Картер Нигы : другие произведения.

Детектив ғилми-нәшриәт тураһындағы йыйынтыҡтарҙың Нигы 81-90 Карте

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Ника Карте
  
  Детектив 81-90 ғилми-нәшриәт тураһындағы йыйынтыҡтарҙың Карте
  
  
  
  81. Кремль эштәре http://flibusta.is/b/663741/read
  
  The File Kremlin.
  
  82. Испан бәйләнеш http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spanish Connection
  
  83. Үлем Заговор башы http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Заговор ' s Death Head
  
  84. Пекин досье http://flibusta.is/b/690087/read
  
  The Peking Досье
  
  85. Боҙ ҡот осҡос террор http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-террорға trap
  
  86. Убийца: шартлы исем Стервятник http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Исемең Code Vulture
  
  87. =================================
  
  88. Ватикан вендетта http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatican Vendetta
  
  89. Кобра билдәләре http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Sign of the Cobra
  
  90. Кеше, үҙе уларҙы үлемгә һатыу http://flibusta.is/b/678851/read
  
  The Man Who Death Sold
  
  
  
  
  Кремль эштәре
  
  
  Лев тәржемә Шкловский
  
  
  Антон хәтерләй ул.
  
  
  
  
  
  1 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Хәҙер америка самолеттарын урларға мөмкин түгел. Һеҙҙе белһә, ул шул белгәне, һәм һәр придурок, уның ҡасан-гәзиттәр ҙә уҡый, шул белмәй.
  
  
  Әммә ярыш утрау ни 709 бортпроводница Гранд-черноволосый лаклэр яҡын пассажир булыуы менән иҫәпләгәндә лә, бер алла тамашасылар тирәләй ултырған? Был уның, уның менән буталып?
  
  
  Штучка короткоствольный, униформа аҫтында һаҡлана ул бөтә ваҡытын, подогревать араһында күкрәген, баштары осоу менән мин улар өсөн иң ләззәт менән күҙәтте. Күренә, бөтәһе лә йоҡлай, һәм мин тәүҙә күрһәтә, уны эшләү йәғни был ир-аттың мөмкинлегенә һәм эму теймәһен тип ни, ул булһа кәрәк. Яҡшы клиент авиакомпанияһы элекке короле ҡала. Туника ул ҡасан һәм ни приоткрывать обтягивать үҙ йәшен, уйында подглядывание инде уны түҙемһеҙлек менән көтә. Выдать уның иҫ киткес әлегә металл киҫәктәре түгел, ул ҡала засверкать яҡтылыҡ нуры бер мгновение.
  
  
  Был эго усына һалып, уны эго бороп, алғы һәм каюта ишек аша үтте. Ҡарап тороусы ир-атты һәм тағы ла төптәрәк, уң ҡулында ҡоралы булған был эго асыҡ күренә. Люгер мин булды " аҫтындағы кобураларынан наплечный куртка булды, әммә мин беләм, сөнки эго шундуҡ иғтибарҙы йәлеп итә, әгәр уға бер аҙым яһалды. Уның иңбашына уң кү тыш стилет замшевый була. Төнөн механизмын пружина ҡуллана ала уны, ҡулына эго сығарыу өсөн мин шым, әммә ташлап эго - бөтөнләй икенсе эш. Ир-атты күрҙем. Ул шул тиклем атырға мөмкинселек булғанда, уны эго кеүек ине, мәҫәлән.
  
  
  Раздумывать әлегә ул һаман, хәл башҡа ниндәй мәғлүмәткә эйә булыу хәрәкәтенә ҙур уңышҡа өмөт булһа, мин дә ҡарар ҡабул ителде. Атыу тауыштары һаман кабинанан бара просыпается. Улар пассажирҙарға бер тауыш ишетеп тирә-яҡ удивленный үҙе, үҙ урынын подпрыгивать. Шунан ҡысҡырып тауыш ҡарар ғилми-тикшеренеү бурыстары. «Барыһы ла тыныслыҡ һаҡлай. Осош йүнәлешен үҙгәртә була. Гавана һәм һеҙҙең бөтөн имен ҡалыуы мөмкин. Паника өсөн дә сәбәп юҡ ».
  
  
  Акцент бар: исп. Сойер тағы минең менән тәрән тын, һулыш алыу өсөн ee арҡаһынан флеминг рэндольф ә тейәлгән.
  
  
  'Тынысл..- уның һүҙҙәре прошептать, шевелить ирендәре түгел,. -Ҡатын-ҡыҙ замолчать ҡарарға мәжбүр итә.
  
  
  'Куба? Әммә угон самолета менән көрәш тураһында килешеү әйтерһең?
  
  
  Ваҡыт булыуын аңлатырлыҡ түгел. Берҙән, был мөмкин кубала кем ҡул менән, дуҫ булмаһын өсөн ҙур йәки океан агент кастро эго. Әммә әгәр ул заки һәм минең уйлауымса, был уйлап уны үҙенә ала. Иҫәр түгел ул.шулай була.
  
  
  Пробежать пассажирҙар ҡарашлы ир-аттар темаһы. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс күҙҙәре Эго беҙ туҡтап ҡала, шунан уны күтәреп ih, реакцияһын баһалау өсөн беҙ артта.
  
  
  Әкренләп уның яғына бороп, как будто ҡыҙ менән ҡунаҡханала һөйләшеп минең менән. Кәкрәйгән яурынын ҡаплаған, минең ҡул аҫтында яғына лацкан скользнуть «Люгер». Мин түгел, ир-аттың иғтибарын йүнәлтте.
  
  
  , Тип ҡораллы пассажир булған. Һул ҡулында уның ҡоралы һала. Хрущев уны эго самолеттары һәм еңел үтеү мөмкин барышында уңда ултырмай, баҫа алмай. Ул баҫып курка.
  
  
  Эго буйынса пистолетын ҡулына оса, һәм тағы ла атыу. Белоснежный покраснеть алдында күлдәк эго. Шунда ул ишек эленгән навзничь булды һәм ҡолап, һыу, әйтерһең, уның прибивать. Крик Эго ауыҙ асып булмай, сөнки нацистарҙың һәм ул түгел. Эго задрожать тубыҡ, һәм уның кәмей. Кемдер икенсе яҡтан ишек эткә, ләкин тәненә үтеп эго өҙөлә. һуңынан ул минең тәүге ике атыу, алға һикерҙе.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ уны артта истерический үҙемә ҡысҡырғанын ишетәм. Сыға башланы әхлаҡи рухлы булыу-контроль аҫтында. Бер аяғы уның мәйете артынан оттаскивать, ишек һәм распахиваться. Бортпроводница булып револьверҙан атып ишек. Таращить глаза свист подмышка менән минең аша үтә, минең һәм уның траекторияһын проткнуть пешие буйынса хәрәкәтен дауам итә, әлегә мин самолеттың артҡы өлөшө крик хәбәр түгел, тигән бер кеше яралана. Ул, сума, запястье тотоу өсөн хәрәкәт яһаған ҡыҙҙар һәм вращательный, револьвер әлегә ул ҡулдарына. Iso уны яҡларға тырышып, кеше үҙен һынап ҡараған оҙон аяҡлы минең ҡыҫынҡы, тура һәм мин үҙ ҡулдарына люгер, билдәләре буйынса карате өсөн муйынына һуға. Безвольный объятиях уның упаду минең, мин үле кәүҙәһе һәм уның дуҫтары уны ташлай. Револьвер алыу өс ул, ике минут тоталар һалыу һәм «Люгер» наготове.
  
  
  Мин беләм, тип кабинаһынан. Самолет задрожать, гер йүнәлешен ҡырҡа үҙгәрткән һәм океан ҡапыл кәмегән. Тигеҙлеген юғалта, кабина ишек аша осасаҡ, һәм мин ишек ухватываться өсөн рамаҙан тура килә.
  
  
  Пилот ята ничком барып ултыра, ручка провисать идара итә. Тирә-арҡаһына пуля яраһынан ағыр ҡаным. Штурман, уның өҫтөндә тора. Тәжрибәһеҙ көс ҡуллана башлаған икенсе пилот, самолеттағы кире ҡайтарыу өсөн трасса тура килә. Штурман һәм пилоттарҙың штурвал яулыҡ хис менән ҡ туҡтатырға тырыша. Шундай уҡ уңыш менән маташа ине ул ниагара шарлауығы туҡтатырға мөмкин. Самолет менән идара итеүсе пилоттар һәм автопилоттарҙы икенсе күсә ала башланы. Уны ҡарағас, бәлки, ярҙам итер өсөн штурман, застыть һәм мин күрәм. Әлбиттә, мин уның өсөн өс капер номерына ҡабул ителә.
  
  
  Сунь уның «люгер» эму һәм кобура подмигивать була. «Беҙ мөмкин булған летный Гранд-Лаклер. Ул һуғышта еңелгән ».
  
  
  Мин икенсе пилот булып үтеп ҡарарға mimmo сыуалыштар башлана. Штурман шунда бора, бер пилот ҡулына тотоп, уставляться һәм мин булдым. Мучнистый уның үлемесле булды. "Кем һин, тегенсе алырға?"
  
  
  «Параат Янтье». Ул, кивнуть пилот. - "Унда үләһең?"
  
  
  Покачать уның башы. Мин икенсе пилот ҡарай башланы.
  
  
  "Хауи ул бортпроводница ... әттә!" Һуңынан икенсе күсеп эго мейеһенә тапшырыла. 'Һин . Һаумы... пистолет менән .. һин нимә эшләйһең?
  
  
  Ул, усмехаться эму. «Һин бит бәхетле түгел, минең менән нимә була ул? Кеннеди аэропортында иң яҡшы һеҙҙең менән элемтәгә керергә, һәм ny итте. Һеҙ аласаһы шунда уҡ унан һорайҙар, ҡорал йөрөтөргә рөхсәт бармы-юҡмы икәнен ғилми-нәшриәт комплексы бортында на карте. Ул әйтә, улар менән уайтсайд тимофей посоветоваться. Әгәр онота икән, ул был авиакомпания президент.
  
  
  Бер ҡараһаң улар. Пилот икенсе урынды үҙ башына төшкәс, мин күҙҙәре менән системалаштырыу, һәм радиоэлемтә урынлаштыра. Күпмелер ваҡыт үткәс, ревматизм килә. Моғайын, тура Уайтсайд буйынса сүп-сар өсөн выдать уның. Эго взволнованно тауыш жестокое һәм абсурд. Ул, беләһеңме, нимә ул тәртип боҙоуҙар тураһында уйлайым. Был инде уны үлтерергә һәләтле була, әгәр бер минут самаһы буйынса самолет менән опоздание на эго.
  
  
  Бортпроводница булып һайын шул ваҡыт кабина ике килә башҡа. Юҡһа, улар бик тиҙ, был хәлде контроль аҫтында тағы, тынысландыра һәм тауыш системаһы хәбәрҙәр аша йырлаталар.
  
  
  Пощупать пульс уның пилоты. Ул нерегулярный була. Буш урын булмай һәм уның эго штурман был хаҡта хәбәр ултыртырға тәҡдим итәм тиһә-артҡа баҫа.
  
  
  Барыһы ла бик оҡшаны, уны тағы ла эму, ләкин уны аңлап, ярҙам кәрәк тип минең эму. Пилоттарҙың мәйеттәре аша үтеп булған һәм зыян кире отцеплять беҙҙең эго. Тамашасылар араһында булыу бәхете тейҙе униформа подлокотник блондинка өс буш торманыҡ, беҙҙең өсөн мөмкин эго сабыла. Уның хәле бик үк уңайлы түгел, әммә мин уға булған тойғоларым, был эго күпкә оҙағыраҡ булһа ла борсой.
  
  
  Бортпроводница беренсе ярҙам күрһәтеү буйынса бер башында, Тау Сойер һәм уның менән йәнәш тора. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның ҡарауы, ә һуңынан әйтерҙәр: «мин Ҡалдырған. Был уны еңергә мөмкин. Дельта әле һиңә бик күп ».
  
  
  Беҙ ҡыҙҙар менән штурман пилот ҡалдырҙы. Бортпроводница булып урында беҙ һаман артта ирекле осоусы башҡа аңға күсерелә.
  
  
  Ентекләп уның обыскивать уны, ләкин күп түгел, ҡорал табылған. Эй ныҡлы бәйләнгән унын, балтырынан запястье һәм шул осраҡта, әгәр ул тотолһа тип ауыҙ-ногти үҙебеҙ ҙә ағыулана башланы, очнуться. Угонщик шкаф сабы беҙ үле, пассажирҙар күрер өсөн түгел, эгон, һәм кире кабинаһына йүнәлә. Икенсе пилот һаман хәүефләнгән һәм аҡһыл күренә башланы. Пилот уның торошо тураһында һорағас, минең эго һәм ревматизм, ҡыҙма. Ул ҡәһәрле. - Был ... менән улар шул тиклем мөмкин пушка келера бортҡа эләгә? Ә һеҙҙе?'
  
  
  «Мин рөхсәт алырға булды был, әйттем мин һиңә шул тиклем. Ике револьвер бюстгальтер аҫтына йәшерә. Элегантно, тойолмаймы һиңә? Мин ни билдәле түгел экипаж ҡорал һынап була.
  
  
  Фыркать ике тауыш сығарып ирҙәр, именлек брешь в танылды. Миңә ҡыҙыҡлы булһа, икенсе пилот булып ҡыҫты. Беҙ тағы оҙон юл үтеп килде.
  
  
  «Һин нисек уйлайһың, һин һаман самолет килтерә алмаған порт-оф-Спейн, йәки һин теләй, идара итеүҙе үҙ өҫтөнә алыуы өсөн ул?»
  
  
  Ҡаш Эго бөгөлә. Уны уйлайым, уның өҫтөндә мин подшучивать. "Һеҙ, - тип әйтә, был һеҙҙең самолет менән идара итә аламы?"
  
  
  Бумажниктар һәм выдать уның лицензияны күрһәтеү. Покачать уның башы. «Тәҡдимдәрегеҙ өсөн рәхмәт, ләкин уны эго үҙе эшләгән».
  
  
  «Әгәр һеҙ поддубныйҙы, ул һеҙ әҙер динамола», - тип яуап бирҙем мин. «Мин янында булды».
  
  
  Ул усмехаться, һәм ул ышанам ни, ул еңеләйтә. Ул, бөтә кабинаһынан сыҡты. Бортпроводник көйләнеш эсемлектәр һәм пассажирҙар тынысландырырға тырышты. Ҡарт башҡа кислород бирә. Бәлки, уның йөрәк өйәнәге була. Тағы Сойер пилоттарҙы һаман да булып тора. Тыныс һәм һөҙөмтәле. Эй ярата уны күберәк. Күп ҡатын-ҡыҙҙар бындай хәлгә тыныс ҡарай алмай. Күҙҙәре уның, ул ҡасан уның менән йәнәш тора. «Күтәрә алманы ул, Ник».
  
  
  «Юҡ, аңлашылмай».
  
  
  Пилот артына ултырып, бортпроводница бәйләп башлағас үҙем килә. Ee бер-бер артлы күҙҙәрен асып, ҡулдарын күтәрә һәм бына килер, муйыны ныть өсөн погладить. Ҡасан уны күргәс, уның ҡулын бәйләп, уны осматриваться тырыша. Боль Укол, был хәрәкәте тыуҙыра, был һүҙҙең берҙән-бер тапшырыуҙа. 'Oi . .. ", - улар ялыу. 'Минең муйындан.'
  
  
  Мин уны бер күҙем күтәрелде.
  
  
  «Һынған түгел», - тип иғлан итәләр уның лаконично. «Һин насар түгел, күҙеңде ала һәм атырға кәрәк».
  
  
  Ул күҙҙәр һәм ирендәр өрөп ябыла. Унда ҡунаҡхана түгел, уның өсөн тағы аңын юғалтмай, тирә-башҡа шылтыратма, һәм бер бортпроводник. Стакан менән һыу килтереп, уның күңеленән һорарға виска һорай һәм ул, уның коллегалары эсергә. Ентекләп уның минең бойороғон үтәп, перегибаться бер ҡыҙ ултыра, башы эй в горле һәм уның эйәк күтәртелеп өсөн эсемлек ҡоя. Сглатывать ҡыҙҙар, рота һәм ахнуть һүҙһеҙ, бортпроводница булып атмосфералағы һауа ә выливать виска. Ошо униформаны виска уның өлөшө эләгә.
  
  
  Улар һорай: «һеҙ ҡасан да уны күрмәҫ борон, рейс был тиклем?»
  
  
  Юғары стюардесса менән серро-дымчатый күҙле, арҡаһы һәм ҡара выпрямлять мин. Хәҙер, уның ҡасан тамамлар пассажир ярҙам итә, уның асыуын йыйнаҡ тауышы яңғыраны. «Юҡ, Китте, ҡыҙым, ул, ғәҙәттә, осаһына беҙ менән шөғөлләнә, осош алдынан шылтыратып, тип әйтер, тип, уның ауырыу, һәм ҡыҙын ебәргән. Был ҡыҙына тауыш бирәм!
  
  
  "Был өлөшө булған?"
  
  
  «Ни белмәй ул, был беренсе тапҡыр булды. Ғәҙәттә резерв аэропортына стюардесса булды, әммә был түгел, бөгөн беҙ тирәләй бер ҡыҙ килә ».
  
  
  Сомневатся уның. «Бер кем дә түгел, ни уйлап, нимә булды был, тап ҡарағанда?»
  
  
  Мин уны ҡарарға ғына килгән. «Сэр, теләһә почтаны нимә көтә һеҙҙе һәр ваҡыт һуңғы минутта авиация бизнесявляться мөмкин. Беҙ ҡыҙы бер нисә һорау бирә, һәм ҡасан асыҡлана, һөнәр уны аңлаһын тип, беҙ уны үҙебеҙ менән алабыҙ. Һәм, ғөмүмән, полиция хеҙмәткәре өсөн был һиңә?
  
  
  «Кем ул бөгөн йылмайып. Накинуть одеял пилот алмай ине һеҙгә? Был бөтә кеше уйлай, улар мәйетте күреп тигән ».
  
  
  Ҡара уның крыжевская әрнеүле бортпроводница, рәткә барып ултырҙы менән шөғөлләнә, һәм отшатываться.
  
  
  Мин уның ҡарауы, яралы ҡош кеүек, ас бесәй һикерә урман һуҡмағы буйлап баралар. Sel ул уның янында. Мин ҡатын-ҡыҙ менән һөйләшеүе еңел, ул ih әгәр ҡурҡыта алманы. Сочувствие мөмкин тиклем күберәк тырышҡандай күренә уға.
  
  
  «Һине бер ҡасан төрмәнән сыҡҡан, шулай күренәлер инде һин аппетитно түгел ине, хәҙер нисектер, һеңлеһенә. Бөтә мастер плюс үлтереүҙә ғәйепләп, улар һеҙ угон самолета өсөн бирергә әҙер. Әммә, икенсе яҡтан, әгәр һеҙ ни эшләп минең менән, мин биреп ревматизм, лайыҡлы, мөмкин булһа, уны алмағандарға ни эшләргә һеҙҙең өсөн. Һинең исемен нисек?'
  
  
  Улар яуап бирә, һәм миңә күрһәтә, тип тотоп, мин-уның өмөтө һәм көсөргәнешле булды, предвкушение нәҙек тауыш. - «Мэри Остин».
  
  
  "Егет, һинең менән?"
  
  
  "Кардоз ху ... ... Ҡайҙа ул?"
  
  
  Эй тине ул, һүҙҙе артыҡ булмаҫ. 'Nen тураһында һуңыраҡ уйларға.'
  
  
  Мин уның реакцияһы була белергә кәрәк. Мин уға әйтеп алам, был ысынлап та ла, ли омела уның ниндәй мөнәсәбәттә булды. Сөнки уның йөҙө күренде, ул уны йолҡоп алырға ҡушты буйынса нах потечь йондоҙҙары доллар күҙ кеүек.
  
  
  Улар дуҫтарса тон дауам итә. «Мин Хуан тураһында күберәк һөйләй, Мэри. Кем булды ул?'
  
  
  Унда һаңғырау тауыш тойола, рыдание араһында уның һөйләне. «Куба ҡасаҡтар. Ул ва-банк, эму һәм кире ҡайтырға тура килде. Ул, тип әйтеп кастро менән туғанлығы була, һәм улар бының өсөн зыян тыуҙырыуы эму ».
  
  
  Ул, уйлай, тип уны нығыраҡ оҡшай полиция хеҙмәткәрҙәре йәшерен. Шунда алған был ҡалаларҙың ҡасаҡтарҙы ҡабул итеү; бер ҡасан да белеп, үҙе ҡасҡан делле кем килә, кем булып эшләй һәм дошмандар ».
  
  
  "Эго белә, һеҙ шул тиклем оҙаҡ?"
  
  
  'Алты ай.' Улар балаһын нисек күренә, һынған уйынсыҡ өҫтөндә илайбыҙ. «Мин уның менән таныша, ҡалала эшләп килгән « Истерн Эйрлайнз » осоу ваҡыты майами. Элек мин уның менән йәкшәмбелә ике эштән һорап киткән. Эму минең ярҙам кәрәк буласаҡ. Куба мираҫы, уның аҡсаһы күп, һәм әгәр ул ih ала, беҙ өйләнә алмай. Хәҙер инде . эго .. һине үлтерә ».
  
  
  «Юҡ, Мэри, үлтер һин уны, һәм ҡасан тапшырылыуына пилот револьверҙан атып эму».
  
  
  Ҡысҡырып, уны зарыдать. Удивленно пассажирҙар ҡаранып, тағы ла ҡайһы бер ҡото.
  
  
  «Бәхетһеҙ мин ... ... мин ... ... мин уны атып бәрә наброситься на штурман булған был осраҡта мин ... мин ... ... ул ябай түгел, уны отель курка баҫырға теләүселәр өсөн курстар ... oni үҙгәртергә '
  
  
  Улар баҫып, һалма һалынған һәм уның өс тамашасылар подлокотник. Ул эшләгән хок тип һорар инем-ҙе өсөн нах. Һәр хәлдә, ул ҡорал ҡуллана белеү беренсе ҡағиҙәһе: бер ҡасан да револьвер алыу өсөн, әгәр ҙә һеҙ эго ҡулланыу планлаштырыла. Икенсе ҡағиҙә: балалар револьвер менән уйнарға тейеш түгел.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  
  
  
  Минең ҡасан босс, Дэвид хокку тип аталған N3 мин, код рәсми тигән булһа, минең, кеүек Killmasterа беренсе, уны беләм, сөнки мин уның миссияһы невероятные бирергә йыйына.
  
  
  Ғәҙәттә, ҡасан эргәһендә бер кем юҡ, мин кем тип атай ул. Кашлять һәм N3 тик ул әйтә, уның беренсе эше, тип уйлайым мин үҙ ғүмерен страховкалау полис ике тапҡырға арттырырға кәрәк. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, беҙ шул тиклем хыялый булып бер компания түгел, мин страховать итергә, шулай әһәмиәткә эйә түгел.
  
  
  Уның килгәнлеген хәбәр итте. Иң ярлы булып AX штаб-фатир буйынса бөтә разведка хеҙмәте. Бала тирә-яҡ ФБР һәм цру, был ғәйбәт, ә ауыр хеҙмәтен тағы угодить йәшерен ағзаһы. Уның уйлауынса, был улар иң яҡшыны һайларға, уларҙы һаҡларға тейешбеҙ. сөнки президент.
  
  
  Уның уставы булмай. Бер нисә аҙнанан уның балыҡ тотоу заданиены үтәү көтә түҙемһеҙлек менән мичиган төньяҡ һәм йонсотҡос. Миңә ултырғыс Хоук гәзит аша пододвигать, закашливаться һәм әйтте: «N3, һеҙ аңлайһы, был нимәне аңлата?»
  
  
  Ул ревматизмды тиклем бирергә мөмкин булыр ине, тип уҡып исем ҡысҡыра: «Ауырлыҡты».
  
  
  
  
  ГЕНЕРАЛ ПРЕДУСМАТРИВАЕТСЯ ХЭММОНД
  
  
  ФЛАЙРА ҮЛТЕРӘ.
  
  
  
  
  Мин уйлауымса, бик күп белә тип американдар предусматривается хэммонд. Бының өсөн утро уларҙың тураһында белергә кәрәк Гранд-Лаклер. Генерал унда диктаторҙар була. Тарихы булмаған утрауы янында булды. Һуңынан уны яулау булған испандар, француздар ҡулына эләгә ул, ә унан һуң инглиздәр баҫа. Ҡара халыҡтың 90 процент булһа, ҡолдарҙың вариҫтары, африканан шәкәр плантацияһында эшләү өсөн һәм тирә-яҡ ҡуйы урман килтерә. Островитянова республикаһы референдумында һәм инглиздәр менән ун йыл элек айырылышҡан хәлдә бойондороҡһоҙ тип иғлан итә. Шунда гер Рэндольф Флеминг үҙгәртергә кәрәк
  
  
  Флеминг утрау булып иң популяр һәм иң һәләтле кеше. Гер һәм уның ысын атаһы үҙ халҡы өсөн мөһим үҙгәрештәр индерелде. Һуңынан өҫтөнә эго. Хәрби биреп, уны артыҡ күп түгел, һәм улар асыуланып. Ҡушма штатындағы флеминг ҡасып, эму сәйәси һыйыныу урыны биргән. Предусматривается хэммонд кешеләр власҡа килә һәм ҡоллоҡта кеүек диктатор хәрби һала. Хәҙер үле предусматривается хэммонд була. Файҙаһыҙға? Юҡ, булыуы мөмкин. Был әһәмиәткә эйә түгел. Ул вакуум власта ҡалдырғайны. Теләһә, кемдең лидер булыуын күрһәтте билдәләре диктатор, йәки башҡа итеп ваҡытында йыйып буйынса идаралығы предусматривается хэммонд төҙөү төрмәнән сығарыла, һәм ул ҡурҡа, тип белә инде, кем дипломат ҡарап, тәртиптә утрауына кире ҡайтарыу өсөн ярҙам итеү.
  
  
  Проворчать Хоук: «ул булғанға беҙҙең разведка мәғлүмәттәре күрһәтегеҙ тип, рус утрауы ракета базаһы булдырылған. Әлбиттә, бик тыныс, һәр ваҡыт кеүек. Шуға күрә беҙ тыныс эшләй һәм шулай уҡ аҫтында прикрытие тура килә. Беҙ ҡыҙыҡһындырыу өсөн, тауышланыу Куба Лаклер Гранд тураһында. Үҙе теләп уларҙың күршеләре ярҙамға мохтаж. Әммә беҙ белде, ҡулынан бөтә нәмә урыҫ, һәм был маҡсатҡа «ярҙам» - утрауында ракеталар урынлаштыра. Шулай итеп, был операция досье кремль эләгә ».
  
  
  Дэвид крайы буйынса етди ҡарайым мин бармаҡ Хоук постучать һәм ултырғыс. «Бер кеше өсөн был операция, N3. Куба беҙгә һеҙҙең алып ҡалырға тейеш түгел, хөкүмәт мөмкин тиклем тиҙерәк тел флеминг о рэндольф икенсе ракеталар Гранд-Лаклер ».
  
  
  Ул шикләнмәйем, - тип, урындарында ултырыусы булған йәки хәрби-тип һөйләй был хаҡта.
  
  
  «Һеҙҙең эш - инандыҡ, улар зарар итмәй. Ответ Флеминг һеҙ алған президентты президент һарайына ҡайтарыуҙы тейеш. Һеҙ шулай эшләргә тура килде һәм, бер кем дә белер өсөн, нимә бар был илдең беҙҙең ҡарата ниндәй мөнәсәбәттә икән ».
  
  
  Сарказм, уны тамуҡ үҙе белдерҙе. - «Мин күнеккән, мин атҡан тип, мине ағыулы, төрлө янау, был ғәжәпләнерлек бер нәмә юҡ, тик мин уны тағы ла үҙе эшләйәсәк учреждение күҙгә күренеп табылған. Һине нисек теләйбеҙ, уның өсөн герәк күренә? '
  
  
  Яҡшы әйбер күп кенә ул, әммә Тетеревятник рассмешить - тирә уларға бер түгел. Ул бөтөнләй нечувствительный. Хатта ул да йылмая.
  
  
  «Был турала ҡайғырттыҡ инде. Шул Флеминг Сойер һәм лак - иң яҡшы дустары ».
  
  
  «Гек финн күберәк оҡшай миңә, тик миңә ярҙам итә алмай Твена Маркалы ҡарағанда китап?»
  
  
  Бындай Хоуку остроумие оҡшай, шуға күрә мин уны әсе ҡараш ташланы. Томас Сой. Бәлки, һеҙ nen тураһында ишеттем. Президент уны Sawyer Hotel Group, донъяла иң ҙур. Генерал ер участкалары биреү өс йыл элек предусматривается хэммонд эму пляж, ҡунаҡханалар төҙөүгә һәм казино өсөн, туристар алырға мөмкин ине унда бай һәм гарем тыш, улар үҙ аҡса тотонолған. Был-улар икеһе лә хаҡлы. Һеҙ, әлбиттә, аңлайым, был йотолоу түгел Сойер отошло, табышлы кисекмәҫтән компанияһы эго ул национализациялана. Ышанам, хәҙер һеҙ аңлап, беҙгә ярҙам итергә вәғәҙә биргән бөтә вәғәҙәләре сойер алмашыу Флеминг, киләсәге хәүеф дусар эго был бизнес түгел. Флеминг һәм үҙемә һүҙ бирҙем ».
  
  
  Ул кивнуть. Сүп-сар өсөн сәйер сәйәсәте буйынса эшләгән иптәштәр. Сойер делец һәм сәмле Флеминг патриоты. Икеһе бергә тоташтырылған тура килде һәм мин был. Бди менән уның офисына дәрәжәлә ҡырыҫ хоука китә уйҙарым, был донъяла - бардак.
  
  
  Бөтә Sawyer нью-Йорк күренә, башҡа ҡунаҡханаларҙа ла шул уҡ баһа диапазон: лоббийы бәләкәй, магазин уратып ҡәҙерле. Әммә башҡа бер була. Шәхси лифт булһа, улар өҫкө ҡатында асыҡтан-асыҡ алып барыла. Наверх күтәреү, уның аяҡ баҫҡан йомшаҡ келәм иркен холл, шунда мин кейгән блон элегантно көтә. Бөтә стенаға эленгән интернет жириновский ҡәҙерле, беҙ улар менән бер тигеҙ булыуы мөмкин түгел, әммә сифаты буйынса тирәләй ике аяҡ, мин подмигивать булмай-итәк тар аҫтында. Махнуть рукой мин бәләкәй төҙөк. "Мистер Карте?" Ул кивнуть.
  
  
  «Тап уның Сойер, - тине ул. «Атаһы кеүек, һәр ваҡыт, һәм мин һораны, һеҙҙең менән һөйләшергә телефон буйынса вижу».
  
  
  Һәм мин уның ҡулы нан биреү буйынса икенсе яҡтан әйҙәй коридорҙа көнө. Бүлмәлә, беҙ унда кереп, тирә-бер иң ҙур була, ул уны ҡасан булһа күрҙе. Быяла терраса асыу көнө һыу инеп, ҙур булмаған ағастар һәм үҫемлектәр тултырылған. Беҙ барып ултырыуым булды, беҙ ҙә шкаф, беҙҙе папка, төҫтәге һәм уңайлы креслоларҙа ғына утрау. Һәм бар. Владимир Сойер белеп, ҡунаҡ кеүек ҡабул итә. Мин барҙа һәм ҡыҙҙар яғына ебәреп.
  
  
  "Мин һеҙ нимә тәҡдим итә ала, владимир Карте?"
  
  
  «Әлбиттә, зинһар».
  
  
  Ҡой стакандарҙы, мин уны үҙенең бренд сода һәм виски алды. Ҡар аҫтында ҡалһағыҙ беҙ быяла ишектәр һәм патио parque ҡарарға килде.
  
  
  «Ниндәй хурлыҡ, - тине ул. «Шулай бик күп матур нәмәләр, нимәлер төндә йөрөй һәм бер кем дә ебәрә.
  
  
  Ул, үҙе хаҡында уйламай, урынды күп ала тип уйлай, ҡайһы бер кешеләр өсөн ҡурҡыныслы була торған ине, хатта бер нисек тә түгел. Мәҫәлән, ошо бүлмә өсөн хәүефһеҙ сойер тап шулай булыр ине лә, әгәр ул шул уҡ ҡатта уның атаһы аңламаған булыр ине. Ул бик обладательный булып, гүзәллек аҫтында йоҡа туҡыма күп, уның янбашым менән уны ҡосаҡлап һәм күкрәгенә ҡаты аҫтынан иркен шөғөлләнә. Улар һүҙһеҙ nah тост әйтә, күңел, был минең түгел, сигарет береһе нах һоҡланып. Һуңынан беҙ ишекте асыу өсөн, һәм барыһы да тамамлана.
  
  
  Сойер Томас түгел икән шул, уны күреп кем көткән. Ул кешене күҙ алдына юғары энергияларын, көстәрен һәм уңыштар излучать. Был күреп ул үҫер фут урынына алтынсы кеше түгел, ә түбән полголовы дөрөҫ, етеҙ хәрәкәттәр менән. Ҡапыл көслө тауыш түбән яғында nen эго генә бар. Мин ҡарайым һәм минән уның аяҡтары менән бер нисә футҡа тиклем башыңда туҡтап, как будто кеше-машина ҡарауҙан тыш, уларҙы һатып юҫыҡта. "Мистер Карте?" Уларға ышанмайынса булмай.
  
  
  Ул кивнуть скромно.
  
  
  «Һин шулай итмә, мин уны нисек күҙ алдына килтерәм».
  
  
  Зарланырлыҡ түгел ул, һәм был-уның белә. Күпселек кеше уйлағанса, һәм был нимәлер оҡшамай улар араһында Богарт Огилви суперагент сэр Реннин, бәхетһеҙ егет, уларҙы британ аталған I M. 6 департамент «C», кеше, улар йәшенгән булған табити der stern немец журналында мәҡәлә. Һәм уны ла бөтөнләй күренмәй.
  
  
  «Отель border table һеҙ уның менән һөйләшергә ине, - ҡунаҡхана магнат дауам итә. Тик шул көтәсәк. Тап һеҙҙең менән самолет өлгөрмәк кәрәк, ә ваҡыт бик аҙ. Һеҙҙең тирәләй кеннеди аэропортында киткәйне, биш минут өсөнсө ny.
  
  
  Блондинка шулай булғас, алға бара. Ҡыҙыҡлы эштәрендә артыҡ булмаҫ. Ул уны локоть ҡағыла. «Әгәр ҙә һин инде үҙеңдең әйберҙәрен йыйып, беҙҙе яҡшы бара. Минең аҫтағы чемп инде, беҙ китәбеҙ, әммә кереткәнсе ала, мин ниндәй хем менән һөйләшергә кәрәк ».
  
  
  Икенсе бүлмәлә инде ул, көн һыуына башлағас сойер мин холда үткәреләсәк. Яғымлы һәм уның өҫтөнән бер минутҡа тун норковый норковый эшләпә ҡайтырға тура килә-зәңгәр күлдәк. Чемоданчик уның менән булып, мин ул демонстратив менән биш швырнуть фут булған алыҫлыҡ. Тимәк, уны белгән, үҙе сикләү кеүек. -Ни, мин тип баһаларға мөмкин. Ул сумаҙанын тотоп ҡараны һәм, атаһы кеүек, уның менән хушлаша.
  
  
  Лимузин килгәндә, ул ярайһы ғына ҙур булмаһын, ниндәй ярлы тойота машинаһы өсөн мафиози ҙә оҡшамай, уның люктарҙы ябып, беҙ машина йөрөтөргә менән айырылам, шунда уҡ эш менән шөғөлләнә. «Һеҙгә хәҙер нисә мәғрифәт ул әйберҙең мөмкин. мин доктор түгел флеминг бөтөнләй белергә тейеш, һеҙҙең бөгөнгө эшен һеҙ кем һәм ниндәй делле. Ул, булырға тейеш, тип уйлайым һин минең атайым ҡарауылсы яллаған ҡунаҡханала. Был сәйер уның ғорурлығы булған, был невиновность атала, әгәр теләһәң, һәм әгәр ул белгән булһа, тип, бүтән, тыш эго үҙ халҡы, уның тәхетенә менеп ярҙам булды, уның президентлыҡ баш тарта ала ине.
  
  
  'Эйе?' - Мин ee реакцияһын күҙәттем. «Хәҡиҡәтте белә ул, тип, атаһын һатҡан ғына армия һине?»
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс дернуть rta поэмаһын ул, иренендә һәм уны, күрәһең, ғәрип булып һүҙҙәр уйлай, әммә ул был хәлдән ҡотолоу тема түгел. «Ул төшөнсәһенә эйә түгел, һәм бер ҡасан да уның яҡшы белә. Уны уйлап, хәрби-тип уйлай, тип уның берҙән, әлеге хәлдә кем еңеүсе була ала. Әммә минең атайым түгел, тип ышанам. армия командованиеһы был тотанаҡлыҡ менән һәм һеҙ тура һүҙ үҙе насар яҡтан сюрприздарына әҙер булыу.
  
  
  Тик шул саҡта ғына уны аңлай. Бәләкәй һөйәктәр үҙе һөйөклө атайың ебәрҙе, тип мин үҙ эшен башҡара. Ул ғына ла түгел, армия лаклер гранд ышанам. Беҙ ышанабыҙ Эйкс түгел ул, беҙ, минең, уның үҙ ҡыҙы итеп ташларға әҙер. прима һәм һутлы була, күңел өсөн, үҙенең бөтә черед бара. Ярай, был примаһы булып, унда минең шатлығым менән клюнуть.
  
  
  «Бындай осраҡтар булырға тейеш түгел, күрәһең, беҙ ингән башҡа дуҫтар. Әлбиттә, хеҙмәтсе ҡыҙы менән бара Томас ваҡ Сой ине. Флеминг менән дә шул уҡ хәл. Әммә һин быны төҙәтергә тура килде ».
  
  
  Ул һәр айырым тәҡдим такси алыу, киләсәк өсөн кеннеди аэропортында, айырым ny. Бынан тыш, эй, түгел, белә булһа кәрәк, тағы минән нимә кәрәк нәмәләр эшләй. Мин Манхэттен төшөрөп авиакомпания офистары булған, һәм уның президенты авиакомпанияһы көтөп минең документын күрһәтте, тик уның яҙмаларын тикшереү телефоны буйынса штаб-фатиры аҡш-та вашингтонда AX. Отель янындағы үҙенең мөмкинлектәрен күтәреү һәм уны үҙенә иғтибар йәлеп итә алмай ҡораллы бортында пассажирҙар тикшерелде.
  
  
  Хоука бик ҡыҙыҡ яуаптар булды, шылтырата. баш башҡарма директоры. кисекмәҫтән президент аэропорт, ҡасан һәм уны ебәргем килмәһә, мин шәхсән булған самолеттар оҙатыласаҡ.
  
  
  Тағы Сой ине инде самолет менән матур һөйләшә, зыялы кешеләр иҫәпләгән ир-аттар, ҡайһы бер урында өс тәҙрә янында ултыра. Ул подозревать, был Рэндольф Флеминг була һәм, ҡиммәтле Сойер яңы президенты томас гранд утрауҙары-Лаклер. Ул, ҡото алынып, уны ҡасан ҡыҙы менән йәнәш силы, һәм күрәм, уның лидерлыҡ һәм намыҫлылыҡ излучать. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин уның ҡарауы, мин унан түгел, ә күберәк иғтибар йүнәлтелде.
  
  
  Бәлки, уны уйланырға, кәрәк миңә юл кәрәк. Эго фекер уны уҡырға алалар. Доплыть тиклем утрау, уның үҙен хәүефһеҙлектә тойоу; аппартамент президент әммә әлегә ул түгел, мишенью уны еңел булды.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уны уйлап, бер ни йәл түгел, тирә-сой шәхси самолетҡа үҙе өсөн, беҙ ташый, ә һуңынан ғорурлыҡ юлы тураһында уйлап, тағы улар тураһында һөйләй: Флеминг, һис шикһеҙ, бындай әйберҙәр баш тартыр инем, сөнки был мөмкин оказаться этәргес ҡайта. Флеминг тауышы йомшаҡ булды, уның һүҙенән размерять, уның эшлекле һәм тағы тон менән һөйләү. Пассажирҙар тойола, улар тураһында һөйләшеү пустяк тип. Беҙ ҡасан һауала булып, мендәр һәм юрған бортпроводник килтерә. Тиҙ арала һүндереү пассажирҙарҙың күпселеге изге, стихать һәм һөйләшә. Һәм минең өсөн төш тураһында һүҙ булыуы мөмкин түгел. Иң элек, әлбиттә, уның Флеминг күҙәтергә тейеш була, ләкин, бынан тыш, минең менән буласаҡ тормош еңеләйтеү тағы ла мин обладательный. Һәм уны, тоя, был-ара көсөргәнешлек була. Бөтә нәмәне беҙ эшләргә ала, был һан тураһында уйларға тырышты. Һәр хәлдә, был ярҙам итә миңә заснуть түгел.
  
  
  Флеминг мин һуңынан ғына менән танышабыҙ, - тип уны инцидент угон самолета менән күҙәтеү аҫтына алынған. Неон уның һуңынан, йәнәһе, ул был бәхетле тап килеү, тип, яңы ҡунаҡханала Sawyer именлек хеҙмәте офицеры Гранд-шул уҡ осасаҡ рейсы Лаклэр. Уларға ышанып, кешенең эгоһын утрауҙарына оҡшаған һәм мин эго.
  
  
  Һуңынан, барыһы ла пассажирҙар өсөн тынғыһыҙ тағы ла миҫал итеп, уның үҙе һәм үҙенең мөмкинлектәрен тыныс йоҡоға батҡанда. спинка тамашасылар үҫһен.
  
  
  
  
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Аэропорт Гранд-Лаклер бындай ҙур булһа ла, аэропорт чикаго о ' хара кеүек, тик күренһә лә, һуңғы самолетында бөтә пассажирҙар вывалить тигән Гранд-Ла-Клэр. Заманса Аэропорт шул тиклем буласаҡ, тип уйлайым мин, һәм уның тирәләй ҡунаҡханалар өсөн түләүгә үҙ килеменең сойер казино ли түгел. Ҡыҫҡа еңле күлдәк төҫөндәге сағыу номерҙары менән шортик кейгән һалдаттар һәм тотанаҡлыҡ островитянова. Ҡорал тыш, улар ҙур бойскаут хәтерләтә. Ҡара самолет эргәһендә ойошторолған һәм улар тирәләй ҡайһы бер лимузин-лесник ih көтә.
  
  
  Стюардесса иғлан, беҙ үҙ урыны булырға тейеш, әлегә Флеминг докторы аэропорт тирәһендә китә алмай. Баҫҡыстан яҡынлаша, һәм ишеген асып. Унда халыҡ бик күп күрҙе инде, хәҙер уның оглушительный возглас ишетеп, аяҡ баҫыр үҙ ерҙәре ҡасан утрауҙары яңы президент.
  
  
  Тағы мин прошептать Сойер менән йәнәш: «ҡара әле, ул ниндәй пар килгәндәр. Отель ине уны, һәм беҙ мөмкин булған ҡарауы аҫтында булһын өсөн, уны нисек төшә ».
  
  
  - Һин отпихивать һаҡлау ине. Се, һин бындалыр тип, - мин яуап бирә.
  
  
  Беҙ тәҙрә аша күргән, тип Флеминг, хәҙер самолет трапында итәгендә урынлашҡан ул, ҡулдарын күтәреп, сәләмләп островитянова. Еңел формаһы отсалютовать ҡалын ир-аттар, һәм һуңынан ҡулына килә пожимать Флеминг эму. Флеминг йылмая.
  
  
  «Полковник Иероним Ҡаплаясағы», - тине Тағы. «Армия штабы начальнигы. Кеше булһа, ул ҡайтып флеминг ойошторола.
  
  
  Минең был бәйләнештә булды. Ул, уны иғтибар менән ҡарағыҙ. Кешенең эгоһын ҡара ҡара булғанға түгел. Көнсығыш уның күҙҙәр булып, тиреһе һәм зәйтүн юғары ҡашлы, тип күрһәтә, ул булған индеецтар вариҫтары бразилия, боронғо ваҡытта утрау яуланы. Унда барыу өсөн ҙур вьетнамец мөмкин. Ҡолаҡ ирен ҡарарға ирендең Флеминг джером, күрһәтә, утверждающий, ишетеү өсөн күмәк истерияға эго.
  
  
  Уның һүҙҙәре буйынса, кешенең эгоһын аңлап, ҡурҡыныс тураһында иҫкәртәйем тип, уның флеминг мөмкин. Асыҡ ҡулдың һыу алыу өсөн лимузин һәм уны эго ожидающий флеминг әйҙәй.
  
  
  Флеминг йылмая, ҡул тотонолған һыу өсөн полиция һәм халыҡ лесник стряхивать джером, күрһәтә, утверждающий, халҡы өсөн ҡулына пожимать - ғәмәл, уның кем, ниндәй здравомыслящий һәм полиция һаҡсыһы булараҡ, ненавижу. Алҡыштар туҡтағас, машина рәсми флагы ул ҙур ҡанаттары менән сил; һәм ҡайһы бер милиция машиналары хәрәкәте аша тамашасы лесник бәреп маташтылар. Беҙ самолетты көтөргә тура киләсәк, әлегә хәрби полиция ла борт килде, бортпроводница ҡулға алыу өсөн, самолет урларға тырышҡан. Уның ҡарауы мин, ул киткәс тә, һәм тревожно вопросительно. Ул, йылмая һәм кивнуть. Мөмкин булһа, алыр ине ул эй тәьмин итеү, хөкөм ҡарарын артыҡ еңел; ахырҙа, ҡарт, уны ҡорбан трюктар ҡоланы. Ул баҫҡыстан төшөп килгән һалдаттар ҡамауҙа ҡала, тип ee тамашасы vip-персоналар һәм ҡысҡырып сәләмләне. Йәмәғәтселек, моғайын, угон самолета тураһында проинформировать булырға тырыша. Ниһайәт, беҙ сығырға рөхсәт ала. Халыҡ һаман ликовать. Флеминг шары беҙҙең менән билдәле доктор булған. Тағы ҡулыңа помахать һәм засмеяться, тамашасының иғтибарын үҙенә йәлеп итә. Мин бер кем дә тейешле иғтибар бирелә. Был бәхетле булған уның. Бер насар ваҡиға буйынса бөтә, с йәшерен агенты була ала уларҙың, - был билдәлелек тоғро булды. Беҙ ответ был таможня сағыштырмаса тыныс, унда беҙҙе көтәләрҙер, конвейер әлегә беҙҙең багаждарҙы килә. Тағы багаж һәм ул үҙен күрһәтәсәк. Алдында беҙ чем таможенник менән арба төшөрөү һәм ҡуйыу; ih асыу өсөн беҙ мөмкин.
  
  
  Ғәйәт ентекле тикшереп булмай. Бындай йолалар, ғәҙәттә, ҡаплаясағы бик таралған була. Туристар, ғәҙәттә, улар хәлле эштәре менән булып, йәки обидел уның ҡото теләмәй. Һәм мин тағы ла нығыраҡ ғәжәпләнә, сөнки был шул, тип мин обыскивать. Минең кобура наплечный уларҙы табып, куртка һәм нахмуриваться расстегнуть, әнисә менән «Люгер».
  
  
  «Аңлатыу, зинһар». Сөнки был кеше лә күренмәй, миңә тигән урынлашҡан ҡунаҡхана, туристар һыу кеүек бай, кәрәк түгел обидел уның.
  
  
  Ул әйтә, уға, мин яңы именлек хеҙмәте офицеры ҡунаҡханала «Сойер». Был ир-егет биргәндә лә тәьҫир итә. Уның бармаҡтары нажмите, һуңынан был ике полицейский, ненавязчивый күренекле урында торһа, алға залдың мөйөштәрендә сыҡҡан. Полиция бүлегендә ул ответ өсөн һорауҙар мин бойора. Минең тирәләй бер офицер ала «Люгер». Тағы ла күренде, тигән ҡунаҡханала урын асыҡтан-асыҡ һуғышҡа инә. Эй килә, уның цыпочки, иҫәрләнергә натворить уның өсөн түгел. Бында власть менән бәхәсләшеү ҙә булһа мәғәнә. Ул әйтә, һуңынан уны отель тип күрәм, һыу менән фургонында полиция һәм офицерҙар өсөн аэропортҡа китә. Мин үҙем менән алырға рөхсәт чемп. Әгәр ҙә был Дэвид Хок ишеткәс, асыуын ҡабарта ине ул вафат була. Уның презрение к ябай полицейский булам. Abschussfahrt баш ҡалала ун километрға тиклем булған, юл һәм оҙаҡ була. Халыҡ элекке юл буйлап теҙелгән, беҙ өс сәғәт алда майлы һәм Флеминг тиҙлек менән хәрәкәт процессия. Беҙ һуңғы конвой мотоциклет буйынса хәрәкәт итә. Кешеләр, мин улар ответ участкаһы булған, булһа, башҡа бөтә һәм бөтә донъяла полиция тип, күңелһеҙ һәм педантичный. Кисә ойошторола һәм ял көндәре тип иғлан Иероним көнө, кис менән шөғөлләнә башларға тейеш. Был йәш кеше өсөн, әлбиттә, был эштең рәт-рәт күберәк аңлата. Ҡасан беҙҙе ҡунаҡханаға mimmo барышлай «Сойер», өсөнсө һәм дүртенсе тағы бер нисә кеше барып тора. Фотографировать туристар ҡунаҡханаһы алдында ҙур аҡланда ине. Архитектура стерилләргә булған ҡунаҡхана, туристар өсөн тыуҙырылған трепет бирегеҙ һәм онотмағыҙ, улар өсөн бында: өҫтәл үҙе өсөн юғалтыуҙар менән иллюзия доллар төшөп, тип ih күңелгә ятышлы. Ситенә ҙур бина һөртөлә һәм районы буйлап эш гавань н ҡушыла. Прогулочный өс яхта һәм гавана бик ҙур күргәндәре уны уйланырға, был яҡшы кешеләр менән эшләй казино булһа, ул мөмкин позволить үҙенә бындай уйынсыҡтар.
  
  
  Участка полицейскийы неприметный урында урынлаштырылып, унда туристар наткнуться на зоркий ине уның күҙҙәре лә. Шулай уҡ яңы тиерлек булған һәм ул, аэропорт кеүек. Сойер үҙ хоҡуҡтарын һәм үҙ ерҙәре өсөн түләү яҡшы булды. Көтөү залында эленеп вывеска, эгон йомартлыҡты маҡтай. Мин барышында аша килтереп ҡарағыҙ. Стюардесса, пилот атылып, ағас эскәмйәгә ултырҙы. Наручник н нах булып кейенгән, күҙҙәре менән ябылған һәм уны шым ғына илай. Моғайын, ул үҙе әйберҙәрҙең ҡот осҡос булыуын, ул, бәлки уның менән килеп. Sel уның менән уның янында, эй массированный һәм муйынымды гер. Бирһә, бына бер нисә советтары, эй вәғәҙә итә һәм тағы ла тырышалар һәм кәңәш джен дөрөҫ әйтә, - тип мине борсоған бер нәмә эшләү өсөн нах. Ахыр сиктә, бик ҡыҙыҡ булыр, тормошҡа ашырыу өсөн цифрлы камералар. Мин йылмаям тырыша ул, ләкин мин башы һәм ҡулбашы всхлипывать. Бүлмәһенә инә һәм уны һаҡсы булып китте. Отель улар түгел, уның үҙе өсөн уңайлы тоя.
  
  
  Ул бер сәғәт ҡала. Хәйләкәрлек, һеҙ встревожиться менән шөғөлләнергә мәжбүр итә. Ул тулҡынланып. Әле уның шәхестең үҙен тотоу мөмкин түгел, был этапта бик ашағы мин Сойер һәм ярҙам ала алмай. Аҡылға уйнаған һайын уның ҡарары, был тирә сыға.
  
  
  Ике полиция көтөп, ниһайәт, аҙағына яҡынлаша. Яҙыулы ишек аша үтеү менән уның «хакимиәт». Бер водитель машина булғас, мин уларҙы алып ҡайтып, башҡа штатском була.
  
  
  «Мин жаль, что мин һине көтөргә мәжбүр», һуңғы тине. Уның һөйләгәндәренә артыҡ взволнованно. «Кобураһынан пистолетын йәшереп наплечный ни булды һиңә?»
  
  
  Мин шуны әйтергә кәрәк эму була. Ул әйтте: «Минеңсә, был иң уңайлы урын өсөн эго кейгән».
  
  
  Был Эму оҡшай. «Ҡорал йөрөтөү хоҡуғына эйә булыу ғына урындағы властарға, владимир Карте, һеҙ законды боҙа. .. '
  
  
  «Хәүефһеҙлек хеҙмәте начальнигы булараҡ отель « Сойер », ҡорал йөрөтөү хоҡуғына эйә түгелме мин?
  
  
  'Һеҙ эш урыны ғына. Мин йыйынам итеп әйткәндә, беҙҙең законды боҙа икән, тип, сит илдәргә ебәрер өсөн нигеҙ булып тора, сит ил кешеләре нисек нежелательный.
  
  
  Ул, усмехаться Хоука реакция тураһында фекер менән, әгәр уның әйткәндәре һәм эму шылтыратып, утрауҙы менән ҡыуҙым мин. Иглоукалывание уның абруйын к нервы системаларын ҡулланыу хәл ашырыла. Задумчиво ул әйткән: «мин шул саҡта яҡшы сойер шылтырата. Был Эму оҡшай.
  
  
  Был сабата. Уның бармаҡтары аҫтында почесать бер күлдәк, тигән һымаҡ паразит эго шунда куст. 'Эм-м-м-м у... беҙ... ҡайһы берҙәре был эм-м-м-м". Сойер владимир ... менән шәхси мөнәсәбәттәрҙе?
  
  
  «Беҙ йыйылма абайса. Иң өлкән ул.
  
  
  «Мин... был минең быға асыуым менән Гм.... Агент уны икенсегә бора. «Ховард, эгон камера булып китте. Ә әлегә ҡараны, тип... »билдәләр менән тамамлай һәм фразаларҙы ишектәр артына йәшеренеп түгел, уны ашығыс рәүештә« хакимиәттең ».
  
  
  Беҙ бер ҡасан да улар минең полиция тирәләй эштәр ҡабул ителә. «Люгер» запас шулай ярай инде, улар хатта алыҫ түгел тип ҡарап ятты. Стилет, иңбашына ул минең йөгөн, бер кем дә таба. Ләкин мин күберәк ашағыҙ сыуалыш тыуҙырҙы, әлегә был бөтөнләй кәрәк булмай. Был тарихтың рәсми кешеләр килде угон самолета тураһында хәбәр минең ролемде тағы ла түгел, әммә был билдәле кимәле юғарыраҡ булыр ине. Говард ҙур бинаның подвалында камера уның артынан эйәрҙе.
  
  
  Камераһы булған ике овал формаһында эскәмйә стеналары бер-береһенә ҡаршы килә. Буйынса ир-аттың йыуан бер эскәмйәгә ултырып, моғайын, америка бизнесмены. Ул арый, синкх һәм уны бер күҙем менән булһа, булыр барыһы ла күк. Башҡа тотҡондар араһында дистанция һаҡларға тырышҡан һәм ул уны, хитроумный негрҙар, бының булыуы мөмкин. Ҡасан Ховард китәм, йә негрҙар, хмыкнуть, мин урап һәм гер тырыша. Ул, уның ҡарай бора.
  
  
  «Тыныс тора, - тине ул.
  
  
  Мин уны урап үтергә тырыша, ләкин мин һаман шул күҙәтер өсөн, мин уның өсөн алда булды. Мин кулактарҙа бил эго эләгә иҫкәртеп тора.
  
  
  Запястье һәм уны эго аша үҙе өсөн тырыз тотоп, ерҙә полуротный эго арҡылы. Улар күренә ҡәнәғәтләндермәй, тигән кеүек булды шул, уның ярдам отель. Һәм уны ҡабаттан аяҡҡа вскакивать отель һөжүм итә, әммә уның ҡасан стилет күрҙем, ул уны һуҙмай, баш тартып, уны планлаштырыу, селл пожимать һәм яурын. Мин тәьҫорат барлыҡҡа килә, ул ғәҙәти түгел скандалист була, әммә эму түләгән өсөн, уны танырға мәжбүр һәм сокамерник ih ҡото бөтә, тип допрос ваҡытында полиция отель. Вздремнуть цифрлы камералар булырға йыйынмай ул, ләкин хәҙер хәл итә, тип яҡшыраҡ өсөн тормоштағы негрҙар һәм йоҡлай алмай. Әммә ул киләһе ярты сәғәттән күберәк бер нәмә лә эшләй.
  
  
  Ховард һуңынан яңынан барлыҡҡа килә, һәм ишекте асып, мине саҡырған сығыуына ишара. Иҫерек выбегать американдар маташам, әммә ҡара аяҡтары менән тотоп оло һәм эго бәреп төшөрә. Ул уны арыным, үҙ ҡулдары менән муйынын һәм хлопнуть буйынса эго. Ул ерҙә селпәрәмә килә, һәм мин подозревать, уны ни тип поспать.
  
  
  «Эго урынлаштырыу, урыны башҡа», - тине ул. Хауи. «Улар беҙҙең менән һөйләшеп йәки консул». Һәр осраҡта, уның флеминг кистән йыйылып, тәртипкә килтерер тип бер ҡасан да был свинарник. Был ховард аҡыллы күренә, тип, ул тирбәлеп тора минең бойороғомды үтәйәсәк ала, коридорҙа һәм унда кеше аңы эго ҡалдырҙы.
  
  
  Тау янында ултырған шкафтың сой. Минең ҡулымда уның «Люгер», мгновений һәм ул уйлай, тип уны бик хыялый, мин ҡотолоу өсөн ярҙам итә. Предприимчивый уның етерлек булды. Тик һуңынан күрер ул кешенең нервы артта нах өс полицейский булыуын белдерә. Егет, мин ул һораштырып, вспотеть.
  
  
  «Ҡул һинең хата булмаҫ, владимир Карте. Недоразумения өсөн ғәфү үтенәбеҙ ». Минең чемп бирәм мин уны.
  
  
  Мин Люгер тағы минең хеҙмәт. Сунь наплечный уны эго кобураһына һала, ишек аша сыҡҡанда һәм беҙ бергә, улар ике офицер асылды. Хәҙер уны күрмәй, тип, камера бер өҫтөнлөгө бар: сөнки унда йылы булмаясаҡ, сөнки урамда. Хатта бер йортта стеналар күтәрелгән баш һәм брусчатка февралдә йылы сағыла. Тап уның вопросительно ҡарай. Ул асыулы һаман да тойола.
  
  
  «Тамаша өсөн был әҙәм. Улар, асыҡтан-асыҡ барһын өсөн Флеминг; азат булыу һәм ҡорал йөрөтөү рөхсәт ғәмәлдәрегеҙ тураһында һеҙгә беренсе бойороғо рәсми эго теләһә ҡайҙа һәм теләһә ҡасан. Бөгөн кисен мөрәжәғәт итә һәм уның парламентының сираттан тыш ултырышы булды. Беҙ уны асыҡ галерея билеты бирелгән, уны теләп, һеҙ ишетеү өсөн сығыш эго. 2:30. Пообедать эсергә ваҡыты булырға һәм шуға күрә беҙҙе әле ».
  
  
  'Бөтә һәм шул?' - унда барып һорай.
  
  
  Мин уны ҡулынан тотоп өсөн. «Тиклем сығыш өсөн. Мин һинең менән түгел, тел ашыҡмай, ғилми-нәшриәт. Өҫтәүенә, ул артыҡ ас.
  
  
  Такси таба алмай. Урам кеше менән тулды, бейей, йырлай һәм ликовать. Унда кисәгә килә көтә түгел, булһын өсөн, отпраздновать. Халыҡ төркөмө аша прорубить тырышып, беҙ үтә mimmo «баҙар кәштәләре доморощенные», туристары сувенир тәьмин итеү, тирә-яҡ сингапур килтерә.
  
  
  Ҡунаҡхана бинаһы араһында эшлекле һәм баҙарҙың ҡайһы бер һуҙылып, киң юл, шулай уҡ, төп ҡунаҡхана алып барып инеү менән шөғөлләнә. Вестибюль ғәйәт ҙур булып, ҙур магазин тәҙрәләре уратылған, уң яҡтан инеп була, ә казинола. Ул, теркәлгән шкаф та ебәрҙе, әммә үҙенең сумкаһынан асҡысын тап буйынса выуживать. Террористический номер инде ул минең өсөн. Беҙ өҫкө ҡатынан лифт аша һыуға эләгә һәм туристар йыйыла.
  
  
  Мин тағы минең номерҙары күрһәтте, ҡултыҡ төрҙәре менән фатир ҙур. Улар, ҡара пальма аҡланда, яхта, пляж һәм аҡ елкәнле, ул ҡаплаған-һыу йәшел. Аҡса. Йүнәлтеүсе аҡса күп ерҙәр. Һуңынан хатта уның үҙен бик бысраҡ булып тойоп йәшәй һәм төнгө осошҡа цифрлы камералар өсөн ҡиммәтле йыһаз ултыра. Ул, кисеү аша үтеп йоҡо булманы. Ике душ өсөн бик ҙур булды. Тап ул шылтыратты. «Таҙа кейем биреп, башҡа тағы помыть өсөн беҙ мөмкин».
  
  
  Тураһында «юҡ, - көлкө менән яуап бирҙе ул. «Натощак түгел. Минең күрше номерҙа буйынса, уның мыться һәм унда йыйылған».
  
  
  Ипләп ҡарарға ярай. Уны ишетеп, ишекте нисек асырға һәм ябырға тоташтырылған, телефон заказы буйынса ике эсемлектәр, шул иҫәптән кейем һәм күңел стряхивать. Эҫе уны тынысландырырға мөмкинлеге & nb ағам мин, есем түгел минең әлегә бөтә покраснеть, һуңынан һалҡын һыу күсә. Шулай итеп, йыйынтыҡта ла, мин һәр саҡ яңы кешеләр хис итә.
  
  
  Шул уҡ ваҡытта һыу, тағы килеп нисек, киҫеге менән тәрән күлдәк кейеп, зәңгәр күҙҙәре уның күркәм тура килмәй, уны йәнә үҙенә кейем булған. Шул ваҡытта, уны ҡасан уның поприветствовать, улар эсемлек килтерә.
  
  
  Мартиника стакан килтереп һуға улар юғары һыуытылған, әммә уның ҡасан тамамланы, ул әле һаман поддубныйҙы, шуға күрә беҙ лифтта төшөргә була. Тағы бер һайлаусыға дүрт отель ресторанында икенсе ҡатынан тирә-яҡ. Беҙ бындай уйын өҫтәл аҫтында еңел сатыр, - тине ул һәм мин, лобстерҙар дан бында-тип, майы һәм лимон һуты менән бирелә.
  
  
  Миңә ҡыҙыҡ булып, алда ни көтә, киләһе аҙымды үҙең яһа урыҫ. Сорвать уны үлтерергә тырышып ih Флеминг, куба эго төрмәлә серетергә ҡалдыралар, шуға күрә уны хәҙер бөтөнләй яңы программа әҙерләргә тура килә ине.
  
  
  Тик асығыу мәғәнәләре лә бар, әлегә ул ih барышында яуап көтә. Беҙ белем биреү ләззәт, ә һуңынан, ҡулға-ҡул тотоношоп, Флеминг сығыш өсөн хөкүмәт бинаға юлланды.
  
  
  
  
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  -
  
  
  Беҙ һуңыраҡ килербеҙ ценымногие кәрәк түгел. Инде биләгән урындарҙың барыһы ла булыр, башҡа урындарҙа беҙгә зарезанного, дөйөм залда һәм галереяла переполненный жар һулап. Флеминг платформа Рэндольф ултырып, бер яҡтан, джером, күрһәтә, утверждающий йыйылышы араһында закондар сығарыу һәм башҡа ҡаплаясағы башлығы менән буш ултыра. Полковник микрофон артына баҫып, һәм инеш һүҙ әйтте.
  
  
  Флеминг тора һәм уның ҡасан тамамланған, стеналары саҡ алҡыштар менән селпәрәмә громовая. Хлопнуть, ул да, ҡулға һәм помахать Тау, ул тулҡынланыу менән увлажняться күҙҙәре.
  
  
  Флеминг ун биш минут көтөгөз, алҡыштар тынып әлегә етерлек түгел, тотош өсөн тынып, ике ҡулын күтәрҙе. Ҡасан етә шым булып, тирә-эго нацистарҙың динамикаһында, йылы тауыш. Ул өйҙә булыуы бик шат һәм бәхетле, һәм шуның өсөн рәхмәт, - тип тағы ла киң илдә халыҡтар, илдәр етәкләй эго. Ул программа булмаһа, улар кеүек шөғөлләнһәк йөкмәткеле, асыҡ һәм йыл дауамында һайлауҙар вәғәҙә итә, бер йыл уның өсөн декретҡа хәрби ғына эшләй. Ул сәғәт һөйләшеп, бер һүҙ сәйәси һәм тирә-яҡ яҡшы булырға, ул уны ҡасан булһа ишетә.
  
  
  Тағы бер минут һуң алҡышлап, һалдат төркөмөнә эләгә һәм флеминг оцепление обьятие мөмкинлек бирә. Һуңынан оҙатып йөрөү өс ир-егет киткән ҡабырға ишеге аша бинаһында һаҡлана. Әлегә хәрби сойер менән килешеүҙе үтәр. Һәм минең уйымса, улар уҡырға инә алмай инек, тип тә, популярлыҡ иҫәпкә яңы президент яғынан. Тап беҙ килгәндә көтөп, тынып торорға бер ни паникаға бирелмәй сығырға әле. Тағы гениаль бенгаль уттарын күҙҙәре. «Һин был турала нимә уйлайһың, Ник? Һеҙ беләһеңме, ни эшләй Флеминг? Генерал һарайында предусматривается хэммонд ғаилә һаман йәшәп, тип әйтергә ашыҡмағыҙ һәм флеминг һәм уны эҙләү ҙә әле. Уй ҡатында беҙҙең оҙаҡҡа ҡала һәм уның бөтөн ҡунаҡханала түбән ».
  
  
  Кемдер, мин эшен еңеләйтеүҙе күҙ уңында тота. Флеминг алған президентты президент һарайына ҡайтарыуҙы мөмкин түгел тиерлек күҙәтергә була ине, мин унда булған одержать аҙағында яһаласаҡ. Минең асылыуына килтерҙе һәм ошо өлкәлә эшмәкәрлек рәсми ваҡиғаға эго. Һуңынан мин осенять. "Һеҙ был осраҡлы түгел эго мәжбүр итеү, шулай түгел икән?"
  
  
  Минең йылмайып, уның положениеһы раҫланды. - Заговорщица ниндәй кескенә!
  
  
  «Яҡшы», - уға рәхмәт һүҙҙәре. «Хәҙер һинең ярҙамһыҙ уны ала тормоштағы уны ентекләп өсөн рәхмәт».
  
  
  Күпселек кешеләр аша сығыу урындарынан сығырға, һәм беҙ ҙә китә. Тап минең менән ҡул аҫтынан. «Хәҙер бурыс үтәлгән ...»
  
  
  «Һеҙ үҙ мөмкинлеген ҡулдан ысҡындырмағыҙ, йәш леди. Алыҫ түгел бурыс үтәмәгән. Минең көнө тулыһынса биләй. Ответ был һеҙҙең уның отель, тауыш биреү, һәм бөтә. Иң яҡшы ысулы хулиган яуап бирә - бирә торорлоҡ булһын өсөн, хәҙер китергә теләмәһә тағы ай тапҡыр ала. Һәм мин ысынлап та күп эш башҡарырға тура килә: ҡунаҡханаларҙа менеджер менән һөйләшә, бер аҙ йәрәхәтләнде һәм флеминг поспать. Заснуть мин һуңғы утыҙ алты сәғәттә түгел, һәм, бәлки, алда булды минең төн йонсотҡос.
  
  
  Мин подозрительна һәм ирендәрен еңелсә өрөп ҡарағыҙ уны, ул ҡасан уның лифт менән хушлаша. «Ярай, - мин уйлайым. Менеджер һәм һорай, уны күргәс, булды инде был эго ҡанат ҡуя. Минең менән риза булмайынса уны эго штаты булған. Бәлки, уны уйлайым, был нимә арҡаһында ул хата эшләй. Мин уның үҙенең хәүефһеҙлек хеҙмәте начальнигы льюис менән таныша, ә һуңынан беҙҙең эго офисы аша сығарып, мөмкин тиклем тиҙерәк.
  
  
  Негрҙар юғары булды, унда профессиональ командала элегерәк уйнап регби ҡушма штаттары. Мин уның менән тупаҫ була, тип түгел, әлегә уны эго "экспресс" (ҡушаматы, ул ваҡытта уның матбуғат өсөн уйлайым шул) һәм ҡайһы бер киң мәғлүмәт саралары буйынса иң яҡшы уйындары тураһында хәбәрҙе кире ҡаға алмай эму эго барлыҡҡа килә. Был эго взбадриваться һәм дуҫтарса үҙе алып барырға мәжбүр. Мин уны айырым саралар тураһында һөйләп, президент өсөн ул уны яҡлай ҡабул итә, Флеминг үткәреү кабинеты һәм мин, мин үҙ командам менән танышыу өсөн.
  
  
  Ih дүрт булһа, америка бөтә ныҡлы негрҙар, мөйөшкә йәшеренгән холда булды. Высокомерие Льюис һәм танау аҫтында үҙенә ворчать выругаться армия офицеры булған. Шуға ҡарамаҫтан, уның прорычать, һәр саҡ уйлап, улар барыһы отставлять яҡтан мөмкин. Эго ризаһыҙлыҡ белдергән була һәм һуңынан флеминг лейтенантты ике һалдат теҙелеп ишек янында ҡарауыл булып, кешенең эгоһын ҡырҡмайҙар. Бынан тыш, улар композицияның ике башҡа ир-аттар шулай уҡ, башҡа аҙағында улар башҡа башҡа залы менән перешептываться: йыуан, тәпәш, йыуан итальян сығышлы америка. Шулай итеп, Флеминг мафия, шулай һаҡланған, ә казинола, үҙ ҡыҙыҡһыныуҙары һәм уның менән бергә.
  
  
  Мин ҡунаҡхана тирәләй кеше булды, һуңынан өс һалдат, Флеминг квартираһының алдында торам. Лейтенант уны һорап, президент ли ҡайта. Сөнки мин уның ҡарауы, тигән тәҡдим яһаны уның эму неприличный. Льюис рявкнуть, һаҡсылар менән эшләү һәм мин алыр инем тип, мин уларҙы яҡшы хеҙмәт итә, шәхси сой. Лейтенант һаман да күрҙем мин; борола һәм уны ҡыуып кодты ябай ишек. Охранник Эго икенсе яҡтан аса. Мин үҙем ҡалала мин күреп һәм өҫтөнән һөжүм күнекмәләрҙең әһәмиәтен подзывать флеминг бүлмә буласаҡ.
  
  
  - Яҡ бүлмә тултырып хөкүмәт чиновник булырға теләй, тип k-лизать ble математика буйынса үҙенсәлекле булды. Полковник ҡулындағы джером, күрһәтә, утверждающий барыһы ла яҡшы. Унда ҡалыуҙы хуп, бик өсөн рәхмәт белдерҙе һәм ҡотлау телмәре менән флеминг эго. Унда хөкүмәт ойоштороу буйынса үҙ ҡолағы менән ғашиҡ була, әммә ул минең именлеге менән ҡыҙыҡһынды. Ул ышана, мин утрауҙа күңелһеҙ түгел, күберәк кисерә. Рәхмәт һәм уны эго китте.
  
  
  Льюис холда һораным мин, бәлки, уның икенсе ҡатында хәүефһеҙлек сараларын үтәү. Беҙ ҡатҡа түбән төшөргә, һалдат күргән һәм уны ҡайҙа, шәхси охранник һәм мафии. Президент Флеминг Рэндольф яҡлап яҡшы булды.
  
  
  Улар рәхмәт Льюис, көйәрмәндәр һәм, әлбиттә, үҙ бүлмәһенә китте. Ловушке бәләкәй, тип ҡалдыра, уны, бирешерлек түгел. Обыскивать кем дә минең бүлмәгә яттыҡ. Уның алдына бер һорау килеп, ғәскәр тураһында мәғлүмәт сығып түгел ненадежность ax икән, иң Лаклер Гранд-мнительность өсөн ниндәйҙер диплом переутомлять. Шылтыратып, уның штаб-фатиры көтөгөз һәм, әлегә был ҡулайлама хоука тауышы яңғыраны.
  
  
  Улар юғары тонда һоранылар, ул ни иртә лә теркәлгән, һуңынан шунда уҡ итә. Инцидент хаҡында һөйләй башланы, уның менән эму «Люгер», үт берәүҙәре уның арҡаһында клиенттарҙы хеҙмәтләндереү үтә, тырышлыҡ булһа, ә уның ҡасан етә берәүҙәре уның гнев, эму ваҡиғалар тураһында ҡыҫҡаса отчет бирҙе.
  
  
  «Мин, тип ышана ойоштороусылар угон самолета урыҫ булған», - тинем мин. «Әммә был ғына яһап ҡара. Стюардесса белеү, уны ҡулланыу. Мин уны бик аҡыллы күренә, һәр хәлдә, уның запаниковать. Барыһын да нах өсөн ». Паузанан һуң, уның билдәләре ҡасан эшләй, унан һорай: «Флеминг, түгел подозревать, уны бит был, борт ҡасан була? Ул шулай уҡ иҫәүән түгел.
  
  
  «Түгел тип уйлап, уны аңламай, ниңә уны бында. Һәр осраҡта барыһы ла яҡшы утрауы. Шулай булғас, кеше эшләй, тигән яңы президент - А».
  
  
  'Айырыла. Шуныһы ҡыҙыҡ, был беҙҙең башҡортостанды дуҫтар кеүек булдыҡ. Һәр осраҡта асыҡтан-асыҡ күҙҙә тотола ».
  
  
  Трубка ны үбеп хушлаша ул, стакан һыуға һалырға һәм уның патриоты тап килде, мин уларға номерҙар килтергәндәр. Ул тост әйтеү өсөн үҙ босса, шылтыратып, теркәлергә һәм шкафтар яһаған, тип әйтергә теләйем, мин биш уятыу өсөн, постель һәм плюхнуться була.
  
  
  Биш сәғәттән мин был берҙән-бер телефон тапшырғандан һуң, йөҙө йылмайыу барлыҡҡа килде минең. Тағы шылтыратты, һәм ул киң зевнуть. Беҙ барасаҡ осрашыу 5:30, ә улар көҙән освежаться тиклем уның күңеле. Был чертовски ялда булыуына оҡшай. Ҡасан, уның, барам бар, унда булмай инде ул, мартини уның алдында ике стакан һалҡын көйө ҡалды. Бөтә ир-аттың күҙе раздевать деловитый бар уның. Ялған! Обладательный кәйеф була уның өсөн бөркөт, ә уның яҡшы кәйефе булған. Бэй уны башҡа яҡтарҙан яҡшы белә ресторан-н төрө менән гавань менән терраса емерелеп. Беҙ аш-коренных буйынса акулий башланыу менән, мин тик артыҡ булһа, тартып алалар, иҫләү өсөн, тип тағы эль.
  
  
  Ут тоҡанғандай ҡараңғыла башлау менән, көмөш беләҙек йәш тирәһендә пляж булдырылған. Нацистарҙың байрағын тантаналы тауыш менән. «Бирергә ҡушылды», - мин тәҡдим итә.
  
  
  Оркестры байрам баҙары арта. Островитянова иҫерек булып, балалар һәм наслаждайся туристар, урындағы арыны бит. Ҡайтыр юлымда гел беҙҙе бейетеп отель. Өҫкө ҡатта һаҡсылар алмашынған, әммә минең шәхес танытмаһы махсус тиҙ үтеү мөмкинлеге бирә. Беҙ һүҙ әйтә алмай, минең номерға тап ишек янында туҡтаны. Эго уны асып, уны тотоп, шулай тип һорап, ғәҙәттә, ниндәй ҙә булһа билдәләре взлом, әммә бер нәмә лә табылмай. Стонать от киловатҡа к аяҡ бармаҡтарына һәм балет өйөмдәре тапочек тағы тәрән диуарлары әйбәтерәк, әлегә ул беҙ йылы ҡойған виска. Уның ҡарауы, яй һәм откинуть выливать элек үҙе стакан торон баштарыңды.
  
  
  «Ә хәҙер, - тине приступ уның тауышы, - һинең мин душ ҡабул итеү тәҡдиме ҡабул бергә».
  
  
  Бындай тәҡдимде grand на LaClare һеҙ ҙә күп, шуға күрә уларҙы аҡыл менән һәр ваҡыт файҙалана. Беҙ йоҡоға киткәс, раздеваться өсөн, Тағы конкурсында еңеү яуланы һәм, сөнки, баҡһаң, бар нәмә лә бар тип, күлдәк аҫтына нах. Нах бар булған оҙон, зифа буйлы, тулы, тәнем шыма.
  
  
  Мин уны алдараҡ та бара душевая, кран тулыһынса асып, саҡ йылы, душ һәм аяҡ аҫтында. Ике метр самаһы булған бүлмәнең ике. Вальсировать унда беҙ алыр инек. Эй тиң булып, әгәр ҙә сәстек, уны намокать, передо мин уны баҫып, унан сигенеүҙәр, уның тәне еүешләтмәҫ өсөн үҙебеҙгә лә мөмкин. Ул намыливать башланы. Ee кеше, торо, кәүҙә һәм уның үксәһенә.
  
  
  Ҡасан уның бөтә тайғаҡ булды, һәм ул миңә ҡыҫылмағыҙ ee тотола. Беҙ йәйелер өсөн, һабынлап йыуырға, һыу ee һәм уның ирендәре ирендәрҙе ҡыҫыла. Беҙ оҙаҡ үбеште һәм көҫәп, һәм ул хис, уның кеүек булыу теләге ҡалтырай.
  
  
  Ee уның ҡулына алыуы булды, йоҡоға юлда мунса таҫтамалын тотоп, карауатына тағы һалыусы һәм уның тирәләй булған. Ул уны вытирать, һуңынан таҫтамал япты. Ҡасан уны тиҙ вытираться, барыһына әҙер булыу. Ул, тиҙ хәрәкәт бер нах инә башлағас, уның арҡаһынан эскәс, мин ҡабул итергә кәрәк. Уның фантастика булып, дөрөҫөрәге аңлайҙар, тип тели һәм ул минең менән талғын хәрәкәттәр. Хәтерҙә түгел, был күпме ваҡытты ала, әммә мин шунда уҡ тиерлек заснуть, беҙ ҡасан тамамлана. Мин уны бөтөнләй хәлһеҙләнгән.
  
  
  
  
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Беҙ завтракать сүп-сар ҡала. Тартып алынған тропик емеш, уның ике тиҫтә устрица. Тиклем ул килтерҙе ih, с Тағы вскакивать карауат, кейенеү һәм душ ҡабул итеү өсөн үҙ фатиры була. Мин көнө буйына ял итергә була. Әлегә уның йән булып, уны һыу өҫтөнән журчание телефонға шылтыратыусылар ишетә. Был иғтибарын йүнәлтергә тырыша ла ул, әммә башҡа кешеләргә даими үткәргес аҙағында булды. Киң мәғлүмәт сараларында хәбәрҙәр ҡаға я хок-го барлыҡҡа килә. Унда мөмкинлектәре & nb телефон за йугереп һәм ағып , үҙенән һуң ҡалдырыр буйынса бөртөктәре.
  
  
  Шепот заговорщицкий тойола сымының икенсе осонда. «Хәйерле иртә, владимир Карте. Был Джером, Күрһәтә, Утверждающий Ҡаплаясағы. Мин һеҙгә бер нисә уның менән һөйләшә аламмы?
  
  
  Мин джером, күрһәтә, утверждающий тураһында иҫкәртә. AX чиновниктар уйлай, тип уны рус утрауы агенты була ала. Тик, бәлки, был бары тик әҙәплелек шылтыратырға була. Маҡсатыбыҙ-уға һәр осраҡта нейтраль булыр ине. «Мин ун минут биреү өсөн, кейгән», - тип яуап бирҙем мин.
  
  
  Ул был номерға шылтыратып, күрһәтелгән, эҫе һәм өҫтәмә заказ сынаяҡ кофе, вытираться, тапочек балет кейеп, куртка һәм ҡаршыһына таҙа кейем булһын өсөн, йәшерергә наплечный кобура, полковник килде һәм ҡасан кофе. Шул уҡ ваҡытта уның аша үтә, йәғни, мин хоук джером, күрһәтә, утверждающий тураһында һөйләне.
  
  
  Билдәле булыуынса, ғаилә ағзалары тридцатишестилетний джером, күрһәтә, утверждающий, с утрауҙары ла түгел. Урта махсус белем алыу курсын үтәсәк һәм хәрби академияһы сандхерста оксфорд. Һуңынан ул был исем үҙе эшләгән кеүек, юрист булырмын. Флеминг беренсе тапҡыр президент һайлау ҡасан булыр рэндольф, утрауҙары һәм британия ғәскәрҙәре ташлап китте, парламент тойоп, был утрауҙа үҙ армия кәрәк. Яңы армия генералы флеминг полиция начальнигы итеп тәғәйенләнә. Джером, күрһәтә, утверждающий штаб начальнигы вазифаһына тиклем бара. Хоук әйтте: «Полковник, беҙ аптырап. Цру мәғлүмәттәре буйынса, ҡунаҡханаларҙың сәйәси власы булмай һәм амбициоз һуңынан уның үлеме предусматривается хэммонд баҫа. Улар кисекмәҫтән был флеминг урынына кире ҡайтарабыҙ ».
  
  
  Эго мотивтар менән шөғөлләнеүселәр байтаҡ машина хоука фекерләргә мөмкин. Амбициоз кешеләр ни, баҫыу мөмкинлеге булған власть, сәйәси оппоненттарының хат менән мөрәжәғәт итергә, уның ярҙамына элек ҡолатылырмы? Эксперттар беҙҙе ҡарай, тип, бик аҡыллы Иероним булған, үҙе аңлар өсөн непопулярность. Ул белә, сөнки эго парламент быға булышлыҡ итмәй. Әммә әгәр ҙә ул президент итеп тәғәйенләнгән Флеминг, ул көслө кеше булып китә алмай, тора тәхет өсөн.
  
  
  Хоука һораны ул, ниндәй икәнлегенә ҡарамаҫтан, джером, күрһәтә, утверждающий омела-минең ысын шәхес булып күҙаллана. Әммә ул ни белергә мөмкин, ул артыҡ түгел вәкиле Томас Сой.
  
  
  Официант алдында асыҡтан-асыҡ торған бүлмәгә полковниктар аша сыға һәм, йылмая түгел, хатта, әлегә беҙ бер-бер ҡала түгел. Ҡара күҙҙәре эго генә хәрәкәт итә. Теләй улар. Ул ҡараған оло карауатта, иҙәнгә одеялдар, стаканын өҫтәлгә һәм виска. Мин уның оҙаҡ өйрәнә, әлегә ул эму кофе ҡоя. Ҡара, шәкәрҙән тора. Элеккесә йылмайып тора. Һаҡ булығыҙ уйнар булғандар уны. Официанттар өсөн ишек ябыла. Шарапты ултырғыстан төшөп джером, күрһәтә, утверждающий кофе һәм тәрән.
  
  
  «Һин яҡшы эшкә урынлашҡан», - хриплый голос бер ниндәй хис-тойғоһоҙ яңғырай. Штопор һорауҙар булмаһын өсөн. Был хаҡта ул уйлап күпкә иртәрәк булырға тейеш. Был люкс, VIP. Бында мин нимә эшләргә тейеш һаҡсыһы була? Көнсөллөк менән ҡарау һәм уны ҡыҫҡа һәм үтә ҡәҙерле йыһаз һоҡланып рассмеяться.
  
  
  «Бында һеҙ күрерһең, ни тиклем ауыр булыуын яҡшы ҡарашта булды. Был еҫен тоя ул, сөнки тулы отель. Тиҙҙән мин подвалына күсерелә. Был миҙгелдә барлыҡ тултырырға тейеш ине, һәм был полковник белә. Бындай ил булараҡ, LaClare Grand, полиция calve ҡунаҡ үҙенең китабын тапшырырға тейеш.
  
  
  'Һинең өсөн бик насар.' Һәм мин уны вопросительно тыш эштәрен ҡарау. Темалар күтәртелеп ҡаш ташланы һәм ул аҙаҡ. «Отель был мөмкинлек менән файҙаланып уның өсөн һеҙгә самолеттар эшләү өсөн рәхмәт һеҙгә. Президент Флеминг бик оҡшаттылар һәм мин - самолет бортында нимә булды һеҙгә. Һәм ҡораллы ». Хмурый ҡараш яһаны. «Билдәле булырға бер үҙе делле, йәшерен һеҙҙең ҡоралығыҙ булдымы?»
  
  
  Ул моргнуть түгел. Эму йылмая ул, математика кеүек, сираттағы сер бирмәй. «Минең эш белһә, был ҡорал менән эшләүе оҡшай миңә. Нисек һеҙ беләһеңме, уның ниндәйҙер йоғонтоһон ».
  
  
  Ярай яҡшы.' Хәҙер уның менән минең тәүге тапҡыр айырым өҫтөнлөктәр тураһындағы уйҙарыма йылмаям. «Һәм тағы бик бәхетле. Шулай итеп, әгәр һеҙ яуап бирергә тейеш ине лә, президент инде ситтәр ҡулына үле йәки Флеминг булыр ине. Шулай тиҙ генә уйынан өсөн, хәүефһеҙлек хеҙмәте хеҙмәткәрҙәре тәжрибәһе бик кәрәк булды ». Штопор төбөндә тағы ла бер ике тураһында. Уға ҡарағанда күберәк ябай ҡунаҡхана һаҡсылары? Ул һаҡ ҡала.
  
  
  «Мисс сойер мин оҙаттым. Ул үлтереүҙең мөмкин булған йәки яраланып, рефлекс һәм минең сабата, ҡасан кемдер мин пистолет йүнәлтелгән.
  
  
  'O? Был ысынлап та шулай сюрприздар булыр? Һеҙ беләһегеҙ, - тип сәпкә президент гер? Әммә ул ваҡытта, әлбиттә, һеҙҙең урынға һеҙ мөмкин түгел, беләһеңме, нимә теләй куба һәм эго урлап китә ».
  
  
  Ул недоверчиво һорай. - "Нимә ул был, п/?""Бортпроводница ошо әйтә?"
  
  
  Эго күҙҙәре, унда бер нәмә лә белдермәй хриплый голос. «Беҙ башҡа сығанаҡтарҙан алынған мәғлүмәт буйынса. Шул тиклем ҡыҙҙы ҡасырһын, тип ул уның допросить өлгөрә.
  
  
  Аша ҡасып, төрмәлә була ул? Был ужасе-се уның төрҙәре тураһында уйланы ул йәнә. Әллә уға ла барыбер агенты булыуы мөмкин, бик яҡшы, өсөн, алдан миңә? Минең фекер джером, күрһәтә, утверждающий ҡый. «Ҡатын-ҡыҙҙар ялған юлдан ee индереү невиновность-һаҡсы. Ул карате-до алымдарын ҡулланырға, рәт-рәт китә һәм үҙ кейемде урланылар ».
  
  
  "Әммә ҡайҙа китә ала ул?"
  
  
  Пожатие иңендә тынғыһыҙ. «Бында килә һәм был матур лайнеры сәйәхәткә китә. Сөнки уны аңлаған, уны бик аҡыллы, тирә-яҡ борт эләгеү өсөн был бер кәмәлә.
  
  
  Мин быға ышаныуы ауыр ине. Ләкин уны шулай уҡ бер ҡасан да ышанманым, тип, револьвертты рәсемдәр бортпроводница ике самолет бортына ала. Был мәсьәләләр тикшерелде һәм баш полковник спинка отмахиваться откидываться ултырғы килә. - 'Мөһим түгел. Президент рәхмәт һеҙгә эҙһеҙ килә. Хәрби инанып, уның иң яҡшы булыр, әгәр улар тулы эму ярҙам күрһәтте, шуға күрә был мәсьәлә хәл ителгән дә дөйөм ҡәнәғәтләндереү ». Ул кофе һәм допивать баҫа. «Әгәр уның ҡасан да булһа алмайһың тип һиңә ярҙамы, һинең һарайында мин табырмын».
  
  
  Ул, ҡулы пожимать, ул уны һуҙмай, һәм уның сығара. Мин уны беләм оборудов күберәк танылған. Эго буйынса ғариза асыҡ булған, тип тынлыҡ һаҡлап армияла була. Угон самолета менән түгел, ябай эшләргә өсөн рәхмәт белдерҙе мәжбүр инцидент ҡунаҡхана һаҡсылары сәйәси джером, күрһәтә, утверждающий ябай ине. Шикләнәлер ул, тип аңлайым мин уны отель бирмә, мин уның менән күберәк үҙенә икеләтә ҙур роль уйнай кәрәк.
  
  
  Мгновений ул выжидать, әлегә аңлап, уны ташлап китә отель, ә һуңынан бүлмә аша сыға. Өҫкө ҡаттан күберәк булған һалдат булған. Льюис ир-аттар шулай уҡ юҡҡа сыға. Шунда уҡ тулы булғанда ғына мафии.
  
  
  Ул, түбәнге ҡатына төшә, флеминг апартаменттар була. Синдикат кеше генә ҡатнашты. Мин әйтәм, - тип тағы йоҡлап Флеминг. Шул уҡ ҡатта уның картиналары түбән таба. Ғәжәп! Ул, тип уйлайым мин Казино ҡото булып тора. Уға яуап ине, һәм, бәлки, шунда таба алмай ih.
  
  
  Рулетка уйынына өсөн өҫтәл, диван ҡомарлы уйындар ойоштороу һәм тирә-яҡ покер дүртмөйөш, бәрхәт тирәләй уратып сылбыры. Бында бер кем дә ебәрә, кассир һәм башҡа крупье. Туристар өҫтәл зараженный. Тәҙрәләре булған өсөн, ҡараһам, сәғәт булмағас, ваҡытты күрһәткән өсөн. Монетта ғына джингл, хруст чипсы, электон крик һәм кәһәре. Минең был уйын түгел. Үҙ-үҙемә һәр иртә менән уны ставка яһай: бөтөн һәм ул түшәктә төн имен ҡайтырмын тип. Ҡасан ул тырышып протискиваться аша халыҡ, халыҡ төркөмө мин яртылаш затолкать взволнованный, ебәрә, фил кеүек көтөп, джекпот еңеүсе булды. Машина тыш шылтырат, ул шунда уҡ тирә-минең бүлмәгә шылтыратыусылар ишетә. Мин ун фут сәбәп булып тора, ризалашмаған ирен скривиться, тулҡынланыу менән ҡаш приподниматься бөтә төр.
  
  
  Ул мерцать, маяҡ кеүек. Оҙон ерән сәсле, бөтә брючный костюм менән ирҙәрҙең һәм кәрәк урында.
  
  
  Әлегә уны көтөп, көтөп ҡасан үткәрер фил, уны күреп, уны нисек юҡҡа борола һәм унда металл ишектәр аша йыйылмалы йәшерен-касса аппараты янында була. Шул уҡ уны урынға йүнәлде. Минең тағы ла ул ашығыс сәфәр яһаны.
  
  
  Мин еткән егет касса алда етешлек. Ул, көтә, ир-егет һәм әлегә клера ишков түләй ала. Бәхетле еңеп тә булмай, борсолма минең өсөн буш ҡул ҡарап то һәм хеҙмәтселәренә әйтте: «Нимә ярҙам итә ала, икенсеһе?»
  
  
  Ненавижу ул, мин кем икән тип йөрөгән башҡа, был кешеләр уны бер ҡасан да күрмәй һәм тормошто иртә. Мин Каппола Чип кәрәк. Ул уның менән һөйләшергә теләй ».
  
  
  Насар кеше тағы ла насарыраҡ буласаҡ. 'Был турала ишеткән бер ҡасан да.'
  
  
  Был уның шәхес танытмаһы яңы шкаф һала. Nen әйтеп булмай, сөнки уның яңы хәүефһеҙлек хеҙмәте начальнигы ҡунаҡханала «Сойер». Мин бөтә ир-аттар ҡарай. "Ни өсөн мин әйткәнсә түгел, әйтергә була һиңә?"
  
  
  «Һеҙ был турала һораны. Г-сой н көтә, ҡунаҡ булып килер тип эго вежливый персонал эго. Һинең исемен нисек?'
  
  
  Был уның көтә, һәм был эму оҡшай. Уның тирәләй булған, улар тигәнсә съеживаться кем, ҡасан өрә алмай күберәк. «Рикко Тони». Был бормотание артыҡ түгел.
  
  
  «Һеҙ аласаһы бер иҫкәртә. Бер ҡасан да беҙ уйлағанса түгел, секунд булған! Мин һин дә ялыу ишетергә мөмкинлек бирә. Ә хәҙер, ҡайҙа Каппола.
  
  
  «Был ишек аша». Ул шул йүнәлеш күрһәтелгән, ер ҡайҙа юғалды. Төймәгә басыгыз уның аҫтына, шкаф, ишек йыуан һәм металл распахиваться. Унан тыш, артылыш аша һуҡыр. Бында сейф бина хәтерләтә, шулай уҡ хеҙмәт сейфтан. Өҫтәл артында, яртылаш тултырылған ниндәйҙер идара панелдәр, негрҙар юғары ултыра. Урындағы полиция хеҙмәткәрҙәре өсөн ҡунаҡхана барыусы була ала һәм башҡа формаларҙан айырмаһы значный хаки төҫө кейгән. Ул шулай уҡ дуҫтарса булмағас, кассир кеүек. Ҡасан уның янында, уның һалҡын ҡарай минән күҙен алмай.
  
  
  «Мин Каппола кәрәк», - тинем мин, үҙ шәхес танытмаһын күрһәтте.
  
  
  Тәрән һыу тине ул наклоняется рычание, сылбыр һәм микрофонға: «һеҙ Карте. Яңы һаҡсы.
  
  
  Домофон ревматизм булып яңғырай. «Эго ебәрә».
  
  
  Уның төймәһенә баҫып, яңынан асылды һәм ауыр металл бесшумно панелдәр. Артта уның яланғас стеналарҙы һары менән булған оло бүлмәләр, буш ултырғыс, бер нисә төҫтә һәм тәрән буш ултырғыс алып, унда эшкә урынлаша ерән. Зәңгәр күҙҙәрен тәмәке төтөнө нәҙек ирендәре араһынан струйка полузакрытый улар араһында уның сығара. Мин уның ҡарауы, шул тиклем таныш иҫке.
  
  
  Каппола кешенең кәүҙәләнешен сип булһа, был утыҙ йылдан үҙенең йәш күренергә теләй. Вешалка эго аҡ ебәк кейем эленеп стон бер Пиджак. Эго аҡһыл-ҡара күлдәк менән миләүшә-һоро таптары булған ҡыҙыл моногра сағыу бүлмәләге берҙән-н ең. Шулай уҡ Эго төҫһөҙ тауыш менән. «Йыл ҡаҙ ошо көньяҡҡа оса».
  
  
  «Майами ла туҡтай улар», - тип яуап бирҙем мин.
  
  
  Мин белгән дә, кем уйлаған был идиотский шартлы һүҙ. Неприметный тейеш кеүек тойола ине улар, әммә шул уҡ ваҡытта был булырға тейеш түгел,-тип осраҡлы рәүештә әйтергә мөмкин. Мин һауалы ҡарап каппол.
  
  
  Ника Карте, ә? Киллмастер? Һеҙ оҡшаған енәйәтселәренең убийцы, һәм ул уны белә. Тик һеҙгә минән түгел ханым алдында мыҫҡыл мөмкинлек бирә ». Уның ерән күрһәтә. Гарднер Митзи. Бәлки, һеҙ уның тураһында ишеттем.
  
  
  Ул ишетә. Әммә мин уның өсөн типик түгел Митзи күренә. Иҫәрҙәр етерлек түгел. Минең мәғлүмәттәр буйынса, оло урғаҙа һ һөйәркәһе булған торналар мафии, ул үле инде тирәләй дүрт булды. Ул, моғайын, контрабанда өсөн улар аҡса тураһында ҡайғырта ине. Һыу аҫтында швейцарияла банк мафия һарайҙары ҡурсаҡтай. Чип Капполе хәҙер уның ҡарауы, юғары гангстер, ҡушма штаттар эҙләй. Хәҙер ax һәм егет шулай эшләй.
  
  
  Каппола милли хәүефһеҙлеге лә ҡыҙыҡһындыра. Милләткә тоғролоҡ эго генә бар донъяла преступным. Әммә уның белмәгән бер моғайын: ул теләмәй, казино баҫҡан коммунистар өсөн, шуға флеминг эму рэндольф яҡлап отошло булды. Эш менән булып йөрөй каппола флеминг Гранд-Лаклар ҡаршылыҡһыҙ дауам булараҡ, Хаммонд ваҡытында һәм генерал.
  
  
  Каппола бер ултырғыс күрһәтеп, һәм уның тәҡдимен ҡабул итә. «Чертовски мин шатланам, һин шул булған, был самолет, уға ҡыр Флеминг. Әгәр беҙ уны юғалтҡас, беҙ үҙ тирелеп бөтә. Шул саҡта беҙҙең казинолар тураһында беҙ онотмайбыҙ, юғалта һәм бөтә сойер ».
  
  
  «Беҙ эго юғалтыу түгел әле», - унда киң мәғлүмәт сараларында хәбәрҙәр ҡаға мафиози барлыҡҡа килә. «Ул президент, һөйләү һәм полковник джером, күрһәтә, утверждающий, тип, барыһы ла тәртиптә».
  
  
  Шунда уҡ уның sel. «Джером, күрһәтә, утверждающий һинең менән һөйләшә? Эму әйткәндә, кем һин? Был һүҙҙәрҙе ул жестокое сегиет.
  
  
  "Злиться һин ни өсөн шулай?"
  
  
  "Эму һин һөйләй?"
  
  
  'Әлбиттә, юҡ. Ғөмүмән, ул һеҙгә ҡаршы була?
  
  
  Һәм ул наклоняется өсөн ултырғыста ҡулдарын алға һала. «Флеминг урларға ҡушты джером, күрһәтә, утверждающий ҡаплаясағы».
  
  
  Улар нейтраль булып ҡала. "Ҡайҙан килгән һиңә был идеяға ҡаршы, Каполл?"
  
  
  «Идеяһы? Беҙ беләбеҙ. Һеҙ уйлайһы, был бары тик AX белә, нимә була? Беҙ, ир-егеттәр уҙе куба була. Шулай Кастро, уның менән ». Бергә уның ике бармағы ҡыҫылған. Флеминг джером, күрһәтә, утверждающий да алырға теләне.
  
  
  Мин оҡшатып түгел. Goat Гордеев беҙ ниндәй мәғлүмәттәр бар ине, ул беҙҙе бер ҡасан да өйөнә мөмкин. Бынан тыш, был полковник тоторға тура килә. Ҡушма штатындағы флеминг була. Эму перезванивать джером, күрһәтә, утверждающий.
  
  
  Каппола ухмыляться. 'Тыңланы. Әлегә Флеминг ҡитғаһында урынлашҡан, үҙенә ярҙам итә алмай хатта түңкәрелеш менән джером, күрһәтә, утверждающий урыҫ. Америка ебәрергә кәрәк Флеминг, барыһы өсөн буталсыҡ. Һәм был ағымды джером, күрһәтә, утверждающий булыр ине. Тик куба флеминг төрмәгә залда булмаһа, бәлки йәмәғәтселек алдан джером, күрһәтә, утверждающий, тип, ул Флеминг азат, ҡасан власы килә шул. Унда уңышҡа өлгәшеп, һәм ул һуңғыһы булмаҫ, тип, беҙ ҡасан флеминг ишеткән булманы ».
  
  
  Мин һәр саҡ тыңлап бөт, шунда ла күренә чепуха ул. Тик мин теләр инем, - тип ҡысҡырҙым мин ошарашивать өсөн мафиози. Былар барыһы ла булыр ине, әгәр дөрөҫ, хәҙер асыҡтан-асыҡ джером, күрһәтә, утверждающий ҡулында бәйләү була. Гудение послышаться, өс ҡыҫҡа гудок. Вскакивать Каппола, шик һәм уҡыу минең крыжевская кеше әйтте: «әйҙә, расслабиться. Уның буйынса офисы сығырға ашыҡмай.
  
  
  Гарднер һәм сумкаһын яурынына аша митзи перекидывать баҫа. Мин уның ҡайҙа һәм ни поддразнивающе һәм оценивающе ҡарарға ашыҡты. «Кем У-в казино йөрәк өйәнәге була икән», - тине ул ҡәтғи. «Эре эре еңерме йәки еңелерме-ваҡыты менән була». Хриплый голос нах янында аҙ булды. «Был буйлап, юлдар».
  
  
  «Хәүефһеҙлек хеҙмәте начальнигы ханым менән ҡасҡан? Әгәр һеҙ уйлайһы, был урларға теләүселәр Флеминг джером, күрһәтә, утверждающий, инандым мин яҡшы, тип эшләне ул был түгел.
  
  
  Пожимать уның яурыны. «Казино В элекке кеше булған. Флеминг бөгөн бөтөнләй хәүефһеҙ. Унда йоҡлап, ә ҡунаҡхананың эму бөгөн ташлап китә алмай. Бынан тыш, мин һин ул тейеш тип-тип әйтергә, ә нимә-нимә күрһәтә ». Лакей ҡара фамильярный улар әйтте: «Беҙ аҫҡа китеп, герцог».
  
  
  Эй киң йылмая ул. Мең тапҡыр артыҡ яраттым мин уны. Төймәһенә, ул хәҙер басыгыз, казино асырға инеп лифтты киреһенсә, беҙ уларҙы ҡабул итеп алырға була подвал, гараж, дүрт машина һыйҙырышлы булған улар. Инкассатор була, унда «Фольксваген» һәм асыҡ-миләүшә «кадиллак». Килеүселәр өсөн бик уңай булды, улар теләмәй, күреү өсөн ih. Ул нимәлер әйтте был хаҡта.
  
  
  Кривой йылмая ул. «Шулай уҡ фатир лифттың түбәһенә барып ишков. Хәҙер унда Флеминг тауыш.
  
  
  Уның артында ултырған йәмғиәте «кадиллак». Sel ул уның янында. Иҙәнгә спрягаться, беҙ ҡунаҡханаһы тирәләй сыға алманыҡ әлегә, - тине ул миңә. Һеҙҙе күрергә ине, һеҙ һораған өсөн Иероним, әгәр һеҙ ҡунаҡхана алдында күренмәй ине ».
  
  
  Ул подыгрывать эй, мин ҡото мөмкинлегенә эй, жим һәм төбөндә ята, әлегә Митзи төймәһенә баҫығыҙ. Люк ҡорос күтәрелде. Уның двигателе бирә, һәм беҙ ҡайтып киттек. Тыштан мин алисаның эхо һаңғырау, беҙ ҙур гараж аша үтеп барышлай. Скрипеть ши, беҙ мөйөштә бер ҡасан тауҙар төрөлгән. Мин азат була һәм уның тирә-минең бульвары укрытие километр аша ябыла. Уҙған төндә подметать yahoo сыуалыштар булып сыҡҡан, һәм урамға тағы шым булдылар. Халыҡ күберәк булған.
  
  
  «Джером, күрһәтә, утверждающий», - тинем мин. «Каппола әгәр хоҡуғыбыҙ булһа, Флеминг ни өсөн үлтерҙеләр уны? Отель куба уны эго ебәрҙеме ни? »
  
  
  Мин уны ҡарай алмайым. «Мәйетте бер кем дә кәрәкмәй. Ә тағы ла ҡулланырға мөмкин булған тере Флеминг, объект булараҡ рәсәй менән һөйләшеү ».
  
  
  'Бәлки. Шулай уҡ уның ғәжәпләнеү, ни өсөн ҡунаҡханаға джером, күрһәтә, утверждающий, уның өсөн, уның артынан ».
  
  
  Удивленно мин ҡараным уны. «Раненый тураһында һеҙ уны инде бер мәл. Бөтә тирә-яҡ возня пистолет булған был, әлбиттә, осраҡлылыҡ түгел. Ул тел, һин бынан китәһең. Күпме тапҡыр буйынса постучать башы кәрәкме һеҙгә, ысынлап та ла, үҙенең аҡылы өсөн индерелә? '
  
  
  Былар барыһы ла туранан-тура уның артҡы планда. Пентхауз хәүефһеҙлек каппола флеминг булһа, хәҙер барыһы обдумывать һәм ваҡыты бар. Был яһай, уны барыһы ла яҡшы, ҡасан еңеләйтә. Шуға күрә ул хәлде еңеләйтә.
  
  
  Һәм беҙҙең баҙарға үтеп һарайында mimmo. Артабан, ҡалҡыулыҡтар түбәһендә, уның полуразрушенный ҡәлғәһен күреү, улар менән шөғөлләнә, булырға тейеш, булырға элекке көн төрмәгә. Полно подвал тотҡон. Бысраҡ урын. Иҫке ҡалҡыулыҡтар итәгендә ҡала төҙөлә. Ул юлдар онтаҡ. Маневрировать митзи mimmo арба ауыр булмағанда машинаһы булды, ҡатын-ҡыҙҙар һәм балалар уйнай, аҙыҡ-түлек килтерҙе. Бында һеҙҙе ысын утрауҙары очарование һәм колоритын тапһа. Туристар ла күрҙек беҙ.
  
  
  Беҙ иҫке йорт отель барышлай, уларҙың хәле була башланы. Пряник имбирный оҡшай. Газон үләне баҫҡан, ә тәҙрә һәм фанера заколачивать көнө. Отель шикарно йөҙ йыл элек булды был.
  
  
  - Мин пуанчиан тырышабыҙ, - тине Митзи. «Ҡасан да булһа ул төҙөлгән, булған ҡунаҡханаларҙы ҡаплаясағы был яҡшы булыр. Хәҙер термит өсөн йәннәт. Ҡайһы берҙәре кешенең эгоһын көҙән тауы әлегә тиклем ҡулланылған, улар шунда лагерь ҡороп, кәрәк булған ул саҡта ҡалаһынан йыраҡ түгел ».
  
  
  Дөрөҫ, ҡайһы бер әйбер булған ҡыҙ була. Ул һөйләй, нисек шлюха. Аҡыл һәм белем, уның тауышы була. Ә уның өсөн ҙур аҡса булды был фекерҙәр ябай аленка курьер мафии. Хатта улар әйтә, эй минең ысын шәхес. Мин был любопытство тыуҙыра. Ул был хаҡында һораны. Мона лиза йылмайып, уның менән яуап бирә.
  
  
  Ҡасан Чип забеспокоиться, ул казино юғалтыуы мөмкин, һәм һеҙҙе бында ебәрәләр, уны эго дэйви һорап шылтыратҡас, ҡотҡармай хәлдәре өсөн ».
  
  
  Дэйви? Дэйви Хок? Был бойороҡто үтәүгә цыпочки ҡарсыға? Ундай тойғо булмаһа, мин түбән билбау ударить кулаком. Гарднер митзи ax агенты булып бармы? Әллә хокку ҙа " мин үҙем тағы һәм тағы барыһы ла үҙ уйынын уйнарға мөмкинлек асыҡлай? «Милая, - тинем мин, - мин шаяртып бик ярата, әммә кем һин, тегенсе алырға?»
  
  
  Был һорауға яуап биреү минең ревматизм, ул штопор. "Ни өсөн мин һинең эшләпә кейгән?"
  
  
  Выругаться уның танау аҫтында үҙенә. «Мин күргән ине, һинең өсөн бөтә ih сылбырҙарын ташлаусылар».
  
  
  Унда ла ышанысын юғалтмай. 'Беренсеһендә һин. Ваҡыт тиерлек килгән ».
  
  
  Хәҙер беҙ асыҡ ерҙә ҡуйы үҫемлектәр менән джунглиға барып. Һуңынан ҙур булмаған банан һәм шәкәр ҡамышы плантацияларында тигеҙлек барлыҡҡа килә. Мин уның был райондың иҡтисадын үҙгәреүе тураһында һөйләй. Күберәк табыш килтерә банан, шәкәр ҡамышы ҡарағанда. Йәшел алтын был тип атала улар. Ит, ҡәнәфер, еҫле борсаҡ үҫтереү өсөн шулай уҡ тышта йоҡа һәм ҡыҙыҡлыраҡ була бара. Улар әйтер, тип, үҙ яғында ҙур булмаған плантация нах башҡа утрауҙар була.
  
  
  Тура юлды бөтөнләй булмай. Улар күпмелер ваҡыт яр буйлап барҙы, аҙаҡ тауына яҡынлашҡанда, һуҙылған, һырты кеүек, утрау үҙәге аша. Плантация беҙ киткән саҡта, урыны менән һаҙлыҡлы яҡтан күлдәк булды, ә икенсе яҡтан күреү менән уның тәрән каньон, үҫемлектәр һәм ағастар баҫҡан. Беҙ яҡынса ун миль була ҡалһа, машина юлы проселочный юлдары ябылыу менән ауыр була башланы митзи, ул полмить буйынса үтеп, әммә һуңынан лагуна туҡталды.
  
  
  Оҡшатыу, уның двигателе, һәм ишек асыла, өҫтөнә сандали. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул посидеть өсөн, төрҙәре ҡарап. Өсөн ҡара-күк һыу, бынан яҡынса миль, отель биләмәһендә барлыҡ беленә, ә. Шунда ҡаты ерҙән күтәрелгән, ҡәлғә һәм эҙмә һаман да иҫке булып күренә.
  
  
  Ә мин хатта туранан-тура түләү передо булыуы яҡшы күренеш. Йугереп барғанда һәм бөтә кейеменә төшөрөп Митзи & nb. Помахать һәм мин уны ҡулдарыма призывно борола. Мин башлайбыҙ икенсе ишараны кәрәк. Раздеваться һәм уны тиҙ арала уның артынан эйәрҙе.
  
  
  Еңел әүҙем ял ғына булманы, ә һыу, йылы булмай тиерлек. Ҡыҙ тиҙ хәрәкәт талғын ғына йөҙөп, ҡор һәм уның донат уның ярында ғына. Улар күрә алманы, әммә беҙ & nb. Уның тиреһе йомшаҡ тойола. Ул уның янбашына притягивать үҙе өсөн ҡунаҡхана, әммә мин уны элек ташланған һәм тирә-яҡ сумған. Беҙ тулыһынса әҙер булғас, беҙ бер түгел, тирә-яҡ, уның ҡасан ҡалҡынып, һәм мин тын кире сума. Тәрән & nb тип тебе өсөн түгел, ә был беҙгә кәрәк булды. Ул күркәм булмаясаҡ.
  
  
  Ҡасан барыһы да тамамлана, уның йөҙөнә ҡалҡынып. Ул уны арбай, һәм беҙ ял итә. Ул йылы, тыныс ҡала заснуть & nb. Уны күрҙем дә, тоҙло йылы һыуға ла төшә һәм окунаться әлегә минең маҡсат түгел.
  
  
  Ҡыҙ юҡҡа сыға. Уның, күрергә һәм ҡаранан, пляж була инде ул. Ee н ҡорһаҡлы, көрән фон килгән аҡ ҡом. Ул, күрерһең, тип бүлдерҙе уны ябайырағы ла һеҙ күрмәгән. Унда пляж тиклем финикийцтар, һәм уның эргәһендә тағы заснуть плюхнуться. Мин әлегә берҙән-бер тауыш уныҡы түгел был хриплый тапшырҙы. «Хәйерле иртә, Карте. Союздаш һеҙгә ҡаршы йыйылды.
  
  
  Күҙе күргән һәм уны асыр, ҡояш көнбайыштан тип ултыра инде. Пляж бер кем дә күренмәй. Бөтәһе нисә ҡом һәм күп крабтар. Һуңынан уның моронон һыу аша күрһәтә. Был-беҙ ҙә яҡыныраҡ һыу өҫтөндә, әммә был түгел ине кәмәләрҙе.
  
  
  Был кеше фигура булырға оҡшайһың. Моргнуть уны, башын покачать һәм тағы бер ҡат ҡарарға. Ул һаман да шунда була. Йөҙ метр булған, һәм шул урында күреүселәр һәм уның ҡайҙа, тип тормай бында ҡәтғи ярамай, shell ир-аттар. Юғары, худощавый, оҙон аҡ күлдәк кейгән, елпеүес развеваться. Беҙ уның менән яҡынлашып илаһи, әммә хәл иткес ҡараш. Был әҙәм була.
  
  
  Помахать ҡыҙ һәм минең менән йәнәш тора. Ул тыныс кейгән. Ул, белә, был галлюцинация. Дөйөм танылған буйынса, тоҙло һыу булып, уның сироп тоҫмаллап булырға оҡшаған, тик уны, саҡ бата башлағас, уның заснуть.
  
  
  Ир-егеттәрҙең барыһы ла яҡынлашты. Яҡынса ун фут ярына сыҡты, уны күтәреп елән, янбашы өҫтәрәк күтәреү һәм тағы һыуға сумды, һыу ярына яҡынлаша. Мин алтынсы фут тирәһе уның үҫеш тойола. Ул иҫке ине, аҡ һаҡаллы оҙон һәм сәс менән. Худощавый була ул, әммә жилистый.
  
  
  Обнаженный ултыра ҡом уны әнисә тотоп киң ауыҙ һәм күҙҙәр ҡараңғы, Митзи Гарднер йылмая. Мин уның менән йәнәш ултыра, уның ҡулы һәм бармаҡтары ала уны, һуҙылып мөмкин булыр ине тупты баскетбол, яғымлы, әгәр был йомортҡа кеүек була ине. Мин уның һүҙҙәренең бер нисә телдә эму таныш булыуын әйтеп, уларға һәм засмеяться. Һәм ул әйтте миңә ҡарап: «Был Нух, ғилми-нәшриәт. Бында ул оҙаҡ йәшәй, кешеләргә ҡарағанда-йә иҫкә ала. Ә тағы утрауында ракеталар коммунистар дошман ул ».
  
  
  Ул баҫҡан. Ул тағы нимә эшләй ала?
  
  
  Мин иғтибар менән ҡарап ныть, пожимать мин һуңынан ҡулымдан. Минең устар эго тулыһынса юҡҡа сыҡҡан, әммә минең уны шул тиклем ривненский ҡулын ҡыҫыу өсөн, намыҫлылыҡ һәм ышаныс тыуҙыра. Ул плотина ҡағыла, йылы, ҡан эсендә менән, тере.
  
  
  «Мин һеҙҙе бик ныҡ һоҡланып, владимир Карте. Британия һиҙелерлек акцент бар, тауыш һәм, уның рычать алыр инем, әгәр теләһәң. «Митзи ҡаршы эштәр тураһында һөйләнем мин һеҙгә, һеҙ минең динебеҙ нығына бара».
  
  
  Ул сглатывать. - "Һине миңә ышанаһың?" «Һәр хәлдә, уның һаман эшләмәй икән, тип, бәлки. Ҡурҡып, невероятно һинең артыңдан.
  
  
  Ҡара уны Митзи. Улар араһында тығыҙ бәйләнеш булырға тейеш. Күрәһең, тирә-хөрмәт, дуҫлыҡ һәм аңлай. Шунан ул йәнә миңә иғтибар итә.
  
  
  «Мин көйәрмәндәр тейеш, владимир Карте. Һеҙ бында митзи һорап алып уның, әлегә һеҙ үҙ эшен артыҡ мауығыу түгел. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, бында проблемалар килеп тыуа ». Ул тауға күрһәтте. «Мин ауырыуы етди ҡыуырға тейеш. Хәҙер мин ҡала алмайым, әммә мин уйлайым, һеҙ үҙегеҙ һәм һеҙҙең ярҙам итергә вәғәҙә менән осрашырға тейеш ине лә ул, әгәр ул һеҙгә кәрәк. Ышанмайым, мин һеҙгә тағы ла килермен ».
  
  
  Ул наклоняется, ҡыҙ осонан үбеп, мин кивнуть, ҡайтып & nb, шулай уҡ юҡҡа сыға һәм елән күтәреп, килгән кеүек.
  
  
  Ул уны күҙәтәсәк. Хихикнуть Митзи. «Баш ҡала һинең илау был? Күрәһең, өрәк күрәбеҙ икән.
  
  
  Ул өрәкте күрһәтә. '...Шул?'
  
  
  Ул етди буласаҡ, мин әйтте һәм был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ҡото алынып: «бик күп нәмәне Лә һорап, Нигы. Ысынлап та әйбер уны күреү менән рухланып, улар көҙән, был кеше нисек ҡаршы ала. Был һеҙҙең шулай һынаны. Ә беҙ хәҙер яҡшы Флеминг ҡайта, һәм ул просыпается теләмәй йөрөнө тәүҙә ».
  
  
  Юғары фигура ҡаранан кейенгән ҡара уны, юҡҡа моронондағы ҡая тауы итәгендә мөхит менән шөғөлләнә. «Мин үҙем тураһында күберәк һөйләр дуҫына», - һораны ул.
  
  
  Пожимать көрән уның яурыны.
  
  
  «Тураһында уйлайбыҙ, тип әйтәм мин һеҙгә. Сюрприздарына әҙер булыу. Һеҙ улар тирәләй бик күп ағас бирә ала, һәм мин ышанам, бөтәһе лә ярай тип, мин тағы ла күргән һәм ишеткән ».
  
  
  Мин йугереп уның машина алда бара. Ул ҡасан ингән машинаһы, двигатель рәү. Уның ишеге ябылыр алдынан, уның педаль акселераторына баҫты, тиҙлек буйынса тулы һәм беҙ элек колея бара, һыу юлдары.
  
  
  Беҙ уның минутҡа ла ышанам, был айырым тылсымына эйә тип иҫәпләгәндәр. Мин уны бик аҡыллы һәм хәйләкәр генә күренә. "Дәрүиш ул?" - ул һораны, Митзи. Нимә теләһә, был ғына түгел. Ул - торналар ырыуынан, sta ашыу кеше иҫәпләнә. Иҫке ҡәлғә йәшәй улар. Уның һөйләүенсә, был эго, бында бер нисә йөҙ йыл элек йәшәгән кешенең, һуңынан ҡолдар ихтилалы. Был жуткий бергә төркөмө. Ҡайҙа булған улар джунглиҙа мөмкин булһа, һеҙҙе күреп һәм ih алмай, әгәр улар быны белергә теләмәйһегеҙ ».
  
  
  "Эго һеҙ нисек белергә?"
  
  
  Һәм мин уны поджимать ҡара ирендәр.
  
  
  «Был да бик сәйер булды. Лагуна ул йөрөп, ҡасан шунда төшә ул, минең хәбәремдә өсөн тапшырылды. Казино в ярҙамсыһы булып ишков үлтерә, Чип һәм отель, майами был уның өсөн тапшырылды. Дүртенсе ун минуттарға ошо егеттәр һәләк булды. Мин дүртенсе сирек-тине нух.
  
  
  Шулай еңелерәк булыр. Һәр хәлдә, мин хәҙер тупраҡҡа аяҡ аҫтына ҡаты булмаһын. - Джунгли Барабан, - засмеяться мин. "Джунгли телефонлы булдыҡ".
  
  
  'Моғайын. Әммә һуңғараҡ бер ваҡыт уны күрмәй, уның бик ауырыу һауығырға ярҙам менән вудҡа ҡатын-ҡыҙ. Ул әйтә, ул уны күгәрсен. Бер баҫҡан урын ул, һәм бында яҡшы булыр ».
  
  
  Покалывать башы. Минең менән бергә бик көслө ҡыҙ булып, донъя мафияһына бирешмәҫ өсөн ҡаты була. Был барыһы өсөн дә практик мөнәсәбәттә булырға кәрәк. Ә хәҙер ҡара вудҡа һәм уның тылсымы тураһында һөйләй, уларҙы үҙҙәре ышанған һымаҡ булалар. Эй, уның да күберәк һорау бирә.
  
  
  Биш минуттан беҙ барып молчанов. Юл уртаһына ҡапыл килеп негрҙар. Беҙ уның ишара күрһәтеү өсөн, беҙ туҡтаныҡ. Митзи притормаживать һәм тәҙрә асыу. Взволнованный күренә; уны эго һорағанда нәмә урындағы диалектты, уның башын һәм покачать. Һүҙ һүҙ түгел, беҙ, артҡы митзи барышында индерелгән, йәйелә һәм газ бирелгән.
  
  
  «Нух тураһында беҙҙән һорайҙар», - тине ул. «Спешка була. Әллә нимә булырға тейеш булған, әммә ул түгел, тип әйтә.
  
  
  Улар, ҡара Митзи, ә һуңынан тағы бер йомошсо. Юл бушап булмай. Киләһе күрһәткестәре беҙҙә ҡасан ябыласаҡ, юлдар бик насар була. Джип кәрәк ине беҙҙең өсөн, бөтә ҡаршылыҡтарҙы еңеп, ниндәй ҙә булһа затруднений. Оло юлға юл выбоина яртыһы тамамланыу алдында.
  
  
  «Беҙ алға барырға тейеш», - тине Митзи.
  
  
  Һеҙ алмайсы был ходьбы тип атала ине. Беҙ ағас буйынса калдырдылар, кәзәләре кеүек тауҙарға, бейек стеналар әлегә етә алмайбыҙ ниһайәт, һәүерташ тирәләй төҙөлгән. Мороно ҡәлғәһе һәм бөтә етмәҫе күренеп тора. Ҡапҡа аша үткән саҡта беҙ, һарайға стеналарын булһа ла шиферҙан. Улар фонында таш бина төҙөлә, иҫке ҡайһы бер, ә икенсеһе яҡшы торошо. Ҡыйыҡ өсөн платформа ih стена булып хеҙмәт итә. Тони яуланы кешелә мөһабәт фигураны тирәләй йыйылды. Кеше уларҙы ҡара америка аҫабалары. Набедренный н повязка ғына булған ир-егеттәр, ҡатын-ҡыҙҙар - төрлө төҫтәге ҡыҫҡа итәк. Барыһы ла өндәшмәй, кәйеф подавлении була.
  
  
  Беҙ ингәндә, беҙ Нух яҡынлаша. Ҡараңғы булһа, кешенең эгоһын, әммә эго илаһи тәртип һәм ғорур булып ҡала.
  
  
  Был яңылыҡты беҙ уны, күҙе моргнуть түгел. Флеминг докторы урлай. Каппола Чип һәләк булған, был булдырмау тырыша. Отель джером, күрһәтә, утверждающий биләй. Европалылар һәм американдар барыһы ла эвакуацияланған лайнеры сәйәхәткә итә ».
  
  
  Унан һораным - "тау сойер ҡайҙан?".
  
  
  Осенять һуң ғына мин, уның ҡайҙан мәғлүмәт ала. Әммә был сәйәхәт беҙгә джунгли, ғөмүмән, уны ваҡытында ишетеп кадиллак фракцияһы переехал төнө.
  
  
  Ул бер нәмә лә әйтә тураһында хәбәр итә », - тине Нух мин. Һәр осраҡта ла хәбәрҙәр булды. Уны күрергә генә түгел, шуға таянып. - "Һин нисек быларҙың барыһы ла белә?"
  
  
  Тирә-яҡ кешеһе ул ҡото алынған, һәм уны күрмәй, тип ауыҙ подергиваться нетерпеливо эго. «Зинһар, мин бик икеләнәм, владимир Карте. Ваҡыт етмәй. аҫтына тота, аҫтыбыҙға иҫке ҡәлғә Флеминг доктор, ҡотҡар һәм эго тейеш. Моғайын, һеҙ ҡайтҡас карап тирәләй бер сойер һылыуын ебәрҙе.
  
  
  «Мин был шикле тойола. Түгел, думай, джером, күрһәтә, утверждающий тип ебәрер ине ул, әгәр ҙә уны тотоу өсөн выкуп мөмкин ».
  
  
  «Был-аргумент. Әммә был барыһы ла түгел әле. Ике булып һеҙ тасуирлау таралыу, тотолоу һәм ун мең долларға һеҙҙең өсөн тәҡдим ителә.
  
  
  Выругаться уның хәҡиҡәт. «Бәләкәй генә ырғаҡ кеүек тик ул ғына яһарға йыйына, һәм шунда уҡ күктән төшкән».
  
  
  «Рада, был һеҙ яһаны крюк», - тине Нух. - Кире осраҡта һеҙҙең үлгән булыр ине инде. Һәр хәлдә, хәҙер торорлоҡ һеҙ бирә ала ».
  
  
  «Мин яҡшыраҡты эшләй ҙә», - мин риза. Ул, ҡыҙҙарға ҡарап. 'Бында ҡала. Именлек һиңә бында ҡалаһы. Beru һин ул машинаның ».
  
  
  'Был беҙҙең өсөн. Һеҙ ерҙә лә беләләр. Уны белә, һәм, бынан тыш, мин тағы ла эшләргә була ». Металл ноталарҙа был тауыш ee булып, характер һыҙаттары ишара яһап, уларға туғанлыҡ урын алып эй мафии.
  
  
  «У права», - нух әйтте. «Һеҙ ҡайта алмаған Порт-оф-Спейн буйынса юл ярһын. Һис шикһеҙ, джером, күрһәтә, утверждающий өҙөлгән һүҙ ҡушты. Һеҙ тауҙар аша үтергә тура килһә, һеҙ ниндәй ярҙам ала һәм шул ваҡыттан файҙаланып ». Унда бер йыуан оҙон бармаҡтарын күрһәтеп смуглая ир-аттар, һуңынан башҡа килә. «Салбар, күлдәк. Ашыҡма. Мин һинең менән барам ».
  
  
  Был миңә оҡшай. Тоня правдивость хикәйәһе нисек яулай ала мин ышанырға була? Эскорт кем кәрәк һәм был сәйәхәт, бәлки, кем белә, хоҙай, ни менән тамамлана? Әммә мин һайлаған була. Күпселек кешенең эгоһын тәшкил итә һәм нух, яғында тороусы, хатта митзи тони яуланы. Шулай итеп, мин ризалашмайым, һәр хәлдә, әлеге ваҡытта. Шул уҡ ваҡытта һыу кеүек, беҙ барған «Кадиллак», пар ҙа унда, ухмыляться. Хәҙер беҙгә ең күлдәк менән салбар тубыҡҡа тиклем аҡ мамыҡ засученый һәм гиды була. Мачете бүлкәте өсөн улар йәшенгән булған.
  
  
  Бындай уйында улар тиһә-артҡа баҫа.
  
  
  Негде йәйелгән булһа, биш минуттан машина һәм тол взад һәм алға митзи тура килгәндә, әлегә беҙ, ниһайәт, ҡалҡыулыҡтың менән төшә алмай. Инде төп юлдарҙың насар булыуы, ә был ҡот осҡос. Беҙ барып тапшырыу буйынса ул түбәнерәк, швейцария сырҙары менән нимәне хәтерләтә дырка күберәк, һәм был насар, икенсе яҡтан беҙ ҡая һырт биреүсән булды. Беҙ барғанда тар һуҡмаҡ буйлап бора һәм, аҫҡа алып барыу менән шөғөлләнә. Бер яҡтан тауҙар битләүе машинаға тейер, ә башҡа һиҙемтәләнергә бездна тәрәнлеге менән ҡарайҙар уны. Ул бер нәмә лә әйтә, Митзи өсөн ситкә түгел. Улар сосредоточить яҡшы йөрөтөргә мөмкин.
  
  
  Һуңынан был михнәттәр аша үтеп беҙ тағы километр ҡыуағы, мин һәм тағы иркен тын алмай. «Шулай юлдар бел һин», - тине ул. Митзи. "Беҙ шул тиклем джером, күрһәтә, утверждающий зинданына эләгә?"
  
  
  Покачать уның башы. «Белергә тейеш, тип башта беҙ ҙә был хаҡта. Тәүҙә иҫке йорт отель китте шул кәрәк беҙгә, һеҙгә һеҙгә юлды күрһәтә менән тәүге осрашыу ул буйынса Nov. Беҙ унда беҙҙең план эшләй алмай ».
  
  
  Темнеть инде, беҙ ҡасан юлға сыға, ниһайәт, киң өсөн етерлек «Кадиллак». Беҙ ут аҫтында уралып үҫемлектәрҙе күрергә мөмкин. Шулай итеп, беҙ ҡалаһынан алыҫ түгел була. Фара митзи индерер өсөн юлға сығыр.
  
  
  Шәм кешеләрҙе нурға формаһында була. Беҙ пистолет уға йүнәлтелгән. Ҡыҙ шунда уҡ притормаживать, тағы ла шәбәйеп һәм артҡы барышында индерелгән. Ул инстинктивно ҡаранды. Артҡы барышында башҡа һалдаттар фонарь тотоп, ул ғына өҫкә винтовка эшләне. Тәү сиратта етерлек мылтыҡ эго ҡарағанда юғары күтәреп, беҙҙең өсөн теләһә ниндәй тирә-яҡ хайран ҡала, минең «Люгер» атып. Шул уҡ ваҡытта быяла йәмғиәт лобовой. Митзи н ярсыҡтары күп була, әммә уны машина алып барыуын дауам итә. В щель уны атып, элек ҡайҙа булған лобовой быяла, машиналар һәм һалдаттар алдында төштө.
  
  
  Митзи машинаны туҡтатып, беҙҙең гид ваҡытта ҡото алынып һәм мин булдым. Тирә-яҡ беҙ уларҙың береһен дә зыян күрмәй. Свернуться на затем сидение уларҙы, хәҙер ҡабаттан күтәрелде һәм һаҡ булығыҙ. Унан сыҡҡас, бүләк ҡотон алыу өсөн яҡын, беҙ уның полковник джером, күрһәтә, утверждающий бирә. Ике һалдат һәләк була. Тамашасылар уның формаһын һәм ҡоралын ташлай һәм артҡы ih ала. Тони пистолет тотоп яулаған кеше. Улар тине. - "Һеҙ бының менән эшкәртергә?"
  
  
  Мөмкин ине улар. Һарай һағында тора улар, ҡасан президент флеминг була. Бәлки, ҡасан-был да беҙ белем ҡуллана ала. Уның ҡыуағы ике мәйет янында ҡорал тотоп бойора һәм әлеге ваҡытта ул үҙенең барышлай, улар шым ғына булып ята бында, әлегә түгел барлыҡҡа килгән ниндәйҙер йәнлек ас.
  
  
  Һәр осраҡта иҫбат итеү юлдарын блокада, тип дөрөҫ мәғлүмәт тони яуланы. Был ҡарт ең күберәк булыуын, уны отель да таныр инем. Шулай итеп, джером, күрһәтә, утверждающий, төп булды, - тине Нух. Уйланырға ваҡыт етте кеүек, азат Флеминг. Шулай мин дуҫымды күберәк эго яулап ышаныс тони абруйына бәйле. Ахырҙа, уларҙы таный, һәм хәҙер, улар ҡасан, тип иҫбатлай ҡорал менән мөрәжәғәт итә ала, уларҙың барыһы ла файҙалы булыуы мөмкин.
  
  
  Беҙгә тиклем хеҙмәт ҡунаҡхана барып, машина һәм бина эсендә ятҡан һарай Митзи припарка. Вестибюль полуразрушенный беҙ унан китәбеҙ. Ағас еҫе сере үңәҙ һәм өҫтөнлөктәр өсөн көрәш. Беҙ баҫҡысы буйынса беҙҙең гид скрипеть аш-н үткәрелә. Стена буйында өҫтәл уртаһындағы ҙур бер полк менән эш һәм аш-һыу тирәһендә була был. Беҙ унда булған бер түгел. Өҫтәлдә шәмдәр яна, өс һәм ир-ель игуана, урындағы деликатес, тип заурчать ҡорһаҡ менән ҡалырға мин.
  
  
  Сәләм беҙгә һәм һуңынан ир-егеттәрҙе оҙатыусы ике, өс туземец возбужденно менән һөйләшеп, ниһайәт, беҙ-ашай алмай шул. Минең зверский аслыҡ ҡасан булыуы ҡәнәғәтләндермәй, ул үҙен кәм итеп тойоу оҡшайҙыр ни йо-н йоға ауырлыҡтар бау һәм сюрприздар. Яртылаш тултырырға була әле минең тәрилкә, өс туземец ҡасан китә. Уның бәхетле булыуын күреп, улар китәләр. Тактика кәрәк була беҙ үҙебеҙ эшләй, һәм мин үҙем дә тоям компанияһы дневного.
  
  
  Миңә гид нух беҙҙең исемдәрҙе атап, ләкин, сөнки мин белмәгән телдәрҙә, уның ih онотмағыҙ. Уның хәтерендә, тик уларҙың оҙон була, күп тартынҡы менән. Әммә теләмәй обидел уның ярай, ябай йәки ih Томлыҡ Гарри тип атала, шуға күрә уны һораусылар һәм проблемалар үҙ фекерен ih аңлата.
  
  
  Рассмеяться буйынса ике юғары һәм әйтте: «мин һеҙгә лэмби атарға мөмкин». Был уның ҡаты ны әйтә «дүртле».
  
  
  На ухо Митзи мин әйтәм: «Лэмби. был моллюскылар ҙур. Эго уларҙың итен ашау, үҙ потенциялына күтәреү өсөн ».
  
  
  Nen стилдә булһа ине, - мин усмехаться. «Ценымногие яҡшы, тип, мәҫәлән, минең исем - N3. Ә һеҙҙе?' Ул, ике номерын ҡараны.
  
  
  Киң йылмая ул. 'Хәрби.'
  
  
  «Бик ҡыҫҡа», - мин риза. 'Был нимә аңлата?'
  
  
  Ул тағы засмеяться. «Йыртҡыс ҡош. Бик хәүефле.'
  
  
  'Айырыла.' Ih уны ярата. Киләсәктә бөтә армия улар менән һуғыша аламы пошутить өҫтөндә Гранд-Лаклер. Бәлки, беҙҙе тағы ла ҙур булмаған мөмкинлектәр бар.
  
  
  «Һеҙ аңлаһын тип, беҙ докторы Флеминг кәрәк. Выдать бер ҡасан да Флеминг тирә-төрмә. Беҙ башта тик шунда эләгергә кәрәк. Кем тип беләһең тирә-ҡасып юлдары тураһында ҙә, йәшертен кеүек, уларҙы тотҡондан, бәлки, үткән заман вырыть?
  
  
  Ревматизм булғанда кире. Бер булды. Бик тар, йәйелер өсөн, һәм бик текә, заползать камераға кире ҡайтмаҫ өсөн. Унда, шунда упҡынынан сыға, тимер ҡапҡалар була хәҙер. Һаман да ята ташбаҡалар неих бәхетһеҙ выцветший киреһенсә, һуңғы ынтылыш яһап ҡарай ҡаса. Был күптән булды. Шуға күрә беҙ үҙебеҙҙең эске чутье өҫтөндә эшләргә тейеш, һәм ҡанлы булған бер өлөшө ул. Ул әйтте икән, тип уйлана был хаҡта. "Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, һеҙҙең менән башларға теләйем?"
  
  
  Ариец Oni яурынына йәлләмәй. Бының өсөн улар ике хәрби тине. «Әгәр үлгәс Флеминг, һәм беҙ вафат була. Беҙҙең ракета юғары джером, күрһәтә, утверждающий станцияһы төҙөргә теләй. Беҙ көрәшә, әммә беҙҙең кеше һәм ҡорал етерлек, эгон өсөн туҡтатыла ».
  
  
  Мин парҙар күберәк булырға оҡшай. Ҡый Ih йәшендә ауыр булды, әммә ih булыр тире шыма, барыһы ла тәртиптә булыуы һәм координациялау ih. Грация юлбарыҫ менән хәрәкәт итә улар. Уларға униформа күрһәтә. 'Был кейгән. Һеҙ һалдат ролен уйнай. Һәм беҙ һеҙҙең менән беҙҙе баҫып алып митзи ҡәлғәгә йыйылдылар. Һеҙ әйткәндә, цифрлы камералар джером, күрһәтә, утверждающий заперта был Флеминг беҙ бойора.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс онт күҙең ҡыҙырлыҡ. Куйып уны тормошҡа уны яратмай, беҙҙе тик «хәйләкәрлек» артыҡ ышандырырға булыр ине, әгәр ул да шунда була ине.
  
  
  Ламби һәм хәрби күлдәк һәм салбарын төшөрөп, поколебаться набедренный повязка менән ни, борола һәм артабан ih тарһынып ҙа төшөрөлгән. Оуанг йөрөй улар икеһе лә, бер бетеү өсөн хәрби билбау, муйындарға. Әлбиттә, ҡорал ҡулы аҫтында булған, әммә, бәлки, улар уйлап, тип, бар яҡлап өҫтәмә аҙ ҡамасауланы ла. Бетеү камзол армия улар өҫтөнән кейеп, салбарын кейә, һәм, әгәр аңлап, беҙ был эште әҙер.
  
  
  Митзи йәмғиәте өсөн булған. Улар менән йәнәш sel ул, ә беҙҙә оҫталар ике тиһә-артҡа ултырып, һыу пистолеттары приставлять беҙҙә муйындан. Был юлы юлыбыҙ ҡыҫҡа ҡәлғә ҡыҙы максималь ҡулланыла. Ҡаҙаҡлау урам буш ине. Бөтәһе тоторға һәм ябырға штора эсендә ҡала. Магазин ҡараңғы булып, улар менән булырға һәм мародерҙар заколачивать. Порт-оф-Спейн ҡала шунда уҡ ҡараңғылыҡҡа әйләнеп, шатлыҡ уҙған төндә ныҡ айырыла.
  
  
  Бейек булмаған ҡалҡыулыҡтары урынлашҡан ҡәлғә. Йәшел аҡланда уның алдында мөмкин булғандың барыһын да эшләй, уның өсөн дуҫтарса күренә, әммә уның тирәләй булған табити эффект штакетник һәм тимер пушка был, аҡландағы үҙәккә ҡуйыла. Ҡапҡа алдында туҡталҡа урындары эшләргә диктор түгел был.
  
  
  Беҙҙе күреү менән һалдатты ут һәм ҡорал һәм ике капралов наготове юлды бикләйбеҙ. Һәм улар бер нисә фут митзи притормаживать алдында туҡталды. Мин артта восклицать Лэмби: «Капралов, барып, ҡарап, тип, беҙ булған. Майлы тотоп! Мин үҙем алға дулла һәм пистолет щедро рассмеяться ул эткә.
  
  
  Һаҡ булығыҙ Капралов тура килә. Был отель тәүҙә ҡото алына. Пар уңыш тарихы хаҡында һөйләй, уларҙы нисек беҙҙең жилуновичтың, мыҡты һәм ауырлыҡтар тураһында, уны еңергә тура килә уларға. Капралов булырға яҙҙы. Ҡасан улар үҙенең хикәйә тамамлай, һәм мин әкренләп уның винтовка, уны күтәреүгә йүнәлтелгән.
  
  
  Минең тормошома ҡыҫыла. Гер Митзи атарға булыр ине уны. Был ышаныу ул. Выкуп Nah залог йәки уларҙың ала алыр ине. Тик шуны мин планлаштыра өсөн джером, күрһәтә, утверждающий, бөтөнләй башҡа була. В неведении ҡалдырып Капралов мин был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин аша ҡарап була козыреклы. Һуңынан уның командаһы рявкнуть. Ҡыҙҙың һалдат юлдары. Капралов ҡәлғәһе һәм байып барған машина митзи бойора. Был һоро төҫтәге бинала ине. Башҡа айҙарҙа бер генә тәҙрә һәм ишек, асыҡ ауыҙ шул. Ул хатта торт ағас программалау буйынса. Парковка машиналар ҡуйыу һәм туҡтау Митзи н плитка түшәлгән, уны күрергә һәм хәҙер, тип ағас күперҙе күтәреү өҫтөндә программалау тәрән соҡор булған. Хәҙер nen ҡый үләне үҫә, тик давной-сиратта ҡолдар күптән бында ултыра. эго күлдәк аша һыуҙы бысрата. Гидрокостюм һәр һөжүмсе уйланырға тура килә. Һалдаттар күпер уртаһында тора, территорияларҙың сағыу яҡтыртҡан фаралары һәм бөтә. Капралов сыға. «Ih ала, әлегә ул шул егет прицел аҫтында тоторға».
  
  
  Мин машина тирәләй выталкивать. Икенсе яҡтан һайлап Митзи. Арҡама пистолет тотоп барған, хәрби һәм беҙҙең ламби ҡыҫылмай. Эскә ингән һәм тағы бер аҙ злорадствовать Капралов. Лейтенант яңынан бер нисә минуттан уны оҙата килә. Сей отсалютовать күпер һалдат булғанда, мин йәш һәм тәртиптә атҡарыла, бында ул команданы.
  
  
  Болтать биләй Капралов менән ишара, ым-ишара эго мәжбүр замолчать офицерҙарыбыҙ әлегә юҡ. Ул йондоҙҙар күҙен алмай эго буйынса яҙылмаһа, кемдәргә награда бирергә була ине, әгәр был ысын булып баҫа ине.
  
  
  Лэмби күреп: «Фарманы менән полковник. Заперта был икәү булырға тейеш, ул цифрлы камераларҙа, һәм был Флеминг. Аңлап, бергә бөтә ҡош тотоу.
  
  
  «Аңлашыла», - яуап ҡыҫҡа лейтенант. «Ih караульная булып китте».
  
  
  Уны ҡарағас, беҙҙең таш артынан эйәрергә мәжбүр була һәм уны коридорҙан, ул шомло шаңдауын баҫыла. Әлеге клаустрофобия яфаланыусылар өсөн кошмар. Махнуть рукой бина караульный лейтенант булып, беҙ обыскивать кәрәк.
  
  
  Тиҙ арала хәрби әйтте: «инде Беҙ ih обыскивать, лейтенант. Таҙа улар йөҙ процент ».
  
  
  Усмехаться Лейтенант: 'бик яҡшы.' «Карте ғилми-нәшриәт комплексы, шулай бармы? - Бик хәүефле, - тине полковник. Тик уйланым мин, тештәремде һине бөгөн кис ҡоҫтора ».
  
  
  Ул, яурындарын һәм эттәрҙе туҡмап пожимать күренергә тырыша. Хәҙер ул Митзи булыуына иғтибар иткән. Хатта күҙҙәре менән, һәм съеживаться, был ужасе-се бесәй кеүек, уға барыбер булып тора, уны күреп өсөн. Бәлки, эму оҡшай башланы, уны мөхәббәткә бер ни булмай. Янбаш һәм алға покачиваться эго элек был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул күтәртелеп һәм уның бер бармағын эйәк.
  
  
  Полковник, - тип әйтте, синдикат өсөн һеҙҙән күп нәмә тора. Сөнки улар түләргә теләмәй, һинең өсөн кире ҡайтарылды. Беҙ быны белмәй ». Митзи күренеп, тағы ла ҡотон, ҡулдары һәм ауыҙы зажинать зарыдать. «Зинһар, сэр, мин дә уны һыуға ебәрә. Мин уларҙы үлтерә ».
  
  
  Ул күтәртелеп ҡаш. «Әгәр һеҙ хаҡ ih мәҫәлән, ни өсөн эшләй ул быны?»
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул прикусывать ирен, аҙаҡ, аңлаған һымаҡ булды, ти ул лейтенант тип аламын мәжбүр, прошептать: «Мин ҡайҙа кәрәк буласаҡ-ни аҡса килтермәй. Әммә уны эго килтерә алмай. Хәҙер, эгон ҡара күҙҙәрендә доллар тамғаһы барлыҡҡа килде. Хоҙайҙан булып, уны фаразлау! Ул нетерпеливо абсурд. "Был доллар ҡайҙа хәҙер?" Әйләнәм уны шунда уҡ күренә. «Мин һиңә күрһәтермен ала, әгәр һине унда ебәреп, беҙ ... мин ...»
  
  
  Эго көлөү насар булды.
  
  
  «Һин теләүселәр күп, ҡәҙерле. Джимми картер аҡш президенты булған килгәндә, әгәр ҙә уны эго юғалта, кейер инем мин был полковниктың наручник урынына килә. Уның яурынын күтәрҙе. «Нишләп бында, ысынлап джентльмен ул был хаҡта уйланған».
  
  
  Ҡыҙ ҡулдарын ышҡый, эму-лизать һәм ih һуҙырға тура килә, өҫтәүенә, уны һәр аҙымы һәм күндәмлек ҡуҙағы менән.
  
  
  - Шул саҡта ғына ул? Һәм ул ғына һине?'
  
  
  Вожделение кеше булып күренде ул. Света нах күҙе менән түгел, ул беҙҙең менән ир-егет ике һөйләмәҫ. «Тирә-яҡ һеҙ бында бер ҡалмай, ҡаланың башҡа карте камера бирербеҙ».
  
  
  Мин ҡурҡыныс булған мәлдә, ул, уйлап, лейтенант ҡыҙ менән эләкһә тип теләргә ҡала. Һуңынан уны, аңларһың, тип, уның тирәләй ҡунаҡханалар менән мин бер егетте ебәргән. Возиться вполне ни ул, как будто мин был идея оҡшай, һәм кеше, уның юлын һөжүм планлаштыра. Митзи лейтенант менән еңергә мөмкин, әммә мөмкин, - талаш килеп тыуһа, мин кәрәк булһам һәм инциденттарҙы түгел, ул күберәк ине һалдат мобилизацияланған. Минең күреп Лейтенант хәрәкәт, хәл барыбер усмехаться һәм минең менән бара. Һәм мин уның өсөн Лэмби ишек алда сыға. Татлы эму Митзи крикнуть то һуң: « ... мин вижу Лейтенант һуң, д ...»
  
  
  Уның коридорҙары буйлап үтте, һәм мин күрҙем, ул булғанда күп звонованы, походка эго, хәрби ҡарағанда. Лейтенант булған бурыстар тураһында фекер эго түгел. Ишек асып, коридорға аҙағында уның йыуан таш, ым-ишара беҙ саҡырған, үҙе һәм уның өсөн захлопывать. Шикләнәлер ул, тип, беҙ был ниндәй тауыш менән артта гранит блоктан беренсе ҡаттың ер аҫты аша үтеп инә алмай. Түбәнге таш беҙгә бормалы баҫҡыстары буйынса коридорына инәсәк. Һыу тамыуы, үңәҙ пахнуть. Донъяла булмаһа ла, беҙ уны яңынан лейтенантский фонарь бынан алда бара, егерме ике яғындағы коридорға ишек зарешечивать зловонный тарый. Дюйм самаһы оҙонлоҡтағы кәштә аҙағында коридорға баҡыр асҡысын дүрт ул, ишек янына килеп баҫты камера һәм разблокировканы.
  
  
  Флеминг Доктор янында ултырып, һәр бер ырыу поджимать. Икенсе аяҡтары уны үҙҙәренең алдында һуҙылған. Опухать уның ғәрип булып күренә. Ул ултырған йәшел мүк ҡапланған, таш иҙәнле, ҡыйратылған был эго өҫтөндә эленгән тимер буйынса бер башы һәм ҡулы, стонать беркетелгән була.
  
  
  Ул башын күтәреп, сергей моргнуть, селл һәм мин күрәм. Һуңынан ул минең һаҡсы күреп һәм, ниһайәт, лейтенант. Ул тағы яурынына үҫһен, алға йығыла һәм шайбаны уныние эго. Офицер уның өҫтөндә тора, йылмая. Ул отстегивать кобура, тянут револьвер һәм шулай ал, мин Флеминг һәм яҡшыраҡ күреү өсөн, мин яй ҡорал бил йүнәлтелгән.
  
  
  "Президент Әфәнде." - Тайғаҡ тауыш-тын тойолмай. «Һеҙ ышанған союздаштар утрауында табылған иң яҡшы? Ир-егеттәр, һеҙ бер мәл уны ҡотҡарғайны инде, һәм, бәлки, күптән эшләй ала? Һеҙгә тәҡдим эго. Бәлки, һин уның менән ҡаласаҡмын ».
  
  
  Мин артта Ламби, күрәһең, затаить һулышы. Мин бер нисә вариантта була. Ул лейтенант минең яҡҡа атып китә һәм математика буйынса мөмкинлек һәм мөмкин ине. Ләкин, бәлки, тиҙ офицер була, һәм уны күберәк һәм нығыраҡ аңлай башлай лэмби. Люгер йәки выдать уның үҙе һәм отвлекся мөмкин ине.
  
  
  Әлегә ул был хаҡта уйларға, итекле бесәйҙең аша камера аша ҡомаҡтар менән промчаться күләме лейтенант. Сергей фонарь эго, моғайын, мал ҡото. Улар атырға һәм отскочить яғына Лейтенант. Мин был мәлгә ярайһы бирә, үҙе өсөн выхватывать Люгер. Ул асыҡтан-асыҡ лейтенант башына атып. Һауа шары буйынса Фонарь. Эго алмай уны тотоп, ҡулдарын буш, бармаҡтары лампаны яндырыу тураһында ҡыҙыу, ләкин тиҙ ҡуя алмай, һындырырлыҡ түгел. Лейтенант йөҙөн аҫҡа төштө. Әкрен гепә иҙәндә йәшел ҡыҙыл мүк булып. Фыркнуть Лэмби удовлетворенно. Ул бик шат, минең был аҙым түгел эго көтмәгәндә башланды. Ниһайәт, рефлекторный, һәм мин уны атып төшөрөргә мөмкин булған курка. Улар рәхмәт уға, похлопать буйынса яурындарын.
  
  
  Флеминг моргнуть. Һаман да ул нурға ла күнеккән. Ул смущаться.
  
  
  «Мин бер нәмәне аңлай алмайым», - пробормотать ул. «Мин ҡайтырмын һәм илдең идара джером, күрһәтә, утверждающий һораны Полковник. Хәҙер мин ни өсөн шул саҡта ҡулға алына? Һеҙ бында ни өсөн килтерҙеләр? Ни өсөн һин шулай уҡ яҡшы йыһазландырылған был һалдат?
  
  
  «Һуңғараҡ», - замолчать уны эго мәжбүр. «Әле ваҡыты юҡ». Дэвид Хок беҙ, беҙ инек сойер тағы ла отель өсөн Флеминг ax ҡыҫылыуы тураһында белә. Һуңынан бөтә яфаларҙы һөйләп джером, күрһәтә, утверждающий предательство эму ҙур булды. Әммә әгәр булыу хокуғы һәм тап йылғаһының уң, үҙе алып барырға теләй һәм башҡаса уйнай башланы әгәр упрямо флеминг, фробель утрауҙары кем ине? Шулай итеп, мин солгать тура килә. Ул уның аяғын күрһәтте. "Етди яралана ни һеҙ?"
  
  
  Озадачивать ул һаман да күренә, әммә уны эго сәйәси темаларға иғтибар йүнәлтке килә.
  
  
  Ул тын. «Минең һынған башланы».
  
  
  Наручник обыскивать лейтенант кеҫәһендә асҡысы һорап килә башланы. Эго ла үҙе менән була. Сынйыр ул атырға мөмкин, әммә мин кәм боеприпастар булған. Мин тирә-пуля кәрәк булыуы мөмкин. Потянуло стеналары һәм уның бер аяғын ҡуйғандар. Таштан иретмә араһында күп булыуы, ныҡ һәм дымһыу ине. Ул, юҡһа, ни прогибаться сылбыры булараҡ, әммә соскакивать түгел. Дернуться ул тағы бер нисә тапҡыр, әммә файҙаһыҙ булған. Беҙ был әйбер ҡаҙып тейеш. Ул, тиҙ хәрәкәттәр яһап, ҡулдарын, бармаҡтарын минең ҡа буйынса изогнутый замшевый һәм стилет төшә. Бритва һымаҡ осло вонзаться металл иретмәһе, аяҡтан өсөн кирпичик саманға. Ламби ярҙам итә башлай. Был ваҡытта күберәк булып китһә, ул артыҡ уйлап. Һыуыҡ булыуға ҡарамаҫтан, уның вспотеть. Әгәр ҙә бер аҙ лейтенант килә, кемдең башына килергә мөмкин барған һайын, уның менән килеп.
  
  
  Бер яҡтан уның тәрән канавка скоба яһаны. Артабан бөтә көстәрҙе бергә уның сынйыр менән потянуло лэмби iso. Ҡасан ҡотола ул, беҙ шымып төшкәнсе мүк. Потянуло алға флеминг. Беҙ күтәреү менән ламби эго. Ул һау-сәләмәт, үҙ аяғында баҫып тора алмаһа ла, бик насар булып, уны тауыш һәм увиваться гол булмай, ул беҙ сығарған тура килә. Ламби уны эго ярҙам ҡалдырып, әлегә лейтенантский фотографировать куртка. Шулай уҡ бөтә ала һәм уны эго ҡайышына револьвер һәм ламби бирә.
  
  
  «Был куртка кейгән һәм ошо төшөрә. Һеҙ күтәреп алаһығыҙ ».
  
  
  Лэмби буйһона. Беҙ бина менән ҡайтыусылар араһында беҙҙең флеминг караульный.
  
  
  Гарднер митзи выгибаться рельеф күкрәге менән күркәм. Флеминг ултырғыс тотоп өсөн уны, ул ҡасан һәм уның төшә, улар һорай: «һин ҡайҙа булдың шулай оҙаҡлап? Һәм беҙ йыл һайын ҡунаҡхана ғына бара. Хоҙайым, уларға нимә эшләйһең уның менән?
  
  
  «Асҡысы. Заглянуть йәшник.
  
  
  Мин үрге һәм хәрби ташлап йәшниктәр асыр муҡсаһын. Бер нисә уны һынап ҡарап, элек кәрәк тип тапты ахырҙа. Улай ғына ла түгел, хатта тутыҡ йоҙаҡты булыр, тип, мине туҡмарға тура эго. пресс-папье, ул элек асылған. Наручник ҡасан ғына төшөрә, ҡан эсендә күреп һәм уның тирә-н рфа запястье флеминг возей. Иҫке яралар ржавчина ҡыйратып була, тик уны йыуып булмай мөмкин түгел. Дарыуҙар ҡабул итеү бүлмәһендә лә булдыҡ. Көтөргә кәрәк.
  
  
  Ул һөйләгән кеүек, ҡәлғә йыйылып китте. Ламби көнө-төнө үҙенә яңы форма арты менән тора. Тура әйткән терәү хәрби һалдаттарҙы, тип лейтенантты эго күрергә теләй. Әгәр ул килә, рот кляп бәйле һәм беҙ был эго эму. Һуңынан машинаны килтереү һәм күперҙе йүгереп килеп ee митзи тиклем күтәрелә. Беҙ был күперҙе Флеминг сығарыу, машина һәм уны эго еткереү дотащить. Ламби лейтенантский куртка үҙенән алдараҡ ултырған, араһында һәм Хәрби Митзи.
  
  
  Митзи лейтенант вазифаһында һаҡлау күндерә ламби револьверы булыуы, ул булмай тороп, һаҡсылар күрер өсөн түгел, кешенең эгоһын. Хәрби капрал әйткәндә, джером, күрһәтә, утверждающий тип бойора уға ҡыҙ бирә. Әгәр был сабата ине, беҙ барышлай. Әгәр был сәпкә түгел, мин Люгер ҡала. Ламби һәм ҡораллы хәрби ҙә булды. Ә янында өс өс - мөнәсәбәт бик отошло.
  
  
  Кадиллак доезжать н, проблема түгел. Митзи ҡалҡыулыҡтан аҫҡа индереү һәм фаралары менән бара. Сәғәт күреп, беҙ эдем тип, юл буйлап китә һәм, һүҙ загораживать ничуть не. Әллә уларҙан ҡасырға маташа көтә.
  
  
  Капралов ҡулын күтәреп, етештереү өсөн ғәҙәти тикшереү, тәҙрә һәм Митзи үҫһен. Хәрби алға наклоняется өсөн, йөҙөн ябырға Лэмби, түҙемһеҙлек менән һүрәтләргә тырыша. «Полковник поддубныйҙы. Ул тел, уның өсөн ҡыҙҙы килтерҙеләр. Хәҙ.'
  
  
  Капралов күренеүенә борсой. «Лейтенант, әгәр һеҙ үҙегеҙ ee килтереп, команда кем бында?»
  
  
  «Һин», - Лэмби рявкнуть. «Кем үтә биргәс, мин әлегә ҡайта алмайым.....'
  
  
  Капралов отпрыгивать. Лэмби лейтенант тауышына оҡшаған тауыш була. "...Эй ... ... эй һин ... көтөп тип аңлата был?"
  
  
  Тубыҡ атыу һәм уның баһаһын ишетеү. Хәрби атыу капрал. Настороже һалдат булғас, машина тиҙ арала тик Митзи әйҙәй, улар бер ишек тотҡалары н ҡулына алды тирәләй һалынған. Люгер бодается уның үҙ ҡулы ҡороп, ә һуңынан буласаҡ һалдаттар атыу. Башҡа винтовка йүнәлтелгән, әммә курка төшөрөп өлгөрә алманым. Вика эму ваҡытында уның ашҡаҙанының ҡурғаш булып.
  
  
  Был яҡшы булыр. Хәҙер беҙҙең юлды тиҙлек буйынса тулы мчаться на. Беҙ тау итәгендә инек, ул саҡта машина тауышын ишетеп. Был тауыш уны бик яҡшы белә. Беҙҙә бензин менән тамамланды. Митзи машинаны туҡтатырға, миңә ҡарап пожимать һәм яурын. Сөнки ғәмәлдәге закон буйынса ғәҙәттән тыш хәл тураһында бөтә утрауына, өмөт булып ҡойола. Бөтә заправкалау ябыла. Ә егерме километр тауында булған хәл түгел флеминг буйынса бара.
  
  
  Бәлки, беҙҙең эго яулап тоня ҡунаҡханаға тиклем индерә ала, әммә артабан нимә? Әгәр аңлай ине джером, күрһәтә, утверждающий, тип Флеминг докторы ҡасырға, хәүефһеҙлек лә булыр ине ул, ҡайҙа йәнәше д Порт-оф-Спейный. Башҡа машина эҙләргә тура килә. Шунда, беҙ хәҙер унда булған, уның яр аҫтында юлдар күрергә мөмкин. Иҫке припарка джип ҡалаһы янында була. Дөм-ҡараңғы тирә-ул фигура тора, ә юлды фонарь яна. Был блокпост була. Ул хәл.
  
  
  «Был беҙҙең яңы транспорт төрө. Мин белмәйем, ни сығарырға тура килгән һалдаттар йыйыу буйынса, ләкин беҙ хәүеф атырға мөмкин түгел.
  
  
  Мөмкин булһа, бар һәм башҡа кешеләрҙең ҡыҫылыуы мөмкин. Был һеҙҙе ҡыҙыҡһындырыр һәм уның ике бала килә. Уның тураһында ҡайғырта улар. Ауыҙ ih бергә йыйҙы. Митзи, револьвер булды һиңә? Обижаться ул миңә.- «Мин күренмәҫ яланғас түгелме?»
  
  
  «Флеминг менән бында ҡала. Әгәр кемдер килә икән, ә, бына, әгәр башҡа юл юҡ, әммә тырышлыҡ күрмәйем, башта, был хәйләле түгел ».
  
  
  Лэмби Хәрби һәм юҡҡа сыға. Өйҙә уны урап үтә, ҡалҡыулыҡтарға тора. Ҡасан mimmo уның йортонда уҙҙы, уны хәл тикшерелде. Хәҙер уны тамуҡ күреп, фонарь блокпост. Абаға, үҫемлектең һәм башҡа оҡшатыу минең shaggy. Ул, иғтибар һәм осматриваться джип килә, әлегә патруле күрҙе. Ih уны аңлай, тип әйтер инем һәм хәрби лэмби әммә беҙ, был, булырға тейеш, бик күңелле булды. Дүрт һалдат, бер төркөм егет тора ике минең тирәләй, сгибаться көлкө түгел. Миңә улар арҡаһын бора. Ул тиҙ эшләүҙе, ҡурҡа, тип уларҙан борол. - Улар әҙер булыу менән, улар өсөн ысын күңелдән «люгер», - тинем мин ҡырҡа. «Һеҙгә бөтә прицел аҫтында ҡушыла. Беҙ берҙәм хәрәкәт! '
  
  
  Ҡапыл көлөүҙән туҡтаған. Тора улар, нисек туҡтатты. Бер нисә аҙым артҡа сигенергә һәм Ламби. Тесьма гениаль ҡараңғыла эго алтын эполет камзол. Хәрби джип табан йүгерергә, бауҙы һәм артҡы отсек в полезть менән ҡайтты. Тиҙ Остальное булып эшләй. Һуңғы аҙыҡ ҡабул итергә һәм Хәрби һүҙһеҙ бәйләп ҡасан ауыҙ буйынса дүрт, газ джип уның тикшереүгә бирәләр. Минең хәлен еңеләйтә, тулы бак була. «Ошо юл менән ут алыр булды һәм ҡыуаҡ ih һала», - тинем мин. «Мин Флеминг йыйылған ала».
  
  
  Был джип уның тулылана бара, унда беҙ кадиллак ҡалдырҙы. Хәҙер генә ул, тип әйтә алмайым джип фара эшләмәй. Ләғнәт!
  
  
  Мин әҙерәк ярҙам машинаһы флеминг митзи пересаживать. Мин уның менән йәнәш ултырҙым, ул, аҫҡа барыу өсөн йәмғиәте һәм сил. «Үҙ аллы һәм хәрби ҡунаҡханаға ламби тиклем барырға тейеш. Бәлки, улар эҙһеҙ унан өйгә ҡайтырбыҙ ».
  
  
  Тейеш булған, джибынан яҡшыраҡ булған, әммә был идеаль хәлдә буласаҡ. Чекты һаҡларға һәм кәрәк булыр мин булмаған тауҙар сәйәхәт тураһында уйланырға тура фара. Фекерҙәр тураһында һөйләне, шул рәүешле бара, юл буйлап бормаланып-яҡ упҡ mimmo, мин тире буйынса мурашка тыуҙыра. Юл буйынса ул рискнуть яр үтергә тейеш.
  
  
  Ламби ҡалышмай Хәрби һәм яратып түгел, әммә уларҙы күрер, был берҙән-бер хәл.
  
  
  Ҡасан улар китте, джип уның тағы ла алып килә. Мин хәҙер, ниһәйәт, штопор Флеминг бирә алмай, уларҙың ниндәй ваҡытта мин терезияны ыҙалатты шул. Ул, яурыны аша крикнуть: «һеҙ беләһегеҙме, нимә менән Сойер Тағы? Ул уларға ебәрмәне?
  
  
  'Юҡ. Һалдат, мине тотоп алды, тип әйтеп nah миллион доллар аҡса талап итә әлеге выкуп. Ғөмүмән, мин беренсеһендә һин ҡайҙа?
  
  
  «Нух Та».
  
  
  Тауыш шаңдау булып эго ҡурҡыу һәм ауыртыу ти. «Эйе, был-беренсе. Шунан мин ҡала барырға тура килә. Мин исемле кеше ».
  
  
  Ул үҙе алдан эму мөмкинлек бирә. Мин үҙем проблемалар етерлек булды, уның менән бәхәсләшеү өсөн түгел. Тағы мине борсой Сой. Мин ата алмағанды, уның менән бер ни ҙә булманы. Ул, газға баҫты. Флеминг һәм уның Митзи ҡарағанда иртәрәк алып, ҡалаларҙан ҡайтҡандар ҙа була алмай. Бер мөйөшкә боролғас һәм юлдар алда уның өсөн ут күрҙем. Тағы бер кәртә.
  
  
  «Наряд аҫҡа», - Митзи ул прошипеть. «Йыртып һәм».
  
  
  Ул притормаживать. Ҡунаҡханаһы уның өсөн, улар уйлайлар, тип мин туҡтарға йыйынмайым, тик һуңғы минутта өсөн барьер аша прорубить. Ул ун метр ғына күрәбеҙ: бәләкәй багажниктан ҙур йөк машиналары менән тиҙ гаубица. Уның бөтә юлды бикләйбеҙ. Үтеп булмай.
  
  
  Бер яҡтан, беҙҙеңсә майлы һыуҙыр, һаҙлыҡ йәһүҙиәне менән фонарь менән сағылдыра. Шулай итеп, мин китәм алыҫ түгел, унда ине. Пальма менән икенсе яҡтан булһа. Үҫә килә улар түгел, & nb, шуға күрә унда ҡаты тупраҡ булыр ине, әммә бер-береһе лизать ағас булһа, минең ашағым да килмәй ине. Уны-быны уйламай, үтеп был джип уның алына. Әммә был насар наименее варианттары була. Был юлы менән таҡта ҡапҡас менән ябалар һәм уның съезжать дроссельный йәмғиәте менән борола. Уны ишетеп, сөнки улар крикнуть: «Тора», шунан атып. Таращить глаза просвистывать юғары пальма япраҡтары аша.
  
  
  Атыу иҫкәртә.
  
  
  Һәйбәт кеше! Яуап уты асырға һәм ултырғыс үҙ митзи борола, әммә улай түгел өйә түгел, ә һауа. Мин ҡарана-ҡарана түгел. Минең уйымса, тормош тәүге тапҡыр мин дикий айғыр тип йөрөтә. Ул врезается был ағасты, икенсе яҡтан һикереп, ике тәгәрмәс, һәм дәһшәтле саҡ түгел. Беҙ уларҙың булыуҙарын атап, әммә беҙ аҡса бүленгән. Юлдан ҡайтырға тырыша ул, ләкин мин был мөмкин булһа, уны, тағы ла бер сюрприз таба унда.
  
  
  Юл джип н, йугереп барып ул һәм дүрт һалдат. Мин ҡысҡырам, артта флеминг боль сығара. Был күңелле лә булманы уның өсөн. Митзи атып ҡалаһында джип флеминг башы аша беҙ эҙәрлекләп, бәләкәй кенә машина тиҙлек буйынса выжимать уның ҡасан, күпме алмай. Тиҙ арала был етерлек булмаясаҡ. Бер ши беҙҙең тирәләй буш була.
  
  
  «Ғилми-нәшриәт комплексы, беҙ уларҙы гвинеяна». - туҡта Митзи.
  
  
  Эй, мин әйтәм кәрәк буласаҡ. Шул уҡ ваҡытта тиерлек металл врезается был джип Ih таращить глаза, ул ҡасан трахаться ишетә. Эй Люгер бирә.
  
  
  «Төркөмөнә эләгеп ҡарай. Целиться һәм алыҫ ». Ул ҡулыма ике ҡуллан, әммә был бик ҡатмарлы хәрәкәт маҡсаты целиться, һин ҡасан яҡҡа буйынса потрясти. Был осраҡ буйынса бер шул, уның алдына бер һорау килә, исемлегендә булыуы минең исемде өҫтәп, ул үҙ хоук сейфта һаҡлана, һәр фортран һәм исеме бар, шулай күрһәтә, тип кеше, уның тураһында һүҙ барғанда, үле.
  
  
  Туҡта Митзи. Ул, уйлап, тип уны яраланған, ләкин асыҡтан-асыҡ уның ултыра. Һәләкәткә уны төрҙәрен артҡы көҙгөлә күргән. Беҙ артта Джип, вырваться береһе-контроль аҫтына алынған һәм тулыһынса рвануться тиҙлек һаҙлыҡҡа барғандыр, унда яйға һәм величественно төбөнә батты. Улар, элекке кеүек, шул фараны тоҡандырыу алдынан был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, тәржмәлә кеүек.
  
  
  Сунь Митзи «люгер» мин аяҡтары араһында, һәм ҡыйралып. Беҙ барғанда бер ши төшөрә. Төндә тауыш булды был берҙән-бер түгел. Нацистарҙың бамбук таяғы һуға барабанда тауыш джунгли o ағас ҡыуышында була. Приглушенный булған шомло тауыш был. Уны уйлап, бәлки, сым һәм ырыуҙарҙың хәрби ламби хәбәрҙәр бирә. Ихтимал, был беҙҙең ҡасыу хәбәре булыуы тураһында, күҙгә күренмәҫ тропик урман фигуралар ебәрҙе.
  
  
  Ритмы шәбәйә. Был һәләк булғанға оҡшай. Көсһөҙ тауыш ишетеп, мин артта флеминг ул х докторы. «Беҙ күҙәтер өсөн, беҙ уларҙы тиҙ һәм гвинеяна».
  
  
  Выжимать тиҙлек буйынса джип уның һуңғы.
  
  
  
  
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Беҙ кем алдында асыҡтан-асыҡ юл-н ы проселочный юлды фонарь менән беҙ ҙә ябырға ҡуша. Һорау биреү һәм гер түгел уны ябыуы. Улар янынан машина ҡом факел үтеү буйынса икенсе һыу булып, сығыу һәм ханукия индерелгән.
  
  
  Ныть шунда булды, хәҙер аҡ күлдәк һәм башҡа повязка набедренный. Юл буйлап, буйынса бара, беҙ генә, уның тауышын ишетеп машинаға яҡынлашты. Беҙҙең күпме ваҡыт түгел. Беҙ диңгеҙ арты менән тора. Люгер ә минең буш була.
  
  
  Митзи лә сыға. Коля буйынса көслө ҡулы аҫтына нух Флеминг выдать.
  
  
  «Минең менән бара, Карте. Митзи ҡулы ебәреү һәм алыу өсөн түгел. Мин артта ҡалды ».
  
  
  Ул заправила «люгер өсөн» билбауы, бер ҡулында алыу nov һәм ҡыҙы артынан эйәрә. Ни эшләй ала ул тағы. Беҙ барыбер тиҙҙән үләһең. Һәм, мөмкин булһа, алыр ине хатта алыҫ уплывать беҙ шулай, беҙ нимә табып преследователь түгел, беҙ ярайһы ғына башы уйһыу тулҡын ҡараңғылыҡта тоталар ине.
  
  
  Диңгеҙ тыныс һәм ышаныслы аяҡ нух. Еңел иреүсән ул Флеминг. Эго күтәреп диңгеҙ тирәләй аяҡтарға, янбашҡа эго уртаһына тиклем, ул ҡапыл күтәрелә башлай, һуңынан тағы бер ҡат, аҙым артынан аҙым.
  
  
  Киләһе аҙымдары тураһында ул ударяться ойоҡбаш,-тип ҡаты. Раненый саҡ ул, шунан аяғын күтәреп. Унда ер ҡаты таштарҙан аяғын саҡ тойоп һәм юғары царапнуть. Унан, үҙенең был аленка һалып булмай. һәр ырыу һуҙғанда, үҙен юғары тойоп һәм беренсе баҫҡысы. Таш баҫҡысҡа өҫкә күтәрелгән һәм сығымдар буйынса асыҡтан-асыҡ дүрт тигеҙһеҙ беҙ, мәҫәлән, дим һыу аҫтында ҡалған алтынсы.
  
  
  Ул усмехаться тихонько. Был уны асыҡлауы бик арбай. Тони яуланы уны беренсе тапҡыр күргәндә, был таш һуҡмаҡ буйлап бара. Ул, аңлауымса, был таш боронғо ҡоролма булмаҫ, моғайын, кәртә менән һыу баҫыуы, ер тетрәүе һөҙөмтәһендә күптән кимәле түбән төшөп торған күлдәк. Мин уйлағанса түгел, тип иҫәпләгән ҡасан күргән, һыу өҫтөндә эго. Ул, моғайын, осраҡлы эго сәйәхәт ваҡытында табылған, һәм, шулай булыуға ҡарамаҫтан, ул ғына ла түгел, шоумен тип, уны файҙаланып, уның ҡотон дауам итеү өсөн үҙ ышандырылған.
  
  
  Хихиканье артта Митзи мин уны ишетмәнем. «Һиңә ҙур хөрмәтен, Нигы. Хәҙер һеҙ беләһегеҙме, тигән булып, йомаҡтар өсөн бөтә тиерлек. Баштарына ҡала уртаһында участка һәм тайғаҡ. Бөтәһе полметра стеналарының киңлеге ».
  
  
  Уның ҡулын ҡыҫыуым уның. Бик ныҡ. «Мин һәм һин белгәндәр тураһында һөйләргә тырышыу әкиәт Санта-Клаус, бысраҡ шлюха. Билдәле булыуынса һин шул?'
  
  
  «Һыу койган ваҡытта. Һәм ул уның тураһында ударяться башы аңын юғалта. Мин ҡотҡарған нухтың. Ул миңә һөйләй, мин наткнуться на, эму әлегә ул янай башланы, үҙе менән тип асыҡланы быны. Ул был серҙе һаҡларға ант ».
  
  
  Беҙ икенсе яҡтан тиерлек, һыу өҫтөнән парға засиять ҡасан фара. Крик асыу һәм флагын башҡарыу рөхсәт ителә. Джип таба улар, ләкин кеше түгел ине. Беҙ досягаемость донъянан ситтә булған инде, шуға күрә беҙ уларҙы күрергә мөмкин түгел. Крутая оялаған беҙ килгәндә, улар тар баҫҡысы булып уйылған. Был ауыр һәм оҙаҡ йылдар күтәрелә, тик Нух, хистәр Флеминг, арығанлыҡ күрһәткән бер билдәнең дә, платформаның өҫкө баҫҡысҡа аҫҡа табан биш һәм фут спрыгивать килеп еткәс, йорттоң ҡыйығы аҫтына валик менән шөғөлләнә һәм бер үк ваҡытта хеҙмәт өсөн. Ул, уйлап, был сифаты уны уңышлы фитнес-программаларҙы ax тренеры. Флеминг тапшырҙы уның ҡулы һуҙыусы булманы, һәм президент тиҙ арала бүлмәгә үткәрҙеләр.
  
  
  Ҡасан беҙгә килә, уны күрмәй, сөнки эго өсөн йыһазландырылған дауалау бүлмәләрендә булды инде. Таш стенаның аҫтынан факел менән яна. Иҙән уртаһында була раскладушка, хуш еҫле япраҡтары менән ҡаплау. Почетлы ҡарауыл тарып, беҙ үҙебеҙ ырыуынан, ырыуҙаштар тороу буйынса, улар һыу эргәһенә еңелсә ҡағыла һәр Флеминг, көс бирергә теләп, әйтерһең, үҙ өлөшөн эму.
  
  
  На кой ҡасан флеминг хрущев, уныңса әйткәндә: «ул аяғы һынған, уны запястье һәм ржавчина була. Улар зарарланыу ҡан булырға тейеш, ә мин дарыуханаға барам ваҡыттан антибиотик бирергә. Кисекмәҫтән был Эму кәрәк. Был ысулы була ала икән бында? '
  
  
  Мин юғары бесстрастно иҫәпләгән ир-аттар ҡарай. Көсһөҙ тауыш Флеминг тойола, тик ул йылмая. «Борсоуға өсөн рәхмәт, владимир Карте, әммә мин ышаныслы ҡулдарҙа. Юғары медицина белеме тони яуланы ҡуя ул, иң ҡәҙерле бер белгестәр ҡарағанда Парк-авеню ».
  
  
  Патриарх тихон әйтте: «беҙ һеҙҙең йәрәхәттәре характеры тураһында хәбәр ҡаршы ала һәм кисекмәҫтән дауалауҙы башларға мөмкин беҙ».
  
  
  Флеминг бүлеге ике ҡатын-ҡыҙ. Нух менән уның янында булған шыйыҡса губка һәм тубыҡ обмакивать төшөп, койкаһы янында ултырған миска менән шөғөлләнә. Был һүҙҙәре менән ул был яраһынан запястье флеминг промывать. Һуңынан ҡуйы йәшел нах намазывать желе яһау.
  
  
  «Йәшел япраҡ һабын һәм йылы коко был ҡатышма», - тине Нух. «Беҙ уның повязка һалалар. Был яраһына бысраҡ материалдар тирәһенә һуҙыла, һәм тиҙерәк төҙәлербеҙ саҡта ҡулы ».
  
  
  Аяғы ни тиклем ҡатмарлы булыр дауа. Көйләү аяҡ нух. Миска һуңынан уның бармаҡтары менән окунать булған ҡуйы-ҡуйы ҡыҙыл субстанция. Был һүҙе тирәләй түңәрәк төшөрөлгән, уның яраһы булғас, уның эсендә түңәрәк төшөрөлгән ә «Х».
  
  
  Мин ул йылмаяҡтың. «Петуший ҡ», - тип аңлата ул. «Шайтанды ҡыуып өсөн һөйәк буйынса». Хәҙер бер нисә ҡатлам булып тәмләткестәрҙең япрағын бутҡаға аяғын бәйләп, уның өҫтөнән йылы пастаһы буйынса оно була. Бөтә тығыҙ аяҡ повязка.
  
  
  Миңә ҡыҙыҡлы булды, ни булды был медицина сағылышы тупаҫ, быуаттар дауамында үҙенең һөҙөмтәлелеген иҫбатлай, һәм психологик йоғонтоһо.
  
  
  Улар белә алмайҙар. Әммә был Флеминг ышанам, һәм, бәлки, һауығырына ышанырға мөмкин был эго. Күп кенә сәйәсмән һәм алып барыусы булараҡ, уның тәрән дини промышленность кеше булыуы мөмкин.
  
  
  Ә был асыҡтан-асыҡ әйтәләр, әгәр ҙә ул булһа, бәлки, уның күңел төпкөлөнә мистика вудҡа тыйылған ҡатнашты. Ләкин мин һәм ваҡытына ҡарап көтөп булмай, был уның ҡарағанда ҡыйралыр өсөн.
  
  
  Тони ситкә яғына һәм уның яуланы һорай: «һеҙ әйтә лә барабанды, тип теләйем Флеминг һәм кеше алдында сығыш яһауға ҡайтып ҡала?»
  
  
  'Да.' - Кривой ҡарт йылмая. Флеминг - мауыҡҡан, үҙ һүҙле һәм бик ҡараш. Әммә уның ҡасан права шок, ул эму дөрөҫ әйтеү. Һеҙ, моғайын, кире ҡайтырға теләмәй һәм азат сойер һылыуым?
  
  
  Мин әйтәм тураһында түгел һүҙ беҙҙең ҡунаҡхана эму магнат ҡыҙы. Кеше өсөн ул бик күп белә, сөнки ул йәшәгән ҡалҡыулыҡты түбәһе китте. Бәлки, был барабан, ул эго курс тотоу, бәйләнеше, әлбиттә, был һәләте менән аңлата билдәләренең дөрөҫ джунгли һирәк.
  
  
  Минең ни ҡаты кеше булған, ул әйткән: «мин бөтөн Әгәр уны кире ҡайтарырға, тип уйлайым мин, тип, яңғыҙ иҫән ҡала».
  
  
  Митзи тыңланы. «Сумасшедший һин, әгәр был ҡарай. Ләкин әгәр һин быны эшләһә, һин уны алып киткән ».
  
  
  «Дөрөҫ фекер», - тинем мин. «Мин һиңә файҙалана алмай. Нух, күңелем, бында ҡалмаҫ уны.
  
  
  Минең ғәжәпләнеүгә ҡаршы, уның кивнуть. «Мин һеҙҙең таратып бирергә ...»
  
  
  «Юҡ», - эго ҡырылды уның. «Мин ҡайтырмын шул уҡ юлдарҙан ғына, беҙ уларҙы киләсәк».
  
  
  Ул күтәртелеп ҡаш. Белмәйем, мин алманым тип поддубныйҙы, ахыр сиктә ул мәжбүр итә. Пожимать уның яурынына, ҡулға алына һәм кире ҡайтыу өсөн митзи Флеминг.
  
  
  Ул, баҫҡысты килеп етә, ҡая высечь. Артта яндырылған үҙең йырлап ишеттер, уның ырыуҙаштары, моғайын, тәғәйенләү өсөн флеминг һауығырға ярҙам итә. Перешагивать стенаһы аша уның кире яҡтары һыуҙан башҡа. Буталсыҡ джип уның күрҙе. Ташлап китер кеүек тойола уға. Һалдат эҙе лә булмай.
  
  
  Комок, минең аяҡҡа эләккән тайғаҡ юлда туҡтамаҫҡа ылымыҡтарҙа, таш араларында үҫә, һәм уның поскальзываться. Ул баҫҡан, бысраҡ плеваться. выпрямляться ашып китә һәм һаҡ булығыҙ.
  
  
  Ҡасан уның пляжға барып, уның промокнуть.
  
  
  Һығылған кейем төшөрөргә тырышҡан һәм ул уны, нисек мөмкин. Люгер уны киптереп, шул тиклем аласыз, һәм пистолетын джип тамашасылар ташлап алғыланы. Накинуть капот кейем булды ул, баш ҡалабыҙ өсөн мөмкин йылылыҡ двигателдәре уның кибә.
  
  
  Итек түгел, уның төшөрөү. Промокнуть улар, әммә улар өсөн миңә кәрәк.
  
  
  Тупик ул покрышкина һәм уның сәфәре уңышлы булыуы менән төшөрөргә уйлаусылар була. Шул урында килә, башҡа джип яҙғайны унда һаҙлыҡ булған, уның туҡталып, заряд өсөн «Люгер». Уны күреп, бер урында әүҙемлек, өс йәки дүрт ир-егет юл буйларын стояки. Бәлки, кеше, машинаһы булған, бата алмай, әммә мин уны күреү түгел, - тип уларса эшләне.
  
  
  Мин шунда уҡ юлға сыҡҡан һәм уларҙы бер ишара күрһәтмәнеләр подъезжать урталары тирәһендә яҡын. Аяғын саҡ бәреп төшөрмәне уны эго түгел, әммә ваҡытында күреп повязка набедренный. Люгер-лизать һәм уның наготове подъезжать һаман үҙен тота. Уның көлөүен ишетеп,-тип дентының моның тауыш еңеү, джип һаҙлыҡ аша оса һәм шунда уҡ танау. Улар тянут эго. Ул буш булды. Ниндәй мәйет.
  
  
  Мин запас тәгәрмәс һәм тони эго яулап выдать айыртылғандан джунгли буйынса ярҙамсыһы. Ул, сыға һәм күреп, алланы улар минең кеүек ике өлөшө күтәрелеп тирә-яҡ джип машинаһы тәгәрмәсе кире ҡарашы менән киң йылмайып ҡуйҙы һәм, тигәнде аңлата, тип, хәҙер барыһы ла тәртиптә. Пальма уларҙан һуңынан мөхиткә тиҙ арала юҡҡа сыға. Шулай тиҙ, был түгел ине ул күрмәгән, әгәр ҙә ябай моргнуть.
  
  
  Ул тиҙ бара, яҡындары, мин алда таба, ҙур йөк машиналары юлды бикләп унда. Тони унда кеше биләгән булһа ла еңә, әммә машина артыҡ ауыр булмаҫмы, һәм улар уны шылдырыу мөмкин түгел. Ул сыҡты, уның менән ҡуша китеү өсөн йөк машиналары юлды һәм сил йәмғиәте ишара. Выпрыгивать барышында һәм уны артҡы индерелгән. Был матур булды тамаша - күреп, нисек соскальзывать йөк машинаһы, һаҙлыҡ булған. Тик һыу һаман да юғары булып ҡорал аҙ олоно.
  
  
  Артабан ул минең ҡунаҡхананан алыҫ сәйәхәт ваҡытында бер кем дә ҡаршы. Ир-егеттәр аш-н парҙар уйнай. Минең өсөн яңы уйын булды. Ишков ялтыратылған һәр ир-егет булған, сәйер кеше бармаҡтарына оҡшаған. Ih улайтаһың буйынса сиратта улар өҫтәлде. Лизать уртаһында ҡорһағы бөтәһе икегә кем ултырғы килә, - тип билдәләне премьер, ҡуҙ ҡарағанда, ул был тыуҙыра. Коко һуңғы покатить. Вскрикивать ул ҡысҡырып, бармаҡ һалһаң, ул ҡасан төштө. Эму тапҡырға түләп отола. Мин уның ҡасан һәм ламби күреп, улар уйнауҙан туҡтаны. Ул ҡасан тине ул, тип тели, отель өсөн ответ sawyer мин уларҙы, уларға ла бик оҡшай взволнованный.
  
  
  Закашливаться Лэмби многозначительно. «Ҡәлғә бик рискованный лейтенант алдап булмай», - тине ул. «Әммә алдан полковник? - Мин дә белмәйем.'
  
  
  Помошник мин пар булыу кәрәк. Мөһим булһа, был операцияның уңышы өсөн уларға ышана. Һәм мин шикләнеп ҡарайым тип нервылар беҙ булған. «Нух белеп, беҙ ҡайҙа барабыҙ», - тип иғлан мин. «Һәм беҙ ул ярҙам итә».
  
  
  Был тылсымлы һүҙ. Әгәр нух уйлаған инек, тип был сәпкә ала, һәм ул шулай булды. Яҡшы кәйеф беҙ джип менгән.
  
  
  Барыһы буш булып ҡалған урамға тағы. Барыһы ла күрҙек беҙ алтынсы ашыу кеше. Джип ишетеп, уларҙы ҡурҡыуҙан , сысҡан кеүек. Транспорт хәрәкәте юҡ, барыһы ла булған йәмәғәт биналарын ябыу, тәҙрә ҡараңғы булып, бынан ҡунаҡхананың беренсе ҡатындағы «Сойер».
  
  
  Мин хәрби винтовкаларын арҡаһына приставлять, әлегә беҙҙең төп һыу инергә барған. Беҙ көн сәғәт шәүләләрҙе күҙәтәм.
  
  
  Выскочить мин уның артынан эйәреп һәм хәрби ишара күрһәтте. Ул, хәрбиҙәр оҙатып килгән һәм көн «лейтенант» Ламби. Беҙ һаҡсылар туҡтатты. 'Ғәфү итегеҙ. Полковник, тип әйтә кисәләр бөгөн бер кем дә килмәй.
  
  
  Потянуться ҡарашы булған һалдат һәм впиваться Лэмби. «Беҙ эскә бара. Әгәр һеҙ туҡтатҡан беҙ теләгән, ахыр сиктә һеҙгә зыян мөмкин. Был тотҡондан - Карте ғилми-нәшриәт комплексы, кешеләр, улар өсөн Иероним мең доллар тәҡдим итәләр. Хәрәкәт итә.
  
  
  «Ах.» Мин ирендәре облизывать винтовка һәм һаҡсы булып эшләй. «Бындай осраҡта уны эго килтереп өлгөргән».
  
  
  Лэмби зарычать. - Тураһында «юҡ, һин түгел поведеть эго. Килтерә үҙебеҙгә. Һине уйлап, мин был наградаһын ала алмай. Китеп, salaud! '
  
  
  Тиҙ хәрәкәт итеү күренә һәм ғәйепле сәғәт етерлек. Мин уны эго ҡолағы үтә һуҡҡан һәм винтовка буйынса хәрби mimmo бодается. Шул уҡ ваҡытта ул осраҡлы задеть курка. Таращить глаза просвистывать минең аяҡ араһына, бейектән ҡарағанда, уны отель ине. Реалистик булған был үтә башланы. Лэмби йәнә теш күрһәтә. «Полковник. Ҡайҙа ул?'
  
  
  Һаҡсы хәҙер инде ярайһы неразборчиво пробормотать тиерлек яҙҙы: «казино Булып, лейтенант. Һинең үткәрелә?
  
  
  «Мин уйланым, был беҙҙең үҙегеҙ таба алаһығыҙ». Лэмби тауыш иҫкәртеү булып яңғыраны. - «Үҙ вазифаларында ҡалды».
  
  
  Мин хәрби вестибюль вталкивать. Сойер Томас йәштәш булыр ине, әгәр ҙә зыян күргән. Эскәмйә ҡороуға ҙур булды. Стеллаждарҙа гәзит-журнал менән ауғандай булған, беҙ ҡалған бер витрина эргәһендә зарарланмай. Магазин кәштәләре буш була. Ниндәй бардак!
  
  
  Полковник джером, күрһәтә, утверждающий Ҡаплаясағы заговорсылар класлы булғандар, әммә командир никудышный. Әгәр ул кешегә үҙенең талау менән шөғөлләнеү мөмкинлеге юҡ ине, уны еңеп күберәк булыр ине, әгәр ҙә план эго, әлбиттә, уңыштарға өлгәшмәгән.
  
  
  Вестибюль Казино насар булды хатта. Мең өҫтәл уйындары һәм ремонтлау хаҡы булырға тейеш түгел. Обнаженный интернет өҫтөндәге оҙонса планк поцарапать натура булған, фигураны ҡырҡырға. Присвистывать һәм хәрби Ламби. «Иң яҡшы спортсы кис».
  
  
  Бар тирә-яҡ иҙәндә быяла һауыт-һаба ҡыйратырға хаҡында булыр. Шешәләр булған. Деловой Ламби һәм хәрби буш бүлмәһен ҡараны. «Барыһы йәме ҡайҙа? Полковник унда?
  
  
  «Оцепенение ул йоҡлағанда эшләнелә. Әйтерһең, йәғни, бында уңайлы бүлмәләр йөҙ менән өс һуға. Джером, күрһәтә, утверждающий килә, мин уйлайым, ул аҡсаны офисы в казино каппола ишков тип һанай. Ул бара.
  
  
  Беҙ mimmo касса аппараты үтә. Тейелмәгән ҡала улар. Өйөр генә түгел монетта быяла бүлкәһе булған өсөн, йәшниктәр ҙә купюраның асыҡ. Бынан алыҫ тотҡан һалдат. Ул, төймәһен баҫһаң, тимер ишектәр килтереп ғәмәлгә менән шөғөлләнә йыйылмаларында.
  
  
  Уның егеттәр араһында үтә. Ҡара өҫтәл идара итеү пульт аша эшләтелә Недружелюбный һаҡсылары өсөн был көтөлмәгән хәл була. Потянуться револьвер өсөн ул, тик һуңынан күрер, минең арҡама пистолет лэмби әҙ булған, юҡһа, мин һәм засмеяться.
  
  
  «Юҡ, әммә, мистер Карте. Һеҙ бында эго табып, лейтенант?
  
  
  Бәлки, уның башҡа яҡтан күсеп, әммә мин артыҡ тойола моғайын, ул шпион булғандыр джером, күрһәтә, утверждающий ошо ваҡытта бөтәсәк.
  
  
  'Блокпост ҡулға алына. Полковник әйткәндә, беҙ бында.
  
  
  Әммә беҙ тағы ла теләмәүселәргә негрҙар йыйылды. «Бынан алып китә Митзи Карте. Ҡайҙа ул?'
  
  
  Пожимать Лэмби яурынына ариец. «Уны түгел ине уның менән. Бәлки, уның китте ».
  
  
  «Ярай, ул мөһим түгел». Ул домофонға баҫҡан. «Полковник, һеҙ ҡунаҡ була».
  
  
  Взволнованно был оло мәғәнәгә эйә түгел. - "Уҡ әйттем мин һиңә, мин ..."
  
  
  «Мистер Карте ике һалдат алып килә».
  
  
  Дуҫтарымдың ижадым хәҙер шунда гепә тауыш. - «Был бик яҡшы. Теләмәүселәргә ih.
  
  
  Ишек распахиваться. Ҡаплаясағы джером, күрһәтә, утверждающий, каппола өҫтәл артында ултыра. Монетта һәм уның алдында аҡсалар өйөмө ята. Табыш, магазин күптән вестибюль һәм казино һәм отель: сойер һәм ҙур аҡса синдикат.
  
  
  Дуҫтарса йылмая ул. "Һеҙ байыу ысулы табылған, джером, күрһәтә, утверждающий?"
  
  
  Ревматизм булғанда йылмая ул. Һалҡын ғына йылмайған булып, минең ни эго. «Һеҙ танылырға тейеш, сөнки был-иң яҡшы юл». Ҡара уны Лэмби. «Лейтенант, унан ҡыҙ, ул ир-егет менән шөғөлләнер булған?»
  
  
  Ул, выпаливать. 'Үле. Бата.
  
  
  Онтаҡ ҡара күҙҙәр. «Унда йөрөмә, дельфин һымаҡтар, владимир Карте. Мине лә алдарға тырыша. Майамиҙа күп нәмә тора ул ».
  
  
  Ул, ишекте яурын аша ҡарап булмай, ул һаман да асыу менән шөғөлләнә. Негрҙар һөйләшеү беҙҙе күҙәтә. Минең өсөн ул кеше тора, миңә үҙ түгел люгер ҡулланырға мөмкин. Һәм был үлем Ламби Хәрби тигәнде аңлата ине. Ҡунаҡханаһы уның өсөн ишек ябылғас, тиҙ һәм һаҡлау ысулын һайлау тураһында иң полковник эго иғтибар туҡтат.
  
  
  Вызывающе джером, күрһәтә, утверждающий улар әйтте: «Һеҙҙең иң яҡшы митзи өсөн йолом алыу мөмкин, әммә аҡса тотоп, үҙе бер ҡасан да күрмәгән был лейтенант мең доллар». Был етерлек булмаясаҡ. Ишек захлопываться. Джером, күрһәтә, утверждающий наклоняется өсөн аҡсаны өҫтәлгә өйөп. Ҡасан уның күҙҙәренә тағы ла күтәрергә, уның асыҡтан-асыҡ ҡарап, минең люгер аҙ.
  
  
  «Ала, сезгә ни кәрәк», - тине ул һәм Хәрби Ламби, ҡасан мин пистолет ih шылдырылған, джером, күрһәтә, утверждающий ғәжәпләнеүселәр булды. Напрягаться кешенең эгоһын. «Хыянат, владимир Карте? Покупай һалдат! Хәрби трибунал уларға тоғро булыуы, уны нисек кенә. .. '
  
  
  Улар тиҙ булмай. Был уның шикләнәләр. Тиҙ-һай барыһы тағы ла етерлек. Кобураһына ҡулын була һәм уны тиҙ арала өҫтәл артына күсеп барып эго. Ул ни тиклем тиҙ булһа, уң һул ҡулына күсерҙе люгер тирәләй булған, һәм выкидывать стилет ҡулына ташлап. Эго стилет эго ҡулына пригвождать һәм кобура, ынтылышы уңышһыҙлыҡҡа осрай.
  
  
  Унда танылған, ул ҡурҡаҡ түгел ине. Был-уның өсөн ҙур хәүеф буласаҡ. Әммә әгәр ҙә мин уның үҙе йәки ул атырға мөмкин булыр ине, әгәр мөмкин атырға мәжбүр, был тыштан ниггер хафаға һала ине, минең ҡулдан ысҡындырмаҫҡа һәм шанс булыр ине. Sel ул шым ғына. Люгер һәм уның менән ҡуша стена булып баҫтылар эму. Ҡара глазки извергать нәфрәте ҙур, ләкин ул барыһын ла эшләй, тип әйтеп эму.
  
  
  Өйөп һалынған аҡса һәм ҡорал ентекләп ламби обыскивать полковник була. Выдать уны минең стилет, револьвер, запас тағы бер кеҫәһендә табылды һәм бер бөтөн.
  
  
  «Ә хәҙер диван өҫтөнә ултырып, һөйләшер өсөн беҙ мөмкин. Сойер Тағы Ҡайҙа? Улар тине.
  
  
  Хатта джером, күрһәтә, утверждающий моргнуть түгел. Улар сатраш һәм уңайлы аяҡ силы на диван. Өҫкө иренендә бер саркастически бирелә һәм ул встречная скривить штопор. - "Митзи Гарднер Ҡайҙа?"
  
  
  Һорау һәм яуап алырға теләк һәм ваҡыт булып мин уйнаным. Әлбиттә, уны отель тағы тота. Тик мин уйлағанса була алмай, был йоҡлап бөтә армия джером, күрһәтә, утверждающий, тел һәм хәүеф түгел, тип бөтә отель обыскивать тура килә. Люгер полковник алдында тора һәм уны эго дулла һуҡҡан кеше булманы. Царапина ғәрип булып сыға. Отель түгел, үлтерергә уны эго; берҙән-бер кеше ул булған, шул уҡ ваҡытта уларҙы контролдә армияға алалар, һәм ул шулай уҡ мохтаждарға nen. Әммә уны башлау өсөн, тағы хәүефһеҙлеге тураһында хәстәрлек күреү. Был хаҡта джером, күрһәтә, утверждающий, - тине ул һәм өҫтәй: «мин пожалеть, тип кешенең һинең карамаҫтан, әгәр кәрәк була».
  
  
  Ул матур ир-егет була. Ул быны белмәй, һәм ул төрткән була. «Яҡшы, - тине ул. - Уны барыбер ҡотҡара алманы. Өҫкө ҡаттың залын үҙ номер һылыуы Сой. Минең үрге һәм түбәнге ҡатта араһында йөҙ һалдат ».
  
  
  
  
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Әлегә Лэмби полковник прицел аҫтында тотоп, өҙөп төшөрөлгән күлдәк полосу һәм хәрби күлдәк менән лесник булып джером, күрһәтә, утверждающий һәм беҙ куртка, бәйләнгән уның өсөн. Эму на диван ултыра бирҙе.
  
  
  «Бында ҡала, уның өсөн тормоштағы өсөн», - уны Хәрби бойора. Ул эму күрһәтә, тип ишек идаралығында эшләй. «Көтөгөз, беҙҙә әлегә тиклем көнөнә яҡынлашыу менән лэмби. Уларға һеҙ шул тиклем ривненский асыу, ойоштороу мөмкинлеге биреү өсөн беҙ, ә һуңынан яңынан ябыла.
  
  
  Минең арҡаға тағы Ламби приставлять пистолет, һәм беҙ киттек. Детектив роман негрҙар йоторҙай булып, күҙҙәрен күтәрҙе лә, әлегә ул подсовывать, үҙ танауы аҫтында эму люгер аҙ. Ул ҡасан күрербеҙ икән, ул уҡып, мин усмехаться тура килә. «Уҡытыу түгел, ә эшләгән; мгновений ул өстә, уны эго гөбөргәйел ныҡ һуҡты ҡарағанда тәү сиратта буйынса үҙҙәренең винтовкалары Ламби бодается. Ул ултырғысы менән иҙәнгә скатиться. Юҡ була йә үле икән, ул, башлыса эго гөбөргәйел ҡалынлығына бәйле. Ул касса аппараты беҙ һәм бер казино эргәһендә ултырғы килде эго оттаскивать бәйләнгән. Беҙ тиҙ арала лифт бара. Вестибюль асылыуы ишек шунда уҡ лифт юлда туҡтамаҫҡа була. Һалдат сығыр, һәм беҙ кире сума күрергә тырыша. В мгновение кадык табыу һәм уны эго стилет эго ташланы. Потащить эго Лэмби администратор өсөн шкафтар. Тағы номер булһа асҡысы, әйҙә шуның өсөн беҙ мөмкин тиклем шауламаҫҡа үтергә кәрәк.
  
  
  Кире барып беҙ лифттар, күтәргес мачете һәм ул ике, һуңынан һалдат билбауы менән соскальзывать ул нисек һуҡҡан эго. Хәҙер беҙҙә барлығы 599 дошман булды.
  
  
  Беҙ тирә-тағы йугереп фатирҙа көн итә. Стилет уны йоҙаҡты ватып, һәм беҙ тәү сиратта эсендә булған ҡарағанда, кем-холл ҙә барлыҡҡа килде.
  
  
  Атмосфера хөкөм һөргән бүлмәлә, арттан ҡалмай. Кондиционер ине включено. Тағы Сойер карауатта ятҡан, аяҡтары һәм ҡулдары йәйелеп. Бюстгальтер һәм трусик уның булған. Занавеска запястье балтыр һәм уның карауаты ныҡ бәйле булған, шуға күрә ул саҡ-саҡ хәрәкәт итә ала. Ул нах кляп ауыҙ иткән булған, әммә был, моғайын, кәрәк булыр ине. Ҡунаҡханала Sawyer Звукоизоляция LaClare Grand шәп булды. Иң ҙур, күрше бүлмәлә булыуы мөмкин тип ишеткәйнем.
  
  
  Лэмби һәм мин уны күрмәнем. Өмөтһөҙлөк уның йөҙөн боҙоп була, һәм ул уйлай, тип уның вотум-туҡта вотум. Эй зажинать усы менән уның ауыҙын. «Бында кеше джером, күрһәтә, утверждающий. Тыныс булмай.'
  
  
  Метнуться лэмби уның күҙҙәренә ҡараны. Уны уйлап, миңә лә эләгер. Эй аңлата ул, тип, уны беҙҙең яҡта. Хәҙер уның күҙҙәре ҙур һәм зәңгәр ҡара матурға була . Хәҙер уның күҙен асыуы ҡурҡыуға алмашыныуын. Һәм уның ҡулын үбеп rta уның тирәләй йыйҙы. Артабан ул уны ебәрмәне, развязать өсөн ҡуйылған. - "Минең эго уларҙы үлтерҙегеҙ?"
  
  
  Ул белә, уның күренештәре флеминг омела. Улар тине. - «Юҡ. Иродтан алманыҡ беҙ уны. Ул яралана, ләкин тауҙың ағастар менән хәүефһеҙлеге ».
  
  
  'Был кем?'
  
  
  Әлбиттә, уның бер ҡасан да был хаҡта ишетә һәм боронғо ҡәбиләләр ҡара волшебник эго. - «Мин һинең атайың ине үкенеүе ине, әгәр ул күберәк һөйләргә ине ноябрендә o һин, әгәр тере ҡала тирәләй әммә беҙ ҡотҡарыусыларҙы, һин уның менән танышыу. Шул саҡта һеҙ ҙә, хатта ышанмайым ».
  
  
  Шнурок уны тиҙ хәлһеҙләндерә, ауыртыуҙы кәметә. Һәм уның ҡулдарын һәм аяҡтарын опухать побелеть булыу сәбәпле, ҡан әйләнеше боҙола. Эй, боль булып, уны күрмәнем, тип бер аҙ ваҡыт үткәс, уның тағы бер ҡат тиклем йөрөй ала. Шуға ҡарамаҫтан, хәүеф алмайым мин, һүҙ йөрөй. Әгәр ҙә кемдер был юлға беҙ туҡтатырға маташа, мин отчаянное минең ҡулы кәрәк ине һәм, моғайын, шулай Ламби.
  
  
  Тап уның лоджии запястье промокнуть һәм һыуыҡ һыу, тирә-яҡ кисеү. Акмулла тирәләй бәҙрәфтәр һуңынан мамыҡ йоҡа күлдәк. Шул күренеш, уның ниндәй булыуын, уның яҡшы күренә, әммә бюстгальтер һәм трусик генә түгел, һуғыш ваҡытында сәйәхәттәр өсөн идеаль күренгән.
  
  
  Тағы аҫыл минуттар кәрәк була, аяҡ өсөн. Бүлмә беҙ был тикшереү буйынса башҡарыла. Улар тикшереүгә ебәреләсәк холда лэмби, лит сығыу ирекле.
  
  
  Беҙ уны көнөнә бер мгновение просовывать поманить башы һәм аҙағында. Лифт беҙ шул тиклем тиҙ йүгерә, тағы ни торошо мөмкинлек бирә. Нисек кенә ул, төймәгә басыгыз, күреү, ишекте асып коридорҙы кеүек.
  
  
  Беҙ беренсе ҡатҡа тиклем барған, һәм лифт ишекте яй ғына асып. Һалдат тишектәр аша күрҙе. Насар икән, унда пистолет менән полковник булып Ҡаплаясағы джером, күрһәтә, утверждающий, беҙгә йүнәлтелә.
  
  
  Төймәгә басыгыз өсөн металл һәм бер үк ваҡытта уның подвалында ишеккә сумды. Таращить глаза металл стеналары отскочить лифттан сыҡты. Был мөғжизә булыр, тип берәүҙе беҙ эргәһендә яралана. Ишек ябыла, һәм беҙ эскә инә. Күрәһең, был сәғәттә үтәсәк. Әгәр машина гараж да булмаҫ ине, булһа йәки бикләп сығыр, үҙ агенттары аша бер Дэвид списывать Хок мөмкин ине. Сой ине юғалтырға үҙ ҡыҙы була, ә юғалтыуҙарҙың иң яҡшы ярҙамсыһы нух чертовски.
  
  
  Миңә ҡыҙыҡ булмаһа, шунда яулаған тони башҡа ярҙамсыһы була. Моғайын, тынып ҡалды. Әгәр был сумма оҙаҡҡа һуҙып ебәрҙе ышандыра иероним эго эго ине, пуля алмай уны көтә ине. Уның үҙ сәбәптәре түгел полковниктарҙың һүҙенә тотанаҡлыҡ булманы. Билдәле булыуынса, бындай типтағы хата булмаҫ, ярлы тип простак хәрби эләкһә менән ҡалдыралар.
  
  
  Буфер цокольный этаж тураһында ударяться н Лифт һауа. Беҙ гараж булған. Машиналар күп булһа, ҡунаҡтарҙы ҡарайыҡ, - тың һәм персоналы артыҡ, уларға асҡыс таба, ләкин мин көткәндәй, бөтә көскә етеү ваҡыты һәм тикшереү ih мин инем. Хәрби йөк машинаһы бүләк итеү тора. Күрәһең, әҙер булғас, уны ғәҙәттән тыш хәл булған осраҡта, тиҙ һәм эшләй. Башҡа, йәғни, ошонан миль булып тойола уға.
  
  
  Был, уны күрһәтер. «Ул машина һыу ҡасыр», - тинем мин. «Эго яулап , әлегә ул сигенеүен ҡаплап».
  
  
  Йугереп улар. Һәр хәлдә, ҡасып Лэмби шулай тиҙ, шул тиклем аласыз ғына, раненый тащить өсөн ҡулынан нисек тартай. Көнө лифт асылды. Ике дюймдан тиклем улар ҡасан асылған, уны атып в щель, джером, күрһәтә, утверждающий өлгөһөнә эйәргән. Һәм уның ҡысҡырғанын ишетеп өмөтләнә, был полковник. Ул атҡан дауам итә, тағы ла күберәк ҡасан ишеген асыр, яңы нацистарҙың һәм ҡысҡыра. Ниһайәт кемдер кире башына иҫ киткес уй килә наверх вы лифт ебәрҙе. Ул атҡансы дауам итәсәк, әлегә ишектәрен ябып тулыһынса түгел. Хәҙер беҙҙең өҫтөнлөк ҙур. Улар, тау артынан һыуға һикерә һәм йөк машина менән йәнәшә, двигатель менән шөғөлләнә башлай, ә аҙаҡ машина менән янына эшкә килә. Бәхетле. Гарднер митзи әгәр ҙә ул булмаһа, беҙ ҙә, бышылдашалар алғанын тураһында шул, кем машинаһында йөрөгән булған, ә хәҙер шул ваҡытта булған түгел.
  
  
  Икенсе барып уның башын ябыу өсөн һәм съезда тапшырҙы. Эго забаррикадировать түгел. Инеп барышлай ишек mimmo ҡото алынған төп ҡунаҡхана һәм ул, уны күрергә, үҙем кеүек бер нисә кеше менән тышҡа выбегать джером, күрһәтә, утверждающий. Ул баҫҡыстан туҡталмаһын өсөн, беҙ атып килә, әммә арттан. Уйһыу атып үтә.
  
  
  Зигзаг, уны эшләһәң, артабан динамикаһы һәм микрофон ярҙам итеү өсөн кәмендә ih эләгеү мөмкинлеге бар, һәм ишетәм, Ламби тип аталған, ти. Крикнуть эму уның, уның өсөн подтягиваться. Ул мине ишетеү түгел. Йәки, бәлки, ул бигүк взволнованный, башҡортостанды өсөн.
  
  
  Шул ваҡытта һуң була инде. Уның ҡысҡырғанын ишетеп ҡыҫҡа, артҡы күренеште һәм көҙгө күргән кеүек, тирә-яҡ лэмби машиналарға яуа. күк юлдың уртаһына ята, уның неподвижно. Эго күлдәге алғы өлөшө моченые ҡан була. Пуля уның тәнгә эләгеү менән сотрясаться Эго. Хәҙер джером, күрһәтә, утверждающий эму утомить, ҡасан беҙгә бигүк алыҫ булһа, беҙҙең өсөн һаҡлай.
  
  
  Иғтибар уны йөрөтөп булмай, арығанлыҡ иғтибар итмәҫкә тырыша. Пуля һыҙғырып өсөн беҙ күберәк түгел. Үҙе менән һалдат йугереп Иероним машина барғанда, ишеген янында ҡунаҡхана припарка. Һәм беҙ алыҫ булған йорттағы хәүефһеҙлеге.
  
  
  Ул педаль н ябылған һәм газға баҫты. Йөк машинаһы ауыр йөк ташыр өсөн күберәк тура киләсәк, тиҙлекте арттырған өсөн түгел. Беҙ ҡайһы ваҡыт бар ине, әммә ул етерлек була, эҙәрлекләүҙәрҙән ҡасып өсөн полковник.
  
  
  Беҙ булып ҡала, һыу һәм тони яуланы ҡунаҡханаға йүнәлделәр. Был-тиҙ арала хәл итергә кәрәк булған икән. Был юлы минән ҡотола алмаҫһың джером, күрһәтә, утверждающий яр. Ике варианты бар. Беренсе - иҫке йөк машинаһынан һарай ҡунаҡхана йәшерә. Башҡа юлдар насар булған, тауҙар аша петлять.
  
  
  Мин башы, тип, полковник, моғайын, ҡунаҡхана барлығын белеп, нух һәм уны файҙаланыу. Эму түгел, хатта һуғышырға тура килә ине. Бөтә ағас бина булған. Беҙ уны яндырырға мөмкин.
  
  
  Шуға күрә уны һайланыҡ тау маршруты. Беҙҙе ауыр йөк машиналарына ухаб выбоина һәм еңергә мөмкин, моғайын, яҡшы, беҙ артта еңел машинаға ҡарағанда күберәк, һәм беҙ уларҙы был юлға тиҙ хәрәкәт итә алмай.
  
  
  Шул мәлдә, беҙҙең сират етә тип, беҙ уларҙы күрмәнем дә. Сергей һүндереү йәмғиәте һәм уны боралар. Беҙ хәҙер джипта джунгли булып күренеү өсөн ике мөхит, төп mimmo буйынса беҙ юлдар үтеп барышлай. Айырыла. Уның туҡтап, тирә-йөк платформаһы һәм фара облигациялар кәштәгә яҡынлашты өсөн, йыл һайын, беҙ, үҙебеҙ менән булған был. Ә, бәлки, ҡулдарында пистолет Ламби. Минең өсөн запас боеприпастар булған.
  
  
  Мин пистолет мотка араһында бау таба алмай, көрәк һәм өс йәшник. Ул инде ҡасып йыйынып, төштө сергей үҙгәртергә ҡасан фонарҙар, бөтә бер йәшник: «Динамит». Выдать уны алға тартма. Йылына бер нисә ялғап, әммә уларҙың күбеһе тирә-яҡ һаман өйәбеҙ төрөп онтағы булған.
  
  
  Әгәр белгән полковник джером, күрһәтә, утверждающий, тип съезжать төп юлдар менән беҙ, уның, һис шикһеҙ, йәйелгән. Тик беҙ ҡабул итергә әҙер була эго. Беҙ джунгли метр тирәһе үтеп номеры булған. Выскочить йөк отсектары кире йугереп сатында һәм уның тирәләй, юл буйынса әҙерләнгән. Быны шул ваҡытта уның ҡарауы, мин күргән джером, күрһәтә, утверждающий джип баҫыуҙар күренә башланы. Тиҙерәк уларға барып, выскочить мөйөш артынан, ә ул уклониться от фонарь ih. Вдалеке һәм улар йөк машиналарын күреп, торжествующе аҡын, уның янына бара. Беренсе джип миңә яҡынлаша башлағас, уның филтә тоҡандыра. Шашка һәм мөмкин тиклем уны ташлап китә динамитный на затем сидение сумып һипкәс йәшәрә.
  
  
  Мин шунда уҡ юлға ырғытып кире һәм шартлау була. Әммә яҡшы физик хәлдә булыуын минең ценымногие, пассажирҙарҙың да джип. Затаить һулышы уны һаман да, миңә исемеңде тағы ҡасан тауыш ишетә. Иртә тора ул, - тип килә ине, һәм алыҫ ишара эй бойора, тәрән соҡор булған, юлдар барлыҡҡа килде. Икенсе боролошто башлайым, мин артта джип һыу подъезжать. Беҙ ҡыҙҙар менән йөк машинаһы кире йугереп. Беҙ инде бөтөнләй тиҙлектә барып, соҡорҙо ҡасан туҡтау тормоз визг кратерҙар менән джип. Юғары фигура булып күрә, уның артҡы көҙгө күренештәр джером, күрһәтә, утверждающий, юл өҫтөндә ҙур теләк выбоина. Беҙ пуля һыҙғырып өсөн, ләкин бик алыҫ булған инде беҙҙе, беҙ уларҙы аласаҡбыҙ һәм һәләтле ине.
  
  
  Тағы ла аңланым, тип бара. Эй аңлата ул, тип кузовы йөк машинаһының табып, наклоняется өсөн, уны тиҙ үбеп, һуңынан ҡабат туплау юлдары.
  
  
  «Әлеге ваҡытта беҙ хәүефһеҙлеге», - эй, - тине ул. «Был улар аша соҡор үтеп мөмкин түгел, юғиһә, ул ағас ҡырҡырға тура килә. Ә бының өсөн ваҡыт кәрәк. Диңгеҙҙә һыу әҙерләү буйынса ҡыҙыу йөрөй ».
  
  
  Ҡараңғыла саҡ врезается был ағас түгел ул, мөйөш артына борола башланы, һәм был хәтерләтә миңә, мин нужда сергей. Хәҙер әҙерәк мәғәнә табырға була хәүефе бар, хәүефе ҡарағанда ағас менән осрашты. Сәғәт ҡараш мин әйтәм, был инде төнө ҡыҫҡа. Шул уҡ ваҡытта һыу кеүек, беҙ иң ҡыйын урынға еткәндә, яҡты булмай тиерлек. Был ценымногие был ябай эшләй.
  
  
  Әммә әлегә һаман да булмай ҡараңғы, ҡуйы аша изге һәм фара һипкәс йәшәрә. Тап ошонан көнөнә тура килмәһен өсөн буялған, ҡыйығы башы тураһында ударяться өсөн түгел. Ул бер нисә миль һуҙ, һуңынан әрнеүле засмеяться.
  
  
  «Ника», - тине ул. «Ла уйларға, бының өсөн миңә нимә тура килә. Вафат булған икән, уның өсөн, һәм бында Флеминг ҡаршы килә. Романтично был шулай булды ». Разочарованно уның көлөү яңғыраны. «Хәҙер уны аңлап, был иң делле».
  
  
  Ул, усмехаться. - «Донъя әкиәттәре тупик?»
  
  
  Шуға күрә уның ҡото, ти, үҙе өсөн тотанаҡлыҡ. Беҙ бөтәһе лә юғары һәм юғары менмәҫкә, алға һәм тағы ла ҡаты була. Ул, минең уйлауымса, был йәһәттән иң яҡшы сәбәп тип ебәрә. Ниһайәт, борсолоу - был стимуляторы, ә секс - транквилизатор яҡшы. Улар, асҡыс менән бороп ханукия туҡталды. Бик тыныс буласаҡ. Ул, сыҡҡас, машиналар урап үтә, тау яғынан ишекте аса һәм выдать уны. Ул подтаскивать уның машина фаралары яҡтыһында өсөн мөмкин булған урынды тикшереү, юҡмы икәнен дракон йәки дикобраз, уларҙың шатлыҡ. Шулай уҡ ee ауыҙ ас булһа, минең кеүек. Эй, ауыр булды ла, мин кеүек. Күп ваҡыт үтә, иң тәүҙә менән сағыштырғанда, беҙ, ниһайәт, риза була һәм йөк машиналары бындай уйындарҙы бөтөнләй хәлһеҙләнгән. Ул йылмая. 'Һин үҙең яҡшы тоя?' Кивнуть ул, килә ултырғыста күҙҙәрен йомоп откидываться һәм спинка.
  
  
  Шул уҡ ваҡытта һыу, текә ҡая кеүек етә беҙгә, яҡты ине инде. Тағы күпмелер ваҡыт ябыуҙы күҙҙә тота, уның әйткәнен, һәм, әлбиттә, ул шунда уҡ асып ih, тәҙрәнән тышҡа менән ҡыҙыҡһынды. Ҡасан ғына күреп ҡала һәм уны тәҙрәнән тәҙрәнән бездна, ул побледнеть. Ауылда уны асыҡтан-асыҡ, эйәк вздергивать.
  
  
  Беҙ ҡот осҡос упҡын ҡасан өлөшө тарып, уның флеминг тураһында уйлайым. Шул урында, унда юлдар төртөлгәс, дауам итергә беҙ юлға сыҡты һәм йөрөшөн. Хәҙер уны табыуҙан тыш, алда нимә күрәсәктәрен дә. Текә һуҡмаҡтар китә тарлауығы; крайы өсөн, икенсе яҡтан, мәмерйә булып, унда артыҡ жало халҡы элек ырыуҙарға. Әлеге ваҡытта унда бер кем дә йәшәмәгән кеүек ине. Йыуан ағас ҡәлғә ҡапҡаһы ябылмай. Ул, постучать пистолет ул буйынса иң рукояткой. Бер нисә минуттан ағас сынйыр аша ишетеп һәм уның йәшен перекладывание болт. Шунан ҡапҡа распахиваться эскә, эскә йәшереп ир-егет һәм беҙ аҡ поманить. Тағы ла күренде, тигән өрәк күргән.
  
  
  Нух ҡыҙы ласково поприветствовать, тип әйтә, үҙен яҡшы тоя Флеминг, баренц диңгеҙендәге биләмәләре һуңынан насар бүлегенә күсә.
  
  
  «Үткән төндә сәнсеп беҙҙең һыҙыҡҡа. Беҙ уларҙың һис бер нәмә лә ишетеп эстән ласлыҡ менән, һеҙ нисек китте. Мин һеҙгә әйтәм, бәлки, ниндәй хәл Порт-оф-Спейн?
  
  
  Шикләнәлер ул, тип ҡунаҡхана ҡала ситендә иҫке булыр,-тип оло ҡарағанда, урында йәшәүселәр өсөн ябай ырыуҙаштары булып ҡалыуын теләйбеҙ. Баренц диңгеҙендә булған өсөн был хәбәрҙәр биләмә үҙәгендә булырға тейеш, ҡала һәм джунглиҙар менән барабан тапшырҙылар буйынса ярҙамға килә. Әгәр ҙә хәбәрҙәр күберәк булыуы, тимәк, нах Иероним һөжүм иткән.
  
  
  Ныҡ арыған була ул. Оҙайлы көсөргәнештән тупланған сәғәттә башлана. Был ҡәлғә көсө етмәҫ. Король, баш күтәреүселәр һәм уларҙың мәңге ваҡыты стеналары пираттарға ҡаршы программа юғары тырышыу файҙаһыҙ. Тик был юлы минең яҡлау булған берҙән-бер «Люгер» пуля һәм горстка, динамит Гарднер бер нисә йәшник бәләкәй һәм ларек Митзи күркәм. Хәҙерге заман армияһына ҡаршы бер ни менән йыһазландырылған. Ул, йыуан булған таш һәм тони прислоняться стонать проинформировать яуланы. Эму тине ул, динамит менән нимә эшләргә йыйына.
  
  
  «Был юлы мин шартлатып оялаған булырға тейеш», - тинем мин.
  
  
  «Ләкин ул саҡта был хаҡта уйлап түгел, ә был хәҙер бик алыҫ. Әммә мин уны мина яланына әйләндергән был маршрут буласаҡ. Көтә уны, бында килгәс тә, бер нисек тә джером, күрһәтә, утверждающий тип джип килә. Эго сюрприздар көтә. Мин носильщик кәрәк.
  
  
  Нух команда йыя, ә ҡыҙҙар уның алдына.
  
  
  
  
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Выдать динамит йөк машинаһы тирәһендә кеше. Был форт беренсеһендә улар бынан төҫтәге йәшниктәр асылды, ҡоролмалар тулы йәшниктәр ҡалдырыу өсөн, мин, юлда. Йәғни алдында кеүек, йөк машинаһын ҡалдырып, кәштә буйынса распределитель ротор уның өсөн башҡа бер кем йөк машинаһында ҡуҙғата алмай. Ул юлдар мина яланынан әйләнеп, күңел, детонатор шулай итеп ҡуймаҫ өсөн, һәр бер кеше икенсеһен шартлата ҡарамаҫтан заряд ала. Әлегә ул эшләй, уның ишетеп ҡәлғә барабан; был хәбәре була алмайҙар, ә тантаналы тауыш. Уның яҡындары, хәрби рухын күтәргән, тип тырыша ни Нух.
  
  
  Шул ваҡытта ҡарап, уны тамамлаусы булараҡ, ул үҙе бөтөнләй хәлһеҙләнгән ас һәм тоя. Ул ҡәлғәлә хеҙмәт алып бара. Ысынлап та, йола булған. Һәм был изге ҡоштар ҡайнай бешереп үлтереү & nb. Обнаженный ырыуҙаштары менән һөңгө ҡаҙан тирәләй бейеү. Хәрби ҡорал менән автоматты һәм улар базука өсөн көрәше булыуын яҡшы тамамлаған.
  
  
  Был тәү сиратта нух тураһында ҡайғыртып, уны өлгөргән ҡарағанда, нәмә ашайлар. Заснуть мин яртылаш, хатта өлгөрә алмайбыҙ. Был тапшырыуҙарҙы мин берҙән-бер ҡасан Ныть, уны ҡараңғы һалҡын бүлмәлә ята; уны һыҙаттарҙы күрергә мөмкин булған призрачный көнө, ҡояш полуденный етә инде тип позициялайбыҙ. Уның янында кеше һуҡмаҡтан һаҡ ҡуйыла. Слышно яҡынлашыу менән был урын транспорт сараларына алыҫтан булырға тейеш. Хәҙер уның алдында торған Nov, һәм уны тулҡынландыра ине.
  
  
  
  
  «Хәрби йөк машинаһы килә», - тине Нух.
  
  
  Шунда ул просыпается. - 'Ih ни?'
  
  
  «Ул түгел, тип бел». - Нух күҙәтеүселәр менән һөйләй.
  
  
  «Улар әйтте:« бик, бик ».
  
  
  Йугереп ҡаршы ҡапҡаны һәм уның баһа. Әлеге ваҡытта улар барыр һуҡмаҡҡа булырға тейеш, инанырға һәм уның отель, динамит уларҙы таба алманыҡ. Һуғыш тамамлағас булып бейенеләр, һәм кеше, үҙ мәмерйәгә китеп, кире ҡасҡан ҡәлғә.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс тарыған һәм уның бүлмә ишеген флеминг яталар. Улар көнөнә ике ҡыҙ араһында тора. Бинтланған беҙ ҡыҙыл һыҙатта уның ҡулы ғәрип булыу түгел, беҙ бер шоколад төҫө һоро-көрән кеше. Мин был ваҡытта туҡтап булмай, әммә мин тиҙ флеминг баҫыусыларға аптырап. Был уның башы тирәләй ташлап, барҙың дауам итә. Пробежать һәм уның ҡапҡаһы аша һуҡмаҡ буйлап йугереп. Әгәр ҙә улар тиҙ булып, улар ул сталкивается менән ала ине, әммә ул ышанмаған булырға тейеш.
  
  
  Ҡасан етә артылыш булып, әле мин бер нәмә лә күрмәнем. Хәҙер уның төбөн һәм түбәһен аша уның йырҙарына күрергә мөмкин буласаҡ йөк машинаһына яҡынса ағас яланда полумила түбән. Төркөм буйынса утыҙ кеше самаһы, йәнәш тора, наверх взбираться йыйына. Ҡыҙыҡ, ни өсөн? Һуңынан уны үҙенең артында тауыш ишетә. Был митзи була. Ул ревматизмды нах була.
  
  
  «Тағы ла бер атаки булһа, икенсе яҡтан, ғилми-нәшриәт. Кәмәлә ҡала. Күп кәмәләр.'
  
  
  Был аңлата, аҫтағы төркөмө ни тора һаман көтә. Был берлектәге хәрәкәте булмаһа, хәрәкәт клешня, ул бер үк ваҡытта ике фронтта башлана. Ee уны иңбашынан ҡосаҡланы. "Миналарҙы шартлатыу һеҙ?"
  
  
  «Был-минең тормош маҡсаты һәр саҡ булырға. Мин нимә эшләргә тейеш?'
  
  
  Ханукия уға күрһәткәс эй, эй тапшыра, һәм зажигалка файһалана әйтергә, нимә эшләргә. «Был юлы мина араһында ике нөктә буласаҡ». Бына бер мәл ул ике күрһәтә. «Аҙаҡ өс минут үткәс, уң яҡтан иң түбән ханукия ханукия заряд предохранитель тоҡандырҙы. Беренсе төркөм ҡасан сират етә, ee тоҡандырырға кәрәк. Тип өмөтләнәм, был етерлек булһа ла, иҫәр ваҡыты булмай бер һалдат. Ашыҡма. Әммә ih туҡтатты ».
  
  
  'Теләйем.' Мин уны үбеп, мин тәьҫораттары менән ойошторолдо, - тип мин уның хушлашыу буласаҡ целовать. «Уңыш флоты менән».
  
  
  Ул, усмехаться. 'Был булып эшләй. Нух Ярлыҡаныуҙа ».
  
  
  Ул тәъмин яҡшы, тип тоя. Беҙ-яраҡ алырға булмаһын өсөн, ике яҡтан ҡамап оҙаҡ күтәрелә. Уның сиктәрендә тейеш булып эшләү мөмкинлеге бар, йәғни минең көстәр булған, әммә был-мин алисаның һөйләне, ни өсөн был көн үтеп, мөғжизә кәрәк.
  
  
  Был ваҡыттары юҡлығы минең өсөн ҡәлғә тормошонда етди үҙгәрештәр булды. Ҡәбиләләре биләгән була. Ҡыйығы тотош торған баҫҡыстарҙан, шулай уҡ хеҙмәт менән шөғөлләнә стеналары һаҡлағыс, биҙрә менән килтерәләр һәм ҙурлыҡтағы таштар гөбөргәйел, уларҙың ҡулына тапшырырға ҡулы бөтөн, таҫма һымаҡ конвейерный.
  
  
  Ғәжәп тә кеүек, был тамашала воодушевление була. Бөтә был ҡара ритмичный покачивание ҡулына тапшырып, материалдарына, тере аждаһа кеүек, кешеләргә ышанысын турок был, ул, моғайын, бер ҡасан да ысын һуғыш алып бара, үҙ тормошо.
  
  
  Нух төрҙәрен һаҡлау, әммә ышанмаҫлыҡ тойолһа ла, кешенең эгоһын ҡарағанда. Ҡапҡа янында тымыҡ мөйөштәрендә Флеминг уның менән һөйләшеү. Табурет Флеминг таянып һәм, күрәһең, килергә тырышырмын,-тип ышандырҙы тони яуланы. Лизать уның килеүен, һөйләшеүен өсөн күҙәтә.
  
  
  «Яҡшы, Нух, уны телисез инанырға, джером, күрһәтә, утверждающий ике яҡлы уйын алып бара. Ләкин мин алам позволить, сезгә һәм һеҙ минең эшем кешеләр үҙ тормошон сыч. Әгәр джером, күрһәтә, утверждающий шул тиклем көслө булды, миңә буйһонорға тейеш, тип предусматривается хэммонд буйһонған генерал ул. Ҡушма штаттары һәм уның һөргөнгә бирә. Джером, күрһәтә, утверждающий - һәләтле кеше, элек был утрауындағы хәрби диктатура кисерә аҙағында һәм аҙағында. Бәлки, уның советын эму бирә алмай хатта. Тел, ул, минең хәбәрҙәр һеҙҙең өсөн уға тапшырылды.
  
  
  Был донъяла булыр барыһы үлем ҡарарына тиң джером, күрһәтә, утверждающий үҙенә ҡул хат ебәрә. Хатта полковник эго яулап ҡәбиләләре һәм тони әгәр ҙә тынғы ҡалдырһаҡ, беҙ тере һыу ингән илдәр түгел ине уны ошо минутта. Ул, минеңсә, был бик насар тип, еңелеү өсөн осрата. Был уны күралмай. Әммә был тағы ла насарыраҡ булмаһын өсөн, булһа, минең менән нимә булған булыр ине, әгәр шулай булһа ине обидел джером, күрһәтә, утверждающий, тип уйлайым мин. Уны патриарх яуап көтә. Был тирада йонсотҡос тоҡандырҙы.
  
  
  Флеминг, һеҙ уға хөрмәт идеализм, әммә һеҙ уны ослеп. Генерал предусматривается хэммонд һеҙ ҡасан арынып, кешеләр һаман да ышанмай, тип, уны ҡалдырып островитянова утрауы. Һеҙ аласыз позволить үҙенә ҡыуа уны. Джером, күрһәтә, утверждающий ҡаплаясағы шулай йомарт булыуы мөмкин түгел. Ул үҙендә шундай уҡ, ни амбициоз. Әлегә һин тере, һин уның өсөн ҡурҡыныс. Һеҙ картаны ҡуйып һәм тормошонда ғына түгел. Әгәр уйлағандарҙы тормошҡа ашырыу джером, күрһәтә, утверждающий, был тауҙы уның ракета базаһы әйләнә. Беҙ уның прогнать, дошман һәм беҙгә бында килтерә. Рәсәй властары ярҙам тыш ул ҡала алмай. Был беҙҙең быуаттар буйына изге тау булып өйөлә. Был вафат булған кешенең ҡарағанда, был тауға ташлайҙар ».
  
  
  Яҡшы ҡарттар һөйләй. Уның күңел Флеминг, ул һиҙгер аҡыллы аргумент була алмай. «Тине, һине хоҡуғы, Нығына. Бик оҙаҡ йәшәп, уның хыял донъяһы. Ҡайһы саҡта өмөт обладательный рәүешендә ҡабул итә. Әгәр ул һиңә кәрәк булһа, уны бер ҡулында таш ташларҙар бәлки ».
  
  
  Тони яулап, уны ихтирам йөҙөнән ҡулы теймәгән, аяғы захромать парапет артабан һау-сәләмәт булған.
  
  
  Поманить мин нух. Ул, әйләнеп торған тешле стенаһы һәм ҡыйығы менмәҫкә лагуна аша инеп ҡара. Мин яҡынлаша флоты барлыҡҡа киләсәк киң мәғлүмәт сараларында хәбәрҙәр кире ҡағыу тураһында, икенсе донъя һуғышы башланыу кеүек инглиздәр Дюнкерк буйынса ваҡытында эвакуацияланған. Һәр балыҡсыларҙың кәмәләре, һәр судно прогулочный, ҡыҫҡа әйтеп, бөтә нәмә табырға мөмкин булһа порт-оф-Спейне, юғары яҡынлаша.
  
  
  Торпедный катер менән америка тураһында хыялландым истребителен һынау тиҙ һәм уның тураһында һауа прикрытие һайлап алынған. Тик матур төш өнө булған был.
  
  
  Максималь тиҙлек йөҙөү өсөн кәмәләр беренсе булып башҡа бер н & nb йүнәлештә беҙгә. Кәмәлә, йөҙөү буйынса, уны һаҡлау. Сюрприздар менән тәүге осрашыу. Тиҙ генә уларға яҡынлаша, күрәһең, быуа аҫты ла иғтибар буласаҡ, уларҙы хәрәкәттән туҡтатыу ih шөғөлләнә. Тони был гавань репутация яулаған кеше өркөтә бәләкәй ине, шуға күрә улар тураһында бер нәмә лә белмәй быуа баҫа.
  
  
  Ул күҙәтеп, бергә янындағы яхтала кеүек тәүге ике мчаться. Хатта биноклдән күрергә мөмкин уның пулемет һәм башҡа базука, ул палубала бер кеше тотола. Треска тауыш менән бер үк ваҡытта металдар улар тураһында ударяться быуа. Танау күтәреү өлөшө үрә торһон, корп затрястись, диңгеҙҙә һәм кешеләр менән швырнуть сотрясение палубалы булған. Һәм, булһын өсөн, отпраздновать карап, шул уҡ ваҡытта беренсе заряд нацистарҙың мамыҡ, ул митзи шартлата.
  
  
  Тәүге ике буксир яхталар тора өсөн ике бәхетһеҙ, затормаживать алмайымдыр инде уларға. Һәм улар таш диуар аҫтындағы мөйөштә эленеп, bump. Эргәһендә ир-егеттәр өсөн борты төштө, аяҡ аҫтында ауырлыҡ һәм башҡа ҡайһы бата-яраҡтары, башҡа зацепляться өсөн быуа алмаҫ. Киләһе туҡталыу лагуна уртаһында кәмәлә насип булды. Катер өс әммә, һалдат өҙөклөктәр, ҡораллы тиклем теше, быуа ударяться тураһында, шул уҡ ваҡытта билдәле түгел йәрәхәттәре ала. Нащупывать улар көтөлмәгән ҡаршылыҡтар таяҡ. Барьер бейеклеге ята уларҙа һыу баҫыу баҫҡыста тора, ҡәлғәгә алып барҙылар.
  
  
  Кеше быуа тирәләй һыу аша күсә катер тәүге баҫҡыстан башланым. Өсөнсө яҡтан, бер аҙ сигенгәндәй була һәм катерға менеп прикрытие залп бирелде.
  
  
  Мин күргәндәге түгел, тип иҫәпләгән баҫҡысы буйынса күтәрелеүенә, әммә күрҙем, ул минең менән йәнәш тора. Перископ көҙгөһө бамбук менән уның булыу өҫтәмә, уны асыҡтан-асыҡ перил аша ҡарау мөмкинлеге буласаҡ. Ул ҡулын күтәреп, сигнал бирергә әҙер. Һоро фигуралар буйлап менеп тора, ҡулына һәр таш менән.
  
  
  Из-за итектәр һалдаттар атыу тауышы слышаться кәмәлә бөтәһе асыҡ. Һуңынан ул шул яҡтан диуарҙарға буйынса рычание ишетерҙәр һәм аңларҙар, тип, беҙ хәҙер һалдаттар аҫтында асылған. Нух ҡулына үҫһен. Шунда уҡ стена янында хәрәкәт барлыҡҡа килә.
  
  
  Пуля ир-ат тураһында онотоп, ул һыҙғырып башы өҫтөндә, улар, диуарҙарының ҡалынлығы наклоняется һигеҙ фут өҫтөнән, таш ташлай, һәм тағы ҡаса. Өс яраһы улар тирәһендә ҡолаған. Икенсе урынды биләй һәм ih ih өҙгән.
  
  
  Прикрытие ут ҡапыл туҡтаны. Әйләнеп торған тешле стеналар буйлап баҫҡыс итәгендә тиклем уны ҡарай. Ул йығылған һалдатты күреп: кәүҙәле сылбырлы реакция, диңгеҙ һыуы елдереп.
  
  
  Тони һәм уларҙы яулайһы уңыштар килтергән кешеләр таштарҙы һыу әҙерләүҙең яңынан ҡабатлай.
  
  
  Яңынан ут прикрытие, ҡурғаш һәм тағы һыҙғырып өҫтөндә тан әйләнеп торған тешле стеналар, емерелгән стонать обветренный була упҡыны.
  
  
  
  
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Икенсе башында джунгли шартлауы тетрәндерҙе. Тимәк, икенсе башында тоҡанған Митзи заряд тура килә. Нух түгел ул хәҙер кәрәкмәй. Барыһы ла эләгә алмай, уның бер кәмәлә «Люгер», артиллерия һәм тирә-яҡ стенаны пулялар зыян ih әлегә күп түгел. Иҫке яҡшы баҫҡысҡа гигант контролдә тота. Ул, йугереп барып һуҡмаҡ. Өсөнсө һәм шартлатҡыс менән ултырған ерҙәр ҡулына Митзи күренеүе хафаға һала. «Поумнеть улар», - тине ул миңә. «Мин беренсе тапҡыр булдым, ете, ә икенсе башында дүрт диск булып, бөтәбеҙ бергә. Тик хәҙер уларҙың бер-бер артлы бара. Һигеҙ метрлыҡ дистанцияға сыға. Обидно, кладезь кеше өсөн бер бөтөн.
  
  
  «Юҡ, шуға ла улар тора», - мин риза. 'Ылыҡтырылған. Индивидуально ih юҡ ул ».
  
  
  Һалдат алға барҙы. Һуғыш түгел уларҙың өҙөлә, әммә барып, офицер улар артта бурса ругань. Ул алға ҡарап түгел, ә ерҙән ситтә һоранылар һәм мин-ловушке.
  
  
  Мин йугереп ҡаршы ағаслы урында уны аша килә. Сығыш таш киҫәктәре, аҫтан ябып һуҡмаҡтарҙы. Әгәр шунда эләгә алмаҫ ине алда уны, һалдат ҡарағанда, ул үҙ расчеты менән эшләй алмаҫ ине «Люгер». Ул шунда ғына бара тип, ҡасан досягаемость сиктәрендә беренсе кеше булған. Ул бейек була, һәм бик коренастый смуглая. Һуңынан кешенең эгоһын менән бысрата. Уға туҡталып, һулыш тәржемә итеү, унан элек яй бара, системалаштырыу менән күҙе һуҡмаҡта. Люгер буйынса артҡа ул, һуңынан тағы ла йыйып алыр, һәм был эго поддубныйҙы кобура. Яҡшы ысул буласаҡ. Ахырҙа, үҙем дә беләм, миңә унда нимә була.
  
  
  Минең иң яҡшы боеприпастар теләгән һәр осраҡта запасы ҡалдырып, уның һәм улар уйлай алмай әле. Уның иңбашына уң ҡынынан һурып буйынса стилет. Мин һалдат подо ҡасан үтә, ул уның тиһә-артҡа һикерҙе. Аяҡ бәреп төшөрөп, уны эго. Күрәһең, был һынауҙар ни тиклем һауа һайлап, ул еңел булып ҡала, уның выдуваться. Дошман үлтереүсе түгел, тип мин аңһыҙ. Ләкин мин был юлы һайлауҙа булмаясаҡ. Хәҙер үҙем әсир ала алмай, мөмкинлеге һоҡландыра. Нехотя эшен тамамлағас, уны эго ҡыуағы аҫтында барышлай, үҙенә һәм винтовка һәм патронташ укрытие помчаться кире алырға эго. Әгәр ҙә ул. шул уҡ рухта дауам итә, уны шулай итеп юҡка алмағандар байтаҡ ине, ә шулай уҡ ҡорал запасын туплай. Аҡыллы һәм уңайлы!
  
  
  Киләһе зарар танау өсөн мөйөш. Ул туҡтағас, изумление күҙҙәре менән күргән ерҙә алдында үҙенең ҡан таптары. Ул тағы ла нығыраҡ күтәреп, башын бороп, һәм мин күрәм. Улар алдында ҡайышына автомат несса ҡорһаҡлы булып, был яҡтан минең качнуться автомат һәм өмөтлө.Тиҙ һәм кобураһынан пистолетын пуля уның башына эму йолҡоп сығарған буйынса, уны кереткәнсе курка төшөрөп өлгөрә. Тиҙлек һәм уның өсөн рәхмәтле булып хок молчанов ловкость күнегеүҙәр, ғәҙәттә, бөтә даими нигеҙҙә эшләргә тейеш, һәм уларҙың иң яҡшы агент ax ул юраусы була, сөнки улар һәр ваҡыт минең көсөргәнеште кәметеү ғәҙәте бар. Әммә ҡайһы саҡта күберәк тиҙлеге секундына бүлкәтендә йәшәү һәм үлем араһындағы айырманы аңлата. «Баҫалҡы булып ҡала, ғилми-нәшриәт комплексы, - мин уйлайым.
  
  
  Тик барыбер матур эшләй.
  
  
  Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, ир-аттар шулай откатиться һуҡмаҡ булып алыҫ, һуҡыр зонала өсөн түгел, күберәк буласаҡ. Әммә был автомат мин баш тарта алмай.
  
  
  Люгер уның уң ҡулы менән, спрыгивать, тиҙ арала эшләй башларға һәм мәйет артынан ҡарап, күҙҙәре менән түгел, хис-тойғоно эҙмә. Ул боеприпасты зарядлы була, тип вьючный мула. Һәләтле алтын!
  
  
  Был юлдары буйынса уны эго скатить ҡыуағы крайы, ҡоралдарҙы кире йыйып урыны һәм үҙ йугереп. Тағы кем дә сыҡманы-за угол. Сәйер. Күпмелер ваҡыт булмағанда ул ала. Булырға тейеш, улар люгер ишетә.
  
  
  Әле уның ун минут көтөгөз, әммә бер кем дә күренмәне, һәм мин тоя башланы, тип бушҡа ваҡыт үткәреү. Митзи ул үҙ табышы менән ҡайтты. Йөк машина джип уның аҫтына һәм ошоно күрергә мөмкин. Тирә-рация менән йыйылған һалдаттарҙан кеше. Күрәһең, уларҙы яңы приказ көтә, кемде юғары вазифа буйынса. Беҙҙең ҡоралды ҡара әле яңы Митзи оценивающе. Ул, усмехаться.
  
  
  «Уларҙың барыһы ла туҡтап, беҙҙең ташларға мөмкин тип джером, күрһәтә, утверждающий, әммә, һәр хәлдә, беҙҙең бәләкәй козырин була. Был армия аҫта бәләкәй булыуын белеп, беҙ ҡораллы
  
  
  Аҫтараҡ уның төркөмө күрһәтелде. «Улар үҙе планын үҙгәртте. Хәүефле юлдар күп, һәм мин уйлап, уларҙы тағы ла бер атакаға барыр лобовой. Әммә мин иҫкәрткән прицел ih аҫтында тота һәм, әгәр уның ялғайһың ».
  
  
  Облизывать уның ирендәре. - Бында винтовка ҡалдырып, ситкә? Мөмкин булһа, уның менән эшләй алмайынса ни ҙә файҙалы ».
  
  
  Бер аҙҙан уның винтовка һәм боеприпастар ҡалдырҙы. Ул ғына түгел, уны ишетеп, яңы тауыштар - юлдарҙы минанан яр буйында громовая. Динамит шартлатып ҡабат күренеп килгән мәл.
  
  
  Заряжание уның ҡул менән килә, юл аҙағында яңы машина туҡтаны. Һалдат сыға, һәм мин рация менән күргән кеше. Ул төшөнсәһенә эйә түгел, ни булған был төркөм һалдат килгән. Гер түгел, уны көтә, улар әлегә айырылмаған, ә беренсе заряд шартлата.
  
  
  Шартлауы аҫтында джип уны, шулай уҡ ике йөк машинаһы юҡ. Шау шиғырҙан ҡасан шартлауы, автоматтар машиналарын сығарыу буйынса сиратта уның буйынса артта. Машинаһын, ул, һаман да бөтөн булыр, һаҡ һәм юл артҡы барышында элек күскән. Күрәһең, унда ниндәйҙер ваҡыт тыныс булды, ҡәлғә һәм уның хәленә ҡайта. Ҡыйыҡ булды яттарҙа. Барыһы укрытие була, сөнки алыҫҡа винтовка һәм утҡа тотоуын дауам базука перил. Поманить эго барып перископ нух була. Ҙур төркөм һалдаттар, уны күреп, кәртә аша баҫҡыстарға баҫып ҡараһам бара. Унан инде башлана һәм ҡайһы бер баҫҡысын күтәреүгә өлгәшелә. Нух күренмәҫ ҡараңғы.
  
  
  Барлыҡ хәрәкәте тиҙерәккә бара, мин килер инем. Әгәр оҙаҡ дауам прикрытие ине, хайран инем кешеләргә үҙе улар, тик беҙ ih үрелеп алмай, ут әлегә туҡтата алмай. Ул, Нухтың һәм автомат ҡушыуы буйынса постучать кистем мин, ҡасан, уларға тирә була.
  
  
  Әммә был түгел булһа кәрәк. Ҡапыл ут прикрытие бер нисә секундҡа туҡтай. Минең өсөн был билдәне ҡуйығыҙ. Уны ишетеп, лизать итәгенә килеп нисек, ҡасан, уның, ике теше араһына, йыраҡҡа. Уның йөҙөнә саҡ эләгеп лә һалдаттарына автоматтан, әммә уның ҡырында, һалдат һуңғы аҙымды ҡасан яһаны. Атыу буйынса " нан артта ир-аттар уны эго автомат сауҙа ташланы. Аша крайы ҡолап улар икеһе лә. Ул атҡансы дауам итәсәк, әлегә быуа һәм күп өлөшө ҡыҙҙың баҫҡыста булды. Ир-егеткә үҙе ташлана һәм кире һуңғы кәмәлә ҡасып, һыуға сумыу.
  
  
  Атыу түгел, күберәк буласаҡ. Алыҫ киткән быуа һыуы баҫҡан һәм унда аҙағында флот якорь, унда тоҙло булыуы менән беҙ бер-беребеҙҙе ҡосаҡлап митзи & nb. Күрәһең, быуат элек.
  
  
  Ул нух ҡайта. Ул, ойоштороу һәм уңайлы тирә-яҡ закуривать береһе оҙон, нәҙек һәм тәмәке бик тәмле, эшләү өсөн махсус мин истамбулда. «Беренсе акт булған», - тинем мин. «Беҙ, моғайын, бер аҙ ял алам».
  
  
  «Дөрөҫлөк һинең өсөн был мөмкин булһа, Нигы. Мин бик рәхмәтлемен һеҙгә барыһы өсөн, ул һеҙҙең итә. Тик ҡамауҙы өҙә алмай әле, һәм тик оҙаҡҡа тотҡарланасаҡ. Джером, күрһәтә, утверждающий армиянан ҡайта. Ул белә, сөнки кеше минең уйлауымса, уларҙы еңеп, һәм шуға күрә yahoo көтә. Әгәр ҙә уның мәжлес ойоштороп, уларҙы уйларға, тип мин алланы онотоп еңеү өсөн рәхмәт белдерәбеҙ һәм, ҡурҡма, беҙ башҡаса була благоволить тип ҡурҡыта. Шул саҡта уларға һуғышыу теләге юғалта ».
  
  
  Мин нух менән ойошторолған тантаналар изге утта ҡалдырҙың, барабан һәм бейеү тантанаһы. Улар араһында күҙәтеү һәм флот өсөн дошман күҙәтеү өсөн байрам үҙ ваҡытында бүленә. Бер аҙҙан карап янында причал ярына. Ысынлап та ғәжәпләнде ул, ҡала һәм ҡәлғәләр эргәһендәге һалдат менән тип түгел, омтыла доплыть тиклем пляж аша кәмәлә. Ҡыҙыу баш һәм рация белдермәне бойороғо инмәйенсә булмай.
  
  
  Ул, ҡарап тора һәм һыу кеүек, шунда уҡ тойоп, үҙ ҡулында. Был йылы ҡулдарын, бармаҡтарын минең цепляться өсөн. Оглядеться уның. Бер ҡасан да мин, ҡыҙға эйелеп. Шәрә түбән булыуы уның билбау, тире светящ ул тантаналы рәүештә һәм бейеү. Вздуваться күкрәгенә Ee. минең кеше. Минең һулыш йышая башланы. Һәм был барыһы ла түгел әле.
  
  
  Хәҙер ул булырға тейеш күҙәтеп, ҡасан биләй барлыҡ кисәһе була. Әммә мине был ҡәһәр һуҡҡан барабан һәм подействовать түгел. Бынан тыш, кәмәлә хәрәкәтте һиҙелерлек түгел ине. Ул, уның артынан эйәреп, баҫҡыстан төшә. Таба тирәләй беҙҙән ҡапҡа яны япраҡтары йомшаҡ түтәлгә тымыҡ башҡа төбәктә башҡ.
  
  
  Һуңынан барыһы кончать була. Барабан тауышы приглушать герҙе. Ни булды был доға оҡшай, һәм ул сәйер тынлыҡ һиҙҙе. Ҡыҙ күтәрә уны ярҙам, һәм беҙ ҡайтып киттек, ҡулға-ҡул тотоношоп. Ул уны ҡалдырып, парапет стеналарына ҡарап өсөн һәм ҡайтҡас уны.
  
  
  Асыҡ диңгеҙ флоты китте!!! Лагуна ташлап китеүе тәбиғи гавань әҙерләү һәм һуңғы бер катеры бар. Тип, тегенселәр алына, буласаҡ? Ул аҫҡа төшә, проинформировать яулау өсөн тони, һәм улар менән флеминг тағы ғына һөйләшә. Яңылыҡтар һөйләне ул.
  
  
  «Хәҙер беҙ бынан флеминг ала һәм ҡыҙ алам», - тинем мин. «Мөмкин булһа, беҙгә хәбәр ебәрә ала ҡушма штаттары һәм башҡа утрауҙар күсә. Һуңынан улар бәлки беҙҙең самолет ала. Шулай итеп, һәр хәлдә, Флеминг тере ҡалыр өсөн тағы ла тырышып. Ә бәлки һуңғараҡ ҡайтыу унын, өсөн полковник юҡ ».
  
  
  Флеминг әммә был хаҡта ишетергә теләмәй. Бер самолет. Джером, күрһәтә, утверждающий бер ниндәй ҙә юҡ. Эму кисло әйтеп бирә ул һәм, был эго, шәхси эше. Бының менән ул ябай nov бөтөрөргә тейеш булһаҡ, әлегә уның ҡарауы кәмәлә асты.
  
  
  Нух мин бер нисә кешене һайлауҙа ярҙам итә. «Иң яҡшы йөҙөүсе», - тине ул. Мин йөҙөргә кәрәк түгел, тик носильщик. Уның мөмкинлектәрен файҙалана белергә, Митзи кеүек эштәре бар.
  
  
  Ул һаман да шунда булды, уның ҡайҙа ҡалдырып ee, әммә джип уның аҫтында була. Әле унда йөк машина ғына була. Мин, тине ул, тип улар китте, шунда барам; мөмкин булһа, шул уҡ ваҡытта карап йөҙөп килә. Бына уның әйтере бының тураһында, һәм мин ышанам уға ҡарай.
  
  
  «Һеҙ лә тип уйлайым, джером, күрһәтә, утверждающий биреү, шулай бармы? Улар нимә эшләй?
  
  
  Һәм мин әйтер булған нух флеминг, иң делле тип уйлайым. Митзи әммә уның менән һөйләшеп ала. «Күреп, ул ҡурҡышынан Кастро ярҙам тураһында. Уның күҙаллауынса, беҙ көтә алмайбыҙ бомбардировщиктар, канонер кәмәләр һәм башҡа бармайым, тип башын аша рәсәй куба беҙгә ебәрә ала. Ышанам, беҙ бында ла күберәк буласаҡ ». Ул һөйләй эй, кәмәһе тураһында, унда плотинаны емереүе, теләгән ваҡытта ҡайһы бер ҡәбиләләр һәм алыҫ ебәреп, мин кәңәш эго нух джунглиҙа ҡала, беҙ ҡасан китә. Отель биләмәһендә бөтә, ә дошманлыҡ ныҡ аяҡ аҫтына ала.
  
  
  Мин уны йәлләү менән ҡарайым. «Рәсәй тораҡ пункттары өмөтһөҙ. Был уңыштар менән ».
  
  
  
  
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Көслөрәк була, ел-встречай, һыу өҫтө өсөн ҡаҡшата, тик беҙгә түгел тиерлек тиҙлеге замедляет. Тиҙлеккә иҫәпләнгән булған буксиры түгел, ә баржа тартып, бөтә районы буйынса эске эштәр продукция ташыу порт-оф-Спейн, һәм беҙ максималь тиҙлек йөҙөп килә лә, мин булыуын тойомлап, беҙ ползти.
  
  
  Азат менән уның кәмәһе ярҙамында яулап тони был кеше, дошман атакаһы ваҡытында ул селин менән шөғөлләнеп ултыра, ә һуңынан ҙур булмаған ремонт беҙ уны итте.
  
  
  Икенсе яҡтан тауҙар нух райондары буйынса үҙ кеше ебәреләсәк, унда улар рассредоточиваться, джером, күрһәтә, утверждающий түгел, һалдат өсөн ҡулына эләгә. Тони уны яулау мөмкин булыуын аңларға мәжбүр итә, тип ышаныслы ҡәлғәләрҙән дә нығыраҡ, һәм беҙҙең менән хеҙмәтт эго менән барырға мәжбүр. Уны үҙ ҡәбиләһе менән ҡалыуҙы хуп күрә ине, ләкин мин ул күрһәткән, яҡшы хеҙмәт итә, тип, ул үҙ ырыуының, беҙҙең менән бара, һәм беҙ ярҙам итә. Бынан тыш, хәҙер, ҡасан билдәле булыуынса, ул үҙ ҡанаты аҫтына алыр тип флеминг, ул, һис шикһеҙ, был хаҡ түләргә тура килә. Флеминг ҡәтғи талап та булһын өсөн, беҙ уны оҙатып, шул ҡалышмай нехотя аҙағында һәм аҙағында.
  
  
  Хәҙер лагуна на катере буйынса буксирный баҫыуға сыға. Улар тиҙлек менән шөғөлләнә, беҙҙе бар, хатта утрауҙар тиклем яҡын, төнгө сәйәхәткә өлөшләтә әйләнәсәк сәйәхәте. Еңел табышҡа әйләнгән сағыу ҡояш нурҙары әммә хәҙер беҙ, йәғни әгәр дошман самолетҡа тиклем барлыҡҡа килгәндә, ташлап китеүҙәрен нисек беҙ лагуна. Шунан йәшеренгән һәм уны отель иғтибарһыҙ яр аҫтында прикрытие йөҙөргә маташты, ә һуңынан асыҡтан-асыҡ урында, диңгеҙҙә киҫеү шул, унда беҙ көткәнсә түгел.
  
  
  Ҡайҙа, беҙ шунда йөҙөп, ҡомло һайлыҡ булмаған юҡ итергә булаһың, әммә, һәр хәлдә, һыу ташыуҙың ниндәй һаҡлау сараһы ла күрҙем мин күлдәк түбән кимәлдә. Әгәр ҙә беҙ табырға? . Өмөт ул саҡта беҙ әҙерәк булыр ине.
  
  
  Лагуна бөгөлөш мин киттем. Иң джунгли баҫып һыу ярына тиклем. Каньон һәүерташ аҫты һыу аҫтына китә. Мөмкин тиклем к тебе уға-лизать ярына. Ул, ышанам ни, ҡараңғы булып күренде буксир ярҙамында н һипкәс йәшәрә. Әммә был өмөт файҙаһыҙ булып сыға.
  
  
  Ул беҙҙең маҡсат булманы тиерлек, самолеттар ҡасан ишетеп яҡынлаша. Уйһыу һәм уны яйға оса, күрәһең, беҙ күргән дә, беҙ әлегә асыҡ өҫтөндә була, һәм шары өсөн, тиҙерәк бороп. Пакстандың булмаған самолеттарға эйә булған, әммә ниндәйҙер ҡораллы итеп булыр ине ул, уны кире оса аҙығы тә түгел ине.
  
  
  Бәләкәй эш аттары, беҙ урлаған, яҡшы омела маневренность, һәм ул тиҙ арала борола. Мин кабинканан вталкивать нух флеминг артта ҡала, выталкивать тағы әйҙә, палубала һуҙылып киткән.
  
  
  Беҙ ҡалаға китеп, пулялар тиҙ һыу һуң, һыу аша. Ул курсын үҙгәртеү, һәм пуля эләгә маҡсат түгел. Громова ул беҙгә икенсе тапҡыр ҡасан ишеттегеҙ самолеттарҙан пулемет ҡыр көндәре башланды. Мин корма йүгерек ҡараш булыуын күрһәтә, тип буйынса Митзи-ҡыҙ элекке яҡшы. Нах ҡулында ҡорал булған, һәм уның маҡсаты ла эләгә. Тирә-яҡ ҡанаты Бензобак бер шартлау, самолет ҡолаған һәм диңгеҙ. Еңеү билдәһе бирелә һәм автомат митзи ҡабың миндә.
  
  
  Тиелә уның тағы ла ҡыуана. Һис шикһеҙ радиоэлемтә менән самолет базаға эйә. Хәҙер, был ҡасан да булһа, башҡа летчик, күрәһең, йомғаҡ яһаны. Ләкин ҡайһы ваҡыт был мөмкин биләй, һәм беҙ йыйылышып ih көтә.
  
  
  Шул тиклем ваҡ тәрәнлеге тамағынан лагуна булғас, яҡшы булып күренәм тип, күҙҙе невооруженный ҡомло һайлыҡ. Әммә яуым-төшөм аҙ булған буксирға алыу, хеҙмәт һәм беҙ үтә алмаған. Асыҡ диңгеҙ мороно менән ул ябыла. Ih күргән һәм уны шунда уҡ: ике ҡыҫынҡы, бритва һымаҡ, танауына һыу рассекать быстроходный патруль катеров. Беҙ барыу мчаться борзая төҙөк, барышы өсөн тулы кеүек, беҙ генә күрмәйбеҙ. Беҙ уларға һәм шунда уҡ күрҙе. Dodge беҙгә ҡаршы көслө була алмаҫ инек четырехцилиндровый бүлексәһендә машина двигателе ih.
  
  
  Бөтә нәмә беҙ эшләй алмаҫ ине, быға ваҡыты еңеү яуланы. Бәлки, шикле ҡәлғәһен яҡлап ҡайтты? Уны уйлап, ли беҙ еңеүсе. Маневрировать һәм уның буксир һорай. "Кем-бында белмәгәндәр ҙә, кәмәне нисек идара итә?"
  
  
  Бәлки, был ҡыҙ эшләй ине. Әлбиттә, улар ғына йөҙөп яхта, буксир түгел, әммә эштә бик ныҡ айырыла.
  
  
  «Мин алмаштыра. Ҡәлғә ҡайта. Ҡараңғыла тиклем көтөргә тура киләсәк, быға тағы бер ҡат тип тырыша.
  
  
  Тағы Флеминг һәм mimmo проговориться штурвалды алығыҙ. То көсөргәнешле, - тине ул. «Бик тиҙ улар, Ник. Беҙ түгел, улар китте.
  
  
  'Минең боҫҡон сабата. Олатаһы ғилми-нәшриәт ярлыҡаныуҙа.
  
  
  Ул ваҡытта мин аңлатып була. Йугереп барып квартердек ул, борт аша һикереп һәм боеприпастар һәм автомат тоторға. Пробираться һәм уның джунглиҙағы ярына һыуға сума. ғәҙҙәттә. Һыҙығының бер яғында форт Буксир грохотать буйынса неуклюже. Катер дошман пулеметы һәм уны патруль уңайлаштырыу. Шунда уҡ һыу өсөн буксир буйынса фонтан буласаҡ.
  
  
  Ләкин уларҙың артыҡ ашыҡмай. Яҡташтарыбыҙ уларға йөҙөүен дауам итә. Шулай итеп улар бер ваҡытта үтә тар буйынса үтергә мөмкин түгел.
  
  
  Был да эшләнең түгел. Селин н косынка беренсе сель. Быстроходный баҫыу карабы үрә торһон өсөн бөтә экипаж ташлап тиерлек осҡан. Кеше джунглиһының уның тирәләй ут в укрытие, һаман килмәй.
  
  
  Шул уҡ яҙмыш хәтәр ҙә катер икенсе ҡарауыллай башлай. Әммә был автомат минең досягаемость ситтә булған. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, был сәпкә тейҙе, һәм ул үҙенең позицияһын үҙгәртеп. Һәм мин уларҙы күрмәнем дә белә алмай, дөрөҫөрәге, уға ҡушылды, ләкин оҙон сират ике яҡтан пулемет атҡан ағас, улар араһында урынлашҡан. Улар өсөн йыуан бүрәнә көтә, улар әлегә тиклем дә арыйым, бар йәки уларҙың боеприпастарын тамамланды. Һәр осраҡта, оҙаҡ көтөргә мәжбүр итә был. Оло проблема булғанда, уларҙың, автоматтан буйында ҡарағанда, барыбер ул таң ih алмай. Громовая пронзительный ih визг двигателдәр сығарыла, улар ҡасан омтыла кос дорваться. Затрястись киң аҙығы. Бөтә, рулевой тыш, борт аша һикереп, мороно н әйтмешләй өсөн ҡыҫынҡы түгел. Дюйм дюйм өсөн кәмәлә хәрәкәт, ә хәрәкәт. Полминуты аша эштәре һәм дорваться. Вскакивать борт һәм экипаждың әйләнеп ҡайтыр йүнәлеш Порт-оф-Спейн. Унан, янына килеп & nb тиклем ҡаяларҙы ҡаранылар һәм лагуна һыу аша сыҡҡан. Беҙҙең эҙһеҙ буксир килгән, һәм барыһы да тик күтәрергә баҫҡысҡа өҫтәрәк. Ул, уйлап, тип уны ҡыуаныслы сюрприз әҙерләгән. Выдать бер кәмәлә буйынса кос патруле әгәр шулай еңел, һәм беҙ башҡа сығара алманы. Беҙ тиҙ Гранд ЛаКлер уплывать буйынса nen булыр ине. Беҙ ҡайһы тирәһендә экипаж формаһы кейеп ала ине. Әгәр ҙә кемдер күреп беҙ яр буйында, беҙгә өсөн джером, күрһәтә, утверждающий кеше ҡабул итә ине. Бер ниндәй ҙә проблема булырға тейеш түгел, һай һәм катерҙар менән бөтөрөргә саҡыра. ул, ҡайтҡас планлаштырыла, уның ҡәлғәһе булған, һәм кеше бында үҙебеҙҙең буксирға ебәрҙе ала. Әгәр ҙә уның тартыу көсө етерлек булған баржалар, катерҙар выдать уны патруль хеҙмәте мөмкин булыр ине.
  
  
  Шунда мин бик яҡшы булды. Әлегә ул тауыш ишетә. Итек һәм скриптов, артта мин күтәреләм тауға. Һәр хәлдә дүрт кеше була. Һәм шул эштәре менән әйткәндә, уларҙан башҡа дуҫым. Ҡайҙан, тегенселәр алына, уларҙы шунда тотонорға? Бәлки, бында атып подманивать ih. Миңә лә урын табылды.
  
  
  Уның тураһында уйлап на мгновение кәмәләрҙә, катерҙарҙа мал аҙығы патруль ул палубала булыуын күрәбеҙ. Әммә был хәлдән сығыу өсөн иң яҡшы һыу кеүек асыҡ. Әгәр ҙә мин уларҙы күргәс, ул үлгән булыр ине. Мөмкин тиклем тырышыуы ине уның аҫтында прикрытие финикийцтар ависта ҡәлғә һипкәс йәшәрә.
  
  
  Ләкин ҡан менән бөтә был & nb компанияһы була ала ышана ул. Барракуда йәки акулалыр. Яҡшы, мин эшләй алам, был-районда һалдат ҡалышмаҫҡа тырыша, улар обыскивать инде.
  
  
  Ул ер өҫтөндә зарар килә һәм ҡыуаҡ башы һаҡ булығыҙ. Өсөнсө якорь яр буйында патруль тороусы катер, эгон һыҙатлы ҡалҡыулыҡтар итәгендә йыйын һәм ҡом ята. Был кәмәлә горстка кеше һыя ала. Ярай ни булды, мин күберәк тауыш ишетергә тура килмәҫ тә ине.
  
  
  Хәҙер нимә? Мин көткәндән дә килә, минең һалдат яланы барлыҡҡа килгәнлеген әлегә күрмәйем. Улар буйынса һунарсылар натура. Ярата, көтә, ауырлыҡтар ҡасан килде миңә. Ih уны эҙләп. Һәр саҡ кешеләргә һөжүм өҫтөнлөккә эйә. Мин быға өҫтәмә дәлил булды. Теләһә, бында кем ул осрашыуға, дошман булыуы ғына мөмкин. Һәм һәр өндө, уларҙы ишетеп торған, бер тауыш уларҙың янында булырға мөмкин. Ул көтөргә тура килә, атыу өсөн, әлегә улар буласаҡ, тип ышана ла бер кеше аша беҙ үҙебеҙҙең үлтерелә, ә уның һөжүм итә ала, уны нисек кенә ни ҙә булһа күрергә йә ишетергә.
  
  
  Автомат тотоп, уның өсөн ҙур зацепляться лиан һәм япраҡ түгел, уның буйынса ерҙе яй ғына алға шыуыша башлай. Утыҙ метр аша уны күрермен, тип нисек хәрәкәт-көрән була. Ир-егеттәр наклоняется өсөн, виноград сыбығы аҫтында проползать, иғтибарҙы туплап булмай ул,-тип алда, миңә арҡаһы бар уның. Тиҙ хәрәкәт итә, уны шунда уҡ юҡҡа сыға бер һипкәс йәшәрә, һәм уны эго төрҙәре буйынса юғалтыуҙар.
  
  
  Мин уның артынан барам. Әгәр ҙә үлтерергә уны эго ала, был тармаҡты ҡалдыра ih упҡын булыр ине. Һәм был бик ҙур упҡын булған, ник карте өсөн үткәрелә.
  
  
  Әгәр ҙә ул атып, уның үҙенән башҡа подманивать ине, әммә уны теләһә ҡайһы мәлдә низағ, бәлки, мин күрмәгән мин атыу һәм тулы бирелә. Стилет һуғыу уның өсөн алыҫ түгел булды.
  
  
  Уның һул ҡулы менән автоматтан ала, үҙенең уң ҡулы булды һәм уның йәштәше подкрадываться стилет башланы. Артта уның өс метр булған. Һуңынан уны боралар. Ул миңә күтәрелеп ҡараны удивленно һәм пистолет-пулемет. Ул бысаҡ ырғытҡан. В горле ул вонзаться эму яһаны, ул курка төшөрөп өлгөрә. Ул үҙенсәлекле тауышы селпәрәмә булды. Был уныҡы, уның өсөн стилет яҡынлаша.
  
  
  Шунда минең гол взрываться.
  
  
  Ҡасан ул үҙ-үҙе килмәй, ҙур мәғәнәгә эйә түгел бит минең башы булған егерме-төркөм, һәр төрлө тирәләй йыр уйнай. Ул, ғәрип булып, бәхетле булып армияһының юғары ҡатлам кеше өҫтөндә өс формаһын һәм ағас барып күрҙе. Мин подо минең ҡулында бәйләү була. Сержант береһе булып тирә-өс, ике, икенсеһе - ябай. Заправлять стилет билбау минең өсөн Сержант, минең һәм минең хистәр һалдат автомат «Люгер». Сержант күреп, мин күҙем асылһын тип, мин ботинкаларҙы лизать һәм ҡабырғалар араһындағы пнуть тура килә.
  
  
  «Бельмонт өсөн», - һәм мин яңынан аяҡҡа проворчать һуҡты уның. Тимәк, уның Бельмонт прооперировать ултерәләр. Минең түбәндәге булып торо. Бының өсөн уның ҡулы менән арҡаһына ҡаршы бер нәмә эшләй алмай форс-мажор. Ул ҡулдарын ышҡый, үҙ сығарырға риза. «Баҫыу, владимир мең доллар», - тине ул. «Һин дә арттырыу буйынса хеҙмәттәр һәм ала».
  
  
  Мин урыны менән юллана. Шуға күрә улар күберәк булыуын баһалау өсөн миңә тере, үле ҡарағанда. Һаҡланыу һәм уларҙы тапшырыу һәм отель целость әгәр мине, аҡыллым минең уйымса, улар бөтә эште лә эшләргә тейеш. Нажмите бармағы Сержант. Мин һалдаттар аяҡ күтәрә. Бер тирәһендә улар ҡыҫылмай «люгер» минең ҡалағы һыу һәм тол башланы. Ике ҡарар ителде. Йәки ул барыуын дауам итә, үҙенең ҡалаҡ томат ҡайнап ине. Мин алыҫ китәм.
  
  
  Шул урында мин уларға менән сталкивать, унда ярына кәмәлә була. Рявкнуть Сержант үҙ кеше булып ҡалыу өсөн, уларҙы эҙләүҙән туҡтағас. Мин уларҙы тоттом.
  
  
  Ике тауышҡа ҡаршы, ҡайһы бер ваҡытта барлыҡҡа килгән тирәләй һалдаттар һәм сопровождающий ih джунглиҙары аша. Уларҙың барыһы ла бик ҡәнәғәт булып үҙенә.
  
  
  Был төркөмдө оҙатып хеҙмәттәштәре сержанты үле бойора, һәм беҙ юлда булырбыҙ инде. Мин алда йөрөй, мәйет, минең менән йәнәш тылында ике сержант һәм башҡа. Айырыуса уның киләсәге тураһында ҡайғыртҡан үҙе түгел. Моғайын, подвалы бар ине, сей һәм садист менән осрашып, һорау алып, һуңынан һәм элмәк менән осрашты.
  
  
  Хоук минең яҙмышы тураһында белеүселәр булһа ла, ул бер нәмә лә эшләй алмай. Үҙ посынан эму таныу ауыр булһа, америка бөтә булған эске эштәр агенты тип лаклер замешать ҙур.
  
  
  Беҙ пляж һыу туҡтамаҫҡа булып, атып нацистарҙың тирә-джунглиҙа. Беҙ артта Крик ҡыйралып бөтә мәжбүр. Сержант туҡталды. Унда йыйындар кәмене. А өлөшө булмаясаҡ григорьевичты эго ҡыҙыл камзол. Наброситься на һалдат ул, как будто отель ритмын эго. Ул сигарет, беҙ үҙебеҙ тирәләй барған ағаслы ҡуйы улар винтовка ала. Тағы ла атыу ҡоралдары. Һулдан һалдат мин, мин башымды затылок һуғып ҡуя ала, ергә ҡолай. Кем минән уңда, запаниковать, йугереп һәм наклоняется.
  
  
  Пнуть уның аяҡтары ята. Ул неподвижно ята. Ҡалған һалдаттар ике ҡулын юғары күтәрә. Митзи буйынса һайлап ағаслы, револьвер уларҙы күндерҙе. Ул бер атыу яһай, уны бик яҡын килеп, уны ҡыҫыу өсөн запястье. Һалдат ҡулында ҡалған тағы юғарыраҡ күтәрелә.
  
  
  Сердито мин ҡараным уны. «Һин уҡ сентименталь булып китһәң дә, дөрөҫ, Карте? Тотҡондар беҙҙең ваҡытыбыҙ юҡ ». Запястье ғәкәрҙәренең һалдаттар атыу ҡоралына һәм уны кире бороу, уларҙан был ваҡыт побледнеть.
  
  
  «Тора, - тинем мин. «Мин тере ih алырға теләй. Эго дулла һәм пистолетын ҡарарға аҫтында тота, бер ҡулын запястье мин һеҙгә менеп алырмын.
  
  
  Уға ҡарағас, минең һәм уның бау запястье развязать башланы. Бармаҡ менән массажировать спазм, уны бау менән һалдаттар килде һәм ишара күрһәтте, уның ih быуырға йыйыналар. Улар аңланы, мин рәүешендә була.
  
  
  Һалдаттар, уларҙың аяҡтары менән уны бәреп төшөрөп, вскакивать аяҡ, яурындар өсөн тонна ҡурғаш несс һымаҡ булам, һәм миңә эйәреп һалдат өсөн ике яры булһаҡ, ә укрытие өсөн Митзи. Нәҙек застряла был суднолар һаман да күҙәтелә. Беҙ һыу ингән, һәм уны ике һалдат мороно боҙҙо. Ул әйтә, уға, кәмәлә вожатый булараҡ, ситкә күтәреп һәм ярҙам корма митзи эй палубалы булған.
  
  
  Ул двигателдәрҙе эшләтеп ебәреү һәм кабина яҡынлаша. Уны ишетеп, заводиться двигателдәре кеүек, танау һәм яҡынлаша. Приступ послышаться бормотание. Был һуңынан да туҡталмай. Тағы ла бер g? n? rale, ә һуңынан бөтөнләй бер нәмә. Була минең диагноз: неисправностей. Бының өсөн рәхмәт белдерҙе һәм уны үҙенә ала.
  
  
  «Туҡтатып», - крикнуть ул Митзи.
  
  
  Ул, борт һикереп, күңел, мин хоҡуғы булған, упҡын һәм кузатеп торорға, минең атып ҡалдырҙы. Хоҡуғы бар уға. Топливопровод уның янына атып командаһына эләгә. Һәм тағы ла насар тип, бак төбөнә тиклем буш булған. Тамсы бензин беҙ.
  
  
  Улар, үҙҙәрен байҙарға. Беҙҙең яғыулыҡ, энергия беҙгә. Беҙгә энергия, катер патруль беҙгә, беҙ хәл утрауҙы ташлап сығып китә. Итәғәт абсолют.
  
  
  Туҡта бөтә кабина Митзи. «Ғилми-нәшриәт комплексы, һалдат. Унда ҡасып! '
  
  
  Унан һауаға атып булмай, һәм улар туҡтап. Яурыны менән үҫһен. Бәлки, улар хәҙер пуляһы арҡаһын көтә. Ул, борт янына һикерә һәм уның ғәҙҙәттә. Ih тотоусы мәғәнәһе нығыраҡ була, әммә уны отель, боеприпастарҙы үҙ ваҡыты бар. Позвать на саҡыртыла һәм уның ih ярына митзи ишара.
  
  
  Ҡасан беҙ уның донат, ул пистолет тотоп дулла эй аҫтына бер һыҙыҡ, ә икенсеһенең ботинкаһы салбар һәм уны азат итә. Ул штанина бергә бәйләп, салбар, тәкә патрон, аҡылһыҙ ҡайыш билбау, муйындарға закинуть үҙе аяҡҡа.
  
  
  «Ә хәҙер ih ебәрҙе», - ҡыҙы уның бойора. «Беҙ уларға күберәк кәрәк, беҙгә улар зарар һәм ҙур зыян килтереүе мөмкин түгел. Айырма бар ике йәки күберәк тә кәм түгел ».
  
  
  Улар ҡушҡан уға китергә ишара. Ул ярҙамға мохтаж түгел. Ҡасан улар китте, беҙ мөмкин тиклем тиҙерәк менән Митзи ҡәлғәһенә табан йүнәлә. Нух балыҡ ҡурып, мин күктәрҙе һәм аңларға мәжбүр итә, шул тиклем оҙаҡлай ул эль. Мин һәм минең һөйәк әйткәндә, мин йоҡларға кәрәк. Мин эштә булһа ла, ҡараңғылана башланы һәм, күпмелер ваҡыт үтә бара, ҡараңғылана бара, һәм, мин уйлайым, был тыныслыҡ ром менән эшләргә лә, еләк-емеш һәм балыҡ эҫе.
  
  
  Табыу, уны буш бүлмә, иҙәндә һәм таш еңеләйтә төшә. Митзи итте. Ул төшөнсәһенә эйә түгел, ни исемлеге Хоука юғары була ул, ләкин беҙ ҡасан әгәр ҙә ул иҫән-һау сыға, нишләп аҡылһыҙ яҙмыш иронияһы, уның өсөн ул бармай. Махсус миҙалға лайыҡ ул.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Баҫҡыста килгән ваҡытта емерелеп. Хәҙер, ҡасан гер буйынса диңгеҙгә ҡасыу мөмкин түгел, беҙ уның булыу мөмкин түгел.
  
  
  Ошондай археологик хазиналарҙы аҙым булды, юҡ, ул унда барырға теләмәй, әммә был бик ҡурҡыныс ҡәлғәһенә инеп була. Бәлки, беҙҙе ишетеүсе, юлдар һәм һуҡмаҡтар буйлап яр буйлап машина яҡынлашты, идея һәм ишкәкле кәмәләр буйынса ебәрергә мөмкин джером, күрһәтә, утверждающий әммә кеше үҙ башын беҙҙең өсөн төндә шым баҫҡысҡа өҫкә ебәрҙе. Ә беҙ бик әҙ булманы, барыһы ла фронт өсөн. Тони күҙҙәре потемнеть яуланы, тине ул. эму ҡасан, нимә эшләгән.
  
  
  Уны динамит һуңғы йәшникте асып, иҫке һәм шашка патриарх ике һурып ҡараны. «Миңә лә боль, Нух. Әгәр ошонан иҫән-һау беҙ һайлап, уның вәғәҙә бирҙе, тип AX яңы баҫҡыстар төҙөү ».
  
  
  Аҫтан өсөнсө баҫҡысҡа күтәрелде, уның пулеметы, бер нисә тишек прострелить һәүерташ ҡаты, артыҡ йомшаҡ булып рекламировать динамитный шашка, д өлөшө окисланып бөткәс, һәм запалдан тоҡандырҙы. Эсендә стеналар ҡасҡан була һәм ул тағы бер ҡат инде, шартлау барлыҡҡа килә. Грохот тәбиғи таш өйөмө һыу менән ябырылып, тауыш менән шиғыр башлаһа, яңынан әйләнеп текә ҡаялар, бите етмәҫ.
  
  
  Шуға күрә хәҙер ике юлдар яҡшыртыласаҡ ҡына ҡалмай, улар буйынса төнө дежурҙа булған бер ҡасан да. Флеминг докторы һәйбәт күренә, һәм мин шикләнеп түгел, беҙ башҡа бик эго nov утрауға ташыны. Тони джунглиҙа ҡала кешеһе бер өлөшө булып ҡушылыуы төркөмөндә еңә алмай. Улар ҡалаға китмәй, джером, күрһәтә, утверждающий табыу һәм бөтөрҙө. Әгәр ҙә башын сабып хәрби, барыһы ла, моғайын, тынысланыр ине, Флеминг һәм президент вазифаһын тергеҙеү мөмкин булыр ине.
  
  
  Нух, уның планын сағылдырған, һәм уны ла вокзал. Беҙ килешә, тип яр уны төндә юл шул булыр һаҡлау, ә һуҡмаҡ, уның күҙәтергә була. Эго уны әҙерләү, күрһәтеү срогы һәм миналарҙы шартлатыу тураһында һөйләй кеүек. Һуңынан уны башҡа йүнәлештәре юғала. Динамит әлегә беҙҙә булһа, беҙ төн напасть кем дә алмай.
  
  
  Тағы отель ярҙам итә. «Мин һеҙгә ярҙам итәм, минең атайым ебәрҙе. Һеҙ был хаҡта онотмаҫҡа? Һәм һин ял кәрәк. Уйланып, мин шартлатып алмай, Митзи нисек, ҡасан кәрәк?
  
  
  Шырпы булып яҡтырта, д. Әммә уның менән тулҡынланыу нисек үтәлә? Әммә, һәр хәлдә, ee, минең сәғәттән ашыу компанияһы эшләй һәйбәт ине. Бынан тыш, төндә һөжүм көтмәгәйне уны. Полковник ғәскәр ҙур юғалтыуҙар кисерә, һәм ул подозревать, был эго һуңынан бер ни тиклем ваҡыт кәрәк буласаҡ патруль джером, күрһәтә, утверждающий катер юғалтыуҙар, яралар үҙе өсөн зализывать.
  
  
  Ҡыҙ, уның әйткәненә, - тип подежурить беренсе сәғәт, әммә уның был хаҡта ишетергә лә отель. Уның уйлама, тип мин еңеләйтергә кәрәк. Бар нәмә ғәжәпләнерлек күренеш түгел. Шулай булһа, мин еңә һәм мин төш потянуться мөмкинлек бирә.
  
  
  Средь аҡ көн була инде, ҡасан минең күҙҙәрем ҡояш мине уятты. Юҡһа, ул кешенең ҡабат үҙ-үҙеңә, башҡаларға шишка башына ҡуйҙыҡ, мин унда һалдат һуҡты. Тау арты менән ағас олонона ултырып, йоҡламай, әммә одного. Уның күҙҙәрендә түңәрәк ҡара нах аҫтында була. Дәһшәтле ул уны.
  
  
  Абсурд Ee глухо тауыш. «Ғилми-нәшриәт комплексы, уның ауырыу, мин ауырыу булып йәшәү. Һуңғы бер нисә сәғәт эсендә тағы ла насар була ».
  
  
  Беҙ юғары арка аҫтында, ағас тирәләй, ҡояш нурҙары япраҡтар аша кротость һәм һары һыҙатлы. Тире һауыт булған, йәшкелт-һары төҫтә, кескенә капелька банк һәм гениаль. Дымка алдында уның күҙҙәре һоро булған. Кулға алалар һәм уны ҡапҡа ee тауҙарыма йугереп барҙым. Ул, позвать инә һәм тони яуланы. Ул, ҡурҡа, сөнки ул барыбер буласаҡ настороже. Ахырҙа, берҙән-бер ул булып знахар, тип тора ине был беҙгә.
  
  
  Һуңынан уны бер нисә секундтан минең ҡәлғәм инде. Тағы иҙәнгә һалып, уны һаҡ булығыҙ, Нух һәм кисекмәҫтән эшкә тотона. Пощупать ee уның муйын биҙҙәре булыу, уны тотоу өсөн запястье, эй асып, ус менән уның ауыҙына ҡараны. Шул тиклем, ул шул тиклем уның ҡулдарында бармаҡтары осона волдырь ih күрергә була.
  
  
  Ҡарт тағы ла бер ҡасан ашыҡма. Бер бүлмәне уның айы тирә-яҡ. Уның артынан йугереп ул, әммә, етәр көн түгел, ҡабаҡ һәм уның менән тағы бер ҡат үрелгән циновка сыға. Циновка уның ҡулдарына, аяғына бәрә һәм уның һораған ҡыҙ мин ул ишара һалынған. Ул, факел тоҡандыра һәм уның тирәләй бер йәһүҙиәне ҡараңғы бүлмәлә юҡ тип аңларға кәрәк.
  
  
  Тап төшөргән һәм уның менән нах циновка күлдәген һалып бирергә. Һәм шунда уҡ ишек Митзи булып, тәүҙә ҡыҙыҡһыныу, әммә һуңынан хәүефләнгән, уны ҡасан ҡыҙы түкмәй ирен күреп.
  
  
  Ной үҙенең бер ҙур ҡабаҡтың яртыһы тирә-яҡ ҡулына тотҡан. Уның эсендә дрожжин, һыу һәм йәшел һабын, улар ҡатышманы хәтерләтә.
  
  
  «""Элек». Эго һүҙ әсе булыр. Беҙ буйһоноп, уны күтәреп тау баштары асылды, эй, эй шыйыҡса һәм ауыҙ горловина выливать була. «Манчин», - тине ул. священнигенең. «Ағас бик ағыулы. Емеш ҡапыл ауырып вафат булыуына бер эго тешләп килтерә. Тотоноп та булыуы мөмкин, бик ҡурҡыныс, хатта олоно. Һеҙ ярлы балаларын ҡарай ғына ». Тап шунда потянуться. Йәнә күтәрелде һәм ул тағы бер ҡат ағас торон эй выливать ни булған шыйыҡса. Әлегә уның иҙәндә иҫһеҙ булып, һалдат, уны, хәтерләмәйем, - тип манцинелла тураһында беләһегеҙ инде. Был бик етди булыр, тип Иҫәпләгән ғына телгә ала.
  
  
  Ҡарт ярҙамы кәрәк буласаҡ. Улар әйтте: «эй Ҡойған шыйыҡсаны ни бармағыҙ. Өс түгел!
  
  
  Был уның эшләй. Ул борола ул, беҙ уның өсөн артында күрергә мөмкин. Шулай уҡ уның битен ҡаплап була. Эй выливать шыйыҡса уның, арҡаһыҙ н, спазмдар булһа уның тәне ауыртыныу ҡасан ҡыҫыла.
  
  
  Ул, ишеткән, ҡарт менән ты нисек облегчение. «Мин уйлайым, шул тиклем тапҡыр ваҡытында эшләй, беҙ», - тине ул. "Поправляться ул".
  
  
  Күпмелер ваҡыт үткәс, туҡтап судорога, неподвижно һәм ҡыҙҙары ята. Ҡабаҡ һәм башҡа сериалдарҙы ҡуйған ҡабаҡсыҡ менән ҡушып иҫәпләгәндә ала хәҙер. Тирә-яҡ ҡуйы аҡ порошок эмульсия һәм ул эшләй башлаясаҡ,-тип баҡырға оҡшаған. Эй тырызын ҡыҙға һәм уның ҡойған. Артабан ул уны ҡырын һала.
  
  
  'Хәҙер сират һеҙгә.' Ул баҫҡан, һәм ул минең уйымды расстегнуть выворачивать наизнанку. Ағыулы ла туҡыма булып. Улар ҡулынан мәҙәниәт дезинфекциялау протирать минең осраҡта иң яҡшы сығыш яһап, үҙ ҡулдары алыҫҡа йылмаям һәм шул уҡ хәл. «Мин һеҙҙең иҫкәртеү булырға тейеш. Джунгли - башҡа ғәҙәттә, ҡайһы берҙәре - дошман. Икенсе яҡтан циновка алына; хәҙер беҙ рухы күләгәлә ee башланы ».
  
  
  Тағы күҙҙәрен асып, тирә-н сабыла һәм беҙ уны бер ҡасан темные койкалыҡ бүлмәлә бирә. Ул аңында булһа, әммә бик ауырыу булыуына һаман да.
  
  
  Тимәк, аҙағы ла булыр ҡәлғәһе. Тағы беҙ Флеминг һәм яуаплы булырға тейеш, ләкин был мөмкин түгел ине. Текә тауҙар түгел. Бөтә булған ҡурҡыныс түгел, ул беҙҙең янай. Көтөгөз бер ҡасан да. Блондинка менән уның янына sel, һәм шунда уҡ аңлай, уның тураһында хәстәрлек күберәк ҡунаҡханала әйтерҙәр. Ул миңә оҡшай, һәм был хәҙер минең өсөн асыҡ булыуын, ҡасан булһа. Юҡһа, Нух обидно әгәр шунда уҡ, үле булған ине инде ул. Иң һуңғы ваҡытта ҡарт уны ҡотҡарып ҡалдығыҙ, был минең өсөн уны ихтирам һәм тағы күтәрелде. Иртәнге аш еҫен һиҙеп уның. Миңә иғтибар итмәй, позвать Нух түгел әлегә. Унан һуң, башҡа килә, улар ашағыҙ.
  
  
  Мин сюрприз көтә. Беҙҙә ҡунаҡта була. Повязка набедренный йәш кешегә иҫәпләгәндә. Ул яңылыҡты килтерә, һәм, тони яулаған кеше һүҙҙәренә ҡарағанда, был бик яҡшы яңылыҡ булды. - ныть тауыш мин әйтте, ти эхо уларҙың арығанлыҡтарына, янында тора һәм ҡасан Митзи Флеминг удрученно. Шул төндә ҡәбиләләре лә инде. Разведчик уларҙы үҙе ебәргән.
  
  
  Һалдат ла ҡул һалманы түгел, джером, күрһәтә, утверждающий ҡаплаясағы ултыра. Лагуна яры буйында пляждар лесник уларға тиклем һалынған, унда туҡталып торманыҡ катер патруль өсөнсө булды. Уратып алған беҙҙе. - Лесник мин ауырыу тураһында уйлап түгел, хатта ике үтергә тура килә. Ул егеттән һорап, юҡ, мин уны сығара алмай, ревматизм һәм ҡыҫҡа булды: юҡ. Ул бында килгән тиклем солғанышында тамамлана. Хәҙер ул да кире ҡайта алмаясаҡ.
  
  
  Тимәк, ғәскәр тағы ла йөрөп күрмәһәм. Әгәр ул да йоҡлай инек, ул мөмкин инеме ни ҙә ишетмәй. Йәки, бәлки, улар барыбер бик алыҫ булған. Ул, һындар тирәләй өнһөҙ ҡарап мин, аңлайһыңмы, көсһөҙ икәнен беҙ, уның асығып һәм шунда уҡ башҡаса булды.
  
  
  Ул үҙ өҫтөнә ала. Һәр хәлдә, мин был биләй. Һуңынан беҙ молчанов табынға ултыра. Беҙ көтәбеҙ.
  
  
  Уның тауышын тәүгә ишеткәс, шул тиклем секунд бүлкәттәре өсөн, нух кеше булараҡ, миңә борола. Был самолеттың ҡара гул ялҡау була. Ҡарт әйтергә ашыҡмай, сәйгә саҡырыусы булманы, әйтерһең, беҙ: «катабомбаларҙа ҡасырға тәҡдим итә. Владимир Карте, һылыуымды ла үҙе менән ала түгел Сойер бармы һеҙҙең?
  
  
  Бер Митзи тинем мин, ҡарт булһам сюрприздар менән тулы. Шуға күрә уның аҫтындағы подвалда ҡәлғә була. Миңә ҡыҙыҡлыраҡ булды, сөнки ул тәрән, һәм уны бомбаға тота әгәр мөмкин булыр ине, әгәр ҙә беҙ тереләй булған һәм шунда ерләнгән. Побледнеть Митзи, һәм ул белә, тип уйлайым шулай уҡ ул хәҙер. Ләкин беҙҙе тағы ла һайлау була.
  
  
  Тағы мин киттем. Еңеллек менән мин күргән, мин уның муйынынан ҡосаҡлап ала тип зыҡ инде. Ул ҡасан уны урамға сығарып, йыуан ағастар тирә-яҡ ишек приоткрывать шифер, уларҙың элек күрер уны.
  
  
  Инде егет һәм Митзи төрө буйынса йәшеренгән. Костыль Флеминг генә тишек аша үтә. Улар уның артынан эйәрҙе. Нух үҙенең артынан ҡалын ишек ябылғас, беҙ кромешный ҡараңғылыҡта ҡалдырған.
  
  
  Усаҡ тоҡандырыу шәмдәрен тоҡандыра һәм уның аша секунд кремень киҫәге. Унда беҙ изге булды. Нух егет һуҙып шәм, ҡулға алына һәм ҡараңғы туннель флеминг барып инеп була, бер нисә баҫҡысҡа төшөп, бәләкәй генә башын өҫтөндә манить парнишка ялҡыны беҙ.
  
  
  Туннель етерлек киң булғанда, спортсылар өсөн беҙ, ҡалдырмаҫҡа, тик яҡшы бейеклектәр теләйбеҙ. Ир-аттар юғары наклоняется тура килә ине. Ҡыҫҡаһы, мин тура бөкләп, башы һәм Митзи күндерә, ударяться өсөн түгел.
  
  
  Был оҙайлы ял буласаҡ. Һәр осраҡта, беҙ скал өҫтөндә етерлек булған өсөн көслө һөжүмгә күтәрелә. Беҙ ҡасан төбөнә еткәс, беҙ ярайһы ҙур бүлмә һуңынан текә боролош күреп ҡала.
  
  
  Беҙ бындай уйын иҙәнгә, Нух һәм шәм һүнә. - Сберегать һауа өсөн, - тине ул. Бер нисә минут уҙа. Беҙ инде күптән өҫтөнән самолет мөмкин булыр ине, әммә шартлау булды, ул холҡоңдо боҙа ине. Беҙҙең тауыш. Был миңә оҡшай. Нимә көтә уларҙы?
  
  
  Шунан башҡа, уның тураһында уйлай. Тулы исеме спешка ҡотолоп ҡала, беҙ бөтөнләй онотоп, беҙ сығырға кәрәк булһа өҫтәмә ала. Ахыр сиктә, мөмкинлектәре байтаҡ, - тип ишеген бикләп катабомбаларҙа һауа һөжүме. Бер генә сара булһа, беҙ уларға һәр саҡ гарантиялана сыға: динамит". Түбәһе һәм беҙҙе ҡалдырманылар шул.
  
  
  Митзи автомат алып, ҡараңғыла нащупывать һәм уны эго. Ул, баҫҡысты күтәреп, өс дюйм самаһы, ауыр ишекте эткән һәм наверх шиферный ҡайта. Ослеп сағыу изге көндө раббы мин, мин тик уның ниндәй тотоу-ул хәрәкәт. Уның урынында ҡалған, әлегә донъя түгел привыкать та минең күҙемдән. Урыҫ ир-атта дүрт формаһы барлыҡҡа килгән. Әлбиттә. Отель Полковник, иҫән-һау флеминг алыу өсөн түгел, ә бомба үлтерә. Ул саҡта мөмкин буласаҡ, тип ышанам эго бер ҡасан да иҫтән сығармайыҡ.
  
  
  Ул буласаҡ автомат. Парашют менән төшкән, улар таралған. Икәү бергә, бер яҡтарына барып, ике - икенсе. Ул бүлмә буйлап йөрөй һәм, күрәһең, ғәжәпләнгән булып, бер кем дә таба. Яйлап улар тиҙ арала эшләй башланы. Тирә-яғына ҡараған да улар минең бер кем. Стонать киң ишекте эткән һәм уның һыуы бер аҙ ҡыҫыла, күләгәлә менән шөғөлләнергә ҡушыла. Иҫәр хата яһаны ул. Әгәр ул тирә-көтөргә ине, уға еңел перестрелять ине. Хәҙер был тирә-максимум һәм мин бында ҡаҙыныу маташыу файҙа көтөргә тура килә.
  
  
  Бер ваҡыт күп кәрәк буласаҡ, улар тирәһендә, ишек башына просовывать өсөн, уны һаҡлау өсөн. Небрежный был эго бөтә буш бүлмә эшләп, пистолетын аҫҡа йүнәлтелгән. Ул, бер нисә аҙым артҡа сигенә. Ул саҡта уның эсендә булғас, уны эго һуҡҡан автоматтар виска буйынса бодается. Һәм урындарҙа уның кәмеүенә юл менән түгел. Унан көнөндә әйләнеп ҡайта.
  
  
  Миңә арҡаһы ике бүлмә номеры аша сыға. Стилет булғаны өсөн уны бик яҡын. Ул бер ҡасан да тиерлек тейҙерә алмай, әммә уны тамам ҡыйралып. Бритва һымаҡ осло mimmo үткәндә, уның, ҡорос, стеналар алдында төшә һәм аяғы менән ерҙә врезается был эго грохот. Удивленно һәм ул миңә бороп ҡаранды. Унан инде ишек артына йәшеренгән. Уның ни өсөн урыҫ телендә остальное крикнуть өҙөк. Шунда уҡ ревматизм килә. Уларҙың ут менән керергә йыйынам. Мин был ойошторола. Улар, баҫҡыстан төшөп катабомбаларҙа. Һәм мин шул тиклем көтә, уларҙы атып уйһыу түгел, ә асыҡтан-асыҡ алға ынтыла бер-бер артлы. Машинаның ih ул яртыла сиратта, үҙ залп приглушать ih алдынан була, дүртенсеһе үҙ тауыштарын минең өсөн борсолоу десантсылар ҡорал түгел.
  
  
  Мин ишетеп, мин артта кеүек Митзи баҫҡысы буйынса күтәрелергә өсөн тауыш. Нацистарҙың артта хәҙер мин уның тауышы. 'Был политикаһы?'
  
  
  «Беҙ өйҙә булған бар. Дүрт. Бында инде мин өс ята, йәғни унда бер тыштан.
  
  
  Ул көнө һыу күтәрелеү, әммә дүртенсе кеше лә күрмәгән. Вскрикивать ул ҡысҡырып, әммә уның укрытие ҡала. Үле тишина ишек булған. Артыҡ тыныс. Ул төшөнсәһенә эйә түгел, уны ҡайҙа булһа, мин уны атып булыр ине, моғайын. һәм, әгәр ул, тирә-яҡ бик алыҫ зарар башы ишек уйымдары, уны эго хәүеф тиҙ юғалта. Мин дә ышанмайым, - тип ул үҙе әүрәтеп бында тағы бер ҡат мөмкинлек бирә. Бәлки, уның иң аҡыллы мөхиттә уларҙың булыуы.
  
  
  Ул рус митзи автомат ташланы. «Боеприпастарҙы ҡарай».
  
  
  'Етерлек.'
  
  
  «Контроль аҫтында тотоп үтеүе. Һәм уның кире ҡайтыуын һорап, әллә башҡаға сығырға була, был берҙән-бер юл ».
  
  
  Шунан тыш, ул хәл нисек, Нух шәм тоҡандырҙы. Был ялҡын уны күреп флеминг тусклый свет, һыуға стонать прислоняться. Тап уның янына ултырыу менән ул бер нисә фут. Иң яҡшы күренә инде ул, шаҡ ҡатырғыс булмаһа ла һаман да тойола. Был ҡара упҡын, тәрән тауы, пропахнуть үңәҙ һәм бысраҡ, йорт булыу өсөн идеаль түгел, һауыға ла. Ләкин мин хәл уны үҙгәртеү мөмкин түгел, әлегә дүртенсе нокаутировать егет. Ныть,-тип әйткән малай, армия һыҙығында Иероним ул прорубить. Кивнуть малай, һәм мин уның өсөн поманить шәм алырға кәрәк. Сергей расписывать ' s хольст'Тусклый төшә, үҙен тупаҫ алты ырыу эленгән. Күтәртелеп, кега, уның яғында. Коридорҙа уның артта барлыҡҡа килә.
  
  
  Ул өмөтләнә, был юлы малай белә, сөнки был умарталар яна шәмдәй булып оҙаҡ түгел. Тоннель менән инә һәм беҙ диуар ише баҫҡыстан төшә. Нимә-унда стон облигациялар беркетелгән шәмдән була, оҙонлоғо бер нисә сантиметр булған был ғәҙәттән отвратительное огарок, гнилостный запах. Аҙ күрҙек уның сәбәбен. Күпселек кешеләр ише ятҡан һөлдә, улар артта, гөбөргәйел полк таш ҡыуышта ята. Фараз ителеүенсә, был ҡәбиләләре ҡурғандарында.
  
  
  Мин алисаның йүнәлеш хистәрем минең, беҙ ҡәлғә булһа, икенсе яҡтан барған. Күпмелер ваҡыт үткәс, ул, иҙәндә түңәрәк таш булып донъя күрҙе. Түңәрәк стон уның өҫтөндә була упҡын, саҡ-саҡ минең яурын киңлегендә киң. Нах тиклем мин бара алмайым. Был малай ҙа күрәбеҙ. Мин уның автоматын ала, һәм мин шәм янына менергә ярҙам менән эго иҙәнгә ҡуйҙы. Ул, бер ҡулы аша нах вылезать һәм өҫкө өлөшөнә һалабыҙ.
  
  
  Оглядеться уның. Унда, тышҡы стена янында тора. Бер ҡайҙа ла хәрәкәттә буласаҡ. Улар, ҡулдарына автомат алып, просовывать була упҡыны.
  
  
  Уның үҙ иренән дүртенсе вскарабкалс крайы һәм ҡыйығы күрҙе. Парашют ҡорһағы өсөн ул ят, уның ҡоралы булып ишеккә йүнәлде, улар өсөн Митзи тора. Ғәҙәттә ваҡыттың бик ҡыҙыҡлы түгел, уларға үҙ аллы эш. Стройен йәш була һәм ул, әммә береһендә үлемесле ҡурҡыныс-тан өсөн сабыйҙың ҡулынан ҡоралды эго. Окликать уны эго на-урыҫ: «заглянуть инде Һин бында?»
  
  
  Ул ҡыйралып. Ул баҫып курка. Һау бул, билдәһеҙ һалдат. Митзи ишектәр күренә, һәм күргән уны тәнеңә яҡынлаша. Ул, спрыгивать менән ҡыйыҡ. В мгновение ауырыу сәбәпле, оса десант приоткрывать бишенсе көнө. Грохнуть револьвер митзи уның муйынына ауыр. Әгәр ҙә үлтерергә уны эго һәм отель, мин прострелить Митзи тура килә ине. Ләғнәт!
  
  
  Мин инглиз һәм уны яҡшы крикнуть ҡара: «үҙ ҡоралын Ташлай».
  
  
  Уның ни әйтергә ҡыҙы. Улар ҡулдарына автомат.
  
  
  «Бында килгәс, бик яҡын түгел. Был диуарҙы ҡаршы тора ».
  
  
  Тирә-яҡ яҡшы формаһы булып Эго материалдарына ҡарағанда, коллегалары у эго. Nen н погонлы офицер була, ә билбау рация сайҡала. Алыҫтан, хатта уның ауыр һулышы митзи ишетә. Көслө ул, уны ҡосаҡлап, һәм уның замолчать.
  
  
  Ул засмеяться. - «Мин һиңә мөмкинлек бирҙем. Мин әйтәм, бында Флеминг докторы. Әгәр һеҙ быны эшләй алмай, уны башта уның пристрелить. Һин һуңынан һәм вафат булған ».
  
  
  Стилет досягаемость минең ихатанан ситтә булған. Нацистарҙың Митзи тештәр аша. - «Һыуға барған һыҙаттары булһын».
  
  
  Ул яй ғына бороп, уны баҫыу өсөн түгел курка. Улар гер янай. - «Мин һиңә әйткән хәрәкәт итә алмай».
  
  
  Уның төрө яһаны, тип ҡурҡам. - 'Атып түгел. Мин һеҙгә әйтәм. Унда йәшенгән. Улар өсөн ул бармай.
  
  
  Митзи ҡәһәрләре миндә. Бәлки ул да эшләмәйҙер. Шуның өсөн кыҙҙар-ассасин. Әгәр мин уны ишек аша үткәреп, уны рус выхватывать тирәләй бер ҡорал алмай. Әммә хәйләкәрлек сабата түгел. Урыҫса ла белмәй, ундағы иптәштәре эго. Ул, күрәм, тип уйланы ул.
  
  
  Беҙ уның менән файҙалана ала Митзи ҡалҡан итеп, беҙҙең менән бергә төшөп һәм катабомбаларҙа. Беҙ уның менән ҡуша флеминг аманат итеп бирергә мөмкин. Әммә, әгәр Флеминг наплевать беҙҙең тормош? Сөнки, әгәр беҙ уның прострелить, дошман өсөн зыянлымы? Мөмкинлек булһа, уны хәүеф аҫтына ҡуйыуын иҫәпкә алмай. Шуға күрә уны башҡа юлдан китә. Ул, моғайын, аңлап, ни өсөн мин митзи мөһим булһа, уның тиҙлеге буйынса, ҡулдарында пистолет менән ул, нисек уны тоторға ғына ee.
  
  
  
  'Эйе. Был яһай. Унда барыу өсөн. Әммә әгәр һезгә нәмә эшләй ҡарап, был шлюха киҫәге үлә ».
  
  
  Был тура уйнатыласаҡ. Ҡыҙ уның башын юғары булды, һәм мин беләм, - тип мөрәжәғәт итә ала «Люгер» бик яҡшы, өсөн, башын прострелить эму, ишек уйымы аша әлегә мин уның ҡарауы, унда ул инә.
  
  
  «Яй бара», - улар бойора. «Ҡулы һауала тота. Наклоняется түгел. Һин уның артынан күҙәтә.'
  
  
  Беҙ барғанда катабомбаларҙа. Вафатына тиклем һөйләүенсә, нисек баҫҡысҡа тиклем мин барам, мин уны тутатырға. Моғайын, күҙ нурҙары өсөн күнеккән. Тимәк, шулай була ул иҫәр түгел.
  
  
  Мин рөхсәт дауам итә. Башҡаса мин уның преследовать. Ҡасан ул, аҫҡа төшә, уны кем итеп тойоуҙан да үҙ ҡулың менән ҡулыма. «Мин быны ишетергә һәм күрергә. Минең менән бара.' - ух, мин прошептать нух була.
  
  
  Мин уны тотоп, алға һәм тол дауам итә. Прошептать эму ул, тип уйлайым мин, һәм минең бармаҡтарым ҡыҫылғандан запястье эго.
  
  
  «Был ҡасан да сабата. Һеҙ үҙегеҙ күрергә мөмкин түгел, арттабыҙ. Бик ҙур һәм ҡурҡыныс шәүләһен күреп курка төшөрә. Ауыҙ буйынса беҙ-икенсе. Һүҙ «күләгәлә» нух идеялар бирә. Һәр хәлдә, мин шулай тинеләр уға һуңынан. Ул шәм тоҡандырып, тускло яҡтыртыуы менән шөғөлләнә ҡумта, наполнено ҡурсаҡ бәләкәй ағас. Бер нух алыу улар тирәләй, энәнле нах втыкать оҙон була, ул уны тирәләй кәштә тартмаһа ла, унан ҡурсаҡтай алдында үҙе күтәрә.
  
  
  Ирендәр өнһөҙ доға Эго хәрәкәт итә башланы. Боже мой, револьвер Митзи тыштан ултырыу менән, уның муйынын приставлять, һәм Нух белә, нимә эшләргә, тип саҡырыуҙан тыш, ниндәй ҙә булһа ла йәшен аллаһы.
  
  
  Тағы ла ҡарт күҙҙәрен киң асып ҡарай һәм Флеминг. Баҫҡысҡа тотоноу һыу нух, үҙенең һаман танау аҫтында бормотать. Улар уның артынан эйәрҙе.
  
  
  Был күреүемдә ул булырға тейеш. Бынан тыш, ул Митзи азат булырға тейеш, әгәр хәйләкәрлек алмай ине.
  
  
  Бөтә һалдаттарҙы ишек ҡараңғы һәм митзи торор өсөн, ике күләге булмай. Nov баҫҡысында туҡталды менән беҙ ярайһы алыҫ булһа, улар ҡасыу өсөн. Мышиное асыҡ ишектәр баҫҡысына урыҫ менән ҡарай. Тирә-яҡ һыуға ташланырға әҙер һәм уларға теләһә ниндәй көсөргәнешле булыуын митзи кәрәк буласаҡ. Зарычать беззвучно ул үҙе тураһында. Мөмкин түгел! Һеҙ бер ҡасан да өлгәшә алмай был ярҙам менән ниндәйҙер трюк ахмаҡ.
  
  
  Ҡурсаҡ ташлау ҡарт. Таш иҙәнле булыуы менән яҡтылыҡ, ҡояш нуры төшкән асыҡтан-асыҡ щелчок уны ҡырҡа. Ҡырҡа боролоп ҡарау маҡсаты ерҙә урыҫ. Көтә уны атып, митзи тормош ептәре һалына. Бындай нәмә. Тони ул ҡәһәрле яуланы. «Бер ниндәй ҙә хәйлә», - ти урыҫ. Был ҡурсаҡтар, энә менән уның арҡаһына втыкать, иң ҙур булырға супер-трюк, ул уны ҡасан булһа күрҙе.
  
  
  Күләгәләр ҡапыл ҡырағай хәрәкәт барлыҡҡа килә. Задергать ир-ат ике ҡуллап. Эго раздвигаться бармағы кеүек электр разрядтары булыуы хайран ул. Грохот Пистолет менән ергә төшә. Ул ҡаҡшаған, ике ҡуллап күкрәгенә схватываться өсөн, үҙ күсәре тирәләй әйләнеп, һуңынан ергә төшкән кеүек, ҡор-масса.
  
  
  Митзи У эго пистолетын ҡулына тағы шул тиклем булһа, улар шул тиклем мин барам. Безвольный ҡоралының мөмкинлектәрен эленгән уның, ул ҡасан солдат менән ҡурсаҡ күсереп ҡарашҡа шаҡ ҡатырғыс булды. Сөнки ул ир-ат йәйелдереү өсөн, уның арҡаһына ята. Ул вафат була. Йөҙөн боҙоп күрһәтә боль гримаса Эго. Выпучиваться күҙҙәре Эго. Классик образдар киң йөрәк өйәнәге.
  
  
  Был кеше ҡурҡыу үлтерә. Был уның белә. Сөнки был берҙән-бер вариант булып. Һалдат, дүрт дустар торған күрмәҫ, ҡәлғәләрҙе үлтерә ҡоралдарының иҫке булыуы, уның тураһында легендалар йөрөнө. Ир-егеттәр дошман ҡамауында ҡала. Максимум тиклем көсөргәнешле. Үлем символы тирәләй һыуға төшкән аяҡ эго ниоткуда. Эго доллар туҡтарға ҡушты. Мөмкин түгел ?
  
  
  Улар, ҡара тони яуланы. Возиться менән ҡарт мәйете. Парашют менән биш һалдат барышлай уны үлтерә. Ике ул булып ҡаршы тороу, аяҡ сатраш. Расслабленный кеүек хәлдә инем. Стонать уның ҡарауы өсөнсө ҡыҫылмай, сатраш һәм бөкләп ҡулын тубыҡ. Шулай уҡ уның образын дүртенсе булды. Ул буласаҡ офицерҙарҙың үреп ултыра инем, ултырған Флеминг. Ир-егеттәр төркөмө типтары булдырыла, һәм хәҙер улар заданиены үтәү көтә.
  
  
  Нимә менән? Әлбиттә! Мин шул тиклем иҫәр булырға мөмкин. Әгәр ҙә Флеминг тотоп, уны алып китә инем. Ир-егеттәр менән бергә тура әсирҙәр ала. Бер аҙҙан вертолет күренә. Бер Пилот була, сөнки бөтә пассажирҙарҙы уңайлы арауыҡта биләргә тейеш булған. Эго уны һүндерә алмай ине! Барыһы ла кәрәк булыр тип, мин, был офицер рация.
  
  
  Мин әйберҙәр барасаҡ. Тикшереү тамамланыуға күк йөҙөндә нухтың һәм натюрморт. . Ул йылмая. - «Беҙ вертолет алынасаҡ. Ҡасан да булһа был әйбер.
  
  
  Мин уның ҡарауы, сәнғәт тигән саҡырыу ташлап, мин нисек һөжүм отель вудҡа эго. Һуңынан ул катабомбаларҙа бара. Беҙ Митзи вертолет менән көтә.
  
  
  Винттарҙың ҡалағын ярты аша беҙҙең тауыштарҙы ишетер. Пуляларҙың ул уйһыу, ҡәлғәһен урап, нацистарҙың һәм рация буйынса. Ул-отель белә, беҙҙең флеминг була. Был еңел ине, түгел, хатта мине тура джен. Яуап бирә ул, тип, беҙ уның тере һәм флеминг була. Пилот засмеяться, ергә һәм бәйләнеш өҙөлә башланы.
  
  
  Аҙаҡ килеп, беҙ иоанновна түгел. Парашют булып утягивать ҡапыл ел иҫәсәк. Рус һалдаттарының мәйеттәре опрокидываться, шәхес булараҡ инсталляция.
  
  
  Двигатель тауышы, шунда уҡ пронзительный визг әйләнеп, өҫкә һәм вертолет рвануть. Ул ишек уйымы тирәләй автомат менән сыға башланы, самолет ҡасан да мин ысын күңелдән булды. Мин күрерлек түгел, пилоттар. Эго ергә мәжбүр була. Ул атып, вертолет закачаться. Лагуна һыу парапет һәм уның өсөн янып йәшеренгән. Беҙгә транспорт юғала. Башы һуҡҡан буйынса уны үҙенә ала.
  
  
  Уны ишетеп, мин артта, тип билдәләнде Митзи нисә ләғнәтенән, ул хатта минең өсөн яңы булған.
  
  
  Беҙ төшә. Яна шәмдәр, ҡыҙыҡлы булыр тип күҙҙәр сағыла. Ул, башын покачать. 'Йылмайып. Спортсылар беҙгә ҡапҡан булырға тейеш. Нух өндәшмәй. Ҡаш һәм уның күтәртелеп етди күренмәҫ, сөнки уны юғары тип маңлайына морщинка барлыҡҡа килә. Уның тәрән тын.
  
  
  «Шторм бында бер ҡасан да ҡыш булмай тиерлек. Тик, ғәҙәттә, июнь, июль, август бигерәк тә. Әммә ауыҙ ҡамасау түгел. Тынғы ҡалдырырмын мин һине? Тантаналы әҙерләп булмай уны ». Юҡмы ни? Яҡшы шоу джером, күрһәтә, утверждающий киләһе атакала ваҡытта үлтереүгә тиклем.
  
  
  Йәш ҡыҙ күтәреп баҫҡыстан артта буйынса һәм уның ярҙамы туземец Флеминг. Беҙ нух окликать. - «Улар мәйеттәрҙе йыйып алыу. Был мыҫҡыл хоҙай ». Ҡапыл мин уны эго злоба ирекле тауыш була.
  
  
  Выдать уның мөмкинлектәре менән ултырғысы уның өҫтөнә ултыра һәм офицер мәйете флеминг. Шунан алып уның тишегенә парапет ҡулайлаша. Мин уның бөтә диңгеҙ һәм, ниһайәт, форсат iso перетаскивать ih сталкивать тырыша. Һуңынан уның менән йәнәш Флеминг sel. Нух шунда барлыҡҡа килә. Бөтөнләй башҡа кеше һымаҡ күренә. Сәллә була ул, сынйыр һәм бетеү увешать, ә ҡабаҡ, таралғылар менән эго билбау, һаңғырау музыка сығара, уны әлегә шеллек. Эго күҙҙәрен киң асып була, ләкин ул, күрәһең, бер нәмәне лә күрмәне. Ул, күрәһең, һәм беҙ тулыһынса проигнорировать баҫҡыстар буйлап өҫкә менеү.
  
  
  Шунда уның бейей һәм йырлай башлай. Предмет, эленеп торған уның, ритмик хәрәкәт менән эго ярашлы, тауыш сығарып. Раздвигать ул үҙенең оҙон аяҡтары, ҡулдары башын күтәреп күккә ҡарай һәм запрокидывать. Елдәр, артыҡ көслө ҡарағанда, иртә, сәсе һәм һаҡалы эго трепать бешә. Тауыш, улар кеүек, мин элек уйлағанса, гөрһөлдәп, бәлки, ысынлап загреметь хәҙер.
  
  
  Хәҙер молчанов һәм уны тыңлап тора. Ни эму яуап бирә. Тәүҙә ул, минең уйлауымса, был йәшен яҡынлашҡанын алыҫтан. Пробежать дрожь мине. Һуңынан уны аңлап, был тауыш башҡа. Дрожь мине солғап хәҙер тағы ла ҙурыраҡ. Яуап йәшен түгел, ревматизм, самолет менән килә. бомбардировщиктар. Етмәһә, сит ил ярҙамсыһы флеминг баш тарта һәм тере иероним эго тоторға тырыша. Тик хәҙер кәртә булып флеминг, уны ҡамасаулап утрау инә.
  
  
  Парапет уның өҫтөнән самолет күреп, бәлки, мин ике миль алыҫлыҡта. Йугереп барып көндә уның менән шөғөлләнергә мөмкинлек бирә. поманить һәм остальное катабомбаларҙа. Беренсеһендә барлыҡ ҡала һәм ошоно башҡаларҙан тоннель менән бергә ҡыҙҙар һәм малайҙар ултырғыс флеминг ҡуйы ҡыҙыл төҫтә. Нух улар артынан эйәрҙе. Уны ҡайҙан алырға-алты шәм менән булһа, һәм ул аҫҡа төшә тоҡандырҙы.
  
  
  Беҙ ер аҫты камераһы инә, һаңғырау нацистарҙың шартлау. Шунда уҡ тағы бер эйәрҙе. Һәм тағы бер. Едкий аша үтеп инә һәм пар бүлмәһендә саң йыйыла. Биш йыл рәттән бар.
  
  
  Тағы килеп клаустрофобия өйәнәге була. Ул баҫҡыстар буйлап өҫкә йугереп. Мин уның артынан барырға, ҡыҫылмай һәм уны ныҡлы тотоп. Шунан шым булды. Шартлау түгел, күберәк буласаҡ. Әүҙем ял итергә беренсе самолет юҡҡа сыға. Разведка һәм бомбаға тотоу һөҙөмтәһендә мөмкин булды һәм десант киләсәк вертолетты көтөп хәҙер. Отель уларҙы ваҡытында уның менән иҫәпләшмәй.
  
  
  Улар күтәрелә башланы, һәм уйланым, мин берҙе түгел. Аҫта ошо зыяратҡа барып тама. Тағы Митзи һәм улар малай артынан киткәндәр. Нух һәм Флеминг, бер-беребеҙҙе хуплап, уның артынан эйәрҙе.
  
  
  
  
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Жертвенник күмер булған ваҡ таштар, упҡындар, емерелде һәм уның өҫтөндә була. Бәлки, бер нух яһап, һауа торошона үҙ аллы үҙе тирәләй бейеү. Бөтөн тирә-бүлмә буласаҡ. Ирекле сығыр булһа, ишек йыуан ғына гранит тулыһынса һүтелгән.
  
  
  Кратер күмелгәнлектән һарайҙары, таш диуар булып стонать от ә ята. Башняға эләгә парапет алырға тура килә. Ул ябай түгел, күберәк буласаҡ. Бер нисә бүлмә һүтеү, һүтеп ә улар тирә-бер диуар.
  
  
  Ҡарт яурынына ҡулын һалды патриарх н Флеминг, ҡарап йәрәхәтләнгән. Билдәле булыуынса, кешенең эгоһын асылды. Ҡарағас тау түбәһенә ҡараған һәм уны, күрәһең, уйлап был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, һуңынан нимә әйтергә Флеминг туған диалект. Президент сығарылған LaClare Grand ғәжәп, задумчивой көлөү.
  
  
  Ҡара-күк ағасы күк түбәһенә һыу өҫтөндә йөҙөп беҙ. Взад и вперед раскачиваться ағас олондары һәм япраҡтары аша көслө ел һыҙғыра. Ҙур тулҡын аша уның тышҡы лагуна стон тишек күрергә мөмкин.
  
  
  Һоро фигуралар юғары лагуна ишек янына килеп: корвет. Шуныһы ҡыҙыҡ, был уларға еңел караптар отель. Ҙур булмаған пушкаларҙан бомбардировка һөҙөмтәһендә был караптың бортына алмайҙар уҙып.
  
  
  Гарднер Митзи усмехаться минең менән йәнәш. «Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, был хәрби-диңгеҙ көстәре джером, күрһәтә, утверждающий йәнә бер тапҡыр йыйынып ҡараны?»
  
  
  «Карап джером, күрһәтә, утверждающий ҡарап түгел был. Oni куба флагы аҫтында йөҙөү, әммә был исем оҫталары күберәк булыуы мөмкин иван күрәһең, д Хуан. Һунарсы өсөн был һыу аҫты кәмәләре, шуға күрә уларҙы бомбаға миналар һәм тәрәнлеккә эйә. Бәлки, улар уйлап, беҙ мөмкин тип шартлата, ҡаялар аҫтына һыуға шартлата ».
  
  
  Әгәр шулай булһа, ул тап килгән йәки яҡын водолаз эшкә тура килде, һәм мин улар менән үтәй ала. Беҙ ҡала ҡушылып, карапҡа яҡынлаша иғтибар менән күҙәтә. Һандарға тиҙлек менән ул бөйөк һәм хәрәкәттәр юҡ тиерлек, косынка араһында, асыҡтан-асыҡ яҡлап сыҡҡан һыу баҫа. Мин түгел, тип уйлайым, сөнки шашып китмәһендәр өсөн, напасть , әммә, уныңса, һуңғы мәлгә тиклем ышанам.
  
  
  Ләкин был килеп сыҡмай. Шунда улар һыу өҫтөнә йөҙөп досягаемость якорь ташлай һәм дүрт ҡорал беҙҙән ситтә. Улар бомба менән тәрәнлеккә йәшеренгән. Лизать подбираться ул ваҡыттың бирә, минең пулеметтан, ә һуңынан сират һыу сығарып, маршрут кәрәк, улар, бәлки, һайлау. Беренсе сиратта уңышһыҙ булып сыға. Әммә икенсе бөтә ih таң ҡалдырҙы.
  
  
  Взрываться һыу Фонтан, ҡасан зарядҡа бер үк ваҡытта дүрт шартлау. Һауала, һыу һәм резина взлетающий тонна киҫәгендә ҡара. Был тулҡын тыуҙыра, улар менән шөғөлләнеү буйынса корвет ныҡ һуҡты. Лагуна буйынса карабы сыға башланы, тик миңә булған тойғоларын, уның ҙур зыян кисерә. Лагуна һәм диңгеҙ борноғо ситтә булып, уны уйлап, был ул тиклем барыу мөмкин түгел Порт-оф-Спейный. Тучча ҡараңғы тиҙ якынлаша. Рәүәт ел һибеп & nb пенный оло башы.
  
  
  Тәүҙә тауышын ишетеп, уны бөтөнләй башҡа. Әммә уны шунда уҡ күреп вертолет эскадрильяһы яҡынлаша. Бындай вертолет оса һауа торошо булыуы мөмкин түгел, ләкин ҡайһы бер илдәр иҫәбенә тормошҡа кеше түгел.
  
  
  «Ҡас», - тип ҡысҡырып крикнуть мин булып, ел перекрикивать. «Бында беҙ уларға һөжүм итеп маташты, ә һуңынан бында вертолет менән бер ергә. - Ашыҡ! '
  
  
  Шунан был малайға һәм туннель флеминг беренсеһендә ҡуйы ҡыҙыл төҫтә. Тап улар эйәрҙе, ә беҙ митзи сиратта менән тоташтыра. Тағы ҡасан баҫҡыста килһә, уны шунда уҡ ҡыйралып. «Тегенсе, күпме минең менән. Мин күрһәтте, был автоматтар менән мөрәжәғәт итеп. Улар һеҙгә ярҙам итергә теләйем! '
  
  
  Нах булмаҫлыҡ батырлыҡтары бар, һәм ни өсөн уның-уның менән ғорурлана. Эй ҡыҫҡа инструкция бирелә, тип һыҙыҡ өҫтөнә, уның атырға тейеш түгел, тип, инаныс түгел әлегә, - тип залда эргәһендә дошман.
  
  
  «Бында ҡалһам, Тағы», - эй, - тине ул. «Митзи, тағы бер тишек ябылды. Уның башҡа яҡтан бараһың. Һуңынан экипаж самолет менән атыу буйынса ла, әлегә уларҙың сыға. Бәлки, беҙ бөтәбеҙ ҙә-бынан барыбер ҡотҡара алманы. Уны көтөп, бер бина тирәләй Митзи әлегә юҡҡа сыға. Һуңынан ул һарайға икенсе яҡтан йугереп. Спрятаться ул саҡ-саҡ ҡыйыҡ аҫтында, пуляларҙың кеүек уйһыуҙарҙа илселегенән хәбәр итеүҙәренсә, ҡалған 50 мм калибрлы стенаны пулялар ебәрҙе. Ҡасан тамамланыр сиратта, уның, һарайға яҡынлашып булмай һәм атып сыға. Ул шары, ҡош подвыпить тип, джунгли яғында. Треска автомат митзи уны ишетмәне. Вертолет уның тирәләй бер эләккән, әммә был һөҙөмтәле түгел эләгеп булмай. Тағы бер нисә оҙон сират сығара, әммә бер ҡайҙа ла ла эләгә.
  
  
  Шуның өсөн уларҙың орудиеһын үҙ тауышы, моғайын, ишеткәнегеҙ булһа ла, уның нисек атала. Кире ҡайтыу улар өсөн, беҙ тағы пуляларҙың өҫтөндә, тирә-яҡ ҡапларға һәм бер вертолет приземление, улар, күрәһең, проблемалар барлыҡҡа килә. Көслө ямғырҙар китте.
  
  
  Вертолет төшкән ергә, уст ҡош кеүек. Икенсе яҡтан ишек асып, стенаға һәм пулемет обстреляиля буйынса, ҡыҙ ултырып бара. Һуңынан вертолет пилот һәм уның тирәләй урап сыға. Зареметь пулемет ҡыҙы. Ул кәмей, ҡан уҙҙы. Икенсе яҡтан һаман кеше башынан беҙҙең вертолетҡа атырға. Шул урындан алмайҙар уны эго менән күрергә, унда баҫып тора, шуның өсөн һыуға ташланған һәм тирә-яҡ бүлмәһе вертолет выскочить. Замолчать мин эго тура мәжбүр. Ул, быяла һәм атыу аша күргән кеүек, ҡыҙыл уғын кашица маҡсатына әйләнде.
  
  
  Хәҙер ямғыр киткәс көслө буран. Грязно һатып алыу күк-йәшел төҫтә. Йәшен булып, раскат оглушительный нацистарҙың һәм йәшен. Шторм нығыраҡ илселегенән хәбәр итеүҙәренсә күтәрә алмай ҡалдыҡ. Тормошта улар пляж тырыша.
  
  
  Унда йыйылғандарҙыр инде бау алыу өсөн, вертолет ергә бәйләнгән, - тип ҡысҡырҙым мин митзи ҡасан туҡтарға мәжбүр. Ул күрһәткән бүлмә, унда булып, Тау булырға тейеш.
  
  
  Был уның тағы ла шул тиклем белмәйем, тип ҡайғырып барыусы: тағы иҙәнгә ята Сой. Матур тән массаһы әүерелә кровавое Ee, вертолет менән ауыр пуляһы өҙә. Йүгерек ҡараш ташлап, уның тирәләй бүлмәһен тиҙ арала юҡҡа сыға. Беҙ үҙебеҙҙең мөмкинлектән зацикливаться мин була алмайым, тип. Мин был вертолет тура бәйләнгән. Әммә миңә был ауырға бирмәй, уны ныҡ кисерә. Тағы Ярлы! Эй, көрәшергә лә кәрәк.
  
  
  Митзи мин ярҙам итә. Беҙ ҡасан тамамлағас, уйһыу ерҙә уңыш буйынса беҙ ползти, унесенные ветром өсөн булһа ла, ул юғары тиҙлек сәғәтенә 150 километр самаһы урын алған. Беҙ барғанда тоннель. Күптән түгел уның отель тап шунда уҡ күрҙе.
  
  
  Отель уның тыныс уйлайым. Тони дә күрергә теләмәй һәм ул яулай. Үҙе һорап ала һәм уны эго ғәрәсәт тураһында. Февралдә! Ул, бер нисә әйберҙәр тураһында уйламайҙар.
  
  
  Яҡташтарыбыҙ беҙ ултырып, һүҙ һүҙ түгел, беҙ, үҙ фекерен тулы ике ҡараңғы. Сәғәт дауам шторм тағы дөрләй, тынмай бара. Шунда гнетущий тишина килә. Сәғәт уғы буйынса әйләнеп дауыл көньяҡта, төньяҡта - ҡаршы. Тышҡы ҡулсанан үҙәге тиҙлектә арта бара. Әгәр мөмкин Нух ғәрәсәт тыуҙыра ғына түгел, ләкин үҙгәртергә эго һәм курсында, тиҙҙән беҙ башҡа йүнәлештәр менән тулыһынса һуғып алдылар.
  
  
  Улар ҡара упҡын аша, уларҙың тышҡы бомба стонать емерелә. Уны күреп, корвет. Корабльдәр, һәм сил һай аҫҡа һәм өҫкә н раскачиваться. Ул ҡот осҡос көстәр менән тулҡын бер нисә метр бейеклектә була. Күпселеге йәмғиәт өсөн вертолеттар һәм ағас зацепляться, ә патруль ултырған катер юҡҡа селин. Зыян яхта, йөҙөү лагуна, ярында булған һәм тулыһынса юҡҡа сығарып ташланы.
  
  
  
  
  
  
  
  13 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Нухтың үҙенә һәм вертолет менән урап любопытство кивнуть. Әммә беҙ уның ҡасан яҡынлашып, уның йөҙө ҡара булып, ә күҙҙәре ҡараңғы.
  
  
  То ашыу уны мөмкин тиклем йомшаҡ әйтелә: «мин һеҙҙе танымай һәм баһалап еткерелмәгән, тип, аңлап түгел был, әммә беҙ һеҙгә хатта такси яллар өсөн, беҙҙе бынан сығар».
  
  
  Мрачно уның дауамы күренмәй. «Мисс Сойер - уның өсөн беҙ бөтә ҙур отряды. Сәнғәт, мин беләм дә ул, - был сәнғәт йәкшәмбе. Эй беҙ инек, әммә геройҙар араһында ла урын ала беҙгә бирелгән ».
  
  
  Тағы вудҡа йола буйынса ерләнгән? Шулай булғас, ул уйлағанса түгел. Күҙ алдына ла килтерә алмай ул, тип, атаһын был ee баһаланы. Ул уны үҙенең кәүҙәһе менән йыйылышып алалар, әммә әлегә был ҡарар тураһында әйтеп тораһы ла түгел.
  
  
  Нух әйтте бөтмәй әле. - «Бер аҙ елләп ҡайта». Уның тирәләй күрһәтә. «Форт бомба ныҡ ҡаҡшата. Ҡасан яңынан дауыл ҡуба, стенаға селпәрәмә. Беҙ яҡшы төшә.
  
  
  Ул беҙҙең яуапты ла көтмәй, ә тоннель буйлап китте. Митзи менән беҙ уның артынан эйәрҙе. Тап шунда уҡ уның тураһында уйлай. Тошнить От мин уның үлем тураһында уйҙар. Ах полковник беҙгә ҡаршы ҡулланылған барлыҡ ысулдар билдәле ойошмалар һәм мин ҡаплаясағы джером, күрһәтә, утверждающий мин һәйбәт булыр ине.
  
  
  Алтарь алдында ике шәм яна. Моғайын, киләсәге өсөн һәм аллаға рәхмәт булып бер ih ҡурҡышынан бер байлыҡ тураһында. Һәм беҙ ниндәй ҙә булһа ярҙам файҙаланырға мөмкин ине. Нух бормотание тағы ла йота, бәлки, әхирәттә ниәтен тормош юлына тағы сглаживать.
  
  
  Ул, үҙен кәрәкмәгән итеп тоя. Улар, тынғыһыҙ һәм ловушке үҙенең тоя. Хатта уны ла аңлай, тип йөрөй, тауышы ла мин әлегә тымыҡ нух әйтте: «бында ҡалһаң, һин дә, владимир Карте. Был лабиринте; һәм башҡа бүлмәләр булһа, һин дә теләмәне, бәлки, улар йыл һайын ». Ул таш тейҙе, ул, күрәһең, стенаһының бер өлөшө булды. Һөҙөмтәлә стенаһының бер өлөшө эскә распахиваться. Уның эсендә коридоры бар.
  
  
  Нотка фашлай уны эго тауышын ишетеү еңелдән булманы. Ул, моғайын, уйлап, был тантанаға мин ҡыҫыла, һәм бәхетле булып, китеп алмай, тип. Кеҫәһенән бер нисә шәм ҡала була, һәм ул бер тоҡанған. Һуңынан уны митзи асыҡ ишектәр аша үтеү менән бергә, уның ябылыуы беҙҙең өсөн һуңынан тағы нимә Ныть.
  
  
  Беҙ бүлмә уртаһында ҡоҙоҡ булған. Шулай итеп, был урында булып, унда һыу ҡамап оҙаҡ ваҡыт һаҡлана. Аш-һыу бүлмәһе өсөн хеҙмәт баҙлап ҡалды. Унда ярайһы һалҡынса булып, улар өсөн аҙыҡ булып оҙаҡҡа һаҡланыр. Ә беҙ алыҫ ит кибете наткнуться на бери; бүлмә, крайҙы түшкә тиклем тултырылған. Миңә ҡыҙыҡлы булды, үҙе ҡарт ашатылған ҡәбиләләре кеүек, әгәр улар охотится өсөн ҡаршылыҡһыҙ алмаҫһығыҙ, диуарҙар.
  
  
  Ер аҫты буйынса сәғәт гулять беҙ тыныс, һауа саф булырға, һәр ерҙә тик күп һынау һайлап алынған. Был отель уның сығанағы табылмаған. Беҙ барған коридор буйлап бормаланып, уларҙың йөҙөнә сыҡҡайны. Шул урында, унда ул подозревать, был кимәлдә урынлашасаҡ беҙ ишек, рәшәткәле ҡапҡаны беҙ н әйтмешләй, үтер ҡалҡа. Ул үҙенең стилет замогы ватылды, уны асыу. Беҙ баҫҡысынан алға киттем һәм табып, башня мөйөшкә алып барҙы. Амбразура аша һауа инә.
  
  
  Беҙ наткнуться на дверь заперта. Ул дәһшәтле засов, һәм беҙ тирә-ҡыҙыл ағас баҫҡысы буйлап китте, тирә башняһы бүлмәһенә алып барыу менән шөғөлләнә.
  
  
  Был инде алда әйтеп Митзи. Был хәйләне белгән бер кем дә иҫке бөтә аферист! Был радиорубка! Ҡабул итеү аппаратураһы тултырыу һәм бирә: һәйбәт.
  
  
  Һәм уның алдында sel засмеяться консолдәре. Башҡортостанды бөтөнләй икенсе төрлө Митзи. Ул ярһыған була.
  
  
  «Ә хәҙер һөйләшмәй, был монафиҡ менән иҫке-аферист!» - туҡта уның. «Ҡуйылған, ул бөт идиот. Барыһы ла уның өсөн тыныс а йәнәһе саҡырып ала, ә ул үҙ үҙен делле радиорубка бара, уралы өсөн сводканы һауа торошо. Неудивительный, сөнки ул белмәй, тип әзерләнә дауыл ».
  
  
  «Тегенселәр алына, әле», - тип өҫтәнем мин. «Мин уның тауышын ишетеп, кем бөтөнләй булмай. Барабан джунглей! Мин уйлайым, ҡайҙа ҡыуаҡ, алыҫ түгел Порт-оф-Спейн тағы бер ҡорал йәшереп, сигарет өсөн мөмкин булыуы тураһында бында һуңғы яңылыҡтар. Ҡара әле, донъяла барған ».
  
  
  Ул бер нисә переключатель нажмите, һәм сергей. Гудеть төҙөлөшө башлана. Әммә берҙән-бер тауыштан, беҙ уларҙы ала, - статик электрҙың был потрескивание. Бүре бик көслө булыр өсөн, берәй нәмә ҡабул итә. Ул рация включено. Амбразура радиорубка ябыла. Ҡайҙа беҙ тышҡа ҡарап була, ләкин һәр хәлдә, тауышы буйынса, беҙ уларҙы ишетһәк, беҙ алыр инек, тип әйтергә тулы көсөнә шторм ҡайта.
  
  
  Радиорубка буйынса беҙ сыҡҡанда, стәрле булырға тырышып беҙҙең бөтә эҙҙәре. Ул Нух хәбәр йыйына, сөнки эго уйындары асыла. Һәм бер сәғәт ваҡыт үткәс, уны ҡасан үтә ҡарт mimmo өсөн, йыл һайын, вертолет шторм күсереп, уның невинный кеше тырышып эшләй. Әммә был нетолько була.
  
  
  Дауыл менән тамамланды. Тик вертолеттар ҙа. Барыһы да, - тип тороп ҡала ул, - был тирә-яҡ стеналары бер металлолом өйөмө бар. Торча ишкәкле винттарҙың ҡалағын бөкләп, щупальце кеүек.
  
  
  Һуңғы радиоһы беҙҙең тышҡы донъя менән бәйләнештә булған. Һәм беҙ яҡын эго нисә сәғәт файҙалана алмай. Әгәр ул хатта ҡарсыға менән элемтәгә керә алмаҫ ине, алмай ине ул бер ваҡытта ла бындай вертолет шторм ебәрә, буш дауам итә. Киләһе йылға тиклем көтөргә иртән генә тороп ҡала.
  
  
  Мин күҙаллағанса булды, был ваҡытта ниндәй төрө утрауҙа була. Һәр осраҡта ла аңлайышлы булыр, тип бөтә юлдар өҙөлгән ағас ҡоланы. Хатта иң ауыр юлдар үтеп танк алмай ине. Шуға күрә төнгө һөжүм беҙ көткәнсә түгел. Ул аҫҡа төшә, вертолеттар өсөн яңылыҡтар тураһында хәбәр итә.
  
  
  
  
  
  
  
  14 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Беҙ ашап edu, неиссякать яуланы тони запасы буйынса, иҫке гигант ҡасан шунда уҡ башын күтәрә. Был уны ла ишеттек: тауыш өсөн ҡапҡа тауышы уятты. Нух баҫҡыста булһа, ике һикереү. Ҡапҡа за йугереп барғанда уның.
  
  
  Ҡәбиләләр ҡайта. Нух распахнутая ҡапҡа, эскә бәреп һәм ир-аттар. Нух ih һүҙен мин тәржемә. Ҡасан ҡубыр дауыл, улар был мәмерйәгә йәшенеп, утрау буйлап таралып бөтә. Һуңынан ишетеп барабан яғынан улар Порт-оф-Спейный: баш булып, армиябыҙҙы тарҡатырға. Джером, күрһәтә, утверждающий булған һәм үл!
  
  
  Форт шокирующий уларҙы хәл булды, әммә хәҙер, улар ҡасан яңынан именлек булған, улар зыян төҙәтеренә өмөтләнә. Байрам ҡасан әҙерләү башланған төндә, уларса, яһарға ла шул уҡ хәл Митзи менән беҙ, бәләкәйерәк масштабта ла бер нисә.
  
  
  Киләһе йылға тиклем көтөргә тура иртән мин, күңел, был минең эш башҡара. Полковник күҙҙәр һәм бармаҡтар өсөн үҙеңә эшләргә тура распечатка ax мәйеттәрҙе күрҙем. Ырыу вәкилдәре һүҙҙәре буйынса, тони яулап, һаман да уның тәнендә ҡушыла. быҙаулау «Сойер», шуға күрә мин барырға мөмкин тиклем тиҙерәк ебәрергә кәрәк. Әгәр йөк машинаһы юҡ ине, булһа ла, ул уны ҡулланмаған өсөн, баш ҡалала тиҙ арала барып етә. Ул үҙе менән алыр ине, юлда ир менән мачете ҡыҙҙың өсөн там, где был кәрәк. Булыр, тип ышанам, кәмәләр һәм вертолеттар лагуна яҙмышы йөк машинаһы түгел.
  
  
  Ниһайәт, беҙҙе төнгә ҡарай заснуть. Әлегә уның исемен киләһе ярҙам хоука хәл түгел. Миңә был оҡшаманы, тине Хоук өҫтәүенә, был бик мөһим, былар бөтәһе уның өсөн яңғыҙы эшләй, башҡа ярҙам сит ил. Президент креслоһын биләгәндән ярҙам өмөт Флеминг мин тағы ла үҙ аллы булып.
  
  
  Флеминг өсөн сығыш яһау өсөн мөмкин тиклем тиҙерәк инә Порт-оф-Спейн. Әммә ҡарамаҫтан, нух үҙенең ышанам тойола. Барабан в джунглях, дөрестен була, әммә, әлбиттә, уның әле бер нәмә лә радио аша ишеттем. Өҫтәүенә, ул, әлбиттә, ҡысҡырып һөйләргә теләмәне. Мин уның менән бер нисә йәш кешегә юл менән ҡыҙҙың мачете ебәрә, йөк машиналары һәм мин улар менән киттем. Бәхеткә күрә, улар бер ағас түгел, беҙ ҡоланыҡ. Профилендә ротор, просушивать карбюратор һәм капотты ябырға. Тамашасылар а Гарднер Митзи ултыра, мокрая обивка япраҡтарына һалып бирергә. Был прибор панелдәре Ee автомат ята.
  
  
  Мин түгел терелтеү. Ул нах һуңғы өлөшөндә ҡатнашыу хоҡуғы була. Беҙ хәҙер тағы бер ҡала, һәм беҙ юлыбыҙҙы ҡыҙҙың тони кеше генә яуланы. Һәм насар был мөмкин булыр ине. Ҙур булмаған башлыса юл буйындағы ағастар, передвигать ih еңел булды. Унда, шунда диңгеҙ һыуына яҡын юлға барманы, ҡайһы бер участкаларҙа счет. Кәрәк булыр, бүрәнә һалынған тәрән урында кеше, уның айырым проблемалар буйынса үтеп өсөн беҙ мөмкин буласаҡ.
  
  
  Көнө-төнө асыҡ була. Невинный булып күк-күк, йәнә диңгеҙ тыныс. Әммә пляж оҡшай кәмәлә зыярат булған, ә яр буйҙарын башлыса йорт тулыһынса емерелгән. Беренсе булып бинаның ҙур, уларҙы беҙ тарыған, иҫке ҡунаҡхана Poinciana, обломов ҡалала ғына күп. Тони выпрыгивать унда машина тирәләй малай яулаған, йыл һайын һәләк булған һәм ҡиммәтле табыш өсөн поискать аҫтында заатов. Ауыл матурларға ынтыла аяныслы алда булып тора. Заатов бесценно кеше йөрөй, ҡайһы саҡта бер нәмә күтәреп, ҡомған һәм артабан алға бара.
  
  
  Мин тауҙа ҡәлғә тырыша, шул тиклем күтәрелеүе күҙәтелә, һәм был һөжүмгә күтәрелә.
  
  
  Майҙаны буйынса хөкүмәт-элекке һәйбәт күренә, башҡалары, йәғни, бер бөтөн булып беҙҙең тәҙрә түгел, ә заваливать юлдарын сүп-сар булды. Был ҡоралһыҙ йөрөү һалдат һәм райондарында булды, робот шул тиклем шаҡ ҡатырғыс. Заатов районының бер нисә һалдат була алырлыҡ эшлекле, кесе офицер етәкселегендәге. Беҙ уларҙы күҙәтәбеҙ, mimmo барышлай беҙ әлегә, әммә беҙ туҡтата алмай тырыша. Хәҙер, полковник ҡасан үле булды, улар, күрәһең, властарының вакуум була. Ҡунаҡханала Sawyer LaClare Grand күркәм бейек ағастар биҙәй аҡланда, томан булһа, ботаҡтары кеүек. Һәм улар шунда булып унда-бында тарала. Һыу тултырылған кәмәлә йөҙөп килгән бер нисә гавань. Бысраҡ һыу төҫөндә була. Аҡ емереклеккә әйләндергән, пляж, шезлонгтар һәм тирә-яҡ сатырҙары емерелде. Ҡунаҡханаһы ла булған һалдат менән йәнәшә.
  
  
  Төп инеү урыны, уның һыуында подъезжать. Беҙ ҡорал менән наготове инә. Улар иғтибарға алынды, тип джером, күрһәтә, утверждающий, почетлы ҡарауыл нисә һалдат итеп һаҡларға мөмкин. Был иҫәпкә алырға тейеш, уның. Ләкин был улай түгел. Буш залдары һәм казинолар.
  
  
  "Бәлки, журнал Ишков?" - митзи ҡысҡырып уйлайым. Беҙ институтҡа барҙыҡ. Касса өсөн, әлбиттә, һаҡсы ҡара булғанға түгел. Минең ғәжәпләнеү, һаман электр һарайында эшләй. Беҙ алға киттек. Элеккесә бер кем күренмәй. Кнопка на панелдәренең беҙ офисы идарасыһы каполл ишектәрен аса. Джером, күрһәтә, утверждающий унда ла булған, әммә аҡса ята. Мин уның менән йәнәш задыхается тәрән һулап ишетә. Ирен Митзи теле буйынса үткәрелгән, аҡса өйөр күрҙе.
  
  
  «Был малай булып майами ишетеүгә шатмын», - тине ул. «Мин уйлап, бер аҙ асыу Sawyer тип бөтә».
  
  
  "Джером, күрһәтә, утверждающий тик кәүҙәһен бында?" - мин нетерпеливо һорай. Мин распечатка бармаҡ кәрәк буласаҡ. Барып Митзи ҡыйыҡ фатир тәҡдим итә.
  
  
  «Бара, Ғилми-Нәшриәт. Бында ул аҡса ҡалдырған. Һаман да килеп ала, һәм уның отель түгел ине, иң һуңғы ваҡыты өсөн был аҡса юҡ ».
  
  
  «Бер мин түгел, һин бында ҡалдырғым килә», - эй, - тине ул. «Был ҡалала бындай хәлдә, булырға тейеш, мародерлыҡ кишим».
  
  
  Скривить уның ирендәре. «Дверь заперта эстән мөмкин, ә тирә-холл ғына асырға мөмкин. Бында шулай уҡ тиерлек хәүефһеҙ, һаҡлағысы кеүек. Һеҙ беләһегеҙҙер, нисек идара итергә пульт аша эшләтелә лифт эшләй?
  
  
  Был уның белә. Ул иғтибар менән ҡарап, уның кеүек яһап был, ҡасан беҙ бергә эго тәүге тапҡыр ҡулланыла. Юҡһа, ул бөтөнләй тиерлек, лифттар туҡтай кеүек, тик көнө асылғанлыҡтан, уның ҡалын келәме өҫкө ҡатҡа аяҡ баҫаһың.
  
  
  Бик етеҙ хәрәкәттә була. Мин ҡулында револьвер менән башына һуҡҡан. Рефлекторный ул наклоняется, әммә мин һуға. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс булды минең ҡулын фалиж һуҡҡан. Пистолет минең төшкән ерҙә, мин алмай локоть һәм бөкләп, Люгер тотоу өсөн.
  
  
  Запястье схватываться отпрыгивать һәм уны кеше өсөн һул ҡулы, револьверын тотоп: джером, күрһәтә, утверждающий була.
  
  
  Тимәк, ул да вафат булған. Уның маңлайына яралар яһаған була. Ул, бәлки, берәй ваҡыт шул юҡ, әммә тотош эго мускулдары хәҙер бөтөн булды. Шулай уҡ уның яҡын һәм яҡшы һуғышып ала, һәм нисектер уны. Был уның белгән хәйләләре бар.
  
  
  Шул уҡ ваҡытта, һаман байҙар кеүек булды минең уң ҡулым, һул ә уны эго запястье ҡыҫыу, эйәк мин уны кулактар буйынса һуғыу, ә мин һуңынан шунда уҡ ырыу пахнуть һуҡты. Ул съеживаться, боль ҡарағанда. Әммә мин үҙем был алыҫ револьвер тоторға кәрәк була. Мускулдары көсөргәнешле тәүҙә ул, һуңынан шунда уҡ иҙәнгә ҡоланы. Ревматизм булғанда таһыллыҡ, уны көсһөҙләндерә. Ул тубыҡтарында тора. Запястье револьвер һәм уның ҡоҫторорға маташһағыҙ буйынса артҡа. Утыкаться аяғын тешләп тешен һәм уны эго дауам итә. Ул минең арҡа һәм баш өҫтөндә яртыла боль сгибаться туҡта. Револьвер ергә ҡолай. Куст уны тағы бер ҡат. Улар туҡта, мин һиҙеп, йылы ыштан буйынса эго ҡан аға. Һуңынан минең бармаҡтар револьверҙар табылыуы. Ул, аяҡтарын вскакивать, вскидывать эго, джером, күрһәтә, утверждающий төшә һәм һәр бер ырыу атырға була.
  
  
  Массированный уның уң ҡулына, юҡһа әлегә, тип ҡайтыу көсө. Аҙаҡ уның мәйетен лифт барышлай. Мин бармағымды распечатка төшөрөлгән ваҡытта булды. Хьюго бармағын ҡырҡып ярҙамы менән, минең стилет, тиҙ арала булды. Танау яулығы бәйләй һала һәм уның ih минут.
  
  
  Беренсе ҡатта уның ҡасан кергәне, миңә ғәжәпләнеү менән табаһың, тип һаман да шунда Митзи. Бына домофон аша шылтыратып, уның ҡасан, ул ишекте эстән асыусы. "Эго табаһығыҙ һеҙ?"
  
  
  'Уны эго таба.'
  
  
  «Ғилми-нәшриәт комплексы, уның уйлайым. Йөк машинаһы алырлыҡ аҡса бирә һәм ныть алып, шунда хәүеф-хәтәр булмай ».
  
  
  'Яҡшы. Бында көтәсәк, әлегә уның гаражында йөк машинаһы бирелде ».
  
  
  Йөк машинаһы алдылар, һәм кире яҡтары ҡалҡыулыҡта беҙ брезент аҫтына аҡса һала бара.
  
  
  Беҙ булманы тиерлек ҡәлғәһе янында, баш ҡалаһынан алыҫ түгел, беҙ асыҡтан-асыҡ ҡапма-ҡаршы яҡтарына юлы өҙөлә алдында подъезжать менән ҡасан һәм джип. Рус полковниктары машина револьвер һәм формалары тирә-яҡ выдать вылезать. Нимә ул-беҙ ҙә ҡысҡырабыҙ. «Бойороҡ булғас, урамда ла, транспорт саралары өсөн бер ниндәй ҙә рөхсәт ителә. Эйәрһәң, һин дә беләһең... »ерән сәс Митзи Һуңынан күргән ул, һәм ни шикләнә башланы. 'Һин кем? Был йөк машинаһы нимә эшләйһең һин?
  
  
  Ул досталь, автоматынан атыу һәм уны. Шунан тыш, минән ҡотола джип водителе һәм офицер булараҡ, уны юл буйлап бара биреп газға. Ни өсөн беҙ бер ҡайҙа ла күргән өлкән офицер тауышына утрауы. Асыҡ тыңлап ултыра һәм яңы бойороғо форт хәҙер улар. Порт-оф-Спейн аҫтында һуғыш закон сит ил дәүләтенә ҡушылыуы!
  
  
  Беҙ ҡаланың ҡайһы бер алыҫ булһа, кешенең эгоһын һәм беҙ нух менән осрашты. Нояб беҙҙең алда ағас һәм хәрәкәттәре менән улар яғына флеминг паланкин.
  
  
  Педаль зарычать баҫыу һәм уны ҡурҡытмай. Ҡарт шулай эшләй ала флеминг нисек ышандырырға? Алла белә, был утрауындағы ғәскәрҙә сит ил эштәре ни. Выскочить нух һәм уның янына машина килеп етте. Ул обнаружил, - тип асыулы тауыш менән ярҙам күберәк үҙен контролдә тота алмай. Ул хатта уға ҡысҡыра башлай, әммә уны ҡайтарыу тураһында уйлап түгел. Унда тасуирланған хәл итеп ҡалмай, власты баҫып алыу. Бер ниндәй ҙә реакция!
  
  
  «Хәҙер, үл ҡасан джером, күрһәтә, утверждающий, кеше күтәрә», - тине ул. «Президент флеминг уларҙы хупламай».
  
  
  Образдар ниндәй? Мачете менән? Мачете ҡаршы пулемет? Нух һәм мин благородно урап алға китте. Уға эйәреп ырыуы, йөк машинаһы проплыв mimmo. Ағас барабан музыка уйнай, үҙе йырлай һәм улар. Ул, һикереп йөк машинаһы һәм машина борола башлай. Әммә йәмғиәте өсөн Митзи ухватываться.
  
  
  «Беҙ был йөк менән ҡайтып, ҡәҙерле. Беренсеһендә шул тауға бер ҡасан да, хатта, әгәр мин эшләргә тура килә береһе ».
  
  
  Ҡатын-ҡыҙҙар. Ярай, хоук яллаған осраҡта ғына уның менән Флеминг. Әгәр ул үтенеп һорай, ә уны үлтереп, һәм ул хәл итә, тип, дуҫтар килгәс мафия буйынса үҙе өсөн алырға аҡсаһы булмаһа ла, ул уның винить-һай-һай, мөмкин булыр ине. Һәр хәлдә, уның ғүмерен һаҡлап ҡала. Выскочить Флеминг процессия һәм уның етәкселегендәге йөк машинаһы тирәләй йугереп барҙым.
  
  
  Беҙ дауам барған һайын, уны күреп, ҡысҡырып булмай тип һайтылдап беҙ артта. Ҡаранып, уның, аңланым ни өсөн. Иң ҙур һәм оло кешеләр, ул тойолһа, ниоткуда барлыҡҡа буйынса, беҙ джунгли өҫтәрәк ҡушыла.
  
  
  Ауыл халҡы иҫке буйынса урманға сығабыҙ, аждаһа кеүек тештәре. Йылға ағып кеше менән ҡалҡыулыҡтар. Беҙ йәшәгән баш ҡалаһында ҡаршылай.
  
  
  Артабан нимә булыр-аҡылһыҙ булып. Армия форт буйынса урындағы сыға алмаһын өсөн, беҙгә һөжүм итәләр, ә беҙҙең өсөн ҡушыла. Ҡәлғә яғына атала башлай.
  
  
  Ул саҡта аңламайбыҙ. Ул һалдат күҙәтеп джером, күрһәтә, утверждающий, әлегә һин белер, тип, уны иң делле уйлап табып, уларҙы рус был әлегә әйтә алмайым. Хәҙер улар революция яһай. Һалдат халҡы флеминг менән сығыш яһаны. Офицер һәм һалдат ҡушылып, Флеминг өсөн йән була ул. Кеше булыр өсөн кубинец, халыҡтарының һәм һалдат массаһына хәҙер рус һәм кәңәшсеһе ине заперта был горстка һәм ҡәлғәләр менән уратып алына. Һәм ҡурҡыу белмәҫ кеше күп түгел хәҙер.
  
  
  Ҡысҡыра, размахивающего бысаҡ, туземец һалдат ҡораллы һөжүм артынан эйәрҙе. Зыян күп. Әммә тағы ла күп кенә ҡәлғә диуары штурм башланды. Көҙән улар шул тиклем һуғышырға, атырға буйынса әлегә ҡәлғәһендә туҡталдыҡ. Ярты сәғәттән күберәк булып китеү түгел был. Кеше аша тәҙрә аша инә һәм стена, ҡапҡа аша ағыла. Ул беҙҙең мөхит түгел, кубинец, урыҫ беҙгә «советник».
  
  
  Юл төҙөлөшө һәм хәрби комиссия төҙөлә, унда Флеминг алышын күҙәтә. Отсалютовать улар винтовка һәм тоғролоҡ билдәһе тапшырылды. Ул, белмәйем, тип ҡайғырып ҡабул итеп алыу флеминг, унда хөкүмәт эго отель минең күрҙе.
  
  
  
  
  
  
  
  15 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  Аэропортына самолетта бер беҙ взлетающий алмай. Судно В гавань бер генә була, тунистан әҙер. Бөтә сит илгә осоусы, офицер һәм «советник» бортында алып китә һәм илдәр, сит ил кешеләре нисек нежеланный.
  
  
  Флеминг йыйып һөҙөмтәле башланды. Тони ҡәбиләләре ҡәлғәне яулап тағы китә. Предусматривается хэммонд һарайға саҡыра һәм ғаиләнең йәшәп килгән флеминг. Ул киткәс, яңынан асыу кеүек ғәҙәти генә хәрәкәттә аэропорт өсөн.
  
  
  Митзи курьер алып барған яҙмалары. Майамиҙа ҡунаҡханала дэйви малай уның һөйләгәндәрен һорай ине, ул ҡайҙа булды, һәм ул унда ҡала, артабан да әлегә приказ ала.
  
  
  «Тағы ерләнгән матур тантаналы ерләү Сойер»; яҙған. «Был зыяратта мәрмәрҙән уның ҡайҙа катабомбаларҙа».
  
  
  Ул тағы бер аҙнаға ҡалһам, флеминг ярҙам итер өсөн, әгәр кәрәк була. Әммә бер ниндәй ҙә ҙур проблема булһа ла, ярҙамы ла кәрәк эму һәм минең. Был үҙенә күрә ял.
  
  
  Вашингтон уны ҡасан ҡайтыр, ҡыҙы үлеме алдынан үҙе тураһында разглагольствовать хоук Сой. Ул талап итә, уның өсөн өйҙә ерләнгән. Тағы ла яҙмыш уны тағы эму тураһында хәбәр итә. Мин хоук проблемаларын асыҡлау мөмкинлеге буласаҡ.
  
  
  Тағы сойер һәм уның батырлығы тураһында һөйләп тынысландырырға маташалар. Ҙур рәхмәт күрһәтеү һәм уның эму туземец булып күрә, һеҙ был өлөшөн асып сойер һәм ғорурлығы әйләнеп кайта.
  
  
  Уның тураһында һөйләү түгел эму Митзи. Улар араһында һуғыш һәм мафии башлай мәғәнәһе юҡ. Әгәр өҫкө ҡатламынан ҡыҙ крем отель төшөрәбеҙ, тип уйланы ул, был уның. Сойер компанияһы үҙ килеме иҫәбенә ҡапларға мөмкин томас реконструкциялау өсөн еңел, һәм, бәлки, хәҙер тыныс тормошта йәшәйбеҙ һәм бизнес Митзи буйынса китә ала инем.
  
  
  Ике ноябрендә уның тураһында һөйләне. Мин Хоук ҡарап, элек бер ваҡытта ла был исемде ишеткән һымаҡ булам, ләкин Сойер, тойолған, булып тарихын яҙҙы, ул nen тураһында һөйләне.
  
  
  Беҙ бер ҡасан хоук ҡалыу менән, бармағымды банка менән ултырғыс джером, күрһәтә, утверждающий иренде. Хоук нах ҡара, нисек майы арахисовый банка менән килә. Һуңынан уны киң ым-ишара, уның менән йәнәш ҡуйып, Гарднер Митзи яҙмалар. Нах ҡара уны, ә унан мин ҡарап. Мин күргәндәге түгел, тиреһе аҫтында беҙ бер вполне шевельнуться өсөн пергаментный. Хатта уның моргнуть түгел.
  
  
  'Мин яратам һине эш.'- Был эго асп ябай булмаҫ-то. «Бына мин һеҙгә отчет көтә».
  
  
  - Төйәк уликов менән башланды. Стюардесса; - мин ышанам булһа, ул уны үлтерер джером, күрһәтә, утверждающий, әммә беҙ һаман да был тикшерә алыр инек. Төрмәгә, флеминг уларҙы тикшереп булырға тейеш. Аҫты, отель өсөн ул университетының лабораторияһына әйләнә. Тони күҙәтеү эшмәкәрлеге менән биргән кешеләр һуңынан хронологик битараф яуланы.
  
  
  «Улар был тиклем тағы ике сәғәт өсөн ғәрәсәт тураһында белмәй», - тине ул. Хоуку. «Байтаҡ ваҡыт күрһәтер өсөн, тип ҡурҡа ул, һәм туп-тулы төшөнсә биреү. Ҡыҙыҡ, утрауының бер өлөшөнән башҡа ни өсөн был көтөлмәгән хәл булды, шуға күрә улар үҙ ваҡытында һәм хәүефһеҙ алып барып урындарҙа самолеттар буласаҡ алмаусы караптан. Уны телефон буйынса шылтыратырға мөмкин? '
  
  
  Мөмкин буласаҡ. Һауа торошо бюроһы шылтыратыу килгәндә ул, мин һәм минең тирә бер-береһе менән бәйле, улар шунда эшләй. «Дима, һин ҡасан алаһың аҙнала үткән ғәрәсәт тураһында иҫкәртеү?»
  
  
  Башҡа аҙағында булды,-тип мөһөр оҡшай. «Побрать тегенсе, ғилми-нәшриәт комплексы, һуңыраҡ бик өсөн берәй нәмәнән ҡотҡара. Юлдаш уны күрергә лә, уның өҫтөндә пуляларҙың Гранд-Лаклэр. Шул уҡ ваҡытта һыу, тип беҙҙе иҫкәртә ала, һәм барыһы да буласаҡ кончать. Беҙ беркасан ла шулай тиҙ килә ғәрәсәтен күреп. Февралдә был! Беҙ түгел, хатта Нухтың алдан иҫкәртеү ».
  
  
  Уны уйлап, аҡыл менән бара. "Нух тураһында һеҙ нимәләр беләһегеҙ?"
  
  
  «Был беҙҙең районда уның күҙәтеүсе. H. a. N. O. (Нух) был хәреф коды эго. Унда иң яҡшы чертовски. Шулай уҡ ул тиҙ арала ғәҙәттә, алдан һауа торошо кеүек, беҙ. Нисек шулай? Ни тиклем сәйер яңғырай.
  
  
  '..Нух . бындай нәмә. Рәхмәт.'
  
  
  Ул көпшә аҫып. Башҡа хок һала. Эго тауышы күңелһеҙ тойола. «Әгәр ҙә ваҡытында ул был турала хәбәр итә, уны булдырмау ҙур зыян мөмкин ине. Күп ғүмерен ҡотҡарып булыр ине ».
  
  
  «Беҙҙең яҡтарға океан утрауҙары һәм башҡа өлкән туғандары ҡулына эләгә», - тип өҫтәнем мин.
  
  
  Офис ишеге ябылмай сыға һәм уны үҙе өсөн тихонько буйынса молчанов. Фотографировать оло океан участкаларын даими метеорология спутниктары. Был сумасшедший һәм ғәрәсәттәрҙе лә төшөрәбеҙ, әлегә ул утрау яр буйҙарына ябырылды. Элек юлдаш шторм күргән?
  
  
  Тәмәке һәм уның борсоған закуривать башҡаса был турала уйлайым. Ул тәмәкене ташларға. Дряхлый мин эшләй башлар был эште?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Китап тураһында:
  
  
  
  
  
  Ассасин ... Ҡытай ысулы өҫтөнлөк бысаҡ күп кеше үлтереү, башҡа яланғас ҡулына үлтерә.
  
  
  Америка револьвер калибрлы башҡа оло мафиози, үлтереүҙе рус динамит ҡулланыла.
  
  
  Әммә бер генә кеше булмаһын, ул кеше үлтереүҙең бөтә ысулдарына ҡулланырға мөмкин. Эго Киллмастер исемең !!!
  
  
  Был юлы тура Нику Карте үҙҙәренең бөтә күнекмәләрен ҡулланып, мясников менән шайтанды өсөн, һыу юлында осрата ул уны «Кремль досье».
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  Испан бәйләнеш
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  Испан бәйләнеш
  
  
  Америка ҡушма штаттары америка йәшерен хеҙмәттәренең хеҙмәткәрҙәренә арналған
  
  
  
  
  Беренсе бүлек
  
  
  Был Хоук, хитроумный һәм ул була. Уның был тәжрибәһе ҙур булһа ла, ҡулынан килә ине был һәм уны, хатта, әгәр формаларын яҡшы булыр ине.
  
  
  "Тау саңғыһында шыуыусылар, N3?" - тип һораным мин телефоны буйынса.
  
  
  «Әлбиттә, уны саңғы шыуа. Бик яҡшы һәм, әгәр шулай тип әйтергә мөмкин»
  
  
  «Саңғы йыйҙы. Испанияла йыйыны».
  
  
  «Испанияла ҡатмарлы саңғы шыуа, - тинем мин. "Ҡар таҙа"
  
  
  «Төҙәт. Сьерра-Невада. Тәржемә. Занесены».
  
  
  "Ярай, бәлки, ваҡыты менән ҡар яуа ..."
  
  
  «Юлдаш булды һиңә».
  
  
  "Лыжник шулай?"
  
  
  «Бөтөнләй фантастик. Шулай уҡ буйынса эксперт наркобизнес. Наркотиктарға ҡаршы көрәш буйынса идаралығы ҡаҙна ҡуртымға алам».
  
  
  "Ҡанатлы ҡош?"
  
  
  «Бик күңелле. Был кисәләрҙә булғанда һеҙҙең ҡаршы ике тау саңғыһы курорты Сьерра-Невада».
  
  
  "...Тип атала?"
  
  
  "Sol Nieve y".
  
  
  «Тәржемәһе:« ҡояш һәм ҡар / Юҡ, сэр. Төр мине, кисер кем? »
  
  
  «Һеҙ һуң хәбәр итә. Ә әлегә буйынса оса Сан-диего ҡалаһынан Энсенад».
  
  
  "Энсенад?"
  
  
  «Бәләкәй ҡала балыҡсылары түбәнге Калифорния».
  
  
  «Мин беләм, был шулай, һәм мин беләм, ул унда. Хатта уны эго үҙенсәлекле еҫе белә. Һыу саңғы ярыштары сүл мөнәсәбәте ниндәй булып ҡалған?»
  
  
  «Һеҙ унда ҡаҙна ҡаршы агент».
  
  
  "Ах."
  
  
  «Вежливый уның менән булған. Беҙ уның тәжрибәһе кәрәк».
  
  
  "Ул?" Минең нервы зазвенеть ҡыңғырау үҙәге.
  
  
  "Ee."
  
  
  «Нимә был? Наркомандар өсөн тәрбиәсе булырға тейеш ул?»
  
  
  «Һеҙ күрергә тейеш, осрашыуҙар үтә».
  
  
  "Осрашырбыҙмы?"
  
  
  «Төркиә араһындағы звено ҡыйрата һәм уның тирәләй бер-Корсика-Калифорния. Йырлауымды теләне ул. Уларға музыка тыңлау, теләгән тиклем һөйләһен, нисек сәнсеп ултерәләр эму».
  
  
  "Сэр, ҡайһы берҙә һеҙгә ..."
  
  
  «Түгел, әйтте был! Адресы - Ла-Кас-Верде. Хуан Ында Һорайбыҙ».
  
  
  "Ә аҙаҡ?"
  
  
  «Вашингтон үҙе менән алып килгән».
  
  
  "Ҡасан?"
  
  
  «Буйынса самолетты икенсе Энсенад».
  
  
  "Дөрөҫ." Уны күргәс минең кулак ҡыҫыу түгел.
  
  
  "Николай!" ты Хоук. Легкомыслие мин уның шикләнәләр.
  
  
  Ул көпшә аҫып. Һуңынан был эште ябыуҙы Филиппин, улар кокос пахнуть перезрелый, ул оса сан-диего Гавайи менән бөтәһе ике көн элек. Был мускулдарҙы көсөргәнештән ҡотолоуҙың психика һәм уның gnu ғына башланды. Бер ҡасан да һәйбәт була, үлтереп, үҙем имеҙә уның квотаһынан артҡан.Һәм.
  
  
  Бөтә был төрө буйынса иң яҡшы бара ташлап, тирә-яҡ башы - матур стайка ярҙамы менән фортран сан-диего өсөн телесериалы төшөрөлгән. Әммә хәҙер...
  
  
  Унда шылтыратып, клерк, ул минең иң прискорбный төҫө үҙгәреүе тураһында хәбәр итеүҙәренсә, план тиҙ арта, һәм һорай, уның өсөн минең иҫәбенә әҙерләнгән. Һуңынан аэропортҡа шылтыратҡан һәм ул белер, тип, осаһы самолет сәғәт ярымдан һуң түбәндәге энсенад.
  
  
  Әгәр уны өҙөп үҙенең күңел осло, тик ул быны эшләй алмай.
  
  
  * * *
  
  
  Түбәнге Калифорния - был ҡойроғо, таралғылар менән ысын Калифорния. Күрәһең, бер кем дә белмәй, сөнки бығаса эшләп килә. Был бәхәс предметтарҙы араһында күп йылдар дауамында аҡш һәм мексикала буласаҡ. Иң һуңынан күп кенә ай торгово-мексикандар ҡалышмаҫ өсөн уның биләмәһен сүллек һыҙатында ала һәм, ниһайәт, ризалаша.
  
  
  Бөтә аэропорттарҙа һәм уның янына бәләкәй генә бысраҡ кескенә һыҙатына тиклем юл просыпать откидываться спинка на затем сидение энсенад рыбацкий исем аҫтында бирелгән. Иң делле һүҙ «тигәнде аңлата ҡултығы» йәки «бәләкәй генә шишмәһе», ҡыҙыҡлы мауығыуҙар, әгәр һеҙҙең төйәк.
  
  
  Яҡты ҡояшыбыҙ изге буйынса яҫылыҡта уны ҡасан сыға, шул тиклем көслө булған яҡтылығы, ҡояш, мин күҙлек кейеп.
  
  
  Яңы такси «Мустанг» операцион торған башня ишеге, позвать водитель һәм ул, уның ответ өсөн эго ҡала. Колеялы юлды аша үтергә ҡапланып, саваннаға, майлы полынья урман һәм баҫыуҙар, ниһәйәт, беҙ ҡаланың төп урамдары сыға.
  
  
  Casa Verde La - йәшел төҫтә булырға тейеш булыуы, шулай уҡ испан әгәр минең тап килгән, әммә үҙен үҙе юҡҡа пастельный лайма делле булған ырыу - провисать аҙағында блогы урынлашҡан, унда уның ята, ҡомда, кәҫәрткеләр кеүек таш булып.
  
  
  Такси уның буйынса вылезать, сумка һәм вестибюль үтә ала. Кромешный ҡояш сағыу яҡтылыҡ ҡараңғылыҡта булып унан мотель, тик мин күреүемсә, үҫмерҙәр эшләне кеүек төрҙәрҙә мыйыҡлы, минең тигән ҡыҙыҡһыныу килә. Махнуть өй телефон трубкаһын ҡулына төшөрә һәм уны эму.
  
  
  «Ливи». Был ҡыҙ янында булғанда ниндәйҙер нанометрлы миниатюрный.
  
  
  "Мин һеҙҙең менән бәйле Ривера Хуана сеньорита мөмкин түгел ине?"
  
  
  "Эйе тураһында." Нацистарҙың сиртеү, балдан һәм оҙон.
  
  
  «Ливи». Был ҡыҙҙар башҡа.
  
  
  "Ху Ында?"
  
  
  «Улар».
  
  
  "Инглиз һеҙгә һөйләйемме?"
  
  
  Тирбәлеүҙәр булалар. "Джесс?"
  
  
  Ул, күҙҙәрен йомоп. Тирә-яҡ шундай миссияны был бер булырға тейеш. Ул, башын покачать фраза әйтер һәм отоп, тырышыуҙың мәғәнәһеҙлеген тойоп:
  
  
  «Октябрь - йылдың һигеҙенсе айы».
  
  
  «Ғәфү һорай? Эйе Ах! Шул саҡта алма ашап».
  
  
  «Иң яҡшы ҡыҙ! Был Джордж Пибоди Алмалары». Ағымдағы прикрытие был минең исем булды, һәм мин һораны эго хоук үҙгәртә алмай. Шуға күрә мин һаман да пибоди алмалары джордж була.
  
  
  «Ах, пибоди алмалары сеньора». Рада уны ишетеүсе булманы, тип баҫым юғалды. "Ҡайҙа һин?"
  
  
  «Мин вестибюль», - тинем мин. "Унда барма тап килергә тейеш?"
  
  
  "Юҡ, юҡ!" - бик тиҙ, - тине ул. «Мин аҫтында була».
  
  
  «Барреленә килә», - мин ты, бик ҡараңғы ағымы әнисә менән вестибюль, унда ир-аттар өсөн шкаф вытирать нөктәһе.
  
  
  Ул бора, йүнәлтә һәм ҡараңғылатылған булыуы бар. Мин барменға ҡарай. "Сеньор?"
  
  
  «Писко сауэр», - тинем мин.
  
  
  Ул кивнуть
  
  
  
  һәм ҡарағас, бының өсөн эшләй.
  
  
  Ул, һин, мин артта ауыр һауа хәрәкәте булараҡ, әлбиттә, мин яңы лимон еҫе еткерҙе. Ул төҙөк һәм ҡыйралып күреп, темноглазый, егерме биш йыл темноволосый ҡыҙ, аҡһыл люминесцентный менән тиерлек-аҡ тиреһе, томбойоҡ менән шөғөлләнеүсегә хас.
  
  
  «Джордж», - тине ул буйынса-испански. Был оҡшай «Хор-хэй-кы».
  
  
  "Ху?" - ул әйтә, дөрөҫ әйтеү эго араһында туҡтамаҫҡа булған «h» һәм «w».
  
  
  Ул ҡулдарын һуҙа. Был уның алына. Шунан ул өҫтәл янында күрһәткән.
  
  
  Беҙ тура килә. Нескә булыр ул, бик таҙа һәм женственный. Һығылмалы, матур кәүҙәле формаһы һәм ee була. Аяғы ла Ee. "Ҡарсыға изге күңелле ҡарт!" Уның уйлайым. Нехарактерный булараҡ, уның өсөн!
  
  
  Беҙ бындай уйын.
  
  
  Боҙ менән уның заказ сәй, алға һәм наклоняется урындыҡҡа барып ултырҙы, уның күҙҙәре балҡып. "Хәҙер. Бөтә был нимәне аңлата?"
  
  
  Ул, башын покачать. «Төшөнсәһенә лә эйә. Беҙ вашингтон проинструктировать начальнигы минең».
  
  
  "Ҡасан?"
  
  
  "Бөгөн кис."
  
  
  Ул буш булды. «Әммә был, тимәк, беҙ бөгөн бында буласаҡ»
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Уның ауыҙ приоткрываться. «... Шул ваҡыт булған өсөн» Ул ҡырҡа ауыҙ ябылған.
  
  
  "Нимә, Ху?"
  
  
  Алһыу йөҙө уның булған. "Мин уны olvidado".
  
  
  «Хәтер ҡыҫҡа булып һине», - тине һәм, мин үҙем писко сауэр допивать. «Агуардиент матур», - мин уйлайым. Ҡасан да булһа мин Писко тура килә, Перу.
  
  
  Ул баҫҡан. «Сумаҙандарын йыйған, Хуан. Беҙ ошонан киләһе рейс оса».
  
  
  «Был тик һиңә тейеш-был миссия тураһында белдек...»
  
  
  «Наркотик», - тинем мин.
  
  
  «Әлбиттә, уның наркотик тураһында»
  
  
  «Һәм урта диңгеҙ. Испанияла беҙ ожмах».
  
  
  Уның хәрефен ауыҙ ойоштороу «тураһында».
  
  
  "Саңғы шыуыу."
  
  
  Ул сәй эсеү менән боҙ кеүек һалҡын. "Ҡабатлай алмаҫ ине ул һеҙгә?"
  
  
  Һәм ул шулай эшләй ҙә.
  
  
  Һуңынан ул мине алданы. Ee күрелмәле күҙҙәре. «Ах! Әлбиттә, Сьерра-Невада! Шунда, алыҫ түгел Гран, саңғы курорты класлы була».
  
  
  Уның ҡарауы.
  
  
  "Саңғы шыуырға мөмкин икәнен һин?" тип һораны ул минән.
  
  
  Был һорау өсөн булыр был көн. "Һин нимә?"
  
  
  «Бик яҡшы», - тип яуап бирҙе уның безменов.
  
  
  «Һәм скромно», - мин уйлайым. Тыныс улар әйтте: «Беҙ баловаться була».
  
  
  Бармен мин күҙәтәм. Хуан уны подмигивать, ул подмигивать һәм ревматизм булғанда. Ул матур була, очищение ко., достижимый.
  
  
  * * *
  
  
  Беҙ тышҡа сыҡҡас, тағы яҡтылыҡ, ағас винтовка менән сағыла, минең ҡарашҡа уның ҡара упҡын аҙағында йәлеп итә. Был эҫе кешене юл аша тирәләй ҡыйыҡ а плашмя ята, һәм мин беләм, сөнки мин уны эго прицел прицел үҙәге тупланған.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул яталар. Хуан уны яғына ҡапма-ҡаршы йүнәлеш отшвыривать сума. һәм һуңынан, ишек уйымдары өсөн укрытие. Урам буйлап атып.
  
  
  "Тебе!" Эй уның крикнуть.
  
  
  «Әммә, Ғилми-Нәшриәт...»
  
  
  "Тымыҡ!" - мин прошипеть.
  
  
  Тәҙрәнән ҡарап тора һәм уны тиҙ арала вестибюль йугереп. Ул прикрываться, тәҙрәнән тәҙрәгә була. Ялтырауыҡ менән винтовкалар тотоп, уны тағы ла олоно. Галантерея магазины ир-аттар барыһы ла ҡыйыҡлы булған.
  
  
  Ҡасан ул, мылтыҡ үҙе килеп, уны яңынан күтәреү һәм винтовканан атыу. Таращить глаза башы өҫтөндә ағас конструкциялар асыҡтан-асыҡ вонзаться Хуан. Хәҙер уның ползти ишек уйымдан кире ҡайттым. "Умница!" Уның уйлайым.
  
  
  Ҡасан уның күҙҙәренә тағы ла күтәреү, ир-егеттәр юҡҡа сыҡҡан.
  
  
  Аяҡ йүгереп уны ишетмәне. Улар, ҡара костюмдағы кешеләрҙе күрермен һәм заглянуть бурандар тәҙрә, урамға сығыу урындары, магазиндар һәм өҫкә ҡарап, ул, беҙ унда снайпер поджидать.
  
  
  Выбегать уның тирәләй ҡунаҡханалар, ху махнуть өсөн, уның эсендә тороп ҡала, һәм галантерея кибеттәре баҫҡысы буйынса күтәрелеүенә, өҫкө ҡаттан ике.
  
  
  Уның төбөндә. Ул китте.
  
  
  Ҡыйығы бер нәмә лә ҡалмай, мексика һәм башҡа бик күп окурок сомбреро, аҫтына ике көн элек магазинда һатыусы.
  
  
  «Сит ил кешеһе», - тине ике магазин, йыуан ҡорһаҡлы ир-егеттәре һәм шәхестәре менән йылмая. Гонсалес.
  
  
  "Турисмы?"
  
  
  "Эйе".
  
  
  "Һеҙ эго һүрәтләй алаһығыҙ?"
  
  
  Пожимать яурынына Гонсалес. «Яҡынса һинең артыңдан. Сәс каштановый. Карие глаза. Ир-егеттәр худ. Нервы».
  
  
  Был бөтә.
  
  
  Хуан уны отель вестибюль биреү яғында булған, әлегә тиклем беҙ көтә, беҙ ҡасан һәм аэропортында такси в ответ ала.
  
  
  «Бында ике көн элек ул», - эй, - тине ул.
  
  
  "Шулай буламы?"
  
  
  "Һин нисек бында күптәнме?"
  
  
  Тур."
  
  
  "Уйлап, уны аңланым, кем һин?"
  
  
  Онтаҡ уның күҙҙәре. Был уны мыҫҡыл кеүек ҡабул итә. Латинка булып, матур һәм тулы ут. "Мин дә шулай уйлайым!" - возмущенно тине ул.
  
  
  Был уның мыҫҡыллап уйлағанса түгел.
  
  
  «Шул тиклем һеҙ нимә өҫтөндә эшләргә, был эште һеҙҙең менән бәйләнешкә нисек инде?»
  
  
  «Препараттар тамсы».
  
  
  "Был ҡыйратаһың?"
  
  
  Кивнуть ул, күҙ ташланы.
  
  
  "Былар барыһы?"
  
  
  "Эйе". Уның эйәк вздергиваться вызывающе.
  
  
  "Бер китте?"
  
  
  «Бәлки, шулайҙыр, - тине ул. уклончиво.
  
  
  Ул бороп, ишек уйымдары һәм тәҙрәнән тирә-галантерея магазины булған.
  
  
  «Эйе», - мин риза. «Мин уйлайым, улай булыуы мөмкин».
  
  
  Скривиться кеше ярһыу була ул.
  
  
  Уны тотоу өсөн локоть ee. Такси килә. Бәхетлеләрҙе Ғилми-Нәшриәт. Компания энсенад taxicab ҡотҡара.
  
  
  «Бара, Хуан. Киләһе туҡталыш, Вашингтон, колумбия округы».
  
  
  Бик авторитар. Бик яратыусан.
  
  
  Такси в менмәҫкә уның тыныс, матур йәш янбаш киҫәге. Ләкин мин быны күрмәйем дә тиерлек.
  
  
  Ике
  
  
  Панелдәр өсөн хоук идаралығы ултыра кинозал axe консолида, диск төймәгә басыгыз һәм настроить. Уйнатыу төймәһе өсөн бер тауыштан. Таҫма өсөн бер төймә. Тура трансляция өсөн бер төймәгә бер төймәгә өсөн плей 16 мм. Бер төймәгә өсөн элекке ҡара-аҡ фильм.
  
  
  
  
  
  
  Слайд өсөн бер төймәгә. Йәки, әгәр телисез икән, күҙҙәргә ял бирә, бер төймәһенә ҡатын-ҡыҙҙар өсөн тауыш йомшаҡ, интеллект ошондай баһа.
  
  
  Был ғәҙәти һөйләшеү мәлендәге тиклем булған болтовней. Дали был уның башы тирәләй. Тик исегездә тотоғоз, уны, ысынлап һәм Хуан тип ҡабул Ында ин обдает ҡабул итә ала. Әммә был-уның алдан билдәләп булып тойолған уй, алдан һәм уңышһыҙ протестировать.
  
  
  Матур ҙа ул, мин яратам һәм матур ҡатын-ҡыҙ. Уны уйлап: «әгәр ҙә ул тауыш-тынһыҙ ғына уны емерергә мөмкин, стәрле ҡарсыға кеүек яҙыуы мөмкин, уны тыңларға теләмәй».
  
  
  Тәржмәлә тулыһынса Брылев, һәм беҙ экран алдында һүрәт, образ менән шөғөлләнеүсе тылсымлы стон барлыҡҡа килә.
  
  
  «Энрико Корелли», - һүрәттәрҙе әйтәм өҫтөнән ҡатын-ҡыҙ йомшаҡ тауыш, экран промелькнуть. Был фотоһүрәт хәрәкәтһеҙ булып, ун биш йыл элек яһалды, шартлатып өлөшө буйынса ваҡлап һәм ниндәйҙер ҙур ашыу фотоһүрәт. Ватикан ротондаһы фоновый сәхнәһендә була.
  
  
  «Төшөрөп мәҫәлән, 1954 йылда», - тауыш дауам итә. «Һуңғы Корелли был фотоһүрәт һаҡлана. Ҡалған фотолар өсөн ҙур аҡсаға һатып алынған эго. Иҫбат итеү мөмкин түгел, тикшереү, ҡаҙна аҡсаһын мафии тип буйынса уҡырға инә. Әммә бынан тыш, күп тип ышанам».
  
  
  Ул бик оҙаҡ һәм иғтибар менән ҡарай фотолар буласаҡ. Башҡа кешегә бер нәмә лә айыра тиерлек. Ябай кеше һыҙаттары ла бар: ҡара сәс, эйәк ҡаты, кешегә башҡа формаларҙан айырмаһы. Уның хәтерендә, эгон, нисек булыуы яҡшы, әммә уның тирәләй ҙур булмаған киҫәктәргә күп тапҡыр плей бөртөклө сөнки бындай шартлатып шулай булғас, беҙ унда булды тиерлек түгел был, ул булһа туплай алыр ине.
  
  
  Мелькнуть экран карталар. Был картаһы корсика була. Кругом басрия мэйджор йәш булып ҡала.
  
  
  «Ҡуйылған, был бында йәшәүселәрҙең энрико корелли, янында Басрия, Корсика н, вилла, наполеон дәүерҙә төҙөлгән. Штат буйынса ике тиҫтә тән сакчысы һәм уның ҡоло булыу. Тина буйынса уның исеме менән бергсон ҡатын-ҡыҙ йәшәгән.
  
  
  «Корелли хәҙер ҡырҡ биш йыл. Италия хөкүмәте Римэ эшләне ул, әммә бер нисә айҙан ҡыуып була. Оҙаҡҡа һуҙылманы, уны өйләндерергә булған, әммә үпкә шешеүе эго ҡатын-ҡыҙ вафат була, ҡасан эшләй Корелли түгел. Һәм бур уның ағзалары шайка фальсификат менән эшләй башлаған сирҡан - ҡыуылғандар тирәләй ҡушма штаттары, сицилия мафия ағзаһы булып тыуған һәм улар нью-йорк һәм Чикаго. Гер һәм бизнесмендар өсөн иң яҡшы силовиктары улар бик яҡшы ул. Дарыуханалары селтәрен булдырыу башланғас, ул беренселәрҙән булып кеше бер береһенә, уларҙың ағымы нөктәләрен асып, Неаполь алыҫ түгел.
  
  
  «Сәскә атҡан селтәре наркотиктар 1960 йылдар аҙағында был ваҡытта бөтә мафияның сылбыры төп фигура һәм гер Корелли.
  
  
  «Уның һөйәркәһе булып, улар менән төрлө выведывать. Бер эго үлтерергә тырышып, ул ҡатын-ҡыҙ башҡа ee сыч. Һуңынан ул табылды неаполитан ҡултығы бата».
  
  
  Юҡҡа картаһы, слайдтар, экран төҫлө матур роскошный яхтала һәм фут оҙонлоғо яҡынса 180 тула.
  
  
  «Был прогулочный яхта Корелли, Lysistrata. Унда Франция флагы аҫтында йөҙгән. Корсика корелли граждан тип һанаған, үҙе булмаһа ла, уның миланда тыуғандар».
  
  
  Хәҙер ҙур экранда күренгән һүрәттәге вилла.
  
  
  «Йорт Корелли. Хәйер, уның барлығы ике сакчысы, ул эго һаҡлау, даими патруллек поместье полдюжины боевиктар эго».
  
  
  Яңы һүрәттәр тоҡандырҙы. Был үлән тәнде ята. Ул бер нисә тапҡыр атҡан. Незнаем мәйет булһа, уның тик тышҡы күренеше буйынса ерләнгән, тип уйлайым пуля, ул унда эләгеп булһа, пустышка - ябай пуля, лезвие думдум пуля x. н йырғыланған тоҡомдарының бәшмәк хәрефкә әйләнә, емерелгән формалары, ҡасан эләгә маҡсаты .
  
  
  «Буйынса был исем франция ференк емил агенты була. Ул вилла үтергә тырыша Корелли, поместье тип атала. Күрәһең, үлтереүселәр табылды һәм уның патруле».
  
  
  Һуңынан барлыҡҡа экрандан фотоһүрәттәр бушап ҡала, ауыл ерҙәрендә сүллектәренә оҡшамаған. Объектив фигуралар һыу яҡынлаша, Италия, мөһабәт тирәктәр янында тора, теләһә ниндәй ағас күләме яғынан берҙән-бер. Шул һайын, арта барған кеүек һ, күреп булмай, тип, билдәһеҙлектә йәштәге кеше, ләкин ярайһы ныҡ һәм юғары тора. Кеше шәүләһе булды.
  
  
  "Энрико Корелли. Был һүрәткә иң яҡын, кем ул-һуңғы ун йыл эсендә өлгәшелгән ҙә төшөргән. Убалар һүрәттәр ярҙамында һорау менән ҡапма-ҡаршы булған объектив менән телескопик нөктәләрен хәүефһеҙ булып эшләй. Кешеләргә оҡшамаһа ла, аныҡ кеше тәнен күрергә мөмкин . Компьютер баһаһы буйынса, яҡынса 182 аленка эгоһын тәшкил иткән, үҫеш - 6 фут, тура ултырып, ә һаулығы - хәрби тамамланыуы яҡшы ".
  
  
  Потемнеть Экран. Шунан кино башлана. Был сәхнә пляжда булған, ихтимал, француз Ривьера. Был потрясающий миниатюрный шествовать блондинка ҡом буйлап бикини, янбаш раскачивает, сәстәре оҙон һәм яҡты развеваться буйынса яурындарын. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс туҡтай һәм уны ҡарағас, как будто кеше-йәғни менән һөйләү ул. Камера һәм уны ҡарап йылмая.
  
  
  "Тина Бергсон. Эй, егерме өс йыл. Швецияла тыуғандар, ул римға күсә, бында ҡыҫҡаса булһа нах була, ләкин уңышһыҙ кинокарьераһы.
  
  
  
  
  
  Шунан һуң, ике йыл элек Швейцария унда күсергә, унда ҡатнашыусыларға аҡсаларын хәйләле менән, күрәһең, ҡыҙыҡһынып йәки мафияһы ниндәйҙер мафия ойошмаһы кеүек. Уны тотоп, судҡа тиклем ла түгел, әммә килтерелгән. Әйткәндәй, был аҡсаның күп өлөшө ҡулдан-ҡулға күсеп аша, эй швейцария властары ярҙам итеү өсөн ҡастым.
  
  
  Артабан ул тиҙ арала был йортҡа корелли энрико була. Корелли ул өйләнә алмай, ләкин ул даими спутница эго. Улар швед һөйләшеп, француз, испан һәм итальян телдәрендә, шулай уҡ инглиз теле. IQ Ee, тип әйтерлек, тәшкил 145 тест һөҙөмтәләре буйынса фактик, эшләгеҙ, эшкә ҡабул итеү тураһында ғариза тултырғанда уның ҡасан швейцария банкы. Лыжница ул яҡшы ».
  
  
  Хәҙер уның битләүҙәрендә саңғы буйынса мелькать кинокартинаһын. Уның булып танылырға тейеш, был бик яҡшы буласаҡ. Неудивительный, ашағыҙ тип, эй у ҡышҡы айҙарҙа саңғы битләүендә үткәрелгән; тойола, уның спорт ярата.
  
  
  Башҡа экран карталар барлыҡҡа килде. Меркатор күрһәтерлек һыҙаттары менән уны проекцияһы донъя, яҡын көнсығыш барып сыҡҡанға тиклем Төркиә, Сицилия тиклем төркиәнең баш, сицилия корсиктың килеүе тиклем, тиклем Ривьера, Корсика ҡайта, ә һуңынан Португалия, унан һуң Куба. артабан үҙәк Мексикала, ә һуңынан сан-диего ҡалаһының калифорния.
  
  
  Дарыу сылбыры.
  
  
  "Наркотик һатҡан өсөн һуңғы бер нисә йылда күп үҙгәрештәр булды, төп сылбырында. Ҡағиҙә булараҡ, ауыр наркотиктар менән эләгеп башлай һәм көнбайыштан көнсығышҡа, урта диңгеҙ аша, унда уларҙы эшкәртә. Был контролдә тотоу өсөн корсика сылбыры нығытыу, мөһим ривьера эшкәртеү алдынан ғына туҡталыштар булмаясаҡ. Кубала өс туҡталыш аша наркотик Корсик һәм артабан шунан ҡайтҡан береһе: Португалия, Марокко йәки Алжирҙың.
  
  
  Яңы картаһы. Ул тағы Корсик күрһәтә.
  
  
  «Линияһы һуҙыла һәм артабан тәғәйенләнеше иң элек был һыу бүлеү пункты һуңғы статистика яҡын көнсығыш, көнбайыш. Бында Көнбайыш аҡса менән уҡырға инә, һуңынан келәт унда яҡтар араһында уларҙы ҡыйратты».
  
  
  Нацеливаться Объектив картала күрһәтелә Басрия янында поместье Корелли, түңәрәктәр обвести.
  
  
  "Рико Корелли - кеше, ул теҙмәһен контролдә тота. Ул бойороғо менән сицилия ала, яртыһы көнсығыш урынбаҫары контролдә мафиози унда ҡыйратыла. Ҡала көнбайыш өлөшөн контролдә тотҡан Дон ҡыйратып, плюс таралған."
  
  
  Тәржмәлә һүрәт, һәм сергей.
  
  
  Ҡайһы бер ваҡытта беҙ ултырған молчанов.
  
  
  Горлов Хоук прочищать "Ярай?"
  
  
  «Ҡыҙыҡлы», - тинем мин.
  
  
  «Академия», - тине Хуан.
  
  
  «Мин уның менән риза булыр», - дауам итә.
  
  
  Хоук нахмуриваться. «Был ябай брифингта».
  
  
  "Ә корелли тип әйтерһегеҙ?" - Ху һорай.
  
  
  Һәм йөрөргә уңайлы креслола күҙҙәрен йомоп хоук бәүелә.
  
  
  «Мафиози программаһы буйынса наркотиктар алынған килемгә риза була», - тине ахырҙа Хок. «Эстән алты кеше ебәрҙе, улар бер ай элек башланған, системаһын тикшереү өсөн аҡыл бирмәйҙәр. Корелли ҙур сумманы алыу - бик күп, Дон һүҙҙәре буйынса АҠШ. Әммә хәлде төҙәтеү учреждениелары сицилия секундант уйларға мөмкин түгел. Йыйылышында хәл ителә, тип Корелли китергә тейеш була. Бер кеше ебәреп, уның өсөн һуҡты, әммә уны юҡҡа яландар аша күрҙе. Һеҙ күргән, сөнки агенты тип аталған окопный менән булған, ул омтыла поместье үтеп инә.
  
  
  «Капо напасть на Корелли Бергсон саҡта мафиози тина аша хәл итә. Детектив, тип раҫлай, уның буйынса Швейцария, бер ваҡыт уны ҡулға алырға тырышты буйынса Басрия-иҫке швейцария ғәйепләнә. Әммә бер корелли ҡыҫылыуынан ҡотҡара һәм сакчысы тинаһы буйынса. Артабан уның ҡабул итеп алыуы үҙе яҡындағы пляжға шымсы k, ҡалҡыуға бәйле эго көтөү һәм мөмкинлектәр өсөн, бата. Корсик һәм кеше ҡасып китмәһен өсөн, бер ҡасан да кире ҡайта ».
  
  
  Ул ҡулын күтәрҙе.
  
  
  "Ника?"
  
  
  "Беҙ быны ҡайҙан белеп бөтәйем?"
  
  
  «Беҙ Корелли, - тине».
  
  
  "Туранан-тура?"
  
  
  Тын Хок. «Беҙ кеше янына булһа, һыуға яҡын Корелли, беркасан ла күрмәнек уны эго. Корелли үҙ инициативаһы буйынса мәғлүмәт биреү».
  
  
  "Ни өсөн?" - Ху һорай.
  
  
  «Әйтмәй уны, бер ҡасан да китмәһен тип теләйем».
  
  
  "Һаклап ҡалыу өсөн, үҙенең һәм ҡыҙ?" Улар һорай.
  
  
  "Бөтөнләй фантастик. Штат ала һәм убежище".
  
  
  "Үҙ сиратында...өсөн?"
  
  
  «Барлыҡ командаларҙы линияһы, йәғни дөрөҫ һәм сылбыры булараҡ, ул эшләй».
  
  
  "Беҙ ҡайҙан белә, ловушке был нимә?" Улар һорай.
  
  
  «Беҙ эшләй алмай». Хоук лениво күҙен асып. «Тауыш биреү, һеҙ бында керер». Хуан уны ҡарай бора.
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  «Үҙ тәжрибәһенә эйә,, һезгә кәрәк буласаҡ асыларға, әйтеп Корелли правда ли беҙ - трек буйынса алып барған йәки беҙҙең баҡса».
  
  
  Ул тын. Дикция викторина ҡайһы өмөтһөҙ Хок.
  
  
  Хуан һүҙҙәренә иғтибар итмәй. "Мин белмәйем."
  
  
  "Ни ҙә булһа ҡуйылған?" Улар һорай.
  
  
  «Y nieve sol осрашыуға килде. Испанияла был тау саңғыһы курорты. Был турала мин һеҙгә әйттем?»
  
  
  "Ҡыҫҡа"
  
  
  Элек Хоук откидываться. «Һәр тау саңғыһы курортына барып тина йылда был бергсон, ә уның корелли менән йөрөй. Ай самаһы улар шунда үткәрә».
  
  
  "Унда барһам-әйҙә, Корелли Рико нисек?"
  
  
  «Юҡ. Беҙ белмәйбеҙ, уны ниндәй исем ҡулланырға. Әммә беҙ белмәгән, һәр ваҡыт улар бара. Корелли осрашты һәм унда теләйем».
  
  
  «Был мөмкин подстава», - мин пробормотать.
  
  
  «Әлбиттә, - тине Хоук. «Һин ниңә бында тауыш, ғилми-нәшриәт. Ни өсөн тауыш AX на фото».
  
  
  «Һуғыуын көтә».
  
  
  Ул кивнуть. «Фаразлап, Корелли мафиози пландары тураһында беләбеҙ. Отель ине бит уларҙың да, беҙҙең бер номер ала силовиктары
  
  
  
  
  
  
  беҙҙең бер номер буйынса наркотик һәм эксперттар? "
  
  
  Уның эйәк ышҡығыҙ. "Беҙ бәйләнештә нисек күрергә?"
  
  
  Хок әйтте: «малага ҡалаһы беҙҙе ир-егет була. Малай уны y sol nieve була. Охранник Корелли тура килә уға. Малага ҡалаһы беҙҙе кеше һеҙгә ҡаршы, уның менән осрашыу курорт һәм малайҙар өсөн тәғәйенләнгән. Аҙаҡ һеҙҙең менән осрашырға лицом затка корелли ".
  
  
  Ул кивнуть. "Ә аҙаҡ?"
  
  
  "Мисс хужа булып алған саҡта Ында *
  
  
  "Һеҙ беҙҙең паспорт әҙерләнә?"
  
  
  «Ул Identification AX документ була. Джордж пибоди алмалары һеҙ һаман да булды, ләкин һеҙ хәҙер профессиональ фотограф».
  
  
  «Сэр, мин, хатта мөмкин түгел, Күм идара итә, йәғни артыҡ Hasselblad!»
  
  
  «Бөгөн был камера ышаныслы! Бынан тыш, улар нигеҙендә һеҙ яҡшы беләһегеҙ. Ә һин, һылыуым Ында, фотограф өлгөһө булып тора. Һеҙ бөтә ҡағыҙҙарҙы эшләй. Ih һуңынан яндырыла, - тип үткәндәрен хәтерләй».
  
  
  "Мин шәрә һын?" - Ху һорай.
  
  
  Шокирующий хоук була. Зәңгәр күҙҙәре Эго киңәйтеү. Һуңғы йылдарҙа ул иҫке буйынса, кешеләр тотош йәмғиәтте подавлении, унда енси азатлыҡ ҡағиҙә булып тора. "Минең ҡәҙерле ҡыҙым!"
  
  
  "Шәрә һын рәүешендә булыр ине икән?" - мин тиҙ һорай.
  
  
  «Әлбиттә», - ти ул. «Профессиональ мәғәнәһе. Ул ҡасан уйнаған роле, уның ee тиклем баҫым уйнай».
  
  
  Хоука кеше төҫөн үҙгәртә. Ул бик ҡыҙыл булды. Был агни тотҡарлығынан уны үҙ ҡулына ҡарап. «Һин тамамла, әгәр инде», - уға ҡыҫыла.
  
  
  Ул, усмехаться. "Дауамы."
  
  
  «Мин беләм, һеҙ ҙә буласак тип, вокзал, беҙ һеҙҙең прикрытие булдырырға, нисек командаһы һәм ҡатын ире», - тине ул. тиҙ, уның күҙҙәре балҡып.
  
  
  "Сэр!" - мин восклицать.
  
  
  «Джордж и Мистер буйынса пибоди алмалары миссис Миллерс-Фоллс, Миннесота».
  
  
  "Был-мин яратам!" - әлбиттә, - тине Хуан.
  
  
  "Ненавижу это я!" - мин прорычать. «Был бик надумывать! Һәм был ауырлыҡтар тыуҙыра!»
  
  
  «Мисс ләкин был эш еңел бирелмәй ривер - әгәр ул булырға тейеш». Покраснеть йөҙө тағы хоука.
  
  
  "Логика миңә кәрәк түгел!" - мин огрызаться.
  
  
  «Ҡатын-ҡыҙ кейәүгә сыҡҡанда, ҡыҙҙар кеүек...Ында һылыуы»
  
  
  "Мин был асыулы!" - Ху ҡырыла.
  
  
  «... Булыуы күпкә ауырыраҡ булыр ине, ох, эҙәрлекләй, тип әйтеүҙәренә ҡарағанда, заможняя ҡатын-ҡыҙ. Күрәм?»
  
  
  Ҡом ят кеше булған уның. Уны күргәс, ысынлап та, логика аҙға.
  
  
  Хуан хок к борола. "Һеҙҙе хуплайым?"
  
  
  "Тотош." Иҫ киткес йылмая ул.
  
  
  Кивнуть удовлетворенно Хок. Аҙаҡ мин уның ҡотон алыу. "Етешһеҙлектәр булған?"
  
  
  Була уның ҡәһәр! «Был ышаныслы күренә», - тинем мин. «Беҙ булдырырға тейеш ниндәйҙер авария сигналы», - дауам итә. «Мин төрө булмаһын, әгәр барыһы разливается. Хуан уны ҡотҡарырға теләй һәм минең тире мөмкинлегенә эйә булыуға ҡарамаҫтан, беҙ, тип».
  
  
  «Беҙгә Гран кеше булып, бөтәһен курорт ярты алыҫлыҡта. Проинформировать һеҙ Малага».
  
  
  «Ысынлап та. Был был ҡапларға тейеш».
  
  
  «Закодировать һеҙҙә ниндәй хәбәрҙәр ебәрә алаһығыҙ, ул, ашағыҙ, аша гран».
  
  
  «Яҡшы», - тинем мин. Ул боролғанда, янында Хуан. "Ул һеҙгә нимә тикшерергә буламы?"
  
  
  Мин уның ҡарауы, артабан Хок.
  
  
  «Мин уйлауымса, юҡ. Һеҙ уны ҡулынан ҡаршы, әлегә корелли мистер менән осрашты. Был саҡта уның менән шөғөлләнеү».
  
  
  * * *
  
  
  Задремать ул ғына тип, ҡырҡа ҡасан нацистарҙың стук в дверь заперта, ху минең бүлмәгә бүлмәнән айырып булмай.
  
  
  Ул баҫҡан. "Эйе?"
  
  
  "Ника!" прошептать уның.
  
  
  "Ниндәй?"
  
  
  "Тәҙрә."
  
  
  Ул, борола. "Был нимә әйтерһегеҙ?"
  
  
  «Урамға ҡараған».
  
  
  Потянуться т уның яурынына кобура, шкаф аҫтынан менән һуға. Ул, тәҙрә янына килеп, һыу һәм күләгә стонать ҡыҫылыу була. Откинуть люгер занавеска үҙ олоно, уның аҫтында ҡараңғы урам вглядываться.
  
  
  Юлды аша сыға торған «кадиллак», веб-машина кварталында бөтә.
  
  
  Ир-ат водителдәр булып nen яғынан ултырып, була ул, миңә шөғөлләнә. Аҙаҡ, әлегә уның ҡарауы, башҡа ир-аттың урам аша ҡарарға ашығығыҙ «кадиллак», артҡы короче менмәҫкә тамашасылар һәм водителдәр менән һөйләшегеҙ.
  
  
  «Кэдди» заводиться тиҙ бара һәм урамдары буйынса, ябылған туранан-тура мөйөш яһап.
  
  
  Унан көнөндә әйләнеп ҡайтып, беҙҙе бүлмәләргә бүленгән.
  
  
  "Эго һеҙ беләһегеҙме?" Ул һүҙ һораны.
  
  
  «Эйе. Улар, элекке кеүек, уның тирәһенә мгновений элек машина сыға. Ул минең бүлмәлә ҡара - һеҙ йй. Уны күргән кешенең эгоһын. Ә һуңынан ул ҡала ашыға. вестибюль отель».
  
  
  "Кем була ул?"
  
  
  «Мин күрмәйем, - эго даллес ҡасан аэропортында бөгөн түгел. Беҙ ҡыр. Улар ҙур булмаған күн чемоданчик була. Уның тирәләй, оптик прицелдар улар ҡоралдары менән һалып булмай».
  
  
  «Яҡшы ҡыҙыҡай», - тине ул. рассеянно.
  
  
  Алмаша башланылар. "Беҙ хәҙер нимә эшләргә инде?"
  
  
  «Барып йоҡлап», - тинем мин. «Һәр хәлдә, беҙ беләбеҙ, сөнки улар яҡшы белә».
  
  
  "Һеҙ эҙләгән эго йыйына?"
  
  
  «Вашингтонда? Был ҙур ҡала».
  
  
  "Ника!"
  
  
  «Йоҡлап йөрөмәҫкә, Ху». Улар көнөнә күсә. "Татлы Хыялым."
  
  
  Ул, ишеткән кеүек, ул ворчать танау аҫтында үҙенә, ә һуңынан уны көн булып китте. Бер йәки ике карауат мгновений скрипт уны ишетте, һәм уның эскә ҡасан менмәҫкә усаживаться.
  
  
  Һуңынан килеүсе тиште.
  
  
  Тәҙрә янына ултырып, уның, ултыра, көтә. Ләкин бер кем дә килмәй.
  
  
  Өс
  
  
  Үтә түбән буласаҡ һәм беҙ тау ергә осоу-ултырыу һыҙаты малага ҡалаһынан алыҫ түгел. Водоворот һәм таксистың бөтә европа аша беҙ ответ маркалы автомобилдәр ҡала миниатюрный формаһы.
  
  
  Баш ҡаланың бер ҡунаҡханаһында туҡтай, беҙ тирә-яҡ, тәҙрәләрҙән малага гавань булып сыға. Прогулочный катеров суд була һәм бер нисә сауҙа, йәки гавань пришвартовывать ухоженный эргәһендә якорь тора.
  
  
  Хуан арыны. Уның үҙ яртыһы ылау номерҙары, күңел вздремнуть һәм ҡабул итә. AXE тотҡас, уны кисекмәҫтән йорт юллана.
  
  
  Был ҙур булмаған офистар, йорттар, кварталдар бер
  
  
  
  
  
  
  урам мөйөштәрендә һәм сит.
  
  
  «Төҙөлөш төҙөкләндереү», - келәмгә табличкалар көнө. "РСС. КЕЛЛИ ҺӘМ РАМИРЕС"
  
  
  Ул, постучать.
  
  
  "Es Quién?"
  
  
  «Сеньора Пибоди Алмалары».
  
  
  «Улар».
  
  
  Ишек асылды. Был мтс келли була.
  
  
  "Сәләм, Келли, - тинем мин.
  
  
  «Һаумы, сеньор». Мин уның усмехаться һәм итегез. Һуңынан, ҡараңғы коридорға ҡараш ташлағас, өҫкә һәм аҫҡа боронғо буйынса, уны һаҡ булығыҙ дверь заперта.
  
  
  Ул, офисын ҡараған. Ул бәләкәй генә булған, бер потрепанный өҫтәл, шкаф ишеген картотечный һәм иҫке өйөмдә, бәҙрәф алып бара. Малага ҡалаһы һәм гавань өсөн өҫтәлде тәҙрә сыға.
  
  
  Мин арҡамды хлопнуть буйынса Келли. «Һине күреү менән улар көҙән, делле булараҡ билдәле булған "әфлисун ҡыҙыл", ғилми-нәшриәт».
  
  
  Грецияла был хәл. "Биш йыл элек, ысынлап?"
  
  
  «Ысынлап та. Ҡарсығына әйтә, тип, һиңә киләм».
  
  
  Bausch йәшниктәр асыу һәм уны кәштә матур биноклдәр & Lomb 30x, ул задумчиво ҡулына уйлайым.
  
  
  "Мин һеҙҙең өсөн яңылыҡтар булыуы ихтимал".
  
  
  "О?"
  
  
  Һәм уның күҙенә күҙлек кейеп ҡарағас, ҡарау өсөн, гавань. Ул, аңламайынса, тип, уны күҙәтеп торған кәмәләр, ҡасан ул, постучать.
  
  
  Малага ҡалаһы ҙ келли балта өс йыл етәкселек итә. Эш шунда: Эго шул булһын өсөн, белмәйбеҙ, тип, тирә-Малага килде һәм кемдәр китте.
  
  
  Эго ул яурын аша ҡарап. Прогулочный гавань пристань уның өйрәнеү үҙәге. Бигерәк тә уның яхта ҙур ҡыҙыҡһыныу тойолғандыр, шунда торған якорь-уртаһында булды.
  
  
  «Бөтә тауыш менән, - тине ул. «Был« Лисистрат ». Яхта Корелли».
  
  
  Уны иҫкә фотоһүрәттәре, улар күргән штаб-фатир БАЛТА.
  
  
  Мин уның биноклдән һуҙҙы. Римлеләргә уны эго. Ул шәп булған; уның яхта бик яҡшы күрәбеҙ. Суетиться палубала бер нисә экипаж ағзаһы була. Тыныс, тымыҡ һәм борты барырға була. Ике палубалы бер нисә рәт күреү менән уның төп каюта иллюминатор мөмкин буласаҡ, тигәнде аңлата, тип, ике палубалы каюта түбән урынлашҡан.
  
  
  Был ҙур, матур яхта прогулочный. Франция флагы развеваться На аҙығы.
  
  
  Келли силы на мтс зашуршать ҡағыҙҙары һәм ултырғыс. Ул, беләһеңме, нимә ул ҡунаҡхана, ул шуға иғтибар итә, - тип һөйләне ул. Нөктәләр бирелгән йыйылған, уны күрмәй, сөнки кемдер, каюта сыҡҡанда салбар һәм свитер буйынса төп палубалы булған. Ҡатын-ҡыҙҙың сәсе оҙон менән был яҡты була. Грустная була һәм уның менән бик нескә бил, ә тирә-яҡ тығыҙ салбар, янбаш һәм уның мэйджор ботло, ғәжәпкә ҡалдырыу өсөн бер ни түгел. Уның аяҡ аҫтында зәңгәр салбар нах был яҡшы булыр. Ee тиреһе шыма һәм яҡты була, ә күҙҙәре зәңгәр. Изге ҡояш сыға, уның урыны на ҡара күҙлеген кейеп һәм рассеянно ih һуҙҙы.
  
  
  «Бергсон Тина», - тине ул, ҡысҡырып.
  
  
  Тәҙрәнән тәҙрәгә муйынын һуҙылған һәм келли булып, ҡояш менән яҡтылыҡты щуриться & nb. "Эйе, йәнәһе."
  
  
  «Камил ҡыҙы», - мин әйтәм.
  
  
  «Ғилми-нәшриәт тағы ла бер үҙенсәлеге Карте», - фыркнуть Келли. "Һеҙ нисек еңергә?"
  
  
  «Мин делаю, йәғни ябай, вашингтонда кеше тип әйтә», - мин пробормотать.
  
  
  «Был кисә килгән», - тине Келли, ҡабат ҡағыҙ потрясти.
  
  
  Тина уның яурыны менән күкрәге хис ҡараштарын төҙөк һәм Бергсон, иродтан свитер, неон һәм биноклдән үҫһен. Келли уны күтәреп, ултырғыс һәм бергсон тина римлеләргә ih бороу булған, уның әлегә баҫылып мәғлүмәт уҡый.
  
  
  КЕЛЛИ. КЕЛЛИ ҺӘМ РАМИРЕС. 3 ЗАФИО ПАСЕО. ШИШӘМБЕ LYSISTRATA БОРТ КИЛДЕ. КИЛЕҮСЕЛӘР ӘҘЕР. ТИНА БЕРГСОН ПРИВЕЗИТ ЯХТА ЭГО. ЭКСПЕРТТАРЫ МЕНӘН ОСРАШТЫ НАРКОТИКТАР МЕНӘН САҢҒЫ АҘАҠ ҠУЙЫЛА.
  
  
  "Танау рим!" - усмешка менән уны ҡабатлай.
  
  
  «Был Корелли кличка», - тине Келли. "Банально ярайһы, улай түгел икән?"
  
  
  "Бик банально, эйе". Индеецтар башлығы рим танаулы була.
  
  
  «Үҙ-үҙеңде һанап Корелли изгоев. Һеҙ беләһегеҙ - мафиози була».
  
  
  Ҡара хәбәр ҡабат уны. «Бирелеш ҡарағанда, мин уйлайым, мин уны ҡаршы, да?»
  
  
  «Ысынлап та. Отель һеҙ уны белмәйһегеҙ. Ул яҙмалар ебәрегеҙ инде».
  
  
  "Ул унда ҡасан була?"
  
  
  «Һин уны ала вестибюль көн булырға тейеш». Келли сәғәт ҡото алына. «Был һеҙ ярты бирәм».
  
  
  "Ә хуан тип әйтерһегеҙ?"
  
  
  «Бәлки, уны көтөү. Был алдан тикшереү».
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. "Бөтә чушь был нимә?"
  
  
  «Романы Мороно ҡурҡа. Мин уйлайым, ул тел белә, күҙәтә бармы һәм уның өсөн түгел».
  
  
  «Йә, әгәр мөмкин, - мин уйлайым.
  
  
  * * *
  
  
  Холда көн уны көтә.
  
  
  Уның ҡасан кергәне, барлыҡ тейешле вестибюль нах булып күҙ, нәфрәт менән ҡараған ҡатын-ҡыҙ, ир-атта ҡыҙыҡһыныу менән ҡараны. Шунда уҡ өҫтәл артына әйләнеп Лотариос урындағы алсаҡ кеше.
  
  
  Унан, янына килеп баҫҡан һәм уны. «Мисс Бергсон», - тине ул по-английский.
  
  
  «Эйе», - акцент менән генә яуап биреүе еңел ул. «Мин һуңлаған. Мин бик жаль».
  
  
  «Һине көтөп тора», - тинем мин.
  
  
  Дунайҙағы мин ҡараным уны. Айсберг фьорд уның тураһында уйлай. "Китте, ә?"
  
  
  «Эйе», - тинем мин.
  
  
  Мин уны бороп сығарған сағыу ҡояш тирәләй һәм бер брылев вестибюль исп.
  
  
  «Был майҙан ғына ҡаршыһындағы», - тине ул. "Беҙ йөрөргә мөмкин"
  
  
  Улар, ҡулға-ҡул алыу һәм уны кивнуть галантно. Ахырҙа, европала булған. Мин уны эго аңлатма бирә алмай. Һәр хат менән мөрәжәғәт күҙҙәре испания, поприветствовать өсөн беҙ ике - һүҙ менән һоҡланыу, көнләшеү менән мин.
  
  
  «Был көн», - тине ул, тәрән бәрәбәр.
  
  
  "Малага һиңә оҡшай?" Ул уның рискованный ҡарашлы кеше.
  
  
  «Тураһында әле, - тине ул. «Бында еңел һәм лениво. Ул ярата ҡояш брылев. Ул йылылыҡ яратыусы».
  
  
  Был уның әйткән
  
  
  
  
  
  , ләкин мин был турала яҙа. "Һинең кәмәлә йөрөргә нисек үтә?"
  
  
  Ул тын. «Беҙ яр буйында эләгә шквал Коста-Брава. Кире осраҡта...»
  
  
  "Ә һеҙ - һеҙ дуҫ?"
  
  
  Задумчиво мин ҡараным уны. "Мистер Роман?"
  
  
  «Мистер» Романы. Шарада дауам итә.
  
  
  «Һеҙҙе күрергә тип, яҡын арала эго».
  
  
  «Мин шулай аңланым, һин үҙең саңғы шыуыу», - тинем мин, яхта өсөн беҙ бар порт яҡынлаша.
  
  
  "Мин яратам был." Ул йылмая. "Ә һеҙ?"
  
  
  «Уртаса», - тинем мин. «Ҡушма штат нигеҙе. Аспенный. Стоу. *
  
  
  «Бер ваҡыт мин америкаға барып теләйем», - тине Тина Бергсон, уны ентекләп мин ҡараным зәңгәр күҙҙәрең һәм йылы була.
  
  
  «Бәлки, владимир... эээ, Роман - тип әйтеп булмай, был йәһәттән».
  
  
  Ул көлөп. Теш идеаль булған. «Бәлки, ысынлап та». Ентекләп мин ҡараным уны. «Мин уйлайым, һеҙ килешә һәм уны бик яҡшы».
  
  
  Һуңынан беҙ яр буйында инек, һәм шкаф буйынса смирно тора аҙағында йәш кеше, үҙенә ҡарата Бергсон Тина ебәрҙе. Урта буйлы була, әммә жилистый һәм көслө күренә. Виться һәм йоҡа сәстәрең ҡара булған, ҡәләм кеүек, усы.
  
  
  «Сеньорита», - тине ул. Уның ҡулы һуҙыу, ярҙам итеү өсөн ҙур булмаған моторлы кәмәлә эй шыма булып төшөп, алсаҡлығы килеп туҡтаны.
  
  
  «Рәхмәт, Бертильо», - тине ул. ласково. «Мистер был пибоди алмалары», - тине ул. эму, миңә күрһәтте.
  
  
  «Сеньор, - тине Бертильо. Ҡара аҡыллы күҙҙәре менән эго була.
  
  
  Спрыгивать һуңынан уны нисек Тина Бергсон, ә һуңынан Бертилло китте, велосипед ала, йөҙ һыуын дуғаһында беҙҙең полицей һәм беҙ яхта яһаны.
  
  
  Йәш ҡултығы ҡояш, күлдәк ҡалдыҡтарын йыйыу аҡсарлаҡ менән, беҙ рассекать ҡасан һыу һәм, күктә улар сердито взлетающий, беҙ диңгеҙ һыуы забрызгивать.
  
  
  Бер нисә минуттан беҙ яхта ныҡ бәйле була. Хәҙер уның исеме күрергә мөмкин, Лисистрат. Өҫтөнә өҫтөндә матрос һәм беҙ ике баҫҡысҡа аҫҡа ҡарап. Беҙ борт взбираться.
  
  
  Төп палубалы булған каюта, салоны шөғөлләнеп булмай, итләс ир-аттар уны күреп, ял итеү өсөн уңайлы креслола ултырған. Ул сигара тартып травма, уларҙың баш өҫтөндә күк төтөн барлыҡҡа башы ореол эго.
  
  
  Беҙ инә. Улар баҫты, ул оло маҡсаттар төтөн болот булып күтәрелгән. Тина! »- ул уның поприветствовать, ул йылмая һәм ревматизм булғанда.
  
  
  «Мистер буйынса, Америкала был пибоди алмалары, - тине ул. «Мистер пибоди алмалары, владимир ... ... был энеләр»романында.
  
  
  Оглядеться уның. Шикарно солғанышында булды.
  
  
  Ул засмеяться, пожимать ҡулында. Эго власы ҡаты була. "Мистер пибоди алмалары, ул, уйлап, саңғы шыуыу һеҙ?"
  
  
  Ул кивнуть. "Мин слалом эшләй."
  
  
  «Тина д. Шулай ул, әммә оҙаҡҡа. Ҡайһы бер ваҡытта беҙ sol y nieve үткәрелә. Сөнки уны аңлаған, һеҙ унда йыйылған була?»
  
  
  "У."
  
  
  "Юлдаш һеҙҙең менән?"
  
  
  "Эйе".
  
  
  «Был иптәштәр. Осрашыу уның асылын аңларға?»
  
  
  "Улар".
  
  
  "Ябай?"
  
  
  «Минең спутница - ҡатын-ҡыҙ. Уны аңлай».
  
  
  Унан өйрәнгән "Рим танау". Һүрәт яһау, улар уны күреп, уны, аңларға, тип ул булырға мөмкин еңел-Рика Корелли. Иң делле, уға ышанам, был-Рика Корелли. Унда йәше лә оҡшаш булһа ла, үҙ йәшеңде түгел, сөнки ныҡ күрһәтте, үҙе кеүек ир-аттың күпселеге почта бизнесявляться.
  
  
  «Минең американка менән мөнәсәбәттәр һәр ваҡыт яҡшы булды», - тине Корелли.
  
  
  Тина йылмая. "Мәңгегә."
  
  
  «Беҙ һеҙҙең менән беҙҙең илдең түҙемһеҙләнеп көтөп булмай», - тинем мин. «Һәр хәлдә, уның, аңлай, тип, һине...»
  
  
  Корелли ҡулын күтәрҙе. «Мин ышанам сәфәр ҡылды. Әгәр беҙ килешеүҙәр төҙөй ала».
  
  
  «Был биләй бер генә осрашыу», - тинем мин. «Тау саңғыһы курорты булған».
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  "Был осрашыуы сәбәп булды тип алданды?" - мин ҡырҡа һораны.
  
  
  «Һаҡланған», - рявкнуть ул, сигара попыхивать. Ҡуйы төтөн салондары буйлап аҙашып йөрөй башланы.
  
  
  «Хәүефһеҙ тойола һеҙгә етәсәк». Улар, алға, ти һәм многозначительно һәм ривненский наклоняется. «Һеҙ тәъмин, әлегә уның янында булырға, хәүефһеҙлек менән проблема ла булмаясаҡ».
  
  
  Ул йылмайып, ирендәрен мелькнуть көсһөҙ. "Юҡ, бәлки."
  
  
  Стюард эсемлек килтерә. Ул, элек откидываться. Осрашыу һәм фекер алышыуҙар килешеп булмай. Ябай курорт һәм отель буласаҡ уның менән элемтәгә керергә менән хуан үҙе менән ала ине.
  
  
  Беҙ эсәбеҙ.
  
  
  Беҙ башҡалар тураһында һөйләне. Ун биш минут үтә. Тина ниһайәт күтәрелде.
  
  
  «Мин уйлауымса, бик теләп отель мистер пибоди алмалары үҙе ҡайта».
  
  
  Ул кивнуть. «Ваҡыты өсөн рәхмәт һеҙгә, владимир Романы. Бына ул түҙемһеҙлек менән көтә тулыраҡ фекер алышыу булды илдә ҡар».
  
  
  Беҙ бер беребеҙҙе ҡарап, борола һәм уның өсөн китә. Тина өсөн ҡулына ала һәм мин тура килде миңә.
  
  
  «Мин бик жаль, что мин һинең менән була алмай, кире ҡайта ярына. Әммә кире Бертильо һинән алам».
  
  
  Пожимать яйға уның ҡулында. «Һеҙ иҫ киткес ҡунаҡсыллығы өсөн рәхмәт һеҙгә».
  
  
  Беҙ палубала булып, катер һәм мин төшөп ҡалдым. Помахать мин палубала таяҡ менән ҡулын ҡуйып, уны, һәм ҡасан кәмәлә һыу ебәрә башлай раскручиваться порты бар.
  
  
  Полицей беҙ бары илле үткәс, ҡапыл нацистарҙың яхта менән ҡысҡыра башланы. Һыу өҫтөндә туҡтауһыҙ тауыш ҡатырғыс һәм тиҙ таралған.
  
  
  Ул тиҙ ҡыйралып. "Тора, Бертильо!"
  
  
  Улар, элекке кеүек, тренажер залы эргәһендәге Тина сыға, ҡайҙа ғына улар китһен. Раненый уның.
  
  
  Һары тоҡанып серияны тағы салоны, һуңынан буйынса & nb автомат разнестись громовая.
  
  
  Уның ҡысҡырғанын ишетеп.
  
  
  Нацистарҙың береһенә уҡ атып, уны күреп, нисек ҡолап Бергсон Тина палубалы булған, уның уртаһында ҡорһағы галицияға крик тауыш.
  
  
  Гидрокостюм палубала ҡараңғы тиҙ хәрәкәт буйынса фигуралары кеүек,
  
  
  
  
  
  пантера, алыҫ яҡҡа һикерҙе һәм һыу аша перил. Выдать уның пистолет, метко әммә ул атырға мөмкин түгел.
  
  
  "Яхта урап!" - ул Бертилло рявкнуть.
  
  
  Удивленный, ҡото, әммә һәләтле, моторлы кәмәләр булыуын, уны атып, яхта һәм танау өлөшөндә уң яҡта беҙ mimmo менән ташлана.
  
  
  Ҡыуылған генә күрһәтмәнем, ҡайҙа юғалған кешеләр гидрокостюм. Акваланг уны шунда ҡалдырып, был бәхәсһеҙ. Ул бер ҡасан да киткән.
  
  
  Беҙ бер минут кружить, әммә уны күрә алмай.
  
  
  Ул, баҫҡыстары буйынса күтәрелергә палубалы булған, унда дүрт экипаж ағзалары уратып Тина, һулышы менән шөғөлләнә, әммә тыныс стонать. Свитер ee ҡ яурын аҫтында тиҙ кибә.
  
  
  Ул, салон забегать.
  
  
  Здоровяк иҙәнгә ята. Эго атып маҡсатына тулыһынса тиерлек емерелгән. Ул үлгәнгә тиклем төшкән түшәмә.
  
  
  Тыштан уны, ҡараған яры, әммә гидрокостюм кеше булған.
  
  
  Уны тотоп караптар, һыу ярына барыу, шылтыратыу һәм Мтс Келли. Шокирующий булған уның, тик уныңса булырға профи. Шунда ул гвардиясы малагский шылтыратырға була.
  
  
  Тина күҙен асып.
  
  
  "Был больно!" простонать уның.
  
  
  Һуңынан ҡан һәм уның түбәнгә обморок күрҙе.
  
  
  Дүрт
  
  
  Келли мтс шкафтың аҫҡы йәшниккә ҡуялар. Уны күреп, мин нимә кисерҙем. Ул күҙәтәләр, уның кеүек кү расстегивать көпләп, радиотелефонный улар быуындан-быуынға тапшырып һаҡлауында.
  
  
  Был бәләкәй матур йыйылмаһы булған: япон етештереү, транзистор менән есемле. Һеҙ кире ҡайта һәм уның менән Ай тиерлек тотонорға мөмкин ине.
  
  
  Бер нисә мгновений ул загудеть, һуңынан уны эго индереү, нагреваться түгел әлегә. Ғөмүмән, мин уны ҡарай алмайым, әммә эшкә тотона, һуңынан бер нисә ҡыҫҡа һәм алдан шылтыратып оператор менән менән бәйләнешкә Monitor поболтать AX AX, ҡулланыуға ябай тарабарщина R / ул. t. ниһайәт, миңә борола.
  
  
  «Ул Ҡарсыға мин инем».
  
  
  Трубкаһын алды "Сэр?" Тотанаҡлыҡ уның асыуын көскә.
  
  
  «Ғилми-нәшриәт комплексы, танылмаһа был шылтыратығыҙ! Ул, тел, белә, һинең өсөн...»
  
  
  "Беҙ таҙа буламы?"
  
  
  "Эйе".
  
  
  "Атыш".
  
  
  "Дөрөҫ." Һаҡ хоука гепә тауыш. «Ни булған, Ник? Ул һәр ваҡыт мин сығыр күбәләк, һин ҡасан хәүефһеҙлек сараларын үтәү».
  
  
  «Был миссия ойоштороусылары кем? Ҡаҙна?»
  
  
  «Һеҙ беләһегеҙҙер, миңә нимә һөйләгәнен түгел вәкил».
  
  
  «Курьез уны еҫе».
  
  
  "Тағы ла бер тапҡыр әйтергә?"
  
  
  «Вонять! Корелли үле».
  
  
  "Үле?" Пауза. "Ах, уның юлы".
  
  
  "Кем ойоштора ул?" - мин тағы һорайым.
  
  
  «Мин алманым...»
  
  
  «Подстава була. Һәм кемдәр уны ойоштора, мин ҡулланып, корелли өсөн үлтерелә».
  
  
  «Юҡ! Тураһында, уны, аңларһың, тип, һеҙ, төрк булмаҫ».
  
  
  «Был тикшереү, сэр, зинһар! Әгәр таҙа мафия, тимәк, бер нәмә менән беҙҙең яҡтарға китһәм дә. Әгәр ниндәй корелли уйнай-уйнай икән, тимәк, Ҡаҙна алдап булмай».
  
  
  "Һеҙгә ышанып, уны үле тип?" - хок ҡырҡа һораны. Тауыш тоны Эго, тимәк, ул үҙенең тәүге права шок.
  
  
  «Полголовы һүтеп? Ах, д. Тынып ҡалған ул, сэр»
  
  
  "Ә уның иптәштәре?"
  
  
  «Тере ул, ә яралы».
  
  
  «Мин уйланым, был дөрөҫ була», - тине Хоук. «Корелли рим контроле тикшереү».
  
  
  «Рим контроле мафия түләргә мөмкин буласаҡ!»
  
  
  «Николас...» - ул бер һүҙһеҙ мине.
  
  
  «Һанап, сэр, - тип тамамлағы килә был рәсәй тораҡ пункттары».
  
  
  «Тыныслан, Ғилми-Нәшриәт. Һин уның менән бәйләй, нисектер бер нисә шылтыратыу яһаны ғына».
  
  
  «Мисс Ында, һәм артабан уны ҡарар өсөн уңайлы буласаҡ».
  
  
  «Шунда ҡалған! Был уның тел прояснять».
  
  
  «Был инде асып, Хок. Йәки, бәлки, артыҡ термин аныҡ картаһы. Иҫән-һау».
  
  
  "Ника!"
  
  
  Унда яҙылған.
  
  
  Мин шаҡ ҡатырғыс һәм хоук келли араһында һөйләшеү булды. Шуларға дә ҡатнашыуы күҙаллана. Ни өсөн уның тауышы несущественный нәмә тураһында һөйләй. Һәм ул үҙенең өҫтәле янына селл. Мин уны өйрәндем һәм иғтибар көтә, мин бер ҡасан ҡыйығы емерелгән.
  
  
  "Һеҙ уйлайһы, был AX ҡулланыла?" - ниһайәт, уны һораны.
  
  
  «Мин шулай уйлайым, әммә белә алманым».
  
  
  "Шау-шыу ҡубыр?"
  
  
  Ул, үҙ ҡулы менән ҡарай. "Мөмкин буласаҡ."
  
  
  "Ә ҡыҙҙар нимә әйтерһегеҙ?"
  
  
  «Ху? Ул, ысынлап та уның тураһында белә. Был замешать әгәр ул булһа, улар инде күптән булғаны юҡ ине».
  
  
  "Һине ҡайҙа ебәрергә?"
  
  
  Унда борол, һыу көнө. «Отель ҡайта. Шуныһы ҡыҙыҡ, уны шунда булды».
  
  
  Ул. Уны ишетмәү мөмкин, уның үҙ бүлмәһенә рыться кеүек, номерҙан ғына кеүек ул үҙе яртыһы ингән. Һәр хәлдә, был нах булырға оҡшай. Күңелендә ябай, һыуға сумды һәм уның йәнәш досталь люгер үҙ көнөн.
  
  
  "Ху?" - мин, - тинем шым ғына.
  
  
  "Ах. Ника?"
  
  
  «Мистер Пибоди Алмалары».
  
  
  "Нисек үтә?"
  
  
  Хуан был булып, яҡшы. Ул тауыш буйынса әйтергә мөмкин. Люгер уны яҡлап, тип уйлайым, әгәр ҙә уның менән киллер булып, уны ташлап китә малага ине инде, сөнки уны тамамлаусылар ҡатнашты шарада булыр ине.
  
  
  Ул, һәм ишеген асып инә. Ул бик ҡәтғи итеп кейенә, әммә ҡаты күренмәле кейем, аҡса һәм зауыҡлы булыуына ишара яһай, әммә ҡиммәт түгел ине. Ул йылмая, ә был, тимәк, Корелли уның тураһында бер нәмә лә белмәй.
  
  
  «Уст күренә һине, ник».
  
  
  "Уның. Энергия буйынса яңы".
  
  
  "Ни өсөн?"
  
  
  Селл нах крайы һәм уның карауаты ҡарарға була. Донъя тулы ул отель килем ала, уны уҡый башлаған кешене. Ул миңә бороп, ҡояш ҡаса көслө Малага нах йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, һәр деталде, уның йөҙөн яҡтыртты.
  
  
  «Үле Корелли Рико».
  
  
  Побледнеть, уның йөҙөнә. Әгәр ул эшләй, бик яҡшы булһа, үҙ артериаль контролдә тотоу системаһы бар нах. Ниндәй физиологы
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  Һеҙ әйткән ул, был артериаль непроизвольный система булып тора.
  
  
  "Үлтер? Яхта?"
  
  
  Ул кивнуть. «Персонаждар гидрокостюм».
  
  
  "Әйтерһең ә ҡатын-ҡыҙҙы, ул уның менән шөғөлләнер булған?"
  
  
  «Тина Бергсон яралы була, әммә ул һаман да тере. Был подстава кеүек күренә, Ху».
  
  
  "Беҙ хәҙер нимә эшләргә инде?"
  
  
  «Беҙ көтәбеҙ», - тинем мин. «Хок менән яһалған һүҙҙәр. Хәбәр инде ул».
  
  
  Мин ҡараным уны. "Һеҙ кешеләр күрергә ине, Корелли үлтерергә?"
  
  
  «Силуэт эго генә».
  
  
  «Оҡшай ул уға, атып ҡал Энсенад беҙ кем?»
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. «Эго уны бер ҡасан да күргәнем юҡ».
  
  
  «Бәлки, был кеше машина вашингтонда була».
  
  
  «Был юлы ул гидрокостюм була. Мөмкин булһа тыш, уның иң. Бынан тыш, сенатор уның барри голдуотерҙың мөмкин буласаҡ».
  
  
  Был проигнорировать хуан. «Вашингтон һәм уның аша беҙ теҙелеп малага ҡалаһы беҙҙе өсөн Энсенад ала». Настроить хәҙер уның ыңғай булды, һәм мин асыҡ ҡарайым килә.
  
  
  «Бәлки».
  
  
  "Был булырға тейеш!"
  
  
  "Әгәр шулай булһа, һиңә әйтәм."
  
  
  Ул миңә боролоп, туҡтап ҡалды дим әлегә мин алтынсы киләм. «Тине улар, бер һин нимә, тирә-яҡ яҡшы. Һин нисек быға мөмкинлек случится?»
  
  
  Нах уны иғтибар менән ҡарарға, кешене ниндәй ҙә булһа аңлатма биреү минең сағыла. Ләкин мин шул тиклем асыулы булһа ла, хистәр тулҡынына тип, булырға тейеш, потянуться, уның өсөн ҡағыла, сөнки ул отпрядывать, көткән кеүек, уны мин тип тибә.
  
  
  «Мин онот, нимәгә һиңә ҡасан булһа был, ти».
  
  
  Һәм уның башы покачать мрачно алырға, үҙен ҡулына. "Мин"
  
  
  Телефон зазвонить.
  
  
  «Келли бында», - тип әйткән тауышын. «Минең ярҙам менән бәйләнеш Бергсон Тина».
  
  
  "О?"
  
  
  «Беҙ ответ уның граждандарҙың шәхси гвардия клиникалар алыҫ түгел, алыҫ түгел Алькасаба. Артабан беҙҙең табиптарҙың эш хаҡы ала».
  
  
  «Ҡайһылай уңайлы».
  
  
  «Улар аңында. Ул һине күрергә теләй».
  
  
  Ул тиҙ уйлайым. «Яҡшы. Адрес мин бирермен».
  
  
  «Әйҙә, мин һиңә бирергә тейеш».
  
  
  «Яҡшы. Һин ун биш минут аша уның менән бәйләнешкә. Келли, Граждандар Гвардия шул тиклем билдәле булған, уның ҡайҙа бирермен?»
  
  
  Келли усмехаться. «Ул пар булмаҫ уларҙан да беҙҙә тирә-яҡ».
  
  
  Йылмая, уның көпшә аҫып.
  
  
  "Былар бөтәһе лә нимә тураһында булды?" - Ху һорайым мин. Шулай уҡ уның үлеме тураһындағы хәбәр тетрәндерҙе корелли ҡулай булды. Шул мәлдә ул, буласаҡ, тип уны невиновный.
  
  
  «Тина Бергсон. Ул һауыға. Ул уның менән барған һөйләшеүҙәр».
  
  
  "Ул?"
  
  
  Улар ҡунаҡхана, төргән өсөн һәр саҡ н хуан була. "Һеҙ барығыҙ".
  
  
  Ул еңеләйтә. "Ах, яҡшы." Йылмайып. «Мин ҡыҙыҡ булһа, мин һинең менән нимә эшләргә йыйына».
  
  
  «Һәр ваҡыт шул тиклем, һинең менән ул үҙен beru. Һин бик матур ҡыҙ, матур ҡыҙ оҡшаны һәм мин». Ул, усмехаться.
  
  
  Покраснеть ул, ысынлап та. "Ҡәһәрле һин булды." Уйламай, хәстәрлек күреп, уны тағы бер ҡат, үҙ аҡылы советы уның тураһында.
  
  
  * * *
  
  
  Офисы мтс клиника тиклем юлдың күп өлөшөн үткәргән һәм келли, Хуана Ында алдында маҡтана. Унда уйнаған роле бик текә, спецагент кәрәге. Иң делле, ул ҡатын-ҡыҙ хайран мөмкин, хатта ҡасан да роль уйнай. Хуан, күрәһең, милләтсе эго эштәр ҡабул булғандыр, күрәһең, улар мәнфәғәтендә ҡулланған һыу Келли өсөн, мин подстегнуть.
  
  
  Ләкин мин айырым иғтибар йүнәлтте, уйлап тороу артыҡ булыр.
  
  
  Беренсенән, ул үҙе өсөн ярһыған, иоанновна түгел тип ҡуйҙы. Был снайпер менән, Энсенад эшләй, сәйер һәм команда, беҙ вашингтон ҡалаһында күҙәтеп, уны күңелһеҙ булып малага ҡалаһынан әҙер булырға тейеш. Әммә ул иртә, тип уйлайым, һәм преследовать Хуан киллер мин түгел, ә Корелли. Шул тиклем ахмаҡлыҡ!
  
  
  Шулай булһа, мин үҙемдең фекеремде аңлай. Мин тыштан машина гудоктары сығарыу буйынса оцепенение ниһайәт, башланды һәм уны ҡарап, мин нисек үтә боларып Малага mimmo тар.
  
  
  Стояки подъезжать Машина килә, һәм беҙ вылезать нах аша. Клиника урынлашҡан төҙөлөштәре тар, тирә-яҡ ҡояш нурҙарына нах затенять бин тура килә. Бина таҙа булған һәм киткән. Был өйҙәр малага водород өлөшө булды.
  
  
  Келли ишек аша төп инә. Зада бөкләнгән аҡ мәрмәр баҫҡысҡа күтәреү буйынса грозный менән беҙ бик һуң ҡатын-ҡыҙ униформы, ул короче менән келли поболтать мтс-ы шөғөлләнә башлаясаҡ, беҙ инә. Әлегә беҙ икенсе ҡатында коридор буйлап барып, ҡара костюм һәм эшлекле ир-аттың киң йылмайып сәләмләне галстук Келли худ.
  
  
  Келли һүҙҙәре буйынса, был Эрнандес докторы, врач дауалау Тина Бергсон. Уның буйынса эрнандес балҡып йылмайҙы, тип әйтергә тулы һәм ҡатыҡтан аҡса иҫәбенә түләргә эго эго ax тиклем еткерергә, эш биреп сәләмләне уны ҡасан үҙ ҡолдары.
  
  
  "Нисек уның?" - Келли һорай.
  
  
  Эрнандес, үҙ алдына һалып ҡулын, оҙаҡ һәм тәрән тулҡынланыу ты.
  
  
  «Был пуляһынан яраланып, һеҙ аңланығыҙ. Ысынлап та ҡайһы берҙә ошондай кровоток сепсис тыуҙыра ҡалған яралар. Сепсис - был обидно», - тине ул миңә, тигән кеүек булды уның төркөмө төп болван. «Мин, ысынлап та ла, уйланы, уны аша сыға был нормально. Аллаһы тәғәлә ярҙамы менән - ут сыҡҡан!»
  
  
  "Нисек булыр?" Улар һорай.
  
  
  «Нисә көн», - тине Эрнандес, минут уйлайым.
  
  
  "Ах," - тинем мин. «Был бик етди саҡта улай түгел».
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс эго ҡара күҙҙәре тоҡанып. Һуңынан ул хәүефләнгән йылмая, йылмайған озабоченный. «Бик етди, пибоди алмалары сеньора», - нараспев әйтте ул. Тимәк, уны ла шунда ебәрәләр уны. Мин тура шул факт ҡабул итеү, медицина менән был мөмкин булған ҡараштар ҡаршылығына обоснованный эго. Пулянан яраланды пустяк насар булыуы мөмкин. "Тик яҡшы, нимә ул
  
  
  
  
  
  - кисекмәҫтән бында килә, - Эрнандес дауам итә. - Шок булды тиерлек. Ҡасан пуля яраһы тураһында һүҙ бара, шок тураһында хәстәрлек күрергә кәрәк ".
  
  
  Ул кивнуть. "Беҙ инә алмайбыҙ, уның өсөн күрмәйем?"
  
  
  "Әлбиттә, әлбиттә!" - просиять Эрнандес бороп, һыу һәм Келли, ул махнуть яғындағы коридорға көнө. «Зинһар өсөн, кермә».
  
  
  Иркен һәм ҙур бүлмә уртаһында больничный койки менән келли ишеген асып инә. Задернуть Жалюзи була, һәм карауаты янындағы тумбочкала прикроватный лампа яна.
  
  
  Тина Бергсон матур булған, хатта ҡатмарлы аҡ етен туҡыманан бик закутывать әгәр ул булһа, дауахана һәм күкрәгенә иродтан одеял. Сәс распушать Ee булып мендәр өҫтөндә - алтын прясть янында ореол.
  
  
  Беҙ ингән, күҙҙәре нах ябыҡ булған икән, тик уны асыусы ih, нах беҙ өҫтән аҫҡа ҡарай башлағыҙ.
  
  
  Мин ҡараш ee теләйем. «Мистер пибоди алмалары», - тине ул.
  
  
  Ул кивнуть. "Мин күреүемә шатмын, сөнки һиңә яҡшы күренә".
  
  
  Улар тырышып йылмая. «Был булған...... был булған» күҙҙәр Һәм күҙ навертываться.
  
  
  Улар, уға яҡынлашты. «Тина, был ҡот осҡос булды. Отель мин һиңә нимә тине?»
  
  
  Шепот була ул тауыштар. «Миңә лә оят. Мин...» умоляющий беҙ уны ҡарайбыҙ.
  
  
  Ул, борола. «Яҡшы. Бүлмәлә таҙартығыҙ. Мин эләкһә, уның менән һөйләшергә теләй».
  
  
  Хуан выпрямляться. "Һәм мин."
  
  
  Беҙҙең ҡараштар осрашты. «Ҡала, Хуан. Ҡала - вон!»
  
  
  Ағиҙел аша сыға һәм ҡатын-ҡыҙҙар бүлмәләре менән Келли Эрнандес послушно формаһы.
  
  
  Тина өсөн уны ҡулға алалар. «Нимә ул, Тина? Оят түгелме һиңә?»
  
  
  Мин уның менән боролдо. «Подвох», - тине ул. «Уйыны, беҙ унда уйнай».
  
  
  "Уйын?" Хуан уны тигеҙ һәм киҫкен тауышын ишетеп.
  
  
  «Эйе», - Тина мышиное яуап бирә.
  
  
  «Беҙ уйнауы хаҡында һөйләй», - эй уның бойора.
  
  
  «Рико был идеяны була. Мин бер төрө буласаҡ, һәм уның ҡотон белеп, тигән бер кеше үлтерә тырыша эго»
  
  
  "Уны нисек беләһең?"
  
  
  «Был һынап ҡарайым инде».
  
  
  «Яҡшы. Шикләнәлер ул, тип, кемдер үлтерергә маташҡан эго. Шуның өсөн беҙҙең менән килешеү эго?»
  
  
  «Эйе», - прошептать уның.
  
  
  «Әгәр уны белһәк, кешенең эгоһын һуҡҡан йыйыла икән, ул асыҡ-асыҡ эләгә ловушку ни?»
  
  
  «Быны ул», - тине Тина. «Ул эләгә ловушку. Шулай булды-эштәр һәм шул».
  
  
  Ул бора, йүнәлтә һәм хуан уставляться. Минең башыма сәйер уй тыуа. Уның ҡулын ҡыҫыуым тина ныҡлы.
  
  
  «Дауам итә», - ышандырҙы ул һүҙен.
  
  
  «Рика-был булһа, яхта», - тине Тина ниһайәт, күҙе умоляющий закаталы.
  
  
  Tack! Неудивительный, бөтә нәмә лә тиҙ!
  
  
  "Юҡ?"
  
  
  Кеше, уның менән һеҙ әйткәнсә, корелли рико була. Был кеше, ул йылдарҙа күп рико белә. Ванесси саҡырылған ди базиллио Эго. Сицилия.
  
  
  «Рико ә нимә әйтерһең? Яхта була ул?»
  
  
  "Юҡ. Был залда Рико Сьерра-Невада. Нисек кенә яхта осрашыу тамамланғас, беҙҙең эго иҫегеҙгә булырға тейеш - шул саҡта тау саңғыһы курорттары һәм уның һеҙҙең менән осрашыу ине был. Был осрашыу алдан һынау булды. Гернини түмәр ҡулланыу Рико ".
  
  
  "Гернини?"
  
  
  «Эйе. Ә - нисек? - игеҙәктәр!»
  
  
  «Игеҙәк», - тине Хуан.
  
  
  «Эйе! Һеҙ белә, белмәй, әллә кем тырышып-рика ҙә үлтерелде. Күрәм?»
  
  
  «Йә мин үлтерҙем», - мин уйлайым.
  
  
  "Был ысынлап та."
  
  
  - Тимәк, үле Ванесси түгел, ә Корелли?
  
  
  Улар әйтер: «Эйе. Был правда».
  
  
  Мин хуан һәм карауаты янында тороп ситкә этәрә. «Һин джен», - огрызаться уның. "Мин әйтергә мөмкин."
  
  
  Тина менән буласаҡ приподниматься күҙҙәрен яртылаш ҡырағай сүп-сар. "Минең менән һин ниңә шулай һөйләйбеҙ?"
  
  
  «Һеҙ әйткәндәр дөрөҫ түгел! Корелли үл! Һәм беҙ һеҙҙең ярҙам менән алдарға тырышыу ҡуям!»
  
  
  "Был рухында! Ант итәм!" Тина һуңынан йөҙөн ҡаплап була.
  
  
  "Ышан миңә!" Хуан ауыр ҡыҫҡыс.
  
  
  «Рико хәҙер Сьерра-Невада. Валенсия яхта менән беҙҙең эго сығара. Был уны иҫбатлай ала»
  
  
  "Нисек?"
  
  
  «Ул уны......» Тина күтәрә алмай. Всхлипывать башланы.
  
  
  "Нисек?" - Ху восклицать, ул наклоняется потрясти һәм ныҡ.
  
  
  Тина һәм застонать вздрагивать, боль ҡарағанда. Уның күҙ йәштәре аға. "Дөрөҫ!" всхлипывать уның. "Тере Корелли!" Хәҙер ул асыҡтан-асыҡ илап. «Валенсия ҡала яхталары тураһында яҙырға булдым эго менән ҡарайбыҙ!»
  
  
  Хуан выпрямляться, күҙҙәре уны онтаҡ, тик ҡәнәғәт ҡалды. «Беҙ был тикшерергә мөмкин».
  
  
  Хуан уны ситкә этәрә яғына һаҡ булығыҙ, нах һәм многозначительный понимающий ҡараш ташланы. Хуан ҡыйыу булған, һәм был миңә оҡшай. Беҙ хәҙер белмәй, ул тере Корелли.
  
  
  "Ҡайҙа ул?" Тина һорай.
  
  
  «Мин һеҙгә әйтәм. Был Сьерра-Невада». От ужаса Ee закатываться күҙҙәре.
  
  
  "Әммә..."
  
  
  «Мин әйттем, һеҙ унда ул ҡаршы ала».
  
  
  "Курорт инкогнито була ул?"
  
  
  Тина кивнуть отчаянное. «Эйе, Эйе! О, владимир пибоди алмалары, мин бик жаль, - тип киткән дә барған».
  
  
  "Һин тейешһең!" - мин огрызаться.
  
  
  "Һеҙ шунда барып, танышып өсөн эго?"
  
  
  "Был беҙҙең өсөн!"
  
  
  "Юҡ?" Рассыпаться Ee кеше.
  
  
  "Юҡ!" Ул киҫкен була.
  
  
  "Ни, юҡ ни?" Расплакаться уны тағы бер ҡат. «У...... үлтерәм мин уны!»
  
  
  «Эйе», - тинем мин шым. «Мин ышанам, ул буласаҡ».
  
  
  Биш башлығы
  
  
  Проецировать тулҡын мейенең сит нетолько мысленный тирәләй үҙебеҙ яһаған. Был йылда уның һынап ҡарай, әммә һөҙөмтәһеҙ. Әммә был ваҡытта уны беләм, сөнки мин ярҙамы менән генә тулҡын мейенең менән аралашырға тейеш хуана ривера - әлеге экстрасенсорный үҙләштереү.
  
  
  Улар бик уйлап һәм, уның йөҙө төбәлгән ҡарашым. Уны уйлап: «ул ярҙамға килгән, Ху». Һин-яҡшы егет;
  
  
  Хуан мин ҡарап, раскраснеться, как будто бы неприятно булыр, сөнки ир-егеттәргә иғтибар менән ҡарап, уның нимә.
  
  
  Улар, беләһегеҙме, минең был фекер тәүге үтеп инә алмай. Моғайын, һин минең ғауғасы
  
  
  
  
  
  егет, ай-һай.
  
  
  «Былар барыһы ла шайтан һыуы», - ниһайәт, уның уйлайым. Мин шундай тойғо булмаясаҡ, ул уны һаҡлаған.
  
  
  Улар, һыу Тина огрызаться бора һәм: «был беҙҙең өсөн!» Унан тағы бер ҡат әйтелә. «Барыһы кончать. Беҙ һеҙҙең һуңғы тапҡыр солгать. Бер ниндәй ҙә осрашыу».
  
  
  Хуан күҙҙәре онтаҡ, һәм фекерләү процесын тиерлек уны күҙәтергә мөмкин уны, уйын һәм әлегә ул встречная извилина уйындары үтә.
  
  
  «Минутка көтәсәк», - тине ул тиҙ. «Испанияла беҙ генә ташлап китә алмай, Корелли владимир күргәнем юҡ!»
  
  
  Тина өмөт менән ҡарай һәм мин илай башланым.
  
  
  Хуан уны уставляться н, салат червяков баҡсаһы сафҡа кеүек. "Ах, эйе, беҙ ултырабыз!" - мин сердито-тине. «Беҙ улар солгать, сым һәм был».
  
  
  «Мәғлүмәт әммә әйтерһең, беҙ Корелли бирергә тейеш?»
  
  
  «Был беҙгә кәрәк түгел».
  
  
  «Һиңә кәрәк түгел был, - Хуан взмаливаться, - ләкин мин быны кәрәк! Шул, уны, кем уның өсөн бында ебәрәләр. Охранник бары тик һин!»
  
  
  Ул, ҡото алынып Тина күреү өсөн, уның беҙҙе нисек ҡабул бәләкәй драма импровизация. Уны тамашасылар тиҙ әйләнеп килгән теннис уйындары.
  
  
  «Мин ax менән бәйләнеш», - прорычать мин, эшләр инем,-тип дентының һуңғы винтажный «Богарт». "Рәсәй тораҡ пунктты таҙартыу!"
  
  
  "Мин улар менән һөйләшергә мөмкинлек бирә!" - ху әйткәндә, әҙер булыуҙары тулҡынландырҙы. "Мин бик күп карталар ҡуйҙы!"
  
  
  «Беҙ уның менән һөйләшергә тейеш», - тинем мин неон, махал Тина.
  
  
  «Мин бөтәһе лә тигеҙ, кеше ишетһен! Был минең эш!»
  
  
  Уны уйлап, төр яһаусы, һөҙөмтәһе тип уйлайым. Ахырҙа ул әйтте: «Һин ысынлап та бара һәм корелли менән осрашырға теләйһегеҙ?»
  
  
  Хуан кивнуть. «Әлбиттә! Ябай, сөнки беренсе осрашыуҙа боҙмаҫ һин...»
  
  
  "Ә һин?" - уны ҡырыу, Тина мөрәжәғәт итә. «Беҙ һеҙгә ниндәй гарантия бирә ала, был әлеге корелли менән осрашыу булды Сьерра-Невада?»
  
  
  «Мин һеҙгә әйттем инде! Һеҙ белергә, дөрөҫ мәғлүмәт тә алырһығыҙ».
  
  
  Ул, яурындарын пожимать.
  
  
  - ху ҡыҫыла. - Беҙ Корелли менән осрашырға кәрәк, - тине ул. "Минең өсөн иң мөһиме-был ҡот осҡос!"
  
  
  «Яҡшы ҡыҙыҡай», - мин уйлайым. Бесстрастный йөҙөн һаҡлап, ул наклоняется Тина өҫтөндә. «Беҙ тағы ла бер ынтылыш яһалған».
  
  
  Еңеллек менән ябырға һәм уның күҙҙәре йылмая.
  
  
  «Беҙ һинең менән тығыҙ хеҙмәттәшлек тура килә, Тина, - эй, - тине ул. «Сәбәптәр юҡ, тип фаразлай хәҙер өйгә барып үлтерә. Һин теләмәйең, ул да үлтерәләр».
  
  
  Хуан нахмуриваться. «Ни өсөн? Әгәр үлтергән өсөн түләү Рико эму Корелли, ул үҙе арала контракт».
  
  
  «Әммә ул үҙенең хатаһы хаҡында белеү мотлаҡ. Мафия белә, иҫән-һау Корелли - йә тиҙҙән үлә. Тина шул киллер эҙәрлекләп булмай - эго корелли өсөн һыу килтерәм!»
  
  
  Тина фыркнуть.
  
  
  «Беҙ ошо бүлмәһендә һаҡланған ҡуйҙы», - тип иғлан мин. «Мин әйттем Келли Мтс».
  
  
  «Үлтерергә өйрәтеү әммә теләһә ҡайҙа үтергә мөмкин. Белмәҫ һаҡсы кеүек, хема күҙәтеп өсөн?» - Ху һорай.
  
  
  Ул нахмуриваться. «Беҙ төшөнсәһенә эйә түгел, кем убийца. Бер кем дә ябай подпускать тура Эму».
  
  
  «Ләкин беҙ беләбеҙ», - тине Тина шунда, ҡапыл хәрәкәт менән морщиться от боль һәм атҡ.
  
  
  Беҙ уның менән асыҡтан-асыҡ ауыҙ хуана менән борола. "Нимә беләбеҙ?"
  
  
  «Кем убийца. Серәкәй был кеше исемендә. Тейеш булған. Улар һөнәри убийцы. Эго ысын исеме - Альфреддо Москато».
  
  
  "Һеҙ ҡайҙан беләһегеҙ?"
  
  
  «Рико наемный убийцы сөнки вилла үтергә тырыша, алты ай элек корсиктың килеүе. Ҡапҡан һәм ҡоролмалары стеналары буйлап күп булған, шуға уны эскә инә алмай. Әммә ул саҡта тырышып, уның задеть үткәргес, улар инфраҡыҙыл фотоһүрәттәр эшләй. фотоһы сағылған, һәм уны аңларға, был Москато ».
  
  
  "Рико Корелли Москато белә?"
  
  
  «Юҡ. Бер ҡасан да улар күрешеп. Тирә-билдәле бер кеше Москато Рико».
  
  
  «Тимәк, һеҙгә әйтәм, - тип уйланы һәм йөҙөн Москато белә Корелли, сөнки эго үлтерә».
  
  
  Тина кивнуть. «Мин был турала ла уйлаған, тик уның шулай тип әйтер инем».
  
  
  «Москато һеҙ тағы нимәләр тураһында белдек? Ни ҙә, беҙ был эго булмаусылар ярҙам итә ала?»
  
  
  Тина алһыу йөҙөнә әүерелде. «Эму ҡыҙы бик оҡшаны», - тине ул.
  
  
  "Ни ҙә күп, был нимә?"
  
  
  «Эму парҙар оҡшаған», - Тина выпаливать смущенно.
  
  
  "Пар булып?" - ярай, мин һораған.
  
  
  "Көлкө түгел был!" - Ху тине ҡырҡа.
  
  
  Тина уны тағы бер ҡат бороп ҡарай. "Секс-ҡат ҡарау ғәҙәте уның?"
  
  
  «Эйе», - тине Тина. «Был-уның менән бәйле. Һәр тапҡыр уның алдында был, теге, нисек эшкә китә. Был көсөргәнеш эго».
  
  
  «Бәлки, беҙ белем ҡуллана был аласыз, уны табыу өсөн, иң тәүҙә менән сағыштырғанда, беҙ уны таба».
  
  
  "Беҙ табырға?" - ху тупо раҫлай.
  
  
  «Улар, әлбиттә, тағы Корелли юлын табырға тырыша. Беренсе ҡарашҡа менән эго сөнки ул белә». Ҡапҡалар менән уны тәҙрә уставляться була. «Корелли тотоу һәм иң ябай ысулы - был, беҙҙең өсөн ғибрәт».
  
  
  Хуан күрелмәле күҙҙәре. «Малага һуңынан беҙ үҙебеҙ күрҙек, һәм беҙ уның артынан бара».
  
  
  «Юҡ. Тәүҙә беҙҙең эго таба». Әммә миңә нимә кәрәк булһа,-тип төҙәтә. «Тина, мин ысын Корелли менән бәйләнеш нисек?»
  
  
  Улар боролдо. «Һеҙ көтөргә тура килде, ул миңә шылтыратып, әлегә тиклем булмағайны».
  
  
  «Ә уны беләм кеүек, һин ҡайҙа - мин булһам, ошо клиниканың махсус йәшеренгән?»
  
  
  Пожимать уның яурыны. "Була уның. Был уның гарантиялай алам"
  
  
  «Мин көтә һәм унда саңғыһы курорттары эго күтәрелергә теләйем», - тинем мин.
  
  
  «Табип һөйләүенсә, тип минең менән бер нисә көн бөтәһе лә тәртиптә буласаҡ».
  
  
  Ул кивнуть. «Беҙ көтөр шул саҡта. Ә беҙ әлегә ауыҙ Москит прихлопывать. Отель ине ул, уның өсөн юҡҡа сыға, әлегә беҙ был митинг өҫтөндә эшләй».
  
  
  * * *
  
  
  Проинформировать уны тиҙ арала Мтс Келли
  
  
  
  
  
  
  һәм телефон аша һөйләшеү буйынса инде уны минут, алдан комендант Малага, шул тина өсөн граждандар өсөн гвардия ағзалары бергсон тормоштағы йөкмәтелгән. Келли йүнәлеш буйынса операциялар тураһында һөйләй был юлдар уның отель.
  
  
  Ул, тип әйтеп ишетеп, тип Моск The Малага була, әммә, әлбиттә, уның бер ниндәй ҙә хистәр булмаған был районында табылған. Күрәһең, ул уйлай, тип уны эго тәнҡитләй. Уның белдереүенсә, уға, юҡ ни.
  
  
  «Потусторонние», - тине ул. "Барып түгел инеме ни һиңә?"
  
  
  "Донъяла преступным ниндәй?"
  
  
  «Рагу буйынса Малага», - тине ул. «Вотум серәкәйҙе һәм унан улар тураһында белә. Тегенсе, Хуана законлы рәүештә һеҙҙең менән бөтөнләй күренмәй. Юлдан палочка һеҙ эмигранттармы булмаҫ, яллы сакчысы тырыша. Контракт бар ине, ул наизнанку быҡтырылған ит белә. Перес Эго исемем-Диего. Уралып, уны эго бөгөн кис һине ебәрергә булдыҡ. Һин уны уратып алған ».
  
  
  Ул, ҡото алынып Хуан, бөтә юнһеҙерәк һәм көсөргәнешле булыу-минең өсөн ирҙәр шовинизмы.
  
  
  «Яҡшы. Ауыҙ бирә».
  
  
  Беҙ молчанов сәфәре тамамланды.
  
  
  Беҙ генә ҡунаҡхана ҡайта тип, уны телефонға шылтыратыусылар ишетә.
  
  
  Келли була.
  
  
  «Бер. Уның менән килешеү төҙөү Диего».
  
  
  "Яҡшы."
  
  
  «Дюйм үҫеше ете фут биш ул, бер төр шыма, бик аҡыллы һәм рошен менән усик. Һеҙ галстукһыҙ яңылыш индереү мөмкинлеге бирә».
  
  
  "Дөрөҫ"
  
  
  «Ике. Интерпол сиселгән сигнал ғына ул.».
  
  
  "Интерпол?"
  
  
  «Мин уларҙы ебәргәнем археологтар мәйет менән бергә һүрәтләнә. Был Корелли түгел. Был Ванесси, яҡшы»
  
  
  Ул кивнуть. «Тимәк, дөрөҫ әйтеү Тина».
  
  
  «Эйе. Бөгөн кис һинең уңыштар, Ник».
  
  
  * * *
  
  
  Перес Диего тап шул була, тип кем Келли Мтс - тип теүәл эскорты күренеү, сағыу йөрөп торған, әммә даими ярҙам һәм кейемде дөрөҫ ағымы несущественный әңгәмә, булһын өсөн, развлечь ханым, был осраҡта Хуан Ында.
  
  
  «Пере уның диего», - тинем мин уны, ул ҡасан уның теләмәүселәргә.
  
  
  "Хәлдәр нисек?" Улар тине. «Был минең ҡатыным Хуан».
  
  
  «Матур леди», - тине уның менән баш эйеп. Хуан уны украдкой ҡото алына. Хәрәкәтһеҙ йөҙөн һаҡлап ҡалырға тырыша ул, ләкин мин күреп, асыуын эсендә нисек тоҡандырҙы. Шикләнәлер ул, тип, көлөп миңә уның өҫтөндә.
  
  
  «Мистер мин Келли хәбәр кис беҙҙең маҡсат, - тине ҡыҫҡа Диего, мин многозначительно ҡото алына.
  
  
  "Нимәнән башларға?" Улар һорай.
  
  
  Ул урын тип атайҙар, һәм бындай уйын һәм беҙ уны такси саҡырта. Диего хуана менән ултырғанда, испания һәм болтать балҡый, ә артабан инглиз. Ул тәҙрәнән ҡарап ҡалды.
  
  
  Малага ҡалаһы һеҙ, ысынлап та ла белә, ҡайҙа тамамланды һәм унда ризыҡ быҡтырылған клубында башлай. Беҙ башлап урта диңгеҙ буйындағы ресторанда төрө менән, янында гавань, райондың исеме аҫтында ла ҡалды-Малагет. Ул күлдәк өҫтөнән ҡояш икән, шарап һәм коньяҡ һәм диңгеҙ ризыҡты ашай һәм эсә беҙ. Официант ҡамасаулаған төҫлө булды шәмде тоҡандырып, һәм төн етте.
  
  
  «Идеяһы миндә булды, Диего, - тинем мин.
  
  
  "Идеяһы?" Диего йылмая башлай. Интрига Эму оҡшай.
  
  
  «Мин америка турисы бай. Бынан шул күренә, уны нисек аҡса туҙҙыра. Гулять уның менән ҡатыны. Әммә мин ҡатын менән күңелһеҙ. Тел ул, ябай крәҫтиән ҡыҙҙары өсөн генә түгел, йоҡларға сабыла. Ул ике тел!"
  
  
  Диего булып тибә. "Һеҙ буласаҡ ҡатын тик нисек һеҙгә аңлатайым, сеньор?"
  
  
  «Һин уның менән, Диего».
  
  
  Йөҙө балҡып йылмайып расплыться был Эго. "Ах!"
  
  
  «Беҙ ҡасан һәм ике ҡыҙ тапмай, парҙар эшләй, беҙ асып, ih һуңғы бер нисә көн дауамында сығыш яһарға икәнен һораным, бигерәк тә уҙған төндә».
  
  
  "Мин күрәм!" Диего кеше һоҡланыуын белдерҙе: «Шунда бара».
  
  
  «Ысынлап та. Ҡара әле, йыраҡ булды».
  
  
  Малага ҡалаһы беҙҙе дискотекаға йөрөй башланы. Европа дискотека - түбәләре бик түбән һәм был урын менән ҙур булмаған тәҙрәләр ҡараңғы асылда күп. Платформа уртаһындағы ҙур булмаған өҫтәл тирәләй сабышты. Иң аҫтынан түбәләре менән төрлө безделушка, - мүк киптерелгән, ҡайыш бау, подвязка, стринга, бюстгальтер, киҫеп, барыһы ла тиерлек, юғында ғына мөмкин.
  
  
  Һәр ваҡыт ҡайҙалыр кассета менән ҡысҡырып стереофонический музыка яңғырай. Йәшерен уйым тирәләй шау-бөтә йүнәлештәр излучать громкоговоритель. Бөтә яҡтан яҡтыртыуға стробоскоп төҫтәге емелдәп. Обнаженный пар тәненә һы менән енси акт һәм стеналары төрлө төҫлө слайдтар проецироваться. Фантастик тауыш.
  
  
  Һуңынан бөтә стробоскоп һүнә, сәхнәгә сыға һәм төркөмөнә гитарасы. Бейеүсе фламенко барлыҡҡа килде - ҡатын-ҡыҙ йәки ир-егет.
  
  
  Беҙ урыны менән һыу үтә тиҫкәре һөҙөмтәләре төнгә полдюжины.
  
  
  "Иң яҡшы?" Күпмелер ваҡыт үткәс уның Диего һорай.
  
  
  «Ничего, сеньор», - тине ул. «Арзан күп ҡатын - ҡыҙҙы яңғыҙ, парлы, хатта өслө, өс әммә һуңғы ваҡытта бер кем дә уйнамай».
  
  
  «Шулай итеп, беҙ тағы бер тапҡыр ҡараным».
  
  
  «Ул урынды беҙ тамамлана». Прищуриваться күҙҙәре Диего. «Мин уйлайым, беҙ Торремолинос ҡарарға тейеш».
  
  
  "Ҡайҙа ул?"
  
  
  «Көньяҡтараҡ. Яр буйын Коста дель Соль».
  
  
  "Дискотека тағы?"
  
  
  «Яҡшы. Тере. Хайуан. Юлдан».
  
  
  Ул кивнуть. «Яҡшы яңғыраны. Бара».
  
  
  Мәҫәлән, беҙ сәғәт утыҙ ингән урындар, урам торремолинос буйынса төп юлда туҡтамаҫҡа. Был күңелһеҙ урындан була. Күҙәнәк күҙәнәк һәм хайуандар взад алға барып булмай, бар менән свешиваться янында түбәһенә ингән.
  
  
  Ҡараңғыла өҫтәл һәм ултырғыс люминесцентный гениаль буялған. Бейеүсе пар ябай аҙым фламенко
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  's үҙәге сәхнәһендә ҙур булмаған бүлмә. Проецировать лесбиянки в экстаз стенаһында ике слайд. Йырсы илай көсәйтергә тырышыуҙың бер ҡасан да асыҡтан-асыҡ яҡлап гитарасы оглушать бөтә ахмаҡ музыка менән көрәш.
  
  
  Беҙ төшә, һәм заказ сангрия ҡарай башланы.
  
  
  Юҡҡа Диего.
  
  
  Беҙ бер береһе менән уставляться Хуана.
  
  
  Мин яурыныма ҡулын минең өсөн тотола. Ул ҡыйралыуын туҡтатыу, кешеләр хайран көтөлмәгән бәйләнеш.
  
  
  «Мин улар янында булдым», - тинем мин ҡолағы диего.
  
  
  Улар, һыу хуан ҡулына ҡағылды, уны иҫкәртеү өсөн, шунда ҡалды уны, артынан эйәреп ҡараңғыла һәм Диего. Ишек эргәһенә ҙур булмаған уйым менән дискотека була. Мин уның диего аша үткәреп, был тема буйынса беҙгә коридорҙары һәм бүлмәләре аҙағында үтә. Өҫтәл артында ултырған бысраҡ йәштәге ҡатын-ҡыҙ неопределенного, йыртыҡ кейемдә фламенко. Стонать светящ был көсһөҙ электр брылев ee башы өҫтөндә. Ул нах булған ҡара сәсле, ҡара күҙле һәм ҡара тоҡ аҫтына улар.
  
  
  «Бьянка», - тине Диего. «Ир-егет был».
  
  
  Бьянка йылмая арыны. «Һин миңә оҡшайһың», - тине ул.
  
  
  Ул йылмая. "Һеҙ иптәш?"
  
  
  «Шулай уҡ уны яҡшы, нисек уны, тик уны булдыҡ шунда».
  
  
  "Уның исеме?"
  
  
  "Карл". Пожимать уның яурыны.
  
  
  «Бьянка», - тинем мин. «Һин иң яҡшы булырға тейеш. Мин бушҡа аҡса тотонорға теләмәй».
  
  
  "Бьянка бушҡа аҡса сарыф итмәй һәм Карл өсөн!" фыркнуть ҡатын-ҡыҙ. «Беҙ яҡшы. Бик яҡшы».
  
  
  "Яратыусылар мин теләйем!" Улар тине. «Мин беләм, һеҙ элек бергә эшләгән».
  
  
  «Әлбиттә, беҙ бергә эшләйбеҙ», - тине Бьянка, мин успокаивающе махнуть рукой. «Был түгел беспокойтесь тураһында. Беҙ аҡса бүленә».
  
  
  "Күпме?"
  
  
  «Песета өсөн ете мең дана булған».
  
  
  "Был күп! Ул белергә тейеш, бармы һинән яҡшыраҡ!"
  
  
  «Тыңлағыҙ, һин кем ҙе һорай ...»
  
  
  Диего әйтте: «Кем, Бьянка? Тәҡдимдәр булды һиңә?»
  
  
  «Әлбиттә, тәҡдимдәр булып минең! Был француздар Марбелье йәшәй».
  
  
  Ул, башын покачать. "Бер мин түгел, француздар беҙгә ышан!"
  
  
  Ул көлөп. "Был-яҡшы. Уның балаһы!"
  
  
  Диего яурыны менән беҙ йәлләмәй.
  
  
  «Эй, - тине ул. «Бер булғас, ул кисә генә беҙ эшләйбеҙ! Һәм уны өскә. Salaud ысын, бар ул! Отель ул бөтә! Һәм шунда! О, һиңә әйтәм...»
  
  
  "Кем була ул?"
  
  
  Ул нахмуриваться. «Мин дә беләм. Беҙ уға үҙ исеме менән атала түгел. Егет уның ҡараңғы. Белә. Итальяндар йәки нимә күренә-шул ырыуҙың. Өҫтәрәк әйтеп тораһы ла түгел-испански».
  
  
  Ул, Диего ҡото алыныуҙан, һәм бер күҙе века үҫһен.
  
  
  "Ҡайҙа йәшәй?" Улар һорай.
  
  
  «Бында беҙ барғанда асыҡтан-асыҡ виллалар, Торремолинос була».
  
  
  Выдать уны ун мең песета һәм порыться кош була. «Мин адресын бир, - мин әйтәм, - үҙем китәм һәм ун мең».
  
  
  Ee күҙҙәре киңәйтеү, уны күреү, уның маңлайына тире булараҡ сығыш яһай. Слой Ee ирендәре дымлы булып сыҡты. Улар араһында һаҡлыҡ һәм һаранлыҡ. Хәҙер ул подозревать, был мөмкин булмаһа, ул күберәк енси теләк менән ғәжәп ябай покупательница. Әммә ул аҡса күберәк ҡыҙыҡһындыра ҡарағанда, шик тыуҙырмай.
  
  
  Потянуться уның өсөн аҡса.
  
  
  "Адрес?"
  
  
  «Мин уның адресын белә алманыҡ. Һин уның ответ уның ебәрә...».
  
  
  Ул биш мең аҡсаһын кире ҡайтарыу һәм төшөрөү. «Остальное башлаһа, беҙ шунда барып, Бьянка».
  
  
  Диего озадачивать күренә. «Сеньор. Сеньор ә башҡа нимә әйтерһең? ...Һине?»
  
  
  «Әйҙә ҡайтайыҡ, Диего, уның аша полчаса һәм алып ҡайтам».
  
  
  Уны уйлайым, әгәр ҙә кемдер күҙәтеп Диего, уның артынан эйәреп һәм уның кире Хуана отель.
  
  
  Бьянка өсөн уны ҡулынан тотоп, артҡы ишектәр аша сыға һәм беҙ дискотека.
  
  
  Бик ҡараңғы урам буласаҡ. Неон уттары яҡтырта бина фасадтарын, әммә ул тиһә-артҡа ҡара, нисек смоль.
  
  
  Бьянка әйтте: «бында көтәсәк».
  
  
  Ул китә, һыу аша йортҡа һәм подъезжать полминуты такси, һәм мин уны ҡулдарыма помахать.
  
  
  Sel уның менән йәнәш уның, еҫе тойоп затхлый ee макияж, ee банк, һәм ул кейемдәр.
  
  
  Таксист уға уединиться менән, моңһоу күҙҙәрем менән вьехо, итә ала, һәм урында уның менән тронуться, петлять буйынса төҙөлөштәре тар, тау, ҡала ситенә алып бара. Асп сыға буйынса беҙ-бер өлөшө һәм торлаҡ янында Торремолинос өлөшө инә.
  
  
  Хлопнуть буйынса ун минут яурыны аша алға бьянка наклоняется һәм таксист.
  
  
  «Акви! Тауыш биреү».
  
  
  Улар такси туҡтата.
  
  
  "Вон шул?" - ул һораны, Бьянка, вилла икәнһең, уның күрһәтелгән унда.
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  "Ир - аттар береһе ул шунда йәшәй?" Улар һорай.
  
  
  «Был эштә иң. Башҡа бер кем юҡ».
  
  
  Эй песета уны тапшырыу биш мең, такси сыға буйынса, водитель һәм уның ике помахать түләү, әлегә улар бара.
  
  
  Такси юҡҡа сыға.
  
  
  Кобура наплечный ул тикшереү булмай. «Люгер» көтә.
  
  
  Виллалар, ул Бьянка теркәлгән, лепной бәләкәй генә йортта торабыҙ, баҡса уратып ухоженный. Йорт алдында, ҡапҡа асыҡ буласаҡ.
  
  
  Улар инә.
  
  
  Ҡараңғы йорттары булды.
  
  
  Ул яҡтан урап үтә. Билдәле булыуынса, был емерек йортҡа йә урамда, йә сүп-сар йоҡлай.
  
  
  Ул, ашхана һәм аш-һыу һәм тәҙрәнән тәҙрәнән күреп ҡала.
  
  
  Икенсе йоҡо бүлмәһендәге тәҙрә сыҡты, кемдәре бер-береһен сүп-сар йоҡлай.
  
  
  Оглядеться ул, күңел, бер кем дә мине күҙәтә. Һуңынан, тауышын мөмкин тиклем эшләргә азак, уны, аш-һыу янында һәм эго тәҙрә асырға тырыша.
  
  
  Минең ғәжәпләнеүемә ҡаршы, уны ебәреү һәм тышҡа сығып булмай.
  
  
  Ул пролезать.
  
  
  Плиткалар түшәлде вилла секс булмаһын, ул һәм уның беззвучно төшә. Уны тейешле
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  выдать уның «Люгер» аш-һыу һәм артҡы өлөшө коридорҙа көн ҡалаһына юллана.
  
  
  Йоҡо бүлмәһенең ишеген приоткрывать була. Тиҙ күреп ҡала һәм уның эргәһендә бер көн йоҡо нах переключатель света өстәмәләр үтә. Үҙ эсенә һуға н брылев киҫәге һәм иренде.
  
  
  «Бөрө», - тинем мин, уйлап, тип уның ҡулы аҫтына алыу ҡоралы булыуы мөмкин.
  
  
  Ниндәй хәрәкәт. Бер нәмә. Уның ҡарауы. Сергей, бүлмәне бысратыу, күрһәтә мин, нимә булған, мин дә насар булыр. Кеше, улар сүп-сар ята, башҡаса булды. Өҫкә шылдырырға ине мендәр һәм түшәк кәрәк-яраҡтары, йоҡлар өсөн оҡшай.
  
  
  Абсолют паника ваҡытын тоям, уның, потянуться т донъяға, эгон өсөн түләй.
  
  
  Нацистарҙың артта тауыш бик тиҙ минән. Хәйер, уның шулай тиҙ әйләндереп, алманым тип, бороп «Люгер» тотоу өсөн, беҙ кем булыр ине ул, сөнки хәрәкәт һәм уны тамамлай алмай. Шул мәлдә уның ҡараңғыла батҡан, мин ҡаты металл әйберҙәр гөбөргәйел ҡасан эләгә.
  
  
  Беренсе, тип аңлайым мин, аңыма килгәндә, әллә булмаһа, мин һулай алмай. Ә һуңынан табып, тип, мин дә ауырып гол. Өсөнсө, мин һиҙәм, - был хәл, улар крученых минең тәнемдә. Ул бик тығыҙ урынлашҡан урын, минең өсөн ул ғына етмәй урында һөйәк ныть.
  
  
  Ул һалдат, таҙа һулар һауаға ағыулы пар томан аша тырышып, мине уратҡан.
  
  
  Башта күҙебеҙҙе аса һәм ул бер нәмә лә күрмәгән. Минең күҙҙәр защипать, борола һәм затуманиваться. Шунда ул аңлай, бер аяғын һәм ҡулын пошевелить алмай.
  
  
  Ауыл тырыша асыҡтан-асыҡ, ул донъяны күрә тусклый, Volkswagen, мин алғы застряла тамашасылар бик бәләкәй. Двигателдәр эшләй, әммә машинаны хәрәкәткә түгел.
  
  
  Закашливаться прочищать торон тырышҡан һәм ул, әммә алмай.
  
  
  Газ выхлопной! Был фекер минең башыма мелькнуть, һәм ул ултырып, ҡапыл выпрямляться, әнисә тирә-яҡ, тәүге тапҡыр күргәс, нисек шланг вонзаться тиерлек тәҙрә ябыҡ булған.
  
  
  Фолькс түгеп, Выхлоп шланг аша килә. Был автомобильдәр тураһында байтаҡ беләм, уның өсөн аңлай, уларҙы ғәмәлдә воздухой - водонепроницаемые һәм эсендә. Һөрөм газы менән килде, ә мин әҙерәк ваҡыт ҡалды.
  
  
  Запястье минең бау бәйләп балтыр булырға һәм тугой, бергә бәйләнгән, шуға күрә үгеҙен хәтерләтә миңә, преследовать эт ҙурлығындағы. Ул, ҡулын һуҙып, ханукия һарайҙың асҡысын тоторға тырышып, уның өсөн выворачивать, әммә ул балтырының маневрировать машинала бик юғары була алмаған өсөн, асҡыс тиклем бара.
  
  
  Ауыр һулап һәм өмөтһөҙлөк менән уны ят. Ул, белә, тип, саф һауа миңә үпкә ҡарар бәрәбәр була.
  
  
  Ул, белә, урам Москит тип көткәндәй, йә гараж һәм ул ун биш метр ҡыуып, асыу дверца машина, двигателдәрен һүндереп, ҡайҙалыр китергә һәм мин-ҙә илтә. Мин уны тулыһынса перехитрить!
  
  
  Достучаться тиклем балтырҙары уны уң ҡулды мөмкин, ләкин юғары күтәрелгән ih етә алмай, ҡорос лезвиеларға өсөн ҡағыла, һулдан балтыр минең яҡтан беркетелгән була. Тамашасылар һәм уны тапшырыу тураһында переключение ударяться рычаг менән соскальзывать, эгон формаһын юғалта тиерлек.
  
  
  Ә һуңынан уның ҡорос лезвиеларға ҡағыла.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул аңын юғалта, тәне минең бөтә йүткереү, хәтәр терезияны ыҙалата. Ул ваҡыт бөтөнләй булманы.
  
  
  Лезвие тышҡа сыға, бау машинаның тырышҡан һәм ул, минең балтыр тотола. Разрешается бау минут аша. Башҡаса уны һулыш ала, һәм затаить һулышы. Мин бер ҡараңғы менән бөтә яҡтан килгән башланы. Хәҙер ул саҡ-саҡ бармаҡ пошевелить мөмкин.
  
  
  Углерод әсетмәй машина килеүен дауам итә.
  
  
  Шул ваҡытта минең аяҡ азат мөғжизәле образ. Бер аяғы менән газға баҫып, уны ситкә этәрә һәм был педаль запястье ih. Фольксваген һикереп, ары тик мыҫҡыл.
  
  
  Һәм ул аҫҡа яғына бороу рычагын переключение тапшырып, артҡы барышы, газ һәм педаль ҡабат аяҡ баҫмаҫ булғандар.
  
  
  Фольксваген гараж ишектәре ябыҡ булыуы һәм атыу өсөн, bump нах.
  
  
  Ләкин ишек асылды ла, ағасҡа бәреп лә ишетмәнем.
  
  
  Фольксваген уны алға ҡыуҙы.
  
  
  Минең онотолмаясаҡ тағы күрҙе, һәм ул бер нәмә лә тиерлек күрмәй. Минең привод был ағыулы һауа үпкә менән һайлап тикшереү.
  
  
  Яңынан - элек, ҡыйратты.
  
  
  Раздвигаться көнө.
  
  
  Тыштан күреп ул төндә. Алға.
  
  
  Унан тағы шул иҫәптән «фольксваген» нан көн аша оса һәм артҡы распахнутая барышында юлдар яҡшыртыласаҡ. Асыҡ ерҙә туҡтарға һәм уның затормаживать. Тәҙрә аша үтеп саф һауа.
  
  
  Һары ялҡын уның сағылышын күреп ҡапыл уңдан, атыу тауышы алдынан.
  
  
  Запястье запястье бау һәм уны азат н йырғыланған. Йолҡоп ташлайбыҙ ул тәҙрә һәм ишек, саф һауа кашлять. Минең ҡулымда бер минут йәмғиәтендә булды. Дарина уға «фольксваген», йәһүҙиәне барлыҡҡа килтерә һәм был эго нөктәһе тоҡандырыуға йүнәлтелгән, унан атырға була.
  
  
  Кемдер туҡта. Нацистарҙың тағы бер атыуҙа. Аҡландағы ҡыуаҡта һәм уны һыуға ебәреү аша үтеп һыу юлдар яҡшыртыласаҡ, ул гараж янында үҫә. Уны күреп, кеше һәм тирә-яҡ аҡландағы ҡыуаҡта йугереп выскочить буйынса әхмәтова. Фольксваген ул уны тотоуға йүнәлтелгән.
  
  
  Ул бер тапҡыр ҡарағас, уның йөҙөн сағыу ужасе-се машина фаралары яҡтыртыла. Темноволосый бейек булмаған ҡуйы ҡаш менән ир-аттар булыуы был круглолицый, оҙон һаҡаллы бакенбарда күк һәм яңаҡ - Серәкәй.
  
  
  Улар тағы бер тапҡыр атып, ләкин тейҙерә алмай, һәм ул бик ныҡ газға баҫты. Фольксваген алға һикерҙе.
  
  
  Москато зигз
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  хәҙер gged, ихатаһындағы бәләкәй укрытие табырға тырыша. Улар баҫып, бөтә көсө һәм газ volks педаль iso барырға мәжбүр. Улар, элекке кеүек, уның бер стеналары кирбес һәм нах перепрыгивать н запрыгивать.
  
  
  Аяғы менән газға баҫып төшөрөү һәм уны мыҫҡыллауҙы туҡтатырға педаль. Фольксваген боком тороп, стеналары кирбес һәм врезается был үләндәрҙе ҡаҙып, шунда уҡ сергей тәржмәлә.
  
  
  Улар тәгәрмәс ҡорһаҡта мин, тик мин тиҙ барып етмәне, өсөн етди пораниться.
  
  
  Һәм ул тирә-яҡ стенаһы запрыгивать вылезать машиналары, үҫемлек һәм ҡыуаҡ әнисә күрше ихатала булып ойоша.
  
  
  Кем дә күренмәй.
  
  
  Ул, эскә инә һәм кире ҡайтҡан йортона. Ул йоҡо күрергә мөмкин булды, унда серәкәй ҡайҙа йәшенеп тиклем һаҡланған һәм уның һөйләне, мин нисек һуҡҡан. Люгер иҙәнгә уны үҙем табам, уның ҡулдарына эго.
  
  
  Йоҡо аша күтәреп сыға һәм уны эго башлайым, ҡапҡан москато өсөн ойоштороу планлаштырыла. Эму иртәрәк йәки һуңыраҡ ҡайтырға тура килә.
  
  
  Шунда ул аңлай, уның йортонда бер түгел.
  
  
  Коридорҙа торған ирҙәребеҙ булмаһа, мин йылмаям.
  
  
  Беренсенән, мин күргән, VI Mark Webley булып, бик смертность ҡорал. Шунда уҡ тиерлек ир-ат уның иғтибарын йүнәлтеү, пистолет тотҡан.
  
  
  Был ҙур булды, плащ импозантный билбау менән ир-аттар. Ул ҡыҫыу «Уэбли», небрежный тиерлек, тип әйтерһең дә булһа башҡа, нисек визит карточкаһы, мин асыҡтан-асыҡ тормошҡа эго йүнәлтелгән.
  
  
  А.
  
  
  Ул оҙон булып, тулҡынлы ҡара сәстәре йөҙө һәм күҙҙәре менән тиерлек хутынья, небрежно н прядь өлөшө кәмей. Һәм шул уҡ ваҡытта, эгон һыҙаттары ла, йөҙөнә битлек беспристрастность невыразительный хәрәкәтһеҙ булып ҡалған, ирендәре йылмайҙы яҫы сабар ул булмаҫ.
  
  
  «Ул оса», - тине ул бик британия англия хәсрәт. «Хәҙер һеҙҙең менән был яҡтан иң иҫәрҙәр булған өсөн ҡасыу мөмкинлеге эму».
  
  
  Помахать эму уның ҡулы, уның целить түгел, үҙеңә тырышырға. "Минең менән һеҙҙең алырға мөмкин түгел ине был ғүмер томшоғо?"
  
  
  "Нимә? Ах!" Ул йылмая. Был минуты менән түләү һәм билбау скользнуть Уэбли эргә юҡҡа сыға. "Һеҙ американдар, шулай түгел икән?" Был идеяны ул борсоулы күренә.
  
  
  «Эйе. Һәм мин ҡасып ғәйепләп мәғәнәһе юҡ. Әгәр ҙә һин был тѳндә лә коридорға, Q II E булараҡ, үлтерергә уны эго ине!»
  
  
  Пожимать уның яурыны. «Ярай ярай, шулай булғас ҡайһы саҡта, шулай түгел икән?» Киң йылмая ул. «Нимә уйлайһың һин? Улар өсөн барған? Шанс булыр?»
  
  
  «Бынан алыҫмы әле ул», - тинем мин. «Ҡурҡма, беҙгә эго онота алмай».
  
  
  Мин уны иғтибар менән өйрәнергә. «Мин белдем һеҙ, дружище. ЦРУ? Хәрби разведка?»
  
  
  Тыныс ул әйткән: «Мин америка турисы. Һин нимә тураһында һөйләй?»
  
  
  Ул посмеяться. Адам эго алма подпрыгивать өҫкә һәм аҫҡа табан, ул ҡасан запрокидываться маҡсаты. Был ҙур, урта стиль менән матур твид твидовый британия, ир-аттар. "Беҙ һеҙҙе бәләкәй түгел, күҙаллауҙар бар, шулай түгел икән?"
  
  
  Ул тын. «Побрать тегенсе. Ул Парсон. Парсон Барри. Британия подданныйы. Испанияла ял итә. Ә һин?»
  
  
  «Джордж Пибоди Алмалары. Шулай уҡ, уның ышаныслы».
  
  
  Ул раздраженно усмехаться. "Фигня."
  
  
  «Иң делле, да», - ти ул, посмеиваться д. «Бында ҡара. Застолбить эго телисез икән?»
  
  
  "Зинһар өсөн ғәфү итегеҙ мине?"
  
  
  «Эго түшәлгән. Һеҙ белмәйһегеҙ. Бында эго көтә».
  
  
  «Ах. Күҙәтеүҙә тоторға? Утвердительно. Һин уның менән тулыһынса риза, борон».
  
  
  «Джордж минең исемем».
  
  
  Ул фыркнуть. «Шул Саҡта Джордж».
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. «Беҙ көтәсәк». Ул, селл крайы һәм уны карауатым янына килмәҫ булды.
  
  
  Селпәрәмә килде һәм мин уны үтә mimmo мендәргә арҡаһын прислоняться осона ҡарай. Ул, ишетеп, нисек уның кеҫәһенә шарь була. Испан выдать уның ҡап тәмәке, шырпы тоҡандырып оҙон бер ауыҙ сунь тиҙ һәм инсталляция. "Ах. Көйәрмәндәр. Ды?"
  
  
  Ул, башын покачать. "Ташланы".
  
  
  "Ғөмүмән, ул һеҙгә нисек эләгергә?" - ул шунда һораны.
  
  
  "ҺАУЛЫҠ?" Скривиться ул, сөнки белә, был яңғырай кеүек алйоттар бар. Әммә һәр ваҡыт һаҡлап була.
  
  
  «Серәкәй», - тине Парсон, уны никотинға булған кеүек.
  
  
  "Ярай ярай." Тышта уны күрергә тырыша, үҙ юлын дөрөҫ булыр. «Был ҡатын-ҡыҙ йәшәгән малага ҡалаһынан, - тинем мин. "Минең ире-бизнесмен өсөн уны таныш. Әммә ул ҡасан башлай менән швейцария иренең һөйәркәһе булып уйнағас, ҡатын-ҡыҙ ир-атты интрижка хәл менән үткәреп, улар һеҙҙе серәкәйҙәр тип атала. Хәҙер ул уның шантажировать, ih романын ирем менән янауы тураһында һөйләне. Сеньор уның исемен йөрөтә, баш тартырға мәжбүр москит туҡтатыр өсөн һәм шантаж paper fold эго ".
  
  
  Сигаретный һауа төтөн күтәрелә. Ҡараңғы булды, тик мин күреүемсә, растерян Парсон тип йылмая. Ул тағы усмехаться, бик тыныс, бик презрительно.
  
  
  «Һеҙ клише ҡуллана белеү», - тине ул әңгәмәбеҙ. "Джордж? Джордж, ул кәрәкме?"
  
  
  «Правдивая история һеҙ һораған. Был правдивая история». Ул, уның ҡарай бора. "Ә һин?"
  
  
  "Ах. У." Уның тәрән тын. «Ярай, Серәкәй, мөнәсәбәттән мин бик күп билдәле, әммә улай түгел, тип ҡыҙыҡһына».
  
  
  «Ярай», - мин, баҙнатһыҙлана башланы.
  
  
  "Мин уның төп билдәле булыуынса, пистолет кеүек prezzolata. Бының өсөн латин һүҙе һыныҡ Tut man / Эго ысын исеме - Москато Альфреддо, москит сыҡты. Эго Рифма аша ебәрергә, бында уның өсөн эшләй, испанияла, тик мин ни эшләргә лә белмәй. Неаполитан сығыш Москит "
  
  
  "Ни өсөн һунарға әммә һин уны?"
  
  
  "Был
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  Башта был эште невоенный булды, әммә эште хәрбиләштергән әйләнде ул хәҙер. Налетать үлтергән һәм алты кешегә серәкәйҙәр аша бер ай элек римэ беҙҙең эго ».
  
  
  "Һеҙгә ҡаршы буйынса бер кеше?"
  
  
  - Хәрби разведка, - тине Парсон сухо. «Урта диңгеҙ беҙ наркотиктарҙың законһыҙ әйләнеше борсой. Был ҡораллы көстәрен тулы. Беҙ икенсе донъя һуғышында башынан аҙағына ике эго менән туҡтатырға тырыша. Әлеге ваҡытта беҙ буласаҡ һәм торба үткәргестәрен, өс москато ҡасан тарафынан үлтерелә ". Парсон задумчиво туҡталды.
  
  
  Ул кивнуть. «Аңлашыла. Ғәфү үтенәм».
  
  
  "Испанияла булғанымда, уҙған аҙнала мин, беҙҙең башланыу хәбәрен алыу, тип Москит була бында. Ул уны табырға маташып ҡарай, әммә уңышһыҙлыҡҡа тарый. Һуңынан, был кисәлә тапҡыр булараҡ, мин зацепка тамамлана, һәм ул обнаружил, - тип проститутки һеҙҙең менән һөйләшкән, уның ғына булырға тейеш, йәғни ул допросить уларҙы һуңынан Ул, ҡайтып уның бында килеүе һәм дискотека нисек дубль яһай.
  
  
  "Хәрби разведка?" Улар күнеккән. "МИ-6?"
  
  
  «Ысынлап та, биш». Ул йылмая. «Һеҙ бик үткер, ҡасан тураһында уйлап МИ-6. Алтынсы - был, әлбиттә, шпионажы. Биш һәм был - контрразведка. Дөрөҫ? Хәҙер һеҙ уны сәбәптәр буйынса һеҙҙең конкрет тәүҙә бимазаламаҫҡа булһа ла, сөнки мин беләм, һеҙ, янки, һәм барыһы да бындай ҡот осҡос хәл щепетильный хәүефһеҙлек мәсьәләһе. Әммә был беҙҙең мөнәсәбәттәрҙе ҡатмарлаштырыу тейеш түгел. Беҙгә тырышып эшләргә кеше һәм уның москато тәҡдим жилуновичтың тандем ».
  
  
  "Москато ҡарата һеҙҙең ниндәй бойороҡ?" Улар һорай.
  
  
  «Ғәфү һорай? О. Иң делле, Москито - бик кузен уйынсы. Мин әйтәм эго онотолмай».
  
  
  "Бөтә эго?"
  
  
  «Эйе. Бетеү эго».
  
  
  "Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, уның артында кемдәр тора?" Улар һорай.
  
  
  «Мафиози, һис шикһеҙ. Күп тапҡыр башҡарылған эштәр өсөн уның атаһы иртә».
  
  
  «Джастин тураһында мин үкендем».
  
  
  "Өс?" Буш кеше мин уны күрһәттем.
  
  
  «Кеше, ул үлтереп булмай. Һеҙ...»
  
  
  «О, Өс Делани. Д. Ярлы Өс». Парсон ты. «Ярай ярай, уны белгән, нимә увлеченность татарстанда наркобизнес, ҡасан ҡушыла, шулай түгел икән?»
  
  
  Ул, уны, ҡараңғыла ҡараным. Ул, минең уйлауымса, был оҡшамай тип британдар була. Үрге һәм ирендәр шундай ҡаты бара.
  
  
  "Һеҙ үҙегеҙҙе яҡлай ала?" - сардонически һораны ул минән.
  
  
  "Ҡурсалар?"
  
  
  "Ғауғасы ҡатын-ҡыҙ?" Ул пауза яһала. "Һеҙ уны һөйөү ... москит урын биләй?"
  
  
  О. Минең менән тарихтан тыш. «Был штопор ап-рыцарь», - тине ул йылмайып.
  
  
  «Һеҙ, янки, модалы галантлылығы, ысынлап та артыҡ булып. Афарин!»
  
  
  Замолчать беҙ.
  
  
  Беҙ бер сәғәт булды, тип ҡайтып москато түгел.
  
  
  Минең ике сәғәт үткәс эсәләр беҙ ҡунаҡхана номеры. Был саҡта «Барри» һәм «Джордж». Улар заполнят барыһы ла була, әммә хәл ителгән, тигән мәғлүмәт килтерергә мөмкин.
  
  
  * * *
  
  
  Хуан үҙ ишек уйымы йәшереп ултырмай, сәс кәмене эй, ҡулбаш, күҙҙәре тулы йыйынтыҡ булып, ә хмуриться матур кеше.
  
  
  "Был пульхритюд өсөн күрмәйем?" - Парсон вскричать, бокал коньяк размахивающего.
  
  
  «Был Хуан», - тинем мин. «Һаумы, Ху».
  
  
  «Сеньор был минең, мин һеҙгә улар тураһында һөйләй?» - ҡатмарлы ишара Парсон һорай. Шулай уҡ уның иҫерек булыуын тиерлек, һәм нисектер уны.
  
  
  «Юҡ, әлбиттә», - тинем мин. "Был - минең ҡатыным!" Парсон миңә борор өсөн, йыл һайын. Һуңынан ул уставляться һәм хуан н ҡаранды.
  
  
  «Мин әйттем, хәҙер! Яҡшы тәмен һин, ҡарт! Тәмен яҡшы!»
  
  
  Баҫҡан һәм уға поклониться. «Рәхмәт, Барри. О, Хуан. Шашып, зинһар. Жаль мин, мин һуңлаған. Ул үҙе иҫке дуҫтар ҡаршы ала».
  
  
  Парсон ухмыляться. «Эйе, ысынлап та, минең ҡәҙерле. Был исем Парсон Барри».
  
  
  «Был Хуан пибоди алмалары», - тинем мин.
  
  
  Хуан йоҡлай алмай инде. Уның бүлмәһенә ингәс, әнисә менән мин сердито. "Нимә булды?"
  
  
  «Һуңынан мин һиңә һөйләп, ҡатын-ҡыҙ», - тинем мин, эй хәтерләтеп, уның алдында статусы тураһында Парсон. «Байтаҡ, - тине, мин үҙемде элекке дуҫтары менән осраша Парсон Six бөтә Барри».
  
  
  «Биш, - тине Парсон.
  
  
  «Бер һәм биш - алты, мин әйтәм, нисек инде». Ул йылмая. "Беҙгә ҡушылып, Ху?"
  
  
  «Һуңыраҡ инде, һәм мин арыным».
  
  
  «Һин дә арының күренә», - тине Парсон, уның ҡарашы, нах һәм ентекләп ҡарарға булды. «Һин оживленный бик оҡшай». Ул наклоняется, үбеп уның ирендәрен эйәк күтәртелеп һәм тиҙ булды. "Күргәнегеҙ бармы?"
  
  
  Ул, күҙҙәрен йомоп, көтә шартлау. Һәм шулай булды ла. Ҡасан уның күҙҙәренә ҡабат асып, уны күреп, тәмәке тартыу траву, һәм уның Парсон йылмая кеүек, эй тылсымлы образ эләгеү менән шөғөлләнә, ауыҙ итеү. Испан светящ юғары ҡатлам күтәрелә төтөн тирә-эго.
  
  
  Ул ошеломленно откидываться төҫтә була. Азат Хуана менән нимә булды?
  
  
  Хуан парсонс хәҙер күҙҙәренә ҡарап, уның тәне һәм уның ирекле выгибаться. "Һеҙ британдар, шулай түгел икән?"
  
  
  "Иҫке Лохматый Парсон лев!" - көлкө менән әйткәндә. Ee уны ҡосаҡлап. «Һеҙ, янки, суперпорода булдырыу инә».
  
  
  Стряхивать ул уны. "5?" - ху раҫлай. "Биш нимәне аңлата?"
  
  
  «Хәрби разведка», - тинем мин. "Контрразведка, ә, Барри?"
  
  
  Парсон кивнуть. «Бөтөнләй фантастик, ҡарт. Улар, әйтеп үтеүебеҙсә, ике ҡаҙып һәм эсергә теләмәй икән, миңә һеҙ булдығыҙ?»
  
  
  Хуан асыҡ йылмая. "Яратам."
  
  
  Бер аҙҙан ул күҙҙәрен күтәреп. "Яҡшы."
  
  
  «Һиңә лә килә алам, Джордж».
  
  
  «Мин әйттем», - тине лә ул ысын күңелдән, нисек кенә ала. Дэвид Нивен оҡшай башланы.
  
  
  * * *
  
  
  Хуан эго тура тапшырыу миңә. Шулай уҡ уны эго оҫта уйнап, уны һүҙ итеп уйнай.
  
  
  Изге булған ҡунаҡ бүлмәһе яна парсон вилла барри. Был матур йыһазландырылған фатирҙар буласаҡ.
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  ce, испан стилендәге формалашыуы өсөн ғәҙәти яр - коврик, гобелен, йыуан ағас ултырғыс, диван, өҫтәл.
  
  
  Улар тағы ла иҫерек көйө уйнай башланы, беҙ бүлмәгә ингәс. Сөнки иң яҡын булды был, унын, янына төшөүен һәм уның крайы төҫтә, башы һәм зевать запрокидывать.
  
  
  Хуан мин ҡарап, борола һәм артабан Парсон йылмая. Барып минең ул яҡтарға, ху ухмыляться һәм ҡулығыҙҙы алығыҙ. Оҙаҡ һәм тәрән үбешә улар. Щелочка уның күҙҙәре аша уларҙы күҙәтә, һәм тағы ла уйлайбыҙ, шулай Ху Ында отлично тип рәссам.
  
  
  "Bruto Que! Casa En nuestra! Patten te rayos Mil!"
  
  
  Ул, башын күтәреп. Ишек уйымдары булып ҡатын-ҡыҙ ултыра, ҡулын күкрәгенә сатраш, һәм парсон һәм хуан ҡарай. Был йәш ҡатын-ҡыҙ сәсе менән матур каштановый, ҡара-һарғылт күҙҙәре һәм тиреләре карид.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ һәм ишек уйымдарының сыҡҡан һыу үҙенең тотоп ҡарағас хуан Парсон. «Елена», - тине ул. «Джордж был, ә был Хуан».
  
  
  "Хм!" Елена фыркнуть.
  
  
  Хуан Парсон ҡото алынған, ә һуңынан тағы бер ҡатын-ҡыҙ. "Кем һин?" - ул шым ғына һораны.
  
  
  «Был минең...» - Парсон миңә бора һәм, күрәһең, подмигивать « ҡатын-ҡыҙ...».
  
  
  Ул кивнуть. "Бәләкәс нисек йәшәйһең, Елена?"
  
  
  «Елена Моралес», - тине ул һәм йылмая. Парсон уның ҡарай борола, эйәк күтәртелеп, мин уны карауатым янына килмәҫ булды һәм өҫтән аҫҡа ҡарап, пухлеть өсөн.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс Хуан затуманиваться кеше, әммә образға тылсымлы проясняться һуңынан, ҡыҫыу һәм уны бүлмәһенең ишеге бер ҡасан Парсон аша сығарып, улар аша Елена инә. Мгновений һуң уны ишетте, һәм уның стакан шешә кеүек шаңҡыта. Әле эсемлектәр!
  
  
  Елена елән менән уның иңенә төштө. Төнгө күлдәк менән еләндә уның йоҡа булып, уның күкрәген һәм уның контур тамуҡты күрергә. Тулы кәүҙә менән башына тиклем бар булған форма һәм нах щиколотка.
  
  
  "Тормошта һеҙҙең өсөн парсон ысынлап?" Улар һорай.
  
  
  Ул ухмыляться озорно. "Тел белмәйһеңме ни һин?"
  
  
  «Сөнки мин ҡыҙыҡ».
  
  
  "Мин булырмын тоторға сезне курста бәйле".
  
  
  "Тинең һин?"
  
  
  «Мин түгел, тип уйлай инем, был ҙур әһәмиәткә эйә». Потянуться щипнуть танау һәм мин уны. «Мин подозревать, был һеҙ яҡшыраҡ белә».
  
  
  Улар, яурындарынан тотоп һәм ee өсөн ҡулын һуҙҙы.
  
  
  «Эй, ҡатын-ҡыҙ һине», - тине ул. «Ул бик матур. Минеңсә, уның Барри оҡшай».
  
  
  «Ситкә эйе, леди, - тине ул, миңә уның ҡасан прислоняться, елән расстегнуться һәм уңайлы.
  
  
  «Мин аңлайым, был һеҙ әйткән», - засмеяться уның.
  
  
  «Һәр осраҡта, һәр ваҡыт артыҡ күп һөйләшә», - их, уны күрмәй. "Һин дә шулай уйлайһыңмы, Джордж?" Был уның билдәләнде «Хор-хэй-кы».
  
  
  "Эйе, йәнәһе."
  
  
  Беҙ бергә йыйына, сөнки ниндәйҙер илдең йәшен, һәм уны хәтерләмәйем, нисек ишетәбеҙ һәм күрше бүлмәлә джингл стакан шешә. Ләкин был бөтәһелә булманы. Беҙ унда парсон тип ҡушыр инем, һәм беҙ ниндәй эләгеү өсөн елена стакан был мин түгел. Һуңынан был уны күрергә лә, һәм Хуан Парсон.
  
  
  Елена спиртное шулай булһа ла булмауын билдәләне. Ул бик мәшғүл булһа, күрһәтә мин, һағынып кайтабыз мин уның өсөн бик нах бөтә ғүмер түгел кеүек.
  
  
  Минең оло ләззәт ала наплечный кобура, һәм минең 38-ул. Люгер. Отстегивать уны эго тырыша, һәм барыһы перепутываться. Был һуңғы булып, был минән булмай, һәм хатта күберәк уның. Ниндәйҙер образында төшөрөргә һәм мин уның менән, уны ташлап, иҙән кафельный кобура.
  
  
  Ул, үҙенең хис - беззащитный - тине ул саҡ башҡа ла «яланғас».
  
  
  Потянуться т брылев лампа һәм уны һүндереү переключатель света өстәмәләр.
  
  
  Унда булған, ти, - тип, күрше бүлмәгә йәшен шешә туҡталды.
  
  
  Ер
  
  
  Тоҙ өсөн саңғыһы курортына барып-и-Ньев, көньяҡ битләүе буйлап өҫкә китеп кәрәк тирә-Малага юл бормаланып буйынса Сьерра-Невада. Nevada Sierra Отель, беҙ унда теркәлгән булһа, Прадо Льяно аҫтараҡ урынлашҡан, беҙҙең менән хуана һәм костюмдар, саңғы трассаһына сыға.
  
  
  Саңғы трассаһы яҡынса битләүендә аҡ араһында бүленде һәм de llano picacho prado borreguilas veleta туҡтамаҫҡа. Канат юлдар менән тамамлана прадо льяно түбәнге, үрге ә Боррегилас канат юлдар менән башлана. Бүлеге эргәһендәге машиналар.
  
  
  Түбәнге тиклем саңғы трассаһына параллель рәүештә ике льяно боррегилас барранкас прадо бар. Ҡаты гранит һырт слюда һәм уларҙы бүлеү барлыҡ буйынса, хатта һуңынан унда көслө генә күренә участка ҡар яуа.
  
  
  Канат юлдар, һыуға барып килде borreguilas llano prado, барранка баш өҫтөндә эленеп, унда еңел трассаһы урынлашҡан. Ҡатмарлы трассаның й көнсығыштан күрше ҡушыла.
  
  
  Улар балконда ултыра, улар ҡунаҡханалар тирәләй йүгереп, һәм лыжник ҡарай, ләкин тиҙ арала хәл итә, тип яҡшыраҡ булыр саңғы шыуа, тип ҡарай. Бары тик үҙе өсөн ышыҡ биреү, фотоһүрәт менән уны Rolleiflex полдюжины 1 ярҙам итәләр, ул бушлай килтерелә реквизиттары бүлеге балта яһап, күңел, мин был йорт аҫтында күрҙем.
  
  
  Йонсотҡос сәфәр булды, һәм бер аҙҙан ул, эскә ингәс, бер киловаты ботинкаһы менән һуғыуға һәм жим задыхается ята уста. Заснуть тик мин алманым. Ул, һуңғы ике көнөндә ваҡиғалар тураһында уйлай.
  
  
  Һуңынан игеҙәктәр ике көн үткәс корелли серәкәйҙе үлтереп рика - эго урынбаҫары. Һуңынан минең менән осрашыу өсөн һис бер нәмә лә бара һәм ике көн парсон моралес елена абсолют барри. Келли Мтс әммә уның менән бәйләнеш тота, бер нисә Хок килә һәм хәбәре:
  
  
  ӘЙБЕРҘӘР
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  : Беҙ, башҡаларға ла, ниндәй хәлдәр менән туранан-тура корелли рико менән аралашырға тырышам. AXE уның менән килешеү үҙгәрешһеҙ ҡала. Икейөҙлөлөге яғынан бер ниндәй ҙә эҙ эго. Көтөгөз, һеҙ әлегә аласаһы, уның бергсон тина аша мөрәжәғәт итмәй.
  
  
  ВАЗИФА: Беҙҙең мәғлүмәттәренән күренеүенсә, хәҙер малагаси ҡала йәки москато торремолинос юҡ. Ҡабатлау түгел, уның өсөн тырышырға кәрәк түгел. Улар иғтибар менән күҙәтте.
  
  
  ВАЗИФА: стадияһында уҡ эшләүселәрҙең барыһы y sol nieve осрашты.
  
  
  ВАЗИФА: парсон барри алыуы тураһында мәғлүмәттәр юҡ. МИ-не разглашать 5, ли кешеләр бар шул. Күрәһең, исем - псевдонимы; МИ-6, моғайын, шәхес түгел, ағымдағы миссиялар асыу эго эго тамамланды. Ҡыҙғаныс, әммә юҡ раҫлай беҙ, йәки беҙҙең эго был эго роле схеманы кире ҡағалар.
  
  
  ВАЗИФА: Москато - наемный убийцы, мафия йылдарҙа ул күп эшләгән. Ул шулай уҡ ирек баҫым яһаны.
  
  
  ВАЗИФА: Елена Моралес - тип, уның тураһында аҙ билдәле. Унда ҡатнашыусылар алдағы нах тураһында яҙыу юҡ шпионаж, испания территорияһында контрразведкаға эше өсөн хөкүмәт йәки йәшерен. Испанка әммә уны бөтөнләй мөмкин түгел, ә французка йәки роксана. Ниндәй зацепка.
  
  
  ВАЗИФА: мексикала Москато дәлил булып шул ваҡытта, ҡасан, һеҙҙең һөжүм энсенад снайпер була. Бынан тыш, тураһында яҙырға була, тип, ул һеҙҙең менән бер үк ваҡытта европаға сәйәхәт ҡылырға, һәм Иберия аша ла түгел.
  
  
  Был Хоука булып сыҡты.
  
  
  Икенсе көндө иртән, мин һуңынан иртәнге аш ваҡытында шылтыратып, умз корелли хуана рико менән үлтерелә.
  
  
  «Келли», - тип әйткән тауышын. «Тина мөрәжәғәт итә ала Рим Танау. Бөгөн y Nieve Sol барырға кәрәк һиңә».
  
  
  "Дөрөҫ."
  
  
  «Эго эҙләргә түгел. Көтөгөз беренсе төн етә. Канат юлдар һәм унда машина менән бәйләнештәр бүлеге эго встрестись сығып китә, төнгә ҡалған. Бәйләнеш исем - Артуро. Осрашыу ваҡытын тәғәйенләй һәм уның романы тураһында һеҙ ниндәй килешә һиңә танау араһында хуана менән осрашырға тейеш. Тәүге бер ике осрашыуҙа барырға тейеш, әммә һеҙҙе ».
  
  
  "Аңларға."
  
  
  «Бөтә тауыш менән, - тине Келли. "Уңыш."
  
  
  "Көтәсәк. Тина Нисек?"
  
  
  "Ҡушыла."
  
  
  "Ул бер ҡасан диуары курорт бара?"
  
  
  «Бер нәмә лә әйтә. Һәм тағы ла түгел ee Эрнандес тине азат, ҡасан ебәрергә».
  
  
  "Был-д тураһында Парсон?"
  
  
  «Тиҫкәре».
  
  
  "Елена Моралес?"
  
  
  «Шулай уҡ».
  
  
  "Һеҙ, балалар, күп эшләй, ысынлап та, шулай икән?"
  
  
  "О, Ник!"
  
  
  * * *
  
  
  Сәғәт һуғыу көнө яҡынса дүрт скатиться һәм уның менән саңғы кейгән ыштан, күлдәк һәм свитер.
  
  
  Лыжник һаман битләүендә булған. Куртка ир-аттар уны күреп мөмкин ҡыҙыл, йәшел куртка ҡыҙы, куртканы ике енесенән булған һындарға, переулок иң аҫҡы ҡатҡа төшәбеҙ. Канат юлдар машина иң битләүендә аҫҡы бүлеге mimmo үтә күреп, уны икенсе бите башланып, иң юғары түбәһе күтәрелә төшкәнгә тиклем ҙур һыу битенә боррегилас - Велет.
  
  
  Канат юлдар һаман да эшләй, бер үк ваҡытта күтәрелә һәм төшә, икенселәре тағы тонелдәрҙән, параметрҙарын күтәрә, буш төшә. Задумчиво бүлексәһендә машина уның ҡотон алыу.
  
  
  Корелли Рико. Әгәр ул ғына белә инем, нисек уны иң күренеп делле. Бәләкәй ҡунаҡханалар булыу - уның урынын биләргә вестибюль үҙенә ала, һәм уның хәнйәр менән осрашыу һәм башҡа барлыҡ был әҙәм накидка, сөнки эго ҡарсыға ярата һәм уларҙың ҡуштандары.
  
  
  Һаман да. Бер үк кешеләр тарафынан үлтерелә. Эре кеше булып Рико Корелли, хәүефле миссияны үтәй. Хәүефһеҙлек мөһим булды.
  
  
  Ул, постучать хуан бүлмә ишеге булған.
  
  
  "Эйе?"
  
  
  «Аҫҡа китеп, Ху».
  
  
  Беҙ бергә сыҡты, ир менән ҡатын кеүек, - суперская пар мин тырышам, улар күптән һүнгән ут секс һәм мөхәббәт. Ҡурсаулыҡтың грубая ҡатыны һәм ире.
  
  
  * * *
  
  
  Һауа һалҡынса була, әммә бодрить. Ҡар саңғы шыуыу өсөн идеаль булған, был порошок ҡатламдарын еңел генә урын кәрәк. Шторм ниндәй булыуын да күҙаллана. Тик мин тоям, ни булған был төндә ҡар ала.
  
  
  Беҙ бындай уйын өсөн һуңғы ҡайнар шоколад менән бер өҫтәл тирәләй прадо һеңдерә һәм коньяк була. Дүрт төркөм кеше менән төшкән битләүҙәре буйлап, ултырғыс стена янында ултырғыс һәм күҫәк эҙләп һәм саңғы һәм припарка закусочный әүерелә.
  
  
  Уның һөйләүе буйынса-немец. Немец бер ни белмәй ул, шуға күрә беҙгә уға ултырғыс тәҡдим яртыһы. Ҡото алынған һәм уларға ашығыс рәүештә ху ризалашты. Партия буйынса дүрт кеше тора. Ҡырҡ бер булып, һәм ул, күрәһең, төркөм лидеры булды; өс ҡала, моғайын, утыҙ аҫтында була. Лидер,-тип әйт по-немецки, әммә делле швейцарияның үҙе булыр. Ҡатнаш булһа, ҡалған өсәүһе - даттар һәм ике немец.
  
  
  Хуан улар хис итә алманым күҙемде һәм, хатта, ә һуңынан, дүрт уның шоколадты нисек мучачо дымящийся түңәрәгенә алып килә.
  
  
  «Герр Хауптли Бруно, - тине здоровяк, ҡулын һуҙҙы, мин пожимать өсөн ҡулында.
  
  
  «Джордж Пибоди Алмалары. Тирә-Яҡ Штаты».
  
  
  «Ах, д! Әлбиттә. Билдәле уның тип-һеҙ шулай булды америка немец акцент».
  
  
  «Ғәфү үтенәбеҙ», - мин усмехаться. «Был-Хуан, минең ҡатын».
  
  
  "Везунчик шулай!" - Бруно Хауптли восклицать, юлдаш үҙенә мөрәжәғәт иткән, һәм аңлата немец, мин уның ире өсөн.
  
  
  «Эйе, Эйе», - тине ике немец, ху була. Шоколад окунаться даттар килде.
  
  
  "Һеҙ, халыҡты, саңғы шыуыу иртәгә?" - герр Хауптли һорай.
  
  
  Хуан кивнуть. «Беҙ ниәтләйбеҙ».
  
  
  "Ах! Иртәгә битләүендә түгел ул, әммә, бәлки, йәки икенсе көнгә яҡын ваҡытты
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  t! »Взволнованно үҙе янбашы өҫтәрәк Хауптли Герр хлопнуть.« Беҙ ни эшләй ине был дуэтта ла тирә - мин трио төрө бар », - тине ул, мине хәтерлә.
  
  
  Хуан сверкнуть. "Был миңә оҡшамай ине!"
  
  
  "Пибоди Алмалары Герр?"
  
  
  "Ах, был яраталар, ул ярата!"
  
  
  Барыһы ла көлөп, сөнки аңлайышлы булыр, тип, миңә оҡшаны был.
  
  
  Һөйләшеүҙе дауам итә. Хуан хауптли тотор өсөн шунда ҡул, ултырғыс һәм уның өҫтөндә саңғы таяғы менән китә һәм үҙе менән бергә ул наклоняется. Ҡайһы бер техник замок улар тәрәнәйтеү тураһында бәхәс булды, унда саңғы бар. Шипеть һәм хуан ҡайнай.
  
  
  «Герр Хауптли, - тине ул буйынса-немец бер йәш кеше тирә-яҡ. "Урындағы эшҡыуарҙар, трепло?"
  
  
  Мин немецтар менән бергә булған һәм голубоглазый светловолосый классически. «Эйе! Герр Хауптли - н тирәләй баҙарында иң уңышлы эшҡыуарҙарының береһе ысын профессионалдар», - ти ул. «Nen ҙур яуаплылыҡ был».
  
  
  "Уның ялғаны?" Улар һорай.
  
  
  «Бер аҙна парижда ҙур йыйылыштар үткәрә. Хәҙер герр Гауптли еңеләйтеү өсөн, наслаждаться ҡояш яҡтыһы, ҡар...»
  
  
  Пауза.
  
  
  Немец засмеяться, устарын өҫтәлгә һәм меланхоличный буйынса хлопнуть даттар түгел.
  
  
  "Ҡыҙым!"
  
  
  Көлкө.
  
  
  Был хәтерләтә миңә немец комик операһы иҫке буйынса әле бер, күрҙе уның һуңғы спектаклен - иҫке фильмдар 1930 йылдар. Был-дөрөҫ түгел, был мин бөтөнләй күренмәҫ була. Әммә быны мин аңлай алмайым.
  
  
  * * *
  
  
  Ресторанда ойошторолған булыуы, тау саңғыһы курорттары трапезная типик булған кеүек, оҙон һәм эстакада буйлап ҙур булмаған өҫтәл менән бер бүлмәлә өҫтәл үҙәктә бүлмәләрҙең стеналарын стиле буйынса.
  
  
  Беҙҙең төркөмдә - береһенә ҡушыла һәм уны эго герр хауптли һәм ху - йыйылышы асыҡтан-асыҡ барыһы ла үҙәктә урынлашҡан. Г-тевтон Хауптли болтовней трепать н өҙлөкһөҙ дауам итә, бер үк ваҡытта шаҡ ҡатырғыс һәм бөтә шаҡ ҡатырғыс менән шөғөлләнә. Хатта улар, немец йәки инглиз кем аңлай түгел, тотош эго харизма загипнотизированный тойола.
  
  
  Оҙаҡ һәм иғтибар менән уның барышында ҡунаҡханаға килеүселәр тамаҡ ялғап оглядывать ҡалырға ашыҡты.
  
  
  Ул ашағыҙ, Рим Танау, әлеге кешеләр минән рико эргәһендә диңгеҙ шәйләй корелли тырыша. Күрәһең, мөмкинлеге юҡ.
  
  
  Утыҙ ун булмай, ул ваҡытта хатта иң тәүҙә менән сағыштырғанда, билдәле. Бренд килә, һәм ул ауыл, потягивать эго. Ҡасан Хауптли герр пауза яһаны, тәржемә рухы өсөн, ул, борола һәм хуан әйтергә була: «Мин йоҡо алдынан саф һауа сыға подышать. Һин барып, ҡәҙерле?»
  
  
  Тыныс мин ул йылмаяҡтың. «Юҡ, ҡәҙерле. Көйәрмәндәр. Бик һалҡын. Һуңлау юҡ».
  
  
  Ул, йылмая һәм бренд допивать.
  
  
  «Герр Хауптли, ысын булманы был рәхәтлек. Йәки иртәгә ҡасан вижу-ҙәр - ысынлап?»
  
  
  «Эйе», - тине герр Хауптли, уның кеше менән покраснеть шарап, бренды ризыҡ һәм ҡуҙ булып. "Weidersehen damarukam".
  
  
  Ул дәһшәтле ултырғыс, ике ресторан һәм переполненных поклониться һәм немецтар аша бара.
  
  
  Тышта бик һалҡын булды. Һауа һалҡынса була. Ул, башын зарар, ә һуңынан беҙҙең наверх номерына ҡайтырға, үҙебеҙгә һәм һатыуға тапшырғыс һәм ойой. Ветровка шулай кейә ул, кобураһынан йөк наплечный тикшереү, һәм инанысы бәйле балтыр минең кәрәгем.
  
  
  Бормаланып башҡа һуҡмаҡ түбәһенә тиклем бара ул ваҡиғалар. Бина һыуыҡ булғас, мин алыҫта булһа ла, яҡлап ҡарағанда, улар ласка уның менән тойғо, нисек килгән Сьерра-Невада. Ел үтһен минең кейемдәрем, мин әлегә үҙе тойоп полуголый.
  
  
  Машина бүлеге булып донъяға килә. Беҙ, тау битләүенән булмаһа ла тауышы. Ул, яурыны аша ҡаранды. Һары нурҙары тәҙрә һәм тирә-яҡ донъя тирәләй ҡунаҡхана номеры, сығыу Прадо, алтын биҙәкле аҡ ҡар ойошторола.
  
  
  Бина ҡайҙа урынлашҡан машина кресельный күтәргестәр, ҡар менән уратып алынған. Төп инеү күрергә мөмкин уны, үҙәненән сығыуы. Бүлек машина ишеген ябып, әммә заперта. Һәм ул эткә тотҡаларын бороп. Бина эсендә бик ҡараңғы булып, донъя ла бер ни тиклем сағылыш йондоҙ ҡар килтерә. Ғәжәп, ни булһа күк йөҙө сағыу, тәрән тө хатта.
  
  
  Разворот өсөн мөмкин тиклем уны күрмәгән тәгәрмәстәр, разворачиваются ҡала канат юлдар унда кире йүнәлештә полукруг. Полукруг канат юлдар уртаһында ҡорһағы ҡушылып, улар һаман көҙән тиклем, әлегә иртәрәк техника запуститься түгел.
  
  
  Алға бара инде ул, күрәм, тип, кемдер mimmo канат юлдар үтә. Был кем инек, беҙ инек, ҡасан керә ул, йә бина эсендә булыуы, йәки инә аша ниндәйҙер башҡа ингән. Ул, тип уйлай ул., булырға тейеш, мин көтәм. Ул саҡта, әлбиттә, минең контактта булған кешеләр.
  
  
  Артуро.
  
  
  Ул үҙенең киҫәген тотоп, тянут эго, һәм, напрягаться, алға боролоп, ауыҙ асып, прошептать өсөн «Артуро».
  
  
  Был хаҡта уның әйтә алмайым.
  
  
  Кемдер эшләп, икенсе!
  
  
  "Артуро!"
  
  
  Тауыш-тын тойолмай, доноситься өсөн канат юлдар. Силуэт киҫәктәренән яһалған һәм уны эго күтәрелде унда. Әгәр уның исеме Артуро, ул Артуро. Сөнки уны саҡырыу һәм артуро булырға тейеш, ул, белмәйем, нимә булды тағы хема был кешеләр-йәғни, кем иртә артуро минән табырға тырыша, кемдер минең яҡта ла.
  
  
  "Эйе?" - машиналары оло тауыш бүлексәһе икенсе яртыһын һорар.
  
  
  Нацистарҙың ҡысҡырып мгновенное
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  , атып эхо - доклад, был бүлмәһендә бәләкәй һәм уларҙы алға взад раскачиваться, стук йөҙҙәрсә барабандар кеүек. Һары ялҡын тоҡаныр тигәнсе барлыҡҡа килә һәм юҡҡа сыға. Уң менән һулды үҙе ҡысҡырғанын ишетте.
  
  
  Канат юлдар артта ҡала һәм ул шунда уҡ атып фигуралар ярышлап.
  
  
  Кемдер буйынса ругаться-испански. Мин тауыш һулдан стон послышаться һәм тәнгә төшә. Ул, тағы бер тапҡыр атып, тырышҡан кешене күрәләр өсөн канат юлдар. Мин бер өлөшө беҙҙең эго һүтеп алмай.
  
  
  Йәнә ишек асылды, һәм уның шәхесен белеү; яһап ҡасам. Уның яғынан атыу тауышы был көндәрҙә тағы ла бер тапҡыр, ә һуңынан йугереп урын ҡараңғылығы аша ҡарай.
  
  
  Унда бер кем дә булмай.
  
  
  Ишек була - машинаны икенсе бүлегенә инеп башланы. Тәҙрәнән һәм ул асыла. Кем дә күренмәй. Һәм ул аҫҡа һәм өҫкә ҡараған битләүендә ҡар тиҙ буйынса урамға сыға. Беҙ бер. Кем.
  
  
  Биналарын кире ҡайтып булһа, уны ишетеп, кем нисек-хрипеть һәм һалдат була, бетон иҙән һәм бер малай табып уны тубыҡ өҫтөнән ул герҙе. Эго ғөмүмән, уны күреү мөмкин түгел.
  
  
  "Артуро?" Улар һорай.
  
  
  "Эйе". Ул вздрагивать.
  
  
  "Мин унда кешеләр менән осрашыу, уны күреп килә ул?"
  
  
  «Велет түбәһе - Пикачо-де-Велет. Сәғәт ун ике. Иртәгә кис».
  
  
  «Яҡшы», - мин прошептать. Ул, наклоняется. Ҡатмарлаштыра уны эго ишетеп, һулыш периодическое голодание. Һуңынан, уны өлгөрмәгән тип әйтеүҙәренә ҡарағанда тәү сиратта-тағы да, уның скрежет булькать таныштарымдан ишетһәм, ул погремушка бик оҡшаны, әммә үҙем бик погремушка делле түгел был.
  
  
  Ни башҡа.
  
  
  Тормош кәүҙәһен ташлап китәләр.
  
  
  Артуро үле була.
  
  
  Ул, машинаны бүлексәһе аша сыға һәм тиҙ күтәрелеп, һуҙылып әҙер фигура менән урап шәрәм һәм тоҡомдарынан, һәм әлегә ул тиклем түгел льаное прадо йугереп барып ҡунаҡханала.
  
  
  Ул, бер тапҡыр ғына күргән һәм ҡаранан, тип изге күрелмәле бүлексәһендә машина, ә фигура род ҡараңғылыҡ эсендә.
  
  
  Атыу ҡысҡырып етерлек булды, бөтә иҫкәртеү өсөн полиция Тоҙ-и-Ньев. Граждандар унда гвардия була.
  
  
  Йәштәше ул, баҫҡыстары буйынса күтәрелергә һәм вестибюль аша үткәс, һулға бар ябылғас та, ныҡ тырышып отдышаться коньяк йотом.
  
  
  Был ярҙам итә.
  
  
  Бер нисә.
  
  
  Әммә бик түгел.
  
  
  8
  
  
  Приглушенный ҡуҙ, шунда уҡ атып үлтереүгә тиклем булған иң һуңынан уларҙың артабанғы тикшереү һәм артуро көсәйә, тотош ярты сәғәт буйы тынмай. Гвардия гражданы, был тау саңғыһы курорты дислоцирлашҡан, хеҙмәтләндереүсе персонал һәм йонсотҡос оҙаҡ процесы тураһында ҡайғырта башлайҙар һәм мәйет килеүселәрҙең һорауҙары, курорт булды.
  
  
  Полиция уның эше бешмәһә лә. Был изнурительный, менән маҡтаныусылар, был ваҡытта бындай эштәрҙең бигерәк тә уңайһыҙ бейеклектә йыл. Яҡшы кешеләр булды улар.
  
  
  Мин йылмаям. Ih миңә бер нәмә лә килтермәй.
  
  
  Мин коньяк нисә мәл. Свести концы менән вестибюль отель мин күҙ түгел, бөтә күҙәтеп, кем керә һәм сыға. Кем ине ул-ҙә, кем кеше булырға оҡшай ине, ул Торремолинос өсөн виллу был сүп-сары табырға, кешеләр, улар, тип һығымтаға киләм мин, серәкәй була.
  
  
  Аҙаҡ ул тороп, ҡара һәм Прадо Льяно холда үтәсәк. Күрәһең, сит илдәрҙә лә юҡ хәҙер.
  
  
  Икенсе ҡатта вестибюль ның баҫҡысына күтәрелде һәм уның педала башлағас, унда беҙҙе ҡушыла. Профилендә ишектә асҡыс, ул күрше бүлмәгә көлөү ишетә. Хуан Көлөү.
  
  
  Йылмая, ишекте эткән һәм уның брылев индерелгән. Шулай итеп, уның үҙ бүлмәһенә гауптли герр ҡушыла. Һәр хәлдә, ул-көлкө тойола, манераһынан хатта үҙен тевтон хамский. Утешать бер - нисә кеше бар шундай йәшерен морщина экстраверт булыу.
  
  
  Ул, көн килеп етә, һәм уны күр, ҡолағың.
  
  
  Хихикать. Nah өҫтәрәк шатлыҡ оса, тирә-тип бокал шампан менән ҡыуылған. Г-был яҡшы булырға тейеш Хауптли сүп-сар ярай, ҡунаҡ ҡарағанда, уның лениво уйлайым. Был математика буйынса ла ышанмай ул.
  
  
  «Зинһар, - тине Хуан. "Әйҙә боҙ һалынған һәм, рәхим итеп, Барри?"
  
  
  Барри!
  
  
  Ул көнгә китеп тора, нахмуриваться.
  
  
  Барри Парсон?
  
  
  Шул тауыш ишетергә мөмкин, уны эго, приглушать, әммә тулыһынса белмәй - танымай хатаһыҙ баҫым британия, шатлыҡ һәм приглушенный приглушенный ҡуҙ.
  
  
  "Иң Эштәре, Мили. Бер стакан виска, бара!"
  
  
  Малага ҡалаһы беҙҙе парсон һуңғы тапҡыр күрҙем. Икенсе көнөнә, артабан "игеҙ" рико һәм уның ҡушылдығы һәм хуан корелли елена миңә үлтереү өсөн, магазин һәм пообедать буйынса йөрөнө. Ужинать, тоҙ алдынан беҙ улар менән китеп барҙы-и-Ньев. Әммә беҙ улар тирәһендә кемдәр әйтә, беҙ ҡайҙа барабыҙ, сөнки элек иртән иртә белән. Парсон билдәле булараҡ, беҙ ҡайҙа? Һәм беҙ ни өсөн барабыҙ? Таба икән, ул, беҙ шулай москит тип эҙәрлекләй? Ла мөмкин. Бында та булмай - мин, тип шикләнә артуро уны үлтерә. Һәр хәлдә, был мөмкинлектәр булыуы бәхәсһеҙ.
  
  
  Ләкин унда ла ни булған Парсон, Москито туҡтатыу өсөн, әгәр уның уға эйәреп? ...Һәм ни өсөн?
  
  
  Мин серәкәй тураһында фекере туҡтата. Ғәфү итеү һәм уны тиҙ арала өр-яңы перетасовывать яландарында картаһы тарата. Ул саҡта уны аңламаҫҡа ла мөмкин, булыуы мөмкин түгел, тип британ офицерҙары шул Парсон невиновный Барри МИ-5, тип ул раҫлай.
  
  
  Шулай итеп:
  
  
  Виллалар, москит торремолинос ҡайҙа йәшенергә була, мин терпкий ҡушыла.
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  кисә кис уларға ярҙам эго эму хеҙмәтләндерә.
  
  
  Ир-атты йоҡонан ул таба, уны тоторға тырыша, әммә мин өҙөлә. Ир-егеттәр ҡаса. Башҡа кешеләр, үҙе Парсон Барри, йоҡо бүлмәһенә ингәндә, тип белдерҙе ул британия йәшерен агенты, һуңынан серәкәй.
  
  
  Фаразлап, ғөмүмән, Парсон агент булып түгел. Уйлайым, - тип ябай сүп-сар джон мәктәпкәсә белем кеше булған. Фаразлана, һуңынан мин шунда өҙөлә джон мәктәпкәсә һәм рекламировать Серәкәй, Москит ялған өсөн мөмкинлек юҡҡа сыға. Ә һуңынан уйларһың, тип ышандыра алам эму мин, тип юҡҡа Серәкәй.
  
  
  Серәкәй ул саҡта! Барри Парсон! Мин уның артынан эйәреп һәм бары Тоҙ-и-Ньев, мин бүлексәһе машинаға эйәреп, артуро үлтерҙе, моғайын, уйлап, тип мин Артуро була, һәм ҡаса. Хәҙер сүп-сар менән хуана булыр ул, тип өмөтләнә эго Корелли Рико килтерегеҙ әле!
  
  
  Һалҡын уны һуңынан ҡапларға.
  
  
  Телефон ашығыс килә уның. Ярандары һәр бер бүлмә. Ул трубкаға күтәреп, яуап кисекмәҫтән һәм кресло - күп шылтыратҡан төндә түгел, сөнки тәрән wouldnt.
  
  
  «Миссис пибоди алмалары, зинһар».
  
  
  Күрше бүлмәлә телефон аша шылтыратып мгновений ул ишетмәй.
  
  
  "Һаумы?" Хуан була.
  
  
  «Беҙ әйткән һүҙ түгел. Был Ғилми-Нәшриәт. Шунда ишетте ул Парсон. Тәҡдим ителгән, был номер дөрөҫ түгел».
  
  
  «Мин бик жаль. Ул, ти, һиңә ул...»
  
  
  «Эго шунда тота. Иртәгә төндә уның менән осрашыу Корелли, төнгә ҡалған. Велет. Үле бәйләнеш. Улар төн буйы Парсон тотоп, әгәр алманы. Кеше шул булырға мөмкин ул, уны үлтергән Корелли игеҙәк».
  
  
  «Мин һеҙгә ҡамасауламайбыҙ, зинһар, һәм мин бының менән аяу кәрәк».
  
  
  «Эму бер нәмә әйтә алмайым. Эго н бәйләнеш тотҡан. Әгәр һин быны яҡшы аңлай һәм буйһона бөтә алмай, тине:« мин тупаҫ күренергә теләй, ләкин мин һиңә ярҙам итә алмайым. Шул саҡта көпшә аҫып ».
  
  
  «Мин тупаҫ күренергә теләй, ләкин мин һиңә ярҙам итә алмайым».
  
  
  Ул көпшә аҫып. Башҡа аҙағына ул ике бүлмәне тауышын ишетеп тирә-яҡ парсон.
  
  
  "Кем булыр был, Ху?"
  
  
  «Номеры түгел шул. Ниндәйҙер иҫерек инглиздәр».
  
  
  Парсон рассмеяться. "Ышан, алманы ул америка?"
  
  
  «Бындай уҡ баҫым булып, һинең кеүек буласаҡ», - тип аҡлана ир.
  
  
  Иң яҡшы ҡыҙҙар! Ул һалҡын булһа, пудра кеүек.
  
  
  Ҡаҙағына ул үҙе тикшереп, үҙе люгер, куртка һәм свитерҙар менән бейек ҡапҡа ҡаршыһына. Был йыйында уның тағы бер ҡат бар. Отель уйланы ул. Был төндә ике бүлмә һәм уны аҙағынаса ҡалырға теләмәй. Бәлки, уны түләргә мөмкин ине, бармен, мин уның өсөн бар мөмкинлектәр холл янына китә.
  
  
  Йәһүҙиәне һүндереүселәр сыға һәм ул тыныс ҡына.
  
  
  Бар шундай уҡ булған, уны эго ниндәй ҡалдырҙы. Оглядеться уның. Бөтәһе лә һай-һай, йоҡлайһың инде.
  
  
  Ултырғыс уның ҡарауы. "Ҡайҙа бараһың?"
  
  
  «Дискотека», - удивляться клер. "Подвалда."
  
  
  «Мин ишеткән тауыш».
  
  
  «Ул звуконепроницаемый, Сектор».
  
  
  Улар, баҫҡыстан төшкәндә яурынына пожимать һәм, менән шөғөлләнәләр, тип уйланы ул, түбәнге кимәлдә ҡунаҡханаға алып бара, унда тәьмин итеү өсөн бүлмәләр урынлашҡан.
  
  
  Өс көндән сиркәүгә алып барылған майҙансыҡтар менән һикәлтәле, һәм бер әйтәм: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Ул, бар яҡтан килгән, һәм заказ эсергә. Бармен, кейеп, бейеүсе булараҡ фламенко, бакенбарда менән оҙон, гөбөргәйел яҡын булғас, тиҙ арала әҙерләнгән эсемлек.
  
  
  Хәҙер уның буйынса килеүселәр аҙашып йөрөүен үҙ күҙҙәре дискотека иғтибар бирелә. Был урында уны күргән дә: бәлки, шул урында булған, һуңынан ҡайҙалыр йәшенеп юҡ итеүсе москит, ысынлап та булһам әгәр москит Парсон Барри.
  
  
  Ләкин мин уны күрә алмайынса, кешеләр тәүге тапҡыр йоҡоға торремолинос вилланы күрә.
  
  
  Улар йыйылышып ултырабыҙ, ҡасан күрмәгән танышымдың.
  
  
  Уның алыҫ мөйөшөндә ултырҙым, бөтөнләй бер, ависта аҫтында конструкцияның бер өлөшө, ҙур яҫы таш оҡшата. Был ваҡытта тирә-яҡты йөҙөн асып сергей ee бер һуҡты, уның моргнуть һәм боролдо.
  
  
  Күрәһең, был моралес елена була.
  
  
  Был уның шарада роле ниндәй булыр? Белмәне ул икәнлекте, ниңә килгән Парсон Nieve Барри Sol y? Был уның өлөшө бармы? Невинный шаһиты булған йәки уны ябай, витрина өлөшө, ул Парсон ойоштороу, үҙ өлөшө өсөн якларға?
  
  
  Һәм ул яңылышманы Парсон әйтерһең?
  
  
  Унан, янына килеп, уны, ҡараңғыла ҡапыл килеп сыға һәм уның өҫтөндә буйынса, киң йылмая.
  
  
  «Сәләм, Елена».
  
  
  "Джордж! Ниндәй ҡыуаныслы сюрприз!"
  
  
  "Ҡасан һин киләһең?"
  
  
  «Ах, Барри, уның бында килеүе һәм ун бер тирәһе. Беҙ ике душ ҡабул итеү, асыҡтан-асыҡ ашхана ҡаршыһына барҙы һәм, тик, әлбиттә, ашау ваҡыты булмаһа. Беҙ һеҙҙең һәм ҡатындарҙы күрерһең. Улар әйтә, һеҙ ашап киткән ". Ул күҙҙәренән йәш. «Буйынса эштәрҙе».
  
  
  "Әммә тауышы һин - береһе!"
  
  
  «Ярай, беҙ бында төшкән, беҙ өсәүләп. Бында тағы ла бер кешенең иҫ киткес булды. Немец. Барри күтәрергә тура килер наверх, өсөн тип,-тип багаж менән һүтелгән. Яҡынса ярты сәғәт уның аша ҡайта. китә. Һуңынан һәм бейеү беҙ ... "
  
  
  "Немец ҡалала шул тиклем оҙаҡ?"
  
  
  Елена йылмая. "Был һеҙҙең ни тип һорау ситтән, Джордж?"
  
  
  Ул көлөп. "Әлбиттә, юҡ. Һуңынан шул булыр тип, Барри багажы аша нисек кире ҡайтам?"
  
  
  «Немец ҡасты, тип әйткәндер инде мине, ә артабан ун ике Барри утыҙ тирәһе, тине хуан уны бүлмә бирҙеләр. Хуан арыны. Бында мин уны көтәсәкмен, - тине». Ул нахмуриваться сердито. "Мин бында тағы ла."
  
  
  Ул эсемлеккә заказ биргән.
  
  
  "Ни булыр, әгәр ҙә һеҙ шылтыратып Барри?" Улар һораны, г
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  иҫкән саҡта, мин проинструктировать Хуан.
  
  
  Ул усмехаться. «Бер мин йоҡлап ята».
  
  
  "Мөмкин булһа, таҙа."
  
  
  Кеше уны туплау минең күҙҙәрем. "Мин һеҙҙе ни һөйләй?"
  
  
  «Бәлки».
  
  
  «Яҡшы», - тине ул. бороп, янбашына ҡулын һалғас, миңә һәм мин булдым. «Вотум тип әйттем мин һиңә. Һин күтәрә алырлыҡ түгел инеме ни өсөн шешәләре һәм минең бүлмәгә? Беҙ көтөп, әлегә ҡайта алмай ҡайғыра Барри».
  
  
  Коньяк шешәһе алдым, һәм беҙ бергә баҫҡысҡа күтәрелде. Лет Елена аҙ, әммә спиртное яҡшы тота.
  
  
  Ih өсөнсө ҡаттағы бүлмәгә була. Елена сумкаһынан асҡысын хеҙмәт һәм тирә-яҡ миңә үрелеп. Ул, ишеге һәм уны асыу теләмәүселәргә. Ул үҙенең изге йыйып, һәм беҙ уның өсөн ишектәр ябыҡ.
  
  
  Ул бер нисә ҡағыҙ стаканчики үрелеп, уның шешәһен асып, эсеп һәм коньяк ҡоя башлай, был карауат ултыра.
  
  
  «Бик һылыу ҡыҙҙар һеҙҙе, - тип әйтә Елена.
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  "Ғаилә сездә проблемалар бар?"
  
  
  «Ҙур түгел, кем күберәк ҙә булһа башҡа».
  
  
  «Ләкин, күрәһең, һинән башҡа ир-аттар ошай джин».
  
  
  "Барри Нисек?"
  
  
  "Эйе".
  
  
  "Барри - һинең ирең?" Улар һорай.
  
  
  Покачать уның башы. «Беҙ заполнить». Ул йылмая.
  
  
  "Эго белә һине шул тиклем оҙаҡ?"
  
  
  "Ах. Бәлки, ай".
  
  
  "Эго һин ҡайҙа ҡаршылар?"
  
  
  Ул күтәртелеп ҡаш. «Малага Ҡалаһы».
  
  
  "Барри аҡса эшләү ни?"
  
  
  Ул көлөп. «Ул мөхәббәт менән шөғөлләнә».
  
  
  "Юҡ. Минән булмай, тип, эште эго?"
  
  
  «Мин аҡлана ир-егет эше түгел».
  
  
  Ул кивнуть. Әлбиттә. Ул да булыр ине. Испанка ине. Лез булһа ла испанка «башҡа» ире тормош үҙе - мәңге.
  
  
  «Һәм һиңә», - тине ул йылмайып. "Һин нимә менән шөғөлләнәһең?"
  
  
  «Мин фотограф», - мин әйтәм, иҫкә төшөрөргә тырышам, тип тулы етеҙ амнезия булып мин аҙаҡ тышлыҡ. «Мин интернет һатып».
  
  
  "Ах." Елена миңә иғтибар менән ҡараны. «Беләһеңме, һиңә фотоаппараттар менән ул беркасан ла күргән».
  
  
  «Ял итерһең беҙҙә», - тинем мин неубедительный.
  
  
  «Ярай, был эш өсөн иң британдар һәм буласаҡ», - пробормотать ул шым ғына.
  
  
  "Барри беркасан ла шулай эшләй?"
  
  
  Покачать уның башы. «Әйт, нимә булған бөйөк британия компаниялар вәкилдәре. Сауҙа вәкилдәре».
  
  
  Был яңы ине. Күрәһең, был риүәйәттә парсон була. Nen ул хәл тураһында күп белә.
  
  
  "Улар нимә һатыла?"
  
  
  «Мин ысынлап та ла, белергә. Ул һорай».
  
  
  "Ул ҡасан да бөйөк британия менән алыша?"
  
  
  «Мин дә шулай уйлайым. Бер ҡасан да уны күрмәй, уның өсөн хат яҙа. Әммә уның телефоны буйынса шылтыратыуҙар күп».
  
  
  "Ах."
  
  
  «Минеңсә, уның секретары була. Ул һәр саҡ уның менән һөйләшеү».
  
  
  "Мин күрмәйем." Ул нахмуриваться. "Ҡайҙа ул?"
  
  
  "Мин дә беләм. Уны телефон буйынса шылтыратып, һәм мин беләм, уны ҡайҙалыр шылтыратып, сөнки мин был бүлмәлә юҡ, ул саҡта башлай. Эму йәки шылтыратып, уның ҡасан, ул эму телефон бирергә тейеш, һәм көтә уның өсөн бүлмәләр уны ташлап китә ".
  
  
  Ул кивнуть. «Һеҙ, испанка, иҫ киткес», - тинем мин. «Көн менән тайвандән, тыңларға була. Тыңлау йәки эго». «Әммә тыңлау өсөн түгел, махсус дисциплиналар кәрәк».
  
  
  Ул кивнуть. Һуңынан ул йылмая. "Минең өсөн бик күп."
  
  
  "Һеҙҙе тыңлай?"
  
  
  "Мин эшләй."
  
  
  Ул, усмехаться. "Яҡшы ҡыҙыҡай".
  
  
  «Шуға ҡарамаҫтан, ул бер ҡасан да почта бизнесявляться тураһында һөйләне. Һәр ваҡыт кешегә һөйләмә уның тураһында. Кешеләр, мин уларҙы аңлайым. Ул ih тип атала« бер, йә ул үҙе, йә ир, йә ҡатын-ҡыҙ ».
  
  
  Агенттары өсөн был-оло мәғәнәгә эйә түгел, шул тиклем яҡшы болтовней.
  
  
  "Һеҙгә ҡасан да булһа эго секретары менән һөйләшә?"
  
  
  «Эйе. Нах баҫым яһау өсөн уны бәләкәй генә, ул уйлағанса, мин алйот». Ҡапыл гөлтләп тоҡаныуы менән ул юмор мин йылмаям, pixies оҡшай.
  
  
  Ул уның янбашына ҡыҫыу. «Совсем не дура һин, Елена».
  
  
  «Әммә мин уны иҫәр тип һанай».
  
  
  "ҺАУЛЫҠ?"
  
  
  «Крис. Ҡатын-ҡыҙ, улар менән һөйләшеп Барри».
  
  
  "Һеҙ беләһегеҙме, башҡа исем ee?"
  
  
  Елена покачать башы.
  
  
  "Ул шул тиклем уның менән һөйләшеп, эгон белмәйһегеҙме ни һеҙ?" - ул һораны, әлбиттә, аңламайым түгел, беҙ ҡайҙа бара, мәғлүмәт йыйыу ябай ғына юлды дауам итә.
  
  
  «Ах, д. Улар менән һәр ваҡыт бәйләнештә булған уның. Междугородний ул номеры буйынса шылтыратып, үҙе янына эшлекле бөтөрөү өсөн ҡайһы бер дельта».
  
  
  "Англияла?"
  
  
  Тураһында «юҡ, гел түгел. Ҡайһы берҙә франция».
  
  
  "Һеҙгә ышанам, был франция була?"
  
  
  Ул нахмуриваться. «Минеңсә, д. Сөнки ул һәр саҡ иғтибар менән тыңлап, Джордж. Мин кулак түгел, өмөт булды һәр ваҡыт. Һин ниңә шулай битарафбыҙ?»
  
  
  «Мин яратам Барри». Ул йылмая. «Мин ҡыҙыҡлы ғына, ниндәй илдә бизнес, уның залында».
  
  
  «Миңә лә оҡшаны Барри».
  
  
  «Төндә һине беләбеҙ, беҙ өйгә ҡайтыу менән вилла менән хуана барри ҡасан була?»
  
  
  "Эйе".
  
  
  "Шул көнө ҡайҙа буласаҡ ул?"
  
  
  «Көнө буйы өйҙә булманы. Мин уйлайым».
  
  
  Тимәк, атып ҡал Корелли ул - был була Москит йәки ниндәйҙер билдәһеҙ компанияһы. Москит барри булһа - бер шанс.
  
  
  "Крис уның менән һөйләшеп һәм шул көн?"
  
  
  "Крис?"
  
  
  «Ҡыҙы. Секретары».
  
  
  «Ах. Юҡ. Шулай булғас, ул уйлағанса түгел. Ул вилла ҡала. Беҙ пляжға бара».
  
  
  "Пляж? Ҡыш?"
  
  
  «Солнышко на ҡом беҙ ултырған». Ул хихикнуть. "Был күңелле булды."
  
  
  «Икенсе көнөнә әйтерһең? Англияла шылтыратып?»
  
  
  "Юҡ. Шул бер көнө".
  
  
  "Һуң?"
  
  
  «Ярай, мин уйлайым, бөгөн иртән уға шылтыратты. Беләһеңме, бөгөн иртә».
  
  
  "Крис Ҡыҙы?"
  
  
  «Св. Ул мәлих ҡыҙы. Бик һөҙөмтәле. Мин уның башын фотолар буласаҡ. Беләһегеҙ? Был офистарҙа өҫтәл артында ултыра. Бик рәсми рәүештә».
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  «Телефоны буйынса мин уны күрмәнем. Ул, аңламайынса, нисектер уның менән һөйләшеү Барри. Оборудов мин уны уйлайым, һәм ул, эй, оҡшай түгел». Елена теш күрһәтә.
  
  
  "Барри һәм уның тураһында һеҙ беләһегеҙме?"
  
  
  «О, әлбиттә. Кристина менән беҙ...»
  
  
  улар етә.
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  ee һәм ҡулға-ҡул тотола. Эй түгеүсе түгел, ул саҡ эсемлек. "Нимә ул?" Баҫым, уның күсә.
  
  
  «Кристина? Һеҙ әйткән - Крис».
  
  
  "Был шул уҡ исеме. Был-шулай түгел икән?"
  
  
  Был-шулай булды ла. Был-бик дөрөҫ булыр. Хәҙер бөтәһе лә үҙ урыны булған. Кристина крис була. Кристина кристина була. Кристина, а. уртаһында түбәнге өлөшөн ҡырҡып алып, тиналап бар.
  
  
  Елена ты. "Һеҙ киттегеҙ?"
  
  
  Ул, башын покачать. "Ғөмүмән, нимә был идеяларҙы һеҙгә бирәм?"
  
  
  «Һеҙҙең урынға башҡа аҡыл китер инде».
  
  
  Улар, ҡулға алына һәм уның ҡулы һуҙа. «Юҡ күберәк. Ҡара. Коньяк юҡ күберәк. Идеяһы булды?»
  
  
  «Мин был турала уйлайым», - тине Елена, химиик тирә-минең ҡулымда. «Мин нимә кейгән-шул уңайлыраҡ итәсәк».
  
  
  Кисеү һәм уны барып баҫалар.
  
  
  Ҡасан сыға ул, тип, беҙ уның үҙен уңайлы тоя алмай тиерлек.
  
  
  Һәм миңә бөтөнләй уңайлы булды.
  
  
  Туғыҙ
  
  
  Ул тиерлек позавтракать иртә, ҡасан тура килер миңә Хуан ҡунаҡхана һәм ашхана инә. Тик ул йылмая һәм душ ҡабул итеү.
  
  
  «Хәйерле иртә, миссис пибоди алмалары», - тинем мин, заполнить приподниматься эйеп һәм бил булды.
  
  
  «Хәйерле иртә, владимир пибоди алмалары», - тине ул. сухо.
  
  
  Ул ултырған.
  
  
  «Һин раздражать күренә», - мин әйтәм, круассан намазывать май. "Һинең таш сүп-сар?"
  
  
  Оглядеться ул, тип бер кем дә тыңлай. Әлеге мәлдә алты кеше ашханаға һандарға ғына ҡушыла.
  
  
  "Мин унда эго продержать бөт тө, тик һинең өсөн!" танау аҫтында үҙе наброситься на мин уны.
  
  
  «Рәхмәт», - тинем мин. "Мин ышанам, һеҙ нимә оҡшай".
  
  
  Покраснеть ул жестокое. "Хәҙер бөтә ул нимә тураһында?"
  
  
  «Һиңә мин әйтәм. Хатта уны тағы ла ышанма, тип Парсон Барри - был барлыҡ, кем уның үҙе өсөн»тип атала.
  
  
  Оглядеться уның. Беҙ навис Официант өҫтөндә. Заказ менән ул йылмайҙы, официант һәм ал ашыға. Ул миңә борола. «Мин дә», - тине ул.
  
  
  Ул, ҡото өҫкә. "О?"
  
  
  «Һеҙгә әйтәм, бәлки, шул булған ул кеше, ул үлтереп Корелли игеҙәк».
  
  
  «Бынан кире уны beru. Был уны эшләү мөмкин түгел. Алиби бар».
  
  
  «Әммә ул, күрәһең, белмәй тураһында күп мафия».
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. «Уның раҫлауынса, уның агенттары. Британия һәм хәрби разведка эшләү тип, юҡҡа сығарыу мафии наркосеть булһын өсөн тырышығыҙ».
  
  
  «Мин быны белеп бөтә. Ләкин ул, күрәһең, шикле».
  
  
  «Ҡыҙыҡлы», - мин уйлайым. Һәм шул уҡ бер фекер һәр ваҡыт булам мин.
  
  
  "Һин төннә ҡайҙа булып бөтә?" - ул шунда һораны.
  
  
  Эй поднос менән официант һәм континенталь кофейни дымящийся иртәнге аш килтерҙеләр.
  
  
  «Мин башҡа туҡтай».
  
  
  Бер приподниматься ҡашлы, ул ҡасан һәм рулон эго намазывать майҙа асылды. "О?"
  
  
  "Миссис Парсон".
  
  
  «Әгәр миссис Парсон була», - усмехаться уның. «Мин уйланым, һиңә был дискотекала булыу нах мөмкин».
  
  
  "Һәм мин шулай эшләнем."
  
  
  "Кеше нимә менән булһа, иң делле, уларҙы үлтерҙегеҙ?"
  
  
  Оглядеться уның. «Бүлексәһендә машина москит мин уны үлтерә һәм артынан эйәрә. Әммә уның билдәле урыны осрашты. Бөгөн уның менән осрашыу Корелли төн».
  
  
  "Һин дә шулай иркенләп һөйләшеп бында ни яҡшы?"
  
  
  "Кофейни в ҡуңыҙ?" Ул, усмехаться. «Был минән шикләнмәгеҙ. Ләкин бындай үҙ бүлмәһендә бер нәмә һөйләй, һеҙгә сер итеп һаҡлайым тип теләйем. Ул, ышан, был ҡәһәр һуҡҡан прослушиваться дана. Уйлайым, сөнки мин тап потенциальный убийца корелли һөжүм итә. Хуан, Парсон әйтмәй, нимәлер тураһында Корелли? "
  
  
  "Корелли?" Покачать уның башы. "Юҡ, ни өсөн?"
  
  
  «Мин уйлайым, ул Бергсон Тина белә».
  
  
  Хуан яталар. "Мөмкин булһа, һеҙгә ышанған был?"
  
  
  "Делле үҙе булмай, юҡ." Ул, элек откидываться. "Ни өсөн?"
  
  
  «Улар, юҡмы, белмәйем,-тип әйт по-италия. Бик яҡшы».
  
  
  "Тина Бергсон тип бында килгән?"
  
  
  «Ғөмүмән, нимә. Ул, корелли тураһында уйлайым».
  
  
  «Һеҙ уйлайһы, итальяндар һәм корелли парсон тип беләһең?»
  
  
  Хуан покачать башы. «Беҙ уның тураһында түгел, тип уйлайым. Ябай ғына әйтә ул, - тип ғәжәпләндем мин ул саҡта итальян һүҙе менән сығыш яһаны».
  
  
  "Ниндәй һөйләм?"
  
  
  Покраснеть уның. «Миңә лә хәтерҙә».
  
  
  "Ә һеҙ беләһегеҙме, нимә булды ул италия?"
  
  
  «Был уны таный. Унда ла бик текә булған».
  
  
  "Һәм был осраҡлы булмай?"
  
  
  "Бик хатта." Үҙ ху тәрилкә ҡарай. Шунда уҡ уның аныҡ һәм прима була. Унда ла йылмая, көлә лә внутренне. Ни непреднамеренный дәрес уртаһында мөхәббәттең, уны белмәй шул. Иң яҡшы сығыштар һәм итальян фразалар менән бай ул. Ҡыҙыҡ. Бик ҡыҙыҡлы.
  
  
  "Ул саңғы шыуыу?" Улар һорай.
  
  
  "Мин дә беләм. Мин рәүешендә була, уның белергә тейеш?"
  
  
  «Мин рәт-рәт подумай. Бөгөн беҙ барғанда битләүендә буйынса, Ху. Тышта уның барлыҡҡа килергә тейеш. Мин бер нисә фотоһүрәтен һәм яҡшы эшләй». «Яҡшы. Бөтә был эштәренә уның будуарный арыным».
  
  
  «Күрәһең, был яҡҡа һинең бик яҡшы», - тинем мин небрежно, ул оглядывать. «Иң делле, бер ҡасан да уны күрәм, һин шулай итер тураһында... әйтеп, бәхетле, әгәр һиндә һаҡланһын, тип миңә күҙ уңында тотола».
  
  
  Ул злиться. "Мин һине алырмын ..."
  
  
  «Хәҙер, хәҙер», - иҫкәртеү, белдереү ул, үҙ leche кофе глотать con ҡала.
  
  
  "Саңғы шыуыу ҡасан һинең?"
  
  
  «Мин тәүҙә бүлмәләре һәм убираться үҙе күтәрергә тейеш».
  
  
  Ул кивнуть. «Мин утыҙ туғыҙ әҙер буласаҡ».
  
  
  «Утыҙ туғыҙ саҡта. Түбәһе бара. Велет. Һин уйнай?»
  
  
  "Әлбиттә!" Взлетающий эйәк уны өҫкәрәк. Мин уны саҡырыу ташланы. Ул яҡшы тоя. Үҙе һаман да уның тигеҙлеге өсөн көрәшә һәм уларҙың мәғәнәһе. Иң яҡшы ҡыҙ.
  
  
  * * *
  
  
  Һәм беҙ бындай уйын өсөн ҡорамалдар беҙҙе канат буйынса выдать бер юлы Llano Prado, borreguilas өсөн ярыш тәүге тиклем эшләй.
  
  
  Бодрящий булған был көн, күктә ҡояш юғарыраҡ тора, ә ел ды килтерә бер аҙ.
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  ре. «Ҡар төнө бара ул», - мин уйлайым. Ул, иҫкән, ҡар-тип кисә кис һауа еҫен тойоп ҡалайыҡ. Был хәлгә хәҙер, ул ышанам булды был.
  
  
  Дергаться подпрыгивать һәм канатлы юлдар, һәм беҙ ултырған, тау түбәһе өҫкә өҫкә взбираться һәм Сьерра-Невада. Бөтә унан күренде. Барыһы һалҡын һәм һыуыҡ буласаҡ - тиҙ. Ул, аҫҡа ҡарап һәм ҡыйралып, һәм шул уҡ хәл булды, тип, донъя ҡотон алыу. Мин бөтә яҫылыҡ гран передо һуҙылған ҙур арауыҡтағы булһа ла, унда ҡайһы бер дымка аҫтында булды, етерлек, тулы панорамалы оҡшатыу өсөн бөтә төр.
  
  
  Канат юлдар менән беҙ спрыгивать, әлегә уны тотоп дежурный, фатир һәм урам буйлап китте. Бында бик юғары була, һауаның разрежать булып, туңған тиреһе аша үтеп инә һәм беҙ бөтә яҡтан кейемгә сырмалған.
  
  
  Саңғы трассаһы молчанов беҙгә яҡынлаша башланы. Был илдә сүллек - һәүерташ һәм слюдяной тулыһынса ҡаплаған ҡар - ағас бер ҡайҙа ла, беҙ, беҙ әрәмәлек. Ҡар ғына, һәм күк ҡаялар. Улар айлыҡ һәм австриялылар молчанов үҙ күҙәтеп, үҙ ху канада хоккейсылары менән көрәшкән кеүек.
  
  
  Постоять нисә мина беҙ унда, әнисә менән айырым биттәрҙән тора, ә һуңынан уның ҡарашы менән төшөрөлгән кепкаһы, эй помахать һәм кепкаһы ҡолаҡтарына булып тартылды.
  
  
  "Тәүҙә һин!"
  
  
  Кивнуть ул, үҙе алға этәрә, ырыу бөкләп, беренсе һәм текә төшөүсе участкалары буйынса хәрәкәт итә башлаған.
  
  
  Ул, уның артынан эйәрә, һәм наслаждайся был ҡар саңғы хрустеть еңеләйтә. Беҙ иң һауа шарттары яҡшы булды.
  
  
  Беҙ бер көн ял итәсәк, һәм ул бер нисә бутерброд алып, ғәжәйеп өсөн ih килтерә торған ҡиммәттәр. Беҙ түгел, беҙ бер-беребеҙгә әйтер һүҙҙәр һәм ih ашай. Һәм беҙ тау битләүҙәрендә рәт-рәт булып мактап туялмай нежиться солнышко яңғыҙлыҡ һәм матурлыҡ.
  
  
  Һәм беҙ алыҫ юлға сэндвич тамамлай.
  
  
  Ринас әхмәҙиев был матур булды.
  
  
  Иҫ киткес.
  
  
  Боррегилас буйынса ҙур булмаған ғәрип яһап, отель холында бөтә просиживать көнө беҙ, алмаштарҙың тарихы менән Елена һәм Барри Парсон Моралес, ут потрескивать әлегә, килгән һәм киткән һәм турист. Түбәнге трасса беҙ күрергә мөмкин - Прадо Льяно боррегилас сыҡҡанға тиклем - бер тәҙрә, һәм үткәрергә ваҡытта, лыжник төрлө формаларын билдәләй.
  
  
  Мин, ниһайәт, ял һәм душ ҡабул итеү бара. Киске ябай, ғәҙәти ризыҡ менән бик күп, һәм ул утыҙ башланғанда ун бер ни тиклем деревни. Шул мәлде беҙ ултырған һәм һаман да эсәләр.
  
  
  Уны көйәрмәндәре, үҙемде тикшерәм һәм үҙенең бүлмәһен һәм люгер наверх ҡаҙағына күтәрҙе. Һуңынан уны досталь, һәйкәлдең урынын һәм маршрут картаһы велет тикшерергә, күрергә, ул, иртә менән саңғы трассаһы түбәһенә шул. Шул саҡта ул нисек әйтә, хөкүмәт тирә-яҡ яр буйындағы гранада ҡалаһы юлдары мотрил Коста-дель-бетон конструкциялар янында асыҡтан-асыҡ тибетҡа Тоҙ.
  
  
  Иң ябай юл менән тоташҡан музей яҡынса өс Прадо Прадо миль алыҫлыҡта шоссе Льяно. Развилка тиклем уның маршрут билдәләп, ә унан көньяҡ-көнсығышҡа табан шоссе Велет. Был минутта уның картаһын һалып, асҡысын ҡуртымға алынған, «Рено», холл һәм спускается.
  
  
  Улар ашхананы барып күрҙе, барыһы ла Елена менән Хуан тип ултырам әле. Ҡыҙыҡ, йәме ҡайҙа Парсон. Мин шунда тора, уны отель фасад тәҙрәнән ҡарап, унда припарка «Рено». Прадо фигуралар нисә буйынса хәрәкәт итә, моғайын, өҫтәрәк-Эски бар. Герр гауптли улар тирәләй бер була.
  
  
  Ул, тыштан ал күркәм ҡунаҡханалар көн ҡараңғылығы аша, һәм мин уны күреп, ҡулыма маша:
  
  
  "Онотмағыҙ, беҙ ҡасан да булһа был ринас әхмәҙиев менән шөғөлләнгән!
  
  
  «Хуп күрә инем мин был ваҡытта көндөҙгө яҡтылыҡ ине», - тине ул буйынса-немец.
  
  
  Вестибюль инә һәм уны ҡысҡырып рассмеяться.
  
  
  Рено байығыһы килде уның. Һалҡын ел иҫә битләүе. Һыуыҡ булмағанда машинаһы булды, әммә диктор. Эго йылылыҡ двигателдәре тиҙ йылыта.
  
  
  Ҡар еңел бара. Иртә булһа йәбеште, ләкин уны обледенелый таптар төшкән ҡар, тонелдәрҙән була инде ул. Тротуар буйынса крайы өйөмдәре туплай башлай.
  
  
  «Рено» гудеть, ҡош риза кеүек. Аҡ һыҙатлы сағыу һәм уны яйға барыу өсөн юлдар иғтибар үҙәгендә тота. Ике машина ике һыҙатлы юлдар үтеп барышлай тар һыҙат булған өсөн. Ул күҙәтеп, автобус һәм башҡа хеҙмәттәр буйынса машина башҡа гран mimmo ағыуы менән сәфәре ваҡытында кеүек, тураһындағы филмы менән парлашып антилопа мин иҫегеҙгә төшөрәбеҙ, хеҙмәттәшлектән баш тартты.
  
  
  Ул ҡаршы ала, ике машина яғына барып Llano Prado, ә һуңынан юл баш сыға, унда ябыу өсөн теҙелгән сират буйынса һәм Велет яғына кире бороп. Ҡар көсәйҙе. Мин уның педала передо шаршау булдыра һәм донъяға нурын. Шоссе уны күреп алалар, һәм ул киң булһа ла, юлдар яҡшыртыласаҡ ҡарағанда, ул буйынса теләһә ниндәй хәрәкәт өсөн тәғәйенләнгән ерҙәр тәкдим ителгән йәки обгон.
  
  
  Renault буйынса юл бормаланып еңел бара, тик мин күрҙем, ни тип цепляться өсөн тротуар ҡар башланы. Ғөмүмән, ҡайһы берҙә уның шоссе крайы шәйләй алмай.
  
  
  Ҡорос буйынса тау битләүенә күтәрелә
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  renault хәҙер уның үҙенә бирергә тейеш була бензины бөтә. Ҡар өҫтө һәм юл аша тапшырыуға күсеү һаҡ булығыҙ, уның түбән һәм аҡрын арта.
  
  
  Ниһайәт табличкалар күрҙем уны: ВЕЛЕТ. Ә ҡая грунтына юлды ҡыҫҡартыу юлы менән һәйкәлдәрҙәге бетон төп билдәләре өсөн таныш түбәләрҙең өҫкә ҡарай.
  
  
  Renault таш йәйелгән юл этәрә һәм грунт һәм уның буйынса боҙ яһай, әлегә тиклем барып тигеҙ түгел бында, күрәһең, тирә-ҡаты таш шартлатыу. Машина ла күренмәй.
  
  
  Биш минут минең тәүге сәғәттәре күрһәтте. Ҡыҙыҡ, нимә менән Рико Корелли. Аҙаҡ мин тағы бер уй килде башыма: корелли ли осрашыу үткәргән хәлдә лә, ҡасан билдәле булыуынса, үле Артуро? Әле лә әллә ҡайҙа йәшенеп Корелли-ҡая эсендә булһа, көтәләр, ул саҡта, асыҡ урынға сығыу өсөн, мин атып?
  
  
  Ханукия уны һүндерергә, Renault һәм үлә. Слякоть ши ҡайҙа туңып ҡалған эҙҙәре булған, ләкин улар бер нәмәне лә аңлатмай. Ул вздрагивать. Бында яңғыҙ булһаң, тауҙай иң ябыҡ урында. Корелли ғына булған һәм ул - ойоштороусы һәм ул шулай. Артуро үлтерер өсөн мин үлем? Базильо ванесси өсөн ди үлгәндән?
  
  
  Ул фаралары һүндереү һаҡ булығыҙ. Ниндәй ултыра шул ул ваҡытта, төплө ҡарар. Ветровка выдать уны артабан байый һәм был «люгер». Был прибор панелдәре була отсек в кеҫә фонары, ғәҙәттә ул уны үҙе менән йөрөтә, һәм уны һурып эсенә эго.
  
  
  Шунан ул, ишек асығыҙ «Рено». Мин ел менән ҡурҡытыу өсөн, bump эффект була. Лизать һәм уның янында үҙе баҫып ветровка придвигать «рено», стук ишек ябылыу менән һаңғырау. Ҡарҙа уның нурҙары яһаны һәм фонарҙы ала төндә генә күреп, миңә увиваться, бөтә йүнәлештәр иң түбәһенә хлестать, ел ҡайҙа иҫә бөтә нөктәһе комп.
  
  
  Громоздиться һәйкәл унда, ҡараңғы һәм тымыҡ, һәм уны эго урап, күк эҫем әлегә таба алаһың, тиһә-артҡа буйынса төрҙәре. Ул төшөнсәһенә эйә түгел, сөнки эго эго һәм водитель боҙ аша боҙ слякоть һорай, ләкин ул шунда тора. Ул капот ҡағыла. Йылы ине әле.
  
  
  Һәйкәл булып артҡы өлөшө булып, төҙөлөш материалдары өйөмөндә ҡалдырып, тәүге мастер, һәйкәл тамамланды. Шунда уның янына постоять «Эҫем», спрятаться ел булырға тырыштым, һәм тап шунда үҙ тауыш ишеткән ул ҡапыл алыҫ түгел.
  
  
  Уға ныҡлы тота «Люгер» ҡулында һәм шул йүнәлешкә йөҙ бороуыбыҙ, тауыш ҡайҙан сығып. Бил ҡасан ел, таралған һәм бөтә йүнәлештәр эго тауышы өҙөп, ул да булһа ышанырғамы, юҡмы икәне уның йөҙөнә хәрәкәт йәки зат менән ҡарай.
  
  
  Shaggy ул шунан ишеткән.
  
  
  Люгер уны ҡулына тотмаған, артҡа выжимать әҙер.
  
  
  «Ә, пибоди алмалары», - тауыш әйткәндә, шарф кеүек аша.
  
  
  Улар быны аңлай алмай.
  
  
  Тик фонарҙар яҡтыһында ул таптар инә, уны эго шунда уҡ билдәле булды.
  
  
  Был Парсон Барри.
  
  
  Әммә хәҙер инде ул бөтөнләй британия баҫым була. Билдәһеҙлек уның һөйләгән телмәр тибы, тип ышанырға мәжбүр иткәнмен мин, тип ул мәлдә тиклем был, ахыр сиктә, британия йәшерен агенты ғына роль уйнай.
  
  
  Ул кем булған?
  
  
  Ал, уны алға сығарыу өсөн төҙөлөш материалдары һәм өйөмө ҡулын һуҙып, минең өсөн пожимать.
  
  
  Ул туңа.
  
  
  «Еңеләйтеү, - тине Парсон Барри. «Бөтәһе лә тәртиптә. Ул Корелли. Корелли Рико».
  
  
  10
  
  
  Увиваться беҙ оҙаҡ ҡар тирә-яҡ, һәм беҙ тирә-яҡ кем пошевелиться. Һалҡын һәм һыуыҡ булып китеп бара.
  
  
  "Иң яҡшы?" - тине ул, - лизать наклоняется, минең йөҙөн күрергә тырыша.
  
  
  Һәр хәлдә, уның зажинать «люгер» ветровка аҫтында. "Мин нисек ышанырға мөмкин?" Уны эго һорай. «Башта мин һине һөйләне, - тип Парсон Барри һин, ә һин хәҙер, - тип әйтер, һин-Корелли Рико».
  
  
  Ул посмеяться. «Бара. Был аңлайышлы булырға тейеш! Афарин=), һәм бында кем булырға мөмкин ине, бынан Рико Корелли?»
  
  
  «Теләһә кем булһа бында, штопор һеҙҙең өсөн яуап бирә. Һәр кем осрашыу тураһында белмәй».
  
  
  «Кем, бынан Корелли Рико һәм балаларҙы үлтерҙең?» - тип һорай.
  
  
  «Серәкәй. Бәлки, ул белмәй».
  
  
  "Һеҙ уйлайһы, был мин Серәкәй?" - көлкө менән Парсон һорай.
  
  
  «Берҙән-бер ул була ине, кем белә, бәлки, бында мин Корелли тип ҡаршы ала».
  
  
  «Аҡыллы була! Серәкәй ул!»
  
  
  «Шулай әйтмәҫтәр һеҙгә, әммә мин уны белмәйем».
  
  
  «Әгәр Серәкәй булыр ине ул, ни эшләр ине ул бында?»
  
  
  «Эго Корелли омтыла табырға һәм үлтерә».
  
  
  «Әммә уның Корелли».
  
  
  Был ябай комедия әйләнә. Итәғәт итеп, уның башы покачать. «Перенос, һин Корелли. Я чертовски һалҡын. Һәм был минең машинаға ултырып һөйләшә».
  
  
  Ул йылмая. "Яҡшы." Һыу үткәреү алда уны эго «Рено».
  
  
  «Бәләкәй эштән иң яҡшы», - тине ул.
  
  
  «Бик яҡшы, - тинем мин. «Ҡуртым ваҡыты һеҙ, бәлки, һеҙ алынған иң яҡшы».
  
  
  Үҙ ишектәрен асып инә һәм уны асҡыстар, ишектәр асыла һәм артабан пассажирҙар эму ҡулы һуҙа. Менмәҫкә һәм уның ишеге эскә захлопывать. Машина качнуть. Һаман йылы эсендә була.
  
  
  «Мин дин тураһында һеҙ һөйләгән базильо Ванесси мөмкинлек бирә», - тине ул һуңынан минут тынлыҡ. «Алмаштыра. Мин бер нисә ай буйы уларҙы һаҡларға тырышты».
  
  
  "Улар?"
  
  
  «Кеше тирәләй мафиози подразделениеларға юғары», - тине Парсон. Үҙе менән бер ни алмаған ул. поделать; nen һаман да уның хаҡта уйланы, Парсон тураһында Барри,
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  ә шулай түгел, тип Рико Корелли.
  
  
  "Әммә был һеҙ ҡайҙан беләһегеҙ?"
  
  
  «Ул дуҫтары да булдым мин унда. Түбәһе. Отель Капо Капо, сылбыр буйынса, уның өсөн сығарылған. Улар ҡунаҡхана, уны тулыһынса өсөн».
  
  
  "Эго исемең нисек?"
  
  
  Ул йылмая. «Был хаҡта онота. Тик мин ышанам».
  
  
  «Яҡшы. Тимәк, ҡунаҡхана Капо Капо, китеү һинең өсөн».
  
  
  «Отель мин үлтерҙем. Мин инде ике тапҡыр әйтергә тырышты. Бер тапҡыр корсиктың килеүе. Неаполь бер тапҡыр. Ул унда илтеп була».
  
  
  «Неаполь? Нимәнең нимәһе москит тауышы».
  
  
  Ентекләп мин ҡараным уны. "Һеҙ үтмәй".
  
  
  "Мин, - тине."
  
  
  "Хема?"
  
  
  "Ни."
  
  
  «Икенсе ҡасан һөжүм башлай алмай...»
  
  
  "Уй, һеҙ нимә виллы өсөн корсика?"
  
  
  Ул нахмуриваться. "Эйе". Ул көтә. Һуңынан: «Ҡасан шул уңышһыҙлыҡҡа осраған, уны хәл итеү буйынса бизнес китте. Һыу килә һәм нәҡ шул ваҡытта уның һеҙҙән, кешеләрем».
  
  
  Ул кивнуть. «Мин был хаҡта барыһы ла белә». Юҡ уның. Хикәйә тыңлап эго әммә файҙаһыҙ булған. Улар хәлдә мин беләм, был дәреслекте йәки ялған.
  
  
  «Яҡшы. Яхта менән беҙ ҡасан китәбеҙ Корсика, Ванесси уны үҙе менән ала».
  
  
  "Һеҙҙең өсөн урын биләй?"
  
  
  «Эйе. Валенсия тиклем барҙыҡ беҙ, беҙ ошо көндәрҙәге осһоҙ-порт, ә уның буйындағы ҡала, улар ҡасан китә».
  
  
  "Һеҙҙең башҡа йөҙөү лисистрат?"
  
  
  «Бөтөнләй фантастик. Ванесси Корелли уйнай Рико».
  
  
  «Тормошта ҡасан һәм улар малага ҡалаһы, Ванесси Корелли һаман да уйнай?»
  
  
  "Эйе". Ул пауза яһала. «Тина Бергсон ярҙамы менән».
  
  
  "Малага Ванесси була?"
  
  
  «Юҡ. Ҡала уның яхта яһағаны. Беҙ уйлағанса, был шулай яҡшы булды. Шул саҡта хата булмаҫ. Мин булһам, был осраҡта, әгәр кемдер эго белә».
  
  
  "Бәлки, кемдер һеҙҙең ҙә булмаусылар малага ҡалаһынан?"
  
  
  «Шанс беҙ берҙәм», - засмеяться Парсон.
  
  
  "Шунан?"
  
  
  «Тина һуңынан һеҙҙең менән элемтәгә керергә, киләсәк һәм һеҙ уның менән осрашыу».
  
  
  "Дөрөҫ."
  
  
  «Мин һанап, кемде һайлар икән, һеҙ һуң, һеҙ шул тиклем яхта өсөн теҙелеп, акваланг кейеп эләгә һәм».
  
  
  "ҺАУЛЫҠ?"
  
  
  «Москато, әлбиттә. Кем тағы? Мин уны белгән бөтә оборудов. Һәм ул булырға тейеш булмаһа, яхтала бер күҙе менән түгел, ул ҡасан инә. Ул ваҡытта ябай иҫәпләнгән, әлегә һеҙҙең менән йәнәш булған караптар, һеҙҙе йәлеп итеү өсөн».
  
  
  "Москато һин ни өсөн беләһең?"
  
  
  «Яхта тураһында уны белгән, Тина тураһында, һеҙҙең менән осрашыу тураһында, кеше...»
  
  
  «Ясная. Әммә һин уны ысынлап та белә алманым».
  
  
  "Дөрөҫ."
  
  
  «Тина һәм ул яралана һәм һөжүм яһаны».
  
  
  "Аллаға шөкөр, уны ла үлтерә!"
  
  
  Ул уны күҙәтәсәк. Пачка тәмәке һәм уның досталь минутта америка полезть. Помахать һәм уның бер шырпы тоҡандыра. Былтыр ул досталь тапҡыр тәмәке исп. Әммә ул ваҡытта, әлбиттә, ул уйнаған британия йәшерен агенты Парсон Барри. Непобедим була һәм уның актер белеү, дөрөҫ реквизиттары ни тиклем һөҙөмтәле.
  
  
  "Хәҙер уның нисек?" Улар һорай.
  
  
  "Һеҙ күҙ уңында тотоп, клиника тирәләй нимә ти?"
  
  
  "Эйе". Ул белә.
  
  
  «Бара ул».
  
  
  "Һеҙҙеңсә, ул ҡасан ҡушыла ала?"
  
  
  Улар тирбәлә. "Тиҙерәк."
  
  
  "Ә һуңынан-минең партнерҙары менән осрашыу?"
  
  
  "Дөрөҫ." Ул йылмая. «Тыңлағыҙ, Тина - һөйләм киҫәге. Был бит һин беләһең, шулай икән?»
  
  
  «Эйе, - тинем мин. «Әммә беҙ тәүҙә теләр осрашыу, һуңынан ентекле тикшереү».
  
  
  Ул кивнуть. «Бөтә был, тип, хәҙер әһәмиәткә эйә».
  
  
  «Мин бер озадачивать».
  
  
  "Ниндәй?" Төтөн күтәрелер алдынан кешеләргә эго. Быяла булыр лобовой «Рено» эго уның йөҙөндә сағыла күрергә мөмкин, ул саҡта тәмәке аҡылһыҙ.
  
  
  "Ғөмүмән, һеҙ нисек эләгә Москит Торремолинос булған һуң?"
  
  
  Ул посмеяться. "Өйә, да?"
  
  
  "Бик бөхтә." Ул пауза яһала. "Бик бөхтә."
  
  
  Минең күҙҙәр скользнуть Эго. "Һин нимә һөйләйһең?"
  
  
  «Мин, - тип әйтә, һинең менән тулыһынса ризалашып мөмкин түгел, тарихы, Корелли. Һин интернетҡа инеп, ҡасан мин Серәкәй остынуть, ә һин уйнап Барри Парсон аҙаҡ, йәшерен агенты. Нимә бирә?»
  
  
  «Кире ҡайтам биреүҙән», - тине етди Парсон. «Тыңлай. Унда, беләм, һин һунарҙа нимә өсөн Москит. Тартынҡы?»
  
  
  Ул кивнуть. «Һеҙ был турала яҡындарына ала ине, әлбиттә. Малага ғөмүмән, әммә һеҙгә ни булған? Мин булһа, Корелли Рико. Һеҙ Валенсия ҡала йәшенеп. Малага барамы ни, юҡҡа үҙем өсөн ҡуйыла?»
  
  
  «Страховка», - тине ул әкренләп.
  
  
  "Страховка?"
  
  
  «Хәүефһеҙлек менән ул ваҡытта мин булһам, ташлап китеү кеүек яхта Валенсия. Һеҙ аңлайһығыҙмы?»
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  «Яҡшы. Савченко яхтала булырға, әлегә уны минут, һөжүме ҡасан булған« Москит ». Ысынында иһә тағы?»
  
  
  Уның уйлайым. «Яҡшы. Уйлайым, һеҙ булырға тейеш ине был мәлдә Sol Nieve y».
  
  
  «Был нечто, тип мин әйтәм Тина».
  
  
  «Мин шулай уйлайым. Мин булһа, малага ярҙамға килә ни? Был минең штопор».
  
  
  «Һин уның тураһында күберәк белер һәм отель». Пожимать уның яурыны. «Мин төрктәр, тип, минең тормошомда бәләкәй упаковывать сверток матур булды. Уның штатында йыйылды. Шул уҡ ҡыҙын һәм һине, улар һиңә нимә, минең һандыҡҡа. Шулай?»
  
  
  "Дөрөҫ."
  
  
  "Отель шуға күрә мин йыл һайын, һин поправляться.
  
  
  Оҙайлы тынлыҡ һуң. Ул уны һалҡын ҡарай. Шулай уҡ мин уға һалҡын ҡарай.
  
  
  "Мин һине ҡайҙан ала?" Улар һорай.
  
  
  Ул тын. «Яҡшы. Ҡара. Һиңә һунар итергә була. Унда, беләм, һин тип табырға тырыша москато йыйылды. Ысынлап?»
  
  
  "Мин шулай уйлайым".
  
  
  «Тик мин көтәм, һин әлегә таба алманым».
  
  
  "Элек мин һеҙҙең икәнһең?"
  
  
  «О, әлбиттә. Уның ҡарауы, ҡайҙа барып Тина».
  
  
  «Ә һеҙ минең арттан барығыҙ һәм һуңынан тө Хуана шул?»
  
  
  "Әлбиттә, әлбиттә."
  
  
  «Вилла».
  
  
  «Ысынлап та. Ул ваҡытта, һин тип тибә проститутки шул - шул, улар секс утром менән шөғөлләнә Москато менән шөғөлләнә, ә башҡа киң - мин беләм, беҙ делле. Һин уның өсөн генә тота».
  
  
  "Әммә ни
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  шул юл аша кире прорываться һин, мин үле москато ҡасан була? "
  
  
  Эго минең күҙҙәр менән осрашты. "Беҙ эшләгән хаталарҙы бар, шулай түгел икән?"
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. «Яҡшы. Тик шул саҡта тышта тарихы менән ни?»
  
  
  «Джаз Парсон Барри? Ябай саң стряхивать полкы менән уның», - тине ул, баҫым Парсон британия ҡушыла. Барри. «Кеүек һәм, был нимә ул, тип, әлеге мәлдә эшләргә кәрәк. Мин нимә эшләргә йыйынам, хәл ителә һәм әйтелә:« Ярай, уның тауышы, оло мәрхәмәтле Рико Корелли! Хәҙер был айырым мәғәнәгә эйә түгел, шуға ла бармы? »
  
  
  Ул көлөп. «Былар барыһы ла оҡшаны һәм мин әле лә көҙән утроение раздвоение түгел. Һеҙ аласаһы шунда уҡ Хуана менән бәйләнеш булдырыу ине. Һеҙ уның менән пересыпать, унда, һәм бында тағы бер тапҡыр. Эй, һеҙ ни булған мәғлүмәттәрҙе ябай түгел, һәм был тикшереү һорайһың уны? "
  
  
  Тәмәке һәм уның быяла аша тәҙрәнән лобовой прикусывать. Ҡар төшөп, көсһөҙ әммә хәҙер. Ике күҙе күрҙе һәм уны ҡараңғы төндә беҙҙең йөҙҙәребеҙҙә сағылыш күтәрелде.
  
  
  Мин күҙҙәренә ҡарап Эго.
  
  
  «Йоҡо мин бер ҡасан да ышанам», - тине ул, нахмуриваться. «Мин төрө бар, хатта минең үҙ. Был урында, уны ул ҡуртымға алған Торремолинос. Ҡайҙан беләйемдер уны, мин тағы ла бер таҫмаға яҙҙырыу Москато тиклем тип, уның кеүек мин һинһеҙ? Ахыр сиктә, ул, тип уйлайым мин яхта үлтерә. Тик, бәлки, был ловушке. Ысынында иһә? Мөмкин булһа, унда Москато түгел, мин һәр ваҡыт көтөп алабыҙ һәм москато оборудов мин уйлағанса булманы. Ул ҡайҙан белә ала? "
  
  
  Ул унда ултыра.
  
  
  «Был һәм отель. Ул бер нәмәгә лә ышанмай. Бындай нәмә. Минең уйлауымса, һәр бүлмәлә хата булмаҫ. Мин осрашыуҙар аша үтергә тура килә, сөнки был планда тәүге өлөшө булды. Мин тәүгеһе түгел планлаштырыу тайпылыуҙы яратмай, сөнки ул күп осраҡта артыҡ ихтыярына ҡалдыра. Сөнки беҙ бер-беребеҙҙе белә, был ваҡытта ҡаты ғына уйнауын дауам итә һәм уның менән. Мин бик жаль, әгәр был һеҙ хис мыҫҡыл тәртип ".
  
  
  Был мәғәнәгә эйә.
  
  
  "Ни хәҙер?" Улар һорай.
  
  
  «Беҙ, мин һәм ҡыҙҙар араһында осрашыу тураһында килешә», - тине Парсон буйынса яңынан-эшлекле. «Микрофильм килтерә».
  
  
  "Ҡайҙа?"
  
  
  «Ярай, һеҙ беләһегеҙме, мин быҙаулауы тураһында уйлайым. Был номерға теләһә ниндәй хоҡуғы бирелә. Һәм мин кешеләр менән Прадо Льяно тусоваться ярата. Уралып, ә саңғы трассаһы әйтерһегеҙ?»
  
  
  Уның уйлайым. «Ул бик пустынно, ситкә - ваҡыты. Ҡар бөжәктәр шулай юҡ итер». Ул засмеяться, недоумевать, ни тиклем был дөрөҫ.
  
  
  «Шайтан ҡар һыуы. Һеҙ булған кешеләр атып, парижда өсөн объектив телескопик ярҙамы менән». Ул вздрагивать. «Был миңә бик оҡшай».
  
  
  «Әгәр кем дә белмәй, тип Корелли һин...»
  
  
  «Кем әйтә? Бынан тыш, тағы ла насар булды бер мәл. Әгәр Москато һаман да бар, ә ул, билдәле, һуңынан ул шул, сөнки эго артуро һатыу - киң булған өсөн, һеҙҙең һәм һеҙ уны күҙәтте, ысынлап?»
  
  
  "Ху Тураһында?"
  
  
  «Әлбиттә! Шуға күрә мин уны ҡайҙа күрергә тейеш ҙә, нимә күҙегеҙгә ташланды, һәм шул уҡ ваҡытта яҡлау».
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. «Библа тултырыу өсөн был еңел булмаған».
  
  
  «Юҡ? Ә был тирә-яҡ канат юлы бер нимә әйтерһең? Бер ҡасан һеҙ улар тирәләй урынлашҡан, һеҙ айырым, яңғыҙ һәм именлек!»
  
  
  Улар был турала уйламай. «Гондола? Ул, аңламайынса, һеҙгә нимәне күҙ уңында тота. Нах һәм уның менән бергә атҡа менгән. Һеҙ әлегә унда застывший канат юлдар, бәлки, һеҙ һеҙ мөхит килтереүҙе контролдә тота, аҡыллы һәм бер кем дә була. барыһы пленда булған? "
  
  
  "Дөрөҫ."
  
  
  Һәм ул уйлап ултырҙым. «Әммә кемдер был биттәрендә һеҙҙең менән әле һаман атып ала».
  
  
  «Тауыш биреү, һин бында ингәс, ҡарт, - тине Парсон, британия университеты ҡайта. - Һин саңғы атҡа, һәм беҙ баҫыуҙы боррегилас станцияһы ҡапланған, беҙ ҡасан подъезжать».
  
  
  Улар был турала уйламай. Мин яратам. Уға ҡарағанда күберәк, был хаҡта уйланып, мин шул тиклем нығыраҡ оҡшай был.
  
  
  «Купля был мин», - тинем мин.
  
  
  "Күпме ваҡытҡа?"
  
  
  Улар әйтер: "иртәгә иртән ун?"
  
  
  "Ысынлап та", - тине Парсон. «Мин алыҫ булһа хуан була. Бер ниндәй ҙә ҡатмарлыҡтар мин теләмәйем, сөнки беҙ килешеү төҙөгән яҡын».
  
  
  «Уңыш», - тинем мин.
  
  
  Тора ул ҡар, һаулығын ветровка. Ул, тоя, яланғаслыҡ кеүек асыҡ ишек аша хлеставать, ләкин ҡарҙан тулыһынса тиерлек.
  
  
  «Башланы», - тине Парсон. «Һинең өсөн мин аҫҡа китте».
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  Мин ул ишек һәм һәйкәлдәр тирәләй передо захлопывать ашыға, һәм ундағы күренештәр юҡ.
  
  
  * * *
  
  
  Renault заводиться башҡа проблемалар. Эму согреваться ни биргән, шуның менән көтөп, эҫем күреп, барлыҡҡа килгән мөйөш һәйкәл, фараларҙы ee был импровизированное салышыраҡ юл төшә. Артабан уның хәле, буйынса к ҡыҫҡа поползти шоссе юлдар яҡшыртыласаҡ. Помахать Парсон был төрө артҡы көҙгө ул.
  
  
  Уны күргән «Эҫем», шөғөлләнеү өсөн кәрәк ул миңә, фараларҙы мерцать ҡар төшкәс була уның.
  
  
  Бик киҫкен боролоштар булмаҫ һәм поворотов, угнетение һәм түбән переключение даими тапшырыу талап итә. Тонелдәрҙән рәхәт ала башлана ул, ҡасан промокнуть системаһы беренсе придурковатый тойоп.
  
  
  Ҡара уны тирәләй слюда үҙәндәргә төшәм, өҫкә вздыбливать, унда шартлатып юл рәүешендә V-образлы канау. Уның аҙағында күреп, туранан-тура тротуар эшләү кеүек тиҙ күрһәткес ҡырҡа.
  
  
  Ҡорһағы һәм уның уртаһында тойоу туҡтап пробуксовка участкаһында башлай. Ул, уйлап, был юлды осраҡлы наткнуться на урында туҡтатып, яңынан тырыша. Әммә был бөтөнләй туң урыны булған.
  
  
  Баҫыуҙарҙа уның тағы мыҫҡыллап, ҡайһы саҡта бер аҙ тартыла переключение өсөн тапшыра ала, әммә
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  Эҙәрлекләү, күренде, тәгәрмәстәр ҙә ҡеүәт бирә алмай.
  
  
  Отчаянное переключение рычагына баҫты уның тапшырған, әммә бик тиҙ уның хәҙер барһын өсөн индерелгән, тапшыра алмаған һәм түбән күсә.
  
  
  Притормаживать тиклем иҙән унан, һарҡып сыға башлаған, ләкин тиҙлеге юғары булған үтә. Бәхеткә күрә, кәкре бик яҡшы килеп сыға. Ул эшләгән күрһәткес. Әммә уны шунда уҡ сталкивается менән тиҙ һулға боролмай, йүнәлешкә ҡапма-ҡаршы булған, баҫырға һәм тағы мыҫҡыл итер, тип ышанам, тонелдәрҙән сцепление бында мин бирәм. Мин тик бер нәмәне тоя, бынан мокрая файҙаһыҙ.
  
  
  Бер нәмә.
  
  
  Тәгәрмәс борола борола һәм ныҡ уның. Выпрямляться юлда, ләкин бара аҫҡан, оҙон тигеҙ шоссе траверсеға ҡасан күскән, ҡаялы битләүҙәр үтә юғары. Оло крутая ул күрерҙән алда шоссе аҙағындағы күрһәткестәр менән походтарҙа электән иҫкәртеү билдәләре.
  
  
  Баҫыуҙарҙа уның тағы мыҫҡыл итеүен, әммә бер ниндәй яуап ала алмай. Надавливать тапшырҙы переключение ул рычагтың була, әммә эго алмай минимумға тиклем кәметеү. Взад и вперед тәгәрмәс башланы, тип алырға тырыша снегоочиститель аңлашылмаусанлыҡ, Renault тиҙлеген кәметер өсөн, уның өсөн был пониженный дана тапшырған.чертов кәметеү мөмкин булды.
  
  
  Уңышһыҙ.
  
  
  Артта ут уның үҙен күреп Парсон, ҡыҙыҡ булып китте һәм мин, мин һәм минең өсөн насар икән, ул непонятным йөрөтөүен күҙәтә ' s өҫтөндә баш вата.
  
  
  Унда ике тапҡыр донъя мигнуть, ярҙам итеп үҙ ырыуы тураһында сигнал.
  
  
  Кривой яҡынлашҡандан яҡынлаша барҙы һәм, уны бөтөнләй алмаған һәм Renault тиҙлекте контролдә тота. Улар, йәғни тураһында уйлап, эске аша күсә өсөн дренаж канауы, әммә хәл итә, һәм артыҡ сапҡанһығыҙ тип өмөт ҡора тәгәрмәс күсәрҙәре, хатта хәүеф өсөн. Бынан тыш, ул йәмғиәт тураһында һәүерташ плашмя кос алыр ине, улар тирәләй канау шөғөлләнә күтәреү, тәгәрмәс ҡасан минең арҡа рулевой тирәләй үҫкән.
  
  
  Завизжать ши, уның тәгәрмәс боролғас, һулға бороу бик тиҙ өсөн. Врезается был уны мин уң ярына күтәрелде. «Рено» менән асыҡтан-асыҡ юл буйларын стояки һәм тышҡы съезжать крайына йүнәлгән була, унда ҡая фут тирәһе, ағас аҡ төҫтәге өйөр выкрасить ҡойманың аҫтына, яҡынса егерме фут һуҙылған.
  
  
  Врезается в боком уны менеп сапҡан була, шарик «Рено», ә һуңынан кире поскакать өйөмдө. Әммә уны ҡабат потянуло тау машиналары һәм ныҡ.
  
  
  Мин юлды дауам алда тиҙ төшә. Мин уны теләһә ҡайһы тонелдәрҙән полицейҙар менән күреп, ҡапыл ғына боролоп, ағас ҡойма менән тағы ла бер яҡлап белешмәлек, күрһәткес алдында һәм бик ҙур сират.
  
  
  Был күрһәткес, уны бер ваҡытта ла эшләй алмай.
  
  
  Громовая ишетһен ҡолағың борола һәм двигателде тиҙ арала уны үҙ янына.
  
  
  Был парсон була.
  
  
  Ул атыу «Эҫем» нан атып тонелдәрҙән mimmo һәм мин алда.
  
  
  Миңә ҡыҙыҡлы булыр, тип, тегенсегә алыу, тырышып эшләй ул. Отель эму крикнуть ул, тик гер түгел.
  
  
  Машинаның асыҡ передо мин ул мин, туҡта саҡ һәм ул түгел, мин китеү менән уның һуҡҡан йәки юл өсөн.
  
  
  Переключение уны ҡабаттан тапшырыу рычаг баҫып, баҫҡыстан түбән отчаянное омтыла күсергә, әммә файҙаһыҙ булған.
  
  
  Передо парсон мин асыҡ буласаҡ. Уның күҙҙәре ябылмай тиерлек, ҡыйралыш көтә.
  
  
  Һәм шулай булды ла.
  
  
  Шунда минең артҡы бамперы а бампер буйынса парсон герольд. Уны күреп, нисек юлын ҡыҙыл-парсон simca емелдәүсе сигналдар, йәғни гаснуть, гаснуть тыш, тағы гаснуть.
  
  
  Ул әкренәйә.
  
  
  Был трюктар иҫке булһа - ҡасып машинаһы туҡтатылды, уның алдында притормаживать машина, машина артта кисектереү өсөн.
  
  
  Ныҡлы йәмғиәтендә уның тотҡан, сөнки беләм, бер урындарына таш түгеп менән тонелдәрҙән бампер renault simca дөрөҫ булған, мин уңға һәм һулға ташлап йәки, машина әкрен бара һәм артабан уның менән оялағы соскальзывать йә, йә һауала аша крайында оялай.
  
  
  Емелдәп дауам емелдәп парсон һәм ҡурҡытыу, һәм шул ваҡытҡа ҡарап, сират ҡасан беҙгә килә, мин уның тутатырға. Һәм ул машинағыҙҙың артҡы барышында сил индерергә була, ҡалтырай.
  
  
  Ишекте асып, Парсон аша һәм эҫем сыға. Ул минең машина яғына кире ҡайтып, уның тирәләй ҡарҙан һәм олағырға.
  
  
  Минең тыштан ут яна, яҡтырта һәм артҡы өлөшө Simca парсон күрһәтеп, шунда тора, төн булһа.
  
  
  «Мин һораған булды, ни булды», - тине яй Парсон. «Кемдер һеҙҙең эләгә Рено».
  
  
  Ул кивнуть. «Ярҙам өсөн рәхмәт. Был трюктар яҡшы булыр».
  
  
  Беҙ бары Esqui заезжать Прадо тиклем, уны мин нисек машина гараж в ответ. Мин өс сынаяҡ кофе һәм люмумба була, ул үҙен бик үк яҡшы тоймаған һәм тағы ла бара.
  
  
  11
  
  
  Һуңынан ул үҙ бүлмәһенә ҡайтып менән ҡыҫҡа парсон esquí засеев йәшәй. Мин ни булдым шоколад һәм ром лумумба тынысланырға ярҙам итә, әммә ул һаман да ҡалтырай башланы, ишек асҡысы булған һәм профилендә эскә инә.
  
  
  Изге индереп, икенсе осонда ишетеп шорох уның номер, аҙаҡтан ишеге, ишек тоташтырып, распахиваться, ху һәм унда ҡушыла, киң асып күҙҙәрен. Күрәһең, ул тәрән генә просыпается был йыйынтыҡ.
  
  
  "Һеҙҙең менән осрашырға ул?"
  
  
  «Эйе», - тинем мин. Унан блокнот бюроһына килә һәм ул тиҙ арала баҫып ала. Ул тиҙ nen н нацарапывать «жучок» һәм эй күрһәтә.
  
  
  Кивнуть ул, тип аңлай.
  
  
  "Был нисек килеп сыға
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  бара? »- тип һораны ул минән.
  
  
  «Был хаҡта хәбәр итмәгән. Мин тағы ла күрергә тура эго». Был блокнотты яҙыу менән мәшғүл булғанда уны. «Иртәгә һеҙ уның менән осрашыу гондола сәғәт ун булып килә. Һуңыраҡ тулыраҡ мәғлүмәт».
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  «Хәҙер бер аҙ ял итер ул һәм йоҡлап китә».
  
  
  «Яҡшы», - тине ул.
  
  
  Ул ишек холда күрһәтеү, биреп аңлай, ул тиҙҙән тыштан менән осрашты.
  
  
  «Тыныс төн, Джордж», - тине ул. һәм үҙенең бүлмәһенә ҡайта.
  
  
  Уның кейемен сисеп, таҙа һәм коридорға сыҡты ҡаршыһына. Тәмәке тартыу траву һәм хуан ултыра.
  
  
  «Һеҙгә ышанабыҙ, тип бүлмәләрҙә тыңлай?» тип һораны ул.
  
  
  «Ыңғай».
  
  
  "Корелли менән осраша икән?"
  
  
  «Эйе. Эго беҙ белмәгән, нисек Парсон Барри».
  
  
  Мин уға өйрәнә. «Мин был хаҡта яҡындарым тиерлек».
  
  
  "Мин шулай эшләй."
  
  
  "Һеҙгә ышанырға мөмкин?"
  
  
  «Мин тулыһынса ышаныуын нисек булыуы мөмкин? Канат юлдар әммә уны һеҙ ҡаршы булһағыҙ, бында, тегенселәр алына, һеҙ алынған материалдар»
  
  
  "Был нимә был?"
  
  
  «Мин бының менән үтәлде», - тине ул ышаныслы.
  
  
  «Яҡшы. Һин уның менән саңғы прикраивать ауышҡан. Шулай Корелли теләйем».
  
  
  «Ләкин, бәлки, һеҙҙең менән уның араһында серәкәйҙәргә нисек осрашыу тураһында беләһегеҙме?»
  
  
  «Беҙ һәр ваҡыт уны күҙәтте».
  
  
  «Мин уның өсөн килешле тормоштағы».
  
  
  «Борсолма түгел. Был хаҡта ҡайғыртабыҙ уны. Ябай корелли менән танышыу һәм белеү, йәки уның өҫтөндә беҙ шаяртып юҡ».
  
  
  Мин ҡараным уны. "Мин уның ни өсөн иртә мәғлүмәт бирә алмаҫһығыҙмы?"
  
  
  «Тине, тип телисез булырға ышана».
  
  
  Пожимать уның яурыны. «Мин уйланым, был мәғәнәгә эйә».
  
  
  «Юл төшкән була һәм уның менән тирлән ауылына саңғы буйынса Боррегилас. Бары һин уның аҫтында осрашып, ҡасан барыһы да тамамлана. Беҙ уны аҙаҡтан тикшереп төп нөсхәһе һәм әйберләр аҫҡа табан ашыға».
  
  
  "Малага?"
  
  
  «Гран. AX икән унда тапшырырға булды».
  
  
  "Яҡшы."
  
  
  Улар, бүлмәләге жим ҡайта һәм йоҡларға ята.
  
  
  * * *
  
  
  Хәҙер ул-ташлы һырттар буйлап барып күрергә мөмкин. Йәһүҙиәне ҡояш булып ап-аҡ. Слепить ҡар күҙе изге мәсихтең, әммә мин zeiss 60x мәрәй булһа фильтрҙар файҙаланыла.
  
  
  Канат юлдан өҫкә табан, һары свитеры һәм Хуан мин асыҡ шәйләй. Парсон һәм уның эсендә генә булған. Беренсеһендә дүрт Гондола ғәҙәттә, һәм ул белә, был сәфәрҙә шәхси Парсон хеҙмәтләндереүсе персонал чаевые бирергә тура килә, ләкин мин тулҡынлана. Улар был аҡсаға була.
  
  
  Унда мәрәйҙәр буйынса тағы бер ҡат яланы буйлап барған, шунда күргән һәм уны эго.
  
  
  * * *
  
  
  Ҡорһағы һәм уның гранит боррегилас араһында ятҡан яҡынса туҡтамаҫҡа льяно прадо туҡталды. Һоро уның кейгән кейеме булған, уны тап шулай тип һәүерташ һәм слюда гранит өҫтәрәк ҡушыла. Әммә уны күреүе ихтимал, - тип ул барыһы-ир-ат ҙа, күргән һәм, ҡулына винтовка тотҡан оҙон буйындағы ҡая ул. Винтовкаһының прицелы ҡарарға була.
  
  
  Кем булыуы мөмкин түгел, мин-винтовка төрө буйынса мәрәй.
  
  
  Ул бик тыныс һәм көтөп ята. Парсон менән ҡарай һәм уның Хуана һәм гондола. Нисек ул белер, тип, улар эго ала? Ул нисек белергә мөмкин?
  
  
  Парсон? Парсон алмаштырып була бармы? Кемдер Хуан настроить? Кротость мәғлүмәтте нисек тағы? Беҙ бүлмәлә бер кем дә беҙгә әйтер һүҙе. Кем дә, башҡа, һәм мин Парсон, урынын һәм ваҡытын белеп алмай.
  
  
  Шулай уҡ үлтереү һәм бөтөн көтөп ята.
  
  
  Москато? Ла мөмкин.
  
  
  Ветровка досталь расстегнуть һәм уның «люгер». Ветровка сунь минутта ҡарай һәм уны эго. Мин ҡая бите аша тура килә һәм нығына ине, уны барыу өсөн. Ул саҡта мин үлтергән, таш һәм переползать буйынса тура килмәһә, уны кереткәнсе ала баҫым яһаны.
  
  
  Башҡа юл булһа. Москато әгәр ул иҫән-һау калырға, уның тағы рико корелли, жилуновичтың тырышып - тырышып, эму был әлегә мөмкин түгел!
  
  
  Канат юлды тиҙлек буйынса кемгә һәм кеше хөкөм ҡая, мин минут ярым самаһы булған, барышы өсөн эшләй.
  
  
  Ауыш уның ни тиклем тикшереү, хәүефле булдырмау өсөн магнат, автомобилдәр һәм уның саҡ ҡына түбәнерәк. Ударяться аҫҡы өлөшөндә уның горка тураһында ҡасан, нимә-тирә-ҡар менән шул ҡаланан була, һәм уны шунда табырмын, тип тубыҡланған горка бата. Толкаться исемләү һәм ул, мин һәм ҡар менән слетать. Мин йылмаям. Ҙур таштарҙан һәм шарҙарҙан ҡар тирәләрен елдереп китеп тураһында мин ударяться дауам итә.
  
  
  Ул секунд ҡиммәтле юғалта.
  
  
  Ҡаяға мин алда булыр, әммә мин уны күргән кеше, мине подо ята. Акмулла нөктәһе һәм яйға буйынса панорамировать һырттарына тура килә.
  
  
  Һуңынан уны эго күрҙе.
  
  
  Мин бер курс менән бәреп төшөргәс яҡынса йөҙ фут! Ул бик юғары булды.
  
  
  Тиҙ төшә башлау менән тағы ла уның убаһы, ҡайтҡас, икенсе яҡтан, был курс крещаться нөктәләре менән ҡайттым һәм, ҡая сиктәрендә досягаемость кеше ҡушылды.
  
  
  Зажим ебәрҙе һәм уның ташы саңғы сабы, соскальзывать улар өсөн түгел. Выдать уның аша ҡарау ск крайы нөктәһендә һәм артабан.
  
  
  Улар, элекке кеүек, ҡорос канат юлдар араһында икенсе һәм өсөнсө таяныс әкренләп күтәрелә. Кеше һәм уның винтовка менән күреп алалар, һәм ул һаҡ булығыҙ ҡыҫыу гондола эго ныҡлы алып барырға, уның буйынса паучий ҡорос тростар өҫкә хәрәкәт әлегә.
  
  
  Подготовить уны «люгер» һәм атып ир-егеттәрҙең башы.
  
  
  Таращить глаза тураһында ударяться һәм унда таш-мәйет булыр. Рикошет уның йырын ишеткән.
  
  
  Ир-егет тиҙ генә ҡыйралыуы. Йөҙө аҡ таптар размытый ул уны күрмәй. Эскә тиҙ арала уның арҡаһын бора, йүнәлтә һәм винтовка мин - һәм барыһы да бындай прицел.
  
  
  Таращить глаза мин артта ҡар эләгеүе - бик яҡын өсөн
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  комфорт.
  
  
  Ул тағы ла атырға. Ләкин һуңынан уны шунда уҡ атып төрө буйынса йәшеренгән. Эго уны күреү мөмкин түгел.
  
  
  Ул Присев, уны эго табырға тырышыу файҙаһыҙ.
  
  
  Минең тағы бер ҡулында таш атып һынған.
  
  
  Пригибаться уның.
  
  
  Яй хәрәкәт трос Гондола буйынса, ху һәм уның һары свитерын күреп алалар, һәм ул бөтә, - тип минең иғтибар итә.
  
  
  Мин боролдом һәм уҡсы булмай тороп, целиться гондола була. Ул тағы ла атырға.
  
  
  Ул түбәнгә, ҡаянан пригибаться өсөн, бөтөнләй эләгә алмаҫ. Унда, күрегеҙ, нисек була ул участогы ҡая, ҡала һәм целиться гондола.
  
  
  Ҡая уның аша башланы, әммә белер, тип, уны ваҡытында барып етә алмай.
  
  
  Зажим для трос нажмите, ул sel саңғы һәм ауыша башлағас, ике ҡулына суҡмар тотҡан бер булһа, икенсеһе - люгер. Саңғы түгел, иң уңайлы урын булһа, улар уны күҙ алдына килтерергә мөмкин.
  
  
  Итеү буйынса саралар уны, аңларһың, тип аталған саңғы алмай, һәм, шулай итеп, ҡиммәтле ваҡытын күберәк үткәрә.
  
  
  Уның кимәле төшә, уның ярышлап торған, беркетелгән һәм дорваться буйынса, присев, таш киҫеп үтә.
  
  
  Уның тауышы!
  
  
  Ул атып.
  
  
  Целиться гондола була ул, һәм шулай уҡ атыу, атыу нисек мине, - йәки, бәлки, секунд һуңыраҡ мин бер өлөшө. Беҙ булмаҫ инек, тип, минең үҙ атып, күрәһең, һыу килтерә, йәғни ул осечка бирҙе, эгон безобидный заряд һәм, нигеҙҙә нисек эләгә, гондола, Парсон доллар түгел, ә тәҙрә аша барырға ҡуша.
  
  
  Уны атыр эләгә.
  
  
  Таш булып төштө, уның йөҙөндә, хәрәкәт киң йәйелә һәм винтовка рефлекторный ә аҙаҡ, әлегә ул минән туранан-тура түләү өсөн ебәрәм.
  
  
  Ул, һикерҙе һәм ҡар элек, сползать тауҙары менән. Мине тирә-яҡ пуля ағып, түгел тик бер генә эләгә. Ҡая уның тағы ла байый бара, һатып алыу цепляться за нах өсөн.
  
  
  Тайғаҡ таштар булды, әммә ул уның переползать, пур күҙе һәм ҡолағы минең менән йәнәшә тағы ла бер ҡасан таращить, уның башын күтәреп, атыу һәм муйын эму эго тамуҡты күрергә.
  
  
  Ул шунда уҡ ҡолай. Болот уның тирәһендә ҡыҙыл ҡан взрываться.
  
  
  Һуңынан боҙ лужа ҡыҙарып ята ул, уны ҡасан тура килә уға.
  
  
  Был москато альфреддо була.
  
  
  Серәкәй.
  
  
  Ҡоҙа!
  
  
  * * *
  
  
  Винтовка, атып үлтерергә тейеш була һәм ул миңә ҡалһа гондола шөғөлләнә корелли рико менән шөғөлләнә, 70 Super Model Winchester булып Grade винтовка, патрон менән йыһазландырылған һәм оптик прицел ҡеүәте откалиброванный 30-06 Springfield Bausch алмаш & dot Balvar Lomb Lee. Был матур буровая ҡорал булған.
  
  
  Патрон 30-06 Springfield Hi-Speed, бронза һәм фут тиҙлеге секундына тиҙлек менән тәьмин итә ала острие башланғыс ярҙамында секундына 300 фут полицей 2260 2960, 2920 көсө менән хайран фут-фунттар һәм энергия дульный 1700 фут-фунттар. 300 фунт полицей. Прицел Bausch ҡеүәте менән көй & 2-нән 4-кә тиклем lomb 1/2 крат көйләнгән, шул уҡ ваҡытта бейеклектә хәрәкәт итә һәм ер ике өлөшө генә көйләне.
  
  
  Әгәр был да ярҙам итә ала һәм атып үлтерелә кешеләргә урындарынан тороп, был комбинация булыуы мөмкин ине.
  
  
  Ул, өҫтөндә үлек кеше наклоняется. Бумажниктар ҡағыҙҙары һәм ул бар, әммә улар үҙҙәренсә подделывать була. Цезура Наталио Ди исемен әйтә, ә гәзит әйтелеүенсә, ул Бари буйынса килә, Италия.
  
  
  Ул тире смуглая, ҡоңғорт сәсле, зәңгәр бритый таяҡсалары һәм эйәк. Бакенбарда түбән эго ябай булманы, әммә бик оҙон тойола.
  
  
  Ветровка обтягивать саңғы салбары кейәләр һәм уны яҡшы булыр.
  
  
  Ул, ҡапыл аҙым тауышынан ҡыйралып буйынса таш булһа. Гвардия буйынса граждандарға бер урындан һыуға төшөп, ҡулынан китап төшөрмәне һәм записной миңә саңғы менән барған. Унда булған, ти, хәүефһеҙлек ҡайыштары булырға тип расстегнуть кобура эго.
  
  
  Минең ҡотом алынды, уның бер ни ҙә әйтмәй, ә һуңынан ҡая яҡынлашҡанда, унда ятҡан мәйеттәр. Ул наклоняется, тәне ҡотон алырға, шунан тикшереү яҙмалары һәм бер нисә эго иғтибар итә.
  
  
  Пощупать пульс һәм уның мәйетен муйынына тейҙе. Ул эму әйткән ине, шунда булғандыр был эго. Ул досталь, ҡағыҙ, ярай өйрәнә, ә һуңынан һәм винчестер 70 прицелдан ҡарайым.
  
  
  Һәм ул миңә бороп тора.
  
  
  «Ғәфү баҫыр өсөн, сеньор», - тине ул по-английский.
  
  
  Ул йылмая. "Һеҙгә нисек белмәйем, мин инглиздәр?"
  
  
  «Мин беләм, һин тип американ», - ташламалы йүнәлтмә менән мин уны йылмайып. "Үҙ саңғы".
  
  
  Был австриялылар булды, әммә мин уны һатып с ih-Вэлля. Һәм был уларҙың сағылдыра.
  
  
  "Һеҙ шаһиты булһа, был - бәлә?" - ул һораны, иҫегеҙҙә тотоғоҙ, тик, күрәһең.
  
  
  Ул, яурындарын пожимать.
  
  
  «Бәлки, һеҙ күберәк шаһиты. Бәлки, һеҙ был кешенең үлеменә ҡыҫылышы бар?»
  
  
  Ул бер нәмә лә әйтә. Минең хоҡуҡтарын тиешереүсеһе мин уның ҡасан йыйына? Әммә, әлбиттә, һеҙ хаҡлы түгел, ғөмүмән, испания һеҙ ишеттерҙе.
  
  
  Ветровка расстегивать башлай, бумажниктар өсөн акмулла.
  
  
  Ҡорал «Гардиа», «кольт американдарҙың» 45-калибрлы көндәре, минең ҡулдарҙы ҡаплап һәм тормош эго тигәнсе булды.
  
  
  «Ғәфү һорап, сеньор, тик, зинһар, бер нәмә лә тирә-яҡ кеҫәһенән һурып».
  
  
  «Мин ябай тел шәхес таныҡлығы үҙеңә тапшырҙым», - йылмая мин. «Мин тирә-Малага Келли тәҡдиме буйынса сеньора Мтс килә».
  
  
  Ул кеше промелькнуть белеште. «А. Асыҡланған. Эго һин бында күрһәтелмәгән. Һине шулай, бер тирә-яҡ». Ул яй һәм пластик нах ҡара папкаһын кире йыйып алынған. Бумажниктар менән сват аҡыллы һәм уны эго захлопывать ҡайтара.
  
  
  Һәм уны йыйып алыу.
  
  
  "Ғәфү һорап, сеньор. Н түгел ул
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  Бына ниндәй һорауҙар көтәбеҙ һеҙҙән өсөн. Әгәр һеҙ китергә теләй? "
  
  
  Ах, был мөғжизәле мөйөшкә бәләкәй БАЛТА Мтс Келли википедия эмблемаһы килә, ул, күрәһең, бөтәһе лә белә һәм ярата.
  
  
  Унда борол, һәм үле кеше күрһәтелгән. "Ул һеҙгә билдәлеме?"
  
  
  Guardia покачать башы. «Мин дә шулай уйлайым. Ләкин аҙ беләләр».
  
  
  «Советы Вежливый», - тинем мин. «Кеше был енәйәтте өсөн мөмкин булған элгәре малага ҡалаһы тип иғлан ителә. Үлтерелә».
  
  
  "Ах."
  
  
  «Үткән төндә үлтерелә һәм малайҙар өсөн бында асыҡтан-асыҡ, на Льяно Прадо».
  
  
  Guardia күҙҙәре онтаҡ. «Һеҙ беләһегеҙ, бик күп әйбер, сеньор».
  
  
  «Был минең эшем. Күп нәмә белдем. Фотографировать һәм ih», - тип өҫтәне ул, йылмайып.
  
  
  Ул отсалютовать. «Минең өсөн һеҙҙән ғәфү үтенергә prima ҡулға китте. Минеңсә, яҡшы булыр ине, әгәр һеҙ ҙә булмаҫ ине бында, ҡасан минең коллегалар килә. Ни тыу йәш һәм ул».
  
  
  Уның битләүе буйлап өҫкә ҡарай. Һәм тағы ла аҫҡа бер guardia саңғыла йүгереп була.
  
  
  "Рәхмәт."
  
  
  Поклониться отсалютовать һәм билбау булыр ул. «Сеньор Келли мин әйтәм, беҙ осраштыҡ».
  
  
  Зажим ул проговориться булып, һыуға төшә һәм тиҙ арала үҙенең прадо льяно ҡолғаһы күтәргән.
  
  
  * * *
  
  
  Уның аша полчаса, отель ҡайта. Ҙур ҡунаҡ бүлмәһендә камин хуан мин көткәнсә булды.
  
  
  Беҙ бер булған.
  
  
  Ярһыу светящ, уның йөҙөнә. «Был минән булмай», - уны мин прошептать.
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  "Был сыуалыштар нимә өсөн була?" - уны уйламайҙар.
  
  
  «Мин һәм спугивать эго Москато үлтерә».
  
  
  Побледнеть, уның йөҙөнә. "Нисек ул белер, тип, беҙҙе канат юлдар осрай?" тип һораны ул. «Бер кем дә белмәй, бынан һин һәм мин - Парсон һәм».
  
  
  "Һеҙ уйлайһы, был Парсон корелли, ысынлап?" Улар һорай.
  
  
  Пожимать уның яурыны. «Улар, һис шикһеҙ, белергә тураһында селтәре наркотиктар күп. Һәм беҙ уның менән был каемочка блюдечко зәңгәр бирергә әҙер. Ул бик воодушевленный».
  
  
  "Бармы һеҙ ҡасан да булһа разочарование?" - ярай, мин һораған.
  
  
  «Бик матурланған. Шуның менән беҙ нисек уйнай ғына башлағайным, беренсе корелли алмаштыра».
  
  
  «Бөгөн беҙ ҡасан барыһы да нисек тә Гран килтерә».
  
  
  «Мин ышанам булыуы мөмкин түгел, тип дөрөҫ мәғлүмәт, ғилми-нәшриәт», - тине ул, бер аҙ ваҡыт эсендә кеүек ине, әгәр ул был хаҡта уйландым һәм, ниһайәт, ҡабул ителгән ҡарар. «Прискорбный тойолоп, шашып китте һәм мин шулай тип әйтә алмайым, сөнки юҡ йәки ысын Корелли».
  
  
  «Тулҡынлана түгел. БАЛТА Банк иҫтәлегенә белеп була».
  
  
  «Әммә миңә ҡыҙыҡлы, был мин бында ни өсөн ебәрелгән иң делле». Хәҙер уның надуваться.
  
  
  «Был хаҡта онота. Был эште бер өлөшө».
  
  
  Ллано Прадо гаражына механик булып көйәрмәндәр. «Мин эго көнөнә ике сәғәт ҡарай ала. Был һеҙҙең өсөн бик аҙ, сеньор?»
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. "Был булырға тейеш. Нимә булды?"
  
  
  «Сливать тормоз шыйыҡсаһы, сеньор».
  
  
  "Буйынса ниндәй сәбәп?"
  
  
  «Торба үткәргесе оялай». Ул күп һөйләргә теләмәйбеҙ.
  
  
  "Тәнәфес?"
  
  
  «Бик сәйер, сеньор», - тине ул. «Линия өлөшө өсөн шыйыҡса ҡулланылмаһа шулай итеп түгел. Ысынлыкта,, был мөмкин түгел».
  
  
  "Ул саҡта нимә булыр?"
  
  
  «Линияһын өҙә».
  
  
  "Порез?"
  
  
  «Күрәһең, сеньор». Эму түгел хәҙер үҙеңдә. Бындай әйберҙәр булмаҫҡа эму непонятным.
  
  
  "Кемдер был махсус ҡырҡырға?" Улар һорай.
  
  
  «Мин дә беләм. Уның был хаҡта һөйләргә теләмәүе ине. Был етди ғәйепләнә».
  
  
  «Заряд некого әммә, был түгел ине. ни өсөн шулай әйтәләр?»
  
  
  Уны күреп, нисек мин йылмаям. «Яҡшы. Уның һөйләүенсә, был кеше-йәғни был линияға сәнсеп, сеньор. Снип! Был мәғәнәлә булған?»
  
  
  «Тураһында әле, - тинем мин. "Был мәғәнәгә эйә".
  
  
  Етди күренә малай. - Тимәк, һеҙгә дошман булғандар бар, сеньор. Бәлки, иремде ниндәйҙер ҡатын-ҡыҙ?
  
  
  Бындай романтик испандар дауа!
  
  
  «Эйе», - тинем мин. «Мин тоям, ни булыуы мөмкин. Йәғни ул тик тора, аңламай?»
  
  
  Ул просиять. "Яҡшы саҡта. Иң яҡшыһы!"
  
  
  «Мин ике була».
  
  
  «Тураһында, тағы бер төйәк булған, - тине ул.
  
  
  "Ниндәй?"
  
  
  Ул тағы ҡалтырана, ҡарана-ҡарана, өсөн йыл һайын, кем икәне тыңларлыҡ түгел-ҙә.
  
  
  "Һин беләһең, был нимә?" тип уны һурып-тирә-яҡ кеҫәһенән һәм шулай ҡулында тота.
  
  
  Эго усына алыу менән уны эго. Был матур хата булмаҫ. Пеленгатор магнит менән бергә тапшыра. Модель матур! Профессиональ ентекләп. Моғайын, немец йәки япондар.
  
  
  Ул, был ҡарарға киләләр. «Мин төшөнсәһенә эйә түгел, был шулай».
  
  
  «Миңә лә, сеньор».
  
  
  «Ҡайҙа һине табырға - был гаджеттар?»
  
  
  «Renault булһа, уның аҫҡы өлөшөнә беркетелгән була, сеньор».
  
  
  «Шул тиклем ҡыҙыҡлы. Олағая, был ни бары взлетающий юлы менән, ул ҡасан бара».
  
  
  «Магнетизм шул, һеҙ белмәйһегеҙ, сеньор? Уны уйлап, ҡыҙыҡлы булған был һеҙ күргән»
  
  
  «... Мин бик ҡыҙыҡлы».
  
  
  Выдать уны бер нисә минут һалған һәм йөҙәрләгән пеленгатор песета. Малай уны ih тапшырҙы. «Был һинең өсөн», - тинем мин. «Тынлыҡ мәнфәғәте өсөн һәм һеҙҙең өсөн».
  
  
  «Мин аңлайым, сеньор».
  
  
  Улар буласаҡ, тип ышанам был шулай.
  
  
  Хәҙер уны белгән кеүек, юл буйынса канат москато осрашыу тураһында билдәле булды.
  
  
  Ул үҙе әйтте эму 1
  
  
  Ун ике
  
  
  Беҙ ултырған менән альгамбра хуана баҡса, бейек булмаған темноволосый беҙгә килеп, черноглазый, сиғандар Альбанес Гервасио кудрявый исеме буйынса. Ул беҙҙе экскурсияға алып барҙылар, унда алда барыусылар менән шөғөлләнә. Уның фекере буйынса, ху һәм артта ҡалды.
  
  
  «Бының өсөн йылы, Андалусия», - тине ул инглиз телендәге баҫым менән бик яҡшы.
  
  
  «Марокко өсөн түгел», - тине ул ревматизм, распознавание смущаться өсөн бөтөнләй хоука ребяческий һәм яңынан система төҙөргә AX.
  
  
  Ул кивнуть
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  Оглядеться уның. Аҫтына бетон перцовый ағас эскәмйәгә ултырҙы, һәм беҙ уны шунда әйҙәй. Беҙ бергә ултыра, ҡаршыһында ҙур бассейн һәм мавритан арка картинала сағылдырылған.
  
  
  «Мин һеҙҙең өсөн яңылыҡтар буласаҡ», - тине ул. шепот. «Беҙ осрашырға тейешбеҙ тамамлай, һуңынан шунда уҡ решка».
  
  
  "Яңылыҡтар?" Улар һорай.
  
  
  Приложить бармаҡтарын уның ирендәренә. «Һуңынан. Ҡаршыһында тауы». Ул бармағын күрһәтте mimmo Альгамбра уба битләүҙәрендә төньяҡ-көнсығышта. Беҙ алда әйткәнсә, уба битләүендә бер нисә мәмерйә бар тип, мәмерйә, унда шулай уҡ жало сиғандары бик күп. Ысынлыкта,, беҙ үҙебеҙҙе был Жервазио тине.
  
  
  Ул кивнуть. «Ә һуңынан экскурсия. Ишек янында Альгамбру».
  
  
  Һирәкләп булһа альгамбру ишек янына йыйыла башланы, беҙ китәбеҙ, беҙ парковка гервасио тиклем үткәрелә.
  
  
  "Машинаһы булды һиңә?"
  
  
  «Ҡыҙғаныс, юҡ», - Жервазио йылмая. Хуан уны чары лилль йүнәлеш. "Мин бик бәләкәй генә Ламбретт ...
  
  
  «Ҡан юлдары бөтә һарай түгел, - тинем мин. «Беҙ алып бара. Һуңыраҡ бында беҙ ответ һин, һин һәм Ламбретт ала алмаған».
  
  
  «Отель һин бөтә территорияһында, шулай уҡ».
  
  
  «Ҡаҡшатыр. Беҙ бары практична. Взад беҙ алға бара алмай һәм ваҡытты сарыф итә, көтә, еңеүсенең әлегә һеҙгә ҙур ҡалҡыулыҡты. Ҡайҙа барабыҙ беҙ?»
  
  
  «Мин йәшәгән мәмерйә, сеньор», - тине ул бәхетһеҙлек, күҙ Хуан һутын күберәк бирә.
  
  
  Ул уны ҡарай. Нах ул тиклем бара.
  
  
  «Был турала онотоп, Джервазио. Поспорить әҙер, тип, мәмерйә төбөндә четырнадцатилитровый кувшин була һиңә, ҡаты монетта тулы алтын.
  
  
  Заблестеть күҙҙәре Эго. «Юмористик кеше һеҙ, сеньор».
  
  
  Тамашасылар һәм артҡы менмәҫкә Гервасио Хуан. Настороженно ул уны күҙәтеп, тик мин күреп, мин күҙҙәргә ҡарап эго көҙгө кеүек ҡайһы саҡ.
  
  
  «Бында төшкән, сеньора, ә шунан һуң туранан-тура», - тине ул. һәм мин йүгереп һаман, әлегә тиклем, ҡыҫҡа ваҡыт үткәс, беҙ ҙә юғары упҡын алдында туҡталды. Бар тирә-яҡ припарка башҡа машина, мотоциклда шулай уҡ өйөмө. Тамашасылар һәм пежо нигеҙе була. Был кредит картаһы бер бысраҡ булған ҙур.
  
  
  «Беҙ бында ултырабыҙ».
  
  
  Ул кивнуть. Улар, төрөнә ҡарап, уның артҡы көҙгө. «Ә хәҙер яңылыҡтар, Жервазио».
  
  
  «Сеньора Келли Мтс теләүселәр, шылтыратып, һеҙ малага ҡалыу өсөн кисекмәҫтән эму».
  
  
  "Ни аңлата ул?"
  
  
  «Әлбиттә, юҡ, сеньор. Әммә уны даими буласаҡ».
  
  
  "Ҡайҙа ул уны эго тип атарға мөмкинме?"
  
  
  «Мин линияһы йорт эсендә булған».
  
  
  Ул мәмерйәгә инеп күрһәтә.
  
  
  Ул, ҡото алынып Хуан. «Ярай, бара».
  
  
  Беҙ Жервазио эйәреп сыҡты һәм мәмерйә ҡалалары. Йорттоң эсендә була ул, һәр йорт кеүек, ер иҙәндә келәм һәм мебель менән испан ауыр төйөр булып. Һәм лампочка, лампа бар, электр биҙәктәрҙе эсенә ала. Төп ҡыҙҙыра торған бүлмәләрҙә еҫ бик көслө.
  
  
  Выдать китап шкафы кү аҙағына яҡынлаша һәм футляр гервасио бүлмә, киң мәғлүмәт сараларында хәбәрҙәр килеп мин ҡағам R уға / t фатирҙың тотҡас келли мтс малага ҡалаһынан.
  
  
  Эго йылы биреү һәм уны тоташтыра. Ул һәм уның ҡарап ултыра. Урап тора һәм тирә-хуан, әнисә менән трепет н стенаны матурлап, гобелен оҫта шаршау, кружево, өҫтәлен ҡаплап, интернет.
  
  
  Келли идентификация һәм хәреф тураһындағы һорауҙарға яуап бирҙе гервасио код бирелә.
  
  
  "Келли?" - аша, - тине ул бер мгновение. "Ҡыҙыу линия ни?"
  
  
  «Был ҡыҙ. Ул Sol Nieve y юллана».
  
  
  "Ысынлап та. Шулай итеп?"
  
  
  "Сездә проблемалар бар?"
  
  
  Ул туҡтағас, жервазио була. "Күңелһеҙ?"
  
  
  «Ярай, һине тағы күтәрер танау рим түгел. Ысынлап?»
  
  
  «Иң делле, бар беҙҙә».
  
  
  Тишина килә. «Тыңлағыҙ, - тине Келли. «Эй ҡыҙы һәм рим танау кисә шылтыратып хәбәр итеүҙәренсә, йәш кеше үлеме тураһында, ә бөгөн иртән - үлем тураһында башҡа ир-аттан!»
  
  
  "Был-дөрөҫ."
  
  
  «Романы X. N. Танау тартып йәки һеҙҙең менән осрашыу, ысынлап?» X. N. наркотиктар буйынса эксперт. Бик яҡшы. Хуан Ында.
  
  
  Көтә уны. "Кире. Ул ниндәй сәбәп?"
  
  
  «Романы Танау, - тип әйткәндә, былар барыһы ла юҡҡа сығарырға теләй. Уларға ышанып, был автоһәләкәт. Уларға ышанығыҙ, сөнки эго ойошмалар омтыла уны үлтерергә. Мин һеҙҙе уҡырға?»
  
  
  "Тамуҡ һәм ҡысҡырып".
  
  
  «Ҡыҙыл подъезжать хәҙер ҡыҙҙар килде« Ягуар ». Ҡыҙыл« Ягуар ». Аңлашылдымы?»
  
  
  "Аңлашыла. Штопор. Ни өсөн ул килгән?"
  
  
  «Тиҙәр уны, - тип һора һин танау рим менән осрашыуҙар теләйем».
  
  
  «Минутка көтәсәк. Рим менән беҙ ике танау осрашты. Ҡабатлау. Рим менән беҙ ике танау осрашты. Мин һеҙҙе уҡырға?»
  
  
  Пауза. "Һин мин уҡыным".
  
  
  «Мин аңланым, ни өсөн ул тип уйлап, Рим беҙ ҡаршы түгел, Танау?»
  
  
  "Бәлки, һеҙ ҙә эшләйбеҙ".
  
  
  «Бындай мөмкинлек булһа. Рим танаулыһы үҙем булғас делле булмаусылар аныҡ түгел. Әммә беҙ уны материал бирҙе».
  
  
  «Ҡыҙ ныҡышты, сөнки һеҙ түгел, рим танау менән осрашты. Рим Танау корсика ҡайтыуын теләп, хәүеф эго дошман булыу түгел икәнһең. Шулай булһа ла һеҙҙең менән осрашырбыҙ».
  
  
  «Тимәк, һеҙ уйлайһы, был беҙҙең рим нос - танау рим түгел».
  
  
  «Шоуында сығыш ҡабат малага ҡалаһынан. Д. Бәрәкә мөмкин».
  
  
  «Минең өсөн был бик асыҡ», - тинем мин. «Ике ҡарар: рим нос - танау был-рим, рим йәки танау - юҡ. Келли. Беҙ машинаға ултырғас sol nieve y һәм үҙенә ҡушылып».
  
  
  Пауза. "Ни өсөн?"
  
  
  «Мин һинең ярҙамың кәрәк. Беҙ инанырға тейеш, сөнки Рим шундай Танау, уның үҙенең ниндәй»тип атала.
  
  
  "Уның ни тиклем ярҙам итә ала?"
  
  
  «Был ҡатмарлы тарихы. Тик беләм мин, хәҙер нимә эшләйбеҙ».
  
  
  "Отель-тине ул. шул уҡ хәл ине!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  y ol Nieve. Сьерра Невада Отель. Бөгөн төндә. Дөрөҫ?"
  
  
  "Дөрөҫ."
  
  
  "Сымһыҙ бәйләнеш."
  
  
  Кино төшөрөү майҙансыҡтарын ҡараны һәм ул оҙаҡ ултырыу. Һуңынан уны, күреп һәм ҡыйралып, хуан тип мине күҙәтә.
  
  
  "Иң яҡшы?"
  
  
  Оглядеться уның. Беҙ ҙә күҙҙәрен киң асып ҡарап Жервазио. Уның менән һөйләшеп Хуана. "Был микрофильм булды һиңә?"
  
  
  «Эйе», - тине ул, сумкаһынан менеп була.
  
  
  «Яҡшы. Жервазио Бирә».
  
  
  Һәм ул шулай эшләй. Ул ҡулына бәләкәй генә ҡап ҡара таҫма. Һуңынан мин вопросительно ҡарай.
  
  
  «Был эго һәм боҙҙо шартлатыу ебәрә, ax символы өсөн символы булған».
  
  
  Сиған кивнуть.
  
  
  «Хуан, ҡайт« рено »Тоҙ-и-Ньев».
  
  
  "Һин булырмы?" Онтаҡ уның күҙҙәре.
  
  
  «Эйе. Тина ул бергсон тейәлгән йыйыны».
  
  
  "Әммә ни?"
  
  
  «Шул минутта, ысын курорт барлыҡҡа килә һәм уның менән һөйләшергә ҡасан Корелли, шунда уҡ ee икәнһең».
  
  
  "Әммә...?"
  
  
  «Мин төрө бар, тип, кемдер үлтерергә маташҡан эго».
  
  
  "ҺАУЛЫҠ?"
  
  
  «Кеше, үҙенең Парсон Барри».
  
  
  Хуан күҙҙәре киңәйтеү. "Әммә был парсон булмаҫҡа тейешме ни?"
  
  
  "Был булырға тейеш".
  
  
  «Тимәк, ике кеше булһа, Корелли өсөн үлтерәләр?» - Ху һорап, нахмуриваться.
  
  
  «Аҙғын, тип уйлай мафиози менән уның контракты ике осраҡ була, әгәр ҙә бер сәп».
  
  
  "Был ҡатмарлы".
  
  
  «Һеҙ аҡса тотоп, был һеҙҙең тормош. Уралып. Был анализлау бирә. Фаразлай, Корелли Парсон үлтерергә теләй. Ысынында иһә? Һәм Парсон, беҙ кеүек, йөҙө корелли белә. Ләкин ул яҡшы белә, сөнки мин тәғәйенләнгән корелли менән осрашырға тырыштыҡ. Ул ғына түгел - тик һин һәм, һәм, мин. Лизать шулай булды ул беҙгә. Лизать ble кеүек ».
  
  
  Сүп-сарҙы төрҙәре бар уның. Хуан лә ишара түгел. Покраснеть уның.
  
  
  «Хәҙер. Фаразлай, Парсон москато менән бергә була тип, ҡасан һәләк булған Артуро. Парсон, әлбиттә, мине күҙәтә. Ул саҡта, булырға тейеш, инструкция ишетеп, Артуро ала ул, уның ҡасан вафат була. Шулай йыраҡмы?»
  
  
  "Яҡшы."
  
  
  «Парсон бара йыйылыштан һуң, көтөү өсөн корелли һәм спрятаться барлыҡҡа килә. Тик кем күрә? Ул. Корелли Түгел. Парсон шунда тора, һәм ул тап килә, йомортҡа һәм эго бөтә йөҙө менән ҡапланды».
  
  
  «Ни өсөн Корелли түгел, ләкин осрашыу бара?»
  
  
  «Һеҙ ишетеп, нимә генә тип әйтеп Келли. Ул, тип әйтеп ҡурҡып Корелли, Артуро ҡасан атырға була. Улар тейеш, тип фаразлай һәм был мөмкинлек менән бөтә был ябай булмаһын, уны еңеп була ул».
  
  
  «Ни өсөн грузияны түгел, Москит бара, Корелли өсөн үлтерәләр?» - Ху печерский һорай.
  
  
  «Был хаҡта мин уйланым, - тинем мин. «Фаразлай, сөнки уны ҡасҡан ашыҡты Артуро һуңынан үлтергән, тип ишетеп, мин Артуро тип әйтте».
  
  
  Ул нахмуриваться.
  
  
  «Яҡшы», - тинем мин, тиҙ дауам итә, - «Парсон Унда, ә уның ебәрҙе. Парсон тип әйтә? Берҙән-бер, - тип әйтергә мөмкин ул, правда. Уны беләм, сөнки мин Корелли. Һәм ул белә, был осрашыу үтте. Улар әйтер: «Мин Корелли! Әле уйнатылыуы һәм уның, һеҙҙең менән осрашыуҙы ойоштороу».
  
  
  «Ә микрофильм әйтерһең? Был фильмда мин уның».
  
  
  «Беҙ был тикшереү. Әммә ундай мәғлүмәттәр төрөн алмаштырыу бик ябай: исеме, дата һәм урыны».
  
  
  "Иң яҡшы..."
  
  
  «Фильмы подделывать уны, һеҙҙең менән осрашыу тураһында килешә. Ул осрашыуҙар ойошторолдо, корелли уйнай. Фильмдар ялған уны һеҙгә тапшыра, шул уҡ ваҡытта эго Москато үлтерергә тырыша, ә уны үлтереп Москато».
  
  
  «Әммә, билдәле булыуынса москато тураһында нисек осрашырға?»
  
  
  «Хата« Рено », - эй, - тине ул.
  
  
  "Парсон хәҙер нимә көтә?" - уны уйламайҙар.
  
  
  «Уны көтәләр, ҡасан барлыҡҡа Тина. Уның тураһында уны белгән, хатта уның үҙенә лә белергә мөмкин. Мин уйлайым, ул., булырға тейеш, улар подделывать« телефондан шылтырата »Тина, буталсыҡ Елена өсөн. Ләкин ул белмәй, тип y Sol Тина Nieve аҙағында барлыҡҡа килә. Эй көтә һәм уның гул уны эго корелли мөмкинлеге буласаҡ, һәм бинго! Күргән? "
  
  
  "Перехват Тина һәм ни яҡшы?"
  
  
  «Мин ул кисте, - тип, уның барлыҡҡа килеүенә йоғонто яһай sol nieve корелли y».
  
  
  Ул кивнуть. "Ә аҙаҡ?"
  
  
  «Мин биргән асыҡлау», - әлбиттә, мин тәҡдим итә. «Уларға мин тағы тотош юҡ».
  
  
  * * *
  
  
  Хуан Жервазио автомобилдәрҙе прокатҡа пункт Ында ответ Гран менән беҙ, уның ҡул менән һайлаусылар ҡайҙа mini seat переключение тапшырҙы. Һуңынан кире Джервазио Альгамбру Хуан ответ, где эго припарка минибайк була.
  
  
  Малага ҡалаһы взлетающий ул шоссе Seat-Малага һәм гран юллана. Инде байтаҡ һуңыраҡ була, әле түгел, әммә тышҡа ҡояш. Береһе ҡыҙыл күҙе менән түгел, ул «Ягуар» - айырыуы еңел машина.
  
  
  Тейеш булыуынса, үткән егерме минуттан күп түгел, күрҙе уны эго ҡасан, ҡасан төшөрөлөүе, уның үҙәне аша мин тиҙ разый булһа. Элек ул тиҙ арала бороп, тиҙ күрһәткес өс мөйөш яһап сыға һәм яланға бойҙай туннель. Унан алда «Ягуар» малага һәм кире ебәргән, күреп тә, көҙгө янында артҡы күренеш булды ул миңә.
  
  
  Ул, бер нисә тапҡыр ҡулдарын һуҙҙы һәм помахать эй, эй, туҡтарға күрһәтә.
  
  
  Уның ҡулын күреп, һуңынан машинаны күреп һәм, ниһәйәт, мин күрмәнем. Ул аптырай ине, ләкин баҫтыра. Ул шоссе стояки күрһәтте, һәм беҙ бергә съезжать.
  
  
  Ул, вылезать һәм эйәр аша килгән «Ягуар». Ул унда ултырғанда, шул күренә скандинавия һәм ҡаты стилдә иң шикарно, ул нах булғас, был яҡты-йәшел свитер итәк һәм һоро.
  
  
  «Мин келли менән һөйләшеү», - тинем мин, ҡасан тауыштар алыуға өлгәшкәндәр.
  
  
  "Эйе. Һеҙ беләһеңме, ни ул бында?"
  
  
  «Әлбиттә. Әммә пландар үҙгәрмәй».
  
  
  Кеше Ee
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  ҡоланы. "Рико ҡайтып китергә инде?"
  
  
  «Бәлки, д. Бәлки, юҡтыр. Әммә проблемалар бар. Башҡа ир-егет биреү буйынса үҙ-Рико».
  
  
  "...Һин нисек?" Ул моргнуть. «Аңлашыла. Д. Кемдер заполнить Рико».
  
  
  «Рико поддубныйҙы һуңынан ғына түгел, әгәр һинең менән һөйләшеү».
  
  
  "Юҡ. Улар буласаҡ, тип ышанам". Бер аҙҙан уның күҙҙәре шыла. «Тыңлай. Мин һин ышык түгел? Ғәҙел һүҙҙәр...?»
  
  
  «Мин һиңә ышанам», - тинем мин. «Проблемаһы, йәғни, беҙҙең тағы ла Игеҙәк бер булып, заменитель башҡа, тағы ла бер-Корелли Рико».
  
  
  «Рико әлеге ваҡытта уны иҫкәртергә тейеш...»
  
  
  Ул, башын покачать. «Кемдер үлтерергә маташҡан эго. Нисек һеҙгә килмәйһең һәм уны эго генә ҡаршы ала, белмәгәнеңде уғата енәйәтселәр, кем шулай Рико. Күрәм?»
  
  
  Уның йөҙө үҙгәрҙе. "Эйе, Эйе, аңламайым ул!" Мин уны етди ҡарай. "Ни өсөн һин уны эшләргә теләй?"
  
  
  «Мин телем, һинең өсөн гран ҡала».
  
  
  Көлсә уның ирендәре. «Был шулай булды»яңғыҙ.
  
  
  «Ләкин һеҙ бер клиника булып».
  
  
  "Был аҡыл менән ҡайтара!"
  
  
  "Һинең яурындары нисек?"
  
  
  «Бик яҡшы», - йылмая ул. "Күргәнегеҙ бармы?" Етмәһә, повязка, кескенә генә була. Хатта уның был свитер эффектный бөгөлөш була.
  
  
  "Ярай, быныһы һиңә, Тина?"
  
  
  "Нимә эшләй?"
  
  
  "Гран ҡала?"
  
  
  Ул тын. "Иң яҡшы..."
  
  
  «Мин һеҙҙән ситкә кисеп киләм», - мин әйтәм заговорщицкий.
  
  
  Ee күрелмәле күҙҙәре. "Һеҙ булғанға, Джордж?"
  
  
  Ул көлөп. "Ҡәнәғәтлек менән."
  
  
  «Быны ул саҡта».
  
  
  «Мин следовать өсөн« Ягуар ». Отель теркәлгән һәм беҙ һиңә бара».
  
  
  Кивнуть ул, тулҡынланыуынан күҙҙәре менән уның заблестеть.
  
  
  «Һин уйлама, рассердиться Рика, ҡасан ишеттегеҙ?»
  
  
  "Нимә - нимә ужинать мин һинең менән?"
  
  
  "Эйе". Пожимать уның яурыны. "Һәр осраҡта, кем был борсой?"
  
  
  Опасно ластарҙың уны әлегә тиклем һәләтле һәм ҙур уңыш менән. Унда, һалдар, ул уйлағанса, гел шулай уҡ хәүефһеҙлек кимәлен опасно менән йәшәргә мөмкин.
  
  
  * * *
  
  
  Беҙ бәләкәй ресторанчик мөғжизәле поминать был постоять ишегалдына, Гран районында сауҙа алыҫ түгел. Бер мөйөштә музыка уйнаған музыканттар испания, ә беҙ тырыша, беҙҙең бөтә көстәрен һәм официант булған табити iso ависта уртаҡлыҡ өҫтөндә.
  
  
  Яҡынса ун булмай, беҙ сыға башлай, тирә-яҡ ҡунаҡхана һәм ресторан юллана. Гран - ҡаланың матур төн. Яна изге магазин, кеше тәүлек әйләнәһенә һәм урамдары буйынса йөрөтәсәк. Һуңғараҡ унда байтаҡ ине, әммә ниндәй-кем сыға алманым тағы. Күренмәй, тип урамға сыҡты гвардия енәйәтселек граждандарҙы яҡлау.
  
  
  Отель беҙ ингән, һәм уның киләсәк өсөн асҡыс Тина. Вестибюль эйәреп йөрөй һәм уның өсөн бөтә күҙҙәр мөрәжәғәт итә. Ул бер нисә задыхается ишетә. Малага уның ҡабатлаған сығыштар булманы.
  
  
  Ул асҡыс менән бороп һәм тотоу үҙе уҫал ҡараштар миңә.
  
  
  «Сөнки уның неуклюже менән асҡыс».
  
  
  Ул кивнуть. «Яҡшы. Сөнки улар уны асыҡлай».
  
  
  «Аға. Замок асҡыс тап килә һәм шул ваҡытта, зинһар». Ризыҡ уның күҙҙәре светящ, шарап һәм көтөү.
  
  
  «Мин бары тик кеше», - тине ул. һәм мин лифтҡа эйәрҙе. Көнө беҙҙә ҡасан ябыласаҡ өсөн, ул, күреп, мин күҙҙәргә ҡарап, ир-аттар һәр вестибюль завистливый.
  
  
  Беҙ лифт күтәреү, уны кәкерсәктәр һәм мин ебәк сәстәренә ҡағылды, мин уның менән йәнәш тихонько шевелиться әлегә. Ул, тороп эй ҡараһам һәм, күҙҙәрен. Ул йылмая.
  
  
  Асыу көнө лифт, коридорға сыҡты һәм беҙ. Коврик оҙон ҡыҙыл бәрхәт иҙәнгә ята. Уның стеналарында боронғо ҙур диван тора. Ваз в стена аҫтынан сәскә менән.
  
  
  Бүлмә асҡысы табырға тырышҡан һәм замок профилендә номерҙарында эшләй.
  
  
  Тина хихикнуть.
  
  
  Мин аңлайым, был шулай булды иҫереккә. Уны тағы бер тапҡыр ҡараясаҡтар.
  
  
  Ишек асыусы тылсымлы образ.
  
  
  Мин уны бүлмә передо инә, шул уҡ ваҡытта еңелсә әйләнеп ҡарағас, мин үҙемдең mimmo һәм бөтә тәндән үтә. Мөмкин тиклем уның башы аяғы менән бәйләнеш тоям, һәм алмаш токты даими ҡаҙылма төрө.
  
  
  Ул ингәс, ишек зыңлап ябылғас һәм мин. Уларға ышанығыҙ, сөнки эго кемдең дә теймә. Һеҙ разыгрывает көнөндә ҡайһы бер отель.
  
  
  Шунда алйоттарса йылмайып ҡарап тора һәм уның менән булған кешеләрҙе нах. Ул белмәһәң, алйот булып ухмылка ул, сөнки мин үҙем көҙгөлә күреү менән ялатылған алыҫая осраҡлы кешеләр был ҙур булмаған, уның тирәләй бер стенаһына эленгән. Һәм уның менән мин кеше һүҙенә ҡарап, уны һүрәтләп тә булмай, аҙғынлыҡ кеүек тупаҫ отягощать.
  
  
  Мин уның ҡулында була. Уға ныҡлы ул миңә ҡыҫылмай. Ул тын. Мин уның һөйләй, был ҡот осҡос ауыртыу кисерә һәм был шулай оҙаҡ иҫһеҙ клиникаһында булды.
  
  
  Һағышлы, моңһоу.
  
  
  Эйе-Эйе, мин, - тине ул.
  
  
  Ҡасан уны күрмәнем, ул мин боль сочувствие, мин үҙем күрһәтәйем уны яурын яраһы. Был мин түгел, башҡа учреждениеларының булыуын күрһәтә, свитер кеүек бынан төшөрә, һәм ул ҡасан эшләй, уны күреп, булыр нәмә түгел, ғөмүмән, был свитермы нах аҫтына алынды, йәғни һис бер нәмә башҡа, был матур алтын тире. Шулай булһа, уның тәбиғәте ниндәй булдырылған.
  
  
  Асылда, хатта ҙур булмаған, уның ҡарауы уның иңенә повязка, һоҡланыу һәм эрнандес докторы эше.
  
  
  - Был ҡот осҡос була? мин уны һораштым.
  
  
  Посочувствовать уның.
  
  
  - Мин бер мәл янбаш шрамм мөрәжәғәт итергә була, - тип һөйләне ул миңә. Иң делле был бара, сөнки ҡулына минең хаҡта түгел вакцинация галочка оҡшаны, дауам итеү ул, һәм шуға күрә аяҡтарын тураһында галочка вакцинация яһала. Ул ҡот осҡос опухать.
  
  
  Посочувствовать уның.
  
  
  Мин ышанам уға. Итәк төшөрөү аша уның трусик һәм мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин шрамм янбаш мөрәжәғәт итәбеҙ һәм күрһәтәбеҙ. Был уның бик яҡшы смотреть. Был эй тине ул.
  
  
  - Әлбиттә, - тине ул, - һин яраһы ла булғандыр, моғайын.
  
  
  - Мин күп кенә ветерандар хәрби сәнғәт.
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  ars, уның белдереп, ул, күрһәтергә һәм иҫбатларға башланы.
  
  
  Беҙ ниндәй-йоҡо шул мәл был рәүешле булғанда, бер ни тиклем простыня һәм похлопать һәм түшәк кәрәк-яраҡтар һаҡ булығыҙ откинуть Тина буйынса, был мендәрҙә ғәжәп хәлгә күсерә.
  
  
  Ҡасан ул тип һораһаҡ, ул ни өсөн шулай бүлдең мендәр, мин яуап бирә ул, тип, бик алдынғы ҡарашлы ҡатын-ҡыҙы мөхәббәт тураһында швед. Иҫбат итеү өсөн, иренә яҡшы һәм швед ҡатын-ҡыҙ үҙенең һөйәрҙәре тип ҡараһаң, уның ғүмер оҙонлоғо ҡушылдығы ағымдағы графигы төҙөү берләшкән милләттәр ойошмаһы, улар иҫбатлауынса, ир-егеттәр нимә көтә көтә ғүмер оҙайлығы ир-аттарҙың ғүмер оҙонлоғо буйынса швед йыл менән сағыштырғанда, америка 71,85 тәшкил, 66,6 йыл өлөшө.
  
  
  - Мин һеҙгә, ни, - тине ул миңә. Беҙгә билдәле ысулдарын тормошҡа һу ағымын күҙәтергә була.
  
  
  Өс
  
  
  Иртәнге гран була.
  
  
  «Мин бында һеҙ вәғәҙә ҡунаҡханала туҡталып тейеш», - тине ул. Тина, күркәм ашханаһы интерьер ҡарана-ҡарана барҙы.
  
  
  Тина моңһоу күренә. «Әммә мин һағынып кайтабыз буйынса, саңғы була!»
  
  
  «Y Nieve Sol әгәр һеҙ киттегеҙ, һеҙҙең үлем Рико өсөн яуаплы булды».
  
  
  "Мин быны яҡшы аңлай." Өрөп уның ирендәре.
  
  
  "Һеҙ үҙегеҙ һәм бер урынға ҡуйыла ала".
  
  
  "Яҡшы. Һин ҡайҙа бараһың?"
  
  
  «Мин курорттарына барып ҡайтты. Мин эшем булды».
  
  
  * * *
  
  
  Был һәйбәт булып, 40 минут ҡалғас тоҙларға тауҙар битләүе буйлап сәфәр-и-Ньев. Ул ҡасан киләсәк, был юлы уҡ булмаһа лыжник. Пудра менән яҡшы көн күреүе еңел булмай, һуңынан кис төшөү алдынан ҡыҫҡа.
  
  
  Ул, үтә күрергә һәм Мтс Келли вестибюль, холл янына барып ултырҙы.
  
  
  Ул уның янына ултырғыс ҡуйҙы. «Күрәһең, бөгөн иртән һеҙ барҙа асыла».
  
  
  «Ысынлап та. Тик был инә».
  
  
  "Һин алда, шулай түгел икән?"
  
  
  «Минең уйлауымса, бында килмәһен тип, шул тиклем генә аласыз. Сюжет ниндәй?»
  
  
  «Һеҙ беләһегеҙме, был шулай. Бында беҙҙең кеше, уны тик үҙ ҡулдары менән күрһәтелгән ҡурҡа. Двойник булды һәм беҙҙе, улар тел, уны эго рим танауға һыу килтерә».
  
  
  "Шулай буламы?"
  
  
  «Беҙ эшләйбеҙ, тип Вотум».
  
  
  Беҙ бергә башына күндерә, һәм был схема эму - гайка, болт, молоток, бысҡы һәм пиломатериал.
  
  
  * * *
  
  
  Ҡаршыһына сыҡҡан һәм уның үҙ бүлмәһенә инә. Гер әйберҙәрҙән саңғы кейгән һәм ул көтә, мин әлегә Хуан окликать.
  
  
  Бының менән ул тупһа яһаны.
  
  
  «Мин күрәм, һин ҡайтманың», - тине ул, етди тауыш үҙенең иң юғары - пуритандар яралана.
  
  
  «Эйе», - тине ул. музыка. «Оҙайлы сәфәрендә булды».
  
  
  Ул фыркнуть. "Бөгөн был программа?"
  
  
  «Беҙ саңғы шыуа».
  
  
  "Яҡшы!"
  
  
  «Бөгөн кис шул саҡта беҙ эш башланыҡ».
  
  
  "Шаршау?" Уның кәйефе яҡшырҙы.
  
  
  «Һин елена тураһында хәстәре булды».
  
  
  "Нисек?"
  
  
  «Һәр ваҡыт уның менән ҡала. Ул нимә эшләйһең, нимә менән Парсон. Келли һәм уның».
  
  
  Ул кивнуть. Күрәһең, уны тупик. «Елена әммә, бөтөнләй ят тойола».
  
  
  «Невиновность йәки шарап - штопор түгел. Беҙ айырым Парсон тейеш. Был уның ойошторола. Ләкин мин теләйем, мин елена өсөн йүнәлтелгән».
  
  
  «Яҡшы. Хәҙер инде. Ә хәҙер нимә?»
  
  
  «Күрәһең, көн битләүендә өсөн яҡшы».
  
  
  Ул просиять. "Хоҡуҡтарын!"
  
  
  * * *
  
  
  Ҡар көнөн үткәреү беҙгә ҡалған яҡтылыҡты. Был ҡәтғи ял һәм расселения. Бер нисә сәғәт уның тураһында бөтөнләй онота Корелли, Тина, Елена, Хауптли - кеше миссияһы тураһында онотмағыҙ һәм был барлыҡ проблемалы оборудов, испан был Бәйләнештәр тураһында, улар ҡатмарлы булды ла ҡуйҙы. Мин бөтә булған пландары бар. Көтөргә генә кәрәк булған, кәрәк урында парсон өсөн ваҡыт кәрәк булды. Лизать һәм беҙ яҡын боррегилас парсон елена кис менән осрашты. Елена тоташтырыла һәм баҫтырыу кеүек тойола, ләкин ул элекке эго парсон кипучий була.
  
  
  «Бөгөн иртән беҙгә потрясающий йүгерешкән була, шулай түгел икән, Елена?» Британдар уның ысынлап та шулай булмай, ул уның ҡанына свернуться тиерлек.
  
  
  "О?"
  
  
  «Мин уйланым, был шәп буласаҡ! Шарттар һәйбәт! Веды, ысынлап та яҡшы!» Хуан уны усмехаться. "Ә һин нисек, леди милл?" Был эго баш хәреф тауышы яңғыраны.
  
  
  «Бик яҡшы», - тине Хуан.
  
  
  «Мин уйлайым, беҙ, булырға тейеш, һине һағынып кайтабыз буйынса, кисә кис. Һин унда булырға?»
  
  
  «Тирә-яҡ», - тине Хуан.
  
  
  «Гран мин булам», - тинем мин.
  
  
  Пожимать яурынына Парсон. Был яҡтарҙа уны эго бирә.
  
  
  «Ниндәй булһа-кем, һин хема менән осрашырға тейеш», - тине ул тыныс тауыш эму.
  
  
  "О?"
  
  
  «Сәйәхәт тураһында».
  
  
  «Сәфәр? Ниндәй сәфәр, борон?»
  
  
  «Штат».
  
  
  «Инде? Һеҙ буласаҡ, тип, шул материалдарҙы ҡарарға, һеҙгә мин уларҙы бирәм...?»
  
  
  «Юҡ әле. Әммә аҡыллы күренә маршруттар төҙөгән. Уларға ышанығыҙ, сөнки логистиканы менән проблемалар килеп тыуа».
  
  
  Парсон прочищать ултерәләр. "Яҡшы. Бында беҙ быны эшләргә?"
  
  
  «Был бүлмәлә түгел», - тинем мин. «Мин инандым, улар прослушиваться».
  
  
  Эго күҙҙәре киңәйтеү. "Ысынлап та шулай булғас, һеҙ түгел, уйланыңмы?"
  
  
  Монафиҡ ҡәһәр һуҡҡыры! Ул кем булып подбрасывать хата!
  
  
  «Ысынлап мин шулай уйлап, - тинем мин.
  
  
  "Ул саҡта унда? Ҡар булып?" Ул ухмыляться.
  
  
  «Дискотека».
  
  
  "Отель подвал?"
  
  
  "Дөрөҫ."
  
  
  Ул кивнуть. "Һеҙ".
  
  
  "Сәғәт ун?"
  
  
  "Иң яҡшы шоу".
  
  
  «Мин, - тине Хуан елена менән осрашты. Ниндәй генә түгел, беҙ тел ҡыҫыла. Был мөһим».
  
  
  «Әлбиттә, һәйкәл».
  
  
  «Беҙ бергә поужинать вчетвером, Елена менән ауыл ху ә һуңынан ҡунаҡ бүлмәһе».
  
  
  «Мин таныным, - тип Елена - проблемалар бик насар», - Парсон нахмуриваться. "Бының өсөн ярлыҡау"
  
  
  «Нимә, нимә ярамай менән еңеп булһа ине».
  
  
  Поужинать беҙ бергә, һәм барыһы ла план буйынса бара. Елена хуан ҡунаҡтарҙы бүлмәгә сығып китә һәм, Парсон төшә һәм уны уйнатып, ә «эштәр тураһында һөйләшеү».
  
  
  Чт
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  Напольный тағы ла шоу башланды. Стерео музыка тәьмин ҡысҡырып, насвай бейеүсе һәм енес буйынса, маймыл яһай, тряпка бөтә ҡала һәм, ни булһа «в» в ih конкрет күренештәр.
  
  
  Парсон менән беҙҙең өҫтәл мөйөшөнә һалды. Ул v ултыра, миңә ике стена китте. Һулдан парсон мин ултырам. Махсус комиссия уны эго рекламировать. Мин уң яҡта буш ултырғыс булды.
  
  
  Ни өсөн беҙ шарап йомшаҡ заказ бирә башланы. Делле иң күп ваҡыт талап итмәй, ҡысҡырып өсөн музыка булып, ә хәрәкәт танцполе шәбәйгән. Бер нисә иҫерек иптәштәрен үҙ иңендә алып инде.
  
  
  Келли һуңынан барлыҡҡа килгән мтс-тарға, мөйөштәренән һәм беҙ күрәбеҙ, киреп араһында тығыҙ ябылған өҫтәл, беҙгә табан йүнәлде.
  
  
  Мин уның усмехаться. «Джордж», - тине ул.
  
  
  «Келли», - тинем мин. Ул боролғанда, янында Парсон. «Парсон Барри, Келли Мтс был. Шул кеше ул, мин һеҙгә улар тураһында һөйләй».
  
  
  Келли һәм ауыл усмехаться. Официантҡа заказ бирелгән, уны, халыҡ һәм балалар юҡҡа сыҡты. Ҡараңғы булып, стробоскоп үҙәге һәм танцпола яна.
  
  
  «Һин ысынлап та ла, итальяндар күренә», - тине киң келли эго ухмылка менән ҡоралһыҙландыралар.
  
  
  Застыть Парсон кеше. «Ярай, һине лә».
  
  
  «Мин был дәғүә итә алмай», - тип яуап бирҙе Келли.
  
  
  Парсонс күҙҙәре онтаҡ. Мин уның ҡото алынған, ә аҙаҡ, минең һүҙҙәр түгел кешене күреп, тағы бер ҡат бороп келли була. "Был нимәне аңлата тейеш?"
  
  
  «Был аңлатырға тейеш: һеҙ нисек иҫбатлай ала, тип, һеҙ шул, үҙе хем тип һанайһығыҙ?»
  
  
  Парсон еңеләйтә. «Ярай, ә хәҙер инде. Минеңсә, һинең был уның коллегалары иҫбатлай. Был хәҡиҡәтте етмәй?»
  
  
  «Мин бер кеше, һеҙ тейеш уны штатын ойоштороу трансфер». Келли напрягаться кеше. "Мин ул кеше түгел, теләмәй яҡуп тырышығыҙ!"
  
  
  «Мин яҡшы кеше», - тине Парсон, ул акценты һиҙелеп кәмене. Улар гер ролен нығыраҡ оҡшай «Корелли», уйнап булмай ул уны минең менән «Велет». Ул sel, компромисс наслаждаться.
  
  
  «Мин тоям, ни бар беҙҙең ике төрлө әйберҙәр тураһында һөйләгәндә, владимир Парсон, - тине йыйһалар Келли. «Мин кеше ташыуға рөхсәт ителгән ҡушма штаттарын ойоштороу, наркотиктар әҙерләү төп фигура булып тора уларҙы ҡыйратты».
  
  
  «Ир-егет ул», - парсон ҡырҡалар.
  
  
  «Рико корелли был кешеләр саҡырылды. Корелли Рико Һеҙ?» Келли булып билдәһеҙлек янында йылмайып, күҙҙәре эго менән шөғөлләнгәндәргә лә ҡағыла.
  
  
  «Эйе. Ул Корелли Рико». Парсон аҡ булған ирендәре, бик ныҡ ҡыҫыу һәм уны ih. Көсөргәнеш, көсөргәнеш.
  
  
  «Ҡурҡып, был һеҙгә минең иҫбатларға тура киләсәк ҡәнәғәтләндермәй, синьора Корелли».
  
  
  Парсон ҡулы ауыҙ итә. «Ҡысҡырып түгел! Был исем һәр ерҙә таныйҙар!»
  
  
  «Иң-кем өсөн тауыш ишетеп түгел, бөтә был», - Келли йылмая. «Мин ҡабатлайым, һин минең туранан-тура шәхестең үҙ иҫбатлай».
  
  
  «Джордж әммә мин инде пибоди алмалары материалдар бирә, улар быны иҫбатлай алмай».
  
  
  Ул, яурындарын пожимать.
  
  
  Выдать полезть Келли минут конверт һәм күлдәк. Уның күләме хәрефтәре менән булған. Выдать уны рулонға роше һәм уның плей аса. Сверток уның уртаһына ултырғыс ҡуйып.
  
  
  Келли эсемлектәр официант килтерә.
  
  
  Уставляться н сверток Парсон.
  
  
  "Минең микрофильм?" - уның тауышы приглушенный һорай.
  
  
  "Юҡ, Корелли Рико", - тине Келли.
  
  
  «Мистер пибоди алмаларын тапшырырға фильм әммә мин уны! Әлеге фильм-Рика Корелли!»
  
  
  «Ҡаҡшатыу, Парсон. Был мөмкин түгел».
  
  
  "Нисек булыр?" Парсон блефовать һәйбәт, әммә уны эго көсөргәнештән күҙҙәре күрергә мөмкин тирә - ҡаҙ ҡалыр, кескенә тырнаҡтары врастать эго нерв, тәне.
  
  
  «Рико Ул. Корелли, Парсон. Һәм ул, нимәлер һеҙ был факттарҙы инҡар итәләр».
  
  
  Парсон кеше булараҡ гранит була. Мин саңғы трассаһы буйлап һәүерташ вспоминаться. Уставляться н микрофильм уны рулонға. Ул, уны күтәреп, тағы ла бер тапҡыр ҡарап, хатта йәйелдереү һүҙ аҙығы.
  
  
  «Был да тырышып уҡырға кәрәк», - тине Келли. «Был бик аҙ, шәйләктә булһын. Һәм был һәр осраҡта дубликат».
  
  
  Тамсы парсон маңлайында нәҙек банк сығыш яһаны. "Дубликатын?"
  
  
  «Эйе, ысынлап та», - тине, йылмайып, Келли, ул позавидовать кобра ине.
  
  
  "Ә оригинал?"
  
  
  «Мистер вашингтон үҙенең бөйөк илдә наркотиктарға ҡаршы көрәш буйынса эго пибоди алмалары бюро тикшереү өсөн ебәрелде».
  
  
  Келли Парсон оҙаҡ ҡарап. Ниһайәт, уның тәрән тын.
  
  
  «Яҡшы, - тине ул. "Tack Tack tack."
  
  
  «Иң делле өсөн, Барри», - тине ул йылмайып. "Иң яҡшы?"
  
  
  Ул миңә бороп, ирендәре скривить. «Һеҙ шулай тип шарадалар үткәрергә мәжбүр? Һеҙ ҙә уны аңлай».
  
  
  Ул яҡларға йыйына. Ул беҙҙең ниәтте ирешә һәм төп мтс Келли. Беҙ, тип билдәләне корелли парсон була. Корелли әгәр ҙә ул булмаһа, мин бәләкәй ине һәм уны минең усмехаться уйындары менән ҡотланы. Әммә унда үтерлек түгел ине. Проблема шунда парсон күҙлегенән ҡарағанда, уны бөтөнләй белмәй, кем шулай Корелли, ул шикләнәләр, тип, ул, ысынлап Мтс Келли булыуы мөмкин. Микрофильм һәм нервировать эго. Эго верит була. Бәлки, был дөрөҫ була. Улар бары ла белә, нимә эшләп китте.
  
  
  «Иң делле, - тине ул, йылмайып, - был осрашыу ойоштороу буйынса Корелли наущение мистер». Ул, кивнуть яғына Келли.
  
  
  Келли йылмая. «Эйе. Йыл һайын уның отель, кеше кеүек күренә, ул нант, үлтерергә мин».
  
  
  Иҫке күн тауарҙан булған битлектәр кеше Парсон.
  
  
  "Һеҙ бик юмористичный, владимир К".
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  Элли "
  
  
  «Мин һеҙгә корелли тип атарға мөмкин. Һеҙ ишетеү оҡшашлыҡ, владимир Парсон?»
  
  
  Ниндәй шайтан тап! Уның уйлайым. Был нимәгә ишара Келли, тамсы ла булдыҡ беҙ правда - уның келли исемен алыу өсөн әйткәндер, тип Корелли. Әммә матур уйнай.
  
  
  «Яҡшы. Корелли. Был уйын кошки-сирттереп». Хәҙер банк баш осонда парсон гениаль. «Мин яратам уйын кошки-сирттереп».
  
  
  «Бер кем дә белмәй», - тине Келли. «Сысҡан бигерәк тә. Һин бесәй минут элек булған. Ҡыҙыл күҙҙәр хәҙер инде һинең».
  
  
  Парсон ты. "Бара. Һин нимә теләйһең?"
  
  
  «Мин беләм, һин лох мин ни өсөн ҡуйылған тырышығыҙ!» - мин огрызаться.
  
  
  Парсон йоҡа ғына йылмая. «Мин һине төшөрөп, беренсе минуттан менән нисек лоху, һине нисек ҡаршы ала, Джордж, - беҙ һинең исемең нисек ине, владимир картина буйынса секретным агент - һәм мин аңланым, һи нең ниндәй төрө мәле булды».
  
  
  «Етә ул», - мин әйтәм, әлбиттә. «Хәйерһеҙ, һеҙҙең менән бик яҡтан, Барри-бэби». Унда, ул наклоняется өсөн. «Мин төрө эйә, ҡасан һин киләһең велет корелли ролен үҙ өҫтөнә ала».
  
  
  Пожимать уның яурынына, уның кеше булып застыть застыть йылмайып. «Бик ябай. Һине тыңлап, уның машинаһы. Һәм ул унда була, үлтереп тә була артуро. Ул Велет сығып китә, үлтереүселәр табылды һәм корелли эго».
  
  
  Ул, ҡото алынып Мтс Келли, уны эсеү һәм ликер үҙ башы эйелде.
  
  
  - Тимәк, һеҙ машина канат юлдағы беренсе төндә бүлегендә булырға?
  
  
  «Әлбиттә. Уға эйәреп, тоҙ өсөн һин-и-Ньев, Корелли таба. Отель ул ябай инаныс ҡаршы, барлыҡ, кем һинең ҡаршыңда».
  
  
  «Тимәк, бел һин, мин... менән осрашыу Корелли» Мин бороп, Келли өсөн һайын Мтс, « велет... төн булыр».
  
  
  "Дөрөҫ."
  
  
  "Һәм мин һеҙҙе көттөк, килер ул ҡасан?"
  
  
  "Аныҡ." Парсон аҙ йылмая. «Һай-һай, мин тап ошо икәнлеген аңлатырға мөмкин түгел, сөнки бармы? Улар булырға тейеш, тип әйтер инем мин Корелли, мин һеҙгә табам. Һәм, бынан тыш, ул, беләм, тип, һеҙ ахыр сиктә аша таба Корелли Рико». Келли булған ҡарағас ул. «Минең кеүек».
  
  
  "Илһам ҡапыл үҙемде күрә ул бар, шулай түгел икән?" Улар тәҡдим итә.
  
  
  "Был-дөрөҫ." Парсон ала ышаныс.
  
  
  «Һеҙ, тип уйлайым. Корелли өҫтөнә сығыу өсөн, белегеҙ, һеҙ үҙегеҙ ни өсөн бирәләр?»
  
  
  "Ни шундай"
  
  
  «Һин өмөтлән, шул ваҡытта ялға түгел, микрофильм тикшерергә буламы?»
  
  
  «Мин рискнуть булырға тейеш».
  
  
  Ул, элек откидываться, уның башланыр. «Совсем Не, Барри. Иң яҡшы тырыша. Ләкин етерлек яҡшы».
  
  
  Парсон нахмуриваться. «Мин аңламайым».
  
  
  «Эше булһа, һин нимә сәнсеп придурковатый магистрале« Рено »алдынан мин велет китте. Отель һине, уны тулыһынса сығарыу өсөн бөтә яланды күрҙе. Отель һин, һәйкәл янында булыу өсөн үҙең менән тулыһынса корелли эләкһә, һине үлтерергә мөмкин булып китә һәм азатлыҡ өсөн эго. Дөрөҫ?"
  
  
  Тәрән тын Парсон. «Мин быны инҡар итә. Мин бөтә был проблемаларға ни булмағандай китеп барҙы, шунан ҡотҡарыр өсөн һин был, һеҙ ҡасан сығыуға машиналар бер-контроль аҫтында?»
  
  
  Келли миңә ҡарап. Был дәлилдәр ышандырырлыҡ була.
  
  
  Был ревматизм, штопор белә уның тик: «аҙаҡ мин һине кисергәндәрен һөйләй, нисек барлыҡҡа килә йыйылышы Корелли түгел. Берҙән-бер ул булып, һин уның кем килтереүе мөмкин. Бынан Хуан. Әммә Ху Корелли менән осрашыу рөхсәт итмәй, әлегә ул булырға тейеш түгел, мин һине алам, Барри. Тере. Ни өсөн заполнить түгел ине, һин тип Корелли, әлегә Корелли, ниһәйәт, мин үҙе лә иғлан итә. Ысынында иһә?
  
  
  Ул неподвижно ултыра.
  
  
  Шунда изге тәржмәлә дискотекаға бара, ә һуңынан яңынан сергей тоҡандырҙы. Стерео һүндерәм тип, иҙән һәм почта маркаһы менән китте бейеүсе. Кесе испания сәхнәгә профессиональ бейеүсе булырға йыйыналар, кейгән кейемдә фламенко. Гитарасы сәхнәгә артҡы өлөшө алты ултырғыс ултыра.
  
  
  Артабанғы мәлдә йырсы - ир - егет алға сыға, гитара һәм бейеү бренчать на тарихын һөйләй башланым.
  
  
  "Минең менән һин нимә теләйһең?" - Парсон һорап, әнисә менән Келли.
  
  
  «Кем һин булған нант, үлтерергә миннең өсөн», - тине Келли, ирендәре приоткрывать.
  
  
  «Мин быны инҡар итә, - тине Парсон.
  
  
  «Мин бер ҡасан да ундай хәшәрәткә түгел», - тине Келли түбән тауыш менән янай. «Кемдер һеҙҙең яллаған. Һеҙҙе һөнәри убийцы. Барри Парсон - был ышыҡта. Икенсе донъя һуғышы башланыу менән эшләгән ваҡытта тиҫтәләгән илдә һеҙ. Ситкә д. Бөтә Интерпол тураһында һеҙ беләһегеҙ».
  
  
  Выдать беҙ был тирә-яҡ эшләпә.
  
  
  Боҙ парсон кешегә әйләнә. «Мин ялланып эшләй, был дөрөҫ. Уның бөтә эшләгән, мин кем түләй».
  
  
  Ул, ҡото алынып Келли. Баҫым, уның дауам итә. Парсон һынған. Был уның танылды. Ул ярһыған. Хәҙер ул келли булып эшләп, ярайһы уҡ юғары келли әгәр боҙ ҡуйығыҙ.
  
  
  Әммә был бөтөнләй беҙҙең ҡунаҡханалар түгел.
  
  
  "Мин һине үлтерәм яллы кем?" - ҡабат һорап Келли.
  
  
  «Әгәр ул һиңә әйтәм, бөгөнгө кис уның өсөн сәп ст», - тине Парсон көлкө менән һаңғырау.
  
  
  «Әгәр был һеҙ яһаны, хәҙер һеҙ сәп булып, был дискотека ултыра», - тине Келли, һүҙ күп көс һала.
  
  
  «Һәр осраҡта мин үл», - Парсон йыраҡ.
  
  
  «Беҙ һеҙҙән ошоно выдать. Әйтәм, һеҙ кем нанимать, һәм беҙ шунда уҡ һыуға киткән көнө. Выдать курорт беҙ һеҙҙең бөтә. Мин ярҙамсы булдым».
  
  
  Келли ҡото алынған һәм ҡарағас бар. Официант береһе буйынса, унда тора, ҡара һәм кивнуть Келли. Аҙаҡ ултырғыс алыҫ мөйөштә бүлмә келли ҡото алына. Ҡара кешеләй ултыраһың шунда. Ауышлыҡ бармағы үҙенә ала ул, уның ҡасан келли ҡарай.
  
  
  Ҙур булмаған биҙәүес, дөрөҫ күренә өсөн бөтә.
  
  
  Ҡамыр Парсон булып, таҙа
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  ш.
  
  
  Заиграть фламенко музыка, бейеү һәм солисы сыға. Тиҙ һәм тотороҡло булыуы уның. Пятка Эго китеп, пулемет ут кеүек. Күләме һәм темптары арта бейеү.
  
  
  "Мин әйттем, һин кем яллаған!" - прохрипеть Келли.
  
  
  "Түгел шул", - парсон ҡырҡалар. «Ни ҙә булмаҫ әле, ләкин уны ла».
  
  
  "Мафиози?" Улар һорай.
  
  
  Презрительно мин ҡараным уны. «Босс москато булды был! Улар түгел». Эго күҙҙәре киңәйтеү. Аңлап уны, - тип мин әйтәм тиерлек, кешенең эгоһын яллаған.
  
  
  Бер генә кеше тороп ҡала!
  
  
  "Был булмаясаҡ, уны!" - мин прошептать, наклоняется өсөн Парсон. "Тина!"
  
  
  Застыть уның ваҡытта һәм арауыҡта тойола.
  
  
  Ауыҙ асып уны һәм уның яңынан ябыла. Бер аҙҙан маҡсатҡа кивнуть Эго. Был бөтә.
  
  
  Һуңынан күстем.
  
  
  Молниеносно ул хәрәкәт. Улар, элекке кеүек, тубыҡтан һыу буйында һуҙылған ҡулына ҡайыш эго, ҡайҙа йәшерергә уэбль уның үҙе ҙур. Комок, уны күргәс, ул уйымдан. Таң атыуға уны беренсе келли ышанам, ҡулына пистолет менән уны эго срезать әммә, нисек кенә выдать уны. Был сәбәптәр буйынса үҙен рекламалау менән уны эго һулдан - пистолет ҡулы менән уны эго контролдә тота ала. Тамуҡ һәм ҡысҡырып атыу яңғырай, ләкин, бәхеткә күрә, иҙәнгә ҡолай.
  
  
  Нацистарҙың тигәнсе икенсе атыу башланды.
  
  
  Тамашасылар Парсон напрягаться спинка була, шунан ҡырҡа кәмей, марионетка нисек, ҡасан бау ee ҡомған, мөмкинлектәрен һәм үҙ башын алға наклоняется, столешница була.
  
  
  Уэбли ул револьверҙы бер аяғын ҡуйып, һәм тиҙ күтәрелә һәм тәнендә яҡынлаша Парсон Келли. Баш шаулауҙан шулай күп булған музыка, бейеү һәм күңел, тип, ғәжәпләнеүен беҙҙең барғанда, ҡараңғыла бер кем дә күрмәне дискотекала уйындар икенсе планда.
  
  
  Тамашасылар өсөн был эго парсон распрямлять келли һәм яурынымдан тотоп. Ул, ҡулы һуҙырға күтәрә һәм «Уэбли», засовывать эго ҡайыш һәм ҡорһаҡтар араһынан. Аҙаҡ ул тороп, уң аяғын тотоп, яурындарына күтәреп ярҙам итә һәм парсон келли өсөн эго. Эго үҙ-ара ярҙам, дискотека сыҡты пробираться аша беҙ өҫтәлдәр индерелгән.
  
  
  «Муй боррачо». Келли аша кивнуть официанттарҙың береһе.
  
  
  Официант әҙип йылмая.
  
  
  Икенсе дауам фламенко бейей башлай, ысындан айырыу мөмкин түгел пулеметтан атып тауыш пятка бейеүсе яһалған пистолет-пулемет каблук менән урындағы хосе грек бейеүҙәре.
  
  
  «Был эштәрҙең ҡайһы берҙәрен, ул ненависть», - тинем мин Келли, беҙ ҡасан вестибюль баҫҡысҡа сыҡты.
  
  
  Потащить аша беҙ тәнгә вестибюль Барри Парсон ҡор - бәхет, буш ваҡыты булдымы - баҫҡыста булһа, ә һуңынан яйлап күтәрелә башланы.
  
  
  Бик булмаһа, уны үле, ниһайәт сабыҡтан беҙҙең эго, эгон, үҙ карауаты үҙ бүлмәһе буласаҡ эго.
  
  
  14
  
  
  Келли нисә йыл мтс-та эшләй полиция детектив сан-франциско, отставкаға китер алдынан, ат өсөн балтаң һыуға ҡушыла. Барри парсон ул саҡ-саҡ бүлмәгә ишек ябылғас, тиҙ гепә уның кеҫәһендә кеүек парсонс рыться кейеме булған.
  
  
  Кисеү өсөн уны таҫтамал н тарҡатып һәм коммод эсендә бара. Кеше тәненән ҡан һәм күп келли булып ҡулында. Келли булып эму ҡушып долларға атып, үлтерә һуғайым тигәнсә көстәр һәм Парсон. Келли үҙ colt ҡулланыла.38 Detective Special, ҙур тиҙлек менән үтеү һәләте юғары һәм махсус йыһазланған был башланғыс яҡлау.
  
  
  Келли ҡасан буйынса кисеүҙе сыҡҡас, ул үҙе һәм үҙенең ентекләп вытирать наручный сәғәт ҡото алына.
  
  
  «Кош», - тинем мин. Ул ҡағыҙҙар ҡарап. «Парсон Барри, унда яҙылған».
  
  
  «Ҡәтғи прикрываться», - пробормотать Келли, миңә ҡарашыңды, мин һәм йәнәш тора, күҙәтә. «Кем эшләй, яҡшы булыр».
  
  
  «Документ? Һеҙ уйлайһы, был МИ-5?»
  
  
  Келли покачать башы. «Һеҙгә әйтәм, - тип британдар беҙҙең менән элемтәгә керергә. Эго улар раҫлауынса, шәхестәрҙең».
  
  
  "Эйе, тик..."
  
  
  "Ҡасан да британдар раҫлауҙы, инҡар британдар. Күрәм?"
  
  
  Паспорт һәм уның аша кредит картаһы дауам итә. Ул, ҡото алынып паспорт, әммә башы покачать Келли. «Был хаҡта онота. Прикрытие был да».
  
  
  "Хәҙерге оҡшай"
  
  
  «Иң яҡшы, һеҙ алырға мөмкин документтар йыйылмаһына, португалия итергә, әгәр сездә бар, аҡса булһын өсөн түләргә улар. Континент шул иҫәптән паспорты ялған булыуы яҡшы. Броня буйынса Европа йөҙҙәрсә ялған шәхес таныҡлығы - барыһы Лиссабон яһай».
  
  
  Задумчиво уның ҡағыҙҙарын тикшерә. "Хөкүмәт пахнуть?"
  
  
  Покачать уның башы. «Мин ҙур илем тип әйт, тип була, уның фрилансер. Ялланып һуғышыусылар. Был-шулай был ырыуҙарҙың. Һеҙ әйткән ул, тыйыла тип иғлан һатыу итеү өсөн Интерпол эму». Әммә барыбер тикшерергә йыйына эго распечатка мин бармаҡ ».
  
  
  Гәзит уҡыусыла уның дауамы, ә багаж менән шөғөлләнә һуңғараҡ эго. Шунда булыр нәмә түгел, - тип беҙ нимәгә ишара яһау мөмкин ине, бынан британдар бай, күп өлөшөн үҙ ваҡытында үткәреү, ҡитға буйлап сәйәхәт.
  
  
  Келли йыйыу һәм ҙур булмаған күрг распечатка Парсон йәйә башланы. Бөтә ун тамамлап, стәрле һәм уны һаҡ булығыҙ распечатка н пергамин һалып, илаһым. Һуңынан ул ҙур булмаған досталь мини-камералар менән эшләгән бер нисә кеше исемдәре һәм фотоһүрәттәре проставлять Парсон япон етештереүселәре. Парсон хәл бөтөнләй тынғы безобидный Барри күренә, мәхрүм йәшәү көсө, ни эшләргә эго менән шөғөлләнеүгә ҡарағанда, уның тормошҡа булған.
  
  
  Абсолют бер нәмә лә эго булманы был әйберҙәр, булһа ине Парсон синдикат бәйләп алам тип, ниндәй ҙә ерҙән. Беҙ уйларға, ул юҡты бар парсон, бал ҡорто
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  Һәр төркөмдәр менән эшләргә, сығыш Тина фронтменына, ләкин бигерәк тә уның менән.
  
  
  Һәм был һорауҙың бер тина номер тамғаларын эшләп. Кем булып эшләй ул, - әгәр ул, ысынлап та ла, кем эшләмәй-шул?
  
  
  Келли сәғәт ҡарауын дауам итә.
  
  
  "Ваҡыт тураһында хәстәрлек күреү?" Улар һорай.
  
  
  «Миңә ҡыҙыҡлы, был тәндәр беҙ нимә менән эшләү».
  
  
  Ул тәрән һулыш эшләй. «Беҙ аҙ эшләп ала, тип. Беҙ был ябай сыға һәм бында ҡалдырмайым».
  
  
  "Әммә Елена Моралес?"
  
  
  «Табырға һәм уны эго инә. Һәм һыҙғырыуҙар уға бирә. Нимә, беҙ Парсон менән бәйле ине, конкрет нәмәләр».
  
  
  «Беҙ уны күреү менән дискотека».
  
  
  "Һеҙ төҙәтә ала?"
  
  
  Келли уйлайым. «Бик һуң инде. Ни өсөн уның тауышы ваҡытта тикшереү. Утыҙ ун. Түгел, думай, минең дежурҙа был бәйләнеш әле».
  
  
  «Фу менән ир-егеттең юғары усы-маньчжур тоҡомо?»
  
  
  Келли ухмыляться. "Эйе. Эго һин белмәйһеңме?"
  
  
  Келәм һәм уның sel н уставляться. «Ул беҙҙең тағы ла бер проблема булһа, улар тураһында хәстәрлек күрергә кәрәк. Тина бел, үлеләр ee наемный убийцы. Ул уйлай, тип уны көткән булабыҙ, ҡасан килә уның Тоҙ-и-Ньев, буялмаған өсөн Корелли. Тимәк, уны киләсәк. бында. Беҙ уны туҡтатырға тейеш ".
  
  
  Келли нахмуриваться. "Нисек?"
  
  
  Ул оҙаҡ уйлап. «Ҡарай. Был әйтерһең? Тина беҙ ҡунаҡхана гран шылтыратырға була. Беҙ кеше хәбәрен ҡалдырырға. Nen тиелгән булһала, уның буйынса y sol nieve китһен тип, һәм теләһәгез белергә, уның менән шунда осраша. Бында беҙ һуңынан ғына көткәндәй, уны отель шылтыратып, әлегә түгел. Беҙ асыла, уның менән һөйләшергә теләй хем. Был һәм ир - Корелли Рико ".
  
  
  Ул тәҙрәнән ҡарап, яуап көтә Келли. «Яҡшы яңғыраны. Беҙ нимә юғалта?»
  
  
  «Фаразлап, уны кисекмәҫтән Парсон шылтыратығыҙ, тип әйтеп булмай уны, кемдәрҙе атарға була?»
  
  
  Пожимать яурынына Келли. «Ул белер, тип, Парсон тынып ҡалды, ә һуңынан корелли менән бәйләнгән. Беҙ һәр осраҡта ла алда әле».
  
  
  «Мин көтөү залына барып, Моралес тейәлгән Елена өсөн», - тинем мин. «Мин теләмәйем, уның өсөн тәндең таба һәм бында забредать. Бөтә алмай ине ул кисте ҡунаҡхана».
  
  
  «Мин һеҙгә ҡушылып, ҡатын-ҡыҙ булараҡ бергсон тураһында ғына ҡайғырта».
  
  
  Незапертый ҡалдырҙы һәм беҙ ишек коридорға сыҡты. Беҙ кемде күрерлек түгел.
  
  
  * * *
  
  
  Ривер һәм Хуан, һәм мин ҡара Елена Моралес, уның ҡасан, бер нисә минут үткәс залға инәләр. Вестибюль дауамында крик һәм уның бөтә шатлығынан ҡысҡырып көлөү ишетә. Елена үҙәге булып яттар менән хуан герр хауптли yahoo һәм, немецтарҙың ике эго, пар саңғы һәм башҡа төркөмдә яҡынса егерме даттар буйынса эго.
  
  
  Ул, кивнуть һәм Хуан һәм Елена тура килә. Мин эшләгән урындар өсөн улар үҙ-ара. Герр Хауптли мин күрҙем, һәм мин төркөм поприветствовать күрһәтә.
  
  
  Ул, усмехаться, махнуть рукой араһында откидываться бахарев һәм ҡыҙ булһа, әнисә nog ут булып. Бында ышаныслы һәм хәүефһеҙ булыуын, ҡ, алыҫта булһа ла, атыу тауышы һәм төрҙәре.
  
  
  Г-һыйлай үҙенең төркөмөндә мауыҡтырғыс н Хауптль батырлыҡ ашыу спорт - ул һөйөүселәр һунар, балыҡ тотоу буйынса эксперт, яхтсмендары менән ҙур уңыштар һәм оло альпинисы - н киске һәм тапшырыу өсөн уны бер нисә юл менән ул ч витторио. Хуан эго күҙҙәре менән алыҫ юл тота.
  
  
  Был хатта уны таный, ләкин мин беләм, ул был яланды күргәс уҡыусыларҙан тыш бөтә. Был киҫкен локоть ҡабырғаһына һуғып, - тинем мин, ул аңламай.
  
  
  ПАРСОН ҮЛЕ. ТИНА ИР-АТТАР. ҠОЙРОҒО БОЛАН.
  
  
  Был һуңғы өлөшөндә ул, сөнки белә, Елена Моралес менән нимә эшләргә. Әгәр етди ине уның парсон барри менән бәйле булыуын, йәки уның яҡындары белергә мөмкин ине, - тип уйланы ул. Кире осраҡта ул кәрәк булған өсөн түгел везет тикшерелде. Белла ул нах, әлегә отель, Парсон өсөн уның үлеме тураһында билдәле булды. Ул, хис, ху алмай әгәр ул булмаһа, алмай.
  
  
  Келли барлыҡҡа килә Мтс ҡунаҡ бүлмәһенә ишек, таныштар махал param һәм киң йылмая. Шунан һуң уны мин күргәнем, тиҙ арала килеп, наклоняется һәм тымыҡ тауыш әйтә: «Вестибюль. Тиҙ арала». Бер кем дә ишетмәй. Ул минең яурынға ҡыҫыу, ҡунаҡ булып китә һәм хуан щедро ек үбә, ғәфү үтенә кивнуть Гауптли менән герр.
  
  
  Хуан һәм янбашына ҡағылып баҫып уның, китә өсөн. Келли булып артҡы өлөшөндәге вестибюль түшәменең тиклем тәҙрә янына ултырҙы иҙәндә быяла, тау саңғыһы трассаһына сыға. Ул минең быяла сағылышын ҡарау. Вестибюль бөтөнләй буш булманы.
  
  
  Мин уның был һүҙҙәренә ҡолаҡ, ирендәре шевелить түгел - полицияға иҫке трюктар, сокамерник алынған.
  
  
  «Ул сыҡһа, Гран тирәләй ҡунаҡханалар. Күрәһең, уның юллана Тоҙ-и-Ньев».
  
  
  "Ҡасан китте?"
  
  
  «Бөгөн кис. Ҡасан билдәһеҙ».
  
  
  «Был насар яңылыҡты».
  
  
  Келли кивнуть.
  
  
  Улар тәҙрә быялаһы сағылышын күрергә була, тирә-холда үтә һәм телефон аша һалыр өсөн вестибюль булараҡ хеҙмәткәрҙәрҙең береһе. Ут сығыуҙың тағы бер минут. Елена Моралес һәм уны тиҙ арала барыу өсөн изящно.
  
  
  Келли этәрә уны. Елена тығыҙ баҫҡысҡа табан йүнәлде. Тимәк, ул үҙенең бүлмәһенә барып - бүлмә, Барри Парсон менән бүлеште ул!
  
  
  Келли three удивленный һәм уның ҡарашы. Унан, күреп, хафаға менән ҡунаҡ бүлмәһенә нисек сыға ҡараш буйынса, ху. Келли һуҡты уның.
  
  
  «Ҡунаҡ бүлмәһенә хуан тота. Ул ҡушыла. Елена өсөн бара ул».
  
  
  "Дөрөҫ."
  
  
  Уны көтөп, туҡтамаҫҡа елена баҫҡысҡа күтәрелергә әлегә тиклем кереткәнсе башларға
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  һуңынан нах d. Ни була. Кемдер уны иҫкәртеү. Мин аңлай алмай, кем йә ни. Шулай уҡ алдан билдәле булыуынса, ул үҙенең бүлмәһенә бара.
  
  
  Өсөнсө ҡатта. Коридорҙар буйлап, артына боролманы. Полезть уның сумкаһын асҡысы булған өсөн. Әммә уның ҡасан һәм ручка ih күрге килә, ишек асылды. Ул бороу өсөн, коридорға ҡарай. Ундай хәрәкәт көтмәгән уны, мөйөшкә сумды һәм кире өсөн, төрҙәре буйынса йәшеренгән.
  
  
  Мин уны күреү түгел.
  
  
  Ул, ишетеп, нисек уның артынан ишек ябылды.
  
  
  Уның һүҙҙәре буйынса коридорҙы көнөнә тиҙ һәм туҡтап ҡалды юллана. Тәүҙә ул бер нәмә лә ишетергә өсөн тыштан ҡалынлығы. Доноситься рама араһында келәм һәм ишектәр тишектәр аша тауыш биреү.
  
  
  Әммә һуңынан күренә миңә, мин ишетһен тип тауыш эсендә шепот. Бер ишетеү еңел ул, юғары голоса - ҡатын-ҡыҙ. Әлбиттә, тауыш Елена Моралес. Әммә уның менән һөйләшеү хем?
  
  
  Беҙ бер. Кем. Әлбиттә, уның телефон менән файҙалана!
  
  
  Һуңынан туҡтанылар ропот күрһәткән, һәм уны күберәк бер нәмә лә ишетмәнем. Ресивер көтөп базаһында өндәр менән алмаштырыу, әммә үҙенеке. Ишек асылды һәм артабан захлопываться менән скрипт. Шкаф? Ул кейенеп, урамға сығыу өсөн?
  
  
  Ул, балконға сыға һәм тиҙ арала сымһыҙ коридор үтә алыҫ, бинаның өс яҡтан уратып алған. Улар тышҡы стеналар һәм уның төрҙәре буйынса йәшеренеп ярышлап ултыра, көтә, Болан әлегә коридорға сыҡты.
  
  
  Әммә ул күренмәне.
  
  
  Ул ҡото алынған сәғәттәр.
  
  
  Ун биш минут.
  
  
  Ишек алдында ул туҡтап һәм уның коридорҙары буйлап кире боролоп, ҡолаҡтары һәм муйыны күр тыштан ҡарап һуҙылған.
  
  
  Бер нәмә.
  
  
  Выдать уның «Люгер» ҡыҫылһа һыуҙы һәм күкрәгенә эго, алға ҡасан тотҡаларын бороп һәм йыраҡҡа. Защелки һаман да асып, тип Келли менән һәм беҙ.
  
  
  Эскә ингәс, уны тиҙ арала, көн арҡаһын ҡуйып һәм һыу прислоняться «Люгер» үҙ алдына.
  
  
  Кем дә булһа унда - тере.
  
  
  Парсонс ят есем тап шунда, беҙ унда эго ҡалдырҙы.
  
  
  Ләкин бүлмәлә бер кем дә булмай.
  
  
  Елена моралес ҡайҙа булған?
  
  
  Ул, ҡото алынып дверца бәҙрәф, ләкин артыҡ ҙур булмаған шкаф, кемдер өсөн-спрятаться да шунда ала. Һәм тағы барыһы...
  
  
  Был көсһөҙ тауыш уның тәүҙә түгел һәм хатта ышанған ине, ул тип ишеткәйнем. Әммә унда тора ул, саҡ һулыш хәл, уны тағы бер ҡат ишетеп эго. Безошибочный кеше тауышы ине был, ул, хәрәкәтһеҙ ҡалған тырыша, әммә бер аҙ шевелиться. Шкаф уны яңынан ҡарау, әммә тауыш менән сығып, был яҡтан да.
  
  
  Юҡ. Ул кисеүҙән аша килә.
  
  
  Уны ныҡлы тотоп «люгер» кисеүҙе һыу көнөнә тура килә. Ябыҡ була.
  
  
  «Елена», - тине ул тыныс ҡына.
  
  
  Яуап эйәреп түгел.
  
  
  Кемдер шунда булған, булды һәм был Елена түгел. Деваться ҡайҙа ул? Хем менән уның булыу йәки унда-тағы?
  
  
  «Елена», - мин әйтәм, был юлы ҡысҡырып.
  
  
  Бер нәмә.
  
  
  «Мин был ишек асырға йыйына. Мин пистолет булған. Сыға, башы өҫтөндә ҡулын», - рявкнуть мин, бер яҡтан менән тора, көнө ҡарағанда.
  
  
  Бер нәмә.
  
  
  Ул, ручка схватываться көнө өсөн, көнө-төнө ҡыҫылһа һыуҙы тыштан һаман тора, һәм уны боралар. Ишекте асып, эскә һәм распахиваться. Ул напрягаться. Беҙҙең тауыш.
  
  
  Ул кисеүҙән аша тишектәрҙе асыҡ күрә алабыҙ. Сергей яна. Һәм унда, аҡһыл һәм көсөргәнешле ултырған Тина Бергсон, был ужасе-се тиклем тәрәнлеге, күңел башҡарыусының.
  
  
  Сумып, уның люгер ҡапланған. Һуңынан уның сығышын күреп таз тарҡатыр өсөн ҡулланылған. Подкожный, шыйыҡса менән флакондар, мамыҡ тампон.
  
  
  Мин уның күҙен киң асып ҡарап.
  
  
  "Елена Ҡайҙа?" Ee һорай ул, уның урынына был тағы ла йөҙ һорау бирә ала.
  
  
  Покачать уның башы. «Мин елена күрҙе. Барри ғына күрҙем уны. ... Ул. һәм ул үлек булырһың». Шепот тауышы ул тиклем кәмегән. Обморок сигендә була ул.
  
  
  Ул, кисеү һәм уны тотоу өсөн грубо локоть үтә. Миңә уның ҡыҫылып, ауыр һулап.
  
  
  "Үлтерергә уны эго?" ee мин прошептать тауышына ҡолаҡ була.
  
  
  Ул бер нәмә лә әйтә. Эй, мин уға әйтеп алам, һәм был уның келли булып?
  
  
  "Һин ҡайтып Тоҙ ни-и-Ньев?" - шым ғына уны һүҙ һораны.
  
  
  Ee күҙҙәрен миңә борола. Был ванналарҙы һерберт һәм ул эткә. Sel ул уның янында. Люгер нах янында уның күкрәген тотоп. Ҡатын-ҡыҙ хәйләкәр була ул, эй һәм ул, бөтөнләй ышанмай.
  
  
  «... Күреп күргән өсөн...»
  
  
  «Парсон Барри», - тип өҫтәнем мин. «Эму күрһәтеү өсөн Корелли, үлтерергә уны эго өсөн мөмкин».
  
  
  Беҙҙең тауыш.
  
  
  Задрожать уның ирендәре, ә мин күҙҙәре дорваться. «Эйе», - прошептать уның.
  
  
  «Һеҙ Барри Парсон нант, үлтерергә өсөн Корелли», - тинем мин ҡәтғи. «Был һеҙ инҡар итә алмай. Беҙ алда әйткәнсә...»
  
  
  «Мин быны инҡар итмәй», - тине ул. ныҡлы. Йөҙө уның яңынан төҫ ала. Минең ҡарашҡа буйынса подкожный инъекциялар өсөн энә скользнуть.
  
  
  "Мотивы?" Улар һорай. "Һин наркоман? Бөтә был?"
  
  
  Пожимать уның яурыны. «Мин бөтәһен сюжет. Мин белмәйем, ни өсөн үлтерергә уны эго теләй, башҡа бер нәмә миңә был неприятно эго күберәк кешеләр ҙә башҡа донъяла».
  
  
  «Әммә ул бынан баш тарта, барлыҡ, кем наркосеть йәлеп ителгән», - тинем мин.
  
  
  Ул башын элгәндәр.
  
  
  "Һин ниңә ҡайтманың?" - мин тағы һорайым.
  
  
  «Барри таба», - тине Тина әлбиттә. «Буйынса мин балконда ултыра, һәм уны эскә загляни күрҙе. Үле. Ул, инә...»
  
  
  Уның аша ҡарау уның иңенә. Әлбиттә! Балкон! Был йыр
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  елена бүлмәһенә нисек аша сығыуын, ee күрерлек түгел. Елена барри үле ҡасан табып, ҡото ҡасҡан була һәм уның үлеменә тиклем. Ул көн ябай француз асыу, балконға сығыу ашыға. һәм ал. Аҙаҡ, һуңынан шунда уҡ был, - тинаһы буйынса юлдарын артҡы күтәреп, эгон барри менән осрашыуҙар өсөн бүлмәләр булһа - бәлки, улар ике осрашыу планлаштырылған - Барри табыу һәм уны үле. Наркотик алыу ихтыяжы Ee һыбай, уны кисеү һәм китеүе өсөн, поправляться, һәм нисектер уны.
  
  
  «Мин табылған һәм индерелгән, тип атағандар уны. Тәүҙә ул, уйлап, тип үлтергән эго Елена мөмкин. Әммә, бәлки, таба Корелли, тип эҙәрлекләй эго Барри. Бәлки, Корелли, беләһең... - тип мин» Уның күҙ йәштәр менән тулған күҙҙәре. "Мин ҡото, Ник!"
  
  
  Ул уны тетрәндерҙе. «Мин һиңә һыу бирермен тейеш Корелли, Тина. Был берҙән-ревматизм. Был исемлектә беҙ бик күп кеше ҡамасау тырыша исемен ала. Бик күп. Хәҙер эшем һинең өсөн, Тина».
  
  
  Ул побледнеть. «Ул белә, Ник! Уны уйлап, мин тип, нанять кемде ҙә булһа, эгон үлтергән өсөн! Мин быны һиңә мәжбүр итә алмай. Мин һине ҡайтарылырға тейеш!»
  
  
  "Беҙ был, Тина!" - мин огрызаться. «Һин берҙән-ревматизм. Мин уны һиңә хәҙер асыҡтан-асыҡ алып барыла. Мин эго генә күрһәтә, һәм...»
  
  
  "Был уны танымай!" восклицать уның. «Ҡайһы бер шәхес уны үҙе була».
  
  
  "Тина..."
  
  
  Потянуться инъекциялар өсөн уның эсендәге энәне подкожный. Ул яҡындарының, ул буласаҡ яһарға, тип яурындарын ғына бороп ҡарай. Ул ҡыҫылһа, уны муйын өлөшөндә йомшаҡ булырға люгер аҙ. «Юҡ-юҡ, Тина! Энә түгел. Әлбиттә, бер нисә мина барыһы ла яҡшы, әммә тормош һәр ваҡыт һин ҡайтырға тура килә».
  
  
  "Ника!" - всхлипывать ул, энә тота һаман.
  
  
  Потянуться минут уның өсөн энә һәм сунь Люгер. Тигәнсе, уның йөҙө үҙгәрҙе тиерлек. Масаты буйынса был матур бесәйгә әүерелгән безмятежный уның томшоғо тамуҡ - күҙ йәш, оскаливаться теш, ирендәр раздвигаться рычание йәнлек була.
  
  
  Мин иңбашына энә инә яһаны, ул үҙен яҡлай алмаған взломать ахмаҡ һөжүм итә.
  
  
  Ул тымыҡ засмеяться вопль дщери күңелһеҙ.
  
  
  Ул, һин, мин ашама тип китеп барҙы. Ул, үҙенең хис комок стяжка.
  
  
  Мин уны икенсе бүлмәгә алып бара, ә һуңынан ҡала эткә ултырып.
  
  
  «Беҙҙең бәләкәй үҙ ҡатышмаһы, Ник», - ти үҙенең иблестәре уны менән йылмайҙы. «Һин бында ҡалһаң, бәләкәй малай шул тиклем яҡшы. Ул бынан китергә йыйынмай».
  
  
  Юҡ, Тина! Улар әйтергә тырышып, әммә бер нәмә лә сыҡмай.
  
  
  Тойола, хәрәкәт әүҙемләште, ул - йөҙ секунд кадрҙар, балкон аша француз буйынса футболды көнө. Һуңынан килеүсе тиште.
  
  
  Бер нисә быуат аша уның тауышын ишетәм кеүек, кемдер ишек герольд була. Келли була.
  
  
  «Ғилми-нәшриәт! Һин унда? Ника?»
  
  
  Ауыҙ асып уны. Һәр хәлдә, үҙең шыл. Әммә минең тауыш түгел ине. Полиомиелит үтә?
  
  
  Распахиваться ишектәр, бүлмә пистолет һәм наготове влетать менән келли була. Ҡарап тороуға ябай һәм мин уны изумление.
  
  
  "Эй, Ник!"
  
  
  Пошевелить ирендәре уны тағы бер ҡат. Полиомиелит үтә. Ул, проворчать.
  
  
  Оглядеться Келли, еҫен тойоп һәм инъекциялар өсөн энә подкожный кисеү тикшерелде. Тигәнсе ҡайтҡанда ул миңә, мин буйынса йөҙөнә һуҡты, булған кисеүҙе потащить күтәреү һәм ултырғысым менән. Сунь уның аҫтында минең йән башы, муйыны һуҡҡан мин һәм һалҡын һыу буйынса.
  
  
  Келли минең менән һөйләшә, әлегә эшләй.
  
  
  «Был нәмә яңы. Был запастары беҙҙә бар. Һыуҙы һеҙ, һеҙ шуға хәрәкәт итә алмай, әммә барыһы ла һеҙ күрмәгән, тип бара. Ваҡытлы полиомиелит. Курари килеп сыҡҡан, шулай уҡ урари булараҡ билдәле, урари, уурали, вурали. һәм woorara. Әммә был ҡыҫҡартыуҙар булған нәмәләр менән башҡа. Һораным мин түгел, тип. Формуланы һәр ваҡыт юҡ, тип беҙ тик ih ала ".
  
  
  Тиҙҙән уның жив.
  
  
  "Тиҙ!" Улар тине. «Тина Был. Уның буйынса гран килә, Барри өсөн Парсон менән осрашты, һәм бында эго кәүҙәһе табыла. Хәҙер ул юлға сыға. Уны уйлап, тип үлтергән Корелли эго. Әгәр хәҙер уны ҡасҡан, һуңынан үлтерергә уны эго мөмкин».
  
  
  "Погоди!" - огрызаться Келли. «Мин бында киләм, һин таба. Тина аҫтында була, был вестибюль, сәхнә булдырам!»
  
  
  "ҺАУЛЫҠ?" - мин нетерпеливо һорай.
  
  
  «Тина Бергсон».
  
  
  "Тина!"
  
  
  «Бөтөнләй фантастик. Әммә хәҙер ул китә».
  
  
  «Китә? Әммә...?»
  
  
  «Вестибюль була ул, әммә китә», - тинем мин Келли, коридор буйлап китте һәм беҙ бер ҡасан выбегать бүлмә. Беҙ баҫҡыстан төшә башланы, һәм уның күмәк кеше вестибюль күрҙе. Парковка ҡарап бара.
  
  
  Хуан уны күрмәне, һәм беҙ улар менән бороп көтә башланым.
  
  
  "Бөтә нәмә аңлата был?" - мин огрызаться.
  
  
  «Ҡыҙыл ул« Ягуар », - тине Хуан, припарка машинаһы күрһәтеләсәк. Улар, элекке кеүек, бер-береһенә, тирә-яҡ фара күрелмәле улар. Сергей үтһен тауы битләүендә һәм занесены ҡараңғы яҡтыртыла, шоссе юл борола һәм унда төп прадо льяно рәүештә алып бара.
  
  
  «Ойошторолоуы ҙур сәхнәлә уның», - тине Хуан тиҙ. «Был бик драматик».
  
  
  "Артыҡ ныҡ!" - Келли сухо-тине.
  
  
  "Мин һеҙгә һөйләргә йыйынғанда, ул эшләгән?" - мин нетерпеливо һорай.
  
  
  «Бында килмәҫ элек уның ун минуттан артыҡ түгел, ә марио сперанец һорай һәм күтәрәйек!»
  
  
  "Сперанец Марио кем был?" Улар һорай.
  
  
  Келли покачать башы. «Эй ҡасан, тип әйтә сеньор Сперанса юҡ бында, туранан-тура түләү һәм истерика уның ҡоя, саҡ күтәрә алмай бында, вестибюль».
  
  
  Уны күрергә мөмкин.
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  Ягуар хәрәкәт башлана. Тина нах артта развеваться сәстәре аҡһыл.
  
  
  «Беҙ был бегах холында бөтә ташлап китергә мәжбүр», - Хуан аңлата.
  
  
  «Ә һуңынан уны шунда уҡ ҡолап, һәм уны атландырып портье тура килә», - тигән һығымта Келли. «Мин һиңә бара».
  
  
  Ул нахмуриваться, тиҙ уйлайым. «Был спектакль - сәхнә аҫта бында. Бының өсөн тип, мин дә белмәйем. Әммә мин уны туҡтатырға тейеш».
  
  
  «Ысынлап та, - тине Келли. "Беҙ нимә эшләргә?"
  
  
  «Был Сперанец Марио ҡарай», - тине ул. Келли. «Мин, моғайын, юҡ. Тина уның артынан барырға!»
  
  
  Гөбөргәйел уның ишек аша халыҡ менән күреп әйләнеп ҡарай һәм унда а. гауптли подхалим командаһы эго. Помахать боролдо һәм уның ҡулында.
  
  
  Был «Рено» һалҡын буласаҡ. Заводиться һәйбәт. Ул, поскальзываться юлға сыға һәм ике тапҡыр кереткәнсе, был күҙәтеү аҫтына алынған. Боҙ н тонелдәрҙән таптары булған, шулай уҡ, элек нисек төндә ике.
  
  
  Төшә һәм туранан-тура юлға бора. Ғөмүмән, уны күрә алмай ҡыҙыл «Ягуар», ләкин хәтерләмәйем, - тип туранан-тура юлға бора, һулға борола башланы, ә һуңынан булырға, оҙон, киң күрһәткес подковообразный, ул цепляться өсөн крайы барранка.
  
  
  Уның двигателенең индереү, сөнки был төрө буйынса Jag ысҡындырырға теләмәй.
  
  
  Минең юлда фараларҙы беленә крайы, невольно баҫыу һәм уны мыҫҡыл итеү, тикшереү өсөн ҡаршылыҡ. Мин еңеллек тойоп повязка көсөргәнеш менән бара.
  
  
  Renault уны ябыу ҡыҙыл боролош яһай күргән һәм «Ягуар» Тина бөгөлөш подковообразный бергсон киң юлда туҡтамаҫҡа була. Ул яй бара, әммә һуңынан тиҙлек өҫтәй, артабан уны ҡасан һәм күрҙе.
  
  
  Автомобиль, асыҡтан-асыҡ алға һикереп ҡараңғыла, юл буйлап өҫкә уттар сағыла, тигән улар буйынса взбираться күк кеүек. Ә аҙаҡ - үҙ күҙҙәреңә ышанмау мөмкин түгел, сөнки ул - «Ягуар», bump яр, ҡая стена булыр өсөн, bump саҡ түгел.
  
  
  Ҡарағас, Тина! - туҡта, мин невольно. "Үҙгәреш!"
  
  
  Быны ул эшләйәсәк йәки юҡ, мин беләм, әммә ошондай, күрмәгән нәмәне мин булманы, «ягуар», тотонолған һыу отмалывать түгел, ә тышҡы крайында һыу юлы. "Тина!"
  
  
  Был крик юғал.
  
  
  «Ягуар» аша крайы һәм тиҙлек йыйыу, өйрәнеү бик аҡҡош кеүек ваҡ-төйәк яһарға эго лужа ныряние булыр ине.
  
  
  Слюдяной зазубривать һәүерташ фара аҫтында тотоу, ҡар һыуы ҡар ут яҡтыртыу һәм һәүерташтарынан һәм таптар ойоша сағылыш ҡыҫылып, аҙаҡ машина зарыться ташы, отскочить, дәһшәтле алыш-йәнә һәм йәнә, был төндә фар менән һүрәтләнгән таш киҫәге һәм киҫкен өсөн, bump итәгендә вертушка барранка грохот.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс тишина килә.
  
  
  Һуңынан тағы көслө ялҡын күккә атыу, шартлау һәм һауаға ҡысҡырып тәжриәбәһе. Һары ялҡын клубиться mimmo төтөн, ҡырҡа, арттан ҡара төтөн.
  
  
  Взлетающий ут, ә һуңынан яңынан искореживать төшә казанский «Ягуар» металл башланы һәм яйға ҡуҙаҡ. Һуңынан әкренләп күтәрелә төтөн, ут ҡыҙыл плясать крайы буйынса ҡорос, төҫлө үтә күренмәле быяла һәм пластика.
  
  
  Йәштәш, шоссе буйлап баралар һәм уны һаҡ булығыҙ урынға тиклем бара, унда ҡыҙыл «Ягуар» аша крайы. Ул аҫҡа ҡараны. Барыһы да, - тип, мин аңлайым, был таш ярыҡтарында була, тонелдәрҙән һарҡыуға барған был стояки.
  
  
  Припарка ул «Рено», асҡыс һәм машина тирәләй выдать вылезать. Был юлы һалҡын ине. Улар, юл ситенә яҡынлаша, унда «Ягуар» ҡая аҫтынан үтә. Ул тора унда, әнисә менән айырым таштарға төшөрөлгән, ҡара һәүерташлы һәм линияһы буйынса стакаданы урын һыу аҫтына теҙелеп, унда алһыу-ҡыҙыл ут өҫтөндә ҡыҙыл Бергсон потрескивать Тина ҡалдыҡтары һәм «Ягуар».
  
  
  Был отель ҡунаҡтарҙы бер секундта һанап подъезжать тирәләй тәүге автомобиле «Фиат», тонелдәрҙән припарковываться һәм был миңә ҡушылмай. Оглинг.
  
  
  Ә һуңынан башҡа килә.
  
  
  Һәм күберәк.
  
  
  Киҫкен хистәр эҙләүсе.
  
  
  Мин тошнить.
  
  
  Ул, ташлы битләүҙәрҙә төшкәс, тағы кеҫә ҡулланыу, стакаданы өлөшөндәге ҡаяларҙа һәм тарыны, унда тәүге тапҡыр ҡыҙыл ударяться «Теше», һәм, ниһайәт, иң участка барыусы машина менән йәнәшә.
  
  
  Әммә ялҡын пожирать казанский, лизать һәм янында булыу өсөн, яндыра алманым.
  
  
  Макушка ҡул һалынған булған, һәм уны көтөп тора.
  
  
  Тонелдәрҙән завизжать янғын һүндереү машинаһы килә, һәм тиҙҙән янғын башлана, огнетушитель менән яныусы битләүҙәрендә саңғы куртка һәм күсмә обрызгивать ҙур һәм обломов селпәрәмә килә.
  
  
  Ул вздрагивать.
  
  
  Янғын һүндереү тора унда, әнисә менән стакаданы казанский. Улар машиналар эшләү һәм фонары яна гвардияға ҡушыла, граждандар килде. Көслө яҡтылыҡ нуры булып минең.
  
  
  Лизать тура килә уға.
  
  
  Был саҡта уның күрҙе.
  
  
  Тамашасылар стакаданы тәненең алғы була. Йәғни, уның баш ҡалаһы тип, ҡара була, һәм быҫҡып.
  
  
  Тина.
  
  
  Бөтә, тип, ҡыҙы менән алтын алтын булып ҡала тире.
  
  
  Ул, боролдо, ауырыу.
  
  
  Тейеш булған, күңелемдән таш төшкәндәй һәм батҡан илдә уның менән йәнәш фан казанский. Кемдер яурынын һәм ҡулын мин буйынса потрясти. Ул, аңламайынса, ниндәй ваҡытта һөйләшеп тауыш йәғни минең менән.
  
  
  Ул пошевелиться.
  
  
  "Ғилми-нәшриәт."
  
  
  Келли була.
  
  
  «Үле ул, - тине Келли. "Ҡәһәр һуҡҡан нәмә".
  
  
  «Мин уйланым да, уны ябай ғына тойоп, барыһы кончать, һәм эй, йүгереп яҡшы». Ул тын. "Ул белә, булырға Корелли Рика
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  уның бөтә ғүмере ҡалған ".
  
  
  "Корелли әммә хатта белмәгән дә!"
  
  
  «Ул белә. Ни өсөн уның тауышы китте», - тинем мин. Тауыш бирер, тип аңлайым мин быны.
  
  
  «Мин был исемде тикшереп, Ник».
  
  
  Нахмуриваться һәм уға күҙҙәрен күтәрергә. Мин, ул аңлай, уның рәүешендә була.
  
  
  «Сперанец Марио ҡунаҡханала ла теркәлгән».
  
  
  Һәм ул был хаҡта уйлап ултырҙым. «Клерк ләкин был уның исеме бирелә».
  
  
  Ул кивнуть. «Клер, - тип әйттем, бына шул, - тине ул. Клера, - тип әйтте, нәҡ уның аша сыҡҡан саҡта гөбөргәйел».
  
  
  Беҙ уның казанский уставляться аҫтында була. «Һеҙ әйткәндә, ғөмүмән, был беркасан ла булған Nieve Sol Рико Корелли y?»
  
  
  «Мин һөйләйем, тип уның бында булыуын водород йәки ниндәй ҙә булһа башҡа ҡунаҡханала Nieve Sol y - һуңғы ай дауамында йәки яҡын булған. Әгәр тышлыҡтың эго исем - Марио Сперанец».
  
  
  "Әммә..."
  
  
  «Һеҙ күргән түгелме был? Бәлки, уның тураһында тина белә. Бәлки, ул белә, ул киллер нант, үлтерергә өсөн эго».
  
  
  Ул, башын покачать, бының өсөн прояснять. «Үлем тураһында ябай һәм бөтә был осрашыу Тина болтовней Бергсон инсценировка була?»
  
  
  «Бөтөнләй юҡ. Ул, тип әйтеп, Рико Корелли, булырға тейеш, һәм бергсон тина барри парсон тураһында белә. Һәм ул ябай ғына түгел, ғөмүмән, курорт килә. Барыһы ла уйлағанса, бында ул - киллер, мафиози булып яллана, Наемный убийца Тина яллы, - һәм беҙ, корелли сөнки беҙ ҡунаҡхана менән осрашты. Бында барыһы да, бынан Корелли! "
  
  
  "Сукин саҡта ул бында?"
  
  
  Пожимать яурынына Келли. «Мин уйлайым, беҙ һәйбәт башланыҡ һәм бөтә тәүҙә хоуку сигнал бирә».
  
  
  Беҙ баҫып, күтәрелһен өсөн ҡалҡыулыҡтар, әммә мин эго тынғы ҡалдыра алмай.
  
  
  Ул, тағы бер ҡат бороп ҡараным һәм обломов.
  
  
  "Әйҙә, киттек ни?"
  
  
  Келли покачать башы. «Матур ҡатын булмаҫ ул, Ник. Иҫәрләнергә матур ҡатын-ҡыҙ эшләй. Тейеш булып, уны яратып Корелли. Шулай эго һәм нәфрәт».
  
  
  «Аҡса йәки был ярата», - тинем мин.
  
  
  "Кеше тураһында ла күп уйлап һине, ник?" Келли ты.
  
  
  "Мин уға тейешме бармы? Мин тейешмен уны, правда?" Улар тынысланмай. «Минеңсә, ул хәл итә, иң яҡшы ысулы был, тип, йүгерә бөтә буйынса асыҡ бассейн, ҡорал рика китте корелли түләргә тырышырмын».
  
  
  «Бер ҡасан да уны беләһегеҙ, ул ҡасан һуғырға ул», - ти бесстрастно Келли.
  
  
  "Шуныһы ҡыҙыҡлы, был salaud ҡайҙа хәҙер?" Ул, яртылаш ҡысҡырып уйлайым.
  
  
  Унбиш
  
  
  Иртән беҙ беренсе булып икенсе иртәнге аш. Хуан балҡып төрө булыуына ҡарамаҫтан, уның рухы депрессияһында урынлашҡан. Был аңлата ул, беҙ биремдәрҙе эшләрбеҙ алмай.
  
  
  Иртәнге сағыу ҡояш нурҙары менән беҙгә континенталь һәм ашарға ултыра. Ул иртән китә алдынан саңғы буйынса покататься испания тәҡдим яһай, әммә уның вокзал.
  
  
  «Мин әйберҙәремде йыйып ғына теләйем».
  
  
  Ул кивнуть. «Мин эшләгән бер нисә йүгерешкән велет бара».
  
  
  Кивнуть ул, уның фекеренсә булып сыҡты.
  
  
  "Пенни?"
  
  
  Ул яуап бирә алмай.
  
  
  "Ике пенни?"
  
  
  "Ниндәй?"
  
  
  "Һеҙҙең өсөн осрашыу. Нимә булды?"
  
  
  «Минеңсә, кеше, уның тормошо тураһында уйлап ышынып. Тина Бергсон. Парсон Барри. Москито. Беренсе дубль Корелли Рико. Елена Моралес һәм хатта - беҙ уның бында булыр ине».
  
  
  Улар, ҡулға-ҡул алыу һәм ee ҡулы һуҙа. «Донъя шулай үткәрә».
  
  
  «Был донъяла бик яҡшы түгел».
  
  
  "Кемдер һеҙгә вәғәҙә иткән, был нимә булды?"
  
  
  Уның башы покачать үкенесле.
  
  
  Һәм уны түләү иҫәбенә сыға.
  
  
  Крутой булауы, тик әле велет бик тыныс баралар. Тышҡа ҡояш сағыу. Трасса һәйбәт булған порошок йөҙөн ҡапланы. Ул досталь, битләүҙәре һәм биноклдән ҡарай. Нисек мин быға тиклем аңлатҡандыр инде, ике түбәһе велет менән кәметергә була.
  
  
  Был юлы ла ул оҙаҡ эшләмәй; ве ҡарар, шул, һулға ул тармаҡлы, һеҙ аҫҡа төшә башланы. Мин шул тиклем күн тапҡыр кире күҙлек футлярына һалына, ҡасан кемдер аша канатлы юл менән тап килде һәм миңә перелезать ҡая битенән.
  
  
  Был герр Гауптли була, һәм ул бер тапҡыр ошо булғандыр.
  
  
  Махнуть уның. «Хәйерле иртә, герр Хауптли».
  
  
  Ул йылмая. «Хәйерле иртә, герр пибоди алмалары».
  
  
  «Мин кисә һине һағынып кайтабыз буйынса, ҡасан беҙ бергә саңғыла шыуа йә йыйында».
  
  
  «Һис шикһеҙ, бизнес яғынан баҫым», - тине ҡыуанысынан ул.
  
  
  «Эйе», - мин әйтәм, тиҙ арала уның ҡотон алыу. Әммә уға боролдо, ҡотон алыу өсөн биттәр.
  
  
  "Ә бында һинең яратҡан ҡатын-ҡыҙ?"
  
  
  «Ҡаптыра».
  
  
  "Һеҙ шунда киткән?"
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  «Жаль. Бындай һауа торошо яҡшы буласаҡ».
  
  
  "Ысынлап та, була".
  
  
  Был юлы ул туҡталған селл өҫкө өлөшөндәге ҡаяларҙа һәм йылмая. Ул уны һыуына ҡушылып, күк балауыҙ башланды һәм әлегә уның үҙ саңғы ботинкаһы туго зашнуровывать һөртәләр.
  
  
  "Һине ҡайҙа дуҫ?" - унан һорағыҙсы, мин, уның янына ултырып. Ни черта, был мәлдәрҙә мин күберәк одержать булып эшләй.
  
  
  «Ҡунаҡханала улар», - йылмая ул. «Күрәһең, бөгөн уларҙың миңә бик яна теләк ҡушылып. Esqui һуңғы төнө бар, ҡолағы бар, улар люмумба тирәләй оса».
  
  
  «Һеҙ, ғәҙәттә, неразлучный».
  
  
  «Аҡса менән дә шулай. Притягивать улар, магнит кеүек». Ул тағы йылмая, күҙҙәрендә тәрән тырнаҡтарын булып ҡаҙы һәм поэмалар эго ҡараңғылатылған була.
  
  
  «Һеҙ тәрбиәле, герр Хауптли».
  
  
  «Мин реалист, герр пибоди алмалары».
  
  
  Юлда һаҡ булығыҙ, уны беренсе булып саңғыға баҫа ала һәм балауыҙ яһай башлай. Методичный ентекле һәм уның хеҙмәткәрҙәре булһа, яҡшы булыр тип көтәм һәм немец кәрәк.
  
  
  «Мин кем пибоди алмалары Фройлен иҫегеҙгә төшөрәбеҙ-шуның буйынса минең иң яҡын, - тине ул бер мгновение.
  
  
  "Әлбиттә?"
  
  
  «Беләһеңме, минең ҡыҙым булыр». Барып уны өҫкәрәк. «Әлбиттә, һин дә белмәй. Ғәфү үтенәм». Балауыҙ уны дауам итә
  
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  ing. «Иң матур була ул, ҡыҙым».
  
  
  "Була, герр Гауптли?"
  
  
  Ул минең проигнорировать ҡыҫыла. «Эй, туғыҙ була, һәм уны университетта уҡый», - дауам итә. «Минең ҡатын - ҡыҙ-әсә - үлә башлағас, ул бәләкәй биш ҡыҙы булған. Ҡурҡҡандай, эй ҙурайған ул етәкселектең тейешле ваҡытта бирә алмаған. Һеҙ аңлайһығыҙмы?» Минең менән осрашалар һәм күҙҙәрен күтәреп Эго.
  
  
  «Мин бер ҡасан да атаһы булған, был мөмкин түгел, шуға күрә мин беләм, герр Гауптли».
  
  
  «Ғәҙел ревматизм». Ул тын. «Беҙ булмаҫ инек, тип был - уның ата-әсәһе йәки матди ҡиммәттәр ҡарата нигеҙһеҙ ҡоҡуҡтар расточительство - ул университетҡа киткәс, беҙ бәйләнеште юғалтҡан».
  
  
  «Был көн беҙҙең менән булыр».
  
  
  «Ул иң насар осраҡта булды. Наркотик менән арбай ул бик дуҫ булғандар». Мин тағы уның ҡотон алыу. «Был тиклем бындай дәрәжә һәм уның төркөмөнә эләккән булһа, мин еңә алмай». Эпиляция уның балауыҙ дауам итә. «Ул пристраститься героин».
  
  
  Ул уставляться н Хауптли.
  
  
  «Үткән йылдарын ул һуңынан ғәҙәтләнеп арҡаһында вафат булған». Вега н гран вдаль уны ҡарай. "А идара итеү".
  
  
  «Мин бик жаль, - тинем мин.
  
  
  «Раят үҙ һуңғы ваҡытта ошо юғары мәғәнә юҡ», - тине ҡырҡа тауыш менән сағыштырғанда, ғәҙәттә, һәйбәт тауыш Хауптли.
  
  
  «Был тормошҡа кеше сығымдар тураһында мин үкенәм», - тинем мин, уйлап тураһында һөйләй, иртәнге аш өсөн хуан тип әйтә.
  
  
  Пожимать уның яурыны. «Ниндәй-үҙе шул мәғәнәне уның винить. Уклониться от атаһы уның яуаплылығында. Уның менән башҡа ҡатын - ҡыҙ менән бер түгел, ә күп булыуы - үҙе һәм заповедных ҡыҙ». Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның уйлайым. «Минең презрение һәм уның күрә, шулай реакция, нисек мөмкин. Шулай уҡ үҙеңә кире ҡағып, уны нисек уны кире ҡаға».
  
  
  «Һеҙҙе психолог башҡа әйтә алам», - тинем мин иғтибарлы. «Самоанализ - хәүефле уйындар».
  
  
  «Мин генә түгел, ҡатын-ҡыҙ менән таныша. Уның был бизнес менән шөғөлләнә».
  
  
  «Һәр ир-егет һөнәр алыу булырға тейеш», - тинем мин.
  
  
  «Әммә ул түгел, мин улар янында булырға».
  
  
  Ул уны күҙәтеп өсөн, белмәйбеҙ, тип әйтергә йыйынмай, уның.
  
  
  «Наркобизнес», - ти ул әсе йылмайҙы. «Эйе. Улар, аҙға, героин үҙе тәьмин иткән берҙән-минең бала үҙ-үҙенә ҡул һала. Һеҙ нисек был өлөшлө менән әхлаҡ, герр пибоди алмалары?»
  
  
  Ул, башын покачать.
  
  
  «Минең менән бергә был насар. Бизнес анализ башлана, унда һәр ваҡыт булам мин. Кешелек, уны эго йоғонто яһауы тураһында уйлана башлай. Миңә оҡшамай икән, мин шуны күрәм».
  
  
  Саңғы һәм уның балауыҙҙы ҡойоп, уның башҡа һайлай башлай.
  
  
  «Мин буласаҡ, тип киткәне бирле үҙ бизнесын башларға һәм төҙәтеү буйынса бер йыл гонаһы ғәфү ителә».
  
  
  Ул бер нәмә лә әйтә алмай. Көтә уны.
  
  
  «Мин әйтмәйҙәр улар, нимә булыр, әгәр уны ойоштороу буйынса китте. Мин эҙләнем донъяның аҙағына тиклем була. Һәм үлтерә». Безрадостно йылмая ул. "Был һеҙ аңлайһығыҙмы?"
  
  
  «Эйе, Корелли синьора».
  
  
  «Энрико Корелли», - тине уның менән полуулыбка. «Рико Корелли, ә һин Карте. Мин әйтәм, был иң яҡшы ғилми-нәшриәт Карте».
  
  
  Ул кивнуть. «Ғәҙәттә. Һәр ваҡыт түгел. Ғәҙәттә, тик».
  
  
  «Мин һеҙгә әйткәндә, был административ менән проблема була башланы. Ябай осрашыу, шулай бармы? Осрашыу ҡар - ҡар менән аҫылы!» Ул засмеяться, ныҡ тештәрен күрһәтеп. «Ҡыҙыҡ, владимир Карте! Шаяртып».
  
  
  «Эйе», - тинем мин.
  
  
  «Был бик ябай тойола. Лисистрат н һеҙҙең менән осрашты һәм уны ташлап китә Корсик Сьерра-Невада».
  
  
  "Әлбиттә."
  
  
  «Иң башлау менән проблема булды. Минең капо тураһындағы ниәте билдәле булды. Кеше-минең яҡындарым ул иң яҡыны. Йәки тыңларға. Мафиози хәл минең менән контракт».
  
  
  «Серәкәй».
  
  
  «Эйе. Бындай һөжүм булдырмау өсөн, элекке коллегалары уны үҙе һүрәтләгән ди минең яхтам базиллио ванесси мин ышандырҙы. Һәм бик һөйкөмлө ҡыҙҙы, ул уның менән йоҡлай, уның менән барғанда, әлеге характеристика өсөн эшләй».
  
  
  "Һеҙ үҙ кешеләрен ҡуя?" - әлбиттә, - тинем мин.
  
  
  «Белһә лә, һөжүм уңышлы була тип, - тине Корелли. «Асылы буйынса, ул яһай, тип һөйләй икән. Әммә уны ла уйлап, ысынлап та, төҙәлеп тип Москит. Улар, тип ышанам, һәм һеҙ ара осрашыу үтте сучок задоринка базилио һәм башҡа, һәм мин һеҙҙең менән осрашыуҙы ойоштороу араһында ысын булыуы мөмкин. "
  
  
  Ул тын.
  
  
  «Әммә был барыһы ла түгел әле. Вафатына тиклем һөйләүенсә, нисек уны ташлап китә Валенсия яхта, ул обнаружил, - тип ҡотолорға ниәт швед мин һандуғас минең матур!»
  
  
  "Тина Бергсон?"
  
  
  «Эйе. Отель уның, уның өсөн үлә. Мин уны үҙе һығымта менән контракт». Сардонически Корелли йылмая.
  
  
  "Сәбәп бармы?"
  
  
  «Ҡыҙыҡ булды, шулай уҡ мин, һеҙҙең кеүек, владимир Карте. Тина һеҙ ни асыҡ аңларға тейеш».
  
  
  Ул уны бик яҡшы аңлайым, тик бер нәмә лә әйтмәй.
  
  
  «Нимфоманка ул, владимир Карте. Минеңсә, был ғәжәп тә түгел, һеҙҙең өсөн. Әммә, бәлки, сәбәптәре, улар буйынса фрейдистский символына әйләнде, уның бындай, шундай уҡ ҡыҙыҡлы, һәм уның научной идеяһы нисек факты».
  
  
  Любопытство уның менән ҡарайҙар уны.
  
  
  "Швед ун биш йыл батрак булып, уны көсләй. Ул зәбир. Аборт уңышлы үтте, әммә сепсис үҫешә. Эй гистерэктомия ун биш йыл эшләп килә. Был уңышһыҙ, матур, аҡыллы йән эйәһенә әүерелә одержимый уны юҡ итеү. гүзәллек, әсә менән уның булыу алмай. Сөнки беҙ уны булып ҡатын-ҡыҙ, ир-ат, беҙ, ул булырға тейеш булһа - сверхчеловек! Был аҡыл менән матурлыҡ һәм был - һеҙҙең тәъмин, уның интеллект сикләнгән
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  Эсс, владимир Карте! - уның ҡарауы, үҙе бәләкәй империяһы алыр, хужа булыр ».
  
  
  «Селтәре наркотиктар», - тинем мин.
  
  
  «Бөтөнләй фантастик. Хәҙер уның проекты һуңынан уның тураһында һөйләүҙән тыш, уның серҙәрен асырға мин был хәлде ул нисек наркотиктарға ҡаршы көрәш буйынса департаменты емереп ҡушма штаттары һәм иң серле сылбыр».
  
  
  Ул кивнуть. «Был була һәм сәбәптәре, улар буйынса Парсон ул нант, үлтерергә һинең өсөн!»
  
  
  "Был эштә иң. Бәхеткә күрә, ул ҡарар минең тәүге реакциялар сылбыры һүтелә шокирующий уны интерпретациялау, күҙҙә тота һәм заполнят кеүек асыҡ. Мин вәғәҙә итә лә ул, мин мин тип оҙатып ҡалды һәм америка верный булып, уның яҡындарының, хатта уның ята. Ут эсенә уны телефон - виллы на Корсика беҙҙең оло, ҙурыраҡ булған беҙҙең азатлыҡ һәм һәр тирә - һәм, ниһайәт, ишеткән кеүек, ул барри парсон малага ҡалаһы менән килешеү төҙөгән.
  
  
  "Иң ҡыҙыҡ".
  
  
  «Минең парсон киләһе аҙымды үҙе шпион минең ебәргем килмәй. Мин уйлайым, әйткәндәй, был файлдарҙа һеҙ парсон интерпол тип табып, нисек Даниэль Тюссо, француз йәшерен еңгә. Улар ун бала булып донъя һуғышы ваҡытында. Ике, шпионлыҡ етә һәм үлтерә һәм ».
  
  
  «Хәҙер уның үле».
  
  
  «Мин шикләнәм». Пожимать яурынына Корелли. «Мин һеҙҙе ишетеү буйынса малага тәрбиәләү тураһында һеҙҙең менән дискотека менән танышығыҙ».
  
  
  Ул йылмая. «Был һеҙҙең баш сигарет аҙ».
  
  
  «Күпме», - Корелли ты. - Ярай, Моралес Парсон Елена иғтибар менән күҙәтеп, уның мөмкинлектәр ҡалаһы торремолинос засеев эму ала. Һәм мин уны тап иҫкәртеү, белдереү, уның тоҙ килгән-һәм-Ньев, мин табырҙар һәм үлтерерҙәр. Велет был сәбәптәр буйынса ул һеҙгә ҡаршы түгел ».
  
  
  «Уның был-йыраҡ».
  
  
  Кивнуть Корелли. Ул үҙе саңғы менән тамамлай. "Мин, тип ышанабыҙ, бәлки, мөмкин булһа лисистрат тина яхта үлтереү, әгәр унда нимәлер була, ләкин, һеҙ нисек белеп, уны булдырмау етди йәрәхәтләнә. Капо яза ла яҡшы. Тимәк, һауа торошон күҙәтергә тейеш тип, мин, бер нәмә лә килеп өсөн. убийца Капо генә, Тина һәм наемный убийцы өсөн тик! Серәкәй. Һәм пастор. Шуға күрә мин ябай гер герр Хауптли, эшһеҙ Валенсия яллаған бер нисә актерҙары, улар башҡарған ролдәр өсөн подхалим минең уйлайым ».
  
  
  Ул көлөп. «Һеҙ кеше бик находчивый, владимир Корелли».
  
  
  «Иң оҙаҡ йәшәгән минең тормош-минең өсөн зирәклеген һөнәрҙең бик хәүефле». Ул нахмуриваться. «Һөнәре түгел. Был һөнәргә үҙе бысраҡ мәғәнәһендә. Рэкет бик хәүефле. Яҡшы һүҙҙәр. Ҡырыҫ. Яҫы. Неромантичный. Ракета».
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  «Мин һеҙҙең өсөн бик оҙаҡ һоҡланыу менән күҙәтте». Корелли йылмая. «Мин шунда уҡ аңлап, һин тип москит үлтерә. Һәм уның күҙаллауынса, һин парсон һәм үлтерә. Тина өсөн көтөлмәгән үлеме минән булды. Мин уйлайым, ул покончить тормош самоубийство, тип әйтергә була Льяно Прадо. Әммә мин уйлайым, ул булырға тейеш, һуңынан был машина өҫтөнән контролде юғалта, - тип асыҡларға мөмкин, тип Парсон тынып ҡалды, һәм уйланым, мин уны үлтереүҙәрен белдем һәм был барыһы ла уның тураһында ".
  
  
  Ул әйтте: «улар ҡасыу осраҡтары булған хәл был, тәү сиратта һеҙҙең белер, тип, уны бында».
  
  
  "Аныҡ."
  
  
  «Үле ул. Һәм тауыш бөтһә, нимә менән бәйле был».
  
  
  Кивнуть Корелли. Аҡылһыҙ ул хомут саңғы, бурса һәм уның зажим ботинка кейгән. Уң тубыҡ һәм бөкләргә кереште.
  
  
  Ул кейенә башланы.
  
  
  "Тел менән түгел покататься мин?"
  
  
  "Матур."
  
  
  Ул ухмыляться. «Алдында был, ғилми-нәшриәт комплексы, ҡунаҡхана ул ине, был ҡайсандыр һин булһын».
  
  
  Ул аҫҡа ҡараны. Уға конверт һуҙа. Ирҙәрҙең н nen була. Конверт асыла таныштарыбыҙҙы күрәбеҙ һәм рулондар бер төрө - микрофильм.
  
  
  «Был ябай ғына түгел, тип уйламайым һеҙҙе. Исеме. Урын. Дата. Бөтә. Был юлы Төркиә аша бөтә Сицилия, Мексика һәм Ривьера тиклем. Һеҙ алмайсы калдырырға беҙгә әйбер, беҙҙең кеше, әгәр кәрәк булһа, факттарҙы. Был уның тел сылбыры емереп, уны яңынан йыя башлаған була, шуға ярамай. Беатриса Белл ".
  
  
  Беатриса. Эго ҡыҙы. Данте һәм гүзәллек итеп түгелме был?
  
  
  «Яҡшы, Корелли», - тинем мин.
  
  
  Мин уның арҡаһына буйынса хлопнуть. "Барам!"
  
  
  * * *
  
  
  Әкрен ул траверсеға ҡаршы төшөү линияһы башлайһың, педалдәр боролош яһап ҡарау һәм һуңынан йүгереү битләүҙәрҙә аҫҡа йүнәлде. Кристи юллауы һәм матур таш өйөмөн урап һуңынан уны кире бора.
  
  
  Ул минут уның өсөн саңғы һәм сунь микрофильм й эске йугереп камзол. Иң тапҡыр сабыла ҡар булып. Ул, хис-тойғолар, һығылмалылыҡ порошок кеүек булды минең иң яҡшы отскок вгрызаться саңғы менән.
  
  
  Мин Подо булып Корелли, уны ҡая бөгөлөш буйынса хәрәкәт итә башлаған. Ул бер нисә боролош үтеп, ведельн инә, ә һуңынан һөҙәк трассаны табан боролған мөйөштә траверсеға буйынса бик киң.
  
  
  Ул, уның артынан төшкән, эшләй, нисә боролош, бөгөлөш үҙ тәнен һәм стряхивать. Ринас әхмәҙиев аҙағында, траверсеға асыҡтан-асыҡ яһарға, был уның өсөнсө маршрут альтернатив лыжник күрҙе.
  
  
  Бындай битләүҙәре булған, юлдың был участкаһы сиратлашыуы билдәле бер ваҡыт арауығы аша,-тип ике сымдарын төшөрөп, улар крученых неплотно билдәле бер урын буласаҡ.
  
  
  Был йәш кешенең куртка көрән. Үҫмер уның кеүек, һәр хәлдә, шулай булғас уны жилистый, төҙөк кәүҙәле. Йәшкә ҡарамай, уның менән айырылды лыжник. Ҡар саңғы впиваться Эго, дрифт һәм оҫтаһы булыуы һәм уның әйләнеше.
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  ве белә.
  
  
  Участка битләүе булһа, унда ике трасса тә, йәш врезается был ҡырын лыжник, әкренләп аҫҡа төшә һәм яҫы траверсеға серияһы. Ҡасан, унын, янына килеп Корелли, ул ҡаялы һырттар һыу төрҙәре буйынса йәшеренгән, ике трасса бүленә.
  
  
  «Бүлмәһендә матур», - тинем мин.
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  «Штат ҡасан һин киләһең, һин уны альт һәм аспенный в ответ. Һин уларға оҡшаған!»
  
  
  Ул посмеяться. "Мин һеҙҙе был сәбәп буйынса ҡабул итә ала!"
  
  
  «Иң яҡшы һатыу», - тинем мин. «Дауам итә. Киләһе туҡталышҡа тиклем барыр өсөн ул һиңә».
  
  
  Усмехаться һәм ул юлдан юлланған.
  
  
  Аша бер нисә мгновений ул килде, шунан ул. Минең уң саңғы аҙ ҡалыша, һәм уны тырышып өсөн яҡшы шкаф поклевка сағыштырмалы.
  
  
  Ул оялағы буйынса ашыу текә боролоп, әкрен снегоочиститель ярҙамы менән, ике ҡая араһынан үтә тар булып сыға күркәм сөнки маневрирование өсөн тоташтырғыстар, ә һуңынан киң яланға сыға, тирәләй ҡарҙан һәм боҙҙан, шөғөлләнеү өсөн һәр кем лыжник пикник өсөн майҙансыҡ булараҡ күренә. Алыҫ корелли ул күрергә аҙағын.
  
  
  Аҫҡа сума, һулға Корелли өсөн кәрәк, һәм ул нәҡ ошо ваҡытта яңынан малайҙы күреп.
  
  
  Хәҙер беҙ ике ул һәм ике альтернатив юлдар киҫешкән һыҙаттар тиҙ төшә аҫҡы өлөшөндә киң ҡырҙа ҡатҡан ринас әхмәҙиев яҡынлаша.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул туҡталыу, туҡталыш яһау, bump хоккей ҡар, ябай һәм шунда тора. Порошок яҡшы булыр. Ҡаты ҡар аҫтында күренмәй. Ләкин мин күреп мөйөштә баҫып оҡшай. Мин был төрө бар, ул текә һәм яҫы тиерлек булып, әммә тирә-вогнутый тайпылыштар булып, ул миңә бик оҡшаны.
  
  
  Бөтә башҡа проблемалар һәм уның буйынса шеллек уҡ Корелли, ярты юлда туҡтамаҫҡа. Һулдан бара ул, мин туранан-тура сыҡты, һәм әлегә уның ҡарауы, инә һәм уны уңдан һулға шторм ҡайта. Ринас әхмәҙиев артта йәш кеше уны башҡа күреү, ул., һыртының ҡая яҡынлашҡас, беҙҙең тормошта айырыла, сөнки эго.
  
  
  Мин шул тиклем тапҡыр сығырға йыйына башлағас, сирҙәрҙе иҫкәртеү крайы күҙҙә тотола. Ул яңынан башын күтәрә, сағыу ҡояш менән прищуриваться. Минең күҙем минең менән уҫал шаяртыуҙар уйнауы? Юҡ!
  
  
  Егет бер нәмә уң ҡулына тотҡан, ә һул ҡыҫыу күҫәкте ике саңғы. Тотоу ул ниндәйҙер ҡорал - Эйе! Был пистолетты, ҡулдан!
  
  
  Хәҙер балалар һәм ярышлап ҡар туҡтаны. Хәҙер ул ҡая эсендә булһа, уны күрә алмай һәм, нимә эшләргә икәнен, инстинктивно ләкин мин беләм, ул был целиться Корелли, уны саңғы менән оса ул, түгел подозревать, уны прицелы булыуы икәнлеген йүнәлтелгән.
  
  
  "Хауптли!" Улар туҡта, эгон прикрытие ҡулланыла, был осраҡта, әгәр мин алдан ниндәйҙер оптик иллюзия.
  
  
  Башын бороп, уны тиҙ арала, әнисә менән мин битләүе буйлап өҫкә. Унда, йәш кеше ситтә махнуть рукой. Һәм бер нәмәне лә үҙем менән корелли боролған мөйөштә күрәм. Замахать предупреждающе ул отчаянное. Корелли аңлап, бер нәмәнән дә, башҡортостанды. Ул йүгереү линияһын алмаштырырға маташа, әммә бер тигеҙлеге һәм юғалтыуҙар кәмей-кәмей лобовой өсөн уңышһыҙ. Әммә ул үҙ ҡулына алыу, үҙенең һәм янбашына һуҡтым буйынса, ә һуңынан үҙгәреүсән башланы.
  
  
  Саңғы буйынса запрыгивать н һуҡтырыла һәм уның таяғын, ҡаяға аҫҡа ҡарарға тырыша, үҫмерҙәр өсөн ул ултыра. Люгер саңғы һәм уның һул ҡулы аҫтында ике досталь күҫәк сунь.
  
  
  Ниоткуда Магнат тирәһендә барлыҡҡа килә. Ул, егет башын ташҡа булғанлығын һорап ҡарай, әммә бер нәмә лә күрмәй. Зажим алыу өсөн саңғы һәм кеше араһында мин һәм мин юлда туҡтамаҫҡа швырнуть магнат тубыҡтан ҡар, саңғыла тотош бер хис, ручка бикләп тә ҡаҡшай, артабан рыхлый яландары буйынса китеп. Ул, поскальзываться һәм, ниһайәт, ҡапыл туҡтаны. Мин саңғы менән башҡа янында ята. Хатта лә хәтерҙә, нисек уның дорваться.
  
  
  Хәҙер ҡар һәм ҡарағас буйынса һайлап Корелли, таш өсөн йыл һайын бирелә.
  
  
  Нацистарҙың беренсе атып. Ул тейҙерә. Хәҙер уны күреп, бәлки, ҡая тирәһендә алға сыға һәм үҫмерҙәр кеүек. Подготовить уны «люгер» эму спусковой һәм ырғаҡ башын баҫып. Уңға бик алыҫ.
  
  
  Мин уны тиҙ күреп һәм ҡарағас. Эго кепка төштө. Струиться тороң алтын сәсе тирәләй эго.
  
  
  Тина бергсон булды был!
  
  
  Сөнки ул шаҡ ҡатырғыс була, тип уйларға мөмкин түгел.
  
  
  Тик һуңынан ғына минең бөтә тарихы мейеһендә подсказка ҡабатлау.
  
  
  Тина!
  
  
  Ул да булмай ҡыҙыл тәнлеләр «Ягуар».
  
  
  Елена был Моралес булырға тейеш. Уны күреү, ул хәҙер. Уның, күрергә, мәйете булараҡ табыла һәм шунда парсон парсон елена бүлмәһенә ингәндә, унда беҙҙең эго ҡалдырҙы. Ee күреп ҡала һәм уның бүлмә - тина бергсон унда булмай инде! Тина тоҙ килгән-һәм-Ньев, һыу табыуға йүнәлтелгән һәм парсон эго Корелли, ул үлтерә өсөн эго. Парсон таба һәм уның үле - тиклем Елена бүлмәһенә инә. Шуға күрә уны ҡунаҡ бүлмәһенә шылтыратып, елена килтереү өсөн. Елена килгән һәм ебәрелгән хәбәрҙәр.
  
  
  Елена балконға сыға һәм ҡыҙыл һыу төшөргә мәжбүр Тина «Ягуар», сөнки хәҙер беләбеҙ уны, - тип Елена - был Корелли күҙе һәм ҡолағы. Уны ултыртып, уның «Ягуар» һәм һәләк. Подкова в сиратында, төр буйынса йәшеренеп, уның елена йәмғиәте ултыртыу өсөн бирҙе «Ягуар» йәки ботинкалы саңғыларға тиклем булды-ауыр, газ педаль тотоп, үҙенең һәм отпрыгивать.
  
  
  Ҡараңғыла менән ҡасып, хәйер, ул тышлыҡтан, уны шунда уҡ.
  
  
  Һәм хәҙер...
  
  
  Хәҙер үҙеңде үлтерәм килә һәм уны баҫа наркосеть корелли, мәңгелек кеүек.
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  айсар ҡунаҡхана эшләй!
  
  
  Уны күргәс, тағы ла нисек күтәрергә була һәм тина корелли уставляться. Тина мин тағы атырға була. Эй ут яуап бирҙе ул. Ул бик алыҫ булыу өсөн нимә эшләү ҙә яҡшы.
  
  
  Мин уның ҡарауы, аҙаҡ ҡар һыуына барыу корелли һәм корелли буйынса йөрөшө булды. Һәм ул отчаянное омтыла буйынса һайлап битләүҙәрендә ҡар төшкән. Күп ир-аттары кеүек үк, үтә хәүефле һөнәр менән шөғөлләнә, ҡорал менән ул асыҡтан-асыҡ үҙенең дә яратып кейҙем.
  
  
  Саңғы ботинкаһы уға маҡсатлы уның үҙе ташлана, ҡорал тота юғары.
  
  
  Тирә-яҡ ҡар магнат ныҡ туңа. Бәлки, уны күрер, сөнки уның битләүҙәрен тирә көсөргәнеш килеү потрескивать, ул контурын барлыҡҡа йомоп, ос наклоняется һыу баҫҡан.
  
  
  Ул, шылдырылған, күргем «Люгер» ҡар бер атып, ике, өс тапҡыр. Разнестись эхо һауаға атып була. Яҡтан ҡарҙар ағып бөтәсәк. Ярыларындағы ярыҡ булды, ҡар һәм боҙ ирей башланы, һәм бөтә плита - өҫкө яртыһы бүленгән магнат менән, мин уларға ер йөҙөндәге булған.
  
  
  Уның менән иң тиҙ хәрәкәт башлана. Горка!
  
  
  Иоанновна уны эго яҡынлаша, әммә был мөмкин түгел ҡасырға. Улар ҡаланы ике тапҡыр атып корелли, ә һуңынан уны йугереп, ҡар уклониться от горка, әммә уны тоторға һәм ул аҫҡа өҙгән. Улар, элекке кеүек, уның материалдар юҡҡа был һары сәсле.
  
  
  Ҡар һуңынан таш тураһында рассыпаться һәм умыртҡа скопиться башлай, һәм грохот грохот менән туҡтаны.
  
  
  Корелли яй йыйылды һәм ул һыу төшә саңғылар.
  
  
  Унда иҫәпләүҙәр уҙғарып ятҡанда, ҡар ҡ уҙҙы.
  
  
  Улар, уға яҡынлашты. Боль побелеть кешенең эгоһын түгел, ә күҙҙәре расфокусировать була. Уның был шок булды.
  
  
  "Сылбыры ватылған!" - мин прошептать ул.
  
  
  Эго башын күтәреп буйынса уны ҡар. «Мин быны, Рико».
  
  
  Тәүге тапҡыр уны эго исеме менән аталған.
  
  
  Откидываться йылмайған ирендәре менән уның элек еңел булған.
  
  
  Уналты
  
  
  Века уны эго ябыла.
  
  
  Уның тәне гвардия корелли граждандарға ярҙам тураһында айыртырға, ә һуңынан саңғы китә, ҡасан башланырға бер нисә кеше менән настяға тина бергсон өсөн көрәк. Фу менән уның яғындағы кешеләрҙең биреү-маньчжур тураһында ҡайғылы хәбәр Барри Парсон усы эму һәм аҙағында.
  
  
  Күңелгә ятышлы һәм көсөргәнеш аҫтындағы көсөргәнеш төшөрә булды, ошо эше менән бәйле Spanish Connection. Шул үҙ бүлмәһенә таҫтамал вытираться алдында ул, постучать өсөн нисек кейенергә һәм Хуан Ында. Һуңғы ваҡытта юлдар менән башлана килгән һәм уның тарихын һөйләп эй малага ҡалаһы башлығы.
  
  
  Ул үҙенең тикшереү «люгер» в наплечный кобура, карауат өҫтөндә эленеп спинка, елән һәм потянуться өсөн. Сөнки бар ине, аяҡтары ҡоро, һалҡын һәм уның яурынына махровый стилет накинуть приклеивать туҡыма. Был в зеркало ҡараңғылатылған булырға, әммә мин бик причесываться. Һәм уның тағы бер тапҡыр тикшереп белегеҙ, тип, башҡаса килеп прядь һуңынан һоро тыш, быға тиклем мин аҙнаһына ih өсөн выдать уның кеүек.
  
  
  Ул, беләһеңме, киләсәктә ҙур ih күрергә тип түгел, ә бәләкәйерәк.
  
  
  Упаковывать чемп минең менән - мин быны эшләр алдынан, душта кеүек менеп бара, - һәм ул, уйлап, кейергә кейемегеҙ бармы һеҙ, тәү сиратта Хуан тип шылтыратты, ә аҙаҡ уйлап, ниндәй шайтан, постучать бармаҡ яланғаслана һәм костяшка көнө яҡынлаша.
  
  
  «Инә», - уның тауышын ишетеп, уны приглушать.
  
  
  "Һеҙ әҙерме?"
  
  
  Яуап була.
  
  
  Ул, һәм ишеген асып инә.
  
  
  Мин артынан ишек ябылып, мин йэшел миңә ғәжәпләнеү менән һәм Хуан табыу һәм ҡаршыһына барып ултырҙы. Ул тулыһынса шәрәм ителә, ауыҙын яулыҡ обвязывать бар уның, арҡаһыҙ һәм ҡулын бәйләп тоташтырған ә өсөн ултырғысы булған. Ултырғыс аяғы бәйләнгән. ee һап булмаҫ. Мин ҡурҡыштан телһеҙ уның күҙҙәренә ҡараны.
  
  
  Ул, ишек тотҡалары потянуться т.
  
  
  "Юҡ, юҡ, Ник!" - әлбиттә йомшаҡ әйткәндә тауыш.
  
  
  Тәҙрә замерцать штора яһай, һәм шуның өсөн улар сыға Тина Бергсон, ҡулындағы пистолетын тота. Был ҙур тойола - нах өсөн. Mark webley parsons iv булыр. Саңғы кейгән кейеме була ул - шундай уҡ, ул битләүендә булған. Мокрая һәм һалҡын булған уның, тик үҙе башҡа ярайһы. Безумство Ee дәрт яна күҙҙәре.
  
  
  «Сәләм, Ник», - тине ул, көлкө менән күңелле.
  
  
  «Тина», - тинем мин.
  
  
  «Эйе. Шыуышма һәләк була ул, һин ул ойошторған».
  
  
  «Асыҡ».
  
  
  Ул бороп, тәндә тағы бер тапҡыр һәм хуан обнаженный ҡото алына. Нәҡ шул ваҡытта уны күреп, тәмәке ee обнаженный күкрәге менән яна. Ул вздрагивать. Тина бергсон садомазохистский булып ҡалған ғәҙәттер, моғайын, ғәҙәтенсә леско, ул нимфомания килтерә.
  
  
  «Һин ауырыу, Тина, - мин әйтәм, әлбиттә. "Иң яҡшы ҡала тип түгел, бындай кешеләр ыҙалап ауыртмағаны өсөн, ху нисек?"
  
  
  Тина взрываться. «Дурак булған рика, наркотик сылбырын өҙөргә тырышып! Уның схемаһы донъяла иң яҡшы эш хаҡы - ул ҡотолоу һәм отель нах!»
  
  
  «Әммә был ысул эго ҡыҙын үлтерәләр».
  
  
  Тина усмехаться. «Был шлюха ҡыҙ булып, бөтә ҡатын - ҡыҙҙар кеүек- һәр ир-егет колледжда уҡыуын шул иҫәр, унда йөрөгән».
  
  
  «Ғәжәп һине генә, Тина», - тинем мин. «Һин психиатр кәрәк».
  
  
  Һәм уның башы запрокидывать засмеяться. «Пуритандар һине, ник! Һин быны беләһең? Пуритандар!»
  
  
  Наплечный кобура уның тураһында уйлап, бүлмәлә карауат эленгән спинка минең өсөн, һәм үҙе өсөн прокляты, иҫәр дурак булған. Ул уны ҡайҙа барһа ла булмаған. Барыһы өсөн сентименталь глупый
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  Хуан уны үлемгә дусар ында ҡыҙыҡһынды.
  
  
  «Мин биргәс, микрофильм, Ник», - тине Тина, занавеска китте, мин уны көтә унда. «Рико менән күрҙем мин һине. Һин уны ала алырға тейеш. Эго мин бирһәң, ул һине үлтерергә йәки».
  
  
  «Эш юҡ, Тина, - тинем мин. «Әгәр уны пленға бирелә, һәм беҙ һиңә ике үлтерергә киттем».
  
  
  «Юҡ», - тине Тина, уның күҙҙәре балҡып. «Мине борсомағыҙ юҡ, был һеҙ яһаны, сама менән. Һәм һеҙ шт шары кире китһәм, барыһы ла миңә тиң. Микрофильм мин генә кәрәк, һәм мин һеҙгә ебәрермен».
  
  
  Ул, башын покачать. «Беҙ был, детка».
  
  
  Зәңгәр күҙҙәрен сағыу һәм Ee булып, боҙ кеүек, һалҡын. Боҙ ҡабығын һәм уның тураһындағы скандинав фьорд тураһында уйлайым. Ул был хаҡта уйлай һәм матур кәүҙәһе, кейеме саңға менән.
  
  
  Тина күрһәтә британия ауыр Хуан «Вебля». Очарование нах тушнова тиерлек уның менән ҡарай. Хуан испуганно закатываться күҙҙәре. Уны күреп, уның кеүек ҡалтырай. Потечь буйынса ee күҙ ек.
  
  
  «Һинең монстр», - тинем мин тыныс. «Мин һине ишетергә, Тина? Мин үҙ өҫтөнә ала алыр ине һин түгел, ә Хуан терезияны ыҙалата. Бесчеловечный йән эйәләре өсөн был һиңә?»
  
  
  Пожимать Тина яурынына. «Мин уны үлтерергә иҫәбенә өс тиклем, әгәр был фильм килтерәм мин һине, ник».
  
  
  «Фильмы юҡ миндә», - тине тиҙ минән. Мин шунда план барлыҡҡа килә. Отель уның, уның өсөн уйлай, мин тип ризаһыҙлыҡ белдереүселәр бик күп.
  
  
  Онтаҡ уның күҙҙәре. «Рико менән күрҙем мин һине. Һин, булырға тейеш, уны алыу фильм. Бер эләкһә эму һин кәрәк булғандар менән осраша. Һәм бөтә тауышҡа. Һәм уны эго ала. Ул, тейеш булһа, бир һин үҙемә эго. Бер, Ник».
  
  
  Ул вспотеть. «Тина, мин уралы! Ул микрофильм почтаһы буйынса ебәрергә. Вашингтон уны эго китте».
  
  
  "Рико гер почта ла ышанмай инем!" Тина фыркнуть. «Эго мин яҡшы беләм, - тип. Яҡшы уйлап, ғилми-нәшриәт. Ике».
  
  
  "Тина, был дөрөҫ!" Ул уны тыу юллана. «Ә хәҙер тирә-хуан выдать ултырғыс һәм пистолеты ята!»
  
  
  Тина миңә борола. Мин пистолеттан күкрәгенә йүнәлтте аҙ ауырыраҡ булды. «Был Webley.455 ғилми-нәшриәт», - тине ул ҡапыл, скривиться. «Шулай уҡ уны көслө булараҡ, Frontier Colt. Мин һине түгел киҫәге өҙөргә мәжбүр булды. Бындай ҡыҫҡа арауыҡ ҡала һәм күкрәгенән йөрәге нимә булды һинең менән. Рыться ине мин һине тура килгән әйбер табып фильм. Бик оҡшаның һәм мин һине ҙур, ҡаты есемдәр өсөн эго юҡ. Мин эго биреү, Нигы. Фильм! "
  
  
  Хуан илай.
  
  
  Ул ни пошевелиться.
  
  
  "Юҡ!" - Тина крикнуть, ху аҙаҡ пистолетын һыуға башын ҡуйып, уның бер нисә сәс бөтәһе дюйм аҙ. «Был фильм мин биреү, ғилми-нәшриәт. Йәки ул вафат булды!»
  
  
  Өмөтһөҙлөктән нах уны ҡарай.
  
  
  «Мин әйттем, бер һәм ике, Ник! Хәҙер - тауыш... һуңғы мәлдә» ты уның.
  
  
  "Погоди!" Илай ул. "Был бүлмәлә башҡа!"
  
  
  «Мин быға ышанам», - тине усмешка Тина менән еңел. «Юҡ. Үҙенең һинең был хисен. Шундай ҡиммәтле әйберҙәр».
  
  
  Минең кешегә кәмегән. "Һин шулай булғас нисек ышанырға мөмкин?"
  
  
  Ул йылмая. "Мин беләм! Һәм бөтә тауышҡа. Ул белә!" Миңә уның юллана. "Мин быны бирмәйем!"
  
  
  Махровый полезть елән минутта ул үҙе. "Тина..."
  
  
  "Әкрен!"
  
  
  Мин уны томшоғо һәм муйынына ауыр күтәреүгә йүнәлтелгән.
  
  
  Ул китте. «Был - минең кеҫәләрҙән».
  
  
  Мин уның ҡарауы, ул күҙен ҡыҫып булһа, уның аҡыл тиҙ эшләй.
  
  
  «Шул саҡта мин үҙемде төшөрөү һәм елән тапшырҙы. Әкренләп».
  
  
  Развязать уның билбау, жестокое уйлайым. Кеҫәлә плен була, әлбиттә, буласаҡ. Әле...
  
  
  "Двоюродный!" - ул огрызаться.
  
  
  Ул бик алыҫ булған өсөн, уны тотоу өсөн мантия, ул тәүҙә ышанмай. Эго менән уның яурынына төшөрөп киловатҡа һәм тәнем менән. Ул тора унда, яланғас һәм яҡланмаған. Әгәр ул яҡын ғына ине, улар ине стряхивать елән, ҡулынан йолҡоп уэбли ee буйынса һәм ...
  
  
  "Был һуғып ташлап!"
  
  
  Ул тын.
  
  
  Ул һыуға сума, һәм пистолеттан күкрәгенә йөрәгем минен һыуынды приставлять. Ул һул ҡулын кеҫәһенә бер порыться. Буш. Ә һуңынан башҡалар. Буш.
  
  
  "Лжец!" туҡта уның. «Ҡайҙа ул? Был ҡайҙа ул?»
  
  
  Уның, күрергә, ул шул тиклем зәңгәр күҙҙәр ялҡын яна башланы, мин уның ҡарауы, минең ҡарашҡа аҫҡа һәм өҫкә йүгергәс тәненә, һәм минең аяҡтар. Аяғы еңелсә пошевелить ул, эй тырышты күргән һәм шул таҫма вздрагивать липкий урын биреү түгел, уның бында минең менән балтыр һулдан яҡтан үтә.
  
  
  Невольно уң аяғы ҡарашын уға күсерә. Уны күреп, нисек юғалған минең ҡарашы, уның күҙлеге һәм онтаҡ мечтательность була. Уның ҡарауы минең үксә артыҡ иғтибар биреп, артабан минең аяҡтарым, таҫма киҫәк, кескенә липкий күргән һәм уны, балтыр һулдан-яҡта минең менән үтә.
  
  
  "Вотум ул!" - ул огрызаться. «Прикрепить к балтыр! Килтереү, Ғилми-Нәшриәт. Һәм килтерә...»
  
  
  "Тина, һиңә ант итәм!"
  
  
  "Телисез икән, һеҙҙең өсөн был үҙе төшөргән һәм плей менән уны үлтерергә?"
  
  
  Ул белә, сөнки ул быны эшләй.
  
  
  Һәм үҙенең шәрә ныҡлы тоям, һәм ул наклоняется өсөн балтырына уң потянуться. Ҡасан уны эго кейеп, изолента булып көсһөҙләндереү өсөн душ аҫтында ды, шпилькалар һәм уны шунда уҡ төшөрәбеҙ.
  
  
  "Тиҙ!" Позвать мин уны, һәм ҡасан да мин наклоняется, һул ҡулын һуҙҙы, мин уның өсөн алынған.
  
  
  Выдать уның стилет яҡынлаша һәм уны, һул ҡулы һуҙып, уны тоторға микрофильм как будто. Минең күҙ ҡыҫыу метнуться уны кулак яһап, һәм уның потянуться рефлекторный.
  
  
  Кулак ул эткә. Эго уның бармағына ҡағылыу мөмкинлеге бирелде. Запястье уны тотоу өсөн ee. Ҡала менән
  
  
  
  
  
  
  Тәржемә төрҙәре
  
  
  Текст Тәржемә
  
  
  Текст
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Һөҙөмтәлә тәржемә
  
  
  Ниндәй-кәүҙәһе һәм уның уң ҡулы булып эшләгән мәлдә стилет ee втыкать эй, ҡолағым, муйыны аҫтына түләргә тура киләсәк.
  
  
  Крик уның менән атып булькать «Уэбли».
  
  
  Таращить глаза отель емерелгән стеналар, икенсе яҡтан эләкмәй.
  
  
  Дары шартлаған минең күкрәгемдә яна ут булып.
  
  
  Улар сигенгән.
  
  
  Ул йығылғас, тән тиреһе һәм тирә-яҡ артериаль ҡан ағыла ee алтынланған.
  
  
  Ниндәй сығым булды.
  
  
  Ниндәй тамуҡ сығымдар була.
  
  
  Вздрагивать, уға баҫып, кәүҙәһе күтәрелеп ҡараны, һәм һуға уның.
  
  
  Бер мәл ул күҙҙән асылды.
  
  
  «Ника», - прошептать күңелле һәм йылмая ул. "Етмеш ете тиклем мин бер ҡасан да, улай түгел икән?"
  
  
  «Һеҙгә лә шул профессияны һайла», - тинем мин.
  
  
  Ул обмякать.
  
  
  Хуан уны хат менән мөрәжәғәт итергә, уның утешать тырышыу, уның менән отвязывать ултырғыс, шкаф потащить ә аҙаҡ килеп, шунда уның ҡаршыһына сыҡты. Шунан һуң мин, үҙемдең һәм менмәҫкә үҙ бүлмәһенә китте.
  
  
  Мин кире китте. Хәҙер ул үҙе Rolleiflex тота, тап шулай күренә, ул тышлыҡ минең кеүек күренә булырға тейеш. Ҡарт ҡарсығын ҡәҙерле.
  
  
  Иң делле, ул бәхетле булып кейенгән. Һин ҡасан кейеп, еңел көндәлек әйберҙәр хаҡында гел һөйләй.
  
  
  "Был микрофильм ҡайҙа?" - Ху һорайым мин.
  
  
  Rolleiflex уны күтәреү. «Бында», - тинем мин. «Фильмында иң яҡшы оператор үҙе һәр ваҡыт фотоаппарат йөрөй».
  
  
  Мин уның телен күрһәтте.
  
  
  Был уның плей заснимать. Ахыр сиктә, Көнбайышта иң яҡшы фотографтары була, уның тирәләй бер-бер Урта, шулай бармы? Хуан һәм белергә лә кәрәк булыр, тип, салбар кеҫәләренә мин ята микрофильм, брелок йәки ҡап тәмәке төтөнө шикелле, шуға ла бармы?
  
  
  
  
  
  
  Үлем Заговор Башы
  
  
  
  
  Үлем Заговор Башы
  
  
  Пролог
  
  
  Аҫыл таш, кескенә утрау оҡшай мумура ҡараңғы булған йәшел-зәңгәр бәрхәт тымыҡ океандың көньяҡ өлөшөн. Архипелаг спрятать Туамоту мөйөш, полинезий мумур буйынса утрауҙар бер аҙ булыр, әммә цивилизация йоғонтоһо һәм миссионер. Мумуран халҡы һаман был һүҙҙең мәғәнәһе тулыһынса ирекле. Ҡатын-ҡыҙҙың аяҡ кейеме кейгән аяҡтары үҙе матур көрән тығыҙ күкрәгенә ҡапланды һәм уларҙы бер кем дә түгел. Барлығы йөҙҙән ih яҡын кеше, улар йәннәт тураһында түгел подозревать, ih утрау булыр ул, сөнки башҡа бер нәмәне лә белә улар.
  
  
  Хәҙер пляж барлыҡ халыҡ тиерлек алтын көтә, катер ih һөҙәк ярына k үтһен ҡасан моторҙар буруны. Был танау өлөшө булып тора банкомат сит ил караптары, юғары һәм туранан-тура, йәки караптары двигателдәрен тиҙлек рев-ҡурҡырға түгел, юлбашсыһы һымаҡ түгел.
  
  
  Ҡасан туҡтар бер нисә катер полицей булып ярында, ир-ат етәкселәр үҙ йугереп барғанда, ә буйында ҡалған ҡатын-ҡыҙ, балаларыбыҙҙың һәм үҙебеҙҙең көлгән возбужденно араһында иҫкәртеү, улар өсөн ҡамасау түгел.
  
  
  Тирә сыға кәмәһе, экипаж ағзалары һәм Atm ҙур сумаҙан һыу инә ала, уның юғары күтәрелеп, уны ҡоро ҡала. Аҡ яхталар, кәмәләр һәм рев-живу кире помчаться менән шөғөлләнә, мчаться полумиль еңел булды.
  
  
  Atm зашагать пляж буйынса, гордо чемп алдында үҙен яуаплы. Эго ул таш һалып, уны ата-бабаларыбыҙ ҡорбан миһрапынан эго сифатында ҡулланыла, әммә трибуна хәҙер ул герҙе.
  
  
  Тирә-яҡ мумуранец столпиться. Росс телдәрендә музыкаль ритм тулҡынланыу менән ih.
  
  
  Atm ҡулын күтәреп, холҡоңдо ҡарарға саҡырҙы, һәм шунда уҡ берҙән-бер тауыш, уны тыңларға мөмкин булһа, киске ладони задыхается бриз була. Әлбиттә, кешеләрҙе үҙҙәренең юлбашсылары седовласый йылмая, һәм наклоняется өсөн расстегнуть чемп замок, аҡ кәмәлә эму оло кеше булараҡ күрһәтте.
  
  
  Көрән сумаҙан уның ҡулында ялтыраған материалдар буйынса үткәрелә. Бер ҡасан да уны бындай нәмәгә ҡағыла, һәм был Банкомат ласкать менән изумление. Һуңынан, түҙемһеҙлек кешенең үҙен күрергә, уның менән ике яҡтан күтәрелеүе һәм уның өсөн прикрыть схватываться.
  
  
  Ул хазинаны бер өйөп, тирә-яҡ кешеләре уларҙы наслаждаться һәр мөмкинлек бирә. Туҡыма киҫәге, һығылмалы һәм төҫлө ағарып спираль невероятно, беҙгә лә оҡшаны, бер сәскәһе булыр Полинезия. Беләҙектәр, таш нанизывать изумительный, йәһүҙиәне барлыҡҡа килеүе һәм кире әйләнеп ҡояш йәйғор эго. Эшләнмәселәр тирәләй бәләкәй пакет ҡағыҙҙары менән олоһо, тәме татлы була. Сунь Atm жевать һәм бер ауыҙ башлағайны, һаҡлыҡ өсөн, йәғни, кешегә күрһәтергә эму аҡ. Лесник олоһо уны башҡаларға таратыу, күрә балаларығыҙға мөмкин тиклем күберәк күргеһе ярай. Мөғжизә тирәләй дауам сығып чемп. Бар әйберләр, улар подпрыгивать, әйбер, ул гениаль, әйберләр, улар тауыш сығара. Һәр яңы шатлыҡлы ропот халыҡ хазинаһы күрһәтергә саҡырҙы.
  
  
  Был көндө иҫтә Мумур н моғайын.
  
  
  Яхта бортынан, хәҙер инде мумура киткәс, янына ике ир-аттар торған пери, утрауға сығып өсөн биноклдән күҙәтә була. Бер ауыр булмаһын, айыуҙы оҡшаған, ҡара сәсле менән ойоша, улар йыуырға кәрәк булды. Худ һәм башҡа юғары булып, шул кнут булып, сәстәре көмөш, маңлайы менән зачесывать шыма элек юғары. Штатское ир-егеттәр булһа ла, был ғилемде ih манераһы бар нәмә һуғыш. Артта ултырған немец овчаркаһы ашыу кеше юғары һәм ҡара доберман ҙур итләс, донъя нәфрәт менән башланыр.
  
  
  Федор Городина, ауыр әйтелә. «Ни өсөн был беҙ ҡул менән түгел ине, Антон? Әлеге ваҡытта беҙ тейешбеҙ алыҫ утрауҙарға барып етә ине. Эго рычание ҡырҡа тауышы була, уны эго айыу менән оҡшашлығы арта.
  
  
  Антон Седовласый кивнуть Жизов һәм яйға нөктәһенә ташлайҙар. Ҡара ҡашлы ҡара күҙле кескенә скрытые аҫтында тәрән булырға тура глазница Эго. «Эйе, мин уйлайым, ваҡыты килер».
  
  
  Өсөнсө жизов ир-атты бороп, ул палубала беспокойно расхаживать буйынса уларҙан арттабыҙ. «Нимә әйтергә, Варнов? Һеҙ әҙерме?"
  
  
  Ир яурындарын худощавый бөкөрәйгән варнов тар булыу сәбәпле, улар ул хатта аҙ кеүек тойола, ул да булһа иң делле. Ул кеше тиреһенә нездоровый аҡһыл була, улар дауалау урамға һирәк сығам.
  
  
  «Эйе, Эйе, ул әҙер», - варнов ҡырҡалар. «Мин аҙаҡҡы егерме минут әҙер булыр өсөн».
  
  
  «Бик поспешность дорого үтә торорға мөмкин, - тине Жизов әлбиттә. Хәҙер ул ярайһы матур күрендек ҡояш нуры инергә тейеш ». Математика буйынса йәш моряк формаһында булған ҡарағас ул. «Борис, - тине капитан, беҙ уны тотоу өсөн, уның сфотографироваться теләйем».
  
  
  Настораживаться йәш кеше. "Сэр д." Терәү ҡарауҙан уның хәрәкәттәрен башлай, ләкин ҡалтырай. "Сэр?"
  
  
  «Нимә ул, Борис?» - Жизов нетерпеливо һорай.
  
  
  «Утрау кешеһе. Ул эвакуацияланған өлгөрмәгән бармы? »
  
  
  "Кеше? Был күренеш һеҙгә дикарь коричневокожий бар?
  
  
  «Да-эйе, сэр. Безобидный уларҙы ла тойола.
  
  
  Городина ҡырҡа выскочить из-под перил, яурынына эго мускулдары бик ҡыҫыла. «Хныкать тураһында һин нимә, малай? Һеҙҙең бойороҡ биреп булмай! »
  
  
  Наманикюренный жиз ҡулын күтәрҙе. «Йәш Борис, Федор. Нотка гуманнизм уны һаҡлау,
  
  
  
  
  был насар түгел, һәр ваҡыт ».
  
  
  Йәш моряк булған ҡарағас ул. «Әгәр беҙҙең маҡсат беҙ ирешергә теләй, Борис, ҡайһы бер ғүмерен фиҙа кәрәк. Нисек һеҙ беләһеңме, рәхмәт үҙгәрә, беҙ уны үҫтереү, донъя халыҡтары өсөн бөтә шарттар күпкә яҡшыртырға була, шуға күрә был ябай кешелек тормошонда үҙ мәнфәғәтен өсөн туземец ярҙам итә. Һине аңлаған, минең малай?
  
  
  «Эйе, сэр», - тип яуап бирҙе борис, күҙҙәренә йәшеренгән шик тағы ла эго. Терәү уны алға ҡарай юлланды.
  
  
  «Дә белмәй, был-һеҙ ни өсөн тырышабыҙ,-тип аңлата, - Городина прорычать. «Кисекмәҫтән бойороғон үтәргә кәрәк. Беҙ һинең менән шулай тип өйрәтте »
  
  
  «Беҙ танырға тейеш, был ваҡытта үҙгәрә», - тине Жизов. «Власть эргәһендә ҡасан беҙ булһаҡ, шундай кәрәк кеше беҙ йәш сағыу, Борис кеүек. Хәҙер ҡурҡып ситкә этәрә эго булыр ине ».
  
  
  Двигатель аҙым үҙгәрә, яхта һәм притормаживать. Ике ҙур булмаған эттәр ауланған зарычать яны тигеҙлеге, аяғы менән бәреп төшөрөп, бер-береһенә таяныс тотороҡһоҙ. Поводок выхватывать Жизов ih ике ҡат сым, элмәк аша зороасрийсы менеп, эт томшоғо һәм ике буйынса хлестнуть. Каюта переборка улар ҡыҫылып барып, ҡара аҡ тештәре рычание ирендәре дорваться тауышһыҙ көслө була.
  
  
  «Мин беләм, һеҙ ошо өҙә алмаҫтай ни эт, улар менән мөрәжәғәт итеп, һеҙ», - тине Городина.
  
  
  Лающий рассмеяться жиз ҡыҫҡа. «Ҡурҡыу - берҙән-бер, тип аңлайым был йәнлек. Буйынса командаһы уларҙы үлтерелгән ине минең өсөн, сөнки беләм, мин үлтергән тип ih көсө була. Һин психология тураһында күберәк белеп тора, Федор. Шундай йәш кеше булараҡ, Борис, фәйләсүфтәр, сабырлыҡ кәрәк. Дьявол был ҡанһыҙлыҡ менән яратҡандар ғына эшләй ». Эт томшоғо шнурок кү һуҙыу буйынса уны тағы бер ҡат. Беҙгә лә уларҙың тауышы сығара.
  
  
  «Әгәр һеҙ үҙегеҙгә йорт хайуандары менән уйнап тамамлағас, - тине сарказм менән көслө Варнов, - мин демонстрациялар дауам итә».
  
  
  "Бөтә мәғәнә. Ҡара, бөтә ваҡытын һәм аҡса бармы, уларға беҙ һеҙгә һалған, дивиденд килтергән ».
  
  
  Ҡулына ҡара күн һәм сунь минут выдать Варнов футляр. Уның оҙонлоғо алты-ете металл алыу буйынса цилиндр ул дюйм нәҙек, аҙағында бер түңәрәкләнгән. «Стилус электрон был, - тип аңлатты ул. «Был спусковой уның идара итеү механизмдары, буталсыҡ көйҙәрен йыйған, мин уны ғына беләм»
  
  
  «Беҙҙең бөтә был һөйләшеү кәрәк?» - ялыу Городина. «Ҡара бирҙе, тип бара».
  
  
  «Тарының, Федор, - тине Жизов. «Мистер Варнов был мөһим момент. Беҙ уның мөмкинлеген тулыһынса наслаждаться уның булыу тейеш. Һуң, бөтөн, әгәр эго проекттар уңышһыҙлыҡҡа осрай, тип, баш ҡаланың ул тормош, иң насар булған». «Ул уңышһыҙлыҡҡа дусар итмә, - тине тиҙ Варнов. «Һин хәтерлә тейеш, был емергес ҡарамаҫтан, минең тирәләй бер ҡоролма. Шуға ҡарамаҫтан, был утрау ҙурлығы менән Мумура өсөн етерлектән артыҡ булған ». Стилус электрон тота ҡулында, уның күлдәк расстегивать башланы. «Етеш, тип беркасан ла еңел ине, хатта табырға был бомба чемп компетентлы таможня инспекторы, сөнки унда бомба юҡ».
  
  
  - Беҙ быларҙың бөтәһе лә белә, - городина нетерпеливо ҡыҫыла. Варнов дауам итә, бер кемде лә ҡыҙыҡһындырмаған кеүек эго. «Бомба безделушка мөхит юҡ, сөнки үҙе чем - был бомбаны. Йомшаҡ, күндәм, теләһә ниндәй ауыр эшкәртелгән формалары, принциптары тулыһынса пластик дауам взрывчатка - пластик расщепляться йәҙрә. Металл төҙөлөшө өсөн защелки бәләкәй детонировать башҡара. Ә спусковой һәм механизмдар тауышы ». Хәҙер, уның күкрәге тә шәрә була, бармағыңдың осона варнов вонзаться, тип, күрәһең, күкрәгенә һул яҡтарында төҙәлеп вертикаль шам булды.
  
  
  Федор Городина вздрагивать ҙур һәм боролдо. «О, мин терпеться ҡарап, уның кеүек яһап был», - Варнов рассмеяться ҡыҫҡа. «Һеҙ күҙәткән алмауы ҡыҙғаныс, мәрхүм бер нисә йөҙ кеше кеүек алыҫлыҡ буласаҡ. Шулай ҙа ир-егеттәр һеҙгә ҡарап һәм күрә алмай, үҙ тиреһе лоскут асыла ". Шам крайы бармаҡ осо өсөн тотоноп, уны тышҡа потянуло һаҡ булығыҙ. Һеңдермәгән уның күкрәген тауыш менән кәүҙәнән айырылып, уның киңлеге-шәрәм, ун көмөш доллар күләмендә түңәрәк металл предмет менән. Magnoliophyta, кескенә нөктәләренә күберәк контакттар күләме йөҙҙәрсә эго япма теркәүсе түгел.
  
  
  Стилус варнов диск крайында һыу еңелсә ҡағыла. «Ключи инеү, һәм мин уның өсөн күсергә тип асҡыс эго байлыҡҡа, власҡа һеҙҙең өсөн асҡыс».
  
  
  «Ә кем өсөн был юл беҙгә кәрәк, - тип өҫтәне Жизов, - асҡыс онотҡандар». «Иң эштәре бөтөнләй булмаҫҡа, - тине Варнов. Улар бер нисә нөктәлә энә осо ҡағылһа диск спусковой башланы. «Хәтерҙә бәйләнештә тәртип кәрәк», - тине ул. Жизов. «Сигналын автоматик рәүештә үҙгәрә һуңынан уны һәр тамамланды. Прикрываться ир-егет кәрәк ».
  
  
  Жизов эму йоҡа ғына йылмая. «Мин һоҡланам һеҙҙең тщательность һайланды. Кардиостимулятор йәлеп иткәндә һәйбәт булыр пароль ».
  
  
  «Эйе, ул, һәм шулай уйлай», - Варнов ризалашты. «Буйынса, әгәр ниндәй ҙә булһа сәбәп туҡтарға ҡушып минең доллар исемләү, шулай инеү асҡысы запрограммировать, пластик йәҙрәләр шартланы өсөн бөтә сигарет тураһында тулы исеме бар. Нисек бизнес башларға ғына беҙҙең бөтә килешеү шарттары үтәлгән һәм беҙ, был, әлбиттә, үҙе менән һүндерелә сердцебиение пароль ».
  
  
  "Әлбиттә"
  
  
  
  
  
  - Жизов тине.
  
  
  Стилус тире менән хәйләле һәм варнов лоскут разглаживать тамамланды. "Шунда. Был яһай."
  
  
  На горизонте уставляться утрау өс ир-егет. Городина яйға ауыр башын бора.
  
  
  «Һис бер нәмә лә бара, Варноу, - ти ул, - һинән бомба түгел, эшләрбеҙ».
  
  
  «Просто ҡарарға дауам итә», - тине Варнов эму. «Утыҙ секунд араһында инеү асҡысы булған һәм детонатор сығарыуҙа тотҡарлыҡтар бар автоматическое индереү котелок. Был ваҡытта мин, әгәр ҡасан да булһа кәрәк булыр, сигнал бирә хамитов.
  
  
  «Мудрый һаҡлыҡ». Жиз раҫлай. «Бындай ваҡытта оҙайтырға кәрәк түгел, әммә был юлы».
  
  
  Варнов күҙәтеп, сәғәт уғы циферблат бер экипажға эго наручный полукруг булараҡ тамамлай. Ул һуңғы секундҡа ҡысҡырып ултыра. «Биш, дүрт, өс, ике, бер».
  
  
  Тәүҙә был икенсе ҡояш итеп, ултырып, нисек инергә һәм башҡалар. Эго һары-хәнәүәт артыңдан утлы шар, ҙур яман шеш кеүек етеҙ, ҡара пар һәм әлегә аҡ төтөн утрауҙары мумур йәшерә. Әүҙем ял буйынса һөжүмгә ташлана & nb яхтаға барып, ул буласаҡ күрергә, тип буруны десятифутовый, һәләк уноситься урын ал. Әүҙем ял итеү ударить корма, захлестнуть эго һәм пассажир судноларында. Шул уҡ ваҡытта тауыш ih һуҡты. Оҙайлы рев грохотать, йәшен кеүек, мең тапҡыр көсәйеү.
  
  
  Антон иптәштәренә ҡарап йылмайып торжествующий жизов тонкогубый менән борола. «Минеңсә, беҙ күрмәгән етерлек. Вытеремся һәм эскә китте, уны әлегә капитан тронуться бойора.
  
  
  Ике эт съеживаться, ҡорһаҡ палубалы булған төштө, күҙҙәре киңәйтеү от ужаса ih, ул утлы шар, хәҙер тускло-ҡыҙыл, ҡара төтөн бағанаһы күккә күтәрелә. Поводок Жизов дернуть, ныҡлы ошейник застегнуть арттан, үҙе артынан яртылаш хайуан һәм потащить, каюта табан йүнәлде.
  
  
  Алыҫтан матурлығына төтөн бағанаһы яхта клубы тәжрибәһеҙ тойолһа. Мумур утрауҙары, медицинаны һәм хәҙер кипкән, матурлыҡ түгел, күберәк буласаҡ. Елдең тиҙлеге ғына втянутым, ул тулыуға тултырырға пустоту өсөн, унда кислород йота ялҡындары ҡайнай. Тишина булып ҡала. Һәм үлем.
  
  
  Бер
  
  
  Һуңынан минең аша ул утлы йәҙрәләр шартлай башлағас ике кеше үлем һәм йәкшәмбе мумур тормошона йоғонто яһай. Был мәлдә үҙен иң интимные була.
  
  
  Иоланда уның исеме. Улар булып, туранан-тура иссинить нах-ҡара тире һәм сәсе һарғылт. Ҙур булмаған клубтағы осрашыуға кисәнән алда уның ee фламенко, Бродвейға алыҫ түгел. Шунда уның бейеүгә, обтягивать ҡыҙыл бәрхәт күлдәк булыр, бил нәҙек һәм оҙон аяҡлы күкрәген киңәйтә һәм уның тирәләй матур бейеүсе тип һыҙыҡ өҫтөнә алды ул. Мин уның оҙаҡ ташлап булмай, ҡараш тыуҙыра, ҡасан бейеүҙән туҡтанығыҙ үҙ алдында минең өҫтәлдә. Был саҡырыу һәм саҡырыу булған. Был ҡарашта булған, уларҙың штопор бир, мин уны бороп ҡайтарып алмай.
  
  
  Хәҙер, минең карауатына һуҙылып китә ул, уҙең генә булыу нах ғорур йылмайып. Отель уның, уның өсөн, уның шәрә тәнен һоҡланам, һәм, мин түгел ee өмөтөн аҡларҙай сәбәп түгел.
  
  
  «Бара, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул, - һәм мин хәҙер кейем менән китеп ҡотолор».
  
  
  Уға күлдәктәр төшөрөп, үҙен һәм тағы бер йотом яһаны Ремила усмехаться-Мартин.
  
  
  Иоланда шәрәм пробежаться күҙҙәре минең күкрәгемдә, һәм минең тәнемдә. «Бара, - тине ул. яратыусан, - хәҙер мин һине теләйем».
  
  
  Ухмылка уны бер аҙ киңәйтергә. «Мин әйбер, дөрестен оборудов. Йоҡо насар булғанда уның үҙ заказ бирә. Беҙ шул хаҡта һөйләшергә тура килгәндә, бында кем булыуың мөһим ».
  
  
  Был уның сүп-сар ултырып, күҙҙәренә йәш испания, ирендәре карминный приоткрываться өсөн,-тип әйтте. Ҡарар тиҙ һәм уның карауаты янында фәнни-тикшеренеү ee ауыҙ протест үҙ бурысы. Тәүҙә ул минең яурынымдан тотоп һәм обнаженный напрягаться, как будто мин ҡунаҡхана ситкә этәрә. Уң ҡулында уның ҡырын скользнуть бархатистый, унда плотина размяя күндәм, унда уның күкрәген ирҙәрҙең башланы.
  
  
  Ахнуть уның аҫтында минең рота, алға теле һәм уның метнуться, неуверенно тәүҙә, һуңынан ҙур түҙемһеҙлек менән. Минең арҡамды уның ҡулына күсте, һәм мин уны тойоп ногти тешләй башлағас, уның бармағында минең тәнем үҙгәреүсән. Пытливый өсөн минең ҡулдарымды салбарынан билбауын ee скользнуть, эзләй, эзләй.
  
  
  Минең ауыҙ шунда уҡ уның үҙен саптыҡ. Ул ауыр һулап, уның теләге һәм тире светящ румянец. Ул минең ҡулы еңелсә ҡалтыранған расстегнуть һәм уны ҡайыш ҡаптырмаһы табылған. Nah һәм уны баҫыу эшен тамамлау, уның янына ҡайтып ята яланғас. Ауыҙ асып уны үбеп уны, теле осло уның тештәре аша просовывать. Посасывать тотоу һәм уны эго ирендә, ауыҙ үҙ алға теле буйынса алдағы ҡыуып һәм чувственный минең вәғәҙә взад төкөрә.
  
  
  Ул һаҡ булығыҙ ситләшеп, уны үбеп йомро эйәк, ә һуңынан ee к горлу сөңгөлдәренә сума. Иоланда ҡырҡа һулышын тотҡарлай, минең күкрәгемдә ине, ул ҡасан буйынса скользнуть телдәр араһында.
  
  
  Ул уның үҙ йөҙө өҫтөндә күтәреп, оҙон бармаҡтары үҙенең күкрәгендә уның үҙе һәм тирене, мин ih тәҡдим итә. Вертикаль тора соска, роза фон дымлы ҡара-көрән ореол. Улар ҡасан, наклоняется өсөн саҙаҡа алыу, бүлмәһендә минең менән йәнәш буйынса бәләкәй ҡунаҡ бүлмәһе, кабинет, ул нисек ҡулланыла, ныҡышмал нацистарҙың писк.
  
  
  Тураһында«, ғилми-нәшриәт комплексы, зинһар, туҡтап», - Иоланда выдыхать, ул ҡасан ҡалтырай.
  
  
  «Ҡәҙерле, - мин әйтәм, - донъя бер генә әйбер булды, мин китермен һинең өсөн бер тапҡыр шөғөлләнергә мәжбүр итергә мөмкин.
  
  
  
  
  
  Был клясть, тауыш һәм шул, һин уларҙы ишетәһең, һәм ул була.
  
  
  Йоҡо бүлмәһендәге карауат буйынса төшөргән һәм ул үҙ аяғы менән зашагать. Телефон аппаратынан килгән саҡырылыусы пронзительный өҫтәл ҡыҙыл дауам итә. Минән тыш, был кеше телефон номерын булғанда ғына бер - Дэвид Хок, директор һәм оператив бүлеге начальнигы AX, аҡш разведкаһы идаралығының махсус. Кемдер сигнал бирә электрон скремблировать линияһы тоташтырасаҡ. Мундштук көпшәнән һәм уны һөйләй ала, һөҙөмтәлә тауыш неслышный минең бүлмә буласаҡ.
  
  
  «Унда һеҙ һайлаған иң талантлы өсөн уңайһыҙ ваҡытта шылтыратты», - тинем мин.
  
  
  Англияла таныш тауыш яңғырашында яңы ҡоро Хоука яуап бирә. «Леди көтөргә тура килә, ғилми-нәшриәт комплексы, хема булыр инек беҙ уны. Был ашығыс ».
  
  
  «Мин шулай уйлайым», - тинем мин, эгон теүәл иҫәпләшеп тураһындағы фаразына ҡарағанда, ул барлыҡҡа килеү менән мәшғүл була.
  
  
  «Тымыҡ океан йәҙрәләр шартланы. Туамоту Мумур утрауҙарында ҙур булмаған төркөм исеме аҫтында ».
  
  
  "Һеҙҙә булды, тип, кем-тағы шул тест башлана?" Улар һорай.
  
  
  «Был һынауҙа ла була. Утрау емерелде, бер нисә йөҙ полинезиец менән бергә, унда йәшәгән ул ».
  
  
  «Күптән был хәл нисек?»
  
  
  "Ике йәкшәмбе."
  
  
  "Мин был турала һис бер нәмә ишетмәнек"
  
  
  "Мин белмәйем. Ағымдағы кварталдың тулы отключены эшләй. Был хаҡта, әлбиттә, оло бөтә ил белә. Беҙ бөтә системаһы радиация табырға була, кем донъяның теләһә ҡайһы нөктәһендә урынлашҡан мөмкинлеге йәҙрәләр шартланы. Әммә бер илдә тирәләй беҙ, ядро потенциалға эйә, тип әйтә алмайым, был хаҡта бер нимә белмәй ».
  
  
  "Кемдер алдай?"
  
  
  «Моғайын, - тине ауыр, әммә мин шулай уйлайым түгел. Хөкүмәте беҙҙең талаптарҙы иртән кешеләр бөгөн ғәҙелһеҙлек ала, тип раҫлай Мумура шартлата ».
  
  
  "Һеҙҙә булды, тип, аҡса һорап улар?"
  
  
  «Күпкә күберәк. Йәғни, тип һорай улар, ҡулдарына тапшырыу беҙҙең бөтә көсө һәм хөкүмәт аҡш ҡораллы көстәренең бер һүҙһеҙ капитуляцияһы ih ».
  
  
  "Судак мөмкин сығып, хәбәре бармы?"
  
  
  «Беҙгә ышанығыҙ, был ысын. Шартлау факты тураһында мумура булған улар, белә ала ул ғына ғәйепле ».
  
  
  «Һораһаң, улар мотлаҡ хаҡтар юғары. Сөнки, әгәр беҙ уларҙан баш тарта? »
  
  
  «Хәбәре буйынса, был ҙур ҡала булған, тип Мумура. Нью-Йорк беренсе булды, ә был беҙҙең һәр беребеҙҙе емереп һуң ике ҡала йәкшәмбе тирәһендә була, йәки бер нәмә лә бирмәү түгел, әлегә беҙҙә талаптар ih ҡала алдында ». "Ә уны ҡайҙа бәйләргә?"
  
  
  «Приложить президент бының өсөн бөтә тырышлыҡ теләне, әммә беҙгә ҙур мөмкинлектәр бирә, үҙен яҡшы ғәмәл алмай. Беҙгә ярҙам разведка комитеты тулы булыуы берләштерә, ләкин үҙен эштә AX ҡошто. Ә һин ир-егет, ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Ҡасан телисез икән, уның Вашингтон була?»
  
  
  «Был нисек һин бер аҙ эшләп ала?»
  
  
  Ул беренсе тапҡыр күрәбеҙ, тип, ишек һәм иоланда мин ҡарап тора. Ул һаман шәрәм ителә. Был участогы ҡулы бер ишек яҡтарына буярға, ә аяҡ оҙон булып, бер аҙ кирелеп уның. Испан күрелмәле теләге уның күҙҙәре.
  
  
  Уның телефонынан әйтергә була: «Мин шунда китергә мөмкин, әгәр ул һиңә кәрәкмәй, иртәгә иртән тип тормай түгелме?»
  
  
  Задыхается Хоука сым буйынса асыҡ яңғыраны. - Һәр осраҡта, ул, уйлап, беҙ бөгөн кис нимә эшләй алмай. Һеҙ ханымдың күңелендә дауам итә, әммә көстәр бер аҙ ситкә килешле. Уның, тел булмаһа һәм иртән бында һин тәүге эш настораживаться. Бында фактор булып ваҡытта, иртәнге һәм брифинг була.
  
  
  «Мин шунда булырмын», - тинем мин һәм, көпшә аҫып.
  
  
  Иоланда кәүҙәһен минең күҙем үҙгәреүсән, тотҡарланы, ул бер ҡасан ҡыҙыҡһына, улар әйтмешләй үҙәге.
  
  
  «Аллаға шөкөр, - тине ул. «Мин күренмәҫ был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин һеҙҙең иғтибарға юғалта».
  
  
  «Шанс беҙ берҙәм», - уның һүҙен белдерҙе. Һәм ул тиҙ арала ҡулға алына, уның алға юлланды. Был ҙур ҡыҙ булыу - юғары һәм широкоплечий, киң, ҡаты янбаш һәм уның зиннәтле түгел, уның өсөн ир-егетте һауаға күтәрә. Ул, уның простыня н сабыла һәм йоҡо бүлмәһенә индерҙе.
  
  
  «Ах, ғилми-нәшриәт комплексы, - выдыхать ул, - зинһар, мин күптән бындай хәлдә ҡалдыра алмайбыҙ».
  
  
  «Бөгөн кис түгел, - ул, эй вәғәҙә итә. Һуңынан уны, һәм ул наклоняется менән алға хәрәкәт дауам итәһе урынға, беҙ унда туҡталды.
  
  
  Икенсе башлығы
  
  
  747 ул ҡасан аша сыға-ул был халыҡ-ара аэропорты Даллес, мин һүҙһеҙ, йәш кешене осраттым, ул минең лимузин барышлай мин көтә. Ул иртәнге тығын маневрировать өйә барҙы, һәм, ниһайәт, Түңәрәк нәмә лә иғтибарға лайыҡ du pont бина алдында туҡтаны.
  
  
  Ир-егеткә уны белеү, уларға көн аша сыға башлаған, ингән. Президентының милли хәүефһеҙлек буйынса төп кәңәшсе булды. Ул йылмая. Вестибюль кеше - журнал һатып, кеше тикшереп, лифт янында һаҡсы - ябай тойолһа ла, әгәр уның күҙҙәренә ҡарай алманы. Һеҙ күргән аҙаҡ ҡаты, етди анализ, күҙҙәре дежурный хөкүмәт агенттары барлыҡҡа килтерә. Штаб-фатирында-тулы хәүефһеҙлекте ax эшләй.
  
  
  Иҫәп-ул үҙе мәғлүмәт тәҡдим өс тапҡыр, минең менән булған кешеләргә ярҙам телекомпьютер күсермәне, ә устарының электрон датчиктар менән раҫланған күсермәһе. Ниһайәт, электрон ҡарауыл эте һәм инанған кеше, ысынлап та, мин бер кемдең Карте булып, агент N3 AX, рейтинг Киллмастер, һәм Дэвид вижу мин рөхсәт менән Хоук. Ул бер күн креслола ултырған һәм үҙе тирәләй жевать потрепанный оҙон сигара, ул беркасан ла тиерлек тоҡандырҙы.
  
  
  Эго стально-зәңгәр күҙҙәре ниндәй хистәр бирә түгел, мин уның ҡасан килгәнен кивнуть үҙенең ҡаршыһында ултырған.
  
  
  
  
  
  «Мин аңлай алмайым, - ти ул, - һин шулай тип дауам сәләмәт булып күренгән, иҫәпкә йәшәү рәуеше, һин улар араһында эш алып барыу».
  
  
  Ҡарт уның ухмыляться, улар ысын күңелдән ултыра, шомпол булараҡ, күберәк ир-аттарҙыҡына оҡшаған була илле йыл менән сағыштырғанда, етмеш. «Шул серҙәрен, уй һәр саҡ ап өсөн», - тине ул. эму.
  
  
  «Әлбиттә, - тине ул. Бер аҙ бөгөлә яғынан rta эго, - тип йылмайып иң яҡын булырға, улар ҡасан шөғөлләнә-ул бөтә кешеләр ҙә булһа яңы барлыҡҡа килгән англия кожан. Һуңынан етди етди ул герҙе. «Ғилми-нәшриәт комплексы, беҙгә ҙур проблемалар».
  
  
  "Ярай, оҡшамаһа был. Һеҙ әйткәнсә, беҙ кисә-тип хәбәр алған ».
  
  
  "Был-дөрөҫ. Был кешеләр раҫлауынса, кешенең эгоһын Мумур шартлау өсөн яуаплы булған һәм ул, улар беҙҙе юҡ һәм башҡа ҡалаларҙа бер-бер артлы әҙер ».
  
  
  "Кем кеше?" Улар һорай.
  
  
  «Антон Жизов. Олағая, был исемде һин белмәнең ».
  
  
  "Әлбиттә. Рәсәй командаһы ике номер хәрби кеше. Уны уйлап, һеҙгә әйтәм, беҙ бер түгел, тирә-яҡ бөйөк держава замешать.
  
  
  «Инҡар Советы ниндәй ҙә Жизов өсөн яуаплы. Нисек һеҙ беләһеңме, уның һуғышсан тармағы лидеры яҡлылар ҡаты кремлдә булған. Улар араһында үҫә барыусы илдәрҙә күберәк разрядка беҙҙән ҡәнәғәт. Күрәһең, ул үҙен ҡотҡара. Полковник үҙенең армияла алыу һәм уның менән ҡайһы бер ҡыҙыл городина буйынса хәрби-диңгеҙ көстәренә ышанып тыныс һыйышып йәшәй алмай. Ул шулай уҡ, йәнәһе, рәсәй алтын запасының ҙур ҡулдары менән барып урлағандар ».
  
  
  «Жиз һәм, тип уйлайдар ала улар ядро ҡоралы ярҙамында күп булмаған АҠШ еңә?»
  
  
  «Беҙҙең эксперт фекере буйынса, уны уйлап, тип, нисек беҙ уны бер нисә ҡалаһында ғына һөйләшеп йәки беҙҙе ҡарап этәрә шартлата, совет хөкүмәте хупланы һәм үҙ сәйәсәтен үҙгәртергә эго».
  
  
  «Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, уҡырға рус шулай?»
  
  
  «Тел икәнен хатта мин төҙөүсе түгел, - тине Хоук. «Беҙҙең веб-хәҙер хәстәрлек - жизов туҡтатты. Президент аңларға бир, тип тураһында тапшырыу булды. Жизов әгәр дөрөҫ һөйләй - уйларға тейешбеҙ, ә беҙ бының шулай икәненә, - эго бер нисә ҡалаһын бомбаға һалып инде америка ».
  
  
  «Һеҙ әйткәндә, Нью-Йорк - беренсе маҡсатым. Беҙ жиз ваҡыты бирелә? »
  
  
  "Ун көн." Метнуться хоука өҫтәл календары битендә күҙе асыҡ буласаҡ. «Беҙ ҡала янындағы туғыҙ көнө».
  
  
  «Шул тиклем иртәрәк башлаһаң, шул тиклем яҡшы. Беҙгә ниндәйҙер зацепка? »
  
  
  "Бер генә. Агент лос-Анджелес, атом энергияһы буйынса комиссия эшләй, һәм беҙҙең менән бәйләнеш барлығы тураһындағы хәбәрҙе күреп һәм йәшерен мәғлүмәт жизов мумур нисә сәғәт элек шартлаған. Агенты әйтеүенсә, нах ҡиммәтле мәғлүмәт буласаҡ, һәм ир-аттар һорап ебәреп, ул уны үҙе өсөн килтерергә мөмкин ».
  
  
  «Ябай - мин ҡырыла, - тине һеҙ, нимә ул?»
  
  
  Прикусывать һәм ныҡлы Хоук нахмуриваться сигара, әммә уны эго осҡонсоҡтары күҙҙәре күрмәҫ булды. «Мин беләм, һин был эште нисек эләгә, ғилми-нәшриәт комплексы, әммә, агент - ҡатын-ҡыҙ. Бик ҡыҙыҡ, әгәр уның һүрәте досье ышанам ».
  
  
  Ултырғыс уның аша һуҙыу ҡара-аҡ фотографиялары күләме ун һигеҙ.
  
  
  Кеше, мин уларға ҡарап, бейек булыуы менән ҡаш, ҙур яҡты күҙҙәрен еңел һәм юмор менән киреп киң ауыҙ, подставил яҡты ҡуйы сәстәре, яурындары бына ул иркен н ниспадать. Уның фотоһүрәттәре тырыз, статистика тикшереү өсөн халыҡ хәрәкәте тәбиғи. Фольстедт рок, 26 йыл, 7 5 фут дим буйла, 115 аленка фунт.
  
  
  Хоуку уның фотоһүрәте ҡайтара.
  
  
  Улар әйтер: «әгәр ҙә йылмайҙы, мин, һеҙҙең кеүек, уның аша эшләргә һәм йәкшәмбегә ҡарата ипподромында ике пенсия китә ине».
  
  
  Ул, усмехаться. «Инде мин нисек һөйләшергә, уның бөтә уй таҙа булырға тейеш. Һеҙ телисез өсөн, шундуҡ башланы ул? "
  
  
  «Һеҙ террористический көнө сәғәт. яр буйында осоу. Кереткәнсе китте, спецэффект инде. Стюарт һин нисә яңы уйынсыҡтарын күрһәтергә теләйем.
  
  
  Ҡағиҙә булараҡ, мин үҙенә күрһәткән һәм һуңғы Стюарт привередливый скрупулезно эшләй, әммә, сөнки эго «уйынсыҡтар» ҡотҡар мине түгел, тормош юлы, уның мөмкинлектәрен күрһәтеү буйынса ih эму-үҙ ҡарамағында ».
  
  
  «Һеҙ ҙур булмаған ут күреп, быяла бүлкә өсөн яна», - тине сәләм урынына Стюарт.
  
  
  «Был юлы һин был эште, Стюарт, - тинем мин. "Һеҙ ут уйлайым!"
  
  
  Минең проигнорировать иҫкәрмәләр һәм ул дауам итә. «Аҡ түңәрәк был планшет, ул. уны ҡулына тотоп, төтөн камиллаштырыу гранулалы беҙҙең ғәҙәти булып тора. Улар күрһәткән ». Ул бер ҡулына резина уплотнитель просовывать аша бүлкәләргә килә, оҡшаған ауыҙлы, бер гранулалары һәм тирә-яҡ ут ташлап, тиҙ арала ҡулға алына.
  
  
  Нацистарҙың мамыҡтай йомшаҡ һәм ҙур булмаған зәңгәр заперта бүлмә тултырып дымка.
  
  
  "Уның был?" - ул һораны, ни разочарованно.
  
  
  «Булараҡ күрәм, - тине Стюарт, ул бер нәмә лә әйтмәгән һымаҡ булыр, - төтөн күренмәле бик йоҡа, һауа ғына биҙәй һәм, күрәһең, күҙаллап йәки хәрәкәте лә ҡамасауламай. Әммә уның отель ине, ни өсөн һеҙ понюхать.
  
  
  Илаһи зат, төйөнләнеү бармағы стюарт оло резина разжимать алыҫая. Разрежать төтөн сыға артыҡ булмаҫ, мөмкин булғанда эго күреү өсөн, минималь сығымдар әммә мин артабан эшләмәй һәм эшләмәйәсәк. Мгновенное һәм уның чихать закашливаться. Бында мин дин буламы ни күҙе күҙ, танау һәм трахеялар слизистый ә тышлыҡ, ҡап, яна. Яҡынса ун биш секундтан һуң, артабан нисек ябыу прикрыть Стюарт, симптомдары юғала, һәм уның
  
  
  
  
  
  һәм һулар ҡабат күрә алмаҫ.
  
  
  «Көслө материалдар», - тинем мин, күрергә, стюарт тип, күрәһең, бер аҙ тынысланған-минең өсөн дискомфорт.
  
  
  «Эффект, һеҙ нисек аңлайһығыҙ, ваҡытлы характерҙа йөрөй, - тине ул, - әммә был һәр бүлмәгә төтөн күләме өс секунд эсендә бер урта обездвиживать гранулалы мөмкин. Ә хәҙер уны теләгән, һеҙҙең өсөн был ҡарарға ». Мин ул тапшырыуҙы,-тип танау хаҡы ябай етен кеүек.
  
  
  «Һеҙ телисез өсөн, уның высморкаться?» Улар һорай.
  
  
  «Сверхтонкий селтәре үрелгән туҡымалар», - тине ул. Йәшник һеҙгә мөйөштә һыу башын, ды менән тәьмин итеүгә йоғонто яһай битлек ».
  
  
  Ҡыҫылһа һыуҙы ауыҙ һәм танау яулығы ике мөйөшкә тартыла һәм уның затылок була. Битлек урын тотоуын һәм уларҙың бер-береһенә йәбешкән. Резина һалдарҙа быяла бүлкәс булып уны аса, ҙур булмаған эксперименталь һәм тәрән һулыш һеңдергәндәй һеңдерә. Едкий запах һаман да бар, әммә был юлы ла мин ниндәй ҙә булһа насар һөҙөмтәгә. Пломба яулыҡ ябыу һәм уны төшөрәләр-битлек.
  
  
  «Иң яҡшы эш, Стюарт», - тине ул етди.
  
  
  Артыҡ күренмәҫкә тырышып, ул ҡәнәғәт түгел. «Мин бәләкәй генә булһам, тағы бер предмет, ә һеҙ уларға ярҙам итте». Унда йәшниктәр тирәләй досталь, передо көрән күн ҡайыш һуҙып эго һәм мин, үҙенең ғорур атаһының тыуған бала кеүек күрһәтә.
  
  
  Тирә-эго ҡайыш ҡулына алғас, ул әйтте: «Стюарт, һин, булырға тейеш, поскальзываться. Был иң аңлайышлы тирә-яҡ ҡаптырмалы бер ялған, һуңғы йыл эсендә күргән ул. Беҙ был һөнәрҙе алдан ун секунд агент булып түгел. Эсендә нимә, Captain декодер Midnight?
  
  
  «Асыу һәм белегеҙ түгел инеме ни һиңә эго?»
  
  
  Ни то стюарт атҡарып булам мин, тип мин уны уҙып, ләкин ул махсус ҡаптырма ҡарап, тиҙ арала таба һәм рошен защелки пружина, потайной отсек асыу менән шөғөлләнә. Уны асыу эго, киҫкен булыуын белдерҙе һәм, ҡаптырмын ҡағыҙ дорваться тип куйды.
  
  
  Стюарт әйтте: «кепка эсендә шартлатҡыс матдә зарядынан бәләкәй зал урынынан реаль моделе. Көслө етерлек булһын өсөн, емереү, әммә тулыһынса йәки үлтерергә һәләтле зоркий дошман искалечивать агент, һеҙҙең у эго ала.
  
  
  Шарик менән төтөн һәм уның танау полдюжины алыу маску-битлек поястарын алмаштырыуға һәм үҙ моделен тәкдим Стюарт. Уның тирәләй ҙур булмаған сумкаларға һурып, үҙе менән алып торған, үҙенең эш ҡоралы - Вильгельминаға, минең девятимиллиметровый. Хьюго һәм Люгер, минең обоюдоострый, бритва һымаҡ осло стилет. Рекламировать уның «Люгер» тибындағы фбр кобура һырынған булдылар, ә стилет - замшевый ҡтары буйынса махсус в тиреһенән эшләнгән, ул үҙ иңбаштан уң бәйләнгән. Хьюго минең иңбашыма ҡулын менән минең алға шытырҙай рукоять вполне дөрөҫ йығылырға. Йәнә уның куртка кейә, сумка алыу һәм тотоноу урамы, Даллес тиклем такси алыу өсөн. Киллмастер эштән ҡайта.
  
  
  Өсөнсө бүлек
  
  
  Шул бер көнөндә был һирәк буйынса лос-Анджелес, ел ҡасан тәржемә тәҡдим бассейнға аҫтында ҡала һулышы, тере организм булараҡ, асфальт һәм бетон буйынса, магистрале менән ҙур, асыҡ, әйтерһең рассекать ҙур бысаҡ.
  
  
  Такси буйынса сәйәхәт Лос-Анджелес, санта адресы буйынса каньонында бер тауы итәгендә фольштедт тиклем ро-Моника оҙаҡ булды. Улар тәмәке закуривать, мин әлегә водитель ентекләп һөйләне, уның кеүек уҡытыр ине, әгәр идара ине «Доджерс».
  
  
  Мин уның алдында диктор коттедж төшөрөп, тирә-яғында ҡарағайҙар спрятать юлдары. Мотоцикл тауышы боҙа яҡын дюжина тишина каньон, юл буйлап үтеп. Байк өсөн сәйер тойолған был осрашыу урыны-клуб, әммә мотоциклет өҫтөнлөк биреүен иҫәпкә алмай ярамай.
  
  
  Һыу таш күтәреү буйынса шартын буйынса ҡыҫҡа һәм уның тирәләй ҡарағай энәһенән баҫҡысҡа поплестись келәме көнө. Ҡыңғырау булды, һәм шуға күрә ул, постучать.
  
  
  Ҡыҙ, ишекте асып, иң яҡшы фотоһүрәткә була, һәр осраҡта, ул күргән, офистар Хок. Ee һәм тиреһе аҡ булһа таҙа, еңел румянец менән ҡаш яһайбыҙ. Хәҙер ул уны күрмәй күҙемде ала ҡара-күк төҫтәге төньяҡ масонство, ә аҡһыл сәстә йомшаҡ тойола, ай нуры менән яҡтырта.
  
  
  «Ғилми-нәшриәт Карте ул, - мин әйтәм, - AX буйынса».
  
  
  Был минутта уның күҙҙәре ҡараусы кеше минең, минең, минең яурынға ала һәм һуңынан бөтә тәне пробежаться. «Инә», - тине ул. «Ут Ро Фольстедт».
  
  
  Музыкаль ҡунаҡ бүлмәһендә нисек магазин уның күренеүе шартлауҙы. Киҫәк киҫәк булып һибелгән, гитара һәм башҡа төрлө ысулдар күрәһең, келәм һәм елем шеллак менән шешә тора, ә диуарҙары һаҡланып инструмент булған бер нисә һыу прислонять.
  
  
  Рок күреп, ул шул тиклем барыһы ла ҡатнашты. Ул әйтте: «Минең хобби - конструируя гитара һәм ремонтлау. Был бик көсөргәнеш табыла ул ».
  
  
  «Һеҙ күп ваҡытта яңғыҙлыҡ үткәрелергә тейеш, улар өҫтөндә эшләй», - тинем мин.
  
  
  «Мин аңланым, ни тиклем әле лә көҙән».
  
  
  «Мөмкин булһа, беҙ уға ҡайһы бер үҙгәрештәр индерә алмайым шул, һеҙҙе ялын нисек үткәрә», - тинем мин. «Әммә беҙ тәүҙә шартлау тураһындағы ҡайһы бер мәғлүмәттәрҙе һеҙҙең мумура бирергә йыйынмай».
  
  
  «Мин түгел ине, тип аңлап булмай һине», - тине ул, икеләнеү менән.
  
  
  Ревматизм, был дөрөҫ була. Эй опознавательный билдәһе түгел, уны аңлы рәүештә бирелә. Ул, беләһеңме, нимә ул проинструктировать Хок, ҡунаҡхана һәм ул, тип ныҡлы ышанған ҡатын-ҡыҙҙар менән дөрөҫ әйтеү.
  
  
  «Һеҙ аласыз сэкономь ярашлымы?"
  
  
  
  
  
  Улар тине.
  
  
  «Ғәфү итегеҙ, мин ih һаҡлау, сөнки травма ташланы».
  
  
  «Уҙған йыл мин үҙем травма ташларға тырышты, әммә бөтәһе ике һаман йәкшәмбе». Мин һәр ваҡыт үҙе тоямы ни названы, был процедураны үтте тирә-бер, әммә бындай хәүефһеҙлек саралары ҙур әһәмиәткә эйә, айырып өсөн шпионлыҡ шпионский үл терергә булған.
  
  
  Рона на еңеләйтеү һәм фольштедт төҫтә ултыра. Ул күк ыштан булыр, серҙе тотҡан, уның аяҡ менән булған, әммә ул шул тиклем ирекле зиять блузка, - тип шәрәм һығылмалы, күкрәге ҡалҡыу йыйылмаларында, тармаҡтың эске ярҙамға мохтаж түгел. Худощавый була ул, әммә һеҙҙең исхудать түгел. Улар менән йәнәш уның sel, сәскәләр хуш еңел һеңдерә, һәм ул һөйләй.
  
  
  «Һеҙ, моғайын, - тине, уның буйынса АЭС-Ы. ФБР һәм йәшерен эштәрен тикшереү үткәреү беҙҙә ҙур өлөшө, ләкин беҙ үҙенең эш өлөшөн башҡара. Был бер булһа, уларҙың тирә-яҡ менән танышып, уның менән Варнов Нокса.
  
  
  «Беҙҙең проект бик энергетик вазифаһын биләүенә биш йыл элек уның тирәләй бер аҙ. Коктейльный кисәһендә уның һөйләшә башлағас, һәм, күрәһең, әйтер ниндәйҙер сәйер сәйәси ҡараш. Мин уға йөкмәтелгән подбираться булып, мөмкин тиклем лизать, уны тыңлар өсөн. Был еңел булды. Ул бик отель өсөн, кемгәлер-эго да фекерен тыңлайыҡ. Пластика буйынса ядро процесс рәүешендә әҙерләй торған ҡорамал бар, ул ғәмәлдә теләһә ниндәй форма бирергә мөмкин буласаҡ. Эго һорай ул, был маҡсаты булыр, һәм, ысынлап та күҙҙәре күрелмәле эго. Эго һүҙҙәре буйынса, тирә-яҡ күренә, был предметының материал эшләргә мөмкин печерский, еңел булып ҡала ул. яҡуп ih контрабанда һәм донъяның теләһә ҡайһы илендә. Талап булып, ҡала йәки башҡа яҡта емерелә өсөн бер-бер артлы биреп булыр ине ».
  
  
  «Әлбиттә, был Мумура күрәһең».
  
  
  «Был нечто, тип мин уйланым, эму аҡса кәрәк тип, үҙенең процесын камиллаштырыу өсөн бик күп аҡса. Аэс схема чиновниктарҙың уның үҙе хаҡында һөйләне, офисты һәм эго буйынса уларҙы ҡыуып тиерлек. Беҙ бөгөн тыныс атом энергияһы йондоҙлоғо булыуына баҫым яһап, кем ҡорал тураһында һөйләгәне һәм хатта теләмәй.
  
  
  «Estestvenno өсөн, Варнов менән ҡуша эштән азат ителә. Ул бик обижаться. Ант итәм, тип бөтә ил менән гнилой расквитываться, сөнки эго ла хупланы. Артабан ул тиҙ арала был төрө буйынса йәшеренеп, бик тырышҡанда табырға һәм беҙҙең эго түгел, сөнки, әйтер намыҫ тип һанай, үҙе аҡылдан эго ».
  
  
  «Һеҙ яҡшы варнов өҫтөндә эшләйем», - тинем мин. Шунан, ни өсөн ул подразнить, ул, өҫтәп: «һеҙ уны бик яҡын подбираться Ни?»
  
  
  Мин уны үҙем ҡарап үҫһен века һәм ҡара-зәңгәр ҡарашлы. «Иң делле, уның бер ҡасан да шулай яҡын килә. Үҙе шул тиклем тәрәнгә варноу пластик процесс булһа, был мөмкин түгел, башҡа нәмәләрем... менән ҡыҙыҡһынды. Ул бәләкәй генә еңеллек тойор. Кардиостимулятор электрон ул бар, уны эго сердцебиение көй, һәм ярайһы неприятно булыр ине, әгәр уның ваҡыты булмаһа ине интим бикләнде. Мин әйтәм, ғилми-нәшриәт комплексы, яһалма һин шундай ҙур аҡса түгел, шулай бармы?
  
  
  «Юҡ, - мин усмехаться. «Мин әлегә тиклем ҡулланылған үҙенсәлекле запас бөтә көҙән».
  
  
  "Мин быны ишетергә шатмын. Коктейль теләй? »
  
  
  «Яҡшы идея, - тинем мин. «Вашингтон һәм уны тапшырыу ваҡытын хоуку шылтырата икән, тинем мин һеҙгә. Әгәр йылмайһаң беҙҙе, кисер беҙ яңғыҙлыҡ үткәрә алмай.
  
  
  Яҡты кухняның артҡы өлөшөндә ҡыҫылған беҙ бергә коттеджға үтә. Ул әйтте: «һеҙ айырым урын бында ярайһы».
  
  
  "Эйе, ул белә. Был миңә оҡшай. Мин беркасан халыҡ айырыуса йәлеп түгел. Был юлдарҙың нисә миль янында поместье ситтә ҡалҡыулыҡта буйынса шәхси өҫкә тупик тамамланмай, бында бик күп түгел, шуға күрә машина.
  
  
  «Әгәр ҙә урамда рычать на мотоцикл юҡ, һеҙ алыҫ ҡалыр өсөн мөмкин булыр ине. Oni өлөшө йөрөй бында? «Юҡ, уны тәү тапҡыр күргәс ih. Күрәһең, уларҙы көтөр өсөн, бер ни булһа. Жутковатый аҙ, әммә улар ҙа һыу йорт тура килә ».
  
  
  Минең башым хәүеф һәм асыҡ ҡысҡырып зазвонить шылтырата.
  
  
  «Рок, шылтыратам шул, һин бөгөн иртән кем эшләй Хоуку - телефон менән файҙаланыу һин бында?»
  
  
  "Эйе, уны ла эшләй. Ни өсөн-?" Ахнуть ул, ҡасан килә аңлайым. «Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, минең линияһы прослушиваться?»
  
  
  «Иң хәүефһеҙ, тип фаразлай прослушиваться тармағы бөтә, әлегә, һеҙ киреһен иҫбатлай алмай. Мин яратам был банда байкерский. Машина булды һиңә? "
  
  
  «Эйе, уны припарка урамы, өҫкә ҡалҡыулыҡтар буйынса алып барыла».
  
  
  «Бынан бер нисә әйбер менән бергә барырға уйлайбыҙ».
  
  
  «Әммә ҡайҙа барабыҙ беҙ?»
  
  
  «Ax дом малиба пляждар янында булырға, кәрәк ваҡытта эго агенттары өсөн ҡулланырға мөмкин. Һин унда ценымногие хәүефһеҙ булған. Герәк тә өҫтәгән: «Әгәр беҙгә халыҡ мотоциклет mimmo автомобилдәр», әммә мин тап ошо хаҡта уйлай.
  
  
  Дүртенсе бүлек
  
  
  Беҙ текә битләүҙәр ҡыуаҡлыҡ һәм ҡара выскальзывать аша барышында аша сығырға була, машиналар бында ро ҡушыла.
  
  
  «Мин яҡшы машинала йөрөү мөмкинлеге бирә», - эй, - тине ул. Был маневр ҡайһы бер ҡатмарлы талап алалар ».
  
  
  Мин уның асҡыс һуҙа, тиҙ һәм пассажирҙар яҡтан яҡынлаша. Ул, сил йәмғиәте өсөн, күргән, тип, артҡы тамашасылар бик күп ҡорамалдар застряла ee гитарасы булыу - алһыу тирәләй ағас панелдәр, ағас һәм ҡара менән тирәләй катушка һәм ҡорос ҡылдай нейлоновый грифф накладка.
  
  
  Беҙ күрербеҙ тағы ла мотоциклет төркөмө, уларға юл беспокойно буханка әммә итәгендә. Һәм беҙ артта двигателдәр ҡысҡырғанын ишетеп ала. Хлопнуть ул рычагтың тапшырҙы переключение
  
  
  
  
  
  
  түбән булһа, машина һәм тауға һикерәм. Завизжать ' s буйынса беҙ-кәкре образлы, йәшеренеп төрө буйынса был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин ишетеп әммә, нисек беҙ машиналар менән күтәрелеү буйынса рев-уба артынан ih.
  
  
  Беҙ шунда уҡ күтәреп тиҙлек йыйыу бик ҡыҫҡа булды, һәм уның молчанов өсөн рәхмәт, тип, машинаның капоты аҫтына бер вполне менән ро була. Көҙгө мотоциклдың артҡы күренеште күрһәтеп булмай, һәм мамыҡ ишеттем уның, ул да булһа газ выхлопной ih өлөшө. Таращить глаза машинаның артҡы өлөшө мәйет сыҡты, ә уның артынан эйәреп башҡа, уйһыу прицеливать.
  
  
  Выдать уны икенсе сират буйынса һәм машинаны бороп вильгельминаға кобура. Предохранитель тапшырыу төшөрөү һәм уны «люгер» Рона. Ул әйтә: «мөмкин түгел Минең әкренәйә, атыу өсөн яҡшы һеҙ биргән, ләкин атҡан дауам итә, һәм ул был хаҡта уйланған»
  
  
  Ро йылғаһының һул атыу буйынса высовываться тәҙрәләре һәм тирә-байкер. Мин күргәндә һәйбәт булыр, тип белгән уны ҡорал менән мөрәжәғәт итә. Машина юлда тотоп, уны артыҡ биләй өсөн, осматриваться күреү өсөн, bump ул да бармы ни ҙә, двигатель тауышы үҙгәрә мин алисаның ләкин беҙҙең артта, тип, уның һәр хәлдә, ih кисектерә.
  
  
  Отдышаться беҙ уның ҡасан һәм ни байкер араһында, мин алисаның ҡырҡа бензин еҫе, уларҙы был упҡындан ваҡиғалар беҙҙең бак. Был күрһәткес йылда уҡ нөктә уғы покачиваться яғыулыҡ кимәлен, тимәк, мин беләм, беҙ алыҫ китә алмай ценымногие. Ул педаль акселераторына баҫты иҙән, опасно һәм беҙ тағы ике боролош ябыла.
  
  
  Беҙ һаман артта грохотать юлда мотоциклда, беҙ пар араһында сират бар ине, ләкин, ҡасан закашлять двигателдәр, һәм мин аңлайым, был эштең насар. Утыҙ секунд эсендә уның һуңғы отчаянный план уйлап, беҙ унан нисек тере выдать. Бөлгөнлөккә рок «Люгер», переездарҙа ионович ваҡыт булды һәм буласаҡ. Юлдың ике яғына ҡуйы ҡыуаҡ артыҡ булһа, ҡасып китмәһен өсөн беҙ мөмкин. Преследователь нисә секундҡа тиклем эшләргә генә ҡала, сөнки минең тәүге аҙым булыр ине был берҙән, беҙ уларҙы ала алмаҫ инем.
  
  
  Юл уртаһына ҡапыл туҡтап, уның, ҡорос бағана гитара ҡылдары менән һыу тотоу өсөн катушкалы менән юл буйларын стояки һәм помчаться на затем сидение. Обматывать уның тирәһендә элмәктәрен сым-алты, ике тапҡыр епкә лепестками, уны нығытыу өсөн. Машина йүгереп килеп, уның артҡы быяла аша швырнуть катушка, ҡеүәте һуңғы запрыгивать тамашасылар һәм тирә-выжимать унция машина алғым килә, ҙур булмаған юлға йүнәлтеү өсөн һәм беҙҙең өсөн күтәреп өйөрөнөң чаппараль төрө буйынса йәшеренгән. башҡа яҡтарға юл.
  
  
  Громовая сиратта мотоцикл аҫҡа бөтәһе бер булып, беҙ булырбыҙ, әйтеү һәм шул уҡ ваҡытта уның бер ҡасан перегибаться ро сидение: «ярышлап сығыу өсөн машина һәм».
  
  
  «Әммә, ғилми-нәшриәт комплексы, беҙ уларҙы күреп, нисек аша үтә ҡыуағын бында ғына».
  
  
  «Уйлайһығыҙ, нимә тураһында уйлай ул», - тинем мин. «Ә хәҙер нишләп, тип мин һиңә әйтәм».
  
  
  Ро инструкция кәрәк, уның һәм уның тотоп гитарасы тартыла сымдар менән катушканы. Ул асҡан ишек, тәҙрә рамдары һәм тәҙрә наматывать закаталы сым яһап, бер урында тотоу өсөн эго. Шунан ул, ишек захлопывать. Взреветь асыҡ юлда мотоциклда, башлана Ро уның менән йәнәш йығылып, бейеклеге дүрт фут тирәһе юлдың буйға тартылған ҡорос ҡылдай гитарасы ҡалдырҙы.
  
  
  Ике номерҙы бер үк ваҡытта тиерлек лидер үткәргес мотоциклетный ударяться тураһында. Шулай күренә, улар бер-береһе кивнуть тигән нәмә, әммә киләһе ике застыть һауала башы мгновений, ә барыбер байки-тигән улар. Асфальт юл хаҡында башына шлем һәм ударяться өзлөп буйынса һикереп, туп кеүек шомло футбол. Мотоцикл, ул йәмғиәте безголовый һыбайлы һаман ҡулында тотоп, бер нисә убанан взметываться рев-өҫкә буйынса полицейҙар менән, кереткәнсе бер качнуться өсөн, башҡа һуға, кәүҙәң һәм ике ih механизмдары буйынса ебәрергә ойоша.
  
  
  Байкер покачиваться ҡалырға тырыша, тайғаҡ буйынса асфальт үҙгәреүсән. Һөҙөмтәлә барлыҡҡа килгән өйөмдәре, машинанан разливается бөгөлгән тимерсыбыҡ һәм ойоша. Ҡулына эләктерер өсөн уны рок, һәм беҙ помчаться. Ничком ҡыуағы беҙҙең өсөн ят, ҡасан ишеткәнем булмағас, үҙеңдең иҫән-һау һәм тирә-яҡ тип юҡҡа байки алыҫта йыйыныуы мотоциклет банда.
  
  
  Привод буйынса Ро буйлы кәүҙәһен. «Һин нисек уйлайһың, хема улар, Ник?»
  
  
  «Кеше улар менән бәйле булырға тейеш, мумура шартлатыу менән янай һәм улар Нью-Йорк. Моғайын, телефондан тыңлап булды һинән күптән. Был иртән, хок шылтыратып, һеҙгә, уларға белергә тейеш, тип, һеҙ,-тип эләктерә. Көтә уларҙы, кемгә AX ебәрә, ә беҙ шунан арынырға ниәтләй.
  
  
  «Эйе, әммә был бары тик армияға. Кем фарман биргән? »
  
  
  «Лидеры Антон Жизов була, ҡыҙыл армия буйынса хәрби ысын ҡарсыға. Күрәһең, уның тирәләй бер-бер ир-ат менән федор городина була. Шундай аҡыллы ла, жиз нисектер, әммә бындай уҡ ҡот осҡос. Һәм әгәр һеҙ тоғроларҙан -- уйлап, Ворнов булып Нокса.
  
  
  «Барыһы ла шулай булған, тип һезгә эшләргә кәрәк, был ҡушма штаттары һәм уның күп өлөшөн табып бирҙе ih шартлата».
  
  
  "Был бөтә. Әммә, тегенселәр алына, көнөнә мин һигеҙ бөтөн.
  
  
  Вагонка магазин фасадтары семәрләп һәм хәүефһеҙ юл менән барып ҡайттыҡ беҙ унан һуң тәнәфес, ул ек менән идара яблочноымь ҡатын-ҡыҙ, әсәй булараҡ, уның дөйөм шөғөлләнеүселәр күренмәй. Уны һатып Рона
  
  
  
  
  
  
  һыра телефон муҡса алыу һәм тапшырыу өсөн.
  
  
  Башта разведка комитетына шылтыратып, уны контакттар берләштергән кеше лос-Анджелес. Ҡыуағы уның бурыстары тураһында һөйләне һәм юл машиналары эму туплау тураһындағы был ро. Унда шылтыратып, такси саҡырыу өсөн, беҙгә менән көтөү ойоштороуға һәм рона
  
  
  Бишенсе бүлек
  
  
  Малиб. Кинозвезда өсөн майҙансыҡ, ял көнөн бай һәм авария хәлендәге йорттар урынлашҡан микрорайондары өсөн №12 AX. Башҡа күрмәҫ өсөн ҡайһы бер шарттары булған ваҡытта улар тирә-яҡ ax бөтә ил буйынса махсус агенттар ҡулланыла. Унда, тоям, беҙ ро талаптары менән тап килә.
  
  
  Һәм шул уҡ бер ключ, ул һәр агент булып AX, улар буйынса теләһә ниндәй ишекте асырға. Бөтә тирә-яҡ кварталда урынлашҡан биналарҙы һәм улар. Шул, тип Малиба, етерлек һүрәтләгән термин «Emergency Quarters». Тымыҡ океандың яр буйын һыуына ҡыҙыл быяла һәм ағас бина заманса шоссе юлдар яҡшыртыласаҡ семифутовый берлеге тирәләй һаҡланып була. Ҡунаҡ бүлмәһе йыһазы менән бик уңайлы буласаҡ һәм бейек түбәһенән аҫтараҡ, аҫылмалы камин тирәләй сабышты. Барный десятифутовый шкаф, эргәһендә ҙур булмаған аш-һыу менән ҡунаҡ бүлмәһендә ҡара функциональ ағас тотонола. Пустое бормалы баҫҡыс майҙансыҡтары тирәләй кованый алып барыу яҡлы була, унда йоҡо ҡушыла.
  
  
  Кисеү күрмәй менән рим затон ро кисеү. «Отель нәҡ уның ванналар ҡабул итә ине», - тине ул. - Һин нисек уйлайһың, нимә бында булһам да, һуңынан мин спрятаться нимәләр алыр инегеҙ?
  
  
  «Барып йоҡо аша», - тинем мин. «Был урында бик яҡшы тәьмин итеү».
  
  
  Наверх вы шкаф һәм уның рыться һәм йәшникте күтәреп, ул әлегә тикшереү бара. Тиҙҙән уны тағы бер ҡат елән һәм раненый һөрөнгәне вилюр, ҡулыңдан перекидывать аша, ә ул банкаларҙан һәм шешәне ҡулына тулы булды.
  
  
  «Тормошта бөтә осраҡта үҙе эстән укрытие AX моғайын, шулай түгел икән?»
  
  
  «Бындай wouldnt шикарно түгел уларҙың, - эй, - тине ул. «Мин пар булып, унда ҡомаҡтар менән бер урында йыйынтығы өсөн көрәшергә тура килде миңә».
  
  
  Мин баҫҡысты оҙаҡ рок итәгендә менән ҡарай. «Был веб-проблема, бында улар беҙҙән түгел».
  
  
  «Һәр хәлдә, бер», - мин риза. "Һеҙ нимә эсергә ярата? Һаумы, мин наготове пар булып, һин ҡасан сыға.
  
  
  «Һин нимә, беҙ булыр ине», - тине ул, кисеү инә.
  
  
  Ул ҡырсын быяла стеналар тыштан ванналар буйынса секциялар бар һәм буласаҡ. Сергей индереү кисеүе ҡасан була, булып күренгән быяла, һәм барыһы ла, тип эсендә булғас, яҡшы булып күренеү, һәр хәлдә, был төрө, өсөн барыһы ла, кем күҙәткәндә бар тирә-яҡ. Мин ышана алманым, был хаҡта белмәү йәки ли ро вуайеристский эффекты юҡ, әммә хәрәкәт уны өйрәнеү буйынса ee сибәр, тип шикләнә д.
  
  
  Банк шешә полктарын һәм уны һуҙырға булды, блузка төшөрә. Хатта быяла аша уның күкрәге тирәләй аҡ төҫтәге ҡырсынташтарға рәүештә боҙоу булыуын яҡшы алһыу сосок ул плотинаны. Күк салбар трусик уның оҙон ҡара бикини үҙенең төҙөк һәм сервис аша сыға үҙ аяғы полосалар буйынса төшөрөлгән. Һыу уның бер аяғын тикшереү, көҙгөгә һуңғы тапҡыр ваннаға үҙе ҡото алынған һәм үҫергә тулы төшә.
  
  
  Унда, алыҫ аҙағына яҡынлаша телефон бар, хоуку өсөн шылтырата. Шунда уҡ уның шәхси номеры буйынса перезванивать. Әлбиттә, шулай булыуы ихтимал, тип Малиба телефон прослушиваться, әммә, хәрәкәт тиҙлеген иҫәпкә алыу, туҡтау мөмкин түгел, ул был хаҡта борсолмай.
  
  
  Унда барып өлгөрмәнек, тип хәбәр Ро һеҙгә билдәле булһа, һөйләшеү хоук асылды.
  
  
  «Мин бик jic вәкилдәре менән бәйләнешкә взволнованный ғына буласаҡ, тине ул, тип, һеҙ, бысраҡ ҡалдырып эму йыйыу буйынса эштәр байтаҡ, һәм ул урындағы полиция утилизировать тейеш аңлата».
  
  
  Отчет дөрөҫлөк уны таный
  
  
  «Ғилми-нәшриәт комплексы, аңламаным уны, - Ҡарсыға дауам итә, - тип эш барышында ҡайһы бер биҙәк беҙгә артта ҡалыу мотлаҡ. Артыҡ күп булмаһа ла, бөхтә итеп эшләргә кәрәк, - тине... ашыу әгәр һеҙ киләсәктә һуғылһа, прострелить доллар ҡушҡан уларҙы? »
  
  
  «Мин бөхтә итеп килешле, - мин вәғәҙә, - әгәр хәл итеү мөмкинлектәре».
  
  
  "Яҡшы. Ә хәҙер мин әйтмәй, һылыуы бар был Фольштедт-беҙ ни өсөн ҡиммәтле?
  
  
  Ул йылмайып баҫып, күргәс, яланғас ҡулы һуҙырға баҫыу өсөн таҫтамалға ванна һәм рок кеүек. «Эйе, - тинем мин, - мин уйлайым, ул да».
  
  
  Биш йыл элек уны тикшереп тураһында һөйләй варнов хоуку нокса рона, схема һәм милләт эго шантаж, янау ҡала, уның бер-бер артлы шартлатҡан. Хок ҡыҙыҡһындырған бигерәк, уның идеялар тураһында һөйләй эму взрывчатка йәҙрә ҡасан Варнов пластиктан яһалған.
  
  
  Улар әйтер: «был бик яҡшы, был өлкәгә яңы асыштар менән бергә бара. Мин быны теләмәйем телефоны буйынса фекер алышты, ләкин уның отель ине, иртәнсәк кире вашингтон өсөн һеҙгә оса ».
  
  
  "Дөрөҫ. Иртәгә уны шунда булды ».
  
  
  Рок сыға инде, тирә-яҡ ванналар, үҙенең таҫтамалын вытирать. Чувственность янбаштың эске яғына ялбыр буйынса аҫҡа һәм өҫкә ҡыбырлай уны таҫтамал менән небрежный шыма. Хоуку ул ҡасан ҡаршы, минең тауыш, булырға тейеш, бәләкәй генә булмауы сағыла борсолоп, шундай өмөтлө булыр тип танышыуым шулай тамамланды. Үҙ манераһы неодобрительный Хоук откашливаться. - Һеҙ Фольштедт һылыуымды ла үҙе менән алырға мөмкин. Минең һеҙҙең өсөн ике проект эшләп булмай ».
  
  
  «Беҙ унда булманы», - тине ул. ҙур энтузиазм менән.
  
  
  Көпшә аҫып әҙерләү һәм уның буйынса бер нисә мартини
  
  
  
  
  
  иҫерткес эсемлектәр һыуытҡыс аҫтында бар. Ул һәр ҡасан ташлап ҡулай стакан лимон, Рок эргәһендәге кисеүҙән сыҡҡандар. Ҡыҫҡа булды уның вилюр елән, билбау зороасрийсы. Был етерлек булды, йыйырсыҡтар өсөн достучаться тиклем, унда ботло янбаш менән тоташа.
  
  
  «Ҡурҡма, елән ҡыҙ өсөн был да юғары», - тине ул.
  
  
  «Мин дә шулай тип әйтер инем», - эй, - тине ул. Аяҡ Рона, шул төр, хәҙер улар ниндәй булған, күренеүен түгел, хатта ни худ. Был уларҙың урынына йоморо күренде, күндәм һәм шыма. Эй уның мартини тапшырҙы.
  
  
  «Рәхмәт», - тине ул. "Вашингтонда һеҙгә шылтыратырға?"
  
  
  "Эйе. Хоук теләп, ҡыр-әйҙә иртәгә беҙҙең өсөн. Әйтте, тип, ул беҙҙең өсөн ике эше бар. Барыһы ла һинең менән?
  
  
  "Юҡ инем һәм ни өсөн? Был яҡшы булырға тейеш, тип белә һәм мотоциклет буханка менән бында тегенсе, мин тағы кемдәрҙе атарға була.
  
  
  Ро эсемлектәр үҙе тирәләй йотом яһаны, аҙаҡ башын ныҡ стакан ҡуйып вздрагивать һәм шкафтар яһаған, уны нисек һайларға тигән һауа һалҡын буран нығыраҡ тикшереләсәк.
  
  
  Ул уға бер аҙым яһалды. «Рок, нимә булды?»
  
  
  Уның тәрән тын. - Минеңсә, бөгөн бөтә был сыуалыштар башланды, бер нисек тә яуап һуңлаған. Калһа, ул текә һәм такоая йыя алмаҫ, тип уйлайым ».
  
  
  Ee инә һәм уны ҡосаҡлап. Ee тәненә, кейем таҙа һәм төҙөк була ул шундай һәләтле, мин ирейем йылы һығылмалы менән, тип иҫ киткес булды. Ee күкрәгенә, минең күкрәгем ҡыҫылыр, һулышын ваҡытында уның менән бергә хәрәкәт итә.
  
  
  «Мин шулай чертовски ҡото, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул, - һинең өсөн, барыһы өсөн һәм минең өсөн донъяла. Был нисек тамамланды? »
  
  
  «Насар», - тинем мин. «Тик беҙҙең өсөн түгел. Ә мин тулҡынланып мөмкинлеген еңеләйтеү һәм хәҙер ».
  
  
  Массированный еләненең арҡа мускулдарын вилюр шыма аша ул уның.
  
  
  Уның эйелгән башы, мин һайын күҙ өсөн. «Ышан, һин хоҡуҡтарын ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул.
  
  
  Ул, ирендәрен үбә һәм ee наклоняется була. Булыу пахнуть нах тирәләй һабын, ванна, хуш менән сәстәрен сәскә еңел булды. Ул ирендәрен һалҡын нах һәм күндәм булырға, ә мятный тәмен хәтерләтә.
  
  
  Минең ҡулдарҙы өҫкә еләндәр крайы һәм скользнуть нащупывать асыла, һуңынан йылы һыу төшкәндә уның күкрәген ҡалҡыулыҡтар күтәрелә. Еңел теләге менән ҡысҡырғанда, уға мин ситләшә. Байтаҡ ваҡыт, һәм яурын билбауының ҡабат елән надвигать көсһөҙләндереү өсөн, мөмкинлектәр эму иҙәнгә ҡоланы.
  
  
  Яй ғына, аңлы рәүештә уға үҙ ҡулдары минең йәриәләрҙән үткәреп, үҙ күкрәге ҡыҫылып был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, сосок күтәрергә мөмкинлек һуңынан тағы бер ҡат, ул ҡасан һәм үткәреү буйынса үҙ ҡулы менән эго ҡорһаҡ тәнде яҫы, йомшаҡ, замша ҡарағанда, тире.
  
  
  Ee күҙҙәренә хайран ҡалды, башын эйелдергән саҡта, унын, өсөн йыл һайын, уның бармағында минең үҙ үҙемде йылы шелковистый үҙәгенә мендәр эшләп, күҙен асһын һәм уны күтәрер өсөн, минең менән осрашты.
  
  
  Ҡасан ул, һәм кейеме ашығыс сигенергә төшөрәбеҙ, мин уның менән ҡыҙыҡһыныу һәм ихлас һоҡланыу өйрәнеү, бер ваҡытта ла ғәйбәт, хатта ул ҡасан тулыһынса шәрәм ителә. Һуңынан ул ҡул ғына асыу өсөн, мин поприветствовать.
  
  
  Ул, ҡото алынып йоҡо баҫҡыслы майҙансығы, әммә уның башын покачать - тип әйтер инем, сөнки уның ихтыяж бик ашығыс булды, ул һалынған өсөн, - тип бында урын, ваҡыты килер. Беҙ күк ҡалын келәме һуҙылып киткәс, уның тәне һәм уның гладить. Тәүҙә уны тымыҡ стон булып, задыхается ел кеүек, әммә тиҙҙән крик лихорадочный талабына әйләнә башлай, һәм мин уны үҙем перекатываться барышлай.
  
  
  Улар ҡасан, нах инә, уны үҙенең кәүҙәһе зифа бөгөлгән яҡты булһын өсөн, мин ҡаршы. Һуңынан йыланға булыуы, ритм, хәтәр теләге ee бормаланып аға, тулҡын көсәйә гребневой кульминацияһы бергә килер, унан һуң оҙаҡ, буш татлы һыу ярына ҡыҙыу бирешмәй ауышҡан.
  
  
  Алтынсы Бүлек
  
  
  Иртән эшкә барырға әҙерләнә һәм Рок икенсе кѳн иртәнге аш. Төнгө ике ҙур аппетит уятыу зарядка беҙҙе, беҙҙә ҙур энтузиазм менән һалынған һәм edu. Шул һайын, беҙҙең кеүек һыуыныу сынаяҡ кофе, нагреваться башында бөтә башҡ. Әммә был эш көнө буласаҡ, һәм тирә-яҡ тип, уның тураһында билдәле Ро кисә кис, ял итергә урын өсөн, аҙаҡ беҙ һуңғы кисәгә иртәнгә тиклем биләп ала.
  
  
  Бының урынына уның, ванналағы һалҡын душ ҡабул итте һәм баҫты.
  
  
  Бөтә беҙ китәбеҙ Лос-Анджелес. Девятичасовой Интернационал рейс булыр, һәм беҙ тағы ла бер һүҙһеҙ ҡаршы һөҙөмтәле ax ә даллес лимузин шофер булыу хокуғы.
  
  
  Ритуал беҙ аша үттек, ҡаршыһына ултыра һәм тиҙҙән именлек дэвид шулай хокей уйынын. Кеше күҙе менән ҡарағас һәм төп мәсьәләләр буйынса үҙ ҡарашын миңә ax фольстедт ро пробежаться невысказанном. Ул, йылмая ул шундай пожимать невинный һәм яурын, ала ни.
  
  
  Горлов хоук прочищать һәм эштәр ҡырҡа күсә. «Шул уҡ ваҡытта, ҡасан, һеҙҙең миңә шылтыратып кисә, ғилми-нәшриәт комплексы, моряк тотоп беҙ, Ир-буйынса исемендәге Эскобары кариб gaviota лайнеры сәйәхәткә була. Был Эго ҡул Форт-Лодердейл, подозрительна таможня үткән саҡта ул үҙе алып бара. Беҙ таба алмаҫлыҡ ниндәй ҙә булһа nen контрабас, в чем беҙҙең эго, ләкин, сөнки был көндө беҙгә барлыҡ икеләтә борсоуға кеше булып, беҙҙең офисҡа шылтырата, властың флорида. Эскобар һорау өсөн беҙ алып барған, әммә беҙ уның бер нәмәгә лә өлгәшә. Аҙаҡ, һеҙ һылыуы тураһында мәғлүмәт биреү һәм йәҙрә фольстедт варнов эго нокса-пластик взрывчатка, беҙ уны иғтибар менән ҡарап чемп килтерә. Әлбиттә, беҙҙең лабораторияла күрһәтә, сөнки был материал расщепляться.
  
  
  
  
  
  
  Таба беҙҙең өсөн защелки микроэлектроника детонатор, уның радиосигнал ярҙамында алыҫ активироваться мөмкин. Һәм, шуныһы ҡыҙыҡ, бәләкәй генә булып гөбөргәйел н граверланған ручка - крохотный маҡсаты-үлем.
  
  
  «Һеҙ белмәйһегеҙҙер ҙә әле, - тип моряк?» Улар һорай.
  
  
  "Ни. Был математика буйынса мөмкинлектәре һәм үҙе уны һиңә әйтергә.
  
  
  Хок домофон төймәһенә баҫығыҙ һәм үҙенә әйткән: «Эскобара Ебәрә». Һуңыраҡ хөкүмәт чиновниктары ингән бер нисә минут ҡараңғы, ә кеше тора, улар араһында угрюмый рябой. Хөкүмәт чиновниктары китте, ултырғыс һәм Хоук һерберт эскобара ишара яһай.
  
  
  Ул, алдыма килеп баҫты һәм ир-аттар. «Презентацияһы тарихы һеҙгә бирәм», - тинем мин.
  
  
  Деловой эскобары поерзать. «Был мин инде егерме тапҡыр әйтә».
  
  
  «Быны тағы ла бер тапҡыр әйтәм», - тинем мин. "Мин."
  
  
  Минең әйткәнемдән ҡотом алынды һәм уны кеше булмаған тирбәлеүҙәр башланы. «Здоровяк, йөҙҙәр һәм мин уны сумаҙан долларҙар биргән. Бер нисә аҙнанан уның тәнәфестәр булып ала, - тине. Һуңынан, уның ҡасан гвинеяна карап, мин уны тағы биш бирә. Барыһы да, мин эшләй, һәм унда был эго чем в шкаф һалып ҡалдырған кливленд ҡалаһы. Бөтә был, тип, мин беләм. Ул, ант."
  
  
  «Бындай оло кеше кем?» Улар һорай.
  
  
  «Мин уның исемен белмәйем. Порт инеп, уның ҡайһы бер осҡан, башҡа ҡайһы саҡта. Мин нимә килтерһәм, бөтәһен белеп, уның яңы хужаһы, ҡасан бойороҡ бирә һәм уны, тыңлай ».
  
  
  «Яңы хужалар, һеҙгә әйтәм?»
  
  
  «Эйе. Биш-алты ай элек һатып гавиот улар. Oni командаһы ҡыуып күпселек өлөшө иҫке, ҡайһы бер эргәһендә ҡалдырған. Теләһә кем уны эшләне. Аңлап, был эште. Яңы балалар, улар яллаған торған команда түгел, ә тирә-көньяҡ америка, нисек беҙ бөтә. Беҙ һөйләшеп киттек һәм улар смешно яуызлыҡ булмай ».
  
  
  «Мин ҙур кешеләр тураһында күберәк һөйләй».
  
  
  «Босс ул, бөтә ул, беләм мин. Ул һөйләй түбән тауыш һәм тупаҫ күренә. Оло яурын, үгеҙ кеүек булған ».
  
  
  Ул, ҡото алынып Хоука.
  
  
  «Был һүрәтләү Федор Городина тура килә», - тине ул.
  
  
  Эскобара ул әйтте: «кем ҡушты әле?»
  
  
  «Кеше бер генә тапҡыр күргән уның. Буйлы, лов, исемләгәндәр. Берҙән-бер ул, уның кем ҡасан күргән, здоровяк бойороҡ бирә.
  
  
  Хоуку уны тағы бер ҡат бороп ҡарай. «Жиз?»
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  Стонать ҡулын кеҫәһенә ҡалды һәм уны алыҫ засовывать әкренләп яҡынлаша. Һуңынан ул, ҡайтып моряк һәм яңынан алдына баҫа. Эму уның күҙҙәренә ҡарап, ҡарашын ситкә әлегә ул түгел.
  
  
  «Хуан, - тине ул. эму, - һин, моғайын, ишеткәнегеҙ, һин дөрөҫ түгел тип мөрәжәғәт ҡушма штаттары һәм енәйәтселәр менән мөрәжәғәт насар тип ҡурҡырға кәрәкмәй. Әммә бында бөтөнләй икенсе хәлдә, Ху. Сабыр итергә ваҡыты юҡ. Джен әгәр һеҙ беҙҙең, йәғни уның тураһында үҙе ҡайғыртырға өсөн, хатта әгәр һеҙ иҫән-һау, һеҙҙең өсөн файҙа сеньорита була. Мин һине аңлайым, Ху?
  
  
  "Эйе, сеньор!" - улар ҡырҡҡан. Мин алисаның күҙҙәре ҡабарынҡы, сөнки ул белмәй, тип мине шаяртып түгел. «Минең әсәй, уның исеме дөрөҫ әйтә! Тағы ла алты кеше булған, улар ярҙам итәсәк, уларға шулай уҡ чемп. Ih Kuda oni ала, уны ишетәм. Минең эштәр кливленд була. Бөтә был, тип, мин беләм, сеньор, мин ышанам.
  
  
  Ул яһаған. Ул, Хоуку кивнуть, һәм уның Эскобар ала.
  
  
  «Мин уйлайым, һеҙ яңы хужаһы һәм ошо карапта тикшереү», - тинем мин, тағы бер ҡасан беҙ өсәүләп ҡалаға.
  
  
  "Эйе. Гавиот - венесуэла был уларҙа орфографик грамоталылыҡ була. Элекке хужаһына ҙур суммаға ҡулаҡса менән түләү булған кеше, тине ул, тип Cruises Halcyon. компаниялар күрһәтә. Был, әлбиттә, алдай.
  
  
  Рок Һөйләне. «Карабын баҫып ала алмай инем, һеҙҙең командаға һәм допросить? Беләм, бомба тотонорға ҡайҙан? »
  
  
  «Беҙ алыр инек», - тип әйтеп Хоук. «Әммә беҙ була алмаҫ, тип ышанам Городина бортында булған, һәм, күрәһең, Жиз лә тиерлек барлыҡҡа килә. Әгәр белһәгеҙ ине, беҙ хатта, бомбаларын ҡайҙа эшләнә, һәм ундағы ҡоролмаларҙы спусковой һаҡлау, баҫыу караптары хаҡында имеш-мимештәр электән ih етә ине, беҙ. Ә һуңынан улар бомба шартлатыу, алла белә инде, ниндәй ҡалала һала. Юҡ, был күнегеүҙәр тотанаҡлы булырға тейеш, ни өсөн ҡунаҡханаларҙа тауыш уның өсөн, һин бында булған һәм ғилми-нәшриәт.
  
  
  «Мин ҡыҙыҡ була башланы, быға тиклем һеҙгә киләм», - мин әйтәм. «Без обидно, Рок, әммә мин бер эшләргә күнеккәндәр».
  
  
  «Был юлы ла», - тине Хоук. «Беҙҙең тәүге аҙым - кем ултыртҡан-осҡан лайнер сәйәхәт ҙә. Ә яңғыҙ ир-аттың иғтибарын йәлеп, бик күп ».
  
  
  "Ни өсөн?" Улар һорай.
  
  
  «Шулай килеп сыға, тип« Гавиот »махсуслашҡан...» - тип ҡарт йәнә прочищать тороға кәрәкмәй бында, - «... өсөн "круиз" осто».
  
  
  Фольстедт рок йылмая башлай, әммә тиҙ протрезветь, ҡырыҫ ҡараш ташлап бер ҡасан әле яңы англия нах хоук.
  
  
  Ул әйтте: «Минең менән килешә атом энергияһы буйынса комиссия, ғәҙәттән тыш хәл була ҡалған ваҡытта был һылыуы ax фольстедт өсөн тәғәйенләнгән була. Мин уйлайым, әгәр һеҙ ине, тип һорап, уның парлы ролдәрҙе башҡарып, үҙен талантлы актер һеҙ бик ныҡ киңәйтә ине.
  
  
  «Минеңсә, беҙ еңербеҙ», - тинем мин сабырлыҡ менән төрө.
  
  
  «Әлегә уның хеҙмәт бурысын үтәгән булыр», - тип өҫтәне Рок, мин подмигивать, Хоук ҡасан да ҡараны.
  
  
  «Мин беләм, һеҙҙе хеҙмәттәшлек итергә мөмкин тип уйлайым, - тине Хоук сухо. «Антигуа круиз ҡушылдығы иртәгә һеҙгә килермен. Кариб портта суднолар бер нисә gaviota күлдәк инеп булмай, мексика һәм панама каналы аша көнбайышҡа сәйәхәт, туҡталыш менән яр буйлап өҫкә күтәрелә лос-Анджелес. Әммә шул уҡ ваҡытта һүндерелә һәм уның нигеҙендә оператив әгәр ҙә һеҙ таба алмай, панама илдәренең караптары ҡасан килер икән,
  
  
  
  
  
  
  артыҡ һуң була. Сөнки бомба шартлатып планлаштырылған һигеҙ көн үткәс, нью-Йорк ».
  
  
  «Баллы ай ҡыҫҡа», - тине ул.
  
  
  Хоук дауам итә, ул бер нәмә лә әйтмәгән һымаҡ булыр. Рәсәй тораҡ пункттарына экскурсия - асыла, унда һалынған чем-н бомба караптар, һыу сығанаҡтары һәм кире ҡайтты. Антон Жизов һәм һеҙ тейеш, шунда табырмын, моғайын, Варнов Нокса. Шул саҡта һеҙ үҙегеҙгә үҙегеҙ. Ошо маҡсат менән ул һеҙгә ярҙам күрһәтеү булһа ла, әммә киң масштаблы операция теләгәнен мөмкин түгел ».
  
  
  Ҡарт менән идара итеү үҙәге аша документ рейсҡа сыға һәм беҙ бер кабинетта ро төшә. Беҙ унда бөтә документтар һәм фотоһүрәттәр биргән., ул беҙгә кәрәк, үҙе өсөн миссис һәм Хантер Николас биреү өсөн мистер.
  
  
  Беҙ ҡасан китте штаб-фатир AX, Рона уйнап , бөтә донъя өсөн эшләргә, нисек кәләшле була.
  
  
  «Һеҙ түгел, уйлан, - тине ул. тарһынып, - тип, сөнки беҙҙең« никах »рәсми башланғанға тиклем иртәгә түгел, бөгөн беҙ ике бүлмәне төрлө ҡалырға тейеш?»
  
  
  «Яҡшы идея», - тинем мин, такси тотоп. «Бөгөн мин һуңыраҡ ҡына сығырға тейеш, һәм мин инем теләнем уяттыҡ. һин түгел, һин ҡасан керәһең».
  
  
  "Эйе лә әллә?" - ауыр сарказм менән һораны ул. "Исемең нисек?"
  
  
  «Әйҙә, ҡәҙерле, һин пожалеть ине лә, мин үткән төндә грубая хезмәтендә».
  
  
  Беҙ бындай уйын йыйып, алға шылдырылған һәм мин шул тиклем ро булһаң, ни тамашасылар мөмкинлек бирә. Ҡыҫыу һәм ҡулдарҙы тубыҡтарға һалып, уны ултыра, хмуриться, тәҙрәгә килде.
  
  
  Дуться полдюжины кварталда уның мөмкинлегенә эй, унан ҡалышмай. «Еңел, әгәр һин булһаң, бөгөн кискә булмаһа, уның штаб-фатиры AX һәм күҙҙәре насар эшләп булмай».
  
  
  Мин үҙем уның зәңгәр күҙҙәренә ҡарай борола һәм нордический. "Иң делле?" - бәләкәй ҡыҙҙы һорарға уның тауышы.
  
  
  «Хоҡуғы», - тинем мин. «Бизнес һәм мин ҡаршы түгел, күңел ҡушыуы, башҡа бер ҡасан да ҡамасауламай. Әммә эштәре буйынса бөгөн барыһы ла булырға тейеш. Уның һөйләгәндәрен барыһы оборудов теләп, беҙҙе бар тип тураһында Антон Жизов, Нокса Городина Варнов Федора һәм ».
  
  
  Легонько ҡәбиләләре һәм мин ҡулымды ҡулы һуҙырға һәр ро сарыф итә. «Мин бик жаль, ғилми-нәшриәт. Показано уның отель ребячливый түгел.
  
  
  Ул, эй усмехаться. "Башҡа юлдары ла бар ине".
  
  
  Аҙаҡ мин уның менән йәнәш скользнуть, һәм ул наклоняется өсөн нежно уны үбә.
  
  
  Етенсе бүлек
  
  
  Иртән сәғәткә тиклем пар килгәндәр өсөн киләһе «Гавиот» беҙ антигуа зафрахтовывать самолетты ҡабул итеп алырға. Сент-Джонс, баш ҡаланың бәләкәй утрауҙары, элекке үҙәк өлөшө бик британия ҡала. Тик нисек һеҙгә эләгергә, тыуған кварталда ғына, һеҙҙе күреп һәм ишетеп башлай төҫлө костюм музыкаль калипсо теле йомшаҡ, йәғни кеше йөрөмәгән өсөн дә, туристар өсөн етештерергә тәьҫир ҡалдырған, ә, сөнки уның төҫө оҡшаманы.
  
  
  Беҙ билет һатып буйынса круиз ' s Queen'Гавиот Турагент ҡунаҡханала ашыҡты.
  
  
  «Беренсе рейс һеҙҙе һағындым инде өлөшө, - тине ул, - һәм мин һеҙҙең барыбер тулы хаҡын менән йыйырға тура киләсәк».
  
  
  «Нимә уйлайһың һин, юлы?» - унан һора, һуң геометрияның элементтарын булараҡ прецизионный үтәй.
  
  
  Ирен хислерәк рок теле буйынса үткәрелгән. Ул, ышанма, барыһы ла үтмәне беҙ тип алмағандар, тип, рейсҡа сыҡмай ҡалған.
  
  
  Ул туристик подмигивать агенты. «Һеҙҙе күреп, нисек була ул».
  
  
  Хантер, уның өсөн яҙылған ҡайһы бер нисә билет яңылары менән мистер һәм миссис. Унда яңылары менән бер нисә әҙерәк аҡса ала.
  
  
  Беҙ тирә-яҡ погулять Ро менән ни, ниғмәт өсөн витриналарға ҡарап һәм ҡулы уйнай, парлы-был осраҡта, әгәр ҙә кемдер беҙ оглядывать. Иң делле, был бик үк ҡатмарлы түгел.
  
  
  Беҙ барып төшөүҙең күпмелер ваҡыт үткәс, док, өсөн йыл һайын, ингән «Гавиот». Һәм уны шыма аҡ булып, тиҙ төрө менән силуэт, бәлки, оҙонлоғона ҡарамаҫтан, йөҙҙән фут. Ҡасан уның тәрән һыу хәрәкәте туҡталып, пассажирҙар бәхетле юҡ, баллы ай һиҙелмәй.
  
  
  Бында парҙары һәм айырым унда, менеп аша йылмайып ҡарай, ләкин караптары, күрәһең, йөҙөп менән пассажирҙар һаны күпкә әҙерәк, - тип һыйҙырышлы эго. Күрәһең, аҙыҡ-түлек бик ныҡ алға яңы хужаһының үҙе түгел, тип әлбиттә, башҡа предприятие иҫәпкә алып, уларҙың булыр.
  
  
  Ул күҙәтер өсөн бер нисә пассажир һәм экипаж ағзалары, караптан сығып китте, тейәп минималь һәм ваҡытлы, әммә бер нәмә лә күрмәй һүҙҙәре буйынса, ху Эскобар подозрительный таныштары һәм зат, бер аҙ славян командаһының өлөшө ҙур булып күренә, латин ҡарағанда.
  
  
  Һәм беҙ бындай уйын менән казначея Ро таба. Беҙ уның бөтөнләй башҡа, беҙгә энтузиазм күрһәтеп каюта, бүлмә палубала бер променад тышҡы түбән. Скудно булып, уны йыһазландырыу: ултырғыс, диван, бәләкәй генә ултырғыс, карауат һәм ике коммод односпальный. Һуңғы круиз өсөн ғәҙәти булмаған өсөн осто тойола, әммә беҙ ро менән тиҙ арала табалар, улар таҫма бергә йөрөүе еңел буласаҡ. Комод өҫтөндә көҙгө һыуыҡтар бик люминесцентный йәһүҙиәне лампаны бирә. Йылы һәм ҡояшлы буласаҡ теләмәүселәргә кариб брылев штора раздвигать ул иллюминатор.
  
  
  Минең менән йәнәш баҫҡан һәм ро тура килә. Ул әйтә,
  
  
  «Ярай, һин нимә эшләр инең, хәҙер ҡунаҡхана, муженек ҡәҙерле?»
  
  
  «Мин һеҙгә әйтергә кәрәк, эшләргә теләгән мин. Тәүҙә беҙҙе караптың әммә буйынса эшләп йөрөй. Исегездә тотоғоз, ләззәт менән эшләү?
  
  
  «О, яҡшы, - тине ул. «Баллы ай түгел, әммә был бик аҙ әгәр атландырып, әсәй уны барып ҡайтырға мөмкин булған».
  
  
  Ағасты ул матур ee һәм уның йомоп задница выталкивать
  
  
  
  
  
  
  палубалы булған. Гулять беҙ палубала бер нисә сәғәт буйынса, барҙа ҡарап, спорт залы, ашхана, театр, сувенир магазины һәм кәрттән бүлмә. Башҡа пассажирҙар шомло булып етмәй. Бер нисә ай баллана, беҙ улар менән осрашып, икенсе береһе арбаны артыҡ тойолған, күреү өсөн, улар йөҙөү менән кем йәки ҙә юҡ әле. Экипаж ағзалары аҙ һанлы, беҙ уларға ҡаршы, үҙе һәм биләгән бурыс булыуын бик тойолмаһын, беҙ үҙебеҙ күренә.
  
  
  Был залда беҙ күҙәтеү просиживать ҡала көнө, емештәрҙе пар менән ром потягивать эсемлектәр, шул боҫоп күҙәтә, кем борт күтәрә, баһалай һәм багаж ih.
  
  
  Борт һөжүмгә ингәндә эңер түгел, бер кем менән, йә йыраҡ Городина Жизов Антон Федор оҡшаған, йәки ниндәй ҙә ғәжәп түгел чем экипаж ағзалары һәм пассажирҙар ҡулынан килеп ҡайтты. Шул ваҡытта минең татлы эсемлек ашҡаҙан насар плескаться ром.
  
  
  Атлантик океан менән ҡараңғылана башланы ависта ҡаршыһына, «Гавиот» гудок бирә парҙар, бортында пассажирҙар өсөн күсмә тыуҙыра, һәм беҙ булған тунистан әҙерләнә. Ул переехал напевать беҙ ҡорос оркестры серенада, ҡасан караптары туҡтап китте.
  
  
  Беҙ ташландыҡ тиерлек ашханаларҙа поминать был постоять ишегалдына, һәм шунан урап ҡайттыҡ беҙҙең палубала каюта. Рок ишек артына борола өсөн, мин көн һайын, уны ҡосаҡланы һәм үбеп ee. Һуңынан барыһы менән дуҫтарса киске ябай токио башланы. Ләкин һуңынан уны, юҡһа, уның осо бер аҙ теленә булараҡ, минең ирендәрем ҡағылып тиерлек тарһынып, барлыҡҡа килде һәм мин һиҙәм, тип, «баллы ай» шарада була. Мин янында булыуға ҡарағанда нығыраҡ һиҙә, уны яратҡанға һәм минең салбар ҡасан аҫтына резинкаға игриво ручонка аҫҡа потянуться проговориться, яғымлы иркәләү көтә, вәғәҙә эротическое акробатика оҙон төн.
  
  
  Һәм ул артҡа сигенергә, чувственность хәрәкәттәр менән, бөтә ҡатын-ҡыҙҙарға хас, әммә ҡайһы бер һөҙөмтәле генә файҙаланыла, үҙ кейеме менән төшөрөлгән. Был яһай, уны аҡрын - блузка теге сандырға пожатие һуңғы тиклем беренсе булып, уларҙы иҙәнгә соскальзывать трусик, загорелый шәрә, тире бархатистый. Ике контур тар аҡ полоса мэйджор бикини-лесник, ул ҡояш ванналар ҡабул итеү осоп йөрөй. Подставил пушисто сиктәрен аҡ-йомшаҡ мөйөштә, башы бер ҡара төҫтә генә яҡты булыр уның.
  
  
  Дәрес ваҡытында баһалап реаль шанстары булыуы беҙҙең тәнебеҙгә түгел, мин аҡылһыҙ мөхәббәт әҙәм йорто малиба Ронас. Борзая худощавый, ул, күрәһең, кейем булды, алданы. Бер ҡайҙа ла артыҡ булһа ла, беҙ уны грамм, ә ҡыҫынҡы мөйөш булһа ла.
  
  
  Мин уның һы передо, наслаждаться моның һоҡланып. "Һин уйлама, артыҡ буйлы мин?" - ул әйтә, беҙ уны шәхес булыуын шик бәләкәй түгел.
  
  
  Погладить эйәк тәнҡит һәм уның ҡото тырышып: «Ярай, хәҙер, был хаҡта иҫкә һеҙ...»
  
  
  Легонько уның бармаҡтары минең ирендәрем ҡағылып. «Мин хәбәрҙәр аңлай. Мине лә балыҡ тотоу өсөн комплимент ташланы ".
  
  
  Һәм уның өсөн бил притягивать ee үҙе ҡосаҡлап, үбеп уның тормош бугорок йомшаҡ.
  
  
  Миңә ро ҡыҫылып, тауыш биреү хныкать удовольствия, әлегә ул үҙенең тормошон яйға телен өйрәнеү буйынса түңәрәк ee, даими төшә.
  
  
  Улар уны иреккә ебәрҙем, һәм мин уның ҡолап барам, ауыҙ бешә булыуын теләйем. Уның ҡулында уны күтәреп ҡарай, һәм һуғам. Атласный мин унда үҫһен, уның япма әлбиттә.
  
  
  Аҫҡы теше һәм ирендәре ҡомһоҙ күҙҙә тотола ро күҙәтеп, уның кейеме аша выскальзывать.
  
  
  Был дөрөҫ, беҙ түгел, тип ғәмһеҙ темалар парлы булып, ул заполнить. Тик мин, шикләнеп, парлы пар законлы тип теләһә ҡасан ашыу никах төндә тулы булһа, беҙгә ҡарағанда. Заснуть иң тәүҙә менән сағыштырғанда, беҙ, ниһәйәт, көнсығышы таң нурҙары яҡтырта беренсе горизонт һоро.
  
  
  8
  
  
  Шул уҡ ваҡытта һыу кеүек, «Гавиот» Мартиника инә, инде беҙ булмай тороп, яҡшы кейенеп һәм позавтракать. Отель рок, яр буйында йөрөй төҫлө бутик Форт-франс, әммә эй, мин әйтәм, унда ни ҡалған миңә тейеш, унда күҙәтергә мөмкин ул, кем һәм нимә бортҡа күтәрелеү. Композицияның улар бер ул, әммә уның бер сәғәткә кәмерәк ҡайта, тип әйтә, бына, күңелле лә.
  
  
  Асыҡланыуынса, бәлки уның менән китеү ине ул, шуға ҡарамаҫтан, уны ҡарарға яратам, ул шундай уҡ. Беҙ мартиника утрауы дүрт сәғәт үткәреү, йөнтәҫ осто һалам эшләпә менән ҡайтмай һәм бер нисә йыл дауамында ул хлам магазинға сувенирҙар һәм башҡа тирә-яҡ ярына сыға. Бортында, Экипаж буйынса күп өлөшө ҡала. Подозрительный чемп ниндәй ҙә булманы түгел. Ниндәй ауыр, айыу урыҫ. Рәсәй халҡы менән бер ниндәй худ. исемләгәндәр.
  
  
  Беҙ уның менән тағы бер ҡат урап ро прогулочный майҙансыҡ тө. Әүҙемлеге бортында «Гавиот», ғәҙәттәгесә, әҙ булманы. Беҙ иртәрәк үҙ каюта сығып, унда хәрәкәт һиҙелерлек шәбәйеп.
  
  
  Беҙҙең киләһе туҡталыш булһа ла-Гуайра, каракас ҡалаһында диңгеҙ порты. Венесуэла гавиот сөнки теркәлгән булһа, ул, ышанам, был-был иҫ киткес буласаҡ ил баш булыуы мөмкин.
  
  
  Тупик-уның тағы бер ҡат була.
  
  
  Беҙҙең миссия тураһында хәстәре уны шул төндә башланһа ла, үҙенең шиктәрен әйтергә һәм ро түгел. Ахыр сиктә, беҙ төплө нигеҙ була ала, тип уйлайым һәм барлыҡ командаларҙы ла элек эго Жиз чем-хәтәр сәғәттәр өсөн бомба.
  
  
  
  
  
  
  Мина шартлаған йәҙрә әҙер булырға мөмкин йәки болот һәм америка булып ҡала инде, тип ниндәй генә төймәгә басыгыз булған-билдәһеҙ урында булды. Хуан эскобары әгәр дөрөҫ әйтһә, исеме ебәрҙе алты экипаж ағзаһы була гавиот һәр хәлдә менән тулы. Беҙ ни беләбеҙ, ih таралған һәм башҡа ысулы булыуы мөмкин.
  
  
  Тәүге биш көн үткәс, тағы бомба шартлаған булырға тейеш һәм нью-йоркта. Был көн йәмәғәтселек кәйефе неуверенный америка иҫәпкә алырға, мөмкин булған эре ҡалалар емерелеп бөтһә, беҙгә, кәрәк тип, яттар өсөн һөйләшеүҙәр башларға. Әлбиттә, бындай кешеләр менән нисек Антон Жизов, һөйләшеүҙәр алып бара.
  
  
  Һайлау булғас, беҙҙә ике генә - ҡырыйы йәки капитуляция. Моғайын, һуғышырға хөкүмәт демократик дебаттар һуңынан ҙур булмаған хәл. Әммә был көлкө булыр ине, сөнки дошман булыу түгел, күрәһең. Йәшереп бомба, сабата буйынса радиосигнал тирәләй урыны билдәһеҙ, күрәһең маҡсаты алдына ла килтерә алмай. Ҡасан башланып, ҡаланың икенсе һәм өсөнсө шартлау, кешенең ихтыярын юҡҡа көрәшергә мөмкин. Әгәр был түгел буласаҡ ине хатта, аҡтыҡ көстәре ҡалыуға ҙур емерелгән илде мәхрүм кеше ине.
  
  
  Шулай булғас, беҙҙең берҙән-бер тип уйынды гавиот. Таможенник уяу, ху ҡул Эскобар, беҙ брешь в крохотный ҡаршы броня булып. Эш шунда: минең өсөн, тишектәр аша үтә һәм был үлемесле һуғыу яһаған, тәү сиратта ул һөжүмдәренә өлгөрә.
  
  
  Биш көн тағы ла.
  
  
  Шул мөхәббәт беҙҙе дәрестәрен элекке спонтанность төн етмәй, һәр хәлдә, минең менән яҡтан. Әлбиттә, Рона тойған, бер нәмәгә лә түгел.
  
  
  «Ни булған, Ник? Һеҙҙең миссия тураһында хәстәрлек? »
  
  
  «Беҙ күрергә тейеш булған ниндәй ҙә булһа хәл-ваҡиға», - тинем мин. «Кюрасао беҙ иртәгә сығасаҡ, әгәр унда бер нәмә лә һәм үҫешкән, беҙҙең проблемалар бар».
  
  
  «Һеҙҙе күрергә ине, һеҙ өсөн карауат һәм уның мөмкинлектәрен үҙ яртыһын поспать күскән?» - ул етди һораны.
  
  
  Ҡыҫылһа, уны тотоп һәм ул үҙенең шәрә тәнен ee. «Мәлих, йәғни беҙгә тиклем бөтәһе биш көн булһа әгәр, нисек донъя шартлау башланды, улар уның тирәһендә табылған мөмкин тиклем аҙыраҡ үткәреү во сне».
  
  
  Еңел Рок мурлыканье ләззәт менән, минең аяҡтар үҙемә аяҡ тирен. Һәм ниндәй күренештәр тураһында уйлай мин ул ваҡытта ядро бомбаһы чемп түгел, башы ла уның үле тураһында уйлайым.
  
  
  Был борт Кюрасао «Гавиот» Городина Федор барлыҡҡа килә. Шулай булғас хмурый уны күргәс шатланып, рус широкоплечого, тип уны үбеп ала. Кюрасао - был магазин халыҡ-ара тирә ирекле ҡаплаясағы менән бер порт булғас яҡшы. Иртәнге сәғәт күпселек һорай пассажир карабы һатып алыу отошлораҡ, һәм, уларҙың ҡасан да, бер нисек тә өйгә ҡайтып, дородный Городина мөхиттә уларҙың булыуы, кейемдәрен һалып тырышыу файҙаһыҙ Палку-сәйәхәт Ҡәнәғәт күренгән типик пассажирҙар, беҙ булмаҫ инек, тип был. . Шунда күргән һәм уны эго эго яғынан тотоп, әлегә ул эшләй, төр, насвай тигән палубала буйынса, был тәү сиратта офицер булып прокрадываться каюта.
  
  
  Аҙ булдымы ни уның тупик, бер сумаҙан менән ул тирә-яҡ борт бомбаны үҙебеҙ менән ала. Сөнки тарихи Кюрасао булды, әммә штаб-фатир контрабандистар, миндә шик тыуа, - тип, киләсәк заман. Әгәр тулы атамаһы буйынса бер ҙә килеп, уны күҙәтергә мөмкин ине уны тырышып, был эште күпкә ябайлаштыра ине минең. Әгәр юҡ икән, һәр ваҡыт миңә ҡыҫылмағыҙ Городина алмай.
  
  
  Белмәйем, ниндәй здоровяк йәшәй каюта, бүлмә ҡала ҡушылдығы ро ул барреленә күҙәтеү була.
  
  
  «Городина бортында», - эй, - тине ул.
  
  
  Уның зәңгәр күҙҙәре алыҫта киңәйеүе. Тураһында«, ғилми-нәшриәт комплексы, тимәк, һин уны алманым тип бомба аша күҙәтәбеҙ».
  
  
  «Мин һуғайым йәки был гөбөргәйел. Сөнки әлегә тиклем был уңышһыҙлыҡ көҙән ".
  
  
  Обиженный ҡарашын күреп өсөн ҡулына алыуын һәм уның ҡыҫҡаса ee. «Дөрөҫ түгел, аңламайым. Әллә ниндәй булды был көн минең тормошомда иң яҡшы өс мәғәнәлә. Әммә беренсе сиратта эштәре һәм башҡа үҙенсәлекле мәғәнәһендә әйтергә була, минең яурынға бөтә донъя ҡәһәр һуҡҡан ».
  
  
  «Мин беләм, юлдың», - тине ул. «Мин дә эгоист булырға теләйем».
  
  
  «Был ҡасан тамамланғас, беҙ ҙур булмаған отпускыһын ала алмай», - тинем мин. «Түшәктә менмәҫкә арыу булыр ине, әгәр ҙә беҙгә ҡушылһа ине Жизов, Нокса Городина һәм Вам».
  
  
  Нах изумленно рок ҡарай. "Мин шуға ышанам тейеш!" Һуңынан ул мин йылмаям, тағы ла яҡшыраҡ булыр.
  
  
  "Һин нимә менән шөғөлләнәһең?" тип һораны ул.
  
  
  «Доға ҡыла, тирә-яҡ борт өсөн бер бомба менән сумаҙанын алып булмай, уның өсөн мөмкин яҙғайны. Городин кире осраҡта мин барырға тура килә. Тиҙ һәм өйә. Сөнки ҡайҙа һәм Жизов Варнов төймәһе менән көтөп ала, уларҙың күпселек өлөшө аҡш менән шартлатып алалар. Әгәр ул небрежность күрһәтеү, кем-хәбәр ҙә ебәрә алмай, һәр ваҡыт көтмәй өсөн ».
  
  
  «Мин нимә эшләй алам, Ник?»
  
  
  «Юл алыҫ булыр», - уны ҡырҡып, аҙаҡ смягчаться. «Рон, һәм был мөмкин булғандың барыһы ахмаҡ менән үлемесле мәлдәрен. Улар был эште уҡыусылар, ә һеҙ юҡ. Ул теләй, шунда ҡайта өсөн һеҙҙең һәм беҙҙең ылау каюта. Ишек асылһа ла, әлегә мин һеҙгә сигнал бирә.
  
  
  «Яҡшы», - өрөп уны.
  
  
  Юлда уны рок ебәрҙе. Улар булалар иң яҡшы компанияһы. Һәм файҙалы. Ләкин был операция этапта түгел.
  
  
  Ул, палубала ҡайтып, яҡшы күреү өсөн оҡшай. Һөжүм ҡараңғыла менән беҙ тунистан приготовить та, беҙ түгел осҡан һәм бер сумаҙандарын күтәреп. Виллемстад буйынса беҙ яҡташтарыбыҙ гавань
  
  
  
  
  
  
  качаться Эмма понтон күпер тип йөрөү проплыв Королева, һәм мин уйлайым, мин был әфәнделәр городина ҡаршы торорға тура килә. Һуңынан ишетеп, уны эшләтеп ебәрҙе.
  
  
  Катер менән парланған аҫылмалы двигатель тиҙ ут булманы был. Подтягиваться уның ҡасан кемдер уның өҫтөнә арҡан. Лысый Приземистый н катер ир-егеттәр кеүек, бойороҡ бирҙе. Мөйөшлө әйбер күтәргән кешеләр эго ҡара палубалы булған. Был чемп була, һәм ул уйлап, был шулай уҡ булды, бар Ху Эскобар кеүек.
  
  
  Ҡасан строп күтәрелә башланы, уны юл буйлап менеп корма булыу өсөн, йыл һайын, кем күтәрә. Федор был минең тағы бер городина булһа, барыһы ла кейгән кейемде-туңдырма, төркөм ағзаһы һәм уның етәксеһе нелатинский ih палочка. Сунь ҡойроғо аҫтына ҡулын күлдәк, билендәге кобураһына вильгельминаға выдать уның тирәләй булған. Ҡыҫыу ҡулына таныштар «Люгер», городина һәм уны эго бер аҙым яһаны.
  
  
  Бер аҙым - бөтә, тип мине ирештерә. Ни ударяться затылок мин, мин палубала ударить кулаком һәм гигант качнуться. Шунда уҡ башым минең тауыш көсәйә барлыҡҡа килә, ул, күрәһең, минең аша кире рассасываться гөбөргәйел, ҡара һәм тымыҡ ҡасан булған була.
  
  
  Туғыҙ Башлығы
  
  
  Ғәжәп ла булараҡ, тәүҙә уға, тик аңламай, тип танау чесаться. Потянуться почесать һәм уны эго маташа, әммә ҡулдары хәрәкәт итә алмай. Уның күҙҙәре асылды. Шул саҡта ул үҙ башым менән аңланым. Боль булып, бер ҙур теше кеүек, һыуыҡ һауа нерв һайлау ҡасан иҫеүенә тикшереү аҫтына эләгә. Ул тағы күҙҙәрен асыу һәм ябыу яйға ih. Юҡ ауыртыу үтте, әммә минең яҡындарына фокус була.
  
  
  На кой ятҡан бәләкәй генә тар уның арҡаһынан эске каюта. Уны күрергә тип, мөмкинселек булһа липкий минең аяҡтарым нисә таҫма бәйләй. Запястье минең өсөн арҡаға ҡулы булып ҡала сатраш; склеивать уларға шулай бергә булыу. На кой ултырған блузка һәм киң буйлы салбар рок фольстедт мин киреһенсә сағыу булды. Шулай уҡ аяҡ һәм ҡулығыҙға Ee скотч заклеивать була.
  
  
  «Рада күрергә, тип, һеҙ, менән тағы бер ҡатлы беҙ, владимир Карте», - ауыр прорычать тауыш әллә ҡайҙан тирәләй өйҙәр алғы өлөшө. Уның тырышлығы менән тауыш яғына борор башын. Федор Городина разливается виниловый булып ултыра, койканың ике яғына күрһәтте. «Мин уйланым да, һеҙ булғанға мистер тип аталған мәғәнәһе Хантер», - дауам итә. «Маскарад был шунда уҡ тиерлек тамамланыуы, тик нисек башларға».
  
  
  Каюта ишеге алдындағы ултырғыс менән өҫтәл янына ултырыу менән йәш кеше кәрт металл сәстең каштановый складный зачесывать н өйә. Люгер уның билдәле була, уны тотоп, ебәрмәй мин - Вильгельминаға. Таштар на дюйм өлөшө уны куллана, һәм унда баҫым булмауы менән риза булып, унда баҫымы булырға тейеш. Стилет була. Улар, элекке кеүек, уның өсөн городина билбауы ята.
  
  
  - Эйе, Карте, - прорычать Городина, - беҙ һинең ҡорал. Һәм һеҙ ... "ҡатын-ҡыҙ". Бәлки, хәҙер беҙ һеҙҙең менән һөйләшеп.
  
  
  «Мин һине күҙәтергә», - тинем мин, нисек колледжының иҫке. «Хантер Николас минең исемем».
  
  
  Йәш һәм математика буйынса рявкнуть городина ҡарағас та: «Борис, мин картаһы бирелә». Карточка биш ҡулында уның күләме ете выхватывать борис тирә-яҡ, һәм гер ҡысҡырып уҡыу. «Карте ғилми-нәшриәт комплексы, AX N3 агенты. Рейтинг: Killmaster. Дэвид алдында Хоук, Вашингтон, Колумбия округы, AX директоры. «Һеҙ түгел, уйлай икән, был кешенең абруйы буйынса һеҙ белә. Карте? Ҡасан һеҙгә шылтыратырға булдым фольстедт ax һылыуы дуҫтар, беҙ беләбеҙ, уларҙың агенттары ебәрҙе. Бәлки, беҙҙең иптәштәр әгәр ҙә лос-Анджелес һеҙ беләһегеҙме, үҙенең уларҙы эҙәрлекләүе артыҡ һаҡ булыр ине.
  
  
  «Һинең абруйы ғына түгел, әммә ҡайһы бер билдәле шәхес һәм һинең тирә-яҡ беҙҙе, беҙ кем, әгәр һинең фотоһүрәттәрҙең күсермәһен, Карте. Капитан, һеҙ белһәгеҙ, һеҙ бер ҡасан антигуа бортҡа күтәрелеү менән ҡатын-ҡыҙ. Мин уны радио аша был хаҡта хәбәр итеүҙәренсә, ласлыҡ менән уларҙы күҙәтеп һәм һеҙҙең өсөн. Улар ҡасан, бортҡа күтәрелеү, беҙ белмәгән, дөрөҫөрәге нимә барышында һеҙҙән үҙем яһаған, һәм һеҙ әҙер буласаҡ ».
  
  
  «Яҡшы, Городина, - тинем мин, уйын аша сыға, - нимә кәрәк һиңә?»
  
  
  «Минең исемде һине белмәй ҙә, күрмәй уны. Ярай, быны көтмәгән кәрәк. Уны бик ябай теләйем. Беренсенән, ул, ашағыҙ, мин һеҙҙең бөтә һөйләгәнегеҙҙе өсөн, һеҙ нимә белгән, һәм беҙгә операция тураһында булғылай. Һалып, һеҙҙең менән хуан гавиот эскобар исемен ала. Беҙ күргән, сөнки эго итә ала Форт-Лодердейл.
  
  
  Онотолмай, уны тиҙ арала, йәғни тирә-нимә, беҙ белмәгән, Городина өсөн көтөлмәгәнлек булды алмай ине, шуға күрә уның был эму ҡуя, икенсе өлөшөн үҙебеҙ файҙаланып, аҡыл өсөн, эзләргә сығыу.
  
  
  «Беҙ беләбеҙ, һеҙ етәкләгән шоу Антон Жизов, - тинем мин. «Был аңлайышлы буласаҡ, сөнки уны телеграмма тураһында килешеүгә ҡул ҡуйҙы. Беҙ беләбеҙ, һеҙ ниндәй бомбаға ҡулланып, һеҙ был ih алып ҡала. Беҙ подозревать, был һеҙҙең өсөн эшләй Варнов исемдәр буйынса ғалимдар ih Нокса. Уның был."
  
  
  «Бик яҡшы», - тине Городина. «Был ябай ревматизм өлөшө. Хәҙер уны теләгән, мин һеҙҙең өсөн ax тураһында һөйләне. Әлбиттә, һуңынан тыш, идаралыҡтың үҙ өҫтөнә алған кеүек, беҙ, бер ниндәй ҙә әһәмиәткә эйә түгел, ойошма булмаһа, был хәл ябай ҙа, операция әгәр беҙ уның менән таныш булған. Шуның менән бергә аласыз башларға, мин физиологик агенты тип атала ».
  
  
  Ул бер нәмә лә әйтә. Минең пульсирует гол. Уны уйлап тырыша.
  
  
  «Карте, уйын юҡ, мин сабыр итермен», - Городина рявкнуть, ҡыҙыҡлы һәм юғалған, күрәһең. «Мин һеҙгә әйтергә мәжбүр итеүе мөмкин - ир-аттың ниндәй мәжбүр мин әйтергә мөмкин, - ләкин, бәлки, тиҙ алырға була ине.
  
  
  
  
  
  
  ih ҡатын-ҡыҙ тора ».
  
  
  «AX уның тураһында бер нәмә лә белмәй», - тине тиҙ минән. «Был эш өсөн нах юллай».
  
  
  Кешеләр өсөн иҫ киткес ҙур тиҙлек менән алға йыраҡҡа вскакивать городина һәм ултырғысым менән. Һулдан-мин уның ҡулын ауыҙынан йөнлө хлестнуть яҡтары күп. Унда ҡандың тәмен тойоп.
  
  
  «Тишина», - бойора ул, «ҡатын-ҡыҙ менән уның ҡасан тамамлап, тағы бер шанс булыр һиңә һөйләшә».
  
  
  Боролдом мин рус һәм рона өҫтөндәге неповоротливый баҫҡан саҡта, минең мейеһе ауыртыу томалап билбау трюктар иҫкәндә, шулай улар стюарт булыуына ғорурланам «Спецэффект». Шул, ҡулында шартлай уның насар егет, ҡасан у эго һеҙ уны аласаһы, ҡаптырма өйрәнеү өсөн асыҡтан-асыҡ ялған. Городина таба алмаймы ни? Һәм ул аҫҡа ҡараһа ревматизм күрҙе. Ул минең уйымды спорт ябыла.
  
  
  На кой ул поергиваться тырышып, билбау өсөн шәрәм. Борис йәш, ултырған була көнө-төнө, мин дулла люгер ишара күрһәтте, уның өсөн тыныс ята. Әгәр ҙә ул алмаһа хатта билбау шәрә, ә уның Городина эләкмәй, ышаныслы булыуы менән беҙ барыбер ро мылтыҡ менән бәйле ине, беҙ ҡаплап, дошман менән асыҡтан-асыҡ һәм корабль экипажы ағзалары. Неподвижно ул ят булырға, альтернатив фекер табырға тырыша.
  
  
  Ронас городина асыҡ йөҙөнә ҡарап. Уны күреү менән үҙ урынын аласаҡ, тип ҡурҡытыла зәңгәр күҙҙәре киң булып асылды һәм уның, түгел уны ләкин контролен юғалта.
  
  
  «Хәҙер һинең сират, фольстедт һылыуым, - тине ул, - мин AX тураһында һөйләй».
  
  
  «Шулай, - тип әйтелә ғилми-нәшриәт комплексы, дөрөҫ, - тине тыныс Рок. «Ax тураһында мин бер нәмә лә белмәйем».
  
  
  «Иртә-һуң, мин һиңә әйттемме икән, мин белергә теләйем», - тине Городина. «Һин ни тиклем аҡыллы, шул тиклем тиҙерәк һөйләй». Был әйткәндә, рус һәм блузка Ро ҡулы һуҙырға тотоп, йыуан бармаҡтары араһында үҙ өҫ просовывать. Ул рассмеяться дернуть, сериялап һәм блузка, мурт эму муҡса материал ҡалдырҙы.
  
  
  Күҙ алдында күкрәгенә баҫып Ро: загорелый аҙ өҫкө өлөшө, һәм аҫҡы өлөшө, йоморо - аҡ, береһе йәшерәк түгел, сөнки ул бикини лиф була.
  
  
  Борис городина обвернуть был ишектәр. «Нимә уйлайһың һин был турала, минең малай? Бындай ҙур түгел, ҡайһы бер булараҡ, тулы һәм тик ҡаты.
  
  
  Борис кивнуть ҡыҫҡа, ләкин күҙҙәре шаршау, неодобр эго Городина булып күренә.
  
  
  - Һәйбәт һәм тоҫмаллап, - тине Городина, ҡулын күкрәгенә ро үткәреү буйынса ҙур. «Как жаль, ваҡыты юҡ, тип беҙ ниндәй һорау шул тиклем рәхәт. Мөмкин булһа, бының өсөн ваҡыт һуңыраҡ була, ә, әгәр дөрөҫ яуап биргән ханымдарҙы.
  
  
  Бәлки, уны күреп, ҡулынан килгәнсә кешеләргә ҙур вполне хәрәкәттең нисек, ҡасан башланды, ҡыҙ уның күкрәгенә ҡыҫыу.
  
  
  «Беҙ яңынан башланған», - тине ул. «Мин һеҙҙең бөтә исемдәр тип йөрөтәбеҙ, кем һеҙҙе белә, AX менән бәйле».
  
  
  Ахнуть Рона, уның күкрәгенә ҡыҫыу Городина ҡасан, нисек квадрат бүләк ашай, үҙе ҡул ауыр. "AX башҡа кешене белмәйем мин!" восклицать уның.
  
  
  Городина выпрямляться, ҡыҙыл урындары бармаҡ эҙ ҡалдырған шул, ул унда Рок тота. Ул миңә башын бороп һәм покачать үкенесле. «Һеҙ үҙ һүҙле лә ҡыҙ булған. Кажется, мин һеҙҙең туранан-тура зарар бер тирәһендә ауыртыу, һәм мин уйлайым, миңә барыһынан да күберәк ине, тип эй ыҙалап ауыртмағаны оҡшай ». Обнаженный ҡулын салбар төймәләрен һәм уны үткәреү буйынса уның ҡорһаҡ расстегивать рона башланы.
  
  
  Бында нәҡ фильмдың геройы әйткән ине: «Постоять, ханым түгел теймәһен! Ул, тип әйтергә телем һеҙ белә. Был улай түгел. Әлбиттә, ярата уны Рок, һәм, йәғни, уның менән Городина яһарға йыйына, һәм мин калам шам булыр ине, әммә уны профессионал булып, шпиондар һәм бизнес эләгә алмай, йә булмаһа өсөн killmaster ax икән, тағы ике атом энергияһы буйынса комиссия ... итеү шпионить ни файҙа, әгәр ҙә һеҙ рискнуть әҙер. Һәм ғәмәли ҡараш менән, минут, Городина кәрәк ул, юҡ Фольштедт Рок ғына булһын өсөн, белмәйбеҙ, тип, эй эму тип әйтәм тураһында түгел, мин күпкә күберәк ваҡыт бирә, сығыу урынын табығыҙ, уның задание үтәү өсөн мөмкин. Ахырҙа, иң мөһим уй-рәсәй тораҡ пункты булырға тейеш. Шуға күрә уны тешләргә маташҡан була ижадсылыҡ план побега һәм стискивать.
  
  
  Костяшка постучать кабина ишек бармаҡ була.
  
  
  Городина выругаться по-русски, ҡасан ишеген асыр, матрос һәм аҡһыл тора, уны ентекләп әнисә, на кой полуобнаженный блондинка ҡарарға тырыша.
  
  
  «Һеҙҙең өсөн радиосообщение, сэр», - пробормотать матрос.
  
  
  - Әле түгел, идиот, - Городина прорычать. «Убираться бынан!»
  
  
  «Н-әммә, сэр, был генерал Жизов. Ашығыс ».
  
  
  Крякнуть менән досада, Городина Ро менән боролдо.
  
  
  "Яҡшы. Генерал әйтте, мин шунда булырмын.
  
  
  Юҡҡа отсалютовать менделәр драться һәм экипаж ағзаһы.
  
  
  Городина ултырғыстар янында туҡталып, уларҙың йәш ярҙамсыһы эго ултырған өсөн. «Борис, прицел был кешегә һәр саҡ тота киләм. Беречься Карте.
  
  
  - Эйе, сэр, - тип яуап бирҙе борис, вильнельмина тирбәлә мин дә күрһәтте.
  
  
  Һәм сығыу өсөн үҙенең ишектәрен захлопывать городина. Арҡа өсөн эшләргә, тырышырға подтягивать уның күлдәк, билбау өсөн фокус өсөн борис күрҙе. Хәрәкәт ваҡытында уны күреп, бармаҡтарым ҡыҫылғандан ҙур борис спусковой ырғаҡ кеүек.
  
  
  «Иң яҡшы полежать һин, - тине ул. «Шикләнмәй пристрелить мин һеҙгә, әгәр тура килә».
  
  
  Уның был төрө бар. Унда хәрәкәт туҡталмай.
  
  
  Рыдание ро тотанаҡлыҡ. Тиҙ нах уның ҡотон алыу. Крикунья булһа ла ул оҡшай. Борис да ҡараны. Обнаженный төшкәндә уның күкрәген ҡараш ул, уның ҡот осҡос күренә.
  
  
  
  
  
  
  Всхлипывать тағы рок, жалкий хныкать серияһын сығара тауышы, тын судорожно. «Борис, - тине ул, күҙҙәре менән, - мин был мөмкинлек уның менән булды һиңә?»
  
  
  Ул саҡта аңламайбыҙ. Рок профессионалдар ҙур булды, тип күрһәтә уны. Аты булһа уның күҙҙәрендә һаман йәш кеше яҡшылыҡ улавливать, уның менән уйнаны һәм уның хәҙер был менән.
  
  
  «Мин һеҙгә ярҙам итә алмайым, - тине Борис. «Полковник һеҙ әйтергә тейеш, йәғни ул тел белә».
  
  
  «Мин алманым», - тине Ро. «Мин бер нәмә лә белмәй. Ә мин ижад әйберҙәрҙең ҡот осҡос булды. Улар һеҙгә лә оҡшар, Борис. Һин күрмәгән уның словесности. Зинһар, мине билдәләне."
  
  
  Ул яҡшы булһа, ысынлап ышандыра, һәм яртылаш ҡына эшләй.
  
  
  Борис ирендәре көлсә, әммә башы покачать. «Мин һеҙҙән һис бер нәмәгә ярҙам итә алмаҫ».
  
  
  Аҫыл секундта үтте. Мин физик азатлығы билдәле булыуынса, уйын өсөн етерлек стюардессаһы - Рона әгәр мин ситкә алмай. Ул уның иғтибарын йәлеп итә, һуңынан ҡара многозначительно пачка тәмәке, алдында ятҡан кәрттәрен өҫтәлгә Борис.
  
  
  Аҙ була һәм ул ауыр тын йылмая ул. «Мин аңлайым, Борис, - тине ул. «Һеҙҙең өсөн эшләй, тип ышанып бармай кеүек, беҙ. Мин эшләй ине, беҙ улар менән ни, беләбеҙ уны, тип, бармай булыр ине буйынса-икенсе, төп әгәр һин булһаң ине ».
  
  
  Был ҡара малай менән нах-рәхмәт, бик яҡын булды.
  
  
  «Мин һеҙгә үҙ ҡарашымды тоғро һорайым», - Рона дауам итә. «Әммә, эшләп береһе бәләкәй одолжение алмаҫ инеме икән?»
  
  
  «Әгәр ҙә алмайым», - тип яуап бирҙе борис слышно элемент.
  
  
  Алдында «булыуы, был тип хайуандарҙың язаларға тотоналар Городина, ул закуривать». Эй, тағы бер тапҡыр бик аҙ йылмая.
  
  
  «Был рәхәт булмаған, әммә, бәлки, һуңғыһы. Бер һеҙ миңә биргән? "
  
  
  Борис ҡалтырап, һуңынан кивнуть. "Әлбиттә." Рюкзактарын күтәреп, ул үҙ алдына. «Был урыҫ. Һеҙ ҡаршы түгелдер? "
  
  
  Покачать уның башы. «Тәмәке - ул тәмәке, нерв ҡасан һине еңеллекте талап итә».
  
  
  «Деловой була», - тине ул. «Мин һинең ҡулыңда ебәрә алмай».
  
  
  «Зинһар, ауыҙ эго тоҡандыра һалмай һәм мин», - ти ул.
  
  
  Бик оҙаҡ атыу ине был. Мин бер нисә секундҡа ғына булыр ине. Ул напрягаться, свернуться.
  
  
  Борис закуривать, билбау өсөн пистолет һәм сунь баҫа. Сунь һәм тәмәке ирендәре аша уны Ро каюта. Әлегә уның хәрәкәттәр, төшөрәләр һәм уның менән әкренләп аяҡҡа sel койка палубалы булған.
  
  
  Унда ул ташланырға әҙерләнгән, уның ҡасан бороп. Ул, билет, ул. ро өҫтөндә, ҡайһы берҙәре тәмәке ирендәре ee хис итә. Ләкин, күрәһең, ул ҡайтҡанда, үҙ урындарыбыҙға йыйылдыҡ.
  
  
  Ә хәҙер күҙҙәрегеҙҙе күреп мин уның крайы. Миңә уның кеше өсөн схватываться повернулся ҡырҡа арта һәм «люгер». Әммә көтөлмәгән тәнәфес мин шунда. Һәм миңә боролдо борис кеше борола башланы. Рона, уның эйәк аҫтында тубыҡтан тиерлек күтәртелеп, бер маҡсатҡа йүнәлтелгән һәм уларҙың үксәһе алға этәргес көслө бәрә. Был иҫ киткес тиҙлек менән ловкость һәм етеҙ булып эшләй.
  
  
  Борис пистолетын ҡулына алыуы булды, әммә ул уны күтәреп өлгөрә алмаған, нисек була ул миңә катапультировать, тигеҙлеген юғалта, шулай булһа, тип минең алға ҡолап, аяҡтың баш, һәм «Люгер» грохот палубала менән селпәрәмә килде. Секунд талап өлөшө барлығың өсөн, минең таҫмам обматывать үксә күтәреү, итәге менән икәү кү хәҙер суҡмары булған, ташбаҡа һәм уларҙы тар-эго. Беренсе һуғыу булды, һәр хәлдә, шаҡ ҡатырғыс, әммә киләһе өс, тиҙ эҙмә-эҙлелек, ауырлығы тулыһы менән үтәй һәм саралар подпрыгивание минең аҫҡа һуғып юлы, тоғро эго онотолдо.
  
  
  «Борис ярлы, - тине Рона, әллә һуңынан, ул кешеһенә ҡарап кеүек өҫтән аҫҡа перепрыгивать тушновой һәм уның аңлатмаһы менән, - мин уны ярата башлар тиерлек».
  
  
  Унынсы башлығы.
  
  
  Ул ваҡытта мин һоҡланыу һәм рәхмәт белдерҙе һәм ро инһә ловкость хәҡиҡәт мәле иҫ киткес. Унда тренажер залы биләй тикшереү артыҡ булмаҫ, аҙағынан өсөн киҫкен нәмә беҙ отвешивать. Ләкин тәү ҡарашҡа бер ни булмағандай киҫкен түгел, тип бюроһы беззеркальный йәйенке мөйөш.
  
  
  Шунан ул өҫтәл өҫтөндә биҙәк люминесцентный күрҙе. Әлбиттә, был досягаемость ситтә булған, әммә торбалар һынған мөмкин еңел ине, ул мөмкин, әгәр ҙә уны һуҡтылармы ни ҙә. Онота алманы ул үҙенең «Люгер», ул палубала әле эргәлә ял итте. Ҡулына алып, арҡаһына һалып өсөн, тәғәйен мин бик яҡшы түгел; бынан тыш, бик күп атыу тауыштары сығара ине. Ошо уҡ сәбәп буйынса уны ташлай алмай брылев пистолет булған.
  
  
  Аша крайы уның лоджии селл перекидывать койкалыҡ һәм кистәрен. Пятка эшләүсе башҡа дуҫтарым ҡаршы, минең тирә-яҡ миңә туфлиҙы бер көсһөҙләндерә алмайым сөнки, минең менән уң аяҡ аҫтынан тип уның бармаҡтарынан. Бер ваҡыт мин күпме генә тырышып. Уның менән һаҡ булығыҙ киловатҡа нисә тапҡыр аяғын тубыҡтан, һуңынан бөтә көсөн һәм выпрямляться iso күтәрелде.
  
  
  Өҫкә ташлап китеп минең аяҡтарҙы аяҡ взмыть спираль буйынса һәм ирекле. Күрәһең, уның яй хәрәкәтен, әлегә уның ҡарауы, ул шул тиклем табан маҡсаты булды. Үле нөктә лампа тураһында люминесцентный ударяться пятка ботинкалар килтереп һуҡҡанда иң матур бер бәләкәй тирәләй, ул ҡасан ишеткәйнем.
  
  
  Ҡараңғыла Каюта бата, - әйҙә һикерәбеҙ һәм уның иҙән буйынса, ишетеү ҡайҙа, нисек быяла ярсыҡтары ҡойола. Арҡаһы һәм присев на корточки ощупью өсөн, уның нәҙек быяла ярсыҡтары табылған. Улар бик киҫкен булды,
  
  
  
  
  
  
  әммә күпселек булмаһа - үтә бәләкәй. Пробираться сквозь ярсығы, береһе таба ул, ниһәйәт, бик оло, ҙур һәм һуҡ бармаҡ араһында эго өсөн тота, һәм минең таҫма запястье күрҙе. Ҡасан уның арҡаһынан быяла менән эшләп, шунда минең ҡулындағы еүеш булып китте. Ул, белә, тип порезаться, әммә артыҡ онемевать минең ҡулымда булһа, ауыртыу тоя өсөн.
  
  
  Һәр ҡасан барлыҡҡа килгән ҡалынлығында таҫмалар ҡулай булһа ла, уның запястье айырылыштыҡ, һәм улар тышҡа ҡотола. Ҡараңғыла эшләүен дауам итә, уның лоджии елем менән япты.
  
  
  «Вуаль», - тине ул. Ро. «Нимә әйтәләр ҙә, һин уны табыу өсөн».
  
  
  «Мин бында», - Рона нацистарҙың тирә-яҡ ҡараңғылана.
  
  
  Ул, тауышын күтәрә йүнәлде, һәм ул тауыш, ишетеп тә, кем нисек өсөн каюта ишек-царапать палубалы булған. Һуңынан защелки асылды.
  
  
  Переборка һыуға һикерҙе, уның һыуын көн ҡыҫыла. Ишекте асып, мәсихселәр өсөн изге городин бысрата, ул секундына бер өлөшө поколебаться. Был секунд өлөшө булып оҙон. Ул асыҡтан-асыҡ яңаҡҡа бәргән булып уны эго уңға, шуға удар тулҡын минең яурынға етә.
  
  
  Бил тотоу өсөн уны эго, ул провисать, һәм ишектәр өсөн выдать. Сунь кире япты һәм уның иңбашына билбау менән стилет городина гюго ҡа н. Палубала бер яҡтылыҡ етерлек булды, Вильгельминаға таба, һәм уның да Люгер ала.
  
  
  Хәҙер уның, койкаһы янында, сабыр көтә унда Рон, һәм уны таҫмалар менән балтыр һәм запястье япты.
  
  
  «Бара», - прошипеть мин, эй подбрасывать, тип, уны баш ҡала блузка. «Мин артта калырға, уның аша беҙҙе борсоған крайына күсерелә. Был беҙҙең берҙән-бер шанс.
  
  
  Беҙ коридорына инәсәк. Ул сориентироваться тырыша. Һәр аҙағында уны коридорҙа күрҙем, тар тимер баҫҡысҡа яҙ. Илле бер шанс булыр мин илле ҡый, ниндәй хәүефһеҙ булған йүнәлешен. Йугереп барғанда үҙебеҙ һайлайбыҙ һәм уның баҫҡыстар эшләй, рок мин артынан эйәрҙем.
  
  
  Әммә мин сделала дөрөҫ һайлау.
  
  
  Беҙ итәгендә баҫҡысҡа күтәрелде, уның аяҡ тауыштары яҡынлаша ишетеү ауыр. Выдать уның «люгер» ир-егет төшкән булған һәм атып.
  
  
  Рок уның ҡулын ситкә этәргән яҡтан ирекле булһа, беҙ ҡасан mimmo пуляларҙың ниндәйҙер буйынса палубала һәм кәүҙәһенә һуға. Был славян тирәләй бер моряк була. Беҙ аяҡ топот ишетмәй, коридорҙа буйынса өҫкө палубала була.
  
  
  Ул, йәйелеп һәм, Рона өсөн кәрәк, помчаться аҙағында коридорға икенсе баҫҡысында килә. Бәлки, уны күреп, беҙ палубала түбәнге ҡушылып килә, һәм беләм, беҙ ике юғары кимәлгә күтәрергә кәрәк, кереткәнсе перил беҙ бара алманыҡ.
  
  
  Киләһе баҫҡысҡа күтәреү кеүек һәм шул мәлдә беҙ палубала тапҡыр металл буйынса грохот менән ирешә башлай, бер-бер төркөм кеше өсөн мөйөш Городина ринуться. Уның яғынан атыу ih булды, тип ih ривненский шул тиклем кисектереү өсөн түбәндәге баҫҡыслы буйынса беҙҙең өҫкә ҡаса алмай. Аҫта кемдер атыу гөрһөлдәй тураһында ике сығара. Ҡорос переборка пуля менән мәйете, беҙ палубала ситтә досягаемость ih икенсегә һикерә.
  
  
  Был коридорҙы көнөнә ҡушылып, йыйынға зонаһында ҡотҡарып алып бара. Азат тураһында уйлаусылар бер мин түгел, тирә-кәмәләр, ҡотҡарыу жилеттары әммә унда һаҡланған переборка буйлап, тотоп ала һәм уларҙың барыһы буйынса парҙар әгәр беҙ инек, беҙ инек, мөмкин булһа, иҫән-һау & nb.
  
  
  Беҙ урам прорубить ҡасан көн, өс экипаж ағзалары араһында тора һәм беҙ перил. Уның тирәләй улар бер мылтыҡ булды. Ул ҡорал күтәреү, атыу өсөн, тик мин инде вильгельминаға ҡулында була. Был эго осонда пулялар ебәрә ул, винтовка һәм ул төшә. Команда ағзалары икенсе бер винтовка дернуть буйынса, уның мәйет булыуҙан ҡотҡарығыҙ, ә пистолеттан атыу буйынса беҙҙең үҙебеҙҙең яҡтан ҡулдан кейем-һалым етештереү һәм өсөнсө выдать. Вильгельминаға Яуап Бирә. Һәм Бандит өсөн схватываться күкрәгенә, пошатываться, перил попятиться бара, борт аша дәһшәтле өсөн, аҫтараҡ ҡара кариб бассейны плескаться. Азат иҫән ҡалдырырға тырышып ҡарай һәм винтовкалар корма рвануться.
  
  
  Улар прикрыть ағас менән яҙып контейнер менән япҡан «ҡотҡарыу жилеттары», эсендә тик бер генә таба. Кинь уны эго Рона, һәм уның яурынына пожимать, блузка ҡалдыҡтары йыйырға тырыша.
  
  
  Хәҙер послышаться крик ҡырҡа, беҙ йүгерә һәм ике палубалы буйынса яғына кеше менән. Бирле саба. Ул, ҡулы кивнуть Рона, взбираться на менгәндә туҡтау һәм тышҡы тар төшөп сумған була.
  
  
  Уның менән атыша ҡасҡан булһа маҡсатҡа ярһып, минең сей яраһы тураһында оноторға гөбөргәйел асты. Был уны иҫкә яҡшы, ныҡ тоҙло һыу тураһында ударяться башланы.
  
  
  Һуңынан тәржмәлә брылев. Әммә бер аҙҙан ул үҙе килә, һыу һәм сегиет закашливаться, радиаторҙары кеүек ҡыйратты.
  
  
  «Гавиот» полицейҙар бер нисә йөҙ сәйәхәт, әммә ул бик тиҙ якынлаша, фараларҙы ee һыу өҫтөндә уйнай.
  
  
  Киҫкен ел иҫә, диңгеҙ һәм беспокойно була. Беҙ уларҙы табыуы ауыр булды был пустыне-шыу океанский. Һыу йылы ине, әммә осло тештәре менән тулы недружелюбный тварь - яңғыҙ булған.
  
  
  Яңғыҙ! Миңә башын, мин күргәндәге түгел, улар рок ласлыҡ менән, борт аша һикереп кеүек беҙ. Мин уның менән, ысынлап киртләс? Мин ышана алманым. Уны киң даирәлә йөҙөү буйынса, һыуға батҡан, мин бер ҡасан фара ташлана, әммә Рок уны күреү мөмкин түгел.
  
  
  
  
  
  
  «Гавиот» хәҙер яй миңә яҡынлаша. Минең ҡараш менән, янай һәм уның һыу кимәле бик ҙур күренә. Яҡынса илле караптары туҡтап полицей мин, өҙгөләнеп, ут һәм взад башлай һәм алға буйынса методично & nb.
  
  
  Ни карап тулҡындар араһында аҡ покачиваться һәм мин булдым. Мин окликать рискнуть алмай. Минең тауыш һыу өҫтөнән еңел разноситься, хәҙер караптары двигателдәрен һәм өндәшмәне. Унда һыу объекттарын юллана ползком & nb, әммә ҡапыл туҡтап, ҡасан һәм минең ҡулдарыма тейҙер ҡушҡанын туҡыма.
  
  
  Был ро була. Еңеллек менән ҡатнашмаһын һәм уның күңелен табыр, тип, был экипаж ағзаларының тән, һуңынан төшкәндә ул борттың булһа, мин уны атып кеүек.
  
  
  Ослеп ялҡынына бармағы оҙон булһа, беҙ ҙур фонарҙар таба. Улар мгновенное сумып, үлгән морякты мин тау ҡасан да ҡалдырмай. Уның карабы һыу аҫтына поглядеть йүнәлеш. Стук һәм пуля атыу йәшен приглушать уны ишетеп, һыу вонзаться.
  
  
  Ул ҡасан ҡалҡынып, передо корпусы ҡорос стенаны аҡ карапта мин вырисовываться. Палубала атыу буйынса улар һаман да, уның тауышын ишетеп һәм төшөрөргә йыйына. Корма корпусын ҡараны буйынса ул ҡайтмай, ҡайҙа, нисек спрятаться свес аҫтына ала. Бында ул фонарҙар досягаемость зонаһынан ситтә булды, һәм мин ауыр булһа кәмәләре менән күрергә ине, әгәр миндә түгел ине уның наезжать. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, негде зацепляться өсөн менеп булмай, шуға күрә йөҙөү буйынса тура & nb, лизать өсөн корпусын ҡараны.
  
  
  Шлепнуться мидель был кәмәләр, һыу һәм һыу көмөш таптар гребец ынтыла, ә йәһүҙиәне фонарҙар которрый төштө. Урынға барып етә улар, кәмәләрен һәм есемдәр һөжүмен промокнуть барышлай бер нисә көслө. Кемдер выругаться, баҫыу аша һәм артабан жәзирәне гавиот окликать.
  
  
  «Карте йәки был ҡатын-ҡыҙ! Бер ул, беҙҙең тирә-яҡ! »
  
  
  Һуңынан тауыш Городина тәжриәбәһе тишина минут балҡып: «борты әйләнеп ҡайта. Беҙ яңынан эҙләй башланыҡ, яҡты булыр ».
  
  
  Послушно гавиот бортҡа күтәрелеү һәм кәмәләр ҡайта. Хәйерле сәғәткә тиклем ҡалған тағы ете көндөҙгө яҡтылыҡ, һәм мин көтә, тип, эргәлә булһа, уның ҡасан килә. Бик яҡынса баһалауҙар буйынса, ул, уйлай, беҙ ҡайҙа ҡултыҡлап Гондурасский. Һәм уның буйынса курс алынған йондоҙ булараҡ, стихать палубала ғына тауыш бирәләр, башҡа көнсығыш попдыл уның көсәйә, улар, мин нисек иҫәпләп сығара, һыуға яҡын ҡоро йүнәлеш буласаҡ. Һыу шулай уҡ йылы булһа, диңгеҙ ярайһы уҡ тынысланырға, еңеләйтеү өсөн йөҙөп. Әгәр йылмайһаң, уны мөмкин тиклем барып берәй ерҙә күргәнең булдымы дуҫлыҡ ептәре йәки кәмәлә.
  
  
  Эсе шым ғына, әкрен хәрәкәттә, энергия сберегать үҙе өсөн, уны тағы бер ҡат һорауҙар биреп, Рона менән нимә килеп сығырға мөмкин. Юҡһа, уның тәрән һағышын.
  
  
  Одинадцать башлығы
  
  
  Изге көн буласаҡ, һәм бөтә алтын алһыу, д алда, әлегә ул гладить, йөҙөү, гладить по кариб диңгеҙе. Үҫмерҙәрҙең кәүҙәһе бер нисә сәғәт элек минең йылылыҡ, йылы һыу һәм боҙ ҡасандыр тойола хәҙер. Ҡасан етә асыҡ булырға, уны туҡтап, ҡарап горизонт өсөн. Башта уның ерҙәрен баҫып күреү түгел, күргәндә, минең менән вполне туҡта, протест, күрәһең, миндә булмаған бүләк йөҙөүен дауам итә. Һуңынан көрән таптар уны шунда күрҙем, һәм унда күк күлдәк көнсығышҡа голубизна киҫешә. Отель биләмәһендә бөтә, ә. Ул, тип уйлаған был Гондурас йә, йәки, әгәр мин өҙгән буйы төньяҡҡа юкатан. Был ҙур әһәмиәткә эйә түгел. Ҡоро ҡаты ерҙе һәр киҫәге хупланманы.
  
  
  Был бер нисә минуттан үҙем өсөн сканей, һуңынан дәһшәтле алыҫ ярына башланы һәм оҙаҡ ползание еңел булды. Күпмелер ваҡыт үткәс, мин компаниялар барлыҡҡа килә.
  
  
  Мин башта уң яҡтан өҫкө н рб шыма ғына булды был. Аяҡ буйынса & nb, рб күргән һәм уны яңы күҙәтә. Һуңынан тағы ла бер. Һәм башҡалар. Унда, беләм, был шулай, тағы шуның тиклем, тип дәһшәтле йөҙөндә беренсе серповидный арҡылы барлыҡҡа килгән.
  
  
  Акула.
  
  
  Ҡасан уның хәрәкәте туҡтаған, уларҙың йүнәлешен үҙгәртеү, передо мин үтә, ә һуңынан кире бороп, - лизать хәҙер. Айыра алмай, уның тирәләй улар өсәү түгел, әлбиттә, шикләнмәй, - тип дуҫтарҙың эргәлә булыуы. Ҡасан уның һыуға батып, тамуҡ ih уны күреп, бәлки, мин бер ҡасан да увиваться илле фут тирәһе алыҫлыҡта булған. Тормош аҡ һәм зәңгәр акула һәүерташ string уларҙы ҡатнаштырып булмай. Акула аҡ йәнле людоед ашыу булһа ла, был оҙон дистанцияға йөҙөүҙәре лә минең һөйөклө юлдашы булған күк.
  
  
  Өс дана, мине уратып алын, оҙонлоғо ун һигеҙ фут тиклем булып сыҡты. Сәйер булһа, уның һыуы бәреп ih - неуклюжий, медлительный, бәлки, ҡурҡыныс, әммә потенциаль төшкө. Тирә-яҡ миңә бер ваҡыт өс ташлана, ә унан тайпылмай, әйтерһең минең реакцияны тикшерә. Ул, беләһеңме, кем иртәрәк йәки һуңыраҡ-йәғни улар тирә-яҡ киҫкен һәм тештәрҙе үҙенә мин килеп һуҡты.
  
  
  Ул һырттары ҡоро һыуҙа йөҙөп дауам итә. Улар үҙ тырышлығы менән һәм яй гребок көсөргәнештә тоторға, нисек итәғәт йыртҡыс тигән өс борсой мине. Был минең өсөн ҙур табыш булды, улар өсөн артыҡ; һеҙ лразнить акула түгел.
  
  
  Минең сопровождающий тайпылышһыҙ яҡынлашты, әлегә ул дауам мучительно ярына табан шыуыша. Бәхеткә күрә, яранан ҡан менән күптән ҡулының бармағында ҙур булған һәм гол порез смыться можно.
  
  
  
  
  
  
  
  унда, шунда, уны эго люминесцентный порезать быяла яҡтыртҡыс. Әгәр ҙә ул үҙе тирәләй яңы һыу ҡан түгелә, тирбәлеп бер өлөшөн өҙөп мин башҡа акулалар ине.
  
  
  Быны ҡасан минең иғтибар акулалар, ҡоро һәм мин уны елкәнән араһында көрән күрмәнем дә, бер ни төньяҡтараҡ. Сөнки мин беләм ҙурлыҡтағы кәмәләр, кем ул тиклем нах алмай. Әммә был миңә яҡынлашты, һәм мин ҡулы һуҙырға тырыша эго яландарында һәм тиҙләтә. Был-һай-һай, булһа була ине елкән менән «Гавиот» һәм, хатта, әгәр шулай булһа ине ул, уның менән рискнуть Городина команда өҫтөнлөк бирер ине, тип торпеда менән смертность, миңә яҡынлашҡас дауам итә.
  
  
  Әлегә был фекер тураһында уйлана ул, ни, мин асыҡтан-асыҡ промчаться подо. Был миңә ҡағылмай, мин закружить ләкин турбулент & nb, тип тығыналар. Минең атакайым уйындарын әҙерләү буйынса ярҙамсыһы булдым.
  
  
  Замахать руками отчаянное кәмәлә йөҙәбеҙ һәм уны ташлағас килә. Мин әйтә алмайым, мине күргәнең юҡ, әммә минең кәмәлә йөҙөп йүнәлештә дауам итә, тип әйләнәм. Ҡасан ғына алтынсы-етенсе фут мин башҡа акулалар үтәсәк, һәм ул һыу аҫтында ҡа буйынса Хьюго наготове өсөн выдать ухватываться рукоять. Өс йөҙ менән ҡаршы ныҡ тиклем ситтәр түгел, һәр ауырлыҡ шанс үҙгәртергә фунт Стилет үлтерә, әммә мин уны мөмкинлек бирә.
  
  
  Бер нисә тапҡыр нарядҡа ул, акула артынан күҙәтер өсөн, кәмәләр түгел, хис-тойғоларын күҙе менән яҡынлаша. Мин үҙем хәҙер башҡа иптәштәре һөжүм иткән акулаларҙың һәм дорваться. Популяр теорияһы бар, уға ярашлы, башын аҫҡы яғында урынлашҡан емерелгән сөнки акула, уның арҡаһы нан тейеш дәһшәтле өсөн, кустым. Ышана. Ҡасан төшөп шарнир аҫҡы яңаҡ, тештәр ярым тан мәмерйәнең лов менән асылды. Прогрызать акуланың теләһә ниндәй урындар һеҙгә мөмкин тиклем тиерлек.
  
  
  Напасть на өлөшө мин был хәл. Уны ер аҫтына төшөү өсөн, шулай уҡ эго итеп ҡаршыларға, мөмкин тиклем әҙерәк була маҡсаты. Улар булғанда мин, тип ул-ҡара һыу аҫты ракета, кереткәнсе ул Хьюго оборона позицияһын сығара алмай. Маневренность сикләнгән иң яҡшы осраҡта кеше һыу аҫтында. Һәм ваҡыт булыуы ғына, мин өҫкә ташлана өсөн ҙур мөмкинлектәре һәм формалары подо ҡара үтә. Был шулай яҡын булһа, мин ни яурынды поцарапать тире акула бөртөклө.
  
  
  Беззащитный мин табып, тигәнсә йүнәлешен үҙгәртә һәм башҡа акула ике ҡушыла. Ih хәрәкәтен уңайлаштырыу фекерен уятырлыҡ булырға, уларҙың согласованный атака әҙерләй. Кәмәлә ҡотон алыу, уны аңлап, был ябай ағас кәмәлә бер елкәнде. Бәләкәй танаулы кешеләр смуглолицый өлөшө булып тора, миңә күрһәтте. Күрәһең, улар ҡысҡырам, тик мине ишетеүсе һүҙ түгел.
  
  
  Эргәлә һыу рассекать арҡылы сағылдыра. Был юлы уның тәрән сумып, һәм акулалар ҙа. Мин уның подо ырғаҡһыҙ эшләнә, өҫкә йүнәлтелгән һәм, киң яңаҡлы тотоп, яуыз күҙҙәр уның кеүек, ташланың мине саҡыра. Сальто эшләне нисә тештәр һәм уның үлемесле уклониться от на дюйм, әммә был юлы Хьюго әҙер була. Акула уның өҫкө өлөшө тормошҡа втыкать лезвие. Минең ҡулымда дернуться, ул мчаться тауар поезы һуҡҡан кеүек, әммә мин калам, сөнки беҙҙең өҫкә импульс ике акула өҙгән, ҡаты тире аҡ стилет рассекать тормош һәм лезвие.
  
  
  Иң тәүҙә менән сағыштырғанда, беҙ барып еткәнсе, ул магнитлылығындағы акула менән яралып, үҙе ҡалдырған өсөн улар менән шөғөлләнгән ҡара-ҡыҙыл ҡан кеүек, төтөн, тормош буйлап выпирать эсәге элмәк тирәләй йыйылды.
  
  
  Ул, үлтереү һәм үлтерергә күтәреүгә китеп тора, бер генә тапҡыр ҡаранып, күрәм, иптәшемә кинәт ярһып сапҡан кеүек тибә оло ҡорһаҡлы уны тирәләй һәм бер киҫәк буйынса плотина эго күптән үпкә һәм эго. Өсөнсө ҡалышмай акула түгел.
  
  
  Улар, һауа саф һәм татлы үпкәне йөҙөндә һайлап бәрәбәр. Сиркәүҙәрҙә ҡолағы аша минутҡа туҡталған булһам, мин тауышты ишеттем. Улар ҙур булмаған кәмәлә артта фут покачиваться зыбь мин, риф елкән күтәрелде. Дүрт ир-атта, кәмәлә була. Һәм улар бейектән ҡара булған, нескә һыҙаттар менән кеше башы бәләкәй генә түңәрәк ҡуйғандарҙы тамуҡтың. Һүҙ, улар әйтә, мин непонятным булды, әммә мин тойоп, был майя теленән, боронғо түбәнге мексика телдәре, ти хәҙер унда көньяҡ-көнсығыш өлөшө Юк, Кинтан-ә-Ру.
  
  
  Потянуться итләс ҡулын ҡулына ағас кәмәләр һәм һыу аша миңә килде выдать мин көрән. Мин артта тауышын ишетеп, уны бороп, ҡара ҡанға пен һәм был & nb, унда яралы акула ике киҫәктәрен йолҡҡослай. Ул бер нисә минут түбәндәгесә булыр ине.
  
  
  Ул, ҡотҡарыусы рәхмәт йөҙөнән үҙ ҡулы һуҙыу, кешенең күҙҙәре ябыҡ һәм ih бесстрастный әммә яуап алмай. Тирә-яҡ саҡыра, мин уларҙың бер өлөшө танау ултырырға ишара булды. Һәм ул шулай эшләй, һәм уларҙың өҫтөнә елкән. Парусина ел күтәреләсәк, кәмәләр һәм еңел тойолһа, понестись ярына һәм һыу күтәреүсе булалар.
  
  
  Ике Башлыҡтың
  
  
  Беззвучно ярына кәмәлә хәрәкәттәре талғын һәм ҡасан килә, мин башланы минең тырышлыҡ гвинеяна һуңғы сәғәт алты. Гавиот буйынса һуғыштан ҡасҡан һәм, оҙаҡ йөҙөп йөрөһә, акулаларҙы менән алышын һәм мин путников. Ул, кивнуть һәм күҙҙәрен ябыу өсөн, уға ял биреп, ә секундтар - tac
  
  
  
  
  
  Күрәһең, кәмәлә төбөндә скребло гравий, ҡасҡан һәм өйҙәре буйынса төркөм кешеләр өсөн выдать буйында туҡталды.
  
  
  Һәр эшмәкәрлегенә туҡталып, уның ҡасан, пляж һәм сығыуҙан туҡтай. Бер беҙ түгел, минең подмышка майя буйынса юғары тора. Һәм, минең кеүек кәмәлә буйынса дуҫым, сәләм доброслав беҙ улар түгел, беҙ враждебность кеше булмай, хәйер, ҡайһы бер любопытство менән миңә ҡараны.
  
  
  Непокорный майя индеецтар вариҫтары һәм ҡаты булһа, испан колонизацияһы уларҙы көнөнә бер ҡасан да идаралығы буйһона. Шунан тыш, көнбайышта юкатан испандар кеүек 1847 йылда ихтилалды баҫтырыусы, улар, кем, бәлки, ҡасып Кинтан джунгли-Роо, унда егерменсе быуатҡа тиклем ҡораллы ҡаршылығы дауам итә. Хәҙер хатта ауылдан ҡыуыу, уны оҡшаш, мин ҡайҙа алып, үҙен тулыһынса биреп федераль хөкүмәт, идара элекке ҡәбилә йолаһы ярашлы, үҙем өсөн.
  
  
  Ике яҡтан ике ир-егет менән миңә балыҡсыларҙың кәмәләре менән килә. Ҙур булмаған көрән һәм мин ҡулымды алға этәрҙе мине һәр локоть һала. Мин беләм, мин әсирлеккә ала һәм оҙатып.
  
  
  Мин уларҙы ауыл аша үткәреп, байтаҡ һүҙһеҙ торған яҡынса егерме буйынса йорттар араһына, кеше уяу майя. Беҙ бәләкәйерәк размерҙа өйҙәр алдында туҡталып, был ҡаланың тышҡы периметры буйынса ауыл. Һалам ҡыйыҡ бар, ә стеналарында тәҙрә сырцовый була.
  
  
  Мин ишек бер ҡасан минең тирәләй сопровождающий аша үткәрелә башлай, уның тимер-бетон киҫәктәре вильгельминаға эткә, янбаш ҡыҫылһа һыуҙы әле минең. Выдать уның еүеш һәм минең күлдәкте күтәргән «люгер».
  
  
  «Пистола!» - беренсе һүҙҙәре буйынса, уны ҡырҡып-испански, кем менән ул ишетеп-улар тирәләй ҙә.
  
  
  «Funciona se No», - тине ул. эму. Был дөрөҫ була. Һуңынан төнгө тоҙло һыу торғонлоҡ түгел, ә пистолет эшләй. «No tiene balas», - тип өҫтәнем мин. Шулай дөрөҫ. Ул үҙенең бөтә патрондар тотонолған, гавиот атаһын була.
  
  
  Майя бер ниндәй ҙә яуап булманы. Күрәһең, улар белә буйынса ғына парлы һүҙ-испански. Вильгельминаға тарта, мин һәм индеецтар ағас өйҙәр ишек захлопывать өсөн мин затолкать. Майя уның иптәштәре үҙ теле менән һөйләй. Ул то аңлап, һаҡлап ҡалыу һәм улар тирәһендә бер ишек унда булырға тейеш, башҡа буйынса китте, ә ниндәй ҙә булһа эште. Ер иҙән була һәм уны һыу прислоняться селл стонать төйөр.
  
  
  Тәүге тапҡыр сәғәт миссияһы тураһында уйлаған уны, мин ул ҡаплаясағы ҡушылдығы н шөғөлләнә. Әллә кисә генә бомба менән еңелде һәм уның сигендә лә чемп заговор булыр, ҡасан федор городина менән һыуға сума «Люгер» ҡулында? Шуға ҡарамаҫтан, мин шул тиклем алыҫыраҡ булыу өсөн нимә эшләргә-йә, йәҙрә булдырмау өсөн разрушения Нью-Йорк аша өс көн тағы ла.
  
  
  Хәҙерге хәлдә уны үҙ уйҙарынан ҡайтарырға тырышыуын, әммә минең мейе ро фольштедт мелькнуть күреп, борзая нордический светловолосый блондинка һәм төҙөк. Хәҙер уны ҡайҙа булған? Үле? Иң яҡшы батты, күлдәге буйынса городин да йолҡорға ине.
  
  
  Минең распахиваться өйҙәрҙең ишектәре, минең ике һаҡсы менән инә. Ворчание икәнен аңлай һәм уларҙың ым-ишара, ул ih оҙатырға тейеш. Һәм уларға кире баһа менән уның ауылына бара.
  
  
  Беҙ ҡаланың күп өйҙәре килә. Ҡасандыр буялған аҡ, төҫһөҙ, һоро булып ул әкренләп. Майя мин ике ишек аша үткәрҙе, шунан ҡарттар алдында туҡтап, платформа ултыра. Лохматый исемләгәндәр һәм уны кеше булырға, ҡаты һәм морщинистый, скорлупа сәтләүеге кеүек.
  
  
  Ул ҡулын күтәреп, кәкрәйгән, һәм минең ике сиге һаҡсылары, мин эләкһә, уның менән ҡалдырыу.
  
  
  «Чолть ул», - тине ул. түбән тауыш көслө, күкрәгенән һәм уны эго крохотный несоответствовать йәшкә тойола. «Эль Джеф уның тауышы, юлбашсы».
  
  
  «Минең өсөн оло хөрмәт, - тинем мин, - табыла һәм һәйбәт кеше, - тип әйт по-английский».
  
  
  «Ауыл ул ғына, - тип әйт по-английский», - тине ул ғорурлыҡ менән. «Мерида мин мәктәп уҡыусыһы. Ул үҙе өйрәтер ине ул, тик уларҙың телен белергә теләмәүҙәре янки ». Замолчать һуңынан ул, ҡулдарҙы тубыҡтарға һалып бирсе, көтәм, тинем мин.
  
  
  «Минең исемем Карте ғилми-нәшриәт комплексы, - тинем мин. «Ул агент ҡушма штаттары. Әгәр мин һеҙҙең менән булһам ине ответ ҡалаға яҡын телефон, рәхмәтле булды. Һин уны яҡшы түләнә.
  
  
  «Мин әйттем, һеҙ пистолет була», - тине Чолть.
  
  
  "Эйе. Мин ҡайһы саҡ уның үҙ эштәрен яҡларға тейеш, ҡайһы берҙә үлтерә ».
  
  
  «Был аҡ кешеләрҙе түгел, башҡа бик Кинтан-Роо, Карте. Аҡ пистолет менән бөтөнләй оҡшамаған кешеләр түгел. Минең менән бик насар кеше пистолет менән мөрәжәғәт аҡ кешеләр ».
  
  
  «Беҙ теләгән зыян мин, һин, беҙ, кешеләр, һине, Джеф. Кеше, уның менән көрәш, - яуыз кешене, үлтерергә теләгән илдәр һәм ҡалалар бик күп ул минең халҡым бөйөк емерә ».
  
  
  «Был нимәне аңлата тейеш өсөн беҙ бында, Кинтан-Бур?
  
  
  «Әгәр мөмкинлек еңеүсе яуыз был кешеләр, донъя бер урыны булһа ла беҙ улар менән яҡлауға, хатта һеҙҙең ауыл. Нимә генә юҡ улар, тымыҡ океан утрауҙарында, унда булған кеше, һеҙҙең үҙегеҙгә бик оҡшаны.
  
  
  «Мин һөйләйем, һин шул диңгеҙҙә күрҙем, ник Карте».
  
  
  Шул уҡ ваҡытта уның тирә-яҡ тарихын һөйләп эму, лайнер бортҡа күтәрелеү менән был сәйәхәт беҙ антигуа рона башланы. Чолть тыңлап, прищуриваться, күҙҙәре ябылды тиерлек, тубыҡтарында ятҡан ҡулдары неподвижно. Ҡасан тамамлана ул, уның бөтөн просиживать минут.
  
  
  
  
  
  
  тишина була. Һуңынан эго күҙе асылды, һәм минең ул кешене тикшерәләр.
  
  
  «Мин һиңә ышанам, Ник Карте», - тине ул. «Һине түгел, джен тауыш, дөрөҫ һөйләү һәм һеҙгә күҙҙәрен. Телефон, улар һеҙгә эҙләргә, табырға мөмкин буласаҡ вигфа төньяҡта-Чико. Һин уны ебәрә алыр ине, әммә ...
  
  
  "Әммә ни?" Улар атҡарған.
  
  
  «Аҡ кеше һеҙ. Пистолетын һеҙ беҙҙе ауылға алып килә улар. Сәбәп буйынса был кешеләр минең теләк, һеҙҙең өсөн вафат була. Мин уларҙы тыңлап, jefe el итеп, һәм, бәлки, алмаясак уның ih ышанырға мәжбүр итә, һәм уның, беҙ теләйбеҙ һеҙгә зарар, зыян түгел. Тик булмай шул, кем ҡаҡшата ярамай ».
  
  
  "Был кем?" Улар һорай.
  
  
  «Исемең тихок эго. Унан ул минең. Ҡасан вафат булып, уның баш бында. Ҡурҡмай, был бик аҙ тип булмай. Һин бер ҡасан да риза Тихок ебәрә, һин дә әлегә уның менән осрашыу ».
  
  
  «Улар менән осраша? Уны уйлап, һиңә әйтәм, бында бер кем дә тип әйт по-английский.
  
  
  «Башҡа телдәрҙе һәм буласаҡ», - тине ҡарт. «Хәҙер йорттар эргәһендә минең һин минең ул көтөүем. Йәғни, һеҙ уны нисек алып барып, үҙе менән булып, һеҙ яҙмышын билдәләй. Шулай булырға тейеш ».
  
  
  «Мин аңлайым, - тине ул ҡартҡа. Үҙ өйҙәре яғына чолть кивнуть көнө. Унда борол, һәм баҫылып сыға.
  
  
  Тәү сиратта, өйҙәр алдындағы яланда ике юлбашсы аҙым яһау ул,-тип, минең аяҡтарым менән ергә һәм һауаға ударяться була. пуляларҙың грохот. Был шестифутовый һөңгө булһа, тар ергә эго обоюдоострый зарываться лезвиеһы була.
  
  
  Майя яланында ҡапма-ҡаршы яҡта йәш булып тора, шәрә буйынса билбау, тире көрән гениаль һәм уның өҫтөндә көсөргәнешле подтягиваться вполне. Ул минең аяҡ уның баҙлап игеҙәктәр килеп ҡыҫылһа, эгон мөйөш аҫтында тотоу, традицион һына саҡыра. Беҙ тирә-яҡ ауыл халҡы булып, кеше булып бесстрастный ih, әммә күҙҙәре һағайта.
  
  
  Тимәк, был Тихок, ул юлбашсы. Был кеше булһа, мин уның менән осрашырға тура килә булыр ине, әгәр ул тере булыр ине ауылды ташлап китә. Әгәр үлтерергә уны эго, мин атаһы була алмайынса үткәрә эго вигия чико бармы? Ҡарт риза булһа ла, кешенең эгоһын мин тере ҡалдыра бармы? Ниндәйҙер образ Тихок еңергә тура килде миңә, әммә йыш ҡына эго мәхрүм түгел.
  
  
  Һөңгө тигеҙмәй тиклем кереткәнсе, уның иңбашына буйынса хьюго аңлы ҡынынан һурып. Стилет уны күтәреп, халҡы өсөн эго күреп, аҙаҡ өйҙәрен көнө спираль буйынса эго юлбашсы ебәрҙек, застряла ҡайҙа ул, ручка ҡалтырай. Слышимый күҙәтеүсе булһа ла яуап килә, уның йәшерен раҫлауын тояһың.
  
  
  Выдать уның тирәләй ерҙә һөңгө һәм шул ваҡытта, шул уҡ хәлдә тотоу эго, һәм Тихок тип, яланға үҙәгенә табан шыуыша. Уның күсермәһе беҙҙең сәләмләне башы тейеүе булды, сәйер иҫегеҙгә төшөрәбеҙ, йәғни, хәрби таяҡтар ҡулланыла. Айырма шунда: Смертельная, ҡорос лезвиеларға был ун ике дюймдан пронзать һөңгө, лезвие, пронзать һәләтле кеше тәнендә йәки уның ҡулын ҡырҡҡандар.
  
  
  Уның, бер аҙым сигенергә әҙерлек шкаф, һөжүм тыныс һәм шунда уҡ, һөңгө рукоять өҫкә взмахивать. Улар ҡулдарына һөңгө, һуғыу өсөн бикләп, һуңынан уны тиҙерәк күтәрергә, һөжүмде кире ҡағыу өсөн лезвие, гөбөргәйел рассекать инем мин уларҙы.
  
  
  Минең яуап минең үҙ ревматизм булғанда, һәм уларҙы ҡамап майя иоанновна. Шунан боролоп, көтмәгән удар ҡаршы тороу өсөн, уны һыу менән борола әммә ялған эго генә эшләй һәм күкрәк ситлеге выпад үткеләнгән вбок бодается. Боль Тихок застонать була, әммә һөңгөләр менделәр драться сатраш, үлемесле һөжүм өҙөлә әҙер.
  
  
  Беҙ сигенеү, ҡайтыу хәлдәрен бирелә, һәм йәнә һуғыш башланды.
  
  
  Шулай уҡ күп формализовать таяҡ хәрби сәнғәте, бейеү, хатта фехтование кеүек. Һәр блоктағы һуғыуы була, һәр иҫәпләгестең блогына күсәбеҙ. Лязг һабын һәм берҙән-бер тауыш яланда лязг үткеләнгән булғаны юк, һәм мин ауыр һулыш Тихок болғана. Бер нисә тапҡыр уны күрергә, тишек, лезвие өсөн зан һөңгө, әммә үҙе выпад ривненский шул тиклем кисектереү өсөн, йәш майя блогында эшләү мөмкинлеге бирә. Әлегә мин киттем үҙ эго үткеләнгән мин тота килеп, бөрмә яһау иҫәпләү өсөн үткәрелгәненән тыш, малиновый минең күлдәк таптар ҡалдырыу менән шөғөлләнге килмәй.
  
  
  Инеп килә, ике ҡулы өҫкә ҡыуыу буйынса бер ҡасан һуғаһың ул эго һөңгө, шул уҡ ваҡытта ябай һәм уны дөрөҫ өҫкә һуға һуға атака көтәбеҙ. Һөңгө менән эго, ҡулына бер файҙа сайҡала, торон үткеләнгән Тихок шәрәм булды минең өсөн. Дюйм өлөшө яғына дәһшәтле этәргес булды ул, көскә порезать тире. Майя уның күрер күҙе булырмын, сөнки ул белә, мин эшләгән.
  
  
  Үҙ контролен тергеҙеү өҫтөндә һөңгө, Тихок свирепость менән үлемесле атакаға ташлана. Һәм уны эго урын ҡалышмай һөжүм башлай ҡурҡмай, үлем менән тамамланды йәки уйын Тихок был минең генә мөмкин.
  
  
  Внезапность ептәре менән ҡатырғы килмәй. Выпад молчанов юғары мин эшләрмен, һәм аҙаҡ ярышлап бодается замахиваться, бейсболка бит нисек, мин балтыр саҡ юғары тотоп, аяғымдың береһен ҡыуып һәм мин-мин тигән. Ул, арҡамдан шул тиклем тапҡыр һәм ваҡытында перекатываться ерҙә селпәрәмә килде, күрегеҙ, мин нисек һөңгө вонзаться тихок лезвиеһы була. Сөнки ул минең яҡын ерендә һуңғы секунд вонзаться ух, мин был эго тойоп шатлана.
  
  
  Ул, аяҡтарын вскакивать, һөңгө яңынан наготове, һәм дошман менән осрашты. Мөрәжәғәтнамә булып ҡалыр яңы күҙен эго - хәрби ширҡәте. Беҙ хәҙер хатта. Тормош уны эго һаҡлана, тип, уны ғәфү итә алмай, әлегә түгел.
  
  
  
  
  
  минең һаҡлана.
  
  
  Ул ҡомарлы уйындар уйнау. Алға аҙым яһай, уның сәләмен күндерҙе тихок үткеләнгән яғына билдәһе. Минең уны үҙенең ҡаршыһына һөңгө ташлау, һуғыш һәм тамамлар булған. Запястье майя стиль һәм беҙ ҡорал ташлау өсөн тотоноласаҡ. Болтать одобрительно ауыл халҡы, уның кешеләре индеецтар күргәндер һәм беренсе тапҡыр йылмайып бер ҡара.
  
  
  Юлбашсы һәм һөйләү теле менән боронғо майя тихок беҙгә яҡынлашты. Һәм ул артабан миңә ҡарағас, әйтте: «мин үҙем, - тине ул, стойко һәм уның менән көрәш арналған. Һәм шул уҡ һин әйткән ул, Ник Карте. Вигий ҡалаһына тиклем-Чико сәғәт эсендә барып буласаҡ. Минең һеҙҙе ебәргем килмәй көслө ир-егет тирә-ике каноэла килтерә.
  
  
  Мин уны һуҙырға пакеттан, туҡыманан төрөлгән водонепроницаемые. «Һеҙ үҙе ҡойоп тейеш таҙартыу һәм пистолет тиклем тоҙло һыу кибеп, кире осраҡта уның яуыз кешеләргә ҡаршы булған файҙа, улар һеҙҙең эҙләй».
  
  
  Выдать уны эго буйынса хьюго өйҙәр һәм рәхмәт көнө. Шунан һуң ике ир-аттың уны итләс, уларҙы көтәбеҙ инде, мин ответ на каноэла өсөн.
  
  
  Өс
  
  
  Яр буйҙарын тымыҡ һәм каноэла тиҙ буйынса сәйәхәт иткән була. Ике прибор беҙ ысын күңелдән ҡаршы алырға майя алыҫая. Беҙ уларҙың тирә-бер әйтеп тораһы ла түгел.
  
  
  Беҙ барғанда вигнуть буйындағы ҡалалар-Чико, ауыл биләмәһендә өс тапҡырға ҙур, уларҙы беҙ ҡалдырып киткән. Йорт даими тойола, ә ҡаланың тышҡы сиктәрен көнсығышҡа тимер юлдар менән тамамлана. Миңә шул һыуҙы бирсе урын гребец минең, мин унда күрһәтелә, был урындағы старостаһы йорто, һәм мин уның менән шунда ҡалдырып ҡыҫҡа майя телендә һөйләшә, әнисә түгел.
  
  
  Уның телефонын һорай, мин бина һәм универсаль булғандарға бүленә, улар, күрәһең, хеҙмәт мәктәбе, универсаль магазин, йыйылыштар залы, склад һәм башҡалар. Эргәһенә телефон моделдәре менән йырғыланған корп ағастарҙы ырғып булыуҙан иртә килмәгеҙ.
  
  
  Аҡса киләһе ике сәғәт өсөн тиклем барып Мерида, башкаһы юк, ә унан ретранслятор лабиринт аша аралыҡ һәм операторы, тауышы ла таныш булыуын әлегә тармаҡты дэвид нацистарҙың йылъяҙмаһы хок.
  
  
  Эму уның әйткәнен, уның ҡайҙа булыуын, ҡыҫыу һәм шул версия эму бирҙеләр, мин нисек эләгә-әйҙә, тиҙ әйтмәне, ҡурҡты, тип, беҙ ултырабыз элемтәгә теләһә ҡайһы мәлдә юғалтыуығыҙ.
  
  
  «Мин тиҙ бынан сығырға кәрәк», - тине ул. эму. «Тимер юлы булған, тик бөтәһенә ҡарағанда, һәр бер тапҡыр поезд менән барырға тейеш тулы ҡояш тотолған».
  
  
  «Мин һеҙгә вертолет яһайҙар. Ниндәй миссия статусы? "
  
  
  «Чемп борт килде« Гавиот »Кюрасао менән. Федор Городина, күрәһең, операция менән етәкселек Жизов булған, күрәһең, урамдар барлыҡҡа килә һәм урынлашҡан штаб ih һирәк кенә. Шөбһә юҡ, нимә төп нокса ворнов булған кеше, әммә бик төплө дәлил булһын өсөн, беҙ был бәхәсһеҙ тип һанарға мөмкин ». Ул ҡалтырап, шунан өҫтәп: «Беҙ Фольштедт Рок юғалта».
  
  
  «Мин быны ишетергә жаль, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине Дэвид Хок. Ул, белә, тип, ул был күренешкә тап булған. AX директоры булараҡ, уның үлем менән таныш булған, әммә уның тәрән ауыртыу тыуҙыра эму агент ашыу отряды, тип уйлай күптәр. "Һине бында береһе эшләй ала?" - уға өҫтәп.
  
  
  «Мин, бәлки, әммә һәйбәт булыр ине, әгәр кемдер булыр ине-был территориялар менән таныш булған. Бында инде темнеть, һәм һеҙҙе иҫкә төшөрөп мин кәрәк түгел, тип, беҙ дедлайн үтәй ».
  
  
  - Әлбиттә, юҡ, - тине Хоук сухо. "Минутка көтәсәк."
  
  
  Потрескивать мин ҡолағымды телефон беззвучно нисә секунд эсендә бар, һәм ул белмәй, тип үҙе Хок өҫтәл компьютер мәғлүмәт индерелгән. Шунан ҡайтыу менән уны яуап:
  
  
  «Пилар цру агенты булырға буйынса исемендәге бар, веракрус була. Һеҙ уның менән элемтәгә керергә, унда, Байя ҡунаҡханала Бонито ».
  
  
  "Ул?"
  
  
  «Эйе, ғилми-нәшриәт комплексы, күрәһең, һин йылмайһаң. Мин әйтәм, был ерән,... ҡорамалдары менән йыһазландырыуға өҫтәмә... эээ барыһы ла яҡшы ». Горлов Хоук прочищать, һуңынан башҡа то дауам итә. «Сип ойошторорға мөмкин буласаҡ вигий вертолеттар ултыртыу бармы һеҙ?»
  
  
  «Поляна өсөн шунда уҡ бинаһы булғанда был. Бер аҙҙан вертолет нисек һине ебәрә алмай? »
  
  
  «Мин Дәүләт департаменты аша эшләргә тура килә. Әгәр уларҙың бейеклеге булһа, ҡош булыр, һин өс-дүрт сәғәт ».
  
  
  «Яҡшы. Улар тураһында ҡайғыртыу, йәки усаҡ приземление зоналарҙы яҡтыртыу өсөн ракеталар яҡтырта. Беҙ был деталдәр алышыу, мин башыңа еттем, тип бер ҡасан да бындай шарттарҙа нормаль күренеш буйынса дөйөм мәғлүмәттәр тапшырыу линияһын файҙаланыу телефон незашифрованный. Хәл, ай-һай, бик үк ғәҙәти булмаһа ла, примитив булыуы шарт.
  
  
  «Һеҙ аҡса кәрәк, - тине Хоук. «Мин һеҙҙе төрлө көтә үҙәк америка валютаһы отель буласаҡ. Ни ҙә булмаҫ әле?"
  
  
  "Эйе. Люгер минең менән һыу тоҙло ванналар ҡабул итеү, таҙартыу ҡоралдары йыйылмаһы өсөн шулай тип мин ҡулы аҫтында булыуын теләне. 9мм. боеприпастар балалар ».
  
  
  «Был-һеҙҙең менән көтәм». Бер тармаҡ булыуҙан туҡтай, тигән кеүек өҫтәп Хоук отель-тип тағы. Тик һуңынан ғына уның әйткән: «Һин күберәк уңыштар, Ник».
  
  
  Минең бар эшем, уның урындағы староста утын һорап вертолеттар өсөн сигналдар ебәрә башланы. Мин уға ярҙам итергә теләмәй. Тыуған Вигиа-ни асыҡтан-асыҡ дошман булған тышҡы һыу бассейны чико ҡарамаҫтан, яр буйында ауыл майя ҡарағанда, ләкин иҫке традицияларҙы ih менән бәйләнеш көслө булып ҡала. Һирәк килгән кешеләр менән дауалау тыныс миссия аҡ юк, осрашыу теләге менән янған кеше түгел
  
  
  
  
  
  
  ih бер машина тирәләй оса.
  
  
  Ул, ниһайәт, боронғо ысул ih неохотный хеҙмәттәшлеккә өлгәшеү. Ул аҡса вәғәҙә итә. Шәхси тәртиптә булыр тип өмөтләнәбеҙ ЦРУ пилот, бер аҙ аҡса алып Департаменты. Чико Вигия аҙ уңайһыҙлыҡ буйынса һайлап була ине, әгәр ҙә кешеләр минең, ярай тип алданым.
  
  
  Бындай хәстәрлекте киләһе бер нисә сәғәт эсендә күңел төпкөлөнә йәшереп булмай, ул ҡасан сигнал уты менән етәкселек урынлаштырылған. Тирә-яҡ ҡоро валежник күп булды, һәм иренде буйынса алты түңәрәк усағы өсөн мэйджор зонаһы итә.
  
  
  Тик нисектер усаҡты тоҡандырып, һәм яҡтыртыу поляна, ул sel һәм гер көтә. Һәм көтә. Һәм көтә.
  
  
  Ул белергә тейеш булған, сөнки бард дәүләт департаменты менән ҡатнашырға тип китеп барҙы. Ул ваҡыттағы кеүек, тауыш ишеттем мин, "рәсәй вертолеттары" ротор, рассветать, тотҡарланыуыбыҙ минең янғын һүндереү бригадаһы һәм ҡәнәғәт булыр, моғайын. Ҙур булмаған төркөм үҙенең күрҙек һәм беҙгә пилот карапҡа индерҙе, ҡуйы болот күтәреүгә ҙур ҡыҙыл-көрән саң.
  
  
  Мартин пилот саҡыра. Был йәш кеше киҫкен худощавый танаулы була. Беҙ three таныҡлыҡ, тирә-яҡ ауыл халҡы әлегә столпиться, әнисә вертолет менән ҙур шиктәр.
  
  
  «Ышанам, һеҙ улар менән бер аҙ аҡса ебәрә», - тинем мин.
  
  
  "Аҡса? Нимәгә?"
  
  
  «Ярҙамы менән янғын сигналы өсөн, мин ҡайһы бер кешеләрҙең был тура-тура түләргә вәғәҙә».
  
  
  Мартин сощуриваться, әнисә менән күк светлеть. «Мин беләм, һеҙҙең өсөн кәрәк ут сигнал; көнө тулыһынса тиерлек.
  
  
  «Вертолет һорап килгән ул, - тинем мин дунайҙағы, - ҡараңғы булды. Ул, өмөтләнәбеҙ, шунан мин тиҙ арала һәм етерлек до рассвета тип яуап биреү выдать Департаменты. Мин графигы бик тығыҙ, иҫке дуҫ.
  
  
  «Кем бер нәмә лә әйтмәгәндер, килтергән өсөн аҡса», - проворчать ул.
  
  
  Кешеләрҙең, беҙҙе уратып тора,-тип бормотать, һәм ул ҡурҡа, сөнки улар асылда беҙҙе улавливать һөйләшә.
  
  
  "Һеҙ уларҙы үҙ аҡса килтерә?" Улар һорай.
  
  
  «Ярай, ҡайһы бер...», - тине ул һаҡ булығыҙ.
  
  
  Уны юғалтыу иланы. «Убираться шулай итеп, тегенсе алығыҙ! Был аҡсаны ул кешене ышандыра, һәм подозревать, уларҙың һөйәге һынған һеҙгә нимәгә, әгәр ҙә һеҙ получает ih ».
  
  
  Выдать төрҙәрен артҡы кеҫәһенән менән башланы һәм тирә-яҡ битендә иҫәбенә потрепанный мартин обиженный бумаж. Был бүртәне ул, һәм тартып алам бумажниктар выдать уның бумаж. Векселе долларҙан ашыу сумманы тәшкил иткән илле саҡ. Эго ул тапшырыуҙы өлкән, ул пересчитывать тантанаһы эго, ә һуңынан кивнуть, йылмая түгел. Унда ауыл халҡы менән һөйләшеп, уларҙың китте, беҙ юл ҡыҙҙың.
  
  
  Беҙ бындай уйын вертолеттар, Мартин әйтте: «барыһы ла һеҙҙең бирергә тейеш ине уны? Индеецтар улар, моғайын, яртыһы ҡәнәғәтләндермәй ине.
  
  
  «Мөмкин буласаҡ», - тинем мин. «Һәм, бәлки, улар ҡәнәғәт булһаң - һин әлегә улар һөңгө проткнуть ултерәләр. Бының өсөн егерме доллар тора ине һеҙгә-бишме?
  
  
  Башҡа тормош башлай ул аңлатмаһын двигателдәр
  
  
  «Тулҡынлана түгел, - тине ул. эму. «Мин һеҙгә доклад яһарға иғәнәләр тураһында тулы, ябай һәм дәүләт департаменты һеҙҙең каналы буйынса сығымдарын ҡайтарып була. Әгәр һеҙгә йылмайһа, һеҙ үҙенең аҡсаһын кире ҡайтарыу өсөн раштыуа. Бәлки, был раштыуаны байрам итмәйҙәр... »
  
  
  Бер аҙ еңеләйтә алмай, хатта тәүге тапҡыр ухмыляться Мартин. «Яҡшы, - тине ул. «Танырға тейешбеҙ, был арзаныра ҡарағанда, һөңгө үңәс була. Ҡайҙа?"
  
  
  «Веракрус», - тине ул. эму, һәм беҙ подпрыгивать.
  
  
  Ун дүрт башлығы.
  
  
  Эрнандо ярына барған 1519 йылда Веракрус Кортес булып, беренсе булған испандар, аяҡ мексика ерҙәре булған. Американдарҙың француздар менән һуғыштым, уларҙың төрлө ҡала һәм көҙән ике тапҡыр баҫты.
  
  
  Беҙ Кампеч буйынса ҡултыҡтар үҙгәреүсән, һәм ул, прищуриваться, бысрата ҡояшҡа ҡарап ҡалығыҙ, күреп булһа, хәҙер был гер Веракрус, һәр хәлдә, приздар, бөтә был һәм лайыҡлы ҡ йәшен.
  
  
  Беҙ америка урынлашҡан консуллыҡтар буйынса майҙансығында булды, унда ул ҡаланың төшкө саҡырҙы, баш тартыу. Ул, үҙенең хис көсөргәнеш һәм баш липкий окоченевать, изученный йоҡоһоҙлоҡ, беҙҙең менән әңгәмә алып барыу һәм дипломатик хеҙмәт хеҙмәткәрҙәре тирәләй ҡайһы бер донъяуи мартиниҙың мин килә. Пожимать мартин уның ҡулы, уның тағы бер ҡат белдереүенсә, был уның үҙ аҡсаһына ҡайтарыла, телефоны такси саҡырыу буйынса һәм тышҡы.
  
  
  Такси тирәләй сәйәхәт буйынса ҡайһы бер боронғо иҫке йорт отель байраҡ бонито менән вьетнамға тиклем мощеный байя причудливый ҡалала, шулай уҡ ҡорос һәм заманса киң урам буйлап бейек быяла менән йәнәш.
  
  
  Минең ҡунаҡхана иҫкергән булыр, әммә уңайлы, эске ихатаһы ҙур, күк йөҙө асылып, тирә-өс ул һәм бер нисә бүлмәгә. Көтөгөз һәм уны эскә инә, - тине водитель. Уның үҙ исеме менән атала башлай, мин өҫтәл артында асҡыстарын тапшырған кешеләр һаны, күләме һәм кларнет өсөн футляр сверток томаланып конверт менән йыуан. Машинаның төрлө ҙурлыҡтағы конверт, сәскәләр һәм уны таба: доллар, песок, кетсаль, кордоба, бронетехникаһы, лемпира, бальбоа, боливар, гүрҙебаш, фунт, франк һәм гульден. Выдать уның песен, водителдәргә түләүҙәр менән өсөнсө ҡатҡа күтәрелде һәм мышкой аҫтында пакетта үҙ бүлмәһендә. Пилар беҙ, беҙ кем булып-хәбәрҙәр ҙә булыр әле.
  
  
  Оҙаҡ парлы уның ванналар ҡабул иткән, ә аҙаҡ һалҡыныраҡ душҡа, мөйөш йәйелдереү өсөн артабан таҙартыу ҡорамалдары ҡапты.
  
  
  
  
  
  
  Люгер һәм һыу өҫтөндә эш башланы. Мин ул килтергән яңы хок пистолет һорай ала ине, әммә ышаныслы дуҫы һәм иҫке вильгельминаға була.
  
  
  Люгер ҡараған һәм уның бөтә деталдәрен һүтеп. Йөҙтүбән ҡапланып водонепроницаемые сөнки уны яҡлай һәм яҡшы булып, металл тоҙло һыуҙа тағы ла зыянға түгел. Иреткес файҙаланып, уның һәр детале, хатта винт, кескенә, тишек аша алыҫҡа һәм таптар, әлегә улар ап-аҡ булды. Салфетка ул өбөрөһөҙ мамыҡ пистолетты һүтеп киптереп, йәнә һыуға һәм майҙар өлөшөнә ҡағыла тәнҡит түбән йәбешкәкле йыйыу, майлау менән Люгер. Патрон ҡумталары, уның тирәләй һигеҙ заправлять снаряд менән тотҡостарҙы, ул хоук килтерергә, ҡала һәм билбау н засовывать вильгельминаға кобура.
  
  
  Минең тәнем төш кәрәк, минең түгел, әммә аҡыл бирмәйҙәр. План булып эшләй, лазейка ябыла. Һәм һәр тапҡыр, уның ҡасан үҙ мейе ял бирә, фотоһүрәттәргә ҡарағанда, ро килеп баҫа. Блондинка, төндә ул шул тиклем минең тәненең һығылмалылығы объятия төҙөк булһа, тағы бер эш буйынса партнеры тип иҫәпләй, юғалтырға ғына ярамай.
  
  
  «Беҙ уҡ ваҡытта уларҙы ла, һеҙҙең өсөн печати беҙ бирешмәнек», - һәм мин осам минең бүлмә тирәһендә фактик рәүештә сампади ҡулына күсә. Уның өсөн өҫтәл һорарға булдым, юҡ, был тирәлә магазиндар, кейем һатып аласаҡ ул унда.
  
  
  «Эйе, сеньор. Агиларс булып, юл аша урынлашҡан, яҡшы һайлау », - тине клер.
  
  
  «Gracias. Бына килеүселәрҙе көтә. Әгәр ул килә, ти, эй, унда мин таптым ».
  
  
  Аҡса күсеүе һәм уны тотоноу кейемендә урамға хоука эҙенән. Бөтә яңы аксессуарҙар менән оҡшаш кейемдәрен кейеп, уның менән үҙе һәм тағы бер тапҡыр урамдағы кафеға йүнәлә портье посоветоваться неторопливо урам буйлап өҫкә ҡарай. Сил уның өсөн өҫтәл, унда инеү менән күҙәтергә мөмкин булды, бренд һәм урындағы заказ шешә, ул яна, ут кеүек, әммә насар тәме булған. Потягивать бренды, уның алдына бер һорау килеп баҫҡас, мин ни көтә, иң тәүҙә менән сағыштырғанда, ул хәл итә, тип минең әңгәмәләште, Пилар, барлыҡҡа килә алмай.
  
  
  Был ваҡытта ҡыҙҙар блузка менән тәрән смуглая уйымды, тотанаҡлыҡ уны күкрәге көскә күркәм, качнуться араһында өҫтәл һәм мин туҡтайым. Ҡуйы ҡара сәсе һәм Ee булып, взлохмачивать аҙ ғына сүп-сар менән. Уның күҙҙәре ҡара төҫтә була нах кофе, рәхәтлек вәғәҙә ята.
  
  
  «Шырпы, бәлки, сезгә экономия яһаған?» - еңел акцент менән һораны ул.
  
  
  «Ғәфү итегеҙ, мин ih һаҡлау, сөнки травма ташланы». Эй уның атҡара.
  
  
  «Уҙған йыл травма уның үҙе ырғытырға тырышты, ләкин һаман барлығы ике йәкшәмбе», - уға дөрөҫ яуап бирә.
  
  
  «Һеҙ, булырға тейеш, Пилар».
  
  
  "Эйе. Ә улар һинең исемең-нигы... киллмастер карте. Һин һеҙ репутацияһын арттырыу ». «Мин дә беләм, йәки үҙегеҙ алып барырға кәрәк көйәрмән скромно мин бармам».
  
  
  Уның тулы ирендәре йылмайҙы булды бөгөлдә. «Көйәрмәндәр бер ҡасан да кәрәк. Ултыра ала ул? »
  
  
  "Әлбиттә. Ни изнашивать юлбарыҫына бөгөн минең, башҡалар кеүек.
  
  
  Мин Пилар ҡаршыһындағы ултырғыстан төшөп. «Һин шулай оҡшай, тигән поспать ни кәрәк һиңә», - тине ул.
  
  
  «Тәү сиратта Бизнес», - тине ул йылмайып вкрадчивый. «Беҙ бында һөйләшкән ала?»
  
  
  Уның күҙҙәре матур һәм йәмле буйынса кафе үҙгәреүсән бездельник буйынса тротуар. «Был шулай уҡ иң яҡшы урын, шул тиклем һәм теләсә башҡа», - тине ул миңә, яурынына пожимать.
  
  
  Официант булып эшләй, уның билдәләре, уның өсөн тағы стакан һорап, брендтар һәм пилар ҡойған. Шунан ҡапыл һорап ул: «һине нимәгә менән эшләгән сәс?»
  
  
  Потянуться ул баштарын ҡулында етеҙ булып замешательство инстинктивно һыу, һуңынан ул йылмая. «Һеҙ, булырға тейеш, тип әйтеп, мин ерән. Нисек һеҙ беләһеңме, беҙҙең почта булдырыу кәрәклеген өлөшө бизнесявляться тышҡы ҡиәфәтен үҙгәртә. Ҡара һин оҡшай? "
  
  
  "Был яратыу. Аҡса тота, ерасотка булһаң да һин, ерән кеүек.
  
  
  «Ни өсөн, рәхмәт», - тине ул һәм мин бер ҡараһаң озорно-ресница үҙ оҙон.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс кеше Пиларс һыҙаттар тойола, юҡҡа сыға, һәм нәҙек фольштедт ро кешегә күсә. Ныҡлы уның бренд йотом эшләгәндә, һүрәт юҡҡа сыға.
  
  
  «Берҙән-бер, тип беҙгә бар, - тинем мин, - был катер, ул чемп бортты ҡабул итеп алынған« Гавиот ». Исеме беҙҙең шәйләй алмай мин, ҡараңғыла опознавательный беҙ һанға. Уйһыу бара артыҡ булып ул & nb хәрәкәткә килтереүсе двигательный һәм ике аҫылмалы ».
  
  
  Башы һәм покачать Пилар прикусывать ирендәре.
  
  
  «Бындай нәмә. Кем һеҙ күргән-н катер кешеләр ҙә тирә-яҡ?
  
  
  «Төп үҫеш булған, бейек булмаған кеше, бөтөнләй тығыҙ кәүҙәле һәм лысый».
  
  
  Ул ҡулын күтәреү өсөн, мине туҡтатты. «Коренастый, лысый ир-егет?»
  
  
  "Был-дөрөҫ. Эго һин белмәйһеңме?"
  
  
  "Мин шулай уйлайым. Була шундай кешеләр, улар банда контрабандистар кюрасао етәкләй. Эго Торио саҡыра.
  
  
  «Мин һеҙ әйткәнсә, ҡайҙа эго табырға?»
  
  
  "Ответ мин һине ебәрә алмайым. Кюрасао уны белә, һәм беҙ тиҙ арала эшләй алмай ».
  
  
  Вокзал ҡаршы, уның ошо минутта йыйылды. Унда ҡунаҡхана түгел, шулай уҡ уның булыу өсөн, рок кеүек. Әммә Пилар хоҡуғы булған, ул ваҡытта ҡиммәтле булған кюрасао сыкма тотоп ала, ә ваҡыт факторы булды.
  
  
  «Алмаған кеүек киткәндәрҙе беҙ аҙ?» Улар тине.
  
  
  «Беҙ иртәгә иртән иртә өлгөрә балыҡ тоторға мөмкин. Улар барыһы ойошторола.
  
  
  "Бәлки, беҙ иртә башланған?"
  
  
  «Юҡ. Һәм иң мөһиме, һеҙҙең өсөн ял кисәһе бөгөн. Иртәгә көслө һәм уяу булырға кәрәк ине һиңә ».
  
  
  Минең мускулдары ноющий ризалашты. Беҙ әле брендҡа эсергә стакандар, миндә уның тиклем отель үткәрергә һәм минең.
  
  
  «Мин һинең өсөн иртән килеү, - тине Пилар, - аэропорт ә беҙ барғанда».
  
  
  Арыным күтәреү һәм уны ваҡытында уның ихатаһына ҡалдырҙы
  
  
  
  
  
  
  минең бүлмәм.
  
  
  Ун Биш Башлығы
  
  
  Задернуть башлана һәм киске ҡояш жалюзи икенсе көнөндә уның өсөн душ ҡабул итеүгә ҡаршы. Улар яңы кейем һәм ултырғыс ҡуйып, уның төшөрөү. Һуңынан уны яланғас һуҙылып карауан килә, үҙенең түбәһенә һәм уставляться накинуть простыня була.
  
  
  Ғәҙәттә, үҙе ябай уснуть мәжбүр була. Һәр ял, тәнгә минең нервный талап итә, һәм минең күҙ тоҡтарға ҡом менән оҡшаш булыр, тик ул йоҡлай алманы.
  
  
  Ҡайҙа минең элекке америка илдәрендә әҙерләнгән рус ғалимдары һәм стәрле элекке генерал, ҡала артынан ҡала. Иртән сығып китә, беренсе Нью-Йорк. Уның ҡайҙа булырға тейешбеҙ-помчаться ҙә, ih туҡтатыу өсөн түгел, ә постель слетать в ҡунаҡханала Веракрус менән һуғып булмай.
  
  
  Тик ашыҡмағыҙ һәм башҡа ҡурҡыныс алышҡа әҙерләнә алйотлоҡ булыр ине. Әгәр контрабандистар һәм Пилар Торио таба алмай, уның өсөн ваҡыты етерлек булды тағы бер миссияһын үтәй ала. Ул, күҙҙәрен йомоп. Ро передо сәйәхәт мин күреп, юғалып, һуңынан ҡайтып.
  
  
  Изге ҡояш, һары жалюзи аша үтеп, яйлап бөтә потускнеть һоро төҫтәр аша, һәм, ниһайәт, ҡараңғы була. Шуға ҡарамаҫтан, минең разум тынысланырға мөмкин түгел.
  
  
  Күренеү, асыҡ тауыш минең ҡолағымды менән аҫтағы урамдарҙы тиклем һәр доноситься. Күрше бүлмәлә Смыв унитаз, фонтан ниагара шарлауығы.
  
  
  Шунан кемдер еңелсә постучать минең ишегә.
  
  
  "Эйе?"
  
  
  «Был Пилар», - һуң ревматизм, йомшаҡ.
  
  
  Вылезать уның тирә-яҡ сүп-сарҙан, таҫтамал тотоп һәм ишек асылды. Ҡара күлдәк менән үрә, кескенә булһа пилар яһап, ул, күрәһең, ерҙәре бай уның бәхетле һәм убалар үҫкән үҙәндә.
  
  
  «Инә», - тинем мин.
  
  
  «Ышан миңә, ысынлап та, һин тип заснуть алмай», - тине ул һәм эскә инә.
  
  
  «Һеҙ генә, һеҙ аҡылға матурлыҡ өҫтөнөрәк», - тип яуап бирҙем мин.
  
  
  «Мин һине алып ҡай-тип, ярҙам итеү». Легонько крайы уны һуғырға төшөргә.
  
  
  «Планшет?» Улар һорай. «Ih мин бер ҡасан ҡабул итмәй».
  
  
  Лениво мин ул йылмаяҡтың. «Юҡ, мәрүәт түгел. Мин."
  
  
  «Ярай, - мин яуап бирә, үҙ права изумление, - восхитительный планшет һеҙ, моғайын, бик үк ауыр түгел ee һәм йота».
  
  
  Матур кеше Ee посерьезнеть, ҡырыҫ булып киткәндәр тиерлек. «Шаяртыу түгел, - тине ул. «Һинең ғүмер беҙгә ике иртәгә физик торошона бәйле булыуы ихтимал,... һәм» Бында уның ҡалтыранды, ул күҙҙәрен минең фигураға скользнуть таҫтамал кейгән. «Һәм, бәлки, ул да яңғыҙлыҡтан беспокойно бөгөн ял булыр».
  
  
  «Бәлки», - тинем мин.
  
  
  «Мин ҡалдырам һиңә барыберме?»
  
  
  «Пилар, уны һинең ҡулыңда».
  
  
  «Бьен. Тәүҙә ул, телем, һин бында ят, бер һуғыуҙа ».
  
  
  Послушно төшә һәм уның карауаты янына йыйыла башланы, ул ҡасан көслө бармаҡтары проговориться таҫтамал аҫтында көрән, ул йөрөй, смахивать һәм эго.
  
  
  «Был беҙҙең өсөн кәрәк түгел, таҫтамал», - тине ул ҡәтғи. «Тормош ят, зинһар».
  
  
  Распластываться уны һуғып иркәк булһа, ҡулыңды мендәр һалыу менән тамамланды. Был-минең арҡа һәм муйын һалҡын тейгәндә өҫкә йәғни ташбаҡа яй ползти нигеҙҙәр буйынса алынған. Дәрсен еҫен тойоп, уның еңел. Уның яурыны аша күрәбеҙ, - тип тирә-Пилар кәштә сумка флакондар, кескенә, уларҙы яуаплы, һәм минең умыртҡа һөйәге эсендә выливать.
  
  
  «Дәрсен май», - тип аңлата ул. «Хәҙер уның теләйем, мин һиңә үҫһен өсөн мөмкинлеген еңеләйтеү һәм тағы башын һиңә ярҙам итә».
  
  
  «Эйе, мэм», - мин усмехаться. Нацистарҙың шелковистый шептать тауыш. Янбаштарынан тотоп крайы смуглая уның күҙҙәре тоҡанып, һәм аңланым, тип үҙемдең барлыҡ кейем менән пилар төшөрә.
  
  
  Әйтерһең, минең уйҙы һиҙҙе, уны үҙ күҙе ябыуға тотоноп минең һалҡын еңел, йомшаҡ бармаҡ. «Еңеләйтеп», - пробормотать уның. «Еңеләйтеү өсөн, хәҙер һинең генә кәрәк».
  
  
  Һуңынан уны талғын ғына минең ҡулға бәләкәй түңәрәк ҡоштоң арҡаһы, ныҡлы баҫып һәм бармаҡ нежно ee. Минең күкрәк ситлеге һәм уның яурынына май намазывать, үҙең тауыш сығарыу ялтыратып. Минең яҡтан бер йыйырсығы уны табып, ҡайҙа һөңгө майя мин тейҙе, һәм ул бармағы ауыртһа погладить.
  
  
  Минең бил майҙа ул килтерә, уның менән минең ҡулымда хуш еҫле смазка үҙгәреүсән таң ҡалдырған тиреһе. Аҫҡа, түбәнгә, янбашы өҫтәрәк өҫкө һәм артҡы ботло. Һыу тубыҡ соҡоро тағы бер аҙ ҡағыла, һуңынан икроножный мускулдар, ахилл тарамыш буйлап, уның ус пятка минең өсөн ят.
  
  
  Минең итәгенә аяҡ Пилар нежно н май яһау, һәр бармаҡ бармаҡ араһында минең тирәләй скользнуть.
  
  
  Ул тере булһа һәм минең тире сверхчувствительный тотонолған. Күрәһең, ул үҙе лә уның тәне аша яҡынлыҡты тоя обнаженный.
  
  
  Ул әйтте: «Пилар, мин беләм, йоҡлап киләм йәки уны тулҡынландыра. Рәхим итеп, ҡабул ителгән ҡарарҙың! »
  
  
  «Тынысланған», - отругать уның әлбиттә. «Беҙ ғына башлайбыҙ».
  
  
  Һуңынан ул минең аяҡ бармағынан алып, бер буйынса, ih задабривать, бармаҡтары араһынан перекатывать. Промасленный ҡа һәм уны эшләүҙә ҙур һуҡ бармаҡ, аяҡ бармағы менән өҫкә һәм аҫҡа һәр үҙгәреүсән.
  
  
  Шунан уны ҡулына ала һәм һәр пилар месить ҡулһыҙ булһа, мин әлегә юҡһа, трещит һөйәк кеүек. Һуңынан аяғын тағы минең өҫкә күтәреп, уның ҡулдарын, бармаҡтарын впиваться мускулдарының көсөргәнешле булыуы, уның тәжрибәле, ҡыҫыу, тамаша, һыҙланыу ныть һуҙылған.
  
  
  Минең ярма айырым иғтибар бүленә. Һәр береһе ҡулынан тотоп ботло, ул наклоняется өсөн ҡатын-ҡыҙға иҫ киткес көс һәм ҡыҫыу менән, уның ҡул бармағының осо менән һыу перекатываться пятка ритмично.
  
  
  Провисать еңелсә һуға башлай, Пилар
  
  
  
  
  
  
  минең аяҡтары урынында. Был үҙе тирәләй хәл һығылмалы һәм уны үткәреү буйынса алға наклоняется минең арҡа бармаҡ, мускулдары көсөргәнешле итеп көсөргәнеш тылсымлы.
  
  
  Потянуться тә уны алға, муйыны һәм яурындары помассировать минең өсөн, һәм уны тойоп, уның күкрәгендәге кеүек мин покачиваться сосок ҡағыла. Хәҙер уның менән минең яурыныма ҡулын арҡаһына һыу үксә обнаженный скользнуть.
  
  
  «Дәһшәтле хәҙер, - тине ул, - ә икенсе яҡтан уны эшләй».
  
  
  «Мин беләм, ул күтәргән».
  
  
  «Тулҡынлана түгел, ул ышаныслы, һин николай күтәрә».
  
  
  Ул, арҡамдан дәһшәтле булды.
  
  
  Пилар ты. «Ни, Ник, уны уйлап, расслабиться һин!»
  
  
  "Побрать тегенсе!" Ул, усмехаться, мөмкинлектән файҙаланып, минең ҡотом алынды обнаженный өсөн массажистка. Ee тире булһа, баҡыр кеүек шымартылған - видимому һәм шыма. Күкрәге тулы һәм уны ашамаған булалар. Ул төшкән, шунан ҡырҡа күтәрелде. Ялтыр түңәрәк янбаш биллеге гениаль һәм уның ҡаты тар ғына банкыларҙы еңел.
  
  
  Изящно ул наклоняется өсөн ҡыуыҡ менән тумбочка менән прикроватный майын алған, һәм мин был эго брызнуть, ҡулына айырылыштыҡ.
  
  
  «Тулҡынлана түгел, - тине ул, әйтерһең, тағы минең уйҙарымды уҡығандай, - тамамланмаған бер нәмә лә ҡалмаған!»
  
  
  Шулай итеп, хәҙер уның ҡулында ee бирә. Ябыу күҙе - башы һүрәте барлыҡҡа борсолорға түгел. Невесомость тойғо миндә бар, минең кеүек кәүҙәһе, был бармаҡ знающий ебәрә, дрейфовать арауыҡ. Ул кәнфит тартылғандай күренде... буйынса эшләй, һуйып, ныҡлығы менән таң долли тиклем аныҡлыҡ ситкә тартылды.
  
  
  Ҡапыл күҙемде асып һәм уны тотоу өсөн ҡулына пиларс. «Был ярайһы, - тинем мин. «Беҙ сиктәрендә массаж ғына етә. Башҡа талантлы булдың һин? »
  
  
  Мин йылмаям лениво дразнящий Пилар. Миңә рәхәтлек солғап ала облачная шокор, мин уның ҡасан да ауыҙ смыкаться.
  
  
  Һәм ниндәй ваҡытта күренмәйҙәр шул, мин, мин тигән ҙур булмаған донъяла ләззәт бәрхәт һыймаслык дырочка аша осто. Дрожь мине унан азат биләй. Буш сәғәте менән беҙ беренсе тапҡыр һәм бик күп булған өсөн уның уй-фекерен, хистәрен беҙ, бушлыҡ йөҙөү, йөҙөп тәрән ҡоҙоҡтан һыу онотолдо.
  
  
  Потянуло уның йылы, ябынған-nog ике простыня һәм минең менән бергә беҙҙең тәндәр.
  
  
  Бер минуттан да әҙерәк төшөнгән, уны шулай оҙаҡ кем теләп, йылы ҡул мин, дәрсен пахнуть оят.
  
  
  Алты Башлығы
  
  
  Ул просыпается таң менән тойоп, как будто бөтә яңы деталдәрен иҫкегә алмаштырып, һөҙәмтәлә компоненты прессование тефлон ҡапланған. Доноситься плеск буйынса тауыш һәм ҡатын-ҡыҙға һыу кисеү, испан телдәрендә йырлай. Выскочить уның тирә-яҡ сүп-сарҙан, һәм ул эткә көнө яҡынлаша.
  
  
  Тѳндә ағымы бер нисә бүлмә буласаҡ. Занавеска күңелен күрер өсөн матур күренһен өсөн уның тәненә силуэт пилар мөмкин, һәм ул ҡасан йырлай намыливаться ни тиклем ваҡытта вильям панч. Занавеска-ваҡыты менән уның тиреһе прилипало, шәрә өҫтө иҫ киткес, тәҙрә булһа нисек тартма кәнфит менән целлофановый.
  
  
  Ул минут уның постоять, наслаждайся матурлап, һуңынан уны тотоуы һәм дәһшәтле яҡтары занавеска.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙҙар ҡулы менән башҡарылған рөхсәт пилар ябылыуына ишара һәм флагы ахнуть инстинкты. Аҙаҡ уны ташлап һәм ултырған ҡулы, аҫтына һипте күңеле йылмая, шул уҡ ваҡытта һыу кеүек, ағыр сөңгөлдәр һәм ҡалҡыулыҡтар буйынса уның кәүҙәһен, гениаль мәжбүр ee, тюлень кеүек.
  
  
  «Хәйерле иртә, керидо», - тине ул. «Ышанма, алмаҫ ул һине берҙән тапшырҙы». Кәүҙәһен минең күҙем уның буйынса үҙгәреүсән. «Бындай хәл һәр ваҡыт һеҙ просыпать?»
  
  
  «Барыһы ла бәйле, бынан тыш, ул күрше бүлмәлә душ ҡабул итә».
  
  
  «Ышан, һин йоҡонан яҡшыраҡ».
  
  
  "Бүрәнә кеүек. Әгәр донъя ҡасан һинең был баш дарыу тураһында белеп йоҡлатҡыс, һуңғы барбитурат буйынса беҙ күргән.
  
  
  «Льстец. Ултыра, һин уның арҡаһынан намыливать.
  
  
  Ул, душ инәбеҙ, һәм мин пилар борола. Намыливать ҡулына уны, әммә минең анатомияһы өлкәһендә, намыливать ул, моғайын да минең артымдан була. Унда борол, һәм уның йөҙөнә һыу баҫыу, һыу килеү беҙгә ике брызнуть. Тәүге тапҡыр уны аңлай, уның ҡыҙы ниндәй юғары.
  
  
  «Мин килде башыма, - тинем мин, - тип мин һеҙҙе бик күп заказ алдыҡ. Мин дә үҙ өҫтөнә ала.
  
  
  «Нимә булды һиңә, керидо?» - ул выдыхать, алға наклоняется, һәм миңә был күркәм күкрәгенә качаться.
  
  
  Уның ҡулы аҫтына алырға, уның Пилар күтәреп, үҙе яһаған һәм ee. Артабан үҫһен һәм ул аҙаҡ, дим буйынса тапҡыр өлөшө өсөн.
  
  
  Уҡыусылары уны еңел тауыш сығарып, минең күкрәгенә ҡосаҡлап, уның ҡулынан килә, һәм беҙ уны бергәләп притягивать, миңә үҙ күкрәгем ҡыҫылыр. Беҙ әкрен башлай, волнообразный, хәрәкәтһеҙ бейеү, шунда, йәндең, яйлап арта ритм, крутиться һәм әлегә Пилар трястись ла түгел, тиле ҡатын-ҡыҙ кеүек. Шунда ул вскрикивать, монотон һыу пронзать тауыш уның гул.
  
  
  Һуңынан был беҙ бергә тора, мөмкинлек & nb беҙҙең тәнде йыуырға.
  
  
  Беҙ тиҙ генә кейенеп, күршенән ә аҙаҡ кафеға барыр өсөн, восхитительный позавтракать хуэво-ранчеро. Мексика һыра артынан беҙҙең эго, иртәнге аш ваҡытында хатта уларға ҡарағанда яҡшыраҡ мексика горький кофе-пхи.
  
  
  Такси в ответ aeropuerto nacional беҙ, беҙгә унда ҙур булмаған самолет бындай уйын. Утыҙ алты беҙ оса. Беҙ тормошта көн айырма менән ваҡытында етәксеһенә кюрасао самаһы ине.
  
  
  Беҙ осабыҙ
  
  
  
  
  
  тыныс һәм ҡараңғы булырға юк йәшелле-күкле диңгеҙе Кариб невольно уны хәтерләмәйем, сөнки ул сәғәт элек был күп түгел, унда тормош өсөн көрәш.
  
  
  Как будто беҙ сәфәре менән һөйләшеү ваҡытында пилар буйынса ободком согласию. Элек беҙ иртән генә булған был ир-егет һәм ҡатын-ҡыҙы, наслаждайся уның тормошо, һәм башҡа тағы ла, тигән кеүек булды беҙҙең иң ҙур проблема хәл итә, тип, иртәнге аш булыр. Әммә беҙ профессионалдар хәҙер икәү булып, билдәһеҙ хәүеф ҡаршыһына барып, мин беләм, беҙ бер ҡасан да ҡайта. Донъяуи әңгәмә өсөн ваҡыты ла булыр. Беҙ шым ғына ултыра, тышына үҙенең шәхси фекере.
  
  
  Пилот тишина тауыш боҙа. «Һеҙ уларҙы, борт залында уң кем, хәҙер күрергә мөмкин алда аруба утрауында. Аруба - өс, иң бәләкәй булған утрау Нидерланд антил утрауҙары составына инә. Әле илле Кюрасао көнсығышҡа табан майлы. Беҙ ауыша башлағас, ергә төшкән һәм яҡынса биш минуттан булырбыҙ ».
  
  
  Ҡасан беҙҙең пилот һауа шарттары тураһында һөйләүен дауам Кюрасао (идеаль, һәр саҡ), мине күҙәтеп, нисек беҙ Аруба mimmo үҙгәреүсән. Аруба һәм кюрасао утрауҙары араһындағы боғаҙ, көрән утрау халҡының күп буласаҡ һәм рошен сыбарланған аҡ елкән даими буласаҡ, уларҙың ҡайһы берҙәре балыҡсы ла ҡулланыла.
  
  
  Плесман аэропортҡа беҙҙең самолетты ергә төшә, йыйыу һәм беҙ баш ҡалаға сәйәхәт өсөн пятимильный виллемстад таба. Иҫке кабинала булған «хәлдәр министрлығының», снятой менән ҡыйыҡлы, асыҡ һауала уның өсөн ҡулланырға мөмкин.
  
  
  Тәтелдәне кемдеке булған машина йөрөтөүселәр, ул, күрәһең, сәйәхәт ваҡытында беҙ бөтә ғәйбәт һөйләп, урындағы хәл беҙҙең ҡыҫҡа оборудов. Мин дә тейешле иғтибар булманы, тип әйтерлек ир-аттар, әммә минең аңыма пронзать бер фраза түгел, тип ледоруб.
  
  
  «Минутка көтәсәк», - рявкнуть ул водитель. «Блондинка тураһында һеҙ нимә әйтә алаһығыҙ, өҫтәрәк күлдәгенән?»
  
  
  Ул үҙ урыны менән киң йылмайып ҡарағас, шул тиклем ҡәнәғәтмен, - тип минең ҡыҙыҡһыныу уяна. «О, эйе, сеньор. Ике көн элек бик күп балыҡсылар док тулҡынланыу булды. Желтоволосый буйынса ханым менән бер кәмәлә ҡайтабыҙ. Гиллетта уны ҡотҡарып булмай, ул тотто ла, уның тау булһа ла аңы ул, уның ҡасан килтерә. Бик сәйер, сөнки беҙ бер кәмәлә лә аварияға эләгә ».
  
  
  "Ҡайҙа ул хәҙер?" Ул, ҡыҫылма,
  
  
  «Балыҡсылығы объекты ҡасан билдәле булыуынса, уның ире һәм ҡатын-ҡыҙҙар тиҙҙән үҙе менән алып китергә килдем».
  
  
  "Ee ире?" - ул ҡабатлау.
  
  
  "Ах, д. Был ҙур ир-аттар, айыуҙар оҡшаны, уларҙың ҡайһы берҙәре менән бергә йөрөй Говиота ».
  
  
  Городина! Тейеш булмаһа, уның кюрасао ҡайтҡас, мин була алмаған йәки табырға рок ҡасан & nb. Һис шикһеҙ, унда уны көтә, ҡасан объект тирәләй хәбәрҙәр килә, тип, уны алып балыҡсы. Ике көн элек була был. Шанс онотолмай ул, тип тағы Ро тере. Был оҙон атып: «һеҙ беләһегеҙме, ҡатын-ҡыҙ ир-атты...... ире уны ҡайҙа ала?» Улар һорай.
  
  
  - Юҡ, сеньор, ә, бәлки, башҡа минең, Сабып балыҡсы, һеҙ һөйләне. Выдать уның буйынса был ханым күлдәк ».
  
  
  «Мин һеҙҙе был мөмкин ответом Саба?»
  
  
  «Хәҙер, сеньор?»
  
  
  "Хәҙерге ваҡытта." Бумажниктар водитель һәм уның тирәләй ун купюралар ҡабартыу гульден выдать уның һуҙырға. «Быны тиҙ һәм».
  
  
  «Биш метр», - тине ул, минут аҡса һалынған.
  
  
  Биш өсөн мин, теүәллек менән секундына тиклем тиерлек, тар ғына лабиринттарҙы аша үткән һыу боларып док Виллемстад беҙ балыҡсылар ситтә, юл гудок ҡыҙҙың ярҙамы менән, уларға һәр ваҡыт таянырға була водитель. Каркаслы йорт тәҙрәләренән төтөн менән бер яр буйында туҡтап ҡалыр һәм беҙ оло ҡырҡа вывеска буяу таптары менән елләгән алдында яҙылған «ванвоорт һыйынам».
  
  
  Тирә-яҡ машина сыға, уны тойоп, ең өсөн дернуть мин, һәм аңланым, тип онотто тиерлек Пилар.
  
  
  «Ғилми-нәшриәт комплексы, Рок был-блондинка... һине?»
  
  
  "Был булырға тейеш."
  
  
  "Ә һин нимә эшләйһең?"
  
  
  «Ул табам, әгәр алмай».
  
  
  «Рәсәй тораҡ пункттары әммә беҙ булған бар».
  
  
  Әгәр ҙә Рок, бер ниндәй бурыстары ла булмай ине. Асҡыс тап разгадки, уның беҙгә бирәһең, һәм беҙ уны хәҙер Городина һыу килтерергә мөмкин. Бынан тыш, уның эше хәүефле лә белемле булһа, нисек беҙ. Әгәр хәҙер уны ҡулына Городина, эй ҡот осҡос хаҡ түләргә тура килә. Ул уны табырға тырышырға тейеш. Эй уның күп тейеш ».
  
  
  «Эй, Һеҙ ни ҙә булырға тейеш түгел, - тине Пилар. «Һин заданиены үтәргә мәжбүр итә уны. ... Ваҡытта уҡ белһә, бөгөн көн ниндәй?
  
  
  "Эйе, ул белә. Иртәгә һәр ваҡыт ».
  
  
  «Тураһында онот уны, ғилми-нәшриәт. Минең менән китәһең, мин һинең менән булған торио бирә. Яр буйында беҙҙең эго таба, шунан алыҫ ».
  
  
  Ғибәҙәтхана ишеге алдында уның йөҙө ҡарая һәм ванвоорт пиларс туҡталды. Ул һөйләй башлаһа, минең һалҡын тауыш менән. «Минең хәлде, ҡабул итеү һәм уны эго. Һин минең менән китәһең? »
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин уны ҡарашы менән осрашты, һуңынан боролдо. Минең һәм уның ҡулы ҡағылған ҡулы һуҙа. «Мин бик жаль, ғилми-нәшриәт. Һеҙ үҙ выждан ярашлы эшләргә тейеш. Ярҙам итәм мин һиңә, һиңә тип һорай. "
  
  
  Уның ҡулын ҡыҫыуым һәм инә ул ишекте.
  
  
  Айына Башлығы
  
  
  Hideaway ' s туристик Vanvoort'ла бар. Сергей тусклый була, һауа затхлый була. Увешать стену һыра менән сәйәсмәндәрҙең һәм реклама плакаты булып. Алғы өлөшө яланғас ағастар һыҙатын буйлап иҙәнгә линолеум протираться нелакированный тиклем еткереү.
  
  
  Тамаҡ моряк һәм балыҡсы булған.
  
  
  
  
  
  күп халыҡтар. Һәм бөтә ир-аттар. Гул стакан туҡтай һәм шунда һөйләшкән джингл, ҡасан күрергә килеүселәр Пилар, лимон ҡыҫҡа булмаҫ, ялғанлыҡ менән шөғөлләнеү оҡшай-һары күлдәк.
  
  
  Голландтар менән бицепс косолапый шкаф эсендә ултырҙы, ҡауынға оҡшап, торт из-под ҡыҫҡа еңле күлдәк эго.
  
  
  «Балыҡсы исем эҙләү буйынса мин сабам», - тинем мин.
  
  
  Пробежаться по голландтар глазки мин, кескенә, бөжәк булараҡ. "Кем әйткәндә, ул бында?"
  
  
  «Таксист башҡа Эго. Шул, тип Хадсонға.
  
  
  Ауыр башын үҙебеҙҙең яҡҡа уның аша покачать. "Ни өсөн мин аңлата алмайым".
  
  
  Был ике ҡул ялғап һалғанда, ул ҡыҫыла, уның йөҙөнә ҡарап. «Мистер, уйнаған ваҡытта уйын мин юҡ, мин юҡ ваҡытты бар һәм аңлата. Тик мин телем һеҙ белә өсөн түбәндәгесә: йә сабып күрһәтте аша биш секундҡа әгәр мин һеҙгә әйтергә лә түгел, бында уны эго табырға мөмкин, һәм һеҙ уның аша күсеүе бар был һөйәге һынған, әлегә ревматизм, ала алмайбыҙ ».
  
  
  Голландтар белә, мин етди. Румянец побледнеть Эго. «Вон унда», - прохрипеть ул. «Бер диуар янында будкаһы».
  
  
  Бар боролдо ул ҡасан була, шунда лепет яңынан башланды, һәм барыһы менән мәшғүл булһа, әнисә менән Пилар.
  
  
  Виргин утрауҙары яңғыҙ йәшәгән ир-аттың тән будка була.
  
  
  "Сәба?" Улар һорай.
  
  
  «Ысынлап та, дружище. Ултыра. Һәм шулай леди. Был эго өлөшө британия музыкаль сығыштар булды, ә бер өлөшө - калипсо-моң, ишеткән, һеҙ уларҙың ҡайһы бер өлөшө Вест-Һиндостан. «Һин тейеш турок Ганс аллаһ алдында ҡурҡыу, сигенергә мәжбүр эго, был».
  
  
  «Мин ҡатын-ҡыҙ теләп тураһында һорағас, ул ике көн элек һеҙ килтергән. Шул, һин уларҙан диңгеҙ таба ».
  
  
  - Ах, сәстәрем һары менән леди. Бик һылыу. Ул просыпается, әйткән һүҙҙәре беҙҙең өсөн. Бик-бик арыным. Һинең диңгеҙ көстәре ярлыландыра. Ләкин мин түгел, тип уйлап, эй боль була. Бер нәмә лә һындыра ».
  
  
  «Ир-егет китә һәм уны? Кем әйтер, был уның ире уны?
  
  
  «О.-хоҙай, бәлки, уның ире түгел ул», ә? Мин быға ғәжәпләнәһе түгел. Шул һары сәсле ханым менән уның оҡшамауы ла, ире ҡабул иткән өсөн. Грубо артыҡ, артыҡ некрасиво. Мужик һиңә, дружище?
  
  
  «Юҡ, тик әле һүҙ ул, ә ирҙәр, китә ул, моғайын да. Һеҙ беләһегеҙ, ул ҡайҙа ала?
  
  
  "Эйе, ул белә. Королева ул госпиталдә юлдар эму һөйләне. Улар-тип әйтеп, мин бер ҡасан да ', ханымды ебәреп уны алып барып, унда уның дуҫтары булған. Ул, тип әйтәләр уның тураһында заботиться улар. Шуға күрә уның ҡарауы, ул унда барманы. Башҡа ир-егеттәр менән ҡыҙҙарҙы ике моторлы кәмәлә ала уны. Бәләкәй уларҙың эте барып, ун миль алыҫлыҡта кескәй утрау яры. Нимә, башҡа ҙур таш Little Dog. Таш өйҙәре ҙур һәм балыҡсылар. Был урында балыҡсы ла күберәк ҡулланыла. Хәҙер барыһы крестьян мылтыҡ менән ҡурҡыта.
  
  
  «Мин һеҙгә күрһәтә алам, бәләкәй эт нисек бара?» Улар һорай.
  
  
  "Әлбиттә. Док ҡарап төшһә, ошо урында һеҙҙең күрергә мөмкин. Биреү, уны һиңә күрһәтермен.
  
  
  Ир-егеттәр киоск аша сыға һәм баҫыуҙарҙы ҡара. Беҙ текә яр һәм бер нисә урам һыу пилар кварталдан һуң төшөп, бында Сабып, йәш аша бер һыуға, бер нәмә тойолған ҡая зазубривать көрәгә тирәһендә туҡтай.
  
  
  «Бәләкәй собачка», - тине ул. «Бәлки, оҙонлоғо 500 м, киңлеге 200. Берҙән бер хәүефһеҙ урын өсөн кәмәлә ултыртыу - икенсе яҡтан. Бынан күренмәй.
  
  
  «Тиҙ йөрөшлө кәмәһе миңә кәрәкмәй, - тинем мин. «Һеҙ кем белмәй ҙә, мин бер кем тапшыра?»
  
  
  "Әлбиттә. Мин тағы ла иң етеҙе булып гавань менән кәмәләр иҫәпкә алмай, полиция һәм контрабандистар. Һеҙ уның күп аҡса менән ала, әммә һеҙ үҙегеҙ аҡса ала ».
  
  
  "Яҡшы." Ул боролғанда, янында Пилар. «Хәҙер уны һин һорама яһай, йәғни, һинең өсөн бик ауыр булды».
  
  
  «Ни булған, Ник?»
  
  
  "Мин көтөп. Көтөгөз, ҡараңғыла әгәр мин әйләнеп ҡайта алмаһам, вашингтонда һәм дэвид эму хок хәбәр һөйләп бөт, тип бел ».
  
  
  «Ble һин уның менән китәргә? Кәмәләрҙе уның менән идара итә ала. Уны төрлө ысул менән ярҙам итә ала ».
  
  
  «Юҡ», - тинем мин теүәл. «Был эш минең, мин һәм теләһәгез, һеҙҙең өсөн бында ҡала».
  
  
  «Эйе, Ник», - тине ул. непохожий на нах менән күндәмлек.
  
  
  Уның ҡулын ҡыҫыуым һәм уның артынан эйәреп док Сабып бара, унда беҙҙең эго табып, катер килә башҡа. Баҡһаң, был кәмәлә тиҙ ынтылыш, ике ул бар яҡшы хәлдә ғорурланабыҙ һәм ҡәҙерләйбеҙ. Был кеше лә бик беспокойся тураһында мәғлүмәт биреү, ғорурлыҡ һәм шатлыҡ өсөн үҙенең мөмкинлектәрен взлетающий незнакомец, әммә етерлек буйынса ҡулдан-ҡулға күсә гульден, эгон ҡаршылығын кәметә. Мотор булған гигант «Эвинруд», тигәнсе уны жив, тиҙҙән бәләкәй һәм еңел була инде ул, эттең нестись буйынса боғаҙҙар. Иң тәүҙә менән сағыштырғанда, ул бик яҡын килеп, ҡаяла, уның тирәһендәге утрауҙар киң даирәлә эшләгән. Каюта ишеге янында һыу менән бәйле порт некрашеный ярына алыҫ булһа катеры бар. Пирс өсөн ағас өйҙәр ҡушыла. Аҡһыл-һоро төтөн торбаһы тирәләй клубиться.
  
  
  Уны быуып «Эвинруд», эргәләге ҡаяны өйҙәр ҡараны һәм һуңынан предметтарҙы ниндәйҙер билдәләре тормош. Була алмай. Шулай итеп, мин ҡайтып инә һәм моторҙы утрауҙары тирәләй.
  
  
  Ташлы ярын сикәһенә уның, мин һораған өсөн мөмкин булған урындан алыҫ яҡтан итә. Фут бейеклегендә күтәреү өсөн ун биш йә егерме зазубривать, тигән һымаҡ ниндәйҙер ҙур океан төбөндә ер күтәреү үҙәге ih ташланы. Ниһайәт, уның сығыштары тар шына наткнуться на һарыҡташ һыу парҙары араһында, һәм мин протискивать кәмәләр насип булды. Унда файҙаланыусыларҙың унар, ҡаршы яҡта өйҙәр күтәреү буйынса утрауҙар һәм ҡаяға табан йүнәлде.
  
  
  
  
  
  
  
  Иң яҡшы осраҡта хәрәкәттәр яй барҙы, ул йөрөгән һәм һаҡ булығыҙ, әгәр Городина күҙәтеү ҡуйыла. Егерме минут үткәс, уның урынын уңайлы етә, унан һәм тормош ята өйҙәр ҡарарға мөмкин. Улар бында күберәк күренә, океан яғынан ҡарағанда, күренә, тип, ул ике бүлмәгә бүленгән. Берҙән-бер тәҙрә, бәлки, ул уны күреп була, таҡта ярыҡтарынан ғына бер щелевой менән застряла. Элекке тормошонда бер ниндәй ҙә кеше эҙҙәре, клубиться төтөн генә, һауа буйлап йәйелгән. Хәҙер башлағайным, тейеү менән уның яғында төтөн булмай, уның еҫе насар күргән. Бәлки, уның төпкөлөндәге күңел, белә, нимә була ул, ләкин мин был фекерҙе кире ҡағыуҙы һәм поползти лачуга уны ҡарап, тәҙрә йыйылған тырышыуы ла күҙгә эләкмәй, әгәр кемдер уның артынан ҡарап була.
  
  
  Башҡа өйҙәрҙең тәҙрәләре аҫтында ярышлап барған һәм уның проблемаларын, таҡта заколачивать.
  
  
  Бында безошибочный зловоние була. Был плотина булған кешеләрҙең сәсе еҫе һәм көйә. Мысленный вытереть уны тешләргә маташҡан була һәм стискивать картина, Фольштедт Ро менән нимә килеп сығырға мөмкин. Нацистарҙың өйҙәрҙең эсендә ҡырҡа, тотанаҡлыҡ тауышы ғына асыла. Федор рычание городина ауыр булды.
  
  
  «Мин бит һиңә күп ҡабул итеп алырға, һәм һинең Карте», - ти ул. «Минең һине һаман да ғәфү атҡаҙанған әммә мөмкин. Һеҙгә мәғлүмәт биреүебеҙ булды, Мин был мәғлүмәттәрҙең кәрәк. Ябай алмаштыра. Һәм үҙе делле, һин нисек математиканан буйынса бындай тартырға мөмкиндәр, сөнки ул, талант ҡарата ла ҡараш ул? »
  
  
  Ул яй ғына башын күтәрҙе, прищуриваться өсөн таҡта араһындағы арауыҡ аша, тауыш һәм Городина дауам итә.
  
  
  «Беҙ белмәйбеҙ, тип Карте түгел бата. Бар бит, тип ярындағы ауылдарға алып барып балыҡсылар был эго майя юк була. Улай ғына ла түгел, беҙ кузатеп торорға алмай эго. Контакт пункты шунда булыр ине, улар һеҙҙең менән бәйләнеш буйынса иң кәрәк ине ул саҡта. Ул, телем, һинең өсөн мин әйтәм, бында ул ».
  
  
  Подоконник хәҙер уның аша бүлмәһендә күрергә мөмкин. Ағас ултырғыстар килә, эргәһендә ултырған городино Ро-Фольштедт. Веб-бил тирәләй бау менән бәйләп була ул, уның ҡулынан тотоп бәйләнгән ултырғыс һәм уның сите буйлап спинка. Обрывок уның салбар ғына бар, ул йөрөп, ҡасан булһа наряд менән лайнеры сәйәхәткә. Шәрәм ителеүенә, уның бейек билле, бәләкәй шәрә, күкрәгенә яҡшы ойошторолған. Покраснеть уның күҙҙәренә, сәс бутаған. Ул һөйләй башлаһа, был ситләткән, уст тауыш.
  
  
  «Контакт йөҙө бер ҙә булды», - тине ул.
  
  
  «Һин врунья һәм ду», - тине Городина. «Һеҙ белергә тейеш, мәжбүр итергә мөмкин тип әйтәм мин һеҙгә. Тыныс агни кричащий йәки һуңыраҡ хәҙ. Шулай, уның картер таба. Минең иң яҡшы кешене үлтер инде, уны ҡайһы бер тирә-яҡ, һәм һәр минут, әлегә уның тере ҡалған, беҙгә план уның өсөн ҡурҡыныс янай. Хәҙер - тағы ла бер тапҡыр - беҙ унда ғилми-нәшриәт Карте табырға мөмкин?
  
  
  «Мин төшөнсәгә эйә булды, унда ул», - тип әйткән рон монотонно арыны.
  
  
  «Юҡ, мин ҙур түҙемлек», - прорычать Городина. «Ә хәҙер һеҙ уның күрһәтеп, кеше менән ни була, ул, сабырлығын юғалтып, уның менән».
  
  
  Оло урыҫтар яғына киттеләр, төтөн торбаһы тирәләй һәм сығанағы таба. Быҫҡып күмерҙә ҡыҙҙырылған тимер өйөмдәре жаровня ҙур ағас тирәләй. Резина менән ҡапланған ырғып ниндәйҙер музыка ҡоралы оҙон торт тирә-күмер. Рукоять городина ҡорал тотоноу өсөн выдать һәм һаҡ булығыҙ. Был плоскогубцы остроносый оҙон була. Плоскогубцы засвечиваться тускло-ҡыҙғылт яҡтылыҡ, ул. Ро ih күрһәтә.
  
  
  «Бәлки, һеҙҙең был турала ишеткәнегеҙ техника», - тине ул.
  
  
  «Дорваться тапҡыр буйынса плотина щепотка тәнең өсөн. Ҡатын-ҡыҙ күкрәгенә айырым яғымлы иғтибар бүленә. Һеҙ бик оҙаҡ йәшәп булмай, әммә ҡурҡышынан был ваҡытта һеҙҙе һәр ваҡыт вафат булмаҫ ».
  
  
  Бер осо ро гипнотически плоскогубцы гениаль ҡарашым туҡталды. «Әммә мин бер ни ҙә белмәйем, - тине ул, күҙҙәре менән, - бөтөнләй бер нәмә».
  
  
  Ул городина проигнорировать. «Мин һеҙҙең һорауға яуап биреү минең тағы бер шанс бирәбеҙ», - тине ул. дунайҙағы. «Шул саҡта беҙ башланыҡ».
  
  
  Ул үҙ планын ғәмәлгә обдумывать. Ул үлтереүҙең мөмкин Городина, прострелить планк тәҙрәләр, бүлмә ҡараңғы шәүләһе ih тик уны күрергә, тип, ир-атты яҡын тағы ике стена янында тора. Моғайын, улар ҡораллы булған, һәм, күрәһең ла, ро үлтереп, уның өсөн һыу көнө алдынан үтә алмай өйҙәрҙән тышҡы мөйөшөнә. Икенсе бер ишеккә, асыҡтан-асыҡ, тәҙрә ҡаршыһында, күрәһең, икенсе бүлмәгә алып бара. Был ярҙам итмәне. Бүлмә тәҙрәһенән ине, әгәр булһа, уны эго плутон ине.
  
  
  Әлегә уның пландары осуществимый уйлап тырышып, күмер минең яҡта була һәм колибри городина профилендә борола. Унда йәшеренгән төрө буйынса, ул бер ҡасан әйтеүгә күҙгә күренгән буйынса кешегә: «бында эго яуланы. Мисс Вольстедт күрһәтә, ул килә тип уйларға мөмкин, әгәр беҙҙең менән хеҙмәттәшлек итмәҫ ине.
  
  
  Минең тәҙрәм алдында ҡыҫҡа перекрещиваться стрижка славян егет менән, ул ҡасан һәм яңынан башын күтәреп, уға ҡаршы яҡта ишек асылды. Горелая плотина түгеп еҫле, ағыулы газ кеүек. Славяндар минут аша ҡайт, тип үҙе өсөн волочить-иҙәнгә шул, - тип бер нисә фут Ро тура килә.
  
  
  Зат формаһы булған йән эйәләре менән кеше башы, кәүҙә, ике аяҡ, ике ҡул менән. Был эштәрҙе атҡарырҙай ир-аттар был хаҡта тағы ла әҙерәк. Вполне өҙөп һәм плотина буласаҡ, яндырылған, һәм һәр тән өлөшө һәм башы өҙөп хис итә. Күрәһең, ҡайҙа органы була, ул
  
  
  
  
  
  
  йолҡҡосланған була. Ярыҡ сквозь һөйәге аша күп кенә урындарҙа плотина буласаҡ, һәм шул уҡ ваҡытта башҡа биологик шыйыҡсалар ҡ тварь уҙҙы.
  
  
  Хис тулыһынса ирендәр, теш гримаса шәрә ҡалдырыу, гөбөргәйел хәтерләтә. Ул, бер күҙеңде ҡайҙа булды, хәҙер генә медицинаны дымлы була упҡыны.
  
  
  Бөтәһе лә насар икән, был тере кеше булып ҡала.
  
  
  Ауыҙ ро һүҙһеҙ боролдо һәм, ҡулына ҡасан жалобно скрестись судорожный половица буйынса был өрәк.
  
  
  «Иҫке дуҫтар ғәйбәт былай ярамай, - тине Городина. «Йә, бәлки, һин йәш, матур Борис белә».
  
  
  Рыдание рок ҡалтырап сығара.
  
  
  «Беҙ табыу эго башҡа аң, әммә һаман да тере», - Городина дауам итә. «Беҙ уны атландырып. Быҙауын тәрбиәләндек һәм беҙ ул һынау алдында эго. Һуңынан уның бәләгә, стойко артыҡ түгел, уны танымаған, небрежный шул ваҡытта, уны ҡасан үҙ бурысын уклониться от, ҡаса һәм һәм һеҙҙе карте мөмкинлек бирә. Ҡапыл күтәрелеү, гер тауышы ҡаты эго. «Ә хәҙер һеҙгә ваҡыт етте. Мин Карте ник кәрәк, һәм әйтергә мин һиңә, унда эго таба.
  
  
  «Мин... мин дә беләм», - Рона всхлипывать.
  
  
  Городина выругаться буйынса-рус һәм резина плоскогубцы потянуться һыуға ырғый.
  
  
  Шарик менән алты водонепроницаемые трубкаһынан төтөн, мин Стюарт бирҙе ул, мин ҡулыма була. Ниндәйҙер бер образ тирәһендә мин светящ гранулалы күмер ташларға тура килә. Был алыҫлыҡҡа еңел булды - проблема шунда, тәҙрә рәшәткәләре аша ебәреү өсөн гранулалар. Мин тынлайым пистолет булһа кәрәк, башын һүрәтте һәм ҡасан барлыҡҡа килһә, уны тиҙ арала тирә-яҡ һәм кепка выдать күлдәге кеҫәһенән ручка шариковый отвинчивать, эгон эсендә картридждар менән бергә ташланым. Һөҙөмтәлә ҡала диаметры өс дюйм менән мин трубканан яртыһында, аҙағында шаҡтай киң һәм тар бер башҡа, бер төтөн өсөн гранулалар буйынса ҡабул итә. Пуля уның мейеһен ташлап, ручка, таҡта һаҡ булығыҙ втыкать көй башлай һәм тәҙрәнән араһында уның өсөн ракетаһы осоу траекторияһын аныҡ була.
  
  
  Хәҙер Городина ро килгән. Һәр плоскогубцы ҡулына тотоп, щипцы ҡыҫылһа, уны һул сосок уны ҡыҙғанған. Ул эшләй, күмер аҙ тынлы светящ пистолет самодельный. Безупречную минең тәүге ынтылыш булырға тейеш, сөнки мин-һай-һай, килеп сыға икенсе.
  
  
  Эшләү уның тәрән һулышым, ҡыҫыла торған һәм аҙағында ирен менән пуф выдыхать трубкаһын.
  
  
  Шарик менән ишәк һәм күмер күмер ҡыҙҙырылған бәшмәк һәм төтөн булмай влетать шипение н восхитительный, аҡһыл үҙҙәрен таратҡас, бөтә бүлмә мөйөштәре арттан төтөн.
  
  
  Изобретательность фатиха Стюарт, выдать уның яулыҡ-ауыҙ һәм танау һәм уның битлеге ябынған. Ишек асыу һәм ябыу өйҙәрҙең мөйөшөнә өсөн уның иңендә. Привод уны, ә һуңынан ярыла башлай, уның пнуть ныҡ уның.
  
  
  Люгер ҡулына белгертеп, уның ҡасан өйҙәрҙә менән, уны күрмәй, тип Городина, раненый, күрше бүлмәнең ишеге аша сығып, пистолеттан өсөн үҙе бер маҡсат вслепую кеше эго теләй ине шул уҡ ваҡытта тирә-пулемет.
  
  
  Ул атып, һәм уның кәмей. Һаман уны күтәрергә тырыша менән иҙән пистолет-пулемет, шуға күрә ул һәм уның тағы бер тапҡыр атыу булды, һәм уның хәрәкәте туҡтаған.
  
  
  Һуңынан бүлмәһендә ҡыҙыу һөжүм башлай плоскогубцы мин икенсе кеше, - тип ih менән иҙәндән күтәреп, унда ҡулдарына Городина ih. Пуля уның башына эму ебәрҙеләр, уны тиҙ арала һәм ро азат аҙаҡ һыуға ташланып. Эй минең исем выдыхать араһында йүткереп ала.
  
  
  "Ника?"
  
  
  «Ысынлап та, - тинем мин. «Тыныслан, һин ошонан минут выдать уның аша».
  
  
  Минең хаҡ rta соскальзывать битлек менән, ул ҡасан һәм уны урамға сығарып ташлай ро ер. Уны көтөп, мин әлегә проясняться күҙҙәре, Городин һуңынан кире ҡайтҡан.
  
  
  Борис перешагивать лачуга уны аша икенсе бүлмәгә дорожать ерләнгән. Буш. Тәҙрә булып, таҡтанан семәрләп, ләкин ҡыуып. Улар, бер яҡ ҡаяһына ҡараным, әммә Городина күрерлек түгел.
  
  
  Тәҙрәнән ырғыта, мине алыҫ ро-тип ҡысҡыра. Выскочить аша ишеккә ташланды һәм уның аша кире өйҙәр күркәм. Һарыҡташ араһында городина буйынса ҡыҫҡа юлды йүгереп килеп туҡтаны, унда катер тора. Ҡасан ул, инмәгән ишек, ул миңә пистолетынан атыу буйынса длинноствольный йәйелгән һәм «Эрмо». Таращить глаза мин ең Эго эләгә, шул тиклем ривненский, боҙмаҫ өсөн мин маҡсат, ҡаршылыҡ булып эшләй, ике ул ҡасан трахаться. Тирә-улар яғыулыҡты бакка крейсерҙарҙың береһе эләгә, кәмәһе шартлаған һәм өҫкә взмыть менән ҡысҡырып, бер ҡасан городина һуҡмаҡ менән ҡаянан ташлана.
  
  
  Рона на тубыҡҡа төшкән уның янында. "Бәлки, һин барырһың?"
  
  
  «Мин... мин шулай уйлайым».
  
  
  - Мин ары өсөн асыҡ саҡта. Мин кәмәлә утрауҙың икенсе яғында пришвартовывать. Ауырға барыу булды, ә унда Городина-унда әллә мылтыҡ менәнме.
  
  
  «Һин алып бара, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул. "Был мин"
  
  
  Тыйнаҡлығы һәм хеҙмәтләндереү буйынса төшөрөлгән ро ee күлдәк түгел ул, ә, сөнки уның төҫө ҡая булманы тиерлек. Үҙ тиреһе загорелый етерлек булды минең өсөн, бындай маҡсат булыуы ла бәхәсһеҙ. Таш кәмәлә уның менән үҙ йүнәлеше буйынса артта ро кире әйләнеп торған тешле пробираться мин, тауышҡа ҡурҡып кесе хәрәкәт йәки саманан.
  
  
  Ҡасан уны күреп-эго, ҡаялар араһынан тар ғына һәм беҙ бер кәмәлә булдыҡ, тараҡ - н отблеск металл ҡояш.
  
  
  
  
  
  
  шул ваҡытта уны һәм уның менән йәнәш швырнуть ауыр рок ерҙә селпәрәмә килә, яҫы бәреп пистолет «Эрмо» тишина емерелә, һәм беҙ ике аҙым алдынан гравий брызнуть.
  
  
  «Бер урында ҡалды», - рона була һәм уны артҡа прошипеть «Люгер» шул урында, уны тағы ҡайҙа күрергә иҫкә пистолет. Ул бер юлы атыу, ике тапҡыр.
  
  
  Городина һәм тирә-яҡ яурынына ҡулын ипкә обвиваться, һәм уның ҡырағай атып сығарып, өҫтөнән таш менән башыңды отскочить ул беҙгә. Уны ишетеп һәм ревматизм, атып ҡал, тип крикнуть рус, боль ҡарағанда, ҡасан минең иңбашыма эму өҙөп таращить глаза.
  
  
  Хәҙер неосторожно, перемениться Городина, яраларҙы ҡарауы, үҙе өсөн, һәм уның алдында шәүлә ырғытҡан һарыҡташ идеаль булып тора. Етмәһә, ул ғына ла түгел, етди яралана, сөнки мин күрмәгәндәй, шәүлә кеүек, үҙенең уң ҡулын ҡыҫыу һәм разжимать, пистолеттан атыу өсөн таш ала һәм артабан тағы ла юғары буйынса подползать.
  
  
  Городина маҡсаты барлыҡҡа килә, уның люгер уңайлаштырыу менән әҙер булған. Ул баҫып курка. Ударить буйынса цифрлы камералар буш Молоток. Тотҡос менән ҡулланыу боеприпастар ике ул, ә мин түгел, башҡа була.
  
  
  Россия атып, ләкин пуля яралана меткость эго өсөн насар булманы, уның төрҙәре буйынса һәм кире сума.
  
  
  Беҙ һораған урындарҙы ҡарап мин уның тигеҙһеҙ булмаһа ҡая тирәһендә, яҡшы йәшеренгән булыуы мөмкин ине. Теге юлы ун полицей булып, беҙ уларҙы киләсәк буйынса, табут ҡыуышлығы формаһында була.
  
  
  Ул, Рона ух килеп етә, һәм уның прошептать: «һин Ҡасан тине ул, ҡасырға кереште һәм уны упҡында тип шунда. Ниғмәт һәм тиҙ хәрәкәт итә.
  
  
  Ауыҙ асып уның, өсөн нимәлер әйтте, ләкин артҡа городина һәм тағы күтәрелде. "Барам!" - әлбиттә, - тинем мин. Выскочить рона, пригибаться, раненый һәм сума ише, күҙе тишек баш ҡаланың дим таращить һарыҡташ киҫәген сәйнәй башланы.
  
  
  Ул, аяҡтарын вскакивать һәм уның артынан эйәрҙе. Улар ҡасан, минуттарына сумдырҙы. ҙур булмаған юҡ итеү, яндырылған, ер менән мин яурын тураһында ударяться таращить глаза. Юҡһа, ул оса һәм шул урында ҡан липкий дымлылыҡ һаҡлау урыны.
  
  
  "Һеҙгә эләгер!" - Рона тине.
  
  
  "Тигеләй."
  
  
  Бер-доноситься Городина ситтә тауыш, уның яҡындары хәҙер, бәлки, мин ул утты нигә лә яуап бирмәй. «Карте, мин ишеттем һине? Шуға һеҙгә тағы ла бер бөтөрҙө! Ҡул менән күтәреп сыға! »
  
  
  Холҡоңдо бер нисә секунд һуңынан тағы ике атыу яңғыраны. Бер тишектән пуля эләгә һәм тар тирә-яҡ беҙҙе, рикошетировать взад и вперед, таш ярсығылай беҙ забрызгивать.
  
  
  Ро та, уның прошептать: «икенсе тапҡыр, уның ҡасан атып, ҡысҡыра».
  
  
  Ул кивнуть понимающе, әрнеткес һәм киләһе вопль дщери атып сығара. Эй табындың билдәһе ул «яҡшы», һәм гер көтә.
  
  
  - Яҡшы, Карте, - прореветь Городина. «Сыҡҡан, ҡатын вафат булһа йәки!»
  
  
  "Мин алманым!" - крикнуть уның ревматизм, поет абсурд тауышына ҡарағанда, боль. «Ул яраланған, ә ҡатын-ҡыҙға ҡаты яралана. Уны иреккә ебәрегеҙ, һәм мин һинең менән килешеү төҙөлгән.
  
  
  - Минеңсә, һин дә патрон юҡ, ә. Пистолетын ташлап; ә беҙ һөйләшә ».
  
  
  Урындағы линиялар буйынса һәм уның буйынса кешеләр үҙ яранан ҡан размазывать ро сәстәре буйынса, уның арҡаһына һалды, - тине һәм эй, ни эшләйһең. Позвать Городина һуңынан ташларға һәм пистолет.
  
  
  Ҡасан ишетербеҙ городина яҡынлашҡас ул, уның тормош һәм стационарҙа ята һәм дәһшәтле сгорбиться. Беҙ ауыр йөксөләр һөрән Городина shaggy өҫтөндә. Һуңынан алмашалар Городина әйтте: «Вон, Карте, вон!»
  
  
  Һуңынан Рона, аҙ тип әйтеп: «... аң ул Уның алмай».
  
  
  «Бәлки, юҡ», - Городина прорычать. «Мин йыл һайын бирелә, лит. заполнить уның алмайым».
  
  
  Мин асыҡтан-асыҡ взрываться эго пистолетын тотоп, башың ерҙә булыр һәм ваҡ таш һәм дюйм разлетать таращить минең күҙҙәрем. Трюк тураһында һүҙ эго сигарет, һәм уның пошевелиться түгел.
  
  
  Ҡая күләгәләр төшә. Был крайы күҙе күргән уның, мин уның ҡасан да наклоняется. Ул, белә, тип, пистолет кулактар уны тотоп, һаҡ булығыҙ прицеливать эго, һәм был хәүеф көтөү көтә. Рок, уға мөрәжәғәт итеп, мин түгел, яһа хәҙер үк!
  
  
  Һуңынан уны аяҡҡа этәргес ee ишетеп, уны йомшаҡ үксә һуға, уның ҡасан Городина тәндәре менән ҡушыла, һәм уның һөрөнгәне.
  
  
  Стилет ҡулын ҡыҫыуым булды, тороп ҡала һәм күкрәгенән ауыр втыкать лезвие тигәнсе уны эго. Мамыҡ баш тарта һәм уның менән оҙаҡ стон булькать задыхается - үҙенең һәм тормош.
  
  
  Был көн уны сығаралар һәм рок тусклый әйтте: «таусы тарыған кәмәләрҙе генә. Көтә мине унда, - мин һуңғы эшләргә кәрәк ».
  
  
  Вопросительно мин уны ҡарай, ләкин барған кәмәләгеләр менән борола. Ул, потянуться Эрмо пистолет өсөн, уларҙы ҡулдарынан Городина, снаряд һәм бөтә вышибать, бер башҡа. Таш өйҙәр балыҡсылар һуңынан уның аша ҡайтып киләм. Распахиваться ишек, төтөн һәм үҫмерҙәрҙең.
  
  
  Ут, һыу аша үтте бүлмә Борис һөйәген өҙә. Доноситься элементтарын емереү эргәһендә тороң хныканье баларыңа, ә царапать руку иҙәндә эшләй.
  
  
  Күрәһең, тип әйтергә кәрәк миңә-шул мөһим, әммә мин һүҙ таба алмай. Рәт-рәт хәрәкәт өсөн уның ишегенән ҡулына пистолет һәм иҙәнгә һалып сығыр өсөн.
  
  
  Элек уны бик аҙ һәм үтә ро һыуҙан кәмәләрҙә, ишетеп ҡасан трахаться
  
  
  Остальных башлығы
  
  
  Ро ул ҡасан ҡушыла, кәмәлә, ул ултыра, сгорбиться, танау була, үҙен ҡосаҡлап кеүек, бәләкәй балаһын ташлап. Ек буйынса уны күҙ йәштәре аға, һәм ул йәл ҡалтырай.
  
  
  «Хәҙер барыһы ла тәртиптә, - тинем мин. «Бер кем дә беҙҙән китте».
  
  
  Потянуться сатраш һәм миңә уның ҡул күкрәге.
  
  
  
  
  
  
  миңә, мин цепляться өсөн, әгәр уны ҡотҡарам тип плот булыр ине. Шунан тыш, оҙаҡ һаҡлана һәм уның кошмар океан аша йәшәүгә көс хладнокровие булараҡ, уның сиктәрендә буласаҡ на выносливость - ҡалды убылып. Һәм ул, беләм, ял итеү һәм сәләм медицина ярҙамы кәрәк.
  
  
  Минең менән бер придерживать рок ҡулында, ә идара башҡа кәмәләр, һыу һәм һыу тотоноуҙар аша уны Кюрасао док. Эстакада беҙ ҡасан барып етә, унда катер пришвартовывать булып, уның һынын күреп, шунда тора, һәм көтә. Был пилар була. Күрәһең, кәмәлә күҙәтеп, күргән уны, нисек беҙҙе яҡынлаша.
  
  
  Уның даими, дрейфовать килеп туҡтаны, пилар һәм арҡан ташланы. Шипка уны эго н беркетәләр, һәм ул ҡасан выпрыгивать корма нығытыу. Һуңынан ул ҡулға алына һәм хөкөм эскәмйәһенә уның өсөн рок күтәрелә, унда кататония трансовый шок булғанда, ауылда ул, зомби кеүек.
  
  
  «Был ро булырға тейеш, - тине Пилар.
  
  
  "Эйе. Был форма, уның насарыраҡ. Такси в ответ һәм уны дауахананан алырға.
  
  
  «Мин яҡшыраҡты эшләй алам, тип. Әлегә һин булғанға, уны ҡуртымға джип. Шунда асыҡтан-асыҡ уның припарка. Һеҙ ро кире алыу; ул, бара. Дауаханаға белә ул юлды. Смешно һуңынан уға өҫтәп: «бик һылыу Һине Ро».
  
  
  «Пилар, - тинем мин, - һин мине күреүгә шатмын. Һеҙ - һабаҡташтар уңайлы. Барҙы."
  
  
  Виллемстад ҡалаһы урамдары буйлап барған саҡта беҙ пилар менән джип, ул әйтә: «был утрауҙарҙан була».
  
  
  «Палочка городина головорезов менән үҙе унда булманы», - эй, - тине ул. «Ут ро истязать йыйылған, ти уның өсөн мәжбүр итә. Сөнки ул белә, был шулай булғас, уның булыуы мөмкин түгел, тип яуап бирҙе ул. Уны профессионалдар ғына була сәмле уйынын яратыусылар өсөн ».
  
  
  «Әммә ул, ысынлап та волонтер була, - пилар күрҙе.
  
  
  «Ысынлап та, беҙ ваҡытта тирә-яҡ тик бер кем таба алмай, мөмкин булған хәүефтәр тураһында һөйләү өсөн бына».
  
  
  Минең күҙҙәрем ҡара булып пиларс артҡы көҙгө күренеш менән осрашты. - Һин уны небезразличный, Ник?
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс туҡтап, уның алдында яуап бирәсәк. «Әгәр һин булһаң, тип мине ярата ee, скрипка һәм шәм булып, ревматизм - юҡ. Ул шулай оҙаҡ был бысраҡ эштәр менән шөғөлләнә, нимәләр беләһегеҙ, кем ул, ысынлап ярата алманы икән-был да классик һүҙ мәғәнәһе. Ләкин һин әгәр булһаң, мин борсой, - тип уның менән булған, әлбиттә. Бәләкәй Эт тә киткән булыр ине ул утрауҙы, ярҙам эй өсөн. Уны беләм, сөнки мин был бик кешелекле тойола, ләкин ул тағы ла боҙ киҫәгенә әүерелде ».
  
  
  Пилар шым ғына һөйләшеү, асыҡтан-асыҡ үҙенең башланыр алдынан. «Ғилми-нәшриәт комплексы, мин әйтте тип телә».
  
  
  "Әлбиттә."
  
  
  «Һин тиң түгел, нимә булды минең менән?»
  
  
  Ул, ҡулын уның яурынына һалды ҡулы һуҙған һәм йылы плотина буласаҡ. «Бик күп», - тинем мин.
  
  
  Пилар ты, шунан ҡыҙыҡ то әйтте: «Ышан, һин бер ҡасан да пожалеть».
  
  
  Королева дауахананан сығасаҡ һәм беҙгә был ваҡытта һыу юлын бороп, йәш пастельный яңы бина-күк төҫтә. Ә кассир уны ҡап ҡалдырҙы, һәм мин буйынса бер табип белдереүенсә, был Рона, иң яҡшы медицина хеҙмәтләндереүе күрһәтә. Доктор тине ул, теләһә америка консулы буласаҡ өҫтәмә сығымдарҙы түләй, ә һуңынан шылтыратыу булған консуллыҡ өсөн килешә.
  
  
  Был джип уның пилар ҡайта. Ҡараңғы булып, сикһеҙ күккә һәм йәш йондоҙҙарыбыҙ. Ул әйтте: «китеү, талау контрабандистар».
  
  
  Сил джип уның өсөн йәмғиәте; Пилар тәҡдимдәр бирә. Беҙ яр буйы ҡайтмай, ә һуңынан көньяҡҡа борола.
  
  
  «Башҡа яңылыҡтар булырға тейеш, улар һеҙ түгел, тинем мин», - тине Пилар. «Городина һеҙ нисек сығып киткән?»
  
  
  "Үле."
  
  
  «Ә улар икәү, уның менән булған?»
  
  
  «Та үл. Борис һәм егет буйынса исемендәге, ул вафат була, сөнки бик яҡшы йыһазландырылған уйын һәм моңһоҙ булыу өсөн артыҡ ».
  
  
  «Тән дүрт һин шулай ҡалдырабыҙ?»
  
  
  "Дөрөҫ. Ләкин ҡайҙа һәм шартлатырға әҙерләнгән антон варнов нокса жизов иртәгә Нью-Йоркта. Әгәр ҙә беҙ тәүҙә уларға барып етә, бәлә түгел, кәүҙәһе Бәләкәй утрауы бармы йәки дүрт мең дүрт Эт таба ».
  
  
  Задумчивой Пилар күренә. Һәм өндәшмәне.
  
  
  Захудалое иң беҙ барып яр өлөшөндә, унда үҙе тирәләй урындағы балыҡсыларҙың кәмәләре бахыр жалкий төрҙәре пришвартовывать & nb, ҡуйы нефть һәм сүп-сар. Һоро бина бер нисә миль каркас пилар шершавый күрһәтеп, етлегеү берҙән-бер лампочка тоноҡ яҡтыртылған. Өйҙәр менән сағыштырғанда, был убежище варнов һатып ҡысҡырыуы оҡшамай.
  
  
  «Бынан тыш, беҙ нимә менән башланырға тейеш», - тине Пилар. «Әгәр һин Торио кәрәк, Бәләкәй Лиза бара».
  
  
  Беҙ тулҡын һуҡҡан тауыш булғанға, көнөң ҡасан әле беҙ илле фут булып сыҡты. Бола ҡысҡырып масштаблы булыуы мөмкин түгел. Йәғни кеше йәки йөҙ самаһы эсендә беҙ күңелле ҡушыла, һәм улар теләмәһә лә итмәйем, әммә, һәр хәлдә, истерикалы булды. Күрәһең, бөтә был даими хәрәкәттә булған. Тауышҡа оҡшатыу булыуы мөмкин түгел, шуға күрә бөтәһен ҡысҡыра. Ҡатын-ҡыҙҙың ваҡыты менән киҫкен көлкө аша үт какофония. Ҡайҙалыр музыка уйнай автомат, әммә иң тәрән нотт басс.реверберация баларыңа ғына була.
  
  
  Беҙ тәненә ябай һыу менән тирә-Пилар безумие таҡта ярып, бинаның артҡы өлөшөндә урынлашҡан. Был яғына сыҡҡас, немаркированный буйынса шешәгә ҡойолған эсемлеккә, ҡатын-ҡыҙ менән годзилла күләме ултыра. Шулай уҡ яҡын һәм привлекательно.
  
  
  «Бәләкәй Лиза?» - уң ҡолағың крикнуть н пиларс. Был-һай-һай, ҡырағай--тип уйлайым.
  
  
  «Бәләкәй Лиза!» - усмешка уның менән раҫланған.
  
  
  Лиза сәсен туга каскад шор йөрөй.
  
  
  
  
  
  
  ҡыҙыл төҫтәге, кеше була алмай ул. сәс. Ҡайҙа алтынсы ете фут тиклем арттырыу түгел, бөтә лиза ҡайнатылған ныҡ бешкән була, кәүҙә формаһы һәм киҫәген кеҫәһенә ғәжәп. Әйтерһең скульптор-каркас прихлопывать буйынса ашығыс яратыусылар балсыҡ. Һуңыраҡ эште тамамларға ниәтләйҙәр, уның ижади һәләтен һәм үҙенә ышанысын юғалта хоҡуғы буйынса бирелә.
  
  
  Ниһайәт, уның иғтибарын йәлеп итә, уның ҡасан, неуклюже Лиза планк менән миңә боролоп, икенсе яҡтан, уның төрлө төрлө плотина бейеү ритмик өлөшө.
  
  
  "Был ни булыр?" - прогрохотать уның тауышы, әйтерһең, буш мискә, елдереп буйынса суйырташ.
  
  
  «Мин торио теләйем», - мин крикнуть.
  
  
  «Ҡасан nen тураһында ишеттем», - Лиза Бәләкәй прогудеть ревматизм булғанда.
  
  
  «Мин городина ебәрә».
  
  
  «Бер ҡасан да ишеткәнем nen тураһында түгел».
  
  
  Выдать уны үҙе бумаж. Мин гульден тамамлана, шуға күрә уны бер нисә ҡатын-ҡыҙ америка таҡта алдында ҙур банкноталар н тарҡата.
  
  
  «Эндрю Джексон хаҡында мин ишеттем», - тине ул. «Торио артҡы бүлмәлә йоҡлай». Ул бармаҡтары менән маринадланған ҡыяр ҙурлығын күрһәтә.
  
  
  Буксир менән пилар була ул, алыҫ көн аҙағына табан йүнәлде тар бар. Ултырғыс уның өсөн бер бәләкәй генә бүлмәнән тора, бер һәм бер ултырғыс кроватка балалар. башлап ебәрҙе.
  
  
  Ул ишекте ябыу, һәм уның өсөн тауыш тынмай. Ул, ҡапма-ҡаршы ишектәрен стон башҡа тикшереү. Бының өсөн асыҡ һауала бина алып бара. Ул, бер ни ҙә подозревающей контрабандистар яҡынлаша, 38 эго обыскивать табыу һәм автоматик кольт-калибрлы көндәре. Был тапшырыу Пилар, ул сунь, уның буйынса кешеләр үҙенең һуҡтырыла һәм танау аҫтында эму люгер аҙ.
  
  
  Ул крикнуть "Торио!" .
  
  
  Ул башын бороп, күҙҙәре асылды һәм аҡрын жалобно хмыкнуть. Танау аҫтындағын күрмәй, үҙе пистолетты алыу, уны киңәйтеүҙе күҙ.
  
  
  «Эй, был нимә, талаумы?»
  
  
  - Йә, Торио, - мин прорычать. «Беҙ буйлап йыйылған».
  
  
  Бығаса был эго. Ул sel. «Көтөгөз, - ҡурҡыштан уны. «Һин дә, хатта мин белмәйем».
  
  
  «Wouldnt бындай уйын түгел был», - тине ул. эму. «Мин ысын күңелдән менән уйнаны, һәм кире һәм һин сәфәр көтә. Хәҙер күсереп эго! »
  
  
  Ткнуть олоно, бер аҙ уны эго пистолет, тип һыҙыҡ өҫтөнә өсөн, кешеләр өсөн иҫ киткес ауыр һәм похмелье Торио койка менән вскакивать менән ловкость. Артҡы ишектәр аша уны эго выталкивать, һәм ул шул һыуҙы зашагать послушно урынға, беҙ унда припарка джип.
  
  
  Пилар машина алып бара, ә уның менән люгер Торио менән ултырам тиһә-артҡа йүнәлтелгән.
  
  
  «Номеры буйынса полицей самаһы юл үтеп, ә һуңынан съезжать, ҡасан ҡара таптар тапмай», - эй, - тине ул.
  
  
  «Ә хәҙер, Торио, - тинем мин, автомобилдәр һәм юлдар ҡасан припарковываться полутемный буйынса беҙ, - мин чемп тураһында белергә теләйем».
  
  
  «Чемп?» - ул ҡабатлау.
  
  
  «Ул ваҡытта мин әҙерәк, Торио, - мин әйтәм, - минең холҡом менән дә. Һеҙҙе күреү һәм ишетеү һөйәге аша ике йәки күп ҡан бәреп бары минутҡа. Был һинең ҡаныңда булған һәм һөйәк был, Торио, шуға ла, рәхим итеп, был мөмкинлектән файҙаланып, мәғлүмәт уртаҡлашыу өсөн ».
  
  
  Мөмкин булһа, ай яҡтыһында уны күрмәй, башын күтәреп, тиреһе шыма һәм банк яғынан ағып эго эго буйынса тамсы кеүек башы.
  
  
  Кивнуть ул тиҙ генә: «Һәйбәт, яҡшы. Сит илгә йыйынғандар өсөн герой түгел, миңә сук булдыҡ. Һеҙ чемп рәүешендә була, уның алып килгән Гавиот ул, дөрөҫөн?
  
  
  - Аҡыллы һығымта, Торио. Улар тел белмәй, кем ih һеҙгә бирер, һәм һеҙҙе унда ih ала ».
  
  
  «Был егеттәр менән сит ил яңғырашы приступ булып, улар алты ай элек уның менән килешеү төҙөлгән. Маймылы йөнлө ҙур. Мин уны бер ҡасан да үҙенең исемен атай, һәм был егет шул була, улар һорауҙар бирергә мөмкин буласаҡ. Мин уны һәр саҡ алдан түләп, һуңынан мин һөйләнемме, сумаҙанын алып килергә кәрәк булған. Шунан көньяҡҡа йүнәлгән ул, тәрән ҡалҡыулыҡтары ни, ҡыр һәм вертолет с чем, на индерелгән карабы һәм уны эго. Мин ышанам, быныһы бөтә, тип, мин белмәйем, башҡа. Заглянуть в чем хатта уның тирәләй бер-бер, һәм уның буш була. Бизнес Чертовски сәйер, ләкин мин любопытство өсөн түләй.
  
  
  «Карап на чем һеҙҙе уйлап ни?» Улар һорай.
  
  
  «Был-ялҡында, өс төн беҙ элек һуңғы тапҡыр ала. Бөтәһе һигеҙ булды.
  
  
  «Беҙ һеҙгә ебәрергә мөмкин ответ, где вертолет ергә?»
  
  
  «Әлбиттә, тик унда һаҡсылар ҡорал менән һәр саҡ парлы була. Oni пилот һәм егет буйынса исемендәге Ингр, унда ул торт, ул вертолетчикам залында эсендә.
  
  
  «Был һеҙҙең эшегеҙ, - тинем мин, - күҙәтә, һаҡлау өсөн беҙ тарыған. Ә хәҙер беҙҙең инструкция була.
  
  
  Көньяҡтан юлды ябыу грунт һәм тар н Пилар бара, Торио аңлата. Ә беҙ шунан асыҡ урындарына сыға. Бәхеткә күрә, ҡуртымға полноприводный Пилар джип: ауыр була бара: әйләнеп һуҡмаҡ юл, ҡунаҡхана барлыҡ территорияһында, ә ташлы, урынға күсергә һәм ҡалҡыулыҡты.
  
  
  Контрабандистар передо ултыра хәҙер миңә, өсөн, беҙ ҡасан фара һыуына эләгә, һәм ул мөмкин вскакивать махнуть рукой, билдәле булыу өсөн эго бара, тип кем атала башлай.
  
  
  «Был-уның, Торио», - позвать ул.
  
  
  Ир-ат аҡрын алға йүнәлдерергә мылтыҡ менән алтынсы һәм уның фут туҡталды. "Һин бында нимә эшләйһең? Бөгөн булған пикап »
  
  
  «Гавиот проблема булып ҡала, - тине Торио. Здоровяк, тип әйтмәҫ һәм әйтергә мин инграм килергә тейеш.
  
  
  «Ике башҡа кем был?»
  
  
  
  
  
  - һаҡсы һорап подозрительна.
  
  
  - Уларға..., улар... - неуклюже Торио башланы.
  
  
  «Беҙ Городин менән, - мин ҡыҫыла. - Беҙҙең мәғлүмәттәр, һыу инә кисекмәстән Жизов менән шөғөлләнергә тейеш».
  
  
  Исемен һаҡлау өсөн мөһим булды. Эго винтовка мейе төшөү, һәм джип уның янына килеп. «Мин шәхес танытмаһын күрһәтеп, зинһар, сэр», - тине ул аңларлыҡ.
  
  
  «Әлбиттә», - тинем мин клочок минут өсөн ҡағыҙ һәм полезть. Сөнки уны эго тота, һаҡсылар өсөн достучаться уға тиклем. Ҡасандыр ул эшләгән, һәм уны тотоу өсөн алға запястье эткә эго. Ағасты тиҙ ҡолаҡтарын Пилар ир-аттар өсөн, мәжбүр эго яталар, кереткәнсе ул вскрикивать өлгөрә.
  
  
  Нейлоновый киҫәк бау бәйләп ауыҙ итә һәм уны эго профилендә кляп һаҡсы, бындай хәүеф өсөн кәмәләр ҡулланыу һәм ул таба. Эго фара бороп, мин уның менән илле полицей яҡтыртҡан ҙур булмаған ағас йорт. Бәләкәй вертолеттар өсөн ныҡлы тора ул шунда. Пилар джип уның һораны һәм ишара йәһүҙиәне двигателдәр һүндереүселәр һүндерә. Тол Торио мин алда, алып ҡулына Люгер, һайлап ал һәм уны бау менән моток ходьбы бина ашыға, минең арттан барығыҙ Пилар. Беҙ көн ҡасан килеп етә, уны һәм уның эскә бәреп распахнутая, басыгыз был төймәгә фара. Ике ир-егет, н койка стена алыҫ йоҡлап булыуы, бындай ҡырҡа уйын. Славян ауыр төрҙәренең береһе булған, ул ағалы-ҡустылы инвалид булһа-ишек янында һаҡсы, икенсеһе - оло танау һәм эйәк менән ир-атты йомшаҡ аҡһыл хутынья. Улар, хәл, ул Ингрэм, пилот.
  
  
  Һаҡсылар винтовка үҙ ҡулы һуҙған, үҙенең янында прислонять стонать койка осонда ҡарай.
  
  
  «Һинең тырышабыҙ», - тине ул. эму, ир-аттар һәм яталар. Оцепенеть ингр, күҙҙәрен ышҡып, һәм моргать.
  
  
  Донъя Пилар таба переключатель света өстәмәләр, ялҡын бина һәм бүлмәне бысратыу эго генә йәш. Һулдан коротковолновый радиостанцияһы менән беҙ бик ҡатмарлы була.
  
  
  «Торио! Беҙ һеҙҙе һаталар », - һаҡсы ғәйепләнә.
  
  
  «Әлбиттә, - тине контрабандистар, - мин уның менән һыу пистолеттары распродаваться тиҙ маҡсаты - һинең кеүек, дуҫтар».
  
  
  «Ингрэм, кей, - мин бойора. «Бензин вертолет заправлять?»
  
  
  «Эйе, туп-тулы була», - тип яуап бирҙе ул. мышиное.
  
  
  Ир-егеттәр ҡурҡыуҙан ҡалтырап сыҡҡан. Отель уны түгел, ул шулай булһын, тип ҡурҡып, ул оса алмай, - мин әйтәм. «Бойороғо ғына кәрәк, һәм һин зыян итмәгән». Был эго тынысландыра, һәм уның кейемен тартыла башлай.
  
  
  «Торио, был ултырғыста ултыра», - тинем мин, буйһоноп һәм контрабандистар ашыға. Моток бау ташлай һәм уның һаҡсы әйтә: «уға бәйле. Мин иҫкәртергә кәрәк һин түгел, һинең өсөн яҡшы булып эшләй.
  
  
  Люгер целить в торио һәм уның үҙен һаҡ, шул күҙәтер өсөн, үҙәгендә яҡшы беркетелгән Торио туга. 38 Пилар ҡулында пистолет тотоп көндәре Инграм калибрлы һәм контрабандистар күҙәтә, әммә беҙ уның бер ниндәй ҙә күңелһеҙ түгел зарар йыйылды.
  
  
  Ҡасан Торио ныҡлы бәйле булған, уның һаҡсылар әйтер: «хәҙер бүлмәгеҙҙе ә ауылдың икенсе осона барып ултырҙы». Уға итәғәт угрюмо пилар ул әйтте: «бау бәйләп алырға һәм уның балалары».
  
  
  Мин пилар кольт һәм һаҡсыларына тапшыра килә. Был етди хата булмаҫ. Мин әсирҙәр араһында баҫтылар һәм ул беҙгә. Бысаҡтар тиҙ хәрәкәт выдать бер ир-атты әллә ҡайҙан килгән-Пилар һәм кейем аҫтында тотоп, уның алдында үҙен бороп, башын бысаҡ элек уны күндерә приставлять тороно һәм лезвие.
  
  
  «Пистолетын ташлап, йәки ҡатын-ҡыҙ үлә», - скрежетать ул.
  
  
  Присев на корточки башлай, уның өсөн тәндең пилар тора, кеше түгел, был маҡсатта бер ниндәй ҙә тәҡдим иткән., ул бөтөнләй мөмкин түгел, тип ышанам буйынса, уның маҡсатына ирешмәй, һәм үлемесле нөктәгә эләгә. Әгәр ул пистолет бороп, артҡа өсөн иң яҡшы, эй ине уны сәнсеп ултерәләр. Шуға күрә уны ҡалтырап.
  
  
  «Побрать тегенсе, - тине ул, пистолетын ташлап». - улар ҡырҡҡан. «Һин уйлама, уның блефовать?»
  
  
  Ҡасан булмаған урындан юл менән ул, бысаҡ дернуть һаҡсы, селәүсендәр һәм муйынына ҡыҙыл ҡан пиларс поползти. Ул һаман да тота «Люгер» наготове.
  
  
  «Ингрэм, был пистолет ала идиот», - рявкнуть һаҡсы.
  
  
  «Мин... мин быны эшләй алмайым», - тине ҡалтыранған тауыш пилот.
  
  
  Зарычать уның һаҡсылары: «ир-егет тапҡыр булыуға ҡарамаҫтан, һин, ер тетрәү хныкать, йәки мин...»
  
  
  Сөнки беҙ түгел, һәм белер, тип, Ингрэм һаҡсылары менән эшләй ала, сөнки ул хатта үҙенең пилот ривненский асыуынан башын бороп, уның өсөн ҡуйылған алмай «Люгер» эму прострелить һәм юғары позицияһын һул яҡланмаған. Пилар уның менән боролдо, стена һәм иҙәнгә ҡолаған отскочить була. Безобидный ударяться бысаҡ ал.
  
  
  Мин мыҫҡыл йөҙө менән пилар уставляться аңлатма бирҙе. «Мин һиңә мөмкинлек бирер ине сәнсеп ултерәләр эму, пистолет тапшырылды алдынан, үҙенең, шулай түгел икән?» - тине ул.
  
  
  «Әлбиттә», - мин әйтәм. «Әгәр ҙә минең пистолет булған, беҙ һинең менән ике үле булыр ине».
  
  
  Ул яй кивнуть. «Эйе, ул, уйлап, һин хаҡлы. Әммә барыһы тиң...» покачать Уның башы. «Һин шәп. Һин минең тире мурашка буйынса баш ».
  
  
  «Беҙ һине одессалыларҙы һуңыраҡ», - тине пилот һәм уны тиҙ арала бороп ҡарай. «Хәҙер, Ингрэм, мин йыйынам һиңә ответ-әйҙә, шунда һине алып чемп, Торио алып бара».
  
  
  - Һеҙгә һыйынам жизов төрҙәре була?
  
  
  "Был-дөрөҫ. Был залда ҡайҙа?"
  
  
  «Венесуэла һәм британ гвианаһында тауҙарға сигенә. Әммә ул беркасан ла алмай ине, ергә тамһа, ҡараңғыла. Ҡасан был ярайһы уҡ ҡатмарлы түгел.
  
  
  Ул, сәғәткә ҡараны. «Әгәр беҙ хәҙер взлетающий, асыҡ булырға тейеш
  
  
  
  
  
  беҙ институтҡа барҙыҡ. Ингрэм һәм, әгәр дөрөҫ йүнәлеш осраҡлы ебәрҙем мин һине, һин бер ҡасан да ер аҫтында алты фут ултыртты. ."
  
  
  «Мин батыр түгел һәм глупый», - ти ул. «Мин тап шулай эшләргә, тип әйтәм, мин һиңә».
  
  
  «Был-яҡшы, Ингрэм. Мөмкин булған тиклем әле һин, әсәй бөтә нескәлектәрен уңайһыҙлыҡтар өсөн яҙылған ».
  
  
  Пилар, тынлыҡта ултырҙылар улар яғында быға тиклем шөғөлләнә, һөйләү. «Ғилми-нәшриәт комплексы, һин әйткән шулай, бер сыҡҡанда барыр кеүек».
  
  
  «Уны», - тинем мин. «Был еп сиратта, һәм, моғайын, фейерверк буласаҡ. Помехой ҡатын-ҡыҙ булырға мөмкин ».
  
  
  «Юҡ», - тине ул, ҡәтғи аяҡтарын киреп. «Беҙ бергә шашып киттем шулай, һәм хәҙер мин артта ҡалды. Һин уға бик ярҙам итә, шулай бармы? "
  
  
  "Был дөрөҫ, ләкин ..."
  
  
  «Мине үҙең менән алыу, Ник», - уға ҡыҫыла. «Мин һиңә атҡан насар белеү түгел, ә пистолет ике тапҡырға артты һәм беҙҙең уңышҡа өмөт итә. Был минең өсөн бик күп тимәк, querido »
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин алмауы билдәләнде.
  
  
  Тик шуны әйтеп Пилар, мәғәнәһе бар. Тәжрибәле профессионалдары булған ул, артыҡ ҡаты ҡарағанда, күпселек ир-егеттәр. Һәм ул белә, ул был сығымдарҙы материал кәрәк, тип, уның миссияһы иғәнә ул сыч.
  
  
  «Шунда барайыҡ», - тинем мин. «Һеҙ түгел, сөнки йыйылыуҙан файҙаланып, Jeep өсөн ҡалаға ҡайтып, китә һәм распеределитель потянуло крошки өсөн шул уның өсөн файҙаһыҙ булған, эгон кем файҙалы тип уйлайым». Ул өҫтәргә мөмкин түгел: «һеҙ беләһегеҙме, нимә ул дистрибьютор прикрыть?»
  
  
  Уның тулы ирендәренә еңелсә йылмайыу насмешливый булды бөгөлдә. «Эйе, querido, уның тураһында күп белә һәм башҡа дистрибьютор прикрыть әйберҙәре, улар һеҙ түгел ышанам».
  
  
  Ул, усмехаться ревматизм булғанда. "Яҡшы. Бәлки, һиңә беҙҙең дуҫтар бирегеҙ һәм тағы бер тапҡыр постучать өсөн ул оҙаҡҡа уснуть.
  
  
  «Минең арттан», - тине ул һәм, 38 мин алаһын-калибрлы й, ал ашыға.
  
  
  Ул, рация яҡынлаша, тар иҙән уның тураһында, әлегә түгел корпусы асылды, ә һуңынан емереп винтовка эсәк һаҡсы бодается. Разбор уны ваҡытында был тупаҫ, Ингрэм күҙәтеп, малай уны бик яҡшы булһа ла, ҡурҡынысы ла ҙур була, тип беззубый бау гончий ынтылыш яһай.
  
  
  Торио улар әйтер: «ни эшләйһең һин, ә Виллемстад һуңынан ҡайта алмаған. Был юлдар оҙон, ваҡыт була, тик һеҙҙең минең хаҡта, нисек аҡса эшләп яҡшы тормош. Һыу үткәргес берр, - мин кәңәш.
  
  
  Ул йылмая ла тиерлек. Уның үҙенсәлекле юмор хисе булып түгел.
  
  
  Распределитель прикрыть Пилар менән ҡайтты, мин ул уны һуҙмай, имитационный реверанс яһаны. «Кем булырға, иртә төшә просыпается тейеш түгел», - тине ул. «Ул саҡта баш ауыртыуҙар менән була, дауалау бер ниндәй ҙә улар аспирин».
  
  
  «Яҡшы, Ингрэм, - мин әйтәм, - вертолеттар күтәрелде, һауала бирҙем һине». Һыу һәм беҙ өсәүләп ташты колеялы һуңынан вертолет буйынса поплестись ожидающий йырғыланған.
  
  
  Туғыҙ башлығы
  
  
  Ингрэм тойола, яуаплылыҡты үҙ өҫтөнә ала, уның ҡасан штурвал артына күрһәтә вертолет, төнгө күк йөҙө һәм беҙ взлетающий. Беҙ көнсығышта һәм көньяҡта аҙ тотоноп, тиҙ арала үҙеңде ут кюрасао артта ҡалдырҙы. Бәләкәй генә утрау ҙа сигарет бонэйр, һәм ни-йондоҙло күк аҫтында өҫкө ҡара һәм шул уҡ ваҡытта беҙ кариб диңгеҙе генә тороп ҡала.
  
  
  Ниндәй ут һәм тиҙҙән беҙ улавливать Каракас-шул уҡ ваҡытта венесуэла ярҙары буйлап бара.
  
  
  «Һеҙ, - ти был тау Жизов һыйыныу табыуы ауыр», - тинем мин.
  
  
  «Тиерлек була», - тип яуап бирҙе Ингрэм. «Был урын да бер өҫтөндә һауаға оса. Ләкин әгәр улар бар ине, уларҙы бер ҡасан да күреү ине был. Уның бинаһын төҙөү буйынса бөтәһе уҡ ҡыҙғылт-көрән тауҙар, ҡаялар. Һауа менән һайлап тикшереү Эго күренмәй тиерлек. Юл юҡ, уның ҡарауы. Бөтә самолеттар припас килтерергә тейеш була. Америка хөкүмәте менән төҙөлгән килешеү буйынса бер Жизов, ниндәй мин белмәгән менән түгел, йөк ташыусы булып. Эш шунда: минең ташып VIP-был двуспальный чемп. Әгәр ҙә мин йүнәлеште белмәйем һәм, уларға таянып, уның бер ҡасан да был урында яңғыҙы табыр ине ».
  
  
  Һулдан беҙҙең Тринидад беҙ тарыған, көньяҡҡа борола һәм, тәрән һаҙлыҡлы урынға ебәреү өсөн ҡоро буйынса ориноко йылғаһы дельта. Көнсығышта күк йөҙөн светлеть башлай, һәм деталдәр булып күренгән ерҙәрҙә, таулы урын менән беҙ ҡасан грохот белгертеп, таулы гвианский булараҡ билдәле.
  
  
  Шул саҡта беҙ бейеклеге йыйырға тура килә, яуаплы аҙым Ингрэм отрегулировать һәм винт, һауа тәрән глотать разрежать ашыуы өсөн. Гер сағыу көндәре, болотло рассеивание түгел, тик юғары билдәләр күрһәтә.
  
  
  Фекер, уны аңлы рәүештә ҡасып, минең башым белгертә. Был көн Нью-Йоркта вафат була, әгәр мине был туҡтата алманы.
  
  
  Мин яурын ингр эткә, өҙөлә минең фекер. Ул ҡаялы белем күрһәтеп алға барырға, мәҫәлән, формалар кулак күтәреп, непристойный салют бирҙе.
  
  
  "Бынан алда күрмәгән?" - пилот крикнуть, беҙҙең стук двигателен ҡаплаған. «Был ориентир, ул пилот үтергә тейеш. Беҙ был mountain finger тип атала. Шунда уҡ уның өсөн ҙур булмаған ташлы үҙәненән булды, унда Жизов үҙ йортон ҡора.
  
  
  «Ниндәй шанс, улар тип атала башлай, тик нисек күреү, беҙ инә».
  
  
  - Минеңсә, шикле. Ингрэм тойолмай, һауа батырлыҡ фәйләсүфтәр, ул эму ер етмәй. «Бында улар ярайһы үҙенең именлегенә ышанып, китә һәм ярайһы уҡ өлөшө илселегенән хәбәр килә. Әгәр улар ниндәйҙер образ тураһында һөйләй белеү, булыр тип
  
  
  
  
  
  беҙ килеп төшөү менән проблема булырға тейеш түгел кюрасао ».
  
  
  «Яҡшы», - тинем мин.
  
  
  «Әммә был ғына башта. Йәки улар, нисек кенә һине күрмәй ханым, тамуҡ башланды.
  
  
  «Мин һеҙгә ошо план тураһында төшөнсә биреү мөмкин физик урын бармы?» Улар һорай. «Штаб Жизов ҡайҙан? Варнов ғалимдың бында үҙ эшен башҡара?
  
  
  «Юҡ», - тине Ингрэм, ә һуңынан ҡара миңә тиҙ, үҙе тәъмин ихласлыҡ кеүек ине. «Ышан, ул. һеҙ хәҙер әйтер инем, әгәр белһәм ине. Барыһы да, мин эшләй, был ҡала янындағы вертолет майҙансығында, әлегә кемдер сыға, йә ултырып, йә әлегә скачать йәғни уларҙың, тип теләп, уның өсөн несса ».
  
  
  "Нимә, әгәр телисез икән, тоторға килтергән?"
  
  
  «Мин вертолет майҙансығы эго һаҡсылары өсөн бирелә. Һәм беҙ уға ҡаршы сыҡтыҡ. Һәм ул беренсе булып, һинең хем менән туранан-тура эш итә ».
  
  
  Текә ҡаялар менән беҙ сығыштар һәм бөтә бармаҡтарына урап оло каньонды тар яғына ҡаянан төшә башланы. Хатта шул ваҡытта, әгәр ҙә ул тели, ярай, уны ла күрер инегеҙ бөтә биналарын, таш тирәләй бүлеге төҙөлгән. Дүрт төҙөлөшө иҫәпләнгән ярайһы ҙур ул, бәләкәй ер участкалары янында бер тигеҙ, беҙ уларға барып төшә. Ҡая таштай бейек булмаған тауҙар һәм ерҙәр бөтә загромождать, эҙ һәм һуҡмаҡ ғына көсһөҙ булыуын, йорт тоташтырылған.
  
  
  Әлегә уның ҡарауы, янындағы вертолет майҙансығында сыға һәм ҙур булмаған ир-егеттәр тирә-беҙ төҙөлөшөн ҡараны. Ул винтовка яурыны аша несса.
  
  
  «Был-һаҡсы, - тине Ингрэм.
  
  
  "Берҙән ул?"
  
  
  «Уның берҙән, ул кем ҡасан күргән. Һәм башҡа мөмкин буласаҡ ».
  
  
  Пилар ул әйтте: «Пригибаться, һин булып күренер өсөн түгел». Шунан тыш, уның позицияһын биләй, гер, ул да күренә.
  
  
  «Беҙ тормошто, - Ингрэм тине ул, - яҡын килеп, һаҡсы бирергә, көнөнә ҡарата асыҡтан-асыҡ».
  
  
  «Нимә, әгәр эго килтерә алмайым мин бында?» - пилот һорап мышиное, был эго батырлыҡ улетучиваться һауа башлай.
  
  
  Бик килешле, - мин яуап бирә. «Как будто һеҙ был ниәтен тормошҡа бәйле. Сөнки, Ингрэм, иҫке дуҫтар, был шулай.
  
  
  Беҙ ҙур булмаған аҡлан ергә һаҡ булығыҙ, Ингр ҡарар һәм фәнни-тикшеренеү двигателдәр бурысы. Ҡасан туҡтар ротор ҙур, был кеше менән винтовка-урыны менән шул крикнуть булды, унда ул уны егерме фут булып тора.
  
  
  Ингр крикнуть ишекте эткән һәм: «мин ниндәй генерал булыр өсөн».
  
  
  «Хром һин?» - перезванивать һаҡсы. «Был килтерә».
  
  
  «Мин... мин ярҙам кәрәк», - тине Ингрэм. "Минең өсөн был бик ауыр".
  
  
  Тишина һөрә. Әммә унан беҙ һыу өҫтө төбө буйынса shaggy послышаться. «Беләһеңме, ул носильщик булырға тейеш түгел», - ялыу һаҡсы. "Һеҙгә тейеш-"
  
  
  Унан ҡапыл туҡтап, как будто беҙ күрергә мөмкин. Ул, аңламайынса, беҙҙең проблемаларҙы, безошибочный һаҡсылары ҡасан ишетер тауышҡа, төрмә һәм винтовкаһын төшөрөп индерелгән. Улар тотҡан «Люгер» наготове, әммә бөтә команда һәм үлем һағайҙы хәҙер рискнуть атырға була ине. Был үҙ урынына уның иңбашына надавливать, ҡоланы һәм мин Хьюго на ладони. Стилет уны баштүбән; лезвие оло һуҡ бармаҡ менән ҡыҫып, уны ишек уйымдары тиҙ арала күтәрелә. Һаҡсылар винтовка күтәрә, ә уның яҡтарын эшләүҙе эго лезвиеһы була.
  
  
  Дәһшәтле Стилет һауала, кешене муйынына тиклем лезвие инә. Уның тауыш сығарыу, шепот приступ оҡшамаған, төштө һәм ике аҙым ерҙә сигенергә, торон буйынса эго ҡ ағыла.
  
  
  Тирә-Пилар выпрыгивать коптер. Уставляться Ингрэм пилот менән кеше үле ултыра бирҙем.
  
  
  "Ни хәҙер?" - Пилар һорай.
  
  
  «Был таш хәҙер ул ауыл прокрадываться йыйылған һәм тикшерелгән. Һеҙ бында ҡалығыҙ, Инграм өсөн йыл һайын бирелә. Ул ҡасан ҡайта, уның булыуы мөмкин бегах, кем миңә кәрәкмәй ҙә, минең өсөн ҡапланған.
  
  
  «Яҡшы, Ник», - тине ул баҫалҡы ризалығы менән, мин уларға аптырап.
  
  
  Бер аҙҙан уны үбеп уның, һуңынан үле өҫтөндәге стражник наклоняется, лезвие һәм эго начисто йолҡоп стилет вытирать буйынса ултерәләр. Был эго ҡа кире ҡайтарғас уның иңбашына, ҡая аша полезть аҙаҡ, ҡотолоу һуҡмағы, караульный иң төп вазифаһы.
  
  
  Иҫкә кеүек, уны мин күрмәнем, ҡош осҡан бейеклектән менән был урындары, уның иң ҙур бина яғына йүнәлде. Логичный тойола, тип фаразлай был операция штабы булған. Улар ҙур булмаған һырттары ята, һуҡмаҡ сыға, тәпәш төҙөлөшө алып барыу менән шөғөлләнә оҙон - барак. Әлегә уның ҡарауы, сәмреғош кешеләр менән тупаҫ эш кейемендә күк һәм юлға сыға. Ҡоралһыҙ була улар. Ҡыҙыл һәм көрән кобураһынан пистолетын менән биҙәлгән был форма башҡа совет армияһында була. Уның өсөн ҙур квадрат казарма бинаны күреп, уны үҙ маҡсаты яһарға тәүге улар.
  
  
  Ул үҙ һорауҙары һәм нөктәле китеп, урап лачуга, уның өҫтөндә һаҡ булығыҙ нөктәһенә яҡынлаша. Нисек һәм башҡа, уның алтынсыһы фут бейеклектәге яҡынса ғына булып ҡалды, һәм уның яҡындары, был ер арауығына эске кимәленең түбән төшә. Тубыҡ баҫа һәм уның тауышын ишетеп, ҡолаҡ та вентиляция өсөн тар ине.
  
  
  «Мин һеҙҙең өсөн ебәрелгән, Жизов генерал?» Был йәш тауыш. - ғәйрәтле, хәрби.
  
  
  Майлы яуап Жизов-интонациялары шыма покровительственный. «Мин һеҙҙең өсөн ебәрелгән, Рашка майор, полковник түгел, сөнки мин Городина хәбәрҙе тәғәйенләнгән ваҡытты ала. Шулай итеп, беҙ тейеш, тип фаразларға була недоступная өсөн беҙ уны, операция яһап этабы тамамланды. Мин икенсе команданан башларға кәрәк булғандыр,
  
  
  
  
  
  һәм ул һинең һайлау ».
  
  
  «Минең өсөн оло хөрмәтен, генерал».
  
  
  Әйтеп, майор, тотош пландары менән һеҙ танышһығыҙ?
  
  
  "Сэр д. Беҙ ядро ҡоролмалары ҡуйыла торған ете ҡалаға америка, панама һәм ҡоролмаларын урынлаштырыу гранд иң һуңғы булып килгән. Америка ғалимдары тулы исемдәре һәм атамалары билдәле бер кемгә ҡала ғына һеҙгә аныҡ һәм ».
  
  
  «Бик яҡшы, Рашка. Ә һеҙ беләһегеҙме, бомба шартлауы расписаниеһы буйынса беренсе ҡасан? »
  
  
  «Бөгөн, сэр». Смущенно откашливаться. «Лагеры бөтә имеш-мимештәр йөрөй, сэр».
  
  
  «Эйе, был-һай-һай, серле; механизмы асыҡланған. Улар, әйтергә һезгә, - тип, емерелгән ҡала беренселәрҙән булып америка буйынса Нью-Йорк. Беҙҙең шартты ҡабул итмәһәләр ih хөкүмәт сөнки, беренсенән дүрт сәғәт аша бомба шартлатып варнов ривненский докторы ».
  
  
  Ҡото алынған ул ҙур еңеллек менән сәғәт. Боҙ ҡурҡыу булмай, сөнки, әлегә уның буйынса кружить венесуэла күк таңдарҙа, Нью-Йорк, бәлки, хатта йәҙрәләре шартлаған ерҙә ялҡын саҡтарҙа сровнять с тамуҡ булды.
  
  
  Әлегә ул, тип уйлайым мин шанс ҡаршы, ИВЛ аппараты тирәһендә рычание послышаться эхо пронизывающий тиклем серегән.
  
  
  «Ә, уны күреп, собачья просыпается минең дуҫым», - Жизов промурлыкать. «Һис ҡурҡма, майор, уның әлегә барыһы ла контролдә тота, улар һеҙ зарар, зыян түгел. Әммә минең бер һүҙем, секундта һанап була һәм улар һине үлтерә ». Рашка неубежденный жизов көлөү һоҡланып һүрәтләй. «Был донъяла иң ҡеүәтле көстәре ике йәнлек эшләп, майор», - Жизов дауам итә. «Ҡурҡыу һәм нәфрәт. Был хәтерле »
  
  
  «Эйе, сэр», - майор неуверенно рычание йәнлек аша яуап бирҙе.
  
  
  От силы ивл аппараты һәм уның тормош шылдырылған, әнисә менән айырым биналар араһында юлдар. Тәү сиратта, миңә кәрәк разгадки үткәреү ворнов нокса асҡыс булыр, асҡыстарҙы танлап ителгән бөтә эштәр.
  
  
  Эш ойоша һәм пар үтә. Безразличие һалдаттар менән ҡораллы осанка ih дерзкий тиклем ҡәнәғәт күренә. Бәлки, Ингрэм ишара булараҡ, улар небрежно була, тип уйларға урын хәүефһеҙлек ih ныуым шул.
  
  
  Бар билделәнә, тип, мин ирекле күсеп йөрөүҙе тейеш була. Шуға ла уны көтөп, түбәндәге эш һәм уның аҫтында түгел уның өсөн әлегә үтә алмай ҡоланы. Тибә уның эго «Люгер», минең һәм уның ҡулы обмякать. Ҡасан да булһа уны эго ҡая һәм тиҙ замолчать эго оттаскивать мәжбүр.
  
  
  Ул күк полукомбинезоны төшөрөп, уны кейеп, өҫтөнән кейемдәрен һәм эго тартыла. Коротковатый салбарҙа ине, тик башҡа килгән. Ҡыҫылһа, уның маңлайын һәм эшләпәһен кейеп ҡарай козыреклы. Бәлки, уның аҡыллы иғтибарһыҙ алыҫлыҡҡа менән үтә. Эш араһында ике ҙур һарыҡташтар тәне йәшерә, һәм, уның һуҡмағынан китә, уны кире ебәрҙеләр. Мин артта shaggy послышаться. Улар, түбән сума. ишек уйымдары, күрәһең, кладовая. Ул, тороп, телеңдең, һуҡмаҡтарында арҡаһына кағыҙ, ручка һәм возиться көнө менән, как будто неисправный һарайын тикшерҙе.
  
  
  Минең йылы аш еҫе киҫтереп етә башлай, ике эшсе туҡтап, мин артта тотҡарлаған өсөн һуҡмаҡтар буласаҡ.
  
  
  «Миңә кәрәк түгел, юрау, иртәнге кем эләгә, һеҙ улар ҡыуып килтергән», - тине улар бер тирә. «Америка, да? Ғалим."
  
  
  «Әлбиттә», - тине икенсеһе. «Беҙҙең почетлы ҡунаҡтар уның».
  
  
  «Бөгөн иртән улар, беҙҙе ябай сүп-сар жрать беҙ ҡасан?»
  
  
  «Йомортҡа, ветчина, помидор ашайһығыҙ һәм тост».
  
  
  Беренсе эш; тасуири простонать. «Мин моль өсөн обледенение булһа ла, беҙ бөтә был тау чистилище әлегә ҡалдыра алмайым, һәм тағы ла йәшәргә, нисек кеше. Эд иң яҡшы ҡатын-ҡыҙ һәм минән көнләшәһең тип, американдар уларҙы наслаждайся ».
  
  
  «Яҡын арала был, иптәштәр. Бөгөн беҙ американдар бомба тейеш ».
  
  
  «Әгәр шулай булған, бөгөн беҙ ҡаршы алабыз. Әммә хәҙер мин уға барырға тейешмен ».
  
  
  Әлегә ул шым ҡарап, ир-аттың бер ике һуҡмаҡтан киттеләр, күрше тирә-яҡ, һулға тармаҡлы, ә икенсеһе, поднос менән ашамлыҡтар килтереп, асыҡтан-асыҡ хәрәкәт дауам итә. Ул һуҡмаҡ буйлап үтеү мөмкинлеге эму, ә һуңынан уның артынан эйәреп, кепка йөҙөн ҡапланы.
  
  
  Ир-ат ҡыйралып түгел, ҙур төҙөлөш һәм мин уның тирәләй бер-бер, төркөм айырым бинала тора. Ул бер нисә баҫҡыстан төшөп, юҡҡа сыға һәм уның артынан ишек асып, бер нисә секунд эму бирә, һуңынан шул уҡ ишекте ингән.
  
  
  Ул обнаружил, - тип тамамлана был бинанан күпкә тәрән һәм ентекле ценымногие ҡаҙып булһа, ул да күрһәтте. Ih дизайн уйланылған оҙайлы осорға әҙерлеген күрһәтте.
  
  
  Оҙон бер коридорҙың шыма таш диуар менән уратып алынған, талғын буйынса дуғалай бөгөлә. Хәйер, эш миндә күреп түгел, ишетеп shaggy алда уны эго. Коридорҙа электр лампочкаһы яҡтыртыу буйынса билдәле бер ваҡыт арауығы аша, һәм, һис шикһеҙ, унда электр станцияһы булған.
  
  
  Шул ваҡытта уны, хәтерләмәйем, бер нисә йыл элек имеш-мимештәр йөрөй тураһында һөйләне, унда-рәсәй йәғни көньяҡ америка базаһы әҙерләнә. Мәҫәлән булып, куба тураһында ваҡытында ракета, һәм был разрядка бындай имеш-мимештәрҙән һуң вафат булды. Хәҙер асыҡланыуынса, был базаһы - был факт. Ул, моғайын, рәсми режимында рәсәй ҡалдырған була, ләкин ҡабаттан операция актив үҙәге жизов фракцияһы һәм сифатын йәшерергә ih эго.
  
  
  Коридорҙа уның бөтә
  
  
  
  
  
  
  бер генә ишек үтә. Күрәһең, бүлмәләре аҙ булған, сөнки улар тоҡомдарҙы ҡырҡып буйынса ҡаты булырға тейеш. Алда тауыш ишетте, ҡапыл туҡтай уның.
  
  
  «Мин король эго высочество өсөн иртәнге аш килтерелде». Был ризыҡ тауыштар таратыусы, сарказм менән тулы.
  
  
  «Edu идиотский ябай һәм иҫкәрмәләр килтереп ҡалдырҙы». Тупаҫ тауыш менән яуап, эшлекле ».
  
  
  «Американдар унда нимә эшләй?» - эш һорап. «Ул үҙенсәлекле көн бармы әҙер?»
  
  
  Ул хәҙер стена буйлап яй арҡаһына боролоп, ҡотон алыу өсөн процесс, һәм еткәнгә тиклем нөктәһе, унда епкә коридорҙа күрергә мөмкин. Мөһабәт һалдаттар менән унда-бында ҡара усы тора, ишек массивтары һаҡлай. Поднос һәм ирендәре менән уның янында ен поджимать эш алып барыла, тип әйтеп: «Улар менән дә айырылмаған ябай, шул тыш, бөгөн ул баҫырға иртән таңда. Әммә мин белергә мөмкин түгел, уның политикаһы тип башы ».
  
  
  «Юҡ, ул уйлағанса, ул юҡ. Ярай, уның өсөн иң яҡшы, иң минең өсөн насар. Кашица тама бара, уның буйынса иртәнге аш.
  
  
  Коридорҙа уның кире буйынса ашыға. шул уҡ юл менән килә. Хәҙер, ул саҡта, беләһеңме, ҡайҙа табып Варнва, мин уны табыу ысулдарын тиклем барырға кәрәк була. Был проблема өҫтөндә уйларға, һуңынан уның өсөн артыҡ фигураны күрергә һәм ябый вдалеке күрһәткесенә яҡынлашты. Формаһы буйынса ул аңлап, ул тирә-яҡ һалдаттың береһе була.
  
  
  Осраҡлы, ул. как будто нәмәне онотмаҫҡа, уны кире бора. Позвать мин уны, әммә уның уйнай глухонемой. Боролош артында, баҫыуҙа ҡарамай, һалдатты күреп, уны кире помчаться варнов ғибәҙәтханаһы. Әммә «shaggy яҡынлашыу менән был яҡтан. Ул пауза яһала. Эшселәр ҡайтып, белем көйләнеш, уның өсөн тағы бер ишек һәм һалдат Варнов.
  
  
  Берҙән-бер көндө һыуға ташланған һәм уны тиҙ арала ҡарар ҡабул итә, коридор буйлап алып бара.
  
  
  Дверь заперта булһа, тимәк, мин полосу үҙ байында эш таба минут полукомбинезоны һәм һығылмалы йоҡа аҫтында була. Был ҡоролошо ла ныҡлы һәм һығылмалы, пластика ҡарағанда традицион киҫәге, ябай замок менән сабата тиҙ ярҙам.
  
  
  Сөнки бер яҡта барыһыла эш менән тағы ла яҡыныраҡ, ә башҡа һалдаттар менән, уны, ишекте эткән һәм эскә ташлана.
  
  
  Егерме башлығы.
  
  
  Ошо бүлмә аша нисә секунд зиннәтле интерьер тоташа. Беҙ түгел, тупаҫ йөҙө, төҫһөҙ тусклый беҙ. Йомшаҡ текстура - яҫтыҡтар, диван, карауат, шезлонг - карнавал бөтә йәйғор төҫтәрендә.
  
  
  «Һин постучать булыуы ла мөмкин булыр ине», - нацистарҙың асыҡтан-асыҡ ҡатын-ҡыҙ тауышы әллә ҡайҙан мин һулдан.
  
  
  «Бөгөн алда торорға тейеш, бөйөк ғалим», - тине тауыш менән башҡа яҡтан башҡа.
  
  
  Ҡасан минең күҙҙәр тусклый свет күнеккән, ул обнаружил, - тип карауатым менән бүлмәнән сығып, һәр яҡтан тәрән һәм статистика буйынса тауыш мендәр атласный овал ялбыр була. Әлегә уның ҡарауы, башы уңдан һәм һулдан взлохмачивать светловолосый барлыҡҡа килә, ә улар өсөн тән кәрәк, колледждың фанаттары буйынса кәүҙәһе оҡшағайны. Ҡыҫҡа алһыу күлдәктәге н номерҙарҙың береһен төнгө блондинка етерлек булған өсөн түгел, шик ҡалдырмаҫ тип, уның тыуған блондинка. Ике номер гаремный пижама булып, бик асыҡ раҫлай өсөн, - тип уны әле лә блондинка.
  
  
  «Ышан, мин баҫам», - тинем мин.
  
  
  «Уның терр», - тине алһыу блондинка коротышка номеры бер.
  
  
  «Ә ул Джерри», - тине гаремный пижама ике номеры килмәне.
  
  
  «Икеһе менән яҙылған« i »». Аңлата терр
  
  
  «Мәғлүмәт мөһим», - тинем мин.
  
  
  «Беҙ игеҙәк», - Джерри тәҡдим итә.
  
  
  «Ҡатырғыс асыштарының береһе була тағы», - тинем мин.
  
  
  Карауат янына килеп баҫты һәм уның һайын миңә ҡыҙыбыҙ менән.
  
  
  «Мин һине күрәм ҡасан да алдамаған», - тине Терр.
  
  
  "Бында һиңә урын юҡ, улай түгел икән?" - джерри өҫтәне.
  
  
  «Һин налетать, тип шторм», - тине Терр. «Мин уйлайым, һеҙҙең өсөн эҙәрлекләгән, һәм һеҙ телисез, һеҙ өсөн беҙ йәшерәк. Как здорово!"
  
  
  «Сөнки һеҙ түгел ме?» - Джерри, - тине. «Беҙ полиция йәшерә алмай».
  
  
  «Мин дә полиция», - ih белдерҙе ул. «Мин кем һәм нимә менән шөғөлләнә - был бик күп, шуға ла бер сәғәт эсендә аңлатыр өсөн, ә мин утыҙ секунд юҡ. Ләкин һеҙ әйткәнсә, мин был егетте яҡшы тирәләй бер - шаяртырға һәм ғөмүмән түгел, - миңә ярҙам кәрәк һеҙҙең ».
  
  
  Был ваҡытта беҙҙең тауыш ишетә һәм тыңлай барып ишек.
  
  
  «Ни өсөн һин, кире бороп, уны һиңә ҡасан саҡыраһың?» Был тауыш һалдат булғас, мин коридорҙа кемдеңдер ҡысҡырғым килде.
  
  
  «Мин аңлай алмайһығыҙ, һеҙгә нимә тураһында һөйләй. Тик ул иртәнге аш тип ответ профессор. Ул, нимә күрҙең һин генә түгел, - ти эшсе.
  
  
  «Бында һеҙ минут элек киттеләр, йәйелә һәм кире артабан китте».
  
  
  "Уны түгел."
  
  
  «Бер кем дә һеҙҙең менән инергә?»
  
  
  «Юҡ. Профессор Юрий ишектәр һорай. "Мин буласаҡ. Эго уны алмаштырырға йыйынмайым. Ә әгәр алдап - бәлә түгел. Юлдан бараһығыҙ, иптәштәр! »
  
  
  Эш аҙым, тауыш, коридорҙа буйлап бара. Асҡыс ишектә ҡыңғырау зыңланы.
  
  
  Стонать көнө уның һыуы менән петлевой яҡтан ҡыҫылып, тотҡан «Люгер» ҡулында. Зәңгәр-күк күҙҙәрен киң асып пистолет уставляться игеҙәк булып, аҙаҡ бер береһен ҡарап, хихикать подавленно. Йәғни, сабыйым, баш мейеһе аша был крушение ih мәл, кеше ғүмере өсөн үлгән йәки күп тигәнде аңлатыуы мөмкин.
  
  
  Разблокировканы приоткрывать һәм уны ишек һаҡсылары.
  
  
  «Ярай-ярай, һеҙ, ҡыҙҙар, иртә тора, - тине ул.
  
  
  "Тирә-был нимә?" - Терр тине.
  
  
  «Беҙ һәр ваҡыт баҫып ала башлағас, теләмәйем», - тип өҫтәне Джерри.
  
  
  «Өҫкә һәм аҫҡа, өҫкә һәм алға.
  
  
  
  
  
  
  Ярай, был ғүмер һинеке, - фыркнуть һаҡсы.
  
  
  «Бөгөн иртән беҙгә профессор тирәләй кем теләй?» - Терр һорай.
  
  
  «Был беҙгә тағы бер ҡатлы йәки ике?» - Джерри профилендә.
  
  
  «Был беҙгә, беҙҙең башҡа. Позавтракать ғына нимә ул, уның өсөн эш планын һәм беренсе урын. Eda һуңынан - ҡатын-ҡыҙҙар һәм десерт ».
  
  
  «Һин бында нимә эшләгән саҡта, Маркус?» - Терр тине. «Һеҙ беҙҙең бүлмәгә инергә тейеш түгел, әгәр ҙә профессор өсөн беҙ һеҙгә ебәрермен».
  
  
  «Мин ирҙәр эҙләнем», - тине ул. извиняющийся менән төрө.
  
  
  Хихиканье эму яуап бирҙе ҡыҙ.
  
  
  - Мин күрһәткән, тип мине коридорҙа күреп эш итә, - сей Маркус дауам итә. «Кеше түгел, командаһына ҡараған. Уны уйлап, уны мөмкин икән бында ».
  
  
  «Беҙ күрмәнек, беҙ бер кеше», - тине Терр печерский.
  
  
  «Был шул тиклем борсола», - тип өҫтәне сирҡанып менән Джерри.
  
  
  «Тирә-мин түгел шул, кем фантом күрәм, - тине Маркус. Ул, ишеткән, уны нисек алға аҙым яһай неуверенный. «Бер ни тиклем ваҡыт үткәс, үҙе тәү сиратта тамамлай һәм иртәнге был профессор, һеҙ өсөн һәм тирә-береһе ебәрә. Сөнки ул бында, бәлки, башҡа күңелдә бер ни тиклем башҡа мөмкин ине беҙ ...
  
  
  "Аныҡ юҡ!" Терр ҡыҫыла. «Контракт беҙгә, тип әйтер өсөн генә, беҙ бында Варнов докторы. Беҙ иҫкәртеү өсөн, икенсе беҙ уйнаған уйындар ".
  
  
  «Тик яҡшы уй уйлайым», - тине озорно Джерри.
  
  
  «Тизер», - тине һаҡсы. Ул сигенеүҙең, ҡыҙ һәм ишек ябыла. Замогы ябылып.
  
  
  «Хәҙер беҙ проблема ысынлап та бар», - терр. хихикнуть.
  
  
  «Әммә, беҙ шул тиклем күңелле», - тине ул, апай.
  
  
  «Ҙур рәхмәт», - тинем мин һәм сунь «Люгер» кире кобураға. Ул, усмехаться. «Бәлки, ул ваҡыт табып, һинең өсөн отплачивать. Был дөрөҫ, бында тик һеҙҙең өсөн,...... хеҙмәтләндереү эээ «Варноу»?
  
  
  «Һеҙ тыңлағыҙ, беҙ әйтә ала маркус, америка ғалимдары өсөн беҙ бары тик борғосло уйынсыҡтар», - Терр яуап бирә.
  
  
  «Ә иҫәпкә алына, ниндәй кеше ул, был беҙгә күп ваҡыт тарта алмай», - тине һәм джерри тура килде миңә.
  
  
  «Был һеҙгә нисек эләгергә?» Улар һорай.
  
  
  «Һин булһаң, беҙ был урында кеүек яҡшы эшләрһегеҙ тип ҡыҙ?»
  
  
  "Нә шулай."
  
  
  «Беҙ гәзите иғлан яуап биреү йәшерен сан-франциско, - тине Джерри. «Туғандаш тел сәйәхәт ҡыҙы, азарт, мажаралары».
  
  
  «Һәм, күрәһең, эште һинән алам».
  
  
  "Әлбиттә. Тейеш булһа, илле башҡа ҡыҙ булыр, ә беҙгә бындай өҫтөнлөк булғас, беҙ игеҙәк ».
  
  
  «Былар барыһы ла, һеҙҙең буласаҡ», - тинем мин, йомарт ih формаларын билдәләй.
  
  
  «Мин яратам һине, - тине Терр.
  
  
  «Закладка исемләү тураһында, ир-егеттәр күберәк ценымногие һине да, профессорҙарҙың да», - тип өҫтәне Джерри.
  
  
  «Мин булмауы йәки талантының ih Эго енси ҡыҙыҡһыныу, - тине ул етди. «Әммә ул иң ҡурҡыныс кеше яҡтылыҡ булды, һәм бөтә донъяла аҡш өсөн хәүеф янай. Һеҙ уның нескәлектәрен тары ҡот осҡос түгел, әммә мин ышанам, был мөһим моментты кешелек өсөн артыҡ бер нәмә лә юҡ булһаң, мин нимә өсөн лаборатория варнов эләгә. Һәм ул, теләр өсөн һеҙ, ҡыҙҙар, мин ярҙам итермен »,
  
  
  «Һеҙ булһағыҙ, һеҙҙең өсөн был мөһим лаборатория мин иҫәр тип тырыша, был нимә?» - Терр тине, үҙе тағы ла юғары күтәрә төнгө ҡыҫҡа күлдәк.
  
  
  "Һәм был?" - Джерри ҡыҫыла, уның ыштан һәм янбаш билбауы түңәрәк уртаһына тиклем ih пижамный сползать щелкан ee.
  
  
  «Мин әйтәм, был мөһим, ҡыҙҙар түгел, ә күңелле».
  
  
  «Беҙ һеҙгә ярҙам итергә тейешме ни?» - Джерри һорай. «Беҙ һинең менән булһам хатта вежливый».
  
  
  Бар билделәнә, тип патриотизм һәм гуманизм - һүҙ, яҡты булып күренде һылыу башы ih түгел. Тик ярҙам ih, минең шанстары нульгә тиң була.
  
  
  «Келәмгә әйтем ынтылышы, - тине ул йөҙө менән покер уларға, - һеҙ минең поцарапать, һеҙ уны почесать».
  
  
  Белем балҡыған парҙар бүлмәне яҡтыртып йылмайҙы. "Һеҙ булғанға, нимә булды?" - вокзал хор хор игеҙәк.
  
  
  "Әгәр мин һеҙгә ярҙам лаборатория Варнов эләгә".
  
  
  Дуҫтарымдың ижадым кивнуть, мин уларҙы ҡулға алыу һәм алып барыу өсөн төрлө төҫтәге мендәр өйөп, шунда тиҙ йоҡа япма төшөрөлә. В мгновение обнажаться улар ауырый, төрлө мөхиттә обладательный мендәр һын ҡабул итә. Ул обнаруживает, тип, саҡ ҡына түбән күкрәгенең һул Терр родина, кескенә була, һәм ул ғына, уның игеҙәк айыра алмай.
  
  
  Был минең тормоштағы берҙән-бер тапҡыр, уны ҡасан, ашыға булып тамамланы, был, бәлки, иң мауыҡтырғыс булды, бөтә тирә-яҡ кешегә операция. Шуға күрә уны мөмкин тиклем бөтөрөү буйынса яңы донъя рекорды ҡуйҙы өсөн минималь һаны һәм ваҡыты күп кейемебеҙ.
  
  
  «Ммм, тәмле», - тип аңлатма Терр.
  
  
  «Мин беләм, тип, күберәк булыр, был профессор иҫке булыуҙан да», - джерри хупланы.
  
  
  «Бында бара, - терр. бойора, - беҙ араһында асыҡтан-асыҡ».
  
  
  Улар тиҙ арала эшкә урынлашыу терр ашыу классик һәм тубыҡ бәләкәй нетерпеливый хәл тәндәрҙе баҫалар.
  
  
  «Омела рәүешендә түгел, мин уның араһына, араһында һәм беҙ», - тине уның менән задыхается, тымыҡ стон, тип зарланырлыҡ түгел ул бөтөнләй күренмәй.
  
  
  "Вокзал һеҙ?" - артабан уны һорап, йәннәт ҡапҡалары инә.
  
  
  "Ооооооооо", - простонать уның.
  
  
  «Пьесаһы артабан атай булды ул», - тине ул. сәләм, мөхәббәт һәм туннель эсенә сумды.
  
  
  Барыһы ла башланы һәм, бик ҡыҫҡа ваҡыт эсендә беҙ гимнастика һы ҡабул һаны сикһеҙ булһа ла, уларҙың күпселеге буйынса никах етәкселеге тирә-яҡ һүрәтләнә.
  
  
  Сөнки ҡайһы бер ваҡытта беҙ башҡа мауығыуы аша дуҫы, ҡайғылы тауыш тымыҡ джерри тип әйткән: «мин бик яратып уйнай етмеш».
  
  
  Миңә уңайһыҙ булмаһын өсөн хәл ҡуйып һөйләшә, әммә, башын бороп, ҙур тырышлыҡ менән, уны һораны.
  
  
  
  
  
  
  невинный: «был нимәне аңлата, Джерри? - етмеш уйнай ».
  
  
  «Раббым, беләм, бөтә был», - тип яуап бирҙе ул сар. «Алтмыш етмеш туғыҙ менән бер ҡарай».
  
  
  Ул хат менән мөрәжәғәт итеү ул, һәм, бер ни һораһаң, уның тирәләй өсөнсө партнеры булып иң ҡатмарлыларҙың береһе, һәм йонсотҡос экзотик тамаша, тип иҫкә ала уны. Һәм уның хәтеренә бик күп.
  
  
  Һуңынан уны, ул ҡасан уның тиҙ гепә кейеп, игеҙәктәр менән мин бәхетле йөҙөнә ҡарап, йылмайып һәм ҙур рәхмәт подмигивание болғана. Был бәхетле оҙон задыхается Джерри менән әйткәндә: «Беләһеңме, мин уйлайым, беҙ фантастика тип өс пар тәшкил итә».
  
  
  Ләкин минең фекеремсә, проблемалар һәм компаниялар варноу мөкиббән була инде. «Ярай, - мин әйтәм, - шатлыҡ һәм уйын тамамлай. Ә хәҙер ҡарағыҙ әле, беҙҙең изге юлды таба алмай ли Варнов Нокса.
  
  
  Кивнуть тиерлек улар бергә типте. Әммә реаль шәхестәр мәнфәғәте түгел ih була.
  
  
  «Беҙҙең интернет бәләкәй һеҙ хәтерле?» Ул ih һорай.
  
  
  «Эйе», - терр. нахмуриваться. «Әммә һин ярҙамы менән ҡот осҡос булырға мөмкин».
  
  
  «Бынан тыш, - тип өҫтәне Джерри. «Беҙ был юғалтыуҙар булмаясаҡ. Беҙ күберәк аҡса түләү Oni ҡарағанда, беҙ ҡасан күргәнебеҙ үҙ тормош. Тимәк, беҙ китәбеҙ, беҙ уны файҙаланырға йыйына, кейеме өсөн ҙур булмаған магазинчик асыла ».
  
  
  Шул тәьҫир иткес моменттарында барлыҡҡа мин, игеҙәк түгел, бындай тип бөтөнләй алйот, тип заполнить.
  
  
  «Тимәк, һиңә кейем-һалым магазины асырға йыйыналар, ошонан башланып китте», - тинем мин. «Һеҙ уйланырға мәжбүр һәм был, һеҙ ҡасан да булһа ҡайтып китә, тимәк? Һеҙҙе, тотҡондарҙы, һеҙҙең дә белмәгән түгелме? "
  
  
  Покачать терр башы: «Беҙ бөтөнләй булмаған тотҡондары. Беҙ килә лә китә, тип теләйем. Беҙ арыныҡ взаперти ултырып, гулять беҙ бөтә йорт. město. Һәм беҙҙе бер кем дә туҡтата ».
  
  
  «Әлбиттә, - тинем мин. «Һеҙ ҡайҙа барырға теләйҙәр, сөнки был таш ҡәлғәһе тирәләй юҡ сыға, бынан буйынса һауа. Әммә был әйткән кешеләре, һеҙ телисез ташлап траву, һәм һеҙ ошоно алып ih һорай. Шул саҡта һеҙҙең тауышығыҙҙы ишетмәнем, был хаҡта күптән инде яҡындарым булырға тейеш, - тип уңыштары менән шулай уҡ бығаулы ҡолдар һеҙ булмаҫ инегеҙ ».
  
  
  Безраздельный ih хәҙер уның иғтибарын йәлеп итә. Миләте кешеһе булған светящ Ih етди, һәм улар был ужасе-се three ҡараш.
  
  
  «Мин ғүмерен хәүеф аҫтына ҡуймаҫ өсөн, сыч көлкө килмәй», - ашығыс дауам итә. Был донъяла кеше бөтә көсө һәм ярҙамы менән Америка атом баҫырға ниәтләнә. Төп урынлаштырыу Ih бомбаһының аҡш-тан ҡала инде, бер-бер артлы шартлау һәм башҡа әҙер, әгәр беҙҙең талаптарҙы үтәү менән ih яғында ла ».
  
  
  Ул, сәғәткә ҡараны. «Әгәр мин Варнов тиклем бара алмаясаҡ, ул берҙән-бер ҡоролма актив бәлки, тәүге атом бомбаһын юҡ итеү Нью-йорк һәм бөтә эго-ике сәғәт эсендә кеше».
  
  
  Ул, кивнуть, улар һөйләгәндә бер ҡасан ауыҙ изумленно. «Эйе, был-факт. Һәм һеҙҙең өсөн, ҡыҙыҡай, алйот был блондинка мине көсләп туҡталмаған, дауам итә. Сөнки, Варнов иҫәпкә алмай, хөкөм үҙебеҙҙең илдә, беҙ - америка лагеры өс дошман берҙән-бер үҙәге булған.
  
  
  «Мин һиңә ошонан башҡа бер ҡасан да тере һәм ҡотҡарыу».
  
  
  «Ах, хоҙайым минең, - тине Терр. «Беҙ нимә ярҙам итә ала?»
  
  
  «Мин телем был процедура ҡулланыу өсөн, һеҙҙең өсөн ике лабораторияға алып килде, һәм ҡаланың бөтә торлаҡ биналар һәм кире уорнов. Тел ул, мин һеҙҙең бөтә һөйләгәнегеҙҙе өсөн, һеҙ унда нимә күреп, асҡыс мин был эго разгадки операция бирә ала ине. Был һәм тиҙ эшләүсе; хәрәкәт итеү ваҡыты әле! »
  
  
  Шунда уҡ улар икеһе лә һөйләне. «Постоять, - мин әйтәм, - Терр., башлана».
  
  
  «Һаҡсы булыр», - тине ул. «Дежур итеү ваҡыты әммә Маркус өлөшө ҙур. Профессор ишекте комнатка өсөн ул йоҡлаған бәләкәй генә шөғөлләнә, тойола, ҡорос буйынса ныҡлы эшләй. Һәм беҙ уны бер һәм кире оҙатыла. Уның сигнал төймәгә басыгыз, варнов көнө яҡынлашты һәм башҡа яҡтан асыла, үҙенең тимер рәшәткә аша һөйләү һәм тыуған створка. Был көндә асҡысының юҡ булыуы; уны эстән асыла, - профессор китте һәм беҙ бер ҡасан да, бер ниндәй сәбәп буйынса ».
  
  
  "Яҡшы. -Ни тағы?" - мин огрызаться. "Эсендә нимә?"
  
  
  «Һеҙгә ҡасан инә, - тине Джерри, - һеҙҙең менән күреп телефон һәм кабинеттар өҫтәлде. Яланғас урын, башҡа мебель юҡ. Әммә документтары булған өсөн шкафтар. Ҙур һәм йыуан эсәк АҠШ сиктәрендә, бер ултырғыс эргәһендә эленеп стон. Офистарына алып барып тағы бер ишекте буйынса ...
  
  
  "Минут көтөгөз!" - терр. ҡырыла. «Был карталар өсөн сейф стенной була. Ярай, сейфтан түгел. Әммә квадрат закуток.
  
  
  «Һеҙ быны ҡайҙан беләһегеҙ?» Ул һүҙ һораны.
  
  
  «Сөнки бер көн, ҡасан керә ул, был уның күрҙе. Был картаны ҡала һәм упҡындар ята иҙәнгә төшөрөп стон аҫтында ырғаҡ менән мәҫәлән, фут квадрат. Өҫтәл янында варноу тарҡатыу ҡағыҙы булмағас, ул, булырға тейеш, уҡыусылар, мин көтә әлегә. Һалып, көтмәгәндә уның картаһы һәм město ҡағыҙы алырға онотмағыҙ.
  
  
  Ул усмехаться. «Йә ул уйлана, мин бик йәйенке, стон айырыу өсөн үҙенең упҡын булғандыр-белмәйем,-тип. Һәр хәлдә, эшләрбеҙ уны, тип, бер нәмә лә күрмәй, һәм мин шул ваҡытта бигерәк тә ҡыҙыҡ түгел ине. Икенсе тапҡыр, уның ҡасан мине ебәрмәҫ өсөн, карталарҙы бер урында булған, бер ниндәй ҙә ҡағыҙ ».
  
  
  «Һеҙ уны нисек айырырға?» - мин һораған, үҙ фараздарын раҫлар өсөн ябай обоснованный.
  
  
  «Мин бында туранан-тура түләү родина», - тине Терр еңел ишара менән йылмайып, күкрәген аҫтында һул өлкәһендә күрһәткән. «И, һеҙ нисек күргән, беҙ үткәргән төрлө костюм, беҙҙе айырып өсөн».
  
  
  «Яҡшы, Джерри, дауам итә. Был офистарҙа бүлмәһе менән йәнәш? "«Ярай, ысынлап та был ҙур бер бүлмә, занавеска бүленә.
  
  
  
  
  
  Бер яҡтан карауат, йорт йыһаздары һәм әйберҙәр бер нисә кисеүен, ул офисы менән шөғөлләнә. Икенсе - мин дә һораманым. Беркасан ла күрергә, уйланырға, унда ниндәйҙер ҡорамал. Ах да, ә был эске телефон тирәләй тағы бер карауат янында була.
  
  
  «Һеҙгә ҡасан да булыуын ишетеп, уның был телефондан нисек һөйләшергә?»
  
  
  "Бер тапҡыр ғына. Әммә был үҙенә күрә двоякий һөйләшеү булды, һәм был уны аңлай алмай »
  
  
  «Ике тапҡыр, ҡасан ул унда булһа, шылтыратығыҙ эму», - тине ул, апай. «Миңә лә аңламайым, - тип һөйләйҙәр уның тураһында. Әммә мин уйлайым, хәҙер беләм ».
  
  
  «Мин был хаҡта һөйләй, Терр».
  
  
  «Ярай, рассерженный ул бик күренмәй. Һәм ул нимә әйтә кеүек: тыңлап, мин дә бер тоноп, генерал, янау түгел. Исегездә тотоғоз, әгәр ул китте, һәм барыһы да минең менән киткән. Шул иҫәптән Мәскәү һәм, генерал, уның менән килгән ике конференция чемп. Ләкин ниңә бер-береһе юғалһа ». Ә унан һуң пауза яһар һәм уны әйтә: «Был һеҙ ни ҙә булһа әйтеп, генерал?»
  
  
  «Мин беләм, тип әйтә уның генерал», - тине ул. «Әммә мин был күп нәмә тураһында һөйләй. Варнов системаһы булһаҡ шундай булабыҙ, була, әгәр ул. бөтә ҡалаларында, шул иҫәптән Мәскәү, уның менән бергә үләм. Salaud, уның уҫал ғына түгел, уның аҡыллы чертовски.
  
  
  Был минутта минең аҡыл закружиться, әлегә уның пландары татыу, төрлө аспектта анализланды. Шул саҡта ул былай ти: «бер яҡтан, ваҡыт - иң мөһим фактор. Мин уны күреү түгел, әммә хәл итергә ашыҡмай. Бер көн уны һеҙ уның буйынса ала маркус бирергә мәжбүр. Тик мин уны асыу мөмкин түгел Варноу мәжбүр, әгәр ҙә ул булып инициатива күрһәтте. Йәғни, әгәр һин ул ебәреү өсөн тағы ла Маркус.
  
  
  «Бынан тыш, прорубить мөмкин түгел, мин һинең өсөн, үлтерелгән Маркус түгел, көнөн асыҡ булып тора, Варнов эго ҡайҙан күрергә мөмкин. Маркус өлгөрә һәм уның тураһында ҡайғыртыуҙы да бигерәк, минең ишек алдында уның танау хлопнуть. Барыһы ла һеҙгә бәйле, ҡыҙым. Шул, булһа, бөгөн кем үҙен, мин тейеш ине,-тип ишек втыкать был, уның тулыһынса ябылыу өсөн түгел, һәм ул шулай эшләй, Варнов өсөн уны күрмәнем дә. Ә был мөғжизә өсөн ваҡыт кәрәк ».
  
  
  «Яҡшы идеялар бар, - тине Терр. «Шул, профессор кем раҫлай ала, уның менән йоҡоға китеп, түшәккә эго накачивать һәм сабылды. Ул уны бәҙрәфтә аҙаҡ ҡурҡышынан китте. Поспорить уның менән был мөмкин түгел, шуға күрә был кисеүҙәр ябыла, һыу йыуып, кабинет ишеге асылыр, һәм ҡорос һеҙ унан ҡасаһығыҙ. Аҙаҡ ишек аша әйләнеп ҡайтты ул һәм тоташтырғыс менмәҫкә варнов менән һуға.
  
  
  «Гений таҙа», - тинем мин.
  
  
  «Ә һин әлегә Маркус арына тура килә, - терр. ташландым, - бер көн көтә».
  
  
  «Биш минуттан мин бирермен», - тинем мин. «Улар һәм, теләйбеҙме, ҡыҙҙы әүрәтер өсөн маркус бында ҡала, һәм уның хаҡында ҡайғыртыр өсөн тиҙ бесшумно nen мөмкин».
  
  
  «Улар, ғәҙәттә, теләмәйбеҙме, беҙ ике кисәлә булған өсөн иртәнге», - тине Джерри. "Әммә уйлайым, сөнки ул белә?"
  
  
  «Тулҡынлана түгел, ул бөтәһен дә тиерлек әҙер була», - эй, - тине ул.
  
  
  Тынлыҡ тағы ла бер задумчивой эйәреп, ә һуңынан уның әйтер: «Хәҙер бар, беҙгә нимә эшләргә кәрәк, шул көтәсәк. Әммә шул тиклем оҙаҡ?
  
  
  «Шул сәғәттә ул», - тине Терр. «Был теләһә ҡайһы минутта булырға тейеш».
  
  
  «Әлбиттә», - тине Джерри. «Был бөйөк көндөң эго әммә әгәр, ер кешеһе өсөн вытереть менән Нью-Йорк, бәлки, ул булыр һәм сәбәләнмәйенсә, тегенселәр алына, йоҡларға теләмәй».
  
  
  - Раббы, - терр. простонать.
  
  
  Һәм ул бер нәмә лә әйтә, сөнки ғалимдың был мәсьәләләре һәм потенциаль һәләк, яуап менән бәйле, шаҡ ҡатырғыс минең мейем.
  
  
  Егерме бер
  
  
  Бүлмә мөйөшөндә ҡараңғы булыр инем,-тип дентының туалет өҫтәле, һәм мин уның өсөн ярышлап ултырып, тотош отгораживать көн итә. Минут сикһеҙ аға, ә минең хәле тураһында спазм вполне ҡурҡышынан итләс. Ниһайәт, уны баҫа. Бындай уңайһыҙ хәлдә ҡалған булһа, иҫәр, баларыңа иҫкәртеү көнө ҡасан асҡыстың тауышы моғайын.
  
  
  Ярты сәғәт үтте, уның ҡасан мөьминдәр, штопор яһау ала ревматизм, был ҙур, ауыр эш көнө туплау һәм йыйылған күңел Варнов легкомысленный баш тартып була, уның ҡулынан сигналдар ебәрә әҙер булырға, уларҙы шартлатыуҙан ҡалаһы нью-Йорк. күктә. Әгәр һуңғы сәғәттәрҙе эвакуацияланған һәм паника һәм милли рискнуть президент Манхэттен хәл түгел, был кешене яҙмыш минең ҡулымда буласаҡ бөтә.
  
  
  Көтә уны, ҡурҡыу хисе менән көрәш көсәйә, альтернатив етәсәгенә полдюжины планлаштырыу иҫәпләй. Һәм улар барыһы ла бик аҡыллы ине практична. Әммә һәр тупик инеүе - араһында һәм мин бар ҡорос Варновой көнө етмәҫ.
  
  
  Приглушенный тауышы коридорҙа нечеткий доноситься-ваҡыты менән туннель аша. Легар тауыш, ауыр аяҡтарын топот һаңғырау, металл лязг. Миңә ҡыҙ тыңлап, ҡолағы ҡыҫылһа һыу көнө, тип хәбәр, нимә ишетмәйһең был мөһим түгел, тик файҙа болтовней башлай, бер нисә ир-аттың, етмәһә, ашыҡмай, mimmo үтә.
  
  
  Һуңынан, унан һуң оҙаҡ ваҡыт тынлыҡ, ул ҡасан ниндәй хәйлә рискнуть стюардесса йыйылған, булыу-булмауға ҡарамаҫтан, ниндәй дәрәжәлә аҡылһыҙ тәүәккәл, ишек стук нацистарҙың нетерпеливый була, шунда уҡ улар өсөн асҡыс замок скрежет эйәрҙе.
  
  
  Инде уны, яҡшыраҡ йәшеренергә булып, кәнизәк һәм ҡасан Маркус заорать бүлмә белгертеп, профессор: «ул һеҙгә - Бәләкәй һылыуы-Сысҡан, - американдар талап итә.
  
  
  
  
  
  
  Һеҙгә был хеҙмәттәр икеһе! Ҡул профессор булыуы-быға сәфәр өсөн юғары, һәм уның, - тип әйтте, шунда килһә әгәр һеҙгә түгел, эттәргә скармливать һеҙ киске генерал.
  
  
  Тураһында«, Раббым, минән бәләкәй өс эт тешләгән сжирать был фәҡир», - тине Терр үҙ тауышы яғымлы. "Ашыҡ биргән, үҙе лә әлегә горячность профессорҙы юғалтҡан".
  
  
  «Мин уйлайым, һин булғанға крутость эго рәүешендә түгел, ә горячность эго, Терр ҡәҙерле», - һаулығын Джерри.
  
  
  «Мин ih ауазы ла, күрмәнем тип ih, юлдар», - ти ул һәм көнө-төнө йугереп барҙым.
  
  
  Тураһында«, Маркус!» - восклицать Джерри, - роше минут һеҙгә ҡайтырға мөмкин түгел ине, унан тыш, апалары кеүек минең килтерә?
  
  
  "Ҡайттыңмы?" - раздраженно маркус ҡырҡалар. "Ни өсөн?"
  
  
  Һәм мин ... мин яңғыҙ ир-егеттәр һәм хәҙерге кәрәк, һөйәк тоҡ менән түгел, ә был иҫке усты.
  
  
  "Wouldnt өсөн? Хәҙер был шулай? "- тине Маркус, уның тауышы ҡалтырап сыҡты ҡуҙ. «Ысын ир-егеттәребеҙ барлығы менән кескенә бер минут ә һин эшләй алаһыңмы?»
  
  
  «Кескенә ике минут бүлеү алмаҫ инеме икән?»
  
  
  «Мин бик күп экономия яһай алыр ине, ала ине, әммә мин проблемалар килеп тыуа».
  
  
  «Миндә түгел тинеләр. Һәм һин түгел кеүек тойола, тип рискнуть мин торайым?
  
  
  Ә һуңынан, унан һуң ҡот осҡос, пауза неуверенный: «Эйе, ҡайта ул. Бер минуттан да әҙерәк. Әҙер булыр!"
  
  
  Восклицательный знак ризалығы булған кеүек, ишек стук хлопнуть менән һаңғырау. Ә аҙаҡ ҙур тишина вакуум барлыҡҡа килә.
  
  
  «Беҙ секундты ла юғалтырға», - тине ул, түбән тауыш Джерри, - «булыуы һәм уның биләй булһын!»
  
  
  «Тегенсе, беркасан ла белер, тип, хайран эго», - пробормотать ул, пригибаться һәм уны тағы бер ҡат.
  
  
  Бер нисә секунд маркус ҡайта.
  
  
  «Кеүек күрә, уны әҙер, һөйәр», - тине Джерри.
  
  
  «Әҙер миңә күберәк һинд ҡасан булыр», - тине ул нервы вон менән смешок. «Тик мин ишекте Варноу һаҡларға тейеш, һәм раздеваться минең ваҡытым юҡ».
  
  
  «Алйот был көн тураһында онотмағыҙ», - тип яуап бирҙе Джерри. «Фил уның һаны егерме фут бейеклектәге ҡырағай һындыра алмаҫ ине, әгәр булһа, арахис эске бүлмәгә иҙәндән түшәмгә тиклем ҡаплаған ине».
  
  
  Күрәһең, бигүк алыҫ булмаһа Маркус теләк менән яуап бирҙе. Әммә бер нисә минут үткәс, ул ап-эшлекле испускать ворчание, джерри ҡасан әйткән: «О, хоҙай, был һинең бик!», һәм уның син арҡаһында туалет өҫтәле.
  
  
  Ул еңел, әммә тиҙ стилет менән алға йыраҡҡа. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, улар уның өҫтөнән суд хөкөм босния һәм герцеговина, ҡасан ҡорал күтәреү өҫтөндә киң эго арҡылы. Мин асыҡ күҙҙәре менән джерри төрҙәре киңәйә.
  
  
  Шунда, бәлки, ниндәй этәрә әллә хайуандар инстинкттан күҙҙәре менән ҡурҡытылған йәки Джерри, һәм миңә башын бороп Маркус яртылаш күтәрелгән.
  
  
  Шуға күрә бының урынына уның күкрәген втыкать эму лезвиеһы була.
  
  
  Эго ауыҙ итеп һөйләгәндәр, ә күҙемде асып ҡараған недоверчиво. Әммә һуңынан, тихонько һәм скривиться вскрикивать ғына, тиҙ выдать уны бысаҡ, селпәрәмә килде уның бөрө һәм джерри послушно.
  
  
  Лезвие григорьевичты һәм уны эго куртка вытирать ҡоралын тергеҙеү тураһында, аңлатма менән ситкә этәргән кешеләр был ужасе-се шул уҡ ваҡытта иң джерри нах тәне менән тырышыу файҙаһыҙ. Дернуть эго һәм уның яурынынан эләктереп, иҙәнгә һәм уның скатиться. Ул йыһан сикһеҙлеге ҡарай.
  
  
  Обнаженный простыняһының ситен менән үҙ тәненә ҡан таптары һәм Джерри ауыл вытирать, әлегә мин уның менән ҡарауын белдерҙе, уларҙың аныҡ кемдәр түгел, мин. Башҡалар, тип, бәлки, был ҡатышманы булыуына һоҡланып, тормош һәм үлем сирҡанырлыҡ тәғалә ҡырағай төҫкә яҡынлаша. Я ненавижу, йәки ҡан, мәйеттәр, мин әйтә алмайым.
  
  
  «Эйе, - тинем мин, уйлар невысказанном штопор тип яуап биргән ине, - тауыш, нисек булды был. Һәм әгәр мин арттан түгел, һәләк булыусылар миллион башҡа, невинный күпкә юғары ».
  
  
  Һуңынан уны һәм уның ҡалдырып, коридор буйлап аҫҡа һәм өҫкә ҡараш ташланы, уны ҡорос рвануть көнө һыуы бик ҙур, төҙөлөшө һәм дистанцион идара итеү өсөн улар үҙ сәғәтен көтә варнов.
  
  
  Хәүеф парҙар уҙа, потный минут. Ә һуңынан уның защелки сиртеүен ишетһәгеҙ, һәм ишеген саҡ-саҡ приоткрываться. Миңә уның качаться башлай, әммә тотоп һәм миңә уны эго втискиваться эскәс, нисек тапҡыр ваҡытында, шәрә арҡаһын мельком терр күрер өсөн, тыштан ишекте ябыу өсөн ул төрө буйынса шөғөлләнә.
  
  
  Бөтә бүлмәләрҙең ишектәре ябыла тихонько огляделл һәм уның уттары. Тасуирлама буйынса Джерри, ҡала телефоны менән ҡушыла nen ултырғыс, шкаф, АҠШ һәм Үҙәк Америкала ҙур өлөшөндә сиктәрендә картаһы, ул телгә алманы. Йәшниктәр уның проходиться буйынса ултырғыстар, тик улар заперта. Был уның тағы бер пасс картотекалар эшләргә, һөҙөмтә шул уҡ.
  
  
  Уның картаһын өйрәнәсәк. Балдан, ҡыҙыл фломастер менән һүрәт төшөрөлгән ручка, аҡш-ты урап ете ҡала һәм Панама каналы. Маҡсат өсөн емерелә. Бер кливленд ҡалаһы бар тирә-яҡ, мөмкин түгел ине, ләкин беҙ уның иғтибарын йүнәлтеү, сөнки бомба өсөн тәғәйенләнгән эго юҡ, таможня тейәлгән була. Фуада ҡала картаһы булһа, һәм, Кливленд тыш, улар тәртип ҡағиҙәләре булған: Нью-Йорк, Чикаго, Хьюстон, Лос-Анджелес, сан-франциско һәм Вашингтон, колумбия округы.
  
  
  Унда булған, ти, был тиклем һуңға ҡалдың баш ҡалаһында, ысын мәғәнәһендә, беҙҙең һуңғы һөйләшеү өсөн хөкүмәт сәғәткә тиклем алып барырға мөмкинлек бирә.
  
  
  Сылбырға эленгән ырғаҡтар һыу баҡыр сым картаһы ныҡлы була. Ырғаҡ менән уны эго ышаныс менән төшөргәндер, тип әйтә Терр булараҡ, уның тайник зиять йәки упҡын табып, йәшерен документтар йәшерә торған булғандар. Әммә шулай булған упҡын
  
  
  
  
  
  диуар аҫтында шыма булһа карталар.
  
  
  Мин башы, тип, упҡын стон ябай булыу өсөн, ғалимдар өсөн бик картаһы изобретательный варнов кимәлдә түгел. Хәҙер уның тауышы баҡыр һәм ырғаҡ менән эксперимент башланды, йәлп эгоһы төрлө яҡтан, әммә обнаруживает, тип, уны нығытыу һәм хәрәкәтһеҙ. Әммә бөтөнләй хәрәкәтһеҙ түгел. Сөнки, ул үҙе ырғаҡ потянуло, ул нажмите аҙ. Беззвучно шылдырылған стенаһының бер өлөшө һәм шунда уҡ квадрат, һауыт-шәрә, эсенә ҙур булмаған, тиреһен һыҙыра һәм фуада обтягивать записной китаптар серияһын, һәр һүрәтләү обвести бөтә булған ҡыҙыл гөбөргәйел, тип, һәр хәлдә, минең өсөн, күрәһең, сумаҙанды күрһәткән урынға подбрасывать-бомба.
  
  
  Ул урынға ҡуйған, йәғни, әгәр һеҙ тейешле аңлатма, ҡайһы ҡалала ниндәй зал бинаһы. Белешмә йәки башҡа распечатка етәкселеге башҡа мәғәнәһе юҡ.
  
  
  Был көсөргәнешле йәшкә тойолһа ла, башҡа ваҡытта нервы хәлдә, минең ҡарашҡа, - тинем мин сәғәт, бөтәһе ике минут үттеме-тип. Сөнки уның ҡулында була һәм ул, тағы ун минут вамоу йәки күберәк йәшәй алмайым тип, ҡасан минең терр булған ихтыяж тураһында ваҡытында иҫкәртә, һәм ул тиҙ өйрәнә башлай. селл переплет китап кеҫә кү ултырғыста ултыра.
  
  
  Хәреф һәм цифрҙар кеүек үк аңлашылһын өсөн башта кеше булып nen күп һөйләнелә, ҡытай кеүек кроссворд. Әммә мин ниндәй башватҡыстар күнеккән, ә донъяла иң бәләкәй агент, ул шулай уҡ яҡшы разгадывание сәнғәте кодты инеп аҫылына. Тиҙҙән уның nen коды американың билдәле булыуынса, ғалим варнов ҡулланыу дәүере. Код ла бик ябай һәм, нигеҙҙә бар, әгәр ҙә кемдер, математик формула эго изумительно әгәр хәйләкәр өсөн расшифровка, билдәле ни мин, уның эсендәге дошмандар тарафынан ватылған йәки бер ҡасан да ситтә АҠШ.
  
  
  Ул үҙенең иҫтәлектәрен пролистывать, мин шунда уҡ тиерлек башы кодты культуралары һәм принциптары. Облигациялар ручка һәм блокнот яҙыу өҫтәле янында уның менән булған эшләй стенографический тиҙ таба, төп ҡыҫҡартыуҙар һәм цифры ғына текст нигеҙендә һәм сиселгән, башы тураһында күргәҙмә үлем заговор. Уның сере варнов төҙөлөшөн үҙ эсенә бомба шартлау, стилус автономиялы актив менән туҡлана. Тире ҙурлығы еткән була был диск күләме менән лоскут доллар менән Микроэлектроника, эгон эшләр өсөн, бик ҙур алыҫлыҡтарға тапшырыла ала ҡеүәтле йышлыҡтағы сигналды - ҡулайламалар, нишләп кардиостимулятор хәтерләтә, әммә күпкә ҡатмарлы, һуңғы секундта бомба шартлата һуғып типкән йөрәге аша һуңынан бөтә Варнов.
  
  
  Был замысловатый, дистанцион идара итеү ҡоролмаһы булып беренсе битендә браузерҙәр ҙур булмаған әҙәм булараҡ, «инеү асҡысы». Ә һуңғы битендә исеме аҫтында: DISARM серияһында буйынса биш һаны булған, ул, нисек аңлатырға текст, асҡыс менән туп-тулы отключены һуңынан хатта исеменән тыш, улар тураһында сигнал алыу кеүек шартланы. Кардиостимулятор ҡотолоу мөмкинлеге был йөрәккә яңыртыу ашығыс варноу хәүефһеҙлегенә бәйләнгән.
  
  
  Әммә отыграть була. Шунан тыш, нисек хәрәкәт яйға сигналдар ебәрә, бомбалары эшләй башлай, бөтәһе утыҙ секунд ҡалғас, шартлап юҡҡа сығарыр өсөн.
  
  
  Спроецировать стеналарына һүрәттәр төшөрөлә һәм уны тиҙ арала үҙ аллы номер ih яландарында ятып аҡыл була. Мин безошибочный тиерлек хәтерләп, иҫкә алмай һәм реаль проблемаларын һ дюжина тәшкил итә ине. Шуға ҡарамаҫтан, ул ҡағыҙҙа яҙылған һанды клочок, минуттарын һанай һәм улар йыйған.
  
  
  Стилус өйрәнеү һәм уны тағы ла диск paper fold минут, ә һуңынан яҙып урынлашҡан чем-төрлө ҡала тулы исеме.
  
  
  Был яһай, уның киңлеге һәм уның асылы менән башҡа яҙмалары ee эллиндар кенәгәһен һалды. Ун биш минут самаһы аҡса тотонолған булһа ла, факттарҙы яҙыу өсөн сиселгән, сөнки мин туранан-тура эш ҡоролошо белемгә эйә булыу кәрәк, әгәр уны өҙөп план варноу тан йыйылды. Һәм уны, белер, тип, барыһын да иҫкә ала, әгәр яҙма формала деталде тәүҙә яҙылған. Һәр осраҡта, әгәр һеҙҙең менән төҙөлөшөн асыҡлау, шулай уҡ ул идара иткән еңел булһа, ҡәләм компас булараҡ төрлө нөктәләренә ҡағыла.
  
  
  Сунь һыҙып хәҙер ул, бик күләмле, ih өсөн яуаплы булған, һауытты стенной, ырғаҡ баҡыр нажмите өсөн, тишектәрҙе ябып, һәм карта бер урында аҫып.
  
  
  Һәм ул бүлмәһенән килеп инә тихонько кисеү көнөнә һыуҙан башҡа. Улар ҡыҫыла, уны ишеткән икән, тип, мин аңлайым кеүек, тауыш һәм терр варнов тауыш яуап була. Мин һөйләшеүенә иғтибар итмәй, ҡасан выдать «люгер» ишек тотҡалары һәм кобураһын алып сыҡҡас. Әммә бының асылы шунда, көйәрмәндәр өсөн поспешность варнов тип килгән «ашығыс тәжрибә, кисекмәҫтән әҙерләргә тейеш була», ә был ҡурҡышынан Терр эй, иҫ киткес тағы бер нисә менән мин профессор, ир-егет бындай ҙур булды, тип мәжбүр итә уны һалдат. шулай уҡ үҙенең күберәк.
  
  
  Бүлмә ишеге асылып, һәм ул ҡасан яйға инде, миңә салбары өҫтөнән аҡ жакет торған Нокса профиль лаборатор Уорноу, ҡулбашына ҡулын һалған-Ҡыҙылталдың, уның ҡасан, будуарный кейем кейә, күҙе менән ҡарай төрө, эму притворный. һөйгән.
  
  
  Варнов сәстәрең ҡара булған, ныҡ седина бутҡаға. Уның янында бәләкәй генә булып морон
  
  
  
  
  
  төҙөк һыҙаттарҙа йөҙө һәм тәне һомғол, ул мурт күренмәй тиерлек. Көҙән тиклем улар, булып сағыу йәшел күҙҙәре эго ҡото әлегә ул, хисе унда бер ҙә булмай, һәм улар иҫ киткес ҡаты булыуға ҡарамаҫтан, зөбәржәт кеүек, ул донъяла иң ҡеүәтле милләт-эй үҙенең йәшәүенә ҡурҡыныс янай. Ир-аттар, һәм, йәки ул бер раундтары менән уның игеҙәк доньяға терр үтә алыр ине.
  
  
  «Һин һәм һине бөгөн кис уның һеңлеһе өсөн ебәрелгән», - ти ул хәҙер. «Маркалы үҙенсәлекле булды тип билдәләне һәм киске шампан. Ә һуңынан оҙаҡ төн үткәреү бергә ята рәхәт ».
  
  
  «Был мин бик икеләнәм, Варнов», - тине ул. эму, артта бүлмәһенә ингән «Люгер». «Мин көтә, тип, кис булып ҡайтты минең бөгөн һеҙгә әсирҙәр сифатында ҡушма штаттары ҡаласаҡ».
  
  
  Кешенең эгоһын ҡолап флагы башҡарырға рөхсәт итә, уның ҡасан, миңә борола. Әлегә уның нащупывать һүҙҙәр әйтә ул: «Терр, үҙ бүлмәһенә ҡайта. Унда теләгән, көткән була һәм һеҙҙең өсөн һәм һеҙ кейгән апай, һеҙҙең өсөн ул ҡасан килде ».
  
  
  Ауыҙ асып уның, өсөн нимәлер әйтә, һуңынан ашыға.
  
  
  «Мин белмәйем, һеҙ кем булыр», - тине тыныс Варнов, уның тыныс йөҙө сағылдыра. "Был һеҙҙе ғәжәпләндерер?"
  
  
  Булды, ләкин ул бер нәмә лә әйтә.
  
  
  Күн креслоһына килгәндә карауат эргәһендәге варнов ауып төшә, ҡулындағы сатраш сатраш аяҡтары һәм күкрәге. «Һин уйлама, Карте, - дауам шепот менән ул йылмайҙы, - мин бындай хәлгә әҙер түгел, был нисек? Әлбиттә, юҡ. Ошо бүлмәлә уның бер ҡасан да сыҡмаясаҡ, һинең менән тере. Әгәр ул үлә һәм, шул уҡ ваҡытта доъя көлгә әйләнде тиерлек ».
  
  
  «Барыһы ла мин беләм, - тинем мин. «Мин һеҙҙең йәшерен документтар сиселгән, килешеү һеҙҙең һәм эҙһеҙ үтмәй. 5-21-80-54-7 был һан-таралғанлығы да һеҙҙең өсөн? »
  
  
  Маниакаль кешенең эгоһын аңлатма тоҡана, һәм ел тәржмәлә шәм кеүек. Ниндәй-шул уҡ ваҡытта уны яҡын күрергә мөмкин, сөнки эго шестерня аҫҡа күсте аҡыл, ҡапыл осрашыу, һуңынан альтернатива һиҙмәй.
  
  
  Пожимать аҡһыл йыуаш йылмайып һәм уның яурынынан төшөрмәгән. «Ярай, - тине ул, - ахыр сиктә, бер ни әһәмиәткә эйә түгел. Бөтөн кеше, барлыҡ ептәрен булдырыу тейеш иҫәр үлем килә ».
  
  
  «Изге философия», - тип яуап бирҙем мин.
  
  
  «Беҙ икәү, - уны дауам итә, - беҙ шул бүлмәләрҙең береһенә зиндан, тығыҙлығы донъя менән идара итә. Был хаҡта уйлайым. Был хаҡта уйларға ғына! Көс неприемный, беҙ улар ҡулында тота ». Ул пауза яһала. «Беҙ бергә һәм көстәрҙе берләштерергә кәрәк, донъяны үҙгәртә ала. Беҙ ултырабыз йәки башҡа юҡ, башҡа бер нисә минут түбәндәгесә булған. Нимә булды был? "
  
  
  «Беҙ был, беҙ башҡа», - тинем мин. «Насар белә, хатта еңелде, уйын ҡасан тамамлай. Ҡабул итә һәм үҙен юғалта. Ә хәҙер - утыҙ секунд бирә һезгә ярҙам итергә ҡарар итә. Минең менән китте, һәм суд алдына баҫа, ултырып йәки был вафат булған. Шәхсән ул, ышанам ни, һеҙҙең үлем һайлай. Сөнки ни өсөн выдать һин ошонан, күберәк кәрәк булһа, бер ни тиклем хәүеф минең муйындан.
  
  
  Бер ҡулдың бармаҡтары спазмировать, поет месить йыуан ручкаһына кресло йомшаҡ, әкрен Варнов кивнуть. «Яҡшы, һәм уны һинең менән барам», - тине ул. Разжимать һәм уның аяҡ, күренә, йыйыла тора.
  
  
  Ләкин уның эткә шунда подлокотник ултырғыс. Өҫкө өлөшөндә барлыҡҡа килгән элмәккә йомшаҡ ҡулын йәшереп тигәнсе, консолидар яҡтыртҡан ҙур булмаған асылды. Nen ҙур ҡыҙыл төймәгә барып булмай, тумблерҙар циферблат һәм фуада.
  
  
  Ағасты ҡапыл ул усындағы төймәһенә буйынса, уның күкрәгенә прострелить эму. Шуға ҡарамаҫтан, уның инде башҡа циферблат һыу ҡулы һуҙыла. Шуға күрә уны атып уны тағы бер ҡат. Переключатель ҡул приводтары һәм йәнә әйләнеп ҡайта. Мин дә беләм, кешеләр үлгән йәки был иҫ киткес тырышлыҡ һуңғы рефлексивный спазмдар булһа, улар менән секундына мәңге бөтәһе; әммә, минең ғәжәпләнеүгә ҡаршы, ҡулына төшә һәм шул уҡ ваҡытта дернуть тумблерҙы дауам итә.
  
  
  Нәҙек өндәр өсөн ҡыңғырау сирена һәм алыҫ щелчок завывание приглушенный эйәрҙе. Әгәр бындай тауыш һәм ишеген ҙур таш стеналар аша үтеп ҡорос яҡынса ярты, бәлки, ул белмәй, тип, тыштан был коммунаның эшсе һәм һалдат, булып ҡысҡыра, лязгать, ҡолағын өҙөп ярҙам саҡыра.
  
  
  Мин уның варноу теләүен әйтергә мәжбүр булды, унда ул ашатылған стилус мөһим, шунһыҙ булмай ине кардиостимулятор сигнал детонировать юҡҡа сығарырға ярамай. Әммә хәҙер ул үлек булһа, мин стилус булып, ситтә һәм һуңғы секундына утыҙ тикаль. кешелек тарихында иң күп һанлы көслө шартлау.
  
  
  Закатываться Вамов күҙҙәре, слепить үлгән, ҡасан, сәғәт уғы минең ҡараш ташланы, ул наклоняется, уны өҙөү һәм шундай уҡ күлдәк хәрәкәтенә ҡамасаулыҡ эго пиджак менән тиерлек. Стилус һәм тағы була; оҙон муйын көмөш сылбырға эленгән эго һыу яһа!
  
  
  Эго күкрәгенә шәрә ине, әммә ҡ лихорадит. Өзлөп майҙанында ҡан менән четырехдюймовый вытереть уны тире, өс яҡтан уратып пластик йөй. Ул, тире аҫтына һәм бармаҡтарға дәһшәтле лоскут просовывать крайы, тирә-яҡ менән бәйләнешкә инеп, кескенә нөктәләренә асыу өсөн асҡыс спираль фуада эго.
  
  
  Энә лә тота һаҡ булығыҙ, нейрохирург булараҡ, скальпель эшләй, уның өсөн осона ҡағыла уртаҡ фекеренсә, электрон комбинация разогрев өсөн сигналдар ебәрә була: һикһән ете... илле Биш... егерме бер...... дүрт!
  
  
  Сәғәт хәҙер минең ҡарашым төшкән. Дүрт -, өс -, ике - һәм бер - бугай
  
  
  
  
  
  
  ! Шартлау ваҡытта ҡала һәм емереү өсөн, һәм шулай башланым да ул, дүрт секундҡа тиклем склады бар ине. Һәм ҡөръән!
  
  
  Йәки булған?
  
  
  Ул, подлокотник ҡарап ултыра. Ҡыҙыл төймәгә өҫтөндәге яҙыуҙар: САМОУНИЧТОЖЕНИЕ. Переключатель өҫтөндәге яҙыуҙар: ALARM. Циферблат фуада ул хәҙер тикшереү. Браузерҙәр ул «ТОТҠАРЛАНЫУЫ ЕМЕРЕП» алтмыш минутҡа тиклем нуль обвести һәм градация була. Указатель уғыл, ул Варнов, күрәһең, ну тиклем кәметергә тырыша, алтмыш тебе.
  
  
  Алтмыш минутҡа тиклем нимә? САМОУНИЧТОЖЕНИЕ брылев йәшел өҫтөндә ҡыҙыл төймәгә күрелмәле. Ишектәр өсөн ваҡытлыса булған башҡа төймәһен тартҡан, шуға күрә мин, ышанып, тағы шул уҡ төймәһенә баҫығыҙ. Бер нәмә. Йәшел янғас йәһүҙиәне дауам итә.
  
  
  Тыңлай уны. Вдалеке ҡысҡырып ҡыңғырау сирена һәм хәүеф гудеть дауам итә. Накинуть, башына сынйыр Варноу һәм уның ҡәләм, һыу ҡоролмалары көн һәм сунь минут ҡулында пистолет менән ташлана. Кинәт уның распахнутая ишегенән, ҡыңғырау тауышы оглушительный һәм сирена һәм мин хайран ҡалдым. Тикшереү уның, ҡорос ишекте ябып бармы, һәм кемдәр өсөн таба алмай варноу тәне ингәндә, бүлмә һаҡлау һәм туннель аша ташланырҙай булып. Тәүҙә ул, көн күрергә ашығығыҙ һәм игеҙәктәр бер кем дә йоҡом килмәй.
  
  
  Ул уны ҡасан барып етә, шуның өсөн сират артҡа ҡарай һәм винтовкалар менән ике һалдат күренде. Камера ҡыҫылып көнө уның һыу, улар ҡасан атып, ләкин тейҙерә алманы. Һаҡ булығыҙ атыу буйынса алдынғы һыҙығында булған, уның ҡулында. Ҡасан кувыркаться һәм уның кәмеүен, башҡа күрһәткестәре өсөн тиҙерәк сигенә.
  
  
  Ул, үҙенең исемен һәм ишектәр крикнуть герольд. Тәҙрәнән күҙҙәрен ҙур терр, һуңынан асыу өсөн, мин теләмәүселәргә, ишек һәм захлопывать.
  
  
  Неприметный ике ҡыҙ булып кейенгән, килешле һоро костюм тиерлек. Бер нисә көн ултырған бәләкәй генә сумаҙанында була.
  
  
  «Был хаҡта онотмағыҙ», - тинем мин. «Беҙ хәл итәбеҙ, һәм һеҙ буласак бик тиҙ хәрәкәт итә, ih өсөн яуаплы. Һеҙ әҙерме?
  
  
  Икеһе лә етди кивнуть.
  
  
  «Кеше тирәләй ҙә һеҙ ҡасан да пистолеттан атыу буйынса?»
  
  
  «Мин пистолетынан сәпкә атыу буйынса үҙе тирәләй минең атайым өйрәтте», - Терр тәҡдим итә.
  
  
  "Джерри?"
  
  
  Покачать уның башы. «Я ненавижу мәңгелек ҡорал. Әгәр тура килгән, уны артҡа курка төшөрөргә мөмкин ».
  
  
  Ул, кобураһынан пистолетын һәм маркус эго выхватывать буйынса осар тәнеңә яҡынлаша. Эго уның терр тапшырҙы. «Еңелгән атала», - эй, - тине ул. "Әйҙә, барайыҡ!"
  
  
  Боҙҙа һаҡ булығыҙ ih туннель була уның. Сигнализацияһы туҡтап, тиш боҙола. Беренсе сиратта, беҙ поползти боком тоннель, стонать ҡыҫыла бара. Мин алға поползти һәм шунда аҫҡа төшә, әлегә күрһәткестәр өсөн загляни алмай.
  
  
  Стена янында торған өс футтан яҡын һалдат винтовка менән наготове унан сигенеү. Мин күреүендә уның өлөшө секундҡа һуңғараҡ килгән, һәм ул атыу күкрәгенә эму. Был уңайһыҙ хәл минең маҡсатым юғары ине, һәм уның ауыҙ иткән эго ҡырҡа тотоп, алғы тештәре ярып таращить глаза пар, эгон алдынан мейеһе аша үтә.
  
  
  Ҡасан беҙҙең эго mimmo тәндән үтә, сирҡаныуҙы белдергән туҡтау менән ҡыҙҙы һәм аҫҡа ҡарай. Улар буласаҡ һалдаттарға үҙ ваҡытта пистолет. Ул, наклоняется өсөн, уны алып, ҡорал тапшыра һәм Джерри. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс пистолет ҡара уны, нисек була ул үлем тигән аждаһа. Әммә һуңынан, яурынына пожимать, ул. мин һорайым, ул нисек ҡулланыла, һәм ул, эй күрһәтә.
  
  
  Хәҙер беҙгә сығырға ынтыла, тирә-яҡ тоннель, ҡайҙа инде ул тикшереп, юҡмы икәнен һалдаттар йәшенер. Бер нәмә лә тапмағас, беҙ брылев көндөҙгө сыға. Беҙ һалдаттар менән бер нисә осрашыу һәм пар һуҡмаҡ полицей буйынса ашыға. ир-егеттәренең эш кейеме тиҙ һыу аҙымға барыуына беҙ. Ҡоралһыҙ ине уларҙың, шуға ла уны атып ih тырыша. Мин хатта уларҙың ҡотон алыу. тик өҫтән ҡараған был ҡыҙ менән любопытство.
  
  
  Ә һуңынан уны, хәтерләмәйем, - тип эш кейеме булһа ла, ҡыҙы янынан ситкә төрө ир-егет шулай булғас, мин алманым тип иғтибар менән ҡарай. Бәлки, шулай булһа типлаштырылған эш күп, тип тағы ла уларҙан бер-беребеҙҙән бөтә яҡшы билдәле була.
  
  
  Һәм уның тауҙарына әйҙәгән һуҡмаҡтарға ҡыҙы менән ябылған, ҙур һарыҡташтар күмелгәнлектән, укрытие һәм укрытие хеҙмәт итә. Унда ҙур ҡая ҡасан туҡтар, һәм тағы ла аҫҡа ҡара, күңеле булһын өсөн, беҙ нимә күҙәтәбеҙ өсөн, ике, ир-аттың формаһы, бер, айырма билдәләре тирә-офицер булып сыҡты-ҡаялар менән винтовка өсөн, алыҫ араға беҙ алтынсы н фут менән асып ебәрҙе.
  
  
  Уның беҙгә тауыш ишетә, һаҡлай һәм минең менән «люгер», эгон ваҡытта ла күтәрелде.
  
  
  «Мин бында түләй һәм туранан-тура әйтеп торалар, кем һин?» - мин офицер булам, - тине буйынса-урыҫ.
  
  
  Бәхеткә күрә, был телдә һөйләшергә өйрәтеп телмәр менән безупречную мин, әйтеүҙәре буйынса, һәм ул тиҙ-урыҫ: «Мин һәм мин был рашка майор иванов борис ҡыҙы ҡая мөхит ҡалҡыулығы үткәреүҙе йөкмәтте, унда уларҙа именлек булһа, әлегә тарыған ҡурҡыныс түгел ».
  
  
  Ухмыляться Офицер, мин күҙен асып ҡарай һәм әйтер: «был эш һалдат ебәргән эштәр майоры гер түгел ине. Һәр хәлдә, эш тәғәйенләнеше - был-минең шәхси бурысы, һәм был исем, Борис Иванов кеүек, минең списокта түгел ине. Сит ил кешеләре һәм уның төҫтәре лә хәтерҙә һинең менән, һис шикһеҙ, америка. Шулай итеп, һеҙ кем булыр инегеҙ Карте, беҙ улар охотится өсөн. Ҙур ауырлыҡ менән, һин тапҡыр кейенгәнбеҙ, беҙҙе бер нисек тирәләй ». Был офицер бик оҙон обвинительный бәйләмесе ҡасан деклорацияһы, ул ҡото алынған ҡыҙ украдкой.
  
  
  
  
  
  Офицер ғәйепләнеп төрмәлә саҡта оҙон деклорацияһы, ул ҡото алынған ҡыҙ украдкой. Хмурый озадаченный ҡараш уларҙың кешеләргә, уларҙың телен аңламай түгел, улар һөйләргә була, әммә шул уҡ ваҡытта уларҙың ҡотон һәм глупый тойола, сөнки рус винтовкаһы менән безжалостно взводить позицияларын ҡарап Терр-ни паникаға яҡын.
  
  
  «Һеҙ уң ҡулын асып, - тине офицер иптәштәр, - ерҙәрен ҡулдарында пистолет һәм ябай. Һәм шул ваҡытта һин беҙҙең менән барҙы ».
  
  
  Һуңынан тирбәлеп етеҙ, ҡасан ике ир, пистолетҡа емелдәп ҡарап түгел, эргәһендәге безвольный ул тота, уны бармаҡтарығыҙҙы көсөргәнештә, һәм «люгер» ергә төштө. Стук тымыҡ, ул уны эшләй приземление, баларыңа бер ҡасан да була. Грохот ике тауыш өҙөлгән, бер-береһенә яҡын яһамаһын, ҡулдары, әйтерһең, мин ҡолағымды хлопать буйынса ҙур.
  
  
  Әлегә уның хисе менән тулы нереальность күҙәтеп, офицер булараҡ, күҙҙәре проткнуть башы бер, яй отшатываться, ҡаяларын селпәрәмә килә, повалиться боком һәм винтовкаларын ташлап ерҙә.
  
  
  Эго дуҫ, утлы яра ала муйын, ҡыҙыл изливаться, уның ҡасан һәм алға ҡолап төшкән тубыҡҡа, ҡулына винтовка хәлендә һаман.
  
  
  Ә мин артта, һаман ауыр Маркус пистолетын дымящийся күрһәтеү, Терр ултырып, оло түңәрәк ойоштороп, уның матур ауыҙ, өнһөҙ ооооо ...
  
  
  Джерри пистолетын тота ла, һәм була ла. ялҡын артҡа күтәреү һәм һөҙөмтәһеҙ булыр.
  
  
  Шунда үҫһен Терр пистолет, заорать һәм ергә төштө. «Һин - һиңә кәрәк булһа - атыу бер үк ваҡытта», - всхлипывать ул, Джерри ғәйепләй, улар, әнисә менән һалдаттарҙың үле, илай ҙа.
  
  
  Ҡыҙылталдың башы похлопать взлохмачивать белокурый, ул, әлбиттә йомшаҡ әйткәндә: «мин һинең алдында бурыс, детка. Боже мой, мин шул тиклем һине мин тейеш! »
  
  
  Люгер заземлять уны үҙенә ала, ә һуңынан ике ih үҙенә алыуы оят, - тине ҡосаҡлай һәм: «Барып, бәләкәй һалдаттар, китергә!»
  
  
  Ике тиҫтә
  
  
  Беҙ тиҙ ҡалҡыулыҡтың түбәһенә менеп, уйһыу пригибаться, перебегать менән таштан ташҡа, һыуға кружить вертолет майҙансығынан башланасаҡ. Бина алдындағы асыҡ урындарҙы тултырыу өҫтөндә беҙ һалдаттар булдыҡ, беҙ эҙләгән. Ҡайһы бер эш биреүселәр мылтыҡ, һунар һәм беҙ улар өсөн дә. Пробираться булыуы мөмкин түгел, шуға күрә беҙ араһында ике ҙур булмаған формала боронғо монстр, таштарын кеҫәһенән на корточки спрятаться ултыра.
  
  
  Шаҡ ҡатырғыс менән ҡыҙҙар ултырған кеше, был ҡорал тубыҡҡа һалығыҙ.
  
  
  «Мин аңлайым, был нисектер һине ҡулы менән бара, - тинем мин. «Һине күргән һалдаттар ҡорал ни?»
  
  
  «Сөнки, - тине Терр, - беҙ ҡасан күргәнебеҙ һәм эшсе аҫтында яҡынлаша төшкәс, уның итәк аҫтына билбау засовывать пистолет, пиджаки һәм уның накинуть. Джерри билдәһе ул эшләй, һәм уның яһарға ла шул уҡ хәл. Беҙ был ком йәрәхәттәр алмай, әммә мин уйлайым, әгәр улар был ҡоралды күреп, улар тревога күтәргәндәр. Шуға күрә, винтовкалар үҙебеҙ менән һөйләшеүҙәр башлай һәм ҡасан һәм офицерҙарға хеҙмәтсе эго выскочить-рус, ул шепнуть һәм джерри әйтте: «Выдать һәм пистолеттан атып, уны һиңә ҡасан ткнуть» ».
  
  
  Тын терр: «был Тик уны күтәрә алмай. Ул струшивать, шулай түгел икән, һеңле? "
  
  
  «Ул, моғайын, атып йылан була алмаҫ инем, әгәр ҙә ябырбыҙ уны, өсөн миңә һуҡты», - тип яуап бирҙе Джерри.
  
  
  «Һәр осраҡта, - мин әйтәм, - ул аҡыллы һәм ҡыйыу чертовски уйын уйын булманы. Һеҙ ике бесәй бик аҡыллы. Шулай булғас, ни өсөн заполнить блондинка һин алйот? "
  
  
  Кривой менән джерри йылмайып яуап бирҙе. «Ярай, - тине ул, - беҙ күптән беләбеҙ, тип үҙенең өҫтөнлөгөн тойған ир-аттар оҡшай. Әгәр һеҙ бәләкәй сексуаль блондинка ә, егет, һеҙҙең күпкә күберәк ала аласаҡ, әгәр мил эму бирә, ләкин рут иҫәр ».
  
  
  «Был эштең яртыһы ла түгел», - тине Терр. «Завеса әгәр һеҙ шундай төтөн эсендә йәшенеп, һеҙ, бәлки, ҡарарға, тыңларға, уйлай һәм һәр бер тапҡыр беренсе урынға сыға. Сөнки, пустоголовый тойолмаймы һеҙгә, һеҙ икенсе планда башынан китмәне. Хәүефле күренгән һиңә, мебель кеүек. Шуға күрә һәм ҙур тәгәрмәсле, ул һеҙҙе алдарға маташыу, төрлө ысул, барлыҡ серҙәрен асып бирҙе »
  
  
  «Һеҙгә ҡасан да булһа, шпион тип уйлаған?» - смешок менән һораны ул.
  
  
  Кивнуть Ih тиерлек башына типте.
  
  
  «Буйынса-үҙе теләгәнсә, - тине Джерри, - беҙ ни шпионить. Корпорация етәкселәре өсөн. Эшлекле әйбер. Әммә был ҡатмарлы, безжалостный уйын, һәм беҙ уны тамамларға теләйем. Беҙ уйлағанса, был ғәҙәти шарадалар тип ялған булмаҫ ». Текә таш уның ҡотон алыуҙан туҡтаны. «Ҡайһы бер ялған. WACS беҙ ҙә ҡушыла аласыз, күберәк ял һәм хәүефһеҙлеккә ҙур булды ».
  
  
  Кивнуть, ул загрузить яңы тотҡос булып «Люгер». «Әгәр беҙ ҡасан да булһа ҡотҡарырға бынан тере, һеҙ уны хәтерләп, ҡыҙыҡай», - тинем мин. «Һеҙ күп талант бар», - тип өҫтәне ул. усмешка.
  
  
  "Һин насар уйлап, һайлап тере?" - терр әйткәндә, көлсә, ирендәре.
  
  
  «Һеҙ намыҫ менән мин булды. Хәҙер асыҡтан-асыҡ түгел, был бик яҡшы күренә. Улар үҙ сәғәтен өйрәнеү. «Мин хистәр шундай, тип, вертолет менән беҙ булдык был ашаса аҫҡа ҡарай түгел, әгәр ошо минутта егерме биш быуат ривненский таш ҡәлғә, беҙ күктән аҫҡа ҡарап булмай. Йәки өҫкә - йәһәннәм булыр ».
  
  
  "Был нимәне аңлата?" - Джерри әйтеп, уны өҫкә взлетающий ҡаш. «Презентацияһы, артабан уны был донъяла ла бәхетле. Әммә мин әҙер түгел ».
  
  
  «Минеңсә, һинең дә яҡшы белә, тимәк», - тип яуап бирҙем мин. - Һәр осраҡта ла, был фаразға ғына обоснованный. Әгәр ул һәм хоҡуҡтары, йәғни һин алдан иҫкәртеү яҡшыраҡ ничуть не пойдет. ".
  
  
  
  
  
  
  «Вертолет менән идара итә бел һин?» - Терр тине.
  
  
  "Эйе. Теләһә лә, - тип уның осаһына ала. Минең хәтер ҡалаһының топографияһы тураһында күсерелә һәм беҙ яҡын ине. Әммә әгәр барыһы ла яҡшы барһа, беҙҙең пилот булып, уның һәр дюймын был илдәр белгән ».
  
  
  Искоса таштар араһынан аҫҡа, арауыҡ аша уны ҡото. Вертолет майҙансығында баш мин үҙем һулдан үҙәгенән алыҫта ултырған. Эго күсереп ҙур булмаған аралыҡ, һыу резервуарға яҡын. Һәм ул, ышан, тимәк, Ингрэм быуып ҡош. Ҡайҙа булды ул? Пилар ҡайҙа булған? Һәм тирә-яҡ территорияһында майҙансығы буш була. Тән һаҡсыһы үлтерелгән бөтөрөп булмай.
  
  
  Пилар, тейеш булһа, ҡаса. Йәки уны тотоп? Һәм, ниһайәт, уның үҙенән һорағыҙ, һалдат нисек белер, тип, һунар Карте кем өсөн? Үле Варнов ҡасан, кем һүҙ бирә ала?
  
  
  Логичный аңлатыу һайлау, күрәһең, шунда, йә булмаһа пилар тотоп, дөрөҫ һәм пытать nah буйынса, йә проговариваться ингрэм һәм ҡаса.
  
  
  «Мин вертолет майҙансығы хәлде тикшереү өсөн йыйылдыҡ», - тинем мин. «Һәм уны, теләһәгез, һеҙҙең өсөн, ҡыҙым, бында ҡала. Беҙгә бер ҡасан да килеп алалар, бергә өс. Икенсе яҡтан, әгәр һин бер ритмын, тын ала һәм заполнить иҫәр, тип әйтә ябай һәм йәшенеп ҡурҡмай, атып тамамланды әлегә тиклем булмағайны ».
  
  
  Ул, усмехаться. «Һиңә ҡыйын түгел тупица заполнить?»
  
  
  Аҙ улар усмехаться, мин йылмайып ебәреү разбавить һәм пар.
  
  
  «Хәҙер, - мин дауам итә, - был һеҙ шпион бәләкәй таш араһында упҡын подушечка буйынса аныҡ күрҙе. Һәм ул тел өсөн, был һеҙҙең өсөн тирәләй бер даими күҙәтә. Шунда төшә ул, әгәр бөтәһе лә һәйбәт булыр, көтөргә ст төшөрөлә полукомбинезоны һәм уның кейеменә булһа, ул мине. Өҫтәүенә һеҙ был сигнал булмай, дубль өсөн тапшырылды. Дубль төрө бар һәм мин ».
  
  
  Икеһе лә етди кивнуть.
  
  
  «Әгәр һеҙ күрергә, тип, булған проблемаларҙы миңә, урыныңда ҡалаһың, әлегә мин сигнал бирҙем, тип кончать. Бәлки, ул да бөтөнләй үлек булырһың. Әгәр был һеҙҙең өсөн аңлайышлы, үҙ ҡылыҡтары һәм невинный сыға башланы. Һәм ҡорал менән эләкмәй. Ул ҡотола."
  
  
  Ул боролоп киткән, туҡталып. Подмигивать салют бирә һәм уны ҙур булмаған уның.
  
  
  «Иҫән-һау, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине Джерри.
  
  
  «Иҫән-һау, һин һәм уңыштар, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине Терр.
  
  
  Унда борол, һәм сумырға
  
  
  Егерме өс башлығы
  
  
  Бер нисә эшсе һәм һалдат күп була, мин уларҙың битендә бер төркөм буйынса артта шарь бинаһы өҫтөндә. Әммә ул ҡасан килә аша прокрадываться яр вертолет майҙансығы өсөн асыҡтан-асыҡ, бер кем дә уны ҡаршы ала.
  
  
  Хәҙер бушап ҡалғандай тойола һәм тирә-тымыҡ. Бигерәк тә мин түгел, ғәскәрҙәре булмауына күрһәтеп янай. Ярайһы мөмкин, тип, тирә-вертолет ҡарттары, убалар өҫтөндә һалдаттың тырышлығы үҙе туплау үҙәге комплексы, бында укрытие күпкә күберәк булған.
  
  
  Икенсе яҡтан.
  
  
  Выскочить тирәләй укрытие, ул вертолет майҙансығы помчаться өйөмдө һыу буйынса. Унда вертолеттар ҡарай. Улар ярышлап на корточки буш һәм яҡланмаған, күктә взлетающий әҙер. Минең сәғәткә электр тинем мин, ун дүрт минут ҡалғанда ул. - барыһы ла күп ваҡыт. Улар өсөн вильгельминаға, бетонды һаҡлау нөктәләре янында пост көнө яҡынлаша. Ябыҡ ишектәр менән, тәҙрәләр тимер рәшәткәләр менән бер ул һәм тирә-яҡ тар килгән, эскә загляни өсөн.
  
  
  Был ваҡытта ишек распахиваться. Ул, ничком күтәреү һәм кәмей «люгер», атыу өсөн яһалған булған. Оҙон ҡара сәсле, алсаҡ йылмайып һәм минең маҡсатым тик зубастый була.
  
  
  Был Пилар! Әгәр ҙә пистолет, ул ҡалдырған эй, бил бәйләп буламы ул, теләр женственный һәм ул бөтөнләй күренмәй.
  
  
  Ырғаҡ менән уның бармаҡтарығыҙҙы көсөргәнештә һәм спусковой усмешка тороп, һуңынан эскә ҡарарға ирендең полезть люгер полукомбинезоны һәм кобура.
  
  
  Пилар менән распространим объятия тура килде миңә. Һәм мин уны ҡосаҡлап үбергә. "Никак!", - тине ул. «Мин ышанам, уның атыу тауышын ишетмәй һәм уйлайым, сөнки һин, бәлки ...»
  
  
  Ул көлөп. «Тик уны яртылаш үле», - эй, - тине ул. «Баш бирешмәй. Ингрэм Ҡайҙа?
  
  
  «Ул уларға ала. Эго өсөн яза биреү өсөн, һеҙ уны бында килтерә ».
  
  
  «Һеҙ үлгәнһегеҙ ih« дисциплина », - тинем мин.
  
  
  Уға мин электән һоҡлана һәм тағы бер тапҡыр сигенгәйне. - Һин изученный күренә, ғилми-нәшриәт. Ул тын. «Һин ҙур ир-егет, мин һине юғалтыр инем һәм нәфрәт». Минең пистолет кобураһы ҡулын күкрәгенә йүнәлтте йолҡоп эго һәм уның буйынса, шулай тотороҡло, был киҫәге булып мөмкин булһа, тотҡондар был дисках. «Әммә, - ул дауам итә, - тауыш кеүек, тип әйтә, печенье крошиться, ә?»
  
  
  «Тимәк, һеҙ бөтә ваҡытта икенсе команда булды», - тине ул, ысынлап запинаться, сөнки шикләнә, - тип, мин һәр секунд уны үлтерергә йыйына.
  
  
  «Юҡ, - ти ул, - бик үк түгел. Ике уның агенттары, йөҙө менән ике тәңкә. Ул рәсәй хеҙмәт тай, шулай уҡ Америка агенты һеҙҙең заполнить. Мин яҡшы түләүҙе ике - ярай, ярай, бик яҡшы. Ә минең аҡса күберәк һөйөү, мөхәббәт, теләһә ниндәй илдең ҡарағанда, аңлайһыңмы? Бөтәһе йылмая ул.
  
  
  Ул, башын покачать. «Юҡ, аңлай алмайым. Бик асыҡ түгел.
  
  
  «Рәсәй - тип аңлатты ул, - һәм мин был операциялар ысын базаһында ссср хөкүмәтенең рәсми асыу йөкмәтелде, Варнов өсөн, мөмкин булып фракциялар һәм бойондороҡһоҙ генерал жизов эго тотанаҡлыҡ, ядро бомбаһы ҡарағанда тәү сиратта уларҙы хәрәкәткә килтерә.
  
  
  
  
  
  Был-асыҡтан-асыҡ һуғыш менән Америка. Шулай итеп, ниндәй-шул уҡ ваҡытта һеҙ уның союздаштары булған. Әммә аҙаҡ, ҡасан уны күреп, еңелеүсегә ярҙамға килә алмаған генерал Варнов тип яҡшыраҡ өсөн, АҠШ ҡөҙрәте еңә, миңә ышандырыу көсөн берләштереү. Бөйөк рәсәй өсөн был мөһим, һәм властарға буйһонорға хөкүмәт, нисек кенә боролош яһарға була ».
  
  
  Ул туҡтағас, бармаҡтарым ҡыҫылғандан ныҡлы спусковой ырғаҡ һәм уның хәҙер.
  
  
  «Бынан тыш, - тип өҫтәне ул, - мин генерал фантастик сумма түләнгән. Минең бүлкәте валюта аҡса әйләнә бүлкәттең ҡалын. Һәм, ысынлап та, аҡса - веб-көстәр, ул табыныу ».
  
  
  Эй йыйылған, - тине ул, Варнов тип, үлек,, әммә белдем, ул мин түгел, тип ышанам. Взрывчатка был бүлмәнең ишеген шартлата һәм көслө булырға тейеш, был тәү сиратта булған да иҫбатлаусы факт. Мин әйтәм, ҡарашын шул уҡ сәғәттә, минутта, унһыҙ нимә генә ҡала.
  
  
  Нисек кенә булмаһын беҙ уны, был ҡыҙыу фекер булып тупаҫыраҡ туҡтатыу, сығарыусы һәм пронзительный свист гримаса оскаливаться ҡасан пилар ҡысҡырып ҡалды.
  
  
  Мгновенное арҡаһында өс һалдат автомат менән һаҡ посында артҡы мөйөш ташлана. Жиз өсөн уларҙы иғтибар менән күҙәтеп генерал, үҙенең мундир маршала күркәм форма тегәбеҙ. Доберман һәм немец овчаркаһы менән көрәш сылбыры; уның алдында поводок саба.
  
  
  Был төркөмдә мин уратып жутко сущность, мин бойорғанса баш жиз пилар ҡорал ал, зинһар. Һәм ҡулына, сөнки мин уның менән шөғөлләнергә ласкать нежно, минең кейем үтеп, таба, һәм люгер, һәм стилет, ih һәм забрало.
  
  
  «Дошман грозный һоҡланам мин бындай, Карте, - тине генерал. «Мәрхәмәт һоҡланып түгел, әммә минең индерелгән. Шуға күрә, тип иҫәпләй енәйәт язаһын тап килергә тейеш. Шул тиклем һәм урынлы булыуы мөмкин тип, үҙен бер башҡа хайуандар өсөн бындай ашатылған. Хәйер, әлбиттә, был юғары тибы ». Многозначительно ул аҫҡа ҡараһа, эт була, улар, әнисә менән мин яуыз күҙҙәр, мин үҙенә күрһәткән һәм гениаль зарычать, теш ите изученный тиклем.
  
  
  Был уның әйткәнен, уның менән уйнала башлауы өсөн ҙур ҡаптырмалы ҡайыш телеп пропорциональ, вашингтонда Стюарт бүләк минән. Көтөлмәгән хәл осраҡта киләсәген уйлап, уның билбау застегнуть, эгон тотоу, тирә-яҡ полукомбинезоны. Минең был мәрәкә кейем төрө бирелгән, шулай ҙа иғтибарҙы йәлеп ҡаптырма.
  
  
  Истәк, тип, ҡайышты күптән тышына һыу тоҙланған, йәғни яландарында стюарт өсөн уны маҡтай, уны тулыһынса эшләнгән ҡаптырмалар водонепроницаемые.
  
  
  Ҡасан ул, күрәһең, хәйләкәр аҙым яһап, расстегнуть өсөн ҡаптырмалар, генерал тотоп ишара был.
  
  
  «Ҡаптырма менән ҡулдарығыҙҙы алығыҙ!» - ул прореветь. Уға итәғәт менән бындай төр, печенье кеүек банка ҡулы менән застукивать мин тан ҡалам.
  
  
  «Мин уны алыу һәм билбау килтерә!» - Пилар ул скомандовать.
  
  
  Һауалы менән «тотто» - «һеҙ - түгел - беҙ»? Йылмая, ҡайыш һәм Пилар расстегнуть жизывать эго тапшырҙы. Ҡайсандыр бер һалдат эт ҡасан буйынса, уны өйрәнә башланым ih, ваҡыты менән күтәрелеп фекер, ҡараш өсөн мин узкоглазый самодовольство ебәрҙе.
  
  
  «Прикрытие миниатюрный америка ҡорал-ысулдарҙы, - тине ул, - аҡыллы етерлек, һәр биш малай өсөн алдан рус. Һеҙ бында эсендә, ә? Однозарядный пистолет? Переключатель бысаҡ? Цианлы планшет йәки традицион? "
  
  
  Пружина защелки насар эҙләү өҫтөндә эшләй йәшереп, әйтте: «һыу кеүек ябай идиотский. Был кәкерсәктәр һәм йәшереп тоттолар...
  
  
  Прищуриваться улар, әнисә менән ҡаптырма-манекен, ҡасан мин-ловушке менән поразительные шартлау тауышы, тауыш шаңдау булып каньон һәм убалар аҫтында буйынса ҡыҫҡа разнестись сағыла.
  
  
  Ҡулы, ҡаптырма тотам, юҡ, мыйыҡ еңеүҙәр һәм яйға генерал культя заттар, уларға булған асыуы, әгәр ҙә ҡарбуз кеүек булды был серҙе. Повалиться ул ерҙә.
  
  
  Шул саҡта һалдаттар порезать муйынына ташланды һәм уны, ҡулынан тотоп поводок ул бер, ә икенсеһе - пистолет-пулемет. Элек ул ҡолап, һәм уны сабырға ҡыҫҡа сират эго егет пистолет тотоп, аҫҡа киловатҡа ih менән шөғөлләнеүенә, тир өйрәк уйынсыҡ кеүек булды. Мин пистолет тормош Пилар йүнәлтелгән, шуға күрә ул, үбеп хушлаша, уны ҡурғаш токио башҡа ҡыҙғаныс.
  
  
  Һалдаттар, уның буйынса карате порезать, тағы жив, күтәрелә башлай. Откинуть тиҙ һәм кинәт уны эго элек ҡыҫылһа һыуҙы бер ерҙә тағы ла.
  
  
  Көтә уны, - тип мин тиҙ эт ташлана. Тик, киреһенсә, уларға ҡаршы үҙенең булдыҡһыҙ хужаларға мөрәжәғәт итеп, уларҙың ныҡ һәм ҡанға батҡан ир-егеттәре был ҡаты жевать ih шулай мыҫҡыл ҡала.
  
  
  Хәҙер полукомбинезоны һәм уны төшөрөп, күңел, һаман шартлы пиджак кеҫәһенең записи минең бәләкәй һәм буклеттар менән ҡушыла. стилус кү расшифровочный, һарыҡташ монструобразной бороп ҡарай. Ҡул күтәреү һәм Щедро өйләндереп, ҡыҙ еңеү һәм киң сигнал уның сәләмен ебәрҙе.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул күҙәтә, ҡарай һәм калдырдылар, улар мчаться менән яр ҡая кеүек, башын ҡояш светловолосый ih покачиваться. Люгер менән күтәрелә һәм артабан уның янында ерҙе стилет Пилар. Ул һәм уның өҫтөндә уйлап тормай: яуызлыҡ кеүек матур. Ниндәй юғалтыуҙар!
  
  
  Ул, тороп, киткән өсөн, һуңынан, һуңлаған уйҙарҙа, маҡсаттарҙа ла булырға ҡомһоҙлоҡ, асыу
  
  
  
  
  
  ee һәм блузка төшөрөүҙән тыш, ул һәм ҡанының шыйыҡсалары, бүлкәте валюта кеүек йыуан, ә билбау менән аҡса тап.
  
  
  Эго үҙе менән ала, ул., йугереп барып вертолеттар. Ул яғыулыҡ кимәле күрһәткестәрен тикшереү, илап ебәреүҙән саҡ шатлыҡ килһә, обнаруживает, тип бак полон, моторҙы йылытып һәм, ҙур ҡалаҡ вертеться, ҡасан һәм взбираться на борт сума ҡыҙ.
  
  
  Уның әйләнеше йыйып, отрегулировать аҙым, һәм беҙ ер мәйет булыр, бескрылый ҙур ҡош кеүек, һунар мылтығынан атып ужасе-се. Аҫтына комплексы бинаһында үтә һәм унда варнов жизов нокса заговор антон һумға артҡан тойола, ер эрей, һәм сигарет беҙ күтәргән.
  
  
  Ҡулай аша үтеп барышлай тау араһында, тонелдәрҙән mimmo вытянутый бармағы ҙур ҡая, беҙҙең территорияла тиерлек төрҙәре буйынса юғалтыуҙар.
  
  
  Әммә был минуттарҙа беҙҙең өсөн иҫ киткес аша билдәле булып китә, сөнки ул шартлатыу, яндырыу, вай атом шартлауы, уларҙың һәр секунд уны көтә, сәғәт әлегә ҡарай. Беҙ ҡасан тауыш күтәреү, удар тулҡын беҙгә етә. Вертолеттар күтәрелде, йәлп һәм подпрыгивать, тигән кеүек гигант эго разнять руки.
  
  
  Ослеп шул тиклем сағыу булып аҡ йәһүҙиәне барлыҡҡа килтерә, тип, беҙ ҡарашын ситкә ебәрергә мәжбүр була. Вертолет ҡасан туҡталыр ҙа, беҙ күрербеҙ тағы һәм шартлаған урынды ҡарап аҡһыл-дымчатый драгнета күтәрелеп, болоттарға киңәйтеү.
  
  
  Ул, кивнуть изученный, кеше игеҙәк һәм әйтте: «Эйе, ысынлап та. Был ҙур булмай, олатаһы шартлау. Һәм ул, белә, тип, быларға яҡынлаша. Ҡыҙыҡ икән, һеҙгә минән түгел, тип иҫкәртә мәғәнәһен күрәбеҙ? Һеҙ истерикалы булды паника ҡоя ине ».
  
  
  «Ә һеҙ ниңә ҡурҡырға?» - Терр аҡыл һорама.
  
  
  «Минең өсөн тиерлек ғәҙәти эш сөнки үлем ҡурҡыныс янай», - тип яуап бирҙем мин. «Мин уның өсөн һәр эштең локоть йөрөй».
  
  
  «Обручальный?» - Джерри, - тине. «Ниндәй эш? Беҙгә һөйләп, тип һин яһаны. Беҙгә һөйләй, был ҡот осҡос бизнес булыр ».
  
  
  «Был кеше кем буласаҡ?» - Терр һорай. «Шул уҡ бинала булды был?»
  
  
  «Ниндәй бина?» Улар тине. "Ниндәй кеше? Кеше түгел ине. Бина булған. Ih бер ваҡытта ла булмаясаҡ ».
  
  
  «Исем шартлауы тураһында хәбәр гәзит эләгә, шул саҡта беҙ һәм беҙҙең бөтә алманы дуҫым һөйләне, нил», - тине Джерри.
  
  
  «Был гәзит бер ваҡытта ла еткән», - тинем мин. «Әгәр мин һораны, уны шартлау һәм уның тирәләй ваҡиғалар тураһында белемдәрен баш тартып кесе. Тема ябылды. Осор! »
  
  
  «Шундай серле һинең кеше алдында нисек булырға мөмкин...» - Терр башланы.
  
  
  «Минең эшем - йомаҡ, - тинем мин. Шунан йылмайып: «фантом Ә ул, делле үҙен юҡ итеү - хыял ғына һинең һүрәт».
  
  
  Аҡса һуҙа һәм уның терр билбау менән әйткәндә: «мин тейешмен һин, ҡәҙерле, тәүге иғәнә ҙур булмаған һәм булмаясаҡ. Мин һеҙгә ике алдында бурысы. Һәм ул подозревать, был бысраҡ был-бик бай бүлкәте өсөн кейем-һалым магазины аса.
  
  
  Егерме дүрт башлығы
  
  
  Теннис корты күләме ике көндән һуң мин карауатты простыня менән һуйып араһында иң ҡәҙерлеһе һәм затлы ҡунаҡханала номерлы һәм royal атласный Curasao Пескадер ҡултыҡ. Бер ҡулында стакан булып ликер апельсиновый ҡоро исемен йөрөткән утрау, ә икенсе - яғымлы-зәңгәр телефон. Нацистарҙың хок дэвид тауыш минең ҡолағымды, нәфислек билдәһе менән мин уларҙы был ваҡытта күңелле итеп бирелә тәхет тапҡырға Вашингтон, Колумбия округы.
  
  
  «Аҡса ебәреү түгел һәм онотмайбыҙ!» Эму тине ул.
  
  
  "Ҡояш?" крикнуть ул . «Ярай, бында ҡояш юҡ. Көнө буйы ямғыр шеллек! » Һуңынан ул усмехаться әлбиттә.
  
  
  «Аҡса ебәреү буйынса телеграф!» - ул эму крикнуть ревматизм булғанда. «Мин сикһеҙ сабыр кеше. Шуға күрә теләһә ҡайһы ваҡытта тура килгән сәғәттәр түбәндәгесә. Ә әгәр ысынлап та шунда барып, ямғыр плащы кейгән мотлаҡ! »
  
  
  Ул трубкаһын һалды.
  
  
  Дәһшәтле подмигивать Ро Фольстедт һәм уның менән шөғөлләнеү-минең менән ят, мендәргә таянып, һәм ул уҡ урындағы ҡатышмаһы стакан эсергә.
  
  
  «Отель Хок беләм, түгел ялған сыҡты барма беҙҙең хөкүмәттең өҫтәмә алырға теләйем», - эй, - тине ул. «Кариб диңгеҙе неспешный буйынса круиз тәҡдим итә».
  
  
  Кисло скривить ро-лимон заты. Һуңынан уны усмехаться. «Мин беләм, тип, был ҡарт юмор хисе булмай».
  
  
  «Был-яҡшы йәшерер ул, - мин яуап бирә. «Аҡылһыҙ эго һәм ҡасан ғына булмаһын, айырым осраҡта, лайыҡлы бәләкәй генә йылмайып. Мәҫәлән, атом ҡотҡарып ҡалыу өсөн бөтә халыҡтан булған ҡала емерелә башлаған ».
  
  
  Шарапты ро үҙ эсемлеге. "Ә нимә тине әле ул?"
  
  
  «Тик шуныһы, минең күрһәтергә кәрәк, бөтә балаларҙың менән эго чемп бомба табыла. Проинформировать тураһында рәсәй хөкүмәте уны, үлтерергә тип, лки заговор маҡсаты менән тар-мар ителде; файл ябылды ».
  
  
  «Минең хоҙай», - простонать уның. «Бөтә һәм был, тип. бөтә каписов ҡағыла? Круиз булмаған, бер нисә атыу, океан һыу койган, камера поток, уҡ атыу, шартлау һәм ҙур булмаған? »
  
  
  Ул ухмыляться. «Беҙ эшләйбеҙ, тип шулай уҡ, гаремдары өсөн?»
  
  
  Беҙ ул һүҙҙе әйткән түгел.
  
  
  Әммә барыбер ул аҡса киләһе ике йәкшәмбе, был штопор яуап бирә.
  
  
  
  Епкә.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  Пекин досье
  
  
  Антон тәржемә һәләк булған яҡташтар тураһында иҫтәлекте Лев ул Шкловский
  
  
  Исемдәре үҙенсәлекле: The Peking Досье
  
  
  
  
  Беренсе бүлек
  
  
  Мин дә тейешле исеме айырым иғтибар бирелә. Ул нимә әйтһә-атыу тураһында һөйләне сенатор.
  
  
  Тәңкә-тәңкә булып һалынып килһә, уның иҫ киткес газетной киоск кәштәләре «Уолдорф». Тейеш булған, сәғәт кәрәк булған уның өсөн, бындай иҫ киткес эго. «Әлегә был һеҙ яһаны, — тине ул. ҡыҙ өсөн кәштәләр, — отель Lucky пачка Strike ул ине».
  
  
  Аҫтындағы полкты һәм ул наклоняется ҡарай. Шул миңә бик оҡшаны, нил, ул наклоняется. Полдоллар өҫтәне ул.
  
  
  — Юҡ, юҡ, — тине ул. «Тәмәке етмеш биш.
  
  
  Улар, ҡара нах. «Районының Нью-Йорк етерлек булһын өсөн, ташларға мәжбүр беҙ трава», — тинем мин.
  
  
  Мин уның үҙенә бүләк йылмайып.
  
  
  — Барыһы ла тәртиптә, — тинем мин, тағы ла кәштәләргә четвертак ташлап булмай. Ника Карте, бөйөк тирәләй һуңғы расточитель.
  
  
  Вестибюль көҙгө сағылыш күрергә була уны. Мин һәр саҡ уйымса, нәҡ шул күренә миңә, уны хем булып тора. Йәшерен агенты. Юғары һәм ул бик уҫал, элегант проблемала өсөн спам-костюм. Бынан тыш, шулай уҡ уға күренеп, ел һәм ямғыр бик оҙаҡ гулять по тигән. Атай кеше ҡыҙы бәләкәй шул «иҫке». Оло ҡыҙы тип аталған был «күп кисергән». Минең уйлауымса, был ябай морщинка, ә мине борсомай ҡалмай.
  
  
  Ул, сәғәткә ҡараны. 1:50. Ул иртә килгән. Отель Хоук, хем менән осрашыу уның өсөн-AX буйынса ҙә, мин шул хаҡта проинструктировать өсөн әллә ниндәй ғәҙәттән тыш хәл. Мин ебәргән ине ул ҡыҙ. Ер. Унан һорар инең, мин белә икән, ресторанға нисек үтергә «Башня». Ә нью-Йорк ресторандар юҡ.
  
  
  Ул, тирә-йомшаҡ көтөүҙең ҙур бер залындағы креслоларҙың килә — уның менән йәнәш пепельница ҡушыла. Минең тотонолған махсус ҡаптарға һәм уның бренд һуңғы заказ тағы онота. Әммә бер нәмә лә Йылмайып була Страйк. Улар гәзит асыла.
  
  
  «Казино в һуңыраҡ кисә кис эксклюзив «Гренада» нассау булған сенатор Джон. Сейбо, хәрби эштәре буйынса комитеты рәйесе, юғары атып һөжүм фрак була. Күреүселәр әйтеүенсә, сенаторҙар бер нисә тапҡыр ғына еңеү яулап, блэк джек мин уйнайым, - тип ҡысҡыра башлау менән уның янында уйынсы «чит» пистолеттан атыу һәм уны ике тапҡыр выхватывать. Һаҡ аҫтында урынлаштырылған урындағы полиция булғылай. Психиатрия алдан һығымталары күрһәтә, йәғни был кешеләр, Chen-ли Браун, психик тотанаҡһыҙ. Иң ҙур ставкаһы өстән ике доллар тәшкил итә».
  
  
  Ул, һүрәттәр ҡарау. Ч-тотанаҡһыҙ Браун күренгән психик бөтөнләй юҡ. Бесәй уның һымаҡтар күберәк булһа, тип канарейка уларҙы ашайым ғына. Күҙе ҡаты кеше киң азия тар була. Яуыз көлөү скривиться ауыҙ итә. Фото уның тағы бер ҡат ҡарарға. Бер нәмә мине борсой. Ни эргәһендә ике һүрәт кеүек шул: хаталарҙы табып.
  
  
  «Ғәфү итегеҙ түгел, ә атҡарып, ресторанға нисек үтергә «Башня»?»
  
  
  Бөтөнләй ерән. Гүзәл зат тирәләй баҡыр төҫө ҡуйы болоттар. Кешеләр, улар, күрәһең, тулыһынса булды күҙҙәре. Күҙҙәр, улар тулыһынса төҫлө тойола. Йәшел, көрән, ҡыҙғылт-көрән. Ул ниндәй булған-хәрби кейем булған. Ябай Форт-Нокса: бында алтын руднигы йәшерә.
  
  
  Улар тине. - "Башня?" 'nen ишетеү тураһында бер ҡасан да.' Был уның әйтергә тейеш, был-идеаль һәм уның актер булараҡ әйтәм.
  
  
  'Юҡ?' — тине ул, һөйкөмлө милый н морщинка маңлайына морщить. — Бәлки, һеҙ эйә булыу рәүешендә гостинница «Башня»? Был текст минең дә өлөшөм булды.
  
  
  'О, юҡ. Иҫәр кеүек, ә? Дуҫтары йыйылып, уның менән осраштым, һәм, уйлауымса, тип әйткәндә, улар ресторан «Башня». Актриса һәм ул үҙе матур булғас.
  
  
  — Беләһеңме нимә, — тине ул ҡысҡырып, барыһы өсөн, ул ҡыҙыҡлы булды был, бәлки, ишетә. — Аҡса тотоп, был телефон китабы булыуы бар. Беҙ бөтә ресторан табып, был һүҙ уларға исем булып «Башня».
  
  
  «Был биләйәсәк бер нисә сәғәт ала», — тине ул.
  
  
  — Мин беләм, — тинем мин.
  
  
  Беҙ дөм-ҡараңғы мөйөш таба. Бурбон ул заказ, ул шерри. Леди леди була. 'Яраймы?' Был уның әйткәндә, беҙҙең ҡасан эсемлектәр официант килтерә. Шулай булһа ла уның өсөн эштәрҙе башларға ашыҡмағыҙ.
  
  
  Улар һорай. — Бөгөнгө гәзит уҡырға инде һин? Улар ҡунаҡханаларға ла бара.
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. «Беренсе һыҙат ғына».
  
  
  Ул кивнуть. Отель нимә тураһында һөйләшәләр, уның тауышы.
  
  
  — Сейбо сенатор булды һеҙгә?
  
  
  'Бөтөнләй юҡ. Ул иң рәүешендә делле Чэнь омела-ли Браун.
  
  
  — Уның менән бәйле был?
  
  
  «Ммммм. Өлөшләтә.'
  
  
  Аллаһ Ҡөҙрәте. Тағы ла бер ҡыҙ, яратып уйнаған уйындар менән шөғөлләнә. Ғөмүмән, уйын түгел уны ғына яратам, ҡыҙҙар кеүек үк, ул уйнаған уларҙы. Бурбон гер йотом эшләне һәм көтә уны.
  
  
  Чертовски һине... мин... тырышырмын уйнатыласаҡ был ябай түгел — уның һүҙҙәре лә оҡшаш подыскивать, — тегенсе ярай ... ... алғанда, «ауыр» — һүҙ түгел шул». Потянуться ирина уның менән йәнәш ул үҙенең сумочка.
  
  
  — Һеҙ хәтерҙә, сенатор мортон нисек вафат була?
  
  
  Ул үҙенең иҫтәлектәрен тикшерелде. «Был айҙа өс-дүрт элек. Авиакатастрофала, шулай бармы?
  
  
  Ул кивнуть. «Шәхси самолеты. Пилот түгел, иҫән-һау.
  
  
  'Ни шул?'
  
  
  'Уҡ был.' Иҫке гәзит киҫемтәләре үрелеп асыла һәм уның буйынса сумочка. — Был пилот була шул, — тине ул. Тусклый свет хатта уны аңларға, уның омела күренеш. — Ч-Браун-юҡ, — мин әйтәм.
  
  
  Покачать уның башы. 'Юҡ, юҡ. Чарльз Брайс.
  
  
  Фото уның тағы бер ҡат тикшерҙе. Ч был кеше, ысынлап та ла, булмаһа-юҡ. «Әгәр был шулай икән, был бер ҡытайҙар оҡшаманы, һәм мин был тарихтың аңлау мөмкин түгел».
  
  
  Ул рассмеяться тиерлек. «Ихтимал, был берҙән-бер аңлатма. Әммә шул уҡ кеше бының булыуы мөмкин түгел, сөнки, — пауза яһай ул, — сөнки Чарльз Брайс үле. Элек откидываться һәм ул көткән булабыҙ, ҡасан бомба шартлай.
  
  
  'Двойняшка?'
  
  
  — Тройняшка әйтерһең? Һәм уның тағы бер ҡат күргем килде фотоһүрәттәр полезть сумочка. Ул йәшерен була эше буйынса AX. Хендерсон уның яҙыуын белдем. Унда яҙылған «Цзэн Лаос». Ҙур фотоһүрәте булһа, аныҡ. Аныҡ, иҫке фотоһүрәттәр буйынса гәзит киҫемтәләре буйынса ҡарағанда, аныҡ һәм, гәзит бөгөнгө буйынса һүрәттәр ҡарағанда. Бәхәсһеҙ, былар бит тағы ла шул уҡ хәл. Уның янында өлкәнерәк күренә, әммә барыбер кеше булып ҡала. Хәҙер уны шунда уҡ аңлай, сөнки мин элек сәйер тойола. Бородавка маңлайының уртаһында була. Һин уларҙан кәмме булған аныҡ бер символы төшөрөлгән фотоһүрәттәр уның тирәләй каста таптар кеүек күренә. Башҡа, йәғни, хәҙерге бородавка була. Дөрөҫөрәге, өс бородавка. Өс төрлө асыҡтан-асыҡ маңлайының уртаһында. Мөмкин булмаған өлкәлә, хатта, әгәр был тройня була. Ч-ли Браун, Лаос һәм шул уҡ бер кеше булырға тейеш һәм Чарльз Брайс Цзэн. Әгәр үле терелер инем, әммә был түгел өҫтәрәк чарльз брайс, был мөмкин булмаҫ ине.
  
  
  «Лаос Цзэн кем был?»
  
  
  «Агент төп KAN .' Ул шулай тип вотум; КАП тораһы был өсөн. Азия отрядтары уғата енәйәтселәр. Ирекле ҡытай федерацияһы, камбоджиец, лаосец, һәм бөтә вьетнамец, кем уйлаған, АҠШ - тамырҙарында бөтә проблемалар ih. Был һүҙҙәр нимәне аңлата ине улар беҙҙең өсөн, беҙҙең өсөн ул «тигәнде аңлата үңәс сәнсеп хәҙер Американ». Сөнки был нигеҙҙә kan шөғөлләнә.
  
  
  Ул, ҡыҙҙарға ҡарап. Үҙе стакандан уның ҡарауы, әйтерһең килгәнсә тырыштыҡ инде. «Лаос Цзэн М1 дәрәжәһенә эйә», — тине ул.
  
  
  Беренсе класс үлтерә. Әгәр ҙә ул был цзэн лаос менән осрашып, уның үҙенә ҡаршы тигеҙ ине. Мин уның күҙҙәренә ҡарап, ҡурҡыу менән тулы. Мин уның ҡарашын туранан-тура уны түләү мөмкинлеген бирергә ынтыла. Был күҙе уның отель ул аңлатмаһы һаҡланған. Беренсе билдәләре йомшаҡ булып, ул ваҡытта беҙҙең менән осрашыу, уны күреп. Эшлекле ҡатын-ҡыҙ иҫ киткес ҡаты әйләнеп торопливый вестибюль, беҙ барҙа ғына ҡараңғы бер ҡала кеүек. Мин бөтөнләй алып бара, үҙе теләп, дон жуан һымаҡ, әммә, ғәҙәттә, киреһенсә була. Моргание ҡараш әйләнеп, күсте хәҙер минең сират етте һәм эштәр. Ул хис, ул легкомысленно артыҡ әйберҙе ҡабул итмәйем.
  
  
  — Цзэн лаос, — мин әйтәм, ҡыҫҡа, — хәҙер ҡайҙа ул?
  
  
  Хистәр уны күҙҙән юғалғаны кеүек, әкрен телевизион һүрәт юғалды. — Беҙ белмәйбеҙ, — тине ул әкренләп. — Ғәҙәттә, ҡайҙа булған ул?
  
  
  Пожимать тын һәм уның яурыны. — Беҙ ҙә белмәнек. Ҡытай? Һинд? Беҙ биш йыл самаһы элек юғалтҡан һуң. Ул теләһә ҡайҙа булыуы мөмкин.
  
  
  Тәмәке полезть минут уның өсөн. Тейеш булмаһа, уның ih вестибюль ҡалдырып булмай.
  
  
  Һәм мин уға ҡарап йылмая. — Һин вестибюль ih ҡалдырып булмай. Выдать уның тирәләй үҙе ҡап сумочка.
  
  
  Уның буйынса бер нах алына, фильтр менән, һәм артабан да һәм тәмәке тоҡандырҙы. Бәхеткә күрә, ул үҙе ҡарап һуңғы быуындар түгел, улар аша, бындай әйбер бер кем обидел. Мин модалы тип атайҙар, тик мин бер инандым: агрессия күрһәтә, ҡатын-ҡыҙ сүп-сар ғына.
  
  
  — Ә хәҙер, — мин әйтәм, — минең ни эштәр.
  
  
  — Эйе, — тине ул. «Был эште хәҙер инде һинең».
  
  
  «Берлек Хок тип, кемдер тырышып выдать Ч-ли тирә-төрмә. Был кем инек беҙ, уның бөтә был асҡыс була ала». Унда һауа неопределенно күрһәтә. «Ярай, — тине ул, — был, булырға тейеш, сәйәси заговор».
  
  
  — Әйтеп бирә. Тейеш булған, был шаяртыу. Ике сенатор ике ҡытайҙар тарафынан үлтерелә, уларға күренә лә, әммә кеше бер үк түгел, шулай уҡ юғары вазифалы канны агент һәм улар игеҙәктәр булғандыр, һәм һеҙ уйлайһы, был сәйәси заговор.
  
  
  Вопросительно мин ҡараным уны. — Ә һеҙ нисек атала ине ул?
  
  
  «Тип атар инем мин был өҫтөнлөк фәнни-фантастик сюжет».
  
  
  Ниндәй-шул уҡ ваҡытта мин уның ҡарауы, ә һуңынан рассмеяться. «Мин түгел, ти улар, һин шулай тип мәрәкәләп», — тине ул.
  
  
  «Көлкө түгел, мин бөтөнләй булырға тырыша. Оҡшамай, йәки был эш өсөн бруннер джон кем-тағы шул. Ул мускулдар эше өсөн бында ғына».
  
  
  — Мммм, — тине ул, ирендәрен слизывать сарказм менән. Әгәр ул булырға тейеш ине, йәнә килеп, ул, ышан, мин быны уның мөмкинлек бирә. «Мускулдар, — тине ул, — тейешле шарттар булып тора. Их, егеттәр, Чэнь тиклем барырға теләй-юҡ, был ҡорал менән эшләй дә була». Ул үҙенең йотом яһаған эсемлек. Ситтәр күҙен ҡараусыһы булмаған бер нисә офис нах өмөт шутов. Прикидывать ул, тип үҙенең һатыу өсөн урын аласаҡ бында ҡырҡ-илле мең доллар.
  
  
  Ә мейе килә, — тине ул, — һеҙ ҙә тере булыр ине, әгәр булды сездә ih түгел ине. Мин түгел, тип уйлайым «n» N ҡалаһы-3 нуль түгел тигәнде аңлата.
  
  
  — Дөрөҫ, — тинем мин. 'Уны гений. Әммә мин һәр саҡ уйлайым, - тип яҙа "нуль" аша ", н" аша түгел, ә "0". Разозлить Ee миңә маҡтау. Дөрөҫөрәге, мин белмәйем, ни өсөн. Ул бер нәмә лә белмәй һәм яңыртыу темаһына ла күберәк. «Беҙ Кантор г Нассау көтә инде. Беҙ уның менән элемтәгә керергә, нисек шунда барһағыҙ ғына».
  
  
  'Беҙ?' Ҡапыл килеп сыға, ул. уйлап ҡарағанда ла. Әлегә. Ҡатын-ҡыҙ менән эшләргә мин дә яратам. Уйнар өсөн. Бигерәк тә эшләй алмай. Ауыр ваҡытта мин, уның янына бер ҡатын-ҡыҙ ғына күрә: Вильгельминаға. Минең данлы, пистолет 9мм Люгер.
  
  
  — Юҡ тураһында, — мин әйтәм. «Был килеп сыҡты. Бынан тыш, әгәр мускулдары планда беренсе урында, йәғни улар тирә-яҡ бер ҙә һеҙ. Һин был бик аҙ. Ул ултырып ҡырҡа. Уның күҙҙәре асылған була. «Был уның етешһеҙлеге түгел, тип уйлайым, — тип өҫтәнем мин, — тик мин түгел итләс апаҡай яратам».
  
  
  — Тимәк, ул бер генә буйлы инәй, кем менән генә шөғөлләнергә ҡамасауламаймы?
  
  
  Улар, ҡара нах. — Ғөмүмән, мин һинең атайың түгел ине худ.
  
  
  Был уны ҡабул итмәйәсәкбеҙ, нисек дуҫтарса иҫкәрмә. Ул мәктәптә уҡытыусы булып эшләгән кеше. «Ярай, владимир Карте, күрәһең, штаб теләп ҡатнаша. Шулай уҡ, уны, ҡытайлылар диалекттарын белеп соэ-тоан, һәм мин уйлайым, беҙ уны кәрәкле әйбер ала.
  
  
  — Нассау Була? Ул засмеяться.
  
  
  — Нассау булған, һәм, бәлки, унда тағын да. Көлә ул да.
  
  
  Ул кивнуть. 'Аңлай ул.' Ғөмүмән, был уны аңлай алмай. Әммә ни тиклем мин башы еткән. Был беҙгә ниндәй ҙә булһа заговор — барыһына ҡарағанда ла заговор маҡсаты менән үлтерелгән йәки ҡушма штаты сенаторы-әллә тағы, — Мэя эше булмай уның. Һәм, осраҡтан тыш, ҡасан етә эш юҡ, һөйләшеү түгел, ул телдәге һәм канны береһе. Һуңынан был лаос цзэн була. һуң һәм иртә-һуң, уның килтерергә мөмкин. Был һәм теләһә ҡайҙа булыуы мөмкин. Ҡытай, һинд булыуы мөмкин. Шуға күрә артыҡ булыр, моғайын, тип әйтә алам ee белем кәрәк.
  
  
  — Беҙ ҡасан китәбеҙ?.
  
  
  «Утыҙ дүрт». Ике беренсе класс барлыҡҡа килде нах самолетҡа билет бар. — Мин номерҙы әҙерләү өсөн беҙ ожмах утрауы.
  
  
  Шулай итеп, йорт эштәрен бүлмәйҙәр һәм беҙ инек, һәм түшәк. Эсемлектәр өсөн түләү һәм официант уның билдәләре эшләй.
  
  
  "Әйткәндәй. Һеҙҙең исемегеҙ нисек?'
  
  
  — Стюарт, — тине ул. «Линда Стюарт». Ул пауза яһала. «Миссис Стюарт».
  
  
  — О, — тинем мин. Һәм һуңынан нимә ярай? Унда ла уны өйләндерергә теләгән.
  
  
  — Шулай уҡ был бәхетлеләрҙе кем, владимир Стюарт?
  
  
  'Һин.' Билетты өҫтәлгә күрһәтте ул.
  
  
  Миссис мистер джон стюарт ярыштары һәм Нью-Йорк - Нассау
  
  
  — Һеҙҙе багаж документ беҙгә ҡалманы. Водитель таныҡлығы, паспорт һәм мистер Джон Стюарт д. т. ваҡытында исем Бөтә. Шкаф уның багажы булыуын теркәп ҡалдырған. Һеҙ әлегә заказ такси, уны эго ала. — Ул самолеттар булып ҡал һин һөйләне.
  
  
  Беҙ һаман өҫтәл артында ултыра. Яҡшы, ултырғыс һалҡын ҡараңғы мөйөш. Потянуло һәм уны тотоу өсөн аҫҡа ee запястье. Потянуло ныҡ ул, сөнки белә, уны йыйын тип ҡысҡыра. Шевельнуть уның иңбашына, һәм мин ҡулыма скользнуть стилет. Ул, күңелендә, уны күреп. — Яҡшы, Линда. Ҡулынан ныҡлы тотҡан өсөн уны ee. — Мин һеҙгә исемдәр белергә теләй. Мин һине шәхес танытмаһы кәрәк, һәм мин хәҙер үк эго.
  
  
  Побелеть кеше уны, ә күҙҙәре потемнеть. Һәм ул аҫҡа ҡараһа прикусывать аҫҡы ирендәре. Һүҙ һүҙ түгел, беҙ, уның сумкаһын тотоп. Тураһында «юҡ, ҡәҙерле, был уның үҙе эшләгән».
  
  
  Кешеләре түгел хис уның күҙен, уны ҡулына алған һәм сумка эсендә ирекле обыскивать нах. Ключ, пудреница, помада, бумаж. Шулай булғас пистолет, ул мельком күрҙе. Бөхтә .22. Был минутта уны эго һала. Ни повозиться, уны шунда табырмын, тип теләйем: ручка перьевой.
  
  
  Ул, ултырғыс һәм уның буйынса выдать футлярына һалына. Ee ныҡлы тота, код ул сиселгән. Тағы Беннет. Йәше егерме һигеҙ йыл. Сәсе ерән. Йәшел күҙҙәр.' Шулай булғас, рәсми рәүештә уны йәшел күҙле булған. «ИДАКС-20. Р' Ул бик ышаныслы булыуын һәм фәнни бүлегендә эшләй. Әлегә уның уҡыусылары, минең ул кешегә өйрәнгән. Уны беләм, сөнки мин уҡыйым, әммә барыбер тетрәндем күренә.
  
  
  — Яҡшы, быны йыйып алынған. Ул ручкаға күрһәтәм. Улар ебәрә ул, уны ҡасан ee йыйып алынған.
  
  
  — Мин һиңә хәҙер ышанмайым? Улар өсөн һаман да тауышы ҡалтырап артыҡ сарказм булды.
  
  
  — Мин бер ҡасан да һине һорап, тағы, — тинем мин.
  
  
  Мин уны аңлашылмаусанлыҡтан с ҡарай. — Яҡшы булған өсөн ул шулай бөтә?
  
  
  — Нимә яҡшы, — тинем мин. «Еңел, әгәр ул ҡатын-ҡыҙ менән эшләй, мин беләм уңайлы булғас, мин нимә эшләргә нах. Мин ышанам, һин был хаҡта белеүсе юҡ.
  
  
  Мин барып сыға. Мин уны үҙенә алыр өсөн һәм әйберҙәр артынан молчанов. Беҙ вестибюль аша үтә, ул уның борола. «Кунакханаһы әйтә, такси саҡырта өсөн. Ул һеҙгә бер нисә минут уның бирелеше осрашыу көнө».
  
  
  Рәсми рәүештә уны ташлап китә һәм йәшел күҙҙәр.
  
  
  — Ике ҡап «Лак страйк», — тинем мин. Хәҙер уның мистер джон стюарт жиль сығымдар була.
  
  
  Мин ҡыҙҙар өсөн күпмелер ваҡыт кәштәләргә ҡарап, ә мин унан ике ҡап һуҙа. Покачать уның башы.
  
  
  Һәм һораны. - 'Бындай һин кем?' — Ниндәйҙер мазохист?
  
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  Әгәр һеҙ теләһәгез белергә, ул ни эшләүегеҙ был, һеҙ әйтергә мөмкинлек бирәм мин, тип мин түгел, эшләү өсөн аҡса. Әгәр ҙә һеҙ алдағы ай эсендә эшһеҙ булдылар алтынсы йыл, һеҙ, моғайын, күберәк эшләргә, уны артыҡ; һеҙ был эшһеҙлек буйынса пособие һәм һанау. Әгәр һеҙ теләһәгез белергә, ул ни эшләүегеҙ был, һеҙ тейеш, йәғни мин әйтәм, әлеге сәбәп нәмә - патриотизм. Әлбиттә, ул һәр ваҡыт дөрөҫ була мөмкин. Ләкин мин әгәр һеҙ хөкөм эскәмйәһенә ултырта, бынан бер ни ҙә теләмәй һәм дөрөҫ һәм дөрөҫ, мин уны өҫтәргә тейеш, тип Нассау 40 градус була, кәүҙәһе менән әле бер пляжда булған алһыу һәм уның буйынса донъяла иң яҡшы, кескенә бер бикини эргәһендә ҡом менән бөтә. Бөтә был ҡыҙҙы алырға була. Аппендикс ee тиклем. Тағы Беннет булды бик яҡшы һүрәтләнгән. Етмеш биш да бер; тәндә һарғылт. Иң матур ҡыҙы булған... тирәләй ярым ғына булһа ла уның аяҡтары бармы, улар өсөн уның ҡасан үҙ ҡарашы туҡтатты. Шундай хисем бар ине, һәм, әгәр уның үҙен дөрөҫ тип уйнатыласаҡ картаһы, шуға уны минең күҙҙәрҙә булһа ғына туҡтай.
  
  
  Нисек әйтер, был файҙа барҙыр. Ләкин мин түгел, тип уйлайым, мин эшләгән ҡарамаҫтан, был патриотичный. Кисә кис хәбәр итә тимер юл вокзалы уның Фирмаһы ала, тиелгәйне унда: «башына ташланы ла, барыһы ла тыныс». Мин ул әйтте, - тип, минең менән элемтәгә керергә, ҡасан килгән ваҡытта. Көҙән тиклем улар, беҙ үҙебеҙ алып барырға тейеш булған ябай, ғәҙәти америка пар кеүек ялған. Тимәк, әгәр ул эшләй икән был, тип, беҙ ашайбыҙ хәҙер, беҙ нимә тураһында һөйләшергә беҙ рөхсәт ителә, бынан тыш, - тип ҡысҡырып - о, йәки юҡмы икәнлеген инергә мөмкин.
  
  
  Тап уның номерын ҡалдырып, үҙен хәтерләтеп, сөнки ул-Линда, мистер Джон Стюарт ә ул, һәм сығыу өсөн иң яҡшы һүрәт эшләргә. Ул утрауҙа эсемлектәр ненавижу, һәм мин был хөрмәт-ҡәҙер өсөн бармен утрауы. Был бушлай советы: кариб слинг заказ бирергә, һәм һеҙ улар менән иҫәпләшмәй. Заказ виска таҙа, һәм һеҙ уларҙы бөтә кәрәкле мәғлүмәт биреләсәк.
  
  
  Улар урындағы ҡунаҡханалар атыу тураһында фекер белә. Уны алам тип, отель. Инсайдер, тип раҫлаусы бысраҡ был бары тик бизнес була. Чэнь-утрау булыуы менән түгел, ә туристар була. Һәр хәлдә, ул тотанаҡһыҙ була, психик түгел. Ул тәүге тапҡыр ҡасан килә ҡалһа, уны бик ныҡ ялҡҡан nen ҡалды, әммә шунан һуң ғына уны юҡҡа сыға. Бер нәмә бысраҡ.
  
  
  Беҙгә уны ҡасан ҡайтыр, йоҡоға китә алмай ул. Жим төшөрөү һәм уны кейем диванда йоҡлап ятҡан була. Был бушлай тағы бер советы: песчаный нәмә түгел, сөнки ҡатын-ҡыҙ, ир-егет булараҡ, уның аппетиты да сальериға ул ҡулай.
  
  
  Тәмәке һәм уны ҡарау тағы закуривать. Унда пляж йоҡлай. Миңә ҡыҙыҡ була, уның ли уҙған төн йоҡлай. Ләкин мин был фекерҙе дауам итергә теләйем. Бөтә был, тип, ул эшләй, әлбиттә, был дә һәйбәт булды.
  
  
  — Владимир Стюарт? Был отель йомошсо булып. Күҙҙә тотҡан ҡулдарын уның өҫтөндә, ҡояш ҡаршы. «Гавана джентльмен булып, һеҙҙең менән һөйләшергә теләй». Г була ул. Әлбиттә, отель ҡунаҡханаһын булған кешеләр ҡаса. Ул, уның артынан эйәреп һәм кивнуть. Беҙ ҡом ептәр менән алһыу пляжға килгәндә, ташлы һуҡмаҡ башынан бормаланып. "Бында һеҙгә барырға тейеш," - тине ул. — Бында һине ҡайтып алам. Вестибюль аша үткәрмәй һин инерһең.
  
  
  — Рәхмәт, — тинем мин.
  
  
  — Был юлдар буйынса тауыш бирҙе. Икенсе яҡтан баҫҡысҡа аҫҡа була.
  
  
  Эйе, — тинем мин. Улар аңланылар, ни хәтлем, әммә тәмәке урынына эму чаевые тәҡдим итә. «Һуңыраҡ вижу», — тинем мин, ял төрҙәре менән: «иртәгә һеҙ уны алырһығыҙ чаевые». Беҙ, тип иҫәпләй владимир Стюарт бик йомарт кеше булды, дөрөҫө?
  
  
  Һуҡмаҡ буйлап китеп мин, гавань алып бара. Уникаль күренеш була. Алыҫ, унда, шунда бөгөлә утрауҙары, йәшел тропик тауға күтәреләм, тау уратып кайма алһыу. Һулда ҡара таш диуар менән мин тирә-яҡ прожилка булған алһыу-ҡыҙыл первоцвет, улар нисек отскок, уларҙың килеп сығыуы, ун бер ҡасан һалып нах һары-көрән шарик. Икенсе яҡтан, мин подо яҡынса ете метр, һыу ята, гениаль, яҡуттар һымаҡ ҡояшты. Беҙ был нимә булыр ине, был юл ҡыҫҡа булыуы артыҡ түгел. Гавань уҡ йөҙ метр булһа, уныҡы-лизать һәм тап килмәһен дә.
  
  
  Әгәр ишетмәй ине уның был громова ипкене түгел, секундына тиклем өлөшө өсөн, ул шул тиклем етә мин, яҫы урынына алтынсы уның диаметры яҡынса Колодезная ҙур ҡоймаҡ фут була ине. Унан ҡоланы ғына түгел, эткә-эго. Ул, һыуҙы һәм ташты стонать йугереп ҡыҫыла. Һәм һыуға бата. ударяться тураһында тағы ла күберәк һуҡмаҡ таштарға. Ҡолаҡ ҡала һәм уның урынын. Был кем инек беҙ, уның өҫтөнлөктәре бар. Мин уны өҫтән күҙәтергә мөмкин. Мин тар ғына һуҡмаҡтан түбән һыуға ҡарарға һәм ете метр тура килә. Гениаль төбөндә таш киҫкен, киҫкен тештәр булмағанда ауыҙ булараҡ, әҙәпһеҙ.
  
  
  'Яраймы?' Уны ишетеп che-шепот була. Гарвард белем талап итмәй, аңлау булһын, тип, ике ih. Был яңылыҡ миңә ныҡ ярҙам итә алмағаны өсөн. Стонать яланғас арҡаһына һыу була һәм уның һүҙе-һүҙ тора. Ҡорал урынына шырпы ҡаптары һәм уның генә үрелеп ҡапһын тәмәке төтөнө алмай. Минең менән йәнәш түгел, хатта таш булып. Свернуться калачик уның стенаһы янында. Әгәр ул төшкәс, миңә һуҡмаҡ буйлап барырға тура килә. Һыу аша түгел, көткән, мин пристрелить.
  
  
  Башҡа егеттәр, моғайын, кивнуть ревматизм булғанда, сөнки әлегә тиклем беҙҙең һөжүм слышно тауыш була. Боже мой, ҙур булған уның. Тонный бер кирбес. Тулы мең килограмм. Мин танк кеүек бәреп төшөрөлгән «Леопард».
  
  
  Ташлы юлдар тар булған, беҙ осрашырбыҙ, мин уның менән ҡалам, bump окорок күләме һәм ҡулы, арҡа, bump мин. Мин был удар көсө булып күтәрелә. Яҡшы, мин эшләй алмайым, был һакларға тырышты. Һәр ҡәбилә, уны эго ҡуйырға маташты, әммә уны тоторға һәм янбаш мускулдары дәһшәтле ауыр һуғыр. Бөтөнләй ҡыйрата һуға ла.
  
  
  Salaud, был минән ҡотола алмай. Миңә уның һүҙе-һүҙ приклеиваться, елем менән бер ҙур мискә кеүек. Горлов схватываться минең өсөн уны куллана, һәм булып күренә, тип одержать булып эшләй. Ҡайҙа булған минең уң ҡулын ҡыҫып-беҙ аҫтында була. Барыһы да, мин эшләй алам, тип, һул ҡулының бармаҡтарын күҙҙәре һуҡҡан буйынса был эго. Был яһай, уны яратам, әммә уның ошо арауыҡта тейҙереп ала. Ул, юҡһа, ни, минең ногти мармелад аҫтында әйләнә, ҡурҡыулы тауыш менән уның йыйынтыҡтарын баҫтырып сығара. Һәм мин уның менән скатиться тубыҡлана төшә. Кротость минең бармаҡтары араһынан ҡан. Ҡабат ул баҫа.
  
  
  Беренсе раундта, әммә алда тағы ла яҡшыраҡ булыр.
  
  
  Көтә инде минә ҡаршы киләһен. Ул шым ғына һуҡмаҡ буйлап арыраҡ тора, револьвер менән 45-калибрлы менән глушитель көндәремә, мин йәшәйем йүнәлтелгән.
  
  
  Улар барыһы яҡшы күренә аҡ костюм Пасха үҙ итә. аҡ күлдәк һәм аҡ галстук. Бынан тыш, асыҡ була, уның ҡаны түгел, был эго запачкать йыйылды. Яҡшы парҙарҙың, был икәү. Был тоноҡ күҙҙәре менән денди һәм шул светловолосый экс-чемпионы супертяжелый биҙәкле. Ә һуңынан үҙе нигым миләүшә плавки карте. Ауыр һулап, уны шунда тора, ҡулынан килгәнсә порез үткәргән иҫәпләүҙәр буйынса тәрән үткәрелә. Экс-чемпионы төштө, мин буйынса полицейҙар бер нисә һуҡмаҡтарын уҙғанда.
  
  
  Мин блондин комплимент яһаны. — Шулай итеп, владимир Карте, уны күреп, һеҙ аҡыллы кеше. Һеҙ, әлбиттә, беләһегеҙ, тип, бик тырышып наброситься на мин иҫәр булыр ине?
  
  
  Британдар уның тап була. Уның тирәләй һүҙ акцент ҡотолған таныштарығыҙ менән приторный ултерәләр.
  
  
  — Эйе, әлбиттә, — тинем мин. «Минең әсәйем кешеләр менән бәхәсләшеү ҡораллы мин беркасан ла өйрәтә. Әгәр ул шат досягаемость.
  
  
  — Бик жаль, что һин түгел, һин бирәһең, ташы төшә. Ценымногие һәйбәт булыр ине. «Ҡаяға төшөр америка турисы үлтерә». Һыйышмай, ниндәй, ниндәй мәсьәлә ҡатмарлы. План буйынса ниндәй тәне ҡотолоу ҡатмарлы.
  
  
  — Презентацияһы, — тинем мин. — Беҙ һеҙ булырға теләйһеңме обуза ул мәғәнәлә түгел. Беҙ тәнәфесһеҙ эшләйбеҙ ябай түгел инеме ни?
  
  
  Ул засмеяться. Дөрөҫөрәге, уның заржать. Эго буйынса пистолет-мине элеккесә тормош туранан-тура ебәрә. «Ах, — тине ул, — мин һеҙҙе ҡалдырам инде бер есем, ул арынып торорға тейеш. Ысынлап та, ике проблеманы бер ни тиклем күберәк.
  
  
  Улар тине. — Ике есем? Һеҙ экс-чемпион түгел вафат булды. Ҡасан ғына уны күберәк сигә алмай. — Кей, — уның үле кәүҙәһен күрһәтә әле, — мин күберәк кәрәк. Әгәр уйлап, — ул бармағын нажмите, кино кеүек комик профессор көллиәте, — уны пуля яралана юҡ, эгон кәмей һәм үлемгә килтереүе мөмкин. Удовлетворенно йылмая ул. «Мин уйлағанса, кейенеп-кәмей. Ҡая улар унда бысраҡ, һыу аҫтында.
  
  
  Эго киң йылмайған булды. Был ысынлап та миңә нервный сүрәттә булып эшләй. Минең һөнәри бурысым юҡ минең даирәһенә инә. Уны уйлап, аҡыллы булһа, ул ябай бирергә, тип әйтергә булыр ине. Был ваҡытта ситкә ине, әлегә ул буласаҡ аңларға тырышыу, уның менән эшләй. Веб-проблема шунда, мин әлегә бер нәмә лә уйламайбыҙ тип. Ул үҙе тураһында репортаждар гәзит булыуы мөмкин инде: «Батыр Даан Киллмастер юҡ». Был миңә бер ҙә оҡшамай.
  
  
  Иң насар хәл булһа ла, ҡасан булһа ул-йә бар, әммә был беҙ нимә тураһында әйтеп тораһы ла түгел. Мин уны биш метр алыҫлыҡта була, һәм унда ҡулына ҡорал булған. Ул минең досягаемость ситтә булды, әммә мин уның прицел була.
  
  
  Мин артта барыу юлдарын асыҡ, көйәнтә кеүек. Мин уң яҡта бейек ҡаялар. Һулдан һыу. Беҙ һуҡыр араһында гигант полуотключать. мин уларҙы үлтереү күрергә мөмкин түгел ине, алмай ине. Мин дә эләгер инем, әгәр был беренсе таращить глаза. Әммә, бәлки, ул барыбер ала,-тип кейенгән-ҡулланғаныбыҙ шул. Был хаҡта ул уйлап булырға тейеш. Миңә кәрәк ваҡытта булған.
  
  
  — Минең һеҙҙең кеүек йыйылышып һәм мәйеттән ҡотолоу? Улар фаразлауынса, был тишектәрҙең пулянан nen була».
  
  
  Выдать иң ҙур в камзол һәм унар минут яһарға оҫта эске ревматизм, фляжка полезть-виска аҫтында. Улар прикрыть ҙур бармағында көмөш күтәрелде.
  
  
  Уны аңлай алмай.
  
  
  Ул тағы заржать. — Ниндәй виска, Карте. Бензин. Мәмерйә эсендәге ҡаяға боролош булды. Шунда айырылышты усағы кейгән ине...
  
  
  «Мин утын нисек ҡулланырға».
  
  
  «Тауыш биреү булмаясаҡ». Ул ауыр тын. — Минеңсә, был мин хәҙер үҙенә эшләргә тура килә. Ышанам, Чэнь-ли итеп отблагодарить тейеш».
  
  
  Ҡайһы бер мәғлүмәттәрҙә ул ждет. — Ни генә түгел, һине көтөп ине, әлегә ул үҙе эшләгән был?
  
  
  Рәхәт ине уның менән. Ләкин ул төндә аша сыҡмағыҙ, иртәгәһе тиклем төрмә. Кемдәр ине һәм һеҙ элек бында таба алмам.
  
  
  Сөнки тауыш. Эго улар ҡасырға ниәтләйҙәр. Хоук тағы ла хоҡуғы булмай. Әммә был мөнәсәбәттә булған сүрәттә ниндәй һыу ул? Стон туҡтап һәм тымыҡ сығарып кейгән. Ул уға бер аҙым яһалды.
  
  
  — Күсә, Карте. Блондин тиҙ алға аҙым яһай, алдында пистолеттан үҙ-үҙенә ҡуя. Фляжка менән ул элек бензин, минут, прикрыть кейергә онотмағыҙ. Бензин йәйелгән курткаһын таптар буйынса эго. Был уны күрмәнем дә.
  
  
  Тихон застонать яңынан кейҙе. Ул, уны өҫтән аҫҡа ҡарай. Кинәт уны күреп сыға. Ул алға тағы бер аҙым яһаны. Шулай Блондин. — Элек, — тине ул ҡулы менән киҫкен хәрәкәт.
  
  
  «Һин теләһәң, кейер өсөн очнуться? Уның менән ауыр була башланы, уның үҙенә килде. Бәлки, уны эго бер һуғып бөтөрҙө.
  
  
  — Һин ни өсөн шулай булыуын теләйем һәм файҙалы?
  
  
  — Хөрмәтенә, — тинем мин. «Әгәр мин үлергә тура килә, уның менән бер булһа ла үҙенә алырға теләйем, һеҙгә ике тирәләй. Улар аңлы, тәне кейеп килгән. Ни эшләп мин был лизать. Бәлки, яҡын етерлек, әммә ул етерлек булырға тейеш. Әлегә ...
  
  
  Ул, наклоняется өҫтәүенә, ҡалала кеше кейә тип, үҙе ҡулына ҡорал тотоп һәм күҙгә күренмәй. Тауыш сығарып кейгән, барыһы да нығыраҡ оҡшай «Гааа».
  
  
  — Мәсих ғайсаны, — тинем мин, тиҙ арала яңынан баҫа. — Мин уйлайым, ул. әйтерһең планы бар.
  
  
  'Ниндәй?' Витманс алға сығыш ни өсөн мин яҡшы аңлайым. — Пландар, — уны ҡабатлай. «Рибель плание йәки».
  
  
  Лизать уның янында тағы бер аҙ, минең өсөн легар һүҙҙән аңлайбыҙ. Һәм шул саҡта уның өсөн тауыш эштәр ҡабул ителә. Ташланған тоҡанып шырпы ҡаптарын һәм уны эго ҙур бармаҡ сиртеү бензин швырнуть ул курткаларҙы. Шунда уҡ уның күрелмәле. Һүндерелә һәм уның ялҡыны ҡорал ташларға тырыша, әммә сәпкә түгел. Ялҡын тиҙ тарала. Йыланға һәм уның һикерә, ҡысҡыра, марионетка кеүек яна. - 'Мин ярҙам итә. Хоҙайым, миңә ярҙам итә. Зинһар.'
  
  
  Улар, ҡара пожимать һәм уның яурыны. «Әгәр ҙә һеҙгә оҡшамаған ут, һыу алыҫ булһа».
  
  
  Ул, һыуға барғанда кире борола һәм юлдары буйлап аҡһыл-алһыу пляж.
  
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  
  Тағы юҡҡа сыға. Моғайын, уны күтәреп наверх үҙ бүлмәһенә инде. Синкх һәм уның бөтә ҡ булды, һәм мин ванналар ҡабул ителә кәрәк. Һәм эсергә. Һәм ни ҙә әле. Был эшем менән мин булыуын асыҡларға кәрәк тәүҙә.
  
  
  Табыу йорто һәм уны эго кухня ресторан, бассейн бар. Ул-эль-гамбург менән гарнир, яңаҡҡа бәргән һәм уның яғаһынан эләктереп өсөн уны эго. Ашнаҡсы, гриль эшләй, күрә һәм аңлай.
  
  
  — Шулай итеп, лолли, улар һиңә бының өсөн күпме түләргә?
  
  
  Потянуться мясниницкия ревматизм булғанда өсөн уның кәрәге юҡ. Был дөрөҫ була. Стонать ҡыҫылһа, уны арҡаһына ҡарап була, һәм икеһе булалар запястье ҡыҫты. Ih ни алға борола ул, тик ышанырға була.
  
  
  «Эй, егет, һиңә лә тәртип? Мине ебәрҙеләр.' Карло Эго саҡыра. Унда яҙылған униформаһы булған.
  
  
  — Юҡ, әлегә әйтә алмайым мин һине, кем булыр был, Карло. Кем һинең өсөн түләүҙәр, юлдарҙы һин минән уның өсөн мәңгелек мөмкинлек барҙыр?
  
  
  — Иреккә ебәрелгән, — ул крикнуть. Тормош уны аҙ уның тубыҡтарына көсәйтеү һәм таһыллыҡ һуҡты. Ул застонать. 'Ул, ант. Мин беләм, был кем.
  
  
  — Әйткәндәй, Карло. Унда аҡтан кейенгән була?
  
  
  'Юҡ. ... Аҡ кеше — ул ҡапыл туҡтаны.
  
  
  — Кем булды был, Карло? Впечатывать стеналары уны эго.
  
  
  — Шайтан һыуына барайыҡ, — тине ул.
  
  
  Потащить уны эго гриль була. Брызнуть майлы ит. Эткә башың аҫҡа уны эго, рәшәткә һәм уның өсөн мөмкин булған инде, һуңыраҡ эго гол кеүек булып күренде. — Бб-бэнгл, — тине ул. «Бангель Христиан».
  
  
  «Матур Христиан. Ә теге, кем ебәрҙе һине?
  
  
  — Беләһеңме түгел, — ул захныкать. 'Ул, ант. Мин дә беләм.'
  
  
  Элек ебәреүсе һәм уны эго аҙым яһаны. Күрәһең, ул артыҡ зарар итмәй борсоуға һала. — Мин шул саҡта һөйләне, ул шул тиклем күренә.
  
  
  Ул кире төшөп ултырҙы. — Егет ҙур, — тине ул. 'Ҡытайҙар. Әммә бик ҙур. Ниндәйҙер һоро костюм безумие.
  
  
  Элегерәк бер ҡасан да күрергә.
  
  
  "Бангель һәм был, бәлки, шунда табырһың уны эго?"
  
  
  Испуганно мин ҡараным уны. Ул, һүҙҙәр уның етди йөҙө менән боролғандай булды. Улар беҙ тип әйтер инем мин ҡурҡам, ҡурҡам мин уны түгел, ул шулай әйтелә.
  
  
  — Был ике отель «Гренада».
  
  
  Гренада казино Сенатор булып әтте. Һәр хәлдә, ике киҫәктән пазл тура килә инде, мин һәм ҡыҙыҡлы булды, барыһы ла күренә кеүек булды. — Һине тағы нимәләр беләһегеҙ?
  
  
  'Нимә күберәк. Зинһар. Бындай нәмә.'
  
  
  — Яҡшы, — тинем мин. Мин бәләкәй түгел перепугать терезияны ыҙалата егет оҡшай. Кәрәк булыр әле тип, белеп, уны белергә башҡа юлдар тырыша. Ул, тороп, китмәһен өсөн, әммә тағы нимә белергә теләмәү-тип.
  
  
  "Әйткәндәр." Ул, йэшел. «Һин уның өсөн күпме түләргә була, ҡабул итеп алыр өсөн, һин был хатты милл?»
  
  
  Запястье уны ышҡырға. «Биш».
  
  
  — Һин ул саҡта обмануал. Ул егерме түләнә.
  
  
  — Ғилми-нәшриәт комплексы, һинме был? Йән була ул.
  
  
  Улар тине. - "Юҡ, «көсләүсе Бысраҡ».
  
  
  — Мин һине аңлайым, — туҡта уның. 'Секунд көтөп.'
  
  
  Сил н һуғыу уның. Ишек асылды, һәм ул бер нисә клуб барлыҡҡа килде, сәс виться уның күңелен. Ул оҙон аҡ пешие махровый була. Миңә ҡыҙыҡ булһа, мин гел шулай уйлайым ни кружево сексуаль ҡара. "Шылтыратығыҙ г..." һәм туҡтап мин ҡараным уны. «Хоҙайым минең, ғилми-нәшриәт. Ни булыр шул?' Миңә уның ашыҡҡан кеүек, утлы-аҡ фәрештәм.
  
  
  — Мин ишек врезается был, — тинем мин.
  
  
  Минең күҙҙәр синкх һәм уның арҡаһынан порез сканлап тора. — Һин ҡот осҡос күренә, — тине ул.
  
  
  — Был саҡта һиңә ишек күрергә тейеш.
  
  
  Ул тын. «Тауышы ла ултырған». Миска һәм йылы һыу менән туҡыма һәм уның аша бер нисә мгновений менән ҡайтҡаны юҡ. «Һәр саҡ тип әйтерлек кино — ул тәбиғәтте мөмкин».
  
  
  «Һәм, нисек тип әйтергә кино — ул пуля глотать. Гара менән булған был?
  
  
  — Бөгөн кис беҙ уның менән поужинать теләйем. Һигеҙ сәғәттән кафеға «Мартиника». Ул минең арҡаға ҡарай, яғымлы тиерлек. — Мин һинең был турала һөйләү көн?
  
  
  «Был ловушке. Ч дуҫ-юҡмы, белмәйем, миңә ҡалһа. Әммә мин аңламаным да, ҡайҙан белә улар. Ул, уның ҡарашынса, уның бора һәм тотола. Был йәшерәк күренергә тырышҡан һәм уның борсой. Һин әйткән ул, детка. Был уйын ҡатын-ҡыҙҙар өсөн түгел». Уның яҡындары булырға тейеш, был уның разозлить, уның карауатыма ҡабат потянуло әммә һаҡ булығыҙ. — Ҡара, — тинем мин. «Мин ышанам, һеҙ үҙ һөнәрен белеп, ул нимә булыр, беҙ инек, беҙ инек, әммә был нимә була ул, ышан, был ҡул һуғышы түгел. Бөтә был, тип, мин рәүешендә була.
  
  
  Һәм ул аҫҡа ҡараһа ты. «Мин бик яҡшы агент һәм үҙенә тураһында ҡайғыртырға өйрәтеү мөмкин». Был яңғырай кеүек агент тауышы өйрәтә, әммә оло мәғәнәгә эйә түгел, сөнки насар плей дублировать: һүрәттәр тура килә. Эй бүләк ҡояш, нескә томан веснушка, ул уны эшләй йәш, невинный һәм бик мурт. Һәм шулай булды. Ee н ҡулына алды. Бәләкәй һәм уның йылы тойола. Булыу пахнуть нах лимон, асыҡ ауыҙ ул шатлыҡ менән һәм үбешкәндә. Переносица уны үткәреү буйынса уның бармағы. — Веснушка һин, — мин әйтәм.
  
  
  «Әммә, һәр хәлдә, мин обгорать түгел, ҡояш буласаҡ», — йылмая ул. «Обгорать күпселек блондинка».
  
  
  Мин был нимә-нимә хәтерләтә. Ул телефон тотола. Мин полицияға бирелгән. — оператор булған, - тине ул. Багам утрауҙары полиция телефоны буйынса яуап бирә. — Отель өсөн гавань «Парадиз» ташлы һуҡмаҡ булған. Һеҙ быны беләһегеҙме?' Быны ул белә. Ул ярты сәғәт самаһы элек унда ялҡын күрҙем. Оҡшаш була, тип әллә ниндәй малай ут менән уйнай. Мин уйлайым, һеҙ яҡшы ҡотон ебәрә. Сержант аңлай, һәм уның көпшә аҫып.
  
  
  «Ә хәҙер беҙ... өсөн» мин ҡабаттан ҡарау тағы бороп. "Беҙ осрашырға тейешбеҙ...менән түгел, г һигеҙ сәғәткә тиклем"
  
  
  «Презентацияһы, Ник». Улар тынғыһыҙ. "Мин уйланым, беҙҙә эштәре булмаҫ,... һәм"... һәм мин уны уға запинаться өҙөлгән һүҙен дауам итә. — Баштаҡ беҙҙең был ваҡытта биреп башҡарырға ҡушты. Заглянуть в казино уның отель гренада ине был.
  
  
  Мин күренә, тип борсола мин уның күҙе күрмәй.
  
  
  Ул, кисеү ингәс, душ ҡабул итергә кәрәк. Ул радио индерҙеләр. Ул, көҙгөгә ҡарап, үҙенең кисеү һәм ғәжәпләнеүселәр булды, мин ни өсөн беҙ юҡ әлегә тиклем берҙәм көҙән исемләгәндәр. Радио буйынса йәлп "Самбо one the Note" шул тиклем көҙән, музыка һыуҙы әлегә өсөн түгел "баренц диңгеҙендәге биләмәләре сығарыу мөһим".
  
  
  Иҙәндә үлек линдейл сенатор була.
  
  
  Кәүҙәһе табылған йорт усағы эго сенатор. Моғайын, ул үҙенең кабинетында унынсы ҡаттың тәҙрә аша төшә. Әлбиттә, улар уйлап, был бәхетһеҙ осраҡ булды.
  
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  Кромешный в казино мәңге ҡараңғы төнгө сәғәт өс. Һәр сәғәте, һәр көнө, һәр сәғәте өс һәр саҡ аяҙ төн. Ҡатын-ҡыҙ һәм ир-егет башы менән менән поникать усты, өҫтәл өҫтөндә эйелеп ҡысҡырҙы һәм: «Әйҙә, ҡәҙерле», карталар һәм һөйәк уйнай. Был композиция оркестры тиерлек. Переехал секцияһы мөйөштәренән ҡушылырға, түләү ваҡыты менән уйын автоматтары барабаны ритмды тәрилкә менән шөғөлләнергә һәм уны кире ҡаға: шарының дүрттән бер илле. Шым ғына арауыҡта хаҡын арттырыу буйынса саралар күңел була. Мәҫәлән, крэпс өсөн-өҫтәл слышно, как кегля кәмей, бигерәк тә атлы ун мең доллар бирә.
  
  
  Гренада Казино бер нәмә менән дә айырылмай. Долларлыҡ чек алмаштырыу өсөн уны илле — уйнауы ла күберәк джон стюарт герә ине, моғайын, сөнки казино аша үткән берҙән-бер ысулы, — был уйын ваҡытында йөрөй. Улар, элекке кеүек, Тағы ҡарап, нисек убийца кончать бер һыңар ҡуллы йәш әле, уларҙың тәкәһе четвертак. Һуңынан беҙ принюхиваться, әммә бер нәмә лә аңламай.
  
  
  Беҙ айырылыштыҡ, моғайын өсөн иң мәлдә ике күҙәтә. Тағы ҡытай крупье рулетка менән уйнаясаҡ, ә уның өсөн уйын sel блэкджек өсөн ултырғыс та, үҙе сенатор һәм черногориянан отош яһағандыр.
  
  
  Мин бер егерме беренсе таратып, тип беренсе һәм икенсе башланы. Ун өсөнсө раунд ишков ҡуйҙы, әммә мин дилә туҡтатты. Гренада G ишков хәрефе юҡ була. Мин уны кире касса ih тип әйтә. Был яңы сип буласаҡ, тине ул. Элегрәк шул уҡ көндө улар был ҡыйынлыҡтарҙы була.
  
  
  Мин инде ҡайһы бер ҡыйынлыҡтар булды, был юлы ул хәүеф һәм гер түгел. Был юлы уның ҡораллы була. Ул, касса янына килә. Ундағы һуҙыу һәм башҡа көйәрмәндәр ишков ул мин, мин кем ҡулына любезнов сунь.
  
  
  Биш секундтан һуң ул бөтөнләй тетрәндем.
  
  
  Мин беләм, мин уларҙы бирәм, ләкин булырға тейеш, бреда була. Ҡасан уның күҙен асып, ике ауыш һәм Чэнь бер ҡасан да мин-маңлай уртаһында ике бородавка менән ли икн. Ләкин әгәр улар бар һәм унда, пар булып, сөнки, ниһайәт, ул үҙе килә, икеһе лә булғандыр инде ih. Минең пистолет кеүек: Вильгельминаға башҡа ир-аттар менән китәләр. Был юлы менән ҡытайҙар. Мин йылмаям һәм мин уның ҡаршыһына ултырҙым бүлмә. Был бәләкәй булғас, төтөнө, звуконепроницаемый бүлмәһе, күрәһең, красноярск өсөн кабинеттар, таратыу һәм үҙ эштәре менән шөғөлләнә ишков. Башҡа кеше булған минең менән тағы ла алты кеше булған бүлмәне пистолет, һәм бер кем дә көлөп, минең башҡа кеше менән пистолет.
  
  
  «Һеҙҙең ябай йыйылышығыҙ беҙҙе сәләмләп. Ул бары башын поклониться. Хеф тәпәш булһа, ҡушылыусыһы яҡшы ир-егеттәргә ебәк кейем ҡупшыраҡ кейенгән. Һеҙ танытырға мөмкинлек бирә. Минең исемем Ҡарабалыҡ Линь Цинь.
  
  
  «Мистер Цинь». Ул да кивнуть.
  
  
  — Владимир Лин, — ул һаулығын. Беренсе һәр ваҡыт телгә алынған Фамилия.
  
  
  Бөтә был изге любезность артыҡ булмаҫ. Уның алдына бер һорау килеп баҫҡас, мин килә икән, ул тыуҙырған вилка на дуэль. «Беҙ саҡырмай, — уны дауам итә, — тип һорап, беҙ һеҙҙе бәләкәй генә бындай йыйылыштарында булырға тура килде беҙгә, - тине лә, киҫкен манерала. Тик, тип һанай үҙенең почетлы ҡунаҡ.
  
  
  Түңәрәк ташты ул көндәрҙә оглядывать «Гута, балалар, был беҙҙең өсөн нимә ул үткәрмә ине».
  
  
  Көлөп, Лин һыу тороп ҡала. «Мистер Карте шаяртып, — тип хәбәр итте ул.
  
  
  Ул һаман да көлөп.
  
  
  «Ярай ярай, — пожимать иңендә ул, — нисек күрергә, шаяртып минең үҙемде джентльмен юлдаштар араһында башҡа түгел. Артыҡ мөһим эште шунда уҡ башлауҙы хуп күрә улар. Тәмәке һәм уның артҡы өлөшө уның алыу буйынса постучать портсигар, оникс менән биҙәлгән алтын. Сообщник буйынса бер подскакивать эго, прикуривать өсөн бирелә. Татлы еҫе таралған көсһөҙ буйынса бүлмәлә. — О, минең менән яҡтан нисектер тупаҫыраҡ. Мин уның трубкаһын һуҙа. — Тәмәке, владимир Карте?
  
  
  Ул, башын покачать. Ғәжәпләнеүемә ул, сөнки мин ни өсөн чепуха был Джон Стюарт тураһында тулҡынландырғыс. Был минең иң серле тойола исемен һаҡлап ҡала. «Мин уйлап, бик ныҡ ярҙам итә алмай инем мин, әгәр ҙә ул әйтәм, шул ир түгел һеҙ тип табылды, һәм Джон Стюарт тип мине саҡыра?»
  
  
  Лин ҡашлы бер күтәрҙе. «Ғәфү итегеҙ, владимир Карте.
  
  
  Һеҙ дошманға ҡаршы буйынса бер иҫке - иҫке әле беҙгә. Улар аэропортҡа килеүгә, һеҙҙе күреп һәм был хаҡта хәбәр Бангел мистер. Ул откидываться спинка уңайлы ултырғыстар килә. — Әлегә беҙ һәм беҙҙең элекке эш тураһында һөйләй, — ул сигарет тотҡарланып килә. — Мин шулай аңлайым, һеҙ эго иртә вафаты тураһында ишеттем?
  
  
  Эйе, ауыр, мин әйтәм. «Алып булғандар өсөн тауыш биреү шулай итеп, йәшлеге сәскә атҡан».
  
  
  Ысынлап та. Йылмайып ҡайтты. «Ләкин, бәлки, ҡайғы-хәсрәт неуместный. Юҡ, күрергә, шуның менән беҙ риза түгел, ҡайһы бер тирәһендә булған, тип Бэнгель владимир эштәр алып бара, һәм хәҙер, уның биләмәләренә баҫып инә башлай, был фекерҙе юҡҡа сыға. Башҡа хат менән мөрәжәғәт итә ул, «был донъянан ситтә булған».
  
  
  Хәҙер улар засмеяться. Тәмәке барлыҡҡа киләсәк һәм тағы бер нисә төртөп. Тәбиғәт уны дельта ih күрһәтә башланы. Татлы еҫе тултырҙы уңыш бүлмә.
  
  
  — Ә хәҙер, владимир Карте, беҙ һеҙгә тәҡдим итергә әҙер. Түгел шул, беҙ тейеш. Әммә эҙләүҙәр бер ниндәй ҙә файҙа килтермәй һәм һеҙ беҙгә түгел, беҙ башҡа закондар-ға үлгән.
  
  
  Мин хайран, был өстөнлөктәре Бангель тип әйтә алмайым. Был бик сәйер уның ҡапма-ҡаршылыҡтар табыла.
  
  
  Улар һорай. — Был нимәгә өҫтөнлөк бирәһегеҙ?
  
  
  Биш процент. Килем биш процент булған. Был иң яҡшы тәҡдим. Әммә миллион көтә. Ценымногие юғары хаҡ ваҡ героинға ҡарағанда, хаҡтар, уның өсөн беҙ уларҙы ала».
  
  
  'Һәм остальное?' Уға, уның ҡарауы портсигар. 'Үлән. Хеш?
  
  
  — Әлбиттә, дөйөм сумманың биш процент. Ул тағы йылмая. Ә башҡа, һеҙ нисек әйтер, был беҙҙе... опиум-төйәк һорай.
  
  
  «Бында һеҙ эго алып, Нассау булып, яҡуп үҙе контрабанда һәм ҡушма штаттарҙың». Был ҡушымтаның нисек эшләү ул; да кеүек ябай штопор.
  
  
  Ул кивнуть. Әммә һеҙ, әлбиттә, быны белә инде. Владимир Бангель кире осраҡта һеҙҙең менән, — уның заминаться, — бәхәсләшеү ҙә булмаҫ ине.
  
  
  Мин хайран һуңғы утвержение. Уларға мин тәҡдим иткән килешеү, әгәр уның кеүек булырға ине, наркотиктар менән көрәшә агенты буйынса, эштә һәм наркотик менән бангель генә булған кеүек. Ярай, бәлки, шулай булыр. Бәлки, был Ч-ли наркосиндикат ябай ағзаһы була. Бәлки, ул шул тиклем ябай булып обдолбать, тип эму тура АҠШ сенаторы ярҙам итә. Бәлки, тап ул бөтә ҙур бер ахмаҡ булды. Йәки, бәлки, ҡунаҡханалар Лин, уның өсөн шулай уйлайым.
  
  
  Ул, күрәм, һеҙ тирбәлә, владимир Карте. Бәлки, һеҙҙең менән хем посоветоваться теләмәй ҙә, кереткәнсе ҡарар ҡабул. у-у! Кивнуть ул ир, көн ултыра.
  
  
  Чу һәм ишеген асып тора.
  
  
  Тап.
  
  
  Запястье бергә бәйләнгән булһа, ул, өҙөп күлдәк булды, ә распускаться көрәш ваҡытында сәстек. Сәс, уны күргән ул, һәм плутондан китер алдынан уны нисек сабы өйә. Уға ҡарап тәрән мин бәхетһеҙ, мин генә.
  
  
  'Көйәрмәндәр.'
  
  
  Ун ике ир-аттар тота. Һәр яҡтан менән бер. Эйә ике пистолет-пулемет Диуары; ҡыҫҡа, еңел ҡорал британия, ул эшләй ала, йөҙҙән минут тоторға тырыша. Ул Инстинктивно, уға яҡынлашты. Ул ҡорал күтәреп ебәрҙе һәм улар, ҡасан ир-аттар һәм тағы бер тыңлағы килә, мине тоторға өсөн. Тик улар хаталар ҡыла. Тейеш була, мин уларҙың обыскивать туҡтаным, пистолетты таба башланы.
  
  
  Сөнки уның хәрәкәте ҡыҫҡа ладони стилет күсереп, торт өсөн генә лезвие. Мин беренсе тапҡыр ишетәм бара, һәм мин үҙем хәнйәр булып эму вонзать доллар ҡушты. Эго ауыҙ асыла, һәм ул көтөлмәгән вафат була. Шулай тиҙ үтә ул — күҙгә күренмәгән сәбәптәрен һәм шулай булды, — тип ҡалды мстители на мгновение юғалта. Мәлдә, уның менән файҙалана.
  
  
  Мин барып Цзин Линь.
  
  
  Взмах береһе һул ҡулы эго иренде алдында үҙе, ә һуңынан ҡыҫып тимер хватка, торон стилет ҡыҫылһа һыуҙы эго.
  
  
  Ике герой-автоматсылар бер урында ятабыҙ. Ҡала, протестантлыҡ менән бәреп төшөрөп, бер урында тороп ҡала. Лена уны ҡулланырға мөмкин булыр ине, тип аманатты, тап ошонан выдать һәм үҙегеҙ өсөн. Шулай итеп әммә мин быны теләмәйем.
  
  
  — Развязать ул, — мин бойора.
  
  
  Ниндәй ҙә булһа хәл-хәрәкәт кем дә бер мгновение. Тик ул ғына. Лина уның үҙенең алға этәрә, әлегә беҙ бер һаҡсы тирәләй тағы ла яҡынлаша. Уны лезвие күтәрергә мәжбүр эйәк янъял ҡарабалыҡ, тороно һәм эго, обнажаться. — Ма - развязать ул, — уның выдавливать. Ҡорал эшләй һәм һаҡсылары үҫһен, тип әйтә эму.
  
  
  Тап уның бойора. — Убираться сыҡты.
  
  
  'Әммә,. Ника . †
  
  
  'Бара!'
  
  
  Ул көнө яҡынлаша. Лина мәжбүр була һәм уны эго һаҡсы һалдаттар эткә, ул попятиться ужасы, пистолетын тотоп, уны бер ҡасан у-автоматтың атыу башланды. Тәүҙә уны башҡа атыусы эләгә, ә бала һуңынан был мәрәкә булды.
  
  
  Бөтәһе ун бер секунд кончать була.
  
  
  Уны ташлап, пистолет-Вильгельминаға буласағын һәм автомат. Ул өҫтәленең тартмаһынан бер мөйөштә бәләкәй ишков асыҡ күрергә була. Бер ҡараһаң һәм уның тирә-улар ҡулында алыуҙан һаҡ булығыҙ. Ҡайҙа энә торт ҡабырғаһы бик ҙур булмаған, оҙонлоғо ике миллиметр. Ул чиптарҙың яртыла һынған. Сыҡҡан аҡһыл-һары шыйыҡса. Тамсы һүндерелә. Ишков, мин уларға ҡаршы ҡулланыла. Сунь һәм уның минут ябыу прикрыть ҡумтаҙы ул. Кем белә. Әгәр һеҙ ҡаршы уйын бара, бәлки, улар кәрәкле әйбер ала ине. Сәс уны үткәреү буйынса куллана, һәм бер ҡасан да ишек ябыла өсөн ташламалы йүнәлтмә менән ҡытайҙар нассау галстук союзы тарҡала.
  
  
  Ул, сәғәткә ҡараны. Беҙ егерме минутҡа һуңлауҙан. Шул уҡ ваҡытта һыу кеүек, беҙ барған кафе «Мартиника», Станция була ла инде.
  
  
  Ләкин уның хәҙер был ысынлап көтә.
  
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  Тағы уны эҙләп ҡунаҡханаға киттем һәм вокзалға тиклем подбрасывать. Ҙур булмаған ҡунаҡханаға туҡтап, яр буйҙары алыҫ түгел. Шунда ул ҡасан барырға, унда полиция полно була; ашығыс ярҙам, шул иҫәптән сигнал, был мин, мин һуңлауың ихтимал. Баҡһаң, мин бер тапҡыр ваҡытында кеүек.
  
  
  Мин яурын пожимать докторы һәм сирлеләрҙе ҡараным. — Бөтәһе нисә минуттан уның янында була. Был аҙҙан уның менән поделать мөмкин.
  
  
  Ул, г эргәһендә на корточки менән ярышлап ултырғандар. — Иртәгә кис, — ул прошептать.
  
  
  Ул кивнуть. Ул белә. Чэнь шытып-юҡ. Ул, ишетеп, тормош нисек ултыра минең сәғәт эго. Был доллар ҡушып йәки минең? 'Ни ҙә тағы?'
  
  
  '- Тине ул. - "Һин миңә хәбәр ҡалдырғандыр. Тағы Әйтәм..."
  
  
  Ул тауыш бирәйек тип. Гара һәм уны, бәлки, биш алты йәки эш өҫтөндә бергәләп эшләү. Уны профессионалдар булһа, шул тиклем яҡшыраҡ, ни тиклем аласыз, һеҙ теләгән ине. Ул, уйла, тип гел уның янында була. Вотум вотум һин үлем менән ала. Һуңғы секундҡа тиклем ҡалырға һин үлемһеҙ.
  
  
  Помчаться машиный һәм уның үҙенә кире ҡайтып, как будто донъяла минең концептуальный тиҙлек тиҙләтә. Ләкин был улай түгел. Иң делле, был осраҡ тураһында ҡарағанда күберәк белә ул, аңлай ул тип ала тип ул азак эго. Өс төрлө ҡытайҙар. Хәҙер асыҡтан-асыҡ үле өс сенатор. Казино. Үлемдән ҡотҡара. Цзэн Лаос һәм, уларҙың ҡасан да булһа һинд-ҡытай. Һәм был тап шунда ла түгел. Был бөтәбеҙ өсөн фон булып КАНДРЫ, ә КАННЫ отряды үлтерергә була. Әгәр ҙә бер һунар миҙгеле асылды һәм сенатор, өс үлтереү инде, туҡһан ете ә һаман да тере була. Шул темп менән, улар бар әле, улар барыһы ла яҡын арала американың идара итеү системаһы юҡ. Мин уны белергә тейеш булған, тип уйланы улар, һәм был уҙып булдырмау өсөн ih. Ул миңә хәбәр ҡалдырыу өсөн. Мин тәғәйенләнгән йәки был? Ул әйтте: «Тап Тағы Беннет Тине. ID = AX-20. Тағы Беннет, ғалимдар ҡатын-ҡыҙ.
  
  
  Һоҫҡо, уны шунда уҡ.
  
  
  Тағы нимә белергә, ни тип белә уны. Мәҫәлән, уны белгән, уға минең менән ни булғанын. Һәм бер-бер диалект сутоанский. Мин уның ҡасан әйткәне бар шул, шайтан шундай даһи, мин, уны белмәй, ошо эше тип мейе күпме нах, ә миңә килгәндә... «Мускулдар, — тине ул, — был шарттарҙа был мәсьәләне алдан. Обида классик ҡатын-ҡыҙҙар шунда уҡ уны аңлап, мин AX ҡунаҡхана ғына йәл булһа-минең өсөн көсөн.
  
  
  Ярай, бөгөн кис үҙгәреүе мөмкин. Тап беҙҙең менән оҙаҡ һөйләшә һәм бик яҡшы булыр ине. Эй был оҡшармы, юҡмы. Һәм мин уның дөрөҫ әйтә ине.
  
  
  Улы карауатында ята булған, изге була һәм һүндерелгән. 'Алмай бер ҡасан да.' — тине ул, уны ҡасан потянуться, брылев өсөн индерелә. Ул брылев индерелгән. Күләме ҙур булмаған екон ee вздуваться четвертак рубец миләүшә менән. Ул бармағын күтәреп, өсөн прикрыть эго. Боль бармы икән, әллә тирә-яҡ тщеславие. Бәләкәй һәм булдыҡһыҙ уны тағы күренә.
  
  
  Ул әйтә: - «үле Г». «... һәм мин уйлайым, мин килгән ваҡытта нимәләр һөйләгәнен, ул вафат булды».
  
  
  «Г? О, юҡ.' Ул башын бороп, уны һәм күҙ йәшел күҙҙәре навертываться. Ул тиерлек көтәбеҙ, тип, күҙ йәшеләй булып.
  
  
  "Нимә эшләйһең ул?"
  
  
  Минең уны ҡабаттан ҡарау яғында. — Беләһеңме түгел, ғилми-нәшриәт. Мин ысынлап хоҡуҡтарын белм....
  
  
  — Әйтеп биреү, мил. Һеҙ беренсе түгел, ҡатын каприздары, ул допросить, һәм әгәр һеҙ уйлайһың ҡайһы берҙә, мин һеҙ нимәгә өҫтөнлөк бирә...
  
  
  — О, Ғилми-Нәшриәт. Хәҙер күҙ тулы көсөн түгә. Утыкаться мин уның күңелендә кешеләргә һәм выпрямляться. Мин яуап бирә алмайым.
  
  
  Ул үҙен ҡулға алырға, тине һәм ауыл, всхлипывать: «Мин дә, - тине, ти. Мин һиңә әйтергә ҡушты, — уның үҙенә һаулығын.
  
  
  Ул һыуҙан ғына түгел ектән бармағын рубец күрһә, уны наҙ. «Шулай тип әйткән саҡта, һиңә тирә-был мин ҡыуам».
  
  
  «Был һине беркасан ла эшләй».
  
  
  Улар, ҡара нах. «Беҙ башҡа ысулы була ала». Улар тине. Билдәле правда Колодезная сыворотка, мәҫәлән.
  
  
  — Һәм был? улар һорай.
  
  
  — Һәм был ... — тинем мин. Ул яй һәм оҙаҡ буласаҡ целовать ee һәм ҡулығыҙҙы алығыҙ. — Тағы ла, — тине ул. Эй бирә, күберәк. — Яҡшы, — тине уның менән задыхается. 'Һин еңә. Яр буйында американдар нормандия төшә.
  
  
  Ул үҙен таһыллы. — Вий weissen Das, — тинем мин. Ул, күкрәгенә уның тоя. "Ә нимә тағы, фройляйн?"
  
  
  Ул көлә башланы, көлсә һәм ирендәр. «Сирохим Бомба төшә».
  
  
  Ҡолаҡ һалып, уның ҡулын өсөн. — Сирохим Була?
  
  
  «Хиросима Булһа». Хәҙер беҙ ике көлә.
  
  
  «Бик ҡыҙыҡлы», — тинем мин, уның развязать елән, бәлки, бөтә көнбайыш ярымшарҙағы иң яҡшы һөт бирә. Йәки, бәлки, көнбайыш ярымшарҙағы яҡшы. «Ах, ҡыҙҙары, ҡыҙҙары. Һин, ысынлап та, иҫ киткес. Елән ябып, уны яңынан башланыр. — Шулай итеп, хәҙер был һөйләшеү.
  
  
  «Минеңсә, күберәк актив өлөшө миңә оҡшай».
  
  
  Ул йылмая. — Мин беләм, — тинем мин. — Әммә ул тап шулай дәреслекте белеү. Секс юҡ, әлегә әйтә алмайым. Минең язалау ысулы — енси неудовлетворенность». галстук уға расстегнуть'
  
  
  — Иҫкәртә, ҡотороу һин бер сәғәттә буласаҡ.
  
  
  Мышиное хихикнуть һәм мин уны бер аҙ ҡарап. — Хайуан, — тине ул. 'О, юҡ. Ярҙам итеү түгел, һинең һүҙең татлы. Ул, сатраш һәм откидываться элек ҡулында. — Мин һинең намыҫлы тәҡдим яһаны. Әгәр мин һиңә һөйләп бирҙем, мин теләйем, мин һиңә һөйләп бирҙем, тип теләйбеҙ».
  
  
  Ул нахмуриваться. «Ниндәй һүгенеү һүҙҙәрен», — тине ул.
  
  
  «Ах! Был пландың бер өлөшө. Әгәр ҙә һин тиҙ булған, ти, ул һине мыҫҡыл тиклем кәмегән.
  
  
  "Етди, Ғилми-Нәшриәт. Минең бойороҡ менән...
  
  
  'Етди. Тап. Мин бынан кинәнес алыуымды. Эй, уны ҡарап, күҙен асып. «Беренсенән, муйынына яратам мин уны, әгәр венчур барыһы ла белә. Икенсенән, мин идеяһы оҡшай, тип ышанам мин. Беркасан ла күрмәнек уны, тип Хоук өсөн-миңә еткермәк булдым.
  
  
  — Эш, әлбиттә, шунда түгел, тип ышанғы һин ул түгел. Әгәр ҙә ул кем булып һәм уларға ышана, сөнки мин был. Һәр хәлдә, минең теорияһы, мин рәүешендә була. Ул, тип әйтергә мөмкин туҡтап һин, әгәр һин уның, - тине. Һеҙ, бәлки, минең, барыһы AX ходят менән аҡыл».
  
  
  «Өс йыл һәм сенатор менән табут Г, бик шикле, мин киттем. Шулай булһа дауам итә. Теория өсөн был һиңә?
  
  
  Уның тәрән тын. «Һеҙгә ҡасан да булһа бер күҙәнәкле мәҙәниәте тураһында ишетмәнеңме?»
  
  
  ', М-м-м". Биология генетика.... Ни шул?'
  
  
  — Ярай, һин яҡынлаша. Был яңы үрсеү ысулы».
  
  
  — Иҫке менән түгел, шулай тип?
  
  
  — Презентацияһы, — тине ул. — Мин бойороҡ боҙа һүҙ үҙ булһын өсөн, һеҙгә был хәбәр. Шулай булғас, һиңә тыңлау һәм етди булырға тейеш».
  
  
  — Мин тыңлайым, — тинем мин.
  
  
  «Рәхмәт процестарына, атап улар бер шекәрә күҙәнәк, күҙәнәк ядро тирәләй ble өлгөрөп аша тәндә — тәндең теләһә ниндәй өлөшөн буйынса был күҙәнәктәрҙе бер — яңы ижади организмдың генетик төшөр».'
  
  
  Ул, бер ҡараһаң, йылмайып нах. 'Ҡабатлау.'
  
  
  «Тирә-күҙәнәктәр уларҙың ҡабул итеп алырға мөмкин ине минең ногти подстригать, химик кәрәк мөхит урынлаштырыла, һәм һөҙөмтәлә тыуған ҡыҙ ине, теүәл ине, бөтә нәмә күренеп менән шөғөлләнә, шулай уҡ ул».
  
  
  — Ә шулай булған? - Был нимә ул тирә-яҡ ышанам.
  
  
  'Аға. Был сер түгел. Әгәр дөрөҫ булһа, был "Time" мәҡәләһендә был турала 1971 йылда була. Әлегә был тәлмәрйен менән генә яһап була. Һәр хәлдә, беҙ ни... билдәле. Әммә беҙ күп әйберҙәрҙе ценымногие Ҡытай уҙып».
  
  
  'Көтөгөз минут. Телисез икән, тип әйтелгән Ч-Райс һәм Чарльз ли — клон, бер үҫемлек шытым?
  
  
  Кивнуть уға тарһыныу. — Мин һөйләһәм, һиңә был оҡшамай, — тине ул.
  
  
  'Мин аңлайым. Мин... ни булды? Мин булдым, әгәр был мөмкин булһа ла, был мәғәнәһе бөтә тиң юҡ.
  
  
  'Тыңланы. Был төркөм илдәр бар, хатта уҡыу. Беҙ омтыла асып, күҙәнәкле размножать ниндәй кеше тора. Бер һәм тирә-яҡ сәбәптәре, улар буйынса бер ниндәй ҙә беҙ был йүнәлештәге эксперименттар үткәреү, штопор яуап итеп ошолар тора: иң насар кеше. Һитлер. Мания менән кеше бөйөклөгө. Бындай кеше, Лаос Цзэн кеүек, мәҫәлән. Беренсе класс үлтерә.
  
  
  «Иң яҡшы, рөхсәт ителә, Лаос Цзэн үрсей...» покачать мин башымды. Шулай булғас нетолько суперфантазия ышанам. «Был улар нимә ота? Бынан эгоизм. Һәм был кандры һәм сенаторҙарға был ниндәй мөнәсәбәттә булырға? Был хәл ниндәй мөнәсәбәт булыуы менән бөтә был Нассау?
  
  
  Покачать уның башы. 'Мин дә беләм. Абсолют бер нәмә лә белә ул был турала. Мин нимә килтерһәм, бөтәһен белергә, бынан тыш, беренсе класс беренсе класс күсермәләрен арттырып, был уғата енәйәтселәр убийцы. Булып күренде һәм улар уйлап, үлтерер, — тип ятты. Минең һәм теорияһы булып тора, тип Лаос КАН Цзен материалдары алынған, саф отрядтары булдырыу өсөн үлтерелә».
  
  
  'Һеҙ был турала белмәй...'
  
  
  'Чушь...ниндәй?'
  
  
  — Ғәфү итегеҙ, был хаҡта һиңә тип һорай.
  
  
  Мин уны иғтибар менән өйрәнергә. — Һин уйлап, уның хыялый?
  
  
  — Әлбиттә, мин уйлайым, был сумасшедший һин. Әммә ул да һәм. Хәҙер һау-сәләмәт ир-атты сүп-сар ята, алдына бер һорау килеп, үҙ баҡсаһында ҡый үләндәренән нисек ҡотолорға. Ә хәҙер улар ҡатын-ҡыҙҙарҙың ғәҙәти паковать ланч. Сумасшедший һеҙ булырға тейеш, AX өсөн эшләй».
  
  
  — Был минең теорияһы, — тине ул.
  
  
  «Был-аҡылһыҙлыҡ, әммә был түгел, тимәк, был дөрөҫ була алмай».
  
  
  Еңеллек менән уның тын. «Рәхмәт, Нигар». Һуңынан ул йылмая. 'Әйтә-ялҡында...'
  
  
  Д.'
  
  
  Уның менән сәстәрҙе маңлайын йыйырҙы. — Һин ҡасан да булһа ғәҙәти ҡатын-ҡыҙ ҡаршы ала?
  
  
  'Юҡ.' Улар тине. «Минең уларҙан тәме».
  
  
  — Һин ниндәй төрҙәре бар?
  
  
  Брюнетка, — тинем мин. Обидел уның күренә. «Низенький, бик йыуан һәм иҫәрҙәр. Хәйер, — тип өҫтәнем мин, — мин бөтәһен дә асып.
  
  
  "Нисек асырға?" — ул һораны, расстегивать минең уйымда.
  
  
  — Бик асыҡ, — тинем мин, уға күлдәктәр төшөрөп. — Яҡшы, — тине ул. Һәм был беҙҙең һөйләшкәнде булып сыкты.
  
  
  Һеҙ әйткән ул, - тип, мин белмәгән бер нисә ҡатын-ҡыҙ. Һәм ул, тип уйлаған инде яҡшы белә. Әммә мин әйтәм һезгә, - тип, мин дә уң булыр. Тау булды ни ҙә булһа башҡа. Бик башҡа. Һәм был бик ныҡ айырыла. Минең уйымса, һәр тапҡыр, ҡасан ниндәй-ботаник тип һөйләй тырышһам да бындай китаптар булманы, был яңғырай кеүек, үрге скуки. Ул һәр ваҡыт «вздыматься», уны «йыланға», уны «пронзать» уның, һәм ул һәр ваҡыт «шартлай». Һәр нәмәне оҡшаш яңғырай, уйын нисек борцовский стенограмма.
  
  
  Тағы башҡа булырға, һәм мин бының өсөн һүҙ етмәй. Мин уны тойорға мәжбүр итә, уны уйлайым, уның тәне тигәс, минең өсөн ул ғына беренсе тапҡыр һәм жив. Невинный һәм уны асыр, һәм ул безмятежный горячить май кеүек булды. Уның ҡыҙҙары булған, шулай уҡ ҡатын-ҡыҙ. Һәм уның һорауҙарына яуап була. Тап уның булған. Һәм ул минең. Шулай булғас, ул башҡа.
  
  
  Улар, ҡара нах. Уның күҙ алдында булды. "Хоҙай." Мин уның яурынынан үбә. 'Рәхмәт. Рәхмәт.'
  
  
  Болот аша уны мөмкинлеге үҙ ҡулында ҡыҙыл уйнай. Фермер петух уның үҙе уйларға булыр ине, әгәр ҙә әйтте: - ничего, бер-береһенә хистәрен. Шуға күрә ул заки ябай һәм уның тағы бер ҡат үбә.
  
  
  Беҙ шулай бер-береһенә яҡын булған, беҙ ҡасан ишетеп стук ишек. Уның, менән һуғырға кереште. Был төндә ҡыҙ булыр ине, әгәр булһа, уны ҡарарға ине, әгәр беҙ яуаплы түгел ине. Әммә тағы, мөмкин булһа, был ҡыҙы ла булған.
  
  
  Бил тирәләй уны таҫтамалға төрөп, алып бара һәм пистолет көнө. Приоткрывать ул уны.
  
  
  Был номер күрһәтте. Киң арба булғансы, кис драйвовый; кулер шампан менән көмөш булған.
  
  
  Ул тора унда, әнисә менән ул, һәм, ауыр тын, шунда бик асыҡҡан. «Отель был заказ булдымы ул, — ти ул официантҡа, — ләкин, күрәһең, һеҙ яңылышмайһығыҙ номер».
  
  
  Улар һорай. — Владимир Стюарт?
  
  
  'Эйе. Ул Стюарт.
  
  
  — Был заказдар Гарсон Кантор һеҙҙең өсөн Мистер. Төнгә тиклем, - тине ул. Сюрприз.'
  
  
  — Яҡшы, — тинем мин, ул тағы официант китте. Бында вокзалдарының залдары хәбәрҙәр-үҙе уның уртаһында булыр.
  
  
  — Һин булғанға, фасоль в суҡындырыу н бәлештәр кеүекме?
  
  
  Ул төшөнсәһенә эйә түгел, ни булды миңә, Г әммә мин әйтәм, тип хәбәр ҡалдырған, һәм был eda — бөтә, тип, ул беҙгә ҡалдырған, шулай булғас...» Уны ҡарап ултырам, миңә һорайһы нәмәләреңде иғтибарға лайыҡ. Ниндәйҙер бумажка. Был шампан менән була. Конверт эсендә генә яҙыу менән визит карточкаһы "иң яҡшы теләктәр менән баш хәреф. Г шулай тип яҙылған-тип, коды булырға тейеш.
  
  
  Маң булыу-1 x4 + ?
  
  
  — Ниндәй ҡот осҡос, — тинем мин. «Был бред». Хат тағы бер ҡат тикшереп, уны эго: «бәлки, был формула». Тағы карточкалар бирелә: "Тауыш. Һин ғалим ғаилә".
  
  
  Пожимать тағы эго һәм мин кире ҡайтарҙылар яурыныбыҙға. — Минең был формула түгел, белә ул. Минус 1 м, 4 ҡабатлау плюс нәмә». Покачать уның башы. — Һин хаҡлы, бреда был.
  
  
  Уның картаһын йәнә ҡараны. Эй көтәсәк. Уны аңлай.' Был бөтә мәғәнәһе шунда. 'Һеҙ белә, был нимә аңлата? Тимәк, хоҡуғы булған һин.
  
  
  Мин ҡараным уны буш ҡараштар. — Ниндәй?
  
  
  «Атс әйтерһең улар. Ҡара.' Эй карточкалар күрһәтелеүе уны тағы бер ҡат. «1 м-был минус. Был һыҙат 1 м. Ml. Цзэн Лаос шартлы атамаһы. Ә барыбер Ml Ml x 4, 4 ҡабатлау. MI дүрт булды. Дүрт ир-аттар, Лаос Цзен оҡшай. Дүрт тармаҡ. Һорау билдәһе Плюс. Алда тағы күпме плюс белә.
  
  
  Литвак менән бәреп төшөрөп, уның спинка откидываться ултырғы килә. «Тарихи мәлдең шаһиты була икән».
  
  
  "О, д ситкә," - тинем мин. «Һин быға хоҡуғы бар».
  
  
  Эйе, — тине ул. «Элек мин беркасан ла уның тураһында тик үкенеп, йәғни хоҡуғы булған».
  
  
  Тейеш булған, был минең тәмәке унынсы булды. Шулай булғас, был артыҡ күп була. Ул балкон аша окурок кинь перил, күҙәтергә һәм уны марионетка сотел, бәләкәй бомбардировщигы шул батыр. «Намыҫ һәм беҙҙең менән йәшәй кәмегән, тип гнилой грушаһы». Ҡара ел күтәрелә торған гавань; тулҡындар балыҡсыларҙың кәмәләре качаться на якорь н мышиное, нетерпеливый бала булараҡ, ата-әсәһе хәҙер яңы һәм борондан просыпается көнөн түҙемһеҙлек менән көтә. Мин йоҡлай алмай. Уны көтөп, әлегә Тағы задремать, балконға сығыу һәм һуңынан бер ни шампан ҡоя. Ай һәм мең-мең йондоҙҙан һәм донъялағы ябай аҡ пляж һыу өҫтөндә эленгән. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин шул донъянан башҡа берәй онотоп, с эго, һәм ҡаты һымаҡ һыҙат-краснй. Был донъяла үлем һәм үлтереү, атыу унда тәүҙә, ә һуңынан һорау бирҙе.
  
  
  Ләкин миндә бик күп һорауҙар булды, үҙем өсөн ih бирә. Һуңынан яуап килгән һәм хәҙер һалынған ярамай. Ч-ли бындай атс-тар тирәләй бер була. Уны сенатор үлтерә. Кем хәҙер-уйла чэнь йәғни уй-кис вокруг төрмәгә бөгөн барма. Әммә кем был «кеше»? Ҡасан була һәм был "бөгөн"? Был «хема-йәғни» бер кеше йәки ике кеше ҡул гранатаһы менән яҡшы пландар менән булырға мөмкин. Ә бөгөн — иң оҙон һүҙ. От заката до рассвета ул түбәндәгесә дауам итә. Бар нәмә әле. Цин ҡарабай әйтә, мин бер ни булмағандай «иҫке дошман». Иҫке дошман ниндәй? Мин мең дошманың булыу. Һәм тағы ла булыр ине ул утрауҙы бара әгәр, мин уның юлынан ғына күсә ала ине. Әллә ниндәй булырға тейеш яуап табыуы уның образына. Ә быға тиклем «бөгөн кис».
  
  
  Унда борол, эскә ҡараны һәм, унда Тағы йоҡлап булмай. Айға ла күренмәй быяла көнө; был күренһә лә, уның менән күк кеүек тигән булалар һауала эленеп сирек ай, ночник кеүек. Ситкә ҡараш уны тағы бер ҡат. Шулай булмай ни тиклем оҡшаш. Тағы мин һаман да бар, һаҡлана һәм улар тураһында хәстәрлек күрергә кәрәк ине. Өлкән ғилми хеҙмәткәре була һәм уның агенттары, әммә эй, миңә кәрәк минең яҡлаусым була. Тағы ла бер сәбәбе, уның буйынса мин заснуть алмай. Был мөмкин булыр ине, әгәр миндә түгел ине план бар, мәҫәлән, нимә менән башлай, был барыһы өсөн күҙәтә «ни өсөн».
  
  
  Үҙе уны эҙләй башлай. Ултырғыс уның яҙма йәшник, бер таба, йәғни, отель. Был листовка китчевый, улар туристар өсөн ҡалдырыла. «Нассау шатлыҡ булды». "Ҡайҙа булған былар барыһы?"
  
  
  "Ҡайҙа булған былар барыһы?" утрауҙары картаһы була. Ул уны алыу өсөн яҡын ҡарай. Төрмә уны таба. Яҡшы. Әгәр ҙә уның отель, тотҡондар ҡасмаһын өсөн, уны эго ситкә ҡайҙа ине? Отель утрауына уның менән сыға инек. Шуға күрә мин бара ине яр буйҙары. Пляжлы, ҙур булмаған самолет файҙалана алыр ине, тип осоу-ултырыу һыҙаты. Йәки уның ҡулланып була ине кәмәләрҙе. Шәхси кәмәләр, яхталар һәм ял ары. Ул күлдәгенә тиклем төрмәгә юлын күҙәтергә була. Бик күлдәк булды, юлда күп булды. Бөтә утрау уны үҙе сығара.
  
  
  Ҡасан уның ҡарашын ҡабаттан күтәрҙе, күренеш үҙгәрә. Выскочить из ҡояш-Ер тармағы өсөн, Әсә һәм көтмәгәндә күктән-ергә япмай алһыу таныш. Балыҡсылар сыҡты, үҙенең йорт тирәләй, бер Бэй-үҙенең карабына емереүгә йүнәлтелгән һәм, унда пирс пришвартовывать. Диңгеҙ ҡабырсағы аса һәм ҡатын-ҡыҙҙар сумкаларын һалам эшләпә менән зауыҡһыҙ кәштәләрендә үҙенең баҙары менән күңелле. Джон стюарт әгәр ҙә ул булмаһа, был диңгеҙ һыуында саңғы буйынса покататься һылтанма буйынса беҙҙең баҙарҙа була ала һәм булырға, ә шунан диңгеҙ алабуғаһы ҡала пообедать свежепойманный. Джон Стюарт, әгәр ул булмаһа, хәҙер уның бурысы тураһында белә инем Чэнь шытып-юҡ, ә әгәр ҙә белмәйем икән, уны полиция ине, быны булдырмау өсөн. - Әммә ярҙам Карте ғилми-нәшриәт Ч-ли ҡаса.
  
  
  Винтик бары тик енәйәтсе булған бөтә машинала, ә машина уның бөтә ине был; шул урында булараҡ, унда уларҙы сериялы етештереү атс. Һәм әгәр йылмайһаң, Ч-мин ли килтереп өлгөрә. Әгәр уны эго генә ҡасырға мәжбүр итеү мөмкин ине. Бөтә, мине бынан.
  
  
  Иртәнге сәғәт алты булһа, һәм ниндәй булды минең хәҙер-пландан тыш. Заснуть ала ул хәҙер.
  
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  Беренсе ҡағиҙәһе: үҙегеҙ дошмандар белгән.
  
  
  Уның менән ябылған Интерфилд- - гиена һәм аэропорт яғына йүнәлде. Иҫке дошманым минең, һәр хәлдә, Ҡарабалыҡ Цзин һүҙҙәре буйынса, күрегеҙ, мин нисек аэропортҡа киләсәк. Мөмкин буласаҡ, мөмкин ине мин зацепка аэропорттарға бирелә. Ярай,-- тип уйлай был ҡырағай, ауыҙ тик тормаҫ.
  
  
  Йөҙө өсөн уны ҡара тупраҡлы. Таможня. Мәғлүмәт. Прокат машиналары Горица. Бронирование. Киң мәғлүмәт сараларында хәбәрҙәр беҙ бер нәмәне лә кире ҡаға мин улар тирәһендә барлыҡҡа килә. Гәзит һатҡан киосктарҙа гәзит һәм мин барҙыҡ. Нимә менән шөғөлләнеү өсөн булһа, әлегә уның тураһында уйлай, ни эшләй. Гренада в казино nen нимә тураһында булһа ла. Сит ил кешеләре. Әммә wouldnt һәм ғәжәп түгел. Күрәһең, туристар ҡунаҡханаһы ла ҡурҡытмай уларҙы. Йәки, бәлки, был хаҡта белеү генә түгел, повернулся. Бәлки, кемдер алдараҡ килә һәм был тәртипһеҙлек тағы ла йыйып алынған. Кемдер наркотиктар менән сауҙа буйынса әле был.
  
  
  Йәки кемдер башҡа тирәләй . Ул һәләк булғандар исемлегендә тикшерелгән. Сүп-сар бангель вафат була. Небрежность менән тәмәке. Эго әсәһен, йәшәгән Кенсингтон, эгон кисерә. Нимә, бынан үлеләр тураһында яҡшы. Nil De mortuis bonum nisi. Ул тирә-яғына ҡарап торған-гәзит өсөн. Иҫке күләгәлә йәшенеп дошман түгел.
  
  
  Тағы ла бер нәмә булырға, ул уны эшләй ала. Англичанка минең өсөн пассажирҙары исемлегендә тикшереү буйынса дүшәмбе кис boac мазиева. Дүшәмбе кис беҙ бөтә килемдәр буйынса Нью-Йорк 7:30 иртән. «Пан-Ам» Майами оса, ете, һигеҙ тирәһендә килә британия лондон ә самолетҡа — юҡ, ун һигеҙ сирегендә. Ни булған элек. Лондон. Өҫтөндә уйланалар был ниндәй ул-шул мәлендә. Окун Чарльз Лондонға тирә-дошман булды. Ләкин юҡ, дымды эго уларға, уның ҡасан лаборатория һөжүм итә. Һигеҙ! Vin Була! Был уның булыуы мөмкин. Карло, йомошсо, тип әйткән кешеләр, уларға түләнгән эму, ҡытайҙар ҙур булды. Винг фут биш шундай үҫеш булһа, ҠАНА агент, лондонда урынлашҡан. - Эй һәм, ул оноторға, тип, ҡасан минең менән осрашты. Иҫегеҙгә төшөрәбеҙ, хәҙер уның ҡул трехпалый була.
  
  
  'Ҡәҙерле.' Шкаф эсендәге ҡыҙҙы йылмая ул. «Мин һеҙгә әйтәм, бәлки, лондон эргәһендәге рейсы буйынса дүшәмбе владимир винг бармы ул?»
  
  
  «О, мин бик жаль». Хатта ул бик моңһоу күренә. — Әммә ҡурҡып, мин рөхсәт итмәгеҙ һеҙ был мәғлүмәт бирҙе.
  
  
  — Мин беләм, һин тип түгел, — тинем мин.
  
  
  Эй, уны ҡарап, күҙен асып. Ике ҡараш номер: көскә контролдә тота, дәрте ҡайнай.
  
  
  Мин уға бирер мәғлүмәтте. Был исемлектә бөтә пассажирҙар ысынлап vin була. Был рейс булған, ул. яңғыҙ түгел. Ло Эго Хунг попутчик саҡыра.
  
  
  — Әгәр һеҙ ҡыҙыҡ, — услужливый өҫтәне ул, — террористический кис кире ун сәғәт лондон уларҙың сәйәхәт.
  
  
  Был уның яҡлы була.
  
  
  Рискнуть, шылтыратып, уны отель «Гренада». Владимир Vin Буйынса теркәлгән булһа, улар менән. Минең ҡомарлы уйын башларға ҡыйманы. Әммә, икенсе яҡтан, Ло Хунг берәү. Бөтә ваҡытта ғына һеҙ ҙә еңә алмай.
  
  
  Ул, отельға ҡайтҡас өйөмдәре һәм Карло, уртаҡ дуҫтар беҙҙе. Ул ғәйебен аңлай ине. Эму уны әйтеүҙән тыш, уны отель тип беләбеҙ, һәм эму әйтәм, был ни өсөн ул түләү. Беҙ килер килешергә.
  
  
  Тап уның әйтер, тип көтәбеҙ. Уның уйлауынса, был күңелле булды.
  
  
  Уны үбеп хушлаша ҡайта һәм, уның машинаһы.
  
  
  Икенсе ҡағиҙә: төрмәгә бара. Төрмәне асып бара.
  
  
  Ләкин ул юлда туҡтап ҡала «мир Труб», инглиз етештереү Нассау сигаралары булһа. Минең менән булған мундштук уродский алтын бренды булған улар. Пачка ҡап немедленно һәм уның өсөн бер нисә пар ҡулланырға бойора ҡунаҡхана ебәрҙе үҙе менән ала.
  
  
  Һыра барҙа бутербродтар һәм бейстрит н ашау һәм мин барҙыҡ. Һуңынан тағы ла бер. Һәм тағы бер. Бурбон һәм, разогреваться өсөн. Ҡасан китә ул, раненый һәм уның иҫерек була. Бармен поспорить менән уның арҡаһында иҫәбенә. Асылда был хоҡуҡты ул, ахырҙа. Ул көслөрәк булып сыҡты, ығы-әхүәле, һәм машинала барып ҡайтабыҙ. Шул ябыу яғында түгел ул, машина менән урамда бер яҡлы хәрәкәт һәм посигналить инмәйенсә. Мөгөҙ был тауыш миңә бик оҡшаны. Сигналить башлай: «Был-төп-беҙ-дауам-алышы».
  
  
  Парламент барлыҡҡа килә, полиция был-тереть. Мин документты үҙем менән алырға була. Ул бик яҡшы булған. Мин уның ответ кире отель ҡунаҡханаһын минең. Һәм ғәфү онотмағыҙ. Улар ҡунаҡхана, уның өсөн высыпаться.
  
  
  Уның эйәк аҫтынан буйынса уны эго. Шулай уҡ иң яҡшы ысулы төрмәгә эләгә.
  
  
  Йәнәһе, төрмәгә Нассау насар түгел был, ғәҙәттә. Был неуклюжий, утрауының көнбайыш яғына таштан ике ҡатлы ҡоролма. Эго урындағы халыҡ «ҡунаҡханаһы», һәм ул шулай сөнки күренә. Тәбиғәт матурлығы, уның күп тәҡдим итә ала. Подстригать баҡсаһы газон һәм тар өйә. Тамаҡ торған кеше, нигеҙҙә, бер төн отсыпаться опьянение от, осраҡлы һәм урындағы һирәк бур «криминаль маньяк». Әлегә тиклем тәртипһеҙлектәргә әүерелде раса түгел көҙән н насильственно енәйәттәр. Шулай итеп, кеше тибы Чэнь-ли тә иҫәпкә алмай, улар үҙ хәүефһеҙлек системалары урынлаштыра башланылар. Әммә бармы улар эму иң яҡшы, тип, уларҙы булды. Эго һаҡсы камера алдында тора.
  
  
  Ул бик ныҡ иҫерек булған. Ул әйтә, мин бер телефонына шылтыратыу хоҡуғына эйә. Ул әйтә, уға, изге петр теләп шылтырата. Ул әйтә, мин бик ныҡ иҫерек булған.
  
  
  Мин наверх алып бара. Башҡа Ч-ли, ике тотҡондоң ғына башҡа була. Тема менән бер камерала ике егет ултыртып мине.
  
  
  Уларҙың береһенә тирә-яҡ йоҡлай, асыҡтан-асыҡ иҫерек була.
  
  
  Башҡа кеше кеүек күренә, ул ашағыһыҙ булыр ине заперта цифрлы камералар менән бер түгел. Күләме ҙур булыуы уның, ныҡ кәүҙәле, шам менән яралар менән сәнсеп, шуның өсөн уны эго иссинить-ҡара кеше лоскутное одеяло оҡшай.
  
  
  Ул ни уйларға, уның ҡасан инә.
  
  
  Камера Chen-ли башҡа аҙағында ҡушыла. Вон ул, коридор аҙағында. Әгәр һул яҡта булһа, уны эго күрерлек түгел ине. Минең ҡарашҡа был тармағында беренсе. Һәм уны тыныс хладнокровный була.
  
  
  Пачка тәмәке һәм уның ҙур сокамерник закуривать һуҙҙы. Ул бер алды, уның ҡарауы, донъя ҡарау пощупать мундштук алтын һәм иренде. "Бындай хәшәрәт". Һәм йылмаябыҙ.
  
  
  Уилсон Эго саҡыра. Шериф та, бар исеме аҫтында һәм уның хужаһы «Ағас никель», урындағы йорттан ситтә ҡала. Барный шунда уҡ шкаф аҫтына нагрянуть табыу һәм повернулся-героин пачка. «Подбрасывать була ул, чувак. Мин шул тиклем иҫәр түгел. Уның ҡулында айырылыштыҡ. Улар таҙа була. «Икенсе яҡтан, — почесать затылок ул, — әгәр уның кеүек аҡыллы булһа, уның бында ни?»
  
  
  Эго бар, уларҙы ябырға, ә аҙаҡ ҡырылып эго. Эго һүҙҙәре буйынса, наркотиктар менән ҙур проблема булып ҡала нассау түгел, шуға күрә ябай копа заполнить, ул воротила. Ысынлап та ҙур кеүек улар жилуновичтың босса. — Шул уҡ ваҡытта ниндәйҙер умнов ржать тиклем кәмегән.
  
  
  — Эйе, — тинем мин. «Ниндәй кинәнес».
  
  
  Шериф уилсон һәм уның дуҫ та була. Мин уның үҙе тураһында һөйләне һәм балалар йорттары тураһында һәм һары джин, ул үҙе өсөн төҙөгән. Улар һорай ул, уның дошмандары тарафынан бик етди, һәм ул рассмеяться. «Ғайса, д. Әммә минең дошманым. Бер аҙҙан улар һеҙҙең порезать клоков, тип, шулай итеп биҙәлгән. Шулай тип мин тауыш гнева, чувак. Был улар тирәһендә кемдәр тирәләй бер нәмә ала алмаған».
  
  
  "Ә һеҙ бар?"
  
  
  Уның яурынын күтәрҙе. Әгәр кемдер был кәрәкмәй ҙә, ул барыбер уны һатып алырға тура килә. Йә мин, йә хөкүмәт янында. Һәр осраҡта, уны барыбер түләргә тура киләсәк».
  
  
  «Отель өсөн был ғына түгел, әгәр улар ниндәйҙер маҡсаттары башҡа». Исеменән үк уны, кем был «улар».
  
  
  Нимә ул-был төрмә тип танылды. Полиция аҫтында ун тиклем дежурҙа. Чон ҡарауылсы-һаҡсы ли берҙән-тирә була. Эго биш сәғәт һайын үҙгәрә. Киләһе сирек етенсе һаҡсыһы булды. Смотритель тюремщик крамп брукман алмаштыра.
  
  
  Уның тураһында бер нисә һорау биреү эму Ч-ли. Беҙгә оҙаҡҡа сокамерник пошевелиться во сне йоҡлағанда. Храпеть борола башланы һәм ул аҙаҡ.
  
  
  Чэнь ул-кеше була икән тик бер генә. «Моряк, — уилсон уйлайым. Костлявый спорт костюмы егет. Ч-эго джонни тип атала. Джонни һәр көн килә. Бөгөн иртән һуңғы тапҡыр. Уның ҡулында ҙур ҡыҙыл күбәләк рәүешендәге татуировка булыуын. Шунлыҡтан километр булған өсөн уны күрмәнем дә.
  
  
  Бер әйберҙәр, уларҙы үҙләштереү уның өсөн был йыл. Әйберҙәр км радиуста үткәрергә ярамай, ғәҙәттә, ни өсөн-ебәрмәй ҙә ҡуялар.
  
  
  Сержант миңә тап килә. Ул инде бик айыҡ була. Угрызение күп булды минең намыҫым. Улар һораны, мин уны джин шылтыратырға мөмкин.
  
  
  Сәғәт алты буласаҡ, тип билдәләнгән булһа, Тағы килә. Уны аңлай алмай, мин шул тиклем иҫәр булырға мөмкин. Ул әйтте уны, - тип мин кешенән яҡшыраҡ, яҡшы кешеләр, яҡшы ирем шундаймы ни ҙә эшләй алмаҫ элек тип мин беркасан һәм ҡырағай. Беркасан ла эшләй ине һәм был уны тағы бер ҡат. Мин әйтермен аҙаҡтан, - тип ысын күҙ илай.
  
  
  Штраф уларға алмашҡа төшөрөүҙә ғәйепләнә.
  
  
  Стеналарҙа етенсе ун минуттар телефон зазвонить минең блогы. Һәм үҙенең посында ҡалдырып, коридор буйлап китте гвардиясылар Брукман, эму өсөн яуап бирә. 'Да.' Уға ҡарап минең яғыма. 'Эйе. Кисекмәҫтән уны эго аҫҡа ебәрҙе.
  
  
  Стонать ул арты менән борола. — Эй, — тине ул. төрөп һалды, — уның һиңә һорай... отель — түбән тауыш һәм гер доверчиво эго. Ул, ышан, штопор эго яулап бик күп ваҡыт түгел, сөнки был минең графигы боҙа алмай.
  
  
  Ул, уилсон ҡарай. Шериф Та. Ул миңә бик оҡшаны. Ул өлгөргән һәм, бөгөн кис өсөн үлә. КАННЫ үлтереп булмай, сөнки шаһиты булды. Бер һүҙһеҙ ышана юлдашы ул цифрлы камералар беҙҙә. Ул бик тыныс буласаҡ. Һәм ни иҫерек. Парижда булып эго еҫен тойорға мөмкин.
  
  
  Әммә ниндәй, тегенсе алғанда, миндә эшең булмаһын. Әҙерәк, тип, мин эшләй алам, был Уилсон яҡлау. Ул үҙенең койкаһында ултырған. — Был һин, мужит, — тине ул. «Өйгә инде бара алмам».
  
  
  — Һин дә китәһең, — тинем мин. 'Бик аҙ.'
  
  
  — Был мин түгел, был гер ҡуя ине.
  
  
  — Эйе. Әгәр ғәҙел була.' - Камзол йөй пощупать ул: «бөтәһе лә Нимәлер ҡуйған, тип уның аҫтында». Хәҙер, хәҙер асыҡтан-асыҡ.
  
  
  Уның ҡулында ih эму ултыртты. Ул, белә, ишков тип, өҫтәрәк килтерелгән казино, кәрәкле әйбер.
  
  
  Брукман өсөн миңә ҡасан килергә тюремщик, Уилсон уҡ йоҡлатма, мин көнөнә брукман яһалған баҫҡыстары булған. «Яҡшы, Стюарт. Һин бер барып тейеш. Мин был ҡатынды ташлап китә алмай.
  
  
  — Рәхмәт, Брукман агент, — тинем мин.
  
  
  «Баҫҡыстар итәгендә, ябай һулға борола. Ҡатын-ҡыҙ, һине унда көтәләр.
  
  
  Ул, йылмайып кивнуть. — Ысынлап та, — тинем мин. «Ысынлап та, мин һеҙгә рәхмәт белдерергә теләйем. Сөнки һеҙ миңә мәрхәмәтле булды. Ул, ҡулы һуҙа. 'Биш бирә.'
  
  
  Ул ҡулдарын һуҙа.
  
  
  Улар аша биш секундҡа елкән аҫтында була инде.
  
  
  Һәр доза өс тапҡыр уның анестетик жетондар. Ике ир-атты биш тирәһе булғандыр, отключка алтынсы сәғәт. Был шаҡтай оҙаҡ булырға тейеш.
  
  
  Ч-мин ли кивнуть һәм ҡара молчанов. Уны уйлап, бөтә был пландың бер өлөшө.
  
  
  Сирек етенсе булды. Крамп баҫҡысы менән осрашыу уның старостаһы була, ҡарауылсы сменщик Брукман. — Ул һеҙҙең өсөн брукман хәбәрҙәр бар, — тинем мин.
  
  
  'Oi?' Ул туҡтағас, протестантлыҡ менән бәреп төшөрә.
  
  
  Выдать уның полезть минут ҡағыҙҙары һәм япраҡтарын һалып. Был чип ҡуйыу менән бергә, уның ныҡлы баҫып, ҡулында килә эго көтә.
  
  
  Оттаскивать уны тәнеңә кире йоҡлап наверх эго, төрмә блогы.
  
  
  Пьянство зыян сержант таратыу тураһында минән аҫта.
  
  
  Сержант тине ул, кире осраҡта ул яҡшы булыр ине малай. Беҙ бер-береһенең ҡулдарын йәлләмәй.
  
  
  Ҡабул итеү бүлмәһендә писал ишетһә, йығылып сержант булараҡ, йыл һайын инә һәм, был эште ҡала. «Опрокидываться ғына нимә ул». Улар тине. 'Шулай ябай. Һәм тап килмәүенә ҡарап. Эго өсөн уны ҡулынан тотоп, әйтерһең поторопить отель.
  
  
  Полиция старшинаһы булған яҙыусы өҫтән төштө.
  
  
  Тағы мин шкаф янында көтәләр.
  
  
  «Мин полиция ҡулына бөтә пожимать, ул миңә шулай булыуы хәйерлелер», — тинем мин.
  
  
  «Беҙ, ысынлап начеку булырға тейеш», — тине ул, беҙ ҡасан китә. — Мин булыр, тип, йоҡлап бында хәҙер барыһы ла яҡшы.
  
  
  Брахми напевать Колыбельная башланы.
  
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  Тап тел һәм уның урындары, һөйләшеүҙәр өсөн. Беҙ майҙансығы табып, төрмәгә алыҫ түгел. Антиквар ысын ялға pad - винил һәм ағас пластиктар менән кирпичик. Был йорт тип аталған «Het Schelmenhor», мин дә һорау биргәйнем, әлеге елғыуарҙар була уның.
  
  
  Бер ниндәй ауырлыҡтарға ла яғынан уны төрмә көтә. Бер нисә сәғәттән улар беренсе бөтә просыпать. Һәм, кем нисек-шулай тине бер мәл, төн уртаһына тиклемге йоҡо мөһим. Ул шикләнмәйем, - тип ih төштәр өҙөлә. Сәғәт ундарға машина алда ун беренсе дошманы була алмай, сөнки билеты булмай уйларын террористический десятичасовой ә был сәфәре лондон, ҡасып сәғәт унға тиклем үткәрелергә тейеш булған.
  
  
  Һәм ҡасырға була. Ул, был турала ҡайғыртҡан. Икенсе яҡтан, шулай уҡ уның полиция ярҙам итә. Һәр хәлдә, ул иҫән-һау ҡалырға ярҙам итә. Әгәр йылмайһаң, бер кем дә атып. Чэнь береһенән-н поглядывать полицейский ине һәм бармы, уны нисек ышанып, йоҡлай эт будин түгел. Минең был изге эштәр көнө була шул.
  
  
  Тағы мөйөшкә өҫтәл үткәреүгә заказ булманы һәм уны һыу бурбон. Улар заказ шерри. Леди Миледи ҡала. — Карло булмаған яңылыҡтар булды?
  
  
  Рыться сумочка булып башлай. — Унда шылтыратып, — тине ул. — Спас ул. Окурок менән уның эҙенә выныривать, поморщиться һәм тағы сумды. Беҙ ҡомары эҙләнеүҙәре бер нимәгә лә килтермәй. Шунан һуң ул сумкаһынан методично бушай башлағас, әйбер өсөн бер тапҡыр. Пудреница. Тәмәке. Кош. Смущенно мин ҡараным уны. «Әгәр ҙә береһендә булһа ла һинең был хаҡында комментарий яһау, Карте, һин нить».
  
  
  Рид, уны дауам итә.
  
  
  Уға аңлатма эҙләнем дауам итә.
  
  
  Һеҙ яңылыҡтар ишеттем инде? 'Юҡ, әлбиттә, юҡ.' Ватерлоо Столешница майҙанын хәтерләтә башлағайны инде. «Сенатор Крэнстон». Уны өҫкә ҡарай. 'Автомобиль үлә һәләкәтендә. Һәр хәлдә, рәсми шундай ҡушымталар.
  
  
  — Һеҙ бит ысын ала?
  
  
  Ул кивнуть. «Вашингтонда шылтыратып, уның ҡасан, һығымта тураһындағы хәбәр беҙҙең өсөн, барыһын да аңлай ул. Ысын сәбәбе итеп самолеттың боҙола.
  
  
  Ул, башын покачать. Тағы бер көн, тағы ла бер үлем. Көҙән һәм бөтә өй козырин канны әлегә тиклем булманы. — Һин теләгән, Карло хәбәр итә, — эй, уны кире ҡағыу хәбәрен киң мәғлүмәт саралары барлыҡҡа килгән. — Мин уйлайым, арттан эҙләп һин яҡшы менән. Рыться Ул үҙе сумка... нажмите уның бармағы. "Мин ышанам, була был." Гренада ҡарттары бөтә Карло, һиңә әйтәм эму һәм нисек, ҡасан була һәм күп уйлап китһәң, Карло уның артынан бара. Ниндәй ҙә яр буйындағы йорттарҙы, — тине ул. Юлды аҙағынаса каскад. Туранан-тура йәки шунан һулға борол. Ярай, һәр хәлдә, баш тартып булмай, һине
  
  
  Нах һуңғы көнөндә уның иң яуыз ҡараш ташланы. "Тап!" Минең тауыш ҡырҡа абсурд. Ул ҡағыҙҙарҙы таба. — Һулға бороп, — тине ул.
  
  
  Отель брошюра уны иҫкә тырыша. Картаһы, ул саҡта, уның беренсе нурҙарына иртәнге балкон өйрәнеү. Уға ярашлы, «был ҡайҙа булып бөтә?» Каскейд-Атлантик океан ырыуҙың йәнәш бара, ти, диңгеҙ милена була. Буйынса, «был Шатлыҡ Нассау», Каскейд-ырыу төп урамы миллионер булараҡ билдәле булған. « бөтә тирә-яҡ... тәҡдим иткән иң Багамы береһе экстравагантный вилла». Һәр осраҡта, был убежище өсөн яҡшы булыр Ч-ли. Һәм иң яҡшы урында булһын өсөн, утрау менән ҡаса башлаған. Шик юҡ, унда был Өҫтәрәк Vin көтә, Ч-ли.
  
  
  — Әйткәндәй, — тине ул. «Улар һаман шунда».
  
  
  — Кем, — мин әйтәм, — ҡайҙа тағы?
  
  
  «Каскад Vin һаман да бер-ырыу. Һәр хәлдә, бөтә ихтималлыҡтарҙы, ул унда. Карло, тип әйтергә була теркәүҙән төшөрөү менән эго "Гренада". Багаждарын ала. Күрәһең, уны шунда төпләнеп йыйылып.
  
  
  Ул был булырға тейеш булған. Бәхеткә күрә, Карло Винг күҙәтә. Әммә өмөт, был ҡапланған, бәләкәй генә була. Карло покупай булыуы мөмкин. Икән, тип йылмайҙы, мин, мин деревни мәжбүр. Был хәтерләтә миңә, хоҙай самалар тормошо һәм яҙмышы нисек була ироничный нат ҡарынға күп беҙҙең. — Выпь, — тинем мин. «Беҙ эшкә лә».
  
  
  — Был Каскейд-ырыу? Ул нетерпеливый күренә.
  
  
  — Өлөшләтә, — тинем мин.
  
  
  — Һиңә нимә булды аҫтында «өлөшләтә»?
  
  
  — Мин булам, тип, миңә ер өлөшө менән шөғөлләнә, Каскейд бара-ырыу. Икенсе өлөшө һиңә, отель ҡайта.
  
  
  Скривить кеше ул. "Һин һәр ваҡыт биҡ ҡыҙыҡ иң бөтә". Ниндәй бурыс.
  
  
  Мин һиҙә инем. — Мин теләйем, һәм һинең тирә-отель өсөн әйберҙәрен йыйып күсенеп киткән.
  
  
  Адресыңды өҫтәп яҙып һәм уның хәбәрҙәре, эй мөмкинлек бирә. Эй, уны ҡағыҙ һуҙҙы. «Беҙ унда тағы бер ҡат осраша».
  
  
  Ул минең ҡараштарҙан ҡотола. — Әгәр ҙә... әгәр һәм ә һин килерһеңме?
  
  
  Проигнорировать ниәттә ул уның. «Әгәр мин түгел инек төнгә тиклем, һәм инаныстар менән бәйләнеше хоук, мөмкин тиклем тиҙ арала һин ошонан убираться алмай».
  
  
  Смешные мин уны тағы бер ҡат ҡарағыҙ, ҡарашығыҙ задумчивой. Уны уйлайым, тигән була ине, әгәр беҙ күберәк осраша түгел ине.
  
  
  — Бара, — тинем мин. 'Тулҡынланып түгел. 'Ул, китте.'
  
  
  Ee үбәм уны, әммә минең башҡа уйға урын булмай.
  
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  Күп һөйләне, был аҡса бәхет түгел, әммә мин башлайым, тип шикләнә улар яңылышмаған. Каскейд йорт-бәхетле ырыуын ҡот осҡос күренә. Алһыу быяла таш замок стеналарын хәҙерге заман күренештәре менән диңгеҙ менән бөтә. Һеҙ ул тиклем оҙон бара U-образной юлдар яҡшыртыласаҡ. Һәм, шуның буйынса фекер йөрөтөп, тип, гараж булһа, йәки һеҙҙең менән ҡайғырабыҙ ғына бара йәки Aston Martin Lamborghini Bentley. Һеҙ шунда булдым, һеҙ күп әйберҙәр бик һәйбәт буйынса һайлай ала. Шунда ат булып, теннис корты, ял гавань, унда яхта красоваться пятнадцатиметровый. Ә әгәр был тамып бөтһә, осматриваться ябай булыуы мөмкин. Буран ғына булмаһын, тәбиғәтле урынында байрам. Ҡапҡа янында бер нисә боронғо тәбиғи смоковница булдырыу юлдар яҡшыртыласаҡ. Эго наклоняется йыуан ботаҡтарҙы ергә тамырҙарын ебәргән өсөн, яңы ағас кеүек. Һәм башҡа ағастарҙың япраҡтары менән ал булыр, ә ҡунаҡханала барлыҡ территорияһында, ә еҫе һәм төҫө ойош тора. Кисә генә саҡырыуҙы ойоштороу һәм баҡсалағы сәскәләр кеүек.
  
  
  Машина юлдары һәм юлдарҙа дауам ходьбы алыҫ түгел уның төп йәшерә. Ул йорт яғына оҙаталар, әммә был әһәмиәткә эйә түгел. Ул унда һаҡланған булған. Әммә хәҙер ул юҡ инде.
  
  
  Ломаный эму уны һуғыу бер ни муйындан. Пистолет эго уны үҙе менән ала. Сувенир сифатында. Беркасан ла белә, һин ҡасан алаһың, ҡорал кәрәк. Ул яҡынса утыҙ полицей алыҫлыҡта урынлашҡан йорт йәшелләндерелгән урынға өйә. Мин мощеный терраса күренеш булды. Аш һәм эсемлектәр менән бар була. Терраса ҡунаҡтар көтә. Улар ҙа көтә.
  
  
  Йортонан сыға улар. Оло йәштәге ир менән ҡатын һәм Vin эго. Vin үҙгәрә. Ул бер юғары булып, улар тирәһендә, ир-аттар менән лысый шкаф күләме, ваҡыты һәм хистәре сағылдырыла уның затынан түгел. Тирә-яҡ шундай уҡ уңыш менән һабын булмай эго һары ҡырҡырға мөмкин. Унан тыш кейенергә, тип аталған Карло «һоро костюм ғәжәп — бөтә маоист униформа». Кейемдәренә ҡарағанда, ир һәм ҡатын, инглиздәр була. Көмөш-аҡ сәсле, бик матур күренеш булыр зауыҡһыҙ. Бәлки, әле лә бер сәйер исем йөрөтөүсе. Һәм Герцог герцогиня Этуотерс-Кент. Графиня Граф һәм Масс-һыу-уңыш.
  
  
  Ир-егет ни эсемлек ҡоя, ә ҡатын-ҡыҙҙар аш тапшырҙы. Бөтәһе лә һәйбәт булыр. Ҡ һәм ҡаһарманлыҡ прелюдия к типик түгел.
  
  
  Килеп менә. Туғыҙ йыл Блондинка, ҡоро, матур. вылезать буйынса бөтә йөк менән ҡумта кейем магазины. Ҡатын-ҡыҙ һәм ир-егет уны үбеп, ҡулдары менән йортҡа инә һәм киске күлдәк аша бер нисә мгновений ҡайта. Һыу уның тәненә эго ҡыҫылһа, йылмайып пируэт һәм эшләй. Барыһы ла, шул иҫәптән Vin Буйынса, ревматизм булғанда йылмая.
  
  
  Күренә башланы, тип мине хата ҡылған. Тағы ла бәхетле була алмаҫ был күренештән юғары класс британия кеүек нәмә тойола: сәхнә юғары класс британия бәхетле. Сәғәт ни ҡағылмай, үҙ мөлкәтен һаҡлау өсөн бай яллаған пар күп һаҡлана икән. Бик булмаһа, был тупикка килтереп vin мин, мин беләм, сөнки мин уның бөтә юлдар алып бара, кулак һәм промышленность көлгән булды. Әгәр был шулай булыр ине, уны барыһы ла көслө булған табити.
  
  
  Ләкин был улай түгел.
  
  
  Бер нисә минут дворецкий сыға. Ул ҙур булмаһа ла үҙе менән тәмәке тартма. Дворецкий булып ҡытайҙарға оҡшаған. Ҡыҙ ҡайтырға йыйынғас йорто, дворецкий һәм уның борола, тимәк, һәм миңә. Ул, винтовкаһының оптик прицелы ҡарай. Ул маңлайының уртаһында бәләкәй бородавка дворецкий булып. Өс бүлегенең номеры.
  
  
  Бынан тыш, уның ҡап тәмәке төтөнө пистолет булған. Шул ваҡытта, уны ҡасан килтергән был, д буйынса эске ихата һәм күләгәле күрһәтеү өсөн закуривать vin.
  
  
  Ағаслы күтәреү буйынса өс бандит. Уларҙың барыһы ла көнсығыш менән сыҡты. Ул тирә-береһен белә улар. Аҡ күлдәктә, ир-атта үткер, джинсы борт һәм бакты.
  
  
  Partizan буйынса. Камбоджийский террорсылар.
  
  
  Тәүҙә уны хөкүмәт сиханук принцҡа ҡаршы көрәшә, ә аҙаҡ, был король ҡасан хөкүмәтен емереп, уның ҡуйынында заговоры ҡаршы режим но тәшкил итә. Әгәр һеҙ бындай сәйәсәт ҡабул камбоджа, ул ниндәй булыр, һеҙ эго патриотик фанатиктар тип йөрөтә. Әммә бында эшләүсе эго эго коммунистар яҡлы була. Ауыр һөйәк уйнап әйтеү сәйәсәте азия ҡалаларында, тип кем булып, гәлсәр шар булды.
  
  
  Минең өсөн ике яңы булды. Әммә улар, моғайын, мөһабәт криминаль үткәне булған. Испачкать камзол һәм хаки төҫөндәге салбарҙа үлән вельветовый була улар. Бындай ih әгәр һеҙ күрмәгән, һеҙ, моғайын, баҡсасылар өсөн ih ҡабул итә. Хужа улар крученых үҙе кеүек, сәскә япты, вталкивать йорто һәм ih. Вскрикивать ҡыҙы бер нисә тапҡыр, әммә дворецкий, моғайын, башҡа хеҙмәтселәре замолчать мәжбүр итә инде, сөнки йыл һайын кем дә сыҡҡан, тип бара.
  
  
  Прогнать тотҡондар дүртенсе ҡатта. Ҡыҙҙарға айырым бүлмә бирә. Улар, ҡалын быяла тәҙрә аша күҙәтеп була, уның тирәләй бер йыл түгел, әлегә бурандар грабитель был штора задернуть һандарға ҡарап, сәхнә түгел, һәм мин йәшерен эшләнгән.
  
  
  Эске ихатаһы эргәһендә биләмәләре аша үтә, уның даирәһендәге ағас тиҙ һыуына. Сергей инде гер аҡһыл-зәңгәр. Ул, сәғәткә ҡараны. Етенсе ярты ине. Фейерверк теләһә ҡайһы ваҡытта шартлауы ихтимал.
  
  
  Терраса уларға ҡайтты, һәм йорт хужаһы хәҙер инде хәлдәре. Винг эсеү өсөн үҙенә ҡойған сыр һәм сэндвич түңәрәк күтәрегеҙ. «Бер номер План, джентльмен. Ул үҙенең допивать стаканға бер йотом. «Беҙ яҡшы һылтанма буйынса пункты».
  
  
  Бөтә был уйын тирәләй ултырғыстарын улар. Джентльмен Жилистый дөйөм һорау менән башланды,-тип дент: ино Ica, тао йылмайып.
  
  
  Беҙ бәләкәй экрандар субтитрҙар. Матур. Фронтменына шоу була ул, була булырға тейеш һәм күп nen «tao Oo zurab».
  
  
  Үҙе лә аңлай, ярҙамға мин киләм Винг.
  
  
  — Тик инглиз, Кварт. Инглиз теле. Беҙ дүрт төрлө диалекттарҙа һөйләшеүселәр үҙ-ара. Был шулай тип әйт по-английский, беҙ башта нисек килешә». Тонг ван уның ҡарай бора. — Ниндәйҙер проблемалары менән яхта?
  
  
  В башы тетрәндерҙе - юҡ. 'Эше кеүек. Джонни тикшереү бара. Уның бортында инде.
  
  
  Джонни. Матрос. Татуировать менән күбәләк ҡулынан килә был. Кем килә Ч-төрмә икән. Хәҙер уның яхта герцог етәкселек.
  
  
  Винг төркөмөнә ҡарай борола һәм йылмая. «Һеҙ аңлайһы, был бик насар капитан джонни була. Бынан алыҫ яхта аварияға эләгә. Һыу аҫты кәмәләре ҡотҡарыр һәм һеҙ йәшерен, һеҙ хаталар. — засмеяться, уны яңынан, — диңгеҙ көнө ерләнгән.
  
  
  Ул тойғо миндә бар, был "хатаны" тирә-кешенең йорто була. Ауыр булһа ла план ih разгадать wouldnt. Һыу аҫты кәмәләренең иң яҡшы трюк ҡотҡарыу һәм аҡыллы була. Ләкин таҙа һыу гениаллек ҡыйралыш булып һынлана. Иҫке трюктар — енәйәтте йәшереп бер, эшләү башҡа. Был угон самолет борты менән уларҙың тәндәрен нисек итеп һүҙһеҙ алыр инем тарыған британдар шаһиты булды. Майлы эҙҙәр нисә Чэнь-борт етерлек була икәнен күрһәтеү өсөн, тип, улар диңгеҙҙә батып. Һеҙ бөтә алмай океан перерыта, кәүҙәһе табыла. Алдына бер һорау килеп баҫып уның, китә бармы Джонни, «капитан», яхта сыч былар бөтәһе лә төп нөсхәнән. Был тартылыу яҡшы булыр ине. Чекты ҡарайым рискованный Эго эго тату-ли, тип, уны парижда күрергә мөмкин буласаҡ. Улар һорауҙар биреп, хайран Джонни был инде. Ул, тип уйлаған был турала әсә побеспокоиться джонни тейеш.
  
  
  Мин үҙем бер нисә ҡурҡыныс була. Мәҫәлән: һыу аҫты кәмәләре обезвреживать нисек? Мин оло ҡыҙым һәм уның ғаилә ҡотҡарыу мөмкин тип?
  
  
  "...Ҡағыла был ҡыҙға" ир-егеттәр өсөнсө булды, тип ауыҙ аса. Иң текә уның бөтә тирә-яҡ күренә, һәм уның буйынса тулы йыйылмаһы теше тутыҡ ҡорос була. Йылмая ул, акула ул механик булырға оҡшай. Ә хәҙер ул рассмеяться. — Мин булам, — тине уның менән әҙәпһеҙ, хәйләкәр ҡарашлы, — хәҙер беҙ ни өсөн үлтерҙеләр уны? Наслаждайся барыһы эй беҙ инек, — бәлки, был диңгеҙ. Лихорадочный хихиканье эго көлкөгә әйләндерә. Эго-план киң танылыу ала. Ватан һәм Кваме лә йылмая.
  
  
  Рассмеяться стеснительный ашыу уйлап табыу. — Яҡшы, — тине ул. Шул саҡта гарем. Дворецкий булған ҡарағас ул. — Ә һин, тағы, белмәйем инде, нимә эшләргә?
  
  
  Дворецкий, күрәһең, ҡабул штопор, тип битәрләй. Әлбиттә, уны белмәй, ни эшләй. «Нисә кеше үлтерә, ә һуңынан ултырған бортлы». Күрәһең, ошо бәләкәй генә эштең тиерлек уның уңайһыҙланып. Ләкин уның үҙ сәбәптәре булды быға. Бородавка н маңлайына күрһәтеү, йәғни, уның бүлектәре. Высокомерие лаос һәм уны ҡот осҡос һәләтен цзен ih мираҫ оҙатыла. Билдәле булыуынса, был хәл оҡшамаһа ла эму буйһона. Vin, кеше өйрәнеү буйынса филиалы. — Тулҡынланыу түгел, ло хес. Һинең замана килде.'
  
  
  О, Боже. Әгәр был комикс бар ине, хәҙер мин башы өҫтөндә сергей күрелмәле ине.
  
  
  Был сценарий кәрәк.
  
  
  Дворецкий — тармаҡ — хун исеменән Ло. Ло Хунг килә, тирә-яҡ менән лондон Винг. Винг ло билетҡа заказ менән бергә лондонда булып ҡайтҡан. Бөгөн ун. Тик был кәмәләр Хунг Ло эләгергә уйлай. Шулай итеп, Ч-ли, двойник эго, самолет буласаҡ. Статного-двойник.
  
  
  Әлбиттә, аэропорт полно повернулся. Тик паспорт һәм уның бөтә британия шәхестәре тейешле сертификат булмай, барыһы ла тәртиптә, ә шулай икәнлеген иҫбатлай ғына уның тирәләй лондон килә. Һис шикһеҙ, кешеләр ҡушылдығы аэропорт, ант ине ул, нимә күрергә, тәүҙә унда кисә нисә эго. Был субмарина эҙәрлекләнеүенә тураһында онотмай ине ул. Һуңғараҡ ул самолеттың тураһында побеспокоиться эҙәрлекләнеүенә ине.
  
  
  Башҡа ваҡытта киләсәк тураһында побеспокоиться.
  
  
  Контроль комиссияһы унда үҙенең дауамын, бер террасанан. Заскользить йорт буйынса уның молчанов. Дверь заперта була. Тәҙрә һәм, күрәһең, унда рәт-рәт булып өсөн удовольствия. Бесшовный ныҡлы арка — тип соборының көмбәҙе — йыуан буйынса эшләй, небьющийся быяла, таш булһа томаланып һәм ышаныслы. Шуға күрә һайлау мәсьәләләре тикшерелде өсөн кондиционирование һауа саф һауала булған. Әле дүртенсе ҡатта тәҙрә генә була. Ҙур тәҙрә, шыла горизонталь булыуҙары мөмкин. Тирә-береһенән улар булалар асылды. Был, тип әйткәндә, веб-аттар, булып ҡуйыуы мөмкин. Таш ултыртып, улар был һарайға төҙөлә, бөтөнләй бәләкәй булған. Был ҙур яҫы таш дөрөҫ формаһында булһа, ваҡыт арауығы аша бергә һалып тигеҙләргә. Ҡайһы бер-береһенә таяныс нөктәһе метр ярым алыҫлыҡта урынлашҡан. Һәр хәлдә, уның генә өҫкә күтәрелә башлай. Утыҙ йыл самаһы бейеклектә фут бейеклектәге булдымы ул, аңламаным уны, - тип мин Тарзан. Утыҙ фут бейеклектәге — насар позициялары өсөн, аңлап, һин тип түгел, Тарзан. Насар төшөнә әле, тип, һинең ябай таштарға тирәләй застряла стон, эргәлә таяныс нөктәһе юҡ һәм башҡа. Һәм шул саҡта аяҡ тауышы ую, ул массалар н, сериялап, һул ҡулында һәм уның сайҡала тороп ҡала, улар минең ише башы өҫтөндә застряла менән шөғөлләнә. Бөтә был, тип, мин унда тотола. Мин шунда уҡ үлтерҙе лә түбәнәйҙе, әммә был эште лә була. Был парҙың тормош һәм ҡыҙҙар оло йәштәге булып тора.
  
  
  Мин уны үҙ ҡулым ҡыҫыу һәм бер ҡасан да ауыр таһыллыҡта көс иғтибар менән өйрәнеү яҡлы. Ни, мин ярҙам итә алыр инем тип. Таяныс нөктәһе юҡ, хәйлә юҡ, ҡулын өсөн. Ябай таш. Ҡыҫҡа ғына ҡырҡып алырға тырышҡан булабыҙ уның уң ҡулы һәм таянысы нөктәләренең тағы бер хәрәкәт стилет, вонзать эго, ярсыҡ таш араһында ебәрҙе. Бының өсөн уны алты айға эшләй алыр ине, ләкин минең һул ҡулымда бараһың ауырыу, һәм ул тағы алты минут һаман мөмкин түгел. Хәүеф тураһында уйлап, уны тағы бер ҡат гер төшөргә мөмкин. Барлыҡ шарттарын иҫәпкә алып, үлем приговоры булыр тиңдәш башы һынған.
  
  
  Ул тағы бер мәртәбә тырышып, башын өҫтөндә асыҡтан-асыҡ тикшереү, улар араһында аҙ выветриваться цемент киҫәктәре юҡ. Көслө этәргес яһай ул, ҙур һәм ул бер киҫәк рассыпаться. Ул урында хәҙер уң ҡулы булған өсөн мин, мәҫәлән, бер линия менән һул. Бысаҡ, уның тештәре араһына засовывать, схватываться өсөн рукоять һәм яй, ауыр һулап, подтягиваться.
  
  
  Һәр ырыу иренде, унда минең ҡулымда буласаҡ. Һаман китмәй унан яҡшы. Мин бер ҡасан да тәбиғи соҡор булған, рама тәҙрәләренең. Һуңғыһы менән, әйҙә, уның тырышлығы стонать бара.
  
  
  Тәҙрә распахиваться настежь.
  
  
  Ул эскә байый.
  
  
  Ҡунаҡ бүлмәһенә булһа, уның үҙ тыуған. Ә бының өсөн ҡунаҡ бүлмәләре әгәр, был яҡшы, тип теләйем була (башҡа байлыҡ), — бай булған был ҡунаҡ булған. Көнсығыш иҙәндә келәм менән ҡапланған ҙур тиковый. Түгел икән, һеҙ уны һатып алаһығыҙ, урындағы кибет, ә тема буйынса бөтөн һеҙ уны получает. Самовывоз. Карауат ун квадрат метр платформа ҡуйыла һәм һымағыраҡ йәнлек тиреһе менән ҡапланған. Стонать ван гог фотоһүрәттәр владимир ҡул ҡуйҙы.
  
  
  Мин пошевелиться биш минут буйы алмай. Минең ҡулыма күптән көсөргәнеш трястись от. Көйәрмәндәр. Шулай уҡ уны аңлап, бер ҡасан да арыным герой тейеш. Әммә ысынбарлыҡта бындай фантазия ғына романист булып хис итә. Мин был төрө бар: барыһы ла ышанма, тип уҡығайным.
  
  
  Отдышаться өсөн ҡабул ителгән һәм эштәре уны тағы бер ҡат.
  
  
  Ҡыҙ беренсе ул таба. Ул карауат ныҡ бәйле була. Сөнки уны бәйләп буламы, тигән фекергә килә алмай. мин отделываться, тунистан повеселиться улар менән уның алдында. Улар һаман да матур һәм гүзәл нежно янында була. Бындай һабын был реклама өсөн тамаша буласаҡ. Бик неинтересня. Ee тәне бар нәмәне башҡа. Шулай тине, ҡыҙыҡлы булды. Улар өлөшләтә булһа расстегнуть аҡ күлдәк, аҡ шәрә тағы ла плотина. Мин уның киң асыҡ ҡара күҙле. Туҡта, уның отель, әммә эй, рот кляп ябасаҡ. Шулай булғас, бынан тыш «Ммммф, мммф» уны ни әйтә алмайым.
  
  
  Эй заки тине ул, һәм мин уны икенсе булды. Ул бер аҙ тынысланыр, һәм уны вилка йолҡоп тирә-яҡ биҙәктәре. Улы карауатында ята, аяғын һәм ҡулын йәйелгән. Аяҡ тирәләй бау менән башланһа уның уның көсһөҙләндерә. Илай башланы. Эй тине ул, был ваҡытта был булған тип нах юҡ хәҙер. Эй яҙа ул, иҫән ҡалыу мөмкинлеген был көндө беҙҙе, һорай һәм ул, уның ярҙамына өмөт бармы был мин йәшерергә теләмәйем. Ул, тип әйтергә әҙер. Рот кляп ул һәм уның тағы һүҙһеҙ эй бәйле.
  
  
  Уны ишетеп, уларҙы кире ҡайта. Күрәһең, улар икенсе ҡатта. Бар тауышына ҡысҡырып. Нацистарҙың көлкөнән шартлай, һәм кемдер: «ярай,... бирә», ә кемдер әйтер: «Д..., һуңынан shaggy послышаться баҫҡыста. Илле илле бер шанс булыр. Бер шанс, олоғая килә был Hyun, герцог герцогиня һәм үлтергәне өсөн. Башҡа өсөн был уны, һылыу ҡыҙ навестиь килә.
  
  
  Бәлки, ябай поссать теләмәү ғәйеп.
  
  
  Һәр осраҡта ла, мине һайлау яһарға тура килә. Бер үк ваҡытта ул бер урында ғына булырға мөмкин.
  
  
  Ул һәм ҡыҙҙар менән бүлмә ишеге янында торғанда кире сума.
  
  
  Ишек асылды.
  
  
  Сглатывать ҡыҙы.
  
  
  Сөнки мауығыуҙарҙы онотоп хоҙай был salaud, был тиклем үк булмаҫ ширинка расстегнуть, һәм мин уның өсөн үҙе ишекте ябып тотоу өсөн... өсөн кеүек эго торон сума. Мин уның ҡулынан вцепляться, әммә мин уны эго арҡылы стонать ҡыҫылһа һыуҙы һәм йәйелдереү. Һәм һуҡты.
  
  
  Туҡта ул. Потечь ҡан. Көлә аҫта. Был садист тип уйланы ҡыҙ ҡысҡыра.
  
  
  Отель Vin төштө, әммә уны эго кире күтәрелде. Минеңсә, был эго, һәм разозлить. Мин уның менән көстәр һөжүм итә, уның кем икәнлеген дә nen. Шулай уҡ, бысаҡ менән, ул минне көткән. Доллар һәм тағы яурынынан эләккән мин... мин ул мин уны целиться артҡа ҡалырға ҡушалар, ләкин ул был юлы әҙер була. Ҡулына бысаҡ тотоп эго дзюдо һәм уның нигеҙендә ҡулланыла. Пуляларҙың һауа ергә һәм уның кешеләренә йоҡо бүлмәһенән иҙән буйынса ошеломляющий сальто яһай. Был хәрәкәт һуңынан уны башҡаса. Пнуть уны эго, тәне. Salaud, был тормошта үҙ бысаҡ асыҡ. Был юлы асырға ҡушты доллар, мин уйлайым. Карауат аҫтында барышлай уның тәне. Ҡыҙ уны һуңынан ебәрергә.
  
  
  'Һеҙҙең исемегеҙ нисек?' ...Ҡарарға уның ябай тупо
  
  
  Ныҡышты ул. - 'Исем һеҙгә? Һеҙҙең исемегеҙ нисек?'. Ҡыҙ шок булды. Ee һуҡты уның. Үҙе ҡолай һәм илай башлай, уны мин һуңынан мөмкинлек булыр. Прильнуть ул миңә, илай. Ул бер тапҡыр үбәм уны, макушка була. — Презентацияһы, ҡәҙерле, — тинем мин. «Беҙ һуңынан һөйләшербеҙ. Тимәк, хәҙер һин ҡотҡарырға тейеш. Мин барырға кәрәк, яхта табылыр әле. Кивнуть тырышҡан һәм ул тағы бер ҡат алырға, үҙен ҡулына.
  
  
  — Сзади баҫҡысында булыр?
  
  
  Ee төшә һәм күтәреү маҡсатында.
  
  
  'Яҡшы. Шул саҡта алға.'
  
  
  Ул ишекте аса. Хәҙер күберәк тауыш аҫтында була. Чэнь табыш-эго ли һәм юлдаш. Чэнь-төрмә икән, йоҡлап һүрәтләнә. Был тип шаяртып һөйләй ул. Һаман уны уйлап, был пландың бер өлөшө. Бығаса бөтә Эго тарихы, бомба кеүек. Происшествия тиште.
  
  
  — Был Карте булды, — тине Буйынса Vin.
  
  
  Беҙ ҡыҙҙар менән баҫҡыс майҙансығындағы сығыу буйынса ҡара. — Тиҙ, — мин прошептать. Ул баҫҡыстан төшә башланы.
  
  
  Ул бора, залға ҡарап.
  
  
  «Беҙ алмайбыҙ, беҙҙең мөмкинлегебеҙ карте планын емереү». Нәҡ тауыш бирҙе, — тине В. "Беҙ керән."
  
  
  Ул бүлмәлә оло йәшкә парлы булып тиерлек.
  
  
  Ҡыҙ ҡайтҡан. - 'Улар ҡайҙа барырға тейеш?'
  
  
  — Алла ғайсаны, — тинем мин. — Был һинең үҙ баҡсаларында. Һине белмәгәндә үк, бында спрятаться, шулай бармы?
  
  
  Мин уның сглатывать буш ҡараш менән ҡарау. Әле ул шок хәлендә була.
  
  
  — Ч-ли, — Винг бойора, — хәҙер үк ҡаршыһына. Беҙ уртаса аэропорт күренергә кәрәк.
  
  
  Ябай ҡыҙ ултыра. Ee тотоу өсөн уның иңендә. Һин һәр ваҡыт ҡайҙалыр йәшенеп, йәшенмәк уйнай башлай?
  
  
  — Ат булды, — тине ул. «Һалам аҫтында».
  
  
  Хунг баҫҡысы буйынса күтәрелергә башланы.
  
  
  — Шунда барабыҙ, — мин прошептать. "Ашыҡ." Ул ҡаса.
  
  
  Кәрәк уны бүлмәһенә барып еткән, ярым секундҡа алдараҡ килде бөтәһе эго. Палочка һәм подружиться во рот кляп-береһенең арҡаһына менән иҙәнгә ултыра. Ул, занавеска һәм пистолет өсөн выдать сумып, ло хунг нисек кенә ишектәр асыласаҡ. Ул ике тапҡыр атып, иң тәүҙә ул аңламаҫ, тип бара. Быны ул аңлай, уның тынған инде.
  
  
  Ике ята.
  
  
  Сунь тойолған һәм уны эго үле мәйет стеналарҙа шкаф пар бойора. Беҙҙең аңлауыбыҙса, улар һүҙ түгел. — Тынып ҡалам, — ул ҡабатлана, тол ih. Минең яурынға запятнать ҡ ысын булһа, ул һәм уны үткәреү буйынса кулдар, өсөн ҡанға ih.
  
  
  — Ситкә, беҙ китәбеҙ, — күҙәнәк Винг послышаться баҫҡыслы тауыш менән. "Һәм мин уйлайым, һеҙ тиклем кәмәлә барып тейеш, мөмкин тиклем тиҙерәк."
  
  
  Гул послышаться бер нисә тауыш. Ул төшөнсәһенә эйә түгел, ни булды ih. Чэнь менән ни булғанын һәм кеше-бармам. Әммә беҙ уларҙы хема булыр ине, улар башлыса икенсе скрипка уйнай. Тонг ван командаһын ҡабул итә.
  
  
  «Ло оттаскивать алыу һәм Хун был секс-был тауыҡ дьявол».
  
  
  Ул засмеяться. Мин шаяртып, дөрестен модалы күренә. Йәнәһе, шулай булғас, йәнәһе, һәм уйын-көлкө, ләкин аяҡтары бик яҡынлаша.
  
  
  Занавеска Өсөн ул үҙе иҫке ҡайтып һыйынған. Үле күренгән парҙар оло йәштәгеләрҙе ышандыра. Был факт бирҙем мин, бәлки, өс минут.
  
  
  Послышаться буйынса төрлө тауышы коридорҙа һәм смятение һоҡланып. Улар бүлмәнең ишеген асып ҡыҙы. Юҡ, беҙ шайтандарҙы енсә, беҙ себештәр. — Лемур, лемур, — тине Кварт. — Улар нимә менән?
  
  
  Ул ҡыҫҡа алышыу булды. Һуңынан улар йөксөләр һөрән, һәм бүлмә ишеге, унда уға ҡушылып, приоткрываться. Һәм был өс дуҫ ватан эго. Мрачно ҡарау, уларҙың «ике үле», возбужденно һәм болтать. Хун менән бергә модифицировать уларҙың тирә-береһен эҙләп сығып китә. Ир-егет ҡалған өсәүһендә, әммә улар ҡораллы булыу.
  
  
  Стеналарҙа улар тирәләй бер шкафты асып дверца.
  
  
  Ах, — тине ул. Уға ҡушылып ҡалған өсөн, йыл һайын. Барыһы наклоняется өсөн, мәйетте йыл һайын килә. В лаконично йомғаҡ яһаны. — Юҡ, — тине ул.
  
  
  Башҡаса ҡабатланмаһын ихтимал бындай мәлдәрҙә. Һәр осраҡта, хәҙер уның эшләргә тейеш була. Занавеска һаман мыйыҡ фон минең яурынға, тиҙҙән был таптар һәм улар буйынса һығымталар яһау. Ул, нисек булды был хәл: мин сыҡҡан, атып, бах-бах-бах, һәм бөтә өс өй, әлегә улар тағы стеналарҙа шкаф янында торам.
  
  
  Ул атып сыға.
  
  
  Минең фекер дөрөҫ була.
  
  
  Өй тирәләй улар бер ул, әммә В һәм башҡа вбок отскочить. Мин был ике ҡапма-ҡаршы ике осонда менән сума. Бер үк ваҡытта эшкә бүлеү һәм улар тапаны. Запястье һуғып һуғыу буйынса беренсе булып минең, минең тирәләй, ҡулға һәм Вильгельминаға выпрыгивать. Уйһыу в наклоняется, үгеҙ һөжүм итеп, ҡабырғаларын һәм башын һуҡҡан мин буйынса. Боль яртыла сгибаться хәтәр уның, һауа сығарабыҙ, тип ши прокалывать. Был ни мин ауған, әммә енес юлдары унын, балтырынан в сумған була. Стук ергә ҡолай һәм уның менән һаңғырау. Аҡылһыҙ бер минут эсендә ул, тип уйлап өлгөрмәне. Стилет уның ҡулына алыр, ләкин был мәғәнәһеҙ бөтә. Башҡа йоҡлай алмай. Был юлы ул минең целиться запястье түгел, ә бөйөк планлаштырыу минең бөтә сығанаҡтарына иғтибар йүнәлтәләр. Минең суҡмарын ун фунт менән гөбөргәйел скрипт төшә.
  
  
  Үҙе ҡасан килер ул, иҙәнгә ят нәмә китапхана оҡшай. Мин бер секунд күренә, мин йәмәғәт залға эләгә. Тауышы шундай ҙур бүлмә булыр. Минең маҡсатым булып перезрелый ҡауынға оҡшаған, ә күҙҙәре ауырлыҡ күтәреп открывание булырға оҡшай. Шуға ҡарамаҫтан, тырышлығы менән ҡапланған. Хәҙер уның бер әйберен белеү, уларҙы электән белә: хәҙер уны белгән, ни ih була. Сөнки уларҙың барыһы буйынса минең менән ун бөтә бүлмә була был.
  
  
  Пистолет минең юҡҡа, минең кеүек стилет. Минең яурынға юҡҡа түгел, уны отель ине, әммә өсөн, ул юҡҡа сыға. Эму тойола, тип мин кем булыр өсөн даими ҡулын тешләгән.
  
  
  Әгәр ҙә һеҙ ҡасан булһа спецоперации һуғыш, бәлки, бындай хәлдәр булды һеҙҙә. Ҡасан һеҙҙең йәки әгәр ҙә районда балалар булыуы, ҡайҙа барыуы тураһында һүҙ «беҙҙең» банда «ҡаршы " ih». Ә «үҙ» зажинать аңлашылып бөтмәгән тыҡрыҡ булған. Һеҙ картаны ҡаршы, урыны менән түгел кавалерия һәм шыла. Был башҡа донъя һиңә ҡаршы һәм һинең алыу мөмкинлеге юҡ. Әгәр сездә юҡ ҡына нәмә«, иҫ киткес». Хемингуэй cajones һүҙ ҡулланыла , был тәржемә һүҙҙәрен испан «туп»; мачо булараҡ та билдәле. Йә, әйт по-голландия, намыҫлы deien. Мин бөтөнләй аңламайым, ниңә яичко ҡыйыу һәм ғәҙел символына әүерелгән, тик, шулай уҡ, тирә-яҡ, уны ла шул, кем шулай клише шик аҫтына ҡуя. Уның шулай икәнлеген һүҙгә ышанмаған кеүек, «һиңә әҙер эште эшләргә ваҡыт» һәм «шунса Кеше тора, йомортҡа ни эго». Шуға күрә мин өс ih.
  
  
  Минең шәхси хазинаһы.
  
  
  Әлбиттә, һеҙ белергә тейеш, тип, тыуыу менән мин өс йомортҡа. Өсөнсө AX бүләк иткән. Был да иң делле йомро граната. Газ бомба тан. Келәмгә уның баҫма етәкселеге улланыусының: ( 1. Выдать штифтар. 2. Бомба ташлай. 3. Ҡасырға, тип әйтәләр.) һәм «Исемлегенә парковка өсөн урын бар», сленг һүҙҙәр улар ax, унда йәшеренгән ҡорал һеҙ йәшерергә мөмкин. Һөйләм +3 ("ҡушымтаһын ҡуллана һығылмалы Z-гранатаны үҙ тәне 5-се өлөшөнә һәм") исемле подтекст эйә.
  
  
  Ә хәҙер мин белгән һәм белмәгән, был шулай булды«, тип үҙ өлөшөн һине Араһында» хәүефһеҙ булыр, унда донъялағы иң һыйынды. - Әйҙә эҙләү башына ла инеп сыҡманы берәү граната. Һәм тормошонда был факт мин бер нисә тапҡыр ҡотҡарҙы. Әммә был проблема менән бер граната була: тирә-яҡ ee укрытие кеүек үрелеп.
  
  
  Команда алдында расстрельный һеҙ тауыш биреүҙән үҙегеҙҙе. Һеҙ ун ике мылтыҡ доллар йүнәлтергә ҡушты. Һеҙ уратып күҙҙәре тәҡдим итәм, ә һеҙ әйтә «юҡ». Тәмәке һеҙгә тәҡдим итәм, ә һеҙ әйтә «юҡ». Уны һорап, һеҙгә һуңғы һорау бар, һәм һеҙ яуап бирҙе: «Эйе, сэр». Напоследок уңайлы ҡунаҡханалар урынлашҡан ине ул.
  
  
  Был проблема менән граната.
  
  
  — Минеңсә, уның очнуться. - Кварта Һөйләне. В тикшереү килә, сөнки был мөмкин түгел икәнен Мин... заполнить мәңге тынмай.
  
  
  Ярай-ярай, — тине ул. «Ғилми-Нәшриәт Карте».
  
  
  Һәм уның башы яйға ощупывать подтягиваться. «Мин был райондар осраҡлы булмай, һәм уйлайым, һәм загляни заед».
  
  
  Ул йылмая. — Как жаль, что мы не белые, һин тип килдем.
  
  
  — Мин беләм, — тинем мин. — Һеҙ торт испечь ине.
  
  
  Башҡа хат менән мөрәжәғәт менән ишара. "Эй, килегеҙ бында. Ул теләгәндәй, уғата енәйәтселәр менән осрашыу һеҙҙең өсөн һуңғы тапҡыр данлыҡлы мастер — Кем Карте». Шуның буйынса фекер йөрөтөп, әйтәм, был уның, көтә уны алҡышлап, һәм, бәлки, тағы бер нисә алҡышланы.
  
  
  Әммә уның урынына был серияла усмешка безжалостно ерәнес ала.
  
  
  'Хәҙер...' — тине. В. — Тағы ла бер проблема бар. Йылына беҙҙә хөрмәтенә киллмастер кем үлтерә? Штопор был риторик, әлбиттә, В отель, эму таж өсөн кеше ярҙам итә.
  
  
  "Я.' - Пистолет выдать кварта шунда уҡ: "Мин бик оҙаҡ бойороғон үтәү. Хеҙмәте буйынса үрләтеү өсөн был исем миңә кәрәк". В выхватывать кварта һәм пистолетын да эшләп эго. Улар тине. — Лайыҡлы ашыу уның.
  
  
  Миңә ҡыҙыҡ булып, улар тирәһендә кемдәр лайыҡлы ашыу. Мин был ысынлап ҡыҙыҡһына башлай.
  
  
  Ике тора, бер береһенә әнисә, ике йөрәктән башҡа бер пистолет ебәрҙе.
  
  
  Ир-егеттәр уларҙы сигенергә даирәләренең аҙым яһалған, тигән итеп башҡарҙы улар ниндәйҙер башҡа музыка кадриль. Был хәрәкәт көсөргәнеште көсәйтеү, ғәйәт ике ҡорал менән һуғыша герой. Хәҙер эштәр өсөн ғорурлыҡ. Әгәр кемдер улар тирәһендә сигенеүсе, юғалтҡан кеше ул. Йәки нисек теләй, шулай.
  
  
  — Һин минән ҡорал ташларға бойора. Был мәғәнәһеҙ уйын буласаҡ, быны белә һәм в.
  
  
  — Ә ул һиңә әйтәм, күберәк бойороғо тип ҡабул итмәй.
  
  
  Минеңсә, беренсе атып Кварт. Өлөшө өсөн тағы ике секунд һайын, уның аша бүлмәгә инде һәм туҡтамаҫҡа була. Бөтә Дуэль бер ни ҡыҙыҡһындырмай, уны мохтаж була. Иҙәнгә усаживаться, дим дим ала башланы һәм уның өсөн ҡулына граната, ползком, көнгә табан шыуыша. Ул тәүге планда булырға уны атып ташланы, йугереп сығам һәм һулышын тотҡарлай. Үлемесле төтөн газдары барлыҡҡа завеса. Һалдаттар һәм уларҙың төшкән, мин омтыла достучаться тиклем. Бер нах аша үтә, әммә уны эго пнуть тормош, һәм уның сгибаться. Ул, үҙе эшләргә мәжбүр итә һәм тышҡ ҙур выскочить һикереү. Ауыр имән ишек асҡысы булған был боронғо замоктар декоратив биҙәү менән була. Ишек ободряюще нажмите һәм ышаныслы. Бандит уның мәңге напор һигеҙ күтәрә алмай. Тик тағы ла, күп ваҡытын улар янында түгел инең. Бер аяғы менән алтмышҡа секунд Газ ih бәреп төшөрәһе ине, ә улар бөтәһе өс минутҡа тынып булыр ине.
  
  
  Ун дүртенсе ҡатҡа менеп, тәҙрәнән тын һәм тәрән асыла. Шунда уҡ ҡала Газ һәм шунда булды: ябыҡ икенсе ҡатта китапхана, бүлмәһе булып, унда тәҙрә ябыҡ булған.
  
  
  Оло йәшкә парлы булып барып тағы ла шунда, уны ҡайҙа ҡалдырырға ee. Сөнки улар ҡото булып, барыһы ла тынып ҡалған заполнить. Һәм арҡаһына аҫҡан күтәреү буйынса өс баҫҡыслы кисерә ih уның арты менән бәйле.
  
  
  Отдышаться йорт алдында үлән ята үләндәр һәм беҙ етә. Унда, китапхана тәҙрәнән ҡарап. Өс nen скрючивать ят есемдәр була. Тәҙрәләрҙе асыу мөмкин түгел, әммә улар вафат булды, эгон асырға тырыша.
  
  
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  Был «Британия колониал» люкс ҡала, шуға күрә уның төшөрөлгән өс бүлмә. Бар тирә-яҡ өсөн улар ике Thestlewaites. Баҡһаң, был фамилия һәм герцог герцогиня. Һәм герцог герцогиня һәм улар ысынлап та бар. Асыҡланыуынса, был ҡыҙҙы, Нонни, ih ҡыҙы булған. Ә иҫәпкә алынған, тип, һикһән өс йылда герцог булһа, уны, хөрмәт тойоп дворянлыҡ.
  
  
  Нонни икенсе бүлмәгә эләгә.
  
  
  Өсөнсө рәт-рәт Нонни килеүен дауам итә.
  
  
  Минең бүлмәлә өсөнсө булды.
  
  
  Эй аңлатырға тырышты ул. әлбиттә, мин уның тәме лә. Протест ул жестокое, тине һәм, мин бына нимә уйлайым. Аңлата ул. әлбиттә, был минең түгел, уның тәмен. Был уның иларға мәжбүр. Ул, тип әйтеп солгать. Ул әйтә, тип, уны сексуаль һәм обладательный бик тар табабыҙ. Эй тине ул, тип, бик ныҡ яраланған була.
  
  
  Ул бик яҡшы аңлайҙар булып сыға.
  
  
  «Мин һәм ике шылтыратып, һөйләшеүҙәр үткәрҙе. Лондон менән беренсе булып, Клайн менән Роско. Роско ах агенты була. Уғы кеүек, уның таланты ценымногие уртасанан түбән булған, эш ҡасан етә эҙәрлекләнеүенә әммә хем-теләһә ҡайҙа һәм йә, ҡояш Роско Клайн түгел урынлашҡан булған.
  
  
  Роско кем нисек һәм ҡасан кеүек күренә. Эму ныҡ оҡшаған, бер төрлө кеше кеүек сиктәрендә өс районы. Айырым манераһы яны һәм уны үҙгәртеп булмаясағын белдерҙе һы. Һеҙ күргән малай һәм бер ҡаранан бер побегушки. Әгәр һеҙ тағы ҡаранып, һеҙҙе күреп һәм юҡҡа малай булып побегушки кемдер башҡа — адвокат йәки автогонщик — һәр хәлдә: кешеләр бөтөнләй башҡа. Был тойғо булған саҡта ғына һеҙ, һеҙ уйлайһы, һеҙҙең өсөн тип түгел күҙәте... Тарих һөйләнгәнсә, бер ваҡыт ҡасып тип Роско дахау концлагерына буйынса, нацистар был ябай цитадель сыға, тик, сөнки, нисек сағыла ул, «ул күренгән кеүек, немецтар».
  
  
  Ышанырға теләйем, теләйем юҡ. Быға тулыһынса ышанып, уны иғтибар оҙаҡ сроклы перспективала.
  
  
  Роско Нассау вәғәҙә буйынса, самолетына өлгөрмәгән. Уның артынан күҙәтергә булды дауам Ч-ли һәм Vin барһаң, мин шунда барам әле. Ун беренсе ун минут була. Уны аэропортта шылтырата. Ваҡытында сәйәхәтендә лондонға осасаҡ. Һуңынан уның радиола индерелгән. Үренделәре булған яңылыҡтар тураһында, әммә бер нәмә тураһында Чэнь тотолоуы мөмкин-юҡ. Роско трюкты үҙе күрһәтергә тейеш.
  
  
  Отель минең яурынға табип ҡарарға, укол яһарға һәм зороасрийсы эго.
  
  
  Беҙ, уның һүҙенә ышанып ла берҙәм, өсөн, bump мин ишек.
  
  
  Унда душ ҡабул итергә ҡунаҡхана, сәғәткәсә эсеү һәм ҡырҡ йыйынтыҡ бар. Тағы әммә уны күреп шулай уҡ ҡунаҡхана, шул тиклем һәм ул тура һыҙыҡ түгел, аңлаған өсөн түгел, һуңғы бер нисә сәғәт нимә ул, булырға тейеш, ә аша үтә. Был киҫкен, һәм ул ҡасан скривиться әйтте: «Егет, веселиться һәр ваҡыт һеҙгә лә». Шулай уҡ уны белә, ул иң делле омела рәүешендә була. Ул уны үҙе эҙләй башлай хуп күрә ине, көткәнгә ҡарағанда ултыра. Ул, ышанма, тип юҡҡа Тағы бронирование һәм ҡунаҡханаһы адресы буйынса ебәрергә, ул, эй бирә. Уның аҙағында ҡалған йорттан башҡа подъезжать һары һыу.
  
  
  Уилсон Миссис. Мин Шәриф яуап та. Юҡ, мин әйтәм ул, тап шунда булды. Тап ошо Хема була? Ә уның өсөн нах хема була? Гудеть голды в ҡан башланы. Тағы бер нисә сәғәт элек бында булырға тейеш ине. Был иң хәүефһеҙ урын булғандыр, ул уйланырға ғына мөмкин. Отель ҡайтырға мөмкинлеге булырға тейеш түгел, ә мин эй шул. Бында уның асыҡтан-асыҡ булып уның ебәрергә тейеш. Хәбәр, уны миссис шериф уны ебәргәнен аңлатып, мин уны преследователь ҡотола. Ул үҙе был ике ҡатын-ҡыҙҙар бергә ултыра, балалар менән уйнап һәм кофе эсә.
  
  
  Спектакль, хәҙер ул минең күҙ алдына килеп баҫа, ценымногие ла һәйбәт булыр.
  
  
  Тап улар.
  
  
  Әммә, проблеманың йәнә тауыш. Кем уларға'? Һәм улар ҡайҙа китте ул? Күптән түгел ул, белеү, нимә менән башлана. Тау һәм хатта мөмкин әле...
  
  
  Миссис тине ул. Шериф, хема була уның.
  
  
  Ул шешәне минән забывайте бирә.
  
  
  Застряла уның янына нах. Иҫәр булып китә ине, әлегә ул яҡшы белә, унда барған. Гренада? Тап улар аныҡ ебәрә ала. Әммә был берҙән-бер урын булһа, улар уның тураһында уйлап ала. Шуға күрә ул ала һәм тап улар тулыландыра. Ул тағы забывайте йотом яһаны.
  
  
  Ул ханым ебәрҙе. Ҡағыҙ һәм ручка һәм ҡағыҙ яҙылыу өсөн шәрифе тураһында яҙмалар өсөн повернулся Уилсон. Ул уның әйткәндәре, ысын енәйәтсенең кем, һәм улар, моғайын, биш фут ih газон тип табылды. Ул әйтә, уға, унда тағы бер нисә мәйет була ала, ләкин мин беләм, унда.
  
  
  Һуңынан тағы ошо изге күрелмәле.
  
  
  "Ағас Никель" бындай аныҡлыҡ булғанда, ниндәй эго уилсон һөйләне. Бер нисә юл буйларын стояки таверна башланы. Ағастар араһынан үтеп, уның һәм уның припарковываться mimmo.
  
  
  Тәҙрәләре ҡараңғы булып ҡала, әммә яҡын килеп, уны күрмәй, сөнки улар ҡара зашторивать занавеска.
  
  
  Уның тауышын ишетеп.
  
  
  Потянуться т уны Вильгельминаға. Ул уны алып килә, йәнә һауа һулыш гер бүлмәһе өсөн яраҡһыҙ, һәм мин уның кәңәше буйынса тайца үле задыхнуться йолҡорға тура килә. Стилет табып, уны ҡайҙа иҙән китапхана булған. Ҡарт үҙен ышаныслы ҡорал кире алыу һәйбәт булыр. Мөхәббәт оҡшаған яңы-яңы ҡорал — һәр саҡ ҡурҡҡан, тип һин яһай ул.
  
  
  Ут, һыу-лизать ҡараңғылатылған тәҙрә наклоняется.
  
  
  Eh bien, Лоторея?
  
  
  Ноус килә.
  
  
  Сөнки улар-буласаҡ һәм көтәбеҙ,-тип әйт по-французски. Һинд-француз телдәре киң таралған була. Был илдә революция ҡасан тирәләй талауҙар күп-француз колонияһы булған саҡта, ә артабан бойондороҡһоҙлоҡ менән осрашыу, бергә булыу тураһында уйлай, ниндәй йүнәлештә хәрәкәт итә. Уңға йәки һулға. Был көнсығыш телен яҡшы беркасан ла шулай була ул, әммә, һәр хәлдә, уның,-тип әйт по-французски.
  
  
  «Le parti is Yacht Si. Сигнал күрҙе һинән?
  
  
  Йәғни улар тураһында сигнал көтә, тип кәмәлә китте.
  
  
  — Плюс мөһим, sont où autres les?
  
  
  Шулай уҡ улар көтә «башҡа». Әгәр ҙә ошо «икенсе» унда булып, уны ҡайҙа һәм өмөтләнеп, бик оҙаҡ көтөп ала ине улар.
  
  
  Ул напрягаться, уларҙың һәр әйткән һүҙе өсөн улавливать. Һорауға улар, һеҙҙең бәйләнеш бармы "les autres" менән Карте. Уның уйлауынса, был жаль, уның ярҙам итер мөмкинлеге юҡ.
  
  
  «Dommage est C', — тине береһе, — que la femme mort est».
  
  
  Минең исемләү доллар туҡтарға ҡушты.
  
  
  Тағы үле була.
  
  
  Аҡыл, благоразумие, самозащита, мөмкинлекте, маҡсат, АХРЫ, тормош, саң булып рассыпаться мәғәнәһеҙ бөтә. Ябай аҡыл менән уға барыр. Ул, вскакивать пинок һәм ишек асылды. Беренсе объекттарына һөжүм яланында уны хәрәкәттә күрмәйбеҙ. Ул хатта пистолетын да выхватывать. Тупаҫ һәм уның рвать, мастит үҙ ҡулында теләге тоя һәм отель плотина тоя. Ул ҡоралды үҙ отель буласаҡ.
  
  
  Шунда булып сыға, өс чтоя ирҙәр менән һуғышам. Илле алты йөҙ фут бейеклеге һәм ауырлығы фунт бергә була улар, әммә эш ҡасан етә безумство, юҡ, мин ҡояш урынлашҡан. Һуҡыр ярһыу, ярһып-nog — тигән тауышҡа әйләнеп сверхлюди дурак булған.
  
  
  Машина өҙлөкһөҙ ярһыу була ул. Фабрикаһында булды, уларҙың ҡул һәм аяҡ баҫым яһау менән шөғөлләнә. Мин сигаретһыҙ бер беҙ түгел. Беҙ ҡушылыусы булмағанғалыр, ҡытай кеүек пазл — берҙәм, крутиться, туп вышивать. Уның бөтә ҡурҡҡаны атып, уларҙың бер береһе эләгеүенән ҡурҡҡан.
  
  
  Отель һөйләй ине һеҙ уны, был мин нисек яһаны. Иң делле, уның отель ул үҙе белә ине. Әммә бөтә, - тип минең хәтеремдә, минең үҙемдең был ярһыу. Ҡасан барыһы да тамамлана, улар барыһы ла үлгән була. Был уның үҙенә генә яланғас ҡулы менән өлгәшкән.
  
  
  Барный тағы шкаф өҫтәл һуҙылған була кәүҙәләнә. Пульс була. Тормош бер ниндәй ҙә билдәләре. Ул күтәргән һәм уны урамға сығарып. Мин уның ерән сәстәре яндырып, ялҡын кеүек муҡса. Тоноҡ ай яҡтыһында уның йөҙө күренеп ҡала, тик һаман да уның танау веснушка еңел томан ҡапланы. Комок застряла в горле я больно алырға, һәм туҡта, рыдание ҡыйратыу өсөн был барыбер. Әммә эштәр алға бара алмай; тик ул унда ҡала.
  
  
  Ул уны үбеп хушлаша.
  
  
  Ул минең ҡулым ҡыҫҡа пошевелиться.
  
  
  Ee уны тағы бер ҡат үбә.
  
  
  Поморщиться һәм уның хмыкнуть. — Сәләм, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине ул, көлкө менән. — Һин уны ныҡ ҡото?
  
  
  Ҡулдарына саҡ уны түгел, ул, был көтөлмәгән сығышында ул шулай тетрәндерҙе. Беҙ ул һүҙҙе әйтә алмағаны күберәк. Уның көлөүе тоҡандырҙы. 'Тыныслан. Сумасшедший һин түгел. Тере һәм һау-сәләмәт һылыуҡай".
  
  
  Ниһайәт выдавливать мин алам«,-Тип һа-ууу». Йәки бер ни тиклем бындай.
  
  
  Рассмеяться уны тағы бер ҡат. — Ирек мин, мин һәм һин һөйләп барған.
  
  
  Ee уны ташлай. — Мммм, — тине ул. «Хәрәкәте тағы ла һәйбәтерәк». Ай яҡтыһы һуҙған ҡулы булды һәм уның покружиться.
  
  
  Ул күркәм булмаясаҡ. Нимфа мифик була уның. Нимфа боронғо легенда буйынса, яңынан тыуа, күлдәк менән һырт күтәрә, тылсымлы әкиәттәр аша йән эйәһе, имен уянып шар булған, йөҙ йыл дауам итә.
  
  
  Ул, нах ҡарай, әйтерһең, үҙе кәм йәки артыҡ зачарованные. Ул-үҙ конференцияһында хоровод, башы һәм усмехаться покачать. — Һин дөрөҫ әйтмәйһең Ненавижу, ҡәҙерле. Ысынлап та был бик неромантичный».
  
  
  Ауыҙ, — тинем мин.
  
  
  «Биологик кире бәйләнеш», — тине ул.
  
  
  Кире бәйләнеш органик?
  
  
  Органик кире бәйләнеш».
  
  
  Был һеҙгә әйттем инде, — тинем мин. "Тик нимә был?"
  
  
  Ярай, һис шикһеҙ, һеҙ был тәғлимәттәр тураһында ишетеүҙәре тураһында һөйләй, нисек баш ауыртыуы туҡтай, астма кеүек менән үтәй, тулҡын мейенең үҙем контролдә тотам ғына... «Ярай, тип?» Бестселлер тип аталған булған «Биологик кире бәйләнеш». Бестселлер уны уҡыу түгел, әммә был теория хаҡында ишетә. Был ниндәй мөнәсәбәте юҡ шул, «мин үле кеүек математика буйынса рефоматорға?»
  
  
  Ярай, — тине ул, — һәм мин шулай эшләнем. Һораманы улар минән, һин ҡайҙа, мин улар тирәләй бер һуҡты, һәм мин упаду. Шул саҡта ғына ул би менән башлай был-кире бәйләнеш. Унда пульс түбән, әлегә туҡтап эго тоям, һәм һулышын тотҡарлай. Мин гел шулай эшләйем, улар миңә бик яҡын подбираться».
  
  
  Шулай итеп ябайым?' - Мин нажмите бармағыҙ.
  
  
  Юҡ. Ябай түгел. AX әҙерләнгән был төркөм ҡатын-ҡыҙ-агент. Был күнегеү күп айға һуҙылған. Әммә быны эшләй».
  
  
  Әммә мин әйтәм, һин дә минең менән элемтәгә керергә ни өсөн? Пожимать уның яурыны. — Башта мин дә булыр инем, һин тип. Бынан тыш әммә, — ул ерҙе һәм пауза яһап ҡарайыҡ, — отель үҙем беләм, был-һинең борсой икән.
  
  
  Һуғышта уның ағыулы уның ҡарашы. «Мин шулай чертовски тулҡынландырғыс, әйтһен улар, һин үлегеҙ тип, был клуб белгертеп, мин нимә, нисек сумасшедший».
  
  
  'Сәләм.' — Шулай тип ҡысҡырҙы түгел. Минеңсә, бында уның гарем килә?
  
  
  'Юҡ.' — Тик һин түгел гарем. Эш биреүсе һин йоҡлайһың.
  
  
  Ул билдәле булыуынса, был ысулдың өҫтөнлөктәре бар. Һеҙ практик пульс туҡтатыу мөмкин, шул уҡ ваҡытта ҡолағы һеҙгә эшләүен дауам итә. Ә ябай ғына кеше булһа ла стесняйтесь һүҙ мәрхүмдәр алдындағы иҫәпләмәй.
  
  
  Тағы күп нәмәләр билдәле булды. Бының өсөн беҙ алға китә алмай, әммә һәр хәлдә, йәшерен прояснять нассау була.
  
  
  Лина буласаҡ дарыухана һәм урта көнсығыш бангеля цзин. Улар шулай уҡ ҡунаҡхана нассау бангель була. Ҡасан бөтә был бик яҡшы тойола булмаҫ өсөн, дөрөҫ, ҡытай KAN хеҙмәте тәҡдим яһағас, баш тарта алмай улар. Алмашҡа, йәғни, наркотиктар сығанағы ҡаплауға түгел, килем һәм егерме процент талап KAN матбуғат хеҙмәте. Был «осраҡлы сервис» бик ябай була: бөтә, тип, ул эшләй кәрәк, был серияла атс һәм укрытие тәьмин прикрытие өсөн, ул ҡунаҡхана ҡайҙа кан-йәғни индерелгән.
  
  
  Нассау станцияһы идеаль булып ятҡан. Яҡын Америка, британия территорияһы, шулай ҙа. Был проблема күп булыуы хәүефкә тарыр һәм ih. Ә һуңғы этапта ih сәйәхәт килә, һәм был бик еңел суднолар төшөп ултыра н флорида риф балыҡҡа ташланды. Уртаса системаһы эшләй.
  
  
  Чарльз Брайс, мәҫәлән, филиалында, сенатор мортон үлтерә. Тәүҙә ул ябай ярҙамсыһы булып эшләй казино Гренада аш ҡалыр; һуңынан КАН эго тәғәйенләнде, һәм шунда дергать ниточкой өсөн унда кәрәк, пилот «ас Оса»; - йәмғиәт тормошонда самолет менән уның nen сенатор була. CAN килә, бард системаһы эшләй, әммә был вокзал ҡаршы Цзин paper fold Линь. Төп предназначеный ҡарарына ҡаршы ҡырҡа кәметә. Һәм башҡа ҡатнашыусылар булды, улар ворчать.
  
  
  Был үҙенең апогейына етә башлағас, ч-ли Сэйбрук атып. Бының булыуы мөмкин түгел. Ч Сэйбрук маҡсаты Сенатор була ала-юҡ, үлтерергә кәрәк үҙен өйҙә тик мэн штаты эго. Ҡасан инә Сэйбрук в казино асыҡтан-асыҡ, Ч-тип уйлап: «көтөргә тейешме ни ул?»
  
  
  Был иҫәр ҡылыҡ чертовски була. Шулай үҙ оябыҙҙы һеҙгә асылыр.
  
  
  Ч-ли ҡулға алына.
  
  
  Отель киткәс ҡарабалыҡ Цзин. Бик насар, тапшырыу өсөн был Бангель өсөн, әгәр кәрәк була. Ҡалған өлөшө банда сигендә бола ла була.
  
  
  Гренада шунда уҡ бөтә казино бизнесы ҡурҡыныс аҫтында.
  
  
  Vin буйынса ебәрә улар. Ih кеше ҙур лондон, команда буйынса кан плюс ҡотҡарыу өсөн чэнь барҙы-юҡты. Винг үҙен булдыҡлы, опиум-сауҙагәр булараҡ, уның роле һәм ышаныс яулау мөмкинлеге булғанда, был Цзин Ҡарабалыҡ, мине ебәрмәҫ өсөн шулай уҡ цзин линь. Ләкин был хаос һәм яңы урын эҙләп тура киләсәк өсөн гренада фетнә kan. Шуға күрә уларҙы берләштереп эше «Ағас никель», уилсон менән наркотиктарҙы йәшереп. Шериф Та. Был яңы ih бар гер штаб-фатир. Бында йыйылған улар, артабанғы хәрәкәт өсөн үҙ планлаштырыла. Хатта уларҙың күбеһе тирә-яҡ ел, һәм шунда йоҡлаған. Иң яҡшы пландар бар.
  
  
  Винг рухландыра ч шытым булһа-тирә-төрмә икән. Шулай уҡ был һыу аҫты кәмәһендә авария һәм уның яхта менән килтерергә планлаштыра. Һуңынан ул ойоштороу «эшлекле осрашыу» герцог менән, шулай уҡ удостоверяться, тип юҡҡа тоғро герцог дворецкий. Һәм осраҡлы түгел бит һәйбәт булыр, тип белгән дворецкий vin буйынса айырыла? Ше менән килде лондон леди тәҡдиме тирәләй генә.
  
  
  Тонга В уны ғәмәлгә мәжбүри ҡалдырған. Был насар түгел, дәрес булмай, ҡаты ярай. Был неприятно, сөнки был тәржемә. Ҡайҙа, француз тиклем камбоджийский, тай, Тонга В ҡытай һәм инглиз тә, хата булмаҫ закрыть ғәмәлдәр, яҡшы уйланылған план һәм үҙ мәғәнәһен юғалта. Нимә һуң был, тип, нисек күренде-шулай тирәләй кинокомедияһын "Keystone Cops".
  
  
  Һәр тапҡыр, тирә-егет бер ҡасан kan һөрөнгәне тәнде тирә-яҡ тураһында, уларҙың фекеренсә, был эштең ҡулынан KAN.
  
  
  Ахыр сиктә, бөтә нигеҙҙәр бар КАНДРЫ Бангель үлтерелгән булған, һәм шулай уҡ үлтереү Линь КАН Синг планлаштырыла. Шуға күрә һәр кем уйланырға, кемдәр эшләй был төркөмдә тыш башҡа буйынса, молчанов һәм мәйеттәрҙе йыйып алырға, тип ҡалдырҙылар уны.
  
  
  Көлкөгә ҡалыуға ҡарамаҫтан өлөшө булды. Айыу был өлөшө булып, уларға ҡарата омела гар шөғөлләнә. Унда барғанға тиклем уларға, уның ҡасан святитель минең менән. Егет был В буйынса эшләй, һәм мөрәжәғәт килде, тип «американдар үле». Разуметься Буйынса Vin үҙен генә уйлай, мин был американдар булған. Һуңғы кис була инде, ҡасан ебәрергә әҙерлек төркөмө Каскейд Винг-ырыу, ә башҡа хикәйәләре өсөн уртаҡ үҙе башлаған әңгәмәгә.
  
  
  Ул хәл итә, тип яҡшыраҡ дымды мин уны — бик тиҙ һәм. Әммә мин булам инде Каскейд-Гиена. Тап улар урынына мине алырға.
  
  
  — Ҡайҙа һин уларҙы тотоу?
  
  
  Хм, — уны боралар.
  
  
  Һиңә әйтәм, улар һиңә була. Тел белеү ул, унда.
  
  
  Минең буйынса уның күкрәген ағып ҡом мөмкинлек бирә. - «Минең уйлауымса, был бик штопор ауырыу». Мин уның күкрәген доллар төшөрөп ҡом ҡушып. 'Нимә булды?' — көлкө менән һораны ул. — Һин ревновать, Карте?
  
  
  Әлбиттә, мин ревновать. Атай һәм мин Карте түгел. Һиңә оҡшаған ҡатын-ҡыҙ-репортер тирәләй фильм.
  
  
  «Лорен Беколл мин осраҡлы ғына уйнай». Ай яҡтыһында уның баһаһы һәм абруйы буйынса йугереп менән пляжда булған. — Әгәр кәрәк булһа, — позвать ул, — свистнуть ғына. Берҙән, был уның абруйын кәметмәҫ мөмкин булыр ине, был шулай, сөнки уның ниндәй кейемдә булған. Беҙ тәү тапҡыр ҡасан осраштығыҙ, бик йәш күренә ул леди ирешелде. Ләкин һуңғы ваҡытта уның нығыраҡ оҡшай разбитной туташ, д ханым ирешелде.
  
  
  Отель моғайын, ул һүҙҙәрҙе. Отель ee уны тағы бер ҡат. Әммә был бөтә булған иң насар булмаҫ, тип мин һыҙғыра белә.
  
  
  Унда, яр буйлап уның артынан эйәреп һәм баһа.
  
  
  Беҙ йөҙөп бара.
  
  
  Был & nb, тулҡын уртаһында, беҙҙән башҡа тағы ла бер үҙгәреүсән тирә-яҡ.
  
  
  — Сабата түгел, — тине ул. Улар тине. - "Ставка яһай?"
  
  
  Ярай,, был мөмкин булыр ине, әгәр беҙ сираттағы өҙөү әүҙем ял итеү ине. Шулай булған мөхәббәт океанына үҙемдең шөғөлләнеүселәр, беҙҙән алыҫая, йәғни һыу менән ҡапланған булһа, тағы обнажаться. Шул уҡ ритм инә беҙ, һәм был тулҡын, йәки тулҡыны — шул уҡ, беҙҙең кеүек, һәм шуға күрә ул һәм уның тулҡын булып ярында, осрашыуҙар һәм хушлашыуҙар, тәбиғи үҙ ағышында; беҙ әле булһа дуҫтар, ласково һәм хушлашыу сәләме, тоҙло еүеш токио. Иң делле, был бер ваҡытта ла туҡтамай. Минең башта ул күкрәгемдән ауыҙ тигәнсе бөтә башларға мәжбүр була, һәм беҙ тағы бергә бергә һыуға төшкән-шыу күтәреп, тулҡынланып сыҡҡан һалдаттар.
  
  
  Бер нисә тине ул миңә: «Беләһеңме, уны тәүҙә ҡурҡа».
  
  
  Ул устары уны үткәреү буйынса эске яғына ҡорһағы. «Был уйын ҡурҡыныс, ҡәҙерле. Әгәр ҙә һин белһәң йәки бысаҡ менән уйнаны һәм кунг-фу... ярай, һинең урының түгел винить. Уның күҙҙәренә ҡарап, уның тәрән. «Шул саҡта мин һеҙгә тауыш бирәм тип әйтә: мин һеҙҙең бик уҫал булған».
  
  
  Покачать уның башы. — Мин шул саҡта ла булған. Мин был көнгә тиклем төрө бар, һин барҙа беҙ ултырыу менән ул ҡасан, ҡасан һин унда ултырһа, икенсе яғынан ултырғыс, бынан миллион миль өсөн.
  
  
  "Ҡарай." — әлбиттә, - тинем мин. «Тауыш, уның кеүек. Һәм мин бының өсөн түләргә мәжбүр итә алмай бер кем дә. Һин беләһең, тип, хәҙер, һинең менән ул, ул һинең бөтә. Башҡа ваҡытта... А ярай, шул саҡта ул, моғайын, бөтә.
  
  
  Ул йылмая. Дымка хәсрәтем һеҙгә булған уның. 'Тулҡынланып түгел. Карте. Мин һине лә үҙгәртергә тырышыусы булманы. ... Ғы — Ул помолчать, уйлан, тип әйтеп, артабан дауам итә, — тип беләм һинән мин алда. Шул ваҡытта, әгәр ҙә ул Лорен Беколл, йәғни мин был ҡот осҡос энни отвратительное йәтимә булып әүәҫлек була. Ул тағы йылмая, йөҙҙәре шат булған, ләкин ул был юлы ла. Тулҡынланып түгел. Ул бик ҙур һәм көслө хәҙер, яратам һәм һиңә шундай, һин ниндәй булырға».
  
  
  Сылбыр булып, был фразаны мин рефлекстар «яратам һине», серияла баш тарта. Беҙ уның бөтә нәмәне лә бурыслы түгел, тип вәғәҙә беркасан был мин... беҙ... н ҡарай тағы һыуҙа тоторға тейеш. «Мин уйлайым», - тине ул, бәлки, ул да һине ярата.
  
  
  — Минең хоҙай, — тине ул...
  
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  Британия музейы ҡасан ҡыҙыҡ булмаҫ кеүек. Минең өсөн мәңге бар нәмә ылыҡтырғыс был ловкий. Доспехи һеҙ ҡайһы бер ҡараһаң, ул булырға тейеш, ҡасандыр йөрөгән король артур, йәки кейгән монахтар, «610 йылда яҙылған». Шунда башына килде икән, тип, тарих — тарихта был минең, бәләкәй, тарихы дәреслектәрендә был хәлендә һәм ул киптереп, ваҡиғалар һәм вереница уңышһыҙ кешеләрҙең береһе булараҡ, шул ҡулынан ҡулына даталар тураһында бара, ул һәр ваҡыт хәтерҙә. (Г. 1066, еңеү викинг». 1215 йылда Бөйөк инглиздәрҙеңбөйөк ҡағыҙ.) Тарих — ҡыҙыу, ҡыҙыу факттар сағылған, ижади батырлыҡ, ҡ һәм ышаныс. Тарих — ул ундай кеше, нисек беҙ һеҙҙең менән, үҙемдең ябай бер ҡасан да хеҙмәт обреченный, донъяла йәшәйеше. Ҡалҡан түгел, ә металл, йәки туҡыма киҫәге.
  
  
  Нисек инде мин әйтәм, жутковатый.
  
  
  Роско бүлмәһендә унар сәғәт ун бер менән осрашып һөйләшеү булды, унда бармағыҙ констебло распечатка һаҡлана. Инеү махсус пропуск өсөн кәрәк булған. Мин был үткәүел була, һәм күрһәтергә, нисек шунда барып, шулай уҡ иҫ киткес Костелдар Джон тураһында брошюра (1776-1837). Маргарет уның двойник резерфорд пропуск биреп, мин ул ҙур папка тапшырҙы яғыуҙар менән шөғөлләнде. «Романтик реалист», — тип әйтеп брошюралар. «Отель Констебл тәбиғәте кире ҡайтманы». Әгәр шулай булһа, ул тәбиғәткә (1776-1837) иҫ киткес урын булыр. Гәүһәр йәшел бер тамаша.
  
  
  — Әммә әле. Бәҙрәф өйҙә саҡта ла булған.
  
  
  Ул, йэшел. Роско klein була.
  
  
  «Был картиналарын һоҡланып дауам итә», — тине ул. Һәм уның картиналарын һоҡланып ҡыйралып. «Беҙҙең уртаҡ дуҫ Нассау буйынса бында килгән. Котсуолд уның йорто янында төшөрөп. Ул, башҡа картиналары килде. Һәм ул өй ҡыйығы һалам менән-йәшел йылға. — Һинең Ч-унда һаман да юҡ. Бер ҡайҙа ла ла китәсәк, улар менән асыҡтан-асыҡ сыға һәм улар көҙән тирәһендә аэропорттарға ебәрелгән. Килеүселәр ҙә булды. Телефонға шылтыратырға ла була», - тип йыш осрай. Оруженосец сук ябай улар, тымыҡ алып бара, опрятный асыҡ һауалағы тормош. Әлбиттә, уларҙы бында барлығы егерме дүрт сәғәт туғыҙ.
  
  
  Ул тирмәндәргә тағы бер тапҡыр тикшерелде һәм был шишмәнең япраҡ менән түңкәрелгән. «Кан агент һеҙ күрмәнегеҙме?»
  
  
  — Кем, Стороженкоға. Кем.'
  
  
  — Кем һеҙ ҙә борсой?
  
  
  Мин кем? Ламонг Крэнстон? Томалап аҡылын һәләтенә эйә? Кем дә шәүләһен күрҙе, детка.
  
  
  Мин шул ваҡытта тағы бер штопор булһа, мин һиңә тәҡдим... роско һүрәттәргә ҡарап ни был?
  
  
  Ул, йэшел. Роско яурынына пожимать. — Мин рәт-рәт подумай, һиңә нимә кәрәк, нимә-нимә тураһында белеү сәнғәте.
  
  
  Мин әйтелгән ваҡытта, төйөнләнеү годиться өсөн түгел.
  
  
  Без вести в пообедать закусочная-Энд «исеме аҫтында өйҙәр Һунар». Закусочная менән ҡарағандар һәм панелдәр ағас-дент йыланбалыҡ меню буйынса заячья арҡаһы һәм желеға һалһағыҙ. Тағы шылтыратыу, һәм беҙ уның әйткәндәренә эй килә. Беҙ туҡтаған «фатир», Роско ҡыҙы ҡарарға, ҡыҙы, тирә-яҡ менән шөғөлләнә хәҙер ҡалаға күсеп китте. Беҙ үҙебеҙ биреү артыҡ булмаҫ, джон стюарт чепуха был бит әҙ була һәм бөтә булған тураһында беҙ носильщик, официант һәм прислуга. Бынан тыш, был ысул менән эш итеүҙең иң тыныс ҡалырға була. Улар, элекке кеүек, Роско ҡарау тағы, ул ҡасан килә. Уның менән зөбәржәт-йәшел күлдәк тар һәм тығыҙ кашемировый киҫер, шул тиклем-се чумаға, уның иң яҡшы төрө шәрәм иткән, һығылмалы һәм түңәрәк ee күкрәгенә ярҙам итә. Тейеш була, магазинда йөрөгән һатып алыу һәм уны эго шул иртәне. Һәр хәлдә, беркасан ла күрмәнек уны, элек эго. Күлдәк ҡайһы берҙә уны оноторға мөмкин, әммә мин уның бер ваҡытта ла онотмай обтягивать күлдәк.
  
  
  Роско ул уның менән танышыу. Ул йылмайҙы үҙ йылмая. Нисек инде мин әйтәм, бәлки, шулай күренгәндер Роско, эму оҡшаған кеүек, ләкин ул аңлатма шөғөлләнеп ҡарай алмай хәҙер. Владимир Буйынса, Уртаса Алғанда Кеше. Уртаса буйлы, кәүҙәле, йөҙө һәм кейеме. Минең баһа буйынса, ул яҡынса илле йыл тирәһе йәки шулай булғас, мин алам һәм был һан, барлыҡ ҡушты, тип, ул эшләй. Әммә уның үҙ ҡуйы һөйкөмлөлөк, сед дә ул, юҡ шул уның агрессив һәм ҡара төҫ, ҡыҙғылт була ул саҡта.
  
  
  Тап шуға йылмая. Аша бер нисә мгновений, ул Роско ҡарап, был грант гэри була. Урта буйлы һәм бейек булып, шунда уҡ костюмдар булып nen зашить һәм заказ бирә, һәм уны күрергә, тип, аҡ тештәре ҡаҙаҡлау. Ул белизна Ах, ослеп тип, тау һәм ослеп күренә.
  
  
  Бер аҙҙан ул тағы ла, сил, официантҡа заказ эсемлектәр һәм тәүәккәл һәм власть откашливаться подзывать ишара. — Мин әйтәм, — Роско хат менән мөрәжәғәт итә ул, — һинең өсөн хәҙер сауҙа кем күҙәтә?
  
  
  'Сауҙаһын?'
  
  
  'Тыштан. Һеҙҙең тышҡы сауҙа.
  
  
  — Ох, был сауҙа йәнәһе. Чарли Мейс. Эго һин ҡасан күрҙең?'
  
  
  Беркасан ла күрмәнек уны эго.
  
  
  "Ярай, был яҡшы. Да ҡорал менән яҡшы. Әгәр ни була — ә мин уйлайым, әллә нимә булды — беләм мин уны. Малай уның менән, Пирсон. Шуға күрә борсолма. һин нимәне тураһында түгел».
  
  
  'Малай?'
  
  
  Роско күҙен асып миңә ҡараны. — Мин уйлайым, һин бик аҡыллы була, ҡасан һиңә егерме була.
  
  
  Был турала уйлайбы, ниндәй ул-шул мәлендә. — Шуға ҡарамаҫтан, ул үҙен яҡшы тоя ценымногие ине, әгәр һин унда ултыра ине әле.
  
  
  Роско покачать башы. — Мин ищейка, Стороженкоға. Ә ҡарауыл эте түгел. Бынан тыш, күп... ул. «бик ҡарт, — тине ул отель, әммә ваҡытында опоминаться, — гер һуңғы ваҡытта ул бик ялҡау, аҙна буйы епшек үләнде ятыр өсөн көтә».
  
  
  «Һеҙгә нисек ышанырға мөмкин булһа ла, улар был ҡала шулай оҙаҡ?»
  
  
  — Аҙыҡ-түлек, мәҫәлән. Заказға продукттар, улар-мәҫәлән, аҙна. Хатта өйҙәге яллаған. Тимәк, улар уйлана, ниндәйҙер ваҡыт яҡшы малай. Бындай яңылыҡты тиҙ арала ауылға тарала. Һәм мин ышанам, була ҡалһа был яңылыҡты инде, әгәр кемдер ике тапҡыр чихнуть.
  
  
  "Шулай уҡ беҙ нимә эшләргә?"
  
  
  "Ябай көтөргә?"
  
  
  — Начеку булған һәм көткән, — выдать уның ике электрон йәшник. Ҡара йәшник бәләкәй кеҫә. 'Бер һинең өсөн; бер минең өсөн.'
  
  
  'Алыҫлыҡта эшләй?'
  
  
  'Эйе. Ябай һәм яҡын телефон янынан йыйып туғыҙ-өс-алты-дүрт-ноль-ноль-ноль. Һеҙ ситтә ҡалырға тейеш нуль башта әйләндереп-бер. Һуңынан басыгыз был төймәгә кодты сладкое, һеҙгә ишетеү һәм яҙыу отчет Мейс. Һәр Доклад сәғәт.
  
  
  «Бөтә һәм был?»
  
  
  — Юҡ, — тине ул. — Тағы нимә булды,-тип. Һәм шулай уҡ плей һеҙгә хәбәр ҡалдырырға мөмкин буласаҡ үҙе шылтыратты. Һәм шул саҡта уны эго мэйс алмай тыңланы. Долорес даими күҙәткән мониторҙарға, шуға күрә беҙ иҫкәртеп була, әгәр бер нәмә лә хәл. Эй мотлаҡ ғына әйтәм, һин шунда туҡтай. Долорес ax нанометрлы була.
  
  
  — Ә был йорт — күс булып, уның жуков бармы?
  
  
  Башы эшләгән кеше һәм уның әсе покачать. 'Икеле. Ҡайһы бер ваҡытта улар йә булып китергә тейеш, әммә был уларға тағы ла ниндәй билдә күрһәтелгән. Беҙ ултырабыз ебәрергә тырышалар ине буйынса эш ниндәйҙер сәбәптәр. Әммә был хәйлә әгәр ҙә эләкмәй Vin Буйынса, ул күптән үлгән булыр ине. Улар урындағы телефон селтәренә тоташыуҙа беҙ, тимәк, бөтә хәбәр исходящий беҙ тейәлгән булыуы мөмкин.
  
  
  Был миңә оҡшай. Ҡасан да булһа көтә. Тик мин алманым хәүеф, хәүеф дусар итә. Vin мин хәтергә алған. Әгәр кеше үҙ эму бер тапҡыр ғына күрһәтте, һәм бөтә операция уңышһыҙ була ине.
  
  
  Ул, сәғәткә ҡараны. Сәғәт ун ике минут була. «Система пейджинговый әгәр һеҙ эшләгән, мин уйлайым, һеҙ булған өсөн, был».
  
  
  Роско ослепительный үҙе йылмайып минең ҡаршыма. — Ни эшләп әле һин түгел инеме был? дуҫтар? Ни подержанный бармаҡ була. Үҙен һынап ҡарай.
  
  
  — Мин һиңә ышанам үҙгәртеүе, Роско, — тинем мин. Тап уның ухмыляться. «Мин телефон менән рәүешендә була. Уны беләм, сөнки мин һеҙгә аныҡ отчет бирҙе.
  
  
  Был уның көрәшә ала ине, әммә На-K һәр ваҡыт төп 3-2. Роско телефон яҡынлаша.
  
  
  Тағы йылмая.
  
  
  Был мил була, әммә буш йылмайып ҡатын-ҡыҙҙы, ул булыша белә, тип флоты ғына йөҙөп. — Мин ас, — тине ул, әнисә меню. — Бынан тыш, минең түгел, уның тәме, — тип өҫтәне ул, күҙҙәрен дә күтәрә.
  
  
  Ҡаш уны күтәреү. — Мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин уйланым түгел, хатта беҙ, — мин әйтәм.
  
  
  Баренц диңгеҙе янындағы территорияларҙы мейс булһа, беҙгә хәбәр итергә. Ял көндәрендә беҙ был принциптар бирелә. Ул бер нисә мюзиклға билеттар һатып. Бер әйберҙәре «тигән исем аҫтында үҙенең һөйләй әсәй», тип йөрөтәләр уны һатыу арҡаһында противоположное налы new york times «ярайһы дөрестен, әгәр һезгә ошай был әйбер».
  
  
  Тағы һыу әҙерләүҙең ниндәй-ниндәй һатып, һәм ул бер ни тиклем деревни-тип, бер нәмә лә эшләй. Минең тауыш наверно, бер аҙ шомло абсурд, сөнки ул шунда замолчать.
  
  
  — Мин беләм, һин нимә тураһында уйлайым, — тине ул ниһайәт. «Һин уйлама, был ловушке тирәләй туристик береһе булыуын онотмағыҙ, улар аллаға, һәм был ҡыҙ менән нимә эшләргә? Дөрөҫөрәге, ул, ғөмүмән, бында эшләгән? Барыһы да, нимә эшләй ала ул, магазиндар буйлап йөрөй һәм был урлай».
  
  
  Мин яуап бирә алмайым. -- Ee яҡын булыр тип уйлайым.
  
  
  — Ярай, мин бында сәбәп булыр ине. Ә сәбәбе, тип һиңә нисек кенә асылды, унда лаборатория ih залы, ул белмәй, тип клон яһарға һәм улар тирәһендә кемдәр улар менән. Тупаҫ кеше түгел ул шулай уҡ миңә ҡарап, ҡыҫыуына ирендәре, беренсе булып беҙҙең осрашыу көнө кеүек «Уолдорф». Шулай уҡ сәс өсөн затылок һәм баһа, шул саҡтағы кеүек. Ул, белә, һаҡланыу реакцияһы тип әҙәпле була уның. Һәм ул ултырып, миңә был неприятно, һәм был мөмкин, тип аҙ менән поделать. Обидчивый һәм уның необоснованно була, һәм бының менән бер нәмә лә ала, ул да поделать.
  
  
  Беҙ Пикадилли майҙанында торорға мөйөш, булдыҡһыҙ в рост-береһе әнисә.
  
  
  Улар тине. — Бынан тыш, тағы нимә эшләй ала ул,-тип.
  
  
  — Шулай булды, һәм был, — тинем мин. "Һин булһаң, һин шулай тип әйт тип." Д.', - тине ул. — Ә һин уны тағы ла бәхетлерәк итә ала.
  
  
  Бындай неприкрашенный хәҡиҡәт менән бәхәсләшеү ауыр. Биш сәғәт беҙҙең фатирҙа осраша килешә. Беҙ шул тиклем һәр көҙән тирәһендә булыша. Мин барып pad н Чаринг-Кросс-гиена. Ни булғанын ҡыҫҡа. Томан бөтөнләй түгел, ә ниндәйҙер ҡуйы ост. Минең яурын яраһы төҙәлеп ауырыу. Урынлы һорау, сөнки дуҫ кеше оҡшаны ни зарар башҡа ауырта башлай, ауыртыу юҡ, был иң делле.
  
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  Без уның дүрттән өс pad килә. Ваҡытында тапҡыр булараҡ, минең өсөн иҫегеҙгә төшөрәбеҙ, ул ваҡытта өс сәғәттә барып етә. Инглиздәр эсә башлайҙар, бер нисек тә түгел. Ни тауыш — һәр хәлдә, Роско һүҙҙәре буйынса, — инглиздәр ышанырға ярамай. Ул һыраға заказ бирәләр, гәзит һәм пролистывать.
  
  
  Лондон унынсы биттәр « Таймс» Ҡушма Штат ҙур булмаған яңылыҡтар булыуы бөтә. Асыҡланыуынса, был ғәрәсәт эҙемтәләре ваҡытында ҡыйралыш һәм ҡорбандар булған вертолет карл бейл сенатор крофт тикшерелде. Һәр хәлдә, шулай уйлай улар. Вертолет пилоты һәм хәбәрһеҙ юғала, ә береһе булып һалып тикшереү-өсөн бирә үтенә етте.
  
  
  Шулай итеп, алты ih була. Мортон, Сэйбрук, Линдейл, Крэнстон, ә хәҙер Нэйл һәм Крофт. Акробатика уның Вашингтон, үҙен күрһәтергә мөмкин. Шәхси заговор һәм һөжүм тураһында һөйләшеү. Хөкүмәт белдерҙе әйләнәм. Шул уҡ ваҡытта был сверхсекретно хоука кабинеты һөйләшеүҙәр бара. Хәүеф-хәтәрһеҙлек беҙ саралар ҡабул итә ала тип, дөйөм паника тыуҙыра?
  
  
  Миңә ҡыҙыҡ булыр, тип — әгәр быны эшләй Хоук — клон тураһында эштәре менән еңә. Көҙән теорияһы әлегә тиклем ышандырырлыҡ дәлил булды. Әгәр ҙә уның ҡабул булыуы һәм теорияһы беҙҙә склоне йыраҡ булһа ла, ул барыбер ҡай ваҡыт түгел ине шул уның менән осрашты. Һис шикһеҙ, илдә клоны булып инде. Әммә, нисек булған элгәре ih иғлан итәләр, әгәр белмәһәң, шул уҡ кеше һәм тирә-бер күсермәһе ни?
  
  
  Тик, әлбиттә, был проблеманы хоука була. Мин әлегә үҙенең проблемалары бар. Был минең бурысым атс үрсеткесе табырға була, унда улар беҙгә ҡушылһа ине. Күсермә нөсхәһе юҡ һәм үлтерә. Шулай уҡ асыҡларға маташа, нисәмә — нисә ҡаланың әгәр ih — н сәйетбабаға ирек бойороғо менән үлтерелә. Әгәр ҙә ул был шаҡтай оҙаҡ йәшәр һәм эшләр өсөн, ошо тарихын һөйләп, Вашингтон свертывание масштаблы ала башлар ине. Һәр хәлдә, әгәр уны шаҡтай оҙаҡ йәшәй.
  
  
  Былар барыһы ла түңәрәк буйынса хәрәкәт итә, ә һуңынан миңә ҡайтырбыҙ. Вашингтон, минең беренсе аҙым көтәбеҙ. Ч барышы һәм уның тәүге көтә-юҡ. Ә һуңынан башлаған мәлдә, улар тураһында бөтөнләй уйламай тора: нимә эшләү, әгәр был Чэнь-хәрәкәте түгел, ғөмүмән, бармы? Сөнки, әгәр ул ябай укрытие ултыра, ә бәләкәйерәк булыуы һәм сенатор бара?
  
  
  Ҡыңғырау шылтырата башланы. Барный тип әйткән ҡыҙҙы мин шкаф өсөн, был ваҡытҡа ябыласаҡ. Һәм ул түләүгә китәсәк.
  
  
  Ҡайһы берҙә һеҙгә һорауҙар бирәм, лит. бер өлөшө булып торабыҙ беҙ әллә ниндәй ҙур шахмат уйыны. Оло маҡтап һәм ҡулынан килгән, тип шунда урынлаштырылған һеҙ, ҡайҙа һеҙ, ғөмүмән, булған ҡунаҡханалар түгел. Был осраҡлы хәрәкәт бик оҡшаны. ләкин һуң була, был партияларҙың барыһы ла тамамланыу барышында.
  
  
  Мин барып йөрөмәҫкә булдым. Ҡомар, мин уйлайым. Бондар буйынса-тереть. Берлингтон ул уңышлы булыуын ваҡыт күрһәтер-Аркейд, магазин галереяһында оҙон тар. Ул, муйын һуҙылды, шул тиклем һәм башҡалар, киләсәк өсөн йыл һайын галереяның түбәһе. флагы менән биҙәлгән. Ул, күлдәктәренән магазины витринаһында һәм фотоаппарат менән ҡарай һәм, ҡытай статуэткаһы менән витрина яһаныҡ.
  
  
  Мин барып объезд, вирджиния буйынса ир-егет үҙенә ҡатын ҡасан төшөрөлгән.
  
  
  Һуңынан ул сталкивается менән тап килә.
  
  
  Реакция боролдо беренсе булып минең өсөн, мин уны күрәм; үҙ кеше булған һайын магазины витринаһында сағыла. Ләкин һуңынан уны, аңларһың, тип, ул, ахырҙа, мин беләм. Шулай уҡ уны эго тиерлек яҡшы белгән кеше булараҡ, үҙ үҙенә. Быға тиклем ул ике тапҡыр уның менән осрашты. Бер ваҡыт үлтерергә уны эго инде. Әммә был есем. Ч-ҡайҙа булған икән-ауыл ерендә булған. Ә Ло Хунг булды, һәм мин уйлауымса, эшләрбеҙ әле тип лаос цзэн һатып алынған. Был башҡа кешеләргә ҡарай. Шулай уҡ киң ҡаты кеше. Шул уҡ яҫы, недружелюбный белдерҙе. Шул уҡ идеаль бородавка урынлашҡан.
  
  
  Тағы ла бер филиалы.
  
  
  Небрежный мин уның өсөн барған, тыныс походка. Пикадилли метроһында булған, тағы бер Рассел-сквер.
  
  
  Яҡын барһа уның өсөн шулай булыр рискованный пяти. Әммә ҡайһы бер ҡурҡыныс булмаҫ, уларға һеҙ яһарға тейеш бара. Улай ғына ла түгел, уның шеллек, кешеләр кеүек, күңелһеҙ ҙә көтә. Һәм ул преследователь ла развернуться ҡарау. Һығымта: күплек һайлай. Түгел йәки уны белә, сөнки эго приедет ; йыйыныуын белеп йәки уны мин һәм ловушке.
  
  
  Унан һуң тағы бер нисә квартал өсөн ул, әлегә юҡҡа йорто филиалы, кирбес ҡыҙыл тирәләй. 43 ишек фуада булһа, эшенә ҡарап түгел, ә бронза исеме менән табличкалар мәғлүмәт өҫтәне: «Йәмғиәте Фезерстоун» авакомпанияһының түгел, эшенә ҡарап: «1917 йылда барлыҡҡа килгән». Тип, тегенсе алынған, был-йәмғиәт өсөн Фезерстоун була? Икенсе, мин яһарға тейеш була, ул бөтә асылды.
  
  
  Макробиотический ресторан аша юл булмай. Мин шунда ашайым һау-сәләмәт булыуҙы ҙур аппетиты барлыҡҡа килә.
  
  
  Өҫтәл менән урамдарҙы биләп, уның төрө; официант, шулай һау-сәләмәт күренһә лә, бындай хәлдең булыуы мөмкин тип уйлайым, һәм миңә бер нисә валсығы меню смахивать һуҙҙы. Минең бар теләгем: көнбағыш буйынса шәрбәт (йогурт менән туғырға емеше) йәки ҡушымта исемлегенә тан ашыу бара. Һу шпинат, суфленың кәбеҫтә. Графиня органик лимонад менән туҡтап ҡалмай ул, юрау, ул ниндәй орган тирәләй эго әҙерләнә.
  
  
  Тол парың менән эшләү буйынса фезерстоун таяҡ ауырыу йәмғиәтте сыға.
  
  
  Мин өҫтәл янында биләй һәм һутлы һәм үҫмерҙәр менән футболкаға заказ джинсы «көнбағыш». Мин уның ҡарауы, бәләкәй ҡыҙы кеүек ҡараны.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙ менән күп һанлы пакет инә. Морщина на показной ҡыҙыл эшләпә башы бар һәм нах чересчур булманы тиерлек. Тәүҙә ул, уйлай, тип уны үҙе менән үҙе һөйләшә. Әммә мин дә уң булыр. Һөйләшә ул үҙе менән сумка. — Яҡшы, — тине ул, — һәм, рәхим итеп, тынлыҡ һаҡланды.
  
  
  Был уның хоҡуғының тейелгеһеҙ булған. Ҙур сумка менән үтә ныҡ ауыҙ раздражать өсөн һатып алырға мөмкин.
  
  
  Мин уның менән йәнәшә өҫтәл артында ултырған ялбыр һоро һәм накидка төшөрә. Эй, һикһән алыҫ түгел булды, ләкин үҫмерҙәр һаман үҙ ярашлы ул йыл кейҙе. Ул ниндәйҙер ҡыҙ бала-үҫмер. Мускусный беләҙектәр һәм рухи ынйы.
  
  
  — Ултыр, — тине ул, сумкаһынан. Мин йылмайып ҡарағас, уны ризыҡ һәм көйәрмән. «Мин аңланым, ни өсөн ресторан эго ебәрҙе. Әйткәндәй, был тиклем бөхтәлеккә менән бәйле йәки-тағы шул. Әммә ул бик бөхтә. Заглянуть ул үҙе сумка. — Юҡ, улай түгел, яратҡаным?
  
  
  Йоркширских терьер шестифунтовый ҡыҫыу була. Роджер булараҡ та билдәле. Тап шулай, мин бөтөнләй бәләкәй тявкать собачка бөтә был оҡшамаған, һәм ул-был тирә-булды, булырға тейеш, булырға яҙған кеше мин булдым. — Ышанам, һин ҡурҡҡан эт.
  
  
  Эй әйтә ул, эт түгелдер, тип ҡурҡтым.
  
  
  Тураһында, яҡшы.' Һәм мин уны ҡулдарыма похлопать по йылмая. — Сөнки бер тас һәм Роджер.
  
  
  Ҡысҡырып, уны уйлап, эгон үҫеүен иҫәпкә алып, лит. эму себендәр зыян килтерә. Смешок пронзительный уны баҫтыра, ауыл-лизать һәм ҡылансыҡ.
  
  
  Мисс исемен уның Мэйбл. Ул ошо кварталда йәшәгәндәрҙең илле йылдан ашыу йортта, бик матур тип атала ул скромно. - Ә, шулай әйтер... бүләк, - тине... лә башҡа. Отель Мейбл хәбәр һылыуы мин, ысынлап та ла, булған был секс нах була. Мисс Мейбел бирә аңларға, ул түгел, тип ғәжәпләндем мин.
  
  
  Мин быны бер нисә мәрәй килтерҙе, һәм һөйләшә ҡатнашыуы билдәле бер йүнәлеш. эй тине ул, мине дуҫтарым көтә тип ултырғанда, ул хәҙерге ваҡытта Йәмғиәттә Фезерстоун килә.
  
  
  — Ммм, — тине ул. — Ә һин әйҙә инергә теләмәй. Был әйберләр һеҙ ышанаһығыҙмы? †
  
  
  Эй тине ул, был хаҡта бик аҙ беләм тип белдерҙе.
  
  
  — Өрәк тураһында бер кем дә белмәй, владимир Стюарт. Тик беҙ танырға тейеш, сөнки улар буласаҡ».
  
  
  Сөнки тауыш. Һеҙ featherstone йәмғиәтенең үле менән һөйләшеү мөмкинлеге.
  
  
  Уның уйлауынса, был филиалдың сенатор допросить ли түгел.
  
  
  Улар һорай ул, уның ҡасан була икән-ул да булһа, һәм уның фыркнуть.
  
  
  «Һе. Юҡ, был шикле. 1920 йылда джон фезерстоун ҡәһәрләре миндә. Кәһәре күрһәтә. Әйтәм, мин скандалистка, әлбиттә. О, был яратыусылар тун булмаҫ, ысын фанатик. Һуҡ бармағын башы булған ул, постучать, балдаҡ гәүһәр йәш коллекцияһы. Янъял тураһында хәтирәләр яңырҙы.
  
  
  — Ярай, әгәр һеҙ минән һорағыҙ, — тинем мин шым ғына уның ҡолағына барып, — был йортта ла урын юҡ, бер мәйет беҙ, улар тураһында һөйләп тора ине. Тере йәки үле, һеҙ фәрештә булырға тейеш, был йортҡа керҙе. Ә фәрештә, ҡәҙерле, бик күңелһеҙ. Изобразмла икән ул, тип, һеҙ, тилеләр ине подмигивание тип атарға мөмкин.
  
  
  Официант килтерә эй, газировка, витаминдарға бай. Гримаса сирҡанып уның йотом эшләне һәм эшләй. Был һеҙҙең өсөн бик файҙалы эсемлек.
  
  
  Мин нимә әйтерҙәр тағы? Эйе Ах, ярай, ә ул вафат булды, уның ҡыҙы идаралығы үҙ өҫтөнә ала. Ярай, мин әйтәм тураһында... странность Фезерстоун Элис, мил леди, ирендәре Мейбл неодобрительно поджимать Һылыуы. «Девон ҡасан да артыҡ оҙаҡ уйнаһаң, яҡшы булыр».
  
  
  Мисс проигнорировать Мэйбл психосексуальный уның теорияһы. — Һин нәмә чепуха был төрө бар?
  
  
  Ярай бреды. «Ах, Тоуве» йәки «Вауве». был-шулай булыр. Дөрөҫөрәге, уны беләм. Әгәр ҙә һин мин һораған, ҡиммәт, шуның өсөн ҡытай ашҡан уның, ул. бала сағы инә. Уларҙың иң ҡот осҡос нәмә ашап, һеҙ белмәйһегеҙ. Минеңсә, был уның мейеһенә йоғонто яһай.
  
  
  Был йылдарҙа ул күп билдәле кешеләр булған өсөн етерлек күләмдә булһын өсөн, белмәйбеҙ, тип, һеҙ, бөтә тыңларға тейеш. Гольф уйыны менән оса уйнатып яратҡан тәрилкәһен теорияһы ih ih пошаговый тиклем яҡшы. Барыһы ла ишетерлек булыуын теләйем. Һәм әгәр һеҙҙе тыңларға әҙер, тип ишетергә теләгән башҡа берәү түгел, бөтә мөмкинлеге булған, йәғни улар әйтә, һеҙ, тип, башҡа бер кем әйтә алмай. Шуға күрә уны туҡтатты ла уның бөтә донъя сыч ине, әгәр ҙә урам күҙәтә ине. Икән, тип күрҙем мин унда, мин алисаның, төп призды яуланы тип әйтә алам.
  
  
  Ул, һыуға барғанда көйәрмәндәр һәм, әлбиттә, телефон. Ир бәҙрәфтә эго табығыҙ һәм уның номерын йыйҙы. Ул кварталы ла ағымдағы Мейс.
  
  
  Ул записи на пленку эшләй.
  
  
  43 филиалы номеры аша ғына сыға. Мөйөштәренән килгән өсөн хат ебәрелгән. Был тауыш биреү генә түгел филиалы булған шул, уларҙы бында уның преследовать. Һәм һуңғы ярты ғына түгел, әгәр уның ҡаршыһына хромать түгел. Әлбиттә, бының булыуы мөмкин. Әммә ул уға дә ышанмай. Минең самоуверенный филиалы үтә күренмәле, маскировка хаҡында борсолмаһын өсөн. Һәм әгәр кемдер булыр ине-йәғни башҡа, уның менән осрашырға ине,-тип оло. Клонлау был станцияһы.
  
  
  Ун дүрт булды. Роско өсөн уның хәбәрен ҡалдырырға. Эму тине ул, клоны һәм ул бында килһен өсөн түбәндәге күҙәтә. Ә әлегә бында булған һәм уны күҙәтеп ултырған. Ҡара, инмә икән, кем-тағын да.
  
  
  Роджер Мейбл һылыуы менән яңынан һөйләшеп. Уны уйлап, мин уны үҙенә ала алмай тураһындағы лекцияны түбәндәге безгә ли ревматизмды, аш-һыуҙың химик составы. Ул рискнуть. «Ҡытай Фезерстоун эд н Элис үҫкән ни?»
  
  
  Мисс Мейбел, күрәһең, уйлап, был алйотлоҡ штопор. Ярай, ҡәҙерле. Ҡытай тағы нимә менән туҡлана?
  
  
  Көтөгөз секунд. — Һеҙгә булыр, тип, Фезерстоун — ҡытайҙар?
  
  
  — Ярай, — мин уның ҡулы менән күрһәтеп. 'Бөтөнләй юҡ. Тик тағы ла, ҡыҙыҡлы ла түгел.
  
  
  Һүҙең ҡыҫҡа, Иҫке Джон сәй ебәрергә була. Ул күп йыл ҡытайҙа йәшәгән. Әммә көнбайыш халҡы менән асыҡ 1912 йылда революция башланғас, ул башҡаса шатмын. Эго эште тартты. Эго ҡатынды үлтерә. Джон бәләкәй һәм лондон менән ҡайтты ҡыҙ.
  
  
  Мистика һәм һыу менән мауыға.
  
  
  Уның раҫлауынса, көн һайын ҡатын менән һөйләшергә. Күп кенә иҫке һәм аристократтар эму ышандырыу мөмкин түгел, - тип ул булырға мөмкин ih «үле менән бәйләнеш». Эму фезерстоун һәм уларға ярҙам итеү йәмғиәтенә нигеҙ һала. Бөтә был ғәмәлдә буласаҡ, тип Мэйбл һылыуы был турала белмәй. Башҡа, йәғни, Джон йәшәй дәрүиш ҡыҙы һәм алиса эго. Шуның өсөн генә, ваҡыты менән сығыр өсөн, кәм ҡарғыш йөрәктәрегеҙ саф булһын.
  
  
  Хикәйә уның үҙ ваҡытында тамамлау. Һәм секундҡа уҙа алмай, сөнки ул үҙе сумка инде. "Роджер!" ул уның кустыһы. 'Насар эт.'
  
  
  Һәм ул көйәрмәндәрҙе китте.
  
  
  4 булған:30, Роско барлыҡҡа килә. Ул өҫтәл һәм башҡа аҙағында залын биләгән, mimmo үтә, был ырыу мин записканы ырғыттым: «Был ҡара барышында переулок була».
  
  
  Ямғырҙар башланды, уны нисек аша сығырға генә ресторан. Тәҙрә аша урамына инеп туҡтайҙар, ҡарай һәм уның аҫтында прикрытие. Алтмыш йылдан ҡатын-ҡыҙҙар ебәк күлдәге тубыҡҡа на подоконник ҡара һәм тышҡа ҡарап ултыра.
  
  
  Ут ямғыры аша, уның тауышын ишетеп. — Эйе, бау. улар тине. «Ах бау. Һин Тьфу.'
  
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  Был мощеный тар тыҡрығында, кварталдар буйлап һуҙылған. Ниндәй-ул унда бер ни киң булһа, унда инерҙән алда булыр өсөн ниндәйҙер бәләкәй генә ат йәки ҡыйратты. Тоннель оҙонлоғо ун метр тирәһе уның менән тамамланды. Ә урамда китеп бармай ҡабып.
  
  
  Четырехэтажный 43 йорт номеры булған. Янғын һүндереү булған баҫҡыстарында ла, тик артҡы ишектәр булмағас.
  
  
  Ишек асылды.
  
  
  Ул минең тәүге һәм филиалында тора. Мин дә уның ҡараш ташлап һорауҙарға ҡыҫҡа һәм мин күрәм. Ҡараш тибы «мин һинең алда күрербеҙ».
  
  
  Һеҙ сомневатся әгәр, һеҙ эленергә тейеш. Ул, йылмая һәм, уның янына килде. Ғәфү итегеҙ, әммә мин марсден йорто эҙләй. Роско эшләй һәм тирә-яҡ кеҫәһенән записка выдать уның төрҙәре, уны өйрәнеү тип. Бында, тип әйтелгән дүрт һаны ҡырҡ мин өйҙә булырға тейеш, тик, — мин яурын пожимать, — сорокачетвертый бөтөнләй юҡ.
  
  
  Мин уның покоситься була. 'Мин дә беләм. Һәр хәлдә был эго переулок әммә таба алмай". Был-беренсе тапҡыр буласаҡ, уның ҡасан, клоны менән һөйләшә. Ул, ишеткән, - ти башҡалар нисектер, әммә минең менән. Был мин хайран хәҙер. Инглиз телендә һөйләшкән барлыҡ-видимому, уларға бер ниндәй ҙә баҫым. Инглиз америка баҫым. Уны ентекләп уҡырға була.
  
  
  — Тыңлайым, — тинем мин, — бәлки, ул һинең телефон менән файҙалана. Мин марсден номеры буласа...» записки Роско возиться менән Мин ҡабат.
  
  
  Покачать уның башы. "Неисправный ул."
  
  
  — О, — тинем мин. "Ярай, рәхмәт һиңә".
  
  
  Мин бер нәмә лә эшләргә ҡала, тыҡрыҡ аша нисек сыҡҡан бынан. Хәҙер көслө ямғыр түгелә. Тротуарҙарҙың тарлығы тураһында ударяться теге ҡысҡырып үтеп һәм уның шаңдауы. Ловкий урыны булған. Дөм-ҡараңғы аллея. Ҡара ямғыр. Скользко өсөн көтөлмәгән ямғыр. Ул яғаһын күтәрҙе.
  
  
  Шулай булһа ла, мин нимә ишеткән йәки күргән. Был инстинкты ғына.
  
  
  Уның туҡтап, тәмәке тоҡандырҙы. Мин уның менән бер аҙым ривненский туҡталды.
  
  
  Ул ҡыйралыуы түгел. Выскальзывать юлын дауам итә һәм уның мөмкинлектәре стилет ладони. Тағы уны тағы бер ҡат ишетеп һүҙ: «беренсе кластар филиалы үлтергәндәр, — тине ул, — мин беренсе класҡа үлтерә булырға тейеш».
  
  
  Яҡшы. Тимәк, мине эҙәрлекләй. Ямғыр һәм тағы ла бер аҙым араһында үҙ тауышы шаңдау ул переехал стук айыра алмай.
  
  
  Мин передо туннель була. Ул, тоннель инә. Бында дөм-ҡараңғы булды. Элек ҡарай һәм уның стеналарында күләгәләр ҡыҫылып, переулок була.
  
  
  Бындай нәмә.
  
  
  Был мин түгел... шулай ҙа үҙен күрһәткән. Минең муйын ғына түгел, шулай сәстәр баҫҡан.
  
  
  Берҙән-бер тауыш, баларыңа булып, ямғыр тауышы була. Таращить глаза ниоткуда аша осам төнөн. Ударяться ул таш диуар тураһында. Вильгельминаға ҡыҫыла һәм ул үҙенең ҡылыс н алмаштырыла. Шул осраҡта булды. Мин ышанам, мин үлтергән тип эго тура килә. Ул уны ҡыуып ҡунаҡхана бер нисә яуап. Был эштә филиалдағы тағы бер тупикҡа килтереп стадияһында тағы бер тынып.
  
  
  Отползать пешие төшөрөлгән һәм ул күләгәле. Стон мин уны аҫып таштарға. Туннель һәм уның тирә-мин ҡорһаҡта пешие йөрөүең башлау күҙҙә... mimmo просвистывать выползать таращить задеть, шул яҡтан, унан ҡыр пуля.
  
  
  Эш шунда нимәлер, уның күнеккән тейҙерерлек түгел. Ул үҙ ҡорбандарынан көтә тауышлы һулышы - «фух» йәки «аргх». Тынлыҡ булып эшләй эму нерв, әгәр улар була. Укрытие уның аша сыҡтыҡ, нисек барып инеүе ул тиклем туннель ғына. Эму ҡулына пистолеттан атыу һәм уның менән түбән эләгә. Үҙе ҡулы менән түгел, ә пистолет, төшә торған ер, Уны ҡарағас, үҙе өсөн эго күтәрелде. Ул, һөжүм һәм вскакивать. Шул ваҡытта, уны ҡасан үҙ ҡоралы потянуться та, уны эго отшвыривать әйтте. Ауыр булған уға ҡаршы һуғыша. Ул яҡшы булыр. Һәр трюктар уны белергә, уны кем белә. Бысаҡ бар. Шунда ул шулай ябай, асыҡ буласаҡ, һәм минең доллар йүнәлтергә ҡушты. Запястье һәм уны эго тотоу өсөн хәрәкәт туҡтата алмай. Әммә оҙаҡҡа түгел. Һәр ҡәбилә, уны күтәреп, һәм саҡ түгел мин унда һуҡҡан, унда был бик раздражать. Улар, мин бер аҙ алға бороп һәм уның тормош һәм наклоняется һуҡты.
  
  
  Мин аяҡҡа бәреп төшөрөү менән һуғылған, бысаҡтар һәм мин саҡ эләгә. Ул баҫҡан. Лязг минең тешем менән ҡысҡырып макушка эго буйынса эйәк аҫтынан. Был эго ниәте боҙа. Ҡулына бысаҡ менән һөжүм иткән эго һәм эго карате ҡыуып, һарыҡташ араһында асыҡтан-асыҡ ҡоралын баҫып, аҫҡа острие. Запястье эго арҡылы һәм уны эго баштүбән тотоп дауам итә. Ул дзюдо менән властың үҙ алымдары ярҙамында ҡотолорға тырыша, әммә инде уны эго әҙерләү барышын ҡараған. Һәм уны таш поскальзываться мокрая төшә. Ҡоро һөйәккә бәреп уны ишетмәне. Ул ята, әнисә өҫкә удивленно. Поджимать Эго аяғы булһа, уның ауыртыуын тоя һәм аңын һаман да булманы түгел. Бөтә был шок хистәрҙе арттыра ғына. Бәлки, ҡасан да булһа уның аяҡ һүндерелә. — Яҡшы, — тинем мин. 'Һеҙ уны кем белә. Һеҙ уның ҡайһы бер нескәлектәре менән ишетергә теләй. Ни һеҙ унда?
  
  
  Высокомерно ябыу һәм уның күҙҙәре йылмая.
  
  
  "Күп". -«Бик күп, беҙҙең өсөн туҡтатыла».
  
  
  Һеҙ бында базаһында?
  
  
  Был тағы йылмайҙы. 'Сыҡты. Был урында, һеҙ ҡайҙа ул беҙгә бер ҡасан да булһа табыла.
  
  
  Ул пистолеттан яһаны. 'Яҡшы. Беҙ ну менән башланды. Мин кәрәк түгел, тип яуап һәм «күп» һәм «алыҫ». Уға яуап алырға теләп, мәҫәлән, ҡайҙа һәм ни. Шулай булғас, алға.
  
  
  Эго тыныс кеше була.
  
  
  — Юғиһә мин һине атып?
  
  
  Покачать уның башы. «Йәшәү һәм үлем араһындағы айырма юҡ. Һеҙ, көнбайышта йәшәйҙәрҙер, аңлай алмайым. Ул алмай. Тимәк, ул үле инде.
  
  
  Һеҙ аҙ ҡалыу ҡурҡынысы янай башлағас, иң һуңғы ревматизм бындай ҡурҡыныс янамай. Был тупик була. Унда ла уңышһыҙлыҡҡа осрай. Тик шул саҡта, әгәр мин таба алмаһам, йәғни ҡунаҡхана, мин тырышам һәр саҡ булыуын раҫлай ала ала, тип, миңә тойолғандыр тип, уны беләм.
  
  
  — Әммә һин уйлап, башҡа уңышҡа өлгәшә. Йөҙ һәләтле сенаторҙарға был бөтә һеҙҙең үлтерә?
  
  
  Беҙ бөтә ih үлтереүселәр бөтөнләй мотлаҡ түгел. Етерлек булһын өсөн, вафатына тиклем ih ҡото бөтә. Хөкүмәте өсөн һеҙгә короле тыуҙыра. Конгресс... һеҙ, һеҙ нисек атала эго. Президент саҡта беҙ һеҙҙең менән элемтәгә керергә, һәм барыһы ла булғанда, беҙ нисек теләйбеҙ».
  
  
  Хәҙер минең сират етте, ҡайһы бер презрение күрһәтә. — Күренеп, һине бер нәмәне онотабыҙ. Президент был система сакчысы һәм именлек бик ҡаты булды».
  
  
  Покачать уның башы. — Күренеп, һине бер нәмәне онотабыҙ. Элек бындай системалары хәүефһеҙлеге урап инде. Һәм бынан тыш, беҙҙең эго түгел, үлтерергә йыйынғандар. Беҙ мейе ниәтләй эго генә контролдә тота.
  
  
  Александр генераль план сығып ih. Конгресс президент һәм уны марионетка паралич эшләй. Хаос шарттарында эшләй ала неограниченный властары конгресында хеҙмәте. КАН эйә булды һәм был тулыһынса контролдә тотола. Сөнки был мөмкин түгел кеүек тойола. Охранник пуля ғына яҡлап сыҡты. Һеҙ ҡаршы түгелдер һәм омлет, наркотик аңымды тулыһынса үҙгәртте. Аспирин йәки ҡаршы, улар аспиринһыҙ тора алмай. Бөтә был, ул булһа кәрәк. Әйткәндәй, распутин иткән эго булам тип батша власы. Бөгөн Распутин тик бының өсөн хатта кәрәк булһа. Һин йәш кешенең наркотиктар менән генә кәрәк булған. Ул урта быуатта король үҙе дегустаторы булып. Кеше эсемлектәр һәм белемен һынап ҡарап, күңеленә, сөнки уларҙың ағыулы түгел. Был эштә була. Әммә хәҙер был юҡ. Шуға күрә педагогик һәләте иҫ киткес беззащитный хаким үҙенә йәлеп итә. Кан аҡылһыҙ пландар була. Ләкин аҡылдан шашҡанда ла шулай буласаҡ.
  
  
  Филиалы аңын юғалта. Әллә шулай тойола. Миңә ни эшләргә ҡала. Һәр хәлдә, мин күберәк алырға бер ниндәй ҙә мәғлүмәт юҡ. Тик бер генә булды: ул вафат булырға тейеш. Беҙ киләсәк өсөн титоға йәки был ҡанап бөтә.
  
  
  Ул, хәрәкәтһеҙ кәүҙәмә ҡарап. Ул, ошо минуттан уйланығыҙ. Улар, йәғни тураһында уйлап, ул вафат була, барыһы яҡшы кеүек. Ул, китер. Ул, туннель һәм пешие йөрөүең ҡайта һәм үҙ стилет буласағына, уларҙың ҡулдарына. Ул унан урамы буйынса хәрәкәтен дауам итә.
  
  
  Барыһы ла мин ишетһен, тауыш көсһөҙөрәк була. Әлбиттә, уның аң ла була. Ул борола һәм пистолетын күтәрҙе.
  
  
  Һәм үҙҙәре күҙ атып.
  
  
  Беренсе класлы юҡ.
  
  
  
  
  13 башлығы
  
  
  
  
  Спектакль «әсәй әйтә» театр лирик, тип ышандырҙы булды һәм буласаҡ«, дөрестен ҡына, әгәр һезгә ошай бындай әйбер». Насар тип, мин, моғайын, эгон ҡарарға була. Берҙән-бер ҡыҙ булыуы ҡыҙыҡ әйбер, кейем вылезать буйынса үҙе шөғөлләнә. Дженис Венера. Шул көн уны иҫләйем уның, ул ҡасан Вуд Дженис саҡыра.
  
  
  Дженис светловолосый венера алиһәһе булған, һәм, беҙ инек ee исемең нисек, гүзәл һындар менән. Спутница Ривьера буйлап сәйәхәт ҡайнар була ул, моғайын, биш йыл элек. Беҙ дуҫтар менән хушлаша. Минең бизнес, һәм ул ҡотҡарыу һәм киләсәктә граф Хоппап бай, алсаҡ булған. Мин уның тураһында ҡайһы бер мәғлүмәттәр бирәйек алмазов контрабандистар, ә Дженис — алмазов өйөмдәре. Уны һуңғы тапҡыр ҡасан күрҙең ih ницца, улар өйләнешергә йыйына.
  
  
  Хәҙер нисек күренермен, нисек тә аҙ ине, шулай барлыҡҡа килә. Тәнәфес ваҡытында уның менән хәбәрегеҙҙе яҙығыҙ һәм мейс шылтырата ала. Тирә-яҡ, тип подзорный эму торба йыйып алды, шунда һоло бутҡаһы хлопья яҡшы айыра.
  
  
  Бөтә был, тип, хәҙер улар булды.
  
  
  Роско, тип белдерҙе өс атс бар. Ҡунаҡханала бер эль «Эддисон»; бөтәһе лә булыуын тағы бер Фезерстоун, ә шул мәлде өсөнсө булып килгән «Олд Кодты», күҙәтергә, Гамлет Оливье сэр Лоуренс уйнай кеүек. Хәбәр ҡалдырып, уның «әсәй үҙе һөйләр», бик күңелле буласаҡ, әгәр һеҙ бындай әйбер менән мауыға.
  
  
  Ул нисек ҡайтты тапҡыр иҫтә тотоп, икенсе башынан акттан башлайыҡ. Сергей тәржмәлә инде, мин һәм минең ҡулымды тағы махнуть урынға тура килә. Икенсе тапҡыр көндәрендә оркестр сығышынан башланды.
  
  
  'Яңылыҡтар?' — ул шепот һорай.
  
  
  'Эйе. Өс булмай.'
  
  
  «Өс яраймы? Йәки тағы өсәү?
  
  
  'Да.'
  
  
  Помолчать уның. — Тимәк, бөтә ете.
  
  
  'Да.' Ул кивнуть. 'Әлегә тиклем көҙән.'
  
  
  Й оркестрҙа уйнайым, ул йырлай Дженис. «Был ҡыҙға, — тағы әйтәм, — һин белмәйһеңме уның, йә ҡарашы менән беренсе булып был мөхәббәт билдәһе?»
  
  
  Мин беләм, мин шулай тип билдәләр инем. — Мин беләм инде ул, — мин әйтәм. 'Нисә йыл элек. Мәлих ҡыҙы. Нимә күберәк.'
  
  
  Тағы ҡаш күтәрелде. «Ярай, башҡаса күренмәне ул был ҡыҙыҡай».
  
  
  Күрәһең, был уның хоҡуғы булған. 90-60-90 үлсәмдәре хәҙер дженис була.
  
  
  — Беҙ дуҫтар ғына инек, — тинем мин. «Намыҫ һүҙе».
  
  
  Тағы миңә ҡарап. — Үҙе, - тине әсәһе.
  
  
  Һуңынан беҙ бара за кулисами был шоу. Дженис эҫе була. Тағы текә була. Дженис беҙ үҙенең яңылығы менән танышып, мөхәббәт Микән. Тағы оттаивать. Беҙ ҡайҙа барабыҙ вчетвером-һыра эсергә була.
  
  
  Өйгә такси в тағы әйтәм: «Һин хоҡуғы, ул һөйкөмлө ҡыҙҙы. Өҫтәргә һәм ныҡ ҡына: «бер нәмә Күберәк».
  
  
  Бар бер нисә алымдарын белмәгән, кемдәрҙер асырға бармы-шуға һеҙҙең ишекте, әлегә һеҙ ҙә булды.
  
  
  Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, был ҡатлам манераһы бара.
  
  
  Бигерәк тә кешеләр, ул һеҙҙе булмауы һеҙҙең ишекте асырға тырыша.
  
  
  Бер нисә ловушке был Флеминг рәхмәт Ғинуарҙа сәс менән киң билдәле булған. Ниндәй тәжрибәле агент һәм белергә, ул нисек эшләй. Ә башҡа хикәйәләре башҡа шпиондарҙы фаш яҡшы трюк авторы. Йәшерен агент шул хәйләле, сөнки эго тактик сер булып ҡала. Бөгөн һәр балаға йомшаҡ тышлы китаптар буйынса хаҡы — выливать Карте.
  
  
  Ярай, улай хәйләкәр Карте.
  
  
  Һәм әгәр һеҙ уйлайһың ҡайһы берҙә, мин яҡшы әйбер боҙмаҫ, уны биреү өсөн бер нисә был гульден, тағы бер тапҡыр уйларға. Эш шунда нимәлер, кемдер минең ҡармағындағы йота. Беҙ фатир ҡасан ҡайтып, уны аңларға, унда кемдер бар. Йә булмаһа тағы. Тап минең һәм уның ҡабат саҡырыу сигналы көтөп сығыуына ишара. Отмычка ул пистолет тотоп һәм үҙ һарайында асыла. Асҡыс урынына бәйләүесе йомшаҡ тауыштар какофония лязгать сиртеү. Эсендә булғанын ҡарағыҙ. Тымыҡ һәм буласаҡ. Бындай тишина бик ҡысҡырып, саҡырып, тигән кешеләр ҙә булыу түгел, унда булған тырыша. Ҡыҫыу һәм уны ныҡлы һаҡ булығыҙ вильгельминаға ҡулына фатирҙар буйлап йөрөй башланы. Бүлмә өсөн комнату. Захламлять аша ҡунаҡ бүлмәһе, аш һәм, ниһайәт, ҡунаҡтар, аямаған, - тип иптәше алдында үҙен тәрбиәләп роско бесәй китә алмай, сөнки был минең бесәй цепляться өсөн пятка.
  
  
  Яҡшы. Шулай итеп, беҙгә ҡунаҡ килгән йәки күңел йәшенеп йоҡо көткәндәй. Күптән түгел булған йәки эго.
  
  
  Ул, йоҡо бүлмәһе янында туҡталды. Шунда кемдер була. Ул, ишеткән, ул шул тиклем һуларға. Минең әҫәрҙәрендә түбәндәге йүнәлештә аҙым булды. Ул хәрәкәттең бер ишек распахнутая, йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе һәм артҡа индерелгән.
  
  
  Выпрыгивать уның менән һуғып, тип икмәк менән тостер. Бул, Ғилми-Нәшриәт. Хәйерле иртә теләйем һеҙгә был оҫталыҡ?
  
  
  Пистолет һәм уның башын покачать үҫһен. — Юҡ, Роско. Ләкин был иң яҡшы ысул поздороваться чертовски пуля, чертов сама. Һин беләһең, мин һине үлтерергә мөмкин?
  
  
  Откинуть һәм зевнуть элек уның сәс. Һуңынан почесать эйәк, мин уставляться була. «Һеҙ, америка, шулай бөтәсәк, — тине ул. Тыңлай. Был йортта минең ҡыҙым, юҡмы? Шуға күрә мин һинең менән һөйләшергә теләмәй. Шулай итеп, асҡыс миндә булыр. Шулай итеп, уның инеүе. Шулай булғас, ҡайҙан беләйем мин, - тип һиңә килеүҙәре?
  
  
  Роско... — селл уның карауаты крайында буласаҡ, — тип... һине ...ошо алым эште ҡағыла †
  
  
  Ул ҡулын күтәрҙе. «Таратыу түгел. Ника. Зинһар.' Закуривать ул, һәм мин күрәм, ҡалтыраны, бер аҙҙан ялҡын тип. — Тау Ҡайҙа?
  
  
  Ул, эй билдәһе бирелә һәм тәҙрәләргә яҡынлашты.
  
  
  Бер вәғәз, Роско. Һүҙ.'
  
  
  Ул тын. 'Һүҙ?'
  
  
  А.'
  
  
  "Ут".
  
  
  Был һүҙҙәрҙе һайлаған.
  
  
  Ул, постучать буйынса пистолет тәмәке бодается. — Был-минең эшем, Роско, уның ҡайғыһы. Һинең күләгәң. Улар атала. Тимәк, тирәләй йөрөгән кешеләр күп, мин уларҙың атып планлаштырыла. Һәм шул саҡта, әгәр ҙә настороже ҡала, улар уңыштарға ирешә.
  
  
  Pif-паф, һәм уның үле. Аңлайһығыҙ?
  
  
  Кивнуть һәм йылмая ул. — Дөрөҫ, — тинем мин. 'Был көлкө түгел. Был етди чертовски. Мин уйлайым, һин гений, Роско, әммә минең уйымса, һинең самоуверенный артыҡ булмаҫ. Был тәржемә тип атаған, сөнки һин битараф булманың. Вафат булған һәм был бик яҡшы ысулы.
  
  
  Аңлашыла? Ул кивнуть. Һәм йылмаябыҙ.
  
  
  Ул туҡтарға тейеш була. Әммә, нисек таратып бөтә һәм, үҙ кафедра өсөн уны артыҡ оҙаҡ тора, һәм ул бер һуғыуҙа ҡыйратырға булған мораль ғына түгел, ул аяғына баҫа алмай.
  
  
  Роско яурынына пожимать. — Яҡшы, — тине ул. Ярай, был инде уның бөтә ишеткән. Әммә стакан һыу һине бөгөн дауыл... кисә ойошторола. †
  
  
  Тағы ишек ултыра. «Тимәк, һин сәй эсеп булмай.
  
  
  Ул йылмая. Бер йәки ике ҡалаҡ?
  
  
  Роско ревматизм булғанда йылмая. — Был һинең үҙ һәләттәрен башҡа ысҡындырҙы.
  
  
  'Ниндәй?'
  
  
  «Ойошторолған хәрби-уҡыу»фильмы.
  
  
  Тағы сәй.
  
  
  Роско фезерстоун йәмғиәте сәфәрендә булыу сәбәпле, уның һәм отель белә, уның менән эшләй. Йәки иртәгә тағы нисек күҙәтә? Эйе, — тинем мин. «Слеты дауам итә. Беҙ белергә кәрәк, ҡасан был эшләргә башланы клон. Бик аҙ булды; Мин түгел ошай был. Ә хәҙер иғтибар менән ҡарайбыҙ. Ҡара әле, беҙҙе белә алмай икән, тип эсендә бара. 'Хм. Ул ғына ла белмәгәс тағы, ғилми-нәшриәт. Был шикләнмәй.
  
  
  'Шулай?'
  
  
  — Шулай шул саҡта уҡ һин нимә эшләйһең?
  
  
  «Ҡәҙерле инәй мәрхүмә менән осрашыу минең өсөн мирт фезерстоун йәмғиәте белеште.
  
  
  — Һин ябай төрҙәре инә булған? Шулай ябай.'
  
  
  «Ярай влетать... минән ала ине, әммә мин уйлайым, был кричащий артыҡ булыр ине, шуға ла бармы?»
  
  
  Роско баҫа. — Һин һәм мин бының шаяртыу һөйләне. Барыһы ла үтә был юлдар һеҙгә?
  
  
  Әгәр был лагерь КАННЫ, һин сыкты. Байтаҡ таныш кеше һин, дуҫым. Һеҙ шулай уҡ аноним тиерлек, демократ булараҡ йыйылышы Никсон.
  
  
  «Минән уйлама ла, мин һеҙгә битлектәрҙе бирәм бүлеге һәм камуфляж спецэффект тура килә ярҙам итә ала.
  
  
  Роско ты. «Спецэффект бүлеге беҙгә, — тине ул, — вафат».
  
  
  'Вафат?'
  
  
  «Ярай, ни булһа аңлағанса...... ул ауырыуға леди был, ысынлап та, ул ҡасан шөғөлләнә-Илинг булып эшләй. Һеҙ беләһеңме, был киностудияһы. ... Вафат була һәм ул... ярай. Белә ул!' Мин уны туҡтата яһай, әйтер һүҙе була ла өлгөрә ул. Был смешные, ул, был эште балалары, һәм был мөмкин түгел. Әммә был, ҡурҡып, лондон ax навсего бүлеге бара.
  
  
  Эму эшләүе рәхәт ул бер нимә тип тә әйтмәй.
  
  
  Улар тине. = "Уны ҡыуып ебәрә алмаҫһығыҙмы?".
  
  
  «Һау Бул, Роско. Тыштан мин һиңә күберәк кәрәк. Әгәр ҡушма штаттар тирәләй бер атс ебәрҙе был, тимәк, икенсе сенатор морг юллана. Беҙ асырға кәрәк, тигән ниәт был пар.
  
  
  Уның ҡулы һауала вскидывать.
  
  
  'Саҡта бөтәһе лә тәртиптә. Беҙ башланғыс нөктәгә әйләнеп ҡайта беҙгә. Һеҙ шунда бара. Мин хәҙер һеҙгә шулай тип һорап ала инек шулай. Әгәр һин һәләк булған, бәлки, был галстук алам мин уны?»
  
  
  Ул белә. Етди булды. Әгәр етди ә, егеттәр, һеҙ нимә тәҡдим итә?
  
  
  Тәҡдим ул, — беҙ ҡарап, Тау — мин шунда барам.
  
  
  Юҡ, - тине ул. 'Дөрөҫөрәге юҡ.'
  
  
  — Әммә, Ғилми-Нәшриәт. †
  
  
  Юҡ.' Улар тине.
  
  
  'Ләкин ...'
  
  
  Бында мин шул саҡта бер кем дә тыңлай. Юҡ. Был сыкты.'
  
  
  
  
  14 башлығы
  
  
  
  
  Тап шуға күрә барыбер бара.
  
  
  Ярай, Тағы түгел. Тағы ла, "фигуристый ерәнем". Фигуристый крыжевская урамда күреү бик еңел, тулы кеше, вылетит һәм бик еңел. Ҡатын-ҡыҙ, ҡабул итеүгә килгән икенсе көнө номер аҫтына 41 йорт, иҫке кешеһе менән мышиный ҡыҙы булған. Додонов менән-каштановый сәсе, танау урынына крючковатый тоҡ һәм күлдәк. Кейемгә, париктарға макияж һәм беҙ булды, рәхмәт Дженис компанияһы һәм "әсәй әйтә". Әгәр һуңғы сәғәттәрҙе иң тағы ла ҡайтып ете театрынан килгән, спектакль дауам итә алмайым - әсә булыу танау һәм парик.
  
  
  Өсөн камера һәм электрон сәғәт ax наручный диктофон була.
  
  
  Иң һуңғы модель булып Магнитофон - н Sony бәләкәй батарейка. шулай итеп портсигар замаскировывать һәм ҙурлығы менән дә портсигар булырға оҡшай. Идара тауыш ул, ә, тимәк, ул тищин яҙыу түгел. Ике сәғәт самаһы тауыш тиҙлеге 4,75 таҙа яҙырға насип булды. Ручкаһына баҫым тиклем громкость бороп, сумочка, уның буйынса ҡатын-ҡыҙҙар яҙырға мөмкин, шулай уҡ, тартып алған кеүек. Киндер сумка асыҡтан-асыҡ һатып алыу өсөн ҙур.
  
  
  Әгәр һеҙ ҡасан да булһа, тигән һорау, ниндәй үлеләр менән һөйләшеп булып бешә, беште бай булды яуап.
  
  
  Биби Ходжсон, мәҫәлән. Тағы юлдан уның менән осрашыу (клин). Яҡшы. Шуға күрә лә мин беләм, уның кем. Тағы әммә, - ти, Vogue ярашлы, был ханымдар — «скваттер», ә титул, уны ғына ала булырға саҡта, һин өйөмдә ҡайыш тотонолған аҡсаны ҡасан һәм балет тапочек. Ҡатын-ҡыҙ улар эргәһендә, ҙур булмаған сығымдар өсөн ул элекке Dior күлдәк тигәнде аңлата. Миссис владимир Ходжсон Ходжсон аҡса ала. г-н ' s Real Estate буйынса Уильям Ходжсон Hodgson А Agents. Һәм ул белә, уның кем. Агентынан һәм күсемһеҙ милек буйынса байтаҡ өлөшө яртыһы ходжсон флорида утрау белмәй, уларҙан манхэттен тип атала.
  
  
  Миссис Фрогга Вентворт шулай булмай, ҡырҡ биш миллион доллар самаһы буласаҡ. Тау аҫтында ҡабул итеү бүлмә ҡаршы алды уны. Уның үҙе төшөргән, шулай уҡ ҡабул итеү. Көршәктә булған бүлмә ҡыҙыл диван менән пальма һәм викторина плюшевый күп. Тағы формаларын тултырырға тейеш буласаҡ. Һәм уны шәхси тормош тураһында бер нисә һорау еңгәм йәшәй. Форма буйынса тултырып, г Ригга Луиза буйынса Санкт-Луиза, миссури штаты, үҙ туғаны ригга мирт ҡунаҡ булды. Бүлек «визит сәбәп» Тағы яҙа: «һәйкәл инвестициялау буйынса советы һорайбыҙ». Ул белә, ни яҙа ул был. Уның әйткән, бына был башы ғына тип килгән.
  
  
  — Был ҙур аҡса, ҡиммәтле? — портье һорай. Тау һәм яуап бирә: «шул тиклем ҙур, ул мине ҡурҡытмай».
  
  
  Бесеүсе йылмая,
  
  
  Малай уның көнсығыш наверх Худощавый әйҙәй, цвета пурпур бүлмәһендә көтөп булмай, пальма тулы. Эй, - ти, Пин-тип Сунь осрашыу ойошторолдо. Сунь уның пин-кодын полчаса аша килә. Ә әлегә, мөмкин буласаҡ, мөмкин ине ни уны упанишаданың ниндәйҙер журнал. Бәлки, сәй эсеп әүәләп түңкәрелгән? Дымящийся үткән һәм юҡҡа мгновений ул сынаяҡ менән ҡайтты. Тартып алырға уның, малай һәм ҡабат юҡҡа сыға.
  
  
  Тик көтөгөз минут йәки ике ул, ә ишек асылмай. Коридорҙа бер кем дә күренмәй ҡала. Киреһенсә, ябыҡ ишектәр артында, нацистарҙың иҫерек ҡатын-ҡыҙ көлөүе. Доноситься икенсе көнөндә тирә-яҡ башында көсһөҙ гул. Медиум, ул стонать ҡушыла. трансп. Өсөнсө һәм һуңғы браузерҙәр ишекле булған «ял итә». Беҙ түгел, унан тауыш була. Тап ауыҙ асыу уның. Заперта була уның.
  
  
  Акмулла ул үҙе сумканы һәм пластика буйынса ҙур полосасы зубочистка. Был уның неумело һәм эшләргә күнеккән. Ләкин баҫҡыстар бер аҙым булды, ике һәм башҡа бүлмәлә бер кем дә инә. Улар ниһәйәт ишек асылды.
  
  
  Оглядеться һәм ул уны үҙе өсөн ябыла. Был бәләкәй аҡ бүлмә була. Бер нисә унда ҡабырсағы булмай, һыуытҡыстар булмаған, плитаға сәйнүк менән ике ҡат. Стена буйында торған быяла витриналар. Бөтә төрҙәре буйынса бөтә сәйен уларға бер була. йәшел сәй. ромашка. Лапсанг Сушонг. Коллекция алһыу, аҡ полк менән ултырып сәй сынаяҡҡа үрә үрге өйә. Һәм шул табаҡ, эй малай килтерә улар. Икенсе витринала, башҡа бүлмәгә аҙағында, көрән коллекция шешә ултыра. Һәр бер ниндәйҙер порошок грануллы. Тик этикеткаһында яҙыл н «A.», «В» йәки «H». Башҡа шыйыҡсалы шешә менән йыйылмаһын, ә энә өсөн ят полкы түбәнге подкожный инъекция яһай.
  
  
  Заперта витрина була.
  
  
  Энә булып ҡабырсаҡтары ҡулланып була. Тағы эго күтәрелде. Һаман да few nen булған шыйыҡса. Ул ампулаларҙа буш мәшәлдең эго өйә, эргәһендә ята. Ул ампулаларҙа понюхать. Компьютер буйынса уның тәрәнлеге бирә һәм ғилми аң-белем нисә секунд ҡалыу пробежаться өсөн кәмендә мең ревматизм, перфокарталар. Сунь ҡала һәм уның сумкаһын ампула көнө яҡынлаша.
  
  
  Нацистарҙың коридорҙа ҡалды.
  
  
  Ул яталар.
  
  
  — Шулай итеп, һылыуым Элис. Не беспокойтесь. Бер нәмә ҡурҡыныс түгел, килеп сыҡты — ир тауышы ине был. Юғары баҫым менән азия гнусавый. Улар шулай һөйләшеп, балалар менән һөйләшкән һымаҡ булам. Айырым һәр ижеккә баҫым яһап. "Бынан тыш, ниндәй ҙә галанов, хәтерле?"
  
  
  Алиса неопределенно яуап бирә. 'Эйе. Ул белә. Әммә ҡайһы берҙәре менән яуызлыҡ бар... мин ҡыҙыҡ...
  
  
  — Ғәжәпләнеү түгел, һылыуы Элис. Мин ышанам. Мин һинең атайыңа ла ышана. Һаман...
  
  
  Һине иҫләйем, һин кисә нимә тинең?
  
  
  Алиса ты. Әле, Янымда. Һиңә уны ышанып.'
  
  
  — Яҡшы, — тине ул. — Сөнки һин хәтерлә, нимә эшләргә?
  
  
  — Нимә, — ти ул тыныс тауыш менән.
  
  
  'Бындай нәмә. Нәҡ шулай.' Һуңынан ҙур булмаған тәнәфес булды. "Ярай, һин ни эшләй инем һәм был наверх түгел шул саҡта барманым?"
  
  
  Бәлки, уның кивнуть ревматизм булғанда. Веб-ике аҙым баҫҡысҡа күтәрелде. Башҡа парҙарға барлығы нисә аҙым яһаны. Постучать ҡулы ишек. Ишек асылды. Артҡы планда иҫерек ханымды һөйләшеүҙе дауам итә. "Ах, ҡәҙерле, ҡиммәтле Роберт." Ниндәйҙер моңһоу йырҙары.
  
  
  'Яраймы?', - тине ир.
  
  
  Эму ҡатын-ҡыҙ киҫкен тауыш менән яуап бирҙе. 'Һеҙ нисек ҡарайһығыҙ величественно йондоҙо бирелде. Иң иртәгә һуңға.
  
  
  «Бөгөн был ҡарай ала. Беҙ уны иртәгә кәрәк булыуы мөмкин.
  
  
  'Яҡшы. Миңә шул тынғы ҡалдырҙы.
  
  
  Ишекте ябып, ирҙәр эхо нацистарҙың һәм shaggy баҫҡысҡа өҫтәрәк.
  
  
  Тағы көтөгөз, коридорҙа тынлыҡ тағы ла әлегә булмаясаҡ. Ҡабул итеү бүлмәһендә ултырған, уны кире үҙенә ашыға. Һалҡын сәй, уның ҡарауы, солоҡсолоҡ менән ҡалдыралар. Ул понюхать. Был сәйҙе.
  
  
  Журнал алды. Ишек асылды.
  
  
  Ҡара кимоноларын кейеп ҡатын-ҡыҙ булып. Уның кәүҙәһе менән ҡаплап бөгөлөп байтаҡ күләме байтаҡ. Ул ҡыҫҡа һәм ҡаты булған ир-ат затын стрижка нах. Размерять ти ул, хриплый голос.
  
  
  Минең исемем Pin Төш. Хата булмаҫ. Бөгөн мин һеҙ алмайсы ҡабул итә. Бәлки, һин иртәгә ҡайтаһыңмы? Был бойороҡ нығыраҡ оҡшай. Иртәгә сәғәт ике. Башы ҡыҫҡа уны күндерә, үҙ күҙҙәре ҡатнашыу мөмкинлеге бирә. Тап улар mimmo үҙгәреүсән, фараларҙы ҡара.
  
  
  Тағы баҫты. 'Ләкин ...'
  
  
  Ике сәғәт.' Тағы ҡасан баҫҡыстан төшкәс, ул уны позвать. "Инәй, һинең урының булһа, ул саҡта."
  
  
  Тау һәм яҙма миңә бороп туҡтатҡан. — Луиза үҙ туғанын күреп Ригга Мирт? Иртәгә үк был тулҡындар, ишетеү һәм был һеҙҙең бөтә».
  
  
  Ул үҙе бик риза була. Ҡайнап сыҡҡас, уны тулҡынланып. Был бринкер хансье булһа, хәҙер улар бармаҡ булып ҡала һәм ҙур дамба нах засовывать упҡындарҙы табыу, ҙур илде һәләкәттән ҡотҡарыу өсөн сыҡҡан. Шулай чертовски ул бәхетле була, тип әйтә мин бик ашағы эй түгел, ғөмүмән, ул бер ни ҙә билдәле була. Ҡайһы бер фотоһы ғына бар ҡиммәттәр ала. Роско проявка өсөн пленға алына. Иртән беҙ киләһе ревматизм ала.
  
  
  «Килер инем, һеҙҙең өсөн тағы ла шул фотоһы, нисек эго исемем — кеше менән һөйләшеү Элис».
  
  
  — Ян?
  
  
  Д. Эго тауышы яңғырай, тауыш КАН агенты булараҡ билдәле.
  
  
  Тағы күҙҙәр киңәйтеү. — Һеҙгә әйтергә теләй, кеше булып ҡала тип түгел, тип? Һәм шул наркология? Шулай булған икән бик үк, мин балалар шатлығы невинный тип атарға мөмкин.
  
  
  Бик үк түгел.' Ул йылмая.
  
  
  Шприц нимә булды был? Пентотал?
  
  
  Уның ауыҙ үҫһен. — Нисек һине белмәгәнмен? Был уның напоследок ҡалдырҙы.
  
  
  Ул йылмая. «Презентацияһы, ҡәҙерле. Ике кәңәше буйынса, улар өсөн завитками надувание бай булған, унда улар ун бер. Пентотал натрий - яңы сывороткин был дөрөҫ түгел, сөнки бармы? Шулай итеп, был уларға иң яҡшы шанс бирергә ханым, был сәйҙе алдан ih йөҙөнән, барыһы ханым һәм уның һөйләйҙәр, улар нимә белә теләйем. - Яҡ тураһында тулыраҡ китә һөйгәнен. Һуңынан был һүҙе аҙаҡ медиум һүҙҙәрҙе ҡабатлау. Килеп сығышы бик ышандырырлыҡ. Был ханым лә хәтерләйҙәр икән, уларға тәү сиратта нимә һөйләй. Ошарашивать был ханым. Рәхмәт һәм — һәм йомарт.
  
  
  Тап ауыҙ тауышһыҙ барлыҡҡа килгән «Тураһында».
  
  
  «Улар менән бәйле ҡайһы бер башҡа өҫтөнлөк. Әгәр ошолар дөрөҫ компрометировать, шантаж өсөн мөмкинлектәр һәр ваҡыт булды. Әгәр һәм эштәр байтаҡ аҡса йәлеп, маҡсат әйтә йырлай, тип, улар менән эшләй. Беҙ булмаҫ инек, тип был — хәйриә, акция, швейцарияла банк счеты — һеҙ мөмкин булыуға ышанып, улар аҡса загреб. Тағы күренгән аҙап ҡала. «Кан әммә был мөнәсәбәттәр ниндәй була?»
  
  
  'Бындай нәмә. Был дөрөҫ. Мин уйлайым, был нимә тағы Нассау бөтә. Фезерстоун мутлыҡ менән шөғөлләнә, һәм был хаҡта белеп ih КАН шантажировать. Моғайын, шулай уҡ Бангель менән. Мин шунда, башыма килгән, тип тағы һәм Фезерстоун Бангель ниндәй була-шуныһы дөйөм: улар икеһе наркотик һата.
  
  
  Эй, уның әйтте,:
  
  
  «Тимәк, шул юл буйлап китә мөмкин KAN, эскә инә алһын өсөн. Динһеҙ ih аҫлыҡ туҡтатыу, әгәр ҙә улар хеҙмәтенең бер нисә өлөшөн плюс килем ала. Бындай хеҙмәттәр булараҡ, бәлки, клон торлаҡ биреү.
  
  
  Покачать уның башы. 'Иҫ киткес.'
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. 'Иҫ киткес. Хәүефһеҙ. Әммә үҙенең тапҡырлығын үҙ янында тота.
  
  
  Беҙ түгел, сөнки яҡынлашып килгән штаб-фатирынан был атс. Бынан тыш, бында беҙҙең өсөн дә, йәмғиәт өсөн разгадать хат яҙышыу. Беҙҙең бирем: ih юҡ.
  
  
  Ул ни вздрагивать. — Был артыҡ йомшаҡ һүҙҙәренә ҡарағанда, юҡ, улай түгел икән?
  
  
  Улар, ҡара нах. Ул ултырмай, үҙе аяҡ аҫтында подгибать, ебәк йоҡоға ултырғы килә. Унда булған аҡһыл-алһыу кейем һәм уның күренмәй аҡ-алһыу һәм шыма, ебәк кеүек. Тирә-бер ҡыҙы булараҡ, фильм пекинпы сэм уларға күҙ йомоп ҡарай. Шул тирәһендә бер ҡыҙы булараҡ, ул илап бара Fove Story.
  
  
  Ул, башын покачать. - «Тик ҡыҙы үҙе күренде... делле хәүеф бди тип шулай эшләйҙәр, һинең кеүек, был эш?»
  
  
  Штопор борсой уны. Ул үҙенең ногти өйрәнеү. Оҙаҡ. Как будто ул беркасан ла күрергә иртә ih. -- Ярай, ниһайәт, -- тине ул, -- был... тарихы оҙон. Күпмелер ваҡыт элек э...,... ирҙәр уны ҡаршы ала.
  
  
  Давной-күптән. Унда бөтә кандидаттарға мөхиттә үтә, шул тиклем яҡшы, ә һуңынан, Беҙ... мин...... кеше өсөн был үтә буйынса АХ - ярай ситкә эйе, ылыҡтырылған. Джонсон булып, был ваҡытта, үҙенең апогейына етә вьетнам һуғышы яңынан башлана. Ярай, мин... ҡул ҡуйҙы. Откинуть голову элек күңелле һәм мин ул йылмаяҡтың. «Бынан тыш, уны уйланырға, был кеше менән һәр көнө эшләргә булыр ине һәм был бик увлекательно романтично, джеймс бонд кеүек».
  
  
  "Ғилми-нәшриәт телгә Карте онотмаҫҡа?"
  
  
  Ах, — тине ул. «Был турала мин түгел, ҡыйыу хыяллана».
  
  
  Ул, силур һәм уның менән йәнәш бүлмәлә аша үтә. Уның эйәк уны үҙ ҡулына ала.
  
  
  Тыңлайым, — тинем мин. «Беҙ һеҙгә тағы ла бер нисә осрашыу теләген тормошҡа ашыра».
  
  
  Хм.' Мин уға уҫал ҡараны. — Һин ҡайҙан беләһең, мин сниться?
  
  
  Яҡшы, — тинем мин. — Әйҙә, ҡый. Ул, күҙҙәрен йомоп. «Һеҙ бушлай шөғөлләнергә теләүселәрҙе унда мөхәббәт һәм һауала осоусы».
  
  
  Мммм... — Ул уйлап. 'Ҡыҙыҡлы. Әммә, бәлки, бик елле.
  
  
  Шул саҡта бөтәһе лә тәртиптә. Әйтерһең әйтерһең музей.... Ун алтынсы быуат һуға улар - иҫке буйынса корчма. Проскользнуть был исем беҙҙең өсөн карауат һәм бер спинка выцарапывать натечные бәрхәт ине, ҡасан тамамлай.
  
  
  Был миңә оҡшамай», — тине ул. «Ләкин музей иртәнге сәғәт унға тиклем дә асылды». Мин ҡараным уны. — Һин минең уйҙар менән риза булмаһа?
  
  
  Ул ризалаша.
  
  
  Күбектәр менән ванна бара.
  
  
  Күбектәр менән ванна бара?
  
  
  «Күбектәр менән ванна бара».
  
  
  Тыңлағас, тәҡдим итергә мөмкин. Һәм ҡыуылды иҫәпкә бөтә, бының менән нимә бәйләй, был бөхтә, таҙа секс. Был бындай осраҡта һеҙ ҡасан ғына ҡарарға тейеш түгел. Һәр хәлдә, әгәр һин минең арта.
  
  
  Мин уны киптереп. Ҙур, йылы йомшаҡ таҫтамал.
  
  
  — Мин һинән һорап, ниндәй тураһында был, — тинем мин.
  
  
  Нимә тураһында?'
  
  
  Был ҡыҙыҡлы әйберҙәр эшләүҙә ул бер нисә таҫтамал менән.
  
  
  — Ылыҡтырылған, — тинем мин.
  
  
  Сөнки сүп-сар менән дөрөҫ ҡыҙыҡай барыһы ла насар булды. Һеҙ шулай уҡ биҙәргә кәрәк түгел, будильникты өсө н ваҡыт кәрәк. Ике кеше менән дә, улар бер-берһенә оҡшаған, секс һәм башҡа. Проблема шунда, был беркасан ла бик оҙаҡ дауам итә. Ауырлыҡтар ҡайта.
  
  
  Ул, һәм закуривать яғына күсә. — Ул һине һорай... отель — Мин ҡулсаға төтөн сығара. «Ҡытай теле һүҙе булырға оҡшамай тураһында«, мөҡәтдәс, вау-декор»?»
  
  
  Күкрәгенә уның бармаҡтарын минең сәс буйынса үткәрелә. Темалар алмаштырырға теләмәй, ҡәҙерле? Йәки ҡытай сәхнәлә уйнауҙарын ҡарауы шул ванналар отель булды һиңә?
  
  
  Эй й, уның Элис Фезерстоун аңлата. Тағы нахмуриваться. "Ах, бау, вау?" Пожимать минут уйлап һәм уның яурыны. «Һе. Көтөгөз секунд. Һиңә әйтәм, был йыр. Ул кивнуть.
  
  
  'Хм.' Уның менән һуғырға кереште. 'Китә алмай.' Ҡунаҡ бүлмәһе һәм уның күлдәген тотоп китә. Уны яңынан ишетә, магнитофон эшләй кеүек.
  
  
  Ул ҡайтып йылмая. Уның был һүҙҙәре нах була. — Мин аңланым, — тине ул ғорурлыҡ менән. "Д".
  
  
  «Д? Был да боронғо динебеҙ булараҡ ул ҡытай?
  
  
  Ул кивнуть. Киске доғаларын Ih — даими йырлай был: «О, Да! Тао Тураһында! Бөтә мөмкинселеге булһа, ни әйтер был, тип Тураһында«, таув, вау-декор». Әгәр ҙә һин белһәң, һин тыңларһың.
  
  
  Свернуться һәм кире карауатына килә, уның плюхнуться клубочек, тирене ҡулын тубыҡ. Уларға ла үҙ-үҙенә ышанырға була. Әлбиттә, аңлатыу яҡшыраҡ, тип уйлай ул әле лә көҙән, ярайһы уҡ шикле була тураһында тәғлимәт, йәғни, Алиса, һәм даими одержимый виляние бау тартылыу.
  
  
  Тағы просиять. Тураһында", Ғилми-Нәшриәт. Иҫ киткес. Барыһы да, дөрөҫөн. Физерстоун улар, кем йәшәгәнен, нисек дәрүиш - да - аскет. Ә үлеләр менән һөйләшеп килә. Эҙәрләнә - мистика. Ә уларға ләғнәт ебәрҙек, уларҙы һылыуы мэйбл адресын әйтеп, мәҫәлән, эҙәрләнә — был фанатик. Шулай уҡ . Унан пауза яһала, тип Болтини, Валленд ярғанат тураһында хәбәр итә. Алиса һәм, ҡабатлау менән шөғөлләнә кимерә, тип уҫал таҙа. О.' Карауат ударяться уның тураһында. «Ярай, был филиалдың йәнәһе, һин әйткән ул, - тип тормош һәм үлем — бер үк. Был да ике идеяһы. Бының кеүек күрәләр улар, берҙәм бара. Изгелек һәм яуызлыҡ, тормош һәм үлем. Дөйөм алғанда, уларҙың барыһы да булһа тағы бер бөйөк берҙәмлек».
  
  
  Ул, башын покачать. «Был яҡынса шул уҡ аңлатыуҙарынса, бөйөк күктәрҙә күпме электр ужасов».
  
  
  Поморщиться һәм ул тын. «Фәлсәфәүи идеялар хас. Әммә ашты.
  
  
  Улар аяҡтарын бөкләп. 'Алыҫ?'
  
  
  «... Сөнки улар ярай тип уйлайым, был уҫал булғанға түгел, уларҙың бер нәмә лә эшләмәй, тутатырға эго. Бер нәмә лә эшләмәҫкә һәм барыһына ла булыр, ҡасан да булһа кеүек. Бөйөк ih девизы был.
  
  
  'Эм-м-м-м". Алиса өсөн был, бәлки, дөрөҫ булыр. әммә атс өсөн түгел, хәҙер бөтөнләй КАННЫ түгел ничегонеделание».
  
  
  Ммммм. Мин дә беләм. Сәйер кеше дини тәғлимәт итеп интерпретациялау. Инквизиция һеҙ генә ҡарарға. Был Изге Грааль өсөн йәки һуғыш сикһеҙ. Бәйләнеш уны сығарыу мөмкин түгел ине.
  
  
  Был мөмкинлек ярашыусанлыҡ һәм уны кире ҡағыу тураһында уйлайым. Сәйәсәт - веб-был крайы дин. Ә әгәр кемдер доға кискән шағир, был нығыраҡ оҡшай Тураһында «Маты», артыҡ Тураһында «Тао».
  
  
  Эш шунда — уны дауам итә, — тип Элис мин һөйләшә алмайым. Даоска әгәр ул, ысынлап та, яҡын да түгел, уның тирәһендә йөрөгәндә булды. Бәлки, мин уның тураһында күп нәмә һөйләй ала икән, тип, шул йортҡа барып. Ысынлап та, ул бөтә яуап бирергә мөмкин.
  
  
  Уставы буйынса, уның ҡул күҙҙән үткәрҙе. «Ышанам, был йәһәттән беҙ скупиться һүҙҙәре тура була, әммә өйөнә ҡайта алмайым шул һиңә».
  
  
  Был ҡараш уның бер зеленоглазый нах ала.
  
  
  Был аҡсаны беҙ һүҙҙәре күп ине.
  
  
  Юҡ инем һәм ни өсөн?'
  
  
  Ул шундай сәбәптәрҙең береһе, улар кеүек, һеҙ уларҙы күрмәйбеҙ генә, пентотало накачивать, һәм ул һеҙҙең бөтә һөйләгәнегеҙҙе . Үҙ аҡылын ҡулланырға, Тау. Ул бик ҡурҡыныс. Беҙ хатта белмәйбеҙ ҙә, был ҡурҡыныс ни, әлегә булмаусылар был фотоһы. Шуға күрә улар ары китте. Һин үҙ өлөшөн эшләй. Роско растет менән эште артабан беҙ, Элис.
  
  
  Һәм быны эшләргә йыйынғанда һин, әгәр ул бер ҡасан да сыға?
  
  
  ... Шул ваҡытта беҙ бер ҡасан да ярай эләгә.
  
  
  Баҫҡансы уның карауаты менән бүлмә буйлап йөрөй һәм сердито башланы. Шулай булғас, ләкин был глупо. Сөнки күп ваҡытты юғалта һәм һеҙгә шуның өсөн. Бынан тыш, был һеҙҙең өсөн тағы ла хәүефле. Мин янына инеү өсөн пропуск була инде. Иртәгә. Ике сәғәт.'
  
  
  Хоҡуғы бар уға. Улар хата яһамай, ул беркасан әллә ҡасан да бирмәнек. Улар эмоциональ ҡарарҙар ҡабул итә. Күберәк уның отель ул якты донъянан. Һәм был дөрөҫ була. Минең эштә эмоциялар рәхсәт ителә. Ih көнө һеҙ ҡалдырған, башлана ғына кеүек.
  
  
  Ул, ризалаша, тип бара ул. Ике шарттар буласаҡ.
  
  
  Беренсенән: фото асыҡлау өсөн тәүҙә беҙҙең менән. Әгәр ысын булһа ине был урын терәге агент КАНДРЫ, ул да китә инем шунда. Ул ризалаша.
  
  
  Икенсенән, беҙ уның менән ҡала урамдары һәм ресторандары аша бәйләнеш менән көтә ине микрофон аша ee макробиотический роско хупланы. Әгәр беҙ тип ишетә ине-йәғни пароль кеүек, беҙ ҙә ярҙамға килә алмай.
  
  
  Ул ризалаша. Әйткәндәй, ҡайһы бер ғәжәпләнеү менән. «Ярай, Нигар, һәм мин хыяллана ла алмайым, юғиһә был осраҡта булыр ине. Уның өсөн ҡурҡмайым да була, — тине ул, — мин генә... — ул уйлап, күпмелер ваҡыт, — мин ҡурҡам.
  
  
  
  
  15 башлығы
  
  
  
  
  Дерьмовый булды был көн. Ваҡытында уның ҡырыныу порезаться. Тағы ҡулдарына көҙгө. Кофе бик насар була. Ямғыр китте. Был булған иң яҡшы өлөшө.
  
  
  Тағы йортонда сәғәт ун тиклем сыҡҡан. Отель накрашиваться һәм уны ваҡытында кейеп, фезерстоун өсөн иртәрәк барып етә. Өмөтләнеп көтөп уңайлылығы буйынса ул икенсе ҡатында урынлашҡан бүлмә наверх проговориться, өсөн, менән осрашырға Элис Фезерстоун.
  
  
  Минең телефонына шылтыратып, тағы бер сәғәт 11 мейс ҡыйралып. «Ғәфү итегеҙ, балалар, — тине төркөмө ҡатнашты, — элекке ниндәй ғәмәл».
  
  
  Лайтфут сәй шылтыратып, магазинда ул, - тинем мин һәм минең заказ төшкә тиклем әҙер буласаҡ. Курьер улар янында түгел инең.
  
  
  "Мин эго ала алмай тора түгелме?" Эйе, - тине улар. Был ҡатмарлы заказы була.
  
  
  Тимәк, фотоһүрәттәр, ул Featherstone Тағы ' s The яһаны, шулай була ғына түгел икәнһең. Вашингтон ih уларҙы оҙатырға тейеш инек. Моғайын. Һәр осраҡта, алынған ревматизм, ул төштән һуң. Байтаҡ ваҡыт тағы, тағы театры менән бәйләнгән өсөн, әгәр ундай ихтыяж тыумаған. Урам аша сыҡты һәм ул фатир китте. Был көндө ресторандар менән ул осрашыу сәғәттәре роско макробиотический. Башта ул. уйлап ҡарағанда ҙә тамаҡ ялғау.
  
  
  Унан башҡа ун ике ун Лайтфут сәй кибете булған. Бысраҡ иҫке бинаның беренсе ҡатында магазин кесе план бәләкәй һәм урта баҫым ҡайҙа Охота. Увешать стену сәй менән иҙәндән түшәмгә тиклем ҙур банк полк булған. Тәҙрәгә, урамдарға сыға, шулай булғас, сәй бер өйөм керетә.
  
  
  Поношенный марна кәштәләрендә тормай ир-аттар өсөн алъяпҡыслы көрән. Һәм минең ул документтар кивнуть ҡарай. Полк менән уны банка ала һәм уны кәштәләргә ҡуйылған. Был уны эго көрән оберточный ҡағыҙҙарын төрә башланылар.
  
  
  "Мин, бында ҡулланыл... отель. э. эго ине," - тинем мин.
  
  
  Покачать уның башы. — Бының өсөн Магазин килеп, һай-һай, бармы улай түгел?
  
  
  — Ә бәлки, тирә?
  
  
  Мин уны ҡарап булырға подозрительна. — Беләһеңме түгел, — тине ул. — Мин был тикшерергә тейеш. Касса янына килеп баҫты һәм уның N-3. Зазвонить ике тапҡыр телефон аша бер нисә мгновений, ә һуңынан замолчать. — Яҡшы, — тине ул. Төймәгә басыгыз кәштәләрендә уның аҫтында, стенаның артҡы өлөшө һәм бәләкәй генә һыҙғыра.
  
  
  Мин был баҫҡысҡа тар тишегенән инеп, ах урындағы штабы алып бара. Марна бәләкәй генә баҫҡысҡа ҡабул итеү алып бара. Пластик ултырғыстар һары ике ултырғыс, мәжбүр номер « баренц диңгеҙендәге биләмәләре Сәй» , ултырғыс һәм яҙма потрепанный ҙур. Темноволосый красотки өҫтәл артына ултырып, жевать жвачка. Мин уны ҡарап үҫтереп, аяҡҡа һәм башҡа жевать сатраш яғына туҡтаны. Береһе-уңда нах тағы бер ишек бар. Изге изге. Ул, сәғәткә ҡараны. Сәғәт ун ике булған. Ул, ике ҡуллап ултырғысын һалырға була, һәм бер аҙ алға наклоняется. — Мин долорес менән һөйләшергә теләйем, — тинем мин.
  
  
  Бесстрастный ул бөтөнләй кеше эшләй. Үҙ высвечивать уның шәхес танытмаһы. Ахыр килеп күҙҙәрен уның ҡайһы аңлай, һәм уның кивнуть. "Моғайын, был магазинға сәй нәмә лә белмәйем," - тине ул. «Һинең хәбәрең йәки долорес һиңә кәрәкме?»
  
  
  "Хәбәрҙәр, - тинем мин. Үҙ телефон төймәһенә бер нисә баҫҡандай була уның, ул ҡасан башлай менән банкаға сәй распаковывать. Мин уның трубкаһын һуҙа. Роско унда булған хәбәрҙәрҙе яҙылған таҫма. "Вижу сәғәттәре көнө". Mays һуңынан тағы бер ҡат: «ғәфү итегеҙ, балалар, бер ниндәй ҙә ғәмәле».
  
  
  Ултырғыс һәм уның банка н селл асылды. Фото к компьютер булған һәр картаһын беркетеп өйә. Жириновский Mrs ҡәҙерле ханым. Фрогга булып танылған һәм Ходжсон түгел. Машинистка эштәр булышлыҡ Агнес Фезерстоун Таж, элекке секретары Скотленд-Ихата, сөнки ҡайһы бер документтарҙы, нах улар янында булып, унан урлап булмай. Шулай булғас, уның ҡатнашлығы ниндәй дәлил таба алмай. «Небрежность» уны отставкаға китеүенә сәбәп булды. Әммә ул шик аҫтында. Малай, сәй килтерәләр һәм уны ҡабул итеү үткәрелә тағы, пэм ат булыр, йәш террорсы, психологик һуғыш буйынса белгес. Психотропный препараттар бигерәк тә яҡшы. Тәфтишсе уның төп кан була. Ҡайҙа азияла уларҙың төрҙәре буйынса юғалтыуҙар эго. Тағы рәхмәт эго ах фото архивтары мәғлүмәт яңыртыла. Ниһайәт, мөһим нимә булыуына ҡарамаҫтан, пин сун була. М-2. Икенсе класс үлтерә. Икенсе синыфтан башлауы аңлата алмаҫһығыҙмы, нимә ул насар булды. Был нимә аңлата алмай, бынан тыш, ул уны үлтерер ине. Һәм бөтә феминисткалар улар, хәҙер уның ир-н злиться, ялыу Мао Цзэ дун үҙенә ҡоҙалай. Сунь Пин инәй уҫал булды. Компьютер карта буйынса фекер йөрөткәндә, уның нескәлектәре буйынса белгестәр физик язалау булды.
  
  
  Ут, һыу һәм театр подскакивать телефон шылтырата.
  
  
  Тағы китте инде.
  
  
  Сөнки уның бик ныҡ һуҡты көпшәһе буйлап, ултырғыс затрястись тип, тине һәм, долорес тип теләйем. «Шәхсән Долорес. Һәм тиҙ! Дүрт жевание машинистка тиклем тиҙләтте-дүрт төймәгә басыгыз һәм бер нисә тапҡыр. Приоткрываться нах уң яҡта ишек булмау. «Һезгә түгел, буласаҡ һағынып кайтабыз буйынса, Долорес, — тине ул. Был веб-ҡыҙ панелдәр.
  
  
  Уҡ ҡалҡан юғары бүлгән ҡыҙ ине, ирҙәр менән мешковатый исемләгәндәр, әллә үле кеше менән булған изученный һәм күлдәк.
  
  
  Улар тине. - "Долорес?"
  
  
  Ул тын.
  
  
  «Ҡарайым, — тине ул һәм хис менән ҡолаҡ тапшырғыс пар.
  
  
  — Карте ул, — мин әйтәм.
  
  
  'Oi.' Ул туранан-тура поглядеть саҡ.
  
  
  Роско тине ул ашығыс хәбәрҙәр эму тапшырҙы. План үҙгәрҙе. Тап шуға тиклем беҙ тейәлгән булырға тейеш, уны логово инә арыҫлан кеүек. Был осраҡта фатирын кире ҡайтыр ул, әгәр ул килә. Хәҙер ул макробиотический ресторанға юлландыҡ. Әгәр мин уны осратыу мөмкин түгел ине, уның менән шунда осраша инек ул, икенсе яртыһы булғандыр.
  
  
  Фатир алыу рекордлы ҡыҫҡа ваҡытта ул такси менән ҡайтырһығыҙ. Тап шунда булды. Барыһы да, мин эшләй алам, был көтә. Әгәр ҙә бында булды ул һәм театр түгел, теләһә ҡайҙа булды ул ала ине. Ә ҙур ҡалалары лондон. Ысын паника өсөн сәбәп була алмай. Роско күреп, уны кереткәнсе, ваҡытында уның ҡарары буйынса иҫкәртеү бар. Әгәр хатта иң һуңғы мәле булды был. Шуға ҡарамаҫтан, ул, үҙе тоямы ни деловой. Уны буш фатир буйынса йөрөүен дауам итә. Постучаться в окно мышиное ямғыр. Доноситься көсһөҙ джаз менән түбәндәге урамдар гул. Доноситься машина менән урам иң стон. Ҡайҙа мин пуляларҙың самолеттан да юғарыраҡ. Бесәй дунуть. Тикаль сәғәт.
  
  
  Барыһы ла уның отель емерелгән. Бер сәғәт. Бәлки, ваҡытта өсөн тутатырға. Йәки, бәлки, сөнки, уларҙы сығарған, тауыш түгел шул, уның отель ул ишетмәй. Тағы тауыш, ишекте ингән. Бөтөн, ҡот осҡос ваҡытта, әгәр бер нимә лә булмай, һәм ул шунда уҡ килеп янағандарында ла бөтә.
  
  
  Көн сәғәте, уның номерын йыйҙы. Роско ревматизм, ул минең хәбәрен ала. Мейс гудок һәм һуңынан өс төркөмгә: Сонина, балалар. Элекке бер ғәмәл.
  
  
  Ул көпшә аҫып. Протирать уның күҙҙәренә һәм муйын ышҡығыҙ. Шунда тағы ужалить. Ул тер туҡталды. Минең радар тип иҫкәрттем мин? Ул, диуарға ҡарай. Һуңынан телефонға ҡараны. Трубкаһын күтәрҙе һәм яңынан номер йыя ул.
  
  
  Роско: Заки. Стороженкоға. Беҙ уны табасаҡбыҙ.
  
  
  Би-һәм, би-һәм, би-и Ирина: ғәфү итегеҙ, балалар. Элекке бер ғәмәл.
  
  
  Уң ҡолағыңа ни әйтте, төрөпкә тота.
  
  
  Был уларҙың һүҙе иң булыуын, ул ике тапҡыр ҡулланыла Mays!
  
  
  Һәр сәғәте уның яңы хәбәрҙәр бирә. Әлбиттә, уны, бәлки, бер ни ҙә уйлай алманы күп ине, әммә барыбер ҡамасаулай эму ҡабатлау. Һуңғы бер нисә көн эсендә уның менән килгән һәр сәғәте ниндәйҙер сәйер хәбәргә йәки яңылыҡтар тураһында отчет буласаҡ, тип ауыл ашай. Ә әгәр уның нимә уйлай, ғөмүмән, мөмкин түгел, ул барыбер мэтры уйлайым.
  
  
  Иғтибар менән тыңлап, уны төрөп Уның ҡолаҡ т... йәнә иренде. "Ҡыҙғаныс бала. Элекке бер ғәмәл. Эйе! Уның тауышы! Был эго-һуңғы һүҙ рычание послышаться көсһөҙ. Самолет, ул пуляларҙың. Элек был өндәр булған. Ул бар нәмәнән салыш.
  
  
  Долорес ул шылтыратты. Мин уны раҫланы, тип өс сәғәт дауамында унда бер үк хәбәрҙәр булды. Юҡ, - тине ул, был подозрительный түгел уны табыу. Тик уны уйлап, отель Мэйс пошутить, йәнә һәм йәнә шул уҡ бер хәбәрҙәр ҡулланылған.
  
  
  Эму уның самолеты тураһында һөйләне. Замолчать на мгновение ул. 'Аллаһ ҡөҙрәте.', - тине ул. 'Һин хаҡлы.'
  
  
  Мин Мейс күберәк була. Ҡайҙа булған ул-шунда араһында паника һәм асыла. Злость өсөн, хәүефһеҙлек мауығып тап шулай тип мин, был хәбәрҙе ысын булһа ла иртә юғалта һәм төрҙәре буйынса ниәттәр тураһында ih мейс билдәле. Беҙгә барлыҡ булған өмөттәрең «йондоҙлоҡ бөгөн был эште», послеявляться нигеҙләнгән булыуы Ч-Ли Браун, послеявляться, лаос һәм цзэн клонлау лабораторияһы килтерергә тейеш була. Әгәр инде уға бер аҙым яһалды, һәр өмөтөн юғалтмай. Беҙ ҡасан да ошо атс ояһы табыла. Беҙ бер ваҡытта ла туҡтата алмай ине ih ине. Был язаны миңә аллаһ суҡ, мин улар тире аҫтында менен шөғөлләнә.
  
  
  — Яҡшы, — тине ул. Долорес. «Киләһе ниәттәренән ғибәрәт. Вертолет миңә кәрәк, мин улар алып өлгөрә алмай. Роско өҫтәмә ярҙам күрһәтергә һәм...
  
  
  — Шаяртып һин? — ул мине туҡтатты. «Ҙур лондон офиста ла шулай. Беҙҙең ярҙам өҫтәмә генә юҡ — һәр хәлдә, шулай, ниндәй һезгә кәрәк.
  
  
  — Вертолет?
  
  
  «Был һаман дауам итә».
  
  
  'Яҡшы. Роско әйткән саҡта, бер шеллек өсөн. А. косте һәм, әйтергә эму, уны һаҡ булған өсөн!
  
  
  'Тыңланы. Роско һинең урының түгел, уның тураһында хәстәрлек күрергә булыр ине. Ҡайһы саҡта уның ни педантичный булыуы мөмкин, әммә ул саҡта ла, халыҡ үҙе тормошҡа коралы эго тора. Тормош уны бик ярата.
  
  
  Ул тын. "Өмөт бар."
  
  
  Мин вертолеттың икенсе яртыһынан алып булырға тейеш. Гайдар-parque. Ғәжәпләнеү теләгәндер ҙә, ләкин был минең эшем түгел. Һәр осраҡта, улар был хаҡта бер нисә көн буйына һөйләр инек. Һәм ул һүҙ йәнә заряд Вильгельминаға почистить. Сунь уны кире ҡа тағы бер бомба һәм газ стилет. Бәхетлеләрҙе Пьер, сөнки ысын күңелдән уртаһында.
  
  
  Ямғыр аҫтына сығырға һәм уны плащ кейгән.
  
  
  
  
  16 башлығы
  
  
  
  
  Роско сәғәтенә ҡараны. Ике ун биш буласаҡ. Тағы, әйтергә кәрәк, тип киткән «Фезерстоун» икенсе яртыһында була.
  
  
  Показано артыҡ теләмәй уның заполнят, тирә-яҡ выбегать ресторан, нисек сумасшедший. Шулай булғас, уны түләү, подъезд һәм гәзит уҡып алыу герҙе. Көслө ямғырҙар китте. Шуға күрә кеше, подъезд уҡыу, айырылып булмай. Моғайын, ул үҙе зонт тураһында уйларға оноталар.
  
  
  Ул, тейеш булған, тағы күреп, уның ҡасан барлыҡҡа килеүе бер юл, бер мөйөштә. Ул уны күрмәне лә. Ул нах зонт булып, шор һәм уны тәьмин итергә кәрәк, ул тикшереү сикләнгән.
  
  
  Роско уның менән үҙе урам яғынан яҡынлашып. Бакалейщик mimmo үтә. Башҡа сапожников. Переулок Mimmo. Моғайын, уны ҡайтарып ҡалдырыу Тағы күҙе менән түгел, шуға ла ир-атты күрҙем. Бәлки, был ике ир-егет булды. Ул килә улар. Ул, моғайын, факт була алмай шул иҫкәртеү, ямғыр булыуы яҡшы түгел, тип ир-егеттәр бындай зонт ҡулланып ҡарағыҙ. Көҙән тотоп һалып һәм ҡулында әлегә тиклем эго.
  
  
  Һәр хәлдә, шулай йәһәттән эштәр, шунан үҙен нисек күрһәтә беҙҙе ул.
  
  
  Лизать кис беҙ Роско кәүҙәһе табыла. Переулок була уның. Ҡара ҡулдарымда һаман да ҙур зонт цепляться өсөн Эго, бритва осо торған кеүек киҫкен эму вонзаться доллар булырға ҡуша.
  
  
  
  
  Башлығы 17
  
  
  
  
  Һаҙлыҡлы яланға вертолет ергә килгәндә, йорт километр тирәһе. Fiat ҙур 130 мин көтә. Мин машина асҡысы тапшырып, дөрөҫ йүнәлеш күрһәтеү сил мин һәм минең менән йәнәш. Тамашасылар минең менән бергә водитель. Һуңынан беҙ төрлө яҡтарға таралып бөтә.
  
  
  Ямғыр туҡтап, пейзаж һәм засиять бөтөнләй һары-йәшел төҫтә. Әле картина буйынса констебло менән бер төҫтә. Был ваҡыттарҙа ҡунаҡханала булһаҡ ричард арыҫлан тирәләй коттедждар бер доллар менән пейзаж һәм әкиәттәр ҡуша. Ул, юҡһа, саҡырыуҙар булараҡ универсаль закипать был минең ҡан. Ихлас. Тәре походтары. Фиат sel үҙе ҙур ул, аждаһаны үлтергән өсөн. Минең яңы стилет экскалибур һәм пистолет булған. Тарихы һәм уның тарихының бер өлөшө булып эшләй. Тѳрлѳләре ишеттем инде ул, минең сәләм барлыҡҡа килә. Унда, герой всепобеждающий.
  
  
  Хоҙай. Әммә: ахырҙа ғәмәлдәрегеҙ:
  
  
  Припарка өсөн уны машина сауҡалыҡ, ҙур булмаған юл аша үҫемлектәрҙәге һәм һыуҙағы поместье артҡы өлөшө дауам итә. Был приютта булды, улар ҡуртым өсөн ул үҙе. Өй ҡыйығы һалам менән, ғәжәп атмосфера излучать. Бик тыныс буласаҡ.
  
  
  Артыҡ тыныс.
  
  
  Оглядеться уның. Төп йортта ике бәләкәй генә өй менән йәнәш торғанда, ғәжәп бер төрлө. Яҡынса тиҫтәгә яҡын урынлашҡан төп бинаһын полицей. Ике заколачивать була. Шуныһы ҡыҙыҡ, улар буйынса ниндәй мейс ҡулланыла. Уларға ышанмайынса булмай тиерлек, ул да уны күберәк ҡулланыла.
  
  
  Икенсе йортҡа күсер бара һәм ул башҡа бер ағас. Шулай уҡ был төрө уны алыусы юлдар яҡшыртыласаҡ. Уңыш бик яҡшы булды минең өсөн, дөрөҫ булыр. Шунда машина ҡушыла.
  
  
  Иҫке универсал америка булалыр был. Был 1952 йылда иҫке шевроле псевдодеревянный шарик. Багажник втыкать багаж ҡыйыҡлы булған. Снасть һәм балыҡ.
  
  
  Беҙ ҙә улар ҡайҙа барыу, балыҡҡа ла йөрөй улар. Әммә улар ҡайҙа йыйыны-һөйләп барманы, ә уның тапҡыр ваҡытында килмәү кеүек.
  
  
  Башҡа уның йортона тиклем бара. Дверь заперта була. Ул, бер тәҙрә аша эскә буйынса витражный загляни. Ул, һыуҙы тәҙрәнән потянуться. Уны асыу. Бәлки, бигүк еңел. Вильгельминаға эскә инә һәм уны әҙерләү.
  
  
  Был замешать әгәр ҙә кемдер, башҡа Мейс, проблема бар ине. Бәләкәй саҡта мин ошо иҫке хәрәкәте половица бирә. Минең скрипеть аҫтына инеүе уларҙың. Ләкин әгәр кемдер унда булған, ул өндәшмәй.
  
  
  Ул барыуын дауам итә. Түбәнге ҡатында ике бүлмәне генә булмаһын, улар күренмәй һәм буш, буш күренде. Увешать саф баҡыр һәм көршәк менән Камин, әммә обгорать ултыра.
  
  
  Улар баҫҡысҡа күтәрелде.
  
  
  Һыу бүлмәһе, ванна бүлмәһе.
  
  
  Был эго домк урыны булған. Һаман ятҡан карауат Мейс Магнитофон. Көслө биноклде элекке тәҙрәнән тирә-торт. Сплетение простыняһы карауаттан тора. Бында пирсон мейс һәм сират буйынса йоҡлайҙар. Консерва банкаһы күргәҙмә мөйөштәренең береһе була. Балыҡ еҫе насар һаман да һауала эленеп ҡала.
  
  
  Көрәш эҙе лә булмай.
  
  
  Был яңылыҡтың ниндәй яҡшы аңлатырға мөмкин. Был-уны вазифаһын ҡалдырырға мәжбүр була ih. Әммә был мотлаҡ түгел, тип аңлата улар үле.
  
  
  Ул, биноклдән ҡарай. Уны күреп, Ч-йорто юҡ. Ике ир-егет уның менән һөйләшмәй. Ih уның аяғы күрергә мөмкин, әммә ih кеше булып күренде. Диктофон уны файҙаланыу өсөн тапшырырға хәбәр Долорес. Чайная ул дана был һылыуҡай. сым менән бәйләнештә булды. Һуңынан уны тағы бер ҡат тәҙрәләрен һәм вылезать аҫҡа төшөп ҡала.
  
  
  Моросить һауа торошо. Ул, үҙен деловой тоя. Ул, уйлап, был көндәр. Тик тағы, ул, уйлап, был мөмкин тип иҫкәртте.
  
  
  Ул икенсе йортҡа йүнәлдек. Йәғни, ул бары лизать төп бинаһы булған. Таҡта, ишек булып индерелгән булһаларҙа, ҡоҫтора. Ишекте асыу, ҡыҫыу һәм уны Вильгельминаға.
  
  
  Икән, тип күрҙем мин унда, минең ашҡаҙан ҡыҫылырға мәжбүр.
  
  
  Ҡайҙа ҡ булды. Ташланған иҙәнле иҫке ағас сәскәһе булған һәм уның үлеме непристойный ҡыҙармаһын. Половица застыть улар араһында йөй. Эй аҡ кизе-мамыҡ мебель перемазывать була. Раздавить AX наручный сәғәт ята. 38 Пистолет-ҡан ятҡан көндәренең береһендә бөтә калибрлы ax, ултырғыс он һибелгәндәй булды. Һәм балта, ҡыҙыл төҫтәргә буялған, камин янында ята.
  
  
  Камин.
  
  
  Ул һаман яна. Йылы бирелмәгән әле. Рәшәткә буйында йылы көл өйөмдәре ята. Был мөйөш, усаҡ янында, ят ҡулдарҙа.... Ул бик сәйер тауыш ишетә, ә һуңынан аңланым, был тәртипһеҙлекте үҙ рвота тип өҫтәне.
  
  
  Мин аш-һыу кранын асыу менән барһа, кран һәм һуңынан һалҡын һыу аҫтында йөҙөр просовывать плеснуть запястье. Защипать минең ҡолағымда. Уны һүндереү краны. Мин күренде, мин ни ишетәм. Ағас иҙән скрипт.
  
  
  
  
  18 башлығы
  
  
  
  
  Тағы һуңынан мин һөйләнемме, әммә хәҙер һәм мин әйтергә мөмкин. Дөрөҫ тәртиптә.
  
  
  Роско уны ла күргән. Әммә ҡарана-ҡарана түгел. Ул белә, ул унда. Минең менән бергә. Ресторан. Ул фезерстоун йәмғиәте инәсәк, тип планлаштырыла һәм, 14:30. Улар ынйы булып нах ниточкой муйын, баш ҡала урамдары һөйләшеү трубкаһы аша биш метр радиуста нах һәләтле теләһә ниндәй тапшырҙы. Шул сумкаһында диктофон алырға иң нах булып ҡала, уны ҡулланыр алдынан уларҙы.
  
  
  Тағы үҙен яҡшы хис итә.
  
  
  Администраторы күреп, раздраженно ни, тип, тағы бик иртә килә. Урындағы көтөүселәр аттарҙың икенсе ҡаттағы бүлмәгә пэм шул уҡ үткәреләсәк, һәм был кисә, тәҡдим һәм эй, тағы бер сынаяҡ сәй. Ул уны ҡалдырып, уларҙы өйрәнеү өсөн уҡ журнал.
  
  
  Был юлы Тағы сәй эсеп алырбыҙ. Дәрсен еҫе сығып тора һәйбәт. Ул бармаҡтарыма шыйыҡ була һәм уның слизнуть окунать. Сөнки минең химия буйынса биш ҡыҙҙы алыу еңел түгел. — Сәй, — прошептать һәм уның ынйыһы «Sonny», — метаквалон тулыландыра. Унда йөҙҙән миллиграмға яҡын иҫәпләнә. Һеҙ был дарыу бирә, тип атап, улар «һәйбәт әҙерләй». Бер яҡтан, сонливость хистәр, хистәр, башҡалар менән приподнятость. Килә, үҙе һуға, йәғни һеҙ ике ысул менән уны үлтерә алам. Үҙенең дарыуҙар, препараттар булмау йәки был. Абстиненция эпилепсия менән оҡшаш билдәләре симптомы — нисә көн өйәнәге, ул коллапс мөмкин тамамлана: үлем. Был кешене бында белмәйҙәр, - тип уларса эшләне. Был миллиграмм йөҙҙән етерлек булһа, һеҙҙең өсөн башын һүтеп. Һәр хәлдә, етәр, уйларға мәжбүр итһәгеҙ, һеҙҙең тирәләй мирт үле тип инәйҙе күтәреп.
  
  
  Тап ошо көршәк эсендә булған бер сынаяҡ выливать тирә-ля. Әгәр был түгел буласаҡ тейеш ине лиан ерендә укоренять итеп, уның дорваться ине, моғайын.
  
  
  На цыпочки ҡабат коридорға сыҡты ул, туҡтатып булмай һәм ул тағы бер ҡат некого. Өҫкө ҡаттан баҫҡыс буйлап күтәрелә ул. Был бинала ике көн бүлмә а өлөшө алып бара. Был бер бүлмәнән тирә-яҡ, алиса ҡарай. Тәҙрә күрһәтергә тырышалар һәм уның күҙҙәре ябылғас, ул унда эй күрһәтә. Мин йорто алдында торғанда, уның уң нах була. Тимәк, был ишек һул яҡта булырға тейеш.
  
  
  Постучать уның ишек.
  
  
  Алиса насар абсурд тауыш: «Инә».
  
  
  Зәңгәр ебәк пижамала Фезерстоун булып ятҡан карауат Элис, ебәккә һүрәт менән набивной биш мендәр араһына йәшерә. Элис Фезерстоун бигүк һау-сәләмәт күренә. Уның маңлайына нах бисеринка банк, кескенә сығыш яһаны, уның көнсығыш һәм елпеүес обмахиваться. Сед дымлы сәстәренән н мелировать затылок ул ята, ә уның уколы зрачок онтаҡ тиклем күҙе теркәүсе. Тағы буйынса алиса мөғжизә илендә королева ул марна хәтерләтә.
  
  
  Элис наркотик Фезерстоун өҙөклөктәр булған. Тау һәм был эште күпкә еңеләйтә. Эй, логик аҡлау тураһында бөтөнләй хәстәрлек күрергә кәрәк булып яңғырай. Логика Элис йыраҡ булһа, был мәл. Ҡайҙа булған ул-сик буйы зонаһы булған, унда берҙән-бер тәҡдим — бред, ә логика буталсыҡ тыуҙыра.
  
  
  Тымыҡ тауышын уның һөйләй башланы. Буйынса ниндәй ҙә булһа сәбәп уйлай ул, - тип, эй, алты йыл, ә Тау — әсә ee. Ысынлап та, наркотик, сөнки ул һеҙҙең уйланырға мәжбүр итә ала. Күп гашиш та һәләтле була инде, әммә улар, штучка, ул глотать, йәки нюхать ванунуға, яҡшы эштәр генә ҡаҡлыҡҡан. Тик, бәлки, был ябай камуфляж «әсә һөйләү үҙебеҙҙең» ҡыңғырау шылтыратыусы ла. Һәр хәлдә, әсәйем менән уйнай тағы ла ҡалышмай.
  
  
  Отель әсәһе тураһында бөтәһе белеп янығыҙ. Шулай ышанып Ғинуарҙа әсәһе лә, атаһы кеүек ышанам. Алиса әйтергә, тип, үҙен шулай эшләне лә.
  
  
  Эҙәрләнә ажар янымда булды. Әммә Ян үҙгәрә. Алиса ни ҙә белмәй. Мәҫәлән, уны тоймай ғыналыр. Алиса яратыуын тоя. Сысҡан, тағы һәйбәтерәк булыр плюшевый нах тоҫмаллап була. Был Мода түгел отель күреп тора түгелме?
  
  
  Һуңыраҡ, арыным, - тине. Ә ошо уҡ Ян нисек?
  
  
  Ярай, яҡынса биш йыл элек үлгән атай кәңәше буйынса, Ян идаралығы үҙ өҫтөнә ала. Ике йыл элек барыһыла яҡшы тиклем бара. Һуңынан ул иҫке һәм яңы хеҙмәтләндереү персоналы тәғәйенләнгән бөтә был эштән ҡыуалар. Эҙәрләнә ла улар, - тине ул. Алиса әммә улар бик оҡшаны... уҡ бөтә алмай. Әлбиттә, яңы түгел. Пэм Атты, Контакты. Ә һуңынан четверняшка.
  
  
  Четверняшка?
  
  
  Был дүрт йәш кеше, ул бер береһенә оҡшай бара. Ih һүҙ булып, улар тирәһендә бер генә һунарға киткән. Юҡ, мөмкин түгел. Һунарға түгел, уны ул... разнять Алиса илай башланы. Бәлки, ул уны разнять йыйылды.
  
  
  Тағы, тип әйтә ee әсәһе яҡлап. Алиса илай башланы. Ул йырлай башланы. Тау күтәреп күҙҙәренә ҡараны һәм сәғәт. Ике ун биш буласаҡ. Эй, тиҙерәк ҡайтырға кәрәк булыр, әлегә уны көтөү залында көтәләр. Әммә шул четверняшка әйтерһең? Элис тип әйтеү ҙә тағы? Алиса кивнуть. Ул хихикнуть. Өс ағаһы була, ағаһы һәм был тройняшка. Четверняшка һәм ошо уларға оҡшамай. Килеп сығыу, юҡ... семерняшка йәки улар? Алиса хихикать дауам ғына. Башта тройня. Һуңынан Алиса хихикать четверня... ғына дауам итә. Шунда уҡ булған Чэнь-Хун Ло бармы, ҡайҙа булған-ирландия була. Исландияла йй. Йәки унда-тағы шул. Ә пэр тағы бармы-булырмы, летчик. Алиса замахать руками. Улар америкала булған. Ә аҙаҡ бар, аҙаҡ бар, — Алиса бармаҡ менән һанарлыҡ, — Доупи, Мәктәпкәсә һәм Шизь. Ул хихикнуть. Әммә улар бер нисә аҙна үтә. Америкала улар пэм барҙым ат менән. Тылсымсы менән осрашыу өсөн. Юҡ, бының өсөн пресвитер менән осрашты. Журналистар менән һөйләшеү өсөн. Стоматологка барған өсөн. Улар әҙерләгән. Таҙа, саф. Ярай, уның лә хәтерҙә.
  
  
  Тағы уйландым. Сөнки улар бер нисә аҙна китте. Президент... т! Был шулай булырға тейеш. Уның ҡаршыһына бара улар.
  
  
  Ике минут өсөнсө булды. Алиса тағы ҡулын ҡыҫыу. — Бөтә был ағай, һине ул беләме? улар һорай.
  
  
  'Oi. юҡ, — тине Алиса. 'Күп булыр әле. Бик ҙур был ғаиләнең. Әммә башҡа әллә ҡайҙа китте. Алиса мыча туҡталды.
  
  
  - Һиңә ышаныр? - тағы ҡәтғи һорайым. «Һин ожмахҡа эләгә алмай, әгәр джен була».
  
  
  Элис айыҡ күренә. «Һәр хәлдә, шулай ти Янымда. Уның һөйләүенсә, был ниндәй ҡала-өйҙән ҡыуып сығаралар һәм шул ваҡытта беҙ ih ҡалырға тейеш. Шуға күрә, ҡасан Пэм Аттар, икенсеһе китә, бында килгән яңы. Ох, намыҫлы, әсәй. Бынан тыш, тине ул.' Алиса iso намыҫлы бөтә көсөнә тырыша.
  
  
  Тағы баҫты. — Ярай, ярай тип, ҡәҙерле, — тине ул. - Хәҙер миндә лә барҙыр, ә һине яҡшы ҡыҙ, һәм... - ул, әйтергә маташты тип уйлайым да буйынса-матерински, - кешью послушно хәҙер үҙеңде ашайым, һәм тиҙҙән уны тағы бер ҡат һинең менән була. Тап үҙе артынан ишекте ябып тын һәм тәрән. «Һин быны ишетеп, һөйөклө», - тине ул үҙ беләҙек. «Америкала бер генә була әле. Һәм был летчик. Күрәһең, вертолет пилоты. Ә мөмкин булһа, уның менән бергә шул убиваться сенатор, ул уны үлтерҙе. Унан пауза яһала, һуңынан алмаһа ла өҫтәне: — һин Һәм тел түгел, бында уның өсөн барған. һа-һа.
  
  
  Ул баҫҡыстан төшөү менән йылмая. Баҫҡыс аҫтында, өҫкә юлын, төш аттан һәм pin пэм була. Ул асыулы күренә. Бик уҫал.
  
  
  Энәһе менән инъекция өсөн пэм kona подкожный ҡулына ала.
  
  
  Бөтә, тип әйтә алам тағы ла: «Эйе. Ғилми-нәшриәт.'
  
  
  
  
  19 башлығы
  
  
  
  
  Вооружении көнө бөтә тормошон хәшәрәткә тырыша әгәр һеҙ ҡаршы, был хәшәрәт көнө етте.
  
  
  Ул ҡабырсаҡ пистолет менән йәнәш ҡуйып, иҙән һәм мин скрипт уны һыуға сумырға мәжбүр. Уның төбөндә. Бүлмә буйлап бысаҡ менән ташлана, минең ҡулынан ҡабырсаҡҡа пришпиливать, яңы коллекция күбәләктәр кеүек булған.
  
  
  «Яҡшы, Карте. Яй ғына бороп».
  
  
  Өс ih була. Был түгел, «уларға», тип уны көтәләр. Өс урындағы иванов кеүек күренә улар. Супер денди. Йәш булған һәм ун йыл шведтар Ih стрижка ih, кейем менән түгел, ә хәҙерге накачивать вязаться вполне. Миңә улар менән ҡорал янында наготове. Һатылмауын алда.
  
  
  — Ҡулы менән башы зыңҡып, — тине ул.
  
  
  Өҫтән ҡарау, уны эго донизу. Берҙән-бер әйбер булмаһа яҡшы костюм nen эго. «Отель ҡулын күтәрә ине ул, — мин әйтәм, — әммә мин техник проблемалары». Ул бысаҡ күрһәтеп, ҡыҫылһа һыуҙы һаман да минең ҡулымда.
  
  
  Бер ҡарағас үҙе тирәләй уның юлдашы. — Джайлз, — тине ул. Зинһар, билдәләү, сэр. Миңә бысаҡ һәм Джайлз тура килде выдать. Пузыриться минең ҡан. Мин Джайлз обыскивать. Стилет таба ул, ләкин газға жесткосы яҡынлаша. Улар, моғайын, бер тәмен эго.
  
  
  Джайлз йылмая. Бик ышаныслы. — Яҡшы, босса. Таҙа уның.
  
  
  «Шул саҡта һеҙҙең менән Робби йорто эго ала».
  
  
  Мин робби өсөн ҡулына алыуын һәм Джайлз, пистолет һәм парҙар менән, минең умыртҡа ҡыҫылһа, эйәр мин йортта булырмын.
  
  
  Был бер ниндәй ҙә шик юҡ. Тирә-яҡ яҡшы көн килеп улар беҙҙең убийца. Бангел, Ҡарабалыҡ Цзин, һәм был әҙәплелек ә хәҙер, ысынлап та, үҙеңде уҙып тағы пар. Vin күп булды хем-йәғни башҡа. Ул ҡасан ҡушыла уны бүлмә булды, һәм уны мин ҡаршыма килгәндәрҙе рявкнуть убийственный ҡараш подонок: «эго Ултырта». Мин уларҙы этәрә ултырғы килә. Һәм мин уның өсөн һәр яурынына баҫып ала: ул сель. Винг кивнуть. Sel да баш злодей. Башҡа китапханаларҙа булып, семәрләп ағас панелдәрҙән. Шундай ҙур булғаны ғына түгел, уның кеүек Нассау. Һәм тәҙрә асыу. Бынан тыш, Ч-бармы бында ла шулай булды.
  
  
  Винг бүлмә аша үтә; тау кеүек хәрәкәт, тәмәке теребить ҡул трехпалый. Бәхетле саҡтар иҫкә ашыу уның. — Беҙ һине бик тама, Карте, — тине ул ниһайәт. Боҙ һәм юғары тауыш менән Эго. — Бынан тыш, иҫәр булып һәр саҡ һин.
  
  
  Мин намыҫлы яуап бирелгән был йыйын. Барыһы да, мин эшләй, был ҡаш күтәрелде. Бынан тыш, ниндәй ҙә булһа фил, - тине ул миңә ҡамасау түгел, мин иҫәр булыр.
  
  
  «Һин уйлама, беҙ һине дуҫым тип, бәләкәй генә өй эсендә шул күҙәтеп, ниһайәт, беҙ һинең өсөн һаҡлай алмаған». Ул йылмая. Һәр осраҡта, сморщивать уның ирендәре. — Нисек барыһы ла киреһенсә... делле иң тапҡыр булды. Һеҙ беҙгә ҡаршы дуҫ күҙ һалып, беҙ белмәгән, беҙ һеҙ был һыу килтерә. Һәр хәлдә, сәфәренән беҙ һине әҙер була.
  
  
  Хоҡуғы бар уға. Иҫәр ине ул. Ул эләгә ловушку ih асыҡ күҙ менән. Әммә икенсе яҡтан, АХ беләм, ул унда. Һәм Винь Буйынса яҡшы белә инем, улар белә ул... улар ултырғыстарға баҫып. Улар йәшникте асып. «Был осраҡта, әгәр һеҙ уйлайһы, был ярҙамды һеҙ, һеҙ дуҫтарым...» аудиокассета һуҙыу ҙур булмаған уның. — Агент һуңғы беҙ һеҙҙең хәбәр итеүегеҙ һорала мейс. Косте ғәҙел, уның өс яһаны. Отель беҙ бындай хәбәрҙең ҡабатланыуы түгел, ул бында ҡала ине әүрәтә — әүрәтә ул һеҙ. Ул портатив булмаған диктофон кассетаһын ҡуйҙы. «Ул ваҡытта, хәбәрен башланы өсөнсө ҡабатлана кеүек, бында ла беҙ». Миңә уны тағы бер ҡат бороп. «Мин уйлайым, һеҙ рәсми изгеләндереү ишетеү ҡыҙыҡлы булыр, сөнки бөгөн бында буласаҡ».
  
  
  Ул төймәгә баҫты, үҙе үлгәндән һуң башланған һәм доклад Мейс.
  
  
  — Ғәфү итегеҙ, мин балыҡ тоторға барам. Ризыҡ ашай алмай. Избалованный правитель тағы бутҡа тәмле. Распробовать тиҙ, тиҙ борсоулы. Ах.'
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул уйлай, тип Мейс яңылышмай, ләкин тиҙ доға ҡылып, мин уны ғәфү итер, уларға ҡушылып беҙ был ваҡытта ҡайҙа томан ине.
  
  
  Мейс юлдан тайпыла алмайбыҙ. Ярай.
  
  
  Ябай ябыу — «стальные хәбәрҙәре».
  
  
  «Программаһы» тигәнде аңлата, тип хәбәр кодты залында булды. Хәбәре ябай кодты тиҙ өсөн тапшырылды. Һәр ваҡыт беренсе һүҙҙе алыу менән бер рәттән, киләһе дүртенсе прописка кәрәк. Ул ултырған. Мейс хәбәре беҙҙең өсөн булды: «ғәфү итегеҙ. Eda табити. Тиҙ арала!'
  
  
  Подкрепление килә шул мәл, ҡасан булһа оркестр уйнай. Йәки балалар баҡсаһы юҡ. Улар сәғәттәр буйы уйлау ярҙам итә ала.
  
  
  Баш злодей ҡанаттарымды бороп ҡарай. — Корнелиус, — тине ул. «Хәҙер был таҫмаһы».
  
  
  Кассета һәм корнелиус бүлмәһе аша сыға ала.
  
  
  — Ә хәҙер, хәҙер... Карте, сөнки беҙ ҡасан һине ярҙамы, позвать... хеҙмәттәр күрһәтеү уны һин че-ли, — тине ул. Джайлз.
  
  
  Джайлз китте. 'Яҡшы. Беҙ һеҙҙе ҡунаҡханаға делле тураһында беләһегеҙме?
  
  
  Арсенал үҙе бөтә смешок гримаса һәм уны һиҙмәй, ревматизм, кереткәнсе таба. — Һеҙ отельдә, белгәс, унан штаб, шулай бармы? Һәм хәҙер, — тине ул, ҡасан һәм Джайлз Ч-ли бүлмәһенә ингәс, — һәм беҙ ответ тап һеҙҙе ебәрҙеләр.
  
  
  Ул, ч ҡарай-бармы.
  
  
  Наименее nen мин ҡыҙыҡ күренеп ҡала, ҡулына энә шулай булғас подкожный инъекциялар өсөн был эго.
  
  
  Ваҡыт берәй нәмә лә һынап ҡарарға булып, ул уңышһыҙ булыуын тағы бер тапҡыр эму вцепляться тороға тырышам, ләкин мин арттырырмын һәм джайлз робби. Мин элек отшвыривать барып ултырҙы. Һөжүм яңаҡлы, ул минең тешкә пломба будто бөтә тирә-яҡ ҡыуа. Мин шарап һәм килеп һуҡты. Барыһы ла бик тиҙ үтә. Робби Джайлз һәм мин тотҡан. Ч-закаталы ең мин бармам. Ул, тегенселәр алына, бер ни ҙә эшләй алмай. Минең ҡулды тиҙ хәрәкәт бер энәһенән төшөп ҡалған.
  
  
  Сөнки бер нисә минуттан тотам мин уларҙы. Секунд үтеү мөмкин буласаҡ. Йәки сәғәт. Һис бер нәмә лә күберәк белә ул. Һәм Корнелиус ҡайта, тип әйтә кассета таҫмалары өҙөп була. Ул, тип әйтеп үкенәм. Выругаться vin булырға теләгән һәм, елем, уны төҙәтеү өсөн. Ул Корнелиус бороу өсөн, һәм әйтте: «упсала Собачья. Мудак.' Покраснеть ә һуңынан кешенең эгоһын. Ҡыҙыл роза. Таждарын асып, иҙән һәм бер-бер артлы төшә. Мин уны яратам, мин уны яратам...
  
  
  — Капулетти, — тине Джайлз. Ул көлөп. Һыу ҡуңыҙҙары вылезать rta iso йыуан. Эго уның ҡулын ситкә этәргән тырыша. Маҡсатыбыҙ-аҡыллы булып ҡала.
  
  
  Был уйында еңелеү була.
  
  
  Мин ауыҙ кибеп бөтә. Улар баҫырға тырыша. Ләкин ул, күрәһең, күп түгел, беләһеңме, нисек был яһай. Ул, үҙенә балет тапочкаларына ҡарай. Бер-ике биноклдән аҙағында өсөн дөрөҫ түгел. Алыҫ улар. Әммә ҡаптырма. Был матур булды. Алтын булған улар. Светящ улар.
  
  
  
  
  20 башлығы
  
  
  
  
  Даими киләһе осорға булалар кошмар. Мин хәтерләйем, күпме сәғәт йәки был көн дауам итә. Төн ҡасан һәм нисек тә күберәк араһында айырма ниндәй булғандыр, һәм төш араһында бодрствование. Преследовать монстр һеҙ төшөнмәй ҡай саҡ. Һеҙҙе бөтөн халыҡ өҫтөнән көлөп. Рвотный пен һәм тротуар трескаться извергаться. Ләкин һуңынан һине күҙен асып, карауаттан башы үҙеңдән һәм танышымды йәнә күрҙем укрыться һаплы, задернуть штора, күлдәк, төн үткәнсе ул һине иҙәнгә ташланы. Һеҙ үҙегеҙгә үҙегеҙ аяҡ үлсәп здравие, тормош контраст тынысландыра.
  
  
  Минең өсөн генә түгел, ысынбарлыҡта булмай.
  
  
  Ҡасан уның күҙҙәрен асып, уны башҡа күреү монстр. Көҙгөлө кеше көлә. Алыштырылғанлыҡтан төрө. Үҙгәрер, киң, форма һәм төҫтәр алмашына яй ғаләм хәрәкәтенә ҡушыла. Мифик зат һәм ваҡиға булды. Тағы төштәргә ҡайта минең дауам итә. Йәшел сәсе Ee. Ҡырағай Ee күҙҙәре. Бер мәл мин уның ҡулын ҡыҫыу, шуға күрә ҡ потечь. Бер мәл ул тота, уның ҡулынан килә, ул илап бер һәм мәңгелек.
  
  
  Йоҡо яй үтә. Испуга кәм булған. Минең буш аҡ экранда бер маҡсатҡа әүерелде. Һүрәт тора. Башҡа фекерҙә. Бер уйлап күҙҙәрен аса һәм уның «самолет». Ул самолетта булған. Был һүҙҙәремде мин кире үҙем тәрән үҙләштерергә тырыша тынғыһыҙ төш эләктереп ебәрә.
  
  
  Уның машинаһы була. Машина тәҙрәһенән ҡарап ҡалды уны. Ул йәнә күҙҙәрен йомоп.
  
  
  Ҡасан уны яңынан ҡарап, шундай уҡ күренеш булды. Зәңгәр күккә уҡ булып. Йәшел үлән булһа тағы. Тыштан түгел, автобусҡа ла төҫөн үҙгәртте һәм формаларын үҙгәртеү. Бер нисә әйләнеш яһарға тура мәғәнәлә була. Әммә мин күрә алмам, тип. Был артығы булмаһа, был иероглифтар була. Ул вздрагивать. Ни эшләп мин улар менән беҙ инек, беҙ инек, ниндәй наркотик биреп, мин уҡый алмам!
  
  
  Ул, һаҡ һәм башҡа яҡтарға ҡарап, күҙҙәре менән полуоткрытый, машина оглядывать. Наручник уның рискованный кем булып һыу-уң яҡтан мин булды. Был уны тойорға. Әммә әлегә уны эго яғына ҡарарға йыйына. Отель түгел, уның өсөн уларҙы яҡшы беләм, сөнки мин проснулся инде.
  
  
  Лимузин машинаһы була. Алдар менән һоро күҙҙәрен йәшереп занавеска тамашасылар ауыр булды. Беҙ түгел, өндәрҙе, өндәр һәм башҡа юлдар двигателдәр тауышлы. Кем минең менән йәнәш ултырып, бодливая була. Уңға ҡарап һәм уны яйға компанияһы үҙ ҡарашы прищуривать башы эйелде. Ғөмүмән, мин булырмын һаҡ булырға кәрәк. Ул йоҡлай. Буйлы, ирҙәре жилистый. Минеңсә, вьетнамец. Ассистент врачың больничный йә аҡ елән. Юҡ. Күрәһең, был ябай сираттағы агент КАНДРЫ, наряжать, доктор өсөн уйнай.
  
  
  Ул ишеккә ҡарап. Ябылған. Estestvenno өсөн.
  
  
  Ул тағы ла тәҙрәгә ҡараныҡ. Автобус беҙҙе алда була әле. Бәлки, ул һаман да уҡыным, ләкин, йәғни, был автобус яҙылған, неразборчивый була. Ул көнсығыш хәрефе яҙылыуы.
  
  
  Беҙ күпер өҫтөндә тәжриәбәһе. Ололарға велосипедта һәм башҡа транспорт сараһына юл бирергә. Башҡа бер генә машина була. Тағы ла бер лимузин. Беҙ уны артта бара.
  
  
  Тәҙрәнән тышҡа уны тағы бер ҡат. Мин дә беләм, шул тиклем оҙаҡ әнисә. Киләһе мин ни күрәм, урамда булып ҡалған. Ығы трамвай, велосипед кеше. Ҡайҙа йәшел һалам эшләпә һәм формаһы һәм воловий кешене арбарлыҡ. Ул уңда үҙенең тәҙрәнән ҡарап тора mimmo һаҡсылар йоҡлар. Мәскәү ҡапҡалары күреү ул". Был барыһы өсөн ҡапҡа. Ул ҡайҙан белә ала? Был-кире ҡайта икән. Ҡабат уны үҙе тәҙрәнән ҡарай. Отель ҡаршыһында, бина ҡыйыҡ яһала, йәғни уны күрмәй, тип теләйем. 40 квадрат метр майҙанда бик ҙур төҫлө портреты хо ши мин була.
  
  
  Вьетнам ғына дәүләт банк бинаһын ҡараны. Ханой ҡалаһында булды. Вода в ответ ханой мин Vin.
  
  
  Оглядеться ул икеләтелгән менән ҡыҙыҡһынды. Уны күрҙе лә, һигеҙ йыл Ханой. Һуғыш тураһында һөйләгәндәрен бер нисә бина, шулай булыу зыян түгел, әммә бөйөк wouldnt.
  
  
  Матур Ханой ҡала.
  
  
  Денис оҙон ҡала байраҡ, француз колониаль һәм унда иҫке йорт ағарыуы шунда. Будда һәйкәле, ҡытай ғибәҙәтханалары. Ҡыҙыл йылғаһы таҙа һәм үтә күренә, һәм уның буйынса джонка күк ярына лениво елдереп & nb. Ғәжәп, әммә лозунг антиамериканский билборд юҡ. Бер ниндәй ҙә билдәләре нәфрәт. Был кеше нәфрәт түгел.
  
  
  Был һуғышҡа мөнәсәбәт дөрөҫ түгел. Һеҙ нәфрәт, ә һуңынан шундалыр тип уйлайым, сөнки һеҙҙән башҡа күралмай. Бер әйберләр, улар тураһында уйларға кәрәк. Әммә, беренсенән, уның яҡшы уйларға мөмкин түгел. Икенсенән, уның агенттары AX. Йәғни улар өсөн түгел, уйларға ла. Әммә ih һуғышҡа әҙерләнә.
  
  
  Лизать лимузин подъезжать ситтәге башҡа юлдар була. Заглянуть уны эскә мельком. Шторка артҡы быяла булған. Әммә алда Ч-ли водитель янында ултырған. Ч-ли һәм күрмәгәндәрҙе мин күргәнем, мин йоҡлап түгел. Водитель уны этәрәм, ул гудок баҫа.
  
  
  Минең табип просыпается. Шаҡ ҡатырғыс уны ташланым уны, ҡурҡытылған ҡараш ниндәй булырға тейеш, уның һуңғы бер нисә көн була. — Регби, — тинем мин. "Иң яҡшы туп..."
  
  
  Ул көлөп. — Ниндәй мәғәнәлә. Карте. Егерме дүрт сәғәт һеҙ ошо дарыуҙы ҡабул итмәй инде. Эффект тамамланды. Һин инде рәттән бөтә просыпать. Н ә был-бер ниндәй ҙә ярҙамсы булып 2 эффекты».
  
  
  Оценивающе мин ҡараным уны. «Иң яҡшы тырыша».
  
  
  Ул булмаһа, ни эшләгәнен аллаһ белеп, американдар. Һәр хәлдә, ул һөйләр, береһе булараҡ, тирә-американ. Әммә башҡа? Әллә дошманмы?
  
  
  "... Шул тиклем оҙаҡ булараҡ, уның елкән аҫтында булған?"
  
  
  — А, — тине ул. «Был-йәшерен мәғлүмәт. Шулай тине... шаҡтай оҙаҡ, һеҙҙең өсөн бында килтерә. Һәм дә һораным мин, ҡайҙа ул «бында».
  
  
  — Ханой, — тинем мин.
  
  
  Эго дуҫтарса юҡҡа әйтмәйҙәр. Онт күҙең Эго. Ул төймәгә баҫты, тәҙрәнән төшкән һәм тамашасылар өсөн а. — Владимир Винг, — тине ул. «Һинең просыпается тотҡоно».
  
  
  Занавеска шылдырылған. Vin Буйынса яҫы йөҙө барлыҡҡа килә, рамаҙан тәҙрә янында муйындан сөннәт. Башбаштаҡлыҡ уны марионетка булмаҫҡа оҡшай. Һәм мин уны зарычать ҡарай.
  
  
  «Күрәһең, уны уйлайым, сөнки беҙ-Ханой».
  
  
  — Ах, — тине Винг. Һуңынан ул кивнуть. — Эйе, Hanoi. Был һеҙҙең күрәм унда? Ул һоро бина бер төркөм күрһәтә. «Беҙ Ли Де».
  
  
  Мин француз төрмәгә тырыша. Шулай уҡ Хилтон хана исеме аҫтында билдәле. Урын, унда беҙҙең хәрби әсирҙәрҙе тотҡан.
  
  
  — Һис шикһеҙ, был урын тарихы тураһында һеҙҙе ишетеп, — тине ул. — Әммә һеҙ табып, төрмәгә, беҙ һеҙҙең ебәреүе була, бөтөнләй башҡа бик.... Хәйер, ул сәбәп түгел, күреп, һеҙ белергә тейеш ни өсөн, ҡайҙа ул залға. Уның төймәһенә баҫып, яңынан ябыла һәм штора, мин загораживать күҙәтеү.
  
  
  — Доктор Куой? Тимәк, был ысын табип булыр. — Беҙҙең өсөн мистер Карте иҫәүән, алйот wouldnt түгел. Һорауҙы ла яҡшы, барыбер уны үҙ йүнәлешен һәм ваҡытын иҫәпләп сығара ала. Ул кире ҡайтыу тип түгел, әммә мөмкин уйларға... шулай була ул, тағы бер укол».
  
  
  Был һүҙҙәрҙе мин ҡулыма задрожать. Дрожь итәғәт уны туҡтата алмай. Минең эсәктәр тошнота хискә беҙ. Мине иҫкә алмай, үҙе өсөн бындай препараттар хистәр тыуҙыра. Әммә, бәлки, быны үҙе минең тәнемдә. Һәм мин ҡарап тағы йылмая Куой. Эго хис өҫтөнлөгөн тергеҙеү. — Тулҡынланыу түгел, владимир Карте. Был укол ғына һин йоҡлатып. Юҡ, насар төш күберәк була. Ҡот осҡос нәмә. Беҙ теләйбеҙ һеҙгә өсөн яңы булған, тип ромашка, беҙ шунда ғына барған кеүек.
  
  
  Мин ҙур булмаған һайлау булды. Ғайса ҡәһәр һуҡҡан.
  
  
  Тағы бер укол.
  
  
  Сүл тағы.
  
  
  
  
  21 башлығы
  
  
  
  
  Ул ҡасан просыпается, ҡараңғы була. Ята ул,-тип йомшаҡ. Витек еҫе тулған һауаға. Послышаться көсһөҙ, тынысландыра гул. Ул рефлекторный, сәғәтенә ҡарап. Әлбиттә, мин күберәк сәғәт алырға түгел ине. Мин уларҙы алып давной ih-күптән. Анестезия ҡасан подействовать.
  
  
  Гер уға ориентирлана. Унда иҙәндә ятҡан була йомшаҡ матрас, мамыҡтар ябынған простыня. Эңер һуңғы бүлмәне яҡтыртып, йондоҙ һәм иртә, вентиляция тишектәре аша балҡып. Ветерок була. Был тауыш менән үҙебеҙ килтерҙек.
  
  
  Тауышы түгел ине был. Был йыр. Саф ирҙәр йөҙ түбән тауыш ҡатнашмаһа, бер тәҡдименә ҡушылып: «Да Хаҡта; тураһында Тао.
  
  
  Ҙур бүлмә булыр. Йорттоң Скудно, әммә уңайлы. Лампа йыйҙы. Ултырғыстар юҡ, иҙәнгә һибелә, тик мендәр өйөмөнә була; иҙәндә ҡаплап циновка туҡылған. Яҫтыҡ менән матрас тороусы тағын башҡа бер бүлмәнән тағы бер аҙағына етте.
  
  
  Әммә юҡ. Был мендәрле лә булдым. Тап шунда ята.
  
  
  Ул хәрәкәт. Ул һаман да йоҡлай. Снотворный һаман йәки уның йоғонтоһо аҫтында була.
  
  
  Һәм уны икенсе бүлмәгә үткәрел еүенән тора. Мин һаман да потрясти. Ул уның яурынына ҡағылды. Хәҙер ул булмаясаҡ. — Тағы?
  
  
  Застонать уны, йөҙөн бора һәм матрас в утыкаться.
  
  
  — Тап, — уны ҡабатлай. Уның башы заматывать бешә. — Юҡ, юҡ, зинһар, — тине ул.
  
  
  Элек ул уның яурынына алға һәм потрясти. «Тау». Уның күҙҙәре асылды. шунда, ҡапыл. Киң открытыла. Мин уны ҡарарға ғына килгән. Беҙ һулаған, беҙҙең реакцияны, беҙҙең белеште.
  
  
  Ee ҡараш булыуы борсой. Ниһайәт шевельнуться уның ирендәре. — Н-Ник? әлбиттә тине ул.
  
  
  Беҙ уның менән был һуңғы бер нисә көн эсендә улар эшләнер ине, был уны үҙгәртә алмайбыҙ. Барыһы ла тап шулай булыр, тип мин былтыр тапҡыр күрҙе. Йәшел күҙҙәре, мин сканлап тора, гениаль һәм киң булып асылды. Сир түгел, уның ҡара һыҙыҡ булып, ул күсерелә. Веснушка ee һибелә, хатта кеше һаман да була.
  
  
  Мин уның йөҙөнә күтәрелеп һәм ҡулға алыу өсөн; пробежаться по яйға минең яурыны, муйыны буйынса ек. Как будто ул үҙенең бармағы отель етәкселеге. Әле ул бөтөнләй үҙ күҙҙәренә ышанмаған һымаҡ булды.
  
  
  — Илаһтар, — тинем мин. — О, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине ул. Беҙ бер-береһе һәм башҡа эрей, әлегә сәскә юҡҡа түгел. Поцеловаться беҙ, үҙ тауышҡа йырлау һәм йөҙ тамамлай.
  
  
  Кеше ҡулында һәм уны үткәреү буйынса вопросительно ee химиик. «Иң делле, мин бында һеҙҙе күрер ине жаль булып түгел, ә бәхетле булып. ... Булараҡ — башы покачать мин, — һин нисек бында эләккән? Ҡасан ул, ниһайәт, тағы ла уйлай алмай, ул, минең уйлауымса, һеҙ булырға һәм һаҡланыу лондон целость.
  
  
  Кеше ҡулын ябып матрас һәм уның откидываться н, хәтерҙә, нисек бында эләккән. Мин уны шунда уҡ ҡарарға килде.
  
  
  — Һин... һин... һин бит унда түгел, әммә унда ла түгел, әгәр булһа була.
  
  
  Аңларға омтыла, уның, уның. — Ул Фезерстоун? Юҡ, был роско була.
  
  
  «Роско? Юҡ, күрәм түгел, уны эго. Мин... тик мин уйлағанса булманы, һуңғы,, мин эшләп, һиңә килһәләр һәм ул ҡасан һәм... шылтыратып, һинең, уның минең, уны уйлайым, һәм һин уларҙы һаҡлау. Балаһы мин, тип әйтергә була. Ғилми-нәшриәт комплексы, хәтерле йәки уны..., д. Күрәһең, уға хәҙер хәтерләмәйем, шулай ҙа был шок, әммә ярҙам итәсәк, тип әйттем мин һиңә...... ул саҡта мин бер нәмә лә күберәк. Һин тип ih әсирҙәр була.
  
  
  Булырға тейеш, уларҙың ниндәй буласаҡ-был йорт һәм йорт араһында бәйләнеш фезерстоун була. Радио мөмкин. — Ярай, был уларҙың уң булыр. Улар тине. — Ул ih әсирҙәр була. Лондонда ла. Мин барғанда йорт ih.
  
  
  'Поместье була? Ч ҡарай-бармы?
  
  
  — Көтөү, — тинем мин. Тикшереү бүлмәһенә сиратта йәки башҡа микрофон уны тыңларға була. Шунда бер нәмә лә булмай. Эй ул әйткәндә, һуңғы көнөндә минең менән булған был лондон. Тирә-беҙ белмәгәндәрҙе кем, нимә менән Роско. Бары тик беҙ беләбеҙ, был бик яҡшы булыуы мөмкин түгел.
  
  
  'Ә һин?'
  
  
  Улар һорай. — Нимә эшләнең һин улар менәнме? Уның ерән сәстәре ҡулына ангельский буйынса үткәрелә.
  
  
  «Хәтерле», - тине ул. Минең ул кешегә тағы ла ҡағыла. — Онотма, һин мине иҫкәртеп, ҡайғыра йөрөү уның өсөн түгел. Һин әйткән: «һин Уларҙың накачивать пентатол, ә һин уларға икенсе исем менән йөрөй һуңынан Хоука». Һеҙ бер уң булыр. Мин исемен дә белмәгән, икенсе Хоука. Ах, ғилми-нәшриәт комплексы, миңә лә оят. Илай башланы. Был ҡабарынҡы күҙ ҙур түгел, үҙҙәренә ҡарата йәлләү тулы, ә боль был күңел ғазаптары.
  
  
  — Эй, тыныслан, — тинем мин. әлбиттә. «Винить түгел хәҙер үҙеңдә. Хәҙер был ихтыяр көсө йәки штопор. Был наркотик ҡарата ниндәй тауышҡа эйә. Башта улар һеҙҙең ихтыярҙа. Ғөмүмән, инъекциялар өсөн энә подкожный һуғышы геройҙары юҡ. Һин белмәгән нәмә булырға тейеш.'
  
  
  Кивнуть ул, өҫкә һәм ползти, мальва тағы ла күберәк. — Мин быны беләм, — тине ул. — Ләкин был ғына аҙ ярҙам итә. Бигерәк тә уның һөйләгәндәре тураһында уйланып, һинең өсөн ҡурҡыныс дусар.
  
  
  Ярай, һинең был хисен ғәйебе алалар, сөнки был берҙән-бер ҡурҡыныс дусар кем үҙен, үҙ аллы була. Быны ул асыҡтан-асыҡ һәм башҡа бөтөнләй ярҙам эләгә ловушку һине Vin. Һәм мин уйлайым, әгәр был ысынлап та беҙ нимә булыуын асыҡланы, тип уйлайым мин, мин ғәйепле тип һине тотоп. Был мөмкинлек бирәсәк һезгә үҙ урыны булырға тейеш түгел һәм ул шул һыуҙы фекеренә ҡолаҡ парижға барып етә.
  
  
  Ул йылмая. Беренсе булыр өсөн был оҙаҡ ваҡыт йылмайып, ирендәре менән уның һәм уның көрәш бара әле. — Мин уйлайым, — тине ул, — был-һинең яҙмышың йөрөргә тейеш. Һине уның фекерен тыңлап тейеш була, әммә уны чертовский бунтарка. Һәр кем миңә бәләкәй ҡыҙға ҡараған кеүек ҡарай, һәр хәлдә, бәләкәй ҡыҙға ҡараған кеүек ҡарай, уны иҫбатларға теләй, мин бик файҙалы практика».
  
  
  Ee уның таяҡ ҡағыла. — Бик файҙалы, — тинем мин.
  
  
  Бер аҙ үҫһә, уның простыня, көтмәгәндә һүҙ.
  
  
  «Тел һәм ҡараған һайын, уның һеҙҙе файҙалы бармы хәҙер?»
  
  
  Был ысынлап та уның отель күрҙе.
  
  
  Постучать ишектәр.
  
  
  Ул уны асып, эскә инә һәм ике ир-егет. Бер мәл уны онотмай, беҙ тотҡондар. Ябай туҡыманан кейем кейгән ир-егеттәр булған. Ih обривать башы булған. Ih кеше булыу — ҡулланылған был һүҙҙәр миңә был неприятно, көнсығыш халҡы эш башлаусыларға ҡағыла, — ih һиҙемтәләнергә әммә кеше булған. Несса улар тирәләй кувшиндан бер ҙур һыу менән. Поклониться улар.
  
  
  Беҙ уларға һүҙ әйтерлек түгел.
  
  
  Көршәктәр һәм кувшиндар ҡойған кеше менән һыу бүлмәһе аша үтә, йә, һәр хәлдә, әйбер, улар менән яҡынса шулай күренә. Шул иҫәптән түбә тусклый башҡа яҡтыртҡыс, груша тоноҡ тоноҡ быяла шарҙар була. Был пронзительный түгел, иң делле, әммә шулай ҙа беҙ моргнуть мәжбүр.
  
  
  Ул шкафтан асып. Беҙҙе унда үҙе булды, шведтар — ярай, минең, әллә ниндәй барахло һәм шведтар, Тағы күрһәтәсәген, — әммә костюмы уның ике башҡа выдать. Һоро парһыҙ ебәк пижамала. Уны түгел, һеҙҙең унда ял итә, ә уларға, улар һеҙгә рәсми сараларҙа кейеү.
  
  
  Тап уның өсөн матур була, сигелгән ебәк аозать, шведтар традицион ҡатын-ҡыҙ.
  
  
  Был уларҙың дауам молчанов. Беҙ вымытые булырға тейеш, һәм полчаса аша әҙер булып кейенеп, нисек, беҙҙең сигналдар буласаҡ. Әҙер булғас, беҙ беләбеҙ. Был хаҡта беҙ хәбәр пантомима Ih түгел.
  
  
  Монах була улар, — тинем мин, уларҙың ҡасан яңынан китте. 'Йәки юҡ?'
  
  
  — Мин... мин белергә. Ул вымытые кувшин була.
  
  
  Ул кивнуть. «Монах була улар. Күптән ih уның йырын ишеткән. "Тао тураһында: дао'һәм уның тураһында, асыу һәм беркеткес тәҙрәләргә яҡынлашты. Рәшәткә артында булған улар. Ни тиклем уны күрергә, бәлки, бина, беҙ уларға ҡушылып, бер өлөшө булған "бик боронғо таш ҡәлғә". Алыҫта Эдемский Пейзаж баҡсаһы кеүек. Тымыҡ һәм ҡупшы булып, сверчок стрекот иҫәпкә алмай. Бритый процессия ҙур булмаған ир-егеттәр бер-бер артлы бара, башы күндерә, үләндәр буйынса юғары.
  
  
  'Да.' Ул тауышһыҙ кино ҡарап, һоҫҡо һәм шунда уҡ хәл итә. «Монах улар. монах д. Ә был монастыры. Һин хоҡуғы булған. Д кан һәм ниндәйҙер образына бәйле. Эго ла белгән алла кеүек. Һәм, моғайын, был донъяның бар мөйөштәренән монастыры тип һаман ала. Жалюзи уны яңынан ябып. — Уйын гран-при, — тинем мин. «Икәүләнеү йәки киләһе раундта һөжүм». Ул, тәҙрә китте. — Мил, — тине ул, миңә һабын һәм губка менән тап килә тиһә-артҡа баҫа. — Иң мөһиме, — мин уның арҡаһынан йомшаҡ губка башланы гладить буйынса, — беҙ, беҙ инек ...унда булғанда, беҙ һиңә ошонан выдать.
  
  
  Шулай уҡ ул ишара күренә ине, минең кеүек тоҡаныусанлыҡ. Әммә был сабата. Һәр хәлдә, мин был рассмеяться мәжбүр. Губка ee үбк һәм уны тотоу.
  
  
  «Мин һине барыбер йыйылды намыливать әгәр, ни эшләп был саҡ уң һәм юғары». Ул тымыҡ тамаҡ тауыштары сығара. "Хм?", - элек һәм откинуть голову. «Минең хоҙай, — тине ул, — был көндәрҙә бөтә сәғәт йәки..., йәки..., ҡот осҡос йылдарҙағы был дарыуҙы, мин уларға бирәм. О, Ғилми-Нәшриәт. Бындай ҡот осҡос был донъяла эшләй. Барыһы ла шулай булалар кошмар. Шул осраҡта тыш, минең төшөмә килде, һин тип мин тотам. Һуңынан илай ул, һәм барыһы ла, тип, мин баш ҡалабыҙ, тине: "Тебе, был ғилми-нәшриәт." Мин уйламаным һәм, нәҡ шуға ул арыманы. Һәм... хәҙер беҙ бында ултырып, беҙҙең бәләкәй көрәштә үҙ бәхәс, был булыр кеүек барыһы ла. булмай.' Мин уға ҡарап: «Мин һине яратам, ысынлап та, һинһеҙ белмәйҙәрҙер шул?»
  
  
  Мин хәтирәләр ҡапыл килеп тыуа. Тағы, һәм мин илап зеленоглазый ҡулынан килә. Минең төшөмә шул уҡ төш, — тинем мин. «Моғайын, препараттар ҙа шул уҡ. Һорауҙар бирә башлағас, беҙ ни өсөн бында килтереп улар. Беҙ уларҙы теләп килә. Сөнки, мин башланы тип уйларга, улар телисез өсөн, беҙ бергә була. Ул ғына түгел, йәки һин. Әммә беҙ бергә.
  
  
  Һәм уның башы покачать нахмуриваться. 'Мин аңлай алмай.'
  
  
  Ул йылмая. 'Аллаға Шөкөр. Сөнки мин дә аңланым. Әлегә. Шуға ҡарамаҫтан, уны тоя, беҙ аҙ беләбеҙ. Шул уҡ ваҡытта, беспокойтесь башлауға беҙ иң тәүҙә менән сағыштырғанда, был хаҡта клон побеспокоиться бирә. Беҙ ниндәй-клон беҙ өлкәндәр был хаҡта белмәй, әммә был процесс булдырыу клон, выводок, һеҙ улар тураһында һөйләй, беҙҙең эго тейеш юҡ.
  
  
  Завертываться аодавать була уның. Ул аҡһыл-һары төҫтәге һутлы йәшел төҫтәге салбар өҫтөнән ниспадать атласный һәм янбашым менән уны юлда туҡтамаҫҡа. — Ах, — тине ул. «Атс был өлкәнән килгән, ул ишетеп Алиса».
  
  
  Алиса мин уның тарихын һөйләп, эй расчесывать сәс. Ни шанс булыу яҡшыраҡ ул, тип өмөтләнә. Америкала бер генә була ул мәлдә филиалы, һәм, әгәр йылмайһаң, күләгәгә китә инде ул батшалыҡ. Үле.
  
  
  Өс ih лондонда буласаҡ, әммә был оҙаҡҡа, әгәр ул үҙ өлгәшә. Бер нисә аҙна бер аҙ уңыш һәм тормош, һәм мин ih туҡтата алмай. Хатта мөмкинлек буласаҡ, бының өсөн лондон ax тип яуап бирҙе. БАЛТА бындай хатта тутыҡ (АХ) эшләү тә яҡшы. Тап шуға күрә мин килгәнгә тиклем һәм хәҙер эштә. Әгәр ҙә беҙ был ояһын юҡҡа сығара алмай, урыны урыны менән һикереү бөтә тамамлана ине.
  
  
  Chloe ебәк пижамала уның менән көрәш. Уратып, яурындарға тура килә.
  
  
  «Бындай атс-тар выводок нисек күренермен?»
  
  
  Ул тын. — Шулай, ниндәй улар — кеше эмбрионы кеүек. Моғайын, уларҙы контролдә тоторға ҡушылды. тирә — мөмкин булһа, инкубаторға һалған, — йәки унда-лабораторияһын йыл да».
  
  
  — Пробиркаға нисек балалар?
  
  
  Ул кивнуть мрачно. «Мин түгел, тип уйлайым, мин был эште иң еңел биремдәр була. Мин үҙем даими мәжбүр тура исегездә тотоғоз, был бала тиерлек — убийца була».
  
  
  Потянуться пижамала һәм уның үҙ кейеме иҙәнгә швырнуть расстегиваться чертов үҙенең өсөн. Ул, үҙенең зәңгәр күлдәгендә ҡарай. Ул шулай оҙаҡ йөрөй ул, тип, уның ярҙамында тиерлек сит кейелә. Боже мой, карнавал йыйылған бал уныҡы түгел бит. Артыҡ булған инде һәм шулай уҡ продвинутый д уйындары, этикет менән шунда көнсығыш алған өсөн көтмәй.
  
  
  «Унан нисек арынырға?» .
  
  
  «Уны мин ҙур булмаған сумкаларға лазер була. Ярай, көтөп. Бәлки, ул һаман да мин булдым. Сумканы алған һәм уны шкаф порыться яҡынлаша. — Юҡ, юҡ, күберәк, — тине ул. «Мин уйлайым, беҙгә кәрәк бер ни импровизация. Нимә мөмкин-химия менән була. Бөтә, тип, беҙ был лаборатория табырға мөмкин.
  
  
  Ниһайәт, һуңғы расческа расчесывать уның сәстәре. Гейша минең ерән. Ул ойоҡбаш кейегеҙ. «Ярай, ә һеҙ нимә менән шөғөлләнә, был һеҙҙең эшегеҙ. Минеңсә, үҙ эшенең ябай булһаң, уның менән шөғөлләнә.
  
  
  Ул нахмуриваться. — Мин һиңә, улар рәт-рәт подумай ҡорал ала..., шулай бармы? Шулай итеп, һеҙ нисек уйлайһығыҙ...
  
  
  Көлсә уның ирендәре.
  
  
  Унда ыштан тартыла. Минең ыштан тураһында, мин улар менән түгел төшөрә. Ҡарт яҡшылыҡ тураһында Пьер, һаман да матур, уртаһында йәшерә.
  
  
  — Ярай ярай, — тине ул үҙ һуғышсыһын натуранан бөтөнләй ҡаршы һәм, — һеҙ быны эшләйһегеҙ, һеҙ эше. Минеңсә, үҙ эшенең ябай булһаң, уның менән шөғөлләнә.
  
  
  Береһе уға ҡаш күтәрелде, әммә яуап алмай.
  
  
  
  
  22 башлығы
  
  
  
  
  Ярай, владимир Карте, ниһәйәт-беҙ ҙә осрай. Был Цзэн Лаос, компанияның бөтә прапрадедушка. Бородавка прапрадедовский менән маңлайының уртаһында. Ул инвалид коляскаһы булған. Был, күрәһең, күп нәмәне аңлата. Ниңә уны үҙең менән яланында юҡҡа керешкән. Төштөң филиалы үҙенең ынтылышы тиклем юғары. Йәғни, көнөнә тиҫтәләрсә тапҡыр ҡарап, хема ул ҡасандыр булып, тағы ла шаршау, тағы компанияһы. Һәм уның беҙ тәҡдим вналить д виска.
  
  
  Тағы әйтәм юҡ. Станан алды.
  
  
  Ул үҙенең стаканды күтәрәм. «Ғилми-нәшриәт Карте өсөн, — тине ул, — бәләкәй һәм бөтә Карте була».
  
  
  Тәмәке полезть минут уның өсөн. Юҡҡа уларҙы. Мин бер ҡумта цзэн лакировать лаос биреү буйынса ҙур. Алтын урҙа тәмәке мундштук була. Барыһына ҡарағанда, минең тарта уны.
  
  
  Беҙ эго бүлмә буласаҡ. Эго йәки был кабинеттан. Был арауыҡты ҙур булды. Был мөмкин булыр ине, әммә тәҙрә ябылды, бер ни булмағандай атмосфераға һәм затхлый. Бында ла хәлдәр бер аҙ булды. Тиковый оҙон ултырғыс, диван аҡ түңәрәк. Берҙән-бер ултырғыс. Туҡыма стеналар биҙәү була һәм уны берҙән-бер ҡорал коллекцияһы артта бик сыбар. Тейеш булған, йөҙ самаһы берәмек ҡорал. Бигерәк тә иҫке йәки һирәк бигерәк тә түгел, әммә улар стон, унда эленеп тора, был үҙе ҙур быяла стеналар небьющийся ә япрағы ябырға. Пистолет башҡа, һәм башҡа ҡорал булды: бер нисә граната һәм бысаҡ, шулай уҡ ниндәйҙер неоспоримым летальность кәрәкмәгән әйбер. Һәр бәләкәй генә өлөшө булған айырым фараларҙы яҡтыртыу, ә уның аҫтында ҙур булмаған һүрәттәр бар.
  
  
  Ул, күрәм, һеҙ минең коллекцияһын һоҡланам, — тине ул. «Янына килеп ҡараны һәм». Уға баҫыу менән диван, кресло инвалидтар һәм ул үҙе бороу өсөн, мин артынан эйәрҙем. Пистолет менән яҙылған табличкалар эленгән аҡш армияһы аҫтында булған « Бристоль ,, кеннет освобождает, Тэджон, 1952 йылда». Мәрүәт ручка менән стилет эргәһендә эленеп тора. «Хэмпл, Стюарт, Париж, 1954 йылда». Ул, ошо ҡәһәр һуҡҡан һәм выдыхать свист стилет менән ҡарай. Был тиң булған, һәм уның аҫтындағы биналар күреү менән наполеон бонапарт һәм ҡылыс менән хар тип йәки уның аҫтында арбалған. Берәҙәк булып, улар тирәһендә бер стье Хэмпл, уның исемендәге миф тыуҙырыла башлай. Бөтә яҡшы булыр, тип, ҡасан булһа AX, N1. 1954 йылда парижда менән. Кем, ҡасан-был стилет мәрүәт ручка менән тартып ала икән. Тормош менән бергә эго.
  
  
  'Һин?' Ул боролғанда, янында Лаос Цзэн.
  
  
  — Мин беләм, һин нимә булырға яҙҙы, — тине ул. 'Эйе. Ошо баҫыуҙарҙа бөтә ҡоралы уның шәхсән стон.
  
  
  Мин ул күрһәткән тура килә. — Ләкин, мин уйлайым, был ниндәй булыуы-был, тип, һеҙ аласаһы күберәк ҡыҙыҡһындыра ине. Мин күрһәтеү йүнәлешендә бара. Вывеска уҡытыуҙы мин кәрәк түгел инем, күрмәҫ өсөн, уның Вильгельминаға тип өҫтәне ул. Һәм минең стилет. Мәрүәт безгә ручка, әммә шуға ҡарамаҫтан минең Хьюго.
  
  
  «Һәр осраҡ була, әгәр һеҙ уйлайһыңмы, һеҙ мөмкин эго кире ала», — тине ул. «Был небьющийся быяла, ныҡ булырға һәм ул наэлектризовывать заперта».
  
  
  Ул ухмыляться. — Тик ултырған допивать һәм үҙ эсемлеге. Eda шундуҡ биргән булһа, нимә тураһында һөйләшеү булды, һәм беҙ тағы ла».
  
  
  Ул үҙенең именлегенә ышанып булмай. Ул инвалид кресло булыуы мөмкин, әммә уның өсөн шулай булған йәмғиәттәр менән идара итеү. Һәм был яҡшы булыр. Ни булһа-шул булыр, контроле аҫтында булған өсөн, үҙ һүҙен юғалтҡан кеше тип контролдә тоторға мәжбүр. Был дөрөҫ, ләкин был дөрөҫ. Егет пистолет һорай һәм һеҙҙең башығыҙ уны эго тарихы тураһында эго уҡ ебәрергә мөмкин, тик бөтә, тип, һеҙ аласаһы, ирен сомкнутый был пар. Әммә егет, һине ебәреп булмаҫ уларҙың башына пистолет, үҙе эсәк сегиет мотлаҡ. Әгәр һеҙ бер нәмәне аңланым-был булыу, рәхим итеп, миңә бирә белеү.
  
  
  Диван уның был откидываться спинка. -- Мин ҡыҙыҡлы... -- тине. — Сингулярлыҡты һөйләне.
  
  
  Тап уның үҙ ҡараштары тупланған. — Һеҙ ғалим, — тине ул. — Һеҙ микробиология шөғөлләнә. Һис шикһеҙ, һеҙ барыһы тураһында беҙгә клон белә инде.
  
  
  Тағы миңә ҡарап. Уның ым-ишара эй дауам тәҡдим итә.
  
  
  — Эйе, — тине ул. «Мин һеҙ шаҡ ҡатырғыс алдынғы технологиялар».
  
  
  Күрәһең, был эму оҡшай. "Был бик... фантастически, шулай түгел икән?"
  
  
  — Әллә һин был нисек башланды?
  
  
  Ул йылмая. «Ике тиҫтә йыл элек. Ярай, ул ваҡытта беҙ ғаилә менән... Әммә быға тиклем минең иң делле башланы. ... докторы Куой — бороп, миңә ул, — мин уйлайым, был осрашыу һеҙҙең менән инде... ярай,, был минең атай башлай. Генетика менән бик ныҡ ҡыҙыҡһынды һәм уның менән ҙур булмаған эму лаборатория хөкүмәт биреүгә өлгәшә. Шарт менән, әлбиттә, донъя тирәләй иң яҡшы коммунистик ҡайһы ваҡыт үтеү менән уның аҡыл тапҡырға артҡан. Нгуен Сегун өҫтөндә эшләй башлаған...»
  
  
  — Физик шул? Тағы удивленный күренә.
  
  
  Цзэн кивнуть лаос. 'Эйе. Әммә генетик аномалия бер нисә сегун алырға була. Тағы, тойол, инде ул белә. — Был ҡунаҡханалар һәм тап ул әйткән. Брэкдон синдромлы, шулай бармы? 30-сы йылдарында ғына барлыҡҡа Эго симптомдары».
  
  
  Нәҡ шулай. Тик, һеҙ нисек аңлайһығыҙ, был мөмкин түгел, эмбрион озноб пробирка инкубация осоро кисерә. Өсөнсө төркөм бер нисә ай тиклем һәләк атс Сегун. Куой тәүҙә уйла, был дөрөҫ ысул эго. Шулай уҡ хөкүмәт уйлайым. Үҙе уларға ярҙам баш тарта. Һуңынан, бер нисә йыл үткәс, үҙенең аномалияһы сегун булып күренә башлай».
  
  
  «Кан ынтылышын хуплай һәм тағы бер хәл өсөн беҙ ул саҡта?»
  
  
  Ул миңә борола. 'Эйе. Әммә был юлы КАН һәм физик яҡтан ғына килтерә эму, генетик һәм камил донор».
  
  
  "Шулай булғас, һеҙ булды был."
  
  
  Был минең өсөн. Минең тыш,... — ул бер секунд бүлкәттәре заминаться, — физик камиллыҡ минең, мин бер нисә булған, шулай әйтер, «талант», отель штефандың кандры көҫәй ул.
  
  
  — Килке талантты үлтерә, — мин әйтәм.
  
  
  Покраснеть ул скромно. 'Эйе. Әммә һеҙгә, владимир Карте, талантлы һәм тағы ла үлтерә. Ул пауза яһала. — Хәйер, әгәр һиңә был оҡшамай ишетеп, тағы бер нисә градусҡа йылы һине бөтәһенә ҡ. Кем уны шулай, эгон һеҙҙең өсөн ыңғай йоғонто яһай». Хәҙер мин ул йылмая, ул бесәйҙе уҡ йылмайып, уны күрергә, янына Ч-н фотолары бармы, икенсе көндө эшләй, һуңынан үлтергән Сэйбрук сенатор. Ло Хун көлкө лә, уны үлтерергә килгән һәм ҡасан герцог герцогиня. Хәҙер енәйәтсе араһында айырма аңлата эму ваҡытта булһа ла-кешеләр һәм психопат, ул үлтерә өсөн генә билдәләнмәй. Давной-күптән инде уны үҙем ентекләп тикшергән. Давной-улар күптән башҡа йыйынтығы ята, алдына бер һорау килеп, уны насар түгел икән, уларҙы нисек, кешегә, ул үлтергән. Әгәр уның өйөнән сығып китә һәм был бөтә ташларға тейеш түгел. Юҡ. Лаос һәм цзен араһында айырма ҙур булды миңә. Темалар уны ҡайтарып ебәрәләр, унда отель.
  
  
  — Клон эйәләшә һәм был һинең?
  
  
  Д. Икенсе башында Ca тырыша. Бөтә төркөмдөң иҫән-һау калырға. Куой докторы өсөнсө төркөм өҫтөндә эшләй башлай, уның ҡушыуы доллар күтәрелә алмай. Шулай уҡ һеҙ аңлайһы, был эго некого алмаштырып була. Бөтә йәшерен операция эго була. Эму ул ғына ярҙам итә. Һуңынан ул шул төркөмдә өсөнсө сығарырға маташҡан, әммә уны белем дә етер. Беҙ ҡунаҡхана түгел, белергә хөкүмәт өсөн, беҙ нимә менән шөғөлләнеп, беҙ шуға күрә был ҡушма штаттары контрабанда ввозить. Шунда уның матур генетик белем ала. Беҙҙең докторы Куой — Гарвард кеше. Был факт тойола, оҡшап эму.
  
  
  Тағы әйтәм: «Ә һуңынан был уның үҙ атаһы юлынан китә алмай».
  
  
  Цзэн лаос бәхетле тойола, - тип яуап бирә алмай «эйе». Унда ул үҙен бик ҙур булған ҡунаҡханаға, һуңынан бәхетһеҙ осраҡтар бигерәк тә. Эго тауыш һәм хыялдар аша төплө итеп. Был ваҡытта утыҙ биш яңы атс вынашивать Куой докторы. Утыҙ биш яңы Лаос Цзэн. Иң яҡшы белем. Тормошто рәхмәт.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уны-быны уйламай, күпме ih тәүге төркөмөндә була.
  
  
  Өҙөлә минең фекерҙе ҡыҫҡа барышында шылтырата.
  
  
  — Ах, булһаң да, — тине ул. Бер нисә монах үҙ-ике көн асылып, бер береһенә оҡшаған — клон? Юҡ, мәғәнәһеҙ һәм беҙҙең, коридор буйлап таш ашханаға алып бара.
  
  
  Был байрам булды, беҙ уның менән осрашты. Ярай, мәжлес, әгәр һезгә ошай маймыл мейеһенең, кальмар һәм кәзә ҡойроҡ сей. Тап шунда ҙә соображать, нимә менән осрашыу, нәфсе аппетит булмаған һәм күп наброситься менән өс көнлөк «ах» һәм «мммм». Иң тәмле делле маймыл мейеһенең. Бынан тыш, мин үҙем, - тине, һәм был миңә кәрәк булһа, көсөн һаҡлар өсөн. Әммә уны дауам молчанов, тип ышанам өсөн сэндвич магазин мөйөшөндә булып, һәм ул мәсьәлә, мин уны үҙем дә һәләтле икәнен, выскочить гамбург өсөн. Тик уны уйлап: крәҫтиәндәр түгел, тип белгән, һәм ул түгел ине шул.
  
  
  Монах edu һүҙһеҙ бирҙе. Цзэн лаос теле төп ризыҡ бирергә задание н һуңынан ул непонятным. Супер финалы. Йөҙ йыллыҡ йомортҡа һала.
  
  
  Өҫтәл артында һөйләшеү бик күңелле булды. Йәғни, уның ысынлап отель тип әйтә, һуңыраҡ булды. Күңелле һәм шул уҡ ваҡытта уға булырға асылды. Бер ваҡыт уның ролдәрҙән баш тарта сабыр, алсаҡ хужалары. Кухня ишеге асыҡ ҡалдырып, тирә-на мгновение бер монахтар, лаос һәм взрываться Цзэн, куртка яҡын тартылғандай, үлем өсөн, догнать жестком сквозняке. Ишек ябыла һәм тиҙ Монах йугереп, лаос һәм Цзэн да илайым. Канны һәм уны файҙаланыу тураһында һөйләүен һораны һәм эго д эго араһындағы мөнәсәбәттәр тураһында новообретенный урынлашҡан һәм, коммунистик нисек кисерергә был монастыры таҙартыу.
  
  
  Хлопнуть ул сәпәкәйләтеп, официанттарҙы йыйып алына һәм был лоток һүҙһеҙ башланы. — Һеҙ бер нәмә лә ҡамасауламай, - тине ул, — тине ул. «Һеҙгә һис бер нәмә эшләй алмай, был мәғлүмәт менән. Берҙән-бер мөнәсәбәт, улар араһында беҙ ҙә бар, — үҙ-ара мөнәсәбәттәрҙе табыш». Һуңынан барлыҡҡа килгәндә сәйнүктән сәй менән монах. Тағы бер сынаяҡҡа ҡоялар, һәм мин уны. Цзэн Лаос уның янына килә, әммә уның шул отмахиваться, һөйләүен дауам итә. «Беҙ монастырға мөһим ике әйбергә бирә. Лаборатория, тәү сиратта беҙҙең өсөн эксперимент. Генетик тәжрибә генә түгел, ә тәжрибә менән, йәғни, наркотик тип атай икән, аңың үҙгәрә». Ул элек инвалидтар һәм подлокотник откидываться ышҡып ултырҙы.
  
  
  — Мин уйлайым, һеҙ уларҙың ҡайһы бер ауыҙ тирәләй булған хөрмәтебеҙ?
  
  
  «Һеҙ тәъмин итергә мөмкинлек, Карте, беҙ был йүнәлештә шыуыштыҡ. H-20 — берҙән-бер төйәк булған галлюциноген эффекты». Куой шул уҡ хәл, - тине, икенсе тапҡыр ишетеп көндәре башланды әммә яңылыҡтың яҡшы түгел проредить.
  
  
  — Ә икенсенән?
  
  
  Икенсенән, үҙем ҡарайым. Ябай тәҙрәләргә яҡынлашты.
  
  
  Ул, тәҙрәгә яҡынлаша.
  
  
  Һәм ҡырҙа сәскәләр күреп. Ул бөтә яҡтан горизонт һыу һуҙылған. Мак был яланы. Маков опиум. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның кем тырышып-эго баҙар хаҡы, әммә уны белә алманы, һуңынан триллион тип бара. Тәҙрәнән ҡарап уны дауам итергә.
  
  
  "Иң яҡшы күренеш, шулай түгел икән?"
  
  
  Мин күргәндәге түгел, кешенең эгоһын кәрәк булһа, аңлар өсөн, тип, йоҡа nen ухмылка барлыҡҡа килә.
  
  
  — Тимәк, һеҙ — һатып алыусы, — мин әйтәм, — булмаҫ өсөн һәм йәмғиәт өсөн был фезерстоун титоға нассау.
  
  
  Ул рассмеяться сдавленно. - 'Мөхиттә уҙғарылды. Күп мөхит, башҡа күптәр. Беҙ, тип иҫәпләй опиум — беҙҙең өсөн иң яҡшы глобаль ойошмаһы актив эшләй. Ә беҙҙең төп ҡоралы булып уҡ алдағы опиум һуғышының.
  
  
  «Монах ә был, — тип һорай ул, — үҙ сәйәсәте менән риза булмаһа?»
  
  
  «Был монахтар, — тине ул, — бер нәмә лә сәйәсәте смыслить. Йәғни улар хатта белергә лә, беҙ был наркотик менән эшләй. Беҙ, йәғни, лабораторияһы булған. Бөтә, тип, улар яҡшы беләләр, сөнки башҡа дәүләттәр ҡасан ҡорамдарына һәм монастырҙары күсереү, уларҙы һаҡлау өсөн ih ih кан биләмәһе зарарланмаған. Бик рәхмәтле улар. Уға ла һорауын биргән. Дөрөҫ, әгәр улар белһә ине, шулай ҙа бик растений булыр ине. Әммә шикле, сөнки улар быны белмәйҙәр.
  
  
  Улар, көнөнә ике ҡараған монахтар. Уның күҙ ташланы.
  
  
  «Ул түгел, - тип әйт по-английский», — тине Лаос Цзэн. Шулай булғас, әгәр һеҙ уйлап һөйләй, беҙ иң делле н шөғөлләнеүгә ҡарағанда, ҡурҡмағыҙ, һеҙгә бик ауыр тура килде. Әгәр ғына, — заржать ул, — һеҙ бик ҡатмарлы һәм диалект малопонятный сузойский үҙләштереү.
  
  
  Тағы ла ул бөтә көсөнә тырышып ҡарай iso.
  
  
  — Әммә, — тине ул. 'Ултыра. Һинән һыуыныу сәй. Һәм беҙ нимә тураһында тағы ла һөйләшеү булды.
  
  
  Ул, өҫтәл яғына ҡайта. Ул, тағы ҡарайым. Ул көсһөҙ түгел, уның уйлайым. Хәҙер бер нисә сәғәт уның был йоғонто яһай. Ул века нах ауыр булды. Уй, сынаяҡ потянуться т. Шунда мин уның күҙҙәренә сверкнуть була. Йәшел ут. Тик был аңлата: Стоп! Нах уны ҡабат ҡарап булмай. Наркотик менән сәй булһа, һәм был уны бик һуң табалар. Унда күтәрелгән сынаяҡ яһай һәм төрө, тип йотом яһаны. — Һин әле отель нимә тураһында һөйләшә? — улар лаос Цзен һорай.
  
  
  — Һеҙ, балаларым, — тине ул. — Һеҙ Беннет һәм һылыуы.
  
  
  "Был беҙгә?"
  
  
  — Балалар, — уны ҡабатлай. — Ә, бәлки, яҡшыраҡ булыр, әгәр барыһы Куойя аңлата доктор. Килешеүҙәр ҡоролошо һәм уның бәләкәй ултырғыс менән һыу подкатываться магнитлылығындағы. Ул төймәгә баҫты, һәм гер көтә. Әлегә был ваҡиға ул, миңә арҡаһы тора, уны сәйнүккә кире сәй графин. — "Хәҙер", — тине ул телмәрендә ябай ҡоролма. Аҙаҡ ул яңынан өҫтәл артына күрһәтә. Ул, тағы ҡарайым. Ни булһа булыр, ләкин асыҡтан-асыҡ тағы барып ултырған. Куой һәм аңлата килде.
  
  
  Был, ысынлап та ла, бик ябай ине.
  
  
  Беҙ уны уятырға барам. Армияла үҙе өсөн улар ҙур булмаған n3 агент сығара. Әммә был юлы агент булып эшләй КАН был N3. Тап уның бындай иҫ киткес генетика өлкәһендә белгес бирелгән бер бөтөн ине. Клон Тау, ул кешене вакцинациялау буйынса эште дауам итә. Беренсе була инде фәнни һәләт һалынған гендар, белем һәм практик кан ҡалаһын ғына бирергә кәрәк.
  
  
  Әммә улар аҙым яһар алдынан тағы бер отель.
  
  
  «Был булмаясаҡ, — тип уйланы улар, — әгәр беҙ балалар менән тау янында була. Йәки балалар күберәк. Дүрт статистик бер шанс була, беҙ эшләнек тип агент агент бөтә башҡа өҫтөн булһа. Иҫ киткес фәнни ҡараш менән үлтерелә. Ике донъя буйынса иң яҡшы. Һәм шунан һуң ҡулланылһа, был, тип нөсхәһен, уларҙың дубликаттарын алыусылар һаны юлы прививка кәрәк. КАНН өсөн ниндәй ҡарар. Куой докторы булып тибә. Йөҙ илле йәки был донъя өҫтөнән хакимлыҡ суперклон КАН менән баҫып алыр ине.
  
  
  Тағы алға йығыла башлай. Ул бер аҙ һүлпән. Таянып эйәккә ҡулға алырға һәм уны, күрәһең, уның менән хеҙмәт урынында тотола. Ул шулай булырға тейеш сәй эсә, шуға күрә ул билдәләрҙе рефоматорға башланы.
  
  
  Цзэн Куой лаос бороп ҡарай. — Минеңсә, улар хәҙер бер аҙ уснуть, — ул прошептать. — Һеҙ ҡасан тәүге операция үткәрергә ниәтләй?
  
  
  — Кояш булыр, — тине ул. — Әгәр улар булмаһа, тағы йоҡлай. Ә мин әлегә тиклем ваҡыт кәрәк булған өсөн, лабораторияһы булған. Операция аҙ. Тәндең һәр күҙәнәк барлыҡ гендар яуаплы, теүәл күсермәһен төҙөргә өсөн кәрәк. Йоҡа ғына тире менән уның иңбашына beru ih олоһо. Камералар ҡасан улар үҙеңә ҡайта, уның ҡарауы ih.
  
  
  Тағы йоҡлап инде, ултырғыс өсөн башын һалған. Нимә ул-башың промямлить һәм үҫһә лә була.
  
  
  Цзэн лаос сәпәкәйләтеп хлопнуть.
  
  
  Бер нисә монах барлыҡҡа килә. Ул бик ауыр булды, мин бер монахтар өсөн яуаплылыҡ, бәлки, мин һәм ике килтерә. Шунан беҙ уларҙы кире беҙҙе төрмә камераһы жасмин пропахнуть беренсеһендә ҡуйы ҡыҙыл төҫтә.
  
  
  
  
  23 башлығы
  
  
  
  
  Асҡыс сылбыры звякнуть киләм, һәм ишек асылды. Беҙ урынлашҡан ике төрлө циновка, монах һәм рөхсәт китте. Ул тирә-яҡ мөйөшкә ҡарап үҙ күҙҙәре менән ябылып, өҫтөнән эйелеп куой нисек тартай. Бәләкәй генә ут сылбыры өсөн асҡыс булып замерцать бил эго. Үҙ ҡан баҫымыңды һәм артабан уның муҡсаһы, һуңынан уның шәхсиәтен бармағын күкрәгенә буйынса похлопать. Аҙаҡ уны кеҫәһенә досталь тирәләй стетоскоп. Тейеш булған, ул бик һиҙгер була. Был ғәҙәти оҙон ҡолаҡлы вонзаться тапшырғыс һәм тәрән була. Ул ҡәнәғәт күренә. Һуңынан ул миңә килде.
  
  
  Хәҙер ул да һәм мин шым ругаться тора. Мин монах түгел, куртка менән төшөрөү, яланғас ҡулдары эму һәм кәрәк булған өсөн, минең ҡан баҫымын үлсәй. Беҙ бөтә фарс үтә. Йөк заполнить уның үле. Мин Эму куртка менән ауыр төшөрөргә була. Ул минең ҡулымды повязка һәм укрыться кейенә башланы. Миңә ҡыҙыҡлы булды, тип әйтергә минең ҡан баҫымы эму, ысынлап та, бармы ул йоҡлағас, мин заполнить ли түгел.
  
  
  Яҡындары уны был улай түгел.
  
  
  Мин уның күкрәген буйынса похлопать, һуңынан тағы стетоскоп выдать. Ул, көтә, күкрәген тыңланы деталдәрҙе һалҡын металл минең өсөн әлегә ҡыҫыла. Потянуло саҡта уны ныҡ тотоп өсөн башын һәм эго.
  
  
  Ауырта, тейеш булһа, көслө була. Запрокидывать уның башы, күҙе ул күҙ һәм навертываться була. Ул застонать. Потянуло эго галстук тағығыҙ һәм уны тотоу өсөн, уның ярым-быуып. Беҙ дәһшәтле, өҫтән әлегә ул буласаҡ, һәм уның яңаҡ эму һөжүм яһаны, ә һуңынан буйынса эго муйынына һуғалар, ул аңын булып эго оҙаҡ тота алмай.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның тураһында уйлап, эгон үлтергән өсөн. Быуып ала уны, уны ғына. Ләкин мин был иҫәр барышында күренде. Раундта уны еңә, әммә еңелеү уйын. Үлем үлем приговоры булыр ине беҙҙең эго тигәнде аңлата. Беҙ бер ҡасан пар өмөт атс эшләй, кисекмәҫтән Цзэн расстрельный Лаос команда ебәрә ине. Әллә беҙ тик атылған, әллә үҙен тынысландырырға шприц бөтөрҙө. Һәр хәлдә, шул саҡта беҙ уларҙы бөтөрҙө. Шул уҡ ваҡытта, шуның менән бергә утыҙ биш ғаилә атс дауам ағаһы бар ине, ул булырға тейеш вылупливаться. Юҡ, ниндәй хыялдар бар Лаос Цзен ҡалдырған яҡшы-ул ваҡытта. Һәр хәлдә, ҡайһы ваҡыт шул.
  
  
  Нисектер мин аңһыҙ тәне менән куоя кәрәк буласаҡ. Уның менән бил брелок эго төшөрә. Был коллекциянан бер асҡыс булыр. Тейеш булған, егерме аҙ түгел. Асҡыс эго тейеш булып, улар тирәһендә бер-лаборатория. Был эләгеүенә ышанмай һәм уның лабораторияһы.
  
  
  Һуңынан уны эго тураһында айыртыуға аҡ елән. Был маскировканы менән мин ҡайһы бер алыҫлыҡҡа бирергә тейеш. Шулай тиһә-артҡа баҫа. Һәр осраҡ, һәр ваҡыт монах был күҙ ташланы.
  
  
  Беҙ поженятся роля. Был юлы уның үлек йөк булып, һәм мин ауыр булһа раздевать эго. Аҫып ҡуйған һәм уны эго пешие кейгән аҡ брелок. Дюйм самаһы, уның һигеҙ юғары Куоя докторы, мин заботить әммә был ғына аҙ. Ул, наклоняется, кизе-мамыҡ юрған ябынған хәрәкәтһеҙ кәүҙәм борола һәм стон k эго эго. Әгәр улар тәртип күҙәтә инек, йоҡлай инек, шунда тәртип таба. Бик иғтибар менән тикшереү генә түгел ине.
  
  
  Ул, аңламайынса, үҙ уңыштары һәм башҡа бик близорукость таяна.
  
  
  Тағы коридорға ҡараш ташлағас, һәм уның һуңғы тыныс йоҡлаған булып сыға.
  
  
  Ҡайҙа бара?
  
  
  - Эй, сөнки был лаборатория бинаһы урынлашҡан. Бәлки, уның тирәләй бер йәки күберәк урындары алыҫ булыуына ҡарамаҫтан хужалығы залы төҙөләсәк. Шуға күрә мин тәүҙә табырға кәрәк булып сыға.
  
  
  Ҡараңғы һәм һалҡын коридорҙан иркен булған таш. Шәм тоҡандырып ғына, стеналары бер тигеҙ арауыҡта сабыштылар. Һәм көн булып, замок менән. Хөжрә монахтар, улар буш тора хәҙер? Төрмә камераһы йәки биләй?
  
  
  Мин барамын һулға киткән ике коридорҙа һәм аҙағында. Ул тышҡы көндән һыуы сығасаҡ. Ишеген ябырға ла була. Хәйер, сылбыры менән минең бил өсөн асҡыс Куоя, уны, тоя, бөтөн короле тип асҡысына эйә булды.
  
  
  Төндә асыҡ һәм тыныс ине. Йондоҙ булып күренгәндер инде, тағы ла күк йөҙөн бөтөнләй потемнеть түгел. Тик ун туғыҙынсы йәки сәғәт ярым булабыҙ, әммә ағаһы-рәттәре бинаһында ҙур бер һүҙһеҙ инә эҙәрләнә башлағас, унда, ихтимал, ih ятаҡта урынлашҡан.
  
  
  Тимәк, был лаборатория булыуы мөмкин түгел.
  
  
  Бөтәһе биш корпусында булды.
  
  
  Бер һоро таш биналары комплексын төҙөү бөтә тирә-яҡ ҡалынлығы фут ауыр. Аҡса тота, улар ҡулдан эшләнгән. Ысын күңелдән, Бөйөк ҡытай диуары кеүек. Әммә һуңынан шул праправнук төҙөүселәр. Был төҙөлөштәргә барлығы йөҙ йыл була. Тик. Башта был ҡәлғә була. Йәки, бәлки, был һәр ваҡыт була асылды.
  
  
  Цзен тынғы Лаос, шулай уҡ беҙҙең «хөжрә ҡунаҡ» буйынса биш иң ҙур булмаған бинаны күрербеҙ. Тиһә-артҡа баҫа, бөтә яҡтарға һуҙылған, алыҫта яландар мак була. Ике ҡатлы бинала йоҡо саҡ ҙур дүртмөйөш монахтар һул урынлашҡан. Был амбар ҡоролма булырға оҡшай киреһенсә, унда ҡорам булған. Шулай итеп ике корпусты ҡала.
  
  
  Ул лабораторияның иң алыҫ төкәтмә итеп һайлау мөмкин буласаҡ. Бәлки, минең өсөн был ике тәҙрәгә рәшәткәләр яһай һәм төтөн торбаһы тирәләй клубы булыуы ихтимал. Улар тырышып, тип әйтер инем хатта был һайлауҙар шулай иҫәр түгел.
  
  
  Был бик ябай уның етә. Шулай уҡ ике китап mimmo монахтар менән уны үтә ябай, уларҙы һаҡлап ишектә. Шулай уҡ киң коридорҙың булды, ул тип, уны ҡалдыралар. Буш һәм дымлы. Шәм уҡ улар. Рискнуть, ул бер бүлмәһе янынан һайлау тотҡарлай һәм был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, күңелемде, тип, юҡ эсендә тауыш.
  
  
  Ул һарайҙы ҡараны. Ишек асылды.
  
  
  Был хөжрә монастырь була. Башҡа күҙ алдына ла был карауат, тип мөйөштә бүлмә, циновка ҡапланған.
  
  
  Ул ҡабырсағы булмай, мендәр, лампочка һәм бәләкәй уҡыусылар өсөн бер нисә китап. Лампалары индерелә һәм уның китаптарын ҡараны. Марксистик был ике томлыҡ китап булып: «манифест коммунистик» һәм «Капитал», шулай уҡ брошюралары байтаҡ. Ул ih пролистывать. Тирә-бер « тип аталған баҫыуға слаборазвитый илдәрҙә нисек?» башҡа«, Тип сверхразвитой илде ҡаҡшата мин?» Һәм бөтә был үҙ эсенә ала, бынан Исландия.
  
  
  Бында водород монах йәшәгән. Әммә монах түгел, д. Коммунистик монах. Әле буйынса бер яуыз, тоғро, коммунистик аскет. Шуныһы ҡыҙыҡ, күпме бүлмә биләп шулай итеп тирәһендә була был. Бушҡа ваҡыт мин тик юғалтам. Артабан ул камералар аша сыға һәм барыр, башҡа mimmo, шундай уҡ ағас ишектәр. Мин беләм, мин уны беләм тип, ишек дөрөҫ булыр кеүек күренә. Мин түгел, тип уйлайым, уның өҫтөндә яҡтылыҡ хәрефтәр менән һылашҡан неон лаборатория булып емелдәй. Тик ни өсөн-мин көтә икән, тип, ишек башҡа булған, һәм, бәлки, хәҙерге заманда ни тиклем күберәк.
  
  
  Ҡайҙа минең артымдан ишекте ябырға. Йомшаҡ shaggy тура килде миңә. Был ир-аттың береһе булыуы. Башы күндерә, уны дауам барып, бер эйәк ҡулдарҙы ҡаплап: Куои, осло генетик мәсьәләләре өҫтөндә уйлайбыҙ.
  
  
  Мин mimmo үткән ир-аттың, мин ҡотон алыу түгел, коридорҙа сират буйынса һәм алыҫ сит юҡҡа сыға.
  
  
  Мин хәҙер тиҙ арала ҡарар ҡабул итергә кәрәк буласаҡ. Мөмкин булһа ҡалыр ине, ул унда, әле бында булыр, һәм шул шик уята. Тышҡа сыға алыр ине ул, тип, хәүефһеҙ булыуы мөмкин, әммә бик отошло түгел.
  
  
  Шулай уҡ булған ике мөмкинлеген булһа, мин таба алмайым, тип теләйем. Әммә әгәр ҙә уның ошо фекере формалаштырыу, уны бухгалтер булыр ине нью-Джерси түгел, ә йәшерен агент Ханой ҡала.
  
  
  Һәм боролоштарҙа хәрәкәт өсөн уның дауамы булды. Заклятие илле мең буйынса бухгалтер һәм Нью-Джерси усмехаться, ҡурғаш торба ҡапыл аҫҡа төшә башланы, саҡ минең башым задеть, һәм, мин артта менән ударяться грохот диуар тураһында.
  
  
  Стонать ҡыҫылып та, уның мине көтөүҙән, ҡулындағы трубкаһы аҙағында наготове. Шул ваҡытта, ҡасан ударяться торба стенаһындағы тураһында, уны эго бора һәм тотола өсөн запястье, әммә был берҙән-бер торба булып түгел, ҡара ҡурғаш буйынса эшләй. Эго властың ҡаҡшамаҫ була. Трубка тотҡан һаман, әле уны эшләй выпад береһе, был минең артҡа тапҡырға юғары. Әммә уның ныҡлы тотоу өсөн хәҙер тубыҡтан һәм уны эго эго запястье һуҡты...
  
  
  Был филиалында булды. Улар еткерә лә ул. Хатта туйға ла бер уңышлы һөжүм ине, крахмал буйлап ҡыуыу өсөн эго яға.
  
  
  Был уның хоҡуғының тейелгеһеҙ булған. Мин уның янында минең икенсе аяғын һуғып сумған, ер һәм ул төшә. Мин уны туҡмай башлай һәм мин sel ҡарлы була. Дәһшәтле ул, тик мин уны тотоу өсөн ултерәләр. Iso хис итә ул үҙенең барлыҡ көсөн эго тырыша, ҡулы, әммә минең уйымса, мин тип тырышҡандар етерлек.
  
  
  Был минутта үлем алдында бик яҡты. Күп тапҡыр үлемдән уны бары булған бер минуты, сәғәте минуты менән генә туҡтап һәм был һуңғы яҡтылары.
  
  
  Трубкаһы иҙәнгә ята, минең сиктән тыш досягаемость. Уның йылдам хәрәкәтенә бер римлеләргә тупланған. Минең аяҡ эго арҡылы булды. Брыкнуться ҡуйылған һәм уның аяғы ерҙә, аттар кеүек, сылбырҙарын седок әҙер. Был эго тирәһенән ҡыуып эйәр алмаҫтар, әммә уның ни тиклем тигеҙлеген юғалта, ер һәм беҙ тағы ҡасан килә, уны уңға дюйм самаһы, алтынсы. Минең трубкаһын ҡулына ҡағылды, уны күберәк һәм уны эго башы һуҡҡан.
  
  
  Тьфу.
  
  
  Һәм мин уның менән таш иҙәндә ятҡан неподвижно скатиться, уның яраһына ҡатҡан ҡанды буйынса ҙур һары гол. Була ул ҡ артыҡ оҙаҡ уҙҙы. Ул үлгән була.
  
  
  Мин бында ҡалдыра алманы һәм алмай эго эго тащить хәүеф, ниндәй геүләһен-шул саҡта. Бер нисә көндән беҙҙең башҡа ағас фут була — тағы бер камера. Ул, ишекте асып эскә втаскивать һәм эго.
  
  
  Ул, өҫтөндәге тән ауышҡас, ишек уйымы тирәләй тауышын ҡасан ишеткәнемде.
  
  
  — Проблемалар, доктор?
  
  
  Ул ҡыйралыуы түгел. Сгорбиться уны, сөнки хәҙер минең ни үҫеште, кешеләрҙе һәм мин биреү мөмкин түгел ине. Шулай уҡ уның юғары тауыш үҙенә яһап маташа, тип Куоя.
  
  
  «Поправляться ул».
  
  
  'Мин уның нәмәләр эшләгәнен алырға икән,-һин шул?'
  
  
  «Күрер өсөн, эгон борсой башлағас, мин түгел инем».
  
  
  — Әммә был минең бүлмәм.
  
  
  — Эго бүлмәһен биләгән саҡта, тегенселәр алына. Был математика буйынса ял кәрәк. Юғары минең тауыш бер ни тиклем кәмей, ләкин ул, күрәһең, быны күрмәгән дә ахыры.
  
  
  — Эйе, мин доктор, — тине ул ҡыҫҡа. Һәм һулға китте. Үҙе артынан ишек ябылыр саҡта уның бик ныҡ биреү өсөн, мин аңлап, яратып уның бойороғона буйһона, һәм уны бөтәһе лә тигеҙ булһа, мин был турала белә.
  
  
  Ҡараңғыланған минутта үткәреп, уны тулыһынса өсөн, тәртипһеҙлек масштабын баһаланы., ул үҙ ваҡытында натворить тикшерелде. Улар әлегә бер ни ҙә таба. Бынан ауырлыҡтар. Бик ихтимал, мин түгел, шул йортло тип күрһәтелгән, һәм йылмая ине, әгәр мин түгел, ул тупик мөмкин булыр ине. Шул ваҡыттан алып, уның Нассау киттем, киттем дә барҙым. Әммә, икенсе яҡтан, уларға дөрөҫ йүнәлеш яңылышмай. Тау һәм ул унда булмаһа, беҙ ятаҡта йәшәгән була. Бергә, иҫән-һау, штаб-фатир атс. Хәҙер эштәр тотонаһы ғына ҡала. Тәҙрәнән ишек коридорға һәм уның приоткрывать була. Был бик яҡшы булған, сөнки мин эшләгән. Сөнки тап ошо ваҡытта аҙағында залының ишектәре асылып, тауыш һәм ропот послышаться күрһәтә. Башта өс була. Бер-береһенән ботаҡ, тыныс төн теләп ине һәм өс ишек булып тора. Уларҙың барыһы ла әйт по-английский. Яҡындары уны был тренингтар ih өлөшө булды. Шунан ишекте киң асып, таҫма баҫҡан конвейерный һәм уның аҙағында әйтерһегеҙ. Ике көнлөк...... егерме бер... ун дүрт дана төшөр.... Клон боровецк.
  
  
  Осрашыу, шунда әллә нәмә булды, тамамлана. Улар үҙ бүлмәһенә йүнәлде. Уның урынына һайланған лаборатория атс-тар урынлаштырылған.
  
  
  Әгәр шул ҡурҡыныс күренеш һеҙҙе көтә, унда бер үк ваҡытта үлтереүсе убийца Карте торбалар егерме ҡурғаш, һеҙ яңылышмайһығыҙ. Ул молчанов, тағы бер ҡат тәҙрәләрен һәм ишекте ябып та ебәрҙе.
  
  
  Әммә, әгәр һеҙ көткән, минең проблемалар әлегә тамамланғас, һеҙҙең тағы бер аҙ көтөргә тура килә. Бушап ҡалған урында бөтөнләй тойолмай. Түбән ҡатлам аҫтында, ул ағаслы подстригать өйә, һуңғы бинаһы янында үтә. Тейеш була, һәм был лаборатория була.
  
  
  Унан инде көн-төн тиерлек була, сама менән шөғөлләнгән был монахтар везде һаҡ аҫтында була. Шул мөхит атс, ул төшөргә булды тыуған, һәм монахтар, бер төрлө күренһә лә, мин уның башын үҙ брить түләргә һәм, мин булыуын тойор, тип күҙаллана мин дәүмәлендәге герҙе тәбиғи ҡурсаҡ ҡатнашты. Кем генә булмаһын-етеүе ғәжәп булмаҫ, ҡасан тура эму төрлө персонаждар эшләгән.
  
  
  Мин биш тапҡыр үткәргән полицейҙар булыуы көн кеүек mimmo бина, выскочить ул бер ниоткуда.
  
  
  "Доктор... бөтәһе эшкә тағы?"
  
  
  Һуңғы һүҙгә баҫым яһала, тимәк, ул быға ышана ла «доктор» һәм йөҙ йыл үткән. Юҡһа, уның изге ностальгия буйынса спецэффект иҫке усты, вашингтонда бүлеге маскировка. Ул ҡурғашҡа төрөп кеҫәһенә ҡулын ҡыҫыуым булды, һәм ҡыйралып.
  
  
  Мин ҡулында пистолет филиалы менән көтә. «Күркәм, N3, — тине ул. Был Эго ерәнес скривиться ирендәре йылмайҙы. «Хоҙай. нисек арттырырға һеҙҙең, доктор Куой.
  
  
  Минең йүнәлештә аҙым яһарға ла ул беҙҙең, минең һәм досягаемость һаман да ситтә булмай.
  
  
  —'Яҡшы.' Ул, ишеткән, - тип ниндәйҙер изге һыйыр. Шулай булғас, мин һине үлтерә алмайым. Әммә мин ышанам, улар нимә теләй, һинең өсөн ҡайта. Был электән шулай килә.
  
  
  Ул белә, отель. Мин уны үлтерә алмайым, әммә мин уны мотлаҡ накачивать ҡурғаш, әгәр берәй эму. Һатып алырға характеристика кеүек пуляһынан яраланып, балаға ла тапшырған. Ул уны обезвреживать булырға тейеш. ләкин көтмәгәндә башланып эго мин тура килә ине. Тәү сиратта ул атып өлгөрә. Әгәр ул хатта тейҙереп, был тауыш 45 полк взводы йәлеп калибрлы бында бөтөн.
  
  
  Неподвижно тора ул, ҡая киҫәктәре кеүек. "Ашыҡ," - тине ул.
  
  
  Ул ябай таш дауам уның йөҙөнә ҡарап.
  
  
  'Ни? Мин ни эшләр был? Һеҙ мөмкин түгел, миңә атап, әгәр һеҙгә һис бер нәмә эшләй алмаҫ уны. Мин ауыртыуҙы һиңә зарар мөмкин түгел хатта, — мин солгать. «Ҡ ҙур булмаған отряды отсрочивать ул операция шул, мин улар өсөн әҙерләнгән. Шулай, әгәр телисез икән, ул кире ҡайтып, тәүҙә мин һеҙгә ышандырырға тура киләсәк.
  
  
  Улар тирбәлә. Уларға ышанырға буламы, юҡмы икәнен фән булмаған йәки дөрөҫ булған минең өлөш. Һәр хәлдә, икеләнеүҙәр булды. Әгәр мин уға ҡасырға мөмкинлек булһа, уның проблемалары. Пуля уның накачивать әгәр мин, ул тағы күңелһеҙ хәлдәр булыуы ихтимал. Тимәк, уйындар бик кулачный эго.
  
  
  Унда ҡатнашырға саҡыра. Кулак ҡоралы ғына түгел эго беренсе булып һайлауға, ә карате. Мин карате ҡара билбау була. Әммә мин шулай уҡ торбалар ҡара ҡурғаш булып. Бөтәһе лә уйлағанса булһа, бик яҡшы. Мин икенсе тапҡыр көндәре башланды ярты кәүҙәле була, уның менән уларҙан ҡотолорға тейеш була.
  
  
  Ярай,, һеҙ был тауыш һарай ябыҡ була. Әммә ул у докторы Куои асҡыс була ала. Мин алты тырышырға кәрәк, әммә, ниһайәт, ишектәр асыла. Сераль барышлай, мәйетенә һәм уның филиалы эскә дверь заперта.
  
  
  Монах барыһы ла тороу, күҙ ташланы, лаборатория инеп һаҡлана. Был әҙәм була. Күрәһең, ағаһының ih клоны булып, тик уларҙы күреү һәм бөтә нәмәне лә эшләй. Тап уның да әхлаҡи аңлатыу бер ни аңлай башланы. Үлем юҡ, иҫкәртеү һәм юҡ, шулай булғас, әгәр һеҙҙең менән осрашыуҙан тыш, беҙ башҡа менән. ябай түгел һиңә бер ни ҙә эшләй. Ул, ишек ал лабораторияһы булған.
  
  
  Был бинанан икенсе бинаға интерьер айырылып тора. Ҙур булмаған монастырҙың була һәм шунда ҡабул итеү көнө ике оло аҡ. Унынсы инеү асҡысы бирсе миңә, көнөм һәм распахиваться.
  
  
  Мин уйлайым, был насар урын, уның унда ҡасан булдығыҙ.
  
  
  Быяла менән пробирканың стеналарында буйында үҫә торған бер оло емеше. Һеҙ эшләргә һәм уны ташлап одолжение һүрәтләнә.
  
  
  Пробирка һәм башҡалар булды. Артыҡ ваҡ - комок с матдәләр, шыйыҡсалар һалып йөрөтә. Ул илле иҫәпләнә. Тирә-кем улар кеше булалар, ә кем юҡ, әйтә алмайым уны. Бүлмә уртаһына ултырғыс ҡуйып. Тәлмәрйен менән бер күҙәнәк һәм ҡомаҡтар nen булып, нисә диңгеҙ һәм кролик, ә улар барлыҡҡа килгән ваҡытта, уны ҡасан брылев индерелгән.
  
  
  Киреһенсә кабинеты була. Эго лаборатория иң ҙур тәҙрә быялаһынан айырҙы, ләкин ул унан күҙәтеп барыу өсөн мөмкинлектәр бирә. Безумие ғалим теләһә ниндәй мөйөшөндә ҡарарға була хыял диуар аҫтында тәҙрәләре булған. Алтынсы эш метр самаһы ултырғыс, мискә исраилдағыға пузыриться, подпитывает змеевик элменттары электр, һыу һәм газ факелы цветовая булмаған. Бөтә ниндәй урын ябыу-япмау металл тыш, ҡарағанда-дент вытяжка өҫтөндә һауытҡа, быяла ә унан небьющийся ширма бара, был бөтә ябыла.
  
  
  Әммә был барыһы ла түгел әле.
  
  
  Артҡы ишектәр булмағас тағы бер өлөшө был ике пар лабораториялар, кабинеттар ишеге янында тап Куоя. Улар, асҡыс менән асалар һәм повозиться ih. Тар коридорҙа сығыуы уны тағы бер ҡат. А. ағас ишектәр ябыҡ.
  
  
  Тәүге асҡыс табыу өсөн уның.
  
  
  Егерме йыл раскачиваться тайец иҙән мөйөшөндә йәш була. Ҡасан күрәм мин уны. һәм ул үҙенең алыҫ мөйөштәренә заползать хныкать башланы.
  
  
  Башҡа әбей менән ҡырағай бүлмә, буш ҡараштарын миңә һәм ҡырағай булған һикереп, күкрәк һуғыу ҡомары мине туҡмай. Һәм уның ҡулын тотоп өсөн ee әлбиттә, әммә элек һуғышсылары ситкә этәрә. Стонать буйынса колотить уның урынына мин хәҙер йомшаҡ башланы. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ишекте ябып уйлайым һәм уны тағы бер ҡат.
  
  
  Куой әйткәндә, ул шулай уҡ наркотик менән эксперимент лабораторияһы. Ул, тип әйтеп алдынғы наркотик, аңды үҙгәртә. Ярай, ошо ике фекерҙә, күрәһең, үҙгәрә. Фән алға хәрәкәт итә. Ул, уйлап, уны күрергә тип ул мәл етә.
  
  
  Ул, лаборатория һәм куоя офисына визиты яһап ҡайтты.
  
  
  Папка булыуы һәм стеналарҙы китабына индерелгән. Моғайын, уның шәхси архивынан. Ултырғыс уның эго обыскивать. Мин беләм, мин көтмәгән инем, - тип табылды. Әммә, мин табылһа, шәп булыр. Һигеҙ буйынса асҡыстар йыйылмаһы. Асҡыс менән сағыштыра ih билбау булыр ул, мин инеү лаборатория һәм камера бирә. Д. Улар барыһы ла үҙе шылтыратырға булған. Сунь минуттан әҙерәк уның дубликаты йыйылмаһы. Мин шунан башҡа уй башыма килде, һәм был уны йәшеренеп кайма трус ih. Минең еңеү йәшерен өмөт арта башланы.
  
  
  Ул үҙе артынан ябылған ишектәр һәм лабораториялар сыға, mimmo поникать монахтар, төндә.
  
  
  Яҡынса туҡтамаҫҡа уны күрергә, тип,-тип ҡыҙыҡ. Ике монах, ул ундағы бәхәсләшеүгә байтаҡ. Иҫ киткес, тип әйтте, ғөмүмән, был монахтар мөмкин, әммә тағы ла иҫ киткес булғандыр, тип бышылдаша улар тағы ла икенсе. Ул, спрятаться өсөн әллә ниндәй ҡыуаҡлыҡтар, ҡасан үтә mimmo мин уларҙы, хәҙер улар өндәшмәне.
  
  
  Артабан ул башҡа юл ҡалмай буйынса сюрприз комплексында үтәсәк. Ул бик отель өсөн ваҡыты бар. Ул, булырға тейеш, сәғәт ярым самаһы юҡ. Показано ул, тип Куою был етәксеһенә һөжүм яһаған, ләкин барыбер рискнуть. Ҡасан, уның, беҙҙең баш йорт ҡапҡаларына яҡынлашып, монах ике ih һаҡлана. Ул ҡасан ҡайтып китерһең, булмаһа ла ярай. - Һай, ҡайһылай һәм башҡалар, һәм уларға бер ниндәй ҙә иғтибар йүнәлтелгән ҡабы минән күҙен алмай.
  
  
  Мин коридорҙа кем күргәне барҙыр. Һәм уны тиҙ арала бесшумно, камера беҙҙең көнгә тиклем бара. Приоткрывать тихонько уның ишек. Тап унда һаман бар. Йоҡлар тағы. Коврик уның башҡа камера аша ҡарап. Куой һаман да шунда була. Делле үҙе ышанмай, уның бүлмәһенә ингән. Шулай булырға тейеш түгел, әммә ул ышанмаған.
  
  
  Мин ике ҡуллап тотоп тора, ти. Минең ҡулым муйыны тирәләй смыкаться. Ул вывертываться маташа, тик минең урыным тотоп һәм башҡа тармаҡ закаталы запястье ҡулына, ныҡлы муйын смыкаться был минең ҡулымдан килә. Элек уны ҡарай. Был ике монах була. Тейеш булһа, мин улар артынан барып молчанов. Өсөнсө ишек артында көтә мин. Шприц менән. Куой менән доктор карауатта күтәрелде. Укол уны тойорға. Монах үҙен көслө ҡулдары уның гнев буйынса беренсе һәм алтынсы изливать химиик, досягаемость сиктәрендә күрһәтелә. Мәҫәлән, бер нисә секунд кроличью нору асыла, һәм ул кәмей башлай.
  
  
  Тәрән.
  
  
  Иң тәрән.
  
  
  Тағы мөғжизә иленә.
  
  
  
  
  24 башлығы
  
  
  
  
  Тағы да мин һөйләшеп ултырыу һәм нәмәләр легар. Ул уны үҙ аҡһыл-алһыу трусик. Уның иңбашына н нах квадрат повязка марлевый була. Уның иңбашына күҙ ташланы. Шулай уҡ унда квадрат марли була.
  
  
  Быны улар. Беҙ уларҙы вакцинировать.
  
  
  Вариҫы инде был пробирка йөҙөп, унда-бөтә лабораториялар кошмар була, унда-тәлмәрйен һәм ҡомаҡтар һөрөнгәне йәғни мөхит.
  
  
  Вскакивать менән һуға уның.
  
  
  — Тыныслан, — тине ул. 'Тыныслан. Һин әле бик насар. Көн һаҡлана. Әлегә беҙ бер нәмә лә эшләй ала. Шуны бормотать һәм уның борола башланы. Ул, башын покачать, уның һүҙҙәре буйынса, аңларға тырышыуға ҡарамаҫтан, ни тиклем аҡыллы.
  
  
  Һуңынан уны эго күрҙе. Монах уның менән һөйләшеү. Тарабарщина сутоев хәҙер был диалект билдәле булырға тейеш. Икенсе тапҡыр булһа башлана ул, ҡасан мин успокоительный сомневатся үҙ тәжрибәһе здравие мәжбүр.
  
  
  Ир-егет иҙәнгә ултырҙы, тәрилкәләге ризыҡта менән һаман да тота, ул беҙҙе эго камера менән шөғөлләнергә ҡушыла. Ул выглядит тап шулай уҡ, шул тиклем һәм башҡалар. Бритоголовый. Тик уның күҙҙәре асыҡ, ул аңлай, уның үҙенсәлекле. Элек бындай ваҡытта уның күҙе күрмәй. Бөтә булған белемен бөтә кешелек миллион йыл төҙөлә һәм улар ғәйепһеҙлек.
  
  
  Тағы миңә борола.
  
  
  «Тағы нин — туҡылдата. Ул бында килгәндә, беҙ ярҙам итеү өсөн. Һәр хәлдә, күңел, наркотик эшкәртеүсе eda беҙҙең түгел. Беҙ уларҙы йоҡлатҡыс йоҡлатырға йыйынамы». Абсурд ни ee тауышы ҡалтыранды.
  
  
  Ул, Нина Танга ҡарап, был күҙҙәрендә сикһеҙ. — Был ярҙам күрһәтеүҙе беҙ уны?
  
  
  Пожимать уның яурыны. 'Мин дә беләм. Вера ҡаршы һәр осраҡта беҙ ярҙамға эго. Беҙ булыр ине был, шуға ынтылыш булырға тейеш, — ярай, ти, алдар. Шулай булғас, уны тойоп, был уны ҡамасауламаһын тип, борсой һәм был эго».
  
  
  — Ни өсөн был динде, побрать тегенсе, — тинем мин. «Алла бармы юҡ булды һәм наркотик кешенең ихтыярын накачивание?»
  
  
  Мин уға тыныс ҡарайым. Уның һөйләүенсә, эш юҡ тип эго булдырмау мөмкин түгел. Ул ғына тәьҫир итеү, кешеләрҙе үлтереү. Әгәр ул бер ни ҙә эшләмәһә, беҙ уларҙы үлтерә. Әгәр беҙ уға ярҙам итә, ih үлтерҙек беҙ.
  
  
  — Ә был бөтәбеҙ өсөн үлтерҙеләр уны?
  
  
  Кивнуть ул етди. "Бөтә был уның өсөн үлтерелә".
  
  
  Ул нахмуриваться. — Беҙ ярҙам итәбеҙ, шул саҡта ни ул?
  
  
  «Ул, - ти алмышты беҙ ярҙам өмөт».
  
  
  Оглядеться уның. Икәү булғас, беҙ, беҙ инек заперта һәм цифрлы камералар буласаҡ. Ҡоралһыҙ. Тыштан ih күп булды. Бөтәһе лә ҡораллы. — Был дөрөҫ аталған ул?
  
  
  Монах-тип әйтә. Тап тәржемә был. «Уның һөйләүенсә, был хистәргә... әммә беҙҙең аңлай ине отель өсөн, ул һеҙҙе аңлай ала. Уның әйтеүенс... — ул заминаться, минең реакция, әйтерһең, ҡурҡалар. «Тине ул, һеҙ нимә тынғы бирмәгәнен аңлай».
  
  
  'Ах, да? Афарин шул. Донъяла уның тураһында һөйләү еңел. Бында, ҙур булмаған эго д ҡорам булған. Әммә унда әйтерһең? Шул уҡ бөтә мал әйтерһең, рәхмәт мак римдар уны үҙ тормош юлына, уны үҫтереүгә үҙ баҡсаһында? Унан һорарға, тип, ул был хаҡта уйлап. Тағы ҡара ер һәм тын.
  
  
  — Ярай, ашыҡма, — тинем мин. "Һорай ул."
  
  
  Әле уларҙан башҡалар менән ун минут самаһы һөйләшә. Булырға тейеш, был бик ҡыҙыҡлы булды. Тағы оҙаҡ һөйләгән хәсрәтле тауыш һәм пауза яһала нина задумчивой. Улар нимә әйтә, тип ҡыйралып Тағы мәжбүр.
  
  
  «Опиум-ул был хаҡта бер нәмә лә белмәй, — тине ул. «Был аҙ, уның тураһында һөйләй беләм, тип, шунда бара. Ул үҙенең бөтә ғүмерен ошонда үткәрә. Әммә ул, - тип әйтһәк, ышаналар — ут һинең тауыш, күрәһең, — тине ул, — яҡын универсаль энергия сығанағы һиндә. Һуңынан кистән мин уны һеҙгә әйтеп, бында бөтә нимә лә монах монах. КАН тирәләй ҡайһы бер йөҙ самаһы... улар...... партизан яҡынса яртыһы».
  
  
  Мин инде был хаҡта уйланырға һәм үҙе-оҡшаш була. Был монахтар аңлаталар, ул уларҙы күреп, бәхәсләшеү, монахтар һәм шул, мин уларҙы тотоу өсөн укол эшләгән. Әммә һуңғы парҙар, улар уны күреп, уҡ выглядит тап шулай, нисек һәм башҡалар. Тиклем күҙ ташланы. Ул, яурындарын пожимать, тоя, көсәйә кеүек алйоттарҙы асылды. — Бик яҡшы, — тинем мин. 'Һәйбәт белә. Тимәк, уларҙың тирә-яҡ яртыһы партизандар. Ләкин әгәр уларҙың барыһы ла бер төрлө әйткәндә, нисек беҙ ih тойорға мөмкин?
  
  
  Тағы штопор тапшырҙым һәм миңә борола. «Ул әйткәндә, беҙ үҙебеҙ быны эшләй алмай тип делле».
  
  
  Ул, баҫты һәм башланы һәм цифрлы камералар взад буйынса алға бара. 'Ярай,, был мөмкин, әгәр намыҫлы эго тынысландыра, беҙ уның әйткәндәренә бер нәмә, әммә бер нәмә лә әйтә. Эму күңелгә шундай йомаҡ.
  
  
  Тағы нина баҫа. Унда барырға тейеш, тине ул. Әммә уны киләһе ҡайтҡан ваҡытында беҙҙең ныть ҡабул ителә. Ә улар көҙән тиклем, беҙ уны нисә мелочам да ҡалдырған:
  
  
  «Әҙерәк ғәмәлгә яуап бирергә, кеше нимә уйлар».
  
  
  «Идеяһы көслө ҡорал».
  
  
  Унан йомғаҡлау тантанаһы булды тип һүҙен өҫтәп:
  
  
  «Мөғжизәләр көнө барып аша». Һәм тағы ла, был асҡыс бассейн булыуын асыҡ аңланы. Ысынлап свет аҡыл менән мин бындай һөйләшеү. Әммә мин уның күҙҙәренә ҡарап, үҙенең иҫке хушлашып, һәм ул бер нәмә лә тойоп мгновение. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уны белгән бөтә яуап, яуап булмай һәм был дөрөҫ.
  
  
  Ул киткәс, мин дә ишетәм, беҙҙең ишегенә асҡыс кеүек эго заперта. Тауышы аяуһыҙ ысынбарлыҡҡа кире ҡайтар мине. Кем һуҡты минең ашағым да кулак. Ләкин эргәһендә генә тағы берҙән-бер кеше булды. Взад һәм ул бүлмә буйлап йөрөүен дауам итә.
  
  
  «Яҡшы, мин хәҙер һиңә нимә злиться була», — тине ул. — Ә һин нимә тураһында уйлай? Мин ун минут ҡалды тип инанған эго ax агентына әйләнә.
  
  
  — Мөмкин булһа ла маташа ине, һин, ҡәҙерле. Шулай ҙа мин был чушь ҡабатланмаһын өсөн, тыныслыҡ алып килһен ине был мин аңланым».
  
  
  'О., Бул. һин ниндәй алйот.
  
  
  «Ах. Яҡшы. Һин аҡыллы, ә уның хәшәрәт киҫәге.
  
  
  Ул тын. 'Был уның әйтеп тораһы ла түгел.'
  
  
  Ах, юҡмы?' Помахать уны иҙәндән күтәреп һәм тирә-эй мендәр менән бер. Бында бөтә был, детка, микрофон йәшереп булмай. Тел, уның уйнатыласаҡ?
  
  
  Тын уны тағы бер ҡат. — Ярай, мин омела был күренеш түгел. Ябай ғына әйткәндә, уның ҡунаҡхана, әгәр ҙә һин генә аңларһың...
  
  
  «Эйе, Эйе. Ул белә. Ниһайәт тынғы ул саҡта».
  
  
  — Эйе, — тине ул. Покачать уның башым, мендәр ташлайҙар, һәм мин уны икенсе алған. Һәм был хәл шул. Нах швырнуть уның мендәр һалған, уларҙың ҡулынан тотасаҡтар. Был уның сумыуына яҡтан, тигеҙлек һәм матрас ергә ҡабат юғалта. Был мендәреңде мин уны ҡыуа төшә башлағас, ул нах ырғытып булмай. Мин уның менән уны туҡмай башлай һәм һары ҙур мендәргә баҫты. Ул, уны ҡабат тотоп һәм матрас эткә, беҙ неистово һәм үбешә башлай. Был беҙ бер аҙ тынысландыра. Беҙ ауыр һәм задышать обнимают. Нах була ул саҡта. Барыһы ла тап шулай булып, һәр саҡ беҙҙең менән булды. Промелькнуть һуңғы минутҡа ғына минең фекер. Ул отпрядывать. — Тулҡынланыу түгел, — тине ул. «Әгәр теләһәң, улар өсөн барыһын супер-бала, уның тағы бер нисә аҙна көтөргә мәжбүр». Әммә был сабата түгел. Тураһындағы уй-фекерҙәрен, йәғни, КАННЫ-отель өсөн, беҙ быны эшләй, тип ситкә этәрҙеләр. Нежно нах үбк һәм уның менән төшкән. "Һау бул, ҡәҙерле. Ҡурҡма, мин ундай хәүефте барырға теләмәй.
  
  
  Күпмелер ваҡыт үткәс, ул әйтте: «Һин хаҡлы. Һин уны соврать. Һин ул баланан баш булыуы мөмкин ине, хәҙер асыҡтан-асыҡ». Мин уны үбә. Һин ул баланан баш теләйем.
  
  
  'Әлеге ваҡытта?'
  
  
  — Мин быны теләмәйем, беҙгә бынан сығыу башлана. Һәм...... ярай улай түгел, уны отель түгел ине, быны аңлар өсөн уларҙың. Үҙ-үҙегеҙҙе үлтереү ул яҡшы, нимә ул. Әммә мин ышанам һиңә, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине ул йылмайып. «Мин уйлайым, шул кеше булараҡ әйтәм, һеҙ белем сығанағы яҡын. Улар ышана, һеҙ был изге төҫ, йондоҙ һәм һеҙҙең менән булған, тип әйтер инем шунда был кеше беҙ. Улар ышанманы, һин беҙҙе бынан выдать.
  
  
  Был хаҡта ул уйлап булырға тейеш. Ул тороп, үҙенә һәм тирә-яҡ тағы таҫтамалға төрөп йөрөтә башлай взад-вперед. Хәҙер уның тәмәке характерын үҙгәртеү намыҫ менән үҙ шатлығын ине. Ул, тәҙрәнән ҡарап. Төштә булған. Көн юғалтты.
  
  
  — Лаборатория, уны табыу, — эй, - тине ул. 'Бында бара.'
  
  
  Улар кизе-мамыҡ һәм тирә-яҡ тәҙрә янына килеп саронг простыня яһаны. Беҙ бик булмаһа шунда баҫтырҙым. Ул һөйләй һәм лабораторияларҙы күрһәтте, эй урынлашҡан. Уға күрһәткәс эй ключ, ул куоя ултырғыс менән алынған. Мин улар янында тағы булдылар. - Бар, беҙгә хәҙер нимә эшләргә кәрәк, был-бынан сыға алаһығыҙ.
  
  
  — Минеңсә, һин килеп сыға? — ул шым ғына һораны.
  
  
  — Әлбиттә, — тинем мин. «Алтын күңел, һәм бәхетле йондоҙ? Estestvenno өсөн. Мин тейҙерә алманың?
  
  
  Һәм мин уның ауыр тын ҡолаҡ йәберсәктәре өсөн куст. «Шәп», — тине ул.
  
  
  Ошо көндәрҙә асҡыс звякнуть бәйләүестәре. Беҙ тиҙ арала беҙгә ике карауат һыу сумған, унда заполнить, тип йоҡлай.
  
  
  Ишек тағы ябылды. Улар, ҡара поднос менән ашамлыҡтар. — Беҙ поужинать яҡшы, — тинем мин. «Планлаштырыла, тип, иҫе беҙ eda».
  
  
  "Мммм..." Коврик корчиться уның үҙе кеүек, рәсем дәрестәре буйынса моделе. "Мин шатмын, был улай түгел. Йәнәһе, ул ас. Өҫтәл һыу менән уны тағы ла түбәнерәк төшөрә сынаяҡ поднос һәм дымящийся тип куйды.
  
  
  Шуға ҡарамаҫтан, ул уны понюхать подозрительна. Ул зевнуть. — Тулҡынланыу түгел, — тинем мин. «Был ҡытай eda. Һине тағы бер сәғәт просыпается.
  
  
  Беҙ үҙ өҫтөнә ала. Был ябай eda булһа, йәшелсәләр менән дөгө. Әммә тәмле була һәм был, һәр хәлдә, туҡлыҡлы була. Ул, аслыҡты тойоп тағы һәм тағы ҡараны. Әммә бының менән көтөргә тура килә. Башҡа урында һәм башҡа ваҡытта. Минең ҡарашҡа уның үҙ-үҙенә тойоп, башын күтәреп, иғтибар һәм тәрилкә тарһынып тағы йылмая.
  
  
  Ул, аңларға тырыша. Смущение был көтөлмәгән. Мин уның тағы ла күп нәмә аңланы булһа кәрәк. Минең реакция, ғәҙәттә, ябай ҡатын-ҡыҙ. Мин мәсьәләһе ҡасан барлыҡҡа килгән, улар тирәләй, уларҙың да һәм уларҙан яуап биреү еңелдән булманы, һәм юҡ. Ғөмүмән, ябай ғына нимә булған тирә-был юлы түгел. Һорау һәм яуап юҡ түгел. Минең ҡатыным түгел, һәм ул минең хистәрҙе. Хәҙер ябай исем ысҡындырҙы.
  
  
  Һылыу ҡыҙ булған һәм уның өсөн красотки календары ла түгел, хәйер, мин күҙ алдына килтереү мөмкин түгел, ай, күренгән буйынса яҡшы түгел ине ул-nah. Категория ә уның ҡарауы, фәнни һәм дипломлы хеҙмәткәрҙәр категорияһы һәм күркәм даһи в. Енси һәм аҡыллы булды ул. Яғымлы һәм тулҡынландырғыс. Мин уны дәртләндереп, мин раздражать, мин саҡырыу ташлап, мин кәйефте күтәрә. һәм әгәр миңә был неприятно, һәм мин ул уятҡан булыр.
  
  
  — Әйтерһең алһын өсөн эштәр ҡабул ителә?
  
  
  — Нисек, — тип һораны ул, — һеҙ был үҙегеҙҙән торалыр?
  
  
  Поднос уны үҙе ситкә этәрә, тәмәке выкуривать баҫтырыу теләге. Йәғни, уларҙың лазер тау янына алам тип, — был бер, ә минең тәмәке ала — язаларға.
  
  
  — Был турала мин ни уйлайым монах, — тинем мин. — Идеялар һәм мин булдым. Һин тиҙ әйтә ала?
  
  
  — Сутоанский диалект булғанмы?
  
  
  «Сутоанский н диалекттары».
  
  
  'Ул шулай уйлайым. Дауам итә.'
  
  
  «Яҡшы, бында монахтарҙан яртыһы — КАННЫ агент, шулай бармы? Ih йөҙ тирәһе, ваҡиғаларҙың урыны һәм ваҡыты ташланып уларҙың телә, беҙҙең өсөн сорвать пландар. Шуға күрә беҙ ih юҡ тейеш. Һәр хәлдә, ih тирәләй уйын сығара».
  
  
  'Яҡшы. Әммә беҙ ҡайҙан белә, кемдәр улар?
  
  
  — Ih беҙ белә алмайбыҙ. Был-һәм шул эштәре. Был әлеге монах ғына эшләй ала ине».
  
  
  Тағы нахмуриваться. — Шикләнеп, тип ышандыра алам, беҙ тип һөйләй беҙҙең эго, шулай булғас, әгәр һеҙ уйлап. Юҡ, әгәр уны белһәк, беҙ ошо йыйында обезвреживать агент, ә мөмкин, һәм шул насар.
  
  
  Ул, башын покачать. — Мин, ғөмүмән, теләгән түгел, уны һиңә әйтергә өсөн. Унда теләгән, йәғни агент монахы йәки был насар тотоу өсөн был ысын канны.
  
  
  Ниндәйҙер мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин уны ҡарарға ғына килгән.
  
  
  «Һин теләһәң дә, уны тыуҙырған өсөн ямғыр йәки, бәлки, тирә-яҡ алтын һалам яһай?
  
  
  Ул йылмая. — Мин түгел, тип уйлайым, сөнки был, йәнәһе, ҡатмарлы.
  
  
  — Һеҙ быны еңел тип әйтергә мөмкин. Мин һеҙҙең ниндәй аргументтар ҡулланып тәҡдим итә? Мин төрөндә, ир-егет булараҡ һеҙгә ышандыра, ныҡлы идеялары бер ни ҙә эшләргә, ни эшләргә? Икенсенән, әгәр һеҙҙе ышандыра алам ih, һеҙ тәҡдим итә, уларҙың ниндәй ҡорал файҙаланыла?
  
  
  Һәм ул тағы алға баҫа һәм зашагать взад буйынса бүлмәлә. «Был мәсьәлә һеҙгә ҡағылмай беренсе өлөшө, уның менән самосохранение ih инстинкт».
  
  
  Покачать уның башы. «Сабата түгел. Үлемдән дә ҡурҡмай улар.
  
  
  'Был уның белә. Ләкин мин йәшәргә рәүешендә шәхси ih бар. Вера ih мин ҡотҡарып була. Уралып, бер генә булһа сәбәптәре, улар буйынса кан менән берләшәләр: үҙ монастыры ҡотҡара. Булырға тейеш, был-барлыҡ ҡала һинд-һуңғы таянысым да. Әгәр донъяла булмаған.
  
  
  'Шулай?'
  
  
  — Шулай итеп, был ҡасан вафат монахтар, уларҙы вафат булғандар менән бергә иман ih. КАН яңы монахтарҙы алырға йыйына. КАННЫ был урында ҡәлғә булыуы түгел, ә храмов. Әгәр улар быны теләмәгәндәр өсөн көрәш. Был осраҡта ничегонеделание үҙенең тиңдәше юҡ».
  
  
  — Яҡлау түгел, һәм улар һәләк була ih ине түгелме?
  
  
  «Бәлки, улар беҙгә ярҙам менән икенсе урынға күсер ине».
  
  
  Был минутта уның бер күҙеңде ябып раздумье. — Ул ни күреп, матур яңғырай. Тик тағы, ул шулай, һеҙ нисек американдар һәм прагматичный, фекерләүҙе һәм эштәрҙе беҙ эйә менән бөтөнләй башҡа».
  
  
  — Мин быға ышанам, — тинем мин. «Мин уйлайым, бөтә мауыҡҡан, төрлө ахырҙа. Үҙ идеяһы улар өсөн йәнен бирергә әҙер, ләкин үҙ идеяһы өсөн үҙен вафат булыуын теләмәй мөмкинлек бирә».
  
  
  Һыу тағы ла бер сәтләүек На поднос ҡала. Һәм ул бармаҡтарын сәйнәй алам. Ул йылмая. Иң яҡшы фекер, — тине ул. «Һәр осраҡта ла тора, ауыҙ. Иң делле бер генә проблема бар.
  
  
  Ул тын. 'Ниндәй?'
  
  
  «Нисек әйтһен «мауыҡҡандар» буйынса-сутоэнски?»
  
  
  Нах кинь уның мендәре яһала.
  
  
  'Юҡ, юҡ.', - тине ул. «Викторина тамамланмай әле. Башында икенсе өлөшөнә нимә әйтерһегеҙ?
  
  
  "Икенсе өлөшө ниндәй?"
  
  
  "Ҡорал сифатында ҡулланырға тейеш улар?"
  
  
  — Ах, был, — тине ул йылмайып. «Нәмәгә Лао Цзен кабинеты эргәһендәге». Мин бер аҙ көтөргә тура киләсәк, әлегә ул минең менән бер кимәлдә булды. Был ваҡытта артыҡ күп ала икән нах түгел.
  
  
  'Хоҙай. Стон ҡорал.
  
  
  «Ҡорал стонать эго. Шунда эленгән Эго йөҙ самаһы берәмек, әлеге монах һәм яҡынса йөҙ булып. Ә математика уҡытыусыһы минең әйтер инем, тип, бер дана булыуын кешегә ҡорал бирһәң.
  
  
  — Эй, әммә көтөп минутка. Ул ни исегездә тотоғоз, был стеналар янында ағып небьющийся, ул наэлектризовывать һәм заперта.
  
  
  — Ә мин айыҡ минең атҡарырбыҙ, - тип шунда, замок булған унда, асҡысы ла булырға тейеш. Электр һәм унда нимә бар, һәм унда булған переключатель света өстәмәләр. Уратып лаос һәм монахтар, бер тынғы белмәй тейеш цзен, унда улар».
  
  
  Ниндәй-шул уҡ ваҡытта мин уны етди ҡарай, һуңынан хихикнуть, һәм мин перепрыгивать ҡосаҡлап. «Ҡайһы саҡта, — тине ул, — һин генә етеш».
  
  
  — Ә нимә һеҙ тағы ла күрҙем, — тинем мин.
  
  
  
  
  25 башлығы
  
  
  
  
  Төндә мөғжизәләр шул көндән башлана.
  
  
  Тәүге мөғжизә була башланы, үҙе ҡап тәмәке төтөнө выдать Тағы буйынса сумочка. Һеҙ мөмкин түгел, тип уйлайым, сөнки был мөғжизә тирәләй һыу таш ватып тигеҙ булманы, әммә ул саҡта һеҙ бәйле ла тартмай, нисектер уның.
  
  
  Икенсе мөғжизә ни тиклем ваҡытымды күберәк биләй. Сәғәт самаһы, аныҡ булмай. Тик беҙҙе тағы поднос менән ҡунаҡтарҙы таң нина киткәндә, ул үҙе менән һөйләшеп ризалашмай юғары суд. Әгәр суд ҡарары булып, ул минең планда ҡушыла.
  
  
  Өсөнсө мөғжизә булыуы мөмкин түгел тип иҫәпләнгән һәм 100 %, әммә мин шулай тип һанарға әҙер. Сөнки, беренсенән, был минең фекер түгел. Тағы ла һуңғы шырпы әгәр уны ҡулланып булмай, уны, бәлки, бер ҡасан да полезть ине шкаф өсөн, йыл һайын, минең кеҫәлә нимә тороп ҡала, һәм, бәлки, бер ҡасан да матур ине улар өс ишков табып, казинола ул гренада алыу буйынса, с эсендәге һары, тирә-яҡ бөртөктәре. Ниндәйҙер йөй тороп ҡалды, уларға мөғжизә в камзол.
  
  
  Шулай уҡ мөғжизәле мәлдәре байтаҡ булды. Сөнки звякнуть асҡысын дүрт секундына кәмендә бер көн, килер һәм монахтар, КАНДРЫ повидеть агент аша, беҙ тикшерербеҙ.
  
  
  Бер нисә генә сәғәт үткәс, һуңынан беҙгә наркотик һуңғы ризыҡтарын эшкәртеү, һәм беҙ көсөргәнешлек булырға тейеш. Сөнки уның ҡулына ҡорал булыуы мөмкин, әммә ул ғына ла түгел начеку. Һәм ул наклоняется өсөн яҡын ҡарап, мин эму ишков һөжүм яһау ҡыйын түгел, минең усҡа йәшереп. Ҡорал алыу, уның ул ғына. Ғәжәп рус Наган етештерелә. 7,65 калибрлы семизарядный арта револьвер менән ябылған була.
  
  
  Яҡынса ун минут үткән, һәм ул нисек көтә, килгән һайын уның һабаҡташы, тип бара.
  
  
  Хәҙер эшләргә ваҡыт етте. Нина уның үлем белмәүендә түгел танга осрашабыҙ, әммә хәҙер шундай хәл булды. Һәм уның тирәләй әйләнеп түгел, шул, кем мөмкинлеген ысҡындырҙы.
  
  
  Тап уның ҡаршыһына монахтар һәм кейемдәрен кейеп капюшон өсөн, башы менән ҡаплай. Был маскировканы көсһөҙ булғанлығын тағы ла бер. Әммә, һәр хәлдә, барлыҡ күләме һәм үҫеше монах була, тимәк, беҙгә түгел, беҙ кәүҙәле һәм үҫеш бирә. Ишек ябыла һәм беҙ һаҡсылар араһында беҙгә уны аңһыҙ, хеҙмәт һәм тирә-яҡ территорияһы аша беҙ выскальзывать һәм башҡа ҡараңғы бина.
  
  
  Лаборатория беҙ барғанда асыҡ була.
  
  
  Тағы шыу мөхит һәм ҡатмарлы ҡорамалдар өйҙә мискә һымаҡ хис итә. Өс айҙан уны тиҙ булмаусылар атс. Клон яңы Цзен Лаос. Маймыл башҡа йән эйәһе булды, - тине ул. Һуңынан уны уставляться, таң ҡалдырып, әйтерһең, йәшен, ҡайһы бер пробирка. — Беҙҙең, — тине ул. хрипло. Һәм уға боролдо.
  
  
  Уның һағында тора, әлегә ул рыться шкаф, тулы химикаттар, аңларға тырышты, улар менән эшләй. "Һеҙ нисек уйлайһығыҙ," - тине ул ниһайәт. «Атс мине үлтерә алмаҫ инем, ҡалғаны өҫтәлә рационына ih злость. Әммә һаман да шул саҡта бөтөн булыр ине лабораторияһы, яңы төркөмөндә һәм... мөмкин ине куой яңынан сығарыла башлай, иртәгә — уйларға, уның батып, теше постукивать буйынса ногти.
  
  
  'Йәки?'
  
  
  «... Мин ни эшләп ала тринитрат йәки глицерин, һәм был барыһы да тамамлана».
  
  
  "Тринитрат глицерин?"
  
  
  «Нитроглицерин һеҙҙең өсөн».
  
  
  'Һин һәм шул уҡ.'
  
  
  Ул йылмая.
  
  
  'Яраймы?'
  
  
  'Эйе. Алға, дауам итә. Нитроглицерин булып эшләй. Был уның икенсе шансты уның башлай теләмәгән ине».
  
  
  Улар өсөн эштәр ҡабул ителә, экран быяла күтәрелһә, ҡайнап химикаттар менән ҡапланған. Фляжка һайлауҙарына ул ҙур түңәрәк, үтә күренмәле шыйыҡса тултырылған, улар башҡа күрше буйынса тамсы менән төрөп подливать буйынса үтә күренмәле шыйыҡса. Был данала баҫылған һәм ҙур ҡыңғырау элменттары змеевик булды яттарҙа. Колба өҫтән конденсационный колонка урынлаштырыу булған, хатта хуплаған һәм һалҡын һыу температураһын автоматик болғағыстары перемешивание матдәләр булған. Улар гер һорай ул, был осраҡта өсөн иң делле була. Йәки уларҙың уртаһында ҡайнаған, уның барлыҡ был кешью ҡала канализацияға ташлай.
  
  
  Һуңынан тағы ике уны алалар ҙа, ике төҫһөҙ; колба береһендә урынлаштырыласаҡ, ә икенсеһе өсөн көпшә йота. Әгәр мин ҡасан ҙә булһа шик булһа, хәҙер улар юҡҡа сығыр ине. Бында, ысынлап та ла, бар булған сәбәп булып нах. Еңеллек менән тиҙ һәм һөҙөмтәле эшләй, уны ниндәйҙер ир-аттар крыжевская капюшонлы һоро, изге фея, единорог менән күҙмә күҙ саламандра ҡушты. Болғағыстары һәм уны төрөп һыуытҡысҡа ҡуйырға урын булды.
  
  
  — Яҡшы, — тине ул. Беренсе нотаһынан уҡ көндө ялған мөғжизә тыуҙырған һәм үҙенең бөтә.
  
  
  Нотт ялға һәм башҡа күп.
  
  
  Был ялған булыуын ғилми - һулдан буйынса туранан-тура Vin. әлеге дюжина дюжина монахтар һәм револьверҙар менән куои докторы оло ялған. Был Наг пистолет семизарядный алйот.
  
  
  Мин нелегко ҡурҡыта. Ул бер булһа, уның куоя аманатҡа алынған ине. Әммә улар үҙенең белеү теорияһы һәм был заложники. Тағы ике монахтар яҡынлағас, арҡаһынан сунь револьвер эй, мин ҡорал ташлап һәм Vin бойора.
  
  
  Ул тын. Һәм ҡоралдары ҡулдарында. Ул насар ғәҙәте булып уны баҫып ала башланы.
  
  
  Был эму тине ул.
  
  
  Ул, тип әйтеү ваҡыты килде был ғәҙәтенән ҡотола. Был була һуңғы баҫыу. Күберәк мин ҡасып алмай. Куой өҫтәп, яңы ғәҙәттәре лә, мин эшләгән. Уны ниндәйҙер эксперимент, әммә беҙ тағы бер һынап ҡарай грубо бирә буйынса... лабораторияһында ла кеше иван төпкөлө. Әбейҙең янына камераға, исемләү тураһында диуар менән шөғөлләнә, йәш кеше һәм камераларының, регрессия бала сағы. Беҙ эскә ташлап, ишекте захлопывать, ә һуңынан уның алдында тауыш нацистарҙың задвигаться ауыр засов.
  
  
  Shaggy юҡҡа сыға.
  
  
  Тәҙрә зарешечивать була. Бәләкәй күҙәнәк була. Эсендә нимә булыуы түгел, башҡа туҡыма көпләнгән стеналар стеганый. Беҙ йомшаҡ цифрлы камералар буласаҡ. Һәм улар шул тиклем йыйыла динамикаһы һәм микрофон ярҙамында беҙ аҡыл менән, бәлки, был камера өсөн йомшаҡ итте. Һәр хәлдә, улар йыйылырға тырыша.
  
  
  Мин нимә килтерһәм, бөтәһен белергә, бынан тыш, улар уңышҡа ирешә алмай. Камикадзе түгел, минең стилем, минең аяҡтары араһына йәшеренеп булған, әммә бомба, әле һаман газ. Әгәр ул уны йомоҡ арауыҡ камераһына ебәрелә, беҙ уның менән үҙе өҙгән. Әммә, һәр хәлдә, уның менән бәйләнеш Квой ине. Улар үҙҙәренә нигеҙ һалған етә, әлегә минең һәләте тағы ла зыянға түгел.
  
  
  Ул, тағы ҡарайым. Ул ҡот осҡос булды. Белем, уның билдәләре. Киң асылып күҙҙәре, йөҙөндә невыразительный. Ҡурҡыу тревога менән айырыла. Ҡурҡыу тулы катушка тулҡынланырға мәжбүр итә. Ҡот осҡос фалиж һуҡҡан.
  
  
  Һәм уны ҡулға алырға маташты подбадривать н ee. Унан ҡурҡыуы аша нах выдавливать өйәнәге тырыша. Ул һаман да ҡалтырай. Ул уны тетрәндерҙе. Ee һуҡты уның. "Ҡәҙерле очнуться. Һин миңә кәрәк.'
  
  
  Минең ногти вонзать уның ҡулында. — Һау бул, — тине, уның тауышы сдавливать. — Мин... мин ысынлап ҡурҡты. — Тегенсе, һин хаҡлы, — тинем мин. — Һин нисек уйлайһың, мин тоям?
  
  
  Удивленно мин ҡараным уны. 'Тревога?'
  
  
  — Мәсих, — тинем мин. «Әгәр ҙә быны эшләй алмай ул, инде йомшаҡ ине уның был цифрлы камералар әҙер буласаҡ».
  
  
  Мин башын уның яурынына ғына булыуға өлгәшә һәм шунда эленгән. «Ни өсөн мин хәҙер яҡшы, насар уҡ түгел?»
  
  
  «Кешеләр заперта сөнки һинең менән, машина менән түгел, ә». Йоҡа мин ул йылмаяҡтың. Мышиное, әммә йылмайып. «Әгәр шулай булған, — тине ул, — ни өсөн һиңә яҙҙы задница «японияла Эшләнде»?»
  
  
  "Сөнки мин булдыра, унда," - тинем мин, уның артынан эйәреп, уның юлын. Уның сәсенә ҡулыңды буйынса үткәрелә. Рефоматорға ул үҙе, әммә, һәр хәлдә, тағы ла үҙе контролдә тота.
  
  
  — Арттан, — мин әйтәм, — булды благоразумный. Беренсенән, шайтан ҡасан дана взрываться был?
  
  
  Покачать уның башы. «Был түгел беспокойтесь тураһында. Әгәр уны һалҡын һыу һүндерелә ине, беҙ булыр ине үл инде. Әммә шартлау өсөн, нагреваться градусҡа тиклем 240 химикаттар тейеш, был уның үҙе түгел, ә үҙе етә. Был мин тағы ла штора быяла ҡабымы насип булған. Хатта уларҙы белһәм, мин химикаттар динамола тип, үҙен үҙе үлтереү атс ала бит улар. Тәүҙә унда... була, ярай, әйтелгәнсә, атс өсөн eda.
  
  
  'Саҡта бөтәһе лә тәртиптә. Эго, дөрестен һәм пистолет Куоя килә, миндә идея бар. Ул яҡындарының, куой әгәр бында ҡайтһа, уның менән бер взвод килә мөмкин түгел. Наган менән бер нисә монах була, етер ине. Был хаҡта ул уйлап. Тап ул әйткән, мин был төрө бар.
  
  
  Ул ҡайтырға ашыҡманы. Бәлки, аҙ ғына ваҡыт кәрәк булған өсөн.
  
  
  Беҙ көнөнә ике яғында урынлашҡан. Тағы уң яҡта булған. Ҡасан ишеген асып, ул уны күрмәй.
  
  
  Һәм беҙҙең туплаған ауыр тишина камера инә. Әгәр ҙә беҙ герольд ханым янында диуарлары, һалып ерләнгән тауышы булыр ине. Поспать тағы бер аҙҙан уның әйткәндәре, әгәр уны уйланырға, кәрәк был эй. Уны уйланырға, кәрәк был эй. Мин йоҡлап түгел, холҡоңдо һәм күҙәтә. Көтөү, ул ҡасан боҙолған.
  
  
  Миңә ҡыҙыҡлы булыр, беҙ ниндәй куой өсөн препараттар әҙерләү. Барыһы тураһында уйлай, уның шул иҫке фәнни-фантастик фильм, унда ҙур химия университеты профессоры студенттар үҙ ҡуңыҙға әйләнгәс. Йәки ул, ай нурҙары уны астронавт передозироваться кактус һәм аҡылһыҙ әйләнә. Вейл карте доктор Твит ҡаршы ала. Яҡын арала был театр. Күп һәм ике пакет попкорн ко. Ирина һин мөхәббәт менән шөғөлләнде һәм һуңынан барып ҡайтты.
  
  
  Тағы пошевелиться во сне на мгновение. Прикидывать ул, иртәнге сәғәт самаһы булыр тип, алтынсы. Ҡоштар оса башланы һәм сәғәт тороп, тәҙрә аша һәм зарешечивать түгеп, йәһүҙиәне барлыҡҡа килтерә. Ул уны дрожжин.
  
  
  Иң беренсе булып тергеҙеү ауыр минуттарҙа. Улар, ҡара, көрән-яғыбыҙҙы тәртипкә килтерәйек һәм минең нисек йәшерен стеганый уның диуары. Уның күҙҙәре ҡулдарығыҙҙы ышҡығыҙ. 'Хәҙер ул сәғәтенә?' Ул осматриваться. 'Oi.' Шулай итеп, ул, ниһайәт, илгә иҫән-һау ҡайта. "Мин уйлайым, беҙ белә, шулай икән?"
  
  
  — Башлап торам, — тинем мин.
  
  
  «Мин шулай яҡшыраҡ булыр, хәүеф-хәтәр төш. Мин сниться, беҙ...
  
  
  "Shh."
  
  
  Ул ишетмәй, коридорҙа ишек кеүек асылған. Лаборатория ишеге. Тағы яңынан карауатына мөйөшөндәге оятһыҙ булып, беҙ шул тиклем репетициялар. Ҡасан ишеген асыр, ee тәнен йәшереп булмай, әммә уның ee достучаться тиклем ҡулына ала. Әҙер булғас, уны ғәмәлгә. Уның фекеренсә, идеаль буласаҡ. Ул бик оҙаҡ йоҡлай алмай, йоҡлаһын өсөн, оҙаҡ һәм етерлек өсөн ҡурҡам. Уң яҡта ята буйынса икенсе көнөнә, башы һыу прислоняться стонать. йоҡлай.
  
  
  Ишек асылды. Куоя докторы ҡораллы ике монах менән уратып алынған. Куоя впрыск ҡулында була.
  
  
  Барыһы ла яҡшы һәм тиҙ үтте.
  
  
  Беренсе монахтар - ҠАНА, мин үҙем агент револьвер ткнуть. Буйынса-тағы бер көн килеп ҡулын. Икенсе укол монах ялан аяҡ еңел булғанын һиҙә башланы. Гренада буйынса һуңғы ишков. Выпад схватываться һәм револьвер өсөн эшләйбеҙ уны. Ул атып наугад, стеналары стеганый була. Куой ҡыҫыла. Икенсе башындағы башҡа аң монах төштө. Хәҙер мин ҡулында ҡоралы булған. Тәүге ике монах булып ашҡаҙан пуля ала. Куой ҡаса башлай. Подножка эму ҡуйҙы һәм ул тота, тотоп эшләй һәм уколдарҙы әлегә тағы мәшәлдең эму. Закатываться эго менән ҡурҡыуынан күҙе. В обморок төштө уның. Тау менән ҡорал тапшырыу һәм уны эго икенсе ерҙән күтәрелде. Шунан асҡысты ала һәм ул цифрлы камераларҙа һәм заперта был эго куоя дуҫ.
  
  
  Беҙ яңынан ирекле булған. Тимәк, аҡыллы һәм мин тик иҫәр генә. Һайлау. Әммә ревматизм, мин әйтәм...
  
  
  Тағы прислоняться стон һыу һәм күҙен ябып. "Мин хәҙер уның мөмкин отключаться бармы?" Ул, ысынлап та ла, бик насар буласаҡ.
  
  
  — Минеңсә, әле һаман сәғәт алмай?
  
  
  Выпрямляться һәм ул тағы бер ҡат ты. «Вәғәҙә».
  
  
  — Китте, — мин әйтәм.
  
  
  'Секунд көтөп.' Мин уны кире ҡайтарып револьвер, эй бирә. — Постоять, ә? Развязать шнурок уның үҙе кейгән монахтар. Мин Монах менән булған үҫергә, алты итәк кейгән һәм дюйм самаһы, иҙән буйынса волочиться. Потянуло уны эго өҫкә, юғарыраҡ балтырҙары уны әлегә ул герҙе. «Хәҙер был подержанный». Ул туҡыма тотоп, артыҡ уратып һәм йәнә уның өҫтөнән туҡыма ҡушып шнурок әлегә ул туго.
  
  
  — Мин беләм, — тине ул. «Бигерәк матур түгел, ләкин яҡшыға булыр, әгәр мин йүгерергә тура килә». Улар үҙенең ҡоралдары ала. 'Яҡшы. Ҡайҙа барып, босс?
  
  
  «Лаборатория».
  
  
  Беҙ көн килеп етә, уны һәм уның приоткрывать. Тағы ары бойора ишара ул. Эсендә ике лаборант булып тора. Уның кейгән булған, тип монах, лабораторияла аҡ халат ҡаплаған ih әммә йәшереп булмай. Өҫтәл ябыҡ улар эшләй, ижад емештәрен ҡарарға тағы ла ҡағыла.
  
  
  Ул, бүлмәләрҙә ишектәр аша үтә һәм проговориться бесшумно. Ҡасан улар артта уның ун фут тирәһе булған, ул әйткән: «ул арыһа, һәм ҡулын күтәрҙе. Яй ғына бороп.
  
  
  Ул эшләй, тип әйтә ул. Тағы тине ул.
  
  
  «Был беҙҙең аптечкала нимә булырға, бер нисә сәғәт ih замолчать мәжбүр итергә?»
  
  
  Тылсым серҙәрен өйрәнә һәм уны сорттарға полк менән килә. — Мммм, әйтерһең амобарбитал... ни әйтерһең? Өсөн был бик яҡшы, тыныс cola».
  
  
  «Минең менән барыһы ла тәртиптә».
  
  
  Ул шприцтарҙа әҙерләнә башлай. "Һин нимә өҫтөнлөк бирә. Нормаль йоҡо йәки кем?»
  
  
  — Ғайса, — мин әйтәм. «Һатып алыусы һайлауы өсөн». Свести концы менән мин ике күҙе монахтарға түгел. Бер өҫтәл тирәләй һаҡ булығыҙ буйынса үткәрелгән улар ҡулында.
  
  
  Йыйынтығы өсөн ул саҡта, — тине ул, инъекциялар өсөн энә подкожный яртылаш тултырырға.
  
  
  Ул атып сынаяҡ алған, уның ҡулы һуҙа улар. Йәмғиәт быяла, һары шыйыҡсаларында һәм ағынты. Ул разъела өҫтөнә ултырғыс.
  
  
  Бөтә был беҙгә ҡарап. Ул, башын покачать. — Мин уйлайым, һин унан яҡшы китте. Тел түгел ине уның өсөн, һинең менән бер ни ҙә булманы». Ниндәй-уларҙы ла шул уҡ ваҡытта хәрәкәттә. «Уларға мин тағы биш яҙа атыу булды, һәм мин бик яҡшы атҡан. Шулай булғас, һеҙ, ысынлап та бер генә һайлай. ... Йоҡлай — тағы күрһәтеү һәм энәле мин, — йәки үлә.
  
  
  Взмахивать ул револьвер. Уның үҙәгендә һыу бүлмәһенә йүнәлде.
  
  
  Түгел, беләһеңме, ни өсөн ул уның һайлау мөмкинлеге бирә. Был бөтәһе лә тигеҙ, кеше ҡоралһыҙ килке тип атыла. Танау аҫтында улар уға револьверын тотоп, укол яһай, уның әлегә Тағы шприц, онға ih спирт, как будто этот әһәмиәткә эйә. Шулай уҡ иң яҡшы ғәҙәттәрҙән ҡотолоу ауыр, насар булған кеүек.
  
  
  Тиҙҙән улар отключаться, һәм заснуть. Ул миңә борола.
  
  
  'Ни хәҙер?' - тыныс һөйләргә тырыша ул, әммә уның тауышы ҡалтыранды.
  
  
  «Барыһы ла һине тағы ла аңын юғалта ала», - тип һораны ул.
  
  
  — Ә ул ултырған ала?
  
  
  Эй йылмая ул. -Был сәйер һәләттәрен бергә ҡушып һәм уның наҙы, көсө һәм көсһөҙлөгө, ҡатын-ҡыҙҙар һәм балалар. Ул ауыл, ҡала һәм ee макушка уны үбә.
  
  
  — Һиңә тағы бер эш булһа, мил.
  
  
  «Нитроглицерин».
  
  
  Нитроглицерин. Һеҙ көслө эго яһай алаһығыҙ, барыһы өсөн бина шартлатыла? Мин булмағас, шул иҫәптән беҙҙең ялтыр йондоҙҙар. Куоя Докторы?
  
  
  Ул кивнуть. "Эго индереп, бөтә офистар һәм ҡағыҙҙа эго."
  
  
  «Был саҡта яһаусы».
  
  
  Шунда камера буласаҡ ҡорбаны тураһында уйлап, уның невинный. Малай, әбейҙең һәм кемделер-кешегә бәхет өсөн тағы эйә булған мөғжизәле куоя докторы кроликтар булды. Возиться менән уның буйынса һигеҙ асҡыстар йыйылмаһы. Күҙәнәк асҡысы. Ниндәйҙер мин был кеше образы тура килә ҡотҡарырға тырыша. Тик нисек һеҙгә аңлатайым шул кеше, һеҙ уларҙы аңлай алмай, һеҙ нимә эшләргә? Һеҙ нисек уны әйтеп ала: «мин артынан эйәрҙем. Тулҡынланып түгел.'...
  
  
  Унан, алырға килгән һәм дарыуҙар аптечкала, ул Тағы монахтарға ҡаршы ҡулланыла. «Ни өсөн был шаҡтай ябай анестезия?»
  
  
  — Миллиграмм йөҙҙән... тураһында етерлек. Был һеҙҙең менән бутаған был мөмкин? Ул үтә күренмәле шыйыҡса шешә менән күрһәтелгән. «Һеҙ беләһегеҙме, кем нисек эшләгән берәй укол?»
  
  
  Ул кивнуть. Успокоительный һәм эсә башлай.
  
  
  'Яҡшы. Шунан был егет йыйылған выдать уның маташа. Ғибәҙәтхана, әгәр өлгөрмәй. Ниндәй-тап шул осор унда булып уларға... именлеге? Уй, сынаяҡ ҡулына ҡарап ҡалды уны. «Ҡасан бында кире ҡайтыр ул, бел һин, был дрянь нисек ташларға?
  
  
  — Эго бер ҡасан да ташлап ла, ҡәҙерле. Рәт-рәт ҡасан да йылытыу һүндереү һәм һыу индерелгән?
  
  
  'Яҡшы. Уға эшләргә мөмкин булыуын барыһы ла, бында ҡайтып өсөн, һинең өсөн ала. Храм йәки мин һине ҡаршы ала? Ул китте.
  
  
  'Ника?'
  
  
  Ул, йэшел. 'Нимә ул, милл?
  
  
  — Күңелем, бөтә булған иң яҡшы? Был доға булырға оҡшай. Шешәне ҡулыма алам һәм уның энә һәм иренде. Ул, тупаҫ уның йомшаҡ туҡыма бөтә аҫтында тоя. Ул, һиҙгән кеүек, уның бер ни пульсирующий смягчаться йылылыҡ, йылы заразительный шул, минең тәненә үтеп инә һәм уның ҡушыуы буйынса минең доллар таралған. Бының өсөн һүҙ булды. Был һүҙҙәр көлкө, музыка сәғәте һәм баҫтырыу автомат прокрутить буйынса йөҙ тапҡыр валентин яһай ул. Ee уны үбә. Ee сәләмләй һәм уны үбеп хушлаша, теләйем һиңә һәм һин уны яратмайым, сөнки мин уның менән тотмай, уның бер өлөшөн үҙҙәре как будто ул герҙе. — Барыһы ла яҡшы буласаҡ, — мин прошептать. 'Барыһы ла яҡшы булыр.'
  
  
  Ул башын элгәндәр. — Мин беләм, унда, — ул күҙҙәре ябылды. «Был кеше бөтә был наган менән бөтә?
  
  
  «Ярай, мин әле уларҙы эҙләйбеҙ. Уларҙы, тип уйлайым мин бында шуны непонятным әйләнә.
  
  
  Күҙ, ул миңә бер асылып, непонимающий була.
  
  
  — Үҫемлек, — мин асыҡлыҡ индерҙе. «Аҙыҡ-түлек компанияһы " Тылсымлы Куоя эликсир ". Шулай булғас, әгәр ул дөрөҫ уйнаны, уны күңелһеҙ ҡотола алмай. Бынан тыш, — эйәк вздергивать мин уны, — ул ҡаршы ала, үҙ тормошонан күп ир-аттары, ҡоралдары менән бик күп. Һәм ул һаман да тере.
  
  
  Һәм уның менән бәреп тырышып йылмая.
  
  
  — Взбадриваться, — тинем мин. «Ул ныуым. Бәхетле йондоҙ һәм намыҫ менән, хәтерҙә? Бынан тыш, ныҡлы бер ҡасан да герой. Тарихы бик уҡыу һеҙҙең өсөн быны белеү.
  
  
  Покачать уның башы. «Был-тарих түгел. Был-ысынбарлыҡ. Ул пауза яһала. «Питер Хансен был геройы булды, һәм уның менән ни була».
  
  
  Бер мәл ул ҡаршы Хансен. Снайперский егет винтовка һәм ҡыҙыҡлы. Ысын талант хоук эго тип атала. Әммә бер нәмә менән Хансен булып. Шул хушлашыу ҙур түгел, ә нимә насар булған һәм ала. Хансен был умыртҡа эләгә улар. Ҡырҡ бишенсе Таращить глаза калибрлы нерв өҙөп, бындай әйберләр һеҙ эшләргә мөмкинлек бирә, тип йөрөтә. Мөхәббәт менән шөғөлләнә. Был фекерҙе мөмкин тиклем тиҙ арала уның прогнать. — Был башҡа тарих, — тинем мин. 'Минең түгел. Беҙҙең түгел.
  
  
  Мин уның тағы бер ҡат үбә, уның ҡурҡыу менән яңы моргнуть века.
  
  
  Ee яурынымдан тотоп һәм уның өсөн барыбер. — Туҡтап, — тинем мин. — Ә мин һиңә әйтәм, был барыһы ла яҡшы булыр. Барыһы ла яҡшы булыр. Һәм был ҡеүәтле ҡорал тота. Ул наган күрһәтеп, өҫтәлендә ятҡанда ла. «Эго үҙе менән ала башланы, китә урам, ҡулланыу һәм, кәрәк саҡта».
  
  
  Кивнуть һәм уның тын, аҡрын үҙе өҫтөндә контроле тергеҙелә.
  
  
  «Вижу ғибәҙәтханаһы». - Мин күҙәнәк китте.
  
  
  'Ғилми-нәшриәт.' һорай. "Мин хәҙер уның мөмкин отключаться бармы?"
  
  
  
  
  26 башлығы
  
  
  
  
  Практиканан тағы бер куоя докторы ҡорбан була. Яҡынса минең йәштәге ир-аттар, европалылар, юғары. Күп йылмая ул. Һәм слюни ҡуя. Ғәжәпләнеүемә ул, нисек бында эләккән был бәхетһеҙ. Һәм, минең шәхси бәхет, яңғыҙ, уның бынан сығыу.
  
  
  Хоҡуҡ түгел, ул булмаҫ ине, тип теләйем мин бер ниндәй ҙә айырым һаҡланған. Шым ғына биләмә булған. Ҡояш инде юғары булһа, һауа эҫе һәм приводлы була. Бер нисә монах үҙ ерҙәрендә ғәҙәти к храму ҡарай йүнәлде. Лысый һөжүменән һаҡлау өсөн күнекмәнең әһәмиәтен капюшон ih кейгән. Погрузиться был хәлде шым ул. Атс күренә. Мин ятаҡта тәҙрә тирәһендә тупаҫ көлкө шартлау хәбәр итеүҙәренсә, был монахтар-партизандар эсендә һаман буласаҡ был ваҡытта.
  
  
  Минең өс умиротворять протеже буласаҡ. Храм эсендә улар монах менән булған әлеге хәүефһеҙлеге.
  
  
  Коврик монахтар ғибәҙәт килтереп һалды һәм уның менән бергә үреп бирелгән коленопреклоненный ih. Эсендә һалҡын була. Тышҡы йәки ҡалын диуар эсендәге теләк булмау һөҙөмтәһе. Өнһөҙ-тынһыҙ һыны монах булырға оҡшай. Тик нисек таш һындар. Землистый һәм бысраҡ ташыһа, хатта иң яуаплы һәм шыма мәрмәрҙә һаман ишара үҙ ҡая, тауҙар һәм бысраҡ.
  
  
  Әгәр мөмкин булһа ине, болоттарҙы һүрәттә эшләп була. бөтә был саҡта булды. Күк йөҙөндә бер ҙур картина.
  
  
  Танга ул бер нин беренсе пландарын күрәм. Эго ҡараш, уны һаҡларға тырыштыҡ, тик ул үҙен дә эскә, бер зациклить ниндәйҙер абстракт фекер. Храм уның аша сыға. Әгәр ул ашыҡ, һәм әле Тағы лаборатория тиклем барып етә алмай. Унда ҡунаҡхана түгел, уның өсөн бер биләмәһе аша үтә.
  
  
  Ауыр булып киткән, тип килә. Уның ҡасан кергәне, ғибәҙәтханаға, күп була, уның тирәләй бер-бер. Хәҙер уның буйынса бер аҙ булды. Монах ялға белә, әле ныҡлап монах тип доға ҡыла. Һәм әгәр ул ысын түгел, ә ялған түгел, ә уның Карте булырға тейеш. Әммә, бәлки, мин ябай беренсеһендә дауам итә.
  
  
  Ысынлап та, уны һаҡларға тырышыусы кешеләрҙең темптар менән барырға тырышам, ваҡыт һәм арауыҡта улар өсөн — үлем ябай, әйбер һәм әһәмиәткә эйә түгел. Үткән генә түгел, был яҡшы булырға тейеш.
  
  
  Шуға күрә был яҡшы бара.
  
  
  Был тәүге филиалы ла була, ул күҙҙәрен ҡояшҡа ҡарап прищуривать. Һәм лабораторияла булды.
  
  
  Тау һәм лаборатория.
  
  
  Ул буласағын аҙым.
  
  
  Улар фаразлауынса, был шулай.
  
  
  А. бөтә ҡоҙоҡ янында торам. Мин егерме метр алыҫлыҡта. Атс алты. Бер һөйләшеү ваҡытында улар тирә-яҡ башын күтәрҙе. Мин уны күрергә һәм ҡысҡыра башлай. Һуңынан мин уларға барам. Һәм уны атыу өсөн ағас сума. Яралана, уны бер яурынға килә, тик уның килеү дауам итә. Мин дүрт атыу ҡалды. Әгәр уны дүрт тапҡыр эләгеп, ике филиалында белем барыбер тулы булыр ине. Мин шул тиклем был хәлгә обдумывать тапҡыр, ҡасан барлыҡҡа подкрепление. Клон ҡала. Барлығы егерме. Выскочить минең аша уларға үҙ яғына һәм дөйөм ятағына юлландым.
  
  
  Була ваҡыт, ҡасан тиҙерәк ҡасырға кәрәк.
  
  
  Берҙән-бер юл минән китергә мөмкин. Тимәк, мин сығып киттек яланға маковый булырға тейеш. Ҡасан күрербеҙ икән, шул егет эшләр,-тип фильм шул тиклем иҫәр, һеҙ беләһегеҙме, нимә ул обреченный. Сумасшедший теләһә, йәки взбираться на эшафот буйынса тигеҙ яланға ҡаса, үҙен һәләкәткә беспощадно.
  
  
  Әммә ҡайһы ваҡыт ябай башҡа юл юҡ.
  
  
  Мин әгәр ҙә лабораторияға барырға, Тағы ih k килтерер ине уны. Әгәр ул ih ғибәҙәтханаһына килтереп, уның үҙен һәм башҡаларҙы хәүефкә дусар аҙ ярҙам итә. Мин янында булһам, бер ниндәй пландар гол. Ялан ниндәй аҡыллы оҙайлы маневр. Штопор шулай булғас, мин иҫән ҡалырмын-юҡ. Әммә бик оҙаҡ.
  
  
  Манить маковый мин ҡырҙарҙа, Күл буйынса илдә сәхнә. Миләүшә төҫтәге келәм буйынса сикһеҙ. Сәхнә хыялын. Ватерлоо бик шикле.
  
  
  Утыҙ дүрт пуля полицей һәм өҫтөнлөктәр бар. Был бөтә. Был минең иҫәпләүҙәр фатиха биреү менән тамамланды. Пуля аяғымдың ерҙә булған бар минең вонзаться, елдең тиҙлеге насар ебәреү, улар минең яурынға mimmo просвистывать. Һәм уның тағы бер нисә еңеү яуланы дауам метрға йүгерҙе. Ҡайҙа бәләкәй генә таш йәшниктәрҙә баҫыуы уртаһында торабыҙ. Әгәр ҙә уны мөмкин тиклем бара ул, уны яҡлай инек һәм был ваҡытлыса ҡулланырға мөмкин нисек, нисек базаһында ваҡытлыса.
  
  
  Һуңғы бастион Карте.
  
  
  Һәм хәҙер уларҙы мин төрлөсә уратып алырға тырыша. Мине тирә-яҡ пулялар һыҙғыра, тынсыу бүлмәлә мин тигән кеүек аҡылһыҙ, ул таш төҙөлөшө бара. Дверь заперта була. Стонать оглядеться ҡыҫыла һәм ул һыу. Клон миңә яҡынлаша. Төрлө кешеләр менән төрлө йүнәлештә миңә егерме ике тиҫтәгә яҡынлаша. Мин егерме револьвер йүнәлтелгән.
  
  
  Уның маҡсаты-яҡын барып атырға. был үҙәккә туранан-тура маңлайына нөктәһенә ебәрелә. Тиҙ арала уның үҙенә күмелгәнлектән ҡәберенә сәскәләр төшкән. Мин был яҡтарға тағы бер атыу менән бөтә ҡалаға ябырыла. Мин уларҙы артта ҡалған өсөн, bump стеналар, минең аяҡтарым сәскә поранить, әммә ни өсөн мин-сал булһа ла.
  
  
  Ул саҡта аңламайбыҙ.
  
  
  Ул элекке үлтерергә бойор мине лә була. Уларҙы белмәү мөмкин түгел, тип минең Куой әсирҙәр була, тип бер нисә минут мәңге эго һәм лабораториялар урынлашасаҡ. Билдәле булыуынса, ул ни, уға барыбер була, тауыҡ алтын йомортҡа килтерә. Мин улар күҙәнәктәрҙе ябай һәм отель ритмын кире ултыртты. Шунда уҡ уның тап беләһеңме, ни эшләй. Мин башҡаса шанс ҡаршы саҡырмай. Реалистик беркасан ла еңеүсе булды.
  
  
  Атс атыуҙа ике ул, мин кәрәк булып ҡалҡыр юлын йүнәлешендә мин, һәм тышҡа сыға. Был уны бер ваҡытта ла эшләй ине. Тик шул саҡта ғына, шул уҡ ваҡытта. лаборатория взлетающий һауала. Взорвлася ул, бәләкәй вулканы кеүек, ерҙә сотрясать, извергать ут, ҡояш нурҙарын швырять һәм таштан яһалған, ябай һәм шартлауҙар дауам итә, бах, бах, бам. Был уның артынан эйәреп бара һәм бер нисә неразбериха полицей полесье ҡыҙа. Мчаться буйынса уны яландар, грохот метет менән бөтә, тип тора минең юл, тип һуғыш аллаһы.
  
  
  Үҙе уларға ташлана һәм погон килә башланы. Бының тап шулай булыр, тип, уны отель. Улар күп ваҡытты юғалттыҡ, ә ул барыбер алға.
  
  
  Лаос Цзен тынғы уны ишеккә барып етә. Некого була һаҡлап ишектә. Бер монахтар. Ниндәй partizan. Был хаос, ҡасан тоҡандырма, бер кем дә делле рискнуть н иң асыҡ урынға сыға.
  
  
  Лаос офисында бара уның ҡасан, уның, аңланым ни өсөн. Раздвигаться диуары быяланан, һәм ҡоралдары юғала. Эҙәрләнә минең планда ҡушыла. КАН прицел аҫтында тотоу буйынса уларҙың бала, һәм мин киттек.
  
  
  Улар лаос һәм ашхана vin цзен таба. Ih наганлы ике монах прицел аҫтында тота. Тирә-монахтар уларҙы ҡорал менән бер бина һәм уның тирәһенән ҡыуырға three. Бер атып ете Эго ҡаршы, мин уларҙа ҡалырға булдым.
  
  
  Ике көн ашхана булды. Прихожая бер булғас, башҡа бер аш. Приоткрывать уның коридорҙың ишеген, һарайҙың әммә сабата. Ҡасан ишек ябыла, ул буласаҡ, ысынлап заперта. Тыштан. Үҙе янына аш-һыу баҫа һәм көнөн уның, бер револьвер әсирҙәр ебәрҙе. Цзэн лаос күренмәҫ ҡараңғы. Vin, рассерженный Шулай күренә. Әммә уларҙың тағы ла бирә.
  
  
  Ахыр сиктә, ҡотҡарыу отряды ih юлда булырбыҙ инде. Клон бер тапҡыр ваҡытында килмәү кеүек Цзен Лаос, ҡотҡарыу өсөн ih. Һәр хәлдә, был улар уйлағанса булмаҫ.
  
  
  Цзэн инвалид коляскаһы өсөн үҙе подлокотник схватываться лаос. «Дан Наслаждайся үҙе ҡыҫҡа мәл, Карте. Сөнки мин һеҙҙе иҫкәртәм: - был ваҡыт бик ҡыҫҡа дауам итә. Мин йөҙ егерме иң яҡшы агент һәм ул унда. Һин шанс юҡ.
  
  
  — Ярай, ҡара әле, — мин әйтәм. — Һәр хәлдә, һеҙҙә интрига япты. Әгәр һин ишетмәнем дә, нимә генә һинең күктә лаборатория взлетающий — клон, документтар, бөтә докторы һәм банда гребаный Куой эго.
  
  
  Бөтә был ыңғай фекерләү менән ауыҙ vin ҡаға. «Беҙ уны тергеҙә алаһығыҙ», — тине ул Лаос Цзэн күберәк, - тип я. «Яңы быуындың ҡеүәтле һәм яңы атс куойя докторы була. Шул уҡ ваҡытта беҙҙең илдә миссиям һеҙгә паралич ала. Атс, ул быны, лабораториялар түгел ине инде».
  
  
  Мин нимә килтерһәм, бөтәһен әйтергә була: «дауам итергә хыялландыҡ». Коридорҙа булған тауышы була. Шауламаҫҡа итек. Ишек асылды. Клон табыш. Бөтәһе нисә секунд, һәм улар менән бергә ингән дуҫын минең иҫке Ч-ли. Vin Ла йылмая. — Һин хәҙер грубо уята. Мөмкин булһа, һәм һин иң яҡшы, Карте, әммә етерлек өсөн иң яҡшы егерме бер.
  
  
  — Ҡара әле, — мин тағы бер ҡат әйтәм.
  
  
  Коридорҙың ишеген асып, эскә бәреп һәм клон. Бөтә ғаилә. "Был ишек ябылған!" — Лаос Цзэн тине. Револьвер менән ҡурҡытып эго у эго әҙерәк башы менән сағыштырғанда, жестком сквозняке тураһында фекер. Ишек ябыла һәм эго яҙмышын хәл итә.
  
  
  Яҡынлашыуым уларҙың миңә ашыҡты. Улар егерме береһенә ҡаршы булған, һәм ул эш була әҙер. Ул үҙенең ҡоралын ташлап. Минең ҡулымда бер көн аш һала, ә башҡа йыйырсыҡтар елән генә табылһа, уны ҡайҙа йәшергән бомбаларҙы. Ул, аңламайынса, тип, ваҡыттар. Ee саҡта ташлап ул. Туп кеүек ҡаты. Лаос цзен башы асыла. Ике тапҡыр һуға! Бында бомба һәм шул уҡ ваҡытта уның аңын эго сабата, үлемесле төтөн бүлмә тултырып. Аш-һыу тирәһендә выбегать ул тиклем үк түгел, сөнки улар аңламаған, тип бара. Дверь заперта эсендә бара һәм уны үҙем ҡорам.
  
  
  Тап шунда булды. Нина менән бергә Танг. Ул, тип әйтеп монах агент кан ҡала ятағы бинаһында тотола. Бөтә иҙән һалыу һәм ентекләп ih н бәйле. Әлеге монахтар монастырҙан яңынан идара итә.
  
  
  Тап уның эго үтенеп һорайым, уларҙы ысынбарлыҡтағы кеүек ҡарарға башҡа кешеләр ҡулланалар һәм ҡурҡыныс үлем ҡоралы. Тағы ревматизм ишетеп, күҙе менән ҡарағас миңә һуңынан ябыла. Покачать уның башы.
  
  
  «Һеҙгә ышанам».
  
  
  — Ауыҙ, — тинем мин. «Бөгөн барыбер уға ышанам».
  
  
  «Ысынлап та уларҙы ненависть был бөтә ҡорал ҡулланыу. Ниңә тауыш, — ул башы покачать, — һурыҡ тауыш беренсе пуля ни өсөн уларҙың эш ҡоралдары янында.
  
  
  'Нисек?' Ул, ҡулына ҡорал, үҙе ҡара, улар монах менән three. Улар атырға һәм артҡа храм ишек асыҡ. Бындай нәмә. Ябай щелчок йәйенке.
  
  
  Ул засмеяться.
  
  
  Был ихтилалда барлыҡ пуля үтә алмай. Шул факт, тип уйлайым егет кан буйынса, еңеү өсөн тип пуля ла етә, ih ловушку килтерә.
  
  
  Нина уның күҙҙәренә ҡарайым һәм танга хәтерләмәйем, - тип һөйләне ул, был идеяны көслө ҡорал. Шул саҡта уның, минеңсә, тип аңлай.
  
  
  Ниндәй ул заман.
  
  
  
  
  27 башлығы
  
  
  
  
  Баһа — лаған бер яңы һүҙ буйынса, ул ненависть. Тирә-яҡ насар ғәҙәт истеблишментына улар бер башлағас, тырышлыҡтың ҡасан да булһа «бара», һәм бер ҡасан да ҡасан ғына армияға «формалағы» түгел, ә «йәйелгән». Баһа — ябай был һүҙҙәрҙе ҡысҡырып, йәғни аңлатып, Хоуку мин әйтәм тураһында түгел, тип белгән, һәм мин уның тураһында әйткәндә, нимәне беләбеҙ, һәм беҙ булмай, кем күберәк әйтә алмайым.
  
  
  Тағы һыу булған һәм уны был юлы.
  
  
  Яҙғы матур бер көн булыр ул, йәш саҡта Вашингтонда, һәм күренә, һәр бер монументаль һәйкәл әһәмиәткә эйә.
  
  
  Тағы такси деловой оҙайлы була. Минең ҡулымды ныҡ ҡыҫыу, уның ирендәре көлсә, үҙ фекерен тышына непереводимый. Шул ласка уның менән шулай булған, самолет ергә төшкән кеүек. Шул водитель радио станцияһы тирәләй бер азна булып, унда элекке стандарт йәлп әҫәрҙәре, боронғо йырҙар һәм ысын күңелдән изге уйнай портерҙың коул хәҙер улар «Near Far Yet And So So». Шулай булғас, уның тауышы.
  
  
  Беҙ дюпон подъезжать һыуы-ишек алдында туҡтап, ниндәйҙер берләштереү һәм телеграфия немонументальный һәм серклый матбуғат хеҙмәте. Һәр хәлдә, фасад өсөн иң яҡшы штаб-фатир AX, лондон магазиндарын сәй шул тиклем захудалое.
  
  
  Беҙ хок энтузиазм менән сәләмләне. Үҙ ҡарашы булған һәм ул захламлять зарычать ултырғыс күтәреп.
  
  
  — Ултыр, — тине ул. "Минутка булды һиңә?"
  
  
  Ул ҡыҙыл папка уҡырға булып йәшеренә тип, сигара жевать незажженный. Клон һуғыш тамамланыу менән, беҙҙең бәләкәй генә, әммә бында өҫтәл Хоука, һуғыш дауам итә. Эштең яңылығы. Яңы сюжеттар.
  
  
  Тағы башын бысратып ағас тәҙрәнән ҡояш ҡарай булды. Үрге уның ирендәренә тартыла була. Унда борол, пожимать һәм яурын. Был беҙҙе борсой ине ee, уның был иртәме-һуңмы асыла. Шул булыуы уның ҡатын-ҡыҙҙарының береһе буйынса, ул покер мауығыу кәрәк. Һәр хәлдә, әгәр һин булһаң хисе ине был.
  
  
  Шулай, ул ҡарау өсөн нах, хоука ҡарай. Зәңгәр күҙҙәренә йәш алыр зат менән егостарый. Мейе менән, 1940 йылда ул ниндәй нацист притон адресын атарға мөмкин, әммә иҫкә төшөрөү мөмкин түгел, ул кейгән күлдәге ниндәй кисә була.
  
  
  Ниһайәт, уның ҡарашын күтәрҙе. — Ғәфү итегеҙ, — тине ул. хрипло. «Нисек кенә ул билдәле булыу, тип хәүефһеҙлек һин булдың, һин минең тирәләй юҡҡа исемлегенә приоритеттар». Тап уға ҡарай бора. — Ярай, Беннет һылыуы. Һеҙ әүҙем өлөшө төҫтәре кеүекме?
  
  
  Тағы йылмая. Ғәжәп, неубедительный йылмайып. — Бик һөйкөмлө, — тине ул тыныс ҡына. 'Эйе, бик ныҡ яратҡандыр. Әммә ла... тип уйлайым, мин был тағы берәй тапҡыр ҡабатлай ине».
  
  
  'Юҡ?' Бер яҡтан ул ҡара ҡаш һәм минең күтәрелә. — Яҡшы, Карте. Һинең сират. Үҙеңдең әйләнә һәм уны креслоға закуривать спинка скрипучий откидываться изжевывать сигаралары булһа.
  
  
  — Был ҙур өлөшө һеҙ беләһегеҙ инде, сэр. Һәм беҙ уны табасаҡбыҙ юҡ атс был ояны. Тағы эмбрион тураһында айыртырға-клон, лаборатория һәм безумие ғалим, ул бер тора. КАННЫ размножать ih башҡаса башланы. Һәр хәлдә, беҙ әлегә теребеҙ, уның Буйынса Vin обезвреживать, Лаос һәм өлкәндәр атс бөтә Цзен. Һәр хәлдә, барлыҡ, теге, кем булып һинд-ҡытай
  
  
  «Һәм беҙ, теге, кем бында булды, һәм бер аҙҙан, кемдер лондонда буласаҡ», — ул мине туҡтатты. «Беҙ наркотик менән бәйләнеш буйынса эксперттары шулай уҡ ih. булыр. Нисек атала эго-хәҙер?
  
  
  «Пэм Атты». †
  
  
  'Эйе. Ул беҙгә, һәм уны бөтә сознаваться өйә. Әлбиттә, тәүҙә бер аҙ правда ли беҙ үҙ эму сыворотка эго. Поморщиться Хоук. Шулай уҡ уны ҡулланырға ҡарар ныҡ ярата, һәм уның кеүек. — Борсолма, беҙ был хаҡта башҡаса. Был спектакль шулай уҡ Featherstone ябыла. Бының өсөн яуап Скотленд-Полицей. Күрәһең, унда бик күп удар бирҙек уларға. Ошо аҡса саралары күп һәм кан финанслана.
  
  
  Хоуку опиум һәм уның тураһында һөйләне баҫып тураһында һөйләне, нисек наркотик сара булараҡ ҡулланыла сауҙа КАН фекер. Һәм уның башы затушить мрачно покачать сигара, әйтерһең, уның паразиттарҙы үлтереү. «Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, наркотик һатыусылар беҙҙең компетенцияға инмәй. Әммә мин уның дауамы тип әйтеп тороу өсөн был наркотик күпкә күберәк һаранлыҡтар ябай».
  
  
  Ул тын. «Мөмкин булһа, хәҙер уларҙың ни тиклем күберәк уралып. Һәр осраҡта, был майҙанда күберәк ҡулланылған махсус маковый - шул Нассау филиалы менән бергә булып, улар һеҙгә ябыла. Ике килеп сыға.
  
  
  «Һәм тағы йөҙ урынға өсөн шулай башлана».
  
  
  Пронзительный взгляд Хоук минең ҡаршыма. «Мең яҡшы булырға тура килә ине был». Тап уның тағы бер ҡат бороп ҡарай. 'Что ж.' — Ғөмүмән, әллә һин риза булырға тейеш. Һеҙ уны шул тиклем..., был тағы бер тапҡыр атала? ... бешә,... һыймаслык ярай теорияһы, дөрөҫ булып сыға ул.
  
  
  Тағы откашливаться. — Аллаға тип, һеҙ быны онотмағыҙ, төш ахмаҡ, сэр. — ул ысын күңелдән әйтте.
  
  
  Хоук ҡамасаулай менән бәреп төшөрөүе күренә. Бәлки, тормошонда беренсе тапҡыр. — Ярай, яҡшы, — ул пробормотать. — Мин һинең бөтә был мөмкинлек биреү аша үтә, шулай бармы?
  
  
  — Эйе, сэр, — берҙән-бер ревматизм булғанда, ул уны ала.
  
  
  'Саҡта бөтәһе лә тәртиптә.' Беҙ уны әҙерләп ебәргән. - 'Хатта күберәк?'
  
  
  Ул кивнуть. 'Ике әйбер. Был уның вәғәҙә монахтар монастырҙан яңы борсоған беҙ уны табасаҡбыҙ. Бында-ирекле территория буласаҡ. Тотанаҡлыҡ уны отель ине үҙ һүҙен. Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, был хаҡта ҡайғырта алырмы?
  
  
  Үҙе эшләгән блокнотын хоук билдәләре. «Мин, тип иҫәпләй көньяҡ Корея хәрби базаһы буласаҡ. Мин был тәү сиратта мөмкинлектәре тикшерелде. Уларға ышанып, беҙ быны эшләй ала. Икенсе һәм штопор башланы.
  
  
  «Роско».
  
  
  Хоук закуривать сигара менән яңы хеҙмәт башлаусыларҙың. Роско күтәреү тураһында һөйләйҙәр һәм һуңынан мин уның күҙҙәренән. Зонт чертовый тураһында һөйләне һәм алыуы тураһында, улар нисек табыр эго.
  
  
  «Бәлки, шулай яҡшыраҡ булыр, ул ниндәйҙер мәғәнәлә», — тине ул. Аҙаҡ ул баҫылып көлкө күңелһеҙ. — Тегенсе алыу, һөйләй был иҫәр.
  
  
  Һәм үҙе тәҙрәнән ҡарап ултырған скрипучий уны боралар. Тәҙрәнән. — Отель тине ул, был турала бик күп насар тип баһаламайым беҙ роско ала. Улар ғәмһеҙҙәргә күп һәм бик иҫке була. Лондон Абингтон эго пенсия ебәрергә рөхсәт һорайҙар. Вафатына тиклем һөйләүенсә, нисек булды был, һеҙ эго тыуҙыра. Һәр осраҡта, был эго булыр ине, һуңғы эше. Һәм мин беләм, был-роско аңлай ине. Матур яҡшы агент булып ул йылдарҙа. Тормош булды был эго.
  
  
  Тәрән тын Хок. Миңә ҡыҙыҡ булып китте, ул үҙе тураһында уйлаған юҡ. Шул көн тураһында, ҡасан уға үҙебеҙ моңһоҙға әйләнә, һәм кем-эго йәғни пенсияға ебәрергә ҡарар ҡабул итә. Бул, хәҙер ул үҙе тураһында уйлай башлай ҙа.
  
  
  Хок менән тәҙрәгә боролдо.
  
  
  "Һин нимә эшләр инең? Бер отпускыға сит илдәрҙә тирә-яҡ атҡаҙанған үткәрҙе һине?" Был ысул эго мин әйтәм, мин уның бер нисә аҙна ял бирелә.
  
  
  Улар, ҡара һәм ривьера тағы тураһында уйлайым. Йәки тураһында Таити. Эйе, кеше йәшәмәгән утрау идеаль тап килә инек беҙ. — Бәлки, — тинем мин.
  
  
  Уның дауам итә. - 'Һәм һин. беннет һылыуым? Һин дә бер нисә атҡаҙанған ял көндәре. Беҙ шулай ҡайғыртабыҙ, Питер яҡшы тәрбиә биреү өсөн, һеҙгә тик ялған бергә үткәрергә мөмкин. Һеҙ икәү.'
  
  
  Унда күсергә артыҡ юғары тапшырылды.
  
  
  'Питер?' Ул, уның ҡарай бора.
  
  
  Мин уның күҙен асып ҡарай. — Питер Хансен, — тине ул тыныс ҡына.
  
  
  Питер Хансен, яралы геройҙың. Лаборатория исемен телгә алыуы, уның кем, ҡасан мин һаҡ булырға иҫкәртә. «Минең ирем», — тигән ул.
  
  
  Кешеләр өсөн, уларға ваҡытты аҙ булырға нәсихәттәр бирә, йомарт хок ишара яһай. Ул прочищать торон, холл сыға һәм керешә.
  
  
  Тағы хәсрәт минән ҡарай. — Мин уны яратам, — тине ул. — Мин ҡалдыра алмай уны. Был яһай, уны ла булыр ине, әгәр мөмкин булһа ине хатта. Әммә, ғилми-нәшриәт комплексы, сөнки мин һине яратам оҡшай. Уның ҡулы һуҙған, үҙенең янында тотоп һәм миңә ҡыҫылмай. Ул, уның йөҙөнә ҡарап. Һуңғы тапҡыр. Был алдаҡсының күҙен йәшел, был каштановый-веснушка ерән сәсле, был алйот, ул һаман да шунда була. Һәм уның, хаҡында уйлап, уның тормош өсөн ниндәй ҡунаҡхана нах ине. Хәүефһеҙ һәм иң яҡшы тормош, унда барыһы да калды, нисек булған, превращаются был кошмар һәм бер ҡасан да. Тормош, эй вәғәҙә беркасан ла мөмкиндер ул. Тормош, йәшәй алмаҫ ине ул бер ваҡытта ла. Йәшәһә, ул, моғайын, бер ваҡытта ла теләй ине.
  
  
  «Ә-ә, мәҫәлән, ҡайһы бер мәғәнәлә, һәм яҡшы», — тинем мин. «Алма яратам мин, тип, әйтеп иҫәрләнергә».
  
  
  
  
  
  Китап тураһында:
  
  
  Ҡасан да булһа баҫмаға арнаған тәжрибәле: кем у алырға-тәне күҙәнәктәрендә була, һәм уны үҫтереүҙә ошо шарттарҙың дубликатын алырға кеше кәрәк. Двойник тыштан төшөүе була, уны һәләте буйынса мөйөштәр булды.
  
  
  Был ғилми-нәшриәт карте ышана алмайым, ләкин тура эму, ул сталкивается менән «клон» мөйөштән йәки двойник. Был осраҡта двойник убийцы был гениаль, эҙәрлекләп бер генә маҡсаты: конгресс ҡурҡытып, буйһондороп һәм үҙе ih залп һәм сен америка президенты. Шулай итеп, донъяға төрлө ҡараш сәйәсәте һәм контролдә тота.
  
  
  Ни теләһә Карте ғилми-нәшриәт атс ала юҡ, ләкин был мәғәнәһеҙ. Әлегә үлтереүсегә һәм аҡш сенаторы, өмөтһөҙ эште үҙе эшләй Карте: хәҙерге һәммә хәүефтәр атс етештереүсе берҙән-бер енәйәтселәрҙе туҡтатмай.
  
  
  Һәр ысын ир-егет булыуы мөмкин түгел филиалы түгелме?
  
  
  
  
  
  
  Оглавление
  Башлығы 2
  
  
  3 башлығы
  
  
  4 башлығы
  
  
  5 башлығы
  
  
  6 башлығы
  
  
  7 башлығы
  
  
  8 башлығы
  
  
  9 башлығы
  
  
  10 башлығы
  
  
  11 башлығы
  
  
  12 башлығы
  
  
  13 башлығы
  
  
  14 башлығы
  
  
  15 башлығы
  
  
  16 башлығы
  
  
  Башлығы 17
  
  
  18 башлығы
  
  
  19 башлығы
  
  
  20 башлығы
  
  
  21 башлығы
  
  
  22 башлығы
  
  
  23 башлығы
  
  
  24 башлығы
  
  
  25 башлығы
  
  
  26 башлығы
  
  
  27 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  Ҡот осҡос террор боҙ.
  
  
  Антон тәржемә һәләк булған яҡташтар тураһында иҫтәлекте Лев ул Шкловский
  
  
  Исемдәре үҙенсәлекле: Ice террор trap
  
  
  
  
  
  Беренсе бүлек
  
  
  Өҫтөндә бейек ҡыйыҡлы, түбәһендә ағас тирәләй темнеть инде. Үҙгәреүсән буталып күләгәле һипкәс йәшәрә буйынса, ҡуйыртылған завеса савченко разгон пар, бөтә түгә. Был һүлпән эшләй, ярлыланған хистәр, ул. мин булһам, тағы ла насарыраҡ. Таиться был джунгли иҙеү көс — гигант пиявка, сос һәм энергия буйынса бөтә ихтыяры менән хатта һеҙҙең тормош. Был көндән көсөнә инде мин бер ярым эшләй. Мин уны ышандырҙым ята туҡтай һәм, бер ҡасан да минең менән ҡул биреп генә был бөжәктәр һәм дьявольский корллек мөмкинлек бирә. Епкә ғилми-нәшриәт Карте - суперагент АХ, Киллмастер N3. Был поэманың исемен аҫтына эләгә һәм уны тамуҡ никарагуа ярына москито тауыш. Яҙмыш иронияһы буйынса, түбәне алырлыҡ түгел, эҫе һаҙлыҡлы урын дьявольскихнасекомое был исем был, ә индеецтар-москито .
  
  
  Шуға ҡарамаҫтан, ул бирешмәне, сөнки беләм, ҡараңғыла ни тиклем тәғәйенләнгән урынға тиклем барып етергә тейеш. Мин ҡул ағаслы тиерлек үтеүселәр байтаҡ. Ҡыҙҙың да мин үҙем һәр мачете джунгли тура килә. Раненый саҡ һәм уның выругаться, йәшеллек күп тә, ул ғына срезать, взлетающий тағы өҫкәрәк.
  
  
  Копаться в шишмәһе ҡороған тиерлек уның ҡуйы тина — бер мең буйынса, бында шул тиклем извлекается һәм капиллярҙар. Ул әлегә уның ҡабығы, кашица застойный тимрәү буйынса күтәрелә башланы, слизистый йән эйәһе. Минең тире струиться йөҙө, кейеме һәм рюкзак ташланған. Как будто мин рюкзак яурындарҙы, bump лямка.
  
  
  Мин кисә иртәрәк караптары төшөрөлгән лагуна сит ил эштәре министрлығының патруль - де - Перлас . Мин унан көньяҡ-көнбайышта йылға параллель яҡынса Тунгл.
  
  
  Был декабрҙә, шулай итеп епкә ямғырҙар миҙгеле. Бының өсөн уға рәхмәтлемен. Яуым-төшөм һаны Никарагуа ныҡ үҙгәрҙе, әммә яр буйында күлдәге см яуым-750 йылда Кариб Блюфилдс. Сәйәхәт минең июль йәки август, тотош ғазап һәм башҡа тыш, бөтөнләй мөмкин түгел ине.
  
  
  Был юлы мөйөш юҡ. Веб-магистраль — башҡа илдәрҙән аҙағында Панамерикано. Илле саҡрым самаһы ситтәрәк милли тимер юл селтәре оҙонлоғо, нигеҙҙә һәм тымыҡ океандың яр буйында урынлашҡан. Һәр хәлдә, бер ҡасан да уныҡы ине рискнуть уны файҙаланыу кеүек, үҙеңде күрһәтергә тиелә округында берҙән-бер юлы түгел. Незнакомец аҡ төҫтә ине, һәм ул ышанырға булыр ине лә, был осорҙа тәнҡит һәм ул һәләк булмаҫ ине.
  
  
  Был нереально донъяла сағыу төҫтәр аша өҫкә ҡалҡыуынан көнсығыш сумеречный буйынса уның юлын дауам итә, бейек булмаған һыртының иң бейек нөктәһе. Бында ике мең метрлыҡ түбәләр иң бейек аҙ, уртаса бейеклеге ә семьсот. Платон уңдырышлы тауын төшөп барам, икенсе яҡтан, тигеҙлек һәм күл. Был яҡтан, ай-һай, был джунглиҙар менән ҡапланған булған, битләүҙәре ағастар менән ҡапланған һыҙыҡтар сикһеҙ паразит булып йәшәй, үҫемлек һәм бәшмәктәр ҡуйы мясистый. Обвиваться тирәләй ағастың ботаҡтарына лиан һәм ҙур; ҡара ерҙә мүк ҡаплауында һәм зловонный үңәҙ. Ҡайҙа еҫе үҫемлектәр серен киҫкен тора.
  
  
  Яйлап булһа күтәреп круче; ишкәкле киҫкен була, ә тәрән упҡын. Вместилище ямғыр һыуҙары ағып тарлауыҡ була, булһа һаҙлыҡты дошман ih застойный үрсеткесе миллион ә дөрөҫөн әйткәндә, мин үҙем деликатес тип һанай. Һауа бөжәктәр һәр саҡ тулы була. Тәлмәрйен ашыу һөтимәр ваҡ һәм төндә генә күренә. Үрге ҡоштар ҡасан, бер нисек тә ала, әммә, ғәҙәттә, ағас бейек түбәһенә ултыра. Шарлауыҡ янында йыйылған тынлыҡты боҙоп, тәлмәрйендәр, ҡоштар һәм даими чирикать. Бер булып, ҡарға күләме менән, әммә бик сағыу буялған. Идеаль тиерлек уның гамма насвистывать, ноталары ла беҙҙең һуңғы тапҡыр ҡабатлау. Мин быны аҡылым менән ҡайтарып ҡалдыра. Безумство ҡош һәм башҡа бөжәктәр тешләгәндән, кәҫәрткеләр һәм йыландар күрә мин тағы ла тура килә. Вонючий көндөҙгө кеүек мыжғып ер бродяга һәм кәҫәрткеләр. Шулай уҡ ботаҡтарҙа һәм удав өң, ағас өйөмө уртаса күләме йылан һәм йылан, йыртҡыс кеүек свирепая справедливость клыкастый копьеносец . Ih бронирование тыуған илгә тан булдыҡ, һәм уларҙы өйрәнеп картаға ла тиерлек килтермәй, һәм ул һәр пожирать шөғөлләнеп, ярайһы кем иҫәр булғансы, әйҙә барһын өсөн тырышабыҙ.
  
  
  Пробираться аша ул бөтә тәрәнлегендә удушливый көн ҡалғас, бер мәлгә генә туҡтап, тамаҡ ялғау өсөн. Улар буласаҡ, тип ышанам өлгөрмәгән, тик ҡараңғылана башланы, кисектереп яҡтылыҡ, тағы сығып бара-бер нисә болот теҙмә, төркөм уның ҙур пальмаға тиклем наткнуться на гондурасский. Был оҡшай урман, урман, бейек пальма япраҡтары шыма олон тирәләй ярайһы менән тулыһынса һәм был перистый тора. Инжирный ағастары үҫә, улар араһында әҙерәк, кровожадный стая уратып та.
  
  
  Үҙәк Америка һәм көньяҡ пальма үҫә күпселек гондурасский джунгли, ih әммә туплап, был һирәк күренеш булырға оҡшай. Был иҫбатлауынса, был урында ҡасандыр эшкәртеү, сөнки был ағастың емешен майя индеецтары май етештереү өсөн ҡулланыла. Таш балтаһы был ағастарҙы ла ауырға срубать булды, улар шулай уҡ үҙенең төҙөү өсөн ағас ҡулланыла. Был өлкәлә был ағас сәскә атҡан, ер биләү һәм, ахыр сиктә, уның ҡайҙа, ҡасан шөғөлләнә-шулай эшкәртә.
  
  
  Шул ваҡыттан алып, мин нисек эләгә пальма роща, ул тышлыҡтарҙа һәм яйға һаҡ булығыҙ. Асыҡтан-асыҡ алда булырға тейеш штаб-фатир Зембла полковник. Тирә-мәғлүм булыуынса, был эго ах полковник серле һәм эшмәкәрлеге тураһында ҡаҙып, уны белгән, һаҡлаған кешеләр был урман участкаларында өлгөрмәгән, сигнал ракета, миналар һәм нескә сигналдар микрофон янсығы, хатта иң һәләтле улавливать көсһөҙ тауыш.
  
  
  Поползти четвереньки ул алға барҙы, һәр урында сантиметр өйрәнеү. Ул, ағаслы һәм протискиваться аша скользнуть, аждаһа кеүек, һарыҡташ аша. Иң ауыр юл үтеүен һәм уның аңлы рәүештә һайлай. Әгәр тауыш биреү үҫемлек йәки хайуан йәки кесе шорох, уны эго ҡулланам, өсөн, алға, мин сығарылған тауышҡа оҡшатыу. Ауыр Рюкзак була, тирә-яҡҡа һәм раскачиваться. Мин саманан тыш күҙ лилль Банк, шулай булғас, мин күрмәй мөмкин түгел, уртаса. Был мин тағы ла күберәк раздражать, ул ҡасан вытирать ең кеше.
  
  
  Урман һәм ҡырҙар күнекмәләр лагерҙарында булаһың, улар, йәнәһе, мина булып, практик уйын булғас, беҙгә рәхәт килтерә садист инструкторы. Барыһы ла етдиерәк бында үлемесле булып, һәм уның напрягаться, һәр травинка погнутый табып, мүк йәки лиан клочок баҫҡылап, ул неоткуда булып күренә. Мина һәм уны табып бер нисә урап ярай, тейеү түгел. Үткәргес сәнсеп үлтергән булыр инем. Вафатына тиклем һөйләүенсә, ул шул тиклем һуҡмаҡтан сығырға, уның сигнал ракеталары трос табырға. Ҡыңғырташ, уны табыу һәм уны mimmo проползать картридждар, ул обезвреживать.
  
  
  Үҙ юлын ҡый үләне баҫҡан юлдарҙы күрһәтәсәк, һәм улар йылғаға алып барып төньяҡҡа барып тунгл шөғөлләнә. Аҫта, моғайын, каноэ өсөн маяҡ булды, ә снайпер ҡыуағы ла бер нисә булырға мөмкин. Һуҡмаҡ үҙе, әлбиттә, полковниктар менән ағарып ҡалаһы янындағы мина һәм башҡа һыйынып джунгли зембла ҡапҡан булды. Шуға күрә мин был туранан-тура булырға тейеш түгелдер, моғайын менән бара, юлдың тар. Йәнә уның күләгәлә йәшеренеп, гер пробираться аша ашыу ағаслы һәм һаҡ булығыҙ. Мин шунда уҡ юл һәм һуҡмаҡтарында утыҙ сәнсеп полицей булып. Иғтибар менән ҡарауға ул бәләкәй генә, мүк полянка ҡайынлыҡ. Бәләкәй һәм ҡанатлы күбәләк менән тыныс кеүек тойолмаһын, ул йәш, бейеү тусклый свет.
  
  
  Шахтала мүк булып өҫкә зарывать ҡаҙағында ҡала. Беҙ уның кем ҡуйыр ине, был уның профессиональ кимәлдә эшләй, сөнки был ҙур булмаған ысын күңелдән мүк участкалары сиратлап торт. Мин ҡойма тирәләй шипан менән уңда һәм һулда ҡуйы була. Был мин ҡотола алмай, булдым, һәм миңә был урын алыҫтан урап ҡайтырға тура килә ине.
  
  
  Пригибаться, улар тыңлауға әллә ниндәй тауыш. Бер нәмә лә ишетә һәм уны уйларга, нимә эшләргә. Оҙаҡ ашыу элек хәүефле юлдың булыуы мөмкин түгел, миналарҙы зарарһыҙландырыусы. Бәлки, был мин-ловушке юлда, тотонолған һыу, уның янында шартлау менән шөғөлләнә, әммә был, күрәһең, характерға зембла полковник тура килә. Юҡ шул уның тирәләй булған, мина сарыф кем, ҡаҙырға түгел инде ул, тәьмин итеү өсөн үтелә.
  
  
  Улар, арттарын мин ҡараңғыла джунглиҙары аша яурындарына ҡарай. Бик күп ваҡыт кире ҡайта ала ине, ә беҙ берҙәм булған ҡараңғыла өмөт миндә юҡ. Клочок күтәртелеп подползать мүк һәм уның алға һаҡ булығыҙ. Минең воспламенение омела үткәртеүгә баҫымы аҫтында. Затаить һулышы уны, ҡулына ручка һәм ыштан тураһында вытирать ханукия борола. Разъела һырлап була, ручка һәм еңел үтерлек түгел. Ниһайәт, был сабата. Унда шартлатҡыс кәштә, мүк киҫәге тотҡайны ҡуйған мина һәм урыны ҡайтарып бирелде. Һуңынан уны тағы бер ҡат ты.
  
  
  Һаҡ булығыҙ юлдары буйынса уны баһаға һәм барырға, ул кире сума алмай әлегә ҡыуағы янында. Сәйәхәт минең ҡыуағы уны өлөшөн йәшереп ҡалыу. Максималь һәр нәмә тырышлыҡ талап итә. Мина тағы ла бер ул тапты, уны урап үтер өсөн, бер нисә һәм сигнал ракеталарына. Мина шулай уҡ ҡуйы булып таралған, һәм бөжәк булараҡ. Ниһайәт, уны, артыҡ асыҡ киңлеккә сыҡты. Полицейҙар бер нисә юғары тигеҙһеҙ ҡалҡыулыҡтан күтәрелеп, ҡайынлыҡта, ҡыуаҡ һәм ағас густо лиан обвивать.
  
  
  Уның тәү ҡарашҡа күренмәгән, уба кеүек, пирамидаға оҡшаған. Тик һуңынан күрер ул, таш ҡатлам булып эшләү буйынса фундамент-тип бәйләнделәр, ә баҫҡысҡа баҫҡыстары бер яғына йөҙ менән була. Эпифит архидея һәм башҡа матур диуар менән ҡапланған булыуы, йомортҡаларын һалып, улар үҙен уңайлы хис таш артыҡ, артыҡ ботағын ағастың. Ул, боронғо майя харабалар төҙөп ҡарайыҡ . Ih булыуын тойорға мөмкин түгел тиерлек, нисек кеше ҡулының эше. Дөйөм алғанда, берҙәм булыуы менән улар джунглиҙа, йота ih мең йыл элек торған. Төҙөү, етмәһә, проект ҡорам тип, джунгли, бөтә тәрәнлеге күтәреү буйынса ялғанлыҡ, был серле урын алыҫ һәм ҡараңғы.
  
  
  Артыҡ мөһим, сөнки эго тарихи ҡиммәттәрен, маҡсат булһа, хәҙер уның өсөн ҡулланыла. Һәм беҙ был хаҡта хәбәр сығып, тағы өлөшө буйынса төҙөлөшлө тыңлап килә. Әммә, беҙҙең әгәр мәғлүмәттәр дөрөҫ булһа, был ҡорал хәҙерге заман электрон һәм иң тыштан айырым йәшеренеп ятҡан емереклектәр, юғында ниндәй генә була.
  
  
  Ике ай элек баш ҡалаһы боҙонда менән беҙҙең агент барыһына радиосообщение оахака башлай, Мексика. Шул уҡ ваҡытта яйлап менән үҙенсәлекле гений образ барлыҡҡа АХ, үҙе полковник земблой тип атала. Ул уйлап тапҡан нәмә өсөн климат үҙгәрә, ә был ҡунаҡхананың ҡулланыу климат-контроль, нисек ҡорал. Кем уны эго ҡулланыуға ҡаршы булған һәм ни булғандыр, билдәһеҙ. Әммә барыһы ла күрһәтелгән, был ғибәҙәтхана урта майя ҡорамалдар етерлек тип, джунгли әйләндереү өсөн ҙур боҙлоҡ итә бескрайний ҡайнай.
  
  
  Бер нисә көн дауамында йәки, бәлки, был сәғәттәрҙе нәҡ ул уйлап яһайҙар: киң әйләнгән пейзаждары башҡ бер үҙәк америкала арктик иҫкәртә.
  
  
  Туҡтатып булмай уны эго тейеш.
  
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  Рюкзак ергә төшөрә һала һәм уны эго һаҡ булығыҙ. Минең бында сәйәхәт ваҡытында ул миңә бик оҡшаны көнлөк. Мин ул белем һәм йәшәү мөйөшө буласаҡ, һәм мин ышанам ни, был мин тағы ла уға ярҙам итә. Йәғни, артабан эшләп килгән, мин тип, тыныс ҡына эшләргә кәрәк булған һәм һаҡ булығыҙ. Барыһы да, - тип мине үҙе менән ала алмаған, был ҙур булмаған инструменттар йыйылмаһы, был осраҡта ул балалар өсөн махсус лаборатория ax буйынса эшләй. Ҡайыш таҡмаған өсөн уны эго алмай, шуға күрә минең ҡулым буш була. Минең бомба приклеивать балтырлы булалар газ киләсәк, ә минең ҡулымда застегнуть стилет тирәләй булды. Люгер уны үҙегеҙҙә ҡалдыраһығыҙ. Хәҙер инде мин килә менән ябылған була 7,65 артҡандан-төр мә пистолет « мәғәнәһендә спортсыларына-Ком », вьетнам ҡулланыла. Ул махсус патрон гильзалары, сылбыр һәм башҡа глушитель ободок менән булыуын талап итә. Люгер алыҫ түгел был: ошондай ҙур ҡеүәт бар ул, ләкин уны шулай уҡ яҡын арауыҡта һөҙөмтәле булды. Артыҡ икән, тип ҡуйҙы люгер глушитель ҡамасаулай алмай. Буйынса иң рукояткой был-минең ҡулым һаман да ят булып бик яҡшы, сөнки мин немец пистолетын ауыр күнеккән.
  
  
  Мачете уның үҙе менән алырға уйлайым, әммә миңә кәрәк түгел ине эго булған өсөн, емереклектәре аша үтә, сөнки улар баҫып, бысаҡтар һәм файҙаланыу, әгәр ул, мин тауыш бирер ине, моғайын. Лезвие менән ҡоралы-оҙон бысаҡ яҡшы булыр, әгәр сездә урын бар, тик ул ҡорамдарҙа менән мөрәжәғәт итеүе ауыр булыр ине, тип Люгер менән. Шулай итеп, мин үҙе менән бергә рюкзак һәм эго яланда ҡалдырып китмәй, - яҡ ҡорам. Бында, моғайын, күберәк микрофонға йәшереп булғанын, ниндәй ҡарағанда студияһы тапшырҙы. Уны уйлап, мин был кеше тирә-яҡ хайуандары өсөн монитор янында джунглиға ҡабул итәм, сөнки күберәк бирә иҫкәртеү сигнализацияһы системаһы юҡ. Ул, беренсе ҡорам һәм подтягиваться вскакивать һыуға сума. Минең тамырҙарым ҡулланырға тура килә, сифаты пень лиан һәм терәге, сөнки мин ышанам крошиться баҫҡыстан түгел.
  
  
  Ул эләгә ловушку башҡа көтмәүселәрҙе тиерлек. Бәхеткә күрә, ул ҙур булмаған ағас бейек ҡулай күргән. Кеше, мина һалып, күрһәтеп, снаряд ҡайҙа ҡуябыҙ уны. Пошевелиться ул ҡыйыу. Мин мәңге бөтөн кәрәк, ханукия таба. Был шип нәҙек трос менән уны бәләкәй ҡыҫынҡы була втыкать һары. Ул ике ағас араһынан һуҙылған табыла һәм тулыһынса һипкәс йәшәрә. Әгәр мин китеп бара ине, ул минең кәүҙә үтһен ине, бритва һымаҡ. Ағас тирәләй ҙә шул уҡ ваҡытта штифтар йөк ҡотолоу өсөн, беҙ ағас менән бергә һауаға күтәрелә һәм ошо ине. Ҡунаҡсыл кеше, был Зембла полковник!
  
  
  Проползать тростар һәм уны һаҡ булығыҙ урап сыҡты. Һәр нисә метр өсөн ул аяғын зацепляться лиан, презентациялар һәм ял өсөн. Һуңынан ул тағы ла күтәрелгән. Һәм уны таяныс итеп ҡулланыу тишектәренә туҡтала. Ай өҫтөндә ултырған ағас күргән уның башын юғары, аҡһыл сергей ырғытты.
  
  
  Тирә булһа, ул, таш менән ярышлап ултырып, ике киҫәге араһында кәрниз әйләнеп торған тешлеһе. Уның ҡарауы ҡыйыҡлы, тура мөйөшлө һәм яҫы булыуы менән шөғөлләнә. А өлөшө алып барған баҫҡысында, артҡы өлөшөндәге һәм ике яғындағы тапҡыр оҙон була, уларҙы ул тиклем күтәрелә. Һәм таҙа булыуы, ҡыйығын, моғайын, свежеположенный. Алыҫ яҡтарҙан мөйөш булып тора,-тип дент өйҙәр, ваҡ таштар өйөмө оҡшай.
  
  
  Эләгеү өсөн ғибәҙәтхана, уның ишектәре өйҙәр аша үтергә тура килде миңә, сөнки башҡа бер ҡыйыҡ инеп була. Вертолет һәм ике һаҡсы тора һәм өйҙәр араһына мин. Бер һаҡсы тирәләй һыу вертолет шасси прислоняться. Башҡа shell буйлап яй менгәнен. Коренастый улар икеһе лә тәпәш метис булырмын; етмеш проценты никарагуанец тип, ярым-яртылаш латиноамериканец һәм америка аҫабалары. Йомшаҡ итек салбар һәм күлдәк замшевый һәм улар буш булмаясаҡ. Ул, күрәһең, тауыш сығарыу түгел, беҙҙе тәртип һәм буласаҡ. Уның кейгән булһа ла, ысын һалдат кеүек, әммә үҙен тулыһынса автоматик винтовка ҡулланырға мөмкин еңел ине, һеҙ ине, әгәр ул артыҡ яҡын килгән. Был бельгия 7,62 мм-лы НАТО FAL винтовка; южноамериканец бик яҡшы мөхит һәм бик популяр.
  
  
  Bell Sioux 13 вертолет R була, трехместный. Энәғараҡтар уның менән ни ҙур булмаһа оҡшаған ҡойроғо өҫкә күтәрелә. Был эш ышаныслы аттар, улар ваҡыт үтеү менән шөғөлләнгән Корея киң ҡулланыла. Аллаһ берҙән-бер дана булһа урынға күсеп йөрөгән бындай осраҡта иң яҡшы мәҙәниәт был сығыш яһарға онотмағыҙ. Шуға күрә храмда ҡыйыҡ эшләү өсөн яраҡлы итә. Аэрофотоснимок Хоук итеү, ул күрһәтәсәк, ҡыйығы ғәҙәттә, вертолет тора. Тикшерҙе, бер аҙна элек тамамланған, күрһәтәм, тип, вертолет рәсми төркөмөнә ҡараған археологик түгел. Мехико алалар армия складында бик һаҡ булырға килешеү һөҙөмтәлә ул серия нан. Һуңынан был хәлдән һуң бер нисә көн нисектер йәшәй көслө дауыл ябырылған ҡар иҫтәлек булып ҡалды. Үҙе шулай көслө түгел, әммә етерлек уҡ бөтә, АХ өсөн насар булыуы шик тыуҙырмай. Шуның өсөн бында был хәл мин Хоука ебәрҙе.
  
  
  Беҙгә уның буйынса кешеләр беренсе булып, кем был вертолет иғтибар менән ҡарай. Был эмблема ишек ҡыҙыҡлы булыуы; ҡояш менән алтын малиновый nen өс һыҙаты бирелде. Как будто кеше-бысаҡ киҫкеләп орнамент тыш, металл һәм мыйығы хәҙер. Һорау биреү ул, - тип аңлата был. Лизать патруль ҡасан тура килә, шул уҡ түш кеҫәгә наклейка ул уны күрмәй.
  
  
  Лизать-лизать һәм барыһ... ҡатмарлы булды ул хәл. Ике һаҡсыға хәҙер бер-береһенән йыраҡ булһа ла, мин бер үк ваҡытта улар менән атырға мөмкин түгел шул урында, унда ултыра. Әгәр ул бер атып, уны башҡа иҫкәртеү яһаны, һәм ул уның алмай өсөн бороп бара. Әгәр ул хәрәкәттә бик иртә, улар араһында булған ул; әммә, әгәр уның һуңлағанмын, ул эләгә ловушку ҙа, ҡомаҡтар һымаҡ. Шулай булғас, нисек булһа ла ике ih обезвреживать шунда уҡ тура ине, һәм тыш, башҡа тауыш.
  
  
  Таш нисә һаҡсыны урап, алып менеп төштө. Сөнки ул күп тапҡыр урап ҡыйыҡлы, бер ҡараһаң һәм кепка кейгән бәләкәй бесценно нах перил хәҙер ташлап, яурынына мылтыҡ менән булып сайҡала. Йыл һайын ул хатта ваҡыты менән ятты ла, йәғни, хатта нимә эшләргә эт ҡасмай. Беренсе талабы булып тора, йәғни һәр ваҡыт һеҙ белергә тейеш, һеҙҙең тирәләй барҙы тип, һеҙҙең тормош бәйле сөнки был мөмкин түгел. Эму булып тормай был ғүмер.
  
  
  Сунь стилет уның ҡулында. Мин глушитель ҡулында пистолет менән икенсе булды. Мин күләгә тулыһынса йотолған. Таш булып, уның менән бер бөтөн. Ауыр объекттар айырып ҡайһы берҙә эңер төшкәс, ҡараңғыла ҡарағанда, был мин һәм ручаться за. Лизать-лизать һәм уның янына бара. Шунда уны эго затаить һулышы алмай күберәк... уны күрҙе. Моғайын, уның тирәләй йөрөүҙән, тағы әллә ниндәй таш упавший. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ҡурҡа ул, тип күрҙем мин уны, һәм сума. укрытие. Һуңынан уны аяҡҡа күҙе күргән крайы эго. Тимәк, ул бөтәһен дә белмәй тағы, булдым мин унда. Хәҙер уны эго һулыш һәм ҡыйығы штанина шорох буйынса эго ишетергә мөмкин. Вскакивать тиклем өс һәм уның сосчитывать.
  
  
  Минең иң төп хәстәре делле вертолеттар янында һаҡсы булды. Отель ih тәүҙә уны алыу юлы менән, ә ҡалған ҡалҡан итеп файҙалана. Алыҫлығын иҫәпкә алына, һәм шул факт дикий реакция эго, тауышланыу мин тип әйтеп булмай, уның ҙур хәүеф тыуҙыра. Ул атыуҙа ике тапҡыр тиҙерәк. Беренсе эләккән эму күкрәгенә атып, икенсе башында — муйындан. Беҙ ҙә тауыш-тын сығармай, ҡорос ул шкаф түңәрәк вертолеттар төшә. Минең тауыштарым таштар аяҡ итәген күберәк етештереү буйынса ҡарағанда, минең тирәләй мылтыҡ атып.
  
  
  Унан башҡа һаҡсы стилет бөрөләр эләгергә тырыша. Уны уйлайым, уның яталар, бер ҡасан күреп тынып ҡалды. Әммә уның реакцияһынан, пантера кеүек. Инстинкты уның хәрәкәте тәүлек, наклоняется. Һуңынан бөтә был томан кеүек булды.
  
  
  Әгәр ул булырға тейеш ине итеп уҡыу, хәҙер уны үҙ ҡорал ҡулланырға тейеш ине. Әммә шул секундта уның өлөшө башҡортостанды шулай, тип уйлайым ул. Ул наклоняется, хәнйәр һәм винтовка өсөн коммандос потянуться ташлап, таралғы билбау менән. Ул уның менән һуғышырға күнеккән. Был уның бала саҡтан уҡ үҙләштерҙем. Пистолет для киҫәктәре булған ябай уның неуклюже пустое.
  
  
  Ул винтовка увертываться уны көтә, әммә мин оҙон фол винтовка өсөн, bump запястье олоно, һәм минең ҡулым стилет тирәләй оса. Һуңынан был молниеносно китеп барҙы. Беҙ араһында винтовкаһын ергә ҡолай. Минең уң ҡулы өҫкә күтәрелеү менән пистолетын дымящийся. Һул ҡулы Эго һөртөлә, һөжүм итеүҙә ҡатнаша. Мин уң ҡулым менән һалҡын ҡорос һигеҙ дюйм нацеливаться тормош Эго. Запястье элек минең уң һәм һул ҡулын тотоп эго дернуть эго. Хәҙер миңә уның арҡаһы һәм ҡулдары пошевелить алмай тора инде, унда бысаҡ тота. Ауыҙ асып уның, өсөн туҡта. Ул, уң ҡулы мылтыҡ теш араһынан ҡыҫып эго ҡыҫылһа һыуҙы һәм кешенең эгоһын бодается. Ул һалдат һәм вывертываться тырыша. Шулай надавливать минең һул ҡулымды ныҡ, сгибаться элек бына нимә тура килә. Мин күҙемде аса һәм кешенең ирекле һәм достучаться тиклем тырышып буйынса вышивать уны минең ҡулыма.
  
  
  Сунь ауыҙ итә һәм уның өсөн дернуть эму ҡулында пистолет. Ни треснуть. Обмякать эго ҡулдарын, бармаҡтарын бысаҡ һәм көсһөҙ эго аша төшә. Минең өсөн уны муйындың һул ҡулында булып сыға. Ул тағы ҡотолорға тырыша. Һөҙөмтәһеҙ. Беҙ тауыш бирәбеҙ ҙә ул, уны ҡасан муйыны һынғандан.
  
  
  Бысаҡ, уны ситкә этәрә һәм үҙе булмағас ҡор-тәнде алыр. Һаҡсы ҡолаған ергә килә, уның маҡсаты мөйөш аҫтында ғәжәп, көнө уның һыуы ҡасҡан инде. Мин баҫҡыстан эсендә тар булырға тырыша. Барыһы ла тиерлек булған һәм ҙур ағас һырлау менән яфаланған ваҡытта тағы ла яҡшыраҡ шкаф саподилла тирә-яҡ күренә. Барельефы менән ҡапланған таш стеналары, түбәһе айырылып торған электр лампалары яҡтылыҡ төҫө булып ҡалған. Яҡтылыҡ ҡараңғылыҡ тәҙрә аша үтеп инә һәм бер аҙҙан элекке өҫтөнлөк бирһә, ә хәҙер йәшел үҫемлек үрмәкес ауы баҫып.
  
  
  Ул ҡалтыранған баҫҡысында барған юлда туҡтамаҫҡа. Слышно беҙ бер нәмә лә булмай, өҫтән, аҫтан килгән беҙ. Ул үҙенең стилет ҡа ҡуйырға булалыр, эгон камешек буласағын һәм аҫҡа ташланы. Отскочить уның таш торор. Баларыңа шаңдауы ғына булды. Наизготовку пистолет менән ул юлды дауам итә.
  
  
  Ул, майҙансыҡ һәм көмбәҙле ҡыйыҡ менән коридорға сыға, һулға борорға. Артабан барыһы ла күптән бетон бөтә реконструкцияланды, ҡорос һәм алюмин балка. Лампа элекке менән аҫтынан түбәләре, гирлянда кеүек елочный ут, кондиционер металл торбаларҙағы тишектәрҙән һәр әммә улар бер нисә метр булыуы менән йәнәш килгәндә, ул һалҡын һауа аша сыға. Майя тышлыҡ менән гепә түгел, ошо мәлдән артыҡ ҡорам, Ер ҡоролмаларҙың тышлыҡ сверхсовременный полковник.
  
  
  Икенсе ишек коридорға булған ҡорос аҙағында, шулай уҡ ныҡлы шөғөлләнә күренә, ишек һаҡлағыс банк һымаҡ. Беҙ ҙә тауыш-тын булмаҫ. Утопить ҡыҙыл ручка менән булған был һарайҙың ишек яҡтарына буярға ҡуша. Мөмкин булһа, тип, ишек асыла башлай, уның төймәһенә баҫығыҙ. Әммә ахыры, тип, кемдер сигнал бирә, икенсе яҡтан ишек асып.
  
  
  Күр, ҡолаҡтарынан һалҡын һыу уның ҡоросо. Тәүҙә ул бер нәмә лә ишетмәнем. Доноситься гул я һуңынан тиклем түбән булһа, ул уны аҙ тойоп, ишетеп ҡарағанда, генератор менән бергә визг пронзительный көсһөҙ. Замок уны тағы бер ҡат ҡарарға. Отмычка менән уның тирәләй инструменттарын сумкаһынан досталь: пружина ҡорал менән, һикереп мәжбүр була һәм һарайында энә менән шөғөлләнеүселәр араһында иң эго өлөшө ватылған. Был ябай әйбер була, һәм уны ҡулланыу тәжрибәһен һәм сабырлыҡ өсөн күп кәрәкмәй. Һуңынан өс ишекте асырға тырыша. Проползать бесшумно һәм уның тиҙ өлгөрә, бесәй кеүек. Ғибәҙәтхана һәм тымыҡ ятҡан тойола. Башлыса көсәйә, ҡеүәтле энергия сығанағы грохот тауыштан бина тултырылған. Асыҡ тауыш мин ҡарап барам, сөнки интуитивно белә, ошо сығанаҡтарҙан тыш, тип теләйем мин. Минең шершавый бетон гулко shaggy яңғыраны. Тағы ла бер коридорҙарҙа, баҫҡыстарҙа тағы бер, тағы бер коридорҙа һәм, ниһайәт, ишектәр икенсе ҡорос, ул тағы ла элекке булған тауышына ҡысҡырып өсөн. Отмычка менән файҙаланыу һәм уның тағы эскә ал һаҡ булығыҙ.
  
  
  Был неон лампа менән бер бүлмәлә түбән була. Хисапсы яғына тора менән ике шкаф менән ҡорос, быяла һәм датчиктар өсөн бер нисә компьютер катушка. Оҙонлоғо метр ярымға күпме ҡалҡан менән бүлгес үҙәген тиерлек һыймаслык төймәгә баҫып, потенциометр һәм үткәргес аҫтындағы яҙыу минең өсөн бер нәмә лә булмай артмаһа менән лоток: Лабион. Индекс, муфта катаридин противоточный һәм факторы. Был зат минең менән электрон энергияһына һәм һыу биреү өсөн ҡулынан килгән переключатель света өстәмәләр стон буйынса бинаның икенсе яҡтан ҡалынлығындағы кабель буйлап бара. Ишек янына ҡуймағыҙ, электр станциялары һәм унан визг доноситься пронзительный. Әммә был мине ҡыҙыҡһындырманы ла. Ул шунда булдым, бында булырға тейеш ине. Улар, компьютер панелдәр һәм шкаф янында боролош переключатель алға ҡуя.
  
  
  Катушка, нәҙек, пружина кеүек, paper транзистор fold донъя интеграль һәм гениаль. Ул сумкаһынан буяулы баллонға полиэстеровый кәштә, буяулы баллонға инсектицид ябай аэрозольный оҡшай. Ул үтә күренмәле ҡатлам концентрациялы кислота ҡамалыш высококоррозионный ҡорамалдар алынған. Шуға күрә уны яңынан ябып шкаф панелдәр һәм эшкәртеү бөтә, ҡасан тамамлай.
  
  
  Ax лабораторияларында уйлап кислотаһы була . Бер өлөшөн йыйыу буйынса объекттарын бомбаға сығарырға мөмкин, әммә, бәлки, бөтә итмәй; һәм, әлбиттә, бөтәһен дә мөһим өлөшө, әгәр уны шул тиклем ҡулланылған взрывчатка ғына түгел, бөтә ғибәҙәтханалар майя юҡ ителә. Әммә көтөлмәгән эҙемтәләргә ҡарамаҫтан, арабыҙҙа һәйбәт ғибәҙәтхананы емерергә мөмкин булыуы.
  
  
  Һуңынан логистик проблемалар барлыҡҡа килгән, тип провозить контрабанда кеүек-шундай ауыр булды. Һәм тағы шул ҡурҡыныс, янында бомба һәм мин обезвреживать тип табылды. Кислоталары табырға ярамай, әлегә күп булды һуң, виктор һәм һуңынан уның булыуы мөмкин түгел, нисек ee ҡамалыш. Хатта автобус ине эрей, ишара беҙ бәләкәй ҡалдырҙы, тигән булып шунан минең тәрбиәләү.
  
  
  Ҡайҙа ул едкий ҡамалыш матдәләрҙән һаҡ булығыҙ. Бер нисә сәғәт, бөтәһе разъела кислотаһы һәм йылмайһын ине. Деталдәр иреп, ҡыҫҡа тоташыуы кабель металл корпустарын һәм йомоу килтереп эрей. Шул ваҡыт һыуға килгән һәм ҡайтҡан уның джунглиҙағы целость республикаһынан, сәс үҙенә рвать на Зембла ысулы булған. Төн ҡорамалдарҙың һәр берәмеге ҡарап, уны эшкәртеү, металлолом өйөмө әйләнә. Был ваҡытта америка дипломатты беҙгә биреү ине никарагуа һәм дәүләт ойошмаларына тикшереү үткәрергә мәжбүр. Минең берҙән-саботаж булып эшләй. Ҡасан тамамлана ул, барыһы да булды был өҫтөнән көлөп. Бынан Зембла полковник.
  
  
  Бүлгес өлөшө уның эске ҡул менән компьютер һәм побрызгать ҡалҡан. Шунда уҡ ишектәре асылды, һәм ике һаҡсы һәм техника инә. Изумление Ih кеүек үк ҙур булыр, минең кеүек тулҡынланып. Метод — мин уйлайым, был ысул буласаҡ, сөнки улар менән еләнде ҡулына булған һәм аҡ ҡағыҙҙа — ҡоралһыҙ була. 38 бразилия һаҡсыһы булып кейенеп һоро России омела револьвер-н калибрлы кобура янбаш көндәре буласаҡ. Эго улар үҙ аллы әҙерләү, ҡулланыу Smith & Wesson, мейе һәм уның четырехдюймовый була. Һәм уны эго тотоп: « туҡта Альто ».
  
  
  Әммә мин түгел бер урында йыйылып тора. Самоуничтожение баллоны ғына һыҙаттары булып өлгөргәнсе, уның хис-тойғолары, ҡараңғы мөйөштә һәм швырнуть эго. Һәм ул артҡа ике тапҡыр атып. Баш һәм һаҡсы өсөн больно вскрикивать схватываться ултерәләр. Таращить глаза минең башым өҫтөндә револьвер эго буйынса үтә, бер нәмә лә задеть. Ул шкаф һаҡсы арттарынан төшә. Ул застонать, металдарҙы һәм ерҙә ногти вцепляться сползать яйға һалынған.
  
  
  Көндөҙ ул һыуға һикерҙе, техниктар һәм ике наткнуться на, ул, етмәһә, торор урыны һәм һаҡсы ның бойороғо кәрәк. Быға ҡаршы мин буйынса сығарылған. Ул, һиҙгән кеүек, кемдер өсөн мин күлдәк тотола. 360 градусҡа бороу өсөн ул, ҡотолоу өсөн хәйлә буйынса эго. Был ваҡытта яңы һаҡсы белгертә. Мин башымды икенсе технигы ташланып, башын күндерә, һәм мин бүлмә вталкивать көс менән кире ҡайта.
  
  
  Мин һаҡсы ташлана. Сплетение бер кулак эләгә ҡояшың мин, ә икенсеһе — яңаҡ була. Ул отшатываться. Отдышаться һуңғы ике пуля уны сығарыу һәм һөжүм итергә маташа. Мин бер ҡәнәғәтләнеү менән ҡысҡырғанын ишетте. Миңә ябырылған кулаков һәм булып ҡала. Минең тирәләй ҡыуып ҡулында пистолеты булған. Был ныҡлы булыуына, яугирҙәрҙең ғәйрәтле. Әгәр ул бер ҡотолоп булмаясаҡ, уның ҡарауы икенсегә ике урында.
  
  
  Мин шунда аяҡ менән ныҡ һуҡты был пахнуть замешательство. Бетон иҙәнгә төшә һәм ул, хәтәр сгибаться яртыла ауырта. Мин итектәрҙең бейеклеге һуҡты. Яртылаш онемевать, ул үҙе тирәләй потянуться, дернуть нащупывать һәм уның аяғы. Ир-егеттәр араһында крик менән ҡолап ҡала. Хәҙер ул үҙе бысаҡ үрелеп ала.
  
  
  Взломать, уның үҙе эргәһенә барған, һәм, ни өсөн мин, йылы һәм плескаться кеше ҡулында. Минең бик тайғаҡ гер стилет, эгон тотоу өсөн мөмкин буласаҡ. Рев-һаҡсы уны ишетмәне. Ih бик күп, һәм шулай уҡ ih килә. Вышивать һәм револьверы булыуы, мин бодается. Пистолеттар ҡайһы бер булһа, улар бөтә көсөнә тырыша, уларҙы iso һәм мин хайран ҡалдым. Яралы минең тәнем ih итек булды. Көсһөҙ кешегә әйләндерә бара ih легар крик: күләгәле тауыш һәм томан. Револьверҙан атып. Динамит шартлау булған был бүлмәлә заряд түбәнге оҡшай. Етте миңә тиклем буталсыҡ, тип убийственный атака туҡталмай. Шкаф буйынса смирно тора һаҡсы, ауыр һулап. Ишектә торған ир-егет, яй үҫһә 357 кольт «Питон». Неудивительный, атып ҡал тип әйтеп эхо бүлмә. Шул уҡ уның формаһы кейгән булған, тип һәм башҡа, әммә тәртип һәм властность эго ышаныс белдерҙе. Урта буйлы кеше һәм киҫкен булды. Ҡыҫыуына ирендәре кәмей ул «бандитсылыҡ» усы, танау ә йыртҡыс ҡош төрө, эму ханс орлиный. Тора ул шунда кеүек, осраҡлы, незаинтересованный тамашасы, күҙең ҡаты булып эго әммә, нисек таш.
  
  
  'Нимә булды бында?' — ул бөтөнләй тыныс һорай. Сэр, — ти береһе тирәләй һаҡсылар, — инглиздәр был беҙ бында табылған. Хуан уны үлтерелә һәм яралана...
  
  
  « Силенцио » . Мин револьвер ир-егет яһай. 'Минең менән бара.'
  
  
  Һәм уның үҙ ҡулдарына стилет баҫып, пошатываться, мускулдары минең ҡысҡырғым, боль ҡарағанда.
  
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  
  Ул, мәмерйәнең ҡараңғы була. Берҙән-бер ҡалын ағас ишек аҫтындағы тишектән аша йәһүҙиәне барлыҡҡа килтерә. Лофт бик бәләкәй булһа ла, ҙур шкаф платяной күберәк. Кем белә, нимә йәки кем булған һуң эсендә. Һәр хәлдә, хәҙер ул шунда ултыра, бысраҡ уртаһына хлам. Тейеш булған, ул ҡайҙалыр ғибәҙәтхана янында, ташта һәм үҫемлектә сөнки ағас тамырына үтеп инә, тик, күрәһең, шулай яй, хәҙер мантып диуар.
  
  
  Улар, һыу таш стонать прислоняться, байҙар һәм яланғас булһа, һауа зловонный, түҙемһеҙлек менән көтәбеҙ, - тип китеп барҙы. Мин бүлеге, обыскивать һәм алып барҙы. Шулай уҡ газ һәм наручный бомба минең сәғәт.
  
  
  Етәксе кеше тикшерелде, һәм мин уның вазифа исеме билдәле түгел. Мин дә һораштырам. Оҙатырға бойороҡ ҡыҫҡа һүҙҙең мин ике һаҡсыға бер нисә эго эго йәки сикләнә. Миңә уның менән тыныс ҡарай, презрение противоположное налы, разозлить мин улар тағы ла күберәк булыр ине, әгәр уның үҙен алып барыу буйынса-садистски. Мин уны бында ҡалдырыу һәм, уның фекер йөрөтөргә мөмкин икәнен онотоп,.
  
  
  Пуляларҙың сәғәт шулай яй, саҡ аҡыл менән мин барҙым. Ул ваҡытта бер өлөшөн үткәрә, обдумывать варианты ҡаса. Ih була. Кислота едкий тураһында уйларға ваҡыты ҡалмаған ул; шул тиклем яй, әммә иң эштәре, ҡорамалдар менән бергә Зембла, ул минең тормош ашарға. Шул мәлдә һәр секунд яҡынайта, ҡасан күрҙем емерелеү процесы, йәнәһе, мин бында серҙәр тап шул саҡта һәм артабан бирелгән.
  
  
  Мин икенсе яҡтан тауышынан ҡото көнө засов. Распахиваться менән ишек скрипт. Нервы следователь минең менән бергә ҡайтып ике һаҡсы. Был минең салбарым швырнуть ул мин, ә һуңынан һыу менән осраҡлы күренеш прислоняться ишек яҡтарына буярға, күҙәтеүсе незаинтересованный.
  
  
  — Кейеп, амиго, беҙ ҡунаҡҡа китте, ә беҙ ханым.
  
  
  'Ҡайҙа?'
  
  
  «Ауыҙ закрой. Яһалды, тип әйтергә була.
  
  
  Уны көтөп, әлегә ул үҙенең салбар расстегнуть застегнуть, ә мин һуңынан ишара күрһәтте, уның өсөн камера буйынса импровизированный сыға. Моргнуть лампочка яҡтыһында уның коридорҙа яҡланмаған булып, ҡалтыранды һәм был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, сориентироваться өсөн. Был пистолетты миңә олоно ткнуть һаҡсы мәжбүр. Беҙ башҡа юлын бара, килә ҡарағанда, техниктар һәм бер нисә һалдатын осратып, улар менән мин любопытство һәм сирҡанып ҡарап ҡушалар. Ниндәй-яланғас оҙон стеналар буйынса шул уҡ ваҡытта беҙ барғанда менән коридорҙа, баҫҡыстан менә һәм төшә. Шулай булғас, улар барыһы ла оҡшаны, тип өмөтһөҙ мин был лабиринтта аҙашып. Киң залдарын беҙ, ниһайәт, килде, ул икенсе коридорҙы асыу, шулай тойолалыр тип, тәгәрмәстәр күсәр менән беҙ спица етә. Тиҙ арала был ҙур залында үҙәк залына әйләнә. Был иң ҙур өлөшөн шәм ҡабыҙырға була тускло-натечные өсөн дамаск, таралғылар менән түңәрәк буйлап түбәһе. Бер таптары булған көслө, сағыу иҙәндә түңәрәк үҙәге ойоштора. Бөтә китаптар шкафҡа стена яғына ҡараған тәкә менән тиерлек. Листовкалар залистывать переплет менән йәнәш тора фолиант күнел йыуана. Диуар, улар алдында уны һаҡлау, буш булһа, был серле наклейка ҙур иҫәпкә алмағанда, ысын күңелдән шөғөлләнергә һәм юғары уртаһына эленгән ул. Сәхнәлә ҡояштай балҡый алтын, инструменталь консоли ултыра торғас, ул, уның һымаҡ булған табити. Кругом нах тирәләй биш кеше ултыра.
  
  
  Улар ир-егеттәр ике йыл унда буласаҡ. Уның маҡсаттарының береһе булып лысый, бильярдта шар кеүек. Башҡа кеше булһа, ул, тәү ҡарашҡа, захлопываться ишек менән осрашты. Низенький булыуы һәм бер ҡатын-ҡыҙ тирә-йыуан, ауыр һәм киҫкен пронзительный неповоротливый күҙҙәре менән күкрәгенә агатовый. Йәш булһа ни, икенсе һәм яҡшы һүрәтләнгән. Ул шулай күренә, бына тигән күңелһеҙ була.
  
  
  Бишенсе кешеләргә кеше, башҡа бик айырыла. Был уның ҡатын-ҡыҙ әйләнгән мөхит өсөн ҡара консоли кожан эффектный креслоға ултыра. Nen н бежевый еңел булған һәм спа-костюм менән зәңгәр шарф кашемировый. Уларға таянып консолида, сумкаһын ҡулына тотоп, минең ҡорал күтәргәнемде менән локоть, как будто мин нах ҡото алынған һорай. Һәм ул моңһоу күҙ ҡараштары менән миңә аҡыллы булып ҡара йөҙө асыла.
  
  
  Ул бәләкәй һәм хәрәкәтсән була. Ҡарт түгел, әммә ул йыл пощадить түгел. Морщина на даирәһе тәрән күҙҙәрен уның аҫтында кеше һәм, күрәһең, улар булмаһа тунисҡа, йәки теләсә ниндәй бесхитростность стирание уның йәшлек эҙҙәре. Беҙ уға оҡшаған булһа, башҡа бер кем, кем менән, уның ҡасан күрергә. Танау үҙенсәлекле нәҙегәйеүе, өҫкө яғынан ҡыҫыу ирендәрен маңлайына майя тығыҙ һәм тоҡом бирҙек. Эму кәрәк булып тойола. Неулови Земблой ул сталкивается менән полковник. — Сергей сыға, сеньор , — тине ул. Эго юғары булған һәм киҫкен тауышы, ҡылыс кеүек.
  
  
  Мин Пистолет алға эткә.
  
  
  Слепить яҡтылыҡ нуры уны уртаһында тора, бер кем һәм бер нисә минут дауамында бер нәмә лә оҙаҡ һөйләне. Зембла хәрәкәт итмәй, тик башҡаларҙы үҙ урынын беспокойно ерзать, көсөргәнешле мин күҙе өйрәнә. Шулай булғас, уларҙың тоҡомо, ih етәксеһе булараҡ, бик ныҡ һуңлап, әммә кеше ҡанына ih майя загорелый ҡалдырҙы.
  
  
  — Беҙ обыскивать ике тапҡыр барыу, — тине ахырҙа Зембла, — ҡайҙа йәшерергә взрывчатка әммә таба алмай.
  
  
  Ул бер нәмә лә һөйләй.
  
  
  Уны тыңлайым, — тине ул. Эго тауыш, алсаҡ булыуы ихтимал. Тыкать в спину булды был минең бөтөнләй пистолет.
  
  
  Ул уны ҡалдырып, — тинем мин.
  
  
  Мөмкин булһа, — ти ул. Минең төбө өҫкә түңкәрелгән инструменттар йыйылмаһы ул, сөнки эго перекатываться буйынса эсендә лоток тип консолида, микрофильм күтәреү һәм минең-камера. «Һеҙ оҙон һәм ауыр юл үтә, ябай фотографировать, сеньора, — тине ул. Эш башлауының икенсе өлөшө булып минең фотографиям. Уның пленда булырға тейеш ҡорамалдар сағылдырырға мөмкин тиклем күберәк бирелә, тик һуңынан ғына түгел, үҙеңдә булған мөмкинлектәрҙе нисек файҙаланыу мин растительных струй. Был непреклонный хоук мөнәсәбәттә булды. Беренсе емерелеп килә. Ул йылмая ла алмай, шулай булыуға ҡарамаҫтан, деревни деловой тип хис итә һәм, юлбарыҫ кеүек, западня обнюхивать.
  
  
  Минең ҡулындағы әйберҙе шунда ҡырҡа хәрәкәт швырнуть зембла ерҙә.
  
  
  'Һин кем? Исемең нисек һинең? Ғөмүмән, һин бында нимә эшләйһең?
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. «Ғилми-нәшриәт Карте минең исемем, - һәм һеҙ беләһегеҙме, ни өсөн уны бында. Һеҙ элек һеҙгә ҡаршы ҡул секунд сәбәп була.
  
  
  «Карте...» һаҡ булығыҙ, уның исемен әйтәләр. — Күренә, тип, ул-был Д... припоминать! Уның тауышы! Чилиҙың Куба һәм 1969 йыл үткән. Ярай, был юлы һеҙҙең уңышһыҙлыҡҡа осрауын, владимир Карте.
  
  
  — Бәлки, һин һәм хоҡуҡ, — тип яуап бирҙем мин, уны ҡарарға була. Минең күҙҙәр һәр ваҡыт хәрәкәттә туда-бында, Зембль көсһөҙ урынын табырға тырыша, кеше һәм дүрт һаҡсылары йәки башҡа, һәм мин улар араһында ҡараңғы коридорҙан тора. Беҙ бер булһа, бер ниндәй ҙә варианты ҡаса. Зембла тойолмаһын, минең борсолоу тойоп үҫә, уның смешок сығарыу ҡырҡа ҡыҫҡарҙы, һәм әйтте: «Тыныслан. Беҙ бында һинең аҫыл.
  
  
  «Бына мин бер тантана көтә, күкрәгенә өҙөп йолҡоп ҡушҡан һәм мин унда доллар».
  
  
  — Тура һеҙҙе таныным, һеҙ быға лайыҡ, сеньор Карте. Улар яҡшы кеше булып, уларҙың, улар һинең үлтерә. Әммә һеҙ үҙегеҙ уйлағанды өсөн беҙ ысулдар ҡуллана, һәм һеҙ был фотографировать алмаһа ла, мөмкинлек булһа, һеҙ тип хәбәр тураһында һөйләй алабыҙ, күрергә тип йыйылған. Әйткәндәй, любопытство ябай, юл күрһәтә предательство һеҙ бында ла бармы?
  
  
  Пожимать тағы уның яурынына небрежно. "Отель биләмәһендә бөтә имеш-мимештәр, ә муниципалитеттарҙа."
  
  
  — Был минән ҡурҡһын инде. Һин минең яҡлап ярҙам менән генә билбау һатлыҡ аша үтә алмай. Берҙән тигеҙләмәләр, хәл итә алмайым мин уларға, дыуамал был кеше тигеҙләмә. Уйлап түгел, был мин борсой инем, һуңынан бөгөнгө кисәлә.
  
  
  Уны белмәйбеҙ ҙә, ниндәй хоҡуҡтары бар. Башҡа сәбәптәр буйынса әммә, уйлап ҡарағанда уны! Ҡасан белер инем мин уны правда... ә һәм ҡабаттан оглядеться сглатывать. Был ловушке, кәшәнәләр. Хатта башы өҫтөндә безжалостно йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, күрәһең, хәүеф излучать.
  
  
  «Бөгөнгө кисәнән һуң, — Зембла дауам итә, — ... әммә һеҙҙе була бит, моғайын, беләләр инде бында барыһы тураһында минең бәләкәй инсталляциялары!»
  
  
  — Һине генә уйлап, һин донъяла иң ҙур һыуытҡыс.
  
  
  — Шулай түгел, — ул усмехаться. «Мин эшләргә йыйынғандар ғына ниндәйҙер хыял тауҙарын. Радиотулҡындар ярҙамында эшләгән төрҙәргә йәғни, урман булды тип, ул барлыҡ тропосфералағы проецировать һауа ағымдары үҙенсәлектәре. Был яҡынса 15 000 фут бейеклектәге булырға тейеш, ҡар китергә кәрәк. Әлбиттә, был бер кем дә күреп радиотулҡындар, пуляларҙың самолет һәм улар аша ғына мөмкин. Климат ғына уйламай, унда урман ни!
  
  
  — Мехико ҡалаһында һәм нисек уйлайһығыҙ? — мин кисло һорай.
  
  
  Шулай итеп, һеҙҙе күрергә! Был булып, шулай тип әйтер, эфир эксперименталь. Шул саҡтарҙа минең башҡа бер нисә миль ҡалғас янында координациялау башҡа бөтәһе мәрәйҙәр ҡушыла. Әммә был юлы уның күп өлөшөн үҙ эсенә ала һәм үҙәк америка...
  
  
  — Координация пункты?
  
  
  Эго өҙөлә уның. 'Нимә булды һиңә?'
  
  
  Һеҙгә асыҡ булды, тулҡын оҙонлоғо менән киңлеге ни эшләп мин радиосигнал тауҙан менән алмай. Мин спроецировать йәки бер нисә нөктәһе кәрәк, тине, тармаҡҡа көс һалына, контур өҫтөндә тауҙар өлкәһе барлыҡҡа килә, унда һайлаусылар өсөн уның маҡсаты. Бик теүәл иҫәп-хисап кәрәк булыр, кем булһын, быуындан-быуынға тапшырыла резервтары шунда урынлаштырырға, улар өсөн төп күсәр ҡарата пропорциялары дөрөҫ диаграммалар ҡушыла. математиктар».
  
  
  «Минең ярҙамсыларым, — тип өҫтәне ул., дүртле кивнуть уның артта киләбеҙ, — һәр илдең үҙ ярҙамы станцияһы күҙәтте».
  
  
  Минең кибеп в горле. — Әммә был күсәре, үҙәге, ул вращается тирәләй бара, бында ла бармы?
  
  
  Эйе, әлбиттә.'
  
  
  Ул яртылаш, тын еңеллек менән, ҡәһәрең, икенсе яртыһы хәйләкәрлек эго.
  
  
  Ә һуңынан нимә булыр икән, тип бөтә күмер ҡар һин?
  
  
  Рассмеяться серле ул. «Өсөнсө килһә, һуңынан майя империя».
  
  
  Шаҡ ҡатырғыс булды уның, ул ҡасан мания бөйөклөгө, тулыһынса минең мейене зарарлай. Улар ҡырҡҡан саҡта: «һин бик алыҫ көньяҡта Түгел бармы бының өсөн?»
  
  
  Был һүҙ, дөрөҫө шул, ул беҙҙең ҡушыла. дукатан цивилизацияның бишеге. Әммә алыҫ көньяҡҡа һуҙылған тәүге ике майя тағы империя». Ул көлкө менән ҡырҡа өҫтәй: «бер ҡасан да юкатекец мексикандар тип атала. Һаман да беҙҙең менән йәшәүгә ынтылыш дошманлыҡ ацтектар, хәйер, улар беҙҙең Теулес уҡ, уҡ уларҙы ҡурҡыттылар, һәм Ҡанатлы Аждаһа Кукулькивать.
  
  
  Стонать һүрәтен ҡарағас, уны бысратыу һәм яҡтылыҡ күрһәткән. «Беҙ был nen тураһында хәтерләтә».
  
  
  — Ә ҡыҙыл һыҙат?
  
  
  «Беҙ уларҙы иҫкә төшөрөп, беҙгә ысын дошмандың кемдәр. Майя кортес табаско 1519 йылда үлтерелгән була, ә ҡырҡылған ағас олонона өс һуңынан йыйылған. Испания короле карл i уның территорияһында беҙҙең исемдән». Зембла мин тағы ҡарап. — Һин беҙгә дошман Карте. Һеҙ беҙҙе быуаттар дауамында ете ырыу биш баҫып, хәйерселек һәм беҙ йәшәргә мәжбүр.
  
  
  — Ә һин нимә эшләргә йыйынаһың, сэм? Был ҡоролма ҙур ярлылыҡ һеҙҙе тағы саҡырырбыҙ. Барыһы туңа. Каучук, ағас тоҡомдары һәм ҡиммәтле бананды һыуыҡтан һәләк булды. Кофе һәм какао юҡ ине. Сәнәғәтте емереүен. Үҙәк америка иҡтисады емерелер бөтә конвенция була».
  
  
  Махнуть рукой ул, ниндәй бөжәк икән эму тамған һымаҡ була. «Тәбиғәт ресурстарын иҫәпкә алыу, беҙҙең илдә кеше аяғы баҫмаған тиерлек. Шул ҙур булмаған киҫәктәре, уларҙы үҫтереү, капиталистик эксплуатация истощаться. Тормош беҙҙе лә үҙгәрҙе, сөнки беҙ барыбер аслыҡта һәм хәйерселектә яфа сигә. Был ғына тамамланған кеүек, һәм һеҙ, гринго, китте, беҙ иҡтисады төҙөү беҙҙә, тик үҙең өсөн генә. Әйтергә мөмкин, мин килемһеҙ эшләй тип, ваҡытлыса үҙәк америка».
  
  
  — Һин бында йәшәй.
  
  
  «Төшөмһөҙ, йәшәй, һәм шул уҡ империалистар өсөн бер ҡайтырмын».
  
  
  'Был-чепуха. Һәм урындағы халыҡ эйе, һеҙҙең менән риза түгел. Ih иҫкәртеү инеме ни түгел һеҙгә, полковник? Һәр хәлдә, һыуыҡта улар әҙерләй алмам шул.
  
  
  «Бындай әйберләр һеҙ реалист булырға тейеш. Кем миңә ышанһын? Ул partizan түгел. Ул инженер-сизов. Ә был полковник килә, был маҡтаулы дәрәжәләр, мин конфедерацияһы арканзаска хеҙмәте ополчениеһына бирелә, ул уларҙы ҡасандыр күрһәтә. Әгәр ышанһам, мин инем, мин инем, күпме көс, һөжүм кире ҡағыр өсөн, сеньор Карте. Һеҙ нисек иҫбат ителмәһә лә, уның ныҡлы. Һеҙ, һис шикһеҙ, аңлайым, мин шул тиклем көҙән тотҡан серҙе бөтәһенә тейеш, әлегә ярамай минең көстәрҙе еңеүҙә булһа. Һәм һеҙгә яуап бирербеҙ штопор: тап шуға күрә уның йәшәү, йөҙ милена Юк, Никарагуа өлөшө сүллеге был.
  
  
  Ләкин мең кеше, кешеләр һеҙгә ҡаршы, яфаланып вафат булған һәм буласаҡ».
  
  
  Беҙ быуаттың яфалана. Тәбиғәт беҙгә ҡаршы көслө хәрәкәттәр закладной. Тип әйтеп булмай, беҙҙең кеүек ҡамыштар. Иркә һәм һеҙ һоҡландыра халҡына муллыҡ һәм көсһөҙ. Эйе, кеше һәләк булған, бәхетһеҙлек барҙыр. Ih күпкә аҙ булһалар ҙа, әгәр ҙә ҡанлы революцияһына тиклем булды был. Һәр кешеләргә тейеш үтәргә, башҡалар өсөн йәшәй. Хәҡиҡәтте аңлап һин? Бик мөһим, һәм булдырылған өсөн тәүҙә уның үҙе тураһында һуңынан ғына асылған бассейн үҙ талаптарын тау хәбәр».
  
  
  Ә нимә булыр, әгәр һеҙ ҡабул итмәй талаптар? Һеҙ һәм һеҙгә ҡайтарып тапшырырҙар боҙлоҡ осоро эшләүен дауам бөтәһе бармы?
  
  
  Был хыял бик оҙаҡ булды беҙҙең өсөн, туҡтаны. Күп йылдар дауамында беҙ шул көн тураһында хыяллана башлай, йәғни пожимать алмай, ни сәсһәң шуны урырһың».
  
  
  Телмәр эго ут булыуына ҡарамаҫтан, күҙе уның ғәҙәти күренеш булһа, мин уның ҡасан ҡарай. «Иртәгә килер шул көн булырға тейеш булһам башта, владимир Карте, ләкин асыҡ, һеҙ беҙҙең алға шылдырыла графигы тип ҡыҫыла».
  
  
  "Бөгөн килә?"
  
  
  'Был мәлдә!' Забегать тумблерҙы буйынса бер нисә бармаҡ Эго. "Хәҙер беҙҙең ураҡ башлана үлемесле!"
  
  
  Хәҙер түгел! Иртә түгел, тип тағы бер нисә сәғәттә үтәсәк ! Мин прикусывать тура аҫҡы ирендәре, уның өсөн түгел туҡта, ҡасан ҡул аҫтындағы инструменттарҙы живу эго. Ул, өс канал тураһында уйлап, үҙәк америка илдәрендә башҡа булғанда ул транслит.
  
  
  Бөтәһен ҡушып доллар, бәлки, бында була, әммә был долларҙар исемләү һаман ҡушты. Бул, бер ҡасан да был сәпкә лә кислотаһы уйлайһығыҙ? Минең тәүге паника юҡҡа сыға. Мин башы, тип, бер нәмәне емереп неодим стремление был туҡтата алманы. Ниндәй Зембла аласыз позволить үҙе яһай-шул уҡ ваҡытта һыуынған, әммә был уңышһыҙлыҡтан һуң обреченный эго планы булған.
  
  
  Зембла нахмуриваться, иҫәпләгестәрҙе ҡасан аномалия теркәлгән, эгон ҡулдары еңелсә ҡалтырай һәм, уны әлегә шаһит төҙәтеүҙәр индерелде. Ләкин ышаныслы тауыш эго һәм абсурд. Шулай уҡ уның тигеҙ тонда һөйләй. «Беләһеңме, Карте, ул әҙер булып килә һине».
  
  
  — Һин беләһең, мин килә?
  
  
  «О, шунда уҡ түгел, ә булыуы ихтимал, тип әллә ниндәй юҡ итеү буйынса хөкүмәт эксперттары ебәреп, ярайһы уҡ юғары булды». Панелдәр өсөн уғы менән уның идара плясать ҡара саң. Ул үҙ эсенә бер-бер артлы ҡыйрата. — Ни өсөн уның тауыш ҡабул өҫтәмә хәүефһеҙлек саралары. Минең бер-береһенә бәйһеҙ рәүештә тапшырыу эшләй.
  
  
  'Ниндәй?' - «Һеҙ был хәҡиҡәтте башҡа өҫтөндә контроль нөктәләрен юҡ?»
  
  
  'Эйе, әлбиттә. Шунан уны эсенә сигнал передовая ih, — тине ул. Ул панелдән һалынған постучать. — Уның образы индерелә һәм шундай уҡ тағы ih. Тик шул саҡта ғына улар башҡа радиоимпульс ала.
  
  
  Мин ҡалаҡ липко араһында була. «Һин булһаң, шул иҫәптән уларҙың ҡасан тип, дистанцион идара ярҙамында ғына һүндереп була, яраймы?»
  
  
  'Нәҡ шулай. Был саботаж һаҡлана. Минең именлеге һәм хәүефһеҙлеге өсөн үҙ ырыу минең үҙемдең страховка ҡуйҙы. Әгәр бында булған бөтә ине, һәм алла әфәндебеҙ идиот, ул тырышып эшләй, урман барыбер яҙылыр ине. Һөҙөмтәләр ҡот осҡос булыр ине.
  
  
  Уның теле заплетаться һорай: «нимә булды һиңә, ҡот осҡос аҫтында?»
  
  
  Бер тиңдәше юҡ бер файҙа булһа ине бер күҫәк тапшырыу-палатка аҫтында. Сатыр башҡа формаларға эйә булды, әммә ҡалала барыбер тора. Минең иҫәп-хисап бик теүәл, метеорология тураһында мин уйланым һәм тетрәнеп өҫтөнлөк түгел, ул булһа, әгәр шулай итеп, минең яланға сығарыу буйынса ҡаршы көс булмаҫ. Был тағы ла насарыраҡ, әгәр йыйыу буйынса был станциянан сығыу ине, күберәк башҡа сигнал тапшырыу мөмкин түгел ине. Мөмкин булһа ла, бер ҡасан да был үҙәк америка ваҡыты ҡар һәм боҙ менән ҡаплана».
  
  
  Бығаса һүҙҙәр пророческий эго дьявольский мин дөрөҫ, тип һуғылған.
  
  
  — Хоҙайым минең, — мин туҡта, дуҫ, уның ҡарауы, — тип, башланды! Тебе! ул...'
  
  
  Минең тупаҫ иҫкәртеү полслова ҡысҡырып шартлау булған. Ер ударяться уның тураһында. Мин ике һаҡсы арҡаһына һикерҙе. Мин уларҙың саҡ ҡына баҫҡылағыҙ түгел, минең тирә-яҡ выдавливать һәм үпкәләргә һауа. Йыланға әүерелде, уны нисек сумасшедший һәм көрәш. Һөҙөмтәлә башҡа. Мин был ике көслө була. Мин уларға ҡыҫылмай иҙәндә һыу. Ҡаты итләс ҡулын мин тотам. Сөнки минең ҡулымды ныҡ ҡыҫыу тупаҫ мозолистый ауыҙлы, тештәре минең ирендәр аша тиерлек үтте. Азат уның башы.
  
  
  'Туҡтап! ...Юҡ'
  
  
  Минең тирәләй тағы тупаҫ бармаҡтарын ныҡ rta смыкаться.
  
  
  Минең ҡысҡырғым застряла в горле. Өмөтһөҙ була был хәл.
  
  
  Тихон Зембла рассмеяться. — Тыныслан, сеньор . Уны башҡа каналдарҙа ла индергәйне инде, ни эшләп һаман бында уртаса һәм уның фекер йөрөтөргә мөмкин. Хәҙер ябай синхронизироваться.
  
  
  Беспомощно уны күҙәтеп итәк менән, үҙем тәржемәләгән бер нисек зембла тулҡын оҙонлоғо дүрт станцияһы. Ул ҡалтырай башланы, хайуандарҙың мускул реакцияһы. Бөтөнләй тынысланырға түгел, уны көтә, - тип, уҡ булып. Әгәр, ысынлап та ла, тураһында Зембла сабата инем, булмаҫ ине минең контрпродуктивный маневр. Бында эго сабирова ҡуйылған, уның сәбәптәре невольно герә ине, йәғни, мәңге һәләк булыуы дауам итә. Һөҙөмтәләр ҡот осҡос булыр ине. Оло бармаҡтары үҙ өҫтөндә төймәһенә зависать Зембла ялғанлыҡ мөмкинлек бирә. «Ә хәҙер көс ток». Iso бөтә көсөн һәм уның төймәгә баҫып ҡына йылмая. Сергей онотолмаясаҡ. Храм эсендә тәрән генератор була баларыңа тауыш көсәйә. «Мин күберәк энергия кәрәк», — тине ул. Ул бер нисә ҙур тотҡаларын бороп.
  
  
  Йәғни ала, нимә тураһында һорай, әммә башҡа. Fold ныҡлы paper, күрәһең, перегрузка ҡапыл күтәрә алмайбыҙ. Минең бик ныҡ разъела кислота едкий ih. Шау-шыу һәм гер пронзительный генератор, ә кондиционер деталдәр перегревать вонь доноситься рәшәткә аша. Алыҫ-алыҫ һәм уның көсәйә потрескивание ишетеп, ҡасан пробежать ҡорамал аша сикһеҙ көсөргәнештән, үҙе, уның менән бергә эшләгән растительных струй. Пронзительный крик уның насар ишеткән кеше, шул заперта бүлмә.
  
  
  Зембла тик, күрәһең, аңлап, тауыш һәм вонь тигәнде аңлата был. Лихорадочно уның йәлпәк ручка, ну уғын кире ҡайтарырға тырыша. Әммә хәҙер, ул саҡта шул иҫәптән туҡланыу, айырым мәғәнәһе булған был.
  
  
  'Юҡ, юҡ! Бының булыуы мөмкин түгел. От ужаса күҙҙәре выпучивать, уны күҙәтәләр кеүек приборҙар һәм мчаться зонаһына инә трансформатор көс ҡыҙыл уғын. Эго яңғыҙлыҡ бикләнә башланы панелдәр өсөн перегрузка. Тимер-бетон панелдәр һарғылт төтөн йөй үтеп инә. Кәһәре, уны сдавленный артта ир-аттар сығара. Ҡатын-ҡыҙ һәм бер ултырғыс булды когтистый вцепляться закашливаться бармағыҙ. Выпирать панелдәр, как будто бик юғары баҫым аҫтында булды. Тап унда үтеп булманы. Ҡулыңдан ялҡын һәм аҡ взметываться зембла яндыра. Мин булһам, әллә нисек сәйер тошнить. Ҡот осҡос күҙәтергә булды, сөнки эго үҙенең бөтә пландары безгә, терп. Монстр булдырғандар электрон уны үҙенә йота. Ул үҙенең утлы мурт деталдәрҙән, үткәргес һәм үҙ датчиктар ярып, янып һәм статик электр изоляцияһы вонь выдыхать үҙе яза. Зембла төтөн аша уның йөҙөн күрергә мөмкин. Кеше булыуҙан туҡтай һәм ул юғала.
  
  
  Төтөн булып күҙҙән менән эго торған күҙ йәштәре, тулҡынланыуҙар торорға йәки, йәки булмауы һәм башҡалар. Горлов буйынса тауыш стюардесса эго ҡотола.
  
  
  «Карте Карте, һин быны. Һин булыуға ҡарамаҫтан, был...
  
  
  Мин шунда уҡ һауа баҫымы эсенә ҡот осҡос һынау һайлап алынған. Зембла Обиженный умолк тауыш. Ослепительный пронзать бүлмәне тағы яҡтылыҡ. Оглушительный шартлап һәләк булған дуҫтары һәм зембла эго. Һаҡсы, мин тотоп, отшвыривать, ҡурсаҡ кеүек. Минең үпкә шартлауы бушамай. Күктән ямғыр тултырылған металл, быяла һәм кабель кусков светящ шуршать. Уны ергә ныҡ ҡыҫыла. Ул бәхетле булһа, мин һаҡсыны бәреп төшөргән тип, аяҡтары менән, иҙәнгә һәм сабылды. Был, моғайын, минең ғүмерен ҡотҡара.
  
  
  Сағыу тауышы тиҙ арала юҡҡа сығыуы һәм шулай уҡ йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, һәм нисек башланды. Сиркәүҙәрҙә маҡсаты була һәм мин ҡолағымды увиваться. Унда көтәсәк. Һуңынан уны өҫкә ҡарай. Клоков һәм төтөн һаман да пар залында эленгән. Тәртипһеҙлек күрергә мөмкин уның буталсыҡ булып ҡала. Панель управления пузырь, помидор бешкән кеүек. Зембла, күрәһең, төтөн әйләнә. Һәр хәлдә, баш ҡала һәм уның помин була. Иҙән буйлап тарала башҡанан булһа, улар унда ҡолап. Ничком Лысый ята ир-егеттәр. Башҡа ҡатын-ҡыҙ һәм ир-егеттең артында ҡалын ятҡан. Металл киҫәктәре һағынып кайтабыз панелдәр ҡатындың муйынына йәбеште. Ул вафат булғас, бар ултырғыс мин тубыҡтан тора. Стакаданы деталдәр ҡан аға. Улар сәхнә буйлап аға, таш күмер һәм майлы струйка стон.
  
  
  Ул, аяҡтарын вскакивать, тын һәм тәрән ҡаранды. Бер һаҡсы тирәләй иҙәнгә һуҙылып, iso rta уның ҡаны аға. Кеше, мин тотоп, юҡҡа сыҡмаҫ, моғайын, тревога күтәргәндәр өсөн. Мин һаҡсыларының тормошо һәм башҡа өлкәһендә винтовка перекатываться ҡырын йүнәлтелгән.
  
  
  Ул бер һикереүҙә уның тиклем бара. Атырға өлгөрә алмай йәки уның уйы. Йөҙө уны эго пнуть. Минең уң танау бәргән көс менән пятка ҡоторған буйынса эго. Уны ишетеп, треснуть һөйәк кеүек. Танау һөйәге мейеһе үтеп инә эго киҫәге эго. Ул үле төштө.
  
  
  Уны эго пистолетын күтәрҙе. Ул китергә тейеш була. Выла сирена. Ярһыған ир уны рев ишетмәй, коридорҙа буйынса нестись. Бында улар аҙ була, һәм һорау биреп булһа, ә беренсе булып аталған. Әгәр ҡасырға мөмкинлек бар ине, уны бер нисә секунд в суматохе икенсе булырға тейеш.
  
  
  Әммә ул, йугереп һәм сәхнә йәйелгән. Тағы китә алманы ул, минең һүҙҙе хатта үлем. Был кейемдәрҙе мин обыскивать дүрт кеше тура килә. Дүрт һәм унан йәшерәк быуындан-быуынға тапшырыу уларҙың унда башҡа нимәһе бар? Был уның беренсе булып асылырға тейеш. Һәм мин был ҡоролма юҡ үтергә мөмкин. Был миңә лә бирәләр. Минең эш түгел, әммә башҡараһылары бар әле.
  
  
  Ул иң делле ғына башланды.
  
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  Ҡуйы төтөн һәм саң болоттары, торт киҫәге булып кәкрәйгәс, ҡурҡыу һәм ауыртыу ҡысҡырыуҙары шаңдау — Данте ә һуңынан был пустяк була. Кашлять, иҙәндә ялан аяҡ уның буйынса һөрөнгәне. Сәхнә эргәһендә ырыу, ҡан һәм уны һәр береһе өс үткәргес бысрата баҫыу етә. Һәм уны тиҙ арала кейемдәрен ентекләп обыскивать ih клоков.
  
  
  Привиредливость ваҡытта булған өсөн түгел был. Ул ваҡытта мин ентекле тикшерелде. Ухватываться өсөн ул шулай булырға тейеш, тип әйтә алабыҙ, ә һуңынан ҡасып шулай тиҙ, шул тиклем генә аласыз. Ул, винтовкаһын аҫтында үле һаҡсы фол ҡыҫыу сирттереп. Паспорт, шәхес таныҡлығы ҡағыҙ клочок стр — бөтә, тип, башҡа бер кемгә күрһәтер инек һуңынан тапшыра ала, улар ул йыя. Ул, былар барыһы толстуха сумкаһына һалды. Ҙур күн сумка ҡайыш менән яурын был ҡатын-ҡыҙ була. Эго уның муйынына аҫып ала, сумка кеүек. Уны тамамлағас тиерлек, тыштан ҡасан аяҡ тауышын ишеткән. Ул йәйелеп, винтовка наготове.
  
  
  Ир-ат бүлмәһе белгертә. Ул ҡурҡыу һәм смятение в туҡта. Аңлашылмаусанлыҡ шул сағыла, шул тиклем улар ҡорал тотоп небрежно. Стонать уның сәхнә арты менән ҡыҫыла. Мин ҡапыл туҡтап һигеҙ ҡысҡыра һәм һалдат күрҙек. Мин уларҙы тревога менән ҡарай. Көн әкренләп уларҙы кире побрести. Ул винтовка угрожающе взмахивать. Һәм бойорған уға ҡоралын ташларға туҡталды.
  
  
  Көс яғынан тигеҙ була тиерлек. Уның бер нисә положениеһы ла отошло булды, әммә мин бер була. Ул үлтереүҙең мөмкин булған, улар тирәһендә бер нисә; ләкин мин атыла инем. Аллаға шөкөр, бер кем дә был пар булыуын теләйем. Рефлекторный уларҙың, күрәһең, үҙ өҫтөнлөгөн аңланы. Уның уйынында еңелде. Аҙаҡ, яйлап мучительно, пистолет һәм винтовка менән иҙәнгә ҡолай бер-бер артлы ih грохот.
  
  
  Ситтә залында шау көсәйә. Яңы һалдаттары яҡынлаша. Ул, боком стеналар буйлап юлланды. Винтовка тота олонон ул үҙенең бөтә ваҡытын уңайлаштырыу. Пар, ул пистолет тотоп, уның аҫтына дулы, күҙҙәрендә өмөтһөҙлөк минең уҡыусыларым. Кем дә хәрәкәттә. Мин уларҙың һәр тирәһендә тирбәлеүен атылып тора ине, әгәр ҙә шәхси ҡурҡыныс түгел. Ih уны урап молчанов. Таш диуарҙарҙа мин яланғас һәм һалҡын коридорҙан сәйер тойола липка минең арҡамдан. Коридорҙа уның менән киҫешкәндә, башҡа етә, ул тупик ингән. Шуға күрә мин, зал аша үтергә тура килә. Миңә ҡыҙыҡ булһа, мин ни секунд ҡала. Мин һалдаттарға һөжүм башҡа теләһә ҡайһы ваҡытта мөмкин.
  
  
  Без уны түбәндәге хеҙмәттәр сатына тиклем бара. Был коридорҙа ҡыҫҡа булды, һәм портал бина хәтерләтә. Наверх баҫҡысында алып барыла. Ул, баҫҡыстар буйлап йүгерергә, һәм был зал яғына ҡыҫҡа залптары туҡталыуға. Шунда был егет ниндәй затаиваться мәжбүр итеү-шул уҡ ваҡытта. Улар баҫҡысҡа күтәреү буйынса ҙур аҙым башланы. Баҫҡыс майҙансығына алып бара, унда булған хәҙерге бойня. Бер ниһайәт, стеналары емерелгән. Торт һәм буталсыҡ торба, көпшә, масса йыланға. Оло пар пар шипеть клубы ойошторолдо. Ысын булһа был яланында оҡшаш керешкән. Һигеҙ һалдат рухы менән сиркәүгә йыйылды. Ҡ улар тураһында ҡысҡырып ҡысҡыра, минең ҡан булыуы тураһында һөйләй. Вслепую атала улар; винтовка ih шартлау булған громова бушлыҡ тойола. Ҙур булмаған уйым тирәләй, мин шунда атыу өс нацистарҙың һулдан. Минең күкрәген һәм башын менән кирбес стенаны шарының бер киҫәктәр эргәһендә. Уның сумған. укрытие. Калһа, ул эләгә ловушку. Әгәр ҙә ҡыйыҡ ғибәҙәтхана булып сыҡты, бикләп булмай уны бөйөк күсеше була ине. Ише атып тағы бер ҡатлы кеше була. Улар ревматизм, атырға була. Ҡараңғы юҡҡа фигура. Размахивающего пистолет, мин уның артынан барам. Ул ята, корчиться, иҙән бысраҡ булды. Ҡараңғы таптар менән ҡапланған һәм ҡан менән күкрәген пуля тормош Эго. Ул, револьверын тотоп һәм уны эго наклоняется өҫтөндә. Уның яғынан атыу баҫҡысына була. Атай тағы зембла башҡа һалдаттар полковник, беренсе сигенергә ашыҡмай. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс атыу туҡталды. Уның аша проползать казанский тип, ҡасан да булһа. Юҡҡа бетон блоктары һәм таш дергать мәғәнәле уның, асып сығырға тырыша. Һөҙөмтәлә башҡа. Уны яңынан ишетә, һалдат булараҡ, аҫта йыйылған. Поползти баҫҡысы буйлап өҫкә улар. Лязг ҡысҡырып торорға һәм мылтыҡ аяҡҡа скрежет минең ҡолағымда.
  
  
  Стенаға селпәрәмә нащупывать минең ҡулымда. Һалҡын һауа уны бармағын ҡапыл иҫеүе тойоу үҙе һайлап тикшереү. Ул отчаянное обломов дернуть. Үҙе уның өҫтөнә таш һәм бетон баҫҡысҡа аҫҡа киҫәктәре буйынса артта химиик. Ир-туҡта, ҡасан гөбөргәйел уның блогы төштө. Улар обломов аша туннель аша проталкивать һәм винтовкаһын уға үҙенең прорыть. Икенсе яҡтан киң коридорҙың көмбәҙле була. Тап унда мин баҫҡысҡа булырға тырыша, ул шөғөлләнгән ҡыйығын алып бара. Шулай итеп, уның тәүге тапҡыр күтәрҙе.
  
  
  Оҙаҡ уйлап түгел, баҫҡыстары булған ҡала һәм уның ҡыйыҡ взлетающий буйынса оса. Мин кеше түгел тулҡынландырғыс, көтөп аласаҡ ул унда. Ул беләһегеҙме, ни өсөн минең арҡа егеттәр, һәм мин улар менән бергә була. Әгәр тирә-егеттәр күберәк булһа ине, булһа ине минең тиремде һаҡ тактик алымы ла ҡотҡара алмай. Беҙ берҙәм ла атыу яңғыраны.
  
  
  Взлетающий янындағы вертолет «Белла сю» ун кешенән тора. Винт һәм ел пропеллерный рев моторов-минең ҡапыл барлыҡҡа килә, иғтибарһыҙ эшләнгән. Мин сәхнәлә тик мин ҡыҫҡаса ғына передо ҡотон алыу мөмкинлеге буласаҡ. Шул саҡта мин уларҙың күҙҙәрендә эләгә. Вертолет майҙансығы һәм бер нисә фут неуверенно покачиваться зависать өҫтөндә ултыра. Пилот менән усы ир-ат булмағас, миңә ул беренсе тапҡыр эләгә. Эго кем дә булһа башҡа пассажир булараҡ, Зембла полковник! Ниндәйҙер образ Зембль үлемдән ҡотолорға мөмкин. Һәр хәлдә, ул да булһа етди яралана, йәмғиәт алдында уның йөҙө ҡасан консолдәре. Урод буйынса уның яҙмышын емергес шартлауға ҡаса. Ул ҡасты, ә мин хәҙер! Эго кеше ҡаны менән бысрата. Самодельный зороасрийсы повязка эго осо була. Ярһыған күҙҙәре сағылып ҡалған гениаль ҡырағай эго.
  
  
  'Эго үлтерергә! Тондора атып ҡал! Вертолет тауышы рев-эго ҡапланған. Вертолет күтәрелде. Тауыш шаңдауы һаман да өҫтәрәк һауаның разноситься Эго. Бак баҫымы юғары булғанда һәм ул артҡа винтовкаһын күтәрә. Уның да яртыһы ер менән бергә кешеләр менән емерелгән ғибәҙәтхананан земблой ышанам. Әммә мин инде буйынса һалдаттары ут аса. Мин үҙемде һайлаусылар араһында үлем мученический булған йәки ҡотҡарыусылар менән, сумка һәм, ул минең муйынына эленгән шөғөлләнә. Минең асып әйтә миңә: «был вертолеты бәреп төшөрөлә һәм был турала онотмайыҡ». Төплө мәғәнәһе минең, ай-һай, хәтәр урын был сумканы мин бойора өҙгән.
  
  
  Көсһөҙ тауыш уның һуңғы Зембла ишетеп: « Кукулькивать үс!» Һуңынан вертолет һауаға күтәрелгәндән величественно борола һәм көньяҡ-көнбайыш йүнәлештәр. Улар юҡҡа сығыр алыҫта. Уның аша перепрыгивать храм парапет. Аша крайы һалдат перегибаться. Ул пистолетын аҫҡа табан яһай. Ул атып наугад кәмей. Был торорға була. Уны күреп, нисек ир-ат һәм таш диуар ҡаҡшай төшә. Уның тирәһенә башҡа столпиться, атыу ҡоралы һәм сердито размахивающего. Күк йөҙөнә уларҙы бәхет етенсе булып килде. Беспомощно уны аҫҡа ҡолаған. Минең ағас ботаҡтары йомшара төшөп, уның тураһында ударяться храм пирамида формаһында ҡасан яғына ауыша. Ағас тамыры, ҡая ярыҡтарында була түгел, уның ныҡлап төпләнгән күп була, улар аша выскочить. Уның менән бергә тағы алты метр ағастан ҡолап. Һуға торғас, ниһайәт, мин хайран, выдавливать тирәләй һауа үп минең. Әммә ботаҡтарҙа һәм япраҡтарҙа ла һуғыуҙы йомшартыр. Покатиться в укрытие битләүенән алыҫ булыуы һәм уның буйынса заползать һорап һипкәс йәшәрә. Ғибәҙәтхана тирәләй һалдат үҙенең иптәштәре ҡушылды. Мин тирәләй ерҙәр пуля пронзать. Разнести в ағаслы клоков. Ҡурғаш ямғыр эләгә ловушку смертность, ул, ғәжәп тә кеүек, түгел, күберәк үҙ тәнебеҙҙә тоябыҙ. Пуля уның уйлап, просвистывать минең ҡолағы бар. Һәр тапҡыр, ҡасан мөмкинлеге буласаҡ, мин һорайым, ул яуап уты асырға. Ир-ат бер кеше яралана. Шулай уҡ керешкән башҡа яланында яралана һәм күкрәге менән юғалған була. Ағас һәм ҡыуаҡ үҫемлектәрҙең ул һыу менән ағас ҡарай йүгерҙе. Зигзаг эшләй, төшәрен өмөтләнеп, үлемесле яраланған була. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс һәм уның нигеҙенә тиклем барып туҡтаны. Йугереп һуңынан уны шулай тиҙ, шул тиклем аласыз ғына, уңышһыҙ основание һыҙаттар аша ерҙә, ғибәҙәтханаһы менән уратып алынған. Гнусавый менән күрше һарыҡташ отскочить визг Таращить глаза. Таращить глаза өҙөп тағы бер штанина. Был әһәмиәткә эйә түгел, сөнки мин бер ҡасан да бынан китә. Мачете ала алмай һәм уның үҙ рюкзак. Мөйөш артында булмайҙар улар, ярай һәм булыу күренә. Сума. джунглиҙар уның. Мин бер ҡараңғы ҡуйы окт. һипкәс йәшәрә. Һулға уны шунда уҡ ябып, асыҡтан-асыҡ бара һуҡмаҡтарҙы, йылға һыуы тунгл ғибәҙәтханаға алып бара. Шул юлдарҙан кире ҡайтыу мөмкин түгел, ул ваҡытта, ул улар килгән.
  
  
  Баш күтәреүселәр бик күпкә артыҡ булған башҡа тәжрибәле һәм джунглиҙар менән киҫешкән ҡатмарлы артта майя пай мәсьәләһе. Подорваться рискнуть үтергә тура килә. Ул доға ҡылып, уңыштарым өсөн мин яһаһа ла, әлегә мин йылға етә. Ундағы ул ышанам ни, кәмә табып, ағымға йөҙөү буйынса аҫҡа табан өсөн.
  
  
  Шунда уҡ тауыш тирә-яҡ ҡуйы ағаслы доноситься. — Был кем ? Алға һикереп, сәнскеле ҡыуаҡ тар һәм саҡ уның тураһында түгел ерҙә ярышлап прорубить һалдат һөрөнгәне в щель. Ҡарт уның ҙур пистолетын күтәрҙе. Был уның, ситтә сума.
  
  
  Ослеп уны атырға була. Мин йөҙөндә дары яндырыла. Мин һул яурыны аша күкрәк мускулдары таращить глаза юғары эләгә. Раненый уның. Юҡһа, мин боль һөжүм итә. Әгәр мин йылмаям, күпкә һуңыраҡ был хәл. Пуляларҙың таращить глаза минең тағы бер таяҡ mimmo. Ул дәһшәтле. Ул, ерҙә тиерлек кәмей һәм аңын юғалтты. Һалдат өсөнсө тапҡыр атып, ләкин тейҙерә алманы. Улар баҫып, артҡа задумчиво. Пронзительный сығарып ҡысҡыра ул, өмөтһөҙ, тағы атырға маташа, әммә ҡолай, тынып ҡалды.
  
  
  Һәм ул ауыр тын баҫты. Ул, яурындарын пожимать. Бер ҡулдың яраһын ҡаплап, уның буйынса тар побрести бысраҡ юлдыр. Артта уның погондарынан үҙе шәхси зембла армияһында ишетә. Минең менән йәнәш тармаҡты пузырь башы, пуля емерелә. Ниндәйҙер төнгө хайуандарҙы, тирә-яҡ шау үҙ өңдәренә ҡыуып, һикереп, нисек сумасшедший, передо миңә һуҡмаҡ буйлап. Таращить глаза алдында асыҡтан-асыҡ ерҙә хайуан шартлата. Ул бер һикереүҙә һауанан ҡапыл туҡтаны һәм эрей башлаған, был урында яңы пуля эләгә башлай. Күрәһең, был ике юл бормаланып юҡ аҙағы. Хәҙер был голый пульсация ул ауыртыныу кисерә башланы. Унан ҡасып, теш стискивать. Раненый ул саҡ ваҡыт юҡ. Уның көлөүе истерический ҡуба бер ваҡыт. Ҡапыл уның үҙе артында ишетеп, емергес шартлау тауышы, артынса шунда уҡ пронзительный өсөн ҡысҡыра улар. Минең бер үҙен ловушке үҙенең тирәләй преследователь ҡорбан була.
  
  
  Һуңғы бер нисә метр сикһеҙ тойола. Ниһайәт, уның һуңғы күрһәткес тарый. Улар ҙур булмаған аҡлан эләгә, килеп туҡтау менән шөғөлләнә һуҙылған. Mimmo үтә, ике ир-аттың уны атып, гавань һаҡлана. Һыу бер кәмей, ә икенсе яртыла барлыҡҡа килгән, тип шарнир.
  
  
  Пристань булып тора полусгнивать таҡта үҙенең артыҡ түгел, ҡараңғы Тунгль ята. Был урын тар була һәм ваҡ йылға. Дымящийся джунгли дуғаһында ике ярына ависта уртаҡлыҡ өҫтөндә. Прикрытие был үҫемлекте бик яҡшы булыр ине, йылға башланған, ул төшә. Илистый ярына бездорожье булманы тиерлек. Был Зембла туҡтатҡан кеше, әгәр улар мине эҙәрлекләй маташа.
  
  
  Кәмәһе булһа, ике пришвартовывать һыу порты бар. Качаться кәмәлә тирә-яҡҡа . Урын булмаҫ алғы һәм артҡы өлөшөнә ҡарағанда, каноэ кеүек булды. Күп һанлы булған корпустар приклепывать та барған карапҡа оҡшап фермаһы. Әлеге эштә иң бүлексәһенең машина менән икенсе яҡта булған, һәм ете метр киңлегендәге оҙонлоғо ике метр ярым тирәһе. Бар карапта ҙур булмаған мал аҙығы каюта палубалы булған. Ике яҡтан бортлы переборка кабинаһы ҡуйылған, ә бөтә ҡыйығы ныҡлы конструкцияларҙы цинк тамамланды. Корпус баҡыр менән ҡапланған булған. Яуым ценымногие метрҙан күберәк була алмай.
  
  
  Иҫке уның кәмәһе һыу ташланды, һыу кеүек яратҡан математика буйынса күптән юғалтҡан. Шул ваҡыт атыу буйынса бер нисә катер бирә. Тик бомба ала потопить кәмәлә, әммә хәҙер ул-файҙа булмаҫ. Швартов сума. каюта һәм уны ебәреү. Шул уҡ ваҡытта һалдат яланы сыға. Стартер йәмғиәтенең ағас менән йәнәш төймәгә ҡушыла. Дернуть ҡапҡас менән ябалар һәм уны һауа стартерға баҫты. Асыҡ кабиналы пуля влетать. Ул аҫҡа сума. Доноситься трюм буйынса тауышы шом һала. Кашлять пульсирует жестокое һәм, двигатель протестующе жив. Был киҫкен хәлгә ҡуйҙы, уның дроссельный ҡапҡас менән ябалар. Уның морон буйынса, һыу уртаһына йөҙөп китә ҡорһаҡ йылға порты бар.
  
  
  Ул полковник Зембла ярына ҡалдыҡтары йыйылған булған. Нацистарҙың бойороғо, выкрикиваться яуап. Атырға, нисек сумасшедший. Пуля менән баҡыр һәм цинк менән визг һикертелеүсе корп ҡыйыҡ, ағас тирәләй йоҡа мин переборка емерелә. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс шиғыр ҡасан атып, винтовканан атыу, уны тирәләй һуңғы фол яһаны. Хеҙмәт Баркас йөҙөү менән.
  
  
  Бындай мөрәжәғәттәр эго привод корпусы көслө. Әммә беҙ йылға уртаһына тиклем барып төшкән башланы. Ул, өмөтләнеп, ахырҙа беҙ Принцаполец тигән портлы ҡалаға барып етә. Беҙ был ағым тиҙлеге тәртип, әҙәп һәм атып. Беҙ үҫемлектәр өҫтөндә ҡупшы ависта невероятно һипкәс йәшәрә. Бәләкәй гавана аша бер нисә мгновений, джунгли һәм был яландар юҡҡа сыға, һәм ҡасан да булһа как будто ih. Ҡорал да, кеше тауышы һәм шиғырҙары. Улар күрмәй ул үҙенең өҫтөнән-күк йөҙөн киске йәшел йәһүҙиәне барлыҡҡа килтерә. Мин аға, тирә-ҡыҙғылт көрән-көрән йылға. Беҙ күтәреү өҫтөндә ике яҡтан ҡара-йәшел ағас. Ҙур ботаҡ сыбыҡ менән биҙәлгән була. Бөтә был үҫемлек ҙур Невероятно ҡапланған. Удушливый йылға быуған өҫтөндә эленгән. Үҫемлектәр донъяһы ҡырҡа сере ҡайҙа еҫе бәрелде.
  
  
  Баркас идара итеү ауыр була. Кәмеүсе кәрәк минең мин көсө тиҙ бөтә, критиковать итеүселәр өсөн уртаһында ҡорһағы йылға. Һәр тибеше минең яурынға курс коррекцион бураны тыуҙыра. Минең күкрәгенән ҡан аға. Таращить глаза менән яҡын алыҫлыҡҡа сығарып. Шуға күрә шул яралар урыны булған, шунда минең тәнем таращить глаза инә, унда сыға һәм ул, ғәжәпләнеүемде бәләкәй һәм таҙа була. Әммә мин беләм, - тип һуҙҙы ла оҙаҡ медицина ярҙамы булмаған.
  
  
  Ҙур сумка тураһында уйлаған уны, мин һаман муйынына эленгән. Хәҙер генә, ҡасан тарыған ҡурҡыныс, һәр хәлдә бер мәл, уны, юҡһа, ул тиҙ көсһөҙләнә. Улар, һыу прислоняться йәмғиәте, эгон дөрөҫ хәлдә тотоу өсөн, сумка һәм расстегнуть. Пуговица, танау эсендә аҡ яулыҡ булды. Пахнуть ҡырҡа һәйбәт рухлы, улар ҡатын-ҡыҙҙың башҡа көньяҡҡа бөтә тиерлек. Ҡулбашына бинт ябырға һәм уны уратып яулыҡ эго. Аҡылһыҙ ул теше үҙәге. Был ҡан туҡтата ине. Ул, сумкаһынан өҫтөндә ҡалырға уйлай. Ләкин ваҡыты түгел хәҙер һәм тикшереү өсөн урындарға ла була. Йәнә шуға иғтибар итәм: уны кәмәһе менән шөғөлләнә, шул уҡ ваҡытта һул ярына арбай.
  
  
  Ул бер йәмғиәтендә булды, ә мөмкин булды, һәм ике сәғәт. Ул, кәмәлә возиться менән һәр ваҡыт ҡарышабыҙ. Йәнә косынкалар уның илистый янай йәки ҡая дрейфовать итә. Мин әйтә алмайым, был күпме ваҡытты ала. Бөтә тәндәр ауырталар, яурынына пронзать. Был кошмар тойола. Бәлки, уның уй-тамуҡ. Ниндәйҙер образ, уның аңына ҡала. Интуитивно уның, аңлай, үтәй, әгәр был һай урындар ултыра.
  
  
  Йылға тәрәнерәк һәм әкренләп киңәйгән. Баркас буйынса сканей ағымы көсәйһә, каюта һәм уның стенаһына таяндым. Бик насар һәм бик усты, силур һәм уны иҙәнгә поскальзываться лениво. Ул, сумка эсендә үҙ өҫтөндә уйлайым, әммә бик насар булып, уйға ныҡлы булһын. Мин тамсы маңлайына эре банк сығыш яһаны. Лихорадить баштары бөтөн.
  
  
  Шулай ултырғас, һәр ваҡыт уны юғалтҡас аңланым. Был уның джунглиҙағы ҡарау буйынса каюта поляна, ул үтә. Тормош ярына ишетеү уның билдәләре, бәләкәй караптар трюмында жалобный стон стук иҫке һәм двигателе. Ята ул, ауыр һулап, каюта диуарыбыҙ бар. Буталсыҡ хәл үҙенең хис-тойғоларын аңлай тушнова алмашыныуы билдәле. Күрәһең, минең мейе вотум-вотум взрываться. Палубала бер аҙ көнбайышҡараҡ шыла. Күрәһең, беҙ бер ҡасан да майя ғибәҙәтхана була, беҙ Зембла полковник.
  
  
  Һауа торошо үҙгәрә башланы. Күктән яйлап тучи заволокло. Хәҙер гер һалҡын һауа эҫе пар, ә ваҡыты хатта һалҡын. Витать һауала,-тип янай. Жалобно завывать елдәре. Баркас загрохотать. Хеҙмәт һәм аҡылһыҙ ул кабинаға күтәреп ҡыйыҡ менән аяҡ терәге. Неповоротливый ел ағас протестующе эйәбеҙ. Чернильный булып күк-ҡара. Угрожающе раскачиваться ауыр олоно аҫтында ел көсәйә. Вдалеке послышаться стук, яралылар йәки был ужасе-се хайуандар тауыштары менән бутаған. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ел шиғыр. Һуңынан уның менән башҡа йүнәлештә тулы көсөнә оглушительный көсө менән ҡотола.
  
  
  Әгәр ҙә уның ваҡыты-полковник майҙан көс Зембла ҙә шикләнеп ҡарай, ышанмай башлай ине ул! Бәләкәй һыу закружиться. Выла һәм артабан ауышлыҡ угрожающе шторм баркас погнать. Йәшен киңлеге менән сверкнуть кометаның ҡойроғо. Был күк пурпурный неземной яҡтылыҡ балҡытып, йәшен тик ҡараңғы менән бергә яңынан башлана. Артабан ямғырҙар китте. Башта ваҡ морось була. Әммә тиҙҙән ул әйләнеп икенсе йылға. Һыу ағымы буйынса ағыла тучи йәшен. Ҡот осҡос дауыл, ул зембла саҡырып, кәмәләргә буйынса хлестнуть. Западная минең һулышты. Укрыться Баркас, скрипеть һәм уның бөтә йөйҙәре. Ул вцепляться йәмғиәте булып, шатлыҡта ла мәжбүр эго әлегә ҡапыл ел иҫәсәк. Эго тейеш булғанға уны ебәрмәйҙәр. Минең төкәнмәҫ көс. Хәҙер тулы азатлыҡ хәрәкәте ямғырҙар һәм елдең ала. Ағым буйынса карап юллана.
  
  
  Ул отчаянное цепляться. Минут мәңгелек булып тойола. Йылға дельта була. Ул, аңламайынса, беҙ лиман яҡынлаша. Выла принцаполька ул саҡ-саҡ айырып ут аша што, мин тамағынан мерцать өсөн киң һулдан.
  
  
  Взволнованный увиваться диңгеҙҙә һыу массаһы уңда. Пен тулҡынлы урынын билдәләү, унда йылға, диңгеҙ ҡушыла.
  
  
  Водоворот баркас эләгә. Аҡылһыҙ пен өйөрмә уртаһында, ямғырҙар һәм елдең көсәйеүен тиҙлектә дауам итә. Өй бейеклеге тулҡын менән, беҙ вырисовываться алдында. Шул ваҡытта, улар ҡасан карапта ҡырынғанын накренять, ул дернуть йәмғиәте. Ике тапҡыр уны тоя, ҡалтырана кил кил караптар һымаҡ, һәм, минең уйымса, беҙҙе батҡандар тип. Инде өмөтөн ул юғалтмай, беҙ ҡасан океан-шыу ҡотҡара. Водоворот кәмәлә индерергә, тармаҡ киҫкен күтәреү өҫтөндә сығынты һәм асыҡтан-асыҡ ҡаялы йылға приема була. Ахыр сиктә, беҙ диңгеҙ тулыһынса закручивать. Сағыштырмаса тыныс була, беҙ һыу задом наперед в гавань.
  
  
  Түбәндә килтерелгән ул саҡ баркас ярына арыны. Шуның менән сағыштырғанда, был минут элек булған, тулҡын булыуы ла күп түгел. Диагональ буйынса караптар, суши сель. Күпмелер ваҡыт ҡала каюта уның өсөн иланым. Уның хеҙмәте менән ышанырға мөмкин, барыһы кончать. Һәм ул, тере ҡалһын! Ул, перелезать ярына аша сыға һәм перил. Һыу һалҡын була. Отель биләмәһендә бөтә, ә минең ялан аяҡ аҫтында липкий була. Улар яһалма шторм зембла көсө менән ҡалтырап. Жгучая пронзать минең күкрәге ауыртыуға. Ташлы пляжды тубыҡҡа төшкән була уның. Ауыр һулап, уның, күҙҙәре ябылды һәм күпмелер ваҡыт шулай ултырғас, - тип дауам итәм иң элек.
  
  
  Шул уҡ ваҡытта һыу, бульварына тиклем мин нисек бара, бүре улечься тиерлек. Елдәй ел боҙ әйләнә. Энәле боҙ ямғыр тамсыһылай оҡшаған була.
  
  
  Ҡасан ул, барып ҡала майҙаны, ҡар китер.
  
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  Ул, майҙаны буйынса трусить фламенконы ҡалтырай. Һәр минут һыуыҡ булып китте. Өс тиҫтә төҙөлөштәре тар яғына сыға майҙанға. Мин яр булһам, дүртенсе яҡтан артта. Балыҡ шунда ҡала Prinzapolca флот тора төҫлө. Трос рвать, бер кәмәлә. Увиваться аҡ ҡар мачта юғала.
  
  
  Майҙан тулы нормаль хәлдә ине был ваҡытта янында булған кешеләрҙең башҡа көндәрҙә булған. Взад и вперед йөрөнө, һуңғы ваҡытта ғәйбәт һатып алынды һәм улар урындағы ваҡыт менән эшләү ҡыҫыла. Баҙар кәштәләре, иҫке һәм боронғо арба аттарының тағы ла, ярай тип бөтөнләй булмаҫ ине. Сауҙагәрҙәр үҙ тауар ҡуйҙы. Ишәк одного тора ине, кивать, хужаһы менән бергә, өҙөклөктәр өсөн бидонға һөт, шарап менән мискәләр, тоҡ менән он һәм цемент, тимер сыбыҡтар һәм оҙон һәм хатта ултырғыс, шкаф һәм өҫтәл. Тик хәҙер түгел. Күҫәк зембла профилендә тәгәрмәс һауа торошо булды. Төп боҙ майҙанынан һәм буш завывать проспекты буйынса елдәй. Ҡасандыр йәшел парк, мин һул яҡтан үкенесле булып күренә. Суставной неуклюжий бинаһының ябыҡ булыуы. Кеше йәшәй, улар кажется. Лоток байраҡтан тора юғары исем менән мөйөштә балсыҡтан.
  
  
  Монтенегро Калла ул тел. Исемлеккә ярашлы, ул штаб-фатирында уның ятлау һәм уларҙың ах, беҙҙең агент, Гектор Мендоса докторы, 10 адресы буйынса Calle gilles Montenegro. Бер ваҡытта ла уның был кешене осратаһы. Уның икәнлеген аңлап, уны юғары намыҫлылыҡ булыуы мөмкин, хәйер, был уны бик шикләнеп ҡарай. Шулай булмай ғына түгел, уның исемлеген. Принцаполец латин америкаһының башҡа ҡалаларында ла оҡшаған, унда һәр икенсе һатып өсөн башында сере бар, ә һәр бишенсе йәшерен агент булып тора. Башҡа штопор, уларҙың ниндәй ил агенты йәки ойошма булып тора. Шулай уҡ, үҙгәреүсән һәм сағыштырмаса яҡшы мөнәсәбәте, нисек аҡса тирәләй башҡа бер ҡулына күсә. Һеҙ уға ышанырға мөмкин, булмаһа улары ғына күҙәтеп бармай, шул саҡта һеҙ ала һәм хатта улар алдан йөҙөн асып, державаның ышаныслы һәм сит ил агенты табыу мөмкин түгел тиерлек.
  
  
  Был эш менән уның булыу тейеш. Мендоса докторы хәүеф менән осрашыу булды, ул унда барырға тейеш була. Полковник ҡына, зембла милли ойошма бар. Ни өсөн уның тауышы принзаполец ҡаса башлай, шунда ике көн элек килгән. Һәм был әле эшләй ине уның, әммә минең яралар эшкәртеү булырға тейеш ине. Шведтар мин шулай кәрәк булған. Мокрая китә алыҫ түгел бер ыштан. Һәр осраҡта, урындарынан төшөп бара алмай инем мин, мин бында патруль судноһын көтәбеҙ. Минән ярҙам кәрәк булһа, йәки беҙ ниндәй хәүефле булыр ине уны заполнят. Майҙан аша уны табып монтенегро калла туҡтамаҫҡа була. Был тар була, урам тоташа, улар өйҙә торған ике яҡтың — апартаменттар — кантин , бәләкәй һәм башҡа ботики ставень магазинчик менән ябылған. Ҡараңғы төшөргә ашыға, уның номерын һорағайны, ун була. Сгибаться, боҙ менән көрәшергә тура килә миңә дауыл. Һәм был башы ғына! Шуның менән сағыштырғанда, был мөмкин булһа, был сахаранан булып төшә.
  
  
  Магазин аҙ юғары булыр. Һуңғы йорто булған. биналар блогы, ҙур таш тирәһендә төҙөлә. Мин үләндәр менән кешеләрҙе ҡараңғы төшкән ҡар асыу вперемешку
  
  
  Заперта уның ат һарайында үтәсәк. Тауыш жалобный һәм топот эсендә һалҡын була, был ужасе-се хайуан. Алыҫ түгел ун ат номер ҡушыла. Ҡараңғы оҡшаған мәмерйәгә инеү урыны бар. Ул, бинаһы инә. Был морозилка булырға оҡшай. Елдәр тынып тора, ләкин һауа боҙ ҡала.
  
  
  Скрипеть баҫҡысты, ә стеналары неокрашеный була. Беренсе ҡатындағы майҙансыҡта план баҫҡыслы була. Мерцать тусклый свет лампалары булып, качаться башы өҫтөндә, уның исеме бөтә сиселгән тырыша. Беҙ унда мендоса докторы булып түгел, булдыҡ беҙ, икенсе ҡатта. Өсөнсө ҡаттағы кабинетына уны эго табып, янына буш бүлмә, тип ишек жестком сквозняке н хлопать. Мендоса ашыу ҡыңғырау урынлашҡан модалы исем менән табличкалар асып, кендек оҡшатып баҡыр көн үҙәгенә ҡуйылды. Потянуло ул, көслө һәм лязг ишетә. Саҡ-саҡ аяҡҡа слышно шарканье йортонда булды. Мендоса, күрәһең, бер нисә бүлмәһен биләй. Мин көтөлмәгән уй-фекерҙәр менән муйынына сумка төшөрөргә мәжбүр. Буш бүлмә ишеген ябырға һәм уны ee ташланы. Доктор ишек асылды, һәм унан высовываться гол.
  
  
  — Мендоса Докторы?
  
  
  «Улар».
  
  
  «Көндәр бик йылы, — тинем мин, — хатта был ваҡыт өсөн йыл». Көлкө түгел был оло мәғәнәгә эйә.
  
  
  Онтаҡтарҙы һәм башҡа бәләкәй эго күҙҙәре тағы ла күберәк булған. Свитер өҫтөнән аҡ күлдәк бысраҡ булмай күк н nen. Эго яға осона ябып, үле күбәләк ҡанаты кеүек. Линялый пар зәңгәр салбар ауыр тормош ависта уртаҡлыҡ өҫтөндә. Аҡһыл йөҙөн хәтерләткән форма буйынса ҡауын Эго. Ул ауыр һулап, уны пахнуть ниндәйҙер урындағы ды.
  
  
  Нетерпеливо унда уның ҡарауы. 'Яраймы?'
  
  
  «Мин... мин ышанам, фермерҙар өсөн бер аҙ ямғырҙар китте». Өҫкө ирене тирәләй сағыу һәм уның кеҫәһенән вытирать досталь тряпка. 'Ғайса! Сөнки был эступидо, сеньор. Ябай ғына тышҡа ҡараны.
  
  
  — Мин һеҙ әйтергә тейеш, — тинем мин хрипло, — итегез миңа.
  
  
  'Һин нимә теләйһең?'
  
  
  Эго кабинетына инә һәм уны эго ситкә этәрә. — Мин... Докторы ниндәй һыҙаттары кәрәк?
  
  
  'Ааа ...!' Күрәһең, минең яурынға уны беренсе тапҡыр күреүе. Закатить глаза кеше һәм уның туҡыма тартыла. "Федералистар ?"
  
  
  'Юҡ.'
  
  
  'Саҡта кем?'
  
  
  'Әһәмиәте юҡ. Мин ябай залатать, тулҡынланып һәм күберәк түгел. Һин бының өсөн яҡшы түләнә.
  
  
  — Estestvenno өсөн. Ғөмүмән, ул был хаҡта уйларға түгел. Мин уның ҡаршыһына ултырҙым ишек ябылыуына ишара һәм ултырғысы булырға саҡыра. Показано ҡапыл йылмайып Эго бик тартыла. 'Зинһар."
  
  
  Сумрачный бүлмәнән һәм һалҡын булып ҡала. Шаршау, таралғылар менән иҙәндән түшәмгә тиклем, бүлмә ике өлөшкә бүлә. Хәҙер яғына дәһшәтле эго. Бер нисә төҫтә һәм уның алдында ултырғыс һиҙҙереп тора. Ҡыҙыл менән ҙур булмаған ағас тирәләй ултырғыстарын ҡуйып яҙма икенсе яҡтан, ябай аптечка йыйырға, ҡорал менән полкы, ултырғыс, уның ултыра торғас, көй лампа һәм стерилизаторы асылды, унда энә менән бер нисә бурягын. Дверь заперта был фатирҙағы өлөшөн алып ҡала. Пахнуть несвежий пахнуть саң һәм һыра.
  
  
  Сунь минут яурынына яулыҡ минең тряпка докторы һәм развязать Мендоса. Етлегеү тиһә-артҡа ҡарай һәм уның яраһын. «Һөйәгенә зыян итмәһен, лимфа тамырҙарына зыян килтерә», — тине ул. «Ябай дырочка миленький во плоти. Әйтә ине уны, бәләкәй калибрлы».
  
  
  «Тормошобоҙҙо түгел, сөнки был күренә».
  
  
  "Ярай, был бер ваҡытта ла бер төрлө булмай, шулай түгел икән?" Ул шешә һәм дезинфекциялау саралары досталь шкафын асып.
  
  
  — Был бөтә, - тип минең бар. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, мин пеницилинды тамамланды. Танау яулығы түгел, ә шул бысраҡ булһа әгәр, шул етергә тейеш. Пуля һеҙ үҙегеҙ менән йоҡтороу мөмкин түгел».
  
  
  — Мин беләм, — мин прорычать. Вцепляться перила уның ҡулында. Тегенсе, дезинфекциялау саралары шыйыҡландырылған түгел ул! Ул микробтарҙы үлтерә алмаҫһың; юҡ, ул туннель ih быҫҡыған күмер. Стискивать уның тештәр өсөн, туҡта түгел. Мин уның яурынынан яраларына һибәләр бөтә марли зороасрийсы дерматол һәм стерилләнә.
  
  
  «Хәҙер ял итә, икенсе төрлө яраларын яңынан асып». Мин алисаның эго аңлатмаған күҙҙәре, донъяның теләһә ниндәй нөктәһендә ял иткән тип әйтә ала, тик кабинетында ғына түгел эго.
  
  
  — Мин алмай, — мин әйтәм.
  
  
  "Инаныу, мыйығына күптән түгел был."
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс һәм уның нахмуриваться уйлайым. Эластик бинт һәм башҡа шкаф выдать уның порыться. Сөнки унда обматывать туго мин уны, - тип мин ҡулынан ҡан әйләнешен етди шикләнеп ҡарай башланылар. Ул клипса нығытылған металл корпус. Мин элек үҙебеҙҙә ҡара һәм выжидающе аҙым яһаны.
  
  
  — Миңә аҡса кәрәк, һәм шведтар, — тинем мин. — Һәм шул китеүҙән уны.
  
  
  -- Эйе, әммә был ...
  
  
  — Һин ниндәй агент, Мендоса? Унан ул ҡапыл өҙөлә. Был туйға мин льстивый менән яллап, уны табипҡа йәки юҡ. — Һин уйлағанса уҡ түгел, сөнки мин китә тип тауыш бирҙе, шулай бармы?
  
  
  'Сеньора, һеҙ уның хеҙмәттәре тулыһынса. Әммә ул ярлы. Шведтар минең һеҙгә тап килмәй, бөтәһе лә үҙем күрҙем. ... Ә аҡса — Ул үҙенә тағы ла сағыу һәм тәрән тын досталь тряпка. 'Тик көтөгөз. Мигель һин минең ағайым ярҙам ала. Яҡынса шулай уҡ уның үҫеше, һеҙ нисек, сеньора , һәм ерҙе күптән һатырға. Тимәк, аҡсаһы бар. Мин иртә nen тураһында уйлаймы ни?
  
  
  'Яҡшы. Позвать уның бында килеүе һәм мигель булһын.
  
  
  — Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, беҙҙең телефон юҡ. Мендоса өҫтәлгә үҙе килеп етә. Википедия Досталь үрге һәм йәшниктәр тирәләй нимә була ул нацарапывать. Мин уны уға бирермен. «Был Мигель бирә, һәм бөтәһе лә яҡшы булыр».
  
  
  Был уның әйләнеше адресы яҙылған.
  
  
  — Ноэво урамы ҡайҙа ?
  
  
  — Киләһе туранан-тура урамға, сеньор . Был йорт уңдан өсөнсө, беренсе ҡатта. Тағы ла бармы ни ҙә...?'
  
  
  Штанина һәм уның аяҡҡа баҫыу осоро һуҙылған. — Мин бының менән килешә тура килә.
  
  
  — Мөмкин булһа, стакан текила?
  
  
  «Минең хәлемде? Ул ишек аша үтә алмаҫ ине».
  
  
  «Кафион мин бер ни булмағандай ».
  
  
  Кафион модаға стимуляторы; яҡшы дарыу бар Хәҙер. Был әйберҙәр барыһы ла тирә-тип тағы бер мендоса була. Улар буласаҡ докторҙар. Эму бөтәһе лә тигеҙ булһа, тип, миңә уны бирмәнеләр. Ул кивнуть. Йәғни ул еңел алынған булырға тейеш, тип әйтә ала ала бында.
  
  
  Ул ике стакан һыу иреп планшетлы булды. Был уның эсә, тәҙрәләргә яҡынлашты. Подоконник һәм уның отдергивать штора стаканды ҡуйыуым булды, тәҙрәнән тышҡа өсөн. Аҫта ҡара һәм һоро урамы тар булған. Бынан бер нәмә лә ҡар күренә кәмей. Миңә ҡыҙыҡлы булды, тип һөйләй. Мендоса бик хәйләкәр була, һауа торошондағы үҙгәрештәр менән бәйләй алһа өсөн көтөлмәгән североамериканец яралып барлыҡҡа килеүе. Һәм мин йәшерен шик булғас, ул һаҡ шулай уҡ, йылъяҙма кеүек донъяуи колонка авторы. Уның берҙән-бер кеше булғандыр, кем белә, мин әле тере. Уны уйлап, тип үлтергән эго хәүефһеҙ түгел.
  
  
  Занавеска һәм уның мөмкинлектәре ҡыйралып төшәсәк. Мендоса өҫтәл артына ултырып, өҫкө уң ҡулың менән йәшниккә тота. Яҡындары уны, бәлки, уның унда тотҡан. Һис шикһеҙ, был тиклем үк булмаҫ ине башҡа миндә идея бар. Пистолет, ул, моғайын, хәҙер ҡулымды тотоп, поддубныйҙы ih мәжбүр булырға тейеш. Был-минең ҡараш үҙгәртеп, һәр хәлдә, әлеге ваҡытта.
  
  
  — Рәхмәт. Ул китте.'
  
  
  — Минең ағай барып, сеньор, һеҙ ярҙам Мигель. Был эго снисходительность тауышы яңғыраны.
  
  
  Улар, көнө яҡынлаша. Минең кофе доллар тиҙ исемләү мәжбүр ҡушты. Көтөгөз бер ни тиклем, уның алдынан, ишек асылды. Слышно тыштан бер ни ҙә булмай. Ул докторы һуңғы ҡараш ташлап. — Был хаҡта бер һүҙ, Мендоса.
  
  
  'Сеньор, минең әсәйемдең исеме менән ант итәм!
  
  
  «Әгәр һин һөйләп, ҡайта ул, — мин әйтәм, — һәм белгән, һин бармы тағы әсәй».
  
  
  Пожимать итәғәт яурынына Мендоса. Күрәһең, ул шундай тиҫтәләрсә пациентты проблемалы тапҡыр ишетеү менән янай. Был Эго күберәк борсой. Ул, үҙе урамға сығыу өсөн ишектәр ябыҡ. Ул, һулға ҡарай һәм туранан-тура коридорҙан буш. Һуңынан ағаһы менән, уның предосудительный тикшереү Мендоса адресы күрһәтелмәгән. Был миңә оҡшай. Эд һәм йылы кейем тураһында фекер заманын, әммә уны бөтөнләй алмаусыларҙы эму ышанам. Пахнуть бында тағы ла насар түгел, офис Мендоса. Ул үҙе тирәләй һорауҙар ҡараш ташланы. Ҡумта бәләкәй гениаль өҫтөндә металл асыҡтан-асыҡ ишек яҡтарына буярға ҡуша. Телефон биҙәктәре. Salaud солгать ҡалын мин.
  
  
  Проговориться эскә үтә һәм уның офистан буш бүлмәһе менән йәнәш. Уның менән иҙәндән сумкаһын күтәрҙе. Булыу пахнуть бүлмәләр буш һәм әсе булып прожорливый. Саң һәм ҡомдан валяться буйынса сукин мөйөштә. Стонать подкрадываться ул ҡараңғылана бара, был доктор кабинетына бүлмәнән айырып булмай. Ул, ҡолаҡтарынан һалҡын һыу булған һәм нәҙек стонать күр полк ярышлап. Слышно бер нәмә лә булмай. Ул sel уңайлы. Ул әлегә көтәм, уны борсоған боль минең яурынға тураһында онотмағыҙ. Ул нимә эшләй ине? Мин Кофе взбадриваться мәжбүр. Һаҡсыл эффект булыуға ҡарамаҫтан, мин еңеүгә төш.
  
  
  Ҡатын асыулы ҡысҡырыуы ул просыпается. "Был егеттәр унда, майлы сусҡа!"
  
  
  Заискивающий то Мендоса яуап бирә. — Мин... мин белергә. Ул, ант! Эго булмаҫ-уны хәл алыҫ була алмаған. Мигель менән эму биреү адресы күрһәтелмәгән. Бәлки, уның юғалыр.
  
  
  Аҙашып? Хатта кешенең аҡылы менән ярлы ла юғалып инем һине, әгәр ҙә бөтә, ни эшләргә кәрәк буласаҡ эму, ябыу өсөн был мөйөш. Мигель менән көтә улар көҙән, тип һеҙгә шылтыратырға. Беҙ барыбыз ла көтә - бик оҙаҡ. Ах был агент ҡайҙа юғалды».
  
  
  «Тураһында! Эйе, ул белә, шартлы фраза, әммә телгә алмау, уның был АХ, сеньор.
  
  
  'Сеньорита!'
  
  
  «Сеньорита. Был хатта мин уның менән барыбер, яраһын бөтөрҙө. ул бик текә! Ул, уйла, был һинең аҡыллы эго һыу әүрәтеп буласаҡ. Һеҙ уның менән еңергә мөмкин ине. Хатта пистолетын минең менән ине ул...
  
  
  — Һин оло бездельник, Мендоса, — ҡатын-ҡыҙҙы ҡырып һалалар. — Мин был хаҡта һөйләй яралар тиҙ. Ул уны нисек алаһың?
  
  
  Һәм уның шулай әйтергә түгел, сеньорита . Әммә беҙҙең Зембль тураһында һөйләшеүҙәр бара...
  
  
  "Зембла Полковник!" Ул, ишеткән, ҡатын-ҡыҙы кабинетҡа нисек ругаться Мендоса, аяҡ томша. 'Агент уны ах итеп китергә булмаҫмы? Уны уйлап, план беҙҙең эго генә белә!
  
  
  Стонать ҡыҫылып ух килеп, уның алдына бер һорау килеп баҫа, кемдең бында, АХ ала башҡа нәмә белдем, - тип. Кем, тегенселәр алына, был ҡатын-ҡыҙ булып? Өсөнсө яҡтан ҡараһаң, ул ниндәй? Ҡарлы был дауылы булған иң йылы, ул булмаһа-һынай. Ул иғтибар менән тыңлап, уны әйтеп китте.
  
  
  — Дурак һин, Мендоса! Әгәр ул ҡайтмаһа, үҙе пистолет ҡулланған. Бер ҡасан да миңә ҡарап тора ла түгел. Мин әйтәм, һеҙ уны үлтерергә тейеш, һәр хәлдә, әгәр был ихтыяж юҡ. Эго яулап уның тере теләйем. Допросить Мигель эго алмай шул.
  
  
  — Мигель был яҡшы, — Мендоса пробормотать. «Улар кешеләргә кеүек ҡарайбыҙ. Яҡшы хирург булыу мөмкин ине ул».
  
  
  — Тимәк, аңлауымса, — ул усмехаться. 'Унда китергә тейеш. Һиңә ышанып, был аҡса ҡабаттан күрергә теләйбеҙ?
  
  
  «Ах, сеньорита
  
  
  Тымыҡ шорох банкноталар уны ишетмәне.
  
  
  « Тауыш ».
  
  
  «Gracias Muchas, сеньорита. Осрашҡандарға тиклем!'
  
  
  Ул һәм уның подкрадываться приоткрывать көнө. Ҡатын-ҡыҙы майҙан сыға. Ворчать ул үҙе тураһында. Худ һәм ул йәш, матур һәм аяҡ нах була. Мин уны күреү менән ҡунаҡсыллығы һәм ауыр ҡапҡа ee һыҙаттары ҡамасаулай подворачивать пешие тусклый свет эшләпә. Ee йылы, шведтар бирә аңларға, ул Зембла пландары тураһында беләбеҙ. Һәр хәлдә, ул бик яҡшы әҙерләнгәнһегеҙ!
  
  
  Енес буйынса уның үксәһенә постукивать нетерпеливо. Хәҙер ул көнөнә кимәлдә булды. Тағы бер аҙым. Тышҡа сығып минең ҡулымда. Дзюдоистский таһыллыҡ ee уны тотоп. Ябай удушье. Ул һаҡ булырға тейеш. Пешие яға ҡамасауларға тейеш түгел. Ул, уның тиреһе тоя. Минең нервы төйөндәренең надавливать бармаҡтарын муйынға ҙур була уның. Нах һулыш тейәлгән була. Элек уның мәйетен оҙон ҡыҙыл аяҡлы, һәм минең һул ҡолаҡтарыңа ҡағылғандан, вцепляться ек була. Ул ныҡ баҫа. Уның аша ике секундтан аңын юғалта. Ул тауыш биреүсе беҙ түгел. Мин уның тәне төшкән һүлпән, уны селпәрәмә килә. Шул мәл уның ҡулына тотоп өсөн буш бүлмә тупһа аша перетаскивать ee тапҡыр һәм нисек, ҡасан фатир ишеген распахиваться Мендоса, тышҡа выбегать һәм докторҙары.
  
  
  "Сеньорита. Һине онотманым - Мадр Диос !"
  
  
  Улар, алға һикерҙе. Минең атакайым ҡапыл шаҡ ҡатырғыс, ул неподвижно тора. Әле беҙ дуҫтарым менән осрашты һәм кабинеты эго белгертә. Завопить Мендоса, бәрәс кеүек. Тибә уның эго уның һул ҡулы. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, үҙ яраһы уның тураһында оноталар. Аныҡлыҡ һәм удар көсө етмәй. Минең яурынға ауырта пронзать тушнова. Алйотлоҡ, уның файҙаланырға тырыша булды, һәм хәҙер ул-рая емеше булырға тейеш. Мин ҡорһаҡ Мендоса ташлана. Мин уны бәреп төшөрөү һәм үҙҙәре тирәләй ултырғыстарын береһе иҫкергән, ауған. Ул, аяҡтарын вскакивать. Әҙерлекһеҙ, әммә минең ныҡлы кулак задел юғары. Качаться уның ҡулынан тотоу. Бөтә яурыны аша ырғыта һыу бүлмәһендә өҫтәл һуғып эго. Селпәрәмә килгән үҙ ағымы менән йәнәш өҫтәл Мендоса ҡағыҙҙары, китаптар һәм ағас ҡалдыҡтары. Асыҡ ятҡан иҫке аяҡ эго йәшниктәр тирәләй ултырғыстарын һәм револьверы булыуы төшә. Метнуться ҡулына уны эго. Хеҙмәт менән баҫтым. Мин асыҡтан-асыҡ кендек оҙон мейеһенә ебәргән.
  
  
  - Пистолет заряд алмай? — ҡапыл ул, ласково тип һорай. Был удочка Мендоса эләкмәй. Ул үҙенең пистолетҡа ҡарайым. Бер һикереүҙә уның, янында уның менән бергә була. Выворачивать тотоу һәм уны эго яҡтан уның уң ҡулы. Минең аяҡты бер нисә дюйм, иҙән таращить глаза эләгә. Минең кулак юҡҡа ике тапҡыр, был юлы уң булып, ҡорһаҡ эго. Элек был эго кадык һуғып башын ырғытты. Ырыу ерҙәре һәм уның ҡолап селпәрәмә килде.
  
  
  Ул, үҙе өсөн кабинеты ишеге аша захлопывать һәм выбегать. Ҡатын һаман да шул уҡ урында булып, унда ул уны ҡулдарына. Буш бүлмә ишеген ябырға һәм уны барышлай. Мин тубыҡ һалды, уның обыскивать башланы. Нах сумкаһында үҙе менән алырға була, ләкин эске йылы куртка кеҫәһендә күп. Воришка магазинный булырға оҡшай. Ул бик аҙ табылыуында. Накарагуа шәхес танытмаһы, унда күрһәтеү, һәләтле булалыр ул Манагуа, башҡа мәғлүмәттәр менән хәл тип верили булырға. Мять ҡап тәмәке төтөнө шулай уҡ уны йыйыу, расческа, ресница өсөн тушь, пилочка өсөн аяҡлы, губный помада, сморщенный нисә мандарин, егерме биш доллар самаһы аҡсаны һәм урындағы 9-ПМ тағып - Макаров. Отель PP ҡушылдығы Makarow lindner бик оҡшаны, уны улар өсөн өлгө булды. Был автоматик ҙур пистолет, артыҡ ҡатын-ҡыҙ өсөн ауыр. Унда әйберҙәре буйынса асыҡларға мөмкин ул, кем ул, әммә тағы ла аңларға мөмкин түгел, уны кемден.
  
  
  Ул застонать. Покачать уның башын һаҡ булығыҙ. - Үҙе килде ул. Гер һәм уның sel көтә. Мин уның менән йәнәш төргәк әйбер булған. Очнуться уның ҡасан, ул артыҡ теләмәй уның яҡын була. Уны ауыҙ алырға инеме ни ҙә эшләй.
  
  
  Ул дәһшәтле ҡара итәк иҙәндә бысраҡ аяҡ засовывать йыйырсыҡлы һәм йыуан була. Йылы ыштанын булһа ине. Әммә ҡатын-ҡыҙ ih накарагуа килтереп, һәм, әлбиттә, урындағы ҡалала ул мода булырға тейеш. Әкренләп уны ауыл. Ҡыҫылһа, уны маңлайындағы ҡулымдан килә, нисек көслө була ала тигән нах похмелье. Оло башы менән соскальзывать уның эшләпәһен. Светлый-эй урыҫ төшкән сәстәре тулҡын булып яурынын. Тусклый свет бөкөрәйгән фигуралар уның фонында айырылып, тәҙрә янына буран түгә. Һәм миңә уның ҡул башыңды бороп ташлармын. Алланың изге көсһөҙ, уның йөҙөн яҡтыртты.
  
  
  Был тамаша булды, ул мине иҫтән. Женственный чертовски була уның. Тулы уны, аяҡтары аҫтында күкрәгенә йөн свитер обтягивать тиклем төҙөк, полуботфорт була. Наҙ һәм дәрт бар һәм ул йөрәк формаһына шулай уҡ зат вәғәҙә итә, һәм был есем ee. Һәм, әлбиттә, һалҡын буласаҡ nen булған, смертельный ҡаты, уны һәр агент булған. Бары тик был һөнәр беҙгә ҡотолғоһоҙ. Әммә мин ҡарап сыҡты. Һәм ни күрәм мин, бик ҙур булған парҙарҙа, зәңгәр күҙҙәре бик ужасе-се.
  
  
  Был кеше уны белмәй. Ул, фотоны күргәс, уның кәрттәрҙән тартма в штаб-фатир АХ. Дельта һәм уның менән булған кешеләрҙе бер команда буйынса яңы операция противоборствовать, ул уға ҡарай. Мин күпмелер ваҡыт талап ителә, тап кем өсөн-ee урынлашҡан. Ул ваҡытта, үҙе ябай ҡасан иланым, уны тергеҙергә, уны беләм. Тамара Кирова , мексика оператив базаһы, дәүләт хәүефһеҙлеге комитеты ағзаларының береһе тирәләй иң өмөтлө йәш, йәшерен хеҙмәте, рәсәй ашыу булараҡ билдәле.
  
  
  Ябай йәки КГБ.
  
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  Ул бер нисә тапҡыр моргнуть, ә һуңынан һулышын тотҡарлай, тип ҡурҡа тигән. — Һаумы, Тамара, — тинем мин.
  
  
  «Минең исемем Тамара түгел, — тине ул буйынса йәһәт-испански. «Рост уның, һөйөклө ҡыҙҙары, улар... шөғөлләнгән» ты фраза һәм уны тамамлай алмай.
  
  
  Рассмеяться мин ҡараным уны. — Тыныслан түгел, тип йылмая, — хәҙер уны ҡырҡып по-английский. — Һин бел дә мин, ғилми-нәшриәт Карте. Әгәр мин һине үлтерергә йыйыналар, был тиҙ арала эшләй.
  
  
  — Әгәр уны отель ине, һинең өсөн үләм, инде үләм ине һин, — мин әйтәм мөмкин тиклем тыныс һәм һөйкөмлө. — Мин белә, эштең ни менән земблой кгб полковнигы булған, Тамара. Хәҙер, беҙ ҡасан танышты, шулай булмай мөмкин түгел, был инде ҡатмарлыраҡ, сөнки ла бармы?
  
  
  — Бер ни ҙә, — ул прошипеть. — Мин һин белмәгән нәмә булды түгел.
  
  
  Уның ҡарауы, үҙ ҡулдары, күңеле, бөтә нәмә киреһенсә. Шуға күрә уны һораусылар шунда уҡ, йәғни ҡунаҡханала белеү,
  
  
  — Бер ысулы була, Тамара, — тинем мин шым. Рассмеяться ул, ләкин был көлөү һәм нәҙек ҡалтырай. Эй, үҙенең ҡурҡыуын йәшерә алмай. Улар буласаҡ докторҙар мендоса слабак, еңел буласаҡ тип алдайҙар. АХ омела уның агенттары менән эште тәжрибәле, төплө һәм ҡурҡыу өсөн сәбәп булып был. Ләкин тыныс булып ҡалырға тырышығыҙ.
  
  
  "Беҙ һеҙҙең белән манераһы, Карте," презрительно ул усмехаться. — Һеҙ миңә һеҙҙең штабта һөйләшеп ала инек. Барыһы препараттар һәм заманса алымдар менән әллә ниндәй мәлдә башларға, ти. Беҙ бында тик ултырмай, буш бүлмәләр, бер. Мин һеҙ пытать алалар, туҡмайҙар һәм, әлегә мин туҡта, боль ҡарағанда. Көслө ул, тип, һине уйлайым. Алға, бер аҙҙан ул наклоняется, күҙҙәре уны онтаҡ. «Әгәр һин тырыша һәм, әгәр һин миңә ҡулың һуҙып, уны туҡта».
  
  
  «Крик тарихында иң ҡыҫҡа булды шул».
  
  
  'Бәлки. Иң яҡшы хәлдә булырға ла мөмкин. Әгәр минең үлемем һеҙҙе ҡамасаулай алмай ул, минең еңеүе булды был.
  
  
  'Еңеү?'
  
  
  — Бынан тыш, еңеүсе лә һин, Карте. Һеҙ еңә алмай.
  
  
  Улар күберәк бер нәмә лә аңламай. 'Еңер? Нимә ота? Ул ярһыған ҡар кәмеүен күрһәтә. «Беҙ артыҡ булыуы мөмкин һуң, пландары селпәрәмә империалистик приход был һеҙҙең өсөн; уны таный...'
  
  
  — Император приход?
  
  
  «...әммә был беҙ ептәре һалына. Вәғәҙә. Социализм һөйөүсән...»
  
  
  — Эй, минутка көтөгөз! Ee өҙөлә уның. — Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, полковник Зембла — беҙ бер тирәләй? Был заговор америка?
  
  
  — Был аңлайышлы, — тине Тамара презрительно. "Американдар йәки уны юҡ?"
  
  
  «Мин ни, билдәле, ул беҙҙең илдә эшләй. Әммә был түгел, тимәк, беҙ булған был һыуҙа ниндәй мөнәсәбәттә булды. Нисек беҙ ултырабыз ҡабул итеп алырға файдаһына был тирә? Мин был аңлата.
  
  
  — Һин уйлап, уның хыялый, Карте? Беҙ ҡасан күргәнебеҙ һәм ишеткәнебеҙ хәрәкәте тураһында эго мексика, Мехико уның менән эшләп, беҙ шунда уҡ аңлап, был эште ҡала. Эму һеҙ биргән ҡорал, ҡорамал һәм аҡса. Һеҙ уны льстить булыуҙан тыш, ул үҙенең ысын революционер тип һанамай, ә бер нисә көндән һуң иғлан Зембла һәм ҡурҡыныс дошман. Марионетка дәүләт ойошманы һеҙ үҙегеҙ талап америка ғәмәлгә аша. Һеҙ бында тауыш канонерка һәм дипломатия эшенә инә. Һеҙ армияға, һис шикһеҙ, ҡыҫылып, Доминикан республикаһы булараҡ, 1965 йылда. Һеҙ шул тиклем иҫәр киңәйтеү буйынса план үтә! Әммә улар уңышһыҙлыҡҡа тарый!»
  
  
  "Ҡоймаҡ, сумасшедший һин, Тамара!" — мин ҡырҡалар. Злиться башланы. Был ваҡытта ул ябай посмеяться башҡа хәл өҫтөндә ине. Хәҙер уның арыған, асыҡҡан һәм сарыф ителгән. Минең эштән китһәм дә, минең яурынына пуля дырка булып сыҡты. Мин хәҙер бөтәһен дә өйрәнергә довершение мелочам булып, лозунгылар һәм ҡатындар байк. Был күберәк булһа, мөмкин тиклем уны сығарыу. Берҙән-бер аҡлау булып тыш, ул үҙе был тип ышанам. Ул, күрәһең, зембла ҡаршы булды. Тик был ойошма мотлаҡ түгел һәм кгб ҡарай. Һул ҡулына бер өлөшө уларға үҙем һөйләшәм, - тип, уң яһаны.
  
  
  — Һеҙ бер үк ваҡытта икеһе лә эшләй алмауын раҫланығыҙ, — мин рыкнуть. «Һеҙ ОАГ америка ойошма тип атарға мөмкин түгел, уның ҡайһы бер ағзаларын һәм үлтерергә маташыуҙа ғәйепләнә беҙ бер һулыштан. Ни өсөн? Бер кәмәлә улар инде? Ҡыҙыҡ, һин ҡасан да булһа тыңлап, нимә ти? Моғайын күпкә артыҡ, тип тора зембла яҡтан һеҙҙең өсөн, сығырға әҙер булыу-уңышҡа һәм зачищать эго за кулисами был осраҡта, тип, әйткәндәй, килеп сыҡманы.
  
  
  'Беҙ? Һин, һуғышсан лакей империализм, метеорология һәм ғибәҙәтхананы емерә ҡуйҙы инде беҙҙең эго элитаһы йыйылған эго майя спецназ төркөмө шартлаталармы ни? Хәүефһеҙлек саралары Эго дилетант була. Эго секреция беҙ беләбеҙ инде. Әгәр элек кеше беҙҙең менән элемтәгә керә аласыз етәксе ғибәҙәтхана ине, хатта был ҡар түгел...
  
  
  Уның ҡулы менән ауыҙын ябып, күҙҙәрен киң асып. Һуңынан уның ҡулында үҫһә минут тынлыҡ. Боҙ һәм тымыҡ тауышын ышҡып, эйәк тине ул: — Яҡшы трюк, владимир Карте, әммә мәғлүм булыуынса, мин һеҙгә һуҙылған булһа, һезгә лә ярҙам итә.
  
  
  Ул, тәҙрәнән тышҡа. — Юҡ, — мин әйтәм, — мин шулай ҙа уйланырға ла, Тамара. Һәм тағы ла мин уйлайым, һеҙ нимә, кешеләр, белер, тип, була инде зембла штаб емереклектәре ята, ә ул үҙе ҡайҙа киткәндәрҙе аллаһ белә. Һәр хәлдә, әгәр улар ошо юл мискәләр һаман таба алмай.
  
  
  — Һәм һин шулай әйтә.
  
  
  — Тегенсе булып ала, һәм ул шулай һөйләй! Ул огрызаться. Юҡһа уның ҡабаттан йылы. Ул яурынына үҙенең күрһәтә. 'Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, был мин нисек ала? Әгәр һеҙ был мөмкинлек бары тик алйот һине мейегә үтеп инә ине.
  
  
  'Дә һиңә ышанып ул. Бөтә был ҡар...
  
  
  — Был, ҡәҙерле, сөнки эго хәүефһеҙлек саралары яҡшы булһа, һин ҡарағанда, кем йәки ҙә булһа шикләнәм тағы. Был аңлы рәүештә эшләне ул, - тип һөйләшә һәм үҙе тураһында кеше өсөн биргән ярҙам ала. Уйын яратыусылар уны революция, шуның өсөн мин уйлап, уны эшләүҙең ни тиклем күберәк кәрәк. Беҙ бында бушҡа түгел. Әммә ул иғлан итмәй, сөнки был канал һауа торошо менән идара итеү өсөн тағы ла күберәк булған. Өс, әгәр дөрөҫ булһа, өс үҙәк америка илдәре башҡа!
  
  
  — Ч-тип ? - Тамара һалдат.
  
  
  — Эйе, һәм тағы насар тип, уларҙы быуындан-быуынға тапшырыу төп рәүештә эшләй. Был, ултырғыс кеүек һап. Уның айырмаһы, был түгел, - тип ултырғыстан йығыла, аяғы юҡ ине әлегә бөтә. Ул бер нәмә лә әйтә, Тамара. Шунда була уның. Төп ул тиклем тапшырыуҙар юҡ, тип аңланым, уны быуындан-быуынға тапшырыу өсөн резерв тоташыу кәрәк.
  
  
  — Әммә... әгәр, һеҙгә әйтәм, дөрөҫлөк, шул...
  
  
  «Һәр саҡта айырым каналы асырға тейеш була. Д. Бынан тыш, уны аңлау ҡыйын, емерелгән көс яланында түгел генә түгел, был быуындан-быуынға тапшырыла туҡтатырлыҡ түгел ине әлегә бөтә, әммә емерелгән бара һәм унан да күберәк булған һәм буласаҡ. Тотороҡһоҙ һауа торошо тағы ла эшләнә был. Эго контролдә күберәк булырға ярамай».
  
  
  'Юҡ! Юҡ, һин миңә ышанмау мөмкин түгел. Һин тағы үҙен алдатырға тырышалар ловушку мин алдашыу һәм ялғанға, Карте.
  
  
  Ҡәтғи покачать уның башы. Әммә уның күҙе уның күрмәй, еңеү яуланы. — Тамара, ул солгать яҡшы булыр ине, — тине ул тыныс һәм яй. — Ләкин сәбәптәр юҡ минең. Мин был бер ниндәй ҙә файҙа килтерә алмай ине. Был дөрөҫ, от а до я».
  
  
  «Был иҫ киткес шулай. Сумасшедший оҡшаған был кошмар...'
  
  
  Һәм ул тағы бер ҡат бороп тәҙрәнән ҡарап. Баҙнатһыҙлыҡ ниндәйҙер һөҙөмтәләр булғанда ғына тынлыҡ һәм ул уны замешательство. Мин ҡурҡып түгел, сөнки уның кеүек, иртәрәк. Һәр хәлдә, уның дурт була алмай, юҡһа ул кгб-ла эшләй ине. Бәлки, уның аҙ ҡатлы һәм ябай неопытный була. Ул тиерлек уның фекерен ишетеү, уның альтернатива әлегә ҡаралмай. Ул, тип ышанам шулай уҡ уның обдумывать, мин уны нисек ҡулланырға була. Иң делле, һәм был мине уйлайым, сөнки ҡарамаҡҡа булһа, мин уны ҡулланырға тура килә.
  
  
  — Ғилми-нәшриәт комплексы, — тине ул ниһайәт. Мин уны яңынан ҡарап. Йылылыҡ ee беспрецедентного булып тауыш килә, һәм ул минең исемгә генә атала. — Ғилми-нәшриәт комплексы, башҡа канал был. Һин беләһең, ҡайҙа улар?
  
  
  «Булыуы мөмкин, ә мөмкин, һәм юҡ».
  
  
  «Беҙ был ике-тип беләбеҙ. Хәҙер, әгәр был беҙ бергә ҡуйылған. Беҙ бергә эшләй алыр ине.
  
  
  — Һин әйтергә теләйем, тип ышанам, - тип ах итмәүенә Земблой менән хеҙмәттәшлек итә?
  
  
  Ул кивнуть. — Мин һиңә ышанырға тейеш һәм, ғилми-нәшриәт.
  
  
  'Һеҙ ни өсөн миңә ышанмайһығыҙ? Рәсәй йәһәттән ота ала, әгәр Зембла еңеү яуланы».
  
  
  'Юҡ, һис бер нәмә! Был өлкәлә зембль берләштереү мөмкин булһа әгәр, булһа ауыр, беҙ, уңыш өсөн беҙгә революция кәрәкмәй һәм ваҡыт күпкә күберәк. Әммә был да булһа-тип, ғилми-нәшриәт. Һин шахмат уйнай?
  
  
  «Элек мин улар менән уйнайым».
  
  
  «Беҙҙең өсөн, урыҫ, был страстью, һеҙҙең нисек белә. Һәм ни өсөн? Сөнки уның үткер сталкивать һаны сикләнгән, икенсе уйында мөмкинлектәрҙе сикһеҙ аҡыллы дошман ҡаршы урынлашты һәм ҡояш менән башҡа күп. Сөнки беҙҙең сәйәсәтебеҙ менән. Беҙ белмәгән оҡшай, һәм беҙ улар менән үтәй алыу ниндәй варианттары бар. Зембла Полковник бөтөнләй башҡа. Ул ҡырағай кеше. Улар юҡ ителергә тейеш. Кире осраҡта ул ҡурҡыныс аҫтына ҡуйырға мөмкин генә түгел, үҙәк америка, әммә көстәр балансын һәм бөтә донъяла».
  
  
  "Беҙ ҡалалар һәм пешка уйнай, шулай түгел икән?"
  
  
  — Пешка түгел, Нигы, ә конни. Ҡыҫҡа йылмая ул, ирененән еңелсә хыялланмай. «Кони һәм башҡалар аласаҡ боком аша һикерҙе. Пешка түгел. Мәжбүр булған улар ҡыҫҡа, бер йүнәлештә shaggy мәғәнәһеҙ».
  
  
  — Һеҙ был тәҡдимде яғына һикерҙе, Тамара? Ул ҡыҫҡа, әммә бик рассмеяться. Бындай һикереүҙәр һалып булыр ине. Минең башым һинең КГБ юғары хаҡы өсөн тәғәйенләнгән.
  
  
  'Был уның белә. Әммә мин шулай уҡ, белә, тип, иртә булған. Был килеп мөмкин тағы, — выдыхать ул, — һәм тағы ла булғас, әгәр һин түгел, үтә иҫәр була. Ҡара үҙемә! Минең пистолет һәм револьверҙар докторы сездә бар, иҫке Мендоса, ә ҡалғандары? Мокрая ыштан ғына йылмайһын! Был йыйынға һеҙ ярҙамы менән еңеп зембла полковник? Мин әйтәм, беҙ дуҫтар булып. Ләкин беҙ дөйөм маҡсаттары булған. Тауыш эшләй алыр инеме ни беҙ бергә! Беҙ бергә эшләргә тейеш!
  
  
  Тамара светящ был буш бүлмәлә ҡараңғыла күҙҙәре асыҡ. Уның уйлама, тип мин уны мыҫҡыл буйынса-үҙегеҙ теләгәнсә. Мин барыһына ла тигеҙ булмаҫ. Мин кгб ярҙам кәрәк булһа, ярҙам ойошторолған, аҙыҡ-түлек һәм ҡорамалдар менән. Уставляться н нах ул, әйтерһең обдумывать уға комментарий. Ул ғәҙел һәм етди ҡарашы менән ҡаранды. Уның уйнарға үҙенең роле яҡшы, хатта бик яҡшы, әммә уның күп ҡатлы булған кеүек, был ҡатын-ҡыҙ өлөшө булмай беҙҙең профессия менән. Уның күҙҙәре ҡара гранит үҙ позицияһын яҡлаясаҡ. Был хаҡта мин себенде хәтерләтә матур венерина прожорливый, плотоядные үҫемлектәр, бөжәктәр сладко пахнуть өсөн улар шулай булырға тейеш, ул уның менән туҡлана.
  
  
  — Ярар... — нерешительно мин әйтәм, — һеҙ нимә тәҡдим итә?
  
  
  'Минең менән бара.'
  
  
  — Мигель йорто өсөн мөйөш?
  
  
  'Да.'
  
  
  — Ни тағы, һеҙ бынан ике?
  
  
  Уның ирендәре облизывать, уйлап, эй джен кәрәк. «Бер генә, ниндәйҙер Диего Ордас ».
  
  
  Бәлки, был дөрөҫ була. Был шикле була, әммә был әһәмиәткә эйә түгел. — Һеҙ унда трансивер була?
  
  
  «Ҡыҫҡа тулҡын, бөтә диапазон», — уға яуап тиҙ, минең ризалыҡ күрҙе. — Беҙ һинең ни ашағаныңды һәм кейем таба.
  
  
  Ул, ты, нехотя ҡалышмай ҡотолғоһоҙ кеүек ине. Мокрая уның ыштан һәм липкий үҙе менән бикле тора. 'Яҡшы.'
  
  
  — Был аҡыллы ҡарар, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине ул тантанала. — Хәҙер уны үҙемә кире алам әйбер алдыҡмы?
  
  
  «Аға», — тип яуап бирҙем мин, печенье һәм артабан потянуться өсөн пилочка миндальный өсөн ногти. «Был тиктән түгел».
  
  
  Обидел уның күренә башлай, кеҫәһендәге тәкәһе. «Ғилми-нәшриәт комплексы, уны уйламайһың, хәҙер инде беҙ бер-беребеҙгә ышанабыҙ».
  
  
  Ул йылмая тейеш була. — Estestvenno өсөн. Әммә уны ла һин нығыраҡ ышана. Ул, ишек асып, коридорға сыға һәм беҙ. — Әйткәндәй, Мендоса тине Доктор, һин нимә-нимә оноторға. Был нимә була?'
  
  
  Ул үҙе ауыҙ һуҙыла, бәләкәй непослушный ҡыҙ кеүек. «Эму түләргә онотма мине барыһы да, нимә ул ҡунаҡхана. Эго өрөп, уның, һеҙҙең, ти, америка.
  
  
  Ухмыляться уны дауам итә; был бик аҙ була, дөрөҫ булыр. Внутренне ул көлөп булырға тейеш, ә был-тағы шул. Тамара ҡотолоу тип һөйләне көҙән әлегә тиклем тырыш-сумка хаҡында, йә булмаһа, элекке һаман да минең менән йәнәш. Был хатта уны ла ҡараны. Күрәһең, уны тойоп, был нисек булыуы ла мөһим. Был беренсе була, ул нимә эшләй ине, әгәр эй мөмкинлек бирер ине.
  
  
  Монтенегро Калла сыға, беҙ киләһе сатында һыу үткән, йортта, бер нисә аҙым булды. Йорто буласаҡ урамдың ике яғына ҡара һәм тымыҡ. Тамара побелеть, уның ҡасан ҡар төшкән сәс кәмене, һәм запорашивать пешие йөрөүең .
  
  
  — Ғилми-нәшриәт комплексы, — тине ул, беҙҙең ҡасан ябылған булыр Ноэво Калла , — теләһә ниндәй хаҡ полковник Зембла туҡтатырға кәрәк! Уңдан өсөнсө күҙе рискованный булып минең йортта, бина, унда, Мендоса фекере буйынса, ағаһы жиль эго. Ҡапҡалар ябыла һәм тәҙрәләр ҡараңғы тойола менән сүллек. — Зембло Түгел, Тамара. Үҙ эше уның өҫтөндә контролен юғалта».
  
  
  «Эму һәр осраҡта каналын ҡарай. Һәм ул был күренешкә омела». Улар әсе тауыш менән: «ҡот осҡос булыр ине, әгәр беҙ уңышһыҙлыҡҡа осрай ине».
  
  
  «Үҫемлек, ағас, бөжәк, хайуан — н бөтә экологик мең квадрат километр майҙан юҡ ителде».
  
  
  — Һәм кеше! - Был постоять на мгновение вздрагивать йорттарҙың ишек һәм ул, ҡар менән үҙенең ботинкаларын счищать. — Ih иҫкәртергә кәрәк, ғилми-нәшриәт. Был хаҡта уның әйтер ғәҙел булыр ине лә.
  
  
  — Һин уларға ышана, — мин яуап бирә. «Мин уйланым, үҙ күҙҙәренә ышан инде уларға. Уны аңлаһам да, алда нимә көтә ih».
  
  
  'Был намыҫһыҙ!' — порывисто уны раҫланы. «Мең кеше аслыҡтан һәм һалҡындан үлә!»
  
  
  Ee өсөн уны ҡулынан эләктереп, коридор буйлап, әйтерһең, отель үткәрергә. Пистолет тотоп үҙенә автоматик ee нах ебәрҙе уны. — Яҡшы, - тине, — мин әйтәм. «Был, әлбиттә, драматургия өлөшөнә, уны һеҙгә уҡымаған булыр КГБ. Һин буйынса команда да илай алмай?
  
  
  "Бындай әйберҙәр нисек әйтһен уны!" — ты уның менән ихлас нәфрәт. Был шулай булған тиерлек, уның күҙҙәре кеүек күҙ навертываться. «Беҙ төрлө яҡтан, был дөрөҫ. Әммә кеше, яфаланып вафат булған һәм сыч Зембла полковник, бер яҡтан түгел. Ул тырышып йәшәй, нисек мөмкин! Ғилми-нәшриәт комплексы, һин шул тиклем һүҙле, тип кешелеклелек хистәрен юғалтмаған?
  
  
  — Мин,-тип лагерь тотҡоно азат владимир буйынса һеҙҙең «әлләсе» менән Потьма . Һеҙ уны бик яҡшы белә совет шәфҡәтлелек».
  
  
  Напрягаться һәм уның ирендәре ҡыҫылған. Уңдан беренсе көндө беҙ яҡын булғандыр инде. Нисек кенә эй, минең ашағым беҙ көлөү яуап бирмәй, өндәшмәй ул, паномионг боҫҡон үҙе ҡурҡа. Һыуыҡ булыуға ҡарамаҫтан, һәм үлем еҫе витать һауала ҡот осҡос буталсыҡ, ул тиерлек тоябыҙ.
  
  
  — Беҙ бында, — тине ул. 'Эскә үтеп.'
  
  
  'Һин һуңынан. Һин ул артта ҡала. Беренсенән, тырышып напасть на кем мин, арҡаһына пуля ала».
  
  
  "Ғилми-нәшриәт комплексы, уның, ант итәм..."
  
  
  — Һин беренсе, Тамара. Уның ҡулын ҡыҫыуым уның ныҡлы. Минең нервный надавливать бармаҡтай ҙур була, беспомощно застонать әлегә ул түгел. «Ҡара бир, мин һинең ниндәй өсөн ойошторолған кисәнән».
  
  
  Ee задрожать ишек тотҡа ным ҡулымдан. «Ғилми-нәшриәт комплексы, бергә эшләү ысулы түгел. Зинһар, револьвер йыйып алынған, был...
  
  
  "Алға."
  
  
  Беҙ инә. Йәғни, беҙ күрмәгән, беҙ бер кем дә түгел буйынса көтәләр. Был һуйыш булған. Ир-егет бер ерҙә распростираться. Безвольный башҡа креслоға ултырып, ҡулдарҙы тубыҡтарға һалып, тыныс була. Улар икеһе лә ҡолағым менән ҡолаҡтарына тиклем сәнсеп ултерәләр. Застыть иҙәнгә ҡара ҡан лужа ҙур белем бирә. Сәскәләрҙән түгә, ир-ат менән уның күкрәген һәм ултырғыстарға ултыралар. Забрызгивать стенаға ҡан булыуын, өҫтәрәк одного башта брызнуть артерияһы.
  
  
  'Минең ҡәҙерле әсәйем ,' - башы Тамара күндерә, һәм уны ҡоҫтороп.
  
  
  Әгәр ҙә минең ашҡаҙан буш булмай ине, мин дә стошнить ине. Хәҙер минең ашҡаҙан торон ҡалды ҡыҫылып, тик совладать мин үҙем менән алам. Ул бүлмәлә ҡалған өлөшөн өйрәнеү. Һаман булһа баштүбән менән клара, башына. Йәшниктәр булып, көпә ҡамасау булып ултыра, ә хәҙерге транзисторный трансивер, уйлай ул, файҙа булманы. Унда борол, һыу тамар. Рыдание ҡоро сыға ул. Ул уны ек буйынса усҡа һуҡты, күпкә түгел, әммә чувствительно.
  
  
  — Туҡтатты, — тинем мин. "...Алға бара ."
  
  
  — О о..., Хоҙай минең. Проясняться күҙҙәре уны тағы бер ҡат, тик уның аяғы ултыралар, ҡалтыраналар, нисек котенок.
  
  
  "Кеше һине?"
  
  
  — Да-эйе . ... Һәм Диего һәм Мигель барып ултырҙы. ...Шул?'
  
  
  «Моғайын, көтмәгәндә ih башланы. Пистолеты һәм бысаҡ аҫтында үлтертә ih дулла тота, тауышын мөмкин тиклем әҙерәк булырға тейеш».
  
  
  Ул тын. Минең күңелһеҙ тауыш менән: «Кажется, докторға барырға булһаң мендоса-әсәһе барыбер юҡ».
  
  
  'Нисек?'
  
  
  «Булырға тейеш, йәғни ул биләй һуңынан бик булмаһа, мин китермен ул», — тип аңлата миңә. — Мин һиңә уны сәбәптәр буйынса шылтыратып. Аҡса тота һәм, шул уҡ ваҡытта уның тураһында һеҙгә хәбәр Принцаполец Зембла кеше булғас тип.
  
  
  «Estestvenno өсөн! Улар икеһе лә беҙ тоғро! Гнев һәм нәфрәт, уның йөҙөн боҙоп була. «Кире ҡайта һәм уның менән беҙ асыҡларға тейеш».
  
  
  — Һәйбәт идея, әммә был һуңғараҡ ҡалдырҙы. Беҙ бынан сығырға тейеш».
  
  
  «Ышанам, һәм беҙ бында табып үлтереп ҡайтыуы».
  
  
  «Иң яҡшы ҡарар өсөн үҙе йәшерәктәргә место, Тамара. Беҙ был оҡшатыу каналы булырға тейеш, һәм улар тағы өс ил буйынса таралған. Бында, Принцаполец, беҙ бер ни эшләй алмай.
  
  
  — Эйе, эйе, аңлаһын ул. Мин уның ҡарашын зубов отсутствие ҡарай. — Һау Бул , Ғилми-Нәшриәт. Ул әүрәтеп һине ловушку тырышып, бөтә тирә-яҡ һуҙылған һинең өсөн, һин нимә беләһең.
  
  
  «Был түгел беспокойтесь тураһында. Мин һине бер ҡасан да үҙем алдан уйын. Һеҙ коммандос отрядына китә, ә иптәштәре һеҙ үле. Күрәһең, ысынлап та хәҙер беҙгә бергә эшләргә кәрәк, тик шул саҡта беҙ бер-береңә ышанырға кәрәк. Был тел һиңә?'
  
  
  Ул кивнуть. «Хәҙер беҙ генә ҡала».
  
  
  'Тауыш tack.' Эй макаров пистолетын, уға кире ҡайтара. Миңә ҡыҙыҡлы булды, тип әйтер инем Хоук тураһында рус агенттары менән эшләгән. Мин һайлауҙарға ла талап ителә, әммә был кәрәкмәгән проблемаларҙы барлыҡҡа килә. Ах штабында аңлатыуҙарынса һәм мөмкин тиклем тиҙерәк эштәре менән тура бәйләнеш. Әммә иң мөһиме башта. Мин бәләкәй генә бүлмә, шунда ике ят есемдәрҙе, һәм һорай: «шведтар булды, мин улар менән шөғөлләнергә тура килә?»
  
  
  'Ника
  
  
  Урынынан тороп яй, көсө менән йыйылған. Махнуть н автоматик револьвер ҙур Тамара я, как будто белмәйһең, ни эшләй. Ул йәнә пистолет һәм сунь кивнуть минут. «Көрән чемп. Мигель уның ҡарауы, яҡынса шундай уҡ үҫеш һәм ул, һинең кеүек. Шулай булһа, мин күҙ уңында тота.
  
  
  «Оло ҡыҙыма», — мин усмехаться, магазинға ташланы, эй, пистолетын һурып улар буйынса бара, сәләм тапшырҙы. Улар һынау үтәсәк. Покраснеть тиклем уның муйыны, әммә бер нәмә лә әйтә.
  
  
  Ҡалын һәм мигель мин түбән булып үҫеште. Шуға ҡарамаҫтан, уның ниндәй табыу-тип аҫтында күлдәк, ҡалын йөн свитер, салбар һәм ҡалын пар ойоҡбаш буйынса йөн тетеп, һәйбәт ултыра. Ул бөтә кейенеп, яҡшы һаҡлау өсөн һыуыҡ булды, ҡар һәм боҙ. Сюрприздар булыр пар күн аяҡ кейем яҡшы, уларға бик ҙур булған, шуға күрә лә саҡырмай булыуына ҡарамаҫтан, ойоҡбаш артыҡ.
  
  
  — Һеҙҙең тағы ниндәй ҙә приемопередатчик, сукин хлам был башҡа?
  
  
  Тамара ул был хаҡта һорап, әлегә кейә. — Юҡ, — обескураживать ревматизм эйәрҙе. «Берҙән-бер булған был, тип, беҙ буласаҡ».
  
  
  — Мәсьәләне тауыш, — мин прорычать. «Мин ышанам, беҙ бергәләп ярҙам итте. Мин диңгеҙ катерҙары патруль көтә.
  
  
  — Ә беҙ шунда балыҡ тотоу траулерына. Кем ул-һеҙ тирәләй ҙә, радио юҡ бында?
  
  
  'Ҡурҡа ул, юҡ. Кире осраҡта уны эго ҡулланыла ине. Йәғни улар кеше, бында беҙҙең нимә бар, бөтәһе лә шикле, сөнки Мендоса һәм докторҙары. Мин түгел, тип уйлайым, сөнки ул бар нәмәгә ҡарағанда яҡшыраҡ кварц тапшырҙы. Беҙ кәмәлә гавань буйынса урларға тура килә. Булыр, тип ышанам үтәү менән беҙ был тиклем беҙ бүре индерелгән.
  
  
  — Беҙ самолетҡа ултырып алыр ине, — тине ул. небрежно.
  
  
  Затопать ботинка кейгән бүлмәһе һәм уның тирәләй. «Самолет? Самолет ниндәй?
  
  
  «150 сессный, ул ҡырсылыҡ менән бер буйынса мехико Диего. Траулерҙар төркөмө менән ярҙамға килә. Һауала ул подбрасывать магазин, һаҡлау һәм яңынан рассмеяться озорно эго. "Әлбиттә, ышана ла әгәр ҡатын-ҡыҙ пилот..."
  
  
  — Һин бында эго ҡушылып, улай түгел икән? Әгәр һеҙ был эго һауала шторм күтәрелде, леди, уның башҡаса бер ҡасан ҡатын-ҡыҙҙары йәмғиәте өсөн тәнҡитләйҙәр ине.
  
  
  Унан тауышты тамаҡ тәрән рассмеяться; йомарт, ихлас менән йылмайып, ҡатын-ҡыҙҙар һәм ир-егеттәр араһында түгел, ә агенттары араһында. Унан тағы етди булды. «Самолет ауылды участкала төньяҡҡа пляж залында ҡаты була. Был осраҡта уны эго ныҡлы бәйләнгән, әгәр һауа торошо үҙгәрҙе һәм беҙ Зембла ваҡытында бара алмай. Йылы әйберҙәр һәм шуға күрә беҙ килтергән. Ул-бәхетле, беҙ был хәүефһеҙлек тип ҡабул итә. Тик кариб диңгеҙе...
  
  
  Эй, һүҙҙе тамамларға ла булыр кәрәк. Ихтимал, уның еңел күҙ алдымда, самолет тулҡын кеүек ябырыла ел өрөп бәләкәй, тар һәм шасси сдавливать эго, ҡатырға ҡаптырған кеүек был. Беҙгә кисекмәҫтән йорт ташлап китә. Полушубок уның артҡы яҡтан ғына тотоп өлгөрә Мигель ырғаҡ менән көн итә. Тамараның күңеле киң булып, барыһы менән дә тиҙ һәм ҡатын-ҡыҙҙарға күнеккән. Ике мәйетте ҡарау мәжбүр бесстрастно уны үҙенә ала. Ул был хаҡта күберәк һөйләргә ине. Үле булһа, улар, иң яҡшы һәм ih булыуын онотмағыҙ. -Ни эшләргә булырға тейеш, тип әйтерлек беҙ нимә лә килтереп, уның хатта үлемгә килтерә һәм үҙенең ҡанһыҙ. Һуңыраҡ, ҡасан барыһы кончать, уны йәлләп ih мөмкин. Мин уйҙар килде башыма, - талаш был эш ҡасан етә, әммә ул һаман минең дошманым булманы. Ул үлтерергә теләмәй ине ул.
  
  
  Ноэво урам буш ине, бер ваҡытта шул. Изге принцаполец дауыл боҙ булып граждандарын тетрәндерҙе, унда улар бер нимә лә аңлай. Беҙ калды,. биогазды, урамдағы канауҙарҙан бер яҡтан яҡын килә. Тамара придвигаться миңә автомат, йыуаныс һәм яҡлау эҙләгән кеүек.
  
  
  «Eda фатир буласаҡ . Һиңә нәмә кәрәк буласаҡ.'
  
  
  — Ғәжәп, — тинем мин. «Шунда ҡапыл минең аппетит юғала».
  
  
  «Бәлки, самолет булып ҡала,-тип тағы».
  
  
  Беҙ Монтенегро Калла н ябып, кире mimmo йорттоң майҙаны докторы Мендоса ҡала. Бер нәмә лә күренмәй. Шевелиться нәмә түгел, ләкин ғәжәп тишина ултыра. Мин был ҡурҡытылған. Ул иғтибар менән тыңланы. Күп йыллыҡ тәжрибәһе һәм минең тағы ла көсәйтә инстинкты динсел, мин, бер нәмә лә түгел. Ул аяғы еңел ташлай, бер ҙә һаҡ булығыҙ. Тамара молчанов минең менән йәнәш бара.
  
  
  Беҙ Мендоса mimmo йортонда уҙҙы, уны ҡасан һөйләне. — Диего яҡшы егет була, — тине ул. задумчиво. — Мигель докторы ағаһы булған ысынлап та, әгәр һеҙ был-утешать.
  
  
  Беҙ киләсәк өсөн арба сколачивать грубо ишәк, ат алдында асыҡтан-асыҡ дышло менән шөғөлләнеп ултыра. ул, ат ҡараусы булды. Хәҙер көн асылды. Бөтөнләй ҡараңғы була.
  
  
  Ул сердито тиерлек, прошептать: «Беҙ был ловушке». Тамара уйы алдан өлгөрә, ат мылтыҡ атып мең тирә-яҡ ҡараңғылана. Барлығы ун иң делле ih була, әммә был бик күп, һин ҡасан тураһында һүҙ бара. Ул, үҙенең хис-тойғоларын, күгәрсен кеүек балсыҡ, унда бөтә яҡтан менән аталған.
  
  
  Ул, Тамара һәм локоть туҡта эткә. Улар ревматизм, револьверҙан атып тирәләй боронғо мендоса ҡала. Бик ашығыс. Шикләнмәй ул, тип кем эләгә. Беҙ ҡаланан тағы атыу, ат тирәләй ҡыҙыл тоҡандырҙы. Ул тағы ла атырға. Беҙ тағы ла күберәк ҡурғаш Mimmo ташлана. Беҙ арбаға барып етә, һәм был баррикаданы сомнительна ташлана.
  
  
  'Ғилми-нәшриәт.' Мин тамара ҡулға-ҡул тотола. «Беҙ улар окружают!»
  
  
  — Хафаға мәғәнәһе юҡ, — уның прошептать ревматизм. Уй, уйһыу наклоняется сөнки, нисек кенә булмаһын мөмкин, арба аҫтында загляни өсөн. — Ун бер, шул уҡ улар salaud, ул һеҙгә ҡаршы кешене үлтереү. Әсирҙәр ала ла йыйына улар. Беҙ һуғышырға тура килә.
  
  
  Залп Залп өсөн, bump арба иҫке ағас шар. Һәм тағы ла ҡалын ҡар төшөп ҡалған пуля рикошетить тар таҡта. Күрәһең, улар бик күп боеприпастар булған. Беҙгә лә күберәк булһа, беҙгә ҡарағанда револьвер була. Мин дә ҡыйын хәл булды беҙҙең тамара күрһәтергә кәрәк. Һирәк кенә атала ул, бер ҡасан ғына артҡа ут тоҡанырға мөмкин. Бер һүҙ атыу буйынса эләгә. Лязг крик һәм пистолет ҡапыл кәмегән. Крәҫтиән иҫәпләгән ир-аттар кейеме сыға, пританцовывать, пируэт кеүек эшләй ине, кеше ҡулы ҡанға н сцеплять. Тамара был тағы ла бер пуля ла тотонорға була. Туҡта ир-аттар. Аҙаҡ уның буйынса бер-бер атыу ат эго. Уның башына ҡар төштө.
  
  
  — Беҙҙең боеприпастар тамамланған тиерлек, — Тамара выдыхать.
  
  
  Расстрельный ҡоралдан атыу командаһы дауам итә. Ләғнәт! Әгәр шартлатыу ысулы ғына булһа ярар ине, һәм барыһы да бындай! Мин был идеяны бирә. «Тиҙ, — мин бойора, — мин был ағас выдать билдәләне штифтар, тәгәрмәс һәм тирә-яҡ ступица төшөрә!» Ҡабул итеп алырға, уның үҙ күсәре тирәләй клин самодельный Мендоса пистолет бодается. Беҙ откручивать ағас тәгәрмәстәр бергә. Уның менән скрипт дорваться. Бер күсәргә төшкән арба, ә икенсе яҡтан күтәреү. Шулай яҡшы булыр беҙгә ҡапланған.
  
  
  «Тирә-мин һине бирмәйем бер мандарин».
  
  
  Мин тамара уставляться була. «Мандарин? Мин... мин аңламайым, нимә булды һеҙгә.
  
  
  Ҡурғаш беҙҙең тирәләй оса, как будто беҙ осиное гнездо була. Бер ваҡытта ла аңлатма бар. «Ләғнәттәр!» - мин, - тине ҡырҡа. — Мандарин уларҙың, улар һинең хистәрең, әлеге күренә, әммә уның насар түгел, бел һин, был замаскированный граната. Гитлер һуғыш инглиздәргә ҡаршы файҙаланыу, шулай уҡ ih. Һәм минең уйымса, иң бомба делле хәрәкәте яйға һеҙ тәмәке яндыра. шулай ҙа беҙ белмәгән фокус побрать ах тегенсе булған. Бөгөн йәки иртәгә һеҙ уның тураһында һөйләй ала эт яһалма буйынса латекстар, ул беҙҙең канал буйынса ебәреү өсөн, һарайҙарҙы шартлатыуҙары. Ярай ҙа бирермен!'
  
  
  Мин уны бик яҡшы һәм тирә-яҡ кеҫәһенә бер взрывчатка замаскировывать полезть пешие һуҙҙы.
  
  
  «Һабаҡ — был ханукия», — тине ул. «Һеҙ был эго ҡыҫҡа томаттарҙы, тиҙ шартлай ҙа эйәрә».
  
  
  Тишек тәгәрмәс күсәр өсөн ул мандарин засовывать ялған була. «Ҡомаҡ ояһы ҡыуып тирә-ә хәҙер ошо бирелгән!» Арба тәгәрмәстәре айыртылғандан уның яғында.
  
  
  «Мин ышыҡ биргән».
  
  
  «Минең өс ғына атып ҡал».
  
  
  «Ҙә улар ҡаршы булһа, был ҡасан буласаҡ», — мин вәғәҙә итә. Тамара атала башлай. Тәгәрмәс баҫыр һәм ул эткә. Покатиться улар урамда ҡарҙар аша, аша һәм башҡа урам яғына канавка перепрыгивать, лихорадит, асыҡтан-асыҡ покатиться ҡара ат килер. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс үле тишина һөрә. Туғыҙ снайпер булып ҡала, күрәһең, недоумевать, тип бара. Әгәр беҙ убеждать, улар әле булһа тирә-яҡ тәгәрмәс ҡушыла.
  
  
  Һуңынан шартлай граната. Нацистарҙың оглушительный эстән ат йәшен. Сканей төшә һәм ишек менән урам аша элмәк. Задрожать сағыу төҫтәр күкте, унан һуң белизна ослеп. Тирә-яҡ ут теле барыбер уйымдан ишектәрен асты. Ә бер нисә секунд nog парға әйләнә.
  
  
  Береһе-уның өсөн арба, прошептать: — Был ябай түгел, гранатаһы булған. Бомбалар бер үк ваҡытта була һәм ул яндырыла!»
  
  
  Пожимать философски уның яурыны. «Иң мөһиме, һинең өсөн үҙен башҡарған эштәр, вафат булды яңғыҙ түгел, батыр кеүек».
  
  
  Ат урамға йугереп емереклектәр аша беҙ бергә. Тамара поскальзываться бер саҡ туңған ҡар. Покраснеть һәм уның аяғына баш тотҡарлығынан. Бынан тыш, мин уны һис ҡалышмай. Беҙ килгәнгә тиклем тигеҙлек аша мөйөштә Монтенегро майҙаны һәм аҡ Калла.
  
  
  Хәҙер инде сират етте Тамара алда бара. Улар беләләр, бында залында «Сессный-150», ә ул юҡ. Улар доға ҡылһын өсөн, башҡа ауырлыҡтарҙы беҙ артабан самолет тиклем бара.
  
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  Ғәжәп, әммә ауырлыҡтар алыҫ түгел ине. Һәр хәлдә, улар буйынса түгел, ике аяҡ тип йөрөтәләр. Һауа торошо кеүек, хатта мин һыйынған йылы йортонда һорай һәм Зембла фанатик зан.
  
  
  Ҡар ныҡ бара. Аяҡ менән көслө ел иҫәсәк беҙ саҡ бәреп төшөрмәне. Минең үпкә һауанан боҙ ҡыҫыу һәм күҙҙәре ауырта. Минең бармаҡтары, әйтерһең, боҙ шаҡмаҡтары була. Ул бирсәткә була. Бурля вздыматься һәм кариб диңгеҙе: аҡ күбеккә ҡара & nb. Көнбайышта дауыл менән бара, низина аша. Түбән булыуы һөҙөмтәһендә һыу аҫтына яр буйы линияһын юҡ. Аҙаҡ ауырыраҡтарына күсә сәғәттән ашыу пляж буйынса Москито-Коста-самолет тиклем барҙыҡ беҙ, онемевать баш остарына.
  
  
  Тамашасылар һул Тамара айлыҡ.
  
  
  Йылытыу индерелде, — тинем мин, тешемде герольд. Ул двигателдәрҙе эшләтеп ебәреү, тиҙ арала тикшереү үткәрәсәк һәм тиҙлекте арттырған өсөн, мотор тикшерелде. «Был беренсе тапҡыр, тура атҡандары өсөн мин антиобледенитель индергән», — тине ул. Пляж занесены уға ентекләп ҡараны. 'Көтәсәк. Беҙ бер нисә һуғыр елдәр күтәреп алыр ине.
  
  
  Әкренләп алға ебәрергә һәм уны мыҫҡыл газ эткә. «Сессный» трястись аҫтында ел ҡыҫымынан ҡалтыранды һәм, пен һәм ҡар. Беҙ ҡырсынташ һәм вулкан тоҡомдары киң һыҙат буйынса рулить, ҡайһы берҙә льдинка буксовать итә. Самолет мәғәнәлә башын ел ебәрергә ярамай. Ул бөтә яҡтан иҫә. Ольга надавливать тиклем газ баҫым яһаны. Бер нисә һуғып, уның үҙе тураһында уйлай, барыһы ла тәртиптә! Мин clv лицензияһы булғанда - һауа транспорты категория. Мин уларҙың был хоҡуғын һаҡлап ҡалыу уҡ, был ғәҙәти коммерция һәм лицензия. Талап юғары булған ғына. Пилоттар һәм осоу оҫталығын яҡшы физик әҙерлеккә талап юғары булған. Ул коммерция пилоттарын профессиональ нигеҙе булды һәм буласаҡ. Ласка уның тураһында яҡшы хәбәрҙәр менән улар эволюция осоу аппараттары, балауыҙ ҡаплауысы һәм үҙҙәренең ҡәләмен тәүге тапҡыр икан тип. Әммә хәҙер, беҙҙең ташларға йыйынған саҡыра выла был буран ҡасан, яҡынса 12 м булған коробок ҡанат шырпы менән артыҡ түгел, ул, уйлап ҡара, беҙ нисек взлетающий алмай.
  
  
  Беҙ ярына порхали буйынса, әлегә осоу тиҙлеге етә. Бының өсөн сәғәтенә 150 километр яҡынса 90 cessna. Һауала подпрыгивать һәм беҙ иреккә выражается. Был шомло сенсация булды. Уны күреп, үҙе атҡан тип Тамара бөтөнләй риза түгел. Аҫҡы ирендәре көлсә, румпель менән мөрәжәғәт педаль һәм уның кеүек уйнаған, уйнаған, «гладиатор Сыға» стиль буға-вуги. Тамара фут бейеклектәге 2000 самолет әкренләп күтәрелә. Был уны дауам бейеклектә оса. Потянуло газ уның тыныс, тахометрлы әйләнеше әлегә 2300 минутҡа ла күрһәтә.
  
  
  — Тыумыштан пилот һин, — эй, - тине ул.
  
  
  «Уны, уны ырыу ҡайҙандыр, һауа торошо алтынсы йыл дауамында һәр айға шундай», — ти ул. 'Шарында беҙ ҡайҙа ебәрергә?'
  
  
  — Һин беләһеңме, был беренсе тапҡыр, ҡасан ваҡытым булманы, мин был хаҡта борсолмай? Паспорт һәм документтарҙы ҡарау һәм уның сумкаһын аса башланы. Шул уҡ ваҡытта уның аңлата эй, кем уны ҡарай ала һәм улар ih. Сеньор Мохад фәндәр академияһы сумканың хужаһы булып, тол ҡатын, ҡалала йәшәй отель vacaciones Пунтаренас, Коста-Рика. Ул һәләтле һәм унда ирекле тәржемә булып эшләгән домработница пансионатта булды. Һәр хәлдә, әгәр ҙә беҙ уның документтарын тикшерә ала. Улар һорауҙар биреп, уларҙың реаль булыуын ни, уны киләһе тикшереүгә ҡасан документтар йыйылмаһы.
  
  
  Александр лысый тоничи башы булды был исемгә. Тип, ул эшләй Поленсия, Гондурас. Башҡа ир-аттар, Рамон Бату, ислами йәшәгән утрау-де Сангра, Панама. Кружева уның сауҙагәре булараҡ билдәле була. Ислами-де Сангра - «Ҡанлы утрауы». Тамара вздрагивать, ул ҡасан эй исемлеген уҡып ишеттерҙе. «Минең уйымса, был урында һатыу өсөн яраҡһыҙ кружева».
  
  
  «Ярай, ҡасан сездә бар, йөҙҙәрсә бәләкәй утрауҙар кеүек Панама, ҡайһы хыялый һеҙҙең исем ала». Ул, барыһына ла тағы бер тапҡыр тикшереп, ҡағыҙҙарын сумкаһына кире һалырға ҡушты. Беҙ бик аҙ ҡалды. «Гондурас булды, — мин уйлайым.
  
  
  Ул эйелде самолет көнбайыш-төньяҡ-көнбайыш. Беҙ тәрән никарагуа иленең кире оса. Йөҙ илле саҡрым тағы, һәм беҙ Гондурас өҫтөндә булыр ине. Нуль була, күрәһең. Водоворот тыштан тулы булһа, бутҡа аҡ буталсыҡ. Тамара бөтә приборҙар ҡараны, магнитлы компас үҙе интуицияға һәм практик ҡулланыу. Ваҡыт ҡайһы бер эштәре бик киҫкен була. Ваҡыт сағыштырмаса тыныс була, миңә борола Ольга вопросительно.
  
  
  — Поленсия, Гондурас? Александр буйынса был егет ҡайҙан ?
  
  
  'Ырыуҙан ҡыуалар. Д. Һин беләһең, ҡайҙа ул?'
  
  
  'Бер ҡасан да был хаҡта ишеттеләр. Берҙән-бер урын, күренә ул миңә таныш, был Пунтаренас. Оҡшай, туристик курорт ҡултығы Никойя был өмөтлө ».
  
  
  «Был исем менән бергә шундай яҡшы, тип Hotel Vacaciones. Ни тиклем күберәк булһа, улар үҙенсәлекле булырға тейеш. Унан күп нәмәгә өйрәнергә мөмкин панама уларҙың матур атамаларына утрауына уның менән».
  
  
  — Был карталар менән йәнәш ятҡан сумкаһына һине, ник. Ҡара әле, һин барма гондурас картаһын таба алмаған. Сориентироваться алманым ул саҡта.
  
  
  Уның был картала урыны күрһәтелә ята. Бер өйөр иң карт делле. Күберәк уның ҡасан булыуын күреп, шәхси самолеттар буласаҡ, мин уның менән осрашырға тура килә. World ' s Aviation Maps WLK' - үҙәк һәм көньяҡ америка һәр өлөшө өсөн, ентекле картаһы алырға шәхси агентлығы, Белешмә өсөн яҡшы өйрәнгән һәм ҡушма штаттары осоусы FAA.
  
  
  Картала уны табырға теләй. — Ә тауыш һәм Поленсия. Күләменән ҡарағанда, был ауылға, улар тирә-яҡ тауыҡ һәм ике кеше тора. Тегусигальпа трехтысячник араһында ята һәм уның баш ҡалаһы Әл - Пикачо . Хм, тормошто һинән яҡшыраҡ козлиный нисек һуҡмаҡ булаһың?
  
  
  — Беҙ был ергә Тегусигальпа, әгәр ҙә һеҙ вокзал. Минеңсә, был берҙән-аэропорт Гондурас. Лизать поленсия уның һыуы һәр осраҡта ғына була.
  
  
  Эй кире бирә һәм координаттарын картала һала. Ул радио индереү, тип өмөтләнәбеҙ маяк тотто. Ниндәй генә сығарып динамика-статик бәреп булмай. Нимә булды был аңлатмалы буйынса эшләргә ярамай. Радиокомпас уғы яй ғына бороп. Мин дөрөҫөн күрһәтә, - тип туҡтатты булған бөтә станцияһы эфирға сыҡты. Баларыңа була, улар ябай түгел, һәм бер генә сәбәп булыуы мөмкин. Полковник үҙгәрештәр сигналы зембла һауа торошо ҡамасаулай. Бер баш тартаһың бындай масштабында ғына булмаған шарттар тыуҙыра алмай. Бының өҫтөндә уйланып, шулай уҡ уны аңламаны, тип бер ҡасан була алмаҫ беҙгә радио ярҙам итте принцаполец ине. Ысынлап та беҙ бер үк була. Күберәк ҡарағанда, ул башта ҡурҡып. Тамара, - тине ул. — ауыр ҡараштарын уға яуап биреү. Ee ирендәргә тоноҡ була.
  
  
  — Ирония судьбы, — тинем мин, — тип үҙе талаптарына тиклем еткер бөтә донъя радио Зембла отель. Бәлки, бында эшләне ул был ниәтем-тағы тыш, был бардак ситтә, әммә мин быға шикләнмәйем. Мин уйлағанса түгел, уны тулыһынса аңлай, - тип бөтә увлеченность татарстанда наркобизнес. Мин уйлап, иҫәп-хисап ни ҙур эго эго эго томалай. Был диктатор менән булған өлөшө, бөйөклөгөн мания яфалана. Ахыр сиктә, уның кеүек аҡыллы булһа.
  
  
  — Юҡ, ул бик аҡыллы була, ғилми-нәшриәт. Тамара үҙе һәм ҡоралдарын яңынан туплап ауыҙ ябылған. Был осош менән уртаҡлығым бик аҙ. Ҡулына күҙәтә, һәм төнәтергә кәрәк. Был бөтә. «Сессный», крутиться һәм вздыматься, һауа өйөрмәһе һынау аша һайлап алынды. Тамара күркәгә оҡшап булмаһа, был ҡырағай аттарҙың сабыуынан. Уның менән бергә самолет оса. Аяҡ ҡулы һәм ышаныслы хәрәкәттәр һәм реакцияһы тиҙ ee һәр төҙөлөшө. Оса ул яҡшы, хатта бик яҡшы чертовски. Берҙән-бер етешһеҙлеге булып тора вслепую осоу, тауҙы ла һеҙ күрмәгән, һеҙ менән шөғөлләнәһе уларҙы алдында вырисовываться мөмкин.
  
  
  "Polencia Ни, Ник?" — бер ни тиклем ваҡыттан һуң уның һорай.
  
  
  «Әйҙә беҙ ни өсөн барабыҙ? Prinzapolca сөнки был-төньяҡта, ә көньяҡҡа ҡараған ике башҡа. Шторм көсәйә, һәм ул хәл итә, тип яҡшыраҡ өсөн беҙ иң тәүҙә участка оҙон тотоноп, ә аҙаҡтан ҡыҫҡа булыуы артыҡ.
  
  
  'Ул шулай уйлайым. Әммә ул күренештәрҙең омела, һеҙгә нисек ышанырға мөмкин, сөнки унда тапшырырға булды? Александр, Бату һәм теләһә ҡайҙан килә мохад сеньор һәм теләһә ҡайҙан алмайбыҙ. Уларҙың ялған документтар файҙаланырға мөмкин ине.
  
  
  — Быны һеҙ белергә тейеш, — мин усмехаться, — Манагуа буйынса Росито сеньорита.
  
  
  — Мин көлгәндәрен дә, бер ҡасан да, Нигы. Ә хәҙер етди!
  
  
  Ул тын. «Дүрт сәбәп бар. Беренсенән, мин ih паспорт булғанда ғына түгел, ләкин шәхес һәм милли сертификат ih. Мин һеҙҙе насар түгел, беләм, еңел буласаҡ тип ялған паспорт менән башҡа илдәрҙә булырға яҙғайны. Әммә илдәре менән үҙ шәхес таныҡлығы ялған зиннәт ҡарай. Был бигерәк тә ауыр. Бигерәк тә латин америкаһы. Полиция тикшерергә яратам. Икенсенән, быуындан-быуынға тапшырыу һәр контролдә тотҡан был егет янына. Тимәк, улар йәшәргә тейеш булыуы уны алыҫ түгел ҡуйҙы. Өсөнсөнән, мин аңланым, ни өсөн ялған документтар ҡуллана Зембль. Без был ҡурҡыныс түгел. Юҡ, мин уйлайым, был урынды ысынбарлыҡҡа тап килә.
  
  
  — Ә дүртенсе сәбәп?
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. «Яҡшы нәмә беҙҙә юҡ».
  
  
  Уны аңлай. Шул саҡта ғына беҙ быны. Поджимать уның ирендәре. Уны күреп, уның был ғәҙәткә нимә булды, ҡасан уның тураһында бер нәмәгә борсолмай, уның советы. Аҙаҡ уның йөҙө просветлеть. — Кәрзине өсөн ултырғыс, Нигы. Диего бик ас булған, сәйәхәт әҙерләнә башлай, һәм, мөмкин булһа, уны тағы әллә нимә булды.
  
  
  Уны табып кәрзинкә, сумка һатҡан мексика бер буйынса әле үрер өсөн. Ысынлап та, Диего, күп түгел, шулай ҡалдырығыҙ. Арзан тағы шешәнән ҡыҙыл шарап шешәлә ҡалған булһа, так һәм бер нисә ҡалала, шулай уҡ хамон һәм тостадас - тапас . Һыуыҡ булған улар, тик барыбер тәмле була. Һәм тағы барыһы хрустеть булып вкусности тостад-яҡ тултырған, шул иҫәптән, йәшел борос, ул бик ҡыҙыу була, һеҙҙең өсөн үпкә яндыра.
  
  
  Шешәнән бер йотом разрушение, уның өсөн, ут һүндерелә. Расслабиться ҡуйҙы кәрзинен һәм уны кире барып ултырҙы. Йылы хистәр ғәйебен, йылытыу, ашҡаҙан тулы сонливость самолет һәм мин тыуҙырған. Ул асыҡтан-асыҡ күҙҙә тоторға тырыша. Һаман тик оҙаҡ түгел. «Цессный» качаться һәм качаться. Пульсирует минең өсөн двигатель тауышы ҡолағы булып, төш грохот уңайлаштырыу.
  
  
  Әкрен ул просыпается. Өндәге черное булһа, был уны сумды, яйлап ҡараңғы әйләнә-һоро ысынбарлыҡҡа. Пульсирует ауыртыу тойоп, уның яурынынан яраланып. Минең мускулдары ҡайтарып ҡалдыра, сөнки мин бик оҙаҡ бер урында ултыра. Әле бөтөнләй просыпается, уның күҙен асып. Тәүҙә ул, тип уйлап кәмәһе бар, һәм ғибәҙәтханалары уплывать. Уның ҡарауы һоро сикһеҙ ҙур булды. Мин бер нисә секунд талап ителһә, аңлар өсөн, әйҙә, мин мотать-бында самолет. Ул ята, көнө-төнө башы прислоняться, Гондурас һәм тәҙрәнән ҡарарға булдым. Барыһы ла уянһа, ҡар булып. Тамара зевнуть һәм уның башын бороп ҡарай.
  
  
  'Яҡшы йоҡлай?'
  
  
  — Аҡыллы, әгәр шарттар иҫәпкә алына. Беҙ ҡайҙа?'
  
  
  «Тегусигальпа тиерлек. Тормошта ун биш минут үткән. Кем һөйләр ине һеҙгә, тип, һеҙ, храпеть?
  
  
  «Әгәр комплимент ғына яуап бирә алмаҫ ине ул», — мин усмехаться. — Бар нәмә-радио буйынса тағын да?
  
  
  Покачать уның башы. — Мин шундай тәьҫорат, ябай бында бөтә каналы һүндерелә. Минең уйымса, хистәр тулы был тынлыҡ Зембла өсөн яуаплы.
  
  
  — Бындай осраҡта, — тинем мин, инде посмеиваться түгел, — улар, моғайын, ҡаланан эвакуацияланған. Ошоға бәйле хөкүмәт саралар, бигерәк тә ауыр ваҡыт, хәҙер киләбеҙ, әлегә ағымдар».
  
  
  «Был ярлы кеше, — прошептать ул, — был фәҡир, меҫкен кеше, һәм...»
  
  
  Ҡараңғы масса ун минут үткәс, беҙ күрмәгән, беҙ аҫтында хәрәкәт итә. Пуляларҙың Гондурас беҙҙең баш өҫтөнән. Ҡурҡыу уны ҡапыл һиҙҙем. Тегусигальпа был һоро таптар сағыу бутҡа булырға тейеш. Беҙ уны мерция йәки ҡар булһа ла сағылыш ih ут күрергә тейеш. Тегусигальпа дүрт быуат тиерлек. Был ҡалды, быуаттар һәм улар менән ғорурланыу университеты балхе соборы, ике манаралы һәм көмбәҙе менән алыҫтан күренеп эго.
  
  
  Тегусигальпа йөҙ мең халҡы менән ул, күрәһең, башҡаса юҡ.
  
  
  Тамара дауыл аша самолет ҡабылай дөрләй. «Баш ҡаланың көньяғында һыу аэропорт залына, ярайһы уҡ юғары, 3000 тиерлек фут. Аҡылһыҙ бүлкәтендә. Был ҡаты ултыртырға булды, күрәһең әгәр уны юғалтыу».
  
  
  «Инаныу взлетающий яҡын арала тағы һине алабыҙ», — һәм артабан уны иҫкәртеү. «Бәлки, беҙ сәләмләйбеҙ комитеты көтә».
  
  
  — Нимә булды һинең, Ник?
  
  
  «Беҙ белмәйбеҙ, улар менән ни булыр көҙән, Принцаполец беҙ нисек ташлап китәһең. Тегусигальпа бушап булмай мөмкин. Әммә улар шулай уҡ урынлашҡан хәрби хәл итә ала. Ә әгәр был шулай икән, сит самолетты женойпросто һалдат ут ала. Һәм башҡа мөмкинлеге булған. Әгәр үҙе Зембла йәмәғәтселек менән бәйләнеш тураһында ҡайғыртыуы яҡшы, транспорт һәм элемтә саралары, эгон сообщник булһа ла ҡулына ала. Хәҙер һөжүм сигналыбыҙ шторм ялтырауыҡ һыу булырға мөмкин, ҡасан яҡтан фалиж һуҡҡан. Шикләнмәйем, әммә беҙ, беҙ, булыуы мөмкин түгел, тип ышанғы килә. Мин тамара обеспокоенно ҡарай. Ул ҡала ситендәге облетелый. Әлегә ул йоҡлай, уның тәүге фут бейеклектәге 2000 ценымногие юғары оса башланы. Самолет бер нисә йөҙ бороп, уның киң һәм фут кикер кәмей. Һулда ҙур һәм аныҡ тегусигальпа юҡҡа булыуын, ҡасан беҙҙең ауылы өҫтөндә оса.
  
  
  Никарагуа Гондурас бик оҡшаны. Яр буйынан тар һыҙат тыш, был илдәге тау. Ауыл хужалығы төп аҡса сығанағы булып тора, әммә тағы ла күп өлөшө ерҙе эшкәртеү. Никарагуа кеүек, хәҙер уның күренә, арктика пейзаж кеүек уңышһыҙ. Ҡара болот, йөклө ҡар, тау түбәһе бейеклеге эленгән юғында тирәләй дүрт-биш мең метр.
  
  
  Пилот минең кеүек, беләм осоу траекторияһын. Моғайын ла, бында ул элек ергә төшкән. Был уның тағы бер ҡат бороп машиналар, тиҙлек минутҡа тиклем индерелә әйләнеше яҡынса мең өҫтөнә ултыра һәм утта. Ул самолет әкренләп кәметергә. Мгновений ул борсолорға бер уйлай, ул нимә теләй, беҙҙең өсөн тормоштоң уртаһында рощица. Һуңынан беҙ ғәрип тамамлай. Маячить нуры булыр беҙгә ут ултырған бетон осоу-ултырыу һыҙаты булған аэропортыбыҙ Тегусигальпа. Хлестать ҡар һәм ел һулышың. Ценымногие алыҫ түгел йәйрәп винты күренде. Үҙе ауыр һәм буталсыҡ ангара уны формы вышка алдында асыҡтан-асыҡ күрергә мөмкин диспетчерлык. Миңә ҡыҙыҡ, беҙ кем менән был бина көтә. Әгәр ҙә кемдер унда.
  
  
  Беҙ ер тураһында ударяться, подпрыгивать, ударяться тураһында тағы бер ҡат ер, һәм беҙ индергән. Тамара самолет өҫтөндә контролде тергеҙеп, манаралар покатиться һыу һәм беҙ. Беҙ иҫке пар үтергә mimmo «Мустанг» Р.-51, һуғыш ҡомартҡыһы, DC-F списывать һәм 4 төркөмдә-5. Коммерция булмаған самолет күренә. Ангара булған, диспетчер һәм ҡараңғы залда вышка булып килә; сифаттар түгел, бер ғүмер булды. Минең тигән шик ҡалаһына эвакуацияланған була, ныҡ булыуы менән сағыштырғанда, ҡасан булһа. Әлбиттә, мөмкин булмаһа ла, тик был биҫтәлә эвакуацияланған. Ҡала халҡы лагерь йыйыу үҙәге буласаҡ, бәлә-ҡазаһыҙ тамамлана көтөү өсөн был непонятным. Икенсе яҡтан, һәм был мөмкин булған ҙур бер засада. Тамара потенциаль хәүеф ҙур мохтажлыҡ аңлай. Зал урынына ла һыу яҡынлаша башлағас, беҙ, утты һүндереп ултырҙылар ул, ҡапыл борғанда һәм затормаживать «Сессну» 180 градус буласаҡ. Беҙ хәҙер ашығыс хәл булған урын янында байтаҡ була, тиҙ арала тағы өсөн взлетающий. Беҙ поприветствовать кем дә сыҡманы. Күләгәле бина, күрәһең, бер кем дә да йәшенгәндәр. Тәҙрәнән тышҡа двигателдәр һәм тамара иғтибар бирелә.
  
  
  Ул һүҙ һораны. — Һеҙ бер ни ҙә күрмәй?
  
  
  'Юҡ. Көтөгөз!'
  
  
  Выбегать ишеген асыу менән ир-аттар. Ул лихорадит, үҙгәреүсән, лихорадит ҡаса һәм шулай тиҙ, шул тиклем генә аласыз. Эго уны белмәй. Һәр осраҡ, һәм уны ҡоралһыҙ һалдат булып түгел, булды. Татьяна сума. у. Беҙ көсһөҙ машина тауышын ишетеп, уларҙы тиҙлеккә һәм тулы заводиться китте. Бер нисә минут көтөгөз беҙ, ә күберәк бер нәмә лә булмай.
  
  
  «Моғайын, мародерлыҡ, — мин әйтәм, — эскеселәр һәм тағын да». Ишек уның менән көрәш. Һуңынан боҙ һалҡын ел йылылығы самолетта булған ҡот осҡос дикторы. — Көтә, — ул крикнуть, Тамара. — Мин йыл һайын йыйыла. Ул, йүгереп барып көнөндә, улар буйынса ир-егеттәр сыға. Бер ҡулы менән минең пистолет пуляһы мендоса ҡалаһына, атырға әҙер. Артыҡ ҡараңғы эсендә тиерлек булмаһын өсөн, берәй нәмә шәйләй. Уның стеналары һәм уның переключатель света өстәмәләр ощупывать табылған һәм индерелгән. Бындай нәмә. Ул тағы бер нисә тапҡыр ҡараным. Ҡапыл туҡтап уны тыңлаған. Выла тыштан ел. Задуть ҡағыҙҙарҙы тәҙрәнән ҙур.
  
  
  Башҡа яҡтан көтөп торған мәрмәр буйынса бер нисә ҙур залы кассаһында билетный. Ул, яҡын һорау килгән һәм шкаф nah ҡараш ташланы. Бәҙрәф һәм уның кабинетын астырҙылар. Аэропорт буш була. Ул, ауыҙ һәм кире ҡайтҡан телефонды шкаф, өҫтәл була. Мин быға ғәжәпләнәһе түгел, ни түгел, тармаҡтарҙа эшләйһегеҙ. Шаркать shaggy послышаться үпкә тиһә-артҡа баҫа. Үҙ күсәре тирәләй ҡарағас, телефон һәм уның ҡулдарында пистолет күтәрелде.
  
  
  Тамара була. Эй, һөйләшеү түгел, мин кәрәк булһам, уны ни тиклем деревни. Түңәрәк күҙҙәре менән уның буласаҡ күләмен сынаяҡ. Мертвенно ул-аҡ. «Был мөмкин түгел күрә мин унда күберәк, — тине ул.
  
  
  — Бында ценымногие яҡшы түгел. Унда күрһәтелгән телефон трубкаһын, өҫтәл янындағы эленгән. «Бында бер кем юҡ. Башҡаса Телефон һәм изге лә эшләй.
  
  
  — Һәм хәҙер инде беҙ нимә эшләй?
  
  
  «Поленсия».
  
  
  Мышиное өсөн мин уның еңенән тотоп. — Тегусигальпа тәүҙә барып биреү, ғилми-нәшриәт. Ахырҙа, булыуы мөмкин түгел, тотош ҡала эвакуацияланған. Бындай ҡыҫҡа ваҡыт эсендә түгел. Кем булырға тейеш-шул, кем беҙгә ярҙам итә ала. Йәки Полиция армия.
  
  
  — Отель ине ул, детка, әммә мөмкин түгел. Беҙ тәүҙә табырға тейеш кемдер өсөн был штопор аңлата. Беҙ табыу һәм әгәр кемдер бындай, йәғни штопор ғына түгел, беҙ уларға ышанабыҙ. Визаһы булған сит ил паспорты йәки беҙ. Юҡ, улар өҫтөнлөк биргән ине тип уйлайым, сөнки беҙ был сәбәп булды».
  
  
  — Зембла әммә беҙ туҡтата алмайбыҙ. Беҙ ҡуҙғалып ғына.
  
  
  Погладить уның ҡулы, минең ҡулым тотоу менән шөғөлләнә. — Бәхәсләшеү?..
  
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  Беҙ был яҡташтарыбыҙ хәрби аша Тугусигальпа буйынса сәғәт урлаған «лендровер» Поленсия ауылындағы тау.
  
  
  Табыу бәхете тейҙе беҙгә-тип-тип, буш аэропорт бара. Полицейский менән аэропорттан бәләкәй самолет гараж эргәһендә иҫке пропеллерный Ровер тора. Машина һәм алғы уң тәгәрмәс күтәрергә домкрат бара төшөрә. Тик ғәмәлдәге хәл тип Гондурас властар, етмәһә, дөйөм паника барлыҡҡа килә. Ровер ғына артта ҡалған. Унда ҡыҙғылт көрән, радиатор рәшәткәһе помятый треснуть быяла һәм ел менән. Тик был тағы ла мөһим, уны тулыһынса ябыла. Ошо бейеклектә, шулай уҡ бейек тауҙар, ҡайҙа беҙ барғайныҡ бит, был төшөнсә булып, ҡыш кеүек. Әлбиттә, хәҙерге хәл менән сағыштырғанда, бер ни ҙә булмай, ләкин, йәғни, кешегә автомобилдәр ябыҡ гондурас ҡулланыу, мәғәнәһе бар. Бының өсөн уға рәхмәтлемен.
  
  
  Ул гараж тәгәрмәс табырға бик подходящий. Шул уҡ ваҡытта бензин заправкалары эргәһендә заправкалау өсөн тыштан Тамара разбиться канистры держа прах булған рыться һорай. Улар тәгәрмәс алмаштырыу, мин уның ҡасан киләм тине, тип насосы эшләй түгел - коррупция юҡ. Бәхеткә күрә, беҙҙә бер нисә мискә бензин табыу. Беҙ ҡул насосы накачивать килеп етә, һәм алты бак тултырып өсөн вездеход разбиться канистры держа прах. Ахырҙа, юғары октановый һан, әлбиттә, цилиндр прожигать упҡын булыр ине. Штопор ғына булған икән, тиҙ арала ни. Ровер ҡорал булыр, тип неудивительный. Беҙ, беренсе ярҙам күрһәтеү өсөн аптечка һәм моток бау табып . Тамара китер алдынан минең яурынға повязка яңыртылған. Ул бәхетле булды, тип ябып ҡаны һәм яҡшы тишектәренә туҡтала. Әммә бер ниндәй ҙә дарыу булды, ауыртыуын кәметеү өсөн грызлов. Ул һыҙлауымды оноторға тырыштым. Минең йога һәм көнсығыш фәлсәфәһен өйрәнергә тейеш минең был шөғөл миңә бик ҙур ярҙам. Материя рухы еңде - һәм был эшләгән!
  
  
  Ниһайәт, беҙ юлдан китәйемме, тип, мейес эшләй, шул тиклем насар, ә треснуть глушитель. Гари кабиналағы еҫ громова һәм өҙлөкһөҙ тулылана. Улар, минең кеүек, ироничный булыр ине, әгәр һөрөм газы менән ағыуланыу мәжбүр ине, беҙ шул тиклем вафат булһа, беҙҙең кеүек кулак итеп шанс барлыҡҡа ашыуы вафат була. Ҡар йәки боҙ өҫтөн ҡурғаш уның үҙен ҡыҙғанам.
  
  
  Ул бара. Тамара картаһы буйынса юл табып, уны үҙе янында торған тубыҡ йәйелдерелгән. Маршруты буйынса, беҙ улар бара, буйынса өҙлөкһөҙ зигзаг ҡалҡыулыҡтың тирә-яҡ тора һәм, ниһайәт, финал, ҡот осҡос поленсия текә булып күтәрелә. Был тиклем күтәрелгән түбәләр тип һанарға ярамай-айры була. Категория бигерәк тә эләгә алманы һәм шул уҡ улар текә, ҡаялы һәм альп тауы тип, йәки артыҡ йәш. Әммә беҙ хәҙер урман рассекать занесены килә. Яҙмыштың тау артылыштары күтәрә һәм ел һуҡмаҡтарҙы егеүле буйынса обледенелый буйынса хәүефле буласаҡ, тип тойола. Ависта уртаҡлыҡ өҫтөндә тучча беҙгә ҡараңғы. Клоков һәм һоро томан ҡар, урыны менән боҙ перемешать, вездеходы менән хлестать.
  
  
  Армияһын тар юлдың ике яғына хәрәкәт итеү буйынса ҙур булмаған туземец. Ҡасаҡтарын һәм үҙебеҙҙең ауыл өйҙәрен ташлап китә. Тегусигальпа поплестись аҫтында уларҙы яҡлау. Ҡайһы бер һыбайлы йәки йылҡы н мула булып, башҡа арба янында була, әммә күпселек ходьбы атлау. Пончо улар струиться булһа, кизе-мамыҡ салбарҙа һәм ирекле сандали. Бәхетһеҙ һәм насар одетым, үҙе арҡаһы менән ярлы тащиться уларҙың кемдеке булған. Әгәр Зембла һәм улар яҡлылар була, шуға ла быны күрһәтә.
  
  
  Туҡтамай ул бер ваҡыт, арбаға өсөн үткәрелә. Тамара ҡабырғаларынан тәҙрә асыу. — Шул тиклем алыҫ Поленсия? — метис һорап уның янына . Помедлить мгновений ул, үҙен һәм тирә-яҡ пончо закутываться тығыҙ тәне туңа ҡала. «Бәлки, сәғәт. Юл насар. Элек ҡайтып, әгәр алманы.
  
  
  — Юҡ, беҙгә алға барырға кәрәк. Рәхмәт.'
  
  
  Ир-аттар өсөн тәҙрәнән ҡулдарын һалды. — Был файҙаһыҙ, сеньорита. Беҙ ҡайһы бер Поленсия буйынса тирә-яҡ. Беҙ ҡорал менән беҙҙең йорт тирәләй кешеләр ҡыуа».
  
  
  — Һалдат?
  
  
  'Юҡ. башҡалар. Мин дә белгән, ул ни өсөн кәрәк булғанын беҙгә бәләкәй ауыл. Һеҙ ҡорал менән осрашып, һорауҙар бирә һәм һеҙ яҡшы буйһоноп түгел».
  
  
  «Беҙ һаҡ булды. Мучас gracias, senor. Тамара ябылды тәҙрә. Күңелһеҙ булыр, уның йөҙөнә, әлегә беҙ бара. — Шик юҡ хәҙер, ғилми-нәшриәт. Һин хоҡуғы булған. Улар быуындан-быуынға тапшырыла.
  
  
  'Эйе. Һәм тағы бер. Зембла унда булмай инде.
  
  
  Мин, киҫкен ҡарарға, уның ҡарашы. — Һин нисек ышанырға мөмкин?
  
  
  «Мин ышанам, әммә был расписаниеһын тура килә. Бик ҙур Каналы булырға тейеш түгел. Тулҡын оҙонлоғо һәм уларҙы алдан әҙерләнгән йүнәлтелгән булыуы билдәләнде. Ғибәҙәтхана тирәләй майя команда башҡарылған. Йәшерен ih Зембла ҡуйылған, башҡа күҙәтеү. Шулай итеп, беҙҙең тикшереү өсөн ебәрелгән һалдаттар һәм эшмәкәрлеге дәүләт була алмай бер эго подозрительный түгел. Хәҙер, ҡасан барыһы да бара, улай түгел, уның һайлау мөмкинлеге булырға тейеш, яһалған. Программаны үҙ каналдарында уның тураһында онотмайҙар һәм үҙ һүтеп ала, йәки уны ниндәй планы тормошҡа ашырыла алмай, үҙ хаҡы. Һәм ул тағы ла күреү өсөн, был фанатик бирә. Әгәр тимерселәрҙе ышанһа, ул нисек булһа ла ыҙа комплексы менән бәйле. Хәҙер, ҡораллы бандиттар эго Поленсия ҡасан баҫып, күрәһең, - тип аҙағында ике еңеүгә тиклем көрәшергә хәл итә Зебло. Радиоэлемтә юҡ сөнки, тип әйтер инем уның, - тип ебәрә ул оса-бында үҙ посы араһында, һәм етәксе кеше үҙенең өсөн уларҙы хупламай».
  
  
  — Һеҙгә булыр, тип, полковник Зембла бында, Поленсия?
  
  
  «Моғайын, уны сәғәттәр һәм тағы ҡалдырып китә».
  
  
  — Беҙ ышанып, Ник.
  
  
  Ул, Ровер схватываться йәмғиәте өсөн, әйтерһең, муйыны Зембла.
  
  
  «Юҡ, беҙ түгел, тип ышанам».
  
  
  Iso наверх беҙ бөтә көсөн юлдар табырға тырыша. Ағас араһында ҡайһы төркөмгә, улар ҡар аҫтында ғәҙәти булмаған тармаҡтарға сгибаться йөкләнеш. Бушлыҡты ҡайһы бер яҡтары менән һоро томан оялаған буйынса тау һырттары менән сырмалған һәм, менән. Һыуыҡ көсәйә. Боҙ яуып үтһен кабиналары, бритва ҡағыҙ кеүек, беҙҙең герольд һәм тештәрҙе нисек кастаньета. Беҙ ҙур булмаған платолар ирешермен, ниһайәт, киң үҙәндә бер аҙағында өсмөйөш формаһында. Поленсия үҙәндәре ҡушылыуын икенсе яҡтан килә.
  
  
  Беҙ йәш алдындағы тигеҙлек һуҙыла бик ҙур. Сергей ослепляющий баҫмаған ҡар сағыла. Күктә генә тойола, һәм мерцать искриться. Йәш кувыркаться масса килеп сыҡты, терегөмөш кеүек. Научные белизна үҙәне матур һәм балҡып. Ҡасандыр күркәм ерҙе боҙ ҡаплап йәшел көмбәҙе. Йылға үҙәне уртаһынан аға. Уны күреп урын ала, бында уның үҙәндәре ҡушыла. Кеҫәһе ҡалын ҡар ҡатламы аҫтында усаҡ убалы күрһәтә. Каскад күп, хәҙер уратып боҙ, артыҡ юғары урын күрһәтте. Оло Поленсия итәгендә урынлашҡан шарлауыҡ. Ғәҙәттә тора бежевый буйынса ауылында йорт-һоро һәм таш штукатурка, шулай уҡ сама уҡ иҫке өйҙәр тирәләй хәҙер был фил һөйәге төҫө аҡ сиркәүе.
  
  
  Ул, белә, был кеше һаҡ булырға сиркәү башняһы булған. Башҡа урамдарҙа патруллек була, ә ҡайһы бер үҙән битләүҙәре текә тирәләй ултырған була. Һаҡсылар, уны күрергә мөмкин беҙ, алты кеше, яҡты фон ҡараңғы таптар барлыҡҡа килә. Ике блокадалы импровизированный булып тора, бүрәнә тирә-яҡ юл загородка зыялы, алдынғы поленсия була. Ҡалала урынлашҡан мәҫәлән, беҙҙең ауыл яғына полукруг.
  
  
  Әле беҙ уларҙы күрмәйбеҙ. Икенсе төрлө ине ни ҙә эшләй, — тине Тамара. «... Тик улар шунда тора Йәки, бәлки, улар белеп тора, беҙ китте тип, көтәм, атыу түгел, беҙ-лизать әлегә тап килмәй».
  
  
  — Ярай, күберәк түгел буласак мәжбүр ih көтә.
  
  
  — Обходной алманым маташа беҙ һуңғы сәғәттәрҙә хәрәкәт юҡ. Беҙ пистолеттарҙың эго ҡулланырға мөмкин ине.
  
  
  Ул шунда уҡ яуап бирҙе. Уны өйрәнеү һәм уйланырға урын. Ул план уйлап тырышып, уңышҡа өмөт бар ирешелде. Был миңә бик оҡшай.
  
  
  — Юҡ, беҙ ih тәртибен дә беләм, — ти ул бер ваҡыт. — Был бөтә һәм беҙ бында тороу ваҡыты юҡ һәм була асыҡлау. Бынан тыш, ауыл тулыһынса асыла. Пробираться чертовски ҡатмарлы булып өлгөрә. Һәм әгәр был хатта сабата, беҙ ih урынлашҡанын белеү мөмкин түгел. Шул саҡта беҙ үҙебеҙҙе бирҙек. Юҡ, беҙҙең берҙән-бер өмөт — шул тиклем баҫым яһап, уларҙы нисек белер, тип, беҙ бында.
  
  
  — Яҡшы, мин һөйләйем, тип!
  
  
  Улар барыһы ла ҡараласаҡ. Шунан уны бау менән моток машинаның артҡы өлөшөн ала. — Пистолет миңә үҙе бирә, — тинем мин.
  
  
  'Ни? Барлығы өс патрон nen булып ҡала.
  
  
  'Айырыла. Был ике күберәк булып мин ҡалдым. Ах эйе, һәм тағы бер граната, зинһар.
  
  
  Уның моңһоу күренә, әммә эшләп, ул шул тиклем һорайҙар.
  
  
  'Ҡайҙа барабыҙ беҙ?' — ул һораны, уның тирәләй ровер вылезать әҙерләнә башлай.
  
  
  — Беҙ түгел, ә мин. Бында ҡала.'
  
  
  — Ғилми-нәшриәт комплексы, юҡ!
  
  
  'Шулай булырға тейеш. Заправлять бороп һәм шул ваҡытта һеҙ джип бак буйынса разбиться канистры держа прах булған мөмкин. Әгәр мин алмаһам, тиҙ сигенергә кәрәк булыуы мөмкин. Әгәр мин килә алмайым, йәғни...
  
  
  'Шулай әйтеп тораһы ла түгел.'
  
  
  — Әгәр мин бер нәмә лә килеп сыҡмай, — ҡабатлай ул, — ә һеҙҙең шанс була. Артыҡ Бензин етерлек, Тегусигальпа ҡайтыр өсөн.
  
  
  — Ненавижу я тебя, — мин уны крикнуть вдогонку. Ул, яурын аша ҡарап төҙөк фигура яһап, ултырыу « лендровер» . Әгәр һалҡын булһа, шулай чертовски ғына ине, һәм бындай ҡот осҡос хәл булған да һәм безотлагательный! Йыл һайын килә инем мин ул саҡта, уның шулай икәнлеген белә, нимә ул мөхәббәт. Мин алтынсы атҡарып хистәрем минең, тип яғымлы бик дәртле рус агенты булып минең өсөн, оноторға мәжбүр итә, беҙ, беҙ булһа-һалҡын булыр.
  
  
  Платон взбираться на холм башланы һәм уның ике осона еткәс, һыу өҫтөндә текә ҡаялар, үҙәнлектәр алып бара. Мин бер ҡарҙы тығыҙлау аяҡ тура килгәндә, ул әлегә етерлек түгел, гер ҡаты, күтәрә аленка минең өсөн. Киләһе киҫәк һуңынан башҡа аяҡ һәм башҡалар. Йонсотҡос буласаҡ смертельный. Бер аҙым уның аҙым күтәрелде. Тиҙҙән ул туҡтап аяҡ мускулдары тоя, шуның өсөн притопывание. Бик текә был участка тубыҡ ползти тура килә. Ярҙам ҡулы менән уның хеҙмәте менән күтәрә. Ниһайәт, уның аҙағына етеп үрге оялай. Минең хәҙер асыҡтан-асыҡ ҡая ашыу Поленсия сәйәхәт башланды.
  
  
  Беренсе өлөшө бик ҡатмарлы була. Лабиринт аша ҙур булмаған ағас һәм ҡыуаҡ төп торманы ул, ғәжәп урын ул тирәләй иң беспорядочный ботаҡтарында үҫә. Тик һуңынан елдәр иҫке ағас яҙмыштың был шырлыҡ туҡталды. Унда ҡуйы урман булып килә. Ҙур ылыҫлы ағас, ҡарама аҫтына имәндәр эйелеп напор һәм ел иҫәсәк. Тиҙ хәрәкәт иткән тармаҡ. Был шулай күренә, тирә-яҡҡа ҡул качаться тигән, согреваться өсөн. Ағас олоно һынған разбитый һәм ҡайһы бер ауырлыҡ менән ҡар аҫтында туңып. Мин уларға барып тура йәки уның аҫтында, күберәк ползать, барып ҡарағандар.
  
  
  Ҡар булыуға ҡарамаҫтан, ер менән күмергә әмер һәм уларға барып, уны күрмәй, тип, ағас убаларҙан тора. Был уба өҫтөндә ятҡан йылға үҙәне, тапҡыр алдында нисек шул урын, йылға үҙәне громовая унда грохот менән ябырыла. Анджелеста унда ҙур төркөмө; ҡара, арҡаһы формаларының бер-береһенә яҡын. Мин шунда барып ағас аҫтында прикрытие. Бында көслө ел булыуға ҡарамаҫтан, ҡар әҙерәк уҡ тығыҙ. Улар, йылға ярына сығырға һәм иғтибар менән оглядеться. Елдәр шиғыр. Был мөмкинлек иң яҡшы юлды контролдә тота. Мин тыныс тирәләй ҡарҙан һәм дуҫтарса күренә. Ҡаҙылыҡ бауҙы иңенә ауыр яралы минең. Унан башҡа уның яурыны аша перекидывать менән рәхәт ине, әммә уң ҡулына тотҡан тура ирекле минең өсөн атҡан.
  
  
  Нисә ҡабат потянуло защелки автоматик ул пистолет, яланғаслыҡтан азат итеүгә загустеть эго май булып сыҡты. Ул, туҡтап, тип вкопать, гер һәм көтә. Һәм уны тыңлар инем, эргәлә бер кем юҡ ине. Тормош ҡайҙа ла ниндәй ҙә булһа билдәләре.
  
  
  Йылға — ee беҙ нисек атар инем — боҙ һәм ҡар ағып, торба кеүек алыштыртҡан. Ул шикләнмәйем, - тип ул ғәҙәти ҡышын туңа. Ағас һәм ҡыуаҡ, дауылдар тамырымдан йолҡоп алып, ҡая таштың тирә-нығына. Ағас тирәләй ҡар быуалар хасил тупаҫ, бер ярынан икенсеһенә тиклем һуҙылған.
  
  
  Ҡаялағы ҙур булмаған юҡ итеү уйпаттар аша уны уңға боролоп ҡараным. Шарлауыҡ тирәһендәге, тапҡыр алдында нисек шул урында йылға үҙәндәре ҡушылыуын, ҙур повалиться ель. Яртылаш ярында булып уран, яртылаш йылға. Түбәнге ботаҡ аҫтында ҡар тәрән була, әммә яңы тамыры һаман күренмәй. Тимәк, ағастарҙы тамыры менән йолҡоп бик күптән булған.
  
  
  Туҡталғайны ул бында. Ул бер ағас бәйләнгән бау һыу ағымы. Бил тирәләй уның башҡа еп обвязывать. Туңған йылға һәм шарлауыҡ һыу тотоноу уның педала. Йылға буйлап боҙҙоң китеүе еңелдән булманы, ләкин мин теләгән таба. Минең ябай план буласаҡ. Шул ваҡытта, уны ҡасан бөтә оҙонлоғон бау ҡулланыла, ул бик яҡын шарлауығы булыр ине, быуаһын емергән өсөн күләмле һәм гранаталар тамара превосходно замаскировывать йәйелдерелгән. Ул шулай уйлаған булһа, был боҙ барлыҡҡа ғына түгел, тотош схватываться. Әгәр ҙә боҙ пузырь, аҫҡа скопиться ине был масса ағылды, тирә-яҡ резервуар һыу кеүек. Ысын күңелдән булһа Поленсия аҫтында, үҙән. Халыҡ юҡҡа сыға. Зембла ҡалған һәм быуындан-быуынға тапшырылған кешеләрҙе генә тороп ҡала.
  
  
  Был зарарһыҙ булыуы. Граната шартлауы мөмкин тиклем хәүефһеҙ ағас өсөн мин укрытие тиклем бара. Ҡоторған стеналар боҙ менән ҡар һәм тиҙлек буйынса заскользить крайы ине. Һөҙөмтәлә үлемесле булыр ине, шикелле ишелмәһен. Мин йыйынам һәм мөмкинлеге булһын өсөн, мин был захлестнуть водоворот. Ханукия опережение көй уның тураһында бер нәмә лә белмәй. Берҙән-бер өмөт минең бау булыр.
  
  
  Ҡала быуаһына тиклем тағы ла ун биш метр, ун әле. Пробираться mimmo таш һәм уның тармағы. «Бомба мандариновый» ул, бер ҡулын тотҡан, пистолет автоматик — башҡа. Показано мин, тип мин тауыш ишеткән, әммә бер нәмә лә күренмәй. Хуп. Лизать подползать ул, шулай минең һәм минең тәнем маҡсаты булып уйһыу, ул наклоняется ғына мөмкин кеүек. Улар ҡая тиерлек етә башлаһа, яңынан тауыш ишетә. Был юлы ла хата булмаҫ! Ниндәй шыршыһы үтә сауҡалыҡ аша-ир-егет була. Йылға улар һыуға бара. Тауыш шаңдау аша Ih теге ҡар. Асыҡ ишетте ул, уларҙың нимә тураһында һөйләй. «...бында эҙ, уҡ, ти ул, мин күренде, мин ни күрҙем, ни ғәжәп. Артабан уның булыуы мөмкин түгел.
  
  
  Iso метрлыҡ бүрәнә киҫәк торт мин боҙ булып. Һәм был тармаҡта барған һыйынып мөхит сумдым. боҙ шуршать уның бүлмәһендә булды. Минең преследователь, тейеш булһа, мин ишетмәйем. Затаить һулышы ул, ҡулындағы пистолетын атырға әҙер булған урыҫ минең. Уға башҡа тауыштар ишетеп, аҡындар буйынса-испански. 'Донъя. Тауыш бау. Улар йылға аша бара.
  
  
  Унда, үле ботаҡтарын аша ҡарай. Ул дүрт фигура айыра алмай, йылға буйында туҡтап. Эмблема менән формаһыҙ формаһы булып ир-егет булһа, күрмәй инде ул йорт. Кулак Ih винтовка цепляться өсөн бирсәткә, боҙ уларға ентекләп ҡараны. Иҫән ветерок еңел, тәнгә йәбешкән ih формалары булып уларҙың. «Шундай уҡ һыуыҡ, апай, һинең кеүек», — тине өсөнсө, усмехаться. 'Сәләм!' — ир-егеттәр ым-ишараһына яуап бирмәне, икенсе непристойный башланы. — Бау алырға, Хосе. Ҡара әле, һин яҡшы балыҡсы тип.
  
  
  Уның, бил һәм уның тирәләй бау развязать потянуться т. Отель өс тапҡыр дүрт егет уны атырға түгел. Бау ташлай һәм уны ҡарап, ул шул тиклем извлекается боҙ булып. Неосознанно уның һул ҡулын күтәрә, шул, тип, Тамара бомба менән. Мин шунда тамсы маңлай банк сығыш яһаны. Уставляться недоверчиво ул граната булып. Ханукия уның дүрттән өс өҫкә юлын осраҡлы көпшә һындырып. Фараз буйынса, был хәлдең, ул ҡасан сума. укрытие. Өс сирек тип? Мөмкин булған һәм теләһә ҡайһы ваҡытта шартлаған снаряд взводить — әммә ҡасан? Улар ярышлап арҡаһында ағастар ҡоланы, юрау, граната шартлауы түгел икәнлеген шунда уҡ, мин асыҡтан-асыҡ йөҙө. Шунда ишетте ул: « Ойе дуҫтар ! Омбр эҙҙәре буйынса. Шунда кемдер йылғаһы янында ултыра!
  
  
  Мин асыҡтан-асыҡ дүрт ир-ат киткән була. Бер башына күнде өсөн эҙҙәрен өйрәнеү. Барыһы ла улар ҡулында винтовка тотҡан, атып әҙер. Тамара дүртле уның лидеры пистолет яһауҙан һаҡ булығыҙ. Улар бөтәһе егерме полицей булып, бер тапҡыр ул ҡасан атып. Уны күреп, нисек ир-ат өсөн тормош схватываться һәм тубыҡлана төшә. Мандариновый был тармаҡ ҡалдырған, уны бомба развилка. Боҙҙо һәм бер ҡала буйынса плашмя поскальзываться троица төштө. Кисекмәҫтән башҡа ике ут аса. Пуля ярсығы боҙло ҡар өйөмө һәм приедет, уның буйынса мин боль кеше булған. Бер нисә секунд уны көтөлмәгәнлек эффекты рәхмәт яуланы. Целиться иң яҡшы бала саҡта булды был. Ih һәм уның прицел булманы тиерлек. Тейҙерә алманы улар.
  
  
  Тотош секунд үткәс тә шартлай граната. Шартлау арҡаһына һуҡты мин, кулак булараҡ, тимен. Ул, юҡһа, минең кеүек аяҡ аҫтында боҙ задрожать, быуа тупаҫ ҡасан өҙгән шартлауҙы. Пуляларҙың буйынса уның һауаһын, ергә һәм тағы заскользить. Миңә ябырылған ҡойма тирәләй боҙ, ҡар һәм ағас. Уның ҡысҡырғанын ишетеп башҡа ир-аттар, һуңынан шартлау трескаться йәшен... ә ҡасан башлаған боҙ менән лови йөксөләр һөрән грохот. Боҙ һалҡын һыуы туңып өлгөрмәгән әле. Хәҙер уны тиҙ кратер крайы буйлап аға башланы. Стонать приводтары һәм баҫым аҫтында боҙ ауыр; һынала башланы. Ҙур упҡын булып күренә. Боҙ түгел урман башлана һәм массауи менән бергә үҙгәреүсе ҡалдыҡтар күберәк сдерживаться, палтус кеүек ауыр туңып, түбәһе аша опушка ҡала.
  
  
  Улар баҫырға тырыша. Качаться боҙ аҫҡа һәм өҫкә һәм бейеү. Ул яңынан тубыҡлана төшә. Ул хатта бер нисә метрға тиклем проползать ярына алмай. Ул үҙенең преследователь покоситься. Кеше, уны уларҙың өй, юҡҡа сыға. Барыһы да, - тип мине күргәс, ҡулындағы булып, хвататься ул отчаянное өсөн теләһә нимә. Боҙ ярыҡтан тәгәрәп төшкәндәй була уның. Үҙгәреүсән һәм башҡа ҡысҡыра. Ул бер нимә лә эшләй ала, бынан цепляться өсөн ағас ботаҡтары кеүек. Брешь десятифутовый азат жестокое йылға аша ағыла. Көслө ағым ике яры менән ҡапланған. Был кеше тирә-бер фонтандың тирә-шыу зембла һайлап маташты. Боҙ формалаштырыу. Бер ҡысҡырҙым, буш эго ағымында һәм йота. Выла ҡалған ике ир-егет кеүек, кеше лицом затка менән үлем. Одержать булып эшләй. Беҙ ҡая үҙгәреүсән булыуы һиҙелә. Хлопать боҙ киҫәге һәм ағас ҡалдыҡтары менән беҙҙең яҡтан.
  
  
  Водоворот түбәһе ҙур шарлауыҡты хәтерләтеп. Барыһы үҙәге һәм яҫмаларға өйөрмәгә әйләнде. Мин уның ҡот осҡос тауыш менән втянутым был булькать. Һуңғараҡ ул кәмей.
  
  
  Ул отчаянное арҡаһында һуҙылды, минең ҡоролмалар кисектерергә мөмкин ине. Ул, схватываться өсөн бүрәнәләр, тағы эго юғалтҡан, әммә йәнә тотола. Һынған ботаҡ олонға ҡарап күп кенә тупаҫ йәки өҙлөкһөҙ була. Әммә тағы һәм энәле ботаҡтары етерлек булды, минең өсөн йомшара төшөп. Гепә тауыш ҡысҡырып. Шунда пар ҡаҙаны кеүек клапанын асып мең бикләү өсөн, артыҡ парын сығарып. Боҙ һәм ҡар, Поленсия үҙәгенә ағылды. Бөтә ҡала массалары солғап боҙ булып, өҫкә һәм аҫҡа ҡолап взлетающий менән шөғөлләнә. Водоворот был уның үҙәге булған, ағас олоно янына асыҡтан-асыҡ аяҡ таращить ҡасан минең күҙҙәр инә.
  
  
  Уның күҙҙәре киң асыла төркөмөнә ҡараған ир-аттар була. Тирә-яҡ тигеҙлегенән буйлап таралған, уларҙы ҡыуып һәм булып ҡала. Мин ул ваҡытта атала. Барыһы да, мин эшләй алам, был торт һәм доға ҡыла. Ул, тип ышанам шулай тиҙ хәрәкәт итә, мин уларға эләгә алмай. Әммә тиҙ һәм артыҡ түгел, сөнки уның үҙенең муйынына һынған саҡтар була ине. Водоворот-шыу һыу эләгә ул, таш һәм ағас. Таращить глаза минең ҡолағым схлестнуть ботаҡ өҫтөнән туранан-тура түләү. Металл, таштарға булыуы менән тағы бер срикошетить скрежет таращить глаза, беҙ уларҙы mimmo үтә. Мин был ҡот напрягаться мәжбүр була. Һуңынан буйынса йылға үҙәненең төбөндә йәҙрәләре пушечный көсө менән тибә. Мин аяҡтары менән бәреп төшөрә, һәм унда швырнуть була. Мин, bump әйбер күренеп ҡала. Мин боҙло һыу тулҡындарҙы йотоп, күҙҙәренән медицинаны мин әлегә ул түгел.
  
  
  Мин йөҙөнә кире ҡайтарып элек көслө ағым, тип, уны аңламаған, тип бара. Һәм тулыһынса тиерлек емерелгән, уның аша ауыл сплющивать туҡтамаҫҡа булып, йөҙөнә сыҡҡан. Мин белмәгән ниндәй хәшәрәтте тегенсе һәм тағы һыуҙы ҡоҫтора. Унда йөҙөргә тырышты. Миңә арҡаһы һуғырға мәжбүр булды. Мин бер ниндәй ҙә алға китешкә өлгәште. Шуға күрә уны дауам урын ҡалмаһын өсөн, башы өҫтөндә һыу тотола. Ул, тип ышанам шулай уҡ ҡан әйләнеше минең шулай итеп дәртләндерә. Төньяҡ Боҙло океан тигән кеүек булды уның. Һәр осраҡта, юғары варшаванан иҫән булған өмөтөм минең! Мин тағы ла бер вдогонку атып ебәрә. Һуңынан уның янына досягаемость сиктәренән тыш булған, тип, булырға тейеш, поленсия сиркәү була.
  
  
  Елдереп бешенно йылға. Застыть пушкинда минең ҡан. Минең нервный онемевать. Унда һис бер нәмә лә күберәк тоям. Ҡурғаш гантель, күрәһең, минең аяҡтарым һәм ҡулдарым приклеивать була. Ул һыу аҫтына китә, йөҙө тағы ла эләкмәй һәм бата башлай.
  
  
  'Никак! Ғилми-нәшриәт комплексы, көтөп...
  
  
  Тирә-яҡ тауышы сығып, томан, әллә ҡайҙан алыҫтан. Махнуть рукой ул судорожно. Запястье ҡыҫыу көслө минең ҡулдарым. Дергать һәм уға ярҙам итергә тырышты. Буйы уның менән көрәш. Көрәш теләгем менән бирмәнем уны. Заснуть көрәш теләге менән тиерлек һуғып һәм ул донъялағы иң ҙур һыуға батҡан. сыҡҡыһыҙ. Ләкин мин түгел, ҡулындағы остоҡ биреү һәм дауам итә. Юҡһа, ниһайәт, уны ҡаты тупраҡ. Мин элекке тащить. Йылға закружиться минең тирә-яҡ янбаш, тубыҡ, балтыр... һәм ул шунда оса! Ул, бер нисә аҙым яһау һәм неуверенный ҡолаған.
  
  
  'Ғилми-нәшриәт. аллаға шөкөр.' - Мин уның тауышын ишетеп дрожь. Күҙҙәре ҙур, күҙ тамара навертываться. — Аллаға шөкөр, бик яҡын ярына арбаны һинең өсөн, һинең менән тотоп ала. Барыһы ла һинең менән?
  
  
  'Бындай нәмә.' - Минең тауыш надламываться. Һәм уның башы н нах покачать уставляться арыны. «Юҡ, ҡасан ҡатын-ҡыҙ тураһында хәстәрлек һин», — мин уйлайым.
  
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  Кис булған булһа, беҙ ҡайтырбыҙ «Цессна» Тамара. Беҙ күктәге йондоҙ булып. Уянһа, ағас күмере һәм ерҙән ҡапыл ҡойма ҡар, аҡ туҡыма менән ҡапланған инде. Һалҡын буласаҡ. Һәр һулышы ыҙа ауырта. Минең ҡатламы менән ҡапланған бр йөҙөү һәм минең һаҡаллы непроизвольный инея.
  
  
  Беҙ аптырап приятно була, күрҙе тоноҡ томанлы һыҙат-һары өҫтөндә яҡтылыҡ үҙәге Тегусигальпа, Гондурас баш. Тимәк, беҙҙең фараздарҙың дөрөҫ булыуын. Йортһоҙ ҡала идаралығы һәм унда застряла был мөйөшөндә йылылыҡты юғалтыуға килтергән. Юлдар һәм аэропорт, уны алып барған, элекке бушап булмай. Ҡыҫҡа ғына беҙгә ҡарап сығырға мөмкинлек ҡала. Әммә йәнә элекке хәленә дәлил була. Беҙ эҙләргә тотонорға кәрәк ваҡытта абруйы бик күп ине. - Эй, шул осраҡта, әгәр беҙ уларға ышанмайбыҙ, шикле ih ярҙам буласаҡ, ә. әгәр беҙ уларға ышанмайбыҙ, беҙ черногориянан була. Был ҡурҡыныс һыу өҫтәп, хөкүмәткә ҡаршы йәшерен эшләп ала һәм бер ни менән хеҙмәттәшлек зембла. Беҙ бер ҡасан да белмәгән булыр инем, теүәл мәғлүмәт, хем эштәре менән була.
  
  
  — Ә беҙ ниндәй аңлатма бирергә тейеш булһа ла Поленсия? Тамара покачать башы. «Ғилми-нәшриәт комплексы, трюк был иң ҡырағай булып, ул уны ҡасан булһа күрҙе. Әгәр мин яҡшы беләләр ине, бәлки, ант ине ул, тип, бер шешә араҡыһы бар ине һиңә.
  
  
  "Хәҙер асыҡтан-асыҡ ине уның бер ҡунаҡхана," мин яуап биреү, фыркать. "Әйткәндәй, беҙҙең яҡшы ҡуйылған менән сикләнгән был идеяны сездә бар, ресурстар юҡ?"
  
  
  "Юҡ... ярар, тиҙ генә, әммә шулай ҙа уйланырға мин..."
  
  
  "Дүшәмбе иртән директоры Тошнота от!"
  
  
  'Был нимә әйтергә теләй һине, ник?
  
  
  'Был онотмағыҙ. Тик исегездә тотоғоз, ниндәй генә тапшырыу юҡ. Ике алда әле. Тейеш һәм беҙ «өс пуля яһалды һәм дөйөм алғанда был, әлбиттә, тәмәке һеҙ».
  
  
  — Ғилми-нәшриәт комплексы, ғәҙелһеҙ был! — ул әйтә, надуваться. «Тәмәке минең менән барыһы ла яҡшы».
  
  
  «Айыу ни Дымды дауалай алмай ине», — тип яуап бирҙем мин. — Тел-ул тәмәке тоҡандырған?
  
  
  — Бик үк түгел, шулай, — засмеяться уның. "Айыу Смоки-был кем?"
  
  
  «Был ваҡытты артыҡ күп ала ине, быны аңлатыр өсөн. Әйткәндәй, ул һеҙ ине, хәҙер асыҡтан-асыҡ тәмәке менән араҡы йотомона отель. Тик минең үҙ маркаһы менән алтын мундштук.
  
  
  «Алтын мундштук! Алға, дауам итә. Бының өсөн нимә кәрәк?
  
  
  «Был минең өсөн Т-зонаһында ».
  
  
  «Т-зонаһында ?»
  
  
  'Аллаһ Ҡөҙрәте! Тамара, һеҙ нимә, бер нәмә лә өйрәтеп булмай, ғөмүмән, ульяновск академияһы проспектының был? Һин ун биш минут һуҙып түгел һәм был Манхэттен.
  
  
  «Һәр хәлдә, беҙгә өйрәтәһе түгел тураһындағы Т-зонаһы . Бынан тыш, был неприличный яңғыраны.
  
  
  Мин әйтәм уста булғы килә, был улай түгел. Ләкин ул фильм иҫкә распродавать һуңғараҡ, бер нисә аҙна элек ул уны күрмәй. Ул хаҡлы булмаҫҡа мөмкин. Горлов прорычать прочищать һәм ул: «мин печенье бирҙеләр».
  
  
  Мин уның печенье бир. Был бер булһа, улар менән сыр һәм тирә-яҡ печеньев арахис, ул автомат сауҙа табырға мөмкин. Был веб-ашарға яраҡһыҙ әйбер, беҙ уларҙан буш ҡалған аэропорт таба алмай, беҙҙең мөмкинлектәребеҙгә һәм беҙ автомат менән үҙенең генә ҡала взломать дюжина пачка өҙгән. Несъедобный шоколадты ваҡлап сауҙа автоматтары булып, иңгә-иң терәп, хатта унан тыш, беҙ шул тиклем размораживать ih. Заправлять рейдтар беҙгә баки һуңынан уны «Цессный». Тамара самолет татьяна заруливать буш, елдәр киттеләр.
  
  
  Беҙ тағы ла шунда була. Беҙ цессна була. Холостой ход двигателдәре эшләйбеҙ, ә йылытыу ҡеүәте тулыһынса индереү өсөн, беҙ размораживать. Беҙ был бисквит жевать. Тамара пешие булғанға мин бар, минең әлегә киптерәләр. Һәм миңә йәбешкән салбар ойоҡбаш, боҙ киҫәге кеүек. Бина ҡоро кейем йәки беҙҙең обыскивать һор юрғаны. Һөҙөмтәлә башҡа. Бөтә аэропорттарға эвакуация файҙалы булғандыр, күрәһең, үҙе менән ала була. Ул, бер ҡараһаң йомшаҡ йәшел яҡтылыҡ Тамара приборын панелдәр. Һәм артабан хладнокровие, сыҙамлылыҡ һәм батырлыҡ һоҡланыу тыуҙыра. Ул көрәшә, һәм мин ругаться ярҙамға килеү өсөн атландырырға, мин « лендровер» . Һуңынан уны яҡын булған сапҡан булһаҡ, беҙ ҡалған бер нисә егет уклониться от булараҡ, ул хәҙер бушай зембла поленсия урынлаштырылған. Уның ҡулында. Бөтә йәмғиәте өсөн уны кире юл булды. Беҙ бәхәсләшеү тураһында һөйләйҙәр, уның һәм уның булыу йәки яланғастар туңмай ҡалмаҫ тейеш булыу промокнуть задница ли кейем төшөрәбеҙ, скромно һәм боҙ киҫәгенә әүерелде. Беҙ, ниһайәт, компромисҡа килеү. Пешие һәм уның күлдәк кейгән пешие һәм уның төшөрөү. Нисек кәрәк булһа кибеп ҡалырға тейеш.
  
  
  Хәҙер, ниһайәт, беҙ-тыныс ял итә ала икән, асыҡ, д тамара өсөн үҙ көсөн. Көн һәм ике төн эсендә бегах тулы була уның. Унан йөҙөндә арығанлыҡ һәм билдәләре һы белдерҙе. Мин дә яҡшы булырға ценымногие. Тамара облизывать бармаҡ менән тубыҡ һәм смахивать валсығы.
  
  
  'Яҡшы. Һәм хәҙер ҡайҙа? Пунтаренас, Коста-Рика?
  
  
  'Юҡ.' - Мин башымды покачать.
  
  
  «Әммә ғилми-нәшриәт комплексы, Панама ценымногие көньяҡтараҡ! Һеҙ уйлағанса түгел...
  
  
  — Эйе, тәүҙә Пунтаренас беҙ бара, — тинем мин, протест өҙөлә ул, — ҡара әле, үҙем түгел ... ғы, Тамара. Үлемесле һин арыны. Был уның урынына һин самолет менән идара итә алыр ине, ләкин мин яҡшы ценымногие. Бындай һауа торошо ауыр чертовски ә ябай булып ҡала ине. Беҙ бер аҙ ял кәрәк.
  
  
  — Әммә был ваҡытта юҡ беҙҙең.
  
  
  — Беҙ был ваҡыт табыу өсөн шул саҡҡа тура килә, — минең теүәл, - тине. Вопросительно мин уның ҡарауы, һуңынан иркен тын. «Һин хаҡлы, Нигы, ғәҙәттә кеүек. Бер нисә сәғәт булһа ине йыйынтығы сыға.
  
  
  150 Cessna өсөн тәғәйенләнгән йыйынтығы түгел. Әммә минең өсөн тағы бер сюрприз әҙерләгән Тамара. Нах янында ултырғыс булды, был көндә уларҙы өлөшөндә автомобилдәр осраны. Элек һалды, улар бер нисә неуклюже карауат тора, ләкин улар йоҡлаған була. Ярай исемлегендә булған фау ҡорамалдар эшләй алмай, әммә, Тамара, артыҡ түгел, заботиться күп, АҠШ хәүефһеҙлеге стандарттары тураһында. Был ваҡытта мин бөтәһенә лә тигеҙ була. Беҙ һуҙылған, һәр береһенең үҙе ултырған, икенсе башҡа менән яҡынса һигеҙ дюйм. Беҙ ниндәй ят молчанов шул уҡ ваҡытта, бер йүнәлдерелгән. Разгон тишина була.
  
  
  «Беҙ төнөн эшләмәйбеҙ, двигателдәр барыһына ла ябай ҡалдырыу мөмкин түгел», — башланы.
  
  
  'Юҡ.'
  
  
  «Тейеш була, бында бик һалҡын булып подогревать».
  
  
  Тағы бер минут тиште. Теләге була невысказанном атмосфера заряд һәм обладательный фекер. «Беҙ һеҙҙең пешие бүлергә мөмкин булмаһа, ул саҡта беҙ туң», — тине ул ниһайәт.
  
  
  Эйе, ул риза. Ханукия һәм баҫып һүндерә уны. Бер нисә тапҡыр двигателдәр кашлянуть, ә һуңынан һүнәлер. Беҙ ҡапыл солғап тиште. Мин уны карауатым янына аҡры... тар тирбәлә минең менән Тамара тамашасылар. Миңә йөҙ бороп, уның үҫешенә бөтә һөртөлә. Беҙ уны һәм уның төрөп распахнутая пешие йөрөүең. Ул уны үҙенең кәүҙәһе ҡыҫылмай. Түңәрәк алма кеүек минең күкрәгем яланғас күкрәгенә юғары ee заморожен, ул миңә ҡасан ҡыҫыла автомат. Янбаш беҙгә яҡтырта. Пробежать ул буйынса Дрожь. Һәм был булмаһа һыуыҡ түгел.
  
  
  Эй ыҙалап ауыртмағаны йәки уны ҡурҡытырға теләмәйем. Мин уның өсөн бик күп башҡа дельта кәрәк. Шунда була уның рискованный артыҡ булмаҫ. Әммә мин башҡаса ҡулына алманы үҙе контролдә тота. Һәм йөн свитер менән үҙгәреүсе һәм уны һыуҙан яй урынға непреодолимое билкәй нәҙек. Ул минең ҡорһаҡ нежно скользнуть көсөргәнешле бармаҡлы яҫы. Ул, тоя, ҡалтырана, уның аҫтында минең кеүек тотонолған. Жгучая, дәртен түгеп ҡыҫыу минең тәнемдә. Ул минең ҡулымды тире бархатистый ласкать; эҙләп, тип өмөтләнәбеҙ. Юҡһа, ә һуңынан ул — пульсация покалывать, буталсыҡ, ләкин многозначительный ревматизм.
  
  
  Беҙ поцеловаться. Тәүҙә дразнящий һәм ялҡау. Һуңынан ныҡ. Быҫҡып дәрт, Тамара тоҡанған һымаҡ булған. Ҡул хәрәкәте трястись ee волнообразный минең тәнемдә. Ауыҙ Ee әсе емеше булғанға оҡшай. Объятиях уның көсө һәм уның аҫтында задрожать напрягаться. Ниһайәт, уны иреккә выражается. Ул засмеяться. Ғорур, тыныслан йылмайып, мыҫҡыллы минең теләгем шул ине. Әгәр мыҫҡыл әммә уның менән бер ни ҙә булһа, был уның үҙ теләге булыуы түгел, ә минең. Йәшерен түгел йәки уның йыртҡыслыҡ мотив булып тора.
  
  
  Минең аҡтыҡ уның ҡулында түгел. Икенсе яҡтан, мин уның хәрәкәте молчанов үҙ бурса, әлегә беҙ йәнәш ята яланғас. Эҫе һәм дымлы булған кабинала бара, һәм үҙе генә түгел, подогревать. Откинуть элек куртка һәм уны яйға тихон. Нах уның ҡарауы, нах ҡарап, ысынлап та, бар юлдар. Тиреһе уға иҫ киткес яғымлы, идеал күкрәгенә менән сосок малиновый, ҡупшы уның тормошо, һулышы ҡалды һәм ул нәсихәт учащенный уны күтәрә төшөп, уның түңәрәк, янбаш йомшаҡ, матур, аяҡтары оҙон күсә. Пожирать ул минең күҙҙәрем. Ул таң күренде. Ул ҡулын һуҙып, минең өсөн оят. — Ғилми-нәшриәт комплексы,... ғилми-нәшриәт — ул прошептать. «Һин шундай көслө, ысын ир-егет. Тауыш нисек булырға тейеш бөгөн кис булып, тауыш-тын кеүек, һин уны үҙеңә мин бирә. Бер ялған, хәйлә юҡ. Рәсәй һәм Америка түгел. Ир-егет һәм ҡатын-ҡыҙҙың күкрәгенә... үбеһе бер мин генә нежно бергә, һуңынан башҡалар. Вздрагивать ул, мин һәм тағы ла сәс өсөн лизать притягивать тотола. Улар араһында минең ҡулымда скользнуть аяҡ, янбаштың эске яғына йомшаҡ буйынса, ә һуңынан уны өҫкәрәк. Уның янбаш еңеләйтә. Киң раздвигаться Ee ҡыҫҡаһы, мин уны тулыһынса үҙләштерергә саҡырҙы.
  
  
  Беҙ уның дәһшәтле бәләкәй стульчик мәжбүр була. Хәҙер беҙ башҡ уҡ. Улар түбән. Тирә-ҡалтырай ултырғыс аҫтынан бер аҙағында уның менән оҙон аяҡтар, тәндәр беҙҙе хупланы. Улар араһында беҙҙең тәнебеҙ ҡулдарын яй үҫһә. Мин уның үҙен кәүҙә дымлы йылы ласково ҡыҫылһа һыуҙы ҡалтырай. Игровая бәләкәй һәм уның даирәһе йыланға йыланға башланы. Мин түҙемһеҙлек ee вжимать нах бармағыҙ.
  
  
  « Был Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа был — уның тын, затаить һулышы. Кажется, мин ул үҙен тулыһынса йотолған эсендә тәрән. Кәкрелек Ee тәне. Застонать от удовольствия, брыкаться, уның аяғы. Минең аяҡ уның ҡулы һәм кәүҙә көсөргәнешлегенән обвивать хәрәкәтсән. Минең умыртҡа пробежать һалҡында. Ул, тойоп, уның мускулдары напрягаться булараҡ, уларҙың өлөшө күберәк тигән кеүек булды уның тәне түгел. Улар һуҡҡан. Бөтә тәне һәм йәне уның, был блаженный мгновений ләззәт ине. Минең аяҡ уның янбаш дергаться тирене тағы ла ҡеүәтләнһен. Массированный Ee мин мөкиббән бармаҡ хәрәкәте ритмичный. Минең экстаз эсендә тәрән нах тотанаҡлыҡ әүерелде. Ул вздрагивать. Күберәк хәрәкәт уның үҙен контролдә тота алмай.
  
  
  Тағы ла плотина тәрән Тамара впиваться минең бармаҡ. Лизать әле, мин уны үҙем янбаш ҡыҫыу араһында көсөргәнешле өмөтһөҙ. Стонать стонать подо һәм мин ул, уның ҡасан үҙ көстәре менән тулҡын приливный дәрт тоҡана. Трястись конвульсивный беҙҙең тәнебеҙ. Күрәһең, был беркасан ла тамамлана.
  
  
  Ҡасан тамамланыуға бара, беҙ тағы ни полежать, сытый һәм изученный. Беҙгә ауыҙ ҡыҫыла. Тәрән һулыш беҙҙең тауыш һәм ауыр булды.
  
  
  «Ника», — прошептать ул саҡта беҙ тәрән йоҡоға сума башланы.
  
  
  'Ммммм ...?'
  
  
  "Ғилми-нәшриәт комплексы, Смоки-был айыуҙар кем?"
  
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  Коста-Рика буйынса төп шулай уҡ тауы тора. Ҡайһы бер вулкандар бер үҙе йоҡларға улар күрһәтә, улар өс меңдән ашыу метр бейеклеккә етә. Әммә хатта иң түбән өлөшөндә уйһыулыҡтар теоретически хәҙер был бейеклектә урынлашҡан. Һыймаслык өҫтөндә күтәрелгән тауҙар, уның бейеклеге. Зембла кеүек алдан полковник, һауа торошоноң насарайыуы арҡаһында яланында боҙоусы көс. Хәҙер, ике ҡасан булған тапшырыуҙарҙы юҡҡа сығарыу, ябыу менеп быуа. Буранлы, килгәндә беҙ улар менән тамара гондурас кисерә, дауыл-ғәрәсәткә әүерелә.
  
  
  Аэропорт эсенә ҡот осҡос һыуыҡ, төндә ҡасан һуң беҙ көньяҡҡа оса. Тамара дуға киң буйынса оса тымыҡ океан өҫтөндә максималь шторм ҡаса. Тик беҙҙең илдә тәрән пунтаренас бороп, беҙ выла ослеп буран башланды. Шуға ҡарамаҫтан, был эҙһеҙ ҡалмай алыҫ түгел туғай тамара самолетты ултырта алмауымдың порт коста-рика. Ҡалын боҙ ҡатламы менән ҡапланған булған Cessna ҡанат. Антиобледенитель күтәрә алмай.
  
  
  Ике ранчо, беҙ улар менән йәнәш, ергә, хужа четырехдверной седан «Бьюик» 1940 йыл. Кистәрен автомобилдәр тимер сымдар булмаһын. Тамашасылар артҡы урында себеш ҡалышмай. Накарагуа фермер аҡса ла бик оҡшаны, әммә беҙ аҡса һәм башҡа түләүҙәр алыусы булды. Шулай уҡ беҙгә лә бик оҡшаны, беҙ был раритет көндөҙгө ун тапҡыр ҙур хаҡ түләргә тейеш була. Беҙ әтәсте ҡыуып һәм фургон тирәләй бара.
  
  
  Тауҙарҙа һәм контраст араһында гондурас райондың яр буйын коста-рика булыуы шунда уҡ күҙгә ташлана. Ҡар яуа унда, урман, йомшаҡ булып ҡала. Бында иркенлек елдәре иҫә бескрайний никойя ҡаршылыҡһыҙ буйынса ҡултыҡтар . Купа ағас бинала йыйылыу һәм ҡар аҫтында прикрытие йәки үҙәндәре һәм уйһыулыҡтар менән сдуваться. Беҙ бөтә яҡтан иҫкән ел менән килгән. Елдең тиҙлегенә ҡот осҡос машинаны дренаж канауы ваҡыты менән ҡуян яҡынлығы ла, юлдың ике яғына параллель үтә. Беҙ ҡайһы ваҡыт бер урында тормай тиерлек, һәм беҙгә ҡаршы шеллек ҡасан ҡар ҡала. Боҙ һәм ҡар массаһы ер әйләнә ҡала даими шөғөлләнеүселәр, йыл смерзаться бетон-ҡаты ҡабығы. Ул скрипеть, ҡасан беҙҙең эго барышлай. Ослепительно күк йөҙө аҡ булды, ут мерцать һәм тулы сағылдыра. Ғәжәп, бындай көслө һыуыҡтарҙа бергә һәм бындай тип матурлыҡ ослепительный мөмкин. Ослеп мин был ваҡытта бергә ике, әлегә ул көрәшә уның менән йәмғиәте. Улар ағас һәм ҡыуаҡлыҡ ботаҡтарын ғына күрергә мөмкин, беҙ уларҙы хлестать. Ih бер-бер артлы машина бәреп төшөрә. Тамара ҡыҫылып миңә, ни өсөн согреваться.
  
  
  Ниһайәт, беҙ был проговориться Пунтаренас. Төп порт был коста-рика-тымыҡ океан. Баш ҡала көнбайышҡа табан 140 км алыҫлыҡта урынлашҡан сан-хосе. Ҡала халҡы, ғәҙәттә, 30 000-дән ашыу кеше был менән. Ул зыяратты хәҙер буш күберәк булырға оҡшай. Кем дә күренмәй. Хатта хайуандар, уларҙың бер өлөшө шулай сикәһенә tac ҡала. Тунец балыҡ тотоу траулерына тороу өсөн бер нисә боронғо һәм гавана якорь лайнеры сәйәхәткә. Боҙ араһында туңып ултырған карап улар. Ҡала, томан һәм ел һәм ҡар помять выла мачталы карап.
  
  
  Беҙ иң түбән табан хәрәкәте дауам итә бирә. Беҙ подозревать, был бөтә Vacaciones туристик курорт өлөшөн булһа, икенсе яҡтан гавань. Беҙ кофе шкиперский килә. Төтөн торбаһы тирәләй олағып, ә тәҙрәнән тышҡа бик сағыу ҡыҙыл ялҡын янған мейестә. Улар туҡтаны. Эскә ингәс Тамара өсөн юл һорай. Ул ҡасан ҡайта, уны побледнеть һиҙелә. — Улар ҡот осҡос, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине ул ҡалтыранған тауыш менән. «Күрәһең, был райондарҙа бөтә шунда. Ҡатын-ҡыҙҙар һәм балалар алдында ҡалтырап һауыт. Ҡарап тороусы ир-атты һәм уның тирәләй апатично. Аптырай улар. Һәм уларҙан аш-һыу ҡото булманы тиерлек. Тирә-тине улар бер мин, тип, соборы, унда ултырған кешеләр тағы ла күберәк, одержать бөтөнләй булмай. Үлә улар, Ник. Беҙ был сым һалырға тейеш!
  
  
  Погладить успокаивающе уның аяғы ул. «Беҙ барыһы ла эшләй, тип алмай. Зал ҡайҙа бара?
  
  
  Ул кивнуть үкенесле. «Беҙ эшләмәһәк, беҙ шунда барып, Ник? Ярамай, тип әйтә беҙ Мохад һылыуын ебәрҙе. Шуға улар бер ҡасан да купиться! Улай ғына ла түгел, беҙгә билдәһеҙ, ҡунаҡханала зембла яҡлы була. Бәлки, улар унда булғанда, әммә быуындан-быуынға тапшырылып теләһә ҡайҙа йәшереү мөмкин булмаҫ.
  
  
  «Мин беләм, ләкин беҙҙең кәрәкле нәмә менән башлағас, Тамара, Поленсия кеүек».
  
  
  Ниһайәт, беҙ ҡунаҡхана менән сығыуға киң бульварын, һәм сувенирҙар кибете бар. Һуңынан ямғыр бәшмәк кеүек улар артҡандан һөҙөмтәһендә һуңғы биш йыл туризм үҫеше. Бөтә тирә-яҡ vacaciones иң ҙур биналарҙың береһе була. Ярым юлдары айырылып булмай уны юлдар яҡшыртыласаҡ. Ул оло юл менән хромировать носик кеүек күренә, с балкончик. Аҫҡы ҡатында бассейн менән уратылған ике ҡояш булмай инде туңып терраса һәм киңәйә. Бөтә таш стеналар менән уратып алынған ҙур участка.
  
  
  Машина ишектәрен бикләп ҡалалары тар булып ун биш метр алыҫлыҡта подъезд «Фиат». Төтөн торбаһы выхлопной буйынса струйка ҡотола. Шулай итеп, двигателдәр эшләү. Тәҙрә ябыҡ булған. Әммә уның ҡасан туҡтар, шунда уҡ машина ишеген асып менән йәнәш, nah һәм ир-егеттәр сыға. Ул ишекте асыҡ ҡалдыра, беҙ ҡараштыҡ. Башҡа уны күреү өсөн кешеләр йәмғиәтенә уның өсөн. Тотҡан ике пистолет-пулемет, ебәрҙе «бьюик». Үҙ янында, үҙең менән һаҡ булығыҙ выдать уны эго һала һәм пистолет булған. Пистолет уң ҡулға тотоп, уның һул тәҙрәнән ташлай. Вежливый ҡалыр ине ул, мөмкин тиклем оҙағыраҡ.
  
  
  — Сеньор? — ир-егет ҡараштары менән подозрительный һорай.
  
  
  — Һеҙ үҙегеҙ машина передвигать алмаҫ инем, — тинем мин. «Беҙ үткән теләгән отель».
  
  
  «Отель тулы. Күберәк ҡунаҡтар яңы тыйыла.
  
  
  — Беҙ ҡунаҡ, — мин тиҙерәк яуап бир.
  
  
  'Ах, юҡмы? Ни шул?'
  
  
  — Беҙ саҡырабыҙ, — тине Тамара.
  
  
  — Бизнес, — тип өҫтәнем мин.
  
  
  Моргнуть настороженный күренә һәм ир-аттар менән сағыштырғанда, ҡасан булһа. Һеҙ артисы, сығыш яһарға тейешһегеҙ, улар өсөн «гөнаһтан башҡа гөнаһтарҙы бата»?
  
  
  Тамара менән беҙ тиҙ переглядываться. Беҙ аңлап, уның рәүешендә булып, ләкин тиҙ кивнуть.
  
  
  — Әлбиттә, — тинем мин. «Беҙ артисы. Беҙ һеҙҙең мөмкинлеге үтә?
  
  
  Кемдәр улар, Ху? — туҡта водитель «фиат».
  
  
  Башҡарылған, — Хуан перезванивать. Онтаҡ тиклем күҙе щелочка Эго. — Бик үк түгел, әммә уларға оҡшамай. Мин уйлайым ...'
  
  
  Эго өҙөлә уның. «Беҙ йырлайҙар, шаяртыу һәм...»
  
  
  Емеште! — ир-егет усмехаться. «Мөмкин тип уйланым да яҡшы».
  
  
  — Мин бейеү, — тине Тамара манящий тауышы түбән, уны аҫтан өҫкә ҡарап булмай. Эй, наклоняется насип алға, бер үк ваҡытта күкрәгенә выпячивать. Бөтә был батырлығы менән арыу ғына кейем, йөрөтә ул. Юҡҡа ерәнес һаҡсыһы йылмайған булып кеше кеүек, ҡояш булып ҡар.
  
  
  -- Буэно ! Шулай булһа-яҡшы булыр!'
  
  
  — Эйе , амиго, — ҡырыр ул, — иң тәүҙә һеҙ күргән Фанданго сеньорита «Фанданго һәм Тышына». Экзотик исеме менән донъя бейеүсе. Әгәр һин күргәндәр уны...
  
  
  'Ул' ир-егеттәр әйтә. Винтовкаларын ташлап китә һәм уны кире ҡарау «фиат».
  
  
  — Недружелюбный малай, — мин пробормотать, уның ҡасан ҡайта машинаһын.
  
  
  Урта ишек асыҡ ҡалдырған, һәм беҙ иғтибар менән күҙәтә. Рация бер нисә һүҙ менән әйтә алам һәм ул прибор таҡтаһы. Минут тотҡарланыр булған. Һуңынан ревматизм килә. Был яҡшы булырға тейеш яңғыраны. Һәр хәлдә, ир-ат водителдән кивнуть, һәм «фиат» кире барам.
  
  
  — Тәүге ҡаршылыҡтарҙы еңергә, — тинем мин, ҡасан беҙҙең эго тарый. «Бында быуындан-быуынға тапшырылып, ҡунаҡханала».
  
  
  — Сөнки һаҡлап була?
  
  
  — Эйе, һәм тағы, сөнки изге ҡунаҡхана яна. Тимәк, улар үҙ генератор була. Шуға улар алдағы ваҡиғаларға әҙер булған. Бында, үҙ кешеләрен бында инде Зембла ваҡиғаны көтөп алды.
  
  
  «Ышан, барыһы отапливаться», — тине Тамара, вздрагивать.
  
  
  Ул яурынына үҙенең һиҙә. Яралары төҙәлеп яҡшы. «Ҡыҙыҡ, — тине ул. задумчиво, — уларҙың ҡайҙа йәшерәк быуындан-быуынға тапшырыла».
  
  
  'Ул, кире осраҡта ҡыҙыҡ, нимә йәки кем был «гөнаһтан башҡа гөнаһтарҙы бата»?
  
  
  'Мин дә беләм. Әйткәндәй, һин бейей белә? Ул йылмая. «Мөмкин булһа, уның тураһында бер нәмә лә белмәй Дымды айыу һинең, Нигы, әммә мин тағы ла бер нисә трюктарҙы өйрәнеү ульяновск ҡалаһында».
  
  
  — Был итте, — мин усмехаться, — кәрт фокустары түгел, сөнки мин беләм.
  
  
  Мин кунакханаһы булмауы ғәжәпләнәһе түгел. Буш залында булды, башҡа администраторы. Был-һынлы сәнғәт музейында булырға оҡшай. Картина стенаһын ҡаплай һәм фреска булып. Алтын келәм буласаҡ фонтандың үҙәгендә, пластик сәскәләр биҙәй. Алыҫ мөйөштә, кәштәләр өсөн, күҙҙәребеҙ йәш менән кеше һәм тасуири атласный медлительный киҫтереп тора. Эго арҡылы эленгән почта сиктәрендә өсөн асыҡ һәм асҡыстары өсөн, ә бәләкәй генә булыуы уның һулдан нанометрлы. Моғайын, иҫ киткес ағас аҫтында палисандровый рация тағы ла бер кәштәлә ята. Һәр хәлдә, беҙ уның выжидающе ҡара, ҡасан беҙгә килә. Джентльмен итләс кеүек, шкаф янына барып, уның менән прислоняться. Отель идара итергә һәм барыһы да тип, был егет буйлы ыштан кейеп алған булды, ә ҡәнәфер петлица бар. Әммә был оҡшашлыҡ тамамланды. Сусҡа ҡыуылған китель Эго нығыраҡ оҡшай ине. Увянуть ҡәнәфер, күкрәген кейеме аша насар һәм ауыр эго выпирать ултыра. Күрәһең, ҡайҙалыр төшөрөп һәм уның менән менеджер әлеге кейемдәр-йәшерәк саҡта була. Улар, тип ышанабыҙ, - яраҡ түбәнге ул туңмай.
  
  
  Ул, ишеткән, Тамара торопливо һулай кеүек. Мин уның интуицияһы бара. Тыштан бикләп һәм зембла эсендә бара. Беҙ беренсе оборона һыҙаты проскочить мөмкин, әммә тағы ла күп нәмә эшләп килә.
  
  
  Отпускайте-менеджер тиклем беҙ аяҡ башы менән оглядывать һәм выпрямляться. Эго тауыш, күренә, сығып, тирә-яҡ бик тәрән. "Гринд һәм Фанданго?"
  
  
  'Да.'
  
  
  — Һеҙ исемлектә юҡ минең, Фанданго сеньора.
  
  
  «Гринд уны; ул Фанданго. Әммә мин һеҙҙең аңлатма бирергә мөмкин.
  
  
  — Беҙҙең агент, — Тамара ҡыра, — перепутывать бара.
  
  
  «Башҡа артистар килә алмай», — тинем мин.
  
  
  «Был ҡот осҡос көндәр. †
  
  
  Менеджер ҡулын күтәрҙе. 'Туҡтап! Туҡтап! Мин был турала ҡабат ишетергә теләмәй. Икеһе лә бейеү һеҙ?
  
  
  Извиняющийся кашлянуть уны то. "Ярай, был башлыса уның тирә-яҡ китә, һәм..."
  
  
  "Ул минең хәҙер менеджер, һәм..."
  
  
  - Ләкин һин әгәр ҙә ныҡышаһың икән, барыбер мин теләйем...
  
  
  'Етә! Моғайын, был шулай уҡ һәйбәт, әгәр ҙә һеҙҙең кеүек бейергә ине, сеньор Гринд. Улар ҡатын-ҡыҙға ҡатын-ҡыҙ, улар уны һорай һәм аласаҡ. -Ни, булһын өсөн, развлечь ярай, улай түгел икән? Бында һеҙ кейем, сеньорита ?
  
  
  — Был турала ла хәстәрлек күрәбеҙ, — тамара ҡырҡа яуап бирҙе. «Музыка әммә миңә кәрәк».
  
  
  — Был бит һин түгел, - тине улар? Өс кешенән торған команда даими vacaciones hotel булып эшләй. Ул уйнай коктейль-бар, бөтә миҙгел буйына. Был комбинация, һеҙҙең ҡарамағында. Ҡыҙғанысҡа Менеджер менән тын тиерлек. «Ах. Ышанам, һин шулай уҡ яҡшы, карма кеүек...
  
  
  "Кармен"?"
  
  
  — ЛаБомба Кармен , сеньорита ! Ул был өлкәлә бик билдәле. Һеҙ уның тураһында бер ҡасан да ишетмәнек.
  
  
  — Был үҙгәрә, бөгөнгө кисәнән һуң, — знойный Тамара тауыш вәғәҙә итә. Поманить эго ҡараш уны тағы бер ҡат. Унда ла үҙен уңайлы тоя. Минең муйын щипать яға башланы. Эш биреүселәрҙең ғариза кеүек яҡшы Юниор-сити штатына Нью-Джерси.
  
  
  'Сеньор, беҙ иң һыуығы, беҙ һәм «ас һәм арыған», — тинем мин ҡырҡа. «Эй, Әгәр сығыш тағы килә...»
  
  
  'Эйе. Пепе, улар ih бүлмәһен күрһәтә.
  
  
  Смирно буйынса шкаф вскакивать машинистка. «Һин! Ниндәй номер?'
  
  
  «Юҡ, артистар өсөн бүлмәләр даими түгелме? Бер шулай, айырым, ҡунаҡтарға артҡы өлөшө отель?
  
  
  "Һеҙ, һеҙҙең," Пепе ризалашты . Артта уның үҙе төҙәтеп һәм таҡта менән кивнуть асҡыстарын тотоп. Ул кәштәләге аҫтына сумды. «Бында, көҙән фаворит ».
  
  
  «Беҙ һеҙгә шылтыратырбыҙ», — ти менеджерҙар. «Яҡшы ваҡыт үткәрергә, сеньорита, насар карма булған һәм булмаған».
  
  
  Тамара эго чувственный йылмайып бүләкләнде. Артынан беҙ администратор үтә. — Бик дуҫтарса булмаған, да? Был тамара күреп, беҙ ҡасан күтәргестәр mimmo үтә.
  
  
  «Мин уйланым, был, ысынлап та оҡшай ине ул Кармен», — тип яуап бирҙем мин. Үҙемде бик уңайлы тоям алмай ул һаман да шулай, эше бара кеүек.
  
  
  Беҙ коридорҙары буйлап үтте, төп залға алып бара. Һуңынан бүлмәгә керә беҙ ҙур түңәрәк, түңәрәк тулы аҡ диван, уңайлы ултырғыстар, өҫтәлдәр һәм колонна. Ҙур тәҙрә ҡояш яғында бер киртләсе бар төрө менән н. Икенсе яҡтан әйләнеп коктейль-бар. Ике ҙур колонналағы араһында алтын хәрефтәр менән юғарыла эленеп ҙур байраҡҡа:
  
  
  Рәхим итегеҙ, ЫСЫН ИЗГЕ инжил сиркәүҙәрендә - тәҡүәле - сафлыҡ - таҙалыҡ - МӨБӘРӘК УРЫН.
  
  
  «Һинд бейеүҙәренән һуң тура шунда», — тине Пепе. Ул күрһәткән коктейль-бар, улар янына нацистарҙың ҡысҡырып көлөү.
  
  
  Улар, ҡунаҡта бүлмәләрҙе ҡарап пепе йүнәлеште күрһәтергә була. — Вон унда кеше өсөн нимә ул? — мин һорамайым, Пепе яңынан башланыр.
  
  
  Пожимать яурынына Пепе. — Изге Истину-инжил сиркәүҙәрендә, сеньор . Был отель тағы кем булыуы мөмкин?
  
  
  — Estestvenno өсөн. Кем әле.'
  
  
  Беҙ коридор аша ҡунаҡтарҙы яғына юллана. Мин һаҡсы вспоминаться комментарий тураһында «гөнаһтан башҡа гөнаһтарҙы». Ниһайәт яурынына тотоу өсөн уны администратор. «Пепе, шылтыратыуҙар беҙгә бик көтмәгәндә улар. Ғөмүмән, беҙ быны аңлайбыҙ. Был кем , ммм, Изге?
  
  
  'Американос Норте, сеньор Гравий. Уның фекеренсә, эсеү, тәмәке тартыу траву, йә бейеү греховно сит ҡатын менән йоҡланы. Бөтә был номерҙарҙы улар буйынса асыҡтан-асыҡ бассейны сиктәрендә ҡунаҡханалар үҙ террористический тәре походтары, бөтә тапҡан өсөн, һирәк кешеләргә тормош шатлыҡ наслаждаться. Был уны һеҙ һөйләгән кеүек, дуҫтар, сеньор . Беҙ көткәнсә, беҙ ошо Изге бик күңелһеҙ булды. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, һауа торошондағы көтөлмәгән үҙгәрештәр ҡул ih. Кузен бик.'
  
  
  — Мөмкин, тип әйтерлек тапҡан, — ти Тамара менән хәйләкәр йылмайып.
  
  
  Закатить глаза Пепе. «Әгәр мин, улар кеүек, тип уйлайым, сым, яҡтылыҡҡа яҡын аҙағында, тубыҡтан икән, уны ғәфү үтенә, сөнки ул, гонаһ закоренелый. Һәр хәлдә, әгәр мөмкинселек булһа, мин! Икенсе яҡтан, әгәр булһаң минең тормош ине насар нәмә түгел...
  
  
  «Мин аңлап. Хәҙер, улар ҡасан булған булырға шанс, улар наверстывать ысҡындыра».
  
  
  — Шулай оҡшай, — тине Пепе. Закатить глаза-уны тағы бер ҡат. Наткнуться на ашханала беҙ буш. Беҙ урап тар коридорға бер аш. Пепе ишектәрен асып инә һәм тирә-яҡ саҡыра, беҙ бер ишара. 'Тауыш. Ҡурҡып, беҙҙең бүлмә түгел, был яҡшы, тик...
  
  
  — Беҙ был... аңлай, — тинем мин. — Ә шул уҡ шоу? Ни өсөн беҙ быны эшләүен үтенә?
  
  
  «Бөтә Изге өйләнеп, сеньор, ысынлап өйләнә. Һәм ҡатын-ҡыҙы, секретары үҙе менән алып тарһынып... һәм уларҙың аяҡ зашаркивать усмехаться, как будто түгел, бөтөнләй белмәйһең, тип үҙе менән фигуралар яһаны. «Беҙ уйлағанса, барыһы ла яҡшы ихтыяжын ҡәнәғәтләндереү ih маҡсатыбыҙ-яңы тип. Беҙ теләмәй, йәки улар өсөн шауламаҫҡа ҡамасаулай».
  
  
  «Эйе, был хәл менән боҙмаҫ шторм был, ысынлап та, шулай икән?»
  
  
  Пепе напрягаться. Тыйнаҡ ҡанлылыҡ һәм ул әйткән: «һорау күп биреүҙә түгел, сеньора. Һин яҡшы түләнә.
  
  
  Бигерәк тә, әгәр һеҙ һәйбәт ысул беҙҙең ҡунаҡтарҙың күңелен аса алманы. Бынан тыш, был һинең эшең түгел. Улар тәҡдим һеҙ бында ҡалығыҙ, һеҙгә әлегә сығыш яһарға тейеш түгел. осрашыу тиклем.'
  
  
  Пепе хоҡуғы булған. Шулай булһа ла бүлмәмдә әйбер күп булмай. Стена һәм түбәһендәге һарғылт төҫтә була. Шулай уҡ иҙәнгә келәм алтын булған кеүек, салоны. Ултырғыс булған унда, ҡараңғы һәм стилендә яҙма ултырғыс яҡшы ултырғыс ауыр, испан оҡшата. Ҡара менән ҡаплау булған двуспальный карауатта-зәңгәр япма парчовый. Шулай уҡ япония менән ҙур булмаған бүлмәләр кисеү бар, улар күберәк тойолһа, душ кабинаһын да. Ҡар ҡаплаған киртләстәренә була. Был йыйылмала гнуться быяла ишек аҫтында ел көсөн. Әммә барлыҡ һуң, беҙ аша үттек, радиатор излучать һәйбәт, уңайлы йылылыҡ. Сөнки беҙ был бүлмәлә ҡалма, тура беҙгә әлегә баҫа алмай ине. Башҡалар араһында, был хаҡта ҡайғыртырға Пепе. Беҙ уның запели!
  
  
  — Был подонок, — мин прорычать, ишек тотҡалары дергать.
  
  
  — Ғилми-нәшриәт комплексы, — тине Тамара, — ҡарай бара.
  
  
  Ул ишек янында ултырған йыйылмаларында. Унан, янына килеп баҫты һәм уның менән. Пристройка күрһәтеп, уны аш-һыу бүлмәһендә урынлашыуы беҙҙе яҫылығына. Асыҡ тәҙрә аша уны күреп яҡтыртыу аш-н, йыуан менеджерҙары менән һөйләшеүҙәр шул тиклем ниндәй ҙә булһа хәл-боевик. Береһе-барыһы өсөн ракурстар булмаған уны һүтеп алмай. Ир-аттар уны күреп, өҫтәл артына ултырҙы. Деловой арҡаһына автомат Ih эленеп тора на. Эля улар. Жестикулировать буйлы ыштан фигуралар ҡулдары бешә. Мин түгел, тип уйлайым, сөнки ул аҡылы менән бара. Күрәһең, уның бойороғо тарата. Кивать пар һәм даими дауам ителәсәк. Күпмелер ваҡыт үткәс, юғалған менеджер.
  
  
  - Ә һин нисек уйлайһың? - Тамара һорай.
  
  
  — Беләһеңме түгел, — мин яуап бирә. «Күрәһең, уларҙы ашаманы. Отель уны белә ине, уларҙы ҡайҙа ебәрергә!
  
  
  «Көтөгөз, уларға баһа!»
  
  
  Ир-егеттәр баҫты. Ҡалын күлдәк формаһыҙ әбей булып күренә. Ултырғыс уның менән йыйып алынған. Һис бер нәмә лә бара инде бер нисә метр. Улар, ҡурҡып, беҙ ih төрҙәре буйынса юғалтыуҙар. Һуңынан бер ни тиклем алға төртөп йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, беҙ күрербеҙ тағы һәм ih. Потягиваться улар, чесаться зевать һәм ныҡ. Бындай уйын өсөн уларға ҙур булмаған картаға квадрат ултырғыс һәм, ниһайәт, уйнай башлай. Ултырғыстағы бер ир-егет тирә-н спинка откидываться, ул тирене ултырғыс аяғы аяҡҡа ботинка була. Объект минең иғтибарҙы йәлеп, уны һыу прислоняться. Ауыр тимер ишектәр менән һыуытҡыс камера морозильный фурнитура йәки йыуан имән булған был.
  
  
  — Эйе, — тинем мин яй, — эйе, уны аңлай башлай.
  
  
  'Нимә?'
  
  
  — Теләһә нәмәгә әҙер булған поспорить, инсталляциялары тип Зембла морозилка була. Estestvenno һыуытыу өсөн включено. Торба эсендә торба үткәргес селтәрен ойоштороуға һәм уның матур тапшырҙы».
  
  
  'Һин ышанма?'
  
  
  — Юҡ, — мин әйтәм, — әммә һеҙгә ышанам, был улай түгел ?
  
  
  'Юҡ.'
  
  
  «Һәр хәлдә, был егет һаҡлау вон бифштекс түгел шул», — тинем мин. «Мин тикшереү үткәрергә тейеш. Бындай уңыш менән беҙ алыр инек башларға, шунда уҡ, теләһә ниндәй башҡа урындарҙағы кеүек.
  
  
  Миңә уның ҡыҫыла. Хәүеф булды уның күҙҙәре.
  
  
  'Әммә шул?'
  
  
  Ee уны ҡосаҡлап. Трястись Ee тәне. Оҙаҡ уйламай һәм ул проявлять үжәтлек. Әгәр ҙә мин шул моток бау ғына була, тип ҡалдыра, уны Поленсия. Стилет йәки минең, мин уларҙы һайлап уҙар майя ғибәҙәтханаһы. Йәки минең «Люгер», вашингтонда... ниндәй ҡарар аша таба алмай логик ҡалдырған-шул уҡ ваҡытта,, уның әҙерәк ҡарап герәк варианттары билдәле. Әммә улар хатта оҡшаш кеүек тойолһа ла, ғәҙәттә, д. Һуңынан туҡтап, уның оҙаҡ, задумчиво әйтер: «Ярай, була, булып сыға, әгәр беҙ һеҙҙең тәмәке файҙаланыу». От ужаса Ee күҙҙәре киңәйтеү, уның ҡасан үҙ планын күрһәтә. Ул һалдат. «Был да тырышып эшләргә! Был мөмкин түгел!
  
  
  — Бөтә ҡалған кеүек. Беҙ нәмә эшләргә. Алиби килтереү мин бында ҡала һәм, әгәр Пепе барлыҡҡа килә кем йәки-тағы да.
  
  
  Минең башым ике ҡулын ҡыҫыу һәм уны ныҡлы покачать пешие йөрөүең. — Юҡ, ни эшләргә хәҙер. Беҙҙең ҙур булмаған мөмкинлектәр булыуы мөмкин, әммә әгәр беҙҙең был ысул ябай ғына бүлмә буйынса һайлап ала. Юҡ, әгәр һин ишек выламывать, һәм алла белә, ниндәй тревога күтәргәндәр. Һеҙ үҙ ваҡытында эшләнергә тейеш Fandango барышында сеньорита дебют, ғилми-нәшриәт. Рәхим итеп, көтөгөз. Хәйер, ул саҡта һиңә ярҙам итә алмай ине, ни тип отвечает Зембла кеше.
  
  
  — Fandango сеньорита Дебют, шулай бармы? Кривой йылмая ул. — Һин, ысынлап та ла, уйлап, был бик яҡшы, отель өсөн загипнотизированный бөтә?
  
  
  Үҙе поискать, сеньор Гринд!" Миңә ул үҙенең бөтә тәне ҡалтырана оҙонлоғо ҡыҫыла. Йәтеш, уның бармағында минең тиҙ расстегнуть пиджак. Сигенергә аҙым яһай һәм ул, көлөп, үҙ иңенә менән киловатҡа пешие йөрөүең. — Ғилми-нәшриәт комплексы, яҡшы исем уйлап табыуы мөмкин түгел икән ул?
  
  
  — Мин импровизация тура килә, — тинем мин, яҡлау. Тамара пешие уны үҙенең янына иҙәнгә ташланы. « Ммм ... мин дә!» Тамара йөн расстегнуть кардиган, ул блузка кейгән, сөнки был уның аҡ, күкрәге тулы өлөшләтә генә ҡаплап булмай. Ул тағы ла бер нисә аҙым алыҫлашып, әлегә эй, күпме урын түгел.
  
  
  'Сеньорита сығыш fandango үҙенән башлана!»
  
  
  Расстегнуть итәк һәм ул уны ташлап. Янбаш тиклем барып етә Ee вызывающе кардиган, әйтерһең, кескенә мини-күлдәк. Ҡыҙҙан оялған кеүек, үҙе тирәләй уның эго итәгенә күтәрелеү, бил һәм жилеттарҙы обматывать. Янбаш менән уның булған тиклем шәрә аяҡ, трусик башҡа ҙур булмаған аҡ алдыҡ.
  
  
  Аҙаҡ уны бейеү башлана. Уның кәүҙәһе хәрәкәтһеҙ ҡала. Кендек араһында ғына өлөшөн ул һәм тубыҡтарынан ныҡ трястись һәм скручиваться, ваҡытында тыштан ҡарағанда дауыл ағастарҙы!
  
  
  — Һин нимә уйлайһың, Ник? — ул һораны, йылмайып.
  
  
  Мин уйлайым, - тине ул. - «Мин уйланым да, һеҙ Гринд сеньорита күберәк, тип Фанданго. Сеньорита һәм бомба ла уның менән бергә.
  
  
  Тихонько көлә башланы. Төймә ул, жилет н өҙмәй. Фалдарҙа йөн тойола, ниспадать менән уның иңендә. Потянуться өсөн уның арҡаһы, лифчикты төшөрөү өсөн. Тиҙлек уны арттырыу. Миңә уның яланғас тиерлек тап килә.
  
  
  'Ә ..... ... мы икән?' — хрипло ул һорамай, мин башымды кивнуть.
  
  
  Нимә булды? Минең фекер булып китә, һәм мин аңланым шунда түгел, тип уны һөйләйҙәр. Бындай ваҡытта әйт! Был шулай булырға тейеш түгел! Һуңынан ул үҙ теленән таба. — Тегенсе, эйе, әлбиттә! Беҙ ауырға тура килә!
  
  
  Тамара тағы тын. Уның ҡулы һуҙҙы, һәм мин хорошенько потянуло өсөн ҡайышын эләктерә. Юҡһа ул үҙенең бөтә тәненә кинәт көсөргәнешле. Увиваться Тамара һаман, увиваться. Ул, аҡ нейлон һәм нәҙек ҡулы һуҙа ала. Потянуло уның. Юҡ инем һәм ни өсөн? Хоҡуғы бар уға. Беҙ көтөп яҡшы. Ә яҡшыраҡ заман нисек үлтергәндәр? Обнаженный уның тәне миңә бейеү һәм ҡыҫылып туҡтап. Мин уны үбеп, жестокое. Ee ирендәре дымлы һәм эҫе буласаҡ. Уны ҡулға алыу һәм ҡарауҙың ee н һуғыу, ҡыҫыу ирендәре, әле һаман беҙҙә булып. Беҙ асыҡтан-асыҡ ергә һуғыуы булды. Ҡыҙыу, беҙ дауам үбешәләр. Тәрән сөңгөлдәргә сумып араһында йылы һәм ирендәр һағынам rta артабан минең телемдә.
  
  
  Ул ҡулын күтәреү өсөн, мине муйынымдан ҡосаҡлап өсөн. Әммә уны тоталар ih, киреп киң, һәм ул эткә кире йомшаҡ мендәренә. Раздеваться һәм уның ашығыс килеп баҫа. Тамара откидываться н ҡарай һәм мендәрҙәр. Киң киреп ҡулын, аяғын киреп. аҙ. Ул ауыр һуланы.
  
  
  Ника, — прошептать уны, ул ҡасан уның карауаты янында.
  
  
  «Быны тағы ла, үткән төндәге кеүек минең күкрәгем ҡулы ташлы урын буйынса... ee аҙашып, mimmo ee сосок, ҡорһағы шыма йылы һыуҙа йомшаҡ буйынса аҫҡа табан ул яҡты. Ул застонать. Ee тәне ала «минең үҙ аллы тормош иркәләү аҫтында. Ee тауышы ҡолағымда тынһа мин, ҡурҡышымдан ут һүндерелә һәм уның тулыһынса nog алыу, уның бармағында минең воспламенять ул чресла. Целуя девушек ee уның ирендәре, эйәк, муйын уйпат йомшаҡ. Сосок ҡаты обвести минең телемдә. Башлыса беҙ яңы пронзать. Дымлы ирендәр ласкать ул минең тормош. Ул, тойоп, шул тиклем ул тире напрягаться атласный. Минең ауыҙ нащупывать тағы түбән төшкән, туҡта Тамара менән рәхәт түгел әлегә. Ул яҡҡа шыуып буйынса, стонать от тибә башланы, минең ирендәр тейә уны, ул ҡуҙ интенсив пульсирует көсәйтә. Ул киҫкен хәрәкәт ҡулы һуҙыла. Вцепляться уның бармаҡтарын минең сәс.
  
  
  Ул выпрямляться, ee, һәм мин корчиться подо тәне ҡалтырай. Ул, еүеш уның йылыһын тоя. Ҡырағай иҙәндә иҫһеҙ булһа, уны көтөп, мин ҡабул итергә әҙер. Мин уны көс менән тотоп, аҡыл менән мин ул свести концы менән шөғөлләнмәй тиерлек. Хәҡиҡәт-ул үҙ шатлығын белдергән. Минең ҡулым уның муйыны тирәләй судорожно обвиваться, бөгөлөш үҙ ҡыҫылһа һыу онтаҡ мин уның күкрәген. Мин уның тәне минең ҡырағай подо ритмичный хәрәкәтен ҡабатлай, контролһеҙ этәргес. Мин уның тәрән тырнаҡтары арҡа вонзаться, аҫҡа һәм скользнуть чресла впиваться минең кәүҙәле булды. Мин уның үҙенең тәрән эткә, янбаш кеүек кирелеп китә мөмкин.
  
  
  Тамара тәжрибәһеҙ булған ихтыяжын ҡәнәғәтләндереү йонсотҡос шөғөл. Үҙ теле, уның мөмкинлектәре үҙгәреүсән туда-бында нах ауыҙ иткән бар, тынысландыра һәм уны тергеҙеү өсөн иланым. Был өмөтһөҙ була. Минең аяҡ уның арҡаһынан обвивать ҡыуаныстарға тулы. Обнаженный уны тәнгә дәрт-nog банк тайғаҡ булып сыҡты. Эскә уның арҡаһынан. Аҫҡа һәм өҫкә. Башта яй ғына, хәрәкәт волнообразный, һәм артабан тиҙ тиҙ бөтә, әлегә, ниһайәт, бөтә тирә-яҡ беҙҙе ҡыуып хисе булып түгел. йондоҙҙары Беҙ уны һуғып иркәк булған изученный иҫебеҙгә төшә, уны отель пошевелиться көсө түгел,-тип әйтә, әммә уны һүҙ таба алмай, һәм беҙгә уны кәүҙәһе өҫтөндә ҡулы һуҙырға потный япма тартылды. Тамара покачиваться тынлыҡ минең ҡулымда.
  
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  Коктейль-бар атала El Coyuntura . Әгәр ҙә кемдер тирәләй ҡунаҡ — изге йәки гонаһлы — унда ла шул көн элек булған, улар эскә протискиваться ине инде. Икенсе һүҙ менән әйткәндә, беҙҙең килеү тураһында бөтәһе лә белә.
  
  
  Кәрәк булһа ағастарҙы бар һәм уның тирәләй семәрле көҙгө холда менән аралашыусан һәм киң бармен бутылка ҡыҙыл өсөн, өс телдә һөйләшә, өс һәм насар бөтәсәк. Был трубки менән үтә күренмәле пластик лампалар урынына флуоресцентный барреленә латук ялғап булмай. Һәр ҡатын-ҡыҙҙар кәм тигәндә ун йылда ҡыҙыл булып күренә яҡтылыҡ неон чувственный йәш була. Тамашасылар бер нисә йомшаҡ ҡаршыһында баҫып бар, әммә уның ҙур өлөшө өсөн ҡунаҡ бүлмәләре биләй арауығын, стеналарҙың һары түңәрәк менән алама амфитеатрында ҡағыҙҙарҙы хәтерләтте. Күләме ҙур булмаған түңәрәк өҫтәл тирәләй бейеүҙәре менән сәхнә майҙансыҡтарын почта маркаһы һәм сабыш булды. Вәғәҙә яртыһын биләй бергә сәхнәгә гитара, фортепиано һәм торба. Энтузиазм менән бер аҙ уйнап музыканттарҙы, талантлы менән ҡарағанда. Хәҙер улар пауза яһала, һуңынан нисек башҡарыр алдынан был ҙур энтузиазм менән Mama Looka Boo Boo . Придавать буйынса ҡайһы бер бейеү һәм изге дьявольский кесе гонаһтары, раненый, өҫтәл бар переполненный йәки кире ҡайтыр өсөн, үҙемдең дуҫтарым ҡушылды. Ҡара костюм һәм бер ир-егет булған галстук, галстук булһа ла развязать хәҙер күпселек.
  
  
  Тағы ла ҡатын-ҡыҙ әсе булғас, ҡыҫыу ih яңаҡлы булғанға, элек зачесывать сәс шәлкеме ih һәм йыйып булмаясаҡ. Формаһыҙ күлдәген, аяҡ муйынға тиклем һуҙылған булған, йәшереп ih фигура. Ни подвыпить улар көлөп, күҙҙәрен остекленеть закаталы-ҡысҡырып һәм үҙ һүҙен протяжный бусинка, бүре өсөн перекрикивать.
  
  
  Тыштан барыһы менән ҡурҡытып шторм көстәр ябырылды. Штора приглушать крик һәм ауыр эш булыуға ҡарамаҫтан, ул күп тапҡыр ишетеп, обломов кеүек тураһында ударяться стеналары ағастан, таштан, йорттар емерелгән. Вздрагивать бина, задрожать стаканға эсемлек һала. Тауыш биреү, шулай булырға тейеш, киткән "Титаник", ул үҙе тураһында уйлай. Ябай ғына күренештәрҙе шул булыр үлеме һәм ҡаһарманлығы алдында тағы решимость традиция. Пьянствовать лихорадочно изге бында тәҡүәле, наслаждаться булыуы һуңғы сәғәткә тиклем. Шулай булғас похмелье улар, моғайын, киләһе үҙе үлгәндән теләр инем.
  
  
  За кулисами тора ул, мин асыҡтан-асыҡ сәхнә передо була. Тамара минең менән йәнәш ултырып, аҡ простыняға төрөп, бүлмәлә карауат менән беҙ урлаған булабыҙ. Ул уны төрөп, саронг кеүек, ҡыҙыл бау һәм занавеска өсөн бил тирәләй ураған. Эй был төр девон биреп, мөкиббән, тик һаман да безупречную кәләш, ирең үҙе көтә. Предвкушение йоҡо килеүгә ҡарамаҫтан, ул һаман да булһа ышанып, унда ул нимә эшләргә йыйынаһың, сәхнә. Һәм был, уны үҙе лә белмәй. «Подыгрывать ишетәм», — тине ул, ҡасан ул, беҙ костюм кейгән. Комбо ишетеп, ул да буласаҡ, тип ышана ул. сабата. Угодить һәм тамашасыларҙы ҡыҙыҡһындырған хеҙмәткәрҙәренең булыуы мөһим. Беҙ был хаҡта килешә.
  
  
  Ул боролғанда, янында Пепе, ул тора, һыуҙың колоннанан прислоняться, беҙ артта өс фут тирәһе. Элек һәм хәҙер ун биш минут эсендә беҙ уны хужаһына ролен килә уйнайһы. Йәки ҡарауылда ярай, һул яҡтан иҫәпкә эго ирҙәрҙең камзол.
  
  
  — Хәҙер күрһәтелә һәм ул артабан, — тине ул. эму.
  
  
  Буэно . _ ...Төркөмө?'
  
  
  «Мин элек был хаҡта һөйләп, улар менән бер нисә мина. Беҙ бит мелодияны табыу, ул, ти, белмәгән. Мин ышанам, ишеткәнем әлегә юҡ.
  
  
  — Яҡшы малай улар, сеньор.
  
  
  "Тураһында, уларҙың күркәм!" Комбо сигнал бирә ул. Сөнки торба фанфара борғоһо ҡысҡыртыр, емештән салат был эго тигән ҡорал була. Ул, ҡулыңа ал һәм алға жестикулировать, замолчать әлегә барыһы да, бынан бик йыуан ҡатын-ҡыҙ булып мужественность.
  
  
  Ул, тәүге нәүбәттә, туҡта. - ' Yahora , дама һәм кабальеро , fandango сеньорита ла! муй celebre y de directamente сан - хосе!'
  
  
  Моғайын, улар аңлаған испан, ләкин, йәғни, мин әйтәм, бик асыҡ буласаҡ. Хлопать башлай улар. Икать ҡатын-ҡыҙ тәүҙә, ә һуңынан бөтә бүлмә. Нерешительно башланы музыканттар башҡарыуында « Тамб Румба» . Тамара сәхнәгә сыға. Ул ҡотҡара. Банк уның нах mimmo ҡатлам үтә күреп, уның гениаль кеше киләсәк. Ҡото булыр ул. Моғайын, күберәк ҡурҡҡандай, эй әгәр ҡарағанда, туранан-тура әйтһәң, ул нимә эшләргә йыйына. Раненый уның. Ахнуть тирәләй бер ир-атты. Ул тигеҙлек тергеҙеү. Стриптиз, уның үҙәге сәхнәһендә киң аҙымға яҡынлаша. Комбо уның ҡото булып, ауыр көнкүрешенә һәм чувственный улавливать хәрәкәт башланғас, ул минән алда күрһәтелгән. Шевелиться тәненең өҫкө өлөшө тиерлек уны. Йыйырсығы уның простыня һәм тиҙ хәрәкәт түңәрәк янбаштарын ботло закружиться гениаль түгел. Бора башлау һәм уны яйға менеп ҡыҙыл ҡуйҙы. Развязать, уның мөмкинлектәре булһа сайҡалам. Ee обеяние үҙе генә асыла башланы. Мин ныҡлы ҡарарға һәм уның күкрәген һәм ҡыҫылһа һыуҙы пепе эго. Йылмая, мин уны ташлап ҡуйҙы.
  
  
  Һул ҡулында тотоуҙы дауам уның простыня. Уның сәстәре оҙон һәм яҡты күтәртелеп иренде ih үҙ ҡулы башҡа. Аҙаҡ уны бейеү башлана. Распахиваться яйға Простыня, һәм әлегә уның трусики ремешок лифчик тамашасыһы ла күреү. Башлыса киҫкен хәрәкәтен хуплауын һәм матур ҡылдар аккорды гитарасы янына һәр ee. Тамашасыға оҡшаны. Ҡайһы бер ҡатын-ҡыҙ ғына ни побледнеть. Пепе күҙҙәре хәйләкәр ҡараш менән ҡарай һәм һәр күрһәткес подергивание.
  
  
  Пепе шнурок һәм уның придушить уның муйынына накинуть. Улар яғында күрһәгеҙ, ҡасыу өсөн. Аҡылһыҙ ул импровизированный элмәк. Ул тубыҡлана төшә. Шулай булғас ябай һәм тиҙ. Туҡта тырыша ул, әммә ниндәй тауышҡа оҡшатыу шнурок. Потянуло ныҡ уның. Рычаг урынына бау ҡулланыла, затылок ҡыҫылһа, уны эго бармаҡтай ҙур була. Кинәт, маҡсат һәм скатиться набок.
  
  
  Күрәһең, бер кем дә күрмәгән. Күмәк кешеләр һәм, сабыш «менеджер» ҡунаҡ бүлмәһе, Тамара һәр хәрәкәтен күҙәтә. Музыка ритмына барыһы ла тиҙ һәм тиҙ булды. Быны бөтә Тамара ҡараш. Бер буш йәшник н барышлай уны эго портье үле швырнуть өйөмө күләгәле һәм кулиса-һыра аҫтында. Бер йәшниктәр тирәләй тамара курткаһы ята. - Әйҙә, уны үҙебеҙ менән ҡала һәм үҙенең кейеменә төрөп алып барырға, ҡаршы төшөүенә ҡарамаҫтан, Пепе. Лизать һәм уның куртка расстегнуть пододвигать уны сәхнәлә барған. Хәҙер тотоп ала осраҡта бәлә тамара тиҙ кейен. Ул, ҡарап, уны нисек сығыш яһаны.
  
  
  Киловатҡа һәм уның простыня. Аҫҡа һәм өҫкә хәрәкәт итеү һәм уны тиҙ лифчик преувеличенно раскачиваться ҡалтырай һәм трусик. Шулай булғас, бейеү ул, был уның тормошо менән бәйле кеүек.
  
  
  Һәм ул шулай булды. Минең кеүек, әйткәндәй. Ул, выскальзывать из-за кулисами тар коридорҙары буйлап, төп инеү фойела алып бара. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул туҡтағас, зал ҡасан етә. Ул, иҫкә төшөрөү, ике ир-егет ни күрмәй, бында ҡунаҡ бүлмәһе юлдан тора. Шулай уҡ улар күренмәгән кеүек, Пепе, отель йәшәүселәрҙең кеүек. Oni пахлм, париж бортта килеүселәр нисек арзан. Понюхать уның һауаһын. Алһыу йомшаҡ гер һыу еҫе ценымногие.
  
  
  Тәҙрәнән уны һаҡ булығыҙ өсөн мөйөш. Тамара яҡшы үтәй, тип ышанырға мөмкин. Теге ике ир полицейҙар бер нисә урында урынлашҡан, унда холда төп ҡунағына әйләнде. Тыкать в ребро даими бер башҡа. Күрәһең, һынлы сәнғәт белгесе. Менән «Трехо» 22 - шулай тыныс көндәребеҙ ул автоматик калибрлы һәм пистолетын ҡулында син пепе икенсе яҡтан, нисек кенә булмаһын мөмкин, ашханаға барып әлегә тиклем буш түгел.
  
  
  Өҫтәл сабыштарында булды, шулай тип асыҡтан-асыҡ үтә ауыр булһа, аш-н, сым башҡа бүлмәләр. Көтмәгәндә тотош өҫтәл була. Һаҡ булырға тура килде, һәм беҙ нимә өсөн, bump бер нәмә лә һындыра алмай. Сергей түгә, түңәрәк ишек тәҙрәһе аша ике распашной. Вдалеке ҡайһы берҙә уның тауышын ишетеп. Проговориться ишекте эткән һәм уны эскә һаҡ булығыҙ. Стонать ашханаһында аш-һыу араһында ҡыҫыла һәм ул ҙур булмаған уйым.
  
  
  Графиня аҫтындағы полкты һәм унда аш өсөн приборҙар менән буфеты булған. Уның эргәһендә, асыҡ ишектәр, ҙур шкаф тора тегелгән, таҫтамал һәм ашъяулыҡтары тулы. Веник швабра һәм тағы ла булыр, бер нисә биҙрә, иҙән порошок һәм йыһаз өсөн банк четырехлитровый полироль. Хәҙерге көндә аш-һыу һәм тыныс булһын инде ул. ябыла. Ул уның бер өлөшө генә күрергә мөмкин: двухдверный һыуытҡыс, автоматик посудомоечный һәм машина ултырғыс, тәҙрә аша күреп элек. Тауыш, ишеттем уның, ул ашхана, ҡатынын алып сығып ҡалынмаған, алыусыһы ултырғыс менән. Фыркать напевать һәм танау аҫтында үҙенә, уның тирәләй возиться. Камера булған өсөн коридорҙа холодильный мөйөшө булырға тейеш, минең яланға ситтә күргән. Унан алыҫ түгел гер ҡарай. Ул хәүеф аҫтына ҡуйырға теләмәй икән, тип күрәм мин. Был һәр осраҡта әһәмиәткә эйә түгел.
  
  
  Тәмәке тартма шырпы тоҡандыра һәм уның тирәләй ҡунаҡханалар уның менән бер тамара алыу буйынса, уларҙың һаны буйынса килтерелә. Неподвижно минут менән тора ул, иғтибар менән тыңланы. Ул бер нәмә лә ишетергә, һауыттар һәм башҡа һулыш һәм ҡатын-ҡыҙ шау астматический осраҡлы сковородка.
  
  
  Покурить ул, буш биҙрәһен һыуға таҫтамалдарҙы бер нисә тегелгән ташларға тура килә һәм шкафтар яһаған. Бер аҙ тәмәкене ташларға һәм уның балауыҙ набрызгивать өҫтән нах. Күрәм, сөнки ул быҫҡып дауам итә, ашхана һәм ул көткән көн элек гер распашной аша үтә. Ул шкаф асыҡ ҡалдырҙы. Тамара әйткәндә, был ике минут менән яртыһын биләй, әммә бындай ваҡытта кем өсөн зал тулы булды ауыр. Шул уҡ тәмәке составында аҙағына яндырылған бер шар бар, һәм был шырпы, — оттиск был осраҡта еп менән сауҙа маркаһы. Өҫтәүенә тәмәке камбодже һоро төҫтә була, тәкә, селитра ташланған. Тәмәке ысын тәмәкегә аҙағында буйынса асыҡ булып эшләй. Нервы ашханала көтөп ултырған булып ҡала, ләкин күберәк бер нәмә лә эшләп ала ул. Тамара уға ышаныр өсөн, бөтә биләй. Мучительно яйға секундҡа һуҙыла. Һуңынан тәмәке догорать.
  
  
  Ул яҡынса биш секунд ялҡын тыуҙыра, һәм был етерлек булды, бер биҙрә өсөн төтөн шашкалары әйләнә. Күрелмәле йыуыу яҡшы, ә һуңынан таҫтамал быҫҡый башланы. Кухня шкафтары буйынса олағып әсе төтөн. Хатта шул еҫ тойоу, уның көсһөҙ яҡтарын ишек буйынса, ниһайәт, ҡасан ҡатын-ҡыҙ ҡысҡыра башланы: « Фуэго ! Фуэго !
  
  
  Унда стационар на корточки ултырҙы, ҡысҡырҙы тыңланы. Һуңынан уның ишетеү һәм ауыр ике стражник лохматый возглас: « Ай ! Фуэго ! Ул, ишеткән, тип бер әйтте. Ул, уйым менән ал ҡулында пистолет. Һаҡсы табырға тырышабыҙ, - тип яна. Йыуан ҡатын-ҡыҙ ҡысҡыра, ҡулы размахивающего. Кашлять сыҡҡан төтөн өс һәм бөтә кашлять.
  
  
  — Ҡулы менән өҫкә, — мин бойора.
  
  
  Захрипеть ҡысҡырып ҡатын-ҡыҙы менән сағыштырғанда, ҡасан булһа. Зевнуть недоверчиво формаһы һәм ҡыйралып кеше. Хәҙер үҙем ут иң бейек нөктәһенә еткән. Ҡуйы төтөн олағып буйынса майлы шкаф, шул факттарҙы йәшерергә, тип биҙрә ғына ут яна. Төтөн һәм вонь, булырға тейеш, рефлекс ih бутағас, бер ҡасан потянуться егет пистолет өсөн, ә мин башҡа һикергәндәй булды. Тәүге атыуҙан уны һәр ырыу. 22 мамыҡ ҡырҡа яҫы-егет һәм ҡатын-ҡыҙ рәүәт крик калибрлы юғалып ҡала көндәренән башҡа, мин һикерергә була. Ул алға бер аҙым яһаны, сөнки ул иртә менән был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин булырмын, тип уйлайым. Ул, аяғымдың тубыҡ араһына төшөп сума һәм эго. Мин уның ҡасан төшә, ҡулын күтәрә ул һәм бер үк ваҡытта аяҡ обвивать эго. Был төр регби-флип. Бер аҙҙан ул үҙ көсө һәм ярҙамы менән буфет эго швырнуть эго борола. Көмөш гол менән бәреп Эго полкын ҡыйрата. Ул ҡолағас, һыуыҡ, һауа торошо тыштан ҡарағанда.
  
  
  Төрлө ҡәбиләләрҙе ҡыйратып булыуына ҡарамаҫтан, туҡтау мөмкин түгел, беренсе һаҡсы. Стон стискивать һәм тештәре менән, ул үҙе матур кобура клапанын асып маташты, башын пуляһы минең өсөн всаживать. « Муй "браво"», — тинем мин, эгон тормошҡа аяҡ тибә, шунан эйәк. Жим уны шунда ята, ята унда. Була шундай ҡатын-ҡыҙ үҙ аҡылы менән түгел, күберәк тыңларға мөмкин түгел, тигән дәлилен. — Ябай, сеньор, — тинем мин. Эйәк менән уны һул ҡулын ҡыҫыу минең кулак метнуться. Ул отключаться застонать һәм, уны ташлап, уның иҙән һаҡ булығыҙ.
  
  
  Уның аша улар шкаф перепрыгивать. Сунь швабра тотоп ҡуйы төтөн һәм уны биҙрәләр янған ул. Ул ут һүндерелә, әммә быҫҡып таҫтамал ҡалдырған. Ул ҡасан ут менән үтәне, тыныс булыуы һәм уның буйынса просовывать шкаф кәштәһендә ручка биҙрә ручка швабра.
  
  
  Ҡалдырып, уны эго, һаҡсы ҡорал тотоп, һуңынан өс засовывать бөтә кабинеттары булған. Йәшниктәр уның запели, аш-һыу аша цифрлы камералар һәм сунь холодильный йугереп минут ключ, биҙрә швабра размахивающего дымящийся ручка яһаныҡ. Икенсе ҡулы менән уны балауыҙ банка тотҡан.
  
  
  Пуляларҙың аш бүлмәһенән коридорға икенсе яҡтан ҡыҫҡа һәм уның менән булған, унда һаҡсы картаһы уйнай. Барыһы картаһы өҫтәлдә ята тағы, ир-аттар ih kuda ташланы. Тамашасылар өсөн алыҫ булған иң ҙур ишеген. Металл һәм уның яурынына яғында ултырғыста защелки участогы ҙур ситкә этәрә. Һәм ишек нажмите распахиваться. Ул, бәреп ебәрә, әнисә түгел.
  
  
  «Менеджер» мин оло тормоштан артҡа һәм револьверын тотоп. Барлығы биш һәм ете метр торба һәм төрлө ырғаҡ камералары туп-тулы булды. Насар ине чертовски Эму тура артҡа, мин буйынса тейҙереү өсөн. Уның артҡы камераға радиоалғыс өҫтөндә өлөшө булып тора. Ул, моғайын, тигән һорау биреп, ул беҙҙе бер ни найдти станцияһы алмай. Ул, әлбиттә, түгел подозревать, был бүре, уны ойоштороуҙа ярҙам итеү, шулай уҡ бөтә радиостанциялар эму ҡабул итергә ҡамасаулай. Улар менән йәнәшә өҫтәл тартмаһынан ствольный Револьвер менән йәнәш ята. Эго уның ҡулынан тотоп, йәшен кеүек.
  
  
  Ул йүгереп, туҡтай алмай. Унда, ул наклоняется өсөн, башын яурынына һалды араһында. Iso взмахивать швабра ул. бөтә көсөн, был минән булмай. Ҡыҙыуында һуҡты кешенең эгоһын биҙрә асылды. Минең ҡолағы янында револьверҙан атып туранан-тура түләү. Мин шаҡ ҡатырғыс был ҙур булмаған арауыҡҡа атыуға йәшен шартлаулы. Уның, күрергә, ул шул тиклем кәмегән. Замолчать һәм уның боролоп тағы бер ҡат. Һуңынан уның урынын төшә. Ныҡ яғып яндырған безмятежный кешенең эгоһын аңлайышлы буласаҡ, ваҡыты, ғүмеренең аҙағына ул ике ул булып йөрөй.
  
  
  Ябай идара үҙәге булыуы менән сағыштырғанда, корп ғибәҙәтханаһына тапшыра. Ул бер нисә металл шкаф эргәһендә тора, табутҡа оҡшаған вертикаль формаһы һәм размеры буйынса, датчиктар ҡуйылды, ручка һәм переключатель. Тирә-яҡ өҫкө өлөшө сәйәсәте шкаф тора, катушканы бәйләп баҡыр сым һәм күп көс аяғы баҫҡан. Вентиляция тишектәре булмаһа кабель аша йыуан тишектәр юҡ. Электрон ҡорамалдар, шым зажужжать. Отель генератор, электр энергияһы менән тәьмин итеү уларҙың, моғайын, подвалға ҡаҙан янында ҡушыла.
  
  
  Уның төп нажмите переключатель света өстәмәләр. Жужжание туҡталды. Взад бер нисә метр алға затанцевать ҡулында һәм был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ә һуңынан кире ҡолай. Дошмандарын ҡыйратҡан һәм пистолет буласағын өйә ул бөтә, һынып мөмкин. Закатить холодильный саҡта ултырғыс аҫтында камера һәм идара выдать уны эго буйынса, унда һаҡсы ултыра. Улар ҡайтып, шкафтан асыу, үпкә һәм побрызгать, стеналар һәм иҙәндәр балауыҙҙай. Ул һуңғы өлөшө ҡулланып, яңынан ут тоҡандырырға өсөн биҙрәнең булыуы. Балауыҙ ҡоролмаһының лужа ташлаған таҫтамал булып ул янған. Взметываться ялҡын, вентиляция тишектәре тирәһенән нығыраҡ жестком сквозняке. Выбегать ул - ысын күңелдән ҡыҫыу кулак яһап, ҡорһаҡ юҡҡа сыҡты.
  
  
  Идара әллә ниндәй образдар һәм вскакивать н аңына килгәнсе аяҡтары, үс теләге менән тулы. Мин уны ҡапыл һөжүм итеп, полк икенсе тапҡыр башланы. Кулак булғаны өсөн, bump бодается Эго тирәләй һаҡсылар бер револьвер, ул бүлкәте өсөн ябасаҡ. Мин был ҡотҡара. Выдыхать уны тағы бер ҡат, уны ишек алдынан захлопывать өлгөргән, юҡһа яна ине уның. Унан ҡотолоу һәм уға һөжүм итә. Лизать пешие инде минең утҡа.
  
  
  Горилла, уға оҡшаған була. Мин уға ташлана, ругаться буйынса-испански. Дзюдоистский таһыллыҡ уны эго ябай тотоуы, ҡаты ҡулдары. Минең һул ҡулын ҡыҫыу эго пешие яға, уң — эго күлдәк. Ул запинаться. Ул уң аяҡ һәм уң аяғы аҫтынан уны эго икра тирене эго. Качнуться яғына төшәләр һәм уның башлай. Эму уның ни тиклем ярҙам итә.
  
  
  Нәфрәт һәм асыуынан ярһыған, мин уны царапать, хатта кәмей. Холодильный тупһаһына аяҡ зацепляться эго камераға көн тураһында. Размахивающего ҡулы, балауыҙы кәмей навзничь булам ул янғанда. Һәр хәрәкәт тағы ла нығыраҡ ялҡты. Четвереньки уның. Башы үҫһә, ул был агни туҡта. Факел кеше булараҡ, мин уның янына күҙҙәре янып. Ишек ябыла һәм уны эму ярҙам итә алмай. Эго слышно крик булыу түгел, ут түгел, ә шунда уҡ табалар ине. Ниһайәт, уның һулышы тәрән эшләй алмай. Был отчаянное мохтаж ул. Мин килгәнгә тиклем аҡрынлап, мин ныҡ яралана. Минең яурынға яраларын яңынан асып; моғайын, ҡасан һөжүменән һаҡлай ул. Прострел боль пронзать минең ҡулымда. Уның һул ҡулы бармаҡтары пошевелить тырыша. Хәҙер ул эшләүен дауам итә һәм аңын юғалта мөмкин; Уның дауам итә. Побелеть бөтөнләй, мин, пошатываться, уйымдан кире аша сыға һәм аш бүлмәһе булған.
  
  
  Тегелгән шкаф ишеген тирәһендәге ир һәм бер постучать ҡысҡырып ҡалырға ярҙам итте. Улар, туҡтамайынса, постучать ишек. — Сеньор ?
  
  
  «Һин! Ул!
  
  
  «Әгәр телисез икән, һеҙҙең өсөн ут пуля уның был ишек аша, йәғни, янып дауам ee вышивать».
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс тишина һөрә. Һуңынан ул әйткән: «Мин помолчать, амиго».
  
  
  « Буэно ».
  
  
  Ҡасан ҡайтып, уның коридорҙары буйлап, сәхнә алып барып, ике ир-аттар уны күреп, ҡунаҡ бүлмәһендә ултырғанда, ишек янында тора Эль - Коюнтур . Томша һәм уларҙың аяҡ ободряюще һыҙғыра. Ҡасан барып ҡанаттары уны, уның, аңланым ни өсөн. Бер трусиктан булып тамарға. Бәлки, ул һаман шулай оҙаҡ булараҡ, бейеү буйынса бөйөк серҙең береһе булырға тейеш.
  
  
  Комбо сарыф ителә. Припев улар йөҙөнсө тапҡыр уйнала, әммә ритм элекке көслө, Тамара һәм уны тулыһынса файҙаланыу.
  
  
  Качаться аҙым өҫкә һәм аҫҡа ул стриптиз, шәрә покачивать янбаш һәм күкрәк потрясти. Зааплодировать хуплау йөҙөнән халыҡ, ҡайһы бер ҡатын-ҡыҙ булһа ла, күренә, яҡын шок булды. Быны ул бөтә сосок ҡарашынан ҡалтырап. Уның күҙ ҡараштарында күрәм мин әлегә ул буласаҡ... хәүефләнгән. Просветлеть, уның йөҙөнә. Эй билдәһе бирергә ашыҡ. Ул шым кивнуть һәм отош башланы.
  
  
  Финал һәм ниндәй!
  
  
  Яңынан көй уйнай башлай төркөмө йыйылды. Тәүге аккорд Тамара буласағына, һәм наклоняется өсөн, үҙе күтәрҙе һәм лифчик простыня. Матур ҡарашының ул үҙе ҡупшы һаман түңәрәк ботло вызывающе түңәрәкләтелгәнлеге бирә. Янбаш һыҙығынан ҡаты тар тамашасылар араһында ҙур трусик ee нейлоновый яҡшы булыр, напрягаться менән шөғөлләнгән был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул наклоняется алға. Шунда аҫҡа задница трусик һәм ҡалаһы буйынса вызывающе соскальзывать ee, һәм мин уның ҡасан килтерелергә һәм лифчик тора простыня.
  
  
  — Бөйөк Хоҙай, — ул прошипеть. — Мин уйлайым, һин бер ҡасан да килә.
  
  
  "Был аҙ туҡтатып," мин яуап бирә.
  
  
  Уға, күреп, кире сәхнәһендә уның кеүек протанцевать. Восхитительный ботло покачиваться уны матурлап ғибәрәт. Изге ходят менән аҡыл. Мин беләм, ҡатын-ҡыҙ нимә хаҡында уйланам, сөнки улар ҡайһы бер әммә тирә-яҡ күренә, был беркасан ла права тигән. Ир-егеттәр лопаться лимфа тамырҙары. Тиҙ эсемлектәр эсеп, тип официант килтереп өлгөрә. Беренсе тапҡыр уларҙы күреүем ҡара кейемдәге ҡатын-ҡыҙҙың ысын матурлығы уның үҙенең тормош упинается изгинов һәм йомшаҡ. Ахырҙа, улар менән осрашыу аҙағында донъя, Армагеддон һәм, бәлки, бер үк ваҡытта икенсе күренеш. Ә әгәр үләһегеҙ килә, ул - был булыр өсөн тротуар ысулы!
  
  
  Нацистарҙың ободряющий ҡысҡыра. Тамара трусик төшөрә башланы. Кульминация һәм яҡынлауын тойоп төркөмө моңло батыуын хәтерләйем. Һәм уның өҫтөнән һөжүм ҡылған эштәре һәм күнекмәләрҙең әһәмиәтен шул лысый ҡарана-ҡарана, ҡалын имән ишеге барыһы өсөн соланында сыҡҡан ут һәм камера һаҡсыларын тағы ҡалтырарға тегелгән тотанаҡлыҡ холодильный өсөн ҡот осҡос. Туга резинка трусик тамара төшөрә. Бул, ашыҡма ни ул? Түбән. Сәс вьющийся йомшаҡ булып күренде. Крик тауыш һәм күберәк!
  
  
  Тамсы уның ҡалын яурынына менән маңлайын ышҡып, банк һәм ныть вытирать. Сползать уның трусик менән әкренләп аяҡҡа. Киловатҡа ih һәм уның ҡыйралып. Ул наклоняется өсөн, үҙ эго күтәрелде. Выпрямлять аяҡлы, ботло күтәреү, ир-егет уның шулай күрһәтер, улар беркасан ла забуду.
  
  
  Стонать йыйылды.
  
  
  Взреветь Комбо.
  
  
  Тамара менән мин асыҡтан-асыҡ сәхнә яҡыныраҡ килә ҡулымдан.
  
  
  Алҡыштар бик күп буласаҡ, ләкин байтаҡ ваҡыт булһа ла, ҡайтыр өсөн. Һәм уны төрөп уның пешие йөрөүең, тип әйтергә була нах ваҡыты етерлек булды, һуңынан өсөн кейә, ә беҙгә тирәләй ҡунаҡханалар булараҡ сыға. Ҡыҫынҡы кейемдәр үҙе түгел, уның буйынса төп ҡунаҡ бүлмәһенән коридорға өсөн мин йугереп.
  
  
  — Ғилми-нәшриәт комплексы, ғилми-нәшриәт комплексы, — выдыхать ул, — тигән була?
  
  
  — Был әһәмиәткә эйә түгел, — тинем мин.
  
  
  'Ләкин ...'
  
  
  «Каналының өс юҡ, береһе булып ҡала. Һеҙ уның нескәлектәрен һуңыраҡ һөйләрбеҙ.
  
  
  Отель янындағы ҡастыҡ беҙ. Был ябай булып сыға, ул. уйлап ҡарағанда ла. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уны кәштәләрҙән алыу тотҡарланды, һәм мин һәм подозревать, рация яһалған кәштәләрҙә аҫтында полк ҡушыла. Рычать отпускайте һәм уны эго подзывать то-менеджер бойора кеше «фиат» яғында күсеп алдынан үткәрҙе һәм бинаны «бьюик». Микрофон тауышы йәшереп арзан ҙур булмаған үҙгәрештәр, ревматизм һәм ҡыҫҡа булды : «Si, señor!» Коридор буйлап алға, күркәм ишек аша, уның иҫке машина һәм беҙ запрыгивать атландыра.
  
  
  «Фиат» менән һаҡлау ситтә торған юлдар яҡшыртыласаҡ. Тамара ҡасан күреп, уңышҡа ирешер тип, беҙ, ир-егеттәр ике приятельский помахать беҙ уны, беҙ ҡасан mimmo барышлай. На диван һәм уның прогнивать расслабленно откидываться көлә башланы. Истерический еңеллек был көлөү була. Запыхаться, восклицать ул: «О, был ике ир-егеттәр һеҙҙе күреп?»
  
  
  'Ул? Был «фиат»?
  
  
  "Юҡ, ғилми-нәшриәт комплексы, ҡунаҡ бүлмәһендә улар икәү яҡшы!" Ул тағы ла көлә башланым. Бындай изумление улар менән ҡарай, улар беҙгә ҡасан промчаться mimmo. "Ах, был аңлатма ih кеше!" Тамара хохот өйәнәгем бар ине. — Ысынлап мин шулай яҡшыраҡ булыр?
  
  
  "Эйе, һеҙ матур була."
  
  
  « Правда ?»
  
  
  «Бик яҡшы, өсөн, мәжбүр ревновать өзлөп мин».
  
  
  Захихикать һәм бер ни тиклем тыныслан, тамара, әлегә ул көрәшә уның менән йәмғиәте «бьюик» самолетта барып һәм был яҡтан. Ҡасан кейенә башланы; көлөүҙән туҡтап, уның түбән һәм аҙағынан әйткәндәрен башҡа пунтаренас, ҡыйыуһыҙ тауыш менән: — ғилми-нәшриәт комплексы, һауа торошо. Үҙгәрмәгән.'
  
  
  Ысынлап та. Хәҙер олағып өйөрмә ҡар шыуған. Ҡасандыр иҫ киткес потемнеть күкте сағылдырып, елдәр аша выла перегруженный һәм двигатель гулли, яралы тип йырлай. Ағас, ҡая һәм бөтә, тип, алмай, беҙҙең тирәләй оса дауыл выла. Рикошетить менән тәҙрәләр һәм ишектәр градина. Беҙ донъялағы хәл, хәрәкәттәр менән сумасшедший безумие.
  
  
  — Буранлы буласаҡ отключены тапшырҙы быҙаулауына бәйле, — тинем мин мрачно.
  
  
  — Һәм тағы ла насарыраҡ була, — Тамара прошептать.
  
  
  «Эйе, беҙҙә әлегә юҡ түгел һуңғы быуындан-быуынға тапшырыла панама ҡалаһындағы».
  
  
  Побелеть ул миңә бороп, тыштан ҡар кеүек. — Әммә, ғилми-нәшриәт комплексы, — уның менән хоррор нескрываемый һорай. 'Һәләтле булырға тейеш, был эштәр, шулай бармы?
  
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  Карта буйынса ҡарағанда, яҡынса йөҙ километр булған утрау пунтаренас сангра. Әммә беҙ бик беше булһа ла,оса бындай һауа торошо өсөн, беҙ шул тиклем хыялыйбыҙ булһам да, был асыҡтан-асыҡ ринуться өсөн ҡайғыра. Һауаға күтәрелеп, дуға киң буйынса беҙ тымыҡ океан өҫтөндә оса. Оҙон йөҙ километр самаһы рейс яһаған һәм был, бәлки, тағы 150 километр өсөн даими зигзаг. Пуляларҙың менән беҙ иң ҙур утрауы ҡултығы өҫтөндәге Чириков Койба, холоҡ төҙәтеү колонияһы. Беҙ Панама ҡултығы киңлеге 150 километр һәм унан Азуаро ярымутрауын урап килә. Панама, Панама ҡултығы менән өҫтәрәк ҡушыла юлы-Сити һәм Бальбоа.
  
  
  Һәм был ваҡытта бөтә самолеттар ғына эшләй, тип раскачиваться һәм сотел. Тамара менән беҙҙең яҡҡа шыуып буйынса, туда-бында. Беҙ бер ваҡытта ла бер урында ултырмай. Беҙ хәүефһеҙлек ҡайышын ғына урын тотоуы. Башҡа бер этәргес бирергә кәрәк. Стонать скрипеть һәм Фюзеляж, ҡанат кеүек, теләһә ҡайһы ваҡытта мөмкин һынған. Һәр тапҡыр, ҡасан бүлмәлә һауа самолет ергә төшкәс, уның ударяться оборудов,-тип яурынына ҡаты ауыртыу кисерә һәм мучительная. Тамара, яраларҙы китер алдынан беҙгә зороасрийсы повязка һәм аҡылһыҙ, әммә ул етерлек булмай. Дауам ҡан ҡатып, минең яурындары тирәләй, ташланған һәм минең уйымда.
  
  
  Туҡта уның. — Ниндәй утрауҙың координаттары, Нигы?
  
  
  — Әйҙә әле, — уның тауышы перекрикивать. - «Тәүҙә Панама-Сити».
  
  
  'Ни? сангра залында архипелагында утрауҙар, де-лас-Перлас , шунан уны залдан көнсығышҡа табан түгел, ә төньяҡта һыу.
  
  
  Ул, ризалыҡ билдәһе итеп кивнуть. Архипелаг «тигәнде аңлата, күп диңгеҙ утрауҙарында», һикһәнгә яҡын урынлашҡан ҙур булмаған номерҙан килгән һәм ул был осраҡта «ынйылар» ның икенсе яҡтан ҡултыҡлап. Ул күрһәтелә карттар асыҡ. «Әлегә был маҡсаты табырға үҙ аш, ә инде приборҙар ышанырға ярамай. Беҙ ориентиры кәрәк, был утрауҙарында ҙур булмаған төркөм иң тәүҙә менән сағыштырғанда, беҙ таба алмай. Зал ҡала барлығы алтмыш километр төньяҡ-көнбайышта архипелагы. Шунан беҙ кем тәғәйенләнеүе мөмкин.
  
  
  Тегусигальпа Пунтаренас һәм уның шунан, тип уйлайым, бик ҡырағай һәм тирандарға ҡаршы елгә ашалып-емерелеп, Зембла башҡарыусы полковник. Әммә Панама-Сити һыймаслык һәләк була. Был бер минең яратҡан ҡалам тирәләй, бик күп йылы хәтирәләре менән. Кисә мин фатир менән матур ҡатын-ҡыҙ һәм уның аҫтында уяна вспоминаться Анкона обветренный Авенида янында тауы итәгендә джингл соборный колокол-Үҙәк. Беҙҙең ҡала өҫтөнән оса башлай, уны күреп соборы ҡалдыҡтары, иҫке хөкүмәт һарайында милли театрҙарҙың матур, бульварындағы ер аҫты һәм төрмә менән боведас бульварындағы иҫке малекон. Барыһы, барыһы ла емереп тар-мар ителә һәм, ысынлап та, ҡаты дауыл ҡыйрата бича өҙөп һәм кешесә. Шулай уҡ ҙур ҡала халҡы менән 300 000 кеше емереклектәргә әйләнде һәм йәшәүҙән туҡтаны, уны ҡаланың һәм туғыҙ километр алыҫлыҡта шул тиклем иҫке, емерелеп корсар 1671 йылда Генри Морган менән ер кешеһе.
  
  
  Бальбоа, порт-Зонала Ла-Манштың, ташландыҡ булһа ла. Беҙ ун километр бейеклектән шәйләй ала ярына мирафлорес беҙҙең менән шлюздары була. Улар ике төп һыу каналы тулыһынса ҡаплаған. Ике йөк һәм бер нисә суд танкер застряла донъяла иң ҙур боҙ майҙаны, тәрәнлеге һәм киңлеге ун биш метр йөҙ метр һайын тиерлек. Башбаштаҡлыҡ ел каналы буйынса ташлана. Бер нәмә лә күрһәтеү булһа, икенсе яҡтан был йәһәттән яҡшы эштәр муйындан.
  
  
  Ҡайнап сыҡҡас, уны асыу өсөн, йәғни, был ҡылған Зембла менән ҡасандыр бай һәм уңдырышлы ерҙең.
  
  
  — Ғәҙәттәгесә, — Тамара уның рявкнуть. Ул үҙен насар тоя. - 'Көньяҡ-көнсығышҡа тиклем Ислами Сангра . _
  
  
  — Минеңсә, унда Зембла?
  
  
  «Ундағы мин быға ышанам», — тинем мин, пейзаж һуңғы ҡараш ташлап увиваться аҡ әсе. «Әгәр уны эго табып, ҡан менән бысратып эго утрауында, һин вәғәҙә».
  
  
  Төп утрауҙары: Сан-Мигель, сан-хосе Гонсалес һәм Пед. табыуы еңел булмай, әммә һуңғы валсыҡтар ғына һыйынып Зембла картаһы булды, һәм ысынбарлыҡта улай түгел. Был скал туплаған, тирә-яҡ ҡар ҡатламы һыу аҫтында ҡалын торт, ҡала һәм диңгеҙ күбеге, ҡомло пляждарҙа менән уратып алынған. Әлегә беҙ уның өҫтөнән осҡан, «Сессный» качаться в үҙгәреүсән һауа ағымы һәм өҙгөләнеп. Тамара румпель менән көрәш, уның өсөн әлегә теләгән урыныбыҙға ултыртасаҡ.
  
  
  «Мин уйлайым, беҙ тормошта ярына булырға тейеш. Хатта ҡаялар, таштар аяҡ алмай, унда ҡушыла алыусылар-се була, был кәзәгә».
  
  
  — Унда нимә ул? — ул һораны, һулға күрһәтә.
  
  
  Улар һикһән градус ауышлыҡ мөйөшө аҫтына самолет, уның ҡотон ала ла уның өсөн. Ҡала аша, пулянан булған пулемет оҡшап, насар яҡтырыусы уның ҡайһы бер иҫке йорттарҙы күрергә мөмкин. Иҫке гасиенда сгруппировывать юлбарыҫына улар ихата тирәләй булды. Бөтә ауыр тимер ҡапҡалы таш диуарҙар менән уратып ҡалынлығы менән трехдюймовый менән был балкан. Һәр хәлдә, ih tak элек төҙөлгән, һәм нигеҙе булды, тип уйлайым һәм шундай уҡ был ныҡлы диуарға ла йыуан булған. Күрәһең, бөтәһенә лә оҡшамай зембль ауырлаша, бигерәк тә оборона үренделе йәки эш ҡасан етә.
  
  
  — Уны бында, — тинем мин. Тамара ҡулдары минең ҡулдарҙы ҡыҫыу. 'Ҡарап! Пришвартовывать вертолеттың ишеген Эго.
  
  
  'Уны аңлай. Әммә минең ҡулымда хәҙер һинең ебәрҙе бармы? Өҫтөн асыҡтан-асыҡ түгел ине уны эго ҡыйыҡтан төшкән. Ҡулдарын таба һәм урындарға ебәрелгән, унда тормошта, ситкә?
  
  
  Эй бәхетле йылмая ул. Ниһайәт, беҙ был эго зембла журналдарҙан эҙләйҙәр. Минең ухмылка әкренләп юғалды, ул башлай аңларға, тип бер ҡайҙа оҡшаш периметры буйынса майҙансыҡтар юҡ өсөн ултырттылар. Рамон төҙөү һәм һатып ике уба түбәһе гасиенда кружева Бату, үҙе түңәрәк. Ҡаянан аҫҡа ҡарау буйынса төп ҡапҡа эллинг тәбиғи ҡултыҡлап алып барған һуҡмаҡтан. Ҡалҡыулығының сағыштырмаса тайғаҡ була, әммә бик текә. Ҡалған өлөшөндә тигеҙһеҙ булып утрауҙары йә артыҡ, йә корявый сәнскеле ҡыуаҡлыҡтар баҫты.
  
  
  — Был пляж булырға тейеш, — тине ул, эй мрачно.
  
  
  «Элек пляж ни ҙур киҫәктән, бик прилично ул һаман да күренмәй», — ти ул, ирен поджимать. Ул йәнә эйелә «Сессна», яҙмыштың бөтә ел һәм һыу ярында ҙур булмаған участкаларҙы шары. «Был бик ауыр була, Нигар, һәм беҙ яҡын йорт подбираться алмай».
  
  
  «Кем йөрөй бәләкәй генә борсой? Ышанам, беҙ тағы ла китә алмаҫ, ергә төшә башланы.
  
  
  Самолет аҫҡа сума. Металл күтәрә һәм ел буйынса завыть эго. Тирә-яҡ тәгәрмәс ҡом вздуваться. Затрястись өлөшө самолет, как будто ih фалиж һуҡты ҡапыл. Тамара менән румпель ҡаршы көрәш. «Әйтеме беҙҙең рәсәй булып ҡалайыҡ», — выпаливать уны, тәнәфескә менән. "Йәмғиәте бындай хәл өсөн ҡаты тебе!"
  
  
  Беҙ соҡорға һауа засасывать, аҫҡа. «Сессный» трястись, ҡом һәм ҡомло ярына һоро ямғыр вздутый буйынса качаться үҙгәреүсән. Ҡом таш араһында пики алдында беҙ бөтә торт. Һулдан һәм һарыҡташ ята таш тирәләй яңы валсҡа, ә уң яҡтан стеналары ҡайнап прибор янай. Самолет аҫҡа төштө.
  
  
  Ул зарычать. - 'Өҫкә! Өҫкә!' Минең ҡысҡырғым рефлекторный була, сөнки мин беләм, барыһын ла эшләргә тип Тамара өсөн, танауын күтәреп. Пляж көслө тиҙлек менән яҡынлаша. Утыкаться танау ҡом ҡала. Протяжный шипение, һуңынан мамыҡ громоподобный. Беҙ йәйелдереү, ҡанат подкос сериялап, ә двигатель өҫтөндә блогы барлыҡҡа винт, яртылаш күмер ҡомо. Швырнуть ҡыйыҡ һәм иҙән күтәрер өсөн, беҙ, кешеләр, әйтерһең, аяҡтары һәм ҡулдары өйөмө. Дәһшәтле саҡ Самолет түгел, ә ҡойроғо өҫкә селпәрәмә һуңынан боҙ тулҡын. Брызнуть беҙ һыу тоҙло булһа, беҙ сигенә башланыҡ. Ғәрипләнгән, беҙ, бер урында тик тора. Взад и приборы в Самолет алға раскачиваться. Качаться на тулҡын беҙ. Тамара покачать башы, тәҙрә ҡорғанын күтәреп ҡараны һәм уның пляж. Вздрагивать, тын һәм тәрән өйрәнеү һәм уны беҙ гепә ҡом аҫтында прибор. «Вотум коммерция был рейс яратам мин, — тине ул, йылмайып, еңел булманы. «Әлбиттә тормошта һин һәр ваҡыт».
  
  
  "Мин мәңгелек түгел көлә!" — ул күҙҙәре менән әйткәндә. — Мин барыһы боҙмаҫ, уны белмәй! Беҙ беркасан ла күберәк булыр эго һауаға күтәрелде!
  
  
  «Моғайын, булыр, буласаҡ һәм был түгел ине», — мин әйтәм. «Үтә йомшаҡ ҡом, ел бәреп төшөрә һәм аяҡтары менән беҙ алыр инек».
  
  
  — Ләкин беҙгә хәҙер нимә эшләргә ?
  
  
  'Нимә эшләргә?' Үрелгән кәрзин эләктереп, үҙе артта уның, ул ҡасан да булһа eda. Хәҙер nen Тамара макаров пистолеты булған, боронғо Мендоса пистолет докторы, автоматик револьвер 22 Пепе-калибрлы көндәрендә, шулай уҡ идара һәм револьвер, ике һаҡсыға. Пепе ул. ee тамара биреү һәм пистолет пистолет, револьвер булып сунь ә кеҫәһендә ҡала. 'Нимә эшләргә?' — ул ҡабатлау. — Ярай, барып йөрөнөм. Быны бирмәйем!'
  
  
  
  
  13 башлығы
  
  
  
  
  Пробираться күк аҫтында беҙҙең убалар һәм мәкерле выла жгучая mimmo йөрөшә. Ыжғыр әле көс йыя бара. Бөтәһе лә ҡуйы ҡараңғы булып китте. Елдәр нисә ағас сәнскеләр менән заскрипеть. Һарыҡташ даими кәмей. Тирә-яҡ ел һауа үпкәләрҙе хренов беҙгә, беҙ уға ҡаршы йүгерә. Беҙ һалдаттар, тип утопающий, һәм ҡайһы ваҡыт алға хәрәкәт итә алмай. Хәҙер тотош масса Шторм тойола, аяуһыҙ, һәм неодим стремление убийственный. Тамара садо баш ҡ менән бысратыуҙың кешегә кәмегән. Ул, беләһеңме, тип түгел ценымногие яҡшы күренә. Мин яурын ауыртыуҙан хәлһеҙләнгән. Был инде ябай штопор кәүҙәле булһа ла, минең күңелемдә пронзать ауыртыу, һәм минең һөйәк. Был уның менән көрәш, һәм ҡаты бармаҡтары менән минең. Упрямо лихорадит һәм беҙ көрәште, бер-берен хуплап.
  
  
  Ярты сәғәт үткәс, сирек сәғәт, һәм тағы ла ярты сәғәт. Беҙ, ниһайәт, ҡалҡыулыҡтың етә. Беҙ ҡалын диуар беҙҙе полицей гасиенда йөҙ ҡарай. Ҡалын ҡар ҡатламы аҫтында ята улар. Әгәр булһа сәғәт ине унда — булыуы уны уларға ышанып булмай тиерлек — стон улар тора алмаҫ ине. Улар аталыуллы ҡала диуары укрытие шикле. Коэффициенттары униформаһы булған, ир-атты саҡ-саҡ вереница был өҙөк, туңып, тәнгә йәбешә.
  
  
  — Перелезать диуар аша, — тинем мин. «Артыҡ ныҡ булған ике йәки өс ҡапҡа һаҡлау».
  
  
  Тамара содрогание покачать башы менән. — Беҙ алмай, Ник!
  
  
  - Беҙ шулай бер урында тора алмай.
  
  
  Гасиенда ҡалҡыулығына күтәрелә башлағас, беҙҙең артта, ишек алдында асыҡ. Хәҙер ҡайһы бер мәғәнә алға ауыр булды. Ҡаршылыҡтар аҙ булманы, әммә өҫтө яланғас убалар һәм битләүҙәр ялтыратылған елдәренә боҙ өйөмөнә әйләнә. Тамара беренсе төштө, һәм мин уны яҡларға тура килә. Һуңынан уны тигеҙлеген юғалта. Отель Тамара ярҙам, һәм беҙ шунда уҡ ике скатиться аҫҡан, ҡулына хвататься за угрожающе. Выносливость мәрхүмә беҙгә, үҙенең күтәрелеп тағы тирә-яҡ тик көл. Тормош ҡарамаҫтан, ҡиммәтле күренә, йылылыҡ һәм тынғылыҡ ҡарағанда, үлем килтерә торған, ә тормош тулҡынлы.
  
  
  Диуар аҫтында укрытие поползти тирә-беҙ саптыҡ. Ул иҫке ине. Изнашивать йомортҡаһы була, ҙур һәм тәбиғи таш араһында була, тине улар. Уртаса бейеклеге өс метр ярым булған уның. Ул, аяғын күргән өсөн таяныс нөктә иғтибар һәм өҫкә ҡарай, ҡулын һәм бер нисә урында булды. — Мин артынан эйәреп, уның тирә-ҡасан булды, — тине Тамара уның.
  
  
  — Һинең тирә-ҡасан? Һеҙ төрө булмаһын, әгәр быны һеҙ!
  
  
  — Тирә-ҡасан була ул, Тамара, — минең теүәл, - тине. Унда һүҙҙәрҙе уйлап түгел, уның тураһында дөрөҫ отель. — Тамғаһы көтә. Сәғәт икенсе яҡтан булыуы мөмкин.
  
  
  Иҫке диуарҙар күтәрелә башланы, уның хәүефле. Мин тура һаҡлағыс бирсәткәһен төшөрөп, бармаҡтарын шыма таш тебе өсөн яҡшы. Пронзать минең күңел туңған. Ул, юҡһа, минең кеүек ҡулдарын напрягаться. Мускулдарын һәм ҡаным туңды. Минең аяҡ аҫтына таш ауырлыҡ рассыпаться. Стонать ҡыҫыла, уның ҡарауы, тамара һәм тымыҡ ҡот осҡос ҡысҡырғанын ишетте. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин күренде, мин ни алға бара алмай. Һуңынан уны, хәтерләмәйем, нисек Зембла яҡын булды, был фекер мин һәм одессалыларҙы. Ул тағы бер таяныс нөктәһе нащупывать һаҡ булығыҙ. Ул һүҙ таба. Дим дим өҫкәрәк күтәреп, уның артынан.
  
  
  Мин һуңғы яҫы түбәһе киң тырышлыҡ аша крайына күсерелә. Бритва һымаҡ осло быяла ярсыҡтары булып бөтә оҙонлоғо буйлап өйөр, ҡар һәм боҙ ҡалдырып ih әммә һөҙөмтә юҡ. Иң делле, улар мин булырмын ары ер тайғаҡ ярҙам итә.
  
  
  Мин инде уның артынан эйәрергә ишара позвать тамара йыйылабыҙ, сәғәт мельком ҡасан күрергә. Ул укутывать, күндерә һәм башына, тәрән кеҫәһенән ҡулы засовывать ҡалмай, алға бара һәм яҡын бинанан диуарҙар һәм яйға араһында взад. Таралғылар менән автоматик винтовкаһын яурынына уң. Улар шул урында яҡынлашҡанда, унда ятҡан уның стон. Ул, Тамара ҡарап, уны иҫкәртеү өсөн. Лез минең өсөн командаһына инде һәм ул миңә буйһоноп! Лизать сәғәт тура килә. Бик яҡын, уны ишетеү өсөн, әгәр ни була. Затаить һулышы уны.
  
  
  Тамара һәм тигеҙлек юғалтып ҡолай. Был ужасе-се крик уның баҫтырып сығара. Ныҡ түгел, саҡ ҡысҡырып непроизвольный задыхается, әммә ҡысҡырып етерлек. Мин шунда уҡ күҙе менән күрергә һәм күтәрергә любопытство сәғәт. Ул һикереп.
  
  
  Ир-егеттәр үҙ бурыстарын белә һәм яҡларға тырыша. Һуңыраҡ! Ул шулай уҡ винтовкаһын күтәрә башлай, уны эго яғына ырғытып, уны өҫтән ергә, тормошҡа эму тубыҡтан. Винтовкаһын ҡулынан йолҡоп буйынса уны эго, тырыз һәм уның һуҡты. Эму ҡабырғаһы муйынына бодается эләгә. Ул тын ятам. Кәүҙә һыу аҫтындағы мөйөштә ҡушыла неестественный өсөн Эго.
  
  
  'Никак!' — өҫтән прошептать. Тамара күтәрелде һәм күҙҙән уны күргәс, ултырған стон.
  
  
  «Мин көтә алмайым. ул...'
  
  
  — Ылыҡтырылған, — мин прошипеть. 'Һикерә.'
  
  
  — Мин тотолам һиңә?
  
  
  «Һәр ваҡыт ҡәҙерле».
  
  
  Һәм уның ҡулын һуҙып һалып бездыханный сәғәт винтовка булды. Унан ҡоланы. Ee уны тотоп. Был шулай уҡ йомшаҡ һәм оят булып ҡарамаҫтан, был чертовски ятышлы булды. Мин уның муйынынан үбә һәм миңә ҡыҫыла. 'Ни хәҙер?' — ул шым ғына һораны.
  
  
  «Баш йортто. Булыу ихтималлығы ҙур, һәм ундағы һуңғы быуын-быуынға тапшырыуға көс таба эго зембло беҙ яланға. Беҙ ике ih юҡ тейеш.
  
  
  — О, был бөтә? — төҫтәр менән еротичний тине ул. Поверживать сәғәт аяҡҡа ойоҡбаш ул эткә. «Беҙ араһында Земблой һәм ih ни булған?»
  
  
  'Мин дә беләм. Минеңсә, бик күп.
  
  
  'Эйе. Һәм беҙ уларҙы табырға тейешбеҙ, ә һуңынан үлтерелгәндәр йәки ла ебәреләсәк, әлегә беҙ ҙә туңып. Хәҙер беҙ застряла, ҡасан беҙҙең өсөн стена. Уларға пуля ла, беҙгә бар ни, тип әҙерәк үҙгәрттем. Шулай уҡ иң яҡшы идеялар бар сездә? Молчанов уны тыңлай. Цинизм уның үҙенә йәшерергә үҙенең ҡот алырға тырыша. Бөтөнләй был тәбиғи реакция. Кем аңларлыҡ сәбәптәр түгел, ҡурҡма, — дурак. Ҡатын-ҡыҙҙары тамара ҡаты була, практична, ҡыйыу һәм ду һеҙҙең түгел.
  
  
  — Төшөнсәһенә эйә түгел, — мин әйтәм. «Һәм беҙ мөмкин булғандың барыһын да эшләй ышан ғына мөмкин. Ауыр булды, әммә тырышырға тейеш».
  
  
  Итәғәт итеп, уның кивнуть. «Ә һуңынан һөйләне, нисек тамамланыр был, ғилми-нәшриәт комплексы, уны борсоған тип әйтеү ҙә һәйбәт».
  
  
  — Мин ярҙам итермен, — тине ул йылмайып. Беҙ барған бинаның артҡы өлөшөндә гасиенда күләгәле прокрадываться. Ул автомат сәғәт өҫтөнлөк бирә, әлегә һин белер, тип, уның механизмдарын туңа. Бер револьвер һәм уны эго буйынса һала ала.
  
  
  Беҙ килгәнгә тиклем һәм мөйөшкә туҡтап. Ихата алдында беҙ вертолет менән була. Оҙон тар уны өйрәнеүгә төп бинаһы, ундағы Зембла табырға өмөтләнә. Ул күберәк булған, хужалыҡ ҡаралтылары ҡарағанда, бөтә ябыҡ эго оҙонлоғо менән күтәрмәне. Ҡапҡа үҙәгендә булды, унда һыу инеү мөмкин автомобилдәр баш аша яҙғайны.
  
  
  Күтәрмә аша ҡараңғы ғына булып ҡар завеса клубиться һәм үҫмәгән. Мин көслө булыуына шик бар, сөнки унда-тағы ла сәғәт шулай тора. Бер йәки бер нисә, нервы һәм туңып бөтә, бармаҡтары менән покалывание була. — Беҙ юлдың иң оҙон китте, — тинем мин. Беҙ барған бинаның артҡы өлөшө түбәндәге йугереп. Уны дауам ҡасыуҙы хуп күрә ине, әммә тәртип һәм һаҡлыҡ тишина әйбер булған. Беҙ яйлап алға барабыҙ. Икенсе яҡтан гасиенда булған был бинаһы, гараж оҡшай. Ике аҙағына тиклем барҙыҡ беҙ башҡа ваҡиғалар булды. Уң яҡта асыҡ булған, ун метр тирәһе арауыҡ. Улар өсөн төп бинаһы булған.
  
  
  Беҙ тора һәм иғтибар менән тыңлай. Беҙ бер нәмә лә ишетмәнек төп бинаның артҡы өлөшөндә һәм йугереп барҙым. Вита тәҙрәләрҙе рәшәткә менән беҙ бер нисә кованый буйынса абсолют алдында оҙон һуҙылған. Төрлөлөк өҙөлгәс, ике көн, өс өлөшкә бүленеп бер нисә ривненский. Ҡапҡа булған, улар өсөн, һәм тағы ла бер нисә тәҙрә, сағыу яҡтыртылған ҡайһы бер тирә булһа. Ҡапҡаға ҡарай юл ҡыҫҡа була төп бинаһы булыжный ауыр ҡапҡа бара. Киоск янында ултырып, хәтерләтә телефон-автомат. Киосктарында көтәләр. Уныһы ауыҙын тар була.
  
  
  'Кәһәре. Беҙ юлдар яҡшыртыласаҡ киҫергә кәрәк, һәм уны һаҡлау.
  
  
  «Бәлки, уларҙың булыуҙарын атап булған ҡатын-ҡыҙ түгел», — тине Тамара.
  
  
  'Ни?'
  
  
  «Бәлки, тәүҙә уларға һорау бирергә теләмәй».
  
  
  "Тамара, һин тип уйлайым. прима уйнай ала..."
  
  
  Шул уҡ уңыш менән уның стеналары менән әйтә алам. Эйелеп, уны тиҙ арала тәҙрә аҫтында үтә. Ул, уның артынан эйәреп, тип ышанам, бесәйбаш юность күп була уның. Мин булыуын тойоп, тәүҙә улар булыуын атап, ә һуңынан һорау бирҙе. Беҙ тәҙрә һәм ишектәр буйынса түбәндәге төркөмдәргә тәүге ике прокрадываться mimmo. Мин тамара полметра була. Үҙемде тәъмин уның хәрәкәттә булған, һәм ул белә, уны туҡтата алмай, мөмкин түгел асылды һәм эҫе һөйләшеү хәүеф тыуҙыра. Альтернатива уйлап тырыша ул, әммә таба алмай. Беҙ тәҙрә янына килә һәм түбәндәге икенсе көнөндә башлана. Шунда ул тауыш ишетә.
  
  
  'Постоять!' — прошептать уны төҙәтеү. Минең ғәжәпләнеү, иҫ киткес килде, һәм миңә уның подползать туҡталды. Мигнуть лампа. Заглянуть в окно беҙ.
  
  
  Полковник Зембла йөрөй сердито взад-вперед. Мин ишеттем, ул һөйләне. Бүлмә уртаһына өҫтәл кулак буйынса әммә уны туҡмауын дауам итә. Электрон деталдәр заваливать ултырғыс була, транзисторҙар, хаҡ, паяльник һәм плоскогубцы. Зембл панелдәр була һәм металл шкаф артында шундай уҡ, майялар храм кеүек. Был ғына асыла. Рәшәткә төшөрә, ә проводка йыланға, шул тиклем сәйер һөҙәмтәлә завивка. Кешенең буласаҡ, тип эшләне ул был бүлмә. Улар яңы төҙөлгән өсөнсө империяһының төп яулап өсөн үҙәк америка майя үҙ контроле системаһын ойоштороу маҡсаты менән заговор һәм смертность осрашалар.
  
  
  Уны уйлап, хем уның менән һөйләшеп, ҡасан килеп баҫты һәм уны икенсе кешеләр башлаясаҡ менән худощавый мыйыҡлы кеше менән йәнәш. Һәм тағы ла күренде зембла хладнокровный сообщник ҡылығыңа ҡарағанда, кемдеңдер ҙә булһа. Ул пачкаһы менән ҡағыҙ диаграммалар йәйелдерелгән. Ике ир-егет үҙенә йота алышыуҙы планлаштырыу шулай булһа, мин ни тиелә лизать тура килә. Ул тағы алты ир-егет күҙ күрмәгән крайы, ике һәм дүрт техник буласаҡ һаҡсыларын ҡораллы аҡ елән, моғайын, йыйып эшләй. Мин тамара вопросительно ҡарай.
  
  
  Беҙ уның ревматизм, арттарынан ишекте күрһәтә. Һәм ул эткә ҡараған йыуан ағас защелки прислоняться һаҡ булығыҙ. Ишеген ябырға ла була. Пробираться беҙ күрше бүлмәһе һәм залы тауышына ҡолаҡ һалҡын һыу эскәс.
  
  
  'кисекмәҫтән...үлтерергә!' — полковник ярһыған тауыш Зембла догматик послышаться. «Әгәр мин алмаһам хәлде контроль аҫтына алырға бер нисә сәғәткә яҡын, бик көслө шторм булды, уның менән үтәү өсөн — минең өсөн хатта! †
  
  
  «Беҙ туҡтатып ҡуйыу мөмкин», — эго тәҡдим буйһондора.
  
  
  «Тохель, был һатлыҡ эш».
  
  
  'Юҡ, сэр. Бында r бүлегенә ҡарай. Ябай малай деталь юҡ, кәрәкмәй, был бүлек йыйыу өсөн. Бер нисә сәғәткә яҡын Эго төҙөү мөмкин түгел, шуға күрә...
  
  
  «Мин һеҙгә нимәлер r буйынса секциялар нотация уҡып! Темалар кем булдырҙы? Яңғыҙ ул, шулай бармы? Беҙ проводка монтажлау ысулдары табылған. Мин һинән күберәк тел һәм телмәр ишетеү пораженческий. Тохель ул бер ваҡытта ла баш тарта, хатта, әгәр була минең боҙ батшалығы ятып бер ҡасан да! Минең был хәл ғәйебе түгел. Минең барыһы ла бик яҡшы килеп сыға. Был ғилми-нәшриәт...әге карте
  
  
  Дөйөм послышаться ропот күрһәтеү, уларҙың исемдәрен тупаҫ зембла тохель приход буйынса ҡырҡа. — Һеҙ тағы ла инандым, уңышһыҙлыҡтар өсөн кәрәк ул беҙгә?
  
  
  «Ваҡытлы уңышһыҙлыҡтар, ләкин уңышһыҙлыҡҡа осрай. Әммә даими һауа торошоноң насарайыуын күрһәтә, тип түгел инде башҡа станциялар эшләй. Эйе, ул,, тип ышанам Карте ғилми-нәшриәт комплексы,-тип ҡулдарын күр, был. Мин белеү түгел, уны ишетеп ih кемгә нисектер, әммә минең уны майя шулай уҡ храмында табыла. Һәм эму, тегенселәр алына, эгон тулыһынса ҡыйрата алмай.
  
  
  "Ҡатын-ҡыҙ тураһында хәбәрҙәр булыу..."
  
  
  Зембла презрительно йылмая. «Буксирға алырға мөмкинлек бирә, был романы һәм цыпочки на карте ҡарап, нисек булды был секс-пикник-клуб . Әммә бер ҡасан да уның был утрауға барып етә дауыл. Һәм ниндәйҙер бер мөғжизә менән иҫән-һау ул, бер нимә лә уны ҡотҡара инде. Башҡа эго станцияһына һөжүм әҙер булыу түгел, беҙ әҙерләп!
  
  
  Итек shaggy уны ишетмәне. Шунда уҡ зал аҙағында кеше формалары барлыҡҡа килә. Ауыҙ асып Эго. флагы башҡарырға рөхсәт итә, уның ҡасан винтовка өсөн потянуться. Ҡыйралыу менән беҙ Тамара инстинктивно. Беҙ атырға уйламаны ла. Шул күҙҙәргә бер мәл таращить в горле эму ингәс, ул ҡысҡыра башлаһалар, ҡыуып эму башҡа күҙемде. Мин дә белмәйҙәр, кем ҡайҙа эләгә. Навзничь ҡолай ул, винтовкаһын ергә ҡолап менән лязг эго. Брызнуть бөтә яғында ҡан. Беҙ күргәндәр, нисек итеп ерҙә ҡағыла ул; беҙ күптән инде асыҡлаған. Һүҙ һүҙ түгел, беҙ, беҙ бергә эшләп, яҡшы команда тип өйрәтә.
  
  
  Беҙ бүлмәлә белгертә. Был тиклем револьвер изрыгать тағы ут кеүек, тотош ишек асылды. Кеше өсөн тормош бер һаҡсы тирәләй һүҙҙәр менән шаҡ ҡатырғыс һәм схватываться төштө. Һәм сәғәт икенсе Тамара дырочка миленький алыҫҡа йәйелгән, шул уҡ ваҡытта, ул үҙе күтәреү ҡоралы булараҡ. Селпәрәмә техниктар бер, яй ғына төшөп башҡа ырыу. Тиҙ, пантера кеүек ауған йыуан ағас ултырғыс Тохель. Бөтөп һәм ҡорал детале. Полковник уның өсөн үҙе потянуло в укрытие зембла. 357 Кольт извергать калибрлы Эго ут башланы. Һуңғы ике техника, шаҡ ҡатырғыс һәм беҙгә һөжүм обескураживать, подкрадываться көнөнә ҡарата асыла. Һуңлаған улар икеһе лә. Тамара ih раненила үлемесле артҡа, улар кәмей.
  
  
  Пригибаться ул, атып ҡотолоу өсөн Тохель. Минең буш револьвер була. Тохель ташлау һәм уны тотоу, икенсе башында был эго. Пригибаться Тохель, артта ҡалмаҫ өсөн, bump уның шкаф һәм пистолет. Мин һөжүм Зембла, нисек сумасшедший. Ултырғыс уның аша перепрыгивать, әйтерһең, ҡаршылыҡтарҙы еңеп сыға. Юлбарыҫ кеүек, мин уны аяҡтарым менән алға ташлана һәм бәреп төшөрә. Беҙ бергә иҙәнгә ҡоланы. Өлгөрә алмай беҙҙең ҡалала бармаҡ кулак ҡыҫыла. Бармаҡ башындай тирә-револьвер мин икенсе алыуға өлгәшкән булһа, ә ҡала буйынса өсөнсө буяу выскальзывать дәрт камзол. Мин яңаҡ тураһында минең танау һәм ҡаты оцарапать ударяться Зембла гөбөргәйел, улар тирә-яҡ ҡан китте, бармаҡтарын минең сәс повязка аҫтынан был эго вцепляться гол булды. Эму отплачивать минең кулак һәм шул уҡ күтәрелде. Хмыкнуть удовлетворенно уны, бер ҡасан ишетеп, нисек уның танауы һынған. Кәүҙә тире һәм Эго өҙөп була. Ул взвывать, боль ҡарағанда. Ул кинәт башын тиҙ илаһи, һәм был уны ҡотҡара. Кире осраҡта үлемесле һөйәк ярсығы мейеһенә эго пронзать ине.
  
  
  Костлявый тормош эго минең тубыҡтарына һуға булды яуап. Минең аяҡ уның ухватываться өсөн тырышып, уны тотоу менән шөғөлләнә. Беҙ тағы ла бер башҡа аша перекатываться. Беҙ, Тамара, беҙ Тохель беҙ атарға була, тиелә түгел. Ләкин улар уҡ атып, яҡындары менән алыҫлығынан башҡа, береһенә эләгеүенә беҙ ирешә алмай. Мин һаман да аяҡ һынып йәки бәйләүес Зембла тырыша. Булыу пахнуть участогы эгоһы төрлө ҡәбиләләр минең яҡланмаған. Ул, тип уйлап бөтөрҙө ул. Ул, ишеткән, уны нисек стонать, һәм йөмләне, тип уның ҡалтыранған. Киләһе секундта изгеләндереү Тохель атырға була. Ҡараңғы бүлмәлә булып сырмалған, ҡараңғыла юғалам һәм зембла һәм иреккә выражается.
  
  
  Сирена завыть. Рев-дауыл тауыштан тиерлек юғалған. Тамара наугад сығыу менән беҙ була инек. Зембла һәм Тохель - юҡ. Бина тыштан һәм эстән белә улар. Ih shaggy коридорҙа ишетәһе килә уның. Китте улар. Рыться ул лихорадочно ҡорал талап итә. Ул револьверҙар табылыуы. Әле штопор булған, ул заряд-юҡ. Юҡһа уның үҙенең ең ҡулдарҙа. Тамара. Беҙ побрести коридорҙа ҡалды.
  
  
  Кеше өсөн йортто һәм ишек тыштан зембла жив. Выла дауам Сирена, ишек асылды, һәм беҙ ике ут тоҡаныу тан ынтыла. Улар ревматизм, атырға була. Уңыш көслө хис ул, дары еҫен һиҙә һәм киҫкен. Түгел, беләһеңме, ул нимә эләгә икән-да, я чертовски әммә бәхетле булһа, белер, тип, револьвертты бар ине, пуля туп-тулы. Ринуться буйынса коридорҙа беҙҙең ишеккә. Беҙ төн булһаҡ баларыңа тирә-тип ҡысҡыра.
  
  
  Беҙ йугереп. Ҡысҡыра бер сердито, башҡа возбужденно, итек һәм топот былар барыһы ла көсәйә. Раненый бер ерҙә селпәрәмә зембла һәм кеше тирәләй. Влетать ишектәр пуля, ҡурғаш ярсығы һәм һауа тултырылған. Беҙ көн аҙағынаса дауам залға йүгерә. Был ужасе-се, мин арттарынан йүгереп килеп тамара стонать әммә хәл иткес.
  
  
  Выскочить тышҡы ишек аша беҙҙең ихата. Һәм уларҙың маҡсаттары тураһында хыяллана алмаған яҡшыраҡ. Топот ҡасып беҙгә аяҡ, атып бәреп оҙатыла. Шулай уҡ ут эсендә ҡапыл туҡтаны, һәм нисек башланды. Берҙән-бер һыу ташланды укрытие тыу беҙҙе, беҙ уларҙы күреп, өйөмө ағас йәшниктәре ҡороласаҡ. Электрон ҡорамалдар ҡулланыла, уларҙы ташыу өсөн тимер һәм таҡта менән нескә ҡайышлы ҡалын эргәһендә тора. Был уларҙың өйөмдәргә һалыу өсөн хеҙмәт ғәйләгеҙҙе. Рәүәт атыуҙар, пулялар, ер һәм беҙ артта ҡалмаҫ өсөн, bump, беҙ наряд йәшниктәр араһында отчаянное.
  
  
  Ҡала аша ташланды импровизированный пулялар беҙгә һыйынды. Потянуло тамара уны аҫҡа табан. Беренсе армия яҡынлаша нетерпеливый буйынса ике кешегә артыҡ булһа, һаҡ булған өсөн. Ике атыу, ҡар төшә һәм улар. Йәшниктәр уның ҡыуа башланы, шул тиклем хыялыйбыҙ, беҙҙең оборонаны нығытыу өсөн. Ҡалын таҡта пуляны йотҡан. Беҙ хәҙер таң досадный тура ғына эләгә алмай, кире осраҡта буйынса беҙ артта тура ползти уның йорто ине. Уны өҫкә ҡарай, тик бер кем дә тәҙрәнән күреп ҡалам. Беҙ ҡурғаш һибеп тирә ир-ат, әйтерһең, мылтыҡ шланг ih баҡсаһында булды. Ул ниндәй йүнәлешенә ҡарай инек, беҙ инек, кеше бик күп булды, ҡасыу өсөн. Һәм беҙҙең бөтәһе нисә патроның ҡалды.
  
  
  Шунда ул тауыш ишетә электростартер бөтә даирәһенә керә. "Рәсәй вертолеттары" Ротор бик яй әйләнә башланы. Силуэт быяла кабинаға ике ир-аттың уны шәйләй ала. Өсөнсө, бер һаҡсы тирәләй, барлыҡ ашығыс һәм вертолет яғында фотографировать бау менән стоп. Таращить глаза револьвер бер минең генә тороп ҡала. Ентекләп уның маҡсаты һәм артҡа эләгә. Дергаться һәм вскрикивать сәғәттә башлана. Ул шулай ҡысҡыра ҡысҡырып, атыу туҡтатылды, тип был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул саҡта барыһы уставляться була.
  
  
  «Тамара, мин биргән нәмәне ҙә выстрелять».
  
  
  — Ябай ғына минең пистолет ҡулланған. Ул тағы алты пуля, — тине ул, һуҙа миңә «Макаров».
  
  
  Пепе уны үҙенә ҡалдырһа 22-калибрлы көндәре. Йәғни, мин уны үҙ тирбәлеше револьвер бирелгән булған, ым-ишара булып, ул уны бер ҡасан да онотмай. Унда вертолеттар уставляться. Тулы ҡеүәтенә эшләй двигателдәре өсөн, йылы. «Шторм был уларҙың йәмғиәт».
  
  
  «Бәлки, әммә мөмкин түгел, һәм бында беҙгә ҡарап ултыра. Теләп, уларҙан ҡасып, әгәр был мөмкин һәм ул, улар барыһы да башта башланы. Йәғни насар, шул иҫәптән уларҙың быуындан-быуынға тапшырып ҡалдырыу, һәм һеҙ ишеткән, - тип әйтелә был хаҡта Зембла.
  
  
  "Әммә мин уйлайым, был бүлмәлә..."
  
  
  «Төп яңы булған был идара итеү системаһы ябай, уларға ҡуйылған. Беҙ был сым һалынған, әммә унда икенсе тапшырыу башлана-икенсе урында. Үҙе менән көтә уны эго н делле ҡапҡаһына икенсе яҡтан, беҙ унда бөтә был ут күрҙем».
  
  
  «Тимәк, дауыл бер нисә сәғәт эсендә бер кем дә туҡтата алмай. Һәр хәлдә, әгәр Зембла дөрөҫ әйтеү. Шул ваҡытта күберәк буласаҡ һауа торошо менән идара итергә ярамай!
  
  
  'Эйе . Һәм бәлә шунда, Зембла ғәҙәттә, хоҡуҡтарын.
  
  
  Йәнә атып, вертолет һәм ҡасан яйға взлетающий неуверенно. Качаться ул взад-вперед. Икенсе тапҡыр атыу көндәре башланды туҡтатып, кабинаға ишек ҡасан распахиваться. Худощавый итеү күргән уны, итләс һынына Тохел. Настежь Эго ишеген асып тота башлай. Кольт уның уң ҡулы булыр ине, һәм беҙ ул ярҙам ҡулы һул целиться бөкләп һала. Крикнуть ул,-тип, мин аңлай алмайым. Күп дәлилдәр раҫлауынса, ҡысҡыра Зембла өсөн тәғәйенләнгән, пилот ролендә сығыш яһай. Бер аҙҙан вертолет һәм беҙҙең яҡтан накреняться заскользить.
  
  
  «Salaud! Ул булған асыуынан ҡайнай. — Оса беҙ уның өсөн, беҙҙең өсөн бөтөрҙө, ҡуян кеүек! Башы үҫһә лә, Тамара!'
  
  
  — Яҡшы, — тине ул ҡаты тауыш.
  
  
  Беҙ һайлаған секунд бүлкәттәре тура килә. Әгәр беҙҙең буйынса һайлап баррикаданы беҙ, беҙ Зембла кеше атып үлтерелә. Әгәр беҙгә урын ҡалмаһа, беҙ өҫтән атҡан. Һәм мин асыуын эсенә борсолоп, вертолет лизать эргәһенә килә.
  
  
  "Salaud ҡәһәр һуҡҡыры!" - Мин үҙ рычание ишетә. Минең пистолет ҡулын ҡыҫыу. Резкость бесәйбаш юность менән эшләй һәм уның стюардессалар. Унда йәшниктәр араһында һикерә. Минең яурынға яралана һәм күкрәге киҫкен ауыртыу пронзать, наткнуться на уның ағас ауып килә. Отскочить таҡта, йәшниктән төштө. Вертолет яҡынлашҡанда, уның ишегенән аҫтында һикереп. Мельком тохель удивленный кеше уны күрмәй . Ул инстинктивно итешеп, тиҙ, күнекмәләр йыл рәхмәт. Эго мейе кольт-минең яҡҡа атып метнуться калибрлы һәм магнум 357. Мин ең оҙон һәм ауыр упҡын күҙҙәрен алыҫҡа таращить ҡулын яндыра. Мин тирә-макаров пистолеты һәм ҡул полицейҙар бер нисә влетать төштө.
  
  
  Тохель уның көлөүен ишетеп. - "Эго Карте үрелеп ҡарай!".
  
  
  Уның өсөн ҡорал сумып, неуклюже кәштәһендә иң дәһшәтле һәм эго-тип кәүҙәләнә. Грохнуть Пистолет, һәм тағы дернуться грохнуть. Минең ике кеше төрлө тән тигән ҡарарға. Һул ҡабырға-nog минең, боль ҡарағанда, тиерлек булған һәм фалиж; уң яҡта булған минең нормалары, киреһенсә, яңы яралар. Бер аҙҙан вертолет качнуть. Көслө ел булған Зембла вертикаль хәле эго тотоу мөмкин түгел. Бәлки, минең йәштәшем лә атып эго. Промазывать атыу һәм Тохель. Ул раскачиваться взад-вперед, нейтралләштереү качка тырыша. Минең менән ауыр булыр өсөн, bump ҡар пуля йәйенке Эго.
  
  
  Тамара тубыҡтарына ултырып, башын прислоняться йәшникте ҡарарға. Улар араһында тәнәфестә ул залп пронзительный ҡысҡырғанын ишетте. Тәүге тапҡыр һәм берҙән-бер ул буласаҡ күрергә, тип тиклем истерика уның ҡото. Өсөнсө пуляһы уның инстинктивно сығарҙы тиерлек. Уны күреп, нисек секундҡа һуңыраҡ съеживаться Тохель шунда, усаҡ, әйтерһең, ярышлап на корточки. Күҙ тирәләй орбитала вылезать Эго. Эго тауыш өндәр сығарҙы, һүҙ булып түгел, ә йүтәл мәғәнәһеҙ. Закашливаться ул, буш баҫыуҙар һәм үҙе туҡта курка «Магнум». Напрягаться һәм уның задрожать. Һуңынан ул әкренләп алға наклоняется һәм вертолеты ҡоланы.
  
  
  Стук ер тураһында Тохель ударяться менән һаңғырау. Шаҡ ҡатырғыс, кешенең эгоһын көсөргәнешле тынлыҡ ҡарап, аңлау мөмкин түгел, тигән кеүек, ни үле ih юлбашсы. Молчанов ултырғас уның ишектәрен, боҙ менән ҡапланған. Тошнота һәм уның көсһөҙлөгөн тоя. Тамара тиҙләтеү һәм тымыҡ тауышын ҡапыл всхлип булған берҙән-бер вертолеттар, өҫкә ал шары ҡасан һәм Зембла взлетающий.
  
  
  Тошнота үтә, әммә көсһөҙлөгөн юҡ. Ул, тороп, теле, тирә-мин тәүәккәл кеше булмаһа, атып иғтибар итмәй. Улар, алға наклоняется, вертолет винттары елдәр ҡаршыһына. Дергать рвать һәм Макаров, тигән кеүек булды уның шәхси тормош. Һуңғы пуля минең өс бакка мурт просвистывать баҫымы юғары булған. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул ҡурҡмай, атып һуң күп нәмә, ә инде вертолет оса бик бейек. Әммә һуңынан сәйер тауыш сығарып төп винты скрежетать башланы. Вертолет һәм грохотать трещит, уға идара итеү әлегә Зембла тырыша. Улар бөтәһе лә юғары һәм юғары раскачиваться һәм взлетающий гасиенда өҫтөндә. Һуңынан ҡапыл тетрәнеп. Ул үҙгәреүсән аҫҡа башланы. Ни разрешается, һәм беҙ пуляларҙың металл киҫәктәре өҫтөндә. Беҙ ҙур булмаған шартлау ишеттем. Неподвижно вертолет зависать Мгновение. Лизнуть роше капот ялҡын. Һуңынан уны башҡа биналар һәм ҡанатында ҙур, bump дуғаһы гасиенда төп сума.
  
  
  Күрше бинаның этәргес менән бергә вертолеттар өсөн, bump Земблой менән ҡурҡыныс. Мин ергә. Балкалар менән бергә оса киҫәктәре буйынса һарайы стеналарына, тәҙрә һәм йомортҡа һала. Шул урында ҡыйығын селпәрәмә килде, унда ҙур упҡын вертолеты емерелгән. Ялҡын бейек күктең полыхать ас. Уның менән башты әйләндереп, аяҡтарын вскакивать. Ул бер нәмә лә һындырғаным булманы, әммә минең танауға өҙлөкһөҙ зыян мыйығы хәҙер инде. Һалдат, уны йәшниккә наткнуться на, Тамара таба. Беҙ бынан китергә тейеш була. Минең уның йомшаҡ ҡулы ҡағылыуҙан ощупывать бөгөлөш. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс бармаҡтарын минең сәс ҡыҫыла һәм ул үҙе миңә яҡты нежно буйынса үткәрелә. Хәҙер емерелгән баррикада яҡлау, уға зыян килтерә.
  
  
  Nog ут бик тиҙ тарала. Донъя күргән кешеләр булып балҡып ҡалған зембла уның тирәләй йүгерә. Ул ҡайҙа була бара, һәм уларҙы белеп, ни эшләргә. Ниндәй ойошманыҡын түгел, күберәк буласаҡ. Ih лидер үле булһа, уларҙың маҡсат һәм булып ҡала. Ике тапҡыр уйлап, улар янында башҡа бындай хәл, геройҙың үлеме алдынан вафат була. Әммә уларҙан ҡалған дошман, дошман ҡот осҡос. Һәм был бөтә мөмкинлектәре булыуы беҙҙе ҡасып, әгәр булһа, был ғына әле.
  
  
  Беҙ барған бинаның артҡы өлөшө яҡын һәм йәшниктәр тирәләй выползать йугереп. Пригибаться яғына һикертелеүсе һәм беҙ һәр тапҡыр, ҡасан кемдер футболда mimmo. Запыхаться, йугереп mimmo төп корпусында яна кире беҙ. Тамара ирендәре йылмайып киләм мин әйткәнсә, ул шулай уҡ тип уйлайым, һәм нисектер уны. Был ут-nog металлоломға тапшырған һуңғы зембла әйләнә һәм юҡ ителә.
  
  
  Ир-егеттәр төркөмөндә табырға була һәм беҙ төп инеп ут аса. Пуля һыҙғырып угрожающе тирәләй беҙ, беҙ кирбес диуар ике яғына ҡора. Беҙ ҡапҡа сумып, үҙе артынан йугереп ih юлдары буйынса киң һәм захлопывать булыжный. Боҙ һәм ут менән аралашыу, терпе бина ел бәреп выла свист скрипт беҙ артта. Был тамуҡ симфонияға оҡшаш.
  
  
  Хәҙер һарыҡташ тауы итәгендә сағыла яҡынлашты һәм беҙ продираться mimmo юғары булырға тейеш. Бүре аяҡтары менән тамара свирепая справедливость нисә тапҡыр бәреп төшөрөлә. Уның ярҙамы эй, тайғаҡ юлдарына аяҡ баҫырға ҡолай һәм шунда уҡ үҙе обледенелый. Беҙ юлын дауам итә.
  
  
  Һалдаттар, ниһайәт, беҙ барырға якларға эллинг бухта. Бөтә, беҙ был хаҡта уйларға мөмкин, оҫталығына был хәрәкәткә һәм уның кәмәһе мәжбүр. Ул ябай кәмәлә булырға тейеш, әгәр был йыйында беҙ кисерә. Ул ишекте эткән. Уға ауыр түгел, һәм мин көсө етер түгел, үҙебеҙ өсөн ҡыуабыҙ яурын, әммә һуңынан Тамара һарайында буйынса тихонько прострелить Пепе револьвер.
  
  
  Беҙ һуңғы тырышлыҡ аша күсеүе туҡтала. Кәмәһе булған. Зиннәтле яхтала дергаться бешено десятифутовый крейсеры, әйтерһең, айғыр егелгән. Диңгеҙгә сыға алмаҫтай тойолған хәүеф-хәтәр, ҡурҡыныс булмай. Яхта төҙөү өсөн, ҙур тиҙлектә үҙгәреүсән буйынса тулҡын булып, ләкин асыҡтан-асыҡ уның янына еңел шторм был дәһшәтле эллинг көслө тулҡынланыу ине. Әммә мин бөтәһен аҙ утрауы булып ҡала килә.
  
  
  Оло ишек асыла һәм Тамара отвязывать бау. Уның двигателе һәм алдан йылытылған порыться аҫтында приборын панелдәр. Минең тәндең бөтә мускулдарын ауырыу. Эллинг йугереп барып ир-егет. Ул, ишеткән, тип атаған һәм уларға ҡысҡыра. Ул, басыгыз был төймәгә башлап ебәрҙе. Запуститься двигателдәр, чихнуть, чиркнуть, ә һуңынан зарычать, живу. Буталсыҡ аңлайбыҙ ул, - тип минең ҡулды һуҙылған һыу дроссельный инстинктивно ҡапҡас менән ябалар. Аяҡ аҫтында әйләнә пульсация Рычание көслө. Яхтала булырға эллинг шишмәһе тирәләй оса башланы, беренсе кеше артҡы ишек аша белгертә.
  
  
  Панама ҡултығы бухтаһында беҙ ситтә ҡыҙыу тулҡын ябырылып килә. Ластарҙың уны шул тиклем тиҙлеген кәметә, беҙҙә әлегә өс узел тиҙлек артты. Аҡ диңгеҙ булып пен-шыу күп, беҙ уларҙы горизонталь вздыматься өҫтөндә шөғөлләнә. Кәмәлә йәйелгән өлгөрә алмай. Тулҡын булып танау һәм башҡа культуралар яғында ерләнгән. Танау менән каюта һәм ҡыйыҡтан һыу менән лихорадочно палубала ағыла. Бик насар булды, уның өсөн, кәмәләр тота. Ҡан ағып түгелеп торған танау һәм минең ҡулым аша. Мин идаралығы ташларға тура килә. Ул, юҡһа, йығылып, тип. — Идара итеүселәрҙе ҡабул итә, — тине ул. неразборчиво тиерлек. «Тамара, йәмғиәттәр өсөн ултыра. Мин... Мин ҡараңғы смыкать бессознательнсть зиять алмай. Һуңғы ҡараш ташлап һәм уның күктә йылмая. Перемениться һауа торошо.
  
  
  
  
  14 башлығы
  
  
  
  
  Минең төшөмә, мин валяться в гамаке. Һәм мин тулҡынланып алға элек укрыться әлбиттә. Һөртөлә ята, башы менән аяҡ аҫтында мендәр урынына куртка һәм башҡа. Машина менән кәмәлә неподвижно өнһөҙ ултырҙы. Иҫән ветерок еңел; ҡояш припекать.
  
  
  Минең икенсе тәьҫир булһа, мин һаман йоҡлай. Әле мин бер иҫ киткес буйынса эротическое төш булды, улар, күрәһең, һәр саҡ тамамланған, барыһы испанскийҙың ҡасан башлана, һеҙ ҡалдырғандар һәм иртәнсәк разочароваться. Тамара прислоняться мал аҙығы һәм һыу лифчик бер трусиктан перил. Йәғни, уның кеүек оҙон, аяҡтары һығылмаланды палубала булып һуҙылып, ee, эскә тарҡатыу, выпячивать ee күкрәгенә, ә кеше күтәртелеп, ҡояш тотоу өсөн мөмкин тиклем күберәк, — был чувственный күреп, төш күрҙе ул. үҙенең ярата. Әммә ул ысын булған, әлеге кеүек, ҡояш! Ул, ҡулы менән бөкләп ты. Ысын булһа ла ауырта. Ул асыҡтан-асыҡ sel. Әүҙем ял күк кәмәлә захлестнуть. Диңгеҙ тыныс ине, ә саф һауала ослепительно. - Сәләм, - Тамара йылмая. Күҙҙәрен сағыу ҡояш баш өҫтөндә заслоняться ул ҡулын күтәрҙе.
  
  
  — Сәләм, — ревматизм, ул усмехаться. «Беҙ дрейфовать».
  
  
  «Беҙҙең яғыулыҡ менән тамамлана».
  
  
  'Oh.'
  
  
  «Һуңынан бер нисә минут үткәс, йәғни, аңын юғалта кеүек, һеҙҙең, һәм заурчать двигатель туҡтаны. Күберәк бер нәмә лә эшләп ала ул.
  
  
  'Юҡ, әлбиттә, юҡ.'
  
  
  «Беҙ ағымы бер нисә сәғәткә сығарыусы яры булып».
  
  
  «Беҙ биләй. Беҙ кескенә генә ял итеү зыян итмәҫ.
  
  
  — Мин дә шулай думалять, — тине ул. Откинуть голову элек уны тағы бер ҡат. «Был кейем бик эҫе булып китте, һәм уны позагорать бер ни теләмәй. Ышанабыз, һеҙ вокзал?
  
  
  «Кем ул? Ҡасан!'
  
  
  Вдалеке томанлы ҡарашын минең таҙа һыу яры буйынса һыу бирюзовый скользнуть. Панама донъяны балҡытып, диңгеҙ йөксөләр һөрән. Хис уны тиште. Беҙ ел иҫеүе лә була. Шелестеть беҙ был йәнлектәрҙең сплетение бер үлән дә, урман ҡуйы зөбәржәт һәм беҙ бер тауыштан буйынса доноситься түгел. Бының өсөн элек бик булманы. Күп каналлы индереү һәм йыуан һаман да боҙ булды йылға. Әммә тиҙҙән боҙ һәм треснуть рассыпаться. Бында тауҙар ҡар иреп һыу баҫыу һәм унда ваҡытлы менән тыуҙырырға мөмкин, әммә был киләсәктә була. Барыһы ла кешеләрҙең һәм хайуандарҙың ошарашивать булмаһа, сығырға тырышып-ҡот осҡос әҙәм аҫтында, бүре Зембла власть яралтҡан. Һуңыраҡ улар үҙ туғандарында үҙ йортонда вафат начинута тергеҙеү һәм илай башлай. Әммә был һуңғараҡ була...
  
  
  Бәрәбәр икәнен уның хуш еҫле һауа һәм йылы аяҡ участогы палубалы булған. Киң йылмайған булып, минең йөҙөндә. - «Тораһы был өсөн көрәш».
  
  
  Тамара томлыҡ нәфсе менән күтәрә. Ул миңә һәм минең ҡулын муйынына нежно обвивать тура килә. Был уның бармағында минең вцепляться блузка тегеп. Минең ҡулын күкрәгенә ee скользнуть.
  
  
  — Тулҡынланыу менән тамамланды, — тинем мин. "Һеҙ ҙур тулҡынланыу тейеш түгел."
  
  
  «Был мин беркасан ла эшләргә тура килә, Нигы, әммә был миңә оҡшай».
  
  
  «Панама беҙ ҡасан етә, беҙҙең юлдар айырыла. Әлегә түгел ...'
  
  
  — Юҡ, — мин прошептать уның хәсрәттәренә ҡолаҡ була.
  
  
  «Һин үҙенең бурыстары бар, ә мин үҙем, башҡа бер ваҡытта ла үҙгәрмәй һәм беҙ сыч. Барыһы ла яҡшы һәм яҡшы буласаҡ, әлегә тиклем беҙ Панама бара түгел».
  
  
  «Дрейфовать кәмәлә».
  
  
  — Поделать һәм беҙ бының менән бер нәмә лә ала.
  
  
  — Гарем тип, беҙ тағы ла был әлегә мөмкин.
  
  
  Бүлек һәм уның үбеп притягивать уның үҙенә, тәненә ҡаты һәм һығылмалы һәм башҡалар.
  
  
  Ул да уң була. Әле лә тулҡынланыу менән тамамланды.
  
  
  Китап тураһында:
  
  
  Радиосообщение боҙоуҙарға барыуы менән башланды, Мексика ax агенты була ала. Ҡуйы джунгли хәҙер пробираться аша карте никарагуа нигар, москит ярына тип атала. Эго серәкәй ҡамауы, невыносимо савченко һәм ағыулы йылан. Эго сәйәхәт ҡаты булды, әммә ул боронғо майя храм табырға тейеш була. Полковник Зембла бында штаб урынлашҡан. Был үҙәк һәм көньяҡ америка һәм поляр төбәккә әйләнеүе ихтимал. Сөнки туңған боҙ тоҡандырығыҙ һәм ҡурҡыныс янау, шулай уҡ рәсәй ғилми-нәшриәт Тамара Александровна кгб агенты ышандырырға тейеш, тип бер ниндәй схема америкала был тамуҡ.
  
  
  Әммә үҙегеҙҙең ҡот осҡос зембль боҙ полковник тоҡандырыуға өлгәште. Иң һуңынан ҡылырға кәрәк буласаҡ...ғилми-нәшриәт Карте
  
  
  
  Оглавление
  Башлығы 2
  
  
  3 башлығы
  
  
  4 башлығы
  
  
  5 башлығы
  
  
  6 башлығы
  
  
  7 башлығы
  
  
  8 башлығы
  
  
  9 башлығы
  
  
  10 башлығы
  
  
  11 башлығы
  
  
  12 башлығы
  
  
  13 башлығы
  
  
  14 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  Убийца: шартлы исем Стервятник
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  Убийца: шартлы исем Стервятник
  
  
  Кеше ҡушма штаттары америка йәшерен хеҙмәттәренең арналған
  
  
  
  Беренсе башлығы.
  
  
  Облизывать телендә ҡалын һәм прищуриваться уның ирендәре кибеп, ҡояш баш өҫтөндә була. Иҫке ауыҙ тәмен ваҡытында ҡағыҙ була, ә ҡолаҡтарын йәйенке, әммә ныҡышмалы жужжание.
  
  
  Аныҡ белеү мөмкин түгел ине, ул ваҡытта иҫһеҙ күпме крайы башҡа бәләкәй аң терновое ҡыуағы н хутынья. Тәүге тапҡыр ул ҡасан үҙе килә, уны иҫкә алмаһа, ул нисек эләккән һәм унда ул ҡайғырған булыр. Һуңынан уны күреп кәкрәйгән, иҫ киткес гром казанский, бәләкәй самолет Муни, улар ҡоланы, яралылары ҡарсыға кеүек, күк йөҙө менән безоблачный. Полусломать һыҙаттары металл ҡалдыҡтары көслө удар - барлығы утыҙ үлән өҫтөндә вельд полицей көрәгә күтәреп, нәҙек төтөн һуҙылып һәм һаман да күктән һыу струйка. Хәҙер уның иҫенә, мине ташлап самолет эргәһендә булараҡ, ул ерҙең тураһында ударяться, ә һуңынан уны уползать ялҡын дөрләп китте. Ҡояш буйынса уның хәлен аңлап, иртәнге сәғәт нисә ҡыйралыш менән үтә.
  
  
  Был оло хеҙмәт менән sel ауыртыу һәм уның менән ултырып һы, хаки төҫөндәге салбар, аҡ балсыҡ минең ҡайнар хис янбаш аша айырылыштыҡ. Тирә-яҡ ҡыуаҡ күлдәк, йөрөй ул, миңә арҡаһы н прилипало, минең үҙ еҫе һәм киҫтереп минең тәндәрен тултыра. Ҡул күтәреп, күҙҙәренә ҡояш яҡтыһын ҡаплар өсөн булһа, ул, юғары арыҫлан үләндән булыуына ҡарап, ул, менән, кеүек, сикһеҙ һуҙылған бар яҡтан, яңғыҙ ғына өҙөлгән үлән һирәк акация-сатыр. Бер ниндәй ҙә цивилизация билдәләре булған, ағас һәм үлән, диңгеҙ генә бескрайний.
  
  
  Стервятник бесшумно башы өҫтөндә хәрәкәт итергә, эшләргә һәм пируэт увиваться. Передо шпилдән күләгә мин ерҙә, бәйләнсек эленгән ҡоштарҙы күҙәтә. Хәҙер ҡолаҡтар жужжание ашыу аңлайышлы була башланы, һәм мин башымды, түгел был тип минең бөтөнләй башымды була. Авария урынын сығып, өнө сыҡманы. Себен тауышы ине был.
  
  
  Улар обломов иғтибар йүнәлтелгән. Стервятник потапова һәм һуңынан мин себенде хәтерләтә, самолет Саломос Алексис минең менән булған был нимә - уның эго попович, проблемалар барлыҡҡа килә. Прищуриваться ул, тик эргәлә түгел эго ҡыйралыш урынына күрҙе.
  
  
  Баһа аҙҙан, ул обнаруживает, тип, минең аяҡтарға затекать. Бөтә тәнен ауыр, әммә һөйәктәре һынған булған кеүек түгел. Инде төҙәлеп һул иңбашы порез оҙон, кипкән ҡан. Улар обломов мрачно ҡара төтәй. Алексис табырға кәрәк миңә, беләһегеҙме, иҫән икән, ул.
  
  
  Тас булһа Жужжание ҡысҡырып, уның ҡарауы самолет ҡасан корп яҡынлаша. Ул, наклоняется һәм кабинаға инде, әммә үҙе күргән дә дуҫ. Мин У тошнота ҡорһаҡта булыр. Шунан, тирә-яҡ алғы өлөшөнән тыш, уның ҡасан, казанский, фюзеляж һәм смятый стакаданы mimmo киҫәге пропеллер, уны шунда уҡ туҡтай.
  
  
  Алексей өйөмө ята ҡанлы тәнде ун гротеск уларҙы полицейҙар. Эго ырғыттылар ҙа, иртәрәк ләкин, был самолет йәмғиәт эго. Быялаһы һәм алғы өлөшөндә торған кешенең эгоһын самолеттар һөжүм тураһында выдавливать лобовой башы булған, һәм, күрәһең, муйыны һынған булһа тип эго. Был Эго булған шведтар клоков өҙөп, ҡан һәм уның кипкән менән бысрата. Оло кәүҙәһе менән ҡаплаған һоро себен эго, заползать багров бөтә, тип әйтә улар. Ғәйбәт башлаһа, мин ни тошнить, уның бейек үләнде ҡасан артта хәрәкәте мәйеттәрҙе күрҙем. Һыртлан пятнистый аҡрын яҡынлашып, минең аңларға була, әммә артыҡ ас, өсөн, хаҡында айыртырға ярына. Шул уҡ ваҡытта баш мейеһендә барлыҡҡа эго көйләнмәй, һаман да минең, кәүҙәгә ҙур булмаған иҫәпләүҙәр үткәреләсәк һәм еңеүселәр һәм үҙенең шәрә тәнен һыртлан саломос алексис араларын тотоп, хис киҫәге.
  
  
  "Ситкәрәк кит, һин побрать тегенсе!" - крикнуть ул йәнлек. Һыртлан һәм уның уның ағас таяҡ обгорать швырнуть күтәрелде. Поползти буйынса хайуандар үләндәр, киҫәктәргә пастаһы йөрө ҡанғансы. Мгновений эго аша була ла инде.
  
  
  Искореживать уның кәүҙәһен яңынан ҡарап. Хатта мин көрәк ала ла, уның өсөн күмелгән, шуға күрә мин хайуандарҙы юҡ итергә тура эго тәүлек эсендә ҡалдырҙы.
  
  
  Ярай,, нимә ул поделать алмай. Алексис шулай уҡ уның үле йәки башҡа ерләү менән саломос була. Эго доната үлтерә һәм улар, ахыр сиктә, һәм мине күргеһе лә тиерлек. Һәр хәлдә, мин быға тиклем нисек булһа ла тере ҡала. Әммә иң оло һынау алда булған минең уңыш ала, сөнки ул уның, - тип ҡушылды һәм туҡтамаҫҡа араһында яҡынса Солсбери Булавайо, илдең иң тәрән өлөшө родезийский ҡыуағы.
  
  
  Улар обломов урап, йәнә мәйет әлегә улар йәшерәк. Вафатына тиклем һөйләүенсә, самолетта һәм фут бейеклектәге биш мең кашлять башланы неисправный чихать булараҡ, телгә Саломос, беҙ аҙ тип, кескенә ауыл mimmo осҡан була. Тирә-тип, уның әйткәнен, уның статистиктар иҫәпләүенсә, ауылдарҙың һаман да булыуы залдағылар илле-етмеш биш милена көньяҡ-көнбайыштан. - Әйҙә минең ҡорал һәм башҡа бик бәләкәй булып шанс һыу эләгә. Люгер ҡа бысаҡ булған һәм, ғәҙәттә ул уны үҙе менән йөрөтә, минең быҙаулау солсбери булып ҡала. Беҙ уларҙы бер майка аҫтында йәшеренгән булыуы мөмкин түгел, минең тирә-яҡ, һәм, һәр осраҡта, уларға был сәйәхәт ваҡытында ул иоанновна кәрәклеген аныҡ булавайо самолет була. Ул отпуск һәм ял буласаҡ.
  
  
  AX улар менән эшләү - америка разведкаһы агентлығы сверхсекретно - афина эргәһендә иҫке дуҫтар һәм ябай оҙатып, ҡаршы солсбери осраҡлы булмайҙыр ул. Хәҙер был башҡа үле булһа, ҡырағай һәм тарихы, уларҙың һөйләгәндәренән ул мине, дөрөҫөн була.
  
  
  Ул, термит күрше ҡурған янына килеп, минең башымды менән ҡаты аҡ эт менән дымоход бейеклектәге балсыҡ күп, инеп булмай. Ул прислоняться уның һыуы ҡаты, тас һәм башҡа тармаҡтарына ағас алыҫ уставляться яғынан обломов жужжание лихорадочный иғтибар итмәҫкә тырыша. Алексис барлығы өс көн элек ҙур булмаған ресторан Саломос ул ҡаршы, пионер паркының мемориаль солсбери алыҫ түгел булды. Ҡала һәм уға ҡарап ултырғанда терраса башланған, шунда минең саломос янындағы ултырғыстарға күрһәтте.
  
  
  «Ника? Ника Карте?» - тине ул, йылмайып, ул әкрен, матур кеше һәм смуглая барлыҡҡа килә. Был ир-аттың яңаҡ һөйәге һәм сәсе квадрат кудрявый кудрявый менән ҡырҡ йыл булғас, һеҙгә сағыу яҡтылығы күҙҙәре менән кем ентекләп ҡарап, уның сере гол как будто һеҙ күрергә мөмкин. Ул афинала гәзите мөхәррире була.
  
  
  «Алексис», - тине мине, күтәреү өсөн, ҡулын һуҙып. Ике ҡуллап алырға һәм уны эго дрожжин төҙәтеү, тағы ла киң йылмайып, уны ҡарағанда. "Нимә, тегенселәр алына, африкала эшләп һин?"
  
  
  Юҡҡа йылмайҙы, һәм ул беренсе тапҡыр аңланым, - тип ул да күренде лә, уны эго булараҡ хәтерләй. Мин уны кгб кешеһе ярҙам буйынса, ул бер нисә йыл элек урланған, тиелә документта, Көнбайышта өсөн мөһим. Күрәһең, улар ҙа уның менән көҙән постареть. Һау-сәләмәт кешенең эгоһын юғалтыу төрөнән, бигерәк тә тирә-яҡ күҙе.
  
  
  Улар һорай. - "Һеҙ ҙә вокзал, әгәр ул һеҙҙең өсөн?"
  
  
  «Мин обижаться, әгәр һин быны эшләй алмай», - тип яуап бирҙем мин. "Зинһар, ярышлап. Официант!" Аҡ алъяпҡыс өҫтәл янына йәш кеше килә, һәм беҙ заказды британия ике эль. Болтать без, биреп китеүе һәм әлегә официант эсемлек түгел, ә һуңынан уйлап Саломос.
  
  
  "Барыһы ла һинең менән, Алексис?" - ниһайәт, мин һорай.
  
  
  Мин ул йылмая, әммә йылмайғанда йоҡара булған һәм тартыла. «Проблемалар бар, Ник».
  
  
  "Бер ни ҙә эшләй ала ул?"
  
  
  Пожимать квадрат уның яурыны. «Мин шикләнмәйем, был мөмкинме ни ҙә эшләй». Улар яҡшы, - тип әйт по-английский, ләкин һиҙелерлек акцент менән. Эль ҙур йотом яһаны.
  
  
  Улар һорай. - "Һеҙ был турала мин әйтергә теләгән?""Был шәхси йәки артыҡ?"
  
  
  Ул әрнеүле рассмеяться.- «Ах, был юлы, минең башҡа. Әйтергә була, был бик шәхси». Эго минең күҙҙәр менән осрашты. «Кемдер мине үлтерергә тырыша».
  
  
  Ул, уның йөҙөнә ҡарап. "Һеҙ ышанаһығыҙмы?"
  
  
  Кривой йылмайып. «Мин булдыммы ни ул, тип ышанырға тейеш? Винтовканан атыу буйынса үткән mimmo минең башымды тәҙрә ҡыйрата һәм бер нисә дюйм афинаға килде. Мин шулай тип аңлайым ишара. Beru ялда ул, ҡустыһынан белешеп өсөн бында, Солсбери. Уның һатыу-зыян, бында ун йыл элек күскән. Уны уйлап, бында ниндәй хәүеф бар-шул заманда. Шунан, ике көн элек ҡара «мерседес» ның төп бульвары мин саҡ бәреп төшөрмәне. Водитель, ул стояки подъезжать ҡарап, аныҡ кеше кеүек күренә, ул уны күреп элек афинаға килде. "
  
  
  "Һеҙ беләһегеҙме, ир-аттар был кем?"
  
  
  «Юҡ», - тине Саломос, башын яй покачивать. «Мин күптән күрергә, нисек барырға, уның буйынса Аполлон-билдинг, ҡасан унда ни шпионить». Эль туҡтай һәм уны үҙең ҡара. "Һеҙгә ҡасан да булһа аполлон һыҙаттары тураһында ишетмәнеңме?"
  
  
  "Танкерный нефть компанияһы, шулай түгел икән?"
  
  
  «Был-ысынлап та, минең башҡа. Донъяла иң ҙур тармағы танкер, Никкор Минуркос минең ватандаштарыма ҡарап».
  
  
  «Ах, д. Минуркос уны белмәй. Элекке моряктар-миллиардер. Дәрүиш; кем дә беҙҙең эго көн күрмәҫ».
  
  
  «Был эштә иң тағы», - тине Саломос. "Буйынса йәмәғәт тормошонда минуркос китеүенә ун йыл тиерлек элек булған, әле сағыштырмаса йәш кеше. Тип, ул ваҡытта барыһы ла тиерлек үҙ бинаһында үткәрелгән был пентхаус Аполлон, Конституция майҙанынан алыҫ түгел, унда ул үҙенең бизнесы алып бара. Шәхси контакттар урынлаштырыу Минуркос төп партнер якыннары. Кемдең тиерлек шәхси ҡабул иткәндә уның ваҡыты ла була ала ".
  
  
  «Бик бай кеше, күрәһең, бик хосусил үҙ ҡәҙерен белмәй», - мин әйтәм, эль потягивать. «Тормош ниндәй мөнәсәбәттә булырға минурк әммә һеҙҙе үлтерергә киләләр?»
  
  
  Тәрән тын һәм яй Саломос выдыхать. «Ай самаһы элек булған тәртиптән монурко алтынсы үҙгәрә. Мин бигерәк тә ҡыҙыҡ булған һәм был, әлбиттә, башҡа гәзит мөхәррире, афина өсөн мөһим һәм тулҡынландырғыс минуркос сөнки һәр уҡыусы олимпиадаларҙа тураһында мәғлүмәт. иғтибар, ҡасан Минурк, сәйәсәт ситтә ҡалмай улар һәр ваҡыт, сығанаҡ ҡаршы афинала хунта асыҡ белдереү яһай башлай. Шунда ул, тип иғлан итә һәм полковник тирә-социалистик лидер була көсһөҙ. Уның белдереүенсә, тоғро улар «революция» 1967 йылдың 21 апрелендә. һәм, иң яҡшы тергеҙеү булыуы менән Греция был Константин II йәки ниндәй ҙә булһа башҡа шәхестәрҙе һоҡланып слышаться яңы танышым. Уның һул ҡурҡыныс һылтанып, шаһиттар кеүек, яҡындары һәм, был хөкүмәт тағы бер барғанымда грек тейеш «встряска».
  
  
  «Ярай, - мин әйтәм, - унан һуң был йылда кеше хоҡуҡтарын эйә стольким шунда уҡ сәйәсәт менән ҡыҙыҡһынды. Бәлки, үҙемә тотонорға аҡса тама эму».
  
  
  "Күрәһең, эштәре тағы ла алға бара. Бындай кеше булараҡ, Минуркос, дуҫтар күп һатып ала. Генералдары һәм полковниктарының инеү
  
  
  пентхаус һәм кире ҡала, әммә улар тураһында матбуғатта әйтелгәне булды уның. Имеш-мимеш йөрөй, - тип шәхси армия төҙөү менән бер лагерҙарҙы финанслау махсус лагерь минурк төньяҡта греция, Миконос н, эгей диңгеҙе утрауҙарында.
  
  
  Ниһәйәт, күптән юҡҡа полковник деметриус расион була. Гәзит, Минуркос өҫтөнлөк иткән, тигән һығымтаға килергә Пирей батып кәмәлә сәйәхәт ваҡытында ул, ләкин шулай булһа ла тәнеңде табалар һәм эго. Хәҙер үҙем оло кеше алмаштырыу буйынса һайлау кампанияһы буйынса үҙ расион никкор минуркос башлағас, фашистарҙың Адельфий Деспо исеме буйынса. Хунта Адельфий теләмәйбеҙ, әммә яңы лидерҙарының береһе штаб генералын һәм минурка ee эго ҡурҡа һәм намыҫ ».
  
  
  «Ҡыҙыҡ хәл, - мин әйтәм, - әммә һеҙ уйлайһы, был идеяны менән ҡанлы террор түңкәрелеш минуркос кампанияһы башлана?»
  
  
  «Бәлки. Әммә хәл ителде һәм башҡалар. Яңы кешеләр була, кем ул журналист тирәләй күреп, алдынан китмәй пентхаус буйынса аполлон һәм түбәләге килә; һаман бер Минуркос йәшеренгән. Әммә ул, күрәм, тип бер исем килеп сығышы буйынса грек тирәләй яңы кешеләр американдар ставрастать адриан ҡарай ".
  
  
  Минең күҙҙәрен еңелсә прищуриваться, саломос була. "Афина ставрастать була?" - мин яй пробормотать. "Компания тәшкил Минуркос?"
  
  
  "Шулай булғандыр, күрәһең. Әгәр ғына ..."
  
  
  "Әгәр ғына?"
  
  
  «Ярай. Сөнки күпте әйтеп була несвойственный минуркос хатта, бәлки, үҙе ih сығанағы булып уның».
  
  
  "Империяһы баҫып алыу Минуркос Ставросома?"
  
  
  «Бәлки, Минуркос ҡаршы ихтыярын», - Саломос исеменән. "Бәлки, ҙур булмаған түңкәрелеш булды инде, йәшерен. Сөнки аша алып барылған эштәр бик аҫтыртын һәм һәр ваҡыт буйһоноулы Минуркос, эго яулап һәм мөмкин булыр ине эго үлтереү йәки исеме аҫтында эшләй, һәм ҙур суммала аҡса тотонолған эго, күреү өсөн бер кем дә күрмәгән. Шунда уҡ артабан нисек теорияһы бындай мәҡәләләр уны мөхәрририәте үҙенең әйткәндә, беренсе булып һөжүм ҡыла, Тиелә минең тормош ».
  
  
  Эго күҙҙәрендә хәүеф белдереүгә ҡайтып ҡала. Файл аңлай һәм уның хаҡында иҫкә адриан ставроса ax, ул маневр яһарға һәләтле шул. Ставрастать йель университеты менән студент йылдары плакаттары демонстрациялар үткәрелә. Һуңынан уның радикаль цру шартлау гер ҡатнашыусылар офиста, ә һуңғараҡ тормошҡа сенатор һөжүм яһай. Фбр һәм уны ерләгәндәр һәм цру дисках үҙе ҡасып ҡайҙа бразилияла, унда етди енәйәт барып еткән кеүек, контрабанда һәм үлтерә. Сөнки штат эҙҙәрен уға ҡаршы бер ни булған, уның АҠШ-ҠА кире ҡайтарырға тырыша. Әммә уның өсөн бразилияла күҙәтә.
  
  
  "Ә кешеләр, һеҙгә бында уларҙы бәреп төшөрөргә тырышты, Солсбери була?" Улар һорай. "Һеҙҙе күреп, уны нисек сығырға был пентхаус буйынса Аполлон-билдинг?"
  
  
  «Эйе, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине Саломос. Унда ҡала һәм ҡаланан ситтә ҡалҡыулыҡта аша аҫҡа ҡарау буйынса балюстрада увивать отхлебывать эль гибискус. «Мин өмөтһөҙлөк. Башҡа минең ике туған ағаһы, ҡаланан ситтә йәшәүселәр өсөн ул Булавайо, мин уны оҙаҡҡа белешеүҙәрен һорап, был әлегә үтә алмаған. Эго уның саҡырыуын ҡабул итә. Мин аэропортта самолетты ҡуртымға көтә. Nen на ул оса, сөнки ул осоусы лицензирование, һәм наслаждайся сәфәрендә булды. Йәғни, әгәр уны онота алмайым... »ҡыҫҡа тынлыҡ Эленгән, уның ҡарауы мин унан. «Ғилми-нәшриәт комплексы, уға бик рәхмәтле булыр ине, әгәр ҙә һин мин Булавайо оҙатыла».
  
  
  Ул, белә, тип һораны алексис саломос түгел, ҡурҡыу бармы уның өмөтһөҙ түгел. Һәм һаман да мин ялған нисә көн ҡалғас, уны кереткәнсе ала Хок менән Дэвид тағы бер эш, серле AX директоры.
  
  
  «Мин мәңге күрмәгән отель Булавайо, - тинем мин.
  
  
  Алексис еңеллек кеше барлыҡҡа килә. «Рәхмәт, Нигар».
  
  
  Ике көндән һуң беҙ һауаға күтәрелә. Саломос осоусы тәжрибәле була, һәм, күрәһең, ҡырағай Родезия өҫтөндә осоу башҡа мажаралары үтә, һәм һәйбәт булды. Уйһыу Саломос оса, беҙҙең өсөн бигерәк тә ҡыҙыҡлы һәм топографик һирәк үҫентеләрҙе ҡырағай хайуандар күрергә мөмкин. Осоу тойола, кәйефе күтәрелә Саломос, элекке һәм ул үҙенә бик оҡшаған булған. Әммә иртән уртаһында ҡорһағы, һыу яҡынса туҡтамаҫҡа Булавайо, иртән превращаются был кошмар, нисек бездеятельность.
  
  
  Двухместный стандарт булмаған самолет закашлять Муни. Тәүҙә Саломос тулҡынландырғыс түгел, әммә һуңынан тағы ла насарыраҡ буласаҡ. Уның ҡарары фәнни-тикшеренеү бәләкәй моторҙар мәсьәлә, әммә был эште ҡатмарлаштырыуы ғына. Беҙ күрһәткестәре һәм киң түңәрәк бейеклекте юғалта башланы.
  
  
  Саломос выругаться грек, кешенең эгоһын һуңынан побледнеть. Мин уны өйрәндем һәм панелдәр ҡото алына. «Яғыулыҡ кимәле күрһәткесе тулы күрһәтелгәйне», - крикнуть ул, двигателдәр перекрикивать өҙөлә. «Бөгөн иртән шыла бирерлек хәлдә түгел, уның менән». Стукнуть по уның быяла, датчиктар менән ҡаплана, әммә бер нәмә лә булмай. F. энә ҡалған хәрефтәрҙе
  
  
  «Беҙҙә бензин тамамланды», - тинем мин недоверчиво. Бының өсөн самолеттарҙы теләһә ниндәй насар яңылыҡты, бигерәк тә бәләкәй.
  
  
  «Бик үк түгел, әммә беҙ тиҙ кәмей», - тине Саломос, тәржемә «Муни» текә менән көрәш ваҡытлыса планлаштырыу һәм идара итеү. «Был самолет булған табити, ғилми-нәшриәт. Застыть на месте датчиктар, бак тиерлек буш булыр ҙа, беҙ ҡасан взлетающий.
  
  
  Был махсус рәүештә эшләнгән булырға тейеш ".
  
  
  «Бул, - мин пробормотать. "Һеҙ ултырта алмай эго бармы?"
  
  
  «Аэродром бында юҡ», - тине ул, bump бирергә тырыша самолет штопорға. «Вельд тик беҙ туранан - тура асыҡ ергә тырышып- әгәр һаҡлай алмаһағыҙ, уны эго планына ярашлы планлаштырыу».
  
  
  "Бер ни ҙә эшләй ала ул?"
  
  
  «Эйе. Доға ҡылайыҡ». Алексис мин ҡото алына. «Мин бик жаль, Ник».
  
  
  «Ылыҡтырылған, - тинем мин. «Был дана ғына ултырта». Төҙөкһөҙлөктәрҙе түгел, хатта уның тураһында һорай. Ваҡыт булған. Беҙ текә ауыш һыу йөҙөү буйынса вельд үлән.
  
  
  Һәм тағы зашипеть закашливаться двигателдәр, ә һуңынан бер ҡасан да һүнмәй, беҙ ҡасан күргән, бөтә отель биләмәһендә нисек, ә беҙ ҡарай йүнәлде. Ул, буласаҡ, тип бөтә кончать. Күрәһең, был аҡыллы була, бер ниндәй кисереп көтөр.
  
  
  Беҙ аҫҡа фут йөҙҙән ынтыла, ҡанаты һынған ҡош кеүек булды. Өс йөҙ. Скользнуть улар акация ағас аҫтында. Йөҙ. Застыть көсөргәнеш Саломос кеше булһа, тырышырға була һәм идара итеүҙе ҡулынан менән сикләү эго. Баштар әйләнеп тиҙлек менән хәрәкәт була һәм һуңынан яҙһылыу үлән, ағас ботаҡтарынан өҙә искореживать булған ҡанаттарын, һәм самолетты, уның өҫтөндә шулай посеяли һуңғы ваҡытта бер аҙ танау һәм скользнуть вбок. Беҙ самолеттан ырғыталар алғы өлөшөн һуғып ҡарарға. Нацистарҙың скрежетание, быяла һәм металл һәм скрипт шыу треск, исемләү бәләкәй һәм каюта беҙҙең тәнебеҙ. Киләһе туҡталыш авария хәлендәге һуңынан финалы: распахиваться минең ишек, ҡаты есемдәр һөжүмен һәм үләндәр тураһында аяғы менән ерҙә минең башына тиклем хрустеть пуляларҙың тиклем.
  
  
  Күберәк бер нәмә лә хәтеремдә, бынан. мучительно ползание үләндәр буйынса, самолет инстинктивно алыҫлашып, һуңынан шартлау тауышы менән потрескивать ялҡын әллә ҡайҙа артта мин.
  
  
  Икенсе башлығы.
  
  
  Һәләк тураһында хәтирәләр уның башы тирәләй тырыша ташлап, балсыҡ термитник таянып юғары ҡаты ауыр. Алексис саломос әммә ҡотолоуы ауыр булған кеше белдереүенсә, ул солсбери кеүек булып күренә башлай, ул әйтәм, сөнки уның менән Булавайо шары.
  
  
  Доноситься самолет һаман ныҡышмалы металл корпусы өсөн тас йәш жужжание асты, ләкин мин түгел, тыңларға тырышам. Был уның тағы бер ҡат ағасынан алыҫ горизонт һыҙығына үлән лихорадочный сфокусироваться. Ҡайҙа мин юҡһа, ҡайһы ваҡыт ағас һыуҙың булмауы тураһында изге хәбәр тип. Түгел шул ағас был йүнәлештәрҙә булһалар ҙа, ул унда барырға тейеш булған, ауылы өсөн барған.
  
  
  Ниндәйҙер мәғәнәлә уның фажиғәле үлеме өсөн яуаплылыҡ тоя Саломос. Мин уның үҙенең яҡлауына ышанып, уны хәл итергә түгел, ә буласаҡ был, мин уның ҡасан мохтаж. Мин уның кәңәшенә көтә, ә мин бәләкәй самолет иоанновна ҡурҡыныс түгел. Бынан тыш, уны, үҙен ғәйепле тоя, сөнки эго невероятные истории тулыһынса ышана алмай. Әммә ҡанға батҡан мәйетен эго булыуына асыҡ дәлил, сөнки эго өлөшө теорияға тоғро булып һәр хәлдә. Кемдер отель үлем эго. Хема был кеше булды-булыуын, кемдәр йәшәгәнлеген, офис өҫтөндә афина был пентхаус Аполлон, һаман һорау аҫтында ҡала.
  
  
  Күҙ тирәләй тороп сыға һәм уның тирәләй хәрәкәт ритмы бер крайы термитник. Бәләкәй асыҡ-йәшел дракон, минең выскальзывать алыҫ түгел һул ҡулы аша йыйылды, һәм, күрәһең, миңә ентекләп ҡара. Ул отпрыгивать. Мин беләм, тип термитник йәшәгән йылан. Мамба йәшел булмаһын, бер йылан донъяла иң хәүефле өс. Уларҙан яҡынса өс аҙым тешләгән осраҡта ҡорбан булған һәм үҙе үтә алмай араһында, уны үлтергәндәр, уны кереткәнсе обиды. Мамба шөғөлләнә, әлеге ваҡытта, сит досягаемость тыш, күрше проговориться упҡын.
  
  
  Раненый обломов уның тураһында, ҡасан минең пульс әкренәйә. Оглядеться мгновений ул ҡыҫынҡы ер металл киҫәктәре таба һәм фут тирәһе оҙонлоҡтағы була. Бик киҫкен ағымдарға береһе булды. Отдирать каркас ағас киҫәге, өлөшләтә стакаданы, секциялар алып фюзеляж, ҡолап киң ағымына оҙонлоғона тиң киҫәктәре һәм ярсыҡтары уны эго ике тарҡатҡан, үҙен суҡмар танау яулығы бәйләй, ручка өсөн бысаҡ килеп сыға минең өсөн самодельный. . Тупаҫ һәм ҡорал өсөн уның билбау засовывать, казанский н ҡарана-ҡарана түгел, ағасҡа табан йүнәлде.
  
  
  Ауыл ерендә ябай ҡатмарлы барырға була. Ҡыуағы бейек плотина һәм сәнскеле үлән һәм муса минең осто минең кейемдәрем, мин һәм тотанаҡлыҡ етмәй. Ҡош-мөгөҙморон акация яҡын завизжать буйынса мин яһаным. Ул обнаруживает, тип иҫәпләп йәшәү мөмкинлеге бар. Йөҙләгән ысулы вафат була, һәм беҙ уларҙы бер түгел, тирә-яҡ һәйбәт булып тора. Наткнуться на лев кеше ала был үлән, кереткәнсе уны эго күрҙе. Әммә бәләкәй йән эйәләре тыуҙырһын, ғәҙәттә, күңелһеҙ ине: бармаҡ тиң түгел, күберәк кешеләр йылан, саян һәм клещи, тәрән тире аҫтына зарываться. Әгәр уны эсергә һыу табыу һәм һеҙ, бәлки, һеҙ печеночный йоҡтороу двуустка һәм башҡа паразит булып йәшәй, кеше эстән торған ҡуҙаҡ. Һәм әгәр һеҙ был ҡотолоп, һөжүмгә дусар булып та һеҙ барыбер аласаһы, ланцизи биҙгәк малярия һәм һары.
  
  
  Ниһайәт, ул тиклем барып ағасты, уның ҡалдыҡтарын таба ғына күнеккән. Урын кибә. Ҡуйы ҡара бысраҡ үҙәгендә булды, периметры буйынса һәм участка күп lap распечатка һәм хайуандарҙың тояҡтарын.
  
  
  Ул, йәшел олондар прислоняться ағасҡа яҡын килмәгеҙ, һәм күләгәлә ял итә. Үҙ көсөн һәм ваҡытын бушҡа сарыф уның, бында килгәс. Ауылға яҡын йүнәлештә бара, унда телгә алынған Саломос самолетын, туҡһан градус курс һыу аҫтында булдым, унда мин бында килтерә. Мин ҡояш аҫтында күберәк йөрөргә өткөс тағы ла көсһөҙләндерә. Минең ауыҙ булып, тиреһен нисек дубленый. Ул һалҡын һыу менән иҫкә термос, ул Саломос самолеты килтерелде. Баҫҡылап, уны эго цилиндр казанский мөхитте күреү; ут эсендә кибеп эго. Күбеһенсә уның тураһында барған тураһында уйланыу йәки торон өҫтөндә ҡояш һәм ямғыр булып ҡандыр башы түгел.
  
  
  Булырға тейеш, ул бер нисә сәғәт үткәс аңларһығыҙ, был ял алға бара алмай. Минең аяҡтарым ҡалтыранды булып етешһә, уның оҙон втянутым һәм һауа еңел һулыш приступ. Үле пень уны күреп, эгон өлөшө, һирәк ҡалған үҫемлектәрҙе терновое шәүләһе күрше, алда бөтәһе нисә полицей. Һәм ул ауыр пень прислоняться ерҙә селпәрәмә килә. Тамашасылар үҙҙәре үк процестарҙы, физик көсөргәнеш ваҡытында ходьбы еңеллек ҡәнәғәтлек килтерә.
  
  
  Минең века ябыла, уның проигнорировать һәм тәне ауырта. Кеше ҡулдарын тешләр һәм янбаш мускулдары ваҡ бөжәктәр һәм уның тураһында хаҡында оноторға тырышты. Ял миңә кәрәк була, һәм уны эго алырға йыйына. Барыһы шайтан һыуын.
  
  
  Нацистарҙың тауышы тирә-ҡыуағы.
  
  
  Минең приоткрываться века. Ул яңылышманы? Юғары вглядываться үләндәр ул, әммә бер нәмә лә күрмәй. Тейеш булған, был минең ҡыҙҙыра. Ул йәнә күҙҙәрен йомоп, әммә тауыш ҡабатланманы.
  
  
  Был юлы тиҙ күҙем минең асыла. Был бер ҙә булһа шик булһа; өндәре кешенең тауыш ине был. Көсөргәнешле һәм уның ҡолағы ишетмәй, веточка һынған кеүек.
  
  
  "Был нәмә!" - мин пробормотать.
  
  
  Аҙаҡ гепә тауыш һиҙелерлек һәм даимиға ашыу. Ике ир һөйләшә ҡайһы диалекттағыса, ул бер ҡасан да ишетмәнек.
  
  
  "Һаумы!" Уның тирәләй һуңғы көсөнә ҡысҡыра. "Бында!"
  
  
  Башҡа ваҡытта уны күреп, башын ih хәрәкәттәрен үлән өҫтөндә кеүек миңә. Башы ҡара, күлдәгендә һәм хаки төҫөндәге. Мин уларҙы күреп, ҡысҡырып тауыш ih булған, уларҙың барыһы буйынса бер һәм бер була.
  
  
  Ул бер аҙ еңеләйтә. Лизать ул, цивилизация килде, тип уйлайым. Ҡайҙа булһа ла эргәлә ауыл йәки юлды тейеш була. Үлән һәм мин буйынса ир-аттарҙы ҡарап сыҡҡан. Ул юғары булыуын, ҡараңғы һәм төҙөк.
  
  
  «Һаумы, - тинем мин. "Ул һеҙҙең һыу булыр?"
  
  
  Бер ҡарауҙа ир-аттар, һуңынан мин тағы килермен. Һәм мин бер ҡасан да уларҙың хаҡына тап килә. Улар тырыша ла баһа. «Һыу», - тинем мин.
  
  
  Сандалиҙар кейеп йөрөгән кейем убогий көнбайыш һәм улар икеһе лә бик самодельный. Минең ике аяғы күрһәтеү буйынса ла юғары, ул наклоняется һәм развязать ботинка һәм минең аша мгновение. Ул һораусылар кереткәнсе өлгөргән, тип, ул эшләй, һәм был уның үҙ иптәштәре төшөрөп күрһәтте. Унан тыш, минең өсөн тота, кемдеңдер аяҡ кейеме тикшерелгән, киң мөрәжәғәт шрамм ҙур булһа, кеше диагональ буйынса үтәсәк. Көҙгө оҙон ҡолаҡтары бәләкәй булыуы башҡа уң осонда йөрөй. Ул ике бысаҡ н билбаулы булы-мачете - панга.
  
  
  Икенсе юғары һөйләй, һәм мин аңланым, нимә ул суахили телендә һөйләшә. «Sana Mzuri», - тине ул, йылмая, минең балет тапочек рәүешендә була. Суахили телендә уның дауам итә. «Был минең иң бәхетле көн».
  
  
  «Мин уралы», - миңә аҙ башланы.
  
  
  Мин уларҙы проигнорировать. Аяҡ бөкләп менеп минең икенсе ир-ат һәм юғары башланы. Аяҡ отдергивать тырыша ул, ләкин мин уны ҡараған һәм бер бер йолҡоп рассмеяться-икенсе туфли аҫтына nah. Минең туҙған аяҡ сандалиға һәм балет киловатҡа тапочек үҙе тартыла ул, үҙен уратып утруждать ла ҡуйҙы. "Савасава!" - иптәш үҙе әйтеп, мин тулыһынса иҫәпләшә.
  
  
  Шунда уҡ уны аңлап, был минең ҡотҡарыусы булған кешеләр йыйылған. Һәм миңә башын, мин насар булыуы мөмкин ине, килеп еткән тиклем ih ҡарағанда, әгәр ҙә ул иҫән булһа уйлайым.
  
  
  «Һәйбәт аяҡ кейеме тап килә». Был иң юғары булды.
  
  
  Башҡа наслаждаться хәл түгел. «Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, был балет тапочек һеҙ? Беҙ уны бергә килә түгелме?»
  
  
  «Был эго уның тәүге күреүебеҙ», - тине юғары. «Һеҙ, бәлки, ала, салбар эго. Әгәр сумка бар, беҙ уның менән уртаҡлашты бар».
  
  
  «Дөрөҫ түгел, тип, үҙе балет тапочек һине алабыҙ», - пробормотать көҙгө биҙәй.
  
  
  Ир-аттар миңә бороп юғары. «Ыштанын төшөрөп», - әмер биреп, тағы бара суахили теле. Эго күҙем юлаҡ ҡыҙыл менән һары булып, һәр нескә ектәренә һәм шам булды, ул иң тәүҙә күҙгә ташланды ла-ҙур шам.
  
  
  Минең ятҡан бысаҡты ҡулына импровизированный ырғып, ул ih ҡарашын йәшереп. Асыҡ, туранан-тура ҡулланыла. Шул билбау осо менән ҡолаҡтарына оҙон панг менән төшөрөлгән. Ih ниәттәре булыуы ла шик ҡалмай. Бөтәһе мәхрүм алмай, улар аҡ кеше, ул бар, ә һуңынан эго тере ҡалдыра.
  
  
  «Ярай, ыштанын төшөрөп, ул», - тинем мин. Набраться сил ул, әммә быны күрһәтергә теләмәй. «Әммә мин аяҡ баҫырға тейеш». Юғары ҡарап уны һул ҡулы һуҙа.
  
  
  Ул ҡайһы бер ваҡытта презрительно нах ҡарай, ә һуңынан тотоу
  
  
  мин бүлеккә күтәрелдем, иңбашы һәм аяғы кинәт күтәрелгән булған. Шул ваҡытта, уны ҡасан дорваться ерҙә, уртаһына металл һәм ҡара билбау менән үҙ көстәре менән бысаҡ вонзать выдать уны эго.
  
  
  Эго барлыҡҡа килә ғәжәпләнеүҙән күҙҙәре, бритва һымаҡ металдарҙы һәм киҫкен скользнуть плотина вполне аша башланы. Эго панга автомат ручкаһын уң ҡулына тотоношоп, ирекле хәрәкәте әммә һуңғы был эго. Ул минең аяҡ тауыш һәм саң скользнуть проворчать ғәрип янында.
  
  
  Башҡа иптәштәр үҙ күҙен киң асып ҡарап упавший на мгновение. Тамаҡ төбөнән тауыш сығарҙы һәм ҡырағай выхватывать һуңынан ғына уның панга взмахивать.
  
  
  Элек уның сумған. Лезвие менән оло кешегә ташланыуы минең mimmo шипение, һауа рассекать, һәм минең яурыныма башын саҡ һәм эләгә. Әгәр ҙә урыны менән ул юл түгел, мин башын сабып ине. Ләкин, ул ҡасан ҡотола панг, ул кәмене. Миңә бысаҡ һәм тағы взмахивать ҡара тап килә, һыуҙарҙа һәм һауала, минең иҫ киткес бөгөлгән муйынлы просвистывать лезвие. Ул тиҙ перекатываться уңға, балсыҡ һәм лезвие буйынса ҡаты һуҡты. Минең һөжүмсе әлегә тигеҙлек тергеҙеү, уны, аяҡ аҫтынан һәм уны эго ныҡ йәйелгән. Хруст уны эго ишетеү һөйәге. Мин уның менән йәнәш йығылып ерҙә шыу менән ҡысҡыра.
  
  
  Ғәйрәтле инем, әгәр ул булһа, ҡағиҙә булараҡ, был эго епкә булыр ине. Ләкин мин булдыра өҫтөнлөктән файҙалана ашыҡтым мин. Ҡасан ул, тубыҡ баҫып, тора инде, ҡарағыҙ, ул кеше өмөтһөҙлөк һәм промелькнуть. Мин уға яңынан килгәндә замахиваться, был юлы ла дуға киң булды. Лезвие рассекать минең күлдәктең еңле, уны аҫҡа табан телеп. Ҙур булмаған юҡ итеү һәм уны үҙеңдең күкрәгенә һуҡты, уны ярсыҡтан яралар уны эго яһаны. Мин уны һуға һәм тағы бер тапҡыр гол панга крякнуть булмай, ул ҡасан пень төшә. Минең уң ҡулын юғалтып мәжбүр көстәр тигеҙлеген һәм эго тирбәлеүе кәмегән. Ул, һул ҡулы яға эго схватываться өсөн йыртыҡ, баш ҡаланың тимер киҫәге һәм торон откинуть эго эго элек үткәрелгән.
  
  
  Минең ҡан бысратты йөҙөндә, күкрәгенең һәм, сәнсеп ултерәләр потянуться т ҡысҡырып ахнуть судорожно ҡасан һәм ҡара. Аҫҡа төштө, уның йөҙөндә, әле һаман торондан цепляться өсөн, ер ҡаты була, һуңынан скатиться, хәрәкәтһеҙ.
  
  
  Ауыр һулап, уны бер локоть откидываться. Яуыз ул тип, был һуғыш энергия тотоноу мөһим, уларға йәшәү өсөн кәрәкле, ләкин рәхмәт булғанға күрә, тере ҡала. Ҡот осҡос ҡыйралышҡа, уның ҡасан ҡыуағы яландарында урынын билдәләргә, ул хаҡта онотоу бер: кеше. Күрәһең, ир-егет исемлектә һәр ваҡыт беренсе булды. Әгәр һеҙ был фактор проигнорировать, бәлки, һеҙҙән алда үләм, һеҙ ҡарағанда үҫемлектәрҙе үлтерә.
  
  
  Һәр хәлдә, мин был факт бер хәл булды. Көнбайыш менән килгән кеше был йүнәлештә түгел, ә көньяҡ-көнбайыш, ут ала ул. Бәлки, улар ауылы аша үтеп, әллә ҡайҙарға юл ҡалдырған. Шул уҡ йүнәлештә һәм иң тураһында әйтеп булмай, улар унда юлланды. Аҙ күтәрелгән һәм уның көнбайыш йүнәлеште һайлай.
  
  
  Ҡайнар африка ҡояш та күктән наклоняется, ул тағы бирәсәк. Выискивать уның юғары үлән, юрап, тағы булыуына ҡарамаҫтан, ниндәйҙер өмөт иҫән. Мин һыу бик кәрәк була. Бөтә булған хистәрҙе бер ауыҙ һәм телдәрҙең күп түгел. Һәм уны ҡарап ятҡан, мине саян кеүек үлән яй ползти буйынса mimmo. Мин беләм, уның менән юлланып алынған урыны, уның һөжүм әгәр, ләкин, күрәһең, мин уны күрмәнем дә. Ул китергә бер мгновение. Скривиться һәм уның эму көнләшерлек, сөнки уның менән йәшәргә була проблема түгел, һәр хәлдә, был мәлдә. Ироничный ни күренмәй, ситтәр миллион йылдан ашыуыраҡ тип ползти был төрө буйынса планета өҫтөнә, динозаврҙар барлыҡҡа килгәнгә тиклем күпкә алдараҡ, һәм ул, моғайын, алда булған ерҙә кеше юғалды. Нисек булһа ла был ғәҙелһеҙ кеүек тойола, ләкин ул саҡта предвзято була.
  
  
  Әлегә ул ятҡан урында, тағы ла бер һуҡҡан тауыш минең ҡолағымды. Жужжание был алыҫ, тип гудение себен аҙ элекке айырылып тора. Ләкин был тиҙ гепә тауыш менән ҡысҡырып гер белә, автомобиль двигателдәре кеүек булды.
  
  
  Приподниматься күндерә һәм уның башы өсөн, ишетеү. Эйе, был ниндәй машина була. Неуверенно күтәреү һәм уны тауышҡа ҡарай йүнәлде. Мин бер нәмә күрерлек түгел, башҡа ағас һәм үлән һирәк. Әммә тауыш менән секунд һайын яҡынлаша.
  
  
  "Һаумы!" Ул, үлән аша крикнуть. "Эй, бында!"
  
  
  Раненый һәм уның кәмей. Неуверенно тағы аяғын күтәрә, тағы ла алға ҡаҡшаны уның. Улар аша күреп мгновение - был- лендровер, поцарапать һәм буран, юлдарҙа икенсе планда булды атай, тип башҡа ла шөғөлләнергә була, аҙаҡ үлән кеүек булды. Ровер, асыҡ автомобиле, ике ир-ат булһа, мин уны күреү түгел, сөнки уның яҡын юлды нөктәгә яҡынлашабыҙ, һәм юлын дауам итә.
  
  
  Ул крикнуть. - "Һаумы!"
  
  
  Пробираться үлән һәм, ниһайәт, уның неуклюже юлы буйынса бара. Ул тағы туҡта, ҡасан барған урында. Ул, качаться, машина артынан йугереп иҫерек кеүек, әммә кеше аҫҡа төштө.
  
  
  Һәм ул хәҡиҡәт ята ругаться, хис, өмөтһөҙлөк кеүек, күкрәгенә күтәрҙе. Был минең һуңғы өмөт итергә мөмкин булған машиналар менән мәшғүл.
  
  
  Һуңынан уны ишетеп, сөнки «ровер» һәм туҡтап әкренәйә. Улар баҫырға тырышып, йыл һайын өсөн, тип, була, бар көсө тик мин булырмын. ул
  
  
  ишетеп, холостой ход двигатель эшләүсе булараҡ, аҙаҡ «ровер» беренсе ҡабаттан тапшырыуға индереү, йәйелгән юл һәм миңә йүнәлегеҙ. Мин уларҙы йә ишетеп, йә барыбер күрмәҫ.
  
  
  Мин бер нисә секундҡа туҡтап янында машинаһы, двигатель һүнә, һәм уны ишетеп, акцент менән һөйләшә ике ир британия кеүек.
  
  
  «Бул, был европалыларҙың».
  
  
  "Нимә эшләп ул бында, ҡыуаҡ, бер?"
  
  
  "Бәлки, һорап тормай беҙҙең эго".
  
  
  Потечь мин бер аҙ һалҡын һыу ауыҙ, бысраҡ күлдәк проливаться минең етлегеү, үҙ теле итеп тойорға һәм уны тағы бер ҡат.
  
  
  "Хоҙайым минең, мужик, нимә булды?"
  
  
  Ике мясистый туплаған кеше ул, мин бер ҡасан да ауыш. Был родезиец йылда аҡ ул, моғайын, джентльмен-фермер, сүллектә көн үткәрә.
  
  
  «Авиакатастрофа», - тип яуап бирҙем мин. «Мин китермен ул».
  
  
  Ҡасан улар вездеход ултырттым мин, уны белмәй, тип бара. Әммә онота алманым мин, тип, тәнем буйынса саломос пожирать алексис һыртлан-н кемдер, Тиелә. Ул, өмөтләнеп, шул дэвид я хок-го тип вникать мөмкинлек бирә, тип бара Аполлон-билдинг өсөн асып, залына Адриан бразилияла Ставрастать ысынлап та бармы, тип барыһы уйлаған. күптән түгел күрҙем.
  
  
  Өсөнсө башлығы.
  
  
  «Һин бик яҡшы күренә, Ник».
  
  
  Дэвид Хок, америка агентлығы директоры суперсекретный AX, сигара тотҡан уң ҡулы бармаҡтары ҡыҫҡа, киң ҡыҙыл өҫтәл тирәләй ағас наклоняется үҙ алға. Беҙ офиста ултырырға эго штаб-фатир AX, унда шөғөлләнеүселәр оҫталыҡ булған бинаны ҡуртымға amalgamated press спрятать & Services Wire вашингтонда DuPont Circle.
  
  
  Ул, уның менән усмешка ҡарай кәкере. «Отель Oni, уны тағы дауаханаға оҙаҡҡа тотҡарлаған өсөн солсбери була. Әммә һине белмәгәндә үк, тиҙ арала мин нисектер күңелһеҙ булып китте. Әгәр уның аҡһыл, сөнки ул, ҡояш тирәләй һәм яҡшы түгел, тип мин вырезка килергә кәрәк. Һин тарихы тураһында Саломос тип уйлайһығыҙ? "
  
  
  Минең яҡтан сигаранан төтөн балдаҡтары һәм хоук яҫмығы сығарырға. Ҙур өҫтәл артында ултырған, һәм уның бәләкәй буйлы күренә, с эго, фермер һәм кеше Коннектикут взъерошивать буйынса исемләгәндәр. Әммә мин беләм, тип, был ҡарашты мурт булыуы ихтимал. Ул әлеге динамо-машина.
  
  
  «Был-мин бер ни ҡурҡытмай», - тине ул. «Мине тағы ҡурҡыта икән, һин тип эш араһында саҡ һәләк итмәне. Бер ҡасан да уны күргән кешеләр, сөнки улар еңел табыу проблемаһы».
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. «Башҡа саломос була. Һәм минең AX. Беҙ уның бөтә көсөн тырышҡанда ярҙам табырға iso Борисов, хәтерле?»
  
  
  «Эйе, уны хәтерле», - тине трезво Хоук. «Ярай, һеҙ эскапада родезийский тамамлаған, шуға күрә беҙ уны ырғыта. Шул хәлгә килә, грек хөкүмәткә ҡаршы заговор тип Ставрастать Адриан планлаштырыла, уны эго герҙе ысҡындырҙылар ине».
  
  
  "Бразилия уның плантациялары хужаһы һаман да?"
  
  
  «Беҙҙең сығанаҡтарға ярашлы, ул тағы ла штаб бөтә эго. Күптән түгел беҙгә отчет таҙа». Ҙур күн креслола Хоук спинка откидываться үҙ итә. «Әгәр был ысынлап Ставрастать булды, һеҙҙе күреп пентхаус минуркос буйынса башҡа сыға ул, моғайын, беҙ ҡыҙыҡлы хәлдәр менән осрашты. Бөтөн ил менән идара итеү тураһында хыял бергә булырға бик яҡшы, тип nen тураһында беҙ беләбеҙ».
  
  
  Костлявый беркеткес Хоук үҙе өйрәнгән. Адриан невротик ставрастать һәр ваҡыт булһа, бәлки, психопат. Йәғни тыш, бразилия, уны уңышлы тип контрабандистар төркөмө етәксеһе, хөкүмәт юҡҡа алмай ул, шулай уҡ ул сәйәси ҡылған үлтереү, ул һуңғы буйынса, тип фараз ителгән үлтереүсеһе чиновниктар израиль моше бен-Ханаанда ".
  
  
  «Ул саҡта шулай булғас, аңлай, сөнки алексис ax саломос тарихы менән ҡыҙыҡһына», - тинем мин.
  
  
  «Ҡурҡма, һәм был шулай булырға тейеш. Һәм ул, тип уйлайым, сөнки һеҙ үҙегеҙ саломос тип һанап, үҙенә башҡа, был эштәр һеҙҙе ҡунаҡханаға ала ине».
  
  
  "Эйе, сэр, был уның отель ине".
  
  
  Яҡындағы пепельница сигара Хоук һүнә. «Минең беренсе импульс - тине« юҡ», математика һәм башҡа эштәре буйынса тапшырҙы. Һеҙ беләһегеҙҙер, нисек уны мин шәхси ҡасырға тырышҡан эш биреүсе ҡатнашты агент».
  
  
  «Минең өсөн иң мөһиме, азатлығыбыҙ өсөн убийца алексис сығырлыҡ түгел», - тинем мин шым.
  
  
  «Яҡшы. Был һинең менән үтәй. Әммә бигерәк тә һаҡ булырға, ғилми-нәшриәт. Минеңсә, барыһы да яҡшы бара һәм шундағы ри цру хеҙмәткәрҙәре менән һөйләшә. Беләм, илдән ситтә залында Ставрастать бармы, һәм ул үҙ ваҡытында үткәрелә. Шул саҡта, әгәр һеҙ зацепка афина, һеҙ килтереп, тулыландырып бара. Мин курсты тоторға ғына ".
  
  
  Ул, усмехаться. - "Һәр саҡ был хәҡиҡәткә эшләнем мин?"
  
  
  «Ярай, ҡайһы берҙә һеҙҙе онотмай, бында кеше бар тип, эш урында ултыра, үҙе моңһоу, ih идара итерлек шоу һәм бурыстар». Шул эго ҡырҡа тауыш тоны һатып алаһығыҙ, ҡайһы ваҡыт ул шулай, ул протокол һәм тәртипкә буйһонорға тураһында һөйләне. «Әгәр теләһә ҡайһы мәлдә кәрәк һезгә ярҙам, был хаҡта һораны. Бының өсөн беҙ бында».
  
  
  "Әлбиттә."
  
  
  Конверт асыла һәм уны үҙенең досталь йәшник ултыра. Эго минең күҙҙәрҙән ҡастым. «Мөмкин булһа, һеҙ минең үтенес һәм мин һеҙҙе ташламам алдан, уның предусмотрительный, әгәр ҙә аҡыллы, үҙҙәренең билеттар һатыла».
  
  
  Ул йылмая. "Рәхмәт." Потянуться кресло һәм уның аша конверт ала.
  
  
  «Һине көтөп яҡшыраҡ күреү өсөн, быларҙың барыһы тамамланыр кеүек, һин элек булғанға ҡарағанда, уны тыуҙырыуға һин әллә ниндәй-ҙер хеҙмәте», - тип яуап бирҙе Хок.
  
  
  Был кисәгә уның балыҡ тотоуҙың киләһе am pan селл рио-де-Жанейрола. Ул бөтә ял
  
  
  көн һәм тағы ла үҙенең хис-тойғоһон, элекке кеүек. Осоу ваҡиғалар булып үтте, әммә башҡа ваҡытта бәләкәй генә самолеты тураһында мин уйланым муни бөтә, ҡасан мин саломос вельд күрһәткәс, авария тураһында ултыртыу һәм неприятность, тураһында һөйләү һәм, эҫе ҡояш саломос мәйет кеүек булып күренде.
  
  
  Иртән уны киләһе Ри килә, ҡунаҡханала йәшәгән һәм «Флориано», Копакабан һарайында алыҫ түгел. Был кварталда бөтәһе менән пляжда булған, Бразилия һәм хуш nen колониаль хөкөм һөрә. Был көн түбә һәм вентилятор жалюзи менән бүлмәксе булған, ә бәләкәй генә балкон тар ғына диңгеҙ күренеше асыла.
  
  
  Рио эҫе була. Бразилиялыларҙың барыһы ла, унда бара алмайым-әйҙә, пляж бар, һәм уларҙың күпселеген тирәһендә, булырға тейеш, булырға Копакабан районы, отель янында. Эҫе күҙаллана, уның үҙе менән йөн костюм буйынса тропик тетә баҫып. Ул көн душ ҡабул итергә, еңел вильгельминаға поверх костюм кейгән, минең Люгер Хьюго һәм, ҡа стилет ның уң ҡулы булды, барып бер бәләкәй һәм тирә-яҡ минең яратҡан ресторанчик пообедать, 54 Rua Matriz Chale da. Был предметты һәм картинаны менән йыһазландырылған йорттар һәм ҡиммәтле ресторанда көҙән элек колониаль әлегә тиклем борон булған. Ҡол-негрҙар бар өҫтәл хеҙмәтләндереү һәм тәрбиәләү. Улар заказ чураско миксто, һыйыр һәм сусҡа ите менән йәшелсә киҫәктәр эргәһендә торған, хсш һәм ябай баш тартып, урындағы яҡшы разливной һыра, шарап өсөн бик ярай яҡшы-Гранд Cabernet Uniao. Әммә мин уны ғына булып башлай, ҡасан күрергә тип, күрше өҫтәл артында ултырған һәм ҡыҙҙар инә. Юғары булған һәм ул рәхимле, ә утлы грива-уның ерән сәсенә һөт-аҡ тиреһе тағы ҡуйыра. Ослепительный мини йәшел ул-сәс оҙон күлдәген янбаштары менән уның өлөшө бик ҙур һәм юғары идеал һәм мауыҡтырғыс декольте бил асылды. Балет тапочек булып уның йәшел, күлдәгемә килә, һул ҡулында беләҙек һәм йәшел.
  
  
  Сәсе ерән, мин ҡамасаулай на мгновение менән бәреп төшөрөп, уның тик һуңынан аңланым, уны һуңғы тапҡыр ҡасан күрҙең, сәстәре көрән һәм ҡыҫҡа булды. Израилдә йыл элек был ҙур булды. Эрик нистр ҡыҙҙар саҡырыла. Израиль разведкаһы селтәрендә уның ағзалары булмаһа «Бета Шиҡ». Ялҡын уның исемен шартлы булмай башлаһа, беҙ уның менән бергә эшләргә булһын өсөн, рәсәй хөкүмәте ҡаршы заговор израиль ҡамасаулай, әммә был эште һәр исем менән үҙгәрә.
  
  
  Ул, өҫтәл янына килеп баҫты һәм уны. Оҙон ресница ул ҡасан үҙе күтәрер өсөн, минең менән осрашыу ҡарашы, йөҙө, йылмайып килеүе уны расплыться. "О!" восклицать уның. «Һин. Ниндәй ҡыуаныслы сюрприз». Улар һөйләргә по-английский кесе баҫым була.
  
  
  Ата-әсә Эрики скандинавия йәһүдтәр була. Осло уның һәләтле тәүҙә ғаилә, һуңынан шул тиклем Копенгагенда ә, израилгә эмиграция нисек, ҡасан эй барлығы һигеҙ йыл була.
  
  
  «Мин йыйынам әйтерлек шул уҡ хәл», - тинем мин. Эрик менән беҙ ниндәйҙер кисәһе интим тель-Авив, курьер килә көтөлгән; был кис булһа, улар беҙ ике бик оҡшаны. Хәҙер уның күҙҙәре миңә һөйләгәс, ул был иҫкә наҙ менән. "Минең өсөн һеҙ миңә өҫтәл ҡушыла?"
  
  
  «Ярай, кемдер миңә һуңыраҡ ҡушылып, ғилми-нәшриәт. Вокзал түгел?»
  
  
  «Һинең менән һөйләшә алмаҫ өсөн түгел», - тинем мин.
  
  
  Ланч өсөн заказ минең өсөн еңел һәм ул үҙе миңә ҡушылып өҫтәл, ә өсөнсө кеше, ул, уны нисек аңлатып, агент булып: «Һин бик яҡшы күренә, Ник».
  
  
  «Аҙна элек мин һине күреп-белергә тейеш», - тинем мин. «Мин ерән сәсле яраттым, эрик».
  
  
  Ослеп мин уны йылмайып. Киң ауыҙлы, оҙон танау чувственный орлиный тип һыҙыҡ өҫтөнә алды. Уның күҙҙәре ҡара булған нах-йәшел, күлдәгемә ә йәш. «Рәхмәт», - тине ул. «Минең уларға, башҡа төҫтә. Был ҡыҫҡа булды, израилдә ҡасан беҙ бергә эшләйбеҙ».
  
  
  «Мине хәтерлә», - тинем мин. "Бында эштәре буйынса һеҙ?"
  
  
  «Эйе», - ти ул. "Ә һеҙ?"
  
  
  «Эйе», - мин усмехаться. "Һәр ваҡыт был бизнес, шулай түгел икән?"
  
  
  "Һәр ваҡыт тиерлек."
  
  
  Ул, иҫкә төшөрөү, күптән гәзит уҡыусы булараҡ, израиль асыулы тип үлтерелгән була моше бен-тип ант докапываться асылы һәм Ханаанда ih президент тиклем. Америка разведкаһы тап үлтерҙе был, тип уйлап Адриан запричастный Ставрастать. Мөмкин түгелдер ул, тигән һорауға, Эрик ри бармы, йә урлаған Адриан Ставрос өсөн израилгә китте һәм, был стилде израиль була, йә үлтереп эго.
  
  
  Улар һорай. - «Һин бик оҙаҡ ри мәмерйә йыйылды, һәм беҙ бергә һөйләшеү өсөн эсә?»
  
  
  «Бәлки», - тине ул. Таштар ҡулына Ee декольте, ул ҡасан ih өлгәшә ултырғыс, минең ҡан баҫымын күтәрә һәм ун пункт. Мин уның күҙҙәренә ҡарайым һәм йәшел күҙҙәрем тине, сөнки ул белә, мин әйтәм тураһында түгел, шарап һәм һөйләшә.
  
  
  Үҙе стакан алды. Бына uniao заказ бирергә һәм уның cabernet grande шул уҡ хәл. «Был мөмкинлек өсөн», - тинем мин.
  
  
  Стакан алырға һәм уны үҙен минең менән чокнуться. «Был ҡарар».
  
  
  Беҙ нисек тост тапҡыр тамамлағас, йәш кешеләрҙә барлыҡҡа килә. Уны күреү түгел, хатта уны, беҙ уның менән йәнәш тора алмай әлегә. Ул ауыр була, егет менән ҡыҫҡа сәсле, яҡты йөҙө квадрат бик ҡаты итләс. Һул ҡолағым эго өлөшө юҡ, әммә был ир-ат ҡиәфәтендәге етешһеҙлектәрҙе эго алмай. Nen н бежевый йәйге кейемдәре булмаһа, уларҙың һул ҡулы аҫтында түгел, тулыһынса йәшерә ирҙәрҙең.
  
  
  «Башта мин һине күреү түгел, Эрик», - тине ул бик ҡәтғи.
  
  
  әнисә менән мин. «Мин көтәм, һин тип хем менән була-була».
  
  
  Был һүҙенән йомшаҡ булһа фашлана. Акцент улар менән асыҡтан-асыҡ һөйләшә. Был фотоһүрәттәрҙә уның иҫкә кеше, израиль досье разведки БАЛТА. Был Захария Грейб, Ши палач Бета". Минең эрики сағыштырмасалыҡ теорияһы һәм рио эго булып тойола, нығына.
  
  
  «Был ҡарт тағы, Зак, - тине Эрик. «Минең израилдә уның менән эшләй».
  
  
  Гареб өсөнсө урынды биләй. «Мин беләм, - тине ул. «Карте, уның һалған».
  
  
  "Был-дөрөҫ."
  
  
  «Һеҙҙең репутация артыуы һеҙҙең».
  
  
  Эго киҫкен манерала булып, дошман тиерлек. Юҡһа, уны эго, көнсөллөк тип Эрик мин беләм. Эму иң тәүҙә менән сағыштырғанда, ул яуап биреп өлгөрмәне, ул уны боралар. "Заказной һеҙҙең вишисуаза, минең тәҡдим нисек?"
  
  
  «Эйе, Зак», - тине Эрик, дружелюбие эго смущенный бер ни етмәй. «Бында килеү ваҡыты яҡын булды».
  
  
  «Вишисуаза - берҙән-бер, - тип, был ресторан булып тора», - Зак ялыу ҡысҡырып үтә.
  
  
  «Мин жаль, что һин йылмайһаң», - тип яуап бирҙем мин тыныс. «Мин һанап, әҙерләп ризыҡ бында бик күп яҡшы. Бәлки, һеҙҙең һуңғы сәфәре поваров һуңынан уларҙы алмаштырыу».
  
  
  Мин йылмайып ҡарағас һәм Зак тартыла. «Бәлки».
  
  
  Ул, тип уйлаған был мәлдә кәмендә менән һәйбәт һөйләшә ине. Ул ризыҡ менән тамамланған, шуға күрә шылтыратып, официант, ч өсөн килтерелгән. Бөтөн кисәләр, уны түләүҙе тәҡдим итә, әммә тиҙ арала Зак тарта.
  
  
  "Һеҙ ҡайҙа туҡталды?" - Эрик һораны ул.
  
  
  «Был Рио Корумба н Авенида Бранко», - тине ул.
  
  
  Зак уставляться н нах.
  
  
  "Ниндәй исем аҫтында булған?"
  
  
  Ул ҡалтырай. "Варга".
  
  
  "Шылтыратып, һеҙҙең уның ебәрә алмаҫһығыҙмы?"
  
  
  «Һеҙ аралашыу өсөн ваҡыты етмәгән»,
  
  
  - эй, тиҙ әйтергә, Зак.
  
  
  Мило проигнорировать мин йылмаям һәм уны эго.
  
  
  «Эйе, мин һиңә шылтыратырға мөмкин. Ышанам, беҙ тағы күрешәбеҙ, никак».
  
  
  Ул баҫҡан. "Бер-береһенә хистәрен." Уң ҡулында уның үҙ ҡулдары ҡағылған, күҙ осрашыу мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, һәм беҙгә. Ул, белә, тип Зак ревновать, һәм, сөнки мин уны яратам, уның файҙаһы булыр был эго уйнатыласаҡ. Һәм мин уға ҡарап ултыра. «Һеҙ миңә ишетеү менән шылтыратыр».
  
  
  «Яҡшы», - тине Эрик.
  
  
  Ул уларға боролдо һәм ресторандары аша сыға. Ул ҡасан баҫылып сыға, уның арҡаһынан үҙе менән күмер враждебность зак тиерлек тоябыҙ.
  
  
  Канат юлы буйлап тауға күтәрелеүе уның шул уҡ көндө таң корковада булыуым, христос статуяһы урынлашҡан тау түбәһе ҙур-Искупитель. Урынға барып, уның килеүен күҙәтеү бруствер, тәғәйенләнгән урында туҡтап, көтә һәм гер. Миңә ун биш минуттан ир-ат аша бар перил ҡушыла. Ул минең яҡынса үҫеш бар, әммә төҙөк. Уның уртаса йәштә булһа ла әле, ул тәрән морщина йөҙөн ҡаплай, оҙон булған. Томпсон Карл була, ул эшләгән һәм ЦРУ.
  
  
  "Матур ҡиәфәте түгел, шулай икән?" - унда инергә итеп әйткәндә, махнуть рукой ҡаланан ситтә, аҫта, ҡояш балҡып торған ҡалҡыулыҡта һәм диңгеҙ йәшел менән уратып алынған һәм аҡ н кобальтовый.
  
  
  «Захватывающая рухы», - тинем мин. "Хәлдәр нисек, Томпсон?"
  
  
  «Мәҫәлән, шул уҡ хәл», - тине ул. «Сменаһы ярайһы тыныс һәм бразилиа ҡалаһы хакимиәте менән һуңғы мәлдә бында була. Был көндө ax эштәр нисек? Ниндәй-шул уҡ ваҡытта һеҙ, балалар, күберәк атыу ҡоралы ҡарағанда, Азия армия».
  
  
  Ул, усмехаться. «Ҡайһы саҡта шулай тойола. Улар менән мәшғүл булыр, тип ышанам, һәм ул һиңә».
  
  
  «Ә хәҙер һеҙ уларҙы ултыртып Адриан Ставрос».
  
  
  "Был-дөрөҫ." Уны күҙәтергә, лайнеры сәйәхәткә булараҡ, зәңгәр буйынса йөрөп & nb үҙенең шыма танаулы, яй гавань инә. Кәмәһе булһа, уның аҫтында шунда уйынсыҡҡа оҡшамаған. "Эго һеҙ һуңғы тапҡыр ҡасан күрҙем?"
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның уйлайым. «Ул беҙҙең өсөн плантацияларға күҙәтеүҙәр эффектлы була. Биш йәки алты аҙна элек күргәс, ул был урынды ташлап китә. Беҙ уйлағанса, ул самолет все силы, Мадрид юллана».
  
  
  «Афина был рейс булып дауам итә».
  
  
  "Моғайын, шулай. Эго күрәм унда?"
  
  
  «Беҙ шулай уйлайбыҙ. Плантация ни булған?»
  
  
  «Плантацияһы - эго ысын штаб-фатир. Бында, ри булып, уның бүлексәләре Imports Apex, һәм беҙ уйлап, контрабанда был компаниялар аша тормошҡа ашырыла. Әммә уның өлөшө бик ee офисы барһа ла, уны эго исеме менән асыҡтан-асыҡ күҙаллай. Паракат даими компанияһы президенты сәфәр ҡылды ".
  
  
  "Ә бында плантациялар залында тауыш?"
  
  
  Томпсон кивнуть. «Улар менән ауылыбыҙ эргәһендә залы, в глушь. Ставрос армия Эго генә һаҡлау, тирә-яҡ элекке тотҡондары тороу, сәйәси һәм элекке нацистик фанатик. Әммә хәҙер бары тик ҡайһы көсө шундалыр».
  
  
  Улар һорай. - «Һеҙ ҙә ғәҙәти булмаған нәмә күрәм унда?»
  
  
  «Ярай, кешене йәки күренеште тупланған әгәр һеҙ ҡоралы булыуын, ревматизм булғанда кире. Әммә кеше булып, уларҙа элек күреп түгел, беҙ кем тирә-яҡ. Их ласлыҡ менән, уны элек нисек барлыҡҡа килеүенә туҡһан ставросо көнө менән, беҙ һәр ваҡыт тиерлек уны күҙәтте. һәм бер кем дә күрмәне, был урын өсөн уның ташлап китә. Был ғәҙәти булмаған бер нәмә юҡ, булыуынан тыш, шул ике нәмәгә өлгәшкән ир-егеттәрҙең береһе минең тирәләй, яңы егет, ир-аттың уртаса йәше, унда залы төҙөләсәк. Тәржемә менән башҡа биналар тирәләй һаҡлау Эго бер ҡораллы ".
  
  
  "Был кеше нисек күренермен?"
  
  
  Пожимать яурынына Томпсон. «Эго фотоһы бар беҙҙә, тик был алыҫтан. Ул илле самаһы булып, ул әйткән ине, ҡара сәс менән ҡыҫҡа, бер аҙ булһа сед виска. Коренастый ир-егет ул, һәр саҡ улар ебәк күлдәк кейгән ".
  
  
  Күрәһең, был мөмкин Минуркос, суднолар йөрөй грек магнат, сәйәси, күпте күреп тетрәнде һәм уларҙың ҡушымталары ставрос афина адриан пентхаус.
  
  
  "Фотоһүрәт күсермәһен ала алаһығыҙ?"
  
  
  «Был мөмкин ойошторола», - тине Томпсон. "Презентацияһы, Карте, мәҫәлән, уҙған аҙнала беҙ тиклем ҡыҫҡартырға тура килеүен күҙәтеү өсөн ваҡытлыса һайланған плантациялары тикшереү, һәм мин, бәлки, тулыһынса кеше көнөнә түбәндәге бер нисә беҙҙе ҡыуып сығарырға тура килде, сөнки башҡа проблемалар бар, беҙ уның менән шөғөлләнеү өсөн барлыҡҡа килә. Һеҙ телисез ебәрергә һеҙҙең рөхсәте менән уның кешеләр өсөн кире ала? "
  
  
  "Юҡ, - тине ул. «Мин ярҙам итергә вәғәҙә Хоук, әгәр миңә ул кәрәк. Ҡасан уны фотоға ала аламы?»
  
  
  "Бөгөнгө төндә әйтерһегеҙ?"
  
  
  "Иң яҡшы".
  
  
  «Беҙ ни өсөн ҡулланабыҙ, башҡа урындарға тапшырыу, - тине Томпсон. «Был ҡала автобусы. Отель һеҙгә үҙем барырмын. Минең кешеләр, әле унда буласаҡ. Һеҙ автобустың артҡы майҙансығында үтә, бер кем дә ҡайҙа булғанын, уңда һәм һуңғы урынды биләй. Тамашасылар был фотоһүрәт аҫтында була. . Һеҙ эйә булған һәм үҙәгенән автобус ferro estrada de маркировкаһы килтерегеҙ, әгәр һеҙ теләмәгән, сөнки алға бара ».
  
  
  «Отель барышлай mimmo автобус ҡасан?»
  
  
  «Ете ун биш. Автобус ун номерға эйә була».
  
  
  «Яҡшы», - тинем мин. "Рәхмәт."
  
  
  «Теләһә ниндәй ваҡытта булыр», - тине Томпсон. Ул киткәндән һуң бер мгновение.
  
  
  Лизать, кискә ҡарай хуп import apex компанияһы офисын уны шашып. Уның тирәләй урынлашҡан иҫке бинаны бер хөкүмәт тергеҙелә, уларҙың бушап, ҡасан баш бразилиа ҡалаһына күсә. Өс Офисы терәк булыр, һәм лифт эшләй алмай.
  
  
  Ул, тирә-бик бәләкәй бүлмәгә инә. Мин маңлайына тире баш күтәреп сығыш яһай, сөнки бинаға кондиционер, калһа, иң яҡшы эшләй түгел, лифт түгел, ә көн рио-де тынсыу була. Мин ултырғыста ултырам ҡыҙы темноволосый подозрительна һәм ҡара металл, ул ҡасан инә.
  
  
  "Мин һезгә ни ҙә булһа ярҙам итә?" - һорап, уның менән португал.
  
  
  Инглиз телендә яуап биргән уға. «Джентльмен күрергә ине уның отель Ставрос».
  
  
  Ҡара күҙҙәре уны тағы ла онтай. Ҡасан тағы бер ҡат һөйләмәҫ ул, был боҙоҡ инглиз телендә буласаҡ. «Мин һанап, шул урынды һеҙ килә тип түгел, сеньор».
  
  
  Улар тине. - "О?" «Ләкин, мин үҙем ставрастать әфәндегә әйткән, мин уның менән элемтәгә керә аласыз Imports Apex компанияһы аша».
  
  
  «Сеньор, Ставрос джентльмен юҡ икән, бында офис...»
  
  
  Шәхси кабинет ишеге асылыр, һәм ир-аттар здоровенный темноволосый барлыҡҡа килә. Улар һорай. - "Булып, ниндәй ауырлыҡтар булды?". То Эго дуҫтарса тип әйтеп булмай.
  
  
  «Мин ябай ғына телем, а. Ставрос», - тинем мин.
  
  
  "Ниндәй маҡсат менән?"
  
  
  Ул грубость проигнорировать. «Г.-япон фотоаппарат һатып алырға кәңәш ставрастать н оптом мин уны, әгәр уның менән элемтәгә керергә, уны бында». Ул озадаченно эшләй. "Минең офиста түгел шул?"
  
  
  «Г.-н Ставрастать директорҙар советы рәйесе булып тора, - тине ҡараңғы, кеше - юҡ, бында тик ул, офистар, уның компанияһы һәм бизнес менән шөғөлләнә. Президент һәм уны артабан; мин һеҙгә эш менән булырға мөмкин».
  
  
  - Был Карлос Убеда сеньора, - гордо ҡыҙы бер ни тиклем ҡыҫыла.
  
  
  «Рада осрашыу, сэр», - мин әйтәм, ҡулы һуҙа. Был ҡәтғи ул. «Минең исемем Джонсон. Бер нисә аҙна элек осраҡлы ставрос chale владимир ресторан ҡаршыланы уны. Ул әйтә, европа буйлап сәфәргә яҡынса ошо уҡ ваҡытта бер ҡайтыр тип, уның менән элемтәгә керергә һәм мин бында мөмкин».
  
  
  «Афина, ул. шулай уҡ буласаҡ», - тине ҡыҙ.
  
  
  Пронзительный взгляд убеда нах ташланы. «Нисек инде мин әйтәм, бында Ставрос әфәнде менән бәйләргә ярамай. Әммә мин һеҙҙең ебәрелеп заказ булыуына шатмын».
  
  
  «Аңлашыла. Ярай, ул бар эште шәхсән үҙем уның менән, ысынлап отель. Һеҙ әйтегеҙ миңә, ҡасан уның тирәләй афина ҡайта ала?»
  
  
  Кеше алдында ауыҙ Убеда дернуться вполне эго. «Европа Эго нисә аҙна дауамында көтөргә түгел, тирә-яҡ, владимир Джонсон. Әгәр һеҙ бизнес менән шөғөлләнергә теләүселәр, мин һеҙҙең менән туранан-тура эш итә».
  
  
  Ул йылмая. «Һеҙ миңә шылтыратып, владимир Убеда. Ваҡыт өсөн рәхмәт һеҙгә».
  
  
  Мин уның артынса ih ҡалдырмай ҡарай. Яңынан урамға сыҡҡан, такси тотоп, уның үҙен һәм отель ҡайта. Тейешле иҫкәрмәләр бирелде раҫлай мин ҡыҙымды, ысынлап Адриан Ставрастать булды, тиелә, тип әйтелә мин Саломос. Әгәр был һүрәттәр һәм фотографиялар күрһәтеләсәк Никкор Минуркос, барыһынан да ҡыҙыҡ булған.
  
  
  Һәм күңелендә уның бер аҙ ял ҡабул итә, һуңынан автобус номеры ун силы, Томпсон инструкция кәрәк. Һәм ул нисек күҙаллай, ҙур булмаған көрән тамашасылар конверт фотоһүрәттәрен беркетә булыр ине. Уны эго ала, ҡала үҙәгенә барып, бәләкәй кафе, заказ иң яҡшы шарап һәм португал теле. Был фотоһүрәт уны конверттарҙа алыу һәм уны аҙаҡтан тикшереп тирәләй генә.
  
  
  Томпсон кеүек, әйткәнемсә, бик яҡшы һүрәттәр лә була, әммә, һис шикһеҙ, телеобъектив ҡулланыла. Был һүрәттә өс ир-егет булып, уларҙың йорто ғына сыға был ранчо, һыу һәм цифрлы камералар бара. Ир уртаһы булған шул, кем миңә Томпсон һөйләй, һәм, күләме ҙур булмаған шәхес булыуына ҡарамаҫтан, ул булмаусылар булырға тейеш, айырым мин шик бар, сөнки эго ул кешеләр менән сағыштырып, мин ул фотоны күрһәтеү буйынса ax, был кеше иң минуркос делле никкор була. Башҡа ваҡытта ул электән ир-атты ла күргән.
  
  
  Угрюмо араһында ике минуркос атлауы башҡа.
  
  
  Бер кем һөйләшмәй, улар тирәһендә, ир-егеттәр тик торалар һулдан Минурок, бейек, оҡшай тевтонец, Минурок ҡарай, тип уны һөйләү менән генә тигән кеүек, яуап көтә. Минуркос һәм етди кеше күңелһеҙ була.
  
  
  Сунь минуттар фотоларҙа һәм уны конвертҡа кире сунь. Цру агенты күҙәтеүҙәр әгәр дөрөҫ булһа, ысынлап та минең дуҫ саломос булып иҫбатлауҙар теорияһы. Ниндәйҙер операцияны үҙенә ниәт итеп алырға һәм түңкәрелеш яһарға, уның исеме ставрастать минуркос афинаға килде.
  
  
  Һуңынан уны еңел аш-һыу кафе, эрики ҡунаҡханала бүлмәһенән нистр Corumba шылтыратырға була. Йылы һәм дуҫтарса була ул тауыштар. Ул, тип әйтеп булмай ҡала яңғыҙлыҡ кисәләр үткәреп, бер, бәхетле була ул. һәм, әгәр ул уны йәрәхәтләне. Зак улар менән бер аҙ килешә, һәм уның ярһыған төнгө клубҡа китте.
  
  
  Туғыҙ тәғәйенләнгән осрашыуҙар, шылтыратыуҙар, отельға ҡайтҡас һәм уның Хок. Актив яуап биреү линиялары һәм уның усты скремблер аҙағында үҙ тауышы, һөйләү өсөн беҙ мөмкин түгел, барыһы кодты индерелгән.
  
  
  «Яраҡлы ниндәй сәғәттә, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул бер аҙ раздражительный. «Күрәһең, был берҙән-бер тапҡыр, уны ҡасан ишетмәйем һинән был ваҡытта».
  
  
  Ул, усмехаться. Ул үҙен күрһәтергә мөмкин, уның үҙ фатирында телефон өсөн махсус суперсекретный ултырһын, сәстәре менән взъерошивать сед, бәлки, есемдәре йоҡа ебәк смокинг на, сигаралары менән ҡотолғоһоҙ һәм, тешен ҡыҫып булһа.
  
  
  «Һәр хәлдә, ниндәй йоҡо түгел ул.-ҡыҙым булыр», - тине ул шикле намыҫ менән.
  
  
  «Хм! Кисә тамамланмай әле, шулай бармы? Мин алдай алмайым, минең малай. Быға ул үҙенең бөтә аша үтә».
  
  
  Ҡайһы берҙә минең уйымса, хоука экстрасенсорный һәләте бар ине, ул минең серем асылған у эго фекерҙә аналитик.
  
  
  «Юҡ, сэр», - мин әйтәм. «Кисә тағы ла тамамлай. Беренсе өлөшө уның эго ҡулланыу яҡшы ләкин, мин уйлайым, был Минуркос - тотҡондар ставрос плантацияларында, Паракат алыҫ түгел. Бынан тыш, уның билдәле булды, зал ставрастать афинала».
  
  
  «Ярай, - тине задумчиво Хок, - был ҡыҙыҡлы».
  
  
  «Тиеү менән ул Саломос теорияһы».
  
  
  "Һин шулай Паракат йыйылған?" - Хоук һорай.
  
  
  «Ысынлап та. Бәлки, был уны асыҡлай алмайбыҙ. Цру томпсон һөйләүе буйынса, ул хәҙерге ваҡытта плантацияларҙа аҙ һаҡланған. Әммә ҡатмарлыҡтар булмаясаҡ».
  
  
  "Эйе?"
  
  
  «Бында, рио-де, зал тағы ла иҫке. Ҡыҙ, уның өҫтөндә эшләй улар израиль менән операция « отель биләмәһендә бөтә, ә нәҙер »».
  
  
  «Ах, д. Нистр. Ни өсөн ҡатын-ҡыҙҙы матур, күренә, һинең өсөн бассейн буйынса асыҡ бөтә кәрәк?»
  
  
  Ул, усмехаться. «Көнләшерлек түгел, сэр. Нисек һеҙ генә билдәләйһегеҙ, һеҙгә лә көн булмаҫ - төндә һәм».
  
  
  Задыхается менән ике послышаться аҙағында башҡа. «Әйҙә, Ник».
  
  
  «Ярай, сэр, мин башына килә, бында тип нистр һылыуы булһа, бразилияла, уның сәбәптәре була, һәм был уның. Йәки, дөрөҫөрәге, шул уҡ буйынса кешеләр өсөн. Беҙ был шик юҡ Ставрос Бен-Ханаанда, шулай түгел икән?»
  
  
  Ҙур булмаған тынлыҡ. «Эйе, беҙ беләбеҙ. Һәм ул әйтер инем, һеҙ ҡый».
  
  
  «Палачтар уның менән», - тип өҫтәнем мин. «Мин уйланым, Ставрос улар охотиться. Уларҙы белмәү мөмкин түгел, сөнки ул афинаға килгән, был мәлдә. Әммә мин теләмәүе, ахыр сиктә, бер үк ваҡытта плантациялары барлыҡҡа килгән һәм бөтә өсөн беҙ атырға, икенсе башҡа, һеҙ хаталар йәки кире осраҡта буйынса эш боҙмаҫ. Минең идеяның асылы шунан ғибәрәт: разведка миссияһын раҫлау өсөн һеҙҙең ярҙам менән израиль нистром. Һеҙ тағы ла элеккесә, - тине уның босс, Май, һәм мин уйлайым, һеҙ уның менән ризалаша, башҡа мәғлүмәттәр менән хәл итә.
  
  
  Крякнуть ҡарсыға булырға ризалыҡ тамғаһы.
  
  
  «Әгәр шулай булһа, мин уйлайым, беҙ асыҡтан-асыҡ һәм ултырып барырға кәрәк булған өсөн, йыл һайын, беҙ бер-беребеҙгә ярҙам итә алмай икән. Һәр хәлдә, башҡа менән башҡа ары».
  
  
  Был юлы яҫмар тиште. «Ярай, минең малайҙы. Һәм һин уның менән бәйләнеш Май шылтырата».
  
  
  «Рәхмәт», - тинем мин. «Мин урыһ түгел, юлланма менән, әлегә хәбәрҙәр ала алмаған».
  
  
  Алмаһын оҙаҡ көтөргә тура килде. Бер сәғәт ваҡыт үткәс, вафатына тиклем һөйләүенсә, мин нисек Эрики китте отель, хоук мин шылтыраттым. Булырға тейеш, май выдать уның тирәләй сүп-сар до рассвета еще йәрүсәлимгә. Утвердительный майын ревматизм булғанда, мин асыҡтан-асыҡ фекер алышыу булды һәм штопор нистр ставрос менән ҡушып, задание яуап биреү менән шөғөлләнә, хатта ҡарамаҫтан, уның менән нимә була Зак Гареб. Мин, әгәр код һүҙе, иҫбатлап, үҙ эштәренә Май эй минең менән алышыу тип бойора.
  
  
  Бер нисә минуттан уның бүлмәһенә эрики унынсы килә. Мин уны ҡыҫҡа көсөргәнешлек булыуы көн елән ҡаршы, уларҙың күп өлөшө уның янбаш шәрәм. Чувственный киң йылмайып һәм уның еҫенән тынсыу була.
  
  
  «Мин уйлайым, һин бер ҡасан да барҙыр бында», - тине ул, һәм мин уның өсөн ябылды дверь заперта.
  
  
  Уға, уның ҡарауы һәм бүлмәгә инә. Минең күберәк булған ул, мин һәм ҡыҙыҡлы була, уның ли ee зак менән бүлеште.
  
  
  «Бренд теләй? Ул шешәне минән неоткрытый була, һәм ул яҡшы, нимә һатырға мөмкин рио».
  
  
  «Һәйбәт яңғырай, - тинем мин.
  
  
  Ул ике эсемлек ҡоя. Стакан алырға, уның матур йөҙөн уның күҙҙәре ласкать мөмкинлек бирә. «Һеҙ һәр ваҡыт матур ҡыҙ булып, кәрәк өсөн иң яҡшы».
  
  
  «Быны яҡшы аңлай һәм, ғәҙәттә, уның», - тине ул. "Һеҙ?"
  
  
  «Мин һиңә булып, тель-Авив», - тине йылмайып һәм ул тыныс ҡына.
  
  
  Ресница задрожать оҙон, минең күҙ мгновений ул ҡасан ҡотола. Ҡасан уны яңынан өҫкә ҡарап, йылмая ул. Ул, ҡулына ҡағылдым һәм уның ек һуҙ. Йотом, уны бренд итеү. Ул ҡулын һалды
  
  
  миңә ул йәлеп итә һәм уның нәҙек бил. Булыу пахнуть сладко нах һәм йылыраҡ була.
  
  
  "Хәтеремдә ул төн, Ник?" - мин уның ҡолағы выдыхать. "Һеҙ, ысынлап та ла, был ярамай, һәм уны нисек?"
  
  
  "Мин хәтерләйем."
  
  
  "Был бик яҡшы булды, шуға ла бармы?"
  
  
  "Бик күп."
  
  
  Яҡын стаканын өҫтәлгә ҡуйып. Ул уны үҙенә һәм үҙе ee притягивать ирендәренә ҡағылып. Минең уның ауыҙ тел үтеп инә.
  
  
  «Хоҙай, Ник», - пробормотать уның.
  
  
  Уның ҡулында уны үткәреү буйынса ботло, бөгөлөш тоя, янбаш ee һыу төшә. Ипләп кенә уның аҫтында минең янбаш покачиваться тотонолған.
  
  
  Мин уны ситкә этәрә һәм үҙе менән брылев һүндереү һаҡ булығыҙ. Һуңынан ул әкренләп башланған һәм матур раздеваться. Бикини аҫтында бәләкәй генә булыуы уның трусики елән. Миңә нетерпеливо ee күкрәгендә һуҙылып, уның елән яурынынан төшөрөү менән башлана. Ee күкрәге тулы булды, һөттә бешкән һәм-аҡ. Янбашлы һәм ҙур булмаған киҫәктәре өйөмдәре һәм башҡа ваҡытта уның менән йоҡ соскальзывать янбаштың эске иҙәнгә ҡоланы.
  
  
  Эрик мин асыҡ ҡарайым, был ҡараш буйынса мөмкинлектәре тәне минең бүлмәгә обнаженный ярымҡараңғылыҡта үҙгәреүсән.
  
  
  «Матур», - промурлыкать уның. «Ҡаты мускулдары бик күп».
  
  
  Ул уны үҙенә йәлеп итә, уны минең йәриәләрҙән ҡаршы тоя. Минең яурыныма ҡулын күкрәгенә һәм уны үткәреү буйынса, буйынса аҫҡа табан минең тәнемдә. Гладить ул мин, мин ласкать, үҙ ҡулдары менән шөғөлләнеүгә миндә һөйөү, уның бармағында минең әлегә өйрәнелмәгән. Минең янбаш раздвигаться уны тотоноу, һәм уның застонать.
  
  
  Беҙ йыуан аҫтына йомшаҡ келәм булып. Эрик nen н тубыҡҡа төшөп, тәне минең ҡулымда үҙенең мөмкинлектәре буйынса үҙгәреүсән башлаһа, ул төшә. Ярһыған ир-егет уны белгән бөтә ысулдарҙы ла ҡулланып ih шикләнмәй. Мгновений ул соскальзывать аша уның менән йәнәш, уның арҡаһынан эткәс ҡалын келәме ворсистый һәм грубо бирә. Ул, өҫтөндә тора, уны тубыҡ, ҡулын күкрәгенә ee буйынса үткәрелә. Ахнуть уның. Миңә сандыр оҙон минең ҡосаҡлай. Янбаштың эске яғына ҡулын уны үткәреү буйынса шелковистый.
  
  
  «Тураһында әле, - ул промурлыкать. Ee приоткрывать ауыҙ итеп, матур йәшел күҙен ҡаплай.
  
  
  Улар ҡасан, нах инә, ауыҙ тулы киңәйтеү был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул дрожь еңел һәм тәне буйлап үтә. Һуңынан минең менән бергә хәрәкәт итә башлаһаң, уның бармағында минең яурынымдан тотоп, тирә-яҡ янбаш биллеге ул минең смыкаться. Мин беләм, беҙ оҙаҡ бергә ҡала заперта булараҡ, был беҙҙең өсөн тәү сиратта ҡарағанда ике тамамланды.
  
  
  Һуңынан был уның, уның менән оҙаҡ ята, хәрәкәт итергә теләмәй. Серле тәрәнлектәренә үтеп инә минең иң йылы һәм расселения әкренләп тышҡы минең күңелдә иң сүс плотина.
  
  
  Беҙ кейгән һуң, диванчик допивать бындай бәләкәй һәм коньякка уйнайбыҙ. Эрик причесывать оҙон ерән сәстәрен үҙе, шулай уҡ яңы күренә һәм ул, нисек тә уның инә бүлмәләренә.
  
  
  «Мин шатмын, - тип ишек постучать Зак в түгел», - ти ул.
  
  
  «Тойола ул бик көнсөл, Эрик. Һеҙгә яҡынмы?»
  
  
  Мин ҡараным уны. «Бер мәл. Эго-идеялар түгел, ә минең. Бик неумело һәм ул була. Эму тине ул, ни тип бер ҡасан да беҙгә физик араһында күберәк. Шуға обидел уның. Отель түгел ул, был уның өсөн делле ҡатнаша, әммә мин кире ҡаға. Ул ҡорал менән мөрәжәғәт бик яҡшы ".
  
  
  "Был эштә булырға тейеш булған, шулай түгел икән?"
  
  
  Задумчиво мин ҡараным уны. "Эйе".
  
  
  "Эрик, уның яҡындары, һеҙ ни өсөн бразилияла. Күрәһең, кешеләр шул уҡ бер һәм беҙ эҙәрлекләй. Святитель минең менән һеҙҙең начальнигы, һәм ул минең фекерҙе раҫлай. Ошо һәм башҡа беҙгә айырым задание менән хеҙмәттәшлек тағы ла тикшереүҙәр буласаҡ, әгәр был калһа выполнимый ".
  
  
  Ни онтаҡ йәшел күҙҙәр. «Май Зак түгел һәм минең менән бәйле булған».
  
  
  «Яҡын арала һеҙҙең бер нисә сәғәт телеграмма ала. Ә әлегә мин, әгәр код һүҙ, ул мин һеҙгә ярлыҡаныуҙа мөмкинлек бирергә тейеш. Һүҙ - Голиаф».
  
  
  Унда ғәжәпләнеү менән ҡараны. "Был дөрөҫ һүҙҙәр!"
  
  
  «Был май ебәрә».
  
  
  Ул үҙенең бренд ҡой тағы. «Яҡшы, Ғилми-Нәшриәт. Көтөгөз әммә мин уны телеграмма менән шөғөлләнә, мин һөйләйем, һин уның менән ни ирекле». Мин йылмаям үбк һәм уны екте.
  
  
  Көтә уны, һаҡ булған уның. Унда иң яҡшы агент булған. «Бөтәһе лә тәртиптә. Һеҙ уның һөйләгәндәре үҙе бер нисә генә идеялары. Ғөмүмән әйтергә кәрәк һиңә».
  
  
  "Был-намыҫ."
  
  
  «Ставрос ике фотография беҙҙә эҙләне, ләкин төрлө сәбәптәр буйынса». Невыразительный кеше булды ул. Ул бер нәмә лә тарата. «Бәй, һеҙ юҡ өсөн тел буйынса эго-Ханаанда. Беҙ бик асыҡтым әле, ул ни өсөн кәрәк, әммә был грек һәм сәйәсәт менән бәйле булыуы мөмкин Никкор Минуркос урлау».
  
  
  "Магнат грек суднолар йөрөй?"
  
  
  «Ысынлап та. Ул Паракат мөмкин буласаҡ, һәм ихтыярына ҡаршы эго эго тотола. Афинала ставрастать залы, шулай булғас, һеҙҙең ҡайтҡанығыҙҙы көтөргә тура эго йә, йә уның өсөн европаға юлланды. Әммә мин уйлайым, уның бөтә юлдар аша ята, тип Паракат беҙҙә уҡый ала, мин Минуркос менән һөйләшергә кәрәк.
  
  
  «Әгәр ҡыҙыҡ һин, минең менән ответ на һеҙ уны ике Паракат. Был, бәлки, шунда эләгергә мөмкинлеге арта. Иртәгә мин белергә һәм был алыштың зак менән бирә башланы, телеграмма ала».
  
  
  «Әгәр ҙә ысынлап ставроса беҙ эҙәрлекләргә, - тине Эрик, - Тиелә асыҡтан-асыҡ түгел икәнен яҡшы булыр ине, беҙ булып киткән?»
  
  
  "Ставрастать, тип уйлап, үҙенең ваҡытлыса эшләүен штаб-фатир шунда, был пентхаус Минуркос, ул ҡәлғә үҙен күрһәтер әле. Был урынды штурмға, һеҙ ябай мөмкин түгел, һәм һеҙ Зак. Шул осраҡта һирәк булыуы һәм, шулай уҡ, ул саҡта ҡатмарлы булған был урынды ташлап китә алмай,
  
  
  әммә беҙ Минуркос әйтергә мөмкин, тип бара Ставрос ».
  
  
  Замолчать унда шунда уҡ, минең тәҡдимде обдумывать. Мин уның ҡасан килгәнен ҡарай, тулы ирендәрен йылмайып килеп сығыуы еңелдән булмай. «Мин һиңә иртәгә иртә менән бәйләнештәр, ғилми-нәшриәт комплексы, ҡәҙерле».
  
  
  Ул, ирен үҙ ҡағыла һәм ул наклоняется. "Был һеҙ яһаны." Улар баҫып, уның өсөн ҡорал һәм потянуться кейгән. Накинуть һуңынан улар өҫтөнән пиджак. «Сылбыры Зак һәм ҡыҫҡа тотоп, ситкә?»
  
  
  Эй был оҡшай. Ул барыһынан да көлә башлаһа, тирә-ул бүлмәгә сыҡты.
  
  
  Дүртенсе бүлек.
  
  
  Адриан ставроса ул турала уйлай башлаһаң, Эрики ҡунаҡханала ҡалдырып китә. Инде һуңғы кис булды, һәм такси булып күренгән. Ул һаҡ булығыҙ проспекты буйынса шеллек Рио-де-Бранко. Паракат н Ставрос штабына эләккән, хатта эго менән һаҡлауҙы кәметергә, ярайһы ҡатмарлы булыуы мөмкин. Насар даны бар ставрос булып бәләкәй төркөм. Ул үҙе тирәләй йыйып муть паракат йәмғиәте. Асылда, улар уны үҙенә оҡшаған, ләкин бер һәләте лидерский эго. Был хаҡында иҫләү, ул хәл итә, тип Адольф Гитлер, булырға тейеш булыуы, шулай уҡ яҡынса башланы. Германияла 1930 йылдан кәм кеше булырға тейеш, тип етди ҡарарға экс-ефрейтор. Был дәрес өлгөһө булып, уларҙы үҙләштерергә тейеш, ләкин донъя, күрәһең, уны үҙләштерә алмаған.
  
  
  Ул бер нисә кварталда үткән, такси күргән дә. Офис, магазин һәм урамға уның зонаһына инә. Улар ҡасан, переулок ябыла ҡалһа, үҙемде һыуға ебәрелгән өсөн ҡунаҡхана, транспорт баш тартҡан был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин сюрприз әҙерләгән. Махнуть ҡараңғы шәүләләре сыҡҡан һәм кулактар буйынса өсөнсө витринаһында мин фигура. Кулак бысаҡ һалыр булғандар.
  
  
  Атака башланғас, уны ишек тиерлек тарый. Секунд әгәр ҙә тағы көтөүгә, ғөмүмән, уны эго күрер ине лә, һөжүм уңышлы булыр инем, һәм миңә арҡаһына бысаҡ вонзаться ине. Әммә ул үҙен бик тиҙ ынтылышлы хәрәкәт башҡарылған эште, хәрәкәтте күргән һәм был уның периферия тотто.
  
  
  Мин ҡасан эләгә арҡаһына бысаҡ, һул ҡулын ҡырҡа борола һәм, уны ташлап, һөжүм бикләү өсөн, мин уларҙы мөмкин, әммә минең үтһен камзол һәм лезвие туҡыма күлдәк, минең иңбашыма саҡ саҡ һәм рассекать. Миңә уның ауырлығы өҙгән кешенең эгоһын мөмкинлек бирә. Аҙаҡ ул тороп, эгон ҡулына тотоп, бина һәм уның менән бергә тибә беҙҙең эго тураһында.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уны уйлап, был зак, эгон, һыбай ревность ала, сөнки ир-аттың һәм коренастый көслө була. Тик уны яҡшы ҡарап, уны күреп, сөнки ул ҙур Зак, ҡара һәм уның эргәһендә сәсе. Бразилиялылар һәм уны ысын булып күренә головорезов.
  
  
  Потянуться т буш ҡул Вильгельминаға ул, ләкин мин был йыйын һөжүм өҫтөнлөк алырға мөмкинлек биргән. Ул тағы бысаҡ ҡырҡа һуҡты ул, минән йөҙөн целиться был юлы. Лезвие һәм уның өлөшләтә баш тартыу уклониться, ул порезать әммә мин ҡолаҡтарымды. Мин уның үҙ ауырлығы һәм өсөнсө тапҡыр ҡорал күтәреп һуҡты.
  
  
  Импульс Эго бик көслө була. Мин уны аяҡтарым менән бәреп төшөрә, һәм беҙ бергә ҡоланыҡ тротуар була. Короче, уның буйынса уны эго уң яңаҡҡа бәргән, ләкин ул, күрәһең, күргән дә хатта. Беҙ дәһшәтле бер тапҡыр, уны ҡасан үҙен бысаҡ менән сәнсеп һакларға тырышты. Хьюго кәштәһендә уның отель, минең стилет, әммә беҙ ҡулынан азат булырға һәм уның ҡулында мгновений алмай, усы менән минең өсөн бысаҡ скользнуть мөмкинлек бирә.
  
  
  Мин бер ҡасан да ир-егеттәр ҡыҫҡа ваҡытта ҙур булмаҫ. Выругаться буйынса ул-мин рассмеяться португал һәм күкрәгенә һуҡты. Оҙон бысаҡ булһа ла, ярайһы киң клин булып, ләкин янъял ҡырыныу тиклем бикләнгән, лезвиеһы була. Тускло светящ ул төндә, ҡасан уның эго һуңғы ваҡытта ҡулына бысаҡ тотоп килде, минең күкрәгемдә лезвие был тәү сиратта етә. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс задрожать беҙҙең ҡулда, уны әлегә тиклем баҫым вонзать лезвие тырыша. Кеше һәм уны эго көтмәүселәрҙе ухватываться өсөн уң ҡулын бушата, уны эго впиваться тойоу һәм улар күҙҙән һуҡ һәм урта бармаҡ. Проткнуть күҙ алмаһы, уның урта бармағындағы һул, ә уң һуҡ бармаҡтары проткнуть. Пузырь күҙ алмаһы, оло мокрый һәм гер минең бармаҡ.
  
  
  "Ааааа!" - крикнуть тапаны, ҡулына бысаҡ күҙҙәр өсөн ирекле һәм башҡа хвататься тураһында онотмағыҙ. Туҡта, уның менән тағы бер ҡатлы һәм мин өлөшләтә төштө.
  
  
  Ниһайәт, ошо ял ваҡытында ҡыҫҡа Хьюго скользнуть минең уң ҡулым. Был ғына уны һаҡлайым тип, ҡасан бешә бысағы һәм тағы күтәрелде здоровяк туҡта, улар өсөн тибә вслепую. Уның ҡулы аҫтында стилет профилендә эго күтәрелә, түбән төшөргә ҡырынған лезвиеһын һәм аҙағында ике һәм күкрәк ситлеге ингәнгә тиклем эго саҡ иң эго.
  
  
  Һуңынан күрер ул, тип ҡарап ҡалдылар өҫтөнән һөжүм ҡараңғыла күҙҙәрен минең башым, күҙҙәре асыҡ һоро аҫтындағы ек күргән һәм уны был мәлдә уның уң дымлылыҡ баҫҡыланы. Стилет уның сите буйлап һуҙыла, һәм мин уның ауыр төшкә, бысаҡ менән уның тураһында үҙ тротуар ударяться грохот.
  
  
  Уны ситкә этәрә һәм тәндән торабыҙ. Тиҙ арала тирә-ҡарана, уны күреп, был тирәлә юҡ йәйәүлеләр өсөн, күрәбеҙ, тип бара. Бумажниктар пошарить был кешенең кеҫәһенә табылған һәм уның буйынса ниндәйҙер документ. Википедия күрһәтеүенсә бер тирәһендә була, сөнки ул apex imports компанияһы хеҙмәткәре.
  
  
  Күрәһең, ул кеше ҙур тәьҫир убеда исеме менән сығарыуға ҡарағанда, уны уйлайым. Йәки, бәлки, ул афинала ставроса шылтыратып, һәм инҡар Ставрастать, ҡасан булһа мин оборудов ишетә. Моғайын, Убеда була, тип мин әллә ниндәй полицейский, ул Imports бизнес Apex лез. ЦРУ йәки кешеләр, улар бик ҡыҙыҡлы булды. Беҙ уйлай инем мин Хема Убеда, ул, күрәһең, белмәй мин эҙәрлекләнеүенә һәм алып барыр өсөн, шунда туҡтай уның. Беренсе булып минең менән ҡыҙыҡһынып китте паракат уҡ хәл.
  
  
  Бразилиялылар һәм ҡунаҡханала ҡалдырып, уны үл тиҙерәк үҙе ҡайтһын. Шул төндә булған ваҡиғалар бер ниндәй ҙә артыҡ түгел, ә башҡа ваҡиғалар иртәнсәк башлана.
  
  
  Эрик Нистр, Зак осрашыу һәм ул иртәнге сәғәт туғыҙ. ҙур булмаған кафе һәм рио үҙәгендә президент н убаҡ өйҙәр буяу менән авенида варга уба битләүҙәрендә өҫтөндә фавела күренештәре артта ҡалған. Мин яҡындарым менән эрик һәм перспективалары тураһындағы зак менән эшләгән ҡыҫҡа ғына ваҡытҡа булһа ла яҡынлыҡ минең менән риза булды. Ул тағы ла дошманлыҡҡа ҡарағанда, иртәрәк. Закодировать эрик телеграмма ала тирә-йәрүсәлим, унда эй, теләһә ниндәй ысул менән булмай, бойорған менән хеҙмәттәшлек зак һәм мин, беҙҙең уңыштар өсөн кәрәкле дөйөм маҡсаты өсөн ставрос адриан туҡтатты.
  
  
  «Мәғлүмәт минуркос әгәр һиңә кәрәк булһа, Паракат китте», - Зак тығыҙ тинем мин, уның зәңгәр күҙҙәрен асыуы ҡуба. Ҡала алдындағы өҫтәлгә кофе уны эго зарарланмай. «Беҙҙең рәсәй тораҡ пункттары - эго ставрос табыу һәм уничтожить. Күрәһең, был беҙҙең эго паракат таба алмай».
  
  
  Ҡырыҫ минең күҙҙәр впиваться Эго. Ул боролғанда, уның менән Эрик. Астра уны эго тәртип нығыраҡ булыр. Улар һорай. - "Тип әйтеп, Эрик?"
  
  
  «Зак мин әйтәм инде. Мин уйлайым, һин был ҡараш тап килеү генә түгел, һеҙ һәм беҙ».
  
  
  Зак зашипеть н нах. - "Секс һинең мейеңә томалап!" «Был ир-аттың, етмәһә, һине һөйәрмен. Бөтәһе лә, тип әйтерлек, һеҙҙең аҡыллы булып күренә».
  
  
  "Зинһар, Зак!" - Эрик тине ҡырҡа.
  
  
  «Ой, хоҙайым», - пробормотать мин, башымды укрыться. «Презентацияһы, ҡыланыштары бер кәрәге ғишыҡ мин кәрәк түгел, улар ҡамасаулай. Бәлки, уның был яңылышмаймы икән, тип беҙ бергә эшләй ала. Хоука уның ярҙамы ала ала, ябай ғына һораны. Йәки, бәлки, цру була. Әммә операция өсөн ниндәй сюжеттар менән бара мин-ғәмһеҙ боевиктар тыш, үҙ хистәрен контролдә тота алмай торған шәхси ".
  
  
  Покраснеть йөҙө ҡапыл зак, ул вскакивать һәм ултырғысым менән. "Презентацияһы, Карте ..."
  
  
  "Ултыр!" - тымыҡ Эрик бойора, ләкин власть то.
  
  
  Зак нах ҡырыҫ ҡараш ташланы, һуңынан тағы бер ҡат, үҙ урынын сель. Проворчать ул,-тип танау аҫтында үҙенә, ләкин минең күҙҙәремә ҡаса.
  
  
  «Әгәр тағы ла бер ошондай ҡыланыштарын булһа, беҙ туранан-тура һөйләшеү», - тине Эрик. "Һине аңлар, Зак?"
  
  
  Улар тирбәлә. Ул һөйләй башлаһа, уның әйткән һүҙҙәре. "Эйе".
  
  
  «Беҙ юҡмы ни араһында, Зак. Мин тыңлайым һине?»
  
  
  Нах уға ентекләп ҡараны. "Әлбиттә."
  
  
  «Ҡасан да булһа юҡ һәм беҙ бер нәмә араһында. Барыһы ла шулай булыр, тип Кем араһында буласаҡ һәм мин, һеҙгә ҡарата түгел, бар. Әгәр беҙ бергә эшләргә теләй, һеҙ быны аңларға тейеш».
  
  
  Күрәһең, уның бер ни тиклем еңеләйтә. Мин уның ҡото алынған, ә аҙаҡ Эрик итә. Кулак ҡыҫыла өҫтәл Эго. "Әгәр шулай булһа, һиңә әйтәм."
  
  
  «Мин әйтәм, ысынлап та шулай. Хәҙер уның паракат йыйылды. Әгәр һеҙ һанарға, - тип ҡурҡып бындай план, ул һеҙ был эштәр күбеһенсә тары».
  
  
  Нах ҡара уны, кешенең эгоһын һәм үҙгәрә, һәм смягчаться. «Һине белмәй, һине мин түгел ине уның безгә ебәрелде». Минең күҙҙәр тағы эго менән осрашты. «Күрәһең, шоу Карте һеҙҙең менән идара итә. Әгәр һеҙ киткәс, ул китте».
  
  
  Улар һорай. - «Бәлки, беҙгә ярыш һәм һалыу буйынса сүгәләп, д әлегә ул тамамланып?»
  
  
  «Һин ee ишетәм», - тине Зак угрюмо. «Конкуренция юҡ». Сынаяҡ кофе менән ҡарап, уны үҙе яһай.
  
  
  «Һау бул, Зак», - тине Эрик.
  
  
  Ул сгорбиться. "Паракат беҙ ҡасан китәбеҙ?"
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уны эго өйрәнеү. Бәлки, барыбер килеп сыға. "Моғайын да, шул тиклем яҡшы."
  
  
  «Мин белмәйем унда машина ҡуртымға алырға мөмкин», - тине Эрик. «Беҙ Бразилиа юл буйынса бара ала, уларҙың күпселек өлөшө урман менән шөғөлләнә тижук аша үткән юл».
  
  
  «Ысынлап та, - тинем мин. «Әгәр бөгөн беҙҙең машина ала алмайым, бөгөн кис уны күсенеп китергә тәҡдим итә. Төндә барған эҫе липкий джунглиҙары аша яҡшы булыр ине».
  
  
  «Ойошторған был мин, - тине Зак.
  
  
  «Шул була», - эрик өҫтәне. «Зак, ышаныслы автомобилдәр һайларға ярҙам итәм мин һиңә?»
  
  
  Нах уның ҡотон алыу. Унда кешеләрҙең еңел усмешка барлыҡҡа килә. «Буйынса фекерҙәрегеҙ булһа, мин Карте тураһында уҡыу, уның буйынса эксперттар автомобиль. Барыһы да бара ине ни беҙ?» Вопросительно мин ҡараным уны.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ҡул ҡараш уны эго. Эйе, уның янына килеп сыға. «Мин позвать на йыйҙы беҙҙе», - тинем мин.
  
  
  * * *
  
  
  Беҙ шул кис сыға. Һайлау буйынса тәҡдимдәр минең өсөн ҡара bmw сәфәре зак 3.0 седан CS. Эго характеристика управляемость бейеклектә булған, бар һәм буласаҡ, уны ҡумта тапшырып, улар менән эшләгәндә һәйбәт булыр. Зак төн уртаһына тиклем тиерлек бара, ә һуңынан уның водителенә урынды биләй. Иң яҡшы юл тип әйтеп булмай, хатта ҡарамаҫтан, был бразилиа ҡалаларҙың эске райондары һәм шоссе бар. Дөйөм алғанда, техник хеҙмәтләндереү насар булыуы, ҡайһы бер урындарында үтеүе һәм джунгли, күрәһең, әҙер булыуын тағы бер ҡат тар һыҙаттар баҫып, үт ih долларға барып ҡуша.
  
  
  Беҙ өлөшө ял көнө, сәфәргә әҙерләнә, әммә сәфәре мөмкинлеге лә төрлөлөк
  
  
  еңеләйтте. Беҙ йоҡлаған ваҡытта иң эҫе көн һәм төн буйына барған киләһе ике тапҡыр: бер тапҡыр машина ултыра, - тип бик ҡатмарлы булыу сәбәпле, эҫе һәм та, ауыл бәләкәй ҡунаҡханалар һәм тағы ла бысраҡ. Төндә беҙ уның тағы оҙаҡ бармай, иртә килә һәм киләһе Паракат.
  
  
  Был ауыл халҡы бер нисә оло кеше менән мең булһа, ҡала майҙанына күп һанлы һәм кантин менән. Беҙ уны туҡтап ҡалған, сөнки отель иғтибарын үҙенә йәлеп итә алмай. Логичный булыр ине, әгәр ҙә ауыл кешеһенең гарем ставрос йөрөү, ағиҙел аша бер шик менән ҡарарға мөмкин ине һәм улар незнакомцы.
  
  
  Плантация юл, әгәр мөмкин булған юл йөрөү, биш Паракат миль алыҫлыҡта ята. Был юлы менән тәрән колея грунт булып, туҡһан градус мөйөштәре тиерлек врезается был юлы улар һыу аҫтында шым джунглиҙа. Зак йәмғиәтенең машина менән хәрәкәт өсөн яй. Царапать тармағы ағаслығы эргәһендә, тәҙрә аша машиналар һәм сәнсеп остоҡ беҙ. Сөнки беҙ яй барырға тура килһә, беҙ асыҡтан-асыҡ һәм серәкәй тешләгән машинаһын теләһә ҡайһы урынға заполонять. ЦРУ мин Томпсон буйынса хәбәр итеүҙәренсә, был юлы ун миль алыҫлыҡта плантациялары зал тиерлек. Беҙ яҡынса үтергә йыйына туҡтамаҫҡа, алға барыу өсөн, һәм шулай, сәғәт кәрәк булды тиерлек. Бәхеткә күрә, беҙҙең машинаға сығып ҡаршы алмай, сөнки беҙ ул ваҡытта отель, бер ниндәй ҙә асыҡтан-асыҡ бәрелеш.
  
  
  Мәҫәлән, беҙ алтынсы урын таба миль алыҫлыҡта шоссе, ҡамыш менән ябылған мөмкин буласаҡ bmw унда юлдар тар булған, шуға күрә уны бик яҡшы йәшеренгән булған. Беҙ, нисек кенә сыға, беҙ бөжәктәр һөжүм итә. Распыливать репеллент һәм сумып, юҡ булды.
  
  
  Бейек ағас йортҡа алып леа стиле яҡынса эвкалиптовый ранчо ставрос полумила үҫә. Ҡыҙҙың периметры буйынса ерҙәрҙе ағас баҫты, юғары белем штакетник иғтибар үзәгенә төшмәһен менән йәнәш сымлы, участкаһына килә, улар, күрәһең, бер ҡасан да өлөшө бар, ләкин улар джунглиҙа менән көҙән үҙләштерергә була. ЦРУ ваҡытта ҡайһы бер ағас ҡулланыла, күҙәтеү пункты кеүек. Эрик зак һәм уны алып барыу нәҡ ошо ағас, дымлы эҫе әлегә беҙ липкий аша бара. Яҡынса тиҙлеге менән уҡ беҙ был хәрәкәт, һәм был машина ебәрелде һәм бер сәғәт эсендә ҡарағанда аҙыраҡ киләсәк. Тирә ағастар, ҡарашын йәшереп плантацияһы менән килә, бамбук платформа булып, тармаҡ пандан епкә беркетелгән була. Төрлө ботаҡтар һәм олондар бамбук ҡырҡылған урындары булырға баҫҡыста килһә, еңеләйтер өсөн күтәрелгән.
  
  
  "Беҙ подиматься ҡайғыра?" - Эрик һорай.
  
  
  Серәкәй ул һуҡты. «Әгәр был булараҡ, теләмәһәң-утешать йәғни, шуға, моғайын, шулай булған хата».
  
  
  «Был аҙнала ҡалала һәм шул саҡта күтәрелә», - тине Зак. Был эго спутываться яҡты маңлай сәсе, хаки төҫөндәге күлдәк ә, барлыҡ шведтар беҙҙең кеүек, банк таптар була.
  
  
  Ул, усмехаться эму. Шул мөнәсәбәт менән бөтә көҙән эго үҙгәрҙе, сөнки эго Эрик одергивать, һәм ул, күрәһең, шул факт ҡабул итә, сөнки ул физик яҡтан уның йәл түгел. Улар, ҡара револьвер «Смит һәм Вессон» 38, билендәге кобураһына уны һырып ята, һәм бәхетле булыр, тип, үҙе менән алған эго. Эрик агент аҡыллы булған, әммә Зак итләс була. Төрлө машина һәм ҡорал буйынса эксперт йәшниктәге ҡорал үҙе менән алып була уны.
  
  
  Беҙ ағас менеп. Цру агенты ҡарата ихтирам, уның түбәһе туҡтамаҫҡа яҡынса яңырыу кисерә башлай, был даими күҙәтеүҙәр яһай, уларҙың күптән сосредоточенный ih осорона тура килә. Платформа ҡасан беҙгә килә, беҙ хәлһеҙләнгән була. Эрик из деревни бейеклеккә күтәрелде һәм һаман да ул, унда булған әле уның.
  
  
  Ахнуть уның. - "Хоҙай, була торғандыр ул?"
  
  
  Биноклдән ҡарап, уның тотоу һәм плантациялары көслө муйынына эленгән. Һуңынан был уның күрһәтте. Улар һорай. - "Һеҙ нисек уйлайһығыҙ?"
  
  
  Уның ҡарауы, беҙ зак менән күрҙек инде - ферма биләмәһендә аша бөтә төр бите асыла. Ошо урын менән, күҙәтеүселәр биноклдән күрергә мөмкин булды, унда нимә булғанын да плантация. Төп бинанан тыш, ранчо була, уның тирәләй бер төркөм башҡа ҡаралты бар, күпселек өлөшө артта, казарма һәм хужалыҡ ҡаралтыларынан торған кеүек күренә. Был ҡорал ҡыҙыҡлы булды. Биләмә тулыһынса кәртәләп засаживать ҡыуаҡ һәм ағас, һәм грунтлы юлдар парковка өсөн урын бар. Участка өсөн штакетник ҡушыла, элек ул ағастан каучуковый засаживать, бында йәшәүселәр ҡасан хужаһы була, ләкин үҫентеләр ih джунгли оҡшатыу.
  
  
  Эрики биноклдән булыр ине, һәм уның урыны ҡарай. Дуҫтарымдың ижадым ул тын. - «Хоҡуғыбыҙ бар һине, ник. Шулай серәкәй бейек оса алмай».
  
  
  «Бәлки, беҙ бөтәбеҙ ҙә яңылышмабыҙ», - тине бер аҙ ваҡыт үткәс, Зак. «Был винтовкаһының оптик прицелы менән киләм, машина менән шөғөлләнә инем мин, бөтөн инем, һәм ул көн ставрос кеше үлтереү бында ултыра алмай.".
  
  
  Улар һорай. - "Һеҙ нисек барырға йыйына ih урамға сығарып?" «И, тянут ярай, ih унда беҙ нисек тоторға, беҙ әлегә ih алырға?»
  
  
  «Бынан тыш, - тип өҫтәне Эрик, - әгәр ҙә беҙ ситтән һөжүм, уларҙың бөтә мөмкинлектәре минуркос тиклем барып булмай, беҙ быны эшләр алдынан, эгон һәм үлтерә ".
  
  
  «Был дөрөҫ, - тинем мин. «Һәм әгәр улар уны үлтерә, беҙ бында бер нимәгә лә белергә мөмкин».
  
  
  «Был дөрөҫ, беҙ Минуркос ҡурҡыныс аҫтына ҡуйыу мөмкин түгел», - Зак ризалашты. «Ләкин бында уның яҡшы винтовка ҡулланырға мөмкин ине. Ниндәй йәлләү».
  
  
  Ул, уйлап, тип үлтергән Зак быҙаулау үтә. Ул һунар өсөн был бик оҡшаны. Ул ниндәй ҡотолорға теләп, мин, ысынлап та ла, кемдең юлын баҫырға, тик үҙенсә күрҙе башҡа мәғәнәләре лә үлтерә. Һеҙҙең фекер йөрөтөү мөмкин түгел ине, һәм кешеләр хөкөм язаһына һәр ғына, сөнки ул ставрос эшләй.
  
  
  Киләһе бер нисә сәғәткә тиклем төшә, беҙ күҙәткән плантацияларында, сират буйынса биноклдән. ЦРУ буйынса баһалана, был һан яҡынса полдюжины урын боевиктары тәшкил итә һәм һигеҙ кешенән артыҡ түгел. Был платформа сәғәте үткәрҙе, һәм китмәҫ өсөн кешеләр ҡойон күҙәтә, үҙе беҙгә был күҙәтеүҙәр һығымтаһын раҫланы. Ҡасан үҫешкән ҡаршы, беҙ кәм тигәндә бер була ике.
  
  
  Беҙ күргән Минуркос ла, платформала китергә алмай әлегә. Һуңынан ҡуйыу урындарының булыу-булмауы эго. Ут сыҡҡас, йорт менән һарай тирәләй башҡа ир-аттар, янында поместье һәм төп һыу инеп инә. Һәр ваҡыт уны күрмәй, эгон биноклде алған, юҡҡа сығыу һәм уның эсендә, ул шикләнмәйем, был кеше тип, улар уны күреп, никкор минуркос була. Һәр хәлдә, беҙ ҙә бында килә өсөн призрак.
  
  
  Вафатына тиклем беҙ ағасты нисек яңынан төшөүен, уның инеүе беҙҙең план ҡабатлау.
  
  
  «Шулай булғас, тимәк, - мин әйтәм, - шул урында барған машинаның асыҡ һыу кире ҡайта һәм беҙ, как будто беҙ Ставрос иң яҡшы дустары. Мин ҡапҡа янына кеше менән һөйләшеү мөмкинлеге. Өҫтәрәк әйтелгәнсә лигаһы бразилия беҙ, беҙ, беҙ эскә ингән һәм, ныҡышып груб хайнц менән осраштыҡ беҙ, кешеләр, ваҡыт юҡлыҡҡа Ставрос өсөн яуаплы. Уға ғына ышанып, улар тағы ла түгел, беләһеңме, нисек миңә бында оҡшай, плантацияһы ».
  
  
  Эрик асыу яурынына бер сумочка, бельгия һәм револьверҙар 25 выдать ҙур булмаған курнос-калибрлы көндәре. Был причудливый, ҙур булмаған матур һәм пистолет булған рукоять гравировка менән ынйы. Ул белмәй, сөнки уны, уны атып ала, шуларҙың-минең өсөн уның менән элемтә үткән. Уңышһыҙлыҡҡа кире тикшереү һәм уны эго сумочка.
  
  
  «Барыһы ла яҡшы буласаҡ», - тине ул.
  
  
  Зак ҙа бик ҡунаҡхана бара. «Беҙ улар менән асыҡлау», - тине ул.
  
  
  «Эйе», - мин риза. Отель уны тулыһынса ышанып булмай ине.
  
  
  Бишенсе бүлек.
  
  
  Һуңғы илле полицей ҡапҡаға тиклем яй бара беҙҙә. - Әйҙә инде яҡынлашҡас, Дежурный беҙгә күҙәтә. Урындағы хаки төҫөндәге салбар кейгән булһа, беҙ кеүек, складный автоматик винтовка яурыны менән булһа. Эго шаршау төшөрәбеҙ һәм ул һыу әҙерләү, күҙәтеп, беҙҙең кеүек яҡынлаша.
  
  
  «Әгәр беҙ ҙә ошо үтә mimmo егет, туп менән уйын тамамлай», - тине ул. «Шуға күрә тыныс уйнай». Эрик кивнуть.
  
  
  «Эйе», - зак өҫтәне. Nen булды, һәм мин был булараҡ, еңел куртка тағы бер ҡатлы булмаһын өсөн, ҡорал йәшереп. Минең ҡорал ябай булған, ләкин ғәжәп ассортименты зак була. 38 тыш, револьвер-калибрлы полкы, 380-се бәләкәй генә уның кеҫәһендә йөрөткән sterling ppl автомат булһа, үҙе йәшерергә һәм шулай уҡ ырғып удавка бысаҡ бар. Ул ходячий арсеналында булған. Ул өмөтләнә, был ярҙам итәләр, иҫән-һау була.
  
  
  Беҙ барлығы ун фут һаҡсы булып туҡталды. Улар өсөн йәмғиәтендә булды, һәм шуға күрә уны ҡәтғи менән ҡысҡырып һөйләргә по-английский. "Һаумы!"
  
  
  Һаҡсы минең тәҙрәгә яҡынлаша. Был йәш кеше менән һул яңаҡҡа яуыз йѳҙѳндәге ауыр булды. Минең йылмайҙы ла яуап бирә.
  
  
  "Һин бында нимә кәрәк?" - уға яуап талап, машинаның заглянуть подозрительна. «Һеҙҙең шәхси милкегеҙ баҫа».
  
  
  Улар тине. - "Эй, дөрөҫ!" « Ставрос Адриан беҙ дуҫтар».
  
  
  Минең шәхесемә иғтибар менән уны тикшерә. «Мин һине элек күреп түгел. Кем һин?»
  
  
  Мөхәммәд беҙҙең эму исеме бирелә. «Беҙ ри буйынса», - тине ул. небрежно. «Бразилия лигаһы». Рио донъя лигаһы төркөмдәре енәйәт булыуын, уларҙың үҙ эшмәкәрлеге менән шөғөлләнергә ставрос контрабандный ярышты. Ax сәбәп булыр ине, тип уйлайым күптән Ставрастать ih үҙ төркөмөн берләштерә тырыша, һәм был бөтә Ставрастать етәксеһе.
  
  
  "Әгәр һеҙ өҫтәрәк-лига, һеҙ бында эшләйһегеҙме?" - ҡарауылсыны һораны.
  
  
  «Беҙ ставрастать саҡырабыҙ», - тинем мин. «Һәм бер-беҙ һине арҡаһында тотҡарлана, - тине ул был хаҡта Ставроса».
  
  
  Мин ҡараным уны. «Ставрос плантациялары таҙа. Ул командировкала».
  
  
  «Ти, был мөмкин буласаҡ. Груб Хайнц беҙ күрҙек, - тине».
  
  
  Минең был тәьҫиремде ставрос белемле кеше лейтенант исеме бирелгән. Задумчиво уның эйәк ҡулдарығыҙҙы ышҡығыҙ. «Яҡшы, бында көтәсәк».
  
  
  Ҡапҡа улар ҡайтыр, ә беҙ һәр аҙымын күҙәтеп эго. Уның менән ҙур булмаған ағас аҫтындағы ултырғыста япма алынды,-тип рация армия оҡшай. Мин уның парҙар менән һөйләшеү, уны тыңлаясаҡмын, ә шунан кире эго һала, машина менән ҡайтам.
  
  
  «Һеҙ инә ала. Йорт алдында асыҡтан-асыҡ урын булғанда һәм подъезжать припарковываться. Тыштан һеҙгә ҡаршы ала».
  
  
  «Бик яҡшы», - тинем мин.
  
  
  Ҡапҡа һаҡсыһы сым асылды. Под мышки ул уны оҙаҡ пистолетҡа ҡарайым. Бының менән, моғайын, тағы ла тура килә тип иҫәпләнә. Махнуть мин уны ҡапҡа аша, һәм машина алыу.
  
  
  «Бара», - тине ул һәм эрик лорен Зак.
  
  
  Беҙ ҡапҡа аша үтеп, ә уларҙың беҙҙең өсөн ябыла. Зак ухмыляться, әнисә кеүек, ылау ҡапҡа.
  
  
  Грунт һыу юлдары буйынса уны комплексы бара. Был урында матур: арка, һәм ваҡ ҡыҙыл бугенвиллий. Ул ҡатыш ҙур йорт алдында туҡтаны, беҙ сыға һәм, машиналарға тирә-яҡ булараҡ, дүрт ир-аттың ғына сыға. Ҡапҡа янындағы һаҡсы ҡуялар һәм беҙ машиналар араһында.
  
  
  Ир-ат, беҙ уларға ҡаршы, грубоватый була. Тирә-улар өсәү, уларҙың, тәүге сыҡты, хаки төҫөндәге салбар кейгән булған, бар һәм буласаҡ һәр янбаш пистолет булған. Ир-егет булып, улар тирәһендә бер смуглая коренастый, бразилиялылар оҡшай. Джон икенсе башында йәш егет ҡиәфәтендә менән юғары худ. Кэррадайна булды, ә өсөнсө хиппи һәм америка һаҡалы оҙон сәсле булыуы менән оҡшай. Мин яратам кешенең эгоһын. Ир-егеттәр салбар һәм аҡ күлдәк кейеп расстегнуть дүртенсе ҡаты була. Был юғары булған, ир-егет менән сал сәсле кешенең яҡшы һәм ҡаты квадрат һала. Груб уның элекке нацистик булырға тейеш.
  
  
  Өс елпеүес буйһонмай айырылып, шуға күрә улар беҙҙе уратып алған бик яҡшы. Улар шат булғас, беҙ үҙ-ара һәм машина ҡапҡа янындағы һаҡсы ҡуялар, беҙ уларҙы полицейҙар менән яҡынса утыҙ ҡушыла.
  
  
  "Груб Герр?" Ул, кеше кивнуть яғында аҡ күлдәк.
  
  
  «Ысынлап та», - гордо ул көслө баҫым менән яуап бирә. Люгер пистолет йөрөй ул шулай, минең кеүек, кобураһына һала һырып. "Ставрос өсөн Адриан менән осрашыу һәм был нимә?"
  
  
  Зак башҡа сәсле һәм башҡа баһалау. Ставрос Коренастый буйынса ир-егет, күрәһең, пистолетын янбаш ждет шәрәм иткән, ә юғары, күҙҙәрен алмаған егет менән һомғол Эрики бирә.
  
  
  «Беҙ уны бында саҡыр», - тип яуап бирҙем мин небрежно. «Эму героин партияһы тәҡдим беҙ неразбавленный. Был проблемалар бар һәм беҙгә улар менән дилә пар эшкәртеү мөмкин түгел. Ул, әлбиттә, был хаҡта һеҙгә әйтергә?»
  
  
  Ниндәй груб-мин шул ваҡытта өйрәнә. «Юҡ, - тине ул. «Һеҙ американдар. Мин белмәйем, нимә эшләргә америка Лигаһында».
  
  
  «Тере һәм уҡырға», - тине ул. эму.
  
  
  "Ә һин кем?" - Эрик һораны ул.
  
  
  «Инәһе», - тине ул ҡәтғи.
  
  
  Онтаҡ Эго күҙҙәре, йылмая һәм уның ҡырҡа. «Бик ҡыҙыҡлы», - ти ул, ҡарашын эрики зак менән тәржемә итә. «Ярай, мөмкин булһа, беҙ килешә алмай. Беҙ сыкманы береһе-ҡояш аҫтында, эйе?»
  
  
  «Яңғырай, шул тиклем яҡшы идея», - тинем мин. Уға ышанам,-тип айырып груб ҙә ҡалдым, беҙ ҡасан эсендә була.
  
  
  Ләкин был улай түгел. Шунда уҡ йорттоң бишенсе ир-атты булып сыҡты; беҙҙең ҡараштар осрашасаҡ, бер-береһе һәм беҙ шунда уҡ беләм. Был Imports Apex Убеда буйынса офисы бар.
  
  
  "Бында нимә булды?" - ул һораны Груб. «Был кеше, улар искать буйынса ҡала. Ул, уның артынан кеше ебәрҙе, улар ҡайтты».
  
  
  Груб күҙҙәре онтаҡ, револьвер выдать сәсле егет тә һаҡ булығыҙ. «Ах, так, - тине үҙенең Груб. Зак һәм көсөргәнешле кешенең эгоһын эрики метнуться күҙҙәре минең менән, ә һуңынан миңә. "Иң делле һин кем?"
  
  
  Груб Убеда ҡарашы менән уны тәржемә итә. Әлегә боевиктар ҡорал шәрә ҡала. «Мин, шул, атай, үҙемдең хем. Беҙ нисек һәм бөтә. Хәҙер һеҙ теләгән эш юҡ йәки була?»
  
  
  «Ниңә килгән, уның Apex, үҙенең законлы эре өсөн бирелгән?» - Убеда һорай. «Ул һаман да әйтмәне, япон камера нимә теләй?»
  
  
  «Юҡ», - тине яй Груб. «Совсем Не. Эскә ингәс һеҙгә, владимир...».
  
  
  «Джонсон», - тинем мин.
  
  
  «Мистер Джонсон. Әммә беҙ тәүҙә тикшерелергә тейеш, һеҙ ҡоралланды».
  
  
  Зак крайы ҡырыҫ ҡараштары уны күҙҙән күреп, бәлки, ул мине ташланы. Уны ҡоралһыҙландырырға ошо йыйын кеше үҙенең мөмкинлектәренә, һәм ул шул уҡ күп булды. Әгәр был мөмкин булыр ине ул, кем буйынса беҙ, моғайын, бер ҡасан да тере был урынды ташлап китә ине. Зак уға ҡараш ташлағанда, ул, нисек уға ышана, тине эму, мин уның менән.
  
  
  «Яҡшы, Груб герр, - тинем мин. Вильгельминаға табан һуҙыла башлаған, минең 9-мә люгер.
  
  
  "Ааа!" - Груб әйтеп, мине туҡтатты. «Был-мин, владимир Джонсон».
  
  
  Һәм ул тап шулай булыр тип өмөтләнә ул быны эшләй. Минең куртка полезть ул ғына тип, эйәктәрен һәм муйындарын аҫтында тотоу өсөн уны ныҡлы тотоп эго эго. Мин нацеливаться сәсле башы, үҙен калибрлай зак выдать 38 пистолет. Һәм мин шул ваҡытта тәржемә менән атып Зак прицел сәсле, ярышлап ҡасан Зак; таращить глаза BMW мәйет менән беҙ артта. Өҙөк-өҙөк яуап бирә туранан-тура түләү һәм пистолеттан күкрәгенә һуҡты рев-зак сәсле, эгон ташлап, кире лепной колонналар, бина янынан үтеп инеп аркалар менән шөғөлләнеүҙе хуплайҙар. Ҡыҫҡа ваҡытта ул вафат һөйләгәндә һәм киң ауыҙ яһап, ергә ҡолай.
  
  
  Аҙаҡ тиҙ үк ваҡытта йәки күп нәмәнең эҙе булмаҫ. Зак ул крикнуть, атыу өсөн түгел ул, әммә һуң була инде. Барыһы тәжрибәһеҙ уны хәрәкәткә килтерҙе. Ир-ат өсөн юғары Коренастый схватываться һәм пистолет кеүек, Эрик. Ҡарағас йорт һәм убеда йугереп барғанда, ә Зак эму умыртҡа эләгә һәм атыу булды. Туҡта, йөҙөн саң һәм Убеда төштө.
  
  
  «Ошонан һуң, груб йәки уны үлтерермен», - ул динһеҙ боевиктар ҡала. Хьюго уның мөмкинлектәре, стилет, проговориться минең ҡулымда булған, хәҙер һыу һәм ҡаты торон эго ҡыҫылһа Груб. Ҡапҡа янындағы һаҡсы ҡысҡырып, арттарынан мин уның ҡысҡырыуын ишетһәм взволнованный.
  
  
  Худощавый һуҙылған юғары ир-егет туҡтап, әммә инде зак һәм револьверҙан атып коренастый һурырға мәжбүр булған. Тубыҡ седан янына төшөп, сумочка Эрик тирәләй ҡаҙыу револьвер курнос. Зак Коренастый боевиктар күкрәгенә эләгә һәм атып. Зак ударяться автомобилдең артҡы ҡанаттары ныҡ булды һәм йәнә йәйелде.
  
  
  Эрик бельгия һәм пистолеттан атыу буйынса артҡа, ә боевиктар схватываться тормош һәм коренастый туҡта өсөн. Ике револьвер ударяться тураһында Эго ерҙә, ергә ҡолап төшкәндәй булды һәм ул, яурынындағы боком.
  
  
  Бөтә был груб һәм ышаныс ала, әлегә абстрагироваться минең иғтибар булһа, уның үҙ ҡулы менән минең баш торонған хис һәм бысаҡ тотоп өлгәшә. Һәм һул аяғы аса ул миңә бәрә бәрә һәм ошо уҡ хәрәкәт буйынса аса. Заворчать ул, минең һәм власының көсһөҙләнә. Һуңынан ул минең хәйлә выскальзывать, ҡулына бысаҡ барышы менән боролғандай булды. Хьюго мин түгел, ике ерҙә машина менән ҡасан беҙ бергә ҡоланыҡ.
  
  
  Быны күргән бөтә, һәм ер ир-егеттәре үҙ ҡоралдары тураһында ударяться шәрәм юғары. Эрик уны атыу, атыу түгел, әммә эләгә. Поцарапать машинаһына ут аса һәм уның эргәһендә уның иңенә металл менән яуап бирә. Уны күреп, уны бәлә тип. Груб уның һуҡты, ул минән алыҫ һәм арҡаға төшә. Стилет тотоу буйынса беҙ артта бысраҡ, уны эго швырнуть арҡаһында кеше ҡулына юғары яғына, артҡа Эрик ул тағы килә. Стилет уны эго күкрәгенә һуҡты, уның өсөн, bump бесшумно тиерлек. Эго күҙҙәре киңәйтеү, пистолеттан атыу, һәм беҙ бысраҡ араһында разбрызгивать. Ул йығылғас, өсөн бысаҡ схватываться рукоять.
  
  
  Ул, ишеткән, беҙ артта ҡапҡаны нисек асырға башлаған, кеше ҡулына минең царапать Груб. Ул уны тағы бер ҡат ныҡ һуҡты эго, яңаҡ һөйәктәре һәм хруст эго ишетергә була. Минең башҡа кешеләр уны һындырып һуҡтырыла һәм танау эму буйынса кулак эго. Мин уны башҡа аң подо төштө.
  
  
  Зак еткәнгә тиклем беҙ көсһөҙ тауыш. - "Беречься!"Уның, күрергә һәм ҡыйралып, уны атып үлтерергә, тип түгел. Аяғы күтәреү һәм уның хеҙмәттәре менән ҡапҡаға ҡарай.
  
  
  "Төшкән!" Был Эрик тине ул, янына ултырыу менән ул минең менән бөтөнләй шөғөлләнмәй ҡара седан.
  
  
  Һаҡсылары автоматты беҙҙең яҡҡа йүнәлтте. Ир-аттың үҙ баһаһын зак һәм ҡорал эшләп булмай, тик ул өй һаҡсыһы. Сират буйынса автоматик тәжриәбәһе эго мылтыҡ, Зак өсөн ер ҡаҙып, ә аҙаҡ күңел эму эләгә, улар машина менән мәйеттәрҙе металл кереткәнсе башлай. Эрик хәрәкәт менән беҙ түгел, ҡасан Зак, үлек, саң арҡа ударяться тураһында.
  
  
  Улар ҡаланы ике тапҡыр епкә перекатываться машина аҫтына эләгеп өсөн алғы бамперы, тянут Люгер барышында үҙ итә. - Әйҙә бара, уның ҡасан, нисек пистолеттан атыу буйынса икенсе тапҡыр һаҡсылары яғынан башлаған. Урындағы етештереүселәр тиҙ атыу өс ул, ҡулына пистолет менән икенсе придерживать. Пуля «Люгер» на эләгеп, уны башта артта штакетник, ә аҙаҡ һәм һаҡсыһының күкрәген пахнуть эго - нәҡ шундай тәртип. Мылтыҡ атыу автоматик в небо кобальтовый, ул саң төштө. Шунан ҡапыл тишина территорияһында һөрә.
  
  
  Ул ята, һулыш күсерелә. Ҡайҙа беҙҙе ҡош тауыштары взвизгивать джунгли возмущенно. Бөтә саң һәм бысраҡ булыр. Эрик аяғын күтәрергә ярҙам итә һәм уны яйлап күтәрелде. Зак уның менән аңлашылмаусанлыҡ ҡарай; уның йөҙө аҡ булды.
  
  
  Ул, груб бороп ҡараным һәм күрәм, тип уларға яҡынлаштыҡ. Ул, һуҡты ул наклоняется эго һәм бер нисә тапҡыр, һәм мин уның пьяно ҡарай. Ул застонать. Ул втыкать «Люгер» эму йөҙө. "Ир-атты һаҡлайыҡ минуркос йорто ни?" - ул талап ответва.
  
  
  Ул һөйләп маташтылар, ләкин иң ауыр булды эму-яңаҡ артында вывих. "...Мин түгел..."
  
  
  Ул засовывать «люгер» эму эйәк аҫтында. "Күпме?"
  
  
  Аҙ уның ике бармағы күтәрелде. Унда борол, Эрик та. «Бында ҡала һәм уны күҙәтте».
  
  
  Оцепенеть ул кивнуть.
  
  
  Улар, йорт подъезына килде. Аркалы ишектәр киң асылды. Улар, оло мәртәбә булып иҫтәрендә вестибюль булараҡ инә, ҡулында автоматы булғанда менән ир-аттар өсөн, bump смуглолицого. Люгер үҙенә уны атып буйынса, рев-холда булды һәм уның менән ҡоланы. Улар ир-егеттәр менән йәнәш ударяться диуар тураһында. Һәм шулай уҡ ҙур булмаған күләмле ултырғысымдан ҡолап өйөмө һуңынан эго хәҙер уның эсенә, иҙән ударяться тураһында.
  
  
  Ир-егет сыға, эргәһендәге коридорҙың оҙон мин һулдан. Мин коридорға менеп китте, әммә һаҡ булығыҙ. Мин эҙләгән минуркос һала алмай, үле кире осраҡта булыр ине ул моғайын, ул саҡта был аҙым ахырҙа. Мөмкин булһа, улар уны үлтерә инде.
  
  
  Коридорҙа көнө бөтһә, ул нисек мине яҡындарым, йоҡо булманы, асып, бынан бер аҙағында. Тымыҡ эсендә тауышын ишеттем уның, ул ҡасан туҡтаны алдында. Тәрән тын, уға сигенергә, ишекте ҡаты һәм пнуть. Уның өсөн, bump эскә, эскә үтә һәм уға.
  
  
  Өҫтөндә буйлы ирҙәр һәм бик некрасивый Минуркос тора, ултырғыс менән туранан-тура бәйләнгән. спинка, башын эму целить һәм пистолет. Ырғаҡ спусковой бармаҡтары менән баҫып, ул миңә йөҙөн бороп, ишеккә бәреп асыу менән башланы. Тәүге атыуҙан уны, әммә жестокое, минең менән йәнәш ағас ҡумталар һәм ишек прогрызать таращить глаза. Люгер эму эләгә һәм атыу буйынса уның күкрәген. Дернуться һәм уны иҙәнгә ҡоланы. Әммә ул түгел, пистолеттан килеш. Мин уға яңынан килгәндә нацеливаться. Был эго тапҡыр артҡан һәм уның атып эму йөҙөн, башын ярып таращить глаза эму.
  
  
  Үле үҙ похититель Минурк уставляться ошеломленно, әлегә ул үҙе алыр «люгер» кобура була. Мин уны яйға ҡарай.
  
  
  Улар һорай. - "Минуркос Никкор?"
  
  
  «Эйе», - ти ул шым ғына. "Һеҙ кем..."
  
  
  «Азат беҙҙең киләсәк һеҙгә, владимир Минуркос, - тинем мин.
  
  
  Прерывисто ул тын. «Аллаға Шөкөр. Ул йыйылған...»
  
  
  "Мин белмәйем." Развязать ул уны, һәм уның менән ултырғыс күтәреп, запястье ышҡығыҙ.
  
  
  "Һин ысынлап та бөтәһе лә тәртиптәме?" тип һораны ул обеспокоенно.
  
  
  «Эйе, уны тәртиптә буласаҡ». Һәм уның башы покачать пробормотать нәмә грек. «Мин алманы проверить, тип, ул, ысынлап нить».
  
  
  «Ярай, үҙебеҙ күпселектәрҙе».
  
  
  Эго үҙ тарихын һөйләүен һораным башлана ул, ҡасан трахаться менән территорияһында ишетә. Эрик немец менән уны иҫкә. Унда борол, һәм холл ташлана. "Эрик!"
  
  
  Яуаптар аша мин уның бер мгновение. «Мин тәртип». Фойела уны юлланыр алдынан али өлгөрмәй, шунда уҡ уның янына килеп өсөн мөйөш һәм миңә буйынса, револьвер булып сунь бельгия сумочка.
  
  
  Улар һорай. - "Нимә, тегенселәр алына, буласаҡ?"
  
  
  «Үлеп груб ҡаршы ала». Ул минең күҙҙәремде ҡаса.
  
  
  "Уны атыуҙан һеҙгә?" - ул һораны.
  
  
  «Ул яңаҡ бормотать вывихнутый башланы. Ул һорағайным, ул әйтте, мин уға бысраҡ инәһе тип атала, - тине һәм, мин башҡа менән булһа кәрәк, ул уны күреп, дахау концлагерына вафат була. Уны уйланырға, кәрәк был донъяла йәһүдтәр шулай тип рөхсәт кеше менән йәшәй, уның кеүек. Шуға күрә уны эго мөрәжәғәт донъя башҡ. Уға ышанабыҙ, уны шунда өсөн етерлек ".
  
  
  Мин күҙҙәренә ҡарап йәшел күҙҙәре вызывающе ниһәйәт, мин уйланырға мәжбүр итә . Ул, иҫкән, уны туғандар тип ата-әсәләрҙең күптәрен бухенвальд концлагерында яза. Ни өсөн-мин бер ни ҙә уйлап сығара алмай, Груб Хайнц яҡлау тип әйтер инем.
  
  
  «Мистер Минуркос менән танышты һәм байым», - тинем мин.
  
  
  Беҙ бүлмәгә ингән, һәм мәйет эрик уставляться на пол. Минуркос тора, стонать прислоняться һыу яҡын. Ул выпрямляться, Эрик ҡасан күрергә.
  
  
  «Мисс Нистр Эрик», - ih була. «Израиль разведкаһы».
  
  
  Минуркос күҙҙәре онтаҡ. Мин ҡараным уны. "Ә һин?"
  
  
  «Минең исемем Карте. Ника Карте. Шул уҡ аҡш хөкүмәте уның сифаты эшләй, тип Нистр һәм һылыуы. Бында беҙ килербеҙ, һәм һеҙҙе тотоп өсөн азат Адриан Ставрос».
  
  
  Минуркос диуар күсә. «Аңлашыла. Ярай, владимир Карте, беренсе, мин нимә теләйем, ирекле кеше булараҡ, был - власть менән бәйләнеш». Эшлекле то тона магнат эго гергә оҡшаған, үҙе менән һөйләшергә буйһона. «Ставрос эйә булған буйынса эштә саҡта уның менән адриан-үҙ ҡарамағында».
  
  
  «Мистер Минуркос, - яй мин әйтәм, - һеҙҙең бер ниндәй ҙә сәбәп юҡ, ни ҙә булһа эшләп бирә. Барыһы да, - тип тамамлана был, бәлки, - был бюрократизм һәм тотҡарланыу. Өҫтөн ине уның, һеҙҙең менән беҙҙең өсөн быны асыҡларға мөмкинлек бирә».
  
  
  Уның раздражать тойола. - «Нисек мин беләм, һин шул, хема үҙен һинең атайың?»
  
  
  «Һеҙ беләһегеҙме, беҙ ғүмерҙәрен хәүеф аҫтына ҡуймаҫ өсөн, һеҙ азат. Беҙ был делле кешеһен юғалтты», - тип яуап бирҙем мин язвительный. «Мин уйлайым, беҙ был шик өҫтөнлөк бирә».
  
  
  Арығанлыҡтары йөҙҙәренә сыҡҡан осунуться ҡапыл Эго. «Һин хоҡуҡтарын наверно. Зинһар, мине ғәфү итер. Күп нәмә уның аша үтә».
  
  
  «Ҡағылған тип, һеҙҙең менән яңғыҙ ставрос еңеүсеһе, владимир Минуркос, - мин дауам итә, - был бик непрактичный. Был кеше бөтөн армия була».
  
  
  Ҡаш өрөп күтәртелеп Минуркос таяҡсалары һәм: «Яҡшы, яҡшы, владимир Карте. Һеҙ был ҡыҙы һәм уның менән бергә китә. Әгәр ул буласаҡ күрергә, әммә ниндәйҙер мәлдә, һеҙ нимә эшләү ысулы түгел, уның хәлде үҙ ҡулығыҙға алырға тейеш инегеҙ ".
  
  
  Ҡыҫҡа йылмая ул. «Дөрөҫ әйтә», - тип яуап бирҙем мин. - Һеҙҙең тирәләй афина ставрастать урлаған?
  
  
  Сил спинка Минуркос ултырғыс менән тура килә, унда ултыра башлаған, уның бүлмәһенә белгертә. Беҙ уның сил уның йөҙөнә ҡарап.
  
  
  «Һеҙ ҙә ышана, был зирәк кеше», - ул әкренләп башлана. «Мин түгел, тип һанай, үҙен невиновный, владимир Карте, әммә минән бер кем бер ҡасан да ҡаршы, Ставрос Адриан оҡшай. Компьютер тирәләй нефть танкер һыу аҫты флоты менән идара төҙөү идеяһы уның преследовать. Һәм был миңә ярҙам менән ставрастать был хаҡта белергә теләмәй - һәр хәлдә, мин уны шулай тип әйтәм.
  
  
  «Отель түгел, хатта уны эго тәүҙә күргәс, мин уны тик хат ебәргән, унда бик яҡшы идеялар нисә ине. Ахырҙа уны эго афинала үҙ пентхауз саҡыра. Беҙ бик оҙаҡ һөйләшә.
  
  
  «Мистер Минуркос, уның хәтеремдә, ул миңә әйтә кеүек:« планы шул уҡ мин, һеҙҙең кеүек. Әгәр мөмкинлек бирә, тик һеҙ, һеҙ уны үлемһеҙ яһай анналдар судоходствоһы тарихы ҡала. Ул бик ышандыра.
  
  
  «Әммә, Ставрастать әфәнде, - мин әйтәм, - инженер ҡатмарлы проблемалар бар, уларҙы хәл итергә кәрәк.
  
  
  «Инженер булыр минең ике, быны эшләү мөмкин булды, - тине ул миңә. Тәьҫир аҫтында, хатта шул ваҡытта, уны күрергә тип,-шулай уҡ был кешенең шәхесе,-тип, миңә был оҡшай, ләкин мин был сәбәп буйынса проект булараҡ тәҡдим үтә тулҡынланам».
  
  
  Улар һорай. - "Һеҙ инженер килтерә ул?"
  
  
  «Ах, д. Унда улар ижад идеялар ҙа була. Ул инанған булыр, тип, мөмкин булғанда уларға күнекмәләр өсөн, был хәл бөтә. Был ваҡытта, владимир Карте, ул мстители көсһөҙләндерә. Ул шәхси осрашыу тураһында һораған пентхаус. һәм ул ризалашты. Һәм тағы ла бер шәхси секретары ярҙамсыһы ғына бар минең. Ул үҙе менән ике кешене килтерә, уны ла күреп иртә торғанһың ».
  
  
  "Был ҡасан булған хәл?" - Эрик һорай.
  
  
  «Ярай, башта уны бер ни ҙә подозревающей», - тине Минуркас, уның аҡһыл йөҙөнә булды, тип хәтерләй ул был. «Артабан, яҡынса иҫкәрткән булһалар, башҡа ярҙамсы бүлмәләре үтте минең Ставрастать һорай. Ставрос уның артынан бер кеше тирәләй. Ике атыу булды». Замолчать Минуркас.
  
  
  "Ih бында уның асыҡтан-асыҡ үлтерә?" Улар һорай.
  
  
  «Килке. Мин ҡуштан Эго аяғы менән бәреп төшөрә, һәм аңын юғалта тиклем тиерлек ҡырылды. Мин уларға бирергә мәжбүр геүләһен шул ҡанға һәм башҡа бүлмәләрҙе ҡараны. Был уны бер ҡасан да онотмай.
  
  
  «Салака, секретары минең, үҙ ҡаным лужа ята. Башҡа кеше өҙөп егет. Ставрастать, тип әйтергә мөмкин, шул уҡ көтмәгәйнем мин, әгәр булһа ла эшләй».
  
  
  "Артабан ни булыр был?"
  
  
  «Икенсе көндө улар кешене килтерҙе, улар аныҡ күренә, тип Мадупас Салака. Хатта кеше һөйләй был, тип Салака, эгон һәм бөтә ҡыланыштарын ҡабатлай. Был әҙәм, ысынлап та, ғәжәп. Был ужасного кошмар төнгө оҡшаған була».
  
  
  "Кеше буласаҡ улар бармы, һеҙ уларға өсөн бирелгән ине?" - Эрик һорай.
  
  
  "Юҡ, был түгел булһа кәрәк. Кем дауалай һирәк күрә мин, яҡын башҡа эшлекле партнер. Минең тауышын диктофонға яҙып килтерергә һәм уларҙы бер нисә oni еңелеп, киләһе осрашыуын улар минең башҡа ведомо яҙырға була. Мин һәм пистолетты ставрастать башы эшләмәй, тип әйтергә мөмкин, уны мин бында асыҡтан-асыҡ үлтерә, бик оҙаҡ ваҡыт дауамында бер кем дә белмәй. Әммә, эгон һүҙҙәре буйынса, уның йәшәр инем, әгәр уларҙы ҡабул итеп алыу артыҡ күп түгел ине бит. Кәрәк уны, - тине ул, фекерен һәм үҙ һүҙе өсөн хат яҙыу минең өсөн яҙыу һәм артабан. Был урында шәхси самолет бортына ултыртты һәм улар килтергән һәм мин алланы онотоп ».
  
  
  «Ставрастать һин әйткәндә, ул нимә эшләргә йыйынаһың?» - Эрик недоуменно һорай.
  
  
  Сухо Минуркос рассмеяться. «Бик асыҡтан-асыҡ булып уның. Ул, тип әйтеп минең исемде улар греция хөкүмәте ҡолатылыуын теләй, армияла һәм башҡа өлкәләрҙә улар минең дуҫым булырға саҡыра, кеше файҙаланған, улар минең секретарь өсөн үҙе биргән, һәм шәхси бәйләнеш өсөн телефон шылтырата. . Сөнки ул шәхси кешеләр, ғәҙәти булмаған тип кем дә булһа, мин улар менән шәхсән осрашырбыҙ тип. Һәм әгәр кемдер минең менән осрашырға һөйләшелгән булһа, мин уларға килтерергә мөмкин Тиелә, һәм мин уның менән осрашыу була һәм ул әйтергә мәжбүр булған, тип теләй улар.
  
  
  «Мин уларҙы башҡа кеше күрһәтелә, улар аныҡ подделывать минең ҡултамға ала. Минең был кешенең аҡсаһы иҫәбенә үткәрелә һәм төрлө яҙылған ч минең хәрби түңкәрелеш яһаған, уларҙы ойоштороу йыйыны».
  
  
  Улар һорай. - "Һеҙ биргән, уны ниндәйҙер нескәлектәргә?"
  
  
  "Г.-н Ставрастать, уны уңайһыҙланыр тип которвй, грек сығышы булды, был хаҡта иркен һөйләшә минең менән, Афина кеүек, бында ла. Ул, тип әйтеп эго план өс өлөшкә бүленгән. Беренсенән, уны ҡуйырға теләй кеше ҡотола һәм хунталар шул власты үҙгәртеп, мин тоям ул тоғролоҡ. Ошо тоғролоҡ уларҙы тоя алмай, сөнки уларҙың береһе, сөнки улар күпселек булып, улар тирәһендә түгел, ә, сөнки уның көсө һәм дан вәғәҙә Ставрастать минең исем ».
  
  
  «Бик аҡыллы», - мин әйтәм.
  
  
  «Икенсе-эго-мәжбүрилек генерал полковник үҙе был яңы һәм планына индереү талап итә, уның өсөн, Минуркос Никкор, президент власы менән тулы хунта итеп тәғәйенләнә. Ставрастать күрһәтә, - тип, мин был пландың бер өлөшө өсөн ҡулланырға мөмкин булыр ине, сөнки ул минең шәхси тормошона бәйле була. Йәғни, ҡулланыуға инем мин, әгәр ҙә асыҡ булыр, тип ышанам мин өндәшмәй ставрастать тураһында һөйләргә мөмкин, был хәлгә үҙегеҙҙе делле. Кире осраҡта уның башҡа самозванец табыр ине, мин урынына был юлы ».
  
  
  «Сабата был да», - тине Эрик. «Һеҙ яҡшы белгән кеше бик һирәк кеше байтаҡ, һәм һеҙ кеше араһында айырма ҙур булмаған һыҙаттарҙы күргәнмен өсөн самозванец һыҙат».
  
  
  «Бөтөнләй фантастик», - тине Минуркас. «Был Әҙәм, тип инһә был ҡот осҡос минең ынтылыш булышлыҡ итә. Һәр осраҡта, греция бөгөн мин президент итеп өсөнсө йәки фаза йондоҙлоғо ҡыҫҡа ғына ваҡыт самозванец план күҙаллана, уның дауамында уларға тәғәйенләнгән вице-президенты Ставрос. был ваҡытта уны, яйлап булһа греция һәм граждан булараҡ билдәле халыҡтарҙың исемдәрен эго ине. Ул саҡта герой түңкәрелеш гер ине. Һуңынан, сәләмәтлеге насар тип иғлан итеү тураһында, уның файҙаһы ставрос менән президент посы отставкаға китә ине ".
  
  
  Замолчать Минуркос. «Был ҡырағай», - тинем мин. «Ставроса тип уйланырға мәжбүр итә, тип ҡарау яғында булып тора һәм гректар, был хәл нисек?»
  
  
  "Юҡ инем һәм ни өсөн?" - бер һүҙ менән әйткәндә йөҙөндә арығанлыҡ минуркас. «Һин хәтерлә, 1967 йылдың апрелендә килеп, хунта ҡасан ойошторолған? Переворот булды был ҡанлы түгел, ябай переворот булды был. Хөкүмәт ҡолатылған короле көсө була. Конституция статьяларына указы хунтаһы күп кенә туҡтатып булмай. Парадоксально, не правда ли, бындай кеше нәҡ шул ваҡытта барлыҡҡа килмәй тип, конституция тергеҙеү ҡасан булған, ҡасан хунта һәм уртаса була, һәм киләһе йыл дөйөм һайлау тәғәйенләнгән. Әгәр план буйынса ставрос власты баҫып алырға мөмкин булды, мөмкин булыр тирания Греция, артыҡ ҡылды, йәки Сталин Гитлер менән сағыштырғанда ".
  
  
  Мин эрик Минуркос ҡараш менән тәржемә итә. "Шул саҡта беҙ уның тутатырға тейеш, шулай түгел икән?"
  
  
  Минуркос Эрики кешене иғтибар менән өйрәнергә. "Эйе. Беҙ быны эшләргә тейеш!" Ҡалын һәм гректар баҫҡан эйәк квадрат үҙе алға ҡуйған. "Был минең тыуған ерем минең ғаиләм кешегә ҡаршы ла ҡулланыла. Маҡтанды ул, - тип минең кейәүе, Василис Криезот генерал, тип иҫәпләй, мин был заговор тип тороу өсөн, һәм эго хупланы, сөнки тип уйлайым, сөнки мин был телем. Эйе, һеҙгә мөмкин булғанса ярҙам итә уға. Беҙ беренсе сиратта нимә эшләргә? "
  
  
  «Беҙ отечность афинаға килде», - мин әйтәм. «Тауыш биреп, беҙ унда Ставроса туҡтатты».
  
  
  Алтынсы бүлек.
  
  
  Греция кәмендә һигеҙ сәғәт ҡырҡ беҙ килә баш аша. Ҙур булмаған ҡунаҡхана номеры террористический уны йәнәш исеме аҫтында "Одеон" 42 Пирей, Омония майҙандан алыҫ түгел. Эҫе һауа торошо һәйбәт булғас һәйбәт һәм еңеллек килтереп ултыра.
  
  
  Афина тиҙ үҙгәреүе тураһында аңлатманы сәхнәлә пестреть сәйәси гәзит. Родезия буйынса яңылыҡтар килде тураһында һөйләй, - тип минең башҡа Алексис Саломос үлтерә, имеш-мимеш булып тарала. Мәғлүм булыуынса, был тиклем тип, уны тормошҡа родезия һөжүм ҡылыр булып китте. Бер гәзите, атап әйткәндә, үлем тураһында телгә саломос ҡаса. Шулай уҡ уның даими редакция мәҡәләләре баҫтырып, сығанаҡ хөкөм хунта етәксеһе, генерал полковник һорау буйынса алып бара йәки һәр тиерлек һөжүм итә. Мин телгә Саломос, нәшриәт һәм 1967 йылда беренсе булып ярҙамға был түңкәрелешенән аҙаҡ ҡаты намыҫһыҙ хунта.
  
  
  «Һис шикһеҙ, һатып алырға минең аҡсам нәшер итеү», - минуркос күрҙе, ҡояш беҙҙе нисек тә минең бүлмәлә ултырып ултырғыста ултырған көнөм ҡасан етер менән спинка. «Был исем гәзит һәм башҡа ҡара: коммунистик хунта минуркос планда фашлай. Г-н Ставрастать пропаганда эше менән мәшғүл була».
  
  
  Грек ҡәһүәһе сынаяҡ килтереп ҡуйҙы поднос менән эрик һәм беҙ ee минуркос ҡуйы алынған. Был ҡараңғылыҡта уның менән кешене ҡабул итә. Мин үҙе менән бергә ала һәм ҙур булмаған ауыл сынаяҡ эрик диванчик.
  
  
  «Мин генә өмөтләнәбеҙ, - тип тағы ла һиндә бер кем дә күрмәҫ», - тине ул. Минуркос, - «буйынса беҙ айырыуса бер кешенең эгоһын. Тормош һине драхман торор инең дә, әгәр ҙә Ставрастать известно, что һин бында булған булһаң, Тиелә».
  
  
  «Был-уның беләм кеүек, тик паракат менән бәйләнеш», - минуркос киң мәғлүмәт сараларында хәбәрҙәр килеп мин ҡағам.
  
  
  "Эйе, был мөмкин түгел, тик бер нисә көн дауамында, әгәр беҙ йылмая. Водород һәм шул саҡта ул хатта белмәгән дә, бер нәмәнән дә, шунда ла кешеләр ебәрермен,-ри буйынса һөйләү. Был кемгә лә буйһонмаған булыу эго тейеш, сөнки Убеда үле . "
  
  
  "Беренсе сиратта, беҙ эшләйбез тип, Ник?" - Эрик һорай. «Беҙ штурм коттедждар ғына түгел, беҙҙең кеүек плантацияларында эшләй. Ул бик яҡшы һаҡланған».
  
  
  «Коттедж шылтыратырға мөмкин булыр инем мин, - Минуркос тәҡдим итә, - өсөн һайын, уларҙың шул тиклем үтәлерен менән бәйләнеш талай. Минең тауышты ишетте, ләкин улар».
  
  
  Салфетка ул тирәләй эму поднос һуҙҙы. "Был тауыш тонын күтәрә һәм үҙ аша әйтелә. Ул әйтә, үҙе һеҙҙең менән һөйләшергә теләүен белдерҙе. Ҡасан улар баш тартып, бесеүсе Мадупас Салака һеҙ һораған. Улар әйтә, һеҙ-Салоники гәзите мөхәррире тирә-яҡ, һәм һеҙ телисез алыу тураһында ғариза минуркос никкор сәйәси проекттар ».
  
  
  Минең пландар Минуркос йылмая, аҙаҡ перезванивать. Көтмәгәндә уның ауыҙ салфетка һәм тауышын үҙгәртергә тырыша. Ул һөйләшеү менән бер мгновение хем-йәғни был пентхаус. Ул Минуркос Никкор һорай, ә һуңынан аҡлау ih тыңланы. Мадупас уның менән һөйләшеүен һорай. Күп һөйләшкән була әле, һәм ул раҫлау. Һуңынан уның кеше менән һөйләшеү, ул үҙе тирәләй Мадупас һүрәтләү, афина актерҙары, ысын исемен кем, нисек әйтергә Минуркос Ставрастать, цанни янис була. Ябай Минуркос яуап көтә һәм үҙе тураһында һорау бирҙе, ә шунан һора, мистер менән осрашыуҙар өсөн тәғәйенләнгән икән, ул шәхси Минуркос интервью ала. Эму тартмағыҙ, һөйләшеүҙән һәм тамамлар булған. Һәм беҙ уның көпшә аҫып ҡараған.
  
  
  «Был насар төш оҡшаны», - тине ул. «Как будто ул пентхаус ҡушыла. ысынлап та, телефондан шылтыратып мадупас ә мин яуап биреү урынына, һәр ваҡыт кеүек. Минең ғәҙәттәрҙе яҡшы белә улар. Был минең аныҡ һәм тауыш тынмай тауыштан цанни салака береһен ҡабатлай».
  
  
  "Ҡыңғырау кем беренсе яуап бирер?" Улар һорай.
  
  
  «Әллә ниндәй йәш кеше. Гректар уны түгел ине. Моғайын, бер боевик тирәләй Ставрос».
  
  
  «Күрәһең, улар нығына яҡшы», - тине Эрик.
  
  
  «Эйе, шулай шул, - мин риза. «Афина сөнки барыһы ла уйлағанса, унда был Никкор Минуркос, был пентхаус, был, етдиерәк хәл. Хатта береһе полиция ставрастать һаҡларға мөмкин булған унда. Эго армияһы һалдаты йәки шәхси тирәләй үҫә».
  
  
  «Әгәр ул һәм хунта йәки ябай һөйләү полицияға үҙе бара, ни булды, - тине Минурк, - мин уларға ышанып булырға тейеш. Хатта әгәр уларҙы уйлап, аҡыл менән мин шунда бара, улар минең тарихын тикшереү булырға тейеш. Һуңынан улар белер, тип, булһа ».
  
  
  «Был ҡот осҡос булырға мөмкин», - тине Эрик.
  
  
  «У права», - мин риза. «Әлеге ваҡытта беҙ белгән, үҙе күпме дуҫы үҙ исеменә ставрастать ала. Һәр осраҡта, әгәр беҙ был ябай асыҡ ташлап, беҙ аҙым яһарға мәжбүр ставроса - бәлки, ҙур. Һеҙ ябай мөмкин булмаған хәл ине, уның исеме түңкәрелеше ҡыла. Ул наготове хәрби төркөм, күп амбициоз хәрби етәксе һәм уның тирәләй, ул барыһына тигеҙ, кем ҡушыла өсөн, власты баҫып алыу. Әгәр лохматый һәм уңышһыҙлыҡҡа тарый һәм хатта уны күргәндәре булған, ҡан түгеп. Һүҙ күп. Юҡ, владимир Минуркос. Беҙ Ставроса подкрадываться һыу йыйылған. Минең илдәре өлөшөнә был айыу, хәрби хәрәкәт тип атайбыҙ беҙ уны. Эрик Ставроса бойороғо яза бирелә, һәм шуға күрә уны эшләй. Әгәр насип булһа беҙгә рәсәй тораҡ пункттары, был тап шулай, - тип уның менән килеп. Әгәр ҙә мөмкин булһа, уның менән власы күпкә замансараҡ була. Хоҙай һеҙҙең ярҙамға һәм, әгәр ҙә улар ваҡытында туҡтата алмай эго ».
  
  
  «Яҡшы, владимир Карте», - тине Минуркос. «Мин һеҙгә үҙенең оҫта ҡулдары бирә. Владимир подкрадываться ставроса беҙ нисек ҡарайбыҙ?»
  
  
  Ул, Эрик йылмая, һәм уның мин яуап бирә. "Мин уйлайым, һеҙ телгә, ни тип маҡтайым ставрастать, тип, һеҙгә ҡаршы ҡулланылыуы буйынса бер туғандар, Кризот Амед, армия генералы? "
  
  
  «Эйе», - тине Минуркос. "Әйтергә кәрәк, көслө кеше ул түгел. Минең шул тиклем уның һеңлеһенә өйләнә, уның нисек байып, уларҙа никах һәм матур. Әммә исеме ҡалыр василис армия түбән булыр ине, әгәр ҙә бәйләнеш юҡ минең. Передо бурыс тоям мин үҙем уны, хаҡлы булған өсөн, тип, була тормошонда. Шуның өсөн уның менән ризалашырға булыр ине estestvenno теләһә ниндәй пландар өсөн, улар ул тәҡдим итә.
  
  
  "Был ставрастать таба. Кеше, уның көнитмеше, владимир Карте, кеше, ул легкомысленный ҡабул итергә ярамай. Ул, булырға тейеш, яһалған, ниндәйҙер яҙыу, телефон Василиса буйынса еңелеү өсөн, кеше ебәргән, ә һуңынан, һүрәттә төшөрөлгән Салака Мадупас , минең секретары. Алдаҡсы, булырға тейеш, инанырға, Василиса, уны мин тип уйлай.
  
  
  "Һеҙ беләһегеҙме, генерал Ставрастать нисек ҡулланырға мөмкин?"
  
  
  «Ул ишара, тип ышандырҙы һорап һәм башҡа отрядтар килеп ҡушылыу заговор ойошторолған һәм хәрби өйрәтеү василиса һалдат секрет».
  
  
  «Эйе», - мин уйлайым. «Бик бөхтә. Һине бында йәшәүсе кейәүе, афинала?»
  
  
  «Бында йәшәмәй ул», - тине Минуркос. «Ҡала ситендәге төньяҡҡа ҡарай».
  
  
  Улар һорай. - "Беҙ һеҙгә һыуҙы ала ул?"
  
  
  «Мин бик шатмын», - ти Минуркос.
  
  
  Ул такси саҡырта, беҙ иртә һәм кис резиденцияһына барырға генерал Криезот. Минуркос уның эшләпә кейергә мәжбүр итә, кешенең эгоһын өлөшө ябыу менән шөғөлләнә, әлегә тиклем беҙ барған урында. Төбө булмаған йорт яны юл бормаланып генерал афина менән бай йорттарҙа йорт ғибәрәт. Яҙҙыңмы ни ул, тип Минуркос ябай кеше өсөн эшләй ала.
  
  
  Ҡасан беҙ генерал ишек ҡаршы, эшләпә минуркос төшөрә. Кризот оҙаҡ ҡарап бик ябай. Артабан киң йәйелер, уның ҡулдары өсөн оят Минуркос.
  
  
  "Никкор!" - ул восклицать, йылы Минурок ҡосаҡлап. Был ир-аттар изге сед менән юғары кешеләрҙең булыуы, күҙҙәре оҡшай де голль һәм йомшаҡ. Тесьма таҫмаһын яурын менән булған һәм уның формалар кейгән көрән булып, етлегеп тартыла.
  
  
  «Mera sas Агния, Василис», - тине Минурк йылы, оят яуап бирә. «Сигха, сигха. Барыһы ла тәртиптә».
  
  
  «Һәйбәт, тип киләбеҙ», - тине Василиса. «Икән. Шаш». Беҙ бөтә Эго ишара.
  
  
  Беҙ уның менән урна һәм бормалы баҫҡыстары артта ҙур залға кергәндә, стеналарын биҙәй. Шунан һуң генерал беҙҙе китапханаһы үткәргән, имән панелдәр менән биҙәлгән, йомшаҡ күн менән ҡапланған креслолар йыуан һәм бик күп компанияны. Беҙ бөтә уйынды, генерал һорай һәм, юҡ, беҙ эсергә теләмәй, ләкин беҙ баш тарттыҡ. Эрик мин һәм беҙҙең тәҡдим буйынса фамилияһын ғына Минуркос.
  
  
  «Был ҙур тетрәнеү, Никкор», - тине Криезот. «Отель инем мин, Анна өсөн бында булған. Ул апай пирей белешеп килде».
  
  
  «Бәлки, шулай яҡшыраҡ булыр, Василис», - тине Минуркос.
  
  
  «Katalave Dhen юҡ», - ти Криезот. «Барыһы ла һинең менән? Һин аҡһыл күренә».
  
  
  «Мин тәртип», - ти Минуркос. «Был кешегә рәхмәт».
  
  
  Беҙ генерал ҡото алына. «Никкор, сөнки былар барыһы ғәжәп була. Һине күреп минән баш тартып, уны ирекле һөйләй ала үҙең... ҡасан башлана?»
  
  
  «Эйе, аҙ», - тине Минуркос.
  
  
  «Ярай, мин аңланым, нимә булды һиңә бындай осрашыуҙар мөһим миссия тураһында шәхси ярҙам һораны. Намыҫты, ти, былар барыһы ла ул бик растений. Был маҡсатта мин ышанмаған булдым...»
  
  
  Минуркос тәҡдимдәр тамамлай. - "Боролош?"
  
  
  Беҙ тағы кризот ҡото алына. "Ярай әле". Беркеткес разминать уның үҙе ҙур. «Мин был кешенең күрһәткән һәм махсус лагерь Дельфы Миконос, Адельрия инандым һәм башҡа һәм мин, тип, һеҙ яңы эштең дөрөҫ, ләкин...»
  
  
  "Ләкин һеҙ үҙегеҙҙең ышык түгел?"
  
  
  - Минуркос өмөт менән һораны.
  
  
  Кризот башы үҫһен. «Sinhori Me te, Nikkor», - тине ул. «Мин бик жаль, әммә мин түгел, тип уйлайым Греция тағы бер түңкәрелеште кәрәк. Ул барыһын ла эшләй, тип һорап һеҙҙең тураһында, тик уны отель, оборудов былар барыһы ла һеҙҙең менән һөйләшергә, кеше менән кеше булараҡ, башланыу менән, аҙна элек күп».
  
  
  «Тулҡынлана түгел, Василис», - тине Минурк тауыш тынысландыра. «Мин түңкәрелеш теләйем».
  
  
  Шок башлайбыҙ ҡыҫҡа ваҡыт эсендә икенсе тапҡыр кризот йөҙө сағыла. Улар тине. - "Юҡ?" "Поддубныйҙы һеҙ?"
  
  
  «Василиса, мин уға тейешме ни,-тип аңлата, һәм мин, һеҙ иғтибар менән тыңлау өсөн», - тине Минуркос.
  
  
  Кризот откидываться тыңлап ултыра һәм ҙур, тип Минуркос эму тарихын һөйләй. Беҙ кризот тапҡыр түгел уны туҡтатыуы, уның бер нисә тапҡыр оло кеше ышанмағанда ла сағыла. Минуркос ҡасан тамамлана, һәм яй ғына башын покачивать кризот ултыра. Ун минут полезть, досталь, бумала һәм бармаҡтары ih һиҙмәй башлай, тынысланһын өсөн.
  
  
  "Невероятно!" - тине ул ниһайәт.
  
  
  «Тик был дәреслектең», - тине Минуркос.
  
  
  «Генерал, беҙ бында булһын өсөн, был кеше бер ҡасан да туҡтата, һәм беҙ һеҙҙән ярҙам кәрәк. Беҙ һуңғы минутта ғына һеҙҙең эске хәбәр ставроса тураһында мәғлүмәт ала», - тинем мин.
  
  
  Ниһайәт кризот алырға, үҙен ҡулына. «Әлбиттә», - ул ризалашты. «Барыһы ла мин эшләнем, тип, минең көстәрем. Сөнки ул шат, нимә өсөн был Никкор тораһы түгел!
  
  
  «Бер барып гәзит аша яла яғыу кампанияһын, уларҙың күп өлөшө Коцикас Анатоль полковник ҡаршы йүнәлтелгән. Хатта фараз әйтеп, Мәскәү һәм хыянатсылар тип үҙебеҙҙең коцикас тоғролоҡ булырға тейеш. Был рухта. Либераль Коцикас, әммә уны коммунистар түгел.
  
  
  Күптән килә уның бағыусыһы булып тора һәм дөйөм сәйәси реформалар һайлауға этәргес көсө ».
  
  
  "Кем тағы?" Улар һорай.
  
  
  Кризот ты. «Эйе. Шулай уҡ кешеләрҙең һөжүменә ҡаршы йүнәлтелгән була, уларҙа, ғәҙәттә, тауыш биреү менән бергә Коцикас - полковник Главань һәм Плотарч. Иң делле, кешеләр, ул һеҙҙе үҙе биргәне өсөн секретары, Никкор, миңә күптән тураһында мәғлүмәт килеү менән, бөтә тирә-яҡ кеше үлтерергә тейеш була был өсәү ".
  
  
  Эрик three менән беҙ ҡараштыҡ. Үҙ пландары ставрастать тотона.
  
  
  "Һеҙ беләһегеҙме ни ҙә аныҡ?" - ул Кризот һорай.
  
  
  «Ярай, әҙерәк. Мин һеҙҙең менән осрашыуҙы ойошторған өс ир-ат һорай. был, Никкор. Әммә һуңынан кеше шылтырата, улар ул уйлай, һеҙ секретары була. Ул әйтә, осрашыуҙар ойоштороу уларға был пентхаус. Мин уйлайым, был шулай. өс полковник тормош булды был осрашыуҙы һөжүм яһаны ".
  
  
  «Беҙ асылырға тейеш, тип билдәләнде һәм Ставрастать тап килә», - мин әйтәм.
  
  
  «Эйе», - Кризот ризалашты. «Был йәһәттән миңә өмөтһөҙлөк менән тулы булды. Мин алманы проверить, тип теләне ул һиңә».
  
  
  «Барыһы ла яҡшы буласаҡ», - эго Минуркос белдерҙе.
  
  
  Уның ҡунаҡханаһында уның менән ризалаша инем. Баҡһаң, переворот булды был ҡанлы ставрастать сигендә, һәм уны туҡтатып булырға тейеш, был тәү сиратта буласаҡ. «Хунта һәм лидерҙарҙы асыҡлауға тырышыу коцикас шылтыратып, уның кеше менән бәйләнеше бармы Ставрос», - тине ул. Криезот. «Әлегә юҡ итеү тураһындағы ҡарарын иҫкә алмай».
  
  
  «Бик яҡшы», - тип яуап бирҙе Кризот. «Бәлки минең менән һөйләшеп Коцикас. Күбеһенсә уны мотлаҡ».
  
  
  «Һеҙ, әфәнделәр Минуркос, - мин әйтәм, - ҙа ярҙам итә алмай. Һеҙ элемтәгә керә аласыз етәксе менән ике базаһы, унда хәрби ставрос төркөмө ҡушыла. Шикләнәлер ул, тип Ставроса килтерергә мөмкин афина әгәр ниндәй ҙә булһа проблема, был фараз ҡасан юҡ, был бик тиҙ булырға спецназ афина ставрастать борсоған күсереп, баҫтырыу өсөн ниндәй реакцияһы. Отель ине ул, ошо ҡалала өсөн һеҙгә һәм ғәскәрен лагерға ла ундағы ҡыбырлап ih командиры әйткәндә, әгәр һеҙ түгел, улар шәхсән мөрәжәғәт килә ала ".
  
  
  «Бик яҡшы, владимир Карте», - Минуркос ризалашты.
  
  
  «Һис шикһеҙ, был ябай кеше түгел ставрастать үлтерә алам тип, ниндәй ҙә булһа хәйлә». Улар, ҡара Кризот. «Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, нисек ала ул йәки был эшмәкәрлек ниндәй файҙаһыҙға барлыҡ күрһәтергә тырышты-сәйәси радикал төркөмдәре була?»
  
  
  Сал кризот күтәртелеп ҡаш. «Йә мәҫәлән, владимир Карте, йә бысраҡҡа ҡойондороп маташа алдында асыҡтан-асыҡ пропагандалай ih ул тәртиптә икән, нисек ih үлтерә, улар өсөн халыҡ һөйөүен юғалтмай».
  
  
  Етенсе глава.
  
  
  Беҙ өсәүләп ҡайтаһың ҡунаҡханаға. Ҡалған ҡунаҡханалар менән Криезот Минуркос, тик мин ҡурҡып, был бик ҡурҡыныс булған. Әгәр буйынса ниндәй ҙә булһа сәбәп криезота ставрастать ышанырға ла, уны иҫкәртеү мөмкин генерал резиденцияһы булып белгертеп. Улар ҡунаҡханаларға ла, шунда табырһың уны өсөн Минуркос, әгәр ул быны эшләй.
  
  
  Беҙ edu минуркос ебәрҙе бүлмәһе буласаҡ, ә аҙаҡ беҙ уның менән эрик бүлмәһенә бара. Тиҙҙән беҙ Ставрос планда тикшерелә башланы.
  
  
  «Мин ошонда ғына көтөп ултыра алмай һәм күреү өсөн, лидерҙар өсөн хунта ставрастать тип уйлайым», - мин әйтәм, беҙ бәләкәй саҡта бренд потягивать бахарев ултыра һәм заказ буйынса эрик лорен.
  
  
  Мин эрик киреһенсә юллана. Нежно ек мин уны үбә. «Коттедж белгертеп, һеҙ ябай мөмкин түгел, һеҙ үҙегеҙ тип әйтә», - тине ул. Уның сәстәре оҙон тусклый свет гениаль булған.
  
  
  «Юҡ», - тинем мин, бына н янбашына ҡулын һалды. Ул бороп, уны, һәм беҙ поцеловаться. «Әммә мин барып эләгергә тырышырға һәм мөмкин пентхаус. Бәлки, уның ҡотон алыу ih оборона алмай».
  
  
  Мин уның муйынынан үбә һәм ек, еңел һәм холодок, һәйбәт, минең тире пробежать.
  
  
  "Беҙ бының нисек булыуы мөмкин?" - хриплый голос һораны ул, минең уйымды әлегә уның ҡулында расстегивать башланы.
  
  
  «Беҙ эшләмәһәк, ул ҡуҙғалып була алмаҫ ине», - һаулығын ул һүҙен. Ҡулдары ныҡ ҡыҙыҡһындыра. «Мин бармағандан бер ҡайғырып, бер ниндәй ҙә хәйләгә».
  
  
  Сандыр оҙон аҡ скользнуть минең тубыҡтан, ә күлдәге уның задираться, бөгөлөш шәрәм ботло төп бай. Миңә сандыр придвигаться Ee. «Теләр инем, әммә мин - һине алып китә».
  
  
  Минең ирендәрем ҡағылып тағы, йылы. Минең ауыҙ нежно скользнуть теле буйынса уны, эҙләй һәм өйрәнә. Ценымногие уң ҡулына күсә һәм ee түбән таба, йәғни, һуңынан була, уның тураһында башҡаса уйлау мөмкин Ставроса һәм Адриан.
  
  
  «Бер мин барам», - мин прошептать. "Иртәгә."
  
  
  Уҡ уның күкрәген һәм уның күлдәк погладить байый. Бөгөлөш талғын йомшаҡ була, ҡаты әммә, минең ҡыҫылып түҙемһеҙлек тотонолған.
  
  
  «Яҡшы, юлда», - выдыхать Эрик мин ҡолағымды.
  
  
  «Яҡшы», - тине ул. әлбиттә. «Бер ниндәй ҙә күберәк аргумент».
  
  
  «Һин уның менән поспорить ала?» - тине ул, ирене минең ҡыҫыла.
  
  
  Токио оҙаҡ була, эрик һәм әҙер булыу. Ҡасан барыһы да тамамлана, ул. мин раздевать була. Ул үҙенә ала, һәм уның аша бүлмәһендәге ҙур карауатта тороп, двуспальный яҡынлаша. Уға күлдәктәр төшөрөп, һуңынан бикини бюстгальтер һәм трусик алһыу. Унда төшөрөлгән матур һәм яҡшы булды. Һәр есемдә уның-видимому бөгөлөш була. Йомшаҡ карауат ташланып ята һәм ул унда, мин көтәм. Был уны һала алмай. Бер мәл уның карауаты янында булырға, уның, һуҙыла, һәм ул тәнгә тейеп етмәгән, хис-тойғо, нисек була ул, мин ирейем.
  
  
  Был-теләк булмаһа, беҙ ике һала.
  
  
  «Ах, Ник», - тине ул, миңә ҡағыла, уның тигеҙһеҙ булған һулышы.
  
  
  Минең ҡулымда уның табыу бүлеге, уның һәм уның буйынса юллана. Доноситься бер нисә секунд нах тауышы тирә-яҡ матур. Когтистый була ул, ярһыған, тупаҫ ҡатын-ҡыҙ, һәр контролде юғалта, уны ҡасан ҡабул ҡәнәғәтләндерергә тырышабыҙ үҙенең эсендә тәрән.
  
  
  Һуңыраҡ, ҡасан Эрик заснуть, ул шым ғына баҫып бүлмәләребеҙгә киттек һәм сүп-сар менән үҙ ee. Ул просыпается түгел.
  
  
  Киләһе таң ҡалдырып, бинаһына йүнәлделәр һәм уның эрик минуркос аполлон һәм отель буласаҡ. Ул тәҙрә янына мойщик урындағы бригадаһы формаларҙы ала, һәм ул уны пропускылар буйынса рөхсәт пентхауз эләккән бинаны даими эшләй. Мин минуркос пропуск юлларға ярҙам итә, ә ул тағы ҡунаҡханаға һәм усы наклеивать почернить ҡара сәс, гректар өсөн тойола. Солгать уны охранник, тыштан бинаға хеҙмәткәре формаһында, тип әйтергә ҡушып йыуып тәҙрә Мадупас пентхаус.
  
  
  Ул хатта махсус лифттар эләгә алмай, әлегә тойола. Лифтсы, етмәһә, тирә-яҡ ставрос кешеләрҙең береһе була. Синь эго формаһында торт менән пистолет. Мин биҙрәләр подозрительна һәм минең уның ҡарауы, беҙ күтәргән был пентхаус. Бер лифтты күтәреп ебәрҙе лә, һәм, Минуркос һүҙҙәре буйынса, веб-баҫҡыстар, өҫкө ҡаттан аҫҡа менән алып барыу, һаҡлау һәм бикләп булмай.
  
  
  Тирә-яҡ күтәргестәр сыҡһа, уның коридорҙа шикарно урынында булған, бина фасадтарын ҡарап сыҡ тылар һуҙылған. Компанияны nen ҡалын булып ҡаплаған булып, сәскә көршәктәре һәм причудливый люстра, таралғылар менән бейек түбәһе. Өҫтәл артында ултырған ике ишек янында һаҡсы пентхаус. Ставрос головорезов улар яллап, шәхси эго армия ингән. Һаҡсы үҙ Минуркос, бер ни булһа, артабан бер аҙ бушатырға тура үҙенең власын йәшерен пентхаус.
  
  
  Бер ике ир-егет тирә-яҡ, юғары, шулай ҙа мине коридорҙа осратҡас. Дуҫтарса түгел, ул бөтөнләй булмай.
  
  
  Улар аңлатыу талап итә. - "Һин ни эшләп бында?"
  
  
  Грек ул минең иң яҡшы яуап. "Минең бизнес ла күренә түгелме?" Улар һорай. «Мин тәҙрә йыуа килә».
  
  
  "Һеҙ кем ебәргән?"
  
  
  Ул туҡыма теге форма булыуын күрһәтеп, унда предприятиеның исеме яҙылған буйынса ҙур булмаған тәҙрә мытье ".
  
  
  "Ул һеҙгә эш бирәм, заказ буйынса пентхаус була?"
  
  
  «Әгәр улар быны эшләмәҫ ине лә, мин бында булмаҫ инек», - тип яуап бирҙем мин. Ул рискнуть. «Мин ишетеп, мадуп исеме булараҡ телгә алынған».
  
  
  Мрачно нахмуриваться башҡа ир-егеттәр өсөн ултырғыстар. Бик ҡырыҫ булған һәм уның төрҙәре аҡһыл сәстәр, һәм ул хәл итә, тип, ир-ат була, уның тирәләй бер-бер, уны үҙең менән алып ҡайтыу буйынса бөтә Бразилия Ставрастать. Минең ул кешегә өйрәнеп, уны тойоп, күреп минең аша мин уның маскировкаһы.
  
  
  «Хм», - проворчать минең менән ир-аттар. «Һыу һәм ҡул стонать нах бора һалған була».
  
  
  Миңә ҡыҙыҡ булмаһа, ни улар ҡоралдары менән һаҡ. Ул вильгельминаға ҡунаҡханала ҡалдырып, уң ҡулы менән бәйләй һәм эске яғына һыу төшөрөлгән балтыр хьюго стилет эго. Лев уны логово яҡлап бер ниндәй ҡунаҡхана ла инә. Ул, затаить һулышы һәм бер бораһы, ҡасан белем головорезов обыскивать менән мин эштәбеҙ. Минең ҡул һәм кәүҙә ҡараһаң, яй ғына һул аяғын тубыҡҡа тиклем ул минең үҫһен. Һуңынан ул минең буйынса янбаштарын уңлы бысаҡ һыу юллана. Улар төрлө ҡәбиләләр һәм уны үтә түбән. Минең тормошома ҡыҫыла. Яҡынса ул дюйм менән ручка стилет туҡталды.
  
  
  «Яҡшы, - тине ул. «Мин һине күреп һәм документ бирһә ҡарағас».
  
  
  Выдать уның ялған карточкаһы, һәм ул уны иғтибар менән өйрәнергә. Бер нәмә лә әйтергә, тип, уны башҡа википедиясылар һәм математика буйынса эму күрһәтә. Ниһайәт кивнуть ир-аттар, юғары һәм смуглая ҡайтыу, ҡайтарып инде википедия һәм биҙрә.
  
  
  «Яҡшы. Һин уны эскә үткәрҙем».
  
  
  «Рәхмәт», - тинем мин смиренно.
  
  
  Икенсе бер ир башын күтәрә-мин иғтибар менән өйрәнеү өсөн ултырғыс һәм, әлегә ул эму ҡаршыһына бара. Тоя башланы, тип эләгә Форт-ҡыйынлыҡтар менән бәләкәй булһа һәм ябай Нокса. Уға ишек асыла, һәм ул уны алда пентхаус.
  
  
  Ниһәйәт-минең ҡәлғәм эсендә була. Ҡот осҡос була был хистәр, етешһеҙлек минең иҫәпкә алына, әгәр мин уларҙы табырмын. Моғайын, әгәр был хәлдең, ул ҡасан да тере бина тирәләй сыға. Ә ысулдар, уларҙы үлтереү ставрастать шпиондары, иң һәйбәт ысулы булыуы мөмкин түгел вафат булды.
  
  
  Беҙ иркен ҡунаҡ бүлмәһендә инә. Матур ғына булды был. Компанияны ике ҡатлы бай иҙән япмаһы менән ҡапланып, ә фреск расписывать түбәләрҙән юғары булып, Боронғо Греция буйынса сәхнәнән төшөрмәйҙәр. Ҡала күренеше менән бүлмәксе булған алыҫ аҙағында быяла стенаға, балкон ишеге аша йыйылмалы ҙур булмаған быяла выхаживать. Бында үҙ эшен башланы. Бөтә бүлмәләр мебель һәм ҡәҙерле күреү уны тамам ҡыйралып, боронғо нигеҙе. Полировкалы өҫтәл ятҡан урналар программаһы изящно улар.
  
  
  Уң яҡтағы ишекте шкаф менән бүлмәһендәге өҫтәл аша уны тағы бер күрергә һәм үҙе менән приоткрытый, ул Ставрастать, күрәһең, кабинеттарында яңынан килә. Һулдан булыуы менән мин коридорға сыҡҡан бүлмәләр, күрәһең, һәм йоҡо бүлмәһендә йәшәй.
  
  
  «Мин башлау менән бында тәҙрәләр иң ҙур», - тинем мин.
  
  
  «Бында көтәсәк», - ир-егеттәр бойорғанды, мин үткәрелә.
  
  
  Ул сгорбиться. "Әлбиттә."
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс офисы һәм уны юҡҡа сарыф. Ул, уңға боролоп, бүлмәнең эске өлөшө өсөн яҡшы күрҙе. Бер нисә кешенең ҡара костюмда йөрөгәндә, һәм кемдер телефоны буйынса һөйләшеү. Элемтә үҙәгендә булды. Был бүлмәләрҙә булырға, моғайын, ир-аттан полдюжины. Әлегә уны көтәләр, ике башҡа ир-аттар буйынса ҙур бүлмәһенән коридорға сыҡҡас, ул ҡайҙа тора, мин инеп ҡарай һәм офистар ҙа була. Унда кеше күп була бында ставрос - мөмкин, йәки күберәк дюжина, ваҡыттың һәр мәле. Һәм шулай булыуына шик юҡ тиерлек, күпселек улар ҡорал менән файҙалана белеү һәм уның тирәләй тип йөрөтәләр.
  
  
  Бер нисә минут үткәс, кеше, мин үткәрҙем, яңынан уянып, коридорға һәм молчанов ҡайта. Ир-аттар өсөн, уның артынан башҡа буйынса офисы, оҙон сәс йөрөткән күренде һәм ул, нисек, студенттар-радикалдар, кейем, прическа үҙеңдең һәм әйләнә. Күн менән өҫтөнән кейгән асыҡ, ҡулбаш жилет ҙур ҡалала һәм револьверы булыуы, ул небрежно бахрома иреүсән кобура.
  
  
  "Был биләй, шул тиклем оҙаҡланың?" - улар һорап по-английский.
  
  
  Ул яҡындарының, ул, кеше кеүек Паракат, американдар булған. Ставрастать активистары сәйәси ҡаты ядроһы үҙе менән ала.
  
  
  Боҙоҡ инглиз телендә яуап биргән уға. «Шул тиклем оҙаҡ? Бәлки, полчаса, бәлки, сәғәт. Шуға бәйле, ни тәҙрәләре бысраҡ».
  
  
  «Мадупас лә хәтерҙә, нисек һеҙ сәбәпсе булдығыҙ». Мин уның ҙур зәңгәр күҙле аша линза менән ҡарай. Рябинка булған кешенең эгоһын аҙ ҡала, ә бик йоҡа ирендәрен, зубов отсутствие тиерлек. Файловый аша уны эго булмаусылар AX, башҡа Ставрос булараҡ, ул билдәле булыу, тип Хаммер, бик яҡшы егет, кем нисек уйлай үлтерә, ике ҡатын-ҡыҙ, шашка динамитный ih билбау бәйләй.
  
  
  "Юҡ, уны түгел, шылтыратып?" Клочок кеҫәһендәге ҡағыҙҙары һәм уның тирәләй ih гер һурырға өйрәнәләр. «Мистер йорт Минуркос уларҙы мин әйтәм».
  
  
  Был ваҡытта ир-егеттәр янында туҡтаныҡ хаммер һәм башҡа бүлмәгә инә. Улар тәпәш буйлы була, һәм смуглая, күрәһең, гректар. Был файлға уның фотоһүрәтен күреп Мадупас Салака AX, уны нисек һәм аныҡ был кеше күренә.
  
  
  «Мин припоминать, мойка өсөн фирмаһынан тәҙрә буйынса шылтыратып була», - тине ул по-английский Хаммер. "Һеҙ бында һуңғы тапҡыр ҡасан килергә?"
  
  
  «Мин яҙыуын да хәтерләй алмай», - тип яуап бирҙем мин мышиное. «Һеҙ аңлайһы, тип яҙырға кәрәк булыр».
  
  
  Высокомерно Хаммер тура килде миңә. "Элек бында тик һеҙ булған?"
  
  
  Улар тирбәлә. «Эйе, ул, бында электән эшләй».
  
  
  Выдать револьвер һәм мин уның йөҙөнә йүнәлтте. Мейе насар эго яҡын була. «Мин әйттем, аш-һыу кеүек күренә».
  
  
  Барыбер минең ҡул аҫтында һул банк ручейки. Аш-һүрәтләп маташҡанда, уның иҫкән, мин Минуркос бирә. «Оло ул, шкаф һәм ҡабырсаҡ менән! Шулай ҙа был нимә?»
  
  
  «Ах, ул үҙеңә булһын», - тине Мадупа ялған.
  
  
  Ул Хаммер проигнорировать. "Кухняһындағы тәҙрә ни?"
  
  
  Миңә ҡыҙыҡлы буласаҡ, сөнки уның стилет тиклем тиҙ арала барып алмаһаң, аяҡтары иҙәнгә ҡолап әгәр һыу эго. Ләкин һуңынан уны, хәтерләмәйем, - тип аш - һыу- ул эске бүлмәһе, коридор бина булып түгел, ә тышҡы стонать. «Ул да тәҙрә юҡ бит», - печерский һорайым мин.
  
  
  Ырғаҡ һыу хаммер спусковой ҙур бармағы ҡыҫыла. Яйлап юҡҡа белизна беркеткес, пистолет һәм уны ҡырын ташлап. Ҡыҫҡа еңле күлдәк, ир-аттар менән офисы буйынса сыға.
  
  
  «Бөтә хеҙмәттәрҙең Һөжүм кеше әйтер, тип, кеше ебәрҙе», - тип хәбәр итте Хаммер был егет.
  
  
  Уның йөҙөн күрһәтергә тырышып, еңеллек килә. Төйөрсөк ул покупай офисында ҡыҙ, ул ярҙамға тарихы минең өсөн, әгәр был кәрәклеге тыуа, ләкин борсолмағыҙ, уның эшен аҙағына тиклем еткерергә, ысынлап та ла, ли икн.
  
  
  Хаммер кобураһынан пистолетын алырға була. «Яҡшы. Тәҙрәләре йыуылып ҡәһәр һуҡҡыры», - улар бойора. «Әммә был тиҙ арала эшләй».
  
  
  «Эйе, сэр», - тинем мин. «Тел ярышы ҡайһы берҙә беҙҙең электән-элек мистер минуркос елкәнле көн тураһында һөйләшеү. Тауға алдында уны эго күргәнегеҙ бармы?»
  
  
  Хаммер ташлап миңә ҡараш пронзительный. «Эго түгел, һеҙ күрмәйһегеҙ», - тине ул. «Үҙ эшен дауам итә».
  
  
  "Рәхмәт", - тинем мин.
  
  
  Мин уларҙы коридорҙары буйлап үтеү мөмкинлеге, биҙрә һыу тултырыу өсөн, ул тиҙ һәм физик номерҙарын ҡарау планлаштырыла. Ҙур тәҙрәһе уның ҡасан шөғөлләнә башланым, миңә барыһы ла бер ҡалдырмай. Уны күргәс, ни өсөн ул килгән, сәфәр өҙөлә минең күркәм һәм ысулдар уйлап табырға тырышып, ҡасан ир-аттар һәм асыҡтан-асыҡ тикшереү буйынса эш төркөмө офисында ставрос сыға башланы, мин дә күрҙем. Асыҡ балкон ишеге бар ине уның менән.
  
  
  «Ике лагерға әҙер», - тине ирҙәрҙең береһе. «Мин уйлайым, беҙ тәҡдим ставроса эшләргә тейеш, тип ғына...»
  
  
  Эго туҡтатыу һәм башҡа ир-егеттәрен күрһәтегеҙ миңә. Приглушенный ир-егеткә боролдо һәм тағы беренсе тонда һөйләй. Әммә был ир-аттың эске бүлмә коридорҙан уҡ ваҡытта был өс вокруг инә, һәм уның визиты минең оло бонус ала. Ысын күңелдән, нисек планын беренсе булып планды Ставрастать Адриан шомпол. Ул урта буйлы, ҡара сәсле менән залысина. Уның фотоһы бик оҡшаған була, улар уны күреп, бик некрасивый, егеттең ҡырыҫлығы, утыҙ йылдан ашыу ул үҙенең өлкән күренә. Ләкин ул элеккесә үк йылдам күренә. Уның яурындары киң, һәм ул калдырды, тип тамамланы Вест-Кончик. Ҡара күлдәк менән муйындағы галстук һәм уның тармағы булып. Бик арыған була ул тота ҡулында пачкаһы менән ҡағыҙ нимә күренә.
  
  
  «Яҡшы, ошо ҡыҫҡа ғына осрашыуҙар биреп эшләнем», - тине ул. ҙур бүлмәгә ҡала. Унда булған, ти, унда нимә булһа ла Цанни. Ул был ойошманы бик мөһим булды. «Ривер, һуңғы доклад менән Миконос ниндәй?»
  
  
  Мин тора унда, әнисә менән был ҙур булмаған төркөм, хәтерҙә, аҡыллы булараҡ, улар эшләй, уны ихтирам адриан ставрос тиерлек тоябыҙ.
  
  
  «... Һәм командирға әйтәм, - тип тамамланы ғәскәрҙәре һәм тупраҡты...»
  
  
  Һәм шунда мин беренсе тапҡыр күрҙем күҙҙәре ставрастать күтәрелде. Кивнуть ул үҙе буйһоноп, минең йүнәлештә бер нисә аҙым яһағас, туҡтамай замертво аҙаҡ, уның шәхес булыуын асыу.
  
  
  "Был кем, тегенсе алырға?" - ул прореветь.
  
  
  Улар янына бер кеше килә шөбһәләнеп ставрос. «Мин һанап, кемдер әйткән, нимә булды бында булһын өсөн, тәҙрәләрҙе йыуа».
  
  
  "Һиңә ышанам!" Ставрастать ҡысҡырып крикнуть. Мин уның менән йәнәш ҡарау һәм күреү менән минең ҡулыма ҡорал минең балкон крайы һәм резинанан яһалған биҙрә. Ул бойора. "Һин! Бында бара!"
  
  
  Ставрастать рассердить әгәр ҙә етерлек булды һәм буласаҡ, тип мин ҡотолорға теләп, бер кем дә ялған эго суждения гер ине. Осраҡлы ғына уның бүлмәһенә инә. "Эйе?"
  
  
  Боролдом мин ул, яуап алмаған. "Теләмәүселәргә эго кем бында?"
  
  
  Хаммер, был мин торорға мөйөш, бүлмә була зашагать үҙәге пантера кеүек. «Барыһы ла уның менән. Эго беҙ тикшерә алмайбыҙ».
  
  
  Ентекләп оҙаҡ ваҡыт үҙеңде бандит ставрастать бороп ҡараным һәм, шул уҡ ваҡытта ҡара тишина бүлмә тултырып. Ставрастать ҡасан һөйләне, тыныс була. "Идиот уратып мин?"
  
  
  Уның ҡарауы Хаммер кисло. Һуңынан ул миңә борола. «Ярай, бөгөн булмаһа мытье тәҙрә тамамлаған».
  
  
  «Әммә мин башлана ғына! Һәр Мистер Минуркос теләп, тәҙрәләре йыуылып бөтә булған өсөн. Уның әйтеү...»
  
  
  "Тегенсе ала, китергә!" - туҡта Хаммер.
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. «Биҙрә минең...»
  
  
  "Был онотмағыҙ."
  
  
  Mimmo Ставрос уның үтә тыныс, ә мин уны һәр ваҡыт күҙәтеү аҫтында тотҡан. Лифт төшөп ҡала урамы, уның яландарында звукоизоляция билдәләне, һарайҙар һәм элемтә линиялары, күтәргестәр, ҙур булмаған заперта көнө. Шуныһы ҡыҙыҡ, уның ли ставрос адриан шик уяна. Минең сәфәр, һис шикһеҙ, булып тора. Яҡшы кеше генә шәйләй алмай, уны, үлтерергә тип өмөтләнәбеҙ, әммә күреүсе физик һәм эго ҡәлғәһе урынлашҡан. Эскә инеп лифтты берҙән-бер ысулы була, һәм ул белә, тип көтә, беҙ ҡасан эскә инә.
  
  
  Отель ул ҡасан ҡайта, һәм мин Эрик Минуркос минең бүлмәлә көтә. Нисек кенә уны ишек ингән, һәм эрик лорен күреп, барыһы ла мин тип килгән, мин уны гәзит сунь. Майлы уның исемен уҡырһығыҙ.
  
  
  РӘСМИ СЫҒЫШ КОЦИКАС ЗАГОВОР.
  
  
  Минуркос теле прищелкивать.
  
  
  «Ниндәйҙер министрҙар кабинеты ағзаһы, шәхес исемен Алики Вианола малоизвестный, - тип әйтһә, шул була иҫбатлай, тип уйлайым коммунистар партияһы етәксеһе һәм башҡа хунта үҙ ғүмерен ҡурҡыныс ҡушыла. коцикас тип атала».
  
  
  Беренсе маркалы уның колонкаларын ҡарау. «Килеп сыҡты, тип фараз дөрөҫ булып генерал», - тинем мин. «Был бысраҡ ташлап көрәк Коцикас ставрастать өсөн буталсыҡ хәл, осрашыу алдынан тапҡыр булараҡ, ул коллегаларының һәм эго эго үлтерергә ниәтләй».
  
  
  «Иғтибар һәм, ул минең исемде телгә алмаҫҡа тырышабыҙ», - тине Минурк ауыр.
  
  
  Мин эрик өсөн ҡулға алына. «Полиция өйрәнеү ғәйепләр, әммә ул саҡта, улар ҡасан безосновательный булып танылды, өс полковник үлек булырһың».
  
  
  «Юҡ, әгәр беҙ генерал өсөн бара», - тинем мин. "Шылтыратты ул?"
  
  
  «Юҡ», - тине Минуркос. "Һин пентхаус эләгә?"
  
  
  «Эйе, быны ул», - тип яуап бирҙем мин. Уның тураһында һөйләшәләр, уның һөйләүенсә, улар уны ишетеп, һәм шул хаҡта, тип, күргән, Ставрос.
  
  
  «Отель менән мин инем, һинең өсөн пистолет була», - тине Эрик әрнеүле.
  
  
  «Әгәр ҙә мин уның янында була, уны шунда эләгә алмаҫ ине», - эй, уны кире ҡағыу хәбәрен киң мәғлүмәт саралары барлыҡҡа килгән. «Мин уларҙы яҡшы обыскивать. Юҡ, беҙ ҡайтырға тура килә. Отель ине ул, беҙҙең өсөн Зак ҡала».
  
  
  Мин эрик ҡарай. «Ул үҙ эшен бик яҡшы булыр».
  
  
  «Эйе», - тинем мин. «Ярай, әгәр кәрәк булһа, уны үҙенә ала алмаған кешеләргә ярҙам итә. Минеңсә, был районда ax агенты була. Белер ул, моғайын». Ул боролғанда, янында Минуркос. «Һеҙгә мөмкин тиклем лагерь командиры дозваниваться бармы?»
  
  
  «Мин ике ih башланы», - тине ул. «Мин нәҡ шулай тип әйтәм, тип, һеҙ, тине. Ике ир миңә белдерә, уларҙың ғәмәлдәренә бер ниндәй ҙә сара күрмәй, мин шәхсән мөрәжәғәт итә алмаған әлегә. Святитель минең менән иҫәпләшмәй, һәр бойороғо ҡарш шулай тип атарға кәңәш итә һәм уның секретары пентхаус түгел».
  
  
  «Һеҙ бик яҡшы үтәп, владимир Минуркос», - тинем мин. «Ә хәҙер, әгәр белһә беҙ...»
  
  
  Мин телефон өҙөлә.
  
  
  Эрик яуап бирмәне, үҙе шылтыратып тойола. Ул кивнуть Минуркос һәм телефондары бирелгән. Һәм уның ҡолаҡтары, көпшә трубка барып алырға иренде. Аҙ һүҙ менән эго яғында булды. «Эйе, Василис. Д. Ах, д. Эйе, дауамы. Аңлашыла. Д. Ах, яҡшынан». Трубкаһын һалды һәм уның ҡасан тамамланырын, беҙ уның менән ҡарап хәйләкәр йылмайҙы.
  
  
  "Иң яҡшы?" - Эрик нетерпеливо һорай.
  
  
  Коттедж в василис шылтыратып, һәм бөгөн беҙҙең эго цанни тартып күргән, иртәгә беҙгә килегеҙ, сөнки ул күп шөғөлләнә. Василиса киләһе аҙнала шылтыратыуҙар тәҡдим итә. Ҡыҙыу бәхәс һүҙе менән алмаштырып булмай, тик Цанни непреклонный ҡала. Шулай уҡ ул баш тарта. полковник телефоны буйынса тикшереү визит ".
  
  
  «Шулай булғас, уны эшләү өсөн, йылмая һин?» Улар һорай.
  
  
  «Адельфий Деспо Хәтерләй?
  
  
  Кеше, полковник комитеты Расион алмаштырған? Кеше үҙ Ставрос? "
  
  
  «Эйе», - Эрик кивнуть.
  
  
  «Был математика буйынса василис бара. Шикләнәлер ул, тип Адельфий нән осрашыуҙар ойошторолдо, уның хоҡуҡтары һәм буласаҡ. Адельфий пландарын белеп бөтәһең. Өс полковник һәм ышанысын яуланы василис адельфий тураһындалыр бышылдашалар. Осрашыу урынын һәм ваҡытын адельфий хәбәр эму. Коцикас, һәм мин инде Главань Плотарча Коцикас резиденцияһы менән осрашырға килешә. Уның янында поместье булып ҡала төньяҡта, алыҫ ҡына районынан килгән. Адельфий дә шунда булдым ».
  
  
  "Ҡасан?" Улар һорай.
  
  
  «Нисек кенә түгел бөгөн», - тип яуап бирҙе Минуркос. «Бер-нисә сәғәт эсендә».
  
  
  «Полковник булараҡ, уларҙы үлтерҙегеҙ?» - мин ҡыҙыҡһынды.
  
  
  Минурк сгорбиться. «Адельфий был хаҡта әйтеү түгел ине, ҡасан обнаруживает, тип Василис белә. Күрәһең, һәм беҙ йыл һайын көтөргә тура килә».
  
  
  «Был бик хәүефле була ала», - тинем мин. Запястье сәғәт уның ҡотон алырға була. «Эрик, такси саҡырта. Беҙ, Коцикас та ҡараны. Владимир Минуркос, бында ҡала, ҡунаҡханала, күҙҙәрен алыҫ булыу һәм башҡа. Әгәр ҙә кемдер һеҙ беләһегеҙме, беҙҙең проблемалар бар».
  
  
  «Бик яҡшы, владимир Карте».
  
  
  Эрик әлегә такси саҡыртып, төшөрөү һәм уны курткаһы люгер кобура тағылған, ә һуңынан иңбаштан уң стилет. Минуркос ҡарай һәм мрачно молчанов. Ул, һурып һәм тирә-яҡ дәһшәтле затвор элек люгер кобура, хәрәкәттәре еңел патрон в патрон индерәләр, ә һуңынан яңынан йыйып алыу, пистолет.
  
  
  Эрик телефоны буйынса һөйләшеү. «Мин беҙҙең урам аша биш такси була».
  
  
  «Шунда барайыҡ», - тинем мин. «Беҙ осраша алыр тәғәйенләнгән».
  
  
  Һигеҙенсе бүлек.
  
  
  «Түгел тип уйлайым, аңламай», - тине полковник Анатоль Коцикас шунан тыш, беҙ үҙебеҙ ҙур йорт вестибюль булараҡ ҡабул итә. «Адельфий, тип әйтергә була был ял осрашыу, генерал».
  
  
  Генерал буласағын Криезот буйынса беҙ юлдың, сөнки мин беләм, - тип, беҙ кире ҡаға Коцикас, әгәр беҙ бер эрик менән бара. Коцикас, ир-егеттәр илле йыл худощавый, униформа һәм хаки төҫөндәге ҡарап тора мин булырға подозрительна.
  
  
  "Кем бында башҡа тирәләй ҙә бар, полковник?" - Кризот һорай.
  
  
  «Яҡын арала уларҙың көтөлә».
  
  
  «Яҡшы. Беҙ һеҙгә бер аҙ ваҡыт бирелә», - тине Кризот.
  
  
  Беҙ Коцикас молчанов ҡарап, яуап көтә. Эго хәрби дәрәжәһе түбән булыуға ҡарамаҫтан, генерал да, греция, уның иң абруйлы кеше булды ул мәл. Ҡасан 1967 йылда түңкәрелеш булып, кешенең эгоһын етәксеһе, юғары аңлы булыуына офицер подпускать хунта түгел, сөнки генерал юғары синыф өҫтөнлөклө булыуы менән бәйле.
  
  
  «Яҡшы», - тине ул ниһайәт. «Кабинетына ингәс, зинһар».
  
  
  Кругом бер Мгновение беҙ вчетвером тора, бик ҡараңғы кабинеттан үҙәге. Штора расстегнуть хеҙмәтсе, бүлмәлә яҡты буласаҡ һәм буласаҡ. Беҙ коцикас эсергә тәҡдим итә, ләкин беҙ баш тарттыҡ.
  
  
  «Полковник, уны отель инем, һеҙҙең бында ҡалған ике кеше осрашҡан һәм был осрашыу мөмкинлеге биргән өсөн һеҙҙе обыскивать тиклем йорт алдында», - тине Кризот.
  
  
  "Ни өсөн?" - Коцикас һорай. «Ниндәй әҙәм һорайбыҙ».
  
  
  «Мин уралып. Был осрашыу - ловушке», - тине генерал. «Күп нәмәне аңлатып беҙ һуңыраҡ килербеҙ, беҙҙең ҡасан ваҡытым булманы, әммә Никкор Минуркос кеше булһа ла, һеҙгә һөжүм итеү өсөн күптән тора. Ставрастать адриан исемле кеше булған, һәм улар исем өсөн Никкор ҡаршы ҡанлы түңкәрелеш хунта планлаштырыла. Һеҙ бында плотарх главань һәм үлтерергә тейеш булған, һеҙ йорт булһа, бөгөн түгел, бер нисек тә ».
  
  
  Коцикас һатҡан кешеләргә ҡатыраҡ, тура һыҙығы. "Мин уйлайым." - тине ул.
  
  
  «Мин шикләнә, - тип, ҡасып Адельфий имен тейеш», - тип өҫтәне генерал. «Никкор, әлбиттә, бында була алмайым, сөнки был бер ниндәй ҙә мөнәсәбәте юҡ та ул».
  
  
  Коцикас оҙаҡ тәҙрәнән ҡарап ҡалды. Беҙ уның тағы бер ҡат бороп ҡасан була, тип һорағас ул: «Ә был ҡыҙҙар һәм ир-егеттәр?»
  
  
  «Бында улар өсөн, ярҙам итә», - тине Кризот ябай.
  
  
  «Ҡайҙан беләйем мин, һеҙ түгел, өсәү мине үлтерергә киләләр?» - тыныс Коцикас һорай.
  
  
  Поморщиться кризот.
  
  
  «Полковник, - тинем мин тынлыҡ, - бында килгәс, әгәр ул һеҙҙе үлтерә, һеҙ үлек булыр ине».
  
  
  Минең эго тәрән күҙҙәренә ҡараны. «Яҡшы. Һеҙҙең йорт тикшерелгән. Әммә мин ышанам, - тип эсендә кем булыуы түгел, кем булырға ине минең йәки миңә бөтә йорт береһенә зарар тирә-отель».
  
  
  "Подвал бар, полковник?" Улар һорай.
  
  
  "Эйе".
  
  
  «Беҙ унан башлана», - тине Эрик уның. «Әлегә һөйләшә һәм һеҙгә генерал, полковник. Ih ни тиклем ваҡыттан беҙгә киләсәк?»
  
  
  «Мин әйтер инем, һәр хәлдә, ун биш минут».
  
  
  «Был етерлек булырға тейеш». Унда борол, Эрик та.
  
  
  "Бирелә башланы."
  
  
  Беҙ подвалға һәм ҙур бомба тиҙ таба обыскивать беҙ түгел, беҙ взрывчатка. Ҡалған өлөшө беҙҙең йортҡа ҡарай, кабинеты һәм напоследок, унда осрашырға тейеш була. Обыскивать беҙ ентекле тикшерәбеҙ. Хәйер, исеме түгел, таба ниндәй ҙә тулы булһа, беҙҙең электрон ике жучка таба.
  
  
  «Невероятно», - тине полковник Коцикас, уны бер ҡасан ҡоролошо. «Мин түгел, беләһеңме, ҡасан был эшләргә мөмкин буласаҡ».
  
  
  «Был кеше - профи», - тинем мин. «Хәҙер мин һеҙгә ышанырға тейеш».
  
  
  «Ярай, ваҡыт», - эрик күрҙе. "Улар айырым килә?"
  
  
  "Сөнки улар штаб-фатир комитеты бөгөн иртән, улар бергә килергә мөмкин, - тине Коцикас.
  
  
  - Хатта мөмкин булыр ине Адельфий менән ҡалыуға ҡарамаҫтан, уларҙы ярата тип безмерно эго. Ахырҙа, был ярашыу тырыша, йәнәһе ".
  
  
  Полковник фараз итеү дөрөҫ булмаҫ. Ҙур бер ун минут ҡара подъезжать лимузин, өс полковник һәм бөтә nen була. Оло йәштә булған ир-егеттәр һәм плотарча Главань, с Главань исемләгәндәр. Яҡынса ҡырҡ адельфий булды, майлы, ҡалын ир-аттар, уларҙың күләме аҙ булһа уны өс формала күренә. Лучезарный йылмая һәм уның ризалығын һәм бөтә яҡтан ҡысҡырып ризалыҡ тураһында һөйләй, бик удивленный була һәм, уның уң вестибюль һуң уны кейеп запястье наручник.
  
  
  Эго тәртибе үҙгәрҙе, йәшен кеүек. Юҡҡа йылмайып, күҙҙәрен ҡараңғылыҡ һәм ҡаты боҙ барлыҡҡа килә. "Һин нимә эшләйһең?" восклицать ул.
  
  
  Криезот Коцикас һәм промолчать. Үҙҙәренең ҡулдары уның арҡаһынан бороп эму адельфий һәм грубо бирә. Тиҙ арала ҡаты кешенең эгоһын ярһып туланым. "Был нимәне аңлата?" - ҡысҡырып һораны ул, минең ҡарашҡа менән генерал Коцикас һәм тәржемә итеү.
  
  
  «Мистер Карте, - тип әйтте, һеҙ миңә бөгөн ҡайтып килгәндә, беҙҙең өсөн үлтерелә», - тине дунайҙағы Коцикас.
  
  
  Башҡа переглядываться потрясенно ике полковник. "Был дөрөҫ, Анатоль?" - Коцикас главань алыуҙарын һорайбыҙ.
  
  
  "Был-абсурд!" - Адельфий восклицать. "Был кем кеше?" Коцикас алдында яуап бирә алмай, формаль Адельфий манераһы менән күсеп шул, эҫе менән шөғөлләнеү мөмкинлеге шквал грек теле, һүҙе выплевывать, ағыу кеүек, даими һәм кидаться башын минең яҡҡа. Мин был ҙур өлөшө улавливать алмай.
  
  
  «Ҡарап, полковник», - ниһайәт Коцикас яуап бирә.
  
  
  Грубо, уның ҡулынан тотоу өсөн адельфий. «Һеҙ булмаған ваҡытта икенсе киҫек кабинетында үткәрәм, - тинем мин, - әгәр беҙ үткәргән ниндәйҙер сюрприз». Улар, ҡара Коцикас. «Һеҙгә ҡала тирәһендәге, башҡа Эрики, холынды бүлмәләр аша ҡалһа, әлегә уны ишетеүсе лә күберәк».
  
  
  «Бик яҡшы, - тине Коцикас.
  
  
  Ҡунаҡ бүлмәһе һәм залы булған генерал полковник кризот-ҡаршы яҡтан кабинетына инә, ә беҙ ауыҙ һыуын скотч менән бәйләнгән ултырғыс һәм эрик лорен адельфий мясистый приклеивать эго. Янбаш билбауы револьвер һәм уны эго өсөн втыкать менән төшөрөлгән. Эрик холда менән беҙ ҡайтырбыҙ, ә беҙ бормотать Адельфий мыҫҡыл итеү өсөн плей.
  
  
  "Беҙ хәҙер көтәбеҙ?" - Эрик һорай.
  
  
  Улар, ҡара нах. Зачесывать элек уның ерән сәсле булдыҡ, үҙ брючный костюм һәм спам һәм уны бик оҡшаны. Сумочка уның тирәләй кәштәһе «калибр 25 пистолет бельгия» һәм боеприпасты тикшерә.
  
  
  «Эйе, беҙ көтәбеҙ», - тинем мин. Уға, асылған көнөнән шартларға яҡынлашҡанда, ҡара һәм оҙон юлдар, бейек тирәктәр менән уратып ломбардийский. Берҙән-бер юл тиклем, был урын аша үтә, миль ҡалманы тиерлек. Идеаль өсөн урын юҡ. Штопор булыр, тип уйлайым ставрос извращенный мәғәнә? Допросить юҫыҡта Адельфий ул, әммә ваҡыт аҙ була, һәм ул Ставрос бик ҡурҡа. Был уның йөҙө сағыла.
  
  
  Эрик миңә килеп ҡыҫыла һәм бөтә тәне миңә тиһә-артҡа баҫа. «Ул ваҡытта беҙ аҙ шулай эләкһәгеҙ, Ник».
  
  
  «Мин беләм», - мин әйтәм.
  
  
  Ул ҡулына ирекле, шул, тип, револьвертты булманы, һәм мин ҡулымды яурынына буйынса погладить. «Был ҡасан тамамланасаҡ, тиелә спрятаться в беҙ, булды, йоҡлап шөғөлләнә һәм мөхәббәт».
  
  
  «Мин түгел, тип уйлай, был беҙҙе босс баһалаһын ине», - мин усмехаться.
  
  
  «Ә бәлки, улар китте. Бер нисә көндән беҙ уларға бирергә мөмкин», - тине ул. раздраженно.
  
  
  Ул, уның ҡарай бора. «Беҙ ваҡыт таба», - уның һүҙен белдерҙе. «Иң яҡшы бәләкәй ҡунаҡханалар мин беләм, унда...»
  
  
  Унда борол, көн һыуына, машина двигателе тауыш ишетә. Алыҫ юлдар яҡшыртыласаҡ аҙағында килгән, алдынан уның төрҙәре буйынса йәшеренеп, ҡара седан яҡынлаша. Фонарь уның өҫтән полицейский булам.
  
  
  "Был полиция!" - Эрик тине.
  
  
  «Эйе», - мин риза. "Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, Ставрастать участка мастеры покупай?"
  
  
  «Бының өсөн ни бары бер нисә кеше кәрәк буласаҡ», - эрик уйлайым.
  
  
  «Бигерәк тә, әгәр кеше үҙ парын Ставрастать үҙе менән ала», - тип өҫтәнем мин. "Бара."
  
  
  Беҙ был бүлмәһенә ашығабыҙ, көтә һәм унда ағза генерал хунта.
  
  
  «Тыштан подъезжать полиция машинаһы, - тине ул тиҙ улар. «Ставрос гамбит был оҡшай. Ҡораллы һеҙгә барҙымы?»
  
  
  Уларҙың барыһы ла, бынан Кризот. Эму адельфий револьвер бирелгән. «Ә бында ултыр, хәҙер ябай, мөмкин тиклем небрежно, как будто һеҙ етди бәхәстәр йәлеп ителгән. Наготове үҙем тотҡан ҡорал, сите буйлап йәшерәләр. Эрик, шул кладовка бара». Ул тиҙ алыҫлашты.
  
  
  «Мин ысын күңелдән булған өсөн француз ишек был», - дауам итә. «Бөтә ҡасан уларҙың бүлмәһенә ингән, беҙ күбеһенсә ih ала. Әгәр кемдер һеҙҙең тирәләй әле китергә теләмәй, бәлки, һеҙ ҡарағыҙ барышында аша үтә».
  
  
  Ул, бер һүҙһеҙ офицерға ҡараны. Үҙ урыны ҡалмаған уларҙың.
  
  
  «Яҡшы. Беҙ күбеһенсә атыша ҡасҡан. Мин ышанам».
  
  
  Ул, француз көн аша үтеп, ишетә башлай, тип ишеккә бәреп асыу шарт. Хеҙмәтсе полиция туҡтатырға тырыша, әммә эго ситкә этәрә. Уны ишетеп, сөнки улар хлопнуть дверь заперта бүлмә, унда Адельфий булыуына бәйле, бөтә рот кляп менән, ә һуңынан яңынан хеҙмәтсеһе уның тауышын ишетеп. Сөнки был оло мәғәнәгә эйә түгел, бер нисә ир-тигән булды. Ih мгновений ул тамуҡ күрергә мөмкин һуң, ҡунаҡтар улар белгертә. А. ih булмаҫ - биш бер формаһы һәм в штатском. Ир-егеттәр билбау револьверы булыуы, барлыҡ формала килгән.
  
  
  "Был нимәне аңлата?" - тине полковник , баҫыу, әммә, арҡа өсөн пистолетты йәшерә.
  
  
  Шул в штатском алға сыға, теге кешеләр менән лейтенантский формаһы. Охранник Ставрос штатском кеше була, ул уны күрмәне, был пентхаус. Лейтенант, моғайын, полицейский булып, ул покупай Ставрастать. Полиция был ысын булырға тейеш. Мөхәммәд был булырға тейеш була, әммә ышаныслы өсөн матбуғаты тарихы.
  
  
  «Беҙ бында һеҙҙе көтә түгел, генерал, - тине лейтенант. Ул оглядывать бүлмәһе, күрәһең, һорамайынса был Адельфий. «Барыһы ла һеҙҙең өсөн хыянат ҡулға алына. Шуның дәлиле булып беҙгә, тип, һеҙгә килдем бында, өсөн, менән осрашырға, халыҡ-ара коммунистик һәм бандиттар тураһында йәшерен агент килешеүе менән килешә». Ул нервы бик оҡшаны.
  
  
  «Был-абсурд», - тине Коцикас.
  
  
  «Бөтә һатлыҡ һеҙ», - лейтенант ҡысҡырып өлгәшә. «Һеҙ нисек таковой һәм яза». Улар, ҡара, нисек револьвер выдать лейтенант.
  
  
  Ставрос усмехаться буйынса ир-егет оказаться. «Һәм яза бында», - тине ул по-английский. «Ҡасан һеҙ ҡаршы ҡул».
  
  
  «Беҙ ҡул менән физик ҡаршылығым юҡ», - коцикас йәш киң мәғлүмәт сараларында хәбәрҙәр ҡаға математика буйынса барлыҡҡа килде.
  
  
  "Юҡ?" - Ставрос яллап һорай. «Ярай, һәр хәлдә, сөнки был доклад полиция инә. Сөнки был кеше радио аша ишеттем».
  
  
  Коцикас Лейтенант револьвер өсөн йүнәлтелгән. Исеменән үк ул, - тип, полиция лейтенанты пистолетын һурып бөтә сигнал буйынса үҙенең бер мгновение. Сунь буйынса ир-аттар куртка һәм лейтенант ставрос кивнуть ҡулында булһа, ул үҙ кеше борола. Уны ингән ишек уйымдары тиҙ арала киң, вильгельминаға лейтенант күкрәгенә йүнәлтте.
  
  
  «Яҡшы, бында ҡалаһында асылған».
  
  
  Бер Лейтенант миңә ғәжәпләнеү менән уставляться, уның йөҙөндә сағыла. Кеше үҙе пистолет Ставрос достучаться тиклем тағы ла түгел, ҡулындағы остоҡ ҡына бер нисә полиция формаһында башлана һәм кобура. Барыһы яталар, һәм мин бөтә ҡараштарымды мөрәжәғәт итә.
  
  
  «Пистолетын ташлап», - лейтенант уның бойора. «Ә һин, ҡулынан килә был камзол алыуҙан һаҡ булығыҙ».
  
  
  Бер кем дә минең бойороғомды үтәйәсәк. Прикидывать улар, мин уны барып алырға тура килә. Эрик бәҙрәф ишеген асырға һәм уларҙы һулдан сығып, үҙен ир-аттар бельгия ставрос револьвер өсөн йүнәлтелгән.
  
  
  «Мин уйлайым, һин яҡшы эшләй, тип әйтеп ул», - тине ул. дунайҙағы.
  
  
  Кеше күңел асыу һәм полиция лейтенанты головорезов ставрос һәм көсәйә килә, улар ҡасан эрик ҡарай. Ih уның йөҙөнә ентекләп оҙаҡ ҡарап, ҡый ih тырышыу ниәтенән. Ә һуңынан башлай.
  
  
  Йәғни урынына, пистолет үҫһен өсөн, мин баҫҡан бармағын күкрәгенә йүнәлтте һәм ырғаҡ эго спусковой эго лейтенант. Тиҙлегендә хәрәкәте башланыуы һәм уны иҙәнгә йығылып күрҙе. Эго атып пистолет, мылтыҡ кеүек, тойоу һәм уны, ҡайнар итеп, минең пронзать ауыртыу һул ҡулын яндырҙы. Мин француз һәм быяла күҙе Таращить mimmo ҡыйратыу көнө үтә. Ул, ултырғысы менән иҙәнгә ҡоланы перекатываться алыу, атыу тағы ҡасан лейтенант, минең менән йәнәш ағас иҙән таращить глаза раскалывать.
  
  
  Ул ҡысҡыра. - "Ih үлтерә!" "Бөтә ih үлтерә!"
  
  
  Шул мәлдә мин үҙемде йүнәлтелгән лейтенант револьверҙары, пистолеттары һәм кеше үҙ ставрос выдать уның артынан эйәрҙе. Был иҫ киткес булды ҡара пистолет-автомат, башын эрик лорен һәм уны эго йүнәлтелгән. Эрик уны атып, ләкин тейҙерә алмай, ул һәр ырыуҙың бер ҡасан төшә. Тирә-яҡ янбашы бер атыуҙа полицияға эләгә. Боль завопить ир-егеттәр менән башлағанда, иҙәнгә ҡолай.
  
  
  Ике полицейский башҡа, уйһыу пригибаться. Һәм тағы ла бер ҙур булмаған мебель өсөн полиция сума.укрытие яралана.
  
  
  Һаман хәрәкәтһеҙ булып кризот полковник һәм ике килә, ләкин уның үҙе һәм револьверҙан атып выдать Коцикас лейтенант. Ир-аттар өсөн, bump түбән төштө һәм ултырғысы булған, уны бөтөрөп килә, уны ҡулдарына иҙәнгә эго.
  
  
  Унан ут позицияһына күтәрелде. Эрик Ставрос кеше генә атып булмай. Ул тейҙереп, тигеҙлеген юғалта, сөнки ул һаман да ҡасалар, ул тоторға тырыша, сөнки ул тиҙ һәм үҙе ярышлап.
  
  
  Бер үк ваҡытта бер нисә пистолеттан атҡан. Полиция тирәләй бер криезот бөтөрҙө, ә уның тағы ике атыу. Эрик долларға атып һуғышыусы булмаһа асыҡтан-асыҡ ставрос метко ҡушты.
  
  
  Икенсе лейтенант әҙерләнеп килергә тырыша коцикас һөжүм башланы, ләкин уның һәр бер ырыуы хәрәкәте тиҙ күрәләр һәм баһа. «Мин быны эшләй ине гер түгел».
  
  
  Ҡала военкомы баш тартҡан полицейский. Ҡорал ташлап, уларҙың башы өҫтөндә ҡулын күтәрҙе. Лейтенант улар ҡото алынып, иҙәнгә ырғытып ташларҙай һәм үҙенә пистолет эго. Ул хәрәкәтһеҙ кәүҙәмә ҡарап, шунан мин булып.
  
  
  «Был шөкәтһеҙлек һәм килбәтһеҙлек», - восклицать ул хрипло. «Һеҙ уларҙың эшенә ҡамасаулай һәм офицер үҙ бурысын үтәгән саҡта үлтерелде полицияның законлы. Был-һеҙҙең ҡулдарығыҙ менән бара...»
  
  
  Ударить буйынса уны эго пистолет уның башы, аяҡтары көскә эго. Ул иҙәндә ятҡан, ауыр һулап, башын ғилем өсөн. «Заки кәрәк һиңә», - мин прорычать.
  
  
  Наручник офицерҙар полковник һәм ике Криезот кейгән. Стонать эрик прислоняться ауыр булды. Улар һорай. - "Бөтә впорядок һинең менән?"
  
  
  «Эйе, Ник».
  
  
  «Мин шатмын, сөнки һеҙ ярлыҡаныуҙа, владимир Карте, - тине Коцикас. "Беҙ һинең алдында бурыс"
  
  
  «Уңышлы һәм үлтерәм», - тип өҫтәне Главань.
  
  
  «Мин полиция комиссары менән бәйләп, оҙаҡ һәм уның тураһында һөйләүҙән тыш, бында нәмә булһа», - тине Коцикас, ҡото алынған мрачно яраланған лейтенант.
  
  
  «Отель инем мин, һеҙҙең өсөн, әгәр мин егерме дүрт сәғәт бара, был һеҙ яһаны, полковник», - тинем мин. «Губка маҡсаты һаман да тере. Беҙ һылыуым менән бара Нистр Ставрос».
  
  
  Мгновений ул тирбәлә. «Яҡшы, владимир Карте. Егерме дүрт сәғәте бар, уны өндәшмәй. Тик ул ваҡытта, үҙ ваҡытында эшләнергә тейеш».
  
  
  «Намыҫлы ярайһы, - тинем мин. «Әгәр һыу таба алмай ставрос был ваҡытта беҙ иртәгәһе көнөнә, һине менән үҙеңде еңә ала быҙ, тип теләйбеҙ».
  
  
  Коцикас мин ҡулымды һуҙҙым. "Уңыш."
  
  
  Эго өсөн уны ҡулға алалар. "Был беҙгә кәрәкме!"
  
  
  Туғыҙынсы башлығы.
  
  
  Беҙ ҡасан ҡайтып, беҙ таба, ҡунаҡхана номеры буйынса расхаживать Минуркос. Бар билделәнә, тип, беҙ уның күп мөмкинлектәре биреп ҡайтыу түгел.
  
  
  "Полковник тәртипте?" - еңеллек менән уны һораған кеше булмай.
  
  
  «Эйе», - тинем мин.
  
  
  "Ә Василис?"
  
  
  «Имен һәм бер ул», - тине Эрик. «Беҙ бик оҡшатты. Мунса был ҡанлы булыуы мөмкин».
  
  
  «Аллаға шөкөр, - тине Минуркос.
  
  
  «Был беҙҙең буласаҡ генералыбыҙ эшләй алмаҫ инем», - тинем мин.
  
  
  «Мин шатмын, - тип Василис үҙҙәрен яҡшы күрһәтте. Енәйәтсе ҡулға иҫән булһа бармы?»
  
  
  «Юҡ. Беҙ уның егерме дүрт сәғәт котикас биреүен һорап, беҙ әлегә Ставроса эләгә алмай».
  
  
  Помолчать ниндәй ул-шул мәлендә. «Мин түгел, тип ышанам был тартынҡы менән секретность. Тик әлегә ул-был булып китте. Егерме дүрт сәғәт тынлыҡ һаҡлап, ул да булһа, владимир Карте».
  
  
  «Мин быны баһалап, владимир Минуркос. Хәҙер беҙ эштә булғас. Беҙ барырға тейеш Ставрос».
  
  
  «Күрәһең, был проблеманы үҙ аллы хәл насар дауам итә», - тине Минуркос. «Был полиция ярҙам кәрәк, владимир Карте. Ҡайһы бер кешеләр уны беләм, ул мөмкин ышанырга».
  
  
  Улар һорай. - «Улар нисек, кемдәр килә Коцикас полковник, кешеләр күпләп үлтерергә теләйһегеҙ?» «Юҡ, мин алам шанс у эго тейеш булған, владимир Минуркос. Мин алманы проверить, тип полиция йәлеп итә алмайҙар йәки теләмәйҙәр Ставрос яуаплы. Хөкүмәт лә минең алмай. Ни өсөн тап ошо темаға бойороғо менән үлтерергә бойороҡ тауышын ставрос урыныңда мин булһам, улар хөкүмәт Нистр һылыуы үҙе ала ".
  
  
  «Тик күтәрер пентхауз һалып булмай», - тип белдерҙе Минуркос.
  
  
  «Мөмкин буласаҡ», - тинем мин. «Ләкин, бәлки, һәм юҡ, иҫәпкә алыуҙан тыш, был урында мин был турала белә. Һәм, һеҙ беләһе».
  
  
  Улар һорай. - "Һин ҡасан китер икән?"
  
  
  Ул, ҡото алынып Эрик. - "Был кис." "Барыһы ла һинең менән?"
  
  
  «Бөтә, тип әйтеү, Ник».
  
  
  «Мәҫәлән, Ставрастать недоумевать әле, ни өсөн кеше хәбәрһеҙ уны үҙенә ала алмай. Мин уйлайым, тип булыу ихтималлығы, был пентхаус ставрастать булыр тип көтәбеҙ, тағы ла инандыҡ, бер нәмә лә хәл. Шуға күрә унда бөгөн кис ул булырға тейеш».
  
  
  «Һеҙ үҙегеҙҙе һаҡлап ҡораллы тураһында һөйләй», - тине Минуркос. «Һеҙ коридор аша үтеп инеү мөмкин түгел».
  
  
  «Бәлки. Эрик әммә беҙгә өсөнсө кеше булыуы менән, ярҙам итәр өсөн. Быға уның үҙе менән бәйләнешкә инегеҙ, беҙ коцикас йорт алдынан китмәй. Афина ҡалаһында башҡа ярҙам һәм уның агенттары беҙҙең эш буйынса икенсе залында».
  
  
  "Һеҙ өсәү генә?" - Минуркос һорай. «Бер шанс булыуы мөмкин һеҙгә ҡаршы ике йәки өс, хатта әгәр һеҙ урынға эләгә».
  
  
  «Мистер оҙон ярата Карте шанс», - тине Эрик, йылмая.
  
  
  Ревматизм булғанда йылмая ул. «Бынан тыш, планда бар, шул иҫәптән улар дүрт».
  
  
  "Дүрт?" - Минуркос смущенно һорай. «Әгәр мин һеҙҙең менән, һеҙ ышаныс неуместно. Хатта уны белә, пушкаларҙан атырға буйынса».
  
  
  «Һин түгел», - тинем мин. «Самолет телгә һеҙ бында нимә-нимә, нимә хәтерләнегеҙ мин. Һеҙгә әйтәм, тип, һеҙ секретары булып салака мадупас ағаһын үлтереп, уның бик оҡшай».
  
  
  «Эйе», - тине Минуркос. «Бедняга, хатта белергә лә, ағаһы үле тип эго. Салака күрешеү һәм уның өлөшө бик түгел, әммә улар араһында бәйлелек ҙур булды».
  
  
  Улар һорай. - "Салака оҡшаны ни ул?"
  
  
  «Бик күп. Бер йылда ғына уларҙың араһында айырма була. Ҡайһы бер-тип әйтә, игеҙәк кеүек күренә, әллә башҡа, - тип ағай бер нисә салака ауыр һәм дюйм самаһы, үҙемдең юғары».
  
  
  «Беҙ быны төҙәтергә мөмкин», - тине ул үҙенән күберәк ҡарағанда, Эрик һәм Минуркос. "Афина йәшәгән егет ошо?"
  
  
  Мин вопросительно минурк ҡарай. «Бәләкәй ауылда ҡалһын өсөн ысын күңелдән».
  
  
  «Эму һәм салака шылтыратыуы тураһында һөйләй», - тинем мин. «Шул ваҡытта уның һорағайныҡ, ул ағаһы ярҙам итә утомить өсөн үлем үҙенең түгел, теләһәгез ли».
  
  
  Мин эрик ҡарай. "Ғилми-нәшриәт комплексы, һин булһаң ..."
  
  
  «Әгәр мөмкин Ставрастать самозванец уйлайым, һәм беҙ был мөмкин буласаҡ», - тинем мин. «Янис Цанни - берҙән-бер түгел, кем үлгән кешеләр тураһында һөйләргә мөмкин».
  
  
  "Өсөнсө Мадупас Салака?" - Эрик һорай.
  
  
  «Ысынлап та. Бәлки, уны ғына беҙ был пентхаус үткәрә алмай». Ул боролғанда, янында Минуркос. "Эму шылтыратып, һинең?"
  
  
  Ҡыҫҡа ғына ваҡыт Минурк тирбәлә: «Әлбиттә. Бында килтерә һәм уны эго».
  
  
  Һуңыраҡ ике сәғәттән, эңер тапҡыр булараҡ, ҡунаҡхана номеры Серджиу Мадупас килә. Ул баҫалҡы тойолған, рубки кеше, ләкин ер аҫтына йәшеренгән күңелһеҙ ярҙам үс решимость математика буйынса, ағаһы үлгәс, үҙенең өсөн яуаплы. Йомшаҡ буялған һәм балет тапочек төймәләр менән тиҙ һәм юғары каблук эму бирә. Ҡасан барыһы да тамамлана, ул күренмәй ҙә тиерлек, алдаҡсы булараҡ, ул уны күрмәне, был пентхаус. Һуң, был алдаҡсы булып, ул беҙгә үҙе өсөн серджиу схемалар биреп, иң делле түгел, ә ағаһы эго.
  
  
  Ҡунаҡханаһы уның өсөн, кеше өсөн Серджиу Цанни пентхаус алырға, ялған Мадуп.
  
  
  Уның менән, уның ҡасан тамамлағас, уны сигенергә, һәм беҙ бөтә иғтибар менән ҡарай. "Һеҙ нисек уйлайһығыҙ?" - ул Минуркос һорай.
  
  
  «Бик оҡшай, уны Салака - һәм, шуға күрә, һәм Цанни», - тине Минуркос.
  
  
  Беҙҙең үҙ алдаҡсы, йылмаяҡ мин неуверенно. «Һеҙ яҡшы эшләйһегеҙ, владимир Карте», - тине ул. Эго тауышына оҡшаған тауыш Цанни бик булмаһа, шулай уҡ инглиз һәм сифатын эго самаларға була.
  
  
  «Минеңсә, беҙ еңеүсе», - тине Эрик.
  
  
  * * *
  
  
  Беҙ бер сәғәт ваҡыт үткәс бинаға подъезжать Аполлон. Афинала сәғәт ашҡан була, һәм ҡала урамдарын да тиерлек машинаһы бар. Иң ҡараңғы бина булырмын, утһыҙ ҡалһа әгәр мерцать алыҫ түгел, тип һанай һәм вестибюль пентхаус. Беҙгә ун минут ҡара седан просиживать ҡуртымға алған, ә аҙаҡ береһе-ир-ат өсөн юғары йорт мөйөшө барлыҡҡа килде. Тамашасылар уның янына машина килеп минең менән асыҡтан-асыҡ һәм сил алғы килә. Эрик һәм Серджиу ултыра, ти. Ҡунаҡханала Минуркос ҡала.
  
  
  «Сәләм, Карте», - тине юғары ир-аттар. Эрик һәм ике ҡуллап уның ҡарауы икенсе ҡараш.
  
  
  Улар һорай. - "Ни ҙә булһа?"
  
  
  «Бындай нәмә. Көҙән менән уларға килеп, кем дә булһа». Билл спенсер булһа, минең AX буйынса коллегалары. Уны терәлеп агентлығы, һәм алда уны, тик ул оҙаҡҡа менән осрашты. Элек телефон буйынса һөйләшеүҙәр ваҡытында мин беҙҙең йәштәр әммә ҡыҫҡа белдерҙе, яҡшы кеше булырһығыҙ тип спенсер. Минең инструкцияға ярашлы, ҡалала махсус бина фасады быяла лифт аша тиерлек уны күҙәтеп, өс сәғәт пентхаус.
  
  
  Эрик сержиу менән танышты һәм уны эго. «Беҙ хеҙмәт вестибюль ишектәре аша инергә, - тинем мин, - был асҡыс менән. Беренсе Серджиу бара, үҙе алып барҙы һәм беҙ шулай, беҙ был урынға ингән кеүек. Наверх әгәр беҙ күтәргән, беҙ шулай эшләргә була, сөнки ул быға обрисовывать. мәсьәлә?"
  
  
  Ҡараңғы задумчивой тишина машина килгән. «Ярай, - мин әйтәм. «Бының менән ҡул бир».
  
  
  Тирә-яғына ҡара һәм бина фасадтарын вылезать седан вчетвером беҙ бергә. Дверь заперта быяла ишек һулдан төп ярҙамсы булды. Серджиу втыкать ключ, ул эму Минуркос биргән, уның буйынса тутыҡ ҡорос һәм замок борола. Беҙҙең һаҡсылар менән булған аңлашылмаусанлыҡтар лифт бороп вестибюль бар.
  
  
  Беренсе Серджиу инә, беҙ уға эйәрҙек. Ул, уйлап, ысынлап та ла, ли ставроса беҙ көтмәгәндә баҫып. Уның буйынса расхаживать пентхаус тейеш, ишетеүҙе көтмәгәйне, тип, полковник коцикас йортонда булды. Ул, тип өмөтләнәбеҙ, - тип ебәрә ул үҙе өсөн түгел, кеше тикшереү отряды ебәрелә. Шулай булыуы ихтимал, тип шылтыратыусылар ике йәки уның һуңғы көнө булды паракат тырыша, һәм белер, тип, беҙҙең менән элемтәгә керергә, унда хем алмай. Хем менән бәйләнешкә инә алмай-йә Ставроса плантациялары джунгли әйтте, бер нәмә лә түгел.
  
  
  Лифт янына һаҡсылары янында беҙ. Серджиу уның сәйер ҡарап.
  
  
  "Һин ҡайҙа инең?"
  
  
  «Матбуғат вәкилдәре был», - тине Серджиу, үҙенең роле арҡаһында яңы уйнатыласаҡ. «Хунта уларҙы ҡот осҡос язаларға тураһында ишетеп полковник өҫтөндә, ул элек бер нисә сәғәткә генә шөғөлләнгән булған. Ҡайғы-хәсрәттән уның тураһында полицияға хәбәр итә. Интервью үткәрергә теләй, уларға ҡыҫҡа, г фекерен белер өсөн-н Минуркос был ҡот осҡос ваҡиға тураһында, һәм тирә-я ih менән һөйләшеү ".
  
  
  Юҡһа, минең үҙем һәм уның иңбашына уң стилет хьюго, мин бармы эго ҡулланырға тура килә. Әгәр һаҡсыһы ниндәй булырға ине-ул саҡта дежурҙа тора, уны белмәй инем, сөнки тирә-яҡ цанни бинанан сыға алмаясаҡ.
  
  
  «Яҡшы, - тине ул. «Мин һеҙҙең менән барам лифт».
  
  
  Тирә-Лифт бар, был пентхаус. Унан шылтыратты, һәм ул яйлап төшә башлай. Күрәһең, бөтөн мәңге үтә, уның беренсе ҡатында алдынан килә, тик көндө, ниһайәт, распахиваться. Шул уҡ дежурҙа лифтсы, мин уларҙы элек аҫҡа һәм өҫкә килтерә. Беҙ бортҡа күтәрелеү, лифтсы сержиу әлегә ҡарай. Беҙ көн өсөн ябыла, әммә оператор төймәгә басыгыз түгел, беҙҙең өсөн күтәрелгән.
  
  
  «Мин беләм, тип, һеҙ, бина тирәләй сыға», - тине ул. Серджиу, беҙ әнисә менән настороженно.
  
  
  «Ярай, хәҙер һине беләм», - тип яуап бирҙе Серджиу раздражительный. «Мин китһен өсөн, был газетчик менән осрашты. Беҙ наверх бирә. Ул биргән интервью».
  
  
  Ир-егеттең йөҙөнә иғтибар менән өйрәнергә Серджиу. «Тәүҙә ул наверх шылтырата», - тине ул.
  
  
  "Был мотлаҡ түгел!" - Серджиу тине.
  
  
  Тик, машинаны пульт аша эшләтелә бәйләнеш операторы менән эргәһенә килеп етә. Ул, кивнуть Спенсер, лизать һәм уның янында. Выдать уның үҙенең «Смит һәм Вессон» 38, хәрәкәт һәм башҡа ир-атты күрҙем. Нисек бороп тапҡыр уны ваҡытында күреү өсөн, пистолет патриоты аҙ. Ахнуть һәм уны иҙәнгә соскальзывать.
  
  
  Эрик килә идара итеү пульт аша эшләтелә. «Был үҙ өҫтөмә алырмын», - тинем мин.
  
  
  Беҙ лифт фигуралар юлға күсереү буйынса коттедж мөйөштәренән обмякать лифтсы, ҡайҙан булыуы шунда күренер ине эго түгел, вчетвером беҙ ҡасан баҫылып сыға. В мгновение коридор аша асыу көнөндә пентхаус.
  
  
  Мин нисек икәнен һәм, тағы ла ике ир-дежурҙа. Бандит булып, улар тирәһендә бер блондинистый, элек ул уны ҡаршы ала. Был боевиктар була, һәм ул улар менән уйын уйнарға теләй. Блондин баҫыу арҡаһында инеп ултырғы пентхаус алырға, ә икенсеһе ултырып ҡала.
  
  
  Ике Сержиу ҡарап, өрәк күргән һымаҡ булдым.
  
  
  «... Ниндәй шайтан» - блондин восклицать. "Бында нимә булды?"
  
  
  Блондинка Серджиу иғтибарын йәлеп итә, ә өҫтәл артында темноволосый Спенсер яҡынлаша. Спенсер күтәргән ир-атты яй бара.
  
  
  «Мин был кеше менән интервью бирергә рөхсәт итә», - тине Серджиу.
  
  
  "Буйынса һайлап пентхаус һин нисек?" - блондин һорай.
  
  
  Унан, янына килеп, уға әлегә яуап Серджиу. Спенсер ҡараңғы кешеләр менән йәнәш тора. Эрик беҙ бәләкәй бельгия ике револьвер менән ҡаплап, йәшереп бер сумочка.
  
  
  "Һин хәтерләйһең бит, мин нисек киткән?" - Серджиу возмущенно һорай. «Был сәғәт самаһы элек булды. Һеҙ әйткән ул, - тип...»
  
  
  Бер ниндәй өҫтәмә аңлатма талап итмәй. Хьюго беззвучно скользнуть мин ладони. Үҙе һул ҡулы тотоп һәм уның притягивать блондинка, ул тигеҙлеген юғалта. Ул ҡулындағы бысаҡ менән тиҙ эго торон буйынса үткәрелә. Брызнуть сержиу н куртка һәм ҡан күлдәгендә.
  
  
  Кеше ҡара пистолетты алыу, уны спенсер ҙа әҙер була. Выдать уның ғәрип булып кейенгән бандиттар һәм уны тиҙ арала, башына удавка буйынса кеҫәһенән, ә һуңынан ныҡ сым ағас потянуло перекрещивать өсөн ике тотҡалы. Достучаться тиклем пистолетын һәм кеше ҡулында түгел. Эго киңәйтеү күҙ, ауыҙ ә приоткрываться, сым һәм һөйәгенә тиклем пронзать ҡасан артерияһы плотина. Брызнуть ҡалын келәме аяҡҡа ҡан күберәк булһа тағы ла беҙгә килде, ҡасан булһа һәм таһыллыҡ скривиться спенсер подпрыгивать бандиттар был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул затрястись аяҡтарымды һауала. Һуңынан ул енесен үҙенең иптәштәре ҡушылды.
  
  
  Эрик револьвер ырғаҡ спусковой хватка көсһөҙләндерә. Аҡһыл Серджиу менән мәйеттең йөҙөнә ҡарап, әлегә уның тураһында лезвие блондинка вытирать куртка гюго. Мин кивнуть Спенсер, удавка баш тартып, муйыны тәрән врезается был кеше, - пентхаус көнө һәм һыу тотонола. Хьюго уны ҡулына тотмаған, ә пистолет махсус Спенсер, мин уның хаҡында алда телгә ала. Компания Эго биреү, Special Effects and Editing - пистолет пневматический, һап атала. Һаптары тулыландыра кураре була, ағыу быстродействующий, ул индеецтар белеүебеҙсә, Колумбия AX икән.
  
  
  Серджиу үҙе килә. Ул көн килгәс, тағы ла бер профилендә ключ, ул эму Минуркос бирә, ауыр ишектәр уның һәм разблокировканы. Мин уға ҡарап, һәм мин кивнуть. Бесшумно яғына сигенергә ишекте эткән һәм ул, инә алмай, сөнки ул был пентхаус. Был осорҙа ул һөжүменә әҙер булырға ярҙам итә.
  
  
  Беҙ бөтә өс ишек уйымдары тиҙ керһә, елпеүес таралғас, күҙ алдында тота Эрик револьвер, атыу әҙер, әммә ул запас бары тик пистолет булған. Отель Ставрос ул кеше кистән күберәк, был буласаҡ абсолют кәрәк, беҙ тәү сиратта үҙебеҙҙе ставрос тип табылды.
  
  
  Идеаль булыр ине, әгәр ҙә Ставрастать ҙур ҡунаҡ бүлмәһе ишеге янында ҡушыла. Бөтә был ағымына бик тиҙ сығара ине был. Әммә беҙ был хаммер ныҡлы урынын табып, арты менән ултырып, стакан менән ҡулына оҙон бахарев беҙҙең бренд. Уны күреп, кобура ҡайыш менән шул урында тора. Ҡораллы булып, һаман да ул - был ҡурҡыныс кеше.
  
  
  Эске коридор, йоҡоға баш булмай, тормош ниндәй ҙә булһа билдә түгел, әммә яҡшы яҡтыртыу буйынса тауыш доноситься офис. Мин нисек тотонорға һыу хаммер тапҡыр йыйылып, шунда ике ҡунаҡ бүлмәһенә нисек сыға офисы буйынса ир-егет. Наплечный боевиктар автоматтарҙан булған бер здоровенный кобура менән уратып алынған, ә икенсе Мадупа ялғандан башҡа була, Цанни Янис.
  
  
  Улар туҡтап, беҙ ҡасан күргәнебеҙ һәм сержиу лучезарный ике күҙе ҡарай. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ике самозванец туҡтап, әнисә бер өлөшө аңлатмалар менән күрҙем һәм тағы бер секунд берәмеге хаммер ә уны боралар өсөн пистолет цанни потянуться ih головорезов.
  
  
  Һап атыу һәм Спенсер йүнәлтелгән. Нацистарҙың мамыҡ бүлмә һаңғырау булған, муйын тирәләй бер мгновение һәм ир-егеттәр менән йәнәш әҙәм алма, һап ҡара металл оса. Эго беззвучно яңаҡ эшләй башланы, был ҡот осҡос ҡара уставляться объекттар ҡасан Цанни. Выдать бер пистолет һәм бесәйҙәр хаммер бороу хәрәкәтен башлай.
  
  
  Мин башта иғтибар иткән Эго күҙҙәре, һәм мин уларҙы күреү ҡурҡынысы янай, ҡулына пистолет кобураһы ҡасан уның таба була. Взмахивать һәм бер үк ваҡытта уның ҡулына төшкән һәр бер ырыу, элмәк аҫтан үтәнән, азат стилет. Ул бесшумно рассекать һауа, аждаһа шикелле тетрәтте, йөрәге һәм күңеле менән йәнәш хаммер һәм уны эго. Лезвие менән ҡысҡырып стук эго инә, кәүҙә һәм рукоять тиклем төшә.
  
  
  Хаммер күҙе ғәрип булып, мин тәүге тапҡыр асыла, бер мәрәй булһа ла nen сөнки ҡояш күк төҫтә, ҡарағыҙ минең ентекләп был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, недоверчиво, мин шулай тиҙ үтер тип эго. Стилет ҡара уны, бер-эго ҡатҡан күлдәк аҫтына малинов. Ул бысаҡ ала, выдать уны, әйтерһең, йыйын, миңә һуңынан ҡулынан пистолетын күтәрҙе. Әммә ул үлек булып инде. На диван аҫҡа төштө, уның йөҙөндә, оҙон сәс йәшереү кеше уны эго замешательство.
  
  
  Дергаться иҙәнгә башҡа боевиктар ғына туҡталды. Цанни ҡарағас, офис кире ҡасыр өсөн, әммә тағы ла бер һап эго пневматический туҡтатыу буйынса пистолет, артына эләгәсәк.
  
  
  Отчаянное омтыла, уның, уның өсөн схватываться, достучаться тиклем уны алманылар, ә һуңынан селпәрәмә офисы ишек башына уйымса, унда трястись на мгновение, ә һуңынан обмякать.
  
  
  Ул, һәм көн күреүенә килгәндә, тип кем ҙур офиста юҡ. Башҡа уны тағы бер ҡат бороп ҡарай. Ул, коридор буйында кивнуть, йоҡо бүлмәһенә алып барып, һәм мин Спенсер арта. Эрик мин артынан эйәрҙем.
  
  
  Беҙ урын ҡалған өлөшөн тикшерә. Тағы ла бер ҡунаҡ бүлмәһе, йоҡо бүлмәһе һәм аш-һыу. Беҙ ҡораллы енәйәтселәрҙе табып, улар эль-н бутерброд аш. Йәғни беренсе эго Спенсер таба. Ул, нисек инә тапҡыр шул мәл, пистолеттан атыу буйынса ул тағы пневматический. Чертовски өҙөлгән юҡ та ул, шулай уҡ яҡын һәм Зак. Ҡырын һуғып алырға ҡалған ир-егеттәр, оҙон выдать ҡасан револьвер Welby.32. Буйынса ниндәй ҙә булһа сәбәп түгел, уны шулай тиҙ подействовать обидно, эму һәм атырға насип булмай. Ҡабырға аҫтында эләгеп ҡотола һәм асыҡтан-асыҡ бүлмәлә пистолеттан менән рев сиктәрендә спенсер, стонать эго арҡылы һыуға ырғыта. Ултырғыс һәм уның тотоу буйынса уның йөҙөнә һуҡты, ул минән буйынса целиться револьвер була. Bump ултырғыс һәм уның кеше тураһында. Был пистолеттан атып түбәһе, иҙән һәм ир-аттың арҡаһына ударяться тураһында, ҡоралдары юғала. Спенсер, стеналары ворчать, пистолет пневматический буйынса артҡа яңынан.
  
  
  Ул ҡысҡырғыһы килде уның. - "Ары, тегенсе алырға!"
  
  
  "Ни өсөн?" - ул хрипло һорай. «Мин досталь salaud».
  
  
  Ул тағы артҡа. Ударить кулаком по уны эго уның йөҙө, уның башы ударяться һәм диуар тураһында. Һыуҙы шунан ул пистолет, шуға күрә уны эго юғалта. Загреметь кафельный буйынса аш-иҙә уны, һәм мин уның ошеломленно ҡарай.
  
  
  «Мин әйткәнсә, көтөүе», - мин прорычать.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, беҙҙең күҙ осрашасаҡ, һуңынан уның күҙ ташлағас, яраһы хвататься за под ребро. Был плотина оҡшап ҡалды яралар ябай булманы, әммә бик ныҡ борсой хәҙер был мин түгел. Ул, атыр алдынан янына төшөүен һәм тубыҡ. Эго күҙен асыу, ә ул һаман да ағыу тәне менән көрәш. Уның тирәләй бер кеше һирәк була шул, ағыулы химик матдәләр билдәле бер тәбиғи иммунитеты булған килә, тип, тулы ла түгел, яйға эго кураре үлтерергә мәжбүр түгел, ә тигәнсе. Ул бик шат, сөнки был. Мөмкин булһа, уны яуап ала алмай.
  
  
  Эрик был ваҡытта кухня ингән, револьверҙан атып тағы ла ee. «Эго бында юҡ», - тине ул.
  
  
  Күлдәк уны тотоу өсөн дрожжин һәм неудачник. "Ставрастать Ҡайҙа?" - мин талап итә.
  
  
  Мин ир-аттар ҡарай. "Һинең ниндәй эштәр?" Америка ставрос тирәләй тағы бер фанатик булыр ул, әммә шулай булһа ла эго оҙон сәс кеүек булалар Хаммер.
  
  
  Выдать уның «люгер» бандиттар һәм һул ҡаш ҡыҫылһа һыуҙы бер кобура эго. «Әгәр һин мин әйтә, уға, уның күҙәтеп, табипҡа ваҡытында мөрәжәғәт менән хат һинең өсөн, һинең өсөн ҡотҡарыу». Әлбиттә, был ялған булмаясаҡ. «Әгәр һин тартып, уны баҫып курка. Ти».
  
  
  Мин уның күҙҙәренә ҡараны һәм баһаланы күрҙе. «Тегенсе, яҡшы, - тине ул. хрипло. Обидно була инде ул эш. «Әгәр ысынлап та мин һине ҡотҡарыу».
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  «Миконос китә ул».
  
  
  Эрик переглядываться уның менән. Бер урында ике миконос утрауҙары тирәләй булып, унда баш күтәреүселәр үҙҙәрен элиталы ставрастать корпусы булдырыласаҡ. «Ә хәҙер әйтелгән», - тинем мин, кешенең эгоһын ҡыҫылһа һыуҙы люгер. "Полковник тураһында хәбәрҙәр ала?"
  
  
  Усмехаться бандиттар, кешенең эгоһын боҙоуҙар һуңынан ҡапыл ауырта. «Өйгә шылтыратыу цанни Коцикас. Бер повернулся буйынса яуап бирә. Әйтте, тип, был кеше тәртип һәм лейтенант, тип полковник һәм үле».
  
  
  "Ниндәй һыҙаттары?" - Спенсер восклицать.
  
  
  Спенсер яуап аптырай инем, ә ул юҡ. Коцикас Полковник тиҙ уйлап, ҡасан шылтыратыуҙарын нацистарҙың һәм полиция тирәләй бер төрөп бирә. Коцикас уның ҡарауы, әгәр ул ялған хәбәр биреү пентхауз түгел, үҙ кеше булып ставрастать менән тулылана бара. Уның менән булған ваҡытта беҙ килешеүҙәрҙе ғәмәлгә коцикас түгел, шуға күрә ул тағы ла арыраҡ китте һәм барыһын ла эшләгән, тигән яҡшы күренә. Был аҡыллы булған, әммә белә алманым полковник, тип ревматизм, ул бирелергә мәжбүр булды полицейский китеү мөмкинлеге пентхаус ставроса тиклем беҙ институтҡа барҙыҡ.
  
  
  "Ставрос миконос ни өсөн бараһығыҙ?" - едко уғы уның һорағандарын үтәй. "Ғәскәр өсөн һораштыңмы?"
  
  
  Боль уның эсенә тағы бер өйәнәге. «Был минең табип», - выдыхать ул.
  
  
  «Тәүҙә һөйләшеү».
  
  
  Прошептать ул һүҙен. «Ун ике лагерға саҡырылған. Унда теләгән, Афина өсөн ғәскәр алып. Миконос командующийы әйтерлек бер нәмә тураһында һөйләй, үҙе өсөн түгел, ғәскәрен ҡыуып, әлегә Минуркос ала алмаусылар мөрәжәғәт итә. Ставрастать ул бик уҫал булған. Ул ҡып-әйҙә, командиры үҙең өсөн».
  
  
  Унда үҫкән. Ир-егеттәр һәм вздрагивать напрягаться. Посинеть кешенең эгоһын инде.
  
  
  «Шунан китте», - мин бойора. Ул боролғанда, янында Спенсер. "Бында ҡалаһы."
  
  
  Оло мәғәнәгә эйә был эго тауыш нәфрәт түгел. «Мин яраланып, Карте».
  
  
  Ул уны ҡарай. Был бары тик яралары булып, унда нимә булыуы мөһим түгел. «Тәртип булған һинең менән барам», - тинем мин. «Тимәк был шылтыратыуҙарға һәм хоуку повязка зороасрийсы. Эму һуңғы ваҡиғалар тураһында һөйләне. Минуркос һорай табип саҡыралар уны, ул һине яраһы тураһында ҡайғырта. Һорауҙар булырмы?»
  
  
  «Эйе», - тине ул. «Ни өсөн һин теләмәне, был уның өсөн миконос булды һинең менән?»
  
  
  «Һиңә ни кәрәк поправляться, Спенсер.
  
  
  Ставрастать AX өсөн бик мөһим. "
  
  
  "Был Хоуку әйтә?" - ул кисло һорай. «Мин уны был эште ваҡытлыса эш тәҡдим итә».
  
  
  «Эму әйтеп бөтә, тип теләйбеҙ». Унда борол, көн һыуына, йыйып алынған «люгер» кобура була. «Әйҙә, Эрик».
  
  
  «Мин һеҙҙең менән көтәм, тик көтөгөз, әлегә мин һеҙгә мөрәжәғәт итә аламы? - Спенсер һорай.
  
  
  Ул, был турала уйлап на мгновение туҡталды һәм: «Иртәгә иртәнге аш ваҡытында һеҙгә китергә мөмкин. Һуңыраҡ булыр был гәзит тарихы тураһында һөйләү артыҡ. Барыһы ла уныҡы булһын минуркос һөйләү һәм полицияға шылтырата. Минуркос шылтырата һәм ярҙам һорай полковник коцикас эго. Шул уҡ ваҡытта һыу табыу һәм уны миконос ставроса була, әгәр ул була. Уны алыу өсөн элек бик булмаһа, ниндәй ҙә булһа яңылыҡтар тураһында һөйләне, ниләр һәм Коцикас йортон бында ».
  
  
  "Ә серджиу тип әйтерһегеҙ?" - Эрик һорай.
  
  
  «Беҙ эго ен күрһәтә», - тинем мин. «Уға яҡшы етһә, хәҙер ул үҙе һәм ғаилә ҡайтырға мөмкин».
  
  
  «Картер», - тине Спенсер.
  
  
  "Эйе?"
  
  
  «Иң яҡшы бу уны икенсе тапҡыр».
  
  
  Уға, уның ҡарауы. «Яҡшы», - тинем мин. «Бара, Эрик. Стервятник тоторға кәрәк беҙгә».
  
  
  Унынсы башлығы.
  
  
  Миконос Гавань ят, ауыр кеүек булды огранивать иртәнге ҡояш нурҙары яҡуттар. Был ҙур булмаған балыҡсылар кәмәләр һәм катерҙар менән тулыһынса тиерлек гавань һәм ябыҡ эсендә ике карапта сәйәхәт, диңгеҙ стенаһы эргәһендә якорь тора. Карап түгел Миконос ингән. Катер менән туранан-тура пассажирҙарҙың багажы килеүе ҡулына төшкән тр неуверенный, ул ярында ҙур булмаған төркөмдәрҙә алып ih.
  
  
  Эрик мажаралар кисереп, был беҙҙең менән ҡыҫҡа түгел. Бер сәғәт элек килгән һәм беҙҙә яңы автобус аэропортҡа барған юл ухабистый аҙағына тиклем бөтә ауыл буйынса икенсе утрау. Хәҙер уны яр аҫтында кафела ултыра парусина буйынса япмалары, ултырғыс һары туранан-тура эшкә урынлашып, күҙәтергә һәм, моряк булараҡ, барлығы ун биш полдюжины грек мин күптән алып бара балыҡсыларҙың кәмәләре һыу полицей раскрасить мыйыҡлы. Мин яр буйлап ике йүнәлеш - кафе побелить менән бер йорт, отель, магазин һәм ҙур булмаған. Ул Nescafe йотом яһаны, кофе гректар америка символик хөрмәт, яһаҡ, күҙәтә һәм, ҡарт һалам эшләпәһен булып mimmo нисек ағыуы, сәскә, виноград һәм һатыу. Был булыуын иҫкә атмосфераның ауыр, тип, мин бында булам, кеше үлтергән өсөн.
  
  
  Эрики минең менән дә булды. Белоснежный байраҡ лабиринт уны юҡҡа сыҡты, яр йыраҡ түгел табылған, иҫке ҡатын-ҡыҙ, бер нисә йыл элек Миконос буйынса йәшәй белә ул. Бының өсөн кәрәк булһа әгәр һеҙ ниндәйҙер миконос тураһында мәғлүмәт, шәлдең ҡара темноволосый леди һеҙҙең мөрәжәғәт итә, кеше йортон үҙ бүлмәләрендә уларҙы тапшырҙы. Бөтә белә улар. Эрик утрауында хәрби лагерға барыуым хаҡында белмәйем, һәм белергә, унда командир был лагерҙа йәшәү мөмкин, сөнки беҙ, моғайын, шунда Ставрос таба.
  
  
  Мин нисек тамамлай тапҡыр «Нескаф», Эрик ҡасан, алдында таш юлдар раскачиваться кафе, бар һары салбар кейгән, оҙон ерән сәстәре һары таҫма, уның бикле булды. Мин тағы ла ауырыраҡ булыуын аңланым, ни өсөн шундай матур ҡыҙ, Эрик, донъя минең йәлеп ителгән. Эй, оҙон яхта, вилла һәм бай кешегә кейәүгә сығырға кәрәк аҡ ситтә менән Тель-Авив. Был бөтә ҡиәфәте уның үҙенә ала бар ине. Бәлки, ул быларҙы белмәй түгел. Ә, бәлки, уның яхта вкусей ябай түгел.
  
  
  «Нисек һин күренерһең туристар, ғилми-нәшриәт», - йылмая ул, минең менән йәнәш ултырған. «Пиджак галстук һәм башҡалар».
  
  
  «Мин тағы ла сәғәт бирәм», - тинем мин. "Һеҙ беләһегеҙме?"
  
  
  Унан ҡайнар сәй эсеп, официантҡа заказ биргәндә, һәм, уның китеп. «Яҡшы, мин бер бара. Мария отель тәүҙә бик һөйләшә алманы. Был бик алыҫ островитянова менән незнакомцы, һәр кешенең һәм, бында йәшәй алмай ул, - башҡаларға».
  
  
  "Уларға нимә әйтергә тейеш?"
  
  
  Эрик һөйләй башлай, әммә эй, көтөргә тура килә, әлегә ҡалдырып, официантка эй, сәй. Улар киткәс тә, бер ни булғанын асыҡтан-асыҡ эсеп, миска буйынса ул шәкәр тигеҙләнәсәк. «Орносый лагеры пляжында янында булған, һәм островитянова эсендәге пар ғына була. Лагерь командиры ҡуртымға вилла менән йәнәш йәшәй. Эго Галатис саҡыра. Ике американдар урындағы ҡунаҡханалар тирәләй бер таксист ике фәхешхана« Рений ». ауыл ситендә; ответ на һуңыраҡ шул уҡ кешеләр галатис ih вилла ».
  
  
  «Разведка яҡшы эшләү, Нистр һылыуы», - тинем мин. «Бара, бара Рений».
  
  
  «Мин генә ултырам», - улар ялыу. «Уларға мин тағы сәй полчашка була».
  
  
  «Һин мине тағы ла һуңыраҡ сынаяҡ килтерә». Ул өҫтәлдән бер нисә драхман ташланы.
  
  
  «Яҡшы», - тине ул, тағы ла сәй ашығыс отхлебывать, ә һуңынан күтәреү өсөн, мин артынан эйәрҙем.
  
  
  Беҙ яр буйлап үтә һәм кофе mimmo майҙаны ҙур булмаған төркөм асыҡ, унда автобус туҡтап, ситендә бара. Почта бүлексәһенә һәм полиция штаб ҡапҡа майҙанға сыға, һәм унда бронза һыны боронғо потускнеть ултырмай герой. Беҙ был майҙанды тарыған, тиҙ арала тирә-Рений һәм яр менән ябылған бәләкәй генә килә. Отель был кимәл булып, уның алдында тиерлек тропик баҡса төҙөү менән ҡалҡыулыҡтар.
  
  
  Радушный төҙөк булған өсөн бик йәш кеше теркәлгән. «Эйе, кисә ике американдар килде. Дустар, һеҙ улар?»
  
  
  Ih исемең нисек? »- тип һорайым мин.
  
  
  "Был-ялҡында уйлайым." Ул досталь, бер-журнал кәштәләре асылды һәм уның аҫтында. «Ааа. Владимир Браун Смит һәм мистер».
  
  
  «Эйе. Уларҙың беҙҙең дуҫтарыбыҙ», - тинем мин. «Ниндәй улар бүлмә? Беҙ аптырап ih теләйем».
  
  
  «312 улар. Ләкин улар киттеләр инде. Улар телгә алынған, тип ҡайтып төшә тиклем төшкө аш отель».
  
  
  Беҙ барыбер бүлмәһендә тикшерелде. Ул, постучать ишектәр, ә һуңынан спецэффект инеү менән, тирә-яҡ егеттәре спецэффект бүлегендә бирелгән. Һәм беҙҙе үҙенең артынан ишекте ябып оглядеться. Заправлять ҙур булыуы тағы ла ике карауат, өҫтәлдә яртылаш буш шешә виски ә төнгө ултыра. Айырыуса ставрастать бысҡы түгел, шуға күрә уны уйлап, был эго һуғышыусы булмаһа, ул уны үҙе менән килтерелгән, улар спиртное эсергә.
  
  
  Бынан бер нисә окурок һәм скотч, улар күберәк бер нәмә лә ҡалдырмай. Ставрастать, моғайын, багажы ла үҙе менән ала. Йәғни, ул булырға тейеш, яһалған, һәм күп ваҡытты алмай. Эму кеше тураһында ишетергә тура телефонына шылтыратып, назваться Минуркос, Галатис мөнәсәбәттәрҙе тикшереп һәм, лагерь командиры. Галатиса туранан-тура ғүмерҙе ҡурҡыныс була, әгәр ҙә ул хәрәкәткә минуркос бойороғона буйһоноп түгел, уны артабан хәбәрҙәр ишеткәне юҡ әлегә. Сөнки кисә Ставрастать килгән, инде үл Галатис булыуы мөмкин.
  
  
  «Вилла яҡшы, беҙ барғанда», - тинем мин.
  
  
  «Мин һинең менән, Ник».
  
  
  Һуңынан иҫләнем һорай, беҙҙе таксист табылды, ниһәйәт, кофе в потягивать узо. Уның беҙгә теләге булған беҙ ответ на вилла бәләкәй, әлегә ул пачка эму драхман күрһәтә, йәғни ул беҙҙең өсөн такси һәм сгорбиться. 1957 йылда булған был шевроле потрепанный, торт һәм сәскә өлөшө буйынса ҙур булмаған камбодже обивка. Иҫке двигателдәр Таксист үҙе менән ала, ул отрыжка шыу баҫылып, беҙ ҡасан похаль.
  
  
  Яр буйындағы ҡаяла юлдарҙың насар түшәү буйынса күп өлөшө утрау прокатиться үтә, унда өҙөлөп эгей диңгеҙенең текә ҡая. Беҙ ҡасан булһа тиерлек Орносый пляж, төбө булыуы һәм водителдәрҙең юл лагерь яғына йыртыҡ вилла ябыла. Заборов юғары тарыған сәнскеле сым тирәләй беҙ, беҙ генә мельком лагерь шәйләй ала, йәшел бина, вдалеке притаиться. Беҙ штакетник менән оҙон юлдар ябылған була, улар менән вилла алып бара. Беҙ йорт ҡыйығы черепица менән килгәс тә, уны көтөүҙән таксистан һораныҡ, һәм ул, күрәһең, бик ихлас ризалашты.
  
  
  Беҙ әҙер булыуы арҡаһында, ул, постучать ишектәре биҙәй ағасҡа бай булыуы шарт. Ул тағы ла бельгия Эрики револьвер, сумочка йәшереү өсөн, ышана һәм был юлы уны эго ҡулланам. Мин уның менән йәнәш ултырып бер килке көнө көтә. Ул ҡуйған «люгер» пиджак минут эргәгә килде, минең менән булған һәм уның ҡулында. Хеҙмәтсе, оло йәштәге гректар, ишек асылды.
  
  
  «Калина " яңыртыу», - беҙ уны сәләмләй. Артабан грек. "Һеҙ командиры күрергә теләйһегеҙ?"
  
  
  «Мин ғәфү итермен», - тинем мин, һаҡ булығыҙ яғына дәһшәтле эго. Эрик оло ҡунаҡ менән беҙ күсеү менән бер диуары быяланан, уба битләүҙәрендә ағас менән сыға.
  
  
  "Рәхим итегеҙ!" - ҡарт вокзал по-английский.
  
  
  Һәм, ниһайәт, беҙҙе бүлмәнән бүлмәгә бүлмәһендә осрашыуҙар аша оло күсеп һаҡ булығыҙ. Унда бер кем дә булмай.
  
  
  "Командирҙар ҡайҙа?" - ул эрик һорай ҡарт.
  
  
  Жестокое покачать аша башын ул яҡҡа. «Вилла түгел. Ҡунаҡ килде».
  
  
  Улар һорай. - "Ҡайҙа?"
  
  
  «Америкалылар менән барған. Лагерь».
  
  
  «Эфаристый», - тинем мин, уны рәхмәт.
  
  
  Һәм беҙ бындай уйын йәнә кабинаһынан сыҡты. «Беҙ ответ хәрби лагерь», - тине ул. водитель.
  
  
  "Беҙ нимә эшләй, ҡасан шунда барырға?" - Эрик һорай.
  
  
  Такси йорт һыҙғырып тормай, кире юлланам. төбө һәм юл буйынса. «Мин әле лә ышанмайым», - тинем мин. «Мин хис ябай, барып булһа ла беҙ яғынан тейеш».
  
  
  Әммә беҙ ҙә шулай икән. Ҡасан беҙ килгән юлынан кире боролоп, штакетник менән шөғөлләнә параллель рәүештә үтәсәк, һәм уның буйынса бер нисә йөҙ полицей үтеп, күреп урын ул, һәм унда ниндәй шина янына туҡтап тонелдәрҙән сығыу менән эҙмә-әрәмәлек булған.
  
  
  Водитель тине ул. - "Стоп!"
  
  
  "Ни булған, Ник?" - Эрик һорай.
  
  
  «Мин дә беләм. Бында ҡала».
  
  
  Выдать уның тирәләй һәм кабина вылезать «люгер». Әкренләп эҙе һыуынды үҫентеләр уның ши mimmo юллана. Шул арҡала талаштар шаһит булған урында машина ҡуйыу припарка. Ҡыуаҡтарына эләгеп ҡала, ул обнаруживает, тип ҡурҡам. Ир-ат өсөн юғары худо ятҡан ҡуйы ҡыуаҡ, ҡолағы менән сәнсеп ултерәләр менән ҡолаҡтарына тиклем. Күрәһең, уның Галатиса таба.
  
  
  Ул, ҡайтҡас, - тине эрик лорен һәм машина, ябай һәм ҡайһы бер ваҡытта беҙ унда посидеть, әлегә беҙ был төрө артҡы таксист көҙгөгә ҡарай.
  
  
  «Ул буласаҡ офицерҙарҙың береһе буйһонорға тейеш булған инде үҙ яғына галатис бөтә ставрос», - тине миңә ауыр. «Ставрос әгәр беҙ таба алмай, иртәгә булмаһа, уның был ғәскәр Афина».
  
  
  «Беҙ лагерға бара алманы ул, Ник, - тине Эрик. «Ул уны армияла булған, унда эго өсөн һаҡлайыҡ».
  
  
  «Беҙ отель ҡайтыр, тип өмөтләнәм һәм, нимә генә Ставрастать тине ул. дөрөҫ, - тип теләне ул. көн булдыҡ унда. Беҙ унда булғанда эго көтә».
  
  
  Был «Рений» ставрос беҙ иғтибарһыҙ эрик менән бүлмәһенә бара. Ылау һәм беҙ көткәнсә булманы. Иртән уртаһында булды. Заправлять һуғыуы була, шулай булғас, беҙ туранан-тура урып түгел беспокойтесь тураһында. Беҙ уның ҙур булмаған өлөштәрендә ике виска ҡойған, беҙ бындай уйын менән был карауат, был эсә.
  
  
  «Беҙ ни өсөн бында булыуы мөмкин түгел, ял итеүсе, турист булараҡ?» - Эрик ялыу. «Одержать эшләй, шул тирмәнгә килә асылыу тыш, пляждар һәм кафеға барып ултыра, күҙәтә, донъяла нисек йәшәргә?»
  
  
  «Бәлки, беҙ ҡасан да булһа бында бергә булды», - мин әйтәм, был минутта беҙҙән дә ышанғы килә. «Башҡа саҡта уҡ хәл башҡа».
  
  
  Эрик гиллетта бәләкәй төшөрөү, улар менән салбар шеллек. Үтә күренмәле блузка бер генә була ул, салбар заправлять иттем. Был уның тағы бер ҡат һуға һуға, һаман да уны иҙәнгә аяҡ баҫҡан, ерән сәсе йәшел япмаға беспорядочно расплываться ә ул ябай булған.
  
  
  «Беҙ бергә бик күп ваҡыт бар», - тине ул, әнисә түбәләре була. Асыҡ тәҙрә ветерок еңел үтеп инә, диңгеҙ еңел бриз. «Шул булыу-булмауға ҡарамаҫтан, барыһы ла эшләнер кеүек».
  
  
  "Мин белмәйем."
  
  
  «Мин ниндәй теләп көтәм-бергә киләсәктә һәм хәҙерге ваҡытта булыуы мөмкин. Бәлки, уның бер ҡасан да килмәҫ». Расстегивать блузка башланы.
  
  
  Улар, ҡара нах. «Эрик, һин тип, тегенселәр алына, нишләп?»
  
  
  «Мин раздеваться», - тине ул, әнисә менән мин түгел. Блузка төшөрә. Бәләкәй смахивать бюстгальтер һәм уны эго расстегнуть. Нах уны өҫтән аҫҡа ҡарай.
  
  
  «Һеҙ аңларға, бында теләһә ҡайһы мәлдә ставрастать инә аламы?» Улар һорай.
  
  
  «Был иртән уртаһында ғына». Бил һәм янбаштар өсөн защелки расстегнуть ih һары салбар аша уның бикле. Клочок трусик уның аҫтында булһа ғына, бәләкәй генә туҡыма киҫәген, ул бер нәмә лә тиерлек ҡаплаған.
  
  
  Уны юха, кибеүҙән һәм мин торо у. Таҙа уны иҫкә рәхәт хайуан, уның менән кисерә улар.
  
  
  «Эрик, уйлайым мин түгел...» - мин вокзал тырыша.
  
  
  «Ваҡыт булды», - мин уның белдереүенсә, карауат томно буйынса хәрәкәт итә. Ул, ҡарап, табан һуҙылған һәм уның есем кеүек. «Һин үҙең, тип әйтә Ставрастать, моғайын, иртәнсәк лагерь командиры менән бөтә переговариваться яңы булған».
  
  
  «Был мөмкин түгел, беҙ ышанабыҙ», - тине ул, минең ваҡытта уны ҡайыш расстегивать. Минең пульсы йышая, һәм уның реакцияһынан тойоп эскегә тотоноп, уны танышы.
  
  
  Мин үҙем һәм миңә уның притягивать юллана. Минең һул ҡулын күкрәгенә үҙ теләге буйынса күсә килә.
  
  
  «Беҙ булырға тейеш, тип ышанам, Ник», - выдыхать ул, минең ҡулдан кейем засовывать.
  
  
  «Ниндәй шайтан ярай, - мин уйлайым. Дверь заперта була. «Люгер» досягаемость сиктәрендә еңел булды. Беҙ шул тиклем ставрос ишеткән кеүек, ул бүлмәнән инә. Шул уҡ хис-тойғоно мин бар һәм буласаҡ, һәм Эрики. Бәлки, был һуңғы тапҡыр буласаҡ.
  
  
  Унда борол, тәндең һәм күҙ һәм сәс эрики грива-nog үҙгәреүсән мөмкинлектәре буйынса, һөт уның иңенә төшә, һәм уйлайым, ҡасан барма-ҙән ашыу ҡатын-ҡыҙ теләп, д Эрик Нистр. Теләһә ҡайһы урында. Теләсә ҡайһы ваҡытта.
  
  
  Эҫе һәм дымлы булһа һәм уның ауыҙын үбеп ee ee, һәм нисек уның ирендәре ҡыҫыла минең, ихтыяж булған. Беҙ ҡасан үбештегеҙ, раздевать мин уны, һәм уны туҡтата алмай уны. Һуңынан беҙ бергә ятҡан карауат, янбашым менән уны трусик уның бикле һәм янбаш һәм үтә күренмәле. Мин аҙағында уның ярҙам итәме, ҡамасаулаймы ih менән бәреп төшөрә.
  
  
  Потянуться менән арҡа буйына һуғып һәм ул миңә күҙҙәрен йомоп тиерлек. Ул, уның янында булам, мин уның үҙен һәм притягивать. Беҙ тағы көҫәй поцеловаться, һәм мин уны тота һәм ласкать. Ҡасан мин уның үҙенә ылыҡтыра, ваҡыт булмай башлағас, ауыҙ асып уның менән рәхәт, ә һуңынан уны барыбер түбән буйынса стон ултерәләр.
  
  
  Мин уның янбаш хәрәкәтенә ҡаршы, талапсан һәм инициативалы күрһәтә. Улар яуап бирмәгән, ныҡ тол ee. Янбаштарына һуға дорваться оҙон, арҡаһы һәм минең өсөн ылау, тәрән мин эскә үтергә мәжбүр.
  
  
  Ә беҙ тәжриәбәһе һуңынан шартлау. Унан ҙур көс менән килә һәм иртә ҡарағанда, уның ҡасан уйлап, ҡалтырап ҡалтырарға мәжбүр итә һәм һуңынан ғына үҙ көсө менән үткәрелде һәм обнаженный плотина булһа, нисек беҙ бөтә потрясение ике тары булмаһа, беҙ уның менән шөғөлләнергә эсендә көсәйә. Рәхәт йомшаҡ рб беҙ һеҙҙең менән, беҙ уларҙың иң иң тәрән үтеп инә һәм сере менән шөғөлләнгән өлөшө.
  
  
  Неторопливо кейгән. Иртәнән һуңға була әле. Ләкин ҡурҡа башланым, тип Ставрастать барлыҡҡа килеүе мөмкин түгел. Ул афинала аэропортындағы самолет көтөп мөмкин буласаҡ. Ул әйтә алыр ине, тип төштән һуң ғына әйләнеп ҡайтһын өсөн ниндәй эҙ преследователь менән бәреп төшөрә.
  
  
  Утыҙ ун булмай. Эрик тағы виски эсеп, көсөргәнешлек эсендә нах һәм үҫә бара, ул, күрәһең, уның йөҙөндә сағыла.
  
  
  «Вестибюль мин барам», - тине ул. ун биш, утыҙ йыл.
  
  
  "Ни өсөн?"
  
  
  «Мөмкин булһа, уны үҙгәрткән һәм үҙе план шылтырата», - тине ул, тәмәке тиҙ арала оҙон аҡылһыҙ. «Бәлки, улар бер нәмәне белә».
  
  
  Унда ла уны туҡтатырға тырыша. Бөтә ҡалғанда ул тулҡынлана, шуға ҡарамаҫтан, элек беҙ яратып шөғөлләнә.
  
  
  «Ярай, - мин әйтәм. «Ставрос ләкин әгәр һеҙ менән осрашып, үҙенең эго ала алмай. Бында уның янында булһын».
  
  
  «Яҡшы, Ғилми-Нәшриәт. Вәғәҙә».
  
  
  Аҙаҡ уның буйынса расхаживать эрики бүлмәнән башланып китте. Сэм, уның деревни. Мөһим булып, беҙ бында килтереү өсөн Ставрос. Беҙ бик оҙаҡ эҙәрлекләп эго.
  
  
  Мин бөтәһе биш үтә, артабан нисектер шкаф эрик отель һыу төшөүе теркәлгән, шау-шыулы коридорҙар ишетмәнем ул саҡта. Улар тянут һәм 9-мәт һәм люгер көнө яҡынлаша. Тыңлай уны. Нацистарҙың тағы бер тауыштан. Көтә ул, әммә бер нәмә лә булмай. Ул ишекте һаҡ булығыҙ тыныс һәм разблокировканы. Приоткрывать уны бер дюймға, ул тәҙрәнән коридорҙа ҡалды. Кем дә күренмәй. Глянуть ебәреү һәм уны ҡарау холда тора-бында.
  
  
  Бер нәмә. Коридорҙа омела асыҡ арка, баҡсаһына алып бара. Мин киттем, бер нәмә лә һәм яңынан тәҙрәнән күрҙе. Фут буйынса яҡынса илле баҡсаһы коридорға сығыуым булды. - Әйҙә, тиҙ төшә ул, һәм, ниһайәт, оглядеться бирә. «Моғайын, минең нервный ситтә булды, - мин уйлайым. Приоткрывать һыу бүлмәһенә инә һәм уны көн ҡайтты.
  
  
  Нисек кенә уны ишек схватываться өсөн, үҙе өсөн ул ябыҡ өсөн, уны хәрәкәттә күрмәйбеҙ крайы күҙе, әммә бик һуң була, башҡортостанды өсөн. Мин муйыны һәм башы ауырта баштар затылок хрустеть һөжүм тыуҙыра. «Люгер» выскальзывать тирә-минең ҡулымда. Ул, ишек яҡтарына буярға һәм посполитаяла схватываться өсөн, уның ҡасан, уға таяна. Йәғни уның үҙен күрергә һәм тойорға ҡалды мельком кеше алдында nen, афинала күргән был пентхаус. Был ҡырыҫ кеше булып адриан ставрос хмурый. В горле уның хайуандар сығарған тауышын, йөҙөн һәм потянуться был ғәрип. Әммә һуңынан тағы бер ҡат шуны мин тағы ла башы һуҡҡан буйынса, эсендә ут тоҡанды һәм сағыу. Сканей уны ҡара диңгеҙ, ҡара диңгеҙ һәм ҡара һәм күк араһында горизонт һыҙығы була. Мин бөтә был ҡара һәм смыкаться клубиться н массаһына ҡушыла.
  
  
  Ун беренсе бүлек.
  
  
  «Очнуться ул».
  
  
  Невнятно уның тауышын ишетеп, башҡа бүлмәләр нисек шеллек буйынса ул миңә. Минең күҙемде асып, әммә мин ih римлеләргә алмай. Буталсыҡ үҙе тирәләй уның өс формаһында күрҙем.
  
  
  «Ысынлап та, күҙен аса».
  
  
  Таныш тауыш булмаҫ. Адриан ставроса уны ҡарай. Уның сығанағы, уны үҫтерергә тырышыу. Проясняться минең күргән кешенең эгоһын. Уның ҡарауы ҡаты, залысина кешеләр менән ҡаты, боҙ һалҡын ҡара сәсле, күҙҙәре, үҙе өсөн һәм ненавижу булһа, мин эму алырға мөмкинлек бирә. Уның ҡарашы буйынса ул ике кеше тәржемә менән башҡа ҡырын. Сәләмәт күҙҙәре менән егеткә ҡараны күкһел өҫтөндә бер смуглая һул күҙем. Бразилия өсөн йәнһаҡсылар Ставрос уны эго ҡабул итә. Хаки төҫө һәм башҡа форма кейгән йәш ир-егеттәр байтаҡ булған. Яҡындары уны, офицерҙар был тип, уны алмаштырып Галатиса яза.
  
  
  - Шулай итеп, - тине Ставрастать тауыш ағыулы. «Тәҙрә мойщик». Ул үҙенә күрә көлкө тамаҡ төбө сығара. "Иң делле һин кем?"
  
  
  "Иң делле һин кем?" Ул яуап бирмәне, башын таҙартып тырышып, уйлап тырыша. Эрик иҫкә уйлаған ул һәм, уларҙы табып, ул да юҡ.
  
  
  Мин ус менән һуҡҡан яҡҡа һулдан выдать ставрастать һәм мин, һәм һәм уны тик шул саҡта ғына күргән, - тип ултырғысына ултырырға тура килә. Мин уларға бәйле түгел, әммә «Люгер» була. Хьюго мин һаман ултырырмын иңбашына расстегнуть куртка аҫтында була. Ул саҡ ҡолап менән ултырғыс, һуғылған тура килә.
  
  
  Мин бер ҡасан да наклоняется ставрастать, һәм ул һөйләр, инә оҡшаған була ул тауыштар леопард рычание. «Мин күргән, мин белгән һин», - прошипеть ул. Унан, күреп, ҡото алынған офицер булараҡ, уны армия. «Хәҙер һеҙ беләһеңме, ниндәй эштәр менән булған ир-егет».
  
  
  «Эйе, психик, - мин уйлайым. Безжалостно кеше, башҡа һунар. Ул хәҙер аңлайым, ни өсөн уларҙы атап Стервятник эго. Был юлы уның ауыҙ на замок тота. Ул выпрямляться, ҡырҡа өҙөргә һәм уның күлдәк алдында тотоп була. Ул шам уның массаһы ҡарай торсо, күрәһең, ут сыҡҡан. Баҡһаң, уларҙың күп өлөшө эго тәне менән ҡаплай.
  
  
  "Был һеҙ күрмәнегеҙме?" - прорычать, ул бик сағыу күҙҙәре заблестеть. «Мин был фатирҙа янғын ваҡытында ала башлар, малай була. Минең менән түшәктә тәмәке закуривать атаһы үҙенә алған, был ғәмәлгә ҡарата һуңғы серияһы буйынса булһа ғаилә безответственный эго. Әммә мин иҫән, аңлай. Уйлап түгел, ә был инде миңә, сөнки мин унда булдым инде ".
  
  
  Шуға күрә был башватҡыстар Ставрос етешмәгән өлөшө ҙур булды. Был ут-защелкивать ул эсендә булыр. Барыһы ла туннель ул, - тип күңеле ҡалды, стакаданы үҙәге генә тороп ҡала. Застегнуть күлдәк ул, аңлай ул, сөнки уның ни өсөн асыҡ тора. Тейеш булған, бөтә эго торсо ҡаты булыуы арҡаһында зарубцевать туҡыма.
  
  
  «Хәҙер һине аңланым», - прошипеть мин уны. «Хәҙер әйтәм мин һиңә, һин һәм кем һин бында нимә эшләйһең, миконос булһа, мин шпионий өсөн».
  
  
  Егет уның янына тирә-яҡ кеҫәһенән һурып темнолицый тип приступ-ҡыҫҡа булғандыр, күрәһең, күҫәк, һәр төрлө осраҡ була, әгәр уға етерлек алйотлоҡ булыр ине, ставроса өсөн саҡырыу ташланы.
  
  
  "Был ЦРУ?" Мин ғәрип тауыш Ставрос тиклем етә. "Һеҙ шылтыратып Галатиса, заполнить Минуркас?"
  
  
  Ул үҙенең пощадить булырға тейеш, юғиһә барыһы кончать булыр ине. Эрик отель өсөн шкаф әгәр ҙә яфа сигеү түгел, тип булмай, бында ул кире әйләнеп ҡайтмай ине. Әгәр йылмайып, мин, иғтибар һәм уның, түгел, уның кирегә әйләнеп ih һәм бүлмәгә инә. Уның менән көрәш булмай был, мин һәм аңлы булырға тейеш, эй ярҙам күрһәтеү өсөн.
  
  
  «Эйе», - тинем мин. «ЦРУ буйынса ул».
  
  
  «Аға дөрөҫ, тышҡа сығайыҡ», - тине Ставрастать. «Бында һеҙ һәм, ҡаршы түңкәрелеш ойоштороу өсөн миңә?»
  
  
  Мин был маниакаль ставрос сверкнуть нәфрәт күҙе.
  
  
  "Ни булды был."
  
  
  «Заговор ЦРУ был ниндәй нәмә?» - Ставрастать яуап талап итә.
  
  
  Улар тирбәлә. Әгәр ул артыҡ күп ине тип әйтә, был фальшиво яңғырай ине. Хаска тағы күҫәк күтәрер.
  
  
  «Көтөү», - тине йәш офицер менән акцент көслө. "Греция күптән билдәле ысул өйрәндек беҙ, тотҡондар менән хеҙмәттәшлек мөмкинлектәрен тулыһынса ирешә. Тик яттарҙың күп булыуы, бында ошондай һорау тотонған өсөн.
  
  
  Беҙ лагерға һәр осраҡта ҡайтырға тейеш. Беҙ үҙе менән алырға эго ».
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс ставрастать уйлайым. «Иң яҡшы, - тине ул. мрачно.
  
  
  Мин улар менән ултырғысты күтәреп. Шуныһы ҡыҙыҡ, унда, тегенселәр алына, Эрик? Ул шкаф аша ҡайтып булып теркәлергә тейеш. Бәлки, бөтә улар-барыбер табыла ул. Әммә уны һорамай алманылар.
  
  
  Мин уларҙың йорто янында машинаһын көтә зан башлана, инеү йыраҡ торған булһа, ул хаҡта уйлап, стилет ярҙамы менән ҡасырға маташҡаны өсөн. Әгәр ҙә мин улар шул лагерға алып, уны бер ҡасан да ташлап китмәҫ ине, тере эго.
  
  
  Әммә бысаҡ менән пошевелиться хәлдәр яҡшы түгел ине. Приступ минең ҡабырға аҫтын ир-егет пистолет тотоп, ә икенсе яҡтан Ставрастать мин ултырам. Офицер машина алып бара.
  
  
  Ул бөтә юл буйынса тирә-текә юлдан эрик ҡалыу тураһында уйланырға ваҡыт. Ауыр булғанын аңлап, уның менән килеп. Ул белмәй, тип, эй, бүлмәһенән шунда уҡ тура ҡайтыр был, тип Ставрастать ғына барлыҡҡа килә.
  
  
  Ҡалалар өсөн беҙ-мәҫәлән, майл, алда тиҫтәләгән машина туҡтап күреп ҡасан ябылған тар юлға текә һәм беҙ был күрһәткес барлығы полицей булып. Уны, хәтерләмәйем, сөнки был машинаны күреп, припарка элек ҡунаҡхана бар, һәм һығымтаға килә, тип, уны ҡарап менеджмент. Офицер мыҫҡыл баҫа, машина туҡтаған, бер нисә хәрби машинаһын һәм башҡа фут.
  
  
  "Был нимә был?" - ҡыҫҡа Ставрастать һорай.
  
  
  «Кеүек машинаһы һындырыр инем», - офицер проворчать.
  
  
  «Ярай, бара, уны алыу юлдары менән», - Ставрастать скомандовать.
  
  
  Уңда ҡая, беҙҙе машинаһында килгән булған, ә икенсе яҡтан бик текә оялай. Һул яғына юлланған машина сыҡҡан офицерҙар һәм һыу менән һаҡ булығыҙ, юл ҡалҡа. Ставрастать, мин уң яҡта ултыра, ишек асылғанға туҡтап ҡалдылар һәм тротуар яғынан оялай, күҙәтергә. Ир-егет машина менән приступ булған ул, минең менән бергә пистолетын тота.
  
  
  "Ҡая менән уның өҫтөнә!" - ставрастать машиналар беҙҙең менән йәнәш торорға бойора.
  
  
  «Мин килешле», - тине офицер.
  
  
  Һуңғы һүҙе булды был эго. Башҡа ваҡытта машинаһының уның эргәһендә туҡтап, уны күрмәй, тип взлетающий маҡсаты Эрики өҫтөндә оялай. Ул, күрәһең, ҡунаҡхана номеры ситтә тыңлау һәм ишетеү, мин уларҙы нисек хәл ответ лагерь. Беҙ урланған машина туҡтатыу һәм уны юл отель.
  
  
  "Беречься!" - офицер крикнуть Ставрастать, күргән, тип, револьвер өсөн эрик лорен ир-егет яһай.
  
  
  Гректар бороп, ҡасан эрики пистолеттан атыу. Дырочка маңлайына офицерҙар янында барлыҡҡа килгән. Отшатываться һәм уның врезается был машиналар ҡасан килгән Эрик Ставрос пистолет яһауы. Выдать уны үҙ пистолетын, уға һоҡланырға һәм эрик лорен өсөн тәүге офицер акмулла, сөнки мин беләм, нисек уны отель пристрелить Ставроса. Ставрос ул артҡа ҡала, уны ҡабат рявкнуть һәм пистолет, һәм уның эләгә.
  
  
  Мин ир-егеттәр менән йәнәш машина целиться приступ булды миңә, аңламайым, тәү сиратта нимә эшләргә. Ниһайәт, ҡасан яраланғанын ставрастать булһа, мин тәүҙә уның хәлде бөтөрҙөң, ә һуңынан өсөн эрик лорен бара. Уны күреп, нисек бармаҡ, ырғаҡ револьвер побелеть спусковой эго. Ул, уны эго һәм взмахивать ҡулына һуҡты, пистолет, ҡулдан-ҡулға алып, атыу ҡоралы һәм, минең менән йәнәш тәҙрәгә быяла ҡыйратты. Мин устарымды стилет була. Пистолет ярҙамында тотҡан, һәм ул эткә бысаҡ ныҡ тойоп, ҡулдары уны эго инә. Кончать булғаны өсөн уны барыһы ла.
  
  
  Ставрос яурынына яралана, әммә яралар бары тик быныһы булмаясаҡ. Ергә ҡолай һәм уны ут Эрики яуап биреү, уның тирә-машина алыҫ выпрыгивать аҙағында башлана. Пригибаться укрытие өсөн машиналар һәм файҙаланыу, ул, ҡулына пистолет менән икенсе машина ебәрҙеләр. Спрятаться ставрастать мәжбүр Эрик өсөн тағы оялай. Улар ҡунаҡхана, урыны менән уны атыу буйынса аныҡ эшләне, уны көтә унда бөтәһе был аҙ, сөнки ул, тип уйлайым мин һаман әсир итә.
  
  
  Әммә ул ҡасан килгән икенсе машина, Ставрастать мин күреп. Ул ике атыу яһай, һәм асфальт киҫәктәре эргәһендә взметнуть пуля минең менән. Һәм уның өсөн ут һыҙығына китә һәм машина менән мөйөшкә сумды. Киләһе хәрби машинаһы тағы ставрастать мәле булды. Выскочить оялаған маҡсатына тирәләй эрики, машина һәм уның атып, ләкин тейҙерә алманы. Ставрастать йәмғиәте өсөн булған. Заводиться двигателе.
  
  
  Улар атырға һәм уның баһа. Һәм мин шунда уҡ машинаны шары накреняться түләргә тура киләсәк. Мин уны башҡа машина ҡыҫылһа һыуҙы тырыша. Улар ҡомарын бер атып сығара, һәм яҡынлашып килгән машина яғына сума. Ҡысҡырып, уны икенсе машина өсөн, bump. Ул һөжүмдән бик яҡын урындарҙа һыу ята, ябыҡ кешеләр һәм, тип ышанам рвется металл врезается был мин түгел. Ҡырҡа һуғып баш ставрастать машинаһының артҡы яғына бороп барышы һәм урындарҙа йәйелдерелгән. Ул ҡайтып ҡала. Уның барышында бер өлөшө булған тағы бер секунд. Ентекләп уның артҡас, уны өҙөү һәм ши эләгә, әммә ул барыуын дауам итә. Эрик ике атып сығарыу, машина менән мәйеттәрҙе сыҡты һәм ставрос свист пуля эләгә алмай.
  
  
  Ул, уның ҡысҡырғанын ишетте. - "Тегенсе!"
  
  
  Ул, тороп, ишекте распахнутая машинаһын ҡыйрата. Мин ишек ҡулына тураһында ударяться һәм тротуарға йығылған. Сил уның машина машина ҡуҙғатырға тырышығыҙ. Өсөнсө заработать менән барырға тырышам.
  
  
  Мин эрик ҡаршыланы машина янында башлай, ул үҙ эсенә тапшырҙы.
  
  
  Мчаться на ставрос буйынса беҙ юлдың менән рев. Беҙ күргән баҫыуҙың эго тота, әлегә тиклем дә ҡала бара, яр табып, ә һуңынан машинаһы янына ырғытыр. Беҙ тамамланды тәғәләгә һәм бензин ҡарау һиҙелә.
  
  
  «Бынан алыҫ түгел уның булыуы мөмкин», - тине Эрик. «Мин инде кафе».
  
  
  «Ярай, ҡарағыҙ уны кәмәһе. Һаҡ булырға».
  
  
  «Һин дә, ғилми-нәшриәт», - тине ул.
  
  
  Һыу юлдары буйынса уны кафеға барам. Күп урында шунда булдым, бында булдым спрятаться. Ул, ҙур булмаған пирс сығыуы, унда нисә туристар кәмәләрҙә көтә. Мин тип һораны ставрос тапҡыр йыйылып, катер рев моторов ҡасан ишеткәйнем. Һуңынан уның туҡтап катер аҙағында эго күрергә була. Кәмәлә китте.
  
  
  Йугереп барғанда ул, ләкин һуңлаған. Ул юлда булды. Ул пистолеттан йүнәлтелгән, әммә атып түгел. Минең менән йәнәш ҙур булмаған кәмәлә күргәс, ул, хужаһы менән бортҡа вскакивать, с отвисать яңаҡлай торғас, быларҙы күҙәтә. Мин һаман да пистолет булған.
  
  
  «Заводы», - мин бойора.
  
  
  Уға итәғәт молчанов. Взреветь моторҙар.
  
  
  «Ә хәҙер уның артынан бара».
  
  
  "Әммә..."
  
  
  «Убираться, тегенсе алырға!» - мин крикнуть.
  
  
  Улар сығалар. Шул секунд эсендә булған һәм уның артынан һыҙғырып ставрос порт йәмғиәте бар. Ул, панелдәр һәм алыҫ аҙағында ҡаранып эрик күреп, ҡысҡырып минең исем. Мин ҡайта алмам. Отмахиваться нах була уның.
  
  
  Ул, уның ҡысҡырғанын ишетте. - "Һаҡ!"
  
  
  Жаль мин булғас, нимәгә ул минең менән булыуы мөмкин түгел, сөнки Ставрастать нах өсөн мөһим булған. Әммә хәл икенсе төрлө бойора. Улар, элекке кеүек, аша үтеп эске Ставрастать гаванендә инеп, таҙа аҡ һуң үҙенең артынан ҡалдырған. Был ҙур булмаған территорияһынан ситтә булған һаҡлау, тулҡын үҙгәреүсән, һәм ул ҡасан бара-әйҙә, кәмәлә әҙерәк минең раскачиваться башлай, һәм брызгать мин тоҙло һыу йөҙө, тирә-яҡ ҡара-күк күлдәк Эгей. Бар билделәнә, тип йәшәмәгән утрауға юнәлделәр яҡҡа Ставрастать, ул Делос янында ҡушыла.
  
  
  Минең менән тиҙ арала кәмәләрҙә, катерҙарҙа ҡарағанда, ул ставрастать урлаған, шуның өсөн, бәләкәй суднолар отчаянное үҙенең цепляться өсөн, уның донат уны яйға. Эрик унда был ваҡытта уның тураһында уйлап, миконос була. Полиция аңлатма биреү кәрәк буласаҡ. Ләкин полковник коцикас властың барлыҡ шылтыратып һөйләнеләр, улар ҡунаҡханалар белә ине. Шул ваҡытта, уны ҡасан ҡайтыр, моғайын Эрик улар миҙалдар менән бүләкләнде. Әгәр ул ҡайтты.
  
  
  Уның сиктәрендә досягаемость шунда булып сыға, әммә минән алда Ставрастать. Мин уны ике тапҡыр атып ҡал, кәмәләр һәм быялаһы лобовой уларҙы ҡыйрата. Иғтибарға алынһа ла, кәмәһенән һикереп минең кеүек, был ысын батырлыҡ булды, ул унда эләгә тип Ставрастать. Выдать уны ентекләп ставрос артҡа силуэт һәм пистолет булған. Ул, һәм атып тейҙерә алмаған. Мин бары ике атып ҡал.
  
  
  Беҙ ҙур булмаған ташландыҡ утрауҙы районына юлланды, һыу һәм тыныслан. Йугереп барып ҡыҙыу ставрастать емерелгән ҡалалар, янған ҡояш панелдәре була. Юлда уны күреп, уның перезаряжать пистолет кеүек, шуға күрә уның боеприпастар өҫтөнлөктәре булып ҡала. Подъезжать туҡтап булһа, мин уны атып ике тапҡыр булһа, мин алыҫ тотоу өсөн. Уны киң даирәлә йәйелдереүгә буйынса кәмәлә, ул перехитрить тырыша. Әммә ул ут тотанаҡлыҡ. Мин бушҡа сарыф атырға мөмкин түгел.
  
  
  Наклоняется өсөн старт ставрастать, өҫтөндә нәмә эшләй. Пристыковывать Катер була инде. Ул, минең, минең был өмөт булыуы мөмкин тип, кәмәләр яһаны һәм тағы эскә. Уның кеүек яҡын ғына килеп етә, атыу өсөн, ставрастать швырнуть барлыҡҡа килеүе һәм баҫыу күрмәгән ниндәйҙер әйберҙәр минең кәмәлә. Минең кабинанан ергә асыҡтан-асыҡ уға. Ул, күрәм, тип янған запал, һәм белмәй, динамит ставрастать тип табылды. Был алыҫ утрау Миконос эго аҙағында яңы юлдар һалғанда файҙалана. Ул ваҡытта мин эго борт өсөн ташларға маташалар. Предохранитель ҡыҫҡа булды. Пистолет засовывать бүлкәте өсөн, уны бортҡа артына сумды һәм сканей.
  
  
  Мин шартлауҙарҙан ҡолаҡтары һәм эҫе һауа сотрясать өҙөп, ҙур һыу тулҡына күтәрелде. Мин посыпаться тирә-яҡ сүп-сарҙан, әммә уның сәйәхәт ал. Ут, һыу һәм обломов-nog ҡаранып йөҙөн күреп, күктә ҡара төтөн елдереп бара.
  
  
  Мин йылмаям. Ул һыуҙан йөҙөп ярына дауам яҡын порты бар. Ике атыу ставрастать етештереү һәм мин күрәм. Мин һыуға төштөм пуля өсөн туранан-тура түләүгә. Өсөнсө тапҡыр атып һәм мин уның иңбашына үтһен. Выругаться уның танау аҫтында үҙенә. Әгәр ул хатта ярына тиклем барып, ул эшһеҙ ҡала мөмкин ҡорал, патрон намокать сөнки был пистолет ала.
  
  
  Ставрастать ҡасан күрҙем, - тип дауам ярына мин һыуға барам, туҡтап тороп баҫты ылымыҡ һәм уның йугереп сыҡтым. Беҙ, уның туранан-тура өлөшө утрау өсөн түләүҙәрҙе түбән ҡатлам яҫы, емереклектәр лачуга полдюжины балыҡсылар килә, ул күптән ятҡан булыр. Ул, күрәһең, мин унда засада ойоштора ниәтләй.
  
  
  Ул диңгеҙ хеҙмәтенә иҫке диуар менән байый, тура мөйөш яһап инергә менән шөғөлләнә док. Ул, передо арауығында мин асыҡ ҡарайым, әммә Ставрос күрерлек түгел. Мин ҡояшта киптерәләр эҫе һыу тоҙло башлай, уның урыны алда әлегә асыҡтан-асыҡ өйрәнеү. Отель биләмәһендә бөтә полицей ярҙамында яҡынса йөҙ, ә ҡарата яҫы булырға, ипкә һибеп, сыға һәм башҡа таштар, таштар ҡойолған һәм уларҙың фонын булдырыу өсөн ҡыҫҡа лачуга уратып һыҙылған. Ҡаялы тауҙарға менеү булғас, улар бик ҡаты артта утрауы үҙәгендә, ә уба тағы ла бер йорт буласаҡ. Йорт стенаһы һәм ҡыйығы бер ҡатлы ғына булғандыр был, моғайын, ниндәй ҙә булһа йәмәғәт ҡоролма.
  
  
  Сағыу яҡтылыҡ булған прищуриваться Ставрос уны күрергә өмөтләнеп, ләкин шул йәшеренгән.
  
  
  Выдать бер револьвер-бүлкәте өсөн, уны һурып патрон һәм протирать ih. Инде пистолетын асылды һәм уның мейеһен. Металл торба эсендә йәш һыу тамсыһы, ҡояш нурын сағылдырған гениаль булған. Приставлять, аҙ ауыҙ итә, уның мейеһе яҙмыштың, таҙартыу өсөн эго. Ике картридждар, шулай ентекләп һаҡлай ул, бәлки, ошо етешһеҙлектәр, уларға, уның ҡасан бәйле. Мин башҡа ҡорал булыр, сөнки «Люгер» ҡунаҡханала ҡала, ә юлдың ситтәре буйлап стилет аталған торт, хәрби лагерына алып барҙы. Эрик ih ала, әммә әлеге мәлдә мин был ярҙам итмәне.
  
  
  Әммә Ставрастать була, тип ышанған булам мин атыу, юҡһа ул ҡасырлыҡ түгел ине. Был минең файҙаһы ҙур булмаған тәнәфес булды. Был яҡшы кеүек ҡабул итеүе, бар ине, тип, диуарға күтәреп һәм ул һыу менән коттедж ҡулында пистолет менән юллана. Әгәр ҙә ул пистолет күрһәтеүҙе, уның ставроса уйланырға мәжбүр итә алыр ине, мин уны атырға әҙер, йәки епшек юҡ, ялан һәм эго мәжбүр. Әммә мин ышанам ни, был тиклем барып етмәй.
  
  
  Таш өй, уның янына һаҡ булығыҙ. Ҡайҙа бейек үләндәр үҫә, хатта бәләкәй генә тәҙрә һәм ишектәр һөлдә эсендәге ҡаралтылары булған. Ветерок аҙ йылы аҫтында үлән шевелиться, ул шунда булды. Бында ҡояш кеүек тойола-шул тиклем сағыуыраҡ, күрше ҡарағанда Миконос. Уға минең йылы салбар һәм күлдәк ветерок киптерергә һәм яй, әммә һаман да минең шведтар минең тәненә йәбеште.
  
  
  Ул оҙон үлән менән һаҡ шеллек буйынса көрән. Ике ящерица, һоро, боронғо төрө, таштар аша һикереп, минең өсөн юлдары менән китте. Пахнуть урамы түгел бында. Гниение быуырлыҡ эҫе һәм һауа тиерлек киҫтереп мин үҙ профилендә еҫен миңә. Мин ҡырсында тас һәм коттедждар араһында буйынса жужжать ҡый үләне баҫҡан, йәндәй күргән һәм ул саломос алексис тәрәнлектә, ятҡан тас менән лепестками н nen обломов. Һуңынан уның янына яҡын коттедж хәрәкәте алда күрәм.
  
  
  Йәнә уның күҙҙәренә ҡарайым һәм ҡулдарығыҙҙы ышҡығыҙ. Хәҙер нәмә булһа ла шунда күренә, артабан хәрәкәттәрендә бер ниндәй ҙә, тик мин тоям, ни бар унда Ставрастать. Был уны тоя, тәне һәр кистә минең һөйәк сигнал ебәрә.
  
  
  Бейеклеге буйынса ул тәүге күкрәгенә һарыҡташ янында коттедж йугереп барып, шунда ятам, тыңлайбыҙ һәм ҡарайбыҙ. Доноситься бөжәктәр ҡолаҡтарҙа шау даими була. Ул һарыҡташ була һәм арҡаһына һалып ee яһалған ящерица ҡулына күсерҙе. Отскочить ул, минең ҡотом. Был ваҡытта башыма бер зарар ставрастать адриан-икенсе линияһы буйынса һәм коттедждар өсөн пистолеттан атыу.
  
  
  Атыу тойолмай, һауа эхо липкий разнестись була. Таращить глаза минең уң ҡулым таш янында раскалывать. Песчинка баҫтырылмай, икенсе кеше аша эләгә һәм атып таш башынан мин бер мгновение. Сморгнуть һәм уның сплевывать. Ҡасан гер, уны ҡабат күрергә, юҡҡа Ставрастать. Лизать ләкин миңә, беренсе һәм икенсе араһында коттеджей, үлән уны хәрәкәттә күрмәйбеҙ.
  
  
  Ставрастать, күрәһең, тип уйланым мин пистолеттан атыу буйынса епшек була. Йәғни урынына, өсөн преследовать уны эго, мин уның преследовать.
  
  
  «Һунарсының ҡорбаны булмай!» - нацистарҙың, ул последовал өсөн түбән, - көлкө деление ҡан.
  
  
  Был сумасшедший һаңғырау тауыш, күрәһең, минең башым бер аҙ сығып ҡарағанда тирәләй коттедждар. Мин әйтә алмайым, дөрөҫөрәге, унда Ставрастать буйынса тауыш.
  
  
  «Мин һәм шул ваҡыттан алып бара, Ставрастать», - мин крикнуть.
  
  
  «Ильяс», - әллә ҡайҙан Ставрастать ташламалы йүнәлтмә менән мин. «Александр - был исем». Бының өсөн көлкө шартлау артынан тағы ла бер, юғарыраҡ, психические, ул бриз ҡайнар тирбәлә.
  
  
  Йыш ҡына уның янында коттедж беренсе булып тауыш ишетә. Тәҙрә аша ҡарап күҙен асты һәм уны буш нәмә лә күрмәй. Шунан уның тауышын ишетеп, мин артта уң һәм мин ни, бейек үлән.
  
  
  "Файҙа Пистолет, шулай түгел икән?"
  
  
  Ставрос һәм ҡыйралып уны күреп, артта тора мин, ҡарашы бөтөнләй икенсе булыр, - тип, уның һуңғы өнөн ишетеп. Ул хыялый булырға мөмкин, әммә хәйләкәр булған. Пистолеттан атыу яһай, һәм мин уны итәсәкмен.
  
  
  Ул, һарыҡташ янында плашмя ерҙә ҡолап, ул ырғаҡ спусковой баҫа. Беҙ таш араһында күберәк булды. Поцарапать күҙҙәрен күлдәк еңенә һәм һул ҡулды өҙөп Таращить. Улар, дәһшәтле бер тапҡыр, уны ҡасан тағы атып. Таращить глаза минең менән саң күтәреп. Мин уны өмөтһөҙлөктән йүнәлтелгән револьверы булыуы, ул өсөнсө тапҡыр баҫып курка. Ул буш камераһына эләгә. Мин ҡараным уны, ул ҡасан үҙе пистолет курка баҫа. Унан башҡа ла атып нажмите
  
  
  Ставрос йөҙө үҙгәрҙе, юғары һәм уның ҡырағай көлкө засмеяться, ҡорал патрондары үҙ профилендә. Ул пистолеттан ырғытып, аяҡтары ергә һикерҙе һәм уның зарыться.
  
  
  Ставрос инде уның, мин ул ҡасан булһа пистолетын күтәрҙе. Курка ҡарар була уны баҫыу түгел, әлегә ул, уның менән схватываться. Пистолет ҡолап, ҡаты ерҙе ике ударяться тураһында беҙ, үлән бейек һәм царапать вышивать.
  
  
  Ул яңаҡ буйынса ставрос ныҡ һуҡты, һәм уның артына төшәрбеҙ. Ләкин уның тағы бер ҡат, ул ҡасан ташланыуын, уның күп көсө һаман да бар ҡоторған. Ул ниндәйҙер буш итеп, пистолет табалар, һәм уның nen тағы ҡасан булып, ул минең ҡоралдарымды ул жестокое олоно башы һуҡҡан. Ул үҙгәреүсән һөжүменә эләгә, һәм ул уның менән ҡоланы.
  
  
  Ҡабат туплана алмаһаҡ, уның ҡасан nen н, йугереп барып өсөн ике ҡатлы коттедж ул емереклек һәм вскакивать ны уба. Ағас ишектәр мин тырышам, бер деловой элмәккә эленгән, һәм ул ҡасан ингәс, уны тағы ла скрипеть тихонько. Ставрастать юлдар үтә был.
  
  
  Ул яй полуразрушенный бинаһы инә. Үлән эсендә шунса уҡ тиерлек, тыштан ни, баҫып. Приминать ҡайһы бер урын ул, унда Ставрастать үтә. Әммә мин иҫкә ятышлы булманы, сөнки был приедет кеше үҙенең бөтә ғүмерен, аңлы, һәм ул иҫән ҡала. Ҡасан уның емерек диуарҙары мөйөштәрҙе урап, күрмәгән кешеләрҙең ҡарашы, уны эго ахмаҡ, ә мин һуңынан башы ҡыҙғылт көрән тимер титков качнуться. Пригибаться ул, таш диуарҙарҙа мин һәм минең сәс һәм штанга менән йәнәш булыр өсөн, bump задеть.
  
  
  "Тегенсе!" - мин пробормотать. Пустое киҫәктәре табыла ул, утрауҙы ҡалдырып һуңғы йәшәй. Һәм мин уның алдында өҫтөнлөгөн тағы бер ҡат була.
  
  
  Ул, схватываться өсөн штанга, әммә тигеҙлеген юғалта. Мин уны аяҡтарым менән бәреп төшөрә, һәм ул таһыллығын юғалтты. Мгновений ул күптән үткән взмахивать ҡорал. Минең башым һыуға төшкән кеше ине ул. минең ҡыйратҡан һәм, әгәр ҙә эләгә. Ул, перекатываться, уң ҡолағы ныҡ һәм мин һәм минең ер тураһында штанга ударяться подо задеть.
  
  
  Штанга уны ҡабат тотоп, уның кәңәше буйынса Ставрос ҡоҫторорға тырышығыҙ, һәм беҙ уны ике юғалта. Взбегать буйынса биналар һәм ҡойолған кимәлендә өҫкө баҫҡысында тороп ставрастать, аҙағында икенсе ҡатында урынлашҡан. Бер ҡасан да мин уны ысын күңелдән булһа, уны ҡасан, аяҡ баҫты. Ҙур таш киҫәге тотоп һәм миңә уны эго швырнуть. Улар менән минең яурынға соскальзывать, ауыртыу һәм уның пронзать. Таш баҫҡыс буйынса күтәрелә башланы. Яланғас ҡулына тотоп һәм үлтерергә уны эго ставрос йыйылды.
  
  
  Ҡасан уның түбәһенә үрләргә, мин бер таш киҫәген башҡаның шары. Пригибаться ул, аҫҡа ҡолап һәм уның менән грохот. Артҡы итәк тар ставрастать крайы секцияларҙан тора, уның конструкциялар асыҡ яҡтан артта. Кешенең эгоһын квадрат өмөтһөҙлөк барлыҡҡа килә, уның ҡасан һәм мрачное мин ҡарап тора. Артта уның бинаһы күтәрелде ҡара ер, ташлы һәм һарыҡташ күмелгәнлектән. Һуңынан ҙур булмаған тирбәлеүҙәр һикереп ул.
  
  
  Уның, күрергә, ул шул тиклем покатиться ударяться һәм таш тураһында. Улар өсөн балтырына схватываться, ярһыған кеше булған һәм искажаться боль һәм эго. Ул һарыҡташ була подползать үҙенсәлекле түңәрәк, опасно таш һикәлтәгә ултырҙы. Өс фут тирәһе диаметрҙа булһа, ташы ҡала, таш ҡаяһы аҫтында ҡыяҡ үләне һәм бер аҙ туҡтап тирә-н крайы ә бәләкәйерәк булһа эго а ҡыҫты. Потянуться т ставрастать бәләкәй таш, мин ҡаршы эго өсөн ҡулланыла.
  
  
  Ул, уның янында ерҙе спрыгивать, ужалить һәм минең үксә һуға. Ул алға ҡолап, ләкин тиҙ күтәрелә, имен. Отчаянное түгел һарыҡташ ставрастать таш ситкә этәрә. Ҡасан уның, уның өсөн юллана, уның иҫ киткес тырышлыҡ менән йолҡоп таш һәм шунда тороп ҡала, ауыр һулап, мин көтәм.
  
  
  «Барайыҡ, - ул прошипеть. «Гөбөргәйел һинән мин еңеләм. Ул...»
  
  
  Беҙ күрәбеҙ бер үк ваҡытта икеһе лә хәрәкәттә. Һарыҡташ уның янында булып, ярҙам ташланған таш булып, аяғын аҫҡа табан ауыша башлағас, ҡая һикәлтәһендә өҫкө ставрос буйынса түбән. Күрәһең, был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул туҡтап ҡалды, уның менән хоррор әлегә уның ҡарауы, һуңынан уның менән һыуға сума, уның бәләкәй генә алға юлланды.
  
  
  Бер-беребеҙгә ауыр таш, ул тота ҡулында, һәм шуның өсөн ул бик тиҙ хәрәкәт итә алмай балтырҙан һынған. Ҡысҡырып иҫкәртеү башланды, ләкин һуңынан был бессмысленность аңлай. От ужаса кеше Ставрос искажаться, һарыҡташ эго ҡасан етә.
  
  
  "Юҡ!" - туҡта, уны аңлай башлаған кеүек, кеше, бейектән ҡолап, тип немного бөтәһе нисә секунд үлем була.
  
  
  Ҡасан етә Ставрос һарыҡташ, эгон ябынған, уны ҡулына вскидывать, как будто эго отель итеүҙән туҡтатыла, әммә ул бик ҙур тиҙлек йыя. Күкрәге буйлап яй уны эго буйынса, унда ни ҡала һәм бәүел. Ул тәүге тапҡыр ҡасан эго ҡағылды, - тип ҡысҡыра барыбер киҫкен пронзительный эго буйынса ултерәләр. Һуңынан ул бик заглушаться шунда, тигән кеүек, кемдер радионы һүндерә.
  
  
  Улар ауыр, шул урында килә, һәм унда уның яурынына башын күрергә мөмкин Ставрос, торт из-һарыҡташ тип. Эго асылған күҙҙәре, ҡарашы уны ҡарап невидящий аҡ, эҫе һауала. Дернуться туҡтаны һәм ҡулын, мускулдары ҡасан вафат булған, ә һуңынан уны ҡор-герҙе.
  
  
  Ун башлығы.
  
  
  Һалҡын япма аҫтында ултыра һәм уның Никкор Минуркос, буяп сағыу һәм балыҡсылар кәмәлә яр буйындағы кафе кобальтовый mimmo ҡараны-зәңгәр диңгеҙ, Эгей. Иртән был бик ошай, беҙ уны һәм наслаждаться.
  
  
  «Полковник Коцикас һәм уның бөтә власын аңлатҡас, һәм улар һеҙгә бик рәхмәтле һәм Эрик», - тинем мин Минуркос.
  
  
  Эрик өҫтәрәк ҡушыла кофе һәм бер нисә минутҡа магазинға сыҡҡан алыҫ түгел, унда инглиз гәзит һатып алынған.
  
  
  «Беҙ, булырға тейеш, ҡайһы бер урындағы кимәлдә тулҡынланыу бында килтерегеҙ, - мин усмехаться, - аңлатыу әлегә уларға бөтә атып ала. Галатис уның тураһында үкенде. Уға ҡаршы сығыш яһарға яраҡлы булып ваҡытта ставрос».
  
  
  «Һәр һуғыш, ҙур йәки бәләкәй, ҡорбан булған», - тине Минуркос, узо допивать.
  
  
  "Ир-аттар береһе burn күп зарар мөмкин", - мин ҡабатлау.
  
  
  «Ставрастать күпкә күберәк уята ала ине, алмай ине эго әгәр һеҙ туҡтатҡан», - тине Минуркос. «Ниңә бында килдең уның тауышы, Миконос, шәхсән һеҙҙең өсөн рәхмәт. Коцикас рәхмәт һеҙгә лә теләйем. Мисс һәм хөрмәт менән һеҙгә уны күрһәтергә теләп Нистр тантананы асыҡ Афина, һеҙ шул тиклем генә ҡайтырмын».
  
  
  Ул, башын покачать. «Был эго фекерҙәр өсөн рәхмәт», - тинем мин. «Минең тик беҙҙән айырмалы асыҡ делле рөхсәт итмәй». Улар тантанала үҙ реакцияһын хоука асыҡ күрһәтергә мөмкин.
  
  
  «Ордены ла бар», - вокзал Минуркос. "Мисс ебәрҙе һәм беҙ һеҙҙең ih нистр ла мөмкин ине?"
  
  
  Ул, усмехаться. "Юҡ инеме ни? Был пентхаус һиңә тағы?"
  
  
  «Ошо урында мин киттем», - тине Минуркос. "Мин был хәлде аңларға мәжбүр итә, тип, ир-аттар һәм тышҡы донъя тейеш түгел прикрыться алмай. Улар, тип, мин тағы ла булыр тип, минең өсөн был илдәге эшләгән, һәм мин шәхси контакттар ҙур рәхмәт ирешергә мөмкин. Яһаным мин был һыу, башҡа сәбәптәнме, мин бында килдең, һине күрер өсөн ".
  
  
  Шарапты узо минуркос һәм уны ҡарай. Миңә оҡшаған кешенең эгоһын. Ул булмаһа, кешегә хөрмәт булмағанда мөмкин. Улар һорай. - "Ул, сэр?"
  
  
  Эго ҡара минең күҙҙәргә ҡарап. «Мин тейеш һинең тормош, ғилми-нәшриәт. Әммә улай ғына ла түгел, һине яратыусы мин. Мин яраттым, һинең кеүек эшләй. Ул, тел, мин гер һинең өсөн эшләй. Тел, ул, хәүефһеҙлек һәм контроль системаһының ир-ат минең өсөн минең менән бергә булырға. Миңә кәрәк һине, ник ".
  
  
  Ул һөйләй башлаһа, мин уның өсөн тик ҡулына ала.
  
  
  «Ул һеҙгә хаҡ булһа, ул, ышанам, һеҙ етерлек артыҡ булмаҫ. Килем өлөшөндә суднолар һәм уның һеҙгә бирер инем. Мин мәңгелек йәшәргә йыйынған. Ахыр сиктә һеҙгә бик бай була ала».
  
  
  Ee өсөн уны ҡулға алалар. "Мин бик жаль, владимир Минуркос ..."
  
  
  «Никкор».
  
  
  «Яҡшы, Никкор. Ғәфү, әммә мин алманым».
  
  
  "Юҡ инем һәм ни өсөн?"
  
  
  Выдыхать һәм уның тәрән һулышлы эшләй. Ул, күк гавань ҡарап, әйҙә, унда беҙҙе иҫ киткес алыҫта аҡ лайнеры сәйәхәткә юллана. «Был ҡатмарлы аңлата», - тинем мин. «Мин бер нисә тапҡыр әйттем йыл, мин хыялый, ошо эште дауам итеү өсөн, был эштә шөкөр, унда бер кем наплевать. Тик кеше барыһына ла тигеҙ. Һәм, насар булыуға ҡарамаҫтан түләү, оҙаҡ сәғәттәр, һәм ҡурҡыныс, мин был өлөшө. Бынан тыш, барыһы да яҡшы беләм мин, Никкор. Был, шул, ул унда барыһы да күберәк кәрәк».
  
  
  Оҙайлы тынлыҡ һуң. Ҡояш сверкнуть аҡсарлаҡ ҡанатында. Ниһайәт Минуркос һөйләне. "Мин аңланым."
  
  
  Лондон менән ултырғыста ултырған эрик гәзите бер Мгновение. «Мин дә белә, сөнки улар һәр көн һайын бында килдең malo драхман tak ала һәм ала», - тине ул.
  
  
  Улар һорай. - "Ставроса тураһында иҫкә алырға була?"
  
  
  Сөнки уны гәзит күтәрҙе, беҙ уҡый алған исем өсөн: ГРЕК ОЛИГАРХТАР АСЫҠЛАУ, Минурка фотоһы бар унда.
  
  
  «Бәлки, был акциялар һеҙгә ҡаршы хаҡы күтәрелде», - мин әйтәм, йылмая.
  
  
  Эрик тороп, уны ҡосаҡлап. Ике көн уның менән ул йыйынды үткәреү «Рений», крутиться беҙҙең кеүек Дэвид Хок. Ул уны ҡарай, беҙ был хоҡуҡҡа эйә булды.
  
  
  «Беҙ ҡайтырбыҙ отель», - тине ул. Минуркос. "Тел беҙҙең менән бара?"
  
  
  Покачать уның башы. «Минеңсә, уны беләм, ике кешегә эләкһә побыть ҡасан теләйем. Бында ул тиклем самолеттарҙың осошон ғына ултыра инем, ҡарап һәм, инергә лайнеры сәйәхәткә. Мин һәр саҡ яратып ҡарай, нисек карапты ингән гүзәл изящно гавань».
  
  
  «Иҫән-һау саҡта, Никкор», - тинем мин. «Бәлки, беҙҙең юлдар тағы киҫеште башҡа шарттар яҡшы булды».
  
  
  «Эйе», - тине ул.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  Ватикан вендетта
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  
  
  
  Ватикан вендетта
  
  
  
  Лев тәржемә Шкловский
  
  
  
  Оригинал исеме: Vatican Vendetta
  
  
  
  
  
  
  1 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Һуңғы кис булды, һәм көтә уны, Максим номерҙар өсөн обыскивать Жуков. Ҡатын-ҡыҙ, мин уның менән шөғөлләнергә көтә, дафна була. Унынсы сәғәт дүрттә прикроватный тумбочкалар яһап күрһәтте. Унан, белеп булмай, бүлмәләге һәр төн уның үҙенә фаворит булып китте виллалар, яҡынса 9:30, тимәк, ваҡыт әҙерләнеп килә. Баҡыр ҙур кроватка менән уны күтәреп, уларҙы таң дафна ятҡан шәрә , уны мендәрҙә ҡара оҙон сәс развеваться буйынса, ул ҡәнәғәтләндермәй һәм киң ауыҙ һәм күҙҙәр ҙур булыуы күптән киң йылмая. Тәне аҡ простыня һуҙылған, улар, тере ҡурсаҡ кеүек.
  
  
  Улар уңайлы кейгән. 9 застегивать наплечный ул ҡасан үҙе өсөн кобураларынан-пистолеттарын мә «Люгер», Вильгельминаға нежно тип атала ул, - мин үҙемдең дафна ҙур йәшел күҙҙәренә ҡарап. "Ни өсөн һин кейеп, юл?" тип һораны ул. 'Бөтәһе алда әле.'
  
  
  «Мин был хаҡта һиңә һөйләнем түгелме? Мин һуңғы эшлекле осрашыуы булды.
  
  
  «Элек шулай ҡот осҡос туҡтай», - өрөп уны.
  
  
  «Тыйнаҡлығы - ул өсөн иң яҡшы кеше», - тинем мин. Әммә үҙенең мөмкинлектәре буйынса сандыр оҙон дафна үҙгәреүсән чувственный ҡасан простыня, мин наплевать н тыйнаҡлы булырһың. Шайтан һыуы Жуков! Выдать уның «люгер» кобуранан сығарырға һәм патронды тикшерҙе. Дафна очарованно һәм әлегә күҙәтергә, тикшереү һәм уның затворын магазинға ҡуя. Бындай кешеләр менән нисек Жуков, үтә һаҡ булырға ярамай. Мокрая Дельта агенты була ул, бүлек «Ауыр дельта» КГБ. Уның кеүек, хөкүмәт үҙенең вәкил булып эшләп ул шулай, ул уйлағанса кәрәк; үлтерергә кәрәк булған икән.
  
  
  "Мин көтөп һине, ник?" Дафна һорай.
  
  
  Ҡай ваҡытта уның был хаҡта уйлап. «Мөмкин булһа, шаҡтай һуң инде», - тинем мин. 'Һин шылтыратҡан, ул.'
  
  
  "Һеҙ, тип ышанырға ҡала алмай?" пробормотать уның.
  
  
  Похлопать по ботло игриво ул уны. 'Кейгән.'
  
  
  Һәм ул шулай эшләй, вәғәҙә йолҡа, эй мин шылтыратып; һәм, ниһайәт, ул ҡасып. Ул, белә, был, бәлки, күберәк ваҡытта уны күреп, әммә бындай эштәр минең.
  
  
  Стилет уны тағып, HQ окрещеный Hugo спецэффект бүлеге AX, ҡорал һәм куртка өҫтөнән кейеп, кеше уны үлтерергә өйрәткән төрлө алымдар күп, әммә береһе лә ҡоралы алмаштыра алмай, ике төп алымдар. Мин һәр саҡ үҙе менән йөрөтә . Люгер стилет тапҡыр күберәк һәм мин ғүмерен ҡотҡарыу, уның да иҫкә алабыҙ.
  
  
  Максим Жуково тураһында уйланы ул йәнә. Худощавый жилистый был урыҫ булып, ул. йәш сағында КГБ хеҙмәткәрҙәре инә.
  
  
  Давной-эго күптән биреү «палач» бүлексәһендә эштәр мокрая, перфекционист булмай һәм ул, үҙ эшен ярата . Бер көн алда ғына беҙҙең юлдар киҫешә, каракас ҡала. Беҙ ҡунаҡхана номеры осраҡлы осрашып, америка ҡушма штаттары һәм уны урлап һатып ҡытайҙа өсөн тәҡдим итә серем. Ҡасан бойора эму тәҡдиме кире ҡағылһа, мин уны үлтерергә тырышты. Был Эму алмай тиерлек. Шуға дәлил - мин шрамм мөрәжәғәт ҡорһаҡлы була; уның үҙе һәм уның һыу һорағас, ул шулай уҡ ҡунаҡханала төн нәфрәт менән шөғөлләнә, ҡыҫырыҡлаған мәл генә мөмкин, йәки үлем эго. Ләкин минең эш түгел. жуков үлтерергә була. Мин уға ябай ғына ҡотолоп булһа кәрәк, әгәр мөмкин. Минең бурыс түбәндәгегә ҡайтып ҡала: әлегә эго булып, бүлмә эго һәм документтар табырға була икән, янына ҡуштандар кгб юғары уҡыу йорттары һәм бер нисә көн эсендә уны эго буйынса быға тиклем йыйылған һәм ул урланған римэ курьер кгб тапшырҙы. Документ яңы ядро ҡоралына эйә һыҙып детонатор, төҙөлөшөн, уларҙың яһалыу еңел һәм тактик ядро ҡоралын ҡулланып практична ашыу. Был ҡушма штаттары советтар союзының өҫтөнлөктәре асыҡтан-асыҡ хәрби ҡоролошон һаҡлап ҡалыу өҫтөндә, шуға күрә һәм, әлбиттә, мәскәүҙә ьыло недолжный эләгә.
  
  
  
  Унынсы яртыһын ҡалаға тиклем такси алыу, уны отель «Фаворит Вилла» Виа н Фламиния. Шәмбе кис булһа ла, бик римэ шым булып ҡалды. Нацистарҙың берҙән-бер террасанан интим тирә-яҡ тауышы, сағыу яҡтыртҡан менән пиццерия , мотороллер йәки ближайего буйынса , йәш пар көлөп ултыраһың унда.
  
  
  Булырға тейеш, иң яҡшы ваҡыт вилла Фаворит исеме бирелә. Тыштан түгел, бер ни булһа, шунда үткәрә ала инем был төн ғәйәт сәйәхәтсе. Фасад һәм оштукатуривать н скол булып тишелеп, буяуҙы ынтылыш отслаиваться. Үрге беркеткес эленгән тәҙрә иҫке булды . Поцарапать кәштәләрендә эсендә булһа, улар өсөн итальяндар иҫке йоҡлай. Ул уның артҡы өлөшөндә вестибюль үтәсәк һәм ҙур булмаған mimmo молчанов баҫҡыстарына күтәреүсе булып тора. 307 бүлмә булыуҙан туҡтаны һәм икенсе ҡатындағы коридорҙа яҡтыртыу тускло, ҡараймай уның. Тишина. Улар, бүлмәләге ҡолаҡ көнө һәм яҡынлашҡан. Тымыҡ эсендә булған, һәм ул донъя күрмәй. Әммә был түгел, тимәк, Жуков Максим түгел эсендә көтә. Отмычка кеҫәһенән асҡыс һәм уның тирәләй махсус һайлау досталь , һарайҙы асып. Замок тумблерҙар боролған һәм уның асҡысы профилендә молчанов. Замок нажмите. Ишекте эткән һәм уны яйға тотҡаларын бороп. Беҙ эстән тауыш ла булмаһа, беҙ бит . Выдать уның «люгер» һәм тиҙерәк эскә инәбеҙ. Мин бер ҡараңғы бүлмәлә ҡараштары ышандырырлыҡ, яҡын ҡылырға тип йөрөй газетной киоск в киске жуков, ысынлап та, гәзит һатып алынған. Ул үҙе артынан ишек ябылды ...
  
  
  Бер нисә минут күҙҙәр тусклый свет күнеккән. Артабан уның ҡарауы , күңеле, ысынлап та ла, булды тип бер миңә, һуңынан Люгер йәшеренгән " булып ҡала һәм уға яҡын ятҡан бүлмәнән бүлмәгә бүлмәһе йыһазландырылған һәм еҫе насар булған һәм кобура скудно оглядывать кисеү. - ҡабырсаҡ береһе бысраҡ, иҙәндә ағас, бөжәк менән бергә пропотевать порошок һәм матрас тора. Аҙыҡ әйберҙәр ҡабул итеү өсөн урындар аҙ булманы. Мебель буйынса киң карауатта тора, прикроватный тумбочканан, ултырғыс яҙмаһы булмаған, тура һәм ултырғыстарға ултыралар. Прореха барып ултырыуым булды, улар аша набивка торт. Был ҡыҙыҡ түгел «Хилтон Кавальери», Жуков тик әлегәсә йәшенеп шунда көҙән мөмкин .
  
  
  Ул яҡындарының, тип Жуков был документ юҡ. Әлбиттә, был мөмкин, әммә был ҡағиҙә барлыҡ һөнәр беҙгә ҡаршы килә ине. Шул ваҡытта ғына һеҙ тотоу үҙен предмет мөһимерәк булыуы, күпме кәрәк, ә һуңынан тапшырылған эго, кемдер башҡа, йота йәки урынын табырға бик подходящий өсөн, эгон тапшыра алмай әлегә . Был осраҡта уны көтә, тип тайник була бында, бүлмәлә Жуков.
  
  
  Ул ун биш минутта башланып бер нәмә лә табылманы, һорауҙы бирә башлағас, мин дә яңылышмам. Выворачивать наизнанку уны һүҙмә-һүҙ бүлмә. Клоков жуков матрас булһа, иҙәнгә ятығыҙ ә тултырма. Шулай уҡ күренеп ултыра. Улар йәшникте һәм выдать прикроватный тумбочка һәм ултырғыстан иҙәнгә ташланы. Барыһын да ентекләп обыскивать, ҡабырсаҡ, хатта унитаз. Һәм ул бер нәмә лә табыла.
  
  
  Ул, тәҙрәгә ҡарай һәм сәғәттәребеҙ яҡынлаша. Ун булды, унһыҙ булмай инде. Әгәр үҙе жуков ғәҙәти көн тәртибе һаҡлана, һуңынан уны ун сәғәттән йәки был тиҙҙән ҡайта. Выругаться уның танау аҫтында үҙенә. Мин ошо документтар кәрәк булғас табылыр, ҡайтыр алдынан уның. AX, уның ҡарауы, икенсе көндө иртән иртүк ул үҙ ҡарамағына тапшырылды эго ташый, сөнки эго был беҙҙең берҙән-бер шанс кире ҡайтарып булмай.
  
  
  Уның, күрергә, бүлмәләрендә вентиляция тишектәре юҡ тип, һәм үтәлмәһә, тип бер ҡасан да ярап булмай. Йәшәгән, моғайын, вентилятор ҡуртымға аҫтында, эҫе була башланы, һәм яҡшы итеп ябып, һалҡынса була башлай. Өсөнсө класлы отель буласаҡ был, ысынлап та, улар аша, унда бөтә төн һеҙгә пружина тыкать арҡаһына һуғып, һәм ҡырыныу өсөн унда эҫе һыу юҡ .
  
  
  Сөнки стеналары ярыҡ булыуын тикшереү өсөн, уның ҡурҡа башлай, сөнки минең эҙләп, ҡапыл туҡтаны. Мин шул тиклем тапҡыр ҡарағас, ҡото алыу өсөн тағы бер тапҡыр кисеү башланды, шау-шыулы коридорҙар ишетә. Уны тотоп «Люгер», көнө яҡынлаша, һәм ҡолаҡ янына килеп баҫты. Коридорҙа уның тағы ла бер тауыш ишетеп ҡалды - ишек асыу һәм ябыу . Люгер еңеләйтеү өсөн, уның кире һәм сунь минут. Улар ҡасан, һыу кисеү бороп, ишек асылды.
  
  
  Жуков була.
  
  
  Ул, йэшел. Люгер шары һыуы минең ҡулдарымды.
  
  
  «Мәңгелек түгел», - тине тыныс Ҡуңыҙ, күкрәктәренә револьверҙар мин рус күндерә. Уның ҡулында үҫһә; ишекте ябырға тура килде һәм ул миңә.
  
  
  Һәм уның үҫешенә ярайһы худощавый минең самаларға була. Ләкин ул бар жилистый, ныҡлы фигуралар, уларға еткерергә ярамай. Молодо кешенең эгоһын күренә, сәстәрен һирәкләп булһа ҡарамаҫтан.
  
  
  Минең куртка уның байый алаһығыҙ «люгер» мин күкрәктәренә револьверҙар һәм эшләй. Ул матрас ырғытылған вильгельминаға н йырғыланған.
  
  
  «Һин шулай, Карте», - тине ул, бер нисә аҙым артҡа сигенә.
  
  
  "Элек һин ҡайта". - Мин тиҙ арала килә тураһында һөйләшергә уйлайбыҙ. Миңә ҡыҙыҡ булһа, ул шул тиклем оҙаҡ һөйләргә әҙер, тип уйлайым курка тәү сиратҡа баҫҡан.
  
  
  «Мин үҙ теләге буйынса үҙгәртеү тәртибе, үҙ ғәҙәте бар», - тине ул йылмайып. «Мин был тормошта һаҡлай. Һин нимә, минең башҡа буйынса AX, мин уйлайым, һинең менән мин яҡшыраҡ булыр ине каракас мөрәжәғәт итергә кәрәк ».
  
  
  Минең ҡан баҫымым дреда башланы. Йәнә шул тауыш яғына уның жуков һәм револьверы булыуы түгел. Был юлы ла уны борсоған тағы ла күберәк.
  
  
  «Тәртипһеҙлек өсөн ғәфү үтенәбеҙ», - тине ул ишара менән. «Тик һеҙ яҡшыртыу мөмкин ине был бүлмәлә тип таптым».
  
  
  Улар һорай. - "Һеҙ ҙә эго таба, шулай түгел икән?" Эго киң йылмайған булды.
  
  
  «Юҡ, был һиңә яҡшы йәшеренгәйне. Әлбиттә, бик аҙ ваҡыттан мин булды ».
  
  
  «Әлбиттә, - тине ул. Ә һин һаман да бында.. сөнки, Карте, ҡурҡма, һин тағы әҙерәк ваҡыт ҡалды.
  
  
  «Минеңсә, уны беләм, ул унда».
  
  
  'Эйе?' - нетерпеливо тине ул. Ул атырға әҙер булған, әммә ҡыҙыҡлы булды эму.
  
  
  «Урын, унда бер ҡасан да соображать түгел», - дауам итә. «Интеллектлы кеше өсөн һине».
  
  
  Асыулы ҡараш йылмайыу менән алмашыныуын. - «Унда, өҫтәрәк-һине, уның йәшереп, Карте? Һуңғы нәтижә һеҙ дөрөҫ йәки дөрөҫ була?
  
  
  «Мин уйлайым, был нимә булды шунда». Кисеүе уға ишеккә күрһәтәләр, Жуков һәм ишектәр араһында торғанда башлана . Мускулдары көсөргәнешле, шул уҡ ваҡытта уның иңбашына, шым стилет скользнуть һәм минең усҡа.
  
  
  Уны ишетеп, минең фекер дөрөҫ кеүек. Жуков өҫтөндә усмехаться, ләкин урын алһын кеше уға ҡарағас, ул ерҙе ҡоланы. Жуков выстерить Револьвер, таращить глаза минең куртка эләгә, һәм ул ҡасан откатиться бысаҡ ташлағандар.
  
  
  Был сумасшедший һуғыуы була, тик, бәхеткә күрә, барыһы ла уң яурынына уҡ Жуков стилет вонзаться. Ул ҡасан сығарып ҡысҡыра, ҡулында револьвер һәм түбәнәйеүе менән, уны, уның менән булған ергә һикерҙе. Беҙ ударяться диуар тураһында. Ҡулына уны эго бороп, револьвер оса, иҙән һәм соскальзывать ударяться мөйөштәре тураһында.
  
  
  Ул килһә, уны тиҙ арала килтереп кешенең эгоһын тар буйынса уң ҡулын һуғып, бәреп уны ваҡытында ишетеү һөйәге . Ул икенсе отель килтереп һуға башлай, әммә күреп, бының кәрәге юҡ күберәк. Эго хәрби рух юғала.
  
  
  Эго бысаҡ менән уның яурынына төшөрә. Уның күҙҙәре киң асыла һәм зашипеть, боль ҡарағанда. Иғтибар менән йөҙөнә ҡара стилет ҡыҫылһа һыуҙы буйлы уны эго һәм эйәк. Улар һорай. - 'Был залда ҡайҙа?' - Ул застонать. Взад һәм уның буйынса кеше уны алға тетрәндерҙе һәм эго һуҡты. «Мин әйттем, унда документтарҙы йәшерәләр, Жуков», - тинем мин.
  
  
  «Эго бында юҡ», - тине ул, торопливо һулап.
  
  
  «Һөйләп бир, - тинем мин. «Һуңынан инде уйындарға өсөн артыҡ».
  
  
  Покачать уның башы. Хутынья уны эго ҡыҫылһа һыуҙы стилет осо ныҡ муйыныңа, ҡан потечь түгел әлегә. Коридорҙа уның тауышын ишетеп. Баларыңа атырға була. Кем-өҫтәрәк һорап булһа-итальян, барыһы ла тәртип юҡ.
  
  
  Ул сазаал. - "Bene Va!" Барыһы да иң яҡшы!' Жуков уны тағы бер ҡат бороп ҡарай. - «Хәҙер һин күргәнең? Һин хәҙер әҙерәк ваҡыт ҡалды. С минуты на минуту бында Полиция булырға тейеш. Тел белеү ул, унда был документтың залы. Һүҙме!'
  
  
  Мин уны ҡарап жестокое һәм ауыр һулап. «Һеҙ уйлайһыңмы, мин ябай кеше, сөнки улар барыһы рассказажет һеҙ генә, һеҙ үлем менән янай? Ҡурҡмағыҙ, һеҙгә лә бик яҡшы белә, Жуков Максим ».
  
  
  Әммә уны эго яҡшы белергә, тип уйлайһығыҙҙыр уны. Досье уның тураһында иҫкә AX, ул торған ине. Максим Жуков болтун булыуы ғына түгел, ә һунарсы һәм ҡатын-ҡыҙ өсөн. Ул үҙе бик ғорурланам потенциялына, абруйын яулағанын ҙур асыҡ бассейн бар омела һәм ҡатын-ҡыҙ енси аппетит бөтә. «Яҡшы, Ҡуңыҙ», - мин әйтәм, әлбиттә. «Мин һине үлтерә алмайым. Шул һине кәүҙә өлөшөн ул ала, улар менән ғорурлана, сөнки һин, - мин был дана телгеләнгән ҡырҡҡа ».
  
  
  Высокомерие эго буйлы кеше менән юҡҡа сыға. 'Нимә? Ч-тип?
  
  
  Послышаться коридорҙа яңы тауыш килә: «һеҙҙән ишетәмен, - тинем мин».
  
  
  Испуганно мин ҡараным уны. "Был һин түгел!"
  
  
  'Яһай.'
  
  
  «Һин хыялый», - тине ул, ирен һәм уның тиреһе үрге сығыш яһаны.
  
  
  « Глупец» .
  
  
  Ширинка эму ул йырғыланған. "Шулай Итеп, Ҡуңыҙ?"
  
  
  'Мин үлтерҙем!'
  
  
  'Юҡ тураһында. = Ценымногие был күңелле.-- Иң яҡшы?' Ыштан булһа уны эго стилет резинка тота. Ревматизм, уны алырға теләй. Паника ул тәҙрәнән ҡарап ҡалды. Һуңынан уның батырлығы фәйләсүфтәр. «Юҡ, - тине ул. Ләкин булыр бик һуң. Ул, тәҙрәһенән һыуға ташланып, эткә эго, канау һәм түбәнгә лежбище отломиться түккән. Ул, уң люк край, ҡағыҙын йәшерҙе була.
  
  
  Гниение ағас каркаслы люк төрлө кимәлдәге өс ҡатламдан тора. Улар люк тиҙ сгнивать ошо ҡатламға ҡарағандарға, тышҡы буялған ҡатлам, ағас киҫәге һәм яуым-оло, киңлеге булдырыу . Был бүлмәлә ҡағыҙ бите булып тора. Ҡасан люктарҙы ябып, тәҙрә рамаҙан крайында һыу булмаһа, ҡағыҙ менән ябып.
  
  
  'Юҡ!' - Жуков крикнуть, һәм миңә подползать баҫырға тырыша.
  
  
  Тайник ҡағыҙҙары һәм уның тирәләй йәйелдерелгән һура.
  
  
  Был механизм ханукия ысынлап та һыҙыра ине. Эго тапҡыр минутта мин һалған тип, револьвер өсөн Жуков ҡасан сума.
  
  
  Унан да бигерәк, уның янына килеп, револьверын тотоп һәм миңә уны артҡа. Унда матрастар һыу сумған өҙмәй, ята унда « Люгер» . Жуков револьверҙан атып, янбаштарын уңлы поцарапать мин таращить глаза. Улар, шунда уҡ ергә һәм матрас люгер тотоп булмай. Жуков ҡасан ҡабат артҡа, уны күтәреп «Люгер» тиҙ сығарҙы һәм ике атып, артҡа түгел. Таращить глаза ишек тәүге эләгә. Нацистарҙың шыулы коридорҙар булып ҡысҡыра, ишектәр герольд. Түбәндә икенсе йөрәге саҡ эләгеп ҡуңыҙ таращить глаза. Подскакивать төштө һәм ул, иҙәнгә ултырҙы. Уның күҙҙәре киң асылып менән мгновений ултыра, һуңынан үле төштө.
  
  
  Коридорында ҡысҡыра һалды: «Полизий! Полизий! » Юҡҡа ваҡытығыҙҙы була. Ул, янғын һүндереү баҫҡыстары тәҙрә аша һиҙҙерә һайлап алыу, переулок йырағыраҡ һәм сирена завывание аҫтында ҡараңғы төшә.
  
  
  
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  
  
  Шул кис, өҫтәмә хәүефһеҙлек саралары сифатында, уның башҡа ҡунаҡханаһында туҡтаны. Марко ҡушыла резиденция яңы Аурелио Виа минең алыҫ түгел, киреһенсә Колизей ҙур булмаған убалар. Был бедняцкая районында, ә унан тыш, тынсыу бүлмәлә мин бәләкәй тип йәшәгән, мине күберәк борсой йыртҡыс ҡарағанда, КГБ. Тынғыһыҙ төн үткәрә ул .
  
  
  Киләһе иртән иртә тора ул, тайник досталь документ буйынса, изобретательный тиклем алыҫ түгел, тип Жуков, һәм кейгән. Әммә документтар тапшырыу өсөн иң яҡшы ваҡыт була. Ҡасан һәм нисек документтар тапшырыуға ҡаршы түгел ине уның рифма эму курьер аэропорт, самолеттары ҡасан була ул тиклем ултырам инде Нью-Йорк. Мин башы, тип, әгәр тәүлек дауамында документ Жуков ҡотола ине, һәм ул бөгөн тере булһа ине.
  
  
  Ул саҡта кофе эсеп сыҡҡанда, үҙ бүлмәһенә ҡалдырып, уны эго. Ҡуңыҙ кеүек, уны отель түгел, мин уның менән оҙаҡ булыу өсөн, тип, булһа кәрәк. Яратыусылар өлөшө тип уйлайым хәүефһеҙлеге предметы булып ҡала, уны үҙе менән йөрөтә ҡасан ih. Әммә профессионалдар белә, тип әйберҙәрен йәшереп тайник әгәр яҡшы, хәүефһеҙ була унда. Ғәҙәттә был неопытный офицер борсой, әммә ошо сифаты өсөн борсолоу һыйынып сиктәрендә сығырға тейеш түгел.
  
  
  Иртән уны үткәреү, һәм минең ваҡыт ҡыҫҡа хәбәрҙәр ташып самолет осоу өсөн Дэвид перепроверять Хоука закодировать, вашингтонда һәм минең AX директоры туранан-тура начальнигы. Отель Хоук мөмкин тиклем тиҙерәк белеү, ниндәй хәлдә булыуы менән башҡа документтары табылды. Курьер эму хәбәрҙәр тапшырыла.
  
  
  Ҡасан нисек тә уны һурып туҡлана урыны документтар буйынса, көмөш портсигар портсигар минут һалған һәм һала. Аэропортында уны курьер сигарет тәҡдим иткән булырға тейеш, шул саҡта ике төрлө булырға тейеш һәм предметтар алмашыу ойошторолған.
  
  
  Ҡунаҡханала заказ такси түгел ул, ә төшөүе колизей ябай уба. Тик был юлы хәүефһеҙлек етерлек булды. Барлығы бер нисә минуттан һуң ул, күрербеҙ, тип беҙҙе эҙәрлекләй Fiat ҡара.
  
  
  «Бында һулға ябыла», - тигән водитель.
  
  
  «Һеҙ әммә уҡ, тип әйтергә теләйем, аэропорт!»
  
  
  «Әлегә был турала онотмайыҡ».
  
  
  "O сергей coraggio Che!" - ир-егет проворчать, мөйөш артына борола.
  
  
  Ул, мине күреп ҡалды тәҙрәнән күҙәтә һәм артҡы тәҙрәләргә «Фиат». Ворчать хәҙер минең сират етте. Ул, минеңсә, үтә яҡшы һуңынан барыһы ла, бөтә үҙгәртте уны. Әммә нисек булһа ла Жуков миңә дуҫтар табылды.
  
  
  Тиҙ арала тағы ике тапҡыр беҙҙең өсөн мөйөш төрөлгән, уларҙан ҡотолорға тырышығыҙ. Машина йөрөтөп, табып, беҙ барыу өсөн машина, осраҡтан файҙаланып, үҙенең оҫталығын күрһәтеп йөрөтөү өсөн. Потащить Виа Лабикан беҙ уның буйынса аҫҡа, өҫкә кире дей һәм Виа Фори буйынса Колизей Империаль mimmo, һуңынан форум һәм ғибәҙәтхананы емерә константин базиликаһы менән рим mimmo белоснежный эго, ҡояш н полуденный ҡайнай.
  
  
  "Ҡайҙа хәҙер, синьора?"
  
  
  «Асыҡтан-асыҡ белдереп бармай», - тинем мин, ҡарана-ҡарана барған «Фиат». Таксистың машинаһына идара йәтеш булыуына ҡарамаҫтан , беҙ транспорт хәрәкәтен тотҡарлай, һәм «Фиат» беҙ ҙә ҡалышмай; мин уға бик яҡын була. Тибр йылға тиклем беҙ Emanuele Corso Vittorio буйынса үтеп, киҫеп Emanuele Ponte Vittorio яғына юллана һәм Ватикан. Беҙ һаман да уны эҙәрлекләгән ҡара машина. Бында ул башта йәшереп юҫыҡта документ-такси ҙә була, ләкин, сөнки беҙ артта агентыы машина икәнһең, бик рискованный был ахыр сиктә күрһәтелгән планы. Беҙ урамға йөрөргә тип шулай дауам майҙанға тиклем XII Piazza Conciliazione Pius Via della. Беҙ алдында изге петр соборы маячить . Ҡасан, уның, ҙур майҙан уртаһына фонтан ҡарарға килегеҙ, шунда минең теләге барлыҡҡа килә. Күрәһең, был штопор хәҙер йәки бер ҡасан да була.
  
  
  «Тора, машина йөрөтөргә», - тине һәм уны тиҙ күрәләр һәм шул уҡ ваҡытта ҡаранан, тип, «Фиат» беҙ йөҙ метрҙан да артыҡ ҡалышмай . Сунь лира водитель уның ҡулында пачкаһы, ул ҡуйы һәм ҡуйы ҡашлы удивленно күтәртелеп.
  
  
  « Бениссимо !» - мин крикнуть һуң уның, ул ҡасан баҫылып сыға. "In al lupo bocca!"
  
  
  Әммә ул саҡта уны аңлай, кәрәк, мин күпкә күберәк изге теләктәр эго.
  
  
  Ул буласағын аҙымдары; уның тағы яурыны аша тиҙ ҡасан ҡаранып, уны күрергә, тип, Fiat, майҙандың икенсе яғына туҡтаны . Тамашасылар алғы ике ир ултыра; ҡояш нурҙары күҙгә күренмәҫ кеше булып полуденный ih була. Подстрекать кажущийся Ih мин баҙнатһыҙлыҡ . Ул, белә, әгәр базиликаһы музей эләгә алмай , уларҙың мөмкинлектәре бар тирә-туристар төркөмө дорваться.
  
  
  Шулай итеп, мин йәнә бер аҙым күтәрелергә ашығам. һәм колонна колонналарына ҡарау өсөн ҙур музей уның сиктәрендә mimmo бемини. Ул тағы ҡаранды. Ике ир-егет сыҡһа, мин артынан эйәреп машина тирәләй ҡара һәм шомло күренеш.
  
  
  Уңға кинәт уның рвануть, ике музей, беренсе һәм өсөнсө сума. зашагать күләгәлә, ҡараңғы бина. Ишек янында ҡушыла формала һаҡлана. Mimmo улар үтә ул, ҡарана-ҡарана түгел, залға инә һәм унда туристар сувенирҙар кибете тултырып. «Побрать тегенсе», - пробормотать ул; был егеттән күҙен мохтажлыҡ булғас, ул. уйлап ҡарағанда ла.
  
  
  Тирә-яҡ инде уларҙы бер залға ингәс, баҫҡыстан баҫҡысҡа күтәреү буйынса ике тапҡыр ҡасан уның өсөн. Уны күргән ваҡытта кеше эго точеный озабоченный мин тигеҙһеҙ булыуын белдерҙе. Ҡара сәсле ир-ат менән булған был итләс, невзрачный булып ирекле һоро костюм кейгән. Һәм ул, күрәһең, кгб була.
  
  
  Тирә баҫҡыста, унда ул, ауыр һулап, осматриваться, ул, күрәм, тип ватикан китапханаһы галереяһы урынлашҡан. Был тар киңлектәге оҙон була, ҡабырға менән тора пий ix атай бүләге ул витрина быялаһы, аҫыл таштар менән биҙәлгән был ысын хазина була скипетры һәм лев xii x. пие, көмөш һәм алтын әйберҙәр матур статуэткалар һәм дини поразительно табаҡтарын ҡырҡырға; ваза иҙәнгә араһында боронғо һәм витриналарға ҡуйылған . Ишектең тышҡы стеналары галерея уны күреү менән, ихатаға сыҡҡас, бер нисә секунд элек ул буйынса пробежать .
  
  
  Мөмкин булған урындарҙы эҙләү һәм уның өсөн документтар ҡабул итеү бүлмәһендә просканировать гепә ашағанбыҙ. Бик рискованный эго үҙе тотоп булмай, һәм ул белә, тип, әгәр йылмайһаң, бер ҡасан да таба алмай эго кгб хеҙмәткәрҙәре, әгәр уны эго урынға йәшерергә булдылар.
  
  
  Униформа коридорҙары буйлап йөрөгән хеҙмәткәрҙәре булһа, ике яҡтан галереяһы. Половица скрипт ишетте ул, әлегә алға расхаживать взад һәм хеҙмәтләндереү персоналы . Аҙаҡ уның буйынса ғәмәл һаңғырау тауыш муҡсаһын үҙ аҙымынан үҙе өсөн, уларҙы күреү мөмкин түгел, сөнки мин эшләгән. Уның тирәләй көмөш портсигар кеҫәләрен һуралар. Темноволосый кгб агенты теләһә ҡайһы ваҡытта килеп ала. Сунь в камзол һәм уның уң ҡулы тиҙ портсигар минуттан кире бөкләнгән ҡағыҙ сунь. Насвистывать буйынса бер хеҙмәтсе. Улар, туҡтамайынса, яһай һәм төрө, тип һоҡланып бер витрина эргәһендә әйберҙәренә көмөш, хеҙмәтсе даими күҙәтеп, уның төрҙәре буйынса йәшеренеп ҡала алмай әлегә. Артабан сунь ваза этруск уның документтары менән шөғөлләнәбеҙ, витрина янында ултырып, галереяһында аҙағында. Яртыла мин тағы бер ҡат бөкләнгән ҡағыҙ тура килә, уның аша тар өсөн горлышко просовывать.
  
  
  Икенсе витринала тик ул килер тип, ишек рус булараҡ барлыҡҡа килә. Ул тиҙ кереп, күреп, мин тора, һәм притормаживать. Шулай уҡ уны ҡарай һәм үҙгәртеүҙәр витрина алдында туҡталдым.
  
  
  Улар буласаҡ, тип ышанам кем дә күрҙем, нисек мин уны документтар ваза һала. Ябай туристар күренә ышанам, мин уның тағы ла бер нисә күргәҙмәһен ҡараны. Был уның бүлмәһенә ишек уйымы аша яй сығыуына һәм һуңынан кивок дежурный яуап бирә. Коридорҙа уның ҡасан булмай, ул, тәҙрә һәм ишек ҡарарға килде. Ул, күрәм, тип, ишек янындағы икенсе бинаға рус көтә башлай .
  
  
  Мин алыҫ китәм. Шулай итеп, улар уйлап, мин ойоманым был ловушке. Ләкин әгәр улар шулай уйлап, был ҡағыҙҙы тағы ла улар янында була. Был документтар һаҡланған сейф ышаныслы швейцария була. Егерме дүрт сәғәт сәйәхәттә булыу минең эго һалып ташырға ҡушалар, әгәр мин килә алмайым, шуға күрә был да нормаль. Хәҙер бөтәбеҙ, - тип, мин эшләргә кәрәк була, был ике рус тере китте был.
  
  
  Ул, баҫҡысты биналарҙың беренсе ҡатына төшә, унда бер нисә бәҙрәф менән коридорҙа таба. Ҙур булмаған коридорҙа уның менән булыр өсөн баш вестибюль, һыу инеп эш алып бара. Ул, ике аҙағында үтә ҡыҫҡа вестибюль, гер өсөн мөйөш һәм ябылыуын көтә. Береһе шунда уҡ тиерлек-выскочить чекистары өсөн мөйөш - күрәһең, уйлап, тип мин хеҙмәт аша инеп юғалды .
  
  
  Унда күренекле гер ул, ҡулын һуҙып, стонать ҡыҫылһа һыуҙы тотоп һәм эго. Бәлки, үлтерергә уны эго ине, әммә мотлаҡ түгел. Мин әле документтар буйынса галереяһында йыйып алыу бурысы торһа, әлегә ул эшләй, һәм ул, уны үлтергән полиция тикшереүгә мохтаж түгел. «Һин һуңлағаны», - соврать мин, эгон стонать k ҡыҫылмай. «Вашингтон документтар юллана».
  
  
  Ударить кулаком уның тормош уны эго. Ул сгибаться, боль ҡарағанда. Ул уны эго муйынынан һуҡты, һәм уны тубыҡҡа төшкән. Ул ҡасҡан, уның йыйына башлай, һәм шунда уҡ уның аяғын тотоп һыуын притягивать мин үҙем өсөн.
  
  
  Ул прохрипеть. - 'Һине алдаған!'
  
  
  Потянуться минең уң күҙҙәренә тейҙерәм һәм уның буйынса бер нисә миллиметр минең затым. Ударить кулаком по кеше ҡулында һәм уның эго эго мясистый туҡтатты. Туҡта төшә һәм уның диуары. Ул, баҫа һәм, уны күтәреп ҡасан йыйылып , кешенең эгоһын буйынса тағы ла һуҡты уны. Һуғылған голдарға отлете-ситтә мәйет эго. Ҡасан диуары врезается был уның , уның бармаҡтары уны эго костяшка диафрагма һуҡҡан булған. Эго аша һауа үпкәләрҙән ҡотолоп, һәм уны яңынан селпәрәмә. Уң аяҡ менән тибергә уны эго гол. Ул аңында булһа.
  
  
  Бар билделәнә, тип коридорҙа талаш төп тураһында кем ишетмәй. Унан, янына килеп ишек һәм ярҙамсы табылыр, - тип ишеге кеүек, мине көтә, заперта. Әммә минең уйымса, был төп инеп mimmo мин офицер булырға башҡа үтә алмай . Ни өсөн уның тауышы үҙенә махсус отмычка ала ла, ышанмаҫҡа ла булып, ул оло сабата иҫке замок менән. Мин уны бер нисә тырышығыҙ, даими, тип ышанам түгел персонал барлыҡҡа килде. Ниһайәт, уның һарайы асыла.
  
  
  Артта уның үҙенән ишетте стон чекист. - Үҙе килде ул. Һәм уның асылыуы ишек тотҡаларын бороп. Ҡояш брылев бүлмәгә үтеп инә бара . Ул, бинанан сығыу һәм парковка өсөн бәләкәй генә мөйөш еткәс, ҡайҙа такси көтә. Йәмғиәте водителе өсөн ятмай. Ул, яурындарын һәм эго наклоняется өсөн тетрәндерҙе.
  
  
  «Мин телем барыу Lunetta Della отель», - тинем мин.
  
  
  «Si piedi dai live Mi», - уға яуап биреү ; әгәр рәт-рәт буйлап уның отель ине.
  
  
  Такси в пачки эму лира һәм уның сил тапшырылған, аҡсаны ул әлегә уйлайым. Ҡасан тамамлана ул, уның засмеяться.
  
  
  «Ә хәҙер, тиҙ арала».
  
  
  "Һеҙ, һеҙҙең, синьора".
  
  
  Уның двигателе килтереп, переключатель тапшырып, беҙ һәм төп һыу инергә барып, туристарға һәм чекист mimmo. Гәзит алыу менән уның янында кеше һәм водитель менән уның алдында тота башлағас, беҙҙең подъезд к подъезжать. Беҙ mimmo барышлай, кгб агенттары аша крайы уны башланыр, ҡыҫҡа буйлы кеше, коллегаларым ҡарағанда эго. Мельком йыйып, уның ҡотон алыу, һуңынан ҡарағас йортҡа инде һәм, үҙен көткән коллегалары кеүек күрәм .
  
  
  Беҙ бер ҡасан изге петр майҙанында йылғаһына һыуға бара, гәзит һәм еңеләйтеү өсөн, уны ташланы. Хәүефһеҙлек документтары булғанда - ҡайһы тиклем көҙән. Миңә кәрәк хәҙер тағы шул тиклем булһа, жилуновичтың эго ысулдарын табып, икенсе көнөнә курьер киткән кеүек.
  
  
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  ;
  
  
  Икенсе көнөнә тиклем уның менән бәйләп ташый алмайым, әммә был түгел булһа кәрәк. Документ килгән , һуңынан ябыла полчаса аша ватикан музейҙары булған, уны йыйып нисек булып китте, иртәнән һәм киләһе ғына асыла. Шулай итеп, һуңынан уны өсөнсө ялғап көсөргәнеш ҡунаҡхана күскән осраҡта, әгәр икенсе КГБ өсөн тормоштағы башланы. Һуңынан төшкө барҙа мин ҙур булмаған, эсеү һәм әкренләп заказдар чинзать эго . Мин башым, ине Хоук әгәр белеп, документтарымды бында залы, ул риза булыр ине, сөнки мин уның менән эшләй, һәм мин ысулдары уйлап инде тип документтарымды кире ҡайтарҙылар. Уны пинцет докторлыҡ һәм һатып ал оҙонайта икән. Иртән уҡырға барғанда һәм уны киләһе пинцет менән куртка аҫтында галереяһы, эргәлә әгәр кем дә булһа, был пинцет ваза этруск ҡабы, ҡағыҙ һәм выдать. Улар иртүк килде, тип ғына асылған музей өсөн туристар әҙ булды.
  
  
  Был ғына уны үҙ планын әҙерләп, өҫтәл янына ултырып ҡыҙҙар һәм ҡасан минең өсөн. Ул уны күҙәтәсәк, шулай уҡ ватикан тураһында әлегә уйланмай. Күрәһең, ул шлюха: буйлы, ҡара сәсле, йоҡа накрасить менән үтә. Свитер арзан булған һәм уны итәк буйлы, ябыҡ сандыр ғына уның менән шөғөлләнә. «Сәләм, Джонни. Һеҙ американдар, да?
  
  
  'Да.'
  
  
  "Повеселиться кәйеф буламы, эйе?"
  
  
  "Был төн түгел."
  
  
  Шлюха ҡаршы бер нәмә лә булмай ул. Тик уларҙың күбеһе тирә-яҡ йолҡҡосланған һуғарылғандай тойола, оҡшап һәм мин, ҡатын-ҡыҙ һау-сәләмәт булыр өсөн, тәнен генә түгел, ә аҡыл.
  
  
  Ныҡышты ул. - Һиңә ышанып, Джонни?"
  
  
  «Эйе», - тинем мин. 'Ышаныслы уның.'
  
  
  «Эй, беләһең уны, кем һин», - тине ул ҡапыл. - «Һеҙ америка полицейскийы ».
  
  
  Нах уға ентекләп ҡараны. 'Һин ни өсөн шулай уйлайһығыҙ?'
  
  
  'Әлбиттә! Полицейский! Быны күрергә мөмкин уны? Рим полиция һеҙҙең менән эшләргә ?
  
  
  «Копт мин түгел», - тинем мин.
  
  
  Ҡәтғи мин ул йылмаяҡтың. «Сәләм, Джонни, - тине ул, - тигән була-кем, һин хем ҡунаҡхана менән танышыу ине. Сәләм, Джин! Фавориска ! Вокзал ҡаршы, уның кереткәнсе өлгөрмәгән, позвать ҡыҙы уны, һәм беҙ улар янында туҡтап нерешительно ултырғыс менән шөғөлләнә, йөҙө мин әнисә. Шлюха был оҡшамауы ла бар. Ул һәм бик һылыу була.
  
  
  "Encodi Si!" - һылыу ҡыҙ худенький әйткәндә, ултырғыс өсөнсө герольд. Артабан алға һәм конфиденциаль ул наклоняется то әйтте: «Джин, яҡшы әйт по-английский. Эй американдар оҡшай. Ул һеҙҙең менән һөйләшергә теләй, да?
  
  
  Хутынья ҡыҙы джин вокзал ҡаршы ҡунаҡхана саҡыралар, тик үҙен ауыл ярҙам һораны ахырҙа.
  
  
  "Джин матур, эйе?" - ғорурлыҡ, - тине хутынья.
  
  
  "Дьяволо тип!" - Джин-тине һәм баҫыу башлана.
  
  
  Һәйбәт танышты, Джин, - тинем мин. 'Ғилми-нәшриәт минең исемем. Зинһар, беҙҙең менән посидеть ».
  
  
  Мгновений ул тирбәлә, шунан откидываться элек тарһынып. Уның матур йөҙөнә яҡты һыҙат булып һәм нах-Милан сәс халҡы һәм төньяҡ каштановый Виченец. Ул оҙон һәм ҡалын сәс нах булып, яҡты юлаҡ булып. Карие глаза ee булған, булды һәм чувственный киң ауыҙлы, ҡыҫҡа итәк һәм блузка аҫтында эслек, ә артыҡ фигура булып ee тасуирләнә.
  
  
  «Ул апай джина америкала буласаҡ», - тине бер ҡыҙға иғтибар итмәҫкә, күтәрелеп Джин. «Әммә уның һөйләүе буйынса-америка, яҡшы уның. Ул һөйләй. Һәм уны артабан китә баһа, мин тәүҙә подмигивать.
  
  
  Улар һорай. - "Был нимәне аңлата?"
  
  
  Джин килеп йылмая. «Роза, мин яратмаған ир-егеттәр менән таныштырҙы. Уның уйлама, тип мин яңғыҙым.
  
  
  "Был һиңә?"
  
  
  Мин уның ҡараш ташлауын тиҙ, ә һуңынан минең ҡарашҡа ҡотола. Барыһы ла ҡай саҡ яңғыҙ булыу, шулай бармы?
  
  
  «Эйе», - мин әйтәм, хәтерләмәйем, - тип, был һөнәр ысынлап та минең моғайын. "Һиңә бында эшләргә, Джин?"
  
  
  Ул үзәктең, хужабикәләр, әгәр шулай тип теләйем. Әммә эш минән түгел, ир-егеттәр менән йоҡлай ». Һуңғы һүҙ ҡәтғи һәм уны яйға билдәләнде. Мин нескәлектәрен эсенә алмай. Роза, һине дуҫ тип уйлап, полиция мин, әммә был минең эшем түгел, үҙе делле.
  
  
  «Мин бөтәһен тиң булыр ине, әгәр һеҙ эш булыр ине был.
  
  
  Улар һорай. - "Бәлки, һеҙ миңә нимә-нимә тәҡдим итәһең?"
  
  
  Мин уның күҙҙәренә ҡараны. - «Мин теләр инем менән, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул, - әммә, нисек инде мин әйтәм, мин проститутки».
  
  
  Ул йылмая. - "Мин шулай уйлайым. Һин ни эсергә теләйһең?"
  
  
  Официант уның билдәһе яһап, заказ бирергә һәм уның закуска. Беҙ ни поболтать. Ул, тип әйтеп булмай, америка рәсми кешеләре, Римэ илселеге килә.
  
  
  "Америка һин ҡайҙан?" - Джин һорай.
  
  
  «Тирә-Нью-Йорк».
  
  
  «Отель-әйҙә барам мин гелән. Роза туғанының тормошо тураһында һөйләшеү нью-Йорк. Ресторан кафетерий һәм уны юғары баһаланы. Сөнки улар, ысынлап та ла, яҡшы, тип әйтә уны?
  
  
  Көтөгөз бер ни уның. «Ах, - мин әйтәм, - улар буйынса иң яҡшы-үҙегеҙ теләгәнсә. Был шул тиклем оҙаҡ эшләй һин барында, Джин?
  
  
  'Шулай оҙаҡ түгел. Беҙҙә мин үҙемдең хеҙмәтем менән түләү мөмкинлеге ала ». Уның күҙ ташланы. «Мин тиҙҙән ҡайтып китте», - тине ул, баҙнатһыҙ. «Бөгөн эш юҡ бында, һәм ул уға кәрәк түгел. Әгәр теләйһең, киттек минең менән эсергә мөмкин. «Ни өсөн һәм юҡ ине, - мин уйлайым. «Ихлас», - тинем мин.
  
  
  Улар такси саҡыра, барып Джина һәм беҙ бүлмәгә. Был бүлмәлә иҫке йорттоң ҡыйығын делле виа кватро фонтан буласаҡ. Беҙ дүртенсе ҡаттан юл башлай, һәм беҙ икенсе выдыхать өсөн майҙансыҡтан башлана, уның, һәм ул наклоняется нежно үбә. Ee ирендәренән йомшаҡ, йылы һәм яғымлы .
  
  
  Болтать без итеү бүлмәһе, шарап попивать. Джин шул осор тураһында һөйләп, уның һөйәркәһе булған абруйлы ҡасан босс рим донъяһы, ниндәйҙер Джованни Фарелли. Ябай уны нисек атайһыҙ башланы, ә һуңынан миллион күсемһеҙ милек менән мутлыҡ эшләй. Ee буйынса һүҙ, мөрәжәғәт, уның менән уның насар.
  
  
  «Әммә был үткән. Улар ир-егеттәр хәҙер шундай алыҫ булһа, нисек Джованни. Намыҫлы аҡса эшләгән һәм уның аяҡтары баҫҡан тора ».
  
  
  Ҡан баҫымы күтәрелә лә, ул йылмайып минең менән. Мин ул ваҡытта ҡайһы бер ҡараһаң, торорға һәм артабан шулай бороп переключатель света өстәмәләр, был изге ғына наткнуться өсөн бүлмә, тәҙрә тирә-яҡ тыңланы . Ул раздеваться, бер нәмә лә әйтмәгән. Ниспадать эй ee аҡһыл сәстәре, яурындары килә, ә уның күкрәге тулы һорап ҡағыла. Ул уны үҙенең кәүҙәһе йылы притягивать, кәйлә һәм ул мин, минең, уның ҡулы тире бархатистый ҡасан буйынса нежно пробежаться. Ирен Ee, шунда уҡ ҡайнар, минең табып, тикшеренеүҙәр һәм ауыҙ асыу беҙҙең ара. Тәне, ул буйынса уйнаны, шыма һәм һығылмалы булыуын, алты йәшлек үҫмергә оҡшаған.
  
  
  «Мин алғас, ник», - ух, мин прошептать була уның.
  
  
  Ул, раздеваться, уны күрергә һәм «Люгер». «Тимәк һеҙ полиция».
  
  
  «Дөрөҫ әйтә, мин һиңә», - тинем мин. Ee уны ҡосаҡлап, уның тураһында онотмайҙар һәм пистолет.
  
  
  «Карауат», - прошептать уның. «Мин түшәк китте».
  
  
  Был уның эшләй. Ул саҡта уның эргәһендә ята, ул ласкать минең ҡулым кәүҙәле, оҙон буйлы сандыр раздвигать әлегә ул үҙе, ҡулына һәм уны үткәреү буйынса эске өлөшө бархатистый.
  
  
  « Benissime Va!» пробормотать уның.
  
  
  Ул ҡулдарын юғары күтәреп мөмкинлек бирә.
  
  
  «Бара», - выдыхать уның.
  
  
  Уның күкрәге тулы үбә, һәм уның затаить һулышы. «Баста», - позвать уның. 'Етерлек. Хәҙер инде. Хәҙер һин теләгән ул.'
  
  
  Нах уның яй үтеп инә. Приступ ҡотолоу крик уның тирәләй ултерәләр. Йыланға уның тәндә дәрт була, физик һәм мин мыҡты һәм көслө теләгем подстегнуть. Ул, һиҙгән кеүек, уны мин тирә-яҡ янбашы смыкаться дымлылығын, тауыш һәм уны һыҙғырып, һалдат ҡысҡырыуҙары шаңдау булып минең ҡолағымда разнестись. Минең ногти почесать уның ҡулында, муйыны һәм яурындары аҫҡа потянуло обвивать мин һәм минең ҡулдарыма, безумие теләге менән тамамланды тиерлек, беҙ башлаған.
  
  
  Шуның мәле килде саҡта, һәр фекер, һәр улетучиваться ихтыяр көсө. "Тағы, тағы, Нигы!" ул һалдат. Минең ирендәр скривиться ухмылка була, ул, яртылаш булһа сардонический шөғөлләнә, яртылаш аңлай. Мин уны ҡосаҡлап ныҡлы, артыҡ ҡуллы, ул башлаһын, янбаш һәм раскачиваться, ул ҡасан контролен юғалта. Һуңғы судорожный тремор, һәм беҙ бергә йыйылып, хәл итеү өсөн, тип башланғайны; уны һағынып йырҙар застонать жестокое һәм тойола ине, сикһеҙ ләззәт.
  
  
  
  
  Киләһе ул ҡасан просыпается, ваҡыты менән паника; тоҡаныу ҡурҡыу беренсе, мин уны ҡасан таныш тирә-яғына ҡараны. - Минең менән,-тип шым ғына пробормотать йылы тәнең. Һәм уның ҡарауы засмеяться, джин фигураларҙы күреп йоҡлай. Записаться на ул сәс мендәр - аҡ булып йыуыу баҡыр ореол. Ул сигарет нах бик һаҡ булығыҙ, ҡулы менән күкрәгенә упаду минең әлегә ул түгел. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс пошевелиться ул , һуңынан тағы бер ҡат, уны тигеҙ һулыш була, һәм ул тәрән йоҡоға сумды.
  
  
  Молчанов, һораусылар бирә һәм уны уятыу өсөн эй, ул дауаханаға барҙың ул, һәм кейемдәре менән йыйылған үҙ карауат тора. Ул, ғәжәпләнгән булып, отель ҡайтыу тип түгел, ә ҡулынан килгән бөтә джина менән төн үткәрҙе. Ләкин минең һис бер нәмә лә ҡиммәтле ҡунаҡхана номерында ла буласаҡ, сөнки документтар һаҡлау ватикан китапханаһы затлы вазала һаман да этруск, ee үлем сере бар. Әммә хәҙер, мин бер ҡасан документ һаҡлана кгб ҡулға алды, уны кире ҡайтарып булмай тейеш, һәм мөмкин тиклем тиҙерәк. Кейгән, сәс приглаживать уның бармаҡтары, тәне дымлы карауатты простыня менән ҡотон алыу менән тағы бер тапҡыр матур көн джина һәм бүләк рәүешендә һыу ебәреү сминать йәш.
  
  
  Шулай булғас, ул ҡаршы түгел, уны уятыр инем, сөнки ул белә, ул вокзал була . Ләкин минең ысын мөхәббәт була AX, мин бер ҡасан да рәхәт булырға тейештер ҡатын-ҡыҙ эштәре һәм тотанаҡлыҡ, уларҙы тамамларға кәрәк. Һуңғы ҡараш ташлап, уға мөкиббән нах. Ул бер нәмә әйтә алмай; һәр һулышы күңелде күтәрә төшә һәм уның менән . Үҙе артынан ишек ябылды һәм уның аша бүлмәһендә тихонько выскальзывать .
  
  
  Бөтә тирә-яҡ ташлау тураһында уй башыма килде ваҡытта Джин. Мин табылған документтар тупларға тура килә, ала, уның иғтибарын йәлеп итмәй ҡалмай. Әгәр ҙә мин осраҡлы тотола, документтарҙы кире ҡайтарырға тырыша, килә ине, әлбиттә , етди өҙлөгөүҙәрҙе. Беренсенән, насар, нимә килеп сығырға мөмкин агенттары менән - үлем башҡа, әлбиттә, - ул йәмәғәтселек иғтибарын йәлеп итә. Мөмкинлеге буласаҡ, - тип минең просвечиваться камуфляж, бик рискованный була, ләкин, әгәр мин таба, ҡағыҙ тоторға тырыша, уны ҡасан, ниндәй документтар бар һәм италия полицияһы ҡарарға өйрәнһә, ул күрә алмаған эго. Ышандыра алмай уны хатта әгәр власть ниһайәт, йәғни аҡш хөкүмәте документтарын ҡарап, был ҡыҫҡа ваҡыт эсендә серҙе сер булыуҙан туҡтаны. Ул булыр, тип ышанырға теләмәй полиция хеҙмәткәрҙәре бындай документтарҙы барлыҡ сверхсекретно итальян һатыу түгел шул, кем ҡулында пачкаһы лира ҙур булды.
  
  
  Әгәр рус һәм әйтер инем, унда документтар залы, мин ул тиклем иртәрәк барырға тырышһаҡ ине улар. Хәҙер инде минең төп маҡсатҡа өлгәшһә, был документ буйынса этруск ваза. Барыһы ылыҡтырылған була . Бәхеткә күрә, ул иртә проснуться өсөн ватикан китапханаһы булһа, ул асыла башлай.
  
  
  Уның майҙаны булһа, XII Эсеп, ватикан ишеге янына килде, ҙур машиналарҙы күреп, йыйылған майҙан передо мин, изге петр майҙанында. Был һирәк күренеш булған. Атай һарайында балкондың бер өлөшө барлыҡҡа килә, фатиха ҡылам һәм иман килтергән өсөн, майҙан булып тора. Әммә бөгөн иртән халыҡ һәм туристар күберәк тойола рим ҡарағанда, ғәҙәттә.
  
  
  Пробираться сквозь толпу мин тура килә, һәр аҙым үҙенә бормотать ғәфү үтенә. Папа һарайының тәҙрә башын күтәреп ҡарарға була, һәм ул ғына тип, халыҡ тығыҙ крайы килә, - тип ҡысҡырҙы, унан һуң сәйер, шомло һәм тишина тиерлек, тамашасы биләй. Неподвижно һәм уны өҫкә ҡарап тора, ҡасан кейгән аҡ фигуралар атай vi павел билдәле булды.
  
  
  Ул ҡулын күтәреп фатихаһы билдәһе. Әммә уның фатихаһын ғына башлағайны, ҡапыл күк йөҙө раскалывать һөжүмде ҡасан, нисек йәшен. Тәүҙә уйла, был автомобиль глушитель.
  
  
  Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, барыһы ла күпкә етдиерәк була.
  
  
  Атай быяла тар ябырылды секундтың бер өлөшөнә, йәмғиәт менән оло эго балкон витраж ҡасан грохот. Кемдер балкон аҫтына йыйыла башлағас ҡысҡыралар, Атай һәм төрҙәре буйынса йәшеренгән һуң, тағы ла күберәк кеше йыйылды майҙанға быяла төштө.
  
  
  Башҡа күтәреп ҡысҡырына башланы, халыҡ паникаға биләй. Ул, бөтә яҡтан ҡарап, күреп, ҡайҙан атыу; атыу, күрәһең, Атай һәм дюйм тейҙереп бер нисә ебәрергә була .
  
  
  "Был Атай!" итальян крикнуть пронзительный тауыш.
  
  
  "Эго тырышҡан, уларҙы үлтергән!" крикнуть башҡа.
  
  
  Ватикан йугереп кеше инеп ҡарай, тауыш һәм шау ih панический һауаға күтәрелеп, өмөтһөҙлөк кеүек, һеҙҙең печати һәм стон. Быяла ярсыҡтары һаман майҙаны кәмей, ләкин ҡасып түгел, һыу аҫтында ҡалған өлөшө һәм алдынғы төркөмө ишек ярсығы эләгә.
  
  
  Улар тағы бер тапҡыр балконға ҡото алынды, һәм был ваҡытта ике күренекле фигура булып ултыра. Ул наклоняется өсөн, папа күтәрергә ярҙам итә. Шул урында, уны ҡайҙа һаҡларға, уны күрер, бәлки, ул, күрәһең, зыян түгел.
  
  
  Нацистарҙың тирәләй артта рев-мин тағы ла бер төркөмө. Ул, яурыны аша ҡараны күрмәй машина һәм ҡара оҙон, уноситься майҙанда ал. Әллә был ябай тап булып, мин уйлайым , йәки машина,-тип шуның менән бәйле, мин генә тип ҡарарға?
  
  
  Түгел, беләһеңме, ни өсөн уның яғына шунда уҡ музейын ҡараны, ватикан китапханаһы, уның ҡайҙа тышлыҡ. Тик уны ҡарап, ул күргән, вертолеттар төшөр өсөн бина һәм нисек юғала. Америка хәрби вертолеттар Skyhook уның ҡараштарына оҡшай.
  
  
  Беҙ секунд мин был турала уйланырға тура килә.
  
  
  Пробираться сквозь толпу, уны аңлап, нисек был мөмкин тиклем тиҙ арала китапханаға барырға тейеш. Ул, таң менән кеше колоннаға теҙелеп киткән майҙанға протискиваться музейы һәм баш аша. Улар ҡасан, төп ишегенән ингәс, тағы ла гер вертолет күренә. Ватикан китапханаһы асыҡтан-асыҡ уның өҫтөндә әкрен төшә. Ә һуңынан уны, аңларһың, тип, бер нәмә лә; ҡот осҡос хәл дөрөҫ түгел.
  
  
  Улар ҡаса башланы, сөнки беҙ секундҡа ла юғалтыуығыҙ ихтимал. Ул, юҡһа, минең кеүек колотиться доллар ҡушып, венала минең ағыла һәм тамырҙарын зарарлай, һыу инеп нестись әлегә ул музей . Халыҡ паникаға тығыҙ биләй , барыһы ла тиерлек үҙ вазифаларын ҡалдырып китапхана хеҙмәткәрҙәре алдында ы, формалары. Пробежать mimmo мин уларҙы, ҡурҡыуҙан күҙҙәре менән ih застыть. Элек уның ҡарауы, балконығыҙ булһа, Атай ҡайҙан барлыҡҡа килә. Балкон буш булмаһын; быяла ярсығы ғына өнһөҙ шаһиты булып тороп ҡалған, мин генә күрмәйем.
  
  
  Күрәһең, улар тағы ла святитель торошо тураһында белеү; wouldnt түгел, дөрөҫөрәге асыулы, хафаға йыйылды. Взад и вперед майҙан буйлап йүгергәндә һаҡсыларыбыҙ, әйтерһең, эҙләнең эҙҙәрен. Әммә мин беләм, улар бер нәмә лә табып , тип ышана һәм булған, тип неразбериха алышыуҙар буласаҡ һәм дөйөм күберәк өҫкө тойола.
  
  
  Хәҙер икенсе башында лимузин ҡара күренә ялтырап. Китапхана өсөн уны ишек янында бер колонна тирә-яҡ сумған. Машина туҡтау менән визг. Скрипнуть ҡурҡытып, машина тирәләй ҡалын ир-аттар һәм ике широкоплечий выскочить бинаһына бәреп инә. Шул уҡ ваҡытта тағып люкты асып ҡалаларҙан вертолеттар, самолеттар серияһы хәрәкәте һәм уны тотоу.
  
  
  Артынан ҡара шәүлә һыны йәмғиәтендә лимузин ултыра. Ир затынан булыуы мөмкин түгел шәйләй башлағас, һәм мин машина алға рвануться mimmo пуляларҙың . Ул, прищуриваться һәм машинаның номерын яҙырға тырыша. Хатта әгәр ҙә машина туҡтай ҙа, барыбер һеҙ бар, рентген күҙҙәренә тура килә ине, күрер өсөнгә һ. Тышта тупаҫ булмай ҡара туҡыма менән ҡапланған буйынса непрозрачный пластинкалар.
  
  
  Төр буйынса машиналар йәшеренеп ҡасан, уның, юлда юллана. Мин китапханаға кергәндә алмай, әлегә уның алдында машина булды, әммә хәҙер, ул ҡасан уноситься ал, эскә инеп ҡарай һәм уның һәйкәлен папа загляни йугереп. Мышиное ҡайһы бер хеҙмәткәрҙәр хаҡында һөйләп бармай.
  
  
  Әммә ныҡлы кәүҙәле ике ир-аттар, машиналар тирәләй выпрыгивать ул ғына, бер ҡайҙа ла күренмәй. Взволнованный тирәләй кем ih һәм музей хеҙмәткәрҙәре, күрәһең, күрҙем дә. Бәлки, улар күрәләр, нисек итеп вбегать китапхана ир-егет була, әммә уны күреп. Ул, баҫҡысты килә, галереяға илтә, ике нацистарҙың һәм шунда уҡ атып. Был бик ҡатмарлы, уны ax баллистика курсы үтә , һәм мин билдәләмәһе менән проблемалар булмаясаҡ, тип галерея аша атып киткәндәр, шунда уның һүрәттәрен сверхсекретно йәшерә.
  
  
  Ул, өс дискыһы взбегать баҫҡысҡа өҫтәрәк булып, тотҡан «Люгер» ҡулында, бармаҡтарында бер спусковой ырғаҡ тота. Ҡасан ул, беренсе ҡатҡа тиклем барып, минең насар положение раҫланды. Хеҙмәтсе формаһында, үҙ вазифаһында ҡалырға ҡарар иткәс, тағы ла китергә өлгөрмәгән, хәҙер көн ят ҡанын лужа на ҙур. Мин уның өҫтөндә булһа кәрәк наклоняется өсөн, күрәбеҙ, тынмай ул.
  
  
  Һуңынан уны үтә күреп, эстән ябып имән кеүек ауыр көн галереяһында семәрле. Йугереп уны ебәрә, әммә тиҙ арала етерлек. Әгәр Вильгельминаға хатта уны ҡуллана инек, ишек захлопывание булдырмау мөмкин булыр ине.
  
  
  Замок сиртеүен ишетһәгеҙ уның асҡысы. Ул курка баҫыу, ағас һарай һәм тирә-яҡ ярылы. Әммә йыуан ағас яртыһында емереп көнө таращить глаза. Һуңынан уны тағы бер ишетерҙәр һәм аңларҙар, тип бара оҙон коридорҙың икенсе яҡтан шул уҡ хәл. Бындай галереяһында һөҙөмтәлелеге менән эстән ябып , асыҡ була , тип, ғәмәл - бөтә нәмәләрҙе үҙ эсенә ала - тейеш булыу менән әҙерлек үткәреү һәм квалификация.
  
  
  Оглядеться бешә ул, белеү, булған мөмкинлеге бармы галереяһында инә. Приглушенный послышаться мин артта тауыш. Ул күберәк хәүеф түгел. Ул йәйелеп килеп сыҡты-сығыу өсөн өс мөйөш туристар. Бер тирәһендә улар, ҡатын-ҡыҙҙар сағыу күлдәк краснолицый, ҡото алынған «Люгер» һәм туҡта.
  
  
  Мин Ee хәрәкәт итеүсе ғәйәт ҡысҡыра. Тәҙрә янына барып ишекте ябырға, уны бер нисә галерея йугереп. Защелки ул разблокировканы, алға һәм тирә-яҡ тәҙрәһен асып бер наклоняется өсөн йыл һайын ишек. Бейеклеге өс һәм диаметры яҡынса утыҙ йылдан ашыу вертолет ҡолап полицейҙар менән кәрзине фут металл, ҡорос тросты йыуан беркетелгән була . Кәрзин эсендәге скорчиться ир-егет ултырҙы, һәм мин, тип әйтергә була ҡорос броня буйынса кәрзиндар яһау - шул уҡ металл, тип, вертолет япма таға.
  
  
  Хәҙер инде асыҡ була, тип һөйләп, яҡындарын уның тураһында тәүҙә, ысынлап дөрөҫ булыр. Атай булып һөжүм итеү тактикаһына ҡыҙыҡһындыра, иғтибарын йүнәлтте енәйәт өсөн сыҡҡан реаль, хәҙер уны үтәйбеҙ. Ул, кем ҡушыла өсөн, был, атай, үлтерәләр ниәттәренә бер ҡасан да. Был һөжүм яһаны, һәм паника тыуҙырыу өсөн дөйөм замешательство. Ватикан хәҙерге хазиналары булалар алтын һәм көмөш маҡсаты буйынса китапхана галереялары коллекцияларында, - ул үҙе галереяһы, ул был ҡәһәр һуҡҡан уның йәшереү, йәшерен һүрәт алыштырғыһыҙ.
  
  
  Башҡа туристарҙың ҡотон крик музейға килеүселәрҙең иғтибарын йәлеп итә. Ул, ым - ишара һәм уның ҡарана китеп бойорған булһа ла, уның нисек помахать, рази һәм ҡото тревога халыҡ аптырап. Галереяһына барып ҡайтты уны ишек, наклоняется һәм иғтибар менән тыңлай . Ул, ишеткән, йәмғиәт булараҡ, быяла һәм подозревать, был витрина галереяһы тарафынан ватыла ҡалһа, аҫыл хазиналарға һәм тиҙҙән урлап ih - бөтә европа монархтары идара бүләктәр, ҡиммәтле артефакттар, сиркәүенең папа тапшырҙы короле һәм кенәздәренән була . Ә улар араһында документтар булһа, уны кире ҡайтарып булмай тейеш, ул - теләһә ниндәй хаҡ менән.
  
  
  Ҡайҙа хәүеф зазвонить музейға шылтыратырға була. Карнак тарихында иң аяуһыҙ Италия әммә бер кем ептәре һала алмай. Изобретательность планы һөҙөмтәлелеген һәм профессионализм һәм мин һоҡланмау мөмкин түгел ине, уларҙың бар енәйәт ҡылған. Ләкин мин, документтан кәрәк ваза ҡушыла. этруск, тығыҙ галереяһы өсөн ябыҡ ишектәр күренә.
  
  
  "Персоналды саҡырыу!" - Был мин математика буйынса йәш крикнуть, минең менән йәнәшә тора, ауыҙ һәм күҙҙәр киң асылды һәм эго үҙгәрә башланы, уны эго менән сталкивать баҫҡыста.
  
  
  «Эйе, сэр», - тине ул, күкрәген уны эго бейеү камера бар, уны әлегә тиклем туристар пробираться аша тыуҙыра .
  
  
  «Тине ул, папа тип галереяһында талип!» Позвать һуң уны эго.
  
  
  Моғайын, минең командаға булыуын шул факттар ышандыра йәки был тауыш, тип әйт по-английский, беҙ шулай ҙа булыр ине ул, тыныслан тамашасы. Һикәлтәле уның күҙәнәктәрен күрһәтте, уның хәүефһеҙ менеп. Хатта ҡатын-ҡыҙҙы, ул булыша туҡта, минең күргән «Люгер», тынысланырға һәм, күрәһең, йәнә үҙен була.
  
  
  Обвернуть был көндәрҙә уны тағы бер ҡат. Раскалывать, юл өҫтөндәге тәүге атыу замок минең көйә ағас аңлата. Пуля бер ҡарашы етер ине . Мөмкин булһа, хатта икенсе, өсөнсө йәки был атыу менән үҙгәрә. Ентекләп уның артҡа рәттән өс атып сығара.
  
  
  Застонать пуля эләгеп ауыр көн булды. Замок скрипнуть ҡысҡырып металл, ағас һәм уның ҡалдыҡтарын һәм төтөн аша, күргән, тип грубо замогы ватылды. Вильгельминаға үҙ ҡиммәттәрен раҫлау тағы бер ҡат, ул ҡасан атып ишек тағы ла ауыр. Мин ҡысҡырам, артта ҡатын-ҡыҙ башҡа, туристар һәм ҡалаһы буйынса баҫҡысҡа аҫҡа ташлана вестибюль паника перепугать вслепую.Хәҙер башларға, уны башҡаса ҡурҡыныс янамай, уға сигенергә, пнуть һәм аяҡ аяғын күтәрҙе. Был көрәш алымдарын яҡшы Do Tae тирәләй бер Ex. Өҫкә һуғыу Булды, Ча - Гөн, көн ярыла. Створка икенсе, металл һәм ағас каркаслы һәм замоктар менән грохот слетать менән иҙәнгә ҡолай.
  
  
  Һуңынан распахиваться көн, ике ир-аттар уны күреп һәм яҡшы безмерно һалынған, лимузиндарҙы тирәләй ҡара сыҡты . Күрәһең, был хәл бер нисә сәғәт элек. Әммә ун ун биш минут үтеүгә, улар менән көҙән йәки артыҡ түгел, тип ир-егет икәү - иптәштәр ih булған вертолетҡа - музейы белгертә.
  
  
  Поржен өсөн киндерҙән тоҡ башҡа ҡиммәтле артефакттар, уларҙың инде бер нисә запихивать ауыр. Металл кәрзине, улар уны күреп, асыҡ тәҙрә алдында эленеп ырғаҡ беркетелгән булған ике металл һәм таш киң подоконник галереяһында булды . Скачать өсөнсө етен кәрзине тоҡ. Быяла витриналар ҡыйратып булмай, ә шымартылған быяла ярсыҡтары иҙәнгә ҡапланған булған .
  
  
  Беренсе урындар һәм ваҡиғалар, нисек кенә уны ишек выламывать ҡараш менән ҡарап, мин бур миңә яҡын һәм револьверҙар бороп күндерә. Окликать ул үҙенең ике иптәш, бер тоҡ иҙәнгә һәм тирә-яҡ етен һәм улар ҡулдарына наугад атала башлай.
  
  
  Косяк уның артынан сумып, ҡасан пуля һауа просвистывать. Нацистарҙың рикошетировать мин ҡурғаш тауышы тирә-яҡ . Башын һәм күкрәген пуля эләгеп ҡалыу өсөн, bump һәм мин саҡ ишек яҡтарына буярға ҡуша. Һәм уның тағы бер аҙ ситләшеп тихонько выругаться .
  
  
  Таращить глаза mimmo просвистывать тағы бер ишек яҡтарына буярға ҡуша. Мгновений ул выжидать, артабан зарар башы бер мөйөш һәм атыу өсөн. Охватить өсөн хеҙмәт галереяһында өс ир-аттар юҡ тиерлек. Кеше, беренсе атыу яһай, уклониться тырыша. Әммә тиҙ Вильгельминаға була, һәм ул үҙ маҡсатына хайран беренсе пуля эләгеп, һул иңбашы эго.
  
  
  Сериялап сдавливать эго ирендәре менән ҡысҡыра. Застонать төшә витрина һәм уның ҡыйратҡас, өҫтәрәк һәм револьверҙар эго безвольный бармаҡтары төшкән файҙа. Минең ҡарашым шул ваҡытта икенсе ир-аттан төшә башланы, мин уны атып була.
  
  
  Был йыйында шулай еңел бирелә, сөнки эго, башҡа менән. Ауыр уның сумкаһы үҙ подтаскивать асыҡ тәҙрәләр, металл тел хазинаһы мин кәрзиненә һала. Ул баҫып курка «Люгер», эгон на дюйм һул янбаш тиклем тейҙереп, сумкаларын ир-егет һәм өсөнсө эму форсат бирмәй, кем асыҡ тәҙрә янында һаман торалар.
  
  
  Быяла артындағы витринала булып, аҙағы икенсе бүлмәгә. Был ваза кисә этруск витрина янында ҡушыла. Әммә хәҙер, уның ҡарауы, ауыҙ кибеп бөтә. Ваза була.
  
  
  Проблемаһы - оло мәсьәлә. Әгәр бурҙар туҡтата һәм кире ҡайтарырға ла түгел, вазалар, дикий булған эҙемтәләрен. Мин дә хәл өҫтөндә оҙаҡ уйланған, әммә был йугереп галереяһы, атып. Икенсе тапҡыр яраланып янбаштарын артҡа ҡала башланы һәм уны атып эму уң булыр. Ул нокаутировать, эго генә тороп ҡалды ике дуҫ.
  
  
  Кеше, уны күреп кем кәрзине металл төшкәс, тағы эскә менмәҫкә; урыны менән бер шул, уның ҡайҙа торғанын, түбәһе күренә етен ике тоҡ туп-тулы булды. Темноволосый ир-аттар, улар ярҙам эму, әҙер булып китә. Галереяһында буш ине тиерлек, ҡиммәтле хазинанан мәхрүм итә. Яуап уты асырға, мин был кеше, уның ерҙә селпәрәмә килә. Минең баш өҫтөнән пулялар һыҙғыра угрожающе туранан-тура түләү. Әммә мин атырға, ағас, быяла һәм йәмғиәт тирәләй мин. Ул, юҡһа, нисек быяла ярсыҡтары янбаш һәм күкрәк төштөм мин.
  
  
  Әгәр ике ир-атты түгел, башҡа уны үлтерер инем, әгәр ҙә документтарын кире ала алмаған ваза буйынса этруск ул, мин бер ҡасан да ғәфү Хоук ине, әлбиттә.
  
  
  "Caita эшләпә!" - тәҙрә янына крикнуть кеше, арттан иптәштәр үҙеңде ышандырыу. Мин үҙем уны атып пригвождать, заковылять ҡасан тәҙрәләрендәге яралыларға ҡарай, ҡанлы һуң иҙәндә ҡалдырам. Үткән иптәштәре менән ике ир-егет металл мгновений кәрзинендә булған .
  
  
  Ул, вскакивать һәм тағы ике тапҡыр атып, балҡып ҡорһағы ҡоңғорт взлетающий зиять ҡасан кәрзине вертолет булған. Әммә уның ҡасан, атыу һәм тағы ла тәҙрә янына килеп, тышҡа әнисә, машиналар эсендә кеше булмай инде ул. жужжать кәрзине менән ҡушылып юҡҡа сыға.
  
  
  Броневой урын баҫыусы панелдәр, минең күҙҙәремдә һуңғы таращить отскочить һәм металдарҙан тора. Выругаться ул, мин асыҡтан-асыҡ ҡасан һәм нисә полицейский ишеккә бәреп музейщик дюжина подо. Уға вертолеттан утҡа, тик ҡамасаулай ғына.
  
  
  Атайһыҙ булып тойола. Ул коридорҙың бер тәҙрәнән барып умчаться иғтибар итмәй, мин артта хараба - харабалар, иң ҡиммәтле хазинаһы, ваҡыт тиклем улар күптән музейында һаҡлана. Бер нисә ҡыҙыҡлы, туристар күңеленә эҙләү - был ала һәм уларға - һаман да тирә-жаться баҫҡыста. Ул бер тирәһендә улар, йыуан кеше шор-бермуд, биноклдәр муйындан була.
  
  
  «Мин биноклде үҙе бирҙе», - тинем мин.
  
  
  Һәм мин уны презрительно фыркнуть ҡарай. - 'Шайтан һыуы бара.'
  
  
  Ул уны кисекмәҫтән йүнәлтелгән «люгер». «Биноклдәр», - уны ҡабатлай. «Ысын күңелдән һәм хәҙер».
  
  
  Ул ҡапыл ҡурҡып. Мышиное мин уның бармаҡтары ҡалтырап биноклдән һуҙҙы. Выхватывать ҡулына уны эго буйынса биноклдәр, йугереп вертолет һәм кире тәҙрә биноклде йүнәлтеү.
  
  
  Хәҙер иҙән аҫтында булыуын тулыһынса люктарҙы ябып, пассажирҙар һәм һаҡлау ватикан хазина коллекцияларын , шулай уҡ документтарҙы, уның, ҡыҙғанысҡа ҡаршы, вазалар этруск спрятать. Вертолет һәм музейына баш взлетающий тайпыла башланы. Унда вертолеттар биноклдән ҡарай, әммә опознавательный nen символы булһа ла, хужалар белдертмәй. Артабан уны вертолетта тотола һәм кешеләр өсөн был тәҙрә тәҙрә эшләйәсәк менән биноклдән йылғаһының һул яғында булған. Был кеше бар, улар сәс затылок дыбом булып тора. «Иҫ киткес», - мин уйлайым, кешеләрҙең ҡарап йүнәлеште дауам итә, ул күп күрҙе-электән күп тапҡыр .
  
  
  Мин алдан минең күҙҙәре беҙгә түгел, беҙ тамашасы. Уларға ышанған булырға тейеш икән, тип күрәм. Был кеше, гөбөргәйелгә оҡшаған - буш, тире, пергамент булараҡ, тығыҙ һәм инсталляция. Йыланлы менән күмер күҙе нәҙек яуыз кеше йыйылып, үҙебеҙҙе-н зрачок кожистый һарғылт йөҙө ҡара. Гөбөргәйел йоҡа ирендәре менән ауыҙын киң усмешка свернуться була. Был йүнәлештәр бар, улар уны һәр ваҡыт ҡарайым: йөҙө бер яҡтан, математика буйынса юлдан һәм башбаштаҡлыҡ үҙегеҙгә лә, ул уны ҡасан булһа бел. Уны уйлап, бер ҡасан да ҡотолам тип, уны шул көндә башлана, уның ниагара шарлауығы бата.
  
  
  Барыһына ҡарағанда, кәмегән уның кисерә. Йәһүдә һаман да тере була.
  
  
  Взлетающий вертолетта тиҙ, юҡҡа ябыу һәм тағы бер мгновение.
  
  
  Һәм ул бүлмәләге галерея ҡарап ҡайтты. Бер витрина тик сал ҡалалар ла, һис шикһеҙ, шуның өсөн, йәғни, ҡиммәтле ih эсендә етерлек булды. Күрәһең, дөрөҫөрәге, бурҙар белеп, нимә теләйем, бүлмәлә алдан белгертә .
  
  
  Ваза этруск һораны ул тағы бер ҡат, ышанып отчаянное, томат йәки ябай тип шылдырҙы ул . Әммә ваза була, һәм ярсыҡтары бер ҙә булмаһа, күрһәтеү, йәғни, уның емереп ваҡытында ограблен. Ул, белә, тип ҙур ваза баҙар хаҡы юҡ. Улар-тип һөйләй коллекционер ғына тора. Сергей күрелмәле минең өсөн. Йәһүдә, кешеләрҙең, ойошмаларҙың уларға ҡамасаулай шулай оҙаҡ AX , боронғо итальян артефакттар айырым ҡыҙыҡһыныу күрһәтә. Мин шикләнмә, бөтәһе лә дөрөҫ тип күреү минең күҙҙәрем. Йәһүдә тере булыр әле. Беҙҙә фантастик һәм уны ойошторған ваҡытта иң карнактағы . Этруск вазаны һәм ул бар, сөнки ул да уны үҙ кеше махсус проинструктировать ала.
  
  
  Вздрагивать ул, шатлыҡ ҡасан эгоһын тәшкил, сюрприздар табалар, вазаны спрятать. Был насар фекерҙә булған.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Невероятно!" - Ҡарсыға крикнуть, алдындағы өҫтәлгә жестокое расхаживать, ҡыҙыл ағас тирәләй париж үҙ ваҡытлы штаб-фатирынан урамға Рюрик-де-Флер. «Бөтөнләй әҙәм!» Мин уны үҙем ҡара костюм һәм твидовый китеү зашагать кисло. Сед Эго растрепывать сәсле булһа, уны төҙәтеү һәм нәҙек незажженный жевать сигара, теш араһынан эго подпрыгивать менән шөғөлләнә.
  
  
  «Мин бик жаль, - тинем мин.
  
  
  «Бындай ҡатмарлы эш түгел был wouldnt, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул ҡапыл. «Уң ҡулында булған документтар һин был ҡәһәр һуҡҡан. Ярар шунан... ән, бер ҡасан да уны бындай тарихын ишетеү ғәжәп, нисек һеҙ генә һөйләмәне миңә.
  
  
  'Мин һайлаған була. Сөнки ул эшләргә тейеш була. Был ябай тап алйот булып, тип,
  
  
  "Һеҙ беләһегеҙме, кем ул, уның өсөн яуап бирергә тейеш?" Мин ҡарсыға өҙөлә. «Был операция уртаҡ булғас, ярамаймы? Разведка буйынса хәрби кеше була. Пентагон һәм уны ... ошо хаҡта хәбәр итергә тейеш Бул, һин булыуға ҡарамаҫтан, президент был башҡортостанды нисек була? Ҡасан ул төрөп һалған, һуңынан уның менән һөйләшеп, уң ҡолағы мин бер аҙна йоҡлай алмай » .
  
  
  «Презентацияһы, - раздраженно мин әйтәм, - һеҙ теләгән эш ...әгәр мәхрүм мин»
  
  
  Ентекләп мин ҡараным секунд ҡарсыға булып, тигән кеүек күреп, мин унда беренсе тапҡыр ултырҙы. Аңлатма үҙгәрә, кешенең эгоһын. Баренц диңгеҙе Шок биләмәләрендә насар тойола, кәмегән. Хоҙай ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул, мин дә тейешле иғтибар бирелә. Винить мин һеҙгә бара алмай, был-уның белә. Хәйер, был бик күп кешеләрҙең яһай тырыша. Әгәр ниндәй булыуына ҡарамаҫтан-шарап тыш, уны бүлеү һәм башҡалар. Һеҙ беләһегеҙ, шул ризаһыҙлыҡ күп булды, тип AX президент был вазифа йөкмәтелгән . Поспорить әҙер, беҙ уларҙың муйындарына һыуға һикерә .
  
  
  «Мин беләм, тип уны тағы эшләп алам», - тинем мин. «Мин телем был ысул буйынса эшләргә мөмкин булыр ине...-башҡа.
  
  
  Бреды. Әгәр был түгел ине был карнак иртәнсәк тап булған, геройҙар ҙурыраҡ булыр ине инде һеҙгә. Намыҫлы әйткәндә, был документ бик йәшерергә һеҙҙең яҡтарҙа булыуым менән умно ваза .
  
  
  Ул аҙ йылмая. - «Шул тиклем һөйкөмлө, был һеҙ әйткән. Танылырға тейеш, сөнки ул үҙе уйлап ».
  
  
  Әммә һеҙ, әлбиттә, аңлар, тип кем ышандыра был-мәғәнәһеҙ ҙә, - тине ул. кисло. «Беҙ кризис булырға, әлегә был документ кире ҡайтарыласаҡ. Әйткәндәй, был музей тирә-ә һеҙ нисек сыға, һуңынан вертолет юғалды?
  
  
  «Тышлыҡ инеп, уның буйынса эш, һаҡсы өсөн бина ла эләкмәй.
  
  
  Әммә уны ебәрергә буйынса план беренсе ҡаттың коридорында бер юлдан тыш, бында асылған тәҙрәләрҙең, ҡурҡышынан ул ябай ҡулланыу. Ул, спрыгивать мәҫәлән, фут биш, тауыш биреү, һәм бөтә.
  
  
  «Хм», - Хоук прорычать. «Ярай, ҡарап, тотоп һинең түгел. Һеҙгә ышанып, йәһүдә нимә күрәбеҙ?
  
  
  «Әгәр уны түгел был, ул булһа, булырға тейеш, уның туғандары-игеҙәктәр», - тип яуап бирҙем мин. «Идентичны кеше күренә. Хоук покачать башы. Iso rta сигара уны кәштә, ултырғыс һәм креслоға урап төшөп. «Йәһүдә әле тере. Беҙ тәнде Гм эго ... таба алмай, ул түбәнгә төшкән шарлауыҡ. Шуға күрә был мөмкинлек ».
  
  
  «Мин был ҡыҙҙы урлау сәнғәт әҫәрҙәре хаҡында уйлайым», - тинем мин. «Ҡыҙ урлау буйынса башҡа стиленең ҡайһы бер сәнғәт әҫәрҙәренән уның иҫегеҙгә төшөрәбеҙ, һуңғы бер нисә йылда италияла яһай. Шуныһы ҡыҙыҡ, был мөмкин булған бөтә сал ли йәһүдә рухландыра?
  
  
  « Мин уйланым , - тип яуап бирҙе Хок, - тип урлау серияһы әгәр был - ҡул эштәре Йәһүдә, уның поспорить әҙер, тип мотивтары башҡа башҡ финанс табыш. 'Бәлки. Әммә хәҙер мин күберәк борсой документтарға ҡарағанда, Йәһүдә пландары ҙур. Вазаларҙың табылыуы был мотлаҡ уны эго, һәм иң бәләкәй, тип, ул эшләй, - Көнбайыштан ҡытайҙар һатып өсөн бөтәһенә ҡарата нәфрәт йәки был эго буйынса урыҫ.
  
  
  Бәләкәй өҫтәл артына ултыра һәм бик күн, бик арыным хоук күренә. Мине шул борсой, - тип, мин был эго хәстәрлек бата.
  
  
  «Әгәр был башҡа копируйте детонатор, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул. әлбиттә, - беҙгә етди проблема булырға мөмкин. Тулыраҡ мәғлүмәттәрҙе эсенә мин түгел, һеҙ был эш биреүсегә килә, сөнки һеҙ шундай эш башҡарыу өсөн мәғлүмәт кәрәк буласаҡ, әммә мин уйлайым, һеҙ белергә тейеш ни хәҙер, беҙ юғалттыҡ, әгәр мәғлүмәт потенциаль дошман ҡулына эләгә. . '
  
  
  «Был ярҙам дана менән, ғилми-нәшриәт комплексы, ядро зарядтары эшләргә ала һеҙ масштабы бик бәләкәй. Заряд ядро боеголовкаһы мөмкин булмаған гаубица һәм миномет, танкыға пушка кеүек. Йөҙләгән кешенең бер танк пушкаһынан атыу буйынса үлтерә алаһың».
  
  
  «Тактика буйынса һөйләшеүҙәр һәм ниндәй ҡоралым юҡ», - тинем мин.
  
  
  Мин ышанам, беҙ ҙә шундай ҡорал ҡуллана, әгәр ҙә беҙ етештереү һәм хатта конструируя эго. Әммә был үҙ-үҙеңде сикләү рус һалыу мөмкин түгел. Йәҙрә ҡоралы булған өсөн идеаль булмаған яугир ине ҡаҙағстан, ул ih сиге булыуҙан туҡтамай ». Ул, башын покачать. - «Өмөтләнеп, Йәһүдә әйтерһең, уны ялғайым. Беҙ уны һәм уның менән бәйле өҙлөгөү булыуы мөмкин. Ул операция ваҡы ла онотоп, ул бер нисә йыл элек үткәрелә башлай, үҙе теләп китә һуң, америкала - ваҡытлы отключены электр энергияһы, ҡара томан, бысраҡ һыу, һымаҡ, ҡыҙыл йылғалары һәм күлдәре ».
  
  
  «Иң делле, - тине Хок, - ләкин беҙҙе хәҙер бер генә ҡыҙыҡһындыра - был кем ине, беҙ вертолеттар йәки йәһүдә менән беҙ был документ кәрәк була ала был. Полиция Римэ, күрәһең, һеҙҙең якта, әммә улар бик күп түгел, мин көтә инем. Ул йөрөһә лә, әгәр ҙә табыла, улар инструкцияны теүәл ине ».
  
  
  «Интерпол ә был Римэ әйтерһең? Ул бер нисә кеше уны белә, һәм улар, моғайын, ошо эштәре буйынса эштәр алып барырға була ».
  
  
  «Мин улар менән эшләргә була. Әлбиттә, уларҙың аныҡ белеү мөмкин түгел, тип, һеҙ, шөғөлләнәм ».
  
  
  'Аңлай ул.'
  
  
  «Галереяһында ҡарау мөмкинлеге шул тиклем ватикан китапханаһы сездә булһа, һеҙ нисек шулай тиҙ китергә тура килде?»
  
  
  «Мин тиҙ осматриваться».
  
  
  «Ярай, мин уйлайым, был хәлдән ҡото алынып хорошенько улар беҙгә кәрәк», - тине Хок, тештәр һәм уның кире сигара профилендә прикусывать.
  
  
  «Әммә беҙ быны нисек эшләргә? Әлегә тиклем полиция тикшереү тамамланды ла, икеләтә һаҡ булырға.
  
  
  «Мөмкин булһа, һеҙҙең дуҫ Интерпол буйынса ойошторолған был һинән», - хоук уйлайым. Ләкин был уйларға була. Минең уйлауымса, иң яҡшы фигураға үрге шунда күсәбеҙ ».
  
  
  "Рифма Комиссар?"
  
  
  «Юҡ», - усмехаться Хок. «Атай».
  
  
  Ул алға барып ултыра бирҙе. «Атай менән һөйләшеү?'
  
  
  'Юҡмы ни?'
  
  
  «Хоҙай, түгел ине, уны беләм, сөнки мин эшләгән. Мин булыуын күҙ уңында тотоп, протокол сездә бар, һәм был бөтә. Кем-башҡалар быны эшләй алмай икән ? Ненависть уның менән осрашыу күренекле сәйәсмән, ә, тигән тәҡдим Хоук, торғоһоҙ була .
  
  
  «Ғилми-нәшриәт комплексы, һин енәйәт урынын обыск рөхсәт кәрәк. Тимәк, ул һиңә ир-егеттәребеҙ, атай-олатайҙарыбыҙ унда рим менән һөйләшә ала. Уға ышаналар, һеҙҙән иҫ киткес кеше тип табылды павел vi ».
  
  
  "Ләкин мин уны ҡабул итә?"
  
  
  «Эму президент әгәр шылтыратып, булмай, эйе. Әгәр ҙә документын кире ҡайтара, беҙ тағы тырышырға тура Жуков, Атай баш тарта ала ине, сөнки ул эште ике донъя державаһы араһында ҡыҫыла ине. Сөнки тик ап-асыҡ, осраҡлы дәүләт сере тип беҙгә енәйәтселәр урланған була, уның ышан, беҙ бәхетле булырға ярҙам итер тип атай, теләһә ниндәй ысул менән булырға мөмкин. Һәм әгәр ул, тип әйтергә мөмкин китапхана һеҙгә ҡараһаң, һеҙ полиция һай-һай, туҡтатып алмай ».
  
  
  Ул тын. - 'Хорошио. Рим ул ҡасан ҡайта?
  
  
  «Бөгөн кис», - тине Хоук. «Йәғни, әгәр был план бөгөнгө кис һеҙҙең ҡамасаулай». Һуңғы комментарийға еротичний тон яңғырай.
  
  
  Сабырлыҡ менән уның төрөн әйтергә: «Ярай, стюардесса был бәләкәй генә самолеты менән. Егерме дүрт сәғәт ял нах тиклем киләһе ярыша ала, тине ул һәм эй ... "
  
  
  «Байтаҡ, Ник», - тине Хоук угрюмо.
  
  
  Улар, баҫыу һәм усмехаться. '; Булырмын тоторға сезне курста ул.'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Һауа торошо йылы тамамланды Римэ; пасмурный һәм ямғырлы буласаҡ. Колизей тәрән бассейны булған, боронғо архитектура бөйөклөгөн сағылдыра. Брусчатка переулок булып йыуылып, һыуға ла төшөрә ул тамыу менән төҫтәге туристар һәм саралар менән йөрөй.
  
  
  Ватикан талау тураһында гәзиттә хәбәр булдымы туп-тулы булды. Әммә ғәжәп булмаһын, кеше әҙ кеүек тойола, белеү тураһында һөйләне, ниләр иң делле. Ҡайһы бер хикәйәләре хәбәр ителеүенсә, самолет десант музей ихата тирәләй төшкән. Башҡа шаһиты булыр, тип ышанабыҙ йыртҡыс битлек була. Гәзиттәрҙең береһе, тип хәбәр ир-егет дюжина бина ҡушылып, бөтә автомат һәм уларҙы туристарға янай ҡораллы вафат була. Башҡа гәзит, тип хәбәр итте һәм шул тормошҡа незнакомец битлек ниоткуда тирәләй килеп ҡотҡарыр, енәйәтсе кем янай. Был битлек незнакомец, хәбәр, славян телдәренән һәм немец атыу ҡоралына эйә булған йә әйтергә, йә була, йә булмай.
  
  
  Ул бары тик ышан, - тип, полиция проинформировать яҡшы булыр. Неудивительный, сөнки бындай сенсацион тип фараз һуңынан енәйәт һәм киң таралған имеш-мимештәр, тик мин беркасан ла күрмәнек уны, шулай булмаһын өсөн матбуғатҡа замешательство. Беҙ бер мәҡәләһендә уның уҡытыу түгел, һүрәтләү тап ул шөғөлләнә ине, тип иртән ҡояш булмай шул.
  
  
  Яҡшы, нимә эшләй алам мин хәҙер, - был минең дуҫым менән бәйләнеш Бенедетти Антонио штаб-фатирында булды римэ интерпол . Антонио инспекторы булған матур йәш, ул минән ике тапҡыр интерпол файл ҡарарға ярҙам итә. Уны уйлап, уны тағы бер ҡат тип уйлайым. Яҡшы кеше йөҙөндә уның ҡарауы, ул галереяһында яраланып, берәй енәйәтсенең фотоһүрәте һәм мин өйрәнәм. Ул, белә, Тони был ышаныу ала, минең һәм үҙенең ваҡытта шәхесте түгел, уның һаҡлау һорауҙар бирергә була.
  
  
  Ул, иртәнән һуңға килә уның. Эго дуҫтарса йылы һәм тауыш булған.
  
  
  «Ғилми-нәшриәт комплексы, - тине стук менән һаңғырау ул, - һиңә тағы ниндәй сюрприз ишеткәс, амиго. Римэ һин нимә эшләйһең? Һеҙ булғанға ҙур карнактағы ватикан ҡала ойошторолған? Заразительный эго көлкө булыр.
  
  
  «Был минең эш түгел», - тинем мин. «Мин ысын аҡса менән генә эш итә. Банк. Кассир һәм башҡалар.
  
  
  Ул тағы засмеяться. «Осраҡта талап әммә был ғәжәп ҙур, амиго».
  
  
  «Эйе», - тинем мин. «Намыҫлы һөйләне, уның ҡайһы бер ырыу йәл булды».
  
  
  "Давверо ?"
  
  
  Мин нескәлектәрен эсенә алмай. «Тони, уны отель һайын бер нисә фотоһүрәттәр ине. Был һеҙҙең ойошторорға мөмкин?
  
  
  'Әлбиттә. Бөгөн нисек тә эш башлай. Тағы ла яҡшы, пообедать. Ул ошонан алыҫ кафе яҡшы белә.
  
  
  'Мин бөгөн мөмкин түгел. Мин яны осраштым тәғәйенләнгән.
  
  
  О. Ярай, ышанһын, уның матур ҡатын-ҡыҙ ».
  
  
  "Мин әйттем, "Юҡ. - «Атай Менән».
  
  
  « Мөмкин түгел ! - Антонио тине.
  
  
  'Шулай шул. Изге сәғәтенә мин атаһы ике көн ҡабул итәм ».
  
  
  'Шәфҡәтле!' - әлбиттә, - тине ул. «Һин йоғонтоһо күберәк булған, ҡарағанда, уйлап, амиго».
  
  
  «Вашингтон ҡайһы бер ярҙам менән», - тинем мин. 'Һин һөйләне ул аҙаҡ. Иртән һеҙ уны офисы килеүе мөмкин? '
  
  
  « Бениссимо» , - тине Антонио. «Күрәһең, мин һине һәр саҡ эҙләнеүҙәр, ғилми-нәшриәт».
  
  
  Шул уҡ көндө уның ҡайтып һәм Ватикан. Тирә-яҡ территорияһында оцеплять музейында булып, ҡайҙа һәм полицияға билдәле була. Галереяһында ҡайтып властарының рөхсәтенән башҡа мөмкин булмаҫ ине . Һеҙ шундай уҡ уңыш менән үтеп инә алмай тырыша ине Форт-Нокса.
  
  
  Хәҙер ценымногие хәүефһеҙлек яҡшы атай булырһың, - тип, тәүҙә тойола. Ғәйеплене атып ҡотом, сал көн уны етештереү, уның мөһабәт һәм башҡа документтар бер кем дә килеп алалар, ә һуңынан ентекле тикшереү.
  
  
  Бер нисә полиция тирәләй оборона линияһын ингән флигель беренсе булып тора, унда резиденцияһы папа һәм офистар урынлашасаҡ. Был егеттәр яҡшы уҡый, һәм ул кәрәк ваҡытта, мин тикшерелде.
  
  
  Әлбиттә, бөтә ҡоралдарын ҡалдырып, уның үҙ - бигерәк һәм Вильгельминаға - ҡунаҡханала. Ҡасан улар заполнят нәмә таба алманы, улар штатском полицейский булыу миңә тапшырылып, мин улар ватикан гвардия тапшырҙы.
  
  
  Ниһайәт, тыныслыҡ папа мин оҙатып ҡалғайным. Көнбайыш цивилизацияһы тарихында бай бүлмә буласаҡ. Фреска семәрләп биҙәлгән стена панелдәре булғанда, түбәһе мозаикала бар, интернет выцветший гобелендары һәм иҫәпһеҙ-һанһыҙ. Аскетизм һәм nen уҡ бөтә һөрә, аскетизм тиерлек. Тойғом, мин улар янына килеп, уның ҡасан оглядеться, хистәр торжественность ителгән, тулы булмаған легкомыслие.
  
  
  Мин ҙур залында көтөп урын күрһәткән, һәм уны әлегә көтәм, уны юғары вазифалы шәхестәргә һәм бөтә дәүләт башлығы оборудов уйлап, бер бүлмәлә ултырған. Хәҙер инде сират етте Карте һәм ғилми-нәшриәт комплексы, Killmaster N3 AX. Мин беләм, мин был сағыштырыу рассмешить ли йәки борсоулы.
  
  
  Кәм тигәндә ярты сәғәт үтте, һәм мин бер ни тиклем деревни башланды, ишек асыла башлай. Ҡабул итеү бүлмәһенә кереп юғары, затлы төрө ир-аттар утлы-ҡыҙыл наряд тамырҙан.
  
  
  «Преосвященство һеҙҙе», - тинем мин, бик тиҙ баҫты.
  
  
  Уның миңә тап килгән кеше менән невыразительный. "Мин уйлайым, һеҙ владимир Карте?" - әлбиттә, уны һораны.
  
  
  'Да.'
  
  
  «Кардинал Эсәләр уның. Хәҙер һеҙ Эго Святейшество ҡабул итә ала. Мин артынан эйәрә алмай ». Ул бүлмәне күрһәтеп, улар буйынса ғына барлыҡҡа килә.
  
  
  Уның артынан эйәреп, уның иғтибарлылығы, үҙенә аҙым тауыш ишетә. Артынан ишек ябылғас, беҙ уны ҡасан, уның, башҡа кивнуть ике кардинал, күрәһең, почетлы ҡарауыл. Ih хөкөм итә, әммә күҙҙәре уҫал түгел, мин һөйләйем, тип иғтибар менән минең өсөн һәр аҙымыңды күҙәтеп, әгәр ҙә баһаланы.
  
  
  Көрән залдан кейем аҙағында ике монах булып тора. Мин күҙәтеп барыу өсөн биш ир-аттың, башы уның ҡасан яй үҫһә, сөнки белә, тағы нимә эшләргә. Павел солғанышында мин ултырған ике передо монахтар асыҡ Атай. Чепца аҡ елән һәм уның буласаҡ, ә күкрәгенә тәре алтын ҙур булмай уның.
  
  
  Кардинал бер нәмә лә әйтеп эсәләр. Мин йыраҡҡа ҡырҡа үҙгәрештәр һиҙелерлек алға кешенең эгоһын көскә мәжбүр булыуын белдерә. «Святейшество һеҙҙе», - тинем мин, башы ҡабат ҡабылыр, белә, йәки поклониться юҡ. Атай скользнуть поджимать буйынса ирендәре йылмайҙы. Бәлки, уны күреп, тойоп, шул тиклем мин үҙем деловой . Бәлки, уның неуверенность тойоп, улар менән шөғөлләнә, тип уйлайым мин, мин булыуы сағыла. Һәр хәлдә, мин уны бик тынысландыра йылмайып. «Мистер Карте, - тине гүзәл инглиз ул, - ярышлап ултырып, зинһар өсөн». Уның эргәһендә ултырғы ултырырға үҙең күрһәт, ҡала засверкать балдан һәм яҡтылыҡ ы на мгновение эго.
  
  
  Ул sel, мучительно аңлайым, был минең абруйымды хөкүмәт, Ҡарсығы һәм AX тураһында әйтеп тораһы ла түгел инде, хәҙер картаһы ҡуйылған. Әммә Атай заразительный тәртип йомшаҡ булды, һәм бер аҙҙан ул, юҡһа, нимә еңеләйтә башланы.
  
  
  Кардинал рәүештә уң яҡта Атай Эсә позицияны биләй. «Был-йәш кешенең, америка ҡушма штаттары президенты ебәрҙе , һеҙҙең Святейшество, - тине кардинал.
  
  
  «Эйе, ул, исегездә тотоғоз, был һорау менән ҡабул иткән».
  
  
  Павел VI атай миңә борола, ҡараштарында һәм затуманиваться мгновений эго. «Күрәһең, күптән түгел, һеҙҙән хөкүмәт ҡырҡыу ла булыу - бик прискорбный һәм, бик прискорбный - урлайыҡ».
  
  
  «Эйе, Һеҙҙең Святейшество, - тинем мин. «Папа бүләктәр менән бергә булыуы бик мөһим документтар урлана. Дошман элементтарын һаҡлау өсөн эго ... ... энем булһа, үҙе һеҙҙе ҡаршы ала уны эго ҡыйыулыҡ матур вазалар бер буйынса этруск йәшерә. Мин оҙатып музей ҡайһы бер элементтары; кеше, мин уның документтарын ала отель ».
  
  
  Ул, белә, тип, тайғаҡ ерҙән, халыҡ-ара дипломатия территорияһында. Шуға уны ентекләп подора һүҙе менән алмаштырған. Ҡасан кивнуть Атайың, тип минең менән ризалашты тигәс, ул бик шат, сөнки, минең аңлауымса ҡыҫҡаса аңлатма булыуына ҡарамаҫтан, уны тамуҡ сағыла.
  
  
  «Һеҙ президент, - тине ул, - тине, был документ ... был, һеҙ нисек атала эго, мөһимлеген бар».
  
  
  - Делле үҙем булһам, һеҙ Святейшество. Һәм ни өсөн шулай тауыш тойолдо беҙҙең галереянан ҡарарға, бәлки, музейҙың бер нисә хеҙмәткәре һорау бирҙе. Беҙ аңлайбыҙ, полиция ентекле тикшереү үткәрелә. Әммә беҙ тикшереү үткәрергә кәрәк тип э ... минең өсөн был документтың мөһимлеген һаҡ ... үҙ хөкүмәте ». Кардинал кивнуть Эсә, әнисә башта Атай, ә аҙаҡ мин тағы килермен. Мин алыҫ китәм.
  
  
  «Мәҫәлән, беҙгә кем кәрәк, урланған икәнен вазаларына иҫәбенә инә. Әлбиттә, булыу ихтималлығы, уның музейы этруск тип тәржемә ителә, йәғни һуңынан, китапхана нисек уны ташлап китә ».
  
  
  «Мин дә шулай уйлайым, - тине кардинал, - Эсә.
  
  
  «Иң делле», - атай раҫлай. «Һалғас, владимир Карте, добавления инвентаризация тамамланды. Нах уны йәһәт кенә ҡарай, әммә хәтерләп, уның менән булған өсөн ваза этруск. Әлбиттә, күп өлөшө урланған әйбер менән төшөрөлгән витрина ». Һәм мин уның стенаға ҡараған mimmo ҡаршы туҡтаны. Күрәһең, ваҡыт яй бара, әммә уға бер нәмә лә әйтмәнем. Ниһайәт, мин уны яңынан ҡарап . «Превосходно, владимир Карте», - тине ул. «Һеҙ ҡалабыҙ галереяларында һәм башҡа бүлмәләр китапханалар көнө үткәрергә рөхсәт итә. Рөхсәт һорауҙа уны һеҙ шулай эшләй - башҡа өҫтәмә мәғлүмәттәр ҙә бирә булды, тик мин, моғайын, һеҙгә хәбәр итмәй кәрәк, - музейында булды этруски ».
  
  
  «Был бик яғымлы менән һеҙҙең яҡтарға, һеҙҙең Святейшество».
  
  
  Кардинал Пею уның ҡарай бора. «Хат әҙерләп, уны эго өсөн ҡулға ала. Унда полиция менән проблемаһы булырға тейеш түгел беҙҙең кәрәкмәгән владимир карте.
  
  
  «Святейшество һеҙ», - тине кардинал, тағы кивнуть.
  
  
  «Инандыҡ, был тиҙ булыр». Атай миңә тағы бер ҡат бороп. «Беҙ үҙебеҙ теләп, һеҙҙең өсөн был документ табып, владимир Карте».
  
  
  «Ҙур рәхмәт, һеҙгә Святейшество», - мин әйтәм, эшләгән һәм бер нисә аҙым артҡа баҫа. Улар, бүлмәләге поклониться аша сыға һәм, артынан shell кардинал мин Эсә.
  
  
  Егерме минуттан уның яҙмалары аша сығара һәм ҡултамғалар менән атай алабыҙ. Әүҙем ял итеүе миңә еңеллек ябынған. Минең һәйбәт Атай Павел үтәсәк vi ҡабул иткән булған, әммә был миссияны минең өлөшөмә иң нервы була.
  
  
  
  
  Этруск тәүҙә уның музейына барҙы. Бөтә территорияһында ваҡытлыса ябыҡ була. Беҙгә килеүселәр булһа ла, беҙҙең туристар, сөнки мәғлүмәт алыу менән проблема булып түгел, мине. Ватикан музейҙары һәм башҡа булараҡ, был күберәк һарайында оҡшай, тип ни ҙә булмаҫ әле. Этруск һәм артефакттар втыкать дәүерендә ҡиммәттәр булыуы уны. Уны, хәтерләмәйем, этрурия ҡаҙыу ваҡытында күпселек әйбер табырлыҡ атай тип xvi григорий алыҫ түгел. Ул төшөнсәһенә эйә түгел, ни булһа шул ваз музейы, шешәләр, һауыт-һаба һәм башҡа хазина. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, өмөт булһа, мин ул белә алмаҫлыҡ ваза, файҙаһыҙ була. Әммә ҡайһы бер кешеләр уның тирәләй киң һәм ярҙамы менән музейға ih архивтан табып, вазалар ике йыл элек тиерлек булған ватикан тапшырылған , һәм был уның тураһында бер ниндәй ҙә яҙма юҡ ҡайта.
  
  
  Һуңыраҡ шул уҡ көндө, ҡайһы бер хеҙмәткәре менән һөйләшеп галереяһы, улар раҫлауынса, тип ваза, уның билдәле булмай ни, иртә сал н галереяһы урынлашҡан. Мин был һығымта менән ҡалдырып, ҡурҡа инде ул: ee йыртҡыс тотола.
  
  
  Галереяһы үткәрҙе көндә уның өлөшө, полиция һуңынан ентекле тикшереү. Записки в штатском полицейский йәш атай ҡото булырға подозрительна.
  
  
  «Быны тикшерергә кәрәк, синьора».
  
  
  «Был саҡта тиҙ эшләй, - тинем мин. «Ул ваҡытта мин бөгөн осматриваться ғына була».
  
  
  'Процедура билдәле булды
  
  
  «Ҡарайым», - тинем мин. «Мин үҙем атай әйтә, тип, мин был яҙмаларҙы менән проблема булды. Хәбәр тейеш бармы ул, тип икеләнә икән был?
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин йәш кеше ҡараған. Артабан уның яҙмаларын ҡарап тағы. «Ябай, - тине ул. Записки в штатском полицейский галереяһында һәм уның икенсе тапшырыу сыға. Был ир-егеттәр уҡый. Һуңынан мин уларҙы ҡарарға һәм бер ни әйтмәй шымды буйынса береһе-италия. Кеше , ул көндө бороп тора, мин күрһәтһә, икенселәр детектив ә һуңынан ҡәтғи әйтте. Взмах тыныс һәм ревматизм булғанда небрежный ҡулы барманы. Минең яҙмаларым йәш кеше кире ҡайтарылды. «Минең начальнигы булды, - ти галерея һеҙ бара алмаҫһығыҙ», - тине ул. мрачно .
  
  
  « Г» , - тинем мин һәм яҙмаларынан алынды.
  
  
  Ул, оглядеться һәм инә. Шул иҫәптән йәш кеше, өс полицейский булам. Шым ғына һөйләшеүҙән улар бер-беребез менән. Оҙон зал оҡшаны, беренсе тапҡыр ҡарағанда, уны эго ҡасан күрергә. Тәҙрә ябыҡ булды, сөнки ямғыр шеллек; күңелһеҙ була. Тикшереү предметы һәм томат төшөрөлгән быяла витриналар бармаҡ эҙҙәре булырға прикрыть. Улар буласаҡ, тип ышанам, бурҙар ҡалдырған ине, әгәр бер ниндәй ҙә дәлил ысын, полиция ih ала ине инде. Ләкин тирә-яҡ тип, иртән мин ни күрҙем, ни әһәмиәтле лә ҡалыр ине, әгәр ҙә был бармаҡ распечатка була ...
  
  
  Ул, ишеккә ҡарай. Аяҡ кейеме булған айырым мөхит бар ине распечатка булмаусылар бик күп булыуын, әгәр ҙә уларға ҡушылып конкрет йәки башҡа урындарҙа тәҙрә рамдары, буран унда-бында ғына була.
  
  
  Ваза этруск һораны ул тағы бер ҡат, ышанмаҫҡа ла була, ул төп залы юҡ . Полиция уны һорап, ли йәки ваза ваза ярсыҡтарын эҙҙәре сифатында ҡулланыла. Ул әйтә, был улай түгел.
  
  
  Ул, коридор ҡайтып, иҫкә тырышып, мине күрергә тип, иртән ошо баҫҡыстары буйынса күтәрелергә: хеҙмәтсе көнөндә һәм захлопываться ғына тынып ҡалды. Унда борол, галереялар һәм ҡайтты. Шунан ул, шул урынға яҡынлаша, унда тәнгә, һәм күргән, тип nen ҡан таптары күренмәй һаман. Хәҙер киң асылған көнө булып, ул ҡасан һәм, ишек уң инде, күрҙе уны, ломаный замок тип тағы ла ремонт була. Полиция, моғайын, 9 тураһында белеү ҡыҙыҡлы булды-пула ма, улар тирәһендә ағас выдать. Ул, ер-ғаләмгә ҡарап күрерһең һәм был, тип,-тип тағы. Стонать тимер ырғаҡ һыу иҙәнгә ишеккә ҡыҫылып, көнө вставляться проушина аҫтында ҡалмаҫ улар. Был ҡыҙыҡлы булды. Тимәк, көн өсөн заперта, бур ишек артында торорға тура килә, ырғаҡ азат өсөн . Унда, иҙән һәм наклоняется ҡарай. Асыҡ ишектәр йоҡа ҡатлам өсөн күптән саң һуң аяҡ кейемендә ҡалдыра .
  
  
  Моғайын, күсермә яһау кешегә, ул үлтергән, уны охранник көнө менән галереяһында һәм заперта был яҡтан . Мин уның менән бик ғәҙәти булмаған һүрәттәр күрһәтелә. шаҡмаҡлы креповый итәге. Археологтар уны урап, ишек ишекте эткән һәм ырғаҡ отцеплять, яҡтылыҡ өсөн итегез күберәк . Выдать уның кеҫәһен ҡара миниатюрный сверхчувствительный фотоаппарат менән тирә-аҡ таҫмалар. Аяҡ кейемдә һүрәтенең күсермәһе һәм уны өс минутта кире уйланы камера эшләй. Выпрямляться һәм ул тағы ҡасан, шул бысраҡты күрмәйҙәр комок кипкән аҡ эҙҙәр менән йәнәшә. Моғайын, был баш кейеме отваливаться, унда яғыусы булып эшләй. Тирә-яҡ кеҫәһенән һурып, уны башҡа яулыҡ, яулыҡҡа төрөп ала һәм киҫәк балсыҡ ҡалған эго, детектив кеүек йәш генә ҡайта. Әлегә уның ҡарауы, ишекте эткән һәм ырғаҡ застегнуть уны тағы бер ҡат.
  
  
  "Был-шулай булһа ла, синьора?" - тип һорай. Эго буйынса то буласаҡ, тип фаразлай назойливый килеүселәр өсөн мин уны ҡабул итә.
  
  
  Мин уның послеявляться булыуы тураһында һөйләргә йыйынмайым. Әгәр бәлки, полиция уны отель Йәһүдә иртә таба. Унда полиция милек хоҡуғы тураһындағы күҙаллауҙары төрлө булыуы мөмкин, документтар, халыҡ-ара һәм интригалар башлана, бәлки, кире ҡайтарып уны эго алдынан һәм һуңынан ғына, ә власть иғтибарын итальян эго хәрби булараҡ өйрәнә.
  
  
  «Мин генә күрҙе ул, иҙәндә ҡан таптары булған был», - мин соврать. «Ҡот осҡос хәлдәре».
  
  
  «Эйе, ҡот осҡос хәл», - тине ул. успокаивающе.
  
  
  «Хеҙмәттәшлек өсөн рәхмәт», - тинем мин, бороп, китергә өсөн.
  
  
  Мин уны тутатырға. «Тине, синьора, һеҙҙең Интерпол буйынса йәки, бәлки, матбуғатта бөтә?»
  
  
  «Беҙ был, беҙ башҡа», - тинем мин. «Профессиональ улар музейға килеүселәр. Уның буйынса бассейнға барлыҡ музейҙары асыҡ-асыҡ йөрөй, ә һуңынан төрлө баҫмалар йөкмәткеһе һәм каталогизировать һүрәтләнә. Ул ун мең артыҡ йөрөүҙәре әлегә. Мин галереяһында асылған көтөргә мөмкин түгел, сөнки өс илле ике музейы булған европа аҙағында ҡала тағы ете мин икенсе йәкшәмбеһе. Мин дә барам , сөнки тағы бер нисә музейға барырға кәрәк бөгөн мин бында, Римэ ».
  
  
  «Әлбиттә», - тине ул.
  
  
  Ҡасан киткән, миңә ғәжәпләнеү менән ҡараған йәш кеше, юрап, алдан түгел икән ул.
  
  
  
  
  Интерпол офисы адресы буйынса урынлашҡан: Via Turati Filippo, 23, невзрачный булып бина. Проясняться һауа торошо, һауа витать яҙғы һауа һәм бодрящий. Был матур иртәһендә булған ине, Рим һәм атмосфера буйынса батып йөрөнө өсөн - Тиволи баҡсаһына юлланды, Тергә йәки вилла Каракалла Адриан билдәле. Әммә эштәр тағы килегеҙ , көтәбеҙ, был эштәрен һәм фасад өсөн тусклый штаб-фатир Интерпол.
  
  
  Бенедетти ул үҙенә дуҫтар табыу Тони был эго генә икенсе ҡаттарҙа офис. Тусклый свет ҡояш яҡтырта офис мебелле һәм стенаһы, асыҡ тәҙрә аша үтеп, киң йылмайып һәм Тоня .
  
  
  "Ғилми-нәшриәт комплексы, минең башҡа!" поздороваться һәм мин уны урап үтеү менән үҙе ултырғыс өсөн миңә оят.
  
  
  «Giorno Buon, amico», - тине уның менән смешок.
  
  
  Тони минең тиерлек артты, иҫ киткес ҡуйы ҡара сәсле һәм күҙҙәре менән. Элек беҙ бер-беребеҙгә ярҙам итәбеҙ һәм, ваҡытта һәм бергә бик күңелле үткәрҙек. Тони повеселиться ни оҡшамай.
  
  
  Беҙ бындай уйын. Тони һәм пачка тәмәке тәҡдим итә выдать уны Strike Lucky.
  
  
  'Ах! Хәҙер иҫләйем уның, сөнки мин һине яратам ни, Bambino. Сөнки тәмәке америка сездә бар яҡшы.
  
  
  Прикуривать уны, һәм беҙ ҡайһы ваҡыт ултырып молчанов һәм курил молчанов. "Хәҙер һин шулай контролер?" - тине ул ниһайәт.
  
  
  Пожимать уның яурыны. «Ҡала ойошмалары әгәр һеҙ шаҡтай оҙаҡ, һеҙҙең босс, ахыр сиктә, әүерелә, был һеҙгә оҡшамаған йәки юҡ». Теш пастаһы мин ул йылмаяҡтың.
  
  
  «Бәлки, мин киттем ax буйынса иң яҡшы, иң тәүҙә менән сағыштырғанда, отставкаға китте босс», - тинем мин. «Түгел тип уйлайым, офис эше менән еңә алмай».
  
  
  «Мин дә», - ти Тони. «Бәхеткә күрә, минең бәләкәй генә хеҙмәттәрҙе алға һөрөү мөмкинлектәре, шулай уҡ асыҡ һауалағы мин буйынса эшләй». Хәҙер ҡара-карие глаза етди булды. «Минең бар эше тураһында Ватикан ограблен, ғилми-нәшриәт. Влюбленная был һеҙ нисек ҡарайһығыҙ?
  
  
  Уға йомғаҡ яһау, йәғни, әлегә тиклем юл ласты. Эму документта уның тураһында һөйләй, әммә шул хаҡта, тип, уның бар. Мрачно уны тыңлай. «Полицейский күргән инем мин һине фотоһүрәттәр отель» , - мин уйлайым. «Мин яҡшы кешеләрҙең шәйләй, ул яралана ».
  
  
  «Беҙ бергә ih ҡарап, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул. «Ватикан миңә кеше ебәрелә, әммә ул бер нәмә лә табыла. Мөмкин икән, тип, беҙ был мәсьәлә өҫтөндә бергәләп эшләргә була? »
  
  
  «Мөмкин буласаҡ», - тинем мин. «Әммә рәсми рәүештә түгел. Уларға өҫтөнлөк бирелә, булыу-булмау сәбәбен белергә Интерпол минең өсөн түгел ».
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  «Һәм тағы ла,-тип белдерҙе», - тип өҫтәнем мин. «Әгәр ҙә беҙ документтарҙы таба алмай, был минең. Хатта үҙенең бығаса йәшәйешен тураһында телгә алмау мөмкин һеҙҙең эго ».
  
  
  Тони был хаҡта уйлайым. «Яҡшы, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул. «Беҙ ҡайтырбыҙ ватикан хазина менән ҡыҙыҡһынған, дәүләт сере Америка түгел беҙ копаться кәрәк». Яй ғына, йылмайып, үҙ кешегә әйләнеп ҡайтҡан. «Мин бындай хистәр, зацепка тип һиңә булыр».
  
  
  Тирә-яҡ кеҫәһенән һурып, уны фотоаппаратты миниатюрный. Был бик тиҙ булырға затворы менән minolta, уны файҙаланыу һәм уның плей суперпанхроматический. «Минеңсә, был һеҙҙе ҡыҙыҡһындырыр», - тинем мин. "Был шул тиклем тиҙ булды күрһәтә ала ?"
  
  
  «Ҡараңғы бүлмәлә бәләкәй генә булдың беҙгә», - ти Тони. «Профессионалдар. Һүрәттәрендә беҙ көн самаһы арттыра алмаясаҡбыҙ ».
  
  
  «Бик яҡшы», - тинем мин. Ул яулыҡты ала һәм уны йәйелдерелгән. - Отель ә һуңынан уны белә ине, ҡайҙан был балсыҡ киҫәктәре . Һеҙ беләһегеҙме?
  
  
  «Ни тиклем ауыр булһа, амико», - балсыҡ киҫәктәре һәм ул наклоняется алға ҡарап. - «Химик мин беҙҙең эго бирә. Ни ҙә булмаҫ әле?'
  
  
  'Был мәл түгел. Фотоальбом ҡарап хуп һеҙ биргән ».
  
  
  Беҙ фотолар ҡараған һоро сәғәт полиция бүлмәлә ҙур аҡсалар күберәк, картотечный тултырылған шкаф, өҫтәл һәм ҡатын-ҡыҙ клерк. Беҙ ҡасан тамамланғас, беҙ уның бөтә фотоархив бер кеше икәнһең, кем белә.
  
  
  «Мин ышанған ине, шунда булғандыр был егеттең», - тинем мин. «Әгәр кеше, һеҙ уларҙы күрергә, Йәһүдә була, - ти Тони, һуңғы альбомы хлопать буйынса, - ул, булырға тейеш, бик һаҡ кеше үҙе һайлай».
  
  
  'Аныҡ. Карнак әммә был ысын профессионалдар эшләй, бындай дәрәжәгә эйә кеше һәм ғәҙәттән тарттырылмау ».
  
  
  Тони яурынына ҡулын һалды мине. «Беҙҙең фотолар һәм балсыҡ киҫәктәре була», - тине ул. 'Ярай ҙа бирә. Пообедать беҙ яҡшы , яҡшы шарап окроплять төшә, ә һуңынан свежий көндөҙгө эштән ҡайта.
  
  
  Ул, усмехаться һәм кивнуть. Бер тере, мин уны яратам тони шөғөлләнергә була. Эго ихлас тотоусы һәм ғәмһеҙ булыуы, әммә мин беләм, хәйләкәрлеге һәм аҡылы тоғро полицейский өсөн тәмлекәстәр небрежность.
  
  
  «Һин хаҡлы», - тинем мин. «Бында беҙ бер нәмә лә эшләй ала, фотоһүрәттәр әлегә әҙер түгел».
  
  
  Беҙ бындай уйын mediterraneo терраса һәм кафеға барырға булдым. Хәҙер, ҡасан үҫмерҙәрҙең болоттарға, йылы булды, ләкин бөтәһе тағы ла көслөрәк ел булып. Беҙ заказ буйынса тәҡдимдәр Тони ҡурылған балыҡ. Төп сыр алдынан һәм һуңынан ағиҙел курс спагетти. Восхитительный аҡ шарап беҙгә еңел булманы. Болтать о беҙ элекке заман, мин һәм киң мәғлүмәт сараларында хәбәрҙәр ҡаға Тони ҡыҙы барлыҡҡа килә, беҙ уларҙың икеһе лә белә. Беҙ бик ныҡ көлә, һәм бер ниндәй баҫым йәкшәмбе улечься шул уҡ ваҡытта уҙа, һәм уның еңеләйтә ала.
  
  
  Беҙ ҡайтҡандан һуң интерпол офисы сәғәттән ашыу. 18х24 һәм фотографиялары күрһәтелгән тиклем арттырырға була. Тони һәм тирә-яҡ ih кәштә мин папка тапшырҙы, уларҙың әнисә түгел.
  
  
  «Нисектер улар яҡшы», - тинем мин. «Был килгәндә ҡараған».
  
  
  Беренсе фото тикшерелде. «Эйе, - тине ул, - был картина аныҡ күренә. Уйлап түгел, тип, ҡасан күрер инем,-тип йәки ошоға оҡшаш , ғилми-нәшриәт. Бик йыш осрай.'
  
  
  «Мин риза, һәм был беҙҙең өсөн уңайлы».
  
  
  'Әйтә. Әле уны эшләгән һәм аяҡ кейеме распечатка төрөн һайланы ».
  
  
  Беҙ дөм-ҡараңғы бүлмәгә инә, һәм тағы ла иң яҡшы фотоһүрәт күсермәһен яһарға вәғәҙә шунда уҡ лаборант. Аҙаҡ аяҡ кейеме магазинында тони ҡалалар исемлеген алыу, ә ул, телефонынан бер нисә шылтыратыу яһаны, тикшереү өсөн аяҡ кейеме етештерә. Бөтә Италия буйынса ih дюжина була.
  
  
  Тони әлегә аяҡ кейеме магазинына килгән бер нисә ир-егеттәр бойорғанды, уны отель ҡайтып, закодировать Хок өсөн доклад өсөн. Мин эго һалырға тура килә «почта йәшниктәрен», курьерҙарға ошонан ебәрелгән һәм хок эго ала. AX телефон файҙаланыу түгел, хатта һүҙ менән преобразователь осраҡтарҙан тыш, ашығыс хәбәрҙәр ҡасан тапшырырға кәрәк. Үҙ докладында ул был эго яҙылыусыларҙы һәм почта йәшниктәренә ебәреләсәк.
  
  
  Үҙ бүлмәһенә ҡайтҡас, ул обнаружил, - тип эму Тони шылтыратыуығыҙ һорала.
  
  
  «Беҙ етештергән таба», - тине ул. «Был веб-ил компанияларының, шулай етештереү, дизайн менән шөғөлләнә. Хәҙер китаптар исемлеген төҙөгәндә беҙ етештергәненең нигеҙендә бухгалтер ваҡлап һатыу » .
  
  
  «Яҡшы», - тинем мин. «Мин килгәнгә тиклем нисек һеҙ генә тамамлай. Һеҙ минең өсөн комплимент һөҙөмтәлелеген ».
  
  
  -
  
  
  Лизать Тони ул ҡасан ҡайта, кискә ҡарай билдәле булды уға, тип аталған зал аяҡ кейеме фабрикаһы һәм миланда «италия йәмғиәте Яңы». Ҙур булмаған партиялар вәкилдәре менән римэ аяҡ кейемдәре заводы ғына алабыҙ, ҡалала ғына һаталар магазин ике ih. Был магазин тирәләй бер йыл самаһы элек бөлгөнлөккә төшкән. Һөҙөмтәлә магазинчик ҡала ситендәге берҙән-бер ҡала .
  
  
  Беҙ һорауы буйынса асылған, ул магазины хужаһы ниндәйҙер луиджи фарнезе була.
  
  
  «Хәҙер беҙҙең эго таба», - тинем мин. «Шулай булғас, беҙҙең ир-ат булһа әгәр балет тапочек римэ һатып».
  
  
  «Моғайын», - ти Тони. «Беҙ уйлағанса, беҙ ҙә һеҙгә икәнһең балсыҡ киҫәктәре, амико. Химик беҙҙең уйлауыбыҙса, был Сицилия.
  
  
  «Хм», - тинем мин. «Мафиози».
  
  
  -
  
  
  Тони булғанда икенсе эш булыр, уны яңғыҙ такси шуға күрә магазинға барып киләм. Яңыраҡ бер районда уның рифма төҙөлөштәре тар тирә-яҡ ҡушылдығы. Аяҡ кейеме һәм башҡа тауарҙар һатыу буйынса скирда. Фарнезе, тәпәш менән йыуан ир-ат тар усы, бик ярҙам итә.
  
  
  «Был кейем итәге креповый күптән һатып һатып алынған өс», - тине ул. «Мин ih исемен яҙығыҙ».
  
  
  Ул, исеменә ҡарап. Барзини. Аранча. Паллотти. Мин бер нәмә лә әйтә.
  
  
  Улар һорай. - "Уның исеменә күсерергә мөмкин?"
  
  
  'Әлбиттә ярай; estestvenno өсөн.'
  
  
  Һәм ул шулай эшләнгән дә, рәхмәт һәм һатыуға киткән.
  
  
  
  
  Тони мин икенсе көндө полиция идаралығына бүленә, уның ярҙамсыһы шунда эго тейеш була, эму күләмле файл ҡарай һәм хәл итә. Беҙ барып төшкәндә бер табаса, йәғни, теләгән. Ул ҡағыҙы булмаһа штраф Рокко Барзини. Элекке исемлектә бар ине, аҙ ғына nen һәм енәйәт тураһында телгә алына. Полиция фотоһүрәттәр аша беҙҙең эго сәғәт мөхиттә таба. Был кеше булмағас, ул өй Ватикан килә .
  
  
  Тони посовещаться архивист менән ҡыҫҡа.
  
  
  «Полиция тураһында ишетеп Барзини бик оҙаҡ ваҡыт түгел, - тине ул, - һәм уларҙың төрҙәре буйынса юғалтыуҙар эго».
  
  
  "Хәҡиҡәтте белә улар, ҡайҙа ул?"
  
  
  «Һин юҡта».
  
  
  «Ярай, беҙ белмәгән, уның Сицилия күптән булған».
  
  
  «Эйе, башҡа ҡиммәтле, әммә беҙ был белем файҙаһы аҙ. Сицилия - неразговорчивый менән утрау халҡы ҙур. Һеҙ күрергә, был бик ауыр мәжбүр була кем йәки кем тураһында барзини тураһында һөйләй-һөйләй әле ». Ул уның менән ризалаштым. Һуңынан шунда уҡ сажин тураһында уйлай ул, ҡыҙым, мафия менән шөғөлләнеү менән бәйле булды. «Бәлки, - тинем мин, - тип беҙҙе белә алмай-беҙҙең дуҫтар тураһында итәге менән креповый ҙә бында, Римэ ».
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Шул мин кис Джин белешеп китә. Уны беләм, сөнки мин киләсәк, әҙерләү һәм тәмле edu. А. Firenze булып scallopini төп ашамлыҡтар, ит һәм шпинат менән эретелгән сыр алығыҙ. Спагетти булдылар тәүҙә, һуңынан телятина һәм, ниһайәт, сыр һәм квадрат бүләк. Шәп булыр ҡыҙыл шарап.
  
  
  «Барыһы ла яҡшы әҙерләнгән роксана тип уйлайһығыҙ?» - ул һораны, беҙ бындай уйын эскәмйә.
  
  
  Джина мин яурынынан ҡосаҡланы. «Тирә-улар барыһы ла, - тине ул, - әммә күпселек итальян ҡатын-ҡыҙы». Аяҡ аҫтында ул үҙе подтягивать, янбашы өҫтәрәк скользнуть итәк һәм уны өҫкә, аҡ шәрә ботло.
  
  
  «Яҡшы әйберҙәр яһап, улар күп», - мин әйтәм, әлбиттә.
  
  
  Легонько муйынынан үбә һәм мин ул йылмаяҡтың. «Мин уйлайым, һин, миңә кире ҡайтҡас, ғилми-нәшриәт», - прошептать уның.
  
  
  «Ҡурҡып, был бизнес», - тинем мин виновато. «Һәр хәлдә, бөгөнгө кисәнең төп маҡсаты ошо».
  
  
  Отдергивать уның ҡулында. "Лафоренан бик үк түгел, шулай түгел икән?" - ул әйтә, надоваться.
  
  
  Ул, уны ҡарап йылмая һәм үҙенең притягивать. «Был бик мөһим, әммә был түгел, тимәк, мин һине ҡабат күрергә теләмәй».
  
  
  Һәм уның ирененән үбеп итә, уның йөҙө боралар үҙен. Минең өсөн уны муйынынан ҡосаҡланы. «Ценымногие шулай яҡшы», - пробормотать уның. Шунан һуң уны иреккә выражается. "Бизнес саҡта һеҙ ниндәй булдығыҙ?" тип һораны ул. - «Мин уйланым да, һеҙ дипломатик хеҙмәттә була».
  
  
  «Әллә ниндәй мәғәнәлә, - мин яуап бирә. Джин, дөрөҫөрәге, мин әйтә алмаймын, ни өсөн уны Римэ. Әммә, мөмкин булһа, мин һиңә ярҙам итә алмайым, әгәр булһа, мин һин үҙе тураһында һөйләй тип , правда » .
  
  
  Мин уның ҡолаҡ осонан үбеп. 'Нимә булды һиңә?'
  
  
  «Һеҙ әйткәнсә, потусторонние кеше тип беләбеҙ».
  
  
  Ул ни отпрядывать. - «Полиция тик һин түгел».
  
  
  Улар тирбәлә. Эй ул саҡта уйлап һөйләргә, мөмкин тиклем күберәк. «Нишләп һеҙ миңә аңлата алмаҫһығыҙмы, Джин, - тинем мин, - мин ҡыҙыҡһыныу, бер нисә көн элек булған был ватикан китапханаһы ».
  
  
  Хатта күҙең ҡара булһа, уны күберәк ғәҙәттә.
  
  
  « Дьяволо ! Ватикан ограблен һеҙҙе ҡыҙыҡһындырамы?
  
  
  «Эйе», - тип яуап бирҙем мин.
  
  
  'Ах. Мин дә беләм. Енәйәттең бер төрө булып, һеҙ улар тураһында мәғлүмәт ала алмай. Был енәйәт. Беҙ был хаҡта бер кем дә белә ».
  
  
  «Бына, ул да түгел, енәйәт тураһындағы мәғлүмәтте һеҙҙең менән көтәм», - тинем мин. «Тик мин ышанам, мин һиңә бер кеше тураһында һөйләй».
  
  
  Пожимать уның яурыны. 'Был кеше кем?'
  
  
  «Исемең барзини эго», - тинем мин. «Рокко Барзини».
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның уйлайым. Һуңынан әйтте: «был мин исемен дә белә».
  
  
  «Хорошенько уйлап, Джин», - тинем мин, уны ҡулына целуя девушек. «Минең өсөн был бик мөһим».
  
  
  Бер мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул әйтә: «Юҡ, ғилми-нәшриәт комплексы, мин был кешене белә».
  
  
  Ул тын.
  
  
  «Ул үҙе был ниндәй делле полиция эҙҙәренә юҡ», - дауам итә. «Бик яҡшы булыр ине, әгәр ҙә һеҙ был эштә тирә-яҡ башын ырғытты».
  
  
  Ул күҙем күргән уны борсоуға һала. «Джин, - мин әйтәм, - мөмкин түгел».
  
  
  Урта һәм аҫҡы ирендәре прикусывать задумчиво откидываться төҫтә була. «Ярай, - тине ул әкрен, - әгәр мин һиңә бирә алмайым ышандырҙы, тип беҙ алабыҙ,-тип эшләй».
  
  
  'Эйе?'
  
  
  «Ҡатын-ҡыҙ була. Роза менән уның аша таныша, уның, кафе буйынса минең дуҫ ».
  
  
  «Мин хәтерләй рауза», - тинем мин.
  
  
  «Бортында ҡатын-ҡыҙ монтечиторио был майҙанды биләй. Рим ағай үҙе енәйәтселәр уны яҡшы белә. Бәлки, ул һинең менән һөйләшергә теләй. Хаҡы өсөн.'
  
  
  «Мин түләй», - тинем мин.
  
  
  «Әйҙә һин бер барырға тура килә. Ҡатын-ҡыҙ уны үҙ йортона ебәрергә түгел, башҡа ҡыҙ, ул нах эшләргә була ».
  
  
  "Бәлки, ул уны күреп бөгөн кис?"
  
  
  "Мин ҡара."
  
  
  Яҡынлашып, уның телефон номерын йыя то приглушенный һәм һөйләү. Һәм мин уның менән бер нисә минут ауыл эргәһендә бер көпшә аҫып див.
  
  
  «Барыһы ла яҡшы», - хәсрәт тине ул. «Туда сәғәт ун һуңынан һеҙгә китергә мөмкин.
  
  
  Һеҙ уның менән һөйләшергә әҙер. Уның исемен телгә алмаған кеше, уларҙа һеҙ эҙләгән. Улар ҡурҡып, ҡайһы саҡ уны полиция тип прослушиваться телефон ».
  
  
  «Рәхмәт, Джин», - тинем мин. Ул, сәғәткә ҡараны. Сәғәт ун булмай тиерлек. «Шул саҡта мин китеү яҡшыраҡ», - тинем мин.
  
  
  «Тағы ла нимә бар-шуны».
  
  
  'Эйе?'
  
  
  «Визит өсөн һеҙ нормаль күренә, тирә-бер ҡыҙ табылды, тип кереткәнсе һеҙ Эрерәк миссис менән һөйләшә алмай».
  
  
  Угрюмый күтәреп һуҡ бармағын эйәк ул уны. «Мөмкин булһа, мин был ҡаса алманы», - тинем мин.
  
  
  Ул етди күренә. - «Миссис уйындар уйнау менән дә Эрерәк ғилми-нәшриәт. Эй тине ул, ҡыҙҙың үҙе өсөн аҡса түләйһең һәм һин нимә тип окупать һин тейеш ».
  
  
  'Уның ҡарағыҙ.' Проститутки буйынса фекер менән түшәктә ята. һәм ятышлы түгел джин ташлап булмай. - «Бер ҡасан да ҡурҡырға түгел. Мин ҡыҙ булған. Роза миңә белдерһәгеҙ, бик ҡаты мөнәсәбәттә була тип миссис эрерәк һаулығы ».
  
  
  Ул баҫҡан. «Әгәр барыһы ла һинең менән, шунан бында кире ҡайтыр ул, нисек уның менән һөйләшеү».
  
  
  Мин уның күҙҙәре менән ҡарай. «Был миңә бик оҡшай ине», - тине ул.
  
  
  
  
  Такси тиклем майҙанын алырға Пьяцца ул Монтечиторио. Ғәрип булып ҡалған майҙандың бер өлөшөн, киске прогулкаға өсөн түгел. Бик иҫке йорт булып, фасад менән обветренный. Уныһы булған бөтә тәҙрә, жалюзи план беренсе ҡатта булып үҫһә лә, ә уларҙың ябылыу өҫтөндә ауыртыу, һары һыҙаттан ғына яҡтылыҡ ҡалдырҙылар .
  
  
  Гөбөргәйел уның ҡасан буйынса тротуар, ул кешене күреп, күтәрмәләп тороуҙары күрше. Минең түгел, уның яғына ҡарай, әммә мин эго настораживаться мәжбүр була. Мин йәш ҡыҙ худенький теләмәүселәргә. Клиент тағы бер нисә ҙур ҡунаҡтарҙы бүлмәгә күсәйек, унда ҡаршы ала һәм ҡыҙ; холл алдында әлегә ул ҙур залында көтөп ҡалабыҙ, улар, күрәһең, минең булмауы хаҡында белә.
  
  
  Ул йылдарҙа ҡатын-ҡыҙ ҡара сәсле һомғол менән миңә тура килһә, ҡәтғи элек зачесывать. Улар һорай. - "Миссис Эрерәк?"
  
  
  Хрупко йылмая ул. «Юҡ, ул үҙе Эрерәк миссис. Телисез икән, ҡыҙҙар?
  
  
  Ул белмәй, тип яуап бирҙе. 'Да.'
  
  
  Беҙ ҡунаҡ бүлмәһенә ингәс тә, беҙҙең яҡта бер нисә ҡатын-ҡыҙға ҡараны. Йәш блондинка тура килде беҙгә. Ҡара уны трусик булған ҡыҫҡа, янбаш һәм күкрәк шәрәм уның өлөшө ҙур. Уның яҡынса баһалауы көнлөк ул; уның йөҙө тағы бер k ee тойоп tilia ғәйепһеҙлек тотонолған. Уның буйынса мин һораным-итальян, бәлки, мин уның биләй . Һығымтаға килде ул, тип, уның шулай уҡ яҡшы йәки насар, шулай уҡ, шул тиклем һәм башҡалар. Ул кивнуть.
  
  
  Мин уны ҡулынан тотоп өсөн собственнически һәм йылмая. Миссис үҙенән эрерәк китте, һәм һораған. ҡыҙ, мин ул түгел, теләһәгез ли ни ҙә эсә, беҙ барғанда уның алдынан бүлмә. «Юҡ, - мин әйтәм, - наверх хәҙер асыҡтан-асыҡ бара».
  
  
  "Ах, был һинең түҙемһеҙлек менән көтә, да?" Мин уны беренсе ҡаттың баҫҡысы өҫкә әйҙәй бүлмәлә план буйынса бара.
  
  
  Беҙ нисек өсөн генә ябылған ишеккә, мин уны раздевать башланы. - Һеҙ инглиздәр, да? Мария ҡабул инглиздәр күп ».
  
  
  Ул ниндәй мөмкинлегенә эй-шул уҡ ваҡытта үҙебеҙҙең черед бара. Күрәһең, эй, оҡшаны был. Мылтыҡ түгел уның үҙе менән ала, рискованный шаг, әммә мин был урында кәрәкмәгән тел иғтибарын йәлеп түгел . Ул салбарын һәм тимер карауат селл тапочек крайы һәм балет төшөрөргә була, ә Мария йоҡа кейемдә үҙе менделәр драться төшөрә. Уның күкрәге тулы менән бил нәҙек һәм һығылмалы, матур кәүҙәле нах йәш була. Һул янбаш синкх нах эргәһендә булһа, һис шикһеҙ, эҫе клиенттар ҡалдыра.
  
  
  "Мэри оҡшай һин?" тип һораны ул.
  
  
  Унан, янына килеп баҫа һәм башҡа кейем менән һуғып төшөрөү. «Эйе, Мария, һин бик матур». Ул, йылмайған булды һәм был төрө бар .
  
  
  Ул иҙәнгә ултырып, минең уның аяҡ, янбаш өҫтәрәк гладить һәм мин булдым. «Һин бик матур», - тине ул. Ул минең ҡулымды күтәрә һәм ул һыу гениталии шөғөлләнә. Мин алға үбк һәм янбаш ул наклоняется. Был уның карауаты селл, минең һәм уның янбашындағы тап килә, бер-береһе өсөн тағы ҡыҫыла.
  
  
  Ҡасан уның бүлмәһенә ингәндә, барыһы да, ул нимәгә хаҡында уйланырға, һөйләшергә эрерәк булыуы менән миссис. Ләкин шул сара буйынса, Мария минең менән бик оҫта эшләү, нисек, минең ҡуҙ арта, һәм шул уҡ ваҡытта,, уның аҫтында мендәр карауатына һуҙылып китте һәм ҡасан сунь сандырға үҙенең, уның әҙер була.
  
  
  Үҙ һөнәрен яҡшы белгән уның. Дөрөҫөрәге, уны белгән, ҡасан һәм нимә эшләргә, мин кульминацияһына еткерә. хаҡтың был тиклем өсөн. Һәм беҙ барыһы да тамамлана бер ҡасан скомкивать простыняны тиреһе ята, уны бәхетлерәк күренмәйем тип, мин физик яҡтан ҡәнәғәтләндереп булмай. Һәм уны көтә алмайбыҙ башҡа. Мин... ни тиклем ярай, был шулай булғас, ни өсөн миңә түләнмәй.
  
  
  Уның Эрерәк уны миссис тураһында һорай.
  
  
  'Ах. Шул һеҙ, мадам быҙаулау кем менән һөйләшә.
  
  
  'Эйе. Мин уны ситкә ала?
  
  
  'Минең менән бара.'
  
  
  Мин уның икенсе ҡатында башынан килтерелгән, беҙҙең ҡалаларҙа ҡара һәм артҡы бүлмәлә коридорҙары буйлап үтә. Һәм ул, постучать ике тапҡыр, уның ҡасан асылыр, китәр.
  
  
  - Миссис һеҙҙең менән һөйләшергә теләй? - ҡатын-ҡыҙ темноволосый һорай.
  
  
  Был уның бүлмәһе mimmo нах ҡарай. Әлбиттә, уның ҡыҙыл һәм күк яҡтылыҡ менән яҡтыртылған. Доноситься коридорҙа ладан еҫе килә .
  
  
  «Эйе, - тине ул, мине күргәс, тип теләйем», - тип яуап бирҙем мин.
  
  
  «Инә», - тине ҡатын, сигенеү яғына.
  
  
  Ул бүлмәгә инеп, гер, арттан һәм еҫе. Затлы ебәк келәм бүлмәгә түбән булған откидываться бахарев фигуралар менән йыуанғы килә . Лизать уны килеп күрергә, был ғәйәт йыуан ҡатын-ҡыҙ. Эй, етмеш кәм булырға тейеш була, әммә уны накрасить ныҡ була, тип иҫкәртә тәүге тауышлы фильм бөтә. Морщинистый косметика ee һығылмалы ҡапланған кеше булыуы, күҙҙәре ҡара булған, ә века - ҡара-күк . Майлы Румяна размазывать буйынса екты була, ә ялған ҡыҙыл ауыҙ помада белем бирә. Бөтә был парик һары ҡаплай. Тирә-яҡ аҡ ебәк күлдәк уны йыуан ҡулдарын торт, комок сморщенный ике ҡамыр кеүек, унан кү бармағы балдан кәм тигәндә дюжина ән биҙәлгән була.
  
  
  "Мистер Карте был?" ҡарт тауышын күтәрә.
  
  
  «Эйе, мэм», - тип яуап бирҙем мин.
  
  
  Мин ултырған ултырғыс һәм диван бара ишараға этәрә ярҙамсылары саҡырыла. «Пахучий матдәләр өсөн ғәфү үтенәбеҙ», - прошептать уның. «Уның тәне сәйер еҫе мадам, ул маскировать ладан».
  
  
  Ул, селл һәм кивнуть.
  
  
  «Шептаться туҡтап һәм цыпочки син булды», - тине ҡатын-ҡыҙҙар миссис Эрерәк. «Беҙ һине на мгновение тынғы ҡалдырырға мөмкин».
  
  
  "Эйе, мэм." Һәм уның аша сыға бүлмәһенә боролған. «Һеҙ яҡшы күренә», - тине миссис Эрерәк по-английский. «Вокзал түгел, һеҙ, был парик төшөрөп әгәр ул? Бик эҫе ».
  
  
  «Әлбиттә, юҡ», - тип яуап бирҙем мин.
  
  
  Парик һәм ирендәре менән уның башын һары поджимать сморщенный төшөрә. Лысый тиерлек ул бар, һәм унда сәс шәлкеме седых торт һәм шунда. Был причудливый парик ул иң ҡатын-ҡыҙ, ул уны ҡасан булһа күрҙе. Парик на карикатура әбей башҡа уның моңһоу булды. Ни ғәжәп нисек, оҡшай ул миңә.
  
  
  «Яҡшы», - тине ул ҡарт тауыш һыныусан. «Мин шулай аңлап, мәғлүмәт һорап һеҙгә килербеҙ». Был һөйләшеү нах һулыш тейәлгән була.
  
  
  «Иң делле, мэм», - тип яуап бирҙем мин.
  
  
  «Нелли ябай минең исемем».
  
  
  "Нелли?" - ул недоверчиво һорай.
  
  
  «Минең атайым инглиз моряк була. Минең әсәһе итальян протест булыуына ҡарамаҫтан, ул раҫлағанса, кеше исемендәге нелли өсөн мин бирермен ».
  
  
  Йоҡа ирендәр, йылмайып, уның гротеск сморщивать накрасить була. "Һеҙ ышана ине, - тип ҡатын-ҡыҙҙар миңә бик ҡыҙыҡ булды?"
  
  
  'Әлбиттә.' Уға ышанам, - тип дуҫтарса минең тауыш яңғыраны.
  
  
  «Мин ҡасан була, тәҡдимдәре яһала, мин, венеция итә белә», - прохрипеть уның. 'Тарта уны. Аңлау, уны отель ҙур, ә спам-никах.
  
  
  Ул өндәшмәй, сөнки нимә лә белмәйем, тип әйтәсәк.
  
  
  «Был йорт нигеҙҙә ҡасан, уның, уның иң күренекле кеше ҡабул тирәләй ҡайһы бер Европа мистер Карте. Минең ҡыҙым юғары вазифалы чиновниктар һәм дәүләт эшмәкәре белә. Бөтә Италия буйынса министры ниндәйҙер исемдәре билдәле булды . Ҡыҙы менән ул беркасан ла йокламай. Уның ҡарауы, улар нисек раздеваться, ә һуңынан уның алдында баҫып ih шәрәм һорап, әлегә ул үҙе-үҙен уйнай. Бер ҡасан да белә, унда теләге булған һәр кеше ниндәй ».
  
  
  Был һөйләшеү уның һалдаты булған инде. «Аҙағыраҡ, - ти ул, - енәйәттәр өлөшө донъя вәкилдәре килде бында. Мафиози һәм башҡалар. Ih уны белгән бөтә, владимир Карте. Мин тип күп һөйләйҙәр, тик мин бер ҡасан да һатыусы кешеләр тураһында мәғлүмәт, уны мин яратып » .
  
  
  Мин был тиклем Зловоние киҫтереп бүлмәһендә эленгән. Морщинистый битлек дауам итә. «Ир-егет тураһында һорап һеҙгә килербеҙ».
  
  
  'Да.'
  
  
  'Исеме эго?'
  
  
  «Рокко Барзини».
  
  
  Морщинистый mimmo оҙаҡ ҡарап мин күҙҙәреңә тире буйынса, ә һуңынан кире ҡайтҡан минең затым. « Мин беләм эго . Обсуждения мәғлүмәт ниндәй? '
  
  
  "Мин һеҙгә әйтәм, бәлки, унда эго табырға?"
  
  
  «Мөмкин буласаҡ», - тип яуап бирҙе хриплый голос. «Мәғлүмәт күп аҡса әгәр һеҙҙең тора өсөн».
  
  
  «Мин булмай аҡсаға», - тинем мин.
  
  
  "Егерме мең лира?"
  
  
  Улар тирбәлә. Был ҙур аҡса ине, әммә мин фекер булһа, нимә ярамай Эрерәк менән Нелли торгуют.
  
  
  'Яҡшы.'
  
  
  "Һин үҙең менән булған был?"
  
  
  Ун минут полезть, пачка лира кәштә, егерме мең ултырған, һәм нелли аҡса тапшырҙы. Ул үҙенә алырға һәм тағы бер ҡат иҫке бармағы неуклюжий пересчитывать эго. Ҡасан тамамлана ул, текстураһы һәм банкнота ҡағыҙҙарын һәм уның күҙҙәренә ҡарарға ирендең гравировка өйрәнеү.
  
  
  Улар һорай. - "Ҡәнәғәтме?"
  
  
  «Минең эштәр бик һаҡ булырға ярамай, - ти ул, - хатта америка менән эш итә. Әммә барыһы ла аҡса менән һеҙ, тимәк, мин һеҙҙең бөтә һөйләгәнегеҙҙе, - тип рокко барзини паразит был турала белмәй.
  
  
  Диван янында ултырғыс, уның аҡса менән семәрле көнсығыш өлгәшә, һәм уның яурынан йомшаҡ кәүҙә алға взад раскачиваться.
  
  
  «Барзини-ваҡыты менән бында килгән. Воришка ул. бәләкәй булғас, минең насар ҡыҙҙар менән мөрәжәғәт иткән. Ул төрмәлә ултыра. Ғәҙәттә Римэ йәшәй һәм эшләй ул, әммә бер нисә йылдан ҡайһы саҡ юғала. Неаполь ул күпмелер ваҡыт үткәреү, унда наркотиктар фәхишәлек һәм мауыға. Ә ул әйләндерҙе күптән Рим кешеләр менән, һеҙ уларҙың исемдәре, бәлки, белә, - Фарелли Джованни ».
  
  
  «Мин быға ышанам», - тинем мин. Әммә уның исеме иҫкә, тирә-Джин хикәйәләр.
  
  
  «Был полиция римэ исемендәге булыуын белгән һәр кем, владимир Карте. Бай кеше ул, бер нисә дельта ул законлы була. Иң уңышлыһы - ул төҙөлөш һәм девелопер компанияһы уңышлы Makelaardij Farelli . Әммә был енәйәт өсөн донъя лидеры булып тора респектабельный синьор Фарелли фасад, бизнес һәм башҡа наркотиктарҙы законһыҙ һатыу. Мафиози уның менән бәйле булған, владимир Карте, сәнғәт әҫәрҙәре исеме менән бәйле уғрылыҡты һәм эго, ул венеция йыл самаһы элек шөғөлләнә була.
  
  
  «Ҡыҙыҡлы», - мин пробормотать.
  
  
  «Рокко Рим Барзини ҡасан ҡайтып, уны охранник Фарелли була».
  
  
  'Тоғро. Римэ һәм Фарелли тип йәшәй?
  
  
  «Резиденцияһы синьор Фарелли күп була», - прохрипеть уның. «Торлаҡ ҡалаһында булды уның, тик ул бер ҡасан да булманы тиерлек. Рифма һәм уның номер булып вилла төньяҡта-люкс ҡунаҡханала н Кап, ул белә . Был ваҡытта ул һәр саҡ тиерлек бер йыл Кап.
  
  
  Флакон һәм уның еҫе хуш еҫле бүлмәлә распыливать алырға була. Иҫ киткес йомшаҡ һәм дымлы ee шыйыҡсаһы яһап, яҡтылыҡ сәсте. Нюхать татлы еҫе уны, вздымать киҫтереп, унан һуң жестокое закашливаться.
  
  
  Улар һорай. - "Һин тәртипте?"
  
  
  «Эйе, Эйе», - тине ул. «Ярай, йәш кеше».
  
  
  «Һеҙ ышанды, һәм был мөмкин булһа тип барзини фарелли н Кап быҙаулау?»
  
  
  «Моғайын, владимир Карте. Отель «тип аталған Цезарь Август» утрау урынлашҡан үҙәге һәм ».
  
  
  "Мин һеҙҙе бик ныҡ ярҙам итә."
  
  
  «Мин һәр саҡ кешеләр аҡса өсөн баһаланы». Кривой накрасить кожистый ауыҙ йылмая ул.
  
  
  Баҫып уның, китә өсөн.
  
  
  «Лира меңдән ун биш ҡыҙ өсөн һеҙгә түләргә тейеш», - прохрипеть миссис Эрерәк. «Һеҙҙең аҫтағы түләргә мөмкин. Һәм тағы бер тапҡыр ҡайтып, владимир Карте.
  
  
  «Рәхмәт», - тинем мин.
  
  
  Коридорҙа уның тәрән бәрәбәр була. Темноволосый һәм мария ҡатын-ҡыҙҙар өсөн түләүгә китә менән уның аҫтында торған ҡыҫҡа. Беркасан ла шулай уҡ яҡшы пахнуть урамда саф һауа.
  
  
  Мин ул әйткәндә, мин бер ни алыҫ такси бульвары булһа табырға мөмкин, шуға күрә мин шул уҡ йүнәлештә барған. Был знойный кис булып, кисәне һәйбәт. Әммә был уның киләһе кварталда shaggy туҡтамаҫҡа аша ишеттем. Ул бороп, ике ир-аттар һәм тиҙ яҡынлашып күрҙе .
  
  
  Сәбәбе мин түгел, тип уйлайым мин янағанда ниндәй ҙә булһа ҡурҡыныс, әммә уларға яҡынлаша башлаһаң, уның йортона һыу стон ҡыҫыла. Притормаживать улар. Мин уларҙың бер mimmo тирәләй үтә, икенсеһе - йәнәш. Һуңынан ир-аттарыбыҙҙың, ул mimmo үтте, һәм мин йэшел ҡырҡалар . Показано мин, тип мин кешенән ишеткән, уларҙың эрерәк нелли йортонда күргән.
  
  
  "Мар ферт!" - әйт уға, мин ныҡ ҡына туҡтатты.
  
  
  Мин дә һайларға була. "Мин һораным. - "Нимә булды?" . "Хофретта!"
  
  
  Унан ашыҡмай.
  
  
  "Миссис Эрерәк тураһында һеҙҙең менән һөйләшергә?" - һорап по-английский башҡа, ир-егеттәрҙән кәм итләс.
  
  
  Улар, ҡара квадрат, был зат кешеләре рябой, шпилькалы туфли кейергә һәм үҙе шунда уҡ һиҙеп тора люгер һәм яланғастар булған.
  
  
  «Унан башҡа минең иҫке».
  
  
  Ҙур ир-егет зарычать. Һеҙ унда ҡасан булһа ла, синьора.
  
  
  Унда ул эткә. - 'Подвигаться!'
  
  
  «Юҡ, әлегә әйтә алмайым булырға һинең, мадамдар менән һөйләшербеҙ был хаҡта», - тине ул.
  
  
  «Был миңә әйтә инде. Дуҫлыҡ була был боронғо перепись ». Mimmo уның отель үтә улар.
  
  
  Ударить кулаком итләс мин ир-егеттәрҙең башы. Ул уның иптәштәре төшкәс, мин үҙ мөмкинлектәрен тормошҡа кулак инә. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин тумырай ике һуғырға ҡуша . Ударяться тураһында уның йорт ныҡ һәм ахнуть, балыҡ булараҡ . Ул, күрәм, тип, миңә тағы ла бер кулак яҡынлаша, һәм ул уклониться от тырыштым, әммә тиҙ ек буйынса һуғып ала. Мин бер нисә мгновений тотоп тора, ти. Мин передо хәрәкәттең эҙмә кеше менән сәсәктәр.
  
  
  «Беҙ һөйләй, һөйләшербеҙ был хаҡта», - ул ҡырҡылған.
  
  
  'Шайтан һыуы бара.' - мин простонать.
  
  
  Мин кулак күкрәгенә һуҡты. Тәүҙә ул һөжүмдәр права алмай, уның икенсе йөҙөн һуғып ала башланы. Ул, юҡһа, минең кеүек наклоняется гол яғында. Был гангстера үҙ эшен белә. Күрәһең, хатта уларға ҡарата бер ниндәй ҙә ир юҡ шул, ул ашағыһыҙ булыр ине, әммә әлеге мәлдә ошо бәләкәй тип үҙгәртә.
  
  
  «Туҡтатып», - прорычать ул. Лезвие тағы уны күрермен, ә һуңынан стилет, минең танау аҫтына ҡыҫтырҙы.
  
  
  "Был, - тине, йәки порезать һин уны!"
  
  
  Ул яңынан ала һулышты. «Яҡшы», - тинем мин. «Был-мин әйтәм». Бысаҡ юҡҡа түгел, әммә хәрәкәтһеҙ ҡала.
  
  
  Хәҙер уны үҙемә кире ҡайтарырға көсө. Бөтәһе өс дюйм бысаҡ минең күҙе тар лезвие һул ҡушылдығы. Бик яҡшы белә: ул булырға тейеш булған, тип эшләй.
  
  
  «Беҙ бизнесявляться һүҙем почта хаҡында һөйләй», - тинем мин, һаман ауыр һулап. Сөнки уның уң аяғын күсереп, уның өсөн эго растопыривать араһында үксәһен күрһәтте . "Миссис компанияһы Эрерәк?" - ул һораны подозрительна. 'Ни?'
  
  
  Ир-егет ҡулын саҡ ныҡлы тотоп өсөн мин башҡа кәм.
  
  
  «Эйе», - тинем мин, хәрәкәт әҙерләнә. «Икәнен күреп, уны отель, ул милан йорттары асыуҙы һорай».
  
  
  'Ниндәй? Ҡасан Миссис да Эрерәк ине ... "
  
  
  Бер аҙым уның уң һәм алға ныҡ һуҡты мошонка подтаскивать ырыу ир-егет ауыр. Искажаться кешенең эгоһын. Ул урам уронилить стилет. Улар ир-егеттәрҙең аяҡ баҫҡан уң аяғын күтәреп коренастый ул ҡасан булып үҫһен . Улар туҡта, власының көсһөҙләнә һәм эго. Ударить в локоть бөтә көсөнә уны эго iso һул күкрәк ситлеге. Треска уны ишетмәне. Туҡта, уны, һәм беҙ артта ҡалмаҫ өсөн, bump стена ҡырын төштө.
  
  
  Минең башҡа һуға. Уның уң һәм һул ҡулдары өҙөлгән һуға һуға яуап бирә. Ергә төшһәм уны ҡасан, ул стилет потянуться өсөн, ҡараңғыла соскальзывать әммә шул. Юҡһа, һуңынан уның буйынса тар арҡаһына һуға. Стонать Здоровяк ҡыҫыла бара, һәм миңә тағы һөжүм итәсәк. Ударить кулаком по затылок Эго мин, һәм уны тубыҡҡа төшкән. Ҡырын төштө уның. Мин бит аяҡ буйынса ҡаты һуҡты. Уң яғында уның һулдан усҡа һуҡты, һәм уның мәйетен.
  
  
  Мин ҡасан булыуы ҡырын һуҡты тағы аяған, ул ҡысҡырып застонать. Потянуться һәм уның аяҡҡа тейҙерергә. Ир-атты ҡабаттан баҫып итләс .
  
  
  "Cosi Basta!" - тине ул. "Sbrighi Si! Улар хәл итә китәргә.
  
  
  Иптәштәре уны эго өсөн ашығалар, һәм улар өсөн юҡҡа мөйөштә. Уның хеҙмәте менән sel. Ул, үҙемде шулай тоям, как будто мин гигант мясорубка аша үткәрҙем. Мин тәнемде көслө ауыртыу була, тип кем булды, ниндәй участкалары зыян булды. Заттары уның ҡулдары иренде. Месиво был ҡанлы була.
  
  
  Бер нисә минуттан ул йорт прислоняться итер, тип ышанам, ауыртыу утихла. Ул, бик тәмле була. Раненый бульварына барҙы һәм, ниһайәт, ул тиклем ҡараңғы урам буйлап бер нисә йөҙ полицей. Һәм ул әйтер тип , таксила килеп сығасаҡ тиҙҙән. Позвать эскә ҡуяндары һәм уны эго.
  
  
  "Дьяволо был !?" восклицать водитель, минең йөҙөндә күрәбеҙ.
  
  
  Рома Джина эму адресын бирҙе. Ул тиҙ генә барып, тирә-мин үҙем мөмкин тиклем тиҙерәк такси өсөн выдать. Ул, баҫҡыстары буйынса күтәрелергә һәм хлопнуть Джин ишек. Унда ул ҡасан асылған, уны киңәйтеүҙе күҙ шок булды.
  
  
  «Mio Dia!» восклицать уның.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Минең иңбашына ауыр булды, ә ауыҙ кибеп бөтә. Ул килгәнсә үҙе тырыша. Мин нимә килтерһәм, бөтәһен иҫкә ала һуңынан джина менән осрашып, был нечто, тип мин тауыш менән телефон буйынса мөмкин тиклем преобразователь дозваниваться Хоука, эму был хаҡта хәбәр итеү . Ул, тип әйтеп иртән перезванивать. Уның бер аяғы пошевелить. Плотина аҫтында простыня, уның башҡа тоя . Тормош уны үткәреү буйынса вздутие ҡулы йомшаҡ, йылы урында булып, унда янбаш яҡтыртыла. Джина миңә борола. Минең һул ҡабырға уның күкрәгенә тейә, һәм мин һиҙәм, мин нисек mimmo скользнуть сосок. Ул, уның йомшаҡ ҡулы ҡағылыуҙан һәм просовывать аҫтында простыня, йылы тире . Ауырта иғтибар итмәҫкә тырышабыҙ, уның бороп, ҡырын , ҡаты ботло ҡыҫыу түңәрәк.
  
  
  «Мә», - тине ул, күҙҙәрен йомоп һаман да.
  
  
  Һәм мин уның өсөн бил ҡыҫыла минең тәнемде ҡосаҡлай. Һуңынан уны тағы бер өн сығармай, һәм ул күҙен асыу, моргать.
  
  
  'Ника? Һеҙгә ышанам, - тип үҙен яҡшы тоя?
  
  
  Ул уның янбашына подтягивать миңә, һәм мин уның ҡулдары яурынына аша күсерелә. Обнаженный өсөн уны күкрәге ҡыҫылды минең күкрәгем.
  
  
  «Ғәжәпләнерлек бер нәмә», - мин пробормотать. «Мин һанап, әммә тиҙҙән хәл яҡшырасаҡ».
  
  
  Уның тулы ирендәре приоткрывать. Татлы теле һәм йылы йөнһөҙ булыуы. Әлбиттә, миңә уның янбаш подпрыгивать. Токио беҙ ахнуть мәжбүр. Янбаш уң джин янбаш перекидывать мине, онотмай минең буран һәм боль в в есем булып, беҙҙе солғап, уның ҡасан бороп, тәндә һәм ee күтәреп, минең өсөн этәргес ҡабул итә. Миңә уның ихлас килә, һәм беҙ шул уҡ ваҡытта кульминацияһына етә.
  
  
  Артабан уның арҡа ятҡан жим, ял өсөн. Джин, минең менән йәнәш ятҡан, түбәһе ҡарай. Ниһайәт, уның уң һәм һул ҡулдары күтәреү өҫтөндә яраһы ҡағылды һәм һаҡ булығыҙ күҙе ектән. Ул ҡоро булды, әммә мин бөтә яҡтан ауырыу кеше . Ниндәйҙер мөғжизә тештәре минең, кеүек, бер урында тороп ҡала. Бикле нисә синкх һәм уның простыня торсон, үҙ күргән.
  
  
  «Яҡшы менән мин уларға мөрәжәғәт итәм, - тинем мин, - ә мин икеләнәм, сөнки бөгөн иртән уларҙы талғын хәрәкәт итә алмай».
  
  
  «Ярлы малайы», - Джин мурлыкать шым. Мин уның янбашына ҡулын сарыф итә.
  
  
  «Ышанырға, уларҙың Эрерәк Нелли борсой», - тинем мин.
  
  
  «Быны улар, Ник. Дуҫтары күп булған йоғонтоло нах ».
  
  
  «Мин күренмәҫ, был сицилия», - тинем мин. 'Ҡарамаҫтан, был туранан-тура бәйләнеше юҡ, әлеге ваҡытта ишетеп йәки был Фарелли Барзини »
  
  
  .
  
  
  «Ника», - тине Джин, миңә йөҙө менән борола. "Кап йыйылған һеҙ?"
  
  
  Улар һорай. - «Тел ни өсөн һеҙ быны беләһегеҙме?»
  
  
  «Мин кисә һеҙ үҙегеҙ ҡасан урлау тураһында һөйләй кисәлә ҡатнашыусыларҙың барыһы ла, бәлки, һеҙ ҙә был турала белә, әммә мин һеҙгә ярҙам итергә мәжбүр иткәндер», - ти ул. «Һеҙҙең ярҙам һәм уны мөмкин. Шундай уҡ уңыш менән тулыһынса ышана алмайым хәҙер мин һине, һин минән әллә ҡасан ышанам. Был Фарелли уны белмәй. Һеҙ хәтерләп , уның, һеҙ әйткәнсә, мин был эго һөйәркәһе булды. Бөтә белгән уны эго, эгон, ида, ғәҙәт эго. Ул һеҙгә файҙалы булыуы ихтимал ».
  
  
  Улар һорай. - "...Һеҙҙең менән фарелли шул тиклем оҙаҡланың?"
  
  
  Ул минең ҡараштарҙан ҡотола. 'Нисә ай. Мин уны һатып алынған әйбер күп, әммә минең өсөн йыйындң эго ҡанһыҙлыҡ була ».
  
  
  «Мин нисек ышанырға мөмкин булһа, уға ҡаршы һин хәҙер мин ярҙам итәм, тип?» Улар, артабан үҙҙәрен тоялар.
  
  
  Тарайтып, уның күҙҙәре. «Я ненавижу Фарелли, ғилми-нәшриәт. Ант итәм, һин миңә ышана ала.
  
  
  Ул, уйлап ҡараһаң һәм хәл итә. «Ярай, - мин әйтәм, - мин һиңә ответ на Кап. Интерпол алып барыу буйынса беҙ башҡа минең » .
  
  
  "Полицияға килтергән?"
  
  
  'Да.' Улар туҡтаны. - "Ватикан Фарелли талау, Ник?"
  
  
  «Шанс булыу яҡшыраҡ белә».
  
  
  "Ә һеҙ был турала ни өсөн хөкүмәт ҡайғыртырға тейеш?" Ҡара уны нах задумчиво. «Ваҡытында ограблен урлап була икән, минең хөкүмәт ҡарай. Джин һеҙ күберәк белергә кәрәк. Мин башҡаса һорама ».
  
  
  
  
  «Яҡшы, Ник».
  
  
  Телефон зазвонить. Джин баҫһа, еп үткәрәбеҙ һәм башҡа бүлмәләр төрөп алырға. Ee привлекательно шәрә тәнен һаман күренмәй. Бер мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул ҡыйралып . 'Һеҙ был.'
  
  
  Был булырға тейеш булһа Хок. Был ул ине.
  
  
  "Кем, тегенселәр алына, ул булырмы?" рәүәт миль океан аша күп уның.
  
  
  Ул, усмехаться, кеше булыуына ҡарамаҫтан, ҡаты ауырый. «Ах, ҡыҙҙарҙың береһе», - тип яуап бирҙем мин печерский.
  
  
  "Эйе, алған тегенсе булғас, ҡыҙ!"
  
  
  «Барыһы ла тәртиптә, - тинем мин. «Ведомости ғына индереү һәм уны ипотека тип, уны».
  
  
  "Ниндәй күләмдә?" Әсе тауыш тойола.
  
  
  «Беләһеңме, һинең менән бер ҡасан да был аҡсаны ала, уның өсөн» , - тинем мин. «Мин Джин нигеҙендә ваҡытлыса яллаған н. Уға ҡушылып мин һыу сығанағы, уның мәғлүмәт мөһиме, мин һеҙҙең менән тикшерербеҙ.
  
  
  "Әлегә һеҙ беләһегеҙме, нимә эшләргә!" Ул пауза яһап, үҙем өсөн табам, сарказм. - «Өмөтләнеп, күпме төн үткәрҙем һине, Ник».
  
  
  Эго ниәте бар билделәнә, әммә уға битараф ҡалды. «О, эйе, сэр. Ул, үҙен яҡшы тоя ценымногие.'
  
  
  «Тыңлағыҙ, тәртип һин? Үткән һинең төндәрең уҙып бер ни яңғыраны.
  
  
  "Мин тәртип", - тип яуап бирҙем мин.
  
  
  «Беҙ Йәһүдә файл ҡараны, - уның дауам итә, - тип беҙгә яңылыҡтарын һәм һеҙҙең өсөн. Бер нисә йыл элек Йәһүдә досье фарелли исеменән барлыҡҡа килгән. Ҡайһы бер документтарҙа уның дәүләт урлап, англия. Фарелли - оло малай. Мафиози йә ул, йә улар менән тығыҙ бәйләнгән » .
  
  
  'Эйе. Егет шул типтарын, серияларын өсөн эшсе көс һәм техника карнак бирә ала ул, йәһүдә уйлайым ».
  
  
  «Вотум килгәндә, уны ҡарарға тип, ғилми-нәшриәт. Мин уйлайым , һеҙ барығыҙ өсөн иң яҡшы Кап.
  
  
  "Неаполь мин һуңыраҡ осасаҡ".
  
  
  'Яҡшы. Мин курс тота. Был ҙур күләмле эштәр булырға мөмкин, беҙ тип уйлайым ».
  
  
  'Аныҡ.'
  
  
  «Поспать күбеһенсә төндә».
  
  
  Ул йылмая. Ул, белә, - тип йылмая ла кеше үҙе Хоук худ. «Эйе, әлбиттә, - тинем мин.
  
  
  -
  
  
  Бенедетти һәм тони был ваҡиға тураһында интерпол проинформировать иртәнән һуңға офисы мин һуңғараҡ барырмын. Солидный фарелли досье ндә ул бар. Һылтанмалар булып «мистер Дж.». Һуңыраҡ булған датаһына ҡарағанда, AX күрһәтә.
  
  
  «Йәһүдә Фарелли һәм, күрәһең, иң яҡшы дуҫ булыр, - тине Тони.
  
  
  Улар яуап бирә. - «Фарелли килә, мин дә белә». «Йәһүдә тик кем әле. Тик уның яҡлы, эшлекле бәйләнештәр тиран ». Файл папка менән ҡарай. «Йәһүдә лә кешеләрҙе бөтөнләй аңламайым, ҡулын юғалтыу уның йәш сағындағы бәхетһеҙ осраҡ һөҙөмтәһендә, уның ҡулына алған һәм яһалма, күренеп торған, нисек һәм ҡан плоть, әммә аҫтында« тире »ҡорос ҡаты була. Был сағылдырған кеше ҡулынан. Бер саҡ мин уны үлтерер улар.
  
  
  «Беҙгә доға ҡылып булмай, уның өсөн башҡа мөмкинлектәр булыр», - ти Тони.
  
  
  "Кап әҙер булырға һеҙҙең бара?"
  
  
  'Эйе . - Беҙҙең самолет ваҡытында оса ни?
  
  
  'Дүрт сәғәт. Неаполь беҙ бер сәғәт булманы, ә тәүге кис - н утрауы ».
  
  
  
  
  Яҡты ваҡытынан уҡ тороп, ҡалғаны ҡалаларҙы бысрата фуникулер төҫтә еткән беҙ әлегә н кап, белоснежный утрауы. Ҙур булмаған утрауға шул тиклем буласаҡ, тип кобальтовый-зәңгәр диңгеҙ күренә ҡаланың һәр нөктәһенән аша тиерлек. Иҫәпһеҙ-һанһыҙ тар мощеный боларып бормаланып баҫҡыста булһа, өҫкә һәм аҫҡа башҡа кимәлдә алып бара. Туристар үҙәге һәм ҙур булмаған майҙан тултырып ултыра, попивать чинзать бата. Кварталында ике ҡунаҡхана майҙаны булып тора «Цезарь Август» - матур бинаға инеү менән оло бугенвиллия өҫтөндә.
  
  
  «Бөтә тауышҡа», - тине Джин, беҙ уның алдында тора. «Люкс, унда йәшәгән Фарелли, өсөнсө ҡаттағы залға. Шунан балконға күренә. Фарелли унда ҡасан, ике уның тән сакчысы, әммә һеҙ уларҙы күрергә мөмкин тирәләй тик бер генә. Ул икенсе йәшереп, ҡасан незнакомец ҡунаҡтар килде . Бәләкәй бүлмәләге тимер ултырғыс ҡунаҡ менән йәнәшә тормаһа, ул һәр ваҡыт ылау. Был мөмкин булған нәмә мөһим ». Шунан һорағас, ул: «һеҙ нимә эшләргә йыйынаһың, Фарелли ҡасан килә?»
  
  
  «Кеше мөмкин тиклем оҙағыраҡ тоторға беҙҙең сер», - тип яуап бирҙем мин. «Беҙ утрау йорт йәки ер тураһында белә ала. Әлбиттә, ул, ышан, сөнки эго юҡ, сөнки ул беҙгә ҡаршы дәлилдәр етерлек тип, уның өсөн ҡулға алына. Йәһүдә - шул кеше, миңә улар кәрәкмәй. Өмөтләнеп, уның янында булам, мин эҙләйем ». Һуңынан: «Һине наверх күтәрә алмай».
  
  
  «Ни юҡ ине, һәм, Ник? Коридорҙа көтөргә мөмкин булыуын, уның, әлегә һеҙ һораған.
  
  
  «Юҡ, был бик хәүефле. Кафе майҙанында һеҙ барасыз өсөн эсә ».
  
  
  «Яҡшы», - тине Джин разочарованно.
  
  
  «Известия әгәр ҙә һеҙ получает сәғәт дауамында беҙҙе, Paradiso ҡунаҡханала номер төшөрә».
  
  
  'Был уның эшләгән.' - Уның яурындары һәм пожимать майҙанда бара.
  
  
  Тони һәм покачать башы йылмая. «Иң яҡшы информатор, амико », - подмигивать мин уны.
  
  
  «Нелли Эрерәк һеҙҙе күрергә ине», - тинем мин.
  
  
  Ситуация менән осрашабыҙ, уның оҡшаш, Тони менән беҙ булдыҡ уларҙа, беҙ тоҫмаллап уйнарға тейеш була . Шахмат уйынына оҡшай был, һуңынан артымдан килеп сөнки тәүге ике йәки өс ходовая мөмкинлектәр күп. Шулай итеп, беҙ бик апартаменттар идеялар менән алдан бара. Беҙ постучать, тип өмөтләнәбеҙ, - тип яуап ла була . Ләкин ишек асылды, һәм ҡыҙ беҙ күреп торабыҙ . Помада ылыҡтырырлыҡ алһыу ирендәре платина һәм яҡты булып нах сәс янына килә. Сәскә һүрәттәре менән йорт пешие йөрөүең, бил вызывающе застегнуть ирекле булып, уның затлы формаһы йәшерә алмай. Билдәле булыуынса, был уның аҫтында пешие шәрәм ителә. Ҡупшы оҙон ҡупшы уның күкрәген һәм обладательный тәҙрәнән янбаштарын бер-береһенә мөйөштәре менән уның һәр аҙымын ауыр. Приступ һәм бормотание аҙым һәм һиҙҙерә, күрәһең, шулай уҡ асыҡ була, тип, эй эсемлектәр кәрәк түгел, уны ҡулынан тотоп. "Мистер Фарелли бында?" - Тони һорай.
  
  
  «Юҡ, - тине ул по-английский скандинавия акцент менән, - мистер Фарелли бында юҡ». Прислоняться көнө уның һыуы, елән һәм йыйырсыҡтар раздвигаться йорттар тағы ла күберәк.
  
  
  «Ғәфү итегеҙ, - тинем мин, есем түгел, уны ҡарарға тырышығыҙ һутлы, - оҙаҡ юл үткәс, беҙ, уның күрер өсөн. Беҙ хем менән тағы ла һөйләшергә мөмкин?
  
  
  «Һеҙ минең менән һөйләшә, босс», - тине ул, хихикать. «Бында ул, һәр ваҡыттағыса, бер үк». Уның ҡулы ишек яҡтарына буярға сарыф итәләр, хәл тулыһынса өҙөп кеүек күлдәкте. Тони һәм мин еңелсә ҡарап йылмая. «Һеҙ беҙ саҡырыуҙы шатланып ҡабул итте, синьора».
  
  
  Поманить һәм беҙ уның өсөн үҙенең ишектәрен захлопывать. Щедро йыһазландырылған бүлмәләре булған, ләкин асыҡтан-асыҡ түгел, таҙалыҡ яҡтан көслө ҡыҙ булып. Ҡайҙа булған буш шешә, стакандарҙан полупустой пепельница һәм переполненных, ә гәзит һәм журнал ҡалын келәме күмелгәнлектән кәүҙәләндерә.
  
  
  Небрежный ым ишара беҙ ултырған ҡыҙҙар саҡырыла. 'Тел ни ҙә эсеп?' хихикнуть ул пьяно. Ул, башын покачать, разочарованно скривиться һәм уның ирендәре . «Лә йылмайыр», - тине ул.
  
  
  Раненый, ике ултырғыс блондинка ҡаршыһындағы эскәмйәгә килде, беҙ улар менән тони ултыра. Ҡысҡырып төшә хәтәр задыхается һәм уның диван менән, ҡайыш развязываться үҙәге һәм ирекле, бер ни ҙә тиерлек ҡалдырыу өсөн мөмкин булған өлгөрөп уның тураһында яҡындарының кәүҙәһе. Һис шикһеҙ, беҙ Фарелли лицом затка менән һөйәркәһен. 'Һин нимә теләйһең?' һораны ул. "Мин һиңә әйтергә мөмкин. Мин бөтәһен джованни курс тота ». Ee вымученно һүҙҙәре һаман да яңғыраны, әммә шулай булһа ла уны иҫерек, тип уйланым мин баштан.
  
  
  Ҡасан Тони аңлатыуынса, был утрау беҙҙән вилла һатып теләп, уның бороп, күрше бүлмәлә бәләкәй һәм заглянуть, ул джин тураһында һөйләне. Шул урын, унда ултырыуҙы, уны күреп ҡалыу менән телефон ала мөйөшөндә тимер ултырғыс.
  
  
  «Кап вилла һатып бик аҙ, - тине блондинка, Герта тойола ғына ул, - һәм әгәр кемдер, әллә нимә һаталар икән, был бик юғары хаҡ буйынса. Жириновский башҡа ҡиммәтле әйберҙәр джентльмендар? Һуңғы һүҙ биргән була, ишара менән..
  
  
  «Иң делле», - ти Тони, эй йылмая. Ул прочищать ултерәләр. - «Герт, бүлмәләрҙә телефон башҡа уны күрмәнек. Минең тағы ла шылтыратырға мөмкин ҡунаҡхана беҙҙә бармы? '
  
  
  Тони нахмуриваться.
  
  
  «Әлбиттә», - тине ул. хриплый голос. «Һин мине индер, йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе». Диван уны күтәреп алып, янбашы менән уның соскальзывать елән һәм был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, өсмөйөш ee шәрәм яҡты.
  
  
  Ҡасан уны икенсе бүлмәгә индереү, индереү өсөн изге, ҡаш Тони күтәртелеп. Nah mimmo һәм ҡасан үтә, башҡа бүлмәләренә күсер өсөн, уны ҡулға алыу өсөн эго.
  
  
  Ул, күрҙем, ул уны ҡосаҡлап күкрәгенә уң шәрәм. Взад и помахать һәм алға йылмая ул. Тони һәм бүлмәһенә инеп ишеген ябырға. Эргәһендә ултырғыстар торор һәм Герта минең янына килеп, яурынына ҡулын һалып бирһә минән: «Һин ир-ат матур», - тине ул.
  
  
  Улар, ҡара нах. «Рәхмәт», - тинем мин. - Тине, Герт, бизнес буйынса яңы дуҫтар барлыҡҡа һуңғы ваҡытта владимир Фарелли була? Уны ишетеп, уны яңы партнерҙар барлыҡҡа килде ». Диван уның ҡулында эсемлектәр менән ҡайтты. « Улар һәр ваҡыт яңы нәмә барлыҡҡа Джованни», - тине ул әкренләп. - Әммә беҙ джованни тураһында ғына һөйләргә тейеш бармы? Һеҙҙең бизнес һәм һеҙҙең сыч живете ғына түгел бит әле, шуға ла бармы?
  
  
  «Һеҙ, әлбиттә, бик ҡунаҡсыл», - уның һүҙен туҡтатҡан. Ул, ышан, шул обыск тони ултырғысын биләне.
  
  
  - Беләһеңме, шундай, уның кеүек. Һәр ваҡыт шулай булды. Мин булмаһын, тип теләй улар. Шокирующий ул һин?
  
  
  «Бөтөнләй юҡ», - тип яуап бирҙем мин. Тони нимә эшләргә унда?
  
  
  'Эшенән айырылмай. Ул бәхетле, сөнки һин шок түгел. Шул саҡта уҡ һиңә шундай, уның кеүек. Инде һеҙ беләһегеҙ, мөмкинлеген файҙаланырға тейеш, тип, уның ҡасан барлыҡҡа килгән, шулай бармы?
  
  
  «Эйе, шулай шул», - мин әйтәм, күрше бүлмәлә тураһында фекер йөрөтә.
  
  
  Потянуться ҡуйыла һәм стакандар иҙәнгә Герта лениво төҫтә була. Расстегнуть небрежно уның елән, ҡасан Тони инә.
  
  
  « Бениссим !» - әлбиттә, - тине ул.
  
  
  Герт н ҡарайбыҙ, беҙ түгел. «Мин беләм, һин тип теләйем», - тине ул. хриплый голос. «Һәм һиңә быны эшләй ала. Һәр бер үк ваҡытта ике йәки сират буйынса. Бер нәмә ҡурҡыныс түгел, - тинем мин Джованни.
  
  
  Обнаженный уның тәне һәм уның алдында ҡарап тора Тони. «Ника», - тине ул ауыҙ кибеү менән, - «бәлки, беҙгә тағы бер нисә минуттан, яҡшы?»
  
  
  «Бул, юҡ, Тони».
  
  
  - Шунда китте. Һуңынан һин уның күрҙе.'
  
  
  "Тони, уның һәр минутта кире ҡайтығыҙ!"
  
  
  Миңә ҡарай борола һәм тони див. «Еңел һин, һин ҡасан квадрат ҡыҙҙар көтә ». Астра һәм хәҙер ул ни яуыз булманы. Мин түгел, ә хәленән килмәй. Уны беләм, сөнки мин хаҡлы.
  
  
  «Нишләп, тип теләйем, - тинем мин, - әммә мин был мәғлүмәт, һеҙ уны получает телефоны буйынса».
  
  
  Эго йөҙө үҙгәрҙе. - "Ғәфү Итегеҙ, Ғилми-Нәшриәт. Һин хаҡлы.' Һуңғы ҡараш ташлап, оҙаҡ Герта ул, бороп ебәрҙе һәм һуңынан көнө.
  
  
  «Ғәфү итегеҙ, милая», - тине ул шәрә ҡыҙ. «Ваҡыт һәм урыны ла ябай түгел».
  
  
  Мин бер нисә озадаченно герта ҡарай. "Тел менән түгел пересыпать мин һин түгелме?"
  
  
  «Һеҙ ҡатын - ҡыҙҙың иң утрауҙары теләйем, - тинем мин, - әммә эштә булыу неотложный менән беҙҙең дуҫтар» .
  
  
  
  
  Тони өндәшмәй, әлегә беҙ лифт буласаҡ. Вестибюль ингәс тә беҙ, ул әйтте: «был икенсе яҡтан ҡараһаң, амико. Һеҙ, бәлки, ала, проблемалары ».
  
  
  Тони рассмеяться. 'Мин уйлайым, һалҡын душ ҡунаҡхана ...'
  
  
  Улар һорай. - 'Был нимә?'.
  
  
  'Ҡарай. Шул кеше. Был Фарелли.
  
  
  Башҡа йылдарҙа ир-егет менән вестибюль юғары смуглая һайыҫҡан инә. Эго уны иғтибар менән ҡарап, икенсе тапҡыр белә. Һуңынан уны, башҡа ир-атты ҡара, таяҡ ковылять, тойоу һәм эго. Был Барзини булып, уны атып торған янбаштарын Ватикан ваҡытында ограблен . Яҡын килә кәштәләрендә ҡасан был ике ир-ат , ул, шкаф гәзите ҡарағас та, кешеләр Барзини күреү минең өсөн мөмкин түгел.
  
  
  "Юҡ, мин тағы һорарға?" - Фарелли портье һорай.
  
  
  «Юҡ, синьора Фарелли».
  
  
  'Шәп. Өс аш-н наверх ебәрҙе. Әйтәм, алла болгнеса тальятелл.
  
  
  «Мин был хаҡта ҡайғыртып, Фарелли синьора».
  
  
  Барзини Фарелли һәм лифтта барғанда, беҙ күргән дә. Хромать ныҡ Барзини. Бер нисә мгновений, улар өсөн лифт ишеге ябыла.
  
  
  «Эго " балет тапочкаларына», - тинем мин.
  
  
  "Ул Барзини?"
  
  
  'Эйе. Креповый бар уның итәге.
  
  
  
  
  Тирә-яҡ майҙаны юл кеҫәһенән ҡағыҙҙар кире килә выдать клочок тони. «Мин һеҙгә ике нәмә ҡыҙыҡ табырға ярҙам отмычка менән асырға һәм был уңайлы ултырғыстар. Адрес йәһүдә менән бер блокнот булды. Ул сиселгәнсә был. Был раҫлау икенсе доказательства, Ватикан һеҙҙе табыр ».
  
  
  Улар, ҡара әле булһа иҫтә. Нацарапывать була: «Өлкән. Йәһүдә, Сан-Марко Импортс, Виа Сашетти, Панчино, Сицилия » .
  
  
  «Әлбиттә», - тинем мин. «Штаб-квартираһында зал сицилияла йәһүдә, шулай булғас, бәлки, бандит уның яллы нәҡ шунда».
  
  
  «Тимәк, беҙҙең мәнфәғәттәрҙе төшөмлө шулай уҡ ебәрҙе. Әгәр хәҙер булмаһа сицилия әйбер урлап, минең эшем хәл ителәсәк, беҙ ҡасан ih таба.
  
  
  «Ысынлап та, - мин әйтәм, - минең заданиены үтәү еңелдән түгел, шулай ҙа була. Юҡ, йәһүдә ваз әгәр документтар табылды » .
  
  
  - Баштүбән иҫтә, - амико Тони дауам итә, - йәғни һеҙҙең ваҡыттағы һәм уҡый алмай, мин копируйте. Был блокнотҡа яҙылған була. Был нимә аңлата да һеҙҙең өсөн?
  
  
  Тоня уның нурҙары аҫтында верандала туҡталдылар отель бәләкәй һәм яҙырға өйрәнеү. Уның уҡыусылары: «Йөк Леонардо » плюс дата.
  
  
  «Моғайын, был отсылка әйберҙәрен урлаған булған, - ти Тони, - леонардо һәм коллекционер мөмкин булһа, ih һатып».
  
  
  'Мөмкин.'
  
  
  Был яҙмаларҙы мин заинтриговывать була. Әгәр урланған тауарҙарҙы ташыу тураһында ғына һүҙ бара , был минең эшем түгел ине, сөнки ул булыр, тип ышанабыҙ Йәһүдә шәхси коллекция өсөн ваза. Әммә мин булыуын тойор, тип буйынса ниндәйҙер әһәмиәткә эйә булған дәүерҙә реаль сәбәбе - минең өсөн күберәк кемдәрҙер өсөн - тағы берәй !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Беҙ табыш 48 сәғәт үткәс, Сицилия. Ташлы утрау һәм уңышһыҙ булып, ҡараңғы менән, әммә һынлы сәнғәт төрө. Беҙ ауылда беренсе һәм тикшереү белер, тип, уның халҡы яҡынса шулай булғас, нисек булыуы тураһында белешмә. Рычать на неразборчивый беҙҙең ир-егеттәр ҙә булған һорауҙарға яуаптар, ғөмүмән, беҙ ҙә иҫәпләшербеҙ. Юҡҡа ҡатын-ҡыҙ, беҙ ҡасан ваҡиға урынға сыға. Тони ҡарт һөйләүен һорап, беҙ, ниһәйәт, унда залында Сашетти Виа. Был юлы ынтылышын күреп, ташлы һәм тигеҙһеҙ, башҡа ағымдары утрауында алып бара. Беҙ белер, тип, бик күпте san marco imports компанияһы ябыҡ булһа ла, уны сит илгә һатыу. Ҡарт һүҙҙәре буйынса, ҡая прислоняться торған бинаны һыу, диңгеҙ өҫтөнән күтәрелгән.
  
  
  Беҙ беләбеҙ, тип, йорттар, һис шикһеҙ, һаҡлап булмай, шуға күрә, әгәр беҙ шунда барып килгән такси, шарты менән, был ауыл таба алмай беҙ такси, беҙ проблеманы шунда уҡ бар була. Шуға күрә беҙ булған йәһүдә менән килгән икенсе яҡтан һыйынып, кәмәләр яһай.
  
  
  Һуңынан беҙ икенсе урында килә, һәм ул шул һыуҙы иртә балыҡсыларҙың кәмәләре эшләргә яллана, унда ике йөҙ метр самаһы ҡая өҫтөндә ҡара беҙ күтәргән. Вертикаль бейеү менән кәмәлә ҡая күренмәй тиерлек. Беҙ ҙур булмаған пляжға аҡ ҡая итәгендәге тар кәмәлә ҡуйҙы.
  
  
  «Бәлки, беҙгә барырһың ҡәҙерле кәрәкмәй, минең башҡа» , - Тони яҡындары , башын откидывать элек, беҙ өйрәнеү өсөн ҡая өҫтөндә. «Минең уйымса, уны күреп, күтәреп ауыр».
  
  
  Был ҡом беҙҙең ҡара Джина менән йәнәшә ултырып, уны яҡты колыхаться сәс, ялдың н ел кеүек. «Ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул, - мин ҡая фламенконы лазить буйынса ғына мөмкин ».
  
  
  «Һин тип түгел, беҙ аҡландыҡ», - тинем мин. «Һин бында ҡалһаң, кәмәһен һаҡлау өсөн».
  
  
  «Юҡ», - вокзал уның. Тони уның ҡарай бора. Уның яурынын күтәрҙе.
  
  
  «Ҡаршылыҡтар юҡ», - тинем мин. «Беҙ һеҙгә күрһәтер өсөн ҙур ҡиммәте, әгәр ҙә һеҙ был ҡая взбираться тип тырыша. Әгәр һеҙ ишеткән атып, 15 минут көтөгөз. Әгәр беҙ бер беҙ түгел, тирә-яҡ уяна, кәмәлә китте. Аңланыңмы?'
  
  
  «Эйе», - тине ул. угрюмо. 'Сәғәт дүрттә.'
  
  
  «Яҡшы», - тине һәм миңә йылмая. «Кәмәлә иғтибар менән күҙәтә. Яҡын арала ул беҙҙең берҙән-бер юл булыуы мөмкин. Бер сәғәт ваҡыт үткәс беҙ ҡайтыр.
  
  
  Беҙ джин күтәрелә башлай һәм кәмәләрен ҡалдырып. Ветровка итәгенә аяҡ резина һәм беҙ был еңел бирелә, беҙ уны ауылда һатырға, ә яурыны аша моток тони бау булыр. Мин ҡаяларҙың аҫтынан бүлкәте өсөн ырғаҡ алына.
  
  
  Ҡая итәгендәге тар туҡталып үтте. Беҙ юлды һайлағас, унан алып бара. Гөбөргәйел уның алда, тайғаҡ урындарҙы эҙләү һәм Тони ih күрһәтә. Эго һүҙҙәре буйынса, уның йөҙө күңелһеҙ, тип әйтеп булмай, дөйөм алғанда, башҡа эго интерпол эшләй. Эш шунда нимәлер, һирәк тура цивилизациялы комфорт тони дауалауға китәсәк . Миңә ҡыҙыҡ булып, күпме түләү буйынса интерполға AX менән сағыштырыу.
  
  
  Обрыв уртаһына тиклем барған өсөн, бөтәһе нисә мин кәрәк, әммә был яйға күренеп ҡала. Һуҡмаҡтары ла юҡҡа сыға , аяҡ ҡулы һәм таянысы булырға тейеш һәм беҙ тапҡан өсөн, ярыҡ була. Был эште рискованный була. Сөнки беҙ хәҙер юғары булыр, тип, әгәр ҙә беҙ ҡолап, ауыр әйтелә, - тип, беҙҙең менән ине. Түбәнерәк буласаҡ һәм яҡынса утыҙ фут бейеклегендә беҙ, таштан яһалған поскальзываться рыхлый Тони, һәм тигеҙлек юғалтып йығыла башлай.
  
  
  "Ҡулыңды һуҙ!" - мин взреветь.
  
  
  Һәм мин уның уң ҡулында тоторға ебәрәләр. Эго өсөн уны ҡулынан тотоп, аяҡ менән һул аленка эго минең терәгем һәм бәреп төшөрә. Ҡасан уны, аяҡ һәм поскальзываться пошевелить маташҡанда, ул,, тип уй төштө. Әммә уның уң ҡулына, ныҡлы һәм киҫкен өсөн башын таш өҫтөндә вцепляться ухватываться.
  
  
  «Таба ни ҙә, аяҡтарыбыҙ арымаһын өсөн был мөмкин», - мин прорычать. Аленка башланды минең ныҡ таш. Күрәһең, бөтөн мәңге үтә, тәү сиратта үҙем өсөн яңынан аяҡҡа ҡарағанда таяныс таба тони, һәм мин ебәрә, һул аяҡты яңынан ҡуйырға мөмкин һәм уның өсөн nah таяна.
  
  
  'Иң яҡшы?' - мин һорамайым, ауыр һулап.
  
  
  «Уны», - кеше менән уның был ужасе-се прорычать.
  
  
  Тони таң ҡалды ул. Улар күпкә күберәк күтәрергә ҡурҡып, ул ҡарағанда, әммә эго башлауға ҡаршы була .
  
  
  «Алыҫ шул, - тинем мин.
  
  
  Уның урындарҙы ентекләп һайларға, уларҙы ухватываться өсөн мөмкин буласаҡ, һәм дауам итә. Тау аҫтында ҡурсаҡҡа әүерелә н джин пляжға китә.
  
  
  Беҙ, ниһайәт, түбәһенән һыу менән мин саҡ ҡына түбән яҡынса илле фут тони түбән килә. Костяшка Эго аҡ, ирендәре ҡыҫылған була. Ун ырғаҡлы бау аша епте элмәк альпинистский ала һәм ул, уның үҙенә билбау тотоп . Ғилем ҡаяларын ныҡлы өсөн уң ҡулы менән , ҡабырғанан ырғаҡ һәм элмәк менән бөтә был ҡая аҫтынан түбәләре швырнуть уҡ ул бау иркен.
  
  
  Ырғаҡ ҡая арты крайы юғала. Минең менән йәнәш бауға эленгән. Потащить ул. ee. Дециметр өсөн бер нисә ырғаҡ нәмә туҡтаны һәм зацепляться. Тони һәм уның ҡара бау тартылыу. «Беҙ тиерлек маҡсат бар», - тинем мин.
  
  
  Кешенең эгоһын шик белдерҙе. Ул, бау менән полезть өсөн узелдар һәм схватываться. Ҡулға-ҡул тотоношоп, ул менмәҫкә түбәһе. Унан төшкән өс ирекәй дециметр ырғаҡ туҡтамаҫҡа була, һуңынан яңынан зацепляться крюк. Юҡһа, күҙҙәре һәм тиреләре өсөн уның ирендәре.
  
  
  Һаҡ булығыҙ, уны артабан күтәреү, һәм, ниһәйәт, иң тәҙрәнән-түбәләре өсөн. Бөтәһе егерме метрлыҡ бинаның штукатуркаһы уны ҡаплап торған аҡ Marco Imports компанияһы San. Ҡатлаулы булмаған был бинала тәҙрәләр заколачивать менән була, ә юғары сым өсөн штакетник, бинаны уратып алғанбыҙ, ҡый үләне үҫә .
  
  
  Ул, перелезать аша крайы һәм поползти ебәрҙе, унда нығыныу өсөн таштар осло ырғаҡ. Аҡылһыҙ уны эго, кивнуть Тони һәм ҡара һуңынан. Взбираться буйынса ул бау. Тырышлыҡ талап ителгән ҡайһы бер Эму, әммә, ахырҙа, мин уның менән йәнәш эшләгән һәм был сель.
  
  
  «Мульти-һеҙҙең идеяларҙы, амико », - тине ул.
  
  
  «Мин белмәйем», - тине ул, көлкө менән. Ул, помахать крайында оялай джина һәм яҡынлашып, уны белеү өсөн, беҙ наверх эҙһеҙ күтәрелде. Помахать ревматизм булғанда уның. Улар, ҡара-ташлы урында. «Яҡынса шунан артыҡ еңел юл полумила аҫҡа», - тине ул. Тони. «Һуңынан беҙ уларҙы файҙаланыу».
  
  
  «E-Конте», - тине ул . «Мин риза ».
  
  
  Беҙ барғанда ҡапҡа подползать. Тормош бер ниндәй ҙә билдәләре.
  
  
  «Мине тиҙ арала ҡарап, - ти Тони. Сым менән кешеләр берлеге булған вспотеть поползти ул мөйөшкә. Улар бинаның фасадын ҡарай, һуңынан миңә ҡайтырбыҙ.
  
  
  «Төп ишек янында торған һаҡсы, ҡораллы тойола ул миңә», - тине ул.
  
  
  'Ул шулай уйлайым.'
  
  
  «Припарка алда тағы минимум бер машина киткән, әммә мин уны күреп, ярҙамсы стонать инеү ситен. Уларға ышанығыҙ, сөнки был мөмкинлек бирә, беҙ ингән, беҙ күрмәгән һаҡсылары өсөн түгел ».
  
  
  «Яҡшы», - тинем мин. «Әммә был ғына сигнализацияһы мин заборов тип табылды. Беҙ тейеш нәмә менән эшләүселәрҙең был ».
  
  
  Шулай тағы ун биш минутҡа китте, объезд импровизация өсөн сигнализацияһы системалары, үтһен өсөн беҙ штакетник отслеживается был ҙур булмаған түбәнге өлөшөн ала. Һәм беҙ шунан һыу эскәс ҡабып ебәреү заползать көн, ул таба Тони . Ҡасан урындарға беҙ бармаясаҡбыҙ, беҙҙе күреп, ҡапҡа һаҡсыһы менән күрергә тип беҙ үҙ позиция түгел. Проговориться бинаһына уны mimmo, эгон хорошенько ҡарай алмай әлегә. Расстегнуть уның күлдәк булды, ә мышкаға аҫтында автомат тотҡан АК-47. Киоск янында бәләкәй генә булған ҡапҡа һаҡсыһы; шифалы һыуына бәйләй будка булмай, тип Тони күреп: немец овчаркаһы ҙур. Бәхеткә күрә, беҙҙең яҡтарҙан елдәр иҫәме, тимәк, беҙ ҙә эт учуивать . Әммә мин беләм, сөнки беҙҙә тынлыҡтың үҙен алып барып бик кәрәк, беҙ ишек асылып эш башлаған.
  
  
  Беҙ металл һәм замок к подкрадываться ҡотон алыу көнө. Кешенең эгоһын асырға була; был ярҙам махсус отмычка менән бер нисә минут. Заглянуть ишекте эткән һәм уны эскә һаҡ булығыҙ.
  
  
  «Дали», - прошептать ул Тони.
  
  
  Выдать беҙ эскә инә һәм пистолет. Тони өсөн беҙҙең ишектәр ябыла. Беҙ булған коридорҙары, ҙур булмаған бина фасадтарын алып бара. Ҡайҙалыр алыҫта жужжать послышаться һаңғырау өндәр. Күрәһең, уны аҫтан гөбөргәйел, тик баҫҡыстары булып күренделәр.
  
  
  Мин уның менән йәнәш һорап тони ишара була ҡалһа, беҙ алғы өлөшө подкрадываться йорто әлегә булмаһа. Беҙ үҙебеҙҙең ырыу йәки ҡабул итеү офисы булып сыға. Аҡ халатта өҫтәл артында ултырған кеше, мин уларҙың ниндәй күренгән-технигы булды. Һаҡсы булып итальян мөйөштә гәзит уҡып. Беҙ уларҙың ишетеү һәм күреү кем тирә-яҡ түгел.
  
  
  L ултыра, алдындағы өҫтәлдә-шкафтар оҡшаны, ир-аттар береһенән айырыу көнөндә һәм сәғәттәр бирелеше асылды. Ул ҡасан Тони кивнуть, в шкаф уны ҡапҡа аша үткән, һәм ул бер нисә аҙым яһаған һаҡсы.
  
  
  «Ултыра», - крикнуть уның итальян.
  
  
  Һаҡсы үҙ урыны менән вскакивать, ҡулында револьвер һәм янбаш эго потянуться та була, әммә һуңынан уны күрмәй, тип минең «Люгер» эму күкрәгенә нацеливаться. Тони аҡ елән ҡараған ир-аттар, һуңынан мин барып, әкренләп үҙ урындарына баҫты.
  
  
  "Йәһүдә Ҡайҙа?" - унан һорағыҙсы, мин, бик етди ҡарашлы һәм һаҡсыға пистолеттар менән түгел ҡайтарып ҡалдыра.
  
  
  "Һеҙҙең өсөн нимә ул?" - ҡарауылсыны һораны.
  
  
  «Киттек, киттек», - ти Тони, үҙе вонзать «Беретта» калибр 38 ир-ат арҡаһына. «Беҙҙең сабыр кисерә алмаясаҡ».
  
  
  «Йәһүдә бында юҡ», - тине ир. Яуап биреү буйынса ул-итальян, йә немецтың ҙа тойола, бәлки, скандинавец. Хәҙер ул кеше беҙҙең иғтибар һәм беҙгә ҡарай боролғас. Оправа, ир-аттың күҙе зәңгәр һәм башҡа худощавый мәрәй һалҡын була был. Кеше оҡшаймы уға, ул нанимать Йәһүдә ине. Ләкин ул әгәр технигы, бында ни эго функцияларҙан тора?
  
  
  "Бәлки, һеҙҙең менән бәйләнешкә сәғәт тыштан?" Улар һорай.
  
  
  «Эйе», - ти ул.
  
  
  "Уны әйтеп тораһы ла түгел!" рвануться мөйөштәренән һаҡсы.
  
  
  Унан, янына килеп, уны үҙенә һура һәм тирә-яҡ аҫтындағы кобураһынан билбауға револьвертты сунь эго. Һуңынан уны, техника ҡарағас та: «был сәғәттәр тыштан әйткәндә, бында уның өсөн инә», - тинем мин.
  
  
  "Үҙ посын ташлап китә алмай ул!"
  
  
  "Уның менән һөйләшеү түгел!" - һаҡсы өлгәшә.
  
  
  "Заки, идиот!" - тине боҙ техника то.
  
  
  «Булды, - тине ул, тип тели һәм инструкция биргән йәһүдә телефоны буйынса айырым һөйләшеү шәхси владимир эму», - тинем мин.
  
  
  Тони тәржемә менән мин ир-егетте бер ҡараштан. «Нишләп, тип әйтәләр уны, - ти Тони.
  
  
  Техниктар быуындан-быуынға тапшырыуҙа ултырыуы үҙе йәшник табылған һәм асылған. Төймәгә басыгыз һәм ул әйткән: - «Карло". Бында бара. Владимир Йәһүдә теләп, уның менән һөйләшә телефоны буйынса һеҙҙең өсөн.
  
  
  Беҙ молчанов көтә, сәғәт бара сыҡты ҡапҡаһына янай менән әлегә бинаның АК-47 под мышкой. Ул көнө яҡынлаша башлаһа, һаҡсылар крикнуть мөйөшкә: «һаҡ булығыҙ! Уларҙың ҡоралы булып!
  
  
  Мин, ир-аттар һәм ишек уйымдарының тони ҡото алынып, аҙаҡ автомат күтәреп. Ул атып, күкрәген һәм эму эләгә. Ул ҡасан ишеген төшкәс, ныҡ загреметь автор. Пуля вонзаться иҙән, һаҡсыһының күкрәген һәм шкаф, саҡырып иҫкәртә. Уның менән стенаны һәм ултырғысымдан ҡолап ҡалмаҫ өсөн, bump, унда ултыра. Икеһе лә тынып ҡалды.
  
  
  Ул, тәҙрәнән көнө һәм яҡынлашҡан. Кем дә күренмәй. Ҡасан уның тағы бер ҡат бороп техникаһын ҡараны, уның йөҙөндә аҡ булып.
  
  
  «Ә хәҙер бара, - тинем мин. "Йәһүдә лә китте әллә?"
  
  
  «Бер мин бында, - тине ул. Өҫтәрәк әйтелгәнсә ала уны эго тауыштары, һөйләгән һүҙҙәре дөрөҫ икәнен.
  
  
  "Ҡайҙа сығарырға?" - Тони һорай.
  
  
  'Ниндәй?'
  
  
  «Хазина Ватикан. Ҡайҙа йәшеренеп улар?
  
  
  "Ах, һин, тип уйлайым хазина бында?"
  
  
  Ир-аттың һул ҡолағынан үтеп ҡыҫылһа һыуҙы люгер һәм уның өсөн шкафтар. 'Ҡайҙа улар?'
  
  
  Эго йөҙөң аҡ булыр, шул тиклем аҡбур, һәм ул ауыр һуланы. «Мин ишеттем, сөнки улар мәмерйәһе тураһында һөйләй», - тине ул, сглатывать.
  
  
  Улар һорай. - "Мәмерйә ни өсөн?"
  
  
  'Йыланлы мәмерйәһе. Ҡайҙа бында.
  
  
  «Мин быны беләм, - ти Тони.
  
  
  Люгер ҡыҫылһа, уны гол k көслө кеше. "Ә бында ер аҫтында нимә?"
  
  
  Ул уже кешенең жалкий аңлатма барлыҡҡа килә. 'Бындай нәмә!' - ул ҡысҡырып әйтте.
  
  
  Тони беҙ бер береһе менән ҡарай. Улар һорай. - «Хазина мәмерйәһе йәшереп эргәлә булһа әгәр, һеҙ нисек уйлайһығыҙ, беҙ нимә өсөн бина аҫтында?»
  
  
  «Мин уйлайым, беҙ быны асыҡларға тейешбеҙ», - ти Тони.
  
  
  «Унда бәйләйҙәр, - тинем мин. «Бер нисә минутҡа ғына булһа беҙгә тиклем кәмәлә Джин китте».
  
  
  Рот кляп буйынса ир-егет үҙ эго Тони галстук һүҙһеҙ, бау менән уратып эго, әлегә уның баҫҡысты теләнем. Булған баҫҡыстарында ла, тик уның өсөн солан ишеген асып метла, ул лифт күрҙе.
  
  
  Ул, восклицать. - "Вперед, Тони!" "Беҙ төшөп мөмкин".
  
  
  Беҙ бәләкәй һәм лифт бесшумно төшкә инә, беҙ ҡыҙыҡлы булған һайын, беҙ аҫта тип табылды. Киң асыҡ күҙҙәре менән күрә беҙ бер нисә мгновений.
  
  
  'Хоҙай мәрхәмәтле!' - Тони тине.
  
  
  «Һин хаҡлы», - тине ул тыныс һәм присвистывать.
  
  
  Беҙ әҙәм ер аҫты комплекстары инә. Беҙ бөтә йүнәлештәр күрергә мөмкин бүлмәләрҙә һәм коридорҙарҙа , башҡа ҡая. Әлегә беҙ барғанда, үҙ күҙҙәренә ышан миңә. Бар секциялар йәҙрә тулы бер «фабрикаһы», ә күрше бүлмәлә уның менән бәйле бөтә механизмдар һәм ҡорамалдар ҡушыла. Гер йәһүдә ғалим-атомсылар! Ниһайәт, беҙ үҙенең ырыуы менән ҙур сейфта таба һәм лабораторияһы өҫтәлде. Тони өсөн сейф менән эш ҡабул ителгән, ул, шатлыҡ менән тип, - тине ул, асыу, бәлки, әлегә уны ҡарап ултыра. Ҡасан сейфын асып, беҙ бер нисә ҡыҙыҡлы документ таба. Приложить ih ултыра.
  
  
  «Сәнғәт әҫәрҙәре үткән неразрешенный урлау», - ти Тони. «Фарелли һәм йәһүдә, тейеш була, һәр ваҡыт бергә эшләйбеҙ».
  
  
  Һәм уның тирәләй кәштәне ҡара ҡағыҙҙарҙы сейфҡа иҫтә уның. «Хоҙайым минең, - тинем мин. «Йыл нато илдәре короле йәһүдә сере бар . Ih аҙағынаса етерлек булған һәм уның өсөн атом бомбаһы йыйыу ».
  
  
  «Моғайын, был талай башланы, шуға күрә ул», - ти Тони. «Был проектты финанслау өсөн».
  
  
  Башҡа ҡағыҙға оҙаҡ ҡарап ала һәм уны нах. «Ярай-ярай, - кисло посмеиваться, мин әйтәм. Был документ урларға була, уның этруск торған вазаға ҡуйҙы.
  
  
  "Был шулай булһа, һин нимә теләйһең, Ник?"
  
  
  'Да.' Ун минут һәм бөкләнгән ҡағыҙ һалып өйәләр.
  
  
  «Бөтә рәсәй тораҡ пункттары ә һинең, - ти Тони, һәм уға әҙер булырға, ҡасан йыйып, был сәнғәт хазина мәмерйәһе».
  
  
  Ул бер нисә һүрәтте тушь эму һуҙҙы. «Юҡ, минең бөтә рәсәй тораҡ пункты түгел. Беҙ уйлағанса, был документ рус һатҡан йәһүдә, ләкин, күрәһең, уның менән файҙалана ала. Был документтарҙы ентекле һыҙып эшләү, һәм ул минутҡа һалалар. Ә ҡағыҙҙа конструкциялы ҡоролмалар булыуы тураһында башҡа яҙмалар ».
  
  
  «Һиңә әйтәм, амико, тип, документтарҙы урланылар йәһүдә улар аңһыҙҙар, бер өлөшө атом бомбаһы пландарығыҙ бар?»
  
  
  «Эйе», - тип яуап бирҙем мин. Бар билделәнә, тип Йәһүдә күреп, сөнки эго детонатор арсенал һөҙөмтәле эшләне, шуға күрә файҙаланыу һәм отель эго. Шулай уҡ ул күрһәтелә, йәғни, Йәһүдә бомба бәләкәй булһа - мөмкин булһа, портатив. Мин башын, ҙур ҡалаларҙа хатта бомбаһы тулыһынса емерелгән, күсерергә мөмкин.
  
  
  "Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, был уны ҡулланмаҫҡа?" - Тони һорай.
  
  
  «Был тап ул белгән».
  
  
  "Шул саҡта бомба ҡайҙа?"
  
  
  Задумчиво унда уның ҡарауы. «Фаразлауынса, бомба әҙер», - тинем мин. «Ул үҙенең ваҡытын һәм эшләнгән ҡоролма урынлаштырылған йәһүдә эго бомба була. Уйлауымса, барыһы ла әҙер, һәм бомба ҡайҙа-шунда шары?
  
  
  «Ах», - пробормотать Тони.
  
  
  Ул тағы ла бер ҡағыҙ бите һәм уның тикшерә ала. «Был ҡара, Ник».
  
  
  Ни нацарапывать ҡәләм ҡағыҙы була. Улар итальян теле, һәм риүәйәттәр: «ҡырҡ биш километр радиуста ҡеүәте менән еңелеп бер мегатонна була, был кимәлдә ерҙә».
  
  
  « Бул, - мин әйтәм.
  
  
  "Ҡорал эшләй, әммә уның менән шулай буламы ни?" - Тони һорай.
  
  
  «Беләм», - мин яуап бирә. «Әммә беҙ уны отель ине тип, тирә-реаль планда эго ашыу һүрәт яһалған ваза . Һәм ул, бының өсөн яуаплылыҡ тоябыҙ ».
  
  
  «Бред», - ти Тони. «Бындай ғәжәп иоанновна кем дә алмауына сәбәп-эҙемтә эштәр».
  
  
  Распечатывать брошюра алдым, төшмәй, уның менән шөғөлләнеү-ултырғыстар аҫтында. "Был ҡыҙыҡлы."
  
  
  "Ни булған, Ник?"
  
  
  «Суднолары хәрәкәте расписаниеһына Италия линияһы». Уның исеме исемлектәрҙә һәм брошюраларҙан күрәбеҙ лайнеры сәйәхәткә ты ныс ҡарай, ул минең башымды тоҡандырҙы. «Леонардо Тауышы ».
  
  
  Тони прищуриваться. « Леонардо. Погодин, беҙ... »
  
  
  «Фарелли ярашлы», - унда киң мәғлүмәт сараларында хәбәрҙәр ҡаға эму барлыҡҡа килә. - Һеҙ был сиселгән. Nen яҙылған була: «Көсөргәнеш " Леонардо», осрашыу улар өсөн кәрәк. Был кисә булды.
  
  
  - Леонардо өсөн тауарҙар, - яй Тони ҡабатлау. «Che diavolo, минең башҡа. Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, был яҙмалар ҡарап ... "
  
  
  «Мин был тойола ихтимал». Папка асыу һәм уның эшмәкәрлеге төрлө даталар исемлеге корабль табылған. Эргәһендә "Леонардо" ҡыҙыл дата обвести була. Ҡасан уны күреп, был һандар ниндәй булыр, уның танау аҫтында үҙенә выругаться.
  
  
  Тони минең яурыны аша ҡараны, шуның өсөн мине ҡарарға. "Бөтөнләй фантастик", - тинем мин. « Леонардо" дүрт көн аша йәнә йөҙөп китә . Моғайын, уның бортында атом бомбаһы. Ә һуңынан уға китергә нью-Йорк ».
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Рим менән беҙ джина һуңыраҡ ҡайта. Бенедетти Тони ҡалаһында сицилия, Йәһүдә Ватикан Интерпол үҙен көтөп ала һәм коллегалары өсөн хазина мәмерйәһе тирәләй. Рифма һәм уның сицилия һәм полицияға тапшыра технигы була инде интерпол римэ кап һорап полиция ярҙамына таянып, Йәһүдә Фарелли Джованни һәм ҡулға алыу өсөн, улар нисек барлыҡҡа килә генә .
  
  
  Джина беҙ бүлмәһенә шылтыратығыҙ, аэропорт тирәһендә, икенсе урында террористический иртән самолет һәм неаполь булған. « Леонардо» Неаполь йөҙөү һәм унан ҡушыла. нью - Йорк.
  
  
  Нисек тә уның менән бәйләнешкә ҡасан Хоук. Рада уны ишетеүсе булманы, тип документтарын кире ала мин, яҡшы кәйеф һәм ҡала, эму мин әлегә әйтә алмайым, моғайын. Йәһүдә детонатор эшкә инде тип әйтәм.
  
  
  'Нимә?'
  
  
  «Минеңсә, был атом бомбалары булдырылһа, уның бортында « Леонардо » , - мин әйтәм, - карап юллана һәм нью-Йорк».
  
  
  «Хоҙай уң», - пробормотать Хоук. «Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, был бомбаһы ҡуллана теләй ул бында ?»
  
  
  «Мин башҡа бер ни ҙә тороуы мөмкин түгел», - тип яуап бирҙем мин.
  
  
  Оҙайлы тынлыҡ хөкөм һөрә, ауыр һулыш менән хоука икенсе яҡтан ғына боҙа. Тәрән тын һәм уның дауамы, йәйғор булып теләгән хәлдә лә, әгәр уны белмәй инем, сөнки уны бөтөнләй икенсе.
  
  
  «Нисек һеҙ беләһеңме, уның янында еңелгәндән майлы ун биш радиусы бомба булдырыу тәшкил итә. Тулҡын ҡаҡҡыс икенсел һәм өсөнсөл тураһында әйтеп тораһы ла түгел. Мин таба һыҙып ҡарағанда, көнөм өсөн тип эму бомбаһы эшләүгә өлгәште, бик аҙ, уның сейфта һаҡлап ҡалыу өсөн мөмкин булғандың станционный . Әммә емергес көстәре менән дөйөм күләме ... бер нимә юҡ '
  
  
  «Эйе, уны, быны аңлап, Карте. Эшләй, - тине Хоук, факттар асыҡтан-асыҡ ризаһыҙлыҡ, ул эму хәбәр итә.
  
  
  «Бөтә кәрәкле нәмәләр эшләп булыуын Йәһүдә, - борт өсөн был бомбаны ташланы. Һуңынан гавань төбөндә ята ала ул Нью-йорк ҡалаһында бер нисә көн, аҙна, хатта. Бәлки, бер ай. Хәҙер, уны ҡасан булһа детонатор, бөтә, ни эшләргә кәрәк эму, был ғәмәле менән тоташтырған алыҫ детонатор эго. Филадельфия экскурсия булыуы мөмкин ул, төймәгә басыгыз һәм эму генә кәрәк булған. Ә һуңынан ярлыҡаусы..., Нью-Йоркта ».
  
  
  'Ләкин ни?' - Хоук һорай. - Ылыҡтырылған, ул карап менән ли киловатҡа бомба, Карте. Улар тел белмәй, бындай аҡылһыҙ пландар булыуы уның ни ҡамасаулай » .
  
  
  «Сөнки алдан Йәһүдә , сэр. Был насар түгел, беләм мин һеҙҙе. Беҙ һәм беҙҙең илдә ул ненависть; Ниагаре бигерәк тә беҙгә һуңғы осрашҡан саҡта. Бәлки, был эго концепцияһы күсте, - кем белә.
  
  
  'Место?' - восклицать Хок, хәҙер ул миңә яҡын һәм рассердиться, сөнки эго ҡуйыр алдынан мин күҙаллағанса аҙға йәһүдә тураһында минең характер. «Ун миллион кеше үлтереү, Карте? Боже мой, мужик, беҙ уны туҡтатырға кәрәк, был тәү сиратта был эште ысынлап сығыу-контроль аҫтында. Был һинең бомба табырға тейеш, Карте. Һәм, әлбиттә, Йәһүдә ».
  
  
  «Поспорить әҙер, - тине тиҙ минән. - Әммә әгәр һеҙгә был утешать, аҡса тота, тип бер кем дә беҙҙе йәшерен йәһүдә детонаторҙарҙы тапшырырға. Һәр хәлдә, әлегә . Документтарҙы иғтибар менән уҡып, улар уны табып лаборатория, ул подозревать, уның үҙенә тапшырылған пландарҙы нисә хеҙмәткәр фрагменттары була. Шулай итеп, бер кем дә белмәй бөтә ҡоролошо; һәр өлөшө генә белә. Ышанам, беҙ был хаҡта күберәк хәстәрлек күрергә лә тура килә, беҙ Йәһүдә тотоп ».
  
  
  «Әгәр Нью-Йорк башта шартлау түгел, һиңә булыр».
  
  
  «Иң делле, сэр», - тинем мин.
  
  
  «Ярай, биреү, ғилми-нәшриәт. Мин әйтәм, нәҡ башланы "Леонардо" киләсәк Нью-Йорк, агент өсөн ваҡиғаһы урынында була. Һеҙ шул тиклем бомба табырға мөмкин, бында килә кеүек караптан . Әгәр юҡ, мин кистән бик күп кеше тура килә ».
  
  
  'Был уның белә.'
  
  
  
  
  
  Шылтыратып, уның ҡасан тамамлап, беҙҙә италия менән джина офисында бара. Инен тине, тип, рейс күптән расписаниеһы үҙгәрә, линия йәки италия вәкилдәре һәм Неаполгә барып мин портта капитанға тейеш .
  
  
  Пообедать Джин яратҡан ресторандарҙың береһендә бөтә, уны беҙ бүлмәгә кире ҡайттыҡ. Бер ни тиклем уны иртәрәк эшләй алмай, һуңынан неаполдә самолет оса. Джина шулай уҡ уны урындан тотоу өсөн, әммә тағы ла түгел, эй, - тине.
  
  
  Шунан тыш, ул ҡойған кеүек эсеп, Джин, үтә күренмәле күлдәген кейә торған төнгө шөғөлләнергә була, минең менән йәнәш ултырған минең ҡулыма килеп ҡыҫыла һәм бәләкәй һәм див.
  
  
  "Был беҙҙең һуңғы төн бергә була, Ник?"
  
  
  Ул, тоноҡ күҙҙәрен ҡарап аңлай һәм был, нисек күп минең өсөн джина рома яһаны. Ул уны бик һағынып кайтабыз буйынса ине, әгәр беҙ хушлашырға тура килә ине. Минең был эштә уңышһыҙлыҡ була. Эмоциональ ауырлыҡтары һеҙгә эләгеүе мөмкин түгел. Был зарар ғына ауырта. Шулай булғас, яҡшы булыр ине, әгәр был беҙҙең һуңғы төн ине. Әммә әлегә AX Джин кәрәк буласаҡ әле .
  
  
  «Намыҫлы ти, - мин яуап бирә, - был беҙҙең һуңғы төн була. Шулай булғас, етһә әгәр һеҙгә тағы ниндәй ax булыуын теләйбеҙ-шул ваҡытта » .
  
  
  «Тураһында әле, моғайын, - тине Джин. Мин уны үбә - мин ҡырҡа ҡан баҫымы күтәрелә.
  
  
  «Көтөгөз, әлегә һеҙ ҙә күрегеҙ, тип, был эштәр, тәү сиратта һеҙгә ҡарағанда артыҡ мауыға», - тине ул йылмайып.
  
  
  "Бәлки, уның менән һин ҡалдың?"
  
  
  'Да.'
  
  
  «Шул саҡта бөтәһе лә яҡшы булыр».
  
  
  Уға, уның ҡарауы сосок, төнгө күлдәк аҫтында улар күренмәй темнеть. Йәһүдә нетолько үҫтереү менән булам ».
  
  
  «Джин, - мин әйтәм, - һин белмәйһеңме, ҡайһы бер кәрәк нәмә түгел, ул һин әлегә тиклем уны йәшерен рәүештә көҙән».
  
  
  Етди күренә ул, минең аңлатма көтә.
  
  
  «Беҙ рейстар расписание тикшереү « Леонардо », тип һанайым, сөнки, атом бомбаһы тип бортында булған».
  
  
  « Ғилми-нәшриәт комплексы, бәләкәй атом бомбаһы булды һиңә?»
  
  
  "Төрө билдәле, эйе". _
  
  
  «Һыу ниндәй мөнәсәбәте бар, әммә был Фарелли ограблен һәм Джованни Ватикан?»
  
  
  «Беҙ уйлап, йәки Йәһүдә фарелли тип исемләнә һәм, бәлки, бер генә бомба йәһүдә уларға караптың бортына алып, тотонорға тейеш ул нью-Йорк. Ул бомба булдырыу, мин урланған документтарҙы файҙаланып » .
  
  
  «Ғилми-нәшриәт комплексы, невероятно яңғыраған был».
  
  
  'Был шулай ҙа. Бомба табырға тейеш, был уның, уның иң тәүҙә менән сағыштырғанда, Йәһүдә шартлата. Әгәр борт Йәһүдә, ул, моғайын, замаскировывать була. Мастер уның маскировкаһы, уны асыу мөмкин түгел, шуға күрә мин уйлайым. Кисекмәҫтән уның бомба эҙләй башларға тейеш ».
  
  
  "Бының менән һәм һиңә ярҙам кәрәк?"
  
  
  «Уңайһыҙ булып мин һине һорай, Джин. Әммә эҙләү биләй фарелли бенедетти тони, һәм мин беләм, лит буйынса интерполға инә - минең, беҙгә ҡасан килер. Тик һеҙ минең бойороғон үтәргә тейеш, һәм һеҙ көн аша үтә алмай, минең өсөн ул ябыҡ ҡала ».
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин уны mimmo ҡарай. «Опасно яңғыраған был», - тине ул. әлбиттә.
  
  
  «Был мөмкин булыуын да ғүмере өсөн хәүефле».
  
  
  "Һеҙ әммә ышанам, тип планлаштырыла Джованни был ҡот осҡос нәмә?"
  
  
  «Мин уйланым, был ниндәй һыу ул-мөнәсәбәте булған».
  
  
  Уның тәрән тын. «Я ненавижу Фарелли Джованни», - тине ул әкренләп. «Әгәр ул эшләй ала ни ҙә, эгон өсөн туҡтатылып, уның бик бәхетле була . Әммә, - ул пауза яһала, - тип тағы булыр,-тип. Анна минең йәшәгән туғаны нью-Йорк. Ул минең һуңғы ҡалған туғаны, һәм мин уны бик яратам. Әллә шулай булғанға ла был ҡурҡыныс уның тормошо арҡаһында был бомба?
  
  
  «Моғайын, - тинем мин.
  
  
  «Ул саҡта һинең менән китте, Ник».
  
  
  «Яҡшы», - тинем мин. «Ә һеҙ барыбер хаҡ алалар ине». Ee стакан ҡуйып һәм уны ҡосаҡлап. Ауыҙ нетерпеливый Ee һәм эҫе буласаҡ. Соска төнгө күлдәк аҫтына ҡаты булды ул.
  
  
  «Мин шатмын, мин һиңә нимә кәрәк, Ник», - прошептать уның.
  
  
  «Поспорить әҙер, - тинем мин.
  
  
  «Һәм мин һиңә ышанам».
  
  
  Эй әйтә алыр инең ул, тип бер кем дә быға ышаныуы, һауалы түгел, ә разочарованный йәки уның мәғәнәһе тураһында һөйләшеп булыуҙан тыш, уның өсөн нимә эшләргә йыйынаһың AX. Диван уның эткә булды, һәм беҙ бер-береһенә ҡыҫылып, һәм ниндәй эштә булғас, беҙ шул тиклем ваҡыт беҙ Йәһүдә, Джованни Фарелли беҙгә тиклем, беҙгә тиклем "Леонардо" үлем менән уның бортындағы ҡорал. Тиреһен йылы ғына була, чувственный еҫе, тауыш һәм иркәләү, рәүәт һәм Джин ә, мин ул яралтҡан.
  
  
  Киләһе иртән, был ҡыҫҡа баҙнат Неаполь булған. Һуңынан һигеҙ сәғәт шунда уҡ ергә беҙ, Неаполь аэропортында такси алған булыр гавань һәм районы асыуымды килтерҙе, унан табыш, ҙур һәм зиннәтле бөтә пассажирҙар карабын ебәрҙе. Беҙ ҡапҡа алдында сәғәт туғыҙ офисы сыға һәм шунда мастер килә. Бер нисә минуттан беҙ кабинеттарҙа ултырып эго Леонардо һәм оҫталар тураһында һөйләшәбеҙ.
  
  
  - Һеҙ барырға теләр Леонардо н , синьора? - йәш кеше һорай.
  
  
  'Да.'
  
  
  «Ярай, ул бында юҡ».
  
  
  'Нисек?'
  
  
  «Мин ышанам, юҡ тип эго, гавана, синьора Карте», - тине ул. «Минутка ләкин әгәр һеҙ көтөп, уны тикшереү». Ҡасан уның офисында буйынса сыға, миңә ҡарап Джин. "Был-йылмайҙы, шулай түгел икән?" тип һораны ул.
  
  
  'Мөмкин.'
  
  
  Итальяндар килә, йәш инә, уның аҫтында ҙур мышка китап була, улар ун килограмм тарта ҙа шөғөлләнә. Ултырғыс уның эго ҡулдарына ауыр булды.
  
  
  «Вотум ул, владимир Карте», - тине ул. « Ике көн элек йөҙөү менән тармаҡҡа яңы хәрәкәт графигы ярашлы итальян Леонардо».
  
  
  «Бул, - мин әйтәм фактик рәүештә сампади ҡулына күсә.
  
  
  «Бында һеҙ беләһегеҙме, Line компанияһы офисын Italy, ҡасан килеүе көтөлә карап нью-Йорк».
  
  
  Улар һорай. - "Карабы нисек алға китһен?"
  
  
  Уны өҫкә ҡарай. «Әгәр ул дөрөҫ исегездә тотоғоз, был тиҙ карабы.
  
  
  Тейеш булһа, әле юлдың яртыһы. Ул яй ғына башын покачать. Борт водород бомбаһы бар. Өс көн үткән һәм киләсәк ҡарағанда әҙерәк карап Нью-Йорк. Уны иҫкә тырышып, залына аҡш хәрби командование бында яҡын. Мин телефон тиҙ арала барырға кәрәк була.
  
  
  Ул баҫҡан. «Рәхмәт», - тине ул. математика буйынса йәш.
  
  
  
  
  Әгәр һеҙ хәрби ашығыс ярҙам кәрәк буласаҡ, кәрәк кеше һеҙҙең менән һөйләшергә кәрәк. Был кешеләр йөҙөндә уны генерал макфарлейн таба. Эму шылтыратып, уны аҡш хәрби базаһы яҡын була. Әлегә беҙ әйтеү, унан башҡа минең линияһы буйынса шәхес таныҡлыҡтары тикшереләсәк.
  
  
  «Һеҙ минән һорағыҙ уңайһыҙ булһа, генерал, - тинем мин, - әммә мин самолет тейеш булһа, ул мөмкин доната "Леонардо".
  
  
  «Тимәк, был арала самолетҡа булырға тейеш бында», - тине генерал. 'Был уның белә. Сездә бар ни ҙә?
  
  
  Ҡыҫҡа тынлыҡтан һуң. «Суперкарго була, улар вашингтонда осошона әҙерләнәбеҙ. Бәләкәй генә ырғаҡ алға һәм алға сәйәхәттә беҙ һеҙҙең өсөн эшләй. Һин нисек уйлайһың, был нормаль?
  
  
  «Шәп яңғырай, генералдар».
  
  
  «Неаполь аэропортында самолет сәғәт ун булып килә. Борт була уның өсөн, һин икәнһең.
  
  
  «Бик яҡшы, генерал, - тинем мин. «Беҙ ике плот һәм парашют ҡотҡарыу кәрәк».
  
  
  Улар һорай. - "Ике парашют?"
  
  
  «Мин йәш ҡатыны менән, генерал. Ax ул эшләй.
  
  
  'Ярай,, беҙ был турала ҡайғыртып, владимир Карте.
  
  
  «Ҙур рәхмәт, генерал».
  
  
  Сажин-аэропорт юлын кире һорағас ул, ҡасан ул һикерер ҙә парашют менән бөтә яҫылыҡ. Мин уны ҡарап, аҡыл менән уның һымаҡ була бара.
  
  
  Улар һорай. - "Һин нисек уйлайһың, был һин эшләй алаһыңмы?"
  
  
  Ул тын. Шул уҡ ваҡытта был уның асып ҡараны.
  
  
  Беҙ диңгеҙ һикереп, шуға күрә тормошто бер аҙ йылыраҡ, ҡоро ергә ҡарағанда, - тинем мин. «Әлбиттә, һеҙ парашют ҡотолорға тейеш, тип һыуға төштө, һеҙ генә, һеҙ проблема бар тигәнде аңлата. Беҙ парашют нисек ҡотолорға ғына, плот беҙҙе ҡотҡара ине ».
  
  
  Минеңсә, ул быны эшләй алмайым, - тине ул, әммә нервы күренә. Шунан тыш аҙ, тип килгәндә, беҙҙә аэропорт, транспорт самолет ергә ҙур йәшел фонында . Генерал менән адъютантынан джина һәм беҙ вокзалының бина ҡаршы ала. Юғары генералы булған кешегә, летчик юҡ . Иғтибар менән ҡарап, уның шәхес танытмаһы булып минең. Аҙаҡ мин уның киң йылмая.
  
  
  «Хәрби-һауа көстәре килтергән ваҡиға урынында һеҙ, владимир Карте. Был сәйәхәттә иң ашығыс делле ни?
  
  
  «Мин әйтәм һезгә ғына мөмкин, тип бортында « Леонардо » хәүефле булған кеше , генерал, эго тейеш һәм беҙ " таба».
  
  
  Генерал поджимать Макфарлейн ирендәре; уның отель һорап тағы, тик белмәйем, - тип яуап бирә алмай инем мин уны. Һәм тине ул ахырҙа ҡулын һуҙҙы: «диндәш һеҙгә уңыштар теләйбеҙ».
  
  
  «Рәхмәт, генерал, - мин яуап бирә. «Беҙ хәҙер яҡшы китте».
  
  
  Йөк самолеты Генерал ҡайта алмай. Ул, тип әйтергә кәрәк булған да ул-был булыр тип улар кире ҡайта һәм һуңынан үҙ неаполь базаһында шөғөлләнә. Йөк самолеты оҙатыла һәм беҙ уның менән көн вокзалы бинаһы янында адъютант тротуар бара. Двигателдәр эшләү инде, һәм беҙ көслө ел ваҡытында борт күтәрелде. Тиҙҙән шунан тыш, беҙ булған һалдат һәм офицер формаһында полдюжина булараҡ, беҙ взлетающий.
  
  
  Италия яғынан, улар ентекле план Леонардо сәйәхәт беҙгә бирелгән, һәм беҙ, - тине, мәҫәлән, унда беҙҙең эго таба. Бынан тыш, беҙҙең менән бәйләнешкә капитан, капитан Бертольди, һәм ул белә, ул мине күҙәтә тейеш тип, юҡҡа түгел, диңгеҙ өсөн ике парашютсы. Һуңғы ярты сәғәт буйы самолет һәм карап араһында радиоэлемтә булдырыу тиклем бәйләнеш буласаҡ .
  
  
  Пилот күпме ваҡыт талап ителәсәген иҫәпләп, Леонардо өсөн тәүге урында, дүрт һәм биш сәғәт иҫәпләй. Мин был бик ойоштороп , сөнки был ваҡытта мөһим фактор булған . Беҙ ашаған ризыҡты һалҡын, машина өҫтөнән әлегә көньяҡ францияға оса. Беҙ инә, артта ҡалған европа ҡитғаһы.
  
  
  Беҙ парашют ала, сержант һәм америка джин күрһәтеү бик ышанғандар, һәм улар нисек эшләргә, нимә эшләргә, ҡасан килгән ваҡытта. Һәм уны тыңлап ҡарай.
  
  
  «Һәм мин һезгә эшләргә кәрәк, был балдаҡ потянуло өсөн? - Джин һорай.
  
  
  «Бөтөнләй фантастик, мэм», - тине сержант. «Тәүҙә самолет тулыһынса дорваться әммә һеҙ тейеш, был турала онотмайыҡ».
  
  
  'Эйе. Әкренләп уның унға тиклем һанарға тейеш », - тине ул.
  
  
  Минеңсә, барыһы ла яҡшы булыр, сержант, - тинем мин.
  
  
  «Эйе», - нерешительно Сажин яуап. Ул бәләкәй һәм хрупкая, мин осоу йәшел кейем тора, уларға эй, бармы. Кеше менән уның сәсен йыйып алынған. - «Мин быны эшләй алмайым».
  
  
  «Бал ебәрәм генә түгел был», - тине сержант. «Һеҙ ҡолап китмәне, тотоп алдынан тағы эго».
  
  
  «Бал ебәрә алмайым», - ен раҫланы.
  
  
  Шул ваҡытта менән бәйләнеш пилот « Леонардо» тураһында беҙгә хәбәр һәм һикереү һәм капитан тураһында һөйләне, унда беҙҙе эҙләп. Унан беҙ ярҙам һорай ала һәм капитан бортта бара, мөмкин түгел .
  
  
  Безоблачный көнө булды. Джина менән беҙ тәҙрәнән ҡарап, оҙон аҡ лайнер океанский күргәс, ул, күрәһең, ят неподвижно беҙ кобальтовый аҫтында-зәңгәр диңгеҙ.
  
  
  Мин кивнуть Сержант. «Беҙ әҙер һикереү, владимир Карте».
  
  
  Беҙ яҫылыҡта асыу көнө бер нисә минут булып тора инде. Беҙ тирә-яҡ ел һыҙғыра. Бер нәмә лә күренмәй, зәңгәр күктә зәңгәр күлдәк һәм башҡа.
  
  
  Яҡшы, Джин, - тинем мин. Уның батырлығы өсөн уны хөрмәт итә уны. - "Аҫҡа ҡарап түгел. Ябай балдан һәм атланым һинең өсөн ишекте тотоп. Уға тиклем ун һәм сосчитывать осто.
  
  
  Һин уның өсөн ысын күңелдән булған ».
  
  
  Яҡшы, - тине ул, йылмая iso бөтә көсөнә тырыша.
  
  
  Һәм ул һикереп тороп. Уны күреп, нисек уның ҡолап, ә һуңынан күреү, артта ирҙәрҙең ебәк аҡ нах. Эй был насип булды. Ул, выскочить кивнуть сержант һәм самолет эргәһендә.
  
  
  Әгәр ҙә һеҙ tac һикереп өлөшө, бер нисә секунд беренсе, һеҙҙең ашҡаҙан астрон һикереү сәйере аҙаҡтан булды. Подпрыгивать минең өҫкә һәм аҫҡа табан, ул ҡасан киртләсе диңгеҙгә аҫтында, һәм минең ҡолаҡтарҙа ел һыҙғыра һәм тирә-яҡ башы, һулышын тотҡарлай. Балдаҡ һуҙылып, уны күҙәтте, уның разворачиваются, сальто яһай, ҡалыу ловушку нисходящий һауа ағымы ҡасан һынау һайлап алынған. Шунда уҡ ҡырҡа парашют дернуться. Аҡ диңгеҙҙе һыу өҫтөндә һауаға шарҙар менән минең башым ул ваҡытта киләһе яйға сканей сверкающий. Мин асыҡтан-асыҡ подо Джин балҡып, парашют ee покачиваться ел ваҡытында булған. Алыҫ түгел, аҡ булған алда корп әкренләп киңәйә "Леонардо", пенистый диңгеҙ тыныс булғандан һуң төшөрөлгән.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Джина врезается был ҡара аҡ зәңгәр корпустары бер нисә йөҙ менән атлантик океан һыуҙары шыма полицей "Леонардо" , машинаны туҡтатыу һәм хәрәкәтһеҙ тиерлек күренә. K төшә ул ҡасан & nb уны күреүселәр, ҡотҡарыусылар менән төшөрөргә йыйынған кеүек караптан . Бер ҡасан да мин аҡ парашют развеваться өсөнсө, беҙҙе ҡотҡара плот. Һуңынан булған бер секундта, ул нисек өҫтәлде күргәс, ул, диңгеҙгә сума.
  
  
  Ул бөтөнләй һыуға батты, ә ҡасан тағы ла күтәрергә, уның төшөрөлгән ҡайыш парашют. Задеть күҙҙәре һыу тоҙло. Ih күрергә тырышам һәм уның өсөн джин вытирать тулҡын. Ахырҙа ул йөҙ полицей ee мин табып . Танау күтәреү-лизать караптар ергә саҡ өҫтәлебеҙҙә булды.
  
  
  Сканей джин уның һыуы. Илле полицейҙар менән нах ул ҡасан була ул, күрәм, тип, уның тәртибе. Миңә уның сканей парашют менән төшөрөү. Беҙ-шыу осрай & nb, бил ee һәм уның өсөн оят.
  
  
  "Мин быны, Ник!" - уның йөҙө менән йылмайып лучезарный восклицать.
  
  
  Ул, усмехаться. - «Бара, - тинем мин. «Һыу аша вылезать бирә».
  
  
  Хеҙмәт тиклем участкаларына бара алмағандар, һәм шунан тыш, ул нисек ҡайышын расстегнуть, төргәкләү йәйелдерелгән. Выдать уның эргәһенә ҡасан клапан, һауа тикшереү нацистарҙың шипение һайланым, диңгеҙ өҫтөнән ҡысҡырып шипение, һары һәм надуваться плот. Ул, борт күтәреү һәм Джин втаскивать .
  
  
  «Ах!» - ти ул, өҫтәл артына барып төшә. «Ниндәй еңеллек!
  
  
  «Карап иртә булдыҡ беҙ, был һеҙгә беләм», - мин әйтәм. "Ҡарай." Һәм ул, бәләкәй кәмәлә күрһәтеп, беҙҙең бара.
  
  
  Шлюп менән беҙ бик тиҙ була. Бортта нисә йәш була итальяндар. Ҡасан беҙ уларҙың тышына, кәмәлә, улар удивленно бер ҡарарға, күрергә, үҙе кеүек төшөрөргә джин осоу кәпәс, еүеш сәстәрен яурынына төштө бына шулай була ул тип . Свистнуть тирәләй бер ир-аттар, әммә минең ҡулымда проигнорировать вцепляться Джина һәм эго.
  
  
  
  
  Беҙ күтәреп бортында, экипаж ағзалары ҡотланы беҙ ташлана. Толкнуться нисә пассажир, ҡайҙа булһам да тик капитан. Уны уйлап, йәһүдә әгәр карап бортында нимә булған, инде беҙ уны күреп, моғайын. Был беҙҙең өсөн насар булмаҫ, ләкин беҙҙе был нәмә менән поделать алмай.
  
  
  Беҙ карап врачы булып уйнай, уларға ҡыҫҡаса тикшереүҙәр раҫланы. Ул бик яғымлы, ләкин һөйләргә по-английский.
  
  
  Йәш офицерҙар шунан беҙ беренсе класлы каюта буш карап тикшереү үткәрелә.
  
  
  Һораны ул, уны ҡасан йыйылып китте. - "Капитан һеҙ уның менән һөйләшеп ала, ҡасан?"
  
  
  «Мин уны һорап, синьора», - тине ул, һағынып Джин менән башланыр.
  
  
  «Һәр хәлдә, бармы улар, ҡоро кейем беҙҙең һыу», - тине Джина, кейемдәрен күрһәткән, карауат н двуспальный. Джина өсөн булһа, блузка, итәктәр һәм йөн свитер, ә мин - костюмдар һәм күлдәк тропик спорт стиле. Беҙ тағы бармы oni йомшаҡ күн сандали.
  
  
  «Моңһоҙ сәбәп буйынса улар беҙгә килһә бик күренмәй», - тинем мин. «Әгәр промедлить офицер, үҙенең оҫталығын табыла ул».
  
  
  Беҙ тиҙ арала кейеү. Джин үҙе наряд иҫ киткес оҡшаны. Ул сицилия жиголо булырға оҡшай. Уға ныҡлы водонепроницаемые пакетын асып, унда мин булырмын, ҡоралдарҙы ҡарап һәм үҙең, һәм люгер ҡаҙағында. Һәм уны ҡыҫҡа еңле күлдәк өҫтөнән йәшерәк вильгельминаға менән кобура тағылған. Ә мин көтөп, кисеүгә барып джин әлегә бәләкәй, причесываться өсөн, тәү сиратта үҙенә ҡарағанда уның иңбашына хьюго йәйелдереү һәм таҡмағы. Каюта ул ҡасан ҡайта, ҡорал минең куртка инде ябылған.
  
  
  «Һин матур күренәһең», - тине Джин.
  
  
  «Һин шулай», - тип яуап бирҙем мин. «Ҡарап бара. Ваҡыт аҙ булыр беҙҙә ».
  
  
  Беҙ палубала сыға. Ҙур караптар өсөн ошондай ҡатмарлы булыуын аңлаһа, нисек пирс тиклем бара. Егерме минут самаһы барғас, беҙ, тәү сиратта, ниһайәт, пассажирҙар өҫкө палубала тип бара.
  
  
  "Беҙ оҫталарыбыҙҙың табырға мөмкин бында?" Ул моряктар һорай.
  
  
  «Мастер, сэр? Был мөмкин түгел.'
  
  
  «Мин уны көтәм», - тинем мин.
  
  
  Ул засомневаться. «Бәлки, һин стюардды һорайым тора».
  
  
  «Шайтан һыуы эго! Өлкән ярҙамсыһы ҡайҙа? ».
  
  
  «Ах, владимир Фикуцца. Был терәү булырға тейеш.
  
  
  «Рәхмәт», - тине ул һәм уның mimmo баҫҡысында бара, улар алдында эленгән сынйыр. Ул ҡулдарын һуҙа.
  
  
  «Леди һәм экскурсовод тәүҙә һеҙ үҙегеҙҙең барырға тейеш, сэр».
  
  
  "Әл диаволо вад!" - джин ҡысҡырып әйтте. "Был опечатка!"
  
  
  Отругать ул уны. Эй, уның яурынына ҡулын һалып булмай.
  
  
  «Ҡарай», - тине ул моряктар. - Беҙ мистер Фикуцца эҙләп шунда барырға, йәки башҡа компаниялар менән һеҙ нах. Беҙ улар һеҙ бирә ала?
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның йөҙө ҡарауы ауыр минең өсөн. «Бик яҡшы», - тине ул. - "Мин барыу өсөн."
  
  
  Ул сынйырға ебәреү өсөн баҫҡыстар, күпер һыу һәм беҙ уның артынан эйәрҙе. Беҙ уны көтөп һорап үтергә булдым, әлегә уның буйынса күпер күтәрелмәй. Мельком аҡ мундир маршала ир-аттар уны күреп, эргәһендә сыға һәм улар аша бер нисә мгновений. Был фикуцца беренсе ярҙамсыһы була.
  
  
  «Ә, Рома Карте мисс һәм мистер», - тине уның менән киң йылмайҙы.
  
  
  Улар һорай. - "Капитан ҡайҙа?"
  
  
  «Ти, һеҙҙең менән тиҙерәк вижу».
  
  
  Ул тулҡынлана башланы. Италияла штаб һыҙыҡлы эму әйтер ине, беҙгә ни курсовой рәсәй тораҡ пункт, хатта, әгәр уның нескәлектәрен дә белә ине.
  
  
  «Хәҙер беҙ уның менән һөйләшергә теләй», - тинем мин. «Штопор тикшерергә кәрәк беҙгә бик мөһим».
  
  
  «Әммә, мистер Карте, капитан бик биләй. ... Уны «побрать Тегенсе, Фикуцца», - тинем мин. «Карабы һәм пассажирҙар хәүефһеҙлек картаһы был эго ҡуйҙы. Ваҡыт китте.'
  
  
  Ул задумчивой күренә. Һуңынан әйтте: «минең өсөн Кәрәк».
  
  
  Һуңынан беҙ каютаһы капитанские ишегенә ҙур булмаған ял буласаҡ. Постучать Фикуцца. Беҙ ҡасан эсендә тауыш ишетеп, Фикуцца ишекте асып, эскә инә һәм беҙ өсәүләп.
  
  
  Өҫтәл артында ултырған йыуан ағас менән ир-егеттең юғары көмөш-исемләгәндәр. Улар баҫыу һәм шунан тыш, фикуцца беҙ нисек булһа , беҙҙә шулай янып поприветствовать.
  
  
  Уның әйтеү; - «был ике десант сөнки улар!» яңғыраны-был стеснительный. "Драма бортҡа эләгә ысулы, һеҙҙә лә тойола, владимир Карте?"
  
  
  «Ҡурҡма, беҙгә лә һайлауҙар булып, капитан», - тип яуап бирҙем мин.
  
  
  «Ултыра, зинһар», - тине ул, ике ултырғыс күрһәтте.
  
  
  Беҙ бындай уйын.
  
  
  «Яҡшы, - тине Бертольди. «Минең мин компанияһынан хәбәр итеүҙәренсә, пассажир карабы ниндәйҙер минең һеҙҙе эҙләне. Әйтегеҙ , владимир Карте, был ярамай ни өсөн ҡулға алынған кешегә, әгәр ул сыҡһа ярында нью-Йорк?
  
  
  Бөтәһенән элек, - мин әйтәм, - һис шикһеҙ, был замаскировывать кеше, ул табырға тейеш, шуға күрә беҙ, тәү сиратта беҙ барған Нью-Йорк. Икенсенән, мин дә полиция, әгәр ул булһа ине һәм хатта уның, кеше тере шаһиты ҡалдыра ине был. Шуға күрә ҡул эше ябай түгел ».
  
  
  «Эйе, әлбиттә, - тине капитан. "Һеҙ уның шәхес танытмаһы күрергә мөмкин, владимир Карте?"
  
  
  Эму уның шәхес танытмаһы күрһәтә үҙе.
  
  
  «Ах, америка разведкаһы. Ә йәш леди?
  
  
  «Беҙ унда эшләйбеҙ», - тинем мин.
  
  
  "Ысынлап та." Понимающе йылмая ул. «Мистер Фикуцца һеҙгә ҡаршы һеҙгә ярҙам һорап, владимир Карте. Һеҙ алмайсы был карапта атыу ҡоралдары ҡулланып, башҡа осраҡта һаҡланыу, хосуси һәм башҡа пассажирҙар минең һеҙгә хөрмәт итергә тейеш. Бынан тыш, барлыҡ һеҙ эшләргә тейеш, мөмкин, түгел, булһын өсөн, улар менән элемтәгә керә ».
  
  
  Злиться уны яңынан башлай. - «Капитан Бертольди, - тинем мин, - мин әҙер түгел, бышылдашалар. Һеҙ уның презентацияһын тәҡдим итәсәк, тип әйтергә теләйем мин, кереткәнсе һеҙ булһағыҙ, беҙ булырбыҙ, тип түгел, ә эшләргә була ».
  
  
  Переглядываться возмущенно Бертольди һәм Фикуцца. «Ул көндө мин бөтә юҡ, был фекер алышыу өсөн штопор, владимир Карте», - тине дунайҙағы Бертольди. «Әгәр һеҙ буласак, тип әйтмәгеҙ , зинһар, ҡыҫҡа һөйләй».
  
  
  «Капитан, - мин әйтәм, - был хаҡта беҙ генә түгел, кеше. Беҙ уйлағанса, был бик ҡурҡыныс ҡорал алып килде ул карап .
  
  
  'Ҡорал?'
  
  
  'Шулай өсөн тауыш бирҙе.' Улар, асыҡтан-асыҡ уға ҡарай. - «Ҡорал».
  
  
  Эго күҙе бер аҙ киңәйгән.
  
  
  «Беҙ уйлап, был бәләкәй атом бомбаһы».
  
  
  Фикуцца менән ултырғысты күтәреп. - «Дьяволо!
  
  
  Капитан бертольди ишара кеше шок барлыҡҡа килә, аҙаҡ уның үҙенә тиҙ ҡайтып скептик ҡарашлы. - "Һеҙ бының өсөн ниндәй дәлилдәр булыр?"
  
  
  - Бер ниндәй ҙә аныҡ дәлил, - тинем мин. «Корабль исеме менән һәм бик күп өҫтәмә мәғлүмәт һеҙҙең яҙмала. Әммә улар бергә аҡыллы һығымталарын килтергән ». Оҙаҡ эленеп, тәрән тынлыҡ. «Тик һеҙ , тип ышанам бомба минең карапта булған?»
  
  
  «Моғайын, быны артыҡ, капитан», - тинем мин.
  
  
  «Бомба һорай һәм һеҙ телисез обыскивать караптарында булырға мөмкин?» - Капитан, - тине Фикуцца, - мин был кешелә бер нисә ҡуя ала .
  
  
  «Беҙ ирҙәрҙән кәм тигәндә дюжина кәрәк», - тинем мин. «Был бик ҙур корабль, үлем һәм ваҡыт. Беҙ бөтә пассажирҙар каюта обыскивать башларға тейеш, был уйын Неаполь ул , сөнки мин, тип ышанған кеше ысын исеме, беҙ уларҙы эҙләү, Йәһүдә, пассажирҙарҙың исемлеге юҡ. Әлбиттә, беҙ был тикшерелергә тейеш ».
  
  
  «Пассажирҙарҙың күпселек, ултырабыҙ. Неаполь, владимир Карте, - вокзал капитан. «Был кеше һәм һеҙ телисез сарыф борсой . Һеҙ беләһе, сездә хоҡуғы билдәле бер пассажир булдым.
  
  
  Һәм улар тирәһендә бер - именлек булғас был хоҡуғы, был караптар, - тинем мин. Ул шулай тип һораһалар, мин, һеҙ эҙләсе өсөн йөкмәтелә, сөнки мин бындай әйберҙе тәжрибә булды. Ә һуңынан уның отель ине, һеҙ притормаживать караптары өсөн, беҙҙең өсөн ваҡыты күберәк була.
  
  
  Яй бара! - Бертольди возмущенно восклицать. Шуның өсөн беҙ. Уны һакларға тейеш. Минең үҙенең янында пассажирҙар теҙмәһе лә бар. Хатта һеҙ беләһегеҙме, бомба бортында булған. Юҡ, карапты һаҡлап крейсер тиҙлеге, нормаль.
  
  
  Капитан!
  
  
  «И, - мин уны туҡтатырға, - фикуцца етәксеһе владимир эҙләй. Уның бойороғо һеҙгә килде ала, владимир Карте, обыск кире осраҡта бөтөнләй булмай. Был аңлашыла?
  
  
  "Асыҡ буласаҡ".
  
  
  Капитан Бертольди Фикуцца бороп ҡарай. «Кеше һәм каюта һәм ун ике кеше ала был обыскивать. Өсөнсө кластан башлап һәм унан күтәреү ».
  
  
  «Капитан, - мин әйтәм, - булды-һай-һай, йәһүдә бар ни ҙә, бынан класлы каюта».
  
  
  «Ҡабатлап, владимир Фикуцца, өсөнсө кластан башлап», - тине Бертольди. «Әгәр унда эҙләп таба алмай, беҙ ҡарарға кәрәк, обыскивать корабль икенсе өлөшө».
  
  
  Был әҙәм кеше иҫәрләнергә була. Телеграфировать компанияларының штаб ҡарарҙы ул, уның масштаблы обыск ҡамасаулай.
  
  
  «Хеҙмәттәшлек өсөн рәхмәт, капитан», - тинем мин һәм дунайҙағы баҫа.
  
  
  «Һеҙҙең хеҙмәтегеҙ, владимир Карте», - тине ул. - Тағы ла нимә-нимә, владимир Фикуцца. Әгәр пассажир булған, улар үҙенә баш тартып обыск каюта , д ныҡыша. Ih миңә ебәрә, һәм мин аңлата ».
  
  
  "Капитан, беҙҙең ваҡытыбыҙ юҡ, бындай ...
  
  
  «Һеҙ барырға мөмкин, владимир Карте».
  
  
  Уның ҡарауы ул жестокое. - «Яҡшы», - тинем мин. Унда борол, каюта сыҡты һәм джина менән бергә буйынса, Фикуцца ә мин артынан эйәрҙем.
  
  
  Ценымногие фикуцца хужаһы үҙ файҙалы булды. Коллегияһының казначей Фабрицио, уны тиҙ арала тоторға, уларҙы бергә йыйған, туғыҙ моряк һәм, беҙҙең менән бергә эҙләргә тейеш була. Отель ине ул, бындай ҙур эш булған өсөн түгел, үҙе өсөн уны еңә ала уның менән.
  
  
  
  
  Громкоговоритель аша иғлан ителгән, һуңынан ул үҙен бөтә пассажирҙар багаж тикшереү өсөн төшкө өсөнсө класлы каюта ҡалырға тейеш. Был Йәһүдә ҡарата тағы ла бер иҫкәртә булыр ине икән, тип барғайным , тик, күрәһең, беҙҙе хәрәкәт сере һаҡлау учреждениеларында булды. Беҙ бөтәбеҙ кисә багаж обыскивать, әммә бер нәмә лә табылмай. Әгәр пассажирҙар каюта булып түгел, хужа команда етештереү буйынса эҙләп түгел. Бәхеткә күрә, пассажирҙар унда күпселек булған. Төн уртаһында туҡтап тура килә - капитан әмере буйынса ла.
  
  
  Беҙ уның ҡайһы бер бүлектәрендә машиналар ҡаршылыҡ һуңынан обыскивать итеү рөхсәт ителә, ләкин беҙ бер нәмә лә таба.
  
  
  
  
  Төркөм киләһе детектив, менән беҙ джина индереп, бер аҙ ял итә. Беҙ быны эшләргә тейеш була. Заснуть итальян экипаж ағзалары хәүеф янай, һәм беҙ шулай булған изученный. Тамаҡ ялғау алдынан беҙ тиҙ төшкән һәм юлын дауам итә. Шунда ул беренсе кластан өсөнсө һорап Бертольди буйынса күсеп, беҙгә икенсе класс өсөн напоследок ҡалдыра ала башланы. Көнө буйы эҙләүен дауам итә. Пассажирҙарҙың күпселеге булһа бик яғымлы. Ҡайһы бер капитан менән осрашыуға өлгәшә, әммә ахырҙа риза булды, үҙ әйберҙәрен обыск.
  
  
  Икенсе көндө беҙ бөтә пассажирҙары исемлегендә аҙағында тәшкил итте, әммә бер нәмә лә таба, атом бомбаһы тип иҫкәртеүе ине, һәм бер кем күргән дә, кем булһа ла йыраҡ Йәһүдә хәтерләтә. Борт әгәр ул булһа, яҡшы йәшеренгән уның, кешенең эгоһын тирәләй йәки ун бер башҡа барып, был эште башҡарған. Әммә беҙ әле буш ҡул менән барып булмай.
  
  
  Өсөнсө көнөнә беҙ Бертольди һораны, мөмкин икәнлеген беҙ бүлмә өсөн экипаж обыскивать. Ул ярһыған. «Хәҙер хәҡиҡәтте аңлайышлы түгел, тип, һеҙ яңылышмайһығыҙ бомба әйтерһең , владимир Карте?»
  
  
  «Бөтөнләй юҡ», - тип яуап бирҙем мин. «Әгәр был һеҙгә бирелһә, тикшерелгән һәм рөхсәт мин, һеҙ уны штаб телеграфировать. Ә һуңынан Вашингтонда, уның менән дә бәйләнеш, улар артабан хөкүмәт менән элемтәгә керергә һеҙҙең Римэ ».
  
  
  Высокомерие кеше менән соскальзывать Бертольди. - "Был ҡурҡыныс янай, владимир Карте?"
  
  
  - Нисек тип атарға мөмкин теләйем һеҙгә, капитан. Барыһы ла уны эшләү мөмкин булды, был караптары өсөн обыскивать. Беҙ килгәндә тулы тиҙлектә йөҙөү нью-йорк һәм иртәгә ҡасан килмәүенә ҡайғырырға түгел . Был ҡаланы ун миллион кеше йәшәй. Әгәр ҙә һеҙ үҙегеҙ пассажирҙар тураһында хәстәрлек күреп, кеше был турала уйламай. Әгәр атом бомбаһы борты бар, ул теләһә ҡайһы ваҡытта шартлауы шөғөлләнә ала, һеҙҙе ҡунаҡханаға ине, ошондай һәләкәттәр булмаһын өсөн һеҙҙең намыҫығыҙ? Йәғни, әгәр һин тере һайлап, уға етди шикләнмәй.
  
  
  Фикуцца шым ғына әйтер: «Капитаны, бәлки, был проблеманы ла вокзал ҡаршы команда булды».
  
  
  Бертольди баҫыу өсөн ултырғыс һәм расхаживать башланы. Миңә ул саҡта ҡарағас, уның йөҙө етди ине. «Яҡшы, владимир Карте», - тине ул. «Һеҙ үҙ тикшеренеүҙәр үткәрелә. Ләкин мин шәхсән һеҙ минең каютама офицерҙары үткәргән ».
  
  
  «Нисек теләйем», - тинем мин.
  
  
  Аҡрын һуҙылған Обыск, төшкә тиклем. Уның яһил нәмә лә тыуҙырмаған һәм иҫкәрмәләрен бирҙе, мастер-Бертольди. Бигерәк тә уның яуыз булмаһа, беҙ тыныс ҡарауҙы хуп һәм эго. Улар һорай. - "Хәҙер һеҙҙең белер, тип, бомба юҡ?"
  
  
  "Тине ул. - «Юҡ, хәҙер уны теләгән обыскивать төҙөлөш, ҡотҡарыу тиклем йыйыны».
  
  
  «Абсурд!» - пробормотать ул, әммә артабан бирелә. Ниндәй Фикуцца-шул уҡ ваҡытта беҙ ярҙам итә; унан, беҙ был джина ҡалыу менән бер. Беҙ галера ҡарап, кладовая, ҙур соҡор һәм караптың бөтә мөйөштәрҙән, әммә һөҙөмтәһеҙ.
  
  
  «Мөмкин булһа, капитан хоҡуҡтарын ғилми-нәшриәт», - тине ул. кисә киске өсөн джин. - «Бәлки, борт бомбаһы юҡ. Бәлки, Йәһүдә үҙ мөмкинлектәрен ысҡындырған өсөн рейс расписаниеһы үҙгәрҙе ».
  
  
  «Мин ине отель өсөн, был дөрөҫ була», - тинем мин. «Мин ысынлап та ла телисез өсөн, Бертольди хоҡуғы булған. Әммә мин уны беләм Йәһүдә, Джин ». Ул нахмуриваться. «Урында булырға тейеш, беҙ улар обыскивать. Йәки, бәлки, беҙҙең эштәре насар үтәлгән менән бер ярҙамсыһы аша. Беҙ ҙә белмәй. Гавана заплывать ә беҙ иртәгә Нью-Йоркта . Бөгөн кис буйынса ебәрергә тейеш ул хәбәреңде радио хоуку. '
  
  
  "Һин нимә тине?"
  
  
  «Рәт-рәт, һәм беҙ был эго йәһүдә бомба табыла. Хоук ни ҙә уйламай.
  
  
  
  
  Беспокойно ул йоҡлай. Һәм ул ҡасан просыпается таң джин икенсе ҡараһаң, ул һаман икенсе өлөшөн йоҡлап шөғөлләнә каюта , ул, уйлап ҡара, беҙ нисек яҡын булып та Нью-Йорк . Иртәнге аш ваҡытында беҙ бюллетене аласаҡ, тиелә унда, - тип, тағы юлға өс сәғәт биләй.
  
  
  "Причал караптар рөхсәт бармы?" - Джин һорай.
  
  
  «Әгәр шулай булған, унда ҡаршы комитет була», - тип яуап бирҙем мин.
  
  
  Әлегә пассажирҙарҙы һәм башҡа төшөп йыйылған һыу әҙерләү, каюта джина ул беҙҙең менән ҡала. Мин палубала ун беренсе синыф сәғәт самаһы китә, тип өмөтләнәбеҙ кем күргәндер ҙә, кем оҡшай Йәһүдә мөмкин булыр ине. Показано материк ун беренсе яртыһы булды, һәм беҙ төш алдынан килеп причаливать гавань Нью-Йорк. Палубала пассажирҙарҙың күпселеге ҡушылып, азатлыҡ статуяһы горизонт һәм унан Манхэттен күренеш асыла.
  
  
  Һәм мин көткән кеүек, беҙ ҡаршы. Яр буйы һаҡлар һаҡланғанды « Леонардо» гавань янында туҡтауын һорай һәм эго. Капитан буйһона, тик мин күреп, офицер булараҡ, уның бойороғо сердито үҙенә ҡысҡырып. Һуңынан бер нисә офицер һәм һалдат бер аҙ күтәрелә төшкәс бортта нисә яр буйы оҙата һаҡлау агент AX, мэры Нью-йорк һәм Дэвид Хоука.
  
  
  Үҙе Капитан каютаһы Бертольди осрашыу тураһында һораған. Ике яр буйы һаҡлаған өлкән офицер булырға тейеш, - әйҙә киттек, мэры, Хок, Фикуцца, һәм уның Джин. Сигара незажженный ҡарсыға көлсә, ҡасан беҙҙең эго проинформировать уңышһыҙлыҡ уның тураһында.
  
  
  «Мин ышанам, тип Йәһүдә бортында», - тине ул. «Әгәр осҡан ул һәм, был бомбаһы, моғайын, унда ла». Джин уның ҡотон алыу. - «Һеҙ ҡатын-ҡыҙҙың матур, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул.
  
  
  Джина аңлап, комплимент түгел, ә сарказм. « Г », - тине ул һәм йылмая.
  
  
  « Прего» , - ти Дэвид Хок.
  
  
  Отель рассмеяться уны, әммә минең фекер потянуло rta аҫҡа йәһүдә тураһында поэма.
  
  
  "Бөтә караптар обыскивать һеҙ?" - Хоук һорай.
  
  
  «Өҫтән аҫҡа», - тинем мин. «Сыч а., беҙ хатта бәҙрәф загляни. Уны ябай белеү һис бер нәмә лә күберәк ».
  
  
  Мин бер нәмә лә әйтә. Һәм мин ҡара Хок.
  
  
  'Был нимә?' - Хоук һорай.
  
  
  «Мин башҡа урындарҙа ябай тураһында уйлайым», - тинем мин. «Бертольди әйтә, мин әле булһа».
  
  
  Ул өҫтәл янына ашыға. коллегияһының казначейы, хәтерләмәйем, - тип мин кешенән тураһында һөйләй, беҙҙең коллегияһының казначей башында эҙләп, уларҙы өҫтәл янына капитан өсөн әйберҙәрҙең һаҡланыу тураһында һөйләшербеҙ . Был ҡиммәтле әйбер. Тимәк, сейф борт булырға тейеш.
  
  
  «Эйе, владимир Карте», - тине Фабрицио, эгон был хаҡта һораны. «Беҙ офисы янында ҙур сейф булғанға. Ләкин мин күҙ алдына ла килтерә алмай, был нимә булыр икән, һеҙҙе ҡыҙыҡһындыра алыр ине.
  
  
  «Бәлки, беҙ взгляде яҡшы», - тинем мин. Беҙ раздражать Фабрицио. Ул оҫталарҙы саҡырып ятты хатта. Бер нисә мгновений булыу зурлығына кеше менән сейф асылды. Эскә башын уны күндерә һәм уның артынан эйәрҙе. Беҙ ҡараған бөтә. Испания буйынса ҙур пакет көмөш артефакттар булып сыҡты. Был борсола.
  
  
  «Мин бик жаль, синьора», - тине Фабрицио.
  
  
  «Ярай, был идеяһы ябай була».
  
  
  Капитан һәм уны эго өҫтәл ҡалдырып ҡайта. Был-минең башым крутиться булды, әммә мин быны аңлай алмай.
  
  
  Офисы башлай улар. Зашагать ултырғыс үҙ капитаны була. Барыһы ултыра, Хоука тыш, улар ҡала һәм тораһы булған, ҡулын күкрәгенә хозур мөйөштәренә скрещенный эго rta сигара менән хутынья. Ул, башын покачать һәм уның янына килеп, күрһәтеп, тип, мин бер нәмә лә килеп сыҡмай .
  
  
  «Әммә, мистер карап өҫтән ҡараумы был донизу Карте!» - Бертольди тине. «Әгәр ҙә бындай әйберҙәр бортында булған , уның тапҡан ине ул».
  
  
  «Мин ғәфү итермен, капитан», - тине буйынса ике яр буйы һаҡлаған өлкән офицеры, капитан-лейтенант.-командиры. «Гавань рөхсәт алмайынса карапҡа беҙ был Нью-Йорк, әлегә ентекле тикшереү үткәреү артыҡ түгел».
  
  
  «Ысынлап та», - мэры ризалашты. - «Беҙ эҙләү дауам итергә тейеш. Тормош ҡуйған миллион картаһы ».
  
  
  Свирепый бертольди ташлап миңә ҡарашыңды, был хәл уны эго как будто деловой индерелгән. - «Йыйын, - тип һораны ул, - минең бында пассажирҙарҙы ҡалдырып, диңгеҙ, караптар һин әлегә минең обыскивать дауам итә?»
  
  
  «Юҡ», - ти офицер исемен Хок яр буйы һаҡлана. Бөтәһе лә уға ҡараны. - «Беҙҙә яҡшы пландар бар, унда пассажирҙар өсөн хәүефһеҙ ценымногие. Бында әлеге ваҡытта бер нисә паром йөрөгән. Порттарында пассажирҙарҙы һәм багажды пересаживаться был паромға китә алмай . Яҡшы ҡарсыҡ, улар өсөн булһа, әлегә тағы обыскивать карабы булған. Асыҡ диңгеҙҙә карапҡа кире үҙенә булған, булды һәм тикшереү үткәрер һәм кешеләрҙе кеше минең капитан-лейтенант минең етәкселеге аҫтында.
  
  
  "Элек асыҡ диңгеҙ!" то әйтеп Бертольди һаңғырау. "Минең пассажирҙар күскән?"
  
  
  «Мин уйланым, был берҙән-бер хәл итеүҙе хәүефһеҙ тип, капитан», - тине Хоук. - «Тиҙерәк бында килегеҙ паром», - тине капитан-лейтенант.
  
  
  "Тик һеҙ хоҡуғына эйә түгел!" Бертольди восклицать. «Был ҙур иҫәрләнергә».
  
  
  «Капитан, - тине боҙ Хок то, - иҫәр янай иғтибар итмәгән булыр ине».
  
  
  Капитан ауыр ултырғыс Бертольди селпәрәмә килә. Уставляться уны үҙ ҡулында. - «Бик яҡшы», - тине ул. «Әгәр бомбалар табылды ләкин түгелдер ине, әфәндем, минең был инцидент прискорбный ҡаршы протест белдереп уны табыу компанияһы тәҡдим итә».
  
  
  «Бөтә булған уға ихтирам менән ҡарай», - тип яуап бирҙе Хок. «Ә хәҙер, капитан, ул тип һанай, һезгә яҡшы проинформировать пассажир тураһында бара».
  
  
  Фекер, крутиться у мин башым менән шөғөлләнә, шунда формаһын ала. Уны көтөп, әлегә башҡа ир-егет киткән. Ҡасан ғына капитан, Ҡарсыға, каюта һәм һаман да булһа уны Джин, ул һораны: «Капитаны, правда ли, һеҙ пассажирҙар килә тип, артыҡ ҡиммәтле әйберҙәрҙе тапшырыу өсөн ҡиммәттәрҙең билдәле суммаһын?»
  
  
  Мин ҡаршыма Бертольди ҡараш ҡәнәғәт. Ул, ти, мин уны үҙ шәхси мучитель тип уйлайым. «Ысынлап та, владимир Карте», - тине ул .
  
  
  Хоук мин йөҙөнә ҡарап, аңларға тырышыу, тип уйлама минең хаҡта.
  
  
  «Ошо сәфәр ваҡытында ошондай үтенес күп булғаны бармы һеҙҙә?»
  
  
  «Мөмкин булһа, биш йәки алты».
  
  
  «Ә һуңынан был кеше килгән, был офисты, шулай түгел икән?»
  
  
  «Эйе, Эйе».
  
  
  "Нимә уйлап һине, ник?" - Хоук һорай.
  
  
  «Мин йыраҡ, сэр», - тинем мин. «Был бик ҙур бер пакет тирә-яҡ шкафта пассажирҙар үҙе һалған ?»
  
  
  'Эйе, үҙе делле була. Бер нисә Ih була ».
  
  
  «Һәм һиңә бер ҡалдырырға тура килһә, был кеше тирә-был бер каюта, ҡыҫҡа ғына ваҡытҡа булһа ла?»
  
  
  Мин уны бер ҡарауға сәйер; һуңынан уны күреп, ул бер нәмә иҫкә. Көҙән менән улар беренсе тапҡыр булараҡ, мине ул ҡаршы , ҡайһы бер өлөшөн әйткәндә тауыш менән уны ихтирам итә. «Эйе, ысынлап та», - тине ул әкренләп. "Бында кеше булып..."
  
  
  'Уны нисек күренә?' - Хоук һорай.
  
  
  «Һаҡалы бар. Ир-аттың бик сәйер күренә. Бик буйлы кеше.
  
  
  'Йәһүдә!' - Ҡарсыға крикнуть.
  
  
  «Мин дә шулай уйлайым», - тинем мин. «Һәм, бәлки, үҙебеҙ уның планын үҙгәртергә, был каюта ҡушыла. Ул , бәлки, бомба урынлаштырылған сейфтан ниәттәр ҙур , әммә , бәлки, хәл, бер ҡасан була ул бында, иң яҡшы урын таба. Йәки, бәлки, был предмет тел тыуҙырған сәбәптәр буйынса ул коллегияһының казначей любопытство түгел ».
  
  
  Выдать ултырғыс һәм япраҡтарынан ҡағыҙ йәшник порыться Бертольди. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул нах ҡарай. «Исем тауыш эго», - тине ул. - Арнольд Бенедикт. Ул ун ике палубалы булған класлы каюта номер а. на '
  
  
  Был ужасе-се мэры ҡулына ҡағыҙ бите һәм аңлатмалары менән кеше барлыҡҡа килгән ваҡыттан ишек.
  
  
  «Аллаһы, әгәр булһа, ниндәй ҙә булһа шик серьезность хәлдә, хәҙер ble прояснять ih».
  
  
  'Был нимә?' - Хоук һорай.
  
  
  «Был телеграмма минең офисы рифма аша ғына ала», - тине ул ҡәтғи.
  
  
  Хоук ҡағыҙ бите алыу һәм ҡысҡырып уҡыйҙар:
  
  
  
  
  
  «Мистер мэры. Атом бомбаһы урынға урынлаштырыу шулай булғас, һеҙгә нимә емерелгән ҡала булып бер төймәһенә баҫығыҙ . Беҙ һеҙгә ышанырға тейеш, ти беҙ, шаяртыу түгел был. Ханукия код номерына иҫбат итеү механизмын беҙ был беҙгә килтереп: HTX 312.
  
  
  48 сәғәт эсендә Бомба шартлатып булмай, әгәр йөҙ миллион доллар түләнгән сумма түгел, алтын ҡойолмаһы була. Тормош был ун доллар самаһы тәшкил нью - Йорк. Зинһар, был турала уйлап бик иғтибарлы. Аҡса сығанағы була ала. Икенсе хәбәрҙәре менән һеҙҙе артабан инструкция алғас, тәүлек эсендә.
  
  
  
  
  
  Мин хоук ҡарай. «Шул ул», - тине ул. Шунан һорағас, ул: «бәлки, һеҙ тәҡдим, тип, ул эшләй номерҙары менән миллион доллар алыр ине ?»
  
  
  "Һеҙ беләһегеҙме, хатты ебәргән был кем?" - мэры һорай.
  
  
  «Кеше эҙләйем», - тип яуап бирҙе Хок. «Телеграмма ебәреү буйынса был эго тейеш була сообщник Римэ береһе , мәҫәлән , уның менән тап килһен өсөн "Леонардо" нью - Йорк.»
  
  
  «Моғайын, Фарелли», - мин пробормотать.
  
  
  «Киреһенсә», - вокзал капитан. «Бында бер нәмә лә әйтә тураһында "Леонардо" , ғөмүмән, бер нәмә ».
  
  
  «Буйынса сәбәбе аңлашыла», - пробормотать Хоук. «Күрәһең, был карапта иғтибарын йәлеп түгел улар ҡунаҡханалар, владимир Бертольди».
  
  
  Капитан һүҙ уның күҙҙәре күрмәне, ул ҡасан ғәҙәти булмаған исеменә хат менән мөрәжәғәт хоук эго. Эго, высокомерие раздражать, тик, артабан да шулай, минең кеүек эго ярҙам итергә теләмәй. Әммә хәҙер Хоук бойороҡ, приказ сыҡты һәм Бертольди AX ала, йәки юҡ эму был оҡшай.
  
  
  «Мин, тип хәбәр итте президент һәм губернаторҙар үк телеграмма ала», - тине мэр. «Теләй улар, беҙ бергә йыйыу өсөн аҡса кәрәк. Әммә алтын йөҙ миллион, боже мой, ни өсөн был глупо?
  
  
  «Хыялый, беҙ уға бик етди ҡарарға тейеш, владимир мэры. - Головорезов-психопат, ул үҙенә ҡурҡыныс полон решимость яһарға, әгәр алтын ҡойолмаһы килтерелгәнде түгел, - тинем мин.
  
  
  «Абсурд, тулы абсурд, - Бертольди нахмуриваться. «Был ҡыҙыҡлы, - американдарҙа шаяртыу насар».
  
  
  «Мин көлөп теләмәй ине, әгәр ҙә бомба шартлау», - тине Хоук. Яр буйы һәм һыу һаҡлау көнө позвать офицерының муйынын һуҙҙы ул, ишек артына тора.
  
  
  'Эйе сэр?' тине капитан-лейтенант, ул инә.
  
  
  «Мистер обыскивать был өйҙәр һәм уның Карте. Ә әлегә минең бер нисә офицер һәм үҙенең адъютанты ҡарау һәм алыу, табып алыу мөмкин булһа, һеҙҙең ҡалала шул ун кешеләр уның аллаһы каюта бенедикта арнольд палубалы булған. Ах әле, капитан, - тип өҫтәне Хок, - һәм уның ҡораллы ҡот осҡосо булғандыр, моғайын. Шуға күрә барлыҡ хәүефһеҙлек саралары prima ҡарарға мөмкин ». Кивнуть һәм Офицер борола.
  
  
  «Ул һаҡаллы ул, - тине капитан. Элекке воинственность тулыһынса тиерлек юҡҡа сыға, һәм ул кеше хәүеф обветренный морщина на барлыҡҡа килә. «Бик һәм, э-э, зат хутынья. Эйе, һәм тағы ла бер әйбер хәтеремдә ул ».
  
  
  'Ниндәй?' - рявкнуть Хок, һәр прописка оҫтаһы иғтибар менән күҙәтә.
  
  
  «Ярай, мин беләм, был мөһим, - Бертольди тирбәлә, - тип һораным мин, әммә уны, мөмкин самолет бортында инсулин ала. Шикләнәлер ул, тип, уның диабеты.
  
  
  «Неудивительный, сөнки уны насар тип әйтә», - тинем мин. әлбиттә, үҙенең күрәсәге алдында шомло профиль Йәһүдә мысленный иҫергән. Хоук кивнуть. - «Капитан һәм, бында һеҙ минең ике минирование буйынса эксперт ебәрҙе, улар өсөн бөтә көтөлмәгән хәлдәргә әҙерме ? Һәм беҙ бирә белеү, ҡасан «Арнольд» таба ».
  
  
  «Барыһы ла тәртиптә, - тине капитан-лейтенант. Ул бөтә кабинаһынан сыҡты. Минең менән йәнәш ултырған джин, бармаҡтары араһынан минең бәйләнеп. - "Бәлки, ул да һеҙгә ярҙам итә?" тип һораны ул.
  
  
  «Сынаяҡ кофе эсеп һәм холда бара», - тине Хоук. "Һин быға лайыҡ."
  
  
  Мин йылмаям һәм Джина буйынса каюта сыҡты. Капитан буйынса әҙәплелек уның артынан эйәрҙе. Ниһайәт, уның ҡайһы бер хөрмәт күрһәтелә башланы. Беҙ бер ҡасан каюта Хоук менән тороп ҡала, һәм уның усмехаться, миңә борола.
  
  
  «Асыҡ һауала эшләүе лә ул бик күп түгел, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул, - һәм мин был ябай оҡшай. Һеҙ тағы ла ниндәй-ҙер тылсымлы идеяһы?
  
  
  'Юҡ, сэр. Ә хәҙер был наизнанку каюта выворачивать бирә.
  
  
  Һәм беҙ быны. Ул, белә, был юлы паромы инде, яҡын арала ярына сыға һәм пассажирҙар, ни тип мине тынысландырҙы. Әммә бомба детонаторы Йәһүдә әгәр ҙә ҡулына тотоп, уның теләһә ҡайһы ваҡытта беҙ алыр инем шартлатып.
  
  
  Беҙ был оҫталарҙың порыться өҫтәл, шкаф обыскивать, бөтә каюта ҡарай. Хоук тиҙ арыныҡ. Капитан уны sel өҫтәл артына барып ултырҙы , һәм уның банктарға бер струйка уның маңлайына күрҙе.
  
  
  «Мин олоғайған, ғилми-нәшриәт комплексы, - тине ул. «Күрәһең, бында тынсыу чертовски».
  
  
  «Һин хаҡлы», - тинем мин. Ул, кабина ҡабырға стеналар ҡара, уйлап һәм елләтеү күрәм рәшәткәләр.
  
  
  Уның менән ярышлап ултырғандар. Ул панелдән урынлаштырыу бик ҙур булғандыр, ул һыу була стонать шуруп шөғөлләнә. Бер винт буйынса көсһөҙләнгән була.
  
  
  Улар һорай. - "Аяҡлы һеҙҙең өсөн ҡайсан булды?"
  
  
  «Эйе», - тине ул, менеп минуттарҙа миңә һәм ҡайсы һуҙа.
  
  
  Ҡасан күргән уны, бер винты откручивать панелдәр мин башлайым, минең менән ҡыҙыҡһыныуҙары һәм уның менән йәнәш килеп баҫа. Ул лихорадочно эшләй, ниндәй панелдәр һәм ла - шул уҡ ваҡытта бер мөйөштә йәбеште , мин, ниһәйәт, уның сапты.
  
  
  Заглянуть воздуховодтарҙа һәм беҙ шунда күрәм: был оҙонлоғо өс футтар кейеп, ҡағыҙҙарға төрөлгән көрән. Ул воздуховодтарҙа тишектәрҙе тултыра, һәм аҙағында ятҡан урынға китте унда һәм горизонталь воздуховодтарҙа бөгөлә каюта сыҡты.
  
  
  «Тегенселәр алына, - тине Хоук.
  
  
  Һәм уның эсендә ҡара ҡағыҙҙы ҡайсығыҙ дырка үтһен. Был металл короб тирәләй еңел булыр, моғайын, алюминь бөтә ағыуҙан. Тыштан ителгән механизмдары, шул иҫәптән электрон ғәмәлгә алыҫ приема миниатюрный. Бәләкәй ҡыҙыл лампочка яна, һис шикһеҙ сигарет тураһында, йәғни бомба шартлаған закондар әҙер була.
  
  
  Ул отпрядывать.
  
  
  «Мин минирование белгеслеге буйынса шылтыратығыҙ», - тине шым ғына Хок. «Мин кеше булһа ла, ул был булыуын асыҡлаған».
  
  
  Улар һорай. - Был пассажирҙар менән эшләргә беҙгә?" "Беҙ беренсе булырға тейеш барыусы бармы?"
  
  
  Суживать задумчиво Хоук һалҡын күҙҙәр. «Мин дә шулай уйлайым. Беҙгә теләһә ҡайһы ваҡытта осрашырға йәһүдә менән ҡаршы ала. Бынан тыш, беҙ тейеш, тип фаразларға мөмкин минут танау аҫтында бомба шартлай өсөн беҙҙән кәмерәк түләй туранан-тура, ә мөмкин буласаҡ, һәм секунд. Бөтөнләй беҙҙең менән йәнәш, гавань. Әгәр бында бомба шартлаған, шул уҡ ҡитғалағы зыян кисерә, әгәр беҙ порт булған кеүек ине . Юҡ, ғилми-нәшриәт комплексы, беҙ тырышып һүндерелә эго тейеш ».
  
  
  Ул, кивнуть, хәл, ҡарсыға һымаҡ, тәүге Йәһүд. Уның өсөн белгестәр буйынса каюта сыҡты. Һәм ул тағы бер ҡат ҡарап заперта төргәкләү ишектәр уның өсөн ҡот осҡос.
  
  
  Ҡыҙыл светящ дауам угрожающе йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, һәм бомба ҡот осҡос емергес көсө тураһында һөйләй. Аҙаҡ уйлар ул., төймәгә басыгыз Йәһүдә шартлатҡыс юҡ, ысынлап та, әгәр үҙеңде үлтереү хатта был эго . Был кешеләр, мин тәжрибәм буйынса беләм ул нисек үткән, яуызлығы кәүҙәләнеше булды. Бәлки, әгәр ҙә ул белер , тип, беҙгә бомба табыла, ул үҙе тормошҡа ашыра алмаған пландары бесчеловечный тирбәлеп ине, хатта шартлап эго әгәр ҙә үлтерә. Беҙ хәүеф алмайбыҙ, билдәле булһа, бигерәк тә кеше менән беҙ эш итәбеҙ, дикий кеүек, һәм, психик шулай аҙға, Йәһүдә кеүек.
  
  
  Был ҡот осҡос үлем кошмар ул иоанновна - грибовидный болот, үҙ атом обидно таралған. Ҡырҡ биш километр радиуста емереп миллион кеше һәләк булған. Тулҡын ҡаҡҡыс икенсел һәм өсөнсөл мең ваҡытында һәләк күп. Әкрен радиация һәм ҡот осҡос үлем менән үлә һәм тағы ла мең.
  
  
  Тиҙҙән ишектә минең фекер стук өҙөлә. Ул, килә көн һорай һәм, кем белә. Эго генә ҡарсыға кеүек исемдәре аталған, уның ишек яғына сигенеүҙәре һәм разблокировканы, уның өсөн итегез.
  
  
  Ир-егет өсөн күңелһеҙ күренеш һәм уның өс капитан бертольди кәрәк булһа, мин уларҙы белмәйем. «Был ҡара, Бертольди», - тине ҡарсығы раздраженно, сытый булмауын белдерҙе һәм шәфҡәтлелек буйынса мастер ултерәләр. Побледнеть Бертольди. Ул тора, ҡалтырай, ҡыҫыу кулак байҙар менән ярһыған.
  
  
  «Убираться һәм ошонан, сэр», - Ҡарсыға рявкнуть, күрһәтә мин, уның оҫтаһы өсөн көнө үткәрелә .
  
  
  Шеллек Бертольди ағас баҫҡыс буйынса, асыҡтан-асыҡ күҙебеҙ алдында ул үҙен сәйер ҡарап. Өс ул һәм уның тағы ишек һәм башҡа заперта эсендә һыу тороп Хоуку. «Мистер Бенц, Карте ғилми-нәшриәт», - тине ул.
  
  
  Оправа, уның худа без мәрәй һәм ир-аттың ҡул жилистый пожимать - ғалим стереотип. Я хок-го аңлата, тип уйлайым готлиб детонатор , ҡоролош, һәм ул бомбаға булдырырға мөмкинлек биргән йәһүдә эго иптәштәр.
  
  
  Ханукия упаковка буйынса эксперттар шул уҡ ваҡытта ике бомба менән бөтөрөү менән мәшғүл булған. «Ҡот осҡос ужасный... булыр ине, - пробормотать Готлиб, - әгәр ҙә минең ҡоролошо шулай итеп ҡулланыла».
  
  
  Был, әлбиттә, преуменьшение була. Ике башҡа ир-аттар готлиб ҡушылып, бомба өҫтөндә ауышҡан. "Һеҙгә ышанам, был нимә ул?" - эго Хоук һорай.
  
  
  Готлиб кивнуть. 'Был әйтерһең шик юҡ. Кеше, уларҙың был йыйған, камиллаштырылмай. расщепление, бик термойәҙрә. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, ошо белем киңәйтеү беҙ тағы ла күберәк » . Мин Хоук ҡарай, һәм уны, поморщиться. Бөтә ир-аттар һәм ике AX Готлиб бомба өҫтөндә эшләй. Ҡыҙыл йөҙөн яҡтыртып менән непонятный ih светящ, танау аҫтында үҙенә бормотать теле һәм ҡасан щелкан Готлиб. «Бына, - тине ул ниһайәт. - Уның тауышы сыкты. Ул да был. Юҡ, ул түгел, башҡа.
  
  
  Беҙ уйым тирәләй стон столпиться. Уның тураһында һөйләү түгел, уйлау тырышып, нимә булыр, әгәр хәҙер ысын күңелдән бомба шартлап, уның әгәр хатта бер нәмәгә лә һиҙә. Кеше булһа, улар өҫтөндә эшләргә бомба, тойолған, булып ҡорос нервалы. Хоук килгән көн һорай һәм, юҡ һөйләй инде капитан-лейтенант. Был шулай булды ла.
  
  
  «Көсөнә эйә икәнлеге, уның был әйбер, тип иҫәпләй улар эй? - ул Готлиб һорай.
  
  
  Ул әкрен һөйләшә, әнисә минең яҡтан түгел, сөнки эго жесткосы бөтә иғтибарҙы туплап булмай. - 'Ул шулай уйлап түгел. Барыһы радиуста юҡ бомба бынан алтмыш, етмеш саҡрым ». Механизм, детонатор уның иғтибарын йүнәлтеү, ә һуңынан, үҙ фекерен һыҙыҡ өҫтөнә ала кеүек ине , әйтте: «Беҙ, беҙ берҙәм булырға бер кем дә шанс».
  
  
  Барыһы да, мин эшләй алам, был покачать башы. Бенц, кеше булараҡ, үлемесле катехизисы уҡыуын дауам итә, белгестәрҙең эшен күҙәтә дауам итә: «Әммә беренсе шартлау, удар тулҡын эште аҙағына беренсе булыр ине. Яуым-төшөм, приливный тулҡын - нур ауырыуҙары һәм йәшәгән ер участкаһы, участка күлдәк Үле. Манхэттен нейтраль зонала булды , тиҫтә йылдарға тулыһынса йәшәүгә яраҡһыҙ ».
  
  
  Унда ла күберәк һорай. Мин уйлайым готлиб ныть биреү өсөн етерлек.
  
  
  'Хәл нисек?' - Хок һорап мышиное, сигара протертый жевать һаман да.
  
  
  Ир-аттар уның тирәләй бер тәүлек. «Беҙ эштә булған тағы бер рискованный алыу, сэр», - тине ул. Сәскәләрҙән килгән кешенең маңлайына тире менән.
  
  
  Хоук теләк менән беҙ башҡалар, һәм иғтибар менән күҙәтә.
  
  
  Әллә ниндәй мизгелдәр,, уны ҡасан, уйлауымса, улар тиерлек тамамлағас, туҡта Готлиб: «Юҡ, побрать тегенсе! Был түгел!'
  
  
  Кешеләр менән эшләү ҡоролмаһы, һыу башы һәм прислоняться стонать туҡталды. Уның, күрергә, эгон булараҡ, ни ҡулы ҡалтырай башланы, күҙҙәре ябылған һәм уны тәрән тын. Встряхиваться һуңынан уның өсөн үҙе ҡулға алына. Ике ул менән дауам башҡа, өс ир-егет һәм кәмендә ун минут аша ҡарағас, ауыр һәм ирендәрендә ҡәнәғәт ih линиялары барлыҡҡа киләсәк.
  
  
  «Был шулай булды», - Готлиб прошептать. - «Бомба " безвредный».
  
  
  Беҙ бер хоук менән ҡарай. Ул выдыхать. «Был минең өсөн бик күп есем арыным», - тине ул. Капитан һәм уның тәрән тын прислоняться өҫтәлде.
  
  
  Һәм уны баҫырға тырышып йылмая.
  
  
  Хоук яңы сигараны алып, уны тоҡандарған выдувать даирәһе һәм һаҡ булығыҙ. Каюта уның түшәмгә тиклем күтәрелә, мин ул ҡасан асып ҡарарға була. «Хәҙер, ҡасан был эшләргә, ғилми-нәшриәт комплексы, эшләргә генә ҡалды».
  
  
  Ул кивнуть. «Йәһүд», - тинем мин. «Һәм әгәр шулай тип әйтергә мөмкин, сэр, яҡшы үлегә ҡарағанда, тере».
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Тревога булһа, пассажир шунда уҡ юҡҡа сығарыу өсөн, беҙ башҡарған эштәре өсөн рәхмәт белдерҙе һәм бертольди яҡшы капитан. Паром ғына килгән караптар туҡтай өсөн кире ебәрә. « Леонардо» гавань опоздание менән бер нисә сәғәт инә.
  
  
  Шунан тыш аҙ, тип бойороҡ биреүе була, капитан-лейтенант күпер яр буйы һаҡланып килгән, капитан менән китеү менән, беҙ унда посоветоваться хоук. «Ҡайҙа булған бенедикт түгел», - Хоуку итте капитан-лейтенант. «Һеҙ кеше тикшереү дауам итә, ләкин ул беҙгә ышана һәм йәшеренеп ҡасыу башланы, пассажирҙар икенсе ярына сығалар».
  
  
  «Бер нәмә лә ҡурҡыныс, - тине кисло Хоук. «Суматохе пассажир була, барырға тырышам, беҙҙең бөтә хорошенько ih ҡарарға мөмкин түгел тиерлек. Һәм, әлбиттә, уның һәр саҡ яңынан үҙ ҡиәфәттәрен үҙгәртә ала ».
  
  
  «Минеңсә, был-беҙ уйлағанса була ала», - тинем мин.
  
  
  Биш сәғәт причал карабы. New York Post исеме менән урамға сығарып махсус ҡыйыу була инде был. Һәм бар халыҡ тирә-н нах столпиться порты; ih полиция тоторға тырыша. Отчет фотограф һәм һәр ерҙә булды.
  
  
  Ҡарсыға башынан аҙағынаса үтеү һәм офицеры урынлашҡан.
  
  
  «Был ваҡытта уның менән яңғыҙ булыуы яҡшы эшләй», - тине ул. эму.
  
  
  «Яҡшы», - ти ул. - «Мин ниндәй борт ҡала-шул уҡ ваҡытта, һеҙҙең өсөн, беләм, мин унда, әгәр мин һеҙгә кәрәк».
  
  
  Джина пассажир карабы менән беҙгә тиклем төшөп китте. Таможня һәм биналар биреү ee тине ул, шунда ҡалды уның өсөн.
  
  
  Дәһшәт порты бар, булған һәм буласаҡ хистәр мин пессимистический тип табылды мин Йәһүдә.
  
  
  "Һеҙгә ҡала янындағы, шулай түгел икән?" - Джин һорай.
  
  
  «Юҡ, ул пристань обыскивать бөтә йыйылған. Әгәр беҙ тағы башҡа юғалтыу, ҡунаҡханала номер төшөрөлгән «Хилтон», һәм ҡалмаған унда, мин әлегә мөрәжәғәт итә ала ».
  
  
  «Яҡшы», - тине ул, мине ек буласаҡ целовать. - 'Һаҡ булмай.'
  
  
  'Дә һиңә.'
  
  
  
  
  Бар тирә-порт менән ҡыҙыҡлы репортаждар, полиция тырышлыҡ һәм тәртиптә тотоу буйынса үҙенә баш тартырға тура килә. Уның янында туҡталып үтеүсән, шулай уҡ унда башҡа AX ике агент тора. Бер мәл уларҙы туҡтатып һаҡалы менән пассажир ныҡлы тота һәм эго. Ул тиҙ арала килеп етә һәм ул, тип әйтә алмайым шул улар . Әлеге һаҡалы була.
  
  
  Һуңынан уны күргән кеше шунда уҡ сәғәт алтынсы, ул палубала менән генә бара. Урын алһа таможня бара, аҙағында уның ике бинаһында үтте, унда бында ҡапҡа һаҡсыһы булып тора . Тәүҙә ул күргән, арҡа менән эго генә. Ул яҡшы кейенгән, таяҡ менән һәм шеллек. Мин походка Эго таныштары күренә. Присматриваться безволосый һәм уны күреп, ҡулыма портфель тотоп. Тирегә оҡшап был ысын булһа. Ҡулына ручка сумка һәм тирә-яҡ сгибаться ла, ҡулындағы әлеге кеүек эшләй ине. Шулай уҡ , уны нисек уның артынан барырға йыйына, ул башын бороп , уны эго һәм кеше күрергә мөмкин. Ҡояш һәм уның усы нөктәһе булды, әммә беҙ был гөбөргәйел менән бутаған тип әйтергә була. Был йәһүдә була. Мин күреп, уны епкә бина ҡалырға ашыға. Беҙ күмәк кеше араһында булған, халыҡ төркөмө аша үрләргә тура килде һәм мин. Әкрен бара уны , һәм ҡасан үтә, Йәһүдә ҡапҡа була инде. Һәм ул ҡасан Вильгельминаға йугереп һуҙыла, уны күреп, уны ҡапҡа һаҡсыһы бәреп төшөрә һәм аяҡтары менән аша үтә торған булды.
  
  
  Ул ҡасан киләсәк, Йәһүдә төрө буйынса йәшеренгән. Һаҡсы, аяҡ вскакивать, мин туҡтатырға тырыша, әммә крикнуть мин, мин кем, йугереп һәм ҡапҡа аша. Припарка бер нисә машиналар урап үтә , уны подъезжать такси күрҙе. Йәһүдә артҡы тәҙрә аша миңә ҡарап.
  
  
  Ул засовывать «люгер» мотоцикл булып тора һәм унда кобура йугереп барҙым. Кешенең йәнәшәлә булыуына йәш сәслеләр төркөмө, яҡындары һәм мин, уларҙың ҡарай бер тирәләй тип мотоциклда. Һәм уның ҡарауы күреп, асҡыс замок тип ханукия. Ул, эйәр запрыгивать була. Был ҙур булды «Хонда», шоссе өсөн тәғәйенләнгән, һәм двигателе сығарған тауыш әйләнәм. "Һаумы!" - бер йәш кеше тирә-яҡ прореветь.
  
  
  "Мин күрһәтәсәген эго генә ваҡыт!" - ревматизм, ул крикнуть. Такси уның урыны һәм һыу менән помчаться рвануть.
  
  
  Ҡасандыр уны урамда сыҡҡас, таксиҙа ғына һулға боролғас, мин ике кварталында сыҡҡан. Улар хәрәкәт аша үтеп. Такси уйлай башлай һәм уның тәүге урында, светофор булыуға тип эго тотоп ала. Ҡыҙыл барышлай һуңынан баш брылев ғәйепләп булмай. Аҡса водитель биргән йәһүдә өйөмдә йә, йә пистолет һыу башы приставлять эго. Беҙ булырбыҙ мин ун аша шоссе, алдынғы халыҡ-ара аэропорты кеннеди, ny . Мин такси трасса һыҙғырып, әммә мин уйлайым, был урынды эләгергә кәрәк. Мин аңламайым, нисек булыр ине йәһүдә самолетҡа ултыра алмай, аэропортта уның донат был эго тейеш түгел.
  
  
  Ул да уң була. Мин уның ҡасан һәм ябыу һәм ҡыҫҡартыу юлы менән аралары маташа такси вокзалы бинаһы , бысрата майында ул күрһәткес сыға, һәм мин асыҡтан-асыҡ выскальзывать передо байкер.
  
  
  Бәхеткә күрә, ул, был ергә өйөмдө, юғары ҡыуағы баҫҡан, синкх һәм мин булғанда ғына, синкх һәм костюмдар өҙмәй. Ләкин мотоцикл күберәк булғанда ҡулланырға ярамай. Һуңыраҡ аэропорт бара һәм уны хәл ходьбы хужаларына компенсация түләнә. Үтеп барышлай уның бөтә машиналарҙы туҡтатырға, ләкин улар күп түгел, автостопщик ала .
  
  
  Кисәктәре мине йөк машинаһы, ниһайәт, Йәһүдә аша һуңынан аэропортҡа киләсәк һәм беҙ кәм тигәндә 45 мин .
  
  
  Белешмә табырға һәм уның бөгөлөп, кисәләрҙә сит илгә осам тип дюжина был рейс булырға тейеш. Pan рим тирәләй бер am буйынса ярышты улар. Эйе, һуңғы минутта ир-аттары теркәлгән. Владимир ниндәйҙер Бенедикт.
  
  
  Улар һорай. - «Мин ул барырға мөмкин тиклем уны тағы бармы?».
  
  
  Ир-атты бороп, расписание рейс тикшерелгән, ә һуңынан сәғәтенә ҡараны. «Юҡ, - тине ул.
  
  
  Элек ун минутта самолет оса. Ваҡытында ривненский расписаниеһы буйынса.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  
  
  
  
  Була әлбиттә, йәһүдкә башҡа тулҡыныу Рим кире оса. Унда ул үҙенең алыҫ түгел ине штаб-фатир Фарелли һәм бандиттар менән. Ул, моғайын, беләлер, тип, беҙҙең ер аҫты комплекстары эго табырға була.
  
  
  Киләһе сәфәрендә киләһе рим иртән генә оса. Әммә аша самолет сәғәт ярымға тиклем лондонда буласаҡ, ә һуңынан рим ҡалаларына сәфәрҙәр, шулай булырға тейеш тип ҡарарға килә иртәнге беҙ, мәҫәлән, бер сәғәттән, аҙаҡ Йәһүдә приземление .
  
  
  Ул джин шылтыратып, такси алған булыр һәм уның Хилтон тиклем самолетҡа билет һатып алыу әлегә ул был. Ҡунаҡханаһы уның өсөн мин уның менән була, шулай джованни фарелли сөнки ул яҡшы белә. Хоуку шылтыратып, уның ҡасан юғалтмаған һәм көйәрмәндәр өсөн Йәһүдә , уның әйткән: «ярай, Римэ уны табыуы еңел булманы. Тик исегездә тотоғоз, әгәр уның ҡасып, уның янына ҡалала детонатор ».
  
  
  «Интерпол полиция менән бәйләнеше бармы римэ тейеш йәки ул, тырыша, улар өсөн ала алмай, уның, ул ҡасан ергә?»
  
  
  «Юҡ, - тине Хоук. Был эго булмай шул тауышы ҡаты, һалҡын тауыш, ҡайһы саҡта ул уны ҡулланмаған. - «Полиция тотоп эго әгәр, һеҙ беләһегеҙме, нимә килеп сығырға мөмкин. Ғилми-нәшриәт комплексы, уны эго күрергә теләһәң үл, һин үҙең шул тиклем тәҡдим итәләр.
  
  
  Мин ғәжәпләнеү ҙә, ишетмәй был.
  
  
  Шул уҡ ваҡытта һыу, взлетающий беҙҙең кеүек, беҙҙең юлдарҙың ҙур өлөшө бөтөнләй булмай һәм джина менән просыпать хәлһеҙләнгән. Мин түгел ҡаты йоҡлап, ял әммә етерлек, юлын дауам итеү. Джина йоҡламай, сабыйы кеүек.
  
  
  Беҙ тиҙ һәм еңел табыш шунда уҡ һигеҙ сәғәт һәм унан лондон пересаживаться рим ала. Ҡояш иртәнсәк асыҡ була. Адрес таксист фатир бирҙеләр, мин джинға биреп торған. Фарелли килтергән ҡатын-ҡыҙ үҙ-әйҙә, - тине һәм Джина, ул босс ҡулланған өсөн енәйәт донъяның башҡа эго ҡайһы берҙәре менән осраша. Полиция фатирҙы хаҡында белергә була, ләкин минең уйымса, Йәһүдә белә . Әгәр ҙә ул шунда уҡ шылтыратып, унан һуң приземление Фарелли , эму әйтер инем, сицилия, зарарһыҙ тип китеп барҙы . Шулай итеп, уларҙы хәл итергә мөмкин булыр ине, был иң хәүефһеҙ урын тип фатир булмай, аҙғын булып һәм, унда улар осраша, артабанғы пландар тикшерелде .
  
  
  Сәғәт самаһы үткәс, беҙ унан һуң приземление фатирлы йорт алдында туҡтаны. Беҙ инде керһәк, уның тауышын ҡасан ишеткәнемде була мөйөштә.
  
  
  «Бында тыныс тора», - тине ул. Джин.
  
  
  Ул, йүгереп килеп, йорт мөйөшөндә күрҙе һәм, нисектер, ир-аттар һәм ике көн буйы сығырға тура килә Lancia көмөш һыу, юл аша припарка. Эргәһендә ике бейек береһе булып, Фарелли шыма, ә икенсе - Йәһүдә, үлем үҙенә оҡшаған кейемдә . Маскировка була ул, әммә бөтә таяҡ менән үҙенә уҡ иреүсе.
  
  
  Ағасты шунда уҡ хәл. Выдать уның Вильгельминаға. «Етә ул, - мин крикнуть. «Рим - һеҙ һуңғы туҡталышы».
  
  
  Ценымногие уны тиҙ генә уйына, уйлап ҡарағанда. Ул ҡасан атып, йүгереп килеп, уның машинаһы. Вильгельминаға атыу, тейҙерә әммә мин, был уның өсөн ысын күңелдән һәм брусчатка вонзаться таращить глаза. Ул. атыу, тағы бер тапҡыр, инде буйынса бамперҙар, машина һәм уның артына йәшеренгән.
  
  
  'Кәһәре!' - Мин пробормотать.
  
  
  Шунан атып Фарелли. Таращить глаза күрше йортта мәйет. Ул, спрятаться мәжбүр була, ул тағы ҡасан атып, сәнсеп минең һул ҡулдың яраһын тойоу һәм тышҡы яҡтары булған. Икенсе яҡтан күреү менән уны машина кеүек, ишеген асып, мин тик артыҡ була ала, мин фарелли эләгеү өсөн бирелә .
  
  
  Шунда ишетте ул Джин-тип ҡысҡыра. Туҡта уның. - "Стрелять, Ник!" "Атып ҡурҡа ул!"
  
  
  Шул уҡ күҙәтеп, ҡарап тороп Фарелли Джин булараҡ, уны, хәтерләмәйем, сөнки эго уның һөйәркәһе булды. Ҡасандыр ул уны күрмәне, был уның асыуын эсенә мгновение. Нах ул артҡа ҡала. Таращить глаза на дюйм нах нисә mimmo үтә.
  
  
  Уға яуап уты асырға. Минең диуарҙағы беренсе атыу менән йәнәш фарелли эләгә; муйынына эму икенсе башына эләгә. Судорожно ул тротуар һәм дернуться селпәрәмә килә.
  
  
  Ике пуля, оса бер-береһенең машинаһына, минең аяҡтарым свистнуть була. Взреветь мгновений һуң двигателе, Йәһүдә һәм төҙөлөштәре тар ал буйынса йүнәлде. Атып алған, уны машинаның артҡы быяла тик мин генә еңелде.
  
  
  'Тәртип һин?' - Джин һораны ул.
  
  
  'Да.'
  
  
  Һәм шунда тороп ҡала үҙ фатирына бара, - тинем мин. «Һеҙ минән һуң килгән».
  
  
  Запротестовать ул, тик мин инде Alfa Romeo 2000 йүгереп килеп, шул уҡ тротуарҙа припарка. Заперта була уның. Ханукия моторҙар үткәргес алып килгәс, ул машинанан ырғып өсөн Йәһүдә һәм помчаться.
  
  
  Ике квартал аша күреп, уны эго. Һәм мин уны өс кварталында передо үтеп туранан-тура ҡырҡа бороп, мин ҡотолорға тырыша. Ул, артҡы тәгәрмәс покрышкалары күрһәткестәр менән пробуксовка визг һәм бөхтәлеге менән үтә . Мин һулға Йәһүдә алда ябыла, ҙур булмаған боларып менән шөғөлләнергә, сәнәғәт зоналары алып бара. Мин ике машиналар һәм йәйәүлеләр өсөн биш ҡото полдюжины саҡ беҙҙең менән осрашты. Әммә әкренәйә Йәһүдә лә, һәм ул да. Шоссе буйлап бара инем, әгәр беҙ, «Альфа» доната ине ул , әммә бындай тиҙлек менән машина йөрөтөү ысулы төрлө булмай тиерлек, һәм быны аңлау йәһүдә.
  
  
  Мин тағы биш Йәһүдә инициативаны үҙ өҫтөнә ала, һәм уны эго юғалта. Әммә уның ҡасан боролған мөйөштә келәт өсөн, ул машина менән асфальт распахнутая ишекте күреп булмай. Унда, с затормаживать визг, выскочить һуҙылған һәм «люгер». Ҡайҙа йәһүдә лә була. Ул, склад һәм уйлап ҡарайыҡ, бармы икән ул ҡайғырырға түгел. Гөбөргәйел уның ҡарауы, ул, минең ҡарашҡа ҡасан люк прикрыть төшә. Был ғәҙәти булмаған бер нәмә лә булмаҫ, башҡа нәмә була ул, бер аҙ эйелде. Ул, иғтибар менән ҡарай һәм уның янында булырға прикрыть . Обод урамы бысраҡ эҙҙәр ҡалдырып. Ул, ҡолаҡ һәм наклоняется. Приглушенный shaggy уны ишетмәне. Һис шикһеҙ, был йәһүдә shaggy була.
  
  
  Киреһенсә, уны эго хәйләкәрлек һоҡланып. Яһалма ҡулы һәм һаулығы насар булыуға ҡарамаҫтан, был кеше аҡыллы була, баяғы төлкө кеүек. Откинуть люкка төшөп прикрыть һәм уны тиҙ арала, бүлмәлә әлегә был металл минең аяҡҡа ҡағылып һаллау өсөнсө баҫҡысҡа түгел. Мине тирә-яҡ вонь ҡырҡа күтәрелде. Шулай ҡатмарлаштыра быуҙы һулыш, һәм уның тәрән түгел, соҡорға төшкән, ҡараңғы була шул. Мин ҡараңғыла уны ҡомаҡ подо шарканье ишетә. Әгәр Йәһүдә ҡасып, селтәр киң файҙаланыу һәм ер аҫты каналы күсеп, Рифма системаһы тәшкил алыштыртҡан, шанс булыу яҡшыраҡ, тип мин беркасан таба ла күберәк эго.
  
  
  Һәм был, тип, уны отель.
  
  
  Ниагара шарлауығы янында мин уны түгел. Әммә хәҙер мин ҡасып гер түгел ине уның, хәҙер инде, беҙ араһынан ҡасан ғына булған был ике, ир-аттар. Тиҙлек уны арттырыу төшә һәм лайла менән ҡапланған баҫҡысы буйлап тиҙ металл.
  
  
  Ниһайәт төбөндә ул ҡасан етә, ул таш тар наткнуться на сумды. Бысраҡ һыу һиптеләрме яй ғына журчать һәм таштан боронғо буйынса зловонный. Йыйындң Зловоние тиерлек булды, тип һауа һулағандай булабыҙ.
  
  
  Көсһөҙ яҡтылыҡ түңәрәктәр, урам менән мин бер ҡасан да кәмегән, ҡайһы бер төшөнсә биреү. Ҡолаҡ булып тора һәм неподвижно ҡара уны, нисектер күләгәлә смоль. Һуңынан был уның тағы бер ҡат ишетергә, өндәрҙе аҙымдар торопливый, ҡараңғыла шаңдауы сағыла, мәҫәлән, минең уң мина полицей.
  
  
  Мин ҡулыма вильгельминаға ята. Уйһыу һәм ул наклоняется өсөн ҡараңғы мрачный йәһүдә бара.
  
  
  Минең йөнлө аяҡтарға йылы әйбер ҡағылды. Туҡта, саҡ рөхсәт ителә. флагы башҡара уны, әммә тауышы приглушать, ҡасан мин ҡомаҡ пуляларҙың mimmo, һәм сигарет менән тар буйынса писк туҡталды. Темпта ауыр булыуын хупламай, был артыҡ дымлы булған сума һәм тайғаҡ булыу сәбәпле мшистый иҫке ҡатламды, таш елләгән.
  
  
  Оло бөжәктәр менән безглазый аҫтынан түбәләре түбән. Ғәжәпләнеү түгел ине уны, һәм әгәр сысҡандарҙы күрергә була ине . Сәскәләрҙән ҡайҙа лайла, ҡыҫҡыс һәм һауа тынсыу була. Яртылаш түгел, ләкин шундай уҡ разгон, Йәһүдә кеүек.
  
  
  Улар аҙым уның йөксөләр һөрән һалды. Ни ҡараңғыла блестывать мин алда. Стонать уны һыу ҡыҫылды, һулышы һәм тотҡарлана. Әммә аҙаҡтан Йәһүдә алға ашыға, уның артынан эйәреп һәм уның менән Вильгельминаға ҡулында.
  
  
  Ҡасан уның өсөн мөйөшкә боролғас, мин шунда сумырға мәжбүр итә, канализация һәм уны түбәнгә түгел, саҡ тигеҙлеген юғалта. Таращить глаза просвистывать мин бер ҡасан да юғары, һәм уның тағы бер ҡат ишетеп, Йәһүдә хромать кеүек. Бәләкәй размерлы уның артынан эйәреп, уның торба алыштыртҡан, ҡараңғы коридор, артыҡ тар ҙа, тәүге ҡарағанда.
  
  
  Бер мөйөшкә боролғас, уны тағы бер ҡат; Ул, артҡа ҡарай. Таращить глаза отскочить эләгә һәм таш билгеһе. Ул, йәһүдә за йугереп һәм тейҙереп, иң элек ҡарағанда бик ныҡ арта алмаҫ инем мин уны .
  
  
  Классик уйында булған был кошки-сирттереп. Һәр хәрәкәтендә уны эго гамбит шул уҡ яуап бирә. Мөйөш артына борола әммә уның ҡасан, ҡайҙа булыр уларҙын. Был участка түккән бысраҡ һыуҙы күберәк ҡуллана. Еҫе һәм ҡоро булһа ла булманы тиерлек. Башта мин аптырап был. Әммә тиҙҙән уны сәбәп табып, уға ярашлы, һайлауҙар үтеүе был Йәһүдә, урам түбән. Стон упҡын уны күреп була, ҡойолған пластиналар ябыу менән шөғөлләнә. Самодельный был люк була. Уның туҡтап, ҡолаҡ ишетә һәм шул тауыш яғына буйынса уйымда. Артабан байый.
  
  
  Хәҙер уны асыҡтан-асыҡ ҡуйырға мөмкин. Туннель була ул, таш һәм төрлө заваливать хлам. Әлегә уны шунда тора, уның тауышын ишетеп вдалеке. Күрәһең, был уның белеү һәм ҡулланыу буйынса йәһүдә канализация отель сыға, минән ҡотолоу өсөн. Оҙаҡламай ул билдәле булыр, тип теләгән ул быны эшләй. Сергей Передо мин барлыҡҡа килә, ул буласаҡ һәм йәһүдә силуэтын күрә. Мин уны ике тапҡыр атырға була. Бер мин күҙемде таращить тармағы тиерлек емерелгән. Хәҙер теләк булғанда, опасно-береһен ҡараңғыла.
  
  
  Ул, тишек яҡтыртыла килә. Ул бара, ул, күрәм, тип, бәләкәй генә бүлмәгә алып барған тоннель, унда лампочкаларҙан эленгән. Оглядеться уның. Хәҙер уны белгән, беҙ унда. Яҡынса илле кеше булыр стон ише ятҡан һөйәгенә, гөбөргәйел улар өҫтән ҡушыу булды, һәм мин уларға ҡарап мрачно. Мин катабомбаларҙа йәһүдә килтерергә, ҡала аҫтында тоннель, уның мучитель беренсе христиан унда йәшенгән. Ул, тигән һығымтаға килгән булырға тейеш был Изге катабомбаларҙа Калликст, бөтә катабомбаларҙа рим иң билдәле. Бында изгеләндереү булһа ла, был урындарҙа туристик исемлегендә була.
  
  
  Ул, Йәһүдә һәм бүлмәһе аша үтеп киткән. Йәнә бөтөнләй ҡараңғы булһа ла, һәм унда лампочканы шунда эленгән . Хәҙер уны ишетеп, Йәһүдә кеүек ауыр һулап, иҫбатлай, ул көсһөҙләнә. Онотолмай ул, тип, бик күп ваҡыт үтте шул ласлыҡ менән, шул тиклем инсулин эму инъекция яһай, һәм был погоне эго алмашыныуын боҙа. Ул оҙаҡ һуҙы ла ине. Әммә мин теләмәйем, уның өсөн нөктәһенә еткән, унда туристар менән күршеләш уны ала ине . Уның темпы күтәрелә.
  
  
  Шулай уҡ уның бүлмәгә кереү менән бер аҙ яҡтыртылған икенсе, беренсеһе кеүек. Ул Йәһүдә күрерлек түгел, шуға күрә бүлмә белгертә. Беренсе бүлмәгә кеүек, гөбөргәйел менән бер стенаһы полк һөйәк өйөмөнә ята. Туҡтамаҫҡа булып, уның аша бүлмәһе, уң яҡтан ауыр һулыш менән, үҙенең ҡасан ишеткәйнем.
  
  
  Ул тиҙ ҡыйралып. Ҡоро һыу прислоняться өйөмө йәһүдә, һөйәктәр һыныусанлығы. Эго булған кеше көл төҫөлө һәм вспотеть. Кеше тиреһе һәм һөйәктәре , гөбөргәйел черепаха полк ә уның өсөн күберәк булырға оҡшай , тип, тере кешенең маҡсаты. Элек уны ғәрип кеше булды, ләкин хәҙер уның гротеск пугающе герҙе.
  
  
  Дөрөҫ, уның һулышын, с хрип. Түбәнге ҡатлам булып пен уның ирендәре. Smith рәүешле уның ҡулында револьвер тотоп & Magnum .44 Wesson. Әгәр ҙә мин уның менән, уның бик тиҙ ҡушылып катабомбаларҙа һөйәк ҡалған ине.
  
  
  Рассмеяться хрипло ул, әлегә ул үҙе обдумывать барышында түбәндәге. Выкатиться көлөү уны, нисек быяла тәҙрәләр буйынса ҡырсынташ; протездар неуверенно ҡалтыранған бармаҡтары осона замахать эго. Инсталляция һәм револьверҙар менән уң ҡулы шыма булыуы .
  
  
  «Хәҙер һине үлтерәм алмай ул, ниһәйәт, Карте», - прохрипеть ул.
  
  
  Уны ерҙән һәм ергә һөйәктәре араһына сумды, улар кеүек, мин уны тойоп, миңә подо треснуть. Йәһүдә рявкнуть Револьвер - н париж һәм тейҙерә. Һәм уны баҫыуға йүнәлтелгән «люгер» эму күңел. Минең бармағымда спусковой ырғаҡ ҡыҫыу, атыу тик уныҡы түгел.
  
  
  Йәһүдә менән ҡулында револьвер һәм тағы ла тубыҡ һөйәктәрен араһында үҙенең ҡулдарына төштө. Эго кешеләре тарафынан боҙоу, күҙҙәре остекленеть. Одышка ҡысҡырып на мгновение бик тойолмай, ә һуңынан ҡапыл туҡтай. Эго напрягаться тәне, ҡулында револьвер һәм мулыраҡ эго. Артабан стеналарҙа тураһында эго ударяться маҡсаты - эго күҙҙәре киң булып асылды, диабетик команны булған.
  
  
  Унан, янына килеп баҫҡан һәм уны. Шул ваҡытта, уны ҡасан, ул наклоняется өҫтөндә, уның ҡырҡа дернуться кәүҙәләр яталар. Пощупать пульс уны эго. Пульс була.
  
  
  Улар баҫып, сунь «люгер» был һөйәк һәм һөйәктәр мөхит обнаженный кобура кейеп ҡараны. Йәһүдә үле булһа, ядро хәүефһеҙлеге детонатор айырып булмай, ул яҡтылыҡ һәм ҡояш һағынып.
  
  
  Шунда уның кәүҙәһен ҡалдырып, тоннель аша инеп китеү һәм яҡшы яҡтыртыуға катабомбаларҙа килә. Мөмкин түгел табыу һәм йәһүдә булманы, ул герҙе әлегә туннельдә башҡа һөлдә был оҡшамай ине. Әгәр ҙә таба алмай эго тиклем эго, сгнивать шведтар, тип ҡарарға мөмкин булыр ине эго иртә христиан ерләнгән. Был ҡара көскә өлгөрә впитываться юмор уның фекеренсә, туристар төркөмө шул тиклем наткнуться на, сығырға йүнәлде.
  
  
  Миңә гид итальян ҡарай. Улар тине. - 'Был ярайнһы уҡ!' - Компания менән һеҙ ҡалырға тейеш, синьора! Барыһы да тиерлек тамамланған ».
  
  
  Ул, яҡтылыҡтан һәм ул беҙҙең алда барып ҡушыла. «Ябай, - тине ул. гид. «Мин сәхнәлә шаҡтай шомло тотҡарлай».
  
  
  Пособие усмехаться. - «Алда тағы ла насарыраҡ, синьора».
  
  
  Ул, йылдан һәм эш тураһында уйлап, уны тағы килермен мин, әгәр ул булһа тормошҡа аяҡ менән бара. «Мин ышанам, һеҙ ҙә пәйғәмбәр туғандары Нострадамус», - тинем мин.
  
  
  Күрәһең, ул да шаяртыуҙы аңлай.
  
  
  Әммә мин был тулҡынландырғыс түгел. Бер әйтергә мөмкиндер моғайын: үле йәһүдә була. Кем дә белмәй, мин китә тип көтә. Шуға күрә урын алһа тураһында уйлап киләсәге, уның әлеге ҡайта, һәм бында хәҙер. Ә һуңынан ул, йылмая башлай һәм джин тураһында уйлайым. Иң яҡшы усмешка, ниндәй генә тәҡдим булды.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Китап тураһында:
  
  
  
  
  
  Нисек шулай булмаһын? Эш шунда уҡ мәшәҡәтле осор йәшерергә мәжбүр булған документтар нигы ватикан музейҙары карте . Был маҡсат өсөн ваза этруск осраҡлы тап килгәндәй тойола.
  
  
  Әммә бөтөнләй эште эго Nike түгел Карте эшмәкәрлеге һәм, аҙаҡтан асыҡланыуынса, ҡасан Карте документтар табырға тырыша. Сөнки шаһиттар юғары квалификациялы сәнғәт әҫәре шул мәлдә уның көтөлмәгән булыуы краже.
  
  
  Ҡиммәтле һәм нәфис, шул иҫәптән ваза этруск, тәҙрә аша бер-бер артлы юҡҡа сыға , элек-электән үҙенә дошман асыҡтан-асыҡ йөҙөнә ҡарап Карте - Йәһүдә.
  
  
  Йәһүдә менән күберәк эшләй алмайһығыҙ, был документ ҡарағанда, хокк ...үҙ алдына ла килтереү мөмкин ине һәм иң ҡот осҡос төш карте
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  Кобра билдәләре
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  
  Кобра билдәләре
  
  
  Лев тәржемә Шкловский
  
  
  Антон һәләк булғандар иҫтәлегенә арналған ул.
  
  
  Төп геройҙар:
  
  
  НИКА КАРТЕ
  
  
  агент ҡушаматлы N3 AX
  
  
  "ШИВА"
  
  
  ойошмаһы башлығы, "Кобра"
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  һин йәшерен агенты хеҙмәте
  
  
  ПУРАН ДАСС
  
  
  һин йәшерен хеҙмәте башлығы
  
  
  НИРАД һәм РАНДЖИТ
  
  
  ойошма ағзалары, "Кобра"
  
  
  СИНГХ РИВА
  
  
  ейәнсәре Шива
  
  
  
  1
  
  
  Минең свернуться оят булыр ул, йомшаҡ һәм хрупкая, һәм әлеге ваҡытта тулыһынса ҡәнәғәтләндерә. Һирәк ундай ҡатын-ҡыҙ уның менән дауалап булған кеүек, Рива. Ҡара тире һәм сәс өсөн алтынланған уйнай күләгә ул; показано мин был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин тотҡан ҡулынан хыялы тормошҡа ашты. Был ҡараңғы бүлмә булыуы, уның беркеткес үҫһен. Һәм, бәхеткә күрә, буласаҡ һайлау системаһы эҫе һауа тикшереү менән кондиционирование ҡунаҡханала төнгө Нью-Дели.
  
  
  — Ни әйткәнмен мин һин түгел, — Рива прошептать. Ул йомшаҡ, йылы минең ирендәр тейә муйыны һәм яурындары нежно араһында уйпат, уның һыуы минең ҡулдарымды күкрәге ҡыҫылды.
  
  
  Ирен һәм уның пулый ee линияһын ҡарап, уның йөҙөн бора. Артабан нахмуривать осонда булыу, кешеләр менән үҙ һүҙле ҡатын-ҡыҙы белдереүенсә, бөтә күнеккән ала, тип тел... уның ҡатын-ҡыҙ, балалар менән шөғөлләнеп булмай әле. - Нимә, Рев? – мин һораны, уны тормошҡа бармаҡ осо тире бархатистый буйынса үткәрелә.
  
  
  - Ниңә килгән бында һинең, Ник? Унан ситләшә, ҡулдарына башымды мендәргә яһаны. Аҡ мендәрҙә ҡара оҙон сәс туҡыманан яһалған елпеүес оҡшаш, ореол, подставил уны ҡылған кеше... һыҙаттары менән ул кешеләрҙең эске ышаныуы һәм был непонятным минутҡа оно сағылдыра.
  
  
  — Ә мин һин әйткәнсә, — мин яуап бирергә, төшөндөрөргә тырыша һәм ышандырырлыҡ яңғыраны. - Минең өсөн ебәргәнһең, миңә һатыу компанияһы тураһында һөйләшеү. Туҡыма, ебәк, урындыҡ... һүҙҙәренсә, барлыҡ. Барыһынан да арзан тора был илдәргә ҡарағанда, унда-йә әле.
  
  
  Әлбиттә, ул ялғанлаһа. Әлбиттә, ул әйтә алмай, Рива, кемдең ошоғаса уның. Һәр осраҡта, ниндәй айырма? Бер ниндәй ҙә сәбәп йәлеп ҡыҙы булһа ла, минең яндыра һәм прикрытие эй асылмай, тип, уның нигын Карте, агент AX, әлеге ваҡытта миссия үтәй нью-Дели.
  
  
  Шул уҡ кисте ул Air самаһы рейс иртән иртә-India. Һәм һуңғы кеше, көтә уны осрата ул буласаҡ ҡатын-ҡыҙҙар кеүек Рива, восхитительный спутница, унда ир-аттар бер беҙ уйлап мөмкин түгел. Был бары уның отель ултыра, уның ҡасан ҡайтырға бассейн менән изгеләргә. Идеаль шәхес булып ҡалайым уның зәңгәр көмөш менән сарим закутывать; физик төшөнмәйенсә, беренсе ҡараш менән туранан-тура беҙ шулай уҡ һиҙә. Шунан башҡа бер һүҙен үҙенә килтергән өсөн, һәм мин, ул аңлай алмай тиерлек, уны табынға саҡырыусы булмай.
  
  
  Беҙ барғанда Чанакьяпури француз рестораны булған, ҡыҙыл-ҡара оазис үҙәге тынсыу ҡала. Был төн үткәреү мөмкинлеге бар һәм уны ышандыра бергә әүрәтә.
  
  
  Нисек булһа, мин бик күп тырышырға тура килһә лә, уны ышандырыу өсөн.
  
  
  Уның күҙҙәре, гениаль һәм чувственный, сөнки ул сәс, аныҡ әйтелгән. Әлбиттә, һорау булғас, һүҙ сәнғәте ғәҙәти практика... обольщение уйын. Мөхәббәт һәм Прелюдия к төнгө страсти.
  
  
  
  Артыҡ тип әйтеләлер, Нью-Дели тимәк минең өсөн (һәм AX өсөн) күпкә күберәк Рев Сингх. Һиндостанда уны хоук ебәрелде, һәм, лә, хис, стюардесса был уйы, һорай ҡарт булыуы мөмкин түгел. - Ә беҙҙә юҡ, беҙ бәләкәй булһа иҫбатлауынса, был кешеләр бар! - миңә күрһәтелгән.
  
  
  — Сәбәп шунда шары ҙур ҙа, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине көлөү менән Хоук еротичний. - Сыуалыштарын һәм фетнәләрен - быға дәлил, сөнки ла бармы? Полуанархия залында торошо Калькутта. Ә кем ҡорал менән тәьмин һыйындырырмы? Боеприпастарҙың ағас үҫмәй, әгәр дөрөҫ булһа.
  
  
  «Был мәсьәлә хөкүмәт эске хәүефһеҙлек һин», — мин вокзал.
  
  
  - Ысынлап та. Бөтөнләй фантастик. Ул тартынҡы өн. Иң делле, һәм был ябай фетнә сыуалышында булыр ине, әгәр, булыр ине был миссия, ғилми-нәшриәт.
  
  
  - Ә нимә?
  
  
  - Был, ҡото алына. - Мин уны япраҡ ҡағыҙ һуҙып һалды. - Был кешеләр тураһында беҙгә күберәк һөйләй һеҙгә серле, мистер "Шива"... бәлки, с ниндәйҙер ишара томанлы икән, тип, башҡа ысынлап та юҡ. Сигаранан төтөн әсе киҫтереп мин уны яндыралар, һәм мин алыҫ пересаживаться ултырғыс, уҡыу өсөн документтар.
  
  
  Һуңынан ярайһы уҡ яҡшы күҙаллана тураһында мәҡәләләр прочтение мин булһам, нимә менән шөғөлләнә Хоук.
  
  
  Ухмылка начальнигы менән күргән. - Нисек күрергә, был бысраҡ эштә, тартынҡылар?
  
  
  - Мин бәйһеҙ әйтер инем.
  
  
  - Афарин, яҡшы әйткәндә, ғилми-нәшриәт. Яҡуп ҡушма штаттары йыйылған кеше героин беҙҙе-ун миллион доллар сырца. Әммә, нисек һеҙ күрергә, был элемент иң борсолорға түгел. Әгәр ҙә был наркотик ғына булған, уны кем шылтырата ине-башҡа берәйһе. Тик шул саҡта ғына ул халыҡ-ара һәм бөтә донъя... донъя... хаҡында һүҙ барғанда был мәсьәләләр дипломатия һеҙгә ышанырға тейеш.
  
  
  Ул, кивнуть, rta асыу түгел.
  
  
  Документ тип уны уҡыу ғына, оҙонса буйынса кабинеты була. Юғары күтәрелергә була. Уның был төрө бар,-тип, уны гәзит уҡыусылар был хаҡта, хәл, ул, беҙ бер ҡасан да уның нисек уйлайһығыҙ, ax менән бәйле булһа, минең эшмәкәрлек өлкәм тураһында әйтеп тораһы ла түгел.
  
  
  Кемдер шылтыратып, совет илселеге Вашингтон, аҡш президенты булып тойола. Сымитировать иҫ киткес тауышы булғандай. Был, бәлки, ҡыҙыҡлы булыр, һүҙ генә түгел, бөтөнләй ят булған. «Президент» подстрекательский характерынан сығып, хәүеф, янау менән, совет илсеһе менән ул ғәйәт донесениеһы мәскәүгә ашыға.
  
  
  Ахырҙа, бетеү недоразумения буласаҡ, аҡ йортҡа килтерә һәм күп һанлы ғәфү үтенә. Һәм бының менән тамамларға мөмкин булыр ине, әммә бының урынына дауам итергә булыр ине. Кпсс үҙәк комитетының беренсе секретары, сәйәси эшмәкәрҙәре, советтар союзы президент менән һөйләшеү төп буйынса «ҡыҙыу линия» эшләй. Ул ғына түгел беренсе секретарь була. Дөрөҫ һөйләүе буйынса, вашингтонда ла, мәскәүҙә лә беләләр бер кем дә, кем тауышына оҡшатып урыҫ. Президент милли именлек советы ултырышында һүҙ ғәйәт саҡырылышының сираттан тыш алмашыу һәм дуҫтарса алыҫ булыуын талап итмәй.
  
  
  Проясняться әммә тағы... оҙаҡҡа бармай. Их ласлыҡ менән, ике аҙна элек ҡарамаҫтан, бөтөн бындай инцидент килеп теҙелә; битәр араһында алмашыу һәм ҡурҡыныс һиндостан һәм пакистан, Израиль һәм Мысыр араһында, коммунистик ҡытай менән Япония араһында. Ниндәй ҙә диплом имитироваться һәр тауышы иҫ киткес тапҡыр, яһил янауҙарҙың инмәйенсә күплеге һәм хәүеф килтерҙе.
  
  
  Донъяла ядро һуғышы булғанда сигендә. Хәҙер, Аҡ йорт документҡа ярашлы, кем-беҙ бөтәбеҙ ҙә тырышырға упҡынына ташлай. - Тимәк, һеҙ подозревать, был серле "кемдер", шива үҙе атала, был ойошма исеме аҫтында мейеһе "Кобра" өсөн яуаплы була һәм ул... - мин күргән, Хоука ҡараш яуап бирә.
  
  
  - Бәлки, Ғилми-Нәшриәт. Шарттары булған, тип Шива — шәхес түгел, ә нимәне-икенсе буласаҡ, — тип асыҡлыҡ Босса. - Беҙ аныҡ беләм, сөнки "Кобра" бар. Һәм беҙ әйткәнгә ышанмай, ҡорал сауҙаһы һәм наркотик буйынса был ойошма. Әммә был юҡ-бар менән сағыштырғанда был, - тип аңлатты ул. мышиное, бармаҡтары постукивать документтар буйынса, уның ҡарауы ғына тамамлай. - Шива ысынбарлыҡты был кеше? Был прикрытие йәки ниндәйҙер сәйер халыҡ-ара ойошмаһы, Кобра бойороҡ бирә? Беҙ нимәлер өҫтәргә кәрәк тип уйлайым тауыш биреүсел..., мөмкин тиклем тиҙерәк.
  
  
  - Тимәк, һеҙ ышанмағыҙ, әгәр ир-Шива, уның тауышына оҡшатып икән, ысынлап та?
  
  
  Хоук кивнуть арыны.
  
  
  - Тик һин түгел, хатта белеп, Шива бармы-бар.
  
  
  - Был алма.
  
  
  - Шулай итеп, ул табырға тейеш кеше, ул беркасан ла күрергә лә, тауышын оҡшатып ул ҡайһы бер персонаждар хәл булыуы мөмкин, сөнки мин уның нимә менән башланып, был, бәлки... буйынса-һеҙ?
  
  
  - Һин бушҡа түгел тип Истребителен №3, Карте.
  
  
  Ревматизм булғанда ла, уларға өмөтләнә ала. Әммә, мин шул инде, - тине, бындай кешеләрҙең ҡайһы берҙәре менән һөйләшеү мөмкин түгел, ҡарсыға кеүек. Шуға күрә мин һораны минең тура килгән бөтә донъя урап кеше йәки нәмә, шива үҙе кем тип атай.
  
  
  Унда билдәле, был псевдоним нимә, ә һуңынан йортона документтарын өйрәнә. Индуистарҙың шива аллаһының иң делле булып, Емереүсе булараҡ киң билдәле. Һуғыш, аслыҡ, үлем һәм бәлә-ҡаза... неоспоримым был эго абсолют хакимлығы булған, һәм власы контроле аҫтында эго. Әммә күберәк; китап, уның менән танышты, иллюстрациялар бар һәм статуяһының фотоһын, һүрәт төшөрөү Шив, йылан биҙәй. Йылан был ябай түгел, ә кобра, гадюка тан һин.
  
  
  Һәм бына, мин эҙҙәре буйынса китергә тура килде, һәм ул мөмкин түгел, тип иҫәпләй... буйынса несуществующей ярына песчинка Ганг кеүек тойола!
  
  
  Әммә уның емеше булып әгәр Шива-извращенный ғәжәп булмаһын, тап шул Рива ул Сингх. Әлеге ҡыҙы була, һөйкөмлө, йомшаҡ йәнле һәм ҡаҙаҡлау.
  
  
  
  Ул бороп, уны хәл итеү һәм ғилми-тикшеренеү бурыстары ee штопор, уның һыуынан ауыҙ ирендәре ҡыҫылдылар ылыҡтыра. Алтын тиреһе ҡаплап банк пелена еңелдән булманы уның, ул ҡасан һәм, күкрәгенә ҡаты күкрәге ҡыҫылып незрелый һәм был, минең теләгем неудержимый биләй.
  
  
  — Юҡ, түгел, - ти — мин прошептать, уны бер ҡасан сираттағы һорау бирергә маташҡан, ул, башҡалар араһында, мин борсой башланы. - Мин Нигар, Рев-ә һин... һин... әлеге ваҡытта күберәк белергә кәрәк. Ныҡлы ee уны ҡосаҡлап, уны баҫтырыуҙа һәм стон.
  
  
  Одеял менән аяҡтарын шылдырып һуғып, уның үҙенең ныҡлы ee ҡыҫылмай. Уның күҙҙәре киң асыла рива булған, ләкин ул, күрәһең, нимә ҡарап-икенсе бүлмәгә аҙағында. Был мәлдә уны аңлап, эләгә неприятность.
  
  
  Уның тауышын ишетеп. Металл скрипт уны килеп сығышын билдәләгәндә бер секундта, ул нисек приступ шепот, иң кө... доноситься кемдер замок менән возиться. Минең «сми-и-вессон» үрге йәшниктәрҙән карауат эргәһендәге тумбочкала ята, ләкин уны минең ҡулыма досягаемость әлеге ваҡытта ситтә булғандар. Көсһөҙ тауыш менән тамамланасаҡ, һәм шунда эйәрер... щелчок уны, аңларһың, тип, пистолет өсөн схватываться өлгөрә алмай.
  
  
  Ул подпрыгивать ситтә, ишек распахиваться ғына кеүек. Свето фор, коридор буйлап китеп барҙы, ике ир-аттан айырылып бородатый һындар, сигелгән аҡ күлдәк һәм ыштанын парус кәүҙәле, пижамный оҡшай, ниндәй һиндтәр күпселекте йөрөй. Әммә күберәк шведтар, мин хайран короткоствольный пистолет, бер ҡулына ҡаты тотҡан, уларҙың тирәһендәге сәлләле фигура.
  
  
  Мин Пистолет йүнәлтелгән булырға, һәм мин бының менән бер нәмә лә ала поделать. Ир-аттар өсөн ике ишекте ябып әлбиттә, изге булһа ҡоралһыҙ һәм бүлмәгә индереп.
  
  
  Яҡтырыу менән ике ул һәм көтөлмәгән һөжүм моргнуть күҙәтеп, сығыу юлын табырға тырыша. Мускулдарын һәм улар ныҡлы булһа, кеше бер нәмәне лә белдермәй бородатый ih, һәм, сәллә һәм ih һаҡаллы ҡарағанда, улар икеһе лә гонаһлы булыр.
  
  
  - Хәйерле кис, "сахиб", - тине ул, тип, пистолет менән, непристойный ухмылка сәләмләне әйләнә һәм, ул ҡасан аңлай, Рива менән беҙ яланғас, тимәк, тағы ла ныҡлы.
  
  
  Әлеге ваҡытта был берҙән-бер карта, улар уйнатыласаҡ, туристарҙы һәм эшҡыуарҙарҙы аҫтында прикрытие булып ҡала. Ул то обиженный яуап бирә: - был Ни өсөн тарих? - Мин ишара яһау өсөн телефон трубкаһын тотоп, һиндтар ләкин ҡоралһыҙ-гонаһ янына ашыға. передвигать телефон менән мин модалы.
  
  
  - Ни өсөн бреда, "сахиб"! — ул восклицать, ухмыляться. - Һин бер кем дә хәрәкәт рөхсәт бирә, һәм хатта "ме-сахиб", - Рива бармаҡты күрһәткән булам, ул тартылған простыняһының одеял аҫтында шөғөлләнә һәм клубочек свернуться.
  
  
  — Ҡара йәшник, Мохан, — үҙенең юлдашы менән пистолет кеше бойора.
  
  
  «Әгәр был талау, урлау өсөн түгел, һеҙҙән һис бер нәмәһе табылып тора», — ih ул кисте. - Мин чектары ғына. Рупияһы беҙ, беҙ аҡш доллары.
  
  
  Впечатлиться улар бөтөнләй юҡ. Итәғәт.
  
  
  Әммә ул әлегә әйтмәй, уны йүнәлтә башлай, тәндән һыу әҙерләү дәррәү ҡушылды һәм үҙ аҡыл һәм неразделимый. Һуңғы тапҡыр, ҡасан наслаждайся миссия араһында тәнәфестә ул, Ҡарсыға булыуын раҫлай, уның өсөн ғәҙәти ял һәм отпускылар осоро булыуға баш тартҡан өсөн, интенсив уҡытыу осоро үтеп, үҙенең оҫталығын камиллаштырыу өсөн иң ғәҙәти булмаған формалар һаҡланыусан. Шаршамбы, төрлө техника, уны үҙләштереү, самовнушение формаһы шулай булғас, мин улар өйрәткәнсә, ҡара билбау эйәһе, «ретт дэн», тэквондо чемпионы, корея версия «кунг»". Шулай уҡ мин тэквондо инструкторы әҙерләгән. Был форма нигеҙ карате импульс һәм көс ҡулланып, бөтә тәндән алыу өсөн ҡулланылды, бигерәк тә үксәне һәм янбаш.
  
  
  Шулай итеп, шәхси әйберҙәренән тотоу һәм ике бер ҡасан һөжүм башларға йыйына ул. бөтә тирә-яҡ рыться арсенал минең буласаҡ минең тәүге аҙым яһарға әҙер. Пружина уның үҙ алдына, үҙенең һәм тирә-яҡ сүп-сар швырнуть выпрыгивать есемдең арауыҡта ала.
  
  
  Спрыгивать менән һуға һәм ул эткә рива, ергә, бесәй кеүек, пятка була. Таращить глаза просвистывать минең башым өҫтөндә, ҡасан уны иҙәнгә ҡоланы. Ул көслө булған глушитель пистолет мохан һабаҡташы була.
  
  
  - Ғилми-нәшриәт... юҡ! — туҡта Рива, йәки ике ир-атты түгел, әйтерһең, мин ҡаршы түгел, ҡурҡыштан тырыша талаша башлай.
  
  
  Ләкин мин күберәк ваҡытта йыйыла юғалта.
  
  
  Мохан менән янай һәм һабаҡташ ҡыҙын түгел, ә миңә боролоп, бер төрлө булған ирен ухмылка скривить. Десна һәм ҡыҙыл төҫкә буялған баш япраҡ теше паан ih жевание мул булды. Был ҡанғансы ауыҙ ослепительный ih лампалары яҡтылыҡ күренә, сей ит киҫәге кеүек, улар доедать ғына.
  
  
  - Беҙ һеҙгә еткерәм, - сахиб, - шул усмехаться, тип, пистолет менән була. — Беҙ ҡыҙҙар үлтерер ине, бәлки, тик беҙ һеҙҙе башта ятаҡ өҫтөндә бик яҡшы эшләй ине.
  
  
  Гер түгел, көтә уны, күргән өсөн, ни «эшләмәй» була уның. Пронзительный менән ҡысҡырғанын «ки-кә-өҫтәмә», кисекмәҫтән һаҡланыу ике ир-аттар мәжбүр итә торған, уның аяғы вскакивать һәм һөжүм яһай. «Мин аңланым,-ри-ча-гө» — түңәрәк, аяҡтары һуғып, бөтә аленка балансироваться элек ул саҡта. Барлыҡ көстәрҙе туплап һәм уның бөтә эго iso ебәрҙе, унда һәләтле була. Маҡсат ҡуйырға һәм уның уң аяғы эләгә.
  
  
  Отвратительное стон кеше бульканье пистолет менән оҙатып; пятка минең ялан аяҡ аҫтынан ҡояш сплетение эго. Эго аша һауа үпкәләрҙән ҡотолоп, уны иҙәнгә ҡолаған саҡта, һалдат. Ул бармағын пистолет сайҡала, әммә уның ҡасан ҡорал күтәрер өсөн тағы ла бер атыу яһай, һәм ул уның аша һикереп перепрыгивать н Мохан, кереткәнсе ул рвануть.
  
  
  - Ҡурҡырға түгел, ағай, - мин прошептать, аяғын тотоп өсөн әлегә минән башҡа отчаянное омтыла өсөн, артҡа ырғыта. Улар тиҙ булмай.
  
  
  Бында уның тырышлығы өсөн рәхмәт була, һәм ҡасан шөғөлләнә башлайҙар тэквондо кунг-фу.
  
  
  Ул ҡулын күтәреп, сәс кеүек булыр өсөн тан «колониа-нал-ысын мәғәнәһендә спортсыларына-ки», атакаға формалары, уларҙың камиллығында өйрәнеү. һеҙ уны. Минең маҡсат бер һауаның хәрәкәт итеүен арауыҡта нөктә мохан буйынса йүнәлеш буйынса ҡулынан килә. Ҡаты ҡағылырға минең танауҙарын һәм бармаҡтарын эго нигеҙҙә ҡасан, мин медицина белеме булыуы кәрәк түгел, белеү өсөн, үлегеҙ тип, был кеше.
  
  
  Вонзать һөйәк мейе киҫәктәрен уның эму, тигәнсе уны үлтерә. Ҡан ағымы буйынса эго rta ағыла, уны күҙ ҡарашынан... эго затуманиваться мин һуңынан ялға туҡтап, асыҡ һәм киң була элек быяла, ҡара мәрмәр булараҡ, ике киҫәктән. Приступ, тауыш аша сдавленный эго rta ҡотолоу, уның ҡасан иҙәнгә ҡоланы. Инерт, ҡурсаҡ кеүек тряпичный, танау менән незнаем, ҡыҙыл һәм баҫҡылап, емеш-еләк һуты бешкән кеүек.
  
  
  Башҡаса булыуы Мохан «үлтерергә», «уның мәйетен була.
  
  
  Әммә бер нисә секунд, уларға мин кәрәкме, эгон өсөн бөтөрҙө, хатта аяғына сообщник эго, тип тырыша атакаһын кире ҡайта. Ул, юҡһа, мин ул иҙән буйынса артта ползти асыҡтан-асыҡ, һәм мин ике тапҡыр булһа ла уйланырға ваҡыт.
  
  
  Ул, тигәнсе әҙер була. «Ханны, дол, сети»... бер тапҡыр, ике, өс, мин уйлайым... яландарында ятып ҡала. Һуңынан ул ҡот осҡос дернуть элек һул локоть «һәләк булғандар-етте мәғәнәһендә спортсыларына-ки».
  
  
  Ул асыҡтан-асыҡ ҡаршы эйәк аҫтына һуҡты. Улар туҡта, һәм уның ҡыйралып, блаженные өсөн ябайҙан түгел, тип теше комплект идеаль ҡала. Сөнки хәҙер бөтөнләй яңаҡ сайҡала, бүлгеләгән. Эйәктәрен һәм муйындарын эго буйынса һипте ҡан ағып, күлдәген безупречную эләгә. Түбәнге өлөшөн өҙөп зат булған һүҙмә-һүҙ киҫәге; күҙ менән ҡаш расползаться синкх синюшный һыу инде.
  
  
  Ир-егет һөйләп маташты, ләкин ҡотолоу тирә-эго генә тауыш сдавливать rta; әммә кереткәнсе уны эго нокаутировать өлгөрә, өлгөрә баҫып пистолет ул курка. Ул алға ҡолап, оҙаҡ ятҡан иҙәндә. Һәм ҡапма-ҡаршы булған ике дюймдан да мин тағы бер диуар крупнокалиберный просвистывать вонзаться таращить глаза. Был таращить глаза «дума-уйлайым», һәләтле кеше выпотрошить, свежезабитый себеш кеүек, әҙер мантыға барҙым. Попятиться һәм ир-аттар көнө һыу баҫа.
  
  
  Тамуҡ аша сығарып өлгөрә тағы ла бер пуля үҙе уны кереткәнсе, уның зигзаг линияһы буйынса китеп, ул көндө мин ысын күңелдән ҡушылам k шөғөлләнә. Әммә тәүҙә ул китте, ҡоҫтора ҡарағанда уның ҡулындағы пистолетын буйынса эго өлгөрә. Нәҙек һәм уның ҡанлы һәм ауыр металл алыҫ юлдар коридорға ташланды баҫҡысынан аҙағынаса коридорҙан ишетеп шарканье башҡа келәм күрмәне.
  
  
  Ул, ятҡан бүлмәһендә салбар ҡайта һәм, уны ташлап, эргәһендә карауат. Мин рива киң асып ҡарап, күҙен ужасе-се. Эй, - тине ул. - Сердиться түгел, рәхим итегеҙ! - Һәр саҡ янында ҡаты конкуренция туҡыма һатып.
  
  
  - Түгел ул, көлөп. Улар, ҡанға ҡалдырған шәхес эләкһә, уның менән шөғөлләнә, ҡасандыр ир-егет була.
  
  
  Һуңынан был уның тирәләй выбегать бүлмә. Бер кем дә күреп, нисек һөжүм өсөн уны эҙәрлекләгән. Ул уны һаҡлау мотлаҡ булырға тейеш, сөнки хәҙер, үл тарафынан мохан ҡасан, ниндәй булһа ла хәл белеп, хема үҙен делле. Мин уйлағанса түгел, уларҙы бурҙар тип вульгар; улар юғары оҫталыҡ күрһәтте, ҡәҙимге енәйәтсе тип.
  
  
  Ул булыр, тип ышана улар буласаҡ эшләргә иллюзия аҡса һорай. Был-минең башым терпек булмаҫҡа, - тип,-тип, уны формалаштырыу алманы шул мәлдәрҙә. ... Был йомаҡ булып оҡшай икән, миңә ғәфү итергә мәжбүр итәсәк, тип әйттем мин Хоук. Мөмкин икәнен, кем икәнен-минең буласаҡ шәхес асып инде, сөнки уның туризм буйынса һиндостан вайз килә? Башҡа күп кенә һорауҙарға яуап мөмкин булһа ҡалыр инем, әгәр ҙә уның сообщник Мохан тотто.
  
  
  Отель Вестибюль тиерлек буш булманы, төнгө портье шкаф артында йоҡлай. Занавеска бик тиҙ уның хәрәкәте күрмәҫ өсөн, көнө ҙур быяла йәшереп, эске ихата һәм баҡсаһын алып бара. Ул фламенконы, палаткаһына һалып, баҡса яғына дәһшәтле ih йугереп һәм ҡараңғы.
  
  
  Аяҡ аҫтында үлән мокрая һәм һалҡын буласаҡ. Ай болот артына ҡасты, һары-уның йөҙөн ябып. Болот китте уға бассейны сағылыш күреп, уның менән осраша һәм уның менән ҡылған алдынан унда киске ярышта рива билдәле. Бокал үтеп китте джингл, качелях ритмичный хәрәкәт, урам сауҙагәр тамаҡ төбө менән ҡысҡырҙы.
  
  
  Хәҙер тауыш ғына минең һулышым инең, минең биение пульса. Һаҡ булығыҙ поползти уны алға, напрягаться минең хистәр теләһә ниндәй хәрәкәттәр, төрлө тауыштар, үҙ мөмкинлектәрен табыр ине ул... мин шул тиклем сығарып, уны нисек табырға була.
  
  
  Акмулла ул. спешка пистолет өлгөрә алмай ҡала. Интеллект үҙе генә таянырға тура килә һәм шуға күрә мин үҙемде ҡулыма. Әгәр таянырға тура килә һәм интеллектлы түгел, хатта ҡулға алынған, ҡасан глушитель менән пистолет табалар, тормош йүнәлтелгән.
  
  
  Мин беләһең минең ҡушаматты буйынса инструктор «Чу-Мок», - тип аңлата корея теленән тәржемә иткәндә «Кулак». Әммә мин шул ваҡытта ҡулланыу практикаһы булған хәл түгел, тип мин өйрәндем. Барыһы шым ғына баҡса булыр. Качаться япрағы еңелсә генә баньян, үҙ сиратында вольер олон өлөшө ҙур.
  
  
  Индеецтар уның ҡан эҙҙәре ине башланы, ҡапыл тоҡаныуын күреп, ярһып шипение тан пулялар оҙатҡан. Был юлы мин туҡта. Поднести һуңынан уның ҡулын ауыҙына ҡарап, мин яурын таращить глаза оцарапать.
  
  
  Был яраһы тәрән булғандыр, әммә ул ныҡ жечь. Гер һәм уның теше стискивать көтәләр, артыҡ хис ныҡлы сағыштырғанда, ҡасан булһа. Уҡтар ҙа, хәүеф аҫтына ҡуйырға теләмәй һәм күберәк көтә, - тип мин уның аманаттар һөжүм итә.
  
  
  Заборов ул ҡаса башлай. Был уныҡы, уның өсөн тағы ла помчаться, сөнки уны ҡасҡан теләйем мөмкинлеге булһа ла, уҡыусылар дәрестән эму түгел. Күрәһең, уның аяҡ мөрәжәғәт итә, ул шул тиклем уны эго дусар, хатта, был стеналары ғәжәйеп перепрыгивать ловкость менән сик аша. Бер аҙҙан ул бесәй кеүек хәрәкәт, тип, нисек кеше. Тик, ҡулының ауыртыуына ҡарамаҫтан, ул үҙенең хис-тойғоларын шулай уҡ хәрәкәтсән. Ул, тормошта, ер участкалары һәм гравий күмелгәнлектән перелезать фламенконы диуары аша. Минең бер ҡолағым джингл тағы шартлау, атыу түгел, әммә был булманы.
  
  
  Индеецтар мотороллер аҡ сәллә бара алмай, юлды аҙағынаса припарка төбө өсөн штакетник. Тронуться двигателе менән рев-урыны менән мотороллерҙарҙың, хатта ҡаранды ла һәм индеецтар. Такси тоторға тырышығыҙ йәки уны велотакси ине, бәлки, әммә мин белмәйем, тип юҡҡа тыҡ кеше булды ҡаланы лабиринт менән пистолет инде.
  
  
  Шуға күрә, хәҙер ҙә файҙа урынына һунар дауам итеү тойола, штакетник һәм ул кире ҡайтып, ике ағас уцепляться алтынсы өсөн, уны тағы бер перелезать. Уның тырышлығы күрһәк, был юлы әҙерәк. Булыуы минең өсөн ысын еңеллек үләнгә аяҡ менән сағыштырғанда, гравий. Ул, бассейнға һыу ебәрелгәс, ҡулын киҫкән йыуылып һәм аҡландар, был бесшумно проговориться вестибюль.
  
  
  Просыпается йыйынтығы үҙ кунакханаһы, был, һис шикһеҙ, минең ике бүлмәһенә шым индеецтар күтәрергә мөмкинлек бирә. Әммә мин шул йыйыласаҡ һүҙһеҙ эго мәйет түгел, ул тирә ҡалдырҙы, һәм мин уларҙан ҡотолорға кәрәк була. - Йоҡоһоҙлоҡтан, "сахиб"? — мин уны һорап, зевнуть, әкрен баҫып. Һуңынан кәштәләрендә перегибаться аша, аса мин... н иң тайпылмай делле ҡараш ташлап, ул бер салбар була. - Мин һинең өсөн ебәреү өсөн йоҡлатҡыс, да?
  
  
  "Рәхмәт, кәрәкмәй," мин тартыу, тартылыу менән йылмайҙы.
  
  
  Әгәр уның оҙон царапина ҡанлы күреп, индеецтар бер пуля минән ҡалдырҙы,-сикх, ул мәжбүр итә, тип һис бер нәмә лә бара. Сөнки уның ҡулынан килә һәм кеҫәһенән засовывать лифтта барғанда, мин бер кем дә күрергә булһын. Шуға ла уның өсөн үҙен борсоған тойоу, күреү; иғтибарын йәлеп түгел ине, әммә мин тырышам. Истребителен № 3 кешенең исем ax шив буйынса табырға була зарур.
  
  
  
  2
  
  
  Сингх рива ла бергә булырбыҙ, мин ярҙам итеү өсөн убираться бүлмә буласаҡ.
  
  
  Минең йоҡо приоткрывать ишекте булһа ла, йәшенеп өсөн бер кем дә уның, эштәрен дауам итеү өсөн, уны эго мохан һәм һабаҡташтары туҡтатты. Буш бүлмәләр бар, әгәр мәйет һананым застывший кеше, ул үлтереп, уның мәргән һөжүм карате. Индеецтар ята, ҡулдарын һәм аяҡтарын киреп, ғәжәп был һын, ҡара ҡан булһа лужа тышына тиерлек, уның менән шөғөлләнеүҙе дауам йәйелгән.
  
  
  Сминать одеял тураһында һөйләй Рива кисәләре үткәреү менән уның өлөшө ҙур. Күрәһең, ҡыҙы тама, һәм уның аша бүлмәһендә выскальзывать яһай, уның өлгөрмәне, уны туҡтатыу. Мин шул тиклем иҫәр түгел ине, хатта бер секунд уйланым, был тынлыҡ уны уйларға мөмкин. Шуға күрә иртәнсәк уны алмаштырған хәлдә икенсе отель. Отель түгел, уның өсөн кемдер полиция буйынса Нью-Дели килә миңә, һәм мин һорау яуҙыра. Яуап бирергә тейеш инем уның ялған күп булһа, үҙен һаҡлау өсөн ышыҡ.
  
  
  Сингх Рива әммә борсолоу тыш, тураһында, ул шөғөлләнә белә, уның ауыҙы на замок юҡ тотоуы йә булмаһа, уның тураһында хәстәрлек күрергә тейеш булыуы Мохан. Әлбиттә, ауырға выдать эго минең бүлмәһе буласаҡ, уны теләһә ниндәй бәләнән ҡотолоп тип теләһә ниндәй шау-отель буласаҡ. Бәхет, ныҡлы төш ҡатта ҡунаҡтар йоҡларға ҡала. Бер беҙ түгел, ишек асып, коридорға буйынса аскет тәне әлегә ул буш. Минең күҙе күргән кеше бер була аламы арығанлыҡ беҙ был ужасе-се ҡыҙыл түгел, йөгөн һәм ҡанлы ҡулы яралы минең.
  
  
  Лифт һәм уны эго алдында һалып, бер таба, йәғни, мин кәрәк булһа, салбар кеҫәһенә һалды. Минең бик файҙалы булды бәке ҡулайлама ҡорос лезвиеларға; кабина ишеген асыуға өлгәшә һәм уның иң өҫкө ҡатҡа бикләп делле бәке бирә, шахтала азат күтәргестәр, кәүҙәһен бер нисә тиҫтә метр аҫҡа кинь.
  
  
  Мохан упокоение был урында мәңгелек була.
  
  
  Башын уның яурынына һәм һауала була инде, тәрән соҡор булған кәүҙәһен ҡоҙоҡҡа һыуға ҡалған өлөшөн һуңғы эго һелкенеүгә әҙер булмағас, ҡасан күрҙе ул нечто шундай, тип, мин флаг подпрыгивать мәжбүр башҡарыу рөхсәт ителә. Курта закаталы тармағы булып һин, ҡасан уның тән коридорҙа буйынса аскет, деталдәр һәм хәҙер минең ҡараш ташлана, уны алда уларҙы күрмәнем дә.
  
  
  Был татуировка булһа, несмываемый күк илаһтан яһалған, иңбаштары менән шөғөлләнә н айырыла; уның ҡасан һәм аңлай, һүрәттәр төшөрә, минең положение раҫланды. Король кобраның татуировка свернуться балдан торһа, ҡулдарҙы өҫкә күтәреп буйынса һөжүме өсөн үҙенсәлекле хәл итә. Кәүҙәлелек дорожать теле һәм маҡсаты яталыр мохан шы юғала.
  
  
  Кобра һәм шулай барлыҡҡа килә. Сообщник Мохан эго ебәрҙеләр һәм улар, күңелем, ник юҡ ih Карте йәшерен ойошмаһы фаш. Планы ғына тормошҡа ашмай. Бер ике агенты булып тирә-яҡ тынып ҡалған, ә башҡа ваҡытта ла ҡыйрата ала кешеләр менән булған ниндәйҙер мәғлүмәт, хатта бәләкәй икәнен иҫбатларға була, мин ысынлап Истребителен № 3, AX агент булып хеҙмәт итә.
  
  
  Минең мәрәй файҙаһы, мин яландарында төҙөү, күлдәгенең ең тол мәйет мертвец һәм аяҡ одергивать. Застыть мохан шары кәүҙәләрен аҫҡа, лифт шахталарын һикертелеүсе ҡараңғылыҡ диуары. Ул, ишеткән, ул шул тиклем тәнегеҙгә һаңғырау һуңғы пунктта... тәғәйенләнешендәге упавший нацистарҙың стук етә. Әгәр ҙә ярҙам итә ала эму шулай уҡ Шива, быға ҡаршы бер нимә лә булмаҫ ине.
  
  
  Проблема шунда, мин әле лә көҙән дә беләм, бер ҡасан барма-йә был персонажды серле, мейе, кобра прикрытие буйынса эшләү, мәғәнәһен һайлана, был, халыҡ-ара селтәре дергать за ниточкой.
  
  
  
  Яй хәрәкәт иткән транспорт паркы буйлап хәрәкәт Не. Автомобилдәр өсөн йыйылған, велотакси, йәйәүлеләр һәм велосипед өсөн төркөмөндә күҙәтеп мотороллер Connaught Circus аҡ колонна, әйтерһең, сәғәт өнһөҙ. Киң салбар, ир-аттар менән аҡ ағиҙел «курта», тип аҙ менән Мохан эго юлдаш кейемдәренән айырылып тора, тиҙ бара, етди һәм тыныслан. Черноволосый закутываться был ҡатын-ҡыҙ «сари», икенселәр ябай һәм ебәк туника «чуридар» (салбар, бил һәм балтыр обтягивать). Бөтә халыҡ уларҙың барлыҡҡа аҙап, безотлагательность өҫтөндә эленеп торған тойғо, һәм шул уҡ ваҡытта көтөү.
  
  
  Әммә күберәк тауыш һәм ҡаланың иҫтәлекле урындары, күберәк экзотик атмосфера менән шөғөлләнә, эшләй, Нью-Дели ҡалаһы уникаль, бер минең генә мәнфәғәттәме тупланған була.
  
  
  Шив.
  
  
  - Мин һеҙгә әйтәм, һеҙҙең хеҙмәтегеҙ тураһында ишетеп Кобра ғына түгел, шулай бармы? - ул һораны, кешеләр, мин ҡаршыһына ултырып, кафела сәй мятный потягивать беҙ әлегә ике урамында парк алыҫ түгел.
  
  
  Һин уны иртән шул йәшерен хеҙмәттәре менән бәйләргә. Минең «контактта» булған офицерҙарҙы йәшерен хеҙмәте, бигерәк тә уны мин тәҡдим ителә. Минең йәштәге ир-егет яҡынса Ashok Anand була, әммә әлһерәгән һәм буйлы, үткер ҡарашы менән киҫкен һәм, агрессив кеше белдергән һүҙҙәр... кешеләр, бөтә уйын ҡағиҙәләрен белеү, ылыҡтырылған, йәки уларҙың әшәке юҡ. .
  
  
  - Кобра тураһында ишеттек? — ул ҡабатлана, нахмуриваться. Оло сынаяҡ сәй яһап, уның ирен һәм иренде йотом һыу, кереткәнсе дауам итә. - Әлбиттә, владимир Карте. Беҙ тирә-яҡ кобра кашмир... тураһында ишетеп, Калькутта буйынса, Мадрас, Бомбей менән беҙҙең бөтә илдән.... Ҡайҙа бола һәм фетнәләренән, унда һәр ваҡыт Кобра.
  
  
  - Ә Шива? - мин ныҡышып.
  
  
  - Һин быны күрергә? - яуап Ананд, өҫтөнә ултырғыс күрһәтеп, иҫ киткес ағастарына бик полк. - Ул шыма, формаһыҙ, күргән?
  
  
  Уның башы кивок яуап бирә.
  
  
  - Ярай, һеҙҙең шул саҡтарҙа аңлай башлай, - тине ул, шива тип формаһыҙ, башҡа кеше, башҡа шәхес, владимир Карте. Һәм, перегибаться аша ултыра, мин уның күҙҙәренә ҡарап полузакрытый ҡара. - Был ябай исемен алыу яуыз аллалар, iisa өсөн хатта беҙҙе, һин йәшерен хеҙмәте, рособрнадзор.
  
  
  Нөктә һәм уның тауыш биреп, шул уҡ урында, унда булдым кисә генә... башҡа ҡунаҡханалар. Мин хоук индеецтар менән бәйләнешкә инеү мөмкинлеген, хәйер, мин түгел, кәңәш һәм ярҙам таянып ih.
  
  
  Иң делле имеш-мимеш йөрөй, - тип тирә-индеецтар урын омела «хыянат». Хәйер, һин хеҙмәттәштәре һәм удостовериться был эго хоука сиккә белдергәс, тәүәккәлләргә була ҡарамаҫтан ниндәй ҙә булһа мәғәнә лә кәрәкмәгән барып, картаны ҡуйып бигерәк тә минең тормошом, минең уңыштары һәм бурыстары.
  
  
  - Бәлки, ул белер, беҙҙән һеҙгә ни өсөн хөкүмәт шива ла табырға тырыша? — шул уҡ тонда әйткән ананд, настороженно һәм һаҡ булығыҙ.
  
  
  — Героин, — мин яуап бирә. - Йөк ун миллион доллар, аҡш-та өсөн тәғәйенләнгән. - Мин уйлайым, был бигүк үҙ маҡсаты тоторға, әгәр ул ысын сәбәптәре тураһында һөйләшкем килә, ә нәҡ шул хаҡта, тип мин тауыш оҡшатырға тырышып сығанаҡтарын күҙәтә, уны сәсеү һуңғы ай халыҡ-ара дипломатия паника мөхиттән, ерҙән донъя хәүеф аҫтына ҡуйыла.
  
  
  - Ах, эйе, наркотик - был ысынлап та насар бизнес! - Индеецтар башлай һәм баҫып йылмая. - Зинһар, бер нисә мина мин ғәфү итегеҙ, әммә мин үҙем мотлаҡ шылтыратырға начальнигы. Бәлки, мин уның тураһында күберәк мәғлүмәт бирә алмай Кобра.
  
  
  — Әлбиттә, — тинем мин. Терраса һәм Ананд ултырғыс буйынса үтә дәһшәтле.
  
  
  Ул уны күҙәтте, уның эсендә юҡҡа түгел әлегә. Һуңынан уны, сынаяҡ төбөндә ҡарап, әйткәненә үкенеп, яҙмышын өйрәнеү һәм уҡытыу буйынса ла шулай тип сәй япраҡтары. Кем белә, әгәр ҙә уны өйрәнеү, уның уңыштарын йәки уңышһыҙлыҡтарын үҙҙәре алдан миссия алмаҫ ине хәҙер.
  
  
  Улар, һыу ағымы буйынса үҙеңдән ҡараш терраса һәм переполненных откидываться мөмкинлеге скользнуть элек транспорт, тирә-яҡ Circus Connaught петлять. Сөнки һорауҙар бик күп булды, сөнки диңгеҙ менән буш урындар күп, бик күп ине тип мин порезвиться тура килә, бының ирешер өсөн ниндәйҙер алға китеш. - Сәй тағы, сэр?
  
  
  Вздрагивать күргән һәм ул, өҫтәл өҫтөндә наклоняется официант ҡәһүә кеүек. — Ике килтерә, — мин яуап бирергә, сынаяҡ буш Ананд күрһәтә.
  
  
  — Ике мятный сәй, — официант ҡабатлау. - Пакор тәҡдим итә ала ул, һин теләгән джентльмен ҡарҡмаҡсы фирма йәки ашамлыҡтар, ит медведев исеме аҫтында "самос"? Ул яҡшы, "сахиб".
  
  
  Утвердительный кивок яуапланы ул, бер аҙ ҡамасаулай эго ҡараш менән туранан-тура бәреп төшөрә. Ир-егеттәрҙең буш рюмка күтәрә, һәм ул ҡасан бороп, ҡайтыуға аш өсөн, уны үҙем тоттом, йәғни, уның яланғас ҡул ҡалыуынан шок тип ҡарай. Уның ҡарауы мин уны оҙаҡ ваҡыт, әммә етерлек һәм ваҡытында һүтеп өсөн, тип nen ғүмергә.
  
  
  Свернуться кобра - был ауырға онотмағыҙ! Ултырғыс уның аяғына ҡырҡа вскакивать һәм баҫҡынсыларҙың килә.
  
  
  «Kuda, тегенселәр алына, деваться Ананд?» — мин уйлайым, пробираться араһында өҫтәл. Минең ҡолағым пронзать тәрилкә джингл, визг, уларға кофе һәм машинаңа не тирәләй парк һәм гудок тауышы менән аралашты. Йәне көйгән әммә уның һәр хәлдә шулай булһа ла, үткән төндәге кеүек, ҡасан тура килер миңә ике догнать сикх, ул минең ҡунаҡханала номер инә.
  
  
  Кобура булһа, ул ҡулбашы йөрөй, минең ҡәҙерле булған Вильгельминаға, 38 Люгер-калибрлы көндәре, тирә-осраҡлы хәл ул миңә спас стольким, ул күберәк яратыу хәтерҙә. Һәм был осраҡта, әгәр пистолет етерлек булды, мин хьюго булһа, минең стилет, ҡа еңле күлдәк аҫтына йәшергән булалар.
  
  
  - Һеҙ нимә теләйһегеҙ, "сахиб"? — бер һораным мин аҡ куртка бөтә официант.
  
  
  — Телефон, — мин яуап бирә.
  
  
  Унан көнөндә әйләнеп күрһәтеп, алдынғы бүлмә буласаҡ. Мине таң ҡалдыра, - тип бик оҙаҡ Ананд телефон буйынса шылтырата. Бынан тыш татуировка, ул официанттар булды уның ҡулдарын күреп, тоям мин үҙемде деловой мәжбүр.
  
  
  Ул телефон табып, кешегә күрһәтергә кәрәк булған аҡ куртка, бер нисә телефоны һәм модалы ҡара, тар коридорға һул стон ҡуйҙы. Оглядеться табличкаларҙы күреп мин уң яҡтан тиҙ һәм ул ошо көнгә. Бәлки, ул бигүк деревни сәбәбе, бәлки, ул, тулҡынланып буйынса пустяк.
  
  
  Ярай, бер генә ысулы булыуына инандыҡ.
  
  
  Ул, үҙ ҡулы аҫтында еңел йәшлек просовывать жакет, коридор буйлап китте һәм һыу тотоноуҙы ирҙәр бәҙрәфенә көнө вильгельминаға тойоп ободрять буйынса иң рукояткой. Сүллек үтергә була. Ишекте асып, уның уң аяғын алға ҡуйҙы.
  
  
  Скрипт распахиваться ишеге эскә үтеү менән, мин тиҙерәк кисеү тип ҡотон алырға мөмкинлек бирәсәк, ҡағыҙ аҡ-ҡара, сынаяҡ. Уның кеүек кем дә була. Улар, алға ал, мин көн распахиваться өсөн мөмкинлек бирә. - Мин прошептать. - Ашока? - Сисенеү бүлмәһе өс көнгә ябыла.
  
  
  Позвать көтөгөз һәм секунд уны тағы бер ҡат. Башҡа яуап. Тауышһыҙ, бесәй кеүек, ҡурҡыу хисе булғанда менән эләгә ловушку обостренный, выдать уның «люгер» ның бер аҙ ырғаҡ спусковой бармағын бөкләп һәм кобура. Люгер буйынса ҙур өлөшөн хәҙерге заман ырғаҡ нечувствительный спусковой эйә; булған балалар өсөн махсус модификациялы буйынса лаборатория wilhelmina ax әммә мин штаб-фатиры аҡш-та вашингтонда. Курка атырға әҙер булған, уны нисек курка ғына баҫа инем.
  
  
  Һулдан беренсе мин әбрәкәй бара. Металл ғилеме өсөн ныҡлы тотҡа, шулай уҡ уның ишекте эткән һәм уны тиҙ ябыла. Уйындың тәүге буш булһа, икенсе кеүек. Ә өсөнсө, унитаз тамашасылар таянып үҫһә, хәрәкәтһеҙ ята, тәне Ананд Ашока ҡор.
  
  
  Ул, башын күтәрә һәм эго ҡулы һуҙа. - Salaud! - танау аҫтында ул үҙе прошипеть. Ананд киң асып күҙҙәрен миңә ҡарап тора. Урта быуаттар буйынса үткәрелгән бармағы эго, стирание изумленный шулай итеп аңлатма ҡалдырып, үлгән кешенең эгоһын.
  
  
  Полоса нәҙек, ҡуйы ҡыҙыл төҫтә хәҙер, муйының эго билдәләне. Оҡшатыу үҫентеләр, төҙөл мин, синкх ҡарай. Расстегнуть уны эго яғалы күлдәк, синкх ҡарау өсөн яҡшы, ике һәм рошен прокол эҙҙәрен күреп, улар араһындағы алыҫлыҡ, аҙ дюйм. «Әммә ни?» — уның үҙенән һора. Асыҡ, быҡтырылған Ананд үле була, сөнки эго, таралғы rta iso телдәрендә; ләкин был муйынына эҙҙәре тойола, йылан теше ҡалдырып булмай.
  
  
  Мин элек бер нисә китап һәм башҡа ҡайһы бер ваҡытта уҡырға тура араһында герпетология буйынса миссия, фән тураһында уларҙан. Һәм ул билдәле булып, тешләгәнен тешләп, ғәҙәттә, һуңынан ярты сәғәт дүрттә башлана йәки ағыулы йылан н реакцияһы аша үткән.
  
  
  Ашока аждаһа куст Ананд, әммә был эго үлем сәбәбе булды: бәлки, күҙ алдына иҫкәртеү билдәләре йәки был дин символды аңлата. Береһе асыҡ булғандыр: ул шунда туҡтап йыйына, бының өсөн асылған.
  
  
  Уны йыйып алырға «люгер» выскальзывать кабина һәм тирә-яҡ. Бәҙрәф булған-һаман да буш. Мин әгәр ҙә элек шул уҡ юлдан бара, һәм был иртәрәк, йәғни, һис шикһеҙ, наткнуться на официант ине. Ул фекер йөрөтөргә мөмкин икәнен, берҙән-бер ул булып, кем эшләй бар, ойошма инә «Кобра».
  
  
  Башҡа уның сығыуын һорай. Фарфор сығыу юлдарын туҙан тәҙрә өҫтөндә парк застекленная ҡабырсаҡ Не. Аша крайы уны тәҙрәнән тышҡа перелезать һәм ҡабырсаҡ. Кафеның артҡы өлөшө тәҙрә асыу, ҡырҙан килеүселәр ҡарағанда тыш, ултырғанда терраса, унда өҫтәлде хеҙмәтләндергән официант өсөн, йәки татуировать юҡ.
  
  
  Һәм ул уны асылған стилет рәшәткәле тәҙрә, тимер ырғаҡ р отцеплять ҡыҙғылт көрән.
  
  
  - Уңайлы булып сыға ысулы ла, "сахиб".
  
  
  Выхватывать Вильгельминаға һуң күп хәҙер. Официанттың йөҙө менән борола һәм пистолет күрергә уның башы ухмыляться. - «Беретта» 22-мин күҙҙәре целиться калибрлы көндәре асылды. Аҙ калибрлы ҡорал, уны яҡшы белмәй, әммә байтаҡ Беретта, белеү өсөн, ни тиклем хәүефле була ала, яҡын арауыҡта улар.
  
  
  — Бары уның отель саф һауала подышать, — тип аңлата миңә.
  
  
  Ул йылмая түгел, ә пистолет взмахивать ябай, ҡабырсаҡ һәм мин башы өҫтөндә ҡулы менән күтәрә биреп спрыгивать билдәһе. Беретта уңайлаштырыу мин уны тоторға итәлер. Мин эго генә ҡалаһына саҡырыу ҡабул итә. Унда, ергә төшә һәм уны иҙәнгә уставляться. Күренә, тип, ул тиклем деревни буйынса эго ҡарашы тойола, ул бындай тәжрибә әҙерәк хәл алырға тип.
  
  
  — Мин уйлайым, индеецтар — ҡунаҡсыл халыҡ, — тинем мин. - Күрәһең, унан башҡа минең, - соланға һәм уның яғына башын бороп, шунда табырға уның геүләһен Ананд, - аварияға эләгеү...
  
  
  - Һәм һеҙҙең менән шул уҡ хәл булды, "сахиб", - официант усмехаться, алға бер аҙым яһаны, хәҙер "беретта" мин тормошто целиться. - Тиҙҙән, моғайын, беҙ бәреп ишетәм тыштан көслө, ҡот осҡос тәртипһеҙлек. Шул тиклем тауыш ине, тип, пистолеттан атыу буйынса был оҡшатыу.
  
  
  Шулай итеп, уның берҙән-бер барреленә булыуы түгел, кем булырға Кобра менән бәйле. Сөнки улар беләләр, ҡайҙа мин табырмын, тип белгән һәм улар тураһында Ананд — ике башҡа ҡалаларында был һорауға яуап өҫтәп, мин улар янында туплай.
  
  
  - Етди? - мин яуап бирә, үҙе ариец рассмеяться мәжбүр. - Һеҙ был полицейский артта кәңәш ҡабатлау.
  
  
  Хоҡуғы бар уға.
  
  
  Неопытный официант булып, һәм был насар түгел, хатта иң иҫке таныштары менән бындай трюкты эшләй белә. Договаривать фразаны мин өлгөрә алмай, полицейский повернулся ҡырҡа уның кеүек кеше булды несуществующей. Бер секунд бүлкәттәре һәм уның хәрәкәттә булыу.
  
  
  Пнуть ул официантҡа һәм муйынын алға һикерҙе. Улар туҡта, ҡасан минең итәгенә аяҡ аҫтынан ключица буйынса эго. Үлем булып бәрелергә һәм уның һул аяғын һуғып эму ҡыйратып ташлай. «Беретта» оса, ҡасан ир-аттар ҡулын ҡыҫыу ауырыуы урын, ә ҡабырға rta рвота закапывать эго.
  
  
  Ҡасан уның алға ҡолап, һәм уның буйынса һәр кеше уны эго ҡәбиләләре тағы күтәреп һуҡты. Теш скрипт уны ишетмәне шул ваҡытта, ҡасан минең эгоһы төрлө ҡәбиләләр rta ҡағыла. Ир-егет иҙәнгә соскальзывать. Посудомоечный загрохотать оглушительный машина янында бәҙрәф, джингл, уның артынан өсөн һауыт-һаба.
  
  
  Әлбиттә, был план булһа, атып оҡшатыу саҡыра, минең өсөн тәғәйенләнгән. Уны алыу «беретта» етен һәм сунь минутта уның салбар, бик оло, өсөн пистолетты йәшерә.
  
  
  Сәс башын күтәрә һәм аҙаҡ уны эго тотоу өсөн кешеләр, әгәр уны марионетка булыр ине кеүек, сәнсеп еп булһа. - Насар күренеү һин, мужик! - уның тауышы восклицать түбән.
  
  
  Ул пробормотать тип нечто, тип мин шәйләрлек түгел, ҡан һәм выплевывать һынған тештәре, эйәк обмазывать. - Ҡайҙа ул? - уларға йүнәлеш бирһәң. - Мин теләмәйем, бел унда мин таптым һине... шив босса.
  
  
  — Шива шива... юҡ, — пробормотать официант, башын свешивать. Ир-егет күҙен йомоп, йәнә заливаться һәм ҡандан ауыҙ эго.
  
  
  — Тағы ла бер тапҡыр уйлап, — прошипеть мин ҡул күтәрҙем. Ул, гарпун бармағының формаһы һалып, һөжүмгә «тип аталған пенн-колониа-яланы " джи-ру-ки», развязать телендә эмун булырға тейеш. Ауыртыу һәм күҙҙәрен томалап был эго асырға мәжбүр.
  
  
  Стон душераздерающий тағы бер һуғыуҙа оҙатыла. Salaud, был юҡ түгел, әммә Ананд тураһында уйлап, кәйефем яҡшы буласаҡ, мин сәмири лә түгел ине. Ногти века эму засовывать уның аҫтында, күҙ ҡыҫыу эго алма.
  
  
  Официант, дрожь конвульсивный сотрясать, отпрядывать. Эго ударяться маҡсаты тураһында затына, әммә бер секунд уны, уны өҫтән һикереп, күҙҙәрем ҡабат бармаҡтарын ысын күңелдән эму сунь. Бөтә тормош уның эго ослеп мөмкин ине. Әммә һин уны отель үлем агенты булып күсә тыш, ревматизм ала.
  
  
  - Һөйләй: Шива ҡайҙа? - ул ҡабатлау.
  
  
  Был тамаша насар булыу; һыҙаттар кешенең йөҙөнә ҡурҡыу һәм ауыртыу боҙоу була. Айырыу алдынан һәм күлдәк эго кешегә әйтеп булмай инде, күп булды һәм уларҙың ҡан перемазывать рвотный, күҙҙәре вотум-вылезать орбитаһы тирәләй вотум, ул һулай алмай.
  
  
  - К... к... - ул простонать.
  
  
  - Залында ҡайҙа ул? - мин рявкнуть. - Ҡайҙа?
  
  
  Ләкин ҡамсы менән ҡабул өҫтәп ошо «бармаҡтар күҙҙәрен ҙур» колея буйлап ҡыуып эго. Элек физик ғазаптарҙан ҡотолоу откидываться Официант һәм, үҙе бата. забытье мөмкинлек бирә.
  
  
  Йыйып алынған уны бармаҡтарға, күҙҙәргә һәм века эго ябыла. Эго уны атландырып тырышып, ныҡ дрожжин, әммә аңы булған кеше үҙе һәм үҙенең шәүләһенә әйләнә. Бездыханный есем барышлай ул соланға инде, башы һыу аҫтында килтерелә һәм эго үҫһен өсөн, аңына, топот аҙым ҡасан ишеткәйнем. Кемдер буйынса шеллек коридор, бәҙрәфтәр көнөндә юллана.
  
  
  - Нирад? - Тыш тауышдан позвать che.
  
  
  Артыҡ һөйләшеп, Нирад тип яуап бирә алмай.
  
  
  Көтмәгәндә ул үҙе башлар ине, был юлы ла мөмкинлек бирә. Ул, фарфор һәм ҡабырсаҡ менмәҫкә крайы килә; тәҙрә рамдары, улар элек уны көсһөҙләндерә, приоткрывать була.
  
  
  Буш ҡулын алға тәҙрәһенең рамаһы ул эткә. Позвать нирад өсөн бәҙрәф ишеген тауыш тағы хафаға һалды.
  
  
  Бәхет, ҙур тәҙрәләре булған өсөн, пролезать. Береһенә ярҙам ҡулы быяла панелде, уның, бәҙрәфтең аҫҡа һикерә һәм кире килә загляни терраса.
  
  
  Распахиваться ишек, мин яландарында төшөрөлә һәм кешеләр менән аңлашылмаусанлыҡтарға Нирад кәүҙәһе ҡанға ҡарап. Был таныш булған кеше, ул беркасан ла күрергә иртә эго. Әммә мин беләм, - тип тағы бер ҡат йәш һиндтар күреп, хәрәкәтһеҙ ҡарауы һәм яҡын арала улар был фигуралары... ваҡыттағыса нирад недоверчиво наверно.
  
  
  
  
  3
  
  
  «Шива кәүҙәләнеш табыуы еңел буйынса көнбайыш күҙәтеүселәре мин Хатта ике-а кобра ысын асылы. А. доведический килеп сыҡҡайны, был бик боронғо һинд троицаһын символикаһы менән күҙалларға тейеш ахыр фаллический ағзалары тип һанайбыҙ. Ысынлап та, һәр тапҡыр беҙ был эго иконаһы табылған капюшон кобра ҡабартыу позицияһына һөжүм итә. Шуға күрә неудивительный, бөтә кейеме менән тире бик кобра шива тип тасуирлаған өлөшө, алҡа, шулай уҡ ски буйынса эшләй, гадюка һәм билбау умилостивлять тирәләй бау тере...»
  
  
  
  Заглянуть китапханаһында уның китаптары ябығыҙ һәм тәҙрә, таш баҫҡыстан үҙгәреүсән күҙҙәрен киң буйынса, парк янындағы кафеға алып барыу менән бер террасанан Не. Минең тирәләй клубы тәрбиәләнеүсеһе артҡы өлөшө бер кем дә тиҙ күрәбеҙ.
  
  
  Мин көтә, тип, һабаҡташтары Нирад туҡта, үҙем барып түгел делле һәм яңылышмай. Шулай уны күрмәҫкә лә, полицейскийҙар машиналарҙы ваҡиға урына ашығыс ярҙам машинаһы өсөн йәки килем өсөн Ашока Ананд тәне ала. Туристарҙы һәм эшҡыуарҙарҙы килә һәм китә. Алмаш барҙа ҙа эшләүен дауам итә, үҙебеҙ менән китап магазинында коннот һәм күҙәтеү пункты буласаҡ-хатта уның сообщник Нирад плейс күрергә мөмкин, һиндтар формаһында йәш официант.
  
  
  Нирада уҡ тейһә тип, йәғни бер ҡайҙа ла күреп тора беҙҙең эго, беҙ ята. Башҡа Эго, моғайын, был эго килтереп, уның ниндәйҙер айырым бүлмә йәки ресторан өсөн, ул һауыға. Һис шикһеҙ, үҙенең ике ҡул учреждениелары хеҙмәткәрҙәренең эшмәкәрлеге тураһында белә, тип әйтеп булмай ине кире осраҡта-үҙенсәлекле булған.
  
  
  Һәр осраҡта туп-тулы решимость уны шул тиклем көҙән күҙәтеүҙәр дауамы булып, бер йәки ике түгел, әлегә туҡтап официант булып эшләй. Нирад «китте» яһап, уны алырға өлгөрмәгән, уның ниндәй-ниндәй мәғлүмәт. Шуға күрә, башҡа эҙҙәр ысын булһа, веб-зацепка, ул буйынса кәрәк булғанда, ике кобра эҙәрлекләнеүенә киллер була.
  
  
  Мин шул тиклем иҫәр, уйланыр өсөн тип, мин ысын күңелдән улар өсөн килтерелгән персонажды серле, ләкин мин ышанам булмай тиерлек, тик был механизм кеүек эшләй башланы, Шива, уның әгәр, ысынлап та бар икән, иртә-һуң барлыҡҡа килә.
  
  
  Шулай итеп, заполнить уның дауам итә, был китап бик ҡыҙыҡһынып, магазин ҡуйылһа, һин уларҙан тиклем томын һатып алыу тураһында, ул өйрәнә. Ҡасан ул, ниһайәт, шкаф буйынса китаптарҙы һайлап, уның күләгәле спрятаться, ғәмәлдә булып күренергә тырыша. Туристар янында байтаҡ булды, шуға күрә мин бындай уҡ түгел ине. Отель аҙ иғтибарын үҙенә йәлеп итә уны барыһы ла.
  
  
  Был хеҙмәте өсөн ул оҙаҡ йылдар AX, аңларға, сабыр — иң файҙалы яҡшылыҡ. Иң делле, ҡасан эңер күктән сгущаться ҡалаһында башланып, ниһайәт, уны күргәс, минең кеүек кеше кофе буйынса сыға. Таш буйынса улар киң баҫҡысынан төшөп, яйлап, аҙым артынан аҙым.
  
  
  Йәш кеше, фигура өҫтөндә ҡанға Нирад ауыш, юлдаш үҙе алып бара. Нирада күҙҙәре менән уратып; эго эго иптәштәрен алып барҙы, уны нисек әгәр һуҡыр булһа ине. Ул ни аңламай, официант һуҡырайған ваҡытлыса, тип аңлатырға Кобра агент булып бер аҙ.
  
  
  Ул, ике йыраҡҡа күҙҙәре менән алға һәм уларҙы системалаштырыу, йәғни уларҙың иң һуңынан выскальзывать күҙәтеүҙәр өсөн түгел, көнө буйы көтөп ih мин уны шул тиклем үткәрелә. Коннот-плейс һәм переполненных клерк эш булды, эш менән өйгә ҡайтты. Ул майҙанда йыйылғандарҙы инде көп үтә, ике ҡасан ир-аттар ҡапыл минең ишара яһай; әммә мин еңеллек кисерҙем, күрҙем, машинаны туҡтатып, үҙенең башҡа һабаҡташтары кеүек такси, велосипед тамашасылар н нирад тар була.
  
  
  Махнуть рукой йәш индеецтар, такси менән сума. моторизовать һәм киҫкен ағымдарға грохот. Грифон яҡтағы тротуарҙары менән яңғыҙ башын бороп тора минең күҙҙәргә йәш кеше өсөн, күрәһең, белмәйем, ни эшләй.
  
  
  Баҙнатһыҙлыҡ әгәр ул булһа, уны ла була уның.
  
  
  Ул, спрятаться аҡ колонна артында, көтә, тип ул булып эшләй. Баҙнатһыҙлыҡ тағы минуттан, ниһайәт, уның менән төшә һәм тротуарһыҙ. Пронзительный свист сығарыу һәм уны ике бармағын ирендәренә ҡуйылған өсөн, тағы бер велотакси туҡтатты.
  
  
  Официант булып бар григорьевичты һаман аҡ салбар, пиджак әммә уны үҙгәртеп була. Ҡара күлдәк менән уның ҡапҡаның асыҡ урынына nen була. Ни металл уның муйынында балҡый, изге закатный сағылдырған, көҙгө һымаҡ. Йәш кеше, сил трехколесный велосипед булғанда, машина газына баҫам һәм педаль, парк эргәһендә машиналар ағымы нергә кәрәк буласаҡ.
  
  
  Ул күберәк ваҡытта ла юғалтмай.
  
  
  Секундҡа уҙа алмай һәм, бордюрға башҡа такси туҡтатыу һәм уны нисек булһа ла, официант төрҙәре буйынса юғалтыуҙар.
  
  
  Ҡасан уның иҫке машина иҫке булыу, уның шофер сунь купюра ҡулына пачка, вокзал булыу ваҡыты ул бирелгән.
  
  
  — Минең дуҫым өсөн ҡайғырырға кәрәк, — мин бойора.
  
  
  Водитель, иғтибар туплау тәүҙә аҡса булһа, ул эму бирә, ә һуңынан велотакси, официант минут элек уның аҙ туҡтатып, тирбәлә лә буйһонмай. Уның тәүге биттән тора, ул наклоняется тамашасылар һәм к, велотакси күҙҙәре менән ҡайтарып ҡалдыра ла, ул, нисек уға ышанғы, мин тағы ла яҡынайтыр һәм неулови шив серле бер аҙым.
  
  
  Әлегә барыһы ла һәйбәт барған кеүек, - тине ул үҙ үҙеңә ышан, тип, официант күрҙем, нисек мин уны сыға көтөп ултырыу йәки тирә-эго такси бар булған өсөн, уның артынан эйәрҙе. Водитель уны хатта шәбәйҙе, әлегә беҙҙә бары өс йәш официант айырыу машинаһы ла булды.
  
  
  - Минең башҡа ҡайҙа йүнәлә?
  
  
  Баш Коннот-Коннот плейс яғына юлланғанда беҙ-серкус, переулок булған өсөн ябыла, ситтә алып барған сауҙа үҙәге Нью-Дели. — Иҫке ҡала, — водитель аңлата. Һуңынан мин был ҡараш кинь һәм тиҙ өҫтәү: - һин уны талау, сахиб? Әгәр юҡ икән, мин полиция саҡыртып...
  
  
  — Юҡ, бындай нәмә, — һәм уны эго белдерҙе, перегибаться тамашасылар аша, тип прошептать-н эму ҡолаҡ була.
  
  
  Покраснеть ул тире аҫтындағы баҡыр. - Аңланым, "сахиб". ... Был осрашыу һеҙгә нисек атала, тип бармы?
  
  
  - Дөрөҫ, - уның раҫлауы менән киң йылмайҙы, уйлап, йәш кеше өсөн нимә кәрәк, осрашыу романтикаһы тотонолған.
  
  
  - Һаҡ булырға, "сахиб", - мин таксист иҫкәртә. - Дели бик аҡыллы ҡатын, - ул тәҡдим һәм оҙатыу, оло һуҡ бармағын ышҡып, тураһында, өсөн, тип һыҙыҡ өҫтөнә алды үҙ наблюдательность.
  
  
  — Эйе, тик беҙгә һин дуҫ төрҙәре буйынса юғалтыуҙар, — мин яуап бирә.
  
  
  Стемнеть тиерлек инде, һәм һуңынан тикшереү буйынса Коннот-Серкус хәрәкәт кәмей. Водитель минең үҙгәртергә тема иғтибар һәм тейешле ҡомартҡы. Джама проспекты киң билдәле аҙағында буран күрһәтә Масджид уның манара, мәсет тирәләй ҙур ҡыҙыл ҡомташтарынан, ҡәлғәгә оҡшаған.
  
  
  Алдында ятҡан ҡыҙыл таш мәсет тирәләй тағы бер һәйкәл тора һәм баҙар ә асыҡтан-асыҡ, мөһабәт комплексы, император бөйөк моголдар ҡалдырып, Ҡыҙыл форт. Ул, минең уйлауымса, баҙарға тип юҡҡа официант булып н, ләкин, күрәһең, уны ла аңлай, - тип уны күҙәтәм. Шулай ҙа, баҙарға сығыу өсөн, һәм мәсет янында асыҡ һауала, асыҡтан-асыҡ ҡапҡа алдында уның буйынса велотакси сыға, алдынғы фортына килгән.
  
  
  «Тора», — тине ул. водитель.
  
  
  Шул мәл уны нисек тапҡыр туҡтап, ҡапҡа артына йәшенеп кенә официант. Ул кеше үҙе өсөн һәм үҙ сиратында сығырға ашыға, ҡыуанып, - тип, ҡараңғыла тәьмин мин ниндәйҙер һыйынды. Кәштәләр менән ҡапҡа алдында тора «сувенир», открыткалар, белешмә, урындағы деликатес.
  
  
  Туристар түгел, әммә миңә булыр, һәм мин һоҡланам һәм был ваҡытта ла туҡтамай, "етеш". Ҡайһы бер алыҫлыҡҡа тебе, официанттар өсөн уны аҡ күлдәк һәм ҡара салбар ҡарашын күреп.
  
  
  Һәр хәлдә, мин беркасан ла күрмәнек уны, тимәк, мин белгән. Әгәр ғына «Кобра» ла минең фотоһүрәттәрем таралған, был осраҡта аноним Нигы Карте гер ҡарамаҫтан, ҡарағанда, уны отель танылды.
  
  
  Алда, йыл аҙағы юлдар яҡшыртыласаҡ, ағас тар будка официант алдында туҡталды. Возвещать башлауы тураһында Вывеска шоу «Люмьер һәм ул». Ҡасан уны аңлар, йәш спектаклгә билет һатып һиндтар, мин, раздумывать түгел, уның артынан эйәрҙе.
  
  
  Тарих дәресе булды был, «сәйәхәт» психоделик ниндәй ярҙам түгел. Төбө форт билетный һарайы кассаларында эске юлдар менән алып бара. Бында, баҡса, мәрмәр һарайын уратып, император төҙөлгән, бер нисә ултырғыс булған күп һанлы тамашасылар өсөн сабышалар.
  
  
  Һары мәрмәр колонналар фара бинаһы алдында яҡтылыҡ нуры ебәрә, ә громкоговоритель транслит аудиокомментарий аша. Павлиний тәхет һүрәтләү Оратор, фарсы корллек урлап, балхе һиндостанда быуаттар булып инә.
  
  
  Һуңынан тәржмәлә йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, минең артымдан стук нацистарҙың һәм тояҡтары. Ул башын бороп, уртаһында тиерлек безумие көтә-көтә көтөк булған.
  
  
  Бритва һымаҡ осло хәнйәр урынына, уны юл булды был.
  
  
  Лезвие зашипеть, ең өҙөп минең һул камзол. Оҙаҡ уйлап, уны, бер ҡулын ебәрҙе һәм ҡабул итеүҙән ситләшеү «колониа-мак нал-ки». Официант икенсе тапҡыр уңыштар һиңә һынап түгел, гер көндәре башланды.
  
  
  Был Эго сардонический сверкнуть йылмайып аҡ тештәре, һауа закружиться стилет лезвиеһы була. Һуңынан кешенең эгоһын тулыһынса яҡтыртҡан фаралары, ул ослеп. Һәм йәш кешеләр араһында бер нисә төптәрәк ултырғыста артынан йугереп.
  
  
  Тамашасылар, туристар башлыса көнбайыш, күрәһең, ышанам, тип индеецтар шоу өлөшө булды. Кемдер башлай генә түгел, ә ат тояғынан нацистарҙың топот һауа. Доноситься тауыш торбаһы тирәләй громкоговоритель, клич һуғышҡа оҙатыла. Улар өсөн һөжүмгә ташлана.
  
  
  Мин беләм, уны нисек аңлайһың, шулай ул, кем, йәки нимә өсөн кәрәк ул миңә. Әммә ул һаман да ишетергә мөмкин эго шипение үткерләнгән хәнйәр, ең өҙөп минең рассекать камзол һәм һауа. Ул минең тире пронзать тиерлек.
  
  
  Түгел ҡаса башлай, уның куртка өсөн полезть пистолет булған. Таба тирәләй беҙҙән бер кем бер нәмә хәрәкәттә, тамашасы ғәжәп түгел, һәм ҡасан фара запылить мәрмәр биналар, подставил ослепительный сағылыш укрытие официант.
  
  
  «Батша мунса...» — тип иғлан хикәйәсе.
  
  
  Мәрмәр колонналар тирәләй тағы бер ул тиклем булһа, мин нисек тоторға фара. Уң яҡ күҙе гер һәм күләгә эҙләп суживать. Ташланған мүкләп һарай диуарына һәм башҡа серенең әсе еҫле үҫемлек. Ул шунда йәшенеп, көтөү, ул ҡасан эләгә ловушку, ул, аңламаным мин хәҙер нисек, минең өсөн сабышалар.
  
  
  Ул йәйелер ине һәм отельға ҡайтҡас, киләһе аҙым өсөн өйрәнеү; әммә мин был идеянан баш тарта, хәҙер, килгәнен тойоп, әшәке ғәмәлдәре кобра яҡын һәм шива тип... асып. Был кешегә ҡарағанда, уны алдараҡ таптым, яҡшы булмаҫ, ни өсөн бөтә.
  
  
  Стук аҙым йәш официант һаңғырау тауыштар менән оҙата бара. Ул, ишеткән, бинаға артҡы өлөшө уның нисек ҡасып, барлыҡ турист һәм алыҫ алыҫ, баҡса ҡарай ул был спектаклде. Был уны тағы ла бәхетлерәк була, сөнки теләмәйме, аяуһыҙ ҡаршы, тамашасыларҙы йәлеп ителә өсөн ят, улар тауышы-тауыш биреп барырға тейеш була.
  
  
  Йүгерә ул, сгибаться тапҡырға, һыу колонна колонна булып, ҡолағы булған һәр шорох навострить. Ауыр булды, ишеткәненән ниндәй ҙә булһа тауыш, шул тыш, тарихы фонында тип яҙып сығаралар. Стон переехал приглушать менән күршеләш кәс, көслө тауыш көсәйтеү системаһы, баҡсаға урынлаштырҙыҡ. Әгәр ҙә аҡ салбар, ир-аттар торған ине, ул, һис шикһеҙ, күләгәлә йәшеренеп ҡала алмаҫ ине.
  
  
  Тәржмәлә тик изге, уны тағы бер тапҡыр күреп эго. Ул ҡыҫҡа мәрмәр баҫҡыстар тарыны, бер башҡа бина менән тоташтырып, һәм хәҙер иҙәнгә һуҙылды.
  
  
  Ырғаҡ спусковой бармағын пистолет тотоп булмай инде ул. Нажмите курка шул ваҡытта, уны ҡасан спусковой ырғаҡ баҫа. Барабан тауыштары булып, тирә-яҡ доноситься громкоговоритель, лая ҡушылдығы атыу, атып минең маскировать.
  
  
  Улар, элекке кеүек, мәрмәр колонналар таращить глаза застряла, һауалағы аҡ болоттарҙы төтөн күтәрелә. Әүҙем ял оглушительный башҡа оҡшатыу атып, топот аттары тояҡтары етештерелә. Мин эләгә маҡсат түгел, шуға күрә алға йугереп. Аяҡ вскакивать Официант, эгон һәм бер ҡайҙа ла күренмәй.
  
  
  Ул ҡыҫҡа баҫҡысҡа тарыған, ул буйынса ғына ҡасып, болонло тар уртаһында булдым һәм юлдарҙың, биналарҙың мәрмәр менән уратып алынған. Әйт, кем мин шипение послышаться-ауыр һулыш. Шул хаҡында уйлау файҙаһыҙ, пушкаларҙан атырға буйынса өсөн. Шулай итеп, мин күтәреп, ике локоть увиваться. Индеецтар уның ҡабырғаһына эләгә йәш була, әммә һалдаттар уны ла был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин элек бер аҙым ситкә этәрә эму мөмкин.
  
  
  Эго үлтерә минең пландарыма инмәй. Үле инем мин уның өсөн файҙаһыҙ булған, һәм һуҡмағы, һыуы килтереп шив мин улар шөғөлләнергә тейеш, шунда өҙөлөп, эске ихатаһында Ҡыҙыл форт. Официант ҡиммәтле мәғлүмәт бирер инем мин тере булыуы мөмкин.
  
  
  Тирә-яҡ ҡараңғылана ҡапыл артта нацистарҙың приступ мин, көскә тауышын баларыңа.
  
  
  - Бик Яҡшы, Ранджит.
  
  
  Откинуть уның уң аяғы көслө һөжүм элек, йәғни һәр кем минең аяҡтар ергә пятка һәм ҡәбиләләр яһаныҡ. Икенсе һөжүм итә башлаған һәм боль застонать отпрядывать. Отпрыгивать яғында ул, ауыр һулап, аҙым яһаны һәм электән, тапати на ике Вильгельминаға йүнәлтелгән.
  
  
  Береһенә ҡаршы ике, Ранджит официант булып, кеше, уның өсөн кәрәк; әммә башҡа незнакомец ла була. -- Тауыш һәм тағы осраштыҡ беҙ, сахиб--, -- тине, уның менән тупаҫ, смешок мәжбүр. Уның һүҙҙәренән ҡотолоп, ҡайһы бер хеҙмәттәре менән rta iso, сөнки эго аҫҡы өлөшө аҡ повязка обматывать кеше булған.
  
  
  — Ага, — тинем мин, эгон белә: уның сообщник тарафынан Мохан, сикхтар бородатый, яңаҡ кисә кис улар уны ҡыйратты.
  
  
  Һүҙ ҡыҫҡа ранджит алмашыныуҙан файҙаланып, пригибаться өсөн колонна өсөн, һис һүҙһеҙ уклониться от траектория на мгновение «Люгер». - Дауам файҙа, "сахиб", - тип йомғаҡ һин гонаһ. - Әгәр беҙ һеҙҙе үлтерергә, һеҙҙе бер нәмә лә белмәй.
  
  
  - Нимә булыр, әгәр һин түгел, уны үлтерергә? - ул һораны. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, тик, был секундтар бүлкәтендә,-тип ҡырт киҫте минең металл тиҙ күрҙе. Ул, йәйелеп баҫты һәм курка. Пуляларҙың Таращить глаза буйынса һауа, отскочить бинаның стеналары буйында туҡталған булған. Ә иң һуңынан һүҙ-һүҙ шул минең бармағын пистолет тирәләй выскальзывать, олоно менән, металл обматывать элмәк.
  
  
  Пистолет тотоп үҙенә аша сыға һәм ранджит укрытие. Ул саҡта уны аңлай, был шулай булғас, мин күрмәҫ элек тип, әйбер, муйыны тирәләй гениаль эго. Баҡыр сым киҫәген булды был, һис шикһеҙ, ҡапҡан, уларҙы ҡулланыу өсөн ашока ананда үлтерә.
  
  
  «Һин бик аҡыллы, һин кеүек тойола», — сахиб, — индустар менән смешок башҡа күрҙе.
  
  
  Улар сигенгәндән маташа, ләкин ваҡыты бушҡа түгел ранджит юғалта. Минең пистолеттан күкрәгенә приставлять Официант, етерлек иҫкәртеү өсөн мин ҡырҡа туҡтатты. Мин дә бик яҡын булыуын һәм, ҡулына пистолет өсөн эго буйынса ҡоҫтора маташа. Әгәр һуға һәм аяҡ килтерергә тырыша ине ул, буласаҡ, тип ышанам черноволосый йәш официант, тирбәлә лә, баҫыу курка.
  
  
  - Ә хәҙер изволить башы өҫтөндә ҡулын күтәреп, "сахиб", - үҫмерҙәр бойора. Ул алға бер аҙым яһарға һәм, йылмайып уға ауыҙ итә дьявольский скривиться.
  
  
  Уның ҡул күтәреү һәм башҡа гонаһтан һаҡ булығыҙ яғына ҡарап. Эму ранджит баҡыр сым һуҙа. Загудеть сым, ҡасан ир-аттар үҙе тирәләй обматывать аҙағында запястье.
  
  
  «Мохан үле», — тине ул. неслышный тауышы аҫтында тиерлек музыка, тирә-яҡ динамика түгә. Конкурс аҙағына яҡынлаша тағы ла түгел, нисек йәшәү һәм Истребителе № 3, мин шул тиклем ышанам. - Гурнек, әммә, тағы тере, "сахиб". - Һин миңә яҡынлаша сикхтар, ҡасан тура килә лизать Ранджит
  
  
  Люгер Вильгельминаға минең танау аҫтында көпшә булмағанда, һәм мин шунда башыма килде, ул минең иҫке тағы ла күберәк. Баҡыр сым тураһында әйтеп тораһы ла түгел, ул ике ҡуллап тотоп Гурнек.
  
  
  «Һин насар атҡаҙанған, — сахиб, — күпкә насар», — ти официант.
  
  
  Улар менән уйнай "еңел" курка. Бик булыуына баҫым шаҡтай еңел, тура һәм Истребителе Хоуку яллар ине, № 4. Әммә кереткәнсе йәш башҡарыусыларҙы үҙенә хәүеф килтергән кешеләр, минең өсөн Гурнек юллана. Тик был юлы һуғырға потеряться элек минең аяҡтарымды һауала, маҡсаты ла эләгә.
  
  
  Минең муйыныма элмәк яҫмаларға, һәм мин ҡулымды яңынан күтәрелергә тура килә. Был ҡарарға ул асыҡтан-асыҡ дулла «Люгер», әммә Ранджит курка ебәрҙе һәм, пистолет нажмите, мин буйынса бодается маңлайына һуҡты. Баҡыр сым баҫҡынсылар шул уҡ ваҡытта ул тырыша, трахея ҡыҫҡыс ул минең.
  
  
  Машинаның епкә мин тире, мин һулай алмай. Сдавливать уның тауыш сығарыу, һәм Ранджит, посмеиваться, төрлө ҡәбиләләр һәм мин пахнуть күтәреп һуҡты. Мин ауыртыу мәжбүр застонать, сгибаться мәжбүр.
  
  
  Һәр ырыуҙың башында полк икенсе тапҡыр күтәрелә, шартлау, хәтәр я боль мәжбүр. - Һин Дурак, "сахиб" кобра кобра белеп бөтәһегеҙ...... белә, владимир Карте.
  
  
  Эго тауыш, күренә, сығып, тирә-яҡ ҡараңғы тоннель. Iso уның бөтә көстәрен ҡотолорға тырышып, ситкә этәрә сым, мин уның муйынынан гурнек. Ләкин мин нах өсөн тотонорға мөмкин, ул артыҡ нескәрҙе. Стон уның менән алға ҡолап, тырышып һулап.
  
  
  Һуңынан мин пистолет буйынса бодается һуҡҡан башы, ә тирә-яҡ громкоговоритель вдалеке тауышы иғлан итә: - Әгәр ер йөҙөндә ожмах булған икән, бында... уны бында, бында!
  
  
  Эму итмәй ышана ул. Шул уҡ ваҡытта уның алдына бер һорау килеп баҫҡас, мин, ҡасан барма-юҡ-барға ышаныу мөмкинлеге тағын да ни ҙә оҡшаш.
  
  
  
  
  4
  
  
  Тәүҙә еңелдән булманы.
  
  
  Бархатистый, тигеҙ һәм йомшаҡ, ҡуйы дымка һәм диктор. Ҡараңғы һаҡлағыс, мин ул йылмая шөғөлләнергә мәжбүр. Ләкин һуңынан уны жечь башланы, минең тире һындырып, нисек быяла ярсыҡтары битый. Ул китергә тейеш була, юҡһа мин уны бер өлөшөн өҙөп ине, мин тире менән сдирать нобухидэның. Шулай итеп, мин алға рвануться, диңгеҙ төбөндә, әйтерһең выныривать. Һәм ул ни тиклем юғары күтәреләһең, шул тиклем күберәк өлөшөн мин өҙөргә булдым.
  
  
  - Юҡ! Теләмәй ул... ул! - Мин уның тауышын ишетәм. Был уның ҡысҡырып ҡабатлайым, ауырлыҡ күтәрергә тырыша, ҡыҫҡыс, мин булған күҙҙәрең. Моргнуть ул, һәм был-билдәһеҙлеккә төҫтә була, алға хәрәкәт итә башланы һәм электән, передо мин, вибрировать арауыҡ һәм уның ситтә.
  
  
  Икенсе тапҡыр уның күҙе асыла башлаған көндәрелер, һуңынан өсөнсө, һәм шул уҡ ваҡытта ул омтыла алға барырға, маҡсатыңа минең оборудов ударяться түгел әлегә,-тип ҡаты. Башлыса туҡталып, уны ҡабат төшөргә һәм, одного бик насар һәм, өсөн, тағы бер хәрәкәт яһай.
  
  
  Мин беләм, аҙаҡ күпме ваҡыт үтте был хәл. Ул йөмләне, тип яуларға мин төш, уны ситкә этәрә һәм тапҡыр күҙен асыу һәм һәр ih тырыша, әммә бер нәмә царапать минең тирем,-тип жечь. Тәүҙә ул бөтә башлағас, ниһайәт, тулҡын алға влад боль мөхит һәм сиратлашыуы.
  
  
  Шунан "әйбер" барлыҡҡа килә. Был диуар, стена өйөп, передо мин ултырыу менән шөғөлләндем, ә һуңынан нормаль... арттырыу йәки кәметеү. Яичная скорлупа раздавленый ай рәттән минең эскән как будто ул... маҡсаты булды. Ул торған, стонать прислоняться яҡын булып, донъяның иң матур тауыштары тыңлай, күкрәгенә тауыш минең, һәр һулышым һәм вздыматься төшә.
  
  
  Һәм был минең тире царапать рвать, бер-бессознательное араһында аң-белем һәм был осор оҙаҡ чистилище, сөнки был подстилка, уның арҡаһына ята торған булған. Тик уны нисек аңлармын, мин тере, аяғы менән уны задний төшөрәбеҙ, һалам менән ҡаплап, баҫыу һәм ҡалтырап.
  
  
  Уның участогы диуар ҡулы булырмын, баҫыр өсөн. Уға, наркомандар ломка хис итәм, мин тошнить. Һуғыу, уның башын ала, сымһыҙ затяжение плюс торон, мин тумырай.
  
  
  Хәҙер, бөтәһенән элек, үҙ көсө уны кире ҡайтарырға тейеш буласаҡ.
  
  
  Ул бер нисә аҙым яһап, әлегә туҡтап сгибаться минең тубыҡтан түгел. Урап уның күҙәнәктәре-камералар балсыҡ иҙәнле һәм стеналарынан алып... квадрат каморка. Беҙ булған, тәҙрәләр, ишектәр, хатта беҙ. Һуңынан, әгәр киләсәктә булһа ине, улар буласаҡ, тип ышанам барып тоташа стон таба алмай, ишек унда булырға тейеш, сөнки кемдер.... Һәм кем-мин выдать да булыр ине.
  
  
  Бер аҙағында камера, тора һулдан поддон, рәшәткә ике беркетелеп бар ине. Мин килеп еткән тиклем селтәрҙе ҡаплай һәм уларҙың икеһе лә бил булып сыкты. Ул, әлбиттә, көтөүҙәр ҙә йыйылғас, үҙе әлегә мин мучитель, шуға күрә уның янында перил, боль права тырыша, уларға зарар мин пистолетты һуғып ранджит бодается.
  
  
  Әммә был тәү сиратта һыу селтәре рәшәткә ике сымдарына ҡағылған һәм ҡарау өсөн, йыл һайын, ih төшөрөргә мөмкин, уның аяҡ кейеме төшөрөлгән. Кеше, мин алам, мин күлдәк һәм ыштанын ҡалдырҙы. Юҡҡа Стилет кеүек, «Беретта», һәм, әлбиттә, «Люгер». Камзол түгел, хатта күргәндер ул, әммә һәр хәлдә әлегә һалҡын... цифрлы камералар буласаҡ.
  
  
  Рәшәткә ташлау һәм уны эго ботинка алыр булған. Һис бер нәмә лә бара. Усаҡ юҡ. Аллаға шөкөр, рәшәткәле булһа ла электрлаштырылған. Металл һәм уның тирәләй тағы бер дүрт винт потянуться тапочек балет кейеп, улар рәшәткә беркетелгән һыу стонать. Тик минең бармағына ҡағылып ярай, нацистарҙың тишина ҡалды тауыш, тауыш, кем мине мәжбүр вздрагивать.
  
  
  - Хәйерле иртә, владимир Карте. Сөнки хәҙер көн икәнен беләм. Ышанам, һин төшөмә төш яҡшы, "сахиб"...
  
  
  Нацистарҙың тауыш береһенән-береһе өсөн ике тирәләй ултырған. Һис шикһеҙ, металл йәшеренеп көсәйткестәр өсөн экран. Әммә күберәк булыуы ла һағайта, был таныш булғанды таныш тауыш... пугающе.
  
  
  «Һаумы, был Карте, ти агент № 3. Ысынында; Ҡарсыға оборудов мин һине бөтә һөйләне. Шулай итеп, һеҙ был агент, Ананд, сөнки эго исемем күренә. Ярай, уны ла осрашыу була. Юҡ, түгел, кәрәк көйәрмән. Беҙ беләбеҙ, был кеше беҙҙең недосягаемый, О... һәм юҡ, бөтөнләй юҡ! Эго юҡ, тауыш биреү, һәм бөтә. Юҡ, иртәгә уның вашингтон ҡайта. Кобра? Улар бик ҡурҡҡан, һин беҙҙең именлек хеҙмәте хөкүмәтенең был эштәренә ҡыҫыла алмай. Һеҙ аңларға, әлбиттә... Эйе, хәстәрлеге өсөн рәхмәтлемен. Владимир ананд әйткәндә, мин жаль, тип ҡарар менән осрашыуҙа ул мин түгел инем».
  
  
  Оҙон пауза эйәрҙе. Ә һуңынан тағы тиште. Ул, койкаһына ултыра китә һәм кире ҡайтмай. Ашҡаҙан бушлыҡ булыуына ҡарамаҫтан, ҡот осҡос тошнота хистәре булыуға ҡарамаҫтан, уны таныманы бер булырға тейеш: ысын булһа Шива, безжалостно, хладнокровный головорезов, хәйләкәр дошманы, уға ҡаршы ниндәй әле.
  
  
  Мин ҡыҫҡа ғына телмәр тыңлай, телефондан һөйләшеү, улар, һис шикһеҙ, булды инде, әйткәнде бөтөнләй таныш тауыш булмаҫ. Был минең үҙ тауышы булған, шулай уҡ интонация менән идеал, һәм телмәр интонацияһы.
  
  
  Мин һәм Шива ҡуя, ваҡытын да юғалта, һин йәшерен хеҙмәте, сәхнәлә йыйҙы. Инде үҙең өсөн түгел, хатта өҫтәл ананд ҡасан барлыҡҡа килгән, һәм бер кем тураһында уйлай алмайым, беҙ икәү өсөн ҡушмаған. Ә ни өсөн ул, ахырҙа? Тәүрәт «ғилми-нәшриәт Карте» был тиклем дә шылтыратып, хәбәр итә алмай һәм ул, Шива был — уйҙырма? Шул уҡ «ғилми-нәшриәт Карте» күрһәтә, сөнки, әгәр, хатта, «Кобра» ысынлап та бар, ойошмалар, хөкүмәт шөғөлләнһен, ул да һин звонить, серле персонаж булыуы менән бер ни ҙә уртаҡ.
  
  
  «Ғилми-нәшриәт Карте», был белдерелгәндә бөтә оборудов. Һәм, бөтәһенә ҡарағанда, ул инде өйгә йүнәлә, штаб-фатиры аҡш-та вашингтонда AX. - Мин яҙҙы, Шива. Ғөмүмән, минең тауыш һеҙгә нисек тергеҙергә мөмкин?
  
  
  «Һеҙ ҡунаҡхана номерҙарына урынлаштырыуҙы ҡоролмалар тауышлы булды, владимир Карте», — тип яуап бирә тауыш минең, шундай аныҡлыҡтар электрон ысул менән тергеҙелгән, булыуы мөмкин түгел, мин үҙем вздрагивать ишетә.
  
  
  - Шул ваҡытта, зинһар, комплимент билдәнең минең һеҙгә тапшырабыҙ. Бер тапҡыр хатта уны бүлмәһендә беҙ дүрт күҙ алдына ла түгел, микрофон һәм... обыскивать был иң урынын таба, - мин вокзал, тауыш күтәреп, шикләнерҙәр кеүек, уны мин тип ишеткәйнем. Йәшерен микрофон уны күреү мөмкин түгел, хәйер, хәҙер бар билделәнә, тип, минең шул саҡта уңыш ҡунаҡхана номеры, башҡа хеҙмәттәре уның бер камера урынлаштырылған.
  
  
  - Был-һуңғы бер хажи тирәләй уйланыуҙар; бик нескә, көслө, микрофон бәләкәй, - минең тауыш дубликатын аңлата.
  
  
  — Бөтәһен тиң энәнән тирәләрәк тип табырға була, — тинем мин.
  
  
  Нацистарҙың һауала минең көлөүе, тауыштары минең артабан дауам итә: «бик яҡшы, владимир Карте. Шатмын күрергә һине юмор тойғоһо ла юғала. Хажи әммә, әгәр һеҙ nen тураһында ишетеп, — веб-лайыҡлы әйберҙәре, һуңғы егерме йыл эсендә улар сит Албания. Ә хәҙер ул минән эшләй, был... н Шив Кобра! - Тауыш ликовать.
  
  
  - Хем эшләй ул?
  
  
  - Һеҙ яҡшы беләһегеҙ, владимир Карте. Һуң, бөтөн, һеҙҙең өсөн генә түгел, һиндостан ебәрҙе AX икән, йә героин һатып банданы фашлау өсөн ҡорал! Мөғжизәле асыштарға ҡыҙыҡһындырған һеҙ Хажи, Шкатулкалар эго гениаль... уйлайым!
  
  
  - Шкатулкалар? - ул ҡабатлау.
  
  
  - Ҡушаматы тауыш имитациялары, уй уйлатып, йыр йырлатып, тауышы ниндәй генә һәләтле. Урта һәм бәләкәй, владимир Карте, хатта һеҙ миниатюрный буйынса стандарт моделе. Күпкә түгел, әммә ҡап тәмәке төтөнө... ҡот осҡос ҙур, әлбиттә.
  
  
  Улар һорай. - Һин шкатулканы нимә эшләргә йыйыналыр һәм үҙҙәре менән? Металл ҡайтарып ҡалдырыу экрандан күҙҙәре менән миңә түгел, минең кеүек һәр хәрәкәте рәшәткәһенә беркетеп мөмкин.
  
  
  - Һин уйлап, уның хыялый түгел, шулай бармы?
  
  
  - Психик? Бик үк түгел, шулай, Шива. Һеҙ аҡыллы ценымногие; ҡатмарлы план бешә, ғәҙәттә, шулай уйлай мөмкин түгел.
  
  
  - Рәхмәт, владимир Карте. Һеҙ уны комплимент баһаланы. Юҡ, ул үҙе делле хыялый түгел, һәр хәлдә, минең ҡараштары менән дә. Шкатулка килә, Хажи уйлап, һеҙҙең хеҙмәттең булыуына инандым инде, гениаль һәм уның ни тиклем һөҙөмтәле. Инцидент булды был ябай тестар, эксперименттар, әгәр дөрөҫ булһа.
  
  
  «Әммә тиҙҙән, ҡоролошо ғына үҙем кеүек хажиәләр ҡайһы бер үҙгәрештәр индерә, бәхетһеҙ осраҡта ябай эксперимент булыуҙан туҡтаны. Тауыш күреп, владимир Карте, Көнбайыш державалар, ҡытай һәм һиндостан араһында нейтраль булып тора хәҙерге көндә. Был яҡтан минең партнерҙары менән ярҙам итә, тип сығыш ҡаршы, селпәрәмә бер мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул саҡта минең хыялдар аша төплө һәм ата-баба, Ҡытай һәм һиндостан субконтинентында ҡасан ҡулға-ҡул тотоношоп, изге союздаш булараҡ, улар оҙаҡ дауам союзы, башҡа донъя тарихы».
  
  
  - Ул һораны. - Ни өсөн союзы? Ул бөтә яландарында яҙҙырып, тип һөйләмәй уны, ваҡыт еңергә тырышҡан. Шул ваҡытта минең иғтибарым ситтә камера күҙлегенән тикшерелде. Урынынан тороп яй, тауышланыу өсөн түгел; не Был отель өсөн, Шива ишетеп, мин нисек хәрәкәт итә, йәки ишетеп, стена кеүек скрестись тураһында мин, асыу омтыла ниндәйҙер щель. Ишек булырға тейеш, һәм ул ғына түгел, башҡалар күргән.
  
  
  - Ҡытай-һиндостан союзы, владимир Карте, ике милләт альтернатива, тары донъя противоборствовать блогы. Юҡ, мин түгел маньяк бөйөклөгө, мин плюс, минең бар донъя аяҡ тип, йөҙтүбән йығылалар. Мин аҡса булғас, ул күберәк аҡса ала. Мин шулай уҡ ҡайһы бер хөкүмәтте була минең вллияние. Һиндостанда һәм ҡытайҙа бер ҡасан әммә милләтенән булған, халыҡтарҙың булды ла инде минең «уны ас», башҡа журналистар нисек атала көнбайыш эго. Беҙ ҡеүәтле булған, тип Бһарата, боронғо Һиндостан. Алик тағы әйләнеп ҡайта һәм боронғо халыҡтарҙың минең ваҡытым, минең ата-бабам аллаһы йыланлы... Наг.
  
  
  - Егерменсе быуаттың беҙ, Шива. Ауырға миллион кеше тапҡан. Бөгөн ашҡаҙан тултырып кешеләр күберәк ҡыҙыҡһындыра, д йыланға табынған.
  
  
  Һин менталитет хаҡында бик аҙ белә һин, Карте. Унда король ғаиләһе килеп буйынса, ғаилә, Наг барып тоташа, ата-бабаларыбыҙ йыланлы. Уның сәлләһен кейеп, был аждаһа кеүек, ғорур башы менән свернуться кобра кольцо, маңлайына мин ятҡан булһамсы, - Шива яуап бирә. ... Гепә тауыш һалҡын тауыш эго, тип уларҙан. Шул икеләтә булған хайран ул, үҙен тәржемә һәм хажи уны рәхмәт хиселер тип уйлайым әйтә алам.
  
  
  - Кешегә тәүҙә үҙе түгел инеме ни һиңә накормить? Әгәр һиңә аҡса, һин ни ih хөкүмәткә тапшырыла ине, балалары өсөн дә асығып? Йәки һеҙ ҡурҡмағыҙ, улар һеҙ түгел тип баһаланы ишара, һеҙ үтенесен ҡәнәғәтләндерә тип һаран булырға теләмәҫ? Гер һәм уны эго мыҫҡыллы башы запрокидывать хыялдары, маҡсаттары уны ҡот осҡос була, ул уны үҙе ҡуйҙы.
  
  
  Наслаждайся үҙе Шива әммә бөтөнләйгә түгел.
  
  
  "Миңә бик күп һөйләйҙәр, Карте," иғлан итә. - Әммә уның отель өсөн, һеҙ белгән, һеҙ, ысынлап та ла, ояһында наткнуться на йыланлы, бәләкәй тип күргәндер мин бындай кешеләр менән, һеҙ нисек. Мин һеҙҙе күреп тороуын һәм полиция донъя хөкүмәте лә ҡамасаулай алмай, минең хыялдар аша төплө итеп. Хәҙер инде беҙгә үҙенең ҡытайҙағы төньяҡ сиге ғәскәрҙәре сосредотачивать иғтибар коммунистик, һиндостан һәм башҡа илдәрҙә ярлылыҡ әҙер тары слаборазвитый iga.
  
  
  - Дауам хыяллана, Шива. Пекин властары аҡылға ҡуйҙы һиңә, һинең ике йотоп... ҡармағындағы һәм аҙағында. Төньяҡ һиндостанда ғәскәрҙәре сигенә педалгә ғына итеп, була, тип ышанам Көнбайыш бездействовать булыу өсөн, йыл һайын, тип бара. Һеҙ һуғыш алып барыр булһа, ул ер йөҙөндә кешелек стәрле менән шөғөлләнә. Шулай булғас, теүәл түгел, әммә был... булыуы мөмкин, ҡалған ғына йылан, йылан сикһеҙлек, радиоактив һәм ул планета буйынса ползать сүл булыр.
  
  
  Улар, һыу стонать прислоняться, һәм затаить һулышы. Ундай кеше менән мөмкин тиклем йыраҡ икән тип тураһында, Шива нисек? Аҡыллы һәм нисек мин әйтә ала, ҡасан бөтә, нимә тураһында уйлай ул, бәлки, булмаһа, ҡасыуҙың бер ысулымы? Үҙ сумасшедший, уның тормошон беләм, әммә ошондай ахмаҡтарҙың һәм логичный түгел, кеше булараҡ, үҙ шива тип атала.
  
  
  Юҡ, кәрәкмәҫ уны донъя үҙгәртергә теләгәндә лә, үткәндәргә ҡайтып бары уның отель, вәхшилек хаҡы өсөнсө донъя һуғышы. Һәм, бынан тыш, уның иҫкәрмә булып минең һаңғырау, аҡылһыҙ түгел, - тип үҙ пландары хәүеф күреп, минең арҡа буйлап йугереп мурашки.
  
  
  «Һәр осраҡта, владимир Карте, һеҙ, кешеләр мөхит стольким, тип бында ошондай ике аҙағында фажиғә күреүселәр юҡ. Мин үлем тураһында һөйләгән Гурнек Мохан; һеҙ уны парҙарын табырға мөмкинлек бирә. Мохан Карте өсөн, Мохан өсөн Карте. Был юлы тиҙ һәм етеҙ генә вафат була. Һеҙ беләһеңме, ни аласыз кеше яфалана, тип йылан тешләгән элек мәрхүм булғас, владимир Карте? - Шива дунайҙағы төҙөү.
  
  
  - Был йыландың бәйле.
  
  
  — Ысынлап та, — Шива ризалашты. - Мин шатландым, һин тип, йыраҡ әле, бәлки, Карте. Әммә был осраҡта, әгәр һеҙ ысҡындырып ниндәйҙер элементтары, ул әҙер һеҙгә кәрәкле мәғлүмәт бирә.
  
  
  Ул, бысраҡ һыу прислоняться, стон, потайной ишек эҙләүҙән туҡтап, металл йәшереү өсөн экрандар һәм динамикаһының кире борола. — Барып, Шива, — вокзал ҡаршы, уның сухо. - Бөтә иғтибары миндә.
  
  
  «Был беҙгә шикләнеп ҡарай ул секундына түгел, владимир Карте, — ул рассмеяться. - Ҡыҫҡа булды, әммә мин, сөнки мин артыҡ мөһим эше булмаһа. Инде нисә йыл минең хобби Герпетология булып тора, нимәлер өҫтәй, абруйын хәҙерге һөйрәлеүселәрҙән мин өлкәһендә, бигерәк тә ағыулана. Минең коллекцияһын булып, төрлө төрө ике тиҫтәгә яҡын.
  
  
  - Ә мин һиңә ни өсөн һайланығыҙ?
  
  
  - Биш йылан, Карте. Һеҙ мөмкин түгел, беренсе ҡарашҡа менән ih белә, әммә һеҙ уларҙы белеү мотлаҡ. Йылан территориаллек тәрән хистәргә эйә. Унан башҡа, өйҙә ҡасан килә звонить ih ih. Үлем менән яфаланған кешеләр тешләп ҡарай ала ih тиклем ике сәғәт ете-һигеҙ көн.
  
  
  — Әгәр һеҙгә теш вонзать гадюка үҙ плотина әйләнеп торған тешле, бер аҙ ҡан потечь iso һеҙ бөтә көҙән, владимир Карте; слой сездә бар, ҡанына буяп, ҡыҙыл һейҙек була. Һеҙ был хәтәр ауырыуынан интегә ине, ә мейегә ҡан һауыу, һөҙөмтәлә үлгән».
  
  
  - Ысынлап та заманын! - мин восклицать, һәр хәрәкәте күҙҙәре менән төшөрә алмай, шул дәлилгә эҙләп, был янауҙы ла ябай булмай.
  
  
  - Әгәр һеҙ минең һайлау лау, король кобраның, йәғни вафат булған аноксия, әкрен удушье формаһы һәм мучительная. Икенсе яҡтан, король кобраның ике туған ағаһы, кобра азия, ағыу булһа, ул нисек булыуын күрһәтә, стрихнин тапҡырға ағыулы. Шулай итеп, һеҙҙең өсөн һайлауҙар, владимир Карте. Кобра әгәр һеҙ һайлаған, һеҙгә ҡарата бер нисә сәғәттән үлә жалкий үлем; әгәр һеҙ һайлаған гадюка, гротеск һәм иң больно йыйындң әҙер булып, ниндәй генә үҙеңде күрһәтергә мөмкин.
  
  
  - Ә әгәр уны һайлаһағыҙ бер нәмә лә, Шива? Нимә?
  
  
  Юҡ, һин һайлаған, Карте, альтернатива юҡ. Һуң, бөтөн, һеҙ аңларға, етди кеше ниндәй ул! Шулай итеп, мин түгел, һеҙ әлегә белмәгән вариҫы, дозволительный, мин һеҙгә оҡшамаһа, был һөйләшеү менән дауам итә. Миндә булған мәғлүмәтте ҡыҙыҡ, владимир Карте. Бик ҡыҙыҡлы.
  
  
  Был һуңғыһы булыр, тип ишетеү менән мин «үҙ», дөрөҫөрәге, Шива үҙе тауыш менән. Тишина һөрә яңынан, тик минең һулыш боҙа. Ул бөтөнләй похолодеть, ышанам, был надумывать ҡурҡыныс түгел. Шива полон решимость мине үлтерер инем, күрмәҫ өсөн, нисек миңә килде он менән үлем. Бәлки, зарар тулы решимость уны кем булып ауырта икән, уның хыял һәм ынтылыш шул тиклем абсурд подпитывать эго.
  
  
  Әммә сәбәп ниндәй ҙә ғәйәт беҙҙең эго, уны эго ихлас һүҙҙәрендә шикләнергә түгел. Ҙур булмаған камераны уның күҙҙәренә ҡарап; һәм ул, бөтәһе отчаянное тели сыға башланы, ниндәйҙер скрипт йәки, дөрөҫөрәге, мәжбүр итеү еңел гудение мин рәшәткә ике күрәһең.
  
  
  Бер яй күтәрелә, стон өсөн юҡҡа сыҡты. Дүрт винт металл файҙа булмай, сөнки экранда электрон ысулда идара ителергә. Ошо мәлдә күренә лә инде эго; уның квадрат тишек урындары. Мин айыҡ һаҡлау һәм тынлыҡ тишина ҡуша, бының булыуы мөмкин.
  
  
  Мин эшләргә тура әммә иҫ киткес тырышлығы, бер урында ҡалыу өсөн, король кобраның камера оҙонлоғо ун минут фут выкатиться иҙән тишек аша бер ҡасан кәм түгел.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Король кобраның позицияһына булған һөжүмде күтәрә инде, муйыны башы на күтәртелеп, тишек тағы ла бер аждаһа ҡасан стон тирәләй төшкән. Мин уның исемен белә алманы, әммә тығыҙ һәм нах чешуя янында ҡаты буласаҡ, һәм уның иҙән ҡасан тарҡалмай, уның сәйер шипение сығарып, ут тауышы оҡшай.
  
  
  Стена буйлап уның скользнуть, омтыла доплыть тиклем һуғылған һалам. Шива әйткәндә, мин биш йылан тип ебәрәләр. Өсөнсө, оҙонлоғо метр ярымға артыҡ, ә был ваҡытта тирә-яҡ упҡ төшә. Азия кобра булған был, тип, шундуҡ уның тамғалай белергә затылок шына хас була улар буйынса.
  
  
  Обида ағыулы тапҡырға Ee стрихнин, уны иҫкә төшөрөп, түшәк яй хәрәкәт итеү, ер өҫтөнән.
  
  
  Уларҙан көлөү һәм минең өс ахмаҡҡа өҫтәл тирәләй һыу свист шипение громкоговоритель, рәшәткә артына йәшеренеп, уйын-көлкө, рефрен менән тултырылған камералар үҙ уткой. Шива засмеяться, албан ғалимдарҙың асышын файҙаланып, үҙ тауыштарын минең өсөн көлкө тергеҙеү, һәм мин уның янына зазвенеть ҡолағы.
  
  
  - Иҫән-һау, владимир Карте! — минең бодро восклицать йәшерен дошманы. - Хәйерле көн!
  
  
  Припев гротеск финал уйын-көлкө менән бергә үләм. Дүртенсе теле һәм уның күҙҙәре балҡып раздваивать йыланды күргәс, был уйымдан подставил. Был крайт, кобра азия төрө; ул скользнуть иҙән бысраҡ булды.
  
  
  Киҫтереп асыр ул; һауа еҫе көслө булһа кәрәк, ниндәйҙер зауыҡ прогорклый. Был еҫе булған, мускус хәтерләтә. Затаить һулышы уны, тик гер ныҡ еҫле, теснота камера һиҙеп ҡала тиерлек.
  
  
  Бөтә продумывать Шива.
  
  
  Төнөн тағы ла киҫкен ризаһыҙлыҡ менән ih йылан күренә: улар тәбиғәт ниндәй инек беҙ, исступление тиклем көсәйтеү еҫе ih тоҡаныусанлыҡ. Король кобраның, оҙон тапҡырға ҡала, иҙән буйынса изящно үҙгәреүсән. Койка түшәктә уның менән яҡынлашып дауам итә, тиҙ хәрәкәт ҡасып, үлемесле атакаларға барҙыҡ ине ул. уларҙан сәбәпсе булыуы мөмкин.
  
  
  Минең кеүек ағас башынан аҙағына эскәмйә генә ҡағыла, тирә-яҡ ҡараңғылана аждаһаға ҡаршы стон бишенсе булып упҡын барлыҡҡа килә. Ул бөтә булған иң бәләкәй, бигерәк тә король кобраның менән сағыштырғанда. Әммә уның менән бер ни ҙә уртаҡ күләме үлтереү һәләтенә эйә түгел; һәм был уның һуңғы уларҙан ҡурҡҡан кеүек, ҡалған дүрт бергә алына. Хәҙер улар миңә яҡынлашты, стонать арты менән тора.
  
  
  Миңә оҡшаны был, юҡмы, мин күсергә тура килде.
  
  
  Улар, алға ташланды, арауыҡ, көсөргәнешле тупланған ярҙамы менән тәүҙә фекерләргә, аҙаҡ иҙәненә һалам менән ҡапланған ергә һикереү эскәмйәләр яһаны. Һәм мин король кобраның свистнуть ташлана. Тамсы ағыу күрергә мөмкин ул, уның гениаль киҫкен, бритва кеүек тештәре.
  
  
  Ул, ситләшеү, юҡһа, ҡасан, нисек ул минең кустыма задница ботинка. Кустым минен өсөн уның лоджии емереп алмай. Сәскәләрҙән һалам һарыраҡ төҫтәге шыйыҡса ағыулы булғас, уны ҡайҙа һаҡларға. Кобра буйынса поползти һуға. Уның күлдәк еңенән ҡулын тиҙ һәм тирә-яҡ ғәкәрҙәренең расстегнуть.
  
  
  Йылан кеүек киң Капюшон ҡарағанда, тәү сиратта, уңдан һулға һәм уларҙан раскачиваться, икенсе әҙер килтереп һуға башлай. Шул дүртәүҙән башҡа заттан йыланға булып, түшәк-лизать-лизать һәм барыһы ла ҡараштарын. Сөнки уның бик ныҡ отпрядывать, шул тиклем генә мөмкин, һәм расправлять күлдәк, туҡыма ҡыҙыл үгеҙ кеүек матадор разъяренный алдында тота.
  
  
  Ҡасан кобра алға ташланды, минең тештәрем үҙе ҡушҡандыр өсөн вонзать, ул наклоняется өсөн үҙе һәм кизе-мамыҡ күлдәк вбок накинуть нах. Шевелиться күлдәк, тере кеүек. Уларҙан шипеть аҫтында туҡымаларҙың һәм йыланға, тирә-яҡ импровизированный ҡапҡан ҡотолорға тырыша.
  
  
  Мин көтәм йыйынғас, әлегә кобра. иреккә выражается, шуға салбар ҡайышын н расстегнуть тиҙ күнделәр. Уның аҙағында бер нисә дюйм һалам өҫтөндә тотоп ҡаптырмамды, ул артҡы өлөшөндә эскәмйәгә яҡынлашты. Был мәлдә берҙән-бер, - тип эшләргә кәрәк була, был тишек стон тиклем барырға тырышам.
  
  
  Тимер рәшәткәле булып, улар активтары менән идара итеүҙең электрон көҙән, стеналарын нисек күтәрер экран. Уйымда, була, күрәһең, уны аҙағынаса камера ҡайҙа алыҫ торған, бик ҙур күренмәҫ өсөн, мин ҡасып юл бирергә мөмкин.
  
  
  Һәм, ғөмүмән, бер ҡасан да ауыҙ була. Уларҙан кире осраҡта бөтә бергә атакаға бара ине, мәжбүри рәүештә түгел, хәтәр саҡта һәм үлгән булһам ине һәм мин ҡотҡарыуҙы көтәбеҙ. Әйләнеп торған тешле аждаһа йыланға һуғып оҙонлоғо чешуя крайы менән бөтә.
  
  
  Уларҙан булыр, тип һөйләйем мин улар тураһында Шива, шулай ағыу менән көслө, тип, кустым әгәр ул булһа, мин уны уятыр инем һәм эске органдарына ҡан һауыуы буйынса бөтә көҙән уҙҙы мәжбүр ине. Ҡалған өс йылан, король кобраның йәлеп шипение, иҙән буйынса развеваться поползти күлдәк булып, ябыу аҫтында уларҙан ҙур булды.
  
  
  Аждаһа, икенсе яҡтан, йәнәһе, мин генә ҡыҙыҡһынды, һалҡын күҙҙәре менән темалар, улар, күрәһең, ҡ сағылдыра. Һәм минең, был кобра түгел, ә гадюка-уларҙан, шива үҙенең кәүҙәләнешен табыу мөмкин булыр.
  
  
  Уның оҙонлоғо яҡынса алтмыш сантиметрҙай булды, аҡһыл ҡара биҙәктәр менән күҙгә ташлана һәм бер ситтәре тәңкәле. Оборона уның хәрәкәттә булыу түгел, ә шипение, ул сығарҙы, бер түшәктә заползать крайы, мин вздрагивать мәжбүр.
  
  
  Сым тартылған ҡайыш уның, һауала эго юғары күтәреп, шул уҡ тиҙлек менән аждаһа алышыу мгновении һәм миг әҙәм, һауа метнуться. Уларҙан ҡаптырмалы ҡайыш ептәр менән уның башы булып үҫһен. Чешуя отскочить суғырмаҡлап Металл булмаған, әммә һуғырға мәжбүр соскальзывать гадюка элек, бер ҡулсаһы свернуться.
  
  
  Был ваҡытта, ул уларҙы көтә.
  
  
  Король кобраның аҫтында йәшеренгән күҙҙәре күрмәй уның башы капюшон крайы, вылезать береһе-күлдәк аҫтында. Хәҙер минең тормош бәйле, бынан тыш, ул бик тиҙ хәрәкәт итә; тәрән һәм юғары һикереп сөнки Ул бәрәбәр, тип ғына, бәлки, был яҡтарҙа.
  
  
  Улар ҡасан, тишек стон ҡапма-ҡаршы һалып, биш һәм засвистать уларҙан зашипеть, әйтерһең хор демон асыулы. Ул, яурыны аша ҡаранды. Еҫе, улар элек уны тойоп, көслө гер, шул тиклем үтеп инә зловонный миазмы булды, тип осязаемый тойола.
  
  
  Уларҙан хәҙер миңә яҡынлашты, үлтереү һәм һөжүм яһарға әҙер. Ҡасан, уның, барыу уйымда стон тиклем, мин уларға кәмендә ике метр алыҫлыҡта булған. Приподниматься ул, әммә шулай шипение кобра яҡын ишетеп, тып иҙән бысраҡ аяҡҡа ныҡ һәм ҡыйралып тип буйынса.
  
  
  Ул, эйелеп, йәшен кеүек, башын уның күтәреү һәм ер швырнуть грозный кобра муҡса. Уларҙан вскидывать башы, һәм ул, упҡындарға сумам., тар үткәүел аҙағында цепляться.
  
  
  Һуңғыһы, тип уйланы ул был хаҡта, шулай булмай, ҡайҙа алып барған тоннель, йәки уларҙан башҡа һеҙгә үтеп булмай. Бер нәмә тураһында минең итәгемә ударяться күн ботинка, нах аша үтеп инә алмай. Ҡараңғы юл үтеүен һәм уның отдергивать аяғы, башын түбән өҫкө өлөшөндә тар тураһында ударяться туннель.
  
  
  Бар урында ла, башын бороп өсөн, һәм йыл һайын, мин эйәреү түгел икәнен тоннель эсендә ниндәйҙер цифрлы камералар тирә-аждаһа. Ул, боролоп алға, һаман да үҙебеҙҙән артта шипение ҡоторған уларҙан ишеттем. Аллаға шөкөр, шул һайын, ул шул тиклем үрләй үтеп, тауыш барыһы шым булды.
  
  
  Юл буйынса ул миңә бара, үлгәнсе тоғро булырға мөмкин берҙән-бер альтернатива. Әгәр мин хатта бер нисә йыланды үлтерә алмайым, үҙем иҫән-һау тештәре минең кәүҙә вонзать алмай моғайын, элек ул ih туҡтата алмай. Әгәр ҙә биш һәм уның бөтә хәүефте хатта, була ул, тип ышанабыҙ ағыулы булмаған тирбәлеүҙәр икенсе сүрәттә камера шива төркөмө ебәрелә. Шулай булмай ни-ул шул мәғәнәне хәүефһеҙлек тип һанарға мөмкин.
  
  
  Хәҙер, ул саҡта һайлауға, үҙ итә, уны дауам итә четвереньки ползти. Туннель тойола, бер ни тиклем күтәреү, ауыш саҡ-саҡ күренмәле буласаҡ. Тускло уны яҡтыртҡан булабыҙ; мин донъянан артта сағылыш отфильтровываться, өҫтән төшкән тоноҡ һәм балҡыш. Әммә ни тиклем алыҫыраҡ, шул тиклем ҡараңғы булып китте. Интенсив гер ашыу яҡтылыҡ сығанағы түгел. Үҙ ҡулдары ул саҡ-саҡ күрергә мөмкин, ҡасан тар үткәүел буйынса шеллек.
  
  
  Затхлый еҫе тирә-яҡ бысраҡ еүеш була һәм мин генә. Бер нисә мина уның юлын дауам итә һәм, ниһайәт, туҡтай, башы һәм отдышаться өсөн проветривать. Ул үҙенең тормошҡа әҙер булып ҡуймаһын тип, төрлө электрон ҡорамалдары, цифрлы камералар ҡуйылған шива, моғайын... һәм электрон видео күҙе юҡ, мин уны ғына ишетә, уны ҡасан һөйләү түгел хатта. Әммә мин ышанам булманы тиерлек, уның хәрәкәтенән булды был хәл минең өсөн түгел күҙәтә.
  
  
  Ваҡыт, күрәһең, туҡтап, уйлап таба һәм сымһыҙ әлегә туннельдә шул уҡ ваҡытта ул тырыша, уның ҡайҙа урынлашҡан, тирә-яҡ барыбер фаш ысулдарын табыу һәм шива эго планы селтәрендә ҡытай-һиндостан союзы. Уны беҙ тоймайбыҙ сүрәттә шипение инде, тип беҙ шул һанлы камералар... н зловонный еҫе түгә.
  
  
  Минең һулышы ҡағылған кеше һайлап алынған һауа өлгөләре, иҫеүе беленмәй. Воодушевление, хәрәкәтен дауам итә. Бер сабата сигнализация түгел, ябай йәки шылтыратыу буйынса сараларына ҡараған сирена. Асыҡ, шива тип инана булған, тип ғилми-нәшриәт карте ҡотола.
  
  
  Әммә был күренеш үҙе генә булыр бер Нига Карте урынына Шива, аҡылы, ҡеүәтле ҡорал һәм... Кобра Шкатулка эго. Әгәр ҙә үҙен күрһәтә алманы йәки уның пландарын уйлап штуковина ах, донъяла бөтә алмай Шива эштәр менән була ине. Был мине туп-тулы тураһында төшөнсә шул, - тип киләсәк пландары эго ебәрҙе. Тик мөһим әйберҙәр төрҙәре буйынса шива ысҡындырмай: ул мин аса алмайым, үҙенең маҡсатына өлгәшеү өсөн уның үҙ шкатулка әҙәм файҙаланырға була.
  
  
  Унан килеп һиндостан, һорау, ысынлап та бармы Шива бар. Һәм хәҙер, эгон ҡасан уның таба, шулай уҡ персонаждары уның безликий ҡалған, хәйер, өҫтәрәк һәм ҡан плоть. Шулай булғас, уның менән неизвестное, теракт тигеҙләмә. Ҡайсандыр хажи мин уйланырға тура килә ине, сөнки, күбеһенсә, мин был төшөнсәгә эйә түгел, бөтә донъяла абсолют власын урынлаштырыу өсөн тауыш имитациялары булараҡ файҙаланырға мөмкин.
  
  
  Мин стеналарҙың дымлы ерҙе тығыҙлау һәм царапать буйынса яурынына ҡулын, күкрәгенә пот тамыуы. Хәҙер уның туҡталыу мөмкин түгел, әммә туннель онтаҡ, һәм мин алға хәрәкәт дауам булһа кәрәк, әгәр тире менән мин хатта стеналарының өҫкө сдирать.
  
  
  Мин үҙем күреп торам, застряла тоннель, ул тирәләй юҡ сығыр. Минең ҡанға аяҡлы һындырып була һәм, минең уйымса, мин сысҡан, ул үҙе журнал элементтарын йөрөтә. Әммә уның өмөтөн юғалтмай ғына нисек башлана, минең ҡарашҡа туҡтай икән, мин шунда уҡ туҡтарға мәжбүр булды.
  
  
  Мин Передо кәртә була. Яһалма ағас панелдәрҙән ике йәһүҙиәне квадрат формаһы аша үтергә йыйына. Беҙ ҙә тауыш-тын сығармай, уны алға поползти, был үҙ тәнеңдән согнутый туннель волочить.
  
  
  Доноситься тауыш менән беҙ икенсе яҡтан ағас кәртә түгел. Уның күҙҙәре бер ҡыҫылды k йыйылған, беҙҙең ҡарашҡа, бәләкәй юҡ, тип уның өсөн. Бер нисә ташы, таштар, ағас киҫәктәре һәм оло һыу аҡҡан оло лужа беренсе булып, мин күрмәгәнмен. Һуңынан йылан послышаться шипение таныш.
  
  
  Выныривать береһе-ҡая ташы аҫтында, йылан үҙе күтәрә диңгеҙ төҙөк муйыны оҙон, башы бәләкәй өҫтөндә аҡҡан һыу менән лужа ҡаҙаҡлау. Ни өҫтән төштө, ҡанға сей ит. Ас аждаһа эго сжирать шунда уҡ тиерлек. Шунан өң ташлап булмай кәҫәрткеләр бик күп. Король кобраның үлсәме, тинем, шунан, уны ҡалдырған, уларҙы цифрлы камералар, нах позицияһына атакаға күтәреү өсөн хас.
  
  
  Kadal ҡаянан һыуға ташланып, әммә тиҙ кобра була. Набок капюшон башы менән күндерә, уны алға ташланып, теше муйынына впиваться йәнлек тәңкәлек булды. Kadal көрәш секунд, һәм элек кобра скользнуть; уны күреп, хайуан хәрәкәте куст булараҡ, иҫерек кеүек, ҡырын тәпәйләп наклоняется судорожно һәм потрясти. Һуңынан йотоп башын алға кобра ee.
  
  
  Байыҡ, ҙур ҡаялы һарыҡташ свернуться уларҙан тирә-яҡ, әйтерһең полуденный ҡояшта йылынып ултыра. Өң күберәк эләккән аҙыҡ - ҡомаҡ, кәҫәрткеләр, сей ит. Ул, башын күтәреп, күрергә тырыша, кем аждаһа коллекция Шива ашатылған.
  
  
  Тик таш стеналар омела упҡын, ә ағас люк, аҫта урынлашҡан, мин биргән һорауҙарға тулы түгел. Аждаһа ҡасан покормить, шипение стихать. Ул саҡта уны аңлай, Шива тип туннель файҙаланып, камераларынан уларҙан минең ас алдатыу өсөн, һис шикһеҙ, вонючий ih еҫе уятты, уның бәләкәй генә бүлмәһе таралған.
  
  
  Хәҙер люк булып үҫһен ағастар, системалаштырыу һәм мин күҙҙәре менән йыйылып, көтә, әлегә бөтә уларҙан накормить була. Донъяла мин бер нәмә лә мәжбүр ҡасырға маташа, әлегә артыҡ булған һәр сыта түгел аждаһа. Һуңынан улар аш-бындай агрессив була, биш зат кеүек, уларҙы цифрлы камералар ҡалдырмай уны. Уларҙан ғәҙәттәрен яҡшы белеүе уның етерлек булһын өсөн, белмәйбеҙ, тип, теләһә ҡайһы көтөлмәгән хәрәкәте хәүефһеҙлегенә янай ih, ih напасть мәжбүр, әгәр хатта аслыҡ тынмай.
  
  
  Шуға күрә мин көтә, улар әлегә тиклем һуңғы киҫәк сжирать бара. Отвратительное был тамаша була: йылан, кобра уларҙан һәм башҡа бер нисә тапҡыр тапатты, үҙе ҡорбан йотоп, брыкаться ул конвульсивный. Шул уҡ ваҡытта ул омтыла асыларға, кем ризыҡ таратҡан өсөн яуап бирәсәк. Уның оҙон ҡулдары, ниһайәт, күреү бормаланып, һуҙылып соҡор өҫтөндәге крайы йыланлы.
  
  
  «Ашарына бөтә, тип, уны бирегеҙ», — тине еротичний һалҡын тауыш.
  
  
  Әгәр Шива һаман безликий тауыш, йәғни мин был иҫтәлегенә тапҡыр тапшырыла. Мин ҡот осҡос тауыш таныш булған. Ике көн элек ул уның һуңғы тапҡыр ишетеп, мин ҡасан яғымлы һүҙ шептать ул мөхәббәт. Шул саҡта уның теләге, дәрт. Хәҙер уны тойоп, бөтә асыуын миңә нисек закипать.
  
  
  Сингх-был Рива, темноволосый матур ҡыҙҙарға, аждаһа йәмғиәте шөғөлләнә.
  
  
  
  
  6
  
  
  Бәлки, ғәжәпләнеүҙән мин тораһы ла түгел. Мөмкин булһа, мин был цинизм менән ҡарап тороуға ябай, сөнки мин уларҙың күп ғәйепләнә, тип һалҡын, ҡаты, эмоцияһыҙ ҡарайҙар һәләтле. Ҡасан хәүеф өлөшөн тормош бит, булыуы мөмкин түгел «текә», беспощадный аяуһыҙ цинизм менән тәҡмин донъя йөҙөнә ҡарап.
  
  
  Шулай ҙа уны үҙ объятия рива һәм тотоу, башҡа грубость, әммә наҙ менән нескә хистәр, иртә дауалай һирәк кисерә улар. Незнакомки лә, шул теләк һәм йылылыҡ ярамай ул, мин уны уятырға барам, очищение ко., ул рәхәт, ул килтерә улар миңә. Тәжрибә, нелегко уларҙы онотмай.
  
  
  Әммә, уның һүҙҙәре ишетә, аңлай, тик был примаһы булып, бессмертия, мин ситкә йүнәлтеү, ҡасан һәм минең ҡунаҡхана номеры белгертеп Гурнек Мохан, аҡылдан яҙыуы, уның ярһыу. Гер ҡасып хәҙер күберәк һорауҙар ғына иҫән. Улар ҡунаҡхана, шул уҡ аҡылһыҙ тойоу өсөн ҡот осҡос рива, ул цифрлы камераларҙа дусар була, шул уҡ невыносимо ауырта.
  
  
  Бөтә нәҙек оҙон ҡулын яланын күргәне юҡ. Ҡара сысҡан һуңғы ҡорбан була, йылан бер йотом йотоп һәм кустар. Ниһайәт, ҡасан тишина һөрә, уны, тол люк һәм ағас һаҡ булығыҙ ҡулы һуҙа башланы, һәм азатлыҡ араһындағы мин торам.
  
  
  Хәҙер мин бер нәмә лә күтәреп панель ҡамасаулай, әммә барыбер ашыҡты. Ныҡ эшләргә тура килә һаҡ булығыҙ, эшләгән хаталарын да арта ходовая. Уға өң оглядывать осраҡта, әгәр ҙә тирә-яҡ тынысланырға түгел аждаһа. Әммә бер нәмә лә хәрәкәттә. Нимә, башҡа ағас кәртәләр.
  
  
  Ниһайәт, люк күтәреп, кире скользнуть затаить һулышы һәм ул күләгәле. Бында мөһим элементы булған һәм ваҡыт бүлеп, минең хәл итеү планының бер өлөшө. Четвереньки улар һаман да торған; стеналар һәм туннель вспотеть минең яурынға царапать руку. Ауырға был, беренсенән, тянут артылыш аша үҙенә, ә һуңынан упҡын аша, таш диуар взбираться на тупаҫ өсөн.
  
  
  Әммә эйе, был еңел түгел, тораҡ пунктында иң һуңғы булып рәсәй менән башланды. Хәүеф — минең яҡтан көслө, саҡырыу — минең йәшәйештең нигеҙе; гер түгел ине Ул моғайын Истребителен № 3 арҡаһында үҙ йөҙө матур. Был осраҡта ла шулай була ул, минең менән тәжрибә, уны кем һатһын, ax күп йылдар эшләй.
  
  
  Ни өсөн уның тауышы хәүеф аҫтына ҡуйырға теләмәйем. Ул шул тиклем сдерживаться көҙән, әлегә күңелемдә, мин бер ҡарар тәҡдим башҡа, уның башҡа, мин уларҙы был ваҡытта шөғөлләнергә була. Шул ваҡытта ғына барлыҡ ауырлыҡтарҙы уның аша үҙебеҙҙең яҡҡа перебрасываться, тупаҫ туннель стенаһына азат ителә.
  
  
  Донъя минең күҙҙәр инде күнеккән, шуға күрә ул үҙен ситтә эго логово сысҡан инде. Заглянуть һәм уның яурынына башын алға ҡуйылған һаҡ һәм упҡын. Король кобраның калачик свернуться һаман да ҙур һарыҡташ, башы илаһи капюшон булып; йылан ятҡан көсөргәнештә ҡала, неагрессивный һы.
  
  
  Ҡасып, Карте, тиҙ арала ҡас!
  
  
  Поползти уны алға, һаман тапҡырға сгибаться. Минең ҡарашҡа, беҙ был хат менән мөрәжәғәт түгел бер ҡыҙыҡлы яҡтан, бер нәмә лә шевельнуться упҡын. Ситкә, барыһы ла яҡшы әлегә. Әлеге ваҡытта ул тулыһынса ҡарап сыҡҡас, еҫ едкий уларҙан тоннель һәм тирә-яҡ тойоп, эленгән, томан кеүек, төбөнә логово ih.
  
  
  Үлем араһы иҫәпләү һәм ул тиҙ тормошо, үлеме һәм һуңынан оҙаҡ агни йылан тешләгән булған. Мин һыбай барған ҡапма-ҡаршы булыуы һәм стеналарҙы менмәҫкә упҡын тиклем кәрәк, кереткәнсе йылан, тип әйтергә була.
  
  
  Хәрәкәт ул, әлегә тулыһынса аяҡҡа баҫа алмай, арты менән прислоняться стонать. Ул, ишеткән кеүек, кемдер өҫтөнән хәрәкәт соҡор, был еңел шарканье чте. Унда, ышанаһығыҙмы, бер рива булмаһын, ләкин был мөмкин булғанын белә. Уның тәрән һеңдерелгән, алға выпрямляться һәм ҡапыл һикерә.
  
  
  Унда, ергә арҡаһын биреп спираль король кобраның свернуться. Әлбиттә, үҙең генә түгел, тип планлаштырыла ине. Әммә ул көткән гепә түгел, кобра ниндәй реакцияһы булманы. Цепляться уның өсөн инде ҙур таш өйөмдәре, өң тышҡы стеналары барлыҡҡа килһә, йыландарҙың ишетеү шипение ҡабат танышым.
  
  
  Ул ваҡытта мин түгел, хатта яурыны аша ҡаранып була. Ул үҙе тәндең бөтә көсөнә алға iso эткә, бер үк ваҡытта ныҡ һәм хәрәкәттәрҙе аяҡҡа магнитлылығындағы. Унда булған, ти, был минең аяҡҡа ҡағылып,-тип йомшаҡ, әммә ҡаранып өсөн һайын, был булған. Аша крайы уны ҡулы таш стена һәм соҡор перешагивать край вцепляться.
  
  
  Уларҙан тишектәргә тултырҙы проснуться һәм шипение визг була. Раскачиваться улар, һауа һикереп, таштан ташҡа менән уҡталған; шоу минең өсөн был ҡабатлау булып ҡарау оҡшаны. Отдышаться һәм мин туҡталған ваҡытта булды. Ул секундына бер өлөшө, яңынан аяҡҡа баҫыу, шул уҡ башҡарылды һәм флагы сингх сығарырға рөхсәт рива мгновение-тип ҡысҡыра.
  
  
  Ул, ҡыҙы ауыҙ һыуға ташлана һәм ҡулына зажинать эй, тотанаҡлыҡ протест тауышы. Ул ҡайһы бер ваҡытта төҙәтеү көрәше, лягаться царапаться һәм, иң бәләкәй йәнлек кеүек, әммә уның аҙағы аҙағында замолчать. Быҙауын-тип тамамланы ул. уларҙан башҡа ғына, быяла күҙәнәк бар әҙерәк, бүлмә булғанда, лабораторияларҙа шөғөлләнә шәхси зоопарк һәм герпетологический ғибәрәт.
  
  
  Уң ҡулында уның бөкләп, әлегә ул алға кәмей; Уның күргән, тип, уның һөйәктәрен скрипнуть. ... Фекеренсә, уның тураһында хәтирәләрҙе мин промелькнуть шальной йомшаҡ, йылы тәнеңдә, ул уны ҡулынан тоталар. Енси буйынса иң Рива бер ҡатын-ҡыҙ булды, ул ҡасан ҡаршы ала. Һәм ул хәҙер аңланым, мин уны алдан тапшырып!
  
  
  - Әйтеп тораһы ла түгел! - мин прошипеть. - Ниндәй һүҙ!
  
  
  Бармаҡ бөкләп ҡулын юғары күтәрә һәм ҡанға, уның тағы ла уның ауыҙ ee зажинать. Ҡатын-ҡыҙ һалдаттарында паника. Улар һорай. - Сюрприз? - - Мин әйтәм генә түгел, бел һин шуны, мин бында, шлюха!
  
  
  Улар һөйләргә тырыша, һәм уның менән аҙ ee rta ҡул сапҡан саҡта, уның өсөн пробормотать: - Мин... мин белергә, ант...
  
  
  - Аға, һәм һинең кеүек Мохан Гурнек тураһында белергә, ә? Был уйын түгел, Рива, был тормош, был хәтерҙә.
  
  
  Заматывать ул жестокое башы, минең ғәйепләүҙәрҙе кире ҡаға. Ул уны тағы бер ҡат ирендәре таһыллыҡ көсһөҙләндереү өсөн уның һөйләй ала.
  
  
  — Мин беләм, — уның раҫлауынса, ауыр һулап, ҡулдары уның арҡаһынан уның өсөн тота башлай. - Мин бер нәмә лә белмәйем, ғилми-нәшриәт. Ышан миңә, ҡурҡыштан һин уны! Мин һеҙгә ышанырға тейеш.
  
  
  - Афарин, был пуля нисек килеп башы... алынған булырға тейеш, уның төн? - минән һорап, көн күҙе менән түгел, лаборатория ҡайтарып ҡалдыра. - Асҡысы ҡайҙа? - Гер түгел, әммә ул көтә, мин әлегә яуап Рива. Елән һәм уны эго минут полезть табып, тип теләйем. Потащить ҡыҙы өсөн уның үҙенә; кизе-мамыҡ буйынса тапочка иҙән бысраҡ һүҙҙәр үҙгәреүсән.
  
  
  Был минутта уның асҡысы һалды һәм эстән ишек ябылмай; уны ситкә этәрә һуңынан кире бүлмә тар оҙон епкә алыҫ Рива. Туҡтап ҡарыш уның, ул ҡасан һәм уның һығылмалы кәүҙәһенә ҡулына ҡыҫылһа, уны учащенный биение йөрәк уны тойорға.
  
  
  — Мин һиңә уның хаҡында һөйләгәйнем... ваҡытта ул бер ни түгел, — ул простонать.
  
  
  - Кем?
  
  
  - Шива... минең ағайым.
  
  
  - Һеҙ кем" ?!
  
  
  - Минең ағай. Ул - минең ағай. Ғилми-нәшриәт комплексы, зинһар, аңлат миңә бир, мин уның менән... нимә эшләргә - ул пробормотать. - Мин уралып, ә һуңынан... һуңынан, әгәр мин һиңә ышанам түгел, барҙы, эшләй, тип теләйем.
  
  
  Ул сабыр булып ҡала. Ҡатын-ҡыҙ хәйләкәрлеге бәләкәй ине ул был көндәре башланды обманываться икенсе тапҡыр үҙемә рөхсәт итмәй. Хәйер, бер ни ҙә ҡурҡыныс булмаҫ, был ишетһен өсөн, ул, мөьминдәр, күп булһа, кеше үҙ ғүмерен һаҡлап ҡалғандары ҡурҡышып, бер өлөшөндә ул дөрөҫ әйтә. Рива ә һуңынан, әгәр ул дөрөҫ әйтһә, Шив һуҡмаҡ та яҡын булалыр.
  
  
  «Эйе, һеҙгә тырышырға, уның менән танышыу, мәғлүмәт алыу өсөн, уны танылған», — һалдат тағы уны, ул ҡасан уның ағас ултырғыс ултырырға мәжбүр була.
  
  
  Мин бер ниндәй ҙә ҡоралы ла булмай, башҡа ҡулында, әммә мин түгел, тип уйлайым мин һәм ҡыҙҙар яуыз шаяртып уйнаны менән ҡораллы була ала.
  
  
  - Был һиңә шулай булды. Джен һин ни, Рива? Иң алдан баштарын менән мин һин, тип танырмын!
  
  
  Бөтә һүҙ аңлайым да ул, тик, күрәһең, мәғәнәһен аңлап булмай, эй, мин әйтәм. «Мин һеҙгә ябай ғына бер нисә һорау бирерлек булырға тейеш», — ти ул. - Белгәс, ниңә һеҙ Һиндостан килә. Минең нимә әйткәнде мин күберәк олатаһы ла, ике ир-атты түгел, уны телгә ала, уларҙың бүлмәһендә белгертеп һеҙгә!
  
  
  Личико ул миңә бороп, бер ҡатлы һәм личико тиле, прядь менән сәсе ҡара, осо эй кәмей. Прошептать ул, баларыңа ул саҡ-саҡ һүҙ булды. Әгәр шулай була уның невинный түгел ине, тип раҫларға тырыша ҡысҡыра ине инде ул, мин мөьминдәр, уларҙы йәлеп итеү-иғтибар булманы. Әммә, бәлки, ул ваҡыт еңергә тырышҡан, тип уйлап, уның юҡлығын күреп ҡала. Ул бер нәмә лә ҡабул итә ала, тип должное, ышанам.
  
  
  Шулай итеп, ҡайһы бер мәғлүмәт алыуҙы һиңә ҡушам була. Ни өсөн? - һалҡын тауышы уны дауам итә.
  
  
  - Сөнки мин эшләргә мәжбүр итә, был Шива, ғилми-нәшриәт. Мин беләм, һин бында тип. Ғөмүмән, булһа ла, ул хатта белмәгән дә, һинең менән нимә булғанын һуңынан булараҡ, уның тирәләй ҡунаҡханалар. Мин унда ҡала алмай, үле мохан ҡасан булһа...
  
  
  - Ул һиңә лә "мәжбүр"? - ул ҡабатлау.
  
  
  — Зинһар, презентациялар мин, — уның пробормотать. - Мин был мөмкинлеген аңлата.
  
  
  Ул тағы үтәлмәһә, был ваҡытта уны еңергә тырыша, әммә тауыш тоны булырға эго ихлас, борсолорға. Улар уны тыңларға тейеш була. Әгәр ул дөрөҫ әйтә, мин һыу инем рива кобра килтерергә мөмкин; әгәр ул ялғанлаһа, тырышырға тура килде һәм мин уны барыбер ине, уның һүҙен тыңларға теләмәһәң улавливать ниндәйҙер подсказка, бөтә, тип, мин был подсказка һаҡлана. Ул уның менән йәнәш тормай, уның ҡырҡа өҙөлгән хикәйәһен әҙер, әгәр ҙә кемдер лабораторияһы барлыҡҡа килә.
  
  
  Рива хәрәкәт эшләү түгел, ялған. Тауыш тоны үҙгәрә ул, ҡасан ул башлай, - тип ул ҡушыла мәжбүр ойошмаһы Шива «Кобра». - Ул минең үҙе янында тотҡан атаһы, ағаһы эго өлкән ғилми-нәшри..., әгәр ҙә ул. кем йәки полицияға мөрәжәғәт итә һәм бер-ҙә хөкүмәт тирә-яҡ, уны ла раздумывать герә ине, кереткәнсе улар убьют эго. Минең атайым бик ауырый, ауырыу отчаянное. Минең ағайым үлтереү менән янау эго генә түгел, ә ниндәй мәхрүм эго-әгәр ҙә мин бойороҡ үтәнем... эго дауалау.
  
  
  - Ә һинең атайың ҡайҙа хәҙер?
  
  
  - Мин дә белмәйем. Бында эго тота Шива-әсирлектә булған, әммә был йорттар түгел.
  
  
  Мин уйлы кеше һәр ваҡыт үҙенең белгесе, танып белеү, ихлас кеше юҡ. Һәм хәҙер, тота ла востро һәм уның ҡолаҡтары, көтөп берәй ерҙә тауыш булһа, улар шөғөлләнә бирә ала ул, ҡәһәрең минең тәүге булыуға ҡарамаҫтан, ул обнаружил, - тип һөйләй рива ышанам. Сөнки иң элек, был мәғәнәгә эйә. Бигерәк тә, әгәр шантажировать Шива, уның бер-атаһы өсөн, ҡатнашҡан өсөн мәжбүр итә уны эго бысраҡ планын.
  
  
  — Тағы нимә булған-шуны, - тип аңлатырға кәрәк, — тинем мин.
  
  
  Ләкин мин был юлы өҙөлә. Кемдер шул яҡтарҙа көн буйынса хәрәкәт итә. - Рива? — позвать ирҙәр тауышы. - Ишек ни өсөн ябыла? Мин итегез!
  
  
  - Был кем? - мин прошептать, ултырғыс ҡыҙы менән баҫырға мәжбүр.
  
  
  - Минең бер ағай тирә-яҡ кеше, Нирад.
  
  
  - Мин уны белмәйем. Төр яһаусылар, тип һис бер нәмә лә бара. Ярлыҡаныуҙа эй, рискованный булды, әммә был ваҡытта мин һайлау башҡа булмай.
  
  
  - Минутка! — Рива крикнуть. Һәм миңә уны ҡараш ташлап ҡурҡытылған, эй асҡыс тапшырҙы һәм ул эткә көнө.
  
  
  Ул тиҙ лабораторияларҙы ҡараны, ләкин бер нәмә лә таба алмай, тип Нирад өсөн ҡорал кәрәк ине миңә сифаты менән көрәш. Ярай, һәр осраҡта, уның алдынан эму пар әйберҙәрен күрһәтте, шулай булғас, мин быны эшләүе ҡыйын түгел-үҙегеҙ теләгәнсә. Ишек артында торғанда һәм уны көтә, ҡолағы навострить, йәлп дауам индеецтар әлегә йәш ручка, рива ee асыуҙы һорай.
  
  
  Уға ҡарағанда иртә инә, шул тиклем тиҙерәк обезвреживать эго, ул хәл.
  
  
  Нирад булып, Ранджит, Гурнек, Хакша, Шива белеү һәм хоҙайым, күпме тағы. Һәр осраҡта ла, уның өсөн үҙемә килешеү төҙөргә, мин кәрәк булған нәмәләр менән тауыш имитациялары эҙләй башлаясаҡ, белеп ул Шива, нирад яҡшыраҡ һәм башланылар булырға, һәм бөтә ҡала кеүек.
  
  
  Рива ҡалтыранған ҡулы һуҙып, профилендә һарайында асҡысы.
  
  
  Әгәр ҙә мин уны хәҙер үҙгәртеп булмай, барыһы ла ҡатмарлы булыр ине; әммә был берҙән-бер ысул белергә, уның мин икәнлеген солгать. Был ваҡытта уның һарайҙың асҡысын бора, лаборатория өсөн ишектәрен аса.
  
  
  
  
  7
  
  
  - Был нимә тигәнде аңлата? — Нирад һорай. Официант һәм традицион кейем алмаштырып кейеү түгел бинт индеецтар формаһы күберәк.
  
  
  «Мин мин түгел... аңлап, дверь заперта», — тип яуап бирҙе Рива, элек пятиться. Напрягаться ул, тип ышанам шулай булмай тағы, уны минең өсөн түгел, тип ишек алдында нирад тураһында иҫкәртә.
  
  
  Йәш кеше, ҡаранып ятты ла, үҙе ишек артында захлопывать һәм лаборатория инә. - Был ҡабатлана ла күберәк булһын! — сөнки ул восклицать высокомерно, щеголять в засеев кеүек.
  
  
  Элек рива аҙым яһар, моғайын, шул яҡын, нерв өсөн үҙ өҫтөндә контролен юғалта. Эго эго ҡыҙып ишара бирә. Эй шул саҡта ышана һәм уны, ҡарарҙар һәм ярлыҡаныуҙа эй, хатта һуңынан ни булыр.
  
  
  — Ағай, һеҙ үҙ кабинеты күрергә теләйем һеҙгә, — индеецтар сухо иғлан итә. - Кисекмәҫтән.
  
  
  Һүҙҙәре һауала эленеп, сигнал итеп, мине хәрәкәт ғәйәт. Шулай уҡ, был «тэквондо», ауыр хәлдән сығарыу буйынса ул мин инем. Улар алға ташланды, һауа дауалау буйынса тиерлек өсөн көслө һөжүм яһай.
  
  
  Целиться Нирад бәрелгәндәй булды уның; удар көсөнә «ча-ча-гө» полуротный ерҙә эго. Ҡырын перекатываться индеецтар, кешеләрҙе уны боҙоп күрһәтә боль гротеск гримаса.
  
  
  Ул, янбаш һәм күкрәк на корточки бөтә ярышлап аленка ҡулланыла һәм үҙе өсөн, был эго яңаҡҡа бәргән. Нирад һуғыуы аҫтында ҡолай навзничь «цзи-лука-ки», эгон, маҡсат набок свешиваться; Уны аңлайым, был минең ҡулымдан костяшка эму мәғәнәле һөйәк бит. Тик ул ғына бирә.
  
  
  - Ишек Закрой! - ул прошипеть, Рива. Профилендә һарайҙың асҡысын ҡыҙҙарға ташлана.
  
  
  Нирад йәйелгән һәм аяҡ баҫырға насип була. Һәм ул үҙенең салбар билбау полезть задрожать өсөн, уның ырғып пистолет күрергә, уны тоторға тырышаһың. Килеп китеүселәр барыһы ла, төш булып нисек бутаған, ғәмәлдәр, фекерләүе продиктовать. Һәм уны тиҙ арала йәйелеп метнуться уңғамы, һул билен күтәрә һәр ырыуҙан килгәндер. Бер аяғын баҫһа, уның һәр бер ырыуы ергә, удар идеаль һәм шунда уҡ көсөргәнешле, һул аяҡҡа.
  
  
  «Джоп-тип гө» уны эго, запястье буйынса, бер пистолетын зат ҡыуа. Хәҙер, ул саҡта ҡоралһыҙ булһалар, мин күҙҙәргә ҡарап индеецтар ҡырағай йәш. Высокомерие испуг эго пар ябай түгел, уның сигенә башлай, ә уның яңаҡ ғына һөжүм итә башлай ҡара-күк синкх.
  
  
  Ауыҙ асып уның, өсөн туҡта, һүҙмә-һүҙ һәм уны эго подпрыгивать к горлу саҡта, тамаҡ ҡыҫылһа бармаҡтай ҙур була. Нирад, күрәһең, һалдат, ләкин мин күтәреү көсөн етер әле пахнуть нах һәм аяҡ тибә. Ослеп мин муйыны ауырта башҡа таһыллыҡ мәжбүр көсһөҙләндерә. Ул ҡаҡшаған, отдышаться өсөн; ир наклоняется мин тура ҡарап, ҡулдарын күкрәгенә ҡыҫыу була.
  
  
  Нирад көндө һыуға ташланған. Ул алға һикерҙе, тағы ла үҙе менән ала түгел, ҡот осҡос һөжүм бара. Ул, уны һикереп, аяғы тотоу өсөн. Стук уның һаңғырау ҡоланы.
  
  
  Шунда уҡ уны өҫтән nen булһа, янбашы ырыу участогы эго. Улар һорай. - Һинең күҙең кеүек, Нирад? - Күренекле мөрәжәғәттәребеҙ һаман эҙ бар, бар ул эму тыуҙырып ҡалманы, уны шунда эшләй.
  
  
  Яуап урынына ул үҙенең бөтә ауырлығы алға ташланды, мин өҫтөнә тырыша. Әгәр ҙә ул эму ключица һынған, күкрәк ситлеге һәм эму проламывать ине уны, һәм ул башҡаса күтәрелә алмай ине. Шуға күрә уны ҡул күтәреп карате ҡабул ителә.
  
  
  Әммә Нирад, тейеш булған, хәрби сәнғәт тураһында фильм фанаты була, кире осраҡта кемдең-эго карате нигеҙҙәрен белмәйһегеҙ икән. Тик уны нисек ҡулын күтәрҙе, минең һөжүмде һындырып тип аҡлана ул, дөрөҫөн әйткәндә, «колониа-мак нал-ки». Был талаш тиерлек булырға тейеш булған, шул булды һәм был, тип, уны отель.
  
  
  — Һин яҡшы шарттар..., - тип уйланы ул, — мин әйтәм, ситләшеү, яңынан аяҡҡа баҫыу өсөн.
  
  
  Улар ҙа ҡаҡшай һәм баҫыуҙағы, уның тирә-уны ҡасан башларға кружить. Приступ уның менән ҡысҡырған, алға ташланды, сплетение ҡояш үлемесле һуғыу яһаған, ә һуңынан локоть яңаҡ була. Берлектәге хәрәкәте «пан-дэн цзи-лука-ки» һәм «һәләк булған-етте мәғәнәһендә спортсыларына-ки» етерлек була, һәм эго өсөн ышанысты ҡаҡшата ғына түгел, ә ике ҡабырғаһы һынған эму.
  
  
  Элек Нирад сигенергә, иҫе ауырта. Теймәһен үҙеңә түгел, уның мөмкинлектәре бирә. Мин туп-тулы решимость шива, ҡот осҡос үлем мәжбүр вафат була, ашока хаҡындағы иҫтәлек һаман да тере булһа һәм минең хәтер ананд үлтерә. Улай икән, беҙҙе бер ҡасан да булмаһын тип ашока шив етди ҡурҡыныс янау, законһыҙ операциялар беҙҙең Кобра.
  
  
  Шуға уны һыу Нирад йәлләү тойғолары түгел. Ул ахмаҡ киллер яллап үлтерәләр булған... хеҙмәт итәсәк. Шул, кем миңә еткерҙеләр, һәм минең тикшкренеүҙәр проигнорировать самосохранение инстинкты.
  
  
  Мин түгел, тип уйлап, уны тағы бер ҡат хәл булып һуғыша, ике яңаҡ менән ҡыйратты һәм ҡабырғалары һынған. Мөмкин булһа, хатта еңел менән прокалывать.
  
  
  Әммә ул әлегә уның артынан күҙәтәбеҙ, үҙ ғүмерҙәре хаҡы менән көрәш дауам итә, уның физик агни. Царапать уны һүҙмә-һүҙ енес, пистолет тоторға маташҡанда ҡолап. Уның хатта бармаҡ тейәлгән эго өлгөрмәй, туҡтатыла алдынан уны эго өлгөрә.
  
  
  - Мин уйлайым, ахырҙа һин-минең фекер ағышына аңлай башлай икән, Нирад... - тинем мин һәм ҡала швырнуть бармағы пинок эму, пистолет осоу яңынан ебәрә. Бер өҫтәл тирәләй отскочить лаборатор һәм ҡоралдарын иҙәнгә ҡоланы.
  
  
  Һүҙ барыуы тураһында һөйләргә түгел инде, йәш йыйыу буйынса әлеге ваҡытта өсөн индеецтары сығарған. Ул бик күп күреп, бигерәк тә соучастник Рива. Әгәр уны эго хатта ауыҙ һүҙһеҙ бәйләп һәм, иртәме-һуңмы уның Шив һөйләне, мин нисек ҡасып туғанына ярҙам эго.
  
  
  Минең уйымса, ул яҡшылыҡ һәм һыу бедолага ишараһынан һиҙә. Әммә мин аңлайым, был кеше буласаҡ ахыр сиктә бер замешать түгел, ә миллион кеше ғүмере. Әгәр Шива үҙе планы тормошҡа ашырыла ине, Көнбайышта башҡа шаһиттар блогында мәғариф ҡыҫылып һиндҡытай гер түгел ине. Ядро ҡоралы арсенал бөтә булмаҫ ине был эшкә, континент-ара баллистик ракета менән башлана «Тритон» термойәҙрә менән боеголовкаһы. Иң һуңғы һөҙөмтәләр өсөн хатта ир-аттар һәм закаленный хладнокровный ә ҡурҡытып була.
  
  
  "Хладнокровный" - билдәләмә түгел шул, кем миңә килә. Мин садист түгел, тик ваҡыт үтеү менән мин тәжрибә һәм, әлбиттә, "ожесточаться". Нирад була минең юл, юл, ул миссияны минең уңыш килтерә. Ысынбарлыҡта хәл менән осрашырға тура килә. Шулай итеп, әлегә йәш скорчиться иҙәнгә индеецтар, илай, ужасе-се бала кеүек, һыуҙы һәм ташты эткәндәр соҡор кинәт уны эго йыланлы стонать аяҡ баҫырға мәжбүр.
  
  
  Эго кеше ҡаны менән бысрата, шуға сәйер биҙәктәргә ек барлыҡҡа килә, ауыҙ полуоткрытый була, ә теле таралғы, ҡанаты һынған ҡош кеүек. - Юҡ... "сахиб"... зинһар өсөн, мине...юҡ...
  
  
  - Һин ябай ғына бойороғон үтәп, уны беләм, - мин уны ҡырып, һүҙен тамамлап. - Миңә лә, Нирад, ул да.
  
  
  Ул артта уны ишетте, һәм шипеть уларҙан нисек һыҙғырып, ударяться соҡор таш диуар тураһында. Нирада Кобра лә эшләргә мәжбүр итә, был уның үҙ теләге буйынса бара. Бында, әле уны тамамлағас, үҙ эшен күпкә иртәрәк, тип уйлайым.
  
  
  Ҡасан уны аңлар, ул. мин нимә булды был төрөндә, парҙар эго ҡапыл үҙгәрҙе. Уның аяҡ ҡотолорға маташа, мин инде кешеләр менән шөғөлләнә, һәм прошипеть: - Шива үле күрергә теләйем һиңә! - Киләсәктә лә был зацикливаться ул герҙе.
  
  
  «Бәлки, Нирад, тик бында түгел, һин булғас, һин күреп ҡала һәм, ни була». - Мин юғалтасаҡ түгел, күберәк ваҡытты ала. Минең кулак булып уның эйәк эләгеп, ҡолап һәм уның навзничь. Салбарынан билбауын тотоу өсөн уны эго. Туҡта Нирад маташа, әммә ул ҡабырғаһы һынған застонать приглушенно мөмкинлеге генә була. - Уңышлы сәфәргә! — мин крайы һәм соҡорҙар аша швырнуть восклицать эго.
  
  
  Уцепляться крайы өсөн тырыша ул, әммә алмай. Затрепетать аяҡтарымды һауала Эго, яһалма быуа ҡолап навзничь индеецтар була һәм аҙаҡ, уны ҡайҙалыр күргән, йылан башы диңгеҙ ҡот осҡос үҙен нисектер шевелить.
  
  
  Был Бульканье & nb, балдан һәм ҡойроғо шевеление. Был агни нирад тәнегеҙгә ҡайтарып ҡалдыра. Индеецтар ҡырын борорға тырыша буйынса һайлап аҡҡан һыу. Диңгеҙ аждаһа тештәре үҙенең ҡыҫҡа вонзать эго иңбашына һала; һуңынан һыу аша сыға ул үҙенә, үҙенең неуверенно стихия буйынса хәрәкәт итә. Ләкин ул теше менән ҡала, ир-егеттәр ҡулына вонзаться, рух ныҡлығы, ҡот осҡос булыуы ғәжәп.
  
  
  Ахырҙа ул үҙенең табышын ташлап, ә Нирад баҫырға тырышып, безумие итеп, король кобраның ҡыҫылып, күрһәтеү өсөн, мөмкин түгел уның тынғы тип кем уның территорияһында потревожить. Был сәхнәләрҙә уның менән күҙәтәбеҙ, ниндәйҙер ҡот осҡос зачарованные. Шулай булғас, минең өсөн шива тип уйлайым. Закачаться Кобра һәм һауала тора.
  
  
  Туҡта өлгөрә Нирад беҙ түгел, беҙ ҡасыу тураһында уйлай. Уларҙан мчаться йәшен тиҙлеге менән, әйләнеп торған тешле һәм индеецтар гадюка үҙ тештәре тәңкәле вонзать шул уҡ ваҡытта йәш балтырлы булалар. Судорожный бульканье сериялап Нирад ирендәре менән. Ул уны күҙәтеп, әлегә свист менән соҡор жив, шипение, хлыст.
  
  
  Индеецтарҙың тән спазматический сотрясать дрожь. Эго подкашиваться аяҡ, күлдәк яғаһы ҡулы вцепляться итә, уның һулыш алмай кеүек. Ул ағыу кобра һалдат булып, ул нервы параличы һулыш үҙәге.
  
  
  Һәм кеше ҡулына ҡыҙыл таптар барлыҡҡа нирад; ҡан эскес була. Йылан, шипеть ла туҡтап, бер нисә тапҡыр эго булып, үлемесле булған изученный тешләп тешен серияһы вонзать үҙе ҡушҡандыр. Ул, боролдо, ҡасан нирада rta высовываться iso теле, һүҙе һәм хәҙер ул беҙҙе тота алманылар.
  
  
  Стук йолҡҡосланған тәне, соҡор төбөнә төшөп, йыр гробовщик ҡотолғоһоҙ булыуы; бер нисә минут Үлем килә. Әммә был минең сират булһа ла, бәхете.
  
  
  «Был булмаясаҡ, - тип, отель өсөн мин һинең ағайың», — тине ул, Рива. - Бер артлы тешләй.
  
  
  Ул креслоға ултырып, кеше ҡулын ябып. Ул һөйләй башлаһа, мин уның күҙҙәренә ҡарайым һәм башын күтәрҙе. Мальва мокрая Ee таяҡ менән булһа ла, ҡара күҙҙәре менән дунайҙағы етди ҡарай. Нерв үҙе түгел, уның өҫтөнән контролде юғалта, һуңынан, хатта, ҡот осҡос тамаша шаһиты булды ул.
  
  
  — Яҡшы, — ул прошептать. - Мин бәхетле. Ҡасан да булһа ул һине барыһына оборудов һөйләүселәрҙе, түбәнселеклеләрҙе һәм әйберҙәр тураһында зверский, ул кеше минең ағайым... минең менән сусҡа үҙ мәжбүр итә, уның эшләй, улар уға табынғандар, уның кеүек булырға ине, әгәр Наг, хоҙай. Нирад атҡаҙанған насар, һеҙ тәъмин.
  
  
  Тик шул саҡта ғына Рев, тойолған, булып обморок сигендә, көслө эмоция сағылдырыусы шәхес ул. Уның ҡулында уны күтәреп алыусылар һәм һаҡ булығыҙ. Ул ҡалтырай. Ул, үҙенең ee ҡыҫылһа, уны муйынына токио еңел ҡағыла. Тиҙ арала, уға ышанғанһың, ваҡыт килә һәм беҙҙең өсөн, ваҡыты, ҡасан кем дә туҡтатырға була. Әммә хәҙер ул булырға тейеш булып китә, һәм тиҙҙән ул да киттем, шул тиклем яҡшы.
  
  
  Юҡһа, минең һәм уның борсолоу мин ситләшә.
  
  
  - Мин уны һорай. - Беҙ ҡайҙа ул? Яҡын ҡала ниндәй?
  
  
  — Бөтәһе лә мин һөйләйем, — тип яуап бирҙе ул. «Ә мин һине башта бәйләргә кәрәк, юғиһә олатаһы, минең аңлауымса, һин тип мин һәм минең алдағы атаһы вафат ярҙам биреүҙән ҡаса». Мин, моғайын, уны ла үлтерә.
  
  
  Бау, уның артынан китте, һәм уны, ултырғыс күрһәтте. Һуңынан, барыһы ла ул аңлатҡандарҙы, мин кәрәк булһам, беләгенә, балтырына һәм уның обматывать бил бау ул, мин теләйем өсөн сәхнәлә күренмәй estestvenno.
  
  
  Эй ҡыҫҡа һөйләр ул, минең ниндәй маҡсат миссияһы; эй Ул мөмкин ышанырга, хәҙер, ҡиммәтле ҡасан уның союздаштары булған. Ләкин мин ул ҡурҡыныс дусар теләйем.
  
  
  Һәм ул ҡасан аңлап, эй кәрәк миңә был, бәлки, күберәктер, мин уның, икеләнеүҙәрҙән юҡҡа һуңғы ҡалышып, урынға иң тулы ышаныс.
  
  
  — Бынан бер нисә миль илсе генә, — тип аңлата ҡыҙы. - Төп юл буйынса барыу өсөн вилла шунда: ул асыҡтан-асыҡ һеҙҙең ҡалаға килтерә. Бөгөн кис беҙ осрашырға тейешбеҙ: мин күбеһенсә күберәк мәғлүмәт ала. Һинең өсөн.
  
  
  - Беҙҙең өсөн, һеҙҙең күҙ уңында тота. Һәм атаһы өсөн һине ғүмерен ҡотҡарыу, - эй, уны кире ҡағыу хәбәрен киң мәғлүмәт саралары барлыҡҡа килгән.
  
  
  Ҡасан осрашыу ваҡыты тәғәйенләнде булмай, уны табыу шкафынан ниндәйҙер тряпка, һүҙһеҙ эй, ауыҙ һәм йыйылып киткән. Һуңғы тапҡыр уның күңелендә, аҡылһыҙҙың туго шнурок өсөн, Шива булыуы шик тыуҙырмай.
  
  
  Нирад иҙән пистолеты ята. Сунь артҡы минут уны эго, һуңынан аҡ кейергә ҡыҫҡа тотоп, шкафта эленеп ҡалған, примитив һәм... эго күлдәк кейеп, улар менән шөғөлләнә, һәр хәлдә, минең ихтыяжды ҡәнәғәтләндереү мөһим ине.
  
  
  Рива боролдо. Ул таяҡ күҙ һаҙыматлы башланы. Отель ҡайта ул, эй аңларға бир, барыһы яҡшы булыр ине; әммә бер нәмә туҡтатты мине, бәлки, күберәк ваҡыты уның ҡурҡыуын күрҙем. Ул, Сингх Рива тураһында уйлай, әммә тәүге тойғома ax агент башына килә. Рива тупик-уның мөмкин, әммә мин үҙем алмай һәм хөкүмәт ышаныс-был расстраиваться, ә ул... мин түгел ул күрһәтмәй башланы, бер миллион кеше ғүмере хәүеф аҫтында булған мечтание абсурд, енәйәт планлаштырыу безумие.
  
  
  
  
  8
  
  
  Мәҡәлдәр ҡулланыу уңайлы, сөнки уларҙа сағылдырылған дөйөм кешелек хәҡиҡәт лаконично: улар ниндәй хәлдән дә еңел яраҡлаша. Мин башыма нимә килә, ул бер ҡасан рива сингх лабораторияны ҡалдырып, официант һәм гротеск уларҙан тәнгә ятҡан бүлмәгә коллекцияһы менән ағыулы була: «ямғыр яуа башлаһа, барыһы промокнуть мотлаҡ түгел».
  
  
  - Аҙлап булһа ла ваҡиғалар; улар ябырылып тигәндәй ласлыҡ менән мин уларҙы, килер тип, уны Нью-Дели ике көн элек. Ошо ҡыҫҡа ваҡыт арауығында, йәғни һуңынан, уны бер нисә тапҡыр һорау биреп, уның өсөн кәрәк түгел. прима икән, ул тупик мин шөғөлләнергә йыйыныуы, Шива үҙе логово алмаҫ мине алдатып. Был юл бик ауырға, һәм мин... һәм серле хужаһы күрергә тура мейегә һуңғы Шива Кобра Хакша. Әммә мин артыҡ етерлек иҫбатлай ала, үҙ-үҙеңде ышандырыу өсөн, был уйҙырма түгел. Бар кеше лә, һәм беҙ осрашырға лицом затка түгел.
  
  
  Иртәрәк йәки һуңыраҡ ул да булһа, алда кеүек, ул белер, тип, уны мин тип әйтеп була. Әммә хәҙер илсе булып бара мин шул тиклем кәрәк, минең кеүек ҡасып йәки уны эго горилла тапты, камера алдында һәм уны табайым инде буш түгел, биш йылан разъяренный иҫәпкә алмай.
  
  
  Ер тар коридорҙа стенаны төйөргә лабораторияһы менән сыға. Йорт стенаһында шива уны ишетеү өсөн түбән, тоноҡ тауыш һөҙһөт. Юлда «пу Пу......пу» тревога сигналы алмашына, минең кеүек сағыла ине уларҙың һәр фекер, һәр хәрәкәте. Мин үтә тар на цыпочки буйынса үтеп, шул уҡ в мгновение нацистарҙың һәм һауа, ике нацистарҙың үтеп алыҫ шаңдауы аҙағында бөтә.
  
  
  - Нирад? Һин бында нимә эшләйһең? Һине белмәгәндә үк, уны ярата, көтә...
  
  
  Тейеш буласаҡ, йә булмаһа гурнек ранджит был, моғайын, тәүге, сөнки кешеләрҙең барыһына ла тағы бинтланған гурнек була. Ир-егеттәр уны тауыш килеүен түҙемһеҙлек тотоп, ярышлап һәм коридорҙа иш булыр, миңә ҡасан shaggy яҡынлаша. Ул, ранджит һәм барып күрҙе. Эго күкрәгенә расстегнуть күлдәк булды, ә удавка, уның муйынында йөрөп, излучать металл ялтырауыҡлы. Лаборатория ишеге постучать индеецтар ҡала, һәм уның реакцияһынан көтә эго гер түгел.
  
  
  Надвое сгибаться, уны, башҡа йугереп коридорҙа, әллә ниндәй лабиринт. Вилла була ул, мин мөьминдәр, ә был, ғәҙәттә, ишек вилле була, һәм ә күберәк буласаҡ. Ee минутта уның аша таба. Эткә уны ауыр, сәйер һәм ағас ишектәр моргнуть инкрустировать, иртәнге ҡояш нурҙары тырыша ослепительный күнеккән.
  
  
  Эске ихатаһында, күрәһең, тирә-яҡ тотош ниндәй күсереп була-ул диңгеҙ булған урын-дар. Ҡуйы һипкәс йәшәрә, сәскәле ҡыуаҡлыҡтар, ағастар ҡупшылар. Һис шикһеҙ, сара пожалеть шива ла, ауыл ерҙәре өсөн уңдырышлы тергеҙеү францияның көньяғында поэманы аныҡ күсермәһе.
  
  
  Ябыҡ ишектәр әлбиттә, ул юлдары буйлап йугереп күмелгәнлектән гравий, ҡабырға фасадына көн менән шөғөлләнә башлай. Артыш ҡыуағы туплау һәм һуҡмаҡ ҡуйы ҡушылып, подстригать китә һәм өйә. Дөйөм шомланып тағы ла сәпкә тейҙе, һәм ул, әлбиттә, көтөүҙәр ҙә йыйылғас, әлегә уның сәптәре. Тиҙ минең яурыны аша ҡараштарын дәлилләй, - тип иҫкәртеп ҡала Ранджит һаман да өлгөрә алмайым.
  
  
  Әммә мин беләм, был эште бер нисә минут. Мин таба алмайым, беҙҙең ҡапҡа, беҙ башҡа сығыу, бынан берлеге тирәләй ағас. Башы һәм муйыны һәм яурындары алға вжимать ал, уны, кәртә тирәһендә яланғас бармаҡтарым дәһшәтле тармағы. Уны көтмәй күберәк тауыш ҡарағанда, ҡунаҡхана, әммә был тораҡ пунктында иң башында рәсәй менән ҡыйралып һәләк инде, түгел хәҙер һәммә эштәргә ысын күңелдән үҙгәрештәр бара.
  
  
  Мин һүҙмә-һүҙ алып ырғытты ботаҡтарына кейем, йөҙө һәм күҙҙәре хлестать. Мин уны артында тыңлағанға хәрәкәттәре еңел, аңлайышлы тауыш буталсыҡҡа әйләнеп бара. Пробираться сквозь тармағында дауам иткән һәм уны, ниһәйәт, азат; буран торған һуҡмаҡтар ул крайы, алдынғы буйындағы вилла.
  
  
  Отдышаться ваҡыттар ҙа булды. Йугереп ул, һәр аҙым менән клубтың саң күтәреп. Талғын музыка мин алда тауыш шаңдау приглушенный нацистарҙың: тауыш өсөн кәрәк мин, тип өмөтләнә йәки фургон юлға сығып йөк машинаһы менән ул илсегә буйынса.
  
  
  Әгәр ул дөрөҫ географик урыны хәтеремдә, өс сәғәт самаһы алыҫлыҡта Илсе Нью-дели ҡалаһындағы бөтә донъяға билдәле һәм как урын булды, залдағылар шунда таж-махал. Әгәр минең пландарыма инмәй ҡала бара, йәғни Шива була.
  
  
  Ул, төп юлға сыға. Невероятно тар булмай ул, веб-биттә, улар ике йүнәлеш буйынса хәрәкәт бара. Муссон миҙгел башланыуға бер нисә ай үткәс, шуға күрә яланғас һәм буш юл полотноһы булып, төрлө арауыҡта ҡара саң. Сморщенный буйынса һуҙылған юл буйларын стояки ағас, ботағына ултырып стервятник ә кәкрәйгән, өнһөҙ башын яланғас мәйет менән ғәжәйеп пожиратель.
  
  
  Ул ваҡытта мин түгел, ентекле инструкция биреп рива була. Ике йүнәлеш буйынса аҫҡа табан юлда уны ҡарай, ләкин бер ни күрерлек түгел, юл күрһәтер инем мин дөрөҫ тип Илсе. Ул, прищуриваться сағыу ҡояш булып, ғаилә һәм мгновений аша күреп, бәләкәй генә усаҡтың тирә-яғына башҡа юлдар сгибаться.
  
  
  Мин дүрт бала менән ике нескрываемый любопытство һәм өлкәндәр ҡарай. Һәм уның аша урамға йугереп рискнуть булып, ҡапыл туҡтап, ҡасан добегать төркөмдәренә тиклем. Худощавый ир-ат, бил зонаһында ғына кейенгән, йөҙөн күтәреү өсөн, мин көн һайын, тырыша ла баһа. Була ул, була тейеш, ун йылда мин йәш, әммә морщинистый, өлкән кешенең эгоһын впалый ценымногие тибындағы эшләй.
  
  
  Агры? - мин һорай, нисек кенә булып ҡуймаһын, тип, уларҙың тирәһендә кем түгел, - тип әйт по-английский. Һәм ул тағы бер ҡат урамы күрһәтеүен һораны: - Илсе?
  
  
  Three ғәжәпләнгән ҡараш атаһы һәм әсәһе, ике балаһы өсөн дүрт ә мин ыштанды буйынса дергать башланы. - "Бакшиш, бакшиш!" - ҡабатлау девчушка бөтөнләй яланғас, мин бер ҡулы штанина дергать за, ә башҡа ауыҙ күрһәтә. Эго нәҙек, ҡурҡышынан тауыш скулить дауам итә.
  
  
  Был аҡсаға улар минең вилла менән бергә кош һәм куртканы алып, эске кеҫәгә тота ул, шуға күрә барыһына ла үҙе менән була, минән булмай, — рупияһы был муҡсаһы, ул Рива ала. Тауыш тағы ла бер проблема өҫтәлә башҡа мөмкин. Ләкин ул балалар табып, уның асығып һәм баҡыр тәңкәләрҙе һуҙҙы ҡулдарын усына һалды.
  
  
  — Илсе, — уны ҡабатлай, ҡойма поглядывать н мышиное, вилла йәшерә. - Таж-Махал...
  
  
  - Ах, "сахиб", таж-махал! — ир-егеттәр әйтә. Корточки һаман тора ул, ләкин үҙ ҡулына костлявый күтәреү өсөн, мине юл күрһәтеүсе, һулға виллаһы тора.
  
  
  Ул тағы йугереп, ауырта янбашы киҫкен тоя. Ышанырға ғына ҡала, тип машиналары, арба, теләһә ниндәй транспорт саралары mimmo үтеү өсөн, миңә барып ярҙам итә тиклем Илсе. Әммә уның урынына йәки фургон машина тауышын ишетеп, уларҙы кире ҡайтарып булмай мешанина мин шунда уҡ ваҡиғалар, тәүге кис булһа, минең менән килгән ваҡытта нью-Дели. Был йүтәл була, һуңынан мотоциклда рев-ә мин артта.
  
  
  Ул һаман ҡаса, д. һуҡмаҡтан боролған һәр кем менән, уратып вилла менән шөғөлләнә, ике кеше менән юлға сығыуҙан баш мотоциклда бортҡа алыу; һәм миңә уларҙы башына сәллә ih заматывать ебәрергә була. Нирад ул пистолет тотоп, уның салбар кеҫәһенә тота.
  
  
  Был astra була.32 һәләтле радиуста һәр метрҙы маҡсаты номерҙары таң ҡалдырҙы. Компания Astra пистолетын сығарып, ҡунаҡхана һәм пистолет Colt lindner ҡушылдығы иден (дорого күпкә торған), бер тапҡыр файҙаланыу ih һәм уның үткәне юҡ. Әммә уның ҡасан туҡтап, артҡа баҫты өсөн курка, уны аңлап, тип, пистолет пятнистая обережное. Сунь салбары уны тағы пистолет һәм уны кире йугереп киңлеге, мин хатта бер нисә пуляларҙың нацистарҙың ҡасан дим таращить глаза, ағас ҡабығы менән бер нисә аҙым һәм мәйет киҫәктәрен минән һулдан.
  
  
  Кем атып, бар тәжрибәһен һәм ҡайһы бер наметать глаз. Зигзаг һорап һыйынасаҡ ҡаса башлаған булды, миңә һуҡмаҡ менән барырға мөмкинлек бирер ине, пулянан ҡасабыҙ, ул сыпаться, арахис кеүек. Уҡ атыу, мин был юлы ла уң яурынына задеть таращить глаза. Илле метр алдараҡ булған күреп лачуга уны ағас, кирбес бағана күтәреп ҡара төтөн торбаһы буйынса.
  
  
  Ул төшөнсәһенә эйә түгел, был була, шулай дауам итә, ләкин ҡасалар, сөнки тормош бер ваҡытта ла йүгерҙе. Мотоцикл алыҫлыҡты ҡыҫҡарта, әммә саң күтәреү юлы менән, водитель ҡамасаулағаныңды күрҙем, тимәк, максималь тиҙлеге тиклем һәм транспорт саралары алып бара. Ишеккә ташланды һәм ул бының менән файҙаланып, сүп-сар заваливать, ир-егеттәрҙең йөрөшөн туҡтала һәм шул уҡ ваҡытта үҙе тирәләй бер ике юлдашы алға барырға бойора.
  
  
  Моғайын, был Гурнек Ранджит һәм, мин уйлайым, ышанмаҫҡа ла була, тип, ике сакчысы Шива күберәк. Биналар эргәһенә ағас ишектәр асыла; элмәккә эленгән ишеккә буйынса бер генә ҡыҙғылт көрән. Ул, эскә ташлана, һәм тушновой һәм хайуан шунда уҡ һуҡтыра киҫтереп экскременты ҡан еҫе килә.
  
  
  Скотобойня булмай уны, тоя һәм үҙе шулай, әйтерһең, быуаттарҙан ҡайта. Индустар һыйыр ите лә ашай, ашай мосолман. Мычание эре мөгөҙлө мал, кешенең ҡарашы һәм эре мөгөҙлө малдың тояғынан нетерпеливый изумленный стук, һыйырҙы әҙерләү һындырып, тамуҡты күрһәтәләр, йәғни, мин наименее килгән урын өсөн, спрятаться.
  
  
  Ир-егеттәр ҡысҡыра башлағас, кулактарҙы күтәрелде. Ҡунаҡ дневного улар өсөн ул булды, хайуандар менән уртаҡ нәмә юҡ ул, уны үлтерергә кәрәк булған. — Ғәфү итегеҙ, дуҫ, — мин пробормотать, ванналағы һыу метнуться ике һыйыр араһында ҙур, туп-тулы ҡан, дренаж тышҡы алып барыу менән шөғөлләнә.
  
  
  Шундай еҫле булыр, тип, ашҡаҙан һәр ҡыҫҡартыу; Уның отель өсөн, Шива, уның туҡтатып головорезов. Пахнуть разделывать һауала ит һәм ҡурҡыу. Ерзать скотт паника башланды, шул иҙән бысраҡты тояҡтары менән герольдтар эштәре буйынса эго. Ул һүҙен ишетеп, мин артта телде алмаштырып, уларҙы аңлай алмай. Һуңынан тауыш аҙым, миңә яҡынлашҡас, ҡапланған һәм хайуандар тауышына шаңдауы.
  
  
  - Карте! — Ранджит крикнуть. - Тик беҙ һөйләшкән тел. Шива килешеү төҙөргә теләй!
  
  
  Яҡшы эш, ул мөьминдәр: уның өсөн тормош бер нимә лә тормай, минең...
  
  
  Хайуандар, күпселек өлөшө бәйһеҙҙәр, бөтәһе бергә төйәгенән ҡасыу. Был шулай уҡ уның. Безумный баш һыйыр көтөүе ҡот осҡос булыу раздавить, движимый самосохранение инстинкты. Әлбиттә, үҙен генә, шул уҡ тойғо инстинкт ул. Шуға күрә уны дауам ҡасып, минең башымда һәм күҙҙәренең өҫтөндә тағы бер таращить просвистывать, баҫҡыс эргәһендәге кисеүҙән сыҡҡандар отскочить.
  
  
  Таращить глаза ҡ брызги күтәреп, һейҙек һәм тиреҫ, минең испачкать ул ыштанды. Ул үле нөктә ҡасмаһын, артҡы өлөшө ҙур булды стонать бүлмәһен, унда ла күренмәй, беҙҙең тәҙрәләр, ишек беҙ.
  
  
  Ул ашағыҙ,-тип, ҡиммәтле бүләк тип мин бер нисә секунд ваҡыт. Вила взбираться на тәпән крайы һәм уны тотоп, уның өҫтөндә өйөмдәре күреп, мал аҙығы. - Карте! Яңынан тауыш крикнуть. - Кончать барып, "сахиб"!
  
  
  - Бик үк түгел! - мин ҡысҡырып яуап бирҙе, вила тота, һөңгө кеүек.
  
  
  Ранджит эшләй тағы бер атып, күкрәгенә осло сығынтылар вонзаться әммә шул уҡ дүрт миг виль эму. Сөнки уның бик ныҡ ташлап тутыҡ инструмент, шул тиклем генә аласыз. Хәҙер уның неподвижно тора, күҙәтә, индеецтар кеүек отшатываться элек йәш, асыҡ ауыҙ, ә ҡулы, ағас һабы булмаһа стискивать был ҡорал.
  
  
  Гурнек, артта тороусының үҙенең юлдашы, тулыһынса иҫәпләшеүгә, мин, ҡ дүрт зачарованно әнисә струйка, тирә-яҡ брызнуть яраһы. Вилы ғәкәрҙәренең тырыша ул, әммә Ранджит дауам ҡысҡырам, бөтә булған көсһөҙ менән һәр секунд боль ҡырағай ҡысҡырыуы.
  
  
  Хәтәр булды был Ранджит ҡысҡыра, асыу һәм эго стон агни, ҡасан омтыла выдать Гурнек эго вилы буйынса күкрәгенә, һыйыр мәжбүр, бөтә дюжина, һыу торбалары үтеп водосточный тар өзлөп өҙөлә. Ih рокот уны ишеткән һаңғырау, тояҡ стук, мычание; Ул, һыу һәм канализация выпрыгивать ползти башланы.
  
  
  Гурнек туҡта, ҡулы һауала размахивающего. Эго һәм һуҡты һүҙҙәре-һүҙҙәрҙе һауала, арҡаһынан мөгөҙөнә подбрасывать, ул тормошта ҙур кисеүе янында. Мал көтөп мөхит Ранджит селпәрәмә безумие. Һуңғы боль эго сериялап стон ирендәре менән, ул ҡулына разжиматься, гротеск һәм парта смыкаться кулак булғаны өсөн.
  
  
  Һуңынан һулышы ҡағылған ек зловонный минең хайуандарым, мин буйынса үтергә һәм аҫҡа ташланған, аҙағына даими ударяться скотобойня диуарына алыҫ була. Вонючий һәм бысраҡ, опухать кешеләр менән, шунан ҡапланған һәм ҡан, уның, булырға тейеш түгел, үҙе һәйбәт була, - тине ул, ҡасан юлға сығыу, артта ҡалдырҙы был һуғыш ҡот осҡос күренеш.
  
  
  Мин булырмын, тип ышанам. ике индеецтар менән була. Гурнек, һис шикһеҙ, тере ҡалыр ине, әммә мин ышанам, бер ҡасан да баш яраларын бөтөрөү виль Ранджит. Башҡа ваҡытта килеп тыуған хәл миңә тойолғандыр тип, алыҫҡа мин лайыҡлы эшләне.
  
  
  Бойня кеше итерлек, булырға тейеш булыуы, шулай уҡ шива кеше булған. Гер түгел, уны көтә, улар әлегә алға сыға, үҙе дуҫтары өсөн утомить өсөн. Мин урамға һыуға китте, уйлап, тип кем ышандыра мин-мин подвозить ҙә, бындай бысраҡ.
  
  
  Форд mimmo иҫке үтер. Ул илсе ебәрә, ләкин ҡул жестокое махал, саҡырған туҡталдыҡ, файҙа булманы. Мельком күреп, уны баҡыр-ҡыҙыл йөҙөндә, аҙаҡ саң болоттары машинанан төшөп ҡала, уларҙың һаны арта бара, үтеп барышлай уның ҡасан mimmo.
  
  
  Ул барыуын дауам итә, туҡтап хәл түгел.
  
  
  Мин кисеүгә кәрәк булһа, таҙа, шведтар, аҡса һәм ҡорал. Мин ни билдәле булыуынса, беҙҙең аҡш хөкүмәте консуллыҡ булманы түгел, булды беҙҙең делегация Илсе. Артыҡ яҡын булған ҡалаһынан Нью-Дели. Ә, бәлки, тапҡан булыр ине ул, тип, миңә кәрәк, ҡунаҡханала.
  
  
  Һәм һәр осраҡта, ул был булырға тейеш. Бер көн була инде, һәм мин шул уҡ кисте менән осрашыу реева итеп тәғәйенләнә. Әле булһа күп әйберҙәр эшләргә кәрәк була, шуға күрә уның темпы күтәрелә. Рива, тип әйткән вилла илсе залында бер нисә саҡрым алыҫлыҡта ғына.
  
  
  Йәки бер нисә миль юҡ, был һәр ваҡыт булып йөрөгән илнур. Полуденный безжалостно өткөс мин башымды ҡояш, күктең тора ослеп гладь безоблачный, ағарып отблеск ялған. Үткән ун минут, сәғәт дүрттән, кереткәнсе, миңә ниндәй ҙә подъезжать арба. Был иҫке арба, хутынья пар вол осто ул, һаулыҡ бесән беренсеһендә.
  
  
  Махнуть рукой возница ул, мужик седобородый, арба янында ятҡан вожжа стояки һәм уларҙы туҡтата. - Һин инглиз телендә һөйләшә? - ул крәҫтиәндең һорай.
  
  
  «Инглиз таҙа», — тине ул. - Инглиз түгел...
  
  
  Ул башта уның бармағын күрһәтә, һуңынан үҙенә. Агры? - Ул һораны. Агры?
  
  
  Агры? - крәҫтиәндәр ҡабатлауҙан, ым-ишара, ҡул яҡҡа буйынса размахивающего, ул универсаль телендә аңлатып биргән: "Эйе".
  
  
  Сенға һәм уның уртаһында булыр кивнуть менмәҫкә арба төҙәтәмен. Мин ир-аттың киң йылмайып, тештәрҙе күрһәтергә һәм десна, испачкать «паан». Һуңынан уны көсһөҙләндереүгә сәбәп, әкрен аҙымға бармаған һәм ҡабаттан үҙ вол, ул яҡшы уҡ барып булмай, оҙаҡ йөрөгән йөрөшөнә ҡарағанда.
  
  
  Задремать уны, арба һәм ритмичный покачивание убаюкивать скрипт. Поспать мин кәрәк булһа, хатта бер сәғәткә генә булһын. Әммә ныҡышмал гул өҙөлә минең фекеремсә, гулли, улар барыһы ла шул булған һайын ҡысҡырып, арба юл буйлап елдереп ҡояш кеүек.
  
  
  Инстинктивно настораживаться, ул ҡаранды. Вдалеке күтәрелгән саң, тауыш сығанағы ваҡ ҡом бәләкәй генә болот йәшереп, улар уны ишетеп. Баҫтырмай хәүеф аҫтына ҡуйырға теләмәй, беҙҙең ҡыҫылыш юҡ тормош тигән яманаты, беҙҙең миссия уңыштар, хуш еҫле бесән бата. ул ашыға, өҫтән навалить бик күп эшләгәнлеге күренеп тора.
  
  
  Мин аңларға мөмкин түгел, сөнки яҡынлашып. Ағас булһа ине ул фургон вглядываться, рев моторов бер нисә даими тыңлай. Ҡасан күргән һәм уға был был, ул тәрән һәм сенатта бат. затаить һулышы.
  
  
  Был яңы кеше, әммә ул ошо мәлдән ih оноторға мөмкин түгел. Өс ир-егет, бөтә индеецтарҙы-моторизовать отряды... сикхтар, шива ебәреү өсөн, һәм мин эҙләп табып, кире ҡайтарып алырға йәки үлтерергә Бөйөк юлбашсы вилла һуңғы бойороғон көтә. Вол mimmo уларҙың рево менән арба менән промчаться; бөтә мотоциклда өс илсе юлландыра.
  
  
  «Әгәр Хоук күрергә мөмкин ине әле мин!» — мин уйланым.
  
  
  Ул бысраҡ булып, бер кеҫәһенән грошь булып, ҡораллы незаряженный генә пистолет, белем һәм карате һәм минең тэквондо. Кешенең алдан әйтеп булмай, ә Шива әгәр минең эш тураһында фикерләр, был көн көсөргәнешле булып килгән
  
  
  
  
  9
  
  
  Илсе аша ул сәғәтенә килгәндә, мин ҡала ситенә килтереп төшөргән фургон. Немощеный туҙанлы урамдар, тыҡрыҡтар бормаланып, переулок лабиринт, ул, күрәһең, махсус асылған булырға, осраҡлы кешеләр өсөн буталсыҡ. Ҡайһы бер мәғлүмәттәр алғас, уның алдында-american express офисы булып сыға.
  
  
  Минең өсөн бигерәк тә шул хәл көлкө лә булды, ләкин мин уны рассмешить. Уның тауышын, америка туристар алыҫ һәм ябай итеп түгел, паспорты булған һәм башҡа аҡсалар иҫәпкә алмағанда, бер нисә рупия, ул Рива алдынан миңә бирһәң, мин шул тиклем бәйле.
  
  
  Заимствованные машина алырға уйлап ҡайтты ул һәм нью-Дели, әммә биләй сәғәт алтынсы юлдар ҙа ине, ә мин түгел, күпме ваҡыт. Һәм мин шул уҡ көндө хоук рива менән элемтәгә керергә кәрәк булыуы менән осрашыуға әҙерләнә. Шулай итеп, ғилми-нәшриәт Карте, бысраҡ, оборонный, ҡанға һәм исцарапывать, яурынына расправлять, тәрән тын һәм үтәсәк бина ишектәре бөхтә, дошманға ҡот осҡос минең өсөн ҡалала берҙән-бер өмөт һәм таныш.
  
  
  Агры мегаполис түгел. Бөтә ауырыуҙар ҡарттары на мгновение мотоциклда өс боевиктар ҡалырға мөмкин ине. Вырисовываться инде минең башым ҡат, ул ҡасан булһа аҡ идара бинаһы кабинетына инеп һорайбыҙ.
  
  
  Минең менән һәм ауыр хәлдәрҙе иртәрәк килеп эләккән, әммә был көлөү менән сиктәш. Башҡа тин, йәки кейем-ҡоралдары һатып алыу, ҡуртымға алыу йәки шәхси машиналар ҡарар ине һәм мин команда менән эш Шива горилла эго. Минең әйберҙәр һәм аҡса менән минең хәүефһеҙлек паспорт номеры булған ҡунаҡхана нью-Дели; әммә мин илсе булып ҡалған өлөшө, баш ҡаланан өс сәғәткә алыҫлыҡта.
  
  
  Бинаға ингән кеүек тик ул ғына, һаҡсының ишек формаһы булырға тура килде миңә. Ул, йәнәһе, тап уның винить бедолага мөмкин түгел, бигерәк тә көҙгө бысраҡ өҙөк итеп күргән һәм үҙе... сағылыш стон бомж.
  
  
  «Мин идара күрергә теләйбеҙ», — тип иғлан итәләр уның һаҡсыһы. - Бәхетһеҙ осраҡтар булды.
  
  
  - Сессия директоры, уны борсорға ярамай, "хиппи пукка"... - тип яуапланы ир, йөҙөн мине битәрләп ташланы.
  
  
  Ситкә, кәзә пахнуть мин, йәнәһе манекенщик тап була һәм уны, ләкин шул саҡта ла мин унда һаҡсылар тора... ниәт һәм булыуы менән бәхәсләшеү, ҡасан бөтә, шул иҫәптән «Америкэн Экспресс», ҡолағанда алынған ине, әгәр үҙенең пландарын тормошҡа претворять Шива ине.
  
  
  «Мин борсой, нимә ул сессия», — сердито ул взрываться. - Был осраҡта ашығыс. - Һәм ул, сабырлығын юғалтып башлағас, икенсе көнөнә ҡасан гер мин тол булып, ниәте ташлау юлы менән яһалған. - Шулай джентльмен менән мөрәжәғәт ярамай! — мин восклицать, теше стискивать.
  
  
  Сунь һаҡсы пистолет кобураһы ҡулы табельный була. Ике номерҙа хата. Мин яратҡан «хулиган» булғанһығыҙ, улай түгел, мин ошай, мин тол. Шулай итеп, ир-егет уны оҙон ҡулын тиҙ мәрмәр иҙән ярына һөжүм взмах распластываться бөрөләре һәм шымартылған булыуы. Бер аяғын күтәреп, башы һәм вскакивать буйынса клерк була.
  
  
  — Тулҡынланырға тейеш түгел, — уны эго белдерҙе. - Башҡалар араһында, минең менеджер, һәм мин уның менән һөйләшеү тағы ла бер эше буйынса кәрәк.... "Кисекмәҫтән." Һәм мин... һине көтә унда коллегалары йыйылып ултыра бында - мин һаҡсыға фигураһын күрһәтһен, - хәл өсөн, йә юҡ, уның йәмғиәттәге презентабельный.
  
  
  Булырға тейеш, был-минең тауыш тоны булырға йәки поспешность, ул һаҡсылары менән ебәрҙе, эштән тыш, өҫтәл һәм бер нисә йәш тип йүгереп килеп кивнуть ашығыс клера. Приклеивать ирендәре менән уның ухмылка холда хәрәкәтһеҙ баҫып торолар, тирә-яҡ тағы сығырға әҙер торайыҡ, әгәр бер минутҡа ла эшләй башланы.
  
  
  Клерк индустар булған, әммә кеше, ҡулыңды һуҙ миңә, американдар булған, юғары, худощавый егет, мин бер нисә йыл өлкән. Уның буйлығы күренеп кейемдәрҙе тиерлек үҙ неуютно, по-видимому, шул уҡ ваҡытта минең изодранный шведтар һәм бысраҡ булыр.
  
  
  - Ул һеҙгә нимә менән ярҙам итә ала? — унан һорағыҙсы, мин, мин башымды менән аяғына тиклем ҡарап.
  
  
  - Яҡшы түгел, асыҡтан - асыҡ һөйләшәйек, - тупаҫ уны эго.
  
  
  - "Ғәфү итерме?" — ул әйтә, изумление нахмуриваться була.
  
  
  - Мин үҙем һеҙгә барырға кәңәш кабинеты. Хөкүмәте уны эшләп, һеҙҙе хөкүмәт. Махсус хеҙмәттәренең йәшерен.
  
  
  - Махсус хеҙмәттәр? - вокзал-көлкө менән клер. - Ситкә Да, мин һине бер ҡасан да пошутить теләйем! Был нимә, ҡыҙыҡмы?
  
  
  - Шаяртып тора. Әгәр ҙә һеҙгә мин үҙ кабинеты күрергә теләгән һәм, мин үҙем өсөн постоять тура килә. Әммә мин ауыртыу һиндә түгел, зарар теләр инем...
  
  
  Юл һаҡсылары беҙгә үҙе килде. Клерк уның күҙҙәренә ҡарап дауам итер, тип өмөтләнәбеҙ, - тип ризалашты ул. Эго ул ситуацияны аңлай: уны белеү ни, хыялый уның менән осрашып, уларҙы насар пахнуть һәм безумие.
  
  
  Мин уны ҡарашы менән ҡарай һәм һаҡсыға бирелә. Ул секунд баҙнатһыҙлыҡтан булғандыр, әммә, ахырҙа, булыр яй һәм мин кивнуть ҡаранды. — Мин беләм, был шулай, әммә һеҙ тәъмин, тип ҡурҡырға түгел, мин һеҙҙе, — тине, уның тауышы көсөргәнешле.
  
  
  - Бер кем дә бер ҡасан да ҡурҡып. Ахырҙа, уға клиент тағы барыһы ла, минең аккредитив ҡалаһы нью-Дели.
  
  
  Өҫтәл аша уның менән бер нисә ҙур булмаған ағас панелдәрҙән офисы уның артынан эйәреп, миниатюрный Уолл-н вай һиндостан субконтинентында. Ул, ҡото алынған исем, өҫтәл табличкалар н граверланған, күн креслоға sel, үҙенең тарихын һөйләне һәм иң башында откашливаться менән башланды.
  
  
  Шива, уның исемен телгә алмай, аныҡ түгел, асылда беҙ үҙ миссияһы, үҙ мөнәсәбәте менән беҙ AXE. ЦРУ агенты булып тойола, уның махсус бүлектәре, офистар, директор өсөн әһәмиәте бик үҙенсәлекле булды. Эму ул үҙ хәлен аңлата, күрһәтә, минең аҡсалар һәм документ булып ҡала нью-Дели баш ҡала кире ҡайтты һәм минең был мөмкинлек рәсәй тораҡ пункттары мин, бәлки, бер нисә көн.
  
  
  Ҡасан тамамлана ул үҙен хикәйә, шул иҫәптән икән, ни өсөн уны бомж булып тойола, минең компьютер ярҙамында мәғлүмәт тикшерелә һәм менеджер исемдәр белергә теләһәгеҙ, өҫтәл янында тора. Ғәҙәттә уның менән эшкәртеү һ һәйбәт, әммә үҙенең бер ҡасан да күрһәтелмәгән номер хәтерләп яттым. Шуға күрә мин ябай Рейнольдс мистер тип, менеджер, вашингтон менән тулы исеме, адресы, ул карточкаһы була.
  
  
  Мин ҡайһы саҡ һатып алыусыларҙың килеп аэропорт «детектив» китап йәки шпион, уҡыусыларға ҡыҙыҡлы, башын таҙартыу һәм еңеләйтергә ярҙам иткән. Тик мин беркасан ла булған хәлдә һүрәтләнә табып, йыраҡ булһа ла уның менән сағыштырып булмай, ул була. Нисек белә, төрлө китап геройҙары һәр ваҡыт булды валюту сумма варварҙар ҡарамағында, улар беҙҙең паспорт беркасан ла тамамланған, документтар беҙ, шәхесте танытыу, беҙҙең ҡорал. Әммә китаптың төп герой булған ул «серҙәренә».
  
  
  Барыһы да минең менән бара, булған чертовски «ысын». - American express әлеге офисың булыуына, һәм илсе итеп ҡалды. Бөтә, шәхсән минең менән ни булғанын. Рейнольдс уны иғтибар менән күҙәтергә, мәғлүмәт компьютерға өйрәнеү. Әгәр ҙә мин түгел, ул ярҙам итә, уны балға тиклем тороға ине. Ябай һәм еңел.
  
  
  — Яҡшы, владимир Карте, һеҙ ҙә йырлайым, — тине Рейнольдс ниһайәт, мәғлүмәт уҡый. - Егет биләне, һәм һин дә, мин өҫтәргә тейеш. Һеҙ сәйәхәт бассейн асылды, ә? Уның йөҙөндә йылмайыу барлыҡҡа килде, һуңынан көйәрмәндәр өсөн менеджер булараҡ, минең менән үтмәй.
  
  
  «Һәр хәлдә, һеҙ шул, кем тыңлай белеү», — мин әйтәм. - Был - сифат, күптәргә етмәй ул хәҙер.
  
  
  — Ҡурҡып, бөтә ул, — ризалаша ул. Мин тәҡдим тәмәке һорай һәм ул, уның үҙенә тәртипкә килтерергә теләй икән, уның өйөндә лә, ул джин шылтыратып, уның миңә ебәргән өсөн шофер.
  
  
  Уның тәҡдимен баһалай, әммә уны күңелһеҙ булып килтерергә теләмәне. Втянутым был кешегә ҡарағанда, уны бик аҙ, бөтәһе өсөн дә яҡшы булыр ҙа. Уларға изгелектәре өсөн рәхмәт эго, әммә, баш тартырға саҡыра. «Миңә нимәгә кәрәк, бөтәһенән элек, бер нисә йөҙ доллар валюталар һин, әгәр был мөмкин булһа, һәм һеҙ офисы, шылтыратып, минең өсөн вашингтонда начальнигы.
  
  
  «Мәсьәлә түгел, — мин Рейнольдс белдерҙе. Ул тиҙ арала күтәрелеүенең бер-ултырғыс өсөн, бөтә мөмкинлектәребеҙҙе һәм бәхетле взволнованный ҡатнашырға ла, кәметеү һәм форма, шулай йәшеренә йәшеренә эшмәкәрлеге һәм персонаждар.
  
  
  Егерме минут үткәс, пачка менән салбар кеҫәһенә распухать купюра булһа, уның директоры өҫтәл артында ултыра, көтә, әлегә Хоук очухаться йыйылмаһын отто. - Ләкин һин аңламаның өсөн тө инде? — минең босс пробормотать.
  
  
  - Мин уйлайым, һин элек өс бер ҡасан да йоҡлап ятмай.
  
  
  - Өс сәғәт?! Тегенсе, мин бер ҡасан да тороп ҡалған алты, Өс Номер!
  
  
  Мин һәр ваҡыт № 3, злиться хоук башлай; йә ул кемдәрҙеңдер булып Карте, артыҡ кәйеф йөрәк була ул. Әлбиттә, Бөйөк Юлбашсы мине ғәфү итмәгән булыр инем, мин ул ваҡытта һиндостан һәм вашингтон араһындағы айырма тураһында онотмағыҙ.
  
  
  - Ситкә, - мин ҡырҡалар. - Мин һиңә минут түшәктә аша кире ебәрә; уны уйлап, ай-һай, һеҙ ҡыҙыҡ нәмәләр белермен, тип, була...
  
  
  — Беләһеңме, мин дөрөҫ, тип, булмаһа, — уның взрываться. - Мин хәүефһеҙлек хеҙмәте менән һиңә һөйләйем инде. Мин һеҙҙән шылтыратыуҙар тураһында хәбәр итә. Ғилми-нәшриәт комплексы, иҫке булһа ла уның менән тарих уҡ бирелә башлай. Унда танылған, тип яңылышмай. Шул уҡ башлана, шива тип беркасан ла бар.
  
  
  - Дөрөҫ тағы. Шива бар, ышан, оҙаҡҡа...
  
  
  - Һин нимә тураһында һөйләй? — Хоук крикнуть. - Мин уйлайым, һин тамамлап, өйөнә ҡайтып, тип һиңә йыйылған.
  
  
  — Бәлки, киләһе аҙнала, әгәр барыһы ла яҡшы бара, — мин иғлан итә. Хок уның деталдәр һөйләп, үлтереү менән танышҡанға тиклем минең беренсе һәм ананда гурнек мохан, минең үҙемә Ҡыҙыл форт власы, йәғни һәм, аҙаҡ килеп. Бөтә эму ул ҡасан һөйләй, Шкатулкалар нимәләр тураһында белергә, уны һүҙмә-һүҙ шаҡ ҡатырғыс булды.
  
  
  Доноситься башҡа тармаҡтар менән ике g аҙағында ҡырҡа? n? rale аша мең миль, ревматизм, кереткәнсе килә. Абсурд һәм йоҡа тауыш Хоука әлбиттә, әммә тәржемәсе кәрәк булған миңә, аңлау өсөн, тәрән борсой уны. - Хәҙер һин беләһең, һин теләгән, уның ярдам менән, ғилми-нәшриәт...
  
  
  — Мин күҙаллана булып буталсыҡ булһа, — тинем мин. - Шкатулкалар, шулай бармы?
  
  
  - Мин күберәк алырға теләмәй. Шив хажи уны теләй һәм, әгәр кәрәк була. Ih киҫәктәре буйынса мин теләгән һәм, уны тамуҡ сағыла, Ник?
  
  
  - Яҡшы. Һеҙ уның критерийҙары буйынса хәл инде үткәргән була. Героин менән һатыу әммә мин нимә эшләргә? Был уның менән көрәшергә тейеш дауам бармы?
  
  
  - Башта асыҡлап менән Шива. Һин уның менән бәйләнеште башҡа хәүефһеҙлек хеҙмәте. Шкатулка күпкә мөһимерәк, әлбиттә.
  
  
  — Әлбиттә, әлбиттә, үҙем генә, — мин пробормотать.
  
  
  - Һеҙ эшләгән өҫтөнлөк бирелгән тел йәки яңғыҙ, ярҙам һоранығыҙ һәм ул һеҙгә индеецтар өсөн ҡыҫылаһың?
  
  
  — Юҡ, — мин яуап бирә. - Шива әгәр үтәлмәһә, һин именлек хеҙмәте ҡамасаулай тип план эго йыйылған, ашығығыҙ, уның тирәләй йүгерә илдәренә, ҡытайға ҡасҡан өсөн, һәм беҙ беркасан ла эго саҡта күберәк таба. Әммә әлеге мәлдә мин түгел, тип уйлап, уны туранан-тура барып күрҙем мин ҡурҡыныс, шуға ул турала һөйләү түгел, был һеҙҙең һорап, һеҙгә шылтыратырға булдым рәсми кешеләр нью-Дели. - Мин, тип иҫәпләй биреү Ананд мин аңламайым, нисек, эгон һүҙҙәре буйынса, булған «кәметмәү» мәғлүмәт конфиденциаль эго хеҙмәте юғары эшелондарында. - Мин теләмәйем, беҙҙең өсөн башҡа оса, ҡанат мөмкинлеге тыуа элек мин подрезать эму ҡарағанда...
  
  
  — Ҡәләм һәм эго йолҡоп, — тип өҫтәне Хоук.
  
  
  - О, беҙ уны алырға шкатулкалар, әлбиттә.
  
  
  Һуңынан беҙ шифрҙарын табып, шартлы исеме, уның өсөн мөмкин булған, тип ышанам карте настоящее кем менән һөйләшеү түгел, ә электрон тауыш менән, албан ғалимдары иҫ киткес асыш. - Был эштә иң мөһиме, ғилми-нәшриәт. Беҙгә мәскәү, Вашингтон ҡарарға була беҙҙең түгел, Ҡытай кеүек йота алмай субконтинентында ih ҡыҫылырға әҙерләнә. Мәжбүр булған улар инициативаһын күрһәтә, йәки һуғыш юҡ. Тимәк...
  
  
  — Ҡына, — мин уны туҡтатып, рассмеяться тырыша, әммә алмай. - Мин контактта булған ойошма эсендә. Ә уның кредитлау еңелгә түгел.
  
  
  — Эйе, беҙ белмәйбеҙ, — ты Хоук. - Ни өсөн мин һине юғалттым мин юғалтасаҡ түгел әле... алмайҙар һәм асыҡтан-асыҡ тауыш шкатулка мөмкин.
  
  
  «Шив һәм дә», — тип өҫтәнем мин. - Онотолған да... Һиндостан һәм ревматизм, александр македонский, Һитлер иң яҡшы әйтелгән?
  
  
  - Мин уйлайым, хатта хәйләкәр булып йәки иҫке Адольфо бындай тәүәккәл, ғилми-нәшриәт. Уңыш; бына һеҙ түҙемһеҙлек менән көтә уны яҡын арала яуап килде.
  
  
  - Тиҙ, босса. Вәғәҙә биреп, бик аҙ.
  
  
  Бер сәғәт ул үҙе тирәләй ҡунаҡхана номерында сыҡҡан, бөтөнләй икенсе төрлө әйткәндә, тип, уның ҡасан-american express офисы инә. Унда елән ташлап, салбар һәм балет тапочкаларына, кейем алмаштырыу, урындағы типик ih: аҡ кизе-мамыҡ күлдәк, йәйге салбар, күн сандали. Шведтар аноним. Күңел ҡабул итә ул, ентекләп побриться һәм, ниһайәт, кеше ҡырғыс, ҡул һәм аяҡ төҫтәге майлы ҡатламының.
  
  
  Һөҙөмтәлә баҡыр төҫөнә кеше мин булдым, мин халыҡ менән макияж һәм был мөмкинлек өҫтәрәк ҡушыла. Тел кешеләр менән шива көнбайышта сыҡты, ярайһы аҡыллы һәм әгәр ҙә улар булған, Американ Экспресс һаҡлау буйынса сығыу өсөн, ул ҡунаҡхана булһа, улар етерлек кимәлдә булһа, аҡыллы булһын өсөн, юғында, үҙ кейемебеҙгә һәм тышҡы ҡиәфәтен үҙгәртә, мин.
  
  
  Тактичный клер отель өсөн вестибюль в шкаф булһа ла, үҙенең аҡыллы һәм коллегалары буйынса Нью-Дели. Иң делле, мин любопытство нескрываемый менән күҙәтә (уның бөтөнләй оҡшамаған кеше булһа ғына түгел инде), беҙ ул алмашының минең кейем тураһында ла телгә алыусы, травмаланыусы тураһында беҙ төҫө үҙгәрҙе, минең тире төҫө тиҙ арта.
  
  
  — Отель телеграмма ебәрә ине ул, — тине ул. эму.
  
  
  «Ғәфү итегеҙ, ләкин беҙҙең кәрәкле ҡорамалдары ла юҡ, — сахиб, — ти ул. Һуңынан бер-илсеме ул ҡаланың топографик картаһын кәштәләре төҫлө иллюстрациялар менән досталь аҫтында иҫтәлекле урындары, шул иҫәптән, әлбиттә, таж-махал. - Һеҙгә телеграфларға тейештәр булып китте Гвалиор-ырыу. Бәлки, унан һеҙгә телеграмма ебәрҙе, - ул ҡул, ҡағыҙ ҡәләм ҡыҙыл нөктәлә булыуын күрһәтә.
  
  
  Мин уға рәхмәтлемен, отель янында туҡтатып тора һәм туранан-тура түләү карталары велотакси. «Почта бүлексәһенә барып Гвалиор-тыуған», — тигән водитель. Минең баҫым һәм водород минең тиреһе төҫөнә тап минең һүҙҙәр түгел. Минең ҡото алынған Водитель, шул уҡ любопытство менән күҙәткән мин һәм ҡунаҡхана хеҙмәткәрҙәре.
  
  
  Әммә ул бер нәмә лә эшләй, любопытство өсөн эго ҡәнәғәтләндермәй. Мин терпеться телеграф эләгә, телеграмма ебәреү өсөн отель идарасыһы нью-Дели һәм хәбәр эму, тип, мин нисәмә көн буйы ҡайтманы. Һәм, ниһәйәт, һин уның хәүефһеҙлек хеҙмәте шылтыратыуҙар булған хәлдә, уның тураһында хәбәр итеү, нимә менән ih Ашока Ананд агенты.
  
  
  Һәм, ниһайәт, бер нисә йөкләмәне башҡарырға тура килмәне миңә, - тип тәү сиратта ете рива менән осрашты. Юғалтҡан ваҡытын да, таксист почта яғына юллана. Шул уҡ ваҡытта уның күҙе тирәләй һағайта ҡарана-ҡарана, бигерәк тә һәр тапҡыр, ҡасан кемдәр күргән-н мотоциклы була.
  
  
  Ни белә ул, шива мин һаман теләүсе кеше, шуға күрә мин иғтибарһыҙ ҡалған булһа кәрәк, бының булыуы мөмкин. Яҡшы, мин һәм минең ярҙам бик шведтар яңы макияж, ләкин мин теләгән кәрәкмәгән ҡурҡыныс түгел.
  
  
  - «Сахиб» - актер? - Рискнуть һорап водитель, почта бүлексәһенә барып Гвалиор подъезжать-ырыу.
  
  
  - Кем һанаған... мин актер булыу - миңә яуап бирҙе.
  
  
  - Шул саҡта, бәлки, "сахиб"... мин үҙем автограф бирә, теләүселәр - досталь Һиндтар, ручка һәм ҡағыҙ, ҡағыҙ биттәрендә уның исеме менән нацарапывать н йылмайып, миңә ул бирҙе. һаман. - Ҙур рәхмәт, "сахиб"! — водитель восклицать менән бәхетле йылмайып.
  
  
  Гер түгел, уны эго реакция көткәйне, уны нисек кенә ивановичкә сиселгән. Барыһы белә бит, тип, нисек инде бер нисә йыл хаҡлы ялда джеймс бонд.
  
  
  Үҙәк почта бүлексәһенең ишек буш була; инә Ул, Шива күргән һәм моторлаштырылған өс горилла ла иғтибарҙы йәлеп итмәй ҡалманы.
  
  
  Ул телеграмма ебәрә, иҫ киткес яңы аҡса үтес; аҙаҡтан уларҙы бүлмәләргә урынлаштырыу өсөн урындағы һәм күрше миңә шылтырата. Шкаф алдында оҙон сират теҙелгән, шуға күрә, тағы егерме минут үтә барҙы, тип телефон будкаһы килеп инә минең сират, мин әлегә операторҙарға тапшырыу линияһын ҡарап Нью-Дели.
  
  
  Мин оса башы тирәләй ҡунаҡхана номерында ла, ашока уны етәксеһенең телефон номерын онотмағыҙ. Табурет н ябылған быяла һәм ағас ишектәр селл уның үҙе өсөн. Ҡасан зазвонить телефон трубкаһын алыусы булманы һин уның тармаҡтары һәм шунда уҡ коллегаларының Хоука, Дасс Пуран буйынса кеше исемдәре.
  
  
  Һин ысын түгел минең маҡсат бел йәшерен хеҙмәте, миссия. Әлбиттә, миллионлыҡ героин партияһы тураһында һүҙ барасаҡ, әммә кем дә тауыш имитациялары Хажи ишара яһай.
  
  
  Ананда, уның менән был хаҡта хәҙер хатта түрәләрҙе һөйләү түгел. Әммә уның һөйләүе эму, агент нимә менән эго. Һәм мин шул тиклем подозревать, уларҙың кәүҙәһе табылмаған әле. Дасс бөтә кәрәкле мәғлүмәт биреү, шул иҫәптән кафеларҙың адрестары не дели ҡалаһында парк урамы эргәһендәге.
  
  
  «Һеҙ әйткән хәлдең булыуы ла һеҙҙең менән осрашырбыҙ Ананд», — тинем мин һуңынан Дасс йәғни, Ашока кеүек бөтә нескәлектәрен хәбәр эму мин үлгән. - Шулай ҙа минең һеҙгә ярҙамсыһы менән һөйләшкәйне, күрәһең, кисә генә...
  
  
  — Ҡурҡма, һеҙгә бик оҙаҡ бөтәһен аңлатыр, — мин яуап бирә. - Баҫым аҫтында мин булдым, әгәр һеҙ аңларға, нимә тураһында я...
  
  
  — Юҡ, мин аңланым, владимир Карте, — тине Дасс сухо. - Мин түгел, уйын-көлкө һәм, минең агенты тип тынып ҡалды. Мин аңламайым, нимә булды; бер көн беҙ һеҙгә хәбәр итербеҙ, тип беркасан ла ананд менән осраштым, һәм беҙ һеҙгә икенсе көндө килергә хәбәр, уны үлтерә. Бәлки, һеҙҙең илдең йәһәттән эштәр шулай, тик бында, һиндостан, беҙ барыһы да күберәк кешенең ғүмере баһаланы.
  
  
  - Презентацияһы, Дасс: шылтыратыу, мин һинең өсөн дә, минең өсөн лекция уҡыны. Ҡасан ул тип әйтә булып отопление мин, була ул, тип, кемдер минең пистолет затылок приставлять, нәҡ мин әйткәнсә бойора икән, мин әйтәм. Мин ышанам, мин һеҙгә үлгәнсе агент тәрән борсой. Әгәр һеҙ утешать һәм был мөмкин, тип хәбәр һеҙ, нимә хаҡына үлтерә алмай ашока Кобра палач роль уйнай.
  
  
  - Ул һеҙҙән һорап ала, унда хәҙер һеҙ ҡушылып, владимир Карте?
  
  
  - Һеҙ ул мәғлүмәттәрҙе биреү хәл түгел: әлегә, һәр хәлдә.
  
  
  - Һеҙ уны иҫкә төшөрөүсе бармы тейеш, тип иҫәпләнгән был илдә азатлыҡ хәрәкәте любезность һеҙ, һеҙ хөкүмәт биргән?
  
  
  - Мин мадам Ганди хеҙмәттәшлек тураһында белеүе бик яҡшы.
  
  
  - Шул саҡта мәрхәмәтле булыуы шулай, мин һөйләгәнсә, һин ниндәй һиндостанда килеү сәбәбе ғәйәт. Ирек күберәк бирелһә, ул һиңә күсеп йөрөй алмай, барыһы ла әгәр була ҡалһа оборудов неведении...
  
  
  Бер нәмәнән дә шулай яңғырай.
  
  
  Уның мәғлүмәттәре иҫкә шау-шыу ҡуба, һәм мин уларҙы ашока хоук ананд тураһында һөйләне. Дасс теләһә ниндәй булып, йөрәк һәм хеҙмәттәшлеккә әҙер генә түгел, уны әйткәндә сухо, агрессив тиерлек. Һәм уның шулай белә алмай, нисек ике киллер «Кобра», Ранджит һәм Гурнек, минең менән осрашыу parque Ананд ҡалаһында кафела тураһында билдәле булды. Әгәр был тап шул саҡтағы кеүек, хәҙер ҙә бар ул ышан тиерлек...
  
  
  Әгәр ҙә, килешеү төҙөгәндә уны, әгәр ҙә Дасс ih иҫкәртә.
  
  
  Эму әлбиттә, ауыр булһа ла һорай ине агенты йәки ғәҙәттә, мин уның менән осрашыуға йыйылды унда. Был уны һуңынан, моғайын, Шива менән бәйләнештә, бер-ике атып үлтерелә зайцев ышанам.
  
  
  — Ярай, владимир Карте, — тине нетерпеливо Дасс. «Мин һеҙгә туп-тулы решимость үҙе менән алып барам, сөнки, әгәр ҙә һеҙ уның кеүек етәксе булһа, владимир Хок, һеҙ кәңәш иткән йәки һөйләне, офисты ҡарап өсөн һеҙ минең кеүек кәрәк?»
  
  
  - Юҡ, был мин түгел, хатта сниться, владимир Дасс. Сөнки шулай ныҡыша һәм һеҙ, һеҙҙең хәбәр итеүҙәренсә, бомбей тип буйынса шылтыратығыҙ. - Мин ҡунаҡхана телгә алалар, унда бер нисә йыл элек туҡтап, һәм өҫтәп: - әгәр ҙә теләһәң, мин бер үҙем кеше аша ебәрергә мөмкин. Кент уның исеме аҫтында теркәлгән, Кларк Кент, бүлмә 747.
  
  
  Әгәр ҙә уны америка булыр ине, барыһын да аңлай ине ул. Әммә уның һиндостанда тыуған, шуға күрә ғәжәп түгел, бер ни ҙә табылыр, тип уйлайым мин ҡунаҡхана исеме аҫтында йәшәй. Бәлки, уны эго еткереү, бәлки, уның ярҙамына ғына раздражать, AX һорай.
  
  
  Шул уҡ ваҡытта, ай-һай, мөмкин булып тойолған, тип шикләнеп, минең менән бәйләнештәр һәм мөнәсәбәттәр була ойошмаһын нигеҙләй шива эго. Мин һәм хәүеф алманы, сөнки залда ирек һәм шива шкатулка белә.
  
  
  «Мин ҡайһы бер кеше менән һөйләшеү түгел, һеҙгә ҡаршы терпеться буйынса, владимир Дасс», — мин төҙөүсе. - Һәм ул, үҙе теләп ананд вафат булыуына бәйле ҡайғы уртаҡлашыу белдерҙе. Бөгөн кис һеҙ агент күрергә өмөтләнде.
  
  
  — Ул ун тирәһе булғандыр, владимир Карте, — тине тиҙ Пуран Дасс. - Ул кеше, иң ҡатмарлы хәл разгадать күнеккән. Минең һәм тулы ышаныс бар.
  
  
  - Мин шулай уҡ ышанам, владимир Дасс.
  
  
  Мин сарказм баҫтырыу ауыр була, ул ят тауыш минең янай. Әммә бер нәмә лә күрмәй клерк һиҙелә. Һәм ул, тороп, көпшә аҫып, һыу быяла потянуться киоск телефон дверца.
  
  
  Тыштан кемдер минең юлында ҡалҡа. Таныш түгел һәм ул булмаясаҡ.
  
  
  
  
  10
  
  
  Мин беләм, мин әйтәм, «һаумы» йәки «һау».
  
  
  Икенсе мөһим белдереү сикһеҙ булыуын иҫәпкә алып, передо тип мин кешенән, быяла ишектәр өсөн йыйылмалы, өс гонаһ береһе булып, ул уны күрмәне, был яғына Илсе мчаться, мине эҙәрлекләй.
  
  
  - Һеҙ үҙегеҙҙе тулыһынса тышҡы күренешен үҙгәртеп, "сахиб" Карте , - ти ир, һәм был ҡәбиләләр һәр уперта ишек, ҡара пистолетты ҡулында берәр йәйенке ул дәһшәтле бер нисә уның тота. Индеецтар интуитив ниәтебеҙ ҙә бар.
  
  
  — Һин беләһең, кеше әйтә тип, — мин смешок менән яуап тартыла. - Римэ ҡушыла., күренә, рим кеүек.
  
  
  Уға аңлатма биреп. - Ә һин ҡасан һиндстан, делаю, йәғни, һиндтар нимә эшләргә, ә?
  
  
  - Estestvenno өсөн. Мин һәр ваҡыт шайтандан үҙенең изге һанап, бөтөн шарттарҙы иҫәпкә алыу. Тик һин түгел, мин һинең өсөн кәрәк булған икән, ҡурҡышып, "сахиб"? Хаҡтың н ашыу ноталар өҫтөнлөк тамамлағас йәки һеҙ беҙҙең һөйләшеү? - Мин асыҡтан-асыҡ пистолеттан күкрәгенә йүнәлтте.
  
  
  Һин гонаһлы түгел, идиот була. Забавлять минең мөнәсәбәттәре бөтөнләй юҡ һәм легкомысленный һәм легкомысленный эго. Сәбәбе-комедия уйнау ғына түгел, уны; тик Ул ваҡытта отель яуланы. Ишек асырға бара, уны саҡырыу һәм мин уның менән ишара.
  
  
  - Әйт, мин һиңә нисек табырға?
  
  
  - Һин шулай һәр ваҡыт саркастичный, "сахиб" Карте?
  
  
  - Ҡасан ғына килмә, мин тырышып пятка, "мен-сахиб", - тип аҡлана ул, сөнки эго йөрөй, тигән кеүек ҡатын-ҡыҙҙар мөрәжәғәт итә.
  
  
  45се битәге ҡалаһында сикх мин арҡама пистолет ревматизм булып сунь-калибрлы һәм көндәре, төрөн эшләп, һәйбәт тип дауам болтать минең менән, мин әйҙәп вестибюль почта бүлексәһенең ишек аша йөрөп булмай, урамға алып бара. «Отель хеҙмәткәрҙәре рупияһы башҡа», — усмехаться ул, ниһайәт, минең штопор яуап бирә. - Ә ҡунаҡханалар аҙ Илсе. Ябай фото күрһәтте «сахиб» Колодезная , отель хеҙмәткәрҙәре шунда уҡ әйтә: «Эйе, был мужик, почта китергә генә тип, ун минут элек...». "Сахиб" Карте уйлап, бик аҡыллы ул, шива, уның өҫтөндә нимә көлә! Әммә хәҙер «сахиб» Карте аңлай, сөнки ул иҫәр түгел, ә кеше Кобра.
  
  
  Тщеславие тантаналы тауыш һәм индеецтар булыуына ишара була. Әммә минең тире мине күберәк борсой, сөнки эго, ғорурлығы. Ике дуҫ уны быяла ишектәр эго күреү өсөн, мотоциклына ултырып, күҙҙәренә төбәлде ih почта көнө.
  
  
  - Һеҙ ҡатын-ҡыҙ һәм балалар йорттары зарар уҡ бөтә тирә-яҡ ят теләмәй? - юлдаш, уның үҙенән һорағыҙ, шул уҡ ваҡытта уның умыртҡа приставлять минең пистолет, ишек асырға ҡуша. - Уйлап ҡарағыҙ, күпме ҡан түгеү бушҡа, "сахиб"!
  
  
  - Һеҙ был ҡан булып, "сахиб" түгел, ә башҡалар.
  
  
  — Бындай осраҡта пожалеть беззащитный ярлы, — пробормотать мин, усын асып ҡулын һуҙҙы һәм ҡыҫылһа һыуҙы көнө. Һәлкәүлек, хәтәр йыуан грузный менән мин асыҡтан-асыҡ ҡатын-ҡыҙҙар тащиться передо баҫҡысҡа өҫтәрәк. Надавливать ул ишек килгәндә, уның бер нисә приоткрывать се, д мәҫәлән, тип ишеткәйнем оҙон ебәк шорох «сари» мәрмәр баҫҡысын. Аҫыл таш ҡояш сағыла был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул йөрөгән ҡала ҡатын-ҡыҙҙарының танауына, ул ҡасан баҫҡысҡа түбәһенә етә.
  
  
  Һәм ул башын күтәрә башлаһа ишектәр асыла.
  
  
  "Зинһар", - тине ул ҡысҡырып, был яҡҡа уклониться. Була ул, тип ышанам шулай булғас яҡын курка гонаһ түгел ҡатын-ҡыҙ баҫып. Ул йылмая, бер аҙ кивнуть, ҡулына ике пакет ҡыҫыу, япраҡтарҙы ҡағыҙға төрөп бәйләгән һәм ҡара ныҡлы арҡан.
  
  
  — Ышанам, мурт түгел ул, — мин пробормотать, уның тирәләй төргәкләү ҡулына ала.
  
  
  Ҡатын-ҡыҙҙың ауыҙ приоткрываться. флагы башҡарыу рөхсәт ителә. Уны белеп, кеше тере йәки үле шива үҙенең бойороғон кире ҡайтарып вилла мин уйнау икән; мин түгел, әммә үҙе был турала хәбәр йыйылған. Индеецтар уның ташлап пакеты; бармаҡ, ырғаҡ спусковой нажмите, һауала һәм просвистывать таращить глаза.
  
  
  Атыу иғтибарҙы йәлеп итте. Вскрикивать бик йыуан ҡатын-ҡыҙ, тәғәйен ҡалала һәм паника көндө һыуға ташланған. Почта яғына йүгерә башланы һәм бөтә кеше ҡысҡырығыҙ, ҡасырға тырышығыҙ ҡасан индейские. Отель түгел ул, сөнки уның өсөн еңел сигарет.
  
  
  Нажмите уның һул аяғы аҫтында төрлө ҡәбиләләрҙең ир-егет көслө һөжүм яһай. Невольно ҡаҡшауы һәм уны яңынан баҫып курка. Үрге треснуть быяла көнө. Атыу тауышы ҡарар битый быяла һәм ғилми-тикшеренеү крик истерический бурысы бар, почта бүлексәһе үҙебеҙҙә заперта.
  
  
  Быяла ярсыҡтары иҙәнгә һибелә, оло һәм мәрмәр баҫҡыстары булған. Ул үҙенең бөтә ауырлығы ҡурҡам, аяҡтарың бик тиҙ хәрәкәтле, асыҡтан-асыҡ бер алға, бер аҙ эштәр һаҡланыу өсөн ҡаршы һул бөкләп. Индеецтар буйынса көс һәм тубыҡ менән һуғырға, ҡала беренсе тапҡыр өс удар көсө арта.
  
  
  Эго подгибаться ҡырҡа башлай, уның өсөн тырышып уцепляться ишек яҡтарына буярға ҡуша; Был асыҡтан-асыҡ артта була. Ул ҡарана башланы, аяғын күтәреп тырыша. Элек уның ҡулын бирҙе, шуға күрә кулакҡа участогы түбәнге ҡабырға; һулдан килтереп һуғыуынан, уның һуңынан ҡот осҡос, уның һөйәк булып торған мәғәнәле.
  
  
  Крик ҡурҡыта алмай ирҙәрсә тотанаҡлыҡ, кереткәнсе, алға скользнуть. Хәҙер уны ҡулына тотоп, уның яурынына баҫып, бөтә көсө iso. Тыштан үҙен башҡа спрыгивать ике мотоциклдарына. Ловкий йәһүҙиәне ҡояш ҡорал ырғыта башланы, улар мчаться көнө.
  
  
  Бер уңайлы булған ih мин үлтерергә, тип, өс барлыҡ хәүефте бергә. Стонать дауам индеецтар беренсе, минең хәйлә химиик тырыша. Минең напрягаться мускулдар, яурынына башын аҫҡа ташлай һәм бөтә көсө тырыша iso ҡасан уны эго, быяла ярсыҡтары иҫ киткес килә.
  
  
  Ҡот осҡос стон менән күтәрәләр уны, - тип ҡысҡырҙы ул пронзительный тамамланып килә, быяла ярсыҡтары һәм беренсе пронзать плотина эго. Тол ул уның дауамы, күҙәтә, тирергә эго пронзать быяла кеүек, тәү сиратта был эго муйынына ҙурлығындағы инә.
  
  
  Атырға ҡарар тағы ла бер фәнни-тикшеренеү бурыстары истерический хор менән ҡысҡырған, ә мин башымды саҡ оцарапать таращить глаза. Индеецтар уны бер ҡул тотоп, ә башҡа мылтыҡ уның ҡоҫторорға тырышығыҙ. Уның көсө хәҙер ҡала ла, быяла ярсығы ҡасан эго пронзать муйын мускулдарын, һөйәктәргә тиклем яй.
  
  
  Ҡасан эләгә эму одного быяла артерияһы булды, әйтерһең, уның баҡсаларын сәнсеп шланг. Барыбер ҡан һиптерҙе, һәм мин брызнуть кеше алдында һәм күлдәк. Ир-аттар сығара крик, улар бульканье аҙапҡа әйләнә башлай, уны эго швырнуть ерҙә, ҙур быяла ярсыҡтары распластываться. Разжиматься бармағы, иҙәнгә ҡолай һәм пистолет тупорылый. Индеецтар башын күтәреп маташа, әммә бик тәрән яралар обильно өсөн муйын ҡ ағыла.
  
  
  Һуңынан эго трястись конвульсивный тән булып, ҡулын һауала маятник, отель, әйтерһең, кемдер бейей һуңғы башын сабып... поцарапать себештәр, уларҙы ҡан менән вытекаетет.
  
  
  Минән башҡа тағы ла ике ир-аттар обезвреживать килә. Ҡайғы-хәсрәт ят була, тамашасыларға улар хаҡында хәстәрлек тыш, мин тағы килә башланы һәм уларҙы атарға.
  
  
  Таращить глаза ир-егетенә эләгеп, ул корчиться агни, ҡот осҡос зат булған. Әгәр быяла, bump одного артерияһы булып, тағы ла үлтереп эго ысулы, таращить глаза үҙ эшен эшләй. Ир-аттарҙың ҡолағанын һәм мускулдар менән подергивание конвульсивный нерв.
  
  
  Бездыханный фигура тора арттар уны, аяҡтары иҙән буйлап шарь, пистолет таба алмай әлегә. Башҡа уның ҡоралынан ут асып, ике гонаһһыҙ күтәргән һәм яуап. Кемдер сигнализацияһы индерелә. Шунда ул булырға теләмәйем, полиция ҡасан килә, һәм тағы, сөнки мин ҡулға алырға ҡамасауламай рива менән осрашыу бара ине.
  
  
  Шулай итеп, урын алһа, ике боевиктар атап, уны аллаһы целиться тәгәрмәсле мотоциклым, почта бүлексәһе алдында припарка. Таращить глаза застряла nen, май кеүек. Ике ир-егет тирә-яҡ һауаға тикшереп сығырға мәжбүр шипение һайлап алынған бер ҡарағас өсөн һайын, тип бара.
  
  
  Пуля уны тағы бер ҡат ишетеп һәм һауала курка свист баҫа. Индеецтар уның арҡаһынан целиться, ләкин урын алһын проткнуть эго умыртҡа һөйәге, янбаш һөйәгенең артҡы өлөшө таращить эму күҙҙәренә эләгеп ҡала. Яра үлемесле булһа ла, ир-егет йөрөй алмай ҙа инде. Иң делле, ул обмякать, ҡағыҙ бите кеүек, оглядеться в ҡасан башҡаға юл һораған ул.
  
  
  Минән уйлама ла, мин өс тип иң һуңғы булып преследовать Кобра киллер. Тәне өҫтөнән эйелеп, уның үҙ берһен, һәм ул ҡасан курка баҫыр өсөн, уны бөтөрҙө, уны, аңларһың, тип эшләгән һуңғы атыуҙа. Астра һәм боеприпастар алыу өсөн ул һаман да өлгөрә алмайым, ул Нирад ала, уны кереткәнсе, эгон шайтан булып киткән.
  
  
  Был минутта уның ҡулы артҡы засовывать. Астра алынған ул, һәм һалынған урынға ташлап, уның иҙән пистолет ee 45-й калибрлы булыуын яҡшы «Астра», пистолет күпкә еңел. Шуның тураһында әйтеп тораһы ла түгел инде, мин түгел, ике пистолетын килтереп теләйем. Бер ҡарағанда шаҡтай күберәк булһа, шул тиклем күберәк, - тип ғорурлыҡ менән мин бер аҙҙан обнаруживает, тип һуға минең аяҡ ҡулын саҡ артыҡ түгел икәнен ышаныслы һаҡлау һәм күрһәтелгән формалар менән сағыштырғанда, люгер Вильгельминаға.
  
  
  Уның, күрергә һәм ҡаранан, күрәгә менән гонаһ яралы иптәштәренә ярҙам итә, тип мотоциклды үҙенең бер ши яны на ултырҙы. Минең заскрипеть сандали нәүбәттә, почта бүлексәһе һәм уның өсөн вестибюль метнуться кәштәләрендә ҡасан аша ташланды.
  
  
  Ул тоҡ өйөмө булған, почта тулы. Улар араһында тоҡ проговориться, йугереп танау аҫтын нисек сумасшедший һәм изумленный механизацияланмаған от страха яталар. Почта-телеграф эшселәре әйтерһең гипноз хәлендә була. Ауыҙ асып, хәрәкәтте лә, күҙе ғына күҙәтә һәм, мин.
  
  
  Тейәү платформа артҡы бүлмәлә сыға. Сиркәүҙәрҙә тревога дауам шылтыратып, полиция вдалеке ә инде таныштар слышаться сирена вой. Миңә ҡыҙыҡ булып китте, ике бармы һинде алмай, ул уны иҫән-һау ҡалдырып, ҡаса. Әгәр был мөмкин булһа, ул буласаҡ, тип ышанған булам мин уларҙы эҙләү, һиндостан ул әлегә ҡалала. Әммә мин ih төрҙәре буйынса ла юғалтырға телисез беҙ, беҙ, беҙ... Рива АХ. Минең миссия хоук мөһимлеген шунда уҡ аңлай, шуға күрә мин жилуновичтың шкатулкаға тиклем кәрәк булыуын һөйләп, шива кеүек һүҙҙәр ҡуллана.
  
  
  Минең был уйҙар борсой ныть һәм мин күберәк тәшкил итә, уның ҡасан, спрыгивать платформа менән тейәү өсөн, фургон ике промчаться араһында, шулай булғас, бында ҡалған икән, Шива, планды боҙа эго әлегә өмөт бар. Әгәр ҙә кешенең эгоһын вилла ҡайтҡас, аяғығыҙҙы бер пуля менән, өсөн, тип хәбәр үлеләрҙән башҡа, Шива ла йыйылған һәләтле һәм юғалып булыр ине, әгәр ҙә уның тураһында полицияға хәбәр итә nen һин түгел. Ни күрмәгән инде ул shaggy булған өсөн, илде ташлап китергә әҙер.
  
  
  Әгәр, һис шикһеҙ, эгон рива тота алмай. Тап булдым-тип-тип, Шив ышандыра алам, - тип миңә янап эго план туранан-тура күрһәтеү түгел, был минең һәм шул шик н нигеҙ һалған, тип кобра дасс пуран сообщник ниәте булды. Һуңынан минең менән телефондан шылтыратып Шива Дасс әгәр ҙә һөйләй (ә был, тимәк, минең мөнәсәбәттә булыуы шик неопровержимый факттарға нигеҙләнгән офицер ғына түгел, ә интуиция), Шива аңлай ине, ленинград, мин, ҡасан, тип белдерҙе Бомбей булған, һәм мин Дасс тип шикләнә. Ул саҡта шулай ине юғында, тип, һыу менән дасс ҡатнашлығында булыуына инандым кобра заговор булыр, беҙ уның менән бәйләнеш идаралығы... полиция бүлегенә йәки хеҙмәтен һиңә поостеречься бер ниндәй йәшерен ине.
  
  
  Был бары тик гипотезаларҙа булды, әммә мин хәүеф булыуы мөмкин түгел, тип, һин минең миссия полиция ҡыҫылып, мөмкинлек булыу менән мин оса алмайым һәм ҡытай ҡарамағындағы шкатулка шив эго. Рива булған берҙән-бер кеше, ул уның алмай мәғлүмәткә эйә булыу, ул үҙенең олатаһы һәм ҡыҫҡа аңлата план заданиеһын ҡурҡытып тотоу һәм абсурд. Мин ярҙам итергә вәғәҙә ҡыҙы. Был инде самаритянский штопор ишара түгел, ә айыҡ штопор. Уның олатаһы тиклем ҡасырға мөмкинлек булһа, мин уны нисек перехитрить Шива, үлем өсөн, тигәнде аңлата эго дөрөҫ, атаһы.
  
  
  Хатта беләм дә ул, шива, уның атаһының тотҡан урыны әсир итә, сөнки уны мөмкинлегенә эй, уның менән телефондан ғына һөйләшә. Был уның асырға тейеш булған, әммә әгәр илдә юҡҡа тирәләй шива тиклем тамамланған миссиялар өмөт бар ине, йәғни, беҙ бәләкәй тотҡондарҙы азат итеү өсөн ике, хатта юғалған өмөтөмде. Бәхеткә күрә, миңә насип булды тиклем почта менән китте, мин һиңә нисек полиция бикләйҙәр ине.
  
  
  Выла сирена тағы барам, икенсе яҡтан магазин ул ҡасан буйынса почта бүлексәләре күп һанлы булыуы менән тыҡ. Уның туҡтап, ҡаранып өсөн, ә барыуын дауам итә, бәләкәй кибеттәрҙә проговориться, унда тауарҙы ҙур буталсыҡ һәм әйберләр бар, улар, күрәһең, шул тиклем гонаһлы йәшерә.
  
  
  Ике, егеттәрҙең яурындары менән бөкөрәйгән оло йәштә, тик аҡыллы етерлек, моғайын, һатып алыр өсөн шунда уҡ тойоп, алға ал, тик уның кеүек, магазинға инә. Ир-егеттәргә әйт по-английский көслө баҫым менән британия, ул аңлата һәм ҡасан, тип, мин баш эго тауар кәрәк, ул бик аҡыллы була, минең өсөн ҡыҙыҡ түгел һәм мин баҫым америка биреүҙе туҡтатыу тураһында мәсьәлә түгел.
  
  
  Һин минең кейем һәм баҫым тап булыуына ҡарамаҫтан, мин был шулай булғас, ни ғәжәп түгел тигән кеүек булды был. Унда боеприпастар өсөн бирелгән 45 алмайым мин пушкаһын-калибрлы көндәре, ул гонаһ була ала, әммә мин оло тире буйынса буйволина тәҡдим итә. Тире, мин аңламайым, нисек инде, ҡасан һатып сандали, һиндостанда табыуы ауырға була. Кнут буйволиный тик яҡшы хәлдә булыуын, һәм мамыҡ кеүек «куртка». Күлдәгең, минең менән шөғөлләнергә була, бөтә ҡ була, ә магазин хужаларына был оҡшармы, юҡмы, артыҡ ҡыҙыҡһындырмай. Рупияһы рупияһы мәңгегә ҡалыр, һәм был-төп.
  
  
  Улар магазинда кейем алмаштырыу. Ул ҡасан ҡанға тапшырыла «куртка» хужаһы, уның артҡы өлөшө ҡала үҙәгенә һәм магазин кәштәләрендә уның ябылған ағас ташланы. - Тағы ла нимәләр теләр ҙә, "сахиб"? — ялтыр күҙҙәре менән һорағас ул, ҡасан ул досталь, бер нисә буйынса банкноталар-ҡап, ул кеҫәгә тота.
  
  
  - Һин метла була?
  
  
  - Веник? — ҡабатлай ул, аңлай.
  
  
  — Тағы веник, — тип аңлата уға ым-ишара яһай һәм, ике ҡулын подметать.
  
  
  - Ах эйе, уны аңлап! — ти ул, балҡып. Оглядеться в алды икән уны, тип һорап, уның эго тураһында.
  
  
  Моғайын, ул иң метла диск бар, ул үҙенә магазин подметать, ләкин уны көтөп ала алмай, мин уны биреү өсөн, һис шикһеҙ, дөрөҫ хаҡы буйынса. Хаҡ, һис шикһеҙ, юғарыраҡ хаҡтар буйынса ярайһы уҡ Илсе, ләкин шул уҡ ваҡытта мин түбән смехотворно тойола. Отель ҡара ҡағыҙға төрөлгән япраҡта веник ир-аттар, әммә ул аңлатып торманы, тип кеүек була ала.
  
  
  Ул бер нисә күренгән аҙап ҡалдым, хатта, күҙҙәр һәм нахмуриваться үҫһен тип, яҡын һәм тупик обидел тыш, йолалары ғәҙәти хәл тип мин мәхрүм ҡылды, һуңынан әйберҙәр һатып алыу. Улар һорай. - Етерлек, "сахиб"?
  
  
  - Эйе, мин уйлайым, элмәктән һәм башҡа мәғлүмәттәр менән хәл буйволиный веник етерлек булды. Һин патрон юҡ, улай түгел икән?
  
  
  Ир-егет бер нисә тапҡыр башын покачать. Сунь выдать уның гениаль һәм тағы ла бер яңы купюра эй ладони. - Мин һине бер ҡасан да күрергә, аңларға?
  
  
  — Бер кем дә күрмәне, — ике магазин ҡабатлау, беҙҙең тирбәлә түгел, секунд, минут аҡса сунь.
  
  
  Ҡабатлау ғәмәленә һәм уның тағы ла бер купюраның досталь. - Мин һеҙҙең эште атҡара алмаҫ ине, унда боеприпастар уны таба алабыҙмы? Мин икенсе ҡалаға минең өсөн һунар итергә саҡырҙы...
  
  
  - Намыҫлы әйткәндә, "сахиб", мин беләм, һеҙ ҡайҙа ул һеҙгә кәрәк патрон табырға мөмкин. Беҙ бында тыныс кеше, илсе булған. Власть ҡоралы ғына белә.
  
  
  - Һиңә ышанам, тип хәтерләй бер магазин түгел, унда ине, уны табып ала икән, был миңә кәрәк? - ныҡышты ул, һәм, әйтергә, эму аҡса һуҙҙы.
  
  
  Улар тине. - Бер мәл!Үтә алыҫ һәм уның ағымы минутҡа магазин купюралар һалған. Ул, ҡарап, уны ни өсөн ҡара ҡағыҙ бите нацарапывать. Ҡағыҙ һуҙаһың, мин уның иҫтә ҡасан, уны, исемен һәм адресын ҡарап, nen яҙылған. - Яҡшы, мин эшләй алам, - сахиб, - ир-егеттәр көйәрмән. «Бэшем әгәр юҡ икән, тип, һеҙ, кәрәк, мин уйлайым, бында һеҙгә патрондары табып, илсе булған. Беҙ был ҡаланың... туристар өсөн ябай ғына әйбер һат. Һеҙ аңларға, улай түгел икән?
  
  
  — Әлбиттә, — уны эго белдерҙе.
  
  
  Шулай итеп, ул, урамға сыға, ҡораллы метла, пистолет һәм ски буйынса 45 кнут-калибрлы көндәре, ул әйберҙең мөмкин булыр ине, әгәр ҙә уның генә атарға мөмкин. Әммә был ваҡытта уның, әлбиттә, зарланырлыҡ түгел. Һәр хәлдә, ул әле тере ине. Удовлетворительно ла иҫәпкә алып бөтә, - тип минең аша үтергә тура килә.
  
  
  
  
  11
  
  
  Тупаҫ әҙәм физик һәм контролһеҙ көс сағылышы булғандыр был, уны дауалау торғандарын һирәк күрерһең. Бындай кешеләр менән ловкость ҡатырғыс һәм хәрәкәте менән инһә, мин спинка откидываться невольно ултырғыс яһап, мускулдар ҡыҫҡартыу судорожный тормош тоя. Һәм ул аҫҡа подпрыгивать спикировать һауала, юлбарыҫ кеүек, бесәйҙәр нәфсе менән шөғөлләнә, ҡыйыулыҡ эго тан айырып алғыһыҙ өлөшө булған.
  
  
  Һәм, юлбарыҫ кеүек аласа булып, уның бармаҡтары лапообразный, ҡораллы киҫкен, тырнаҡтары кеүек, тырнаҡтары. Киләһе секундта уның үҙе смертность ҡорал ҡулланып, кеше башҡа кешеләр өсөн поцарапать, ҙур ҡанлы яралар ҡалдырып, ҡырҡып тойола ул плотинаны.
  
  
  Ҡан тамыуы башлай, ручейки багров тирәләй тәрән һөйәктәр порез ағыла. Безликий кеше булып күренә, уны незнаем һыҙат булып, таралғы клоков эго плотина буласаҡ, әйтерһең, тиреһен сдирать. Пошатываться, ул артҡа сигенә, әммә тағы һөжүм итә.
  
  
  Ынтылмаған да, сөнки дошман кеше массаһының ҡанлыға әйләнгән, уға Юлбарыҫ спикировать. Ул күргән, теш, осло, ҡылыс кеүек, киҫкен һәм зазубривать. Потрясти сирҡанып мин торам, әммә был хис сәхнәнән күҙен алмай минән, уның кешегә һәм тормошҡа ҡарата битарафлыҡ йыртҡыслыҡ.
  
  
  Зачарованно ҡарап уны дауам итергә. Һүрәт тырнаҡтары менән ҡулын күтәрҙе, усы менән ҡабырғаһына һуғып өсөн: иң камил булып һуғылған был колониа-нал-ысын мәғәнәһендә спортсыларына-ки, уның ҡасан күрергә.
  
  
  Иҫкәртеп тауыш биреп, иҫәпләшергә мөмкин түгел, бары мин генә, тип алмаған булалар, ҡасан билдәле бер «дисциплина», караттар менән әйткәндә, «кунг-фу», төҙәлмәҫлек зыян килтереү өсөн ҡулланырға, ә эше өсөн ғәҙел түгел. Бындай яза көс ҡулланыуҙа йәки көс сыч уны бер ҡасан да ышанма. Башы сәғәт циферблаттарын һәм уның ҡото алынған покачать светящ үкенесле.
  
  
  Шул уҡ көндө ул иртән сәғәт элек япон марка һатҡан. Әле сәғәт биш була. Мин ике сәғәт ҡалды, шуға күрә фильмы уның тағы бер ҡат иғтибар, гонконг стиль драмаһы.
  
  
  Төньяҡ таж менән кинотеатр булған күренеш-ырыу, иҫкә төшөрөү өсөн мин ябай, мин тағы ла барып киләйем билдәле таж-махал. Әммә кеше үҙеңде күрһәтеүҙең урыны һәм уның көпә бындай популяр түгел, тиелә. Ул, әлбиттә, тик ултырырға түгел кинотеатрында өсөн повеселиться, коротать көнө. Сөнки ул, буласаҡ, тип ышанған кеше «Кобра» искать буйынса һаман да ҡалмаҫҡа тырыштым, мин табырмын, мин ҡул менән өсөн, уның кинотеатрында һайлау өсөн, мөмкин тиклем оҙағыраҡ иғтибарһыҙ ҡалманы.
  
  
  Улар йорттарына ҡайтыу өсөн ставка менән шива очный бәйләнсек идея бар, әммә уны белә алманы, охранник булып булһа ни хеҙмәте монстр, һәм уны хатта белергә лә, ул һаман да шунда була. Баш ҡаланан егерме саҡрым рива илсе итеп тәғәйенләнде сәғәт ете менән осрашыу булды.
  
  
  Урынға, беҙ унда булырға тейеш, осрашыуҙар, билдәле булыуынса, нисек Фатехпур-Сикри, мәрмәр ҡомташ һәм ҡала тирәләй ятҡан. Путеводитель ярҙамы менән, уны шул уҡ магазинға һатыусы булып, сәғәт унда һатып, үҙенә был урында уны картала сағылдырыу алмауҙары ғәжәп. Бында һарай күп булыуына, балкон ишектәре ҙур һәм киң баҫҡыстан менән менән ҡайһы бер күренештәре. Беҙ күптән ташландыҡ биналар комплексы өсөн идеаль ике гер һыйынып, урын, тыныс һөйләшмәй ине улар унда, яҡшы түгел кобра агент булһа табып уҡый.
  
  
  Кис була башлаһа, ул шунда бара, файҙаһы ла булманы һәм был, минең. Ҡараңғыла мине сит күҙҙәрҙән һаҡлау Шива бригадаһы моторлаштырылған. Әммә минең өсөн берҙән-яраҡтарының булмауы проблемаларҙы пистолет үрелеп ҡалды.
  
  
  Магазин хужаларына эйәреп советы уны, исемен һәм индеецтар буйынса баш ҡунаҡҡа китте. Скобяной магазин эргәһендәге баҙар бар, ҙур булмаған магазинчик, унда бөтә булһа табырға мөмкин, опиум молоток тиклем була. Ләкин патрон булмай ассортименты өсөн пистолет эго инмәй. Эш булһа, аҡса түгел, ә мөмкинлектә.
  
  
  - Мин тәүлегенә кәрәк булған ҡарамаҫтан, "сахиб", - тине кибете хужаһы, уны эго яғында ҡасан бирергә, аңлатырға өсөн, мин эҙләгән.
  
  
  — Егерме дүрт сәғәт — ул бик оҙаҡ, — тинем мин.
  
  
  Ул ҡулдарын өҫкә күтәреп устарын. Буш, буш кеүек, пистолеты булған, 45-калибрлы көндәре, ул ҡасан да булһа бер математика буйынса «Кобра», почта ҡан булып уҙҙы. Выдать уның банкнота һәм пачкалары, түҙемһеҙлек һәм Бэш облизывать ирендәре, күҙҙәре дә аҡсаға ҡайтарып ҡалдырмаған, ул, танау алдында махал эго.
  
  
  - Мин һеҙҙән бәхетлерәк булыр ине хеҙмәтләндереү, "сахиб" мин... ләкин ҡулдары бәйле. Патрон, мин һеҙгә улар тураһында һораным, сөнки һиндостанда табыуы еңел түгел. Мин көнөнә кәм тигәндә кәрәк, ih табыу өсөн...
  
  
  - Был әлеге ике... беҙҙең өсөн хурлыҡ. Сабыр!
  
  
  «Ләкин, бәлки, ул һеҙгә күрһәтә алам, - тип,-тип тағы», — тине лавочник юҡҡа ғына артҡы өлөшө һәм магазин булыу өсөн, бер минутҡа стилет йәш сыҡҡан була, ул уны ҡулына тотоп, саҙаҡа ҡиммәтле әйбер йәки ҡурҡытыу кеүек. Әгәр ҙә аллаһ-уларҙан, Надь, ошо күренештәрҙе күҙәтеп, уның, ышанам, сөнки улар ҡәнәғәт түгел ине. Хәҙер минең иңбашыма стилет ҡа бик еңел булһа, шул тиклем тиерлек төшөп торған, ул йөрөп, ҡасан мин кеше Шива ҡоралһыҙландырыу мөмкин.
  
  
  Шулай итеп, бысаҡ бар ине, веник (күҫәк ике фут тирәһе оҙонлоҡтағы һәр төрлө игелек) һәм тире буйволина буйынса кнут. Бөтә нәмәне алмаштыра пистолет булырға тейеш. Ҡоралһыҙ мин бөтөнләй булһа ла, яҡшымы, әммә ул бар ходячий һәм арсеналдарҙа юҡ.
  
  
  Шуға ҡарамаҫтан, әгәр барыһы ла план буйынса бара ине, бәлки, тура ла ине мин хатта пистолет ҡулланған. Мин Кобра ниәте булһа ла ир-ат менән осраштыҡ, уны әлегә әҙер түгел ине Шива конфронтация менән шәхси нигеҙҙә күпкә артыҡ булһа, алдағы ҡарағанда тапҡыр.
  
  
  Шуға күрә мөһим булған өсөн, бард реева менән осрашыу үтәсәк. Азат ҡыҙының атаһын табыу һәм уны вәғәҙә итә. Үҙ сиратында, уның күрһәтеп, артыҡ тырышһаҡ теләһә ниндәй мәғлүмәт алырға мөмкин булған әҙер. Пактан, өмөтһөҙлөк тыуа һәм формаһы буйынса бер-береһенә тотона. Рива мин мохтаж, уның, түгел, уның бик аҙ кәрәк, әгәр ҙә күберәк.
  
  
  Шуға күрә мин был фильмды ҡарайым һәм сил дауам үҙ урынын, несинхронизированный тауышын тыңлап, сағыу төҫтәр менән шундай уҡ күркәм, алюминь раштыуа тип ышанам. Ҡултамға, береһен һиңә бирһәм, бенгаль килә башҡа, бәлки, тура мәғәнәлә инглиз диалог бик аҙ. Әммә ритм, төп герой ғәжәп оҫталыҡ сәнғәте «кунг-фу» минең мәғәнәһе арбала.
  
  
  Бишенсе фильм яртыһы тамамланған. Кино программаһын дауам итеү тураһында иғлан итә, шуға күрә үҙе бер урынға баҫа һәм уның менән барып, тирә-яҡ сыға, халыҡ менән күршеләш һәм болтать билдәләне. Урамда ғына була ул тип, миңә ҡыйын түгел иғтибарһыҙ ҡалманы, таксиға әлегә уны таба алмай, ҡалаға мин әҙер ятҡан фатехпур ответ-Сикри.
  
  
  Водитель, башҡа яҡшы выбривать һәм сәлләләр, бәхет (был ваҡытта уны ҡайҙа күреп сикхтар), мин һораған өсөн илле рупияһы барғанын иҫләне. Ҡара баҙарҙа ун ике рупияһы доллар тора. Хаҡы аҡыллы, шуға аҡса бирәм алға иҫке һәм ситроен селл на затем сидение эму.
  
  
  Беҙ китәбеҙ, беҙ мотоциклда өсөн бер түгел, тәүгеһендә лә түләргә тырыша. Әгәр дөрөҫ булһа, сәйәхәт Фатехпур-Сикри ваҡиғалар булып үтә. Был шул уҡ юлдар, шул һуңынан мин улар буйынса бара, йорт тирә-шива тип ҡаса. Тамашасылар уның һуҙылып китте, беҙ бер ҡасан тере ҡойма тарып, йорт урамы үҙәрендәге. Кем дә күренмәй, ташландыҡ йорт күренә һәм буш стеналар төйөр һәм ер менән.
  
  
  Был мин, әлбиттә, ҡыҙма, сөнки мин Шив тураһында уйлай, һәм хатта Хажи тураһында Рива, ҡытай сигенә табан йүнәлде. Ярай, уны төҙөү, ваҡыт күрһәтер.
  
  
  Йәнә сәғәткә ҡарайым һәм уны еңеләйтергә тырыша. Предостаточно ваҡыт бар әле, тип лизать әммә ул, үкенескә ҡала килә, һәм ни тиклем деревни күберәк тревожиться. Урындағы мөмкинлектән файҙаланып, йәғни тамамлаусылар өсөн, тип башланып, һатыу һәм метла буйволиный кнут.
  
  
  Бэш булһа бик яғымлы, дрель мин күрһәтәсәген өсөн ҡулдан. Ике тотҡалы метла просверливать отверстие уның, һәр бер күҫәк аҙағында. Хәҙер башта бер тишек буйволиный плеть кнут уны уратып, шунан икенсе, ҡырын шнурок буйынса тығыҙ беркетелгән. Шулай итеп, таяҡ ике уны ала инем,-тип дентының тоташтырғыс күнеле тартыла. Улар тикшереү үҙәге; ҙур булмаған ағас таяҡсалар тишек булып, тире отслоение ҡурҡыныс түгел ине.
  
  
  Ҡасан ҡоролошо, уны йыйыуҙы тамамлап, уны мөһабәт манаралы йома мәсете күреп рифленый вдалеке-Масджид. Әммә ауыр тойолған бәләкәй биналарҙа стеналар гигант менән сағыштырғанда, көньяҡ яғында мәсет күтәрә. Акбар еңеү хөрмәтенә диуары төҙөлә, император Бөйөк Моголдар, легендар ҡалаһына нигеҙ Фатехпур-Сикри. Убогий яҡ стенаһы урынға сыға һәм өйҙәр төркөмө, итәгендә ауыл төҙөргә ятҡан ҡала.
  
  
  - "Сахиб" теләй, шунда эго өсөн түбәнәйә? - тәҡдим таксист, притормаживать, өнһөҙ ҡала янында туҡтап туҡталҡаһына инеү өсөн сүллек һәм бушап ҡалғандай була. - Мин һине яҡшы баһа бирҙе: утыҙ рупияһы, кире ответ өсөн Илсе һинең.
  
  
  «Ғәфү итегеҙ, әммә мин башҡа бурыстар бар», — тип аңлата мин, тире салбарының минут запихивать буйволина таяҡ менән. Ул, ишекте асып сыға һәм, машина тирәләй.
  
  
  - Юҡ инде бында оҙатыусы, "сахиб", - тип яуаплай таксист. - Һин дә бит теләп, һинең өсөн уның төрөн күрһәтергә? Сикри Фатехпур уның менән таныш. Һәм һеҙ уны шулай күрһәтһә, беҙ нимә күреп туристар тағы бер...
  
  
  — Шикләнмәйем, — мин риза, көлөп. - Ләкин бер нисә минуттан мин һиңә минең менән осрашыу гид кәрәк. Бәхетле юл, "сахиб"!
  
  
  - Нисек теләйем, - тине машина йөрөтөүсе разочарованно. Ул килтергән двигателдәр өсөн мөйөш һәм ябыу ҡайтып китәләр, аҙаҡ, үҙе ҡалдырған саң болоттары.
  
  
  Ходьбы уның юлын дауам итә.
  
  
  Һуңғы Илсе туристик автобус китте инде. Сауҙагәрҙәр тауарҙы мәсет тирәләй үҙ ишек ҡуйыу, шулай уҡ ауылға ҡайтырға, ташландыҡ бинаны һәм тирә-яҡ мәрмәр ҡомташ ҡалдырҙы. Тиҙ арала уның педала эске ихатаһында, карталар менән дөрөҫләнгән, йолҡоп торған белешмә буйынса, бина табырға һәм, билдәле булыуынса, «маруам йорт».
  
  
  Сәғәт унда осрашабыҙ мин тап рива өсөн кәмендә тәғәйенләнгән. Бер нәмә лә күрерлек түгел һәм уның хәрәкәт тоям, ул минең шик тыуҙыра ала ине. Бина түбәләре һәм фреска менән ялатылған һәм величественно итальяндарҙыҡынан тантанаһы күренә, тип Акбар сәйәси власы һәм байлығы тураһында һөйләй. Ул мәрмәр баҫҡыстар беренсе баҫҡыста ултырған тар, балконға алып, барлыҡ йорттарҙы урап.
  
  
  Һәм көтә башлаған. Ул ғына доға ҡылып, мин сингх рива яһау өсөн түгел.
  
  
  Башлауына уның ете деревни. Етенсе ун минуттар уны икеләтә забеспокоиться. Әммә уның тауышын ишетеп туҡтап торған машиналар ның етенсе сирегендә. Көсһөҙ тауышы шаңдау мәрмәр түшәлгән эске ихата буйынса разнестись аҙым һуңынан, ҙур шахмат таҡтаһында һүрәтен хасил иткән.
  
  
  Етмәһә, Әкбәр шахмат уйнай, үҙ кәнизәк һәм бейеүсе булараҡ ҡулланыла тере пешка. Улар шулай, яйлап баҫып, пешка тоям үҙемде, уйын профилендә, ләкин шундай уҡ хәлдә ҡаршыланы маты ҡуйҙы. Шива булыуына инанды, минең барлыҡ хәрәкәтен контролдә тота ала, тип, үҙҙәренең бысраҡ ҡағиҙәләрен машинисткаға тураран.
  
  
  Ләкин мин әгәр ҙә эшләмәй йәки мөмкинлек тип әйтергә була-булыуын, был, бәхәсһеҙ, һуңғы уйын була ине, енәйәтселәр унда уйнарға гениаль булырға тейеш.
  
  
  - Ғилми-нәшриәт? Ғилми-нәшриәт комплексы, һин унда?
  
  
  Был тауыш таныш булған, әммә төҫтәр менән ҡурҡыу, паника. Әле бөтөнләй стемнеть, темнеть һәм күкте булһа ла, уны күреү мөмкин Рива төҙөк фигура, шәп һарайында үтәсәк. Унда күлдәк менән көнбайыш ҡапҡаһы асыҡ буласаҡ. Ул матур итеп ҡарағанда, уны хәтерләйҙер, ләкин хәҙер уйлайым да шундай булған өсөн ҡулай ваҡыт.
  
  
  Мин күрҙем, йугереп Рива, сандали әүҙемләштереү буйынса герольд ee мәрмәр плиталарында.
  
  
  - Ҡурҡышынан һиңә, миңә ныҡлы тота! — ул пробормотать. - Хәҙер күберәк яҡтылыҡты уны ысын күңелдән нағыҙ был тел, ғилми-нәшриәт.
  
  
  Һәм ул үҙен ҡулға алырға ee н ҡыҫылмай. Ул ҡалтырап, уның бөтә тәне пробежать дрожь; прильнуть ул миңә, мин күкрәгенә башын һалды.
  
  
  — Һин ҡурҡырға тейеш түгел, — мин прошептать шым. - Мин һиңә, тип вәғәҙә биреп, барыһына яҡшы булып килеп сыға. Атайым һине тағы күрҙем, һәм уның өсөн барыһы ла үҙгәреп, тулҡынланып түгел.
  
  
  Һәм ул башын күтәрергә тырышып йылмая. Легонько үбеп уның ирендәрен ee була: ул артҡа сигенергә һәм откинуть сәсе, бына күҙе төшә. — Мин һиңә ышанам, Ник, — тине ул. әлбиттә. - Мин... ышанам был башы проблемала ағай шулай өйрәткән мин кем дә түгел, тип уйлайым мин үҙем мейеһенең мөмкин түгел! Тик һин миңә ышан, Ник. Мин ниндәй ҙә булһа һайлау. Әгәр мин һиңә ярҙам итә алмайым, ҡотҡара алмаҫ, әгәр һин минең атайым, донъяла берәүгә лә алмай. Һәм мин башҡаса кем мөрәжәғәт итеү, ғилми-нәшриәт! Кем булдыҡ беҙ.
  
  
  Ҡара күҙҙәр, моңһоу һәм был ужасе-се менән ih аңлатма, ҡараш тәүәккәл дә була. — Беҙ алға аҙым яһалды, — утешать ул һүҙен. - Беҙ ике йыл аҙағына килде, тауышы күрҙе. Ул уның бинаһында үткәрелә, һәм ул ауылда баҫҡысҡа алырға, тынысланырға тырышты.
  
  
  Был ауырға була, сөнки ул ҡурҡыу һәм он көсөргәнеш булһа, ул тиклем башы менән аяҡ ҡалтырарға мәжбүр иткән. «Мин уйланым, был осрашыуға килә алмайым», — ул бер секундҡа аңлата. - Сәбәп уйлап сығарырға тура килде, - тине олатаһы, белем алыу өсөн был Илсе. Мин уны бер кеше менән үҙе тирәләй ҡунаҡханалар ебәрҙе, әммә мин уны ышандырыуға өлгәшә ниһайәт, был ихтыяж юҡ.
  
  
  Эй ҡыҫҡа һөйләр ул, көн ваҡиғалары хаҡында һөйләне бара оборудов, көҙән улар менән ни булыуын, уны нисек нах китте.
  
  
  - Ул ир-егет ни ҡала? - мин осведомляться, үҙенең тарихын тамамлай.
  
  
  - Биш кеше, күп түгел. Ранджит дауаханаһы, әммә мин түгел, тип уйлайым, сөнки ул иҫән-һау калырға. Ҡан эскес емереү еңел Эго.
  
  
  - Ә икенсе пуля аяғы менән?
  
  
  - Виллы на ответом уларҙы кире эго. Йөрөй алмай уны, шулай булғас, беҙ өсөн хәүеф тыуҙырырға тейеш түгел. - Ҡыҙҙан башлайыҡ, тип һөйләгән булып, һәм уның менән бәйле бөтә рот кляп ҡасан таба. Был мәлдә беҙ ике ышандырырлыҡ яңғыраны өсөн был мөмкин, әммә Шива подозрительный тибында булған. Рива мольба һәм күҙ йәштәре булыуға ҡарамаҫтан, уның атаһы менән яңынан вижу эй тартырға рөхсәт итәләр. Ул шулай уҡ асыу эй түгел, унда ағай үҙенең әсирлектә тота.
  
  
  - Мин атайым менән телефон аша һөйләшә. Ул бик насар булып, уны бер нисә һүҙ менән генә мөмкин пробормотать, ғилми-нәшриәт комплексы, - реев ситләткән тауыш өҫтәне. - Әгәр һин уны азат итә алмайым, ҡайҙа ул, беҙ булмаҫ инек, тип уйлайым мин, - тип ул оҙаҡ йәшәй...
  
  
  — Азат Эго, — ee белдерҙе ул, беҙҙең ҡарашҡа, бәләкәй булһа ла, унда рива атаһын эҙләгән. Иң элек ул Шива обезвреживать булырға тейеш. Хәйер, мин ҡотола алмаҫлыҡ тоҙаҡҡа киреп чудовище, уны бик яҡшы аңларға, тип ул булырға нетолько тиклем бара. «Һеҙ беләһегеҙме бармы ни ҙә Хажи тураһында уйлап, шул ҡоролошо тураһында дьявольский, Шкатулкалар аталған һеҙ ул ағай?»
  
  
  - Мин лаборатория үтергә тырышып ҡарай, әммә мин түгел, минең бабалар һаҡларға ебәрәләр. Әммә ул бер нәмә һиҙм... — Уның күҙе һәм нахмуриваться ябылғас, иҫкә тырыша. - Ә мөмкин, һәм был иң мөһиме түгел... - тип өҫтәне ул. бер мгновение.
  
  
  - Иң мөһиме. Был нимә тураһында?
  
  
  - Мин ишеттем... ярай, Шива менән нисек хем-тип һөйләй буйынса телефон һәм һөйләшә икән-бомбей тураһында һөйләне. Шул мәлдә, мин был сәйер күренә, сөнки унда... ҡалаһындағы бомбей дело юҡ, һәр хәлдә, нәмә, уның тураһында беләм.
  
  
  Мин башымды зазвенеть ҡыңғырау, һәйбәт булды, һәм был тауыш. - Һиңә ышаныр? - мин ныҡышып. - Һеҙ нимә ишетмәй ҙә тағы, белән, менән хем һөйләшә ул?
  
  
  Рива покачать башы. - Мине ишетә, тип әйтәләр генә ул "Бомбей". Отель хаҡында бер нисә һүҙ, һәм бөтә тауышҡа. Тик ул телефон алыҫлашҡаны, күренә минең ағайым ҡәнәғәтләндерерлек түгел.
  
  
  Ул разговаривай телефоны буйынса, һуңынан шул тиклем йәки, Илсе булараҡ, кешенең эгоһын буйынса ҡайтты?
  
  
  - Тиклем. Был уның тынысланған. Улар бында килеп ике-бер сәғәттәй ҙә, бәлки, әҙерәк, - Реев яуап бирә. - Уны телефон буйынса һөйләшеүендә еткерә, уларҙы нисек килә.
  
  
  Шулай итеп, сообщник Пуран булып Дасс Кобра!
  
  
  Проясняться бөтә башланы, мәғәнәләре. Хәҙер уны аңлап, Кобра кеше булараҡ, белер, тип, иртән мин шул урамда кафеһы була, ашока менән беҙ ҡасан осрашырбыҙ. Был тап була. Дасс бөтәһе лә ҡуйҙы, етмәһә, шива бойороғона буйһона. Неудивительный, һин был стеналар йәшерен алдындағы хеҙмәттәре күрһәтелә, улар ҡасан омтыла асыларға, кем ҡушыла өсөн, Кобра. Неудивительный, улар шул тиклем малоэффективный һәм һөҙөмтәһеҙ булһа, һиндостанда ярты йылда сыуалыштар башлана һәм һуңғы бола ҡуба.
  
  
  Шуға ярашлы, мин беләм нимә тураһында йәшерен хеҙмәте, ойошмаға һиндостан, Дасс абруйы юғары була.
  
  
  Эго кабинеты буйынса мәғлүмәт сыға. Хоук тураһында һөйләй «кәметмәү» IISA эсендә, шөбһә, шик шул тиклем етди, әммә ул беркасан ла һис бер нәмә. Бәхеткә күрә, ул эшләһә бер хәл. Хәл, сәбәп хәлен аңларлыҡ була инде ул саҡта хәҙерге әйбер.
  
  
  - Күберәк белә?
  
  
  Башы тағы покачать Рива. - Һау Бул, Ғилми-Нәшриәт. Iso бөтә көсөнә тырыша ул, ләкин мин тәьҫорат барлыҡҡа килә, тип ышанам... аҙ түгел хәҙер мин ағай минең менән сағыштырғанда, ҡасан булһа. Көн һәм хажиҙар уның күп өлөшө һөйләшә, әммә һаҡсы түгел, лабораторияны ҡалдырып. Мин күберәк белеү һис бер нәмәгә өлгөрә алмай.
  
  
  - Мин аңлайым. Һиңә барыһы да эшләй, тип әйтә, һәм был иң мөһиме, - эй, - тине ул. Шуға күрә мин башҡа сыға ла, нисек ҡайтыу бынан вилла. Шунда булып сыға, һәм ул үҙенең башланғысын ала шаршау.
  
  
  Әммә был ҙур хәүеф буласаҡ. Мыҡты тиерлек.
  
  
  Әгәр миндә түгел ине шкатулкаға тиклем алырға тырыша икән, уны ҡулланыуҙы нисек була тағы, кем дә алмай ине, тип әйтеп ҡалдырған ине, әгәр ул хатта шива туз менән эшләү өс... ең, дүртенсе запастары тураһында. Хәҙер ул да туҡтарға тейеш булған, унан тыш, шулай шашып киткән кеүек.
  
  
  «Мин һинең виллала менән ҡайтып килергә кәрәк, — тип аңлата ул, Рива. - Мин һиңә әйтәм, был уны йыйынаһы менән эшләргә, Шкатулка. Әгәр беҙ көтөү булып, китеп барҙы-эго пландағы, йәки был тел беҙҙең юҡ. Юҡ, мин башҡа һайлау, Рива.
  
  
  — Мин дә, — ул прошептать. Минең ҡулды ҡыҫыуы һәм уның бармағында минең үҙенә ала. - Мин тыштан машина ҡалдырып, уны бер нисә генә аҙым.
  
  
  Беҙ урамға сығыу, артта ҡалдырыу бүлмә расписывать фреска «маруам йорт». Күктә булған малинов-ҡыҙыл, ҡояш аҡһыл-һары таптар алыҫ горизонтҡа йүнәлтте.
  
  
  Мин һаман да рива өсөн ҡулынан тотмағас, тауыш беҙҙең ҡолаҡ һәм уның аҙым буласаҡ, үҙ ихатаһында буйынса герольд сандали плиткалар түшәлде. Һуңынан беҙҙең ҡолаҡтарҙы ҡапыл бәреп тәжриәбәһе, ревда, похолодеть от у ҡ улар күпселек кеше ине. Оҙаҡ йылдар эшләп тәжрибә һәм күнекмә выносливый ләкин мин, был ҡорос сым минең нервный әйләнә. Шуға ҡарамаҫтан, уның солгать ине, әйтер ине, тип ҡурҡырға түгел.
  
  
  Разнестись ташландыҡ бина эхо мөхит громовая. Мин ҡысҡырам оят алмай рива тотанаҡлыҡ һәм, был ҡот осҡос вцепляться минең ҡулымда. Ослеп мин бер секундҡа фараларҙы мотоциклда, ул миңә йөҙө менән шөғөлләнергә ебәрҙеләр.
  
  
  Өс гонаһ бар, һәр мотоциклда, кавалерия отрядтары кеүек. Мин улар тирәләй кружить башлай; көлөүенең ih еротичний пронзать мин, ножевая булараҡ, күп яраландым. Шива яңынан саҡырыу ташланы. Әгәр уны эго ҡағиҙәләр буйынса уйын уйнай ине, ләкин, Карте ғилми-нәшриәт комплексы тиҙҙән мәйет булыр ине. Ни, рөхсәт итмәҫ ине, тип тап уның.
  
  
  
  
  12
  
  
  Ике ир-аттың уны шунда уҡ тиерлек билдәле булған. Гурнек уларҙың береһе булып тирә-яҡ, кешеләр булыуы менән повязка, шам ағарып, әммә һаман да тере һәм сәләмәт. Почта башҡа кеше булһа, ул иң, яралы иптәшен алып китергә насип булды. Өсөнсөләр, башын менән бородатый һәм, чалма обматывать, башҡанан булмаҫ, миңә билдәһеҙ. Ләкин мин беләм, ул был хаҡта уйларға ла, беҙ бер ҡасан да осраша.
  
  
  «Һин бабай янында шик тыуҙыра, Рива, — тирәһендә бер өс аңлата. - Ни өсөн беҙ уны бойорған тауыш кәрәк һине, мин белмәйем, беҙ һеҙҙең асыуығыҙҙы килтерәме "Сахиб" ...Карте
  
  
  Беҙ Рива менән неподвижно тора, ятам. — Беҙ әйткән һүҙ түгел, — ҡыҙы уның прошептать. - Аныҡ эшләй, тип мин һиңә әйттем, һәм бөтәһе лә яҡшы буласаҡ.
  
  
  - Беҙ үлтерә улар, Ник!
  
  
  - Юҡ. Һинең ағайың - мания менән бөйөклөгөн маньяк: әгәр кемдер тура вафат булған, уға ышана, сөнки эго шәхсән уны үлтерергә теләмәнем.
  
  
  Уның фараһы яҡтыһында сағыу күҙҙәре менән ҡапланған, һәм оглядеться. 45 ҡораллы пистолет һәр агент булып кобра-калибрлы көндәре, мин ул ваҡытта шул йүнәлтелгән була, бер күңел, бер башы, арҡаһы өсөнсө. - Шулай булһа, һин нимә эшләргә йыйынаһың, беҙ ике атап була? - мин крикнуть булған өсөн, мотоцикл слышно рев аша.
  
  
  - Һиңә атырға итә, "Сахиб" Карте ? Усмехаться тирәләй бер ир-атты. Был бер булһа, миңә кем белә, юғары, тулы йәш кешеләр, улар, күрәһең, был хәлдә күреү миңә оҡшамай. - Бик еңел. Юҡ, беҙ шәхси шива айырым күрһәтеп бирә. Былар барыһы ла бик асыҡ. Беҙ һеҙҙе ҡаршы ала алманы, сөнки, әгәр һеҙ быны эшләргә маташыу, беҙ ҡыҙҙарҙы үлтергән; шунан, был һеҙгә кире ҡасан алып беҙҙең виллалар, Шива һеҙ шәхсән шөғөлләнә.
  
  
  «Һинең менән Нирад үтмәй», — тип өҫтәне Гурнек.
  
  
  Минең аңымда образы ҡабына. Уны күреп, нисек йығылып ҡалманыҡ башы менән нирад соҡорҙарҙа йыландар, уны күреү, уның уларҙан нисек бер нисә тапҡыр һөжүм итә, һәм уны эго ҡысҡырғанын ишетеп шатлыҡ һәм шива аңлап, күреп, нисек мин уны ныҡ уҡ үлемесле агни.
  
  
  — Әлбиттә, мин ҡаршы түгел, — мин вокзал. - Бер ҡаршы өс - был спорт түгел, әфәнде. Әммә бер ҡыҙы; бер ниндәй ҙә мөнәсәбәте юҡ шул уның һыуы.
  
  
  - Һин уға ҡасырға ярҙам итә.
  
  
  - Мин уны үлтерер инем, әгәр ҙә ул был сделала. Атаһы Эго — һеҙ хужа тотҡон. Беҙ уның нимә тураһында хәстәре лә башҡа. Мин плюс, йәшәй һәм үлә. Улар, һыу йөҙөн бороп ҡараным һәм эй рива. - Юҡ, улай түгел, шлюха?
  
  
  Эй көслө ҡулдары уны күтәреп һәм мәсхәрә бирә. Прошептать уның. - Әйҙә, уның янына ҡасып... Итәсәк, тип әйттем мин һиңә! -
  
  
  Ҡыҙ секунд н ҡаҡшай, һәм шаҡ ҡатырғыс был ужасе-се. Аңлап уны, - тип мин эшләй, йугереп ләкин, ахыр сиктә, бөтә үңәс ҡысҡыра. - Мин уны үлтерергә тырышып!
  
  
  Ир-егеттәр ҙә аңламаған, тип бара.
  
  
  Гурнек мртоцикл менән бара, ә уның Рива йугереп. Был ваҡытта, ул уларҙы көтә. Башҡа гонаһтарын бирә ике күҙе, мәрмәр итәгенә аяҡ үҙгәреүсән ih буйынса заттарға, мин улар янына барып туҡтаны.
  
  
  Аяҡ тигәндәй гурнек рива һыуға ташланып, илай кеүек истеричка. Ул үҙен бик яҡшы ролен уйнаны, күрәһең правдивость бирһә, ул, күрәһең, Гурнек ҡоралһыҙландырыу — һәр хәлдә, байтаҡ, ҡынынан хәнйәрен һура биреп, минең өсөн ваҡыт һәм лезвие менән метнуть стилет тирәләй йоҡа.
  
  
  Бөтә секундҡа булһа, мин ишетһен тип, өҙлөкһөҙ душераздерающий стон рива була. Һуңынан отшатываться Гурнек, сит кешеләр ҡулында схватываться судорожно. Һул күҙе вонзаться Стилет эму, луковица яртыла йырғыланған. Сәскәләрҙән эму, емешле йөҙө ҡанлы массаһы; душераздерающий уның хәнйәр сығарырға маташа һәм выдать ҡысҡыра.
  
  
  Мин ҡарап тора алмай һәм, ни бар.
  
  
  Мин уның имен булыуы мотлаҡ түгел, әммә тере бойора һәм бөтөн... ала. Әлбиттә, беренсе сиратта уларҙың тиреһен тырышырға коткарып, үҙен, һәм әгәр мин тиҙ арала эшләп була, тип иҫәпләргә мөмкин булыуын барыһы юғал. Йугереп ул, ә спрыгивать мотоцикл менән ҡала. Икенсе хата булмаҫ, горилла уҡ Шива, сөнки ул минуттар менеп өлгөрә, күҫәк өсөн ике ала, тирә-яҡ метла яһаны.
  
  
  Ул ҡоралдары булдырып, улар безобидный калһа, беренсе карашка. Ләкин күҫәктәр ике делле үҙе, тирә-буйвол тиреһенән киҫәктәрен һәм ҡушма плеть ныҡлы ҡаты, бик ҡурҡыныс булып тора, үлем ҡурҡынысы янамай тиерлек.
  
  
  Был «нунчак», шул, ул унда эшләүе, көнсығыш ҡоролошо, ул демонстрацияны беренсе тапҡыр ҡаты ваҡытында күреп, минең оҫта ойоштороусы карате штаб-фатиры аҡш-та вашингтонда AX.
  
  
  Ҡорал, хәрби оҫталығы өсөн типик, универсальность эйә белгес, уның кейеҙҙән менән поэкспериментировать һәм ул был осраҡта.
  
  
  Бер ҡулына таяҡ тотоп, уның башҡа ағымдарҙан башланғансы, йәлп, әлегә ул етерлек көс һәм тиҙлек йыя алмай. Таращить глаза мәрмәр плиталар застряла минең аяҡтары бар, ләкин мин ҡасып, барлыҡ оборудов онотоп, башҡа сикх, ул үҙ ҡорбан булып һайлауға, һәм шул хаҡта, маҡсатым минең кем булып.
  
  
  Гурнек ҡоралһыҙландырыу түгел, әммә формаһы бар һәм ул яҡшынан түгел. От ужаса Рива уның ҡысҡырғанын ишетеп, бер күҙе тағы минең һул яурыныма һәм ҡасан һауала поцарапать таращить просвистывать. Юҡһа, уның ҡот осҡос жжение, ҡалдырмайым мин уны утлы-ҡыҙыл һуң. Таращить глаза ҡулына эләгә әммә мин түгел. Мин скривить гримаса боль яралар, йәлп нунчак дауам әммә был миңә ҡамасаулай.
  
  
  - Мин һине үлтерергә, Карте! — ир-егет крикнуть.
  
  
  - Шива бойороғона ҡаршы? - вокзал ҡаршы, уның менән ухмылка. Пистолет әммә 45-мин көндәре калибрлы күкрәгенә йүнәлтте. Хәүеф — бер, ә үҙе названы алып барыу — бөтөнләй икенсе. Потянуться ул, тиҙлек түгел, эстафетаның әлегә юғалтыуһыҙ һәм, ниһайәт, минең дә запястье эленгән.
  
  
  - Был дрянь Долой! - индеецтар бойора.
  
  
  - Һеҙҙең бойороҡ буйынса, оҫталар, - мин пробормотать сығарған "nunchaku" бармаҡ аша.
  
  
  Сикхтар элекке целиться мин була; ләкин уны ебәрмәйҙәр, нисек кенә таяҡса, уны эйелеп, ih өсөн күтәрелгән. Һуңғы минутта өсөн был эго өсөнсө хата булмаҫ.
  
  
  Әлегә уның сгибаться, уға яҡыныраҡ килде уның. Запястье уның тирәләй ҡул бармаҡтары смыкать, ул пистолет тотоп менән шөғөлләнә, бөтә көсөн, һәләтен биреп була. Мин уны саҡ эләгә һәм аяҡ баҫҡан курка. Әммә был юлы ул ҡала көнөн үткәреүгә тулы решимость үҙ итеп, йөрөй, калека булараҡ, минең өсөн ҡала һәм бөтөн тәнде бер өлөшө ҡалған.
  
  
  Кобра отпрядывать агент, ҡотолорға тырыша. Минең маҡсат ҡулына таба теләйем: һуҙылған, уның ураҡҡа әйләнеп, һөйәк һәм тирә-яҡ вполне. Ҡаты усын муйынына ергә ир-егет яғында; бер үк ваҡытта синхрон уның уң аяғы нажмите.
  
  
  Килеп сыға «ча-ча-гө» эму сираҡ һындыра алмай, әммә мин һуға бер нисә секунд ауыртыу өҫтәмә рәүештә бирә, унда ул отчаянное мохтаж. Уның ҡулдары менән тотоп, ике ҡулына пистолет тотоу менән шөғөлләнә. Индеецтар-корчиться отчаянное сикхтар, шылдырылған тырыша, хатта күңелен ҡасан, тип, пистолетына ла ул азак күберәк йүнәлтә.
  
  
  Мин хәрәкәттең ҡапыл, артта. Өсөнсө үлтереүсе, йәш индеецтар итләс, ул беркасан ла күрмәнек уны, кистәрен тиклем был, үҙ юлдаш ярҙамға ташлана. Береһе менән һуғыша һәм ҡаты ла була инде: ике крестьян нетолько пистолет менән ҡораллаған була.
  
  
  Шуға күрә, мин ҡорал ғына бармағы кеүек йолҡоп тирә-беренсе килеп, мәрмәр мәжбүр эго төшкән моронға, ул һыуға ҡолап аяғын буласағын ашыға «нунчак». Мин бөтәһе биш секунд талап ителә, тиҙлекте алыу өсөн һәм уның өсөн импульс кәрәк.
  
  
  Пьянящий өсөнсө кешегә һөжүм бара. Элек асыҡтан-асыҡ ергә һәм уның сообщник отпрыгивать эго. Ул һөжүм башланы, ул инде таяҡһыҙ гөбөргәйел целиться башҡа эго.
  
  
  «Nunchaku» әлеге ваҡытта көсө етәрлек булырға, ул бер нисә тапҡырға артасаҡ, тип, кеше өсөн кәрәкле һөйәге һыныуы.
  
  
  Артабан нимә булыр, тормош уның бер ҡасан да күрмәгән.
  
  
  Гөбөргәйел һиндтар һүҙмә-һүҙ шартлау. Улар, ҡайҙа булып сәллә, ябыу, шулай уҡ масса пульсирует ҡойҡалы. Һөйәк киҫәкте, ярсыҡты йөҙө йәбешкән һәм сәс менән скальпер клоков брызнуть ул мин, ә мейе, фиолет-аҡ спираль был причудливый, рассыпаться буйынса һауа, тирә-яҡ извергаться вулкан лава кеүек. Әммә әгәр «нунчак» яҡшы етһә, минең тағы ике дошман булып ҡала. Гурнек тере булһа, бер күҙем менән булһа ла. Индеецтар йәш һәм тере булһа, ул бик һуң килеү өсөн коткарып, үҙ тормош юлдашы.
  
  
  Сикхтар итләс туҡтап, уға ышанды һәм кешеләрҙе искажаться сирҡаныуҙы белдергән. Күҫәк тан уның яңынан эшләй башланы, һәм уның попятиться мышиное, был пистолетты миңә кеше ебәрҙегеҙ.
  
  
  - Мине үлтерерҙәр, һине йылан һәм шива скармливать. Хәбәр миңә кәрәк эму ниндәй-ниндәй мәғлүмәт мөһим, һәм әгәр ул минең түгел, уның тирә-усть ишетеп, һине онота алмайым, тип, бар... - прошипеть уның аша тештәрҙең.
  
  
  Ул блефовать. Незнаем уның сообщник үҙенең һынына ҡарап. Ул секунд бүлкәттәре файҙаланып, ирек өсөн «нунчак», улар буйлап һауа шары кеүек, «бумеранг» ағымдарҙың береһе. Элек бер ҡасан да уны эго ҡулланам, шулай итеп, һәм белергә, ул нисек эшләп була.
  
  
  Бәхеткә күрә, мин примитив ҡорал расстраиваться итмә. Ике йәки бер күҫәк (аныҡ әйтә алмайым, "нунчак" әҙәм тиҙлек менән оса) һиндтар врезается был пистолет бик аҙ. Эго буйынса ҡулына ҡорал көсөнә һуғып ҡыуарта. Ул бер нисә аҙым артта ергә пистолет. Мин атакаға ташлана оло гонаһ, тип ярһыған айыу, менән кеше ярһыу боҙоу була.
  
  
  Карате йәки юҡ, мин был юлы ул тиклем тура килә.
  
  
  Кереткәнсе уны эго туҡтатып өлгөрмәй, уны кереткәнсе, аңлай, ниләр, кеше, уның командаһының өлөшө булды һәм шива «ҡабул итеү комиссияһы», мин ябырылдым, тонный кирбес кеүек. Мин торон ҡотолоу тирә-яҡ һулышын, ул ҡасан навзничь ҡолап, башы ударяться тураһында мәрмәр плиталар, ул эске ихата тирәләй ҙур шахмат таҡтаһында тора.
  
  
  Бер нәмәгә мин кешеләрҙән слизистый капнуть һәм эҫе булды, мин ослеп на мгновение. Минең күҙ ағы ек, уны тағы ҡасан күҙен асырға тырыша. Тик уны һәм тағы шул тиклем күрә алмай, һәм уның ҡарашын күтәрҙе гурнек күреп, минең менән йәнәшә тора. Күҙе яраланып, мәғлүм булыуынса, уның баш ҡалаһы тип, ҡанлы һәм емешле дауам выталкивать матдә булараҡ, кранын асыҡ ҡалдырырға.
  
  
  Иң аҙаҡ аяҡтарын сгибаться индеецтарҙы шул ваҡытта, уны ҡасан баҫырға тырыша. Стискивать уның теше, ҡасан мин аяҡҡа ойоҡбаш эго буйынса затылок ҡорос һуҡты. Берҙән-бер ир-егет булып өс ул, сандалиҙар кейеп йөрөгән кешеләр түгел. Мотоциклетный файҙаланыу һәм хәҙер ул үҙенең ботинкаларын, мин күкрәгенә өсөн туҡмай.
  
  
  Рива күрергә мөмкин түгел, уның өсөн больно был, минең ҡарашҡа томалай. Хатта, уны белмәгән, уның менән эшләгән һәм унда уны нимә Гурнек, тик ул миңә ярҙам итә алмай, был дөрөҫ. Ул тойғо миндә бар, минең күкрәк ситлеге трескаться тип, минең һөйәк бөтә разом бөтөргә тип, ҡабат ҡасан мин гурнек һуҡты.
  
  
  Ул ныҡ встряхиваться, ҡырағай аттар кеүек, сылбырҙарын һыбайлы тырыша. — Хәҙер Шива әһәмиәткә эйә түгел, Карте, — тине Гурнек, аңларға бир, тип аңларға эго, повязка ҡарамаҫтан, кешенең эгоһын аҫҡы өлөшөн йәшереп. - Мин һине үлтерергә, һинең менән бер ҡасан да ҡул тапҡыр булды һәм шулай буласаҡ!
  
  
  Эго буйынса тауыш тон уны, аңларһың, тип ул булды был күренеш. Индеецтар башҡа, шул иң, - тип, һөжүм итә мин, ер йөҙөндә минут элек полуротный, аяғын тотоп өсөн мин тырышам. Мин уны бер ҡасан да ярышлап ултыра, ә уның дауам брыкаться, дыуамал кеше булараҡ, бигерәк тә дернуться Гурнек яңынан башланы, мин күкрәгенә һуғып ҡыйратты.
  
  
  Һәм нәҡ ошо мәлдә эләктереп өсөн уның ике ҡул һуҙғанда балтыр һәм ир-егеттәрен, көс менән аяҡ бөкләп эго. Ул тигеҙлек юғалтмаҫҡа тырыша. Кешелекте гонаһтан шунан башҡа тормошто мин үҙ кулак вонзать. Был әрнеткес ауыртыу була. Мин һулай алмаһам, әммә әгәр ҙә ул хәҙер ысын күңелдән бирелгән, был трофейҙы ике данлы исемлегендә өҫтәр инем мин үҙем.
  
  
  Һуңғы көсөн тирә-яҡ, мин уларҙан тороп ҡала, һәм уның йәлпәк ee ухватываться балтыр дауам гурнек өсөн, мин тиҙерәк ишетеү һөйәге хруст һынала. Ир-ат урынына был алға ҡолап, тигеҙлеген юғалта. Индеецтар буйынса үҙ кәңәштәрен һәм башҡа ғәкәрҙәренең уның аяғы. Элек йәйелгән, уны, аяҡ вскакивать.
  
  
  Көтә ул, тип, миңә тағы һөжүм итә Гурнек иптәше ҙур, әммә уның урынына был йугереп ҡаршы йүнәлештә була. Артабан уны эго ҡайтарыу мөмкин түгел, һәм тағы ла, сөнки уның өсөн пистолет упавший ҡаса. Ул артта уны, ул наклоняется өсөн ҡорал күтәреп. Ул, оло булып эшләй көсөргәнешле һауа һәм аяҡтары һикереү өсөн «оса» һуға.
  
  
  Көсө һуғыу, һуғылған аяҡ индеецтар тураһындағы минең артҡы өлөшө, ерҙә швырнуть эго. Бер нисә тапҡыр ул иҙәндәре мәрмәр перекатываться буйынса, полицейҙар бер нисә пистолет һәм уның ергә, ситтә досягаемость.
  
  
  Әммә хатта шул ваҡытта, пистолет буласағын алдан ташлана, уны яурыны аша мышиное ҡаранды. Бар тирә-яҡ Гурнек түгел шул, кем еңел бирелә. Ул баҫты һәм миңә йүнәлегеҙ. Хромать һәм уны ипләп, үҙе бер яҡҡа аяҡ бөтә аленка, ул барыбер барып алаһығыҙ. Әммә иң шомло ҡатырғыс була балҡыш металл, металл улар минең иғтибарҙы йәлеп..., сәскәләрҙән күҙҙәр менән рассекать индеецтар буйынса емешле яртыла матдәләр.
  
  
  Нечеткий гурнек фигуралар предвечерний артта күләгәм. Сингх Рива, ниһайәт, сәхнәгә ҡайта. Ул үҙ ролен уйнай алдынан был бик яҡшы, мин үҙ мөмкинлеген ғәмәлгә оборона һәм һөжүм күсә һәм ҡот осҡос ҡысҡыра ҡастылар.
  
  
  Хәҙер ул элекке кеүек, уның вскарабкиваться эйәр һалып, мотоциклдан ишек припарка. Гурнек ҡаса алмай; ул хромать дауам итә, уның ҡасан, попятиться, сгибаться яртыла. Әммә мин үҙемдең иҫәп-хисап просчитываться, тип уйлайым мин уға һөжүм иткәнгә тиклем ҡулланыла стилет, уларҙың ҡулынан тотасаҡтар.
  
  
  Индеецтар отдергивать ҡулында, һуңынан бысаҡ һәм метнуть ҡулы һуҙа. Лезвие менән һауа рассекать шипение. Һәм был юлы ла Гурнек промазывать саҡ.
  
  
  Мин бритва һымаҡ янбаш мускулдарын киҫкен вонзаться лезвие. Минең тубыҡтар подгибаться, уның көсһөҙлөгөн тойоп. Туҡта, уның отель, әммә баҫтырыу крик, улар, күрәһең, минең менән сериялап ирендәре. Мин ауыртыу пронзать, крученых нерв. Миңә уның вонзаться, энә кеүек ҡайнар, тәрән һәм тәрән бара, әлегә бөтә онемевать минең кәүҙәмде, физик ҡаршылығын генә ҡалды инде хәҙер.
  
  
  Был шулай булырға тейеш түгел.
  
  
  Ул кулак ҡыҫыу, скрипт тиклем әрнеткес ауыртыу һәм оҡшатыу стискивать тешләргә маташа. Һуңынан уның ҡулында үҫһә, бер секунд күҙҙәре ябыҡ һәм, ниһайәт, тирә-яҡ янбашы выдать бысаҡ. Мин кровоток ваҡытта туҡтатып була. Әммә, бәхеткә күрә, янбаш мускулдарын лимфа тамырҙары стилет алмай.
  
  
  Һәр осраҡта ла, ул һаман ҡ уҙҙы, тип сусҡа индерелгән.
  
  
  Минең аяғыма йәбешкән салбар, туҡымана, унда расползаться ҙур ҡара таптар, епшек ҡ отлап, ул улар инде юғалта. Разнестись Гурнек буйынса һауа ахмаҡ эхо-көлкө. Индеецтар миңә яҡынлаша башланы, ә уның тирәләй доползать бинаға тиклем бер тырыштым, ихатаны уратҡан. Мин эму балтыр подворачивать өлгәште, һәм, уның йөрөй алмай, д храмая. Әммә ул һаман да хәрәкәт итә ала. Ул алға сыға, арттарынан мин дә ҡасан кобра өсөнсө агент хәрәкәт башлана.
  
  
  Ул, ҡаранды һәм пистолет күрергә, уларҙың ир-егет табылды. Кинжал менән уның булып ҡала, сөнки «нунчак» досягаемость ситтә булған. «Рива», — уны ҡабатлай. "Һин ҡайҙа юғалдың?"
  
  
  Бәлки, телепатия була. Әммә беҙ нисек булһа ине ул, мин уның «ишетә».
  
  
  Омела Рев-фатиха көсө мотоциклда, он һәм физик ауыртыу минең притуплять. Улар ҡараңғыла аша сыҡты, маяҡ булыр шәхестәргә ҙур донъяға обрисовывать гурнек, шәүлә уларға фоне заката вырисовываться әхмәтова а. Ҡул күтәреү һәм индеецтар башын бороп, машина туҡтатырға теләп әйтерһең. Эго әңгәмәләште, сикхтар йәш итләс, киреһенсә, шулай булалар, күренмәй, тигәс, үҙ программаһы үҙгәртергә теләмәй. Ул миңә яҡынлашыуын дауам итә. Ул, схватываться хәнйәр өсөн, иғтибар итмәҫкә тырышып пульсирует ауыртһа, уларҙан бөтөнләй баш онемевать башланы.
  
  
  Бер ташландыҡ һарай бушап ҡала мәрмәр һәм Гурнек буйынса йәшеренергә тырышты. Хәҙер, һәм ул туранан-тура янаған ҡурҡыныс күберәк булһа ла, үҙе уның иғтибарын туплай алмай, уның сообщник Рива рәхмәт. Рявкнуть Пистолет, ут һәм задышать, әммә ҡапыл ҡараңғы, ул, менән, кеүек, күк йөҙө менән проливаться ямғыр, ҡасан һуңғы ут тәржмәлә сумеречный, уны ентекләп артҡа ҡамасау була, һәм мин таращить глаза пуляларҙың бер нисә метр алыҫлыҡта.
  
  
  Затаить һулышы һәр бер ҡәүем һәм уны баҫып, аяғын элек травмированный һуҙылған. Хатта пистолетын күрергә мөмкин чалма аҡ олондарын һәм уны тапата. Пуля уның тотонорға иҫәбе менән ул западная, сосчитывать мөмкин түгел, шуға күрә, тағы бер нисә ҡала янында йәки уның пятнистая обережное пистолеттан атыу булды.
  
  
  Ҡасан уның курка сиртеүен ишетһәгеҙ, уны атып та әҙерләнә. Был выругаться шым ғына урынына һиндтар. Ул ҡорал ырғытты, ул йығылып һәм һаңғырау менән стук мәрмәр плиталарында. Ниһайәт, тойолған, булып мин ҡаршы һөйләп бөтәһе түгел.
  
  
  Бәлки, был Гурнек зан Рива «мөйөш». Әгәр был бөтөнләй булмаған «мөйөш», индеецтарҙы шул яҡта булған. Һуңыраҡ уны эго обезвреживать алмай, һыуҙы тик һабаҡташы булараҡ эго. Ул, белә, тип Гурнек ҡоралһыҙ, шуға күрә Рива үҙаллы хәл итә ала.
  
  
  Хәҙер мин һиндтар менән таныш булған эштәр генә тороп ҡалды, шәхси Шива агенты. Затаить һулышы һәм уның напрягаться. Ауыр формалары булғанда ябай кеше, тирә-яҡ ҡараңғы барлыҡҡа килә. Ай болот ҡаплау, ышыҡлау лика балҡыны, ихата Фатехпур-Сикри шәүлә күре. Ул, прищуриваться приглядываться һәм ҡараңғыла маташыу. Минең көндәш хәүеф аҫтына ҡуйырға теләмәй, сөнки эго хәрәкәте мин ишеттем. Мин ышанам, мин уны күргәнем юҡ, тирә-яҡ янбашы выдать уның ҡасан кәрәге юҡ, уны белгән юҡ, мин ҡораллы.
  
  
  Хәҙер ҡорал гер аҫылған Стилет, ул ҡасан юғалтмаған «нунчак». Үҙ аяғы менән сығыу мөмкин түгел һәм ул белем буйынса баш яраһы тәрән уйлап карате йыйып, уларҙың бөтә ваҡытын мыйыҡ менән шөғөлләнә, яраларҙы өлгөрә алмайым һәм мин уларҙы. Мин көсһөҙ көсһөҙҙәрҙе ҡан һәм уның отрядтары барыһы яһау, аяҡ һәм зороасрийсы әгәр ул, мин бер аҙ проблемалар бар ине.
  
  
  Ул, туҡта. - Әйҙә, salaud! Һин нимә көтә? - Богохульство булып, эпитет һәм мыҫҡыллап, улар кешеле ғорурлығын һиндостан кисекмәҫтән ыңғай йоғонто яһай. Бәлки, «salaud» тирәләй булып, улар бер түгел, әммә минең йолалары һәм ғөрөф-ғәҙәттәре тураһында белем субконтинентында, яҡшы ҡалдырырға теләй. - Һин был ужасе-се? Был дөрөҫ? - мин ҡысҡыра башланым, күләгәлә эго табырға тырыша, массивтары һыҙаты.
  
  
  Фара мотоциклда, унда запрыгивать Реева, минең яҡҡа ла йүнәлтеп була. Барыһы менән һәр секундта ҡара һәм ҡараңғы була, ә уның дауамы, кем табырға өмөтлә-во тыш һәм ҡан плоть. Һуңынан мин был ҙур ауырлыҡ наваливаться. Мин арҡа буйына ырғытып, минән яраланған башын минең подо поджимать була.
  
  
  Запредельный ауыртыу була, күҙҙәрен сәйер яҡтылыҡ блик фосфоресцировать плясать перед. Тряхнуть головой ҡоронан тырыша һәм уның донъяға ҡарашы. Яртыла подворачивать аяҡ, тигәндәй була уның массаһы гонаһлы ергә ҡыҫылһа тучный йәш. Әммә мин һүҙмә-һүҙ тойоп, дорваться-се ерҙең нисек, ҡасан мин уны кулак буйынса яңаҡҡа бәргән. Набок башына күнде ул, ауыр һулап. - Бысраҡ salaud! - мин прошипеть, ниһәйәт һүҙҙәре иҫкә кәрәк.
  
  
  Эму, бәлки, оҡшаған алманы һайлап эпитет, башынан кулак һәм уның икенсе тапҡыр һуҡты. Ҡайнар һулышын тойорға, уның үҙенең ир-ат затынан зловонный. Уны йәнлектәр, үгеҙ ҡиәфәтенә инеп. ... Ғына кулак һәм уның һүҙҙәренә яуап биреп булмай. Аҙаҡ янбашҡа һәм аяҡтарға килеп ҡыҫылһа һыуы минең ҡулдарымды минең эму травмированный пнуть.
  
  
  Минең мыйыҡ кимәлдә һаман да, уның бик ныҡ ауырыуҙар менән сағыштырғанда, ҡасан булһа. Мәрмәр плиткалар стилет заскрести буйынса Лезвие. Әммә бөтәһен дә белмәй әле ул, индеецтар күргәнегеҙ бармы-гонаһ, тип, мин ҡораллы. - Мин һиңә кире ҡайтарып Шив, Карте! Ул һалдаттар, миңә ҡыҫылмағыҙ иҙәндә һыу. - Әммә барыһы ла бер киҫәге!
  
  
  - Нисек ҡурҡыныс! - то насмешливый пробормотать ул, ирендәрен в боль скривить гримаса, янбаш участогы ул минең тубыҡтар. Минең ҡулы һәм бармаҡтары неметь башлай, тирә-яранан ҡан тамыуы, һәм индеецтар тота минең ҡулдарым. Әле бер нисә секунд, һәм уны күберәк ҡылыс тота алмай. Әгәр шулай булған һәм буласаҡ, мин бөтәһе өсөн кончать.
  
  
  Ул ҡулын алға ҡуя башлаһаң, киҫкен яҡынайтырға тырышты, ҡанға тағы индеецтар k лезвие иҫәпләү үткәрелә. Прошептать уның. - Исемең нисек һинең? Беҙ түгел бит әле... тойолмай!
  
  
  — Лай, — тине ул, усмехаться. - Еңеү Лай.
  
  
  — Лай, неудачница, — эго ташламалы йүнәлтмә менән ул, бысаҡ менән минең иҫәпләүҙәр үткәреләсәк һәм шунда дошман ҡулына k еңеүҙәр. Бының өсөн барлыҡ көстәр китте, мин уларҙан тороп ҡалған, сигенә тиклем.
  
  
  Әммә был сабата. Аллаға шөкөр, был сабата.
  
  
  Лезвие лезвие өҙөп гонаһ әсе йәш кизе-мамыҡ күлдәк, май кеүек. Улар туҡтаны. Кинжал уның тышына тәрән, тубыҡтан күтәрелеп, уның ҡасан, ҡотолорға тырыша. Һуңыраҡ өсөн бик тактикаһы үҙгәрҙе. Мин уны хәҙер туҡтатыу мөмкин түгел, күберәк. Ике ҡабырға араһында уны эго вонзать стилет, кәүҙә һәм вполне телеп, мясников быҙау нисек өҙә.
  
  
  Йәш перекатываться арҡаһына ауыр һәм индеецтар ҡырын төшкән, бысаҡ сығара ул. Өмөтһөҙлөк уның менән уның көсө бер переползать, эштәрҙе тамамлау өсөн, беҙ туҡтап ҡалды, бер секунд ауыртыу тойоуы аяҡ хәтәр мыйыҡ был минең өсөн. Рукоять вонзаться буйынса иң Лайя Стилет ҡырын булған. Ир-егет һалдат, һулар тырыша. Ул бысаҡ рукоять борола ла, ул һуҙылып.
  
  
  Ҡуйы ағымы, ҡырын эго буйынса ҡайнар ҡан ағыла, уны вонзать ҡасан хәнйәр күкрәгенә йәбешкән лезвие эго. - Сусҡа! - Индеецтар һалдат. - Һин... һин... тик шулай үлә үлә, Карр,...
  
  
  Һуңғы һүҙе булды был эго.
  
  
  Улар ҡунаҡхана, улар өсөн күрәҙәсе булып сыға.
  
  
  
  
  13
  
  
  Минең ҡулым түгел липкий лайя ҡ һәм тайғаҡ булыр. Хлестать обильно уның дауамы, уның күкрәгенә эму киҫкеләй башланы, туҡтай алмай, әлегә ул бөтөнләй булмаясаҡ, тип ышана ул үле. Горлов буйынса эго бульканье ҡотолоу; әйтеп тораһы ла түгел инде ул, ләкин күкрәген һәм судорожно вздымать үҫһен. Ниһайәт пыхтение туҡталды; улар ҡулында булыр эму доллар һалырға ҡушты. Сердцебиение судорожный шәлкеме тыуҙырған мускулдар, нервы дрожь непроизвольный өсөн уларға эйәреп, тремор, башы менән аяҡ тиклем сотрясать эго.
  
  
  Пошевелиться уны тағы бер тапҡыр, унан һуң ятам.
  
  
  Элек уның соскальзывать, минән яраланған башын минең передо һөртөлә. Тиҙ хәрәкәт уға күлдәктәр төшөрөп, уның яраһын бинт менән киҫкеләй башланы хәнйәр зороасрийсы самодельный. Ике уны ала лесник олоһо, промокнуть өсөн ҡан ағып бөтһә ул ваҡыттағы яралар тәрән буйынса шөғөлләнә.
  
  
  Бер ни тиклем ваҡыттан һуң уның ҡабаттан аяҡҡа баҫырға тырышып, күҙемде рива өйөмдәре. Ҡыҙҙар менән үҙ эшен бик яҡшы үтәй, һәм хәҙер мин буласаҡ гурнек эй обезвреживать ярҙам кәрәк. Һуңыраҡ... ярай, тәүҙә уның Гурнек юҡ, ә һуңынан киләһе барышы менән шөғөлләнә.
  
  
  Гул ҡолаҡ ишеттек һәм шундуҡ уны гул моторҙар... мотоциклда көсһөҙ, сиркәүҙәрҙә вдалеке. Яҡтылыҡ һарайға инеп, ҡасан болот, ай йәшереп, юҡҡа сыға. Мин хайран ҡалам, был минең өсөн тәбиғәт көстәр яғында булып, мин уларҙы нисек һаҡларға тигән һүҙ бармы. Башта ҡараңғы ине, яҡлау булмау донъянан һәм мин, мөмкинлек лайя еңә һәм үлтерә.
  
  
  Әммә хәҙер, йәш саҡта гонаһ үле булһа, хәйләкәрлеге менән таң йәки минең көстәр, ай ҡайтты, эске балҡыш, үҙ ихатаһында бысратып ятҡан аҡһыл ҡала. Ул, Лайя фигураларға ҡарап, арҡаһына ята торған, аҡ күлдәк эго перепачкать запекаться ҡ булды. Был Эго усмешка скривиться ирендәре, дөрөҫ эго аҡ тештәрен күрһәтеп, ә ҡыҙыл таптар булыуы менән десна «паановой» жвачка. Мәрмәр плиталар неподвижно ята кәүҙәһе, һын скорчиться был агни хәлдә ҡот осҡос.
  
  
  Угрызение ла вокзал ҡаршы намыҫ һәм индеецтар уның үлеме йәш хис итмәй, һәм шул иҫәптән, сөнки был штопор иҫән булған. Лая йә, йәки уны. Застыть уның ҡарашын ситкә сыҡһа, ҡанға батҡан кәүҙәне, аяҡҡа баҫҡан һәм яңынан килергә тырыша. Мин бер нисә тырышып эшләргә тура килде, тәү сиратта ул посполитаяла аяҡ алмай.
  
  
  Волочить уның аяғы яраланып, ҡан юғалтыу һәм һаман да дауам итә онемевать герольдтар шөғөлләнгән. Мин бер һарайға барып, туҡталып был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, үҙе күтәрер өсөн «нунчак» ебәрҙе, улар унда ҡолап, лайя буласағын һәм шул уҡ ваҡытта пистолет.
  
  
  Мин ни билдәле ҡоралһыҙ гурнек була. Лезвие һәм ҡиммәтле ҡорал менән көнсығыш немец бритваһы һымаҡ уҡ тупаҫ стилет киҫкен булмаһа мин, мин уларҙы тормошҡа спас. Быға бөтәһен дә һәм, мотоцикл янына рива була. Һис шикһеҙ, топография һәм гурнек фатехпур белмәҫ ҡыҙың-мин Сикри күпкә яҡшы, бер үк ваҡытта булған һәм өҫтөнлөктәре һәм етешһеҙлектәре. Сөнки, әгәр булып сыҡты һәм, тирә-был лабиринтта бина ташландыҡ һәм буш, Гурнек, моғайын, белгән булырға тейеш, һәм әгәр шыта ғына бикләп тота алмай эго эго ловушку рива, нах мин әлегә тиклем бара.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул туҡтап, ҡолаҡ өсөн, һәм тағы насар ишетеүселәр двигателдәр мотоциклетный гудение. Ул сығып, бер-береһен ҡабул иткәне өсөн махсус зал, «диван-и-һаса». Унан, иҫенә, мине күрәм тип һатып белешмә һарайында иллюстрациялар, ҡара-аҡ фотографиялары ҙур колонна менән үҙәк мөһабәт бина, коридорға сыҡты улар дүрт төрлө тармаҡлы, өҫкө еткән ҡырын квадрат балкон формаһында.
  
  
  Ҡыҙ тиҙ арала хәл итеүҙе түгел, ниндәй ҙә булһа ярҙамға килә. Бер-бер артлы хәрәкәт итергә тура киләсәк, үҙебеҙ өсөн волочить аяғы кеүек күләмле багажды. Хәҙер ауыртыу кәмей, яранан ҡанды туҡтатыу һәм ул ҡасан зороасрийсы. Әммә мин боль була. Тағы ла насар тип, мин был ныҡлы ашыу эшләүегеҙгә ҡарағанда, ҡасан, кисектереп хәрәкәте ныҡ, минең, минең һәләте менән ғәҙәти тиҙлектә хәрәкәт итә.
  
  
  Хәҙер һуға һәм аяҡ карате файҙаланыу тураһында һүҙ була алмай, ә ҡулы һәр хәрәкәте һәм кулак һәм ауыр проблемалы һөжүм башлай, ҙур тырышлыҡ талап ителә ине, сөнки балансты тотоу өсөн адекват һәм ауырлыҡ үҙәге. . . . Хәҙер күберәк иртә, мин генә таянырға тура тиерлек «нунчак» һәм стилет.
  
  
  Лизать ул тип, холға килгәндә, был машинаның двигателе эшләп гудеть ҡолағына ҡысҡырып. Йәғни, билдәһеҙ алыҫ булыуын һәм тәү сиратта гулли, һаңғырау әйләнеп рокот, рев приглушать. Бер колонна тирәләй цепляться уның өсөн тышҡы, ҙур филде хәтерләтә һуҡҡылап омела һәм ҡатырғыс форма менән шөғөлләнә. Унда туҡтап, ял итеү һәм фекер менән йыйылды. Мин яҡтылыҡ нуры көслө пронзать передо нөктәһе. Һуңынан аҙым өндәренә ҡаса.
  
  
  - Ревда! - Мин туҡта. - Ҡайҙа ул?
  
  
  Уларға мин яуап бирә алмайым, әммә бинаның эске ихата тирәләй һәм бер мгновение буйынса гурнек йугереп сығам. Преследовать уны эго гепә булһа ла, бик яҡшы беләм, сөнки мин ул тиклем бара. Ғәҙәти аҙымы тиерлек уның ҡасып, мин шулай тип аңлайым, башҡаса был ауырыуҙы балтыр эго. Нәҡ шул ваҡытта рев сәхнәгә сыға. Мин урында ҡалды һәм уның ишара mimmo прогрохотать мин бойора. Көсөргәнешле, кешенең эгоһын булып, сморщивать осонда булған кешегә, абсолют решимость биреп, һалҡын һәм решимость расчетливый битлек.
  
  
  Инҡар итә алмайым мин, чертовски тип ғорурлана ул. Ул үҙ эшен бик яҡшы башҡарған, ҡот гурнек тотоу, йәнлек һаҡлаусы булараҡ, мин ҡотола алманыҡ әлегә Лайя. Һәм хәҙер, үл бар лай башлаһаң, бер генә төҙәтеүһеҙ Кобра агенты булып ҡала. Нунчак башына күҫәк күтәреү өҫтөндә ул, бер ныҡ ҡыҫыу һәм икенсе ташланы.
  
  
  ... Хәрәкәте түңәрәк хәрәкәткә килтерә тип ҡулына таяҡ, мин ышанмаған кеүек, үҙе пландарын тормошҡа емереп һәм... ҡәтғи гурнек эго. Индеецтар ихатаһы ике осо алыҫ рива менән күрһәтелгән. Король һарайында һәм яҡтылыҡ нурҙары яҡтыртыр маяҡ колонна менән непонятный аркада, подставил ярай, экспрессионистский картина кеүек.
  
  
  Тик матур нәмә булманы түгел булды, нисек хәрәкәт итә башлаған Гурнек, үҙе shaggy ҡабатлау. Мин уны күргәс, уның ҡарарҙары хәҙер ҡотолорға һәм бәрелеш булып, уны эҙәрлекләгән Рива мотоциклда өсөн ҡасан, нисек моторлаштырылған көтөүсеһе, юғалған скотт тоторға тырыша. Индеецтар өсөн хәҙер побояться әйләнеп, өмөтһөҙ һәм ҡото.
  
  
  Мин уны урап үтергә маташа, тик тағы ла үҙ оҫталығын күрһәтте Реев, юл сәнсеп эго. Ул тиерлек уның һуҡты. Ҡыҙҙарҙың барыһы ла эшләргә тура бәрелештән ҡотолоп өсөн, ул һәм уның винить алмай. Шулай уҡ уның тел дә, өҫтөнә менән мотоциклда уның өсөн.
  
  
  Шуға ҡарамаҫтан, хатта уларҙа ла ҡағыла, эй, эгон юлын тотоп, уны биреүҙән ҡасып булмай. «Nunchaku» закружиться минең башым өҫтөндә, һәм, тағы алға юлланды ҡасан Рива, миңә гурнек юлландырырға мәжбүр итә, был музыка ҡоралы уны үлем ебәрмәй, ҡарап һәм, рассекать уның кеүек һауа.
  
  
  Таяҡ-«үлтереүсе» булырға тағы ла бик отошло. Сәхнә өсөн был һаман да уны күҙәтәбеҙ, алға аҙым яһай башланы, һәм эйелеп Гурнек вскрикивать набок: эму күкрәгенә суҡмар эләгә. Бындай үҙәктәрҙең булыуы кулактар буйынса һуғыу һуғып, уның һулышын һәм тейәлгән. Ул ҡаҡшаған, иҫерек, боль ҡарағанда, тигеҙләнеште тоторға күрә алмай.
  
  
  Хромать уны алға, мөмкин тиклем тиҙ хәрәкәт, стилет вытянутый ҡулына тотҡан була. Булған ваҡытты юғалтырға ярамай, сөнки мин киләсәк менән осрашыу шулай уҡ шива һуңынан гурнек бөтөрөү, кеше, уның кем ҡапҡан тамуҡтан ҡотолоп, улар урынына үҙ кешеһе түгел, әммә миңә күрһәтеп.
  
  
  Гурнек яңынан аяҡҡа вскакивать яһай, уның ул тиклем бара. Уны тотоп «нунчак», тик, күрәһең, бер ҡасан да күрмәй һәм был моментына тиклем был ҡорал ҡуллана алмайһың. Ул белә, уның менән нисек мөрәжәғәт итә, шуға күрә мин ябай швырнуть был эго. Күҫәк төштө, һәм ул наклоняется өсөн, ярай күтәрә, тап шул ваҡытта, ҡасан минең гурнек яғына ташланды.
  
  
  Ул обнаружил, - тип арҡаһына һуҙылып киткән тағы бер ҡат, үҙ тормош өсөн көрәш, индеецтар булып, ә мин кулаклыҡтан. Йыраҡ түгел, булды ул хәл инде: сәскәләрҙән күҙҙәр ҡанлы ҡоҫоу һәм емешле эго буйынса, субстанцияның, был хыялый кеше булғанға ғына түгел, ә кеше монстр.
  
  
  Локоть сгиб мин уның һуҡты, бармаҡтарым минең невольно таһыллыҡ һәм көсһөҙләндерә. Минең тирәләй выскальзывать хәнйәрен ҡулына. Вслепую, уның ҡулын һуҙып, усы менән һуҡты индеецтар тик тороң мин ҡабат ҡулын. Карате шөғөлләнеүен дә белә ул, ләкин булмаҫҡа тейеш, был-беҙҙең алдағы осрашыу ваҡытында һөйләргә өйрәнеү. Аленка һәм аҡыл һәм хәҙер ул үҙе ҡулланыу өсөн, мин бөтөрҙөм.
  
  
  Стон пронзительный Рива менән мотоциклда туҡтап, беҙгә нурҙарын яҡтыртҡан тәненә бәйләнгән. Ул, ишеткән, уның менән слезать машина кеүек, әммә беләм, ул миңә ярҙам итә алмай. Ә минең аяҡтарым травмированный вышивать Гурнек сөнки, тиҙ һәм еңеү еңел, улар уның тураһында хыялландым, һәм помин була. Паника ирҙәр булмаһа, бирелмәгән булыуы һәм был уға көс һәм решимость икеләтелгән. Тормош уның өсөн көрәшә.
  
  
  Ул да.
  
  
  Ул, уның өҫтөнә усы менән баҫырға тырыша. Ул, ҡырын перекатываться, тик мин уны тағы ла төшә. Шул уҡ ваҡытта,, ай-һай, мин алмаған күҫәк тотоп, һәр береһе буйынса, ҡулына буйвол тиреһенән киҫәктәр эргәһендә плеть с уртаһында. Хәҙер башҡа учреждениеларында ла ҡорал ҡулланыу, ысул, ул тағы ла һынай. Аҡылһыҙ ғына мөмкин ине, әгәр уның муйыны тирәләй кү Гурнек шнурок, күҫәктәр ҡулланған ярҙам эго инем мин икене, тәне.
  
  
  Миндә уның һуҡҡан мин кулак һәм ырыу бөрөләре участогы ситен, шуға ул застонать, боль ҡарағанда. Мәрмәр кафель, күренә, күҙ алдында бейеп, алыҫ двоиться ә колонна, троиться. Римлеләргә уны үҙе күрергә тырыша, әммә барыһы да таҙа аңлашылмаған, яҡынлаша, ә һуңынан юҡҡа сыға.
  
  
  Гурнек, хәҙер власы безумство, диалект һүҙҙәр выплевывать һин, мин аңлай алмайым. Әгәр уны шәй түгел, әммә, уны тап бормотать, йәғни һүҙҙәрҙең мәғәнәһен мин бессвязный улавливать эго була; был, әлбиттә, оптимистик түгел, ә дуҫтарса һүҙ түгел.
  
  
  Судорога уның аяғы хәтәр тойоп, ауырлыҡ аҫтына бөкләп эго. Шул мәл уны нисек юлы баштарын бороп, ҡасан индейские потянуться стилет өсөн, үҙенә күсереп аленка уңға, хәнйәр өсөн күтәрелгән. Был ырыуҙар һәр береһе бер мәлдә уны күтәреп башланы.
  
  
  Сөнки ул ябай түгел, ләкин бирергә йыйына.
  
  
  Улар алға ташланды һуҡыр хәнйәр менән һуғылған, бысаҡтар ҡулланып, һөжүм итеү. Ул, мөмкин тиклем алға шылдырылған, дистанция тоторға тырыша. Эго арҡылы барлыҡҡа килгән һәм шунда уҡ яурынынан һәм кулактар буйынса артта индеецтар безумие рива туҡмай башлай. Был ауырыу булһа йәки уның бармы-юҡ, был түгел әһәмиәткә эйә. Йәш шул тиклем ҡыҙыҡһындыра, уны гонаһ, тип, муйын тирәләй лезвие һәм тирә-яҡ ҡанға эго стилет кү шнурок мин ҡотолорға мөмкин.
  
  
  Һәм барыһынан да тип башланы: минең башта һөжүм ҡунаҡханала номер, аҙаҡтан Ашока Ананд, бәҙрәф бар оҡшатыу үҫентеләр буласаҡ. Хәҙер тауыш шаршау һәм вотум-н вотум банда янында төшөргә тейеш булған тағы ла бер хеҙмәте вәкилдәре Шива густой головорезов.
  
  
  Күҫәк ике уның ныҡлы ҡыҫылған, тире муйынына буйволина Гурнек шнурок буйынса аҡылһыҙ. Изумление сығарыу һәм индеецтар бер үк ваҡытта ҡот осҡос ҡысҡырыуығыҙ, стилет килеш, бер ситкә этәрә шнурок тороға тырышам. Иҫән түгел ине ул, әгәр ҙә ул ҡыҫыу дауам итә.
  
  
  Таяҡса улар крученых һәм уның тирәләй үҙебеҙ өсөн тотоноласаҡ. Мин ҡунаҡхана ла түгел, кешенең эгоһын гурнек күргән һәм күрәбеҙ. Глотать уның һауа тырышып, уның һулышын һәм свистящий астматический була, әммә үпкәгә һауа инә алмай. Өмөтһөҙлөк хуплап, уның тормош өсөн көрәш үҙ көсө менән ҡала. Һәм был етерлек булмаясаҡ.
  
  
  Хәҙер уны үҙем контролдә тотасаҡмын, арығанлыҡ һәм аяҡ ҡарамаҫтан онемевать. Шнурок уны ныҡ тартылған, таяҡ рәхмәт, кәрәкле баҫым яһарға мөмкинлек бирә. Индеецтар менән тағы бер сериялап бульканье ирен, аҙаҡ ир-ат бирә, беҙ башҡаса ҡаршылыҡ күрһәтә. Рвануться эго кәүҙәне алға, аҫҡа төштө һәм ул кеше. Әммә ул саҡта хатта отпуск «нунчак», әлегә бөтөнләй булмаясаҡ, тип ышаныу, үҙ аллы Гурнек ҡарын ҡайтып, йылан-наг, ул ундағы тип ышанам.
  
  
  Ниһайәт, ҡасан уны аңлар, уны ҡор тип, тәнен һалҡын мәрмәре иҙәндә ятҡан була һәм был бер генә был эго вполне вибрировать неподвижно судорожно эго янбаштарҙы, муйын ҡыл түңкәрелгән азат була һәм уның эго кү һумға артҡан. Синюшный кешенең эгоһын булып, прикусывать теле, тештәре сәнсеп надвое тиерлек, уның менән хоррор стискивать.
  
  
  — Насар булырға мөмкин һәм, чувак, — мин пробормотать. - Шул хаҡта уйлап, нимә менән ярлы Нирад...
  
  
  Әммә уның иҫкәрмәләре лә ишетә минең. Ул ҙур тырышлыҡ менән яй күтәрелә, күҙе менән түгел фигуралар гурнек ҡайтарып ҡалдыра. Әммә уның тирәһендә үле терелә алмай. Отчаянное өсөн көрәш, индеецтар, д эму должное бирә. Әммә барыһы да тамамлана, һөҙөмтәлә бер нәмә.
  
  
  Ул үлгән була.
  
  
  — Мин уны төшөрөлгән кейем менән ярҙам итеү, — тине ул, Рива, ҡараш ҡасҡан ҡыҙҙы, ул булыша, күрәһең, хәүеф булып эшләгәндә мин, һүҙһеҙ ҡараш.
  
  
  Уларға һорауҙар биреү түгел, уны күреп, мин ул күлдәк булды, ә уң яҡтан моченые ҡан ыштан. Һәм уны эйелеп, боролдо, Гурнек расстегивать күлдәк булыр. Һин «куртка» запятнать ҡан була, әммә был барыһы ла яҡшы нәмә.
  
  
  Мәрхүмде бер ҡасан да Рива ҡарап, тыйнаҡлығы һәм ихтирам буйынса түгел, әммә насар кеше тамаша күрһәтергә булды, һәм мин шул ҡыҙҙы винить алмағаным өсөн, тип тырыша, был уның опухать ҡараһаң, күк йөҙө ҡанға зарар теле менән. Фаралары тирә-яҡ нуры балҡый күҙҙәреңдә ағып килгән сәйер мотоциклетный гениаль һөйәге.
  
  
  Аҙаҡ уны иҫкә тип-тип, мин шул уҡ көндөң Рива тип атала, унда, Шива йорто. Тулыраҡ мәғлүмәттәрҙе эсенә түгел ул, ләкин күп ваҡыт талап итмәй, аңлаһын өсөн, ул омела күренеш. Олатаһы уны ҡулланыу өсөн уның иң һай, береһе-ир-ат зауығын ҡәнәғәтләндереү өсөн, уны эго дәрт садист мәжбүр.
  
  
  Намыҫ һәм беҙҙең хәҙер мин тоям угрызение гурнек түгел, ике башҡа ир-аттар тураһында беҙ, уларҙың үле ятҡан ихата, минең шул тиклем ҡорбандар гнев, һәм ни решимость минең миссия үтәп, иҫән-һау калырға.
  
  
  Бинт ҡанға төшөрәбеҙ, ул обматывать уның аяҡ, ыштан төшөрөп ҡалдырылған, шулай уҡ уның тәне һәм рива гурнек менән ярышлап ултырғандар. Уның таш һарайы һәм бассейн һыу аша ебәргән, уларҙың элек күрер. Ул ямғыр һыуҙарын тулы булды. Һәм уның һәр бер ырыуы яраһы промывать төшә, күлдәк күрһәк, өҙәбеҙ мокрая пластырь алып, аяғындағы гангрена яраларҙың зарарланыу һәм булдырмау өсөн. Ул хатта ышанырға ла, һыу ағыуланған тип түгел, әммә шул мәл минең башҡа ла һайлау була, шуға күрә ул хәлгә рискнуть.
  
  
  Реев ул ҡасан ҡайта, ыштанын төшөрөп менән һәм мәрхүмдең ҡыҙы курта. Бөйөк бил улар ни бар, еңгә әммә ул ҡайышты гурнек был компенсация. Мин Рива күлдәк кейгән ярҙам итә, артҡа сигенергә ә аҙаҡ, ҡулды ышҡып, тигән кеүек, эй, һалҡын булыр.
  
  
  Прошептать уның. - Хәҙер беҙ нимә эшләргә, Ник?
  
  
  «Машинаһын ала һәм һинең виллала ҡайтып бирҙе», — тип яуап бирҙем мин. Кешенең эгоһын көсөргәнешле булды, впалый, как будто бөтә хистәр мәхрүм. Күп нәмә уның аша үтә, шулай ҙа һаман да була инде ул, артыҡ тәүәккәл менән сағыштырғанда, ҡасан булһа. Атаһы уны иҫкә төшөрөп, мәсьәләне, шулай уҡ ҙур көскә эйә икәнен, уны эске кеүек, ҡыҙҙар һәм эго. Был осраҡта уның тере ҡала алманы һәм һаман, әлегә беҙҙең эго таба алмай.
  
  
  - Артабан нимә булды? - рива ҡыҙыҡһынды. - Нисек нисек һинен... быны эшләргә йыйына? — уға өҫтәп, аяғын күрһәткән яралы минең.
  
  
  Боль утихла күп өлөшө, бәлки, ул әҙерәк көс менән йөрөүгә ҡарағанда, иртәрәк. Ул ҡуйған «нунчак», салбарының артҡы сунь ih минут ҡалғас, ә стилет сунь ҡа кү, ул тота, уның өсөн иңбашы.
  
  
  - Нисек? - ул ҡабатлау. - Тулҡынланыу түгел. Ул ниндәй ҙә ысул тапманы.
  
  
  «Һин һәр ваҡыт ни ҙә табылманы», — рассмеяться ул маташа.
  
  
  Мин әйтә ул, - тип ағай менән биш эго ҡалған ир-егеттәр, йәш түгел, тип һанай һәм ранджит сикх, ул илсе булған почта бүлексәһе аяғы яралана. Шулай итеп, ике, ир-аттан алда тороп ҡала, һәм бынан Хакша Шива. Ләкин был ауырға... булһа, рәсәй иң еңел түгел ине был тораҡ пункт менән башланды.
  
  
  
  Беҙ барғанда молчанов. Машина бәләкәй генә ике ҡуллап тотоп Рива йәмғиәтендә булды. Ҡасан беҙ артта Сикри Фатехпур булып, ҡараңғы саң сырмалған һәм, ул башыңды бороп һәм йәшникте күрһәтте приборын панелдәр.
  
  
  — Һин првезти бүләк ул, — тип аңлата ул. - Ғәфү итегеҙ, был эго биреп, иртә һиңә, ләкин мин беләм, ул һиңә нимә кәрәк.
  
  
  Улар йәшникте һәм ул ҡулын асып сунь, ощупывать, пистолет бодается әлегә ҡағыла. Ул прибор таҡтаһы донъя пистолет ҡарай: бәләкәй генә була ул «беретта» 22-калибрлы көндәре, туташ ҡына ғәҙәти булмаған әйберҙәр өсөн.
  
  
  Әммә бөтә Рива ҡарашлы булған һәм тағы һәләтлелеге менән тултыра.
  
  
  «Беретта» яҡын арауыҡта һөҙөмтәле ҡорал булған. Булырға тейеш хәтерләй ул был хаҡында, уны төҙөү, пистолет тикшереп, ҡәнәғәт, сөнки эго заряд рива онотмағыҙ.
  
  
  - Күрәһең виллаларын күрһәтеп сиктәрендә беҙ ҡасан, нисек һәм нимә лә булһа ла эшләргә притормаживать, - ҡыҙы уның бойора, потягиваться н тамашасылар өсөн, мин булып күренә. Бигерәк тә был ауырыу менән ҡаты һынау көтә мин аяғымдан, тик әгәр барыһы да барасак, ул шул тиклем ышана, уның формаһы бер аҙ ҡайтты.
  
  
  - Кем икәнлеген яҡшы түгел, позвать-ярҙам да, Ник? Был рискованный мин шулай тойола, барыбер ярап булмай... күренештәргә ҡаршы ҡуҙғалып мин, - тип өҫтәй ул, мин әнисә күҙен мышиное, - тигән ҡот осҡос ҡурҡыныс беҙ барырға йыйынабыҙ.
  
  
  «Был алға берҙән-бер юл», — тип һөйләне миңә яуап бирә һәм эй, бөтә, тип Дасс Пуран тураһында белде, шулай уҡ сәбәптәре, улар буйынса операция үткәреү өсөн ярҙам һорап хат менән мөрәжәғәт иткән йәшерен хеҙмәте, һин уныҡы түгел. Шул ваҡытта, уны ҡасан тамамлауы тураһында эй һөйләй тарихы «кәметмәү», дасс кабинетында булды, һәм шива эго менән бәйләнештәре тураһында, беҙ булабыҙ инде йорттар яғынан.
  
  
  Ул, ярышлап на затем сидение, рива ваҡытын кисектерә башланы. - Ошо мәл һин-минең күҙҙәр, - мин прошептать. - Һин нимә күрҙең?
  
  
  - Әлегә бер ни ҙә.
  
  
  Тиҙ арала уны аҫтан нах ҡото алына. Поет уның өсөн йәмғиәте ултыра, арҡаһына һыу тамашасылар ҡыҫылып, үҙенә төбәп асыҡтан-асыҡ күҙебеҙ алдында ee була. Уның уртаса тиҙлеге ябыу юлы менән яһалған; таш аҫтында машина ҡырсынташ һәм һикертелеүсе.
  
  
  Шунда Рива затормаживать. - Ун ике! — ул восклицать. - Ике һаҡсы!
  
  
  Арттан атыу тауыштары. Һуңғы туҡталыш. Был мәлдә мин үҙем менән бер алмаҫлыҡ хаталар ҡыла мөмкинлегенә ҡарамаҫтан, һоҡландырҙы.
  
  
  
  
  14
  
  
  Ул, туҡта. - Түбән ята! -
  
  
  Ул, потянуло тамашасылар һәм уның ҡулы һуҙа. Рива сәпкә бик еңел булды. Рикошетить жестокое һәм пулялар һыҙғыра. Ҡурғаш ямғыр бысратыу буйынса лобовой быяла, быяла ярсыҡтарын беҙ барғанда оло хәүеф кәмей.
  
  
  — Көтөргә һәм тыныс ятығыҙ, сигнал биреү дауам әлегә мин һин түгел, — Рива ул кисте. Уға ишек асыла һәм ручка үҫһә, өҫтәрәк ползти юлдың туҙаны. Мин ишек ышыҡлау, баш өҫтөндә пулялар һыҙғырып. Отель биләмәһендә бөтә, ә тауышы шаңдау аҙым ҡасҡан ти. Унда күтәрелгән «беретта» ривненский һәм хатта башын күтәреп өсөн, артҡа ҡарай.
  
  
  Был сәлләле атыуы йығыла, өй һалдат кеүек.
  
  
  Кемдер унда мине көтә, һәм был Наг булһа ла, ул был чертовски тип ышанам. Күңел асыуға ир-ат уға эләгә. Ул иптәштәренән айырмалы рәүештә, тиҙ булырға һәм уның үлеменә ҡарата безболезненный. Әммә һаҡсы түгел, башҡа бер ҡайҙа ла күренмәне. Сая ул һәм күҙҙәре аша яҡҡа ҡарай һуҡмаҡтар,, әгәр миңә ул сзади налетать мин тырышам һәм көтмәгәндә башланды.
  
  
  - Аҫта ҡаласаҡ! - ул пробормотать, Рива, уның өсөн сыҡҡас, машина янында. Тамашасылар уның менән сползать башлай, әммә тап шулай эшләй һәм ҡапыл туҡтап, уның нисек бойора.
  
  
  Нацистарҙың бер атыуға тағы, миңә яҡшыраҡ күренә укрытие уғы тураһында төшөнсә биреү. Нацистарҙың уң яҡта тауыш, тере ҡойма ҡуйы һәм бейек стеналар артында, уратып вилла. Артыш тисадында һәм тотош минең дошман йәшерә. Әгәр ҙә мин уны арттарынан ҡыуып, шул урын алып, көнө уның аҫтында прикрытие унда булмаһа, беҙ бер түгел, мин ҡасып шанс булыр ине. Шуға күрә мин хәрәкәттә булырға кәрәк, һәм тиҙерәк.
  
  
  Барып тапҡан һәм уны тиҙ арала переулок булыуы, йәғни кәрәк булған миңә; уның бармаҡтарында таш күләме ҡыҫыу менән кулак, күрмәгәнеңде крайы туҙанлы һуҡмаҡ булып торған. Стук машиналары хәрәкәте аша уны эго һәм һаңғырау дверца перекидывать тиҙ ишетеп, мин ҡасан передо ун метр тирәһе ер төшә уның.
  
  
  Таращить глаза тағы бер просвистывать һауала. Атҡан күреп, уны алманылар, ә мин уны күрә алмай. Ул тыңланы, һәм минең тауыш бер аҙ сабыр булған әжер аҙымдан ҡаса, әммә миңә түгел, ә ҡапма-ҡаршы йүнәлештә. Һаҡсы Шива, һуңғы горилла, мин хыялый араһында тора һәм, mimmo пробежать, ҡойма спрятаться өсөн йыуан.
  
  
  Ул тағы ла бер таш ташланым, был юлы күберәк беренсе. Йәнә пистолет рявкнуть, таращить глаза буйынса взметнуть үҙәге валсығы ваҡ юлдар тар. Минең ирендәр менән крик сериялап, стон пронзительный боль хәтәр. Шуның өсөн һәйбәт, театр шөғөлләнгән кеше бер ваҡытта ла, мин мөьминдәр. Протяжный крик түгел был, улар менән ишетергә мөмкин тиклем ҙур булған, ләкин был ысынлап крик пронизывающий тиклем серегән, уны эффекттар һәм етештерелә.
  
  
  Тере ҡойма таралған, башы менән үткәрелгән фигуралар, закутывать була сәлләһе. Һуңынан уны бик аңлағың килһә, мәйет юҡ һуҡмағы. Һуңынан уны бик аңлап, хәйлә-тип ҡысҡырған була, тирә-яҡ укрытие өсөн выдать эго. Унан ситләшә, хатта әнисә лә минең яҡҡа. Әммә хәҙер инде ул бер ҡасан да ваҡыт ҡала... түгел, ул быға ышанам.
  
  
  22 Пистолет көндәре вонзать калибрлы эму, яурынына пуля, ул закручивать, марионетка булараҡ, да ныҡ, - тип, ҡойма эму тура цепляться өсөн, тигеҙлек һаҡлап ҡалырға тырыша, һәм ҡаса. Курка уны яңынан баҫып, күҙәтәләр һәм, ул башҡара бейеү уткой, ҡасан күҙҙәре маңлайына ярып икенсе таращить упҡын уртаһында эго.
  
  
  Беҙҙең ир-егеттәр тауыш менән ирен сериялап түгел.
  
  
  Ослепительный фара яҡтыһы булып, ҡулын күтәрә һәм ул тағы бер пистолеттан атыу буйынса эшләү файҙаһыҙ. Һуңынан ул әкренләп соскальзывать, отель юлдың уртаһында ултырған кеүек, аяғы менән һуҙылып, алға эйелгән кәүҙәһе, башы күкрәгенә свешивать.
  
  
  Рива башын күтәрҙе, тороп, тәҙрәнән өсөн мониторинг аҙағында таҡтала. - Әммә,... ағай уны -- булып башлай.
  
  
  — Бында ул ваҡытта яҡын булған, һеҙ тәъмин, — мин прошептать. Онотолмай ул, тип, «Беретта» нисә патроны ҡалмаһа ла, күберәк 45 пистолет ауыр гонаһ-калибрлы көндәре. Шулай итеп, мин түгел, гер ҡорал ала. Уң аяғын күтәреп һәм яйға сығыуы арҡаһында машина пуля дверца изрешечивать. Үле ятҡан юлдың ике ир-н, иҫәрләнергә үҙ ҡорбандары, үлем шива үҙе илаһи бер ҡат ышанды.
  
  
  Әммә әлеге шкатулка була. Шулай уҡ реаль хәл иткес бөтә һиндостан һәм план эго яуланы. Уның һөйләгәндәре тураһында «гуманитар» ихтыяждарын, теләк һәм үҙ халҡы тураһында накормить кейеп, Шива ләкин рәхимһеҙ булып, иң тырышып диктатура безжалостно, шулай уҡ власть һәм бесчеловечный эго саралары ҡаҙаныштары булған, эгон ниндәй ысул булыр ине, әгәр властар уны ала ине.
  
  
  Оҙон тере ҡойма һыҙаттар ҡапыл яҡтыра башлай, тирә-яҡ йортҡа ут төртөп, мин сигенергә мәжбүр ртутный элек ҙур лампа, ослепительный яҡтылыҡ менән күҙҙәрен ҡаплай. Йөҙ бөжәк, күбәләктәр һәм гигант та тойолмаһын, минең юлым буласаҡ, яҡтылыҡ нуры балҡый. Увиваться һәм улар гудеть, саң һәм үлем еҫе менән аралашты.
  
  
  Кружить ҙур себен кеүек, миниатюрный гриф, һауаға күтәрелә һәм ҡанға йәмғиәттең ике мәйет булып төшкән оглушительный гул. Тауыш, вздрагивать мәжбүр иткән мин, минән башҡа ул ҡасан булһа ҡолағымда шумов навострить һорай. Мин бер нәмә лә ишетмәй, себен тыш, сағыу тауыш менән беҙҙең вилла яҡтыртыла.
  
  
  - Рауил! Аруна! - шунда нацистарҙың металл тауыш, тауыш, беҙ түгел, оҡшаны, кемдәр килә, ул үҙенә башҡа.
  
  
  Ул, Рива ҡото алыныуҙан, һәм бер аҙҙан мин уны утвердительно кивнуть. - Шива, - ул прошептать. - Был уны, минең ағайым. Һаҡ булырға, ғилми-нәшриәт комплексы, зинһар!
  
  
  - Ҡәһәр һуҡҡан бездельник! Һеҙ ҡайҙа? Нимә? Аруна? Рауил? - Шива позвать тағы ике ир-аттар, һәм эго тауышы, күрәһең, миңә сканей, иҫке пластиналар шаңдауы кеүек.
  
  
  Конфронтация тура ваҡыт етте, йөҙгә йөҙ бәрелешә. Ул рухы менән йыйылған, һәм мин ҡушыуы буйынса артта ҡалған һәм тайпылышһыҙ бара рива һуҡмаҡҡа ишара. Туҡта яңынан Шива, сакчысы эго әммә яуап булған хәл түгел. Ярҙам һөйләшеү себенгә, себендән номер прожорливый, ул ике тәндә-тыуар бездной индеецтар налетать.
  
  
  - Мин һеҙгә иҫәрләнергә үлтереүҙә һеҙҙең өсөн! Туҡта пронзительный тауыш Шива, ҡурҡыу һәм асып бирә.
  
  
  Ләкин уның сығырға баҙнат итмәй, миңә ҡаршы торор өсөн. Тишина тағы эленгән. Улар ярышлап iso бөтә көсөнә тырышыу өсөн түгел, аяҡ онемевать. Һуңынан тубыҡтан ҡан даими әйләнеп эҙмә-тиҙ бер нисә өлгөнө шытырҙай. Дәһшәтле уның бер ҡулы ҡуйы ҡыуаҡ.
  
  
  Шунан эске уның баҡсаһын күргәс ала, һәм ҡабарып киткән. Һәм мин тағы ла бер тапҡыр ғәжәпләндергәне шул, был ноон диссонировать баҡсаһы булған, ҡоро ерҙәр уңдырышлы һәм үҙем өсөн шундай ҡупшы, бай үҫемлектәр һәм күп төҫтәге, тигеҙлек һәм эшкәртеү өсөн бындай ҡоро туҙан эго. Әммә эйе, аҡса бар Шива ла, һәм рупияһы доллар, әүрәтеү өсөн Хаж үҙ селтәрен. Был эго ҡарамағында булған неограниченный аҡса, аҡса, власты уның мөмкинлектәрен ирешеп була, элемтә һәм тейешле даирәләр бихисап. Миңә ҡыҙыҡ булып, уның дасс ни бирһә, һин именлек хеҙмәте өсөн түләү ведомости башлығы үҙе һаҡлаһын. Фанатиктарының йәки башҡа дасс булып, дан тураһындағы хыялға ышанһын көтмәүселәрҙе шива, һиндостан быуаттың алтын, ҡеүәтле һәм цивилизация в Море Гупт.
  
  
  Был мотивы булып кеше ниндәй инек беҙ, буласаҡ ҡала өсөн бөтә донъя ҡурҡыныс. Әммә бындай мәкерле һәм ҡурҡыныс түгел, Шива үҙе кеүек. Втискиваться уның тере ҡойма ботаҡтары ҡуйы, тип ышана һәм минең шорох скриптов бирә булды.
  
  
  - Карте? Позвать тауышы, күп яңғыраны был нечто, тип нотка ябай сарказм. Был тауышты үҙгәртеп, драма ҡабул тонна. - Һин ул, ә башҡалар? Һин миңә ҡунаҡҡа киләһеңме?
  
  
  Гер ул тағы һалҡын, контролдә тота. Кәйеф буйһоноуына йәки уның эго каламбур түгел әңгәмә алып барып булмай. Киҫкен бәхәс ашыу ноталар өҫтөнлөк итеп тамамларға ине уны. Ләкин күрәм мин был мөмкин түгел. Улар, дәһшәтле һәм тармағына туҡталып, күҙҙәрен свести концы менән көн түгел, улар... буйынса һайлап ашығыс тойола, йәкшәмбе элек түгел, ә сәғәт.
  
  
  Был... - тип, тегенсе алырға!...
  
  
  Моргнуть һәм уның тағы бер тапҡыр ҡарау, үҙеңде ышандырыу өсөн, хәйлә, - тип, оптик иллюзия. Ләкин юҡ, мин алдай алмай күҙҙәрем. Был Шива, әммә уның бөтөнләй оҡшамаған кеше булһа ла, ул уны, күҙ алдына килгән нәмә түгел, тирә-яҡ nen булыр тип мин күҙ алдына. Беҙ уның абсолют оҡшаш булһа ла, бер кеше, ул уның ҡасан тормошҡа үҙем күрҙем.
  
  
  Урынына уң ҡулын усы менән башынан алып... йә унда, унда, ғәҙәттә, бармаҡтарын ҡушылып, ир тутыҡ ҡорос тиклем протез яурындарын... буйынса йөрөй. Ул уң ҡулында була алмай, әммә беҙ хәйләкәр һәм дьявольский рива йөрөргә ағаһы ла, ябай протез, беҙ, ябай әйберҙәрҙе, ағас пластик йәки беҙҙең ҡулыбыҙ. Юҡ, сэр.
  
  
  Ҡорос хәрәкәте яурынға беркетеп булып кобра взад-вперед һауала, "кобра", бөтә тере уларҙан мөнәсәбәттәрен хәтерләтә, тимер тештәр, сильнодействующий капал обидно!
  
  
  Әйтеү, һәм ул була фантастически невероятно, преуменьшение була. Ул моргать дауам итә, һәм был тиктән түгел мираж галлюцинация булғандыр. Был шулай булған тип п/, һәм был ҡот осҡос. п. пугающе/! Ул бөтә ваҡ деталдәренә тиклем ҡорос деталдәрҙе теүәл булып кобра анатомия: шына гол менән капюшон, яңаҡ асыу һәм ябыу. Теш, һис шикһеҙ, шприцтарҙа инъекция өсөн подкожный булып тора, үлем ҡорбандары ҡ уларҙан обидно индерергә һәләтле.
  
  
  Янай ҡоролошо һәм уның сәйер ҡарашын ситкә алып, Шива кешегә иғтибар итә. Кеше һалҡын тигеҙһеҙ, уларҙан кешене хәтерләтә. Уның ҡара күҙҙәре тар булған, ҡуйы ҡашлы кустистый. Ул урта буйлы, с худощавый, поджарый тәне, рухы сығып, үҙенә иблис злоба.
  
  
  Дошман булғас, ул ябай түгел, ә кеше, күбеһе минең кеүек, дошмандарым, бындай берҙәм... банда кеше йыйылған, тип Карак, неулови персоналаштырылған йәки шайтанды Оборотень, үҙенә «владимир Йәһүдә».
  
  
  Как будто кобра етерлек булған ҡорос, ҡорал һаҡлағыс сифатында (ң сифаты һәм кәрәк саҡта һөжүм ҡоралдары), шива тарафынан 45 пистолет ҡулы һау-сәләмәт булыу-калибрлы көндәре, бөтә донъяға билдәле америка Кольт. Шива-махал пистолет взад-вперед, тауыш йәки теләһә ниндәй хәрәкәт көтә, уларҙың ҡайҙалығы асыҡланмаған тере ҡойма минең тирә ине.
  
  
  - Ул крикнуть. - Ғәҙел, һүҙ Карте! - Мин дә атап булалыр. Кәрәк беҙ һөйләшкән, хатта нисек һөйләшеүен һеҙҙең менән бөгөн түгел, ҡасан дасс владимир... тикшереүҙәр, һүҙ ыңғайында. Һәм бында беҙ әлегә, мин һөйләйем, тип, һеҙ, минең менән эшләгән туғаны, һылыуым сингх һылыу? Мин был ҡыҙҙы яратҡандарҙы таба алмаҫһың.
  
  
  Мин яуап бирә алмайым.
  
  
  Был уның урынына күтәрелгән «беретта» һәм артҡа, Шива күкрәгенә целиться. Курка яй ғына уны баҫырға, үҙебеҙ тураһында уйламаныҡ, тиҙерәк был кошмар тамамланды. Ир-аттан айырылып бик яҡшы, мин ашыу теләгән һәм маҡсатына еңел түгел: иң изге делле, уның бер көн артта түгеп, төҙөк фигура эго тулыһынса яҡтыртыла.
  
  
  Ләкин урын алһын күреп, уны тубыҡҡа төшкән, урынына ҡысҡырғанын ишетеп йәки күреп приглушенный һуңғы эго, ул корчиться был агни, уны шаҡ ҡатырғыс була, күрегеҙ, нисек була таращить глаза «Беретта» отскочить уның күкрәген. Таращить глаза һуңынан боронғо таш һындар баҡсаһы үҙәгенә эләгә.
  
  
  - Сөнки унда һин! - кольт һәм индеецтар курка баҫып усмехаться, минең башым бер нисә сантиметрға үлемесле пуля сығара.
  
  
  Яртыла сгибаться инстинктивно уны, һаман да үҙ күҙҙәренә ышанмай. Таращить глаза отскочить уның күкрәгенә, түгел тик бер нәмә тураһында һөйләй, - тип үҙ корсет кейгән аҡ пуленепробиваемый Шива «курта». Ысынлап та, уны эго шәрә күлдәктәрҙә күкрәге аҫтында күрергә мөмкин, күкрәк ситлеге һыҙаттары, вполне. Минең күҙҙәр недоверчивый барыһы яҡшы күренә.
  
  
  Әгәр ҙә уның ҡорос ғына түгел, уны төҙөү. Әммә был мөмкин түгел. Кеше робот түгел... йәки юҡ?
  
  
  Юҡ, әлбиттә, булһа ла, булғанды инҡар итергә ярамай тик мин күрер, ярамай һәм инҡар итеп, шива тип, күрәһең, ғәҙәттән тыш һәләттәре бирелер булған. Курка көндәре башланды һәм ул икенсе тапҡыр артҡа баҫа. Индеецтар уның башы целиться, миг отпрядывать әммә шул уҡ ул, һәм таращить глаза застряла ишек яҡтарына буярға ҡуша, саҡ-саҡ эләгеп маҡсат түгел.
  
  
  Сөнки ул ныҡлы булған, йәки, һәр хәлдә, уның ҡайһы бер өлөшө үҙенең булып кәүҙәләнә йәне көйгән. Сөнки мин беләм, мин ҡаламмы ни тиклем патрон, гер түгел, уны көтә, йорт тирә-шива сыҡмай әлегә. Тиҙ хәрәкәт, травмаланыусы аяҡ ҡарамаҫтан, баҡса ҡоймалары һәм ҡуйы запетлять буйынса уны ситкә этәрҙе. Ул, белә, сөнки эго рявкнуть пистолетын теләһә ҡайһы ваҡытта мөмкин. Был тауыш, ишетергә теләмәй ул, шулай ҙа рискнуть, яландарында доға ҡылғас, яланға ситтә тороп ҡалғанын күргәс, ир-аттар өсөн, уның ҡабырға фасадына вилла әлегә етә алмайбыҙ.
  
  
  - Һин кемде эҙләй?
  
  
  Ул, йәйелеп баҫты һәм бер үк ваҡытта курка. Әммә «Беретта» молчан: магазин буш була. Бер сиртеү, һәм бөтә. Боҙоп ташлау револьверы булыуы, ул, Шива ухмыляться кеше. Кобра ҡулын өҫкә взлетающий формаһындағы металл. «Беретта» ҡулына төшкән ерҙә отскочить һәм металл тора.
  
  
  - Хәрәкәте түгел, владимир Карте. Беҙ аҙым, - Шива бойора. Мин уның күкрәген кольт асыҡтан-асыҡ тотоп йүнәлтелгән,... түгел, мин үҙем тәненең анатомик һәм үҙенең өлөшөн айырып һәр хәлдә был йыйынға, алда ла түгел.
  
  
  - Һин нимә көтә, Шива? Һиңә атҡан инем ни, шулай булғас, шуның менән ҡул биреп?
  
  
  - Күрәм, һин нисек вафат булыуы, жалкий үлемен кисерә алмай, башҡа ҡиммәт? Юҡ, ҡурҡып, был минең стиль. Йылан һаман да ас бит минең матур, йәш булыуына ҡарамаҫтан, мул Нирад рәхмәт edu. Минең уйлауымса, малайҙың официант сифаты ла файҙалы буласаҡ. Ләкин мин теләгән өсөн «Кобра» берҙәм ойошма һәм компакт була. Ә инде сөнки мин өлкән ағаһы нирад булып хеҙмәт итә, һәм мин күргән малайҙы ла яллай сәбәп түгел. Ҡыҙғанысҡа ҡаршы, үҙ карьераһын тамамлауы тураһында һеҙ уйлағанса түгел. Цокнуть укоризненно теле Монстр, мин пистолет тотоп ҡушып доллар йүнәлтте.
  
  
  Мин артта уны, ишеткән, кем нисек-хәрәкәт тыш һаҡ булығыҙ. Гонаһ һәм уның башын бороп фигураларҙы күреп, нисек тә улар бөгөн уның ҡасан яраланған, уң аяғын пуля всаживать эму почта бүлексәһе алдында Илсе. - Ах, һин, Кришна! - дуҫтарымдың ижадым восклицать Шива. Мин уны һуңынан подмигивание менән ҡарай. - Мин уйлайым, һеҙ ике белеп, тағы ла бер, башҡа.
  
  
  — Бөгөн беҙ нисек рәхәт ҡасан да булһа осрашырбыҙ, — мин пробормотать.
  
  
  - Инде. Унан, хәтерләйем, мин һеҙҙән тулыраҡ итеп һөйләп осрашыу Кришна. Бер түгел, әммә һеҙ беләһегеҙ, владимир Карте, ә тап, тип Кришна — Нирад өлкән ағаһы. Мөхәббәт ул хоҙай исеме менән атала индуистар, хәмитте лә гонаһ итеп тәрбиәләү. Әммә бөтә әһәмиәткә эйә түгел, был хәҙер — Шива, уның тупаҫ. - Етерлек, тип әйтергә бер нәфрәт һеҙ подпитывает Кришна, ҡәҙерле Карте, йәғни эш табыла ул, тип, һеҙ, ағай фажиғәле һәләк ғәйепле эго.
  
  
  «Әгәр уны үлтереп нирад түгел ине, мин уны үлтерер инем», — тип яуап бирҙем мин. - Һин яҡшы беләһең, Шива. Был джунгли закондары, көслө иҫән.
  
  
  — Ысынлап, дөрөҫөн, — усмехаться һиндтар. — Әммә һеҙ, был ҡот осҡос жаль мин һеҙгә һөйләйем, һеҙ күберәк түгел, иң көслө, владимир Карте.
  
  
  Кришна беҙ әйткән һүҙ түгел. Жаль, что уны күргән дә ҡабарынҡы «нунчак» артҡы кеҫәһенән ҡала. Әммә мин бер ҡасан пистолеттан күкрәгенә ебәрелә, ә икенсеһе арҡаһына, тиелә аҙым яһау дөрөҫ түгел ул, нисек тә улар икеһе курка баҫа. Шулай итеп, мин шунда баҫып, аяғын ла артыҡ өҙөклөк травмированный тырыша.
  
  
  — Минең дә әле һин яуап бир штопор, Карте, — Шива дауам итә. - Мин һеҙгә әйттем, туғаны нимә һылыу булыуы минең менән...
  
  
  - Ул үле.
  
  
  Унда күтәрелгән ҡашлы, ҡара күҙле был эго грозный тағы тоҡанды. - Үле?
  
  
  - Тынған, - мин солгать. - Гурнек тиклем уны үлтерергә уны эго туҡтата алмай. Вафат тигәнсе уны, әгәр был мөмкин икән утешать.
  
  
  — Бөтөнләй юҡ, — Шива насмешливый көлкө менән яуап бирә. «Алдаҡсы һәр саҡ булыр ул, - бала саҡ менән иң шлюха тыныслан. Тик ул бигерәк тә һағынып кайтабыз буйынса, уның, өсөн, ул минең менән ир-аттар эшләй, уларға шулай тип, дөрестен һәм табып, минең менән...тапҡыр ул һәләтле
  
  
  - Шулай кирегә ул һине, һин рәүешендә була.
  
  
  - Һеҙҙең өҫтөнлөк, был әһәмиәткә эйә түгел. Башҡа, йәғни, яфаланып, уны яратҡан атаһы булыуы ағайым... минем бер ярлы тәрән-ҡыҙҙың үҙе өсөн ҡәҙерле юғалта.
  
  
  Һәр секунд уны аңлай башлай, был нәфрәт кеүек кешеләр еңел булды. Извращенец ул булырға, аҡыл менән монстр, ҡорос капкан оҡшаны, иҫ киткес, тик аҙға, ахмаҡ. Мин йылмаям һәм облизывать ир-егет ирендәре, йылмайа садизм һәм был сарказм булырға тейешлеген белдерҙе.
  
  
  «Мин һинең менән бик күңелле булды, Карте», — тине ул. смешок менән. - Тауыш күреп, немногий шул ваҡыт, беҙ уларҙы үткәреү бергә, күңелле буласаҡ!
  
  
  - Мин тағы ла бер нәмәне әйтеп, Шива, протоколдар өсөн генә, - мин уны туҡтатып, тауыш күтәрҙе, ышанып, мин ишетһен тип, рива, һәм был осраҡта, әгәр ул беренсе юлдағы диалог үткәрҙе. - Рива атаһы ҡайҙа? Мин был ҡыҙҙы беләм һәм был турала һөйләне килде...? Эй, ул, һис ышанмай...
  
  
  Шулай шива боҙоу психология тап сәпкә тейҙе, һәм мин шул тиклем ышанам.
  
  
  «Дурак булды һиңә, минең туғаны тип шикләнмәйем», — индеецтар вокзал. - Минең ағайым һәм һаҡланғанлығын целость булды, беҙ бер нисә аҙым ғына алыҫлыҡта. Әгәр ул дөрөҫ исегездә тотоғоз, был һеҙ шул уҡ көндө скотобойня китте. Развязать столпотворение һеҙ ҡайҙа, мин өҫтәргә тейеш.
  
  
  - Ә ул ҡайҙа?
  
  
  - Нимә, владимир Карте? Хәл шул минең ағайым түгел, бөтә тирә-яҡ йорт зарар өсөн, һәм барлыҡ тауыш; әгәр дөрөҫ булһа, зарар түгел, уның тирә-яҡ торошо бөтә акватория йорт. Ул злорадствовать, наслаждайся көсөн, уны үҙ ҡулында тота.
  
  
  Һәм ул бер урында тормай, аҙым яһарлыҡ хәл түгел көстәр һәм переламывать. Прицел аҫтында ике пистолет булып, етлегеп тиһә-артҡа баҫа һәм, швейцарияла сыр киҫәге әйләндерергә әҙер секундта һанап була. Был минең өсөн иң яҡшы ваҡыт трюктар яратҡан булһа, бигерәк менән Кришна, уның отель мин бик пристрелить, ағаһы өсөн утомить өсөн уны үлем.
  
  
  Таращить глаза тураһында хыял тик шунда биттәре тупаҫ эго. Атыу буйынса буласаҡ өсөн тере ҡойма эшләп, ҡайҙа йәшенеп Рива. Идеаль ҡыҙ булһа, маҡсаттары бар. Отскочить һикереү уның яғына ҡаса, пистолет Шива, Кришна крайы һәм күҙҙәре ҡара: аҡ күлдәк таптар барлыҡҡа килә, уның ал етлегә. Ул йығылғас, подкашивать кеүек, ҡабырға фасадына ҡараған вилла эго көн пуля асыҡ һөжүмгә ташлай.
  
  
  Шива, уның файҙаланыу ваҡыты башҡарыу рөхсәт флагы ышанам. Ул, һикереп алға, ҡул бомбаһы, пистолет тотҡан, пистолет өсөн эго ебәрергә мәжбүр. Ул атып өлгөрмәй, яурындарына төшөп кобра формаһында ҡасан мин ҡулдарының ҡорос булыуын.
  
  
  Теш, үлемесле ағыу уҙҙы, ике дюймдан минең муйындан була. Улар яңаҡҡа бәргән булып һиндтар, күкрәгенә эго ҡотолоу, сөнки һаман да аңлай алманы, уның куртка аҫтында йөрөгән», ҡулдарын ҡорос һәм пластиналар тураһында еңелергә теләмәне.
  
  
  - Һин еңеүсе, Карте! Ҡасан! - прошипеть ир-атты, муйындарынан һәм яурынына ҡулын усы менән һуҡты килә уның ҡасан ложбинка араһында уны эго. Сабата һуғып; на мгновение көсһөҙләндерә таһыллы ир-атты, пистолетты һәм ергә төштө.
  
  
  Отшвыривать уны эго яғына, юлды шары буйынса төбө һәм пистолет. — Тимәк, беҙ квит, — мин әйтәм, элек аҙым яһаны. Сунь минут уны ҡулға алалар һәм "нунчак".
  
  
  Прищурить глаза Шива, әлегә улар ике щелочка нәҙеккә әйләнеп, кешенең эгоһын күберәк ҡасан, уларҙан кешене хәтерләтә. Мин уйлайым, ул нимә белә, нимә ул «нунчак», әммә ул аңларға моғайын, был ҡорал ят түгел. Попятиться көнө уның ҡарай, тағын шул уҡ кришна нацистарҙың һәм... атып мгновений мәйете аша атларға. Әммә был юлы ла тап шулай артҡа Рива, ағайҙың күҙҙәре аяҡ таращить һәм гравий һәм саң булып ҡала.
  
  
  — Тимәк, тере шлюха, — усмехаться монстр. - Хуп, Карте, һин тәъмин.
  
  
  - Бәхетһеҙ осраҡтар застраховываться торошо һеҙҙең менән түгел! - мин иронично восклицать, тебе алыҫлығы арҡаһында кобра теше. Мин теште хәтерләтә үҙенсәлекле металл аҡылһыҙлыҡ тураһында гениаль ялғап Шива, уның садист ысулы.
  
  
  - Заклинивать! Атыу түгел, Ник! Сиркәүҙәрҙә паника өсөн тауыш менән ҡуйы пронзительно рива ҡойма.
  
  
  - Шунда ҡала; да киткән! - эй крикнуть ул үҙ сиратында.
  
  
  Тура ҡулланыу "нунчак", быуып йәки уның өсөн башын размозжить монстр. Әммә мин яҡынлаша алмай, һәр хәлдә әлегә.
  
  
  - Һеҙ, һис шикһеҙ, аңлайым, минең тешем "кобра"... - металл на мгновение бик күҙҙәре ҡара тәнлеләр ҡулы мөрәжәғәт итә, - ...улар үлемесле ағыу тулы, ҡатышмаһы, тирә-дүрт йылан ағыу ойошторола. Улар тырышып ашыҡма, туҡтап аждаһалар һүрәтләнгән. - Ағыу яһаған, уның бөтә ҡушымталары мамба йәшел, тәңкәле гадюка, австралия һәм минең яратҡан йылан сәбәптәр буйынса уларҙан, һеҙ ул хаҡта, бәлки, яҡындары, ә тап король кобраның. Бөтәбеҙ бергә, владимир Карте, уларҙың тәьҫире, мәрхәмәтлек менән сағыштырғанда үлем бүләк нирад йәш күренә ул, малайҙар кеүек үк зыян түгел. Әммә һине белмәгәндә үк, уны нисек ныҡ яфалана, шулай түгел икән, Карте?
  
  
  - Ҡайҙа Шкатулкалар, Шива? - ул һорағас, ул ҡыҫҡа ғына телмәр һәм иблес ухмылка иғтибар итмәҫкә, ирен скривить эго. - Мин һеҙҙең менән килешеү төҙөргә әҙербеҙ, алмашыу. Тормош һеҙ уйлағанса Хажи.
  
  
  - Килешәме? — көлөү менән уны ҡабатлай. - Һиңә шаяртыуы Карте. Була, хатта уны хәүефһеҙлек саралары ҡатнаша, бөтә Хажи яҙыу һәм яҙмаларҙы юҡ, әгәр ул ҡасырға уйлай! Юҡ, бында бары тик бер Шкатулкалар, һәм ул минең, Карте. Унан башҡа бер кем ала алмай.
  
  
  - Тимәк, һин яҡшы бирелгән упоминать пекинда малай-бланш, да? Һин үҙеңде алдап, Шива. Шуның тураһында әйтеп тораһы ла түгел инде, һин минең был ҡиммәтле ваҡытты сарыф.
  
  
  Ни белә ул, һиндтар блефовать. Бәлки, был мәлдә иң сигарет Хажи албандар виллалар, затлы өҙгән үҙе менән уйлап табыла. Ул үтә шашып китмәһен өсөн, күргәндә, минең менән рәсәй тораҡ пункты булараҡ бәрергә провалилась. Һәм шуға күрә, ул ҡарар ҡабул итә. Әлегә ул ситтә калырға ҡулына досягаемость металл-кобра, мин был ҡулым менән бара.
  
  
  Ул алға бер аҙым яһаны, һәм Шива попятиться. Улар ҡурҡып, ҡот осҡос ҡорал булыу ҡарамаҫтан, эгон тәненең айырылғыһыҙ бер өлөшө кеүек, эгон йән эйәһе. Аяғы менән күмелгәнлектән буйынса уны дауам волочить ухмылка гравий юлдар яҡшыртыласаҡ. Попятиться ул яңынан, тик был юлы ул, йугереп барып һәм көн яғына сигенергә тырышты, уның артынан ташланғас, уның өсөн үлемесле һөжүм алдынан минең ҡулдарыма сманеврировать металл өлгөрә ине.
  
  
  Ваҡыт хәрәкәт талап итә, dolly йөҙөнсө секундының тиклем теүәллек менән иҫәпләнә, ваҡытта, кәрәк булған, муйын тирәләй шнурок һуҙыу өсөн кү монстр, һәм ваҡытты, увертываться ҡотолоу өсөн тештәр һәм подкожный тешләй. Шул уҡ мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул саҡта алға һикереп, тирә-яҡ тиреһен төрөп шива гаур тороға тырышам, ҡулдарын ҡорос һәм аҫҡа сәнсеп яртыла шнурок качнуться. Уның участогы таяҡ «nunchaku» металл ҡоролмалар ялғап ҡәһәр һуҡҡан, ләкин скользнуть буйынса өҫтө шыма ағас.
  
  
  Ағыулы тештәрең муйыныма минең угрожающе яҡынлаша. Шива, уның эткә фасад булһа, ебәрәйек тип, минең ҡалам «нунчак» (элекке метла) һәм ҡорос кобра ике ҡуллап тотоп. Ир ауыр һулап, яһалма передо мин ҡулына һәм баҫып. Мин белергә, ул нисек эшләй, туҡталыу мөмкин түгел, әммә минең өсөн, был хаҡта һорамай.
  
  
  Минең күкрәгемдә локоть ир-егеттәргә ҡағыла. Индеецтар булыр ине,-тип ҡаты, әммә металл түгел. Моғайын, был пластик була. Ухмыляться дауам Шива, хатта көрәш башлай, һәм, әйтерһең, минең уйҙы уҡыған, әйтә: - пуленепробиваемый һәм Бик еңел. Тағы бер һоҡланғыс асыш булды Хажи. - Ул үҙе алып бара маньяк кеүек, хатта иң осраҡлы хәл.
  
  
  Ғорур була ул, сөнки үҙе ышанманы. Ә ваҡыт шул ағыуҙы лизать-лизать һәм барыһы плеваться теш, муйын минең яҡынлаша. Ҡул көсөнә эйә булыуҙан тыш, робот кеүек булып, минең кеүек физик көс индеецтарҙы шул уҡ ваҡытта башҡа еңеп сыға алмаҫлыҡ ҡулса. Әммә аждаһа көслөрәк булып сыға, һәм ул отчаянное өсөн көрәшкән, мин муйынынан тешләргә вонзаться металл гениаль түгел.
  
  
  Атакаға күтәреү һәм уны һәр бер ырыуға барғас, был эго пахнуть һуҡты. Стон сығарыу Шива, сгибаться яртыла; в мгновение уны эго инъекциялар өсөн плотина вонзать подкожный зубоподобный шул уҡ энә, был эго нәҙек, муйын мускулдарын.
  
  
  Беренсе һәм флагы аңлатма башҡарыу өсөн рөхсәт изумление ҡот осҡос һүҙ эйәреп, эгон боҙоу һыҙаты.
  
  
  Ул, ситләшә, мин беренсе тапҡыр түгел, икенсе ҡулы ҡорос өсөн тибә башлай, туҡтап, күҙәтеп, Шива һалдат кеүек, һулай тырыша. Обида үҙәгендә тын хайран башлай, тире ғәжәп ҡанлы таптар барлыҡҡа килә. Тиҙ арала барлыҡҡа килгән тире ҡара-ҡыҙыл таптар - ҡан эскес.
  
  
  - Машиналар...... э...... ҡайтарғыс Карте - простонать уны, аяҡ передвигать тырышып, виллы өсөн тағы инә, һәм, моғайын, лаборатория тиклем бара. Ләкин аяҡтарҙы фалиж эго була инде.
  
  
  Ергә төшкән шива, дрожь судорожный корчиться көслө булып, ул бөтә эго сотрясать шөғөлләнә, тәне.
  
  
  Минең менән йәнәш Рива барлыҡҡа килә.
  
  
  Әммә мин уның күкрәген һәм башын утыкаться ҡарашы ла килтерә алмай. Ул унда ултырғанда, ҡалтырап, ҡарап, ул вафат булды ағаһы кеүек, түгел фигуралар ҡарап корчиться туҡтап, хәрәкәтһеҙ йөҙөнә үлем алдында һәм һалҡын буласаҡ.
  
  
  Сөнки нәҡ шунда ойошторолдо был шоу үлгән, был баҡса, шулай тойола ул неуместный, йәшел һәм шундай уңдырышлы, шундай ҡоро, туҙанлы неуместный Һиндостанда ярлылыҡ һәм яланғас.
  
  
  Был насар вафат була. Әммә, Шива был кеше бер ҡасан да һәйбәт була.
  
  
  
  
  15
  
  
  Әйтә алмайым, был эҙһеҙ һөҙөмтәлә барыһы да тамамлана, йәғни матур пакетҡа һалып шкатулкалар, ленточка зороасрийсы, АХ ҡабул итеү өсөн ишек. Иң делле, һуңынан Шива математика буйынса бер генә вафат була (бер генә тороп ҡалған) буйынса ойошмалар селтәре ҡотолорға мөмкин, тип үҙен «Кобра».
  
  
  - Я хок-го әйтеп, уны белгән бөтә сығанаҡтар ышаныслы, сиктәр аша һиңә Хажи тип, юҡҡа сыҡҡан өсөн сикһеҙ ҡытайҙың территорияһы. Аҙаҡ билдәле ғалим был турала һис бер нәмә лә күберәк булып алб. Ләкин мин шул тиклем бер ҡатлы, ышанып өсөн, иртәрәк йәки һуңыраҡ, недалекий килһә, беҙ ҡаршы түгел, үҙ юлын эго.
  
  
  Һәм Шива тип, башта үҙе һаман йомаҡ хажи булып, ҡурҡыныс безликий, фәнни уның сообразительность, моғайын, инде кеше файҙаланып, Пекинды үҙгәртергә.
  
  
  Һәр осраҡта ла, һәр хәлдә был эштә, минең түгел... әлегә.
  
  
  Мин башҡа әйберҙәр эшләргә кәрәк булһа, ун көн элек, тап шив ә шкатулка һәм үлтерә ала. Үле шива була. Шкатулкалар, беҙ улар менән вилла Рива сейфта таба бешә, инде беҙҙең ҡулда булыр. Һуңынан илсенең буйынса китте, ул, ала әйберҙәр өсөн үҙ нью-Дели, рива үҙе менән ала. Был ваҡытта туғаны һәм Шива, яр буйында алтын ҡомда ята минең менән йәнәш ҙур булмаған пляжға циновка Малахарский. Панаджи ун минут ҡала ҡушылдығы йөрөшө матур, киләсәк-йәғни баҫҡан португалдар. Беҙ бар гордый хаҡлы ялда.
  
  
  Минең менән йәнәш Рива һәм свернуться нәмә бормотать во сне, tan өсөн хуш еҫле крем тәнгә хуш загорелый ee төҙөк. Йомшаҡ, тулҡын плеск ритмичный, плескаться тураһында ярында, тәрән сонливость саҡыра мине, тойоп тереләбеҙ. Мин башҡаса янай, күберәк мин ҡасырға кәрәк ине лә, өмөтһөҙлөк түгел, мин тоям. Башҡаса уның өсөн көрәшергә, үҙ тормошон, хәл менән осрашыу түгел, мин уны күп осраҡта ҡаршы асыҡтан-асыҡ тойола, әммә мин бер ҡасан да тиерлек уңайлы булды.
  
  
  Әммә был осраҡта бик аҙ булған саҡта мин инде, мөмкинлекте. Тап ошо ваҡытта бөтә ситуацияны булдыра Шива, уйын ҡағиҙәләре машинисткаға тураран. Ахырҙа еңелеүселәр булманы, тип, минең фекерем буйынса, ул бер ҡасан да уйларға мөмкин. Рәхмәт һиңә, ун миллионға еткән оператив ҡыҫылыу хатта наркотик партия һәм хөкүмәт тәғәйенләнгән урындары ла була.
  
  
  Вертолет, героин ташығанда тирә-яҡ Ҡытай, һиндостан хәрби һауа көстәре самолеттары иң ҡыҫҡа булды шул ваҡытта, уны ҡасан һәм һиндостан сигенән күктә маршруты буйынса үтергә кәрәк.
  
  
  Һуңынан ике көн министры покончить тормош самоубийство: үлем ойошмалары менән бәйләнеш тураһында һөйләне эго эго «Кобра». Дашаратханы Дасс ә килә, һин элекке офицеры разведкала, йәғни Закон, ниһайәт, ҡулына оҙон-йәғни үҙенең һөҙөмтәлелеген иҫбатланы.
  
  
  Дасс төрмәгә ҡушылдығы нью-Дели суд көтә. Судья Эму тип һөйләргә булыр ине, хөкүмәт ҡарар сығарған була тип вәғәҙә итә отсрочивать эму үлем, әгәр ул риза булыр ине барыһы ла асыла, тип белмәй операция тураһында «Кобра».
  
  
  Шуның буйынса фекер йөрөтөп, уны эго белгән кеүек, мин шикләнмәйем Дасс шаһиты булһа, хеҙмәттәшлеккә әҙер, хөкүмәт чиновниктары барыһын һөйләйҙәр, улар нимә белә отель, ә мөмкин буласаҡ, һәм күберәк.
  
  
  Шулай итеп, килеп тыуған хәл, буш урындарҙы тултырыу була. Башҡа Хажи, насип мин, ҡәнәғәт Хоука асыҡтан-асыҡ та, задание үтәлде. Ул хатта вәғәҙәһен онотмайынса, Рива бирә. Беҙ уның атаһы йәшерен урын табып, унда, скотобойня була.
  
  
  Госпитализировать бедняга иң яҡшы дауахана палаталары хәҙер айырым Нью-Дели төн ҡасан һәм нисек ярҙам күрһәтеү түгел, унда табиптар һәм шәфҡәт туташтары эшләү өсөн бөтә мөмкинлектәр тәрәнерәк эго. Шулай итеп, тотанаҡлыҡ уны һүҙ, Рива һәм AX бирә.
  
  
  «Бер айға отпуск алам», — тине хәҙер инде был буран Хоук күңеллелек, уның ҡасан тамамланған миссиялар менән ҡайһы бер уңыш.
  
  
  Аяҡтарындағы яралары төҙәлерлек башланы, мин бер нисек тә яҡшы булған һәр ҡасан. Минең бар һәм һиҙәм, мин ашама тип начальнигы перезванивать ике аҙна минең өсөн, мин алманым тип баш тартырға миссияны минең арҡа... н яңы взваливать.
  
  
  Бөтә был уй минең башыма роиться, пляж әлегә ул ятҡан, йылынып ултыра солнышко.
  
  
  Ул, тирә-яҡ яурынына ҡулын һуҙып рива һәм уның тирәләй, уны үҙенә йәлеп итә. Ләкин кемдер, мин ткнуть ҡабырға...
  
  
  Сонливость юғалды, һәм ул тигәнсе аяҡ вскакивать. Расхохотаться Рива, ҡасан ир-аттар бородатый беҙ ике йөҙ бороп, ҙур кәрзинкә үреп ҡуйыу торған ҡом. - Мин әҙерәк һорайҙар, "сахиб", - ти ир-ат менән киң йылмайҙы. - Бөтәһе егерме рупияһы, һәм мин һеҙгә күрһәтер, тип... зачаровываться бик ағыулы йыландар, "сахиб"... кобра!
  
  
  Егерме рупияһы эму бирә, беҙ һүҙ әйтеү түгел.
  
  
  Егерме өсөн рупияһы өсөн «юҡ» йылан очаровашка сифатында сығыш яһаған, ә үҙе күреп алдында кобра привилегияларға эйә түгел, әгәр хатта уны приручить.
  
  
  «Беләһеңме, һиңә оҡшай ине шоу», — Рива смешок менән күргән.
  
  
  — Ныҡ түгел, һине яратыусы мин, — тип яуап бирҙем мин, уны йәнә ҡосаҡлай.
  
  
  Өҫкө, күктәге безоблачный булып, аҡсарлаҡ балҡый. Бәхеткә күрә, улар стервятник түгел, мин уйлайым. Стервятник һәм һуңынан уны онотмай, аждаһа һәм, хатта һиндостан онотмағыҙ.
  
  
  Рива минең менән булды, етерлек артыҡ булған һәм был, минең өсөн аҡыл биләй.
  
  
  ЕПКӘ.
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  Кеше, үҙе уларҙы үлемгә һатыу
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  Кеше, үҙе уларҙы үлемгә һатыу
  
  
  Антон тәржемә һәләк булған яҡташтар тураһында иҫтәлекте Лев ул Шкловский
  
  
  Исемдәре үҙенсәлекле: The Man Who Death Sold
  
  
  
  
  Пролог
  
  
  Шу Хсян Чжан көтә. Бер, поляр төндәр була. Улар ярышлап ай яҡтыһында ҡарҙы бысратып килде, аждаһа кеүек, һөжүм итергә әҙер. Дорожать Эго киҫтереп, клуб һәм пар сығара. Үҙ күҙҙәре өҫтөндә эҙмә өзлөп блеснуть Эго.
  
  
  Әҙерәк елдән һаҡлаусы плащ һәм аҡ тәнле температура минусовый жилистый эго камуфляжный киҫкен тора. Уның өсөн, даими үҙгәреп тәпәй ҡар йәйелгән булыуы, егелгән эттәр эго үле ята. Вой һулышы булып ярһыған эттәр сана эго агни баҫҡыланы. Обидно, Хсян белә хәҙер. Обида әкрен ғәмәлгә. Ылыҡтырылған, уның уйлайым. Хсян ҡасып тураһында башҡаса уйлама. Иҫән уның тураһында башҡаса уйлама. Ул үлем тураһында ғына уйлап янбаш һәм пистолет булған, үлтерергә уны эго тейеш була.
  
  
  Милена көнсығышҡа табан йөҙ, ландшафт непонятный китә, һаман да емереклектәр эго барлыҡ эштәр тормош быҫҡый. Бөтә тирә-яҡ йәнлектән ҡотолалар ярһып ҡысҡырҙы пронзительный оборудов эго йылдары хәтирәләре менән торон, ул уны һалып, аяуһыҙ тураһында эго һәм, ҡапыл емерелеп. Лаборатория Эго. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс формалаштырыу, уның фекерен, был улар өсөн башта була. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул булмаһа, был бушлыҡты бер ниндәй булырға тейеш тыуҙыра.
  
  
  Ҡырҙа бойҙай америка ҙур ул, ҡояш аҫтында һәм үҫеү серҙәрен чахлый өткөс булдым, смертельный һәм баш вонючий запятнать эго бәләнгән-лаборатория. Уны күрергә, рус халҡы өсөн яңы иген запасы бюрократ довженконан отчаянное мохтаж булараҡ, ул бер ҡайҙа ла таба алмай улар. Йылмая ул аңһыҙҙарға.
  
  
  Тик өлөшө генә секундҡа. Эго йылмайған ирендәре менән япҡан ел, иҫкә төшөрөп, уның ҡайҙа булыуын, кем менән яҙмышын үҙгәртергә эго. Хшанга сджо яһаҡ джан ихтирамлы булды. Ул уңышһыҙлыҡҡа тарый. Был эго лидерҙары һәм ҡәнәғәт булыр ине.
  
  
  Ләкин ул әле генә ҡайта, улар менән осрашырға лицом затка өсөн. Хсян белә, үлгән бында, ҡар ҡырағай киңлектәре, сикһеҙ был төндә. Әммә кереткәнсе ала ул үлем татый, уны ҡәнәғәтләндереү ҡандырыу үҙегеҙҙе үлтерегеҙ: был американдарҙы үлгән.
  
  
  Хсян булыр, тип ышанғы килә американдар юғары буласаҡ, сөнки кешеләргә был көнитмеше американдар булған. Сунға ентекләп цзян һәм уны үлтерә , үлтерә-тифлисе. Һуңынан үлтереү һәм был ике сәғәт, күп булып китте, уның өсөн, бомба ҡуйып яндыр. Лаборатория тулыһынса емерелгән була.
  
  
  Американдар һөжүменән, Хшанга йоҡлай әлегә. Приглушенный һуңғы шартлау һәм ул просыпается ялҡын телдәрен күреп, бөтә тирә-яҡ тәҙрә һәм ишектәр ҡотола.
  
  
  Йугереп барғанда һәм уны санаға эттәребеҙҙе үҙебеҙ, уның һыны алыҫ ҡасып, америка, көньяҡ эскимос шептаться был аҙна элек ул ауыл тураһында.
  
  
  Эт юлына ҡасан вафат булып, Хсян аңлап, американдар хәүефһеҙлек сараһы тип ҡабул итә. Хсьянг ебәрергә йыйынмай ул, шуға күрә булды асыҡ, шул америка тирәһенән түгел, тип кем ҡалдырған-был осраҡта йә теләге. Ул киләсәк өсөн, үлеме удостоверяться Хсьянг .
  
  
  Хсянг асып тора ҡалтырап. «Вафат булған, американ, — прошептать ул төн. «Беренсе үлә».
  
  
  Бер сәғәт ике. Корточки ултыра ул, нәфрәт согреваться. Һәм бына, ниһайәт, баш көсһөҙ ел көсәйә, эт лай.
  
  
  Туҡталыш тиҙ арала һәм рукавица тирә-ның кәштәһендә ул уң ҡулы сунь хсянг минут тегелгән. Автоматик тирәһенә бармағын пистолет ҡыҫыла. Эго төрө булараҡ белә ҡытайҙар, 54, рәсәй күсермәһе 7,62 ih-1933 Токарев тома м мне . Тирә-яҡ кеҫәһенән пистолет, патрондар һәм бер яйға килтерер буйынса һигеҙ бүлмәлә маузеровский досталь Хсьянг, бик ауыр, фут ярып өсөн ҡарағай. Һуңынан уның ҡорһаҡ төшкән ҡар, эҙҙәр араһында асыҡтан-асыҡ, ҡоролған эго санаһында ҡалдырып, үҙ ҡоралдары һәм забрало аша ҡарай.
  
  
  Ай яҡтыһында быныһы ла ауыр була атыу. Мэйджор алда аныҡ маҡсаттар асыҡтан-асыҡ уға яҡынлашты. Пистолет Хсян минуттан кире алыу, алып ташлау башына аҡ кәпәс һәм булғандарын, ҡар күҙгә күренеп тиерлек. Аҙаҡ башланды, тип иҫәпләй. Эт янында американдар һәйбәтерәк булыр ине, шулай, утыҙ биш йыл улар мөмкин тиклем ине. Әммә арығанлыҡ менән тура килеүе һанала: тиҫтә-биш сәғәт. Ике минут самаһы километр ярым буласаҡ. Минут метр ситтәрәк. Секундта ете метр.
  
  
  Ҡасан тауышы уны тағы бер ҡат ишетеп, гер ул тамуҡ. Ә ҡолаҡтарын һағайтып, уны төрлө өндәрҙе айыра алмай эт. Скрежет послышаться сана бер мгновение.
  
  
  Хсжан выхватывать пистолет. Уны ла күргәс, сана, әлегә уның йөҙ полицей булып. Выскочить буйынса уны ҡар бураны: эт нестись, санала юрған оҙонлоғо буйынса бөтә иродтан ухабистый өйөмдәре припас ҡасмаһын, артҡы һынына тирә-яҡ ҡараңғы полоз высовываться ә һуңынан юғары, ландшафт раскачиваться непонятный аша.
  
  
  Сосчитывать хсян ун тиклем яй, һуңынан ут аса. Әнисә забрало башы өҫтөнән ҡара фигуралар, эт артынан йүгерә торғас, бәләкәй генә хсьянг хохолок күреп, бәлки, гөбөргәйел һәм сәс, ай яҡтыһында уларҙың дымящийся в мгновение, кереткәнсе ҡар төшкәнлектән. Әммә хәрәкәтһеҙ һәм возница нестись дауам эт өрә.
  
  
  Хсьянг тағы бер тапҡыр атыу һәм тағы бер тапҡыр. Һәм тағы. Эт һәм кеше грохотать нарты дауамы, юғары эго забрало ависта уртаҡлыҡ өҫтөндә. Хәҙер ул тейҙерә алманы. Ырғаҡ һуҡ бармағы тағы ла ҡыҫыу Хсьянг спусковой. Загрохотать пистолет.
  
  
  Собачья яланында тултырған ҡырағай эго булғанын күрҙе күҙең, теле, слюнявый буйынса аҫтынан башын, тәпәйҙәрен, ҡар бураны скрежетать буйынса, машина поршни нисек тамуҡтан ҡасып. Щель в һәм йәнә баҫа ҡараңғылыҡ атырға һәм үҙ-ара хсжан parque һының тубыҡ. Һуңынан ул нестись сана юлдары менән ташлана.
  
  
  Эргәһендә башлана, сана mimmo ташлана, Хшанга күрергә, тип, кеше фигураһы юҡ. Буш паркта булған. Ҡарасҡы, үҙе тотонорға була пуля уның аҫыл. Киләһе мгновений уны күреп, күтәреп санаға йөк булыр тип, үҙем одеял аҫтына тирәләй оса башланы выпархивать укрытие фигура.
  
  
  Ай яҡтыһында үткеләнгән гениаль йоҡа була.
  
  
  Өҫкә взмахивать Хсьян пистолет, һуҡҡан саҡта уның тәненән, арҡа буйынан һуҙылып һәм уның ҡар. Запястье һәм көслө мәғәнәле һөйәк ҡулдары тотоу өсөн эго.
  
  
  Йәнә пистолет Хсян көсһөҙ күтәрергә тырыша.
  
  
  'Һин кем?' туҡта ул. "Кем һин, д яҡшы кем үлтерә?" Стилет сверкнуть аҫҡа.
  
  
  Һуңғы, ҡыҫҡаса үҙенең тормош хсян ике миг әйберҙәр ишеттем.
  
  
  Ҡар эго ҡан тамыуы.
  
  
  Исем һәм: "ғилми-нәшриәт Карте".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ника Карте
  
  
  
  Үлгән кеше үҙе һата ул
  
  
  
  Оригинал исеме: The Man Who death sold
  
  
  
  
  
  
  
  
  Пролог
  
  
  
  
  
  
  Ян көтәм шу Сян. Бер поляр төн. Ай яҡтыһында уның скорчиться ҡарҙы бысратып килде, аждаһа кеүек, һөжүм әҙер. Киҫтереп пар сығарыу һәм клуб задрожать Эго. Әнисә эго үҙ күҙҙәре эго тупо эҙҙәре ҡала.
  
  
  Аҡ тән температураһының һәм ел тиҫкәре еләнен һаҡлау ҡырҡа баш жилистый аҙ камуфляжный эго. Уның өсөн, тәпәй ҡарҙа һуҙылып даими үҙгәреп булыуы, егелгән эттәр эго үле ята. Выла ярһыған эттәр сана эго баҫҡыланы. Обидно, Сян белә хәҙер. Обида яй эшләй. «Ылыҡтырылған, - уны уйламайҙар. Сян ҡасып тураһында башҡаса уйлама. Иҫән уның тураһында башҡаса уйлама. Ул үлем тураһында ғына уйлап янбаш һәм пистолет булған, үлтерергә уны эго тейеш була.
  
  
  Көнсығыш йөҙ километр һыу, ҡамыш йырлап китә, һаман да емереклектәр эго эштәр тормош быҫҡый. Бөтә тирә-яҡ йәнлектән ҡотолалар ярһып ҡысҡырҙы пронзительный эго йылдары тураһындағы хәтирәләре менән торон, ул быға уның һалынған, һәм был аяуһыҙ тураһында, ҡапыл емерелеп. Лаборатория Эго. Придавать уның фекеренсә был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул ни өсөн булып эшләй. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның емерелеп тора, ул был саҡырыу булырға тейеш.
  
  
  Америка ҙур ул үҙе бойҙай яланы, серҙәрен һәм ҡояш аҫтында үҫергә чахлый өткөс булдым, смертельный һәм вонять буйынса эго бәләнгән испачкать-лаборатория. Уны күреп, нисек ас бюрократ довженконан рәсәй халҡы өсөн яңы иген запасы отчаянное мохтаж, улар бер ҡайҙа ла таба алмай. Неосознанно йылмая ул.
  
  
  Долли өсөн секундтар ғына түгел, әммә быларҙың барыһы ла буласаҡ. Эго срезать с ирендәре йылмайҙы елле, иҫкә төшөрөп, уның ҡайҙа булыуын, кем менән үҙ яҙмышын үҙгәртә. Шу ғинуарҙа сян бүләк булды. Ул уңышһыҙлыҡҡа тарый. Был эго лидерҙары һәм ҡәнәғәт булыр ине.
  
  
  Әммә уның менән осрашырға лицом затка түгел улар. Хсян белә, бында уның вафат булыу, ҡар ҡырағай киңлектәре, сикһеҙ был төндә. Әммә кереткәнсе ала ул үлем татый, уны ҡәнәғәтләндереү ҡандырыу үҙегеҙҙе үлтерегеҙ: был американдарҙы үлтерә.
  
  
  Сян булыр, тип ышанғы килә американдар юғары булмай, сөнки американдар кешене был ныҡыш була. Сунға цзян өйә һәм уны үлтереп, тифлисе-убийца. Был ике сәғәт һәм һуңынан үлтереү, ул бөтә тырышлығын күрһәләр, бомба һалып яндырыр өсөн. Лаборатория тулыһынса емерелгән.
  
  
  Американдар һөжүменән, ҡасан йоҡлап Сян. Приглушенный Эго уятты. һуңғы шартлау, һәм уны күргәс, бөтә ишектәргә һәм тәҙрә ялҡыны тирәләй нисек ҡотолорға.
  
  
  Салазки йугереп үҙе һәм уның эт, уның һыны алыҫ ҡасып, америка, көньяҡ эскимос шептаться был аҙна элек ул ауыл тураһында.
  
  
  Юлда һәләк булған эт тә, Сян беләбеҙ, американдар хәүефһеҙлек сараһы тип ҡабул итә. Сян мөмкинлеге ҡасырға йыйынмай ул, шуға күрә буласаҡ тип, шул кеше американдар түгел, ул нәмәләргә мөмкин булған осраҡта ихтыярына ҡалдыра. Ул килһә, үлем өсөн сянг ҡуйҙы.
  
  
  Задрожать Сян менән асылды. «Вафат булған, американ ҡәһәр һуҡҡыры», - прошептать ул төн. «Беренсе үлә».
  
  
  Бер сәғәт ике. Ул корточки ултырҙылар, йылынып нәфрәт. Һәм бына, ниһайәт, эт көсһөҙ ел күтәрелде послышаться н лай.
  
  
  Выдать уның уң ҡулы менән тегелгән сян һәм рукавица минутта үҙен тирә-камзол үҙен тиҙ сунь. Автоматик тирәһенә бармағын пистолет ҡыҫыла. Эго белә ҡытайҙар, 54 Type булараҡ, рәсәй 7,62 күсермәһе ih-1933 йылдарҙа тома токарев м мне. Тирә-яҡ кеҫәһенән пистолет һурып патрон менән һәм яй буйынса һигеҙ Сян бер взводить затвор «Маузер», шаҡтай ауыр, фут ярып өсөн ҡарағай. Артабан уның эҙҙәре ҡорһаҡ араһында асыҡтан-асыҡ төшкән ҡар, сана ҡалдырып эго ҡороу, визик тәҙрәнән ҡорал һәм үҙегеҙ өсөн.
  
  
  Был ай нуры булған ҡатмарлы осор. Үҙ алдына аныҡ маҡсаттарын улар асыҡтан-асыҡ мэйджор яҡынлаша. Сунь минуттан кире Хсян пистолет, аҡ ҡар башына кепка ташлай һәм гер күренмәй тиерлек. Һуңынан уны тип һанай башлай. Эт янында американдар яҡшы булғас, утыҙ биш саҡрым тиҙлек сәғәттә барып етеү мөмкин буласаҡ. Әммә арығанлыҡ менән тура килеүе һанала: тиҫтә-биш сәғәт. Мәҫәлән, минутына ике километр ярым буласаҡ. Минут метр ситтәрәк. Секундта ете метр.
  
  
  Ҡасан тауышы уны тағы бер ҡат ишетеп, гер ул тамуҡ. Һәм, настораживаться, эт уны төрлө өндәрҙе айырырға мөмкин. Скрежет послышаться сана бер Мгновение.
  
  
  Выдать Хсян пистолет. Уны ла күргәс, сана, уның sta әлегә уларҙы полицейҙар була. Выскочить буйынса уны ҡар засада: эт мчаться, сана оҙонлоғо буйынса бөтә өйөмдәре һуҙылған ухабистый припас юрған ҡапланы, ә һуңынан юғары фигура ҡара, артҡы өлөшө буйынса высовываться салазки, пейзаж аша покачиваться непонятный.
  
  
  Сосчитывать Сян һәм унға тиклем яйға ут аса. Ҡара этте, артта йүгереп, башына козырекһыҙ бер фигураларға ҡарап, ҙур булмаған сян шәлкеме күреп, бәлки, башы һәм сәс, был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ай яҡтыһында күренеп ҡала бара, тип ҡарға сума. Әммә водитель һәм мчаться дауам хәрәкәтһеҙ эт өрә.
  
  
  Сян тағы һәм тағы ла атыу. Һәм тағы ла. Эт, сана һәм кеше дауам тауышланыу, эгон боҫҡон ависта уртаҡлыҡ өҫтөндә. Хәҙер ул тейҙерә алманы. Ырғаҡ һуҡ бармағы тағы Сянг спусковой тирәләй обвиваться. Йәнә Пистолет тәжриәбәһе.
  
  
  Эго яланында тултырған ҡырағай этте күреп күҙе, теле, торт буйынса слюнявый башын, тәпәйҙәрен, ҡар скрежетать метельчатый буйынса, машина поршни нисек тамуҡтан ҡасып. Улар араһында курткалар һәм ҡара фигуралар арауығы аша атып сян һәм тағы ла тубыҡ күтәрелде. Һуңынан уның траекторияһын мчаться сана менән ташлана.
  
  
  Эргәһендә башлана, сана пуляларҙың, Сянг күрергә, тип, кеше фигураһы юҡ. Буш паркта булған. Ҡарасҡы, үҙе тотонорға була пуля уның аҫыл. Киләһе мәлдә күргән уның, сана йөк күтәргән кеүек булып, шуны одеялы аҫтына укрытие тирәләй оса башланы.
  
  
  Ай яҡтыһында үткеләнгән блестывать йоҡа була.
  
  
  Өҫкә взмахивать Хсян пистолет, ул ҡасан һуғырға стилет, эго арҡылы ҡарымта яһарға ебәрә. Запястье һәм көслө мәғәнәле һөйәк ҡулдары тотоу өсөн эго.
  
  
  Хсян йәнә пистолет күтәрергә тырыша.
  
  
  Туҡта ул. - 'Һин кем?' "Кем һин, д яҡшы кем үлтерә?" Стилет мелькнуть.
  
  
  Һуңғы ике әйберҙе үҙ мәлендә ҡыҫҡа ғүмер сян ишетә.
  
  
  Ҡан тамыуы кеүек ҡар.
  
  
  Исем һәм: «ғилми-нәшриәт Карте».
  
  
  
  
  
  1 башлығы
  
  
  
  
  — Һин бөтөнләй, тип ышанам Хсян үле, Ник?
  
  
  Була ваҡыт, ҡасан Дэвид Хок " раздражать итә ала, һәм был тирә-яҡ шундай бер мәле була. Ултырыш штаб-фатир Вашингтон АХ, шул уҡ ваҡытта арзан кейем пропахнуть вонь твидовый эго эго помять сигара, үҙ постановка төшә Хок «бюрократ довженконан Камил».
  
  
  Көрән билдәләре менән папка «Карте-Хсянин» диагональ буйынса уның алдында ята, һәм Хоук, окурок потянуло өсөн, бөтә тырышлығын күрһәләр, күңел, тирә-эго эсендә мин бер нәмә лә күрмәнем. Папкалар һәм сигара тыш, төп тотҡа булып костыль перьевой эго мин тырыша, ул шөғөлләнгән дауам папка яҙа, әлегә ул Арктика ваҡиғалар һүрәтләнә.
  
  
  Ул, ҡара төтөн болоттар күк сәғәт уставляться итә һәм, башын сед Хоука ависта уртаҡлыҡ өҫтөндә. «Илле дүрт секундына алты һәм ете сәғәт минут ривненский Хсян үле», — тинем мин.
  
  
  Ҡәләм ҡағыҙға царапать Хоука дауам итә.
  
  
  «Стилет Эму вонзать ике тапҡыр булып торо. Беренсе артериялары зарарланыуы одного яраланып, икенселәрендә трахеялар бөтәләр. Тәне унда тағы ла барҙыҡ. Һәм әгәр һеҙ барған тәнемде күреп теләүселәр, уның тураһында һөйләү һәм һеҙҙең буйға nen буйлап мөмкин.
  
  
  — Ярай-ярай, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине Хоук. — Шулай түгел, хаслыҡ. Инде һеҙ беләһегеҙ, беҙҙә был йәһәттән эштәр нисек тора менән Вашингтон. Беҙ ҡағыҙ белешлек йәшәй. Нисек беҙ тағы ла үҙен аҡлай ала? Бындай агент, һеҙҙең нисек, Killmaster яблочный плэйбой, ләззәт алыу бөтә, бөтә мажаралы, барлыҡ сәйәхәт. Был мәлдә беҙ бер нисә жалкий дә йәлләмәй.
  
  
  Окурок киңлеге оҙонлоғо яҡынса эго Хоук сигара менән мин йылмаям. — Яҡшы, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине ул. 'Рәхмәт. Ах һәм үҙемдең исемдән генә түгел. Хөкүмәт ҡайһы бер юғары вазифалы чиновник булырға теләй, һеҙ белергә тейеш, тип баһалай улар, һеҙ шунда эшләй».
  
  
  Рәхмәт уға тейешле тауыш сығара.
  
  
  «Хсян эшләй, беҙ бик күңелһеҙ килтереү өсөн етди», — тине ул. — Һәм ул, ҡурҡты, тип, хәҙер беҙ шундай күберәк күреп, уның. Йәғни тыш, был мауығыу бик ҡәҙерле, һирәк була ҡот осҡос һуғыш. Йәғни элекке һуғыш, армия һәм ҡорал алып, сафҡа баҫырға менән күпләп зыян килә.
  
  
  Хсян булған һалдатты яңы типтағы иҡтисади яугир. Аҙ күсермәһе, мейе күберәк. Иҡтисад һәм донъя белде тиерлек вэнь теләге хирург маньяк ih бөтәләр. Һөҙөмтәлә элеккесә ҡала: һәләк булған милләттәрҙе һәм халыҡтарҙы бөтә цивилизациялы ниспровержение системаһы, тормош тыуҙыра. Әммә операция хаҡы түбән, ә еңел маҡсатын йәшерә».
  
  
  Iso сигара rta хок кәштә, өҫтәл эйелеп һөйләй һәм үҙ өҫтөндә бик яй, бик бик аныҡ һәм обдуманно. - Ҡурҡыныс түгел, әммә аҙ.
  
  
  Махнуть рукой алдында уның йөҙөн, әйтерһең, стирание уның ҡот осҡос күренә.
  
  
  «Һеҙ күргән андар сәскә, юл буйынса бында?» - тип һорай.
  
  
  — Эйе, — тинем мин.
  
  
  «Вашингтон яҙ күп нәмә тәҡдим итә алабыҙ», — тине ул.
  
  
  Ул, ҡырҡа ҡарарға килә ул. Асылда мин белмәгән сәйер эго еткәс, мин булам эго үтәлмәһә, ни өсөн мин уның батып тырыша ниндәйҙер эштәр конторский. Эго тейеш булыуын ул яҡшы белә.
  
  
  «Вашингтон беҙ нисек яҡшы булыр ине, — тине ул, — мин, тип уйларға урын булыуы һәм яҡшы».
  
  
  — Һинең өсөн түгел, — тинем мин.
  
  
  Хоук рассмеяться. — Ялған әйтерһең, Ник?
  
  
  Ҡаш сәстән минең взметываться тармағы үҫешенә килтерә, ғәжәпләнеү үҙенән бәләкәй хокук әммә кереткәнсе наслаждайся өлгөрмәне, уны тағы бер ҡат ih үҫһен.
  
  
  Улар һорай. - "Ҡыҙыҡ өсөн тип?" .
  
  
  'Шаяртып?' — ул, - тине, үҙе тағы ла бер бысраҡ закуривать сигара.
  
  
  — Мин һине ишетәмен, — тинем мин.
  
  
  Ғәйепһеҙлек хоук обиженный уйнай. Ҡасан да булһа ул кем түләгән ҙә аҡсаһы күп булһын өсөн, уның күсермәһен эшләй, уның өсөн "Оскар". — Мин һиңә ни шикләнмәй, Нигы? Ул ҡасан да булһа джен һин?
  
  
  Беҙ икеһен дә тура рассмеяться.
  
  
  — Етди, — тине ул. — Сәфәре әйтерһең? Уның был креслола спинка откидываться әйләнеп, күҙен уның өйрәнеү түбәһе кеүек, был донъяға әгәр ҙә булһа карталар.
  
  
  «Ниндәй ҙә булһа күңелгә ятышлы йылы һәм урыны, унда арктика һыуығына ҡотолоп булмай», — тине ул.
  
  
  Көтә уны, бер нәмә лә һөйләй.
  
  
  «Ах, мәҫәлән, Француз Ривьера. Ул, ишеткән, сөнки унда матур һуңғы яҙы кеүек, бер тапҡыр алдаһа, әйҙә стекаться туристар кеүек. Ницца кеүек урындан. Мин етерлек мәғлүмәт булманы. — Презентацияһы, — тинем мин. «Һин йәки хаҡында һөйләй эше тураһында ялған?»
  
  
  Ғәҙеллек тураһында һорауҙарға яуап хоука яңы идеялар булды. — Һин беләһең, хәҙер ницца кем?
  
  
  — Мин әйтәм, — тинем мин.
  
  
  «Иң яҡшы кинозвезда Америка тирәһендә бер генә».
  
  
  Улар тине. - 'Ысынлап?'
  
  
  — Эйе, ысынлап та, — тине акулий менән Хоук ухмылка. — Һәм ул, күрәһең, бер ҙә. Былтыр унда бер төндә ул бөтөнләй булмаһа, Медитерран һарайы , рулетка уйнай һәм еңелеүселәр, бер кем уны алмай һәм утешать. Хоук покачать башы менән «һеҙ печати» - был бөтә. — Яҡшы, — тинем мин. 'Ул бирҙе. Был кем?'
  
  
  Эго саҡ күҙҙәре онтаҡ, ул яуап бирә: «Ҡара Николь».
  
  
  «Николь Эшләй, — тинем мин, — дүрт йыл элек авиакатастрофала һәләк булған».
  
  
  'Ысынлап?' — хоук әйткәндә, минең аша самолет билеттары ултырғысына һала.
  
  
  
  Башлығы 2
  
  
  
  
  Урод ул ысын буласаҡ.
  
  
  Ул, быяла һәм уны эго күҙәнәк тора ҡарап, күрҙең дә ни, бынан эш эго. Кескенә ҡоштарҙың маҡсаты, күҙ нервы, бер нисә мәрәй мерцать, оҙон суҡышы нос н примащиваться. Костлявый дергаться нервы көсөргәнеше менән кәүҙәһен Эго, ул һәр ваҡыт ҡасып йыйын тип, ҡурҡа башланым. Никотиновый бармағы эго перелистывать фотография, өҫтәл көлгә ҡапланып. Үҙе менән бер документы күҙәтеү өсөн иң яҡшы бәләкәй үҙ бүлмәһенә шкаф, шунда тора улар, зыяраттың ҡәбер ташы һымаҡ мөһабәт бер нисә переполненных, уны үҙең тояһың, үҙең стихия. Хьюберт Уиклоу, тоғро факт, һаҡлаусылар иҫтәлек, мәғлүмәт йөрөтөүсе онотмағыҙ. Архив мәғлүмәт агентлығы берҙәм империя милли эго буран булыр.
  
  
  Яҡтылыҡ нуры, бысрата аша нью-йорк бүлмәгә тәҙрә аша юғары һауа, берҙән-бер еңеллек килтерә. Бүлмә һауаһын ауыр һәм саң эленгән хәрәкәтһеҙ ҡала.
  
  
  Элек был ҙур мавзолей бальзамланған: журналистика полковник табыу, сығанаҡ ҡайҙа латин америкаһы аҙна йәки ай; уғата енәйәтселәр, улар ун дүрт көн йәмәғәтселеккә тирә-енәйәттәр тыуҙыра; мошенник, спортсылар, президент, премьер-министр, король ҡыуып, ҙур дөйөмләштереү кеше вереница, ул еңмеш матбуғаттың иғтибарын яулаған был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, һуңынан проговориться ә алыҫ, онотолған тиерлек булмаһын өсөн. Хьюберт Уиклоу түгел.
  
  
  Громоздиться тайник исемен ҡалалағы ҙур у эго, факт, һәм статистика мәғлүмәттәре, хазина кеүек скряга. Йәғни, уның буйынса хәтер иҫкә алмай, шунда уҡ, ун минут уны таба алмағандыр, үҙенең үткәндәрен йәшниктәр тирәләй күрг картотечный ҡәбер шкафтар оҡшаны.
  
  
  Кеше булһа, бындай иҫтәлегенә табышлы эшләй ала ул, тик Хьюберт Уиклоу түгел. Эго незнакомец мөхит урынлаштырыла, һәм һөйләү эго эму сығыш яһарға мәжбүр итә, шул тиклем байый, ябай ғына факт бөтәһен дә бирә, һәм барыһы ла, тип ҡотолоу эго тирәләй йоҡа, rta дергаться, тотлоға булдыҡһыҙ була. Пожимать һәм уның яурынына ҡулын һуҙған устары өҫкә. Покачать аҙҙан уның башы. Маңлай һәм танау, уның буйынса банк скатываться тамсыһы уйнай.
  
  
  Хьюберт Уиклоу нәҙек һәм гений булыуы ғәжәп. Урод прописка яҡшы булды уның өсөн. Шулай уҡ башҡа.
  
  
  Ул прочищать ултерәләр.
  
  
  Вздрагивать, ул күҙҙәрен күтәреп. Ир ҡулы ҡағылған фотоһүрәттәр өйөмө. Покраснеть кешенең эгоһын. Пепельница быҫҡыған тәмәкеһен ҡулына шлепнуть буйынса, тәмәке һәм өҫтәлгә тейҙереү буйынса покатить.
  
  
  — Тегенсе булып ала, — тине ул. 'Һыҙатын.'
  
  
  — Тыныслан, — тинем мин. "Был мин генә."
  
  
  Эму тәмәкене табып алды, һәм хәҙер, сгибаться яртыла барып ултырырға, өҫтәл аҫтына үҙ выискивать уның ныҡлап фотоһы.
  
  
  Клуб дың һүҙе аша закружиться Эго. — Тәүҙә мин сыуалыштар алырға мөмкинлек бирә. Вон унда. Кәһәре.' Уны ишетеп, нисек уның тураһында ударяться башы аҫта ултыра, ә һуңынан тағы бер ҡат, үҙ фотоһүрәттәр менән барлыҡҡа килә; покраснеть, әммә доволтный.
  
  
  Ул өйә ih ултырғыстарын һалып, баҫты һәм ҡулын һуҙҙы. — Хәлдәр нисек, Ник?
  
  
  — Һәр ваҡыт шул, — тинем мин. 'Ә һин?'
  
  
  «Мин барыһын да эшләй, тип алабыҙ», — тине ул.
  
  
  Ул үҙ бүлмәһендә мөйөшкә өйөп һала фотоһүрәттәре һәм ултырғысы менән иҙәнгә ih ала. — Ултыр, — тине ул.
  
  
  'Ултыра.'
  
  
  Үҙ һөлдәгә ҡушып кире әйләнеп ултырғас, уның һүнмәгән тәмәке, икенсеһенә тоҡана, һәм ул тиҙ арала яҫмаларға приставлять rta мөйөштәренән килде. Пуляларҙың буйынса көлөн ергә һәм һауаға эму н күлдәк. "Пресса хеҙмәте һәм телеграф объединеный һаман да?" Был берҙән-псевдонимы булып, сөнки ул-минең тыйылған темалар эше күрһәтеүселәр ҙә булды. — Ысынлап та, — тинем мин.
  
  
  «Ярай, бөгөн беҙҙең коллегалар өсөн беҙ нимә эшләй алам-журналист?» — ул һораны, йылмайып.
  
  
  — Минең мәғлүмәттәр кәрәкмәй, — тинем мин.
  
  
  Хьюберт буйынса алға скользнуть өҫтәлде. — Мин был хаҡта һөйләй, — тине ул.
  
  
  — Николь Эшләй, — тинем мин.
  
  
  «Франкфурт 1972 йылдың 3 мартында авиакатастрофала һәләк аэропорт, утыҙ алты экипаж һәм пассажирҙар һәләк булыуына килтергән «Каравелла», яллы...»
  
  
  Ул ҡулын күтәрҙе. "Хууууууу ".
  
  
  «Мин һине теләйем тойорға мәжбүр итәсәк, юҡ, мин унда күберәк».
  
  
  — Был мин, хатта башыма ла килмәҫ, — тинем мин. «Был деталгә туҡталып. Беренсенән, һеҙгә ышанып, уны үле тип?
  
  
  'Шик булмаған.'
  
  
  Улар һорай. — "Һеҙгә кире ҡасан да ишетте түгелме ни? «Йондоҙҙары опознание шик ишетһәм, һәр ваҡыт уларҙы һеҙ бындай осраҡта ишетеү: вафат түгел, ҡот осҡос йолҡҡосланған, заперта ҡайҙа ҡунаҡхана?"
  
  
  — Юҡ, — тине Хьюберт. — Ул үле. Кем, хатта фанга-клубы, башҡа төрлө фекер әйтә алмайым».
  
  
  "Ҡайтыр ваҡытын күрһәткән ниндәй?"
  
  
  «Юҡ, бөтөнләй юҡ».
  
  
  — Яҡшы, — тинем мин. «Икенсе һәм һуңғы штопор башланы: уйлап, ул ҡаршы ала ҡатын-ҡыҙҙы, ул булыша аныҡ күренә, Мәжбүр Николь булараҡ, шулай тип әйтеп, тулы шылтырата. Мин ҡайҙан белә, йәки уның әлеге самозванка?
  
  
  — Ауыр мәсьәлә, — тине Хьюберт. Улар тәмәке һүндерелә, элек откидываться өсөн башын һәм ҡулын ҡуйып, күҙҙәрен йомоп. — Николь Эшләй, — ул пробормотать. Николь Эшләй. Һеҙ ул мәғлүмәттәрҙе белергә тейеш. Аленка, үҫергә, сәскә күҙҙәренә, сәс. Блондинка менән уның булыу йәки тәбиғәт. Задумчиво ти ул. «Иң мөһим мәғлүмәт был — факттар ғына. Һезгә кәрәк нәмә ғәжәпләнеп, һеҙ күрҙегеҙме тағы ла кино».
  
  
  'Нәҡ тауыш?'
  
  
  «Бәләкәй родина булараҡ, ул бик юғары һул янбаштың эске яғында».
  
  
  'Дөрөҫөрәге?'
  
  
  «Күберәк, имеш-мимештәргә ҡарағанда ғына», — тине ул. «Мине иҫкә алмаһа, был уның ҡайҙан уҡып, әммә мин быға ышанам. Минең уйлауымса, был уйлап алам һине, ник. Был яҡшы, мин һеҙгә тәҡдим итә алам.
  
  
  Пожимать эму баҫа һәм уның ҡулында. «Мин беләм, һин нисек был яһай, — тинем мин, — һин тик мөғжизә».
  
  
  Хьюберт һәм мөмкинлектәрен ярайһы ухмыляться үҙенән тора. «Тап булдым-тип-тип, ала белергә кәрәк тип һине, ник». Ул, уның ҡараш ташлап, һорау бирәләр.
  
  
  «Һеҙ башланығыҙ, икенсе кеше, Ҡара Николь ҙур ҡыҙыҡһыныу күрһәтә, һуңғы алты аҙна миңә ул булмаҫмы икән».
  
  
  — Дауам итә, — тинем мин.
  
  
  «Нисек һеҙ беләһеңме, Uni-National News матбуғатҡа мөнәсәбәттә булған өсөн генә түгел. Беҙ шулай уҡ коммерция агентлығы тора. Һәм бында һәр теләгән һатып ала икән, беҙ тәҡдим итә. Был фотоһүрәттәрҙең төп, төп китабы өсөн. Бында егеттәрҙең фотолары күсермәһе һатылып бөтә ҡунаҡхана һәм алтынсы аҙна элек самаһы беҙҙең архивтарҙа ҡара шаш».
  
  
  «Уның үтенесе шундай булды инде һеҙ, шулай түгел икән?»
  
  
  — Ҡай, — тине Хьюберт. «Ғәҙәттә, ай-һай, бында килгәс тәүҙә улар өсөн бөтә фотоһүрәттәр ҡараны, ә уның һуңынан ғына әйтәләр, тип теләй улар. Был егет әнисә лә һатыла. Беренсе булып был ғәҙәти булмаған үҙенсәлеге.
  
  
  — Ә икенсе?
  
  
  «Ла-икенсе, һуңғы бер нисә йыл николь айырым ҡыҙыҡһыныу мәжбүр була. Һуңынан уның үлеменә бер нисә китап сығарып булмай. Разовый сыҡҡас мемуарҙар фанга-клуб. Һәм был бөтәһелә булманы. Һуңынан бер фотоһүрәтен беҙҙең һорау ала, шул йылдарҙа тарих өсөн популяр проиллюстрировать. Барыһы ла нах-тип һорағас, ул беҙҙе бар, булмаһа икенсе необычность эго башланы».
  
  
  — Ә өсөнсөһө? .
  
  
  — Һин Вильгельминаға исемле ҡыҙы булған. Был раҫлау түгел, ә штопор.
  
  
  Вильгельминаға — тан шаҡтай подружки, дөрөҫөрәге, төрөнә люгер пистолет. Мин уның ҡасан да булып китте. Күп түгел, Хьюго ҡарағанда, минең пьер һәм стилет, газ бомба.
  
  
  — Шулай булғас, был ҡыҙҙың егете бар, — тине Хьюберт. «Һул подмышка аҫтында».
  
  
  'Уны нисек күренә?'
  
  
  — Здоровяк, — тине ул. — Широкоплечий буйынса әле бер, типовой коренастый. Кешеләре неандерталецтар булған кеүек. Ҡояш мәрәй өсөн күҙен йәшерҙе. Шрамм һул ҡаш мөрәжәғәт итә, ике дюймдан оҙонлоғо яҡынса яртыһы.
  
  
  — Ти, был фотолар менән эшләргә йыйынаһың? «Был бөтәһе лә тиерлек бар, тип әйтә. Ул, тип әйткән егет, шунда эшләй ул, аҡылы булһа нах була.
  
  
  — Эго исемде һин белергә?
  
  
  Хьюберт йәшник порыться ултырғысты этте квитанция килде. «Һиңә оҡшаған, Ник», — тине ул, бер һайлау.
  
  
  Ул, ҡағыҙҙы ҡараһа, ул миңә һуҙҙы. Клиентҡа ҡултамғаһын аҫтында була. Ивановичкә янында, ҡыйын улар алты бала инек: Джон Смит.
  
  
  «Шулай уҡ уның күркәм булыу, кеүек күренеү», — хьюберт күрҙе. Тейеш булған, шул булды, уның ҡарауы, үҙе иҫке дуҫтар, бар нәмәне ғәйепләй, сөнки эго абсурд тауыштан тиерлек, оборона кеүек. — Бара, Ғилми-Нәшриәт. Ул ҡайҙан белә ала? Бында бөтә һатып ала һәм ниндәй икән, тип телә».
  
  
  — Мин дә тейешле иғтибар бирелә, — тинем мин. — Һуң, был кеше бөтөнләй петербург булыуы мөмкин. Бәлки, был ябай тап.
  
  
  "Әлбиттә," хьюберт әйткәндә, көнө ҡасан уның k тышлыҡ. 'Шанс булыу һәм шулай.'
  
  
  Пожимать эму тротуар һәм уны йәнә ҡулына. Уның ҡарауы дауам итә, әлегә уның буйынса лифт оҙон коридорҙы барып ҡаранылар.
  
  
  «Иҫән-һау, Ник», — эго уның тауышын ишетеп. 'Үҙ ғәйрәт. Һаҡ булмай.'
  
  
  
  3 башлығы
  
  
  
  
  'Үҙ ғәйрәт. Һаҡ булмай.'
  
  
  Был двигатель өҫтөндә алмай хатта ярһыу атлантика оҡшатыу һүҙҙәре фут рев-утыҙ мең. Бөтә был ловкий. Отпуск, ял алмайынса. Ҡәһәр Һуҡҡан Ҡарсыға. Матур ҡыҙҙы, ул булыша, йә үле булырға мөмкин түгел.
  
  
  Ул, үҙ ризығы поднос менән ҡарай. Көрән күлдәк соуз буйынса, уратып недожаренный ит киҫәге, күҙ циклоп әйтерһең, был ужасе-се әнисә һуған киҫәге.
  
  
  Минең ҡарашҡа шәүләһе киҫте.Уны ишетеп, стюардесса тип һорай. - 'Ас түгел?'
  
  
  Ул, башын покачать.
  
  
  Улар нәҙек оҙон ҡулдары мине передо үтә, поднос алыу өсөн.
  
  
  Стакан алырға алда уның виска. — Миңә оҡшай был, — тинем мин. — Мөмкин булһа, мин был уснуть ярҙам итә.
  
  
  — Эйе, — тине ул. — Был да бөтөн бер ысулы. Улар, ҡара пар асыҡ-зәңгәр күҙҙәре менән йылмайып, тиле.
  
  
  «Мине ишетә, тип һәм башҡа эсемлектәр буласаҡ».
  
  
  — Эйе, — тине ул. — Һинең өсөн иң яҡшы һәм бешерҙе.
  
  
  Бер тәмәке уны тирәләй үҙе менән алтын мундштук закуривать. — Һәм еңел өсөн дә, мин уйлайым.
  
  
  — Эйе, — тине ул. — Шулай өсөн үп. Парижда һеҙҙең туҡтамай?
  
  
  'Юҡ. Мин Орлаҡ пересадочный мин ҡырҡ аша сәйәхәт, унан тыш, унда тормошта беҙҙең кеүек.
  
  
  'Ҡыҙғанысҡа ҡаршы. Кире осраҡта һеҙ уның иҫтәлекле урындары күрһәтергә мөмкин булыр ине.
  
  
  — Эйе, әлбиттә, — тинем мин. — Ә, бәлки, икенсе тапҡыр.
  
  
  'Мөмкин.'
  
  
  Бороп алыу һәм япрағы уның өсөн китә .
  
  
  «Уйлайһың, мин һиңә тағы виска яҡшыға килтермәй», — тине ул, эй, тиһә-артҡа баҫа.
  
  
  Хоук Чертов, мин тағы бер ҡат уйлайым. Мин хатта скотч ярҙам итмәҫ ине.
  
  
  Барыһы ла уның тағы ла насар кәйефтә булыуы, бер ҡасан ергә париж аэропорты рейстар ницца шул уҡ көндө тирә-яҡ. Такси буйынса, ул ҡунаҡхана рива мин beau etats quai ҡуйҙы des-Unis , уның күлдәген бысрата гладь ул бер яҡтан ҡояш күрергә мөмкин. Икенсе — ҡунаҡхана тармағы өҙлөкһөҙ тиерлек, вилла һәм бейек биналар, башҡа башҡа тол, балалар уйын майҙансыҡтары кеүек легендар сук байҙың иркәләй.
  
  
  Минең номерҙары менән диңгеҙ күренеш булды. Француз юғары ветерок һалҡын көндә иҫән. Распаковывать ул үҙе сумка һалып Вильгельминаға, ике таҫтамал хьюго н пьер һәм пляж һәм ҡырсын ойоған ih кисерә.
  
  
  Ябыҡ күҙҙәр менән сәғәт буйы ята, һыу ярына шепот тураһында тыңланы.
  
  
  Ҡасан ул, үҙ бүлмәһенә ҡайтып, эшләргә кәрәк булған ҡәҙимге тикшереү. Шул факттар менән инҡар итергә ярамай, тигән бер кеше эсендә була.
  
  
  Иртәнге аш өҫтәле емеш-еләк өсөн ҙур кәрзин менән ҡушыла. Бар булған кешелек википедия аҡ, йәшел таҫма беркетелгән була. Ниндәй яҙып ҡараған-француз лавочник була, әммә быуындан-быуынға тапшырыу төп нөсхәһе түгел, шиктәрем бар. «Рәхим итегеҙ француз Ривьера», — келәмгә открытка. — Бөтә ял булһын һеҙгә булһа, беҙ булыуы мөмкин тип өмөтләнә.
  
  
  Ҡарсыға - мудак! Шул ваҡыттан алып, мин нисек ҡайта уның буйынса бассейнға, мин уны борсомайым, бесить, бер ҡасан да минән көлә. Башта планлаштырыла, тип, мин баш ҡаса мөмкин Хсян. Был саҡта күренә лә бындай ялған саҡырыу алыу кеүек булып күренде. Шулай уҡ элек була ваҡыт, ҡасан скупиться Хоук был эштең нескәлектәре тураһында. Улар быны аңлай алмай. Шундай нәмәләр булһа, ул, нисек белмәк уны, хәүефһеҙ булырға, шулай ауыр, нисек белмәк уны, тотоп ҡурҡыныс булыуы иҫәпкә алына. Мин белеү мотлаҡ түгел, шулай уҡ бөтә булған өсөн, үҙ йөкләмәһен үтәгән. Тик, дөрөҫ әйткән, беҙ уға кесе омела төшөнсә түгел, ул ни ницца. Хоуку ниндәй эштәр, тере Николь эшләмәй йәки юҡ?
  
  
  Кулак булып минең ҡулын ҡыҫыуым булды. Постучаться в бешено һәм ҡолаҡтарындағы ҡан. Тыныслан, - тине ул үҙенә. Уйлағас, ҡарт үҙенең упҡын тип вашингтонда дюпон яһаған даирәләрҙә беләләр, ни эшләй. Ә һуңынан, әгәр һеҙ белһәгеҙ, был шулай, тип ауыҙ белмәй ҙә. Ябай әйберҙәр мөмкинлеге буласаҡ. Был тап шул һеҙ күңелһеҙ аныҡлығына килтереүен.
  
  
  Ғәмәл. Был нечто, тип мин кәрәк буласаҡ. Мин ул саҡта һәр ваҡыт үҙен яҡшы хис итә. Көтөү ваҡыты аҙағына яҡынлаша. Кис уны кейеп һәм душ ҡабул итә. Минең яңы исем паспорты булған Андерсон Николас эске кеҫәһенән камзол. Беҙ ул ҡайҙа бара ине, пистолет, газ һәм шокирующий бомба стилет ала, шул тиклем үткер бигерәк тә әгәр һаҡлап була, мин шикләнә.
  
  
  Был юлы Вильгельминаға, Хьюго пьер һәм булып ҡала. Николас Андерсон уларҙың юлдаштары булыуы, туристар. Әммә был иҫәүән кеше булғас ине николас killmaster карте ранг буйынса исемендәге ах, әгәр ҙә бер сығабыҙ. Алыҫая барып уның менән ике лезвие втыкать һындырып береһенә яғалар . Арҡаһына өсөнсө бүлкәттә булды. Плашмя улар ята, йәшерен, һәм смертность әйләнәм.
  
  
  Поужинать ваҡытта мин тағы шул тиклем булһа, киске булараҡ эш башлай. Отель янындағы сыға, һулға борола ул, педалгә Etats Quai des-Unis, гавана буйлап йөрөй башлай һәм һыу бормаланып оҙон күлдәк икенсе мөйөштә, пообедать өсөн унда-саф һауа да, яңғыҙлыҡ һәм шәм, креветка менән ҡыҙҙырылған, аҡ шарап һәм рататовать. .
  
  
  Унан ашыҡмай. Хәҙер, ғәмәлдәге ул ҡасан әҙер булһа, был юғалтыу ул ҡуҙғытыу үтә . Наслаждайся уның ризыҡ һәм тирә-яҡ мөхит. Гавно инеү менән төн н яхта һәм башҡа яҡтан траулерҙар. Потемнеть күк, ҡара күк тирәләй әйләнә. Мерцать юлдар аша ресторанда утте. Һуңғы йотом шарап һәм тәмәке эшләй ул һүндерелә.
  
  
  Әгәр мин янында отпускыла булғас, уның тамамлана ине. Ваҡыт була башланы.
  
  
  Обнаженный күкрәге менән яҡлаған, ҡулында йәш, ал төҫтәге күлдәк һәм уның бейек үләнде күтәреү буйынса, аҡһыл ҡара рәхәтлек һәм ләззәт шул сладострастный всепроникающий предвестница өсөн, кем мактап бина эсендәге һарғылт етергә әҙер. артта нах. Статуя булыр ине, әгәр булһа исемен, бер кемдең башына ла инеп сыҡмай ине эго өҫтәне. Әммә, шарттарын иҫәпкә алып, казино инеп, бәлки, был тырышлыҡтың артыҡ булыуы. Фортуна Леди етерлек булды.
  
  
  Беҙ яр de la иң яҡшы инглиз Méditerranée Palais ницца түгел, беҙ насар ярына казино зәңгәрһыу. Шуға ҡарамаҫтан, уны профессиональ, һөҙөмтәле һәм приветливо лә, турист булараҡ килгән, үҙенең ҡурҡыу һәм хәүеф сикләнгән ун-егерме доллар төн өсөн, уйынсылар һәм шулай булды, ставкалар артыҡ юғары талап итә.
  
  
  Тирә-бөкләнгән ике баҫҡыс икенсе ҡатҡа алып бара башлаған, бөтә йүнәлештә һуҙылған, Les de la Mer Salons булараҡ билдәле , уның бороп, секретариатына ҡараған. Өсөн кәштәләрҙән, шкафтарҙан һымаҡтар күберәк булһа, ике ултырған ир-егеттәргә фрак, аҡһыл, скептицизм менән нерушмый төрө. Йәш ҡатын менән йәнәш ултырған уларҙың күҙҙәре менән ауыр, ҡайғылы күлдәк кейгән, үҙе һәм кешелек ҡарата шик бүленгән, проноситься уст ih күҙ алдында. Бер нисә турист, етмәһә, тирә-яҡ менән бер бихисап конференция, ницца ҡала советы даими үткәрелә, ултырғыстар янына йыйылды.
  
  
  Пробираться аша улар, үҙ паспорты булырға һәм уға аҡса һалған кәштәләрендә пятифранковый. Был аҡса бер кис етеп шарт. Франк аҙна эсендә ун биш, утыҙ ай, миҙгел алтмыш. Барыһы ла, эшләргә мөмкинлек биргәне өсөн, мин булып, ул бында ҙур икәнен яһаны. Ул ҡуйырға үҙен уңышы, ҡуйҙы ла, бер кис эсендә уны еңеп булмай, тип, мине ебәрмәне Хоук.
  
  
  Ышанам, минең барыһы күренде бер ир паспорт буйынса асылған «Николас Андерсон», уставляться фоторәсемдәр бирелгәйне, ә һуңынан минең йөҙөмә ҡарай.
  
  
  Улар форма тултырып, паспорт тикшерергә булып, минең артта мөйөштә уны әлегә уның архивында. Ҡәнәғәтләндерәме, уның исеменән һәм уның ике ҡабырғаһы менән минең һары карточка нацарапывать казино олоһо миңә пододвигать бордовый.
  
  
  Мин ишек янында һаҡсы ике de la Mer кивнуть Les Salons, ул көн яҡынлаша башланы.
  
  
  Уның түбәһендә өс мәрмәр күтәрмәнән тора, зиннәтле залға алып барыла; төрлө кимәлдәге бүлмә, киң һәм оҙон, футбол майҙаны кеүек, ҡыҙыл тулыһынса ҡаплаған. Мин тәҙрә ҡаршыһында күренеш менән ал диңгеҙ штора подставил. Тыштан бәләкәй балкондар, яҙғы дымлы һәм бриз бысрата, ай яҡтыһында, парһыҙ, эсемлектәр эсеү һәм һөйләшеүен, урам тауышын хәрәкәт ябыла. Мин балконда ултырыусылар араһында уңдан һәм һулдан һәм өҫтәл. Рулетка, һөйәк, баккара, блэкджек, écarté , quarante trente et . Йомшаҡ һымаҡ донъяның аҫтын-көмөш шестеренка экранда әйләнеп ҡыҙыл, йәшел туҡыма картаһы тураһында шептаться, был табышты юғалтыуға һәм өҙлөкһөҙ әйләнешендә һәм һөйәк ағып игральный ишков герольд.
  
  
  Ул, тиҙ арала бүлмәһе аша үтеп, тирә-size туҡтайҙар бер, ике, эсеү өсөн. Миҙгел башында халыҡтарҙың, бер ни булһа. Бер нисә өҫтәл ябылған. Нацистарҙың өҫтөндә ҡырҡа гул-ваҡыты менән: « Риен ne va плюс», рулетка һәм фил һөйәге буйынса уның шунда шарик тиканье стеналар тураһында ишеттем.
  
  
  Был ғәжәпләнерлек бер нәмә лә тамашасы булдылар. Блэкджек һөйәк һәм американдар өсөн уйындар өҫтәл тирәләй столпиться . Британдар аша баккара төп төркөмдән тора, һәм оло кешеләр, ә халыҡ-ара булған өсөн сәхнә рулетка өҫтәл тирәләй тупланған. Япондар бер нисә везде унда күк костюм, аҡ күлдәк һәм галстук әле, ике ғәрәптәр, гректар горстка, бер нисә скандинав, испан, немец, американдар һәм инглиздәр.
  
  
  Сервис ултырғыста ултыра, оло йәштәге ҡатын-ҡыҙҙарҙы тәбрикләү, ҡораллы огрызок ҡәләм, ҡағыҙ бите өҫтөнән эйелеп, эшләп бөтөрөү системаһына һәм ҡәтғи д ' аламбер кеүек .
  
  
  Ҡатын-ҡыҙҙар өсөн уның бер өҫтәл тирәләй баҫҡан был иҫке, артта, ишек яҡын. Мин шунда баҫыуҙарын күргән бар, улар аша үтеп бер кем иғтибарһыҙ төп инеү мөмкинлеге бирә.
  
  
  Франк йөҙ илле крупье бирә. «Ишков буйынса биш булыр», — тине ул. эму. Щель в купюралары аша һаран менән сейф юғалыуын латук носик өҫтәлде. Тирә-яҡ хазинаһы, жетондар тулы дәрәжәһе төрлө төҫтә, һары скользнуть илле миңә дискет. Камзол минуттан һарҡытып ул ямғыр бир уға.
  
  
  Ниндәй-уның аҫтында үҙе шул уҡ ваҡытта ставкаһын уснуть мөмкинлеге джингл, тәгәрмәс грохот, ритуаль крик крупье, сикһеҙ ритм сливать:
  
  
  - Нефть . Румяна. Боҙоу. Faites fox jeux. Й плюс Риен түгел. Кинйә. ну. Боҙоу. Vous Faites jeux. Й плюс Риен түгел. Винт-хуит. Румяна. пар. '
  
  
  Һәр тапҡыр, ҡасан ишеген асыр, күҙҙәр өмөт менән уға күтәрелеп, әммә файҙаһыҙ.
  
  
  Полезть минутта башлана һәм уның ставкаһы яһаған. Минең ултырғысым ишков ала ҡайһы саҡта, ҡай берҙәре бирә. Минең фекер тураһында тәгәрмәсһеҙ ярым ғына була. Уның буйынса ставкалар артыҡ юғары уйнай.
  
  
  Сәғәт ярым үтте. Заскучать, уның айырым иҫәптән ставкаларҙы күсә. Был ябай сумма һалына карте nike уның һүҙе-һүҙ, еткерә ун — һәм еңелгән. Был ябай сумма андерсон николас уны һүҙмә-һүҙ бөтөргәс, тағы алты н һәм еңелеп ҡуйҙы. Дэвид ул ябай, хок һалып хәреф, туғыҙ һәм еңелеп ҡуйҙы. Николь мәғәнәлә тамамланды һәм уның ҡалған ун һаны тағы ҡуйырға мәжбүр була.
  
  
  Минең йәшел япраҡтарҙан һ ишков ғына булды, өмөттәр, 37 1. Запястье шевельнуть Крупье, сәғәт уғына ҡаршы һәм ҙур тәгәрмәс әйләнә башланы. Сәғәт уғы буйынса был фил һөйәгенән буйынса туп метнуться тәгәрмәс, ағас ҡара ағымға ҡаршы, әйтерһең, төнгө күк йөҙөндә метеор. 'Плюс ne Риен керт, — рявкнуть крупье. Тәгәрмәс әкренәйә. Йылына бер туп-ободок аҫтында, bypass adder аша бүлкә, әкренәйә, подпрыгивать тапҡыр, ҡумталар һәм башҡа номерҙар ун түбәнгә. Миңә алһыу һәм һары стофранковый грабли ишков бер өйөр этәрә.
  
  
  Ih буласағын улар, бер нисә һары сунь крупье, ставка яһай, һәм наклоняется өсөн йыйғандан ҡалған.
  
  
  Ҡасан уның ҡараштарын тағы ла күтәреү, уны шунда урынлашҡан, асыҡтан-асыҡ мин, киреһенсә, икенсе яҡтан ултырғыс. Ул мауыҡтырғыс булды. Баллы-аҡһыл сәстәр, йыйып алырға һәм уның менән зороасрийсы загорелый йөҙө аҡһыл-йәшел таҫма, юғары шәрәм ҡашлы, матурлыҡ подпирать, ул ваҡытта күҙәтергә мөмкин түгел. Chloe нәҙек муйынлы аҡ күлдәктән түбән, ҡупшылығына күрһәтеү өсөн уны күкрәге тулы, бай тел менән, уның аҫтынан сложенный. Ул, күрәм, тип, уны ҡаты туҡыманан бер нәмә лә ҡамасаулап ҡыҫылып һалҡын һыу сосок яғымлы.
  
  
  Выдать уның йөҙ франклыҡ банкнота һәм полезть кош була. «Биш фишка», — тине ул. крупье.
  
  
  Арка тирәһендәге ағас улаҡ уның тирәләй баҡыр диск ебәрәбеҙ һәм ул туймаҫтар менделәр драться купюралар. Под мышки уның сумкаһын алып, ике ҡулын ҡыҫыу һәм ишков, бала кеүек, печенье ҡыҫыу тауы. Невинный хатта ым-ишара булмаҫмы, тип йылмаям мин тура килә. Ошо мәлдә мин уның күҙҙәрендә аша уставляться булып ултырған һәм күтәрелеп, күҙҙәр, балҡыһын, зөбәржәт кеүек яна. Һуңынан уны тағы бер ҡат күҙ ташлап, ошо ултырғыс менән ҡаш һәм замешательство ҡарауын дауам итә. Уның йөҙө етди аңлатмалар булды, ҡараңғы. Уйынсылар араһында ултырған ҡулы һуҙыу, һуҙып һары булып ул бер үҙе тирәләй һигеҙ ишков. Улар еңелеү, еңелеп һәм алты ҡуя. Айына һәм уның еңелеп ҡуйҙы. Туғыҙ һәм уның еңелеп ҡуйҙы. Егерме алты н һәм уның еңелеп ҡуйҙы. Утыҙ өс ул һәм еңелеп ҡуйҙы.
  
  
  Улар араһынан ун бер тапҡыр рәттән ҡуйып, өҫтәл насар шанс, һәм ун тапҡыр рәттән еңелеү. Хәҙер уның һулыш йышая, һәм ул аҫҡа һәм өҫкә хәрәкәт тулҡынланыуын күкрәгенә-тилмәш йоҡа күлдәк туҡымаһынан. Лак менән ногти алһыу ҡулыма, уны хазина ҡыҫыу иреп, ҡалтырай, һуңынан тағы ике турҙан һәм уны тота алмай ҡала, бер ҡул менән.
  
  
  Бер ҡасан да уны уйлайым, уның өсөн уйнармын тип теләйем. Нәҙек муйынынан уның гениаль банк ҡатламдарын аҫтан, һәм бер ваҡыт, ҡасан тәгәрмәстәрен бороп, прикусывать уның ирендәре. Уның ҡарауы, һул ҡулың уң ҡулыңдың бармаҡтары кеүек выдать уның запасы буйынса ул тағы ла бер тающий юлда түгелеп.
  
  
  Ул уны ҡарай. Ee ирендәренән, һүҙҙәренә телһеҙ һала. — Рәхим итегеҙ, — тине ул. 'Зинһар.'
  
  
  Ул фишкаларҙың номерҙарын аҫтында туғыҙ үҙ алдына ҡуя. Йола ҡабатлана: тәгәрмәс әйләнә сәғәт уғына ҡаршы, залдың икенсе яғында; шул ваҡытта, ҡасан туп ҡоланы, - тип ҡысҡырҙы: « ne Риен va плюс» һәм тиште, унда уйынсылары көтә.
  
  
  Хатта һаңғырау булыр ине, әгәр ул бөтһә, тип, миңә эшләргә кәрәк, йыл һайын был эй, тарта, һөҙөмтәләрҙе белер өсөн. Ике күҙ йәштәр ағылып килде-уның аҫтында быуат, унда массалар, уның өсөн скатиться буйынса ек. Уның, күрергә, ул шул тиклем тәнегеҙгә напрягаться. Сглатывать менән ул хеҙмәт, күҙ йәштәре һәм, уның туҡталды.
  
  
  Ҡара уны үҙ ҡулында. Ишков алты ҡала. Уның оҙон ҡулдары егерме дүрт ул һәм бер номер аҫтында көрән улар тирене тирәләй урынлаштыра. Был юлы уның күҙҙәре ябылғас, тәгәрмәс ҡасан бороп. Һөҙөмтә лә яҡшыраҡ булыр. Һәм дә, ун минут үткәс, бөтәһе ике нах ишков тип ҡалды. Тулҡынланып кәмей түгел ул, ләкин хәҙер уның, күрәһең, үҙенең яҡын бәхетһеҙлек менән килешә. Ул тирбәлә. Өс фишкаларҙың номерҙарын аҫтына ҡуя ул үҙ алдына.
  
  
  — Бәхетле, — һәм артабан уны аша окликать ултырғыс.
  
  
  Мин йылмаям һәм уны ҡарарға тырышығыҙ. Ләкин уны туҡтатыу мөмкин түгел, ирендәрен дрожь һәм эйәк, ә күҙҙәре уның мальва гениаль түгел. Ih уны тағы бер ҡат ҡаплаған, минең ҡарашҡа ҡотола.
  
  
  Нах ҡарап уны дауам итергә. Ның өҫкө артҡы фон ишек асылды. Ир-егет инә. Шул здоровяк уға оҡшарға, уның тураһында мәғлүмәт йыйыу.
  
  
  
  4 башлығы
  
  
  
  
  Шунда уның өлөшөнә бөтә постоять секунд кереткәнсе киҫкен эго глазки вылетит һәм башҡалар. Грохот балет тапочкаларына к ә һуңынан ҡыҙыл ҡара менән суперглянцевый баҫҡысҡа аҫҡа юлдарҙы осло скатиться компанияны эго. Ул инде ултырғыстан уның тирәһенә тап килә.
  
  
  Улар өсөн ысын күңелдән, ихлас йылмая яуыз, ул сморщивать ек эго шрамм мөрәжәғәт итә, уны үҙ ҡулдары күтәреп, бармағын уң ҡулы булды һәм уның пулый вонзать плотина, саҡ юғары локоть. Ул бер нәмәне ҡолағыңа эй прошептать.
  
  
  Ул напрягаться, ул застыть йөҙөнә ҡурҡыу сыҡҡайны. Тәүәккәл, ләкин һаҡ, күңелһеҙ зарар ҡурҡып, уның тирәләй хәйлә эго йәмғиәттең ҡотолорға тырыша. Хәйлә таптарын аҡ тире эго тупаҫ рәүештә баҫым загорелый ee беленә.
  
  
  Икенсе яҡтан яҡынлашҡас ул, уның, бөтә изгелек һәм ғәйепһеҙлек.
  
  
  "Ах, һин шунда," уның шаңдауы ҡабатлай. — Мин уйлай башлағайным инде, тип, һине юғалтыу. Әгәр һин рулетка тама, әйтерһең эсергә?
  
  
  Холҡоңдо ишетеп булды һуң ул, тип әйтер крупье: « Берәмектәр ». Унан тағы бер ҡат югалттык.
  
  
  Ҡасан уның рухи окт арзан, канализация кеүек вонь буйынса, йомшаҡ ебәк кейем яҡтылыҡ заблестеть ә казино ҡара уны, үҙенең бөтә һәләтен һәм аҡыл ҡулынан килгәнде эшләргә поллард уиллоу ҡабың миндә. Духи ҡарамаҫтан, костюмдарҙа үҙе лә, кеше уның һәр төрөн эйә булып, үҙ тормошоноң күп өлөшөн үткәрә торған харчевня, бәлештәр ҡайҙа тас өҫтөндә поздар.
  
  
  — Кем һин, тегенселәр алына? — ул шепот һорай. Был яҡшы билдәләре булған. Ул сәхнә йыйын ойошторола.
  
  
  'Мөмкин, Г-н Смит? минең ревматизм булғанда.
  
  
  Улар тине. - " А ?"
  
  
  Улар гер түгел, уның ҡарауы. — Ярай, эсеп әйтерһең? — эй, - тине ул. — Сөнки һиңә оҡшамаһа, һинең кеүек һәйбәт освежаться.
  
  
  — Эйе, — тине ул. 'Эйе рәхмәт. Әлбиттә, мөмкин.
  
  
  — Ярай, бына шул, — тинем мин. - "Китә?"
  
  
  — Ханым был урынға тәғәйенләнгән икенсе осрашыу, — тине ул.
  
  
  — Һине әйтәмдер шул, — тинем мин. — Әммә ғәжәп, мин түгел, - тине ул был хаҡта.
  
  
  — Презентацияһы, сабый, — тине ул. — Убираться послушаться советы һәм мин ошоно яҡшы. Суй танау үҙе булмаһа ла, һиңә ҡағыла алмаҫ.
  
  
  "Эйе, ләкин ул миңә ҡағылмай," мин әйттем. — Һеҙ ишеткән йәш леди. Мин уның эсеүсе булырға теләй.
  
  
  Покраснеть кешенең эгоһын. «Мин дә һине бик күп тапҡыр һорарға мәжбүр», — тине ул.
  
  
  Откинуть небрежно ҡулына Эго куртка, мин йоҡтороу күрһәтә, тип һүҙһеҙ бүлкәте өсөн, ә мин шулай күрһәтә, тип, ул оло ҡаһарманлыҡ, ни айыҡ, ни палтары һәм хәүефһеҙлек - ла - Медитеранин ла ышаныслы түгел, тип уйлай ул. Ул секунд dolly ҡарағанда, был ҡоралын күрмәнем мин, мин күренә, тип, ул үҙен яҡлай Trejo мексика .22 трансмиссия, 1 Model. Мексика, бәлки, үҙ ҡоралдары һәм сәнәғәт билдәле түгел, әммә ул һирәк красотки, шулай уҡ унан тыуған миролюбивый килде ул, нисек карапты пироманьяк дары яһау. 1 моделдәре — бик ғәҙәти булмаған ҡорал һәм бысраҡ. Уның өҫкө һул мөйөшөндә селектор магазин булды. Ырғаҡ һәм һеҙ нажмите был эго спусковой тырыз, пистолеттан атыу сиратта һигеҙ автоматик яһаласаҡ.
  
  
  Һалдат ҡыҙы. — Идиот булып, Гвидо, — тине ул.
  
  
  — Мин уйлайым, һин был эго файҙалана, — тине ул. эму.
  
  
  — Мин гер хәүеф түгел ине.
  
  
  — Миңә ышанған, тип әйтә быны һиңә, — тине миңә.
  
  
  Уны ҡулға алыу өсөн, уның һаҡ булайыҡ, бергә көн итәбеҙ һәм беҙ юллана. Кәһәре пробормотать Гвидо беҙ артта.
  
  
  Эго, аҡыл, тип маңлайына йәки был неандертальский өсөн унда йәшеренеп, байтаҡ көрәш аша үтергә тейеш була, йәки һығымтаға килә иҫкә алһа, кемдер-ул шулай эшләргә ҡушты. Мин дә уның төрө күрһәтелә, улар үҙ аллы фекерләргә бүлегендә даһи була.
  
  
  Шул арала, ихтимал, йәғни, уның ут аса, һәр дюйм менән кәмей, беҙ ҡасан беҙҙең аралар арта. Гвидо булып эшләргә өйрәтеү түгел, ә уйлап, һәм әгәр уның эшенә шунда уҡ тотона, обдумывать хәл итеү өсөн, ваҡыт етерлек булды беҙҙең өсөн, парижға тиклем йөрөнө.
  
  
  Уның әлегә тәне утҡа тотоу һыҙығы иң көсөргәнешле, ҡыҙҙар, беҙгә көн итергә ашыға. Ул ҙур батырлыҡ Гвидо ҡарағанда, айыҡ, әммә һәр секунд минең ҡараштар раҫлана, уның сағыу сәхнә запрограммировать тип ҡотолор булдым.
  
  
  Был бары тик бер нисә секундҡа булһа, беҙ тәү сиратта юғары баҫҡысҡа ҡарағанда, ләкин был мәңгелек оҙон күренде, тирә-был клиенттар бер ҡасан курьер перемалывать ҡәнәғәтмен, - тип үҙ башы.
  
  
  Ишек аша үтеп, баҫҡыстар аша үтә прихожая һул ҡанаты беҙ, һарайға инеү менән шөғөлләнә арка ике медитерран аҫҡа төшәһе килмәй .
  
  
  Shaggy баҫҡыстар аша бер нисә мгновений ул башҡа ауыр һәм ишетеп, шул яҡҡа табан тәҙрәнән күреп, аҫҡа Гвидо пробежать, беҙҙең менән йәнәшә тиерлек. Эго береһенә күҙ-ҡаш аҫтында ярһыған сомкнутый тулы булды.
  
  
  Була ул бары ике-өс аҙымда беҙҙең, төн һалҡын көнөндә беҙ күркәм һарайында буйынса выскочить. Барыһы ла рәхәт эҙләүсе килде, әҙерәк булһа ла. Улар ҡасан, ҡаранып, ишек алдында ҡара проскользнуть «Ситроен» һәм аҡ «Мерседес». Фортуна һынына үтә mimmo Леди беҙ, уны күреп, гвидо неподвижно тип торам, ут казино фон силуэт ылыҡтырыу, уны кулак һәм уның махал күтәрелде.
  
  
  — Ҡас, — тине ҡыҙ уға.
  
  
  — Эйе, — тине ул. 'Уны белмәй.'
  
  
  Беҙ яр буйлап йугереп Инглиз. Томан еңел, ҡоро тәрән бара, күлдәк, ут сылбыры менән ҡаплана бухтаға инеү урыны янында фәрештә кеүек йомшаҡ туҡыма. Безвольный трехцветный вымпелы һауаға эленеп бағана буйлап ауыр, юл бирегеҙ улар байрам күренешле булырға тейеш. Хәрәкәт тыныслан, двигатель боҙолһа һирәк рев-тиш.
  
  
  Сәйер, шомло ярына өҫтөндә һауала эленеп, еүеш гнилой тойоп, көсәйә бик ашҡыныуы, ысын веселость отблеск һәм кис көнө, крадущийся хәҙер төн таралды.
  
  
  Холҡоңдо һәм күләгәләр аша беҙ ашыға. йәһүҙиәне барлыҡҡа килә. Отель терраса «Вестминстер» лихорадит лампа һары булғас, һары булып бөткән шәм мерцать ә өҫтәл, унда оло йәштәге ҡунаҡтарҙы, сырость укутываться түгел, оят менән көрәшергә көсө йыйынтығы һәм кофе эсә. Отель өсөн вилла полуразрушенный Пратта беленә, ширма өсөн һәм ҡор обветривать ҡапҡалар пальмалар тирә-яҡ.
  
  
  Ул, ҡарана. Гвидо һәм баш ҡала эҙҙәрем. Шуға ҡарамаҫтан, мин булыуын тойор, тип, беҙҙе күҙәтә. Беҙ тарыған отель «Вест-Энд» Массен һәм музей , унда уйнау өсөн фара пальма араһында тимер ҡапҡа. Күктә ай алда бысратып свето фор, әйтерһең, ҡатын-ҡыҙ күкрәгенә пулый, көмбәҙ беленә отель «Негреско».
  
  
  Улар, ҡыҙ һәм үҙенең йөҙөн бороп туҡтаным . Покраснеть ҡуҙы булған кеше уны, ә күҙҙәре заблестеть. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, мин тәне скользнуть буйынса Ee.
  
  
  — Рәхмәт, — тине ул, затаить һулышы. 'Рәхмәт, сэр...'
  
  
  — Андерсон, — тинем мин. «Николас Андерсон».
  
  
  — Ярай, рәхмәт, владимир Андерсон.
  
  
  — Әлегә мин рәхмәт, — тинем мин. — Мин түгел, тип ышанам һин урман аша сыға инде. Минеңсә, һеҙ түгел, башҡа гвидо буласаҡ мактап туялмай, сөнки казинола бара.
  
  
  — Юҡ, — тине ул. "Аныҡ юҡ. Ауырлыҡтар күберәк була. Мәсьәлә күпкә күберәк.
  
  
  — Мин әйтәм, — тинем мин. — Николь эшләп һинең исемең?
  
  
  Мин уның күҙҙәренә оҙаҡ ҡарап. Матур йөҙөнә, ғәйепһеҙлек унда әллә ниндәй нәзәкәтле теләк менән аралашырға вәғәҙә итеп, өмөтһөҙлөк сағыла хәҙер.
  
  
  «Был кешеләрҙең күбеһе ышанып», — ти ул. «Һәр хәлдә, бер кеше үҙ-үҙеңә ышаныу».
  
  
  Ревматизм булғанда, ул бер нәмә лә уйламай, тик өлгөрмәнем әйтеп ҡарағанда күберәк уны тәү сиратта, ул шәхестәр һүҙен менән юҡҡа безнадежность. Вскидывать озорно уның башы. — Владимир Андерсон, — тине ул. — Минең уйлауымса, мин һеҙҙе ҡунаҡханаға эсергә тәҡдим итә. Иң яҡшы ваҡыт булыуға ҡарағанда, хәҙер?
  
  
  Негреско юҡҡа сығыуы бар. Ҙур мәмерйә ҡараңғы бүлмәгә яҡтылыҡ насар алһыу иҫегеҙгә төшөрәбеҙ, һайлауҙар өсөн, тире әбей увядший льстить.
  
  
  Түңәрәк өҫтәл менән эскәмйәгә ултырып өсөн беҙ күк столешница рядышком мәрмәрҙән яһалған, яһалма ҡаплан тиреһе ятҡан.
  
  
  Ҡыҙ уның матурлығын тойоп ҡабат хрупкий, ул минең ныҡлы эскәмйә янында йылылыҡ менән күк н янбашҡа, уның күкрәгенә бөгөлөш, классик формаларының зат, ҡупшылығына золотисто-зөбәржәт күҙҙәр уның сәстәре тулҡынланып ... каштановый.
  
  
  Отель аҡ куртка менән беҙҙе арбаны. Официант ятларға кәмһетеү, тәме сиккә угодить склоне барырға.
  
  
  'Һин ни эсергә теләйһең?' — ҡыҙҙы һорай ул.
  
  
  Ул лукаво засмеяться, үҫмер кеүек, улар вилли ҡәһүәхана сығара.
  
  
  — Ах, — тине ул. — Мин, ысынлап та ла, уйлап был хаҡта. Тейеш әйткәндә, мин бөтөнләй тотто белгестәр тип түгел, ә бөтөн бер мәлендә уның башына эселгән коктейльный картаһы.
  
  
  Аяҡ шаркать, сикһеҙ ҡыуаныс һәм борсолоу белдерҙе официант ҡатышмаһы тайпылмай тымыҡ болтовней. Мин мәктәптә театр эму искушение стипендия тәҡдим ителә.
  
  
  Ике ҡыҙы менән ҡул араһына оливка порыться крекер һәм сынаяҡ, открыткалар өсөн.
  
  
  "Мин был ҡарарға," - тине ул.
  
  
  Википедия өсөн яҙылған: «Негреско 14 F Король».
  
  
  Был композиция буйынса кирша, малиновый сироптар, һуттар һәм шампан апельсиновый Moet. Был ябай уҡыусы, минең ашҡаҙан ихтилал воспламеняться.
  
  
  «Юҡ, мин түгел, тип уйлайым, һеҙ эксперт», — эй, - тине ул.
  
  
  Официант уның әйткән: «Бер Негреско Король». Ә боҙ менән скотч. Һәм уға поклониться сығып китте.
  
  
  Спрятаться В Негреско барреленә ауыр. Иң делле, хәрби město был яҡшы тамамланһын өсөн, бик ҙур булған, шуға унда бик шат булды ул. Бының сәбәбе шулай була, һуңынан уның буйынса мин бында китте шул, тип беҙҙе ташлап сығып китте казино. Был, үҙ сиратында, мин генә бәхетле итә, тип һайлаған урында был ҡыҙы өсөн эсәм. Йыйынған мәлдә һуғышҡа киткән уның был йәшерен түгел. Отель ҡыҙы уның тураһында күберәк белер, Гвидо тураһында күберәк һәм күберәк, күберәк кешеләр тураһында, улар был һарайға кешеләрҙең мәмерйә Медитерран ебәрҙе. Был ҡунаҡхана һәм уны асып, шул уҡ ваҡытта күңел, бер кем дә мине эҙләп.
  
  
  Кискә тиклем әле лә көҙән фатиха булған. Уға ҡыҙ таба. Был яҡшы уйындары тамамланды. Мин Гвидо таба. Әгәр хоҡуғы булған һәм уны, ҡасҡан кеше булып күренә ине беҙҙе шаһиттар гер тынысланыу «Негреско». Кис булыр һәм фатиха шунда ғына түгел, ә башланды ғына.
  
  
  — Мадам, — ти официант. Бил эйелеүе була, уны хәрефтәр менән ҡағыҙ салфеткалар ҡуйыу түңәрәк яһап эсемлектәр ee «Император Н » һүҙе һәм « Негреско» һәм « Ницца » күк өс балдаҡ.
  
  
  «Мсье».
  
  
  Унда борол, һәм ҡыҙҙарын үҙе күтәрергә стакан һыу. — Бәхет, — тинем мин.
  
  
  Мин аҙағында уның өҫтөнән стакан ҡара. Юҡҡа тиле һәм күңелле ҡараш, күҙе тирәләй уға. Унан тағы күҙ күрер.
  
  
  "Юҡ, - тине ул. — Мин аңлайым, һин бәхетле булыр өсөн түгел был кисәлә шулай wouldnt.
  
  
  — Юҡ, — тине ул. «Әлбиттә, юҡ». Тауышы көсһөҙ һәм уның стюардесса була.
  
  
  «Әгәр һеҙ был комментарий тупаҫ ярлыҡа мине, — тинем мин, — һеҙҙең кеүек үк рулетка белеү тураһында, ни тураһында, һәм тотто, һеҙҙең иҫәпкә нах уйын».
  
  
  — Мин беләм, — тине ул.
  
  
  — Кеше һәр ваҡыт шулай эшләнеләр, — тинем мин. «Повеселиться ебәргән күп кешеләр килә, әммә һеҙ, күрәһең, кешегә тәьҫир, артыҡ етди эштәр менән шөғөлләнгән».
  
  
  Покачать уның башы. Хатта ул гениаль тусклый свет сәс . "Юҡ, владимир...Андерсон"
  
  
  — Минеңсә, һин тип мин нигар яҡшы, — тинем мин. — Яҡшы, — тине ул. 'Ғилми-нәшриәт.'
  
  
  — Шулай-яҡшы, — тинем мин.
  
  
  «Юҡ, ул түгел шул күңел өсөн казино».
  
  
  "Туҡһан биш франк һеҙҙе юғалттыҡ," - тинем мин.
  
  
  — Мин һиңә күп иғтибар бүлә, — тине ул. «Ярай, — мин әйтәм, — минең бер ницца, һәм һеҙ күргән түгел, ауыр буласаҡ».
  
  
  Ҡыҫҡа йылмая ул. 'Ул,, тип уйлайым...'
  
  
  Ул үҙенең бәләкәй полезть сумочка. Уның аҡ яулыҡ күреп танау, паспорт, помада һәм һуңғы губной, һары ишков. Акмулла уны эго, мәрмәр менән еңел һәм столешница сиртеүгә иреште. — Биш франк, — ул прошептать.
  
  
  "Был аҡса бөтә, һеҙ уның янында инегеҙме, шулай түгел икән?"
  
  
  'Эйе. Шулай ҙа был әллә еңел күрҙе?
  
  
  "Ҡурҡма, шулай."
  
  
  — Был франк биш иң делле түгел, — тине ул. «Пластика был киҫәктәр».
  
  
  Улар һорай. - «Һин ни өсөн тигәндә был отош казино шулай күп?»
  
  
  Минең күҙҙәр төндә өйрәнә башлағандар өсөн икенсе тапҡыр кеше уның көндәре.
  
  
  — Ярлы һин күренә, — тинем мин, — һин дә ас күренә. Күрәһең дә, нимә кәрәк һиңә, шведтар һәм ҡыйыҡ. Мин дә тәьҫорат барлыҡҡа килә, тип, һеҙ, затлы универсал йәки ялған еңергә тырыша. Ҡомһоҙлоғо тураһында һүҙ ҙә булыуы мөмкин түгел.
  
  
  — Юҡ.
  
  
  «Һеҙ уйнарға, әммә, еңеү яулар өсөн күп аҡса. Был һинең өсөн бик мөһим булды.
  
  
  — Эйе, — тине ул. — Уның тауышы.
  
  
  — Минеңсә, уны отель белә ине, ни өсөн.
  
  
  Аҡыллы кеше был минең йәшел күҙҙәренә йәнә уға өйрәнелде, хәҙер тәрән һәм һалҡын, диңгеҙ кеүек.
  
  
  'Һин нимә күрҙең?'
  
  
  «Ҡурҡыныс», — тине ул. "Ауырлыҡты".
  
  
  — Һин миңә ышана ала, — тинем мин.
  
  
  — Эйе, — тине ул. — Мин дә шулай уйлайым.
  
  
  «Бынан тыш, — мин әйтәм, — бар, бөтәһе бер франк биш юлда ташланған, сөнки һеҙ күп һайлауҙар түгел».
  
  
  Ул дымлы, йылы тигеҙ аҡ тештәре дорваться ирендәрем ирекһеҙҙән йылмайып була. — Әгәр һиңә ышаныр инек, әммә ул да, ул киткәс ине, — тине ул. «Табырға маташа ине ул саҡта кем-тағын да».
  
  
  — Был бик мөһим?
  
  
  'Да.' Стакан алырға һәм уны үҙе эшләгән ҙур йотом.
  
  
  — Тел тағы?
  
  
  «Мин эсергә күнеккәнбеҙ, — тине ул. «Шуға ҡарамаҫтан, уның фекеренсә, тел, тағы бер стакан. Мин беләм, уның иҫерек булыуын теләйбеҙ икән, булһын өсөн, отпраздновать йәки онота. Эйе, ғилми-нәшриәт комплексы, тағы бер.
  
  
  Официант уның подзывать, молчанов көтөгөз һәм беҙ, уны тағы ла бер килтереп әлегә «Негреско Король».
  
  
  Ул тағы ла бер йотом яһаны, һәм уның ҡасан тамамлағас, ул, күрәһең, хәленән килмәй. — Эйе, — тине ул. 'Һин уны ышанам. Ышанам, һин шул егет ярҙам иткән. Был минең өсөн ҡыҙыҡ түгел, ҡыҙҙар өсөн генә түгел, ул һиңә бер көн казино менән таныштырҙы.
  
  
  — Мин беләм, — тинем мин, уны тынысландыра.
  
  
  «Мин һеҙҙең өсөн был сиктәрендә һәм алға сыҡты. Эйе, мин тиҙ һәм күп аҡса отоу кәрәк. Был һине күрергә. Миңә был кәрәкмәй өсөн, нанять кемде ҙә.
  
  
  Унда күтәрелгән мәсьәлә ҡаш була невысказанном.
  
  
  «Кемдер бик үҙенсәлекле», — дауам итә. «Хатта мин дә беләм, ул ни тора. Һин беләһең, Ник? Һин беләһең, үлтереүселәр яллай күпме тора?
  
  
  Ул, ҡулын һуҙҙы һары ишков алыу һәм ултырғысым менән. — Биш франк, — тинем мин.
  
  
  
  5 башлығы
  
  
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның йөҙөндә ғәжәпләнеү сағылды на үҙгәрә. Аҙаҡ, миңә аҙап йөҙөн бороп, миңә уның прислоняться. Ул, күҙе уның күрмәй, хәҙер ут зөбәржәт сағыу яҡтырта, уның ирендәре приоткрываться, минең яҡынлаша.
  
  
  Киләһе напрягаться ул мәлдә. Төҫөлө ee кеше булған. Мин артта ee ҡарашын төбәп булһа ла, ҡабырға ишектәрен бар «Негреско».
  
  
  Ул, йэшел. Гвидо беренсе булып, кем уны күреп, бер нисә ухмыляться. Һуңынан уның тигеҙһеҙ күреп, ҡытайҙар жилистый, башын кәүҙәһе менән сырмалған ҡара уны төҙөк аяҡ тиклем юғары була. Ә улар араһында, был эго мөхит хеҙмәтсе, отвратительное существо, ул булып, белмәй нисек Уайт докторы. Лотар Инурис. Шул ваҡытта, ҡасан тәүге тапҡыр күреп, уны эго, бөтә көсөнә тырыша контролдә iso уның гнев, ул биләй, уны ҡасан ҡыҙы күргәс, минең ирендәре ҡыҫылдылар әҙер. Уның алсаҡ йөҙө йыйырсыҡ тергеҙеү һәм үҙенең аңлатмалары сердечность эго бикле булды. Яҡшы кейемдәрҙе был эго менән бергә аңлатма: блейзер яҡшы скроить күк, һоро салбар, күлдәк, бер үҙе тирәләй һуңғы ижад емештәре менән шөғөлләнә turnull иғлан & джереминстрит asser лондонда буласаҡ, ебәк шарф, gucci һәм балет тапочек була.
  
  
  Әммә барлыҡ сығымды һәм мәшәҡәтле булыуына ҡарамаҫтан, ул кейем-һалымға китеп торған, Инурис докторы интеллектҡа эйә булған, аҙға булһа төшөнмәйенсә, көслө һәм ҡоллоҡ.
  
  
  Эго күҙҙәре, бус эбей, үҙ хистәрен йәшереү ниәте эго ысын ҡол, башымды ултыртып бәләкәй шар булып, ослап ҡуйы ҡара сәсенә, тар маңлайын элек зачесывать. Үҙенең маҡсаттары, нәҙек оҙон ҡуйы ҡыҙыл төҫтәге ирендәрем, танау менән сағыштырғанда, кәүҙәгә ҙурыраҡ булған кәрлә менән киҫтереп һәм киң һәм тар тойола. Шулай ҙа көстәр һаҡлау һәм ишара түгел ул, ә йомшаҡ тураһында ғы уйҙарын, үҙенең көсһөҙлөгөн ихтилалдың потакание мәңгелек. Ғәжәп ҡулдары бар. Устары оҙон, оҙон ненормально, түңәрәкләнгән бармаҡлы, ҡыҫҡа аяҡлы. Душитель йәки хирург ҡулында. Шыма, кешенең сәйер һәм саманан безбородый-аҡһыл тиреле тәьҫораттар булдырыу, тип железистый тигеҙләнеше боҙолған, тәне разлагать тәүҙә, ә һуңынан тәбиғи аҡыл научной идеяһы хеҙмәт итергә мәжбүр. Ул кеше кеүек күренә, ләззәт ала улар, зарар кемдер боҙоҡлоҡтан һәм башҡа причудливый ауырта үҙенә буйһондора, уның менән идара итә. Ул выдыхать сердито. Ул, күрәм, тип, еңелсә шарф эго көсһөҙләнә, бородавка шәрә ике рәт, нәҙек муйындарын ҡаплаған эго сәнскеле, күҙҙәрендә, әйтерһең, гротеск сморщенный тирә-яғ.
  
  
  Башҡа, бындай эму, үтә минең юлым. Самоуверенность үҙ итеүселәргә уңышлы булырына ышана һәм рухи ih дельта бүленгән гениаллек, тишеп ҡарарға була ih возмездие иммунитет менән шөғөлләнергә өгөтләй. Әле нисек һөйләгән уны, нисек инде белмәгән кешегә уны доктор инурис лотар, кем тәбиғәт биргән нәмә, ялған башҡа.
  
  
  Улыбаться һәм уға поклониться. Үҙ ҡулын күтәреп сәләмләне һәм уның тирәләй бер һығылмалы баҙнатһыҙ булырға тура килде миңә. Ул, тороп, уның өсөн поприветствовать.
  
  
  — А, — тине ул. — Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның минең, һинең юғалттыҡ беҙ. Һәм был бик аяныслы булыр ине. Әммә мин ғәфү. Минең ғәфү невоспитанность. Мин тағы килермен тойола. Миңә мөмкинлек бирә. Ул докторы. Лотар Инурис.
  
  
  Ҡулым булһа, мин ул уны һуҙмай, көс була. Эму ул бөтә яҡшылыҡҡа саҡыра, унда һәләтле була. — Һәйбәт танышты, доктор, — мин яуап бирә. «Мин, Николас Андерсон».
  
  
  "Америка, ул., уйлайым," - тине ул.
  
  
  — Ысынлап та, — тинем мин.
  
  
  «Ҡәҙерле кеше жириновский, — тине ул. «Күп кенә Европа һеҙ бурыслы».
  
  
  «Рәхмәт, тип әйтте был, доктор», — тип яуап бирҙем мин. «Кире осраҡта, ул уҡытҡан ни, беҙ бында һәр ваҡыт шатбыҙ».
  
  
  — Эйе, — тине ул. «Ул булмаһа, кем онотолған, әммә уның тирәләй ih һан түгел. Кеше өсөн, онотоу, иң яҡшы мөнәсәбәте — ул түҙемлелек күрһәтте».
  
  
  "Ярай, доктор, бәлки, уға тәҡдим итәсәк һезгә ни ҙә эсергә?"
  
  
  Ҡыҙғанысҡа покачать менән уның башы. — Мин һеҙгә ҡәҙере йомартлыҡ менән, владимир Андерсон, әммә, ҡурҡам, мин тартырға тура килә. Сәбәбе, уның буйынса бында ул, донъяуи түгел, ә ап-һөнәр».
  
  
  Араһында баҫтылар һәм ул уның ҡыҙы, өҫтәл артына менән шөғөлләнергә ҡала. Уң яғында уның эйелгән башы, йәғни тағы ла нығыраҡ түбән булыуы һәм үҙе йомшаҡ, мәҙәни тауыш.
  
  
  Был тауыш, пур булыуына ишара. Был саҡырыу тауышын тыңлай башланым һәм етештереү тәьҫир икенсе тап була. Инурис шәп интеллектын, һәләттәрен отлично эго, ихлас тергеҙеү һәм уның бөтә иң яҡшы, әгәр былар барыһы ла етерлек булды, ҡурҡыныс кеше мыҫҡыллы, ике иптәшем уны көс ҡулланыуға һәләтле булыуы мөмкин тип һанай.
  
  
  «Әгәр ҙә һеҙҙең менән таныш, Европа мистер Андерсон, — тине ул, — һәм бигерәк тә көньяҡ америка менән, һеҙ, бәлки, белә, бик иркен ҡуллана титулын докторы. Был титул ләкин минең осраҡта, күп йылдар ныҡышмалы эшләүе һәм артабан уҡый ала. Уны медицина фәндәре докторы, владимир Андерсон, хирургия буйынса белгес шөғөлләнә, ниндәйҙер кимәлдә сәнғәт механик булып тора. Был танылған, иҫәпләшеү ниәте ҡуҙғытыу һәм интеллектҡа эйә түгел, өҫтәмә һөнәр алырға тырыша ул. Шулай уҡ уның психиатр менән практика менән шөғөлләнеүсе, — уның күҙ сверкнуть ҡыҙы, — иң ҡатмарлы осраҡта арналған.
  
  
  Ул уны ҡарай, был ғәҙәти эго расшевеливать булыр ине, үҙе ликование. — Шулай итеп, һеҙ оҫтаһы?
  
  
  Дрожь-хисабы бар уның, кәүҙәһе пробежать буйынса эго. — Эйе, — тине ул, засмеяться тырыша. — Уйлайым, сөнки беҙ америка атала. Тупаҫ һүҙҙәр һәм бик ҡыҙыҡлы. Әммә мин отвлекся тейеш түгел. Һәм мин әйттем йыйын булараҡ, пациенттарым был бер булһа, минең тирәләй йәш леди.
  
  
  Шаҡ ҡатырғыс түбән тауыш ул. тиклем хосуси. — Һеҙ рәүешендә була, уның ауырыуы тип, доктор?
  
  
  Iso перенос Инурис бөтә көсөнә тырыша докторы бар, тик мин күргән, кисергән барлыҡ көсө етмәҫ тип iso эго. — Ярай, был термин бик дөйөм, әгәр шулай сағыла. Профессиональ планда күпкә ҡатмарлана бара. Әммә, әйткән, мәҫәлән, табип һәм пациент араһындағы мөнәсәбәттәрҙе боҙа һәм, техник эсенә тасуирлау түгел, тип етди сирҙән интегә эмоциональ йәш леди».
  
  
  — Мин аңланым, — тинем мин. — Мин һине алдап мөмкин ине. Һәм һин ышан, сөнки ул, - тине ул үҙенә.
  
  
  «Ауырыу түгел, бөтә кисерештәре сағыла шулай итеп, һеҙҙең өсөн еңел ih неспециалист кеүек танырға мөмкин».
  
  
  — Тип уйлап юҡ, — тинем мин.
  
  
  Мин йылмаям Инурис докторы. «Мин бәхетле, һеҙҙең шундай киң аң, владимир Андерсон, — тине ул. «Мин тамуҡта гвидо биреү аңлап, һеҙ уның ҡылыҡтарына ҡарата казино булды, тип әйтер инем был, бер нисә яугир».
  
  
  — Эйе, — тинем мин. — Әммә, икенсе яҡтан, был һеҙгә джентльмен шулай булғас, һеҙҙең менән дуҫтарса тип атаған был йәш леди. Мин булған, ул зарар эй ауыртыу, һәм ул, күрәһең, эгон компанияһы ынтылыу бигерәк тә түгел.
  
  
  Ул уны тағы бер ҡат һеҙҙе ғәфү үтенергә тейеш,--, -- тине Инурис докторы, ул ҡасан лицемерный миңә мөрәжәғәт менән балҡып йылмайып. «Гвидо ваҡыты менән бик тырыш була. Һәм уға, һалып, уны минең асыуҙан ҡурҡып. Ли күреп, клиниканың идара итеү ябай түгел уның. Ышан минең вилла йәш леди хәстәрлек бынан алыҫ булһа, уның этаптары һәм маҡсатҡа ярашһыҙ булыуы менән мөрәжәғәт дусар булғанға бирелгәндер ул, тип, беҙ һеҙҙең менән социаль нормаль килем һанай.
  
  
  «Аҙна уҙған, — уны дауам итә, — эй, рөхсәтһеҙ казино виллы өсөн походҡа сығып китте. Гвидо медбрат һөнәр түгел, һәм, бәлки, шуның менән хата эго яҡтан көтөргә кәрәк. Бик ваҡытлы килгән ҡыҙҙарына юҡҡа рассердить гвидо мин шуға ҡарамаҫтан, тантаналы вәғәҙә һәм мин уны, башҡаса булыр тип оҙатып уның ҡыҙы түгел. Шуға ҡарамаҫтан, эй, тип ҡабатлайым бөгөн килеп был кисәлә.
  
  
  Был аңлашыла ла, юҡ дөрөҫ түгел, тип Гвидо, тип әйтер инем, уның менән ярайһы нетерпеливый? Һәм, — тине доктор. Инурис загадочная әйткән: «шулай уҡ аңлашылды, - тип, америка джентльмендарына булһа, һеҙ намыҫлы, ҡыҫылып, уны яҡлап сыҡҡаны өсөн,-тип, бөтөнләй яраҡһыҙ булып, һеҙҙең өсөн был тәртип».
  
  
  — Ярай, доктор, — мин әйтәм, — һәм мин түгел подозревать, был барыһы өсөн шулай күп тип тора. Мин ябай ғына күренгән, тип, һеҙгә хеҙмәтсе ине,-тип уйлайым.
  
  
  «Тышҡы өлөшө булыуы ихтимал», — тине ул.
  
  
  "Эйе, многда," мин риза. «Тегенселәр алына, бер ҡасан да уйланы ул, был уның ауырыуы».
  
  
  Похлопать по ободряюще Инурис мин Доктор ҡулына. -- Ярай, ярай, -- тине ул. «Бик күп кәрәк баш һеҙ өсөн, ҡыҫҡаса күҙәтеүҙәр нигеҙендә нәмәне аңларға, ҡайһы берҙәрен хатта медицина фәндәре тайпылырға ҡамасаулай».
  
  
  — Әлбиттә, — тинем мин.
  
  
  — Ә хәҙер, владимир Андерсон, һеҙ аңлайһығыҙмы, мин һәм мин һеҙҙең рөхсәт һорарға тура килә... э-э... минең вилла менән ҡыҙҙар тамамлай беҙҙең персонал һәм кисен үҙенә кире ответ уның. Мин беләм, һеҙ тағы ни менән уның дуҫтарына һөйләү менән, мин биреп, ләкин әгәр һеҙ ниндәйҙер благодарный советы, бөтә ҡото алынған мудро һеҙ булды, тип әйтергә мөмкин ул, уны донъя ауырыу. Бар әйберләр ҡайһы берҙә искушение нах барлыҡҡа килеүен әйтеп, улар ала дөрөҫөн тәү ҡарашҡа күренмәҫ, әммә, ҡыҙғанысҡа ҡаршы, улар ауырыу тыуҙырыусы ee, ул, уның, ышанам, минең дауалау көсө».
  
  
  Ул, ризалыҡ билдәһе итеп кивнуть. — Мин бик ышанам, һеҙ уны дауалаусы, доктор. Күрәһең, бындай хурлыҡты, шундай һөйкөмлө ҡыҙы тип, уның кеүек..."
  
  
  «Бөтә өмөт бар, — тине доктор Инурис. «Әммә дауаланыуының оҙайлығы, моғайын, бик оҙайлы булыуы ихтимал».
  
  
  — Бик насар, — тинем мин.
  
  
  "Ысынлап та," - тине ул., түҙемһеҙлек менән япты. — Ләкин, ысынлап та хәҙер беҙҙә лә бара. Һеҙ бик ошады менән танышты, владимир Андерсон. Ысынлап яратҡандар.' Уның бармаҡтары нажмите, гвидо һәм юллана, ғәмәлдәр әҙер.
  
  
  Улары ла кәрәк. Ҡыҙ баҫыу, сирттереү яҡынлаша һәм уның аҫтында сунь сумочка. Приветливо улыбаться эй докторы.
  
  
  Уның һыуҙан сирҡанған белдерҙе менән докторы гвидо һәм вращается неудержимый mimmo көн үткән, улар аша инә. Юғары, эй ҡытайҙар тигеҙһеҙ юлдары ҡалҡып, әммә уның ҡасан булған ул яҡтарға күсеп уға яҡынлаша, уны ишек алдында распахнутая өсөн, һәм уның артынан эйәрҙе. Гвидо нимие1 эйәрҙе .
  
  
  «Ғәфү итегеҙ, һеҙ побеспокоить тип, — мин әйтәм инурис докторы.
  
  
  Ул, башын покачать: «Как жаль, — тинем мин. "Милл ҡыҙ кеүек..."
  
  
  "Күбеһенсә онот уны, минең ҡәҙерле кеше," - тине доктор Инурис, көнө ҡасан бара.
  
  
  — Мин һеҙгә үткәрелә, — тинем мин.
  
  
  — Кәрәк түгел, башҡа ҡиммәтле, — тине ул. елейный голос. — О, — тинем мин. — Был минең бик ашағым килә ине.
  
  
  Кеше помрачнеть докторы. - 'Тип теләйем.'
  
  
  Улар көн-төн уның артынан ҡыуа. Аҡ «мерседес» стояки булып тора. Ул машина уны белеп, күреп торғас, беҙҙең казино аша сыға башланы. Ҡыҙ янында торам, Гвидо һәм ҡытайҙар.
  
  
  Хлопнуть сәпәкәйләтеп докторы. Улар тине. - "Нимә көтәбеҙ беҙ?"
  
  
  Китайец артҡы ишеген асып, унан йәмғиәте һәм силы алға алһындар өсөн.
  
  
  Блеснуть эффектный аяҡтар үҙемә оҙон, скользнуть на затем сидение ҡыҙы. Унда булған, ти, был тапочек ул балет-лодочка өсөн юғары каблук. Беҙҙең көндәрҙә һирәк йөрөй ih ҡатын-ҡыҙ дауалау, аяҡ кейеме түгел, әммә беҙ тағы бер яҡшы ҡыҙ шулай биҙәлгән. Ih бер нисә йыл элек һеҙ тағы күреп, тағы ҡасан николь тере булып ҡара.
  
  
  Эскә скользнуть Инурис докторы. Ишек янында ҡытайҙар менән гвидо һәм сил ябы. Двигателдәр эшләү инде, машиналар баш ҡала ошо юл буйларын стояки отскользать.
  
  
  Улар, ҡара, нисек китте улар, ҡасан германиялағы билдәләрен хәтерҙә. Мерседес затормаживать боролош яһай. Артҡы тәҙрә аша уны күреп, ҡул күтәреү кеүек матур булған доктор личико.
  
  
  Һуңынан поддубныйҙы. Ҡулына ҙур еңеләйтеү, үрмәксе кеүек ҙур. Оло һуҡ бармаҡ аша ғына ҡулына торт һәм тирә-яҡ мгновение.
  
  
  Ҡасан непонятный мөйөш төрөп машина өсөн, докторы. Бик яй Инурис ҡулы һуҙырға, уны бармаҡтар менән трахея һәм ҡыҙға йылмайғандай була ҡыҫыу һәм көслө һаҡ булығыҙ һала башлай һәм рәхәт.
  
  
  
  6 башлығы
  
  
  
  -
  
  
  Ул, барып һәм кире боролғандар бар. Әгәр Башҡа Күп Нәмәләр. Тиҙ үлем Инурис рәүешендә була, уның был гвидо яһарға мөмкинлек бирер ине. Бәлки, әкрен үлемгә докторы ярата, был уның шикләнергә түгел. Әгәр ҙә уның отель әммә был яһай, уны күпкә уңайлы урын һайларға ине, автомобилдең артҡы ҡарағанда тамашасылар.
  
  
  Сил уны тағы бер ҡат өсөн ултырғыс, официант тәнҡит ҡараштары аҫтында, бер нисә еңеләйтеү күренә ул, уны ҡасан ҡайтыр ғәжәйеп ҙур булмаған бәләкәй һәм докторы менән урамда йөрөргә минең банда менән Инурис эго. Обольщаться мин түгел икән, официант йәки нимә тураһында минең хәүефһеҙлеге тураһында хәстәрлек күреүҙе иҫбатлай. Шикләнәлер ул, тип, миңә эго булған реаль мәнфәғәттәре күҙ уңында тота, мин бик сәләмәт, үҙ иҫәбенә ҡаплау өсөн, беләһегеҙме, мин иҫке кеүек, туристар күп, белә чаевые иҫәбенә индерергә була, һәм, тимәк, түләүҙәр ике тапҡырға эму.
  
  
  Һауала ул ишара яһаны, һәм уның өҫтәленә ашығығыҙ, күҙҙәре һаҡ булығыҙ үҫһен өсөн, миңә иҫәбенә мәрмәрҙән этәрә. Ҡасан уны эго ҡулын хәрәкәт траекторияһын күҙәткән, минең ҡарашҡа яҙып төшә. Аҫлыҡ ҡағыҙ була ул, стакан һап боҙоп, ҡыҙ туплай, бысҡы.
  
  
  Һәм уны ҡағыҙға стакан күтәреп ала. Шул уҡ ваҡытта, башҡа. Джен бер-береһе һәм уның Инурис, шуны бик булыуын уның биләгән.
  
  
  Яҙған хәбәрҙәре уның өсөн үҙе ҡәләм ҡаш. «Нарцисс Вилла», - тине ул: «Кап-Ферра. Мин ярҙам итә, а. косте. 'Унда ҡул була, һәм мин аңланым, нимә көҙән әлегә тиклем белергә, уны кем шулай.
  
  
  Ләкин мин беләм, ул ниндәй булған: айыҡ аҡыл, бөтә булыуға ҡарамаҫтан, доктор Инурис тип әйтә. Матур, тәүәккәл һәм үҙ-үҙенә ышанған, без өсөн ҡаршылыҡ ловкий докторы булып китте. Әммә уның хема булды, һәм шулай йомаҡ булып ҡала.
  
  
  Был сер булып, уның аҙағына ул ике разгадать кисәһенә йыйылды.
  
  
  Ләкин уны тиҙ арала эшләргә тейеш. Ул ҡото алынған сәғәттәр. Мәҫәлән, икенсе яртыһы, оло һәм өҫтөнлөк инурис докторы була. Улар иҫәбенә ҡаплана, чаевой биреү түгел, ә үҙенсәлекле официант борсолоп, сыҡты һәм «Негреско» төп ишек аша. Такси пассажирҙар көтә. Был «рено» водителе алда сиратта, толстолицый ир-егет, ят, башын запрокидывать, храпеть һәм йәмғиәте өсөн ауыр. Ҡасан уны эго похлопать яурынына буйынса, тигәнсе уны просыпается. Мин уның ҡарауы, балҡып йылмайып, хайуандар һәм уларҙың ҡатышмаларын булып самонасмешка интрига менән шөғөлләнеү, элекке һалдат йылмайып. — Мсье, — то, - тине ул. шулай, әйтерһең иғтибарҙы йәлеп итә.
  
  
  Улар һорай. — Һеҙ беләһегеҙме, Кап-Ферра?
  
  
  — Әлбиттә, — тине ул.
  
  
  — Вилла нарцисс һеҙ беләһегеҙме ?
  
  
  « Эйе ».
  
  
  — Мин һине ебәрергә мөмкин ответ?
  
  
  — Теләһә нисек, сэр. Ләкин ҡыҙғанысҡа, был сәйер урын.
  
  
  'Ысынлап?' — мин әйтәм, кинәт асып дверца артҡы эго «рено» һәм атҡ. «Мин әйтәм, ни өсөн, ашыҡ биргән, ә әлегә».
  
  
  Беренсе боролошта уҡ көнбайыш буйлап йәйелгән түшәмәһе һәм план скользнуть машинаға һал.
  
  
  «Кем дә йәшәр унда. Бында пустынно, — тине ул.
  
  
  — Күптән һин унда булырға?
  
  
  — Юҡ, мин быны әйтә алмайым. Ул инде күп йылдар йәшәнем, ләкин бер кем дә, м-сье. Ул быны теүәл белмәйбеҙ. Бер нисә аҙна элек, бәлки, бер ай элек, төндә, уны үтеп барышлай уны mimmo. Ҡиммәтле виллалар таш диуарҙар араһында һәм, ә ҡапҡа тимер ҡапҡа. Ул, ҡапҡаны инде. Донъя булғас түгел. Был йөмләләр һеҙҙең башлай, өйҙә бер кем юҡ. Шулай булғас вилла был йорт.
  
  
  — Һеҙ беләһеңме, ул кем булған?
  
  
  — Юҡ, сэр, мин дә белмәйем. Бында күсеп килгән башҡа бер хужаларының милеккә хоҡуғы булыуын, ябай һәм ҡайһы сит кеше булыуын аңлата, ике виллаһында йәшәй тип үҙе рөхсәт бирҙе».
  
  
  «Рено» хәҙер тиҙлек йыя. Унан, күреп, беҙ артта Beau Рива ҡунаҡханаһы булараҡ юҡҡа сыға, ә аҙаҡ беҙ бөгөлөш яһаны юлдар ябыла, һыу төшә торған гавань юл менән шөғөлләнә, ҡаяны ҡырҡып, диңгеҙ өҫтөнән күтәрелгән.
  
  
  «Был кешегә һәр саҡ яңы булды виллалар, — тине водитель.
  
  
  «Гвинея Cormiche Ул Үтеп Барышлай? », — тинем мин.
  
  
  "Сэр д."
  
  
  Хәҙер беҙ күтәргән, һәм беҙ артта ҡалырға ницца ҡалаларында. Мин Подо, уңда, неподвижно диңгеҙ томан ҡатламы аҫтында ята.
  
  
  — Рәхмәтле була, — мин әйтәм, — минең вилла Нарцисс довезти әгәр ҙә һеҙ ҡапҡаға тиклем, иртәрәк барып километр ә мөмкинлек бирә.
  
  
  — Аңланым, — тине водитель. Моғайын, ул иң яҡшы һалдат булыу. Ҡалын һәм аҡыллы, хатта шул саҡта. Шулай аңлаған, был эму бирелгән, әгәр ул булһа аңлай, һәм ҡалыуы тураһында онотмағыҙ. Ғәйрәт һәм беренсе сиратта үҙем иҫән. Иҫән ҡалған һәр ваҡыт яҡшы реклама булып, ул һалдат өсөн үҙе эшләй ала.
  
  
  Һәм уны тиҙ арала яйлап бармаһаң, бер ҡыҙыҡлы донъя тирәләй иң наслаждайся юлға саҡыра. Буш юлдар алда булһа, фонарь тоҡандырып һәм ул бер нисә һары, томан завеса өҙөр өсөн. Тымыҡ төн булыуға ҡарамаҫтан, тиҙлекте ветерок һәйбәт ойошторолған.
  
  
  — Бына, — тине ул.
  
  
  Яҙыуҙар менән табличкалар «Св. Жан-Кап-mimmo вырисовываться һәм Феррат ташлана. Минән уңда, тип,-ҡайҙа ут мэйджор, Кап Ферра ята, оло нисек бармаҡ, диңгеҙ торт. Двигатель «рено» заскулить, ҡасан водителдәр тапшырҙы түбән күсһә, бик яҡшы әҙерләнгән, ғәрип менәнме-Корни.
  
  
  — Беҙ мөмкин булған унда, — тине ул шатлығы менән япты. — Һин дуҫыңа, һине көтә?
  
  
  Яуап эму ул ҡаршы түгел. — Юҡ, — мин әйтәм, — ҡурҡам, юҡ, тип.
  
  
  — Бәлки, һин дә теләй ул?
  
  
  Бер ҡулын һалды йәмғиәтендә булды, тип нащупывать тамашасылар уны башҡа аҫтында була. Элек уны эго башланды потянуло, монтировка уның ҡулында була. Ул көлөп. — Бәлки, һин был ҡулланыла ала?
  
  
  'Бәлки. Әммә мин был үтмәй. Һеҙгә изгелектәр өсөн рәхмәт һеҙгә.
  
  
  — Ылыҡтырылған, — тине ул. — Был сәйер урынды вилла. Мин бик тырышам. Бик недружелюбой. Был йорттар түгел шул, бында һеҙ үҙегеҙҙе уңайлы хис һәм һеҙгә шатбыҙ».
  
  
  — Мин унда бер ҡасан да була, — тинем мин. — Тик һин миңә ышан.
  
  
  «Мин изге һүндерә», — тине ул. «Төнгө күреү был ярҙам һинән».
  
  
  Улар һорай. — Армияла?
  
  
  «Сит ил легионы», — ти ул. «Бер нисә минут күҙҙәрен йомоп. Һин әйткән ул, беҙ шунда барабыҙ.
  
  
  Күпмелер ваҡыт үткәс, машина туҡтаны. — Яҡшы, — тине ул.
  
  
  Ул тағы күҙен асыр. Кромешный беҙ тирә-яҡ ҡараңғы. Сунь водитель банкноталар уның өйөр.
  
  
  — Йылмайыр, — тине ул.
  
  
  Унан сыҡҡас, машина янында.
  
  
  Высовываться Водитель. — Асыҡ Километр. Уңда. Таш диуар. Бейеклеге өс метр булған. Өҫтән быяла битый. Ҡапҡа ете метр. Үрге түңәрәкләнгән. Урлашыу эсендә бер ни ҙә тормай. Һәр хәлдә, бер ай элек. Әммә, һәр хәлдә, уңыш.
  
  
  Ул һаман йылмая, әлегә тыныс ҡына юлда барғанда машинаның артҡы барышында. Уны көтөп, туҡтап эго әлегә ишетеп, ә һуңынан бара. Әлегә ул тышлыҡ, уны тикшереп, тип һаман да бер урында бритва лезвие.
  
  
  Стонать киҫәге валяться иҫке мүк, әйтерһең үҫмәгән үле. Ржавчина на облупливаться тимер ҡапҡа. Сергей ылыҫлы ағас ай тығыҙ ҡат ҡат аша, клочок тумана күтәреп тирә-яҡ, уйнай һәм нечесаный үлән, ер тирәләй торт, һаҡаллы тушка кеүек.
  
  
  Был юл менән аҙ булып күренә. Тик машина юлдан ғына үтә, үлән приминать иҫәпкә колея бара. Ағастар араһынан ҡараштары ҡыҙыҡлы һәм юғары сәғәт виллаһы тора.
  
  
  Ниндәй-ҡапҡала тора һәм шул уҡ ваҡытта уның артында тыңлап. Ябай тиште. Ниндәй эт, минең сигарет тураһында булды. Алтынсы билдә патруле өсөн ниндәй хистәр, тойғолар, мин уны шул тиклем тапҡыр ҡотҡарҙы.
  
  
  Һәм уның өҫтөнән төшөрөп диуарынан ташлап, уның куртка, бысраҡ ҡул менән өсөн якта быяла ярсыҡтары, таш ята ул, көткән, урынында ҡан уҙҙы. Ул подпрыгивать, ышаныслы терәге һәм өҫкә хәрәкәт бер подтягиваться табып, үҙе өсөн потянуло куртка.
  
  
  Һарайҙың диуары Присев, уның, ҡолаҡ һәм туҡталды. Тик тиште. Пригибаться укрытие файҙаланыу һәм ағас кеүек, уны алға боролоп, бер үк һуҡмаҡтан. Яй хәрәкәт иткән. Минең аяҡты аяҡҡа буйынса епшек үләнде. Томан, диңгеҙҙә һыу һәм ылыҫ пахнуть, мин тирә-яҡ клубиться.
  
  
  Ул убаға күтәрелде, ағас проблески света һәм шунда күрергә аша, һәм томан аша. Асыҡ яланды бер нисә секунд етә уға.
  
  
  Һәм ул күреп ағас опушка туҡтап, уңдан һулға я машина эҙҙәре булған тип ҡыҫҡартылып, ә һуңынан тағы бер ҡат бороп вилла инергә тура килә. Аҡ «мерседес», томан замаскировывать тиерлек, ҡараңғы һәм һүҙһеҙ тора, барып юлдар яҡшыртыласаҡ.
  
  
  Үҙе виллалар, һалҡын таш менән прохладе, витать төнгө диңгеҙ һауа, тирә-яҡ вырисовываться томан кеүек, урын ужасного кошмар. Бейек тәҙрәләр, ставень уратып аҫтынан, киҫәкләп һөт-ай яҡтырта тотҡандар занавеска аҡ, ҡара һәм сәхнәнән аҫта, нисек күҙҙәре невидящий. Ике виллаһында өҫкө ҡатында ҡараңғы була. Сергей беренсе ҡатта тәҙрә план өс яна.
  
  
  Ағас һыҙат булмай, ул тиҙ арала йортто урап. Артҡы өлөшө, өнһөҙ ҡалған өлөшө ҡара һәм икенсе яҡтағы һәм алғы яҡта. Ҡаты үлән буйынса уға яҡынлаша башланы. Занавеска уң йоҡа ғына тәҙрәгә ҡапланған. Корточки күтәреү, уны, эскә загляни.
  
  
  Был аш булыр. Сәй эсеп ултырған сынаяҡ эсендәге ағас өҫтәлдәр артында миңә дымящийся юғары һәм ҡытайҙар.
  
  
  Тәҙрәгә яҡынлаша һәм уның башҡа пригнулася, дым әфәндебеҙ, минең приглушать shaggy менән шөғөлләнә. Уны яңынан табып һәм яй ғына башын күтәрҙе, тип бүлмәһен ҡараны, тик унда карауат бар. Гвидо ошо карауатта ята, стонать прислоняться башын ҡарап, журналы һәм ҡулында. Ул күрмәгәндә, уны курткаһы менән кобураһынан пистолетын кеүек наплечный төшөрөү һәм билбау ҡыҫылышы булған.
  
  
  Тәүге ике өс ҙур бүлмәне яҡтыртҡан өсөнсө алыҫлығында урынлашҡан. Әлегә уның ҡабығы һәм шунда, подоконник түбән кимәлдә, уның тауышын ишетеп докторы.
  
  
  — Ҡәҙерле, — тине ул. — Мин һинең менән бик тырышһа ла ышанғандар. Һәм уны таба, тип, рәхмәт һәм сабырлыҡ менән һеҙҙең яҡтан да вознаграждаться аңлау; ғына измена һәм предательство. Ә хәҙер, ҡыҙғанысҡа ҡаршы, минең сабыр аҙағына яҡынлаша.
  
  
  Хәҙер уны тәҙрә кимәлдә булды. Уның асылыуы, тауыш һәм докторы, заряд ҡурҡыныс янай, бик асыҡ шәйләй. Ул, подоконник яҡынлаша. Занавеска өлөшө йоҡа аҡ был тағы, тик өлөшләтә задернуть, бүлмәһендә эленеп ҡалғайны, шул ҡалалағы ҡәбергә паутинка. Тәҙрәнән тәҙрә аша, һәм уны доктор ҡыҙ инурис тамуҡты күрергә. Накинуть докторы куртка шарф һәм төшөрөү урыны, үҙ ҡараштарын ташланы, әммә һаман яуыз икеләтә повязка сморщивать бородавка нисә ебәк йыйырсыҡ.
  
  
  Ул, күрәм, тип һаман да ҡыҙҙар булып кейенеп, шулай уҡ ee ул ҡасан ҡаршы ала. Улар өсөн нах сцеплять арҡаһына ҡулын булып, баланы нисек бар, отчитывать өсөн ул насар тәртибе, бер аҙҙан күнде маҡсаты, ә иң гениаль сәс бәйләнгән тағы аҡһыл-йәшел таҫмаһы.
  
  
  — Мин ышанам ни, һеҙ миңә күрһәтә айырым рәхмәт, — тине доктор. «Мин ышанам, һин миңә уттар менән үҙенә килерҙәр тип хазина буйынса, уларҙың ҡатын-ҡыҙҙарға ғына бирә алмайым, - тип башланы отплачивать тоғролоҡ өсөн мин һиңә, һин гел шулай булған һәм шулай изливать ул тамуҡ. Мин ышанам һезгә мөмкин түгел, әммә был, ысынлап та минең иң ихлас өмөт бар. Әммә, бәлки, ул бигүк ышанманы. Был беренсе тапҡыр түгел. Шулай уҡ белгән һәм шуға күрә ул, нимә генә бирә лә, үҙ теләгемә, көстәр алырға мөмкин буласаҡ». Ҡыҙҙарға ҡарап уның асыуы килә. Обдуманно һәм уны яйға әйтте. — Һин ҡот осҡос, — тине ул.
  
  
  Искажаться инурис кешеләр булыуын асыу. Ташлап ҡулын күтәрҙе һәм ул тағы. — Бөгөнгө кисәлә башлау өсөн был инде икенсе тапҡыр, ҡасан мин һиңә шул тиклем сәбәпсе буласаҡ, тип шундай матур кеше мин һине берәй ҡатылыҡ күрһәтә ғәйәт. Әммә мин быны эшләргә тейеш түгел, шуға ла бармы? Ул, шулай ҡот осҡос күренә. Эйе, сөнки уны аңлаған, һеҙ минең рөхсәте булмаған һыҙаттар табаһың. Мин башҡа аңлата инде был.
  
  
  — Мине дөрөҫ аңламанығыҙ, доктор, — тине ҡыҙ. — Мин һине ҡиәфәте тураһында әйтеп тораһы ла түгел. Мин был ғына аҙ барыу хоҡуғына эйә булды.
  
  
  'О бармы?' — тине доктор.
  
  
  — Юҡ, — тине ул.
  
  
  — Нимә уҡ, минең татлы?
  
  
  «Юғиһә мин һине, сөнки һеҙ шундай насар неприемный, — тине ул.
  
  
  Рассмеяться докторы, непристойный горле-көлкө тирә-эго пронзительный ҡотола.
  
  
  — Насар, — тине ул. «Һеҙ аҙ беләм кеүек насар тураһында, шулай өсөн еңел nen тураһында һөйләне. Әммә һеҙ был хаҡта аҙ беләм күберәк, һәм һеҙ булғанға мин үҙемде оҙатыусы, һеҙ уҡытыусылар, һеҙҙең партнер».
  
  
  — Ҡасан, — тине ул.
  
  
  "О, эйе, ҡәҙерле," Инурис тине доктор. — Һәм бик аҙ. Бында, бүлмәлә, һине, һине бер карауат.
  
  
  Ҡыҙ тиҙ генә ишек ҡарай.
  
  
  Доктор башы покачать. — Юҡ, — тине ул. — Һиңә ярҙам итә алмай.
  
  
  Скривиться ҡыҙы.
  
  
  Был ваҡытта мин эш, бүлмә ташлана, доктор ишетеү һәм күреү өсөн эго инурис йомшаҡ, йөрәккә үтеп инерлек тауыш. Әммә мин үҙем тынысланырға мәжбүр итә. Ластарҙың уны әлегә тиклем бер нәмә лә эшләй, бынан болтовней. Был ҡыҙ кисерә. Һәм, көткәс, аҙға күберәк кеше был хаҡта белеп мөмкинлеге күберәк һәм мин у эго булып кирегә серле, ҡурҡыныс фантастик заттар менән шөғөлләнергә һәм тәнде үҙе эго безупречную уята.
  
  
  Йыртҡыслыҡ һәм тештәре Ухмылка оскаливать предвкушение эго. "Ярай, минең доллар ҡушҡандар," - тине ул. — Мин һиңә һуңғы өмөт бирә. Бөтә һиңә бирәм, тип минең көстәрем. Алмашҡа бирелгән мин һиңә бармы икән, тип көстәр һине, һин алырға тейешһең йәки был?
  
  
  «Мин һеҙ алырға мөмкин, доктор, — теүәл, - тине ул, — әммә һеҙ беләһегеҙ, мин беләм, мин беркасан ла буласак эйә һеҙҙең».
  
  
  Кеше побледнеть докторы, ҡыҫылып ән яңаҡ менән асылды. Вена пульсирует виска уны, әйтерһең, аждаһа, свернуться плотина аҫтына аҡһыл эго. Ҡыҙ янына килеп, уның менән шөғөлләнеүселәр, тыныс һәм шым ғына ултыра, уның әнисә mimmo, как будто күберәк эго юҡ. Ҡул күтәреү һәм уның тирәләй ҙур Эго таҫмаһы сәс йолҡоп, эй ҡолай ул, яурынына алтын шарлауыҡ була.
  
  
  Отталкивающий кешенең эгоһын тоҡанып өлөшөн асып, көсәйә, улар өсөн бер нисә секунд талап иткән эму, һәм уны тотоу өсөн швырнуть иҙәндә йәшел таҫмаһы. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул пауза яһап, еңеүселәр менән һөжүм итергә әҙерләнгән һәм бының өсөн нах хладнокровный. Mimmo ҡыҙ ҡарап уны дауам итергә, тигән ниәтенән түгел, күберәк уны эго нисек тейһә, себен кеүек жужжание.
  
  
  Йәнә докторы ҡулы һуҙа. Оҙон нәҙек бармаҡтары киҫер смыкаться уны эго йоҡа күлдәк, ҡупшы булыуы уҡ уның күкрәгенә бармаҡ араһында аңлы ложбинка костяшка яталар.
  
  
  Запястье уны тиҙ хәрәкәт итеү, тән туҡымаларын һәм уның менән бикле. Неподвижно ултырғанда уны, ул ҡасан һәм уның иңендә туҡыма менән бикле мөмкинлегенә эй, шелест менән иҙәнгә ҡолай.
  
  
  Шевельнуться ул, обнаженный өсөн якларға үҙ ғаиләһен-се ржаного һөт биргән ҡуҙҙы, күҙҙәре эго буш ҡала. Ҡырын эленеп буйынса уның ҡулында. Трусиктан ғына уның аҡ булыр, һәм балет тапочкаларына-лодочка.
  
  
  Барыбер уның һулышын докторы, шипеть. "Ах, мәҫәлән," - тине ул.
  
  
  Әлегә ул үҙе иҫәпләшергә мәжбүр иткән тауыш вопить мин, муйынына һынған эго йыланлы саҡырып, уның ҡулына скользнуть уның янбаш, янбаш өҫтәрәк ә уның трусики загорелый скатываться башланы.
  
  
  Хьюберт әйтерһең николь эшләү хоҡуғы буласаҡ, әгәр ул николь мәжбүр була. Блондинка менән уның тәбиғәткә булған.
  
  
  Мин уң яҡтан һуғып булмай, стенаһы һәм тәҙрә араһында, мөйөштә була. Ҡыҙ, һаман да хәрәкәтһеҙ, һул мин булмағанды түгел, ә уны һуғыу һәм докторҙары араһында инурис.
  
  
  Тубыҡ баҫып, һалдат булғас, бер аҙ арығанлыҡ һәм тулҡынланып, балтырына тиклем уның трусики эй закаталы.
  
  
  Инурис докторы күтәргән аяҡтары, ҡулдары тотоп карау ҡарау өсөн ee һәм аскет элек башланды.
  
  
  Ул мөмкинлегенә эй, бер аҙым эшләй, башҡаларҙы, ябай күңел. Һул янбаштың эске яғына родина була уның. Бөтөнләй юҡ. Һуңынан на подоконник һәм уның бүлмәһенә сума. перепрыгивать.
  
  
  Доктор үҙ күсәре тирәләй әйләнеп ҡарағас, мин күрмәнем. Скользнуть ҡыҙҙары кейемдәренең үҙе кире бәйләүестәре табити.
  
  
  Муйынына шарф менән тәғәләгә докторы, бородавка тушнова шәрәм эго тирә-яғ. Иң тәүҙә менән сағыштырғанда, беҙ уның еңеүселәре араһында айырма өлгөрмәгән, уға еңергә үҙ изумление.
  
  
  — Гвидо! ул крикнуть. — Гвидо!
  
  
  
  7 башлығы
  
  
  
  
  Крайы күҙҙәре уны күрерлек, ҡыҙҙың үҙен нисек туҡыма күлдәк тәнен һәм чувственный ҡыҫылһа һыуҙы изодранный лоскуток үҙе күтәрә. Инурис ҡыҫып булһа докторы, үрмәксе кеүек ловушку, ваҡытын сарыф Гвидо тан килә.
  
  
  Ул көн түгел, ҡасып маташып ҡарайбыҙ. Мин мелькнуть гол булһам, ул, моғайын, бәләкәй ҡараңғы коридорҙа палач менән осрашыу ҡурҡмай, ә һуңынан 22 гвидо һәм интеллект өсөн штраф түләү рәүешендә пуля ущербный пистолетный капризность-калибрлы отморозок был көндәрҙе. Шул уҡ ваҡытта барлыҡҡа килгән һәм мин картинаның карлик мысленный-мәмерйә кешеләре менән спрыгивать карауатынан йолҡоп береһе-мышкин аҫтында үҙенең бүлмәгә ҡыҙы йүгереп трехо потакать һәм пистолет.
  
  
  Боксер булараҡ занан был посына, хәрәкәт итеү бүлмәһендә һул яҡта стена буйында инурис туранан-тура докторы, эгон, устары тышҡа йәйелдереү, ярашыуға ишара кеүек булды.
  
  
  Күп ваҡыт мине лә булыр ине. Шулай уҡ хәүеф тыуҙыра физик докторы, камбодже кеүек татлы, әммә ул баҫыуҙа гвидо һәм мәғәнәләре араһында ниндәй ҙә булманы түгел. Веб-ҡырыйы ул увлеченность татарстанда наркобизнес ала, диск булып, уға шанс уның яғында була.
  
  
  Эму тура килеүе уның мөмкинлектәрен, һул яурынын һәм ҡулын взмахивать. Мин уның пнуть, хвататься за минең уң ҡулым. Уға һуғып ебәрҙе, һәм уны эго прилично яңаҡ була. Уның стеналарын, bump, аҙаҡ аҫҡа соскальзывать, аңын юғалтыу, ҡан ҡуйы ҡыҙыл төҫтәге ирендәрем струиться буйынса эго.
  
  
  Унан ашыҡмай гепә түгел, наслаждайся өсөн тамаша күрһәтте, ә көндөҙ һыуға ташлана һәм ҡарағас. Һуңыраҡ. Ул распахиваться.
  
  
  Гвидо шунда тора. Trejo йүнәлтелгән булды минең тормошомда. "Смирно тора", - тине ул.
  
  
  Ул ҡулын күтәрҙе. Ул уны ҡарай, шул ваҡытта алына тип Андерсон Николас, һаҡсы девица, эләгә неприятность, гвидо сәбәп менән эштең айырым эйә булды. Был абсолют булһа кәрәк.
  
  
  Пистолет хәрәкәтһеҙ ҡала. Доктор булған, хәҙер тағы яңғыҙы. Гвидо йылмая. — Һин был сабы salaud, был шулай, юҡ, улай түгел? Ярай һәм тауыш бөтә, тип уйлайым. Шулай ҙа мин хуплай алмайым, дуҫтар. Минең өсөн был насар тигәнде аңлата. Һәм был миңә оҡшай. Һин ҡасырға тейеш булғанда, ҡасан һин уны, - тине. Хәҙер һеҙ был хаҡта пожалеть.
  
  
  Гвидо һәм киҫкен киңәйеүе күреп күҙем ҡыҙҙы. — Кей, — тине ул. — Позвать һәм Тьсоенга . Эму әйтергә, тип, докторҙарға ярҙам кәрәк. Шалить алмаҫҡа тырыша.
  
  
  Беҙ һыу ҡыҙының арҡаһынан бороп, күргем килә-сумаҙанды карауат аҫтына, бер нисә әйберен кейеп һәм кейем һайлай башлай.
  
  
  — Һин, — тине Гвидо, — күр, уның ҡулы һәм диуар киҫәге һайлай.
  
  
  Ул эшләй, мин әйткән кеүек. Мин эҙләгән гвидо лайыҡлы үткәреү. Моғайын, ул бик ҡыҙыҡлы өлөшө булған был объект өсөн һөнәренә өйрәнә. Эго килтерергә мөмкин ине эму эҙләп пистолет, бысаҡ һәм газ бомба, әммә ул етерлек булыуы яҡшы түгел, бритва өсөн өс акмулла. Гвидо айырылыуы ғәжәп түгел. — Яҡшы, — тип иғлан итә уны, — һеҙ таҙа. Ҡарағас, унда башын һалды һәм ҡулыма ih өсөн тотмай, үҫһен ih мин һеҙгә әлегә әйтә алмайым».
  
  
  Послышаться shaggy өсөн ишек. Ҡытай ҡыҙы алып ҡайта, һәм ул был таҫтамал несса-һыу менән миска бәләкәй булыуы оҡшай. Беренсе тапҡыр күреүселәр, уны ҡулына эго. Сәтәкәй бармаҡ һәм һуҡ Ногти н торт, хәнйәр кеүек четырехдюймовый.
  
  
  «Доктор билдәләне, Тьсоенг », — тине Гвидо.
  
  
  Китайец кивнуть.
  
  
  — Һин, — тине ҡыҙ гвидо, — был аҡ рыцарь үҙе менән йәнәш тора, һәм бер ниндәй ҙә шаяртыу. Һин уның буйынса сытый ултерәләр. Әгәр ҙә миңә быға бәйле, бында ул ике атып ысын күңелдән һеҙҙе ине, бер урын. Тыныс булыр инем мин ул саҡта.
  
  
  Сөннәтлеләр тубыҡланған Инурис докторы ҡытайҙар янына, кешенең эгоһын вытирать таҫтамал. Застонать докторы, ғәрип булыуы һәм муйынын уратып менән свешиваться эго. Моргнуть күҙҙәре Эго. Эго вытирать ҡытайҙар дауам итә, әлегә табип яғына эго ситкә этәрәм дә, оҙон аяҡлы эго тейергә тырышыуҙа түгел. — Мин күтәрергә ярҙам итә, Ч, — тине ул.
  
  
  Күтәреп аҫтында тотоу һәм мышкой эго наверх ҡытайҙар. Стонать уның арҡаһынан прислоняться дауам итә. — Мин бренд килтереп, Ч, — тине ул.
  
  
  Бер бокал коньяк һәм бүлмәгә сығыу менән ҡайтҡан ҡытайҙар бер мгновение. Сусҡаның томшоғо һәм ҡала бәрәбәр үҙ парын стакан окунать докторы, элек эсеп ҡарағандар. Унда ҡулына йәрәхәт ощупывать яңаҡ ирекле. Аҙаҡ миңә йылмайып ҡарағас, уның менән усты. «Реаль ниндәй зыян, владимир Андерсон, — тине ул. 'Һәр хәлдә минең өсөн. ... Килмәй, һеҙгә ярайым тип, был эште бөтөнләй икенсе булыуы мөмкин.
  
  
  — Тыңлайым, — мин башлай.
  
  
  Әммә мин Гвидо туҡтатып: «Заки, — тине ул.
  
  
  ул Инурис отмахиваться докторы булараҡ, дрессировщиктар, эт эштәре менән тявкать йәш була. — Етерлек, Гвидо, — тине ул. "Замолчать."
  
  
  Гвидо ҡарап тупаҫ кеше түгел ул. Барыһына ҡарағанда, ih ҡороп мөнәсәбәтенә лә бәйлелер. Шулай уҡ автоматик гвидо һәм бәхетле булыр инем мин ул ҡыҙҙы үҙенә пистолет инурис аҙ докторы ебәреү өсөн, йыл һайын, беҙҙең эго пуля аҫтына ҡолаған.
  
  
  — Ярай, владимир Андерсон, мин уйлайым, һеҙ ниндәй ваҡытта килеүе килә һәм мин-тулы булыуын аңланым. Минең уйымса, унда мин һеҙгә аңлатып, негреско булыр, тип, ҡыҙы, һеҙ иғтибар менән шөғөлләнеүгә йәлеп итеү, иң делле бик ауырыу булған. Бында һеҙҙең ауырыуҙар ҡатмарлаштыра һәм әкренәйтә ала һәм ул ғына булды. Ул бик әҙер драма ысулы менән килешә, сөнки улар һеҙгә мучительно үҙенең мөнәсәбәтен күрһәтә, сөнки, күрәһең, ниндәй ҙә булһа ла зыян килтерә. Әммә һеҙ аңларға тейеш, - тип ҡыҫылдым мин бер ниндәй ҙә түгел, фән һәм кешеләр осрай, бик ауырыу кеше дауалау ҡағылған мәсьәләләр етди эштәр башларға».
  
  
  — Әгәр кемдер ошо ауырыуға һәм бүлмә, табип, — мин әйтәм, — һеҙҙең был шулай.
  
  
  Содержание уның асыуын тағы буйынса тырышлыҡ эго көсө тойоп, ул янамай сорвать маску благожелательный эго, табиптарҙың боҙға сығырға өсөн асып бирҙем, уның эсендә-nog.
  
  
  Пробежать буйынса Дрожь тәне эго. Ул тағы бренд йотом яһаны. Эго гәрәбә күҙ шыйыҡсаларын ҡарап, йәлп бренд әлегә уның ҡулында. Ул башлай аңларға, тип, мин ишетеп һәм күреп, ул күберәк булғылай. — Владимир Андерсон, — тине ул үҙе тирәләй береһе менән йылмайып, йомшаҡ. «Бындай осраҡта табиптар һәм пациенттар араһында булырға, улар күренмәгән кеүек, әйткән инең, ул, ғәжәпкә күҙәтеүсе өсөн әҙерлекһеҙ. Сәхнә, математика буйынса шөғөлләнә ала шокирующий шулай күренә улар, һеҙ нисектер, минең тирәмдә бер коллегаларыбыҙ шунда уҡ аңлашыла ине.
  
  
  — Туҡтап, доктор, — тинем мин. «Мин быны ҡабул итмәй, ә һин шулай уйлайһың, һин хыялый икән тағы ла, ул да шикләнде, һәм мин шикләнә, - тип, алдан һин үҙен тулыһынса һөнәренә һәм позорить».
  
  
  Сунь бокал коньяк үҙ үҙенә һеңдергән тәрән туҫтаҡ булған өсөн шар һәм докторы томшоғо, күҙҙәре алдынан миңә впиваться.
  
  
  — Ниндәй хурлыҡ, — тине ул моңһоу йылмайып. — Бик жаль. Һинең өсөн. Дурак икән, владимир Андерсон. Әгәр һеҙ мин генә уралып ине, хәҙер бик бай, һеҙҙең перспективалары ала ине наслаждайся зәңгәрһыу ярына бата. beauty. Ләкин кирелектәре һин минең һинең уның урынына планды, ҡыҫылырға мәжбүр. Һәм ул, сэр, бик прискорбный.
  
  
  — Бәхетһеҙлек һеҙҙең өсөн килде, — тинем мин. "Бында тик ҡыҙҙар өсөн түгел ул, тип уйлайым мин."
  
  
  — Мин забавлять геройы, владимир Андерсон, — тине ул, отхлебывать бренд. «Бәлки, һеҙ тәжрибә тамырҙары вестерн китеп, нисек кенә һеҙҙе һәм ватандаштар, әммә минең факттарға нигеҙләнгән. Һәм шуға күрә ул, ышанмайым, мин һеҙгә ышанам, - тине ул ҡасан һезгә, - тип, минең тирәләй байтаҡ тәжрибә сығып, ҡаршылағы күберәк геройҙар көтөлмәгән үлем ҡарағанда, трусы. Һәм уға ышанып, был улар өсөн шулай уҡ нежелательный, ih өсөн аҙ кеүек, әммә артыҡ аҡыллы-юноармейский. Әммә ярайһы гәҙеллек. Етерлек тип әйтәм, сөнки һеҙ түгел, беҙ үҙебеҙ эшләйбеҙ, беҙҙең ҡыҙҙар одолжение. Ә минең өсөн һин артыҡ мәшәҡәт еңел түгел.
  
  
  — Был тағы ла килергә уйлайым, доктор, — тинем мин.
  
  
  — Ысынлап та, — тине ул. «Хәҙер һәм бының килеп сыға».
  
  
  Инурис докторы стакан ҡуйыла. — Тьонг, машина багажына һалғас, үҙенә йыйған бөтә һәм барыһы. Беҙ мөмкин тиклем тиҙерәк китә.
  
  
  Миңә уны тағы бер ҡат бороп. — Бына, владимир Андерсон, мин һеҙгә мәшәҡәт килтерә. Был йорт хәҙер уның мин баш тартырға тейеш. Тиҙҙән Гвидо, Ч, ул, йәш леди һәм, шулай именлеге борсой һеҙ уны, күсеп киткән. Беҙ ниндәй тәртипһеҙлек ҡаршы хәүефһеҙлек сараларын эҙләп сифатын яңы торлаҡлы булды, уларҙы кешеләр тыуҙырған булыуы мөмкин, кемгә ҡыҙыҡ һеҙҙең улар тураһында белеп була. Һәм эштәр, — эго йылмайған йоҡа ирендәре асылып тыныслан, ә ҡыҙҙар күҙләргә бара метнуться, — үҙен ҡотолғоһоҙ булған ике аҙағына тиклем дауам итә.
  
  
  Махнуть Гвидо пистолеттарын минең яҡҡа. — Һәм ул булмаһа нимә була?
  
  
  "Ах, Гвидо. Гвидо ҡәҙерле, — тине доктор Инурис. 'Тарый. Был ваҡытта беҙ мистер андерсон кәрәкмәйме рецепт яҙыла. Ә әлегә һеҙҙең подвалдарҙан бүлмә бирелеүе бер буйынса тәҡдим һәм унда эго ныҡлы бәйләнгән. Ч һеҙҙең менән китеүен һорағандар. Ә һуңынан, бөтәһенең упаковывать чат ҡасан, ә һеҙ скачать арба ҡуҙғалырға, беҙ ҡараған, ауырта Андерсон буйынса беҙ мистер менән эшләй ала-был эго разлуки менән йәш леди.
  
  
  — Барам, — тине Гвидо, мин киләсәк ишегенә күрһәтте.
  
  
  Коридорҙа ҡалған ч ҡушылдығы тыштан беҙ. Делле уларҙың иң һәйбәт команда. Ч, передо пятиться мин коридорҙары буйлап, мин бик ары китте. Мин бик алыҫ гвидо артта ҡалмаҫ өсөн, мин тиҙерәк һыу алмаҫлыҡ юл ҡорал.
  
  
  Яҙ аҙағында була һикәлтәле баҫҡыстан булмаған, аҫҡа алып бара. Беҙ итәгендә бәләкәй генә баҫҡысҡа комнатка инә, буш, ултырғыс һәм аҡ буяуҙар менән ултырғыс спинка выкрасить ағастарҙы иҫәпкә алмағанда, груша тусклый свет яланғас була ул, ввинчивать түбәһе булып, гәзит беленә һалып өйәләр. Өҫтәл аҫтында, ойоған өйә, ih һалырға тура тәғәйенләнеше буйынса ебәргән һымаҡ була, ятҡан бау киҫекһеҙ.
  
  
  — Ултырығыҙ, — тине Гвидо.
  
  
  Уның хеҙмәткәрҙәре һөҙөмтәле булды. Эму минутҡа ғына кәрәк, минең өсөн ҡулдарың бәйләнгән ултырғыс спинка бара, ә аяҡ аяғы була.
  
  
  — Бәлки, барҙыр, Ч, — тине ул.
  
  
  Небрежный башын эйеп китайец булып үҫһен, аҙаҡ молчанов баҫҡысҡа күтәрелде.
  
  
  — Мин уны композицияның, — тине Гвидо, — сөнки һеҙ нимә теләй-шуны әйтәләр.
  
  
  'Oi?'
  
  
  — Доктор тип уйлайым, сөнки һин, ниндәйҙер шутник, дуҫтар. Һиңә көлөп эго мәжбүр. Откинуть голову элек мин уның эйәк аҫтына ткнуть дулла һәм пистолет. — Әммә мин уйлайым, һин шулай тип мәрәкәләй. Мин һине бөгөн кис күңелһеҙ ҡабул итеп алыу күп, һәм был миңә бик оҡшай. Шулай итеп, мин һеҙгә шуны әйтергә тейешмен, был шулай булғас, һеҙ тип планлаштырыла доктор өсөн — мөмкин булһа, һеҙ уны иҫән-һау ҡалдырғаны — һеҙ вафат була. Улар тураһында ҡайғыртыу тыш, бында төшөр өсөн, иң тәүҙә менән сағыштырғанда, беҙ китәбеҙ. Һуңынан һин уны үлтерә. Бәлки, ниндәй табип-н злиться шул уҡ ваҡытта мин, ул мин бик әммә барыбер ҡәнәғәт түгел. Һәм уның аша йәки сәғәт самаһы буласаҡ, тип делле был үҙе бер әһәмиәткә эйә түгел. Шулай итеп, һин тынып ҡалды, һәм мин бик бәхетле.
  
  
  Ул уны ҡарай, ҡамасауламаһын тип ышанырға мәжбүр итә, был маймыл түгел, тип, уның бар эше менән слабак. — Минең аҡса күп, Гвидо, — тинем мин. — Әгәр мин һине ебәрәм, һин уны һаман бирмәйҙәр.
  
  
  — Ох, чувак, — тине ул. «Мин ярата башлағас, мин һорайым».
  
  
  — Бай мөмкин булыр ине һиңә, Гвидо, — тинем мин. 'Мин отпускыламын. Зинһар.'
  
  
  — Мин һеҙгә тик бер генә әйтергә теләйем, — тине ул, саҡ ныҡ баҫып пистолет. Шепот тауышы ул тиклем түбән. — Һин вафат булды, дуҫтар. Тиҙ арала ул ишекте һәм пистолетын һурып сыҡты. Уны күреп, нисек уның артынан ишек ябылды, ишетеп һәм, нисек һарайға нажмите. Уның бармаҡтары шевелить ҡайыш була ала башланы. Выдать уның аша инде нисә секунд тайник тирәләй бау өҫтөндә эшләй һәм лезвие. Гвидо, бәлки, Андерсон һәм Николас менән буталып, әммә Николас Карте — бөтөнләй икенсе эш. Экскурсия аҙағында килгән туристар невинный. Утыҙ секунд ла түгел, мин кәрәк булһа, бау перепиливать өсөн.
  
  
  Ултырғыс уның менән гәзит алыуың. Был-бик Матный ҡалын булған өсөн, провернуть трюктар. Гәзит һәм уны бер тапҡыр ғына ҡалдырыу, уны асып һала. Һуңынан ябыла бөкләп һалыу һәм уны артабан тапҡырға цилиндр һәм диагональ буйынса туга. Конус һәм ҡаты продукттар ырғырға әҙер буласаҡ, тип ҡаялар уратып ҡуйҙыҡ. Был ҡоралдары арзан булған, әммә тан.
  
  
  Бау, уның сөннәте буласағына, һәм ирекле ҡулдан бәйләнгән ултырғыс аяғы спинка просовывать ҡарап, арҡаһынан ҡыҫыу өсөн гәзит.
  
  
  Мин дә оҙаҡ көтөргә тура килә. Загрохотать баҫҡысҡа shaggy Эго, нажмите һәм замок. Гвидо йөҙөндә булған сағыу-ҡыҙыл. Ул ишек ҡыуа.
  
  
  — Salaud бысраҡ, — тине ул. — Отель ул, ч һине үлтереү өсөн. Мин яза өсөн. Ярай, бәлки, мин алған өсөн бөтә хәшәрәттәр улар. Шул ваҡытта, уны ҡасан тамамлағас, һин-мәйет булыр.
  
  
  — Ни эшләп, Гвидо, — тинем мин.
  
  
  «Доға үҙенең кончать, дуҫтар», — тине ул, ҡарашы менән миңә наготове ҡорал.
  
  
  Ауыҙ приоткрывать ул саҡ, уны-быны уйламай, мин әйтәм, был ни тағы. Һуңынан уны үҙе өсөн метнуть буйынса бидғәт, ҡулына пистолет менән стукнуть буйынса һәм уны эго. Пуляларҙың дуғаһы һәм ер өҫтөндә ҡорал буйынса артта врезается был эго уның яурыны.
  
  
  Гвидо күҙҙәре киңәйтеү. Улар ярышлап, ялан, ҡул һәм аяҡ ушибать шаркать тоя. Тирә-яҡ һулышын үпкәләрҙән ҡотола вздыматься Эго, ул адреналиновый системаһына яраҡлашыу тибеше көсәйә. Күҙе сағыу Эго мин бер ҡасан да ебәрмәне.
  
  
  Мин уның артынан барырға, ул саҡта элек заскользить. Туҡтап, яралы тер уның ҡулында. Элек уның ҡулы һуҙылған, пистолет нащупывать.
  
  
  Шунда уң ҡулында уның ҡоралы булһа эго метнуться һәм тубыҡлана төшә. Унда көтөргә, ул тулыһынса әлегә ҡулы һуҙылған, һуңынан гәзит локоть нажмите эго. Һөйәк һынып, йәнлектәр һәм ирендәре менән сериялап вой эго.
  
  
  Ҡайҙа ул... докторы тауышын ишетеп тирә — Гвидо? улар тине. «Гвидо! Һин ҡайҙа?'
  
  
  Был ҡараңғы подвал бүлмәһенә Гвидо занан был посына булып, уның кешеләре менән искажаться боль, ул ҡасан булған имен метнуться ҡулында ҡорал. Смыкаться бармағы ырғып Эго тирәләй, танауҙы бәргән эго аҫтан үҙенең мөмкинлектәре буйынса ул ҡасан ҡорал, киҫтереп буйынса. Раздавить Эго танау була, ә үлтереүсе һөйәк ярсығы мейеһенә үтеп инә одержимый эго.
  
  
  Крик кеше эго ҡанға пронзительный сериялап менән илай. Һуңынан уның арҡаһына төшкән, дернуться яталар. Ул, тороп, телеңдең, һул ҡулы бидғәт ҡыҫылышы булған, ә пистолет уң тотола.
  
  
  Күҙҙәрен күтәреп, уның непонятный фигураларҙы күреп, кейеп ҡара, баҫҡыстан тирә. Эго булып һуҙылған ҡулдары, әкрен тамыу менән дүрт аяҡлы кинжалоподобный шыйыҡса һәм ҡараңғы. Тирә баҫҡысҡа туҡтаған ул, һәм шунда мин беренсе тапҡыр ишетәм, Чжан тип әйтелһә, һәм ике һүҙҙең береһендә, ул әйткәндә, мин был тромбтарға пушкинда застыть.
  
  
  '" Мактан Латродектус " — монотонно тине ул.
  
  
  Рәхмәт тойғоһо йәшәй уның предосудительный күсәр уҡырға, белергә, сәскәләрҙән менән ногти эго: обидно туйындырылған ҡара тол ҡатын.
  
  
  
  8 башлығы
  
  
  
  
  Һәм шулай булды. Хоҡуҡ түгел, хата булмаҫ. Унан ҡотолоу Ч йә, теүәл һәм тиҙ арала, мин уны бер ҙә күргем өҙөү буйынса иң яуыз һәм ағыу минең кәүҙәле, теләһә ниндәй йән эйәһе ерҙә бүленә. В обиду ун биш тапҡыр ныҡ, д гремучий йылан. Әммә үлем, әгәр ул булмаһа, әллә ниндәй уйын-көлкө, моғайын, яҡын арала киләсәк өсөн был дрянь, ағыуға тиң үрмәксе меңгә, ҡытайҙар был гиганттар менән һәр ногти тамыуы.
  
  
  Ул миңә тура килә, тигән ул ҡоралһыҙ кеүек булды, аҙымдарын аҙым өсөн, кем нисек-шулай, ҡайғылы процессия бара. Артта уның, баҫҡыстан түбәһе, аҫҡа насмешливый әнисә менән йылмайып, хушлашыу инури докторы небрежный ишара яһай, әйтерһең, ике уйынсы менән хушлаштылар пинг-понг, бөтә яланды күргәс һәм юҡҡа сыға.
  
  
  Үҙ-ара яҡынлашыуы һәм уның бүлмәгә сығып китә һәм аҡ буяуҙар ч покрашенный ултырғыстар ҡуйылған. Эго невыразительный кеше булып ҡалды, арыу-талыу һулыш, хәрәкәтһеҙ күҙҙәрен ҡара.
  
  
  Ул аяҡтарын бергә ҡуйып. Был һөҙөмтә насар түгел, атыу өсөн ваҡыты булманы. Әйтерһең, уның хоҡуҡтары гвидо пистолет булған. Был « Трехо » 22-калибрлы көндәре, 1 моделе. Селектор скорострельность Ручка ҡуйылған: курка ул ҡасан баҫып, һигеҙ разрешается патрон, ҡунаҡхана һәм уның өсөн бөтә ч костлявый эләгә улар күкрәге. Әгәр целиться эму башы ине ул, өмөт бар, тип пуля тейҙереп бер өлөшө-эго уңыштары өсөн " механизм.
  
  
  Ч баҫҡысҡа итәгендә туҡтап, йәнәш бүлмәлә, күләгәлә, кешенең эгоһын впалый ябыла. Ә һуңынан ҡара ең ҡулы менән, был ҡулдарым отвратительное, гипнотически раскачиваться взад и вперед, һалҡын һыуҙа үлгән кеүек балет прелюдия, тупһа аша скользнуть.
  
  
  Уның ике ҡулынан пистолетын күтәрҙе. Яй, ҡәбер ташы арҡаһына ҡулын корчиться, йыланбалыҡ гигант ритуал булараҡ күҙаллана, ер һәм ваҡыты менән тамсы ағыу ҡуйы скатываться буйынса ногти.
  
  
  Ул, юҡһа, минең ҡулында пистолет кеүек тирбәлә, әммә теләге италиянан ут аса. Ҡунаҡханаһы уның өсөн бүлмә Ч үрләп китә, яҡтылыҡ килде.
  
  
  Һаҡ булығыҙ, уға ҡоралын ташларға, өсөн бәйләүестәр һәм мускулдар көсөргәнешен йөктө көтөп тора. Был мәлдә иң Чжан аша перепрыгивать һәм ултырғыс.
  
  
  Был ваҡытта ике ҡулы юҡ. Прицеливание ентекле күберәк ваҡыты юҡ. Взмах уның янбаш, курка баҫа һәм пистолетын күтәрҙе.
  
  
  ... Шартлау булған тишина-тулы.
  
  
  Машина үлем Гвидо застряла восхитительный.
  
  
  Ч ултырғысы торһа, икенсе яҡтан, минең бармаҡтарымдың күҙе тыкать. Сумып, ағасты ҡағыҙ бит ул, тик һауаға ғына ҡаршы, уны ҡулға алыу башланды. Ул тиҙ арала урап ултыра, боком хәрәкәт, хәрәкәттә тик уның, уның иң уҡ эшләй тыш, беҙ шулай уҡ араһындағы алыҫлыҡ һаҡлана.
  
  
  Барыһы микросекунда интервал менән ҡара, алға ногти мелькать майлы, дүрт көйәнтә кеүек, минең күҙҙәрҙә эҙләндем. Сунь минутта ул пистолет, туҡмап размахивающего взад-вперед, һауа ғына эләгә.
  
  
  Минең мейелә һәм күҙҙә һәр напрягаться грамм туплап, һөжүм өсөн һәр потенциаль йүнәлешен һәм тиҙлеген баһалау Чанга.
  
  
  Гипнотический биҙәктәр һәм, ул минең өсөн үргән, пландар һыҙып өлөшө ни бары атакала замысловатый иҫке булһа ла, ул үлгәндән аҙағында тамамлана ине. Лизать-лизать һәм һауа пронзать барыһы ногти тоҡандырып, раздвигаться ҡулын алға барырға, күберәк напрягаться күҙҙәр, хәрәкәттәр көсһөҙҙәр өсөн түгел, ҡара ҡалышмай. Һуңынан беззаботность булған ваҡытта, концерттың заслон вонзаться киҫкен баш ауыртыуы плотина буласаҡ, һәм агни ә һуңынан үлгән.
  
  
  Әгәр иртә башланған үлем ч өсөн генә түгел.
  
  
  Уның эйәк нацеливаться эму суҡмары булған, һәм, башын отдергивать элек ул, бөтә көсөнә уны тормошҡа һул ҡулы эму ултырғыс iso һарҡый. Отшатываться һәм уның һалдаттары, әммә тиҙ арала тергеҙеү һәм яңынан һөжүм равновесие.
  
  
  Унан, янына килеп, уның алдында үҙенең ултырғысына күрһәткән. Ч үҙе урында тора.
  
  
  Һул ҡулы ҡапыл минең күҙ метнуться Эго. Откинуть голову элек ул, тик бик һуң аңланым, был финты була. Эго уң ҡулын аҫҡа ебәрмәнем, ике ҡулына һөңгө венала минең ағыулы запястье селтәренә йүнәлтелә, уларҙың тол ултырып алға шөғөлләнә.
  
  
  Һуңғы минутта ул отдергивать ултырғыс, компенсация барлыҡ көс омтыла үҙ iso барышында һәм Ч. Уның төбөндә. Пуляларҙың Эго маҡсаты сәтәкәй өҫтөндә, ә һуҡ бармағы осонда столешница врезается был оҙон аяҡлы.
  
  
  Бәреү ударить буйынса уны эго башы уң ҡулы. Ул наклоняется өсөн, уның, ул ҡасан ултырғыстан башҡа яғына борола. Улар рәхмәт потрескивание мурт була. Шипящий һулыш алыу, гнев, аңлашылмаусанлыҡ ҡушып, ирендәре менән Ч сериялап. Ногти Четырехдюймовый торғандай, ҡалтырай, тәрән ағас осо.
  
  
  Ул уны тағы бер ҡат өсөн ултырғыс пододвигать. Был хаҡта ишетергә лә отель тьонг күберәк. Ниәт иткән эго эму ултырғыс ҡамасаулай. Һул ҡулы Эго теләмәй, һәм минең күҙ кешегә, ә минең өсөн ныҡ ҡоҫтора тырышып хәйлә схватываться эго буйынса уң һәм ултырғыс.
  
  
  Концерттың заслон аҡ төҫкә һынған ағастар араһында беҙ запятнать крашеный ҡалтырап; миллиметрҙан артыҡ булмаған ярым йомшаҡ ель үткерләнгән, уҡтары нисектер миниатюрный, үлемесле ағыу менән ҡапланып бөтһә, икенсе яҡтан треснутый тиклем киҫкен тора .
  
  
  Бер уворачиваться, һул ҡулын юғары ч тирә һуғыу, бәреү ударить буйынса уң ҡулында уның эго, ул цепляться өсөн ултырғыс менән шөғөлләнә. Күҙҙәре ялтырап китте ч ҡуҙағы менән.
  
  
  Улар, беләһегеҙме, ул нимә көтә: безрассудство бер мәл. Ҡасан ул, өҫтәл өҫтөндә наклоняется өсөн, һөжүм, эгон арҡа һәм муйын алдында минең һул ҡулымда яҡланмаған булып сыға.
  
  
  Әгәр ҙә ул урынын һәм ултырғыс посполитаяла аҫҡы өлөшө йәшәүен дауам итә, йәғни артыҡ таҙа һәм запястье н ауырыуының һуңғы үҙгәртә алмай ине минең һул ҡулын муйынына һуға. Был тәҡдимдәр булһа, ул йыйына ла мин ҡабатлар ла, Ч, тип ышанам мин был аҙымды.
  
  
  Ултырғыс уны һыуҙан яй уның этәрә, размахивающего угрожающе суҡмары. Шул ваҡытта, ҡасан тағы булғаны досягаемость сиктәрендә ағас, түҙемһеҙлек һәм бер ултырғыс ч схватываться уң ҡулы һуҙыла.
  
  
  Беҙ үҙ позиция биләгән тағы бер ҡат өсөн ултырғыс эргәһендә ҡаҙандар перетягивание, маҡсат эго минең ҡулын һуҙған, ә ул алға һикерҙе һәм взад, ул уклониться от неустанный атака.
  
  
  Выскочить из ул ҡапыл тубыҡлана төштө һәм бер-ултырғыстар аҫтында.
  
  
  Оҙон аяҡлы һәм уң ҡулы ч ның икенсе башында бесшумно отломиться иҙәнгә ҡоланы.
  
  
  Иң тәүҙә ул башҡарылған рөхсәт флагы права өлгөрмәне, уны тағы баҫып. Тәүге тапҡыр уның күҙҙәрендә ҡурҡыу күреп тауыш ҡала һәм эго. Хәҙер уң ҡулында ҡоралы булған йәйенке эго.
  
  
  Схватываться уны тағы бер ҡат өсөн ултырғыстар. Был аҙым, үлем ҡурҡынысы уларҙың хаҡы ч ғына иҫәпләшергә мөмкин. Һул ҡулы һуҙылған, уға тағы бер ҡатлы ағас аҫҡы өлөшө өсөн ухватываться. Беҙ тора һәм унда тауыш биргәндә, тип танау яулығы менән йөҙөн дуэлянт күләме ике, үлем бер нисә хәрәкәт һәм бары бик яҡын.
  
  
  Уның менән көрәшергә тура килә. искушение ч к, был тан аҫтына хәнйәрен алып, бер һуғыуҙа уның өсөн күҫәк размозжить кеше булған. Минең менән һәр секундын файҙа күберәк булыуына өмөт. Мин уның передо арсеналын ҡыҫҡартыу. Ул үҙе көтөп ала. Әммә Ч һынған. Ултырғыс уның аша ташланып, башын алға ҡуйып, кешенең һөңгө кеүек.
  
  
  Бидғәт, уны ташлап, ҡулдарын ике яҡҡа һикерҙек һәм запястье эго тотола. Тырнаҡтары плотина Эго минең телем, теше-ялтыр ҡара, әйтерһең, пар. Эго тәндәре итләс йөҙө аҫҡа һуҙылып киткән өҫтәлдәр.
  
  
  Запястье ҡыҫылһа һыуҙы бер ҡулы менән муйынын һәм уны эго локоть эго өҫтәл йыйып, ә икенселәре ҡулын биреп элек эго. Минең һәм минең уның ауырлығы менән көрәштә таһыллыҡ, мускулдар һәм нерв порываться, һәм һөйәге һынған. Ауыҙ асып Эго өнһөҙ ҡысҡыра. Ҡасан уны ныҡ баҫым, уның беспомощно крайы ултырғысты ҡулына төшә. Тьонг ятҡас, ауыр һулап. Безмерный әрнеткес ауыртыу һәм күҙҙәр нәфрәт белдерә Эго.
  
  
  Уға, уның ҡарауы һәм артҡа сигенгән.
  
  
  Бер үк ваҡытта ике был беҙ күрәм: һаман торт ағас аяҡлы һындыра, һәм ул белә, ул хәл итә, тип Ч тотоп, ҡул ауыртыу һәм файҙа булыуға ҡарамаҫтан, һуңғы атака эго үҙе өсөн ҡулланыла. Имен ул үҙенең уң ҡулын күтәреп, ҡабырға яҡтан килтереп һуғырға ҡулын урап муйынға һәм уны эго карате эму буйынса, был ағас тураһында треснуться кешенең эгоһын.
  
  
  Ҡот осҡос ҡысҡырыуығыҙ үпкәләрҙән ҡотола эго тирә-яҡ, һәм ул ҡасан гер крутиться, аждаһа кеүек, алға качаться на алтарь взад өҫтөнән аҡ һәм ултырғыс.
  
  
  Торча ярсығы уң күҙе янындағы аяҡлы булған. Ул һаман да ҡысҡыра башлай, уны тәнгә ағыу бирә, ултырғысы менән иҙәнгә гөрһөлдәп ергә стук соскальзывать һәм һаңғырау була.
  
  
  Мин У эго булһа ла тотонорға ваҡыт-беҙҙе ихтирам алдында тынып ҡалды, беҙ ҙә, мәйетте ҡарау өсөн был ҡараңғы арена дауам гвидо һәм ч. Минең бар ниндәй-ниндәй баҫҡысҡа күтәреү буйынса эштәрҙе ул тиҙ инурис докторы.
  
  
  Өйҙә уны ишетеп тыштан рев моторов «Мерседес». Шул мәлдә ишек уйымдары тапҡыр уны нисек аша сығырға, машина ҡасан откидывать гравий, йорттан сығып ҡасты өсөн мөйөш һәм юлдар яҡшыртыласаҡ менән. Тамашасылар өсөн а. уның ҡыҙын күреп, безумие көрәшә менән отвратительное.
  
  
  Вилла мөйөш ул ҡасан етә, машина түбәһе битләүенә урынлашҡан, һыу төшә ҡапҡа. Мин ҡапҡа янында ул иртә булыр ине, ләкин туҡталырға тейеш Инурис докторы, корп асыу өсөн. Кешью ә һуңынан уның донат был эго гөбөргәйел һәм эму размозжить. Инурис докторы, булырға тейеш булыуы, шулай уҡ уйлай.
  
  
  Уң яҡтағы ишек распахиваться, ҡыҙ һәм тәне, ҡулдары закручивать эго, башын алға оса.
  
  
  Ул, уны күрһәң, ҡапҡаһына барып машинаһы ҡасан рвануть. Завизжать аҫтында ҡурҡыта башлайҙар, һәм уның выныривать Инурис ҡырҡа туҡтатыу, машина тирәләй. Отчаянное омтыла уның фараһы яҡтыһында ҡала ҡапҡаһы асылды.
  
  
  Был ваҡытта мин түгел ине хәҙер.
  
  
  Ҡулына аласаҡ һәм уның башын тубыҡтарына төшөү менән уның ҡыҙы янында. Әнисә йөҙө эй, двигателдәр рев-уны тағы бер ҡат ишетеп, тирә-яҡ ҡапҡаға Инурис ҡасан сыға.
  
  
  Зашевелиться ҡыҙы.
  
  
  Көнсығыш күк йөҙө яҡты булыр. Үҫмерҙәрҙең томан, свежий ветерок һәм күлдәк менән иҫән.
  
  
  Ҡыҙ ҡапыл аңына килгәндәй, уның күҙҙәрендә ҡурҡыу менән киңәйтә.
  
  
  — Хәҙер барыһы ла тәртиптә, — тинем мин, уны ныҡ оят. «Улар китте, һәм мин уйлайым, ул ҡасан да булһа бында кире ҡайтма».
  
  
  Ул, һиҙгән кеүек, уның тәне көсөргәнеш көсһөҙләнә барыуын, уның алмайым һәм мин йылмаям һәм бер нисә минуттан ҡара.
  
  
  Был матур булды.
  
  
  
  9 башлығы
  
  
  
  
  Беҙ баҫҡысҡа эсемлектәр менән күтәрмәгә ултырҙы, сығарып ҡуйҙы ул эстән. Был скотч, ул Инурис була, бар насар нәмә түгел. Нормаль күренә ҡыҙы, башҡа бер нисә царапина на локоть.
  
  
  Унан һорарға, уның, түгел, уның ли теләп ингән, әммә уның башын покачать. Винить алмайым мин уны. Был бик привлекательно рассвет вилла күренеп көсәйә. Алһыу һәм откалывать штукатурка вздуваться киҫәге ҡора, ҡара таптары барлыҡ ржавчина өҫтөнә тарала һәм, элекке кеүек танау пузырь капиллярҙар эскесе булған.
  
  
  Юҡ, ул уның алмай өсөн винить, ул артыҡ теләмәй инә. Йорт менән привидение был нах булған өсөн, ысынлап та, ысын тураһында хәтирәләре менән ужасов, хатта мәйет Тьонга гвидо һәм башҡа өҫтәмә сифатында, шомло нотка.
  
  
  Диңгеҙ һәм уның тирәләй ағас колонна бер баҫҡысҡа прислоняться уставляться облупливаться мөйөштәренән килде.
  
  
  Эй тине ул, ни үле Гвидо һәм Тьонг. Кивок ҡабул итә, уның яңылыҡтарҙан, ҡотолғоһоҙ бындай әйберләр кеүек, донъяла, ҡайҙа барып черед үҙемдең һәр ваҡыт ғәҙел, ҡасыу мөмкин түгел, ә яуызлыҡ возмездие.
  
  
  Мин ныҡыша алманым, ти ул. Быны уның бик тә булмаһа әҙер. Был уның белә. Әммә эй, һәм наслаждайся яңы посидеть бриз кәрәк ине тәүҙә, аңыңды һәм ылыҫлы ағастарҙың хуш восхитительный тыш, ул бәләкәй фәндәр докторы инурис эго банда һәм ирекле булған.
  
  
  Запрокидывать баштары, алтын сәс, иҫке мендәр колонна оҡшаны, уны наслаждайся яңы көндө һауа таҙа.
  
  
  Ниһайәт, уның ҡасан һөйләне, уның тауышы задумчиво абсурд. «Бында шулай мило», — тине ул. — О, мин бында асыҡтан-асыҡ булмаһа ла, бында, был урында. Мин бында булып, буйлап Ривьера, с ағастар, сәскәләр, диңгеҙҙәрҙә, һауала һәм ҡояш. Бында килгән ине, уны башҡа ваҡытта Отель, с хем-йәғни башҡа. Ләкин хатта шундай кеше булараҡ, стәрле докторы эго инурис алмаҫлыҡ матурлыҡ. Һәм хәҙер, бында ул юҡ, ул бында ҡала ҡунаҡхана ине. Һәр хәл итеү ваҡыты. Әммә был мөмкин түгел, түгел хәҙер. Мин тағы эш буласаҡ. Инурис башында ғына ҡасып булмай, һәр хәлдә минең өсөн. Һиңә түгел тип уйлайым, сөнки ул кире ҡайта, ғилми-нәшриәт?
  
  
  Ул, башын покачать. — Юҡ, ҡайтмаҫ ул бында, — тинем мин. — Әммә был түгел, тимәк, уны башҡаса күренмәне. Бындай кеше уны белмәй, сөнки ул иртә. Башҡа улар түгел, иҫ ҡасан ih. Алмаһа, уларҙың мөмкинлектәре, ih өсөн план булған табити. Һәм ҡасан улар был яһаһалар, улар, ҡағиҙә булараҡ, тел утомить. Тынысланырға түгел улар, үс алмай, хатта, әгәр был йыл булып киткән. Инурис докторы нәҡ шундай кешеләр.
  
  
  — Һин ih нисек туҡтатырға?
  
  
  — Һин ih үлтерә. Ҡоторған эт кеүек.
  
  
  Күк күлдәктәр тегеп булғанлығы бер нисә эшсе менән ағартылған джинсы расстегнуть һәм уны өҫтән. Иртән, һуңынан ҡот осҡос төн, һәм кейеме, сумаҙанын тотоп ул үҙе тирәләй аксфалть бүлмәһе, унда бер хәрәкәтен дөрөҫ мәжбүр гвидо атып алалар, ул шулай уҡ яҡшы күренә, әгәр яҡшы түгел кеүек, иртән, казинола булдыҡ, шул ваҡытта, уны ҡасан тәүге тапҡыр күреүен ee.
  
  
  Ул тирене ҡул һәм тубыҡтарҙы ih подтягивать. Башын уның күнде, үҙенең кешеһе алтын плащ өсөн ябыу, ябып бөтә, күҙҙәре маңлайына һәм башҡа. Мин үҙебеҙҙең ырыуыбыҙҙы, уның осо менән ҡарай.
  
  
  "Һин бында посидеть ала, ғилми-нәшриәт комплексы," - тине ул. «Доктор, мине һинең азат Инурис. Бөтә был, тип һорайым мин.
  
  
  — Ул, күрәһең,-франк биш про заказ припоминать үлтереү тураһында һөйләне, — тинем мин.
  
  
  Ул йылмайҙы һәм башын күтәрҙе. "Мин һанап контракттар үтәлде", - тине ул. «Мин һин тип түгел, хема-Гвидо булған кеүек, уларҙың күңел сыч үлтерә».
  
  
  — Юҡ, китмәгән, — тинем мин. «Әммә ҡайһы бер ябай кеше үлтерергә тейеш була. Һәм минең уйымса, Инурис докторы — тирә шундай кешеләрҙең береһе.
  
  
  — Һин хоҡуғы күберәк уйлайым, — тине ул. — Тик был һеҙҙең проблемаларығыҙ булырға тейеш түгел. Бәлки, ул башҡа урын таба алмай ярҙам күрһәттем, әгәр кәрәк булһа, мин уны.
  
  
  — Минеңсә, был проблема хәҙер минең, — тинем мин. «Бәлки, артабан ул эштәре менән булырға теләмәй докторы Инурис һин, ул, уйлап, тип, ниндәй ҙә булһа-был минең өсөн. Һин әйткән ул, был кеше булараҡ, ул, башҡа түгел, ih планы булыуы ҡамасаулай ул. Һәм уға ышанып, сөнки эго пландар бер ни тиклем боҙолған. Быны мин насар йоҡларға мәжбүр итеү мөмкин, юрау, ул ҡайҙа, тип, уның ниәт, йәки, бәлки, тип уйлаған, ниәтләгән уның ниндәйҙер интрига менән шөғөлләнеү, шулай булмай мөмкин түгел, йәнәһе, минең һаулығы өсөн файҙалы.
  
  
  — Минеңсә, һине хоҡуҡтарын ғилми-нәшриәт комплексы, — тине ул. — Ә һин үҙең тураһында ҡайғыртыу ала. Һин миңә һәм минең хәстәрем түгел зацикливаться кәрәк.
  
  
  Улар һаҡлана. — Һин теләгән өсөн шулай булды был?
  
  
  Һәм мин уны бер нәмә лә әйтеп ҡара. Мин уның күҙҙәренә генә ҡара. Уның, күрергә, күҙегә ул күҙ булараҡ сығыш яһай. Уның башы ауыр һәм покачать сглатывать.
  
  
  Sel һәм уның яурынынан ҡосаҡлап, уның менән йәнәш уның өсөн. 'Саҡта бөтәһе лә тәртиптә. Беҙ был ни булыр ине, беҙ бөтәбеҙ бергә тулыландыра. Иң яҡшы?'
  
  
  — Яҡшы, — тине ул, киң йылмайып.
  
  
  «Әйткәндәй, — тинем мин, — мин уйлайым, иҫәр выигрыш комбинация ҡыйратты. Шуның өсөн беҙ был донъяла түгел, ул ағымға үткәрә ине».
  
  
  — Рәхмәт, Нигар, — тине ул.
  
  
  — Ә хәҙер береһе, — тинем мин.
  
  
  'Нимә?'
  
  
  "Хәҙер ысын күңелдән, тиҙ бара, тип ни ҙә булыр әле, ти ине миндә һеҙҙең үҙенең исемен генә түгел, бәлки, бөтә был һәм ул шулай?"
  
  
  — Был оҙон тарих, — тине ул. «Һин тағы бындамы ни түгел ине һәм үҙе ҡойған ярышлап эсеү түгел, колонна у, һин ҡайҙа булыуы уңайлы».
  
  
  Улар һаҡлана. «Мин был барыһын да әҙер. Ләкин уның тағы бер аҙым яһар алдынан, күк ҡолаған тиклем, йәки һеҙ ҡыйыҡлы күтәрмә төшә, йәки муйынын һынған тупһа һөрөнгәне һәм үҙе тураһында, уның отель белһәгеҙ ине, беҙ һеҙҙең менән кем тырышып эшләй.
  
  
  Был nah буйынса оса, сиратта автоматный кеүек.
  
  
  «Минең исемем-Доун Пенни, ҡушма штаттар уны булдырмау һәм беҙ тырышып урлау 15 миллиард доллар».
  
  
  
  10 башлығы
  
  
  
  
  Доун Пенни. Был исем уның үҙе тураһында нисә тапҡыр әйттем, әлегә эсемлектәр менән ныҡ туңдырмаларҙы ҡушып, ул үҙе ҡойған. Эй был исем тап килә. Был уның жизнерадостность тура килә, уның алтын сәс, тире ҡабул загорелый әҙерлек һәм уны, ул ҡасан ҡаршы нах бороп ебәрҙе.
  
  
  Киреһенсә, уның итәгендә колонна нах sel. «Ярай, Пенни, миңә был тарих һөйләй».
  
  
  Улар колонна башы һыу ҡыҫылды, йөҙө ҡояш обогревать өсөн уның усты. «Доун тарихы Пенни, — задумчивой башланы һәм уның тауышы йомшаҡ, — Доун Филипп тарихы башлау менән, минең атайым...»
  
  
  Филипп миссионер Доун ҡытай америка ғаиләһендә тыуған. Ул йәшәгән ауылға ҡалһа, унда ауырыуҙар өсөн уларҙы тәрбиәләп, бала сағы шунда үтә ярлы һәм Доун Филипп ярҙам итә. Тормош булған берҙән-бер ҡытай, Филипп йәш тип белгәндәр.
  
  
  Йәш кенә булһаларҙа ҡарт тирә-шань цзи дуҫ филипп дон Джо. Оҙон аҡ булыуы менән ир-аттың был горбатый худощавый усы, rta аҫтынан ике яҡҡа. Тирегә оҡшап эго пергамент була, ләкин ҡулы һығылмалы булыуын, үҫмергә оҡшаған. Билдәле булыуынса, йәш фокусник йыл джо шань булһын.
  
  
  Уҡытыусының доун филипп ауыл ҡарт булған, филипп һәм уның ҡайһы бер трюкты үҙе белә. Джей әйберҙәр һәм ҡатмарлы башватҡыстар ярата. Бәлки, уның сәғәттәре күп үткәрелә, ҡырҡып әйберҙәре, ҡумта кеүек замысловатый, уны йыйыу, - тартма эсендә тартма эсендә тартма, тик ул асыла алманы шул, кем белә ih ҡатмарлы, әммә ябай комбинация. Бер урында баҫып, ҡумта асыу буйынса башҡа постукивание еңел мәжбүр.
  
  
  Филипп белгән трюктарҙы был сәнғәт цзи йәш шань джо, һәм шул ваҡытҡа ҡарап, үҙеңде филип америка ата-әсәһенең ҡасан китергә тура килә, ул бер ҡасан да уны белгән, уның бик оҫта гер ih булдырылған. Ҡатмарлы башватҡыстарын Джо . Ҡарт үҙе бер шкатулканы дуҫлыҡ хөрмәтенә һәм иҫтәлегенә бүләк ih филипп тирә-яҡ, сәнғәт әҫәре, матур һырлап-фил һөйәген ҡаплаған. Филип Доун ун йыл булған, ул саҡта америка ата-әсәһе ҡайтты. Беҙ уны бер ваҡытта ла онотмайбыҙ, ҡарттар, беҙҙең эго сглаз. «Тулы тормошонда тылсымлы», — тип әйтерлек булһын . Джо бер өлөшөн ш ти малай. «Бер ҡасан да белергә, уның ниндәй мөғжизә уйнай йәки ниндәй мутлыҡтар сығарыуы. Был ваҡытта бөтә бөйөк шоу».
  
  
  Америкала йәшәгән, фокус һәм башватҡыстар разгадать Филипп дауам итә. Замок уны ярата. Һарайҙың асҡысын алып, һарайға кодты — былар барыһы ла уның арбала. Филипп университетында уҡый башланы, уны өйрәнеү һәм инженерлыҡ эшен алып бара фирмаһында эшләй, хәүефһеҙлек өсөн банк системаһын эшләү менән шөғөлләнә. Филипп Доун был эш өсөн идеаль булған.
  
  
  Айырым рәхмәт үҙе теләгәнсә уның абруйы бик иртә үҙ карьераһын башлай ала, күрәһең, тылсымлы талантлы хәүефһеҙлек системаһын проектлау. Башҡа фирмаларға мөрәжәғәт итә, уның ҡасан, ул үҙенең бизнесы менән шөғөлләнә. Репутация иҫәпкә эго, неудивительный, тиҙҙән уның менән бәйләнеш өсөн тип хөкүмәт задание ала.
  
  
  Золотохранилище һәм Форт-синоним булып тиерлек аҡш Нокса. Әммә күп кешеләр белмәй, тип, хәҙер федераль резерв системаһы һаҡлағысы аҫтында Нассау-н алтынды күберәк тышынан ҡарағанда, унда-йә әле донъяла. Ҡасан һаҡлағыс яңыртылған һәм был хәлгә хөкүмәт, ул Филип Доун мөрәжәғәт итә.
  
  
  Һәм үҙе аяҡ аҫтында пенни поджимать доун күсә. Эй килтереп, уны, тағы ла бер стакан, йотом яһаным һәм ул, үҙенең тарихын һөйләне.
  
  
  — Яҡшы, - тип Филипп Дон — ғәҙел кеше, — тинем мин.
  
  
  — Ә, — прошептать ул, — әммә был тарихты уның тураһында түгел. О, эйе шул, — уны ашығыс рәүештә өҫтәне. « Был заблуждаться иҫәбенә түгел. Аҡса, алтын һәм норматив; - булмаусылар, тип һорарға йәки улар беҙҙең эго яҡлаусы ине, ул был тулҡынландырғыс түгел. Улар ҡатмарлы бурыстарҙы булыр өсөн нимә эшләйһең-шулай булғас, ғорур булыуҙарына ҡарағанда шань джо цзи ине. Уны уятмайым тип тауыш бирҙе. Замок проектлау, ҡатмарлы һәм бер үк ваҡытта ябай булыу».
  
  
  «Шуға күрә хәүефһеҙлек системаһын модернизациялау һаҡлағыс Нассау-эго тереть булған иң ҙур бурыс», — тинем мин. — Тамамланылар һәм уны?
  
  
  Ул йылмайып серле йылмая. 'Ах, д. Ул яһаған. Был бөйөк әҫәр булып ҡаласаҡ эго тормош...»
  
  
  Хөкүмәт раҫлаған ярата, тип бер кем дә комбинацияны белеп, сейф асыу өсөн кәрәк, тип беҙгә бер кем кәрәкле мәғлүмәт юҡ, уның өсөн үтеп инә. Әммә, әлбиттә, Филипп Доун — берҙән-бер кеше, ул эго белә. Көҙән һәм улар менән, уның проекты һаҡлағыс булараҡ, хәүефһеҙлек сараларын тәьмин итеү сифатын хөкүмәт ih эго консультант сифатында өсөн яллай. Бөтә һуңғы яңылыҡтар индергән төҙәтмәләргә ярашлы, был өлкәлә уның кәрәк, йәки хәүефһеҙлек урлауҙың ысулдары. Һуңғы ҡарарҙы үҙем ҡабул итәм, уның тураһында шул, кем нанимать был булараҡ һаҡлаусы ҡораллы, йәшәү өсөн кәрәкле мөһим дарыуҙар өлөшөн оборона системаһы. Филипп тормошон оҙаҡ һәм бәхетле йәшәй алаһығыҙ доун ине. Иң яҡшы тормош булды. Уның хәле бик хөрмәтле, матур джин өйләнә, уларҙың ҡыҙы һәм буласаҡ, ул бик тоғро булды, уларҙың икеһе лә: Пенни.
  
  
  Әммә тулы тормош һәр төрлө хәйлә була, сөнки был джо цзи шань күп тапҡыр әйтте. Бер һумдан артып бара һәм үҙгәртеп тылсымың был.
  
  
  Көн йәйге тынсыу була, ғаилә һәм Доун пляжға барып, эҫенән ҡасып ҡотолоу өсөн разгон ҡала. Кис ҡайтһам, улар ҡасан да, арыным, ял һәм күңелгә ятышлы, Улар бөтәһе нисә миль алыҫлыҡта йорто булһа, был ҡасан булһа. Автомобиль йөрөтөү, сәйәхәт икенсе яҡтан, осо осо менән идара итә алмай һәм машина доун менән осрашты. Филипп тигәнсе ҡатын һәләк булған. Филипп янынан бер нисә царапина үҙе генә була. Әммә быяла аша үтә лобовой Доун Пенни башы. Йолҡҡосланған ул ҡот осҡос хәлдә була.
  
  
  Зороасрийсы ҡыҙы табип булараҡ, бәлки, Филипп ләкин әйтмәй, сөнки улар күберәк бер нәмә лә эшләй ала. Шам ҡалаһына уның бөтә тормош; бәхетһеҙ осраҡтар булмаһын өсөн филипп ә был хистәр ғәйебен доун йәне көйгән, эҙемтәләре ҡот осҡос буласаҡ балалар өсөн был эго. Пенни үҫә, ирекһеҙләүҙәр менән осраша, улар күрһәттеләр, икенсе бала: йолҡҡосланған уны мыҫҡыллай, шам менән ҡаплап йөҙҙәрен. Күрәһең, был задеть Филипп күберәк Пенни. Баловать Пенни тырышҡан һәм ул, уның өсөн компенсация уродство булһа, ул да уның өсөн-дент научной идеяһы. Сәйәхәт, уның экстравагантный ул килһә, яҡшы мәктәпкә ебәрҙе, фортепиано һәм уҡытыусылар яллы йырлаған, бейегән уҡытыусыларҙы, концерттарға йөрөй ул, бер балет, театр, барыһы өсөн нах. Һәм, әлбиттә, бөтә илде йөрөп ee пластик хирургтары.
  
  
  Йәнәһе, ай һайын башҡ табип булған, һәм һәр беребеҙ һәм шул уҡ ревматизм, ай: рубцовый туҡыма, деформация артыҡ туп-тулы. Күп нәмә эшләргә мөмкин буласаҡ. Үҫкәс, диплом ала һәм мәктәпкә барҙы, үҙе менән йәшәргә өйрәнә Пенни шам. Ул яҡшы яраҡлашҡан, һәм, тип һанай уның тормош тамамланды. Ләкин атаһы уны упорствовать, уның ризаһыҙлығына ҡарамаҫтан, был тылсымлы хирург һорамай ҡалмаған, уларға ла юҡ.
  
  
  Әммә булмаҫ, бар уның. Һәм бер ваҡыт көтмәгәндә уның офистар һәм башҡа филипп н доун иҫкәртеп тора. — Мин аңланым, — ти был кеше, — һеҙ үҙ ҡыҙығыҙҙан эҙләү хирург өсөн?
  
  
  - Әммә... һеҙ...кем әле?
  
  
  — Ә минән хирург, — тине ир. 'Ул үҙен күрһәтә ала? Лотар Инурис Докторы.
  
  
  
  11 башлығы
  
  
  
  
  Шуға күрә башҡа күп нәмәләр. Инурис бартер ябай күренеш бар: кеше өсөн резервҡа яңы һыу һаҡлағыс инеп пенни федераль системалары алмаштырылған.
  
  
  Был көлкө кеүек тойолор. Сумасшедший ине был тәҡдим генә, ҡабул була ине һәм был сумасшедший ғына. Был түгел, тимәк, был сумасшедший һәм филипп доун инурис лоҡ лә була. Әгәр ходят менән аҡыл һәм Филипп Доун, уны үҙ ҡыҙҙары булғанға яратһалар, аҡылдан яҙыу. Ата-әсәләр теләгән бөтә нәмәне үҙе эшләгән балалар өсөн; Филипп ҡарап бара. Филипп һәм дон өсөн хаҡ юғары булды. Эго иң юғары түләү хаҡы һорайһыңмы, үҙе мөмкинлеге ала ул: эго шедеврҙар юҡ. Төрбә, ул проектлаштырыу, тимер-бетон стеналар бар. Егерме ете метрға түбән буласаҡ Нассау был урам. Замысловатый тыштан ҡапҡаһына асҡыс менән ике ҡатлы система. Әммә үҙе һыу инеп бара һаҡлағыс аша тар үткәүел, аша трехметровый ҡорос цилиндр девяностотонный. Йөҙ р сорокатонный цилиндр йөрөй. Ҡасан ишеген ябып, цилиндр борола ла китә, - тип ҡаты ҡорос рамаларҙы тултырып, бер сантиметр бата, ә һуңынан, ҙур итеп шешә тығынын. Ул герметик, водонепроницаемые һәм заперта был ваҡытта, бөтә электрон аппаратура тураһында әйтеп тораһы ла түгел, телевидениела һәм башҡа ҡорамалдар прицельно, шулай уҡ кеше хәүефһеҙлеге системаһы, тирә-яҡ тирәләй тыуған илдә бындай ҙур подразделениеларҙың береһе тора: даими күнекмәләр снайпер. уҡсы һәм ҡорал менән автоматик.
  
  
  Сигнализация системаһы тирәләй ниндәй биналарын бикләү сығырға мөмкин. Ә отсек заперта эсендә һаҡлағыс булып, замок өслө. Башҡа илдәрендә һәм аҡш-та яҡынса етмеш мең тонна тирәһе ҡойолмай тора буйынса, уларҙың ун дүрт алтын. Һәр ауырлығы яҡынса ун фунт брусок. Был түгел шул, кеҫәһе рәсемдәр мөмкин булһа, һеҙ йөк машиналары менән эшләү һәм шым түгел, бөтөн был парк.
  
  
  Йомаҡтар менән үрелеп алтынды ҡыуып, чжан цзи джо менән шөғөлләнеү оҡшай ине. Филипп оҡшай ине һәм шулай ҡарар дон эму. Был ҡатмарлы һәм бер үк ваҡытта ябай булды.
  
  
  Ир-егет беренсе осрашырға лицом затка менән ике осрашыуын үҙ шарттары була. Филипп Дон, кеше тиле, ҡыҙ үҙ ҡайғы-хәсрәт, был хәл үҙе үк уникаль инурис тылсымы лоҡ докторы тылсымы алмаштыра. Веб-ышаныс проблема булып тора.
  
  
  -- Әммә, минең ҡәҙерле, -- тине Инурис докторы: «бер-берегеҙгә ышанығыҙ, беҙ ике мөмкин. Улар ышанам, был проект уңышлы тамамлап тиклем һеҙгә еткерәйем тип, һеҙ ҡыҙҙар, һеҙ миңә ышанырға тейеш һәм операция уңышлы. Һеҙҙең һайлау хоҡуғығыҙ юҡ.'
  
  
  — Әлбиттә, һин хаҡлы, — ти Филипп Доун. — Кем, ҡабатлайым, кем дә башҡа мөмкин түгел, сөнки ул мөмкин. Ул иң алдынғы ысулдары камиллаштырыла. Минең үҙ ысулы, күп йыллыҡ тикшеренеү нигеҙләнгән.... Ә донъяла уның берҙән-хирургия, дауалау мөмкин рубцовый туҡыма, таң ҡыҙы, һеҙҙең, һәм был эй, яңы ғына түгел, әммә матур һәм кеше».
  
  
  — Ә ул, — тине Филипп бесстрастно Дон, — уның берҙән-бер донъяла, кем хәүефһеҙлеге тураһында тулы мәғлүмәт алыу, һеҙ уны теләге буйынса шөғөлләнергә кәрәк.
  
  
  'Нәҡ шулай. Тимәк, ышанысты тоғро буйынса беҙ башҡа тағы кем отошло түгел, сөнки түгел бармы? Йәғни, нимә тураһында һорап, ике ир-егет, ҙур предприятиелар буласаҡ. Инурис, алтын менән алтынсы өлөшө яҡынса донъянан ҡасырға теләй, ҡасанғы менән ваҡыт табылмаҫ, ваҡыт шул тиклем тоғро булған Филип Доун персонал бирергә риза булған, был күпме булһа кәрәк. Әммә уны үҙенән башҡа хәүефһеҙлек сыч тартып тип атай, һәм был иң ҙур карнактағы алыныусыларҙың. Операция урынына Пенни уны ойошторорға ризалашҡан, әгәр үҙеңде филипп хеҙмәттәшлек күрһәтә, алтын инеүҙе тәьмин итә. Оҙайлы планлаштырыу бесповоротный стадияһында ғына етә тип, ул Пенни трансформация башланы. Алтын урлау ай киткән, ә бәлки, һәм йыл. Йәкшәмбе аҙыраҡ операцияһы дауам итә.
  
  
  Шул тиклем тағы, тәүге осрашыу нисек тамамланыуына ih, Филипп һәм Доун Инурис системаһы эшләй, бәйләнеш тоторға мөмкинлек бирә. Филипп һәм тине доктор, - тип хәбәр эму, ҡасан әҙер булғас, үҙ планын үтәргә тотона.
  
  
  Башҡа кеше был ҡыҙҙы көнө менән филипп дон бөтөнләй тойолмай. Ул йылда тәүге тапҡыр күп бәхетле һәм күңелле булып күренде. Был үҙгәрештәр тураһында һорауҙар бирҙе Пенни төҫө түгел, тиҙ арта. Эй, ышанғы килә, сөнки ул, ниһайәт, хәл менән килешә. Әммә етешһеҙлектәр булмаһын был бәхет. Пенни табып, тип атаһалар ваҡыт үтеү менән лихорадочный көсөргәнеш ee мөкиббән булды, һәм ул ҡасан үҙе борсолоуын белдерҙе, был проекты уны яңы тулҡынланып аңлата. Был пенни туҡталды. Улар бәхетле булыр, тип түгел, ул илдәр буйынса күберәк таскать ee буйынса, һәр табип, һәм ул үҙ эшенә мөкиббән. Хатта күрәм дә, уны эго ҡиәфәте үҙгәрә; тәбиғәт менән сәс менән эго поседеть йыл; ләкин ваҡыт үтеү менән бер эго «яңы проект» сгибаться һәм уның сибек. Морщинистый иҫке булыуы һәм кешенең эгоһын. Ниһайәт, бер мәл төндә уның эго физик үҙгәрештәр күрәбеҙ.
  
  
  Ул ҡайтырҙан алда килһә, ике стакан ҡойғанын һәм үҙҙәренең хирес яҡшы кәйеф яҡшы, бер, эй тирәләй бирә. — Тост, Пенни. Эсер өсөн тормошонда тылсымлы».
  
  
  Атаһы менән аңлашылмаусанлыҡ пенни ҡарауы күңелле булды. Шул йылда үтәсәк ласлыҡ менән, уны эго шундай бәхетле итеп күреү. — Ярай, нимә булған, атай?
  
  
  Филипп үҙенең яратҡан sel Доун ултыра. — Иртәгә кискә һеҙҙе хирург булырға йыйына. Һәм һеҙ просыпать, һеҙҙең яңы кеше булған. Шам иҫке һәм һинең менән операция эҙе эҙе лә ҡалманы. Уның ҡарауы недоверчиво Пенни.
  
  
  — Был дөрөҫ, — тине ул. Һәм уның ҡулына стакан күтәреп ҡуйҙы, әйтерһең, ант. — Мин бөтөнләй етди. Һәм был эштә һеҙ һөйләгән ул кешене күреп, ҡояш урынлашҡан юҡ эму».
  
  
  — Әммә, атай, — тине Пенни. «Мин ысынлап та тигеҙ бара инде». Филипп Дон кивнуть. — Мин беләм, — тине ул. — Шуға күрә уның һәм һинең менән ғорурланабыҙ. Әммә, Пенни, зинһар, бәхәсләшеүҙәр ҙә булып бирелә. Хатта әгәр һин барыбер, һин һорама, мин быны өсөн дә, ҡарттар өсөн. Атаһы өсөн һинең өсөн, бәхет һәм шатлыҡ килтерә эму.
  
  
  Бындай үтенес ҡабул Пенни ҡыйын түгел. Пред үбк һәм уның атаһы был эго ек яҡынлаша. Филипп һүҙ Доун ҡосаҡлап.
  
  
  — Хоҙай благословениот һезгә, — тине ул. Күҙ ағы ек буйынса эго. «Барып, атай», — тине ул. «Шатлыҡтар ғына». Уның уйлайым. "Мин әйттем, мин нисек күренермен?"
  
  
  — Дөрөҫ һөйләүе буйынса, мин беләм, — тине Филипп. «Мин табип итеп ҡалдырған. Был уның белә. Әммә мин шулай күп, тине ул, тип, һин бик, бик матур.
  
  
  «Күрәһең, уның бик күп күренекле кешеләр».
  
  
  — Эйе, бик һоҡланғыс, — тине Филипп.
  
  
  "Мин nen тураһында һөйләй?"
  
  
  «Одержать был хаҡта айырым әйттем. Әммә яҡшы кешеләр. Көсһөҙ тауыш уның янында булып, задумчивой.
  
  
  — Нисек ул? Был кем? Ҡайҙан ул?
  
  
  «Был ылыҡтырылған». Һүҙ тиерлек уның рассердить мәсьәлә булып тойола. «Был өлкәгә ул үҙенең иң яҡшы, һәм был берҙән-бер мөһим момент, шулай түгел икән?» То смягчаться Эго. «Атай, — тине Пенни, — мин һинән бер нәмә лә һөйләргә теләй?»
  
  
  — Юҡ, юҡ, — тине Филипп менән яһалма йылмайҙы. — Был бөтөнләй улай түгел. Одержать айырыуса nen тураһында ғына әйтеп тауыш. Мин булһа, ниндәй айырма? Һөҙөмтә мөһим».
  
  
  — Бөтә был бик сәйер, папочка, — тине Пенни.
  
  
  «Ярай, шулай булмай тағы,
  
  
  Ярай? Бер ни тиклем деревни һәм унын, тауышы ла, әле, ҡасан ул да яҡын. Һәм һеҙ яҡшы эшләү мәсьәләһе лә шквал эго.
  
  
  — Ярай, зыян күреүсе был мин түгел. Бының өсөн estestvenno. Ниһайәт, ошо мөһим. Мин булһам, мин һеҙгә ҡалдыра алмай ине ниндәйҙер подозрительный докторы.
  
  
  Филипп вскакивать Дон, как будто пнуть эго.
  
  
  'Папочка.'
  
  
  Улар илай башланы. Тубыҡ ҡыҙҙар янына төшөп менән уны эго. — Мин уйлайым, һин һөйләгәндәрҙе мин барыһы ла яҡшы, — тине ул. Филипп ҡулына ҡарарға ирендең бит. — Мин алманым, — тине ул. рыдание араһында. 'Мин быны мөмкин түгел.'
  
  
  — Һин тейеш, — тине Пенни.
  
  
  Ә ҡасан тамамланырға рыдание, Филипп Дон, шулай уҡ кеше ҡулын ябып, ҡыҙ һөйләй, тип, ул эшләй. Уның һөйләгәндәре, нисәмә йыл уны алмаған һәм яңы кеше булараҡ серле докторы инурис өсөн ҡуйылған, дөрөҫ докторы, бөтә хәүефһеҙлек пос төп һаҡлағысы тирәһендәлер. Филип был дон ирешә ҡайһы берҙәре, мәҫәлән, мин тырышып яллай башланым һәм яңы гвардия китергә тура килә. Филипп Дон ойоштороу өсөн шулай булып яңы һайлауҙар тәғәйенләнде һәм докторы инурис килтергән кешеләрҙе тота башланылар. Әммә был барыһы ла түгел әле. Ир-егеттәр һирәк дауалауға китәсәк. Мәғлүмәт менән, Филипп биргән һәм йыйған, Инурис ойошторола, тип атала ул «магик юғала». Һаҡсылар юҡҡа сыға, әммә был хаҡта бер кем дә белмәй. Сөнки шунда уҡ, эгон эго урынды биләй һәм башҡарған эштәре өсөн, идеаль булып шылтыратып, инурис докторы булдырылған.
  
  
  Бер ниндәй системаһындағы барлыҡ командалар, шул уҡ ваҡытта бөтөн һаҡлағыс күҙәтеүе аҫтында, бер өлөшө тупланған: алтын краже.
  
  
  Хәлдә, Дон Филип табып, булмаҫ ябай кеүек үк, ҡатмарлы һәм күплектә. Ир-егеттәрҙе алмаштырып барған ҡатмарлы булған, әммә был Инурис докторы эшләй. Ә ябайлыҡ шунда, - тип башланы менән иң филипп доун белһә, тупаҫ көс ҡулланыуҙың мәғәнәһе юҡ, уның өсөн булдырылған һаҡлағыс етмәҫ үтеп инә. Насар урын түгел, металдан буласаҡ. Насар урын, уны белгән, һаҡсы булыр.
  
  
  Хәҙер күпкә еңелерәк булды. Алтын ҙур өлөшө, аҡш ҡарай. Ҡойолма буйынса ҡайһы бер башҡа илдәрендә лә, бурыстарҙы түләү һәм ҡасан кәрәк булһа, « алтын укладчик паркета » һәм аяҡ кейемен махсус күтәргестәр менән үҙ конвейер таҫмалары ярҙамында алтын гидравлик отсек күсерергә кәрәк.
  
  
  Һәр көн расписаниеһы буйынса, дон филип ҡуйғайным, һаҡсылары ялған эго алтын ҡойолмаһы алмаштырыу һәм һәр күсерелгән, шул уҡ ваҡытта бер кем бер нәмә белмәй, үҙенән башҡа һаҡсы, һәм ул был турала һөйләүҙәрен теләмәгән. Разъела термит йорт кеүек. Яй ғына, әммә һөҙөмтәле. Бер нисә мең йыл дауамында юҡҡа ҡойолмай. Ғәҙәттә, хәүефһеҙ шарттар ҡасан абсолют тип һанала, ҙур йөк машиналары менән килтерә ала. Билдәле бер ваҡыттан һуң күп алтын ҡойолмаһының, ҡалдыҡ һаҡлағыстарында, алтындан ҡойолмаған һаны аҙ булғас ялған. Миллиард урлап була. Был ваҡытта донъя баҙарында хаҡтар тотороҡло ҡала алтын: 35 өсөн унция доллар. Шунан ҡапыл доллар көсөн сос көстәрҙе бергә башланы. Долларҙан артыҡ күп баҫыла ине. Ҡағыҙ аҡса бик күп булды. Ҡаҙағстанда доллар ҡарата ышаныс башланы. Отель халыҡ-алтын.
  
  
  Рәсми ашыу ҡиммәтле алтын булған. Алтын ҙур булмай һәм рәсми рәүештә башланды доллар аҙ ҡасып тора, доллар киткән. Бөйөк аҡыл эйәһенең донъя финанс баҙарҙары барлыҡҡа килгән алтын ирекле хәлдә, долларға тиклем унцияһының хаҡы артыҡ sta өсөн взлетающий.
  
  
  Барыһы өсөн финанс һуғырға әҙер була. алтынсы өлөшө контролдә тота һәм бөтә донъяла алтын-береһе тиерлек докторы Инурис эго. Аленка баҙарының торошо һәм уларҙың реаль эйә булған юғары хаҡтар ҡәнәғәтләндермәй, һәм талаптары юғары.
  
  
  Бөтә дон пенни төн аңлата филипп уны, һәм ҡасан булыр ул өлгәшеү тыш, ул власҡа китер өсөн, уны тарта.
  
  
  'Юҡ әле. Әлеге этапта ул һәләк булмаҫ ине. Ни тышҡа кротость, погрузиться был хаос һәм иҡтисадының америка ҡушма штаттары. Шул тиклем һөҙөмтәләр ҡот осҡос булыр ине, тип бөтөнләй тейелмәгән кем дә ҡалмаған ине. Селпәрәмә сәнәғәте, эшһеҙлек арта, ә фонд баҙарҙары ҡолаған. Әммә беҙ әлегә был хаҡта өндәшмәй, бөтәһе лә мөмкинлек булыр әле, тип үҙенә тағы аҡш алтын табыу. Хәҙер мин әйтәм, юҡҡа ғына бөтә был әйберҙәр иң яҡшы һеҙгә бер тарих: һеҙҙең өсөн яңы тормош. Әгәр беҙ ватап операцияға тиклем, барыһы ла яҡшы булыр. Хөкүмәт үҙ ваҡытында ишетә, әммә сәбәптәр быуа ватыу юҡ, беҙ түгел, әлегә беҙҙә табыш ала. Беҙ эшләргә тейеш әле, юҡһа бөтә, эш тип мин үҙемдең күргән, был ғәрип ҡыҙы һәм атаһы, хөкөм, бур кеүек». Тиҙ соображать Пенни. Атаһы Ee хоҡуғы булған. Уның шул берҙән-бер шанс булып тора, операция яһау өсөн, иң араһында килешеүҙе юҡҡа сығарырға була Инурис Доун докторы һәм Филип. Һуңынан барыһы ла уның тағы ла эшләп ала, һәм был, хәлде төҙәтеү өсөн.
  
  
  Әйтерһең, атаһы уның уйҙарын уҡыған. «Нисек булһа ғына был операция яһала, — тине ул, — мин үҙемдең бурысым түләнмәгән инурис передо докторы, минең һәм уның менән контракты аҙағына яҡынлаша. Шул саҡта, Пенни, һин шулай эшләй ала, был кәрәк.
  
  
  Төндә ул атаһының һәм үҙенең шуға күрә киләһе н үбеп хушлаша. Йорт алдында машина ih көтә. Үҙ урыныңды яулау өсөн юғары ҡытайҙар йәмғиәте, кереткәнсе ул сзади ултырып өлгөргән. Ир-ат тиһә-артҡа баҫа, уның менән йәнәш, күләгәлә ултыра. Нацистарҙың кешенең эгоһын эго полускрытый бер тауыштан. 'Инурис уны доктор, - тине ул. «Һеҙ хирург, Доун мисс».
  
  
  Милена йортонда булып, уны кереткәнсе, улар, эй препараттары бирелә. Доун Пенни ә аң булып, тәғәйенләнгән урынға барып етә улар.
  
  
  
  12 башлығы
  
  
  
  
  Ул, аңламайынса, мил доун пенни йөҙөнә ҡарап, уның был тарихты һөйләй башланы. Замолчать на мгновение уның ҡасан, күп һорауҙар һәм проблемалар менән көрәштә ул, яҡты ҡояш күтәрелеп, көн тарихы ee. Күп итеп ҡала әле тамамланмаған, уның, уға ышана, уны тамамлай. «Тимәк, был һинең изге бәндә докторы николь эшләп ҡара», — тинем мин, вертеть ҡалдыҡтары ҡулынан тотто.
  
  
  «Эйе, алған тәьҫораттары итеп, кинозвезда, ул боотур». Кәүҙәһен тотанаҡлы трястись от Ee көлөү. — О, әлбиттә, рәхмәтлемен уға. Мин түгел, үҙ күҙҙәренә ышанмай, көҙгөнән үҙенең ҡасан тәүге тапҡыр күрҙе. Кешеләр яңы, матур кеше. Ул саҡта уны аңлай, тип беркасан ла элек белә, тип, матурлыҡты, физик матурлығына, — был ысын мөғжизәле бүләк. Ләкин бүләк, — уның тауышы насар хәтирәләрҙе көсөргәнешле дауам итә, — юғары хаҡ талап итә.
  
  
  Инурис аңлатырға, аң-белем пенни 72 сәғәттән күберәк булалар был саҡ. Яңыраҡ үҙенең күркәм йөҙө һаман әсир матурлыҡ, камиллыҡ, уның ҡарашы көҙгө тирәһендә ҡайтарып зиннәтлелек, ул докторы уны күргән дә яҡынлаша. «Ир-егеттәр бындай ҡатын-ҡыҙға ғүмер буйы эҙләргә мөмкин», — тине ул, асыу менән уны йәнәш ҡуйҙылар. «Николь беләм мин беркасан ла мәжбүр итә. Әммә мин танылған, күп нәмә бирә ине, уны белгән өсөн. Һәм, йәғни, мин һине шулай күрәм, мин аҡылымдан яҙам.
  
  
  Һәм ул шунда уҡ үҙенең притягивать уның ҡулы һуҙа. Ee ҡулы менән ҡосаҡланы. Потянуло йоҡа күлдәк күкрәгенә ҡулын ҡыҫыу һәм уны эго төнгө бүлектәр буш. Улар араһында үҙ телендә теш һәм ирендәрҙең ҡыҫылып засовывать ул уны.
  
  
  Вздрагивать, Пенни. иреккә выражается. "Мин дә теймә!"
  
  
  «Мин уйланым да, һеҙ минең тамғаларға иғтибар алырға яҡшы өйрәнгәйне», — йылмая докторы.
  
  
  Пенни эго китеүен һорай. Эй шул саҡта табип, - тине, зал уға шунда: францияның көньяғында, вилла. Һәм, нисек аңлата ул, эй, китте мөмкинлеге юҡ, һәм ул әлегә тамамланмаған, уны атаһына һата. Унан башҡа ла пенни һайлау тыш, нисек әсир булып ҡалды. Заполнить уның, тип, белергә һәм докторҙары араһында килешеү тураһында Доун Инурис Филип ни, уның файҙаһына була. Ул хәл итә, тип яҡшыраҡ өсөн ине мөхәббәткә нах батман тотоп һәм стратегияһы. Эй, вилла ла беҙҙе ташлап китергә рөхсәт ителә, башҡа ваҡытта ниндәй хәл булды.
  
  
  Инурис докторы, күрәһең, аңлап, етди ҡараш булды, уны эго просчет беренсе тупаҫ, физик көстән нисә көн күрерлек түгел. Әммә уны тоталар «блицкриг» извращенный үҙ һөйкөмлөлөк. Ә «персонал», Тьонг Гвидо һәм, уяу булыуға ҡарамаҫтан.
  
  
  Эй Инурис һөйләй, үҙе тураһында. Тирә-яҡ киҫәге һәм мәғлүмәт, улар уны матурыраҡ йыйырға, күҙәтергә һәм тыңлап, аҙғын булған ул, ир-аттың йолҡҡосланған, тоталар уны, әсирлектә.
  
  
  Беренсенән, пристраститься героин Инурис. Эго неприкрытый шприцтар файҙаланыу һәм һөйөү тәрбиәләнгән булыуы бәхәсһеҙ. Сығышы буйынса немец студенттары булды һәм ул һуғыш ваҡытында булды-медик. Был ваҡытта уны хирургик ысул ҡулланыла һәм үҫтерә алмаҫ өсөн концентрацион лагерь тотҡоно булып, ул һыу була. Унда күпме кеше ғәрипләнгән, йөҙ, үлтерер өсөн, ысулдарын камиллаштырыу, уларҙы хәҙер уны маҡтап? Һуңынан Швейцария һуғыштан ҡасып, унда ҙур булмаған клиникаһы асылды. Уның йәш сағында был фанадин погоне за байып яңы өлкән ҡатын-ҡыҙҙарға рәхмәт. Эго байлығына һаҡсыл эго үҫә, ҡомһоҙлоҡ, байлыҡ туплау һәм ул үҙен тулыһынса ҡатыштырып н ҡандырып.
  
  
  Беҙ уның үҙен түгел, бөтә хәтирәләр тапҡыр телгә алынды, уның тураһында ҡайҙан белә Доун Kanmani. Уның менән һөйләшеү түгел, шулай уҡ эшлекле мөнәсәбәттәр тураһында ih Пенни.
  
  
  Инурис хикәйәләр менән бер нисә көн үткәс, был ваҡытта Пенни, баҡса вилла ҡомда. Һуңынан, бер төндә, ҡасан уның тойоп, тип тынысландырған була инурис һаҡлау һәм эго етерлек, аңлайышлы һүҙҙәр уснуть хеҙмәттәшлек өсөн рәхмәт, эй, ницца һәм сигарет мөмкин тиклем бара. Казино тапҡыр килә уның нисек, ҡасан уның донат Гвидо. Вилла ул ҡасан кире ҡайтарып булмай, хәүеф янай, тип иҫкәртә килде һәм кис ҡабатларға була шул уның ярһыған непристойный Инурис.
  
  
  Эй улизнуть бер аҙнанан яңынан алалар. Гвидо һәм тағы ла ул тапты. Әммә был юлы буйынса Николас Андерсон исемендәге кеше булып...
  
  
  Присвистывать уның. «Минең өсөн был бик ҡыҙыҡ тарихы. Ләкин тағы бер нәмә бар. Николас Андерсон ысын исеме — Нигы Карте. Ул ҡушма штаттары хөкүмәт агенты.
  
  
  Пенни күҙҙәре киң асыла, ә бәләкәй хәреф ауыҙ өнһөҙ о. барлыҡҡа килә
  
  
  «Хәҙер, һин ҡасан барыһы ла ап-асыҡ аңлатылған, — тинем мин, — мин уйлайым, тип, яһарға ла шул уҡ хәл».
  
  
  «Мин был тура күнеккәнбеҙ», — тине Пенни. «Әммә мин уны күреү түгел, бының өсөн ни үҙгәртә».
  
  
  — Миңә лә, — тинем мин. «Беҙ ике барыһы да тел, тип, бер ҡасан да Инурис тотоп, беҙ әлегә уны үлтерә. Был хаҡта беҙ бер ни белә теләмәй һәм уның нисек тотоу тураһында күберәк алтын һәм эго генә шул, кем Инурис партнер булып тора. Һин аңлайһың бит, тип һине пред атаһы, янағанда ниндәй ҙә булһа яза?
  
  
  Пенни күҙ ташланы. — Эйе, — тине ул. 'Уны белмәй. Әммә мин уйлайым, ул да белмәй. Эму һәм тигеҙ булыуына барыһы ла. Берҙән, уның тураһында хәстәрлек күреп, мин был оборудов. Һәм хәҙер мин оборудов ҡайғырта.
  
  
  «Тегенсе була ала, әгәр ошо рухта, Доун Пенни, — тинем мин. "Һин бик матур ҡатынһың."
  
  
  Ул, күтәрмә н тарҡатып, уның покраснеть. «Мин тағы ла комплимент түгел, шулай күнеккәнбеҙ, — тине ул.
  
  
  — Ярай, мин уйлайым, һин яҡшы эшләмәһен, — тинем мин, баҫҡысҡа баҫып менән.
  
  
  — Сөнки бөтә был ғәжәп, — тине ул. «Беләһегеҙ, ул ҡасан аламы-юҡмы-был ҡарарға күнеккәнбеҙ ҙер».
  
  
  Ул, уны күтәрә һәм уның янына килде. — Мин һине һынап ҡарарға ярҙам итә, — тинем мин. «Был ябай штопор, практика». Кеше үҙ ҡулына алырға һәм уны һыуҙан ауыҙ ирендәрем уға үҙенең ee. Мин уны көтәм. Мин уның тирәләй обвиваться ҡулы, тәне һәм ee, талғын, ҡаты уйынға нөктә һәм һыҙыҡ, минең өҫтәрәк ҡушыла. Минең ҡулын күтәрә ул һәм сәс яралтыусы.
  
  
  — Ах, — тине ул, ниһәйәт, — о, ғилми-нәшриәт.
  
  
  Ул ауыр һулап, башын уның күкрәгенә оҙон загорелый выпирать V-образым выездом күлдәк. Уны күргәс, ҡыҙҙың күҙҙәре йәшел ут кеүек күрелмәле. Минең ҡулдары уның муйынына обвивать, минең һәм уның ирендәренә ҡағылып, йылы һәм дымлы, теләк менән шөғөлләндем, бар күберәк рәхмәт белдерҙе. Янбаш булыр минең теләгем уның янбаш ритм неудержимый ҡыҫыла. Һәм ҡулына ee, хеҙмәтсеһе уның теләге, аҫҡа сума, минең өсөн янбашына ҡағылып. Күлдәк расстегнуть ул уны, ҡулында ҡаты үбеп алыу һәм уны үҙеңдең күкрәгенә сосок. Күлдәк уның иңендә менән нетерпеливо соскальзывать мөмкинлек бирә. — Тиҙ, ғилми-нәшриәт комплексы, — ул выдыхать. 'Тиҙ.'
  
  
  Ут туҡтаны, һәм ул ҡасан бикле джинсы нах трусик менән ағартылған. Кейем һәм бармаҡтары менән минең һәм миңә ташланды ee төшөрөп, бергә төшөп алдынан беҙгә үлән росистый инде, унда аяҡ баҫҡан һәм мин уны ҡулдарыма бәрхәт плотина. Стонать булып минең ҡолағымда Ee возбужденно ауыҙ, әйтерһең, бөтә тауыш ҡойонған, тағы ла күтәрелде һәм беҙ ҡәнәғәт булып үҫһен омут һыймаслык. - Йәнә һәм йәнә, беҙ тыныс һәм шартлау менән тамамлана громовая әлегә ҡалала түгел, яңы көн ҡояш йылы һәм дустар өсөн, якыннары, дустары.
  
  
  Ул, үлән ята, уның гер эй һөйләй, тип уйлайым. отель уны үҙе менән ала Инурис докторы, ҡаса башлай. Эму әгәр ҙә был мөмкин булмаһа, барыһы яҡшы булыр ине, һәр хәлдә, уның өсөн. Көҙән тотҡан саҡта шул тиклем пенни эму әсирлеккә ала ине, алтын урлау түгел, әлегә тамамлана. Ләкин уңышһыҙлыҡҡа тарый. Пенни машина тирәләй Эму ташларға тура килде, һәм мин ситкә ҡасам өсөн. Әлегә ул тере, ҡурҡыныс була уның. Әммә уны хәүеф вилла ҡайта алмай. Был бик ҡурҡыныс булған. Кем иртә-һуң берәйһенең үле тьонг гвидо һәм подвалды таба. Шунда уҡ һәм һуңынан был кеше тураһында күп кеше һорау бирә башлағас, вилла төшөрә.
  
  
  юҡ, докторы. Инурис бер ҡасан да кире ҡайта. Унда булған, һәм артабан. Эго көрәш уйыны булды. Возмездие әҙерләп көтөү өсөн үҙен һәм палач, ул уны сығыш яһаны. Алтын урҙа операция технигы булып, демо ойоштороу, һаҡсылар алмаштырырға уйлай, ул «образ тылсымлы» юҡҡа сыға. Ул, белә, тимәк. Һәр кем ҡушылғанда-йәғни, кем өсөн был терминдың яҡшы буласаҡ, шулай уҡ «юҡ» йәки «һүҙһеҙ эшмәкәрлеген туҡтатҡан». Был үле ih һаҡсыһы алмаштырырға була. Һыу урлау була инурис александр алтын өлөш.
  
  
  Кемдер эш күрһәтә көстәрҙән башҡа, һәм баш мейеһе вполне өйөмдәре, масштаб алған һәм был операция өсөн кәрәк. Мин дә беләм, кем әйтер, әммә мин уның менән гвидо һәм докторҙар булыуына бик поучительный тьонга эргәһендә таба. Иҫке дустар тағы докторы йәки уларҙың элекке дуҫы түгел, башҡа тойола. Был шулай күренә, как будто альянс ағзалары булған тәғәйенләнгән пособие сифатында докторы гвидо һәм Ч.
  
  
  Шулай булғас, башҡа ҡала һәм ҡыҙҙарҙы юғалтыу докторы сакчысы һуң, ул алыҫ сит күҙҙә тоторға кәрәк эму, ул һығымта яһарға тейеш булһа, ул мөмкин тиклем тиҙерәк ебәреүҙе һорап мин үҙенең дуҫын яҡлап. Әгәр ул тиҙ етә ине, уны үҙ иптәштәренән ҡайта алыр ине, тип һөйләй ул, тип бара, һәм шул ҡарар ярлыҡаныуҙа, улар ғәфү эго, һәр хәлдә, язаға түгел, әммә ни хәл иткес, шулай китә алмай.
  
  
  Ә шул уҡ ваҡытта эшләүселәрҙең барыһы эго партнер була ала, күңел, тип, бер нәмә лә алмай, ҡыҙ эҙләү һәм, бәлки, «Николас Андерсон». Йәғни улар тураһында ҡайғыртыу өсөн, устың ih томаланып бер ҡасан да була.
  
  
  -- Минең уйлауымса дөрөҫ булыр әгәр, ҡайтып Инурис Лоҡ докторы, нью-Йорк.
  
  
  «Минең өсөн яҡшыраҡ был әйтер», - тине Пенни.
  
  
  Икенсе бына уның тураһында һөйләргә теләмәй, табар веский сәбәптәре, улар буйынса Инурис докторы, моғайын, булыр, нью-Йорк. Юҡ әле. — Яҡшы, — тинем мин. 'Бара. Нимә кәрәк һеҙгә ҙә тағы йорто?
  
  
  Пенни покачать башы. - «Бөтә нәмә миңә кәрәк, был минең паспорт, һәм мин уның кеҫәһендә ҡалды. Барҙы.' Ee скользнуть минең ҡулымда ҡалды, беҙ ҡасан барһаҡ ишек янында виллаһы һыу юлдары буйынса нарцисс ҡапҡа. Тышҡа ҡояш сағыу, үлеләрҙең ҡараңғы һәм емерек харабаларын һәм вилла менән хушлашыу һүҙе ине.
  
  
  — Автостоп ницца беҙ бара, — тинем мин. — Беҙ кәрәк, минең тағы mimmo ҡунаҡханаһында уҙҙы. Тик уны тойоп, миңә унда нимәләр кәрәк булыр, минең дуҫтарым, ҡайҙа барабыҙ беҙ. Хьюго Ih исемең, пьер һәм Вильгельминаға.
  
  
  Отель тиҙҙән беҙҙә тирәләй яңынан сыға. Беҙ Ницца аэропортында такси алған тиклем, көнсығышта ҡала, һәм, аэропорт бинаһы алдында туҡтаған ваҡытта, минең өсөн ең дернуть Пенни.
  
  
  «Ҡарайым, — тине ул.
  
  
  Тыштан припарка — тине яҡшы, ҡаршы — ҡуйыу аҡ «Мерседес».
  
  
  — Беҙ дөрөҫ юлда, — тинем мин. «Моғайын, ул air france парижға осабыҙ рейстары 7:30 иртәһе».
  
  
  Inter шары тирәләй беҙ ницца рейс 9:30, шекәрә менән париж һәм Нью-Йорк.
  
  
  Беҙгә бер ни тиклем ваҡыттан тороп китә. Кофе алып килер өсөн беҙ ике ул, бер нисә данаһы һәм круассан «геральд трибюн Интернэшнл». Шунда минең исем оло иғтибарын йәлеп беренсе битендә. Алтын нн хаҡ иң бейек нөктәһенә еткән. Ул баҙарында һорау халыҡ-ара кимәлдә рекордлы булды, һәм көсәйә борсолоуға сәбәп буйынса доллар булған.
  
  
  Ул отчаянное ҡунаҡхана, шул хаҡта мәғлүмәт ала, кем ҡушыла өсөн, барлыҡ ошо операция алтын урлау буйынса, әгәр барыһы ла һәләк булыуын булдырмау тағы бер шанс. Әгәр ҙә ҙур өлөшө аҡш алтын утекать, ара менән ара кризис паникаға алтынға әйләнер ине. Ҡағыҙ доллар ине. Миллион Буханка икмәк тора ине. Уны, хәтерләмәйем, сөнки унда-германияла беренсе донъя һуғышы тураһында артабан уҡып булманы. Бер нисә йыл эсендә дүрт миллиард марка марка хаҡы менән дүрт бренд тиклем кәмегән. Барыһына әҙер булыу өсөн, тарих ҡабатлана, әммә был юлы ҡушма штаттары.
  
  
  Скачать парижға сәфәре ваҡиға булып тора. Вильнуть Фәрештә ҡултығы өҫтөндәге Самолет өсөн, бейеклек йыйыу, һуңынан взлет.
  
  
  «Мин бында тиҙҙән ҡайтыр», — тине Пенни.
  
  
  — Бөтә был ҡасан тамамланыр, — эй, - тине ул.
  
  
  "Ҡасан" йәки "әгәр"?"
  
  
  Самолет пересаживаться парижда беҙҙе, оло һәм «Боинг-747» Орлова ваҡытында буйынса оса . -- Минең уйлауымса дөрөҫ булыр әгәр, ике сәғәткә уҙып лоҡ инурис беҙ артыҡ түгел. Беҙ эго гвинеяна йыйына, әммә, һәр хәлдә, уның, тоя, беҙ дөрөҫ йүнәлештә хәрәкәт итә. Мин йоҡлап яурынына пенни атлантик океан өҫтөндә буласаҡ. Винить ул уны. Ул нах төндә ауыр булды. Ул арый ҙа, әгәр киткән булһаң, мин йоҡлап түгел, әммә ашағыҙ. Мин яратам был взаперти самолеты ултырҙы. Йәнлекте һәм уның иптәштәре өсөн ерҙе һәм отель буласаҡ инурис эго. Әммә, ахырҙа, кемдер килеп әйтеүҙәре һәм беҙҙең персонал буйынса эске бәйләнеш буйынса ҡайышын таҡмаған. Был иғлан Пенни уята. Ул зевнуть, потянуться, һәм һуңынан миңә күҙе ҡыҫылып ябыла.
  
  
  — Эй, соня, — тинем мин. Мин уның бер күҙен асыуға иң йәшел һәм ҡара-ҡуйы алтын сәс аҫтына үҙе. - 'Просыпать ваҡытта. Беҙгә лә эшкә.
  
  
  Откинуть элек уның сәс һәм башын күтәрҙе. «Ни тиклем иртәрәк, шул тиклем яҡшыраҡ», — тине ул. 'Һин тип уйлаһындар?'
  
  
  — Беҙ һинең атайың белешеп йыйылған, — тинем мин. — Был-көн тәртибендәге тәүге пункт. Зацепка ул яҡшы, беҙҙә булған ул инурис менән шөғөлләнә. Исегездә тотоғоз, уны Инурис системаһы менән бәйле була, һәм мин беләм, был шулай.
  
  
  Пятидесятилетний фатирлы йорт алдында туҡтап тирә-н риверсайд үткәндәргә бер Такси-тәьҫораттар.
  
  
  Водитель уның менән иҫәпләшмәй башлай, уның тиҙ оглядеться. Мин урамда түгел, аҡылдан яҙған бер нәмә күренмәй. Әгәр кем күҙәтә һәм фатир, яҡшы йәшеренгән булған.
  
  
  Сумаҙан үҙе алды, тағы бер ҡат такси һыҙғыра башланы.
  
  
  'Хәҙер ул сәғәтенә?' — Пенни һорай.
  
  
  Ул, сәғәткә ҡараны. '5:20.'
  
  
  — Ул минуты минуты менән бер йортта була.
  
  
  Тихоходный беҙ һигеҙенсе ҡатҡа лифтһыҙ менеп була. Сунь вильгельминаға ул минут уның һурып буйынса камзол һәм кобура, бармаҡтары спусковой ырғаҡ тотҡаным булды. Саппортҡа Пенни ҡыҫыла, уның ҡасан күргән Люгер. — Ябай ғына хәүефһеҙлек саралары тип атала был, — тинем мин. «Мин беренсе булып, бөтә күтәргестәр кем сыға».
  
  
  Пенни кивнуть. Ҡасан лифт туҡтап, ишектәр һаҡ тора һәм уны асыу өсөн ярышлап чемп. Әгәр кемдер коридорҙа көтөп ҡалабыҙ, сәпкә атырға мәжбүр була ине ул. бәләкәй түбән эләгеү өсөн тишектәр көнө. Эму саҡта тиҙ һәм яҡшы килеп, ысынлап та яҡшы булыр.
  
  
  Тәҙрәнән ишек эткә һәм уның икенсе яҡтан настежь. — Эҙһеҙ бара, — тинем мин.
  
  
  Ул әҙер булһа, асҡысын йыйылмаһы пенни. — Көн алыҫ булһа, ул асыла башлай, — эй, - тине ул. — Һәм мин тәүге мөмкинлек инә.
  
  
  Шул мәл ишек асылды, ул аңлай, тип бер кем фатир юҡ. Спертый һуғарылған була ул һауа, яҡтылыҡ һәм пылинка неподвижно тиерлек эленеп ҡалған, ҡыя тәҙрәнән сығып үтеп инә. Беҙ Пенни өсөн ишектәр ябыҡ. 'Папочка?' - ул восклицать.
  
  
  — Уйлама ла, уның был йортто, — тинем мин, пистолетты алыу.
  
  
  — Ярай, хуп шул, — тине ул. Филипп һәм мин уны тәҙрә асып доун херес-де ҡойған. Был — барлыҡ, бар булыу, — тине ул.
  
  
  — Барыһы ла тәртиптә, — тинем мин.
  
  
  — Хәҙер ул сәғәтенә?
  
  
  «Алтынсы яртыһы».
  
  
  — Эшкә урынлашыуы уңайлы, — тине ул. «Мин һәм душ ҡабул ҡаршыһына йыйылды. Әгәр ул килһә, мин әлегә булһа ла, сезгә туранан-тура булып тойола.
  
  
  Улар баҫып, күлдәк һәм галстук көсһөҙләндерә расстегивать башланы.
  
  
  «Мин күрер инем, һеҙҙең өсөн тәҡдимдәр менән ризалашмай, ә уны ҡабул итә алмай инем яңғыҙ души», — тинем мин.
  
  
  Ee өсөн уны ҡулға алалар. Коридорға ҡараш ташлағас, һәм мин уның буйынса мин тиле булырға әйҙәй.
  
  
  "Опасно һин йәшәргә яратыусы, шулай икән?"
  
  
  — Шулай тип әйтергә мөмкин, — тинем мин.
  
  
  Ул хихикнуть. «Мин беләм, тип барһаҡ, ул, өйгә ҡайтҡас, ә беҙ һаман да күңел була».
  
  
  — Беҙ әйтә алам «сәләм», — мин тәҡдим итә.
  
  
  Душ, ванна бүлмәһе иркен була. Һәм беҙ nah өҫтөнә кейем тап килә. Ee уның кәүҙәһен яңынан ҡупшылығына һоҡланып.
  
  
  "Был-һеҙ нисек теләйһегеҙ?" — тип һораны ул, ҡулына тотҡан алыу крк.
  
  
  — Эҫе һәм көслө, — тинем мин.
  
  
  Барыбер күңел киҫкен лейкамға тирәләй һиптек. Ул һабын тотоп, ә Пенни, миңә бер аҙ күкрәге ҡыҫылды, шарлауыҡ аҫтында ултыра. Арҡамда һабынаса ee мөмкинлектәре буйынса ул нежно үҙгәреүсән. Мин уның ҡулына үҙе һәм притягивать һөртөлә. Мин уның ҡулдары яурынына ултыра өлгәшкән һәм, аяғын еңелсә раздвигать, әлегә юлдары буйлап осто күкрәгемдән ee пен һәм ул араһында, унан тағы түбән, ҡорһағы һәм яҫы ебәреү буйынса ул-янбаштан араһында уны бында.
  
  
  «Мин һинең өсөн ванналар губка булырға теләйем», — тине ул, миңә үҙ тәне ҡыҫылып, шыма ff, мин пенистый плотина эргәһендә колыхаться. Нах потереться уның тураһында. Лениво мин ул йылмая, күҙҙәре киң асыла.
  
  
  — Мин помыть, — тине ул. «Мин помыть һәр ерҙә».
  
  
  Минең ҡулым уның муйыны тирәләй смыкаться. Ул, ҡулын күтәрә һәм ул аяғыңды һуҙ, янбаш булыр мин әлегә улар килә, һуңынан ул кисеүҙе һәм арты менән инергә нах стонать ҡыҫылмай. Еңел, оҙон "ах" сериялап менән уның ирендәре. Ә үҙе ҡырағай булған беҙҙең шунан, беҙ булдырҙыҡ, ағымдағы прибор ярһыу, ғаләм, ә һуңынан мыҡты всасывание өйөрмә, улар артынан беҙ, таҙа һәм ҡуҙынан беҙ юҡҡа в водоворот.
  
  
  Беҙ инек, беҙ бында, беҙҙең әйләнә ҡайтып тәненә бәйләнгән тауышы аҫтында һыу һиптек беҙ.
  
  
  — Мин булыр инем, - тип уны бында, — тине Пенни, беҙ ҡасан ҡайтып ҡунаҡ бүлмәһе.
  
  
  Ул үҙенең закуривать эсемлектәр һәм тәмәке допивать. Эй уның отель әлегә әйтеп тораһы ла түгел, был хаҡта уйлап.
  
  
  Беспокойно заерзать Пенни ултырғыста ултыра. — Мөмкин булһа, уны хәл итеү эште тотҡарлай, — тине ул ниһайәт. — Ахыр сиктә, уны белә алманы, бөгөн мин ҡайтып киләм.
  
  
  Ул бер нәмә лә һөйләй. Унда, моғайын, шул уҡ хәлдәр булғылай инде, һәм ул, ләкин һаман да ышанып ҡунаҡханала түгел был. Дон Пенни хыялый була.
  
  
  — Эго офисы шылтыратты, мин алғайным, — тине ул. Телефон холда булды. Ул, ишеткән кеүек, ул бер номерын йыйып, һуңынан башҡалар. — Үҙәк, — тине ул. «Мин автоответ ала, тип һаны, унда ул дозваниваться тырышып, разблокировать. Улар, тип, был хата булырға тейеш. Уны ишетеп, уны нисек атала номерҙары, тиш һөрә һәм был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, кереткәнсе уның тағы бер ҡат һөйләйем. — Һин бөтөнләй ышанмайһығыҙ? Мин ишеттем яуап юҡ, әммә беләм, был шулай буласаҡ.
  
  
  Мин ҡайта һәм уның ҡунаҡ бүлмәһен ҡараны. — Нәмә, улай түгел, — тине ул.
  
  
  Яғыулыҡ стаканды ул үҙе. - 'Тип уның белмәгән эше булмай.'
  
  
  — Бөтә был ваҡыт һинең белән, шуға ла бармы? улар тине.
  
  
  Ул кивнуть. — Мин уйлайым, һеҙ аманатын тотоп аталар. доктор тотоп Инурис һин, күңел, һине бер нәмә эшләйем тип атаһа ла, ул һуңғы минут алтын булдырмау өсөн краже. Ҡасан һин уны юғалтҡан, уның дуҫтары һәм атаһы мөрәжәғәт иткән эго пред һинең өсөн күңелем, һиңә бер нәмә эшләй алмай, тип ih планы емерелгән ине.
  
  
  «Әммә, ул ни белә, — тине Пенни, — мин бер нәмә лә белмәйем, тип бара һәм уның атаһы араһындағы минең».
  
  
  «Ҡасан коралы ун биш миллиард доллар булған, улар хәүеф юҡ», — тинем мин. Бынан тыш, ул хәҙер 45 миллиард доллар самаһы. Миллиард ун биш — был рәсми хаҡы буйынса иҫәпләнә утыҙ һигеҙ доллар унция өсөн, хөкүмәт түләү өсөн алтын ул. Ирекле баҙарҙа хаҡы өс тапҡырға юғары булыр».
  
  
  Присвистывать Пенни. - 'Уҡ беҙ хәҙер нимә эшләргә?'
  
  
  — Һин булыуына ҡарамаҫтан, һәр ваҡыт һинең менән бәйләнеш докторы нисек аталар? Инурис?
  
  
  Покачать уның башы. «Юҡ, — тине ул, — мин уны әйтеп тораһы ла түгел».
  
  
  «Йорттоң торошон иҫәпкә алырға, — тинем мин, — уны ла вокзал».
  
  
  «Бәлки, улар эго шунан ала, — тине Пенни, — мөмкин булһа, офисының».
  
  
  Ул, башын покачать. «Мин ялғап алабыҙ, — тинем мин, — бик күп түгел, әммә сөнки офис биналары була. Лифтсы янында. Кеше бик күп ерҙәрҙә, подъезд, урам, ала торған нәмәне күреп һәм хәтерләй. Ценымногие яҡшы торлаҡ йорт, шым. Кеше үҙ эштәре менән шөғөлләнә. Һине тотоу күпкә еңелерәк булыр ине үҙ атаһы йортонда рискованный һәм эго күпкә кәм. Был урында һәм ваҡытта Европа араһында айырма иҫәпкә алғанда, бында электән дуҫтар өсөн ҡыйын түгел инурис бара, әгәр ҙә шылтыратыусы, уны аэропорттың докторы.
  
  
  — Эго китә һәм улар ҡайҙа ине?
  
  
  — Беләһеңме түгел, — тинем мин. — Әммә һуң булыр, тип, һеҙ, мин үҙем атаһы тураһында һөйләне, шул кеше уның тирәләй, ул ләззәт ала, унда ҡалдырыу-зацепка д.
  
  
  — Һин хаҡлы, — тине Пенни. 'Әммә унда?'
  
  
  — Был һиңә, - тине, — мин әйтәм.
  
  
  Бүлмә буйлап күҙен пенни заметаться. «Шулай уҡ барыһы ла күренә, — ти ул, — бөтәһе лә үҙ урынында. Уны күрергә ине, әгәр ҙә шулай була. Ул ҡот осҡос опрятный. Һәм уның аяҡ аҫтында ултырып, үҙе свернуться подсовывать уныло калачик.
  
  
  — Минең, — тинем мин.
  
  
  Пенни күҙҙәре ябылды. Тымыҡ итеү бүлмәһе була. Тәҙрә аша, министрлығы сыҡҡас, уны күрергә мөмкин шары ҡояш батман һары, асыҡтан-асыҡ светящ горизонт өҫтөндә. Ул, сәғәткә ҡараны. Сәғәт алты булһа буйынса нью-йорк ваҡытта. Бөтә америка банкы ябыла. Донъяла иң тыныс һәм хәүефһеҙ булырға, һәр хәлдә, иртәгә тиклем. Һәм шул саҡта, бәлки, паника өсөн бөтә ептәр һалдыҡ.
  
  
  Шунда вскакивать Пенни. — Мин аңланым, — ул восклицать.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  13 башлығы
  
  
  
  
  Подпрыгивать ул үҙе ултыра.
  
  
  'Нимә булды һиңә?'
  
  
  «Мин беләм, уны ҡайҙа ҡалдырырға был подсказка», — тине ул. "Әгәр ул уны ҡалдырып."
  
  
  'Ҡайҙа?'
  
  
  « Джин Йәшникте» .
  
  
  Улар, ҡара вопросительно нах.
  
  
  «Фил һөйәге шул йәшниктәр буйынса, ул бүләк булһын минең иҫке пред атаһы, ул саҡтағы ҡытайға күсеп китә. Ул үҙенең бөтә булған nen ҡиммәтле ҡағыҙҙарында һаҡлана. Әгәр уның ҡайҙа һәм ачкычлары ҡалдырған, уның был ҡумта булырға тейеш.
  
  
  "Был ҡумта ҡайҙа?"
  
  
  «Эго бүлмәһе буласаҡ», — тине Пенни, һәм уның буйынса мчаться өсөн коридорға инде.
  
  
  Ул минуттар кире ҡайтып аша. Был матур эштәр формаһындағы футляр буйынса фил һөйәге, өҫтән һәм ҡабып һәр дюймын рельеф матур биҙәлгән булып тойола ине, бөтә мал мыслимый. Мин был эго Пенни.
  
  
  Потянуло куйды һәм уны тотоу. Ҡумта ҡала тығыҙ ябылған. Пенни мин йәлләү менән ҡарайым.
  
  
  «Был ябай түгел, — тине ул. « Джин гарем, йәғни, йыйып, ҡумта, башватҡыстар менән булғас, ярамаймы?»
  
  
  "Нисек асырға?"
  
  
  "Мин дә беләм" ревматизм булғанда.
  
  
  — Ике вариантта һайлаған беҙҙә бар, — тинем мин. «Йәки беҙҙең эго ҡыйратырға мөмкин, тип, ул эшләй теләмәй икән, беҙ ҙә был серҙе асырға тейеш».
  
  
  «Был бик ҡиммәтле әйберҙе ватыуы уның өсөн», — тине Пенни. «Мин бер ҡасан да ғәфү атай ине».
  
  
  «Ҡырҡ биш миллиар д доллар бик ҡиммәтле», — тинем мин. «Мин һәм бөтә абсолют юғиһә, кем таларға ҡушма штаттары хөкүмәте тырыша. Беҙ тиҙ йә белмәй, йә күп өлөшөн бөтөрөү филипп на неприятность — был фил һөйәге ҡыйраған өйөмдәре.
  
  
  Ул һаҡ булығыҙ тартманан алып, уның ҡулына повертеть. Похлопать по улар прикрыть, һәм төбөнә ҡырын. Баҫа уны. Пощипывать ощупывать һәм ул мөйөшкә. Комбинация постукивание һынап ҡараны һәм төймәгә баҫығыҙ. Ул уны потрясти. Бер нәмә лә ярҙам итмәй.
  
  
  Улар, ҡара Пенни. - 'Идеяһы булды?'
  
  
  Покачать уның башы. Беҙ был ни булыр ине, ул бер үк ваҡытта ябай һәм ҡатмарлы була. Александр Цзи юл булған . Һеҙ был проблема менән шөғөлләнгән, ҡатмарлы ҡот осҡос тойолған, әммә һәр ваҡыт ысын күңелдән һеҙҙе йөҙөнә ҡарап ҡарар инек.
  
  
  — Бөтә был ваҡыт һинең йөҙөңә ҡараһаң, — уны ҡабатлай. 'Яҡшы.
  
  
  Был « хәл итеү».
  
  
  Мин тубыҡтан тартма яһар инем. Улар, ҡара куйды. Нимә, башҡа хайуандар. Арыҫлан, юлбарыҫ, маймыл, ҡаплан, лама, фил, йыландары, айыуҙары, жираф, бурһыҡ, ҡытай, өкө, горилла, антилопа.
  
  
  Пенни рассмеяться.
  
  
  'Был нимә?' — мин һорамайым, әнисә менән нах, әлегә ул наклоняется өсөн ҡумта ҡарай.
  
  
  «О, мин иҫке кеүек тапҡыр цзе тураһында уйлайым . Моғайын, ул был оҡшамай ине. Күреп тартма, бәләкәй малайҙар өсөн ул эшләй, шул тиклем зарар борсоуға һала.
  
  
  — Ценымногие бәхетле булыр инем мин, әгәр ҙә иҫке ҡарашҡа артыҡ ябай трюктыр Булһын, — тинем мин.
  
  
  — Әммә был ғына, — тине Пенни. 'Ул тынысланған.'
  
  
  «Мин ун биш минут разгадывание бирә, ә һуңынан киҫәге уны ҡыйратты», — тинем мин. «Шул ваҡытта ҡара, ручка һәм ҡағыҙ бар бында».
  
  
  Пенни тигәнсе ҡайта.
  
  
  Һанай башланы. — Веб-хостинг, — тинем мин. «Хайуандар тирә-илле дүрт. Һәр яҡтан буйынса өс менән. Бер нәмәнең төбөнә. Йәмғеһе алты йөҙҙән. Лев алты. Фил һигеҙ. Маймыл, биш. Айыу, өс. Йылан, биш. Ике өкө. Кит, дүрт. Лама, биш. Өс жираф. Бер ҡаплағыҙ. Горилла, дүрт. Баффало, биш. Өс һәм биш дандиға тауис.
  
  
  Уның дауамы тип иҫәпләй. Пенни дауам яҙа, мин әйтә алмай әлегә: «бөтә был».
  
  
  — Бергә, — тине ул. "Дөйөм алғанда, был йөҙ алты."
  
  
  Өйрәнеү һәм уны алыу исемлегенә нах у эго, мин әлегә ул яурын аша ҡарап. — Һин күрмәнеңме ни ҙә булмаған? Улар һорай.
  
  
  Пенни покачать башы. «Ноев ковчег, кисәгә килгән ҡунаҡтар исемлегендә артыҡ түгел», — тине ул.
  
  
  — Бәлки, хушлашыуы кис, — тинем мин. «Барыһы ярына килеп еткән булырға тейеш, пар».
  
  
  Пенни элекке исемлегенә иғтибар менән ҡарай. - Ауыр булмаҫ шул саҡта.
  
  
  'Нимә булды һиңә?'
  
  
  — Һәм бурһыҡ өсөн ҡапланмай, — тине ул. «Тирә-яҡ бер генә булғайным уларҙа. Һеҙ нисек уйлайһығыҙ, уларҙың ни ҙә белмәйем?
  
  
  Һуңынан был уның күрҙе. — Уң, һеҙҙең, уларҙың бер нәмә белмәй. Ih тикшерелде.'
  
  
  — Миңә ҡарап, — тине Пенни.
  
  
  — Һин уларҙы күргәнең дә ни?
  
  
  — Ғәжәпләнерлек бер нәмә, — тине ул. «Ҙән тыш, улар тирәһендә бер генә була тип, һәм башҡаларҙан күберәк».
  
  
  Нах ул исемлегендә була ала. Унан ҡулына бер ҡумта тотола, ә башҡа ҡағыҙҙар. — Яҡшы, — тинем мин. «Һәр ашыу хайуан ике, өс өсөн ташлама».
  
  
  — Эйе, — тине ул. «Пар өкө, бурһыҡ һәм пантера».
  
  
  'Дөрөҫ. Ә нимә ул өкө?
  
  
  — Аҡыл символы, — тине ул.
  
  
  — Тағы бер тапҡыр. Ә был сами ҡайҙа?
  
  
  — Асыҡ пантера һәм бурһыҡтар өҫтөнән, — тине ул. 'Шулай?'
  
  
  — Пантера, һәм бурһыҡ, — уны ҡабатлай.
  
  
  Пенни нахмуривать ҡаш.
  
  
  «И. Р Да», — тинем мин. «Доун Филипп Инициалдары».
  
  
  Улар баҫып, ҡаплағыҙ. Һис бер нәмә лә бара.
  
  
  — О, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине шым ғына Пенни.
  
  
  — Бирә алмайым, — мин әйтәм. — Ауыҙ алам тип, беҙ-ҙе тағы.
  
  
  Пантера, уның бер бармағы һала, ә башҡа бурһыҡ була. Улар, ҡара Пенни. — Тауышы уныҡы.
  
  
  Баҫа уны. Минең ике бармаҡтай ҙур зверек скользнуть аҫтында. Ҡайҙа ғына ҡумта эсендә нацистарҙың баларыңа сиртеү. Улар ҡулға алынған, һәм распахиваться. Филипп Донн советы беренсе булып, беҙ уларҙы күрмәйбеҙ.
  
  
  
  14 башлығы
  
  
  
  
  Был ни була, әммә ул етерлек булмай: баҫма хәрефтәр менән аҡ ҡағыҙ бите ҡара.
  
  
  Куан труппаһы Фу акробатика Йонской. Мин хәҙер театрға ҡораллы көстәре .
  
  
  Бөхтә ваҡ бер мөйөшөнә яҙып, уны үҙ атаһы тип яҙып пенни икәнһең, торорға үткәреү датаһы һәм ваҡыты: 8:05 иртә лә ваҡытты бушҡа инурис докторы юғалта. Мин шул тиклем уйлап һәм, уны, моғайын, үҙе шылтыратты, хатта уның тирә-доун ницца һәм мөмкин тиклем тиҙерәк аэропортҡа коллегалары филипп була ала. Уға тиклем һаҡланып килгән аңлатыу нью-Йорк.
  
  
  Тимәк, кем иртәрәк-шул Дон Филип килә. Моғайын, күҙәтеү бар ул, әммә етерлек күҙәтеү, ҡарт тотоу өсөн түгел, киләсәк өсөн фил һөйәгенән һалынған шкатулка буйынса бумажка; күрәһең, әлегә уның кейгән.
  
  
  — Барам, — тине Пенни.
  
  
  'Шулай тиҙ түгел.' Минең аңлауым буйынса ул кеше һүҙе, тип мин беркасан ла теләмәне, мин уның менән булған өсөн.
  
  
  — Һин бер үк сығырға йыйына?
  
  
  — Ҡурҡма, миңә тура килде, — тинем мин. "Бында беҙ хушлаштыҡ, һәр хәлдә, ваҡыт."
  
  
  "Мин телем барыу, ғилми-нәшриәт комплексы," - тине ул. — Мин һиңә бында барышлай. Һәм ул минең атайым.
  
  
  Ул, башын покачать. «Нисек стемнеть ғына, ул шул театрына барасаҡ, һәм унда бер ни поковыряться.
  
  
  Был театрға уның белә. Чайнатаун Бауэри һәм уның сигендә урынлашҡан. Һин унда артыҡ айырылмай ине.
  
  
  'Нимә?' — Бәлки, уның әйтеп тороуы, беҙ бында. Бәлки, был выманивать ih.
  
  
  «И , тип фаразларға була», — тинем мин. — Нимә, ике әгәр беҙ уларҙы тотоп?
  
  
  «Улар яулап, ә беҙ еңелгән», — тине ул, яурынына пожимать.
  
  
  — Был мөмкинлек бирә мөмкин түгел, мин үҙем, — тинем мин. «Хөкүмәт ҡушма штаттары һәм лат. Минең был уйын түгел, бында «иртәгә» тағы бер шанс бирәбеҙ. Әгәр улар еңә, ә беҙ еңелдек, был ағымды һин генә түгел, мин, атай, һине алдағы, әммә кеше һәм башҡа бик күптәр. эго Инурис докторы һәм дуҫ булырға тейеш, ни ҡото хәҙер. Һине алырға бик кәрәк аманат атаһы һәм үренделәре, ih планын боҙған өсөн, өсөн, мәжбүр ih деревни. Төрө булған, - тип доктор Инурис буйынса ниндәйҙер сәбәптәр һеҙҙең тирәләй әйләнешкә сығарҙы. Карнак был үҙе алтын кульминацияһына етә. Әлеге мәлдә уларға ышанырға ла, беҙ унда, әммә, һәр хәлдә, улар булырға тейеш, тип шикләнә беҙ уның проблемалар тыуҙыра. Шулай булыр, тип өмөт итеп, был операция улар тиҙләтә. Әгәр беҙ иҫәп-хисап ялғап була, улар буш булғас, ҡош кеүек, АҠШ һәм хәтәр бәлә-ҡазаға, тип, моғайын, ҡала һәм бөтә донъяла. Мин уйлайым, һин нимә теләйһең, һинең өсөн был намыҫ булып, Пенни-Дон.
  
  
  Уның күҙ ташланы.
  
  
  — Тыңлап, мин иртәгә иртән килһәм туғыҙ бирә. Шул уҡ ваҡытта әгәр мин әйләнеп ҡайта алмаһам, вашингтонда һәм телеграф шылтыратырға матбуғат хеҙмәтенән хәбәр булып берләште, һәм Хоук буйынса кеше исемдәре һорай. Эму һөйләп бөт, тип белә. Ә һуңынан нишләп, тип теләйем. Был бөтә, һеҙ уның тураһында һорай. Һәр хәлдә, шулай булғас, һиңә тағы шанс күрергә, үҙ атаһы.
  
  
  Кивнуть ярашлы Пенни. — Нимә булды һинең менән һәм, Ник? Миңә уның йылы тәненә үҙе ҡыҫылды.
  
  
  — Тулҡынланыу түгел, — тинем мин. «Мин генә иҫкә тип, мин тип йәшәгән була сыч».
  
  
  Ул йылмая ла алмай. — Борсоған хәтерләй ул саҡта, — тине ул.
  
  
  — Был мине бик ҡыҙыҡһындыра, — тинем мин.
  
  
  Мин уның менән бер аҙым яһаны. "Хәҙер китергә әҙер ине," - тине ул.
  
  
  Блейзер миңә еңел булды, ҡара-һоро салбарҙа һәм ҡара-зәңгәр водолазка, ул досталь тирәләй чемп. Вильгельминаға, үҙ урынын тарала һәм ғәҙәти Пьер Хьюго, лезвиеһы була сунь ҡырыныу водолазка нисә ә уны йыйырсыҡ.
  
  
  Мин пенни сығара. — Һаҡ булырға, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине ул.
  
  
  — Бер кем дә рөхсәт итегез, миңә бынан, — тинем мин.
  
  
  — Тулҡынланыу түгел, — тине ул.
  
  
  Бәлки, был театрҙа Мин Сун респ күңелле хит булманы , әммә мин быға шикләнмәйем. Бер моғайын әйтергә мөмкин: әгәр уны ҡасандыр үҙенең сәскәгә булған һәм, әгәр ҙә, тип фаразлай улар ҡасан булһа, был бик күптән булған. Ҙур, иҫке, бинаға квадрат тойола, был күпер спрятаться Манхэттенский күләгәле, ул арка ависта уртаҡлыҡ өҫтөндә. Полутьма уның даими дөрөҫө, әйтерһең съеживаться, тарҡалыуын күрһәткән өсөн, ошо хәтәр йылдарҙың эго.
  
  
  Кинотеатр сәхнәһендә үҙе оло хеҙмәт һәм күп өлөшөнөң уны күптән юғалтҡан йыл. Ярай, шулай уҡ, шул осраҡта ла, ҡунаҡтарҙы түҙемһеҙлек менән көтә ҡасан үҙе голливуд премьер. Иҫке киноиндустрия һәм Гонконг булып вестерн импортты арзан. Тайвань тирәләй бер йәки бер йылда ике тапҡыр сәхнәгә сыға, акробат. Был юлы һиҙелерлек йонской хөрмәтенә куан отряд эләгәсәк.
  
  
  Скорчиться н бысраҡ, уның ҡыйығы, тирә-яҡ яҡтылыҡҡа заглянуть люк бер туҙан. Мин Подо, сәхнә, ир-аттар уны күреп, шәрә тиклем билбау, күлдәге менән арҡаһын күҙҙәре ҡыҙ һәм тамашасылар алдында баш эйәбеҙ. Нацистарҙың йыйнаҡ алҡышланы.
  
  
  Вскакивать кире баһа һәм уларҙың сәхнәлә бер-береһенән алыҫ. Бер яғына ҡыҙын, ә башҡа ирҙәр менән. Яланда һап ағас менән суҡ стакандар менән өҫтәлдә ултыра.
  
  
  Ҡыҙҙар һәм ир-аттар бер ҡарағасҡа үрелеп була, ул уны арҡаһына тора. Бөтә көсөн һәм бөкләп ҡулдары уның арҡаһынан эму метнуть iso һаплы. Быҙау был эго задрожать һаплы, ә бер тамсы ҡан тире аҫтында сығыш яһай.
  
  
  Улар тағы бер аҙ ҡарап, һуңынан ҡыйыҡ китә просмаливать һаҡ булығыҙ. Люк унда тағы бер яҡтылыҡ булған, уны өйрәнергә кәрәк булыр. Ул тупаҫ була, непрозрачный ләкин, һәм, иҫке әнисә быяла аша аҫҡа, минең пульсы йышая. Мин бүлмә булып тора лоҡ инурис подо докторы.
  
  
  Береһе лә ул була. Ир-ат уны тағы ике компанияһы бар. Һәм ул беркасан ла элек күреп түгел, беҙ шулай, беҙ башҡа, ih уны шунда уҡ билдәле булды. АХ ih фотоһүрәттәре һәм уның эшен күргәс.
  
  
  Юғары булған һәм улар тирәһендә бер буйлы, тулҡынлы ҡара сәсе һәм матур кешеләр менән смуглая. Марио nen принциптары дон ул шунда уҡ билдәле булды. Әгәр ҙә мафия булһа футбол командаһы футболсыһы һәм бер үк ваҡытта уны йыл иң яҡшы бомбардир була ине. Уның буйынса яңы мафия; аҡш-та тыуып, яҡшы белемле, аҡыллы, тәжрибәле һәм тәүәккәл. Гер вполне ҡулланыла ине ул унда түгел, унда төплө мәғәнә ҡулланырға мөмкин ине. Һәм ул белмәй, буйға закон буйлап, һәр лазейка һәм ҡулланырға, уларҙы табырға мөмкин. Бәлки, һеҙ күп әйберҙәр эго үтәлмәһә — карнак, ростовщичество, наркотик, фәхишәлек һәм ҡомарлы уйындарға — әммә быны иҫбатлай. Атай Эго «принц», боронғо һәм хатта уның дон должное бирергә була. Иҫке иҫке трюктар менән эт булып. Принц яңы белә. Ул бысраҡ аҡса отмытый океан өсөн йәтеш. Унда, беләһегеҙме нисек үтеү һәм юридик бизнес үҙ өҫтөнә ала, беспокойтесь тураһында закон. Ҡапҡан белмәй һәм уның ысулдарын бер мең полиция һәм хәйләкәрлеге һәм ih ҡасып бөтә. Әгәр кемдер-алтын йәғни 45 миллиард охотится өсөн һәм, ысынлап принц посещаемость мәғәнәгә эйә.
  
  
  Өсөнсө бүлмә ҡыҙыҡлы һәм ир-аттар ҙа була. Ул коренастый булып, кеше тәне яҫы һәм көслө һыҙаты в полнолуние. Эго униформаһы ла еңел белеп була. Воен ул, дөрөҫөрәге, полковник, Ул Сье. Ҡытай армия разведкаһы эшләне , көнбайыштан ҡалҡҡан, оксфорд иҡтисади белем ала. Ул иҫ киткес мөнәсәбәттәр хәрби стратег иҫәпләнә. Уның репутацияһы класлы агентлығы етәксеһе разведкала эшләгән, Moonrise булараҡ билдәле , Макао ситтә 1950-се йыл. Төньяҡ кореяла хәрби операциялар ханой һәм уның разведка ойошторола. Ҡытайҙа иң хәүефле разведкалары агенты эго рус тип иҫәпләй, улар менән ҡасан осраша. Һөйләүе, шулай уҡ ул крутая, иҫ киткес кеүек, тирә һәм амбициоз, һәм күпме хладнокровный. Хәҙер, тыныс ине был яҙғы кистәрҙәге кеүек, уның был захудалое манхэттенский һәм театрҙарҙа буласаҡ, кешенең эгоһын һүҙҙәренә ҡарағанда, бик уҫал була.
  
  
  Уны ишетмәү мөмкин түгел, ул полковник тип әйтә башлаһаң, уның өсөн ағас өҫтәл менән ултырғыстар ултырырға тура спинка бүлмәһе буш булмаҫ, әммә әйберҙәр эго, асыуын үҙе, ниндәй ҙә булһа хата. Эго асыуынан йөҙө боҙоу була. Тире аҫтына асыҡтан-асыҡ эго ҡара ҡан аға, һәм ул әлегә әйтмәй, уң ҡулының һуҡ бармаҡ лоҡ инурис метнуться костлявый һөңгө була.
  
  
  Принц яғында тора, ҡулын күкрәгенә сатраш, презрительно докторы һәм мәкерле йылмайып.
  
  
  Полковник Инурис ҡулын һуҙып килеүе ярашыуға ишара. Әммә ҡытайҙар был хаҡта ла белергә теләр. Инурис докторы һөйләп маташтылар, ләкин полковник ревматизм, Ул вскакивать өҫтәл һәм кулактар буйынса һуғыу. Беҙгә уның вәғәздәрен ишетеп. Хатта полковник өҫтәлгә баларыңа буйынса кулак була ул тауыштар.
  
  
  Әммә уның яҡындары мөмкин, тип бара. Ривьера ҡайтып ҡала предприятиелары һәм нескәлектәрен үҙ инурис докторы хәбәр тарый. Полковник һәм, башҡортостанды предсказуемый Ул. Перфекционист уның репутацияһы бар. Һәм ул шартлаған тауыштар. Инурис дурак булған. Операция Эго роле шаҡтай ябай булды: ҡыҙы алыҫ тотола. Хәҙер уның пландары емерелә. Бер тапҡыр түгел, ә ике тапҡыр. Ә хәҙер ул ҡаса. Был хаҡта американдар изге Андерсон Николас әйтеп тораһы ла түгел, эй килә, ярҙам итә.
  
  
  Полковник туҡтап Ул. Эго хәрәкәттәр яһап, ҡулдарын дөрөҫ, ул әлегә әйтмәй. мөмкин тиклем шым булырға тырышам Инурис докторы, немаловажный бүлмәһе булғанға күрә, бында барлығы өс кеше.
  
  
  Мин яратам күреп, табип булараҡ Инурис туҡмап ала. Ул ниндәй ҙә булһа, һәм хатта күберәк, тик алға тағы бер аҙым яһарға ярҙам ҡарап мин яңғыҙ түгел инем.
  
  
  Полковник тыныслан. Ул үҙенең өҫтәлендә ҡайта. Улар тәмәке тоҡандырып оҙон, яйлап тәрән һәм төтөн сығарыу бәрәбәр эго, киҫтереп тирәләй ҡалын. Төтөн струиться струйка ике тигеҙ. Ул тағы һөйләй башланы.
  
  
  Күр, ҡолағың уның люк р яҡтылыҡ килде, әммә бер нәмә лә ишетмәнем. Пригибаться һыу һәм яҡтылыҡ ҡасан люк уны һаҡ булығыҙ, ҡулы менән таянып береһенә ҡаршы, уның өсөн, ул, һиҙгән кеүек, бармағын минең тирәмдә бер тәҙрәһе аҫтындағы шевельнуться. Улар, алға шылдырылған, бүлмәгә инде. Күренеп, бар тирә-яҡ кем бер нәмә лә ишетмәнем. Полковник дауам ғына Ул, иртә кеүек.
  
  
  Быяла бармағын минең незакрепленный тикшерелде. Стяжка, эгон урын тота, тейеш булған, күп йыл элек кибә. Быяла хәрәкәттәре еңел. Шевельнуть уны куллана, һәм Хьюго, стилет, скользнуть мин ҡулында. Срезать уға гер замазка молчанов. Уны лезвие һәм уның сиктәрендә хөкүмәт поддевать һуңынан бысаҡ ағастар өйәбеҙ. Быяла кәштә уның осона күтәрә һәм уның стилет. Хәҙер уның тауышын ишетә ул . «Әлеге ваҡытта беҙ алға хәрәкәт итергә генә кәрәк. Ысын профессионал булыуы, был тауыш нисек идиот», — доктор бармаҡты күрһәткән булам, Инурис — «үҙе дөрөҫ инструкцияларҙы үтәргә». Тәмәке төтөнөнән һәм уның тирәләй тағы бер яҫмығы сығарырға тағы киҫтереп эго. «Асылда, сөнки беҙ үҙебеҙ алып барырға тейеш, тигән был ҡыҙҙар һәм Андерсон мистер булараҡ, юҡ. Бәлки, улар беҙҙең өсөн ҡурҡыныс янай операцияға һәм ихтимал булған, әммә был улай түгел». Ҡара уны Инурис. — Һеҙ уйлайһы, был ҡыҙ беҙҙең был операция тураһында бер нәмә лә белмәй. Ул, ышанығыҙ, был һеҙгә дөрөҫ аңлай. Был ҡағылмай тип Андерсон уҡ, йәғни артыҡ түгел эго тап уңышһыҙ булып тойола. Һәр осраҡта, хәҙер бик һуң инде, сымдарҙы һалыу өсөн беҙҙең план. Беҙ бөтә ҡуйған өсөн бик күп карталар, хәҙер беҙ яҡын һәм аҙағында.
  
  
  «Шуға ҡарамаҫтан, ул, тип һанай ҡайһы бер үҙгәрештәр кәрәк». Улар тәмәке докуривать. — Был бер нисә минуттан мин һеҙҙең менән тикшерербеҙ. Тик башта, — уның менән ултырғыс күтәреп, уның кеҫәһе буш ҡап тәмәке төтөнөн һура һәм тирә-яҡ скомкивать, — мин тәмәке кәрәк. Ул бүлмә аша сыға.
  
  
  Уның ҡарауы дауам итә. Марио докторы Инурис ҡарай дондо. Отвратительное буйынса әле бер, пронзительный, тирә-яҡ барыбер нервы бородавчатый смешок эго ултерәләр. Бер ни тиклем нерв эго көсөргәнешле булыуға ҡарамаҫтан, ул ҡасан булһа ла бүлмәгә полковниктар. Марио дунайҙағы уның ҡарауы Дон.
  
  
  «Тулҡынлана түгел, — тине доктор Инурис эму. 'Барыһы ла яҡшы булыр. Был уның аныҡ белә.
  
  
  Марио оҙаҡ көтөп Дон, кереткәнсе яуап бирә. Эго сирҡанған тауышын тулы булды. «Алйот түгел, уйнарға кәрәк, тип», — тине ул. «Барыһы да яҡшы бара, әлегә һиңә булыр, тип мин уның һөйәре булырға тейеш».
  
  
  — Барыһы ла яҡшы буласаҡ, — тине Инурис. 'Тулҡынланып түгел.'
  
  
  — Презентацияһы, — ти Марио Дон, — бөтә кешеләр, уларға был хаҡта борсолма. һин беренсе планындағы урыны. Әгәр бер нәмә лә, һин һәм мин ул тура оборудов полковник тураһында хәстәрлек күреп, һиңә, бәхетһеҙ salaud, һин бында тапҡыр. Ә әгәр юҡ икән, был хаҡта һәр ваҡыт хәстәрлек була».
  
  
  «Тауыш күрәм, — тине доктор Инурис. 'Барыһы ла яҡшы булыр. Мин ышанам. ...Һалып'
  
  
  Башҡа уны ишетеүсе булманы. Киләһе секундта минең һулыш туҡтап, минең тирәләй тимер сынйыр смыкаться ҡасан ултерәләр. Әлегә уның, ҡорос йотом һауа баҫымы аҫтында һынау һайлап ҡыйратыу өсөн көрәш, был свитермы вгрызаться минең яғабыҙ, һыу минең ҡулым инстинктивно люгер потянуться. Iso rta высовываться минең телемдә. Күҙем минең, кеүек, һикереп, боль ҡарағанда. Ҡайҙа ҡалды минең мейегә кислород мәхрүм, ул, белмәйем шул, кем, мин артта, нунчак тан файҙалана , яугир карате шулай ярата.
  
  
  Мин ғүмерем буйы ике сылбыры араһында ручкалар тирә-выжимать. Әммә һаман да минең ҡулымдан пистолетты ҡарай һуҙылған.
  
  
  «Юҡ, юҡ, Карте, был тирә бер нәмә лә сыҡмай», — нацистарҙың. Артабан тағы һөжүмгә утын ҡырҡа һәм тушновой затылок минең, мин тәү сиратта ҡараңғылыҡҡа йотолған.
  
  
  15 башлығы
  
  
  
  
  Аңына килде ул ҡасан обнаруживает шуның менән бергә, сәхнә өсөн ят иҙәнле бәләкәй бүлмә бирҙеләр. Минең ҡулдарын һәм аяҡтарын бәйләп була, ә бындай тойғо затылок була, тигән кемдер тоҡтарға ҡом менән придавливать эго. Полковник Ул, мин ҡарап тора һәм Дон һәм марио Инурис.
  
  
  — Һин үҙен яҡшы тойған ни? — полковник һораны ул.
  
  
  Һәм уның башы һаҡ булығыҙ элек алға ҡыуа. — Күрәһең, бер нәмә лә томан, — тинем мин.
  
  
  Тәмәке төтөнө аша оҙон һәм Ул үҙе тирәләй бер Полковник закуривать киҫтереп кротость мөмкинлек бирә. «Иң делле, атҡаҙанған һин үлгән», — тине ул. — Хәйер булыр ине, сөнки һаҡһыҙ һинең шулай булды. Небрежность торғоһоҙ беҙгә эшләргә, белгән юҡ. Тирә-яҡтан был бик һаҡһыҙ һинең менән булған һәм яҡтылыҡ тәҙрәләре люк выдать. Һеҙ бер ҡасан да башыма килмәне, тип, һеҙ быяла алынған, бүлмәлә һауа пробаһын һайлап свежесть арта? Дөрөҫөрәге, бик бәләкәй һайлап һауа ағымдары тикшерелгән. Ләкин етерлек струйка, клуб тирәләй киҫтереү өсөн минең төтөн таралды. Минең ғүмерен ҡотҡарыу өсөн мин бер нисә тапҡыр ды күҙәтеүҙәр». Ул йылмая. «Мөмкин, тип әйтергә шул кешегә мин бер аҙ донъя буйынса, ул үҙенең куренок һаулығыбыҙ өсөн».
  
  
  — Әгәр ҙә ул ала, уның алдында эйелеп наблюдательность ине һеҙгә, полковник, — тинем мин. — Тик, ҡурҡам, был минең хәҙерге хәлен бер аҙ ҡатмарлаштырҙы.
  
  
  "Мин был фекерҙе ҡабул итә, Карте," - тине ул. Уның яһил инурис докторы ҡараш ташланы. — Эйе, был Карте, идиот. Ника Карте түгел, ә ниндәйҙер Андерсон Николас. АХ уның агенттары булып тора.'
  
  
  ауыҙ асып Инурис докторы. Марио Дон ғәжәпләнеү менән күҙәтте.
  
  
  Ул--, -- тигән төшөнсә юҡ... докторы Инурис башланы.
  
  
  'Шым!' - Полковник, Ул ҡырылды уның. — Әлбиттә, һин төшөнсәһенә эйә түгел. Һин булғанға был һинең мейеһе бармаҡтарының осонда, промежность булып, мөмкин булыуын, һәр ерҙә, башын башҡа. Шулай булғас, һеҙ уйлайһы, был бары тик туристар уны, ярайһы галантный назойливый кешеләргә ярҙамға килеүе осраҡлы эләгә неприятность тултыра? Һин тағы ла ҙур идиот, уйлап ҡарағанда. Кеше исемдәре ошо нигың Карте. Махсус хеҙмәттәр уның янында үҙемде һәр ерҙә хөрмәт досье була. AX буйынса мастер уның убийца . Полковник ҡарай ул миңә. "N3, шулай түгел икән?"
  
  
  Хәл күсеп ултырған һәм ул бер нәмә лә әйтә тырыша. Минең гол ярыла.
  
  
  «Эго тыш ҡиәфәткә, — полковник дауам итә, Ул, әйтерһең лекциялар уҡый, — шулай үҙ ҡорал арсеналында Карте билдәле. Люгер, вильгельминаға булараҡ билдәле. Помахать алыу һәм уның менән ултырғыс уны эго. «Стилет, Хьюго булараҡ билдәле». Улар шоу ҡабатлау. «Ҙур булмаған, әммә бомба газ смертность осрашалар, билдәле, нисек Пьер».
  
  
  Кивать на Инурис докторы эму һәр әйберҙәрен күрһәтте. Ҡыҙыл төҫ кешенең эгоһын ала, һәм уны ҡабаттан күрергә пульсирует жила, селәүсен кеүек күк аҫтында эго виска. Күп мыҫҡыл Эму йоторға тура килә, һәм был эму оҡшай. Уны асыу тора ҡалтырап.
  
  
  Мин уны шунда уҡ аяҡ һәм ҡабырғаһы һуғыу буйынса алға йыраҡҡа. Ул, откатиться һәм ҡоланы. Мин дә һөжүмгә эләгә, ә минең башым ныҡ ярҙам перекатывание түгел. Сил ауыртыуы менән уны тағы бер ҡат.
  
  
  Полковник баҫыу өсөн ултырғыстар. Стилет уның ҡулында була. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, ул уйлай, мин уның өсөн бара, әммә уның урынына был Инурис уртаһында докторы, улар артҡа сигенеүҙең, тарҡатыу түгел, башҡа сыға алмаҫлыҡ стена булманы әлегә у эго. Полковник, Ул эйәк аҫтына бысаҡ индерелгән. Бик тыныс, ти ул, сөнки эго көсәйтә генә, асыла.
  
  
  — Иғтибар менән тыңлайым, — тине ул. — Беҙ һеҙ инде байтаҡ килтерә. Һин йылмайһаң, мин һине үлтерә алманы әле.
  
  
  Минең һеҙгә генә, һеҙҙе ҡалдырып, ошо операцияла ҡатнашыусылар хөрмәтенә төҙөткән. Был һеҙҙең хөрмәтегеҙ һәм уны уйланырға урын күп түгел ине. Был бик яҡшы тыңлағыҙ һәм шуға күрә минең ҡәҙерен советы: тыныслыҡ һаҡлау. Юҡ нәмәне ашыҡтырабыҙ; һин иҫән ҡалырға мөмкин. Ләкин әгәр һин советы пренебр минең, һинең, уның үңәсен отвратительное сәнсеп бәләкәй тирбәлеп тора. Был карте ҡағылып, ул уның шул ваҡытта ғына ҡотолорға һәм ул, теләһә ҡасан булғанын мин түгел, ә иртәрәк. Сағыла ул тамуҡ?
  
  
  В горле докторлыҡ уның осона һыҙыҡ өҫтөнә еңелсә стилет штопор. Хатта муйын ривненский надавливать Инурис өсөн поцарапать, әммә уның пронзать түгел. Күҙ тирәләй орбитала вылезать докторы. Ҡыҫҡа эму кивнуть раҫларға мөмкин.
  
  
  Унда ул өҫтәл артында үҙ урындарын биләй һәм яңынан полковник булып китә. — Яҡшы, — тине ул. — Ә хәҙер, джентльмен, — тине ул, беҙгә ҡараш буйынса, һәр туҡтатты. «Эштең асылы ҡайта. Бөгөн беҙ кисәбеҙҙе ошо бүлмәһенә китер алдынан, уны телисез өсөн, һуңғы бөтә ваҡиғалар курсында булырға. Мин ул йылмаяҡтың. — Һин, Карте.
  
  
  — Мин ни эшләргә одолжение, полковник, — тинем мин.
  
  
  'Отдолжение?' - засмеяться ул. 'Икеле. Мин әйтәм һеҙ биреп, нимә-нимә, — тине ул, үҙе алға наклоняется ултыра. — Һин бик вафат була һәм бик яй мучительно. Һәм ул, теләр өсөн, һеҙ белмәйһегеҙ, һеҙҙән аҡыл был тип боль өлөшө булды. Һеҙ улар менән бәйле ҡайһы бер есем тирәләй, мин һеҙгә тәъмин әммә, нимә генә аҡыл менән таң һеҙ, моғайын, хәтәр күпкә артыҡ булған. Әлегә ул тамамланып, һин мине ҡурҡышынан вафат була. Һеҙ һораған дауамы булған».
  
  
  — Был бик ышанып булмай, полковник, — тинем мин.
  
  
  Полковник Ул ҡулын күтәрҙе. «Зинһар, Карте, мин һинән һәм минән баш биргән тары бравада дауам итәсәк, тип әйттем мин тейеш. Тулҡынландырғыс мин түгел, һин бында ултыраһың, беҙгә бөгөнгө һөйләшеүебеҙҙе һәм был ҡатнашты. Хәбәр, уның һеҙ телисез, һеҙ уңышһыҙлыҡҡа тарый. Әлегә иҫән һәм һинең, йәки, дөрөҫөрәге, әлегә уның йәшәү һин, ул, тел, һиндә булған уңышһыҙлыҡтар тураһында белем ҡыҫҡыс һинең өсөн, һиңә ҙур таш ятҡан кеүек, тормошондағы бөтә тирә-выжимать һинең ихтыярҙа». Уның тауышын кәметте. «Мин телем, һин был турала уйлап өсөн, Карте, ваҡыт үтеү менән».
  
  
  Хлопнуть сәпәкәйләтеп ул, әйтерһең, чары өсөн емерелә.
  
  
  «Хәҙер беренсе пункты — ҡыҙ».
  
  
  — Был вмешивать түгел уны, — тинем мин.
  
  
  — Молчать, Карте, — тине ул. полковник. «Иң Я идиот ҙур булыр ине, әгәр ҙә үҙ коллегалары тупость файҙаланып, доктор Инурис. Рыцарства ғәҙәт бөтөнләй мөнәсәбәте юҡ, миңә һине һыу. Хатта һине танырға тура киләсәк, тип ҡурҡып һүҙҙәрҙе сығарып булмай ине.
  
  
  — Был хаҡта ул белһә, — тинем мин.
  
  
  «Мин уйлайым, ул дөрөҫ әйтә, — тине доктор Инурис. «Ул мин әйтәм, мин уның атаһы менән мөнәсәбәттәре тураһында бер нимә лә белмәй».
  
  
  Лотар идиот инурис йәки оло булғас, ни калһа, унда идея мәғәнәһен йә ахмаҡ бүлеп лелеять эго һаман да шәхси эго Николь любовное гнездышко менән йәкшәмбе Мәжбүр. Һәр осраҡта, мин был тулҡынландырғыс түгел.
  
  
  Ләкин полковник белә ул... — тине замолчать мин һиңә, — тине ул. Пробормотать докторы,-тип ауыҙымды ябырға маташты тураһында һәм ярҙам, әммә Ул ерәнес полковник ҡарашы аҫтында ҡыҫылып.
  
  
  — Юҡ, Карте, ҡурҡмайынса, тура ҡыҙы нейтралләштереү. Коллегалары нисек һеҙгә һөйләргә. Ул, һеҙ үҙегеҙ минең урынға ҡуйыуын үтенәбеҙ. - Уйлай, һеҙ һөйләгән кеүек, - тип, ҡыҙ бер нәмә лә белмәй. Әммә мин өҫтәй ала, тип уйлайым мин түгел был, сөнки бының шулай уйлайым, тип мин ышанам, һеҙ ине, ә уның бер ҡасан да ышанма. Әммә был фараз, тип, ҡыҙ бер нәмә лә белмәй. Эшлекле һәм докторы араһындағы мөнәсәбәт тураһында бер нәмә инурис уның атаһы була. Әммә бер әйбер булды, иртәрәк йәки һуңыраҡ улар уның табып, әгәр ул тағы ла асыла ee. Полковник күҙен алмай ҡарап мин ул емелдәй. - «Һәм был, тип, уның атаһын хәбәрһеҙ юғалған».
  
  
  Бесстрастный уның йөҙөн һаҡларға тырышыуын белдерә.
  
  
  — Ә әгәр ул был хаҡта белә, йәғни, моғайын, бер кемгә эго наведываться тураһында; тикшереп, унда ҡатнашыусылар власть органдары булған. Атаһы уны ҡасан башларға һәм допросить тураһында власы, йәш леди, һис шикһеҙ, һөйләйҙәр, тип, уның атаһы менән эш Инурис докторы, табип, эй операция яһай ул. Әгәр ҙә уны ҡабул итә һәм хатта ялған шәхес, эгон, үҙе шундай һөнәр оҫталығы, тиҙ арала ысын шәхес тип тышҡа культуралары эго. Әммә ул исем ҡулланырға уйлай. Шул саҡта власы һәм обнаруживает, тип билдәлелек ала был Инурис билдәле доктор, әгәр һеҙ уйлайһы, был исемдәре билдәле була ала, әгәр судтың протоколы улар илдең бер нисә ҡалаһында аҙаша. Коллегаларығыҙға үҙегеҙҙе борсоған баҫтырмай теләмәй, әммә ҡайһы бер буйынса-эго эйә булмаған берләшмәләр хатта репутацияны енәйәт бигерәк тә, һыу һәм енси аҙғындар перенос излишество. Йәки башҡа енәйәттәргә наркотиктарға ҡағылышлыһы уйлап, шәхси ҡулланыу өсөн бигерәк тә. Ә өсөнсө ҡатнашлығы булыуын фаразлай шпионажы. Ҡайһы бер балиғ булмағандарға ҡаршы енәйәт тураһында әйтеп тораһы ла түгел, ул, ҡыҫҡа ғына әйткәндә, хәрби енәйәттәр квалификациялы еңел булыр кеүек».
  
  
  Улар, ҡара Инурис. Күҙ үҫһәк, ир-егеттәре менән туп-тулы өс әлегә ул сирҡанып ҡарай. Ләкин ҡайнар нәфрәт менән ҡарап сығып, шул уҡ ваҡытта унан тыш, бындай кәмһетеү менән ул полковник яҡтағы предметтарҙы өсөн асыҡ буласаҡ. Улар, үҙҙәре тураһында уйламанығыҙмы ни, әгәр ҡасан да мөмкинлегебеҙ булып тойола башлай, ҡытайҙар Инурис докторы түләүгә мәжбүр итә ала ине, быны эшләй ине ул ҡыуаныс менән.
  
  
  ... Барыла һәм ул артабан шуға күрә ҡотолғоһоҙ власҡа һәм докторы полковник инурис дауам итер ине. Инурис, беҙ нисектер күрмәй, шундай рәхәт үҙ тулыһынса бәйле. Ул ждет тойғоһо көслө. Ниндәй мәшәҡәт ул тотҡанда. Боль ҡурҡа ул, трусость менән һыймаслык. Эго побаловать ҡулына властары, кесе эго боль дусар, һәм һөҙөмтә ниндәй булыр? Уларға үҙ тиреләре отвратительное выбалтывать ҡотҡарыусыларға өмөт булыр ине. Һәм ни өсөн? Барыһы да, сөнки беҙ ҡыҙҙарҙы оноторға нейтралләштереү. Полковник башын покачать Ул, әйтерһең насмешливый ҡыҙғанысҡа булыуына ишара. — Юҡ, ҡурҡмағыҙ, ул беҙҙе алып тейеш. Риза түгел һин, Карте?
  
  
  Һин тип әйтергә була.
  
  
  — Мин уны һеҙгә ризалығы өсөн тынлыҡ ҡабул итергә тейеш, Карте, — тине ул. полковник. «Беҙ был мәсьәләне яһауы һәм ҡотолғоһоҙ була: ҡыҙ ҡайҙа?»
  
  
  — Ҡурҡма, мин беләм, полковник, — тинем мин.
  
  
  Полковник миңә йылмая. — Карте, беҙ һине күптән ышаныслы тураһында һөйләне. Табиптар, әлбиттә, һеҙҙең репутация билдәле. Шул ваҡытта уның һеҙҙән һөйләнем һәм йәнә һеҙгә әйтәм: мин һеҙ ҙә ышанмағыҙ.
  
  
  Тәмәке тоҡандырырға бер шырпы ике ул һәм тағы ла бер оҙон ағас тирәләй закуривать Полковник, кеҫәһенә ҡумта буйынса лакировать досталь пешие йөрөүең ул була. Һуңынан ул минең менән шырпы алыр ултырғыс һәм башҡа стилет гер түңәрәкләнгән.
  
  
  — Зинһар өсөн, мин һиңә зарар түгел мәжбүр ауырта, Карте. Ваҡыт үтеү менән һиңә зарар уның формаһы ауыртыу бөтә, әммә мин ышанам ғәҙәти язанан ҡотола. Хәтерҙә, мин ысын сирҡанып ҡарау юҡ икән, һинең ыҙалап ауыртмағаны өсөн, тик, мин беләм, рәхәт, бында минең коллегаларым проступок-тип, - башын ул яҡҡа мотнуть докторы. Инурис: «был мин түгел, был эшләргә мәжбүр итә ине. Шулай булғанына төшөнмәйенсә, уның хаҡлы түгел.
  
  
  — Дауам, полковник, — тине ул. эму. Ул ни тиклем иртәрәк башлаһаң, шул тиклем яҡшы. Яза ваҡытта буласаҡ был, һеҙ ҡасан алыуы тураһында хәбәрҙәр күберәк аҡыл түгел, боль ебәрҙе тәненә, аңына, хатта әгәр һеҙ ҡала. Һуңынан кимәлдә недосягаемый йөҙөп күңел булғас, ирекле һәм хәүефһеҙ. Был уны түҙемһеҙлек менән көтөп алам, һәм белмәй, әгәр ошо кимәлгә етә алмай һәм уны иртән тиклем ҡалырмын унда, курс эштәрен Доун Хоука ввдет Пенни һалып.
  
  
  Полковник баҫты, һәм мин туҡталып передо урап ултырҙы. Наклоняется ул, мин ҡулыма тотоп өсөн, бергә бәйләнгән, уң ҡулының һуҡ бармағы осонда аҫтында ногти втыкать һәм шырпы. Һуңынан һыуҙы ҡыҙҙырылған уны уратып осондағы көкөрт тәмәке ҡағылды, һәм ул яуыз менән күрелмәле шипение.
  
  
  Һәм уны ҡарап ултырҙыҡ, нисек прожигать шырпы ялҡын, ҡара завитой ҡалдыҡтар ҡалдыра. Потянуться Ул өҫтәл Полковник, минең күҙҙә тотола гениаль һәм иренде на дюйм стилет эго осондағы өлөшө.
  
  
  «Хәрәкәт түгел, — тине ул, — шул булыр һинең күҙҙәр шпажка ә оливка әйләндерергә мөмкин».
  
  
  Улар, элекке кеүек, янған шырпы дауам итә.
  
  
  "Ҡайҙа ул ҡыҙ?" — полковник, - тине Ул.
  
  
  Ул, юҡһа, минең кеүек тире йылы яҡынлаша.
  
  
  — Хәрәкәте түгел, Карте, — полковник иҫкәртә.
  
  
  Ауыртыуы көсәйә, юҡһа, мин дә, минең кеүек, мускулдарығыҙ напрягаться непроизвольно башланы. Лезвие таптар минең ҡарашҡа алдында көсһөҙ була.
  
  
  Ә һуңынан бөтәһе лә шунда тамамланыр. Һәм Ул һүнде ялҡыны Полковник ҡулы һуҙма буш. — Мин белергә тейеш, тип тырыша булырға тейеш түгел, Карте, әммә булырға тейеш. Быны белер һин бер ҡасан да.' Марио борола һәм дон һыу йылмая ул.
  
  
  «Мин был хәл бик ҡатмарлы, — тине ул. полковник. «Мин Карте должное тапшырылырға тейеш, уға, ул ышана, мин должное бирә ине. Беҙ ике бик яҡшы һәм профи. Рискнуть тора ла, күреү өсөн, чувствительный к ябай формаһы була икән, ул яза ала ла, уның күңел тәрәнлегенә килмәй, беләм, түгел, шуға ла ул күберәк». Ул миңә борола. — Ғөмүмән,-йәғни, был идея ине тип сәләмлә һин, улай түгел икән, Карте? Һеҙгә ышанып, үтә башланғыс стадияһына тиклем тулы кимәлдә онотҡас, беҙ белмәгән ниндәй бөтә эго. Ул көлөп. "Был миҫал, бәлки, һеҙ уҡып фекерегеҙҙе мин нисек, шулай түгел икән?"
  
  
  Марио Дон өҙөлә уның. — Яҡшы, полковник. Уйлап, шаяртыу һәм уйын туҡтатыла.
  
  
  Полковник Ул сәғәтенә ҡараны. — Мин ғәфү итә, — тине ул. «Беркасан ла кәрәк ваҡытта юҡҡа сарыф. Һәм беҙгә бик-дель-бөгөн кис.
  
  
  — Мин бысаҡ бирә, — ти Марио Дон.
  
  
  Иҫ киткес еңел эму стилет полковник тапшырыу менән баш эйеп.
  
  
  Марио эго Дон ҡулына уйлап һоҡланды. Ҡара күҙем зәңгәр боҙ һуңынан ул мин үҙем. «Мин һиңә ҡарағанда әҙерәк ун биш минут үткәс, әйтермен, шунда был ҡыҙҙың Карте».
  
  
  Һәм ул бүлмә аша үтә,-тип ҡолағымды прошептать н докторы. Кивнуть бүлмәһе аша сыға һәм докторҙары. Марио дон һәм уның бер нисә минут кивнуть ҡайта. Марио утвердительный кивок Дон ҡыҫҡа яуап бирә. Беҙ һеҙҙең nen тип тураһында һөйләй ине, ул кеше түгел, ул һүҙҙәр юҡҡа сарыф. Полковник Ул тағы сил өсөн ултырғыстар. Ул төшөнсәһенә эйә түгел, тип көтә.
  
  
  Минут түгел, ун үтмәй, уны мин ишетһен тип ҡырҡа стук ишек.
  
  
  'Кем унда?' — Дон Марио һорай.
  
  
  «Вито», — ревматизм булғанда.
  
  
  — Яҡшы, — ти Марио Дон.
  
  
  Распахиваться ишектәр, бүлмә лә, лихорадит, минең бәләкәй статуэткалары һәм аяҡҡа бәреп селпәрәмә туҡмалғаным бар. Перепачкать кешенең эгоһын булып, күлдәк өҙмәй. Эго бер мәрәй буйынса быяла юҡ. Замешательство ҡарамаҫтан, күпме генә ҡарашы йүгерек, аңлап өсөн, тип, башҡа йән эйәләре булып жалкий хема передо мин түгел, тип Доун Филип.
  
  
  — Һин беләһеңме, кем ул, шуға ла бармы? — Дон ти Марио.
  
  
  Әгәр был штопор булған, ревматизмдан, белә инде ул, һөйләүҙәренә ҡарағанда, был кеше минең промелькнуть белешеп, бәлки, бер секунд бүлкәттәре.
  
  
  — Ярамай, — тине полковник, Ул, — Доун владимир әйтерһең планы бар.
  
  
  — Тулҡынланыу түгел, — ти Марио Дон. — Мин һине беләм план. Эго барыбер һеҙгә кире алыуҙан, күпселек өлөшө.
  
  
  — Бик яҡшы, — тине ул. полковник.
  
  
  — Һеҙҙең ҡул аҫтында булған дарыу, доктор? — принц һорай.
  
  
  «Эйе, — тине доктор Инурис.
  
  
  "Ih бында килтерә. Һәм мин компрессионный кляповый һәм повязка кәрәк, мөмкин булһа, бер ни морфий, әлегә беҙ эго аңына ҡайтарҙы. Ҡабул итергә һәм барыһы да, нимә булды һиңә, ҡан туҡтатыу өсөн.
  
  
  Полковник Ул күргән, минең күҙем менән наркотик булараҡ телгә киңәйә
  
  
  «Түгел тип уйлайым, сөнки һин ишеттеңме икән, тип ишетеп булырға тейеш түгел, Карте, — тине ул. — Һин үҙеңде киләсәктә наркота обозримый аҫтында ҡалған булған.
  
  
  Ҡара сумка менән ҡайтты һәм тирә-яҡ бүлмәһе Инурис выбегать докторы.
  
  
  Филипп Доун иҙәнгә ята, ваҡыты менән постанывать. Марио уны баштүбән төшә һәм дон менән йәнәш уны тубыҡ, әлегә ул кеше өҫкә сыға ла, бер аҙҙан һалдат кеүек, балыҡ, һыу, тирә-яҡ выдать.
  
  
  Дон йылғаһының һул ҡулын алға метнуться марио, һәм аҫҡы яңаҡ ҡарт ауыҙ асыу өсөн уны эго тоторға мәжбүр. Һуңынан уны эго стилет ҡыҫылһа һыуҙы һәм профилендә осонда ек, әлегә уны күреү түгел, күҙ алдына минең кеүек тире выпячиваться.
  
  
  Марио мин ҡарап Дон. «Тыңлағыҙ, Карте, һәм тиҙ арала уйлап. Бысаҡ, уның буйынса белгестәр. Мин ышанам. Эго ҡулланам, ул да ҡаршы түгел. Улар һинән һорай, ҡыҙ унда. Яуап тиҙ һәм уның ғәҙеллек теләгән. Бер ниндәй ҙә шаяртыу. Ниндәй ялған эҙҙәр. Әгәр мин яуап ала алмай, уның һораны ҡарт һәм тағы бер тапҡыр порезать ек.
  
  
  Полковник Ул просиять. Марио, күрәһең, кешегә рухи близкти буйынса эму була.
  
  
  Дон дауам итә, ти Марио. «Әгәр мин алмаһам һәм ревматизм, мин уны яратып, уны тағы бер аҙ эшләй. Ә һин һорайһың тағын башҡа beru һәм уны екте. Һуңынан уның ҡолағы һәм танауы өҫтөндә эшләй. Вырезать уның күҙҙәре, ҡулдары бармағыҙ. Аяҡ бармаҡтары. Бер аяғы. Ғүмерен һаҡлап эму докторы, полковник сөнки ул тере кәрәк. Әммә уның харабалар булды, табип һәм хатта эго подлатывать алмай. Һәм ул һине, кем ғәйепле. Үҙ һарайында тота ауыҙ итеү, геройҙар кеүек бөйөк, Карте. Был һеҙ нисек теләйһегеҙ?
  
  
  Уны лезвие аҡһыл аша тиерлек күрергә мөмкин, ҡарт ек худ. Ябыҡ күҙҙәр менән уны ят, уның күкрәгем менән һулыш буйынса ссутулиться свист ҡотола. Беҙ уның хема булыр ине, тип ҡарарға була айырыуса Филипп Доун түгел. Унан күп зарар миңә күңелһеҙ, әммә был барыһы да аҙ булыр. Йәғни, нимә эшләй ул, миллион кеше һәләк янай. Шуға күрә, бер яҡтан, эгон ҡотҡара алмай тора. Әммә насар булһа ла уны үҙ содержимое һәм wouldnt. Уны-быны уйламай, ишекте асып, бер нисә кешенең үҙ аңы, уны эго тип алмашҡа нисә генә түгел, ҡыҙ үҙенең тормошон сағыуыраҡ итеү өсөн. Марио әгәр уны эго дон киҫәк телеп биргәс, ул Пенни ҡотҡара ала. Һәм, уны ҡотҡарып, бәлки, ҡотҡара алмаҫ уны алтындар.
  
  
  Икенсе яҡтан, әгәр откраивать һәм уның ауыҙ-тине ул, һәм унда жилуновичтың Пенни кеүек, ҡарттар тураһында төшөнсә биреү, был мөмкин икән, тип, ул эшләй өсөн нах. Моғайын, ул был атҡаҙанған, уның мөмкинлектәрендә бер тапҡыр күреп: матур.
  
  
  Тик аҙға булһа, тип проблески йылына яҡынса бер миллиард доллар ҡырҡ биш бассейн асылды.
  
  
  Ревматизм, уның профессиональ кимәлен бер ҡәтғи генә бирә ала. Һәм был тишина-тулы булды.
  
  
  Һәм ул ауыҙ асып әйтә: «Һеҙ уның атаһы уның фатирында таба. Мин уны көтәм.'
  
  
  
  16 башлығы
  
  
  
  
  Марио полковник буйынса ул арҡаһына һуҡты. — Матур, — тине уның менән ярайһы киң йылмайып, тештәрҙе өсөн ҡорос шәрәм йыйылмаһы. "Матур ғына."
  
  
  Марио эму Дон яуап бирә алмай. — Вито, — ул крикнуть. 'Шашып.'
  
  
  Томшоғо менән ишек башына көҙән просовывать головорезов. Марио Дон эму бәйләүес асҡысын ташлап.
  
  
  — Ҡарттар йортона ҡайта, — тине ул. — Ул һинең ҡыҙың табылды. Ул карап булып китте. Ул вижу.'
  
  
  — Яҡшы, — ти көҙән һәм юҡҡа сыға. Минең инструкция ҡарамаҫтан, Пенни, мин шикләнмәйем, көҙән командаһынан менделәр драться был эго башҡара. Өндәрҙе ишетә һәм уны хәл итеү асҡысы замок — барыһы ла булыуға ҡарамаҫтан, беҙ бер-беренә һөйләгән, — тип, атаһы уны барыбер килә, һәм хәҙер был ишек асылды. Был ғына түгел ине ул.
  
  
  Полковник менән ҡарайым мин ул любопытство.
  
  
  Әлбиттә, уны таный, сөнки был аҡылһыҙлыҡ кеүек, күҙҙәре бигерәк тә бындай профессионал булараҡ, Ул. полковник. Рассмеяться ул саҡ. Ут ҡапҡандай учуивать. Улар өсөн бер ниндәй ҙә аңлатыу булманы икән, тип, ҡыҙҙың атаһы ҡотҡарырға тырыша. Улар өсөн бер ниндәй ҙә файҙа булмаясаҡ. Сөнки, эгон фекере буйынса, ҡарт янына беҙ, беҙ минең, беҙҙең ҙур булһа ла ҡыҙҙың янына килде.
  
  
  Винить алмайым мин уны. Эго позицияһы алып, буласаҡ уйын тамамланды тиерлек, һәм уны еңеү яуланы. Бөтә ҡыҙҙар уның менән власҡа яҡын булһа эго карталары: владимир Андерсон серле, агенттарының ҡулына эләгә һәм уларҙың хаталы булыуы ax эго тирәләй; ҡыҙ булһа, күңелһеҙ хәлгә зарар эму менән шөғөлләнә ала; Филипп Доун һәм ул булырға тейеш, полковник өсөн Ул һәр ваҡыт йомаҡ булды, сөнки хаҡын алтын урлау, булырға тейеш, невероятно, уның түбән булып тойола.
  
  
  Уны үҙегеҙгә гепә түгел эму мотивы тураһында хәбәр итә. Был уны барыбер аңламаҫ ине. Әлбиттә, уның бөтә ҡағиҙәләрен боҙған. Был ҡағиҙәне әйтә: «был ҡарт баш тарта. Ҡыҙы ваҡытын бүлгән өсөн хоука тиклем бара. Ваҡыт осто. Һәм ҡарап ултырам, тип марио буласаҡ доун дон филипп киҫәге һындырып. Заполнить, ҡан түгел тип күргән, ҡот осҡос боль һәм мучительная. Барыһы ла яҡшы тора, һеҙ нимәгә өлгәштек, отсиживаться. Ҡ һүрәттәрҙе алып, кеше һәм тирә-ҡарт күҙҙәренән түгелгән. Невосприимчивый крик үҙе эшләп ҡарай. Рәт-рәт подумай тураһында инструкциялар яҙылған.
  
  
  Инструкцияһына тура ырғыттылар ҡай саҡта. Ни өсөн мин ҡысҡырып әйтә «юҡ» идеяһы тураһында һөйләп, тип марио буласаҡ разрубать дон ҡарт киҫәк, полковник шул уҡ ваҡытта, Ул генә түгел, ә ирендәре Инурис облизывать инем, баш инем һәм остекленеть эго күҙҙәре йәшләнде. Был гиперчувствительность түгел. Был-мин алисаның эсендә булам мин, тип, ул ваҡытта, ул үҙе Дон пытать Филипп Доун рөхсәт Марио өлгәшә, уны танымай башлай ине, тип, еңелә. Һәм уның иң-дело-отель еңеүсе тип ниндәй генә түгел. Бөтә еңеүсе, уны отель.
  
  
  Отель алтын урҙа кире ҡайтарыу, ҡыҙ имен һәм динамикаһы һәм микрофон менән ярҙам ҡайтарыр һәм элекке бөтөн филипп счет доун эго. Ул ер кешеләре менән ih отель емерелгән. Был подпол ҙур булды. Тик эш эштәр килә, ул ваҡытта, ҡасан барып Филипп Марио Дон Доун ткнуть бысаҡ осонда ек,-тип тәрән эсендә мин әйтәм: - был китапты ташлау ҡарары буйынса һәм чертов үҙе теләгәнсә уйнай. Полковник Син һис ҡасан аңламаҫтар. Уның уйынса процент булған. Минең принциптары һәм шунда вафат әлегә ул түгел, еңеүгә өмөт бар ине. Удивленный ул күренмәй. — Мин удивленный, Карте. Ысынлап та ғәжәпләнде. Һәм ни разочароваться. Уны уйлап, һин ҙур батырлыҡ күрһәтә.
  
  
  — Үҙең кем дә, полковник, — тинем мин.
  
  
  "Мөмкин булһа, юҡ, Карте," - тине ул. — Әммә һеҙ репутациялы кеше булып, был бик яҡын. Һәм мин ышанам, һин минең бөтөнләй яңы тураһында отчет. Бик күптән, күптән аңлай өсөн һеҙҙең менән осрашыу минең иң яҡшы дуҫым булып арктика хсянг, Инурис докторы тураһында әйтеп тораһы ла түгел. Ут менән һыу инурис заговорщицкий йылмайып ҡарағас. — Һеҙ хәтерҙә, Хсянг, шулай түгел икән, доктор? Мин күренештәр булманы, һәр хәлдә, һеҙ фотола күргән эго, шулай бармы? Лотар кивнуть Инурис.
  
  
  «Был булып, яҡшы эш — Хсянг һинең менән ҡыҙыҡһынды», — тине Ул миңә полковник. — Минең яҡтан бер ни менән ваҡытында һәм бик матур. Әгәр ҙә уңышҡа ирешә хсьянг, был предприятиеның эше бик уңышлы ине эго менән ҡушылып, улар ил һуңғы фаза мин һеҙгә ҡушыла. Шуға ҡарамаҫтан, уны ышанып, киләсәктә донъя көтөүгә бик ауыр булды хсьянг хатта был тырышлыҡ» . Хвастовство яуап бирәм мин уны. Мин ул йылмаяҡтың. — Һәм һиңә лә, Карте, киләсәктә көтөүе бик ауыр. Ҡытай беҙ ҡасан булһа, беҙ бик оҙаҡ һөйләшеп алырға булдыҡ. Һин һәм мин-тип күп һөйләйҙәр. Тәүҙә диңгеҙ әммә һеҙ килмәнегеҙ оҙаҡ сәйәхәт, беҙ бер нисә сәғәт унда башлана. Шулай түгел икән, Дон Марио? Марио Дон кивнуть. — Карап эшләү, — тине ул. - «Беҙ ваҡиғаларҙы тиҙләтеү».
  
  
  — Беҙ тағы тиклем йөҙөп рассвет, — тине полковник, Ул, — хеҙмәттәшлек рәхмәт һеҙгә, Карте. Владимир Доун бында, — ҡарт улар күрһәткәс, тағы ла иҙәндә ятҡан яланғас улар, — беҙҙең ҡушыла, сөнки, һеҙ йорт булған кеүек, уның ҡайһы бер күнекмәлә булып, беҙ ятаҡта бар ине. Полковник башын ҡарап ул... гер запрокидывать түбәһе һәм ҡыҙ килә. — Ҡыҙҙарға ҡағыла, Лоҡ, бәлки, ул аҙаҡ уны һиңә бүләк, беҙ-һау гавань тиклем бара. Диңгеҙ беҙ әлегә, бәлки, һеҙҙең менән уның гарем, сөнки беҙ шулай именлегенә хәүеф түгел, тип ривьера була. Тик беҙ нисек ҡытай тиклем барасаҡ, шунда һин шул тиклем ҡала ала, ни теләһәң, ҡыҙ менән. Ләкин, бел һин мине, Лоҡ, ул шикләнәләр, тип нах арыным һине алда, беҙ шунда барабыҙ. Әгәр шулай булмаһа, беҙ уның экипажына биреләсәк, улар уның менән эшләп бөтә алмаҫбыҙ, тип теләмәй; һәм шул саҡта беҙ нах ҡотола. Был беҙҙең өсөн практик ҡиммәте юҡ.
  
  
  От удовольствия докторы һәм просиять царственно Инурис поклониться. — Йомартлыҡ өсөн рәхмәт һеҙгә, — тине ул.
  
  
  «Беләһеңме, ул һеҙ иң атҡаҙанған делле түгел, — тине полковник, Ул, — ләкин мин ышанам, бөтәһе лә яҡшы булды тип, ҡанат аҫтында ғына беҙҙең ҡыҙҙар кеүек, уның ғәфү итергә әҙер неосмотрительность шуға күрә һеҙҙе һәм Ривьера».
  
  
  — Рәхмәт, полковник, Ул, — тине доктор Инурис.
  
  
  Полковник мафиози булған ҡарағас Ул. — Был һеҙгә ҡағылмай, Дон Марио, йәғни, ҡурҡмай, мин бүләктәр айырым хушлаштым юҡ, әммә һеҙгә тулыһынса лайыҡлы эго. Мин һеҙгә оҡшаған эштәр менән булды. Кешеләр йыш ҡына һеҙгә, һәм һеҙҙең ҡарашығыҙ нисек күрергә бөгөн беҙ кисә, таң дәрәжәһе юғары. Ул үҙенең тәрән ихтирамын белдерә ине һеҙгә, ысынлап та ла, отель.
  
  
  — Бында мин алам, — ти Марио, ултырғыс күрһәтте. — Бик метко, — тине полковник. «Бик уңышлы, тип, һин, ул агент булған йәш ҡатын хыянаты килтерә грозный Карте AX, гер эго арсенал вариҫы. Тағы ла тиерлек поэтически. Бик яҡшы, Дон Марио. Люгер эго һинең ала, бомбаға бәләкәй һәм газ стилет эго эго. Почиталин үҙенең ih трофей.
  
  
  Марио минут Дон бомба һалынған, ә пистолеты һәм бысаҡ за пояс.
  
  
  Полковник Ул сәғәтенә ҡараны. — Йөк машинаһы килгәнгә тиклем бер нисә минут беҙҙә бар, һеҙҙең менән килешә. Мин әйтәм: «ул ҡасан килә, Карте, беҙ сәйәхәт беҙгә башланы. Наслаждайся был-мөмкин тиклем күберәк, сөнки һеҙ был һуңғы сәфәре була. Ҡырҡ биш алтын миллиард доллар менән ҡытай бара икән, һеҙ, моғайын, беләләр инде. Инурис докторы ярҙамы менән, тос ярҙамы менән владимир дон һәм марио независимого ярҙамға дон, эшсе көстәр кәрәк бирә, беҙ Федераль резерв выдаивать ирешеү».
  
  
  «Ә иртәгә бөтә булғанды асыҡ бассейн тураһында имеш-мимештәрҙең буш, аҡш-тың алтын запастары алтын запасы ҙур өлөшө һәм күп тип юҡҡа ih тоғро дуҫ. Һеҙ хөкүмәт хәбәрҙәре сығарыу әйләнәм, ләкин барыһы ла ишетерлек һәм ныҡ һаҡланып була. Һәм банкирҙар һәм башҡа илдәрҙә тиҙ арала хөкүмәт гарантияһы талап итә, һәм, ниһайәт, был иҫбатлай. Бирә алмауын иҫбатланы улар. Шул саҡта бер нимә лә долларҙа булып тора, сөнки уға ышаныс емерелә. Кешеләр, буласаҡ доллар, ih алмаштырырға тырышабыҙ, тик нимә? Британия фунт, беорус. Немец бренды, обесценивать хатта швейцария франкы булһа, аҡса ла күберәк буласаҡ, сөнки бер кем ҡағыҙ ышанам. Алтын, тип, донъяла ҡала, ҡиммәтле сығанаҡ буласаҡ. Кем булған икән ул, шул һәм һаҡлау эго. Ул, кем у эго юҡ, хафаға була.
  
  
  Унда ике буханка икмәк магазинында һатыусы менән тартып, әгәр түләргә буханка ла бер ҡарағанда, әллә башҡа, бынан ҡағыҙ аҡса. Математика буйынса, табип ул кәрәк, уның өсөн одержать түләргә була, бынан файҙа ҡағыҙ аҡса, табиптар уны ҡабул итмәй. Сәхнәне, ошондай был, була төрлө ерҙә күп тапҡыр ҡабатлана. Оҙаҡламай урамда магазин һәм мин һораған булды банда һәм сикәһенә советтарҙан тыш, уны кәрәк тип, иҫән-һау. Завод көҙән һуҡты тип әйтергә була, сөнки бер кем дә үҙенә ала позволить, машина, телевизор һәм стиральный машина, уларҙы етештереү. Ә эшсене ҡыуалар. Фарсы ҡултығының ғәрәп шәйех нефть алдында алтын түләү талап үҙенә оҙата. Алтын булһа ла, түләү өсөн. Нефть һәм шулай булды ла. Ваҡыт һәм беҙҙе машиналар яҡын булған, беҙҙең поезд, самолет беҙҙең, осһоҙ ғына түгел, ә завод була, әммә файҙаһыҙ. Ҡушма штаттары, беләһегеҙме һеҙ ниндәй ih, иҡтисади сүл булыр. Асығып тултырып булып ҡала. Сит ерҙе талаусылар бандаһы мародерствовать ауылында булғандан һуң, урлашыу скотт уларҙың үлтерә һәм белла йәшелсә ризыҡтары». Ул нимә ишетергә теләгәндәр күберәктер ҙә. Ул, Марио ҡарай дондо. Ул, күрәһең, был түгелдер ҙә иғтибар йүнәлтелгән.
  
  
  Улар тине. - 'Ә һин?' «Һинең был илдә. Һин бында йәшәй. Был тел һиңә?'
  
  
  Полковник, Ул рассмеяться. «Дон Марио — яңы продукттар мәҙәниәт Карте. Көтөп тораһы түгел, тип, уның хистәрен таянырға була. Эго эштәр — табыш һәм йәшәү түгел, ә хуплау. Беҙ был предприятие партнерҙарына. Бер беҙ генә айырыла мөнәсәбәт, һайлауҙар беҙҙең өсөн түләү һ. б. ҡатнашты. Ҡытай, фәҡир алтын, алтын һайлай. Марио алтын дон аҙ ҡыҙыҡһындыра. О, был-уны үҙ ҡарамағына ҡалдырыу, ләкин был бик напыщенный таба һәм, принциптары, ҡараштары менән фәлсәфә, неинтересный. Әммә йөк була, ул ҡытай муллыҡ, йөк, ҙур килем вәғәҙә иткән, әгәр һатыусы менән у эго.
  
  
  Ә был, Карте, һәм мак, йәғни был тирә-яҡ яҡтылыҡҡа яһарға мөмкин: героин. Ли күреп, Карте, ҡасан доллар, ваҡыт етте, башҡа түләргә аҡса эҙләгән кеше булмай. Һәм был аҡса алмашына, Дон Марио индерергә тәҡдим итә, — героин. Һин уйымса , был кеше үҙ проблемалары тураһында оноторға мәжбүр итә, тип? Һәм һеҙ тәъмин, уларҙың проблемалары булған. Һеҙ ниндәй кеше хөкүмәте тарафынан билдәле бер тәртиптә тергеҙеү хаҡы менән ҡыҙыҡһынды; халыҡҡа һәм, шатлыҡ менән дуреть героин, искушение ҡыҙыҡлы булды. Шулай булғас, һеҙ түгел, уйлан, доктор?
  
  
  Полковник гепә түгел, Ул яуап көтә. — Беләм, үҙем бик яратам мак докторы, улай түгел икән, Лоҡ? Шулай итеп, һеҙҙе күрергә Карте, тип Марио Дон, рәхмәт менән хеҙмәттәшлек беҙҙең эго, ҡойо запасын эйә булды. Был ҙур запас эму һәм көс бирә. Шуға күрә ваҡыт үтеү менән, ҡайһы бер илдәр тыныс һеҙ ҡасан ҡайтҡан, Дон күпкә күберәк Марио еңеү яуланы, алтын хаҡы менән сағыштырғанда, уның һатып дн. Закон менән иҫәпләнгән табышы эго ҡараш ташлама булды, хәҙер улар ҡайһы бер тыйылған буйынса ғәмәлгә эго. Был осраҡта ер биләмәһен булып иҫәпләнә, ресурстар бөткөһөҙ, уның ярҙамы менән пайщиктәрҙән героин».
  
  
  Паника башланған һәм тынмайбыҙ, аҡыл профилен һәм башҡа илдәрҙе күрергә тип, һеҙҙең ҡала халҡы, эше өсөн ниндәйҙер дәрәжәлә сәнәғәт, ә Марио Дон фабрикаһы идара итеүҙе үҙ өҫтөнә ала. Халыҡ ихтыяжын аңлата булһа героин, шулай уҡ хәҙер кеше доллар ихтыяжды дәлилләй. Ә Марио Дон илдә хаким булып, тураһында әйтеп тораһы ла түгел инде, йәғни ул бер үк ваҡытта ул законодатель була. Хәҙер белмәгән кеше эго ала, принц булараҡ, һеҙ тәъмин ләкин, Карте, кеше аҙ булыр эму эйәбеҙ, тип короле.
  
  
  — Сумасшедший һин, — мин әйтәм.
  
  
  Полковник Ул ҡулын күтәрҙе. — Зинһар, Карте, ул ҡурҡыштан тын. Реалистик булған. Минең промах һыу ғәҙәт юҡ. Героин тураһында уйлап ҡарай, нисек яңы валюта тураһында. Пачка аҡ порошок tac логичный ашыу баһалап хәҡиҡәткә ҡарағанда, ниндәйҙер һары төҫлө ҡағыҙ йәки металл? Юҡ, Карте, был улай түгел. Эму ышаныс башҡа форма бирергә генә кәрәк. Температураны. Невзгоды һәм, һеҙҙең менән ул яҡҡа, был үҙгәреш тормошҡа ашырыу өсөн аҡса менән тәьмин ителә. Унда танылған, был адаптация радикаль, әммә бындай адаптация проектын тормошҡа ашырыу өсөн кәрәк Дон Марио эго. Ли күреп, алтын эму бер ниндәй ҙә файҙа килтерә алмай. Хәҙер эго алтын ҡағиҙә буйһондорғас һәм биләмәләрен фекерләү ине, әлеге ваҡытта актуаль. Марио һәм фекерләү һәм ошо ҡағиҙә буйынса был Дон — мөлкәтен урлау һәм енәйәтсе үҙенең аңлата. Юҡ, иң тәүҙә менән сағыштырғанда, Дон Марио статусына барып етә алмаясаҡ, тип иҫәпләй ул. һәм тымыҡ һыу даһи честолюбие эго эго, башта революция булырға тейеш. Ҡушма штат революция отрядына килтерелә һәм уның алтыны.
  
  
  Шул уҡ теймәҫ тип, кем уҙарҙан алтын булһа, беҙ ҙә инандыҡ, донъяла кеше һәр саҡ нимәгәлер ҡушылып, алтын ждет. Уны, әйтелгәнсә, боронғо динен һаҡлап ҡалған. Мак алтын бай булыуы менән, икеләтә эго һәм ҡытай ла, оҙаҡ йылдар уңыш байтаҡ өлөшөн беҙҙең мак дон марио алға барыу өсөн тәғәйенләнгән. Аҡш ҡытайға дуҫмы һәм бик яҡшы булды.
  
  
  Һәм уға ышанып, сөнки улар, алтындан кем ышана, һәм улар, кем ышанам мак, дружно оҙаҡ быуатта йәшәгән була».
  
  
  Сөнки тауыш. Бөтә пландар. Был ҡот осҡос булды. Был аҡылһыҙлыҡ тип атарға мөмкин булыр ине уны. Әммә аҡылһыҙлыҡ сигендәге һәм гениаллек араһында тар, полковник һәм бер ҡала, ул буласаҡ хоҡуҡ. Файл ax ни булһа ла булыр, тип күрһәтелә ине, тигән менән эго-тип аң-улай түгел шул. Йәғни, уның кейеҙҙән яһаған, тип түгел, башҡа булмаҫ, тип барышында мастерский; тәбиғи аҙыҡ-түлек һәм иҡтисадсы һөнәрен киҫешкән хладнокровный алчность һуңғы һалдат, һуғыш үҙен оҫта алып барыуы билдәле. Һәм, шуның буйынса фекер йөрөтөп, - тине ул, бары бер нисә сәғәткә тиклем башҡарыу ул эму ҡала. Ул йәнә сәғәткә ҡарайым. — Әле бер нисә минут, джентльмен. Һуңынан ул бер миңә борола. — Карте, постучать минут ишектәр аша. Был хәл ҡасан була, тимәк, беҙ тыштан йөк машинаһы көткән. Беҙ ответ был док йөк машинаһы, йөк ташыусы карап бортында алтыны тиҙ Дон скачать унда Марио. Һеҙ был карапҡа ултырып, йөҙөп һәм беҙ бер нисә сәғәт.
  
  
  Хәҙер һинән һорай дон развязать марио уның аяғы. Шым ғына баҫып, был бүлмәгә сыға һәм йөк машинаһына ултырып һәм уның буйынса һәм һеҙ һораған. Беҙ карабы тиклем барҙы, ул, тел, тыныс һәм шым ғына һәм һеҙҙең өсөн бортҡа күтәрелеү киттек шунда, ҡайҙа һеҙ беренсеһендә. Әгәр һин эшләһәң, тип һораным мин, һин кәрәкмәгән боль ҡотола. Тик, мин белмәйем һеҙҙең батырлыҡ менән мауығыу, уны хәүефһеҙлек сараларын ҡабул итергә тейеш.
  
  
  Нунчак менән ултырғысы уның алына. Һәм ул күреп ағас сынйыр ручка, улар араһында эленеп тора. Минең звено цепи полковник башы аша тартыла һәм туго небрежно перекидывать етерлек булһын өсөн, мин улар эләгә һәм трахеялар прокусывать ултерәләр.
  
  
  — Һеҙ үҙ аллы борт күтәрә ала, — тине ул, — башҡа аң йй. Хәл итә.'
  
  
  Марио минең тубыҡтан алығыҙ Дон аяҡ баҫып, бау һәм развязать. 'Инурис докторы, — тине полковник, Ул., Доун Филипп күрһәтә. «Ҡарт күтәрә. Уның, тел булмаһа, яҡшы белем булыу, беҙ Ҡытай килә». Ул көлөп. «Аңлап Карте, кәрәк була беҙ яңы»сейф".
  
  
  Был томан, ай яҡтыһында сверкнуть булған, тәрән йөк судно корпусын тутыҡ эленгән & nb пирс покоситься якорный янында туҡталҡа булыу. Бейеклектән түбән булыуға ҡарамаҫтан, караптағы бысраҡ аҙығы
  
  
  «Сара Чемберлен-Кардифф» беҙ өҫтөнән күтәреп, йөк машинаһы тора тыштан беҙ. Артабан, пирс аҙағында, ҙур контейнерҙар ҡуйыу ҙур бортын трос менән стонать крк.
  
  
  — Алтын, Карте, — тине ул. полковник. Иҫке ҡыйыҡ аҫтында прогнивать сералдән крайы, пирс буйлап һуҙылған, бер нисә яланғас лампочкалар янғансы, яҡтылыҡ нуры бер юлдарында һары ырғытты. «Транспорт сараһы һеҙ көнсығышҡа ҡото алына. Үҙенсәлекле нәмә, эйе?
  
  
  Гер ул яуап көтә.
  
  
  — Ҡиәфәтендә булыуы ихтимал ләкин, Карте. Возмутительно был йөк баржа йөҙөп һәм истребителе маневрировать тиҙ күренә. Артабан электрон ҡорамалдар эшләү мәҫәлән, радарҙарының эшләүе эго күҙгә күренер өсөн. Тик мин, шикләнеп, тип, "чемберлен сара" бирергә тейеш. ниндәй ҙә булһа көстәр үҙе иҫбатлай. Йөк судноһы иҫке ине, ярлы кеше үҙе герә британия флагы аҫтында иғтибар айыҡ аҡыл?
  
  
  — Яҡшы, Ул, — ти Марио. «Хәҙер уның хушлашыу. Минең әйткән кеше мин, тип, уларҙы бер нисә сәғәт элек героин һуңғы ала, ә һеҙ уларҙы өлөшөндә ике йөк сәғәт борт аша башҡа тәьмин. Һуңынан был теләһә ҡайһы мәлдә һинең йөҙөргә мөмкин». Бер-береһенең ҡулдарын йәлләмәй улар.
  
  
  Полковник сәғәтенә ҡараны. — Мин һиңә бирергә уйланым, Марио, — тине ул. «Был көндө мин йөҙөргә сәғәт күрһәтә».
  
  
  — Ҡурҡа ғына, — ти Марио Дон. «Мин үҙ кабинеты булып ҡала, һеҙ әлегә йөҙөп китте лә, күңел бөтә нәмә тәртиптә».
  
  
  — Бик яҡшы, — тине ул. полковник. — Һеҙ типик основательность, дон Марио. Уларға ышанығыҙ, сөнки беҙ бер тапҡыр осрашҡанда».
  
  
  — Иҫән-һау саҡта, — ти Марио Дон. Ҡара уны Инурис докторы, доун филипп хупланы . "Ошонан һуң, Док," - тине ул. «Ауыҙ үҙе алып бара, нисек яҡшы малай».
  
  
  яуап Инурис эго докторы лайыҡлы тип һанай.
  
  
  «Мин йылмаям, Карте, — тине ул. Похлопать по уның үҙенә ҡайыш, һәм унда Хьюго Вильгельминаға куртка аҫтында йәшеренгән булған. «Сувенир өсөн рәхмәт». Һәм ул көндө һарай дернуть ручкам юғалды.
  
  
  — Яҡшы, — тине ул. полковник. «Бортта бара. «Чемберлен саралар» рассвет тиклем йөҙөргә рөхсәт, — рассмеяться ул, — йөк менән була.
  
  
  Полковник, Ул нунчак дернуть ырғып , минең муйынындағы сынйырҙы мәжбүр натягиваться, бурса кеүек атты. Сходня буйынса күтәреү буйынса беҙ юлды дауам итә һәм пирс. Ул, башын күтәрә һәм күреп, капитан пирс беҙ ҡытай менән юғары тип ҡарай. Экипаж ағзалары менән ҡытай өйөлөшкән целеустремленность ҡарамағас, ул нисек ҡылыҡһырларға булыша ярай, яҡшы әҙерлекле һалдаттары.
  
  
  Электрон борт ҡорамалдары һәм механизмдары ниндәй ҙә беҙгә ҡушылып, « чемберлен сара » ҡыҫҡаса тасуирлама егерменсе быуатта ла булған, ҡасан эш урындарынан мәхрүм ителгәндәргә ҡағыла. Мин палубала Ул этәрә полковник аҫтында, тәҙрә быяла камераһы әлегә тиклем тимер менән зарешечивать көн бара алманы. Ике ҡытайҙар уның алдында тора, автоматтар менән ҡоралланған. Муйын тирәһендә һәм ул минең кеҫәһенән асҡыс менән бәйләүесен төшөрөп нунчак досталь Полковник.
  
  
  Улар камера ишеген аса. — Инә, Карте. Шулай Доун һәм мистер», — тине ул. Инурис докторы.
  
  
  Ир була тиме, һалам менән ҡаплап, Дон ебәрҙе Филипп Инурис докторы, уларға һалам төшә. Ошо көндәрҙә асыҡ, һаҡсылары тормай, дулов прицел ih беҙ ҡорал тотоп килә.
  
  
  — Ҡарт ҡалдырырға мөмкин, нисек булһа, Лоҡ, — тине полковник. «Карте, ҡурҡма, һинең менән булған наручник ножной кандалы».
  
  
  Ул, яурындарын пожимать. Ножной наручник стеналары һәм кандалы тағып булмай. Парҙар өсөн бер ҡулын, бер аяғын парҙар өсөн. Ул послушно инә. Полковник үҙе ih заперта Ул асҡыс.
  
  
  — Мин шулай уҡ камера ишеген закраивать, — тине ул. — Һәм ул, теләүсе, һинең өсөн нимә-нимә, беләһегеҙме Карте. Мин веб-бәйләүес асҡысы. Шуға күрә подшучивать өҫтөндә уйланыу түгел, хатта һаҡсы. Ысынлап та улар шунда һеҙҙең өсөн нимә эшләү мөмкин түгел. Әммә улар бик яҡшы атҡанды белә. Өҫтөн ине уның, әлбиттә, бының өсөн ваҡыты ла тыуа, әгәр тыуа, был уның үҙен аңларға мәжбүр.
  
  
  Элек уның тирә-камера йыраҡҡа. Ишекте ябып, асҡыс менән бороп замок полковник. Помахать һәм мин уны яңынан баҫып рәшәткәләр аша. — Һин-ваҡыты менән уның белештәре бар, Карте, һәм, бәлки, беҙгә һөйләшеүгә. Әммә хәҙер бөтәбеҙ, - тип, мин әйтәм, был юлы бәхетле. Ҡырҙан ҡарағанда, ул юҡҡа сыға һәм бөтә борола.
  
  
  Һаҡсы бер нисә мгновений, яҡын-аяғын шылдырып, рәшәтке аша миңә ҡарап. Мин уларға иғтибар йүнәлтелгән. Тиҙҙән ул күңелһеҙ булмаһын, һәм улар юҡҡа сығасаҡ.
  
  
  Үтә, моғайын, полчаса, ул ҡасан камера тыштан тауыш ишетә. Полковник алдында ул тағы бер ҡат кеше килеп ултыра. Ул йылмая, асҡыс һәм замок зазвенеть эго. Ишек распахиваться, һәм Ул уны күреп, Доун Пенни һәм ике һаҡсы.
  
  
  
  Башлығы 17
  
  
  
  
  — Нигар, — Пенни крикнуть. 'Папочка.' Филип янында уның менән булған доун вбегать камера һәм тубыҡлана төшә.
  
  
  Полковник ҡулына тотоп килә һәм уның өсөн. «Һеҙ лайыҡлы тоғролоҡ һоҡланып, доун һылыуым, — тине ул. — Әммә мин жаль, что һеҙ нисә азатлығын сикләү тура килә. Наручник һиндә булған кеүек, һинең башҡа Карте. Һәр хәлдә, әлегә беҙ диңгеҙ түгел. Ә һеҙҙең атайығыҙ һәм һеҙ мөмкинлеге тураһында ҡайғырта ине, — тыйнаҡ рассмеяться ул, — шарты менән, был һине һағынып кайтабыз буйынса докторы Инурис мөмкин. Ҡасан-диңгеҙ ҙә, уға ҡарап, беҙ ни һине атай икәнен алдағы тормошон еңеләйтә ала. Әммә беҙ әлегә максималь хәүефһеҙлеген яҡларға тейеш. Ул, ышанам, һеҙ аңланығыҙ.
  
  
  Улар камера һәм уны аша сығырға заковывать кандалы. Асҡыс бороп замок уны тағы бер ҡат.
  
  
  Беҙ ишетмәй, коридорҙа эго стихать shaggy тимер кеүек. Һуңынан тиште.
  
  
  Мин Пенни камера аша ҡарап.
  
  
  — О, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине ул. "Нимә булды?"
  
  
  — Доун Пенни, — тинем мин. «Юҡ, мин ышанам, был проект беҙ йыйылған емерә».
  
  
  Кәүҙәһен сүп-сар һалам һәм Филипп Доун застонать поерзать н худ.
  
  
  — Миңә кәрәк, уның өсөн просыпается, — тине ул. Пенни.
  
  
  — Яҡшы, — тине ул. Уны саҡыра башланы. 'Папочка. Папочка. Был уның. Пенни.
  
  
  Ҡарт тағы зашевелиться.
  
  
  «Баҫыу, атай. Һин миңә кәрәк.'
  
  
  Дернуться күҙҙәре Эго, һәм ул үҙе ултырырға мәжбүр. — Был һиңә, Пенни? улар тине. «Шулай булғас, бында ҡара. Мин үҙем таба алмай нөктәләре».
  
  
  «Һул ҡулында был йәнәш һинең менән, атай», — тине ул.
  
  
  Ярымҡараңғылыҡта ih нащупывать була ул, танау ҙары һәм тотоп килә. Линзалар булмауға ҡарамаҫтан, хәҙер ул күрергә мөмкин. Просветлеть кешенең эгоһын, ул уны күрмәй. «Минең хоҙай, — тине ул. — Был ысынлап та һинме, Пенни?
  
  
  — Эйе, атай.
  
  
  — Бына һиңә, — тине ул. 'Матур.' Һәм ул илай башлаған.
  
  
  « Ш-ш-ш , папочка», — тине Пенни. «Һине түгел, иларға кәрәк».
  
  
  «Поделать мин үҙем менән бер нәмә лә ала, — тине ул.
  
  
  «Атай, беҙ бында кемдер булған. Беҙ һинең ярҙамыңа мохтаж. Ҡарт беренсе тапҡыр аңларға, уларҙы цифрлы камералар менән бер пенни түгел. Уставляться борола һәм мин уны итәсәкмен.
  
  
  — Был ғилми-нәшриәт Карте, папочка, — тине Пенни. — Беҙ ярҙам итәсәкбеҙ, шунан уны ҡотҡарырға теләй.
  
  
  — Ысынлап та, владимир Доун, — тинем мин. «Һәм мин һиңә һәм киләсәк выдать тел төбө шунан караптағылар пенни биреү бара. Әммә был ярҙамынан башҡа эшләй алмайым мин һине.
  
  
  'Мин нимә эшләй алам?', - тине ул.
  
  
  — Ныть етер, — тине ул. эму. — Штопор ғына булһа, юҡ, һин быны яһарға?
  
  
  «Әгәр ҙә ул ала, ул уны эшләй», — тине ул. — Мин һис бер нәмә лә күберәк Лоҡ Инурис тейеш. Шул ваҡытта минең менән уның контракты тамамланды, ул Пенни прооперировать. Тик мин уны алдан эго дуҫ һәм мәкерле. Бөгөн иртән килде миңә уларҙы. Һәм был камералар һәм мин уларға был карапты ташлап ала. Ҡасан уның аңлатыу талап, ҡытайҙар тип атай һәм мин засмеяться идиот. Ярҙам итәм мин һиңә, Карте. Элекке кеше түгел һәм ул һуғышырға белмәйем, әммә мин һиңә ярҙам итә. Хәҙер, барыһы Пенни ҡасан тәртип менән, мин барыһына ла тиң, тип эго докторы һәм инурис менән дуҫ була, йәки минең менән. Бөтә был ике уйын».
  
  
  'Нимә булды һиңә?'
  
  
  «Уларҙы, тип уйлайым мин иҫке ғына, алйот кеше. Иҫке идиот. Әммә шуныһы-ул, мин уларҙы беләм оборудов. Улар ҡытайҙа тыуған. Ih ул телендә һөйләшә. Бөгөн ул ҡытай һәм ишеткәнем булманы,-тип, ике ҡатлы уйын күрһәтте.
  
  
  — Дауам итә, — тинем мин.
  
  
  «Томында уның ҡабул булды. Сөнки уны аңлаған, Пенни был турала һеҙгә һөйләргә?
  
  
  Ул кивнуть.
  
  
  — Ярай, ул ваҡытта, ул, уйлап, һеҙ минең урында белә. Улар, эштәре тураһында Пенни инә. Әммә уны белә алманы, бер кем эго. Бөгөнгө көнгә тиклем. Ә уны аҙаҡ билдәле булыуынса, ҡытайҙар һәм американдар дуҫ тип мөхит эго буйынса мафия була. Ә килешеү буйынса, ҡытай мафияһы героин алтын алмаштырып ҡуймаҡсы булғандар. Әйтә алмайым, был бик ошай был мин, мин тик шулай тип уйлар хәле юҡ шул, булған өсөн был зарлана. Ярай, тәүҙә барып боролдом мин, Син килтерегеҙ һәм мин бында бирергә полковник. Ләкин хыянаты башҡа һаман да бар. Ҡытай мафияһы алдан».
  
  
  Улар һорай. - 'Нисек?'
  
  
  «Был героин, — тине ул, — ағыулы».
  
  
  'Нимә булды һиңә?'
  
  
  "Тап шулай, мин әйтәм," Доун тине Филип. «Мин беләм, тип, ул уларҙы һалып, бер тик мин беләм: төрө героиндан упаковывать пластик пакет ике төрлө. Тиҙ арала йәшел тоҡ әйберҙәр үлтерҙе. Күк тоҡ әйбер эшләү яйға һалынған. Әммә улар тирәләй әгәр һеҙ тәнгә эләгә теләһә, һеҙҙе вафат була.
  
  
  Полковник алдында Син эшләпә төшөрөргә тура килә. Ҡырҡ биш миллиард долларға етеүе эму алтын түгел. Атып үлтерергә ҡушма штаттары һәм уны банкрот миллион кеше берҙәм була. Был яҡшы, атом-ядро һуғышы. Радиация булыр инек беҙ ҙә, сәнәғәт беҙ емерелә. Ябай халыҡ, үле һәм тайпылышһыҙ үтәү, үҙебеҙҙе яҡлау көсө эйә түгел.
  
  
  Һәм уға ышана, сөнки ул уларҙы саралар планы тулыһынса аңлап һәм ҡытай менән файҙалана. Марио Дон ысынлап короле булды: зыяратты короле. Ҡайҙа эго заначка булғандыр, моғайын, хәҙерге героин нисә мең фунт. Был уның тикшерергә, һәм булыр, тип полковник, Ул добросовестно эшләне. Ул яҡшы белгән булырға тейеш. Әммә йәлләү сәбәбе лә булманы уның өсөн. Һаран ғына булһа ла, уның ни тиклем кәрәк булыуын эму. Тураһындағы уй-фекерҙәрен, йәғни, алдан эго, ул свести концы менән мин шатлыҡ менән уҙалар. Башҡа, йәғни, әгәр ҙә уны аңлап, полковник, Ул алтын өҫтән ултыра ине, кешеләр ҙә күп ине шул ваҡытта үлә һәм ҡушма штаттарҙа урамда йәки үле ята.
  
  
  Ләкин юҡ, әгәр булһа мин, тип әйтелә был хаҡта.
  
  
  — Ситкә, презентациялар, — тинем мин, Филип Доун бороп ҡарай. — Минең эшем һинең өсөн булған. Быны тиҙ һәм һезгә туранан-тура киләсәк. Әммә мин уйлайым, һин иҫән-һау калырға, йәғни иҫәпкә алыу, һин нимә тураһында әйтеп Пенни.
  
  
  "Мин бөтәһен яһарға мөмкин буласаҡ", - тине ул. 'Был нимә?'
  
  
  «Пенни тинем мин, тип, һеҙ, уларҙы белгән бөтә буйынса эксперт һәм замок тураһында һеҙ нимә белергә кәрәк».
  
  
  "Бәлки был дөрөҫ булһа," Дон Филипп тине.
  
  
  — Яҡшы, — тинем мин. «Мин, һин һәм мин был ишекте асыу өсөн мине бығауҙан ҡотҡарырға».
  
  
  "Был ауыр эш," - тине ҡарт. «Бигерәк бер ниндәй ҡорал».
  
  
  «Уйламаған ине, уның һеҙгә әйтә, беҙҙе бар тип, ниндәйҙер ҡорал, тупаҫ, әммә ҡорал».
  
  
  'Ҡайҙа?'
  
  
  — Яға аҫтына минең, — тине ул. эму. — Һин табырһың унда ике бритваһы.
  
  
  Һәм ҡарт аяҡтарын күтәргән негнущийся поковылять менән миңә ер бирҙе. Откинуть ике лезвие һәм уны һурып яға. — Яҡшы ҡорос, — тине ул. «Эйе, мин уйлайым, беҙ ih ҡулланырға мөмкин ине. Иң примитив була әле кандалы делле замок, — тине ул һуңынан һалдаттар тикшерелде. «Ишек механизмы килә, һеҙ күрергә, был проблема ла түгел».
  
  
  "Был биләй, күпме ваҡытты аласаҡ?"
  
  
  Киләсәктә һөнәр булыуын тағы бер ҡат күҙҙән эго күрелмәле файҙалы буласаҡ, ул барыһы яҡшы белә. — Бәйле түгел был, ул бик оҙаҡ эшләгән була. Бәлки, егерме минут.
  
  
  — Арттан, — тинем мин. «Әгәр ҙә кемдер килә, был лезвие һалам аҫтына йәшеренгән».
  
  
  Инде ҡарт иҙәнгә бөтә һөртөлә артып, квадрат таптар булып донъяға ҡулына тотоп, тәҙрә аша зарешечивать түгә. Мин күргәндәге түгел, тип, ул эшләй, ләкин аңлашылмаусанлыҡтар металл насар ишетә, ҡул аҫтында еүеш һалам ҡатламы эго әлегә возиться.
  
  
  Улар үҙе аҡыл таҙартырға тырыша, әлегә ул эшләй. Уның борсолоуҙары тураһында һөйләп көс сарыф итмәҫкә тырышып, һаман бармы икән Ул эскә шунда уҡ көс һәм полковник икәнен тиелә эго өсөн, йыл һайын, бәләкәс тотҡондар эго. Уны лезвие скрежетание ритмичный буйынса бетон ҡыуырға тырышып, заман һулышын һәм кисектереү тураһында онотмағыҙ. Әммә, тыштан уны белә, был кран раскачиваться, маятник кеүек ҙур, араһында причалында һәм караптың трюмдарына тонна алтын тәкә эго. Ул ваҡытта ла үҙе тураһында уйланырға мәжбүр итә, мөмкин, әммә эго тормошто туҡтатыу мөмкин түгел. Мәле етте һәм, үҙенең һуңғы кран был аҙымды ҡасан яһаны, сәйәхәт башлай һәм Ул триумф полковник. Шул саҡта минең өсөн бик һуңыраҡ эшләргә була ине, сөнки мин эшләргә теләй.
  
  
  — Яҡшы, — Доун Филипп уның тауышын ишетеп.
  
  
  Лезвие һәм уның тирәләй баҫҡан бер ҡулы уны эго күреү, йәки, сөнки ул баш ҡала. Шулай күренә, сөнки эго буйлап ҡырҡып яртыға бүленде һәм ул тәүҙә-тип, тирә-яҡ, тип тороп ҡала. Минең уң ҡулында тоторға һәм миңә уның неуклюже н манжета һарайына юлланды. Ул эскә металл скользнуть мөмкинлеге осло, ҡолағы тотоп һарайға яҡын. Самодельный һәм һуҡ бармаҡ араһында ни тиклем ҙур поковырять уның асҡысын, шунан уны һаҡ булығыҙ борола.
  
  
  — Тиерлек, — тине ул. «Тик яҡшы етерлек».
  
  
  Донъяла майҙанда уны тағы сығып китә, тағы бер ҡат бетон һәм уны металл буйынса скрежет ишетә.
  
  
  — Был шулай булырға тейеш, — тине ул, ҡасан ҡайтаһың.
  
  
  Тулы ышаныс, уны һәм тағы бер ҡат бороп үткерләнгән точеный замок запястье профилендә ҡырҡа. Нацистарҙың тыныс щелчок камера тиште. Замок распахиваться. Филипп тоҡанып доун тулҡынланыуы йөҙөнә сыҡҡан. — Хәҙер ябай Остальное, — ул прошептать. Бер нисә секундтан минең аяҡ ҡулыбыҙҙан башҡа һәм уны азат итә.
  
  
  Ухо ауыҙ һыуын эго уның үҙенә яҡынайтты.
  
  
  — Яҡшы, — тинем мин. — Ә хәҙер азат Пенни, бик тыныс. Ә камера ишеген шөғөлләнә һуңғараҡ.
  
  
  Мин ҡарт кивнуть. Һәм минуттар ҙа үтмәй, аяҡ һәм ҡулығыҙға Пенни кеүек ирекле булған.
  
  
  Подзывать тине ҡарт һәм ул үҙенең, тағы шептать: «һин камера ишеген нисек асыла?»
  
  
  Ул ҡулдарын һуҙа. Был эго үткеләнгән икенсе устарына ята башлағас, тағы ла һынып бара. Бер яҡтан йәйенке уны эго яулап, ҙур һәм алға һәм башҡа лезвие һәм һуҡ бармаҡ элек үткәрелгән.
  
  
  «Мин эшләргә йыйына, тип аталған « лоидинг ». Ғәҙәттә, олоһо целлулоид эшләнә был. Жесткосы була ул, нисек, һығылмалы ла, замоктарын кире программалау һәм дәһшәтле өсөн. Үткеләнгән яһарға ла шул уҡ хәл.
  
  
  — Был бик ныҡ шауламаҫҡа?
  
  
  — Беләһеңме түгел, — тине ҡарт. «Ысын « loiden » тымыҡ бик булырға тейеш. Ләкин был телде нисек кире төшкәнсе генә, мин беләм, тип бара. Был ҡурҡыныс беҙгә генә барырға тура килә.
  
  
  — Беҙҙә һайлаусыларҙың махсус юҡ, — тинем мин. — Мин стеналарҙың мөйөштәренә һәм пенни араһында ишектәр ҡуйылған, ҡасан асылыр ишек. Әгәр бер нәмә лә, уның ут һыҙығынан ситтә. Һин ни тиклем, әгәр барыһы ла яҡшы барһа, мин һиңә сигналить, ҡасан замок бушлай, ә һуңынан Пенни менән йәнәш тора. Ул ҡасан сығыу өсөн ишектәр, хәрәкәт итә алмай. Шунда ҡалды, шунда торам, һин дә мин әлегә позвать. Шарттар булһа, позвать хәл булған тип мин һаман да.
  
  
  Ҡарт тубыҡлана көнө баҫып, бысаҡтар һәм замок аҡлана башланы.
  
  
  Тигеҙ һулышы уны һаҡларға тырыша. Улар тулыһынса миндә бар. искушение һулыш туҡтап, тишина-тулы булыу өсөн.
  
  
  Запястье шевельнуться тапҡыр Эго, ике, өс тапҡыр. Улар араһында арауыҡ һәм ишек ҡумта эшләй. Һуңынан уның туҡтап.
  
  
  Миңә борола һәм ҡарт кеше кивнуть. Бар эштәргә лә тотона. Шунда баҫҡан һәм был эштәрҙең бер нисә пистолет-пулемет.
  
  
  
  18 башлығы
  
  
  
  
  Ул, ишек выбегать өсөн, үгеҙ кеүек күреп, тореадор башлай, сгорбить, свирепый һәм шул уҡ ваҡытта йыйҙы.
  
  
  Ул коридорҙа торған, мин һулдан бер булһа, икенсе яҡтан, ярайһы уҡ фекерҙә булыуҙы яйға һәм ih, улар отвисать яңаҡлы, минең уларҙың ҡасан барлыҡҡа килеүен күрәбеҙ. Һулға йәйелгән, ҡул күтәрәләр уны, кәрәге юҡ һымаҡ, яурыны һәм һаҡсы баҫҡылап, уның әлегә үҙ автомат хәлендә һаман. Грохот менән ул ерҙә ҡолап, уны эго тотоп, уның ҡулын ҡыҫып ауыҙ бер булһа, туҡта уның өсөн түгел, ә башҡалар өсөн бил, ҡул, яҡлаусы өсөн эго. Эткә эго һабаҡташтары уны эго асып, еңеүселәр араһында айырманы улар тиҙ алмаштырҙы, шуға күрә үҙебеҙгә икенсе һаҡсыға ҡорал менән сюжет үҙенең һабаҡташы мышка аҫтында башлай. Ул ҡулын күтәреп, бил буйында ул тотҡан ир-аттар, муйыны һәм яурындары аша ташлап, сәләмәт hack һынған һаҡсы хәрәкәте эго. Был һөжүм идеаль түгел, ләкин уның яғына муйынын күндерә. Потянуться ул тағы ҡасан, ул эму асыҡтан-асыҡ йөҙөндә өҫтән баҫым яһаны. Минең һынған һөйәк аҫтында беркеткес, безвольный буйынса rta һәм ҡ ағыла. Эго стеналары ныҡ ударяться маҡсаты тураһында, уның аңы һәм башҡа ерҙә сползать. Башҡа уны эго йәйелдереү, баҫҡылап эго кадык һәм устарыңа, иң тәүҙә менән сағыштырғанда, уны файҙаланған өлгөрмәгән, тип эму мин башҡаса ауыҙын ҡапланы.
  
  
  Оттаскивать яғында уның кәүҙәһе, башы һәм сунь камера булған ҡоралды йыйырға. — Яҡшы, — тинем мин. «Рух ваҡытты күсереү».
  
  
  Миңә тиҙ һәм уның атаһы пенни ҡушыла. Эму автоматтан тирә-береһенә бирә. «Мин телем был карап менән барып, ih ҡуллана алмайым», — тине ул. эму. «Һыбай аша беҙ китәбеҙ, беҙ палубала аша ҡайтты был. Ул белмәй, тип эҙләйем. Унда пирс яғында булды. Шуға күрә, мин, беҙҙең менән осрашыу һәм хем әгәр ҙә, мин ih ҡалдырҙы. Әгәр минең менән ни булғаны, һине был ҡорал ҡулланырға мөмкин булһын өсөн, шул тиклем һәм теләһә хем көҙән ҡаршы, әлегә был эш менән була. Ул, уны күреп, күтәреп осҡан саҡта беҙ: бәләкәй дверца һул борты буйлап «чемберлен сара». Беҙ шунда юлландыҡ тускло коридорҙы яҡтыртыу буйынса сиратта һыу аҙығы. Һаҡ булығыҙ хәрәкәт итә, тик берәүҙе лә осрата.
  
  
  Беҙ ишек көтә.
  
  
  — Ҡоралды мин бирҙем, — тинем мин.
  
  
  Һаҡ булығыҙ дернуть ручка һәм уның өсөн ишектәрен аса. Ул, күңелһеҙ ҡарап, һыу хәрәкәте Ист-мин подо Ында биш метр.
  
  
  — Һин беренсе, Пенни, — тинем мин. «Тәүҙә аяҡтарҙы. Был мөмкинлекте үҙенең эленгән. Ә һуңынан ғына ебәрә. Алыҫлыҡҡа азак, һеҙ унда төшөп, шул тауыштар әҙерәк. Мин унда саҡта мөмкин тиклем шауламаҫҡа һыуҙа йөҙөүсе һәм пирс көтә. Һәм шулай уҡ һеҙҙең өсөн, владимир Дон. Һеҙ унда баҫҡыстан табып, пирс алып бара, шар шунда уҡ уң өсөн.
  
  
  Үткән хаталар алмай. Ул ишекте ябыу кеүек, бәлки, кәмер менән аҙағына тиклем. Тик ҡала, тип ыш сағыулығы менән донъя йәмле түгел, беҙ бер ғәжәпләнеү һул шарик « чемберлен сара » . Тик мин, шикләнеп, тип кемдер ярына тирә-яҡ команда булды. Ваҡыт бик яҡын булып китте. Икенсе яҡтан, беҙ һәр ваҡыт бала булып марио дон янында булырға, улар тураһында хәстәрлек күрергә кәрәк ине.
  
  
  Полковник, мин түгел, Ул шулай булырға тейеш, карап күрһәтергә тырыша. Мин уның мөмкинлектәрен күрҙе һәм баҫҡыстар ишектәр, алып барыусылар пирс, k & nb.
  
  
  Мин баҫҡысты алам һәм уны атаһы көтә Пенни, топтаться урын.
  
  
  — Яҡшы, — тинем мин. — Мин баҫҡысҡа күтәрелде һәм был ҡорал үҙе менән ала. Мин наверх өсөн кәрәк. Беҙ тау түбәһенә тиклем нисек кенә барып, уның Марио дон һыу китә. Тел ул, шунан һеҙҙең өсөн ике убираться. Шулай ҡасып китте һәм шулай тиҙ, шул тиклем генә аласыз.
  
  
  — Юҡ, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине Пенни. 'Хәҙер түгел.'
  
  
  — Хоҡуҡ ул, — тине ҡарт. - «Һеҙҙең ярҙам кәрәк».
  
  
  — Мин беләм, — тинем мин. — Дон һәм уның Марио ала. Һәр хәлдә, иң туранан-тура ярҙам. Ләкин мин түгел, һеҙ икәү минең менән булған өсөн. Һиңә зарар файҙа ауырта.
  
  
  — Мин һинең менән барам, ғилми-нәшриәт комплексы, — тине Пенни.
  
  
  Ул, башын покачать. — Әгәр һин теләгән нәмәне эшләй минең өсөн, һинең ала. Әммә был, һеҙ бында эшләп ала.
  
  
  "Беҙ ул саҡта әйтергә, тип, һеҙҙе, теләйем," - тине ҡарт.
  
  
  «Мин телем һеҙҙең өсөн дэвид хоуку шылтырата. Пенни белә, уның менән бәйләнеше шунда, Берләштерелгән матбуғат хеҙмәте вашингтонда һәм телеграф хеҙмәте. Эму әйткәндә, был "Саралар Чемберлен" туҡтатыу ниндәй хаҡ кәрәк. Эму әйткәндә, һиңә шылтыратырбыҙ, тип әйтә ғилми-нәшриәт эму Карте. Быны һеҙ телисез?
  
  
  «Әгәр ала, йәғни эшләнмәгән», — тине ул.
  
  
  — Яҡшы, — тинем мин. 'Бара. Бик аҙ ваҡыт. Уның баҫҡысы буйынса күтәрелергә башланы. Тирә-ул, артына крайы тәҙрәнән пирс. Был яҡшы күренә. Рискованный һыу краны булырға үҙенсәлекле ҡарашы бар. Һаман да уның хәрәкәтенән, пирс хәҙер инде ҡайтҡан. Улар ябай булырға тейеш, тип ышана инем, уны ла ташланым контейнерҙарын тағы ла бер алтын, эште тамамлап тө һәм тағы ла эго. Улар, беләһегеҙме, минең әле бөтөнләй эштәре лә тамамланған.
  
  
  Уны ишетеп, мин артта пенни һәм уның атаһы нисек күтәрә. Ҡарт ауыр һулап. Улар уның башын бороп ҡарай. «Күләгәлә ҡала һәм түбән кимәлдә ҡала. Һин уны прикраивать. Кисекмәҫтән убираться. Ҡасып!' Бер ул, түңәрәк мафии һәм, ҡытайҙар, һәм ваҡыты аҙағына яҡынлаша.
  
  
  Унда пирс ползти трек буйынса баш ҡорһағы, һыу провисать оҙон япма, унда Марио Дон инә. Ишек р яҡлау өсөн, уны подергать защелки.
  
  
  Заперта була уның. Проговориться тиҙ ҡараңғылығы аша, ул уны.
  
  
  Арыраҡ, йылға буйында, йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе, уны күрмәй. Мин был йүнәлештә наготове ҡулына автомат менән бара. Ул насар әҙер булырға тейеш. Әгәр ҙә мин йылмайып, мин күрәм дә марио дон ине. Ул, ышанам, минең барыһы ла килеп сыға.
  
  
  Пригибаться, ул барыуын дауам итә, әлегә тәҙрәләре лә күреү менән яна был изге офисы ҡайҙа, сыға һәм склад йылға. Офистағы бөтә булған киңлегендә йылға.
  
  
  Крутиться марио дон ултырып яҙырға өҫтәл артына ултырып, әнисә менән "чемберлен сара" . Ллойд өсөн телефон һәм бер нисә башҡа олдермен реестрынан күсермә , буш ултырғыс булды.
  
  
  Баш ҡаланы һарай үҙе йәшерә һәм үҙен карабына, ишекте кинәт асып, уның олондары һәм автоматтар эшләй. — Бик тыныс, Марио, — тинем мин. Ул пошевелиться түгел. Ул ғына тәҙрәнән ҡарап ултырған дауам итә.
  
  
  — Был Карте, — тинем мин. «Мин телем һеҙҙең өсөн тәҙрәләрҙе һәм занавеска н задернуть баҫып, карап сыға. Һуңынан ҡабат ултырҙы. Һин уның менән һөйләшергә теләй. Ул кешенең ҡулынан тотоп, тағы ҡасан ултыра. Мин һинең дуҫың, һинең өсөн ҡытай тураһында яңылыҡтар булып, улар, мин уйлайым, һин ишетергә теләмәй.
  
  
  «Буйынса, тип әйтә, һинең, уның отель ишетә ине, Карте, — тине ул.
  
  
  — Һин нимә тыңлап тора ла, Марио. Ләкин әгәр һин уралып, фатальный был мөмкин буласаҡ, — тинем мин. «Ә һеҙ бөтә булған эштәрҙе һеҙҙең ҡунаҡхана уҡ хәл түгел ине, һуңынан короллек «үле, йәшәһен король », шулай түгел икән?»
  
  
  Был дәһшәтле ултырғыс ревматизм, Марио, һәм задернуть занавеска тәҙрәләргә яҡынлашты. Ул, бүлмәһенә инә һәм уны наткнуться н, ул тағы сель.
  
  
  — Әйт тиҙерәк, — тине ул.
  
  
  — Мин эшләргә йыйынмайым һәм был әйткәнемде, — тинем мин. «Һиңә дуҫтарың, һине үҙгәртергә».
  
  
  Марио рассмеяться. — Әлбиттә, кавалерия һәм баралар ҙа.
  
  
  — Һин башланың был шулай яҡшы булыуына ышанам, — тинем мин. «Һинең килешеүҙе үтәү өлөшөндә лә. Штопор берҙән-бер булып ҡалыр, һеҙҙең дуҫтарығыҙ бармы алмайым, полковник, Ул, аҙаҡ ирек ҡасҡан икән, ул һине алдай, тип.
  
  
  — Ситкә, Карте, был йомаҡ күпме бағана. Был эштәр өсөн?
  
  
  «Героинды».
  
  
  — Героин менән барыһы ла тәртиптә, — тине Дон Марио. «Кешенең эгоһын тикшереү, улар уға ышанам».
  
  
  — Һин барып тикшереләме?
  
  
  «Әлбиттә, юҡ, — тине ул. «Әммә беҙ бер нисә тонна буйынса өлгө ала».
  
  
  "Иң яҡшы материал була," - тинем мин. «Ағыулы ҡала».
  
  
  — Туҡтап, Карте, — тине ул. «Лоху мин түгел. Был һеҙҙең шанс бер миллион була, был шартлатыу эштәре өсөн, һәм был, тимәк, Ул мин һеҙгә ҡаршы йүнәлтелгән. Был уның съем түгел.
  
  
  «Бында мин, йәғни һине өсөн өсөн ул милләтселеккә ҡаршы, уны үҙгәртергә тыры. Героин ағыулы . Ысынлап та, был-сүп-сар. Иң бысраҡ һәм йәшел тоҡ.
  
  
  Марио ирендәре ҡыҫылған. — Беләһеңме, Карте. Һин мине ҡыҙыҡһындыра башлай. Был хаҡта йәшел тоҡ һин ҡайҙан беләһең?
  
  
  — Шулай уҡ, уның тураһында белә һәм мин ашап күк тоҡ кеүек. Әгәр сездә бар, был карапта ине әле, ул да аңлар по-китайски, һеҙ быны белмәй ине. Ҡытай был ҡарт тыуған.
  
  
  "Беҙ тиҙ арала ҡамыр нисек эшләй алаһың?" — ти Марио. — Был һуңғы өлөшө менән хлам карап алына. Йәшел тоҡ. Йәғни, йәшел тоҡ, бөтәһен дә тиҙерәк үлтерә.
  
  
  Марио бер телефоны буйынса яуап бирә. — Вито, — тине ул. — Мин бер килтереп, тирә-яҡ йәшел тоҡ. Кисекмәҫтән.'
  
  
  Һәм мин уның ҡарауы трубкаһын ташланы. — Ситкә, Карте, бар өмөт һиндә. Элек аҙым. Люк алдында минең өҫтәл була. Ул минутҡа һуңлап асылған, һәм наверх вито күтәрелде. Үҙ ҡоралы менән деревни түгел. Вито эшләйем, нисек мин әйтә. Һеҙ мөмкин булыуына ышанмайым, сөнки ул бер нәмә лә эшләп булмай.
  
  
  Гудение послышаться Подо мин, соскальзывать өлөшө һәм енес, зат хорькоподобный вито шәрә, вглядываться бүлмә буласаҡ.
  
  
  — Барыһы ла тәртиптә, Вито, — ти Марио Дон. «Ауырлыҡ юҡ».
  
  
  Вито менмәҫкә бүлмәһе буласаҡ, һәм тағы половица шылдырылған. Был уның сумкаһы һалыуына марио йәшел ултырғыс.
  
  
  «Беҙ кролик кәрәк», — тине ул. «Мин һәм минең уйлауымса, был кеше өсөн кулак тип белгән». Ул телефонды ала. Полковник, Ул, — тине ул. 'Тиҙ.' Ул көтә. Ул тағы һөйләй башланы, уның тауышы ныҡышмалы абсурд. — Полковник, Ул? Марио Дон. Тыңлай. Бер малай менән бәхетһеҙ осраҡ минең тирәләй бара. Инурис докторы портфель менән үҙе ебәрә. Тиҙҙән беҙ уны кәрәк.
  
  
  Трубкаһын ташланы ул, синнай полковник һорау бирергә ҡарар бирҙе. Занавеска дюйм өлөшө баҫҡынсылар килһә, караптың уның ҡотон алыу. Һуңынан бер аҙ төшә башлау һәм аҙағына тиклем был ике пирс угрюмый инурис докторы тр етә.
  
  
  — Ул бара, — тинем мин.
  
  
  — Ут алырға, Вито, — ти Марио Дон. Вито бүлмәһе аша сыға. — Беспокойтесь тураһында түгел, Вито, — ти Марио Дон. «Намыҫлы вито үҙе алып бара. Бөтә был хаҡта борсолма. һин кәрәк, был героин. Әммә, һәр хәлдә, һине танырға тейеш, тип мин һиңә мөмкинлек бирҙем, Карте. Кем яҡшы итеп ҡулланыу подопытный ҡуян, ҡарағанда табип-наркомандар?
  
  
  Лохматый уның баһаһын ишетеү һәм унда, унда, тип уйлап Дон һәм марио күрг Вито ҡыҫҡа сиратта, әгәр был уларға тырыша-шул эшләй. Ипләп ишек асып, бүлмәгә инә һәм Инурис докторы, Вито уның артынан эйәрҙе.
  
  
  Эго. флагы башҡарыу рөхсәт киңәйә күҙҙәрем менән күргәс, мин шунда тора. "Карте!"
  
  
  — Ысынлап та, доктор. Һине тағы ла иҫке. Эму олоно уның эйәк аҫтында автоматтан иренде.
  
  
  Улар һорай. - "Был нимәне аңлата?"
  
  
  Тындығынан бәргәндәй, уның олоно ҡорал буйынса уны эго ултерәләр. — Заки, Док.
  
  
  — Доктор, — ти Марио Дон. «Карте тел һәм уны ойоштороуға ҙур булмаған аҡсаға. Бының өсөн героин шул.
  
  
  Ул, ҡорал менән артҡа сигенгән.
  
  
  — Был героин менән нимә булды? Инурис һорай. «Был ҡәҙимге героин».
  
  
  — Мин нимә әйтергә теләй тауышы, доктор, — ти Марио Дон. — Ләкин икенсе төрлө әйткәндә Карте. Ул һөйләй, сөнки ул ағыулы.
  
  
  Уны тыңлап түгел,--, -- тине доктор Инурис. — Тип, ул был хаҡта белмәй?
  
  
  — Ул әйтә, тип бик белеп, докторы.
  
  
  — Һин эму ышанаһығыҙмы? Инурис һорай. — Ax агентмы?
  
  
  «Әлегә тиклем көҙән, ҡыҙыҡһыныуҙы миндә ул уятты».
  
  
  «Һеҙ алдан полковник гер түгел ине ул, — тине доктор Инурис.
  
  
  "Ярай, был, теге, мин әйтергә теләгән Карте," Дон ти Марио. «Мин һәм бөтә эму уҡ ышандыра алам, - тип инаныуы яҡшы тәүҙә, һуңынан үкенерлек түгел. Ни өсөн беҙ тауыш һеҙ бында саҡырҙы. Сөнки мин үҙем әйтәм: «Марио, — мин әйтәм, — кем иң яҡшы кеше өсөн, күрәһең, был яҡшы йәки героин юҡ?», һәм ул саҡта үҙенең яуап бирә: «Ярай, кем булһа, беҙгә тағы ла иҫке, Инурис Лоҡ докторы, ғалим һәм уларҙың тоғро дуҫы шәп була». Шулай итеп, доктор, һеҙ бушлай биреү өлгөһө.
  
  
  «Был мин түгел, — тине доктор Инурис.
  
  
  — Теләмәй? — Дон ти Марио. 'Теләмәй? Был һин ишетеп, Вито? Ул әйтә, бушлай өлгөләре тип теләмәй.
  
  
  "Бай ул шулай?" — Вито тине. «Элек мин беркасан ла күрергә, наркомандар өсөн бушлай өлгөләре баш тарта».
  
  
  — Мин уйлайым, ул ысынлап та ниндәйҙер теләп, Вито, — ти Марио Дон. — Теләһә нисек наркоман. Задумчивость әммә ул артыҡ. Һеҙ бары тик әҙәплелек буйынса, шулай түгел икән, доктор?
  
  
  Отвратительное тамсы инурис кеше банк булып сығыш яһай. — Был мин түгел, — туҡта ул.
  
  
  -- Ярай, ярай, доктор, Дон -- ти Марио. — Был һиңә бик алыҫ любезность менән шашып. Выдать уның ҡаҙағына минең өсөн тоҡ һәм йәшел билбау надрез яһаны. Аҡ порошок ни высыпаться.
  
  
  — Ярай, доктор, беҙ бында йыйылып хушлашыу кисәһе ойошторолдо. Юҡ беҙҙең шәм, шырпы һәм бар ине, әммә, Вито, мин уйлайым, һин мәшәлдең энә табырға һәм, әгәр сумка докторы, ҡарай. Ғәжәпләнеү түгел, һәм мин, һәм унда резина шланг киҫәге булһа әгәр, мөмкин булһа, тағы бер нисә әйбер, беҙ уларға кәрәк». Вито выхватывать доктор ҡулына сумка һәм тирә-яҡ ҡулы һуҙа. Марио эго донник асылды, ҡала һәм рыться nen башланы.
  
  
  «Был мөмкинлек бирә уға, Карте», ҡурҡышынан Инурис докторы. — Һәм ни юҡ ине, доктор? Улар тине. «Мин күргәндәге түгел, бөтә тирә-был ниндәй йорт зарарларға мөмкин. Әгәр ҙә һеҙ әйткәндәр дөрөҫ булһа, була.
  
  
  — Зинһар, Карте. Зинһар.'
  
  
  Мин уны ҡарай алмайым. Мөмкин булһа, мин уның һайын бер отель. Ләкин уға мөмкин түгел. Уны ултырғыстан күҙен алмай хис итә, һәм Дон өсөн Вито Марио булып тора. Ҡурҡышынан һәм дауам итә. Һүҙ түгеп, эске труба прокалывать һауа кеүек тирә-яҡ.
  
  
  «Алтын Карте. Алтын ул һиңә бирәсәк. Минең өлөшө. Һеҙ бай була ала. Һеҙ беркасан ла күберәк эшләргә тура килә. Күп аҡса. Күберәк һеҙ ҡасан AX менән күргән. Һин ҡайҙа барырға мөмкин ине,-ҙә. Һеҙ бай була ала ине. Шунан ғына мине ҡотҡарҙы. Һин былай эшләй алмай. Унан беләм, һине ала. Быны ул лайыҡлы, һеҙҙең өсөн. Был хаҡта һеҙ ҙә үкенерлек булманы.'
  
  
  Марио Дон баҫа өсөн ултырғыстар. Вито йәнәш тора ҡулына шприц менән тулы.
  
  
  — Ризалыҡ бирә алмайым, доктор, — тинем мин.
  
  
  — Һеҙ бер кем дә ишетергә, доктор, — ти Марио. «Тыштан тауыш бик күп. Был ҡот осҡос шауламаҫҡа крк.
  
  
  Инурис докторы тубыҡлана төшә. Пот буйынса струиться кешенең эгоһын. — Ни эшләйһең, — ҡурҡыштан уны. 'Ни эшләргә. Һеҙ һораған. Бының менән мин эшләй алмайбыҙ.
  
  
  Марио уның буйынса кешеләр эго һуҡты. — Заки, эт иҫәр, — тине ул.
  
  
  Тармаҡ өсөн юғары һәм уның уң ҡулы һәм күлдәк тотоп локоть дернуть инурис пиджак эго. Күлдәге менән өҫ һәм соскакивать откатиться. Вито алдында торған шприц менән доктор ҡулына.
  
  
  Хныкать докторы Инурис башланы. Марио Дон уны эго тағы һуҡты. — Һеҙ һаҡларға тейеш тыныслыҡты, доктор, — ти Марио Дон. 'Яҡты яғын ҡарай. Бер нисә минуттан һеҙгә бәхетле... үләй йәки сәйәхәткә юллана. Һәр осраҡта ла, һинең проблема артта, ҡәҙерле.
  
  
  Ҡурҡыуҙан күҙҙәре менән докторға округляться.
  
  
  — Яҡшы, Вито, — ти Марио Дон.
  
  
  Инурис һуҙылды һәм уны яланғас аяҡтарын ҡуйҙы кинәт, ҡулдары менән ҡаплап шам.
  
  
  Вывертываться Инурис тырыша. Вито отскочить пнуть һәм уны эго мәжбүр.
  
  
  Марио кеше дон помрачнеть. — Ни өсөн тип, — уның проворчать.
  
  
  Корчиться Инурис һаман лоҡ. Марио өсөн бер ҡулын муйынына ҡосаҡлап эго Дон, ә башҡа докторы тотҡан ҡулы һуҙылған. «Яҡшы, Вито, — тине ул, — һынай биреп».
  
  
  Вито ҡабырғанан һаҡ булығыҙ, ҡылыс менән һуғарҙы, әйтерһең, һуңғы миниатюрный өсөн тореро. Күҙ тирәләй орбитала вылезать Инурис докторы. Улар әйтергә тырышып: «Юҡ, юҡ, юҡ», әммә бер нәмә лә сыҡмай, башҡа оҙон, хәтәр 'ННННН' iso rta.
  
  
  Вито хәҙер уның менән бергә булып, ҡулына энә обнаженный өсөн ирендең, ә марио эму ярҙамға дон, неподвижно ҡулына тотоп, вена таба. Энә осондай тире аҫтына эләгә, вито камералағы һәм аҫҡа табан эткән. Марио Дон азат Инурис. Вито һәм уның сиге. Инурис докторы баҫа. Камзол һәм уның күлдәк еңенән одергивать. — Хәҙер мин киттем, — тине сдавливать уның тауышы, — миңә һеҙҙең менән тамамлай.
  
  
  Ул, күрәм, тип марио буласаҡ люгер потянуться ҡулында.
  
  
  эму Инурис докторы йылмая. — Миңә кәрәк минең портфель, — тине ул. Ул өҫтәлдән бер аҙым яһаны. Ике аҙым.
  
  
  Марио ул Дон яһай автор.
  
  
  Мин инурис ҡарай. — Бик насар, Карте, — тине ул. «Һин бай була ала». Был эго күҙҙәрен сәйер булмаһын, остекленеть белдерҙе. — Һине тыңлар, тик гер түгел. Көйәрмәндәр, Карте. Әммә ынтылыш тип аңлата был әйтем? Һуңғы кем көлә...
  
  
  һа-һа-һа..."
  
  
  Ул саҡта уның нимә менән барып iso rta түгел, башҡа ҡ. Күлдәк уны эго буйлап ағып, аҡ туҡыма пачкать. Уның менән ҡара любопытство уже һыу баҫа, тигән кеүек була ул. кемдер башҡа.
  
  
  Судорога ҙур эго тотоп, ер йөҙө һәм тәне швырнуть. Һаман да ҡан түгергә, шарф муйыны тирәләй шыйыҡ обвивать яҡут эго. Инурис докторы булыуы тетрәндерҙе. Пятка ударяться Эго зат тураһында. Һуңынан уны жим неподвижно ята.
  
  
  — Раббы, — прошептать Вито.
  
  
  
  19 башлығы
  
  
  
  
  — Яҡшы, Карте, — ти Марио. — Һеҙ уң булыр. Был һөйләшербеҙ әле.
  
  
  — Беҙ һинең менән ваҡытлыса тыныслыҡ килешеүе төҙөлә, — тинем мин. — Беҙ бергә эшләйбеҙ, полковник менән ҡасыу өсөн ул алтын түгел. Бының өсөн һәр һуңынан ҡабаттан үҙеңде үҙең.
  
  
  — Бик дөрөҫ яңғырай, — тине ул.
  
  
  Марио телефон буйынса алынған бер үҙе. — Кранын ябығыҙ, — уның бойора.
  
  
  Ул, тәҙрәнән тәҙрәгә була. Машина тауышы крановый стихать башланы. Люк өҫтөнән юғары контейнерҙары тирәләй бер караптар өҫтөндә сайҡала.
  
  
  Вито Марио Дон һыу бороп. — Аҫҡа төшә, — тине ул. «Алыусы малайы. Ул әйтә, улар барыһы ла улар өсөн фейерверк килтереп, уларҙы йыйып ала. Беҙгә был кәрәкмәй. Һәм тағы бензин һәм динамит килтерә.
  
  
  Вито юҡҡа люк аша.
  
  
  «Беҙ әлегә бер яҡтан, — мин әйтәм, — үҙе мин ҡайтарған ҡорал».
  
  
  — Әлбиттә, — ти Марио. Выдать уның из-за пояс «люгер» һәм стилет.
  
  
  — Был әйберҙәр, кеҫәһенән бәләкәй генә онота алмаҫ, — тинем мин.
  
  
  Пьер уны һурып. - "Газ бомба аҙағында, шулай түгел икән?"
  
  
  — Бының менән һаҡ булырға, — тине ул. эму.
  
  
  Марио йылмая. «Беҙ бергә эшләргә, Карте». Мин уны эго бирә, һәм уны эго минутҡа һалалар.
  
  
  Марио кеше баҫҡысы буйынса күтәрелергә башлана, бүлмә тултырып. Ҡул күтәреп, ил киң Марио тиште.
  
  
  «Был Карте. Беҙ уның менән эшләй. Шулай булғас, сәбәләнмәйенсә, бер ҡасан да һеҙҙе хата өсөн түгел, ни түгел, ҡасан эше бара, шулай. Был беҙҙең карапҡа ултыра. Унда теләгән, машинаны шартлатыу өсөн эго, тел һәм мин, тиҙ өсөн был хәл. Әгәр ҙә ҡытайҙар ниндәй туҡтатыуын теләмәй икән, эгон саба. Беҙ алдан. Барҙы.'
  
  
  Йугереп контора тирәһендә ир-ат, оҙон һарай аша, пирс юлды ҡарап сыҡты. Ih бары егерме кеше булһа, шул иҫәптән мин һәм марио. Принц алынған пистолет-пулемет. «Был дана менән һаҡ булығыҙ», — эго ул кисте. «Булды ул. & nb».
  
  
  — Рәхмәт, — ти Марио. «Мин ҡарап, сабата һәм әгәр был түгел, — подмышка похлопать буйынса ул үҙе, — тип мин бер аҙ запасы булырға».
  
  
  Нисек күтәрәлер уны күҙе бар порт тапҡыр ваҡытында килмәү өсөн, күрегеҙ, нисек була ул мегафон перил менән полковник ҡулындағы күпер күренә, ә уның эргәһендәге капитан.
  
  
  — Ни булды унда, Марио? ул крикнуть. "Кран туҡтап ни?"
  
  
  Марио сходня тирәләй кешеһенә беренсе булып ташлана.
  
  
  Марио тросһыҙ күтәреү һәм автоматтан ҡыҫҡа ғына сират атып крк. Күк төтөн клубы барлыҡҡа килә, ә аҙаҡ тартылған трос хлопнуть, ул порываться. Стук был контейнерҙар һәм үткәреү менән ҙур оглушительный накреняться өсөн, bump « чемберлен сара ». Тишина башлай, һуңынан уның ҡысҡырғанын ишетте.
  
  
  Полковник түгел, кәрәк булған өсөн, кемгәлер-эму тыш хәлде аңлатып. Ҡарағас билдә яһау һәм киләһе уҡ мгновений ул капитан, рулевой рубка эго ҡасырға мәжбүр итә. Пирс бойороҡ биргән һәм уның аша кеше үҙен перегибаться палубала перил. Ҡытай, размахивающего балта, һыу ташланды перил. Уны күреп, нисек ярылып металл, йәш балта ҡасан башлана, бәйләүес взломать йыуан арҡан, ул « чемберлен сара » пирс һыу беркетелгән.
  
  
  Марио тр туҡтамаҫҡа булыуҙан туҡтай. Ул автомат күтәреп. Пуля ҡалыу задеть перил, металдар һәм дергать плотина. Ир-егет ҡысҡырыуға төшә һәм...
  
  
  Ул үҫһен «люгер» н атыу һәм күпер. Пригибаться Ул Полковник, ҡырҡа киҫеп ҡорос задеть ҡасан тәҙрә аҫтында рулевой таращить глаза. Ҡасан ҡайта ул, ҡулына пистолет булған. Беҙ палубалы булған. — Вито, — выдыхать Марио. — Һин ир-егеттең яртыһы карте һәм алып барҙы. Динамит ала. Пробираться рубка рулевойҙар булып ҡала.
  
  
  Бәләкәй генә көҙән кивнуть. Марио һәм сауҙа буйынса палубала автомат аша атып киткән инде. Уны күреп, нисек ҡолап һәм ҡанлы башы томан эсендә схватываться ҡытайҙар.
  
  
  Ә һуңынан ул, караптың эсендә булды, ә мин барам ҡала кешеләре өсөн вито һәм марио баҫҡысҡа өҫтәрәк. Төрлө ҡәбиләләр һәм ҡытайҙар винтовка аҫтына күтәрелә, бер төшә. Нацистарҙың атыу-минең менән, һәм уны күреп, нисек ҡолап һәм уҡтай алға тормош өсөн схватываться.
  
  
  Уның күҙҙәре күргән крайы, Вито ухмыляться нисек, ҡасан беҙ палубала өсөн палубала буйынса аҫҡа табан ашыҡты. Беҙ артта уның атыу тауышын ишетмәй, баҫыла төштө һәм бер каютаға крик кеше һәм тирә-яҡ баҫҡысынан аҙағынаса приглушенный марио.
  
  
  Атыу туҡталды. Хәҙер топот генә аяған булып, тимер баҫҡыстар буйынса, алда күргән уғлан менән уның билдәһен һәм, бүлек машинаһы күрһәтеләсәк.
  
  
  Беҙ коридорҙа була. Распахиваться алда металл ишектәр, һәм беҙ автоматтан атыу булғандыр башла олонан. Был бик алыҫ һәм бейегерәк, түбәһе һәм стеналары пуля царапать. Люгер сумыу һәм уның менән тағы бер аяғы ерҙә вскакивать ҡулында. Ул бер тапҡыр атып. Ҡысҡыра, олоно һәм ҡорал аҫҡа ҡолаған. Ул, тупһа аша тәҙрәнән һәм обнаруживает, тип ҡарап mimmo журналдары, башҡа баҫҡыслы төшә. Башы һәм күҙе өҫтөндә минең өсөн, bump водонепроницаемые переборка просвистывать таращить була. Вито ҡала һәм уның ишара ир-егет бойора. Ул, аҫҡа ҡарап, бүлектең машина була. Камералағы ҙур, ялтырап тиклем идеаль начищать, әкрен хәрәкәт итә башланы. Инженер булып, уның формаһын күрмәһә, жестокое жестикулировать, һәм кеше, үҙ вазифаларынан ҡасҡан.
  
  
  Минең башым өҫтөндә тағы бер атыуҙа просвистывать. Тѳндә атыр дюжина бүлексәһендә машина ишек уйымы аша икенсе яҡтан, распластываться һәм тр н ут аса.
  
  
  Захлопывать һәм отползать көнөндә ул уны, был атыу өсөн, bump нах. Ул боролғанда, янында Вито. «Прицел аҫтына инеүе уларҙың».
  
  
  'Беҙ нимә эшләй?' - тип һораны.
  
  
  «Мин шашка динамитный бирә».
  
  
  Мин уны шул тиклем тиерлек ҡулында булған, тип тамамланы ул үҙ штопор. Уның филтәһе яндыра. «Мин был ҙур trap шартлатып тырышабыҙ», — тине ул. Вито. «Ҡасан был дана шартлай, ишек аша йугереп барҙым. Палубала булып ҡала.
  
  
  Беҙ палубала трястись аҫтында башлана, двигателдәр әйләнеше ҡарар. Әгәр ҙә Ул тирә-полковник булып сыҡты был ловушке, азат була алманы һәм караптағы тростарҙы, « чемберлен сара » диңгеҙ тейеш булып сыға инде. Ул, ышан, тип Марио Дон эго туҡтатты.
  
  
  Переборка водонепроницаемые уның менән йәнәш тора, һәм филтә тоҡандыра. Ҙур бүлмәһенең ишегенән уны артабан швырнуть распахнутая һәм динамит. Ул отпрядывать. Мамыҡ ишетте, ул тағы ишек распахнутая. Үлем был калейдоскоп: trap прорубить уртаһында, уғыл, ҡан уҙҙы, тип хвататься за-ҙә, - тип ухватываться өсөн мөмкин булыр ине, һәм, металл ҡасан нөктә дорваться беркетелгән. Ҡарарға ваҡыты ла ҡалмай дауам итә. Бөтә тарихты һөйләү крик инде.
  
  
  Улар баҫып, баҫҡыстар һәм тупһалар перешагивать тиҙ төшә. Мин матрос өсөн ҡулына тотоп, танау аҫтынан уны эго буйынса люгер бодается. Треснуть һөйәге.
  
  
  Выдать алыҫ тора һәм водителдәрҙең бер-береһе билбау пистолет. Ул атып, һәм ул буласаҡ күрергә, тип бер-эго күлдәк аҫтына, береһен-камзол синь аҫтында, ҡан ҡатҡан.
  
  
  Мин уның ҡысҡырыуын ишетһәм һәм тағы атырға артта. Зажим йөҙөн бороп, миңә балта выдать буйынса стеналарҙа һәм ҡытайҙар. Лезвие эленгән эго башы өҫтөндә ялтыраған башлай, ауыҙ ырғаҡтары һыу баҫыу һәм уны эго спусковой люгер иренде. Эго маҡсаты юҡҡа сыға, ә балта төштө.
  
  
  Таращить глаза Mimmo просвистывать мин, торбаларҙы өҙөүҙәре. Улар, элекке кеүек, бөтә тирә-бер винтовка целиться экипаж ағзаһы. Һәм уның һәр бер ырыуы атып төшә. Отпрядывать элек уның менән ҡысҡыра. Тамуҡ һәм уның тирә-мин ишеттем вой стаккато атыуҙар, пулялар һәм свист рикошетить. Осраҡлы крик, ругательство, рычание, кәүҙәһе һуғыу, һуғып пуля ауған. Мин Mimmo гол буйлап сабып өҙә. Вито тирәләй бер кеше, балта ҡорбан. Ә һуңынан атыу туҡталды.
  
  
  Оглядеться уның. Вито уны күрмәй. Уның ҡулында ҡыҫылһа һыуҙы иҫәпләү үткәрелә. Кротость бармаҡтары араһынан ҡан эго. Уның ҡулында пистолет һәм башҡа торжествующе взмахивать күтәрелде. Расплыться крысиный кешенең эгоһын ухмылка була. — Юл буш, — ул крикнуть.
  
  
  — Яҡшы, — тинем мин. «Динамит ҡуйҙы, һәм бынан китергә».
  
  
  Взрывчатка инде шашка буйынса белгес эго динамитный машина һала.
  
  
  — Мин филтә яндырып, — тинем мин. «Кире барам ҡалған, баҫҡыстары буйлап өҫкә, ишектәр артында».
  
  
  Бик бәхетле улар күренһен өсөн, уға эшләргә мөмкинлек бирә. Вито наклоняется өсөн бер аҙ һулға үткәргән иҫәпләүҙәр буйынса яраһын, тик вертикаль хәл итеү тирәләй бер эго тотоп ҡалды.
  
  
  Унан башҡа бер пакет тиҙ күсеп килгән, шырпы тотоп запалы булған. Шипеть улар башланғас, раштыуа йондоҙ кеүек.
  
  
  Килеү ваҡыты юҡҡа сыға. Ул, ишеккә ҡарай. Вито мин ҡараны, ә аҙаҡ хатта арттан мин ишара. Һуңынан уны эго арҡылы атып крик һәм коридорҙан ишетеп. Вито күҙҙәре киңәйтеү. Схватываться өсөн уның арҡаһы, ә һуңынан яртыла сгибаться. Үл инде тиһәм, ҡасан, ниһайәт, стремглав баҫҡысҡа төшкән.
  
  
  Брылев тәржмәлә бүлексәһендә машина була. Металл ишектәр захлопываться. Ут ҡапҡандай булды.
  
  
  Кромешный ловушку ҡараңғы, филтәһе янып фейерверк һары ғына боҙа. Ысынлап та уны туҡтата ине "чемберлен сара" . Әммә был һуңғы булыр ине, мин эшләгән.
  
  
  Бөтә караптар шартлатыу өсөн динамиттар полковник пакеттар биш секунд корма был, Ул, оса был эго карте ғилми-нәшриәт табутта әйләнеп.
  
  
  
  20 башлығы
  
  
  
  
  Тик шул осраҡта, әгәр уны тиҙерәк эшләргә ине.
  
  
  Ул ал баҫҡысҡа ашыға, уның ҡоҫтора һәм запалдан беренсе сума. Ярыш ваҡытта буласаҡ был, һәм уны еңеү яуланы. Ҡасан һуңғы обезвреживать запал, үтер, моғайын, ун секунд.
  
  
  Ул шырпы тоҡандырып, кире ҡайта һәм наверх баҫҡысҡа күтәрелде. Кем иртәрәк йәки һуңыраҡ-йәғни был туранан ишегенән ингәс, полковник әгәр Ул тотолһа, караптар йөҙөүе өсөн эго. Һәм ул ҡасан булған, уны әҙер була. Минең ҡулымда уның тирәһендә бомбаға киңлеге һәм газ смыкаться скользнуть.
  
  
  Ул, ышан, мин бик оҙаҡ көтөргә тура килә. Шулай уйлайым да ул , шулай була.
  
  
  Унда ул ваҡытын да, әгәр уйлап, тип марио буласаҡ уны биләгән донник түгел.
  
  
  Әммә, нисек кенә уны үҙ мөмкинлеген алыр, уны тиҙ булырға тейеш. Мин үҙем мөмкинлеге тейҙерә алманы. Ул өмөтләнә, был буласаҡ тыштан кем инек беҙ, кем инек беҙ бәләкәй экспедиция етәксеһе, ҡалған өлөшө ҡыйратты һәм төркөм хәрби Вито эго, сабыр юғалта башланы.
  
  
  Әгәр запал күреп уның шул тиклем янған, ишек захлопывать булараҡ, ул, моғайын, шартлау хәҙер һәм көтәлер недоумевать, да ишетмәнеңме ни әле лә көҙән эго. Әгәр уны күрергә лә, ярай, шул, моғайын, сигенмәй, үҙ машиналарын әҙерләп бөтәсәк бүлеге баҫҡынсыларҙың тере ҡалған кеше юҡ.
  
  
  Һәр осраҡта, тиҙ арала уны ғәмәлдән булырға тейеш, сөнки ул белә, Ул был полковник янына ла күп ваҡыт ҡалманы. « Чемберлен сара » деваться не әле, машина кешенең эгоһын бүлеге контролдә тота алмай әлегә.
  
  
  Оҙон рычаг ишеген асыу — һәр яҡтан менән бер. Кем тәҡдим иткән эго алмай тышҡа, эскә күсерҙе түгел. Был минең файҙаға булды. Нимә задавать түгел ине уның. Уң ҡулында бармаҡтары осонан бер рычаг яһап ҡуйҙы, һәр кесе настороженно нерв хәрәкәттәр билдәһен күрһәтә. Икенсе яҡтан, мин пьер була.
  
  
  Һуңынан был көтөлмәгән булманы тиерлек, шулай тиҙер, тип рычаг саҡ мин юғалтасаҡ түгел. Сергей ослепительно төртөп. Яҡтылыҡ нуры уны беренсе взведеный уҡ ваҡытта Пьер тота. Iso һәм уның коридорҙағы бөтә көсөнә ишекте ябып швырнуть бомбочка була.
  
  
  Приглушать уның шартлау ишетһәләр, артабан нимә күберәк. Ул, белә, тип, хәҙер кеше вафат булған һәм тыштан коридорҙа торон хвататься за. Мгновений кончать аша барып була. Бер кем дә ҡаса. Ә бер минут-һайлап бынан башҡа мөмкин булһа хәүеф-хәтәр. Тиҙ арала үҙ эшен эшләп Пьер һәм эҙһеҙ юғала.
  
  
  Ул ручкалар тирә-тол баҫҡысҡа аҫҡа көнө, сәғәтенә ҡарап була. Ярым бүлек аша кире төшкәс ул машинаһына минут таһыллыҡ һәм көсһөҙләндерә.
  
  
  Был юлы уҡ булмаһа ла полон решимость уның өсөн бер нәмә лә хәл. Запал, уны яндыралар, һәм кинәт ишек асылып взбегать баҫҡысҡа өҫтәрәк. Был төргә коридорҙа булып кәүҙәләнә. Һәм ул үҙенең ишектәрен йугереп захлопывать өсөн шулай тиҙ, шул тиклем генә мөмкин, тип иҫәпләй барышында. "...Егерме...егерме ике береһе"
  
  
  Ул егерме дүрт булып, сумып палубалы булған. Нацистарҙың оглушительный шартлап, бөтә караптар сотрясать. Минең башым өҫтөндә ут замерцать, караптар һәм тағы ла тигеҙләшә. Көсө менән йыйылған, ул, танауын күтәрә башланы. Марио н мидель уны ҡалдырып, алға эләкмәгән ҡайҙа ул. Мин белергә, ул нисек эшләй, әммә уның яҡын ине, әгәр мөмкин подбираться танау, артта уның экипажы булыр ине. Бәлки, уны ҡулланыу мөмкин булыр ине отвечающих маневр.
  
  
  Ул, коридор оҙон һәм баҫҡысы буйынса күтәрелергә ашығам. Ул, тойорҙармы, тип бер аҙ һалдат. Һуңынан уны, аңларһың, тип бер аҙ барған тауға. Корпус « чемберлен сара » надвое разломиться. Карап бата. Хәҙер был бүлексә машина һыу аға.
  
  
  Мин беләм, уны нисек алға пробежать, әммә әкренләп барыһына ла мөйөшкә текәлә була. Унан күрҙем тирә-үҙе люк баҫҡысы алдында. Ул, башын күтәрә һәм зарар баҫҡысҡа өҫтәрәк. Унда борол, һәм палубала сыға. Мин берәүҙе лә күрмәнем.
  
  
  Бында уҡ атыу дауам итә. Улар, элекке кеүек, бер-өс атыу өсөн люктар ҡытайҙар. Смыкаться тирә-минең бармаҡтар «люгер». Уның аша һәр бер тапҡыр атыу буйынса улар.
  
  
  Хәҙер минең яҡта тынлыҡ палубалы булған. Мидель ут булып тоҡана н автоматик һаман күренмәй.
  
  
  Пригибаться, уның, кеше Марио йугереп. Ул, күрәм, тип уларҙы ҡотҡарып ҡалҡан итеп файҙаланырға йыйына. Марио һәм тағы ла ике ҡалаһында ғына. Шулай булғас, улар тирәһендә бер яралана.
  
  
  Ул улар менән бергә сума. Улар һорай. - 'Хәл нисек?'
  
  
  Марио күпер яғына атып. Уның яурынын күтәрҙе. «Мин күп кешеһен юғалта, — тине ул. — Бөтәһе лә шунда уҡ Полковник, капитандары менән.
  
  
  «Үле ҡалалар һәм вито», — тине ул. — Әммә бүлексәһе машинаны шартлаттылар.
  
  
  — Эйе , — ти Марио. «Беҙ ишеттек, шартлау. Яҡшы эшләй. Мин түгел, әммә тынысланырға, әлегә асыҡлай алмай үҙе менән полковник.
  
  
  — Мин һинең был ни ҡалдырыр ине, Марио?
  
  
  — Юҡ, — тине ул. — Был шәхси эше. Мин бер кем дә алдан безнаказанно».
  
  
  Пуляһынан ҡотҡарып ҡалыу өсөн, bump корп йыйына.
  
  
  — Бында ҡала бесполезно, — тине ул. — Беҙ һин нимә менән риза түгел. Ул наверх ул бара. Мин был тирә менән бер разбиться канистры держа прах бензин бирелде.
  
  
  'Һин нимә менән шөғөлләнәһең?'
  
  
  «Беҙ һөжүмгә бара», — тине ул. — Беҙ уның баҫҡысы буйлап киттек күпер аҫтына. Беҙ уның аҫтындағы мөйөштә ауыр, әммә бында ҡала мәғәнәһе юҡ.
  
  
  — Мин һинең менән барам, — тинем мин.
  
  
  — Нишләп, тип теләйем Карте. Хәҙер үҙ эштәре бар. Китте, малай.
  
  
  Выскочить ике яғында уларҙы ҡотҡарырға йыйыналар. Посыпаться атыу менән күпер. Һәр ырыу ике тапҡырға яралана сгибаться, ул палубала буйынса скользнуть һәм рельс аҫтына. Туҡта бер тапҡыр уның алдында селпәрәмә килде пирс.
  
  
  Ул арьергард ойошторола. Пуля впиваться тирәләй беҙ палубала булды, ләкин хәҙер беҙ өсәүләп бер баҫҡысы буласаҡ. Марио хоҡуғы булған. Полковник мөйөштә ут алғандар ул насар булған һәм оҫтаһы. Беҙ өҫтөнән пулялар һыҙғыра. Палубала бер аҫҡа төшә һәм автомат менән шары тирәләй грохот. Тимәк, улар боеприпастар тамамланды. Марио разбиться канистры держа прах бензин менән асылды. Ҡасан уны юғары баҫҡысҡа, капитан рубкаһы сығыу өсөн ишектәр һәм Ул рулевой. Марио һуңғы атыу юлдаш эләгә. Схватываться сгибаться яртыла һәм уның тормошо. Беҙ хәҙер икәү генә булһа терәү, рулевойҙар булып һәм капитан рубкаһын Син менән полковник. Марио мин усмехаться, беҙ ҡасан ут һыҙығы аҫтына сумды.
  
  
  "Шул уҡ һине күрәм, тип, һәм ул?"
  
  
  Тәҙрә уның рубкаһын рулевой согнутый бармағын күрһәтте. Пуля зиять nen упҡын, емерә. Марио бензин һәм бармағы менән күрһәтеп оло усмехаться разбиться канистры держа прах булған. Һуңынан уны бысратыу һәм бензин тишек аша күтәрелә башланы.
  
  
  Ишек распахиваться. Ул, күрәм, тип марио буласаҡ ентекләп целиться капитан. Улар атырға һәм яҡланмаған осонда күҙе ишектә булһа. Ҡыҙыл уларҙы томан юҡҡа сыға, күпер һәм тәне соскальзывать капитаны була.
  
  
  Улар ҡасан, Марио н ҡаранды, тороп ҡала һәм уны тәҙрәнән шырпы ташлау.
  
  
  Уның ул саҡта полковник атып.
  
  
  Ул бер аҙ һуңлаған. Рубка шырпы рулевой эләгә. Нацистарҙың рев, ә һуңынан бөтә кабина күрелмәле.
  
  
  Марио кеше иҫәр менән бер ухмылка тора һаман да.
  
  
  Мин бармағын өҫкә күтәрелде һәм ул ҙур ҡара. «Эй, Карте, һин нисек уйлайһың, хәҙер уның менән Сэм ағай?»
  
  
  Һәм артабан уның кәмеүенә сил набок. Ул, пощупать пульс яҡынлаша һәм уны эго. Пульс түгел, күберәк буласаҡ. Кротость буяуҙар аша башлай һәм тәҙрәнән ут телдәре буйынса облупливаться ползти ҡыйратып, маскировка өлөшө булмаһын тип, "чемберлен сара".
  
  
  Китер ваҡыт етте. Ул, баҫҡыста килә. Таращить глаза отскочить металдарҙан тора. Ул, үҙ күсәре тирәләй йәйелгән баҫа һәм курка «Люгер». Таращить глаза һуҡҡан был пустоту.
  
  
  Ул тора, ул кешене медицинаны полковник була. Тире һәм стакаданы сморщивать Эго булды, тип мумие. Мин тупаҫ теш түгел, кешенең эгоһын н оскаливаться. Помахать ҡулы еңелсә, ул пистолетын күтәрҙе.
  
  
  Транс була инде ул, баҫыр ул курка. Мин инде стилет ҡулында була, һәм уны тормошҡа вонзать эго. Һуңыраҡ туҡтап артыҡ булһа, ул ҡасан һуғырға сүкеш буйынса буш бүлмәһендә ишетте. Эскә скользнуть бысаҡ. Ахнуть Ул. Полковник.
  
  
  Ул бысаҡ отдергивать. Ул отшатываться, рулевой утлы шары тирәләй йолҡоп тирә-эго ҡасан киҫеү, сәс һәм кеше.
  
  
  Уны уйлап, ул үле инде, ҡасан булһа һәм улар аша отшатываться переваливаться перил. Моғайын, уның үлек булһа, ул саҡта мейе палубала йәмғиәт тураһында аҫтараҡ. Потрескивать крайы буйынса расползаться күпер ялҡын башланы. Улар, баҫҡыстан төшә.
  
  
  Ул, оцепенеть һәм физик яҡтан арыным, ҡасан пирс ташлана. Кротость был минең аңымда сирена Вой яҡынлаша, һуңғы тинем мин һәм мин артта ҡарашҡа, насар түгел был төш ине. Тәүге янғын һүндереү машинаһы туҡтап инде. Сағыу яҡтылыҡ булған көсһөҙ менән сағыштырғанда Ih ут, күпер караптар nog ҡабыҙҙы.
  
  
  Артабан, mimmo пирс, бейек булмаған ир-аттар уны күреп твидовый мять костюм, сигара потягивать.
  
  
  Улар, уға яҡынлашты. Уның ҡулдары сәләм итеп күтәреп. — Ярай, Николас, — тине ул. 'Һин? Бында? Ә ул, тип уйлайым, һин отпускыға ебәрелгән.
  
  
  
  21 башлығы
  
  
  
  
  Пахнуть шулай уҡ барлыҡ офистарында: төтөн һәм иҫке твид сигарный. Дэвид башы өҫтәл артында ултырған һәм укрыться Хоук неодобрительно.
  
  
  — Бик һаҡһыҙ, Николас, — тине ул. «Бик небрежный».
  
  
  — Ҡурҡма, был яҡшы булыр, тип мине башҡа мәғлүмәттәр менән хәл эшләү мөмкин булды, — тинем мин. «Алтын биреп булып сина менән полковник уплывать иң мөһим түгел. Тик ул күлдәк кеүек асыҡ ине тиклем бара, бөтә аҙык ҡатмарлы булырға мөмкин. Рөхсәтһеҙ алтын һәм поползти тураһында имеш-мимештәр ине.
  
  
  Сигара Хоук яҫмаларға. «Йәшкелт те беҙ быға ирештек», — тине ул. «Кисә һеҙ әлегә отсыпаться, сауҙа балансы тураһында статистика мәғлүмәттәрен баҫтырып хөкүмәт таң, киләсәк бер йыл алдан иҡтисадын яҡшыртырға, шулай уҡ үҙенә тартып иткес рәсми раҫлай алтынға хаҡ артҡан. Һөҙөмтәлә алтын ирекле баҙарында хаҡтар Цюрих, Париж һәм Лондон ҡоланы, ә һуңғы айҙарҙа доллар курсының валютаның икенсеһенә ҡарата өсөн яҡшы көндәр кисерә. Һәм ул, тип уйлап көсләп полковник ҡына үлергә, Ул килгәндә инде, шул тиклем кеше, көтә уны сигнал "чемберлен сара". '
  
  
  — Ярай, — тинем мин. Күрәһең, эшендә үҙгәрештәр бара.
  
  
  «Таҙартыу йәһәтенән тағы килде», — тине Хоук. «Мин ҙур шатлыҡ менән әйтә алам, - тип миңә ҙур ярҙам күрһәтмәгән ҡала властары вашингтон. Свести т минимум янғын һүндереү хеҙмәте карап бортында. Марио бәхетле ғаилә була һәм полицияға эго ҡотолорға, шул иҫәптән героин табыла. Тәртип һаны бар, унда, шул пирс аҫтында, йылға үҙәнендә буйы келәт аҫтында». Хок к шырпы сигара яңы иренде. «Беҙгә дон үтенесен ҡәнәғәтләндереү һуңынан ғына полицияға менән теләһә ниндәй хәлдә булыуын марио тышсаһында шатмын. Карап тирәләй ҡәтғи көтөлмәгәнсә, әммә ненавязчивый һаҡлана. Юғары чинлы чиновниктар һәм хәрби разведка алтын ҡаҙна һаҡлағысында булып ҡайтты ҡатнашты. Бөтә һаҡсылары менән бәйле Федераль резерв системаһы һаҡлағыс, бөтә офицер һәм, хәүефһеҙлек менән бәйле эго, һаҡ аҫтына алынған. Моғайын, беҙ күп өлөшө йәкшәмбе кәрәк, барыһы өсөн прояснять, әммә беҙ аҙағына йәкшәмбе көтә, тип ҡайтып һаҡлағыс алтын, алтын булмаҫ, ә ялған ташлай. Героин тартып юйып.
  
  
  — Һеҙ әйткән бөтә, кем һаҡлау хранилище ҡатнашып, һаҡ аҫтына алынған? Улар тине. Хоук яҫмаларға сигара, кереткәнсе яуап бирә. — Ярай, — тине ул. 'Бөтөнләй юҡ. Бынан бер кеше.
  
  
  — Доун Филипп?.
  
  
  Хоук кивнуть. «Кисә уны күреп, ҡыҙ эго, — тине ул. «Алдынан шылтыратып, уның ҡасан кис мин, тине ул, унда ул табып. Шуға күрә, ҡасан стихать портына барып бар, мин уны барып белешә. Беҙ бик оҙаҡ һөйләшә. Мин ул әйткән, һиңә нимә ярҙам бик эй, ғилми-нәшриәт. Эй, - тине ул һәм, был бик ярҙам итәбеҙ беҙ уны. Сөнки һәр осраҡта, әгәр ҙә һинең менән,-тип карап бортында булған, ә шылтыратты, ул, ярай, мин дә белмәй, бөгөн был илдә ниндәй хәлдәр булыр ине. Сигара көлө аҙ булыуы эму н гиллетта төштө. Ул, күрәһең, күрҙем дә.
  
  
  — Ә уның атаһы?
  
  
  Сунь сигаранан төтөн сығарыу һәм күк Хоук пепельницаға һалды. «Доун Филипп үлегеҙ, — тине ул. — Мин, - тине ҡыҙ. Һуңынан ул шул аҙ, уларҙы шул тиклем өйгә ҡайтманы. Ул, тип фаразлай һәм был михнәттәр уны карабына һынау путников. Мин ул әйтте, - тип, уларҙы кире ҡайта, һәм уны бәхетле тойола. Сил вымываться һәм уның ҡунаҡ бүлмәһенә барып ултырҙы. Һәм уның бөтә тарихында һөйләй, уның тураһында һораһа һорар херес-де стакан, йәғни, уның менән килеп. Ул һиңә яҙҙы, ғилми-нәшриәт. Ул, тип әйтелә боронғо ҡытайлылар була...
  
  
  — Эйе , — тинем мин.
  
  
  «Эйе, шулай шул» тип атала, — тине Хоук. «Ярай, - тине ул, тип, уның атаһы тип уйлай инең һоҡланып һин был Цзи. Нимә булды һиңә ниндәйҙер тылсымсы. Кеше, ул ҡайһы бер тылсымлы эштәр бик уңышлы. Һуңынан ул спинка откидываться ҡыҙ һоҡланыу һәм ултырғысы булған. Мин, - тине ул, стакан күтәрә һәм аҙаҡ уны үҙ тип тост әйтте. «Тормош тураһында тылсымлы». Йотом яһаны, аҙаҡ уны, күҙҙәрен ябып ҡуйыла һәм стакандар. Пенни, тип әйтергә белмәй, сөнки ул вафат була.
  
  
  — Һау бул, — мин әйтәм. «Күңелһеҙ күп ул, тик ул насар кеше түгел, душ бар. Эго хатаһы шунда, барыһы эму ылыҡтырылған булырға, башҡа ҡыҙҙар эго.
  
  
  — Эго ерләп, бөгөн иртән, — тине Хоук. 'Барыһы ла һәйбәт. Ҡыҙ ҙа шулай уйлай. Әгәр ул тере булыр ине, беҙ булыр ине уны ғәйепләү тағыла булырға тейеш. Үҙ ғүмерен рәшәткә артында үткәргән ул ҡала ине».
  
  
  — Был мин инем н гепә лә ҡуя, — тинем мин.
  
  
  Хоук мрачно йылмая. «Ярай, мин беләм, талантлы эго, гер түгел ине уның лә ҡуя ул», — тине ул. «Ә мин беләм, был эго ҡыҙы үҙен яҡшы хис итә, ул, моғайын, эй тыуҙыра ине, бик күп бит. Бынан тыш, мөмкин булғандың барыһы ла эшләй, уның өсөн, үҙенең хаталарын төҙәтеү. Улар һаҡлағыс тулы комплект яңы хәүефһеҙлек системаһы һыҙып ҡалдырҙы. Уның аҙағында яҙылған был хатта уны тағы ла аша табыу учреждениелары нах эләкмәй».
  
  
  — Тимәк, бөтәһе кончать, — тинем мин. «Аҙағында барлыҡ тойола, тағы бәйләйһең. Инурис докторы, полковник, Ул., Дон Марио, Дон Филипп: бөтәһе лә тынып ҡалды. Героин тартып һәм алтын сейфтан.
  
  
  «Хәүефһеҙлек яҡтарынан ҡайттым», — тине Хоук. "Әлеге ваҡытта һәр хәлдә." Сигара яҫмаларға ныҡ уның. — Бер үк һәм бөтә Николас, бығаса нисек булды-шулай небрежно. Ухмыляться һуңынан уны, тотоп һәм минең ҡулы һуҙа. «Тағы ла бер тапҡыр, — ти ул, — минең һайлап ҡуйылған вазифалы кеше һәм күренекле рәхмәт рәхмәт».
  
  
  — Рәхмәт, — тинем мин.
  
  
  «Рәхмәт», — тине Хоук. «Ярай, ғилми-нәшриәт комплексы, мин уйлайым, һин хаҡлы ялда».
  
  
  — Минуточка, — тинем мин.
  
  
  Хоук ҡулын күтәреп, тиш саҡыра. — Юҡ, ул был юлы етди. Һин быға лайыҡ. Күпмелер ваҡыт. Ҡайҙа барырға теләй.
  
  
  'Мин быға ышанам.'
  
  
  'Тырыша.'
  
  
  — Бәлки, — мин әйтәм, кабинеттан сығып китергә йыйына.
  
  
  — Ах, — тине Хоук. 'Секунд көтөп. Нимә ул-шуны онотмағыҙ. Потянуться ул үҙенең өҫтәле. «Был ҡыҙға мин һеҙҙең тапшырыуығыҙ һорала. Ул, тип әйтеп ee атаһы-отель ине, уның һиңә булған өсөн. Ул тура мөйөшлө сверток күтәреп, бауға ҡағыҙға төрөлгән зороасрийсы һәм көрән.
  
  
  Ул уны тағы бер ҡат һәм сил распаковывать. Джей Йәшник . «Тау ҡыҙы тип әйтелә,-тип. — Был-ялҡында һайын, был тағы ла бер тапҡыр булһа? Тағы ла бер ҡыҙыҡлы эго. — Тик мин һөйләр инем, - тип хәтер һиңә, һинең яһаны. Ee хәбәрҙәр риүәйәттәр: «мистер Карте Әйтеп, уны биш франк ҡуймаһын, тип уны иҫкә алмаған, был нисектер асып дана».
  
  
  Ул йылмая, ҡаплан һәм бурһыҡ баҫа. Мәйет прикрыть тартма.
  
  
  Самолет осош ваҡыт эсендә күреүселәр исемлегендә ул., номерын һәм сәфәр ваҡытта обвести. Ул тиҙ ябыу прикрыть, кереткәнсе Хоук күргән, тип эсендә. Ул, ҡарап тора һәм сәғәт. — Ярай, яҡшы бара уның. Мин дә ҡулына һәм баҫып тағы пожимать Хоук. — О, Николас, — тине ул. «Мотлаҡ хәбәрен ҡалдырҙы, унда беҙ һеҙҙе таба алмай».
  
  
  — Әлбиттә, — тинем мин. 'Тырышлығы тора. Гонконг таба алам мин һеҙҙе. Ауыҙ отель « Пенинсул ».
  
  
  Помахать көнө эму ул һәм ашыға. Тора ул шунда, ухмыляться, чеширский бесәй кеүек, сигара тартып трава.
  
  
  Ривьера өҫтөндә бейек убалар, ҡаласыҡ ҡунаҡхана урындарҙа бәләкәй юлдар аҙағында, стеналар менән уратып алынған. Ул, эсендә кем, тыштан барыһы ла күрергә мөмкин. Әммә ул, кем, тыштан эскә күрергә мөмкин түгел. Ошо урында, ул мира отгораживать.
  
  
  Йөҙөм баҡсалары менән пейзаж һәм артҡы стеналарына апельсиновый арбала роща, алыҫ ослепительный улар диңгеҙҙә һыу төшә. Баҡса төҫө менән стеналары һәм ағас күп булыу өсөн, асыҡ һәм буялған ҡош. Ҡасан иҫке таш стеналары ҡояш гениаль түгел, ә зәңгәр үҙенең тәненә һыу бассейны манить призывно.
  
  
  Һалҡын кистәрҙә шәм өҫтәл аҫтында булған һөйөүөн мерцать сергей тыштан окт әлбиттә, күккә, йондоҙҙарға ағарып.
  
  
  Ә ҡасан тағы...кис булып, бер нисек тә һеҙгә түбәндәге араһындағы ваҡыт һәм
  
  
  Ай йәһүҙиәне бүлмәне бысратыу, бысратып, уның йөҙөнә көмөш балҡыш булды. Унда сүп-сар иҙәндә иҫһеҙ булып, уның тиреһе йомшаҡ һәм дымлы булған, миңә ҡыҫыла.
  
  
  — Шампан була?
  
  
  Һәм уның башы покачать йылмая. «Һауаға иҫереп булған һәм буласаҡ». Лизать ул наклоняется миңә: «Ника?»
  
  
  Мин уны яурын баштары булыуға ирешкән. Уның сәстәре еҫен һеңдергән татлы уның . 'Нимә?'
  
  
  'Ылыҡтырылған.'
  
  
  "Юҡ, - тине ул. 'Дауам итә. Һин тип әйтергә йыйына? Янбашы өҫтәрәк ee скользнуть минең ҡулымда. 'Әһәмиәте юҡ.'
  
  
  — Яҡшы, — тинем мин.
  
  
  — Мин ябай ғына ҡыҙыҡ булыр...
  
  
  'Нимә?'
  
  
  «Был ахмаҡлыҡ». Ысынлап та бик талантлы һәм оҫта ҡулдары ee була.
  
  
  — Ни, — мин әйтәм. «Мөһим түгел, был иҫәр».
  
  
  «Ярай, был-ахмаҡлыҡ .
  
  
  «Ярай, әгәр һин был борсой, ул шунда уҡ һиңә әйтергә мөмкин», — тинем мин.
  
  
  Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс, уның простыня аҫтына сумды. Ул шулай матур була нах тураһында төшөнсә һөйләне, ни эшләйһең унда.
  
  
  Гелиос, һәм бер үк ваҡытта нахмуривать өрөп, уны тағы бер вылезать-аҫтында простыня. Яңынан ҡулына алды.
  
  
  — Юҡ, — тине ул. «Мин ысынлап һорайым тейеш түгел».
  
  
  — Рәхим итегеҙ, — тинем мин. 'Ғына һораны. Минең өсөн ләззәт килтерә.
  
  
  Бик Ee булырға хәҙер ҡулымдың биләй. — Вокзал һеҙ түгел?
  
  
  "Юҡ, - тине ул. — Ышанам, мин вокзал.
  
  
  'Һин ышанма?'
  
  
  «Бөтөнләй, бөтөнләйгә ышанам».
  
  
  — Һеҙ ике һорау бирә ала ул?
  
  
  «Мин биргән өс, биш, йөҙ һорау».
  
  
  — Бында матур, дөрөҫ, Ник?
  
  
  — Һеҙ был мәсьәлә буйынса бер ҡаршылай?
  
  
  — Юҡ, — тине ул, ирене минең ҡыҫыла. — Рәхмәт һиңә бары уның отель.
  
  
  — Ә был мәсьәлә?
  
  
  — Яҡшы, — тине ул. «Беренсе штопор: биш ҡайтарып франк мин һеҙ түгел, улар һеҙҙе миңә тейешме?»
  
  
  Потянуться т франклыҡ банкнота һәм уның тирәләй биш ee досталь тумбочка ревматизм, бумаж. Эй уның бирә.
  
  
  — Икенсе башында штопор?
  
  
  «Кешеләргә әле һөйләмә, мин бик матур. Һәм һәр ваҡыт кешеләргә һөйләргә уҡ бөтә, тип тышҡы матурлыҡҡа ситкә сыға алмай. Нигар, әгәр ул матур, матурлыҡ минең тыштан ғына?
  
  
  Һүҙ кәрәк булды. Улар ревматизм булғанда, уның тәне наткнуться.
  
  
  * * *
  
  
  
  Китап тураһында:
  
  
  Ника Карте күреп, француз ривьера лев казино николь. Николь тик... башҡаса булды. Ул бер нисә йыл элек автомобиль һәләкәтендә һәләк була.
  
  
  Был саҡта ҡыҙ менән үлгән кеше ҡатын-ҡыҙы кем булыр? Шул карте бурысы тора, бының өсөн асылған.
  
  
  Әммә бер нисә кеше тип һанайым үҙемде, сөнки эго, ҡот осҡос хәл миллион доллар тора. Шул уҡ ваҡытта кемдер аша донъя алтын резервтарының байтаҡ өлөшөн алып шпион заговор, ул. йәйрәп ятҡан гүзәл француз янындағы пляждарға алып «вонючий» яр Нью-Йорк...
  
  
  Воодушевление ниндәй роль уйнай делле пенни даун был шикле?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"