мөмкин. - Файҙа, Малькольм сэр. Барыһы ла уны үҙен һөйләү; улар аныҡ белә, хәшәрәт ниндәй киҫәге һин һайра!
  
  
  
  Махнуть яғына ишара был фекер менән киң Малькольм Сэр. «Имеш-мимеш. Был имеш-мимештәр генә. Беҙ кешеләргә ҡаршы түгел буйынса иң делле һеҙҙе бер күреп, минең ҡатынды үлтерәм тип Рамирес. Һеҙ ни уйлайһың, һеҙ алыр ине, хатта уның отель сочуствие, Талбот? Сөнки һин, ниндәйҙер агент унда? Уның көтмәгеҙ, тип, нисә көн буйына булалар, уның бөтә төрҙәрен һәм хәүефһеҙлек сараларын ҡабул итә башланы. Әммә мин һеҙҙе аҫып, йәки мин тормошта һәр осраҡта бирелә. Ул шулай оҙаҡ эшләй, һәм мин ышанам, был минең юлым аҙағында. Осрашыу тиклем, владимир Талбот. Мин жаль, что шулай тура килә ".
  
  
  
  Ул төймәгә баҫты. Ника ишетеп, нисек уның ишектәрен асыу. Өйөр өҫтөндә ҡағыҙға эйелеп Сэр Малькольм инде, әйтерһең дә күберәк булып заботить ғилми-нәшриәт эго.
  
  
  
  Аборигендар револьвер нику ишара күрһәтер өсөн, теге бүлмәгә киттем. Көнө яҡынлаша, сэр Малькольм әйтерлек: «ни тиклем ҡала тағы, Гарри. Мин һеҙҙең менән нимә кәрәк-шуны тикшереү ».
  
  
  
  Уны ике һаҡсы бер нисә испан һалдаттар бойороҡ биргән. Кеше ҡулы менән күтәреп мәжбүр итә, уларҙы ғилми-нәшриәт стонать һыу баҫҡан. Аборигендар өҫтәлгә яҡынлашты. Гарри ғилми-нәшриәт Крэбтри йөҙөн күреп, яңынан эму һәм баштарыбыҙҙы, һәм математика буйынса был уңайһыҙ булды.
  
  
  
  Австралийские Дрейк Малькольм Сэр нисә секунд ҡарап, бер нәмә лә һөйләй. Шунан һорағас, ул: «мин һинең менән булырға шул тиклем оҙаҡ, Гарри?»
  
  
  
  «Ике тиҫтә йыл тиерлек, сэр».
  
  
  
  Ммм - эйе, тап шулай. Күпме тапҡыр һинең попустительствовать һәм уның гонаһтарын ғәфү Гарри?
  
  
  
  Гарри деревни Крэбтри башланы. Һалҡын күҙҙәре менән ҡорос булмаҫ калека был, моғайын, донъяла берҙән-бер кеше, ул уның ҡурҡа. Барыһы да, нимә ул аласыз яһарға, был запинаться: «мин Мин түгел... аңламайым, нимә булды һеҙгә, сэр. «Әлбиттә, быны белеү һиңә, Гарри! Пьянков һинең мәңгелек! Уңышһыҙ эштәре башҡарылған. Шуларға һәм һеҙ бигерәк тә. Һине белмәгәндә үк, Гарри, сөнки уның менән насар ћөҙөмтәлә. Уҙған һәм шул тапҡыр, ҡасан һин ысынлап облажаться!
  
  
  
  Гарри Крэбтри тойоп, тип вспотеть. «Һаман да аңлай алмайым мин, сэр».
  
  
  
  Хәҙер уның һөйләүе менән Малькольм Сэр, балалар менән иҫәр кеүек. «Гарри, Гарри! Ялған ярҙам итмәй. Бында мин был ҡатын-ҡыҙ, леонор Ланзос. Миңә ул ысын күңелдән тура килә. Мин уны барыбер һөйләмәйем ». Сэр яғына Малькольм кивнуть көнө. «Һин тиерлек эго тотоп, шуның менән бергә, Гарри. Һин булғанға был бармағы араһында үткәрелгән. Һәм уны һеҙгә ҡасыу мөмкинлеге булған. Был һин уны ғәфү итә алыр ине, ахыр сиктә, мөмкин түгел һин беләһеңме, кем ул шулай. Әммә һин солгать, Гарри! Мин һиңә был турала хәбәр итмәгән. Һәм тағы һиңә эсергә. Хәҙер һеҙгә асыҡтан-асыҡ аяҡ элементтары торғас, ҡан тағын өсөн мөмкин тиклем тиҙерәк был ағыулы үҙе хәшәрәт! Был улай түгел бит, Гарри? Гарри яуаплылыҡҡа тарттырылған инде, быға алдында. Беҙ әлегә тиклем түбән вазифа көҙән эго тапҡыр түгел, сөнки һалдаттың ул айыҡ булыуы яҡшы күренеш. Беләм, уның, үҙе аҡыллы тип танырға һәм ғәфү ҡайһы берҙәре быға бөтәһен дә биргән. Эй ҡәһәрле был шлюха һәм уның әҙәпһеҙ һөйләшәләр, ә билеттар бер ағымда. Тотанаҡлыҡ һәм ул үҙен формаға килтерер, уның һүҙен йәшел пристань. Был иң тәүҙә ул аңлай, уның ҡараңғыла ҡасты инде. Сэр һыу Малькольм ысын күңелдән!
  
  
  
  Гарри рискнуть Крэбтри хәл. Улар әйтер: «Эйе, сэр. Уның ғәйебе. Йәнәһе, ул барыһына боҙмаҫ ».
  
  
  
  Малькольм алыу Сэр «люгер» металл буйынса енәйәтсене һәм күк бармаҡ выцветший үткәрелә. Австралийские покачать һәм уның башын ҡара.
  
  
  
  Береһе-ошо тәртипһеҙлек арҡаһында, һин уларҙы ойоштороу, Гарри, мин хәҙер ҙур булмаған проблемалары бар. Бик ашыҡмай ул, мин хәҙер эшем менән шөғөлләнергә кәрәк, тип әҙерләнеп килергә әҙер түгел әле. Әгәр ҙә был хаҡта белә бродяга уның ваҡытында пляждарҙа ғына, Гарри! Күп тә барлыҡҡа килә ине ул саҡта ».
  
  
  
  «Мин бик жаль, сэр».
  
  
  
  Уның ҡорал яһаусы Малькольм Сэр. «Мин был турала ла үкенеп. Һеҙ уйлап ниндәйҙер табар веский сәбәптәре, улар буйынса курка мин баҫырға кәрәк?
  
  
  
  'Эйе сэр. Бәлки, ул саҡта эскесе, һәм ҡайһы бер нәмә напортачивать; уның файҙаһы күберәк булыр өсөн һинең тере, үле ҡарағанда ».
  
  
  
  Задыхается малькольм һалыу менән Сэр «люгер» ултырғыста ултыра. «Отель ине ул, шулай уҡ, был инанырға була, нисек һин, Гарри. Әммә был мин һиңә һуңғы өмөт. Һеҙ был кеше үткәрергә кәрәк, Талбот, йәки унда эго исемең нисек, был «бүлмә» һәм эго юл менән алынған. Барыһы ла һиндә булһын потеть һөйләй, пытать, әгәр теләйбеҙ. Ә һуңынан эго үлтерә ». Ул сәғәтенә ҡараны. «Полчаса аша, д һуң түгел, уны ишетергә теләүселәр, уны үле тип. Был үҙе яһай. Шаһиттар ҡалдырыла. Был аңлашыла?
  
  
  
  'Эйе сэр. Асыҡ. Рәхмәт, сэр!
  
  
  
  Көн ҡасан килеп етә ул, сэр Малькольм әйтте: «был һинең һуңғы шанс, Гарри. Быны онота алмай. Моғайын, һинең һуңғы шанс.
  
  
  
  Нисек аборигендар ғына китеп, икенсе төймәгә басыгыз Малькольм сэр. Юл панелдәрҙән, ҙур булмаған бүлмә асылды. Ҡатын-ҡыҙ һәм nen һаҡсы булып ҡала. Унда килтерелгән, - сэр Малькольм бойора. Ҡатын-ҡыҙ бүлектәре вталкивать һаҡсының бүлмәһе. Сэр Малькольм ултырғыс күрһәтеп, ултырырға ғилми-нәшриәт комплексы на карте. «Шунда ултыра, яратҡандар». Һаҡсы әйтә: «шунда ҡалған. Унда шылтыратып, әгәр миңә һин кәрәк. Уның төймәһенә ҡабат баҫыу, урынға кире ҡайта һәм панелдәр. Малькольм ҡулына алырға Сэр «люгер» һәм возиться менән уның булыу ҡатын-ҡыҙға һалҡын күҙҙәр. Улар һорау бирә, ул быны эшләй ала икән, ул, ысынлап та ла, эшләй алаһыңмы-юҡмы, тип уйлай ул. Ҡатын-ҡыҙ түгел, ул һәр саҡ ышана. Ғәҙеллек! «Һеҙ генә иҫкә Моника, - уны уйламайҙар.
  
  
  
  «Ваҡыт бик аҙ, - тине ул ҡапыл. «Рамон был барыһы да тел, үлтергән өсөн үс здоровяк һин? Ә Гарри тип әйтерһең, сөнки ул һеҙҙең хаҡта Рамон солгать тәне?
  
  
  
  «Һин! Ике ih уны үлтерергә теләй. Был-сусҡа!
  
  
  
  Артыҡ ҙур булмаһын өсөн нах формала йәшел, һутлы ee бөгөлөш әммә йәшерә алманы. Нах бысраҡ кешеләр бар ине, ҡара сәс бутамай, ә макияж размазывать. Яна уның күҙҙәре киң асып ҡарап малькольм сэр. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул уйлай, тимәк шул тиклем нәфрәт кисергән. Ул үлтерелә, ҡасан кәрәк, һәм бесстрастный расчетливый. Ул аҙ йылмая. Әммә ул ғына ла түгел Рамон Рамирес южноамериканка ғашиҡ булған һәм буласаҡ.
  
  
  
  Ул әйтте: «Яҡшы. Был кеше бер нисә минут, һаҡсы, һеҙ ҡайҙа ответ-да, ни әйтер был, тип эшләгән. Был бик ябай. Барыһы да һезгә эшләргә кәрәк, был баҫыу курка. Һин нисек уйлайһың, алмай?
  
  
  
  Леонор прядь ланзос запястье сәс алыу, ee аҫтынан күҙе алдында.
  
  
  
  «Миңә мөрәжәғәт ҡорал менән насар, сеньор. Уның был турала бер нәмә лә белмәй. Бәлки, кәрәге?
  
  
  
  'Яҡшы. Пистолет менән түгел. Һуңғараҡ аңланым. Был бик ябай була. Ә хәҙер иғтибар менән тыңлап, төбөнә: әгәр һиңә дөрөҫ эшләп бөтә, уның тураһында ҡайғырта икән, ни өсөн һин етмәйһең. Һин бирелгән аҡса күп, һәм, бәлки, хатта һинең менән мин йәшәгән мөмкинлек бирә. Һин аңланыңмы?'
  
  
  
  Ланзос дон баҫа. Күрелмәле уның күҙҙәре ҡара, сәстәре элек откинуть һәм ул, тине: «Әлбиттә, сеньор! Ул, проститутки булырға мөмкин, ләкин ул аҡыл ла артта ҡалды! Был хаҡта беҙ һуңынан һөйләшербеҙ. Хәҙер был кешеләр уны үлтерергә теләй. Әле!'
  
  
  
  Төймәгә басыгыз Малькольм Сэр. Һаҡсы инә. Тиҙ арала бер нисә сэр эму малькольм бойороҡ бирә.
  
  
  
  Йәшерен бүлмәнән бүлмәгә аша улар аша сыға башлай, уны сәғәтенә ҡараны. Гарри ун минут элек киттеләр. Был-идеаль булған. Һәм был шулай булыуы шәп! Эму таҙалыҡ ярата. Шулай итеп, ике үлтереү, уны, бәлки, бер атыуҙа өс зайцев. Сэр рассмеяться Дрейк ҡысҡырып Малькольм һәм ҡулдарығыҙҙы ышҡығыҙ. Артта уны картаның үҙенә ҡарай. Әле күптән эшләп килә, һәм уның ваҡыты әҙ ҡала, әммә өмөт һаман уның янында булып, яҡшыға өмөт. Әгәр ҙә донъя ҡуйҙы һәм уны баҫып ала Гаити, йәғни америка ҡушма штаттары алдында факт барлыҡҡа килә, улар эго тынғы ҡалдыра ине. Ниһайәт, ул никсонды! Телефон трубкаһын тотоп өҫтәл һәм уның буйынса бер йылмая үҙе.
  
  
  
  Киллмастер, үҙе итек оҙон коридорҙан ишетеп артта австралий стук, отчаянное тели сыға. Ул йөмләне, тип секунд секунд ваҡыт сигарет бирә. Австралийские ҡараш тураһында күп һөйләргә, уның буйынса түңәрәк тә бүлмәһенә сыға. Әгәр уны ҡасан теләйһең, үҙ вәғәҙә тотанаҡлыҡ, Киллмастер бирә, һәр хәлдә, хәҙер уның поддубныйҙы. Аборигендар, уны үлтерә.
  
  
  
  Ул коридорҙың бер таш булған, вилла үҙәге алып бара. Оҙон булды был, яланғас, тоннель тускло яҡтыртыла. Австралийские шомло тауышы аҫтында баҫылып итек возей. Ника ҡаранды. Уның өс метрҙан аборигендар ҡалышмай. Шуға күрә ғилми-нәшриәт нәмә лә эшләй ала.
  
  
  
  Ағас ишектәр аҙағында туннель була. Рявкнуть аборигендар уларҙың арттарынан: «эскә атланы һәм ишек асылды. Настежь ишек асыҡ ҡалдырыу өсөн, ул һине күрергә мөмкин. Бер ниндәй хәйлә! '
  
  
  
  Ғилми-нәшриәтендә эшләй, тип әйтеп эму, һәм һөйләй башлай. Үҙ тормошо өсөн торгуют. «Ә беҙҙең килешеү әйтерһегеҙ?» - тине ул. «Мин һеҙгә малькольм сэр тураһында әйтеп тораһы ла түгел». Мәғәнәһеҙ, әлбиттә, әммә был ваҡытҡа ситкә эму, ә һәр секунд ҡиммәтле булған.
  
  
  
  Аборигендар әйтер: «аһ, был. Ғәфү итегеҙ, әммә уны барыһы ла белә, ҡылыҡ. Был юлдар минең өсөн бик ауыр булды, һәм мин шатмын, - тип һөйләй аласаҡ түгел, - тип припасать һин! »
  
  
  
  Оглядывать ғилми-нәшриәт ҙур булмаған бүлмә. Ул буш булһа, бик ауыр һәм иҫке ултырғыстар иҫәпкә алмай. Электр ултырғысында ҡайышы эму ултырғыстарға һүрәттәр төшөргән. Ул электр үткәргестең бер түгел, әммә күргән. Стон, - тип,-ҡайҙа булған ҡара таптар, һәм ғилми-нәшриәт комплексы, тип әйткән был.
  
  
  
  «Ауыл барып ултыра», - тине валенсия. Был ғилми-нәшриәт эшләй. Ауыр ишектәр аборигендар һәм револьверы булыуы күндерә ғилми-нәшриәт комплексында туҡталды.
  
  
  
  "Был хаҡында һеҙҙә һөйләй алаһығыҙ, уны ултырғыстан?"
  
  
  
  'Был онотмағыҙ.' Көсөргәнешле ғилми-нәшриәт үҙен һиҙҙерҙе. Поделать нәмә түгел. Австралийские рискнуть эму һикерергә тура килә.
  
  
  
  - Мин һиңә әйттем бөтәһе лә тигеҙ. Был бик поучительный, - тине валенсия. «Был иҫке замок бында тирәләй ултырып, утрау. Был ши күрҙегеҙ һеҙ? Был улар һине бәйләп, таҫма тимер быуып кереткәнсе, улар аҡылһыҙ винт. Ҡаршы булған, ә? Һәм бик яй д. Һин йылмайһаң. Пуля һиңә тиҙ ала.
  
  
  
  Безвольный ғилми-нәшриәт эленгән барып ултырҙы. Ул үҙенән һуңғы бөтә мускулдар көсөргәнеш тырышлығы өсөн. Ул ауырыуға уның тормошо, һәм ул белә, уның ҡото. Үлем түгел, ә алып барыусы булараҡ. мясников ягненк. Ловушке ҡалыу өмөтһөҙ. Эму вафат була тура килгәндә, әлегә иҫән-һау булһа, был үлтереүселәр, иҫерек был маймыл. Ул йөмләне, тип асыуын эсендә сампади көсәйә һәм ул, тәбиғи һәм решимость самоуверенность эго әммә уларҙы баҫтырып, иҫән-һау калырға. Австралий ғына уны эшләргә мәжбүр итә алмай ине, әгәр ике аҙым алға!
  
  
  
  Спинка на карте ултырғыс аяғы откидываться небрежно сатраш һәм ғилми-нәшриәт комплексы, әйтерһең тапочек һәм көпшә йыйыны һорай.
  
  
  
  «Һин хата яһайһың, малай. Оло хата. Һеҙ беләһеңме, һеҙ вотум босс-вотум эләгә ловушку. Һәм тағын һин кәрәк буласаҡ, ул барыһы менән тамамланды. Бынан башҡа мөмкин булмаҫ ине ул ».
  
  
  
  Аборигендар сәғәтенә ҡараны. «Дауам ябай әйтә, мин аңлата. Һин уны аңларға. Һуңғы задыхается, шулай бармы? Мин тағы бер нисә минут була. Әлбиттә, уға хәҙер бер ни помучить һеҙ ине, һеҙ бер нисә һорау бирелә, әммә бының өсөн кәрәк ине миңә яҡын килеп булмай, шулай бармы? Шуға күрә бәйләргә ултырғыстарға ул тырҙы. Шуның өсөн дә, һине һынап ҡарау мөмкинлеге биргән өсөн ни ҙә булһа алйотлоҡ ». Һуңынан был киллмастер күрҙе. Тоннель һыу шәүлә тимрәү көн буйынса барам. Йыш ҡына исемләү эго ҡушып башында долларҙа, өлөшләтә иң-эго туплау өсөн, әммә шулай, сөнки күренеүе һүрәтенең беренсе ҡарашы бик ныҡ ҡурҡыта. Непонятный подкрадываться өрәк, бөтә ҡаланы аҡ.
  
  
  
  Һуңынан ул үҙенең бөтә көсөн һәм иғтибарын iso австралий тоторға тырышыуын аңланы. Янмай шлек костюмдар менән йырлаған кеше булмай. Эго арҡылы бакка һыу булған, ә ҡулдары, ауыр бирсәткә кейеп, уны оҙон көпшә тотоп. Огне! Ih янмай костюмдарҙа килгән кеше яндырылған. Икеһе!
  
  
  
  Аборигендар, барыбер йәһәннәмгә иғтибар итмәй, ависта эго арҡылы өсөн, йәнә сәғәткә ҡарайым. «Беҙ иң яҡшы сым һалырға ине, был юлы, шулай бармы? Был тел һиңә нисек? Етлегеү йәки тиһә-артҡа? Һөйләшәйем, тиһә-артҡа баҫа яҡшы, моғайын. әммә кем белә? Ауыр күтәреп, уға револьвер. «Түгел, тулҡынланып, тағы бер. Был зыян килтерә. Ул яҡшы атыр ».
  
  
  
  В огне менән австралий ишек уйымдары хәҙер артта торған кеше. Арҡаһына асыҡтан-асыҡ огнем австралий төрөп ебәрәләр. «Сэр Малькольм бик вежливый», - ник уйлап. Шул ваҡытта, ҡасан эләгә ялҡыны тирәләй огнем австралий артында, баҫыуҙарҙа һәм һуңғы спусковой ырғаҡ, выскочить ғилми-нәшриәт тирә-яҡ тамашасылар Карте.
  
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт комплексы ғына бер шанс булыр, һәм был уның белә. Австралийские һәм бер шанс булыр ине. Әгәр уны үлтерергә уны эго ғилми-нәшриәт комплексы ҡулланыла алмай, ҡалҡан кеүек.
  
  
  
  Таращить глаза, ҡыҙыл рубец уның арҡаһына һала. Был ябай кеше тәндә булған яралар, ҡанлы, әммә несерьезный. Австралийские врезается был уның вопить, ул nog факел әйләнде инде. Ҡасан уны эго һуҡҡан ғилми-нәшриәт комплексы, револьверҙан атып. Үлгән эткә күҙен ҡаплай һәм ғилми-нәшриәт алға ҡулдарын.
  
  
  
  Янмай ҡала кешеһе торба паника костюмда килеш тороп, ҡасып өсөн, әммә ер тураһындағы шланг һәм һөрөнгәне төшә.
  
  
  
  Улар араһында бер нисә тапҡыр һуҡҡан арауыҡҡа йүгерҙем һәм ғилми-нәшриәт уны эго шлек һәм аяҡ кейемдәре. Ир-хәрәкәт туҡталмай. Леонор кешене күреп һәм ғилми-нәшриәт шлек Ланзос япты.
  
  
  
  Выругаться ғилми-нәшриәт. Ҡасыу, ҡасып тейеш була ул! Уны белеүселәр, ныҡ обгорать, ул ауырый башлауҙарын тойғас, күберәк, һәм көсһөҙ көсһөҙ була бара.
  
  
  
  Нах костюм алып ырғытты, ул уның пульсын тикшерҙе. Бындай нәмә. Ул үлгән була. Уны юрау түгел, ваҡыт бар, уның бында ни эшләп, ни өсөн шулай кончать. Улар форма кейеп, бик булмаһа нах менән шөғөлләнеү өсөн ҙур һәм шлем кейәләр. Бака үҙе уның арҡаһына ҡуйып өсөн яғыулыҡҡа тоташтырыу шлангтар, торбалар өҫкә ҡулына ала һәм оҙон туннель буйынса бара.
  
  
  
  Яна ғилми-нәшриәт комплексы тоймай башлағайны инде, ә мейеһе ауыртыу проигнорировать эго һәм планын әҙерләй. Сэр Дрейк Малькольм бик тиҙ эшләргә тура килә. Коридорҙа тағы бер ул таба, тышҡы көнө алып барыласаҡ. Ике һаҡсы була, ләкин иғтибарҙы уларға йүнәлтеү алмай, уны, ул ҡасан уның янына килде. «Ә-ә, ярай иҫкәртеү, - ник уйлап, - йәки бер ни тиклем бындай килеп инде иртә». Спусковой ырғаҡ тотҡаным булмаһа, уның бармаҡтары, улар mimmo үтә. Улар, моғайын, бер ҡасан да белә, шул тиклем уны оҡшатҡан. Әммә ғилми-нәшриәт усмехаться: Киллмастер йәнә еңеү яуланы.
  
  
  
  
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Йөҙ в огне төшөрөп күмде һәм төньяҡтан аҡ костюм вилла ғилми-нәшриәт полицей карте. Дәһшәтле ҡоралы-огнемет була, әммә уны костюм менән бергә аҡ булыуы артыҡ күренмәй. Лужа бысраҡ таба ул, һәм взад алға шыуыр ул, әлегә ләм ҡаплап дюйм ҡатламының ҡалынлығы булһа ла, ни тип ныҡ ауырта. Сәс күп өлөшө эго көйә, кеше түгел, ә көслө обгорать. Юҡһа, ҙур кәүҙәле һәм волдырь уның иңенә төшә. Ул бысраҡ ята, ваҡиға тураһында фекер йөрөтә. Ул дә ышанмай, тип, уны һунарға ойоштороу масштаблы Дрейк Малькольм сэр; булыр ине! шомланып, уйланып түгел, ләкин ғилми-нәшриәт комплексы, күп нәмәне аңлата был. Был кеше, моғайын, иғтибарын үҙенә гаити булып баҫа ине. Отель факт алдында ҡуйылғанбыҙ ҡушма штаттары һәм уның барлыҡҡа килә, тип, алыҫ булған вашингтон был булһа, әлегә асыҡ түгел, лидер ниндәй яңы пландар. Шанс булыу яҡшыраҡ, тип, улар эго тынғы ҡалдырып, атай дювалье идаралығы енәйәт иҫәпкә ih doe сирҡанып ҡарай. Шул арала үҙем өсөн төп ике мәсьәләне күрәм ғилми-нәшриәт. Иҫән-һау ҡалған, һәм, әгәр алмай, баҫыу туҡтатылды.
  
  
  
  Уны ла күргәс, хоук ҡарары менән бәйләнгән. Нигы һәм белгән ҡарт булып, тип ышанабыҙ хафаға түгел, яр буйы шылтыратыу әгәр һаҡларҙан булһаң, хәрби-диңгеҙ флоты һәм янғындан һаҡлау. Кәм тигәндә егерме дүрт сәғәт көтөргә. Хоук эму тулыһынса ышанам. Хок көтә, ауырлыҡтарҙы еңә алмай. Башҡа ваҡыттарҙа ул элек бындай хәл булды һәм буласаҡ. Көҙән аша сыға һәм әлегә тиклем был эму безупречную һәр ваҡыт өлгәшә. Көтөгөз Хоук.
  
  
  
  Ул ҡасан тотола, уның янына бара, бынан плавки. Эму ҡорал һәм өҫтәмә мәғлүмәт кәрәк булды. Ләкин барыһынан да нығыраҡ баҫып эму флоты табырға кәрәк булһа, ул Малькольм сэр, һис шикһеҙ, утрау йәшерә. - Эй, - тип ул йөк суднолары өсөн файҙаланыу баҫып, алтыны килтерҙе. Ул бик ҙур булһа, еңел һәм бик яй үтә яр буйына орудие маҡсат өсөн. Бысраҡ юлдан һәм ғилми-нәшриәт вылезать лужа буйынса юллана. Сэр кәмәлә тиҙ генә Малькольм баҫыу өсөн кәрәк, һәм ул, күрәһең, йәшерәк булғанға ih яҡтан диңгеҙе утрауҙары, рф президенты владимир путин менән ih булып күренер өсөн түгел. Пробираться сквозь ҡуйы йәшел фонарь нурын ул вилла яғынан күрәм. Сэр Малькольм башларға ашыҡмай.
  
  
  
  Шул һайын, Моң үтеп ғилми-нәшриәт пробираться һыу кеүек, үҙгәрмәй шторм башланды символы. Бында дауыл йоғонто үҙәге, алыҫ китте, көньяҡ-көнбайыштан. Елдәр тынып тиерлек, әммә яуым-гольф өсөн һәм ҙурлығы менән туп йәшен булып ҡала. Артабан үҙемде ҡулыма бер гөбөргәйел һәм ғилми-нәшриәт фробель поползти обгорать тиерлек. Йәшен ваҡыты менән урын яҡтыртыла.
  
  
  
  Улар бухтаға тиклем барған, һәм жим яғына үлән моңо артылыштар ята, бында ул биш фут бейеклектәге менән шөғөлләнергә була. Икенсе вспышкин йәшен күрһәтеү, йәғни, уның көтә инде. Шул урында булған, ҡайҙа ята ул, уны күрергә мөмкин тамуҡ десант караптары, маскировочный селтәре булыуына ҡарамаҫтан, кәмәләрҙе һауа менән һайлап тикшереү менән шөғөлләнеү мөмкинлеге лә күрҙе. Десант караптары янында причал причал алты оҙон, тирә-яҡ ҡултыҡ сыға. Аты тағы бер йәшен көтә ғилми-нәшриәт комплексы, син буйында һаҡ булығыҙ. Уны ишетеп, испания кеүек ир-егеттәр дуҫтары менән тағы ла диалектында һөйләшә.
  
  
  
  Егерме полицей һәм ғилми-нәшриәт менән үтә алмай, тип кемдер крикнуть: «Эй, иҫке галлего! Һин минең өсөн тәмәкене булһа?
  
  
  
  Тауыш яуапланы: «һин ни үҙе һата алмай ярар ине, Пепе? Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, үҫә килә улар минең арҡамда?
  
  
  
  Өсөнсө тауыш әйтә: «зарланыуҙан туҡтап, Хуан. Тиҙҙән беҙ бөтә бай булды. Ҡолаҡ һалыу буйынса беҙ тәмәке, шарап һәм ҡатын-ҡыҙ ».
  
  
  
  'Һаумы! Был эштәрҙән башҡа, дуҫтар!
  
  
  
  Киләһе төркөм ир-егеттең йәшен нигы донъя күргән, булмаған тирә-яҡ итәгендә ултыра лачуга пирс. Был бик отошло булды. Моғайын, тимәк, үҙенең һаҡлап килгән кәмәлә була. Ул уңға поползти, түңәрәк аҙағында ике диңгеҙҙә һыу инә ала һәм ул унда шым неслышно. Слышимость сиктәрендә тиерлек ситтә булғас, шылтыратып ишетеп, уның барак.
  
  
  
  Һыу инә башлай, һәм ул шулай йөҙөп, кәмәләр яғынан килгән өсөн мөмкин булған күлдәк. Десант караптары өсөн үҙ тормошонда күп күрҙек һәм ул подозревать, был булған «Элкос». Яҡшы, карапҡа ныҡлы, ямғырҙарҙан һуң күтәрелгән. Ныҡлы күренә улар, ләкин был яңылыш. Эшкә лә була инде улар, әммә Малькольм ih починять сэр.
  
  
  
  Был проблема бар икән, уның ниндәй спрятаться кәмәләр яһай. Һис шикһеҙ, бөтә кәмәлә йөҙөп сығып китеп, бик аҙ, әммә Дрейк менән сәйәхәткә сығып китә отель ғилми-нәшриәт Малькольм сэр. Ҡайҙан беләһең уны, бәлки, был кәмәләрҙә ниндәй була?
  
  
  
  Ҡабат йәшен булып һәм проблеманы хәл тағы ослепительный эго. Десант караптар яҡынайыуҙан туҡтай, уның беренсе һәм алыҫ ептәрен урап, ҡасан молния асыҡ күк йөҙөн яҡтыртты. Корма уны асыҡтан-асыҡ үҙенең күрәсәге алдында кәмәләр шыма. Һаллау исеме алтын хәрефтәр менән яҙылған булған: De Gouden Hinde.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт корпусы карте ҡағыла. Сэр Hinde эсенән Малькольм булырға тейеш! Ҡайһы бер мәғлүмәт тапшырыу Хоук, ул британдар ала, һәм ғилми-нәшриәт беләм, ҡасан да булһа был караптары менән шул уҡ исеме. Ата-бабаларыбыҙ билдәле карап үкенескә Малькольм сэр, Дрейк фрэнсис, кем яһаны, был урында һыу зарарһыҙ. Шулай итеп, уның ата-бабалары билдәле сэр үкенескә Малькольм рефоматорға тырыша. Ҡасандыр бында охотится өсөн ул алтын!
  
  
  
  Mimmo киллмастер карапта сәйәхәт, бармаҡтары ощупывать эго. Фут бейеклеккә тиклем күтәрелә, ел-дауыл хатта биш бухта. Кәмәһе һәр ваҡыт подпрыгивать двадцатипятифутовый, трос дергать за швартовный. Ника өҫтөнлөк биреү тураһында уйларға түгел, нисек була, асыҡ диңгеҙҙә. Утешать үҙен уның фекеренсә, төньяҡ Атлантика тип шторм ул иртә менән корвет һәм кисереү, һәм кемдер, был кем кисергән, кәрәк түгел артыҡ борсолмаһын ине.
  
  
  
  Бер минут уның аша перелезать перил. Әгәр борт һаҡсы булыр ине, тура юл менән алырға ине эму эго. Ул ни эшләргә хуп күрә, сөнки, хәбәрһеҙ юғалған әгәр табылмаһа, был мөмкин барлығы табити. Әммә бында ла һаҡлап була.
  
  
  
  Бик иғтибар менән ҡарап кәмәлә нигар, ползать ҡорһаҡ, бармағылай ҡуллана, үҙ белемен һәм йәшен. Төп эго дреды малькольм сэр-хөрмәт әҙерләнгән.
  
  
  
  Элко корабльдәр төрҙәре була. Ауыр тирәләй ағас төбө ҡыҙыл, һаллау көпләнгән ағас. Фанера буйынса ғына корпусы һәм палубалы булған. Өс пулемет торған ҡорал 50-40 калибрлы һәм көндәре-мм орудие һәм мал аҙығы танау палубалы булған. Торпедный аппарат төшөрөлә. Ҡараңғыла ник йылмая. Ахырҙа, хәрби-диңгеҙ флоты булмаған гаити була.
  
  
  
  Иҫ киткес тура килә өсөн бындай операция десант кәмәләре, хатта бер генә ҡаршылыҡ менән осрашты. Яуым кәмәлә эйә булмаған, шуға күрә уларҙы ҡаплау мөмкин ллойд ярына яҡынлаша сәйәсәте һәм тәжрибә-джордж ут. Сэр Малькольм белә, нимә увлеченность татарстанда наркобизнес, лит советы эму яҡшы. Берҙән, был тотанаҡлыҡ эго алабыҙ - был һауа, кәмәләп тоталар ине, ә был күп ала, - тип Карте һәм ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  Ника баҫҡыстан табып, ҡараңғы бүлексәһендә машина алып бара. Бензин еҫе тойоп, уны көтә, әммә бының урынына нефть еҫе тойоп. Иҫке һәм яңы дизель двигателе ҡуйылған packard төшөрмәй улар. Моғайын, Атлас төрҙәре. Буяу менән ғилми-нәшриәт кабинетты эҙләп китәһең. Ул белә, сөнки был берҙән-бер урын, унда спрятаться десант караптарында булырға мөмкин.
  
  
  
  Суднолар эләгә, ваҡыты менән ҡайһы бер ғилми-нәшриәт буяу карте йәшник ултыра. Тошнить от тиерлек сәскә еҫе Эго тушнова, яңынан башлана һәм уның ауырыуы, бешеү ала. Улар солан ҙур шау-шыу ишетеп, тәьҫораттар һәм уның барлыҡҡа килә, был ҙур булмаған кәмәлә команда булды. Был эго ғәжәпләнде. Уны ишетеп, тип фарман таратты малькольм сэр - һәм ғилми-нәшриәт ҡәнәғәтләндереп булмай. Һәр хәлдә, уның кәмәһенә беренсе булып, ул үҙ хәле һәм партия уйнай ине. Уның тураһында һөйләү түгел, уйлау, тип, ул эшләй башланы, улар гаити төшөп, пляжға килермен. Ул шәрәм ителә, ҡоралдары һәм башҡа бик ныҡ обгорать. Импровизация һәләтен һәм ул үҙенә уңыштар ғына таянырға мөмкин. Хәл ҡаралды, барыһы да булды был, тип, ул эшләй ала.
  
  
  
  Кәмә асыҡ һыу сыға башлай, бер генә ғилми-нәшриәт комплексы янында ҡалды: һаҡ булырға, буяу менән түгел, ҡолайҙар өсөн шкафтар. Танау күтәреү узел тиҙлек менән үҫешә элко өлөшө ҡырҡтан ашыу Катер, яҡындары һәм ғилми-нәшриәт комплексы, тип фут бейеклектәге ун тулҡын булып тиерлек. Был уны һакларға тырышты, шул тиклем алабыҙ.
  
  
  
  Сәғәт самаһынан һуң, ҡот осҡос ҡаҙылма ҡасан туҡтамай. Приглушенный ғилми-нәшриәт комплексы, машина тауышы ишетеп, тойола һәм, карапҡа затишье тигән була. Ниндәй ҙә ҙур караптар йәки яҡлау аҫтына һыйына! Һәм яҡтыртыу буйынса ғилми-нәшриәт тынсыу бүлмәһендәге йәшниктәр һәм офицер с казарма тускло химиик буяуҙар аша үткәндә һаҡ булығыҙ. Уны күргәс, бөтә нәмә ағастан эшләнгән әйберҙәр кәрәкмәгән, бүлки, күҙәнәк һәм башҡалар, тип әйтеп булмай мөмкин түгел, ҡамасау булды. Шулай итеп, хәҙер илле урын булыу өсөн, мөмкин булһа, алтмыш кеше.
  
  
  
  Был аҡыл продумывать ғилми-нәшриәт комплексы, машиналар бүлегендә ятҡан проговориться: алты кәмәлә, - тине, илле кеше, кәмәләргә. Бер кешенең йөҙ пляж малькольм гаити сэр махов төшөрөргә мөмкин, ә ҡалған өлөшөндә уны кире карапҡа аҙаҡ йәшел армия ебәрә.
  
  
  
  Ул күләгәлә йәшеренеп, улавливать тырышып, палубала бер ни булған, тип һәм тағы башланды. Гэллоуз алыҫлығы-н гаити ҡулланыу өсөн яраҡлы диңгеҙ тиклем кейҙем, ти, Мирагоан алыҫ түгел, ситтәрәк милена самаһы тәшкил итә. Бер аҙ күберәк ала. Сэр баш киҫеү һәм унан кисекмәҫтән һөжүмгә малькольм мөмкин ярымутрауында порт-пренс. Ҡырҡ миль йәки утыҙ миль сәғәтенә тиҙлекте ситтәрәк - тиҙлек, уларҙың өҙлөкһөҙ ярҙамынан десант караптары, хатта был ҡырыҫ һауа торошо, - тимәк, үҙебеҙҙең ғәскәр сығара алмай малькольм ярына сэр буйынса өс-ун биш сәғәт. Кереткәнсе Хоук ҡыҫыла алмай!
  
  
  
  Плавность бесәйҙәр менән башлаған ғилми-нәшриәт палубала бер баҫҡысҡа күтәрелде. Ул туҡтағас, ҡасан, өҫкә салышыраҡ барып, уны күрә алманылар,-тип тирә-тип, тирә була. Сағыу яҡтыртҡан палубалы булған, әммә иң десант караптары сығып түгел, йәһүҙиәне барлыҡҡа килә. Ул иҫке йөк судноһы бортында ғына күрергә мөмкин. Был булырға тейеш "Ҡыҙ Еңеү" ! Катер менән сығып йөк утын палубала. Ника тағы бер баҫҡысҡа күтәрелде. Ул, хәҙер ул ҡайҙа тора, уны күреп веревочный баҫҡысҡа аҫтынан ала, ул ептәрҙән участогы десант караптары палубалы булған. Сэр Малькольм Дрейк күҙәтеп, һуңғы кеше булараҡ күтәрелде. Һуңғы һалдат ғилми-нәшриәт комплексы иғтибар менән ҡарап ултырам. Ҡораллы ул тиклем тештәре бар: пулемет, пистолеттары, гранаталар һәм патронташ күкрәгенә ауыр. Алтын ғына тикшереү өсөн партияһы, һәм, мөмкин булһа, уны тапшырырға?
  
  
  
  Тағы ла бер ир-егет булған, һаҡсы, ул Ника күрҙе. Показано аяҡ баҫҡан кеше күрҙе, ул баҫҡыс буйлап шеллек веревочный урындарға тиклем, ҡайҙа сэр Малкольм тора. Тегенсе! Шуға күрә уларҙы һаҡлау бөтә кәмәлә ҡалдырыуға тиң була. Бөтә был усложняйте. Күрелмәле любопытство ғилми-нәшриәт комплексы, мин беләм, тип бара бортында «ҡыҙымдың еңеүе». Nen фекер Идея формалаша башлай , хатта беренсе ҡарашҡа бик ax неправдоподобный агенты тип табылды. Әммә, ахырҙа, булмаҫ сэр малькольм пират! Үле түгел, ә һөйләшеү. Сэр Малькольм күҙлегенән ҡарағанда, был-эҙмә-эҙлекле логичный һәм буласаҡ. Был ғәрәсәт була һәм һәр ваҡыт булғанда ҡарайым.
  
  
  
  Йәғни, һуңынан уны күрергә тип, үҙе тураһында оноторға мәжбүр мгновений ғилми-нәшриәт ҡот осҡос булыуын һиҙеп. Һаҡсы үҙ Сэр Малькольм костыль һуҙып, һәм был нимәлер әйтергә эму. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс сэр ғилми-нәшриәт Малькольм ҡара йөҙө асылып, тирә-яҡ дөм-ҡараңғы тень баҫҡыслы ситлек әммә йәшерен агент АХ, бөтә яланды күрҙе. Бил ҡайыштары менән пистолетный малькольм сэр водонепроницаемые н пешие н бысраҡ булды. Һәр яҡтан килгән булыуы менән билендәге кобураһына. Әле һаҡсылар менән һөйләшергә, уның кәштәгә ҡарай һәм уның буйынса люгер уң кобура. Билдәле ғилми-нәшриәт «Люгер». Был эго пистолет булған. Юҡһа, хәҙер ул ҡулымда ҡоралына эйә булыуын асыҡтан-асыҡ теләге көслө. Бер атып һәм башҡа илдәрҙең лидерҙары..., бындай йылан башын башҡа. Шул уҡ хәл, минең ғилми-нәшриәт комплексы, юлбаҫарҙар бандалары һәм һыу ҡулланыу.
  
  
  
  Көмөш йондоҙҙар сэр яҫы йәшел малькольм н сәмреғош була. Сәмреғош бер башы уның хәҙер ныҡлы надвигать, баҫҡыстар һәм ике ҡул схватываться веревочный өсөн борорға. Подтягиваться уның ҡулына ғына башлағас, уның аяҡ аҫтынан түбәнгә беспомощно йоҡа. Флаг әҙерләү һәм ғилми-нәшриәт башҡарыу рөхсәт карте һоҡланыу менән күҙәтте. Был батырлығы чертовски көслө була. Унда үҙенә башҡа айырым хеҙмәттәре булған был хәл эшләй, әммә эму рефоматорға кеше һирәк, айырыуса Малькольм сэр йәштәге кешеләр.
  
  
  
  Шунан нисек ҡасып сэр Малькольм төрө буйынса, ул иғтибарҙы иткән һаҡсы булып ҡала. Төшкән бау, уға ир-аттың һәм костыль. Ih күтәрелде. Ника аҙым яһағандар элек, ҡасан тура килә уға һаҡсы. Ул белә, сөнки эго тейеш обезвреживать мин, тиҙ һәм бесшумно.
  
  
  
  Нику һаҡсы мәсьәләләрҙе еңелләштерә. Ул үҙ позицияларын асыҡтан-асыҡ баҫҡыстар алдынан бүлексәһендә машина һайлаған был. Уның ғилми-нәшриәт алтынсы фут була, уның аяғы була. Беспокойно ул тора, ни булды поет "ҡыҙымдың еңеүе". Ә уның нимә көтә? Наклоняется алға ғилми-нәшриәт һаҡ булығыҙ. Юҡһа, шул уҡ ваҡытта уны, арҡаһынан кеүек, уның яраһына асылды. Эго волдырь шул тиклем ауырыу булһа, уның тураһында бөтөнләй оноторға тип пуляһынан яраландым!
  
  
  
  Потянуло һәм уны ныҡ тотоп, аяҡты һаҡсылары өсөн, шунда уҡ унан ситтә утягивать. Ир кеше ағас һәм хлопнуться палубала вскрикивать буйынса ҡыҫҡа. Бысаҡты йолҡоп ғилми-нәшриәт береһе-һаҡсы өсөн артериялары һәм билбау эму сәнсеп одного. Тиҙ эшләй ҡасан да булһа, йәғни урындары һәм башҡа байтаҡ ауыр эго. Һәм уның алдында бер кешенең эгоһын сэр малькольм була.
  
  
  
  Беҙ уның менән кем ярҙам көтәһе түгел, тәне һәм эго nen йоғонто яһай. Гудеть башы, башты уны тойоп, күреп һәм уның мускул контролен юғалта. Ҡапыл уның аңында юғалтыуҙан ҡурҡыу барлыҡҡа килгән. Епкә барып тигәнде аңлата ине был!
  
  
  
  Пистолетный һаҡсылары уның билбау яуланы, шулай уҡ уға беркетелгән граната булып, үҙе кейеп һәм билбау эго. Уның ҡарауы автомат, иҫке Томпсон, яурыны аша перекидывать һәм эго. Поразмыслить, стражниктың кеҫәһенә поискать уның үле хәлдә ҡалғас ни ҙә, тип, пулеметы алынған ине аҙ һүҙһеҙ - ниһеҙ поплавать әгәр тура килә. Бәлки, яулыҡ. Бының урынына уның таба пасеки презерватив. Ул йылмая, ул үҙенең хәрби хеҙмәте тураһында хәтерләтә ине был. Данзан был уның мейеһе бер буйынса презерватив һаҡ булығыҙ. Аҙаҡ уның мәйетен ҡ вытирать буяу һәм шкафҡа йәшерә.
  
  
  
  Ул әҙер була. Ҡайһы ваҡытта уның күҙәнәктәре баҫҡыслы булып тирбәлә. Фара тураһында уйлауҙан уның « ҡыҙымдың еңеүе » , ул палубала десант караптары асыҡ яҡтыртыла. Шуға ҡарамаҫтан, тырышҡанда күҙгә күренеп барырға тура корма эму. Ә был ваҡытта иҫке йөк судноһы ҡуба. Громовая ғилми-нәшриәт ишетеп автомат, пистолет атыу һәм шартлау нисә һаңғырау, разрешается уның снарядтар ғына сәбәпсе булырға мөмкин. Тәржмәлә фара. Ҡайҙа агни-тип ҡысҡыра ирҙәр.
  
  
  
  Десант караптары юғары корпусы һәм актив ял тураһында ҡыҙғылт көрән күтәреп һуҡты эго « Ҡыҙ-еңеү». Эңер төшкәс һәм корма нигы н йугереп палубалы булған. Ул һыуға һикерҙе. Эго положение раҫланды. Экипажһыҙ караптар өсөн подвал плейона Малькольм Сэр. Үле һөйләшә!
  
  
  
  
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Һыу аҫтында һыу арбай корма Киллмастер "Girl Victory". Теләһә ҡайһы ваҡытта ут яңынан тоҡана алмаҫ, гер калибрлы пулеметтан һәм уның төп маҡсаты ине десант караптары өсөн .50 малькольм сэр һәм палубалы булған. Ысҡындырырға теләмәй, икенсе шанс. малькольм башланы сэр ах агент үлтерер инем!
  
  
  
  «Иң аҙ ироничный делле бөтә был», - ник уйлап, улар янында үпкә ауырыуҙарын башланы. Гаити баҫып, алтын, ҡытай сюжет - быларҙың барыһы ла ҡул сиктәрендә буяу өсөн булһа, ул малькольм сэр менән алып бара. Мәғәнәгә генә эйә булһа, был уның ғилми-нәшриәт Карте, үҙен дошмандары үлтерһә өсөн аҫып ала. Сөнки был ябай булды.
  
  
  
  Тик ул нисек урап корма «Ҡыҙ Еңеү» наветренный яҡтан килә һәм, шунда уҡ тойоу тағы көс уны торма. Ел тынған, әммә һаман да юғары була һәм тулҡынды хәтерләткән йәшел-ҡара тауҙар. Ул ҡасан киләсәк, подышать өсөн, бик ҙур көс менән шунда уҡ ташлап тулҡындар менән бәрелешә эго, йәғни яҡынығыҙ менән бәйләнешкә ингән йомшаҡ, нимә ул тел - диңгеҙ еңеү трос якорь ҡыҙы. Ауыр әүҙем ял итеү, юғары, күберәк башҡалар, һәм эго тотоп өҫкә күтәреп, лифт булараҡ сверхбыстрый. Иҫке Эго кабель бармағы ҡыҫылған ҡыҙғылт көрән. Был эште, ғәҙәттә, бала. Әммә, уйлап кривой ғилми-нәшриәт менән йылмайып, быны эшләнем! Шуға ҡарамаҫтан, барыһы ла тиҙлеге менән өҫкә үрләргә форсат эму уҡ аҡыллы ла, уның арҡаһын пуля яраланған ауырыуҙы оҙон безжалостно. Әгәр уның тағы ла уңыштары менән оҙаҡҡа ҡала, уның укрытие осҡан булһа, киләһе аҙымды үҙе билдәләй.
  
  
  
  Хәҙер ул ун бер шар фут түбән булып, ел потрясти кабель, беззащитный тоя һәм үҙенең ғилми-нәшриәт комплексы, марионетка веревочка кеүек булды. Автомат һәм гранаталар шартлай тауышҡа оҡшатыу дауыл һаман громовая. Экипаж, моғайын, бик ныҡ иҙгән. Шуға ла сэр гер малькольм уйлай инем.
  
  
  
  Өсөн перила һәм юғары ғилми-нәшриәт ҙур булмаған мал аҙығы ухватываться вылезать палубалы булған. Включено на брылев шулай уҡ палубалы булған. Ҡайҙа ул оҙон залп аҫтында граната шартлауы буйынса диагональ буйынса нацистарҙың аҙаҡ пистолетты. Ир-егеттәр ҡысҡыра. Барыһы кончать?
  
  
  
  Элекке донъяла юҡ. Ул ваҡытта ишетеп ҡалыу затишье, сэр тип ҡысҡырып приказ Малькольм. Уға ғәжәпләнеү һәм һыу менән табылған мал аҙығы подползать палубала крайы, хәҙер көсһөҙ тип силуэтын күрә.
  
  
  
  Ваҡыт үтә, көнсығышта ҡара рассвет иғлан ителде.
  
  
  
  Тимер баҫҡыстан табып ғилми-нәшриәт комплексы, аҫҡы палубала алып бара. Ул тиҙ аҫҡа төшә. Иҫтә! Дүрт ир-аттар, - тип әйт по-испански, ул mimmo ҡараңғыла үтә. Улар баҫҡысҡа күтәрелде. Ирекле һәм уның аҙағында брезент нащупывать ника аҫтына сумды. Улар люк нащупывать, ул шунда булырға тейеш. Эго унда түгел ине. Тишек асып, трюмдарына һыу инеп, парусина ғына ябылған. Әгәр теләмәй ине ул, булырға мөмкин ине еңел үткәрә инә. Юҡһа, ул, нисек вибрировать түмәр; Двигатель «Ҡыҙ Еңеү» зареветь. Карап китә! Шул уҡ ваҡытта мал аҙығы "Ҡыҙ Еңеү" шунда уҡ ҡырҡа күтәрелеп, саҡ аҫтына һәм тирә-яҡ ғилми-нәшриәт выкатиться укрытие брезент. Кеше, ул ғына күтәреп квартердек, якорь күтәреү! Хәҙер күлдәге тотош карапты власы ваҡытында булған, уның трястись, хыялый кеүек, тулҡын аҫтында ҡоторған. Күрелмәле ут, һәр дюймын палубала квадрат яҡтыртыла. Ника белә, һаман да уларҙың оҙаҡ - кемдер яңылышмай, - тик яҡтылыҡ нуры үтә һәр көслө була. Был шулай уҡ палубала артҡы пар булған!
  
  
  
  Улар люк аша выскальзывать, бармаҡтары эленгән крайы өсөн был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, шунан ҡараңғылана төштө. Әгәр кеше диндә булмай ине Киллмастер, уны тиҙ доғаһын әйтер ине, моғайын, аяғын һындырған эму ғына етмәй!
  
  
  
  Уның өс метрҙан түбән булған ергә өҫтө шыма ағас. Раненый ул, аяғын күтәреп тигеҙлек һәм тергеҙеү. Эго бармаҡтарын шыма ағасҡа теймәй, уның ҡарауы, һуңынан нащупывать ҡорос таҫма туга. Һандыҡ! Ҡараңғыла бармағы нащупывать Эго дауам итә. Оҙонлоғо һәм киңлеге ике метр ярымға метр самаһы булған улар. Нигы трюм башҡа яҡтан күсеп һаҡ булығыҙ. Уның ныҡлы нигеҙе булып тора тартма бөтә, беләм, улар бейек булмаһа ни тора.
  
  
  
  Алтын миллиард доллар!
  
  
  
  Нәҙек буй яҡтылыҡ, юҡҡа люк аша килә. Шулай палубный ут тәржмәлә. Ходовая утын, һис шикһеҙ, шулай. Сэр түгел пишется Малькольм! Шуға ҡарамаҫтан, йәне көйгән уның шул тиклем аҙ булған, тип еңел караптар туҡтарға мәжбүр итә алмай һәм эго тейәлгән һыу аҫты кәмәһе. Сэр тағы ла юғары малькольм уйын уйнай.
  
  
  
  Бер йәшниктәр тирәләй бысаҡ менән ғилми-нәшриәт эшләй башланы. Узды прикрыть эму ваҡытта ҡайһы бер төшөрөп алды. Ни булһа ла ул-был расстраиваться, күргән, эсендә булған нәмәләр. Иҫке өлгөләге пулемет урыҫ. Май улар тайғаҡ булып сыҡты. Рус ih күптән эшләүҙән туҡтаны. Оҙонлоғо биш ғилми-нәшриәт билдәһе ҡумта бар. Моғайын, келәттә һәм улар ...ҡыт йыл гнилой
  
  
  
  Тәрән батҡан ҡумталы булып, ул унда көтә башлағас, икенсе ҡатламға ҡаты итеп тойоу, уны ҡағыҙға. Ул уны бысағы менән телеп, өҫтөнә металл һәм шыма ҡағыҙҙы пощупать ялғап клочок нисә хис. Алтын булыр, тик ҡорал ҡатламы менән ҡапланған. Әммә бармаҡ буйынса ... һәм үткәреүҙә ғилми-нәшриәт уйлап алтындан ҡойолмаған. Прикрытие был ни өсөн? Кем өсөн-әллә алдай? Ләкин кем?
  
  
  
  Һуңынан уны ҡысҡырып рассмеяться ҡараңғыла саҡ түгел. Әлбиттә, кеше сэр Малькольм! Һис шикһеҙ, алтын улар тураһында бер нәмә лә белмәй. Сэр Малькольм сумасшедший һәм шулай булды ла. Бәлки, бер аҙ хыялый, хыялый ҙа артыҡ түгел, ул кешенең ышануына өсөн, уның уйнауын үҙ ҡараңғылыҡтан файҙаланып, бөтөн тиерлек өсөн алтынға торошло. Күберәк торошо. Ценымногие күберәк! Мең миллион доллар!
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Киллмастер усмехаться. Сэр Малькольм уның проблемаларын аңларға. Моғайын, беҙ бер ир-егет тирә-яҡ, ул яллы, тарттырылмау юҡ. Ә ҡайһы бер икеләнеүҙәр, шулай уҡ енәйәт өсөн разыскиваться, урлау талау тиклем була. Тип, ул, үҙ әсәһе грошь өсөн үлтерергә әҙер, шулай тип әйтәләр. Әгәр улар тураһында белә инем, алтын, баҫыу мөмкин малькольм н сэр гаити онотмаһын ине. Эго ҡәтғи дисциплина күтәрә алмай хатта. Табыш өсөн улар һуғыштыҡы булмаһын, ас бүре кеүек номер. Акуланың йәки!
  
  
  
  Ника тағы Карте ябыу прикрыть. Ҙур булмаған киҫәктәргә һары төҫтәге яҡтылыҡты, кротость ҡайҙа трюм. Һәм уның алдында түбән, булыр ул. Ул подбираться һыу һаҡ булығыҙ, уны, тип фаразларға, проблеманы хәл нисек малькольм сэр. Сөнки ул ғына аңлай, нимә эшләргә йыйынаһың Малькольм сэр, уның үҙ стратегияһын эшләй алмай.
  
  
  
  Шунда уҡ өйөп коробок тамамланды. Ника аҫҡа ҡарап. Туғыҙ булып бер йәшник. Ул был ҡорос трюм төбөндә аҫтында була. Яҡтылыҡ нуры бер буйынса водонепроницаемые переборка сығып, образдар менән шөғөлләнә загерметизировать булырға тейеш түгел. «Был булып сыға, - ник уйлап, - әгәр кәрәк булһа, уны эму». Был ваҡытта ул бер ҡайҙа ла ашыҡмай. Бында алтын булһа, иртә-һуң, шулай булырға тейеш тип Малкольм сэр Дрейк трюм барлыҡҡа килә. Арҡа үҙәге һәм ғилми-нәшриәт жим һыуы кире сложенный подползать йәшниктәр ята. Ул ҡара брезент, люктарҙы ябып. Тирә-яҡты булып, һәр хәлдә, ҡараңғы трюмда ҡалыу менән сағыштырғанда.
  
  
  
  Аҙаҡ уның тураһында тағы ла шунда,-тип уйланы. Акула! Дрейк водолаздар һәм Моника, мәрйен ih ҡанына буялған. Иҫке казанский, рулевой һәм мин киҫергә тырыша, сөнки улар шкаф изобретательно ҡорос һәм нығына. Ни өсөн? Усмехаться ғилми-нәшриәт Карте. Депозиторий булдырыу өсөн, тауыш ни! Алтын һаҡлағыс. Был эго ебәрҙе Малькольм Сэр затон ҡунаҡхана туҡтаған, шул тиклем ул билдәле булыу, тип уйлама тағы ла бер күреү беҙҙең эго дайвер. Шул тиклем яҡшы билдәле булған, күптән онотолған тип o nen.
  
  
  
  Тағы бер сәбәп, улар буйынса фекер Малькольм сэр, потусторонний ғилми-нәшриәт донъя Карте ебәрергә кәрәк. Корабль затонул тураһында белгән һәм күргән ғилми-нәшриәт комплексы, рубка көсәйтә. Әлегә тере булһа, Карте ғилми-нәшриәт комплексы, небезопасность алтын була! Нахмуриваться ғилми-нәшриәт. Ул тере булған, һәм был малькольм сэр белә. Шулай уҡ бер ниндәй ҙә гарантияһы ла бар Малькольм сэр, тип, бар мөмкинлектәрен ғилми-нәшриәт үлтерә. Тимәк, план эму үҙегеҙҙе үҙгәртергә кәрәк. Шуға күрә уны ла үҙен ентекле әҙерләгән укрытие ҡулланыла алмай.
  
  
  
  Әммә хәҙер уны эшләмәҫ ине ни? Һоро уның люк өҫтөнән ҡарап донъяның тирәләй киллмастер балдан арта. Заглянуть эму малькольм дрейк аҙға сэр аҡыл килде. Эму ә әлегә бер нәмә лә ҡалмай, тип көтөп ҡалабыҙ һәм был урынды күреү өсөн, тип, була. Уға һис бер нәмә ала алмай, ташлап киткән үткәрелә. Сэр бортта булған егерме бер кеше кәм булырға тейеш түгел малькольм, ih үлтерә һәм уның бөтә алмай. Пистолеттан атыу буйынса уңышлы-тан шулай уҡ автомат кеүек, бер атыуҙа прицельно, шансон һәм кесе булыуыма артыҡ эго. Унда көтәсәк.
  
  
  
  Оҙаҡ көтөргә тура эму түгел. Башлыса туҡтау двигателдәре, тиҙлеген юғалтты һәм шунда уҡ ныҡ качаться караптар башланы. Ул пистолет тотоп-люк һәм автоматтан һыу приоткрытый поползти. Ул мәсьәләне, тип, тегенселәр алына, малкольм сэр уйлайым. Эго буйынса баһалап, уларға сәғәттәр әҙерәк йөҙөп. Был ынтылышты үҫтереү алмаған баржаны ун биш узел тиҙлек сәғәтенә күберәк. Улар бик алға китеү мөмкин түгел. Әммә, бәлки, алыҫ түгел ҙур һәм кәрәк була бара. Ахыр сиктә, беҙ уның бәләкәй булмаған тамаша ҡарарға, унда ҡушыла якорь «ҡыҙымдың еңеүе», уның ҡасан десант караптары яҡынлаша. Ул, моғайын, двенадцатимильный ҡушыла ине зонаһынан ситтә, әммә был веб-ышаныс, бар уның. Кем дә белмәй, хәҙер улар унда. Бынан Малькольм сэр. Һис шикһеҙ, тап уның белмәй, һәм, моғайын, берҙән-бер ул булып осҡан, кем белә. Әлбиттә, механика һәм уның бортында булырға моряк, әммә ни штурман, элекке диңгеҙ офицеры үҙе менән алыр инеме ни ул? Дөрөҫөрәге, баҫа алмай. Был хаҡта ҡайғыртабыҙ уны.
  
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт уңайһыҙлыҡтар барлыҡҡа килә, тип, уны һаҡлыҡ ҡарамаҫтан, бер нәмә лә хәл. Үҙе ҡурҡа, үҙенә дошман тип еткерҙе. Был уның хатта уйланырға һәм һәр ваҡыт түгел. Был эштә һөнәри ғүмерен һаҡлап ҡала штопор эго.
  
  
  
  Люк пистолет эткә уның олоно тағы ла күберәк. Уны күреп фигураһы формаһында йәшел, икенсе яҡтан улар менән шөғөлләнеү буйынса баҫҡысҡа күтәрелде. Ника урынынан тороп, коридорға йүнәлдерелгән булыуы, еңелсә һарғылт яҡтылыҡ яҡтыртып. Уның менән булған бер ни ғәжәп, уның бәүел бороп, ҡырын, саҡ ҡолап. Ул мәсьәләне, йыйыла икән, ул аңын юғалтҡан, нимә ул иртә ҡурҡа. Һуңынан осенять эго. Был эго шарап түгел! Был карапта! Крениться ул!
  
  
  
  Потянуло ғилми-нәшриәт пистолет Карте предохранитель-автомат. Улар люк аша пролезать выбегать һәм коридорҙа ҡалды. Күпер аҫтында булған хәҙер уның, көн асылып каюта һәм офицер коридорға алып бара. В мгновение ир-аттар уны күреп тығыҙ ауырыуҙар, күҙәнәктәрҙең аҫтынан яртылаш уратҡан. Немногий маҡсаты булып Эго күберәк умарталар ҡанғансы. Матрос ике каюта башҡа иҙәндә ятҡан башҡа диагонально башҡа киреһенсә, арҡаңа пуля ih изрешечивать була. Яҡшы эштәр кешеләрҙе малькольм сэр алыҫҡа!
  
  
  
  Ника ҡасып Карте. Ул тиерлек була инде, тип ышанып бармайым, әммә эму инаныу кәрәк була. Улар баҫҡыста килә, аҫҡа алып барыу менән шөғөлләнә, һәм аҫҡа төшә. Плеск ишетә ул. һыу юлда туҡтамаҫҡа . Был тағылып килде!
  
  
  
  Ул машина баҫҡысы буйынса бүлексәләре инә, ул буш ине, бер нисә мәйет тыш ҡытайҙар. Ул шеллек, әлегә икенсе баҫҡыста тиклем барғас, улар тағы алға алып бара трюмдарына һыу шөғөлләнә. Люктарҙы асып булмай. Нигы неподвижно һыу ҡарап, әкрен шөғөлләнә, әммә эштең иң өҫкә күтәрелә. Бөтә кингстон индерелгән. Сэр Малькольм сумған "ҡыҙҙар Еңеү"!
  
  
  
  
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Озадачивать ғилми-нәшриәт комплексы була. Иоанновна был мөмкин түгел ул, әммә барыбер үҙен еңеүсе итеп тоя. Тәүге планлаштырыу Малькольм Сэр үҙе тайпылған. Уның импровизация, яҡшы эшләй һәм чертовски. Ғәрәсәтте һәм уның менән асыҡтан-асыҡ түгел, бынан тыш, ҡалала масса дөрөҫ баһаларға һәм алтын миллиард доллар хаҡы аленка. Хәҙер бик яҡшы белә һәм уны барлыҡ тереклек. Киллмастер һәм шулай эшләргә тейеш була.
  
  
  
  Ника еткән баҫҡыстарҙан, күперҙәрҙән һыуға алып бара. Ҡолаҡ һәм ул туҡталып ҡалды. Елдәр аша уның тауышын ишетеп тауышын, бойороғон ҡысҡырып, металдар һәм металл тауышы йәшен тураһында. Күперҙе бер кем дә һиҙелмәй ҡала. Тауыш-тын тойолмай, сығып буйынса палубала. Әле улар караптан сығып китте. Хәҙер эму көтөргә тура киләсәк, әлегә улар китте. Артабан радиоэлемтә урынлаштырырға тырышыуы менән ул Хоук, әгәр улар бортта радиоэлемтә тейелмәгән ҡалдырҙы. Һуңынан ташлап китергә йыйынғанда уны ҡотҡарып һәм корабль йәки алырға мөмкин. Кәм тигәндә тағы карапта йөҙөп сәғәт булһа, ул был борсой. Әммә шул уҡ ваҡытта Малькольм сэр һыу алыҫ булһа. Күпер булып ятҡан. Тәгәрмәс бикләп рулевойҙар булып, моғайын, елдәр карабы тотоу өсөн, мөмкин тиклем оҙағыраҡ. Порт поползти четвереньки ғилми-нәшриәт комплексы була. Крениться караптар һулға, шулай булмай, был яҡтар менән төшөргә тура килә.
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы иғтибар менән ҡарап барырға палубалы булған. Әгәр улар күреп эго ине әле, тигәнде аңлата ине был эго үлгән. Был бәхәсһеҙ. Ахырҙа, хатта улар десант караптары! Ул күҙәтеп, нисек Малькольм сэр, һуңғы кешеләрҙе бортында, бынан ғилми-нәшриәт комплексы, поводок костыль булып үҫһен. Десант караптары, әлбиттә, буксировать. Бәлки, был уларҙы файҙаланыу өсөн трос эшләнгән диңгеҙ якорь «ҡыҙымдың еңеүе».
  
  
  
  Десант караптары күтәрелеү һәм төшөү өсөн баҫҡыстар ҡарап үҙенең көслө ҡулы веревочный схватываться малькольм сэр башланы. Ырғаҡ тота бармағын пистолет ғилми-нәшриәт стенной спусковой. Ниндәй вәсүәсә! Әммә был мәғәнәгә эйә. Был ҡул һалған таҙа булыр ине. Сөнки бөтә, тип, ул эшләй кәрәк булһа, был десант кәмәлә ултырып ҡалмаҫҡа, бер аҙҙан пулеметтар тирәләй сәйәхәт артабан иҫке 50 шартлатып һәм обломов-40 калибрлы һәм көндәре-мм дым. Әлегә улар затон, караптар һәм ғилми-нәшриәт Карте.
  
  
  
  Мейе ҡабығанда менән ул сирҡанып тойғоһо. Salaud, был уңышһыҙлыҡтар уны эго миссияһы тураһында хәбәр ебәрә һәм хоуку мәжбүр була. Байҙар һәм уның ярһыу хис, физик ауыртыуын нисек аңларға ваҡытта тиерлек иртә, ул ваҡытта еңелеү кисерә.
  
  
  
  Уны әйткән елдәй көсө баһалап, ҡала үҙәгенән егерме. Һәм насар булыуы мөмкин. Бындай һауа десант караптары проблемалар булманы түгел, булды. Уларға ҡарап, элекке кеүек судно йөк кәмәләре дорваться. Сэр корма Малькольм тора, ҡулынан килгәнсә перил һалып, карапҡа һыу тулған һәм яйға ҡарай. Ника биноклде алған, ырғаҡ менән таралғы, Малькольм ih сэр йүнәлтелгән һәм шәхес итә. Ир-егеттәр күренмәй, асыҡ булырға, уны ҡараған. Ҡарсыға танау аҫтына кепкаһын көслөрәк булыуын йәшел беленә киҫкен биноклдәр, сәстәренә көмөш менән аҡ йондоҙҙар ҡаты һәм ауыҙ. Нәҡ шул ваҡытта аңлай карте нигар, бөйөк кешеләр тип сэр Малкольм мөмкин булыр ине. Әгәр ул була ҡалһа пират натура түгел ине.
  
  
  
  Тирә-яғында бер кеше десант, тамға буйынса фекер йөрөткәндә, был офицер, һәм яҡынлашып малькольм сэр,-тип әйтә. Нахмуриваться Малькольм Сэр, йөк суднолары өсөн һуңынан тағы бер ҡат ҡарап. Был ғилми-нәшриәт биноклдән күреп, йөҙөн ҡырҡа эго һыҙат тип булмай, күрәһең, ул нәмә көтә.
  
  
  
  Хәҙер десант карабы эшләү буйынса үҙәге һәм яҡынса егерме топал бешено оса тулҡындарға. Һоро томан юҡҡа сыға һәм тиҙ арала кәмәле йөҙ төр тирәһе өҫтәрәк ҡушыла полицей, шторм оҙатыла. Бәлки, шул саҡта уны барып радиорубка. Әгәр мөмкин түгел Хоук уның менән элемтәгә керергә менән, борт аша тура китеп эму ҡотҡарырға йыйыналар.
  
  
  
  Сэр наручный малькольм үҙ сәғәтенә ҡараны. Биноклдәр ғилми-нәшриәт ташларға йыйындылар, ләкин десант караптары фигура булған аҙыҡтың бер нәмә сәйер. Сэр перилх Малькольм чна эленгән. Ника Карте ышана алмай икән, тип күрәм. Был бик шикле.
  
  
  
  Уны күреү менән һыуға сума корма малькольм сэр. Унан ҡоланы. Унда сумып, үҙ алдына ҡулы һуҙылды һәм иҫ киткес һыуға сума. бурля. Ника биноклдән ҡарай. Десант караптары, ҙур тиҙлек пуляларҙың, томан эрей. Уны күреп, Малькольм сэр тип башын күтәрҙе. Башын вата ғилми-нәшриәт комплексы, йөҙөү тамашасы иғтибарын тотоусы кеше килде. Ул оҙон гребок йөҙөү менән көслө. Ул һыуҙа батмай кире сканей "Ҡыҙ Еңеү"!
  
  
  
  Ник шартлайһың ишетеп, ҙур мамыҡ кеүек ике ҡулын ҡырҡа. Ҡараңғыла күреү уны киңәйтеү цвета пурпур дымлы булғанда көкөрт-утлы шар һары. Ниндәй ул ваҡытта шул булған, күрәһең - һоро таптар ҡурҡытҡыс выцветший төҫлө фон бирһә, ә һуңынан юҡҡа сыға.
  
  
  
  Ирен поджимать ғилми-нәшриәт комплексы, сэр малькольм голды тамашасылар иғтибарын туплап, тулҡын өҫтөндә күтәреү менән шөғөлләнә. Йәшел кепка уны юғалтыу. Был Эго ползание подпрыгивать ритм гол алда һоро. Түбәнге н nen йыуыу ғына була. Һәм ул быны эшләй! Чертовски ул яҡшы йөҙөп булмай.
  
  
  
  Salaud, был десант караптары бортты шартлатыу менән, бөтә кеше! Хладнокровие своевременность һәм сағыу миҫал. Йыйнаҡ һәм һоҡланыу менән биноклдән кивнуть ғилми-нәшриәт үҫһен. Сусҡа кровожадный һеҙ был тапшырырға тейеш була. Хәрби рухын Эго түбән булырға мөмкин, әммә был уның етешһеҙлеге түгел, ышанысын һынай. Озноб был ғилми-нәшриәт комплексы тыуҙырҙы. Сэр Малькольм һуңғы мәлгә тиклем көтә. Аҙағына тиклем уны ике иң хәйләкәр тота үҙен алдап. Костыль уны хатта үҙе менән ала - был шик уята ине, моғайын, уны ҡалдырып була ине, әгәр ih «ҡыҙымдың еңеүе». Ул, моғайын, үҙе ниндәй кеше һөйләй-һөйләй тарихы, караптар һәләк итеүҙе аңлата. Эго уларҙы таба алмаған кеүек, был диңгеҙ һыуында ала нанести неуправляемый һәм ҡорал түгел, ҡыҫҡа ғына ваҡытта уларҙың йоғонто дусар була. Шулай итеп, улар ғәҙәти эшенә әйләнеп ҡайта, үҙ - н гаити баҫыу - караптары өсөн борт нисә секундҡа тиклем ҡалырға һәм малькольм обреченный сэр, шулай булырға тейеш кеүек шартланы. Хәҙер берҙән-сэр Малькольм булған, кем белә, унда алтын залы. Йәғни, әгәр һеҙҙең ғилми-нәшриәт Карте телгә алмай.
  
  
  
  Хәҙер ҡалаларынан барлығы йөҙҙән полицей малькольм йөҙөп сэр. Унда барғанға тиклем йәки ике минут веревочный баҫҡыстар аша ине, уны һаман да менер һул таралғылар менән шөғөлләнә.
  
  
  
  "Еңеү ҡыҙы" ни наклоняется башынан сыҡманы. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ут тоҡана, һуңынан бер ҡасан да тәржмәлә. Приглушенный шартлау ишеттем ғилми-нәшриәт комплексы ҡайҙа эсендә караптар. Әле сәғәт. Бәлки, аҙ.
  
  
  
  Шарик уң ул палубала бер баҫҡысҡа төшкән, рулевой урап һаҡ булығыҙ киҫергә ебәрәләр, унда һыу веревочный перил баҫҡыста булды. Ул йәнә пистолет тикшереп үҙем өсөн, күңел, көтә һәм поет.
  
  
  
  Хәҙер баҫҡыстан күтәрелергә буйынса малькольм сэр йыйылды. Уның ғилми-нәшриәт атырға йыйына. Юҡ әле. Отель ритмын эго ул тере. Эго хоуку тапшырҙы. Шул саҡта еңеүҙәр эго идеаль булыр ине.
  
  
  
  Күрәһең бик насар була, әммә ул палубала күрергә мөмкин, унда һыу веревочный перил баҫҡыста булды. Күберәк күберәк һәм һулға крениться караптар, һыу һәм гер невосприимчивый көслө ел иҫәсәк. Тамға булмаһа, ул. затон аҙ.
  
  
  
  Стеновой на дюйм өҫтөндә ғилми-нәшриәт веревочный пистолет баҫҡыстарына йүнәлтә. Сэр Малькольм тап киләме ни? Бәлки, уның просчитываться - диңгеҙ бик көслө була - корпустарҙа һәм эго буйынса һуҡты. Был сымдар булыр ине. Ника таба, тел, барыһын ла тамамлана. Үҙе тураһында шундай фекер тыуҙырып у тошнота борсола ул.
  
  
  
  Елдең тиҙлеге ҡапыл нику ғүмерен ҡотҡара. Киҫкән башы өҫтөндә ике дюймдан врезается был эго стеналары Таращить глаза. Сэр Малькольм булғаны өсөн уны!
  
  
  
  Киллмастер ҡолап, пригибаться откатиться һәм, барыһы да шул уҡ рефлекстар емелдәй. Таращить глаза булыуын тағы бер Люгер - Вильгельминаға? - ул башы менән отскочить дюйм палубалы булған. Пробираться һыуға сумды һәм уның яҡын ҡырағай зигзаг баҫҡысҡа аҫҡа, башына ташланы. Сэр уны ҡырҡа малькольм көлөү ишетеп, ул төштөң.
  
  
  
  Пистолетын юғалтҡан ғилми-нәшриәт-автомат. Выкатиться булып, уны коридорҙан, баҫҡысына аяҡ аҫтында вскакивать һәм диагональ буйынса үҙ урынын биләй. Хәҙер инде уның ғына пистолет һәм граната була. Һәм бысаҡ. Ул буласаҡ автомат малькольм сэр. Был әһәмиәткә эйә. Ника һиҙеп, шунда уҡ уның кибеп в горле. Сэр крикнуть Малкольм. - "Талбот?"
  
  
  
  Крикнуть ғилми-нәшриәт өҫкә лә баҫҡысҡа өҫтәрәк. - "Нимә кәрәк һеҙгә, сэр Малькольм? Ощупывать янында уның урыны. Торт тураһында ударяться эго ҡулдарын болтаны. Ығы аҫтында палубалы булған. Иҫке плита сығарыу башланды трескаться-һыу баҫымын арттырыу өсөн, ваҡыт үтеү менән шөғөлләнә. Уның ғилми-нәшриәт насар фекер тыуа: була, әгәр ҙә хәҙер улар һынып!
  
  
  
  "Талбот - мин ишеттем һине?"
  
  
  
  'Һин ишеттем уның.'
  
  
  
  Эго тауыш өндәргә ҡарағанда, уның өҫтөнән һикәлтәле асыҡтан-асыҡ күҙәнәк ҡушыла. Әлбиттә, аҫтында прикрытие. Усмехаться ғилми-нәшриәт саркастически. Сэр Малькольм контролдә тота алмаған хәлдә лә, ашағыҙ тип эму ине. Хәҙер өҫтөнлөк алырға мөмкин ул, ләкин ғилми-нәшриәт әлегә тере булһа, уның ҡулдары буш түгел ине. Тормоштағы Эму өсөн бер кем тура килә, ә был ваҡытта булманы түгел. Сэр һыу төшөрөлгән булған йәки ҡотҡарыусылар тура малькольм плот йыйын алдынан, «Ҡыҙ Еңеү» надвое ярыла һәм бата.
  
  
  
  "Һин һаман да тыңлап, Талбот?"
  
  
  
  'Тыңланы.'
  
  
  
  'Яҡшы. Күрәһең, беҙ ниндәй икән-тупик була. Ловушку һеҙ унда, тик мине таныманылар, мин һеҙҙең өсөн нимә ҡатмарлыраҡ күҙәтеп, уның кәмәһе һыуға төшөрөлә башлай. Барыһы ла уға ентекләп әҙерләнделәр. Бәхәс беҙҙең тырышлыҡты берләштерергә тәҡдим итә һәм оноткан тураһында. Һеҙ нисек белергә, трюмдарҙы алтын миллиард доллар ята. Беҙ ултырабыз уртаклашырга был. Юғиһә беҙ был ике караптың һәләкәте була. Беҙ сәғәттәре аҙ булды. Һин аҡыллы кеше күренә, Talbot. Полмиллиард хәҡиҡәтте яҡшы түгел, тип бата? Таращить глаза йәки?
  
  
  
  Ник йылмая. - Әлбиттә, Малькольм сэр. Әгәр ҙә аҙағына тиклем уны ике туғаны. Бәләкәй генә бер проблема бар: һин миңә ышан. Һин миңә бик яҡын. Уны күреп, был десант карабы эшләү һеҙҙең менән, һеҙ дөрөҫ яуап тулы эйәрсендәре. Ысынлап та, бик уңайлы.
  
  
  
  Ул кешенән көлөү ишетә. 'Мин тура килә. Хәүеф алмайым мин, был караптары хаҡында имеш-мимеш тарала.
  
  
  
  Әммә мин уны белмәйем, - тине ғилми-нәшриәт. Отель ул, ир-аттар өсөн һөйләшеүҙәрҙе дауам итә, әлегә мейеһе эго лихорадочно ҡарар ине. Тейеш булып сыға. Әммә уның планы булырға тейеш. Әгәр башы люктан просовывать ул ябай булыр инек, ул мөмкин булыуына ышанмайым, сөнки эго пуля Малькольм проткнуть сэр.
  
  
  
  «Һеҙ уйлайһы, был нәмә белдек», - сэл, - тине Малькольм. «Һеҙ мөмкин түгел, беләһеңме, беҙ бында торабыҙ».
  
  
  
  Уны эго тейеш әйтергә мәжбүр булды. Шәкерттең киллмастер мейе план һығылмалы булып башлай.
  
  
  
  «Һәм һин шулай», - ти ул. «Шторм был кем теүәл, һеҙ беркасан ла урын ала. Шулай ҙа түгел ул, ҡомаҡ ҡоро йәнәһе.
  
  
  
  Сэр нетерпеливый малькольм герҙе. «Мин бер-нисә көн элек был урындарҙа буй билдәләне. Хәҙер уны ҡырҡып ih. Эль конкистадорҙар уның ҡанундарын теүәл белә. Һин нимә тип яуап бирергә, Талбот? Һеҙ эсендә, беҙ бында ҡала йәки тора, башҡа башҡа үлтереү өсөн, йәки бында батып, әгәр был катер затон? Был оҙаҡҡа һуҙылмай ине ».
  
  
  
  "Еңеү ҡыҙы" һулға наклоняется хәҙер тағы ла күберәк. Ҡайҙа бак нацистарҙың икенсе шартлау башла ны.
  
  
  
  Күрәм«, - сэр Малькольм крикнуть. «Мин биргәс, эй, ярты сәғәттән күберәк. Минеңсә, чувак! Үҙ мейеһе ҡулланыла.
  
  
  
  Ләкин тап бына ошо һәм ғилми-нәшриәт эшләй. Люк уның тураһында уйлай, улар брезент менән ҡапланған булһа ла, уның аша үткәрелә, улар инә. Әгәр ул үҙенә урын таба алмай ине дошман тотор ысулы, ул палубалы булған һәм трюмдарына һыу пролезать люк аша ҡасырға мөмкин ине. Шанс булған карап ҡаршы автомат уның яртыһынан ярыштары. Әммә был урында уның нисек тоторға сэр малькольм минутҡа мөмкинме?
  
  
  
  Уның тауышы ышаныс белдерергә тырыша. «Бәлки, һин хаҡлы», - крикнуть ул. «Был аңлашылып бөтмәгән хәл, ысынлап та оҡшаманы, һәм мин шулай йәки арҡаһына пуля ала батып килгән түгел, һинең кеүек. Ләкин мин һиңә нисек ышанырға мөмкин? Артабан, тағы бер нисә минут үҙе өсөн, минең өсөн, тип һорағас, ул: «һуңынан мин һиңә күрһәтермен нисек бөтөнләйгә? Был ваҡытта уның алдына бер һорау бар ».
  
  
  
  - Мин баҫҡысҡа булып, уң борт буйынса, Talbot. Аңлап, ул, беләм, тип, һеҙ, борт.
  
  
  
  Шаҡ ҡатырғыс ғилми-нәшриәт комплексы тора. "Нисек, тегенселәр алына, бәлки, һин беләһеңдер шул?"
  
  
  
  «Минең менән бер төҫтән тирә-яҡ шкафта кешенең кәүҙәһе табылған. Ул саҡта белмәй. Әлбиттә, был кешенең үҙенән, уның әйтә алмайым. Смешок ғилми-нәшриәт эго ишетә. «Түгел, уларҙы яҡшы беләм, сөнки мин ҡайттым».
  
  
  
  Сэр Малькольм Дрейк тойола, был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс спешка тураһында онотмағыҙ. Гер һинең өсөн мин, ысынлап та, нишләп Немезида кеүек, Talbot. Был уның тыныс танылыуын теләйем. Мин һиңә һәр ваҡыт артасаҡ. Әгәр ҙә уны инҡар итеп, уны уйланырға ине тиерлек, сөнки бының өсөн Моника. Мин бер ҡасан да үҙенең ҡатынын үлтереүҙе кәрәк, һинең кеүек түгел? Мин ышандырылған түгел, тик уйлап, мин был уңышҡа яһай, уның ҡасан үлә ».
  
  
  
  Юҡһа ғилми-нәшриәт комплексы, сөнки эго арҡылы холодок буйынса пробежать. Ҡурҡыныс кеше булды ул, хатта ашыу хәүефле, тип уйланы ул. Ниндәй шайтан крутизна, тейеш булып, был егет янына. Уны белеү, булған ғилми-нәшриәт комплексы бортында «ҡыҙымдың еңеүе», барыу һәм ҡайтыу уҡ, үҙенең пландарын тормошҡа ашырыу өсөн. Уның менән һуғышыу өсөн.
  
  
  
  "Талбот?"
  
  
  
  'Эйе?'
  
  
  
  'Һине ысын исеме ниндәй? Әгәр беҙ йыйыла алтын бүленгән, уйлап, минең исем һинең белеү хоҡуғы бар. Һәм мин ышанам ни, һеҙҙең ысын исеме Талбот!
  
  
  
  Юҡмы ни? Әгәр ҙә бер теләмәһә, улар иҫән-һау калырға тирәләй "Ҡыҙ Еңеү" ...
  
  
  
  Эму ғилми-нәшриәт дөрөҫ әйтеү.
  
  
  
  Сэр Малькольм әйтте: «Мин быға шикләнәм. Ника Карте! Уларға яҡын булғанда ныҡ ышанабыҙ, шул ғына билдәле булып китер, тип AX ҡыҫыла. Улар шатланып, үҙенең агенттарын ебәрә, улар нимә яҡшы, был-уның әйтергә тейеш. Был-иң яҡшы һәм иң. Унда танылған. Әлбиттә, ул һеҙҙе күп ишеттем. Әммә, икенсе яҡтан, яҡшы ла ул, обидно була ине һәм, әгәр беҙ бата ине, тотонор ине был алтын һәм бер ҡасан да алмам. Торопитесь! Был ынтылыш опрокидываться калушҡа тулған һәм теләһә ҡайһы ваҡытта мөмкин ».
  
  
  
  Ника ҡарар ҡабул итә. Ул үҙенә ҡаршы уйна һәм трюкты үҙе оппонентына ҡарап, бер кем яҡшы килеп сыға.
  
  
  
  «Яҡшы», - ти ул. «Әммә һин эшләргә тейеш, мине ышандырыу өсөн. Башлағас, ташлап булмай, был мин пистолет-автомат.
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс тишина һөрә. Сэр Малькольм һуңынан яуап бирә. 'Яҡшы. Ул белә, һин бысаҡ һәм пистолет булған. Һәм гранаталар. Һин булғанға ih һаҡсыларын үлтереп ала. Мин тағы бер ҡорал була. Люгер һәм минең һеҙҙә. Ул автомат ташлап, әммә алыҫ тип эшләнек беҙ? '
  
  
  
  «Һеҙ алға бара, танауына ҡарайым. Элек уның бара. Беҙ бер-береһе ҡаршыһына бороп ебәрҙе һәм, ҡулын өҫкә күтәрә. Башҡа саҡта беҙ ҡорал менән үлтерергә маташҡан йәки башҡа ҡайыш өҫтөнә ала. Әммә мин уға был автоматты йыйып алырға теләй. Мин һиңә ышанам ».
  
  
  
  'Саҡта бөтәһе лә тәртиптә. Ташлап.'
  
  
  
  Был ғилми-нәшриәт әҙер була, әммә отбегать саҡ-саҡ өлгөрә. Сэр менән граната ташлап Малькольм стенган менән бергә баҫҡыстан. Граната ғилми-нәшриәт аяғы эләгә. Коридорҙар буйлап йугереп сума һәм уны мөмкин тиклем алыҫ, үҙенең ғүмерен ҡотҡара. Ҡасан гранаталар шартлай, уны бер нисә урында тойоуы хайран тимер киҫәге үҙенән, тик шунда уҡ аңланым быны. Һәм ул ҡот осҡос ҡысҡырыуығыҙ агни баҫылды боль, тип өмөтләнәбеҙ, - тип ышандырҙы яңғырай был етерлек. Шунан караптары уның артҡы өлөшө йугереп барҙым. Хәҙер һәр микросекунда иҫәбендә. Бәлки, ҡиммәтле иғәнә ике минут Малькольм сэр күрер өсөн, ысынлап та үле икәнен ғилми-нәшриәт карте. Бәлки, уның борты кисекмәҫтән башлау өсөн катер һәм рискнуть тарта. Күп ваҡыттар шулай булған да. Перил йылғаһының һул борты буйлап һыуға тейә тиерлек.
  
  
  
  Ҡараңғы коридор буйлап йүгереп отчаянное Киллмастер. Эму нащупывать тура юл, һәм ул, тип ҡурҡып, юғалып. Йәғни, мөмкин булһа һеҙҙең менән бик еңел караптар тип таныш. Ул тағы тын, полезть үткәреү һәм ҡасан табыу, маймыл кеүек, йәшник н өйөмө. Люк асыҡтан-асыҡ аҫтына ҡаса. Тусклый уның изге ҡотон алыу, ярып аша хольст' ' s, һәм шунда уҡ яңынан үҙен насар тойор. Сөнки уны юғары һикерә алмаҫһың. Өс метр! Эго хәл түгел. Билбау менән түгел, граната менән һәм автоматтан.
  
  
  
  Тоям һәм уны тырышып, взлетающий кереткәнсе, быны эшләү мөмкин түгел, - тип. Обод ҡолай һәм аяғын буйынса промазывать ул саманы. Тирә-яҡ ҡырағай уны үҙең тояһың, үҙең өсөн оҙон йәки күҫәк-ни тағы, тип эму ярҙам итә алыр ине. Ул бик яҡшы аңлайбыҙ, нисек сумасшедший ваҡытта ҡаса. Моторлы кәмәләрҙә һәм малькольм өсөн выдать сэр борт әгәр насип булһа, ул күрер инек, бындай һауа торошо тигәнсе юҡҡа яландар аша тиерлек. Ҡасан улар таба алмай эго күберәк. Изобретательность эйә булған был кеше, әҙәм менән сиктәш.
  
  
  
  Йәшниктәр уның рвать, бер тирәһендә башланған, нисек сумасшедший. Дергать осто ул, әлегә азат түгел. Эго мыйығын бармаҡтары ныҡ, әммә уға иғтибар итмәй. Хәҙер ул акмулла йәшникләп алалар. Эго эму күтәрә алырмы икән? Алтын һәм пулемет!
  
  
  
  Ҡайҙа көс эму фәйләсүфтәр мөмкин. Эму күтәрелергә форсат тартма, тартма, уның люк менән туранан-тура түләү ҡуйҙы. Шарик ул палубала бер нисә секунд уң йугереп буйынса, тура за перила ухватываться эму, скатиться өсөн түгел. Согреваться Борт булманы тиерлек. Захлестнуть палубала тулҡын. Әгәр ҡунаҡханала моторлы кәмәлә сэр малькольм файҙаланыу, ул булырға тейеш инде ул һыуға төшөрә. Был уның эшләй. Тиерлек. Кәмә асыҡ һыу өҫтөндә балҡый. Бер буйынса йыйыу буйынса шлюпбалка сыға, ҡорһағы һәм ползать малкольм сэр, етешһеҙлекте төҙәтеү өсөн. Ул уны үҙ ҡулы менән ҡеүәтле ярҙам подтягиваться. Ник ҡабат тойоп һоҡланам. Тауыш биреү, улар менән туранан-тура даими хәрәкәт көҙәнде эму булараҡ, уны бортҡа күтәрелеү. Был кешеләр уны үлтерергә нәфрәт идеялары. Был хаҡта уның менән минең шок. Был үлтерелгән булған ир-егеттәр, хатта ҡатын-ҡыҙ үлтерелә. Ул башҡа кешеләр менән кәмәлә егерме тирбәлеп үҙен шартлатты. Бөтә булған бурыстар туплана. Бик ҡурҡыныс! Әммә ир-ат ул. Авантюрист һәм Флибустьер. Уникаль дана.
  
  
  
  Iso Малькольм шлюпбалка Сэр хыялланмай тырыша азат. Улар барлығы ун фут ғилми-нәшриәт булмағас, ул ир-егетте күтәреп һәм күҙҙәре күрмәй башланы.
  
  
  
  «Шаяртырға тырыша, - тине ғилми-нәшриәт. «Һеҙ мине үлтерергә теләйһегеҙ түгел, Малькольм сэр. Ярты сәғәт элек, эйе, тик хәҙер түгел ». Сэр Дрейк Малкольм һәм ғилми-нәшриәт уставляться ҡулдарҙы күтәреп булмай. АХ Агент бик яҡын булып, көлкө күреп өсөн волчья эго. - Шулай Итеп, Talbot. Шулай булғас, һеҙ барыбер еңә. Ул, белә, ловушке был мөмкин, әммә ваҡытҡа булһа ла мин үҙемде ышандыра. Мин хәҙер һиңә нимә менән эшләргә йыйынаһың? Лизать ғилми-нәшриәт тура килә. - Беҙ һуңынан йыйылған буйлап кәмәлә килгән икән, нисек мин һиңә ҡоралһыҙландыра. Әгәр кеше бөтөн йәки һайлап буйындағы беҙ булған минең буласағын, властар уны һеҙгә тапшыра. Вешай теләмәйбеҙме, улар, һеҙ, Малькольм сэр. Һуңынан хатта минең шаһит.
  
  
  
  Өсөн перила схватываться вздрагивать һәм ғилми-нәшриәт комплексы, әүҙем ял ih ике ҙур ҡасан бысрата. Ул үҙенең мейеһенең дошман тотоуға йүнәлтелгән.
  
  
  
  Люгер уны ҡулланырға тырышһа ла, ул һаман да йөрөй. Сәйер никка ул ҡарарға була. Ах агенттары барлыҡҡа тәьҫораттар алырмын, тип башҡаса күрергә Малькольм сэр, был донъянан күптән киткән тип nen һәм уны башҡа ҡурҡыныс янай.
  
  
  
  Сэр Малькольм әйтте: «мин не вешай теләй? Юҡ, әлбиттә, юҡ. Тормош ябай булып ҡалған бөтә учреждение ябылған, ә эше? Сөнки уның түгел ине тамамларға теләйем, Талбот, мин Карте рәүешендә була. Һәм ул уйлай ҙа алмайым, һин тип теләйем, сөнки уның өсөн кончать. Тәҡдим генә. Бының аҙағы бик хурлыҡлы булыр ине, һеҙҙә лә тойола?
  
  
  
  "Еңеү ҡыҙы" опасно наклоняется. Порт рельс һыу аҫтында юғалды. Хәҙер моторлы кәмәлә йөҙөп юғары перил, застряла шлюпбалка тростар тартылды. - Пистолетный ҡайышын төшөрөп, аҡрын һәм һаҡ булығыҙ, ә һуңынан бында пень эго. Һуңынан моторлы кәмәлә ултырып ҡала ».
  
  
  
  Сэр Малькольм эшләй, тип әйтеп эму. Улар һорай: «һеҙ беләһегеҙме, беҙ ҡайҙа?»
  
  
  
  Выругаться Нику тура килә. «Юҡ, һәм әле ваҡыты түгелдер ...»
  
  
  
  Сэр Малькольм йылмая. Улар порт күрһәтә. «Был диңгеҙе яҡтары менән асыла. Ул, борт уң, отель биләмәһендә бөтә, ә. Ун километр алыҫ түгел. Мин биреү буйынса вафат булғандар-үҙегеҙ теләгәнсә. Карте.
  
  
  
  Был тәү сиратта ғилми-нәшриәт комплексы ҡарағанда алмай,-тине ревматизм булғанда тыш, моторлы кәмәләрҙә һәм әүҙем ял буйынса ҙур двигателдәр эго тағып эго һуҡҡан тураһында затылок һуҡты инде. Хеҙмәт аяғын күтәреп менән ул, сэр Малькольм була.
  
  
  
  Ике йәки бер секундҡа, эгон ғилми-нәшриәт комплексы табыла. Уны күреп, нисек полицей аҡ сәстәре тулҡын өҫтөндә илле һулға хәрәкәт итә. Сэр махал көслө ҡулдары Малькольм диңгеҙҙе йөҙөп. Пират ҡәберлектәргә ҡарай.
  
  
  
  Выдать артҡа карте нигы һәм пистолет. Ырғаҡ побелеть спусковой тирәләй ҙур бармағы Эго. Һуңынан уға ҡоралын ташларға. Уны эҙләү дауам итә. Хәҙер саҡ-саҡ күренмәле булып шәп-шыу һәм аҡ вә ҡара пениться маҡсаты-йәшел & nb. Һуңынан ул юҡҡа сыға.
  
  
  
  Выдать ғилми-нәшриәт комплексында билбау тотоп һәм үҙ Малькольм сэр «люгер». Һәр хәлдә, уның Вильгельминаға ҡайтара. Ирек уны кран-балка һәм двигатель килтерә. Iso йөк ташыусы судноһы батҡан кәмәләр уның менән ситкә этәрә барлыҡ көс омтыла, танау тотоп ел булып. Унда йөҙҙән полицей тотоноп, һулға урап һуңынан «Еңеү Ҡыҙы» дуға киң өҫтәрәк - бик яҡын әгәр ул булһа, әгәр ул затон, уның тәрәнлеге-аҡылһыҙ булып, - һәм йүнәлешендә хәрәкәттәрен дауам итә, Малькольм сэр күрһәтә. Отель биләмәһендә бөтә, ә? Моғайын. Һәр хәлдә, шулай була ул wouldnt насар түгел. Провизия моторлы кәмәләр булыуын яҡшы йыһазландырылған. Ә ул һаман, аҙнаһына кәм тигәндә. Хәҙер асыҡ һәм водород булған Хоук эго эҙләй! Нисек ҡаранып тапҡыр уны ваҡытында күреү өсөн, Еңеү нигеҙ Ҡыҙы булараҡ, тотош хәҙер баштүбән, тулҡындар аҫтында юғаласаҡ.
  
  
  
  Компас ярҙамында ҡайҙалығымды билдәләйем бәләкәй ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  Был уның үҙ сағылдырған иҫтәлектәр. Бәлки, был ярҙам итә, ә мөмкин, һәм юҡ. Әммә улар, моғайын, алтын табырға мөмкин ине. Хәҙер уларҙың электрон төҙөлөшө был көлкө, улар бер кемгә миллиметрға тиклем аныҡлыҡ менән билдәләй алабыҙ, хатта үле атлантик океан төбөндә алтын балыҡ. Иртәрәк йәки һуңыраҡ улар алтын табыу. Ухмыляться ғилми-нәшриәт комплексы, кешенең эгоһын әүҙем ял буйынса ҙур тибә башланы. Был исемдәрен улар бер нисә яңы асыштар өсөн файҙаланырға мөмкин тулы ине. Полчаса аша двигателде тарта. Был уны тулыландырыу мөмкин түгел, шуға күрә ынтылмаған, тигән сигнал ракетаһын һәм подпрыгивать ваҡыты менән башлап ебәрҙе.
  
  
  
  Эго саҡ бәреп төшөрөлгән һыу аҫты кәмәләре түгел. Ҙур тиҙлек менән тирә-томан сыҡҡан бәһлеүән. Ника һуңғы минутына тиклем улар күрҙе.
  
  
  
  
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Өсөнсө көнөндә дауахананан белешергә килгән йәштәр ғилми-нәшриәт сан-хуан. Ҡасан инә уны бүлмә, бәләкәй тартма, уның менән була. Ул, һүҙ һүҙ түгел, беҙ, ултырғыстар һәм карауат яны на ҡуйылған ҡара ҡумта ғилми-нәшриәт. Беренсе тапҡыр уларҙы күреү менән үҙенең ника босс көҙән, һыу аҫты кәмәләре нисек буласағын эго. Кем табиптар ҡот осҡос карап менән күҙәтер өсөн, кисекмәҫтән эго накачивать йоҡлап антибиотик һәм сабылды. Тик улар ғына килә кеүек сан-хуан, Ник интенсив терапия бүлексәләрендә урынлаштырылған, унда әлегә тиклем табиптарҙың килеүен нисә эго генә көҙән менән ҡыҙыҡһына, уларға сүп-сар у эго бормотать жаргон непонятным. Нику уларҙың күңел уйҙар, бөтәһе тере саҡта булды был эго тейеш түгел, тип уның аша үтә.
  
  
  
  Хоук откашливаться һәм әйтте: «шулай итеп, ҡағиҙә булараҡ, һиңә тағы бер тапҡыр тура ҡарап, үҙ аллы тулыландырыу өсөн барлыҡ».
  
  
  
  Ника ҡаға. - «Бик ябай була. Улар менән файҙаланырға мөмкин булыр ине ниндәйҙер ярҙам, бәйләү түгел, әммә булған хәл ».
  
  
  
  Сунь арзан булыуы һәм уның тирәләй үҙе бер ауыҙ хоук сигара тоҡандырырға онотмағыҙ. Ҡулдарына иҙәнгә уны целлофан. Уны күргәс тә, башыма повязка ғилми-нәшриәт комплексы, промелькнуть уның ирендәре йылмайҙы. «Мин әйттем, юғалтам тип һине сәс». - Хоук тине. 'Был дөрөҫ?'
  
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт бүлеге. - 'Эйе. Әммә уларҙың тағы ла арта. Һәр хәлдә, мин уларға шулай тип әйтер ». Ҡара уны босс үҙҙәрен подозрительна. Ғәҙәттә ҡиәфәтендәге агентты ла үҙен ҡыҙыҡһындырған эго. - 'Ни?'
  
  
  
  «Һис бер нәмә, һис бер нәмә, уны ғына ишетә. Яҡшы, малай. Бирә башланы. Мин әйтәм. Был була һәм ҡыҫҡа булһын. Йырларға, һүрәт төшөрөргә тейеш шәфҡәт туташы, мин әйтәм, мин ун биш минутҡа ғына тип.
  
  
  
  Киллмастер тулы һәм ентекле отчет өсөн үҙемә биш минут. Ҡарсыға һөҙөмтәләре тураһында бер нәмә лә әйтә. Ул ҡыҫҡа ғына кивнуть. Һуңынан ник һорайһың. «Баҫыу нисек үтә?
  
  
  
  Усмехаться Хок. 'Бик яҡшы. Әгәр был түгел буласаҡ ла баҫып, һеҙ нисек уйлайһығыҙ. Сәйер был. Куба был ысынлап та бик профессиональ йәшерен хеҙмәте, рособрнадзор. Кастро, күренеү, билдәле булыу сэр Малькольм пландары тураһында.
  
  
  
  Повозиться Док Атай менән ни ул, һәр хәлдә, шулай уйланы ул. Ә нимәлер килеп һуңынан бик сәйер ».
  
  
  
  Ул асыҡтан-асыҡ ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Лиза мин тырышып, ҡәһәр һуҡҡыры! "Һеҙҙә булды, тип, килеп инеү менән Гаити ни ғәжәп?"
  
  
  
  "Эээ, юҡ. Бик үк түгел. Был хатта баҫа ла башлай. Ләкин баҫыуы булды ».
  
  
  
  Күҙ ғилми-нәшриәт ябыла. «Һин мин әйткәнсә, өс тапҡыр уны танып йәки тейеш?»
  
  
  
  'Һин уны, - тине. Күрәһең, үҙе Атай һәм заерова Дока Барбудос бер нисә йөҙ кеше. Күрәһең, улар Гэллоуз һөжүм итә-Кейә. Иң яҡшы эштәр улар бик алыҫҡа. Беҙ, әлбиттә, бындай процедуралар-ара ҡатнаша алмай. Беҙ печати менән ҡарарға мәжбүр була, сөнки Малькольм сэр кеше үлемгә хөкөм ителгән. Һәм, ниһайәт, бөтәһе лә бәхетле. Ярай бөтә тиерлек. Кастро менән промывать мейе үҙе үлтерелгән дүрт кире ҡайтара, ә үҙен тыныс ҡартлыҡта мөмкин тиклем дауам туземец док пытать атай тағы ла, әгәр ул одержать күберәк булып эшләй. Сэр Малькольм альтернатива ла яҡшы булыр ине. Усмехаться ғилми-нәшриәт. «Кем пландар тураһында хәбәр Кастро һәм иң Малькольм делле һәм ҡытай сэр?»
  
  
  
  Зарычать ҡарсыға. «Был сер булып ҡала. Хатта һинең өсөн.
  
  
  
  - Һәм мин шулай уйлайым. Башҡалар араһында, шикләнәлер ул, тип контратакаһын Малькольм сэр тураһында белергә тейеш булған. Күрәһең, был уның радио аша ишетеп «ҡыҙымдың еңеүе». Шуға күрә, әлбиттә, барлыҡ көс омтыла китәргә һәм уның утопить iso алтын ».
  
  
  
  «Иң яҡшы вафат Эму», - тине Хоук. «Әгәр ул тере булһа ине, беҙ инек, уның приедет, ҡытайҙар һәм үҙ кеше. Тыныс түгел уның тормош күберәк яҡшы булыр ине ».
  
  
  
  «Мин шатмын, - тип, уны үле», - ғилми-нәшриәт ризалашты. «Әгәр ул тере була әле, беҙ обеспокоиться булырға тейеш. Күп хәстәрлек. Монстр булған кеше был үлемесле!
  
  
  
  Хок йыйылып китте. «Ҡасан һеҙ уларҙы бынан ебәрә, уның һеҙгә булған минең вашингтон офиста көтәләр. Тағы ла ниндәй ҡала,-тип прояснять, әммә ашыҡмай торайыҡ түгел. Һәм ул, уйланып, ял итеүҙе хуп һеҙ телисез?
  
  
  
  «Әлбиттә», - ти ғилми-нәшриәт. Усмехаться, уның босс үҙенең. «Ул ваҡытта мин ауыр булды. Миңә кәрәк, бер нисә аҙна, аяҡҡа баҫтырыу өсөн көсөн. Унда сүп-сар күп ваҡыт үткәрергә ниәтләйбеҙ ».
  
  
  
  Уның ҡарауы вопросительно Хоук. «Мин, тип шикләнә д. Әммә бармы һеҙҙә тип тормай, ҡыҙ нимә, улар, ғәҙәттә, һеҙҙе үҙе непреодолимое инем, бәлки, хәҙер итәк төшөрөп теләмәүе арҡаһында лысина һеҙ?» Комплекс мөмкин. Был техника һеҙҙең ала боҙмаҫ!
  
  
  
  Ника босс үҙенең уставляться был ҡот осҡос. Улар әле был хаҡта уйлай. Был мөһим һәм чертовски! Хоук хоҡуғы булған. «Бәлки, ҡалдырып торорға повязка башы миндә булһа, мин әлегә отрастать ла сәс».
  
  
  
  Хок ишеге була инде. «Юҡ, был кәрәк, - тине ул. сухо, - АХ, яҡшы агент тураһында үҙе хәстәрләй. Был инде ябай н тумбочка тартмаһынан ». Ул бүлмә аша сыға.
  
  
  
  Ҡара ҡумта эсендә һәм ғилми-нәшриәт комплексы асылды. Был парик, ул йөнлө ҙур үрмәксегә оҡшаған, күрәһең, заманса ҡарашлы ғилми-нәшриәт уны ризыҡ.
  
  
  
  Ишеккә һуҡты мөһөрләп тартма менән уның тураһында парик менән. Иң ирмәк, был сәсе төҫөнән тап хоук үҙе һайлай.
  
  
  
  Ника рассмеяться бер Мгновение.
  
  
  
  
  
  
  
  Китап тураһында:
  
  
  
  
  
  «Һеҙ һәр тирәләй буйынса 1 миллион доллар алалар, заданиены үтәй башланы. Әгәр һеҙ үҙ илдең төп дошманы, үлтереү, үҙ халҡы, америка президенты. Был ябай була, тип, һеҙ, тип уйлайым. - Төйәк план тиклем эшләй. Был осраҡта бер нәмә лә ҡалдырыу теләге. Һуңынан һеҙ, һеҙҙең задание үтәлде беҙҙең илдә ярҙам итә һезгә һайларға күсә. Унда һеҙ герой тип ҡабул итә. Һеҙ шунда йәшәрһегеҙ, принц булараҡ, тормош бәхет һәм муллыҡ, барлыҡ ҡала. Әммә әгәр һеҙ еңелеп, һеҙҙе үлем көтә. Һеҙ йәшәгән, ул саҡта шулай булды ла, геройҙар кеүек хәтерҙә, ә хыянатсы кеүек ... »
  
  
  
  -
  
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, улар үтә алмай. Әммә уңышһыҙлыҡҡа тарый һәм уларҙың тейеш түгел: предприятие йәшкелт булырға тейеш те һеҙ бөтә!
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  
  
  
  Асыҡ-зәңгәр үлем
  
  
  
  
  
  
  1 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Төньяҡта-күк мерцать непонятный, йәшен кеүек, вотум менән шөғөлләнергә-бөтә көс менән тоҡанып, үҙ вотум. Был ғәҙәти булмаған гроза; молния көсәйтеү тойолһа ла күп-күп тапҡырҙар. Был йыһан һәм ғаләмдәр хозур тирә-яҡ барыбер үҙенә отель газ тоҡанған һымаҡ булған. Ловкий в киске ҡараңғы күкте тиште неон буйынса ҙур ҡасан кротость ялҡыны тоҡанғас, бар күңелен атавистический кәмәлә уларҙы кешеләр тыуҙырған. Онотолған күптән борсой һәм изгеләндереү ih осор тураһында хәтирәләрҙе уята. Был осорҙа төньяҡ балҡышы һуңғы йылдарҙа сағыу сағылышы булған ғәйәт әһәмиәтле булды.
  
  
  Әммә американдар ҡалын, танау торорға йыйынған, яуызлыҡлы ла була. Сергей ҡуйы томан ҡатламын егерме минут элек барыһы да йәшереп булмай, һәм барыһы ла тәртиптә булыр. Сводка бик һауа торошо, Испания һәм махсус рейс менән юлдаш фотоһүрәттәрендә анализлау базаһында нигеҙләнгән U2 Tiros америка менән, томан ҡуйы тураһында әйткәндә, төндә бөтә төньяҡ европа һәм Скандинавия ависта уртаҡлыҡ өҫтөндә. Был хәбәрҙәргә ҡарағанда, шлюп иҫке ағас, һыуҙа йөҙөү буйынса ике көн дауамында төндә тынысһыҙ һәм Каттенгат, яр буйында йәшерен сәйәхәт нөктә швецияла тамамлай. Әммә хәҙер йондоҙ көньяҡҡа һәм швед яр күренә башланы. Быуат тауышы һәм методологияһы һауа торошо күҙаллана.
  
  
  Подпорка хәҙер ул бер аҙ ҡулына таянып н, тулҡын менән массалар, был һуңғы һөҙөмтәгә эшләүсе килке уйланып. Һуң, ул хәл итә алмай миссия баш тарта. Шул саҡта тапҡыр һәм нисек, тулҡындар һәм елдәр снасть завывание аша кереп, уның ҡарт ҡырҡа өсөн тауыш ишетеп йәмғиәте.
  
  
  «Мин уйланым, был беҙҙә ярайһы уҡ алыҫ, сэр», - тине ул.
  
  
  Америка үҙенең иптәштәренә ҡарап, йәш кешенән торған күләгә, башы һәм покачать. «Шымсылыҡ, - тине дородный американ, - был сыуалыштар бер-бер артлы». Һуңынан уның капитан килеп етте. «Тағы ете километр, Ларс, - тине ул, - һәм тауышына бөтә. Бер ҡасан да артабан йөҙөп, һауа һәм уны беҙ мәңгелек түгел ».
  
  
  Иҫке покачать башы капитан. «Томан үҫмерҙәрҙең, да? Годиться минең өсөн түгел, - лизать тура килә. Запретная зона атыуҙың был беренсе. Шул саҡта һөйләшә - булыуы мөмкин.
  
  
  Пожимать яурынындағы һәм ҡарт кешеһе американлы денис һүҙле ҡарай. - Ситкә, Ларс, бөтә булған кеүек. Бер нисә минуттан беҙ кәрәк, кейеп өсөн ».
  
  
  «Эйе», - уклончиво яуап бирҙе швед. Кесе американ кивнуть ныҡлы үҙ иптәштәре, палубала һәм уларҙың аҫтына төшә. Бергә тикшереп, уларҙы ҡорамалдар, салонда ҡуйылған өйә. Йәш американ стрижка ҡыҫҡа иғтибар менән күҙәтеп, трепет менән тиерлек, дородный кеше өсөн хәрәкәте. «Һәр осраҡта, N-3, - тине йәш американ, - беҙ тағы ла ситтә тамағынан аҫты каналы селтәре бар».
  
  
  Кивнуть оло йәштәге ир-аттар, аҙ булыр кеүек проблема был. Уны үҙ иптәштәренән өлкәнерәк булғанға ценымногие түгел, әммә өлкән кешенең эгоһын мең йыл булып тойола, һәм ул көсөнә характер күрһәтеп, уларҙы ҡасан йәш кешегә үҙе килә алмай.
  
  
  «Беҙ юл селтәрҙәре, ч», - тине ул ниһайәт. «Һеҙ, ысынлап та ла, тәрән сумған. Беҙҙә һайлаусыларҙың махсус юҡ. Иҫке ҡурҡа башлай ларса, һәм мин эго винить алмай. Башҡа өсөн был бик рискованный укрытие томан. Кивнуть йәш кеше.
  
  
  Хәҙер тишина һөрә, әлегә улар водолаз кәрәк-яраҡтары кейгән. Һуңынан улар һыуға брызги кешенең үҙен тойорға һәм каюта баҫҡысҡа күтәрелде. Тик уларҙы нисек сыға палубала, шлюп буйынса швед капитан ел иҫке подбрасывать, беҙ алыҫ юлға сәйәхәт өсөн түгел запретная зона булып ҡала. ташлап киткән кәмәлә тиҙлеген юғалтты, көслө качаться в покачиваться һәм диңгеҙ елкән рәүәт, нисек атып. «Уңыш алдыҡ, - тине Ларс. Һуңғы любопытство өсөн махсус әҙерләнгән ул ih күҙәтеп тора.
  
  
  «Иң шулай уҡ, ҡарт, - тине дородный ир-аттар. «Бөтә һәм был доллар сарыф итмәй, бер ҡатын-ҡыҙ».
  
  
  «Һа-һа», - засмеяться шведтар. «Мин уйларға, бының өсөн мин бик ҡартмын».
  
  
  «Бының өсөн бер ваҡытта ла бик иҫке булғандыр», - ти американ бодро. «Һәм тағы ла шуныһы-тип. Был ҡорамалдарҙы һатып тырыша противорадиолокационный нисә айға яҡын да, төрмәгә эләгеп тә тап һеҙҙе ».
  
  
  Кесе американдар ҡулына нетерпеливо шаркать. Был миссия ваҡытында бөтә шаяртып. Нигы йылмайып карте баҫтыра. «Унан өйрәнеүе, - ник уйлап.
  
  
  «Мин төрмәгә белә», - засмеяться шведтар. - Төрмәлә була, тип, һинең менән. Минеңсә, уларҙы ултыртыу өсөн атом бомбаһы һин, айға һәм сбьют. һа-һа.
  
  
  Ул засмеяться, был шаяртыу яҡшы булыр кеүек. Улар барыһы ла йылмая башлай, ике американдар һыуға һикерә. Бер нисә минуттан уны талап, диңгеҙгә һыу менән туҡланырға күнеккән өсөн ҙур батарейный скутер, ул ih буйынса обрести & nb тиҙ ценымногие, улар мөмкин тиклем йөрөй ине. Күктә сәйер тауыштар тигеҙ ҡараны һәм йәш американ һөйләне.
  
  
  Хоҙайым, уларға атай кәрәк, был операция «ялған» түгел, ә «Операцияһы Бернадот» тип атала, йәки уның нисек унда. Рәсәй тораҡ пункттары безумная был башта, ә хәҙер һеҙ был изге күрергә кәрәк. Был донъяның ике осона превивать оҡшаған, йәки тип-был ырыу булған ».
  
  
  Яуап ҡыҫҡа ғилми-нәшриәт дуҫтарса непристойность. Һауа торошо һәм уны йәш кешенең реакцияһы миссияһын аңлап, әммә улар икеһе өсөн яҡшы булыр ине, әгәр ҙә хәҙер эш тураһында ғына уйлап итеүҙәренсә, улар деталдәр, психологик факторҙарға ла ауырлаштыра уны. Сигнал старт бирелде ғилми-нәшриәт бара, һәм беҙ күберәк әйтер һүҙен түгел, үҙенең һәм кеше һыуға сумып оҙаҡ тыйылған утрауына сәйәхәт һуңғы этабы башлана.
  
  
  
  
  Маско швеция, утрау, гранит тирә-яҡ, көньяҡ яр буйында швеция ҡаты гранит киҫәгенә оҡшаш буйынса бер мең булған. Утрау булып ҡала. Һәм бөтә ҡалаларында бар, тип башҡа ҡалаларҙа булған, һәм хатта күберәк - гараж, театр, ҡунаҡхана, офис биналары, завод һәм хатта авиабаза менән хәрби һәм хәрби-диңгеҙ объекты. Веб-айырма шунда: бөтә ер аҫтында була, утрау аҫтына ятып гранит, бөтә яҡлап, бынан торға туранан-тура бомбаға эләгә, ә мөмкин, һәм шул.
  
  
  Бында, таш аҫтында был пустое, бөтә халыҡҡа ядро һуғышы ҡот осҡосонан ҡасып ҡотолоуы мөмкин. Статистиктар иҫәпләүенсә булһа, был осраҡта, атом-ядро һуғышы, һәм әгәр яңы эксперимент уңышлы булһа, халыҡтың туҡһан проценты Швеция ҙур ҡалаларҙа ер аҫты һыйыныу таба алмаһа, унда тирә-беренсе, Швеция һәм ул, һуңынан тағы бер нисә ай көтөргә һайлап алыу һынау һауаһы таҙа булғас, күрәгә менән барлыҡҡа килгән халыҡ, технологик һәм байлыҡ. Әлбиттә, башҡа илдәрҙә лә булһа ла «нығытып» ракета базаһы һәм команда пункты, әммә халыҡтың ни өсөн граждандарға. Шведтар генә хәлдә, психологик проблемалар бик ҙур, проблема менән вентиляцияһы, һаҡлау проблемалары һәм башҡа мәсьәләләр миллион менән, ҡалғандары ер аҫты селтәре өсөн ысынбарлыҡҡа әйләнәсәк.
  
  
  Ә һуңынан шунда предательство. Рус полковниктары юғары вазифалы офицерҙар һәм яҡлау тураһында мәғлүмәт менән швед эго муско веннерстрем яғына күсеү мөһим. Был үҙгәрештәр миллион яҡлау тора ине. Шведтарға үҙ неуверенность һәм ер аҫты һыйынған тәүге тапҡыр тойоу; улар аңлай, был уның йомшаҡ урыны булған.
  
  
  Хәҙерге заманда уларҙың истребителен ласлыҡ менән, көтөү режимында даими рәүештә, ер аҫты аша секунд эсендә күтәреп ала, йәки юҡ баҫҡынсылар өсөн вылетит. Тикшереү тиҫтәгә радиолокация системаһы төрлө диңгеҙҙәрҙә, һауала һәм, асып битен ҡаплаған ҡарағайҙар һәм, сәхнә кеүек фәнни-фантастик хикәйә, ғәкәрҙәренең эсминецтан торған гавань ер аҫты ятҡан, күрәһең сиктәрендә теләһә ниндәй тура судноларына һөжүм әҙер. Билдәләре менән «запретная зона». рискнуть.
  
  
  Һуңынан эште настораживаться шведтар Веннерстрема.
  
  
  Был бик яҡшы аңлай Карте ғилми-нәшриәт комплексы, ҡасан темные буйынса үҙгәреүсән Маско яйлап һыу. Осраҡлы зонаһына эләгеүе мөмкин булған. Был ярай ... әгәр шулай булһа, һөҙөмтәһе плачевный була алабыҙ, ләкин тормош тормош өсөн бөтөн бер милләт тип күрә, бәлки, бөтә кешелек? Шведтар былай йыраҡ.
  
  
  Шуға ҡарамаҫтан, ер аҫты ғилми-нәшриәт үтергә тырыша утрау-ҡәлғәһенә. Барыһы да, - тип һораны ул, - был упоминать-н бланш операция агент һәм үҙенә һайлаған. Анти-Тетеревятник, хутынья, ҡарт ҡаты, уларҙың башлығы була.
  
  
  AX тураһында, Ник былай ти: «Кеше төҙөй алмаған нәмәләрҙе, - тип үҙ ҡарамағы буйынса тәжрибә профилендә агенты йәки һурып алмай, теләге». Эго һәм ҙур тәжрибә булды.
  
  
  Төп хоук задумчиво агенты үҙенең ҡарап, сигара незажженный жевать шул тиклем, төбәктәр аша rta аҫтынан эго. «Хәүефһеҙлек проблемаларын менән шведтарҙан алынған әммә әгәр булһа, ниңә уның үҙенән ih мөмкинлек биргән хәл түгел ине?»
  
  
  "Ә норада тип әйтерһегеҙ?" - әлбиттә ғилми-нәшриәт һорай.
  
  
  «Мммм», - тине Хок, сигара rta башҡа төбәктәрендә иренде. «Иң делле, Норад». Был хаҡта ул уйлап. Икеһе лә белә, тип штабын оборонаға обронаһы америка, үҙәк америка оборона обронаһы нервы, шулай уҡ юғары Колорадо соҡоп булмай, тип Маско һәм ҡоролмалар. Әгәр Мусс ине-ҡарай, үтеп мөмкин булһа, ошо уҡ фекер һәм техника ҡулланыу өсөн мөмкин булыр ине, ниһәйәт, Норада нейтралләштереү, һауа һөжүменә америка менән һынау алдында булдыҡһыҙ һайлап ҡалдырыу. Был уй ҡурҡытты.
  
  
  «Был исемлектә булам мин, тип, һеҙ, кәрәк, агенттары һәм һайлау, ул һеҙ телисез алыу», - тине ахырҙа Хок.
  
  
  Ника отряды һайлау, эш тәжрибәләре менән мәмерйәләрҙең һәм ер аҫты инженер агент навигация тәжрибәле һәм белемле. Ҙур булмаған рыбацкий швед улар айырым-айырым килгән, өйрәнеү ғилми-нәшриәт бөтә башланы унда, бәлки, был хаҡта граждандар оборонаһы һәм хәрби объекттарҙа Маско.
  
  
  Һәм әкренләп уларҙы табабыҙ, тип, ап-теоретик түгел, рәсәй тораҡ пункттары ih шулай булған кеүек тойола, үҙенең хәрби атташе эшләгән саҡта вашингтонда швед һөйләм. ... Кеүек профессионалдар имеш-мимештәр күп була, имеш-мимеш заботить AX иезуиттарҙа ир-аттың аҙ, формаль булмаған, әммә ишетеүсе булманы коктейльный yahoo илселеге һәм журналистар менән осрашып, азия илдәре аталмаған хәүеф хаҡында белдереп, Рәсәй һәм ҡытай диңгеҙе менән сиктәш, һәм ҙур ер аҫты ҡалаһы эго маско ҡыҙыҡһыныу күрһәтте-туғандаш. Хатта ҡайһы бер чиновниктар булғылаған, - тип, инде тыныс ...
  
  
  
  
  Балтик диңгеҙ өҫтө шәп скутер тайпылышһыҙ алға ла, балта Маско k күлдәк ике осто. Ваҡыт-ваҡыт инеп, фонарь нурын ҡеүәтле электр ғилми-нәшриәт сығара. Шанс булыр, тип изге патруль самолеты күрмәгән, әммә ул киткәс был ҡурҡыныс булырға тейеш. Выскочить в пәрәүездәй селтәрләп аша фонарь нурын аҫты ваҡытта ҡайһы бер сәйер.
  
  
  AX күрһәтеү буйынса башҡа ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет. Әлбиттә, мөмкин, ул селтәр телеп, был иң шәп ысулы бар, әммә әгәр бойницалы яҡҡа, изге күрелмәле панелдәр буйында идаралығы, ih хәлен аныҡ күрһәтмәй. Оҡшаш була, әгәр улар ярҙан селтәре аҙағында - һынған саҡта фотоэлектрический нуры улар. Хәүефһеҙлек системаһын ентекләп өйрәнеү хәҙерге Киллмастер. Ника белеү, берҙән-бер ысулы эләгә иғтибарһыҙ ҡалмай - был селтәре аша.
  
  
  Ике балта культуралары хуп өсөн посовещаться.
  
  
  "Нисек һин, Гиета?" - ник һорайһың.
  
  
  «Багам утрауҙары һыу түгел был, әммә беҙ иҫке шул резервуарҙа Чистилище ун тапҡырға ауырыраҡ булды».
  
  
  Шулай тип атай уны язалау күренеше мәктәптә булды, унда һәр ваҡыт һынауын үтергә тейеш ax агенты, әҙерләүсе миссия өсөн яңы шарттары ҡырыҫ.
  
  
  «Яҡшы», - тине ғилми-нәшриәт одобрительно. «Беҙ барған тәрән, һәм был утомительно була, әммә, нисек һеҙ әйткәнсә, беҙгә ауыр буласаҡ». Сәғәт циферблатында радиевый уны үҙең ҡара. «Кәрәк түгел, беҙ ашыҡмай, ваҡыты бушҡа түгел, әммә юғалтыуҙар булыр. Әгәр еңеләйтеү, ҡара һыу аша мин егерме барышында беҙ шведтар постучаться ». Ҡараңғыла ухмыляться йәш кеше, ә һуңынан улар селтәре сума. аҫты. Барыһы һыу һалҡын була, ҡараңғы төшә башлау өсөн улар аша сажень сажень чернильный. Эхолот ғилми-нәшриәт өсөн үҙе күҙәтә. Етмеш метр тәрәнлектә булған, тип ... крайының һәм ... булғандарҙың барыһы сетхи был тәрән тәрән көтә?
  
  
  Лезвие менән иҫ киткес алтын стилет, ручка декорировать боронғо оҫталар. Nen яҙыуын яһап булмай өсөн «герой батыр» һәм инициалдары эго соҡоп булып түгел, тик ғилми-нәшриәт белә, уның ҡылыс өсөн тәғәйенләнгән. Һуңынан ҡулы һуҙып, ҡорал алыр өсөн. Ника өсөн ҡул аңлай кеше. Башҡа ҡулы һуҙырға лә, һәм кеше был таныштарыбыҙ ҙа. Атай, һәм король һуҙылған ҡанлы тарих биттәре менән генерал стилет сихырланған була, әммә ул ҙур ҡамасау була; ғилми-нәшриәт Карте өсөн хәнйәр була, Киллмастер. Инситутта ғилми-нәшриәт комплексы балансында тотоусыларға һәм ҡул эштәренә, матур идеаль оружиеи. Нахлынуть nen тәжрибәһеҙ буласаҡ шатлыҡтарын, нахлынуть наэлектризовывать ҡуҙ. Ослеп эго ореолдарҙың булыуын шунда уҡ күҙем, аҫыл ташым, ҡараңғы тәрәнлектә мерцать. Ореол ҡатын-ҡыҙ тирә-яҡ уяна, бөтә донъя ҡатын-ҡыҙҙы, уның тәне эго вздыматься досягаемость тыш, уларҙың страстной окликать һәм эго һүҙ - барлыҡ ҡатын-ҡыҙҙы, ул уны ҡасан булһа бел, кис менән пляжда булған йылы һалҡын тәнде аҡ кариб ятышлы матур төн килгәндәй, ләззәт иткән эго рыдание европа ҡалыуы ҡыуандыра. Ника бәхет буласаҡ мактап туялмай. Күрәһең, бөтәһе ижадсылыҡ nen. Уның йөҙө яҡтылыҡ менән кисекмәҫтән тылсымлы отель хәнйәр выплывать күберәк булһа, үҙенең серен һәм көсөн түгел.
  
  
  Ул яҡын ир-засмеяться сардонически. Ир-аттарға күрһәтеп, уның әгәр шулай эшләп, әкрен йәки бик отопление һыу менән көткән ауырыу һәм үлем эмболия эго - уны һайларға булды. Ника аҙ булыуына ғәжәпләнә, күрә был кешенең үҙе булмағанда уның. Эго үҙ аҡыл, һалҡын һәм ситләтелгән, эму әйтер, тип, уның ағыуланыу билдәләре күрһәтергә преувеличенный азот, grandes ivress des profondeurs les, тип француздар атаған был. Уның менән һәр ваҡытта был ҡоролма тәрән була, ул эшләй, һәм уның тәрән булыуы менән килеп төшөү, һәр ваҡыттағыса, уның ҡылған. Ҡан составын эго тәрән тәьҫир иткән, ә ул баш мейеһенә ҡан йоғонто яһай. Икенсе башында эму әйтеп ир-аттар, аҙ булһа һәм ул тағы ла көслө тибә тип юҡҡа балта агент тәрәнлеген түгел, ә ғәжәп аҫты мистик. Бреда тынып башты әйләндерә һәм, күп тапҡыр һынаны ла инде һәм был билдәләр ғилми-нәшриәт комплексы, сөнки ул бер ҡасан да ih ныҡ тоя. Моңһоу ҡараш менән янындағы үҙе ухмылка подсознание, азот наркоз тыуҙыра, ғилми-нәшриәт ҡарағас, башҡа реакцияһын тикшерер өсөн тәрәнлеген ҙур балта. Йәғни, уны күрергә тип, ғәйәт эго шунда уҡ хәрәкәткә килә. Сумасшедший ғилми-нәшриәт аҡһыл йөҙөн күреп кәкрәйгән. Үлемдән йәш балта йөҙөнә яҙылған була.
  
  
  Наркоз аҫтында һаман азот Чет ҡушылдығы. Ул битлек төшөрәбеҙ, ҡыуылып сығыуы һәм rta эго. Ҡараңғыла улар ҡырағай эго грациозно диңгеҙҙе һүрәтләү арабеск скутер башҡара. Фонарь уның ҡасан йәһүҙиәне ғилми-нәшриәт ҡолап, күҙҙәре хәйләкәр уҡыу барлыҡҡа килгән, саҡырыуҙы белдерә. Трубкаһын алмай һәм кислородты тотоп ирендәре араһынан нигы эго эго проталкивать кереткәнсе, уның увертываться Чт, һәм ул атыу, ситтә досягаемость.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанам кешегә тәьҫире аҫтында йоҡлатҡыс, AX, задерживает на мгновение өсөн коткарып, үҙ тормошо. Әммә, иҫерек төҫмөрләүе ауыр, һәләкәткә осраған башҡа кешеләрҙең үҙ - диңгеҙ һәм скутер умчаться ҡараңғылана. Сананан төшөү менән, тиҙлекте бер төрлө була. Хәҙер был кешенең үле моғайын.
  
  
  Дрожь, һалҡын һыу менән уртаҡ нәмә юҡ, арҡаһынан буйынса ғилми-нәшриәт пробежать. Билдәле булыуынса, был яҡшы күренеш, бреда тергеҙеүгә тәьҫир аҫтында ырғытылғандай тоя башланы битлек дайвер. Ғәҙәттә сабый хисенә, ҡаршы һәр ваҡыт булған һәм буласаҡ эму. - Һәр ваҡыт тиерлек, - һаулығын ғилми-нәшриәт мрачно. Улар үҙ сәғәтен ҡарап. Был хәл кис башлау өсөн эму көндәренә тура килгән икенсе тапҡыр баш тарта, йәки миссия юҡ. Эму һәм бик тиҙ арала ҡарар ҡабул итергә тура килә. Ә был яҡын арала тоҡандырыу гранд. Киллмастер итергә тип тауыш бирҙе.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  
  
  Балтик диңгеҙе төбөнә ғилми-нәшриәт күлдәк н ярышлап торған утрауҙары төшөп, тирә-яҡ ҡараңғылана күҙгә күренмәгән мең күҙәтә һәм уның ҡунаҡ дневного. Эго түбән төшкән һауа баллоны һәм түбән уғы запаста бара, әммә уның поделать бер нәмәне лә алабыҙ, тип ...тыш көтә
  
  
  Һуңынан һалҡын диңгеҙҙең ҡараңғы төбөнә пронзать йәһүҙиәне барлыҡҡа килтерә. Ник йылмая битлек аҫтында. Идеаль ваҡытта була. Китергә лә була. Ул яҡтылыҡ сканей.
  
  
  Закружиться яҡ ныҡ һыуына. Башы өҫтөндә ҡара шәүлә оҙон эго үтә юғары. Эсминец, тревога булып сыға. Был пландың бер өлөшө булып эго. Электрон «шкатулка», ул уның боғаҙын сығарҙылар, милләтселектә лә була, тап ошо ваҡыттан башлау өсөн сигналдар ебәрә. Швед улар радар экрандарынан сығырға тейеш, тип ауыр крейсерын менән боҙоуға тиң. Бер нисә сәғәт буйы экранда һүрәттәр демонстратив ҡала, ә аҙаҡ юҡҡа сыға. Был берҙән-бер ысул булып, уны уйлап, күңелем, шул ваҡытта ер аҫты күтәрелеүе ҙур селтәрҙәрҙә менән гидравлик в гавань-драйв, ih ғилми-нәшриәт карте булып көтә башлай.
  
  
  Был яҡшы пландар бар, ул бик яҡшы сабата. Проговориться инеп, уның аша күҙәтеп, уларҙың ҙур селтәрҙәрҙә нисек үҫһен рычагы артына гидравлик. һуңынан уны күрмәй, тип вырисовываться алдында эсминец пристань. Пристань ни сканей аҫтында ғилми-нәшриәт комплексы, аҙаҡ килеп, утрау өсөн ер аҫты һоҡланып.
  
  
  Тәү ҡарашҡа ул башҡа диңгеҙ базаһы теләһә ниндәй кеүек бәләкәй күренәләр. Ул бер нисә патруль катеров пришвартовывать булыуҙан туҡтағас, оло пирс тейәү өҫтөндә күтәргес кран, ҡараңғыла япма киткән тимер юлдары буйлап, карап тирәләй кеше йөрөһә, ә зәңгәр кейем һәм улар буйынса. Тик һуңынан күрер ул көмбәҙле арка ҙур мәмерйә. Шулай уҡ мәмерйә күреп шаҡ ҡатырғыс булды һәм был, нисектер проснуться был пландар егерме беренсе быуат.
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы. Был тораҡ пункт менән рәсәй иң сәйер булып башлай. Ул бәхетле булһа, бөтә нимәне тиерлек тамамланды. Кереткәнсе уның ярға өлгөрмәнем, өҫтөндәге ауыр башы shaggy послышаться эго. Ир-егеттәр пауза яһап, бер ни пробормотать, shaggy һуңынан юҡҡа сыға. Күңел, урман өҫтөндә буш уның, ул взбираться на балкалар, кейем резиндан үҙе төшөргән, төбөнә төшөргә мөмкинлек һәм утяжелять эму эго. Һуңынан эшсе костюмын кейеп швед уның хәрби-диңгеҙ флотында. Вместительный күлдәк һәм ыштанын етерлек булды, уның тәнен йәшереп өсөн бик күп махсус ҡулайлама, ул досталь, сумка буйынса водонепроницаемые.
  
  
  Айырыуса уның ҡоралы тураһында айыртырға, үҙ өс яратҡан: Вильгельминаға, 9-Люгер тағып, Хьюго, яманһыулыҡ стилет балансир, пьер һәм, бәләкәй бомбаһына үлем менән мышиное-газ паралитический, уны аяҡтарым араһына несса.
  
  
  Урман төҙөлөш молчанов уның аҫтында проговориться, баҫҡыстар һәм баҫҡыс схватываться өсөн наверх полезть. Тик уны нисек бара, гер метла ғилми-нәшриәт эҙләй. Метла кеше бер кемдең дә теймә - бөтә армияға ла ваҡыт үтеү менән цезарь була. Һөҙөмтәһеҙ.
  
  
  Шунда уҡ тирә-офицер ниоткуда барлыҡҡа килә. «Сәләм, моряк». Ника туҡталды. Уға булған тойғоларым, бөтә уға ҡарай.
  
  
  «Заправлять һәм күлдәген дә тәгәрәтә».
  
  
  Ник йылмая пусто, күлдәге һәм ыштаны отсалютовать засовывать клочок була. Стонать ҙур гранит килде ул аҙаҡ. Уларға бер кем иғтибар итмәй. Mimmo үтә офис, келәт, унда унтер-офицер һәм журнал уҡыусылар кофе эсә. Ул диуар, сөнки ул белә, уның табылған тимер баҫҡысты алып бара үтеүен, уларҙы ремонтлау буйынса проводка. Ника буйынса ашығыс төшөп юлдарында, баҫҡыста ҡорос әлегә яҡынлаша, стон н нығытылған, түбәләргә күтәрелер өсөн яҡтыртҡыстар булып аркалар менән шөғөлләнә. Ника баҫҡысҡа күтәрелде.
  
  
  Тирә-ул туҡтап ҡалды. Гидравлик асыу көнөндә уның иң ҙур мәмерйә аҫтына китә, уны ҡарай һәм, кире йөҙөп кеүек эсминец док. Моряк булып ҡурсаҡтарҙы уйынсыҡҡа оҡшамаған, ә эсминец - пластик караптар моделдәрен яһау.
  
  
  Башы ҙур зиять кондиционеров в эго. Башҡа өлөшөн тәшкил торба селтәре менән бергә ул, ҡаланың ер аҫты аша үтә. Һәм н-3 проблемалар килеп тыуа.
  
  
  Һауа бик юғары булды. Был, уның аңлауынса, ләкин был операция ҡуҙғалды. Әгәр уны үлтереп менеп юлдары яһаныҡ, торбаларҙы ала һәм уның өсөн киң подпрыгивать крайы схватываться. Задумчиво гаваненән, уның аҫтына ҡарай. Әгәр уның шундай бейеклектәргә менән һыуға ҡолай ине, бик аҙ ине унан ҡалғаны.
  
  
  Улар иң яҡшы ҡорамалдар менән һаҡ ручка үҙенең аҡылһыҙ ике предмет: электромагнит миниатюрный пар, йөҙҙән фунт һыйҙыра. Вертикаль буйынса яуаплы магнит торба эго тейеш булған, кешеләр себен кеүек.
  
  
  Әнисә аҫҡа түгел, бармаҡ осонда ҡыҫылып ҡалған диуарлары түңәрәк металл һәм ғилми-нәшриәт комплексы яны участогы перил. Вспотеть ҡулы еңелсә Эго, ә юғары пульс була. Ҡарап ул асыҡтан-асыҡ үҙенең мәжбүр итеп, тағы ла әлегә тынысланырға. Кесе перил етмеш метр бетон һәм мөмкинлектәре менән үҙгәрә һәм һыу балансын эму соскальзывать төшә.
  
  
  Өс дюйм өҫтөндә тишек бармаҡлы эго өсөн кондиционер ҡарағанда әҙерәк була. Ғәҙәттә, ҙур тырышлыҡ башҡа мөмкин булған хәл күпкә көслөрәк һикертелеүсе уны эго аяҡ ҡулы сложа алыҫлыҡта ултырған булған. Әммә шыма түгел перил. Бер хата - һәм уны өскә түгел, ә күтәрелә. Һалҡын тауыш уның эсендә әйтте: «Туҡтатып, Карте». Был эште ике кеше булған. Юҡһа ул, тип тағы бер ҡат тирең сыға. Ул тағы ла күҙҙәрен күтәрҙе һәм тәрән тын. Һаман да шул уҡ урында асырға була.
  
  
  «Юҡ», - тине ул үҙ тауышын эсендә. Һуңынан ул һикерә.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул бүлмәһендә аҫылынған була, ҡулына ощупывать. Һуңынан улар притягивать магнитуда көсөндә булыу, ҡыҫылһа һыу торбаларының металл эго. Хәҙер йәтеш кенә трубка аша крайы уны хәрәкәткә күсә, селл магнит һәм һүндерелгән. Был, уйлап ғилми-нәшриәт комплексы, тәмәке тора. Бөтә ҡала Кондиционер өргән, белергә лә кәм йәки артыҡ маршрут һәм нигы, чт спелеолог, мәмерйәләрҙе ҡараңғы буйынса эксперт, тәғәйенләнгән урынға тиҙ ih ценымногие ҡабул итеп алырға була ине.
  
  
  
  
  Ужина тамамланыу, ҡунаҡтар һәм китте. Бынан бер. Лундгрен күтәрмәгә ултырҙы Астрид
  
  
  ликер йорт менән бокалды ҡулына көмөш ярына муско ультрасовременный, теләйем, һуңғы китә лә ҡунаҡтар өсөн. Был шикле. Йәш кеше лениво шезлонг нах ҡаршыһында һуҙылып киткән.
  
  
  «Серияһындағы яңы тирбәлеү минут һынап ҡарап 20 000 тиҙлек менән беҙҙең иҫәпкә, әлбиттә, был коэффициент буйынса y x баҫылған дуғаһы генератор», - тине Астрид.
  
  
  'Һин нимә һөйләйһең?' - йәш кеше һорай.
  
  
  «Ябай, - тине Астрид. «Хәҡиҡәт, мин уйлайым».
  
  
  «Астрид, - тине йәш ир, - һин булмаҫһың. Һеҙ ҡатын-ҡыҙ түгел, ә машина. Һеҙ беләһеңме, һеҙ нисек атала Маско рәсми кешеләр? ...Һинең исемең
  
  
  «Мин чиновник ҡыҙыҡһындырған звероподобие башҡа компетентлы түгел», - ҡатын-ҡыҙҙы туҡтата. Скучающий уның үҙ ҡунағын ҡарай. Ул юғары булды, һәм матур светловолосый, Адонис кеүек. Бынан тыш, саңғы уҙыштары буйынса олимпия йыйылма командаһы швеция, уның булған, ә хәҙер хеҙмәт хәүефһеҙлеге швед шәп карьера яһай. Буйынса ниндәйҙер сәйер сәбәп яратып эго вице-адмирал Ларсон, хәүефһеҙлек хеҙмәте начальнигы. Астрид килә, эй жаль булыр, тип, уның ҡасан йәш спортсылар менән таныша, ләкин уны дуҫ иткән, уның тормошҡа ашыуы өсөн социаль бара башланы.
  
  
  «Швед улар һеҙ йөрөгән айсберг», - тине йәш кеше.
  
  
  Башҡа исеме нах өсөн улар күп булған, Астрид булараҡ яҡшы белә, әммә был уның борсой. Швецияла ваҡытта тамамлана, идиот һәм ир-егет булғас, ул раздражать, һылыу ҡатын-ҡыҙына бағышларға ҡарар тормош ҡасан үҙ бурыстарын түгел, ә ире ҡәнәғәт булыуы шикле хеҙмәтсе. Ревновать раздражать Кнут булған һәм, үҙе теләгәнсә түгел, сөнки бурысын тоғролоҡ Астрид уңышһыҙ булды. Ер аҫты базаһы һәм комплексы проектының ул бөтә һыйынған хәрби бүлеген етәкләй.
  
  
  Ултырғыс уның откидываться н спинка, ул һөртөлә алдында үҙенең оҙон аяҡтарға, янбашҡа матур итәкле шәрәм обладательный ee киҫәге. Запрокидывать уның маҡсаты, тип һыҙыҡ өҫтөнә алды ул. rta полногубый киң йәлеп итеү, шулай уҡ юғары һәм йәшел гөбөргәйел күҙҙәрен, шыма аҡ сөнки ул яҡшы менән бергә барһаң-сәстәре аҡһыл. Әммә был аҙ, хатта швеция йомшаҡ кешене һүҙ ҡарай.
  
  
  Кнут баҫып, кәүҙәһе оҙон һәм көслө булып үҫһен үҙе шул тиклем атлетика һәм урында уның менән йәнәшә аҡ лежак погладить ҡаш, муйын, күкрәге көскә уны ҡайҙа бәйләргә матур лиф-ee коктейльный күлдәк. Һөйкөмлө була һәм тауыш устары Эго тиклем кәмегән.
  
  
  «Ҡара хмыров, - прошептать ул, - боҙ алиһә, мин һин ҡалдырған аҡыл менән. Минең төндә - язалау ».
  
  
  Астрид ощупывать эго аҫтында ҡулы хәрәкәтһеҙ булып ҡала, ҡаршы түгел һәм бер ҙә кәм булмаған.
  
  
  «Эйе, Астрид, һин йондоҙ кеүек. Сәйер йондоҙҙар. Ир-ат һине яратырға мөмкин түгел. Бәлки, һеҙ өҫтөнлөк биргән ҡатын-ҡыҙға йомшаҡ ».
  
  
  «Әгәр һин булһаң, һин түшәккә ята менән уның тел әге, иҫбат итеү өсөн, мин лесбиянки, ревматизм - юҡ», - тине үҙенең йыйнаҡ раздражительный астрид то.
  
  
  «Аллаһ, тик һинең буласаҡ», - тине Кнут. Хриплый голос Эго сәйер булған. Пожалеть Астрид, һуңғы ике стакан тип эму бирә. «Мин һиңә ут тоҡана ҡалһа, ҡәҙерле», - простонать Кнут. Кешенең муйынына уның эго ҡыҫылһа, ул токио менән ҡапланған һәм уның утлы; уның һул ҡулы күкрәге тулы тирене береһе көслөрәк, икенсеһе скользнуть итәк аҫтында. Астрид ҡотолорға маташа, әммә Кнут бик көслө була.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уны уйлап, был юлы эму ҡалышмай. Ахыр сиктә, уны эго подбадривать мөмкин ине. Ул саҡта уны-быны уйлап: «Әгәр уны хәҙер ҡалышып, эгон, тщеславие сикһеҙ, һәм уны эго бер ваҡытта ла юғалтманы».
  
  
  Хәйлә уны эго ҡотолоу тирә-яҡ, һәм һиҙгән кеүек, уның күлдәк лифы порываться.
  
  
  «Кнут, - ахнуть ул, - мин бер минут лаборатория ...»
  
  
  Лаборатория«, - фыркнуть ул, - һеҙ матур лаборатория чертовски. Әммә бөгөн кис, фәрештә.
  
  
  Ул белә, - тип уны үҙеңдең күкрәгенә уның обнаженный эшләй, тряпка ҡыҙыл үгеҙ кеүек булды. Йугереп барғанда ул көндө, ләкин ул уны ҡырҡып, ҡала көнө һәм ҡыҫылһа һыуға сумғандай хис күлдәк. Полуротный Эго уның кәүҙәһе ерҙә көслө, әммә, эй, тағы ҡасырға насип булған. Ағас йорт йугереп бара, артта уның вслепую, мин белгән, йә ул илай көлә.
  
  
  Арҡаһына асыҡтан-асыҡ Shaggy ee тәжриәбәһе Кнут. Запястье өсөн уның һуңынан уны тотоп. Астрид инстинктивно эшләй. Ялан аяҡ аҫтынан үксәле һәм уны эго эго выдать бер яҡтарының береһе-уның, ул ҡасан булһа был эго эйәк атып карате ҡулы буш. Ҡасан белокурый гигант төшә башланы, һәм уның эго һауала тотоу өсөн тәнде запястье эго борола. Ул кеше ергә ауыр булды. Эго арҡылы ялан аяҡ һәм ҡул алыу өсөн астрид эго участогы алған.
  
  
  «Веди үҙе прилично», - тине ул.
  
  
  «Насар кыҙҙар», - прорычать ул.
  
  
  "Һин үҙе алып барыусы була, әгәр ул һиңә ебәргән?" тип һораны ул.
  
  
  «Мин һине үлтерәм», - стискивать уның тештәре.
  
  
  «Кнут, - тине ул, яңы тактик һынап ҡараны, - һин шведтар матур, ҡыйыу һәм матур. Әммә, беҙҙең илдәге кеүек, һеҙ беләһегеҙме, кризисҡа ҡаршы хәрәкәт итә. Әгәр был түгел, был булдырмау ысулдарын табыу, физик, лазерҙың нуры бер аҙ ҡытайҙар янына килеп, улар гранит үтһен Маско алмай, бысаҡ кеүек, аша майҙар. Шул саҡта беҙ ҙә ҡайтҡас, нимә менән башлана. Шулай итеп, һеҙ аңлайһығыҙмы, мин бер нәмә лә ҡыҙыҡһындырмай ни өсөн был мәл, бынан репеллент тип табылды. Бәлки, һуңғараҡ, көрсөк ҡасан тамамлана ».
  
  
  Әлегә уға әйтмәнем, дәрт Кнут тынмай. Ҡатын-ҡыҙ өсөн мәжбүрилек либидо ҡарағай энәһенән тешләй. Мгновений ул эму аша баһа бирелә. Кнут бик ҡыҫҡа һәм тротуар һәм формаль менән ғәфү үтенә, раздражать, үҙ машинаһында зашагать.
  
  
  Астра һәм бер нисә таралған, Астрид үҙе өйөнә кире ҡайтҡан, кейем йыйыу, уларҙы тиҙ арала кейенеп, ә аҙаҡ машина ултырған бәләкәй инглиз спорт менән шөғөлләнә, уның берҙән-бер етешһеҙлеге бар.
  
  
  Ер аҫты лабораторияһы улар тиҙ бара. Уның беренсе смена иртәнге сәғәт алда килә. Әммә шым булды. Системалы ул үҙ фекеренсә, был тәү сиратта ҡытай лазер проблемаһына иғтибарын йүнәлтә. Шул ваҡытта факт һүҙ, бер ҡасан да ҡорал алмаясаҡмын тип ҡытайҙар эшләй, граниттарҙы ярып өсөн Маско, утрау өсөн түгел обыск күргәҙмәлә технолог отряды ... Һәм вице-адмирал светловолосый эго Ларсон һәм малай, шул Кнут, был турала белмәй. Һәр хәлдә, быны булдырманы. Улар буласаҡ, тип ышанам скумбрия беҙ, кешеләр, күккә түгел, әҙләп-әҙләп беҙ ларсон аҡсарлаҡ күренде.
  
  
  «Сәләм, ҡәҙерле, мин үҙем пропуск күрһәтә».
  
  
  Олатаһы-лаборатория бинаһы яҡтылыҡ һаҡсыһы булыуын белә көҙәндәр аҫтына инеү менән, улар уның флуоресцентный, һонтор булған ул ҡыҙ булараҡ, атаһына үҙе лаборатория сайҡала, тик уны күрергә генә кәрәк эму була. Был рецепт була.
  
  
  Ул машина н лифт припарка спорт һәм лаборатория булып төшә. Коридор буйлап барып, таныш ҡасан ул, уның фекеренсә эште автоматик рәүештә мөрәжәғәт иткән. Астрид тип уйлап, бик яҡшы тәьҫораттар ҡалды лазер нах ҡытай үҫеше тураһында була. Һәм ул уйлай, тип уның ревматизм белә. Был көс үҙенә күрә майҙан буласаҡ, уларҙы бетеү лазер нурҙары йоғонтоһо, нигеҙләнгән факттарҙы яҡшы билдәле булыуынса, яҡтылыҡ нуры масса тип кәкрәйгән. Проблема шунда, тигән кеше, өҫтөндә эшләргә көс менән баҫып, бер-бер артлы вафат була. Күрәһең, көс ҡырында нурланыш барлыҡҡа килә, уларҙы үлтереү хеҙмәткәрҙәре ысулы лаборатория, рентген нуры кеүек яһаған был быуаттар рубежы. Ласлыҡ талап итә шул тиклем ғилми конференция эксперимент туҡтатыласаҡ, һәм серле төрө айырым әлегә баҫтырырлыҡ түгел ине. Ләкин ваҡыт әҙ булды ...
  
  
  Буш булған лабораториялар, һәр араһында тәүге һәм һуңғы алмашына, әммә унда ee проекты етәксеһе урынбаҫары булырға тейеш. Бөтә кабинеттар һәм ике сынаяҡ кофе ҡоя астрид кофемашина үҙе бара.
  
  
  Офис ишеге янында, уның ҡулдарына ике сынаяҡ ҡәһүә, балтыр обожгай, запястье засовывать һәм ауыҙ итер өсөн, туҡта түгел.
  
  
  Кнудсон, ee урынбаҫары, проект етәксеһе, иҙәнгә ята. Синь Эго тире булған. Удушье йәки ҡуйы ҡыҙыл төҫтәге йомшаҡ йөрәк өйәнәге менән түгел, ә асыҡтан-күк, ҡара һәм иҫ киткес. Лысина эгон фон балҡыған зәңгәрһыу аҡ сәстәрең өсөн гөбөргәйел ныҡ айырыла. Астрид истерический рассмеяться теләге биләй. Киң мәғлүмәт сараларында хәбәрҙәр килеп ятҡан эй кнудсон келәмдәрҙе ҡаға, һауыт-һаба фарфор киҫәге.
  
  
  Схватываться өсөн уны ишек яҡтарына буярға, ҡолайҙар өсөн дә, тын һәм тәрән. Индиго серле нурҙарының төҫтәре кеүек, техник журнал ih тип, тағы һуҡты. Ih сәбәбе лә таба алманым, ләкин һөҙөмтәһе булманы безошибочный ih.
  
  
  Астрид уйлап, мәйет бармы-хәүеф-хәтәр яҡынлаша. Ғүмер оҙонлоғона нисек була нурҙары? Әкренләп уның үҙенең данлыҡлы тергеҙеү иланы. Уның буйынса сәғәт күрмәй, тип бер аҙ иртәрәк килгән алмашҡа. Әгәр ҙә уларҙы күрмәйбеҙ, беребеҙ тирәләй Кнудсон, швеция лаборант күберәк булһа ла, уларҙы көс отель менән ҡырҙа эшләй инем. Уның тураһында һөйләү түгел, уйлау мөмкин түгел, был ҡытайҙарҙың ниндәй уңыштары өсөн көтөлмәгән булды.
  
  
  Estestvenno булыуын иҫкәртеү өсөн вице-адмирал Ларсон һәм уны эштәр менән шөғөлләнеү мөмкинлеге буласаҡ. Лаборант әммә теләһә ҡайһы ваҡытта мөмкин икән. Тиҙ лаборатория Астрид обыскивать. Һуңынан, баш кейемдәре һәм ҡурғаш бөтә төймәләр менән елән кейеп, уны тәнеңә яҡынлаша. Был бик ауыр була, ул. уйлап ҡарағанда, әммә, ахырҙа, эй, мәйет хәрәкәте өлгәшергә мәжбүр итә. Һуңынан шомло көрәш, уларҙы ваҡытында барлыҡҡа истерический нах тәьҫораттар алыу, ҡунаҡханаһында уның менән бейеү, мәйет тип, эй, үҙҙәрен шәхси кабинеты һәм Кнудсон выпрямлять эго заталкивать мөмкин.
  
  
  Йыйнаҡ ун минут үткәс, үҙен ябай лаборант ҡаршы Лундгрен Астрид безупречную әҙәплелек, ябай һәм эму эше йөкмәтелә.
  
  
  
  
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Ҙур ғилми-нәшриәт комплексының система аша кондиционирование продираться сәғәт күберәк. Махсус күҙлек таҙа һәм инфраҡыҙыл туннель рәхмәт фонарь кеүек, көндөҙгө яҡтылыҡ кеүек булды. Йәғни йыл һайын булған өсөн түгел был. Разворачиваются менән коридорҙа монотон сүкегәндәр. Нику күңел генә кәрәк булһа, йәки химик таҙартыу өсөн вентилятор, һауа ванналары тип эго һайлау аҡылһыҙ түгел, һынау.
  
  
  Ядро реакторҙары ғилми-нәшриәт комплексы уйлап табыла, утрауының ҙур өлөшөн тәьмин итә, бер нисә фото һәм хәүефһеҙлек хеҙмәте директоры һөҙөмтәләре тураһында рапорт биреп күрһәтте өсөн, һәм уның тирәләй рөхсәтһеҙ утрауҙары доллары тышҡы донъя иғтибарһыҙ үтергә ҡуша. . Был миссияһы тамамлана. Ул һыу подползать молчанов реакторынан алыҫыраҡ, ваҡыт туҡтап, үҙгәртеүе һәм эшләү өсөн һайын, уның йүнәлешен үҙгәртә. Был пленку ваҡытында һәм ғилми-нәшриәт тирә-яҡ ҡыҫҡа туҡталыш менән бер ҡумта табылған.
  
  
  Эго неосторожность ташлау буйынса, европа кинобренд популяр. Һәм инфраҡыҙыл нурҙар уны эго күтәреп ҡарап сыҡты. Тартма, уны уҡыусылар, был бик тиҙ булырға тип, бик плей бөртөклө, лабораторияларҙы ҡараны һәм профессиональ фотографтарҙы ғына. Волчья ухмылка белем кешенең эгоһын яҡтыртыла. Ул фотоаппаратын да үҙе менән булған намыҫлы хеҙмәткәрҙәр
  
  
  үҙе, сверхсекретно хәрби объекттарҙа эшләй башланы. Вентиляция системаһы булған берҙән-бер кеше булыу бик ҙур түгел неуполномоченный нигын шулай тип Карте. Был эго үҙ пландарынан баш тартырға мәжбүр белем йәҙрә реакторы күсә. Тағы ла бер уйын бара. Ҡырҡ биш минуттан уның янында диҡҡәт менән китә был ерҙән. Маршрут картаһы, уның төрө, эму әйткәндә, Маско комплексының был өлөшөн индерә. Ҡулланыуға тишек системаһы өсөн ҙур ваҡиға булды, самолеттар эскадрильяһын шөғөлләнергә мөмкинлек бирә ине шведтар уның йөҙөнә күтәрелеп-хәрәкәт бер перехватчик. Был пландарынан баш тарта башланымы, русы ла урын бирелгән, ә рус мөхитле перехватчик эскадрилья күсерергә билдәһеҙ. Шпион өсөн бында ҡыҙыҡ нәмә булырға тейеш түгел.
  
  
  Әммә шунда уҡ иҫкәртеп ул алтынсы тойғо, тип коридорға буш түгел, аҙымы йомшаҡ һәм уны ишетеп украдкой шарканье бер мгновение.
  
  
  Бәлки, эш? Һай-һай. Ауырыуҙы бик стилет «Хьюго» ғилми-нәшриәт скользнуть ҡулына, әйтерһең буйынса мановение волшебной.
  
  
  Енәйәтсе мөйөшө булған өсөн, уны алыҫ алыҫлығын, әммә, бәлки, бер нисә минут ходьбы уларҙың вентиляция системаһы лабиринтының. Ника эҙәрлекләү башланғас, кеше алдында үҙен ҡасан ишеткәйнем. Тағы ла бер мөйөштә, уны уйлап, хәйер, был мөмкин неразбериха алдан тауыш. Беҙ шунда кем булыр ине, тип ышанам ә булмаһа тиерлек ғилми-нәшриәт комплексы, ҡытайҙа булып ул, тауышы бик күп эшләй. Как будто ул булыр, тип ышанабыҙ эго таба алмай. Стискивать ғилми-нәшриәт ныҡлы ҡаҙағында. Енәйәтсе түгел вафат булһа кәрәк. Был эго тулыһынса яҡлау һәм көстәрҙең әҙерлеге эго бәйле һорауҙарға яуап бирҙе.
  
  
  Хәҙер бик яҡын булып ир-аттар, һулыш, тауышы коридорҙа гудеть был эго. Төрөлгән һәм инфраҡыҙыл мөйөш яһап өсөн ғилми-нәшриәт ҡорбан лампа яғына молчанов. Бер нәмә лә күрмәй.
  
  
  Онтаҡ стена һыҙығы етә, тип юҡҡа вдалеке, пейзаж, әйтерһең, буш сюрреалистик. Ир-ат бөтөнләй юғала. Көсөргәнешле вполне ғилми-нәшриәт комплексы, һөжүм итергә әҙер. Тишина. Туннель кешеләрҙе йота.
  
  
  Иҫәрләнергә, - тине Киллмастер әлбиттә. Ул ижадсылыҡ, йәнлектәргә һунар итеп, һайлап әммә туннель һауа шепот һынау ғына ишеттем.
  
  
  Шунан ишек күргән ғилми-нәшриәт комплексы, стеналар тыштан шөғөлләнә фонында айырылып торған. Көнөнә асырға тейеш була. Ҡараңғылыҡ һәм яҡтылыҡ Бүленеп тотҡас, уны һаҡ булығыҙ ишек эткә бирә.
  
  
  Яңы тоннель, гранитҡа соҡоп, ҡараңғы ваҡытында утрауында алып бара. Нимә күберәк. Исеменән ғилми-нәшриәт комплексы, нимә булды был шахта, һыу бөтмәгән старт майҙансығына алып бара. Бында әйтеп киткән кешеләр, кем артынан эйәрә. Алыҫ китмәй ул.
  
  
  Аяҡ элек уның ишеге булмай ҡарағанда, ул үҙ хатаһын аңлай. Уны уйлап, башҡа теләһә ниндәй дошман тип тауышланыу кәм булған, тәүгеһенә ҡарағанда, кешенең эгоһын ишетә ине һәм ғилми-нәшриәт комплексы яҡынлаша. Эго кеше тураһындағы уй-фекерҙәре булған, уның артынан күҙәтәм, ул тын һәм артҡы иғтибар итмәй. Был хата була, ғәҙәттә, улар үлем менән шөғөлләнә аңлата.
  
  
  Икенсе ир-ат һәм бесшумно небрежно хәрәкәт башлана. Шулай уҡ уны аптыратып булған кеүек, Нигар, һәм уны эго фонарь тотоп өсөн мөйөшкә боролғас здоровенный американдар донъяға килә. Ника ишетеп, ир-егет булараҡ зарычать удивленно. Рискнуть ғилми-нәшриәт атырға мөмкин түгел. Был кеше йәлеп иптәштәрҙе атыуҙары, уларҙы эҙәрлекләй һәм вентиляция системаһын лабиринт аша эго булһа, уларҙы, моғайын, үҙенең биш бармағы кеүек белә.
  
  
  Һәм уның өсөн стилет схватываться һикереп, ягуар кеүек, яҡтылыҡ та. Сөнки ике, ир-аттан ҡолаған ерҙә, табаҡлы буйынса абсолют задрожать туннель тип, төрөк барабан кеүек. Был кеше лә бысаҡ булған, һәм, күрәһең, уның кеүек, Николай, тиш ярата. N-3 тойоп, һул яурыны царапнуть эго бысаҡ кеүек. Хьюго корчиться һуңынан кешеләр яҡлау аҫтында просканировать, һөйәк тураһында һөйәген һындырып, ә һуңынан ир-аттар менделәр драться был ғилми-нәшриәт профилендә стилет.
  
  
  Застыть уның аҫтында ир-егеттәр. «Либер Готт ...» - выдыхать ул, ҡыҫылма һәм ғилми-нәшриәт комплексы асыҡ ауыҙ һыуын ҡулы ҡаты, әрнеткес өсөн һуңғы тупаҫ ҡысҡыра. Ул ҡасан ҡулға алынған, уның менән епшек ҡ булды. Фонарь һәм уны үткәреү буйынса мәйет баҫа.
  
  
  «Муфта», - N уйлап-3, - asjemenou! Был Эго ҡыҫҡаса тәнегеҙҙе тикшереү бик аҙ. Мозаика өлөшө булған был кеше, тауыш бирҙе, һәм бөтә. Йәнә ишек асылды һәм туннель нигы эго урын ҡалдыра.
  
  
  Туҡһан метрға тиклем булған таш һәм туннель һәм тирә-яҡ яланғас етмеш тамамланмаған киңлеге томаланыуы булғандыр. Тамсы менән стена аҫтынан, елләтеү һәм һауа һәм башҡа сей затхлый була. Автомобилдәр буйынса ғилми-нәшриәт полицейҙар бер нисә йөҙ битен, яҫы таулыҡ ә һуңынан сыға. Платон крайы аҫтында ут яна. Ярҙам менән ул үҙ ҡараңғы фонарь скользнуть крайында һыу һаҡ булығыҙ.
  
  
  Ул утыҙ метр аҫтында, төбөндә шахтала перпендикуляр, ҡушыла,-тип лагерь сиғанға оҡшаған. Ете ай экспедицияларҙа йәки был лагерь. Шахта стеналары ҡаяны ҡорамалдар ҡуйылған булып сыға. Төрлө ир-аттар башҡарған эштәр техник йәки йоҡо тоҡтары чертежный полдюжины таҡта өҫтөндә эшләй.
  
  
  Был ваҡытта ҡайһы бер нига ята, деталдәренә ҡарап. Уға яҡынлашырға тырышып, ҡыҫыла алмай. Швеция өсөн был проблема. Китапханала булырға тейеш, уны вице-адмирал хеҙмәт хәүефһеҙлеге буйынса швед Ларсон, әммә беҙҙең ғилми-нәшриәт комплексы янында булған беренсе кәрәк остальное түгел, беҙҙең хоҡуҡтар ҡыҫылғанды тыш, швеция һәм германия араһында бер бола тирә-тип вәғәҙә ике масштаблы була. Бынан тыш, уның кеше иҫәпкә туннель үле булырға тейеш. Әгәр ҙә кемдер емерек мәмерйәһе, уның тирә-яҡ наткнуться на, эләгә неприятность ғилми-нәшриәт.
  
  
  Юҡ, эму кире ҡайтырға тура килер, әгәр ҡаршы килә, хатта был һөнәрҙе Киллмастер чутье - ҡалдыра,-тип артабан оҡшаш тикшереүҙәрҙе тора. Әммә ул ҡайтманы.
  
  
  Шарап түгел, сөнки эго. Тик уны дөрөҫ тактика кәрәк, ҡасан обнаруживает, тип, бик һуң була. Ника ишетеп, тоннель возбужденно буйынса ир-егеттәр кеүек йүгереп, әммә спрятаться негде була. Фонарь нурын ғилми-нәшриәт комплексы эләгә. Туннель ташлана уның гранит иҙәнле, диуарҙан таш менән башы һәм күҙе өҫтөндә таращить отскочить просвистывать һәм эго. Платон крайы һәм шунда уҡ кире ғилми-нәшриәт дәһшәтле поползти. Тәжрибәһе, алыш ҡараңғы тыҡрыҡта уны алғанға тиклем йөҙ замбия менән аргентина, эму эштәр атҡара, был уның менән булыр ине, әгәр уны туннель ҡала ине.
  
  
  Һыу подползать уның крайы. Стена буйлап мелькнуть фара, ярғанат кеүек уҫал. Люгер Никс бер тапҡыр рявкнуть, ти мәмерйәһе һәм йәшен шаңдауын. Сергей тәржмәлә нөктәһенә тиклем светящ, ә һуңынан бөтөнләй юғалды.
  
  
  Артабан немец теле нигы аҫтында ҡаты бойороғон ишетә. Вентиляция системаһы тағы ике кеше туннель атыу яһай, һәм платон крайы иң ғилми-нәшриәт сығырға мәжбүр була.
  
  
  Башҡа янған фонарь, уны аҫтында, фонарь, уны һүндереү һәм индереп булмай, уның өсөн артҡа түгел, һәм улар эго сәнсеп, үҙ нуры, эт кеүек, тау лев тешләй. Ника эләгә ғына яҡтылыҡ нуры һымаҡ, уның янына пуля уның ебәрә, әммә шундуҡ икенсе мөйөштә башҡа эго фонарь тотоп, уның ҡасан һәм был ҡарағас яҡтылыҡ, ул тәржмәлә яһаны, ул атып өлгөрә, һәм уның мәсихлек өсөнсө изге яҡтыртыла. Тирә-пуля һыҙғырып ул, ярһыған рок бал ҡорттары кеүек, ул үлгәндән тешләп тигәнде аңлата.
  
  
  Ника була, тип бөтә неуместно бында ни була. Баҫҡысында тотоноп ҡарай уға, нигеҙҙә шахталарҙа алып барылмай. Һалҡын металл эго гусеница схватываться өсөн ҡулында, һәм уның аша крайы соскальзывать. Уның ҡот осҡос ҡурҡыныс булып китә. Эго мишенью тарҡатыуы еңел буласаҡ, уны баҫҡыстан төшөп килгәндә. Әммә, бәлки, барыһы ла-бурыстар ҙа уның ни тиклем ауырлаштыра алмай. Улар булырға тейеш. Ул ценымногие ҡоралы насар булыуы, беҙ буласаҡ кесе һәм шанс, швед тип өҙөлә шахтала хәүефһеҙлек хеҙмәте был төр атыу ҡоралдарынан атыу тауышы ҡотҡарып алып ҡала.
  
  
  Нацистарҙың яңынан немец бойороғонан, һәм уны ишетеп, ҡараңғылағы тауыштар аҫтында таш иҙән буйынса ih рассыпаться кеше кеүек аҙымдар. Ул баҫҡыстан төшөп, ҡасан пуля үлем йырын йырлап, үҙ ҡолаҡтары тирә-эго. Улар ҡулдарына өс, дүрт, биш мәртәбә өсөн баҫҡыстар, әммә изге юлда туҡтамаҫҡа мәмерйә аша сағыу яҡтырта, ер һәм теүәл ут менән гер ашыу хәҙер. Шуға ҡарамаҫтан, хәрәкәт ғилми-нәшриәте шулай тиҙер, тип хладнокровный эго снайпер ғына бәреп төшөрөүе ихтимал. Ул биш метр ергә төшәсәк һәм һуңғы көсө менән шундай, тип, уны саҡ нокаутировать һуға. Аҙаҡ ваҡ таш ерҙә ут аса һәм уның буйынса яуап перекатываться буйынса рыхлый. Хафаға немец боевиктар башлана, ҡасан аңлап, вервольф, ул һыуға һикерҙе, төндә мөмкин түгел ул вафат булды.
  
  
  Ника ташланған мыл яҡын килгән, күргән ике тапҡыр аҡ-зәңгәр ялҡын, аҙаҡ «люгер» залаять тағы оправа был эго. Улар кеше алдында тора, ҡулын күкрәгенә цепляться за, һәм замертво төштө.
  
  
  Шулай уҡ уҡыусылар менән ғилми-нәшриәт киләһе пистолет. Һуңғы ваҡытта немец ҡасырға маташһалар, атыу эму арҡаһы һәм ғилми-нәшриәт комплексы, сөнки ул барыбер булһа ла ҡораллы һәм, шуға күрә, ҡурҡыныс.
  
  
  Егерме өсөнсө быуат рәссамдары яңыртҡан, был һуғыштың булыуы оҡшай. Һалҡын неон нурҙары аҫтында әсеп немец илбаҫарҙары өсөн ҡая спрятаться туҡтап, атыу буйынса агенттар менән америка мөйөшөндә полдюжины. Промелькнуть улар араһында ғилми-нәшриәт комплексы, шул тиклем фәрештәләр күсерә, ике тапҡыр утҡа ташлау буйынса һәм аныҡ яуап бирҙе ih ih укрытие, атыу өсөн.
  
  
  «Тыныс», - ул ярһыу тауышы приступ крикнуть, ул билдәле түгел. «Бирһәң, ул һине үлтерергә йәки башҡа бер-бер артлы. Был пистолет бик тиҙ ташлай.
  
  
  Бер ниндәй ҙә ҡоралы ла ташлай, ләкин аҡрынлап мәмерйәләр булып шым булдылар. Ника ҡабатлап бирелде үҙ талаптары. Атыу туҡтағас, бер кем дә ал яулыҡ менән алға һәм трепещущий. Нику түгел үҙе булып киткән. Бәлки, улар боеприпастар тамамлана, һәм улар подкрепление көтә. Кеше көсөргәнеш, ул ловушке булғылай, әммә уны күреүсе лә, аңланы ул.
  
  
  Тишина мәмерйәләрендә дауам ителә. Беҙ бер хрустнуть таш түгел. Был ғилми-нәшриәт нерв разъела башланы.
  
  
  «Побрать тегенсе», - тине ул һәм үҙе укрытие китте, һыу таш ҡасыу өсөн түбәндәге зигзаг. Бер атып. Бындай нәмә. Ғилми-нәшриәт дауам итә. Буш тойолған мәмерйәләрҙе, ай кеүек.
  
  
  Подкрадываться ғилми-нәшриәт ҡаянан һыуға бик һаҡ булығыҙ, улар өсөн, ул шул тиклем яҡшы белә, кешеләр менән маузер була. Ул һәм уның изумление тиклем барып туҡтаны. Нигы һуҡҡан кеше түгел, ә уның үле ята, ҡая заттарҙан ҡыҫылыусы булырға.
  
  
  Ника тәне тырыздар. Аҡһыл кеше булып, күҙҙәрен выпучивать аҙ, муйын мускулдары көсөргәнешле булды. Түбәндәге ғилми-нәшриәт комплексы янында һәм тәнен ташлап. Был кеше лә үлек булған, һәм шундай уҡ билдәләре булыуы. Барыһы ла тиҙ тиҙ шеллек һәм ғилми-нәшриәт комплексы, кәүҙәһен башҡа бер перебегать, йугереп һәм уның артабан ҡарап. Ул Киллмастер тартып сығарҙы. Шпион ул полдюжина менән бер мәмерйә булһа, башҡаса бер кем допросить уларҙы. Үле ятҡан бөтә һоро фигуралар табыла.
  
  
  «Тегенселәр алына, - тине ғилми-нәшриәт. «Шунда, - уйлаған ул, - был ҙур масштаб һала. Непонятный эффекты булған, тип мәмерйә футуристик булышлыҡ итә.
  
  
  Кемдер аҙ застонать. Тауыш биреү һәм ғилми-нәшриәт тәне подскакивать тырыздар. Тәне ғилми-нәшриәт комплексы иғтибар менән ҡарай. Вермахт башҡа формаларҙан айырмаһы значный ир-егет була.
  
  
  Ресница мигнуть оҙон, һәм уны яңынан застонать. Ул ни тиклем күберәк булһа, малайҙарға ҡарағанда - насар формаһы. Моғайын, уның менән туҡтап ҡолап, пуля ситләшкәндәренең, ваҡыт бар һәм ул сыҙаманы, таблетка һалынған өсөн ҡабул итергә кәрәк. Хыялланмай ғилми-нәшриәт түгел, атып күреү еңел булманы. Rta ҡан тамсыһы поэма. Моғайын, үлем менән бөткән.
  
  
  Ник күрәм, тип, синкх гол һалдаттар ҡот осҡос булды. Туника йөҙө асылды һәм уның буйынса бер нисә тапҡыр һуҡҡан ир-егет яға. Ҡысҡырып Немец һәм застонать күҙен асып. Зәңгәр күҙҙәрендә ҡурҡыу күрҙе һәм бик етди ғилми-нәшриәт уҡый. Йәш кеше аҙаҡ ташлы юл менән ғәжәйеп көсө һәм енес буйынса поползти. Айырым тотоу һәм тырышлығы арҡаһын эткә эго нигы була.
  
  
  Зашевелиться ир-егет ирендәре, ауыҙ итә һәм шунда уҡ ҡулға скользнуть эго. Һуңғы ваҡытта күргән күҙҙәре зәңгәр балҡыш мертвых һәм ғилми-нәшриәт торжествующий мәмерйәһе тураһында уйлайым. Кувалда өлкәһендә ғилми-нәшриәт кеше тормош һуҡты. Сгибаться выдыхать яртыла һәм уның менән свист. Покатиться бәләкәй түңәрәк таш һәм төҫһөҙ эго rta планшет аша оса. Пятка придавливать ғилми-нәшриәт эго.
  
  
  - Джаволя, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, стилет үткеләнгән блеснуть яҡтылыҡ мөмкинлек бирһә, эгон өсөн немец күрергә мөмкин. Уның йылмайғанда күренеп көсһөҙ зат, тик күргәндәй күҙең алмайһың. Гөбөргәйел кеше Эго әйләнеп непонятный, ул безрадостно көлә.
  
  
  Ярай, - тине ласково ғилми-нәшриәт комплексы, - һәм бар ваҡытымды эштән киткән ваҡытта, китегеҙ тик һине түгел, мин теләмәй әлегә. Цис юҡ, әммә етерлек булды. Был күңелле була ала. Шул саҡта минең өсөн.
  
  
  Был рухында була. Ника язалауҙы күрә алмай, әммә уйын бер өлөшөн тотҡонда һәм психик болтать деревни мәжбүр. Киллмастер һәм ғилми-нәшриәт исеме түгел, сөнки уны яғымлы булды.
  
  
  «Nein», - тине йәш немец. «Шау-шыу ҡуба, бер нәмә лә һөйләй».
  
  
  Егерме минуттан һуң ул үҙе изливать доллар ҡушты. Экономно ғилми-нәшриәт бысаҡ менән файҙаланалар, сөнки был формала булған немец һәм насар белә. Ниһайәт, уның һөйләшергә әҙер булыуын, асылда, һөйләп, маҡтанып. Эму ғилми-нәшриәт комплексы буйынса уҡыу мөмкинлеге-үҙе теләгәнсә.
  
  
  Бессвязный гер һүҙҙәр ағымы, йәнә һәм башҡа йүнәлештә һуҙылған. Ул үҙ ғаиләһе тураһында һөйләү, уҡыу. Ника күреп, бик үләләр, аңлар өсөн, был кеше хуп, ҡунаҡхана һәм ғилми-нәшриәт күп нәмә белдем.
  
  
  «Был форма башҡа өсөн был тамға?» - ник һорайһың. Немец мыҫҡыл эго ойошмаһы етә. Һүҙ ағымда барыуы тағы ла. бессвязный.
  
  
  «Донъя кеше ҡулында немногий, ул Геринг ... етәкләй, һәм бездельник төркөмөнә Гитлер бөт ... ...был ... »
  
  
  Өндәшмәй ул, һәм ғилми-нәшриәт мгновений уйлап, барыһы кончать. Һуңынан яңынан зәңгәр күҙҙәре асылды, ирен һәм чувственный йыуан, көслө заттарҙың тап килә, шулай ул сәйер противоположное налы, расплыться тағы йылмайған булды.
  
  
  «Ах, әммә был кешелә ... ... тағы ла бер алышта рыцарь етәкселеге бындай германия, гитлер менән сағыштырғанда ... йәһәтенән уны нисек граф штади меркнуть. Ҡытай республикаһы союздаш ... беҙ ... ... ҙа Америка гениаль ала ». Ярһыған ир-егет әле булһа, бер генә һүҙ буйынса ун айыҡ була.
  
  
  Ир-егеттәр күҙҙәрен йомоп. Ул тынманы тиерлек.
  
  
  "Һин бында нимә эшләйһең, швеция?" - ғилми-нәшриәт ҡырҡалар. Ир-егет ни рассмеяться. Нику тура наклоняется өсөн эго ишетә.
  
  
  «Әлбиттә, аҡса эшләй. Аналитиктар уның өсөн ҡыҙыҡлы ... Тип спектроскопический, да?
  
  
  Шунан ул үлә, ҡалғандары иҫән ҡалған берҙән-бер мәмерйә һәм ғилми-нәшриәт. Башҡалар, бәлки, шутник, уның атыу буйынса улар вентиляция туннель. Nen тураһында ишетеп нигы ярайһы оҙаҡ ваҡыт. Моғайын, ул булыр әле аэропорт Стокгольм, берлинға тиклем билет һатып алыу өсөн. Мертвецов ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Тағы ла бер ҙур энтузиазм менән яратыусыларға ҡарағанда, айыҡ. Оло малай менән уның отель әйбәтерәк, һәм был ағымды була. Ул шаяртып, ҡасан, тип әйтергә була аналитиктар? Геодезист оборона ҡоролмалары өсөн ер аҫты һәм эксперт анализ ғилми-нәшриәт хәрби аңларға мөмкин, ләкин уның өсөн йомаҡ лаборант булып.
  
  
  Европала немец неонацизм даими булалар кошмар. Бында осязаемый был күпкә артыҡ күренмәй, насар төш түгел. Был ойошма аҡса һәм көс талап итә. Бының өсөн бар нәмә грозный. Ғилми-нәшриәт комплексы, тигән һығымтаға килгән ул. бик аҙ, күрәһең, эш сәфәре штади граф килтерҙе.
  
  
  
  
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Нацистарҙың ғилми-нәшриәт эхо Shaggy һаңғырау, нәҙек өсөн кәрәк ул сморщенный кемдеке лысая голова, моргка етәксеһе. Уға ышанам, - тип, ул үҙе машина тирәләй һайлап, уның «хәбәрһеҙ юғалды» йәки «яна һәм йәмғиәт», ә шәрә көйө ятҡанын тәрилкә менән түгел, аяҡ бармаҡтары йәмәғәт бинаның подвалында н биркала.
  
  
  "Һеҙ, - тип әйтергә әҙерләнгәйне өс йөҙҙән b сездә бар, хужа?" - тинем ҡарауылсыға. Ҡара уның картаһы һәм уның ҡулында туҡталған.
  
  
  «Эйе, - тине ғилми-нәшриәт. «Мин ебәргән вице-адмирал Ларсон».
  
  
  «Мин шулай уйлайым. Барыһы тигеҙ һәм мин, һин барма Петр ебәрә, сәба батшабикәһе йәки, ләкин мин был мәйет йыйын яҡынлаша. Ул бөтә күк, хужа. Һеҙ минең эшемә хәүеф аҫтына ҡуйылырға тейеш түгел ».
  
  
  - Хоҙайҙан, - тине ғилми-нәшриәт арыны. «Әгәр мин эго үҙебеҙгә табырға тура килде, бер көн мин киттем. Эго Кнудсон саҡыра. Бөгөн иртән бында килтереп Эго.
  
  
  'Был уның белә. Был уның белә. Йәшерен эго бала килтереү буйынса хеҙмәттәр. Ниндәй ғалимдарынан тыш, унда... булып тора - уның пауза яһап, ҡот осҡос күренештәр етерлек эҙләп... «электр әйберҙәре».
  
  
  "Илле изоляция өсөн етерлек коро бармы?" - усмехаться, ник һорайһың.
  
  
  «Кәмендә егерме миллион крон өсөн, раббы. Һин бер барып белә, йәки бөтөнләй белмәй, нисек барырға ».
  
  
  Ника дауалау еңелеүен таныған һирәк, әммә хәҙер уны белгән, тип, еңелә.
  
  
  «Иң яҡшы, - тине ғилми-нәшриәт арыны. "Мин пациентҡа өс йөҙҙән B менән ҡайҙа бара?"
  
  
  «Һулға бороп аҙағында коридорға, һулдан өсөнсө был саҡта ишек».
  
  
  «Рәхмәт», - тине ғилми-нәшриәт. Унан сыҡҡан, тештәре аша тирә-холл һәм присвистывать беззвучно.
  
  
  «Мин алыҫ була һәм, ҡасан ҡайтып, хужа», - тине, уның тауышы артта. Бер нисә хата ҡылдың, кеше таба ғилми-нәшриәт комплексы, унда теләгән. Был-һай-һай, уны күреү мөмкин түгел. Кнудсон ҡырҡа айырылып икенсе мөхиткә мәйет. Винить ғилми-нәшриәт һаҡсылары мөмкин түгел. Ул ҡалтыранған һиҙеү түгел, ә остары. Сирҡанып уның еңеүселәре һәм плита яҡынлашҡанда, унда ятҡан Кнудсон. Тулыһынса уңышһыҙлыҡ эҙемтәләре менән тамамланды. Һығымта яңғыраны дауалаусы табип: «үлем сәбәптәре билдәһеҙ». Бәлки, шуның өсөн, мөмкин тиклем тиҙерәк ҡотолам тип, уны отель докторы, эму ҡотолорға форсат өҫтәне: «Моғайын, иң-электромагнит нуры менән бәйле эштәр өсөн эксперименталь перенасыщение масса менән яһалма индиго». Фәнни матбуғатты ла күберәк кәрәк. Был эксперимент закондар ағымды аңлата ине.
  
  
  Күҙ өйрәнгән ғилми-нәшриәт тәне. Хәҙер ул ҡара булып бер аҙ түгел, күк.
  
  
  Эго уйҙарынан кире ҡайтмай икән, тип, үлем тураһында һөйләгән эму янында швед кнудсон хәл башҡа хәүефһеҙлек хеҙмәте. Индиго ғилми-нәшриәт нуры тураһында бер нәмә лә белмәй, ләкин көсләп үлем сәбәбе тураһында күп белә.
  
  
  Уның тәне буйлап ҡулы һуҙырға һаҡ булығыҙ
  
  
  k. Һуңынан ул ҡулға затылок буйынса үткәрелә. Хис-тойғолар уның ҡаны түгел, ә йомшаҡ нигеҙҙә мясистый гөбөргәйел таптар бар. Присвистывать ул шым ғына. Ника осраҡтары байтаҡ өлөшөн ҡотҡарып булмаясаҡ затылок мәҙәниәт буйынса яҡшы сығыш яһаны, билдәләрҙе тойоу өсөн.
  
  
  Передозировканан үлгән ғалимдар серле нуры булырға мөмкин, әммә тәү сиратта посинеть ҡарағанда, модалы плетень ҡорбаны була уның. Ирен ҡаты усмешка ғилми-нәшриәт скривиться.
  
  
  Был һәйбәт тойғоларҙың бирергә була, тигән ялған был донъяла уның файҙалы 20 быуат.
  
  
  Был ғилми-нәшриәт эше һәм тәмәке закуривать мәғәнәһен аңларға тырыша. Шунда немец оборонаһы эштәре маско сөнки эго тыныс була. Скандинавия байрам Эго өмөт аҡланманы. Вашингтон менән һөйләшеүебеҙ быны раҫланы хоук ҡыҫҡа. «Был күберәк шведтар проблемалар түгел», - тине Хок эму " телефоны буйынса.
  
  
  Хоук (милая): "ни булды һиңә шулай покататься отель саңғы Карте?"
  
  
  NC (беспечно): «мин был фекерҙе башына килә. Тыныс - швед проблемалары, шулай бармы?
  
  
  (статик кинескоп шау-н)
  
  
  Хоук: «әгәр ҙә ул булған Хатта марсиандарҙың, млечный путь ҡытайҙар һатып тырыша уларҙың серен - тип, Пекинда белергә теләй, уны шулай белдем, теләнем. Һеҙ уйлайһы, был ысынлап ҡыҙыҡһынған Швеция ҡытайҙар?
  
  
  NC: «был бик мөмкин, босс».
  
  
  Хоук: «Насар чушь, улар беҙҙең һөжүм оборона системаһы ер аҫты теләйем. Шуның менән дауам итә, тип, һеҙгә ҡулдарым. Әгәр ер аҫты ҡоролмалары төҙөү шведтар яҡлау ысулдары, ул тел табыу өсөн, уларҙы эго ». NC: Эйе, сэр. Шулай булғас, бөтә нимә?'
  
  
  Ҡарсығына: Эйе. Юҡ, был тағы-тип. Блондинка һәм эсемлектәр алыҫ булған ».
  
  
  Ник боролдом. Күк ғалим әнисә менән мәйете, күңелһеҙ булды.
  
  
  Әммә иң тәүҙә менән сағыштырғанда, ул көн яҡынлашыу, сергей тәржмәлә, бөтә зал һәм ҡараңғылыҡҡа сума. Скользнуть ғилми-нәшриәт айырым тынлыҡ көнө ныҡлап ҡарай. Ул нах баҫа. Өҙөлә. Һәм асыу өсөн эго, базука кәрәк.
  
  
  Һөжүм ҡараңғыла һәм ул көтә ярышлап ултырып, улар килеү менән шөғөлләнә. Холҡоңдо һәм ауыр гнетущий була. Улар һорауҙар биреп, кем белә, бынан вице-адмирал Ларсон, һәм ул ни өсөн килә ул бында? Бәлки, яртыһынан разведка швед, манхеттендағы тиклемге иң юғары етәкселеге, шул уҡ швецияла үрер инем, әгәр булһа, күпме йылда аҡш хөкүмәте хеҙмәте. Һуңынан, проблески света, уйымдар аша үтә, унда холодильный камераларының стеналары аша үтеп, ғилми-нәшриәт комплексы күреп, ир-егет булараҡ хәрәкәт итә.
  
  
  Өс аҙым уның янына тауышһыҙ үҙгәреүсән ғилми-нәшриәт комплексы, стилет күтәртелеп. Ир-егет, күрәһең, тыңлап. Неподвижность ғилми-нәшриәт үҙе менән файҙаланыу, ҡулдарҙы һәм эйәк выпад береһе өсөн шулай эшләй күтәртелеп, незащищать булып тороға тейеш. Ҡыҫылһа һыуҙы ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәр ҡулына бысаҡ осонан буш тороға. Ҡараңғыла кеше яуап бирә алмай.
  
  
  Уның инде үлгән була. Накатить әүҙем ял реакция ғилми-нәшриәт комплексы, усмехаться һәм уның безрадостно. Ҡай саҡ сәйер окоченение трупный эҙемтәләргә килтерә. Мәрхүмдең пошевелиться температураһы үҙгәрә мәжбүр итә алыр ине.
  
  
  Ника тағы көтә. Һауа тынсыу һәм гер затхлый. Улар үҙ сәғәтен ҡарап. Һуңыраҡ була, һәм киләһе эго кем дә иртән көтәбеҙ.
  
  
  Жим менән иҙәндә ята, ул, ни булды унда һауа яҡшыраҡ. Эму ҡыҙыҡлы булыр, һайлау ни бүлмәлә һауа һынау тота. Ни. Оло булған да киткән был. Бер нисә минут булһа эму ауыр һулап, шул уҡ ваҡытта уны бик одного һәм гер. Цемент иҙән ҡаты йомшаҡ тойола, нисек һуға. Һалҡын һыуҙы таштырған ек уңайлы сөнки эго ҡыҫылып, уны үҙең ярты тип мөмкинлеге вздремнуть, элек булғанға ҡарағанда, был күпкә эшләй. «Ниндәй маҡсат ih, - сонно уйланы ул, - уның вафат булырға тейеш, ҡурҡыу бармы?» Әммә хәүеф тынғы эму һаҡланыуы мәғлүм. Еңел түгел, сөнки улар ота. Ник устан һәм бик яй баҫа. Был тишектәр аша проблески света кәмей. Һауа саф булырға тейеш. Бәлки, мышкин һәм етеп килә, ләкин был яҡшы нәмә. Ҡала менән көстәре, ғәфү үтенеү пробормотать, тирә-яҡ мәйет менән бер ултырғыс һәм уның эго таскать перетаскивать, склад холодильный. Юғары ултырғыс етерлек булды, ярыҡ өсөн достучаться тиклем. Һалдат көсөргәнеш торғанда, ултырғыстан баштүбән һәм ғилми-нәшриәт набок покатиться наверх. Бөтә кеше һыу күтәрелеү мөмкинлеге эму Вытягивание оҙонлоҡтағы ярыҡтан.
  
  
  Саф һауа көстәренең яңы эму бәйле. Взреветь ауыҙ һыуы һәм ғилми-нәшриәт комплексы күрһә ине: «Эй, швед тупица шайтан! Төҙәлмәҫлек идиот, мине сығарығыҙ! »
  
  
  Заминка буш коридор ҡысҡырыуҙары шаңдау булып разноситься буйынса ҡыҫҡа Эго. Ҡысҡырыуын дауам ғилми-нәшриәт комплексы, айырыуса әлегә запыхаться гепә түгел, саҡ ҡына булһа ла үҙен һиҙҙерә нөктәһе терәген юғалта.
  
  
  Бер нисә сәғәт үтте. Шулай потрясти аяҡ ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, ул саҡ ҡолап, һәм уны яҡшы белгән, сөнки, әгәр ул булһа, ул булды көрәшә алһын өсөн, тағы бер ҡат күтәрҙе. Шуға күрә уның мрачно ҡыҫыла. Был юлы улар ярҙамында ябай трюктар менән үрелеп Киллмастер тиерлек, әммә, тегенсе алғанда, был күпме тиерлек. Был ҡәһәр һуҡҡан трубкаһын ул цепляться өсөн булһа, әлегә ул заржаветь.
  
  
  Вневременный сәғәт осорона әйләнеп язалап, йәйенке боль эрей. Баш мейеһе ауырыуҙары уның аяғы ялыуҙар килә. Һуңынан уны ишетеп, ишекте нисек асып. Асыҡ һыуға сумды һәм уны төрөп сығарыу көнө. Дәһшәтле ултырғыс.
  
  
  Стонать ҡыҫылды аҡ ҡот осҡос ҡысҡырыуығыҙ менән старостаға ҡарайым сүплек, ҡасан ир-аттар һәм тирә-яҡ ҡараңғылана сыға здоровенный, пошатываться, уны һыуға ебәрергә, резина аяҡ баҫҡан монстр франкенштейн хәҙерге кеүек буласаҡ.
  
  
  «Неееет», - туҡта крик уның башҡарған кешеләрҙең, уларҙың күрер ине,-тип сверхъестественный. Горлов эго тотоу өсөн ғилми-нәшриәт комплексы, кемдеке притягивать стонать k, бер нисә иҫкәрмә һәм импровизированный өҫтәп, тигән ҡурҡыныс урыны сүплектә түгел һаҡсылары күҙәтеп кеүек камера холодильный.
  
  
  «Сэр, сэр ...» - кемдеке выдыхать. «Элек уны ун минутта ғына барлыҡҡа килә. Башҡа ир-аттар ауырып ҡайтып китте ».
  
  
  Сигенергә ғилми-нәшриәт комплексы, яҡшы булһын өсөн ир-аттар ҡарай. Бәлки, был дөрөҫ була. Күрәһең, хеҙмәтсене был мәйет шул иҫке булһа ла, ул уны теләмәүселәргә. Выпучивать аҙ хәрәкәтсән ир-егеттәр күҙҙәре менән яңы кемдеке булған. Эго ғилми-нәшриәт яй үҫһә, әммә оло бер ҡулында тота. Был ужасе-се һәм американдар ҡарашлы ир-ат ярһыған ҡара неуверенный.
  
  
  «Һеҙ ышанһағыҙ, ул да ҡайтҡан һайын, уның да вафат булыуы бармы?» ғилми-нәшриәт прорычать.
  
  
  Тураһында «юҡ, сэр. Егерме йыл эшләй ул бында. Был һеҙ алмайсы тикшереү. Бынан тыш, американдар оҡшай миңә. Улар яҡшы, - тип әйт по-английский, - тине Пууг. «Ысынлап та, сэр. Ул бер нимә лә белмәй ». Нехотя ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәр ебәрелә. «Яҡшы, - тине ул, - әммә телефон к тебе лизать. Бәлки, һуңыраҡ мин һиңә кәрәк ».
  
  
  «Окидо, сэр», - тине ул. шул кеше. «Афарин=) буйынса, шәмбе кеше co. Минең номерҙы домов - ун ике, өс, ҡырҡ, ҡырҡ алты. Утыҙ ете васагатан йәшәр ул ...
  
  
  «Бик яҡшы», - тине ғилми-нәшриәт. Һыу уның янында телефон, шылтыратып һәм хәүефһеҙлеге өсөн хеҙмәт итә, - тине вице-адмирал Ларсон, сөнки эго тип ултырырға түгел, хәүефһеҙ, тип ышана ул.
  
  
  
  
  
  
  Вице-адмирал жевать сигаралары булһа, Ларсон, викинг менән шведтар усы луковичный. Зәңгәр күҙе ҡаты һыуыҡ һәм эго моряк булып, ул төрөп һалған.
  
  
  «Маско әйтеп дауахана, моргтарға төнгө ҡарауылсы булғаным юҡ тип, владимир Карте».
  
  
  Ларсон һәм ғилми-нәшриәт кресло менән йыһазландырылған офисы түбән булып ултырған боҙ шаҡмаҡтары йәлп үҙ роскошно виска. «Беҙ йәш кешене табырға кәрәк шул саҡта ғына түгел, мин һинең заперта чертовый морг ул, әммә егет һәм шул, сығарғанда мин уларҙы ҡабат».
  
  
  Үҙе йомарт ларссон шешә виски өлөштәре ҡойған тирәһендә, тирәләй ултырғыстарын тора эго матур, таҙа һәм уның эсергә.
  
  
  «Был ауыр булған. Ул китә, ә иртә һәм кис менән әлеге дауаханаға килтерелгән зыян порез муско эске һаҡсылар. Сәғәт элек ул вафат булды.
  
  
  «О, - тине ғилми-нәшриәт. Стакан тоттора һәм үҙе уйлап, өҫтәл эргәһендәге иҫке ли Кнудсон менән ике ят түгел.
  
  
  «Мистер хоук мин һеҙҙең менән һөйләшәм», - Ларссон дауам итә. «Тел ул, минең эште ҡарау өсөн һеҙ артыҡ йәки кәм етәкселеге аҫтында дауам итә. Күрәһең, уның идеялар булды, тип кеше, уның оборонаһы аша беҙҙең прорубить теләүселәр, ойошма һәм башлыса һеҙгә тынғылыҡ norad ракета-ядро базаһы.
  
  
  «Өмөт һәр ваҡыт була, адмирал», - тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  Вице-адмирал һәм аяҡ хмыкнуть ҡуйылған ултырғыстарҙа ултыралар. «Миңә кәрәк түгел, - тип әйтер, ысынлап та был беҙҙе борсой. Әммә беҙ һеҙҙең менән һәм һеҙҙең булыуығыҙға рәхмәтле ярҙам өсөн эшләргә була ».
  
  
  Шведтар аяҡ осонда йыуан Нику шешә һыу этәрә.
  
  
  «Тағы ла эсергә, Карте. Шул ваҡытта уның һеҙҙән һөйләй, - тип, беҙҙең рыцарь герман тураһында беләбеҙме. Башҡалар араһында, айырым проблемалар булманы түгел, булды беҙ копенгагенда менән граф Штади фон эҙләп. Сәйәхәт менән уның ярандары, хатта менән шөғөлләнергә булыр ине ... өсөн исемле экстравагантный махараджа, пландары бар. Был тигәнде аңлата, тип, һеҙ, ҡатын-ҡыҙ менән эшләргә тура килә, тип, уны белеү, етешһеҙлектәр булған, әммә был һеҙгә оҡшай. Ул бик үткер булырға һәм ҡыйыулыҡ. ...Арыу өсөн физик, ул да
  
  
  Бер нисә сәғәт Ларссон буйынса һөйләргә, һорау биреү һәм ғилми-нәшриәт тыңлай әлегә.
  
  
  
  
  Иҫ киткес туҡтатып ғилми-нәшриәт комплексында яңы «мерседес» менән һыбай асыҡ, бер үҙе тирәләй яңы реквизиттар, битләүҙәрҙә ағас йорт алдындағы тупаҫ һәм баҫҡысы буйынса күтәреп, өйөнә алып бара. Уны кемдәр күберәк булған Карте, топпер текә, ә фон Николас Рунштадт, Люфтваффа элекке башлығы, ә хәҙер хәлдәр һунарсы өсөн, подпитывает һәм ҡатын-ҡыҙға ҡарата көсһөҙлөгөн шнапс. Замаскировывать була ла ул, ләкин ғилми-нәшриәт комплексы айырмалы йөҙ менән айырылып Карте - стрижка, позицияһы, ҡиәфәте, кейеме покрой - н непохожий ул шул тиклем булған, хатта Хоуку ни ауыр булмаҫ ине, эгон белерлек түгел.
  
  
  Джуда шылтырата, шылтырата ишетеп ҡала һәм ғилми-нәшриәт йорто күтәрмәһе була. Ул тағы ла шылтырата һәм пауза яһала. Бер кем дә яуап бирмәй. Һуңынан дүртенсе тапҡыр ғилми-нәшриәт забеспокоиться.
  
  
  Астрид Лундгрен, шуның буйынса фекер йөрөтөп, тип ишеткәйнем ғилми-нәшриәт комплексы, ҡаршылыҡтар өсөн хәүефле булыуын һәр кем тырышып Швеция оборона ер аҫты нейтралләштереү. Германия һәм рыцарь, күрәһең, тиҙ һәм яҡшы булған беренсе һөжүм яһау ойоштораһың. Ағас ауыр ғилми-нәшриәт ишеген шарт асып маташа, әммә, ваҡытын да юғалта, уны ватырға маташыусыларҙың. Асыҡ тәҙрә урынына был хәрәкәткә һәм уның бер эскә инә талғын ғына яҡынлаша.
  
  
  Тымыҡ булып, тиш разгон һөргән йорт, йәки гер авария шаһиты хәтәр генә көс ул. Беренсе ҡатынан бүлмәләр буйлап үтәсәк тиҙ ғилми-нәшриәт комплексы, ҡысҡырып ҡатын-ҡыҙ исеме. Яуап була. Тирә-бер кем дә түгел ине.
  
  
  Йорт, ысынлап та был дөрөҫ була. Китапхана буйлап үтә, ныҡ күреп скачать ғилми-нәшриәт кәштәләрендә, китап тултырылған Эйнштейн, Ферми, физигы һәм башҡа тиҫтәләгән Оппенгеймер бөтә донъяға билдәле.
  
  
  Приоткрывать артҡы ишектәр булмағас. Киң ғилми-нәшриәт ағас күтәрмә аяҡ баҫа.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ тәне менән юғары белокурый, ул ашағыһыҙ булыр ине күпселек кинозвезда, сауна вытираться һуңынан ауыр һынау. Уны бороп булмай нику һыу ҡатнаштырып, итләс, һәм тора ул, идеаль кәүҙәле һоҡланып ҡарап булмай. Аяғы оҙон булғаны яҡшы формаһы булып нах, түңәрәк, ләкин ҡаты ботло, шыма сәстәре арҡаһына белокурый струйка ә струиться.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексы, тамаша ҡыҙмы, ысынбарлыҡҡа әйләнеп ҡайтып, уны иҫкә ҡасан, нисек уны ваҡытынан әҙ булған өсөн, самолетына өлгөрмәгән. Ул прочищать ултерәләр. Ҡатын-ҡыҙ уны ишетер ҙә. Потянуться т уның полкы, унда туалет сығышында ул, һәм, һаман вытираться, небрежно ғилми-нәшриәт яғына борола.
  
  
  Нацистарҙың шунан атып, ишетеү һәм ғилми-нәшриәт комплексы, сөнки эго ағас башына пуля эләгә.
  
  
  «Был күрһәтелгән, тип, револьвер менән мөрәжәғәт итә мин белгән», - тине ҡатын. Ул уның янына килә, көтмәгәндә таҫтамал, ҡорал эшләү һәм тормошҡа эму. Ғилми-нәшриәт комплексы, тигән һығымтаға килгән етлегеү эффектный уны тағы күренә.
  
  
  «Мин эҙләп Лундгрена докторы, ҡәҙерле», - тине ғилми-нәшриәт. «Мөмкин, тине мин һиңә, уның нәҫеле бармы?»
  
  
  «Доктор Лундгрен ул», - тине ул. Диңгеҙ тулҡыны төҫөндәге күҙҙәре заблестеть подозрительна. 'Ә һин кем?'
  
  
  Моргнуть ғилми-нәшриәт. Ышаныу ауыр булған, тип яҙа ҡайһы бер яңғыҙ ҡатын-ҡыҙ был китапты уҡырға һәм китапхана бар.
  
  
  «Николас Рунштадт фонында әлеге ваҡытта ул», - тине ғилми-нәшриәт. «Мин шул егет, һин копенгагенда үткән ял көндәрендә улар менән барырға йыйына, ярамай?»
  
  
  «Хоҙайым минең, - тине мрачно ул, - тағы бер матур малай. Ҡайҙан, тегенселәр алына, Ларссон ih ала? Һеҙ американдар, да?
  
  
  'Да.'
  
  
  Ул дунайҙағы уның күҙҙәренә ҡараны. «Барыһына ла ышанмағыҙ, тип швед ҡатын тураһында ишеттем. Һәр хәлдә минең өсөн түгел.'
  
  
  «Мин үҙемдең бер нәмә лә разуметься генә һанарлыҡ», - тине ғилми-нәшриәт менән смешок. Презренный ee ҡараш булды. Унда елән кейеп, һәм улар бергә йортона инә. «Хыялый зарывать идеяны башыбыҙға ла, минең ҡәҙерле», - тине ул. «Мин эшләү өсөн был ғына короллеге илдәре менән, ә кешелек өсөн шулай йәшәйбеҙ».
  
  
  «Ярай, һеҙ арттан яҡшы, әгәр телисез икән, бөгөн кешелекте ҡотҡарыу», - тине ғилми-нәшриәт. «Беҙҙең сәғәттә ике самолет оса буйынса стокгольм аша».
  
  
  Ул күҙҙәрен киң асып ҡарай һәм уны боралар. «Мин уйланым, был иртәгә. Ул ике көн үткәреү, бер төрлөлөк менән эшләү шул уҡ материалдарының һыҙыҡлы һәм тиҙләтә. Ул хатта белергә лә, бөгөн ниндәй көн ».
  
  
  Хәҙерге заман версияһы буйынса швед йугереп баҫҡысҡа өҫкә һуңынан профессор таралған, һәм кейеү өсөн йыйылды.
  
  
  Пролистывать исем аҫтында мәҡәләләр һәм ғилми-нәшриәт sel китапхана «киҫәксәләрҙең тиҙләткесе һәм һыҙыҡлы күҙәтеүҙәр маско әүҙемлеге полузарядный аңлатыу тырыша». Уның һүҙҙәре буйынса, ун бере аңлай.
  
  
  Елкән булып, уны тәҙрәнән күреп, уның эсе тулы зонаһынан ситтә йәшәгән ситләштерә. Ул мәсьәләне, астрид линдгрен ли тәҡдимдәр ҡабул эгон фон ҙур булмаған суммаға йөҙҙән граф мең марка докторы штади эму килтерә.
  
  
  
  
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Шәхси самолеттар оса siddley hawker Двухмоторный Бавария аэропорт тирәһендә, һәм үҙҙәрен туранан-тура төньяҡҡа нескә мороно копенгагенда курстары эшләп килә.
  
  
  Һуңынан егерме минутҡа тиклем босс биг кабинаһында һауаға һиҙелә, үҙенә һәм идаралығы үҙ өҫтөнә ала. Ганс Пилот өндәшмәй, әлегә граф Штади кәйефтә тойоп, нисек инә, һөйләшә. «Ғәҙел кеше өсөн етерлек, ул бер көн эсендә биш миллион доллар юғалта», - ниһайәт ганс уйлайым.
  
  
  Ганс ҡалын булып, элекке тупаҫ пилот Люфтваффа, ялған шатлыҡ һәм һыра яратыусылар яулаған билдәле, уларҙың юмористик һанала. Эшләй, шул тиклем фон өсөн һарай Штади зеркон, инглиздәрҙеңбөйөк аласыз позволить үҙенә генә уның, башҡа кеше талаған өсөн уларға граф ине.
  
  
  «Мин күргән, данияла булған беҙ, нисек бал тапҡыр ҡараным», - тине фон Штади. «Бындай тиҙлек тағы ике сәғәт буласаҡ. Мин шул ваҡытта етерлек булды, отель өсөн ҡайттым ».
  
  
  - Мин ентекле һөйләп, босс, - тине Ганс һаҡ булығыҙ. «Һеҙ беләһеңме, бындай тиҙлек тип түгел, һауала, ерҙә кеүек. Төньяҡтан ел-встречай бик көслө.– Эйе, әлбиттә, - тине сухо граф. 'Ул яңылышмай. Иҫәр менән минең яҡҡа.
  
  
  Ганс ауыҙ на замок тота. Эго босс ярата башлағас, уны тотоу хата булыр. Тар булды, граф булды шәхес һыҙаттарын туранан-тура асыҡ. Ганс хатта ишетеп, уны теш кеүек стискивать. Ганс иҫ киткес ҡуйҙы, әммә диагноз нервы артыҡ. Был донъяны кеше үҙгәртә ала йәки стресс биш йыл дауамында формалаштырырға кәрәк ине. Көн аша өс тапҡыр der spiegel ... ндә ике йәки өс тапҡыр самолет германия тыш, конгресс ... клубы өсөн сығыш телгә булған йәки сәнәғәт компанияларының эго миллионлы фармацевтика, кем ҡарай, бынан элекке канцлеры Эрхардт. Wirtschaftwunder лидер сифатында старт бирелде. Рур фон штади хаким тип ҡушамат, бер үк ваҡытта хирургтар һәм эшләгән эре биш банкы директорҙар советына инәсәк.Ганс был-хирургик практикаға тип белә был хаҡта, шулай уҡ, ул күп белгән башҡа әйберҙәрҙе, улар тураһында граф түгел подозревать, уны беләм.
  
  
  Затрещать Радио, холҡоңдо күрһәтеү кабина боҙа.
  
  
  «Порт авакомпанияһының, босс», - тине Ханс. Улар ҡыңғырау төймәһенә баҫты.
  
  
  Копенгагенда, тип хәбәр Лундгрен Ранштадт фон һәм күҙәтеү аҫтында. Хәбәр, ябай хәүефһеҙлек хеҙмәттәренең күҙәтеүе аҫтында төшкә тиклем килеүе һәм улар эҙһеҙ швед копенгагенда урынлашҡан, әммә ҡасып рунштадт фонға өлгәшеү. Күрәһең, ҡатын-ҡыҙҙарыбыҙҙың бөгөнгө һәм килешеүҙе үтәй алмаған уны табып килтер ».
  
  
  «Превосходно», - тине фон Штади. 'Был бөтә.'
  
  
  Замолчать Радио.
  
  
  «Иң яҡшы идеялар өсөн был награда тураһында Чертовски Лундгрен, босс, - тине Ганс. «Мин уйлайым, беҙ биш миллион списывать мөмкин, ҡасан беҙҙең швед операция һынған».
  
  
  Штади фон тауышы бик алсаҡ булды. - Һин ҡасан да башына килгәнсә, ниңә һаман да һин утыҙ йыл үтһә буйынса самолетты йөрөтә, Ганс? Яңы? Мин һеҙгә бер нисә сәбәбен атарға мөмкинлек бирә. Беренсенән, был ҙур булмаған гангстер, Ранштадт фон кеүек булыуына ҡарамаҫтан, уның даны хәрби карьераһы, рискованный һәм глупый эштәре менән шөғөлләнә. Был осраҡта кәйнем. Икенсенән, беҙгә союздаштарҙы, әлеге ваҡытта ҡытайҙар, хуп күрә ине, беҙ уларҙы айырыу өсөн маско тапшырыу өсөн бер кем дә белер, тип, беҙҙең эго эҙләп түгел, сөнки был ҡушма штаттары элементтарын ҡулланған көтөлмәгәнлек эйә булған мөнәсәбәте ih. Һәм, ниһайәт, һаҡ булырға әгәр һеҙ ине, һеҙ белә инем, өс көн элек мин был швед предприятиелары юҡҡа сығара, әммә был мәмерйә идиот, бик күп ваҡыт кәрәк булған өсөн, юҡҡа сыға. Әгәр улар ҡайта ине, уны барыбер атып ih ине. Хәҙер, рәхим итеп, үҙенә тоғро контролдә. Мин беҙҙең эштәр менән дуҫ булып Линь-Тао. Әммә, ахырҙа, һеҙ белдерә ала, йәғни биш миллион һатыу өсөн түгел мин, асылда был төньяҡ америка контролдә тотоу тигәнде аңлата ».
  
  
  «Мин белергә тейеш булған, босс», - тине Ханс, ҡыҙарып, окурок прикусывать. «Беҙ һеҙҙең алда һәр ваҡыт бер аҙым».
  
  
  Ул белә, граф солгать тураһында маско разведчик булып, өйгә ҡайтырға ҡушты. Уға ҡаршы бер ниндәй ҙә ялған булып ганс әхлаҡи ҡаршы түгел, әммә был эго ҡыуандырыу, алдағы кеүек үҙгәрештәр булыуын күрһәтә. Беркасан ла күрмәнек уны, өсөн граф тип әйтеү ҙә, ҡәтғи хәҡиҡәт бынан! Әлбиттә, эгон һәм хоҡуҡтарығыҙҙы нисек маҡтап, һауа тиҙлеге менән сағыштырмаса был эго просчет албырғатырға мөмкин булды, әммә эго, тучный пилот инстинкты динсел, неуверенность ялған тип аңлата. Ганс бынан алда күрмәгән. Һәр саҡ күренә, үҙ ырыу Армагеддон тип уның артынан. Глазков заблестеть бәләкәй Эго. Ҡасан здоровяк кәмей, был күп тауыш сығарған, тип бик күп урын кәрәк булған өсөн ғәҙәттә тик үрелеп фигуралар беленмәй.
  
  
  Показано Айырыусы ҡанаты аҫтына ҡарағайҙар менән ҡапланған. Ганс копенгагенда курс һәм сағыштырмалы аҙ ауыша башланы.
  
  
  
  
  Был ҡараңғы яҡтан, ғәжәп тә кеүек яҡтырта. Ғәжәп һомғол һәм раса кешеләре тәшкил итә, музыка ритмына хәрәкәт иткән, урман полузачарованный тураһында хәтирәләре менән шөғөлләнергә саҡырҙы, тиҙ һәм ағымдағы йылға. Был ярты зал уҡ дат короллеге балеты ҡушылып, ҡасан темные ложа труппаһына инә, улар сығышы менән башлаған ғилми-нәшриәт йәшерә. Ника ҡыҫҡа кивнуть һәм балет төркөмө кире ҡайтты. Рунштадт Фон, ул нисек хәл итәсәк, айыртыуға аҡ һөйәк булмаһа, уны һаҡларға һәр саҡ илайым. Сергей күрелмәле антракттан һуң ғына, борола ҡара ҡумта төркөм һәм ғилми-нәшриәт. Эму штади сығарыу йәһәтенән ҡатмарлы булды. Шулай уҡ компанияһы өлөшө күренеп ҡалырға, кешеләрҙе нисек теләһә ниндәй бөйөк һәм окружение, буш кеше менән төрлө кимәлдә һәм дәрәжәһен һәм притворный подлость ih. Әммә Штади фон сюрприз булды. Нацист һүҙле ғилми-нәшриәт көтә стереотип - стричь сәс, муйын ҙурлығында, жесткосы пруссия, бәлки, тулы менән мауыға.
  
  
  Элегантлы киске күлдәктә, ир-аттар араһында нимәлер күренеү кеүек изге эль грек һәм урта диңгеҙ пехотаһы командиры. Ника аңлап, уның көслө, ныҡ ценымногие, фаразына ҡарағанда, был эго ябыҡ, ҡыҫҡа һәм көкөрт аҫтында булған кешенең йөҙө, кешенең эгоһын стрижка, улар асыҡ һауала спорт менән шөғөлләнеүселәр күп булһа ла, яна һәм эго впалый күҙе булмаһа, нисек булыр ине, әгәр ул изге булһа.
  
  
  Граф-тип әйтте, ти ярҙамсыһы, һуңынан һыу нику борола.
  
  
  «Хәйерле кис, фон герр Рунштадт. Улар шатланасаҡ, һеҙгә минең тәҡдиме менән файҙалана ала. Ике билетты тик уның һеҙгә ебәрҙе, һеҙҙең бер һәм булып ҡала ».
  
  
  Был эго мәҙәни презрение тауыш еңел булды. «Ханым, мине ҡалдырып ҡайтығыҙ», - тине ҡыҫҡа ғилми-нәшриәт. «Мин уйланым, был яҡшы түгел, ул булһа, беҙ әлегә тиклем торгуют-nah».
  
  
  Штади рассмеяться Фон һауалы. «Минең ҡәҙерле, уны бер ҡасан да торгуют. Һеҙ булғанға, атай хаҡы, һәм һеҙ алыр ине ҡабул итеү йәки кире һөйләм. Жаль ғына, беҙ бөгөн нимә менән Лундгрена докторы юҡ, сөнки мин, әйткәнемсә, бесәй яратам тоҡ һата алмай ».
  
  
  «Сумка бесәй, бара, - фыркнуть ғилми-нәшриәт. «Мин беләм, һин лундгрена өсөн ниндәй ҡиммәттәре».
  
  
  'Ах, д?' - фонында тыныс Штади тине. "Кеүек бик ҡыҙыҡлы".
  
  
  «Эйе, - ғилми-нәшриәт комплексының дауамы, һәм уны яҡшы беләм, сөнки уны күберәк ценымногие тора ҡарағанда, биш йөҙҙән мең марка, бына һеҙ тәҡдим иткән».
  
  
  "Ә ни тағы?" - әлбиттә Штади фон һорай. Бик Нику тура иҫәр булыр ине, был ҡурҡыныс тауыштарҙы ишетеп өсөн түгел.
  
  
  «Мин һаран түгел, граф», - тине бер нисә ғилми-нәшриәт бодро чересчур. «Миңә аҡса кәрәкмәй. Әгәр Швеция тик белер, тип, уның киткәс, улар мине лә эҙләп табып, америка һәм башҡа илдәрҙә берләшмәһе булараҡ, Көнбайыш Германия индерелгән. Ул саҡта башҡа кеше булыуын, киләсәктә граф. Шулай, немец ауыр патриотик ... "
  
  
  «Эйе», - тине штади фоны, әйтерһең, бер нәмәне раҫлаусы һәм урта мәсьәләләр араһында.
  
  
  «Мин һеҙҙең урынға ойошторола. Һеҙ яҡшы кеше ҡуллана ала ине, ә уның армияһынан ҡалған офицерҙар полдюжина була ".
  
  
  Граф покачать башы. «Мин һеҙгә әйттем инде, яҡшы яҡлаусығыҙ булыр һеҙҙең. Ул ҙур тырышлыҡ һәм сығымдар кисерә күр, инаныуҙарына ла ышандырған өсөн, тип, ҡатын-ҡыҙҙы урлаған. Бер аҙҙан ул таба тынмай. Был һәм һеҙҙең ғәйепле түгел ».
  
  
  «Мин һаман да был эш теләне. Беҙҙең эштә, беҙҙең швед теле уҡытыусыһы, - тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  Тишина эленгән, граф һәм күҙ ташларға уйламай. Ҡатын-ҡыҙҙың иғтибарын йәлеп ғилми-нәшриәт комплексы, граф менән йәнәшә ултыра. Йәш һөйәркәһе ул граф бик тойолмай. Эму өсөн ҡырҡ саҡ булған, һәм, эй, көнө тиҫтәнән күберәк була алмай. Ахырҙа, графтың ҡыҙы өсөн ул сәйер булып. Нах булған кеше янында асыҡтан-асыҡ, тире һәм сәсе һарғылт төҫтә, бик, ҡайһы бер ҡыҙҙар кеүек, ирланд, ник белмәйһең. Эй ухмылка һәм ғилми-нәшриәт подмигивать йәшерә. Граф был турала уйлайым да күберәк булған ғилми-нәшриәт торгуют. Ул белә, ниндәй һөҙөмтәләре бар, әммә уйын алып барырға мәжбүр була.
  
  
  Тәнәфес менән файҙаланып ғилми-нәшриәт комплексы, пиджаки өсөн кәштә үҙе тирәләй көмөш фляжка, тәүге йотомдары галантно һәм ҡыҙҙарҙы тәҡдим итәбеҙ. Улар ҡара-күк күҙле заблестеть на мгновение.
  
  
  «Ярай, рәхмәт, - тине ул. «Мин төрктәр, Шен Данка».
  
  
  «Нимә, беҙ хәҙер үк, - ник уйлап, - американ». Неодобрительно Штади күҙҙәрен күтәреп Фон, фляжка Нику ҡайтара башланым ҡыҙыйҙы. Граф шешәгә һуҙығыҙ ғилми-нәшриәт комплексы, әммә шул ҡыҫҡа покачать башы. Пожимать иңенә ҙур йотом яһаны һәм ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Тормош превратность булғанда һәр саҡ ярҙам итте», - тине етди ғилми-нәшриәт комплексы, названы ухмыляться.
  
  
  «Мин ҡарар ҡабул итә, - граф башланы. «Бәлки, кешене сәйәси ойошмалары тәжрибәһен ҡулланырға мөмкин беҙ һеҙҙең менән беҙҙең эш ине. Әммә уны ҡабул итеү шарттарын да үҙгәртә алмай. Һеҙ уның кандидатураһын хупланы, әммә һеҙҙең талаптарға тура килгән булырға тейеш, тип йәки башҡа ойошмалары менән теләһә ниндәй хәрби һәм корпоратив осраҡта. Был ҡайһы бер талаптар тирәләй бер аҙ ғәҙәти булмаған, әммә интернеттың атаһы интернетты һәм германия ла, һәр хәлдә, офицер дәрәжәһе бирелә.
  
  
  «Мин аңлайым, - тине ғилми-нәшриәт. Был ниндәйҙер дәрәжәлә уны аңлай. Әйтте, тип вәғәҙә йондоҙҙар фонында эму штади биҙрә төшкәйне был ваҡытта.
  
  
  Выдать эгон фон һәм эске кеҫәһенән конверт һуҙҙы штади ғилми-нәшриәт тирә-яҡ.
  
  
  «Ҡағыҙ биттәренә яҙылыу планын тотҡондар алмашыу, ул самоуничтожаться, кереткәнсе һеҙ был йәшниктә ҡалдырығыҙ. Ih һәм был сайт, әгәр һеҙҙең һорауҙарығыҙ бар барлыҡҡа, хәҙер ih бирә. Бына иртәгә кис көткән ул хата түгел.
  
  
  Ябай өс тапҡыр инструкцияны уҡып ғилми-нәшриәт комплексы, әлегә хәтерҙә, ih, аҙаҡ күҙҙәрен күтәрҙе.
  
  
  'Мәсьәләләр юҡ.'
  
  
  Икенсе конверт һуҙҙы һәм фон штади кивнуть одобрительно эму башланы. Йәһүдә пересчитывать аҡса ғилми-нәшриәт комплексы, эгон кивнуть һәм хәҙер сират етте.
  
  
  «Тағы ла ниндәй-тип, - тине фон Штади. «Мин уйлайым, беҙҙең өсөн барыһы ла яҡшы булып, күпмелер ваҡыт беҙ копенгагенда әгәр була ҡалһа, беҙ ҡаршы сығыш ҡотолоу өсөн һәр... яңылышмай. Беҙ асҡысы бирелде, шулай булһа, беҙҙең власть тураһында хәстәрлек күрергә кәрәк ».
  
  
  Ника ризалашты. Төркөм ҡасан китә Штади фонында, башҡа ҡала һәм ғилми-нәшриәт аша юҡҡа сыға. Граф, моғайын, кем ебәрә ине-тормоштағы Берәү ҙә ышандыра өсөн һәм үҙе, ул эшләгән, заговорсы кеүек, кеше ярата һәм ғилми-нәшриәт комплексы, аҡса өсөн ih. аҡса бирә. Яҙғы копенгагенда һәм матур күренде, урамдары шеллек ул. «Хоҙай, ярҙам Астрид, напортачить әгәр һиңә барам», - ник уйлап. Улар граф иҫкән дымлы ирендәр тулы, күҙҙәре яна һәм эго. Был малай нимәһе ҡасан һинең өсөн, Астрид, мөхәббәтем минең, һине һөйләшә.
  
  
  Тимәк, уның бар ғилми-нәшриәт күренештәр, уңайһыҙлыҡтар булһа, ҡасан копенгагенда урамда һыу тултырыу, уның буйынса отель шеллек ҡыҙы. Ҡасан килә ул. - әйҙә, йоҡлайбыҙмы алиһә. Кривой менән һуға һәм аяҡ баҫҡан башҡа һаҡсыларының йылмайып ee раздеваться скромно, килешеүгә тоғро.
  
  
  
  
  Сәғәт киске һигеҙ ине. Карлик тәгәрмәсте бороп, крутиться изге утҡа ташлай һәм ул үҙе кисеп, ут калейдоскоп менән аралашыуҙан, ағас аша балҡып. Доноситься монотон ғәжәп орган музыкаһы парнем өҫтәрәк.
  
  
  Карлик крикнуть: «инеү, инеп ҡараны һәм улар... әфәнделәр һәм ханымдар бөтә йондоҙҙарҙы...».
  
  
  Пляж оркестр уйнай. Был иң полдюжины делле оркестр вальс уйнап әкрен, диксиленд яндырылған, һәм рок-н-ролл.
  
  
  «Фрэнк Синатра, бала өсөн улар ҙур булмаған ... ... Тал ... сығыш яһарға әҙер үҙ өлөшөн ... һеҙҙең Монтан Нурежевый өсөн ғәҙәти луи армстронг хаҡы».
  
  
  Әммә йондоҙҙар марионетка буласаҡ, ә төндә хатта шул Beatles карлик тереләй һатып алмай. Shell, ямғыр аҫтына эләгә һәм шул карлик мөйөш түгел. Кем билет һата түгел, ҡурсаҡ театры алдындағы майҙанды үҙебеҙ өсөн посидеть.
  
  
  Мин ир-егеттәр һәм ҡатын-ҡыҙы алыҫ тора бик бейек ағас аҫтында түләү өсөн йыл һайын түгел ih эго сығыш карлик һорай. Карлик сигара менән күҙен ҡаплай һәм үҙенең һүҙен ҡысҡырып остекленеть ваҡыты менән ямғыр.
  
  
  Тамыу ғына арыным тип япрағына ямғырҙың менән шытҡан. Һигеҙ сәғәт. Был теләһә ҡайһы ваҡытта килеп ала. Ника ҡатын-ҡыҙ бик яҡын тора. Бик булмаһа, был романтичный. Шулай уҡ был ценымногие хәүефһеҙ булған. Боҫҡон ойоштороу мөмкин түгел, сөнки улар яҡын астрид эму, үлтерә һәм уны хәүеф түгел, тип, берҙән-бер ҡурҡынысы ла юҡ саҡ була, улар фонында Штади дә барырға теләр инем. Ул кисәләр бөгөн бер генә ғилми-нәшриәт задание булды. Тере ҡала.
  
  
  Астрид танауы осонда тамсы булып ямғыр булыр.
  
  
  Тамсы ғилми-нәшриәт үбә. Был радиотапшырғыс һәм идара итеү мөмкинлеге бирелгән йышлыҡтағы тәненә ҡағылыуы булды, кескенә ee эму, уның һәр хәрәкәте хәүефһеҙлеге хеҙмәте швед кузатеп торорға мөмкинлек бирә, был осраҡта, әгәр бер нәмә лә хәл.
  
  
  Әлбиттә, һәр саҡ булған мөмкинлектәрҙән булмаған, үҙенең фонлы штади тотанаҡлыҡ тип вәғәҙә бирҙе Нику, урын алһа эго үлтерергә тырышып ҡарай, әммә үҙе ғилми-нәшриәт шикле тойола. Граф тәрән хөрмәт булыр ине, әгәр ҙә уны ҡабул итә алмай саралар, ғилми-нәшриәт комплексы арыныу өсөн.
  
  
  'Хәл нисек?' - ник һорайһың.
  
  
  'Яҡшы. Яңы. Ул ҡурҡа. Мин һәр ваҡыт бик йомоҡ йәшәү рәүеше алып бара ».
  
  
  «Мин шулай уйлайым», - усмехаться, ник әйттем. «Намыҫлы әйткәндә, ларсон һәм адмиралдар тураһында ҡайғырта эго малай һин, уны хатта яулай әгәр артыҡ булһа, һиңә ярҙам итер».
  
  
  «Мин күргән ине, һинең өсөн минең менән буласаҡ», - тине күңелһеҙ тауыш ҡатын-ҡыҙ. «Иғтибар иткән».
  
  
  «Тинем мин һиңә, һин миңә нимә күнеккәнбеҙ», - тине ғилми-нәшриәт. Карлик исеме яңынан башлана. «Бында бөт ... н һайын уларҙың килеме йондоҙо, өлкәр талантлы һәм билдәле халыҡ-ара». Хриплый голос прохрипеть Эго, ҡарға томан кеүек булды.
  
  
  «Быуаттар тауышы һәм талантлы кешеләр. Бында ханым менән бара, сэр, икенсе яҡтан тормош һәм эй ҡотон алырға мөмкинлек бирә.
  
  
  Шулай бороп сәхнә яҡтыртҡыс бере карлик буйынса, ул ғилми-нәшриәт нурҙары төшә. Нигы була ышана алмай, шаяртып заезженный йәки был пландың бер өлөшө булды. Уны тойорға, уның менән йәнәш Астрид застыть кеүек. Томанлы паркында фигуралар шунда ҡасыусылар менән тулған.
  
  
  «Һаумы», - прореветь ғилми-нәшриәт. Эго тауыш менән нәфрәт итәм. Ih уратып алынған, һәм ир-аттар һөжүм дауам итә. Карлик рассмеяться, кудахтать, нисек сумасшедший. Ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанам эму түгел, ҡатын-ҡыҙҙарҙан баш тартырға тура килде. Швед хәүефһеҙлек хеҙмәте менән уратып алынған парк, әммә, шуға ҡарамаҫтан, хәүефһеҙ булыр инек, ул мөмкин, әгәр ҙә уны үҙенә ышандырырға маташыу башланыу менән граф эго ca икенсе һәм һатыуға ҡалдырылған.
  
  
  Нацистарҙың томан атып ҡал, ныҡ һәм тағы гном засмеяться. Ҡыҙыл ялҡын телдәре ғилми-нәшриәт күберәк күргән, күберәк атыу ишетә, әммә мокрая була инде ул үлән, тотҡан «люгер» һәм ревматизм, атып ҡал ҡулында. Застонать яралана. Астрид Кем менән йәнәш ята, уның бер аяғы оҙон булып һалынып, сәсе күҙенә төшкән эму ул, ҡасан ул күрһәтергә омтыла, нечеткий һыҙаттары улавливать похититель.
  
  
  «Шунан китте», - Астрид ул прорычать.
  
  
  «Мин әйттем, тип теләргә ҡала? '- тине ул. эму ух килә.
  
  
  Бер ҡулым уның күтәрә, атып һәм башҡа ғилми-нәшриәт дауам итә. Бергә улар ағас йугереп барҙым. Кеше юлдар тайғаҡ мылтыҡ менән уяныу. Ул атып ғилми-нәшриәт комплексы, уның ҡасан пистолетын күтәрҙе, һәм туҡта Астрид.
  
  
  «Бер уйын буйынса эшләп бөтә, минең мөхәббәтем, - прошептать ғилми-нәшриәт. «Кричим беҙ түгел, беҙ ҡасан атып йәки атҡандар. Беҙҙең позицияны биреү ».
  
  
  «Түгел, тип уйлайым, миңә оҡшаны был уйын».
  
  
  Усмехаться ғилми-нәшриәт. «Нисек әйткәндә, әлеге ваҡытта был веб-уйын ҡарай».
  
  
  Был ямғырлы кистә, күренеп ятҡан күлдә кәмәлә арендаға биреү буйынса ҙур булмаған компанияһы. Кәмәлә яҡын ошондай уйын һәм дәһли Астрид нигы һәм пристань. Ҡысҡырған тауыш ишетә һәм улар буйында инде, гөбөргәйел һәм туман күле уртаһында ғилми-нәшриәт потянуло яғында.
  
  
  
  
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Күктә уттар киске гениаль parque килә болот, ямғыр плащы әммә ҡараңғылыҡ һәм томан һаҡлағыс ih күл окт. Астрид ултыра молчанов һәм ғилми-нәшриәт комплексы, кәмәһен һыу плеск тураһында тыңланы. Parque тауышы алыҫыраҡ тойолған, хатта ярына преследователь ҡысҡырҙы һәм, күрәһең, стихать.
  
  
  Шунан ҡурсаҡ пискнуть тиште. Ih менән кәмәлә түгел. Уның тауышын ишетеп, күл уртаһында кәмәлә йөҙөп килер булғандыр.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙҙың яурынына ҡулын һалды ғилми-нәшриәт комплексы була. «Хәрәкәт түгел, - тине ғилми-нәшриәт. 'Нимә булыр ине түгел.'
  
  
  Ҡара сәс алыу прядь маңлайы менән уның эго. «Эйе», - тине ул. «Был-һеҙ ике тапҡыр ҡабатларға кәрәк. Беҙ улар артынан барырға?
  
  
  «Эйе, - тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  'Унда бер нәмә лә ишетмәнем.'
  
  
  «Эйе», - прошептать ғилми-нәшриәт. «Беҙ һул менән. Планширына ҡошҡа ».
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ итәк һәм кәмәлә төбөндә посеяли послушно дырявый н ярышлап. Выдать бер буйынса петухов күңелле буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, ағас кәмәләр һәм ҡараңғы ависта иродтан бесшумно ярына борола. Икенсе кәмәлә тауыш яҡынлаша.
  
  
  Ника кейеме төшөрөлгән.
  
  
  "Был улар, немец?" - ул шепот һорай.
  
  
  «Мин шулай уйлайым, - тине ғилми-нәшриәт. «Был полиция шулай уҡ мөмкин булыу сәбәпле, немец, послеявляться улар уны үлтерә. Унда йыйылған белә ».
  
  
  Улар һыу төшөп мөмкин тиклем шауламаҫҡа, әммә белгән, ишеткән һәм башҡа кәмәлә хәҙер уға ысын күңелдән тотоноу ярай. Сканей хөрмәтенә һәм ғилми-нәшриәт менән сума. һыу аҫтында киҫәге. Ул ҡасан ҡалҡынып, башҡа кәмәлә булһа эргәлә. Ике эсендә ир-ат булмағас, возбужденно шептаться буйынса-немец.
  
  
  'Һигеҙ сәғәт! Бына, Уолтер, беҙҙең алда.
  
  
  Пистолет менән тубыҡ кешенең танау төшөп, кәмәлә өсөн иң яҡшы ғилми-нәшриәт күләгәле артҡа. «Һеҙ ҡатын-ҡыҙы һуҡҡан. Улар ҙур аҡса тора, - ҡыҙҙар, ир-егеттәр поводок прошептать.
  
  
  «Ҡәһәр һуҡҡыры был томан», - тине боевиктар. «Мин кәмәлә күрергә мөмкин, әммә кеше түгел».
  
  
  Вылезать буйынса ҡара һыу ғилми-нәшриәт комплексы, бөтә ергә һәм кәмәлә танау үҙ ауырлығы була.
  
  
  «Эй, ҡала уртаһында, һин, тип ... ...идиот гребаный?»
  
  
  Атыр булһаң, үҙ маҡсатҡа туплай, көтмәгәндә була, һәм һыуҙы танау аша повалиться. Шаҡ ҡатырғыс ҡолағы менән йәнәшә ғилми-нәшриәт грохотать пушка эго. Гөбөргәйел кеше ҡайыш тар ҡайыш нику маташҡан мәлдә был. Юҡһа ғилми-нәшриәт комплексы, лезвиеһы була кеүек киҫкен уның иңенә төштө, яртыһы эсеп һәм быуа, ул омтыла алып китте. Поводок һәм һуңынан уның өсөн полезть схватываться өсөн ҡулында. Гребец иҫәр баштан артыҡ булған йәки һүҙле, кире һыуға ебәреү өсөн һәм эго ник ташлайһың.
  
  
  Был идеяны ул, ниһайәт, аңланы, артыҡ һуң була инде. Схватываться өсөн муйындан һыуға ҡолай һәм ғилми-нәшриәт тағы ике ҡул. Гребец барырға тейеш була. Һыу бергә улар плескаться, торон ғилми-нәшриәт комплексының ир-егеттәре һәм безжалостно көсәйтеүгә баҫым яһаны.
  
  
  Әлегә көрәш, кешеләр һыу аҫтында, оглядеться ғилми-нәшриәт. Бандит ҡайтып, ҡыҫынҡы кейемдәр, әммә бик һуғышсан. Ғилми-нәшриәт комплексы күрергә, кешеләр һәм уның янына һыу менән нисек гребец выскочить ухмыляться торон сығарып, уғы кеше өсөн рассмеяться порезать. Ник яҡтан ударяться йөҙөндә ҡул, балта кеүек алйоттарҙы аҙағында, танау вонзать мейеһе. Ул ир-егет ваҡытта булһа ла ҡысҡырған. Ул шул тиклем тынып ҡалған булһа, кеше һыуға батҡан кеүек ҡара йолҡҡосланған эго.
  
  
  Гребец ғилми-нәшриәт йәнә иғтибар итә, ул бер ҡулыңды һыу аҫтында тоторға. Ир-егеткә ҡаршы тора көсһөҙ була бара. Ике минуттан тағы һыу пнуть ғилми-нәшриәт комплексы, артабан ебәрелгән. Икенсе башында немец культураһын да.
  
  
  «Тап булдым-тип-тип, - уйлап уны. Беҙ наокружать кәрәк ул, юғиһә кеше, кәмәләргә тейәп, оҙатып ебәрә ине уларға. Әммә хәҙер, улар ҡасан белмәй, ул, ергә рискнуть эму тура килә. Унда тиклем кәмәлә күтәрелә һәм үҙенең бортына задумчиво финикийцтар.
  
  
  «Бер атыуҙан ғына ишеттем мин ... мин», - тине Астрид. "Мин уйлайым, һин алмай ине ..."
  
  
  «Мөмкин булһа, - рассмеяться ғилми-нәшриәт комплексы, - был етмәй». Гөбөргәйел уның артынан башлана һәм кире грести схватываться. Ни эткә ярына кәмәлә һәм ҡатын-ҡыҙға сығырға ярҙам итә ул. Аҙаҡ улар урман буйлап йугереп ҡараңғылыҡта тайғаҡ юлдарға.
  
  
  Томан аша ағас араһынан төрө нисә метр ғына тәшкил иткән. Һәм ҡайҙа засмеяться гном ошо урманда. Был марионетка булмаҫҡа ғына бер палатка ғилми-нәшриәт маниакаль көлөү ишетә, әммә тауыш мейеһенә шул тиклем тәрән булған был эго запечатлеваться, егерме йыл үткәс, барыбер уны эго тип ишеткәйнем. Бәлки, көлөү булғандыр сағылышы нервы ҡ ҡандыр, бәләкәй инвалид убийца ҡасан да ҡалдырыу менән шөғөлләнә. Шунда була уның, ҡараңғыла, көлә, сөнки беләм, унда залында ғилми-нәшриәт комплексы, ник белмәйһең түгел, шул уҡ ваҡытта, ул бында.
  
  
  Ахнуть ҡатын-ҡыҙ, әммә ауыҙ на замок тота. Киң асылған күҙҙәрендә ҡурҡыу ee булып сыҡты, һәм уның ҡулдары туңа, ҡасан ғилми-нәшриәт уны ҡулынан тотоп.
  
  
  Пуля ла уҡырға инә, әммә көлөүе преследовать ярай, урман яуыз рух нисек булыр, алда, йәғни улар артта.
  
  
  Шунан ҡапыл көлөүенән туҡтаны.
  
  
  Сверхчувствительный ҡолағы һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ҡараңғыла тикшереүҙәр йылда көрәш, тимер мгновений сиртеү буйынса абсолют өсөн улавливать тиклем тағы нацистарҙың көлөү. Ҡатын-ҡыҙҙарҙың бысраҡ ташлап булмай һәм ғилми-нәшриәт нах юлды тиҙ төшә башланы, пистолет-пулемет полицейҙар бер нисә йыр уның үҙен запевать смертность, ҡыҙыл күҙҙәр томан була. Болтовней, күрәһең, бер нисә минут дауам итә, әлегә утыкаться астрид кешеһен бысраҡ һәм ғилми-нәшриәт комплексы, үҙе к минимумға ҡалдырасаҡ. Ниһайәт тишина килә, әлбиттә бутаған һәм фонарь нурын пробежать томан аша.
  
  
  Люгер атыу буйынса етештереү һәм ғилми-нәшриәт ишетә, күҙҙәре менән таращить отскочить таш кеүек. Сергей тәржмәлә, көлөү һәм яңынан тоҡанды.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ уның янына ҡалтырана, температура күтәрелә нах тигән кеүек булды. «Был көлкө, - тине Астрид, - ҡот осҡос. Мин уны ҡурҡытып күберәк автомат - күберәк үҙе үлгән ».
  
  
  «Уларға мин шундайыраҡ тойғо, бөтә ошо эштәрҙе», - тине ғилми-нәшриәт лаконично. «Бында ҡалһаң, уны тиҙ арала ҡараны. Бәлки, беҙ был шатлыҡ ептәренән һалыуға өлгәшкән ».
  
  
  Артҡы өлөшө «Люгер» ғилми-нәшриәт ҡулына еүеш һәм ауыр булды, уны тотҡан һәм тиҙ бешә утта гном кудахтанье яғына, иғтибарын ситкә йүнәлтеү өсөн Астрид. Программалау ҡыҙыл алда мерцать пистолет-пулемет, ҡабығы һәм япраҡтарының киҫәге мокрая башыбыҙға төшкән һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ныҡлы уғы ҡасан преследовать непонятный сигенә ирҙәр. Карлик уҫал булған, дурак түгел. Тиҙлек буйынса, ул ғилми-нәшриәт хәрәкәт менән ҡараңғыла, ул аңлай, уның математика буйынса юғары урын буйынса өмөттәр юҡ пересеченный ҡаршы атышҡа. Тиҙҙән сират буйынса һәм пистолет-пулемет нацистарҙың һәм артабан алға бара. Карлик сығып китте. «Аҡыллы salaud», - ник уйлап. Ахыры, уйлай ул. яңғыҙ түгел, ник ҡаршы сығыш яһай. Ярай, род мәғәнәһен нығыраҡ ҡараңғылығы булһа ла, ҡасан байыҡ дварф. Астрид линдгрен иң мөһиме хәүефһеҙ урынға алып барып булмай. Ул уны күреп, ул ҡасан ҡайта укрытие ағас, ишеттем һәм, уның кеүек ауыр һулап, уның ҡасан барлыҡҡа килеүе, уның менән йәнәш молчанов.
  
  
  "Хәҙер беҙ хәүеф-хәтәрһеҙлек?" тип һораны ул.
  
  
  «Бер нисә минуттан», - усмехаться ғилми-нәшриәт. «Һин теләүселәр булһа, улар, әгәр ҙә шундай ҡурҡыныс булып китә».
  
  
  «Был уларға ла теләйем», - тине ҡатын. «Хвастовство түгел. Пешка уны ҡамап, баҫып мөһим, шуға күрә һәм ҡиммәтле. Әгәр ҙә ул, аҙашып, әсе өсөн был донъяла ирекле булыуы мөмкин. Түбәндәге факт ».
  
  
  «Фон беренсеһендә Штади», - прорычать ғилми-нәшриәт. «Беҙ һеҙҙең томан ине инде швецияла был эҙһеҙ кире ҡайтара алмайҙар».
  
  
  Ника тота «люгер» ның алыҫ араға һуҙылған ҡулдары, күңел асыу паркы әлегә улар ҡалҡыулыҡтар аша ҡарап барҙым. Тағы ла бер нисә йөҙ полицей, ларсон һәм кеше хәүефһеҙлеге һәм улар араһында адмирал урамы, ник уйламай. Әммә әлегә улар паркты сығып, ҡараңғы астрид эго яуаплы була.
  
  
  Хәҙер күңел өсөн уларҙы палаткалар янына килде.
  
  
  Был ямғырлы төн әҙ булып ошо район кешеһе, әммә тап улар кәм тигәндә атып килә ине. Бер биш минут үткәс ғилми-нәшриәт күреп өҫтәрәк
  
  
  ир-егеттәр колонка, яңғыҙлыҡ өҫтәл артында ултырған кафе - тевтон ҙур, шундай уҡ неприметный, Бранденбург ҡапҡа кеүек. Рация бер үк ваҡытта тиерлек һөйләне һәм уны ашығыс рәүештә ғилми-нәшриәт күрҙе. Ника тиҙлекте арттыра, һәм потянуло өсөн ҡатын-ҡыҙ ҡулында.Мин уның янынан үтеп барған ир-аттың полдюжины буйынса түләнә.
  
  
  Артыҡ һуң була. Әлбиттә, штакетник иң ныҡ һаҡланған була. Замолчать онотмаҫҡа мәжбүр итә ине әгәр мошенник Штади фонында үҙ мылтыҡ, пуля ала, улар менән ғилми-нәшриәт аяҡ диуарҙарын бәреп төшөрә ине, һәм был бер кем күрмәгән дә. Хәүефһеҙ Вестерброгад, төп урамдарға, парктарға ситтә, кәмендә йөҙ уларҙы полицейҙар менән ҡушыла, ләкин ғилми-нәшриәт белә, тип бара ул.
  
  
  Элек тороп китте һәм ул, яурыны аша әнисә. Улар фонында штади алты кеше эйәргән, яйлап ҡына яҡынлашты.
  
  
  Икенсе яҡтан тағы өс наткнуться һуҡмаҡ. Был ғилми-нәшриәт өйә граф тартма ҡуйҙы. Бәлки, ир-атта ғына килеп киткән була ул, әммә ҡатын уның менән. Һуңынан вертолет майҙансығы ғилми-нәшриәт һулдан уларҙы күреп, улар самолеттарҙа ғына-генә сыға береһе аҫтында пассажир. Ул һатыусынан кәштәлә эҙенә сәскә таждарын тапшырасаҡ барышлай ҡатын-ҡыҙ һәм һалдаттар килә. Йугереп барып билет менән инеп ғилми-нәшриәт ҡулында, һәм уларҙы бер уйыны буйынса бындай гондола. Дания һәм норвегия горстка светловолосый моряктары ҡалаларының үҫмерҙәр иҫерек урынды биләй.
  
  
  "Нимә тип был ... ҡорамалдар эшләй?" - астрид ҡалтыранған тауыш менән һораны. «Был ҡарашҡа күренмәгән бик һөҙөмтәһеҙ менән механик. «Мин дә беләм», - тине ғилми-нәшриәт комплексы, ih пристегивать. «Мин бөтәһен дә тигеҙ». Грохот музыка эго һүҙ булып ҡалыуын юғалта, сөнки тиҙлек йыя һәм түңәрәк ҡырҡа башланы.
  
  
  Самолет юғары күтәрҙе, тип уйлайым. Увиваться Астрид өҫтөндә ағас һәм ғилми-нәшриәт комплексы, копенгагенда өҫтөндәге күк йөҙөн киске мельком түбәнерәк күреүе, ә һуңынан утын ерҙә mimmo скользнуть. Бешә музыка уйнай, кеше заты күренмәй размытый таптар. Юлды табырмын мин үлтереүсене ғилми-нәшриәт ҡара түләргә тырышыу файҙаһыҙ.
  
  
  Норвегия хохотать моряк. Аҡ менән ҡара кешеләрҙе күреп, улар менән ғилми-нәшриәт төркөмө пешие йөрөүең шунда, өҫкә ҡарай. Икенсе яҡтан ҡараһаң, тиҙ ғилми-нәшриәт. Увиваться бәләкәй капсулаһы ер өҫтөндә ҡорос металл аҙағында рычаг бешә. Ганс христиан андерсен светофор күреп бульвары ғилми-нәшриәт комплексы, артабан тиҙлеге кәмей, һәм сәфәре тамамланды.
  
  
  Иҫке билет һатып платформаларҙа барлыҡҡа килгән. Кеше сығыр, башҡа металл пуля эләгә. Яңы. д. Ике ҡапҡа аша үтеп ҡарағыҙ мундир маршала ағас тейәүсе була. Бының менән улар яңылышмаған.
  
  
  Астрид ғилми-нәшриәт поприветствовать һәм уларҙы күңелле, үҙенә һәм капсула на затем сидение ултырырға теләмәй. «Abend Guten, герр Рунштадт фон, - тине өлкән ике буйынса, - беҙ буйлап йыйылған? Ә һуңынан шнапс эсеп, яҡшы?
  
  
  Ih пистолет булып күренә. Нигы һәм ласково баҫып йылмая. Шунан уң танау аҫтынан уны кулак уның бөтә көстәрен немецтарҙы iso буйынса здоровенный. Танау взрываться, помидор кеүек перезрелый, эгон һәм ҡан бысратты, ауыҙ, эйәк, плащ һәм күлдәк. Немец ругаться башлай, ауыр һулап, көс галицияға ләкин, кинәт кенә башланды вертлюжок шатлыҡта. Был иптәштәрҙе немец ҡ һәм икенсе башынан тотоп үҙенә эткә гондола эго уҙҙы.
  
  
  Жестокое районы буйынса улар яңынан кискән күктәрем. Нащупывать боевиктар пистолет яралана. Кешенең эгоһын асты боҙоу булып, ҡуйы ҡыҙыл төҫтәге ирендәрем скривиться рычание опухать булһа, теше һары шәрәм. «Эйе, хәҙер атып беҙҙең эго, ҡабан ...»
  
  
  «Вздор, Карл. Һин спятить. Хаҡында һүҙ барғанда, ҡатын-ҡыҙ менән ҡасып өсөн полиция ҡулына эләгә һәм дания түгел. Йыуан башы бавария үҙебеҙҙә ҡулланып ҡарайым.
  
  
  «Һәм мин һинең үлтерә һәм эго атылып, әгәр мин һине туҡтатырға маташа».
  
  
  «Граф һине үлтерергә, ҡоторған эт кеүек», - тине немец икенсе дунайҙағы башланы. «Хатта һинең бындай ахмаҡлыҡ булыуы мөмкин түгел, быны аңлау өсөн түгел, Карл. Дә ҡурҡмай, һине ебәргем килмәй. Ҡараһаң, палатка менән уратып алынған ».
  
  
  Ысынлап күрҙем мин өс ир-егет һәм ғилми-нәшриәт оглядеться в ҡапланған, тирә-яҡ платформала тора. Бер нисә башҡа таралған булған, шуға күрә бөтә эвакуация юлын киҫеүе булды.
  
  
  Миңә барыһы ла тигеҙ. Йыш ҡына был штопор, - прорычать яралы, ҡанға батҡан, йөҙөн яулыҡ вытирать. "Беҙ ҡатын-ҡыҙ кәрәк, да?"
  
  
  Немец ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Ухмылка Эго сәбәпсе булған, безумство тиклем киң. Потянуться т яралана наплечный ашығыс кобура өсөн пистолет тотоп. Ниндәй башҡа немец-шул уҡ ваҡытта уның менән көрәш, һуңынан улар ике приподниматься, ҡасан яраланғанын ҡотолорға тырыша. Массалар гондола крайы яралы булһа, ҡасан ҡыҫыла ғилми-нәшриәт. Үҙе менән килтереп һуға ул, яралы урын һәм муйын карате приподниматься. Ҡасан ир-аттар тоноп, киңлек һәм ғилми-нәшриәт комплексында билбау тотоп өсөн буш эткә эго. .
  
  
  Ника күреп, шул тиклем фон увиваться ағасым ул, сөнки шунан ih гондола борола, сөнки ул төр буйынса йәшеренгән.
  
  
  Сәйер тауыштар оҡшай задыхается коллективтар, тамашасыларҙың береһен күтәреп, водоворот әкренәйә, һәм гондола төшә. Хәрәкәтһеҙ кәүҙәле бер немец күреп ғилми-нәшриәт. Башҡа немец, барыһы ла гондола, невыразительный ғилми-нәшриәт күҙҙәр тыныс ҡарай.
  
  
  - Был яҡтан бик һеҙҙең менән иҫәр булғансы, фон герр Рунштадт. Мин килешеү беҙҙең иғтибарҙы йәлеп ла теләмәй, ышанмай була, ул һеҙгә пристрелить, әгәр кәрәк була », - тине ул. «Беҙ һине ҡапҡаларынан сығыу менән тынлыҡ».
  
  
  «Поспорить әҙер, - тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  Выскочить һуңынан буйынса гондола. Ул өмөтләнә, был дөрөҫ алыҫлыҡҡа ҡый. Отель биләмәһендә барлыҡ, һәм, күрәһең, уның менән атырға ике төрлө яҡтарға, ә һуңынан уның менән ергә стук һаңғырау, улар барыбер уның һулышын. Эго, ҡараңғыла мейе батыу янаған, әммә ул үҙ аңында булып ҡалырға мәжбүр. Уның аяҡ вскакивать, ул проясняться тағы күрҙем, һәм үҙем выдать уның люгер. Ул атып прицеливание аңлы булманы тиерлек. Йәмғиәт өсөн ике платформаларында өс тән килә, ә өсөнсө пригибаться.
  
  
  Бөткән кеше бөтә яҡтан һәм ҡысҡыра башлай. Гондола ҡыйралып һәм ғилми-нәшриәт күреп, улар менән спрыгивать ғына ерҙә. Яҡынса ун фут Гондола платформаһы өҫтөндә тирбәлә. Немец ҡаҡшаған, тигеҙлек тергеҙеү маташҡаны өсөн атып ғилми-нәшриәт комплексы була. Ника көсө менән йыйылған, магазинды патрондар менән атып ҡараныҡ булған артҡы өлөшө һәм гондола буйынса, металдан нескә аша осҡан пуля кеүек.
  
  
  «Астрид ...» - прореветь ғилми-нәшриәт. Оглядеться бешә һәм ҡатын-ҡыҙ баҫа. Ника күреп, уның ҡулына нисек килеп бикле тамашасылар әсә һәм артҡы аша, дауам итә һәм атала. Һуңынан уны күреп, ҡулыма нимә еңеләйтә.
  
  
  Эй эму һөйләргә кәрәк булһа, нимә эшләргә. Кереткәнсе уны эго ауаздарҙы ишетеп, күренә береһендә балет өсөн юғары каблук тапочек ee-гондолаларҙа өсөн аҙағы. Уның бортында ҡул эленгән өсөн бер Мгновение. Восхитительный итәк аҫтында ғилми-нәшриәт ике янбашына мельком развеваться күрҙе. Артабан уның кәмеүенә, тоҡ менән бәрәңге кеүек, ерҙә сей була. Ник йүгереп килеп уның аяғы менән күтәрҙеләр уны. Вдалеке ғилми-нәшриәт комплексы полиция машинаһының сиренаһы ишетә. Ҡатын-ҡыҙ уның менән ҡасып йугереп тағы ҡараңғы.
  
  
  Парк буйынса, улар барған юлдар бормаланып, әлегә ҡапҡаға яҡынлаша, балет артисы асыҡ һауала арналған. Йугереп ҡаршы, улар сәхнә аша бер нисә эскәмйә буш, буш менән шөғөлләнергә була, әммә һаман да сихырланған фон һарайҙар биҙәй. Ih shaggy глухо яңғырай, таҡта яланғас булһа, әлегә улар сәхнәгә артҡы өлөшөн ҡарау нестись.
  
  
  Артабан күрелмәле түбәһе фара. Талғын ғына бер лампа ғилми-нәшриәт хәрәкәтен һүндереүгә, ҡараңғы һәм йәнә әйләнеп.
  
  
  Нацистарҙың тағы непонятный гнома-көлкө. Ника өсөн ҡулға тотоп һәм застонать Астрид. Һуңынан ул әкренләп кәмей менән сәхнәгә стук ауыр. Потащить выругаться һәм уның ғилми-нәшриәт комплексы майҙансығында булды, унда ул переучивать тырыша. Ресница оҙон приоткрываться башланы, һәм ул күҙен асып, ул уны ҡарай, ул да белмәй.
  
  
  'Һин ... кем?' - ул неуверенно һорай.
  
  
  Ударить буйынса ғилми-нәшриәт ee кеше. Элек ул уны күрмәй. Батырлыҡ - ул нечто шундай, тип сыч күнегеү кәрәк. Башҡа бассейны һәм уның асып ҡараны. Унда ҡунаҡхана китте.
  
  
  «Барыһы ла тиерлек тамамланды, детка», - тине ул. әлбиттә. "Именлек һиңә булған-"
  
  
  «Һин джен», - тине ул. Абсурд тауыш ee, ғәжәп, бала кеүек хәйләкәр була. «Миңә был көлкө, әле һаман ишеткем. Был ҡот осҡос ...'
  
  
  «Туҡтатып, Астрид. Был мин, Нигы. Үҙ ғәйрәтен. Шунан беҙ һайлап аҙ.
  
  
  Йәш ҡатын яйлап аңына килде. Сәс алыу менән ауыл һәм уның кешеләре белокурый. 'Зинһар мине ғәфү итегеҙ. Был минең өсөн түгел ».
  
  
  «Бында көтәсәк», - прошептать ғилми-нәшриәт. Ул сәхнә өсөн молчанов баҫҡысы буйынса күтәрелеүенә, яҡтылыҡ менән шөғөлләнә короб алып бара. «Люгер» кобура уны яңынан йыйып алырға була, сөнки һуңынан граф кеше атып йәки полиция килә, һәм был беҙҙе, беҙҙең ҡыҙыҡ түгел, башҡа мөмкинлектәр булманы. Тиҙҙән уны юғары сәхнәгә тр күтәреү өҫтөндә, һыу торба һәм каналдарҙы тауышына ҡолаҡ мөхит һулыш замешательство. Ҡараңғылана һәм ул үткән тымыҡ көлөү ишетеп төп задыхается Мгновение. Фут подползать унһыҙ никак.
  
  
  Сергей һуңынан сәхнәлә тоҡанған, как будто кордебалет сығыш яңы башларға йыйына. Ослеп ғилми-нәшриәт сағыу яҡтылыҡ булған. Егерме биш метр таҡта өҫтөндә уның сикәһенә беззащитно сәхнәһе тар, пуля гнома көтә. Нацистарҙың һуңынан яңынан көлөү, тауыш булды һәм ғилми-нәшриәт был ғәмәлдәргә этәрә.
  
  
  Карлик буйынса биш метр полкты алыҫ тора, икенсе яҡтан, кешенең эгоһын отвратительное гримаса боҙоу һәм кәкрәйгән. Лезвие буйынса оса һауала, ҡош кеүек, көмөш, ярҙамсыллыҡ һәм ғилми-нәшриәт шәп эго генә ҡотҡара. Хьюго менән уның яурынына таҡтала матур һәм ловушке үҙенең ташлап сбалансированный стилет бейеклектән ташланыу.
  
  
  Карлик подпрыгивать башлай, уның яурынына стилет буйынса юғары ғилми-нәшриәт эго. Боль кемдеке бәләкәй ҡысҡырғанын ишетеп ғилми-нәшриәт комплексы, св һәм гер көтә. Ләкин был килеп сыҡмай. Ника аяғын күргән һәм күтәреп, үҙенең көслө ҡулы еңел кәүҙәһе нисек үҫһә терәк карлик буйынса торбалар, торба әлегә киләһе етә, ҡараңғы төшә калдырдылар ә һуңынан ҡыйыҡ тамуҡ булды.
  
  
  Ника эйәрергә тырыша ул, әммә кемдеке өҫтөнлөккә эйә булыу тиҙ һәм күп булып, шулай тип еңел булды. Шимпанзе камил хәрәкәт тиҙлеге менән ул ҡаса. Ника лампа йылыһы аңларға мәжбүр итә, тип бер аҙ кемдер йыл һайын килгәндә, ни өсөн изге буш кинотеатрында яна. Ҡараңғыла көлкө яралы гном ҡыйыҡ эрей, һыу төшөү урындары һәм ваҡиға ғилми-нәшриәт комплексы башланды.
  
  
  Ул белә, уның был көлөүе бер ҡасан да бер епкә тип уйлай, әммә әлегә был ҙур булмаған salaud еңә. Шул эш шунда: ғилми-нәшриәт комплексы, астрид линдгрен швед һәм полицияға хәүефһеҙлек өсөн бөтөн имен ҡайтар. Ул уны сәхнәлә үткәрелгән, гримерка mimmo ятҡан, һыу сыға. Переулок вестерброгад улар киң унан китергә булдым.
  
  
  Мокрый асфальт буйынса ши зазвенеть, һуңынан ғилми-нәшриәт тауышын ишетеп, уны шулай оҙаҡ көтөү, тояҡ аттар һәм арба тәгәрмәсе, күсәренән стук скрипт. Ул урамдарҙы ҡарайбыҙ. Ниндәй ҡара плащ. Юҡ әле. Уның ҡайҙа булырға тейешбеҙ-тирәләге һөйләйбеҙ, әммә бер ниндәй ҙә баш ҡала граф сигналдарын тапшыра ала транзисторный астрид кеҫәһенән түгел, ә шведтар ала. Уның ғилми-нәшриәт бер нисә минут ҡалған.
  
  
  Ат арбаһы аҡрын яҡынлашып килгән һыра менән переулок сығыуы ауыр. Унда ул притормаживать, ләкин туҡталманы. Йөҙө таныш белокурый вице-адмирал тәҙрәнән Ларсон-ҡара брезент, уларҙы һыра мискәһендә ҡаплаған, әммә елкән аҫтында тотоу һәм хәүефһеҙлек хеҙмәте башлығы боевиктар хәҙер иһә швед.
  
  
  «Беҙ бик тулҡынланабыҙ башлана, ҡасан күрерһең дә, нисек һин сыҡ, Карте. Кюри мадам бәләкәс нисек?
  
  
  «Беҙ грести күл, - тине серле ғилми-нәшриәт комплексы, - беҙ хәҙер үҙен яҡшы тоя һәм ценымногие. Әгәр һеҙ генә алырға тураһында расписываться, ул китте ».
  
  
  Хәүефһеҙлек хеҙмәте начальнигы һәм ҡатын-ҡыҙҙар поженятся урыны менән, машина алыҫ юл, ә кучер
  
  
  тихонько чавкать көпшәһе тирәһендә, буш һыра бер йөк урынынан буйынса донъя ғалим булараҡ иң мөһиме ул несса, ул. авиабаза бөтөрөп алып барырға кәрәк була. Ер аҫты көстәренә уның үҙ лабораторияһы менән швеция швед футуристик машина ҡыуып ҡайтҡан.
  
  
  Переулок ғилми-нәшриәт комплексы булып тора, унда һыу тамыуы, үҙе өсөн күп тәмәке һәм закуривать дуҫтарымдың ижадымдың тәүге сәғәттә. Обветренный брюква, ҡулын кеҫәһенә засовывать була.
  
  
  «Бында кеше аҙ Штади фонында үҙенең килтерә». - ғилми-нәшриәт тине. "Беҙ бында һөйләшкән ала?"
  
  
  «Нью-Хавн».
  
  
  Нью-ҡара Хавн боларып каналы буйлап тар була, ағас обсаживать. Аҫҡы ҡатында урынлашҡан бер нисә йорттоң подвалында һәм джаз-клубы, музыкаль асыҡ ишектәр автоматтан тирә-яҡ гөрһөлдәй, ә урам доноситься вой саксофон. Шулай уҡ үҫмерҙәр клубы менән тулы ҡараңғы төн булған был джинсы етен төҫөндәге сәсле, увиваться табан иҙәне ул крохотный. Әгәр ҙә фон Штади граф хатта, ҡайһы берҙә улар, күрәһең, бер үк ваҡытта ҡайҙа булған, иоанновна ih осрашыу инем, бәлки, дания алты музыканттар, дин тотам «боронғо дин ул», файҙа эшләй ине тыңлау өсөн иң заманса ҡорамалдар.
  
  
  Үҙе эсеп ғилми-нәшриәт «Carlsberg» оҙон ике йотом, ә һуңынан килеп сыҡҡан киҫкен тойғоларҙы еңеләйтә.
  
  
  «Дөйөм алғанда, барыһы да бик яҡшы үткән», - тине ул. «Граф һәм уның һөйләшеүҙәр алып бара. Үҙе кешеләргә һәйбәт булғас күләгәле тота. Барыһы ла ул уйлағанса, мин бер нимә эшләү, мөмкин булһа, банда менән булмаған ».
  
  
  «Полиция уны дат ҡасан яҡынлашыуын күреп, минең сал сәстәрем башланы», - тине һаҡсы.
  
  
  «Был булып тора», - усмехаться ғилми-нәшриәт. 'Мин иртәгә
  
  
  минең көнөм башлана. Әммә мин ярҙам кәрәк. Был илдә ул бик яҡшы белә. Ә граф яҡшы ойошторолған. Әлегә ул түгел, беләһеңме, ни тиклем ҙур.
  
  
  Обрисовывать ғилми-нәшриәт үҙ идеяһы, ә кивнуть хәүефһеҙлек хеҙмәте начальнигы һәм яҙмалар эшләй. Айырым клуб ярты буйынса аша сыға улар. Отель яғаны күтәреү һәм анал mimmo кире ғилми-нәшриәт комплексында үтәсәк. Әкрен күҙәтә, һыу мутная, башын эму, әгәр хата ҡылған кесе ул, бәлки, иртәгә кис була тән өлөшө эго сүп-сар, бысраҡ һалҡын йөҙөп & nb.
  
  
  Хатта шул факт, төньяҡ һәм көньяҡ америка илдәре хәүефһеҙлек тураһында һүҙ бара тип, һәйбәт идеяны түгел был ашыу эшләй.
  
  
  
  
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Яҫы ҡалҡыулыҡтар һәм тибетҡа юл аша Гельголанд н килтермәйенсә, шыршы ағастары ҡайынлыҡ. Түбән болоттай ҡабарынҡы, асыҡтан-асыҡ ҡағыла тиерлек фермаға һалам ҡыйыҡтарҙы, юлдарҙы һәм һоро көнө менән сырмалған, пейзаж һәм тусклый бесцветность.
  
  
  Ир-аттарҙан иҫке «ягуар» һәм йорт янында ҙур булмаған придорожный припарка көтөк булыуын төшөндөрөргә. Һуңынан юлдар нөктәләре барлыҡҡа килә, һәм ул тиҙ тарала, күберәк буласаҡ. BMW һуңынан мотоциклда оло нөктә әйләнеп, уларҙың илле километрҙан ашыу тиҙлек менән ресторан сәғәт sta mimmo пуляларҙың, ә һуңынан тағы ла тиҙерәк китәсәкбеҙ. Максималь тиҙлектә ҡыуған машина һәм мотоциклет н тире шлек ҙур булды.
  
  
  Йомшаҡ ирендәре йылмайҙы өсөн кешеләр йәмғиәте барлыҡҡа килгән «Ягуар». «Һуңлаған һеҙ, Бутса, - тине ул. әлбиттә. Ул тиҙ тартыла, башына балаклава вязаный. Күҙе сағыу төҫтәре тирә-яҡ битле, танау һәм rta ҡанбабаларҙың боронғо эго ацтекский эшләү оҡшай. Ҡасан урын булыр прикрыть, һәм уның өсөн помчаться мотоциклет шәбәйгән.
  
  
  Преследователь мотоциклет күргән дә. Участка аҙағына яҡынлашҡан тиерлек тигеҙ юл, ә тиҙлек менән спидометр вибрировать яҡынса 180 км / сәғ тиҙлек даими буласаҡ һәм эйәр неон выпрямляться мотоциклет. Был юлды тиҙлек буйынса фермала йәки ат һүҙһеҙ тыуған булыр ине. Хатта тоҡ һыйыр тиреҫе. Ер тирәләй йылмайып rta менән лепестками скривиться. Был үңәҙ тирәләй йомортҡа һәм май бар, ләкин, әгәр йылмайһаң, Рик, граф, бер нисә көндә үҙ эшен тамамланы, ә юлдар айырылды һәм ih. Ул, Бутса Делани, шул ваҡытта иҫкә, көньяҡ калифорния һәм уның тирәләй сәйәхәт буйынса йөҙҙәрсә ҡырағай ҡасан ҙур булмаған ҡала мотоциклда невада банда етәкселек итә. Сөнки урындағы властар ҡото булды, тип шылтыратты, милли гвардия саҡ түгел ине, әгәр булһа туҡтар инем,-тип йәки һөжүм өсөн бөрөләр-был ырыуҙы шул. Ә хәҙер уның хәстәре, һыйыр юлы тураһында уның буш советы, тегенселәр алына.
  
  
  Рик дуҫ тураһында уның фекеренсә, граф Штади Ульрих фон, сәйер хис мәжбүр итә уны үҙе. Бутсы кенә белгән йәш кеше, ул әсәһе, үҙ эшенә етди ih тип атарға булыр ине, әммә иң уңышлы була һәм енәйәтсе Рик алыу торт, ул ҡасан ҡаршы ала. Ул һәр ваҡыт тиерлек ғәмәлдәге закондар сиктәрендә, предприятие һәм һанын, уның менән шөғөлләнергә, фантастик булмаясаҡ. Инде рыцарҙар хаҡында әйтеп тораһы ла түгел - уның армияһы, хәрби, ул дудка Рика аҫтында бейеү.
  
  
  Оло рәүәт ee араһында янбаш двигателдәре һәм йылылыҡ тойоп Бутсы, ҡасан ир-аттар һәм уны эго төҙөк ҡаты есем тураһында уйлайым. Милена спорттың бер нисә машинаны артта нах уны күрмәй, ләкин иғтибар итмәнем, сөнки унда ҡыҙыҡлы фекер һарайы залы булған шул. Рик ҡаты була, гранит һымаҡ, сөнки күнегеү, боксерҙар кеүек, ир тәнгә бик ҡаты тотоноп Бутса ә ул килгән, ул үҙ ихтыярын көсләп эй. Әммә был уға ҡағылыу түгел, сөнки ете ай эсендә Рик булараҡ, ҡатын-ҡыҙҙар ир-егеттәргә ҡағыла. «Ҡатын-ҡыҙ ир-егеткә ихтыяр көсөн ҡаҡшата», - тине ул. бындай сәйер то. «Төп һүҙ - дисциплина. Үҙенең артынан алып барыу өсөн, һеҙ тейеш күберәк белгәнгә күрә, башҡаларға ҡарағанда ». Әлегә теләк һәм безответный бедняга nog Бутса, ул уны эшләргә мәжбүр рик кнут менән, ҡайыш, ҡыҙҙырылған һәм абсолют, йоҡо менән стена аҫтынан эго. «Шул тиклем батырлыҡ демонстрациялар, был ҡыҙыҡлы», - бутса уйлайым. Һәр хәлдә, был баш эй һалҡын була, һәм ул бик үк слабака түгел, әммә сифаты ҡәнәғәтләнерлек булмай һәм был осраҡлы щекотка заменитель тотоноуы билдәле.
  
  
  Ә ул күпте күргән, тип, Рик, күрәһең, күп почерпнуть нечто ҡарағанда, киске ih дисциплиналар буйынса дәрес - был эму тойола, оҡшап - уның өҫтөнән власҡа эйә һәм сәйер башлай уның. Дитя түккән бутса булһа ла канау буйлап, бик аҡыллы ул, аңлар өсөн, хужаларға ҡаршы көстәрҙең тамам ҡыйралып мөмкин тип ...
  
  
  Уның был фекере нах тамамлау мөмкинлеге булманы түгел. Был лайла «Ягуар» һәм уның тураһында асыҡтан-асыҡ гудеть ултыра. Үтә етерлек булып, шуға ишара яһай Бутса, ҡул күтәреү, мыҫҡыллау була, тип танылды.
  
  
  Улар янынан машиналар һәм спорт менән подъезжать скользнуть. Ботс оглядываться был водитель, ругательство әйтер өсөн тағы бер, хәл саҡ һәм ғилми-тикшеренеү двигателдәр бурысы. Был сумасшедший нах отмахиваться ҡош булып тырышып, Итек, ҡырын, фәнни фантастика кеүек тирә-гаишник.
  
  
  'Минең ярма «малай», - Бутса крикнуть. Bmw уның тулы газ биреп, двигателдәр һәм алға һикерҙе. Уйһыуҙарҙа ятҡан тәгәрмәс ботинка өҫтөнән, уның ер йөҙө буйынса хлестать. Ферма, нестись ағымында һоро урман һәм туғай, тиҙ йыйыу дауам уғы өҫкә күтәрелә.
  
  
  Хәйләкәр хәленә иғтибар менән өйрәнгән йәш ee инде мейеләр. Граф ҙур эштәр менән мәшғүл булған. Ул көслө булған, һәм ул дәғүәсе була алырлыҡ. Граф Бутсы ә һөйәркәһе булып танылды. Граф нах дәғүәсеһен аша баҫым яһай алмай. Штади фонында ҡарау хата бик уңайһыҙ ине, Бутса һәм хис, етди хата тип һанай, әгәр уның үҙен тоторға мөмкинлек бирә.
  
  
  Көҙгө ҡарарға була уны. Спорт машина тиҙ килеп. Кеше битлек, күрәһең, белмәйем, тип машинаһы менән эшләйбеҙ. Проскользнуть был күрһәткес спортсылар менән ловкость ул гран-приҙы һәм тәүге урындарҙы тағы башланды.
  
  
  Ҡыҙ тиҙ арала илдә топография тураһындағы уйҙарға батам. Был юлы уны күп тапҡыр барҙым. Был ҡалҡыулыҡта уның өйө өс билдәле булды. Эй, күрһәтә, был юлы проселочный өсөн күнеккән һәм бында мал-тыуар булды, урманға алып барып, шунда уҡ сиратҡа өсөн, уның невидимки мгновений ул эшләй. Проселочный юлдары инә һәм уның күрһәтмәләре буйынса помчаться урманға һыйынып һорай.
  
  
  Ир-аттар өсөн «Ягуар» промчаться mimmo, шул уҡ ваҡытта тәрән һыуында булды һәм уның урман инде, ҡасан уны аңлар, уның юлы менән барһын тип. Триумф һәм уның еңеллек хистәре солғап ала. Рик бик уҫал була ине, әгәр ҙә уны дат бомж тоторға мөмкинлек бирә.
  
  
  Рев - «Ягуар» нацистарҙың артта нах. Уны ҡарағас, күрергә, ул шул тиклем үтәсәк. Һуңынан уның йәштәше булһа, табылыр, - тип алдап түгел битле кешеләр. «Ягуар» просвистывать күрһәткестәре өсөн, проселочный юлдары помчаться буйынса, тиҙлек даими түгел тиерлек, уның артынан эйәреп һәм битләүҙәре буйлап өҫкә.
  
  
  Һуңғы ботинка һыу әҙерләргә тырыша, штакетник һәм уны шунда күрмәй, кәртә эргәһендә ҡарағай олоно ныҡ була, юлы ҡалҡып. Ул үҙ хатаһын аңлай. Нах булырға шанс бар юлдар асыҡ. Кемдер полиция саҡыртып ала һәм уны күрә, ул был урмандарҙы үҙ ҡулына тотоп, ир-аттар һәрсәк битлек әммә тымыҡ. Bmw двигателдәр рев шиғыр башланғас, уны аңлау, уны яңғыҙ ҡыйын. Шепот берҙән-бер ҡош булып осҡан тауыш ел ағас mimmo һәм трепет. Өмөтһөҙлөктән, мин белә, ул был ловушке, ул һеләүһен йугереп.
  
  
  Артта нах «Ягуар» рычание менән туҡтаны. Уны ишетеп, тип ишек урман хлопнуть тиште. Ут битлеге ир-егет күргән булманы аҙаҡ, яйлап ул тиҙ һәм ағас араһынан ҡаса. Битләү итәгендә башлана асыҡ болонда, дымлы болондарҙа ә өсөн - ферма. Туғай тулы тиҙлек барыу мчаться на ботинкаһы, ботинка мотоциклетный ҡәһәр, ауыр, һәр аҙым ер дымлы һәм уларҙы ваҡытында тормошҡа ашмаҫтай тойолһа, уны тота. Бәлки, уның кем булған көтөүлек-ҙә күргән. Һәм, ғөмүмән, ҡайҙа булһа гнилой илдәрҙә был полициямы?
  
  
  Пробираться аша кормушка мокрая көтөүлектәр уның ҡарай, унда торған һыйыр һәм үлән яҙғы одного щиколотка жвачка буйынса жевать. Нах shaggy артта ир-аттар ауыр бара. Һуңынан барлыҡҡа килгән-- бутса уйлайым. Раненый һыуға төштө һәм ул кеше, ҡасан ир-аттар яҡынлаша. Үҙ тәнеңде һаҡлау, оҙон итек бысағы менән уның һул тирәләй выдать.
  
  
  Ир-егеттәр уға яҡынлаша башланы, аяҡ Бутсы вскакивать, ярһыған бесәй кеүек, матур кешеләре менән ярһыған йәш искажаться ул, ир-аттың ҡорһаҡ аҫтынан ҡаты бысаҡ һәм уның буйынса.
  
  
  «Әйҙә, айғыр ҙур», - рявкнуть ҡыҙы. «Һеҙгә үҙемдең ҡалдырған нәмәмдә ала».
  
  
  Баш тан үткеләнгән изящно йөҙөп ир-аттар һәрсәк битлек, әйтерһең бейеүсе, һәм уны урап үтә. Күңелле выпад бутса смешок үлемгә килтерә. «Туҡтатып, Бутса. Шериф уның буйынса Көньяҡ Калифорния түгел.
  
  
  Яуап Бутса кәһәре ине ағымы. Һуңынан ул гремучий битле кеше менән тиҙлеге һуҡҡан йыландай. Ул ҡорал ee инә, ҡулына бысаҡ тотоп килде һәм ул тиҙ арала запястье надавливать өлөшө менән билдәле.
  
  
  Уплывать бысаҡ тирәләрәк була.
  
  
  Тығыҙ туҡыманан һәм хлороформда ҡыҫылһа һыуҙы үткән кеше уның буйынса ee досталь ee Мгновение. Асыҡ-зәңгәр күҙҙәре әсе нәфрәт менән ҡыҙы булған, ул ҡасан ҡаршы һөжүм таһыллыҡ, тик ул көслө булған, арыҫлан кеүек, күҙҙәре һәм эго тойола, ласково ҡаршылыҡ аша йылмаям һәм артабан битлек в щель эго. Эго күҙҙәре, күрәһең, йөҙөп. Уларға ҡурҡыныс янай тураһында уйларға тырышты, әммә бөтәһе лә ҡара була аҙаҡ.
  
  
  
  
  Карауат уңайлы булған һәм ул ҙур йорт. Ул быға ышанырға була. Был йорт сәйер булмаһын, сөнки тәҙрә заколачивать була, ләкин һалам ҡыйыҡлы булған. Һығымтаға килде ул, тип бер ферма тирәләй, ул күп тапҡыр күрҙе. Ярай, һәр хәлдә, күрәһең, ул әле һаман Дания.
  
  
  Икенсе яҡтан, ир-егет уның арҡаһынан ярышлап оло, ҙур каминында ут тоҡандырыу өсөн, ярты стенаһын биләй. Яҡындары һәм хәрәкәтте оҫта эго Бутса күләме буйынса, был кешеләр битлектәрҙе. Ee ҡулы буш булһа, һәм ул көтөүҙәр йыйылған, үҙ-үҙеңде ышандырыу өсөн.
  
  
  Көн һуғыуына тиҙерәк һыуға ташлана һәм уның менән спрыгивать. Ир-егеттәр менән яурыны аша йылмайып розничная ҡаранды. Тулы көнө яҡынлашыу тиҙлеген ботинкалар бирелгән, һәм уны асырға тырыша. Ул, әлбиттә, заперта була. Асыу менән ҡысҡырыуы, ошо кешегә йылмая уға ташлана, царапать, әрләп һәм вышивать. Тырышлыҡ аша ир-егеттәрҙе күтәреп тора һәм ул айырым бүлмә швырнуть, ә һуңынан ул ҙур балдахиндар подпрыгивать менән һуғып, нисек ырғыр өсөн батут.
  
  
  Ир-аттар көтә сабыр, әлегә ул алмай тураһында күберәк уйлана кәһәре, уның күҙҙәренә ҡарайым һәм яуыз, затаить һулышы. «Беҙ бында нимә эшләй һәм унда беҙ?» - уны көсһөҙ тип һорай. Ҡасан уның гнев тынып, һыбай любопытство ала. Уны күреп, ҡәҙерле булған кеүек күлдәк күкрәгендә һуҙылып эго эго ҡөҙрәтен, көсөн күргәс, уның матур, ләкин һоро күҙҙәре ҡаты кеше булған һәм юмор тәрән ултыртылған.
  
  
  «Беҙ йәшниктәрҙе көтә», - тине дородный ир-аттар. Ул акцент менән һөйләшә еңел инглиз, немец кешеһе өсөн ғәҙәти ойошторола, 1939 йылға тиклем инглиз телендә ятлаған. «Унда һеҙҙе иҫ киткес ойошмаларҙың береһе булды. Мин көнө буйы кәрәк буласаҡ, бында килтереүең өсөн һиңә. Ул, минеңсә, был иң яҡшы нәмә юҡ диктор усағы, яҙғы һалҡында развеять өсөн кис ».
  
  
  «Мин һине беләм», - тине Бутса. «Шул уңыштар теләйем һеҙгә өсөн немец, Рика менән ул балет тураһында һөйләне. Рунштадт Фон ».
  
  
  Ир-аттан йөҙ бора һәм ут кивнуть. Калачик свернуться итек, бесәй кеүек.
  
  
  «Рик һине үлтерергә, сабый», - тине ул. ласково. Засмеяться ғилми-нәшриәт Карте.
  
  
  «Был инде уның һынап ҡараны. Тағы ла насар тип, мин уны алдарға тырыша. Ә хәҙер ул, тип,-тип, уның вата ».
  
  
  «Был түгелдер ҙә, һинең кеүек уйындар уйнай, дуҫтар», - тине ул. Небрежность эҙләнеүҙәргә йәлеп итә һәм ул шул уҡ ваҡытта, был йәһәттән ир-егет менән мәйете ул штада дородный саҡырыу ташланы. «Германия канцлеры был ҡөҙрәткә кеше. Унда урларлыҡ нәмә генә түгел, шулай у эго ашыу ҡыҙ һәм йәнәһе ».
  
  
  «Как здорово, - тине ғилми-нәшриәт. Ул рискнуть. «Мин түгел, тип уйлайым, редакция-һине башҡа ҡыҙҙар менән бик ныҡ ҡыҙыҡһынды. Һәр хәлдә, күп түгел-беренсе.
  
  
  Покраснеть ҡыҙы, аңлайым һәм ғилми-нәшриәт комплексы, маҡсат тиерлек эләгә.
  
  
  «Рик - бөйөк кеше», - тине ул. сердито.
  
  
  Аҡса тота һәм, уның һөйләп шәхсән мин, ҡасан килә, - тине ғилми-нәшриәт менән смешок.
  
  
  «Һеҙ күрмәгән, һеҙ уны ҡасан германияға ҡайтарып. Һин булғанда
  
  
  ҡасан да булһа герман рыцары тураһында ишеттек?
  
  
  'Ул шулай тип иҫәпләй. Эйе, һеҙ откраивать бәләкәй генә серен ул, - тине ғилми-нәшриәт. «Ни өсөн һин уны тауыш-тынһыҙ ғына урлаған тип, Бутсы. Штади Фон минең берҙән-бер аҡса эшләү мөмкинлеген ҡулдан ысҡындырмағыҙ, мин хәҙер эшендә һәм табырға кәрәк. Һеҙ - минең герман рыцарь менән таныштырҙы. Алабыз тиклем яҡын арала уны эго яуап ала алмай, шулай булғас, беҙ нисек яҡшы ҡулланыуын эго яҡшы булыр ».
  
  
  «Һин иртәнсәк үлә», - тине ҡыҙы ышаныслы.
  
  
  «Беҙ бөтәбеҙ бер көн иртән вафат була, ҡыҙым, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, - уснуть әммә был миңә ҡамасаулай. Башҡалар араһында, тәү сиратта һин уның арҡаһын бороп ҡараным да, һин һораған тейеш штучка төшөрөлгән күн был уныҡы, уның өсөн йыл һайын бәлки, кәрәге булды һиңә тағы. Ул күлдәген кейеп мөмкин.
  
  
  Оживленный раздражительный булғандары Бутса йәш кеше. Застыть на прищуриваться һәм уны һуғыу. «Шаяртып тора, дуҫтар. Әгәр һин Рик тотоп, уның менән тротуарҙарҙа ауыр йәки еңел тын ала.
  
  
  Ауыҙ асыҡтан-асыҡ тәмәке һәм сунь н нах ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Уларға инде мылтыҡһыҙ уның теләне лә, кү кейем аҫтына йәшерә алмай ул гарпун.
  
  
  - Долой был кейемдәрен, ботинкамды. Джентльмен уның отель булыр ине, әммә был улай түгел ».
  
  
  "Егет, һиндә булырға мөмкин ..."
  
  
  «Барып, ауыҙ прополаскивать, Ботинка», - тине ғилми-нәшриәт әлбиттә. «Был күлдәкте кейеп төшөрөү һәм тире».
  
  
  Түбәһе һәм арҡаһы ҡала ҡыҙы уставляться крэнки яһалған тырыздар. «Ярай, барып төшөрөп, босса. Һәм хәтерләй, һәр бармағы, улар һиңә булып мин күтәрҙем, һин үҙең бүлмәһендә тота дауамында йәкшәмбе клиникаһы булһа эксперименталь Рик ».
  
  
  Нехотя нигы оҙон һәм ҡыҙҙар баҫты. Лезвие менән ул йәш аша секунд күтәреп кулактар менән һуғып ҡала. Рассмеяться ғилми-нәшриәт комплексы, яғына күсеп, һөжүм итеүҙе үҙ ҡулына бысаҡ һәм уның тирәһенән ҡыуырға еңел беренсе выпад ахмаҡ, ул алыҫлыҡта ҡолай. ул үле эргәһендә эленеп тора. Боже мой, минең ғилми-нәшриәт комплексы, уның тирәләй тағы ни был әйберҙе йәшерәк? Йәшен булып инде ул куртка кеҫәһендә бер менеп тирә-һанһыҙ булырға тырыша. Бер ҡулы менән күтәреп, иҙән һәм уның ғилми-нәшриәт лацкан схватываться бер пиджак. Артабан ул уны потрясти, әлегә уның ҡулында үҫһә лә, карауатты ла ташланы. Һәм уның ҡулын тубыҡ косить, әлегә Нигы әлбиттә, әммә һауаны ҡапланы, уның йөҙө һәм ҡулдары теүәл биргән оло һынауҙы ла түгел, эй һайлап алыуға ҡағыла. Һәм ул ирекле һайлап расстегнуть ярҙам ҡулы эй йәшен. Аяҡ төшөрөү өсөн, артҡы аяҡ бармаҡтарында эму таһыллыҡ ҡулланырға тура килә. Бына шунан аяҡ артына ҡуйырға һәм уның ыштанынан бер щиколотка тиклем бикле буласаҡ. Кейем менән өйөп, селл яҡынлаша һәм уның див.
  
  
  Бюстгальтер һәм трусик карауат ултырып, ботинкаларҙы һалып, уның күҙҙәренә ҡарайым һәм быҫҡып, ирланд искажаться ee киҫкен нәфрәт йөҙөн, һомғол кәүҙәһе менән ҡалтырап ә ярһыған.
  
  
  Торча кастет эске кеҫәһенән, ә салбар кеҫәһенә тирә - боронғо бритваһы.
  
  
  «Мин беләм, һеҙ ҡайҙа бында ҡул гранатаһы булған, - тине ғилми-нәшриәт көлкө менән, - тик, сөнки мин уны таба алманым, һеҙ ee ҡалдырырға мөмкин».
  
  
  Бутсы бер нәмә лә әйтмәнем, тик, уның күкрәге аҡ напрягаться бәләкәй күрһәткес. Эй күлдәк ник ташланың.
  
  
  «Мин түгел, шайтан күлдәге кәрәк һине», - Ботинка рявкнуть.
  
  
  «Яҡшы, ә куртка кейгән».
  
  
  Ул тағы күн куртка кейгән, карауат та подголовник прислоняться, тәмәке һәм аяғы оҙон һуҙылған закуривать рассмеяться үҙе алдында, әлегә уҡыусы бутерброд ғилми-нәшриәт комплексы, һыра һәм бүләк дат квадрат көбәк. Һуңынан бер нисә формаһының ҡушылып бутсы ялғарға мөмкинлеге булған үҙенә тарта. «Һеҙ ул графаға әйткәндә, минең менән нимә эшләргә, әгәр ул һеҙҙең талаптарға буйһонорға?» тип һораны ул.
  
  
  «Мин әйтәм, була, әгәр ҡыҫҡа ваҡыт эсендә йолом түләп барыусылар булһа ла, уның ысынлап набиваться, һәм һин ебәргән яҡшы мәктәп-интернаты яңы англия», - тине ғилми-нәшриәт менән көлөү.
  
  
  «Ҡара, нисек һине ныҡ итеп көлә, һин ҡасан ҡул менән Рик», - тине ҡыҙ кисло. Сәғәт ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Граф уның сағыштырғыһыҙ Штади арыны. Һуңыраҡ була, ә икенсе көнөнә дельта күп булды. Включено на брылев одеялға һалып һәм уның див. Отблеск ҡыҙҙы күреп ҡалды уның уты, һыу яйлап үҙ карауатына барып аяғы оҙон. Ниспадать эй уның сәстәре, яурындары килә, ә уның иркен һәм ҙур булмаған курткала мурт тойола. Тирегә ут одессалыларҙы эго, ул диванға һуҙылып һәм раздеваться алдында.
  
  
  Рунштадт фон Герр? Ника?' - әлбиттә, - тине ҡыҙ. Фламенконы ул уның янында. «Бәлки, һин әйтерһең, уны ялғайым. ... Лдында аҡланыр мин бик яҡшы беләм »ҡайҙа бюстгальтер һәм трусик уны юлда төшөрөп, хәҙер ҡара күн куртка ғына кәүҙәле йәш мурт һәм уны яҡлау. Сандыр оҙон йомшаҡ күкрәгенә ялҡын уйнап аҡ бәләкәй һәм ағымдағы яҡтыртыла. Юҡһа ғилми-нәшриәт комплексы, аҫҡы өлөшөнөң күмер һәм башҡа төр булараҡ, уның тормош сандыр ут менән йылы аралашты. Диван уны урап үтеп, иғтибар итмәгән, йәғни ул бөтөнләй яланғас була, һәм нәҙек ҡулы һуҙа. Ирланд һәм йылы юмор тулы зәңгәр күҙҙәренә Ee искриться.
  
  
  "Дошман булып ҡала тейешме ни беҙ?"
  
  
  Күтәртелеп вопросительно ғилми-нәшриәт ҡаш. Шунан ҡыҙ ултырып ҡалған атып, уны туҡтатып өлгөрмәй, уны кереткәнсе, кочерга тотоу менән шөғөлләнеүселәргә көн бөтәсәк ут булыр, крик һәм уны еңә менән борола. «Побрать тегенсе, - ник уйлап, - тип ул миңә битараф». Бының менән ул киске түҙемһеҙлек менән көтә. Ҡыҙҙырылған кочерга заполнить эго башаҡтың башы, унан сандыр тоҡандырҙы. Отскочить ғилми-нәшриәт комплексы, ҡайнар хис һәм дәрт диван төшә. Ҡыҙ тағы һуҡты, ә аҙаҡ көлөп, карауат аша отчаянное перекатываться һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ҡыҙҙырылған тимер аҫтына эләгеү өсөн түгел.
  
  
  "Был нисек һине яратам, дуҫтар?" - ҡыҙ һората. Был бәләкәй аҡ тештәре гениаль ухмылка ул ярһып. «Мин у алырға-был, юлбарыҫ, һин бысаҡҡа үрелеп, бәлки, хәл итеү өсөн, порше».
  
  
  Перекатываться буйынса ер һәм ғилми-нәшриәт баҫырға тырыша. «Спорт менән Чертовски һине яҡтан, ҡыҙым», - пробормотать алмай уны. Кружить кәмей башланы һәм уның менән үҙе һәм ҡыҙҙар араһында ултырғыс ҡуйылған, ул эҫе швырять кочерга, уның ҡасан, нисек рапира утлай. Бәлки, уның усағында эму китеү мөмкин түгел.
  
  
  «Һин ҡасып арыныммы, дуҫ, - тине Бутса.
  
  
  «Был хаҡта онотма, ҡыҙым», - тине ғилми-нәшриәт. «Башҡалар араһында, һинең менән был минутта уның бер данаһы алынған, һәм, бәлки, мин ваҡытта яғымлы ла булған. Шуға күрә ваҡытығыҙҙы бушҡа сарыф итмәгеҙ беҙҙе ».
  
  
  «Мин мин бынан биш аша сығарып, йә һин уны втыкать кочерга, юҡмы, белмәйем».
  
  
  «Һин хаҡлы, Бутса, - засмеяться ғилми-нәшриәт. «Мин әле һине күреп ошо мәктәп-интернат».
  
  
  Ултырғыс уның шеллек ал бирмәгән, бер аҙ подушечка массалар юлында. Ник тирбәлә ҡыҙҙарын тәү тапҡыр күреүем. Һуңынан ҡулына эҫе кочерга ҡара уны, кире ҡайтығыҙ һәм уның батырлығын.
  
  
  «Мин кочерга бирә», - тине ғилми-нәшриәт әлбиттә. «Мин етди, ҡыҙым».
  
  
  Бутса заблестеть күҙҙәрен сәйер. Тихонько хихикнуть ул, һөжүм әҙерләү ғилми-нәшриәт әлегә. Оҙон кәүҙәһе ҡаты ҡараш вполне ee ғилми-нәшриәт комплексында туҡталды. Пятиться уны ипләп кенә, яйлап алға сыға һәм шулай уҡ ғилми-нәшриәт. Ник погондары менән киҫкен тойғолар солғап ала. Башы бәләкәй, уны эго деревни финты мәжбүр. Тәжрибә буйынса белә ул. хәҙер, ни тиклем тиҙ булһа мөмкин нигы ине, әгәр теләһәгеҙ.
  
  
  Диван уның артынан китте, һығылмалы тәне менән ҡалтырап ee ҡуҙ. Күктә утлы даирәһе кочерга тасуирлағанда, ҡапыл аңлап һәм ғилми-нәшриәт комплексы, тип нечто артыҡ йоҡа әйләнеүе ҡыҙыҡһыныу һәм ҡыҙыҡ. Ҡыҙҙырылған тимер кәртә булырға, уларҙы еңеп сығырға кәрәк булды, ҡыҙҙарына биреп барҙы. Әгәр ул уны ҡоралһыҙландырырға, немец ҡатын-ҡыҙы булып ҡала эҙәрлекләй тулҡынланыуын оноторға на мгновение сверхчеловек ee һәр хәлдә, упҡында булған йәки уны эго әммә әгәр башын ярып опалиет эгон фон Штади хакимы булып ҡала.
  
  
  Эй ғилми-нәшриәт усмехаться. Эго ғәжәпләнеүемә ҡаршы, уның яҡшы усмехаться ирланд ревматизм булғанда асыҡ көлөү.
  
  
  «Бара», - тине ул шым ғына, тәрән ултерәләр. Был саҡырыу булған ҡатын-ҡыҙҙар ярым-йорто, ярым-шлюха саҡыра. Наготове, ул да ултырған, аяҡты хәрәкәт йүнәлешенә, ниндәй зифа аҡ әҙер була. Распахнутая курткаларҙы уның бер ҡулдарыңа, бәләкәй йомшаҡ һәм матур тормош шәрәм күкрәге ялпаҡ. Улар аҡ, һөт һымаҡ обезжиривать, уның тәне сәләмләү, икенсе яҡтарға тик һауа менән зашипеть светящ эго кочерга саҡыра.
  
  
  Ул тоҡанып вполне елдереп ғилми-нәшриәт шунда уҡ атып, кәртә аҫтында кочерга. Һыбайлы уның менән йоҡ ҡулын өҫкә тиҙ свирепость взмахивать, атты туҡмап үҙе, башын һыу менән ҡыҙҙырылған һәм ғилми-нәшриәт свист кочерга ташлана. Отпрыгивать тейҙереп тырышҡан һәм ул, ләкин ғилми-нәшриәт икенсе башында һөжүме өҙөлә. Ҡасан уның отшатываться, уның карауаты янынан ҡыуа төштө һәм, уның менән бергә кочерга нах тирә-яҡ ҡулы, аяғы перепутывать. Унан ҡотолорға тырышып, иҙәнгә өсөн кочерга тоторға, әммә уның көслөрәк ҡулы ҡыҫылһа һыуҙы тотоп һәм ғилми-нәшриәт ныҡлы һуға. Ниндәй ҡеүәтле көстәр ҡаршы ҡаҙаҡлау шул уҡ ваҡытта уның менән дауам итә. Һуңынан ул көрәш һаман да көлкө рассмеяться тулы һәм тәрән, ләкин сигарет. Уның тәнен һалҡын була, һәм уны эго аҡ тештәре тәненә тиҫтәләрсә урында киҫкен һөжүм, мейе хәбәрҙәр ебәреү теләге эго.
  
  
  Ҡайҙа юлын күн куртка иҙәнгә ҡоланы. Ни прелюдия була.
  
  
  Артыҡ ныҡышмалы усилие була, көтөү - бик оҙаҡ. Шәрә уны эго арҡылы буйынса скользнуть ҡулын, наҙын һәм күкрәгенән ҡаты ҡатышмаларҙы артабан бәләкәй обвивать дикость ҡауыштыра. Ул уның аҫтында хәрәкәт итә, йәш кеүек ҡырағай хайуандар, раздвигаться һәм шунда уҡ уның аяғы оҙон, тар һәм уны эго арҡам менән ҡулдарым ныҡ ҡыҫыла эткә к-эго нах була. Стонать от эҫе һәм тәм-том оҙағыраҡ ih йыйылышы шымған ул.
  
  
  Һуңынан ғына дикость, тиҙлек һәм тағы бер тиҙлек менән ул, күрәһең, мәңге дауам итә. Бөтә позицияһын һәм уны эго төрлө яҡтан һөжүм менән, ул ҡасан һәм уның сталкивать тырышып, үҙенең хәлен һәм уның тәне башҡа вывертываться эму тәҡдим итә.
  
  
  «Хоҙайым минең, әлегә ...» - прошептать ниндәй ул-шул мәлендә. Һуңынан ике көмөш тән яна в дрожь матурыраҡ булып шунда четвертичный өҫтәрәк ҡушыла көсөргәнешле, оҙайлы, аҡрын түңәрәк формаһында була һәм ошо мәлдән туҡтала. Унда иҙәндә иҫһеҙ булып, был эго һөртөлә ҡулдары, сәстәремә дымлы һәм погладить эго.
  
  
  Ҡараңғыла улар молчанов ята, әлегә яңы хәрәкәттәр һәм тәне тураһында түгел, уның ҡулын әкрен возвещать вопросительно ласкать теләге. Икенсе тапҡыр булғас, артыҡ тәүәккәл, артыҡ ҡатнашмаусан ике яғынан партнер, кәм түгел, әммә файҙалы. Был һөйөүөн һәйбәт бара. Калифорния һәм ҡыҙҙары тураһында һөйләй наугад байкерский банда арҡылы ятҡан, трасса гран-при, үҙе менән осрашыу була һәм был ваҡыт фонында автогонки нюрбургринга штади башлай, уның һөйәркәһе булып эго. Небрежный һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ялҡау тауыш менән, әлегә ул
  
  
  подстрекать йәки уның һорауымды шаяртып, тик тағы, ул. профессионал булыу, әсе шаяртыуҙар в штопор әйләнә.
  
  
  Төнгө тынлыҡты боҙған һуң ул оҙаҡ. «Һин ни өсөн миңә тейеш, - тип ҡуйҙым мин, иҫәүән, ә түләү буйынса үҙ бурыстарын һәр ваҡыт Делейня Бутса», - тине ул. сонно. «Әммә мин түгел, тип уйлайым мин ашығам һиңә түләргә мәжбүр».
  
  
  Ҡараңғыла шым ғилми-нәшриәт усмехаться.
  
  
  
  
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Ҡалын диуарҙар шәүлә ырғытҡан мерцать факел буласаҡ. немец иҫке замок. Ихата, суйырташ түшәү, кешеләр йыйылған була добродушный яттар тулып, мең ставка һәм хохотать һәм тауыш талап итә. Һыу һалҡын ел бора вспотеть заттарҙы ник, иҫән каналы менән. Бутсы яңылышмай, ҡасан, тип әйтә ғилми-нәшриәт фон штади үлтерә. Эш урынынан бирелгән, уның был нику. Ғилми-нәшриәт уның айырым һайлауҙа ла ҡалдырырға була. Беҙҙең эштә, беҙҙең итек. Пожалеть Нигы тиерлек әммә хәҙер, тип Фон Штади тарта. Герман янына саҡырып ғәжәп процедура рыцарь була.
  
  
  Нацистарҙың Рев-бөтә халыҡ, өҙөлгән фекерен эго. Тәрән тын ғилми-нәшриәт. Башҡа ир-егет, исемеңде йәки алтын урҙа эго ҙур тармаҡ булараҡ, рингка сығыр. Хеҙмәтсе ғилми-нәшриәт комплексы, ике немец йылмая малай, уның яурынына разминать вполне.
  
  
  «Һуңғы тырышлыҡ, герр Рунштадт фон», - тине һәм уларҙың береһен яурындары тирәләй буйынса энтузиазм менән ника хлопнуть. «Һеҙ генә раунд кәрәк була ҡалһа, бер аяғын һәм ҙурлығы буйынса икенсе һөҙөмтәһе булып башлай һеҙҙеңсә, ул ҡасан өлгәшә».
  
  
  Дошман үҙенең ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Урман кеше, ауыр, пирамида кеүек, күмер-ҡара күҙле һәм ҡара мерцать усы. Генрих, сөнки эго саҡыра. Ника уйлайым, - тип хәтерләй ул, нисек көрәше буйынса европа чемпионы булған, ғәрипләнгән кеше үлтереү һәм башҡа бер нисә ринг түгел әлегә. Ахыр сиктә, уның исеменән мәхрүм ителә, әммә, шул хөкөмдәр буйынса, улар шул тиклем подбадривать эго, рыцары германия, күрәһең, тип афарин эго. Ғилми-нәшриәт айырым энтузиазм күҙәтә алмаясаҡ, тип шаяртыуҙар тамашасылар һәм генрих менән ринг буйынса маршировать.
  
  
  Граф мөйөш Штади ғилми-нәшриәт комплексы яҡынлаша. «Мин һеҙҙе ҡотларға мөмкинлек бирә, Рунштадт герр фон». Эгон фон оҙата килгән офицер ябай штади «итек Германия һәм рыцарь», һәм улар бик ҡаты женственно кейемдәр күренеп ҡала, уны кәүҙәһе һомғол облегать. «Бөгөн һеҙҙең ҡаҙаныш булды, әлбиттә, ҡыҙыҡ. Һеҙҙе уйлап, көстәре һәм батырлыҡтары күренә буйынса был ловкость-күҙәтеүсән, Веллингтон түгел түгелме, тип әйтергә була итон ватерлоо эргәһендә алышта спорт майҙансыҡ еңер? Һәр осраҡта, беҙгә тамаша йәш наслаждайся дауам итеүгә, кадр офицеры булыуы ла мөмкин ни өсөн был ахыр сиктә беҙҙең йонсотҡос. Тик, һеҙ, һис шикһеҙ, бик алыҫҡа эштәр ». Башы һәм күҙе сая Граф ғилми-нәшриәт күндерә. «Әлбиттә, был кешеләр, һеҙҙең батырлыҡ һәм сообразительность көтә булыр ине».
  
  
  «Рәхмәт», - тине ғилми-нәшриәт. «Был да бер сәбәптәр буйынса был мөмкин булмаһа тынлыҡ көтә, - уны уйламайҙар. Шулай булғас, уны үҙең тояһың, как будто олимпия десятиборье ғына тамамлай. Ул йүгерер таң менән үҙең, шутер, барыһына эшләү һәм тест тапшырасаҡ, тип көтөлә суперэлитный офицер яңы корпусында булды. Хәҙер бөтә ҡала, - ул ҡул һуңғы бәрелештәр. Ҡасан тамамлана ул, һәм уның тирәләй бер малайҙың һәләтенә тест үтергә булып килгән, иң яҡшы неонацист.
  
  
  «Генрих менән алышта уңыштар теләп диндәш мин һеҙгә мәрхәмәтле», - тине Штади фон любезнов. «Мин һеҙҙе иҫкәртергә тейеш, тип алдап, уның ҡайһы, ҡасан мөйөштәренән уны ҡуян. Ҡаршы һуңғы алышы була Эго бик өмөтлө кандидаты, экстраординарный, алты раунд дауам иткән. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, беҙ кешеләр менән умыртҡаһы һынған аҙ ҡамасаулай. Әммә бары бер раунд сөнки һеҙ постоять тура килә, нөктә йыйырға өсөн, уның ул ғына уҙып, уны кәңәшһеҙ ҡалдырмаҫ инем һеҙҙе кәм йәки артыҡ алыҫ була һәм икенсе раунд башында уны эго. Һаман уны ғына үҙенең өс даирәһе, һәм, моғайын, аҡылы булған ине, әгәр ҙә уның ҡотолғоһоҙ түңәрәк аҙағында икенсе биҙәй ».
  
  
  Тирә-яҡ рассмеяться Штади фон офицер, аңлап һәм ғилми-нәшриәт комплексы, тип пошутить граф. Был мәғәнә шаяртырға булды: фон Штади теләмәй, үҙ иҫәбенә яҡшыртыу өсөн ғилми-нәшриәт. Хәҙер нисек тоя ғилми-нәшриәт комплексы, булған өмөт аҙ. Джуда һуңынан яңғырай, генрих һәм урыны менән юллана. Этәрә уның ярҙамсыһы ғилми-нәшриәт комплексы, һәм уны аңларға, тип, алыш башлана. Ул судья буласаҡ сәбәбе ябай түгел, тип башланы ла була-нишләп уйын. Барыһы ла рөхсәт ителә. Ник устан һәм үҙ ҡулдары менән һаҡ кружить ҡәһәрең. Ҡайҙа зашипеть бочонок, застонать һәм халыҡ түҙемһеҙлек менән. Гигант немецтар ингән, көрәшсе булараҡ, ауырлығы түбән һәм яҡшы ҡулы менән таратыу өсөн бөтә мөмкинлектәргә эйә йүнәлеш алышҡа ташланған. Шунда уҡ ғилми-нәшриәт сығарыу гигант инә һәм яңаҡ уң ҡулы була, уны ҡалаҡ менән әүҙем ял боль үҙ пронзать эго. Зарычать гиганттары, ҙур ғилми-нәшриәт өсөн үҙен ҡулында тотоуына һәм бил стряхивать һуға. Һуңынан үҙ массивный ырыу промежность ғилми-нәшриәт уның һуҡты. Халыҡ тын разочарованно. Тәүге сығышын тамамланы, һәм ҡурҡмайынса уларҙы нокаут булды, әммә һуңғы мәлдә иң ҡаты һәм ғилми-нәшриәт судак увертываться менән боролдо. Шул уҡ ваҡытта уның танауы генрих буйынса яҫы усы менән һуҡты. Зарычать Гигант һәм ауыҙ аша тын. әммә ҡамасау булып ҡала. Карате буйынса ғилми-нәшриәт трахея баҫым яһала, йәки ул булырға тейеш булһа ла һынған погнуться шөғөлләнә. Генрих һәм зарычать закашливаться.
  
  
  Отскочить ғилми-нәшриәт комплексы, гигант кәүҙәле залп һөжүм яһай. Халыҡ төркөмөн сәләмләп, Генрих түгел, хатта хыялланмай ҙа. Хоҙайым, был монстр, ғөмүмән, кеше булырға? Фотоһүрәт буйынса иң яҡшы ғилми-нәшриәт был һуңғы бер комбинация булыуы, генрих һәм саф булған кеүек, маргаритка, ҡулына косить эго горилла, щупальце губка кеүек.
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт комплексы раҫлау өсөн, дзюдо ҡарай. «Был сәпкә тейергә тейеш», - унан йыраҡ. Ниндәй малай ине беҙ ҡаты булһа, уны, башҡа кешеләр кеүек, механика билдәле бер закондарға буйһонған.
  
  
  Мөмкин булһа, сөнки, нимә булды ябығыу ғилми-нәшриәт сигенде, ә немецтар тағы бер яңылығы булды. Мөмкин, сөнки, ваҡытында ғилми-нәшриәт түгел тип иҫәпләнә. Һауа шары буйынса һәм шунда уҡ уны күтәреп булмай. Түңәрәк аҫтына промелькнуть бау ул, һәм халыҡ тиҙ тарала. Һуңынан яҫтыҡ менән ҡорһаҡты тултырҙыҡ һыра уның тормошта ауыр булмаҫ.
  
  
  Хриплый голос ир ругаться буйынса-немец. Кемдер һыра һауыт түңкәрелгән. Пен түгеп маңлайына һалҡын буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, һыу эго ысынбарлыҡҡа ҡайтарҙы. Генрих балдаҡ аша үткән, халыҡ башы өҫтөндә ҡулдары менән тотоп бәйләнем булыуын күрһәтә. Уның мыҡты тойоу теләге ята. Ул һынау үтә инде, үтә.
  
  
  Һәм шунда уҡ кире ринг күтәреү өсөн ҡулынан выталкивать эго. Һуңғы өс тапҡыр немец здоровенный эткә-эго кольцо, һәм ғилми-нәшриәт комплексы, оцепенеть, Генрих та рвануться. «Ах, ҡайтыр өсөн яңы Вундеркинд», рычание-
  
  
  Генрих. «Һәйбәт ишетә, был кеше тип әйтергә мөмкин, - ник уйлап. Һәр хәлдә, был иҫбатлай, тип, ул кешеләргә булған.
  
  
  «Ысынлап та, майлы salaud», - тине ғилми-нәшриәт. Усмехаться һәм ирендәре менән уны ҡан слизнуть. «Беҙ һине баҫҡылап, ҡалын, кадеттар өсөн усы сбривать ваз кискән».
  
  
  Ударить в зарычать һәм ғилми-нәшриәт Немец гол злобно неприлично. Ухватываться яурынына ғилми-нәшриәт өсөн баҫҡыстар, әммә был-шулай булыр кеүек ине, әгәр эго, ул мула, на ' s хольст'һәм ул төшә. Арҡаһы ергә тубыҡлана һәм генрих подпрыгивать ғилми-нәшриәт комплексы юғары булған. Барыбер атып Эго бер һулыш, ә күҙҙәре потемнеть. Ул, ниһайәт, аңланы, тип исемләү тураһында немец башын ринг иҙәненә.
  
  
  Буталсыҡ уны ишетеп, эгон ярҙамсыһы тип ҡысҡыра, тип, ул калды тейеш, тип бер генә минут ҡалғайны. Хоҙай уң, алдың бары ике минуттан һуң былар барыһы ла? Нику тойола, уны бер нисә ай һуғыштыҡ. Ул илдең киң, үҙе һуңғы резервтарын, тойоп, немец тип ғәмһеҙ булып китә, һәм шунда уҡ жив, һуғыу ударить буйынса генрих торған кеше. Попятиться Немец удивленно; вскакивать ғилми-нәшриәт комплексы, бесәй кеүек, немец башы һәм аяҡ вскакивать. Бергә улар ҡоланы, ләкин ғилми-нәшриәт яңынан баҫып һәм гер көтә. Генрих приподниматься башлағас, кулактарҙы сығара, ул бик ҙур, әммә увертываться ғилми-нәшриәт комплексы, аҫылмалы схватываться үҙ ҡолағы зыңлап, һәм тағы, тағы һуҡты, уның буйынса кешеләр һәм тубыҡ. Гигант менән зареветь больно; кешесә крик, бындай агни динозаврҙар һулышы. Ҡулдарына ғилми-нәшриәт эго.
  
  
  Халыҡ был хөкөм һөрә тиште. Был көтөлә. Покатиться генрих һәм хеҙмәттәрҙе алға аяҡтары менән күтәрелде. Ника битлек безжалостно кеше әйләнә. Ул башҡарған тағы бер серияһын ҡаланы төньяҡҡа, шулай уҡ ҡасан һәм гигант кәмеһә лә, ҡулдарыңды баш артына схватываться һәм ғилми-нәшриәт комплексы,
  
  
  сфера менән уны уратып түңәрәк металл шкаф тулы көсөнә һуҡты. Йәнә һәм йәнә гол тураһында ударяться бағана, безумие йыйылды, взреветь ярҙамсыһы взволнованно ғилми-нәшриәт комплексы, һәм, ниһәйәт, аяҡ подкашиваться Генрих. Һуңғы һөжүм яһар буйынса карате муйын, ул Генрих ринг иҙәнгә ташлап, ҡайҙа шул неподвижно ята, шул уҡ ваҡытта кисәне ойоштороу столпотворение офицер һәм студенттар йыйылды.
  
  
  Үҙ мөйөшөңдә ултырыр ғилми-нәшриәт комплексы, ярҙамсыһы һәм эго вытирать эго. Кемдер түңәрәге эму һыра һуҙҙы. Һалҡын шыйыҡса ағып буйынса ғилми-нәшриәт яй кибә эго тороға мөмкинлек биргән, ҡасандан күренә уның, быяла кеүек. Граф эгон фон ҡарашты штади компанияһына төшәсәк. Уның билдәләүенсә, - тип сәләмләп ҡала Ботинкаһы, әммә кешенең эгоһын похолодеть граф белдерергә мәжбүр. Был ғилми-нәшриәт янған күҙҙәрен төбәп килгән булалар, әйтерһең, заклепка, йылмайыуы прожигать эго.
  
  
  Выскочить ринг һәм Фон Штади завыть ә һуңынан, тиш талап итә. Эго пронзительный тауышы һәм юғары булһа, халыҡ уны ҡасан ҡысҡырыуы уята. 'Тымыҡ, сусҡа презренный. Һеҙ немец йәштәре түгел, ә һыра сусҡа сама. Бүреләр түгел, ә эттәр туҡмап, хужаларҙың үҙен күрергә. Кеше барлыҡҡа килгәс, немецтар йәштәрҙә ул тирә-яҡ яҡшы күренә вәкиле булараҡ, балалар уйнай, ә һин ҡыуанып. ...Һинең кеүек кешеләр бармы тейеш, сөнки үткәненә утомить өсөн хурлыҡ?
  
  
  Яйлап шиғыр-тип ҡысҡыра. Ропот смущенный эйәрҙе күрһәтте. Һуңынан тиште. Ярһыған тауышы шаңдау ғына теге диуарҙар университет ҡаласығы боронғо граф. Ҡолаҡ бау эленеп алына һәм ғилми-нәшриәт. Громовая үҙ һүҙен әйтергә Граф, тышынан аҡ халат табип генрих ринг менән башланып, ә халыҡ оҫталары һәм аяҡ шаркать мышиное тыңланы.
  
  
  Егерме минут дауамында лекциялар уҡый, үҙе йәш фон Штади штурмовик, аҙаҡ, ярһыған ҡалтырап тора, ответ үҙемде рингта ҡалдырырға ҡайтырға мөмкинлек бирә. Ҡасан «Мерседес» юҡҡа колонка, буй-һынын ҡабат күтәрелде. Һәм ҡалалар буйлап триумфлы менән ника кисерә иңенә ала. 1937 йылда был эму гейдельберг хәтерләтә. Итек һуғыу һәм ялҡын барлыҡҡа килә. Ҡысҡырҙылар һәм уны ҡысҡырып йырлайһың, шунан ҡуйы ҡыҙыл төҫтә түгел везет в deutschland taveerne über alles әлегә эго. Тирә-яҡ яурынына ҡулы йөнлө обвиваться эго, ҡыҙыл һәм уларҙы дуҫтар тип атала һәм уны эго вспотеть яҡынлаша. Ошо нигың менән ҡал чушь айыҡ иғтибар итмәй, ih димдла закладной барменша әлегесә бомба була. Кис буйы һәм уның йөҙөн күргән, белгән ул. Эму мгновений кәрәк, бының өсөн урынлаштырылған, уны һуңынан аңлар. Швеция. Бәләкәй күҙҙәре менән выпучивать кемдеке, ул физика менән күк мәйете моргта заперта был эго. Һыра көйләнеш хәҙер генә ул, оҙон өҫтәл янына. Вскакивать ғилми-нәшриәт.
  
  
  - Ent Sie guilty, дуҫ, - Ник прореветь. «Бавария һыраһы хәҙер уны кире ҡайтарырға йыйына иң яҡшы яҡшы бавария ере булмаһын өсөн, күп урындар өсөн». Бәләкәй һәм уның старостаһы азат буйынса иптәштәрсә яғына тиҙ оят, хәҙер ул официант була. Официант күреп, уға барғанда, күҙҙәре тағы ла нығыраҡ киңәйтеү һәм ҡурҡыу менән эго. Ҡулдарына һыра һәм уның командиры менән тулы булыуы ҙур стакан һыу тубыҡтан кадеттар йугереп на поднос замешательство көнө. Оса ғилми-нәшриәт ун аҙым артта ишек ул, әммә кемдеке придавливать бәләкәй ҡурҡыу ҡанат. Пробежать ғилми-нәшриәтендә уның ике кварталы өсөн, һуңынан аркалы таш күпер донат был эго. Өсөн перила һәм уның эго күпер аҫтынан тотоу буйынса күлдәк. Ир-аттың теше герольд. «Хата ... ... юҡ юҡ», - вздрагивать ул.
  
  
  «Поспорить әҙер, - тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  "Был бәхетһеҙ осраҡ булды. Ант.'
  
  
  «Һеҙҙә булды, тип, уны осраҡлы жиль». Тиҙ уйлап ғилми-нәшриәт комплексы, официант был ужасе-се әнисә күҙен. Граф әйтер инем әгәр был кеше, тип йөрөтәләр швед ғилми-нәшриәт рәсми даирәләрҙә, ныҡышмал була ине эго проникновенность эҙһеҙ үтмәй. Һәм һуңғы шанс асыласаҡ, ҡалғандары ер аҫты һәм швед янай америка оборона противоракетный сабирова иң делле кем дә ысҡындырҙы. Скользнуть ғилми-нәшриәт стилет ҡулында.
  
  
  Официант ҡурҡыу пронзительный гепә тауыш менән, һүҙ эго rta буйынса оса башлай. «Мин дверь заперта. Шулай уҡ уның ҡото булып, һәм хәҙер нисек, ҡасан һине ҡараңғыла аша сыға ».
  
  
  Лезвие ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет хәнйәр торон ҡыҫылһа һыуҙы ҡалтырай. "Кем сүплек һаҡсылары ысын үлтереүсене?"
  
  
  'Мин дә беләм.'
  
  
  «Ревматизм, дөрөҫ», - тине ғилми-нәшриәт. «Был һеҙгә тормош булып тора. Ауыҙ эму уның ҡулын ҡыҫты. Выпучивать тағы ла киң асып күҙҙәрен, тиҙ һәм моргнуть, ҡасан ир-аттар тотоу өсөн ең ғилми-нәшриәт. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс нигы ебәрҙе. «Һиңә ышаныр яңынан?» - ул рявкнуть.
  
  
  «Эйе, Эйе, уның хәтерле», - тине жалобно ир-аттар. «Фон Штади ярҙамсыһы, Мюллерҙың».
  
  
  'Ни?' - ғилми-нәшриәт ҡырҡалар. Пожимать һәм ир-егеттәр иңенән бер аҙ яйға һын ҡабул итә.
  
  
  «Һин мине үлтерә ала, ләкин мин беләм уны. Һәр осраҡта ул, моғайын, мин ғүмер буйы булып тора ».
  
  
  - Ә һеҙ нимә эшләйһегеҙ унда? - ник ҡапыл һорай. «Һеҙ ысын һаҡсыһы омтыла именит полисы тормош шул тиклем һатам, һеҙҙең кеүек дуҫ эго һәләк була?»
  
  
  «Минең исемем-Густав Ланге. Ул der spiegel айырым хәбәрселәргә менән ҡуша. Инде бер нисә ай уның тураһында һәм хәҙерге германий неонацизм штади сериалы фонында төшкән күҙәтә. Һеҙ редактор булып асыҡлыҡ, контактта бар унда. Әгәр сездә ih net, һеҙгә улар бер ни әйтә алмайым ».
  
  
  Кивнуть ғилми-нәшриәт. Был ҡатмарлы тарихын тикшереү. «Отель уны белә ине, нимә менән был һаҡсыһы».
  
  
  Башы бәләкәй кемдеке покачать. «Ул ҡасан ишетербеҙ, тип Штади Фон ни эшләп швеция, ул үҙе шунда бара. Швецияла һәм башҡа бер нисә ир-ат менән һөйләшер өсөн мин бөтә булған таныштары гәзит мюллерить күҙәтте, ә аҙаҡ уның тураһында ишетеп был индиго нуры, ih антилазерный тәжрибәне хуплайым. Ул ҡасан билдәле булыуынса, яҡшы физик тип бер ih тирәһендә вафат була, быны ул аңлай башланы, һәм эҙләнә башлай. Охранник үле инде, шуға күрә уның ниндәй йәшерен һәм шул уҡ ваҡытта эго тикшереүҙәр үткәреү мөмкинлегенә эйә. Эго кейемдәр, уны кейеп, сөнки бик яҡшы маһруй. Был мөмкин оказаться бессердечный һеҙгә, әммә мин артыҡ күрә инде ул етерлек булһын өсөн, белмәйбеҙ, тип Штади Фонында башҡа әйберҙәр менән шөғөлләнә, йырлай тыш, үҙе менән усаҡ янында йырҙар бойскаут бавария. Мин күберәк белергә кәрәк ине. Һуңынан һин уның күрмәне... »был хәтирәләре менән хәбәрсенең бәләкәй вздрагивать. «Мин беләм, мин унан тиҙ убираться кәрәк».
  
  
  Был ғилми-нәшриәт тарихы өҫтөндә уйлана башлай, тиш һөрә, һыу гранд плеск ғына боҙа. Һуңынан ул бер репортер һәм закуривать һуҙҙы.
  
  
  «Мин уйланым, был көндө беҙ һинең менән һәйбәт һөйләшергә тейеш. Хәҙер түгел. Мин уны кисә ҡайтырға тейеш. Әммә кереткәнсе ул, китте, тағы нимә теләүен белә ул,-тип, Ҡаҙ. Сөнки ер аҫты ҡоролмалары менән ҡыҙыҡһынды штади оборона фон швед ни? Швеция һуғыштан һуңғы нейтраль булған ».
  
  
  «Ярай, - тине Густав, - мин был хаҡта яҡындарым ғына мөмкин, әммә был-мин был кофе тип ишеткәйнем. Ул тиерлек, тип ышанам түбәндәге эштәр. Әлбиттә, хөкүмәткә ҡаршы уны бонн түңкәрелеше ҡыла әгәр, кисекмәҫтән, бөтә нато ядро ҡоралын сығара. Әгәр ҡулайлама эшләмәһә ҡамасаулай алмай противолазерный фон штади швеция, ҡытайҙа ядро ҡоралын һәм эшләтеп ебәреү системаһы ябай эго рәхмәт. Шул ваҡытта үҙенә буйһондора ала, уның европа уттары. Һәм шул иҫәпкә, был ғалим һәм синеть нисек вафат булып, ул әйткән ине, сөнки ул америкала ла эләгә неприятность ».
  
  
  "Хм," ғилми-нәшриәт комплексы, - тине. "Ә былар барыһы ла ҡасан барырға тейеш?"
  
  
  «Нисек барлыҡҡа килгән сәбәп унда ғына. Икенсе тапҡыр хөкүмәт проблемалар бар. Сәнәғәтселәр һәм уның менән бик дуҫ булған ҡайһы бер юғары вазифалы кешеләр-үҙҙәре артынан атаһы. Эму уларға ышана, ләкин, Франция һәм Америка - юҡ, ҙур түгел, шуға күрә уның ни эшләй алам, был әлегә ҡытайҙа атом бомбаһын алырлыҡ түгел. Һәм әгәр һеҙ күрергә, был тәжрибә антилазерный ара алыҫлаша фән булараҡ, был теләһә ҡайһы ваҡытта килеп ала ».
  
  
  «Тарихты яҡшы был, хатта өсөн Der Spiegel», - тине ғилми-нәшриәт. «Отель унынсы өлөшөн һәм уны баҫтыра ине», - тине кемдеке әлбиттә. «Беҙ биреү урынына был сумасшедший Европа, Америка ҡытай территорияһында ә, территориялар, ҡурҡты, тип, дәғүәләреңде белдереү өсөн беҙҙең нәшриәт нахаҡ булған». Мрачно ник йылмая. Телеграфировать вашингтонда айырым мәғәнәгә эйә түгел. Әгәр Хоук хәл тураһында ишетеү, уның ғилми-нәшриәт Карте ебәрҙе. Әммә шунда уҡ буласаҡ ғилми-нәшриәт Карте, һәм уның төшөнсәһенә эйә түгел, ни эшләргә.
  
  
  
  
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Ай нурҙары булып ята һәм ғилми-нәшриәт донъя водянистый траву, һәм уның киң күкрәге яурынынан япма була. Был ҙур булмаған һарай тирәләй парк уның тәҙрәһендә күрергә мөмкин, уларға дошманлыҡ һәм ай күренмәгән тусклый свет угрожающе. Әгәр,-тип башланып китмәй дә, тирә-граф һарайына ҡаса ла, сикәһенә номеры буйынса төн ищейка территорияларҙы, юлдарҙы артабан замок ә төп ла ҡушылһа, тирә-яҡ күңелле йәш кеше бер нисә сәғәттән һуң шул уҡ ғилми-нәшриәт патруле тип ҡыуа. ике сәғәт элек ул уның менән һыра эсергә һәм йырларға. Бынан тыш, бүре өсөн ҡапҡан урман тирәләй сабышты мең һарайында булған, улар цианлы пуля менән атыу, ҡасан улар килә, граната кеүек шартлап.
  
  
  Шулай ҙа Вашингтон тыш хәлдәр тураһында хәбәрҙәр булырға тейеш, тип үҙегеҙҙе ҡыуып өсөн хөкүмәт ҙур йоғонто фон бонн штади германий в отель файҙаланыу, әгәр был хатта тағы ла «дөрөҫ мәғлүмәт». «Мөмкин булһа, яҡшыраҡ килеп сыға курьер буйынса гас», - ник уйлап. Күрәһең, ата килә лә китә мөмкин. Был йәһәттән проблемалар ҙа буласаҡ, әммә аҡса күп ҡаршылыҡтарҙы еңеп.
  
  
  Һалҡын һауа ағымы шунда уҡ күкрәгенә шәрәм обдавать ғилми-нәшриәт һынау һайлап алынған. Кемдер, моғайын, коридор ишектәрен аса. Стилет скользнуть эго ҡулынан килә, таш иҙәнле һәм көбәге һәм уның буйынса фламенконы бесшумно поползти бер мгновение. Төп коридорҙан ишетеп shaggy затаить һулышы һәм уны урлай. Бәлки, хәүеф һиҙеп биографияһы һәм фон фон штади рунштадт николас тикшерелде.
  
  
  Shaggy ғилми-нәшриәт комплексы маҡсатлы көнө яҡынлаша. Ул напрягаться, скрипт ҡасан распахиваться тимер ишектәр менән, уны яңы һынау һәм һауа тойоп буран һайлап алынған. Ай яҡтыһында фигура барлыҡҡа килә. Йыраҡҡа алға молчанов ғилми-нәшриәт комплексы, итләс ҡулы менән муйынын ҡосаҡлап өсөн. ҡыҫылһа һыу артериялары һәм стилет боҙор осон. Ирен ласкать эго хуш еҫле сәстәренән, һәм йомшаҡ, һығылмалы тән-көрәштә таһыллыҡ беззвучно эго.
  
  
  - Хоҙайым минең, - ахнуть Итек, - һин беркасан ла йокламай?
  
  
  «Ошо хәлгә бәйле», - прошептать ғилми-нәшриәт. "Ниндәй һыҙаттары һин нишләп бында?"
  
  
  «Мин лавр веногы герой алып килде. Ненависть был танырға, әммә бөгөн һин бик яҡшы эшләй.
  
  
  Нах ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. «Нимә, Итек түгел, янында ҡулын һуҙыусы табыла һәм здоровяк әгәр бөгөн кис? Эго йәки был идеяһы бар, һин бындалыр тип, килде, һәм мине үлтерә эго һөҙөмтәләрен яҡшыртыу өсөн тынлыҡ?
  
  
  «О, туҡтай», - тине ҡыҙ. «Һеҙ яҡшы белгән, ул ни өсөн килә». Тусклый свет ебәк күлдәк арҡылы ул үҙ йәшен биреп булмай расстегнуть. Ҡасан күлдәк иҙәнгә ҡолап, аяҡтар үҙемә оҙон һомғол шор бюстгальтер һәм уның буйынса расстегнуть сыға. Шәрә ҡыҫылып алға сыға һәм ул уны. Обвивать уны эго арҡылы ҡулы киң, һәм ул ауыҙ дымлы һәм эҫе буласаҡ. Нигы аҫтында һөжүм мөкиббән уны тойоп, үҙегеҙ нисек тоҡандырырға вожделение эго. Ул уны ҡулына алды, һуғыу өсөн индерҙеләр, ләкин ул ҡаты һыуыҡ таш эго полуротный һәм дорваться.
  
  
  «Тауыш», - выдыхать уның. «Ҡаты таштарҙан һәм саф була». Пробираться уның шәхсиәте араһында ҡаты таш иҙән безжалостно ир-ат һәм ҡаты есем. Ул карауат ауыр һулап изученный ҡасан тулы һәм үҫеше, уның ғилми-нәшриәт комплексы, жим һыу индерелгән һәм уның менән йәнәш карауатта ята. Уны ишетеп, ул шул тынлыҡты всхлипывать.
  
  
  «Форест был кеше мин, - причитать уның, - ул шундай текә һәм матур. Мин уны кире ҡағамы ни? Йөҙө менән бороу булған, уның ғилми-нәшриәт заплаканный. «Бөгөнгө төндә насар булды. Мин йылытырға тура сәғәт дауамында абсолют нисектер, сәйер генә йылмайып ҡарап ултырҙы, диуарҙар һәм урҙар менән һәм, әлегә эго тиреһен яндырыуы, һәм барыһы ла, тип, уны отель, һәм уның менән был эго пересыпать утешать. Хоҙай, мин шул тиклем бәхетһеҙмен.
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы. Бутса, ҡайһы бер яҡшы сифаттарға эйә булып, Штади фон яратып, бар ул, фекер ғилми-нәшриәт комплексы, булһа ла ярай. Зауыҡ тураһында ла бәхәс булды. Эй, уның мөмкинлеге биргән, ти, һәм шул һайын, уны шаңҡытты дауам итеп, теләк һәм яҡынлығын тағы ла көсәйә ih. Һуңғараҡ, әҙерәк тынысланһын, ултырып бутса, сатраш балтырлы, карауат янында изножие, фляжка һәм аңҡау буйынса ғилми-нәшриәт менән коньяк эсергә.
  
  
  «Мин төрктәр, уны әйтә, - тип тағы бер һәләтенә тест үтергә кәрәк эму, иҫбат итеү өсөн, уның рыцарҙары герман лайыҡлы лидер булыр, тип нонсенс. Бында көрәш буламы ни?
  
  
  «Ярай, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, - уның иң яҡшы лидер. Әммә мин беләм, әгәр ҙә уның рыцарҙары германия лидер булһа, уны уйлап сығарыу мөмкин булмаҫ ине ни ҙә яҡшы, ҡыуаныстарға ҡарағанда малоизвестный швед ғалимы ».
  
  
  'Фекер һеҙҙе?' Захихикать итек. - Беләһеңме, швед был операция - ни бары бер өлөшө. Рик тамамлағандан һуң, ул лидерҙан булған бөтә европа һәм, бәлки, төньяҡ һәм көньяҡ америка илдәре. Һин уның менән нимә тип әйтергә, малай. Рик - табип, минән табип булған, һәм бер буйынса яҡшы. Об заклад исемләү, хатта һеҙ ҙә подозревающей, тип уйлайым был уның асыҡ-зәңгәр үлгән.
  
  
  Напрягаться ғилми-нәшриәт - ул хис, уның нисек аша электр тогы үтә. «Еңел менән тотто, ҡыҙым», - тине ул, үҙенә битараф булып күренергә мәжбүр. «Мин беләм, тип, һинең егет - тупица, әммә мытарства өсөн мең кеше вафат посинеть һәм ул мәжбүр итә алмай».
  
  
  Бутса захихикать, сынаяҡ ҡоя һәм тағы бер порция ғилми-нәшриәт бренд эй оҙаҡҡа һуҙып булмай.
  
  
  'Ах, юҡмы?', - тине ул. «Ярай, уралып. Бер нисә көн элек сумасшедший һәм чертовски буйынса лаборатория Рик ҡайтып күренә. Был уларға иң ҡурҡыныс ласлыҡ менән, нисек Кинг-Конг, самолет менән һуғыша. Канцлер булып, Германия, посинеть, до пят башың менән, уй тиҙ арала ғилми-нәшриәт комплексы, ҡыҙ грохотать әлегә дауам итә. Ниндәй булырға тейеш ул.-хәбәрҙәр ебәргән, шулай итеп швеция тураһында индиго төҫтәге нурҙар, моғайын, иң делле юҡ. Әлбиттә, эму иҫбатлап булһа кәрәк, әммә был әһәмиәткә эйә түгел. Бының өҫтөндә эшләргә ине, бәлки Астрид.
  
  
  «Улар, булырға тейеш, һинең алданы», - тине ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Сөнки мин нисек алданың? Рик шаяртыу түгел. Уралып, һәм бөтә был синеть кеше вафат булды, һәм барыһы ла, тип уйлап тирәләй йыһан йәки был нәмә был ырыу, әммә был, тип уйлайым, - тине ул үҙ лабораторияһы ... рика, - тип, ниһайәт, ул тиклем бындай көсөргәнеш кимәлен үҫтереү, улар был мөмкин түгел тип әйтергә бер кемдең тирә-яҡ. билдәһеҙ йәки был вирус булған-шулай был ырыуҙарҙың. Кивать башлаған ҡыҙ, янында һаҡ булығыҙ нах һәм ғилми-нәшриәт бренд ала. "Лаборатория иҫәбенә ҡасан бара?" - ник һорайһың. «Нимә ул-вирус тураһында нимә беләбеҙ. Әгәр бар икән, был, тип уйланым мин, уның янында булып, уның белә, был хәлде нисек аҡса эшләй ».
  
  
  Непреодолимое ботинка һәм ҡысҡырып көлә. Уң ҡулында уның тәне ғилми-нәшриәт ҡыҫылһа, уны ҡасан һәм алға маҡсаттар взад увиваться. «Бөтә булған аҡсаны кәрәк эму, ҡәҙерле. Әйткәндәй, йәки һеҙ бында болтать теккәндәр? Ухмыляться пьяно ботинка. Притягивать ғилми-нәшриәт уны үҙе тырыша. « ... Һәр ваҡыт эсеп бер ҡасан да эсәләр артыҡ күп ассик хасточтелука ...»
  
  
  «Вирус, Итек, вирус», - ғилми-нәшриәт өлгәшә.
  
  
  «Минең бәләкәй ҡуңыҙ, ул гулять сыға», - Бутса однообразно пьяно йырлай. 'Мәлих, бәләкәй, түләй тэ ... зәңгәр - rie ... ...tje...'
  
  
  Коридорҙа тишина һаңғырау боҙған көлөү, көлөү, ул күңелдәрҙе ҡараңғылыҡта ғилми-нәшриәт күптән ишеткәне булды данияның parque, - ялған, аҡылһыҙ-көлкө, улар бер ҡасан да ант тапҡыр һәм ғилми-нәшриәт замолчать. Уның менән һыуға ташлана һәм ҡулына вскакивать стилет көнө, ҡараңғы коридорҙа стихать әммә замок-көлкө инде.
  
  
  «Локи был гном», - засмеяться Ботинка. «Был замок уны белмәй, хатта яҡшы, тип Рика, эгон онотмағыҙ, бер ҡасан да виннум». Бында барып, оло малай, һәм мин эшләй тип телә ».
  
  
  Ҡыҙ ҡарай борола һәм ғилми-нәшриәт. Был уның иҙәндә иҫһеҙ, призывно аяҡтарын киреп, һәм тынлыҡты иҫерек пафос менән йырланы. «О, тиҙ Локи һәм аҡыллы, әммә ир-егет Бутси теләйем ...» заснуть уның Бер мгновение. Һәм был берҙән-бер ғилми-нәшриәт тапшырыу алдынан барып ee рассвет, раненый, күҙҙәре менән йәйенке, уның бүлмәһе.
  
  
  Тәҙрәнән тәҙрәгә бәләкәй һәм ғилми-нәшриәт булып тора. Уба өҫтөндә өнһөҙ торба тауыштары гөрһөлдәй. Хәрби ҡораллы отряд күреү өсөн яҡшы ғилми-нәшриәт комплексы, броневик перевозы хуплап, көн һайын маневр үҙ үҙәне аша үтә. Маневр, улар ҡапланған, Көнбайыш Германия хөкүмәткә ҡаршы хәл фонында әгәр штади.
  
  
  Был йәһәттән яңғыҙ эшләй алмай штади бармы? Эму ярҙам кәрәк була, ләкин бик. Лютер, Гитлер, Кастро, Маркс исемендәге һәм башҡа ... кеше Мөхәммәт, насар йәки яҡшы яҡҡа үҙгәртергә тарих барышын динь тиерлек бара улар, ник мелькнуть гол булды.
  
  
  Уға ғына ышанып, шул кис " über Deutschland бәләкәй Ланге Alles Taveerne официант Густав дежурҙа.
  
  
  
  
  Рассвет университет ҡаласығы уратып стена булып баҫтылар. Тәүге урам барлыҡҡа килә барырға һәм үҙ заводтарында эш угрюмо. Ишек ҡара кофе, хәрәкәтһеҙ ултыра фигуралар, үтеп иғтибарһыҙ һәм эш ышанғандар, таш кеүек, ул торҙо.
  
  
  Күпмелер ваҡыт үткәс, ишек асып, официант һәм Лэ барлыҡҡа килә. Замок ул наклоняется өҫтөндә велосипедта, ир-аттар иғтибар итмәй.
  
  
  Өлкән кеше был ваҡытта күҙҙәре, һалҡын һәм, төньяҡ боҙло океан кеүек. Ваҡыт яҡынлашҡан һайын уларҙы ғәмәлгә гениаль. Төнөн ул ҙур һикереү алға атлай. Күреп күҙҙәрен күтәреп, бушап ҡалған урам буйлап йугереп һәм вскрикивать. Артта уның тауышын ишетеп, уның хайуандар, күңелһеҙ көлөү бар. Һуңғы әрнеткес уның сығарған крик, улар йоҡлаған йорттоң араһында эхо разнестись, һуңынан оло яурынына ҡулын эму н ҡоланы, ә башы тотоу өсөн икенсе ҡулына эго. Бер кем дә күрмәгән, ҡыҫҡа көрәш, бер кем күргәндәр, нисек итеп бер ҡулы арҡаһына һуғып һындырған һәм бер бәләкәй здоровяк, тырнаҡтары кеүек, башын сапҡан эму.
  
  
  Покатиться клумбалар густав ланги маҡсаты буйынса шым. Убийца күсереү һәм кәүҙәһен һарай башын яурын аша әйләнеп ҡайта, велосипедта үҙ ҡорбанын ҡайҙа һаҡлана. Урам буйлап китеп өсөн ишекте эткән һәм неторопливо уның тәненә, ҡанына һәм уны уратҡан кешеләр ҡулынан килгән эш түгел һәм иғтибар эго.
  
  
  
  
  Кеше өсөн иң көслө ғилми-нәшриәт арҡаһына ҡулын һалғайны, ул ҡасан ҡаршы ала. Сабый кеүек ҡарай, уның ғилми-нәшриәт комплексына бара, ә көрәшселәр уны генрих менән сағыштыра.
  
  
  слабак.
  
  
  Ульрих фон насар штади граф ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап йылмайҙы. - Күреүемә шатмын, сөнки һеҙ түгел, бөтөнләй еңелмәҫ, фон герр Рунштадт. Эго ебәрә, Эйнар.
  
  
  Шунда уҡ ҡорос һәм ғилми-нәшриәт эткә ҡулынан ҡотолоуҙары-эго, шуға күрә уның алдында ергә ҡолап граф.
  
  
  Мин һеҙгә һөйләйем, һеҙ эргәһендәге лаборатория эшләй, герр фон Рунштадт.
  
  
  «Мин юғалып», - тине һәм ғилми-нәшриәт бүлеге тора. «Мин теләр инем, - урынында атып өсөн, тәү сиратта уның аңланы һәм ул да, мин һине н горилла һикерә».
  
  
  Рассмеяться Фон Штади. «Горилла Эйнар түгел - ул викинг, улар меңгә яҡын йылдарҙа».
  
  
  Ошеломленно ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай борола һәм кеше, уның ул ғына тотола. Бездонная ҡаранып ҙур фигураһы, хайуан күҙҙәрен мәғәнәһеҙ. Иҫке күренмәне ул, ысынлап, ләкин һаулығы менән выветриваться балыҡсы. Илле, бәлки, алтмыш. «Был тарих тураһында легендар герой үҙе өсөн һаҡлай. - мираҫ буйынса кампания колледжы, - тине ғилми-нәшриәт кисло. «Мин кисә».
  
  
  Башы һәм Граф покачать засмеяться. «Һеҙ белдерә ала, был ысынлап викинг Эйнар. Ул экипажһыҙ караптар инә, унда немец поляр экспедиция ваҡытында табылған һуғыш алдынан боҙ булып. Мин ҡасан була Аргентина атаһының 1943 йылда ебәргән, иптәшем менән беҙ үҙенең биш хеҙмәт һәм эйнар ҙур эго үҙе менән килтереүе мөмкин заморожен. Эйнар - берҙән-бер, хема уңышҡа ирешеүебеҙ менән беҙ, ҡала йәки алыуҙан баш мейеһе йәрәхәтләнгән мең йыл элек юғалтҡан, ih тормош ҡайтарырға тырыша. Һәр хәлдә, уның бында килтереү өсөн түгел, һеҙҙең өсөн, антропология тураһында һөйләне. Төрлө сәбәптәр буйынса һеҙ уға ышанып етмәй әле, аңлатыр өсөн, ниңә кәрәк миңә был швед физик, ләкин ул миңә кәрәкмәй. Хәйер, һеҙ, моғайын, айырым офицер, Рунштадт герр фон, асылда, ни өсөн һеҙ мин күрһәткән сараһы булараҡ ҡиммәте өсөн генә жилуновичтың Астрид Лундгрена.
  
  
  «Яҡшы», - тине ғилми-нәшриәт күңелле. - Шул саҡта уны барып стокгольмда алам һәм ул һеҙҙең өсөн. Өҫтәмә түләү өсөн, әлбиттә, ләкин юғары дәрәжәле булырға уның ».
  
  
  «Киреһенсә, минең ҡәҙерле Рунштадт фон, һиңә бында ҡалаһы. Мин әйтәм һезгә, һеҙҙе яратабыҙ һәм һеҙҙең фройлейн лундгрен тип ышанам. Әгәр был дөрөҫ, һеҙҙең өсөн бик ябайҙан булманы записка яҙып, тип уйлайым мин ».
  
  
  Кивнуть һәм ғилми-нәшриәт сират борсола. Швецияла уның идеяһының ҡайһы бер турок штади иҫәбенә өмөт фонында бара. Хәҙер официант эму Гас таянырға тура килә.
  
  
  «Һеҙ нисек уйлайһың, һеҙ ни ҙә булһа нах ала, бында уның ҡасан була? Эш, уны башҡарыусы, шул тиклем ҡатмарлы, уны һеҙгә терезияны ыҙалата тип ай ала, һәм барыһы да булып эшләргә кәрәк ине, эй, был формула трехстраничный бер хәрефкә әйләнә, һәм һеҙгә йыл кәрәк буласаҡ, аңлаһын өсөн, ул солгать ».
  
  
  Ҡара Фон Штади задумчиво ғилми-нәшриәт комплексы, сцеплять уның ҡулында. «Белем һәм һеҙҙең өсөн, бәлки, күп кенә күңелһеҙ булмаһын, үҙеңә ал, зинһар өсөн, һеҙ уны эго күрһәтте, фор герр Рунштадт».
  
  
  Төймәгә басыгыз был панель управления ул үҙ алдына. Өлөшө, стена панелдәре семәрләп, скользнуть, бер нисә телевизион экран аса. Һүрәт буйынса экрандарҙа бер булһа, уны психиатрия дауаханаһына нику 17 быуат сәхнәлә хәтерләтә. Ярлы, ярлыланған уныло бөтөнләй буш бүлмәлә ултырып эшләй. Кем тирә-урыны менән уларға юлландыҡ.
  
  
  - Шизофреник кататонический, фон герр Рунштадт? Яңы. Ҡара.' Граф телефон ҡыҫҡа һөйләүе буйынса, аҡ елән ике ағаһы ныҡлы күренде һәм экран, бер гөбөргәйел беркетелгән пациенттар электрод тирәләй бара.
  
  
  Шунда уҡ бөтә хәрәкәтһеҙ, яҡын һәм гениаль күҙҙәрен сәйер йән эйәһе стражник шары полуразрушенный күсә. Бер ырыуҙан тора: башҡа, ҡатын-ҡыҙға секс тәҡдим уже үҙем стражниктар. Бер стражниктың буйынса нимә әйтер, бер һүҙ менән әйткәндә, барлыҡ, һәм ул шунда уҡ сигенергә, морщиться һәм хныкать, яланғас стеналарҙы взбираться на паника асыҡ булырға тырышам. Нахмуриваться ғилми-нәшриәт. Рассмеяться Фон Штади.
  
  
  «Һеҙ күргән иң драматик өлөшө хәҙер. Электр менән осраҡтағы кеүек, тик һөҙөмтәһен күрергә мөмкин, ә күренеш кенә түгел. Был минең өсөн эксперимент кролик, ул әле лә көҙән хайуандарҙа ғына үткәрелгән. Һеҙ, моғайын, беләм, минең ҡәҙерле Рунштадт фон, мейенең билдәле бер үҙәге тип, әйтә, ябай, тәнгә функциялы контролдә тота, ауыртыу менән бәйле һәм ләззәт. Һыймаслык һынау Электростимуляция рәхәт килтерергә мөмкин. Рәхәт, оҙайлы эшләүенә ул сикһеҙ енси акт банально, һыймаслык уҡ шундай рәхәт, ләззәт ожмах кеүек ».
  
  
  Граф тауыш ҡоланы, һәм уның тихонько усмехаться.
  
  
  «Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, етешһеҙлектәр һәм был рәхәт була. Сөнки уның миллиондан тапҡыр ныҡ мөмкин булған, ҡарағанда, тип әйтәләр, йәки лсд морфин, ул ғәҙәтләнеп миллион тапҡыр шулай ныҡ бәйле. Өс секундта бер үҫемлек киҫәктәренә әйләнеүе мөмкин. Уле эйнар контролдә шулай итеп, алмашлап ауыртыу һәм рәхәт. Сөнки мин уның өсөн ҡиммәтле, ул секундтар бер ҡасан да оҙаҡ эго ебәрә ».
  
  
  "Был кем кеше?" - әлбиттә ғилми-нәшриәт һорай. Граф засмеяться.
  
  
  «Изменник улар. Ир-егеттәр һәм ҡатын-ҡыҙы, ул беҙгә ордены ағзаһы була, һуңынан хата буйынса бирергә йәки йоҡтороу эго ».
  
  
  «Тауыш һәм, нисек телисез икән, алырға противолазерный докторы Лундгрен формула бар?»
  
  
  "Әлбиттә," граф тине.
  
  
  "Ни, был баш мейеһенең ee асыу буйынса туннель әгәр һеҙ белһәгеҙ?"
  
  
  «Минең һәләттәрем хирург һеҙҙе борсойом». - көлөп, граф, - тине, - һеҙ прилично үҙе әлегә алып бара. Һеҙ уны ала, тине үле амнезия булып. Мейе өҫтөндә контроль был, һис шикһеҙ, иң көслө мотивация буласаҡ, математика буйынса билдәле. Аҙаҡ билдәле ваҡытта уның иҫенә булыуына шатмын.
  
  
  Граф сәғәтенә ҡараны.
  
  
  «Хәҙер мин ғәфү. Рәхим итеп, һуңыраҡ яҙылған был яҙмалары килтерелгән һәм мин һылыуымдың лундгрен. Миңә тағы нимә менән шөғөлләнергә була. Күрәһең, бөгөн официант булып ҡала, ниндәйҙер Ланге Густав. үлтерелгән булған, һәм мин уны властан китергә тейеш, - тине һәм, беҙ был һыу бер ниндәй ҙә мөнәсәбәте юҡ ».
  
  
  Граф штади фонында күтәрелеүе.
  
  
  'Wiedersehen damarukam, von Runstadt Herr. Һәйбәт йыйынтыҡ.
  
  
  
  
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Граф ат һәм ғилми-нәшриәт барған кабинетынан сығып китте. Густав Ланге, журналист, тынып ҡалды. Хәбәр ителгән була, һәм киләһе көндәрҙә ғилми-нәшриәт клоков кеүек яҡлы булып ҡалған камуфляж неонацизм өҙә. Нисек була инде ул тиерлек өҙөп түгел, ә уның өсөн шпионить Локи гном, һәр бер мөйөштә. Ләкин швецияла Лундгрен яҙмалары Астрид ала, ә германияла ул Ларссон тартып ебәрҙе, фон һәм Штади аңланы, бесәй тоҡ һата. Нигы ла иҫкәртә ала. Тик уны шунда уҡ үлә, Ҡаҙ кеүек Лэ.
  
  
  Ат булды, унда пахнуть сена, һейҙек һәм тиреҫ ат, бейә ҙур ғилми-нәшриәт комплексы һайланған. Эй уның мөмкинлектәре, урман аҙым йәйәү һуҡмаҡ буйлап үтә. Был эго сгущаться эңерҙә күреү замок эргәһендә ауыр булды. Ә хәҙер китә лә, хәл ғилми-нәшриәт. Уның үҙ тормошон үҙе һәләте тиҙ ҡарарҙар ҡабул итергә тейеш; ул хатта үҙ бүлмәһенә ҡайта.
  
  
  Бейәбеҙ текә әйҙәй уздечка буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, урман алып бара. Замок н туҡтап һәм хужалыҡ ҡаралтылары һәм уның уба түбәһе ҡаранды, мейеһен үҙ теләгең әйтерһең ih хәлен сағылдыра. Лаборатория аҡса тотонолған ваҡытта уның файҙа менән, кереткәнсе эләгә Эйнар эго. Хәйер, вирус тураһында бер нәмә лә белмәй һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ғалимдар белә. Был тапшырыу ғалимдар араһында айырма ҙур рәхмәт индергән булһа һәм йәшерен штади фон йәки, дәреслекте белеү өсөн, күк вирусы тураһында. Бер ҡасан да бассейнға халыҡ-ара фәндәр нигы асыҡ иҫбатлай ала, тип, «индиго нуры» аҡыллы уйлағансы булмай, ғалимдар өсөн яҡлауы лазер өҫтөндә эшләргә ҡамасаулай, әммә Астрид мөмкин.
  
  
  Шул урында, ҡайҙа, нисек уйлайһығыҙ, урмандар үтә-лизать төп юлдар ябыҡ булмай ни, Ник бейә менән урман һуҡмағына әйҙәй. Көндөҙгө яҡтылыҡҡа ла ҡатмарлы булған цис өсөн ҡапҡандарҙы күреп. Көн яҡтыһы булып ҡалғандар ғына уңыш, иҫән-һау калырға йәки юҡмы икәнен ғилми-нәшриәт. Нику атты невольно ярҙам тәҡдим итә. Ағаслы яландарҙа үҫә бара һәм уның аша. Неподвижно ҡайһы саҡ ултырҙы ул, вожатый һәм ул тура ҡабып араһында Нику, эткә өсөн алға, тик ул ғына шулай эшләргә мәжбүр. Әгәр уның ҡайҙа ултырып, дуға һәм уның тирәһендәге киң урын буйынса шеллек спешиваться менән аттары, хайуандары ҡурҡытмай уларҙы. Ә һуңынан ул үҙе тирәләй күргән берлеге алдында сым юғары сәйәсәткә бәйле, сит күҙҙәрҙән һаҡлау граф поместье була. Электрлаштырылған бармы ул? Был ғилми-нәшриәт шикләнмәй. Һәр тамға буйлап ун метр аҡ штакетник аша, уҡыусылар уның: ... ... атып зыян Ахтуриг Верботный. Илле самаһына ҡалған полицей нику үтә. Шунда ҡуян аяғы аттар һыуға һикерә. Поскакать аша дыбы ағаслы һәм бейә бәйләп, ҡолаҡҡа бирә. Сдерживаться ғилми-нәшриәт алмай. Лизать-лизать һәм ҡапҡа янына бара. Полицей утыҙ, егерме полицей, һуңынан уны бормалы һәм пружиналар сиртеүен ишетһәгеҙ. Выдать уның аяғы өҙәңгелә булһа һәм аттың арҡаһына буйынса ҡыҫыла.
  
  
  Туҡта бейә ҡарағанда, боль, ҡасан пуля уның тәне инә һәм кәмейәсәк, әммә һауа взлетающий ғилми-нәшриәт комплексы, выскочить из күтәреү һәм аяҡ-аяҡ аҫтында, аттарға истерзать. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның тураһында уйлап, ғазаптарҙан ҡотолоу өсөн үҙе ярҙам люгер бейә менән ярҙам итә, әммә хәл эго атып тауыш бирергә мөмкин. Цис подействовать тиҙ етә ине.
  
  
  Заборов бороп ебәрҙе һәм, ниһайәт, уны һыуҙа һаҡ булығыҙ. Ул урынды ҡасан барып етә, аттарын неподвижно ятҡанда, берҙән-бер һәм һуңғы урманда ҡош тауыштары сығарып, тирә-ҡарағай оса.
  
  
  Заборов взбираться на ғилми-нәшриәт. Тирә-сәнскеле сым булған, әммә уның өҫтөндә эленеп диагональ буйынса юлға сыҡҡан өсөн, кешеләр ебәрергә. Туника менән төшә һәм уның ғилми-нәшриәт накинуть икенсе яҡтан еңел булды.
  
  
  Темнеть һуңынан уның юлынан киттем. Бумажниктар етмеш тирәһе ҡалды эго маркаһы булған, юл оҙон һәм эму килә. Подъезжать машинаһы ҡасан, ул спрятаться в ағаслы. Ауыр саҡта уның тауышын ишетеп, уның йөк машинаһы ҡасан ишетербеҙ, уны эго подвозить һорай. Студенттар ҡаласығы тиклем ҡырҡ миль булыр, алда күрербеҙ һәм юҡҡа граф эго ине, нисек бындай алыҫ ғилми-нәшриәт комплексы үтә алмай ине.
  
  
  Ваҡыт үтеү менән уның артынан килгән йөк машинаһы тиреҫ, ул эго аша полный ответ-ҡала. Подвозить крәҫтиәндәр унан ике эго, шешә бренды менән үтә, хөкүмәт аҡса эшләй. Сәғәт, алыҫта бер ут күренә университет ҡаласығы, фермер һәм тине, - тип, ашауҙан туҡтаны. 'Беҙҙең менән бара. Һуңынан беҙ һеҙҙең франкфуртта фәхешхана ».
  
  
  Покачать ғилми-нәшриәт башы. Ресторан була, уларҙың иң ҙур ҡалалары алдында припарка, über Taveerne Alles Deutschland, белә һәм ғилми-нәшриәт комплексы, уның рыцарҙары втыкать герман ағзаһы була. Билдәле булыуынса бик яҡшы ғилми-нәшриәт генрих еңеүем үҙем өсөн мөмкин булмаһа ла китәйек эго. «Ни минең ашҡаҙан астрон һәм ул арыны», - тине ғилми-нәшриәт. «Әгәр һеҙ ҡаршы, уның машинаһы яҡшы булыр вздремнуть».
  
  
  Кафе яурынына һәм фермер сығымдарҙы йәлләмәй. Sel ҡулын ҡырҡа ҡыҫылһа һыуҙы һәм нигы «люгер». Отель кеше интернеттың атаһы интернетты уйлап табыусы, сөнки ул кафела официант вәхшиҙәрсә үлтерелә. Новообретенный үҙ сәғәтен көтөп Ника усты, әлегә бер төркөм немец йәштәре mimmo йөк машинаһы кабинаһында проноситься.
  
  
  «Бөтә незнакомец туҡтатты. Бөтә һорай, - һәм алға взад ҡысҡыра улар. Ферма тирәләй ҡул менән ҡыҙ тора һәм төп һорау колледжы студенттары һәм пулый ih тышсаһында исеме, адресы һәм телефон номеры, йәштәр даирәһе ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет ҡырыҫ әммә оло йәштәге парҙар күреп, пистолет менән тирә-яҡ янбашы замок булып сыҡты. Штади Фон оҙаҡ көтәһе түгел.
  
  
  Ника килке күҙәтеп, уларҙың кабиналары эргәһендә, бер-бер артлы тәмәке выкуривать. Әле сәғәт үтә, ә ике фермер ҡайта алмай. Йыл һайын йыйындарҙа уны һынап һәм йөк машинаһы, артабан уның нисек үтермен, ҡасан ике ир-аттар полукомбинезоны, лихорадит, кофе выбегать аша.
  
  
  Ҡасан унда улар ғилми-нәшриәт күреп ултырмай, уларҙы урамда һәм засмеяться завыть удивленно. «Ах, ашҡаҙандан башҡа беҙҙең һаман да насар унда. Һин нисек уйлайһың, Германн?
  
  
  «Мин бер нәмә лә уйламай, Карл. Минең уйымса, был проблеманы университеты профессоры, фәҡир түгел, ә фермер, сусҡа пахнуть хәшәрәт дауам иткәндә, беҙ нисек oni мыться өлөшө ине ».
  
  
  Замолчать мәжбүр ине вальядолидтан ғилми-нәшриәт ике отель «Люгер», әммә ул аңлай, атып ҡал үҙәге иғтибарҙы йәлеп итә.
  
  
  «Ответ франкфуртта тура саҡта беҙҙең эго, Герман».
  
  
  «Ысынлап Та, Карл».
  
  
  Һуңынан бер нисә ир-егет уның төп ике юл булыуы мөмкин тиклем барасаҡ һәм менмәҫкә фальстарт такси, франкфуртта алып бара.
  
  
  «Кешенең үҙен үлтерергә эҙләргә мәжбүр фонында бөтә һатлыҡ штади урынына, беҙ уны һатып, урыҫтар һәм американдар. Иҫке нәмә өсөн фон был Штади.
  
  
  «Ах, яҡшы кешеләр, был Штади фон», - Карл кивнуть. «Ул белә, ҡәһәр һуҡҡыр был нәмәне американдар менән эшләү өсөн».
  
  
  Был юлды фонарь утар. Выругаться, Германн йөк машинаһын туҡтата. Ненадежно менән бер нисә йәш кеше юл уртаһынан карабинынан торған, машина һәм юғары офицер белокурый егерме йыл тура килә.
  
  
  «Ул бойороғо беҙ бөтә йөк машиналары юлды тикшереү һуҡырҙар өсөн була», - тине офицер отрывисто. Подножка булһа уның аяҡ машинаһы ҡуйылған, һәм гер көтә. Германн ҙур тәҙрә кеше үҙенең зарар дунуть блондиночка ҡыҙыл йөҙө һәм, тәү сиратта ул да һөйләй. «Ә ҡайҙа һеҙ, Сталинград танк һыу юлын беҙ рус ҡасан туҡтатылыр, тип?»
  
  
  «Тауыш кеүек, был мин ишеттем», - тине иҫерек менән ухмылка ғилми-нәшриәт комплексы, буш шешә коньяк буйынса ҙур йотомдар эшләмәй тиерлек. «Һин ҡайҙа булдың, осоштар аҙнаһына ике B беҙ башҡарған дюжина ҡаршы-17, ә?»
  
  
  «Бындай яуыз булғанға түгел, мил ошо балаларҙы», - Германн задумчиво төҙөү. «Яҡшы күренеш бар, әммә улар ҙа яҡшы белә».
  
  
  «Герман капитан уның рыцарҙары», - ҡырҡып алдым йәш кешенең. 'Тел һәм уны ...'
  
  
  «Ланы, кешенең эгоһын вышивать задница һәм улар буйынса мастер, уларҙы күрергә мөмкин, был саҡта был булырға оҡшай», - бодро ғилми-нәшриәт уйлайым.
  
  
  «Был яҡшы идеяны чертовски, - прорычать Германн, - бигерәк тә, сөнки уларҙы бер ниндәй ҙә хоҡуғы юҡ түләүселәр долбать тотанаҡлыҡ булманы. Ассем тәриҡәтебеҙҙең, ә һуңынан беҙ бергә һуғышҡан».
  
  
  Воинственно уның ишектәрен асыу. Яңынан ҡыйралып Капитан һәм ул эткә. «Франкфурт крәҫтиәндәре машинанан өс иҫерек», - ул ҡырҡылған. «Ih биреп яҙҙырта һәм ул үтте. Германия беҙҙе ҡотҡара алмай, иҫерек свиновод менән һуғыша ».
  
  
  ` Ах, еңеү, - тине Германн.
  
  
  «Берҙәм атып тора, - тине Карл.
  
  
  «Бик яҡшы», - тине ғилми-нәшриәт. "Әле булһа".
  
  
  «Һин беренсе булырһың», - тине Карл. «Ассем эсә, ә һуңынан бергәләп эсә».
  
  
  Тронуться йөк машиналары үтеп тағы германия һәм рыцарь mimmo ухмыляться тарһынып. Проселочный юлдары маяҡ светящ ҡараңғыла һәм артабан ҡара. Айҙарҙың ике яҡлап кабина эсендә кире домкрат ih йәмғиәте һәм ғилми-нәшриәт комплексы, икенсе тапҡыр улар өсөн бренд ҡасан туҡтар. Ысын профессионал булып, үҙен бик яҡшы тоя. Бер нисә миль алыҫлыҡта Франкфурт һәм уның фонында рассвет штади еңеүсе булды. Әгәр йылмайһаң, поезға ултыра алманым копенгагенда ул тиклем тура килә.
  
  
  Ҡояш ултырманы инде, хәленән килгәнсә фермер иртәнге ҡасан туҡтар. Был ҙур булмаған ҡунаҡхана тирә-анджелеста. Потащить улар уны ҡарамаҫтан, бормотать ул, тип, уның аҡсаһы юҡ.
  
  
  «Беҙ иртәнге аш өсөн түләй. - Һин яҡшы малай, - тине Германн. Әлегә улар сосискаларҙан ашап, гәзит башын күтәреп һәм нигы менән күрмәгән кешене асыҡ йөҙө. Тәүге биттәрҙәге фотоһүрәттәре ғилми-нәшриәт яртыһын биләй. Ланги башы тәндә ҡала һәм густав тултырып изувечивать
  
  
  ярым. Был тарихты уҡып кәрәк булған ғилми-нәшриәт комплексы, аңлар өсөн, эгон фон штади үлтерергә тип ҡуя. Германн танау менән түңәрәк булып сунь кофе, әммә Карл һағынып кайтабыз буйынса, ашхана күренә. Гәзит биттәрендә ябай кәйеф беренсе булып сит уҡый.
  
  
  «Мин һеҙ әйткәнсә, ҡайҙа залында отель« Империал »франкфуртта?» - был ғилми-нәшриәт өмөтһөҙлөк һорай. «Уларға мин тағы ла шунда ине, тик ваҡыт үтеү менән мин франкфуртта һуғыш булырҙан түгел».
  
  
  Германн суживать башын күтәрҙе һәм күҙҙәре задумчиво, әммә Карл фотоһүрәттәр күрергә инде.
  
  
  «Презентацияһы, Герман, - Карл прореветь, - убийца был, шул егет, уҙған төн улар өсөн тели. Беҙ уны алдауы бик яҡшы ».
  
  
  Ника тиҙ баҫа. "Мин ғәфү итермен, малай".
  
  
  «Был ярлы башын сабып официант чудовище», - Карл крикнуть. Бер үк ваҡытта ғилми-нәшриәт ике ояһына ташланған. Ул муҡса үҙ ара автоматик. Кулак боксерҙар менән атып булыуы ихтимал эго һәлкәүлек уң-тяжеловес, өскә эйәк осондағы һуҡты. Селпәрәмә Фермер булараҡ, йәшен һуҡҡандай булды, ләкин Германн, полицияға һәм ярҙам һорап зарыться, арҡаһынан Нику ташлана. Нику кәрәк, бәлки, секунд ярым, Герман ҡотолоу өсөн, бөтә бүлмәләрҙә ә һуңынан килеп баҫа.
  
  
  «Ҡарап, балалар. Бавария гәзите тирә-яҡ йәнлектәре. Косте, аллаһы тәғәлә миңә ярҙам итә ».
  
  
  Йугереп көнө ғилми-нәшриәт комплексы, Германн, һәм ҡалғандар уның артынан эйәрҙе.
  
  
  «Һаҡ булығыҙ, егеттәр», - крикнуть кемдер гәзит менән. «Әйтеп, уның ҡораллы һәм, моғайын, хәүефле».
  
  
  Ҙур кухня в толстяк сыға костюмдар буйынса шеф-ашнаҡсы һәм ишектәр артында урынлашҡан. Оҙон бысаҡ булғанда, уның ҡораллы разделочный. Был ҡот осҡос ҡорал булыр, толстяк һәм шулай күренә лә, еңел эго тигән кеүек ҡурҡытыуҙар. «Шунан, ҡайҙа һин, Карте», - эго иҫкәртеү, эске тауыш. Ҡарсығы үле шпион идара итергә мөмкин, әммә граждан түгел, үле кеше.
  
  
  «Полиция хәбәр итә», - тине йыуан тыныс ашнаҡсы. «Мин бында тотоп булмаҫ эго, әлегә улар килмәне.
  
  
  Бер ваҡыт кәрәк булған өсөн, - тине ул, көн һыу өсөн хәҙер ултырғыс һәм ғилми-нәшриәт схватываться ҡасмағыҙ, арҡағыҙ менән немецтарҙың өс регбист нисек ауыр булды.
  
  
  Махнуть оҙон бысаҡ Нику ашнаҡсы, һәм ул ҡасып маташа. Ударяться ултырғыс аяғы эму буйынса, иҙәнгә ҡолай һәм бысаҡ менән грохот. Кеше өсөн ишек ашнаҡсы һәм ғилми-нәшриәт сығып оҙатып, уны тота. Аяуһыҙ барған алыштарҙың ҡунаҡхана алдында был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, әммә, ҡурҡам бысаҡ түгел, кеше менән тиҙ шайтанды ғилми-нәшриәт булып ҡала. Уның менән һаҡ булығыҙ әҙәпле был граждан мөрәжәғәт тырышып, Германия, тотанаҡлыҡ тиҙлегендә реакция тик өлөшләтә генә. Замысловатый эго биҙәктәрҙе ҡул-аяҡтар барлыҡҡа килә, ерҙән дошман разбитый, стонай һәм ауыр һулап, бер мгновение азатлығы һәм ғилми-нәшриәт комплексы була.
  
  
  Оглядеться ул. Тештәрҙән өсөн ҡунаҡхана ҡырҙа ята, ә уның өсөн - урман. Өмөтлө күренә улар. Күберәк ваҡытта ла юғалтмай, йугереп барып тоташа ҡояш ғилми-нәшриәт.
  
  
  
  
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Эго вертолет көнө барлыҡ теләүселәрҙе. Барыһы ла уның өҫтөндә ағас грохотать. Һәр тапҡыр, ҡасан һәм ғилми-нәшриәт бейеклектән аҫҡа ҡарап ултырғанда, уны күреп, кешеләр эттәр менән, ҡырт киҫте. Граф, күрәһең, шул ирешеү өсөн, үлтерелгән Густав Ланги киң билдәлелек ала. Кис булды, һәм ул белә, тип эму йоҡларға кәрәк. Эго генә бар эштәр тиерлек техника менән хәйләкәрлек хайуандар һәм ағастар шәп мөмкинлек ул элекке ... ирекле булыу. Тик мәңге йәшәүгә һәм яҡшы физик формала йога күнекмәләре буйынса көсөргәнешле эго эго хатта мәжбүр итә алмай.
  
  
  Юлда уны алыҫҡа, төньяҡҡа-н запрыгивать ҡыйыу тауар поезы. Өс сәғәт буйы иҫһеҙ йөҙө аҫҡа һуңынан ул һаҙлыҡтар, ул шымсы mimmo әлегә үтә. Һәм шул көндән уны нисек үрләп киттең? Ун километр? Егерме? Ул төшөнсәһенә эйә түгел. Хәҙер уны һыу аҫтындағы үҙем күргән, бик күп һыу. Гавань уба һәм ул төшөүен күреп, баржа һәм склад йылға.
  
  
  Унда, шунда склады булған, бомж булып, һәм бында хәҙер Карте нигы була. Урын, унда булып күренһә лә, һеҙҙең өсөн разыскать кешеләрҙе үлтергән тигән, бысраҡ тыҡрығы һәм шул уҡ ваҡытта тыныс йоҡлай.
  
  
  Бөтә ҡаланы аҡ бүлмә була, тирә-һоро таш иҙән булһа.
  
  
  Обнаженный граф менән тәненең өҫкө өлөшөндә Штади үҙәгендә тора. Эго һомғол, көслө, ҡыҙыл һыҙаттар менән сыбарланған тарҡатыу, юл картаһы ҡ оҡшай, ә кәүҙәһенең ҡалған өлөшө банк эго гениаль түгел.
  
  
  Йылына уның ҡулы аша итек Делейня үҙәге мөмкинлек бирә. Һаңғырау һәм ҡарағастарҙың ерҙән һөжүм яйға граф ишетә. Ҡыҙ ҡалтырап ҡайһы бер ваҡытта уның ҡарауы, аҙаҡ күлдәк кинь эй, яланғас яурындар бы ның өсөн накинуть. «Мин тағы бер ҡат еңә. Бөтә ҡ хаталарын йыуырлыҡ. Ахыр сиктә, быныһы бөтә, тип аңларға кеше. Һуңынан шул кешенән саҡырыу ташланылар, һәм ул үҙ ихтыярыңды көсләп тағыу мөмкин, хема уның алдында, икенсе төрлө ҡалтырай ине. Власть үҙе өҫтөндә - матур әйбер ». Погладить буйынса уның эйәк ул презрительно. «Мин әҙер ауыртыуына дусар булған, әммә һеҙ уны сығарыу мөмкин түгел. Шулай итеп, мин һине хужа булып һәр ваҡыт ».
  
  
  «Минеңсә түгел, һине аңламаһындар тип,... Рик» - Бутса башлаған, әммә тамамларға мөмкинлек эй булмаған графлығы. Улар журнал ала, һәм был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул ҡото алынып. Стеналарҙа продиктовать микрофон була уның аҙаҡтан.
  
  
  «Һаман да азатлыҡ өсөн Фон Рунштадт. Минең менән бөтә рыцарҙары һәм германия предприятиелары, завод һәм бөтә фармацевтика компаниялары һәм банк von stadee, ул комиссары булған, уғата енәйәтселәр ҡасып фон өҫтөнлөк бирә отслеживания ранштадт юғары булырға тейеш, уларға герман хәрәкәте өсөн ҙур хәүеф тыуҙыра. етерлек мәғлүмәт һәм, беҙҙең өсөн һәләк. Беҙ бөтә бәйләнештәр беҙгә сәйәси мәжбүр ярҙам булырға тейеш, полиция һәм баҫым яһай, унда был, бәлки, хәрби властары, был кеше үҙ ҡулына кире ҡайтарыу өсөн. Ул, әлбиттә, шундуҡ иҫкәртергә тейеш ине, әгәр уны ҡулға алына. Булмаған, һәм был беҙҙең өсөн йәшерен генә канал, биш йөҙҙән мең марка түләү шул әҙере ул, мин кемдең башы үҙенә килтерә ». Граф усмехаться ҡыҫҡа. Миңә кәрәк түгел, эгон, тәне. Бөгөн остальное килә, әйт ул «эйе», Крупп, «таҙа» Фольксваген " һәм, бәлки, Lufthansa. Остальное көтөргә мөмкин ».
  
  
  Стеналарҙа включено микрофон уныҡы, ҡул эштәре ебәк күлдәктәрен кейгән һәм галстук аҡылһыҙ. Кейә, көҙгөгә ҡараған булып, уның ботс.
  
  
  «Тағы ла бер нәмә булған, ул уны онотмай, Бутсы. Был һеҙҙең травемюнда оса, унда Рунштадт Фон һәм изобретательный йәтеш, моғайын, скандинавия илдәрендә күсергә тырыша ».
  
  
  Молчанов күҙәтеп барыу өсөн аяҡ кейеме, селтәр хайран ҡан таптары, Штади фон аша ебәк күлдәк, күрәһең.
  
  
  "Мин һине ишеттем?"
  
  
  «Мин һине ишетергә», - тине тупо Бутсы.
  
  
  'Яҡшы. Һеҙ беҙҙең бөтә ҡарар травемюнда ресурстары байтаҡ булды. В рунштадт барлыҡҡа килә әгәр ҡайҙалыр әле, кисекмәҫтән шунда оса. Һин, һөйкөмлө, мин башын алып эго, кем һәм башҡалар. Ахырҙа, был һеҙ беҙҙе телебеҙ серҙәренә развязный ойошмаларға бирелмәй ».
  
  
  Мин дә былай эшләй алмайым, - тине Бутса. Граф засмеяться, эй һуҙа һәм үҙәген алалар. Ул уның арҡаһын бора.
  
  
  «Миңә һуҡты», - ул ҡырҡылған. Оҙайлы тынлыҡ һуң, ергә төшә башланы, һуңынан икенсе тапҡыр кнут. Граф һәм сәғәт ҡарай бора.
  
  
  Макс ривненский hawker siddeley 45 минут әҙерләргә. Был һеҙҙең булды. Һеҙ ниндәй алымдар ҡулланырға мөмкин, тик уларҙы уйланырға мөмкин, әммә хәтерләй - башы ».
  
  
  Аҫҡа төшә һәм Граф пиджак кейегеҙ, Бах насвистывать темалар йөй.
  
  
  Скачать күмер һәм һыу булған тауар поезы туҡтай сиктә тайпылышһыҙ ғилми-нәшриәт дат. Стук ишетеп тәгәрмәсе унын, фургон паром буйынса елдереп тә, ҡысҡырып йүнәлеш һәм маневр. Һуңынан оҙаҡ тынлыҡ башлай, һәм, ниһайәт, вагон поезд хәрәкәт тойоп хатта кәмәләр ғилми-нәшриәт качаться. Тәҙрәнән уны һаҡ булығыҙ бер-брезент һәм хәүеф аҫтында иҫәпләнә. Оҙон юлды нисек була ул? Ике көн? Өс көн? Күпмелер ваҡыт ҡыҙыҡһыныу менән тамамлана? «Шайтан һыу ҡурҡынысы», - ник булған. Әл дә ул-утыҙ алты сәғәт, ә палубала ресторан бик яҡшы булды. Улар араһында тығыҙ һәм трюмдарына һыу ебәреү индерелә тауар вагон вагон баҫҡысынан төшөп ятҡан.
  
  
  Был көндәрҙе оло ҡунаҡ бүлмәбеҙ буш ине тиерлек. Күңел мөйөшкә өҫтәл һәм ғилми-нәшриәт комплексына килгәндә, тип официантка булып аҡса эго ашъяулыҡта күренмәгән. Ҡойған стакан һыу һәм боҙ официанттан меню нику һуҙып, уға иғтибар итмәй йыйһалар барлыҡҡа килә. Боҙ һыу түҙемһеҙлек бысҡы нигы. Ул оҙаҡ бегах була, ләкин бик оҙаҡ, онотмаһын өсөн, бар нәмә тәмле һәм ябай, һыу боҙ кеүек. Эму булыуы яҡшы инде. Һуңынан уның тауар вагондарына ҡайтып ашағас, йоҡларға ята һәм копенгагенда просыпается. Дания Эго эҙләп түгел, шуға күрә бөтһә, нимә эшләргә кәрәк буласаҡ эму, - штади вәкилдәре фон был ҡасмаһын тип, артыҡ булырға тейеш түгел ҡатмарлы.
  
  
  Стокгольм баҙнат һуңынан был ҙур булмаған, һәм уның эшенә кире ҡайта ала.
  
  
  Ника ысынбарлыҡҡа ҡайтара өсөн дөйөм кимәлен күтәргән шауҙы. Тәҙрә яны пассажирҙар возбужденно ашханаһында аҙ һөйләшә. Ҡайһы бер фотографировать. Һоро томан ғына диңгеҙҙең үҙен күргән һәм ғилми-нәшриәт дорваться бифштекс, ул мөмкин түгел, ҡояш яндырып полуденный. Пожимать үҙ өҫтөнә ала һәм уның яурынына
  
  
  алыҫ. Оҙон яңғыраған бер нисә мгновений судовой һыҙғырыу, әсе тауыш, бәрелештәр йәки башҡа ғәҙәттән тыш хәл тип күрһәтә.
  
  
  Ника аяғын күтәреп, баш палубала ҡысҡыра башлау менән, ишек һәм распахиваться. Выскочить палубала бер нисә кеше, тулҡынланыуҙан һәм ғилми-нәшриәт сәбәп күрмәй.
  
  
  Һауа шарының ете паром хөкөм палубала метр идара судта босния һәм герцеговина, боевиктар һәм танау төшөү лебедка менән палубалы булған. Ә танау, ҡулына автомат менән, ҡысҡырып приказ Делани Бутса. Ee замаскировывать кеше була, тик ҡара тиреңде шаҡтай төҙөк фигура булып нику ҡотон алыу өсөн, аңлап, уның менән эш итә хем.
  
  
  «Яҡшы, Макс», - позвать ул, - «көтөү».
  
  
  Уға ашханала бер нисә кеше бәреп инә һәм битлек килде.
  
  
  Һәм шунда уҡ үҙе яңынан килә sel ғилми-нәшриәт түгел. Оҙон ашхананың артҡы ишеге һәм уның аша кеше аша промчаться mimmo битлектәр юҡ. Тик уларға нисек киткәндер, бәҙрәф һәм ғилми-нәшриәт тиҙ барып баҫа. Эго яулап ниәте ваҡытта була.
  
  
  Быны ул тиерлек. Шунда бөтөүгә ашхана бер мең ярсығы тәҙрә, һәм пистолет-пулеметы атыуҙан эго полицейҙар менән иҙәндә аяғы биш бутса ҡурғаш, ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Тыныс тора, Никилиф, был тиҙ һәм яҡшы күтәрелер ҡулы».
  
  
  Ника ҡыйралып. Ул артта торған итек аяҡтарын киреп ҡаршы автомат табышлыраҡ эшләй. Расплыться ғилми-нәшриәт яйға ухмылка щетинистый кеше булған. «Итек, детка, һин афарин, ҡасан злиться». Көлә ул да.
  
  
  «Барып, тиҙ. Ир-егет тоғро, - крикнуть уны яурын аша. «Ул ултыртҡан өсөн улар полминуты, ул кабинаға бара. Шул саҡта улар йөрөй алмай ».
  
  
  «Бөгөн бөтә эште», - усмехаться ғилми-нәшриәт.
  
  
  "Һин йәки мин, ҡәҙерле. Ҡарар ҡабул итә. Йәки ҡалала, һин минең менән китәһең?
  
  
  Уның ғилми-нәшриәт комплексы хәл менән бара. Палубала сығыусылар уларҙың ҡасан, ярай инде кабель көтә. Ике ир-егет пистолет тотоп аҫтында прицел менән эго, ул кабинаһында һауаға күтәрелергә шар булды. Люгер төшөрә һәм улар менән тиҙ һәм уны эго стилет занан был посына. Полминуты өҫтөндә һауаға күтәрелгән шарҙың аша паром. Күңелһеҙ, күргән ғилми-нәшриәт комплексы, дания кеүек урыны менән ярҙары һыу урлау опоздание на катере патруль биш минут ынтыла.
  
  
  Нөктә ҡасан кәмәлә аҫтында әйләнә, уларҙы, автомат Бутса швырнуть ерҙән, эй битлек һәм сунь төшөрә, ауыҙына тәмәке алған. Подмигивать ғилми-нәшриәт. Поморщиться итек.
  
  
  «Йә мин тейеш һин тип башын сабып-был ырыуынан булған, әммә был минең стиль. Рика ҡайтып, һине алмай һәм бының менән көрәшергә ».
  
  
  "Түгел, сөнки был нимә булды?" - ник һорайһың. "Юҡ, күберәк ҡыйыулыҡ?"
  
  
  «Мин раздражать түгел, дуҫтар», - тине Бутса арыны.
  
  
  «Ул бер ҡасан да һиңә килеп сыға», - тине ғилми-нәшриәт комплексы, көлкө баҫтырырға тырышты.
  
  
  'Һин уйлайһың? Тевтон интернеттың атаһы интернетты насар нәмә эшләй алмай германияла, бигерәк ҡаты тотто әгәр улар уғата енәйәтселәр, уларҙы таба алмағанлыҡтан полицияға ».
  
  
  «Һеҙ беләһегеҙме, ни ҡылайым был эйнар үлтерә».
  
  
  «Был, - тине үҙенең адвокат, улыҡайым. Башҡа проблемалар бер мине аҡыл ».
  
  
  "Граф мөрәжәғәт насар һинең менән, ҡәҙерле?" - әҙип ғилми-нәшриәт һорай.
  
  
  «О, зинһар, заки. Мин хәшәрәт етерлек була инде, сөнки мин һеҙҙең менән оворить менән.
  
  
  Ҡырҡа һөйләшеү галицияға. Истребителен тан дүрт нөктә горизонт тиҙ әйләнде. Пуляларҙың mimmo улар тығыҙ саф һауа шарына, тимәк, яҡын, ҡанат ғилми-нәшриәт комплексы төҙөү һәм нато лидерҙарында күрергә мөмкин тип тамға, һауа шарҙары Макс манить бер аҙ төшөрөп.
  
  
  - Макс, - Бутса крикнуть, - был газ менән тулы дана. Ярдам уҡ һин көткән?'
  
  
  «Был самолеттарға ла, Делейня һылыуы», - пилот тучный прореветь. "Һеҙҙең фекерегеҙ?"
  
  
  Истребителен күтәреү өҫтөндә, уларҙың сафы. Алыҫ һәм юғары ғилми-нәшриәт ih күрҙе. Торналар һуңынан перекатываться ҡорһаҡ, йылан кеүек, һәм улар налетать. Иғтибар менән ҡара таптар сағыу ғилми-нәшриәт комплексы, пулеметтан ут күрһәтте. - Әйҙә йүгереп Экипаж-бында, парашют өсөн бер айлыҡ. Ул да ҡарашын ташлай һәм ғилми-нәшриәт впиваться бутса парашют булған. «Ҡайһы берҙә минең уйымса, һин мәңгелек тормошо бар», - огрызаться уның.
  
  
  Макс шунда, пилот, вскрикивать ҡыуаныс. Һуңғы атыу ваҡыттары тура килгән берҙәм һәм башҡа алдынғы взлетающий истребителен ҡайта.
  
  
  «Беҙ көнсығыш Германия, Делани һылыуы. Барыһы ла яҡшы буласаҡ, эйе?
  
  
  «Ярай, һине эго матур биҙәлгән, ҡәҙерле», - тине ғилми-нәшриәт. Хәҙер эму тиҙ арала эшләргә кәрәк буласаҡ, иң тәүҙә менән сағыштырғанда, улар тураһында уйлап, уны төшөрөү өсөн парашют менән. Пьер тан ҡулына тотҡаларын бороп газ Эго бомба менән шөғөлләнә, уны кеҫәгә һалып булмай. Төҫһөҙ газ тан булды, кабиналағы еҫ һәм үлтерергә мөмкин булғандың бөтәһен, шул иҫәптән ғилми-нәшриәт комплексы, минут дауамында. Йогалағы һулыш дүрт минут эго эму практикала ҡул биргән, ләкин крәҫтиән ул дүрт минутта йыйыла. Ул, бысаҡ һәм пистолетын ҡайҙа эго, күҙәтә һәм, ишек булараҡ эшләй.
  
  
  Делейня тырышып ҡарай ботинка түгел ул. Иң яҡшы ҡыҙ. Криминаль аҙ, әммә был насар компанияға индереп була. Бәхетһеҙ. Әммә ул иртә әҙер булғас, уны үлтерә. Ер тирәләй бер экипаж ағзаһы кинәт кәмей.
  
  
  Бутсы ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай, һуңынан ҡапыл ҡото алынып үлә. Ника күреп, уны уяу мейе нисек эшләй, һәм башҡаса көтә. Люгер кеше үҙенең ултырғысын һәм уны бысаҡ менән выхватывать һәм вскакивать, ih ул тота ҡулында. Немецтарға ҡаршы тырыша, әммә артыҡ йомшаҡ булып инде. Ситкә этәрә һәм башҡа хеҙмәт көнө эго каюта ғилми-нәшриәт комплексына юлланды.
  
  
  "Ҡоймаҡ!" Потянуться һәм бутса өсөн ҡорал күтәреп, әммә тейешле иғтибар ғилми-нәшриәт нах түгел.
  
  
  Тиҙ арала һауа шары шары түгел, һәм шунда уҡ ишек асылды. Йыһанға тәгәрәп төшәм өлөшөн ғилми-нәшриәт секунд үткәс, үҙ ҡулдары кольцо парашюта өсөн бер ниғмәт.
  
  
  Һауа һыҙғыра дунайҙағы эго mimmo ҡолағы, отель биләмәһендә бөтә, ә ҡот осҡос тиҙ етә, әммә уның өсөн тағы ла осто бау бәйләп, тормош эго. Бының урынына уның үҙенең тәпәй раздвигать, ih өсөн ҡулланыу сифатына контроль өсөн, көнбайыш сигенә яҡынлашҡас, ни була был.
  
  
  Высотомер түгел ине уның, үлем һәм просчет тигәнде аңлата. Тик ул ергә көнсығыш Германия, ул шундай уҡ хәл була, әгәр ул була ҡалһа һауа шары кеүек ине. Һуңынан ник күрәм, был ҡойманы ер уртаһында выскочить тештәрҙән сәнскеле сымдар. Аҡ төтөн күтәрелә өҫтөндә клубы корпусы буйлап ҡарауыл вышкаһы. Ер утеп.
  
  
  Пистолет һәм скрипт уны ишетеп белә, артыҡ яҡын булған. Потянуло һәм уның өсөн ныҡ бау, затаить һулышы, кинәт парашют асыла көтә. Сәнскеле сым аша һуңынан ул уҡталған. Утлы ҡоралын уның тирәләй рявкнуть. Выдать ғилми-нәшриәт «люгер» из-за пояс һәм ут аса. Бер пушка атыу буйынса ла бик һөҙөмтәле булыр ине-аҫтынан парашют аҫтында, әммә был Нику ҙур еңеллек бирҙе, һуңынан бер нисә көн ул бегах үс алмай. Һәм, бәлки, әгәр йылмайһаң, уның тирәләй бер-бер ахмаҡ был бездельник үҙе менән ала алмай.
  
  
  Заборов соскальзывать эго сик аяҡ аҫтында, белә һәм ғилми-нәшриәт комплексы, көнбайыш Германия был ергә. Ер өҫтөндә елле тәржемә тештәрҙән эго.
  
  
  Ул гөрһөлдәп ергә ағаслы түбән булып, дәһшәтле, йугереп барып һәм расстегнуть ҡайышҡаҡ ағас. Пуля уның һуңғы ҡуҙҙарын тирәләй ерҙәр, урман күргән һәм уның хәүефһеҙлеге.
  
  
  Ул тағы ҡасан ҡаранып, уның нейлон икенсе парашют күргән ағиҙел, көнсығыш сигенән вздыматься яҡтан. Был Ботинка булырға тейеш. Ә һауа шарҙарында һауала йөҙөп командаһы менән бейек тынып ҡалды.
  
  
  
  
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Стокгольм. Аҙаҡ-тағын. Таҙа, тыныс ҡала, утрауҙа төҙөлгән, унда ғилми-нәшриәт үҙеңде танытыу мөмкинлеге ала. Үҙе шунда уҡ төшөрөлгән һәм ул оҙаҡ bernadotte һуғыш ҡунаҡхана номеры бирә. мин душ. Был Нигы шәхси номерын йыя һуңынан вице-адмирал Ларсон.
  
  
  'Эйе?' - Ларссон тине.
  
  
  «Кем менән Картер», - тине ғилми-нәшриәт. «Ҡунаҡхана телефоны».
  
  
  «Яҡшы, - тине Ларссон. 'Мин әйтәм, ҡасан да.'
  
  
  «Бик яҡшы», - тине ғилми-нәшриәт. 'Хәҙ.'
  
  
  Бер үк ваҡытта улар трубкаһын һалды. Заимствованные туннель сәғәт үткән ғилми-нәшриәт яҙғайны машина алырға барғанда, һыу маско алып бара. Һәр тапҡыр, уның ҡасан Маско бөйөк ер аҫты мәмерйәһе ингән, уны баҫтырыуҙары хаҡында борсолоу тойғоһо, донъя алдында ҡурҡыу атавистический билдәһеҙ. Бик ҡарт, ауырыу өсөн клаустрофобия, Карте, ул үҙе винить. Эсендә булғас, уның ер аҫты мөхитте яҡшы яҡҡа. Ахырҙа, тоннель сәйер бер нәмә лә юҡ. Йәки ер аҫты гараждары. Лифт шахталарын йә, йәки шкафты коридорға тәҙрәгә жалюзи менән йәки н неосвещенный.
  
  
  Ника көтә хәүефһеҙлек хеҙмәте офисында, шәхси ларсон һәм апартаменттар күтәреп лифтҡа килә администратор булырға кәңәш итә. «Өсөнсө ишек тиһә-артҡа баҫа», - тине тирә-администратор. 'Тип әйтергә генә ҡайта һәм уның менән осрашыу
  
  
  һеҙгә асыҡтан-асыҡ барһын өсөн ».
  
  
  Коридорҙар буйлап үтәсәк ғилми-нәшриәт комплексы, кабинет ишеген асып, вице-адмирал Ларсон һәм тиҙ сигенгән. Келәм булып ятҡан үле хәүефһеҙлек хеҙмәте башлығы. Сағыу булды эго тире-синь, күҙе асылды, ә быуат зрачок закаталы аҫтында була, сөнки был ҡот осҡос хәлдәрҙе аҡ ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай.
  
  
  Ника на мгновение һәм мәйеттәрен бер ҡараһаң, һуңынан ғилми-нәшриәт эшләй башланы.
  
  
  "Эй, һылыуым!" - крикнуть уның машинисткаһы. «Табиптарға һәм полиция ебәреп, ашыҡ һәм». Һуңынан ул үҙеңде тотоу «люгер», йугереп бүлмәһе аша, һәм штора распахнутая көн үҫһен. Бындай нәмә.
  
  
  Коридор тар булып ҡала. Аҡ халат табиптары һәм администраторҙары ругаться ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет өҫтәл аша үтә. «Шылтырата һәм тиҙ лундгрена астрид докторы», - ул ҡырҡылған.
  
  
  Ҡыҙ илай, автоматик рәүештә буйһона.
  
  
  Тәмәке һәм ғилми-нәшриәт выкуривать уйлайым. Вице-адмирал шулай уҡ зәңгәр булып, Ларсон, инженер булараҡ, көс менән баҫыу өҫтөндә эшләй, ләкин ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанам ярыу ысынлап ентекле күрһәтелгән, тип, тәүҙә уның ағыулы булыуы удушье йәки үлтереү. Шуның арҡаһында тиҙ үрсей һәм вируслы эффект төҫө индерҙе. Әммә был хәлгә бер кем иҫбат итеү мөмкин түгел, хәҙерге ғилми-нәшриәт комплексы, эгон ышана һәм тарихын бер кем дә, башҡа, бәлки, Астрид.
  
  
  «Ул офисы әйтер, тип, уның өйҙә», - тине ахырҙа администраторы.
  
  
  «Ярай, эй шул саҡта шылтыратыу», - прорычать ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Бында миндә номер юҡ һәм башҡалар. Мин был тура архивҡа поискать ».
  
  
  «Мин көтәсәк», - тине шул уҡ ғилми-нәшриәт комплексы, уның бик вежливый тип уйлайым.
  
  
  Юҡҡа ҡатын-ҡыҙ, һәм астрид номерын йыйып ҡайта. Ул уны ҡарай, яурынына пожимать. 'Һөйләшеү булды.'
  
  
  «Дауам итергә тырышығыҙ», - ғилми-нәшриәт ҡырҡалар. «Эй, Һөйләйҙәр, тип, була, тине һәм, мин уның бара. Ника Карте. Сәләм әйтә, ишекте асыу өсөн түгел ул, мин шунда барам әле.
  
  
  Ника ҡасан лифт төшөп, уңышһыҙлыҡҡа тушнова ника хисе солғап ала. Ларсон спешка ойоштороу вафат була. Иртәрәк йәки һуңыраҡ, штади һуң фон яҡтан күрһәтте. Был ҡағиҙә шпион булып уйнағас, уларҙы бер кем дә боҙа ла, байлығы өсөн ih уҡ ине. Оппозиция башлығы бер үлтереү менән бәйле булды. Агент, д. Начальнигы, юҡ. Тимәк, безумие Штади фон, сөнки ник ҡастың, һәм хәҙер барыһы ла эшләй, тип ала. Германия Германия рыцарь булып беҙ ниндәй ике популяр ине, был уларға өлгәшә алмаҫ инем, әгәр ҙә ныҡышаһың ih башҡа держава ла бөтөрөлдө. Көстәр кәрәк булды.
  
  
  Тимәк, Штади фон, булырға тейеш, тоя, тип бик көслө позицияһы эго, НАТО өсөн ебәрелә, ә рус һәм француздар. Хм албанияға ракета..., бөтә Ҡытай өсөн фон Штади, комплимент менән. Был хәл ҡатмарлашыуы ташлана гол ара ғилми-нәшриәт комплексы, машина ҡуртымға алынған йорт булды ул. астрид мчаться туннель аша.
  
  
  Кеше-эшен ул бирелеп һәм белеп ғилми-нәшриәт комплексы, кем был. Машинаға индереп бешә башлаған, һыу йорттары өсөн ғилми-нәшриәт мостовая мөйөш тиҙлеге барыу һәм ябыу астрид буйынса тулы булды. Бер ун минуттан уны күреп, ул уба фонында айырылып. Уның тәрән тын. Стакаданы массаһының яртыһы кәкрәйгән таш йорт тәшкил итә, улар күтәрелә төтөн һаман да. Оҙон баҫҡыстар буйлап өҫкә ташлана һәм ғилми-нәшриәт менән затормаживать «люгер» ҡулында. Ҡунаҡ бүлмәһенә ишек аша уны күркәм йугереп. «Астрид!» рәүәт һәм уны тыңлау.
  
  
  Кинәт уны күреп, ҡулына стакан аш менән уны нисек аша сығырға. Аҡһыл йөҙөндә була ул матур, ә шведтар помять.
  
  
  'Ника?' - неопределенно тине ул. 'Һин бында нимә эшләйһең ? '
  
  
  «Иғтибар менән тыңлап, - тине тиҙ ғилми-нәшриәт. «Вице-адмирал Ларсон үлтерә. Был офис уның эго эго таба ». Вздрагивать стаканды ҡулдарына һәм ҡатын-ҡыҙ булараҡ, эй тигән ғилми-нәшриәт килә тине, тип уны үлтерергә йыйына.
  
  
  «Кнут ... Ларсон Адмирал», - восклицать уның. «Кнут! Ларсон Адмирал тарафынан үлтерелә ».
  
  
  - Кнут? Бында шул?' - ник һорайһың, шунда булыуы барыһына ла асыҡ кеүек эму. 'Ҡайҙа ул?'
  
  
  Билдәһеҙлек Астрид булып, үҙе тотанаҡлыҡ тырыша. "Мин уйлап, уны тикшерәбеҙ, бөтөнләй ..."
  
  
  «Һинең өсөн асыҡтан-асыҡ, Карте».
  
  
  Ника ташлана келәм, пистолеттан атып, уның артта килә. Взад һәм алға шыуыр ул, әлегә төҫтә булған өсөн түгел. «Кнут!» гильдия Астрид. 'Был нимә?'
  
  
  Ҡунаҡтар бүлмәлә тағы ике ҡала тәжриәбәһе атып емереүе, һуңынан ғилми-нәшриәт яуап уты асырға. Лыжник күрше бүлмәһендә элекке кире ҡолаған, келәмдәр һәм аҫҡа сума бик нику һәм астрид н бикле.
  
  
  «Һин, булырға тейеш, яңылышмай, Ник», - выдыхать уның. «Карлик булмай шул, кеше, улар беҙ копенгагенда көлөп ишетә. Ҡоторған был көлөү алдынан уны тағы бер ҡат ишетеп икән, бында бөтә взлетающий кеүек. Кнут һәр ваҡыт йәнәш булһын, мин ярҙам итә. Ул бик иҫәрҙәр булған өсөн, һатлыҡ ».
  
  
  «Кнут үтә иҫәр өсөн, аңлағандай, ике уйында эго өсөн файҙаланабыҙ», - тине ғилми-нәшриәт. «Бында килгәнгә тик иҫәр wouldnt ларсон һәм үлтерә, һинең өсөн урлай. Ябайҙан түгел, ул ишетеү, сөнки улар хәҙер һине үлем теләй.
  
  
  Лыжник тағы ла атырға. Һуңынан улар ишетеп shaggy эго
  
  
  выбегать йорттарҙың береһе уныҡы. Зарар ғилми-нәшриәт баш-диван мөйөшө һаҡ булығыҙ һәм бер ҡараһаң, әммә барып, күреп ул, - был йорт һәм клуб ды емерер өсөн диңгеҙ тыныс. «Аллаға шөкөр, китер ул», - Астрид прошептать. «Был превращаются был кошмар».
  
  
  «Ул китте, - тине ғилми-нәшриәт. «Эму юғалтҡан, нимә булыр, әгәр беҙ тере, әгәр беҙ тик үлгәс, уның бөтә эштәре геройҙарына әүерелде. Ҡара барышында булған?
  
  
  Ҡыҙ башы покачать, ул жива һәм йәшел күҙҙәр. «Бәлки, ул ҡарағайға менгән һәм ҡалаһы буйынса дымоход бер тәҙрә бара алмай». Ника балкондан ҡарап, ҡунаҡтар уратып. Һәм уны икенсе бүлмәгә еп үтә тиҙ баҫа. Астрид ҡара уны, аҡыл менән ул как будто. Помчаться һәм ғилми-нәшриәт присед буйынса вскакивать аша. бүлмә, шул уҡ хәрәкәт яһап взлетающий вскакивать балкон һәм ултырғыстарға ултыралар. Эго өсөн балкондан ҡул схватываться крайы, һауала качнуться бешә һәм ул был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, идеаль маҡсаты, тәү сиратта ул да күтәрә алманы.
  
  
  Шундуҡ ишек асылды. Стонать ғилми-нәшриәт ҡыҫыла бара.
  
  
  Кнут ойоҡ молчанов барлыҡҡа килгән һәм киткән. Загорелый кеше уны еңә килеп, йылмайҙы, ә күҙ заблестеть, ул пистолетын күтәрҙе һәм ҡунаҡ бүлмәһенә инде.
  
  
  «Һәм тауыш бөтә, AX Карте агент», - тине ул.
  
  
  Барыһы ла йылмая уға. һәр тапҡыр, ҡасан атып эму ғилми-нәшриәт йөҙө. Светловолосый Затылок һылыу тураһында плескаться стена башы, әйтерһең, ҡурай килограмм. Зәңгәр күҙҙәр тусклый ғилми-нәшриәт изге күреп ҡалған, шунан бер бүлмәлә һәм балкондан ҡолап перил кнут булып уҡталам.
  
  
  Астрид ҡыҫылып башымды бороп ҡараным һәм ғилми-нәшриәт комплексы, плот батҡан кеүек була. - Һиңә ышанам, был кнут булып, Ник? Был уны аңлай алманы ...
  
  
  Мин сүплек ябылған ишектәр һеҙҙең өсөн? - нетерпеливо ғилми-нәшриәт һорай. «Мин дә шулай уйлайым. Һәм вице-адмирал д Ланге Ларсон һәм Густав. Кнут ағай берҙән-бер кеше булғандыр, кем белә, мин унда була. Яҡшы, тип әйтер алмаусан мөнәсәбәте тураһында беҙгә менән фон ларссон штади эму, үлеләрҙе беҙ ике икенсе төрлө булыр ине "
  
  
  'Һәм хәҙер?'
  
  
  «Ә хәҙер, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, - ҡырҙар аша сыға күрҙек беҙ». Күршеләре, булырға тейеш, полиция саҡыра, һәм хәҙер минең сират һинең урлағандар.
  
  
  «Мин күршеләремде дә бик күп», - тине ул.янай.
  
  
  'Матур. Әммә килгән кеше булманы, тимәк, беҙ юҡҡа яҡшы булыр. Бында миңә кәрәк-спрятаться тыш, иң тәүҙә менән сағыштырғанда, кеше үҙ өҫтөндә эшләүе тураһында белдерҙе һәм был власҡа мин һеҙгә әйтәм. Шулай уҡ уға шылтыратырға тейешмен, сөнки, тип хәбәр немного көнбайыш Европа һуғышы ».
  
  
  
  
  
  
  
  13 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Кис. Иҫке DC-3 трястись аңлап, был һөйләшергә мөмкин буласаҡ. Кем менән йәнәш, шул тәҙрәнән әнисә, Астрид ултыра, формаһыҙ матур кәүҙәле булыу, уның өсөн костюмдар менән бейек ҡапҡа, йөрөй ул, резина ҡтары буйынса әле, ул хас дайвер һалҡын & nb. Шулай уҡ уның өҫтөндә алты костюмы буласаҡ башҡа, нисек һәм Стороженкоға. Пулянан һаҡланыр өсөн цис колонка менән уны эго буйынса ловушке еткән.
  
  
  Астрид ғилми-нәшриәт комплексы рәхмәт һыу тағы ла нығыраҡ арта, - тине ул. эй, ни ҡылған ул парашют менән һикереү буйынса математика киске k урман йыйына, улар тели, уны үлем. Побледнеть һиҙелмәй ул, әммә бер нәмә лә әйтә. Винить хәҙер ул уның алмай өсөн, ул түгел, - тип тәтелдәне.
  
  
  Төнгө һикереүҙә Нику таныш булған, шуға күрә уның менән һөйләшеп алырға мөмкин хоук тупланған. Астрид ғилми-нәшриәт үҙен яҡлап һүҙ түбәндәгесә тибә: «был икенсе яҡтан ҡараһаң, босса. Һәм ул яңғыҙы түгел, был отель лабораторияһында үтеп белә ине, мин урынына чернильница пробирка треснуть. Бынан тыш, уны иҫбатларға тейеш, - тип уны үлемдән күк тора.
  
  
  Тишина һауала эленеп, әлегә бөтә уйлаған иҫке уйынсы «за» и «против».
  
  
  «Был нәмә булды, Карте. Һеҙ ысынлап ышанаһығыҙмы, был йәһәттән Германия Штади власҡа килеүе мөмкин? ЦРУ, тип хәбәр бөтә ағзалары уның германия мең номер юҡ ».
  
  
  Ул берлинды алыуҙа мөмкин сирегендә булыр ине, әгәр ҙә бер кем дә туҡтата эго. Ә үҙе иҫке һатыу уңышлы хәрби Херренволк Штади фон яңы томат һуты шешә. Мин дә ышанам, сөнки ул ҙур ҡаршылыҡ менән осрашырға, әгәр бөтәһе лә дөрөҫ эшләй. Эму һәм әгәр был мөмкин булмағас, хөкүмәт булһа, ул, кем контролдә тота һәм ҡораллы көстәр килешеү төҙөү хоҡуғына эйә. Ҡытай менән хема йәки-тағы ».
  
  
  "Ул үҙе түңкәрелеш нисек тормошҡа ашырыла?"
  
  
  Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. «Мин хистәр шундай, тип, уны әллә ниндәй образ тураһында ҡайғыртыр өсөн, хөкүмәт Бонн булыуы мөмкин түгел. Был ысул менән яһаған йөҙҙәрсә эго бәйләнештә булды. Һуңынан уны берлинда түңкәрелеш яһаған, сөнки хәҙерге хөкүмәт һәм кеше ҡәнәғәт булмаһа, ул сәйәсәттең насар яҡтары барҙыр шикәйәт ә немец, oni эго хупланы. Беҙҙең бомбаларын төшөргән. Яуыз эштән, да? Ракета һәм уның нигеҙендә һыу мао бара ул һорарға, ул шул тиклем яҡлаясаҡ лазер боҙа, тип, швеция һәм Америка базаһын нығытыу ватырға мөмкин. Бәлки, уның рәйесе мао һөйләүегеҙ, берҙән-бер ғалимдар үлтерергә тип, лазер яҡлау табыуы мөмкин түгел. Блондинка ала, хатта үле уның Мао ебәрҙе, быны иҫбат итеү өсөн ».
  
  
  «Үҙ отоу мөмкинлеге бирелеүе ғәжәп түгел, Карте, - эго өҙөлә-Хок, - әммә дауам итә. Был бик ҡыҙыҡ табыла ул ».
  
  
  - Яҡшы, - тине ғилми-нәшриәт. «Эму түгел, әгәр хатта ышанманы ҡытайҙар, ракета эму улар барыбер бирмәйәсәктәр, сөнки уны яратам, ҡасан шундай бөйөк держава булараҡ, Германия, европа һәм улар менән дуҫлашып тәртипһеҙлектәр ойоштора. Эму ракета кәрәк ҡытайҙа өсөн, власҡа килеү, кәрәк һәм ләкин ул ҡытайҙар. Ә хәҙер глазурь өсөн торте булып тора. Башҡа европа илдәрендә, моғайын, бик деревни булһа, ҡасан килгән кеүек милитаристары власы, шул тиклем Фон Штади. Был ракета әгәр уларҙы ишетһәк, улар беренсе булып атыу көтә ».
  
  
  «Бында беҙ бер нисә дивизия ебәрә алырҙар ине», - хоук уйлайым. Һуңынан поправляться. 'Юҡ, әлбиттә, юҡ. Эске эштәренә ҡыҫылыу тип ғына америка, Германия, меңдән бер нисә йөҙ «дуҫтарын» бөтә германия аша дәһли көнсығыш стенаһы ». Ул пауза яһала. Шунан: «ә һин ҡунаҡхана эшләргә хәҙер?»
  
  
  «Мин шул йыйыласаҡ иҫбатлай ала, тип, эште фон штади граждандарҙы үлтереү», - тине шунда уҡ ғилми-нәшриәт. «Германия хөкүмәте көнбайыш эго ваҡытта ҡулға алалар, тип фекеренсә, әлегә күп булды һуң, властар уларҙың тағы ла әлегә булмаясаҡ. Әгәр беҙ көтөп, әлегә уның менән идара итеүҙе үҙ өҫтөнә ала, тик был пропагандалау кеүек күренә ».
  
  
  - Хоук проворчать трубка була. 'Һин булыу хоҡуғын ала. Фотографиялар бар, U-2, иң ҙур ракеталар унда, һеҙ унда ҡасан булдығыҙ күреп, вагонға алып тимер юл албания, вашингтонда һәм кем күҙ алдына ла килтерә алмай, бындай карлик, албания кеүек, эшләгән егеттәр менән булырға тейеш, был-тяжеловес. Хәҙер барыһы ла дөрөҫ. Улар фонында һаҡлана штади көтә уларҙы германияға оҙаталар. Тик онотма, егет, һин әгәр ул һаҡланһа, америка барыбер ҡыҫылып, уны талап ала ».
  
  
  «Тайғаҡ ул малай, босс», - усмехаться ғилми-нәшриәт трубка була. «Эләгеүе еңел, әммә тотоп ауыр».
  
  
  «Ах, ышаныс йәшлек», - Хоук ты. «Яҡшы, дауам итә. Әммә, тип фаразлай штади ерлегендә уңышһыҙлыҡҡа осрауы, был юғалтыу әгәр һеҙ ҡатын-ҡыҙ, беҙ ныҡ ҡалышабыҙ обронаһы ҡытай оборона ала. Шуға күрә лә башланды, сөнки аҡш хөкүмәте тамамлай алмай, - Хоук ҡоро төҙөү, саң кеүек сүллек, то.
  
  
  Рассмеяться ғилми-нәшриәт түгел. Был хәл тауыш ирония Хоуку ҡулланыла, әммә ғилми-нәшриәт белә, тип, ҡарттың үҙ офисы төн үткәрһәк, тағы бер хәбәр сыҡты ғилми-нәшриәт алмай әлегә.
  
  
  Эске Жужжание ғилми-нәшриәт өҙөлә фекеренсә, тауыш һәм осоусы ҡыҫҡа әйтелгән: «Беҙ урынға барып етә. , малайҙар һәм ҡыҙҙар. Тағы биш минуттан.
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексында һәм тикшереү ҡорамалында ih үҙе килһә, бигерәк тә рация транзисторный, улар ҡулланған ине, башҡа табып, башҡа ерҙә, тормошта бер-береһенән алыҫ ине. Бейеклектә ҡарағай урмандары өҫтөнән самолетта бавария тиҙ юғалта. Бер нисә минуттан ашмаҫҡа ғилми-нәшриәт комплексы киске һалҡын һауа. Ваҡыт үтеү менән Гитлер Европаның иң ҡурҡыныс кеше ерҙә эго көтә.
  
  
  Судта босния һәм герцеговина бескрайний арауыҡта уның хөкөм, көтә, затаить һулышы, выдыхать еңеллек менән, икенсе башынан бер ҡасан экранда күргән мгновений, безразличный йондоҙ аҫтында йәйелеп.
  
  
  
  
  Киләһе көндәрҙә ғилми-нәшриәт ҡасан нисектер күләгәлә ултырған ҡарағай түгел, радиоалғыстан һәм күп уратып транзисторный миниатюрный магнитофон, беззастенчиво һәм замок-боҫоп тыңлай. Киң һыҙаттарға эйә булған ҡорамалдар һаҡлау өсөн бөтә граф подсиливание, әммә был иоанновна ғилми-нәшриәт комплексы, яңы радиотапшырғыс һәм уның иң бәләкәйе һәм шуға күрә ҡайһы бер урындарҙа буйынса иң замок эргәһендә ҡалдырып, моғайын. Сөнки уларҙы тоташтырыу ҡорамалынан булмаған графлығы, ярай табырға ярамай.
  
  
  Насар ғәҙәткә эйә булыу өсөн граф заговорсылар. Шул уҡ ваҡытта һәр бер көнө эго радиолюбитель һәм эфирҙа булмағанда, бер шпион тип яңылыш булмаҫ бизнесявляться почта буйынса иң дилетант булырға, әммә был тормошто еңеләйтә нику. Тышҡа ҡояш ағастар араһына йылылыҡ, уның был һәм наслаждаться.
  
  
  Оҙаҡ йәшәү сере. Шунда, унда быуа шарлауығын барлыҡҡа урман, Астрид инеп, уның янындағы ғилми-нәшриәт барлыҡҡа килә һәм искушение. Бер минут тотоп алырға һәм уны үҙен ҡулына әллә ниндәй ҡоролмаларҙы һәм үҙе әүҙемлеге тапшырғыс кейгән.
  
  
  Германия бөтә радист булып заговорсылар колонка менән аралаша ала. Был ғилми-нәшриәт немец тиҙлегендә тупланыр. Ул ярты ҡолаҡлы, хмуриться, һуңынан тапшырғыс төшөрә. Уны белгән бөтә, тип эму була белергә кәрәк. Башҡа, башҡа мәғлүмәт, улар һуңыраҡ донъя ышандыра, улавливать микрополос яйға әйләндерергә була, тик байтаҡ ғилми-нәшриәт ишетеү, аңлау өсөн, бөгөн кис юлға сығырға кәрәк булғанда эҙҙәре эму лаборатория мөһим. Бәхетһеҙ. Отель ғилми-нәшриәт тағы ла бер төн ине, күңелендә, уның менән уның араһында ҡапҡан юлдар тулыһынса ҡыҙҙың цис.
  
  
  Астрид задумчиво ҡара уны, быуа тирәләй әйләнеп ҡайта, оҙон таҫтамал менән, тәнде тирә-яҡ накинуть ул ныҡлы, аҡ еүеш сәс менән, плутон гол булды. Был таҫтамал өсөн аҙ ғәжәпкә ҡалдыра, әммә бер нәмә лә накрываться nen, дразнимать. Ул уның алдында тора һәм уның янына килеп, полуобнаженный, ҡаны тамыу менән нах.
  
  
  «Мисс Лундгрен, - ғилми-нәшриәт усмехаться, - һеҙ беләһеңме, был матур, нөктә ҡасан төшөрөлгән?»
  
  
  Булған ул асыҡ йылмайып, тау шишмәһе кеүек. «Мин шатмын, сөнки һеҙ нимә уйлайһығыҙ, владимир Карте». Улар менән йәнәш ултырҙым, ул, бер тәмәкеһе ирендәрен араһында буйынса тулы һәм сунь закуривать эго. Йомшарыу таҫтамал, ул наклоняется алға, хрупкий һәм матур сосок шәрәм күкрәгендә ятырҙар.
  
  
  «Замок эргәһендә бер нисә түңәрәк эшләй, Карте, - ти ул үҙенә үҙе, - йәки был быуаларға ашыға».
  
  
  Раздражительный эштәре өсөн түгел, уның әйткән: «ҡурҡмағыҙ, ул бөгөн кисәлә буласаҡ. Штади һөжүм фон йыйылды. Америка хөкүмәте оседлывать талаш улар менән йыйылып, өс көндән һуң канцлер һәм үлтергән булған. Ентекләп имеш-мимеш булып тарала, - тип, армия һәм хәрби-һауа көстәре баш күтәрә һәм власты ҡулдарына штади фон өсөн «тәртип». Беҙ алыуҙарын иҫбатларға кәрәк, бөгөн кис уны кеше үлтереүсе тип, вашингтонда һәм ih ебәрә ».
  
  
  Ул ни натужный көлкө тойола. «Беҙ килмәнек бында, йәғни сыч түгел, тауҙар швеция өсөн хөкүмәт иҫәбенә ял итәсәк. Гүзәл үлгән көнөм өсөн », - тине ул, юғары һәм таҙа булыуын ҡарағай күккә йүнәлдерелгән. «Мин төрө булмаһын, әгәр һин вафат була тура килер тип, был ниндәй мөғжизәле хәтирәләр».
  
  
  Таҫтамал, тағы бер аҙ төшкәс, тарала һәм унда, унда тулы янбашлы, шыма, перламутр булараҡ, уның йомшаҡ тормошҡа күсә. Уның ҡарауы йәшел күҙҙәре уны вызывающе.
  
  
  «Әгәр ҙә һин шундай ҡыҙҙар була опрятный түгел, - тине задумчиво ғилми-нәшриәт комплексы, - мин ант алыр инек, тип мин һиңә аҙҙыр тырыша».
  
  
  Ул йылмайып, ирендәрен үбә һәм наклоняется эго алға бара. «Күҙәтеүсе һеҙ иғтибарлы, Карте агент».
  
  
  Таҫтамал, уны тулыһынса асырға мөмкинлек бирә. Скульптура тәнен, аҡ, тулы һәм татыу булһа, ләкин артыҡ булмаған грамм май, затаить һулышы ғилми-нәшриәт мәжбүр. Ҡарағай энәһенән һәм уның карауатында йылмая, бер бөкләп вылеплять идеаль һәр ҡәбилә, уны асып һәм тән өсөн, уны ҡабул итә. "Мин таныным, һине еткерәм тип, уны башҡа малайҙар алыр өсөн уның был сибәр безмозглый, - засмеяться уның. «Әлбиттә, уны-быны ғына белергә тейеш, ул шул көн булды, мин, моғайын, вафат булды».
  
  
  «Һин дә үләһең», - тине ғилми-нәшриәт. Потянуло уның оҙон ҡулдары аҫҡа эго.
  
  
  «Мин күрһәткән, һәм ни юҡ ине», - прошептать уның. Уның ҡулы аҫтында эго скользнуть күлдәк, эгон вполне ощупывать ҡорос күкрәген, тормош тиҙ һәм аҫҡа төймәләрен түбәнге өлөшө буйынса расстегнуть соскальзывать эго мускулатуралы. Ҡасан төшөрөлгән, ул кейемдә, оҙон сәс уның мөмкинлектәрен үҙ ҡулына еүеш яурынынан башың һыуына төшә һәм иренде. Һуңынан уны эго тикшереп өлгөрөргә бөгөлөш ауыҙ кәүҙәле, оҙон аяҡлы уға ҡыҫылаһың ул ә. Башта уның аҫтында шыма покачиваться тәнде һалҡынға яйлап башлана.
  
  
  «Шулай итеп, - тине ул, - ул ваҡытта беҙ күп юғалтыуҙар булды, наверстывать ысҡындырмаҫ өсөн, һәм тағы ла ҡараңғы. Ул, телем, һинең өсөн мин беләм, Нигы, минең өсөн һуңғы минутта нимә булғанын хәтерләмәйем мин, әгәр бөгөн бер нәмә лә хәл.
  
  
  «Мин һиңә әйтәм, бөгөн барыһы ла яҡшы буласаҡ», - тине ғилми-нәшриәт еңел. Әммә, эгон тауыш белер булыуына ҡарамаҫтан, башын эго ихтималлығына өҫтөнлөк итә, бер нәмә лә булыуы мөмкин, йәки уларҙы үлтерергә мөмкин булһа, был тағы ла насарыраҡ, граф тотола. Был өҫтәмә дәрестәр үлсәү ih өҫтәп, мөхәббәт һәм наҙ, серьезность, уның ҡаҙаныштары менән аңлауҙан тыш, был көндө улар өсөн һуңғы алтын булыуы мөмкин. Позвать ул. әлбиттә, был-задыхается араһында урта һәм всхлип тыш, ныҡлы һәм тәүәккәл кеше смягчаться ғилми-нәшриәт һыҙаты. Ул йылмая, был ҡатын-ҡыҙ булһа, матур күҙҙәре ябылғас, ул үҙ тәнен бирә эму шөғөлләнә. Таҙа уның һауаһы һиҙеп, үҙен һәм ҡарағай еҫе арҡаға йылы ҡояш. «Әгәр алыш алдынан һәр һалдат кисергәнде оҡшаш ине, - ника уйлайым, - һуғыш бер ҡасан да тамамланмай ине». Сөнки секс-ҡурҡыныс та күркәм булырға.
  
  
  «Ярай, ғилми-нәшриәт комплексы, ярай, - уның аша тештәрҙең простонать стискивать, - туҡтап, хис-тойғолары бер ҡасан да уны бындай барыһы ... ... бирәм, ... ғилми-нәшриәт» неразборчивый һүҙ булды.
  
  
  Ике тау аҫтында гүзәл тәнен ентекләп һаҡлау өсөн ҡарағай сәйәхәт һуңғы мәлгәсә алла батшалығына ҡушылып, унда шулай уҡ мыҡты кульминацияһы булып восхитительный ih ауыртыуын, ауыртыу нисек тыуа, әсе, үлем кеүек.
  
  
  Һәм, ниһайәт, ят жим ғилми-нәшриәт комплексы, ҡатын бөтә кәүҙәһен ҡосаҡлап, ҡайнар һәм кеше погладить ee. Артыҡ һүҙ башлаһа, бөтәһе лә аңлашыла. Тишина ята һәм улар, ҡасан, бер нисек тә наслаждайся тауҙары матурлығын күрергә, һөйләү һәм бик аҙ, ә ҡасан һәм һөйләү нәмә, әйбер тураһында несущественный була. Көнө оҙон булһа, һәм күләгәләр һуҙыла башлаған, бөтәһе лә һалҡын буласаҡ, тик улар иҫке юрған аҫтында бергә армия ята, кис айырылышырға теләмәгәндәй һәм ҡаршы ала. Һәм улар йәнә бергә йыйылып, үҙҙәренең тәненә әйтер инем, сөнки улар бер-беребеҙҙең телендәге күп, ә ваҡыт аҙ булды.
  
  
  Стемнеть ниһайәт, ярым ай өҫтөндә ҡарағай һәм күрһәтеү. Уның кейгән молчанов. Киң асылып күҙҙәре ҡараңғыла уны күҙәтәләр кеүек, үҙ ҡоралдары һәм ғилми-нәшриәт вооружении ентекләп тикшерелде.
  
  
  «Ул бит ҡайҙалыр уҡығанһығыҙ йәки таблетка һалынған тип һин булған өсөн ... -шулай был ырыу?»
  
  
  "Ҡайһы бер кеше", - тине ғилми-нәшриәт. Һуңынан ул усмехаться. «Юҡ, мин ышанмайым. Һин?'
  
  
  Засмеяться ҡыҫыла һәм ул уны. «Әгәр һиңә ышанам, һәм ул да булһа, ҡәҙерле».
  
  
  Микрокассета эҙҙәре менән ҡаршы фон Штади ерләнгән. Эй бүләк ғилми-нәшриәт комплексы, һуңғы оҙаҡ токио, ә һуңынан ҡәтғи ҡоронан тураһында хәтирәләр төбөнә үтә. Үҙәндәр шәүләһе бергә төшә улар.
  
  
  
  
  
  
  
  14 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Радиевый ғилми-нәшриәт ун ун минут ҡалыуын күрһәтеп сәғәт циферблаттарын. Замок эргәһендә көсһөҙ, ай яҡтыһын һәм эго ятмай, картина Бирә кеүек. «Тәғәйенләнешле лабораторияһы нимә ул?» - ярһыған ғилми-нәшриәт уйлайым. Ярты сәғәт элек ул ҡайтырға тейеш була. Улар барып баҫтырҙы, уның теләгенән һәм поискать.
  
  
  Әле ун биш минут үтә. Мокрая йомшаҡ үләндә ысыҡ һуңынан ҡолағы менән shaggy улавливать буйынса киҫкен эго. Фонарь уның усмехаться һәм инфраҡыҙыл индерелгән. Астрид лаборатория биналарын күләгәлә йәшеренгән кеүек, тәжрибәле грабитель. Генераторный уның янына ултырыу менән ул бер Мгновение укрытие.
  
  
  'Һин булалыр шул?'
  
  
  Лучезарный ул кивнуть, почетлы докторы тигән исем генә алыр кеүек. «Мин бөйөк бактериолог, - прошептать ул, - әммә мин ышанам, был күк төҫтәр ябай, беҙҙең ғалимдар килтергән үлтереүҙә кәүҙәләнә был. Ҡытайға өйрәнеү һәм лазер һеҙ күсермәһен һыҙып бонус сифатында. Ныҡ оҙон түгел, сөнки уларҙы, тип уйлайым мин. Унан ике ай үткәс, мине яҡлаусы булырға әҙер.
  
  
  «Вундербар», - прошептать ғилми-нәшриәт. «Иҫ киткес һеҙ, мин һеҙгә бер нисә номинациялар һәм премиялар нобель. Ә әлегә ошонан аҙ һайлап бирҙе. Эт уларҙы табырға мөмкин, беҙ уларҙы тынысландырырға.
  
  
  Әммә иң тәүҙә менән сағыштырғанда, улар китте, тирә-яҡ менән ике йәшник, бер монстр забрало ғилми-нәшриәт комплексы, нах үҙе менән алырға була. Ҡаты булыуы хаҡында иҫкәртеү, уларҙан тыш, тағы ла германия штади фонында улар ҡалдырған китеп, граф һәм енәйәт тормошонда мөһим ih тип иҫбатлай. Ул ҡумта ҡасан билбау бәйләп була, улар молчанов буйынса лаборатория китте.
  
  
  Похлопать по яурын, напрягаться ғилми-нәшриәт. Ул неподвижно тора. Эго скользнуть күләгәләр аша ҡараш, әлегә ҙур түгел, уның арҡаһынан бер этте күреп штад фон бөкләнгән. Оло бармағын пистолет менән эго транквилизатор ҡыҫыу курка. Сәғәт ярым йоҡлатыр ине, был хайуан тиҙ бирелә, иң яҡшы тип булмай, үлтереү һәм хайуандар ҡарағанда ih булһа эҙ ҡалдыра. Әммә был юлы ла пистолет кәрәк. Бер ни ҙә подозревающей, эт ҡыя пробежать аҡланда буйынса, ял һәм астрид неторопливый һәм ғилми-нәшриәт комплексы яңыртылған.
  
  
  Ваҡыт күп, ике һәм күберәк миль түгел, бездорожье өсөн ҡайғыра буйынса үтәсәк, унда ғилми-нәшриәт спрыгивать менән атты. Тик был юлы ике урман йәшенеп складной еңел мотоциклдар, ул ҡыҙҙың өсөн цис араһындағы юлды һәм ловушке.
  
  
  Шунда уҡ ғилми-нәшриәт комплексында туҡталды. Шул уҡ ваҡытта уны иҫкәртеү буйынса ике яурынына һуғып тойоп. Ул инфраҡыҙыл һәм тирә-яҡ төймәгә басыгыз үҙе фонарь яҡтырталар. Артта уның ишетеп непроизвольный задыхается Астрид уның ҡот осҡос, аяуһыҙ ҡасан инфраҡыҙыл нурҙар яҡтыртыу, Эйнар кешегә кешесә, кеше кеүек, Штади фон уйлап, аҙаҡ мең йыл был тормошҡа кире ҡайтарырға-йәғни беҙҙең тормош, беҙҙең үлем.
  
  
  Һәм ысын күңелдән уның күҙҙәренә ҡараны Викинг туҡтап, инфраҡыҙыл нурҙар, яҡтылыҡ кеүек булды, күрәһең, уның хәлен ih бирә. Ника өсөн ҡулға тотоп паника Астрид итә, тештәр һәм уның герольд.
  
  
  "Минең хоҙай, был нимә?" ул һалдат. Үрҙәге ғилми-нәшриәт бармаҡтарын уның ирендәренә. Ауыр әйткәндә, боронғо викингтарҙың обостренный ни булған хистәр. Һәм улар оҙаҡ ҡарап викинг тревожно. Ғәрип булған кешегә ҡаты һыҙаттары инфраҡыҙыл нурҙар, яҡтылыҡ заблестеть непонятный. Һуңынан ул алға бер аҙым яһаны. Һәм тағы бер.
  
  
  Көсөргәнешле вполне ғилми-нәшриәт комплексы, бесәй кеүек, һәм етеҙ тиҙлек менән уйлай. Әгәр уле эйнар атып ҡал, бөтә истощаться замок, ih һәм ҡаса булыуы мөмкин түгел. Ул тиҙ арала ҡарар ҡабул итә.
  
  
  «Беҙ уны күрмәйбеҙ. Беҙ ике мөмкинлеккә тотоу мәғәнәһе юҡ. Ул ҡыҙыҡһындыра уны. Һеҙ сигенеү юлын белә. Бының менән файҙалана ».
  
  
  Ай яҡтыһында бик етди йөҙө аҡ булды һәм булып астрид. «Юҡ, Ник. Бер мин түгел һиңә китергә мөмкинлек бирә.
  
  
  Ул сигенеүҙең, тотанаҡлыҡ ғилми-нәшриәт комплексы ҡасан асыла йөҙөндә күрәбеҙ.
  
  
  «Беҙ уйнап пинг-понг, һеңлеһе», - әлбиттә, улар. «Нишләп, мин әйтәм тип, тегенселәр алына, һәм тиҙерәк. Нисек уны был викинг ғына ҡыҙыҡһындырҙы, һәм һеҙ юлға сығып киткәндә туҡтап, педалгә сиге юҡ әлегә. Уның йөҙө таныш күренде йылмайып. «Стокгольм вижу, ҡәҙерле», - тине ул. Аҙаҡ күләгәлә һәм уның гигант һыу ай яҡтыһында шәүләләр тихонько пробежать позвать еңел түгел, башҡа тирбәлеүҙәр менән шөғөлләнеү яҡынлаштыра.
  
  
  «Эйнар, минең малай. Бында.'
  
  
  Еңел викинг уның тирәләй бейеү, ҡапма-ҡаршы булған йүнәлештәрҙең эго китә алмай шул әлегә. Йугереп Викинг һеләүһен, аҙым һәм ғилми-нәшриәт өҫтәне. Беҙ иҫке булһа медлительный эйнар мәғәнәлә түгел. Һалынған тырышлыҡ ғилми-нәшриәт тейеш. Хәҙер улар мчаться буйынса аҡланда, әммә яҡшы физик формала ғилми-нәшриәт емешен килтерә башлар. Һәр аҙым менән Викинг ҡалышмай. Туника достучаться тиклем киң һәм ҡыҫҡа эго билбауын ҡулына балта күтәреп ырғытыу. Эйнар башы өҫтөндә взмахивать һәм балта яһайһың, тип Нигы иоанновна түгел. Испускать һәм уның башына сәйер запрокидывать һәм ҡот осҡос ҡысҡыра, үҙе иҫке скандинав хәрби клич.
  
  
  Ырғаҡ кисекмәҫтән спусковой ғилми-нәшриәт баҫып пистолет-пулемет, непонятный ваҡытта крик паника тыуҙырыу өсөн йөҙ йыл вильгельм тиклем төньяҡ европа ярына баҫып, ҡалҡыулыҡтар менән разнестись эхо. Замок изге төртөп, бөтә взвывать поместье һәм ҡурҡыу менән эт. Үҙ хәлен хәл итмәгән ғилми-нәшриәт биреп, иҫке коснуть йырлай. Тейеш булған, рыцары герман көтөлмәгәнлек булмаһын өсөн, тип, була пистолет-пулемет.
  
  
  Мчаться нигы тиҙлек менән алға ала, шәүлә юҡҡа сыҡты, ә аҡланда столпотворение әйләнеп эт өрә, сағыу крик кеше һәм фарыҙ.
  
  
  Ҡайтыш лай смущенный эт тауыштарынан башҡа урыны, номеры вой пронзительный, эҙ буйлап бара. Отель яҙмышы, уларҙың эҙҙәре буйынса барһын өсөн, эгон түгел, ә Астрид. Вдалеке приступ тупаҫ тауыш ишетте ул, бойороҡ бирҙе. Ғилми-нәшриәт комплексы, тип ышанам мөхит шытып сыға һәм ловушке хафаға Астрид цианлы юл менән түгел. Незачем Эму тулҡынланып. Оло ih уңышһыҙлыҡ көтә.
  
  
  Фаралары менән джип багажникка сағыу аҡлан аша ташланды. Иғтибар үҙәгендә ғилми-нәшриәт обескураживать сәхнәһендә күрҙем. Эт Астрид столпиться тирә-яҡ ҡотом, винтовка һәм ике ир-егеткә итек булып йәнлек прогнать бодается.
  
  
  Ҡараңғыла шым ғилми-нәшриәт выругаться. Бар билделәнә, тип, ул эшләй тейеш була. Астрид улар булған, әммә уларҙы тағы ла беләм, ул унда. Эйнар ғына күреп, эгон, ә Эйнар һөйләү мөмкин түгел, быға ышанмайым ғилми-нәшриәт комплексы була. Был хәл икенсе шанс булыу яҡшыраҡ буласаҡ, тип шундай профессионалдар ғилми-нәшриәт комплексы кеүек, эҙһеҙ ҡаса алмай һәм сиктәре аша үтә, тип яҙылған етәкселеге һәм булып ҡала.
  
  
  Выругаться ғилми-нәшриәт етәкселеге һәм тағы ташлайым. Әйткәндәй, хәл үҙгәрә. Кис булыуы менән бөгөнгә тиклем техник квалификация астрид агенттары кәрәк. Сөнки ҡытай һүрәте күрер уны тик лабораторияға барһам, көнбайышта уның берҙән-бер кеше булмай, кем булыуы тураһында һөйләй, - тип ҡаршы йәҙрәләр ҡытайҙар хәрби базаһында тырышып эшләй. Бик мөһим ул, уның өсөн аҡса күсерергә мөмкин буласаҡ. Беспомощно ғилми-нәшриәт комплексы ҡарап, нисек һарайға астрид патруле менән бергә ҡайта. Ир-егеткә ул да ҡурҡа. Ярҙам менән пистолет-пулемет, граната һәм уның элементтары ҡулдан килгәнсә внезапность клоков патруле өҙә алмай. Әммә бындай карнак тыуған тупһаһын тапағанда бер-ышаныс өсөн, йәғни үлтерер һәм уның менән бергә тюремщик Астрид.
  
  
  Тауышһыҙ, йыртҡыс януар кеүек, пробираться аша уны күләгәле, патруле ҡотолоп, ерҙә киҫеп үтә. Ул ҡасан эт менән йәнәш зарычать, транквилизатор һәм хайуандар уны үҙенә ишеткән бер мәлдә һалына, тип патруле командиры булараҡ-тине ҡатын-ҡыҙҙар тураһында һөйләмәгеҙ, улар ер йөҙөндә таралған ағыулы ит шөғөлләнә.
  
  
  Ул ваҡытта аҙ булды. Смятение в замок ҡулланырға кәрәк булған кеше кереткәнсе, улар үҙегеҙ ойоштора алаһығыҙ. Бәхеткә күрә, уның буйынса электрон сәғәт тыңлай белеү, күбеһе офицерҙар, дислоцирлашҡан һарайы, хөкүмәткә ҡаршы фон берлинда Штад түңкәрелеше әҙерләгән.
  
  
  Әммә бында тағы здоровяк була бара, уны күргәндә нисек һәм астрид ғына, уны аңлар, унда ғилми-нәшриәт комплексы булырға тейеш булған-эргәлә булған, һәм был көтөлмәгән элементтары менән тамамланды. Нику кәрәк тағы ун биш минут өсөн төп ҡапҡаға тиклем бара.
  
  
  Уны күреп, имен булмаған һәм була был хәл. Ике һаҡсы автоматлы ҡарауыл йорто ҡоро соҡорҙо, икенсе яҡтан яҡтылыҡ алып тора. Матур. Бергә булыр инек, әгәр ул был күперҙе дәһли ине, әммә улар үтәй алмай ине уның менән. Артта улар джип джиу ә ике 50-мәҙ кешеләр менән пулемет, улар менән идара итә. Бик оҡшаны был Нику түгел, уның тик үҙе менән бер нәмә лә ала поделать. Блондинка өсөн уны барыһы оборудов йәки онотоп китергә тейеш була.
  
  
  Аркалы күпер аша соҡор тирәләй ғилми-нәшриәт укрытие буйынса помчаться һәм дорваться. Кеше булған кеше медлительный карикатурала ике сәғәт булырға, тиҙ уйлап маташты, нисек сумасшедший, выбегать тирә-яҡ ҡараңғылана. Осенять ih шунда, мейене ҡыҫҡа автомат һәм уларҙы үҙем күтәрәм. Ҡыҫҡа ғилми-нәшриәт комплексы ике сиратта атыу, ике суйырташты ударяться һәм сәғәттәр тураһында.
  
  
  Шау-пистолет-пулемет Ника джип кеше һағайта. Бер пулеметтан залптар биреп һәм уларҙың тирә-н спаривать һикереп башланды, койкалар башы ника ташлана.
  
  
  Пуляларҙың ағымы эго башы өҫтөндә, стеналары һикертелеүсе усаҡтарының береһе. Загреметь ишек аҙаҡ пистолет-пулемет ғилми-нәшриәт. Ул граната ташлап, уның хис һәм джип мгновений һуң ҡаҙағында, үҙенең пулеметсылар ҡорал борола башланы олоно. Һауала шартлай граната, баҫтырылмай, кеше һәм тирә-яҡ джип вышибать ярай, ҡурсаҡ кеүек тряпичный, һарыҡташ буйынса.
  
  
  Тәрән тишина, унан янауы тойола ашыу снаряд шартлауы, автоматтар д стук. Күрәһең, был шундай мөһим таяныс джип һаҡсыларына ҡаршы түгел.
  
  
  Үҙенең икеләнеүен ғилми-нәшриәт ырғытып, йугереп һәм һарайға инеп дә тора. Ул тип, уйлай белһәң, табырһың штади фоны һәм унда Астрид.
  
  
  Ҙур зал, унда эсергә һәм рыцарь данлы тарихын тикшереү барышында офицер германия, Германия, буш тора хәҙер. Һәр хәлдә, бушап ҡала тиерлек. Оҙон ултырғыс эргәһенә джип ҡасан булмаған графлығы фон ултырырға теләмәй. Ди, ул сатрашында шаҡ өсөн өҫтәл аяғы итек һыбай начищать. Ултырғыс буйынса икенсе яҡтан, карлик Локи ултыра, уның аҫтында ҙур булмаған һынын ултырғыс йолҡҡосланған крайында юғалған тиерлек.
  
  
  Астрид, билбау буйынса шәрәм һәм башҡа аң, өҫтәлдә ятҡан, уның янына бәләкәй панелдәр һыу үткәргес һуҙылған һәм башы ҡулы менән йөрәге һәм идара граф.
  
  
  Граф башын күтәреп, ҡасан ишетеп shaggy ғилми-нәшриәт комплексы, әммә урыны менән юллана. Стонать таш аҫтында һыу бүлмәһендә пистолетын тотоп, арҡаһына һәм ғилми-нәшриәт прислоняться прицел тирә-пулемет.
  
  
  Карлик хихикнуть.
  
  
  «Пистолетын ташлап, AX агент», - тине фон Штади. 'Яуланы ул.'
  
  
  «Был хаҡта онотмағыҙ», - прорычать ғилми-нәшриәт.
  
  
  Йотом яһаны һәм үҙенең түңәрәге әкрен граф шампан ҡоя. «Әммә, әлбиттә, уның тағы ла еңә, герр Карте. Ҡулдарына ҡорал әгәр ҙә һеҙ, актив үҙәге аша мейеһендә ләззәт үҙәге мгновений ул больно йәки Лундгрен һылыуы. Нимәгә өҫтөнлөк бирер инем һине күрер инем? Һыймаслык ужасы удовольствия йәки ауырта?
  
  
  Граф засмеяться. Ғилми-нәшриәт менән ғәжәпләнеүҙән аңлап, был кеше бик ныҡ иҫерек. «Диуар аша мгновений һеҙ актив ҡаршы ала уның мейеһе», - тине ғилми-нәшриәт һәйбәт, әммә өмөтһөҙлөк менән дунайҙағы эму була. Граф скривить ирендәренән, әйтерһең фекер уҡырға мөмкин.
  
  
  «Ярай-ярай, герр Карте. Икеһе лә беҙ белмәгән, ҡеүәттәрен ҡытайға ядро тип ҡурҡып, ахыр сиктә, күберәк ҡушма штаттары, германия милитаризмының яңы ҡарағанда. Бер кем дә һеҙҙе үлтерергә, Лундгрен һылыуы әлегә тере. Граф скандинав телендә һөйләшә, фигуралар һәм эйнар буйынса ҙур шәүлә барлыҡҡа килде. Унан йолҡоп пистолет-пулемет ҡул көсө менән өҫтәрәк ғилми-нәшриәт комплексы, томат менән шөғөлләнә запястье Нику саҡ, граната менән япты һәм билбау эго, алма кеүек. Хлопнуть һәм засмеяться сәпәкәйләтеп Карлик.
  
  
  «Ах, һин тартынҡы, Локи. Беҙ теше йыланлы ҡоҫтора, - тине хрипло граф, - ә һеҙ генә беҙҙең тантана.
  
  
  Карлик арба тәгәрмәстәре яһаны һәм бер нисә залы ултырғыс менән вскакивать. Был кешеләргә йылмайып ҡарарға һәм уның буш күҙҙәре остекленеть Граф. Юҡҡа йылмайып, ҡасан гном, арыным һикереү, һыу һәм ултырғысы булған запрыгивать Астрид тура килә. Ҡатын-ҡыҙҙың тәнен һәм төҙөк фигура өҫтөндә ике ҡулдың ощупывать непристойный ауышҡан.
  
  
  Ҡысҡырып алға аҙым яһалған һәм ғилми-нәшриәт выругаться. Граф бармаҡ, ҙур һәм ғилми-нәшриәт ухмыляться возбужденно күтәрелде. «Бөтә яҡшылыҡ өсөн һәм рыцарь дәрәжәһен хәрби д. Ах, һеҙ бына германия рыцарь була ине, герр Карте, декадентские әгәр ҙә шулай була.
  
  
  Карлик Астрид өҫтөндә тағы ла эйелеп, һуңынан бүлмә аша һәм муйынынан тотоп өсөн был эго швырнуть нигы. Граф рассмеяться Штади, юғары тауыш пронзительный карлик ҡасан туҡтама.
  
  
  «Етә, герр Карте. Тағы ла бер аҙым, һәм мин был мейеһе юҡ тасуирләнә. Ун өс секунд эсендә уның идиотка алйотҡа әйләнергә мөмкин, йәки иҙән буйынса съеживаться ползать менән шөғөлләнә, ҡаш күтәртелеп ».
  
  
  «Нимә мине туҡтатты? - Беҙ һине барыбер үлтерерҙәр, - тине ғилми-нәшриәт. Теге бармаҡтары менән уйнай Пьер Эго, үлемесле газ бомба. Проблема шунда, тип айырып пьер һәм дошман түгел, дуҫтар, иштәре һәм эго астрид үлемгә бәрәбәр.
  
  
  Хеҙмәт менән күтәрелһәң ҡуйыу һәм аяҡтарҙы ерҙәргә Граф. «Һуңыраҡ инде», - тине ул, ҡулын еңелсә помахать. 'Бурысы саҡыра. Ул ҡасан ҡайта, ул хәл итә, тип, һинең менән эшләй. Эйнар шул ваҡыт йоҡламау яҡшы булыр. Damarukam Wiedersehen. Барып, Локи.
  
  
  Ялған ғилми-нәшриәт комплексы ҡабул итә. Гном на ҡулына ручка көн аҙағына яҡынлашты һәм граф холда бороп оҙатып ҡала.
  
  
  «Һеҙгә һорау бирергә мөмкин, уның ни өсөн бөйөк бер төндә үҙ триумф. Өс көн аша уның хужаһы ст Германий. Ә европала, һәм кем белә? Америка мөмкин түгел. Тик мин генә еңә, сөнки һеҙгә береһе тикшереү, Делани һылыуы. Һин уның менән нимә-нимә, мин тейеш, түләүҙәр һәм бурыстары булған ун минут үткән.
  
  
  Вотум Замок-взлетающий вотум күктә. Һис шикһеҙ, диверсант ҡул эштәре шартлау булған америка, Германия рыцарҙар уны юҡ итергә тырыша, был минең икенсе планда һәм нығытыла, уның тураһында үкенде ул, тип, һеҙгә һөйләй алмам сәбәпле, ваҡыт етмәй. Булыр, тип ышанам мин 1941 йылда бөйөк антиамериканский кәйеф менән власҡа килгән тулҡын аша ».
  
  
  Йәнә ишек асылды һәм Граф борола.
  
  
  «Әлбиттә, һеҙ ҡасып маташа. Эйнар тураһында ҡайғыртыр өсөн, был килеп сыҡты. Уңыштар, герр Карте. Damarukam Wiedersehen һәм яңынан ».
  
  
  Ҡапыл ҡараңғы холда булды, ишетеү һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ишектәр хлопнуть шул тиклем ауыр. . Выдать уны тиҙ һәм электродҡа башы өҫтәл тирәләй йүгереп килеп Астрид. Фон шул тиклем оҙаҡ Штади
  
  
  әйтергә? Ун минуттан? Ишекте ватыу өсөн, ваҡыт кәрәк. Иҫкә ғилми-нәшриәт комплексы, граната Эйнар ҡайҙа һалған, һәм шарь ҡараңғылана башланы. Аҙаҡ үҙеңә ауыр һулышын тойорға, уның менән йәнәш һәм ишетергә була. Ҡараңғыла сығып тырнаҡтары ҙур, шулай запястье эго хваткий ҡыҫыу, уларҙың һынған булыуы мөмкин түгел. Буш ҡул менән һөжүм викинг йөҙө карате ғилми-нәшриәт комплексы, гөбөргәйел раскалывать эму булырға тейеш, уты кеүек. Власть ҡаҡш түгел, тик ауырыуҙары рычание нацистарҙың ҡараңғы. Потянуться т стилет өмөтһөҙлөк ғилми-нәшриәт комплексы була.
  
  
  Ночной тишина тыштан громовая боҙған вертолет, машина күтәреп, тауыш һәм юҡҡа сыға.
  
  
  «Теләһә ҡайһы ваҡытта килеп сығыуы мөмкин, - ник уйлап. Ул үҙенә йыйған бөтә ырыу пахнуть викинг һәм көсөнә һуҡты. Артыҡ тәрән рычание берҙән-бер яуап булманы. Әлегә ул көрәшә, ҡараңғыла күҙҙәрен ғилми-нәшриәт күнеккән. Тусклый свет булып, бәләкәй генә тәҙрә аша юғары струиться иҙән өҫтөндә, уле эйнар янында күргән кеше, буш ҡараш, безжалостный. Һуңғы бер достучаться тиклем көсөргәнешле һәм тырышлыҡ ғилми-нәшриәт стилет вполне алмай.
  
  
  Әгәр ҙә теләмәһәгеҙ, уның ғәкәрҙәренең тапҡыр ғына ҡулына ала, һуҡҡан өсөн ...
  
  
  Ловкость менән, кем булырға уйлайһың ғилми-нәшриәт комплексы, викинг ырғып үҙем балта тотоп, иҫке һәм эхо буйынса хәрби разнестись клич залында эго. Уның бер ҡулы ғилми-нәшриәт ирекле булғанда хәҙ. Сунь ҡаҙағына ҡулына, уны аңлаған бик һуң инде. Наткнуться эму башыңда балта булып, уның ҡасан килтереп һуға.
  
  
  Әммә сәйере аҙаҡтан булды. Неудержимый Ih хәрәкәттә булған, әммә гөбөргәйел ғилми-нәшриәт викинг ҡулына төшөп, ҡасан к горлу рукоять стилет эйнар инә. Грохот балта менән ергә төшә.
  
  
  Ника һуғыуҙан аңын юғалтҡан саҡ була, әммә үҙе килде һәм күрҙе, нисек гигант әкренләп кәмей. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, йылмайып, ғәжәп, әйтерһең еңә, Эйнар кеше барлыҡҡа килә, аҙаҡ уның күләгәләре төштөләр.
  
  
  Эйнар... был сәйер йылмайҙы, моғайын, кеше ҡаршы ала, ул уның менән көрәшергә мөмкин ине, улар менән көҙән, эгон фон штади тормош нисек ҡайтарырға. Хәрби Эго инстинкты уяна, ә аҙаҡ кеше эгон фон ептәр менән сиккән ғорур штади мыҡты ҡотолоу теләге ҡалышмай. Эйнар, тоғролоҡ ҡорбан собачья, электрон импульс рәхмәт булыуы мөмкин, ҡул һалыуҙы хуп күрә ине, ә ҡол түгел, йәшәүен дауам итә кеүек. «Ул ашыҡма, - кривой ғилми-нәшриәт уйлайым.
  
  
  Бер граната ишегенә етеп киләм. Астрид яурыны менән ишеге аша коридор буйлап йугереп ғилми-нәшриәт. Бәхеткә күрә, беренсе тапҡыр двигателе менән джип заводиться.
  
  
  Астрид ғилми-нәшриәт ун миль алыҫлыҡта ине һәм улар, ҡасан булыр ҙа уята. үҙәндәрендә йәшәүе, бер йәшәйем, тип хәтеренә иң башта ҡурҡыныс булып тойолған буйынса йәшен.
  
  
  
  
  
  
  
  15 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Яҙғы һыуыҡ төн булғаны өсөн, нуль градустан түбән ун биш, ә төньяҡ-көнсығыштан иҫкән ел үҙәгенә тиҫтәнән ашыу. Оло гусеница снокот менән дүрт кабинаға барып, ҡар һаҡ булығыҙ буйынса үҙгәреүсән күмер-ҡара төн, ике ир ултыра.
  
  
  Өҫтөндә йылы куртка һәм компас менән күндерҙек һәм шырт сәсле башын небритый сосредоточенно нигы расстегнуть каюта. Начеку уның даими булырға тейеш. Ҡаты, нисектер ҡая ярыҡтарынан тәрән ҡар менән ҡапланды, улар өсөн, bump арск мөмкин.
  
  
  Ҡайҙа һуңғы күлдәк ошонан көнсығышҡа табан граф Гренланд Штади битараф һалҡын һыу фонында үҙен таба. Йәйгеһен уларҙы мөмкин булған тиклем кәмәлә барып, техниктар һәм припас алып, иҫән-һау ҡалырға ярҙам өсөн шул тиклем германия рыцары көҙән, климат әлегә уңай өсөн тағы ла хәрәкәт башланды.
  
  
  Ҡырымды алып барыу буйынса киллмастер арск тигеҙлек, обдумывать, эму кеүек эштәрҙе башҡарырға мөмкин. Шу менән уны банкаға менән һыуға шартлатҡыс артта джо үҙ йөҙө оҙонса ҡумта прислоняться аҙыҡ-түлек запасы менән желатин щелары һәм юғары выливать.
  
  
  «Презентацияһы, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине эскимос, - иң мөһиме, пулемет ҡулланыуға өсөн һуңғы булды һәм кисекмәҫтән. Ҡояш менән температураһы күтәрелә, әммә варшаванан.
  
  
  Беҙ пулемет эсендәге һуңғы минутына тиклем тота, ә артабан дауам атып, согреваться өсөн. Шанс өсөн, беҙгә күберәк кире осраҡта тюлень бысаҡ менән булған, аңлайһыңмы? Кивнуть ғилми-нәшриәт. Ника аңлай, әгәр Джо Шу нимә әйтергә бик мөһим, йәғни был мөһим. Незнакомцы буйынса ҙур территорияла күп өлөшө үҙәк гренландияла боҙ ҡалҡаны булған, был ландшафт һәм ғилми-нәшриәт өсөн тигеҙһеҙ булып, унда белем кешенең эгоһын тормошона бәйле, уның менән йәнәш ултырған өйҙәрҙә. Брифингта ябай түгел һәм фильм уҡыған ваҡытта булды, сөнки барлығы өс көн элек ул белер, ҡайҙа йәшенеп граф, радист буйынса үҙ аңлатмаларын.
  
  
  Броня буйынса ҡар ҡатламындағы бесәй мерцать ҡарлы, боҙло һыу фонында ҙур боҙлоҡ лагерь әлегә тармаҡ ғилми-нәшриәт итәгендә рейнхарта штади күрергә тырыша, Өмөтһөҙлөк мороно.
  
  
  Шу ҡапыл йылмая Джо, һәм эго күмер-ҡара күҙҙәренең заблестеть. «Уны беҙ элек иртән томан булһа, күреп тауышы». Һәм күктән таҙа тәҙрәнән башын ҡаты боҙ покачать ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. «Әгәр шулай булһа, һин әйткәнсә, Джо. Мин быны бик асыҡ күренә ».
  
  
  «Юҡ, - тине ныҡлы эскимос, - томан ҡуйы була. Әммә иң яҡшы тип, беҙ лагерь менән киткән яҡтан тейәргә мөмкин ».
  
  
  Подпрыгивать ғилми-нәшриәт доллар ҡушты. Ул бик оҙаҡ тартмаһа, был комментарий өсөн дә мәғәнәһен аңлай. Иртән немецтар лагерҙы һәм улар шым неслыханно килергә мөмкин ине. Махов яртыһында был проблеманы хәл бер ih.
  
  
  Көрәш аша ҡара Бесәй, ҡар ҙур бушлыҡ һиҙелә, үҙен сығарып ебәрәләр.
  
  
  
  
  Иртән. Джо һәм алдан Шу кеүек, таң алдынан закрыть томан шым, ир-аттар һәм ике ала инем пригонять тельтов стонать арск һыу, колонка боҙло лагерь итәгендә яҡлау менән шөғөлләнә. Томан аша сығып, хәҙер әкренләп юҡҡа сыҡты, ҡояш күрергә мөмкин ғилми-нәшриәт штаб-фатир граф, нимә боҙ ҡырҡып нығытырға һәм боҙ-унда балкан. Уның эргәһенә күреп осоу-ултырыу һыҙаттары тирә-циновка металл, шулай уҡ генератор һәм казармаларҙы. Бөтә был бик аҙ шартлатып ғилми-нәшриәт комплексы планлаштырыла.
  
  
  Мөһим булыу, һөжүм туҡтатыу өсөн фон булып радиооборудование башында штади, эгон өсөн германия менән бәйләнеш өҙөлә, ә уның сообщник недоступная була. Граф, күрәһең, белмәйем, белгән серҙәре тураһында гренланд укрытие тип үҙенең ғилми-нәшриәт комплексы, кире осраҡта ул үҙе тураһында ҡайғырта ине, үлтереү өсөн булған ғилми-нәшриәт комплексы, кереткәнсе ул һарайына сығып китте. Тик ул, булырға тейеш, тип тыштан ҡыҫылып, уны был кире осраҡта илде һыйынып төҙөү ҡиммәтле түгел ине, унда, бәлки, бер аҡ кеше ҡасан да булһа беҙҙең.
  
  
  "Һин пулеметың менән тамамланыр?" - Шыу Джо һорай. «Был мөмкин түгел, беҙ ҡасып мөмкинлек бирмәм ҡош». Любопытство эскимос ғилми-нәшриәт менән ҡарай.
  
  
  «Был һүҙҙәрем һинең өсөн, Джо? Уның уйлауынса, был һинең генә эшең өсөн, улар өсөн һин көҙән тиклем дауам бара, тағы ла әлегә н тюлень ҡыҙыҡһына башлай.
  
  
  «Шайтан һыуы штамп, чувак», - тине Джо Шыу. «Мин даттар, һәм ул һуғышты хәтерләй. Канонерка минең атайым немец үлтерәләр. Уны тамамлағас менән автомат, һин ҡасан әҙер була.
  
  
  Шу Джо өсөн был һүҙе оҙон булды. Кивнуть һәм ғилми-нәшриәт сәғәтенә ҡараны. «Тағы ни, Джо».
  
  
  Был осоу-ултырыу һыҙаты самолет двигателе күрелмәле. Һуңынан бер төркөм ир-егетте күреп, саҡ парк ғилми-нәшриәт.
  
  
  төп бинаһын һәм машина янына барыу тащиться ожидающий. Биноклдәр тотоу һәм ғилми-нәшриәт төркөмө туплана. Шу үҙенә ҡул пулеметы менән предохранитель нажмите джо уның янында.
  
  
  "Ғилми-Нәшриәт Хәҙер?"
  
  
  «Беҙ көтә, эскимос юлдар менән башланып киткән был. Дания беҙҙең ватандаштар косить кәрәк түгел, хатта әгәр улар salaud менән эшләү ».
  
  
  Шу плюнуть Джо. «Был эскимос, дуҫтар».
  
  
  Был ғилми-нәшриәт тиҙ осенять. Ҡытай теле. Беҙ ҡытайҙар тип планлаштырыла ине шул көн төркөмө өсөн Фон Штади, ул властҡа килергә теләгән Германий, Америка был илдән һәм НАТО һиңә яҡшы нәмә түгел.
  
  
  «Артҡа яҡшы, Джозеф, һәм атала, ҡасан теләйем», - прошептать ғилми-нәшриәт.
  
  
  Арктика боҙо секунд үткәс, автоматтар туҡтауһыҙ таң тиш громовая. Төркөм, самолет та ебәргән, был шартлауға замешательство, йәмғиәт тә кеше тирәләй. Йугереп барып самолет яртыһы, ә икенсе яртыһы штаб боҙлоҡ ҡаса. «Ул бер ҡасан нацеливаться төркөмө пулемет, самолетҡа йүгереп, безупречно сабыҡ һәм кеше», - тип аңлатма бирә Джо.
  
  
  «Тәүҙә самолет пассажиры алынған, ә аҙаҡ кешеләр, һуңынан улар өйҙә ҡала. Һа, минең бер ниндәй ҙә ҡытайҙар Гренландия гребаный. Муфта һәм бер төрлө. Һе, алыу, морж паршивый.
  
  
  Подскакивать шаңҡытты һәм Пулемет ҡулында, ә улар ҡар менән гильза шипение төшкән баҡыр. Быны барак ғилми-нәшриәт ҡараш. Бул, возгорание ваҡытта нимә менән? Бәлки, уны көтөү кәрәк, әлегә уларҙы ишетеп торған был ҡоролма шартлағайны. Бәлки, һыуыҡтан түгел, ваҡытлыса бындай механизм менән сабата. Мөмкин булыр, мөмкин буласаҡ. Ғәскәрҙең яртыһын ҡар япмаһы булған инде, ярар джо һалып, улар ишек аша сыҡҡанда ғына кеүек. Шунда уҡ бина тойола, привод, миллиондан бер өлөшө һуңынан ул бөтөп бара. Ника шартлау тауыштарын ишеткән бер Мгновение. «Был подкрепление була», - тине тиҙ ғилми-нәшриәт. 'Бара.'
  
  
  Эскимос на огне арҡаһына аҫып, үҙе шыйыҡ. «Был-мин американдарға оҡшап ҡалды, - усмехаться ул, - сөнки улар яҡшы йыһазландырылған». Яҡташтарыбыҙ ҡар һыу кешенән ҡаса штада боҙ һарайына инеү буйынса төп фонында, башҡа ерҙә торған сотрясать әлегә улар зарядҡа ҡуйылған.
  
  
  Ишек спорадик ih атып ҡаршылай. Термитный ғилми-нәшриәт ике граната һәм йығыла башлағас, үҙен яҡлау өсөн ҡыҙыу добела аты яҡтылыҡ. Ҡасан Джо килеп етә көн һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ih мәйетен генә туҡтатыла.
  
  
  Пластик панелдәр бүлмәһе менән олоп, уларға ҡушылды., тауыш һәм өндәрҙең приглушенный ih исеменән буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, сөнки уны төҙөргә тип, һәм бүлмәгә нимәләр булып араһында боҙло һауа, йылытҡанда эго өсөн мөмкин буласаҡ, мөмкин ине бында ҡала һәм фоны ике штади. нисек йәй һәм ҡыштарҙы. Тик оҙон коридорҙың ята боҙ тирәләй йәшел өсөн айырым бүлмә, боҙлоҡ эскә алып бара.
  
  
  Алыҫта, бер коридорҙа боҙ тирә-яҡ, таныш тауыш ишетеп ғилми-нәшриәт комплексы, маниакаль-көлкө Локи гном.
  
  
  «Әйҙә, Джо, - тине ғилми-нәшриәт. «Был беҙ алда огнем тота».
  
  
  Нацистарҙың оҙайлы ҡапыл йәшен, ул ҡысҡырып, был взрывчатка заряд тыуҙыра ала ине. Шу Джо түңәрәк йөҙө булыуы борсой.
  
  
  «Беҙ Ғилми-Нәшриәт. Бер аҙ бөтә төштө боҙло диңгеҙ ҡәһәр һуҡҡан. Беркасан ла ҡый менән туңдырма ».
  
  
  Стена хәрәкәтһеҙ кеүек тойола, әммә ғилми-нәшриәт хәрәкәт һиҙә.
  
  
  ҡорһаҡлы булып, әгәр ҙә ул көслө булған, кәмәлә яһауына нисек тулҡынланғанын. Ул тиҙ арала ҡарар ҡабул итә. «Ашыҡ, Джо. Арск ҡайта. Ул килер булһа, һеҙ күрергә тейеш, әммә ул башта, - тип фон Штади үле.
  
  
  «Мин һинең менән булыр», - усмехаться, Джо тине. «Мин аҡш хөкүмәте түләргә мөмкин. Малай тиҙ карьера-эскимос. «Яҡшы», - тине ғилми-нәшриәт. «Шул саҡта ҡасырға».
  
  
  Был муско яңынан тап була. Коридорҙар лабиринты, тойоп торған фәнни-фантастик донъяла. Гнома-көлкө һәр ваҡыт булыуын һәм, уларҙы алып барыу буйынса демонстратив ih мөйөштә ул-йәшел боҙ, борсаҡ ә һуңынан ih пуля әүрәтә. Был тушновой һәм ҡорһағы хисе һаман да, боҙло һыу диңгеҙенән ҡасан яйға үҙгәреүсән.
  
  
  Уларҙың ҡайһы берҙәре ҡаршылыҡҡа осрай. Ҡасан һаҡсылары ҡаса, ҡасҡан ғилми-нәшриәт уны мөмкинлек бирә. Ҡасан улар ҡарышалар, джо һәм һөжүм огнем буйынса ih нигар, германия һәм рыцарь-nog стойкий факел әйләнеп, йығылып тающий боҙ булып.
  
  
  Һәм, ниһайәт, тапты улар өсөн яңы кеше сиратында, уны отель Европа үҙгәртергә кәрәк, был ҙур булмаған мәмерйә йәшеренгән, уларҙы бөтөнләй тиерлек күрмәй. В огне граф ике адъютант кеше факел әйләнә, джо, һәм шунда уҡ был кеше, тип үҙенә сверхчеловек, туҡта туҡтатыу тураһында пощада өсөн йәшниктәр менән балыҡ өйөмөнә! Утты туҡтатыу ғилми-нәшриәт комплексы, машина тирәләй ҡасан граф һайлап, ҡулын юғары күтәрә.
  
  
  «Иптәштәр, - прорычать ул, - мин бирермен».
  
  
  «Бында ҡалһаң, һин уны әлегә обыскивать була», - ғилми-нәшриәт ҡырҡалар.
  
  
  Бөйөк Граф донъя лидеры бик оҡшаны. Шырт Эго боҙ менән ҡапланған була, күҙ менән янғандарын аңлай һәм еңелеү потускнеть эго. Карлик засмеяться тағы шунда. Ҡайҙа улар өҫтөндә.
  
  
  «Карте, - граф ҡурҡышынан приступ тауышы, - һинең аңлап, нимә эшләргә? Мин ун ике сәғәт бирелә тағы ла, мин һеҙҙең неслыханно яһаған һәм бай. Карте, белла а. ... Беҙ ике һалдат - на мгновение тиерлек йәлләү тойоу үҙенә күрә бер ниг. Карлик тағы засмеяться. Ҡапыл йәйелде һәм йолҡҡосланған кемдеке нигы күреп, туҡтаған, улар өҫтөндә ултыра.
  
  
  Карлик ҡул гранатаһы һәм ҡулдарына хихикнуть боҙҙо. Йугереп ғилми-нәшриәт комплексы, ташландың ерҙә пнуть һәм граната, боҙ ҡасан буйынса покатиться дана. Джо уның күмер огнем тойоп, ишетеп, туҡтап дорваться стеналары боҙ кеүек, һәм гном-тип ҡысҡырғанын ишетте. Һуңынан гранаталар шартлай, донъяны әйләнеп оса һәм боҙ кристалдары водоворот.
  
  
  Смятение в тойоп, уны нисек сумасшедший ҡулымды тоторға көсө менән граф өсөн эго ултерәләр. Нику аша күтәрә һәм власты үҙ ҡотолорға насип була, сөнки эго ҡыҫылһа граф тырышыу файҙаһыҙ. Кеше маңлайына буйынса үҙенең ғилми-нәшриәт штади хлопнуть тойоу һәм фон кеүек, кешенең эгоһын буйынса үҙ ҡаны ағып.
  
  
  «Һуғышырға, граф, - ғилми-нәшриәт саҡырыу ташланы, - тормош өсөн көрәшәбеҙ. Ул үҙенең көтөүен көрәш күрһәтергә кәрәк, әлегә уларҙы ишетеп торған был ҡоролма шартлағайны. Бәлки, һыуыҡтан түгел, ваҡытлыса бындай механизм менән сабата. Мөмкин булыр, мөмкин буласаҡ. Ғәскәрҙең яртыһын ҡар япмаһы булған инде, ярар джо һалып, улар ишек аша сыҡҡанда ғына кеүек. Шунда уҡ бина тойола, привод, миллиондан бер өлөшө һуңынан ул бөтөп бара. Ника шартлау тауыштарын ишеткән бер Мгновение. «Был подкрепление була», - тине тиҙ ғилми-нәшриәт. 'Бара.'
  
  
  Эскимос на огне арҡаһына аҫып, үҙе шыйыҡ. «Был-мин американдарға оҡшап ҡалды, - усмехаться ул, - сөнки улар яҡшы йыһазландырылған». Яҡташтарыбыҙ ҡар һыу кешенән ҡаса штада боҙ һарайына инеү буйынса төп фонында, башҡа ерҙә торған сотрясать әлегә улар зарядҡа ҡуйылған.
  
  
  Ишек спорадик ih атып ҡаршылай. Термитный ғилми-нәшриәт ике граната һәм йығыла башлағас, үҙен яҡлау өсөн ҡыҙыу добела аты яҡтылыҡ. Ҡасан Джо килеп етә көн һәм ғилми-нәшриәт комплексы, ih мәйетен генә туҡтатыла.
  
  
  Пластик панелдәр бүлмәһе менән олоп, уларға ҡушылды., тауыш һәм өндәрҙең приглушенный ih исеменән буйынса ғилми-нәшриәт комплексы, сөнки уны төҙөргә тип, һәм бүлмәгә нимәләр булып араһында боҙло һауа, йылытҡанда эго өсөн мөмкин буласаҡ, мөмкин ине бында ҡала һәм фоны ике штади. нисек йәй һәм ҡыштарҙы. Тик оҙон коридорҙың ята боҙ тирәләй йәшел өсөн айырым бүлмә, боҙлоҡ эскә алып бара.
  
  
  Алыҫта, бер коридорҙа боҙ тирә-яҡ, таныш тауыш ишетеп ғилми-нәшриәт комплексы, маниакаль-көлкө Локи гном.
  
  
  «Әйҙә, Джо, - тине ғилми-нәшриәт. «Был беҙ алда огнем тота».
  
  
  Нацистарҙың оҙайлы ҡапыл йәшен, ул ҡысҡырып, был взрывчатка заряд тыуҙыра ала ине. Шу Джо түңәрәк йөҙө булыуы борсой.
  
  
  «Беҙ Ғилми-Нәшриәт. Бер аҙ бөтә төштө боҙло диңгеҙ ҡәһәр һуҡҡан. Беркасан ла ҡый менән туңдырма ».
  
  
  Стена хәрәкәтһеҙ кеүек тойола, әммә ғилми-нәшриәт хәрәкәт һиҙә.
  
  
  ҡорһаҡлы булып, әгәр ҙә ул көслө булған, кәмәлә яһауына нисек тулҡынланғанын. Ул тиҙ арала ҡарар ҡабул итә. «Ашыҡ, Джо. Арск ҡайта. Ул килер булһа, һеҙ күрергә тейеш, әммә ул башта, - тип фон Штади үле.
  
  
  «Мин һинең менән булыр», - усмехаться, Джо тине. «Мин аҡш хөкүмәте түләргә мөмкин. Малай тиҙ карьера-эскимос. «Яҡшы», - тине ғилми-нәшриәт. «Шул саҡта ҡасырға».
  
  
  Был муско яңынан тап була. Коридорҙар лабиринты, тойоп торған фәнни-фантастик донъяла. Гнома-көлкө һәр ваҡыт булыуын һәм, уларҙы алып барыу буйынса демонстратив ih мөйөштә ул-йәшел боҙ, борсаҡ ә һуңынан ih пуля әүрәтә. Был тушновой һәм ҡорһағы хисе һаман да, боҙло һыу диңгеҙенән ҡасан яйға үҙгәреүсән.
  
  
  Уларҙың ҡайһы берҙәре ҡаршылыҡҡа осрай. Ҡасан һаҡсылары ҡаса, ҡасҡан ғилми-нәшриәт уны мөмкинлек бирә. Ҡасан улар ҡарышалар, джо һәм һөжүм огнем буйынса ih нигар, германия һәм рыцарь-nog стойкий факел әйләнеп, йығылып тающий боҙ булып.
  
  
  Һәм, ниһайәт, тапты улар өсөн яңы кеше сиратында, уны отель Европа үҙгәртергә кәрәк, был ҙур булмаған мәмерйә йәшеренгән, уларҙы бөтөнләй тиерлек күрмәй. В огне граф ике адъютант кеше факел әйләнә, джо, һәм шунда уҡ был кеше, тип үҙенә сверхчеловек, туҡта туҡтатыу тураһында пощада өсөн йәшниктәр менән балыҡ өйөмөнә! Утты туҡтатыу ғилми-нәшриәт комплексы, машина тирәләй ҡасан граф һайлап, ҡулын юғары күтәрә.
  
  
  «Иптәштәр, - прорычать ул, - мин бирермен».
  
  
  «Бында ҡалһаң, һин уны әлегә обыскивать була», - ғилми-нәшриәт ҡырҡалар.
  
  
  Бөйөк Граф донъя лидеры бик оҡшаны. Шырт Эго боҙ менән ҡапланған була, күҙ менән янғандарын аңлай һәм еңелеү потускнеть эго. Карлик засмеяться тағы шунда. Ҡайҙа улар өҫтөндә.
  
  
  «Карте, - граф ҡурҡышынан приступ тауышы, - һинең аңлап, нимә эшләргә? Мин ун ике сәғәт бирелә тағы ла, мин һеҙҙең неслыханно яһаған һәм бай. Карте, белла а. ... Беҙ ике һалдат - на мгновение тиерлек йәлләү тойоу үҙенә күрә бер ниг. Карлик тағы засмеяться. Ҡапыл йәйелде һәм йолҡҡосланған кемдеке нигы күреп, туҡтаған, улар өҫтөндә ултыра.
  
  
  Карлик ҡул гранатаһы һәм ҡулдарына хихикнуть боҙҙо. Йугереп ғилми-нәшриәт комплексы, ташландың ерҙә пнуть һәм граната, боҙ ҡасан буйынса покатиться дана. Джо уның күмер огнем тойоп, ишетеп, туҡтап дорваться стеналары боҙ кеүек, һәм гном-тип ҡысҡырғанын ишетте. Һуңынан гранаталар шартлай, донъяны әйләнеп оса һәм боҙ кристалдары водоворот.
  
  
  Смятение в тойоп, уны нисек сумасшедший ҡулымды тоторға көсө менән граф өсөн эго ултерәләр. Нику аша күтәрә һәм власты үҙ ҡотолорға насип була, сөнки эго ҡыҫылһа граф тырышыу файҙаһыҙ. Кеше маңлайына буйынса үҙенең ғилми-нәшриәт штади хлопнуть тойоу һәм фон кеүек, кешенең эгоһын буйынса үҙ ҡаны ағып.
  
  
  «Һуғышырға, граф, - ғилми-нәшриәт саҡырыу ташланы, - тормош өсөн көрәшәбеҙ. Көрәш һәм үҙен күрһәтә алмай.'
  
  
  Улар Граф ташлана. Пригибаться ғилми-нәшриәт комплексы, боҙ мәмерйә аша һыу бүлмәһендәге йәшниктәр һәм эго швырнуть стонать тотола. Ир-ат ҡолаған ерҙә һәм уның ҡара күҙҙәр тусклый.
  
  
  Ника ухмыляться ҡаты, ул ҡасан туннель аша боҙ яғына ҙур залында күрһәтте. - Был юлдары берлинда, граф Штади. Һин ни өсөн унда ултыраһығыҙ? Ҡалаға барып баҫа ».
  
  
  Сунь һунар бысағы ҡулына оҙон ҡулы выдать полукомбинезоны һәм граф булды. Ир-аттар өсөн асыҡ ғилми-нәшриәт комплексы ҡарай. Граф неон аяғын күтәрҙе.
  
  
  Лезвие ҡулында йәш стилет эго ғилми-нәшриәт барлыҡҡа килә. Һуңынан подскакивать библа.
  
  
  Ҡыҫҡа булды, тиҙ көрәш, һуңынан граф торон ҡуйы ҡыҙыл ҡотолоу тирәләй һиптек, һәм ул ҡолаған.
  
  
  Туҡтап ғилми-нәшриәт комплексы, лезвие һәм һуңынан граф вытирать йәнлектәрҙең костюмдарын тураһында стилет эйелеп. Ҡасан уны эго тырыз, в графе вмораживать ер йөҙөндә булған инде.
  
  
  «Бик яҡшы, Ник», - тине Джо Шыу. «Яҡшы эштәргә аяҡ».
  
  
  Вздрагивать ғилми-нәшриәт. Джо уның тураһында онотмайҙар һәм мөхит өсөн форматта postscript Локи гном. Ул тағы вскакивать, аяҡтарына башын сабып локи тәнен күргән саҡта, Джо. Глазков метры яҡынса ете гол менән бәләкәй кәүҙәле бәләкәй яуыз тупо түбәһенә ҡараған.
  
  
  Пожимать яурынына Джо. «Беҙ, эскимос, варвар түгел. Мин уны өҫтән төшкән, һәм, мин яңылышмайым ». Расплыться кешенең эгоһын ухмылка киң булды. «Огнем америка яҡшы, тик барыһы ла етди булыр, уны ҡырҡыу өсөн бысаҡ яҡшы тюлень өҫтөнлөккә эйә».
  
  
  «Тегенселәр алына, - тине ғилми-нәшриәт әлбиттә, - мин был рәхәтлек вәғәҙә итә». Сверхчеловек карлик ҡарай һәм уның тәне, ә кешенең эгоһын хәрәкәтһеҙ булып һәм шундай уҡ буш, ул сфинкс кеүек. Потянуло Джо үҙ тармағы өсөн камзол.
  
  
  «Не беспокойтесь тураһында, улар нисек вафат булыуы, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине Джо. «Аҡ аллаһ әйтә алманы: был һиңә минең ҡустылар менән эшләү тирәләй бер тапҡыр булһа, һинең менән мин нимә эшләйем?»
  
  
  Ухмыляться ғилми-нәшриәт. «Мин түгел, тип уйлайым, шулай булырға тейеш, әммә был ҡағиҙәләрҙе һәйбәт булыр ине. Был турала борсолмаһа ла барыбер. Мин башымды ғына килә, тип, әгәр ҙә уның исемен ала алмай, Штади Фон, бәлки, бөгөн кис уны тормош һәм берлинда күп сыуалыштан ҡотолоу алыр ине. Нисек күргән, рискнуть булмаған графлығы. Әгәр ҙә түңкәрелеш уңышлы булды, ул бында ҡасып ине ».
  
  
  Шу күтәртелеп Джо ҡаш. «Түгел, думай, һеҙ булған оло һайлаған», - тине ул. «Был бик ҡыҙыҡлы, - тип һин әйтмәнең, мин һәм трус күренергә теләмәне, Нигы, әммә мин уйлайым, беҙ уның яҡшы размазывать, йәшен кеүек».
  
  
  Яңынан төшөнөп һәм ғилми-нәшриәт комплексы, тип мәмерйә трястись, буш кеүек кәмәләрҙең диңгеҙҙәрҙә. Ир-егет һәм ике тәүлеккә шунда ғүмерен ҡотҡарырға ташлана.
  
  
  
  
  
  
  
  16 башлығы
  
  
  
  
  
  
  Гәзит тарихы бер өлөшө бирелгән, улар ҡунаҡханалар һәм башҡалар. Иҫке ғилми-нәшриәт комплексы хәбәрсеһе булып туҡтатып вашингтонский бар отель «Бернадот». "Мин бит элек һиңә түгел, күреп, икенсе?"
  
  
  «Был, булырға тейеш, булмаһа, тағы кемдер», - тине йыйһалар ғилми-нәшриәт комплексы, уңышһыҙлыҡҡа үҙен ҡәһәрләй. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, хәтер яҡшы булған журналистар бар.
  
  
  «Эйе, Эйе, Эйе», - тине ул үҙенә. «Исемең карте эго, Дик Карте. Урта йәки юғары вазифалы эшкә цру ни был ҡыҙҙың.
  
  
  Нигы төҙәтә алмаҫлыҡ хата. Башҡалар араһында, цру хеҙмәткәрҙәре көтә тишина-тулы булды.
  
  
  «Һин-ваҡыты менән уның тураһында ишеттем. Һеҙ Хоука эшләй, шуға ла бармы?
  
  
  Ник йылмая, ят, яңы тыуған бәрәс шикелле. «Техник яҡтан ғына. Сверхчувствительный уны пленка менән эшләй, - тине ул. небезосновательный.
  
  
  «Бара», - фыркнуть репортер. «Шул тиклем күп әйбер булды, тип ih йәшереүҙең мәғәнәһе юҡ. Ял өсөн бөтә Германий америка ғәскәрҙәре юҡҡа сығара. Бөтөн армияға күсерелә һәм ике эскадрильяһы төркөмө буйынса исландияла b52 Форт-англияла ул Калифорния. Шунда өс немец дивизияһы командиры вазифаһынан бушатып, үҙенә булған, булды һәм тулы ғәскәр автобанивать. Хәрәкәт аша контроль-үткәреү пункттарын артабан тиклем чарли өҙөлгән хәбәрен
  
  
  «Минең уйымса, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, - Берлин һиңә кәрәк булһа, ә бында түгел».
  
  
  «Иң дөрестен, - журналист уйланыуҙары. «Беҙҙең бөтә прогнозист, - тип әйтте, залдағыларҙың ревматизм, швеция, Германий ә түгел». Ул яй ғына башын покачать. 'Мин дә беләм. Ниндәй аша-юҡһа, һеҙ ул ваҡытта, - тип, минең эшем булды. Һин беләһең, мин хәҙер нимә тояһың? Лицей администрацияһы менән һәм улар хаҡында нисек табырға осраҡта-Харборға, әммә был юлы сотел бомбардировщиктар саҡырып ҡайтарылдым ».
  
  
  Пожимать яурынына ғилми-нәшриәт. «Мин бер нәмә лә белмәйем», - тине ул. «Мин ҡайтып Гренландия буйынса ғына тип».
  
  
  «О.», - ти репортер, юғалтыуҙар һәм шунда уҡ ҡыҙыҡһына.Ника үҙ бүлмәһенә китте. Хөкүмәт был ысулды ғына швед китте. Видеофон ғилми-нәшриәт комплексында үткән биш минутҡа ғына тип ҡуйыу алдында тора. Тәғәйенләнгән ваҡытты экран засвечиваться, вашингтонда һәм ғилми-нәшриәт худ иҫке хоука кеше ҡараған.
  
  
  "Һеҙ доклад уҡыны?" - ник һорайһың.
  
  
  «Мин төн буйы йоҡлай алмай, был уҡыу, мөмкин түгел һәм дорваться. Бына ул фильм түҙемһеҙләнеп көтә. Әйбер.'
  
  
  'Эйе?' - ғилми-нәшриәт тине.
  
  
  - Ҡурҡыныс түгелме фон штади ҡасыу мөмкинлеге булған гренландия түгел, ә үҙе аҙаҡ яй бара? Әгәр һеҙ алмаһағыҙ, үҙебеҙ алабыҙ, уның етәкселегендә түңкәрелеш унан ине, өсөн уҡтала башлаһа, герман берлин рыцары баҫа. Германия беҙгә һуғыш ракета менән ҡытайҙы берләштерә н һуҡмаҡта саҡта булһа ине, майҙан һәм елисейский трафальгарский яландарға йүнәлтте. Бик рискованный эштәрен, ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Ярай, - тине задумчиво ғилми-нәшриәт комплексы, - b52 ине беҙ ултырабыз ебәреп, мороно менән ер өсөн сровнять Отчаяние».
  
  
  белмәйем, әммә шул уҡ ваҡытта түңкәрелеш берлинда ҡаршы булмаҫ, моғайын, башлана инде ».
  
  
  Ниндәй Хок-промычать шул уҡ ваҡытта, һуңынан күҙҙәрен күтәрҙе. «Һеҙ белеү ҡыҙыҡлы булыр, тип ҡул ФБР отряды технолог, бик оҡшай, һеҙ Маско булған, ғилми-нәшриәт. Ҡытай, был буласаҡ, уларҙың колорадо тауҙар һәм ҡаялар менән эксперимент шайенн структураһы янында булды, залдағылар шунда штаб-фатир норад. Күрәһең, алыҫҡа юл лазер менән ҡытайҙар үҙҙәре лә, шикләнә, улар хәҙер туҡтай, сөнки күрәһең, беҙҙең бар яҡлап була ». Ҡайһы бер ваҡытта улар техник нескәлектәре тураһында болтать, һуңынан үҙе ябай отключаться Хоук ҡотлап, уларға өҫтәмәләр һәм краткость булмауы менән айырылып тора, - минлек арта.
  
  
  Ҡайһы бер ваҡытта үҙе нигым ҡунаҡхана номеры ултыра. Ҡороп уны һүрәттәр mimmo үтә. Иҫке уны күреп ҡала студенттары, йәш кеше спорт, йырлай һәм бурыстары тураһында әкиәт фонында штад һәм дан тураһында хыяллана, сөнки улар еңел һәм аңлау өсөн һәйбәт була, тип бәреп төшөрөлгән нескәлектәре менән тормошҡа ашырырға ҡамасаулай. Ул хәл итә, тип йылмая эму. Был һирәк осрай торған шифалы ла булған, тип, мөмкин булыуын күрһәтергә һәм яуызлыҡтан нимә эшләргә була менән был. Ғәҙәттә, яуызлыҡ башҡа бер алып бара, һәм ике башынан аҙағынаса була. Был Histoire noire француздар атаған. Тарихын ҡарағыҙ. Бер аҙҙан ул ултырмай, уның алдында торған стакан виска ла ҡағыла.
  
  
  Һуңынан ишектәр постучать. Ишек асылыу менән ғилми-нәшриәт «люгер» ҡулында ҡала, әммә коридорҙарҙа неприметный фигуралар намыҫлы һатып алырға була.
  
  
  «Мистер өсөн Карте оҙатыла».
  
  
  Ғилми-нәшриәт комплексының ир-егет ҡарай, шунан бер ҡаптарға төрөлгән ҡағыҙына һәм ҡарағайҙан иркен зороасрийсы көрән. Диван уның янына һаҡ булығыҙ, ҡумталар ҡуйып,
  
  
  ванна эсенә бара һәм кисеү. Һуңынан ҡунаҡтар ҡайтыр ул, артыҡ иғтибар менән ҡарай һәм пакеттар. Көслө булмаһын ҡатын-ҡыҙ исемдәрен һәм адресын яҙып дөрөҫ яҙылған Эго. Өҫкө һул мөйөшөндә яҙылған: «америка йәшерен хеҙмәттәренең береһе. Ашығыс. Һәм кисекмәҫтән асығыҙ тип яуап бирҙе ».
  
  
  Ника усмехаться, был иғланды уҡый. Ул засмеяться, ҡала үҫһен һәм тиҙерәк кисеү һаҡ булығыҙ сверток ванналар бара. Көлөп тамамлағас, виски, - тине ул һәм үҙе стаканды күтәреп: «Рәхмәт, Бутса, һин беҙ бында ултыра ине. Мин һине беренсе тапҡыр бер ай эсендә рассмешить. Һау-сәләмәт булмай.'
  
  
  Йылмая, һәм уның үҙ стакан допивать саперҙар саҡыртыла. Ул ғына көпшә аҫып, телефон тағы ҡасан зазвонить. Знойный ҡатын-ҡыҙ тауышы яңғыраны шул уҡ ваҡытта буйынса-эшлекле, уның һораған, һәм ул үҙе отчет шайтан бармы ниһайәт осрашыуҙы тамамланы.
  
  
  «Әгәр намыҫлы, - тине ғилми-нәшриәт комплексы, - ривненский егерме минут элек башланды минең ялған».
  
  
  «Минең дә», - тине Астрид. - Мин бында, тип, мин ялда. Уға өлгәшеү, уны алыу өсөн өс йәкшәмбе, күрһәтә? Ул асыҡтан-асыҡ хөкүмәт слышаться ишара тауыш күтәреү, уларҙы дәртләндереү бындай енәйәт расплывчатость. «Мин буш ваҡыты күп түгел, шулай өс йыл менән, минең ҡәҙерле. Мин беләм, был нимә менән эшләй. Ул яңғыҙ. Эш китте хатта. Аңлап, улар минең бөгөн иртән йоҡонан ремонт тамамлай.
  
  
  Тихон ғилми-нәшриәт рассмеяться. 'Янында ҡушыла. Ул бара.'
  
  
  Астрид хихикнуть.
  
  
  «Мин ышанам ни, был һиңә, - тине. Йоҡо ни өсөн уны тауыш йыйып алыуҙы һорап ih тәүҙә, ә һуңынан өс йорт аша починять һәм йәкшәмбе ҡалған өлөшөн килә ».
  
  
  
  
  
  
  Китап тураһында:
  
  
  
  
  
  Ул үҙенең атай «Герман рыцары». Неонацистик гангстер, ул одержимый, үҙен тыуған ере өсөн утомить өсөн. Ih лидер, даһи ахмаҡ, донъяның теләһә ниндәй хакимлыҡ итеү тураһында хыяллана һәм кемдәр уны юлында тора ...
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ һәм чувственный на карте россияга уларҙың эш булырға тейеш менән нигы ике, бер, уны эго нуриевтың тирә-яҡ һанала, ә икенсеһе - дошман ...
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте, агент төп AX, сверхсекретно төньяҡ һәм көньяҡ америка илдәре разведкаһы ойошмалары, милли хәүефһеҙлек советы бойороғон ала ул ғына түгел, оборона министры үҙе һәм президент.
  
  Ника Карте, ике кеше менән кеше, тиран һәм яғымлы ...; коллегаһы булараҡ билдәле мөхит «Киллмастер».
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"