Carter Nick : другие произведения.

Van 41 tot 50 Killmaster Versameling van speurder stories oor Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  Van 41 tot 50 Killmaster'n versameling van speurder stories oor Nick Carter
  
  
  
  
  Van 41 tot 50 Killmaster'n versameling van speurder stories oor Nick Carter
  
  
  
  
  41. Rooi strale http://flibusta.is/b/680600/read
  
  Die Rooi Strale
  
  42. Beijing en die tulp besigheid http://flibusta.is/b/607256/read
  
  Peking & Die Tulp Saak
  
  43. Amazon http://flibusta.is/b/250268/read
  
  Die Amazon
  
  44. Die see trap http://flibusta.is/b/250882/read
  
  See Vang
  
  45. Berlyn http://flibusta.is/b/617192/read
  
  Berlyn
  
  46. Die Menslike Bom http://flibusta.is/b/675725/read
  
  slow motion
  
  Menslike Tydbom
  
  47 die Doodmaak van'n kobra http://flibusta.is/b/635287/read
  
  Die Cobra Dood Te Maak
  
  48 Lewende dood http://flibusta.is/b/617191/read
  
  Lewende Dood
  
  49. Bedrywighede van Che Guevara http://flibusta.is/b/617190/read
  
  Operasie Che Guevara
  
  50. Die Doem Formule http://flibusta.is/b/634520/read
  
  Die Doem Formule
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Rooi strale
  
  
  vertaal deur Lev Shklovsky in die geheue van sy verlore seun Anton
  
  
  Oorspronklike naam: Die Rooi Strale
  
  
  
  Hoofstuk 1
  
  
  
  
  Ek het'n droom gehad oor die eerste persoon wat haar vermoor. Ego se naam was Sergey en iets anders, en dit gebeur het in'n stegie in Istanbul. Ego vermoor haar met'n mes - ek het nie'n stilet dan - en hy was nie baie goed met'n mes. Dit verander in'n nagmerrie.
  
  
  Haar droom is om in die blomme; 'n feit rondom wat baie ander dinge is aan die gebeur is. Dorian Sachs, AH se psigiater, dink ek kan trek al die gevolgtrekkings, maar vir my is dit beteken niks meer as dat die bloed op my hande is rooier en taaier.
  
  
  Die droom gehou terug te kom, asof ek was die lees van die dieselfde boek oor en oor weer, en op daardie oomblik, dit vroeg oggend in Beiroet, in die lug-afgekoel Fenisië Hotel, het ek nie wil hê om te lees dat die boek weer. Kezia Neumann, wat gedink het ek het misgis haar vir'n Israeliese agent, was aan die slaap op haar rug. Kezia was in haar laat twintigs, nog steeds baie aantreklik, en op soek na nah het hom wonder, hey, hoe lank hy nog oor om te leef. Ek dink nie dit is te lank.
  
  
  Kezia gewerk het vir die Shin Bet, dit is waar, maar sy het ook gewerk het vir die KGB, of miskien vir die GRU. Dit het nie saak in elk geval. AG o ee se dubbele rol is bekend vir'n geruime tyd, ek dink dit is'n Smous, Shin Bet gesê." Die Israeliete het haar op'n leiband, en dit is net'n bietjie meer tyd. Wanneer ek kyk na haar, wanneer sy slaap rustig, en haar groot borste opgestaan en val gereeld in die tyd met haar asemhaling, ek het geweet dat ek was op soek na'n vrou wat eintlik reeds dood. Te sleg, want Kezia was'n pragtige meisie, wat betrokke is in die slaap met die manne, want hey, dit was groot pret. Nie net vir die ee werk. Ek dink nie veel van haar - dit is'n slegte kwaliteit in my beroep - en niemand het ooit het my'n intellektuele. Maar toe sy voel die drang om te wakker die meisie op en sê hey dat haar bedek was geblaas, te gee Hey'n kans om te trek deur middel van. Maar natuurlik het ek vooraf geweet het dat ek nie sou doen nie. Dit sou te moeilik. Hey, daar is nêrens om weg te steek. Die Russe het nie veel gebruik vir nah, en ten minste die Shin Bet sal kry om Nah. As sy probeer om te ontsnap, het sy dalk in gevaar stel baie ander mense as goed. Insluitend my.
  
  
  Naas, hare het niks te doen met haar. David Hawke, my baas, wat is soms minder as neerbuigend, sou bloos as hy geweet het ek was saam met haar nou. Maar wat Smous nie geweet het nie, kon nie veroorsaak dat hy nie veel kommer. En as haar gaan buite perke van tyd tot tyd, en haar soms nie — dit is ten minste haar dat ek weet wat die gevolge is. ..en hoe om te verhoed dat die ih.
  
  
  Hy het in Sirië'n paar dae gelede. Vuil en gekrap, het hy op'n sending na Damaskus. Na die nagaan in met Washington, verfrissende haarself, en die invordering van geld, bespreek ek haar in die Fenisië Hotel. Daardie aand het ek na'n casino naby die stad, het'n paar Libanese pond, en met Kezia Neumann. Sy was baie ontsteld — nog'n rede waarom sy nie lank nie — en ons gaan terug na die hotel. Na haar eerste orgasme, sy het my vertel dat sy werk as'n agent in Israel. God weet waarom sy het dit vir my vertel! Miskien net omdat Hey was moeg, miskien te beïndruk, of miskien omdat Hey het nie omgegee nie.
  
  
  Sy was op reis onder die naam van Silas Lapham, 'n tabak handelaar rondom New Orleans. Haar is die cover-up, en nou, kyk neer op Kezia, haar onthou dat Smous het gebrom dat sommige agente het hoër verbeelding as wat hulle nodig het.
  
  
  In elk geval, Kezia opgemerk iets oor Silas Lapham, 'n tabak verkoopsman en gesellig dronk, en ons spandeer die meeste van ons tyd in'n hotel kamer, of eerder in die badkamer.
  
  
  Hy geniet homself. Toe ek die taak te voltooi en vind myself nog gelewe het, ek beskou myself as geregtig om dit te drink, en die sonde carnally. Soms ek hou om dit met een vrou, soms het ek meer nodig, maar ten minste het ek geniet in alle vorme van uitspattingen op sondae. As daar nog tyd is, sal ek spandeer'n week op'n plaas in Indiana. Daar het ek rus, lees, en voor te berei fisies en geestelik vir my volgende opdrag.
  
  
  Daar was'n half-leë bottel arak op die tafel. Hy het'n sluk, steek'n sigaret, en kyk terug op die slapende meisie. Haar, het ek gedink. Slaap mense is redelik damn kwesbaar. Dit was net simboliese dat ek was die oorweging van die moord op haar by die tyd. Natuurlik, daar is iets sadistiese oor my, anders sou ek waarskynlik nie gekies het om hierdie beroep. Ek gerook haar en gedrink het'n paar arak - nie net een van my gunsteling drankies, maar hey, ek het waarskynlik hou van dit - ek het gekyk na nah en het gevoel asof ek wou om te gee haar'n goeie fuck. Sy sou wakker word, en hare was een met haar . Odin is met haar en haar lot.
  
  
  Maar na wat, ons paaie sal ons paaie skei weer, en haar dood sal nie myne nie. Ek dink sy sou probeer om haar te red in daardie tyd as sy het nie in staat was om te. Maar dit was onmoontlik. Kezi Neumann kon nie help om haar. Niemand kon hey, help.
  
  
  Gly versigtig onder die velle so as nie om haar wakker te maak, hy kyk na die horlosie op die dresser om te sien wat die tyd wat dit was. Dit was'n kwart tot vyf.
  
  
  Kezia wakker geword. "My God," het sy gesê. "Jesus! Wat doen jy aan my?
  
  
  Ek antwoord dit: "Alles in goeie tyd." Opgesluit.
  
  
  Sy kon nie eens my hoor nie. "Ja," het sy gesê. "Ag, ja. Ja-a-a! Sy byt my skouer. Taai een. "Jy moet nou ophou," het sy gekla. "Eerlik, ek kan nie dit nie meer nie ! Jy is'n maniak. Jy is my dood. Stop dit. Stop dit, ek sê vir jou!
  
  
  Wanneer ee haar ontmoet het by die casino, het hy opgemerk dat sy was om te praat wat genoem kan word pseudo-kulturele engels. Sy is gebore in Flatbush, Brooklyn, naby die Grand Army Plaza, en het nie beweeg nie tot Israel totdat sy was 15. Maar ek het opgemerk sy aksent.
  
  
  Toe dit nie ophou nie, het sy begin huil, byna histeries, soos sy lê op die vloer dooie, stilstaande en rigiede as'n raad onder my. Haar oë opgedaag het. Ek het voortgegaan om dit.
  
  
  Na dat, niemand rondom ons kon beweeg. Hy gooi homself in die werk op Keziah se sappige tits en begin die gewone stryd met lusteloosheid en spyt, dat kalm gevoel van hulpeloosheid. 'n gevoel dat'n persoon swak en egoïstiese maak jy wonder of daar is iets die moeite werd om die lewe in hierdie wêreld. Ek twyfel nie dat vroue nie. Ek het nog nooit in staat was om dit uit te vind.
  
  
  Kezia hardloop haar vingers deur my hare en sê: "Eerlik, jy is'n monster. 'n monster!'
  
  
  Haar aksent is Flatbush nou. Het sy voortgegaan, "ek het nog nooit iets soos wat jy in my hele lewe! Jesus!'
  
  
  Hy nederig erken dat hy was nie sleg nie.
  
  
  Kezia staar na my met oë vernou. "Nie sleg? God, jy is amazing, man! Eerlik, ek is seker jy sal hê om te dwing ih uit van jou.
  
  
  Geleidelik het, het hy tot sy sinne gekom. Ek het gedink van die luger en stilet in die dubbele bodem van die tas, en dit het by my opgekom dat ek het nie skoongemaak die luger nie. Onverskillig van my. Moet ek dit gedoen het onmiddellik, so gou as ek was vry van hierdie aangename web van die vlees wat sou toelaat dat my om te kry verdwaal in dit, maar wat nou begin te verveel my'n bietjie.
  
  
  Haar selfoon is wag vir haar. Niks soos dit. 'n klop aan die deur. Nog nie. Maar ek nog steeds het dit gevoel. Ek het geweet haar .
  
  
  Ten slotte, wanneer ek vir krygsdiens opgeroep het genoeg krag om aan te trek myself uit die asblik kan, Kezia my gegryp en my gesoen. Sy knyp my trots. — Jy moet neem goeie sorg van nen. Haar liefde vir hom. Sy wil nie iets met hom gebeur."
  
  
  "Ek ook," sê ek, op pad na die badkamer. Terwyl hy was die skottelgoed was, was daar'n klop aan die deur. Kezia was weer aan die slaap, en ek probeer nie om haar wakker te maak. In my beroep, is dit nie gebruiklik om net oop die deur wyd en welkom mense met oop arms. Haar, fluister,"Wat?"
  
  
  "'n telegram vir Mista Silas Lapham." Dit is engels, met'n duidelike Libanese aksent.
  
  
  Hy het die deur oopgemaak vir haar. "Dit is my."
  
  
  Hy gee die seun'n paar munte en het die verseëlde koevert. Dit het om te kom uit Hawke. Hy en Della Stokes, die private sekretaresse, was die enigste twee mense wat dalk weet waar sy is en wat sy was.
  
  
  Die seun het nie verdwyn onmiddellik. Ek het hom eerder cheeky, en hy was op soek verby my in die kamer met'n half-skerp sin vir humor glimlag op sy gesig. Hulle ryp is eerder vroeg in die Levant, en hy vermoed dat die kind staar by Kezia as sy geslaap het. Hy het vuil gedagtes en tiener fantasieë. Hy wou nie skuldig wees aan die aanhitsing van'n minderjarige kind, en hom te verhoed om te gaan om onafhanklik te werk in een van die kelder kamers, hy het hom'n bietjie druk.
  
  
  "Alles reg, seun, dankie. Totsiens.
  
  
  Hy talm vir'n rukkie en het voortgegaan om te kyk mimmo in my kamer, en nou het ek gesien dat hy was nie op soek na die bed, maar op die TV.
  
  
  — Het jou TV kom uit van die vergadering, Mista?"
  
  
  Hy moet lyk soos verstom as hy gevoel het toe hy het voortgegaan: "Al die TV-stelle regoor die wêreld is geskroef, mista. Jy nie geweet het nie?
  
  
  Hy haal sy skouers op en druk hom vas weg. "Ek weet nie enigiets. Aju.
  
  
  Hy is weg. Ek het die deur gesluit en het die telegram na die badkamer, en wonder wat die kind praat . Te hel met al die TV-stelle ?
  
  
  My eerste gedagte was om te gee'n ridder aan iemand wat kyk na al die TV-stelle. Ek is nie persoonlik nie'n fan van die skerm. So het Hawk, al het hy nooit openlik erken dit.
  
  
  Te hel met die ego. Ek het nie TV gekyk in weke, en ek het nie gesien het nie'n koerant in drie dae. Wat sou dom genoeg is om te lees of kyk op daardie dom boks wanneer Kezia is rond?
  
  
  Die telegram lees: "Model T Wolf-Wolf-Een-onmiddellik." Die sender is nie gespesifiseer nie. Dit was ook oorbodig. Die sender is'n Smous — wat anders kan dit wees? "en dit beteken dat ek het nog'n opdrag, onmiddellik van krag." Oor die jare van samewerking, Hawk en ek het ontwikkel ons eie kode. Nie teenwoordig is nie in die amptelike codebooks. Ek dra nooit'n kode boek met my. Dit is vra vir moeilikheid.
  
  
  Ek twyfel ook dat iemand rondom die ander Killmasters — ek gebeur om te weet daar is drie meer, en Hawke nie weet ek weet nie — sou verstaan het die telegram kode. Hy het dit moeiteloos terwyl skeer. Die "model" beteken niks, net papier inhoud, en maak die taak om'n bietjie moeiliker vir ongewenste belanghebbendes. "Wolf" — en die tweede" Wolf " is oorbodig-bedoel die skrywer Thomas Wolfe. "Eerste" beteken die ego se eerste boek.
  
  
  Thomas Wolfe se eerste boek was by die Huis Kom, Engel. "Onmiddellik" was duidelik nie. Dit beteken haas.
  
  
  Hawk my geroep het na Los Angeles so gou as moontlik. Keziah was nog slaap soos'n uitgeput baba terwyl haar gepak sy dinge. Ek het altyd reis met'n minimale bagasie. Ek hoef nie veel om te werk met óf: 'n luger, 'n stilet, en soms'n paar verdoesel soos'n haarstyl, padding, en kontaklense. Deur die manier waarop, ek gebruik dit as'n "natuurlike" vermomming, dit is soos loop en praat, en ek gebruik rubber en plastiek hulpmiddels vir mediese doeleindes. Ek het hulle nie nodig het nie. In bykomend tot my uitstekende opleiding in die voltooiing van take, ek het'n ingebore mimetiese talent. Dit is soms nuttig. Kezia het nie wakker word nie. Hy het haar'n paal van die geld op die dresser en probeer om nie om te kyk op haar as wat hy oor die kamers. Dit was oor, en dit is die beste om te vergeet oor dit. Ek wed jou'n duisend dollar aan die een Libanese pond, wat sowat twee-en-dertig sent, dat ek sal nooit sien haar weer lewendig. Maar as sy was begelei word om die hysbak, ek het om te erken dat ek'n verskriklike idee. Dit was asof sy het net lê in die asblik met'n pragtige lyk. En necrophilia is beslis nie een van my voorkeure.
  
  
  Ek het dit gesien toe ek wag vir'n taxi om my te neem na die lughawe. Ek het'n goeie geheue, nie'n absolute of fotografiese geheue of iets abnormaal, maar'n goeie geheue. Dit is ontwikkel deur die ego. En twee of drie keer'n jaar het ek spandeer dit vir'n week in die argiewe van die Akademie van Kuns in Washington.
  
  
  Hy hang uit in die parkeerterrein en gesels met die parkeer. 'n groot man in een van die siek-pas die beste by hulle altyd lyk om te het om te dra. Ego se naam was Nikolai Tovarets, en hy was'n onbelangrike KGB-beampte. Ek het nie geweet ih die belangrikste persoon in Beiroet, maar ek het geweet Tovarz. Hy was'n professionele moordenaar. Die meeste van die tyd het hy saam met sy hande, so ver as wat sy kon onthou, met'n lêer, en meestal met vroue. In die voorportaal, hy voorraad op'n stapel van die koerante, maar ignoreer die flitsende nuus en Stahl-Tovarz. Hy het groot hande. Hy kyk mimmo my sonder rente. Ek was die dra van Silas Laphampak se horing rande masker, en sy liggaam was geboë oor in'n half-dronk wyse. Ek het geweet dat die bars nie oop wees hierdie vroeë, so ek drink'n paar arak in die hotel kamer te maak die iso rta ruik soos alkohol. Dit was net'n paar minute afgelope ses, en hy het reeds gekyk half dronk.
  
  
  My taxi opgetrek, en haar sel. So Kezia Neumann was wat gevolg het. Haar gewonder hoe lank sou hulle hou dit op en dan gooi haar om die lyste. Ten minste was ek nie blootgestel. Anders, hy sou nie sit in'n taxi op die pad na die lughawe reg nou. Haar kon dit nie doen nie. Absoluut niks. Ek het besef dat ek was gelukkig weer, soos dit dikwels gebeur, en wat ek gekies het om die regte oomblik. Hawke se telegram het op die tyd. As hy wil bly'n paar uur, genooi Kezia om te eet, kan hy gekry het homself in sommige kak . Dit is sinneloos om te dink oor dit.
  
  
  Toe hy aangekom het by die lughawe, die Parys-uitgawe van die New York Times het nie, maar lees hom. Ek het geen meer as die helfte van'n minuut om te spaar wanneer haar vliegtuig verlaat. Hy druk die koerante onder sy arm en een keer op die vliegtuig, het die sneeu blink in die Dar al-Bader Berge na die noordooste. Geleidelik het die pieke groter geword, en ek het besef dat ons gaan om te vlieg oor Baalbek. Dit was'n toeris truuk, 'n sogenaamde beleefd gebaar wat veronderstel was om te maak dat jy vergeet dat die vliegtuig opgestyg het te laat, die lugversorging nie gewerk het nie, en die lug was styf. Soos vir my, ek het dit gesien, Baalbek. Die woord Baalbek gerol rondom my keel. Die enigste plek waar hy ooit gekom het naby aan die dood was die aanval op die Tempel van Jupiter. Ek trek uit die vraestelle.
  
  
  Hierdie kind was reg! Iemand — en niemand was om te weet presies wat-het getrek die TV stunt oor die buite swembad. Die man het gesê: "Al die TV-stelle is verwoes oral, Mista."
  
  
  Die Tye, die wit-harige vrou, het meer kalm. Hulle het nie aansoek gedoen het om die grootste font nog, en die opskrifte is slegs sowat vier kolomme, maar daar was'n duidelike opwinding in die boodskap.
  
  
  MASSIEWE SABOTASIE VAN TELEVISIE RONDOM DIE WÊRELD ALLE PROGRAMME IS ONDERBREEK DEUR DIE KOMMUNISTIESE PROPAGANDA.
  
  
  DIE PRESIDENT OPROEPE VIR KALMTE.
  
  
  Wetenskaplikes vermoed konstellasies van lasers vandag; die bron is waarskynlik in die ruimte. Finansiële verliese is na raming in die miljoene. 'n geroer Verenigde Nasies het'n beroep vir die nood maatreëls.
  
  
  Ek het bemeester die belangrikste punte van die artikel. Iewers in die wêreld is daar was'n baie kragtige sender dat uitgewis al die ander uitsendings en opgelê sy eie ratkas. Die Chinese was agter dit. Hulle het ook erken dit. Maar hulle was nie gewone Chinese. Dit is'n nuwe groep van Chinese. Hulle probeer om die omverwerping van die ou regime in China. Die ligging van die sender is die geheim, en hulle het beslis nie wil hê om te openbaar iets oor dit. Wanneer die tyd kom, sal hulle sê. As die Mao en ego klieks is omvergewerp. Hulle het hulself neo-gmo. Nuwe Kommuniste. Oni aanvaar lidmaatskap van die Verenigde Nasies en verkondig broederskap onder die nasies.
  
  
  Die wêreld, sê hulle, sal gou sien Brylev. Intussen, die geheim van die sender sal voortgaan om te domineer al die kanale, en sou jy het geen keuse nie, maar om te luister na propaganda of draai af van jou TV.
  
  
  Die mees pikante detail, natuurlik, was dat die Chinese gebruik hierdie satelliete vir hul uitsendings. Dit was onmoontlik om te vind'n sender op die Aarde. Basies, hy kan enige plek wees.
  
  
  Hy geweeg het sy opsies en gerookte sigaret na sigaret. Ek probeer om nie om te kyk na die lugwaardin in die minirok. Op daardie oomblik, ek het nie nodig bene en tiete, maak nie saak hoe aanloklik hulle was aan ons. Hy gaan terug om te werk, maar hy het nie gepraat om te Smous nie.
  
  
  Los Angeles is die televisie-hoofstad van die Verenigde State van amerika. Ek vermoed Hawk sou ontmoet my daar. Hy sou gedink het van iets. En hy wag vir iets van my.
  
  
  Teen die tyd, ek het nie baie duidelik te sien wat aan die gang was, maar ek is nie bekommerd oor dit. Dit was'n politieke tailspin, en wat ook al die groep van Chinese mense ons betrokke was in, dit ruik soos afpersing. BYL dalk in staat gestel word. En, soos altyd, doen die vuil werk. Ek het haar die koerant en uitgestrek so ver as die vliegtuig sitplek sou toelaat.
  
  
  Daar was ook'n komiese aspekte wat in hierdie sabotasie. Graderings onder die mense, byvoorbeeld, blyk te wees baie hoog. Daar was'n baie van seks in die programme, nie onderbreek deur advertensies vir waspoeier!
  
  
  Ek vang myself te lag, en die nors vrou sit oorkant my kyk na my agterdogtig ; 'n Yankee . Hy het haar sy mees sjarmante glimlag en liggies wink vir haar. Sy lig haar neus en snuif. Die vlugkelner leun oor en gevra of ek wou iets vir haar, vang'n kykie van die pers bra. Hy het gedink van Kezia vir'n oomblik, en dan wou hy nie gehad het nie. Ek het besluit om'n middagslapie te neem. Vliegtuie altyd maak my vaak. Voor die val aan die slaap, het hy gewonder of die Towarian sou fuck Kezia voordat hy verwurg haar. Soms is dit hoe aanranders vermaak hulself.
  
  
  
  Hoofstuk 2
  
  
  
  
  Rondom JFK Lughawe, ny haar het'n taxi na die woonstel, op die dak, op die Oos-46 Straat. Ek het te sorteer deur middel van verskillende klere en'n paar skoon hemde. Silas Lapham nie meer bestaan nie, en ego idioot pak, so ver soos sy geweet het, kon gaan na die heilsleër, hoewel ek twyfel of hulle wil vind iemand in nen belangstel.
  
  
  Na die neem van'n bad en skeer, ek kyk deur haar e-pos. Meestal was dit advertensies vullis. Daar was ook'n paar letters van die ou vriendinne wat hy skeur in die helfte ongelees en gooi in die kaggel. Dit is altyd beter om te vergeet van'n ou liefde.
  
  
  Hy drink whiskey en het aangetrek, dan in sy kantoor voltooi'n verslag oor sy werk in Sirië, om die draad om sy eie dekking in die vorm van'n tabak, die verkoopsman. Ek skryf altyd twee stellings; een vir die amptelike BYL en een vir Hawke persoonlik. Die laaste een is die enigste verslag wat saak maak. Op die manier om te LaGuardia, dit rigting verander skielik'n paar keer, net in geval. Oor die jare, dit het byna'n natuurlike gewoonte om seker te maak dat ek nie gevolg word. Ek het dit nie agterkom iets verdag. Op die lughawe, het sy gekoop het die jongste kwessies van die Tye, die Daaglikse Nuus, en die Post — al die koerante het in hierdie hartseer stad.
  
  
  Sy het reeds gewerk het'n paar keer om Los Angeles, en die kode is eenvoudig. Ek het'n oproep na haar, en'n taxi my opgetel by die ingang van Pershing Square. Sy weet die bestuurder, 'n rowwe man met die naam Putte met'n volledige bruin baard en'n kos-lood hemp. Hy het geen teken dat hy my gesien het voordat. As die taxi weg getrek het, het hy gewag het vir die Taxi lig op die dak om uit te gaan. Dan het sy gesê: "die Huis is nooit die huis nie, maar vir jou?"
  
  
  "Byna nooit, meneer. Hy knik vir haar.
  
  
  Hy kon gedek het dat die afstand twee keer so vinnig, maar die taxi rit was deel van die roetine. So jy doen dit. Ek het gewag terwyl hy gery het om die gebied'n paar keer, die nagaan van sy spieël gereeld om seker te maak dat ons nie die gevolg. Putte was nou ry in die rigting van die Bankier Berg area. Daar het ons die hele boonste verdieping van die nuwe gebou. 'n goeie einde aan die militêre plek, want ons is op die hoogste punt van die terrein, so niemand kan verken op ons met'n verkyker.
  
  
  — Jy moet gaan na 9C, meneer. Moet jy wag daar. Gee jy die sleutel, met verander.
  
  
  Hy oorhandig Em'n vyf-dollar noot. Het hy teruggekeer het my verander met die sleutel. Ek het'em'n dollar en kyk na die egoïstiese uitdrukking op sy gesig. "Sien julle later," sê ek. Hy het nie sê enigiets.
  
  
  Hawk was reeds in die kamer. Hy sit in die donker en kyk TV. Hy het die deur agter hom gesluit en begin praat met die donker figuur. "Is ons alleen?"
  
  
  Jy kan erken Hawk enige plek, enige tyd, deur die idiotiese manier waarop hy hanteer sy sigaar.
  
  
  "Ek is nog steeds dophou," het hy geantwoord. — Ons sal die maatskappy in'n minuut." Sit en kyk na hierdie, seun.
  
  
  Toe noem hy my dat, dit beteken hy is in'n goeie bui. Ek sit my tas in die hoek, knoop my das, het my baadjie, 'n sigaret aangesteek, en gooi myself iets wat ek onthou van my vorige besoek in die klein bar. Hawk het nie sê enigiets. Hare het nie iets sê nie. En nou, vir die eerste keer, het ek gesien het wat aan die gang was met die TV.
  
  
  Die beeld was duidelik en skerp. Close-up Chinese duiwel maskers, 'n groteske en skrikwekkende ding wat'n onheilspellende indruk op die skerm. Die stem was'n vrou se. Sy het'n uitstekende engels. Dit was'n professionele, opgelei stem, maar jy kon duidelik hoor haar die lees van die teks.
  
  
  "Weereens, ons moet om verskoning vra, die mense van die wêreld, vir die onderbreking van die normale uitgesaai. Ons hoop dat dit nie veroorsaak dat jy te veel ongerief. Maar dit is nodig dat ons kan lewer ons boodskap in hierdie manier. Die boodskap van'n nuwe China, 'n China wat sal opstaan om so gou as die vrot regime van Mao Tse-tung is uitgewis, wat sal baie gou gebeur nie."
  
  
  Hy gesink het in'n gemaklike leer stoel en vat'n sluk. "Chiang Kai-shek?"
  
  
  "Verkeerd," Hawk gesê. "Ons het gedink oor dit heel aan die begin. Nou opgesluit en luister.
  
  
  Die duiwel masker verskuif, en dit begin om te skud en grynslag. Die prentjie het'n slank vroulike hand met'n ring en'n sigaret tussen die vingers. Ek kan dit nie help nie. — Ek het geweet hulle sou nie die laaste lank, meneer. Die stem is reeds adverteer.
  
  
  Hawk het nie gedink dit is snaaks op alle. 'shut up ! Luister aandagtig na hierdie stem — dit is belangrik."
  
  
  Ek het my mond. Jy sal nooit grap met hierdie ou man.
  
  
  Die hand nou plaas'n brandende sigaret in die duiwel masker se mond. Sy was nog steeds wag vir'n verhandeling op die lae nikotien inhoud van hierdie spesifieke handelsmerk van die sigaret wanneer die stem het voortgegaan: "Moenie bang wees nie van hierdie diaboliese masker, liewe Zjirinovskij inwoners van die wêreld. Hierdie is net maskers, en maskers is skadeloos. Maar agter die maskers is gewone mense soos ek en jy, lojaal en patriotiese Chinese, vasbeslote om te offer hul lewens en eiendom te gee die gebied van China, die gebied'n welverdiende plek in die wêreld.
  
  
  In die tussentyd, so lank as wat Mao is in die krag en ons is nie aanvaar nie by die VN, as die son geleë is, is ons gedwing om maskers te dra. Ons vra vir jou geduld. Ons streef daarna om te wys ons ware kleure net soos jy daarna streef om te kry om te weet wat die ego beter. In die tussentyd, ons sal probeer om nie in te meng met jou gereelde programme enige meer as wat nodig is, en as ons dit doen op die skerm verskyn, ons hoop dat jy sal vind ons programme interessant en stimulerend.
  
  
  Ons vra vir u begrip en samewerking. Skryf oor dit! Web hosting, om jou president, aan jou senator, om jou koerante. Die vraag wat ons, die nuwe Kommuniste in ballingskap, gegee word om'n plek in die Verenigde Nasies. Net jy kan dit doen. Want dit is moontlik. En dit sal nodig wees as jy wil om die wêreld te red van die ellende van die kern oorlog. Want maak geen fout nie, kern oorlog is wat Mao en die ego pionne wil. Skryf oor dit. Vandag!'
  
  
  Nou daar is beelde van'n dik rook masker, wat skielik begin om te buig terug en verdwyn oor die gebied van die oog. Die klank van'n gong kan gehoor word in die agtergrond. Dan'n ander klank, wat geleidelik duidelik geword het, 'n klank, en die beeld is weg...
  
  
  — Het jy was hierdie bloes in koue water?" Maar, my liewe kind, jy kan dit nie doen nie by almal. Hierdie manier, jy sal nooit kry die agterstewe vlekke uit! Ek sê vir julle, dit is onmoontlik.
  
  
  - Maar Ma, ek sal dit bewys aan haar...'
  
  
  Die advertensie was afgesny en die omroeper se gesig verskyn op die skerm weer. Hy kyk kalm en gemaklik, en die ego wig perfek pas. Hy het aangekondig dat die President het'n beroep Kongres in'n spesiale sitting. Hawk draai af van die TV. Hy het op die heilige lig in die kamer en kyk na Nick, beweeg sy sigaar uit die een hoek van die RTA na die ander .
  
  
  Soos gewoonlik, sy duur pak lyk soos hy het'n goedkoop ego van die heilsleër, en sy hemp was deurmekaar en gedra. Die ego das was'n ramp. Maar hy het minder moeg as gewoonlik. Hy lyk amper tevrede. Haar emu glimlag, en wanneer haar ego het die glimlag in rumatiek, sy was seker dat hy was in'n goeie bui. Ek het geweet hom selfs beter: Hawk reeds geweet het'n baie meer oor hierdie-Della-as hy het oor haar. Hy het natuurlik geweet het. Hy het nie verstaan nie. Een, rondom'n duisend dinge wat ek nie verstaan nie oor hierdie dell.
  
  
  Ek het dit duidelik aan Hawke in'n paar kort sinne wat ek het nie soos om te verdwaal in raaisels.
  
  
  Hy glimlag, knik, en selfs vryf sy hande saam. Hy het twee drankies by die kroeg en kyk na sy horlosie.
  
  
  "Preston Mohr en Bill Phelan sal hier in'n minuut. Sit en luister, seun. En kry wat bekommerd voorkoms van jou gesig af. Hierdie kurktrekker is nie so mistig soos dit klink. Ek sal u inlig so veel as moontlik. Ons het'n lei, 'n groot lei.
  
  
  "Ek is bly dat daar ten minste iemand wat kan verstaan hierdie waansin. Persoonlik, ek verstaan dit nie. Haar krap haar kop met hulle ferret as links vir Beiroet, en nou haar hotel wil graag om te hoor iets."
  
  
  Hawk het regop gaan sit, oor sy maer bene, en het'n sleep op sy sigaar. Hy het nie geskeer daardie oggend, en hy het opgemerk die stoppels op sy gesig. Hy het nie vir enigiemand vertel van sy ouderdom, en ek was nie van plan om te vra, maar ek vermoed hy was in sy sewentigs. 'n storie is wat sirkuleer in Washington dat die president persoonlik gevra Hawke om op te bly tot en met sy aftrede op datum. Ek vermoed dat die verhoor is vertikale. Die man lyk nie baie gevaarlik nie, met die eerste oogopslag lyk hy meer soos'n afgeleefde ou man, maar dit is net uiterlik. En baie vyand agente het die prys betaal vir die idee dat Hawke is'n redelik skadeloos swakkeling. Die ou man is die beste in hierdie mees gevaarlike beroep. Wat sê genoeg.
  
  
  "Om mee te begin,"het hy gesê," jy moet wonder waarom ons hierheen gebring het."
  
  
  Ek het Hawk dat ek is nog nie duidelik oor die rede waarom, hoe, of waar om mense dood te maak, wat is wat ek is opgelei om dit te doen. So ver, dit is regtig nie nodig nie. Maar dinge kan verander in die afsienbare toekoms. Ek sal begin dit van die begin af, sodat jy kan onderskei tussen die kop en stert. Daar is geld om te begin met. Onthou die ou gesegde dat geld kan praat?
  
  
  As ek net kon onthou haar!
  
  
  Hawk glimlag wrang. "Hy skree nou. Die groot kapitaal. TV-mense, al hierdie ingewikkelde dinge, met inbegrip van Wall Street en die ou dames wat het'n paar aandele op iets. Miljarde het reeds verloor het, en as ons kan nie sit'n einde te maak aan hierdie groot seerower kanaal gou, hierdie grap sal die koste van die Wes-ekonomie baie miljarde meer. En dit is net die begin."
  
  
  "Dit is goed vir'n begin," ek erken. Die boodskap was duidelik. In bykomend tot die val van die atoombom op Detroit, hierdie uitsendings is die beste manier om te probeer om te ontwrig die VSA en ander ekonomieë so vinnig as moontlik.
  
  
  "So die aanskakel van hierdie sender het'n absolute prioriteit.
  
  
  Hy het'n sigaret aangesteek. — Ek verstaan, meneer. Maar ek het nog steeds nie sien hierdie geval val onder die AH se jurisdiksie . Tensy jy reeds weet wat om te ontslae te raak van permanent te stop uitsaai.
  
  
  Ek weet nie van hom nie, " het hy gesê. — Ek het geen idee wat jy gaan te hê om ontslae te raak van, Nick, maar ek is seker daar sal wees slagoffers. Ons het'n idee waar die sender kan word. Ons mag verkeerd wees, maar ek hoop nie so nie. In elk geval, gee jy'n rigting, Nick. Jy sal hê om te volg dat die roete en sien wat gebeur. As dit korrek en na regtig lei tot die sender, dan is jou taak is om te draai af van die sender en ontslae te raak van almal wat inmeng met jou.
  
  
  Ysblokkies kletter in my glas as ego dit opgetel het om te drink. Net soos dit. Nuwe taak. Absolute krag van die prokureur om dood te maak. Vernietig die sender.
  
  
  Hy sug. "Baie goed, meneer. Waar is hierdie sender?
  
  
  "Ons dink — ons weet nie-hy is in'n gimnasium in Peru."
  
  
  Hy was skaars verbaas. Bietjie anders verbaas my. Hoekom nie in Peru? Hoekom nie die Suidpool? Enigiets is moontlik.
  
  
  — Enige idee waar in Peru, meneer?" '
  
  
  "Nie presies nie. Iewers in die Andes. Baie hoog. Dit verduidelik ook dat hulle oordra soveel krag dat hulle vee al die ander programme. Dit is ook die feit dat hulle gebruik laser balke uit te saai hul programme. Volgens kenners, is ons vertroud is met die beginsel van uitsaai met lasers, maar ons het nog nooit in staat was om aansoek te doen ego in die praktyk. Maar hulle doen. Ons kan nie klop ih. Besluit. .. Permanent vernietig!
  
  
  Hy het opgestaan en na die venster gegaan. Hollywood is sigbaar in die verte. Haar skielik stahl is rusteloos, soos altyd wanneer ek weet ek gaan om te begin iets nuuts en wil om te haastig. Natuurlik, dit sou my neem ure om te kry al die feite en besonderhede. Ek het omgedraai om te Hawke, wat was kyk na my met'n smal, koue oë, byt sy sigaar. Hy het skaars aangeraak sy drink.
  
  
  "Wanneer sal ek gaan na Peru? Onder watter dekking?
  
  
  — Ek kan nie vir jou sê nie, seun. Miskien môre. Miskien in'n paar dae. Miskien nooit."
  
  
  Haar pa kyk na hom in die verrassing, maar het niks gesê nie, maar dit het'n paar pogings om dit te doen. Soms is dit net verras jou.
  
  
  Hawk begin om te praat saggies. — Soos ek gesê het, Nick, ek neem jou op as'n scout. En hierdie projek begin hier in Los Angeles. In Hollywood, om presies te wees.
  
  
  Hy kyk uit die venster weer. Die mis gelig het'n bietjie, en nou is sy kan sien die dorre Hollywood hills.
  
  
  "Ek weet nie," sê ek. "Waar in Hollywood? Wanneer? Kan jy asseblief gee my'n paar besonderhede. Ek hou nie van werk groot vir ewig.
  
  
  Hawk het nie antwoord nie. Hy draai op die TV weer en gaan sit in die stoel. 'n beeld verskyn. Van die Verenigde Nasies by die vergadering. Daar is die volle ooreenkoms tussen die Chinese en die Amerikaners wat dit sender moet ontsluit word. Hy het begin om te glo in wonderwerke.
  
  
  Hawk snork en draai die toestel af te weer. Natuurlik, hy was die fokus op Chinese programme.
  
  
  Hy glimlag op haar. 'Ontsteld? Geen vuil foto's?
  
  
  Hawk het nie antwoord nie. "Inderdaad, hulle soms wys seks films. "Maar laat in die nag. Hulle het waarskynlik nie wil hê om te verleentheid van die kinders."
  
  
  Gegewe die ego bui is, het hulle besluit om nie uit te wys aan die emu wat hy het vergeet om die tyd verskil tussen die lande. Ouers van die Britse, franse, duitse, russiese en sweedse kinders sal goed wees met hierdie. Ek het'n idee dat hierdie video's was nie verkeerd. Die Chinese het verreikende fantasieë oor die seksuele lewe van die Westerlinge wat is buite beheer.
  
  
  Hawk het nie sê enigiets anders. As hy was soos daardie, ek het geweet ek kon nie iets kry uit van hom nie. Hy waarskynlik gereël vir my om inligting te kry van iemand anders.
  
  
  'n paar minute later, die klank van'n sleutel word ingevoeg in die kamer se slot was gehoor het. Twee mans het.
  
  
  Een van hulle, Preston Meer, ek het tevore ontmoet wanneer ek nodig het om iets te los in Hongarye. Hy was een van die bigwigs van Hollywood, en teen hierdie tyd was dit word vermoed dat hy besig was vir die AH. So nou is hy het geweet dat dit vir seker.
  
  
  Die ander een, naby Wetsontwerp Phelan se supermark, het geweet haar net uit stories. Haar hom nooit ontmoet nie. Hy behoort aan die Pentagon se Spesiale Tak, 'n groot man met'n geknip kop. Hy knik vir my sonder die uitbreiding van sy hand. Preston Meer erken my. Hy skud my hand en prewel'n paar woorde van troetelnaam, dan het om sy pyp te vul in die hoek.
  
  
  Bill Phelan was onmiddellik vererg. Na die gee my'n lang, ysige kyk-'n ego kyk wat sê hy het geweet dat alles oor my-hy het omgedraai om te Hawke en begin kla. In werklikheid, sy kon nog simpatiseer met die Emu. Hy lyk moeg en oorwerk is, en dit is duidelik dat wat nodig is slaap. Ek het nie presies weet wat sy telling was, maar ek het geweet dit was hoog genoeg om slapelose nagte as gevolg van sy TV-geskiedenis. Op die eerste, het hy probeer om hoflik te wees. Hy het gesê: "ek verstaan nie, meneer. Wat beteken Carter het te doen met dit? haar, uh. .. Ek glo nie dit stem ooreen met ego werklikheid. Nog nie, in elk geval.
  
  
  Hawk kyk na hom koel. — Ek dink nie so nie. Van nou af, Carter het om te gaan met hierdie saak. Ek het die president se goedkeuring. Jy kan natuurlik check dit uit as jy wil.
  
  
  Phelan kyk verward. Preston Meer hoes'n wolk van rook. Hawk aangedui met'n kyk wat ek moet bly uit dit uit.
  
  
  Phelan frons op my, vee sy sweterige gesig met'n sakdoek, en my geïgnoreer. Hy het sy aktetas en getrek uit die vraestelle wat lyk soos bloudrukke, dun skematiese tekeninge met baie van die geboë lyne. Hy het ih te Hawke.
  
  
  Geen twyfel oor dit, meneer. Hierdie stem drukstukke bewys dit. Die vroulike spreker van hierdie uitsendings is Kona Matthews. Sy is tans in'n gimnasium in Los Angeles, of eerder, in haar huis, naby Malibu. So het ons gehoor dat hierdie is ee rekords.
  
  
  Hawk loer by die vou van papier. Ek kyk na dit met rente AG, nie juis'n tegniese laboratorium, maar ons gebruik die beste produkte van die moderne tegnologie. Ons is om seker te maak om tred te hou. Maar ek kon nie onthou ooit die gebruik van stem drukstukke te identifiseer mense met 100 persent sekerheid.
  
  
  Om eerlik te wees, ek het nie weet nie veel oor hierdie spesifieke tegniek.
  
  
  Nou Phelan gegee het Hawke'n ander geval. — Dit is die volledige lêer aan Rona Matthews, meneer. Ek is beveel om te slaag die ego op aan jou. Die manier waarop hy dit gesê het voorgestel dat hy sou eerder hang homself.
  
  
  Hawk bedank ego en kyk wat belangstel, maar hy het nie lyk heeltemal tevrede is nie. — Wat oor hierdie Li-Tzu?" Hierdie Guru, of Yogi, of wat ook al jy wil om ons te noem, is so'n persoon. Wat weet jy oor nen?'
  
  
  Phelan lyk soos ego is gemartel, en hy kon nie verstaan hoe Hawk dit hanteer het. Dit was tipies van die ego styl. Hy het kontak met die president en AH, is om leiding te gee. Hy was nou die absolute leier en is tans besig terugvloei af al die inligting van Phelan dat die ego organisasie versamel het met sulke probleme.... Phelan geantwoord met'n verwronge gesig asof hy was fisies ly, " het Hy noem homself'n lama, meneer. Hy is van Tibet. Hy is met Rona Matthews nou. By haar beach house in Malibu. Vanaand, sy is gooi'n party in te stel emu tot'n groep mense. Ons het gedink dit sou'n goeie kans om te kry in daar en dinge om te beweeg. Meer presies, ons het voorberei. ..'
  
  
  Hawk trek'n vars sigaar uit die sellofaan. Hy het'n prop van sellofaan, gooi die ego in die asblik, en gemis.
  
  
  "Jy nodig het om meer te oefen," sê ek.
  
  
  Hy het vir my'n suur kyk, maar ego se voorkoms was selfs meer suur toe draai hy terug na Phelan. — Ek weet al jou voorbereidings voldoen sal word. Dankie vir die inligting. Van hier, sal ons verder gaan. Maar daar is twee dinge wat jy nodig het om te wees absoluut seker van. Die meisie verstaan hierdie bestellings en het die plaaslike polisie is in kennis gestel? Ons moet nie verwag dat die polisie om in te gryp. Wat is met wat?
  
  
  Phelan lyk so ellendig nou dat ek amper bled om die dollar af. Byna.
  
  
  "Dit is afgehandel, meneer. Die meisie weet wat sy is tydelik na die AH en moet volg bestellings van jou of van jou ondergeskiktes wat sal voldoen aan haar.
  
  
  Hierdie woord was nie gekies is deur die kans. Ek het besluit om nie om dit te laat slaag sonder verdere uitstel.
  
  
  "Jy neem'n groot risiko," Phelan aan hom opgemerk. — Jy kan net so goed verloor haar." Wanneer sy ontdek dat sy werk vir'n meer gesogte organisasie, sy kan besluit om nie om terug te kom na julle weer.
  
  
  Hy het sy mond oopgemaak om te reageer, dan kyk na Hawke en het gedink vir'n oomblik, dan het besluit om stil te bly. "Doen my'n guns en opgesluit, Nick," Hawk gesê het, wys sy sigaar by my. Egter, die ego toon was nie sonder simpatie. Die sigaar was nou gewys op Phelan. "En die plaaslike polisie?"
  
  
  Alles is goed daar, ook, meneer. Hulle het belowe om nie in te meng nie, behalwe in gevalle van moord of verkragting."
  
  
  Moord of verkragting? Niks rondom hulle was betrokke vir my .
  
  
  Dit was nie die geval nie. Om mee te begin, ons het nie gedink dit was moord. Ons noem dit wat dit is: 'n werk-verwante manslag. Dit was vir ewig dood totdat die vyand het aan jou. Verkragting? Ek vermoed dat iets soortgelyk is moontlik, selfs met mense oor die hele wêreld. Ons het'n groot aantal van agente, en hierdie een-della-behoeftes van alle vorme van mense om dit te doen. Maar hy persoonlik het nog nooit gehoor van so'n geval, en het nie eens gedink oor dit. Miskien moet iemand hom ken. Na alles, moet jy altyd lees die fynskrif in enige kontrak wat jy maak met die duiwel.
  
  
  Hawk en Phelan saam geskuif na die hoek van die kamer en gefluister. Hy begin'n beleefde gesprek met Preston Meer, wat altyd gelyk het soos'n muis in die pote van'n kat. Ek het vir emoe wat ek regtig graag Ego se laaste fliek, en dit is waar. Hy het opgemerk dat ek lyk wonderlik. Hy betwyfel dit was waar. Haar ferret kan nog steeds voel die fisiese spore van sy laaste opdrag in Sirië en sy manewales met Kezia Neumann. Ek het gewonder weer as die russiese sou fuck haar voor haar verwurg.
  
  
  Om daardie gedagtes uit my kop nog meer, sê ek, " Ron Matthews? Daardie naam moet my iets vertel. Maar wat?"
  
  
  Mohr gekou op die telefoon voordat jy dit beantwoord. Hawk en Phelan was nog steeds staan in die donker hoek met mekaar, en ek het gewonder of Smous was probeer om weg te steek om iets van my. In werklikheid, het hy nie geweet het nie iets oor dit nie. Wat het Ron Matthews en'n Tibetaanse lama met die naam Li Tzu het om te doen met hierdie seerower radio stasie? Ek het nie enige lei nie. Stem drukstukke het nie veel help nie, selfs al is hulle betroubaar is.
  
  
  "Ek probeer om te wees'n film ster," Mohr gesê. Deur die manier waarop, sy lyk nog steeds aktief wees in hierdie gebied, as die gerugte waar is. Ek het nie gesien haar in jare, Ron, behalwe vir'n paar premières en partye waar ek haar gesien het, net deur'n ongeluk. Hey moet word in sy sestigerjare deur die nou. Jy kyk nog veertig. En hy kan nie kalmeer, as jy glo dat die skinder. En glo my, daar is'n baie van skinder oor haar in Hollywood.
  
  
  Nou het hy gedink het van haar weer. Haar mond, wye, rooi en nat, altyd kyk aanloklike op die skerm. Ek dink nah het hierdie klein skool tiete en haar bene is te maer, maar dat mond was haar grootste krag.
  
  
  "Sy het nie in'n fliek in twintig jaar," Mohr gesê. Sy is beslis nie sterf van armoede. Hey, selfs die heel eerste miljoen verdien behoort aan jou. Dankie aan Dion Hermes.
  
  
  Hy moet kyk so geskok soos hy gevoel het, " het hy gesê die pyp na my en lag. "Dion Hermes is nie sy regte naam, natuurlik. Ego se regte naam is Theophilus Demeter. Hy is nie presies grieks deur geboorte nie. Ego se pa besit van'n lekkergoed winkel.
  
  
  Nou verstaan hy waarom Hawke was so stil. Hy het besluit dat Preston Meer sou opdrag gee my so dat ek kan kry die inligting eerstehands. En die feit dat Mor het so vlot was die duidelikste bewys vir my dat hy het regtig werk vir die AH.
  
  
  Emu glimlag op haar. Wanneer die ego haar ontmoet het vroeër in Hongarye, het hy reeds lyk soos die regte ou
  
  
  Hy het gesê, " As jy dink ek dink te veel, so te sê, maar Dion Hermes? Is dit hoe dit lyk?
  
  
  Hy lag weer in'n lae stem. "Inderdaad, Nick. Die woord Dion moet kom van Dionysus. Hermes spreek vir homself. Maar hy het nie beweeg sy heupe. Dit lyk normaal. Buitendien, hy is'n duiwelse sakeman.
  
  
  Hy knik vir haar. — Ek neem aan hy het ook gesien dat sy nie die einde in'n asiel vir die armes en siekes aktrises?" Oor die kamer, die gesig staar ons, Hawk en Phelan was nog fluister. Phelan kyk verbouereerd weer. "Hy moet neem beter sorg van sy dollar stapel," dink sy by haarself. Sy vermoed dat die ou man het gegee em ook baie wenke wat ego se rol in hierdie dell was ongelukkig oor. "Ja," sê die Pes. Hy vou sy bene en begin om sy pyp te vul weer met duur nederlandse tabak. As'n voormalige tabak handelaar, ek moet weet wat die konkoksie is. Maar helaas, my kennis het nie so ver gaan. "My rol in hierdie," Mor voortgegaan, " is byna voltooi. Die dossier op die Anc en Dion Hermes dit saamgestel is, en die Pentagon dossier nie vergelyk met sommige van die ou rekords op Matthews. Haar werk nou saam met Phelan se departement by Hawke se rigting. Hy het my gevra om te kort jy, Nick. Want, natuurlik, sal jy nie tyd het om te studeer die lêer in detail.
  
  
  "Miskien is jy reg oor daardie," ek het ingestem. Ek het'n gevoel dat hierdie geval kan ontwikkel vinnig. So verlig my. Wat doen Ron Matthews en hierdie Dion Hermes man het te doen met hierdie kanaal se ontwikkeling? Wat is Li Tzu, indien nie die Tibetaanse Lama, en wat het hy te doen met dit? Wat was'n vrou soos Matthews doen om hom?
  
  
  Meer se pyp het vir die honderdste keer, en hy steek dit weer met'n baie lang wedstryd. Dit is een rondom my besware aan die buise. Jy sal nooit hou ih brand vir'n lang. En hulle verbrand my tong.
  
  
  Hy het'n paar teue totdat die telefoon weer uit. Hy het gesê: "ek sal probeer om dit te sit in'n redelike orde, selfs al is dit nie'n groot deal." Dit is'n komplekse saak. Byna Hollywood, ek wil sê. En ek dink nie jy kan verkoop van die script vir hierdie storie. Die werklikheid is gewoonlik selfs meer ongelooflik as fantasie.
  
  
  Hy het vir haar gesê dat hy verstaan hom. In die Los Angeles gebied, sal jy vind meer vreemde gesigte per vierkante meter as nêrens anders in die wêreld.
  
  
  "Dion Hermes," Mor begin, " het waarskynlik gay sedert kinderjare. Hy het Chicago as'n volwassene en het na Hollywood, waarskynlik deur die uitnodiging, om te probeer om'n akteur. Die feit dat'n emoe graag die seuns sou skaars ingemeng het met hierdie handel, veral as hy was versigtig genoeg nie. En hy het'n paar soort van'n loopbaan. In elk geval, hy het nooit het'n goeie akteur. Hy waarskynlik nie die talent. Maar een of ander manier het hy met Rona Matthews en hulle getref dit af reg weg."
  
  
  Ek onderbreek hom, sê ek nie verstaan nie. Preston Meer kyk'n bietjie teleurgesteld, en al was hy ook beleefd om dit te sê, was dit duidelik uit sy uitdrukking dat hy het gedink ek was'n onkundige in die land van Sodom.
  
  
  "Natuurlik, ek het nie verwag jy om dit te weet, maar Ron Matthews is biseksueel. Sy is lief vir nie net mense nie, maar ook vroue. Ten minste dit was die geval in die verlede. Ek weet nie wat haar voorkeure is reg nou. In elk geval, hulle het saam goed. Hy is Stahl se ee bestuurder en besigheid konsultant, en hierdie kombinasie het suksesvol bewys is. En nie net van'n besigheid perspektief. Dit is net skinder, natuurlik, maar ek vermoed dit is nie ver van die waarheid. Rona en Dion het ook saam gewerk het in'n ander veld. Sy verlei hom vir die seuns, en hy verlei nah meisies. Hy is beslis'n mooi man, so dit was nie moeilik vir emoe te lok die meisies oor.
  
  
  Ek oorweeg nog'n drink, maar besluit daarteen. Hawk weet meer as wat hy kan, en behalwe, dit is genoeg, en hy doen'n groot taak van dit.
  
  
  Die ou man het gelei Phelan na die deur, en Phelan het geweet dat ons kon nou voortgaan om ons werk in vrede.
  
  
  "Dion blyk te wees'n groot skrywer, en hy het verskeie draaiboeke vir Rhona wat blyk suksesvol te wees. Daarbenewens, het hy geskryf het'n wonderlike roman, van die kursus, onder'n skuilnaam.
  
  
  Ek het vir haar gesê ek verstaan dat. Die naam Dion Hermes op die rug van die boek sou net trek'n baie uitgesoekte gehoor. Maar hierdie skaars waarborg'n groot tekening.
  
  
  "Dit is mal, regtig," Mor gesê. "Twee mense soos Dion en Rhona wat bly saam vir so lank. En nie net in Yandex. Pos besigheid verskyn. Daar moet iets anders: 'n soort van die verband wat is nie maklik nie vir die gemiddelde wiskundige om te verstaan. Dele van haar gewonder. 'n gay man en'n biseksueel vrou wat die lewe saam vir twintig jaar. Ek wonder hoekom hulle nie getroud is nie by al.
  
  
  Hy kon vertel van sy ego se gedagtes wat hy beslis het nie enige Killmaster titels. Hy was meer van'n teoretikus. hy het by die AH hoofsaaklik vir die beplanning doeleindes.
  
  
  Haar ego kon nie gedink het'n belangstelling in hierdie spesifieke geval. Ek was reeds onder die indruk dat die ego seksuele belangstelling is ook gedeeltelik gefokus op die mense. Aan elkeen sy eie, ek kan nie blameer die ego. Hy was'n groot man vir die werk, en sy persoonlike lewe was ego-gedrewe.
  
  
  Ek het Mor dat ek het gevind dat al hierdie baie interessante, maar wat het Li-Tzu, die ou lama, het te doen met dit? Voordat hy kan antwoord, Smous gaan sit langs ons en het gesê, " Goed, nou dat die deelnemer is weg, laat ons kry om te werk."
  
  
  Hawku glimlag op haar. "Het Phelan soen julle'n goeie-bye?" Na alles, ek stap op iemand se seer slange van tyd tot tyd."
  
  
  "Phelan sê jy dood een van die ego's in Afrika verlede jaar," Hawke gesê. "Ek onthou nie haar sien, iets wat in jou huis."
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "O, ja, haar vae herinnering van iets soos dit. Ek het vergeet om te noem dit. Maar eerlik, dit was'n fout."
  
  
  Hawk krap sy wit stoppels. Soms het hy het nie geweet wat om te doen met my onskuldige grappies. "Hmm. Ja. Ja. Goed, laat ons beweeg op. Hoeveel het jy vir emoe, Mor?"
  
  
  Mohr was die skoonmaak van sy pyp. "'n bietjie. Daar is nog steeds'n baie om te vertel.
  
  
  "Okay, dan voort te gaan. Ek gaan om te skeer en miskien neem'n middagslapie. Wat dink jy doen op die oomblik, Nick? Verstaan jy wat gaan aan?"
  
  
  Ek het'n gewoonte om te sê niks in die voorkant van Smous. "Laat my sit dit op hierdie manier," sê ek. "Ek het nog baie om te leer."
  
  
  Hawk lag en klop my op die skouer.
  
  
  "Sal ons werk dit uit, Nick. Al wat ons hoef te doen, is sit al die stukke van die legkaart in die regte plek. Gaan op, Preston."
  
  
  Preston Meer het voortgegaan om sy storie. Ek het geluister na haar en vra haar dom vrae. Ek het nie enige dom antwoorde. Ons was besig om vir nege ure. Pes was moeg eerste en nodig res. Hawk en ek het begin om oproepe, en binnekort sal ons kry'n groot telefoon rekening om te betaal vir deur die belastingbetaler. Peru is net een van die lande met wat ons het'n lang telefoon-verbinding.
  
  
  Haar veronderstel was om te wees op Rona die Anc se strand huis met 10 p. m. te verlig een van die sekuriteitswagte. Die meeste van die sterre het'n private sekuriteitswagte wat hulle huur vir'n soort van die organisasie. Dit was alles goed voorberei. Hulle was besig om op die vlak wat jy sou verwag van so'n hoogs gekwalifiseerde organisasie, en sy gaan om te word vervang deur'n man met die naam Gerald Swinger, sodat hy kon besoek sy pasgebore baba in die hospitaal. Daardie nag, my eie naam sal wees Bruce Sampler. Waar die hel het Hawke kry al hierdie name uit? Ek het my eie bevele, en so ver ferret dit alles lyk soos'n karwei. My werk was hoofsaaklik te beskerm die meisie om Phelan se departement by die Pentagon. Die meisie wat besig was om'n groot risiko.
  
  
  Hawk en Preston Meer gery het om my te Topanga Strand, waar'n ander motor was veronderstel om haar te haal. Hawk het nie geweet wat die meisie lyk soos. Phelan het nie tyd om te kry om die foto's uit die argief. Ten minste dit is wat hy gesê het. Hulle hou nie van dit wanneer daar is foto's van ih werknemers oral. Dit is'n verstaanbare posisie in ons beroep.
  
  
  "Ek hoor," Hawk het gesê as ons gery het deur die Palisades,"sy is jonk en aantreklik te maak."
  
  
  "Klink goed so ver," sê ek.
  
  
  Preston Meer ry. Hawk sel is reg langs hom. Sy is geneem om die agterkant van'n man geklee in'n groen Beskermende Agency Inc. uniform, kompleet met'n pet en'n gordel met'n .38-kaliber polisie pistool. My Luger was in'n skouer holster in die geval ek het regtig nodig om dit te skiet, en my Hugo, my stilet, was in die hef op die binnekant van my regter voorarm, soos gewoonlik. Hy gebuig sy pols totdat dit het byna onhoorbaar en voel die koue staal van sy stilet in sy palm. Ek het nie gedink ek sou hê om te gebruik om my wapen, maar ek wil altyd bereid wees om vir enigiets.
  
  
  Hawk het ongemaklik in sy stoel en kyk na my agterdogtig. Hy het geweet ek was net te speel nie, maar soms het hy net nie bekommerd wees oor enigiets. "Laat my herinner u daaraan," sê hy droogweg opgemerk, " dat hierdie meisie, Mej Killbride, is geleen aan ons by die Pentagon. Phelan het vir my gesê sy was'n dame.
  
  
  "Hoe sou Phelan weet dat?"
  
  
  "Ek is net sê," Hawk voortgesit. — As jy al ooit gedroom van teister hierdie meisie, Phelan sal meer as gelukkig wees om te maak'n bohaai oor dit." Ek wil nie hê om dit te doen vir ons, onder enige ander omstandighede, Nick. Hulle het reeds die idee dat ons in ag tewe, moordenaars en barbare, en ek wil nie hê hulle om te dink dat ons ook huur seks maniacs.
  
  
  Soms is die ou man kon praat hard.
  
  
  "Hoe," sê ek koud, " kan ek steur hierdie jong dame?" 'n mooi jong meisie? Net geestelik nie, meneer. Hawk was moeg van die speel van die woord speletjies. Jy is die beskerming van Patricia Killbride, en toe sy verslae jy, jy sal my verslag. Phelan het daarop aangedring dat jy so min direkte kontak met die meisie as moontlik. Hy wil hê om haar te mistel so min verhouding met BYL as moontlik .
  
  
  — Ek is wel bewus van wat, meneer. Ons is'n onbeskofte, onbetroubaar teef van roes, en nie geskik is om te vermaak mooi jong dames van hubare ouderdom.
  
  
  Preston Meer bars uit van die lag. Hy het probeer om homself te beheer vir'n rukkie. — Ek sien jy het'n goeie einde aan jou militêre loopbaan.
  
  
  Ek kon nie sê nie meer daaroor. Ek het gevind dat dit in'n donker hoek naby Topanga Strand. Die motor geparkeer was in'n parkeerterrein van'n paar blokke weg.
  
  
  Hawk kyk nog steeds bekommerd. — Probeer om te volg jou bestellings so streng as moontlik, ten minste hierdie tyd, Nick, en versigtig wees om nie te kry in die moeilikheid. Asseblief, sal jy die reëls volg hierdie tyd, seun?"
  
  
  Ek het nog nooit gehou van die kyk na'n ou man smeek. Toe hy haar sien, het hy uit en lig haar hand.
  
  
  "Jy het my Boy Scout woord, meneer. Ek belowe om dit reg te maak. Ek hou my mond gesluit en my oë en ore oop. Ek is bly onderdak so veel as moontlik. Ek maak nie kontak met Lady Killbride; sy sal kontak maak met my.
  
  
  "Goeie. En onthou, hierdie is gemaskerde nagte. Patricia Killbride is die dra van'n Peter Pan kostuum."
  
  
  Ek het probeer om te onthou wat Peter Pan lyk soos, maar ek kon nie onthou iemand, maar Donald Duck. Ek het gedink dat dit die beste om nie te pla Hawke met hierdie. Ek herken haar daar.
  
  
  Hy het hande geskud met Preston Meer. Hawke en haar nooit het hande geskud. Maar die ego se oë lees dit: "Good luck, seun. En onthou, ons is in'n haas!
  
  
  Hulle verlaat het. Ek het na die parkeerterrein waar die Chevy geparkeer was. Skielik het ek iets om oor te dink. Stel jou voor as daar was twee Peter Pan is by'n partytjie. Of drie? Of die helfte van'n dosyn. Stel jou voor, daar was drie vroue en drie mans! So ek kon gaan op. Dame Killbride was nog steeds moeilik om te sien in die skare.
  
  
  Sy moet nie gekry het in die moeilikheid beland. Dit is wat ek belowe Hawke.
  
  
  
  Hoofstuk 3
  
  
  
  
  Hy was die dra van'n pet met'n goue ster en goud skouer bande. 'n sekuriteit-afdeling van meer as'n sesde persoon is gewoonlik beveel deur'n sersant en'n beampte, wat soms val in jaarliks om seker te maak die einde. Hare was'n beampte net oorgedra word van San Francisco, so terwyl Gerald Swinger was die besoek van sy kind in die hospitaal, my werk is om seker te maak haar was daar om te kyk na alles. Ek het net oorgedra is, en ek het nie geweet die mense wat vertroud is met die gebied, so ek het'n goeie verskoning om te loop rondom die gebied sonder wekte vermoede. 'n Pentagon meisie kan erken deur my goud skouer bande.
  
  
  Ek het nie te Malibu in'n rukkie, so ek het vinnig gemis het die tekens vir Arbuckle Pad. Ek het om te vra een van die plaaslike inwoners vir aanwysings. Arbuckle Pad uiteindelik haar en ry na die strand.
  
  
  Dit was'n private strand, en nie'n klein een, omring deur hoë doringdraad. As hy genader om die hek en vertraag, het hy gesien het'n langwerpige rammelend strand huis wat voorlê. 'n heilige lig verbrand buite al die vensters. Die musiek wat was waarskynlik afkomstig van die stereo hier was'n ietwat gedemp sagte wit mis wat gekom het uit die rigting van die huis. Nou, ek het gehoor wat hy geskryf het die musiek vir My, so dit is regtig'n installasie.
  
  
  Nou is sy het een. Hawk en die sekuriteit base besluit om nie in te lig die veiligheid personeel. Hulle het gedink'n meisie met goue strepe sou genoeg wees nie, en hy het gehoop hulle was reg. In elk geval, hy kan bekostig om'n baie vrae vra sonder wekte baie agterdog. Ek het net oorgedra is.
  
  
  Tot nou toe, haar ferret het gehou van die pet op sy kop heeltemal verniet, nou is hy het dit aangepas en het besluit om te speel streng volgens die reëls. Hy parkeer die motor in'n klein geplaveide parkeerterrein en stap na die hout huis deur die hek. Daar was drie mans, 'n sersant, en twee wagte. Hulle speel poker en kyk na my. Hulle het nie lyk om te wees verwag hul meerderes, en dit was duidelik dat hulle was nie te gelukkig oor my aankoms. Hulle het waarskynlik gedink ek was onderbreek ih poker en natuurlik het dit gehaat.
  
  
  Private sekuriteitswagte is nie in die gewoonte van die salueer. Die twee wagte opgehou speel en kyk na my as haar man in die huis. Die sersant het opgekyk van die tydskrif, die veronderstelling dat hy was die invul van'n ego.
  
  
  Hy het homself aan haar. "Bruce," het hy bygevoeg sonder'n glimlag. Hulle kan self besluit of hy was'n werknemer of'n geskikte man. Ek het vir hulle gesê sommige hype storie en het vir hulle gesê ek was die maak ekstra geld. "Dit is baie nodig om hierdie dae," het ek gesê.
  
  
  Hulle het ingestem. Ek het dit van die petty beampte se teken en kyk na die laaste inskrywing: 23: 00-ompad voltooi - alles is in orde. Die sersant het duidelik nie wil mors ink. Sy het om terug te sit, ontspanne, en probeer haar beste om die indruk te gee dat ek nie omgee wat aan die gang was.
  
  
  "Wat is die situasie hier? Ek is die vervanging van haar kêrel, so ek het haar gevra om'n bietjie te leer oor dit. Wat is Rona Matthews?
  
  
  Hulle was al die bejaardes-baie van die wagte was afgetree het-en hulle was nie spraaksaam. Een van die spelers wat nodig het om'n skeer kyk na my woede.
  
  
  "Mislei jou ou moeder. Wat nie weet wat Rona Matthews is?
  
  
  Hy kyk na haar openlik, nie glimlag, en die sersant het vinnig ingegryp. "Die luitenant nie wil hê om te praat oor jou," het hy gebreek het op hulle. — Jy hou jou bek . Ek sal jou vertel die luitenant alles."
  
  
  Hy knik vir haar. "Asseblief, Sersant. Laat ons na buite gaan vir'n rukkie, huh? Dan kan ek onmiddellik verken die area."
  
  
  Hy aarsel vir'n oomblik, dan knik. Hy kyk op sy horlosie en dan by die twee mans, wat weer verdiep in hul poker spel. "Jy begin in vyftien minute." Die ou wat nie skeer gesê, sonder om op te kyk, "Ons weet, 'sant." Ek het nie soos die ego toon.
  
  
  Die sersant het uit'n geweer van regoor die kabinet, gooi dit oor sy skouer, en kyk na my. "Ek sal kyk op die groot huis wanneer ons gaan uit, meneer." Hy trap gesit om my te laat slaag.
  
  
  Ons het in die mis, wat nou verdik en ruik van seewier en gesout vis. Sersant Schell is voor my. Ons het oor die parkeerterrein en gevolg op'n smal pad wat oop was om die doringdraad-draad heining. Ons loop weg van die strand huis in die rigting waar die musiek nou gelyk harder en die lig helderder, en onsself bevind op droë grond. Om ons reg, ek kon sien die hoofligte van die motor kom in die pad af. Daar was geen teken van die wit gazebo waar sy veronderstel was om te voldoen aan Pat Killbride.
  
  
  Die pad verbreed nou, en ek loop langs die sersant. Hy was nie'n prater. Hy het vir haar gesê, " Wat beteken dit alles?" Wanneer hy aarsel, het hy vir haar gesê het, " Nie dat ek omgee nie, ek is nie'n jatten." Sy doen my werk hier, maar dit is nie beru ee huis. En ek weet regtig nie wat Rona Matthews is!
  
  
  Die sersant lag en waai die flitslig balk in die voorkant van ons. Ek het nie omgegee dat die mis was dig. Dit sou gewees het'n soliede dik mis. Ek sou nie te veel bekommerd wees oor wat.
  
  
  "Moenie bekommerd wees oor die seuns, Luitenant. Vl) vertel almal wat hy fucked haar een nag. Sy by die huis gedrink het. Dit was laat, en hy was aan diens by die hek. Hy sê dat sy gekom het om die huis, aangebied em'n drink van haar eie bottel, en dat hy fucked haar op die tafel. Ek glo dit nie.
  
  
  Hy het nie sê enigiets. Na wat Preston het my vertel oor Matthews, lyk dit nie so onwaarskynlik dat me. Maar dit het nie saak nou. Hy lag. Die mis gee my'n lae stem, sinistere toon.
  
  
  — Dit lyk eerder vir my vreemd, ook. Miskien is dit Vl) het mis te veel. Maar haar ferret nog steeds nie weet wie sy is. Sy wou die sersant om te praat, so hy sal nie sien hoe besig om my oë was. Ek het nog nooit gesien het haar gazebo.
  
  
  Ek luister met die een oor wat die sersant het my vertel oor Ron Matthews. Ego se weergawe was ongeveer die helfte waar, en in vergelyking met die inligting Preston Meer aan my gegee het, hierdie storie duidelik gewys hoe skinder versprei en opgeblaas.
  
  
  Egter, een ding wat my opgeval het. Hy het nooit genoem dat die naam van Dion Hermes om te ons. So het die emu regtig daarin geslaag om te bly in die skadu. Of miskien het die sersant het nie soos om te praat oor gays.
  
  
  Ons het die duine en het'n wye gruis pad. Dan het ons genader om'n spesiale ou herehuis wat stadig opgedoem in die voorkant van ons, omring deur die mis. Ek kon nie veel van dit nie, maar wat ek gesien het gelyk te kom van'n Gotiese fee verhaal. Die huis het drie verdiepings en'n solder, balkon, torings, gables, woorde, alles fantastiese. Daar was baie groot stoepe met tone meubels.
  
  
  Die sersant het begin die wye trap na een van die stoepe. "Ons het ses sleutels hier," het hy verduidelik.
  
  
  Ek het gekyk hoe hy die sleutel uit die ketting, sit dit op sy horlosie, en draai dit twee keer. Die klok het'n klik geluid.
  
  
  Ek het besluit om te maak'n snaakse kommentaar. "Is daar spoke ook hier?"
  
  
  Die sersant lag. "Hoekom nie? Ron Matthews gekoop het'n ego nadat sy begin met die maak van films. Ek dink dit was eens'n pragtige gebou. Dit behoort aan'n bankier wat gooi hom uit'n venster in 1929. Nou is dit stadig vrot. Ons het om seker te maak die ego gereeld as gevolg van die brand gevaar. Ou pype en duisende van die rotte. Soms vang ons strand liefhebbers, hier, of jong paartjies.
  
  
  Hy het gewonder hoe hulle kon klim oor die heining. Ons is binne en geslaag het deur middel van groot kamers met parketvloeren. Die sersant het nie, sluit brylev. "Ons draai af van die belangrikste skakel in die kelder," het hy verduidelik. "Dit is'n bietjie veiliger."Hy sit die sleutel in die slot van die kombuis, wat reeds die grootte van'n ballroom, en ons gaan'n paar stappe.
  
  
  "Soms het hulle sny gate in die heining," het hy voortgegaan. "Of hulle gebruik om komberse in te klim oor die doringdraad." Sommige kom om te bad. Ons eens gehad het om te skop uit'n hele kolonie van dagga rokers, glo dit of nie. Dit is gewoonlik die jong paartjies.
  
  
  Die kelder was donker. Hy het die helder straal van die sersant se flitslig as dit geskandeer die ketel kamer en toilet.
  
  
  "Net stem," het hy gesê, slinging die geweer terug oor sy skouer. "Kom ons kry hier uit. Ek is altyd ongemaklik hier.
  
  
  Hy het nie voel dit. Ek ruik dit. Die reuk van'n vars kers geblus. Iemand hier was net voordat ons aangekom het. Dat iemand was nog steeds daar. Ek kon dit voel. Ons was nog in die badkamer. Die sersant dalk het gevang'n koue of het'n slegte sin van die reuk, maar hy het opgemerk my reaksie, maak nie saak hoe stil dit was.
  
  
  "Wat is dit?'
  
  
  Ek het die flitslig van hom. "Ek het gedink ek het haar hoor sê iets."
  
  
  Ek het nie van haar hoor. Net haar kon ruik dit. Ek het nie wil om hom te vertel, maar ek het om rond te kyk, want ek was vasbeslote om terug te kry hier. Hy het dit vinnig, die verligting van die kamer met'n straal van die lig. Daar was niks om gesien te word, maar'n baie van die pype en krane, en'n paar groot ou vate in die hoek van die jaar nul wasmasjien. Hy laat die balk van die lig getref ego so vinnig dat hy kon dit sien, maar die sersant kon nie. Geblus kers op een van die vate. Die muur agter nah was gesmeer en verskyn om te mistel'n ander struktuur. Hierdie muur verskuif kan word. Daar moes iets agter dit. Hy oorhandig die lamp terug na die sersant. — Dit moet gewees het een van daardie katte wat jy my vertel het."
  
  
  Ja, dit is moontlik. Maar daar is meer rotte as katte hier, ek sweer aan jou. Ek sou nie laat haar het'n kat in hier. Sy sou gewees het geëet in die lewe. Alle reg, Luitenant, laat ons kry om hierdie spookhuis.
  
  
  Ons het deur middel van'n kant deur en stap oor die duine na die strand. Die mis het dieselfde gebly. Dit was baie koud, maar nie heeltemal koud. Ek mompel die sersant wat ek sou sien ego in die wag huis by die hek weer, en Stahl sou gaan op met sy eie besigheid. Hy moet gekry het om ontslae te raak van dit in elk geval en kon gedoen het, so openlik nou.
  
  
  Daar was geen ander wagte in sig nie. Die sersant het my vertel dat Madame Matthews wil om te sien ih hoe om te sny. Soos alle goeie dienaars, hulle het om te wees op die hand wanneer dit nodig is, en onopvallende. Ek het na die musiek, en na'n paar minute het ek myself op'n lae fasade op die land kant, waar ek kon kyk deur die venster sonder om te sigbaar. Die Brylev binne-in was dof, maar genoeg sodat alles was duidelik sigbaar.
  
  
  Daar was ongeveer dertig mense in die groot woonkamer. Hulle sit op die banke en stoele, sowel as op die vloer. 'n Japannese slaaf het'n bakkie van die drankies en kos, maar Ed en drink skaars medisinale kruie is gepraat oor. Almal betaal aandag aan die klein man met die sitar. En'n groot man met'n fluit. En'n klein, petite vrou geklee soos'n Groen Godin.
  
  
  Ek weet baie min oor die Inkas. Maar genoeg om te weet dat Ron Matthews — ek hou van die geld, dit was haar — was geklee as Sacsahuaman, die Groen Godin van Vrugbaarheid, een om die Son Diensmeisies, en die leier van die Gekose Vroue.
  
  
  Sy gaan sit op'n ronde kussing langs die stereo. Sy was geklee in'n stywe groen rok, kaal voete, en op die top van die masker was'n krom neus en groot, starende oë. Haar hooftooisel was soos'n goue sunbeam. Onder die masker, kon hy sien'n deel van haar ken en keel, wat lyk soos firma en ferm as haar borste. Sy het waarskynlik spandeer'n fortuin op plastiese chirurgie.
  
  
  Die groot man wat die fluit gespeel moes word Dion Hermes. Preston Meer het reeds vir my gesê dat hy is nie'n held, maar ek het nog steeds nie van hom verwag om te wees so groot en so goed lyk. Dion Hermes, het ek besef, was daar geen sissie. Ek het'n gevoel dat hy dalk'n gevaarlike teenstander.
  
  
  Lama Li Tzu gespeel die sitar. Dit was nie'n Tibetaanse instrument, maar hy was baie goed op dit. Hy pluk aan die snare met klein bruin hande soos'n aap se pote. Deur die manier waarop, Li-Tzu kyk'n bietjie soos'n aap met'n hoof geskeer. Hy was geklee in'n geel los kleed. Ek werk baie met verenigings, en my eerste indruk was dat Li-Tzu was'n mengsel van Gandhi, Nehru en Joga Maharishi. Hy het nie herinner my van Marajarathi, my ou yogi, maar hy was'n yogi, nie'n lama. Haar, ek dink daar moet'n verskil wees.
  
  
  Li Zi het sy oë gesluit terwyl die speel van die sitar. Ek sien haar lippe beweeg, maar natuurlik kon ek nie verstaan haar.
  
  
  Nou is dit haar beurt om te betaal aandag aan ander gaste. Sommige van hulle was die dra van pas, maar die meeste van hulle was nie, selfs al is hulle was almal dra maskers. Behalwe vir Dion Hermes en Li Zi, en die man wat gegaan het om die gaste te ontmoet en uitgedeel pamflette en pamflette. Selfs as hy het'n masker gedra het, kon hy nie my gek. Ek het al te veel van hulle voor. Spiere! Dom spiere. Lyfwag spiere. Elegant geklee in'n tuxedo sny om weg te steek'n skouer holster. Met beleefd gebare en onhoorbaar voetspore, het hy onder die gaste, die uitdeel van die vraestelle en soms gesels. Hy is goed gebou, maer, ons ou, ons jong. Ek is seker hy het nie rook, drink of dwelms te gebruik. Die ego skop was waarskynlik moordenaar.
  
  
  Ek kyk na hom beweeg in die kamer rond soos'n tier probeer om te kyk tem. In elk geval, hy het nie werk vir die Agentskap. Hulle nie huur mense soos hom.
  
  
  Ek het nog nooit gesien dat iemand soos Peter Pan. Ek het my oë oor die gaste weer om seker te maak. Iemand anders het dit gevind. Almal van hulle gesigte was bedek met maskers, maar hul hande, keel, bene en arms was sigbaar. En hulle almal het dieselfde storie. Hulle was al die ou manne. Siek mense. En hulle was ryk mense. Ryk mense.
  
  
  Die legkaart begin om te voel soos iets. Die eerste deel, wat is nou voor die hand liggend, was eenvoudig en klassiek. Niks meer of minder as mistieke swendelary. Daar was kante aan dit wat ek nie weet nie, maar maak nie saak hoe jy dit verpak dit vir ons, dit was nog vullis.
  
  
  Hawke genoem dat twee dinge, probleme, of wat ook al jy dit wil noem ons, loop parallel. Dit lyk vir my dat hulle eerder weerspreek mekaar. Hawke en hare was nie op dieselfde bladsy. Tensy hy iets wegsteek van my. Soms, te. Soms is hierdie ego-irriterende gewoonte byna kos my my lewe. Maar die ou man sal nooit om verskoning vra.
  
  
  Killbride was vinnig, en sy kon beweeg onhoorbaar. Nie baie mense daarin slaag om te kry agter my so gou as wat hulle nou doen. Dit was in die skaduwee, maar daar was genoeg lig vir haar om te sien my goud skouer bande. Sy staan'n voet agter my en gevra, " Wat is jou naam?": "Is jy Luitenant Sampler?"
  
  
  Hy knik sonder om om te draai en het voortgegaan om te kyk in die kamer. "Ja, en jy is Peter Pan?"
  
  
  Ons het nie speletjies speel, en ons het albei geweet dit, maar ek begin hou van haar, toe ek opgemerk het dat hey, dit is moeilik om tred te hou van lag.
  
  
  "Ja, haar Peter Pan. Jy is laat, Luitenant. Sy wou jy oral. Ek het nog nie weer teruggekyk nie. Haar hotel het nie misloop enigiets rondom wat gebeur in die kamer. Nou is sy lek na my, asemhaling in my oor. Haar asem ruik soet, en sy het natuurlik gekom het met mints.
  
  
  "Iets is hou van my," mompel ek. "Hoekom? Iets skokkend gebeur?
  
  
  Nou hey, daar is geen behoefte om te giggel. Sy was senuweeagtig. "Ek is bang," het sy gesê. "Ek verstaan nie. Ek het nog nooit bang vir haar voor, en ek wil dit nie doen nie.
  
  
  "Wat is jy bang?"Haar net iets ontdek. Toe ek die eerste keer getel, daar was ongeveer dertig mense in die kamer. Nou is hy tel net twee-en-twintig van hulle. Het hy dalk'n fout gemaak deur een of twee, maar dit is onmoontlik...
  
  
  Miskien het sy was bang. Miskien is dit hoekom sy was skielik so naby aan my dat ek voel'n sagte bobeen en twee hard borste teen my. En dit ruik soos'n goeie, nie te duur parfuum.
  
  
  Haar lippe is amper raak my oor wanneer sy gefluister, " ek is jammer.: "Ek het nie heeltemal verstaan waarom sy so bang. Net nou, dit was al te maklik. Mnr Phelan my genooi om hier as'n gas, oor wat die ander een is. Van die kursus, ek het'n kaart. Andersins, sal jy nooit kry hier. Maar ek was nie behandel soos'n vreemdeling by al. Ek was ten volle aanvaar as'n vriend. Te goed! Ron Matthews gesels met my, Dion Hermes gesels met my, en ek dink die ou lama, Li Tzu, was oor te begin gesels met my as haar skelmpies uit. En goed gedoen=) web-jong vrou! Ek is bekommerd oor dit. Ek het'n paar van die ander vroue, en hulle was al die ou bokke."
  
  
  Ee sit sy arm om haar middel. Dit was sag, maar ferm. "Ek is nie gaan om te probeer om te praat met jou,"Sl haar verseker.
  
  
  Sy moet my glo, want sy het nie terug te sit. Hy het haar in die rigting van die venster, sodat sy kan kyk in ook. "Vertel my wat is wat, Pete."
  
  
  Sy het weer gelag toe ee haar geroep om "Pitt," maar dit was'n senuweeagtige lag.
  
  
  Hy begin praat. "Die Groen Godin-Ron Matthews. Die fluitspeler is Dion Hermes. Li-Tzu is duidelik, maar wat is hierdie glansryke lyfwag in'n tuxedo die uitdeel van hierdie pamflette of wat is dit?
  
  
  Nou is hy het gaan staan roerloos, kyk wat gebeur in die kamer. Hy kan amper sien die geweer onder die perfek aangepas tuxedo baadjie. Die ego kan genoem word'n bankier se, miskien .38 kaliber. Kort antwoord.
  
  
  Sy knik. "Ja. Ek is ook'n bietjie ego-versigtig van haar. Ek weet nie wat die ego se presiese naam nie, maar die ego se naam is Roy.
  
  
  Dit is al wat ek weet, behalwe dat hy skaars my. Hy het oë soos'n dooie vis.
  
  
  So was dit Roy. "Mense hou verdwyn," het ek gesê. — Weet jy iets oor dit?" Niemand gaan uit deur die hek, en tog het hulle verdwyn uit die gesig. Waar om te, maat dit neem? Ee van rumatiek gooi my in skok. "Van die strand huis, hierdie huis het'n tonnel wat lei na'n ander spesiale huis wat nie gebruik word nie. Jy het om te gaan deur middel van'n paneel in die biljart kamer. Dion Hermes het my die ego.
  
  
  Roy, die vermom lyfwag, moet het'n goeie intuïsie. Hy kyk oor die kamer by die venster ons is op soek deur. Ek was seker hy sou nie in staat wees om ons te sien, maar ek het nie soos dit. Toe hy skielik begin om'n vinnige, kat shaggy beweeg oor die kamer by die venster, het hy die meisie se hand en ons beweeg weg. Volgende aan die gazebo is'n tone sofa met sagte kussings. Haar aangesteek twee sigarette, en ons gespeel het hierdie wedstryd op die bank. Ee omhels haar. "Dit is hoe dit lyk meer vir estestvenno," verduidelik ek. — In die geval iemand aan ons." Die feit dat ek was'n Agentskap werknemer en nie'n gas sou wees om'n bietjie meer moeilik om te verduidelik.
  
  
  'n sigaret aansteek, het hy'n nader kyk na haar gesig in die lig van die ligter. Sy was nie so jonk soos sy lyk, en die Pentagon nie huur tieners, maar sy het een van daardie Ierse gesigte wat stokke in jou gedagtes vir'n lang tyd. Nah het wye donker blou oë en'n wye, bepaal mond. Sy het nie kyk mal in'n Peter Pan pas.
  
  
  Sy het na my gekyk versigtig, ook, maar die uitdrukking op haar gesig beteken niks vir my nie. Sy het nie trek weg wanneer ee omhels haar. Maar sy het gesê sy was bang. Miskien is dit die rede.
  
  
  Die tonnel is baie interessant, " sê ek. "Wat verduidelik waar al hierdie mense gaan." Maar kom ons begin van die begin af, van die tyd wat jy hier gekry het. Byvoorbeeld, wat georganiseer is dit en hoe. En hou dit kort, want haar hotel wil haar om terug te wees in haar kamer in tien minute.
  
  
  Sy was goed. Sy het goeie sig en'n goeie geheue. Sy het geweet hoe om te onderskei groot probleme van minderjarige kinders. Vyf minute later, sy het my vertel wat sy geken het.
  
  
  Phelan het alles voorberei. Hy het gereël vir die meisie te kom as'n vriend van'n ander Rona Matthews. As'n voormalige aanhanger, hy het haar na'n ou film ster. Ek het om te gee Phelan'n krediet. Dit het gewerk vinnig.
  
  
  "Dit lyk soos Matthews is tans in die gehoor as'n lesbiese," het sy het vir my gesê in'n saak van die feit toon. "Phelan het my vertel oor dit, en het my die opsie van die weiering van die einde. Dit het gehelp, natuurlik, dat Phelan was'n ou bekendes van Rona Matthews. Hy het my in groot detail, en ek dink nie Ferret het'n enkele fout so ver. Sy het alles reg en het gepraat intelligent, en alles het goed gegaan. Om te Matthews, sy is net'n aantreklike jong vrou wat sy kan verlei. Wanneer die res is gedoen. My werk is om te speel'n vrou wat is nie maklik om af te haal. So ver as'n krimpvarkie, ek het daarin geslaag om dit goed te doen."
  
  
  Ek het nie geweet dat Phelan was'n ou bekendes van die Anc se. Het sy al ooit gedaal in liefde saam met hom? Hawk moes geweet het dat, selfs as hy het nie het dit genoem.
  
  
  "Li-tzu is'n goeie ou man," het sy voortgegaan. "Dit voel amper soos Dion en Rona is met behulp van hul ego's vir iets. Óf manier, hulle wil hom om iets te doen in Peru. Dit lyk na'n plek waar'n klein aantal van geselekteerde mense kan aftree om te mediteer. Hulle moet betaal vyf duisend dollar as die registrasie fooi. En dit is om in staat wees om te deel jou wysheid. Maar ek dink daar is meer as net dit."
  
  
  Hy glimlag vir haar. Natuurlik, dit was meer as dit. Kurktrekker net in wat presies. Maar dit was genoeg. Nou is die verband is duidelik.
  
  
  Sy het gekom oor om te lek my. Dit was koud. — Hierdie Roy jy het die lyfwag uitgedeel literatuur en aanvaar tjeks. Die party blyk te wees geskep net om te kies mense, om uit te vind wat is regtig belangstel in gaan na Peru. Odina haar gesien het om die tjeks.
  
  
  Ek het nie soos dit. Hulle het die meisie alles. Die heel eerste nag het sy was daar. Hulle het nie blyk om te sorg wat sy gesien het of gehoor het. Ek het nie soos dit by al.
  
  
  Hoewel ek reeds geweet haar, ek het haar gevra: "En as hulle betaal het vyf duisend dollar, wat sou hulle gedoen het?"
  
  
  "Dan sal hulle verdwyn in die biljart kamer. Dion Hermes lei ih deur die tonnel na'n spesiale huis.
  
  
  Hulle het om te gebruik kerse, want daar is geen elektriese lig, en dan kry hulle daar...
  
  
  "Daar is nog'n paneel in die waskamer wat kan nie beweeg nie. Dit neem jou na'n soort van kamer, iets soos'n teater, waar jy kan wys private movies. Verstaan jy wat ek bedoel?"
  
  
  "Ek verstaan haar. En Dion Hermes het jy al hierdie?
  
  
  "Ja. Dit was nog vroeg in die aand. Teen hierdie tyd, net een gaste aangekom het. Ron Matthews was baie vriendelik, maar hey, daar was iets te bespreek met Li Zi en dat Swerm, en dan Hermes meer of minder het my rond. Ek het reeds vir jou gesê het dat hy besig was om te terg my'n bietjie.
  
  
  "Wat my verras."
  
  
  Nou is sy amper lag weer. "Ek ken haar. Maar op die eerste, hy gedra het heel normaal. In die tonnel, hy het my'n bietjie drukkie, maar ek het die gevoel dat hy was verlig toe sy nie reageer nie."
  
  
  Haar, kyk na my spesiale BYL kyk op die binnekant van my pols. tyd is besig om uit te loop. haar maag churned met vrae.
  
  
  Dion Hermes die opstel van hierdie tonnel as'n prettige oorblyfsel van die verlede. Die bankier wat die huis gebou moet gewees het om die dieselfde een wat spring uit van die vensters in 1929 — hy verbind die strand huis na die groot huis, vir redes wat hy net geweet het. Waarskynlik om weg te kom van sy vrou. En die wasgoed in die kamer was veronderstel om te wees'n teater waar hy kon wys sy porn movies. Dinge het begin om te skoon te maak'n bietjie. Daar was nog steeds'n baie van die onsekerheid, maar die aand het maar net begin. Die bokke en skape is nou geskei-afhangende van wat betaal vyf duisend dollar — en die maskers was waarskynlik bedoel het om te hou die gaste anoniem aan mekaar.
  
  
  Peter Pan, ek kon nie verstaan hoekom al die gaste was so oud. Ek het'n idee. 'n ou idioot is altyd crazier as'n jong mens.
  
  
  Hy het gehelp om "Peter" aan sy voete. Sy leun teen my, en ek het geweet sy wou om te soen word. Haar hotel soen ee. Haar bevind haar aantreklik, en haar na die hotel en verder . Ek het besluit dat ek sou gaan vir'n toenadering later. Nou haar, hy het net gedink van sy werk.
  
  
  "Dit is tyd dat jy gaan terug na binne," sê ek. "Ek dink nie dit sal lank wees voordat belangrike dinge begin gebeur. Haar, ek wil hê jy om daar te wees. Ek sal rond wees, ook, so moenie bekommerd wees nie.
  
  
  Sy leun in en gee my'n vinnige soen op die wang. Dit was'n nat high school soen, en dit het goed gevoel.
  
  
  "Een of ander manier," het sy asem, " ek is nie bang nie. Jy maak'n vreemde indruk op my, Luitenant Sampliner. Haar, ek glo daar is baie meisies wat gesê het dit aan jou voor.
  
  
  "Dit is nie so sleg nie. Maar dit is tyd vir jou om te werk, my kind. Hulle mis jou en sal jou vra vrae, so jy beter kom met antwoorde. Jy kan gebruik hierdie verskoning wat jy wil om alleen te loop op die strand in die nag met die wind in jou hare en alles wat.
  
  
  Hy kyk haar verdwyn in die mis, op pad terug na die strand huis. Sy was een hel van'n oulike meisie. Hoe die hel het sy kry'n werk soos hierdie? Skielik, het sy vervloek onder haar asem. Haar hotel het haar gevra iets anders en vergeet. In'n deurmekaar gemors soos hierdie, dit is onmoontlik om te dink deur middel van alles. Haar hotel het haar gevra oor'n moontlike persoonlike verhouding met Bill Phelan. Ek het selfs haar gevolg, net om haar te vra weer, gedeeltelik teen my wil, omdat ek regtig wou om daar te kom so gou as moontlik, sodat ek kon sien wat aan die gang was agter die paneel.
  
  
  Hy was reg oor jou. Hy was'n goeie. Hy het nie hoor ons stemme, glad niks nie...
  
  
  Hy moet gewees het om te wag in die mis, luister en wag. Hy laat die meisie slaag om iemand anders, wat was ongetwyfeld wag vir haar volgende. Roy was aanvoeling vir my.
  
  
  Hy stap vorentoe van agter die duine, pistool in sy regterhand. Roy is'n zwijger, saaklik tipe. Ekonomies te. Hy was probeer om te red lei. Hy het gedink dat een skoot sou genoeg wees. Instinktief haar, koes om uit die pad, maak van my'n slegte teiken, en aangaap oë bewei my vou'n dollar. Die goue ster wat voorheen daar was nou lê iewers op die grond. Dit was naby, en my dollar stapel gestop vir'n split sekonde. Ek het nie tyd om te gebruik om my luger of stilet, en sy lowlander duif vir hom. Ego: Die tweede skoot klop my pet op die grond. Ek het opgemerk dat die skote klink baie gedempte, waarskynlik as gevolg van die mis. Ego gryp haar deur die knieë en trek haar op die grond. Hy het my in die kop met die rewolwer. Dit was'n fout. Hy moes geweet het ek was sterker. Ego gryp haar deur die pols en maklik gebreek ego, skop die emu in die lewe. Hy grom en probeer om te byt my. Hy druk sy ego kop eerste en hoor sy ego se tande snap.
  
  
  Haar ego nie wil hê om haar dood te maak. 'n dooie mens kan nie praat nie en kan nie gehoor word om te praat. So sy was gegryp deur die ego tuxedo met sy linker hand, druk die rewolwer met sy linkervoet, en trek ego op te gee em'n reg punch wat sou sit ego te slaap vir'n kort tyd.
  
  
  Dit was my fout. Met sy vry hand, het hy bereik onder sy nek en trek uit'n lang, vlymskerp mes. Hy gooi'n ego in my oë, en ek het geen keuse nie, maar om te parry die shot met my linker hand. Die lem was vas iewers tussen sy elmboog en pols. Dit was pynlik.
  
  
  Soms kan ek so geduldig soos'n kat'n muis gat, maar dit was nie die geval nie. Hy het toegelaat dat die stilet om te skiet homself in die regterarm en gery het die stilet met al sy krag, openlik deur die spoggerige tuxedo, in die hart gebied. Die stilet het haar'n half-draai voor die trek ego terug om hom te laat bloei vinniger. Ek het genoeg gehad van hierdie bliksem.
  
  
  Hy het vinnig'n paar stappe terug. Daar was ook baie bloed in die groen uniform soos dit was, en ek het gewonder of hulle wil laat Hawke betaal die droë skoonmaak wetsontwerp. Roy kniel en kyk na my met byna dooie oë. Selfs nou, die ego se stern uitdrukking het skaars verander.
  
  
  "Damn bliksem!"
  
  
  Hy het nie val nie, maar stadig gly vorentoe totdat hy besig was om'n bank pers met sy kop in die sand. Ek stoot die lem eenkant, draai ego oor, en sien dat hy dood was. Ego se oë was nog steeds as ekspressiewe as wat hulle in die lewe.
  
  
  My linkerarm was bloeding erg. Ek het nie soos dit op alle, selfs al is dit het nie seergekry nie. Dit was'n bloedige wond, maar dit is nie'n ernstige een. Sy was net oor om haar af te neem gym hemp te blinddoek haar wond met'n sakdoek toe sy hoor ruig agter haar.
  
  
  Hy was gereed. Ek het nie nodig om verskoning te vra. Ek het nie nodig om'n alibi. Ek het'n stilet in my linker hand en'n luger in my reg. Op dieselfde tyd, my brein is wedrenne. Haar probeer om te bepaal hoe hierdie bloedige verhaal het verander die hele situasie. Miskien omdat ek geweet het hy was'n moordenaar. Dion Hermes gestop en kyk na my, dan na die dooie man. Ego se mooi gesig uitgedruk verbasing en afgryse. Afgryse op so baie bloed. Hy het gevind dat dit natuurlik vulgêre. Hy het'n stap nader aan my en kyk openlik teen my gesig. "Wie is jy. Wat de hel gaan hier aan? Is Roy dood? Het jy die dood van my ego?
  
  
  Ego hande was ongewapen, en ek was mislei. En die ego vrae lyk heel normaal, hoewel miskien gelyk of hulle'n bietjie plat en onverskillig gegewe die situasie. Hy het my gevra as ek het haar vermoor . So hy is nie die tipe om te spring na gevolgtrekkings.
  
  
  Hy vertel emu dat hy regtig dood ego.
  
  
  — Hy het probeer om my dood te maak, meneer. Skielik spring hy uit die mis op my en begin skiet. Kyk, die stem is my ster! Hare was nog steeds speel die rol van'n sekuriteit agentskap beampte, met die hoop dat ek dit kan maak dit geloofwaardig te maak, alhoewel haar was nie regtig tel dit op. Dit was egter'n web spel wat sy kan gespeel word in die data onder ander omstandighede, so daar was geen ander manier uit.
  
  
  Hy staar na die dooie man. "Dit is Roy. Jy het gesê hy het probeer om jou dood te maak?"
  
  
  Hy het na my gekyk en sy kop geskud. "Maar hoekom nie. Wat het gebeur?'
  
  
  Ek het'n stap terug en kyk na sy hande. Sy vingers is lank en slank, en onberispelik skoon. So perfek As die ego uitspraak. Hy was ongeduldig. Ek het om te vind'n manier om te kry rondom hierdie voorval sonder skroefwerk.
  
  
  "Niks het gebeur nie," het ek gesê. "Hy het probeer om my dood te maak, en ek moes myself verdedig. Dit is al. Ek dink hy was uit sy kop."
  
  
  Hy het na my gekyk en stadig skud sy kop. "Nee, absoluut nie. Roy is heeltemal normaal. En ek het geweet haar. Ek weet nie wat jy is. Ek dink nie so nie, hy is redelik seker ons moet die polisie bel. Onmiddellik.'
  
  
  Dit was ironies. Hy wou nie die polisie te bel. Hawke wou nie die polisie inmeng. Phelan het nie nodig om die polisie, en hy het getwyfel dat Dion Hermes nodig is om die polisie. Daarbenewens, die polisie is in kennis gestel. Hulle sou net in te gryp in gevalle van moord of verkragting. Ek het nie gedink dat die situasie was snaaks. En ek het nog nie besluit wat om te doen nie.
  
  
  Hy het'n baie guts. Hy sit sy hand op my skouer en sê, " ek sal aan die hand wat jy oor na die polisie. Jy kom na die strand huis met my. Ons waarsku die polisie en ondersoek hierdie verskriklike saak."
  
  
  Nou ego se hande is nie meer leeg. Ten minste nie die ego se regterhand . In dit wat hy gehou'n vulpen. Of ten minste iets soortgelyk. Teen die tyd was dit te laat, haar pa het geweet waar hy was om dit weg te steek. Vir die ego oor. Hy het eerder lang hare wat krul op die rug van sy kop, en hy het'n klein wapen agter sy oor.
  
  
  Hy was'n kenner. Hy gespuit gas openlik in my gesig, in my neus, in my oë. My spiere is verlam byna onmiddellik, en ek het nie die krag links te gebruik om'n luger of stilet. Dit was'n senuwee agent. Ek het soort van het geweet dat, en as ek genoeg tyd gehad, ek het beslis kon gedoen het om dit vir seker. Dit is baie wyd gebruik word.
  
  
  Ek het nie tyd vir dit nie. Alles rondom my het donker geword, en hy was styf. Ek het begin om te val, en dan het ek het nie iets voel op alle.
  
  
  Hoofstuk 4
  
  
  
  
  Hy kort sy bewussyn verloor. Waarskynlik nie meer as vyf minute. Egter, wanneer hy sy bewussyn herwin het, het hy vinnig besef dat hy was heeltemal verlam. Ek kon sien en hoor haar. Hy kon verstaan wat hy gesien en gehoor het, maar hy kon nie beweeg'n spier.
  
  
  Ek was gesleep oor die sand deur'n tou geheg onder my arms. Dit moet deel wees van'n goed-beplande aanval. Dit was geen ongeluk dat die tou was lê op die sand.
  
  
  Die mis was nog dik, en hy kan voel die man trek my agter hom in'n haas. Gelukkig, my gesig was naby; my gesplete was het na die man. Die tou geslaan, en dit het gevoel soos my bors is uitmekaar geskeur. My voete was te sleep in die sand, en haar verloor het'n boot om'n stok vas in die sand. Die persoon wat sleep my moet sweet. Hy was asemhaling swaar as hy verhef my op die duin. Wanneer'n skielike vlaag van wind gebreek deur die mis, rook bars in die duur Zjirinovskij parfuum. Dion Hermes! Wie anders?
  
  
  Nou het ek geweet wat hy wil gespuit met my. Soms is hierdie BYL Skool sondae regtig sin maak nie. Dit is'n variant van die een rondom hierdie duitse gasse, wat gebruik word in'n klein dosis, want ek is die lewe. Sarin of Kudde. Moontlike kombinasie, in'n nuwe vorm... Soms is die menslike brein werk vreemd, amper komieklik. As ek was gesleep soos'n lewende lyk na die ou huis, ek het gedink van'n ou professor wat ons vertel oor organophosphates.
  
  
  "Die gedeelte van'n elektriese pulse deur'n senuwee is vergesel deur die chemiese aksie van'n stof genaamd asetielcholien. Na so'n impuls, die stof moet geneutraliseer word voordat'n nuwe impuls kan geslaag word deur die senuwee. Dit is gedoen deur'n ensiem genoem cholienesterase. Senuwee gasse draai af van hierdie fermenteer. In hierdie geval, die senuwee is nie skoongemaak vir die volgende pulse. Die slagoffer is verstom en swak, of selfs verlam. Die dood kan voorkom. Dit hang alles af van die hoeveelheid wat gebruik word...'
  
  
  Haar kon onthou selfs die professor se naam! Irwin. Dr. Irwin.
  
  
  Dion Hermes gestop om te vang sy asem. Ons was reeds halfpad teen die trappe wat lei na die agterste ingang van die huis. Hy sleep my in die kombuis.
  
  
  Ek het opgemerk dat ek kon dink nog steeds duidelik. Dit het my'n bietjie hoop. Sou Hermes weet presies hoe gas werk? Sou hy gedoen het om dit alleen? Hy betwyfel dit. Iemand sou gee'n ego tot'n emoe-en hulle vertel hoe om dit te gebruik. 'n klein dosis van die Jaar.'n. of die DB ophou werk na'n paar uur.
  
  
  Dion Hermes sug en begin trek aan die tou weer om my te sleep die laaste paar stappe om die groot kombuis. Die kombuis was pikdonker. Die blinde moet leef in die duisternis, het ek gedink. Hy steek die kers sodat haar gesig kon sien nie. Hy was deurdrenk van die sweet. Ego se hare was deurmekaar, en nou is hy kan sien dat Nen dra'n pruik. Hy sou geneem het uit sy tuxedo, en sy ego boog das hang los. Hy kon nog steeds nie beweeg'n spier.
  
  
  Nou was hy leun oor my, loer deur die oranje en geel heilige kerse op my gesig. Hy staar na die vlamme sonder flikkerende. Selfs my oog spiere was verlam. Dion Hermes het gesê: "ek weet jy kan sien en hoor. Sy ten volle bewus van hoe gas werk.
  
  
  Hare, ek het gehoop hy is nie op soek ook nou. Hy het voortgegaan om te staar by kerslig se openhartige beelde sonder flikkerende. Maar ek het gevoel asof ek kon beweeg my ooglede weer. So die gas geleidelik begin om te verloor nie sy uitwerking. Maar hoe lank sal dit duur?
  
  
  Hy orent en streel oor sy rug. — Jy is ongelooflik swaar, jy weet wat?" Dit het nie enige poging om ontslae te raak van Dit. En die meisie, Pat Killbride, is lig soos'n veer. Soet dinge. Dit was'n jammerte dat sy gekry het wat betrokke is in hierdie verskriklike besigheid.
  
  
  Hy het Peter Pan! Pat Killbride.
  
  
  Hy trek die kers weg van my oë vir'n oomblik, en ek het die geleentheid om te knip. Hy het probeer om dit te skuif met sy reg pinkie. Onmoontlik. Niks soos dit. Die klein vonk van hoop ek het vroeër was onmiddellik geblus. Dit sal ure voordat ek kan beweeg behoorlik weer. En ek het nie gedink ek wil dat daar nog baie tyd.
  
  
  Dion Hermes wat die tou weer. "Ek hoop dat jy nie omgee om my praat terwyl ek doen my werk." Ego se lag was onaangename, en ek het gedink oor die totstandkoming van al die rotte in die huis. Hy het nie lyk soos'n rot op alle.
  
  
  "Nou het ek sal hê om te sleep jy drie vlugte van die trappe," het hy gesê. "Glo my, ek is regtig uitsien na dit. Vrot werk. Maar, ons kan nie altyd het dit as ons wil, in hierdie bose wêreld. Hierdie onaangename taak net met my gebeur het. Niks om te doen nie.'
  
  
  Hy stoot die deur oop en begin sleep my op die trappe. Dit was baie moeilik, en gewoonlik moet ek gewees het in'n baie pyn. Hy het egter skaars iets voel. Hy was nog steeds sukkel om te beweeg sy linker pinkie. Dit het nie gewerk nie.
  
  
  Van tyd tot tyd, het hy sou stop om te rus. Intussen, het hy voortgegaan om te praat...
  
  
  Hy sou plaas die kers'n paar stappe op die trappe, dan sleep my, en dan hou die kers hoër weer. Ek het opgemerk dat die vensters was bedek met'n swaar gordyne. Niemand sou in staat wees om te sien die heilige kerse buite.
  
  
  Skielik, hy het amper gestruikel. Ten minste, dit is wat hy gedink het . In werklikheid, dit was haar byna struikel oor, ten minste figuurlik. Ek besef in die tyd dat die kyk na my reaksie by kerslig was verneuk. Ek het daarin geslaag om nie te knip. Al my ander spiere is nog steeds verlam. Hy was blykbaar tevrede en tot die gevolgtrekking gekom dat die gas is nog steeds werk. Hy lag. "Ek het amper gegly daar. Hy byna vervloek. Hoe ongeskik van my. As hy sleep my die laaste paar stappe, het ek daarin geslaag om te wikkel my pinkie. Toe ons by die top, ek was in staat om dit te rek uit en ontspan hom. Maar dit was al. Andersins, het die arm was heeltemal dood.
  
  
  Hy gaan staan in die voorkant van my en vee die sweet van sy voorkop met'n sakdoek. "Ek wonder wat jy is. Ek wens jy kon praat, maar ek is bevrees ons sal nie in staat wees om dit te doen óf. In elk geval, ek - ons - het ander planne. Maar dit is nog steeds'n jammerte om te ontslae te raak van'n aantreklike man soos jy. Hy vryf oor sy ken, waar vet begin in te samel. Emu was in sy vyftigs. Jonger as Rona Matthews.
  
  
  Nou kon hy beweeg dit met die duim van sy regterhand. Hy begin praat weer met my, alhoewel ek die indruk gekry dat hy was in gesprek met homself, ook. Hy het probeer om aan te moedig om homself op hierdie manier.
  
  
  'n kers wat brand in die klein kamer. 'n swaar gordyn hang oor die enigste venster in die kamer. Peter Pan lê op sy rug in die middel van die kamer. Sy asemhaling was swak. Haar oë was gesluit en sy was lê op die vloer soos'n amateur pop. Een van haar bene wankel, en hy het besef dat dit was nie verrassend nie, maar iets anders. Dion Hermes sleep my na die meisie en los die tou. Hy beland op die vloer, sodat hy kon sien die meisie.
  
  
  "Ek sal nie laat die tou hier," Hermes gesê. "Geen bewyse nie, net in geval dit nie brand.
  
  
  Jy moet al hierdie omstandighede in ag. O my God, ek het nie gedink sulke dinge is so ingewikkeld.
  
  
  Nou, hy was eintlik praat van homself om seker te maak hy het nie vergeet nie. Ek het opgemerk dat ek kan nou beweeg die wysvinger van my regterhand effens. My asemhaling ook makliker geword. Tot nou toe, die krimpvarkie wat ek was versmorende, baie versmorende. Hy waarskynlik byna het my te veel gas, byna vermoor my. Ek wonder hoekom hulle nie dit doen. Waarom al hierdie met my en Pat Killbride? Hoekom het hulle nie net die dood van ons en jy stort ons liggame in die Stille Oseaan? Maar, toestelle het'n onaangename gewoonte van die swaai uit. En die hoogtepunt kan soms gooi ih aan wal. Koeëls en messe laat wonde. Mense het'n idee, en'n ondersoek sal begin.
  
  
  Dit was al baie duidelik. Nog steeds, Roy het probeer om my dood te maak met sy mes. En dit het nie pas by alles. Of was hy optree teen'n ego einde? Dit was asof Dion Hermes het my gedagtes lees.
  
  
  "Hierdie Swerm," sê Hermes, " was'n vreemdeling. Sadistiese barbaar. Hy het opgetree teen bestellings en sit ons almal in gevaar. En met dit, en die hele operasie. Ek is baie dankbaar dat jy hom doodgemaak. Dit was'n ware plesier om in staat wees om weg te steek van die ego iewers waar die ego sou nie gevind word vir'n lang tyd. Ek het nog altyd gehaat hierdie Man.
  
  
  Hy kan wel dink dat Roy, watter tipe hy was, het altyd gehaat Dion Hermes.
  
  
  Die meisie se ooglede fladder. Sy het begin om te herstel van'n bietjie. Hy vurig gehoop het dit sou nie gebeur nie. As my sweet kliere aan die werk was, wil ek sweet soos'n bul. Hy het gevoel dat dit, het geweet dat dit gaan'n baie onaangename gebeurtenis. Selfs'n man soos Dion Hermes, wie hy het reeds erken dat hulle'n ernstige psigopaat, natuurlik het om te sit in'n baie van die poging om sekere dinge te doen. Hy aarsel. Hy kon nou beweeg dit met sy regterbeen.
  
  
  Hy mompel by homself. "Hmm, laat ons sien. Ek het'n ster? Ja. En dit sny van die uniform kamisool vermoedelik, dit is hy wat sal nie bly staan nie uit nie. Maar kan hulle gevind het kruit residu op die baadjie? Hmm, ek weet net nie genoeg oor hierdie dinge! Nou dit was die begin om eerily akkuraat. Hy het'n bekommerde perfeksionis.
  
  
  "Ek wil beter nie enige kanse te waag nie," het hy gesê. "Hy skeur my baadjie en dra dit aan die kas. Toe hy die deur oopgemaak het, sien hy dat daar nog'n kers binne-in. Op die stam, het onder die lappe en koerante van die seuns van tewe, onder'n lang ry van klere, op'n metaal spoor. Die Swede waarskynlik hang daar vir die jaar. Hulle sou waarskynlik nie die risiko hang ih op die laaste minuut. Iemand het onlangs deeglik ondervra hierdie huis, en vorendag gekom met'n soliede plan.
  
  
  Hy het probeer om te beweeg van die vingers van sy linkerhand. Dit het amper gewerk het, nie heeltemal nie. Nou voel ek soos ek kan asemhaal'n baie makliker, want ek gaan om te sterf vinniger. Hulle het dit gedoen voor. Moet ek genoeg gas te hou my longe uit om heeltemal verlam? Hare moet gesterf het, uit die dodelike dampe, net soos die meisie. In'n vuur, mense sterf gewoonlik nie van brand, maar van giftige gasse by die vuur. So hulle het geweet dat dit, te. Die brandweer en die polisie sou gevind het uit. En Smous, waarskynlik, ook. Hy het gewonder of die ou man sou sorg. Ek het nie so dink nie. Hy sal wreek my. Vroeër of later.
  
  
  Die meisie het haar oë oopgemaak, en kyk na my. Sy het nie bewus geword van my. Sy was nog swaar verdoof. Haar oë was soos glas balle, en sy was heeltemal verstom. Haar lang bene begin om weer te beweeg. Hy lê in so'n posisie dat hy kon kyk direk, openlik, in haar oë. En vir'n oomblik, ek het gedink ek het'n flits van die erkenning in haar. Sy kon nie help nie, maar erken dit. Sy het haar oë toegemaak.
  
  
  Dion Hermes nog aarsel. Hy was nog steeds probleme het met die aanvang van sy geskeduleer werk. Ek het hom gesien hoe hy kyk op sy horlosie. "Groot vogelverschrikkers! Daar is net nie meer tyd. Ons regtig nodig het om te begin openlik nou.
  
  
  Haar kennis van die toestel in die kas is soos'n ou truuk met'n paar afrondings. Daar was geen metaal. Die kers is'n spesiale merk wat gewoonlik verbrand baie stadig. Sy sit op'n hout krat. Die posbus sal lig. Die kers, of ten minste wat oorbly van dit, sal voortgaan om te brand in die vlam. Selfs al was daar iets links van nah, sal jy het om te soek moeilik om dit te vind. Altyd soek spesifiek. En hulle is toe op die feit dat kundiges sal nie kyk vir dit. Hoekom?
  
  
  Nou het hy gesien dat die kers is ingevoeg deur'n gat in die hout boks. Langs die kers, in'n ronde gat, was die gewone poeier lont, wat sal lei die vuur aan'n stapel van lappe en vraestelle onder die klere. Ek het begin om dit te voel, my sin van die reuk was ietwat herstel, maar ek het nie ruik iets soos petrol of lampolie. Daar was geen blik. Geen verdagte reuke, behalwe vir die reuk van wol klere. Haar stahl is besig om meer en meer bewus dat dit was gedink het in elke detail lank voor dit.
  
  
  Hierdie sweedse een was oud. Hulle sou brand stadig en produseer'n ordentlike bedrag van die rook. Hulle verwag van ons om te sterf van versmoring. Sou hulle reg wees as hy kon nie iets te doen. Dion Hermes gemaak finale voorbereidings vir die vuur.
  
  
  Hy het iets uit sy sak en gooi dit in die kabinet. Rivnenskaya is genoeg om vuur te stel aan lappe en papier. Dan is die Swede sal brand. En hierdie ou huis was droog. Die sersant het reeds vir my gesê dat dit is bekend te wees baie brandbare.
  
  
  Hy het uit die nis, nog steeds praat vir homself, en staar na my. Hy het nog nie opgemerk het die kleur van die Ego se oë, maar in die dowwe lig van hulle was'n ligte bruin. Hy glimlag na my. "Ek weet jy kan my hoor, Carter, en jy weet wat gaan gebeur en die meisie."
  
  
  Carter! So hy het geweet dat my naam.
  
  
  Vir'n oomblik, kyk hy verkeerd in die oë, asof hy'n fout gemaak het. Dan is hy haal sy skouers op. — Dit maak nie saak nou. Niemand sal ooit weet nie. Jy moet glo my, "het hy voortgegaan," as ek jou vertel dat ek vind dit uiters irriterend en smaakloos. Uiters smaakloos! Hy haal weer. — Maar dit moet gedoen word. Dit is alles deel van die plan. En dit moet gedoen word presies tot op die letter."
  
  
  Hy was stil nou, en het'n lang mes uit sy gordel. Dit lyk'n baie soos die mes Roy gebruik op my. Dit blink in die kerslig.— Ek hou nie van dit ten alle, " het hy mompel. "Ek het nog altyd gehaat hierdie soort van geweld."
  
  
  Hy lê. Hy geniet dit. Hy was op dit, die speel van die deel vir my. 'n enkel-persoon wys. Dit was toe dat haar ego begin om te haat haar. Haat is taboe in my beroep. Dit ondermyn jou koue objektiwiteit, jou doelbewuste oordeel. Hy was probeer om te kry om sy liggaam op te staan en die dood van sy ego. Hy gebruik al sy wilskrag, maar hy kon nie beweeg nie. Ek kon nie een kry groot spiere te beweeg. Hy was byna dood. Net soos die meisie. Hy het geweet dat dit, het om dit te erken.
  
  
  Dit het gewerk vinnig. Hy waarskynlik wil om te kry dit oor met so gou as moontlik. "Daar moet bloed," het hy gesê. — In die regte plekke, op beide van julle, in geval hulle vind jy voor jou liggame gaan in vlamme op." En, natuurlik, moet jy in'n sekere posisie ... om verhoudings te ontdek. 'n goeie plan, maar'n vreeslike een. Dit is teen my mening. Maar dit het gebeur.
  
  
  Nou is hy het vergeet om alles oor my en net praat met homself. Hy trap oor my en geplaas om die mes op die vloer langs die meisie se voete. Ek staar na dit sonder flikkerende, en hulle verwonder dat die woede woed binne-in my het geïmmobiliseer my liggaam en my verhinder moord my ego.
  
  
  Hy gryp haar pak en het haar broek. Sy mompel iets. Pat Killbride was geklee in'n paar van die stywe broekie. Hy laat sak haar sodat haar onderlyf is heeltemal blootgestel. Nou is hy het verskeur die baadjie van haar pak. Hy het vir haar bra en geruk haar ego af. Twee volle melk-wit borste was sigbaar in die sagte geel kerslig.
  
  
  "Ons het om te maak dat dit lyk soos verkragting," Dion Hermes gesê. "Jy het wreed verkrag haar, en toe sy terug geveg, jy het heeltemal mal." Ek was siek en kon nie gooi. My hele liggaam in opstand gekom teen die woord. Ek wou skree, sweer , spring op. Nie alles is onmoontlik. Hy kon voel hoe die spiere in sy skouers nou, maar hy kon nog steeds nie beweeg nie. Al wat ek kon doen, was om te kyk.
  
  
  Dion Hermes gryp haar bene en sprei hulle wyd. Hy laat val die ih en draai na my. Hy sleep my oor die nah.
  
  
  "Jy moet gevind word in dit," prewel hy in my oor. Ek kon ruik ego se parfuum en voel ego se asem. — Sy sal waarskynlik bloei uit." In die regte plekke. Hy geskei van my lippe en my sluk iets.
  
  
  "Hier," het hy gesê. "Dit sal sneller die regte chemiese reaksies. As hulle kry jy, al jou selle sal pylkoker met seksuele begeerte. Hy lag. "Gewoonlik, sou jy nie nodig het sodanige dwelms."
  
  
  Hy kon nie presies sien wat hy nou doen. My gesig was versteek in die skaduwee tussen haar borste. Ek hoor haar snak na asem. Maar sy was nie bewus daarvan nie. Sy sal sterf, net soos haar, in die giftige gasse. Hy het na bewering verkrag haar so heftig dat hy sou nie het opgemerk die omgeslaan kers op alle, en die begin van die vuur. Ons versmoor voor ons kon niks doen nie.
  
  
  Met'n deeglike ondersoek, het hulle dalk in staat wees om uit te vind die ware feite. Maar hulle sal ondersoek instel na dit so deeglik? Haar, ek was bang sy was nie. Ek sou eerder vervang dit onder die stoel. "My naam, en AH se naam met dit, sou wees uitgedelg vir ewig. Haar professionele moordenaar, wat uiteindelik'n idioot en verbind die domste van alle misdade. Vir ewig gestigmatiseer as'n bloedige seks maniak. Hawk sou nie vertrou my. Maar Hawk moet hou stil vir'n lang tyd. Die Pentagon sal nooit vergewe die ego.
  
  
  Ek het hom gehoor het, slaan'n wedstryd en die lig van'n kers in die kas. Alles volgens plan. hy mompel by homself. "Hmm, dit moet brand vir twee ure voor die lont ligte tot. Genoeg tyd om te kry na die lughawe. Alles moet kyk so normaal as moontlik. En dit sal wees soos hierdie. Die vliegtuig blare by vier uur. Absoluut fantasties. Die vuur sal breek uit so gou as wat ons verlaat. Pat Killbride beweeg onder my. Daar was'n effense beweging, dan het sy dadelik sy bewussyn verloor. Ek het geweet ek kon nie verwag om enige hulp van haar. Hey, as dit is'n naby-noodlottige dosis van sommige dwelms. Ek het gewonder watter soort van die dwelm was dit. Sou dit iets wees wat sou moeilik wees om raak te sien in nawete as iemand selfs die moeite om te soek vir dit. Hulle was ten minste die oorweging van dit. Net soos die senuwee agent en die pil Hermes my gegee het. Dit sal nie laat'n spoor.
  
  
  Ek lê op die top van haar en voel die vlamme van haat stygende in my. Hy byna homself gehaat. Hy was verantwoordelik vir hierdie. Sy het misluk, misluk klaaglik. Hy laat hom gevang word soos'n newbie wat net kom in van opleiding en was nog nat van die sweet agter sy ore.
  
  
  Hy staan oor ons. Haar linker ooglid oop effens en ego sien blink swart ballet pantoffels, 'n blink streep op sy tuxedo broek. Die skoene was versier met klein boë.
  
  
  En dan is hy weg was. Dit was gehoor deur shaggy se ego as hy stap af met die trappe. Ek het gehoor die deur oop te maak en naby die trappe af. Stilte. Die kers in die kabinet verbrand stadig. Die vlamme skaars flikker.
  
  
  Hy het probeer om te kyk op sy horlosie weer. Dit het nie uit te werk. Haar kon nog steeds nie draai haar kop, laat staan die opheffing van dit. Pat Killbride lê roerloos onder my. Sy asemhaling was gereeld. Sy het begin om te beweeg . My vingers het begin om te tuit, en nou kon ek selfs wikkel my tone. Dit was nie genoeg nie. Nie genoeg nie. Hy het vir haar wag. Ten slotte, het hy in staat was om in te samel sy kop twee duim. Twee sentimeter. Dit is reeds twee.
  
  
  Twee vloere onder haar, hoor hy'n deur klap. Sekuriteit! Hy het probeer om haar te bel. Hy het sy mond oopgemaak om te skree. Niks soos dit! Sy kon nog steeds nie'n klank aan ons. My dollar stapel vries.
  
  
  Hy het geluister na die voetspore gaan in die kombuis . Dit was nie die sersant. Hulle beweeg te stadig vir dat. Dit was meer soos'n ander toets. Miskien is iemand wat rondom die ouer manne.
  
  
  Hy het'n ander deur oop en sluit weer. Die man het afgegaan om seker te maak die kelder. Dan moet hy gaan boontoe om te gebruik die laaste sleutel, aan die einde van die voorkant gang; die sesde sleutel is in die huis. Naby die trappe na die solder!
  
  
  Hy moes gesien het die kers. Hy sal ons vind, en ons sal gered word. Natuurlik, ons plek in Rusland het misluk, en Hawke sou gehad het om alles weer te begin, maar niks kan verander word nie.
  
  
  Ons kan vang Dion Hermes en Ego-groep by die lughawe en ten minste beheer ego van poging tot moord. Miskien het hy sal jou vertel van'n TV-kanaal in Peru. Miskien nie, maar ten minste Pat Killbride en ek sal lewe. En ek sal nog'n kans .
  
  
  Die kombuis deur wat lei na die kelder toegeslaan. Shaggy teruggekeer na die wye trap lei. Hy moet gebruik maak van die laaste sleutel, die sleutel wat sal ons red. Dion Hermes het nie naby die deur, miskien is hy wou hy gehad het. Heilige kerse moet'n dowwe gloed op die ou parket vloer. Die wag het dit gesien! My brein was reeds vooruit op die gebeure. Hulle sou hanteer hierdie saak baie versigtig, en die besluit vermy enige publisiteit. Die Pentagon sal ongelukkig wees, te, veral nou dat een van die ih agente is beseer nie en hulle verfrommeld die geval. As my spiere het in staat was om dit te doen, ek sou waarskynlik lag. Hawke sal weer daarna streef om te hou die Pentagon gelukkig. Na alles, ons het genoeg gedoen vuil werk vir hulle.
  
  
  Die voordeur toegeslaan... Stilte. Hy kon dit nie glo nie. Dit het nie van pas. Hy het besluit om oor te slaan die laaste sleutel. Dit was reeds oud. Sy bene is seer, en natuurlik die emoe is met probleme met asemhaling. Waarom dan sou'n emoe nodig het om te klim twee vlugte van die trappe vir niks nie?
  
  
  Ek het probeer om te vloek, en het opgemerk dat my keel spiere ontspanne'n bietjie. Nou kan dit maak'n geluid soos die dood huil van'n verwurg aap. Hare was weer alleen. Die kers stadig uitgebrand.
  
  
  Die meisie het haar oë oopgemaak. Sy het na my gekyk, maar daar was niks in haar oë. 'n paar sekondes later, het sy weer sy bewussyn verloor. Ek het gevoel soos ek was van plan om te slaag, te. Dan onthou ek iets anders, iets wat die professor het ons vertel: jy kan nie blootgestel word aan enige stres onder die invloed van die GD. A. of DB. Ek onthou dit nou. Net voor ek gevoel het myself weg te gly.
  
  
  Wanneer hy sy bewussyn herwin, het hy gesien dat die kers vlam was reg langs die aansitter. Ek het net'n paar minute, nie meer nie. Dan'n vuur sou breek uit. Sou hy hou sy asem op vir so lank as moontlik totdat hy ingeasem die giftige dampe en gesterf het. Die meisie wat lê onder my, en gelukkig vir nah, was nog bewusteloos is, sal ook sterf. Die vuur wat veronderstel was om te breek uit op die top van die huis sal binnekort gesien word, soos voorspel. Hulle sal hier wees nie vroeg genoeg om uit te vind hierdie gedeeltelik verbrand liggame in die posisie wat ons in die nou. Op hierdie manier, hierdie storie sal bevestig word. Dit sal weggesteek word as die beste as moontlik te red van die reputasie van die geheime dienste wat betrokke is. Mense sal nooit weet wat die waarheid.
  
  
  Terwyl ek was in'n koma, my spiere moet gedeeltelik herstel. Ek uitgeoefen het al die krag wat ek gehad het en daarin geslaag om te rol af van die meisie. Sy gerol tot die dag. Hy het nie die risiko om te rol oor aan die kabinet om te draai af van die veiligheid van die vangs. Hy kon nie sy hande en voete nie. Hy kon nog steeds nie kry naby. Dit kan slegs rol op sy eie as. Dit sou nooit geblus deur die pit van'n brandende kers. Al wat ek sou gedoen het, was klop oor die krat en stel die lappe aan die brand selfs vinniger . Maar . .. 'n hout krat kan probeer om te tref haar om te klop af die kers. En dan hoop dat dit gaan uit voordat dit tref die grond. Hoop nie. ..
  
  
  Ek het'n paar sekondes om te dink oor dit. In die einde, is dit besluit om te rol oor die dag. Dit was'n dik, stewige kers, en die kanse om dit nie uit te gaan, was te groot. Hy kon draai sy kop ver genoeg om te kyk na die kers. Dit sal nie lank wees voordat die vlam ontbrand die boks. Ek het daarin geslaag om te rol oor die weer. Hare was reeds halfpad om die dag. Haar liggaam het voortgegaan om te rol.
  
  
  Hy beraam dat die wag was die maak van'n ander ompad by hierdie tyd. Tensy hy was reeds hier en kyk na die derde vloer weer. Hare, met die hoop dat die meisie sou nog'n kans, selfs as die vuur het reeds gebreek. Dit was slegs'n paar meter weg van die kas, en miskien op die eerste, die Swede sou dit nie brand nie so veel nie. En die rook sal gaan van die begin af. Sy was op die vloer gelê en was bewusteloos. So dat sy nie begin wurg met vrees en daarom nie meer gebruik suurstof. Daar was nog'n kans as ek kon kry in die tyd! As hare gerol op, haar probeer om te skree. Dit het nie klink soos wurg nie, maar dit was nie so sleg nie. Uh-huh ... guh... uggghaa...
  
  
  Hy was in die gang op die oomblik. Hy het gerol na die top van die trappe op en af gespring. Ek voel'n bietjie pyn, en ek was bly van dit. Dit het beteken dat die gif is besig om uit te loop van stoom. Hoewel dit het'n rukkie vir haar te herwin beheer van al haar spiere. Dit geland het op die eerste landing pad met'n slag. Haar gerol na die volgende vlug van die trappe. Hy vermors'n kosbare tweede probeer tevergeefs om te lig homself op sy hande.
  
  
  Hy het hom toegelaat om terug te rol. Daar was bloed loop rondom my rta. Dit geland op die volgende landing met'n slag. Hy toegelaat word om homself te rol af die laaste vlug van die trappe. Egter, die finale vlug van die trappe wat lei na die ingang van die saal was gladder as wat hy gedink het, en hy gerol af met so'n ongelooflike spoed wat vir'n oomblik het hy was bang van die breek sy nek.
  
  
  Op daardie oomblik, die reuk van brandende haar bereik. Dit is die begin. En hy hoor haar gil. Net een keer. Dit was nie regtig'n harde gil. Dit was hard genoeg om te hoor'n dowwe, woes skree. Blykbaar, sy het sy bewussyn herwin tot die punt waar sy verstaan wat gebeur het aan haar. Haar, geland headfirst op die vloer en sy bewussyn verloor vir sowat'n minuut.
  
  
  Iemand kniel langs my. Hy het gesê, " Kan ... dieper ... booooo-o ... bbbb ... oooooh. .. wen!
  
  
  Ego kon sien haar gesig in die dowwe lig. Dit was die ou Vl man wat beweer het genaai Rona Matthews. Hy kyk na my, skyn die helder lig van die flitslig in my gesig, en hy het geweet hy was nie om dit te. En haar nog kon nie behoorlik praat nie.
  
  
  Hy het'n klein gebaar met sy hand. Ek probeer wys. 'Maeeee...dwaal...meiszhzhzh...buoooo-...boowen ... whoo...brrrrr ... branddd.
  
  
  Hy was oud en waarskynlik nie baie dapper. Nou verstaan hy my boodskap en begin die trappe met'n sakdoek oor sy lippe. Halfpad deur, het hy begin hoes geweld. Haar gerol op die oop dag. Ek het opgemerk dat ek kon kruip handeviervoet, so ek gekruip af van die stoep en af met die trappe. Hy gekruip tot by die heining op die kant van Rona die Anc se land. Nou is hy onthou die ligte hy het gesien op die snelweg. As ek kon klim oor die heining en kry om die snelweg, ek wil nog'n kans om te kry uit hierdie gemors sonder diskreditering BYL en Hawke. En as ek dit kon doen, ek wil iets om te doen in Peru, ook.
  
  
  Ek kan nie onthou hoe nie, maar ek het dit gedoen. Met haar hande en knieë bedek in die bloed, ek het'n betaal telefoon op die snelweg. Dank God ek het gevind dat die muntstuk in my sak en na drie pogings het ek daarin geslaag om dit te sit in die slot. Haar nood nommer wat geskakel. Dit was dadelik aangeteken. Dit was'n meisie.
  
  
  Nog steeds sukkel om te praat, het hy stadig oorgedra word sy boodskap met sy mond naby aan die ontvanger. 'N3...N3. .. om die Swart Voël. 'n ernstige ontsnap. Plan Gamma.
  
  
  Sy het die ego clip baie vinnig. Ek tel dit. Rivnen genoem Hawk tien sekondes later. Sy was ingelig deur die emu in'n paar woorde. Hy het geluister, my gegee het'n einde, en hang. Hy was op sy manier.
  
  
  Daar was tye toe hy haar gehaat en vervloek Hawke, genoem ego'n warm-tempered ou vrek, en het erger dinge. Maar ek het om te erken, as jy hom nodig gehad het, was hy altyd daar. Hy het onmiddellik het'n plan vir alle moontlike situasies. En hierdie plan het gewerk. Altyd.
  
  
  'n uur later, na'n telefoon oproep, ons is op'n vliegtuig onderweg na Mexiko Stad. Dit was nie totdat ek het haar in haar sitplek gordel wat hy het vir my gesê Pat Killbride dood was.
  
  
  
  Hoofstuk 5
  
  
  
  
  Wag vir Hawke kan soms so frustrerend as om te wag vir Godot.
  
  
  Dit was een van daardie oomblikke. Ek sit in die kroeg van die Hotel Bolivia, die beste hotel in Lima. En die duurste. As die taak is van die hoogste vlak, dit is ook moontlik vir AS agente. Ek wil my negende shot whiskey, en natuurlik die kroegman kon nie geweet het ek is goed met alkohol. Hy was reeds op soek na my met'n kyk wat was gaan om te sê, " Dit is die laaste een wat jy sal kry."
  
  
  Dit is byna vier-en-twintig uur sedert die krimpvarkie Dion Hermes my uitgeslaan met'n senuwee agent. Ek is nie'n grap as ek sê dit was die snaaksste-en-twintig vier uur van my lewe.
  
  
  Ek het geweet wat ek doen. Die rede waarom hy baie gedrink en het nie dronk. Hy probeer om nie te dink oor hoe Dion Hermes doodgemaak het Peter Pan. Pat Killbride dood was. En die vloei was nie lekker nie. Ek probeer om nie te dink oor die vlietende soen sy my gegee het voordat sy gesterf het. Ek probeer om nie te blameer myself. Die kroegman het nie gooi my tiende skoot van whiskey. Ek kyk na hom openlik, en het hy sy gedagtes verander. Op daardie oomblik, Hawk gekom het in, dra'n ligte baadjie wat is baie geskik vir die koue herfs in'n mistige land. Maar buite, op Avenida Abancay, dit was omtrent vyftig grade. Hawk lyk goed. Byna opgewonde. Haar lyk soos'n wrak. Ek het dubbel sakke onder my oë, en het nie omgegee nie. Al wat hy kon dink, was om Dion Hermes en die doodmaak van die ego.
  
  
  Hawk gaan sit in die stoel langs my en begin waai op sy hande. "Dit lyk soos dit is januarie, junie nie!"
  
  
  Ek kyk na hom ironies genoeg. Soms is die ou man kan baie taai. Veral wanneer hy plooie sy gewoonlik suur gesig en voorgee om te kyk na die dinge in'n nuwe manier. Hy het nie sê enigiets. Hy kyk na my glas. "Hoeveel het jy drink?"
  
  
  "Dit is die tiende. So wat? Ek kan nog tien drankies en dit pla my nie. Ons albei weet dat, so hoekom mors woorde op dit?
  
  
  Hy het probeer om te glimlag, probeer om te maak my stryd teen die swart verlange. Ten slotte, hy het, en die glimlag verdwyn uit hul ego's, asof iemand trek die prop rondom die potjie. Hy het geweet dat dit haar pla. Hy het geweet ek was bekommerd oor Pat Killbride se dood, en Em het nie soos dit. Em het nie, soos wat ek wil optree soos'n normale persoon vir'n rukkie, met die werklike emosies, en nie soos'n Killmaster. 'n pion moet nie bekommerd wees as dit is verskuif om die bord.
  
  
  Hy het gesê, " Dit maak nie saak nie, seun. Ek gee nie om hoeveel jy drink. Ek weet jy kan dit hanteer.
  
  
  Hy geput sy aktetas. "Die werklike rede waarom jy moet ophou is hier. Ek het net het haar papierwerk. Jy is nou'n lid van die vredeskorps, 'n ontwikkeling steun verteenwoordiger, en jy laat vir Cuzco in die oggend. Daar is'n landbou-koöperasie daar, en dit is die gebied wat ons is geïnteresseerd in."
  
  
  Hawk se stem was'n fluisterstem. Alhoewel daar was nie een vir die myl rondom ons. Hy het net gehoop daar was nie enige luister toestelle wat verborge is in die whiskey bril. "Hulle gee jou'n Jeep," het hy voortgegaan. — Jy moet jouself gedra. Dit is'n persoonlike daar. Jy is'n newbie en neem jou eerste inspeksie toer. Verstaan jy haas teling en bek?
  
  
  Dit is gemaak deur'n intelligente gesig. Hawk glimlag en staan op. "Kom op, kind. Talbot en Bennett moet aangekom het deur die nou. Hulle is altyd hier en sal werk met jou op'n sekere punt .
  
  
  Hy het nie sê enigiets totdat ons was in die hysbak. Die hysbak seun was nie daar nie. Ons kon praat daar." "Ek is goed met wat," sê ek, " so ver as die stasies is bekommerd. Maar Dion Hermes is net vir my. Ek wil nie enige verwarring oor hierdie.
  
  
  Hy kyk nie gelukkig nie. Ego se gesig was gevoer en sy oë vernou. Hy het net gesê, " Ons sal praat oor hierdie voor jy vertrek."
  
  
  Ek het nog nooit ontmoet het Talbot of Bennett voor. Hulle lyk soos'n tipiese BYL werknemers, nie as goed-gemanierd as by die Pentagon, maar ook fisies sterker en meer bestand is. Deel van die Hawke se sukses is sy ego-gedrewe vermoë om die regte mense te lok.
  
  
  Hawke's suite oor die hoof gesien San Martin Vierkante. Hy het na die venster en kyk uit by die neon ligte van die kommersiële bank en die BOAC kantore. Hawk gepraat het, Bennett en Talbot, en sy hoor die geruis van die dokumente.
  
  
  "Hierdie koöperasie, naby Machu Picchu," Hawk gesê. "Nick sal daar gaan eerste, kry gemaklik. Dit dan terug suidoos te Kalka. Odin. Hou jou bedek en volg hom. Die drie wat jy sal hê om saam te stem op die besonderhede onder mekaar. Nick is in beheer, en jy moet streng volg sy bevele. Verstaan?"'
  
  
  Die twee mans knik, en Smous draai op die TV. Die uitsending van die Chinese het perfek, duidelik en duidelik. Dit kan korrek wees. As Hawke was reg, die sender is sowat 400 kilometer van Lima. Die Peruaanse Regering het niks op hierdie punt. Hulle het gestop patrolleer en hou'n lae profiel tot ih geroep vir hulp. Washington het blykbaar uitgeoefen nogal'n baie druk, en hulle was om ten volle te gee hierdie tailspin om die dnc. Ons bedoel Hawke en my. Wat basies beteken: Nick Carter.
  
  
  Die Chinese duiwel masker weer gepraat het. Dit was dieselfde stem as die vrou geïdentifiseer deur die stem druk as Ron Matthews. Foutloos, met die regte intonasie, hy lees die pragtig geskryf script oral. Elke woord is versigtig gekies en pas perfek in die konteks. "Dan het ek het'n idee. Waarskynlik reeds gespeel met haar, onbewustelik. "Uitstekende" is nie die woord wat ek gebruik of dink oor elke dag.
  
  
  Preston Meer gesê dat Dion Hermes was'n goeie skrywer. Nou verstaan hy dat. Hy was seker dat hy het die teks geskryf. Hy was'n groot persoon. Groot gay man, groot moordenaar. So hoekom nie'n uitstaande skrywer?
  
  
  Rona Matthews se stem vul die kamer as die masker is verwyder van die ewig-veranderende hoeke. "En nou is ons gaan om te wys jy'n film, 'n dokumentêre wat toon hoe die Groot Muur gebou is. .. '
  
  
  Hawk het op en draai die TV af. — Dit was genoeg vir nou. Kom ons kry om te werk en die nederlaag van hierdie ouens van ih werk so gou as moontlik."
  
  
  Skielik haar, voel beter. Ten slotte, was daar aksie weer. My melancholie bui begin om te vervaag. Pat kon nie gered het haar in elk geval. Niemand kon gedoen het dat, gegewe die omstandighede. Hy steek een om sy duur filter sigarette en glimlag opvallend by die Smous. "Jy is reg, meneer. Laat ons begin.'
  
  
  Hawk ontvou verskeie kaarte op die tafel en het daarop gewys die roete wat hy moet volg om te bereik, die hoë Andes. Die paaie is baie sleg om te Ayacucho. In Ayacucho, hulle is net verskriklik."
  
  
  "Die laaste honderd myl moet word gevolg in die voetspore van llamas," Talbot opgemerk. "As jy loop in hulle." Jy sal vind baie poons, klein wei waar llamas wei. Dit is die beste om te verhoed dat die herders so veel as moontlik. Soms hulle kan baie gevaarlik wees vir vreemdelinge. Die meeste rondom hulle is die Inheemse Amerikaners, wat nog'n krimpvarkie-aanbidding kultus wat die bestuur om op te staan. Jy kan nie bekostig om te wees niksvermoedende reisigers, want soms iets sleg gebeur in die gebied.
  
  
  Ek kyk na Hawk en gevra om die kurktrekker wat my pla vir'n lang tyd. Daar was nog'n kurktrekker wat ook haar vraag waarom Hawke was die breek van al die gewone reëls van die spel en was naby die toneel van die ongeluk in plaas van sit by sy lessenaar in Washington. Hoekom is dit so spesiaal hierdie tyd? Egter, ek kon nie vra hierdie kurktrekker. Nie in die geselskap van Talbot en Bennett.
  
  
  "Hoekom moet ek het om daar te gaan in'n Jeep? Hoekom kan jy nie gee my'n vliegtuig rit? In die nag, byvoorbeeld. Hawk knik. "Goeie kurktrekker. En ek het'n goeie saak van rumatiek: want jy behoort aan die vredeskorps-dit is jou dek-en hierdie mense is nie in die gewoonte van die vlieg vliegtuie. Hulle bly op die grond, langs die gewone mense. Hulle werk. En onthou, elke vredeskorps lid is'n soort van'n ambassadeur vir die Verenigde State van amerika!
  
  
  Selfs Bennett kyk verbaas. Talbot glimlag. Hawk vriendelike kyk na my met sy ou man se glimlag en vra: "Is jy tevrede?"
  
  
  Dit was ongewoon. Nou is hy was seker dat hy lieg. Hawk altyd aan my gegee het gedetailleerde en omvattende inligting. Hy het nie doen dit nou. Natuurlik, was dit moontlik om te vlieg na Cuzco, en Smous het geweet dat dit so goed soos ek gedoen het. So het hy aarsel of wag vir iets. En hy sou nie praat oor dit in die voorkant van die twee ander agente. Miskien is dit hoekom.
  
  
  Hawk getrek uit'n vars sigaar en wys dit by Talbot. — Het jy nog om te vertel Nick oor hierdie guerrillas. Dit is wat ons moet noem. Hy lag wrang. "Volgens die Peruaanse weermag, hulle het nie partizan in die berge. Hulle is smokkelaars!
  
  
  Talbot en Bennett albei lag. "Dit is die amptelike weergawe, soos altyd, meneer. Hulle het die partisane. Talbot het gesê dit, en dit maak nie veel sin dat hy was beskuldig iemand van luise. "Wel, 'n bietjie," het hy voortgegaan, " en hulle op te tree baie rustig met hulle ferret soos Guevara was vermoor in Bolivia. Ons is seker dat daar is'n verband. Havana beslis het'n hand in dit, maar die groep in die Andes is meestal gemaak van plaaslike revolusionêre, mestizen, en miskien'n paar Kubaanse beamptes. Egter, die leier is spaans. Sy is'n afstammeling van een van die oudste families — een van die oudste ooms besit die helfte van die Lima — en haar naam is El Rubio. Blond.
  
  
  Hy kyk na Smous. ""Regtig, ook?'
  
  
  Bennett lag. — Jy sal waarskynlik nie hardloop in haar, Nick. Dit sou goed wees vir jou as dit gebeur het. Te oordeel aan die stories, dit is nog steeds my ding. Maar natuurlik, sy is heeltemal mal is om te laat haar familie en almal wat rykdom agter te leef met hierdie bandiete.
  
  
  "Partisane," Talbot reggestel word. "Kom ons respekteer ih, Wayne. Hulle steel kos net vir hul eie besigheid. Dit is so...'
  
  
  Hawk bietjie af op sy sigaar. - Smokkelaars, soos ons hulle noem. Laat ons ih alleen as hulle dieselfde doen vir ons. Ek wil dit baie duidelik. Ons moet hierdie sender en niks anders nie. Laat partizan om die Peruaanse weermag. Alle reg, Bennett. Toerusting vir die vervoer, terrein, bedek plan, alles in jou departement. Kry begin.'
  
  
  Bennett dalk nie so slim nie, maar ten minste was hy nougeset. Alles was perfek ontwikkel. Ons was in staat om te versamel ons besittings in'n garage in een van die voorstede van die stad, naby Limatambo Lughawe. Gewere en masjien gewere versteek was in die jeep. Daar is alle vorme van granaten: gas, rook en skrapnel. Plofstof en slagdoppies, spaar ammunisie, ingenieurswese voorrade, eerste hulp kits, sneeu kolle en alles wat jy nodig het om te klim die berge.
  
  
  Bennett getrek uit'n pen en geskandeer die lys. Lang johns en jasse oor llamas, maskers, truie. Ek het'n paar van hierdie nuwe off-road skoene wat gebruik word in Viëtnam. Ek hoop net die stewels pas emu."
  
  
  Ek het vir haar gesê ek hoop so, ook, en kyk na Hawke vraend. "Dit lyk asof ek sal hê om te klim'n baie?" Ek het haar gevra, ietwat verbaas.
  
  
  Ek het nog steeds nie heeltemal verstaan haar. As Ron Matthews, Dion Hermes, en dat die ou man Li-Tzu het geen moeite om na hierdie plek, hoekom is ons toegerus om te klim die Matterhorn?
  
  
  Talbot het gesê — " Dit is net in die geval, Nick, maar jy sal waarskynlik nodig het om dit."
  
  
  Sy self het nog nooit in die gebied, maar haar het gevlieg oor dit, en glo my, dit is moeilik. Die laaste Inkas het daarin geslaag om te hou die Spanjaarde in hierdie berge vir vyf-en-dertig jaar, en die Spanjaarde het hul bes gedoen. Dit moet gee jou'n idee van die onbeskikbaarheid.
  
  
  Bennett knik in ooreenkoms. "Sommige rondom hierdie verby is vyf duisend meter hoog. Kalke self is in die saal op'n hoogte van sowat sewe duisend meter, en sommige rondom hierdie graniet klowe is een en'n half duisend meter diep. Wanneer ons begin om hierdie taak, sal ons beslis voel dit met ons voete!"
  
  
  Na'n twintig-minute gesprek, Hawke het die twee mans. Sy het aangebied om'n drink, maar dan besluit om op te hou. Ons was veronderstel om te verlaat teen dagbreek. Hawk my gery tot by die garage in Limatambo homself.
  
  
  Hawk gaan na die badkamer en het dit opgetel. Dit was een van daardie toevallighede wat Hawke kon nie moontlik verwag het. Haar, het gesê: "Hi. Na'n paar huiwering, 'n hees stem lui uit, " Dit is die Koepel. Kan ek praat om die Slaweskip?" Ek het'n goeie geheue vir stemme, en ih beslis erken dit. Hy was die groot baas van die Pentagon se geheime diens.
  
  
  Ego het haar gevra om'n bietjie te wag. Hy klop op die badkamer deur oop en vra die ou man as die Slaweskip was een van die ego byname. Hy grom en het na die telefoon.
  
  
  Hawk het die telefoon opgetel en staar na my. Dit was een van daardie rare geleenthede wanneer ek haar sien, ego huiwerig.
  
  
  Haar, glimlag en vra: "Wil jy eerder het haar verdwyn?"
  
  
  Hy regtig verbaas my. "Ja, seun, ek dink dit is beter dat die pad. Net gaan na jou kamer en probeer om te slaap vir'n paar uur. Ek sal julle ontmoet by een uur voor ons gaan na die garage ... En probeer om nie om te drink nie meer nie, eh, my seun?
  
  
  Hy het sy regterhand in'n Boy Scout groet. "Geen meer drank, Akela." Ek links en hom gehoor het, sluit die kamer voor die aanvang van'n gesprek.
  
  
  Hy het sy eie geheime! Net hy en die groot Baas van die Pentagon geweet het oor dit. Hy het geen idee wat dit gaan wees, en hy was nie van plan om te bekommerd wees oor dit. As Hawk voel dit nodig om te weet hom, hy sal vir my sê, maar nie voordat.
  
  
  Ek het na my kamer toe, sluit dit, noukeurig nagegaan word vir die luister toestelle, en niks gekry nie. Hy het sy klere af, behalwe vir sy onderbroek, en uitgestrek op die bed. Dit was moeilik om nie te dink oor Pat Killbride. Vergeet wat nat skool soen. Ek het om te veg die denke en probeer om te fokus op wat Smous het vir my gesê tydens ons vlug uit Mexiko Stad Lima. Ron Matthews, Dion Hermes, Li Zi, en'n dosyn "kliënte" het gevlieg na Lima'n paar uur vroeër. So nou het hulle was almal in'n bergpiek in die Cordillera de Vilcabamba. Die hoogtepunt self, soos die meeste van die Andes, was'n lae, minder as twee duisend meter, en gaan staan in die Vallei van die Gelukkige Dood. Die ego genoem die Aasvoël. So nou is daar is vlerkloos aasvoëls. Op die krans was'n antieke tempel en die oorblyfsels van'n antieke paleis. Ou man Li Zi het'n klomp geld op die bou van herstelwerk, installering van sentrale verwarming en moderne loodgieterswerk. Daarbenewens, daar was'n landing pad vir'n helikopter. Baie nuttig en baie nodig. Met die eerste oogopslag, dit lyk soos Li-Tzu was'n paar eeue oud. Rona was om jonger, en Dion Hermes was ook in goeie toestand vir sy ouderdom, maar hy het nie gesien hoe klim die berge nog.
  
  
  Maar al IHC se kliënte, die twaalf manne en vroue wat geredelik betaal om te sit op die rand van die rots by Nog, Li-Tzu, om te ontvang die Wysheid of wat ook al anders wat hy verkoop het, was die ou mense. Óf hulle was siek of oud. In elk geval, nie een van hulle geskik is vir bergklim. So het hulle gevlieg om die lughawe van Cuzco, en van daar het hulle gevlieg deur die helikopter te Aasvoël Rock. Eenvoudige en gerieflik. Waarskynlik baie duur, maar almal van hulle kan maklik bekostig nie.
  
  
  Ek het geweet ek sou nie slaap nie. Sy probeer om te stoot down die beeld van'n jong, gesonde Ierse seun, Pat, en fokus op ons gesprek op die vliegtuig al oor Mexico City. ..
  
  
  My linkerarm, wat gehou word deur die mes, seer. Hawk daarop aangedring dat sy die medikasie wat sy ontvang het van'n dokter in San Diego. Ek het die voorgeskrewe pille en luister na wat Smous het my vertel oor Li-Tzu. Ons het setels in die agterkant van die vliegtuig. Die vlugkelner was in die voorste sitplek, in die kajuit. Die sitplekke in die voorkant van ons is leeg, en op die ander kant van die paadjie sit net'n ma met'n kind. So Hawke het nie fluister nie, maar praat so saggies dat slegs haar ego kon hoor.
  
  
  "Daar is niks om te sê oor die limper," het hy begin het. "Ons het niks op hom. Hy reis'n baie, maar hy gee nooit iemand enige probleme. Hy was in Londen verlede jaar hierdie tyd. 'n jaar gelede in Parys. En die jaar voor dit in Moembaai.
  
  
  — Het jy leer al hierdie van Phelan?"
  
  
  Hy kyk smart. "Nie almal van hulle. Genoeg vir'n begin, dan Moru haar genoem het. Hy is baie goed op hierdie werk.
  
  
  Ek het gedink oor dit vir'n rukkie. "Praat van die werk, watter soort werk doen Li Zi eintlik doen? Ek het nog steeds nie weet wat haar ferret, en ek is nuuskierig. Ek vind dit baie interessant.
  
  
  "Dis reg," Hawk gesê. En selfs meer interessant is, is hoe die emu daarin geslaag om te verhoed dat die moeilikheid. Hoekom het hulle nog steeds ferret versuim het om te vang ego vir bedrog. Óf hy is die gelukkigste lama in die wêreld, of hy is werklik in staat om van "doen wat hy beweer om te wees in staat om te doen."
  
  
  "En wat is dit?"
  
  
  Hawke hou daarvan om'n storie te vertel stadig. Soms het ek vermoed hom van'n skrywer in die stort.
  
  
  "Li Zi is betrokke in seksuele vernuwing, Nick. Hy beweer het uitgevind'n wonderwerk kuur. Ons dink hy het'n ego van die Chinese, en dit is presies wat dit is. Ons het nie tyd gehad om verder te ondersoek nie, maar dit lyk soos hy was eintlik gee sy "kliënte" 'n paar medisyne.
  
  
  My arm is seer, my hart klop, en hy uitgebeeld Pat Kilbride sterf, maar ek kon dit nie hou die siniese kommentaar aan myself:
  
  
  "So jy sit by die ego been, neem'n pil, en kry jou jeug terug. Is dit al, meneer?"
  
  
  Hy het opgetree asof hy nie gehoor het nie my. "Ons het daarin geslaag om te kontak'n ooggetuie. Of eerder, met Phelan. In elk geval, ek dink dit is wat dit genoem word, die Los Angeles-Distrik Prokureur is baie geïnteresseerd in Li Zi en wat gaan aan by Rona die Anc se Malibu huis. Dit blyk dat as jy wil'n getroue volgeling van die lama is, moet jy gee emu jou hele fortuin."
  
  
  "Ag," sê ek. "Dinge is besig om skoon te maak."
  
  
  "Dit blyk dat verskeie belanghebbende familie geprotesteer, wat kan mislei in hierdie manier. In die besonder, die neef van'n ou dame met die naam Bet Mueller. Ryk vroue. Hulle het daarin geslaag om te oortuig haar, en sy het'n aansoek ingedien met die aanklaer se kantoor. Hierdie Li-Tzu blyk te wees'n teel hings. Spesialis in seksuele begeerte stimulante. Hierdie ouer vrou, Beth Mueller, kyk hom spandeer tyd met verskeie vroue. En dit is baie oud! Bet Mueller het gesê sy was baie horny, selfs al hey, sy is in haar tagtigs. In'n verklaring, het sy gesê sy het gevoel soos'n jong vrou."
  
  
  Haar reeds bekend rumatiek, maar nog steeds'n tailspin. "Waar het sy sien hierdie demonstrasie? In'n geheime kamer in'n huis in Malibu?
  
  
  - Vir estestvenno. Dit was deel van die advertensie. Natuurlik, dit is net'n fliek nie, maar die vrou sweer dat die film geskiet was net onlangs het en dat sy positief bekend geword het om te Li Zi. Hulle het close-ups van Li-Tzu, sowel as onlangse koerantberigte, om te bewys dat hul storie. Hierdie film was nie vals. Hierdie ou lama, Li-Tzu, lyk regtig in staat is van dit!
  
  
  Hawk het'n diep asem. Haar, het hy gedink het, wat ek te dikwels vergeet: die ou man is net'n mens. "So nou weet ons oor hierdie kant van die saak," het hy gesê. "Miskien is dit Li-Zi regtig afskeidings. En hy het probeer om te maak die ou en siek mense glo dat hy kan slaag op hierdie geheim, dat hy kan maak hulle weer jonk deur middel van seks. In ruil vir'n klomp geld."
  
  
  Hawk knik versigtig. "Jy is reg, tot'n sekere mate . Ons het navrae oor die 12 mense wat nou gevlieg met hom te Peru, en saam het hulle is die moeite werd twee honderd miljoen dollar."
  
  
  Dit is ongelooflik hoe baie gedetailleerde inligting Hawke bestuur te versamel in so'n kort tydperk van die tyd. Dan haar, het gedink dat dit nie so is nie, na bewering, en vreemd. Op die oomblik, hy was die uitvoerende direkteur, en so mistel het volle beheer oor alle veiligheidsmagte.
  
  
  Ek het nie verstaan hoekom hy so versigtig wees. — Dit lyk redelik voor die hand liggend vir my, meneer. Die geld gaan na hierdie Chinese ih TV-kanale deur Dion Hermes en Rona Matthews. Dit is hoe hulle dit sal betaal vir hul kanaal. So Li-Tzu was in staat om heeltemal knap hierdie ou Inca paleis. Ek het'n gevoel dat Li-Tzu is net'n cover storie. Hy kan nie eens weet presies wat dit is wat gebruik word vir en wat Hermes en Matthews is met behulp van die ego vir. En op sy beurt, die Chinese gebruik ih. Alles is baie goed georganiseer, en met al die geld wat Peru ontvang op hierdie manier, is dit onwaarskynlik dat die Peruaanse regering sal ingryp op sy eie inisiatief."
  
  
  Hawk ooreengekom. "Ons weet dit al te goed, Nick. En, natuurlik, baie mense is omgekoop met groot somme geld om te bereik wat hulle bereik het nou. Maar daar is niks vreemds oor hierdie op sigself. Hierdie is'n algemene korrupsie. Maar nou dat hulle het eintlik begin uitsaai, is dit duidelik dat dinge ernstig. Mense is nie meer omgekoop word. Verder, Peruaanse regering lede kan nie langer ignoreer nie. Nou sal hulle het om saam te werk. Dit pla my nie te veel.
  
  
  Hy bedoel dit. Ek het geweet haar ego lank genoeg nie... — Wat pla jou, meneer?" Ek weet jy bekommerd is oor iets.
  
  
  Hy kyk uit die venster. Ons was iewers oor Colombia en nader Bogota, waar ons was veronderstel om te stop. Ons het toe na die land in Quito voor die aankoms in Lima. Hy sit die sigaar in sy dun mond. Die sellofaan was nog op haar, en hy gekou op dit sonder om te merk. Ten slotte het hy gesê, " ek verstaan nie haar seun. Daar is geen leidraad skakel Matthews en Hermes om hierdie Chinese. Absoluut niks! Hulle was nog nooit lede of simpatiseerders van enige kommunistiese organisasie. Dit lyk asof dit onmoontlik, en tog is dit waar. Ek verstaan dit nie op alle. Hoe kan hierdie twee agente gegaan het in wegkruip vir so lank?
  
  
  Ten minste, ek neem aan hulle is agente. Ons intelligensie-agentskappe sou nie so sleg nie. Ek wens ek het geweet haar oor rumatiek.
  
  
  Hy laat sy gedagtes dwaal, en skielik was hy terug waar die beeld van die Pat Killbride laat uit haar verlede gille was. "Drank is die enigste rumatiek antwoord op al hierdie probleme," Hawke het vir hom gesê, wat opruk na die vlugkelner om te bestel'n dubbel whisky. Hawk het my bedank. Na die neem van'n slukkie, hy kyk na die ou man. "Kan hulle nie wees agente? Hema is spesiaal opgelei vir hierdie werk. Hy het nie kyk na my of antwoord.
  
  
  Hy het voortgegaan om te staar by die venster uit by die noordelike punt van Suid-Amerika. Ek het geweet hy was op dieselfde bladsy as ek. Ek kon nie weet dat hy was reeds redelik seker wat ih was om te leer, en dat hy was die speel van'n moeilike game om krediet te kry vir hierdie geval ten koste van ander organisasies. Ek sou nie omgee as ek haar geken het. Ek speel hierdie spel, net soos'n Smous, behalwe vir hoogverraad. En as die President van die Verenigde State van amerika trusts Hawke een honderd persent, hare, ek dink ek kan vertrou em, ook. Ons het net soms sien'n paar dinge anders. ...
  
  
  Nou, in my kamer by die Gran Bolivar, ek kon nie slaap nie, en die verdomde Killbride ding is terug in my kop. Hy kon nie die gedagte van dit nou. Ek het om te. Hare was om aan hom'n laaste keer en dan vergeet van dit vir ewig, so dat die hare kon begin om sy missie sonder enige beperkings.
  
  
  Dit was ook een van die dinge wat haar anders as Hawke. Ego se hoof doel is om te vernietig die sender. My hoofdoel was nog wraak. Wraak op Dion Hermes.
  
  
  
  Hoofstuk 6
  
  
  
  
  Dit was die ek probeer Inca pad. Teen hierdie tyd, hulle het geen wiel voertuie. Dit gee jou'n idee van die gehalte van die pad. En die laaste span van die pad bouers hier links oor die vier honderd jaar gelede. Ek het die pad deur die Ku Teplovaya Valley, oor die groot vlakte van Anta. Hy geslaag het deur middel van'n tropiese gordel wemel met blomme en'n geskatte vyf miljoen groen papegaaie. Geleidelik, dit bereik'n hoogte van vyf duisend meter. Dit was net die begin. Dit was koud. Nie die bitter koue, maar net die koue. Ek voel gemaklik in haar lang johns. Die wind gespeel met my van tyd tot tyd, en dit gereën het van tyd tot tyd. Die wolke was lae-lieg, swart, en gedreig met'n storm. Hulle omring die skoppe in die naderende vallei. Die vallei het'n Quechua naam, wat rofweg vertaal na " Vallei van die Gelukkige Dood."
  
  
  Aasvoël Skaal, die reuse-monoliet wat in die tempel en paleis kompleks gebou is, was twintig myl af in die vallei. Hy was nog twintig kilometer weg van die smal gang wat gelei het tot die vallei. Vyftig kilometer nog steeds geskei van my Dion Hermes, Rona Matthews, en Li Zi met hul ego kliënte. In die afgelope vier en twintig uur, het hy gesien het was drie keer per helikopter, wat het die groep na Cuzco op die krans.
  
  
  Sommige dele van die westelike hange van die Andes, is soos'n wildernis soos die Buitenste Mongolië. So ver, haar ferret het met net vier Indiërs wat ewe nors. Hulle het ook gepraat van die Aymara taal, wat ek nie verstaan nie. Hulle gekyk llamas weiding op die poons. Hy het Talbot se raad en het hulle verlaat alleen. Wanneer ek aan die slaap was, het ek nie slaap baie lank, en ek is dikwels bang is deur die uitroep van'n berg leeu. En sodra dit was gesien deur'n trop van vicunias, wat verband hou met llamas, maar meer wild.
  
  
  Tot nou toe, die Toyota ferret het wondere. Bennett het geweet dat'n baie oor motors. Die groot Jeep met voorste en agterste drivetrains was die moeite werd om'n baie meer as enige Land Rover wat ek ooit gedryf in. Die Toyota het'n standaard motor radio, en Smous kon stuur vir my gekodeerde boodskappe via Lima. Elke dag het hulle uitsending twee nuwe programme in engels. Dit was onverstandig wees om te neem die oordrag en ontvangs van toerusting vir die " Partizan. As ek aangehou met hom, ek sal'n werknemer van een van die Amerikaanse spesiale dienste of'n beampte in die Peruaanse weermag. Ek sou gewees het geskiet in elk geval. Maar as'n effens waansinnige vredeskorps lid wat graag om te klim berge alleen, sou ek'n kans gehad het om die lewe te bly. Die waarskynlikheid is ongeveer vyftig persent. Maar, tot nou, die krimpvarkie het nie opgemerk enige partizan. Wat nie beteken dat, wel, dit was nie. Sy was nie te bekommerd oor dit, al is.
  
  
  Ek het'n draagbare TV-stel van'n bekende handelsmerk. Slegs die antenna is effens anders. Dit was'n rigting finder. Wanneer hy draai op die toestel, die beeld van die bekende kanaal duidelik verskyn, en die kabel is nie'n probleem. Die seine was ongetwyfeld kom uit Aasvoël Rock.
  
  
  Talbot was reg. Wanneer ek probeer om die Inca pad geëindig het, het sy afgekom op die llama roete. Die pad gedraai soos'n mal draak en klim die rand van'n groot rots bedek met groot rotse. Die pad is stamperig, besaai met klein en groot klippe. Die mistel roete het'n helling van ongeveer vyf-en-veertig grade, en hy het geweet ek sou nie in staat wees om te gebruik die Toyota vir lank nie. Haar byna neergestort het met haar'n paar keer voordat uiteindelik besluit om voort te gaan op die pad van die loop. As die Jeep het gedompel in die afgrond deur middel van'n groot rots, onder die linker wiel, dit kon gered het homself deur die oppervlak en klou aan hierdie groot rock, maar dit sou verloor het al sy toerusting. Wapens, plofstof, onderwys, en alles anders. En ek het nie wil om te gaan op'n reis na die Andes met net my luger en stilet in my sak.
  
  
  Ek parkeer die Jeep langs'n plat rots die grootte van'n huis, en het die dinge wat ek gedink ek wil die behoefte van die Jeep. Ek het geweet dat toegang tot die slaag, sou ek nodig het om te slaag is geblokkeer deur'n hoë klip muur, wat frans klimmers noem die diender, en dit sou moeilik wees om dit te oorkom. En dan het ek sal hê om te neem die Aasvoël Rots met sy oorhangende punt, en dit sal wees, selfs meer gevaarlik. Buitendien, ek wil waarskynlik om te klim in die nag.
  
  
  Ek het gewonder of ek moet wag vir Talbot en Bennett om in te haal met my, of gaan na die top van die slaag en wag vir ih daar. Hulle reis oor drie ure na my, en die dekking storie was dat hulle die plaaslike vredeskorps lede gepaardgaande my op my inspeksie reis. Ih die jeep gebreek het, en sy ongeduldig tipe gery het op sy eie. So ver, te krimpvarkie, hierdie doelbewuste storie het gelyk soos'n vermorsing van tyd. Die Indiërs wat het my op die pad het nie vra vir my identifikasie.
  
  
  Sy het besluit om vorentoe te beweeg. Die reën het begin om te val, selfs nog moeiliker, en dit het kouer. Ek sal'n beter kans van die vind skuiling op die slaag, miskien'n grot, en in hierdie weer kan ek lig'n vuur daar sonder om gesien.
  
  
  Hy gooi sy wapen oor sy skouer — meer as negentig pond-en het die Mannlicher-Schoenauer in sy regterhand. Dit is'n pragtige 458 tipe geweer. Dit kos ten minste'n duisend dollar. Dat die ou Poindexter, hoof van die AKC wapens departement, het'n afslag op hulle.
  
  
  Hoor ek skote agter my. Vier skote uit'n geweer, dan'n sarsie van'n pistool geweer. Dit maak nie veel sin, soos'n ou Muur vending masjien of AK, maar die klank is verwring deur die mis en reën. Dan nog twee skote. Dan was daar'n diep stilte. So Bennett en Talbot was drie ure agter my. Daarbenewens, het hulle probleme gehad. Ek het om vinnig te besluit. Ek sal voortgaan om dit? Ek het alles wat ek nodig het om op te blaas die sender en terug te kry na waar die Toyota het haar verlaat. Ek het nie nodig om Talbot en Bennett. Ek was selfs teen hulle kom met my. Maar soms Hawke het'n gewoonte om sy eie manier, en hierdie keer het hy dit gedoen het. Hy het gedink ek nodig om'n dekking storie.
  
  
  Maar die skote beteken die moeilikheid, en dit was vir haar om uit te vind presies wat gebeur het. Talbot en Bennett dalk nodig het om dit. Ek gaan terug langs die kronkelende pad, lam, probeer my bes om nie te glip op die los klippe. Van tyd tot tyd het ek het om vas te hou aan'n rots van struikeling te bewaar, en ek het gesukkel om te sien deur die reën en die dik mis. Hulle kon nie meer as die helfte van'n uur agter my. Hoe kon hulle gevang het met my so vinnig, ek wil weet nooit haar, en dit maak nie saak nie. Toe hy by beide ente van die slaag, het hy die lam roete vir haar en het voortgegaan langs die ou Inca pad. Hy het dit van Parys totdat hy geslaag het deur middel van'n smal kloof en steil tekens na die suide. Hy het reeds opgemerk het hierdie plek as'n baie geskikte plek vir'n hinderlaag.
  
  
  Ek het nie kennis van enige beweging in die voorkant van my. Die wind waai in my rigting, maar ek kon nie voel of haar hoor. Die sigbaarheid was nie meer as vyftig meter. Ek het nie soos dit by al.
  
  
  Hy het haar van die pad af en weggesteek tussen die rotse. Wilde koring gegroei het, en die puna gras gegroei het lank genoeg om te dek'n man lê op sy maag. Sy skaars asemhaal, vir vyftien minute. Ek het geluister na haar. In die wolke bo my, hoor ek die geskreeu van'n arend. Dit is al.
  
  
  Dit het my amper'n uur om te kruip op my maag aan die weste kant van die kloof. Ek kan wees baie geduldig as dit nodig is. Toe hy byna op die rand, het hy gehoor iemand kreun. Die mens. Dit het nie veel sin maak, soos Bennett se stem, maar dit is verwring deur'n vrees dat ek was nie seker van. Hy herhaal die dieselfde woorde oor en oor weer.
  
  
  "Help my.".. help my... Kostya vir God se ontwil, help my... my help...
  
  
  Dit was Bennett. Ek kon loer oor die rand van die kloof en gesien hoe die Jeep. Dit was heeltemal omgekeer oor en druk sywaarts op'n paar groot klippe op die kant van die pad. Wonderbaarlik, dit het nie vang vuur. Bennett gesig was lê op die pad langs die Jeep. Ego se bene het gebewe vir'n oomblik, en'n groot poel van bloed gevorm naby die lewe. Hy het gekerm, " Help my... Jesus, help my... help my asseblief."
  
  
  Talbot ry'n Toyota. Hy is vashou aan die stuurwiel met die een hand. Die ander ego arm was hang oor die deur van buite. Die emoe het die helfte van sy kop af te blaas. Ek het nie beweeg nie. Hy lê op sy maag weer, kop af, en luister. Ek kon nie hoor van haar, behalwe die wind, die reën op die rug van die Jeep, en Bennett se kreun. Die sigbaarheid was effens beter in die kloof. Ten minste'n honderd meter weg, alles wat sigbaar was. Maar ek het nog steeds nie soos dit. Dit ruik na te veel soos'n hinderlaag vir my.
  
  
  Egter, hy het om seker te wees van wat voor die vertrek Bennett met so helse pyn. Hy het baie goed geweet dat hierdie taak is die eerste. Hy kon verlaat het Bennett daar en gegly weg om sy werk te doen. Niemand sou ooit verwyt my. Niemand sou eers weet. Behalwe vir my.
  
  
  Ek het besluit om'n kans te neem op haar. Miskien kan ek iets te doen vir Bennett. Hy gly teen die helling af en begin om vinnig te hardloop, kruis en dwars in die rigting van die jeep. Maar, op hierdie manier, ek was'n maklike teiken, en as iemand gaan om te skiet vir my, nou is die perfekte tyd. 'n rilling hardloop teen my rug, en my maag churned... ek soms ly aan hierdie wanneer ek nie teen'n hoë hoogte bo seespieël in die berge vir'n lang tyd.
  
  
  Bennett moet gesterf het, die oomblik toe hy kniel langs hom. Sy groot liggaam skud in'n finale stuip, en hy het probeer om sy kop. Hy het geweet iemand was daar. Hy stahl was sorgelose, en die ego draad was ver van pynloos. Talbot was meer bevoorreg is. As jou teiken blare jou bolyf, jy sal nie voel die pyn vir'n lang.
  
  
  Ek het gesien genoeg van haar. Daar is nog talle onbeantwoorde vrae, maar ek het nie tyd vir wat nou. Hy draai om en hardloop weg so vinnig as wat hy kon toe hoor hy'n stem agter hom.
  
  
  "Alto! Stop! Sit jou hande in die lug en nie beweeg nie. Drop die geweer.
  
  
  Dit was'n vrou se stem, en dit moet kom van iewers aan die ooste kant van die kloof. Ek het'n sterk gevoel dat sy stem is gaan om te voldoen aan El Rubio, en ek onthou Bennett se "Blond" grappies. Hy het haar ontmoet het en sou nooit'n grap oor haar weer.
  
  
  Mannlicher dit laat val en sy hande gehou het. Hulle het my gegryp. Ek het'n kans op haar, en ek was ongelukkig. En hulle was geduldig, baie geduldig.
  
  
  'n ander stem, die stem van'n man van die suide, het gesê, " Okay, okay. Net hou nog steeds, seun, en nie probeer om enigiets. Die wit huursoldaat. In die Andes, jy teëkom'n wye verskeidenheid van tipes.
  
  
  Sy staan so stil soos'n standbeeld, my brein werk op weerlig spoed as die aanvallers het uit hul wegkruip plek. Die man was dieselfde hoogte as haar. Hy het'n plat gesig en groot vierkante tande. Die teiken se ego was geskeer, nen was die dra van chullo, 'n plaaslike Sweed, en Bennett se merk-nuwe weermag stewels.
  
  
  Hy was kwaad. Alles oor nen was vuil en beteken. Hy was half dronk, en as hy het nader en gespoeg op die vloer, sy sien hom kou coca, die dwelm. Hy het gestop vier meter weg van my en hou my op gunpoint, rondom die motor. Ek was verkeerd oor die wapen: dit was'n ou Thompson Chicago met'n drom winkel.
  
  
  — Ek sal hou'n oog op jou ego, Jorge. Jy sal neem om die Jeep, wat ons nodig het. Opskud. Ons het nie tyd om te talm hier.
  
  
  Sy blaker uit die woorde van die emu in'n vinnige spaans. Hoë styl, Castiliaans spaans. Dit was duidelik uit haar toon wat in beheer was. Nie dat hy betwyfel dit. Dit was El Rubio, die Blond.
  
  
  Jorge gehang die masjien geweer oor sy skouer. Ek teësinnig oordink dit. Hy stap oor na die jeep en begin om dinge uit dit, voortdurend kyk na my en die meisie.
  
  
  Sy het seker gemaak om te hou'n goeie afstand weg en het my op gunpoint met'n Colt 45, 'n klassieke Model 1911, 'n swaar wapen vir'n meisie. Egter, ek het nie myself toelaat om enige kanse te waag. Ek het geweet sy kan dit hanteer. Bennett en Talbot het my vertel genoeg oor El Rubio. Sy was nie'n vrou wat nie mors'n baie van die woorde. Met haar klein hand, sy het'n swaar rewolwer op my skouer en my gevra, " is Jou naam, asseblief?" Haar engels was uitstekend. Dit is voor die hand liggend dat Nah het'n goeie opvoeding, miskien selfs hoër. Hey het vir haar gesê my naam is Richard Winston. Dat die naam was op my vraestelle. Haar pa het haar vertel die storie van die vredeskorps. Sy glimlag soos die Mona Lisa, en ek kon sien haar strenger greep op die geboë gat van die groot Colt.
  
  
  — Laat ons nie dadelik bederf ons kennismaking met leuens, Mnr Carter. Ons weet dat jy Nick Carter, en jy het die titel van Meester Sluipmoordenaar in die BYL organisasie. Ons sal praat oor dit later; nou het ons nodig het om hier uit te kry so gou as moontlik. Die Peruaanse Air Force soms het'n gewoonte van die uitvoer van die lug patrollies in die gebied. Ons wil nie om te word aangeval op die oop vlakte.
  
  
  Ek het haar gevra. "In hierdie weer? Garoua, die mis, het gegroei dikker en dikker as die reën begin om te val.
  
  
  "Die mis sal opklaar gou. Jorge sê so, en Jorge is nooit verkeerd oor die weer.
  
  
  Jorge het terug gekom gelaai met die dinge wat hy sou geneem van die Jeep. Wapens, ammunisie, eda, verkyker, en kaarte. Hy lyk soos'n pak donkie. Hy wys'n masjien geweer na my en gesê, " Jy beter wil soek die ego, Inez. Selfs iemand soos hy kan nie staan vir ure met sy hande.
  
  
  Sy het dit vinnig en doeltreffend. Sy trek die luger uit my skouer holster, en Hugo, my stilet, klap die leer hanteer. Sy laat val dit, opgetel die stilet, en glimlag vaagweg. "'n wonderlike wapen vir die vredeskorps, Mnr Winston."
  
  
  Sy was baie naby aan my nou. Hy kan amper ruik haar. Die verhoging van die stilet, fluister sy vir my, " Wees baie versigtig. Moenie probeer om te maak Jorge kwaad. Hy is swaar onder die invloed van bier en coke, en hy wil hê om jou dood te maak!
  
  
  Hoekom het sy waarsku staat my? Hoe het sy geweet dat haar Carter? Hoeveel het sy geweet oor AG op alle? En wat was Nah se verhouding met Jorge soos?
  
  
  Ek het nie veel tyd om te dink oor dit. Jorge het'n bottel van opgesmukte, 'n huis-gebroude bier, en het oor en wys'n masjien geweer by my. "Gaan. Terug na waar jy vandaan kom. Kan jy hou jou hande af, maar moenie probeer om te grap rond.
  
  
  El Rubio na my gekyk. "Brand die Jeep?"
  
  
  "Nee, ons sal dit hier. Maart onmiddellik!"
  
  
  Hy begin loop terug in die dieselfde rigting hy gekom het. Hulle het my gevolg het, nie te ver nie, maar naby genoeg. Hulle is opgewonde praat in spaans. Dit gebeur so vinnig dat ek nie tyd het om te volg om dit alles. Maar wat ek was in staat om te sê was nie baie bemoedigend. Jorge Hotel ontslae te raak van my, El Rubio Hotel wag'n bietjie langer.
  
  
  Dit is belangrik om te haar. Ek kan nog steeds gebruik word. Hulle kan altyd die dood van my later. Dan het ek besef dat die verhouding tussen Jorge en El Rubio is vir my baie belangrik. 'n kurktrekker van die lewe, of selfs die dood!
  
  
  Stahl verstaan haar meer en meer. 'n hinderlaag stem, byvoorbeeld. Hulle laat my slaag en wag vir Talbot en Bennett. Wat hulle van my verwag om te hoor die skote en terug te kom om uit te vind wat gebeur het. So het hulle probeer om my te vang. Hulle is geslepe en vindingryke. Soos dit moet wees vir die regte partisane. Ih geslepe en vindingrykheid af te betaal. Hulle het my gegryp.
  
  
  Ons het aan my Toyota, en nou is dit is gesleep deur'n pak muil. Hulle het geweet waar om te kyk. Hulle het gevind dat al die wegkruip plekke in die motor. Jorge het'n pas van die lag toe hy gevind dat die plofstof en slagdoppies.
  
  
  — Jy het'n vreemde stem." Ek het nie geweet wat hulle besig was met plofstof in die vredeskorps! Wat jy tot. Blaas die koöperasie? Of miskien'n haas gat?
  
  
  El Rubio kyk na die draagbare TV en het haar Mona Lisa glimlag weer. "Hoe vreemd, Mnr Carter. Geen televisie programme kan hier ontvang op alle. Wat doen jy met so'n ding?
  
  
  Jorge kyk na my as hy het'n sluk van chicha . "Hoekom het jy nie ophou om ons te vertel hierdie mal stories, man. Jy is op soek na die sender op Aasvoël Rock, net soos ons is. Sy selfvertroue. Dit is ook die web rede waarom jy is nog steeds lewendig. Miskien kan jy ons help blaas hierdie ding." Dan kan ek die dood van julle later. Hy tref die masjien geweer met'n hand wat was reeds die grootte van'n steenkool graaf.
  
  
  El Rubio kyk na hom, haar voorkop frons. Hoewel sy kyk'n bietjie verbouereerd, haar stem was verbasend saamgestel soos sy gesê het: "Jy praat te veel, Jorge. Te veel. En dit is geen plek vir'n klein praat. Laat ons gaan."Dit was'n einde. Jorge het geweet, en em het nie soos dit. Hy gespoeg uit die coca sap. Hy drink bier en gekou coca by die dieselfde tyd. Hy kyk na Nah met'n soort van haat in sy oë. Sy was'n vrou. Haar, het gevoel dat daar was ook'n seksuele spanning tussen hulle. En ek kon dit sien in die manier waarop hy kyk na Nah. Hy het geweet nou dat El Rubio was in die moeilikheid. Hulle was ten minste'n verhouding. Ek het gewonder wat Jorge was. Hy het nie lyk my as'n partydige op alle. Maar daar was iets fishy oor nen.
  
  
  Daar is niks sinister omtrent El Rubio. Hy kon vertel dat Nah het'n pragtige figuur, ten spyte van die los weermag klere wat sy dra. Haar hande en naels is skoon. Nah het silwer-blonde hare, sny baie kort, waarskynlik om haar te beskerm teen muskiete. En dit is makliker om te was, natuurlik. Dit lyk skoon, en toe sy het na my gekom om te fluister'n waarskuwing oor Jorge, dit ruik skoon te maak, ook.
  
  
  Haar gesig het'n brose maar ware skoonheid. Nah het'n klein, sterk ken en groot lig grys oë. Nah se bors was groot, te oordeel deur die bulte wat was duidelik sigbaar, selfs onder haar los baadjie. Haar reeds opgemerk dat Jorge was regtig op soek na haar bors. As hy nie drink, spoeg, of vloek vir homself. Sy het dit geweet. En sy het geweet ek het dit geweet.
  
  
  Na stry oor watter volgorde moet ons gaan in, wat ons verlaat het. Sy wou Jorge schell te wees in die voorkant van hom en in die middel. Wat sou gee jou'n kans om te praat met my alleen. Hy het gewonder as dit was haar bedoeling nie. Jorge sou gedink het dat, ook. Hy het toenemend grumpy onder die invloed van bier gekombineer met coca.
  
  
  Haar skaal is in die voorkant, die uitvoering van die swaarste rat. Jorge was gelukkig om te hang dit om my nek. Ten slotte, die meisie het om te stop die emu uit te ver gaan.
  
  
  "Dit is geen gebruik laat'n muil breek sy nek, Jorge," het sy hom gebreek. "Dit is genoeg. Ek sal dra haar na die TV.
  
  
  Haar liggaam was sweet erg. As ek was nie in'n groot vorm, ten spyte van die drank en vroue soos Kezia Neumann, sy kan nie loop die laaste paar kilometer na die pas. Dit het byna'n honderd kilogram, 'n super-swaar vrag op hierdie hoogte, en hy kon voel duiselig. Ek gooi'n bietjie, en my kop-rammel soos'n bongo. Haar, voel ellendig. Toe het ek gedink oor Bennett en Talbot, en ek voel'n bietjie beter. Ten minste het ek het nog'n kans. Ek het gevoel dat iets gaan gebeur tussen Jorge en El Rubio. Ek het besluit om te neem voordeel van dit. Dit was die enigste kans wat ek gehad het.
  
  
  
  Hoofstuk 7
  
  
  
  
  In die winter, is dit donker vroeg in die Andes. En dit is koud! Ons het'n ordentlike vuur in die grot, en my front was silwerskoon verhit. Maar ek het gevries skeure. En die feit dat ek was gebind hand en voet, natuurlik, het nie stimuleer my bloed sirkulasie. Jorge is'n geskoolde knotter. En as ek nie het'n skeermes in my naby — bevrore reg vuis — my hande was vasgebind agter my rug-ek sou nie gegee het myself'n kans.
  
  
  Maar ek het'n skeermes. 'n eenvoudige alledaagse skeermes met'n skerp lem. Die meeste van al, ek was bang dat ek sou beheer verloor van die spiere van my amper gevries hand, en gooi dit. Hy het nie durf gebruik die skeermes nie, want hy het gedink Jorge sou die knope voor jy gaan slaap. As dit ooit verwyder. Op die oomblik, hy was om te drink chichu en kou coca, op soek na meer aggressief deur die minuut. Die spanning tussen Jorge en die vrou was groeiende ooglopend en was gereed om te ontplof op enige oomblik. Hy was nie so gelukkig oor dit as wat hy kon gewees het, in ander omstandighede. Hare was in die middel van haar maag. Die Odin rondom hulle sal binnekort sterf, en dit sal waarskynlik bedoel my vloei, te, tensy ek is gelukkig genoeg om af te haal die regte oomblik.
  
  
  Hare was op die kant van El Rubio. Ten minste vir nou . Sy het die skeermes langs haar soos wat sy voorgegee het om te kyk Jorge se knoppies. Ek het nie geweet hoekom sy dit doen, en ek het nie eens dink oor dit. My eerste bekommernis is nou om die lewe te bly. Met hulle, krimpvarkie, hoe hulle'n lokval gelei my by die verwoeste jeep, haar baie geleer. Sommige van hulle pas in my skedule. Maar, hy kon dit nie doen baie ander dinge.
  
  
  Hy knik op die liggaam onder die seil aan die lae ingang na die grot. "Hoekom het jy nie maak dit skoon te maak? Begrawe die ego. Of vul dit met rotse. Maak'n emoe-'n pragtige graf.
  
  
  Jorge het my'n vuil kyk. Hy gaan sit op'n rots en gebalanseerde die masjien geweer op sy skoot sodat hy die hou van beide my en die vrou op gunpoint. Ego se vingers verskyn om te wees die grootte van piesangs as wat hulle voortdurend verskuif naby die sneller.
  
  
  "Wat die hel, maat, kan jy dit doen, voël?" Pla dit jou? Of kan jy nie?
  
  
  Ek sal erken dat dit lyk nie te goed-soek. En as jy wil om te begrawe Dario met jou kaal hande, miskien kan ek reël dit vir jou. Is dit wat jy wil, Mnr Carter?" Jy kan gaan voort. Ek sal selfs beur haar'n bietjie. Hy wys die loop van sy aanranding geweer by my.
  
  
  Ek het nie wil hê dat die. As Jorge ondersoek my, sal hy vind'n skeermes. Ek was seker dat hy sou die dood van ons albei onmiddellik. 'n oomblik later, het dit gelyk soos hy was van plan om los te maak vir my, maar hy huiwer. Iets wat die ego gee. Ek het gedink ek het geweet dat die rede, maar dit was net'n raaiskoot. Intussen, die spanning in die grot was tasbaar. Ek het gedink dat dit die beste om nie te maak nie meer uitdagende opmerkings. Die uitbarsting was nie veronderstel om te gebeur totdat dit gereed is.
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. 'Dit vergeet. Ek wil nie te grawe nie. Sal jy gee my'n slukkie van hierdie opgesmukte?"
  
  
  Hy opgetel het die kan en glimlag. "Geen kans, voël."
  
  
  Inez fokus op die begrip van die redes vir die sukses, haar regte naam, sny haar naels. Voor dit, sy vee haar silwer-blonde hare. Sy was cool. Sy het goed geweet dat sy was in gevaar, maar sy voorgegee het om gaste te ontvang in die sitkamer van haar familie se villa in Lima. — Dink jy nie, Mnr Carter, dat ons kameraad-in-arms is gewond deur'n ongewone wapen?" Kan dit wees'n laser geweer?
  
  
  Dit is regtig nie lyk soos dit. Ek het haar demonstreer'n prototipe keer. Hulle het probeer om hierdie bok se melk. Die gevolg was oor die dieselfde. Daar was nie veel verlaat, maar skelet en vlees. Hulle het een nadeel. Hulle het nie veel verskeidenheid, en jy kan net skiet alles wat hulle het een keer. Ih Dit neem'n lang tyd om te herlaai.
  
  
  Jorge kyk na die vrou. "Het jy onthou hoe lank dit geneem het vir Dario om te sterf, Inez?
  
  
  "Ek onthou, Jorge. Jy was groot. Net jy kan doen so'n ding. Maar dit is verby, Jorge. Ons het misluk en verloor al ons mense. Nou het ons sal hê om weer te probeer. Dan moet ons daarin slaag. Ons moet vernietig hierdie sender.
  
  
  Sy kyk na my koel en het haar vinger langs die klein, reguit neus as sy bly. "Met die hulp van die berugte Nick Carter, Jorge, ons kan doen om dit volgende keer. Hierdie tyd van die plan, maar volgens ons eie. Ons kan saam werk.
  
  
  "So, kan ons?" Wat dink jy?' Jorge kyk na Nah met'n vreemde uitdrukking op sy lelike, plat gesig.
  
  
  Hy was vir'n oomblik onbewus van my teenwoordigheid. Die Brylev in die grot was baie dof, so ek kon nie sien nie, die uitdrukking op hul gesigte, maar ek kon hoor alles in hul stem : woede, twyfel, agterdog en vrees. En nog een ding. Iets wat ek voel vir'n lang tyd. opwinding. Selfs meer as dit. Die begeerte om te verneder en te vernietig wat mooi gewek liggaam. Hy het besluit om nie te wag vir haar nie meer en begin om te sny die tou om haar polse met'n skeermes.
  
  
  El Rubio was desperaat probeer om te bevat die aanval. Sy het geweet ek kon nie help nie, hey, maak nou. Behalwe, was daar geen manier waarop sy kon weet as haar man sou wees bereid is om te help. Maar sy was'n eerste-koers aktrise. Sy was waarnemende so koud soos as sy nie gehoor het nie Jorge se laaste woorde op alle. Die prys was gegooi, maar sy het net kyk die ander manier. Sy het haar bes gedoen om nie te bereik vir die .45 Colt het sy nog steeds gedra het op haar gordel. Nou is sy veg vir elke minuut. Miskien elke tweede. Hy het die skeermes so vinnig as wat hy kon. Dit was nie so vinnig.
  
  
  Nou Jorge was gekonfronteer met'n dilemma bekend aan baie mense. Dit kan ontslae te raak van nah. Op dieselfde tyd, het hy verkies om nie te. Hy wou om te vertrou haar, maar hy het geweet hy kon nie. Sy ego, sy instinkte, het vir hom gesê om die sneller te trek en vernietig haar met'n sarsie van outomatiese wapens. Tans is! Die ego nie meer nodig het om te wees coaxed. Hy kyk na hulle vir ure en besef dat El Rubio was nou nie meer as'n asem weg uit die dood.
  
  
  Sy was losgemaak deur een van die toue om haar polse. Jorge het'n sluk van chicha en vee sy mond met sy hand, geweer by die gereed. El Rubio vries soos ys en geloop het in die rigting van die grot se ingang.
  
  
  "Waar gaan jy, heuning?" Jorge was speel nou'n nuwe rol. Hy het begin om te sluk en wriemel.
  
  
  Sy het nog steeds voorgegee het om te weet niks oor sy bedoelings. Sy kyk na hom in die verrassing, dan glimlag. "Waar is hy heen? Jorge, doen my'n guns ! ¿ Que le pasa'n usted? Ek nodig het om te verlig myself, as dit is wat jy wil weet." So, as jy nie omgee nie...
  
  
  Jorge glimlag terug. Ego se groot wit tande blink in die donker. "Ek voorwerp," Inez gesê. Ek het selfs het'n baie van die besware. Jy is nie van plan om enige plek op alle. Jy weet baie goed waarom nie. Jy sou verdwaal in die donker en het nog nooit terug te kom hier. Jy kan besluit om te gaan na die Aasvoël Rock om te sien jou vriende, as jy gedoen het die laaste nag wanneer al ons kamerade is dood behalwe jou en my. Nee, heuning. Hier bly.'
  
  
  So nou sy kon nie verhoed dat dit. Hy breek vry van haar invloed. Ek saag dit wild met'n skeermes, probeer om nie te laat Jorge sien my bewegings. Een ding was in my guns. Jorge was so kwaad, en so geabsorbeer in El Rubio, dat hy gelyk het heeltemal vergeet ek was daar.
  
  
  Die vrou kyk na hom koel, dan opgewek albei hande na die hemel in'n gebaar van wanhoop. "Jy is mal, Jorge. Dit is die enigste verduideliking wat ek kan vind vir hierdie. Ek kan selfs verstaan dit. Ons albei het onder'n baie stres. Verskriklik. Scary reis deur Bolivia. Dan was daar'n verskriklike hinderlaag in wat ons verloor al ons mense. Dit is'n wonder dat iemand rondom ons het nie vroeër sterf. Maar jy het om jouself te beheer, Jorge, jy het om te! Haar vol vertroue dat in Havana en in Rusland sal verstaan...'
  
  
  Jorge het soos'n kat. In dieselfde beweging, het hy geklap ee oor die gesig en trek die Vul van haar holster. Hy gedompel in die loop van'n masjien geweer hey, in die lewe. "Havana sal beslis verstaan. Hulle sal verstaan wat ek vir hulle vertel. Omdat jy nie vir hulle sê iets anders.
  
  
  Hy kyk na die sender in die hoek van die grot. Dit was'n ek probeer Amerikaanse model, die SC 12. Dit het in verval omdat die batterye loop uit, terwyl jy op reis in Bolivia. Hy kyk terug op Nah en glimlag. Hy het geweet hy het die situasie onder beheer nou, en hy was bly die kat-en-muis-speletjie is verby. "Wat'n dwaas was ek," Jorge gesê. "Wat'n idioot. Maar dit is alles nou verby, Inez. Maar die nag by Aasvoël Rots was die beslissende faktor. El Colmo! Jy verdwyn. Jy is nêrens te sien vir'n uur. Wanneer jy terug gekom het, jou asem ruik soos tabak. Ek het'n goeie neus. Dan, op die top van die krans, ons was'n lokval gelei. Almal kry vermoor. Al vernietig deur laser kanonne. Almal, maar jy, Inez. En my, want ek is so naby aan jou. Jy het geweet dat ek vermoed jy, het jy nie? Jy is op soek na my, en ek was op soek na jou. Wat'n ingewikkelde plot.
  
  
  "Basta," het sy geantwoord om emoe. Sy ruk haar kop in my rigting. "Carter hoor elke woord wat jy sê. Hy was Jorge se vyand, nie hare. Jy meng alles. Daar is'n baie wat jy nie verstaan nie.
  
  
  Hy wou nie na my kyk. Nou is die ego stem is absurd bitter. — Ek het dit alles verkeerd. Ek erken dit. Jy beveel het. Ek was daar om te neem jou bestellings. Jy het die geheim instruksies vir die Havana. Ons het nie geweet hoekom ons was gestuur na Peru. Net jy het geweet. Dan gebeur daar iets aan die radio batterye. Hulle skielik het sleg nie. Dit is nog nooit gebeur nie. En nou is al van'n skielike... jy het brandwonde op jou vingers.
  
  
  Sy was so koud soos'n blok ys. Sy hou twee vingers van haar regterhand en kyk na hom. "Jy ken haar, jy het verbrand. Nou is sy kyk na my en glimlag vaagweg. Wat ook al jy ons vertel oor haar, het sy die guts gehad het. Sy is nie enige tyd gou. — Ek kon dit nie help nie. Sy was gevra om die lig van'n sigaret. En dan'n vuurhoutjieboksie die brand.
  
  
  "Luis sien jy," Jorge gesê. "Arme Louis, nou is hy verrot op Aasvoël Rock. Jy het nie sien die ego, maar dit, sien jy. Ons albei weet hy was'n estupido, maar selfs hy het gewonder hoekom jy doelbewus verbrand jou vingers. Maar een brand dek'n ander, is dit nie? Jy verbrand jou vingers met suur. Die suur wat jy gebruik om te vernietig die batterye. Jy kon dit nie verduidelik nie, maar dit is die rede waarom jy het met die vuurhoutjieboksie truuk.
  
  
  Sy het gestop en kyk na hom met minagting. Hy het voortgegaan om te sny haar met'n skeermes lem. Tyd is besig om uit te loop. Jorge, wat dronk op opgesmukte en gekou coca al die tyd, begin om te beïndruk word deur sy eie stem. Hy het begin om dit uit te beeld pragtig. Maar op enige oomblik, hy kon kry moeg van dit. Dit sal'n draad vir die meisie. Maar ek het nog'n kans. Nie'n vyftig persent kans, maar net'n kans.
  
  
  Jorge het'n sluk en gooi die leë kan in my rigting. Hy steek een om my sigarette en blaas die rook in my gesig. "Dit is net'n klein ding, Inez. Nie baie belangrik nie. Dit was net'n klein ding wat jou asem ruik soos tabak. Wat jy verbrand jou vingers om weg te steek van die suur wonde. Want jy vernietig die batterye, en ek kon nie kontak Havana om seker te maak jou bestellings. Nou het hy na my gedraai, en sy glimlag was metaal. "Weet jy wat daardie geheime bestellings, Carter?" Jy sal gevlei, voël! Dit was oor jou. Jy is op jou pad hier, en ons is beveel om te onderskep jou. Vang jy in die lewe. Wat doen jy dink oor dit?"
  
  
  Hy knik vir haar. "Uitstekend. Vang dit in die lewe! Hoekom het jy nie luister na jou baas en volg jou bestellings presies. Jy beter nie argumenteer met die Bebaarde Man in Havana. Hy spoeg uit'n donker stroom van coke. — Jy wil graag dat, sou jy nie?" Weet jy wanneer het sy my vertel oor hierdie geheime bestellings? Laaste nag. Net verlede nag! Toe sy besef ek het haar nie meer vertrou nie. So het sy vertel vir my'n storie om voor te gee dat sy vertrou my met afskeidings. Omdat sy geweet het jy kom, en omdat sy dink sy sal'n goeie indruk te maak as jy gevang in die lewe. Dit is waarom sy het ons vertel van al hierdie nonsens oor die geheime bestellings. Wat sy regtig gaan om te doen is om my dood te maak. Maar ek het seker gemaak om nooit my rug draai op nah. En ek het nooit slaap met haar, want ek weet dat hey, jy kan nie vertrou haar. Sy wag. Ek wag vir haar ook. Ons speel kat en muis!
  
  
  Intussen, het hy gedreineer ander kan en gooi dit by die Haai se kop. Sy vermy ego se blik, cocking haar kop effens na die kant, wat emoe haar wit tande in die minagting.
  
  
  "Idiot! Dom! Jy het dit alles verkeerd. Jy is mal!
  
  
  Jorge, nog steeds hou die masjien geweer op sy maag, getrek uit'n ander kan van die bier.
  
  
  — Maar geen wonder ek weet nie waar hierdie geheime bestellings kom uit. Sy weet ook dat jy het ih net twee nagte gelede, by die Aasvoël Rock. Wanneer jy sogenaamde "verdwyn" vir'n uur. Wanneer jy gerook dat die sigaret. Wat het jy daardie sigaret, Inez? Die een wat jy het bestellings oor Carter?"
  
  
  Dion Hermes. Dit kan nie anders wees. In die ou huis in Malibu, hy het my Carter. Hy het my daar. Hermes dan gekla oor die vuil werk emu het om te doen. Wat die emu nie graag oor die volgende bevele. Hy het voorgegee dat hy was net'n onbeduidende groep. Maar was hy in beheer is? Hulle is geld wat hy kan baie goed wees om die brein agter hierdie hele kanaal. Hy was slim en'n goeie organiseerder. Hy het gevra Rona Matthews aan te teken om die bande. Sy het Li-Tzu om geld te ontwringen van die ou ryk en gee die Aasvoël Rock nedersetting'n aanvaarbare dek. Dit mag wel korrek wees. Dion Hermes kan wees veel meer belangrik as sy eerste vermoed. Óf hy was baie hoogs gevorderde in die beweging, of hy was'n uitgeslape sakeman verkoop doeltreffendheid. Vir'n groot prys. En die stasies het geld. Hoeveel sal hulle betaal Dion Hermes Ego vir die organisering van?
  
  
  Egter, hy was nie heeltemal tevrede is met hierdie stelling. Iets was verkeerd. Dit is nie soos hulle het geweet ek was in die lewe wanneer Dion Hermes het gedink ek is dood. Hy kon maklik gevind het, miskien met die hulp van die man wat was die monitering van die vuur om te sien of my liggaam is wat uitgevoer buite. Nee, dit was iets anders, en sy was nie heeltemal seker wat dit was nie.
  
  
  Jorge sluk die half-leë kan in een sluk. Hy het gewonder hoe die emu daarin geslaag om tred te hou op. Wanneer hy kyk terug op die vrou, ego se uitdrukking was hartseer. Hoewel haar was bereid om vir byna enigiets, haar was steeds verbaas om te hoor die Ego snikkend. My hande is nou gratis.
  
  
  Jorge begin skel die meisie weer. Buitendien, daar was iets oor die ego stem wat ek kon nie heeltemal sit my vinger op die regte weg. Net toe haar gedink het oor dit vir'n rukkie het haar besef dit. Hy het nie lyk so dronk as hy het tien minute gelede. Hy was nugter! Dit het beteken dat ek wil hê om vinnig op te tree. Ten minste het ek het my hande die gratis. My bene was nog steeds vasgebind.
  
  
  "Ek is net so erg soos jy is," het hy voortgegaan om die vrou. "Miskien is selfs erger. Want ek dink jy is verraai Kuba en nie probeer om dit te sien. Ek het nie wil om dit te sien, want ek was in die liefde met jou. En jy vuil hoer het dit geweet en het die voordeel van dit.
  
  
  Skielik, hy het sy groot hand op sy gesig en krap die vel met sy naels. Onmiddellik, bloed gevlek ego se gesig'n diep rooi.
  
  
  "In die liefde ?" — Hy uitgeroep. "Dit is mal. Hy was'n verdomde idioot wat wou om te fuck'n mooi teef so hy kan vergeet van George vir'n rukkie. Jy is slim, Inez, te slim! Jy het goed geweet. So lank As wat jy laat my dit doen, was daar geen gevaar wat ek wil vra te veel vrae.
  
  
  Ek het opgemerk haar speel goed voor. Sy was bleek nou. Sy het opgespring en het vir hom'n verwelking kyk.
  
  
  "Embustero! Leuenaar! Jy het nog nooit het'n enkele vinger op my voor. Ek wens sy was dood. haar. .. '
  
  
  Jorge uitgewis'n groot traan uit sy gesig. Hy lyk so snaaks soos'n dronk idioot met'n gelaaide geweer kan kyk.
  
  
  — Ek is nie lieg nie, Inez, en jy weet dit. Dit maak nie saak nie. Jy weet hoe baie keer jy het gekruip in my bed te kalmeer my af, so ek sou nie dink te veel. En jy gaan binnekort sterf. Maar dit is nie totdat jy lê onder my weer op die vloer van die grot in die voorkant van Carter. Ek wil hom te sien haar verneder jou. Sy kan selfs gevra word om te laat ego leef so dat hy kon vertel ander. Ongelukkig, ek sal tot die dood van die ego en dan die gebruik. Want Carter en ek gaan om op te blaas dat die sender, kan jy my hoor? Ek sal maak ego my help. Hy is in my krag nou. En ons gaan om iets te doen wat jy nog altyd wou hê om te vermy!
  
  
  Die vrou gaan sit weer en kyk na hom regop. "Jy regtig is'n idioot, Jorge. Wat beteken hierdie laaste opmerking beteken?
  
  
  Jorge stadig sy kop geskud. "Jy sal nie oorleef nie meer nie, liewe. Jy sal nie hou my aan jou liggaam nie. Ek sal jou doodmaak nadat ek doen wat ek wil. So ver, ek het net gesê jy die klein dingetjies. Maar hulle het nie sin om jou te dood. Ek weet alles oor jou geheime missies, my liewe. Ek het reeds vertel in Havana, sodat ek kan kyk of jy die werk op hulle. Jy dieselfde fout gemaak as al die melkstal kommuniste. Jy dink: as'n persoon kan nie praat beleefd, en as hulle nie gegaan het nie by die skool, hulle kan nie dink nie. En jy is nie eens'n Kommunistiese!
  
  
  Ek dink jou base weet dit ook, en dit is die rede waarom hulle gee jy hierdie gevaarlike take. As jy nie oorleef, goed, dit sal nie pla nie. Almal in Havana het bekend oor wat jy vir'n lang tyd, my liewe. Jy is in die KGB. En dit is die rede waarom jy nie wil hê dat hierdie sender vernietig.
  
  
  Nou, sy was byna verslaan. Sy kyk af na die grond, en hy het gesien hoe haar hande bewe. In haar verslaan, sy lyk selfs mooier as voorheen.
  
  
  Jorge nugter vinnig. Sommige mense kan dit doen, en hy was blykbaar die enigste een rondom hulle. Hy verskuif sy bene'n bietjie en voel'n spasmodiese pyn. Maar my hande is vry, en hy kon voel my vingers weer. My Mannlicher leun teen die gekerm grot naby die ingang. El Rubio begrawe haar gesig in haar hande en snik. Miskien het sy is regtig huil. Óf manier, sy staar na my deur haar vingers.
  
  
  "Ek is nie so dom," Jorge gesê. "Natuurlik, jy dink ek is net'n gereelde partizan luitenant, maar in die feit Della Straat is'n Kubaanse intelligensie beampte. Ek het die rang van majoor.
  
  
  As sy gehou optree soos hierdie, ek wil'n kans te gee. Anders, nie. Sonder haar hulp, hy kon gesny my af met'n sarsie van outomatiese wapens, en haar sou nie eens tyd gehad om te raak aan die wapen. Maar as ek kon kry my hande op die geweer sonder om gesien te word, het ek dalk'n kans. Jorge stap oor na haar. Sy sit roerloos, haar gesig begrawe in haar hande, en staar na die grond. Goeie. Nou was hy lek teenoor haar. "Ek het'n idee," Jorge gesê. "Iets wat regtig mooi. Jy weet wat ek gaan om te maak jy doen, heuning?
  
  
  Sy het geweet, en nou is die haat en afgryse op haar gesig was nie speel uit. Sy byt hom. Sy moet gebyt het reg deur die ego te, want hy kom uit'n onbeheerbare skree van pyn en woede en geweld klap sy linkerhand in haar kop. Maar hy het nie vuur. Hy stoot af met sy bene gebind en duik vir die geweer. Hy gekruip waansinnig op al die hande-viervoet in die rigting van Mannlicher. Hy gryp die wapen, gerol oor in'n flits, en begin skiet. Sy sweet. Brylev in die grot was baie sleg, en ek het nie veel tyd nie .
  
  
  El Rubio daarin geslaag om te ontsnap. Sy spring op haar voete en gryp die snoete van haar aanranding geweer. Sy gooi haar volle gewig op hom, maak dit onmoontlik vir Jorge om te skiet. Maar dit het in die pad. Ek gehad het om na te streef vir die emoe se kop in so'n swak lig, en ek het net'n tiende van'n sekonde.
  
  
  Die eerste skoot tref Jorge op die punt van die neus en sluit nou die agterkant van die emoe se kop as goed. Gaan begin om te staar'n tweede keer en druk die emu in die ken en bors. Eers dan het hy laat val die masjien geweer. Soos die bloed gevloei af rta se ego, het hy begin om te kruip in die rigting van die meisie. Sy duik vir die masjien geweer. Skree histeries, sy begin skiet op hom, by die Jorge is reeds dooie liggaam. Hy het gesidder en geskud en gebewe soos die lewe as sy leeggemaak die masjien se tydskrif. Of amper leeg. Ek betaal spesiale aandag aan dit.
  
  
  Hy het geraam dat daar sowat tien rondtes het in die tydskrif. Toe sy begin om te draai, het hy gesê, " Moenie ophou nie! Skiet hom!
  
  
  Sy aarsel vir'n oomblik. Ek het gesien hoe die spiere in haar bene en boude te versterk. Miskien is sy vervloek haarself. As sy nie geneem mad wraak te neem op hierdie liggaam, kan sy het my vermoor.
  
  
  Sy was nie veronderstel om te skiet nah. Ek kan nog steeds gebruik haar as ek klim die Aasvoël Rots in die nag. En dit is wat sy hotel veronderstel is om te doen. Dieselfde nag.
  
  
  "Doen dit," 'n uitgedaag om haar. "Ongelukkig, anders sal ek het om te skiet jy in die rug." Dit sou'n skande. Dit is'n baie aantreklike skeur.
  
  
  Ek het dit baie doelbewus. Ek het reeds geweet het wat sy dink en hoe sy sou probeer om dit te speel, en ek wou haar om te glo dat nah het'n kans. Hulle het altyd probeer. 'n seks truuk. As jy speel saam met hulle aan die begin, sal hulle baie makliker om te hanteer.
  
  
  Sy laat val die masjien geweer. Hy het in'n groot poel van bloed. Nou het sy begin speel weer.
  
  
  Sy het'n woedende beweging met haar kop, terug gestoot haar blonde hare, en kyk reguit vorentoe. Nou is haar stem was weer normaal, vol vertroue en opbouende.
  
  
  — Is jy'n goeie skoot, Mnr Carter. Baie goeie inderdaad. Dankie vir die redding van my lewe. Kan ek draai dit om nou?
  
  
  Haar toon bedoel dat sy wou hê om my te sien as'n gelyke. Sy was'n dame, en ek was onmiddellik erken as'n lid van die beste familie. Ons kan verskillende politieke sienings, maar jy, soos beskaafde mense, moet nie'n probleem uit dit. Op daardie tyd, sy het op ego nou. En hy het geweet dadelik dat Jorge was reg. Sy was'n tipiese salon Kommunistiese. Nee wat waarskynlik'n kompleks oor haar gesin se geld.
  
  
  "Jy kan nie draai," het haar pa gesê. "Kom na hy kreun, daardie spesiale klip. Jy sal sit op die nen in die gesig staar die kla. En hou jou hande bo jou kop, Inez. Moenie probeer om iets. Ek gaan nie om jou dood te maak.
  
  
  Sy het net gelag. — Dit lyk nie soos dit is veel verander, Mnr Carter.
  
  
  "Dit hang af van hoe jy kyk na dit. Nou doen soos ek sê en hou jou bek."
  
  
  Sy sug en gespoeg op Jorge se liggaam. "As jy wil. Maar ek is baie teleurgesteld in jou, Mnr Carter. Ek het gedink jy was'n ware gentleman."
  
  
  "Ek is seker Jorge sal, ook," sê ek. "En kyk wat met hom gebeur het.
  
  
  Dit was Jorge wat het die mes uit sy gordel en begin om te sny die tou om sy enkels. Ek het gevoel die angel van die pyn as die bloed gehaas terug na my voete.
  
  
  Nou is sy sit op'n rots met haar hande in die lug, net soos sy hey het gesê. "Sy is baie moeg. Kan ek sit haar hande af?
  
  
  "Nog nie.'
  
  
  Sy het begin om te steenbolk. Hy was'n ondankbare hond. "Sy het die skeermes, onthou?" Sonder nee wat, jy wil dood wees deur die nou.
  
  
  'Fout. Jy sal dood wees. Jorge was van plan om my te gebruik, onthou? Jy het my die skeermes, want jy was bang vir hom. Jy is bang dat jy kan nie alleen hanteer nie en dat'n ongeluk sou gebeur. Dit blyk om waar te wees. So jy beter vir my dankie sê."
  
  
  Hy het dit vinnig. Hy het al die wapens wat hy gevind het in die grot en gooi ego in'n diep, donker gat in die hoek van die grot. Hy kon tel haar na die sesde voordat hy gehoor het die geweer wat het gegooi haar val. So dit was nogal diep. Dit het ook gedaal al die ammunisie. Ek het geweet ek sal nooit in staat wees om te vertrou hey, die hotel en maak seker dat ek die enigste wapen. Luger. Dit was gehou deur die ego, saam met'n stiletto op sy regter voorarm. As ek gehad het om te skiet met laser kanonne, ek sou nie gebruik pistool gewere in elk geval.
  
  
  Ek onderworpe haar oordrag stelsel om'n oorsigtelike ondersoek. Miskien is dit kon gewees het wat gebruik word deur die toestel met behulp van die batterye van my draagbare TV, of miskien nie. Hierdie probleem kan wag.
  
  
  Toe sy hoor my die vernietiging van die wapen, sy half omgedraai. "Asseblief. Ek kan dit nie meer nie. Ek kan dit gebruik . .. '
  
  
  "Natuurlik," sê ek. "Kom hier om die vuur. En uittrek heeltemal'
  
  
  
  Hoofstuk 8
  
  
  
  
  Sy het nie protes. Sy het na die vuur en begin om uit te trek. Haar mond vertrek in'n kat glimlag. Sy het werklik geglo het dat ek sou neem die seksuele aas.
  
  
  Haar sit op'n rots'n paar meter weg, kyk na haar, sy Luger opgelei op haar. "Maak nie enige skielike bewegings," ek het haar gewaarsku, " ek moet in staat wees om te sien jou hande." Beweeg jou vingers stadig. Laat my geniet dit.
  
  
  Sy kyk na my met oë vernou. "Ek glo jy sal dit geniet!"
  
  
  "Diep, ek is niks meer as'n vuil ou man. Opskud. Sit jou broek af. Maar stadig!
  
  
  My eerste indruk van haar liggaam was heeltemal korrek is. Nah het'n mooi slanke liggaam. Skraal bene, ferm plat maag en vol ronde borste. Die onthulling van onder haar mik, sakkie geplaas om haar reg hip, sien sy die blink hef van'n klein Webley. Lilliputter. Maar baie dodelike op kort afstand.
  
  
  'Hmm. Hoe elegant! En so gerieflik! Verhoog jou hande weer.
  
  
  Hy stap oor na haar, uitgepakte die klein holster, en laat Ay gly uit haar been. Sy flinched toe my vingers vee die binnekant van haar bobeen. Nah se oë was gesluit. Hy laat val die klein pistool in'n diep gat en getel om die sesde. Daar was'n geluid.
  
  
  Ons oë ontmoet. "Dit is'n baie diep gat," sê ek. "Dink oor dit."
  
  
  Sy het gesluit haar oë weer, en as sy begin om te praat, hoor ek'n nuwe toon in haar stem. Die woorde kom uit hard, en haar groot, vol borste opgestaan en het met geweld as sy met my gepraat het. Sy boog haar rug en draai effens weg.
  
  
  "Ek is so fokken opgewonde," het sy gesê. Ey se tong was in die pad, en sy kon skaars praat. "Bloed... dood te maak.".. dit is altyd vir my so opgewonde. Eerlik. Haar . .. Ek is nie'n grap, Nick.
  
  
  Haar, kyk na nah. Ek vertrou haar.
  
  
  Sy klou aan haar bors met albei hande. "Wel? Jy is nie van plan om iets te doen oor dit?"
  
  
  "Ja," sê ek. — Ek sal iets te doen oor dit. 'n ander keer.'
  
  
  Hy het sy oë oor haar liggaam. Nah nie meer enige verborge wapens.
  
  
  "Kry geklee," Nach gebreek het op haar. "En maak iets eetbaar rondom die blikkies." Maak'n paar koffie.'
  
  
  Haar nippels strenger teen die koue. Nah was om te kry hoendervleis. Sy lek haar lippe en staar na my asof sy net wil ervaar'n wonderwerk. Haar kinders amper begin om dit te glo. Haar stahl ondersteuning vir nah. Maar my brein het my in toom. Ek was besig om op'n opdrag. En sy was gevaarlik. Mooi soos die hel, maar ook gevaarlik soos die hel.
  
  
  Haar man kyk na nah liefdevol en die spreker het'n luger gebaar. "Moenie aan die slaap raak. Opskud! En maak geen fout, Inez. Ek sal skiet jy so maklik soos Jorge het."
  
  
  Sy het'n diep asem en streel met haar vingerpunte oor haar liggaam. Sy het vir my nog'n naald lyk. Haar, het hy gebreek het, en het'n dreigende gebaar te Wilhelmina. Sy het opgestaan en begin om aan te trek.
  
  
  Ek het geweet sy haat my nou. Nou is hy was meer as net'n politieke vyand. Nou was daar persoonlike haat. Dit kan maak haar nog meer oproerige. Van die kursus, ek het rumatiek en hierdie kurktrekker, selfs al het ek gehoop ek sou nie te ego-breek dit.
  
  
  Sy was bleek en stil as sy bereid is om iets te eet. Bennett het nie lyk veral bekommerd oor Ed. Alles was net geblikte kos. Daar was'n paar poeiermelk koffie en'n blok van sigarette. Mense regoor die vredeskorps lyk om te het'n gewoonte van die eet net soos die mense in die area waar hulle werk. Terwyl sy besig was om, Jorge sleep haar om'n hoek. Ek sou verkies het om haar te neem ego buite, maar ek kan nie laat haar alleen in die grot. Ek het nie geweet hoe lank hulle het al met behulp van die grot. Dit is moontlik dat nah het'n wapen iewers weggesteek.
  
  
  Tydens middagete, het hy begin bevraagteken haar. Hawk sê ek is redelik goed in dit. En hy behoort te weet, want hy is die beste. In elk geval, gedurende die eerste koppie koffie, het sy begin lê. Hy het nie sê enigiets. Hy vrygestel van die stilet aan die hef en hou die lem aan die brand gesteek. Sy staar na my met groot oë, en haar mond vertrek in vrees.
  
  
  "Jy lieg," sê ek eenvoudig. "Moenie dit doen. Jy kan nie wen nie, want jy weet nie hoeveel jy reeds weet haar. Jy loop die risiko dat ek sal vang jou elke keer as jy lieg. Die stiletto draai haar in die vuur. — En as jy gaan lê weer, ek sal bind jy en gebruik dit teen jou kaal voete." As jy dink ek is net probeer om jou bang te maak, gee dit'n probeer.
  
  
  Sy het geweet ek was nie'n grap. Haar, ek het gedink dreig haar was genoeg. Dit is dikwels baie meer waardevol as die marteling self. Jorge sou waarskynlik sê ek kan gaan na die hel. Ek dink nie Nah sal hê dat baie guts. En hy was reg.
  
  
  Sy gepraat het. Jorge was reg. Sy was'n KGB-agent. Dit was geplant in Kuba so dat die Kremlin kan uit te vind oor Boroda se planne vir Ust-Luga. Sy het nie werk vir'n lang tyd, nah het verskillende paspoorte, en toe sy nie werk nie, het sy geleer by'n skool in Argentinië. Vir baie jare, sy het probeer om weg te bly van haar kragtige aristokratiese familie. As hulle ooit gekry het om hul hande op haar, sou hulle beslis sit haar in'n sanatorium.
  
  
  Die res was maklik genoeg. Die Kubaanse Geheime Diens het bekend oor die Aasvoël Rock-sender vir'n geruime tyd, maar dit was nie heeltemal duidelik wat dit was of wat dit was nie bedoel vir. Die Ih mense in Peru was swak toegerus, en die kleinboere prakties het nie ondersteuning van die ih. Die meeste van die tyd wat hulle was gejag en hulle was honger. Castro vasgepen sy hoop op die Boliviaanse guerrilla-beweging in die noorde. Peru kan wag. Toe Mnr Guevara was vermoor en die Boliviaanse guerrillas het gevlug, Havana gestuur El Rubio om hom te vervang, en Jorge kyk na haar. Hey, aan die orde was om te gaan suid. Wanneer die uitsendings begin, Kuba het beveel dat die vernietiging van die sender op Aasvoël Rock. Castro is'n ondersteuner van Mao Zedong. Die stasie bevat Mao se kop. So dit was duidelik genoeg.
  
  
  Maar Inez, El Rubio, was'n KGB-agent. En die Kremlin sal beskerm en aan te moedig neo-kommuniste. Ten minste in die begin. Totdat hulle kon sien in watter rigting die sender beweeg. Hulle kan probeer het om hulle te manipuleer.
  
  
  In elk geval, Inez het bestellings te wag vir die installasie. Hy het uit'n stilet rondom die vuur en die mes teen die hout boks wat gehou is om die voorrade. Die hout kraak en begin om te rook.
  
  
  — Jy was in die middel van die berge, Inez. Hoe het jy jou bestellings van die KGB?
  
  
  "Ons het'n agent in Caracas. Ek het hom gekontak die aand voor ek vernietig die batterye. Dit is die klein dinge wat jy moet aandag gee aan tydens die ondervraging. "Hoe was dit moontlik? Jorge sê jy het niks te doen met die radio. Hoe het jy hom?"
  
  
  Maklik. Jorge en die ander het om voorrade te kry. Louis was die enigste een links in die kamp, en hy was nie die slimste een. Hy het nie geweet Morse-kode. Wat sy dan gebruik om die radio en ontvang my bestellings. Toe het hulle laat Louis hou my aan die stilte my ego. Louis was'n volledige idioot. Hulle het gedink dat ek het net lief vir my ego, en dat ander moet weet nie wat ons saam kan doen wanneer ons alleen is."
  
  
  Luis dalk dom, maar hy was nie dom genoeg om te sê Jorge oor hul uitsendings. Dit lyk ook onwaarskynlik dat me.
  
  
  Hy het vir haar gesê, " So jy aangeval die Rots twee nagte gelede? Jorge vermoed jy, maar hy was aan die slaap met jou, en so ver het hy nie gedoen het nie iets teen jou. Jy moet bekommerd dan, het jy nie? Hoe het jy dit doen? Hoe kon hulle almal doodgemaak word, behalwe vir jou en Jorge?
  
  
  Sy kyk na die stomende punt van die stilet en het'n diep asem. "Dit is alles reg dan. Ek het'n verteenwoordiger in die Aasvoël. Caracas het my instruksies oor hierdie. En sy was regtig desperaat. Stem hoekom ek "verloor" in die nag. Ons het net voor sonsondergang. Daar is'n maklike manier as jy weet wat die ego. Sy hardloop weg van die ander. Dit is gevind deur sy eie uitlaat en gewaarsku, sê ego. Hy stel'n lokval vir die ander. Maar omdat Jorge het nie glo my, hy het pretty much klou aan my. Dit is die rede waarom die emu ook daarin geslaag om te verhoed dat hierdie laser balke.
  
  
  Ek vertel haar van die res. "Hierdie kontak persoon het jy een of twee sigarette. Jy Kuriles het nie eens dink oor dit. Dan is jy terug gekom het en soen Jorge.
  
  
  Sy kyk na my klaend, soos'n skoolmeisie. "Ja. Dit was'n dom fout gemaak het. Maar ons het nie gerook vir'n paar dae, en ek wou net'n sigaret. Ek het nooit gedink so ... '
  
  
  Dit is altyd klein, dom foute wat die dood van enige agent. Ek het gewonder wanneer dit met my sou gebeur, en wat fout wat ek wil maak. Hawke altyd sê dit het iets te doen met drink en vroue. Persoonlik, ek twyfel dit.
  
  
  Hy het gesê, " Hierdie KGB-agent in Caracas, wat is sy naam en dek?"
  
  
  Sy het nie verwag dat hierdie vraag. Sy was verwag nog'n vraag, 'n baie belangrike een. Sy het gewonder of sy sou lê en die risiko om gemartel. Dit was gebring deur ee op teengewigte om hierdie minder belangrike kwessie. Sy het my die naam van haar kontak in Caracas, en hy onthou die besonderhede.
  
  
  Dan het ek haar gevra, hey kurktrekker. — Jou kontak by Aasvoël Rock is Dion Hermes, is hy nie?" Hy het in Cuzco deur die helikopter vier dae gelede. Voor dit, het hy was in Los Angeles. Hy is ook'n KGB-agent. Hy is ook die hoof UITVOERENDE beampte van'n KGB maatskappy op die weskus, en hy het gehelp om die Chinese bou hierdie sender omdat die Russe wou dit. Hy is verwant aan Rona Matthews en die ou Lama Li Tzu. Hy skryf die lirieke, en sy lees ih op band. Hy het Chinese ingenieurs na Peru. Hy melk daardie idiote wat kom en gaan sit op hom, Li Zi, en gee die geld aan die nuwe organisasie. Hierdie seks pille is die uitvinding van'n Chinese wetenskaplike. Is haar ferret nog reg?
  
  
  Sy staar na my met haar mond half oop. Sy het geskrik deur daardie. En verstom . Soms is ons vyande het'n gewoonte van die onderskatting van ONS. Ons moedig dit so veel as moontlik.
  
  
  Inez gooi haar sigaret in die vuur. Sy het haar kop gekantel terug en haal sy skouers op. — Jy verdoem goed op die hoogte!" Hoekom het jy die moeite doen om die vraag my by al?"
  
  
  "Ek wil om te weet alles oor Dion Hermes. Alles! Sy gegaan het'n lang pad na die dood van die ego. Ek het voortgegaan om dit: "Dion Hermes probeer om my beskuldig van moord in Malibu. Hy het misluk, en ek dink hy weet dit. Ek dink hy praat oor my vertel. Ek dink ook dat hy vir jou gegee het sekere bestellings. Miskien is die volgende: Jy moet bly hier in die vallei en kontak my so gou as wat ek kry hier. Jy sal waarskynlik probeer om jou te mislei my met hierdie klein storie wat ons saam kan werk... Jy kan probeer om my te oortuig selfs meer deur die slaap met my. Dan sal jy lei my deur die maklikste roete wat jy nou net genoem het, die Aasvoël, waar ek sal wees lokval gelei. Is dit nie dat die reg, Inez?
  
  
  Ek het gedink ek lees die bewondering in haar oë. En dit was'n verrassing vir nah. Ek het gedink ek verstaan hoekom sy was verbaas. Hy het geweet dat'n baie meer oor die storie as wat sy gedoen het. Hy was die belangrikste persoon in sy organisasie. Sy was ongetwyfeld niks meer as'n pion, goed genoeg om te volg bestellings. Hulle het waarskynlik nie regtig vertel.
  
  
  "Jy moet verwant wees aan die duiwel," het sy gesê op die laaste . Sy oor haarself, wat my verras. Ek het gedink dit was vreemd vir so'n vrou. Dan het ek vergeet dit. Dit was my fout. Ons het gepraat vir'n paar meer. So ver As wat ek kan vertel, sy het my vertel die waarheid, want sy was bang om gemartel. Dit alles kom neer op die feit dat Dion Hermes het om my dood te maak, want dit is verwelkom in Rusland. Dit beteken'n aangesig-tot-aangesig ontmoeting. En dit was nie ongewens is vir my.
  
  
  Haar naam is nog'n ding wat handel oor die baie dell van my'n bietjie sy is gratis, maar op die baie-dell-veral nie. Dion Hermes " om my dood te maak uitgereik is lank gelede. Ons betrokkenheid in die Malibu probleem was suiwer toevallig.
  
  
  "Hulle het baie versigtig te wees," erken Inez oriëntering tot die begrip van die redes vir die sukses. "Hulle wil dit lyk soos'n ongeluk. Want nou dat daar is'n redelike begrip tussen Rusland en die Verenigde State van amerika, hulle wil nie nuwe te skep spanning deur die doodmaak van die belangrikste ONS agent.
  
  
  Dit is die rede waarom hulle het om te maak dat dit lyk soos'n ongeluk.
  
  
  Dit maak nie veel sin om'n aanneemlike een. Haar, het geweet iets is verkeerd, maar dit het nie veel sin maak om'n aanneemlike een. En ek het nie geweet wat gebeur het nie. Ek het nog nooit gehoor van Dion Hermes voor hierdie opdrag. Net soos Smous. Dit het net nie sin maak dat'n belangrike agent soos Hermes kon bly onderdak vir so lank.
  
  
  Ek het besluit om haar te toets. Stilet het dit en laat die emu nuuts af dreigend op die hout krat. Hy loop om die vuur, en sy cowered.
  
  
  "Jy lieg," sê ek. — Jy is net vir my die helfte van die waarheid. Jy mis iets, en ek wil om te weet wat dit is. Hoe weet jy Dion Hermes se planne so goed?
  
  
  Sy kyk na die wenk van die stilet en haar lippe het gebewe. "Ek lieg nie, Nick. Haar, ek sweer. Hermes homself het my vertel dit alles in stilte. Wanneer die ego het haar ontmoet in die Aasvoël, dit was in die nag.
  
  
  Haar lelike een kyk na Nah en het niks gesê nie.
  
  
  "Ek lieg nie, Nick. Eerlik. Ek kan dit bewys. Sy kyk af na die stilet in die alarm en lek haar lippe. Sy was bang van hierdie koue staal.
  
  
  "Vyf sekondes," sê ek. "Ek gee jou vyf sekondes om dit te bewys."
  
  
  Die woorde het haar lippe vinnig.
  
  
  "Jy was in Beiroet'n paar dae gelede. Jy het ontslaap met'n vrou, Kezia Neumann. Sy is'n dubbel agent; sy werk vir die KGB en die Shin Bet. Die Russe ons vertrou nie meer nie, so ons het besluit om skoon te maak ee."
  
  
  Hy waarskynlik kyk'n bietjie verbaas. Nie dat my mond oopgemaak onmiddellik, maar tot my verbasing, dit moet gewees het, opvallend. Inez kon vertel deur haar reaksie dat sy was verlig. Sy het praat. "Hulle beplan om dood te maak wat jy in die hotel. Ek dink dit was genoem Fenisië.
  
  
  Hy knik vir haar.
  
  
  "Hulle het alles in detail uitgewerk. Beide jy en die meisie sal vergiftig word met'n bottel van arak en laat'n nota om te sê dat die twee van julle selfmoord gepleeg saam. Uit liefde en omdat jy moeg is van die vuil werk wat jy doen.
  
  
  "Wat veronderstel was om te skryf hierdie nota?"
  
  
  "Hierdie vrou, Kezia Neumann. Sy is reeds geskryf'n brief. Sou sy dit gedoen het. Maar natuurlik, sy het nie geweet sy gaan sterf. Sy het gesê sy het tot op die laaste minuut en gebraak gif. Die polisie sal nie hou haar vir'n lang, en sy sal'n groot beloning. Sy het nie vermoed dat enigiets op alle.
  
  
  Verkoop ook loop rondom die vuur. So dit het nie regtig saak nie. Hy het net gehoop Hawke nooit gevind uit.
  
  
  "Jy het'n uur vroeg," Inez het voortgegaan. "Odin rondom die Russe sien jy laat. Dit was in die parkeerterrein oorkant die straat van die hotel.
  
  
  Nikolay Tovarets. 'n man met groot hande. En hare, ek het gedink hy was na Kezia. So dit is waar. Maar ek het vergeet om oor myself. Hy het nie iets wys toe hy my sien loop rondom die hotel. En tog was daar iets anders wat ek nie verstaan nie.
  
  
  "Hoekom sou Hermes vertel dit alles?" 'n agent wat hy nooit ontmoet het voor. Dit is nie waar nie.'Sy lyk ontsteld. — Wat anders moet ek doen om jou te vertel?" Ek weet nie hoekom hy my vertel het nie. Maar hy het vir my gesê! En hy het seker gemaak dat haar ego het aandagtig geluister. Hy lyk om te dink dit is belangrik dat ek nie vergeet nie oor wat hy vir my gesê."
  
  
  Dit was duidelik vir my nou. Hermes wou hy haar geken het. Dit beteken hy het geweet my goed. Hy het geweet dat ek sou aanvaar die uitdaging, dat ek nie sou spot die ego aas. Hoe kon Dion Hermes, 'n volledige vreemdeling, ken my so goed? Hy steek haar twee sigarette en het die een na die meisie. Hy kyk op sy horlosie. Dit was middernag.
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Ons sal gaan na die krans net voor sonsopkoms. Dan sal ons het'n goeie oog, maar dit sal moeilik wees vir hulle om te sien ons.
  
  
  Sy was bang vir die weer. — Ek wil nie hê om daar te gaan." Hoekom moet ek gaan? Kan jy nie net stel my vry? Ek sal verdwyn in die berge en nooit weer pla nie. Ek het nie'n wapen nie . .. '
  
  
  "Jy kom saam met my."
  
  
  "Maar dit is'n strik. Hulle sal wag vir jou. Daar sal'n stryd en sy ... sy...'
  
  
  "Ja," het haar ma geglimlag. — Jy kan kry vermoor, ook. Dit is moontlik. En ek kan kry vermoor. Dit is'n ander moontlikheid. Maar ons sal nie val in die ih trap. Ons sal nie hierdie maklike pad. Ons sal gaan op die harde manier: 'n steil helling, op die oostelike helling.
  
  
  Haar noukeurig nagevors kaarte van die Aasvoël Rock. Dit was moontlik. Ek het dit geweet. Wat hulle nie geweet het nie en daarom was nie voorberei vir'n aanval uit daardie rigting. As ons gehad het die helfte van'n uur, wat ons waarskynlik sal hê, ons kon gewees het onder die dekmantel voor sonop.
  
  
  Sy was verstom . "Sy is'n baie goeie klimmer. Ek het grootgeword in Switserland voor ek gebreek het met hierdie bourgeois nonsens. Sy klim'n paar van die mees uitdagende pieke in die wêreld.
  
  
  En ek sê vir julle, dit is onmoontlik.
  
  
  "En aan haar, ek sê vir julle, ons gaan om dit te doen."
  
  
  
  Hoofstuk 9
  
  
  
  
  Die weer, gegewe die omstandighede, was nie sleg nie. Dit was duidelik en koud. 'n koue wind was voortdurend waai uit die suid, vol gehuil deur die krake. Dit maak nie veel sin dat hulle die opstel van'n valse gesag. Ons was geklee baie hartlik, maar ek sou gehad het om te neem my handskoene af te klim die steil rant. Dit sou'n stryd van my vingers en tone met'n rots. Een fout en sy weg . Die slegte deel is dat ons was vasgebind met'n tou en ek het om dit te slaan eerste. Ek kon nie vertrou hey, neem die sorg van jouself. Wanneer ons het die korrekte begin posisie, dit was die wag tot die laaste oomblik. By die eerste teken van die dagbreek, toe hy sien dat sy hande op arm se lengte, hy het die go-ahead. Sy was bang. Hy was gespanne tot die uiterste beproef. Om mee te begin, ons klim'n klein glacier vol krake. Dit het'n skeur-soos die gang gevoer met kronkelende graniet klippe. Van tyd tot tyd, ons kan hoor rotse val iewers in die buurt. Nie juis gerusstellend.
  
  
  Sy was goed. Baie goeie inderdaad. Op die laaste minuut, het hy besluit om nie om haar te neem saam met hom. Hy kon gekoppel haar en het haar verlaat, in die grot. Maar dan het sy het om te dink oor al die nodes wat hy bemeester het op sy eie met verloop van tyd, en hy het. Sy sou nie gewaag deur Stahl. Dit was my enigste kans.
  
  
  Te kry om die einde van die krans, ons het om te kruis'n gladde, soliede stuk van die rots bedek met ys. Ons dra denim stewels en uitgevoer pikke. Dit is hoekom ek nie wil hê om haar te wees agter my. Ek het ook al die ander basiese noodsaaklikhede soos tou, krammetjies, en hamers. In'n plastic wrap om haar middellyf, het hy uitgevoer plofstof en slagdoppies, sowel as'n paar spesiale batterye. Die top stuk van die rots wat ons gaan om te klim vorentoe gehang en is wyd op die top en smal aan die onderkant. Hy het getwyfel dat daar sou wees wagte op hierdie kant van die krans, as die krans kyk onneembare van hierdie kant. Wanneer ons bereik die top, ons weggesteek onder die rotse en wag vir dit om te kry donker. Dan sal ek slaan dit te vernietig die installasie en die dood van Dion Hermes.
  
  
  Ons klim oor'n gekerfde rots massa en dan bevind ons onsself terug in'n skeur waar klein rotse het voortgegaan om te val in'n waterval. In Switserland, die ego is genoem die bergschrund.
  
  
  Inez gehou mor dat ons was mal. Die donker grys lug draai melkerige wit, en hy kon sien haar vier meter voor. Om ons reg is'n groot lysie van die sneeu, en bo ons was'n lysie van rock. Ek weet dat die klip is'n dooie materiaal, maar ek het die indruk dat hierdie klip is nie op soek na my.
  
  
  Ons het gestop. Sy lê op haar maag, asemhaling swaar. Hy lê op sy rug en bestudeer die skuur. Die eerste ding wat ek gesien het, bly my. Daar was'n lysie oor vyf meter onder die einde. Die laaste vyf meter sal vereis dat die meeste moeite, want hierdie afdeling is gekantel vorentoe deur ten minste twintig grade. Ek sou begin het hierdie laaste deel van dit die eerste keer. Sy moet wag op die lysie. Daar was geen ander opsie. Ek moes kies tussen twee euwels. As ek laat haar gaan eerste en sy maak dit, ek kan verwag dat'n puntig boot of'n terugslag vir die skedel wanneer ek klim oor die rand. Sy sou gegaan het in die eerste, hou in gedagte dat sy sou nooit in staat wees om af te gaan alleen. Nah het genoeg ervaring om nie te probeer om iets soos hierdie, en ek hou van die geld, dat sy het nie waag om dit te doen in elk geval. Dit was'n risiko wat hy gehad het om te neem. Sy het opgestaan. "Kom ons gaan."
  
  
  Sy het begin huil. "Ek kan nie dit doen. Ek sal nooit in staat wees om dit te doen. Dit is onmoontlik.'Nou is sy wil sy het nie het vir my gesê sy was'n ervare klimmer.
  
  
  Ek het haar my stilet. "Jy het om te kyk na dit op die manier," het haar pa gesê geduldig. — Ek het'n werk om te doen." Sy te ver weg te gee tot nou. As jy gaan, het jy nog'n kans om dit te oorleef nie; as jy redeneer, jy het nie'n kans. Dan het ek sal hê om jou dood te maak. Ek is so jammer.
  
  
  Sy moes geweet het deur die klank van my stem dat ek dit bedoel het, want sy het nie sê enigiets anders en bereid is om te klim. Dit is daarop uit hier-iets anders wat ek gevind het. 'n skaars merkbare styging in die rots, stygende van regs na links, en eindig, byvoorbeeld, ses voet onder die lysie.
  
  
  "Probeer dit," ek bestel het. "Jy sal hê om af te neem jou handskoene, anders sal jy nie in staat wees om te."
  
  
  "Maar my hande sal vries." Inderdaad, die hoër ons gaan, hoe kouer die wind geword het.
  
  
  "Nie as jy doen dit vinnig," sê ek. "Hulle sal kry'n bietjie lam, maar hulle sal nie vries, óf. En ons nodig het om dit vinnig te doen. Want as ons gesien het op hierdie helling in die breë daglig, ons sal'n weerlose teiken vir hierdie laser gasse. So opskud en moenie praat nie so veel nie.
  
  
  Ek kyk na haar nou, merk hoe effektief sy was die gebruik van elke rand wat om vorentoe te beweeg. Nou dat sy het begin om hierdie, sy was seker dat nah sou slaag. Sy was regtig'n goeie. Wanneer sy was net tien meter weg van die rand, het sy skielik opgehou.
  
  
  "Daar is'n stuk van die rots in die pad," het sy geroep. — Nie baie groot nie, maar ek kan nie kry om dit te. Wat moet ek doen?"
  
  
  Sy klink kalm. Ek was nie onder die indruk dat sy kon niks doen nie oor dit. Haar geskree: "Is jy seker?"
  
  
  "Sy vertroue. Op hierdie rots van die ys. Dit is die spieël gladde. Dit is onmoontlik.'
  
  
  Maar dit moet wees oorkombaar. "Bly waar jy is," het ek genoem. "Hamer in die stut en wag daar. Sy gaan.'
  
  
  Dit is aan my te help hey. Die skeur in die rots was effens dieper as wat hy gedink het. Dit kon kry genoeg ondersteuning. Toe ek haar genader het, het ek gesien dat sy reg was. Dit was'n moeilike saak. Hierdie waatlemoen-vormige rots was net in die verkeerde plek. Dit jutted al oor die krans, die onderbreking van die kreukel wat verhoed dat ons van die klim. Jy mag dalk nie in staat wees om dit te oorkom.
  
  
  Inez klap die stut teen die rots en toegelaat word om homself te hang aan die tou. Daar was'n gaping van ten minste dertig meter onder dit. Hy ondersoek haar gesig en gevra: "het jy iets om vas te hou aan met jou voete?"
  
  
  "Hy is amper op sy tone. Maar as sy nie beweeg nie. .. '
  
  
  "Dan nie beweeg nie. Ek het om te klim oor jou te kry die damn ding. Dan sal ek jou help om te gaan met dit. Dan kan ons klim hierdie lysie.
  
  
  — Kan jy nie los te maak van my?" As jy val, sal ons beide daar wees.
  
  
  Ek het'n kans op haar. Sy kon nie verlaat nie; ek kon nie sien hoe sy sal in staat wees om af te kom weer as iets met my gebeur het. Hy het gedink oor dit vir'n rukkie, en dan besluit dat dit was skaars'n risiko.
  
  
  "Ek sal los te maak jy," sê ek. "Probeer om nie te oorgebruik dit."
  
  
  — Wat die hel kan'n maat doen met dit?" het sy gebreek op my. "Sy vries baie hard hier. Ek dink nie ek sal hou op om die waarde van die bene langer. Asseblief gou!"
  
  
  Sy skaars omgaan. Ek het om versigtig te soek vir die regte plekke om die telling wat die krammetjies. Ek het om te gaan decimeter deur decimeter. Ek het dit begin met'n driehoek, twee been draadjies, en een bo my kop dat ek nie kan hou op om te. Hy kon dit gedoen het, want die rots hier is vertikale, nie oorhangende.
  
  
  Nou dat hy is bo die hindernis, hy het om te gaan af weer te vind'n styging op die ander kant waar hy kon staan op sy voete. Net nou, haar regtig hardloop in'n probleem. Ek het'n harde tyd gehamer krammetjies in die klip muur. Hy plaas die laaste stut in die kreun en geslaag het deur middel van die tou.
  
  
  Ek sou hê om te vertrou dat hierdie bracket, want ek wil hê om op te hang op dit met al my gewig. Ek wil hê om te gaan af in die tou en hoop dat my voete gevind dat'n styging in die ander kant van die hindernis. Om dit te doen, sou ek het om te hou op om dit met my honderd kilo's. Dit was moeilik vir my om af te kyk, so ek het om te kyk vir'n styging in die rots. Dit was moeilik vir my om jou te vertel hoe hard of swak die rots was waar haar stut het dit vas. Jy kan nie altyd voel dit. Onthou hy sien haar oor die pad. "As jy kan nog steeds bid," Hey het vir haar gesê, " nou is die tyd."
  
  
  Hy laat gaan van haar, en nou was hy hang met al sy gewig op die tou en in hierdie bracket. Dit verwerk en verhuis nie, maar dit gehou. Ten minste tot nou toe, die krimpvarkie . Hy beduie met sy voete in die lug, probeer om uit te vind'n styging in die rots met sy tone. Ek kon dit nie vind nie. My voete geskraap die rots, maar slegs die gladde klip voel dit. Die deur kraak meer en meer verskriklik. Ek het geweet ek was aangrypende die tou styf, maar my vingers was so dom van die koue dat ek kon skaars voel die stof van die tou.
  
  
  Haar nog kon dit nie vind die kreukel. Ek het die idee dat ek was besig om te weeg meer en meer. My skouers begin te pyn, blyk dit dat die ligamente strek vir'n paar meter. Haar asem was verstik deur die dun, koue lug monsterneming. Sien jy al iets?"
  
  
  Waar is my voete nou?
  
  
  Sy was bang. Sy het nie gedink ek sou oorleef. — Ek sien nie enigiets hier. Sy waag dit nie om uit te strek ver genoeg!
  
  
  "Jy beter dit doen. Anders sal ek moet'n draad.
  
  
  Dit het nie klink soos my eie stem. Haar, hoor haar beweeg. En loeien. Ek het gewonder as sy was regtig bid.
  
  
  Sy het gesê: Jy is te nederige! Trek jou bene, reg been! Oor daar. Nou aan die linkerkant, nee, nee, nou reguit vorentoe. 'n bietjie laer, 'n bietjie meer ... '
  
  
  Ek het dit gevind. Hy stoot sy boot in die gat so ver as wat hy kon en'n sug van verligting. Nou is hy veilig weer. Die res is kind se speel. Die styging verbreed. Inez gooi my'n tou, en ek verseker dit met'n paar krammetjies. Nou kan sy kruis die rots veilig, ook.
  
  
  Wanneer ons staan op'n lysie vyf meter onder die rots lysie, ek het gesien dat die moeilikste deel was oor. Die laaste afdeling lyk baie meer gevaarlik as van onder. Ons was in staat om te klim verdere sonder'n breek, met behulp van draadjies. Wanneer ons uiteindelik ons bestemming, ek het geweet ek was op tyd. Dagbreek het in'n helder middag briesie. Arende omkring bo ons. Ek kyk na die klein plat plek waar ons nou is, en besluit dat ek sou spandeer die dag hier. Dit was mooi. Dit was'n gebied van sowat vyf vierkante meter met puin en klippe, en wat-waar en droë gras en sneeu . Die skoonheid is dat die terrein was hol en begrens deur groot klippe, so dat dit gevorm het'n natuurlike vesting. Ons was hoog bo die laer plato waar die Inca paleis en die tempel kompleks staan. Niemand het ons hier, behalwe die arende.
  
  
  Ek het gevind dat'n geskikte plek onder die groot rotse, beskerm teen die byt wind, en los die tou wat bind ons saam. Sy bewe van die koue, en ons vryf ons hande saam te herwin ons sintuie. Na'n paar minute, sy glimlag vir my en knipoog. Ay het haar'n kyk so koud soos die rotse ons sit op. Sy vou haar pelsjas rondom die llama en gevra: "Wat nou?"
  
  
  — Ons sal hier wag." Dit sal hê om alles voor te berei presies. Ek moet nog steeds'n baie van die inligting van jou, en ek hoop jy sal nie probeer om te lieg vir my nie. Ek kan nog steeds dood te maak. En ek sal dit doen as jy my.
  
  
  — Jy hoef nie waag om te skiet nou.
  
  
  — Jy is reg. Hy stoot die stilet in haar hand, en het haar die wapen. — Moenie maak my gebruik dit, Inez.
  
  
  — Ek sal dit nie doen nie. Ek weet haar toe sy is verslaan. Al wat ek wil hê, is om te kry uit hier in die lewe. Buitendien, ek dink jy skuld my iets...
  
  
  — Ek het nie skuld jou niks op alle. Maar as jy nie werk nie teen my, ek sal sien wat ek vir jou kan doen met my baas. Dit is al wat ek kan jou belowe.
  
  
  Miskien Valk kan dit gebruik. 'n dubbel agent is altyd nuttig. Hoewel dit in haar geval, sou dit gewees het'n driedubbele agent. Sy was reeds'n dubbel agent. Ons het vereenvoudigde ons taak. Ek het'n paar sigarette en'n klein bottel van sjokolade met my. Dit is gevind deur'n goeie opening tussen die rotse, en Stahl ondersoek van die plato onder. Haar verkyker gefokus op die verspreide graniet strukture die helfte van'n kilometer weg. Aasvoël skaal. Die plek waar die laaste Inkas een keer gedoen het en waar hulle gesterf het. Oorwin deur die spaanse. Vier honderd jaar gelede.
  
  
  Die terrein was nie so wouldnt sleg wees. Natuurlik, ons sal hê om oor te steek die ego in die nag. Van die basis van die berg was ons op die plato strek vir ongeveer twee honderd meter en is omring deur'n muur rondom wit graniet klippe. Dit was'n droë muur bymekaar gehou word deur die spanning en wrywing, en die Inkas gewerk het net met klip en brons gereedskap. Die muur strek oor die vlakte, van die een einde van die krans aan die ander. Die muur was omtrent twee meter hoog en het geen mistel skuiwergate. Die Inkas het nie verwag dat'n aanval van hierdie rigting.
  
  
  Buite die muur, 'n droë sloot het gelei tot die eerste graniet gebou. Daar was dit ook'n platform vir'n helikopter. Nou was daar geen helikopter, en daar was geen plek vir ons om weg te steek ons ego's in enige van die geboue rondom ons. So hulle was nie hier wag. Ons gevlieg in uit Cuzco, het ons besigheid, en weer links. Hierdie helikopter rit pla my'n bietjie. As dit vlieg blatant oor ons skuilplek, daar is'n kans dat ons sal ontdek word. Ek het nie veel dink oor dit. Inez klop my hand en sê: "Kyk, die eerste gebou daar moet'n sender."
  
  
  Die gebou was laag en vierkante, met'n plat dak. Die voorwerp blink in die eerste strale van die son uit'n donker vierkantige gat in die dak. Dit was'n vlekvrye staal naald met'n konvekse top wat was stadig opwaarts beweeg.
  
  
  "Die antenna," mompel ek. "Nie die sender. Dit is in'n saal in of onder'n gebou. Groot. Dit is naby genoeg.
  
  
  Die antenna stadig opgestaan. Dit het soos'n vlagpaal, behalwe vir die konvekse top. By die basis, die antenna is ongeveer'n meter dik. Dit was meer as veertig meter lank.
  
  
  Haar koue mond gesmeer my oor. "Dink jy hulle is uitsaai nou?"
  
  
  "Hoe de hel is sy veronderstel om te weet dat?" Waarskynlik. Ek dink nie hulle opgetel het hierdie ding vir die pret."
  
  
  Hulle sal uitgesaai iets. Maak Odin se laser balk om ons satelliete en konfyt alle programme. Hulle sal oorweldig die hele wêreld met hul propaganda. Ek het gewonder of Smous in Lima sou wees om te kyk na dit nou openlik. Ten minste nou is hy het geweet waar die sender is in die saal.
  
  
  Ek het nog nooit gesien het haar voor, Dion Hermes. Ook niemand anders nie. Niks beweeg tussen die geboue. Die plato was heeltemal verlate. Ek het haar nie sien nie. Die geboue is verhit deur elektriese kragopwekkers wat lank reeds geïnstalleer.
  
  
  Toe sien ek'n beweging. Hy laat sak sy verkyker. 'n dun lyn van mans en vroue opgewonde deur die poorte van die ou paleis. Sy het om te kla. Hulle verdwyn in die dieptes van die droë sloot, weer verskyn, en het gegaan om te kla.
  
  
  "Dit is'n begrafnis stoet," die vrou langs my gesê. - Volgens die ou tradisie. Oh my God! Hulle gaan om te voed die lyk van die aasvoëls.
  
  
  Nou ek kon sien die man wat die leiding van die optog. Dit was Li-Tzu, goed toegedraai teen die koue. Hy het die pad, neergeslane oë, sy benerige vingers pluk die snare van'n klein sitar. Die wind was ver weg van ons, so ons kon nie hoor die musiek. Ek was nie besonder geïnteresseerd in musiek nie. Dion Hermes dop agter Li Zi. Hy die fluit gespeel, openlik, soos in Malibu Huis. Nen was geklee in'n bont hoed met ore en'n swaar alpaca jas. Ek kyk na dit versigtig, die merk van die bult onder die ego van die jas. Dit was'n skouer holster. Hermes het nie enige kanse te waag. Selfs nie by die begrafnis.
  
  
  Inez se fokus op die begrip van die redes vir die sukses kyk na my. In'n eienaardige toon sy het vir my gesê: "Jy is bang vir my wanneer jy lag soos dat. Dan moet jy lyk soos'n wolf.
  
  
  — Dit is net om te grom by jou. Shut up en nie lei my. Ek is versigtig verwyder al die los klippe, sodat dit sou nie tref my kop van agter.
  
  
  Die liggaam was naak. Dit was'n bejaarde vrou. Sy was lê op die vloer op'n gewone draagbaar. Toe ek haar ondersoek vaal gesig-hey, jy het natuurlik jou tande verwyder word deur iso rta-het ek besef ek het gesien dat gesig voor, en hy het ook geweet waar. In Malibu. Ek het nie geweet haar naam nie, maar ek erken haar as een van die Lama se volgelinge. Het sy skielik onthou wat Hawke het gesê oor testamente. Hierdie ou vrou sal begrawe word. Nou Li Zi en Dion Hermes kry hul beloning.
  
  
  Die optog draai links, dan gestop op'n hoë klip altaar wat daar staan op die rand van'n krans. Ek het nie opgemerk voor. Hulle het nie veel tyd spandeer op die arme man. Die twee rondom hulle opgehef die draagbaar en laat die lyk gly op die altaar. Ek het die indruk gekry dat die ego is wat gebruik word voor, want ek het gesien bene en'n paar oorblyfsels. My maag is redelik sterk, maar vir'n oomblik het ek gedink ek gaan om te gooi. Almal staan met hul gesigte draai af wanneer Li Zi gepraat het. Net Hermes was nie op soek na die grond. Hy het bly kyk senuweeagtig rond. Sy dink was dat hy wag vir'n helikopter. Vir'n oomblik, het hy staar openlik in die rigting wat ons was. Ek kon sien dat hy'n ontevrede en bekommerde uitdrukking op sy gesig. Hoekom? So ver as hy geweet het, hy het alles onder beheer.
  
  
  Miskien nie almal van hulle? Ek kan myself indink in sy skoene en dink die ego, die verwarring. Haar man gesterf het in die vuur, en haar ego cover-up in die Verenigde State van amerika was geblaas. Hy vermoed ek was agtervolging hom, maar hy was nie seker nie. As hy het nie die dood van my en kon nie bewys dat dit tot die Kremlin, Em het nêrens om te draai. Daarbenewens, het hy verloor Inez se fokus op die begrip van die redes vir die sukses. Hy kon nie weet dit nog nie, maar hy sou gou.
  
  
  Die ou lama klaar sy toespraak. 'n naakte vrou lê op die altaar, en haar oë was afgeweer van nah. Dit was baie oud, en daar was iets obseen oor die geplooide vlees. Sy het een keer'n mooi meisie, het ek gedink, en ek het nooit gedink van haar sterwende soos hierdie.
  
  
  "Die Inkas het mense hier om te sterf," Inez gesê. "Siek en oud. Enigste belangrike mense. Ryk families. In die laaste paar dae, het hulle gegee dwelms en alles wat hulle wou. Seksuele ontspanning, alles. Ek dink dat in die einde ih vermoor is pynloos, die Inca weergawe van genadedood."
  
  
  Vir estestvenno. Genadedood. Dit is wat Li Zi het om te verkoop. Groot vlerke ritsel bo ons. Kyk, ih haar gesien het. Hulle was aasvoëls, eters van lyke. Odin rondom hulle gevlieg openlik oor ons. Ego roth was wreed en hoekig. Hy staar by ons vir'n oomblik, sy oë koue en soek. Emu was nie geïnteresseerd. Ons is nog nie dood nie. Hy het gekyk hoe die aasvoëls skeur die ou vrou se liggaam uitmekaar met hul skerp snawels. Gou, twaalf aasvoëls is verdring rondom die altaar.
  
  
  Ek was bly om die helikopter het nie raakgesien ons. Dit was vlieg laag-lê van die ooste, en ons vlieënier, ons passasier kon nie sien ons. Die vliegtuig sweef kortliks oor die platform voor landing in'n groot wolk van stof. Die passasier het uitgeklim, en die vlieënier oorhandig Em'n tas en aktetas. Dan is die vlieënier by hulle aangesluit en hulle stap na die naaste gebou. Dit is gemaak deur'n verkyker vir die passasier. Daar was iets wat bekend is oor daardie figuur, wat vet onderkant. Hy is vermom, het'n mistel baard, en kyk ongewone. Selfs van'n afstand. Hy was'n sonbril te dra. Hulle was amper by die gebou toe iets snaaks gebeur. 'n skielike vlaag van wind gewaai het sy hoed af. Die vlieënier het gelag en het dit opgetel. Wanneer haar gekyk na die passasier, haar skielik het hom gesien. 'n byvoordeel van die rooi hare rondom die kaal kroon. Wanneer hy draai half om af te haal sy hoed, hy was seker dat hy hom herken.
  
  
  Die laaste keer wat ek haar gesien het, Ego en Smous, was toe ons die eerste keer begin die missie: Bill Phelan!
  
  
  
  Hoofstuk 10
  
  
  
  
  Hy het gewag totdat dit heeltemal donker was voor jy gaan af na die plato. Ons was albei honger, maar daar was nie veel wat ons kan doen oor dit. Ines fokus op die begrip van die redes vir die sukses geslaap het'n baie. Ek kon gekry het'n bietjie slaap, ook, maar ek het nie tyd nie. Ek het gedink'n baie oor die Wetsontwerp Phelan. So het die Pentagon het ingegryp. Hawke was die absolute leier in hierdie storie, en ek kon nie dink hom laat die Pentagon kom in en skroef dit op. Dan onthou hy hoe vreemd Smous het, en hy was nie so seker nie. Byvoorbeeld, daar was'n geheimsinnige oproep van die hoof van die Pentagon intelligensie toe sy per ongeluk opgetel, en nog baie meer. Maar ek mis'n paar stukke van die legkaart, en ek het verlore geraak in gedagte. Dit was nie alles reg nie.
  
  
  As ons neergedaal die lang tou, die weer het begin om te suur. Die wind draai na die weste, begin om af te haal sterk, en meer reën begin om te val. Haar af gekom het, het die eerste, en dan Stahl gewag vir Inez. Ek is nie bekommerd oor haar. Hey, dit sou moeilik wees om te hardloop. As ons neergedaal het in die donker, windverwaaide plato, sy was afgesny deur'n stuk van die tou ons het al met behulp om te daal, en vasgebind, hande agter haar rug, om haar eie spesiale knope wat net sy kon los te maak. Sy was heeltemal kalm nou en gestop om te kla. Ek het gedink dit was vreemd, maar ek het nie iets sê oor dit. Sy sleep haar lippe teen my wang as hy haar vasgebind het.
  
  
  "Ek voel soos'n hond. Ek het nie eens'n kans om te ontsnap as iets verkeerd gaan. Okay, so ons het in'n patrollie. Dan sal ons verbrand word deur'n "bundel" van hierdie laser gasse.
  
  
  "As ek dit doen alles reg, sal niks verkeerd gaan nie. Ons kan eintlik loop in'n laser patrol, maar ten minste sal dit nie'n hinderlaag. Jy het nie tyd om te praat met Dion Hermes oor die organisering van so'n gebeurtenis. As ons loop in'n patrollie, sal dit deur'n ongeluk. Dan sal hulle het dieselfde kans as ons.
  
  
  Ek naai haar en weer nagegaan om seker te maak haar hande behoorlik te bind. Dit is al wat ek kon doen. Sy sou hê om te gaan. Sy kan probeer om'n geraas te maak deur skop die rotse, maar ek betwyfel dit. Sy voel baie gefrustreerd en verslaan, en al wat sy kon doen, was om te oorleef.
  
  
  Daar was geen maan, net'n paar sterre wat lyk groot en helder in die lug, nog nie weggesteek deur die wolke. Ons stap na die kla en op pad na die hek waar die begrafnis optog was vanoggend. Ek het vir die eerste keer, sleep haar saam met my. Ek vasgebind'n string van die tou aan haar gordel. Ek het'n Luger in my regterhand en'n stilet in my linker. Ons het nou geslaag het deur middel van die ou sloot en mimmo helipad aan ons linkerkant. Die helikopter het ongeveer'n uur later, en Phelan en die krimpvarkie het nie terugkeer met hulle.
  
  
  So ver, krimpvarkie, alles het glad verloop. Agter die gebou waar die sender veronderstel was om te wees geleë, haar pa het gesien dat'n baie groot vuur brand in die herstel Inca paleis. Ek het gehoor haar musiek. Dieselfde musiek soos op die strand huis in Malibu. Hy stap oor na'n klein gebou, draai'n hoek versigtig, en kyk vir'n oomblik na die groter geboue van'n paar honderd meter na die suide. Gister, nie wanneer ih spandeer ure om dit te bestudeer met'n verkyker.
  
  
  Die verligte vensters was sag, vergulde gate in die nag. Donker figure beweeg heen en weer, van die een kamer na die ander. Haar raaiskoot was dat dit was al baie gemaklik gemeubileer. Li Zi het'n klomp geld te verdien selfs meer vir die stasies.
  
  
  Ek het gehoor iemand loop om die hoek op die ander kant van die klein gebou. Haar vinnig weg gestoot die vrou k kla, en gaan staan in die voorkant van haar. Haar, fluister: "Geen klank!" Dit was'n toets. Al wat hy moes doen om die waarskuwing van die lyfwag was shuffle sy voete. Sy het nie doen dit. Hy draai die hoek en afgekom op'n onthulling van stilet van my. Sy ego het hom doodgemaak. Ek moet die dood van iemand wat in my pad. Ek het geen tyd vir jammer, en gevangenes sou gewees het'n las. Haar stilet gedompel diep in die emoe se vou dollar en gevang die man as hy stahl op die grond geval. Sy navorsing probleemoplossing gille van ego angs, om die ego en trek uit die stilet oor die ego hart. Hy vee die bloed op sy ego se uniform baadjie.
  
  
  Die meisie agter my het nie gee ons'n geluid, maar haar staan langs haar en voel haar bewe, en die stem-die stem het nah senuwees gee.
  
  
  Hy kyk na die slagoffer in die lig van'n flitslig wat is die grootte van'n vulpen. Hy was nog jonk, in sy twintigs, en een honderd persent Chinese, maar sy hare en klere het voorgestel dat hy was oor die hele Indië. Maar die mongoolse funksies teenwoordig was, al is dit skaars merkbaar aan die toevallige kyker. Natuurlik, hulle het vermom hul mans.
  
  
  Dit is opgetel deur die klein laser pistool wat hy wil laat val, en hy vinger in die donker. Dit was'n stok met'n geriffelde hanteer. Die stok is oor ses duim dik en verskyn glad. Aan die einde, die stok het'n koniese vorm. Aan die onderkant, in plaas van'n tydskrif, daar was'n battery.
  
  
  Ey het geweet genoeg oor lasers om te weet dat Della Ey het regtig nie weet enigiets oor hulle. Van die kursus, beide lasers en masers bestudeer dit tydens die opleiding, maar teen daardie tyd baie min is bekend oor die praktiese toepassing. Dit blyk dat daar is baie verskillende tipes van lasers, en hulle het almal werk anders.
  
  
  Haar brein was verpletter deur die laser boude van haar Luger. Van die geluid van dit, dit was waarskynlik omring deur glas of plastiek.
  
  
  Hy stap oor na die hoek en trek die meisie saam met hom. Dan om die volgende hoek, waar sy kon sien die ingang van die gebou. 'n dowwe lamp verlig die ingang. Die saal het haar gesien, en die trappe gaan sit. Verskeie dik kabels, verseker aan die kreun met klampe, led buite op die trappe, waar hulle lê vrylik op die vloer. Hulle was geen twyfel in'n ateljee in die belangrikste oord kompleks, waar Rona Matthews se stem is aangeteken en die kameras was gefokus op die Chinese Duiwel Masker. Nou eers het ek besef ek het nie gesien haar, Rhona Matthews in die begrafnis stoet.
  
  
  Haar gedwing om die meisie te lê vir die lewe. Dit is hard soos die hel te kry met jou hande vasgebind agter jou rug. Hy knoop sy baadjie rondom die llama te maak dit makliker om te bereik die plofstof en slagdoppies. Van tyd tot tyd, kon hy hoor stemme oor die konstante gegons van die kragopwekkers, stemme wat moet kom van onder af, maar niemand kom op die trappe. Sy gewerk het vinnig.
  
  
  Ek het genoeg plofstof te mors sommige van hulle. Kreun vas te deel k op dit, geplaas om die ontsteker op die top van dit, wat was duidelik sigbaar, hardloop dan terug na die middel van die muur, waar hy gebruik'n stilet om te grawe'n gat onder een van die onderste bakstene. Stem waar om dit te sit dat dit moet regtig gewerk het. Ek het'n sender met my dat geaktiveer die aansitter. 'n enkele druk van'n knoppie is genoeg.
  
  
  Die Inkas het begin om te bou van hul huise, tempels en paleise sonder die gebruik van sement. Elke muur is gebou rondom'n sentrale hoeksteen. Wanneer hy sy balans verloor, die hele gebou sou val. Ek het genoeg plofstof onder een muur te vernietig die hoeksteen van die ander mure, wat veroorsaak dat die hele gebou om te val op die top van die sender. Ton en ton van die graniet! Hy gaan terug na die meisie.
  
  
  Dit was net in die tyd. Soos alle mense, het ek soms foute maak, en haar stem het'n pragtige fout. Dit gerol in die rigting van die verligte ingang. Net soos ek gerol af met die trappe in Malibu. Sy was slegs'n paar meter weg van die ingang, en hy kon haar hoor gedempte geluide deur die gag in haar mond. Hy hardloop na haar, gryp haar deur die bene, en gesleep haar terug in die skadu. Hy kyk vinnig op die trappe, maar nie een het. '
  
  
  Hy lig haar op sodat haar rug gedruk om te kla, en saggies lig haar ken met sy vuis. Sy het my'n vyandige kyk.
  
  
  "Wat is daar?" Haar stem was vriendelik. "Miskien het ek beter weet wat is af daar." Ek het reeds vir jou gesê het dat ek sal dood te maak jy as jy gaan om my te bedrieg.
  
  
  Sy staar na my en skud haar kop. Ek het haar getref het met my vuis. "Wie is daar? Dion Hermes? Is hy in die gym?"
  
  
  Sy knik. Hey het nie vertrou haar. Skielik, hy het gedink dat daar iets fishy oor al hierdie; dit was verkeerd. Een sekuriteitswag. Net een wag? En hulle was die stemme wat gekom het uit hieronder. In haar onderbewussyn, sy het reeds werk op dit, en nou is sy het skielik besef dat dit vir seker. Die stemme gehou terug te kom, herhaal die dieselfde ding oor en oor. Dit was'n bandopname wat was dan terug gespoeld en dan gespeel weer terug. Die geluid van die lag en vriendelike vloeke, grappies. Die klank van'n groep van niksvermoedende mense. Waak. Die klank wat moet gelok my af. Ek het begin om hom te verstaan nou.
  
  
  Haar ken gelig weer. "Dit is'n strik, is dit nie? Hulle wil die sender om dit op te blaas. Hulle het selfs geoffer'n sekuriteitswag te maak dat dit lyk oortuigend. En jy het net probeer om te lok my daar.
  
  
  Sy kyk my onbegrypend aan.
  
  
  "Jy en Hermes was so gefassineer deur hierdie," het hy voortgegaan. — Jy gedink Jorge gaan om te sterf in'n hinderlaag met almal anders. Hulle sou gelaat het jy alleen. Jy sal ontmoet my en verlei my met jou seks. Selfs as dit nie werk nie, kan jy nog steeds lok my hier by my vertel dat klein storie oor hoe ons saam kan werk. Maar Jorge was agterdogtig en bly naby aan jou, die voorkoms van die dood. En na dat, hy was te slim om doodgemaak te word. Jy het desperaat en my gebruik om die dood van die ego vir jou so dat alles gaan volgens plan verloop. Daar sou'n hinderlaag. Hierdie is nie'n maklike pad. Dit mag dalk maak my sorgelose, wat sal maak dit makliker vir jou. En as ek het af die trappe hier om op te blaas die sender, want ek wou haar om seker te wees, en nie net aanneem dat die val rotse sou genoeg wees om te vernietig hierdie ding, Hermes sou wees om te wag vir my daar. Is dit nie dat die reg, Inez?
  
  
  Sy knik. Sy mond gesnoer deur ee rta. Nou ek het nie omgee as sy geskree. As Hermes was aan die onderkant, dan is hy was aan die onderkant. En ek sou kom af die trappe om te gaan met hom. Sy het geweet dat dit, en nou is sy het al haar optree. Nou is die werklike Inez weet haar.
  
  
  En sy was nie bang om te sterf op alle.
  
  
  "Dit is werklik," het sy gebreek op my. "Hermes is wag vir jou onder met'n laser kanon. Jy kan net gaan af met die trappe. En as jy nie waag nie, hy sal vir jou wag en dan jaag jy. Daar is verskeie ander mense in die ego se ondergeskiktheid.
  
  
  Hy stoot die haarnaald deur haar rok tot die lem gesink het in haar bors. — Hoekom wil jy hierdie sender om dit te vernietig?" Jy en Hermes? Jy het gedink dat die Russe was net probeer om haar te beskerm ego?
  
  
  Sy glimlag onaangenaam, 'n glimlag wat was skaars sigbaar in die dowwe lig bo die ingang. Ek is nie bekommerd oor die Hermes se voorkoms. Hy sal bly op die onderste vloer en wag vir my. Ek het gewonder wat was die rol van " Bill Phelan. Hy het nog steeds nie verstaan wat hy gehad het om te doen met dit. Ek het nie omgegee nie, so lank as wat hy het nie inmeng nie, en so lank as wat hy het Hermes om te my.
  
  
  "Verandering van planne," Inez het gesê vinnig. "Nuwe produkte is altyd stadig om te kom regoor China, maar soms hoor ons ih voor jy doen. Van die kursus, want ons organisasie is beter. Die Chinese generaal wie die nuwe groep het getel op te ondersteun was ontmasker deur Mao en uitgevoer word. Die hele groep in China ontsnap. Sy ondersteuners hier is die aftog blaas in die binneland. Dit is alles oor.'
  
  
  Ek kan dink dit presies. Die Kremlin het'n bietjie te kry uit die ih verlies. Hulle het nie wil hê om te ondersteuning van die band nie. Die skip is besig om te sink, en die rotte was die verlaat van dit.
  
  
  Sy kyk na my met minagting. — Óf manier, jy is so goed soos dood. Wie gaan om te weet wat werklik vernietig die sender? Miskien kan ons neem uit'n lening en kry ouerskap uit China vir'n verandering. Miskien kan ek gebruik dit in Havana die weg te ruim die vermoedens hulle het teen my. Deur oplossing, nog steeds ten volle oop te maak.
  
  
  "Soos vir my, jy kan neem al die krediet," sê ek.
  
  
  "Maar wanneer sy sterf, sal jy ook sterf. Dit se hare, ek belowe.'
  
  
  Ons was stil vir'n oomblik. Sy leun teen die gekerm en kyk na my. Die wind huil langs die ou klip mure.
  
  
  So Dion Hermes was daar. Wat anders kon hy verwag? Haar regtervuis tref haar op die onderste deel van haar ken. Sy val op die top van my, en ek gooi haar oor my skouer sodat haar bene hang agter my. Dit sou nie veel werd as'n laser skild, maar dit was al wat ek gehad het.
  
  
  Ek toegedraai my linker arm om haar knieë, so dat die meeste van haar bolyf hang in die voorkant van my. Ek het'n sender in my hand wat gemonitor die versmelt van die plofstof. My vinger gestop op die knoppie. As die laser bundel het haar dood, my refleks sou genoeg gewees het om af te bring'n gebou. Die luger gerus in my regterhand. Hy stap deur die deur, oor die saal, en die begin af met die trappe. Daar was twintig stappe. Die leer het net opgestel, en die stappe wat was byna vertikale. 'n tweede dowwe lamp brand hieronder. Daar is drade loop langs die muur langs my. Hieronder, hulle het voortgegaan om te loop op die grond, in die duisternis. Die gevolg van die kabels. Die gedruis van die Stahl kragopwekkers is harder. Dit was om te kry donkerder en ligter, en hy stap oor na die nuwe beton lysie in die gang. Die gang buite draai skerp.
  
  
  Inez geroer'n bietjie, en sug. Met elke stap wat ek geneem het, haar teiken gestamp in my skoot. Ek kruip versigtig om die draai, maak seker dat haar liggaam was in die saal in die voorkant van my, die gang het inderdaad sy beurt negentig grade en lei tot die helder verligte uitgesaai kamer. Kragopwekkers brul langs een muur, en die sender beheer gekreun op die ander. Daar was'n groot stoel in die middel van die kamer met stoele rondom dit, en verder terug, naby die kragopwekkers, daar was'n werk stoel op wat die tape recorder is die maak van die woer geluid ek het gedink dit was die maak van. Hy kyk na dit vir'n oomblik toe die geluid gestop en gesien dat die band het outomaties terug gespoeld. Dit is dom van my om jou te laat dat my gek. Dion Hermes het nie opdaag nie. Ek het om te lok die ego om die skuiling. Dit sou voortduur die EMOE se eerste-geskiet voordeel. Tien sekondes later, het ek gesien waar hy wegkruip. Die gang het voortgegaan mimmo na die uitsending kamer en lyk aan die einde in'n plat beton muur. Dit het gelyk soos'n draad. Maar daar was'n ander kamer. Dit is gebou so kunstig wat op die eerste oogopslag dit lyk soos daar was slegs een muur, hoewel op die della ih self daar was twee, en daar was'n spasie tussen hulle. Hy moet agter die skerm. Daar sal'n ander uitgang agter dit, waarskynlik'n tonnel wat lei na die paleis. Die skerm is gemaak oor beton, so dit het om homself te wys voor die vuur. Hy het die uitsending kamer en kyk openlik op die skerm. "So, Hermes, laat ons nie klop om die bos nie. Ek weet waar jy is.'
  
  
  'n keëlvormige laser bundel verskyn. Ek het gedink ek het hom gesien hoe hy bewe effens, en ek het gewonder of hy regtig so senuweeagtig. In Malibu, hy het genoeg guts .
  
  
  Sy ego stem het hom weg. Hy was regtig bang vir my. Maar die ego se korrekte uitspraak het nie verander nie. — Wil jy regtig glo, Mnr Carter, wat kan jy jouself red deur gebruik te maak van Mev Sukses Insig as'n skild?" Hoe dom van jou. Ek sal nie weg te skram van die moord op haar as die behoefte ontstaan.
  
  
  "Dit sal nodig wees," sê ek. Hy het gelag, meestal om te kry op die emoe se senuwees, en gestoot die luger se snoete dreigend vorentoe. Nou stop hierdie onnodige gesels en kom uit agter hierdie beton skerm. Dan kan ons beide skiet." Nou is hy lyk absurd meer opgewonde as bang. — Jy is regtig ongelooflik, Mnr Carter. Inderdaad, jy is'n spesiale wese. Ek is jammer dat ek jou dood te maak. Byna heilig. Ek is seker daar is geen afskrif van wat jy enige plek in die wêreld."
  
  
  Haar, voel soos hy was om te praat om my te lei. Dit sou nie lank wees.
  
  
  — Maar dit is opregte nou, jy weet. Jy is so'n uitsonderlike, so uiters gevaarlik, dat jy net nodig het om haar te kry uit die pad. .. '
  
  
  Die truuk skielik geëindig. Hy spring uit agter die skerm en afgevuur'n laser kanon by my. Ego klop haar om dit deur'n tiende van'n sekonde. Hy het dit laat val en hardloop af in die gang tussen die lessenaar en die kragopwekkers. Drie stappe. Dan is dit gestop. Ek het nie skiet haar. Hy afgedank. Die laser bundel het my getref in die middel van my bors.
  
  
  
  Hoofstuk 11
  
  
  
  
  En hy het dit. Die meeste lasers net vernietig wat val binne die ih fokus area. Haar geweet so baie oor dit. As Hermes ook geweet het, sou hy vergeet het oor dit vir'n oomblik.
  
  
  My liggaam weerstaan die "balk", sonder enige newe-effekte. Hy het geduik, val op die grond, en spring weer met die luger in sy hande. Hy het aangehou skiet. Hy het baie ontsteld en laat sak sy kop effens. Odin rondom die strale getref Ines fokus op die begrip van die redes vir die sukses. Drie stappe verder as haar net. Oop in die fokusarea van die laser bestraling.
  
  
  Haar liggaam onmiddellik aan die brand. Haar hare knetter vir'n oomblik, verkoolde, en dan verdwyn. Waar die man het een keer gelê het, kon hy sien haar nou, slegs'n blote, smeulende skelet. Haar skoot op die Hermes en gemis. Ek mis nooit op hierdie afstand. Nou is sy gemis het. Haar, sien die beton skerwe breek wanneer my gaap die muur getref. Dit was'n headshot, en dit moet getref.
  
  
  Die laser geweer was gelaai. Net soos Dion Hermes. Hy laat sy wapen en gehardloop. Ek het hom gevolg. Loop rond die skerm, haar nog steeds ruik soos Inez se gebrande vleis met die fokus op die begrip van die redes vir die sukses.
  
  
  Soos ek verwag het, die gang agter die skerm het'n oprit lei tot'n tonnel. Hermes het in die wegwysers vyftig meter weg. Hy is weg voordat sy kon skiet hom. Ek het om seker te maak ek het nie verloor my ego deur die oë. Wanneer die volgende signposter in die tonnel het haar, het hy gesien dat hy gewen het tien meter van hom.
  
  
  Brylev gaan uit in die tonnel. Agter my, van die uitsending kamer, ek hoor haar buzz, en dan die deur toegeklap. So nou is die uitgang was gesluit. Vir'n oomblik het hy gaan staan roerloos in die duisternis, dink. 'n patroon begin vorm in my, wat goed ooreenstem met die feite. In die donker geheg het, het hy'n plaat van sagte plofbare aan die onderkant van die tonnel muur en plaas die slagdoppie. Ek het begin om te voel meer en meer dat ek op die regte spoor. Haar skaal voel deur middel van die tonnel. Ek vermoed dat die heilige sou sien haar gou. Die tonnel begin om te klim, en ek het besef dat ek was nader'n Inca paleis en die tempel. 'n lamp brand aan die einde van die tonnel. Ek het gevoel asof hy my nooi. Inkomste per jaar, wat is hier!
  
  
  Ek het gedoen wat van my verwag, en genader om die lig. Iewers in die oord kompleks van antieke tempels en paleise, daar was'n skakelbord, en iemand sit agter dit. Hy kyk na my optrede op die skerm. Radar! Hy was'n dot beweeg deur die tonnels. Draai dit op en af moet seker gemaak het my senuweeagtig.
  
  
  Nog'n deur gesluit het agter my. Brylev begroet my van die voorkant. Ek was versigtig gelei. As die onafwendbaarheid van'n botsing toegeneem het, Dion Hermes vasgevang met haar. Hy het nog bedoel om hom dood te maak, maar nou meer en meer stukke van die legkaart val in plek. Dion Hermes probeer om my dood te maak twee keer, en twee keer gedruip het. Ek het nie gedink hy sou kry'n derde kans. Maar Em sal hê om te betaal vir wat hy gedoen het om te Klop Killbride.
  
  
  As haar genader om die lig, haar gestop. Die heilige uitgestraal rondom die vierkantige opening in die kreun tonnel. Die deur was omring deur'n staal rasper. Stemme lui uit agter hulle, en die reuk van wierook wafted uit. Hy bekruip tot by die reling en loer binne.
  
  
  Al hierdie moet verstom my. Of miskien nie? Ek was nie seker nie. Ek het'n gevoel dat die man agter die beheer paneel was aarsel'n bietjie. Die Emoe tyd nodig voordat'n finale, onherroeplike besluit. Ek kon nie uitvind dit uit, maar ek het'n gevoel dit was nie'n normale berekening. Nie skouspelagtige skiet. Hierdie een het'n ander reuk : vreemd, ontstellend, en nog baie menslike by die dieselfde tyd.
  
  
  "In die begin het, was daar'n Pad. Die pad is onveranderlike, altyd was en altyd sal bly. Ons sal die Ego lyding. Maar die lyding alleen is nie genoeg nie, want hoe kan jy ly as jy nie weet wat die vreugdes wat ly ontneem jy van? En nie vreugde maak dit makliker vir ons om te dood in die gesig staar sonder vrees?"
  
  
  Die woorde klink kalm en duidelik deur die sitar klanke. Deur die tralies, Li Zi haar sien sit op'n lae stadium. Hy het die groot sitar wat het gesien hom voor, in Malibu. Ek sê hy pluk die snare met sy aap vingers. Dion Hermes nie daar was nie. Daar was geen fluit musiek. Net'n groot bandopnemer wat het sorg van die klank van musiek. Ek tel nege luisteraars, twaalf elkeen wat gekom het hier.
  
  
  Die nege van hulle het nie kyk na Li Zi. Hulle sit of lê op die loopplanke gereël om die lama, 'n paar hoër, sommige laer. Al nege van hulle was geklee in geel rokke en hou geel serpe aan hul gesigte, asof asemhaling in wat hulle gehad het. Iets wat in die sakdoeke. Hawk het reeds vertel my dat. Hy het die inligting van een van sy kundiges, en dit lyk asof hy reg was.
  
  
  Op'n hoë podium, ek het haar op'n draagbaar. Op hulle lê Ron Matthews, geklee soos die Groen Godin van Vrugbaarheid. Dieselfde kleed sy wil gedra in Malibu. 'n masker met'n krom neus en groot oë lê op die kussing langs haar. Haar oë was toe en haar arms was gekruis oor haar bors.
  
  
  Ek was onder die indruk dat sy is dood aan natuurlike oorsake. Óf manier, hierdie toneel wys my wat ek reeds vermoed. Li Zi en sy volgelinge het nie heeltemal verstaan wat aan die gang was. Miskien Li-Tzu geweet het iets oor dit, maar hy was beslis nie ten volle bewus is, maar ander was heeltemal onkundig om my. Hulle was oud en siek, en hulle kon bekostig om die laaste luukse voordat hulle gesterf het. Voor ih is gevoer aan die aasvoëls. Hulle kon dit bekostig, en Li-Tzu het hulle op die pad. Miskien was dit nie so'n wouldnt en slegte koop.
  
  
  Dit was'n seks stimulator dra geel serpe. Dit sal'n kombinasie met'n sterk hallusinogeen. Die stimulator van seksuele begeerte bestaan hoofsaaklik van aftreksels van die dier kliere. Hy sou nie sê die ou dames dat wanneer hy aan hulle gegee het serpe.
  
  
  Brylev in die kamer vervaag nou. Hy wil amper verwag dit. Hy het my die toneel terwyl hy dink dit oor. Nou is hy het sy verstand, en die spel kan voortgaan.
  
  
  Aan my linkerkant, verder af in die tonnel, 'n ander brylev wink. Voordat ek het dit, ek gerol paar plastiese plofstof en sit'n ontsteker in die bal en laat val dit al agter my."
  
  
  'n lamp hang van die massiewe klip kosyn. 'n ou gekerfde klip, waarskynlik deur een deur die Inca tempels. In die lamplight, sien ek die son se beelde, uitgewis deur die tyd.
  
  
  Verder op, ook, dit brand soos'n saint. Elektriese kers op'n groot blok van swart graniet. Die altaar. Op die altaar lê Dion Hermes. Ego se oë oop, kyk na die saint dat hy nie langer kon sien. Daar was'n lang, swart, skerp voorwerp uitsteek uit sy bors.
  
  
  Hy het'n groot saal wat lyk soos'n graf. Dit was gehou deur'n Luger in sy regterhand, en die sender dat die beheer van die slagdoppies in sy linkerkant. My vinger gestop op die knoppie. Hy het haar so dat hy kon sien ego duidelik.
  
  
  "Sien, Phelan? Jy weet wat dit is, doen jy nie? Ek sal nie sterf nie, totdat ek druk hierdie knoppie. En as ek dit doen, sal alles blaas.
  
  
  Hy het nie antwoord nie. Hy dink. Hy het gedink'n baie in die laaste paar uur. As'n gevolg, hy het homself op'n nadeel. Naby een van die mure was'n klein altaar. Dit was laag en vierkante, en hy sit agter dit, wys'n geweer by my. Hy stap oor na die altaar waar Hermes se liggaam lê. Die item in die ego se bors was'n geboë ritueel swaard. Phelan kan beslis speel die hoë priester.
  
  
  "Bly daar," het hy gesê. — Ek wil nie om jou dood te maak nie. En dit sal nie help nie jy hardloop vir dekking. Ek kan net wag vir jou om te wys. Of ek kan gaan uit van die kamer deur'n valdeur met'n leer agter my en naby die uitgang. Dan sal jy het om hier te bly totdat jy sterf. Of ek kan haar bel vir hulp. Ek het'n paar meer mense op die reg, en ek kan om hulle te verwyder. So, soos jy kan sien, het ek nog steeds het'n paar opsies. Hy knik vir haar. Hy kon sien die geweer agter die altaar, sowel as'n skaduagtige figuur agter dit. Sy het nie wil waag'n kans op Luger. Dit was'n moeilike teiken, in vreeslik swak beligting, en as ek dit gemis het, dit sou my doodmaak. En ek het'n gevoel dat hy nie besluit op wat nog. "So Inez is flous my al hierdie tyd," sê ek. "Nie sleg nie, ek moet erken. Sy het goed gespeel. Maar sy het altyd vir my gesê die waarheid; slegs sy het jou naam gemeng met Dion Hermes'; ek het hom gehelp met hierdie een, want ek was so damn dom en kon net dink van Hermes.
  
  
  Hy het nie sê enigiets. Die geweer vat geskraap teen die graniet as hy het dit.
  
  
  Hy het gewys op die liggaam van Dion Hermes. — Hoekom het jy die dood van die ego?" Ek wil dit nie doen nie. Haar hotel eiehandig dood van die ego.
  
  
  Hy was moeg. Ek is dood moeg . "Wat beteken dit verander? Hy was'n goeie agent, maar hy versuim het om hierdie opdrag. Ego kon nie neem haar na Rusland in elk geval. Daar is geen ander soos hy.
  
  
  Ek was nie van plan om enigiets te probeer. Dit was nie geregverdig is in hierdie omstandighede onder ander omstandighede. Ek was probeer om te onthou die plekke waar jy sit haar plofstof, en ek het probeer om uit te vind waar die eerste houe sou val wanneer ek geaktiveer haar slagdoppies. Dit lyk vir haar dat ek moet doen dit gou. Dit bly net om van te kies die regte oomblik. Ek het om te gee em'n kans...
  
  
  So ek probeer. — Hoekom jy drop nie dat geweer, Phelan, en stap vorentoe met jou hande in die lug. Ek het niks teen jou persoonlik, en ek sal julle nie seermaak nie. Ek belowe jou, Phelan, en ek het nog nooit gebreek my beloftes.
  
  
  Dit is gemaak deur luger in ego liggaam op die altaar. — Ek wil graag aan die dood van die ego, natuurlik. Ek wil om jou te neem na die Verenigde State om te gee jou'n billike verhoor. Wat dink jy van daardie?"
  
  
  Dit is die eenvoudigste en mees voor die hand liggende manier. As Hawka geweet het hom goed-ego het geweet haar-hy wil wees in Cuzco deur die nou, wag vir my om hom te kontak. Hy kan kry hier in'n uur per helikopter.
  
  
  Phelan lag uitgevaar. Dit was'n vreemde, teleurgesteld lag. "Jy hoef nie so te wees nie dom, Carter! Of het nie Hawk vertel jy?" Hulle wil my nie in die Verenigde State van amerika op alle. Dit is die heel laaste ding wat hulle wil hê. Die Pentagon wil my uit die pad in'n plek soos hierdie. My liggaam sal nooit gevind word nie. En dan sal daar geen skandaal in die koerante. Die Pentagon het'n beeld te beskerm, man. Dink aan die skandaal as hulle gehad het om te erken dat feitlik al ih se hoë amptenare is besig om vir die ander kant ongemerk vir tien jaar! As hulle nie kan ontslae te raak van my hier in die stilte, wat hulle nooit sal hê om dit te erken.
  
  
  Haar, kyk na Hermes se liggaam. 'n baie van die dinge was duidelik vir my nou. Ek het my vermoedens, maar nou het ek was absoluut seker.
  
  
  Phelan gestop glimlag. "Hawk gevind dat uit. Die Pentagon het nog nooit agterdogtig. Dit moet gewees het'n seksbom wanneer Hawk sien almal en begin druk.
  
  
  Ek kon dink aan haar. "Hawk het geen twyfel nie bereid om al hierdie baie goed. Ek het geweet dat hy altyd'n ogie op ander dienste. Hy het altyd betaal spesiale aandag aan wat hy kan gebruik vir die voordeel van sy organisasie. Sommige sê dit ruik soos afpersing. Maar dit is nie die geval nie. Dit het niks te doen met die hawke's ou-outydse, trots toewyding aan sy organisasie.
  
  
  Nou verstaan hy hoe Emu het daarin geslaag om te verseker AH'n leidende posisie in die hele storie. Die Pentagon gerugsteun af en het'n ooreenkoms met Hawke. Hy sou maak seker dat Phelan gesterf het rustig iewers ver weg. Hy het my aangestel laksman.
  
  
  Phelan was om te kry senuweeagtig. Haar, ook, deur die manier. So ons het nie enige verdere. Iemand het om'n skuif te maak. Hy probeer weer. "So het hulle wil hê jy moet hier uit?" Dan hoekom het jy nie oneerlik ih. Ek sal persoonlik bring jy terug en belowe dat niks sal gebeur op die pad. Jy sal kry'n billike verhoor in Washington en bespotting van die Pentagon."
  
  
  En Smous, vir die saak, het ek gedink. Hy sou nooit vergewe my vir wat. Hy het'n belofte gemaak, en'n belofte dat hy betrokke was in sonder my kennis, en em sou hê om te korrel sy tande as ek nie optree om die manier waarop hy verwag om my te.
  
  
  "Wel, wat sê jy," sê ek. "Drop jou wapens en kan ons verlaat." Ek is reeds op soek daarna om te sien my baas se gesig wanneer ek kry jy terug in die lewe.
  
  
  Dit het Em'n lang tyd om te reageer. Hy het gelag, en dit het nie veel sin maak om meer normaal as voorheen. Maar ook treuriger. "Nee, Carter. Ek kan nie bly staan nie nie'n verhoor nie meer as Hawk en die Pentagon kan. Ek voel te moeg en uitgeput. Ek het gedink oor die doodmaak van myself vir'n lang tyd, maar ek is om dit af. Ek het ook om te ervaar dit eerstehands ervaar: dit is nie so maklik om te sê totsiens te lewe vir ewig."
  
  
  Haar emu kon gesê het dat, ook. Hy het die geweer weer. Hy het gewonder of hy kon dit hanteer. Tot nou toe, die krimpvarkie, soos die Hawk, hy was net'n kantoor werker. Ek sal uitvind gou genoeg. Intussen, my oë wou'n veilige kamer. Hy was probeer om te vind'n plek waar hy kon vind om'n beter wegkruip plek wanneer die plafon en die mure ineengestort het.
  
  
  Phelan sug. Dit was'n diep, snak klank. "Dit is mal," het hy gesê. "Ek het al probeer om jou dood te maak vir drie jaar, en dit is slegs die tweede keer wat ek teëgekom het jy in die persoon." Hy lag skril. "Toe ek veronderstel was om te ontmoet en Smous in Los Angeles daardie dag, ek het nie geweet wat om te verwag van jou... Jy het die duiwel se geluk. Maar sy was amper dood in Beiroet.
  
  
  "So dit is jy. . in Tangier? Die taxi wat byna vermoor my?
  
  
  "Ja. En'n sniper in Londen. 'n mes veg in Parys. Al die mislukkings.
  
  
  "Ek is geëerd," sê ek. — Al hierdie belangstelling! Daar moet'n baie van die mense in Moskou wat dink ek is dom.
  
  
  "Hulle is'n obsessie met jou, Carter! Absolute obsessie. Dit is waarom ek het om dood te maak jy nou en neem die sleutels van Moskou. Hulle sal welkom om my as'n held. Ek sal vir haar'n werk en'n staatspensioen. Ten spyte van die feit dat onlangs het dit misluk alle ander take.
  
  
  "Dan skiet my," emu uitgedaag om haar. Die sender haar opgetel. "Skiet eerste, Phelan, en jy sal sien wat jou kans is."
  
  
  Hy skud sy kop stadig. "Haar . .. Ek weet nie. Ek weet nie of ek sal dit graag in Rusland. En sy moeg. Baie moeg...'
  
  
  Hy was baie depressief. Hy het geweet dat, en hy het ook geweet dat hy nooit sou hom dood te maak. Hy blaker dit uit. Hy was'n prater, en nie'n dader. Ek het geweet ek het net'n paar sekondes links. Hy sal kom uit deur middel van sy depressief bui, en gou die ego waansinnige self sal manifesteer. Binnekort sal alles wees rooskleurig weer in die ego se oë. Ek het opgemerk dat dit deur die effense verandering in die aarde ego stem. En haar nie kon sien nie die ego vingers aangrypende die sneller, hare kon dit voel.
  
  
  "Een ding," het hy gesê. "Jy het om dit te glo , Carter. Ek het niks te doen met hoe dat die meisie is vermoor. Dit was Hermes se idee. Hy was'n verdraaide bliksem, jy weet. Die emoe is slegs beveel om dood te maak jy en brand jou liggame in die ou huis.
  
  
  Hy druk'n knoppie op die sender. Hy het opgespring na die skuiling van die groot altaar. Phelan afgedank keer. Haar nie hoor die skoot, maar voel die lummel wei my nek. Al wat ek kon hoor was die lug af te gaan. Die deure van die hel bars oop, en'n woedende, vol gehuil van die wind die grond getref het. Hy gryp die liggaam van Dion Hermes en bedek hom met dit as hy inderhaas na die altaar pilaar. Dit was nie veel om my te beskerm van hierdie wonderlike Niagara val van die rotse, maar dit is nog steeds my lewe gered. 'n blok graniet die grootte van'n dop verpletter ego se hoof in die plek van my. Op die altaar, en'n waterval van groot en klein klippe val op my. Die altaar het begin om te swaai heen en weer en gedreig om te val. Sy hardloop af na die kleiner altaar waar Phelan sit. Die onderkant gekraak en kraak oral, maar dit is nog steeds gehou. Die plafon het begin om te daal, adobe onder baksteen. Alles was stof en sand, en hy voel verswelg in'n deurlopende krul van die swart wolke en stukke van rock. Ek het nie enige teken van Phelan. Dan'n valdeur in die vloer gevang oë van haar. En die trap wat hy genoem het. Deur'n wonderwerk, die heilige lig is nog steeds brand hieronder.
  
  
  Openhartige bo my kop, die plafon begin om heeltemal ineenstorting. Nou het al die hoekstene gegee het . Ek hardloop af met die trappe en sien dat die valdeur was permanent geblokkeer deur duisende pond van die klip. Haar, het tien voete en haar enkel gebreek. Ek het nie tyd om te voel die pyn. Hy was in'n groot kamer, met'n kragopwekker nog steeds loop in die een hoek en'n kontrole paneel langs dit. So Phelan was kyk na my uit hier op die radar skerm.
  
  
  Bo hom, het hy kon hoor die stortvloed voort. Die mure is in duie te stort meer en meer. Dit het nie gee Li Zi en ego se siek trawante'n kans. Haar, het haar aan die ander kant van die kamer. Dit was die enigste manier om uit, en daarom is die pad wat Wetsontwerp Phelan het.
  
  
  Dit is waar ek vasgeval het. Ek was nie eens halfpad in die gang af wanneer die mure in die voorkant van my en agter my in duie gestort. 'n man geskree by haar uit die buurt. Die ligte gaan uit, en die duisternis het as die generator neergestort het. Het hy getrek uit sy klein flitslig. Brylev was dof in die muwwe, stowwerige kamer. Ek het my Luger gereed. Die klank van vallende rotse verbleikte'n bietjie, en ek het gedink die ergste is oor. Hare is nog steeds lewendig. En die stem van hoe om uit te kry van hier is nog'n kurktrekker.
  
  
  Ego hoor haar kreun en beweeg versigtig in die rigting van hom. Die Emoe was nie so gelukkig nie. Hy lê op sy rug, en net sy gesig en bo-bors was nie bedek met rotse en sand. Hy kreun, en hy kreun al die tyd. Haar, sien die bloed loop af in die ego van die rta. Emu was in verskriklike pyn, maar ego se oë was probeer om hom te vertel iets, en hy verstaan.
  
  
  "Help my! ego se oë gepleit. "Klaar is dit af. Ek kan nie staan dit!
  
  
  Haar hotel, sodat iemand anders kan doen dit vir my. 'n emoe haar geskiet in die kop.
  
  
  
  Hoofstuk 12
  
  
  
  
  Dit het hulle twee dae om uit te kry rondom die puin. Veel meer as Hawk en ek gevlieg terug na die Washington. Ek spandeer'n dag in die hospitaal, waar ek was gegee'n klein "herstel" en ingespuit met vitamiene.
  
  
  Hy was die enigste oorlewende van die Aasvoël Rock. Hy het gehoop dat Li-Tzu en sy aanhangers het uiteindelik die ewige vrede wat hulle so verlang na. Die neo-Kommuniste kon dit nie gedoen het nie veel sonder hul wêreldwye tv-programme.
  
  
  Ons was in Hawke se kantoor. Ek het geluister na haar en het nie sê enigiets. Hy was'n bietjie kwaad, en hy het dit geweet. Hy moet vir my gesê het oor Phelan van die begin af.
  
  
  "Ek kon nie," het hy gesê. — Ek kan nie sê jy, kind, want daardie eerste dag in Los Angeles, ek is nie 100 persent seker nie. Slegs nege en negentig. Die belangrikste ding dan was dat hierdie sender moet opgeblaas word so gou as moontlik. Dit was'n absolute prioriteit!
  
  
  "Maar hy kon gegaan het daar," het ek hom gebreek. "Daar was geen behoefte om te reis tot 700 kilometer per motor."
  
  
  — Ek weet, seun. Ek ken haar. Ek nodig het tyd om te kry Phelan uit die skuiling se ego. Dit was veronderstel om hom af te skrik, maak hom verloor sy koel en hardloop weg. Hy gejaag nadat dit vir'n lang tyd, maar sonder sukses. Hy het nooit paniekbevange, en hy kon nie bewys dat iets aan haar. Totdat die saak in Peru begin. Ons het gevind dat dit in Los Angeles. In Hollywood. Dit was Phelan se grondgebied. Hy toesig gehou oor die Pentagon se bedrywighede in die gebied. Dit was'n geleentheid wat reeds wag vir haar vir ouderdomme. Ek het die direkteur van die ego departement en vertel'em wat hy gehuur om'n verraaier. Ek het daarin geslaag om te oortuig ego, en met dit, het hy gerig hierdie operasie." Die ou man lag. "Dit was die Pentagon direkteur wat homself oortuig dat die president dat BYL beste kan hanteer hierdie geval.
  
  
  As dit ah ah, dit Hawk is heeltemal immoreel. Hy wys na dit met sy sigaret. — Maar jy is nie een honderd persent seker oor Phelan." So hoe kan jy oortuig dat die direkteur? Ek kan nie sê hy is alleen, rondom jou beste vriende.
  
  
  "Ek het dit'n bietjie oordrewe. Ek laat emu dink dat ek was seker ek het die sleutels in my hande.
  
  
  — Het hy nie vra vir die bewys?"
  
  
  Hawk het die sigaar rondom die boks wat reeds sit op sy lessenaar. — Hy het gevra vir dit. En natuurlik, het hy kon dit nie gee em dat. Jy weet dat BYL lêers is die geheim. Haar emu het haar belowe dat Phelan sou ontsnap, en dit sou genoeg wees.
  
  
  "En as hy het nie weg te hardloop." Wat as hy sou gehou het om sy kalmte?
  
  
  Hy byt op sy sigaar met sy kunstande. — Dit sou te sleg nie, seun. Baie ongerieflik. Maar hy ontsnap het, as wat jy weet.
  
  
  — Het jy vertel Phelan dat sy gaan na die krans in'n jeep?" So hy het geweet hy kon kry daar voor ek gedoen het?
  
  
  - Vir estestvenno. Hy was bang van jou, Nick. Die Emoe is beveel om jou dood te maak, en versuim het baie keer. Hy het geweet jy was op pad na die rots, en dat hy sou ontmoet jou daar. Die meer het hy gedink oor dit, die meer emu het bang geword. Hy het probeer om te ontsnap na Cuzco, jy weet wat? Hy was daar gesien, in'n eerder amateur verdoesel. Haar, het seker gemaak ons het agente daar. Toe hulle opgedaag het, hy het nog steeds die helikopter na die krans."
  
  
  Ek het vir haar gesê ek wil dit gesien. Wat ek gesien het hom uit te kom, om die helikopter. Dan, sien hawke's uitdrukking, hy sê vir haar:: "Dan kan jy gryp ego in Cuzco. Maar hy hardloop. So, jy het bewys gelewer het. Dan hoekom het jy laat'em terug te gaan na die rots weer? Asof hy nie weet wat die antwoord.
  
  
  Valk was baie geduldig met my. — Jy weet dit so goed soos ek doen, seun. Dit was deel van my ooreenkoms met die Pentagon Geheime Diens. Ek sal seker maak dat Phelan is verwyder rustig. Iewers buite die Verenigde State van amerika. Om'n skandaal te vermy.
  
  
  Wat as Phelan het vertroue in haar? Dit kon my dood te maak!
  
  
  Hy het sy kop geskud. — Ek het geweet dit was nie van plan om te gebeur, is die kind. Phelan het nie iets te doen op die rots, en jy het dit geweet. Ek het nog nooit bang dat hy dalk'n gevaar vir jou. Ek het geweet jy kan die situasie hanteer.
  
  
  "Ek hoop dat jy sal meer verstaan nou." Ek weet dit waarskynlik maak nie sin om te vra, maar kan jy my meer vertel dikwels wat gaan aan in die dell self?
  
  
  — Ek gewoonlik doen, " het hy gesê in'n vriendelike toon. "Jy weet wat. Hierdie keer het hy kon nie. Dit was te ingewikkeld en sou net lei jy. Dit was oor hierdie grand. Geld, jy sien. Al daardie dollars. Al hierdie is die druk van die regering.
  
  
  Sy het opgestaan. — Dit was'n amptelike bestelling. Maar die werklike een het om te kom van iewers anders, het dit nie? Jy kan red van die gesig van die Pentagon, en dus jouself toelaat om te kry wat jy wil van hulle. Ek noem dit net afpersing!
  
  
  Hawk het na my gekyk, geskrik. "Afpersing! Wat'n onaangename woord, seun. Dit is'n verskriklike woord!
  
  
  — Ek sal vashou aan dat, " ek sê skor, op pad na die deur. Toe hy by die deur, het hy omgedraai. — Hoe het jy selfs weet iets is verkeerd met Phelan?"
  
  
  Hy saamgeperste sy lippe en kyk na my ingedagte oor die rand van sy half-verbrand sigaar. — Is jy seker jy wil om dit te hoor, seun?"
  
  
  "Natuurlik, sy veilig is."
  
  
  "Pat se vriendin," Hawk begin. "Sy het vir my gewerk het. Ek het haar na die Pentagon'n geruime tyd gelede het om'n ogie te hou op Phelan se sake. Sy het'n fout gemaak, ek het nie weet vir seker, en Phelan besef dat sy reg was op die top van Della. Sy het nie geweet dat hy geweet het, en ook nie sy. Totdat hy het beveel dat Hermes om haar dood te maak. Saam met jou. Daardie aand, het hy probeer om dood te maak twee voëls met een klip.
  
  
  Ek staar na hom, dink ek het iets hartseer in Hawke se oë. Pat Killbride. Ek onthou dat onskuldige soen sy my gegee het. So sy is besig om vir die AH al hierdie tyd. En die Valk het dit geweet. Haar nog steeds dink oor wat ee soen op my wang. Dit was Peter Pan.
  
  
  Hawk gehou praat. "Wat het gebeur om te Phelan was'n ou hartseer storie. Sy lang besef dit in nen. Hy was'n tipiese intellektuele, hoewel hy voorgegee het om te wees'n onbeskofte burokraat. Sy vrou was in'n psigiatriese hospitaal, en sy drie kinders is in duur kosskole . Hy het altyd geld nodig gehad het, en hulle het probeer om hom te oortuig. Hy haat homself. Vroeër of later, sou hy homself doodgemaak."
  
  
  Hy knik vir haar. — Maar dit sou nutteloos wees vir jou. Dit sou nie gewees het nie enige beter vir my daar.
  
  
  Nou is hy was regtig verbaas. "Natuurlik nie. Hoe het jy dink dit? As hy staan in die deur, het hy gesê, " Nick. Kyk na dit op hierdie manier: ons het nou gered van die ego's van die kinders'n baie van die moeilikheid. Hulle sal nooit weet wat die waarheid. Hy het gesterf in die lyn van die reg.
  
  
  Wat kan jy sê?
  
  
  Niks wat ek ken. "Ek het nie die dood van haar ego, deur die manier," sê ek. "Hierdie ou tempel het dit gedoen."
  
  
  Nou is hy glimlag weer. - Vir estestvenno. Die Inkas het hom gedood. Ih klippe.
  
  
  "Totsiens," sê ek. "Ek dink ek sal'n bietjie dronk."
  
  
  Ek het geweet ek sou nie dit doen. Hy beduie met'n groot hand na my en glimlag. "Jy is nie heeltemal uit jou gedagtes, is jy, Nick?"
  
  
  — Ek sal hê om te dink oor dit weer. Hy was reeds kom tot sy sinne, begin om te verstaan ego se punt van die oog, maar hy het nie voel soos praat nie.
  
  
  Die glimlag steeds op sy gesig, maar nou is sy oë was koud. — Jy het altyd'n vrye hand, Nick. Dit is wat jy vra, en ek het nog nooit vra te veel vrae. Dit is oor die resultate. Hulle werk beide maniere, man. Ons het die resultate. Moenie my vra nie meer vrae oor hierdie onderwerp. Het jy ingestem om te voldoen aan Hema?
  
  
  —
  
  
  Della Stokes knik na my as mimmo ee verby haar en gaan sit op'n stoel. Haar interkom gons. Het sy geantwoord, en ek het gehoor Hawke sê, " Stuur Nick vir my, Della."
  
  
  Sy terug. Hawk het'n stuk papier in sy hand en kyk na my enigmatically vir'n oomblik. — Het jy gebeur om te weet'n vrou met die naam Kezia Neumann?" 'n dubbel agent. Gewerk het vir die Shin Bet en die Russe.
  
  
  Hy knik vir haar. "Ek weet nie haar." Wat het gebeur?'
  
  
  Hy het nie kyk na my. Hy kyk af op die papier in sy hand. "Gister het hulle gevang haar uit rondom die See van Galilea. Sy is bly by die Tiberius Hotel.
  
  
  — Hoekom is jy om my te vertel van hierdie?"
  
  
  Hy lag en liggies waai die stuk papier. "Goeie-bye, seun." Net kalm af vir'n rukkie en rapporteer terug in twee sondae. Dan is sy wil om te bespreek een klein ding met jou .
  
  
  As ek trap in die hysbak, het ek gewonder wat vermoor Kezia Neumann. Shin Bet, of die Russe? Hare, ek het gehoop dit was nie die Russe. Nie Nikolai Tovarets met sulke groot hande. Weer, die kurktrekker flits in sy oë, en wonder of hy sou fucked haar eerste.
  
  
  * * *
  
  
  
  Oor die boek:
  
  
  'n moeilike opdrag neem Nick Carter aan die binnekant van Peru. Die rede vir hierdie: 'n seerower kanaal wat gereeld behandel kykers van die wêreld met onooglike programme. 'n grap dat die koste van die Wes-ekonomie miljarde vandag en kan skaars genoem word'n grap nie. Hawk dink op sy eie en vat die bevel wat hy gee Nick in geen onsekere terme:
  
  
  "Ek sal jou wys jy na hierdie stasie, Nick. En as dit regtig lei jy aan dat die sender, sal jy verwyder die ego en enigiemand anders wat in jou pad kry."
  
  
  Nick kyk na die geklingel ysblokkies in sy glas as hy het dit om te drink. Net soos dit. Nuwe taak. Absolute krag van die prokureur om dood te maak. Hy sug, " Goed, meneer, waar is die sender?"
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Beijing en die Tulp Geval
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Beijing en die tulp besigheid
  
  
  Beijing
  
  
  Toegewy aan die lede van die Verenigde State van amerika Geheime Diens
  
  
  Hoofstuk 1
  
  
  
  Hawke gaan staan by die venster van sy kantoor en staar by die oggend lug soos weerlig sigsag deur middel van sy ego. Dan is die lug oop en swaar reën uitgegiet, oorstroom die strate van Washington, DC. Die donderslae was swaar en oorverdowende.
  
  
  Die lug was lewendig en helder, die opening op ongereelde tussenposes van weerlig. Dit lyk soos die wêreld het mal gegaan.
  
  
  As daar ooit'n draad van vrede, Hawk gedink, dit sou lyk iets soos hierdie.
  
  
  Hawk daar gestaan het, geboei deur die toneel. Hy verloor spoor van die tyd. Dan, as skielik soos dit begin het, het dit gestop. Die lug was normaal, en die son was besig om te verskyn.
  
  
  Die polisiehoof kyk op sy horlosie. Byna die helfte van'n uur geslaag het. En Nick Carter moet hê.
  
  
  Ironies genoeg, Hawk gedink het, iets wat altyd vorendag gekom toe Carter was ook betrokke te raak met'n vrou. Nou was dit die senator se dogter. Hy het gesien hoe haar foto in die koerante te veel keer te pak sy ego. Maar sy was regtig baie mooi. Pragtige en bederf.
  
  
  Op die straat hieronder, Nick was om uit om sy kar. Hawk draai weg van die venster, het na sy lessenaar, en die Sel en Stahl gewag vir hul man....
  
  
  Sy jonk was. Nick Carter is lief vir dit. Sy was Chinese. Nick graag dat, ook. Sy was kaal van kop tot tone. Nick graag dit selfs beter.
  
  
  Hy was op soek na die prentjie.
  
  
  "Alles reg," het Nick gesê. "Sy lyk goed." Met sy wysvinger, het hy geslaag het die foto oor die stoel aan die man wat geteister ego emu'n tweede nadat hy gaan sit. "Ek glo dat jy het'n doel om te wys my'n blote Chinese vrou. Of eerder, 'n maat se damn foto van haar. Jy is gewoonlik nie so vergewe nie, tensy jy het'n goeie rede."
  
  
  Hawk verander die prentjie. Nie dat die oë van'n naakte meisie aanstoot ego. Maar hy het nie wil hê ons om te word afgelei deur iets. Ego se koue oë staar na Killmaster, die ego van die belangrikste agent. "Is jy gepak?"
  
  
  Nick glimlag sonder humor. Ek is altyd gepak. "
  
  
  "Kom ons praat oor die meisie. Ee se naam is Sim-Chan, en hier is vyf-en-twintig. Gebore in Kirin Provinsie, China. Smart, insiggewende, rats, wat ook al. Die avonturier het saam met'n top-kommunistiese toe hy twintig, en gooi ego later vir'n algemene wat vermoor is deur die Rooi Guard oor'n jaar gelede. Sy is nou in Beijing, die eienares van Walter Koerner ." Hawk gestop en gewag vir'n reaksie.
  
  
  Nick se dollar stapel amper mis'n klop. Hy verstyf effens. "Kerner. Odin rondom Bormann se manne."
  
  
  "Eintlik," Hawk gesê hees. "En waar vind jy Koerner, sal jy vind Martin Bormann." Hy kyk Nick lig'n goud-gestort sigaret. "Ons weet ook wat Bormann en Egoïs is besig om op." Dit veroorsaak'n selfs skerper reaksie van Nick. Hawke's leeragtige gesig gedraai in'n glimlag. "Kerner is'n wetenskaplike wat spesialiseer in dwelms. Dit is'n bekende feit. Sim-Chan, sy eienaar, is ook'n wetenskaplike, ook wat spesialiseer in dwelms. Maar dit is'n klein bekende feit. Ons het'n baie te doen. grawe om dit te vind "
  
  
  Nick het'n uitgeslape dink. "Sim-Chan se werk is om te spioeneer op Kerner. Die Rooi Chinese nie vertrou nie, nie eens hul sogenaamde bondgenote. En die beste manier vir Sim-Chan om te kry naby aan Koerner is om'n ego minnaar."
  
  
  "Dit het om te wees," Hawke gesê.
  
  
  "Wat anders kan jy my vertel?"
  
  
  "Kerner is besig om op'n kuur. Hierdie is die sintese van'n lys van die aktiewe stowwe wat kan veroorsaak dat die model psigose."
  
  
  "Maak dit eenvoudig, asseblief," Nick gepleit.
  
  
  "'n sintetiese dwelm," Hawke gesê. "Kerner noem dit Agent Z. Die dwelm is wat verband hou met belladonna, 'n plant uittreksel. Afhangende van die dosis, dit veroorsaak duiseligheid en hallusinasies. Dit is'n gedagte-verander dwelm, en wanneer dit is perfek, dit kan enigiets doen, selfs die verandering van jou denke. en die persoon se persoonlikheid. Ons eie wetenskaplikes het probeer om te verbeter op so'n dwelm. Ons gebruik dagga en meskalien, maar ons het te sluit beide dwelms, want hulle vereis'n baie hoë dosisse. Ons is nou eksperimenteer met lysergic acid cyethylamide, beter bekend as LSD, maar het nie die verwagte resultate."
  
  
  Nick kyk na die gloeiende stroom van sy sigaret voor versmorende die ego in die asbak. "Agent Z kan'n kragtige wapen vir enige land," het hy gesê stil.
  
  
  "Jou taak is tweeledig-stop eksperimenteer en vang Bormann."
  
  
  Nick het oor die Kremlin pers diens lyn met Martin Bormann voor, en elke keer as die Nazi's ontwyk hom. Nick stilweg gebid dat dit sou wees om hul laaste vergadering, en Bormann sou sterf op Egoïs se voete.
  
  
  Hawk Nick gevra of hy enige vrae het.
  
  
  Nick knik. "Hoe het jy weet al hierdie dinge?"
  
  
  Die inligting kom uit'n BYL agent gestasioneer by die Imperial Palace in Beijing. Hy bereik sy uitlaat voor hy vermoor is. Hawk was seker dat die kontak se dekking was nog in orde, maar hy kon nie seker wees van enigiets nie.
  
  
  "Sal jy gaan in soos Harry Toombs op die Toronto Draad Diens," Hawke bygevoeg. "Kanadese.
  
  
  
  
  Jy kan ook jou speelgoed. Die koerantmanne nie gewere of messe."
  
  
  "Enigiets anders?"
  
  
  "ja. Jy sal die eerste stop in Hong Kong en sien'n man met die naam Hans Danzig by die Peninsula Hotel. Maat neem dit, gee jy al die dwelms wat jy nodig het vir die Agent Z."
  
  
  "Danzig?"
  
  
  "'n wetenskaplike."
  
  
  "Ek het nog nooit gehoor van die nen," Nick gesê.
  
  
  "Baie min mense," Hawke gesê. "Dit is hoekom hy is so waardevol vir my."
  
  
  Nick se gefronste in die verrassing. "Die behoud van die geheime van my?"
  
  
  "Jy is altyd in die veld," Hawk saggies gesê, " so, hoe kan jy moontlik weet alles? Van die kursus, as jy wil om te werk by die lessenaar..."
  
  
  Nick draai stadig, soos'n kobra kruip om'n mandjie huis en kry aan sy voete. "Wat beteken Danzig lyk?"
  
  
  Hawk vir die man.
  
  
  As Nick blyk te verlaat, Hawke het gesê, " Een ding. Ons het net vervolmaak'n medisyne genoem" Shop ". Dit stel'n persoon aan die slaap vir'n week sonder'n enkele spoor van'n hartklop. Daar is'n teenmiddel in die geval wat jy wil om te... erm... 'n offer om vinnig te herstel. Dit kan handig te pas kom. Praat met die seuns in die redakteur voor jy vertrek."
  
  
  Nick het om te draai die foto om en kyk terug na die naakte Lee Chan. "Net my geheue te verfris."
  
  
  "Kry die hel uit van hier," Hawk grom.
  
  
  * * *
  
  
  Selina Stanton was'n lewendige rooikop en'n pragtige figuur wat betrokke is in'n konstante verleentheid vir haar senator vader. Haar wilde antics het verdien haar wye publisiteit in die koerante, maar die afgelope tyd sy wil berou, want haar jongste minnaar was huiwerig om te gaan openbare.
  
  
  Vir die eerste keer in haar vier-en-twintig jaar, Selina Stanton val in die liefde. Selina het nog nooit iemand maar Nick Carter. Nick was mooi en slim, en sy het gedaal kop oor hakke in die liefde met die reuse brons.
  
  
  Hy was'n toe mond bliksem; hy het nooit gepraat oor homself of gevra oor haar voormalige vriende. Sy weet nie veel oor die nen, behalwe dat hy het gewerk vir die regering. Die feit dat hy publisiteit vermy het haar teuels in haar impulsiewe, wilde natuur.
  
  
  Die dra van sagte groen pajamas, het sy gegaan om die draagbare bar en het vir haarself'n drink.
  
  
  Sy het altyd het wat sy wou - maar nou is? Nah het nie'n bynaam. Sy kon nie vir die gek van haarself. Sy het geweet sy is lief vir Nick, maar hy het nie lief vir haar. Op die dell self, skoon te maak. Sy het geweet dat sy bedoel het hom meer as net'n bal in die hooi, maar die diep liefde wat hy gevoel het vir haar was beslis nie liefde nie.
  
  
  Selina het geweet daar sou'n breek eendag. Dit sal nie'n volledige breek nie. Dit sal rof en grof, want sy is te emosioneel om te neem iets soos dit liggies.
  
  
  Sy sluk'n paar van haar drink, en haar gedagtes verdwyn wanneer die voordeurklokkie lui. Sy het uit die glas, en stadig stap na dag, die wat nie wil hom om te weet hoe gretig sy was. Selina het die deur oopgemaak en hy het gekom in.
  
  
  Sy het die deur gesluit en leun terug teen dit. "Jy is laat."
  
  
  Hy het na die bar en gooi rum in'n lang glas. "Ek is jammer, Selina." Hy draai na haar gesig, berou in sy stem. "Dit kan nie gehelp word nie." Hy het aangebied om geen ander verduideliking. Hy het gekyk hoe sy beweeg weg van hom en stap in die rigting van hom. Hy kon sien haar borste swaai onder haar pajama jas, en hy het geweet sy was nie geklee in'n bra.
  
  
  Sy was langs hom nou, en haar oë was blink met onverbloemde passie. Sy het vergeet om hom te vertel alles, behalwe dat hy hier was en sy ego se hotel. Nah se heupe seer, en sy het net gaan deur'n paar sessies met die man in die voorkant van haar.
  
  
  Sy opgetel Ego se glas en sit dit eenkant. Sy leun in vir'n ander lek, en haar arms om Ego se nek. Hulle gesoen, en haar gretig liggaam styf teen sy.
  
  
  Hy ruik die reuk van haar warm, lenige liggaam en haar baie sagte vel. Dit sal ih se laaste fling totdat hy terug - as hy dit doen. Nick het geweet wat sy was te dink oor die nen, en hoekom was hy probeer om weg te kom met dit, maar daar was iets oor Selina wat was aantreklik. Hy het geweet dat die romanse kon nie die laaste. Em sal hê om te vind'n manier om aan die einde ih se verhouding sonder die seer van ey. Dit sal moeilik wees. Met'n wrang glimlag dat sy nie kon sien nie, het hy besef dat daar is net een seker - vuur manier om te begin'n romanse: om homself dood te maak.
  
  
  Ten slotte, sy trek weg, het Ego se hand, en het hom in die slaapkamer. Sy het haar nagklere, in die bed gekruip, en wag ongeduldig vir hom.
  
  
  Nick vou sy klere op'n stoel en het by haar. Hulle gesoen, en ego se hande rondgeloop het vrylik oor haar gretig liggaam. Hy streel oor haar hoë, ferm borste en het sy hand oor haar naeltjie, oor haar pragtige naeltjie, oor haar romerige dye.
  
  
  "My borste," het sy gekla. "Bynaam. My bors."
  
  
  Hy buig sy kop en soen haar.
  
  
  Haar pragtige dye geskei en sy trek ego teenoor haar, die verwelkoming van die ego se gespierde lyf.
  
  
  Die voltooiing was volledig en baie bevredigend. Toe hulle klaar is, klein krale van bloed verskyn op Selina se voorkop. Nick versigtig gerol weg van Nah.
  
  
  Hulle lê op hulle sye, die gesig staar mekaar, Nick se hand op haar heup.
  
  
  Nick het geweet sy was'n passievolle skepsel. Hy het gewonder as sy sou wees selibaat, terwyl die ego was weg. Waarskynlik nie. Selfs as
  
  
  
  
  
  sy is lief ego of gedink het sy het, sy was realistiese en driftig.
  
  
  Sy lyk goed, ek lê hier, haar borste liggies raak aan haar ego bors. Dit sal lekker wees as sy net gebly het soos hierdie, naak, wag vir hom om sy sending voltooi. Wat'n grap was dit te spuit Aileen, die opgeskort animasie dwelm wat Emoe gegee is deur die Redakteurs. Dit sal die laaste sewe dae in Rivne. Maar daar was geen waarborg dat hy sou terugkeer in sewe dae. Daar was geen waarborg dat hy ooit sou terugkeer.
  
  
  Hy het nie wil hê om te dink oor die missie. Daar is genoeg tyd vir hierdie.
  
  
  "Nick," het sy geprewel.
  
  
  "Wat is dit?"
  
  
  "Het jy my lief?"
  
  
  "Soveel As wat ek ooit sal is lief vir enige vrou."
  
  
  "Jy is om eerlik te wees," het sy gesê hees. "Ek wens jy was nie so eerlik."
  
  
  Hy het nie wil pret te maak van haar en vertel haar so. Gou, hy sê totsiens aan haar. Maar nie nou nie. Daar was nog tyd ...
  
  
  Hy het haar sluit, en sy het gevoel sy voor die hand liggend opwekking.
  
  
  "So vroeg?" Sy was verbaas, maar bly.
  
  
  Hy soen haar hongerig en was gou verlore in haar arms.
  
  
  Hoofstuk 2
  
  
  
  Die groot seun-silwer voël geland op Kai Tak Lughawe, en Nick nagegaan sy tas in die kleedkamer. Hy vroetel vir'n pen in sy bors sak. Dit was'n ongewone pen. Nen het'n Winkel, 'n dwelm wat veroorsaak dat'n toestand van geskors animasie, en'n teenmiddel. Dit was die enigste wapen Nick het.
  
  
  'n taxi het Ego aan die Peninsula Hotel. "Ja, Mnr Danzig was," die lessenaar klerk het gesê met'n geamuseerde glimlag. Die hysbak het Nick tot Hans Danzig se vloer.
  
  
  Hans Danzig was'n kaal man in sy vyftigerjare met hoefyster-vormige grys hare. Nen was geklee in'n linne pak wat gelyk te gesellige vir die bonkige liggaam se ego. Hy genooi Nick om te gaan sit en gevra of hy wou'n drankie.
  
  
  "Niks vir my."
  
  
  "Net gesellig te wees." Danzig het die telefoon opgetel en gevra vir die kamer diens. Hy kyk na Nick en lig sy wenkbroue.
  
  
  "Jy weet my. Ek het'n vier en'n vier."
  
  
  Danzig praat in die mikrofoon en hang. Hy gaan sit op die rusbank en kyk na Nick met'n sagte, aangename oë. "Ek het nie beny jou," het hy gesê.
  
  
  "Wat beteken dit?" Nick sê droogweg opgemerk.
  
  
  "Ek kan raai jou missie."
  
  
  "Baie interessant." Nick leun terug en steek sy bene. "Ek is beveel om jou te sien. Dit is al wat ek weet."
  
  
  "En ek is beveel om jou te laat weet oor die Agent Z." Danzig gestop, asof hy wag vir'n reaksie. Het nie. "Wat presies het Hawk vertel jy oor die Agent Z?"
  
  
  "Jy weet, Mnr Danzig, haar snaaks vloek. Ek haat praat. Al wat ek wil doen, is om te luister."
  
  
  "Jy bedoel jy vermoed my? Hoe pret." Maar Hans Danzig het nie kyk verbaas. Hy kyk vererg.
  
  
  "Ek het nie vermoed haar van iemand," Nick gesê kalm. "Dit is net dat ek nie vertel om te noem jy enige gesprekke wat hy sou gehad het om met iemand. Diskresie, Mnr Danzig. Jy weet hoe dit is."
  
  
  Voor Danzig kon antwoord, 'n seun aangekom het met'n Benediktynse en brandewyn. Hy gestort die seun, oorhandig Nick'n glas, en het een vir homself.
  
  
  Nick vat'n sluk van sy drankie en dan gevra Danzig wat hy was.
  
  
  "Net iemand wat deur die Ooste. Wetenskaplike " Danzig probeer om sy drink. "Ek kan so geheimsinnig soos jy is. Maar ons sal nie op enige plek op die manier. Wel, never mind. Jy hoef nie om my te vertel nie.
  
  
  "Wat is Agent Z?" Nick gevra.
  
  
  "'n kombinasie van sintetiese dwelms wat betrokke kan verander'n persoon se hele persoonlikheid. Dit kan selfs die verandering van die ego ingesteldheid."
  
  
  "Ek dink Hawke het dit genoem," Nick sê, ontspan.
  
  
  "Dit is'n baie vir confessions," Danzig getreiter die BYL agent. "Jy kan kry slegte akademiese prestasie as jy sê iets anders."
  
  
  Dit kan'n grap aan jou, meneer, maar nie vir my nie. Jy moet sien my posisie. As Hawk ingestel het ons, of as ons wil ontmoet voor, sou hy nie gewees het so versigtig wees. Maar soos dit staan... "
  
  
  Danzig knik simpatiek. "Ek het nie beny jou, my ander een. Hierdie is'n moeilike geval. Wat het Kipling noem dit? Ek dink dit is'n groot wedstryd. Maar dit is nie regtig'n spel. Nie in die ware sin van die woord, is dit? Hoë bod. Ja. Ons speel groot." Hy sug.
  
  
  Nick wil middagete te hê voordat hy kry op die vliegtuig. Hy kyk opvallend op sy horlosie.
  
  
  "Alles reg, my ander een, ek sal kry om die punt." Danzig sit sy glas. "Agent Z het'n groot potensiaal. Stel jou voor, as jy sal, vyand agente infiltreer die Kabinet van Ministers of die Parlement, die regering, met behulp van Agent Z van die Kabinet of die Parlement lede. Hulle vang die gees van hierdie amptenare en krag ih om op te tree. wat hulle wil hê. Binnekort sal hulle beheer oor die land."
  
  
  "Dit is redelik scary," Nick gedraai. "Maar die agente sal nodig het om te kry naby aan hierdie amptenare."
  
  
  "Dink jy dit is onmoontlik?" Danzig glimlag sonder humor. "Onthou jy hoe vinnig Philby Ross, voor ego, uitgevind? 'n paar meer jaar en hy kon gewees hoof van die Britse intelligensie. Wanneer die CIA het uitgevind dat hy was ten nouste verbind aan Burgess en McLean, hulle het geweier om enigiets meer te doen met hom. Wat as Philby of iemand soos hy het Agent Z en was beveel om te gebruik ego? "
  
  
  Nick verstaan Danzig se punt. In 1949, Philby was'n SIS verteenwoordiger in Washington, werk in samewerking met die FBI en die CIA. MYRA was die Britse Geheime Intelligensie Diens, of MI6.
  
  
  
  
  
  . Philby was in kontak met baie hoë-amptenare. Met Agent Z tot sy beskikking, wat weet wat skade wat hy dalk gedoen het.
  
  
  Nick het geweet dit alles klink fantasties, maar oor die jare van die werk met'n BYL, hy was betrokke in'n baie van die fantastiese situasies.
  
  
  Danzig het in die ego van denke. "Tydens die onlangse duitse verkiesing, neo-Nazi's daarin geslaag om in te samel'n ongelooflike aantal van die stemme. Martin Bormann mag dink dat die tyd het gekom om die mag te gryp in Duitsland, maak hom die nuwe Fuhrer. Emu sou nie nodig het om'n groot leër as Ego agente daarin geslaag om te bring in'n hoë-posisie van die duitse amptenare met die hulp van die Agent Z. Dit kan selfs teiken klein lande in Europa en Suid-Amerika. Dit is geen geheim van die CIA en die BYL wat die Nazi's wat gevestig het in lande soos Argentinië is gretig om te versprei hul griewe. via Suid-Amerika. Hulle is oud, en dit kan wees ih se laaste kans ."
  
  
  Daar was'n baie van respek en bewondering in Nick se oë as hy kyk na Hans Danzig, asof hy'n bles man vir die eerste keer. "Jy is nie net'n gewone wetenskaplike."
  
  
  "Daar is geen gewone wetenskaplike vir ons," het die man gesê sonder kwaadwilligheid.
  
  
  "Jy het gesê dat die Agent Z is wat ingespuit word. Is hierdie die enigste manier om te gebruik ego? Kan jy nie net drop'n paar druppels in'n che drink?"
  
  
  "Miskien op'n sekere punt in die toekoms sal dit moontlik wees," Danzig gesê. "Maar nie nou nie. Een dag, sal jy'n persoon sit in'n sonkrag-lamp wat sal outomaties sorteer deur middel van die ego selle van die brein, en hy sal opstaan uit agter die stoel met'n ander persoon, 'n android, gereed om te doen jou bestellings. Z, 'n dwelm wat nodig het om te ingespuit word in'n aar om doeltreffend te wees ."
  
  
  "Hoe naby is hulle tot die verbetering van Agent Z?"
  
  
  "Baie naby. Walter Koerner, Bormann se man, 'n buitengewoon briljante wetenskaplike. Ons het nie eens die moeite om te wen ego oor na ons kant, ek verstaan hoe getrou hy is aan Hitler. Ego lojaliteit het verskuif na Bormann." Danzig bereik vir sy vergeet drink en klaar is dit. "Jy het'n ongewone pen daar, Mnr Carter."
  
  
  "Niks verbaas my op hierdie stadium van die spel," Nick sug. "Jy weet waarskynlik meer oor die pen as haar."
  
  
  "Die telling is een om my bietjie uitvind. Ek hoop dat jy weet hoe om dit te gebruik."
  
  
  "Dit was aan my verduidelik." Nick het'n sigaret aangesteek. "Een kliek stel die medisyne; twee keer druk stel die teenmiddel. Dit moet vinnig gedoen word. Altyd hou jou keel."
  
  
  Danzig het aan sy voete. "Ek sou graag haar te vertel presies waar in die laboratorium saal. Ek kan nie vind haar. Maar dit moet wees naby aan Beijing. Dit is aan jou om dit te vind, om dit te vernietig. Maar jy weet al wat ek wil hê jy, Mnr Carter. Tot ons weer ontmoet."
  
  
  Nick opgestaan, en hulle het jammer gevoel vir mekaar se hande.
  
  
  Hoofstuk 3
  
  
  
  Nick Stahl het nie oor die hawe van Hong Kong. Daar was'n baie goeie restaurante op Nathan Pad in Kowloon. Kowloon, wat was bekend as die Stad van Nege Drake, het as baie interessante toeriste-aantreklikhede soos Hong Kong Eiland. Daar was die Yaumachi Hoof skuiling, waar mense geleef het in die bote, en die Lauchikok Pretpark. Maar Nick het nie tyd nie. Hy het middagete en dan het om'n taxi te kry.
  
  
  Hy steek'n Kanadese sigaret en leun terug in sy stoel.
  
  
  Die taxi verby mimmo is baie Nathan Pad departement winkels. Hy kyk uit die venster en sien die mooi meisies in cheongsams verby mimmo, bloot deel van hul dye. Em graag om te kyk na die mooi meisies. Hy het gehoop dat hy sou nooit bereik die stadium waar die ego was nie geïnteresseerd in'n pragtige gesig of figuur.
  
  
  Die taxi het by sy bestemming.
  
  
  Die vliegtuig opgestyg het om Kai Tak Lughawe en op pad na die vasteland. Nick het die vloot en skepe in die hawe; familie sampans in die baaie en inhamme. Die water was'n sagte blou.
  
  
  Emu graag Hong Kong. Hy het gehoop dat hy sal binnekort terug wees om te bly vir'n lang tyd. Hy het gedink oor Selina vir'n rukkie, dan gooi haar om sy kop. Daar was meer om oor te dink.
  
  
  Dit het met tyd. Daar was'n verskriklike dringendheid om dit alles. Dit is die ego in'n ry.Dit is bevestig deur'n onderhoud met Hans Danzig.
  
  
  Agent H.'n gedagte-verander dwelm. 'n subtiele wapen. Dit het nie ontplof, maak'n geraas, of veroorsaak dood en verwoesting soos dinamiet of'n atoombom. Maar dit is meer gevaarlik as enigiets wat jy kan dink van. Die idee van die neem van oor'n persoon se gedagtes, die draai van die ego in'n robot, was byna ondenkbaar. Byna onmenslik. Maat, dit was onmenslik. 'n duiwel soos Martin Bormann sou nie twee keer dink oor die gebruik van so'n wapen.
  
  
  Bormann sou enigiets gedoen het om te bring oor'n herlewing van Nazi-Duitsland.
  
  
  Martin Bormann. Of Judas. God weet hoe baie name Bormann het die krimpvarkie met hulle, hoe Germanius verdwyn na Hitler se vurige dood. Nick het die respek en bewondering van sommige om sy vyande. Maar nooit vir Bormann. Hy het net gevoel dat'n rooi-warm haat vir wiskunde en geen hande. Geen hande. Net kloue. Vlekvrye staal kloue. En'n gesig dit was nie'n gesig. Net'n duisend letsels.
  
  
  Nick het nie gekry het tot die punt waar Emu hou van die doodmaak nie. Hy het geweet ander wat dit gehad het. Maar daar sou geen huiwering om die draad van Bormann se lewe. Hierdie man het gewoon te lank. Nick sou nie die dood van'n persoon in elk geval, maar'n ding, 'n monster, 'n bedreiging. Hy is'n hotel
  
  
  
  
  
  
  dood te maak Bormann. Hy moes. Hy het net gehoop em sou nie daarvan hou nie - hy regtig wil. God, hy het gehoop hy sou nooit voel die vreugde van die neem van'n man se lewe. Selfs'n monster soos Bormann. Hy sal voel niks, absoluut niks, wanneer hy sit af die vloei van Bormann se swart lewe. Dit is wat hy gedoen het. Die dood van die duiwel skoon, vinnig, sonder berou.
  
  
  Hy wou nooit iemand dood te maak. Alles is nou anders. Dit was'n byna mal begeerte om te raak die wêreld van Bormann.
  
  
  Toe hy vermoor is, was dit omdat hy moes. Daar is geen ander manier uit. Hy het nooit gedink twee keer oor dit. Hy het om homself te red of sy missie. Hy het geweet dat huiwering kon onderbreek die sending, selfs vir'n tweede. En hy sou dood wees.
  
  
  Killmaster probeer om alles te sit uit sy kop, maar hy kon nie. Hy was op die rand, en dit was nutteloos.
  
  
  Hy voel naak sonder Wilhelmina en Hugo. Hy was gebruik om met hulle rond. Al wat hy gehad het, was'n dwelm op'n pen wat hy gedra het in sy bors sak, 'n dwelm genoem "Shop". Maar hy het om te kry naby aan die vyand om te gebruik ego, damn naby.
  
  
  Die vliegtuig vlieg oor die vasteland.
  
  
  Hy het die rollende heuwels en valleie. Daar is rys velde en water bulle. Daar is landbou-masjinerie, trekkers en alles wat nie, maar ih was nie genoeg nie.
  
  
  Produksie in baie provinsies is gestaak as gevolg van die botsings tussen die volke van Rooi China. Veg onder mekaar, Nick gedink het. Soos klein kinders. Hulle sal nooit grootword.
  
  
  Hy het geweet dat een honderd en sestig mense doodgemaak is onlangs in'n gewapende stryd tussen die twee Kommunistiese partye in Xiamen. Die strydende groepe is die Bevordering en Revolusionêre Alliansie. Die Advertensie-Alliansie was hoofsaaklik'n werk groep ondersteun deur Kommunistiese artillerie eenhede, terwyl die Revolusionêre Alliansie bestaan hoofsaaklik rondom boere en geniet die ondersteuning van die Kommunistiese infanterie. Chuangzhou, 'n nabygeleë stad, gehaas om orde te handhaaf met vyftig vragte van die troepe.
  
  
  Nick het ook geweet dat die anti-Maoïstische organisasies was baie aktief in die Jiangxi en Kweichou provinsies.
  
  
  Maar dit was tyd vir die revolusies in Rooi China, Nick het gevoel dat Mao Tse-tung sou behou die voordeel. Hy beheer die Rooi Leër, en wat was die belangrikste ding.
  
  
  Nick laat sak die sitplek aan die lê-posisie en het'n middagslapie. Die vliegtuig vlieg oor die room-gekleurde wolke.
  
  
  * * *
  
  
  Nick het'n afskrif van die Mense se Daaglikse Nuus, ingesteek sy ego onder sy arm, en aan boord van'n bus na Liberty Square. Hy nagegaan in die Katai Hotel, nie ver van die vierkant. Hy het Cathay, want dit was een van die mees moderne hotelle nie besoek word deur Westerse korrespondente. Hy het nie verwag om te loop in die werknemers van die Toronto Telegraph Diens. Indien enige verdagte Chinese amptenare besluit om te gaan op ego in Toronto, sal hy ontvang'n volle gesondheid sertifikaat; dit het reeds ooreengekom is met die Toronto inwoners by die telegraph agentskap. Maar die werklike Toronto werknemers was nie in kennis gestel, vir ooglopende redes. Jy kan net so goed adverteer dit so vertel iemand rondom die ouens rondom die draad dienste. Nick het besluit om weg te bly van hulle.
  
  
  Die meubels in die ego kamer was eenvoudig, maar gemaklik. Hy het sy klere af en sit die tas onder die bed. Hy hang sy baadjie, skop sy skoene af, en uitgestrek op die bed te lees die Beijing koerant. Die indruk was dat die anti-kommunistiese en anti-Mao magte in die suide van kwazulu-natal Provinsie is die gebruik van anti-revolusionêre economism en infiltrasie van die rewolusionêre komitees te vervreem verhoudings tussen die revolusionêre massas en komitee lede.
  
  
  Nick is getref deur die feit dat groot skote laat sulke inligting bereik mense. Dit wil voorkom asof natuurlike dat hulle sou bly stil. Het Mao Tse-tung wil hierdie verskillende groepe om te veg onder mekaar? Dit blyk dat die manier om te Nick. Dit was'n ek probeer om politieke slimmigheid. Die verskillende faksies was terug gehou deur te veg onder mekaar, en Mao Tse-tung bly op die top.
  
  
  Hy opgetel het die papier en sug. Wel, Hawke was reg. Na die landing op die ego lughawe, die ander passasiers was gesoek. 'n glimlag Chinese man met toothy tande verduidelik dat'n baie van goud en silwer, gevorm soos'n sirkel, is gesmokkel in China, so dit is baie belangrik dat al die huise deursoek. Hy het om verskoning gevra vir die ongerief.
  
  
  Dit is'n goeie ding hy het sy wapen agter. 'n emoe sou'n harde tyd te verduidelik wat'n stilet en'n luger is.
  
  
  Wanneer dit heeltemal donker was, het hy verander in n donker blou pak en opgestopte sy sakke met die RMB dui daarop dat emoes sal nodig het in ruil vir die Kanadese geld. As hy afgegaan na die straat, vyf monettas jingled in die sak van sy ego broek. Hy het opgemerk'n klein restaurant oorkant die straat. Hy het geëet op skaapvleis en rys en drink twee koppies warm groen tee.
  
  
  Toe hy uit is, was dit donker rondom die restaurant. Die maan was drukkend en gestippeldes. Dit hang laag oor die stad.
  
  
  Hy steek'n pak-grootte Kanadese sigaret, gaan sit op die bus, en sit agter'n middeljarige paartjie wat is die bespreking van'n bus staking in Canton.
  
  
  Nick het en bevind homself in'n meestal verlate deel van die dorp.
  
  
  
  
  
  . Hy geloop het deur middel van die kronkelende strate totdat hy gekom het om'n klein geskenk winkel. Hy aarsel, kyk rond, en sien'n figuur staan in die naaste deur. Dit was'n meisie. Sy kyk na hom, draai dan weg.
  
  
  Waarskynlik'n prostituut, het hy gedink. Maar dit het nie sin maak nie. Dit was'n verlate straat. dit sou wees'n slegte ding nie. Hy het nie dink oor dit nie meer nie, en stap oor na die dag winkel. Daar was'n knoppie in die deur styl. Hy het geweet dat die ego kennis geleef het in die agterkant van die winkel. Nick was oor om te druk die knoppie wanneer daar was'n skerp kraak - 'n skietwond. En dit het gekom deur middel van die winkel.
  
  
  Hy het probeer om die handvatsel en die deur oopgemaak. As hy geloop het, het nog'n skoot klap.
  
  
  Hoofstuk 4
  
  
  
  Nick haastig deur middel van die winkel aan die agterkant, waar hy gesien het geel heilige rook tans besig om deur middel van die gat deur. Hy stoot die deur oop, en die man rek sy nek om te kyk na Nick. Die man was hurk langs die liggaam van'n middeljarige Chinese man. Die man, ook Chinese, was geklee in die Wes-styl klere en het'n pistool in sy regterhand. Hy het begin om te kry, op dieselfde tyd beweeg sy geweer arm te dek Nick.
  
  
  Nick lunged by die stygende syfer, en albei van hulle val, rollende oor in'n outydse flip-top stoel. Nick skielik druk sy stam naam aan die man se lies. Daar was'n geskreeu van die pyn en verontwaardiging. Nick gryp die man se reg pols en gespin hom rond. Die geweer het van sy verlam vingers.
  
  
  Nick gryp die geweer, gerol die man oor, gedruk om die geweer te Ego se rug, en afgedank. Aangaap geruk oop sy aorta, en Nick het aan sy voete.
  
  
  Hy stap in die rigting van die middel-ouer Chinese man en gestop, die ego skeur was so taai soos gips. 'n meisie bewaarheid in die poort - 'n meisie wat reeds gedeeltelik versteek in die donker poort buite.
  
  
  Sy ignoreer die geweer wys na Nah Nik en hardloop in die rigting van die middel-ouer Chinese man. Sy kniel langs die man en het begin om te huil. As dit was'n prestasie, dit was'n goeie een.
  
  
  Nick stap oor na die deur en kyk in die winkel. Daar was niemand anders in die winkel. Hy leun teen gekerm, op soek na die meisie.
  
  
  Ten slotte, sy staan op en draai na hom. Sy was jonk en mooi. Sy was geklee in'n boer pajama pak. Nick het besluit dat sy sal goed lyk in'n jongsam, die rok was so styf dat daar splete aan beide kante te laat om die draer te loop. Maar cheongsam was verban in Rooi China, want dit was'n voorbeeld van bourgeois slegte smaak.
  
  
  Nick knik by die dooie man hy is in kontak met. "Weet jy ego?" "Wat is dit?" het hy gevra om die meisie.
  
  
  "Hy... hy was my pa." Haar ken skud, en hy was bang sy gaan om te huil weer. "Bespreek dit. Ek is so skaam."
  
  
  "Hoekom het jy noem jouself'n lafaard?"
  
  
  Sy draai haar kop en kyk na die man Nick doodgemaak het. "Ek was buite toe ek sien Lum Fan gaan my pa se winkel. Haar kennis van die ego. Hy is'n bekende moordenaar. Haar kon dit nie doen nie. Hy was verlam met vrees. Dan is jy geslaag het, mimmo, en daar was skote afgevuur, en ek het geweet my pa was dood. Sy byna ontsnap, maar... Sy haal sy skouers op.
  
  
  "Jy moet uitgevind vir seker, moet jy nie?"
  
  
  Sy knik stadig.
  
  
  Nick trap weg van die muur en stap oor na waar die man wat hy wil vermoor lê, en Stahl vroetel in sy sakke. Daar was ID-kaarte en'n boks van ammunisie. Hy het gestop die boks in sy baadjie sak en staan op. Daar was geen punt in die soek na die persoon wat hy gekom het om te sien, en daar was geen punt in te gaan rondom die klein kantoor en woonkwartiere. 'n mens sou nie skryf iets neer.
  
  
  "Jy is'n Amerikaner, is jy nie?" het die meisie gevra.
  
  
  "Maak dit saak?" Hy stap oor na die meisie. "Is dit regtig belangrik? Ek bedoel, diep?"
  
  
  Sy sien ego se skewe glimlag. "Jy hoef nie te glo wat ek vir jou gesê het?"
  
  
  "Hoe weet ek jy is nie in die liga met die man wat sy net vermoor?"
  
  
  "Dan dood te maak my nou," het sy gesê uitdagend.
  
  
  "Ek kan net dit doen. Dit is'n gevaarlike besigheid."
  
  
  "Ek weet my pa gewerk het vir die Amerikaners."
  
  
  Nick staar na Nah. "Het hy vertel jy al sy geheime?"
  
  
  Sy skud haar kop. "My pa en ek was nie... baie naby. Hy weet ek verkoop my liggaam, en hy skop my uit. Dele van haar, na hom gekom en probeer om die ego te verstaan. Ek het nie daarvan hou nie, het ons nie met mekaar praat nie..."
  
  
  "Het jy woon ver weg van hier af?"
  
  
  "Nee, nie ver"
  
  
  "Kom ons gaan na jou plek en praat."
  
  
  "ja. Maar eers... " Sy het na haar pa se liggaam, kniel, en het uit iets van haar ego sak. Sy regop, en Nick gevra om te sien wat Nah het. Sy het em hierdie. Dit was'n stukkie van die jade.
  
  
  Baie Chinese mense uitgevoer jade in hul sakke vir'n goeie geluk. Dit was'n Chinese bygeloof.
  
  
  "Dit was my pa vir baie jare," het sy gesê. "Hy het nie sy hand af in'n minuut net te vryf dit. Kyk hoe glad dit is."
  
  
  "ja. Nou kry die hel hier uit."
  
  
  Hulle loop deur die winkel en by die voordeur uit. Óf geen een hoor die skote, of die mense hier, soos elders, net nie wil hê om in te meng.
  
  
  Nick sit'n hand op die Haai se skouer as sy het begin om te loop vinniger. "Neem jou tyd," het hy gesê. "Jy wil nie om aandag te trek, doen jy?"
  
  
  
  
  
  Sy vertel emu dat ee se naam is Lotus en sy woon alleen. Haar pa was haar enigste lewende familielid, en nou is haar ego is weg, ook.
  
  
  Nick was net die helfte van die luister na haar. Hy voel die gewig van die geweer in sy baadjie sak. Hy voel goed oor met'n geweer. Hy het gehoop emu nie wil hê om te gebruik om die meisie se ego. Sy was te mooi om dood te maak. Hy was nie'n honderd persent seker van haar. Sy was opreg genoeg, maar ...
  
  
  Hulle het na die huis waar sy gewoon het. 'n jong paartjie was drukkies by die voordeur. "Daar is'n pad terug," Lotus ingelig Nick. Hulle half-omkring die gebou, het deur die agterdeur, en het een vlug van die trappe.
  
  
  Dit is'n pragtig ingerigte kamer met diep goedkoop matte en waterverf op die mure. Sy het vinnig vroetel deur middel van die dresser, getrek uit'n paar foto's, en het ih emu. "Stem foto's van my vader en my. Jy sal sien dat ek nie lieg nie."
  
  
  Goeie. Haar man, " het hy teruggekeer om die foto's.
  
  
  "Wil jy'n koppie tee?"
  
  
  "Ek wil graag om te eet'n bietjie," het hy gesê.
  
  
  Terwyl Lotosa was die maak van tee, Nick ondersoek van die geweer wat hy geneem het van die moordenaar wat sy pa vermoor, vervaardig deur lotus. Dit was'n Astra Firecat kaliber.25 met blou trim en plastiek handvatsels. Dit het vier versmelt, en dit kon slegs afgedank word wanneer dit die veiligheid van die vangs was gedruk. Dit was'n spaanse pistool.
  
  
  "Hou jy van gewere?" Lotus gevra as sy het twee koppies tee op die lae tafel in die voorkant van hom.
  
  
  "Jy kan kry baie geheg aan'n geweer," het hy gesê, sit dit af. "Veral na hoe dit gehelp het om te kry uit moeilike plekke. En die geweer lyk nie soos'n vrou. Hy het net praat wanneer jy wil hom om te praat. Wanneer jy wil hom om stil te wees, hy is stil."
  
  
  Lotus opgetel haar koppie tee en vat'n sluk. "Hy kan nie hou warm op'n koue nag," het sy geredeneer.
  
  
  "nie. Maar dit kan maak dat jy gemaklik voel net om te weet dat hy is daar wanneer jy wil om hom. Jy kan die trust'n emoe; jy kan dit nie vertrou'n vrou."
  
  
  "Het jy al ooit met'n vrou wat jy vertrou?"
  
  
  Hy sluk aan sy tee. "Ek kan nie nee sê nie dat. Maar vroue is so damn emosionele, en selfs wanneer jy voel soos jy het met iemand wat jy kan vertrou, het jy nog nodig het om te wees op jou hoede."
  
  
  "Kan jy vertrou my."
  
  
  "Kan ek dit?"
  
  
  "Ja," het sy gesê, byna waansinnig. "Ek wil wreek my vader. Jy het om te gee my hierdie kans."
  
  
  Nick was om dit te bestudeer vir die eerste keer. Sy was slank en maagdelike in voorkoms, met'n lang dun nek en swart hare wat geval het om haar skouers en krul binnegoed aan die einde. Haar gladde vel was die kleur van ivoor. Haar lippe is vol en bloed-rooi, en haar oë was donker, amandelvormige. Nah het'n string van Mikimoto pêrels om haar nek.
  
  
  Oosterse meisies lyk onskuldig, maagdelike en kalm, maar onder hierdie dekking daar is'n passievolle natuur wat sal nie sit die Wes-vroue in die skande.
  
  
  Nick kon dit nie help nie; hy het begin om te dink van die Lotus seksueel, en sy ego was verteer met die begeerte.
  
  
  As sy kon lees die ego se gedagtes, Lotus laat sak haar oë soos'n blosende bruid en dan opgewek haar ih weer. "Wil jy my?" Haar stem is laag en hees. Haar tande is klein pêrels.
  
  
  "Ja, baie dankie."
  
  
  Sy was op sy skoot, haar arms om ego se nek, en haar mond is hard gedruk teen die ego se lippe. Ego hande het haar klein, ferm borste onder haar klere.
  
  
  Die bed was soliede, soliede, en nie kraak.
  
  
  Later, baie later, het hulle gepraat. Lotus was vasbeslote oor helpende Nick. Vrees verlam haar, vrees verhoed dat haar uit te help in die voorkant van haar vader. Nou is sy was kwaad vir haarself vir haar skandelike gedrag. Hey, ek het om te verlos myself. Nick moet my gegee het hierdie kans.
  
  
  Nick probeer om te verduidelik. "Ek sal hê om jou te vertrou. Ek kan dit nie bekostig nie. Daar is te veel op die spel. As jy gevang word, sal jy gemartel word."
  
  
  "Is jy bang dat ek sal praat?"
  
  
  "Ja," sê hy opreg.
  
  
  "Is jy hier as gevolg van die Duitsers?"
  
  
  Nick sel, het'n sigaret en steek dit aan. "Jy beweer dat jou vader nie vir jou sê enige van sy geheime, maar jy weet ook oor die Duitsers. Is jy probeer om te verwar die ou man?"
  
  
  Sy aangeraak Ego se arm met slank vingers. "Sommige rondom die Duitsers is my kliënte," het sy gesê glad verloop. Hulle leef in die Paleis."
  
  
  Hierdie besluit dat Nick gehaat om dit te gebruik, maar dit was nodig. En sy regtig wil om te wreek haar pa. "Weet jy presies waar die Duitsers bly in die Paleis?"
  
  
  "ja. In die linker vleuel, wat byna loop rondom die binnehof. Elke persoon het sy eie plan."
  
  
  "Weet jy iets oor die ih leier?" Nick gevra.
  
  
  Sy het die sigaret van hom, het'n sleep op dit, en gee dit terug. "Ek het gehoor van'n man wat nooit glimlag nie, want sy gesig is gevries. Wanneer my duitse kliënte praat oor die nen, daar is respek en soms vrees in ih stemme."
  
  
  "Doen die Duitsers praat jy baie?"
  
  
  "Wanneer hulle dronk is. Oni nog'n drankie. Hulle praat oor'n nuwe Germanium, 'n meer kragtige een, Germanium."
  
  
  Nick doodgedruk uit sy sigaret. "Wil jy regtig wil om my te help?" "Wat is dit?" het hy gevra, die bestudering van haar gesig.
  
  
  "O, ja."
  
  
  "Ek het nie nodig om jou te vertel oor die gevaar."
  
  
  "Ek sal enigiets doen."
  
  
  Hy het haar gevra of sy kon neem ego aan die Imperial Palace. Sy knik.
  
  
  
  
  
  dit sou baie maklik.
  
  
  "Môre aand," het hy gesê. "Kan jy my'n pak klere? 'n swart pak? Iets wat sal meng in met die nag?"
  
  
  "ja. Ek dink nie so nie. Maar wat is die doel?"
  
  
  "Jy praat oor'n man wat nooit glimlag. Oor die man met die bevrore gesig. Ek wil haar dood te maak ego. Dit is so eenvoudig nie."
  
  
  "Is dit jou plek in Rusland?"
  
  
  "Een van my opdragte, Lotus."
  
  
  "Maar hoe weet jy waar sal dit wees? Hoe weet jy watter kamer is die ego?"
  
  
  "Dit is'n kans wat ek het om te neem," het Nick gesê. "As ek verloor haar missie, ek sal nie veel verloor. Die Duitsers sal weet iets is verkeerd wanneer hulle vind hul Chinese moordenaar dood. So ek kan my bes doen en probeer om dood te maak ons vriend met'n bevrore gesig."
  
  
  "As jy skiet hom, sal jy wakker word die ander," het sy gesê.
  
  
  "Ek het'n meer gesofistikeerde wapen as'n pistool," het hy gesê, dink van die dwelm in sy pen, 'n dwelm genoem " Shop." As hy bevind Bormann, sal hy spuit die emu. Wanneer ander vind Bormann, hulle sal dink hy is dood en begrawe hom of cremate hom.
  
  
  "Kyk uit vir Stryker," het sy gewaarsku, verklaar in'n dun stem.
  
  
  "Stryker?"
  
  
  "Ego se naam is Kaptein Stryker. Dit reageer net aan sy leier. Hy was met my een keer. Hy is'n gewelddadige, het Hy nooit drink. Hy is nie'n mens nie."
  
  
  "Ek sal kyk na my stap," Nick belowe. "Ek sal binnekort verlaat. Sien julle môre aand."
  
  
  "Dit is amper dagbreek."
  
  
  Hy lag. "Dan sal ek sien jou vanaand."
  
  
  "Jy kan spaar'n paar minute," het sy gesê vrymoedigheid, hardloop haar vingers oor die patrone op sy bors.
  
  
  Ih liggame ontmoet het en het een.
  
  
  'n koel briesie gefiltreer deur die half-oop venster en gewas oor hul naakte liggame.
  
  
  Hulle soen vir die finale slag.
  
  
  Haar vingers hardloop deur middel van die ego se hare, voel ego se kopvel. "Dit was baie lekker," het sy gefluister.
  
  
  * * *
  
  
  Lotosa was by die venster sit, giggel. "Ek kan nie hoor haar. Ek dink hulle is die maak van liefde."
  
  
  Nick was geklee. Hy stap oor na haar en sit sy arm om haar middel. "Is dit nie onbeskof? Luister na ander mense wat liefde maak?"
  
  
  "Ek dink nie hulle sorg. Die meisie vertrou my. Sy het nie huiwer om my te vertel die dinge. Luister aandagtig. Jy kan ih dit hoor."
  
  
  Nick frons. "Ek wil nie om te hoor ih. Ek is skaam vir jou, Lotus. Sal jy daarvan hou as iemand geluister na ons liefde maak?"
  
  
  Lotus skielik bedek haar mond om te onderdruk'n giggel en verskuif weg van die venster. Nick het'n kreun onder die venster. Hy het gegaan en'n sigaret aangesteek. "So, hoe doen jy in jou vrye tyd?"
  
  
  "Natuurlik nie."Sy het voorgegee om te wees woedend. "Hoekom moet ek vra om verskoning vir jou? Haar, ek is nie iemand seer. Is ons nie almal nuuskierig tot'n mate? Is daar mense wat kyk na die vuil foto's te opgewonde ih, of net uit nuuskierigheid? Hulle is verskriklik verskriklik. mense? Moenie mense luister na ander mense se private gesprekke? "
  
  
  "Is al jou argumente is swak." Nick gaan sit op die bed. "Mense het die reg tot privaatheid."
  
  
  "Jy is nie'n grap my," het sy gesê, sit op die bed langs hom. "Jy is net so nuuskierig soos ek is." 'n deurdagte frons verkreukelde Nah se voorkop. "Jy is'n agent van jou regering. Het jy al ooit geluister na iemand praat? Met elektriese toestelle?"
  
  
  "Dit is weer iets anders. Heeltemal anders." Hy beweeg weg van haar argument met'n golf van sy hand.
  
  
  "Omdat jy so sê?"
  
  
  "Kom ons drop dit," het hy gepleit.
  
  
  "Want jy verloor die argument."
  
  
  Dit was die dieselfde ek probeer storie, Nick gedink het. Nooit argumenteer met'n vrou. 'n man kan nie wen nie. Vroue regoor die wêreld is die dieselfde. Hulle is altyd reg, maak nie saak wat.
  
  
  Daar was net een manier om haar stil te maak. Hy het haar mond met sy en trek haar nader. Hy voel haar arms draai om sy nek soos haar liggaam krul onder hom.
  
  
  Ih se bewegings was stadig, grasieuse, soos'n stroom van kwik. Haar sug en sug hom aan die brand gesteek.
  
  
  Wanneer dit verby was, het sy gesê, " Die klanke van die man op die straat opgewonde jy. Daar is niks verkeerd met dat."
  
  
  Hy het gekreun. "Lotus, jy is mal. Absoluut mal."
  
  
  Sy streel die ego se skouers en rug. "Amerikaners is meestal skaam. Die waarheid skandes laat opskuim ih, sodat hulle verberg nah.
  
  
  "Filosofie op'n tyd soos hierdie." Hy het sy hoof gebuig en het besluit om'n grap te speel op haar. "My liewe kind, jy is absoluut reg. Ek het'n baie streng opvoeding. In werklikheid, sy was'n maagd totdat dit nag."
  
  
  Sy geklap ego liggies oor die gesig. "Jy maak'n grap."
  
  
  "In'n baie goeie manier."
  
  
  Sy was skielik ernstig. "Het jy doodgemaak baie mense?"
  
  
  Hy het gesê hey dat dit was'n baie vreemde kurktrekker. Hy wou weet hoekom sy wil gevra.
  
  
  "Ek was nuuskierig."
  
  
  "Ek het telling verloor," het hy gesê. En hy was nie lieg.
  
  
  "Die persoon wat die ih leier. Hy is verantwoordelik vir my pa se dood, is hy nie?"
  
  
  "Dit is wat ek dink," Nick gesê. "Hoekom nie?"
  
  
  "Sy kon doodgemaak het haar ego met haar eie hande."
  
  
  Nick het die haat in haar oë. "Dit is'n moeilike taak, Lotus. Hy is waarskynlik een van die mees gevaarlike mense in die wêreld. En glo my, hy is moeilik om dood te maak. Ek het dit probeer."
  
  
  "Ek moet probeer," het sy daarop aangedring. "Ek het'n kans te kry. Hy was lief vir sy vader, en nou is hy dood."
  
  
  "Moenie gaan voort-kyk na my, Lotus. Dit sal nie help nie."
  
  
  "Ek is jammer."
  
  
  "As jy
  
  
  
  
  
  "Goeie meisie," het hy gesê. "Ek sal laat jy gaan na die venster en luister na die jong paartjie benede.
  
  
  Sy lag.
  
  
  Hoofstuk 5
  
  
  
  Terug in sy hotel kamer, Nick het gedink oor wat die Lotus emoe-het gesê. 'n man met'n bevrore gesig. Die man wat was die leier. 'n man wie se volgelinge was bang vir die ego.
  
  
  Dit het om te wees Bormann.
  
  
  Maar wat gebeur het na die bevrore gesig? Was Bormann die dra van'n masker? Nee, dit was nie rumatiek. Iemand kon opgemerk het die masker. Daar sal geen raaiwerk. Lotus sou sê as dit was'n masker. Dit beteken net een ding. Plastiese chirurgie. Bormann het plastiese chirurgie.
  
  
  Was Hema Kaptein Stryker?" Dit was'n nuwe naam vir Nick se geheue bank. Bormann nooit'n tekort vir die helpers.
  
  
  Nick het na die venster en kyk uit by die besige straat. Dit was vroeg in die oggend en die strate is oorvol. Die son is stadig styg, reeds'n warm geel bal. Hy het'n hele dag om dood te maak. Deel van die ego sal bestee word op die slaap.
  
  
  Hy uitgetrek en het'n bank pers op die bed weer. Afwesig, hy vingers iets op Schrammel se liggaam en probeer om te onthou waar en wanneer hy wil gewen het die souvenir. Sy ego-opgeleide gedagte te onthou, en hy lag. Dit sou pret wees as hy kon nie onthou iets soos dit. Hy het gedink oor al die plekke wat hy en al die plekke waar hy was nie. Die eerste waarde aansienlik meer as die tweede.
  
  
  Hy besef dat hy was om te dink te veel en dit nie sou doen nie. Hy draai op sy kant en aan die slaap geraak.
  
  
  * * *
  
  
  Kaptein Gunther Stryker gehaat sy uniform. Dit was te maklik. Die emoe is vermis'n klein swastika, 'n wye leer gordel, en blink stewels. Die uniform hy was gedwing om te dra nou was pretty damn maklik en eenvoudig. Maar bestellings is nog steeds bestellings.
  
  
  Hy versprei sy uniform op die bed en het sy pajamas. Hy kyk na die binnekant van sy pols en het'n plek gebraaide waar twee klein weerligstrale het een keer. SS placemarks. Die ego teken, katte, was geskraap af en'n vark vel is geplaas op dit. Baie van die ego-gedrewe kamerade het deur middel van hierdie omdat die Amerikaners, veral, wou SS mans.
  
  
  Kaptein Stryker was een van die eerste duitse soldate van sy generasie om deel te neem in'n geveg. Nie tydens die bloedige invalle, maar met die Blou Afdeling in Spanje. Hitler se persoonlike bydrae tot Franco. Hy vermoor is, en em hou van dit. Dit was byna tweede natuur vir hom.
  
  
  Die nederlaag van die Germanies was'n bitter pil om te sluk. Maar daar was beloftes, hulle beweeg, en hy het gewag met baie van sy kamerade. Hy het vir baie jare in Switserland en Portugal hou in kontak, en uiteindelik die woord uit gekom het.
  
  
  Em was drie en vyftig jaar oud en nog in goeie vorm. Sy liggaam was maer en moeilik, sonder vet. Hy eet die regte kos en het die regte oefeninge. Ek wonder hoe die leier het daarop aangedring op die oefeninge van die Kanadese lugmag. Maar dit het nie die moeite Stryker. Die enigste ding wat pla is die ego nou was onaktiwiteit.
  
  
  Hy sit op'n eenvoudige pak. die uniform het hy verag en het aan die Hoof. Hy stap in die gang af, gestop by die hout deur, en klop. "Eintreten," hoor hy'n bekende stem sê. Hy draai die handvatsel en gaan in. Hy byna gegroet in die ou Nazi-styl, maar gevang homself te doen. Die Chinese eienaars afgekeur van sulke manifestasies. En die Hoof kon nie wag om te asseblief die eienaars - totdat die regte oomblik.
  
  
  Die hoof was reeds geklee. "Het jy ontbyt gehad het nie?"
  
  
  "nie. Ek het net wakker geword wanneer jou teks gekom het."
  
  
  "Ons het ontbyt saam. Maar die eerste wat ons nodig het om te praat. Gaan Sit. Kaptein Stryker."
  
  
  Kaptein Stryker gaan sit in'n eenvoudige hout stoel en kyk na die bonkige figuur tempo heen en weer. Hy sien'n gesig wat was nie'n gesig. Hy het gesien hoe die swart handskoene en het geweet wat binne-in hulle. Dit was wonderlik hoe die Hoof gebruik die kloue. Hy kan selfs skiet op hulle. Nog steeds, daar is iets oor nen bang dat die ego. Dit was dieselfde man wat so naby aan Hitler gedurende daardie verrassend produktiewe jaar. Tog was daar'n drastiese verandering in Martin Bormann. Hy kon voel almal dat die haat kom uit die loop man.
  
  
  "Lum Fan is dood."
  
  
  Stryker het geskrik deur die nuus. Lum Fan was een van die beste hitmen wat gewerk het vir die Chicoms. Dit was Stryker wat ontdek die kontak wat op voorwaarde dat die Amerikaners met die inligting. Dit was Stryker wat oortuig Bormann te laat Lum Feng dood van die kontak. Nou Lum Fan dood was.
  
  
  "Die persoon het hy vorendag gekom teen swak was en middeljarige," Stryker gesê. "Hoe kon hy misluk?"
  
  
  "Maar hy het nie verloor nie," Bormann gesê. Hy het gestop en gekyk na sy handlanger met leë oë. Die kontak is dood. Hulle afgedank twee keer. Lum Fan doen sy werk goed. Maar dit lyk soos iemand anders het en vermoor is ons man."
  
  
  Stryker staar na die bevrore gesig, en krimp ineen innerlik. "Maar wat? Die kontak gewerk alleen."
  
  
  "Dalk'n ander agent sal neem om die plek van die persoon wat ons gevang in die Paleis. Agent vir die BYL. Dit sal lekker wees as dit die geval is, en dat die persoon blyk te wees Nick Carter. Haar emu skuld haar so baie. Haar hotel wil om hom weer te ontmoet." Die stem was gladde, sagte, byna olierige. "ja. Dit sal lekker wees. Soms dink ek dat Carter en ek was albei gebore in die hel. Hy is net so genadeloos soos hy is."
  
  
  
  
  
  
  
  "Verdammen? Stryker hy het gesweer. "Wat het hy wil hê?"
  
  
  "Net een ding," Bormann intoned. "Agent Z." Kaptein Stryker het aan sy voete. "Wat moet ons doen?" "Daar is niks wat ons kan doen, my liewe Kaptein. Ons ander een, wat hy is, het die volgende stap te neem." Bormann sit'n arm om Stryker se skouers. "Laat ons gaan. Laat ons gaan om te Speisezimmer en ontbyt"
  
  
  * * *
  
  
  Nick probeer om op die swart pak Lotosa het vir haar gemaak het. Daar was twee borstas sakke en twee kant sakke. Dit was'n een-stuk pak, maklik om te sit op, maklik om af te neem.
  
  
  Lotus kyk na hom, neem sy klere af. "Doen wat jy goed te keur van my naaldwerk?" het sy gevra.
  
  
  "Betsy Ross kon nie beter gedoen het." Nick sit op sy klere. Hy het geweet hoe om te sluip in die Imperial Palace. Em het nie soos dit. Maar Lotus was reg. Dit was die enigste manier om uit.
  
  
  Lotus was geklee in'n baie stywe rok wat gewys het uit haar klein, springkasteel draaie om voordeel te trek. Die rok was rooi, die kleur van passie. Sy streel met haar hande oor haar dye. "Hou jy van die rok?"
  
  
  "ja. Jy kyk groot in nen. Dit is'n jammerte dat die ego het om te spandeer op'n sekuriteitswag."
  
  
  "Moenie gaan op soos hierdie. Ek het vergeet hoe baie mans wat ek het." Sy streel die Ego se wang, staan op sy tone, en druk haar lippe aan sy. Haar liggaam was warm en sag.
  
  
  Ego se hande streel haar rug, die gevoel van die vlees onder die stof van haar rok. Sy was naak onder'n rooi mantel.
  
  
  "Is jy opgewonde?" het sy gefluister.
  
  
  "Baie dankie."
  
  
  "Ons het tyd, het ons nie?"
  
  
  "Ek kan beheer oor myself," het hy gesê met'n glimlag. "Kan jy nie?"
  
  
  Sy tree terug, haar gesig en oë hartseer. "Ek wil hê jy om liefde te maak vir my nou. Ek wil om dit te onthou, terwyl ek met hom."
  
  
  Ego se hand streel haar wang. "Ek verstaan."
  
  
  Haar hande opgehef die rok en lig die ego af haar kop. Sy sit naak en onbeskaamd. Haar lyf is slank en perfek, met firma kurwes. Sy kon hom sien op soek na haar met ongeduldig oë, en haar eie oë gloei.
  
  
  * * *
  
  
  Ego se naam was Li Deng, en hy het gedien in die weermag vir vier jaar sedert hy was twintig. Dit het plaasgevind rondom'n dorp in die Hunan Provinsie waar die Ego se pa was die burgemeester. Hy kon in die dorp gebly en gewerk het in die velde, maar Em gevind dat dit te vervelig, so hy onderteken. Nou is hy was niks meer as'n duitse wag. Die twee jaar wat hy in Mantsjoerye was winsgewende, genotvolle, en baie opwindend. Hy geplunder met sy kamerade, ondersteun deur beamptes. Hy het nie dink dat die mense wat hy geskiet is en gesteel was net eenvoudig boere, soos die mense rondom ego se eie dorp. Hy was'n soldaat en gehoorsaam bevele. Hierdie mense was teen Mao Tse-tung, en ih nodig het om gestraf te word.
  
  
  Dan het hy het'n jaar naby die Indiese grens. Daar was sprake van'n inval, en hy was gretig vir aksie. Daar was geen inval. Dit was nog nooit verduidelik wat presies sou wees om die indringer.
  
  
  Nou, en na al hierdie, die ego is opgedra om te waak die vleuel van die Paleis waar die Duitsers het.
  
  
  Hy en sy kamerade het nie soos die Duitsers. Hulle opgetree het so perfek. Hulle is skelm Duitsers. Die wat verdryf is. Hulle was geklee in'n eenvoudige uniforms en kyk belaglik. Egter, hulle loop en opgelei as indien hulle was die voorbereiding vir'n groot oorlog. Wat oorlog?
  
  
  Li Deng kyk na die maan en verskuif sy geweer. Dit was'n groot, dik, romantiese maan. Em wou'n vrou.
  
  
  Ego was geïnteresseerd in'n meisie in die Rooi Guard. Nah het sprankelende swart oë. Hy het dit twee keer, maar kon dit nie kry enige verdere. Sodra sy hom laat raak aan haar, asof sy het aan hom gegee om iets kosbaar. Hy het besluit dat as hy het haar weer uit, hy sou die vraag wat sy gaan in die bed met hom, anders sou hy nooit haar weer sien.
  
  
  'n tak gebreek, en die ego, die gedagte, is skoongemaak van gedagtes. "Wat is dit?" "Wat is dit?" het hy gevra skerp.
  
  
  "Dit is net haar," 'n stem sê oor die skadu. "Lotus".
  
  
  Die lotus. Hy het geweet haar. Sy was'n prostituut bediening van die Duitsers. Die Duitsers was gelukkig. Die lotus is baie mooi. Hy het reg geraai dat sy moes kom hier om te tik die vleuel waar die Duitsers het. Wel, hy was nie van plan om dit te mis. Selfs as hy kon, sou hy nie Stahl. Net uit spyte. Chinese meisie gaan na die bed met wit mans. En die Duitsers.
  
  
  Hy het haar in die maanlig, loop na hom toe. Hierdie rok. Baie styf. Haar skerp borste beweeg effens as sy geloop het. Em wou om te kraak haar skedel met die kolf van sy geweer.
  
  
  Nee, ek het nie. Hy het nie voel dit glad nie.
  
  
  Sy liggaam bewe met begeerte. O, kak. Wat die persoon in hulle verstand sou nie wil hê dat so'n pragtige skepsel. Em daarin geslaag om te frons.
  
  
  "Wat doen jy wil hê?" Hy het sy stem stern.
  
  
  Lotus was net'n voet weg van hom. "Ek dink ek is verlore"
  
  
  "Jy kan nie my gek. Jy weet die Duitsers hier te woon. Is jy op soek vir'n duitse minnaar vir die nag. Wel, kan jy nie kry deur middel van. So gaan weg, jy Chinese hoer."
  
  
  Lotus vries. "Verkragting van vroue, baba moordenaar. Kyk na jou mond, of ek sal maak jy verloor jou ego."
  
  
  "Net weg te gaan. Ek het my bestellings."
  
  
  "Ek is nie op soek vir die Duitsers." Ee Stahl se stem is sag. "Ek was eensaam.
  
  
  
  
  
  Was hy eensaam? "
  
  
  Hy kon nie glo wat hy hoor. Was die Lotus emu beskikbaar? Die Emoe is uit van geluk. Dan is'n gedagte getref ego. Ja, natuurlik. Dit was al oor die geld. Miskien het sy kon dit nie vind nie enige kliënte wat die nag, so sy het besluit om te toets sekuriteit. "Ek het ses yuan in my sakke. Dit is al my geld."
  
  
  "Ek wil nie geld, my ander vriend." Sy lag'n bietjie.
  
  
  "Wat wil jy dan?"
  
  
  "'n uur van jou tyd. As jy kan ego red?" Hy kyk rond. As ego is gevang uit sy pos, emu sal gehef word. Sy meerderes was baie streng oor hierdie, en hy was onder die direkte beheer van die Duitsers. Dit was nie gesê wat hulle sou doen.
  
  
  Li Deng het sy kop geskud ongelukkig. "Ek is jammer, Lotus. Ek is op die plig. Miskien een nag?" Vloek jou geluk. Nadat hy gevra het vir so'n geskenk, Lotosa het haarself, maar emu het om te daal haar soet en vrygewige aanbod.
  
  
  "Daar is'n digte bos agter my," Lotus emu het haar daaraan herinner. "'n bed rondom sagte gras en ons sal gemaklik wees. Niks gebeur hier. Jy sal veilig wees. Inkomste". Sy het die ego se hand.
  
  
  Hy het vinnig sy kop geskud. "Ek kan nie. Dit is so aanloklik. Maar ek kan nie dit doen. As ek my post..."
  
  
  Lotus stadig lig haar romp. Verskyn haar slanke bene, slank glad dye. Dan het sy het haar rok en blootgestel haarself in die maanlig. Sy het haar hand oor haar bors. "Ek is nie die aanbied van myself aan jou nie. As jy nie kom saam met my, jy sal altyd spyt dit. Jy sal droom van lê vir my en vloek vir jouself optree soos'n kind en wat nie bang is van enigiets. Weet jy dat jy het jou post? Niemand sal weet. As jy nie vir hulle vertel. En jy is nie so'n dwaas, Li Deng."
  
  
  Li Deng kyk na haar liggaam met sy warm bruin oë. Hy sien die effense ronding van haar dye, die lyn van haar dye, die vlakheid van haar stem, die skerpte van haar borste.
  
  
  Lotus stadig omgedraai, gooi haar rok oor haar regter skouer, en stap in die bos. "Kom, volg my, Li Deng. Ons gaan diep in die bos, waar ons sal nie gesien word nie."
  
  
  Hy kon sien die benoudheid van haar boude en die agterkant van haar dye beweeg. Hy vervloek homself vir die feit dat'n dwaas.
  
  
  Hy was net'n mens.
  
  
  Hy het begin om haar te volg, dan lig sy tempo, bang van die verlies van haar in die bos.
  
  
  Hoofstuk 6
  
  
  
  Nick Carter voel belaglik in sy swart pak, maar dit was absoluut noodsaaklik. Hy veronderstel was om te kry ongesiens in die vleuel waar die Duitsers het. Die pak sal help. Daar was'n geruis aan die linkerkant. Hy het geweet dit was Lotus, die Chinese sekuriteitswag sy verlei uit haar pos. Hy het in die skadu totdat hy bereik die binnehof. Hy hardloop vinnig, 'n swart vorm soos uiteengesit in die maanlig. Hy was binne-in die vlerk.
  
  
  Ego lob was sandsteen as gevolg van die vuil hy gesmeer op sy gesig. Glimlag en wees geduldig, my seun. Hy het'n spaanse pistool in sy hand, en hy het gehoop die emu wil nie hê om dit te gebruik.
  
  
  Hy het gevind dat die deur kier, ingesluip het tot dit, en loer binne.
  
  
  'n man was aan die slaap op die bed, sy rug na Nick.
  
  
  Nick gebid dit was Bormann. Hy bereik vir die handvatsel en stoot die deur oop, stoot dit in as hy trap oor die drumpel. Nou was hy langs die bed. Dit was'n jong man. Dit was nie Bormann. Hy het probeer om om te draai, maar die man skielik sy oë oop en begin om rond te kyk.
  
  
  Nick steek die man se nek met die pen en het gevind dat die clip weer. Die duitse vries, het geval, sy oë oop en staar.
  
  
  Wat'n slegte mislukking. Nick het gesweer. Hy teruggeval, ingesluip stil-stil af in die gang, en gestop vir'n dag. Hy dink verwoed. Moet die emu neem nog'n kans? Hy het gevoel dat hy was die toets van sy sterkte. Nog'n Odin. Wat die hel.
  
  
  Hy het die deur oopgemaak en het so stil soos'n kat. Hy hoor'n diep snork. Nee, hierdie man was nie Bormann óf. Hy was die agtergrond weg toe die man sit op, vryf sy oë. Nick na vore getree vinnig, pen in die hand.
  
  
  Die man se oë rek by die oë van die figuur in swart. Ego se mond oopgemaak om te skree as die pen gevang hom oop in die nek.
  
  
  Hy vervloek sy slegte geluk toe hy sien dat die wagte die kruising van die binnehof deur middel van die bors-hoë venster in die saal. Daar moes'n ander manier uit. Hy het omgedraai, haastig af in die gang, draai die hoek, en wag, met die hoop hulle sal nie na hom toe kom.
  
  
  Hulle het die ego manier. Die maat!
  
  
  Hy begin af die saal toe hy sien'n groot deur oop te maak'n kraak. Hy het vir dit, en gegly binne-in met sy geweer gereed, net in geval. Dit was'n groot kamer met'n bar aan die een kant, 'n jukebox, tafels en stoele. Heel waarskynlik, 'n soort van die beampte se gemors. Daar was nog'n deur aan die linkerkant van die bar. Hy het probeer om dit. Dit oopgemaak, en hy bevind homself buite, op die gronde van die paleis.
  
  
  Hy omkring die vleuel, bly in die skadu wanneer hy kon, met die hoop om te bereik die binnehof en die onbewaakte post voor Lotus en haar tydelike minnaar klaar.
  
  
  Hy was in die binnehof nou. Hy het na die sekuriteit post en geslaag het. Hy stap af'n goed-gebruikte pad, oor'n veld, en het gestop om te vang sy asem. Toe het hy na die spesiale boom waar hy opgehou het om sy klere. Hy het sy pak, sit op sy klere, en het gegaan om te wag vir die Lotus.
  
  
  
  
  
  
  
  Toe sy daar aankom, 'n paar minute later, hy het haar hand gevat en hulle beweeg vinnig en stil daar.
  
  
  Gister se paar drukkies weer by die voordeur. Lotus en Nick gerugsteun in die gebou.
  
  
  In haar woonstel, het hy laat val af'n bundel van swart lap wat handel met die ego pas en gedeponeer sy twee honderd-plus in'n overstuffed stoel. "Wat is met dié twee benede? Moenie hulle het'n huis?
  
  
  "Haar ouers is baie streng," Lotosa verduidelik. "Sy woon in'n woonstel met hulle en kan nie verhoog haar kêrel. En hy woon saam met twee broers. Soos jy kan sien, hierdie is baie moeilik vir hulle." Sy klere uitgetrek toe sy gepraat het. Naak, het sy geloop het oor die woonkamer, en gou Nick kon haar hoor spat in die bad in die badkamer.
  
  
  Hy steek'n sigaret en gedink het oor die nag se eskapade. Hy onderbreek dit. Miskien emu moet nie gepla. Maar nee, hy probeer nie, want een van die ego opdragte was om dood te maak Bormann. Hy het om die risiko te neem. Dit was net slegte geluk.
  
  
  Dit sou dwaas wees om weer te probeer. Emu sal hê om te vergeet van Bormann vir'n rukkie en fokus op die Agent Z. Emu nodig om alleen te wees met een van Bormann se mense en kry die ego te praat. Em nodig het om te vind'n laboratorium.
  
  
  Lotus het in Cheongsam. Die splete was hoog, en die bene is lank, dun, en ivoor. Sy lyk mooi.
  
  
  "Wil jy dit doen?"
  
  
  "Baie. Maar ek het gedink dit was onwettig vir Swede in Rooi China."
  
  
  Sy gaan sit op sy skoot, en een slank arm toegedraai rondom die Ego se nek. "Ek het ook Ego terug van Hong Kong. Ek dra nie dit vir my ego op die straat."
  
  
  "Die ego was nie gestop?"
  
  
  "Hy het'n paar items," Lotus gesê. "Hy betaal die doeane-beamptes die ander pad te kyk. Korrupsie is een van ons oudste deugde." Sy het hom gesoen. "Hy het ook vir my'n paar rys wyn. Wil'n paar?"
  
  
  "Natuurlik."
  
  
  Sy soen hom weer, het ego se skoot, en het om te kry'n paar wyn en twee glase.
  
  
  Hulle het gedrink, en Nick gevra of daar was'n eda in die buurt. Lotus bereid is om die gereg, rondom die hoender en rys, en Nick oorgeneem het.
  
  
  Later, het sy hom gevra of hy doodgemaak het die duitse leier. Nick verduidelik aan Hey wat gebeur het. Hy het ook gepraat oor die medisyne wat hy gebruik.
  
  
  "Hulle sal dink hierdie twee is dood... en hulle sal begrawe ih," Lotus gesê. Dan lag sy vrolik. "Dis'n fokken joke, is dit nie?"
  
  
  "Ja, vermoedelik." Nick skielik trek haar na hom en soen haar byna hard.
  
  
  Sy voel die ego se aandrang. Die guardian het sy gelê het op die vloer met verlede nag was buite die kwessie. Dit maak nie saak nie. Dit net gedoen moes word. Daar was ook baie mense. Maar dit het nie beteken dat enigiets nou. Dit is baie onbelangrik.
  
  
  Sy hardloop haar vingers deur die ego se hare. Hulle hartstogtelik gesoen. Sy het geweet dat dit was'n man wat sy kan leer om lief te hê. Maar dit was net'n droom. Sy was'n realis. Die lewe op die vasteland het jy'n realis.
  
  
  Nick staan op, hou haar naby. Hy het haar in die slaapkamer en lê haar saggies op die bed.
  
  
  Sy kyk hom uittrek en dan het haar cheongsam. Hieronder, sy was naak.
  
  
  Hy het by haar in die bed, en haar liggaam is in die lewe en beweging.
  
  
  * * *
  
  
  Nick het'n warm bad, en Lotus het daarop aangedring op die was van Emoe se rug. Hy het haar aanbod om te was sy ego heeltemal. Sy gebruik'n swaar handdoek en droog dit terwyl hy daar gestaan het met'n wrang glimlag op sy gesig. "Ek kan droog myself daar," het hy gesê.
  
  
  "Moenie laf wees nie."
  
  
  Hy sit op sy kortbroek en hulle gespeel het die spel in die sitkamer, eet amandel koek en drink bok se melk. Hy besef dat hy spandeer meer tyd in'n woonstel wat deur lotus as in sy eie hotel kamer. Wel, dit was lekkerder hier.
  
  
  "Is jy gaan terug na die Paleis?" het sy hom gevra het.
  
  
  "nie. Ek dink ek sal laat die slagoffer na my toe kom môre nag. Met jou hulp."
  
  
  "Ek sal enigiets doen," het sy gesê vurig. "Jy weet wat."
  
  
  Hy het gesê hey, dit is'n hotel. Voor dit, het sy ontmoet met een van die duitse offisiere. Hy veronderstel was om te kom na haar woonstel, waar Nick sou wees om te wag. Hy sou te verdiep in haar te sien Nick totdat dit was te laat. As die idee was ook onaangename ...
  
  
  Daar was'n stywe glimlag op haar mooi gesig. "Jy weet ek sal dit doen. Ek kan jou nie help nie."
  
  
  "Dit is'n berekende risiko," verduidelik Nick. "Hy kan bring iemand in selfs as jy vir hom sê nie. Of hy kan jou vertel'n paar rondom sy mede-werkers waar hy gaan. Toe hy nie terugkeer nie, sal jy onder verdenking. So dink mooi voor jy saam."
  
  
  "Daar is niks om oor te dink," het sy gesê, amper uitgevaar. "Ek is in dit al die pad na die einde."
  
  
  "Kom ons hoop dat die draad kom nie vroeër as wat verwag is."
  
  
  "Ek weet jy is nie bang nie."
  
  
  "Ek het my oomblikke," Nick toegelaat.
  
  
  "Jy is'n baie dapper man," het sy gesê, 'n verleentheid vir hom. "Ek het nog nooit met iemand soos jy voor."
  
  
  "Jou pa was'n dapper man. Hy het geglo in iets en gesterf vir sy geloof."
  
  
  Sy sit emoe se hand op haar heupe. "Kan jy spandeer die nag met my?" het sy gevra.
  
  
  Hy het sy kop geskud. Dit was te gevaarlik.
  
  
  Stilte het tussen hulle. Hulle het net ontmoet het onlangs, en tog was daar'n sterk band tussen hulle. Dit was nie net seks.
  
  
  
  
  
  
  
  Dit was iets anders wat niemand kon verduidelik. Maar dit was daar. Sterk en onopvallende.
  
  
  Almal het gevoel bewondering, respek en lojaliteit vir mekaar. Hulle is'n span; een aangevul die ander.
  
  
  Nick het geweet dit sou ongemaklik wees om te verlaat. Dit sal kom om te hierdie wanneer sy plek in Rusland is voltooi. Tensy hy is dood. En hy was nie van plan om te sterf. Ego geluk was goed, maar dit het nie lank geduur nie. Daar was gebind om te kom'n tyd wanneer sy getalle sal toeneem. Hy wou net om dit te vinnig te wees wanneer dit eintlik gekom het.
  
  
  "Wat dink jy?" "Wat is dit?" het sy gevra, die bestudering van die ego se weemoedige stemming.
  
  
  Hy het nie wil om haar te vertel wat hy gedink het oor die dood. Die grim Reaper staar oor ih se skouers. Hy het nie wil om jou te herinner haar van wat.
  
  
  "Onthou haar kollege dae."
  
  
  "Jy lyk so nors," het sy gefluister. "Ek het gedink jy dink donker gedagtes. Dit is hoekom ek pla jou."
  
  
  "Dit is niks om oor bekommerd te wees."
  
  
  "Het jy dink donker gedagtes?"
  
  
  Hy het daarin geslaag om'n wye glimlag. Dit was moeilik om te fool haar. Hy onthou iets van Vergilius.
  
  
  En die Dood, teer sy oor na my: "ek leef," sê hy,"want ek gaan daar."
  
  
  Nick het geweet wat Virgil bedoel. Leef in die oomblik en te hel met môre.
  
  
  "Geen donker gedagtes," het hy gesê hees. "Nie wanneer ek het'n pragtige pop soos jy met my." Hy bereik vir dit, en dit was toeganklik.
  
  
  Hoofstuk 7
  
  
  
  Kaptein Stryker het nog nooit gesien dat die Leier so woedend. Maar hy kon nie blameer dit. Twee ih mans is dood aangetref vanoggend met geen merke op hul liggame anders as puncture punte op hul nekke.
  
  
  Die jongste verslae het net ontvang is. Niemand het iets gesien nie.
  
  
  Hulle was in Bormann se kamer, net Bormann en Stryker. Die wiskundige wat gevind dat die liggame is beveel om stil te bly oor dit, maar Bormann het geweet dit was onmoontlik. Ego mense en Chinese sekuriteit wagte was bevraagteken. Dit was nutteloos om te hoop dat die sake van die twee manne wat die dood kon word gedek.
  
  
  Bormann was woedend, ranting en raving, en Stryker het gedink die man se gesig sou split oop. Hy het geweet oor plastiese chirurgie. Hy was in die volgende kamer, terwyl die operasie aan die gang was. Hy was naby aan Bormann en geniet sy posisie. Hy was nie so slim is as die wetenskaplike Walter Koerner, maar hy was slim genoeg om te weet dat Bormann se genie kon dra die ego ver, selfs as dit beteken altyd ondergeskik.
  
  
  Dit het Bormann'n rukkie om te kalmeer, maar selfs dan is sy ego was skud'n bietjie. "Daar moet'n verduideliking vir hierdie waansin."
  
  
  "Puncture punte op die nek," Stryker gesê. "Kan dit veroorsaak dat ih om te sterf?"
  
  
  "Baie waarskynlik. Anders, dit is'n merkwaardige toeval dat albei mans het dieselfde merke. Ek glo nie Dracula terug gekom het deur die dood te veroorsaak dat ons hierdie tragedie. Dit het om te wees die dieselfde persoon wat vermoor is ons man, Lam Ondersteuners. Ek sien haar Mooi Byl hand by die werk. 'n persoon wat in'n vyand kamp ongesiens moet nogal'n merkwaardige en dapper persoon. Ja. Seker nie. Nick Carter. Maar hoe het hy dit doen? Hoe het dit slaag mimmo wagte? En hoe het hy die mense dood te maak? Wrok? Ek sien nie'n BYL agent gebruik te maak van wrokke."
  
  
  Stryker krap sy neus. "Miskien het hy oorleef deur omkopery'n sekuriteitswag?"
  
  
  "'n duisend-tot-een skoot. Dink jy hy het tot die sekuriteitswag in die middel van die nag en probeer omkoop ego?" Bormann se stem was ongelowig. "Maak sin, Kaptein Stryker. Nick Carter, as dit is Carter, is geen dwaas. Nee, dit was goed beplan."
  
  
  "Wat sal ek doen met die mense?"
  
  
  "Begrawe ih. Of miskien het jy wil om dinge ih?" Bormann lyk kwaad. "Dit blyk te wees, omring deur onbevoegdheid."
  
  
  Stryker gespanne, maar het niks gesê nie. Hy was'n goeie soldaat, en hy was trots op wat " Ja, meneer."
  
  
  "Het jy persoonlik ondervra die wagte?" Bormann gevra vir die vierde keer.
  
  
  "Ja."
  
  
  "Nie'n enkele persoon het hul post?"
  
  
  Stryker skud sy kop.
  
  
  "Vra ih weer," Bormann bestel. "Ek glo nie in spoke. Dit is gedoen deur'n man van vlees en bloed. Hou'n oog op hierdie wagte. Die Odin rondom hulle moet verlate hul pos. Maar wat presies? Hou op om almal. Vernietig ih. 'n man wat sy pos verlaat, ek moet bely. "
  
  
  "Maar hoekom moet hy sy pos verlaat?" Stryker gevra. "As hy was nie omgekoop?"
  
  
  "Nonsens. Daar moet'n verduideliking. En dit is nie die omkopery. Nee, nie geld te ent. Jy is nie van plan om'n missie en dan nader die sekuriteitswag met die geld, met die hoop dat hy sal dit aanvaar en vlieg weg. Dit is belaglik. . Maar'n vrou kan verlei'n man van haar post - vrou posisie ." Bormann knik stadig. "Wat maak meer sin, is dit nie?"
  
  
  "Ja, ek dink so," Kaptein Stryker het gesê swak.
  
  
  "Maar jy dink nie so nie, doen jy?" Bormann opgetel het'n bottel whiskey en skink in'n glas. "Vir iemand soos Nick Carter, dit is nie moeilik om te vind'n vrou wat handel met emoes." Selfs in Rooi China."
  
  
  "Miskien het sy is gestuur met Carter te help em?" Stryker gesê.
  
  
  "ja. Dit is moontlik." Bormann gedrink het'n derde van sy whisky. "Óf hy het'n vrou saam met hom, of hy bevind haar hier om te help emu. Óf manier, dit maak nie saak nie. Wat belangrik is, is dat dit skade. Ek kan nie toelaat dat ons mense paniekerig raak nie.
  
  
  
  
  
  Ek nodig het om hulle op die regte oomblik, en dit kan baie gou ."
  
  
  "Is die dwelm byna volmaak?"
  
  
  "Volgens Kerner," Bormann gesê. "Ja, hy is seker dat hy is naby aan die verbeter Agent Z. Baie naby. En dan het ons staak. Ons is opvallend hard." Ego se stem rose en rasped in Stryker se ore. "Duitsland is wag vir ons, Kaptein Stryker. Ons kan nie toelaat dat ons land af."
  
  
  Stryker byna opgewek sy hand in'n Nazi-saluut. Hy het probeer om te kliek op sy hakke saam. Dit sou wees soos die ou dae.
  
  
  "Agent Z," Bormann gesê, die verlaging van sy stem. Hy was kalm weer. "Dit sal ons verlossing. Met Agent Z, kan jy doen wat jy wil, afhangende van die dosis." Hy kon sien hoe gretig Stryker was om te kry meer inligting oor die Agent Z. Net hy en Kerner het geweet Agent Z se ware potensiaal. Hy het sy manne stukkies aan te wakker ih se eetlus. Aan hulle, Agent Z is'n geheime wapen, 'n groot wapen. "Ek kan maak dat jy Agent Z en jy sal my slaaf," het hy skielik gespog.
  
  
  "Ek is jou slaaf nou," Stryker gesê nederig.
  
  
  "Maar dink oor dit, Kaptein Stryker. Wat as jy nie my slaaf nie, maar'n hooggeplaaste regeringsamptenaar? Ek vind'n manier om te kry wat jy twee alleen, en dan het ek gebruik Agent Z. Sy gedagtes vertroebel, hy is oop vir voorstelle. Ek fluister in jou oor, saai die saad van haat in jou brein. Jy dink die manier wat ek wil hê jy om te dink. Jou hele persoonlikheid verander. Jy is in'n hipnotiese spel wat duur vir ewig. Jy is'n ander persoon. Jy is presies wat ek wil hê jy moet wees. Stel jou voor dat, Stryker. Die wen van die gedagtes van die regering amptenare. Jy het die beheer oor ih. En dan is jy het die beheer oor die ih nasie ."
  
  
  "Dit is'n vorm van breinspoeling, is dit nie?"
  
  
  "Ja," Bormann gesê ingedagte. "Jy kan sê dit"
  
  
  "Die wetenskap het oorgeneem," Stryker gesê meewarig. "Atoom bomme. Kiem oorloë. Alles is push-knoppie. Gewere en masjien gewere sal binnekort uit wees van gebruik. Selfs die soldate sal word uit die gebruik in die nabye toekoms."
  
  
  "'n soldaat sal altyd nodig wees, Kaptein Stryker. Kry nou besig om die vernietiging van die dood en neem sorg van hierdie Chinese veiligheid wagte. Moenie te hard met die wagte. Ons wil nie die voorvalle te ruïneer ons harmonieuse verhouding, doen ons? "
  
  
  "Ek sal sorg van alles." Stryker gebuig styf en links.
  
  
  'n goeie man, Bormann het gedink as hy kyk na die deur sluit agter Kaptein Stryker. Nie presies gevat, maar lojaal aan die saak.
  
  
  Hy het klaar sy drink.
  
  
  Daar was te veel op die spel om te toelaat dat hierdie ontwykende vyand te vernietig sy planne. Hy is naby, baie naby, om die onmoontlike te doen. Ja, dit is onmoontlik. Duitsland met'n demokratiese vorm van regering. Slegs'n wonderwerk kan heeltemal vernietig die ego. Maar daar is'n goeie kans, emu is meegedeel dat deur die onlangse verkiesing. Em nodig het om'n wonderwerk, en'n wonderwerk was naby.
  
  
  Ego se gloved hand gesluit op die glas en dit verpletter. In die dieselfde manier, sou hy geliefdes Carter. Hy sal die ego en die dood van dit.
  
  
  Het BYL weet oor Agent Z? Maar hoe kan hulle? Ego mense gevang AXEman voordat hy kon verlaat die paleis gronde. Hierdie persoon het gesterf, die geheim is nog steeds in nen. Of was hy verkeerd? Het dit daarin slaag om te doen die wiskunde en stuur'n boodskap aan Washington? Dit was moontlik.
  
  
  'n ander man het die ego sitplek. 'n ander agent van die BYL. Carter. Hy was seker dit was Carter.
  
  
  Wat het BYL weet? Hy moet uit te vind. Hy kon nie laat Carter dwaal rond op sy eie, by die sal, die vernietiging van al sy ego se planne. Em het om te stilte ego eens en vir altyd.
  
  
  Hy uitgestort'n vars glas whiskey.
  
  
  In sy geestesoog sien, het hy Kolodezny hy gevang en na hom gebring. Hy het homself martel Agent BYL. Hy kon hoor Carter se gille en pleidooie vir'n vinnige dood. Vang hy homself van die lag. Dit sal nie doen nie. Die ander sal hoor. Hulle sou dink hy is mal. Wel, miskien het hy was.
  
  
  Hy gaan sit swaar in'n leer-gesteunde stoel. Dit was'n wonderwerk dat hy nie heeltemal kwaad. Wegkruip van die wêreld, bang om gevang deur die polisie in byna elke land in die wêreld. Gejag en gehaat.
  
  
  Wel, kon hy haat dit, te. En hy haat die swakkelinge wat oorheers die wêreld. Sagmoedig. Klein mense. Hulle was net miere onder die ego se stewels. Hy sal vertrap op die ih. Hy sal vertrap ons almal onder jou voete. En hy lag hardop. Die ego het nie omgee as mense hoor. Die ego het nie omgegee as die wêreld se ego gehoor.
  
  
  Hy het'n seldsame terapeutiese lag.
  
  
  Hoofstuk 8
  
  
  
  Nick kyk na die parade deur die teekamer, waar hy bestel tee en rys koeke. Hoe om die Chinese is lief parades. Hulle afgedank klappers en het kettledrums.
  
  
  Dit was beter as die skare van sing, stoot, skree Rooi Wagte, maar die waansin van die Rooi Wagte was nie verby nie. Hulle was nog steeds aktief in baie provinsies. Slegs die weermag kon stop ih, maar dit was duidelik dat hulle is beveel om weg te bly.
  
  
  Mao gebruik die Rooi Wagte om ontslae te raak van die vyande. Hy het geweet hoe om te gaan met hulle, maar soms het hulle het uit die hand; te veel voorvalle wat Mao in'n ongemaklike posisie.
  
  
  Hy het die teehuis en stap af in die straat. Daar was'n baie besige gaste in Beijing, so dit was nie uit plek. Hoewel Rooi China het gespanne verhoudings met byna elke land behalwe Albanië, dit het nie omgegee buitelanders.
  
  
  
  
  
  
  Die mense self was vriendelik genoeg, tensy nu was ondersteun deur die Rooi Guard. Dan is hulle gewoonlik gevolg van die Britte.
  
  
  Hy het gevind dat'n klein park in die vierkant en gaan sit op'n metaal bank. Dit was stil, met net'n paar mense bak self. Hy steek'n sigaret en lyk soos enige ander wit toeris. Hy het geweet daar was geen een agter hom om die hotel. Hy was versigtig. Hy het gehoop dat Lotus was ook versigtig wees.
  
  
  Toe sy verskyn het, hy steek'n derde sigaret.
  
  
  "Hoe het dit gaan?" het hy gevra.
  
  
  Sy glimlag, wat haar klein wit tande. "Dit is van'n jong ouderdom. Hy kom vanaand."
  
  
  "Ek wil nie om te jaag nie, maar ..."
  
  
  "Ek verstaan," het sy gesê voordat hy kon voltooi. "My naam is Maximilian in Staat is. Hy is'n kaptein, soos Stryker, maar hy lyk nie soos'n man met'n vaste gesig."
  
  
  "Jy moet beset die ego..."
  
  
  Sy knik. "Ja, jy het vir my gesê."
  
  
  "Dit sal vinnig einde," het hy belowe.
  
  
  "Dit maak nie saak nie," sê sy ferm. "Ek het al met hom voor. Moenie engele rondom my, Nick. Ons albei weet wie sy is."
  
  
  Nick wou om jou te vertel Hey dat sy'n oulike kind, maar hy het gedink dit sou klink dom. In plaas daarvan, het hy klop haar knie. "Ek sal daar wees vroeg." Hy het aangebied hey'n sigaret, en sy aanvaar. Hy besef dat hy was besig om uit te loop van sigarette en haar gevra of sy geweet het waar om te kry Amerikaanse of Kanadese sigarette.
  
  
  "Ek weet wat dit is," sug sy. "Die sigarette wat verkoop word in tabak winkels hier is verskriklik. Maar ek ken haar, wat-wat."
  
  
  "Jy is'n ongelooflike wesens."
  
  
  "Ek woon saam met my verstand. Ek kan werk in'n fabriek of plaas, maar dit is nie vir my nie. Ek het nie eens'n filosofie, wat is sleg. Al wat ek weet is dat ek nie gelukkig is met die manier waarop dinge gaan. hulle loop hier rond. Dit is'n gevoel. Daar sal nooit enige veranderinge. Nie drastiese veranderinge, in elk geval. Laat ons sien hoe ek voel oor hierdie. Dit is geen gebruik, Nick. Maar ek kan nie help nie, my gevoelens, kan ek?
  
  
  Hy het nie geweet wat om te sê, so hy het nie sê enigiets.
  
  
  Gou was dit tyd vir hulle om te deel maniere. Sy staan op en stap weg, en hy kyk na haar netjiese heupe onder haar baie klein middellyf. Sommige van die jong mense wat die park het omgedraai en kyk na haar ferm boude.
  
  
  Nick het, laat val sy sigaretstompie, vasgepen Ego tot op die grond, en begin loop uit van die park.
  
  
  Twee Chinese polisiemanne was die ingang van die park. Hulle loop in die rigting van Nick. Hy het aangehou loop terloops totdat een rondom hulle met hom gepraat het in perfekte engels. Hy was'n lang, grasieuse as'n ballet danser, met'n dun snor. "Wag asseblief. Kan ek sien jou paspoort?"
  
  
  Nick gestop loop. Hy glimlag liggies by die man. "Van die kursus. Hoekom nie?"Hy het dit in wiskunde en sy paspoort. "Niks verkeerd?"
  
  
  Nog steeds beleefd, die polisieman het gesê, " Roetine, meneer." Hy ondersoek die paspoort. "Waar gaan jy bly?"
  
  
  Nick het emu.
  
  
  "Dit is vreemd," het die man gesê. "Ek het gedink al die korrespondente is bly by die Lenin Hotel."
  
  
  "Jy weet hoe dit is," Nick gesê maklik. "Al die seuns wil hê, is om gesprekke. Toe het hulle probeer om te kry jy dronk en steel jou storie, as jy een het."
  
  
  Die polisieman teruggekeer Nick se paspoort. Ego se lippe verdeel in die kelner se vlak glimlag. "Ons vra om verskoning vir die effense ongerief. Net roetine. Ons hoop dat jy sal bly gelukkig hier."
  
  
  "Ek het die bal," Nick toegelaat.
  
  
  Die twee manne het op hul pad.
  
  
  Nick het die park en oor die vierkante. Hy het nie glo dat hierdie nonsens oor dit wat'n roetine. Waarskynlik as gevolg van die vorige aand se ego. Hy het gedink om te kyk of hulle ego, 'n hotel kamer. Dat die polisieman wat kyk na Ego se paspoort was nie'n fopspeen. Hy lyk baie uitgeslape.
  
  
  Wel, fok hulle. Nick was buite die vierkant, beweeg stadig en maklik, soos'n man wat nie omgee oor die wêreld. Laat hom gaan die ego, die hotel kamer. Die geweer wat hy geneem het van die Chinese moordenaar was in Lotus se kamer, soos die pas wat sy gemaak het vir hom. As hulle gesoek ego se kamer, hulle sal dit nie vind'n groot vet niks ...
  
  
  Twee uur gaan verby voordat hy teruggekeer na sy hotel kamer. Die hotel klerk probeer om nie om te kyk na hom. Nick het deur alles, en het geweet dat die ego dinge hanteer met'n fyn kam. So ver as wat hy betrokke was, was hy veilig is.
  
  
  Hulle kon dit nie vind enigiets wat sou gee hom weg. En as hulle was, sou hulle wag vir hom. So hy was veilig in elk geval.
  
  
  Hy het'n bad, verander in'n blou linne pak, en gaan uit. Hy het middagete by'n klein restaurant, dan hop op'n bus en het gedeeltelik. Hy het'n paar blokke, gaan terug om seker te maak dat hy was nie gevolg word, dan voortgegaan op sy manier om te Lotus se woonstel.
  
  
  Sy was geklee in rooi kant pajamas wat stewig pas. "Ek het gevind dat die Amerikaanse sigarette. Drie pakke." Sy het hom gesoen. "En ek het twee bottels van rys wyn."
  
  
  "Ek sien jy is baie besig." Hy het'n pakkie sigarette en hulle verlig. "Dit is genoem die pad terug," het hy gesê, hey. "Waarskynlik'n krag van die gewoonte."
  
  
  "Dit is veiliger vir jou."
  
  
  Hulle bietjie wyn gedrink, en hy het gaan staan by die venster, kyk na die verre maan styg. Die lug was duidelik, en daar was'n duisend sterre op die maan.
  
  
  
  
  
  
  sy het haar arm om ego se middellyf.
  
  
  Hy het'n lang figuur kruising van die straat. Die man het nie lyk te bestendige op sy voete.
  
  
  Nick verskuif weg van die venster, en Lotus het om te kry die spaanse pistool. Hy steek die geweer in sy gordel, en sy het kamer vir die emu in die slaapkamer kas deur die neem af haar rokke en om die ih in die dresser laai. Hy het in die kas en maak die deur, maar nie beide maniere. Net'n smal spleet, sodat hy kon sien die kamer.
  
  
  Daar was'n harde klop, en Lotus het om te antwoord.
  
  
  Hy hoor die voordeur oop-en toemaak. Die badkamer was bedompig en hy was sweet. 'n man se stem het hom hard en roggelende. Verwarde woorde as gevolg van whiskey, te veel whisky. Daar was lag van Lotus se kant, gedwonge lag. Dan, uiteindelik, het hulle ingeskryf het vir die slaapkamer, en Nick kon sien die man is duidelik.
  
  
  Hy was lank en breë skouers. Pragtige. Donker bruin hare. Maximilian Abel. Kaptein van Bormann se geheime weermag. Hy het begin om af te neem sy gewone uniform. "'n nag gemaak vir die liefde, my Chinese skoonheid. Die paar was weer af. Jy moet neem om jou kamer. 'n bietjie geld te verdien op die kant. Vyf punte'n uur." Hy lag en trek sy hemp. Daar was'n litteken bo sy linker bobeen.
  
  
  Lotus het haar pajamas en gekruip naak in die bed. Die man kyk op nah hongerig. Hy het uit sy kortbroek en het na haar bed.
  
  
  Nick trek'n pen uit van die bors sak van sy baadjie. Hy het gekyk hoe die man vroetel, streel, soen, en bereid is om te val van die meisie se liggaam.
  
  
  Nick het die regte oomblik - wanneer die man was ook besig om versigtig te wees - te verlaat die badkamer en loop oor na die bed. Hy steek die man in die nek gebreek en sy pet keer. Dit was alles oor, en Lotus is vrygestel. Sy hardloop na die badkamer, en Nick gerol die mens oor. As hy nie geweet het nie, hy sou sweer die man was dood. Lotus teruggekeer en sit op haar nagklere.
  
  
  Nick uitgetrek en sit op'n man se uniform.
  
  
  "Wat doen jy?" het sy is van die hotel.
  
  
  "Wanneer hy nie terug te kom, hulle sal die uitkyk wees vir die ego. Die paar onder hom sien benadering. En hy mag jou vertel het sommige van hulle deur middel van sy vriende dat hy kom hier."
  
  
  Lotus knik oordeelkundig. "So, jy gaan te verlaat hier deur voorgee om te wees vir hom. As die paartjie hieronder is bevraagteken, sal hulle sê hulle het hom verlaat."
  
  
  "Eintlik is. Ek sal terug gaan binne en gaan in reverse. Dan doen'n goeie werk hier met ons vriend." Nick klop die man se maag. "Ek hou van die geld, neem die maat, ek het iets om te sê."
  
  
  Nick het en by die voordeur uit. Die egpaar gaan sit naby aan mekaar, fluister. Hy stamp in hulle, sonder die verlaging van sy gesig, mompel iets in duits, en loop gehou, voorgee om dronk te wees. Toe hy twee blokke weg, hy het'n wye sirkel, met die hoop dat hy sou nie verloor het deur terug te gaan. Die strate is smal, en hy beweeg versigtig vorentoe totdat hy op die rug van'n woonstel gebou. Hy loop die pad terug, en Lotus soen hom asof hy het teruggekeer van'n lang reis.
  
  
  Hy het uit sy uniform en trek die man, dan sit op sy eie klere. "Jy beter wag in die ander kamer," het hy aangeraai om, hey. Moenie sê'n woord aan ons, Lotus, gegaan.
  
  
  Nick het'n skoenveter vasgebind Ego se polse en enkels na die bed. Hy sit die geweer neer op die bedkassie en dan gebruik die pen weer, hierdie tyd, tik in wiskunde en die teenmiddel.
  
  
  Die duitse begin om asem te haal weer. Hy het sy oë oopgemaak aan die vlag van toestemming om uit te voer, en dan te woede.
  
  
  Nick het die geweer en het ego aan die beampte. "Ek sal blaas jou brein uit as daar is'n gil. Verstaan jy my?"
  
  
  Die man se oë vernou in haat.
  
  
  "Ek het'n paar vrae wat ek wil om te vra jy, en jy is gaan om dit te beantwoord. Verstaan jy?"
  
  
  Die man skud sy kop hardnekkig.
  
  
  Nick glimlag wolfishly. Hy het die pistool en begin om te werk met die duits met sy hande. Die man snak na asem en sy bewussyn verloor.
  
  
  Nick het na die badkamer, 'n glas gevul met water, gaan terug na die slaapkamer, en gooi die water in die man se gesig. Die oë stadig oop en staar na Nick.
  
  
  "Al wat jy het is'n model," Nick gesê. "Ek sal jou leer wat pyn is." Ego se hande was besig weer. Sodra die man geskree, en Nick gegrawe twee vingers in die emoe se keel.
  
  
  Nick sweet erg voor die duitse se hardkoppigheid het hom verlaat. Die beampte ten slotte knik en antwoord vrylik wanneer Nick gevra em vrae.
  
  
  Nick gebruik die pen weer, en die man gesterf het. Nick geloop het in die sitkamer en gesink het in'n stoel. Lotus het Emu'n glas van rys wyn. "Ek kon hoor hom gekerm. My bloed is koud."
  
  
  Nick gedreineer sy glas. "Moenie smeek my om verskoning te vra vir my optrede. Ek doen wat ek moet doen."
  
  
  Lotus aangeraak Ego se skouer. "Ek verstaan"
  
  
  Hoofstuk 9
  
  
  
  Nick het wat hy wou hê. Die laboratorium is geleë naby Qing Skaduwee Dorp. Uit die Lotus, het hy besef dat die dorp saal was minder as'n kilometer weg van Beijing. Nick het Lotus alles wat die duitse het gesê emu, die verlaat van niks uit. 'n nuwe Nazi-beweging het opgeskiet in Duitsland, en Bormann was meer as'n klein deel van die ego, Bormann belowe om hulle te help.
  
  
  
  
  
  Beweeg met die mees kragtige wapen ooit uitgevind het, en vir Nick, wat bedoel gee Agent Z die vermoë om te beweeg. Die duits in Lotus ' slaapkamer het nie genoem Agent Z, wat nie'n verrassing Nick. Bormann versamel mense rondom hom wat hom gevolg het blindelings, nooit vrae vra nie. So Bormann gehou Agent Z'n geheim nie, met die uitsondering van'n klein handvol van sy naaste medewerkers. Die duitse geweet het dat Kaptein Stryker het inligting oor hierdie geheimsinnige wapen. Daar was'n paar van die ander mense, maar Emu was nie vertel iets van homself.
  
  
  "Ek het gedink die man met die bevrore gesig was besig om vir die Chinese?" wonder sy hardop.
  
  
  "Ou dubbel-kruis," Nick gesê. "Hy gebruik ChiComs om te kry wat hy wil hê. Toerusting, tegniese hulp, en tyd. Dit sal nie die oordrag Agent Z aan die Chinese. Die emoe behoeftes hom om dit te maak na die top. Dat kraut daar "- Nick ruk sy duim in die rigting van die rug slaapkamer - " geweet het oor die laboratorium, maar hy het nie geweet wat aan die gang was. Hy was daar om te help om toesig te hou oor die lewering van die laboratorium diere en toerusting. Lotus, sy gaan om te Qing Hy."
  
  
  "Is jy nou kom?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Ek sal gaan met jou"
  
  
  Hy het begin om te skud sy kop, maar het die bepaling in haar oë. "Dit is fokken gevaarlik," het hy gesê swak.
  
  
  "Ek weet van'n gesin in die Qing Hy. Hulle sal gee vir my'n edu. Jy kan nie tik die dorp. Inwoners sal wees verdagte. Blankes nooit daar gaan."
  
  
  "Ek sal gooi ons vriend in die kas, maat neem dit, vir'n week. Ek sal die swart pak wat jy gemaak het met my. Dit mag dalk handig te pas kom."
  
  
  Terwyl Nick gesleep die duitse na die kas, Lotosa toegedraai die pak en'n paar kos in die sakke, dan verander in swart pajama klere. Hulle het uit die agterdeur.
  
  
  Zhou Ding Laan, het hulle afgekom op'n ou Packard. Nick gewerk het vinnig. Hy lig die kap, gekruis'n paar drade, en sodra hulle weg is. In die paneelbord kompartement, Lotus gevind identiteit dokumente wat deel uitmaak van die eienaar. Hy was'n fabriek voorman.
  
  
  "Die gemiddelde werker gewoonlik kan nie bekostig om'n motor," Lotus verduidelik Nick.
  
  
  Hulle het die stad sonder om te stop, en Nick'n sug van verligting. Hulle het gestop om te eet en toe voortgegaan.
  
  
  Dit was twee uur in die oggend toe hulle by die dorp. Nick draai af van die grondpad, gery deur die blare, en gestop by'n boom. Hy het nie wil om te laat die motor in die oop. Hy draai die enjin af en klim uit.
  
  
  "Hierdie familie wat jy genoem het - is jy seker dat jy hulle kan vertrou?" "Wat is dit?" vra hy haar.
  
  
  Sy glimlag wrang. "Jy kan dit nie vertrou nie hierdie dae, selfs nie jou familie. Ek sal hulle vertel'n storie oor die komende hier met'n man. Ek sal haar vra vir ih kos, en dan sal ek begin praat oor die laboratorium. Miskien het hulle kan vir my sê wat ons wil weet."
  
  
  "Jy neem'n risiko," hey Nick gesê. "Jy gaan om te speel deur die gehoor, en dit is nie goed nie."
  
  
  "Hulle kan word verdagte," Lotosa toegelaat. "Gee my al jou geld."
  
  
  Nick sit al die yuan rekeninge in sy sakke.
  
  
  "Ek sal hulle betaal vir hul opleiding. Selfs as hulle kry verdagte, hulle sal nie iets sê. Nie al die geld is genoeg om te maak ih gelukkig."
  
  
  Nick kyk na haar hardloop af na die dorp, dan uitgetrek en sit op'n swart pak. Dit was'n uur voor haar terugkeer.
  
  
  Nah het die hoender pasteie en rys wyn, wat hulle klaar die eerste. Dan het sy vertel Nick wat sy wil geleer. Chinese sekuriteitswagte gepatrolleer die laboratorium. Dit was'n kompleks van drie huise. Die wit geverf huis het'n laboratorium, terwyl die ander, dim-soek huise gehuisves sekuriteitswagte en tegnici. Die dorpenaars het nie geweet wat aan die gang was. Hulle het altyd het mense in wit jasse, maar hulle het nog nooit gesien het sekuriteitswagte wat die Wit Huis. Stem hoekom Lotus dit is bekend dat die Wit Huis is'n laboratorium. Sommige inwoners het op die eiendom skoonmaak en wasgoed, maar hulle was nie toegelaat om te bly in die wit geverf huis.
  
  
  "Kyk, Lotus, jy is in'n haas hier. En dit is nutteloos om te argumenteer met my." Hy het Hey'n pen en vertel haar hoe dit gewerk het. "In die geval wat ek gevang kry, ek wil dit nie om te val in die ih se hande."
  
  
  Lotus opgetel die pen, sit dit af, en kyk na hom weg te loop. Hy het onder leiding van links, uit van die dorp waar die laboratorium is geleë.
  
  
  Lotus is nie van plan om te bly in'n veilige plek, terwyl Nick gesig staar af teen'n gedugte vyand al deur homself. Sy wag vyf minute, dan het hom gevolg uit.
  
  
  Wanneer Nick gevang'n glimp van die struktuur, het hy gedaal tot al die hande-viervoet, dan stadig omgedraai en gekruip soos'n draak in die rigting van die drie huise. Daar was geen draad heinings, maar daar was lank gips pilare, wat beteken elektriese-oog balke.
  
  
  Hy was in'n oop veld, en daar was nie veel maanlig. Vyf wagte rondom die gebied. Hulle het gewere en pistole. Hulle loop in pare, behalwe vir een wag. Hulle was in die sirkel van die poste.
  
  
  Nick het geen manier om dood te maak die elektriese strale. Hy was op'n dooie einde. Selfs as hy het granaten, daar was nie veel wat hy kan doen met hulle. As hy gooi'n paar van hulle in die laboratorium, het hy sou veroorsaak dat'n groot bedrag van die skade. Hy het op te blaas hierdie plek tot by die wolke. Wat bedoel plofstof.
  
  
  
  
  
  
  Hy begin beweeg soos'n crabbe aan die linkerkant. Op hierdie manier sal dit omseil die hele kompleks. Miskien is die idee van die ego sal tref. Miskien is die elektriese-oog pale het nie heeltemal rondom die gebied. Daar was baie om te doen.
  
  
  Ego se been was bewei deur iets, en dit het op pad. Hy het gesweer saggies en bereik deur middel van die kort gras. Draad.
  
  
  'n gil het van die binnekant. Toe het die wag het deur middel van een, om die grys geboue, beduie, geskree, hardloop in die rigting van die verwarde wagte.
  
  
  Nick kon dit hoor lui oor die huis. 'n Jeep het van agter die geboue, gelaai met veiligheid wagte. 'n straal van die lig gestroom het van die dak van die gebou en gespeel het in die oop veld.
  
  
  Nick het'n Astra Fireat in sy hand. Hy het versigtig doel, en die aangaap oë verpletter die soeklig.
  
  
  Die wagte begin skiet wild, mik in die rigting van waar die skoot is afgevuur. Die Jeep het die gebied, sy ego wiele grawe in die modder. Nick het ten doel by die bestuurder en die sneller getrek. Daar was'n gejuig, en die lyfwag, vou sy arms. Die jeep gerol oor, breek die twee wagte onder sy gewig. Die res van die wagte hurk, gewere breek.
  
  
  Koeëls bestook die grond naby Nick se kop. Hy het verstandig teruggeval. Nog'n straal van die lig het deur die nag en geslaag het oor die veld'n paar meter weg. Daar was geweervuur aan sy linkerkant.
  
  
  Die wagte om die kamp omring Ego as hy geskiet het saam met die wagte in die Jeep.
  
  
  Hy kyk reguit vorentoe. Twee wagte was nader aan hom. Hy het agteruit beweeg, met die hoop dat die bundel van die lig sou nie vind hom.
  
  
  'n wag was hardloop na hom, 'n geweer wat oor sy skouer geslinger. Nick het hom geskiet.
  
  
  Skielik, duidelik Chinese woorde het die lug gevul. Iemand in die dorp gebruik om'n megafoon. Die wagte was beveel om te vang die indringer in die lewe.
  
  
  Al die vuur op die gewere gestop.
  
  
  Nick verskuif sy gesig aan die linkerkant. Hy het twee wagte staan van hul ek lê posisie. Hulle hardloop na hom. Nick leeggemaak wat oorgebly het in die digitale kameras, en beide wagte gesterf het op hul voete.
  
  
  Hy was herlaai die clip wanneer Sergey hom gevang. Hy het gesweer en gedompel in die duisternis. Hy het gehoor sy voete die grond getref het en die kolf van die geweer getref die emu in die kop. Hy gerol oor, begin om te kry, en voel nog'n slag op die agterkant van sy kop. Hy geval het. 'n donker poel oopgemaak en hy het die duif in nah. Hy was om te val, val... in'n bodemlose put....
  
  
  In die verte, versteek in die skadu, Lotus gekyk het met ingehoue asem as die wagte uitgevoer Nick weg. Die straal van die lig gevang die wagte en Nick, en die gevolg van die kontingent van die kampterrein.
  
  
  Lotus is rond te beweeg in die donker op al die hande-viervoet toe sy gekom het oor die liggaam van een van die dooie wagte. Hy is in die kop geskiet. Sy het vinnig het haar buitenste klere en sit op die dooie man se uniform. Sy druk die pen Hey Nick het aan haar gegee is in die bors sak van haar doublet en opgetel die dooie man se geweer.
  
  
  Haar hare was weggesteek onder haar cap. Sy het gebid stil as sy geloop het in die rigting van die huis. Soldate skarrel rond. Sy gemeng in met die skare en geluister na die praatjies. Sy het geleer dat die uitheemse duiwel was geneem na die wit gebou.
  
  
  Hoofstuk 10
  
  
  
  Walter Koerner was vyftig-een jaar oud, 'n bonkige man met'n dik skok van donker bruin hare. Sy oë is donker grys, en sy neus was dikker, met'n meer prominente lippe. Nen was die dra van haar ma en broek. Hy het pantoffels aan sy voete. Hy was moeg, grumpy, en geïrriteerd. Hy wou om terug te gaan om te slaap, maar daar is belangrike sake by te woon.
  
  
  Hy staan in'n klein, leë kamer, en daar was Chinese wagte aan weerskante van hom. In die middel van die kamer, Nick Carter gaan sit in'n stoel. Nen was geklee in'n kortbroek en niks anders nie. Die ego pas is geneem van hom, en die ego was gebring in emmers water. Ego is toe geneem om hierdie kamer te wag vir Walter Koerner.
  
  
  Koerner en Nick staar na mekaar, die grootte van die ander soos die twee vegters voor die eerste ronde.
  
  
  "Is jy engels?" Kerner uiteindelik gevra.
  
  
  "Maak dit saak?" Nick gevra saggies.
  
  
  Koerner het sy hoof gebuig. "'n Amerikaanse. Goed, goed. Weet jy nie dat die Amerikaners is nie toegelaat om in te gaan Red China? Jy breek die wet, Mnr. ... er..."
  
  
  "Smith".
  
  
  "O, ja? Smith, het jy sê? 'n baie ongewone naam." Koerner verskuif na Nick, dan skielik skiet hom met sy vuis, slaan Nick in die kant van die gesig. Nick het uit sy stoel en druk op die harde vloer. Hy stoot Paulus van hom af weg en het aan sy voete.
  
  
  "Kan jy gaan sit weer," Kerner gesê magnanimously. "Jy vermoor ses van my manne. Jy het uit die bloute om te spioeneer op my. Om sake te vererger, jy het versteur my slaap."
  
  
  "Ek vra om verskoning vir die laaste een."
  
  
  "Ek probeer om te hou die humor, maar dit is moeilik. Asseblief vir my sê wie jy is en waarom jy hier is."
  
  
  "Wat sou jy sê as ek jou vertel dat ek was Peter Pan en dat ek was nog nooit op soek vir die aarde?" Nick gevra glad.
  
  
  "Jy verstaan nie, natuurlik, dat ek het geen keuse nie, maar om jou dood te maak," Kerner gesê het, en daar was geen onstandvastigheid in sy stem. "Hoe sal jy sterf
  
  
  
  
  
  . Dit kan vinnig wees, maar met'n minimum van pyn of moeite... Koerner haal sy skouers op. "Verstaan jy wat ek bedoel?"
  
  
  "Ek kry die groot prentjie"
  
  
  "Is jy in die CIA?"
  
  
  "Kyk," Nick het gesê, " wat is die verskil? Ek het dit verloor. Dit maak nie saak aan jou..."
  
  
  Koerner geslaan en hom weer, stuur hom gespartel op die vloer. Dit was'n onverwagte terugslag. Hy het nie verwag dat die ego se benadering en het nie gooi'n punch. Hy het gehoop hy het nie verloor'n tand.
  
  
  "Asseblief opstaan," Kerner het gesê byna liggies.
  
  
  "Hoekom?" sê Nick. "Jy is net klop my af te weer. Buitendien, ek is baie gemaklik hier."
  
  
  Koerner wys na een van die wagte, wat in die begin lag en pons Nick in die skene. Nick het gesukkel om sy voete.
  
  
  "Sit," Kerner gesê.
  
  
  Nick het gesê in'n stem vol van emosie, " Jy beter my doodmaak nou. Jy gaan nie om'n damn ding uit my uit." Hy gaan sit op'n koue metaal stoel.
  
  
  "Ek kan altyd pynig jy," Kerner gesê grimmig. "Maar daar is nie genoeg tyd nie." Hy voorgegee het om te gaap. "En ek regtig nodig het om te slaap. Ja, Mnr Smith, as wat is jou naam, sal jy onmiddellik sterf."
  
  
  Die deur vir Koerner oopgemaak en'n pragtige Chinese vrou in'n gewatteerd rok geloop het. Sy was lank vir'n Chinese vrou. Nah het kraai-swart hare en'n hauntingly mooi gesig.
  
  
  Koerner draai om en groet haar met'n soen op die wang. "Ek is amper klaar met hierdie man, my liewe. Ek sal saam met jou nou."
  
  
  Maar die meisie kon nie gestel word nie. "Het jy vind uit wie hy is?"
  
  
  Kerner frons. "En dit maak nie saak nie. Ek gaan om te skiet haar ego openlik nou."
  
  
  Die meisie ondersoek Nick se half-naakte liggaam. "Dit sou'n mors nie."
  
  
  "Nou, Sim-Chan, laat my hanteer," Kerner toegedraai sy arm om ee se middellyf en probeer om haar te lei in die kamer rond.
  
  
  "Ek is nie'n kind," Sim-Chan het gesê, weier om te beweeg. Sy verwyder Koerner se arm uit om haar middellyf.
  
  
  "Dit is nie een van jou besigheid," Kerner gesê woedend.
  
  
  "Dat die man vermoor ses van my manne," Sim - Chan het gesê fel. "En jy wil om te gee die emu'n vinnige dood!"
  
  
  Koerner kyk na Nick. "Wil jy die ego om gemartel te word?"
  
  
  "Dit is beter as dit," Sim-Chan het gesê. "Kom ons gebruik Agent Z op nen."
  
  
  Nick verstyf. 'n koue rilling trek af Ego se ruggraat.
  
  
  Walter Koerner gelyk te hou van die idee. Die wetenskaplike straal. "Ja, hoekom nie? Haar vol vertroue dat die dwelm is verbeter. En ons het iemand nodig om te eksperimenteer met."
  
  
  Nick het opgespring om sy voete: "Jy is nooit gaan om dit te gebruik dwelm op my." Hy hardloop na Koerner. Odin afgerond op die wagte en druk Nick in die bors met sy geweer.
  
  
  Sim-Chang gekyk as die Amerikaanse gevou en val swaar op die vloer.
  
  
  "Kom ons kry alles gereed is," Kerner gesê, en hulle loop deur die kamers, die verlaat van Nick alleen. Odin die deur gesluit om die wagte en gaan staan met sy rug na dit as Koerner en Sim-Chan stap af in die gang na die laboratorium. "Die tweede guard het gesê hy is van plan om'n paar tee en gevlieg weg.
  
  
  So gou As wat hy gekry het, was hy omring deur ander mense rondom die gebou, eis om te weet wat aan die gang was. Die lyfwag, hulle ingelig dat die wetenskaplikes gaan om dit te gebruik teen'n buitelandse duiwel. Hy het geweier om enige vrae te beantwoord en het na die eetkamer. Hy het nie een van die wagte kyk na hom. Die kamer was leeg. Hy stap oor na die urn, opgetel het'n metaal koppie van die gebied in die buurt, en begin giet tee in die beker wanneer'n skielike geraas gemaak ego draai. Hy het die kolf van die geweer swaai in die rigting van die ego's van die koppe. Ego se huil gesterf het in die ego se keel.
  
  
  Lotus swaai die geweer weer en hoor die man se skedel breek.
  
  
  Sy sit haar geweer en sleep die man om'n kabinet wat gehou besems, dweile, en skoene. Sy gooi ego binne en gooi die geweer. Sy het die deur gesluit en gaan om haar te kry geweer.
  
  
  Sy loop oor die binnehof en in die wit gebou. Sy het gedwaal af in die saal, totdat sy gekom het om'n oop poort en sien'n groot kamer, waar'n wit man en'n Chinese vrou is besig om op'n tafel met bottels en proefbuise. Die man het die vloeistof deur die buise in'n spuitnaalde naald. Hy verpand die hipo. "Kom ons gaan kry vir ons vriend?" Die wit man gevra.
  
  
  Die meisie knik en agter die man deur middel van die kamers deur middel van'n deur-tot hul reg.
  
  
  Lotosa gekom het. Haar oë was vasgenael op die spuitnaalde naald.
  
  
  Hoofstuk 11
  
  
  
  'n live treknet. Dit was presies wat Nick dink wanneer die deur oopgemaak en Kerner en die wag gekom het. Sim-Chang wag buite in die saal. Die wag waai sy geweer, en Nick gelaat, Kerner volgende. Sim-Chan Dop is wat voorlê. Hulle het in die laboratorium.
  
  
  Die lotus is daar. Sy draai haar stem skerp en het met die lyfwag.
  
  
  "Wat sê hy?" Koerner aangedring het op'n antwoord.
  
  
  "Fong siek geword het," Sim-Chan verduidelik. "Het hy gevra om hierdie guard te vervang ego."
  
  
  "Ongeag." Koerner draai na Nick en vou sy arms. "Nou sal jy kry'n smaak van die duitse genie." Ego stem, en paartjies was selfvoldaan. "Ek neem dit as vanselfsprekend aanvaar dat jy weet oor die Agent Z. Dit is hoekom jy gekom het. Om meer te leer oor die dwelm of te vernietig die ego. Albei is moontlik."
  
  
  "Natuurlik," Nick gesê minagtend. "Duitse genie. Stem hoekom jy die oorlog verloor. Dit was maklik om te neem oor die klein lande. Maar wanneer dit gekom het om te..."
  
  
  
  
  
  
  
  Nietemin, " Kerner geskree. Ego se gesig was bloed-rooi. Ego humor is heeltemal weg.
  
  
  Nick het voortgegaan om te blaas die duitse wetenskaplike. Dit is'n ou truuk, maar soms is dit gewerk het. Hy het geweet dat Sim-Chan was hier om'n ogie te hou op Koerner. Dit kan stel ih verskillende teen die ander.
  
  
  "Hoe die sterk gedaal het," Nick gesê, sy stem drup met sarkasme. "Van jou kant, dit behoort nie aan jou nie. Nou wat jy nodig het om weg te steek in die skadu, doen jou werk in die geheim, want jy is bang..."
  
  
  "Fool!" Kerner gedonder, voel die pyn van Nick se woorde. "Jy weet nie wat jy praat. Binnekort sal daar'n nuwe Duitsland. Met Agent Z tot ons beskikking het, kan ons niks doen nie. Het jy hoor dat? Enigiets. Ons sal voltooi wat Hitler begin. Die wêreld sal ons s'n wees, en - " sy asem gevang in sy keel. Hy praat te veel. Hy draai effens en sien dat Sim-Chan was op soek na hom. Diegene diep swart oostelike oë. Hy kon nooit weet wat aan die gang was in Nah se kop. Em daarin geslaag om'n glimlag. Emu wat nodig is om haar te kalmeer een of ander manier. "Ja," het hy gesê meer liggies. "Ons sal alles doen dit met die hulp van ons Chinese vriende. Ons sal Duitsland, en ons sal help om ons Chinese bondgenote in die ih oorheersing van die wêreld."
  
  
  Nick glimlag op Sim-Chan. "Dit is soos'n ou vriend vir my, baby. Jou mense nooit kry dat die dwelm. Dit sal wees..."
  
  
  Koerner geslaan Nick in die kakebeen so hard as wat hy kon. Hy het gekyk hoe die man val, sy gesig hard en woede. Hy bereik vir'n spuitnaalde naald, kniel in die voorkant van die gewonde man, en plaas die naald in'n aar in Nick se arm. Ego duim, gedompel die vloeistof deur die buise in die aar. Hy staan op, sommige van die woede te dreineer van sy ego, sy liggaam. "In die nabye toekoms, sal dit bekend word of Agent Z gebring is tot perfeksie." Hy gryp Lee Chan se arm, sy vingers geklem in die opwinding.
  
  
  "Jy is seer my," Sim-Chan blaas.
  
  
  Koerner se oë rek as hy sien Nick verstyf. Hy kniel neer en voel vir'n pols. "Die man is dood," het hy asem.
  
  
  "Maar dit kan nie wees nie."
  
  
  Sim-Chen kalm gebly. "Die dosis te hoog is."
  
  
  "nie. Het emu baie min. Jy het dit gesien."
  
  
  Dan is die mengsel is verkeerd. Sim-Chang het die wagte. "Ontslae te raak van dit. Begrawe die ego buite die gebied. Dan bly uit van die gebou. Ek wil nie iemand om in te kom."
  
  
  Die twee wagte vinnig gehoorsaam Li Chan se bestellings.
  
  
  Kerner gewag totdat hulle weg is voor die draai aan Sim-Chan. "Die Wagte gehoorsaam asof jy'n veldmaarskalk."
  
  
  "Beteken dit jy verras? Haar hande was versteek in die diep, wye sakke van haar gewatteerd kleed.
  
  
  "Vir'n rukkie, ek vermoed dat jy het gekom om te spioeneer op my," Kerner gesê kalm. "Jy het selfs so ver gegaan as om my minnares. Ek moet erken, hare, geniet elke oomblik van dit. Maar, soos jy kan sien, die vermoedens ontmoet deur jou kamerade is ongegrond."
  
  
  "Ek dink nie so nie."
  
  
  Walter Koerner opgewek het sy wenkbroue. "So? Glo jy wat hierdie persoon sê? Is dit nie voor die hand liggend dat hy probeer het om te draai jy teen my?"
  
  
  "Ek het gehoor jy met my eie ore. Hierdie dwelm is nie vir ons bedoel, is dit? Jy en jou vriende is net belangstel in die bewaring van Germania. Waarskynlik die res van die wêreld ook. Ek sal nie toelaat dat jy gebruik maak van ons as pionne..."
  
  
  Koerner lek sy onderlip. Sim-Chan het geweet dat te veel. Dit was ook die lewe-dreigend. Sy kan ruïneer al ih se planne. Ego se hande was skielik toegedraai rondom haar keel. Eerste, hy voel die strekking van'n mes in die lewe. Dan is die lug storm in en hy voel die pyn. Ego se hande verskuif weg, en hy kyk af en sien die mes in haar hand. Sy verberg haar ego in die sak van haar mantel. Hy het die bloed wat uit die wonde op sy maag. Ego se lippe beweeg, en sy weer getref. En weer. Hy voel soos hy was om te val. Daar was'n rooi waas in die voorkant van die ego se oë. Hy het geweet hy was om te sterf. Die pyn was verskriklik, maar hy kon nie skree. Toe hy gesterf het.
  
  
  Sim-Chan het na die wasbak, gewas in die bloed af van die lem, en vee dit met'n lap. Die mes het terug gekom in'n minuut ee kleed. Sy het geweet wat om volgende te doen. Veg Bormann. Sy wou om die dood van die ego, maar hy was te belangrik om haar baas. Daar was altyd die kans dat Koerner is wat op sy eie, maar sy getwyfel nie.
  
  
  Sy verlaat die lab en het na haar kamer, waar sy het aangetrek. Sy gebruik die telefoon op haar lessenaar om'n motor.
  
  
  Hoofstuk 12
  
  
  
  "Dat wit duiwel is swaar," Lotosa gekla, wikkel een arm om Nick se bene. "Kom ons stop by die tee en rys koeke."
  
  
  "Baie goeie idee. Dan sal ons neem die motor en neem die ego na die dorp, en laat'n paar van die boere rondom hulle begrawe die ego vir ons. Dit is nie goed vir'n soldaat om te doen handleiding arbeid."
  
  
  Lotus het ingestem, en hulle het Nick se pers liggaam van hier na die eetkamer, waar hulle geparkeer ego op'n bankie. "Jy sit hier en ek sal jou'n paar tee en koek," Lotus sê haar metgesel.
  
  
  Sy het gegaan en gevul twee bekers tee, maar het geen rys koeke. Sy het gevind dat'n skerp mes wat sy weggesteek het in haar uniform. Sy was nie van plan om die risiko om geskiet rondom die geweer, en dit sou net so'n groot risiko om te probeer om dood te maak ego met die boude van haar geweer.
  
  
  Die eerste persoon wat sy doodgemaak het gedink hy was alleen. Hey, jy gevang die ego af te wag. Dit sou moeiliker wees
  
  
  
  
  
  
  met hierdie man wat geweet het hy was nie alleen nie. Dit het kosbare sekondes in te samel van die geweer en bring die voorraad vorentoe. Maar die kort steek was vinnig, en het die helfte van die tyd. Dit is wat sy gedink het.
  
  
  Sy plaas die teekoppies in die voorkant van haar op'n lang hout stoel en sit ih af. Haar metgesel brom en gevra vir rys koeke.
  
  
  "Ek het vergeet," het sy gesê. "Het'n paar tee. Ek kry haar'n paar koeke."
  
  
  Hy opgetel het sy koppie tee en vat'n sluk.
  
  
  Sy was agter hom nou. Die mes het uit. Sy het nie dit kom haal. Sy stoot ego vorentoe, en die lem gesink in die middel van die ego se rug.
  
  
  Die koppie val op die ego van die hand. Die tee drup af in die tafel, deurdringende in die hout. Wilde klanke gedryf deur die ego van die warped rta. Hy het vorentoe, die mes steeds in nen. Die bloed het gevloei af rta se ego en gemeng met die tee.
  
  
  Sy ego het deur die oksels en sleep hom na die stoorkamer, waar hy by sy dood metgesel.
  
  
  Lotus stap oor na waar Nick was uitgestrek, het uit'n pen, en aansoek gedoen het om die teenmiddel.
  
  
  Nick het sy oë oopgemaak, en Lotus het hom gehelp sit. Sy het em haar koppie tee, en hy het dit gedrink dank.
  
  
  "Ons kan nie hier bly," sê sy dringend. "Iemand kan in kom."
  
  
  Nick kyk rond. "Hoe het ek hier gekom?"
  
  
  "Kom ons gaan na die agterste waar ons kan praat."
  
  
  Hulle het na die kombuis, en in die midde van groot potte en panne en koue stowe, het sy vertel em wat gebeur het.
  
  
  "So jy het vervang Agent Z se Winkel," Nick gesê bewondering. "Goeie idee." Nick kyk af na homself. "Ek het die Swede." Hy was steeds geklee in sy kortbroek.
  
  
  "Ek het twee dooie soldate verborge. Ih Maar die vorm is te klein vir jou."
  
  
  "Wag'n minuut." Nick kyk deur verskeie kaste en gevind wat is die ekwivalent van werkkleding. Hy sit op sy ihs, en hoewel hulle was styf, hy kon vrylik beweeg sonder om te skeur van die nate. Lotus het emu die stoor kamer waar sy het die twee dooie wagte. Hy het hul gewere en pistole.
  
  
  "Ons het nie veel tyd nie," het hy gesê Lotus. "Dit is amper dagbreek. Ons moet nou optree."
  
  
  "Wat doen jy van plan is om te doen?" "Wat is dit?" het sy snak na asem. Het nie hulle weg deur genoeg? Is dit nie tyd om te rus? Dit is wat sy gedink het. Tog het hierdie man was bewapen homself asof hy oor tot die aanval van'n fort of kasteel. Waar het dit trek sy energie uit? Sy het nog nooit gesien iets soos dit voor.
  
  
  "Ek gaan om te vlak hierdie laboratorium," Nick gesê. "As ek kan nie blaas die ego, ek sal brand dit af."
  
  
  "Maar hoe?"
  
  
  "Daar is genoeg vlambare materiaal in hierdie laboratorium om te begin'n holocaust."
  
  
  Jy mag dalk in staat wees om dit te doen, het sy geredeneer. "Ons was veronderstel om te waak van die gebou voor ons begrawe jou. Dit was die meisie se orde." Haar oë rek. "Maar hulle sal daar wees. Sim-Chan en die duitse. Wat as jy loop in hulle?"
  
  
  "Dit is hoekom ek neem al die toerusting. Maar eers moet dit gebring word deur die sagteware op te bou'n elektriese straal-stelsel. Dit is waarskynlik in die saal, in die middel van die gebou met spreiligte op die dak."
  
  
  Lotus het haar kop geskud. Hy is die neem te veel risiko's.
  
  
  Hulle het na die voordeur en kyk uit. Die meeste van die soldate het gegaan na hul barakke in te haal. Sommige was slenter rond, die uitruil van skinder.
  
  
  "Wag hier totdat ek kom vir jou," fluister Lotus se bynaam. Hy het elkeen van Odin se gewere. "As jy sien iemand nader, net eend af. Bly iewers in die rug. Daar is'n baie van die donker hoeke."
  
  
  "Moenie bekommerd wees oor my vertel."
  
  
  Hy uitgegaan sonder die verhoging van sy kop, probeer om te maak homself so klein as moontlik is. Hy weggesteek het die pistool in sy uniform en het beide gewere in die een hand. Hy bereik die wit gebou sonder om te stop. Dan was hy binne-in, en die emu gevind dat dit makliker om asem te haal. Hy het na die laboratorium, waar hy gevind dat die liggaam van Walter Koerner.
  
  
  "So diewe is om uitmekaar te val," het hy mompel.
  
  
  Hy geplunder medisyne kas vir emoe-vereis chemikalieë en begin'n vuur binne vyf minute. Dit was'n vuur wat nie geblus word. Dit sal net uit te gaan wanneer daar is niks meer om te brand. Deur dan, die gebou sou gewees het verminder tot smeulende as.
  
  
  Nou was hy sweet uit die brandende vlamme.
  
  
  Hy begin toe hy hoor ruig. 'n vet man in'n wit baadjie loop af in die gang. Die kolle op die nen was so dik soos die grondslae van melk bottels. Hy was gemompel in duits. Daar was'n Luger in die ego se hand.
  
  
  Nick tree terug, die verhoging van een van die gewere. Die ander was op die vloer. Die man wat ingeskryf het vir die laboratorium, het die vlamme en Nick, skree iets, en wat daarop gemik sy luger by Nick.
  
  
  Nick afgedank, en Gaap gevang die man in die linker skouer. Die man wat sy man gestaan. Hy afgedank weer.
  
  
  Nick het gevoel'n skerp pyn in sy linker oog. Hy afgedank twee keer, en die duitse laat val die Luger, gryp sy arm,en val vorentoe. Die vlamme was agter Nick. Hy het nie wil hê om te neem die ander geweer en hardloop in die gang af. Hy spring oor die dood duits se liggaam en gejaag af in die gang. Aan die ander kant, die Chinese wagte was loop na hom. Hy afgedank by die geweer totdat dit was leeg. Dan het hy teruggeval. Terug na die laboratorium.
  
  
  Dit was'n woedende inferno.
  
  
  Hy opgetel het die dood duits met die Luger.'
  
  
  
  
  
  
  Hy kon nie'n ander geweer. Die ego het in vlamme.
  
  
  Hy steek'n vuur. Hy het geweet wat hy in staat is.
  
  
  Aan sy linkerkant was'n poort. Dit was die poort wat Lotosa gebruik het toe sy die eerste keer gevind dat die laboratorium. Hy begin in die rigting van dit, gestop, omgedraai, en gaan sit op een van die stamme, luger stewig in die hand.
  
  
  Die wagte gestyg in die laboratorium en gestop wanneer die kole vlam van hulle bereik. Dan sien hulle Nick.
  
  
  Nick het die Luger weiering in sy hand. Die vlamme was nou tussen hom en die wagte. Hy afgedank is die laaste twee koeëls deur die vlamme. Dan, as'n teken van verset, gooi hy die Luger by die res van die wagte. Hy het geweet dat hy die dood van minstens vier mense rondom hulle.
  
  
  Hy het vinnig opgestaan en geloop het, het sy hand bereik onder sy klere vir die geweer wat hy geneem het van een van die wagte Lotus doodgemaak het.
  
  
  Wonderbaarlik, die gang was verlate.
  
  
  Hy was in'n gebied vol van die chaos, verwarring, en skreeu Chinese soldate. Niemand lyk om op te let. Een sersant was probeer om te herstel van orde in die chaos. Hy het beveel dat die mans te vorm spanne van die emmers.
  
  
  Nick hardloop na die eetkamer en gevind Lotus Blom opgewonde kyk na die vuur. "Die dak is om te val in," het sy gesê, wys.
  
  
  Nick kyk na die dakke van die geboue ineenstorting. Hy gryp haar skouer. Dit is tyd om'n breek te neem. Selfs as ons breek die ketting van elektriese oog strale, ons kan nog steeds weg te kom met dit. Die wagte het te veel op hul bord te bekommer oor alarms."
  
  
  Hulle stap stadig op die eerste, vloerlys die skare van soldate, en dan vinnig gooi hulself tussen twee gips pilare. Niemand het probeer om te stop ih. Hulle het aangehou loop totdat hulle heeltemal uitgeput is, en dan sal hulle op die grond geval. Nick kyk terug en sien dat die vuur is nog steeds woed. Dit was oranje en geel teen die mistige lug.
  
  
  "Wat nou?" het sy gevra.
  
  
  "Die man met die bevrore gesig," Nick gesê grimmig.
  
  
  Hoofstuk 13
  
  
  
  Bormann was die hou van die selfoon wanneer Kaptein Stryker klop aan die deur in reaksie. "Kom in," blaf hy. Stryker het met'n blink gesig. "Sim-chan is hier. Sy dring daarop aan om te sien jy. Ek hou nie van die manier waarop dit lyk. Jy het bloed in jou oog."
  
  
  "Te gou om te wees melodramaties," Bormann grom. "Waar is sy?"
  
  
  "In jou kantoor. Ek het vir haar gesê om te wag daar."
  
  
  "Laat my kry geklee. Vir haar sê, hey, dat ek sal wees met haar gou." Bormann gekyk Stryker verlaat en begin om aan te trek. Hy het net ontvang'n kennisgewing dat die laboratorium is nie meer beskikbaar nie. Afgebrand tot op die grond. Stryker sal hê om uit te vind vroeër of later. Maar hoe sou hierdie persoon reageer? Sal hy bly saam met hom of woestyn?
  
  
  Hy vasgemaak op'n wye leer gordel met'n holster om sy middellyf. Hy het seker gemaak dat die ego Luger was gelaai en het uit.
  
  
  Na afloop van die laboratorium verdwyn, sal jy het om te begin werk op die Agent Z alles weer van die begin af. Hy het gewonder hoekom Kerner het nie homself genoem. Die oproeper was eerder vaag. Daar was iets oor'n wit man wat probeer om te sondig, is gevange geneem, en dan uitgevoer word. Kort daarna het die laboratorium se deur aan die brand. Die oproeper was een van die Chinese beamptes wat aan die verbinding.
  
  
  Bormann in sy kantoor en gevind Sim-Chan sit rustig in'n leer-gesteunde stoel, kruis-bene, rook'n sigaret. Sy was geklee in'n kort leer-baadjie oor'n stywe rok. Hy buig styf en gaan sit op'n stoel.
  
  
  Sim-Chang kyk na die gemaskerde gesig met afgryse. "Toe ek was die ry deur die laboratorium in Beijing, het ek gedink oor wat jy jou verraad, Herr Bormann, en sit jy in die bed." Sy laat val haar sigaret en doodgedruk dit uit met die uitsluitlike van haar skoen. Haar regterhand het gegly in die sak van haar leer doublet.
  
  
  "Verraad?"
  
  
  Was hierdie man boelie haar? "Ja, verraad," sis sy. "Jy is nie van plan om die hand Agent Z oor my mense."
  
  
  "Hoe het jy leer om hierdie onsin?"
  
  
  "Van Kerner homself. Hy het homself weg." Dan is sy glimlag. "Dit was nie lank voor haar ego vermoor haar."
  
  
  Bormann se skeure verhard soos gips. "Is Walter Koerner dood? Dan Agent Z saam met hom gesterf."
  
  
  "Wat praat jy oor?" het sy geknak.
  
  
  "Die laboratorium afgebrand," het hy gesê die Chinese meisie. "Die ego is weg. Ons laboratorium, ons vraestelle, ons Agent H."
  
  
  "Die formules wat ons gebruik is in my kop," het sy gesê.
  
  
  Bormann staar na Nach asof sien haar vir die eerste keer. "Wie is jy, Sim-Chan?"
  
  
  "Is jy dom?" het sy gespoeg. "Haar intelligensie agent is ook'n wetenskaplike. Ek het Kerner se minnares net om'n ogie te hou op hom."
  
  
  Bormann was om te ontspan in die draai stoel. "So ons moet nog steeds'n vriend, Sim-Chan. Jy is verkeerd oor my. Kerner dalk het sy eie idees oor Agent Z. ek weet nie haar. Hy het nooit probeer om te bereik in die ego, die gedagte, om uit te vind wat dit was om te dink. Ek het ook geglo dat hy was lojaal aan ons saak. As hy verraai is, het hy my verraai."
  
  
  "Jy is te slim, Herr Bormann." Sim-Chan bestudeer die man ingedagte. "Kan jy vertel die waarheid, maar ek twyfel dit. Die tyd sal leer."
  
  
  "Ons het om te vertrou mekaar as ons wil om te bereik, is ons hoofdoel," het hy gesê patronizingly, hey. "Jy is'n intelligente vrou.
  
  
  
  
  
  
  As ons veg'n ander vriend, ons sal bereik niks, behalwe miskien ons eie vernietiging. Hy haal'n sigaret uit die ivoor boks op sy lessenaar en steek dit met'n swaar silwer ligter. "Wat is hierdie wit man wat gevang laaste nag?"
  
  
  "'n Amerikaanse. Hy het nie sy naam gee. Ons gebruik Agent Z op nen vir eksperimentele doeleindes, en dit gesterf het. Daar is nog iets verkeerd met die formule. Voor Kerner bekendgestel Agent Z aan die Amerikaanse, hy het'n pragtige toespraak. oor hoe hy en sy duitse vriende is van plan om oor te neem Duitsland. Wanneer die Amerikaanse se liggaam was weg geneem, sy was gekonfronteer deur Kerner. Wat dwaas probeer om my dood te maak, dink dat al die vroue is swak. Hy is die een wat gesterf het."
  
  
  "Jy weet nie enigiets oor die vuur?"
  
  
  "Nee, niks nie. Ek bestel vir haar'n motor en weggery... praat met jou."
  
  
  "Hierdie vuur nie kon gewees het om'n ongeluk," Bormann besluit. "Dit het om te wees'n Amerikaanse."
  
  
  "Hy is dood," Sim-Chan het daarop aangedring.
  
  
  "Was hy?" Bormann blaas cerro-blou rook. "Beskryf die Amerikaanse."
  
  
  Sim-Chan aan die lig gebring dat die persoon wat hy en Koerner het geadministreer die dwelm, en Bormann was seker dit was Nick Carter.
  
  
  "As ons net vir hom," Shim-Chan het gesê, " hy is dood."
  
  
  "Dit was nie'n ego spook wat verbrand die laboratorium op die grond," Bormann gesê geduldig.
  
  
  Sim-Chang vas aan sy gewere. Het sy nie sien die Amerikaanse sterf? Hy kon nie vervals dood. Bormann moet verkeerd gewees het. Wel, as hy gaan om aan te dring dat dooie mense kan leef en begin vure, sy was beslis nie van plan om te argumenteer met hom. Sy het altyd getwyfel het die man se gesonde verstand. Sy het geweet dat Emu gehad het plastiese chirurgie op sy gesig. Sy het geweet dat die ego se hande was nie hande, maar vlekvrye staal kloue. Geen mens kan gaan deur middel van al hierdie en nog steeds hou sy gesonde verstand ongeskonde. Sy het geweet sy het om te maak van die mal mense lag Wel, sy sou gemaak het om'n grap van hierdie man wat so seker is van homself. Hy veronderstel was om te wees'n bondgenoot van haar mense, maar sy betwyfel dit baie. Sy was gebruik om te speel speletjies in haar gekose beroep. Sy het geweet Bormann kon nie aan haar. Net na Koerner se dood kon sy begin eksperimenteer weer te verbeter Agent Z.
  
  
  "Jy is agtervolging jou Nick Carter," het sy gesê. "Wat is jou probleem, nie myne nie."
  
  
  * * *
  
  
  Bormann knik in ooreenkoms. "ja. Laat my bekommerd wees oor Carter. Ons sal vind'n nuwe plek vir die laboratorium, maar ons wil nie om te begin eksperimenteer weer tot Carter is dood."
  
  
  "En wat doen ek voor die fretten?" "Wat is dit?" het sy gevra sarkasties. "Draai jou thumbs up?"
  
  
  "Jy kan hier bly as my gas," het hy vriendelik uitgenooi.
  
  
  Sim-Chan het saamgestem dat dit'n goeie idee. "Sodat ons kan hou'n oog op'n ander een."
  
  
  Bormann ontmoet Kaptein Stryker in die binnehof. Hy vertel Stryker oor die uitgebrande laboratorium en die dood van Walter Koerner. Hy sien die wanhoop op Stryker se gesig en vinnig bygevoeg dat die Sim-Chan sal in staat wees om op te gradeer Agent Z.
  
  
  "Maar toe?" Stryker gevra.
  
  
  "Niks gedoen kan word totdat Carter is dood. Dit het om te wees Carter wat stel die laboratorium aan die brand gesteek. Ek wil hê jy om te gaan na Qin Hy en uit te vind wat jy kan doen. . Sien wat jy kan leer. Besoek die gebied, praat met die soldate daar. Iemand moet iets gesien het."
  
  
  "Ek sal gaan onmiddellik."
  
  
  "Wat oor die wagte wat aan diens was die aand Carter glip in en vermoor twee van ons manne? Het jy iets leer?"
  
  
  "Nog nie. Ek het drie van ons mense werk nog steeds op dit."
  
  
  Goeie. En bel my as jy iets weet."
  
  
  Stryker het omgedraai en het af.
  
  
  Bormann het geweet dat dinge gaan sleg. Hy was so naby, so damn naby, en dan Carter het. Sonder Kerner, alles sal moeilik wees. Hy het geweet dat Sim-Chan emu het hom nie vertrou nie. Maar sy was sy enigste hoop. Sodra Agent Z is opgegradeer, hy sal haar doodmaak en dan laat China so vinnig as moontlik.
  
  
  Maar Carter was ego se eerste kommer. Waar die hel is hierdie man?
  
  
  Hoofstuk 14
  
  
  
  Nick was omtrent om terug te keer na Beijing toe Lotus ontdek dat hy geskiet is in die kant. Nick het verduidelik dat dit was net'n kreukel. Sy ego wag in die motor, terwyl sy gery het om die dorp te kry, verbande en medisyne. Nick se protes is nutteloos.
  
  
  Toe sy terugkom, dit was dagbreek, en hulle het besluit om daar te bly totdat die donker. Sy versigtig verbind die ego soos'n professionele verpleegkundige.
  
  
  Hy druk sy hemp in sy broek. Die son was warm en geel oorhoofse. "Moenie my vertel dat niemand vermoed."
  
  
  "Die dorp biblioteek dokter bied medisyne en verbande. Ek het'em al ons sigarette. Hy het nie vra enige vrae het."
  
  
  "Vertrou jy emu?"
  
  
  "Nee," het sy gesê eenvoudig. "Maar daar was geen keuse nie. Dit is nie in die hotel vir jou om besmet te raak."
  
  
  "Ons kan nie hier bly," hey Nick gesê. "Toe die seuns op die eiendom vind hierdie twee liggame in die menasie, sal hulle begin om te dink, en hierdie hele dorp sal wees uitzwerming met soldate."
  
  
  "Jy het ingestem dat ons nie kan reis in die daglig. Ons het om hier te bly totdat dit donker is."
  
  
  "Dit is te gevaarlik. As hulle vra om die dokter en hy praat, sal ons dit."
  
  
  Lotus kon sien die betekenis van die ego se redenasie, maar dit was goed weggesteek hier in die blare. As net N
  
  
  
  
  
  
  Haar hotel verblyf in die dorp.
  
  
  "Jy weet hierdie familie. Wat kan jy hulle bied? Ons het nie meer geld nie."
  
  
  "Hulle verstaan nie die Duitsers. Ek kan jou vertel hulle dat die Duitsers is na ons."
  
  
  "Jy gryp na strooihalms."
  
  
  Sy skouers opgetrek en gesê dat sy sou laat dit aan hom.
  
  
  Nick nagegaan sy wapens en ammunisie. Daar was twee pistole en'n geweer. Daar was ses koeëls in die geweer. Elkeen van die pistole was ten volle gelaai is. Die ander man het drie rondtes in sy tydskrif. Dit is nie presies'n leër rondom twee mense. "Hoe kan ek kry in as jou vriende sê dit is okay?" online hotel weet.
  
  
  "Mense sal wees in die rys velde. Almal van hulle sal werk daar, behalwe vir die baie oud en jong kinders. Haar, ek sal met hulle praat. Hulle sal nie ja sê as hulle dit nie doen nie. Hulle is edel."
  
  
  "As hulle vertel die ander..."
  
  
  "Hulle sal nie," het sy daarop aangedring. Voor hy kon sê enigiets anders, het sy omgedraai en weggehardloop het. Hy glimlag na haar.
  
  
  Lekke deur die aand, Kaptein Stryker genoem Bormann rondom die kamp. Twee veiligheidswagte is dood aangetref in die kantien se toilet. Hy was die organisering van'n soekgeselskap.
  
  
  "Het jy leer iets oor die man wat gevang?" vra Bormann.
  
  
  "Nen was geklee in'n swart pak. Waarskynlik gebruik dit om te kry in die Imperial Palace."
  
  
  "Baie slim," Bormann sê droogweg opgemerk.
  
  
  "Sommige rondom die mans het die ego liggaam wat uitgevoer rondom die laboratorium. Maar twee wagte beweer het gesien Ego later in die laboratorium terwyl dit is nog steeds brand. Hierdie twee was erg verbrand en is in die hospitaal. Hulle was gelukkig. Ih kamerade is dood. geskiet deur'n man."
  
  
  "Carter moet teruggekeer na Beijing," Bormann gesê. "Hy sou nie dom genoeg om daar te bly en nie na wat hy gedoen het wat hy bedoel is om te doen."
  
  
  "Kan ek ophou soek vir haar?"
  
  
  "Ek sal laat dit aan jou, Kaptein Stryker."
  
  
  Stryker hoor'n kliek en het geweet Bormann moes hang. Hy sit die foon terug op sy wieg. Bormann het gedink dat die man het teruggekeer na Beijing, maar daar was altyd die moontlikheid dat hy wegkruip iewers, probeer om sy krag te herwin. Die mens moet wees uitgeput van al die chaos wat hy geskep het. Waar sou hy wees as hy is nog steeds rond? Daar was nog altyd Qing Hy Dorp. Dit sou roekeloos wees vir'n normale persoon om te probeer om weg te steek in die dorp, maar dit was nie'n normale persoon.
  
  
  Hy kon stop in die dorp vir'n vinnige ondersoek voor die opskrif na Beijing. Geen behoefte om te neem Chinese soldate met jou. As hy regtig nie vind Carter, hy was vol vertroue dat hy nie kon hanteer hom alleen. Hy sou nie geval het aan die slaap soos die Duitsers Carter vermoor in ih beddens. Koerner was meer van'n wetenskaplike as'n soldaat. En die Chinese soldate was dom. Nee, Stryker was nie'n seun. Hy is'n professionele soldaat. Hy was meer as'n wedstryd vir die Amerikaanse idioot. Miskien Bormann was bang van die ego. Maar nie Stryker. Nee, natuurlik nie.
  
  
  Stryker het die klein tydelike kantoor en het in sy motor. Hy beduie na'n sekuriteitswag staan in die deur van een van die oorblywende twee geboue. Die wag het die binnekant te sny die elektriese balk. Stryker gery rondom die kampterrein.
  
  
  Die doodmaak van hierdie man, Carter, sou dit nie ernstig wees. Hy het geweet hoe Carter het gemartel Bormann. Dit sou'n ware ding om te doen iets wat Bormann nooit daarin geslaag.
  
  
  * * *
  
  
  Lotus en Nick sit op strooi beddens, hul rug teen die kla van'n grasdak hut. Hulle het net klaar eet, en hul mae was vol en tevrede.
  
  
  "Ek voel vuil," Nick toegelaat. "Ek wil haar om'n bad te neem."
  
  
  "Daar is'n stroom in die buurt. Maar dit is gevaarlik om te gaan daar nou. Ons was gelukkig dat niemand opgemerk ons kom in." Sy bereik in'n minuut en het uit'n stuk van jade. "'n stem oor waar ons geluk vandaan kom."
  
  
  "Wat is dit?"
  
  
  "Die jade sy het om my pa se dooie liggaam," sy herinner em.
  
  
  "Het jy jou ego met jou?"
  
  
  "ja. Ek hoop dat dit my sal bring meer geluk as my voorouer. Ons Chinese is bygelowig, is ons nie?"
  
  
  "Nie meer as wat die meeste mense doen."
  
  
  Lotus skielik haar kop gebuig. "Ek hoor'n kar."
  
  
  Nick het gesukkel om sy voete. Hy kyk uit van die poort. Die motor ry in die rigting van die dorp, deur middel van'n duidelike veld. Daar was een inwoner. Lotus was reg langs Nick. Sy het in'n skerp asem. "Dit is Kaptein Stryker." Haar vingers gedruk teen Nick se arm soos staal kloue. "Ek het jou gesê oor nen. Hy is gewelddadig."
  
  
  'n paar ou boere staan naby die ih hutte; hulle ignoreer die motor.
  
  
  Stryker gerem en klim uit. Het hy getrek uit sy Luger en begin'n sistematiese soektog van die hutte direk aan die linkerkant.
  
  
  Lotus heerlik om die gekerm hut, en Nick heerlik om die gekerm naby die deur. Hy het'n geweer in sy gordel, maar hy het nie wil om te skiet Stryker, het hy nie wil hê die mense van die ryslande om te hoor die skoot.
  
  
  Wanneer Stryker in die kajuit, ego luger was ten minste twee voete in die voorkant van hom. Nick hom getref het op die pols met die pistool, en die luger afgegaan. Stryker ignoreer die pyn in sy pols en ry sy linker vuis in Nick se gesig. Nick gerol weg van die blaas. Hy val aan beide knieë, toegedraai sy arms om Stryker se enkels, en getrek. Stryker tree terug
  
  
  
  
  
  
  Nick was op die nen, die ego van elke stam was vasgevang in die put van die duitse se maag, en sy vingers was op Stryker se nek. Stryker gestoot Nick se kop weg met sy hand.
  
  
  Nick het om te laat gaan van Stryker se nek, of sy eie nek gebreek sou gewees het.
  
  
  Nick het opgespring om sy voete soos Stryker lunged by hom. Nick tree terug, draai vinnig, en vou sy arms om Stryker se nek. Stryker se skeure gedruk teen Nick se voorkant. Nick het sy bene wyd so Stryker kon nie leun op sy skene. Stryker probeer om te gooi Nick oor sy skouer, maar die ego van die krag was vervaag vinnig. Nick se hand was gedruk teen die Ego se lugpyp, af te sny van die suurstof toevoer na die ego se brein.
  
  
  Nick ontbloot sy tande soos hy gevoel het die man begin om te val. Hy het nie laat gaan totdat hy was seker Stryker was nie van plan om te oorleef. Dan ego se arm af gekom het, en die duitse gevou soos'n lappop loop uit van die saagsels.
  
  
  Nick het op sy knieë en begin uittrek die man.
  
  
  "Wat doen jy?" Lotus gevra.
  
  
  "Ons is oor die dieselfde grootte," Nick gesê. "Ek is die neem van die ego vorm en die ego motor. Dit sal veiliger wees as Packard."
  
  
  "Ons kan nie laat die ego liggaam hier."
  
  
  "Ons sal nie. Ons laat die ego in'n sloot iewers." Nick het bygevoeg'n Luger tot sy versameling. Hy sit op sy Stryker uniform en gevind dat dit perfek.
  
  
  "Wanneer sal ons verlaat?"
  
  
  "In die nabye toekoms. Maar goeie en stadig. Ek wil nie om te gaan na Beijing tot dit donker word. Ons sal stop by'n dorp of plaas op die pad en het'n lekker ete." Hy het hey die geld wat hy sou geneem van Kaptein Stryker se liggaam. "Bormann betaal sy mense goed. Niks is te goed vir die here ras."
  
  
  Hoofstuk 15
  
  
  
  Die wag doodgeskiet op Bormann se bestellings. Sim-Chan het nie inmeng nie; sy wou net om te weet waarom.
  
  
  In sy kantoor, met een hip gestut op die rand van'n stoel en een been hang, Bormann verduidelik dat die sekuriteitswag het sy pos verlaat om met'n prostituut genoem Lotus die nag die agent gesterf het. Carter skelmpies in die Imperial Palace om dood te maak twee van sy manne. Die man het uiteindelik breek onder die druk. Bormann beheer van die emoe se ondergeskikte wagte vir lewe en dood; dit was deel van'n ego ooreenkoms met die ChiComs.
  
  
  Sim-Chen trek haar skraal skouers. Sy was geklee in'n swart langbroek, 'n wit bloes, en'n kort alpaca baadjie met'n wye sakke. Hey hou van die wye sakke , 'n goeie plek om weg te steek van'n geweer. "Ek gee nie om oor die lyfwag se dood. Ek was net nuuskierig."
  
  
  "Ek het die Beijing polisie om uit te vind waar hierdie Lotus lewens. Wanneer ek haar ih rumatiek, ek sal persoonlik vraag haar. Ek vertrou nie iemand, maar my om te kry Carter."
  
  
  Sim-Chan lig haar wenkbroue effens. "Is jy bang dat as ek hom weer ontmoet, kan hy oortuig my van jou verraad?"
  
  
  Bormann frons. In sy gedagtes, het hy beloof om dood te maak Sima Chan so gou as wat sy vervolmaak Agent Z. Sy het voortgegaan om te vryf die ego in'n ander manier as vir ewig, bespot dit, gespot dit. "Dit is'n persoonlike saak," het hy gesê hees. Dit is nie die eerste keer dat hy my gepla. So jou sarkastiese opmerkings is tevergeefs. My vel is so hard soos leer."
  
  
  "Nie sterk genoeg is om te stop om'n koeël," het sy snedig.
  
  
  Hy was omtrent om te protesteer wanneer die telefoon lui. Hy het aandagtig geluister en hang.
  
  
  "Jy lyk tevrede met jouself," Sim-Chan het gesê. "Was dit goeie nuus, Herr Bormann?"
  
  
  "Dit is beter as wat ek verwag het. Ek het die meisie se adres. Die polisie het bygevoeg'n bietjie van die inligting wat hulle dink van belang kan wees om my. Jy weet, natuurlik, dat ek het'n man dood wat was'n kontak vir die Amerikaners. Dit was'n rariteit. Dit blyk dat hy'n dogter gehad met die naam Lotus, en daar is'n kloof tussen hulle, want sy was'n prostituut."
  
  
  "So Lotus het'n rede om te help Nick Carter," Sim-Chang bespiegel. "As Agent Z kon nie die dood van Carter, miskien een van my koeëls kan."
  
  
  "Ek moet daarop aandring dat jy nie inmeng nie," Bormann gebreek. Hy kyk na sy luger, sit'n ekstra clip in sy baadjie sak, en links.
  
  
  Sim-Chen gewag vir'n volle minuut voordat sy per ongeluk het gewandel uit die ego kantoor....
  
  
  * * *
  
  
  Martin Bormann gevind meester Maximilian in Staat is om in die slaapkamer van'n woonstel vervaardig deur Lotus. Die man het ontbreek vir twee dae. Bormann aanvaar dat hy dood gewees het al langs. Die badkamer was bedompig, maar die liggaam het nie stink. Hy was verbaas.
  
  
  Hy hoor die voordeur oop-en toemaak, en getrek uit sy luger . Daar was stemme. Manlike en vroulike.
  
  
  Hy verskuif en staan in die deur, sy Luger wat Nick Carter, en die Lotus.
  
  
  Lotus snak toe sy hom sien. Nick stadig lig sy hande. Em byna wou bereik vir die geweer in sy gordel, maar dit het nie kry ons oral. Die ego sou gewees het geskiet voordat dit kon raak aan die metaal. Ego se hande was hoog gehou.
  
  
  "Ons is die vergadering weer, Carter," Bormann gesê.
  
  
  "Ek wonder hoe ons hou stamp in'n ander een," Nick gesê liggies. "Dit is asof dit was'n voëlverskrikker."
  
  
  "Maar dit is die laaste keer, Carter. Ons mees onlangse vergadering. Wanneer ek laat hier, jy sal baie dood."
  
  
  "Dit is'n saak vir die gode," Nick gesê. Hy knik in die rigting van die Lotus. "Hoekom het jy nie haar laat gaan? Sy kan nie seermaak nie."
  
  
  "Sy weet te veel. Naas, het sy gehelp het. Jy byna geruïneer my planne, Carter."
  
  
  "Byna?"
  
  
  "Jy seker weet dat Koerner is dood.
  
  
  
  
  
  En jy het sorg van die laboratorium. Maar ek het nog steeds'n Sim-Chan. Sy gee my Agent Z. En dan, Carter, ek sal die nuwe Fuhrer van Duitsland. Dit sal die eerste stap. Met die hulp van daardie dom Chinese kommuniste van haar... Bormann gestop skielik, en Ego se oë rek, op soek na oor Nick se skouer. Ego se duim het begin om te draai op die sneller.
  
  
  Nick vinnig rek sy nek om te sien Mnr Chan staan in die deur, geweer in die hand. Hy stoot Lotus uit die pad van die vuur en die duif op die vloer. Sim-Chan en Bormann afgedank gelyktydig, beide skote klink soos een.
  
  
  Nick en Lotosa hurk agter die rusbank. Nick trek die pistool uit sy gordel en kyk na die arm van die bank.
  
  
  Sim-Chan sit op haar knieë, bloed kabbelen af in haar bors. Sy was nog steeds hou die geweer. Sy was probeer om te skiet weer wanneer Bormann het'n koeël deur haar brein. Sy duie gestort het op die vloer. Bloed gevloei het om Bormann se skouer. Die ego is getref. Hy het omgedraai, het gesien dat Nick was met die oog op hom, het op een van die stamme, en afgedank.
  
  
  Nick gooi sy kop terug. Die lummel byna bewei Ego se wang.
  
  
  Lotus gekruis aan die ander kant van die bank met'n geweer in haar hand. Dit was haar kans om wraak te neem haar pa se dood. Sy het geweet dat die man met die bevrore gesig het beveel dat die moord van haar vader. Sy het vinnig opgespring, bloot haarself, en het die vuur op die gehate vyand.
  
  
  Bormann huil in pyn, verskuif sy luger ,en afgedank twee keer.
  
  
  Agter hom, Nick gehoor Lotus uitroep in pyn. Hy het opgespring om sy voete net in tyd om te sien Bormann opskrif vir die slaapkamer. Nick het hom gevolg.
  
  
  Bormann was spring uit van die venster wanneer Nick afgedank by punt leë reeks. Hy hardloop na die venster en sien Bormann racing oorkant die straat. Hy afgedank weer en weer. Hoekom het jy nie die man val? Bormann weg was, verslind in die nag.
  
  
  Bormann geskiet is ten minste drie keer, maar hy het aangehou. Nick het gesweer onder sy asem. Suiwer wilskrag. Die mens is gemaak deur yster. Maar staar na my terug was veronderstel om dood te maak my ego. Waarskynlik kruip in'n gat en sterf, Nick gedink het. Hy kon nie lewe daarna.
  
  
  Maar Bormann was nie menslike. Tog was dit gemaak van vlees en bloed.
  
  
  "Hy moet sterf," Nick skree in die nag. Hy het teruggekeer na die sitkamer en gevind Lotus sit agter die bank, oë oop, paai die dood.
  
  
  "Ek wil nie te verlaat nie soos hierdie,"het hy aan die dooie meisie," maar ek het om te." Hy leun af en soen haar oorlob.
  
  
  Dit is tyd om te verlaat. Hy staan op.
  
  
  Die polisie het twee dooie Chinese vroue in die woonstel en'n duitse vrou in die slaapkamer kas. Wat sou gee hulle iets om oor te dink.
  
  
  Nick kyk na die Perd weer en links.
  
  
  
  
  ========================== ========================== ==========================
  
  
  
  
  
  Body
  
  
  In N. Carter se roman "Die Blou Dood", 'n FBI-agent ondersoek die sinistere eksperimente van'n geheime Nazi-organisasie wat verband hou met die ontwikkeling van chemiese wapens.
  
  
  1
  
  
  Hoofstuk Een
  
  
  Rip die duisternis van die nag uitmekaar in'n onheilspellende stilte, verblindende flits verlig die wasige lug na die noorde, en daardeur'n storm van die monsteragtige krag. Dit blyk dat hierdie afgeleë hoek van die gelofte-gelofte heelal sou getref word deur'n storm wat gekom het deur die ruimte. Die onaardse flitse van neon herinneringe terug gebring van'n lank-gelede-era in die onderbewussyn van die mense op die longboat, maak hulle vaagweg onrustig: niemand rondom hulle nog ooit gesien het so'n bisarre aurora by hierdie tyd van die jaar.
  
  
  In die boog van die ou sloep, 'n bonkige Amerikaanse staar uit by die woedende see. Tot ongeveer twintig minute gelede, die mis was so dik dat jy dit kan sny jou ego met'n mes en bedien dit vir nagereg in plaas van die poeding. Weervoorspellers belowe swaar mis oor Noord-Europa en die Suidelike Skandinawië in die nag. As die longboat seil na sy bestemming vir die tweede dag, ongemerk deur die coast Guard, die sterre begin om te skitter langs die klein eilande in die uitspansel Straat, en aan die noordelike kant — die verraderlike flitse wat duik'n persoon in die atavistiese horror. In die verte, 'n swart lyn gemerk die kus van Musko, die lig van wat uiteindelik bevestig dat die Amerikaanse in die mening dat die weervoorspellers kan nie vertrou word nie, ten spyte van al die ih duur tegniese toerusting.
  
  
  Aangrypende die paal met die een hand, die grimmig groot man onbegaanbare sy tande en geplooide sy neus in ergernis, koorsagtig die berekening van die moontlike ongewenste gevolge van hierdie verrassing van die natuur. Ten slotte, het hy besluit dat hy moet voortgaan om die missie, ten spyte van die weer se nare grappies. Net dan, bo die gehuil van die wind en die krakende van die mas, die hees stem van die Sweed op die wiel lui uit:
  
  
  "Ek dink ons is daar, meneer!" — Stop dit! " skree hy, draai die engelse woorde in die Skandinawiese.
  
  
  "Vyf myl, Lars! Die Amerikaanse skud sy kop. "Soos ooreengekom. Anders kan ons nie kry om die strand.
  
  
  "Die mis het gelig, dit gaan lek by haar, en ek kan nie kry naby haar," het die ou man gesê woedend. — In die beperkte gebied, hulle skiet die eerste, en dan sal hulle praat, as hulle nog enige met Hema...
  
  
  Die matroos se geplooide, verweerde gesig, wat getuig van baie proewe wat hom oorgekom het, het die onwrikbare hardkoppigheid van'n man wat seker is van sy eie reg.
  
  
  "Net probeer om te bly op die dieselfde kursus vir minstens'n paar myl: ons nodig het om seker te maak jou rat," het die passasier het gesê, die waai van sy hand.
  
  
  Met hierdie woorde, die Amerikaanse knik sy vennoot, en hulle het af in die oprit na die see om voor te berei vir die finale, water, stadium van hul gevaarlike reis. Alles oor die toerusting, natuurlik, was in perfekte orde, maar die span leier, wat'n ryk ervaring van die duik in onvoorspelbaar water elemente, van mening is dit nodig om seker te maak van hierdie weer, asof dit gekoop het op die geleentheid in die hawe van'n twyfelagtige handelaar.
  
  
  Selfs in die dowwe lig van die kajuit se enkele gloeilamp, 'n blik op die man se gesig was genoeg om te sê dat dit behoort aan'n vasberade, dapper en intelligente man, maar nie sonder'n sekere bedrag van bedrog en humor, te oordeel deur die skelm vonkel in sy oë. Nie toevallig in die AMERIKAANSE Geheime Diens ego, beskou jouself een om die uitstaande ridders betaal en dolk.
  
  
  "Maar hoe doen ons oorwin die sekuriteit net?" sy maat gevra angstig, siende dat die baas was tevrede met die resultate van die inspeksie.
  
  
  "Ons sal net duik onder die nah, Chet," Nick het gesê met'n minagtende glimlag. — Jy het al'n baie, het jy nie?" Behalwe, ons het net nie'n keuse nie, Oudhede Lars lyk gekry onberispelik bang. Maar ek blameer haar nie ego vir dat, omdat sonder die mis, die skip maak'n uitstekende teiken. Wel, ons moet gaan.
  
  
  Hulle sit op duikpakke en in die lug tenks en het tot die dek, wat was nat met sout sproei.
  
  
  - Ek wens julle'n goeie geluk! die ou kaptein waai vir hulle.
  
  
  "En jy ook, my vriend! Emoe-Nick geskree, kyk angstig op die skuimende golwe. — My raad aan jou is dat wanneer jy terug te kry veilig na die hawe, kry nie te dronk en probeer om nie om te spandeer al jou dollars op een mooi meisie.
  
  
  "Ek is te oud vir dit," het die matroos glimlag.
  
  
  "Jy moet nie lyk soos dit," Nick het opgemerk met'n glimlag, skrams op die stewige figuur van die see wolf. "Ja, en een ding: as jy nie wil hê om te eindig agter tralies, weerhou van die verkoop van anti-radar toestelle vir nou.
  
  
  "Ek het al in die tronk voor," sê die Sweed. — Maar ek wil eerder word daar weer as duik met jou in hierdie duiwel se Baai van die ysige water." En as hulle jou vang, sal hulle sit jy op'n atoom bom en gooi jy op die maan. Ha-ha-ha!
  
  
  Tevrede met sy grap, die skipper het voortgegaan om te lag vir'n lang tyd, selfs nadat sy passasiers het verdwyn onder die water. 'n vlaag van wind gevul die sloep se seil en gevee ego weg in die nag.
  
  
  Die hoofde van die onverskrokke swemmers, maar gou weer verskyn tussen die helmtekens van die golwe: hulle het nog gegord word om'n kragtige elektriese bromponies. Nick se jong vennoot het opgekyk na die hemel en sê in'n lae stem:
  
  
  — Ek hou nie van die damn noordelike ligte vandag!" 'n slegte teken... En ons taak is nie so eenvoudig nie.
  
  
  Nick het nie sê enigiets tot die em: die onheilspellende fakkels regtig nie goeds, maar dit is die beste om hulle te ignoreer nou. Hy het te kenne gegee sy vennoot te duik in en die stilte het in die dieptes van die see te voltooi hierdie lang reis na die verbode eiland.
  
  
  Met die eerste oogopslag, die rotsagtige eiland van Musko dat hulle het om te maak hul manier om nie uit te staan uit die ander eilande, skiereilande en riwwe af die suidelike kus van Swede. Min mense het geweet nog dat'n hele stad gebou is hier in'n kort tyd — met hotelle, teaters, fabrieke, kantore, motorhuise, en selfs militêre basisse. 'n merkwaardige kenmerk van hierdie stad was dat dit was ondergronds gebou, en daarom was beskerm deur'n dik laag van die graniet van vuurpyle.
  
  
  Terwyl die ander lande belê miljoene dollars en roebels in die ontwikkeling van die atoom en kern wapens, Swede het begin om te skep ondergrondse skuilings op die kus, waar die bevolking kon wegsteek van die gruwels van die toekomstige oorlog. Die eerste dorp gebou onder die strengste geheimhouding, Stahl was'n soort van die eksperimentele laboratorium, wat opgelos beide sielkundige en suiwer tegniese probleme wat verband hou met oorlewing in die komende atoom slag van supermoondhede vir die wêreld oorheersing.
  
  
  Maar die verraderlike verraad van Kolonel Wennerstrom,'n hoë-posisie sweedse beampte wat oorgeloop na die Russe, verwar die Swede met al hul planne. Die verraaier het Moskou is die mees geheime inligting oor die verdediging fasiliteite van Musko, en die Swede het om die herbou van die hele verdediging stelsel van die eiland. In die loop van hierdie kolossale werk, wetenskaplikes en militêre personeel besef vir die eerste keer dat die ih ondergrondse skuiling het'n achilleshiel.
  
  
  Om te verhoed dat'n skielike inval van die vyand op die eiland in die ondergrondse vliegbasis in konstante gevegsgereedheid was jet fighter-interceptors. Die mees gevorderde radars ondersoek die omliggende lug en water ruimte rondom die klok. Die denne-geklede hange van die rotsagtige kus kan oopmaak op enige oomblik en laat patrollie bote en plunderaars wat kan maklik blok die pad van enige vaartuig wat dit gewaag het om te probeer om in die beperkte gebied.
  
  
  Nick Carter, as hy stil is genader om die eiland deur middel van die swart waters, het goed geweet dat dit was byna onmoontlik om te kry in dit sonder om opgemerk, en die lot van die kranksinniges wat besluit het om dit te doen, was'n uitgemaakte saak. Maar tog, het hy ingestem om deel te neem in hierdie gevaarlike eksperiment-vir die veiligheid van'n hele land, en moontlik al van die mensdom. Slegs'n paar mense geweet het oor hierdie ego taak, waarvoor die super agent gegee om al die nodige toerusting en die reg om te kies sy eie assistent.
  
  
  Die bespreking van die sending met sy baas, 'n taai, middeljarige man met die naam Hawke, wat vir baie jare was die hoof van een van die AMERIKAANSE Geheime Diens eenhede in die land, Nick Carter het opgemerk dat die mense het nog nie geskep'n struktuur wat nie binnegedring word deur'n buitestaander as hulle wou.
  
  
  "Ek het gesien dat dit eerstehands ervaar," het hy bygevoeg.
  
  
  Hawk ego het'n deurdagte kyk, gekou sy lippe, en doodgedruk uit sy sigaar in die asbak.:
  
  
  — Dit sal ook lekker wees om te kry uit daar lewendig." As die Swede het enige probleme met trou, dan laat hulle hul eie probleme op te los. En ek wil nie om te verloor nie my beste agent as gevolg van hulle.
  
  
  — Wat oor die veiligheid van die US Air Verdediging beheer Sentrum? Nick Carter gevra het, net so rustig.
  
  
  "Wel, dit is'n interessante kurktrekker," Hawk gesê, beligting nog'n sigaret. — Dit is regtig die moeite werd te dink oor.
  
  
  Hulle was beide goed bewus daarvan dat die US air verdediging beheer sentrum is geleë in'n bergreeks in Colorado dat sterk soos die rotsagtige eiland van Musko, en as dit blyk dat indringers kon betree die sweedse vesting, daar is geen waarborg dat hulle nie sou aansoek doen om hul ervaring aan te val'n soortgelyke fasiliteit in die Verenigde State van amerika.
  
  
  Wat gedink moet gemaak Hawke sy gedagtes verander nie, want hy uiteindelik gemagtig is om die operasie.
  
  
  Nick se vennoot was Ya Chit, 'n ervare agent met'n ingenieurswese-graad en uitgebreide kennis van speleologie en water navigasie. In die proses van voorbereiding vir die geheime sending, dit het gou duidelik geword dat die sweedse militêre attaché wat voorgestel het dat Washington uit te voer dit was gelei nie net deur die suiwer hipotetiese kommer. Daar is ernstige redes om te glo dat een van die Asiatiese magte grens Rusland toon verhoogde belangstelling in wetenskaplike navorsing gedoen in'n geheime laboratorium op die eiland van Musko. Sommige feite selfs aangedui dat daar reeds'n gaping in die sweedse verdediging stelsel...
  
  
  Dit is waarom die twee geheime agente van die AMERIKAANSE Spesiale Sekuriteit Diens het verskillende roetes na'n klein vissersdorpie in Swede, het'n sameswering met'n betroubare skipper wat onder die dekking van die mis wat hy sou neem ih in sy longboat'n beperkte gebied in die nag, en nou het hulle is nader aan die anti-duikboot netwerk onder water. Aan die risiko van om raakgesien deur'n patrollie vliegtuig of boot, Nick soms verander op'n kragtige flitslig. Ten slotte, die ego balk gepluk uit die drade rondom die duisternis wat herinner Poetin van'n ongekende see spider.
  
  
  Natuurlik, jy kan net sny die netwerk, wat sou vergemaklik die taak, maar dan is die sein lig op die diens stasie in die ondergrondse bunker sou onmiddellik flits, en die kaart dui ih se plek. Dieselfde ding sal gebeur as hulle probeer om te kry oor die boonste rand van die netto. Ek weet dit, want Nick het reeds ondersoek ingestel na al die soortgelyke sekuriteit stelsels en gevind'n manier om te kry in die ondergrondse stad sonder om opgemerk. Nou is dit tyd om deel hierdie ontdekking met sy vennoot, en hy lodges die emu'n voorwaardelike teken om te styg na die oppervlak.
  
  
  "Hoe is jou vertroue gaan, Wh?" gevra Nick.
  
  
  "Nie die Bahamas, natuurlik, maar dit is nog makliker as opleiding in die oorlewing van die skool," het hy gesê. Al die spesiale agente het'n verpligte pre-missie opleiding natuurlik is daar van tyd tot tyd te hou in die vorm.
  
  
  "Okay," Carter het gesê, " ons gaan te hê om te duik na'n baie van die diepte, en dit gaan nie maklik wees nie, maar daar is meer moeilike situasies, soos jy opgemerk het." — Daar is geen haas nie, maar daar is geen tyd om te mors nie, óf. Tree versigtig en rustig, en in twintig minute het ek en jy sal wees om te klop op die Swede terug deur.
  
  
  Hulle het begin om weer te duik in totale duisternis, die nagaan van hul instrumente van tyd tot tyd, en met elke atoom van die water het gegroei kouer en kouer. Die netto se onderste rand was twee honderd meter diep...
  
  
  Maar wat is dit? 'n goue stilet? Nick se hand het na die elegante hanteer, gemaak deur'n ou vakman asof spesiaal vir hom, die dapperste van die dapperste. Maar waar het die bekende gesigte skielik kom uit op so'n diepte? Hoe het al hierdie konings, generaals, en die kardinale van die bladsye van historiese romans hier beland? Oënskynlik, doen hulle wil om te bemeester, 'n stilet uitsluitlik ontwerp vir Nick Carter? Nick weggeruk sy vind en staar na dit bewondering, voel baie opgewonde en verheug. 'n helder flits skielik verblind hom, en hy sluit sy oë vir'n oomblik, en toe hy hulle oopgemaak het, het weer, hy het gesien dat hy was omring deur vroue van onbeskryflike skoonheid. Hulle het emu wink tekens, die uitdrukking van vreugde by vergadering hom en die begeerte om onmiddellik gee die ego hul streel. Ih buigsaam lampe, die straal van geluk en passie, wink vir hulle, die skoonheid fluister iets, roep herinneringe van bedompige Caribbean nagte en pret in die Europese hoofstede met verleidelike feetjies van alle kleure en vel toon. Nick voel uiters salige. Die ego is onweerstaanbaar getrek na die oppervlak, waar die magic stilet sou onmiddellik openbaar al sy geheimsinnige krag...
  
  
  Nick het'n sarkastiese lag, en'n innerlike stem vertel Em duidelik dat'n vinnige trap sou lei tot sekere dood. Nick besef dat hy nog nie heeltemal verloor die vermoë om te neem'n duidelike beeld van wat gebeur het, maar sy onderbewussyn was om hom te vertel dat hy toon simptome van stikstof vergiftiging: dit het met hom gebeur het voor-tydens'n duik tot'n aansienlike diepte. Veranderinge in die bloed samestelling het'n effek op die brein, wat veroorsaak dat hallusinasies. Nick loer onrustig terug by sy vennoot, en kon nie help nie, maar ineenkrimp by wat hy gesien het: die besetene se dodelike bleek gesig, reeds gemerk word met die seël van die dood.
  
  
  Chet was in'n diep beswyming veroorsaak deur stikstof narkose. Hy skeur die masker van sy gesig af, en iso rta borrels van die lug monsterneming inloer. Ego Scooter gemaak ingewikkelde vorms in die duisternis, stygende en dalende weer, rondom die Carter. Maar so gou as wat Nick bereik met die flitslig en skyn dit op Chitai se gesig, sy oë skielik het op'n ondeunde glinster, sy mond vertrek in'n spottende glimlag, en voor Nick kon verhoog die mondstuk van sy scuba gear aan hom, die ou behendig koes en jaag af in die duisternis teen'n hoë spoed. Nick het geen keuse nie, maar om te stuur Ego af met'n hartseer lyk.
  
  
  'n senuwee chill hardloop af in die Amerikaanse oorlewende se ruggraat. Wat het gebeur met die ego van'n jong vennoot was wat dikwels gebeur om te onervare duikers op groot dieptes: hulle kon dit nie weerstaan die drang om te skeur hul masker. Miskien, Nick het opgemerk met'n grimmige glimlag, hy het'n voorgevoel van sy eie dood voor duik...
  
  
  Carter het sy kop geskud, verwerping van enige onnodige spekulasie. Geheime Diens agente is geleer om te laat om hul dooie kamerade waar ih gesterf het en voortgaan om hul missie. Nick kyk op sy horlosie: wow, vir die tweede keer daardie nag, emu het om te besluit of om te volg sy plan of gaan terug. En hy het nie tyd om te dink. Die baai sou wees warm soos die hel in'n paar minute: die spesiale agent het seker gemaak van wat vooraf.
  
  
  Hoofstuk Twee
  
  
  Wegkruip in'n grot op die basis van'n krans, Nick wag geduldig vir die regte oomblik, probeer om nie te dink oor die feit dat die lug tenk was besig om uit te loop. In die duisternis, duisende van die onsigbare oë gekyk om seker te maak dat geen vreemde voorwerp in die beperkte gebied. Maar dan'n straal van die lig val op die swart onderkant van die koue Baltiese See. Nick glimlag: die ego berekening korrek is, en dit is tyd om op te tree. Hy roer uit die skuiling en geswem vorentoe.
  
  
  Die water rondom hom gestyg wild: Dit was die vernietiger patrollie skip wat geslaag het reg oor sy kop. Dit was wat veronderstel was om te gebeur, volgens die plan: die spesiale elektroniese toestel Nick het agter gelaat begin stuur uit steurende seine.
  
  
  As Nick het gegly deur die opening in die water reling, die hidroliese meganisme trek die reuse netto styf weer. Verskrik deur die vreemde beeld wat verskyn op die radar skerm, die Swede het nie mors nie enige tyd. Nick glimlag as hy gedink het van Lars: die kaptein se ervaring was waarskynlik reeds ver van die gevaarlike gebied waar die patrollie skip is tans ploeg die loodswaar golwe van die baai in die soek van'n indringer. Die elektroniese toestel sal nie gee die bevelvoerder se ego vrede vir'n paar meer ure, te dwing om die ego te jaag langs die eiland in die nastrewing van die gees. Nick gedryf na die oppervlak en kyk rond.
  
  
  Met die eerste oogopslag, die ondergrondse baai was geen verskil van die hawe van'n gewone vlootbasis. Verskeie patrollie bote geparkeer was op die dokke, laai hyskrane troon oor die sleephellings, toegang relings hardloop uit van die loodse in die duisternis, het matrose in die navy blou pas haastig iewers, sigaret ligte flits op. En slegs die boog gewapende beton strukture van die kluis van die groot grot getuig van die uniekheid van hierdie struktuur in die maag van'n rotsagtige eiland, die leiding van die verbaas kyker om te dink dat hy bevind homself in die een-en-twintigste eeu plan.
  
  
  Nick het sy kop geskud. Dit was'n baie verskillende missie van enige van die ander Em het ooit gedoen het in sy baie jare van intelligensie diens, en hy was bly dat hy naby aan die voltooiing van hierdie ongewone missie. Swaar donder dreun af die loopplank bo Ego se kop, en'n rowwe, ruig, kwaad stem gepraat het in die sweedse.:
  
  
  "Ek gee nie om oor die alarm," het die banier sou sê die matroos. — Selfs as dit sal wees'n draad van vrede, maar ek sal nie toelaat dat die sweedse universiteit skip eindig hangend in & nb! In die ou dae, drie velle was afgeslag vir sulke dade! Verhoog die zeelt onmiddellik!
  
  
  Nick kon net dink aan die betekenis van die sout woorde wat gepaard gaan met die nie-offisier se kwaad tirade: hulle was nie deel van die crash kursus in die sweedse dat hy studeer aan die Universiteit van Georgetown. Wel, Carter het gedink, die mensdom kon bereik die sterre, en grawe diep ondergrondse indien nodig, maar titel midshipman sou nog steeds titel midshipman, en geregsdienaars sou nog steeds geregsdienaars.
  
  
  Na om seker te maak dat die beskuldigdebank bo hom was verlate, hy klim op een van die ondersteuning van balke en gestroop van sy rubber exciting, dan vasgebind om sy rat en gesink het dit. Dan verander hy in'n sweedse matroos se uniform, nagegaan weer die water-tight skouer sak onder sy baadjie met sy uitgebreide toestellen, sy wapens — 'n 7mm lugger pistool, 'n stilet, en'n blik van senuwee gas-en klim uit onder die loopplank.
  
  
  So gou As wat hy by die beskuldigdebank, hy kyk rond, met die hoop om te vind'n vergete besem iewers. Sedert die tyd van die Keiser, niemand betaal aandag aan'n soldaat met'n mop in sy hande. Op die oomblik, egter, Carter se geluk het gedraai teen hom: daar was geen mop in sig nie, maar'n beampte wat uit die niet verskyn skielik genoem Nick homself met hierdie slang woord.:
  
  
  "Hey, mop! Ek praat met jou, matroos! Reguit jou bloes en stop slenter rond!
  
  
  Nick gegroet met'n glimlag, pluk op die rug van sy hemp, en stap vinnig weg in die rigting van die groot graniet muur van die paneel. Niemand betaal enige aandag aan hom. Die junior beampte op diens by die pakhuis was rustig drink koffie, daarby deur die bladsye van'n tydskrif. Die kruising van die opritte, Nick loop met selfvertroue aan die metaal leer, klim dit, en stap langs die loopplank vir elektriese herstelwerk aan'n ander leer te versterk deur die grot se blatante kreun. As hy klim na die klein area wat gebruik word vir die installering en herstel van verligting onder die grot se dak, hy kyk af: die hidrouliese deure van die paneel hek het net geskei glad te laat die terugkeer vernietiger slaag. Van bo, die skip lyk soos'n plastiek speelgoed model, en die matrose lyk soos klein kabouters.
  
  
  Bo Nick se kop, 'n groot lugversorger was geaktiveer word, deel van'n gemeenskaplike ventilasie-stelsel verbind deur'n pyplyn wat skoon lug monsterneming in'n reuse ondergrondse stad met ego dokke, depots, en'n gasheer van die geveg en hulp toerusting. Met die uitsondering van'n ongeluk naby'n onderwater netting versperring, Nick het verloor sy maat vir'n geruime tyd, terwyl alles was goed gaan. Maar nou, kyk, die superspy sien dat die grootste probleem was nog voor hom.
  
  
  Dit bestaan in die feit dat die lug vent geleë was'n bietjie te hoog is. Saam, het hy en sy vennoot sou die probleem opgelos sonder veel moeite. Nou, die enigste manier wat hy kon kry'n greep op die rand of bracket van die lugversorger was om op te staan op die reling van die loopplank en af te spring oor die hawe. Nick kyk af: slaan die water wanneer die val van so'n hoogte bedoel sekere dood. Die ego van die lyk sou skaars in staat was om te identifiseer hierdie een later, selfs as dit moontlik was om te versamel die ego in klein stukke voor die vis verteer dit.
  
  
  Nick het aangeheg miniatuur elektromagnete aan sy hande, sodat hy kan beweeg deur middel van die staal pype soos'n vlieg op'n plafon. Al wat hy moes doen, was om tred te hou met die ritme en hou albei hande af van die metaal oppervlak by die dieselfde tyd.
  
  
  Probeer om nie om af te kyk op die klein matrose skarrel rond, Nick leun met sy vingers op die reling en het'n diep asem. Jy het om jou koel te hou voor te spring. Die geringste misstap en hy sal val twee honderd voete in die beton of water. Met beide voete stewig geplant op die vloer en nie op die gladde pyp, kon hy maklik bereik het die vent. 'n innerlike stem vertel die ego: "Gee hierdie dom idee, Carter! Ego se palms sweet, en sy hart was dreun as hy het'n diep asem en kyk weer by die pyp opening: dit het nie lek ons'n duim.
  
  
  — nee! hy sê aan sy innerlike stem en gespring.
  
  
  Vir'n oomblik, die hele ego en die liggaam is gevul met dodelike terreur. Maar die magnete is reeds stewig aan die pyplyn, en hy trek homself op sy hande en klim in. Nou kan jy draai af van die magnete en rook'n sigaret. Voor hom was'n moeilike maart deur die ventilasie doolhof deur die hele ondergrondse stad. Chet, 'n spesialis in smal donker emu grotte, sou baie nuttig wees nou.
  
  
  Aandete was verby, en die gaste versprei. Alle, maar een. Astrid Lundgren sit op die stoep van haar Musko beach house, twirling haar silwer beker senuweeagtig, duidelik nie opgewonde dat haar gaste was laat bly. Egter, die jong man wat sit gemaklik op'n chaise longue teenoorgestelde Nah was kalm bewonder die Noordelike Ligte, asof hy was die waarneming van ego vir die eerste keer.
  
  
  — Wat dink jy, Astrid?" het hy uiteindelik breek die pynlike stilte. "Oor die werk weer?" Jy is nie'n vrou, jy is'n masjien. Weet jy wat jou kollegas genoem jy? Hulle julle geroep het deur jou bynaam...
  
  
  "Ek is nie geïnteresseerd in wat ten alle," het die gasvrou onderbreek, gee haar gaste'n verveeld kyk. Ja, hy was lank, blonde, en mooi soos Adonis, nie om te noem dat hy voorheen'n lid van die ski-span wat verteenwoordig Swede by die Olimpiese Spele, wat grootliks bygedra het tot die Ego se suksesvolle loopbaan in die sweedse security service, wie se hoof, Vise-Admiraal Larson, was een of ander manier nie'n lid van die sweedse Nasionale span. hulle het ten gunste van hom. As dit nie was vir haar vriende aan te dring dat Astrid spandeer meer tyd te ontspan en kuier, sy sou nie gegee het hierdie jong atleet enige rede om te dink sy was geïnteresseerd in hom.
  
  
  "Wel, hulle noem wat jy die sweedse Ysberg,"die hardnekkige, mooi man klaar. Astrid het gehoor van meer as dié van die mans, maar sy kon nie bekostig om te bekommerd wees oor dit: as die hoof van die onderhoud van die departement vir die hele ondergrondse kompleks, hey, daar is ander probleme. Mans, aan die ander kant, was baie vererg dat'n vrou so aantreklik as Astrid verkies om werk te getroude lewe, en Knut was geen uitsondering nie. Wat veral woedend ego was dat Astrid was baie suksesvol in die wetenskaplike veld.
  
  
  Sy het nie reageer op die Sweep se barb, net sy skouers opgetrek en uitgestrek haar slanke bene, gooi haar kop agteroor en krul haar vol lippe in'n sarkastiese glimlag. Die sagte, melkerige vel van haar hoë-cheekboned gesig gekontrasteer skouspelagtig met haar groen oë.
  
  
  Knut stap oor na haar en plons neer op'n nabygeleë chaise longue, hardloop sy hand oor haar wange en nek, skeel op die hals van haar rok.
  
  
  "Jy ys godin," het hy gesê in'n lae stem, " jy ry my gek. Slaap het haar verloor!
  
  
  Astrid steeds so koud soos'n ysberg.
  
  
  — Jy lyk soos'n ster-mooi en onbereikbaar in jou glans...
  
  
  Is hy so dom, ook dat hy dink ek sal smelt by sy woorde? sy het gedink geïrriteerd.
  
  
  — Maar jy is nie'n gewone ster, jy nie omgee oor die mense op alle. Blykbaar, het jy verkies om die streel van vroue...
  
  
  "As jy dink ek gaan om te slaap met jou om te bewys dat ek nie'n lesbiese, dan is jy verkeerd is," Astrid gesê kalm.
  
  
  — En tog jy sal dit doen, " het hy gesê hees. Astrid wens sy wil skoongemaak die whiskey af die tafel in die tyd.
  
  
  — Ek sal die lig van'n vuur in jou dollar stapel!" het hy dreun, soen haar nek en wikkel een arm om haar skouers en die ander om haar heupe. Astrid probeer om haarself te bevry van die ego drukkie, maar die Sweep was te sterk.
  
  
  Sy het amper besluit om te gee haarself te em, dink dat sy het hom ontsteek haarself, maar dan is dit plaasgevind het vir haar dat sodra sy het in sy vooruitgang, sou sy nooit ontslae raak van hom weer. Astrid skielik stoot Knut weg en spring op uit die chaise longue, die verlaat van die top van haar aand rok in die Ego se hande.
  
  
  — Ek het om te gaan na die laboratorium regte weg, " het sy asem.
  
  
  "Nie vanaand, my liewe," het hy grom, sy bloedbelope oë op haar kaal borste.
  
  
  Astrid begin om te hardloop in die rigting van hom, maar hy vasgevang met haar en skeur af Nah se romp, gooi sy grootmaat op die top van haar. Egter, ek het daarin geslaag om te ontsnap weer. Sy hardloop uit die huis en het in die bome agter hom, lag histeries.
  
  
  Agter haar, die geluid van die ego se stewels gehoor kan word. Hy gryp ee se arm, en Astrid dwarrel rond en geskop Ego in die shin met haar kaal voet, dan gebruik om haar vry hand om hom te tref hard op die ken. Die blonde reus steier, en sy gryp Ego se pols en gooi hom oor haar heup na die grond. Hy het swaar op sy gesig, begrawe sy gesig in die dennenaalde. Astrid ruk Emoe se arms terug en gebruik haar voet te stoot ego selfs harder op die grond.
  
  
  "Gedra jouself! — Ek weet nie, " sê sy versigtig.
  
  
  "Teef! — Wat is dit? " het hy croaked.
  
  
  — Het jy my belowe jy sal'n goeie seun te wees as ek laat gaan?" — Wat is dit? " het sy gevra.
  
  
  "Ek sal jou doodmaak!" "Hey," het hy belowe.
  
  
  "Kyk, Knut," het sy gesê, " jy is'n uitstekende man, mooi en sterk. Maar nou is ons land is op die rand van'n ramp, jy weet dat. En as ons fisici versuim om'n manier te vind om te verhoed dat die vsa, die Chinese sal gebruik om hul kragtige laser wapens te dring die Musko graniet, die sny van die ego met die bundel soos'n mes deur botter. Dit is hoekom ek nog net gemoeid met ons verdediging probleem. Wees geduldig totdat die krisis verby.
  
  
  Knut se ywer effens afgekoel; die denne naalde was nie na sy smaak. Sy laat hom uiteindelik opstaan uit die grond, en hy haastig weg, mompel iets onverstaanbaar in wat Astrid het om te wees'n verskoning.
  
  
  Terug in die slaapkamer, het sy verander haar klere en het weer uitgegaan om te kry in haar bietjie engels sport motor. Die kragtige enjin brul woedend, breek die stilte van die donker bos, en die motor jaag af in die rigting van die laboratorium. Daar was nog steeds'n baie van die tyd gelaat vir haar kollegas om te kom, en Astrid het gehoop om produktief te werk alleen. Die Chinese laser het nie gee jy enige vrede, die wetenskaplikes van hierdie groot Asiatiese land is naby aan die voltooiing van die werk op die ego skepping. En geen twyfel nie, Sjinees agente is probeer om te breek in'n geheime sweedse laboratorium. As dit nie was vir Vise-Admiraal Larson en die ego ouens, sou hulle daarin geslaag het lank gelede. Maar te danke aan die waaksaam sekuriteit diens, geen makriel of die see meeu kon glip in die eiland se binneste heiligdom ongesiens.
  
  
  "Hey, mooi meisie! Hey, die bekende sekuriteitswag by die ingang na die laboratorium gebou glimlag. — Waar is ons ontbinding?
  
  
  Na die aanbieding van haar slaag, Astrid het die hysbak af na die laboratorium. As sy loop af in die lang gang, al wat sy kon dink, was haar werk. Astrid byna'n manier gevind om te neutraliseer die nuwe Chinese wapen, wat het'n aantal van die suksesvolle eksperimente gebaseer op teoretiese navorsing in die veld van die krag veld. Die probleem was dat die mense wat saam met haar op hierdie probleem skielik gesterf het.
  
  
  Dit word vermoed dat ih is vermoor deur'n onbekende strale wat tydens die wetenskaplike eksperimente. Daar was reeds dringende eise te stop gevaarlike navorsing tot die krimpvarkie kon wees betroubaar te beskerm teen die dodelike plaag. En daar is minder en minder tyd gelaat...
  
  
  Haar adjunk was aan diens by die laboratorium op hierdie vroeë uur. Na die uitstorting van twee termosfles flesse in elke koppie koffie, Astrid het hulle na die ego kamer. Maar in die poort, het sy laat val die koppies, kokend haar knieë, en klap haar hande oor haar mond te hou van huil uit: Knudson was lê op die vloer, toon geen tekens van lewe. Ego se vel het op'n helder china-blou kleur, veral uitgespreek in die bles koppe teen die Ego se yl grys hare. Onvanpas lag geborrel. Leun terug teen die muur, Astrid het'n diep asem: nog'n moord blaas van die geheimsinnige strale!
  
  
  Maar is dit nie gevaarlik om te raak aan die dood? Wat as hierdie strale en die krag om haar getref het? Skrams na haar kyk, het sy besluit om aksie te neem: die eerste werknemers werk die eerste skof sou kom gou. Die dood van'n ander kollega sou veroorsaak het'n werklike paniek, en dit kan nie toegelaat word nie.
  
  
  Na gee die kamer'n beoordeling kyk, Astrid sit op'n lei-gevoer beskermende pak en helm en genader om die dooie man. Met'n paar probleme, 'n uiteindelik daarin geslaag om te kry ego terug op sy voete en met'n arm om hom soos'n dans vennoot, sleep hom na sy kantoor en stoot hom in'n kas.
  
  
  'n paar minute later, wanneer sy het verander, sy begroet die eerste laboratorium-assistent met'n lekker groet en gee hom die nodige instruksies in'n kalm, saaklik toon.
  
  
  Die ontwikkeling van beskerming teen Chinese laser wapens voortgesit.
  
  
  Hoofstuk Drie
  
  
  Niko was besig om sy pad deur die pyplyn vir die afgelope twee uur, dra spesiale brille en draai op'n infrarooi flitslig. Egter, daar was niks interessant op sy manier, al wat hy moes doen, was om seker te maak dat hy nie per ongeluk val in die fan gat of in die lug-die skoonmaak van die bad met'n chemiese oplossing.
  
  
  Nick bedoel om te loop na die kern reaktor wat voorsiening van elektrisiteit aan byna die hele eiland, neem'n paar foto's en verslag met hulle na die hoof van die ondergrondse stad se sekuriteit diens, en sodoende die bewys van die moontlikheid van die aangaan van'n geheime fasiliteit. In hierdie ego plek van Rusland geëindig het. Hawk het gesê iets anders oor'n geheimsinnige blou lyke, maar Nick het gedink dit was'n grap.
  
  
  Soms het hy gestop om te kyk op die kompas en teken die verandering in kleur, die vinnige toename in die kursus. Tydens een van hierdie stop, het hy oor'n pakket van'n fotografiese film. Die optel van die boks, het hy noukeurig ondersoek dit in infrarooi lig en gevind dat so'n film is uitsluitlik gebruik word deur professionele fotograwe in laboratoriums. Maar wie is onder die werknemers wat dien om die ventilasie-stelsel sou dink om te bring'n kamera met hulle na die pyplyn?
  
  
  Hierdie voorgestel dat Nick Carter was nie die enigste ongenooide gas in die ondergrondse stad; iemand anders is op reis deur die ego lugpype. Hierdie gedwonge Nick te heroorweeg sy plan. 'n nuwe spel wat beplan was, volgens verskillende reëls. Vir die volgende veertig-vyf minute, het hy noukeurig bestudeer die hele gebied rondom die ontdekking site.
  
  
  Geestelik skandering van die uitgebreide ventilasie-stelsel, het hy besef dat die saal was in'n verlate deel van die Musko-kompleks. Eens op'n tyd, was dit moontlik om te boor skagte vir die vegter-interceptor hysbakke. Maar dan is die lek van geklassifiseerde inligting aan die Russe, hierdie idee is laat vaar, en die vliegtuig was gebaseer elders. Nick tot die gevolgtrekking gekom dat daar was niks vir'n spioen te doen hier.
  
  
  Skielik, met'n sesde sin, hy voel'n teenwoordigheid in die buurt. Nick vries en gehoor die geluid van voetstappe. 'n werker? Onwaarskynlik. Asof deur magie, 'n stilet verskyn in Nick se hand.
  
  
  Die man was net om die hoek, en Carter het begin om te tone in die rigting van hom, het sekere dat hy gaan om te loop in die Chinese. Nick verstewig sy greep op die stilet: nee, hy was nie van plan om die dood van die ego dadelik, vra net'n paar vrae eerste.
  
  
  Ruig hare en swaar asemhaling geword het meer en meer duidelike. Nick verskuif geluidloos om die hoek en oorgeskakel op die infrarooi lig. Die pyplyn was verlate. Die man is weg, ingesluk deur die pyplyn.
  
  
  — Wat die hel?" Carter mompel. Na bewering het hy dink al hierdie? In die volgende tweede, het hy opgemerk die deur, en die dae is bekend om te gereserveer word vir ih om te oopgemaak word. Hy het dit'n sagte druk en homself gewy aan die infrarooi flitslig.
  
  
  Hy het'n graniet tonnel wat lei na die duisternis van die eiland. Nick geraai wat dit was'n weggegooi gang om die vliegtuig landing gebied. Dit was vir hierdie rede dat die onbekende man het hom verlaat. Nick gevolg.
  
  
  Maar so gou as hy het die eerste shaggy stappe, het hy besef dat hy het'n onvergeeflike fout gemaak het, met die hoop dat as die ego van'n onbekende teenstander het'n vennoot, dan sou hy gee homself weg deur nalatige gedrag. Nick was so vasgevang in die jag vir die invisible man dat hy gestop het om terug te kyk, en hierdie fout byna kos hom sy lewe.
  
  
  Die verblindende straal van die flitslig en die verbaasde uitroep van die tweede vreemdeling wat skielik verskyn om die hoek gevang Carter onkant. Egter, die man wat staar na hom in verwondering het ook nie verwag dat so'n vergadering in die ondergrondse labirint. Nick kon nie skiet: die klank van'n geweerskoot sou gebring het die man se trawante hardloop, wat waarskynlik het geweet dat al die maniere in en uit die put soos die agterkant van hul hande.
  
  
  Hou die stilet in sy hand, Nick opgespring reguit vorentoe. Die twee mans geworstel en gerol af in die tonnel. 'n skerp pyn skoot deur Carter se linker skouer as die vreemdeling gesteek sy ego. Woedend, Carter het die emoe se arm en gedompel sy stilet in dit.
  
  
  "Bruto Gott.".. die vreemdeling croaked in duits en die gees gegee het. Die Superspy stoot homself op sy voete en kyk na die lyk in die infrarooi lig. Om niks te werp enige lig op hierdie onverwagte ontmoeting, Nick besluit om te laat die duitse waar hy lê en voortgaan om die ondersoek van die tonnel.
  
  
  Die onvoltooide tonnel, gelê in die rots, het nie ventilasie tonnels. Die mure was bedek in vuil slym, en die lug was swaar en klam. Na die loop van'n paar honderd meter, Nick bevind homself op die rand van'n tonnel wat sy deure oopgemaak op'n ander steel loodreg op die emu.
  
  
  Onder, 'n paar meter weg van Nick, mense is besig beweeg in die torchlit gebied. Toerusting en tegniese toerusting is gestapel langs die mure van die tonnel, 'n paar slaap met'n rugsak ingesteek onder hul koppe en'n slaapsak, ander werk op'n tekening raad. Die inwoners van die ondergrondse kamp het nie lyk om bang te wees dat ih sou wees ontdek hier. Wel, Carter gedink het, sou hy hierdie verslag verdagte cavers Vise-Admiraal Larson en laat hom gaan met die Duitsers homself. En dit was omtrent tyd vir hom om uit te kry van hier voor een van die grot-bewoners afgekom op die lyk van'n kameraad aan die begin van die tonnel, Nick besluit.
  
  
  En so hard as wat dit was vir Emoe te onderdruk sy professionele begeerte om te bly en kyk na hierdie vreemde Duitsers wat die opstel van hul kamp onder hul neuse sonder die Swede se kennis, Superspy No. 3 uiteengesit op sy terugkeer reis, Maar dit was te laat, en sy ergste vrese is gerealiseer: 'n skag van die lig skielik getref Emu in die gesig. Daar was nêrens om weg te steek in die tonnel, en Nick het aan die ego graniet vloer. Gaap jaag verby sy kop, druk op die muur, en wip af nah met'n gil. Nick hardloop terug na die tonnel uitgang loodreg op die skag. Die ervaring van dodelike gevegte in die donker stegies van baie stede regoor die wêreld, van Argentinië na die Zambezi, het vir hom gesê dat dit was onmoontlik om te bly in die tonnel. Agter hom, kon hy hoor die swaar asemhaling en voetspore.
  
  
  Draai om, Nick afgedank by die lantern gehou deur die vervolger om sy lugger, en die lig het uit. Van die onderkant van die skag het harde roggelende opdragte in duits. Ego stalker afgedank twee ewekansige skote op Nick, en hy val plat op sy gesig naby aan die einde van die tonnel.
  
  
  Skrik inwoners van die geheimsinnige kamp hardloop rondom die werf, flitse en flitse geflits, verblindende Nick en maak dit moeilik vir hom om uit te voer geteikende vuur. Ih strale hardloop langs die grot mure soos honde scenting'n berg leeu. Skote klap uit alle rigtings, en koeëls jaag oor Carter se kop. Besluit wat dit is om'n bietjie warm hier, Nick hardloop na die metaal leer wat gelei het tot die onderkant van die skag. Hulle bloot te stel terwyl gly sy rug op haar was om homself op sterflike gevaar, maar hy het geen ander keuse nie. Hy was gaan om te hardloop uit van die koeëls gou, en daar was geen hoop dat die skiet in hierdie afgeleë put sou trek die aandag van die dorp se sekuriteit diens. Dit bly om te vertrou op geluk en hul eie krag.
  
  
  By die risiko van val af die glibberige trappe en breek sy nek in'n hael van koeëls, Nick haastig af, met die hoop om te kry om sy voete op vaste grond voor die Duitsers aangekom het. Toe hy ongeveer vyftien voet bo die graniet vloer, het hy sy greep en val. Hy was'n oomblik klop bewusteloos deur die swaar impak op die landing, maar vinnig het sy bewussyn herwin en gerol op die grot vloer, skiet op die naderende syfers. Die besef dat hulle met'n vol-gegroei wolf wat kan ontsnap langs die wes-pad, die Duitsers paniekbevange. Neem voordeel van die verwarring in die ih geledere, Nick het twee onbehoedzaam skuts met goed gemikte skote, en wegkruip agter'n groot rots, hees geskree in duits:
  
  
  "Achtung! Oorgawe, of ek sal skiet jy al!" Drop jou wapens, Schnell!
  
  
  Niemand laat val hul wapens, maar die grot was stil.
  
  
  Nick herhaal sy oproep om die vyand te gee. Nie een geskiet die emu in rumatiek, egter, en het nie gekom het, om die skuiling met'n wit sakdoek in die hand. Nick het gewonder of die Duitsers het hardloop uit ammunisie, of as hulle was om te wag vir versterkings. Wat as hulle die opstel van'n emoe-trap? Die lang stilte in die grot was begin om te kry op die superspy se senuwees.
  
  
  "Wat die hel! sê hy saggies vir homself as hy stap uit van agter die rots. Ons skote, ons skree. Niks! Die grot was om leeg te wees. Op soek rond, Nick het'n roerloos liggaam nie ver weg. Toe hy dit bereik het, het hy vries in verwondering: die man met die Mauser in sy uitgestrekte hand was dood! Nick het die lyk oor en kyk af na die bleek gesig, die effens uitsteek, oop oë staar na hom met'n bevrore staar, die spiere van sy nek teer in die dood. 'n paar meter weg, 'n ander liggaam lê leweloos. Nick gejaag rondom die speelgrond, die vind van meer en meer dooie liggame. Al die Duitsers was dood! Die Superspy voel bedrieg.
  
  
  So hy was alleen in die grot, in die maatskappy van die dooie duits spioene wat verkies om dood te ondervraging! Die hele onheilspellende toneel was soos die finale daad van'n griekse tragedie. Die glasige oë van die selfmoorde was om te sê verwytend na die emu: "Jy sien hoe maklik dit is! En geen verhoor nie, geen verhoor. Good-bye, my vriend, en baie geluk aan julle!"
  
  
  "Damn dit! Carter vervloek, maar die volgende oomblik het iemand in die buurt kreun vaagweg, soos'n gewonde katjie. Die pyl in die rigting van die klank, Nick het'n blonde jeug lê in'n hoek van die grot, die dra van'n Wêreld Oorlog II Wehrmacht uniform, maar geen kentekens.
  
  
  Ego se lang wimpers fladder, en hy kom uit'n ander sagte kla. Dit lyk soos die man is erg beseer toe hy geval het uit'n ondersteuning balk tydens die skietery en druk sy kop, dan is sy bewussyn verloor en het nie tyd om te sluk'n gif pil. Hy was ook gewond in die bors, en daar was bloed loop af in die hele hoek van die rta se ego en ken. Die bedelaar was gedoem. Nick oopgeknoop die kraag van die Ego se baadjie en streel die Ego se wange. Die duitse kreun harder en sy oë geopen het. Met'n afgryse vervul kyk na die Amerikaanse, tiener skielik het op al die hande-viervoet en vinnig weg gekruip. Nick gryp Ego se been en klap hom op sy rug in'n skerp, pynlike beweging.
  
  
  Die duitse oopgemaak en sy mond wyd oop, en met'n vinnige flick van sy hand steek iets in dit. Ego se blou oë vonkel met self-bevrediging. Die Amerikaanse se vuis getref ego in die solar plexus met die krag van'n muil se kloue. Die selfmoord man verdubbel oor, en die kleurlose ampul gevlieg uit sy rta. Nick vertrap dit onder sy hak.
  
  
  "Yavol! Hy het die stilet die duitse se gesig. — So nou is dit aan my om te besluit wanneer jy sterf!"
  
  
  — Nege duim! die tiener snak. — Ek sal nie sê enigiets wat in elk geval!"
  
  
  Nick was nie'n sadis, maar hy was meesters in die losmaak van hardnekkige mense se tonge wanneer omstandighede het vir dit. Twintig minute later, die duitse kon nie stilgemaak word. Hy het gepraat en gepraat stil aan almal, vinnig en onsamehangend: oor sy familie, oor sy studies, oor vriende en kennisse. Maar dit was nie wat Nick was geïnteresseerd in.
  
  
  — Watter soort van'n uniform dra jy?" - hy het gevra.
  
  
  "Die wêreld behoort net aan'n paar... Diegene wat in staat is om te reël hulle moet ..." hyg die jong man. "Goering, Hitler, en al die res van hulle is patetiese idiote, en Graaf von Stadi is die ware Fuhrer! Hy bly stil, en Nick aanvaar dat was die fanatic se laaste woorde. Maar skielik het hy sy oë oopgemaak het, en draai sy vet lippe in'n onheilspellende glimlag, fluister: "Die Duitse Ridders is nie van dieselfde stempel... Die Chinese Kommuniste, ons bondgenote in die stryd, sal ons help bring Amerika op sy knieë...
  
  
  — Maar wat het jy hier in Swede?" Nick gevra.
  
  
  "Geld, natuurlik, jy dom Yankee," die tiener glimlag. "Sy is'n spesialis in spektroskopie." Nie'n slegte grap, is dit?
  
  
  Met wat, die duitse die gees gegee, en Nick het gedink dat hy nou veilig kon kry uit van die tonnel. Die besetene wat hom gestop uit om uit die tonnel vroeër reeds moet wees om die koop van'n kaartjie by Stockholm Lughawe vir'n reis na Berlyn.
  
  
  Nick voel'n bietjie jammer vir die arme man, wat het gekry wat betrokke is in ander mense se speletjies en betaal vir dit met sy lewe. Dit is skaars nodig om te neem die ego se sterf woorde ernstig, maar eerder, dit was delirium: wat moet'n laboratorium wetenskaplike het in'n verlate tonnel? Nog steeds, Nick se innerlike stem het vir hom gesê dat daar was'n verskriklike geheim agter vandag se voorval, en dat die sleutel tot die oplossing lê dit met Graaf von Stadi. Dit was tyd om te kry hom beter te leer ken.
  
  
  Hoofstuk Vier
  
  
  Nick se voetstappe eggo onheilspellend as wat hy gevolg het op die kaal, pop-oog man af in die donker, koue gang na die lykshuis.
  
  
  Die lykshuis lyk presies wat dit veronderstel was om te lyk soos: soek sy geheue, Nick kon nie iets vind om dit te vergelyk. Miskien het hy homself sou eerder gaan ontbreek, terwyl die uitvoering van'n geveg sending of sterf in'n ongeluk en brand as lê met'n tag op sy been in die digitale kameras van die yskas.
  
  
  — So jy wil om te sien aantal vyf-drie, afdeling B, meneer?" Die lykshuis klerk gevra, fiddling met Carter se slaag.
  
  
  "Presies," Nick gesê grimmig. "Ek het toestemming van Vise-Admiraal Larson.
  
  
  "Ek gee nie om wat het jy toestemming," het die man gesê, wincing pynlik. "Selfs St Peter homself, of die Koningin van Skeba! In elk geval, sy hoef nie te gaan naby die blou dooie man, sou ek nie so baie betaal, meneer, om te risiko haar lewe.
  
  
  "Ek dink nie ek sal in staat wees om uit te vind hierdie arm man in jou huishouding alleen," Nick gesê geïrriteerd.
  
  
  — Ek weet, ek weet! die onaangenaam individu in'n wit jas lag. "Ego was gesleep deur die ouens rondom veiligheid. Hierdie Nudson van joune was besig met'n riskante navorsing, en hier is hoe dit geëindig het...
  
  
  "Wel, vertel my opreg: sal vyftig kroon risiko genoeg wees vir jou?" Nick gevra.
  
  
  "Nee, meneer, en nie eens probeer om te praat my in dit! die hardnekkige ordelike beduie met sy hande. "Óf laat Kap sonder my, of ons sal die einde van hierdie gesprek." Maak jou gedagte!
  
  
  "Okay," Nick het ingestem," waar is Afdeling B?"
  
  
  "Dit is oop in'n ronde-trip gang, draai dan links en gaan deur die derde deur aan die linkerkant. Ek wens u'n aangename vergadering!
  
  
  "Baie dankbaar," Nick gesê, en loop af in die smal paadjie, neurie vir homself.
  
  
  "En moenie naby my kom wanneer jy terug te kry van daar, meneer," het die opsigter genoem na die emu. "As jy nog gelewe het."..
  
  
  Daar was geen twyfel oor die dood Knudson vir die ander liggaam: Nick ril by die oë van die blou liggaam en vergewe die vreesagtiges aangaan stort werker. "Oorsaak van dood onbepaalde," die patoloog se verslag lees, maar Nick twyfel baie dat die wetenskaplike het aangeraak die liggaam, sedert emu het geweet dat die wetenskaplike het gesterf van die geheimsinnige bestraling. Nick het nie veel weet van fisika, maar hy was redelik goed op ander maniere te stuur'n persoon na die hel.
  
  
  Draai die lyk oor, het hy gevoel het vir die seël op die agterkant van sy kop en fluit met tevredenheid: die oorledene mag gewees het bestraal met'n paar strale later, maar die eerste van die ego was deeglik gekraak op die kop met'n klub. Dit is die rede waarom was daar nie genoeg bloed, Nick gedink het. 'n stem vir jou en al fisika, hy glimlag.
  
  
  Tevrede is dat hy sy deel gedoen het in die oplossing van die raaisel, Nick'n sigaret aangesteek en probeer om te onthou die telefoon gesprek wat hy gehad het met sy baas, Smous, net voor hierdie reis.
  
  
  Absurd dit lyk iets soos hierdie:
  
  
  Hawke (in'n fluweelagtige stem): "ek wonder as jy besluit het dat jy gaan vir'n maklike jet ski trip, Nick?"
  
  
  Carter (onverstoord): "ek moet erken dat die gedagte het by my opgekom, meneer. Na alles, as jy sê vir jouself, dit is aan die Swede hulself sorg te neem van die beskerming van hul geheime fasiliteit. My werk is om te kry in dit, is dit nie?
  
  
  Hawk (na'n lang pouse): — ek wil om te weet wat die Chinese is tot." Dink jy hulle dalk belangstel in'n sweedse verdediging fasiliteit?
  
  
  Carter (koel): "ek dink jy kan verwag dat iets van die Kommuniste, meneer. Veral van die Chinese bronne.
  
  
  Smous: Neem hierdie missie ernstig, Nick. Die Chinese is nie belangstel in wat gebeur in die sweedse ondergrondse stad, maar in ons soortgelyke strukture. Die Swede gelofte gelofte sal ontwikkel beskerming teen die Chinese laser, en ek wil geen een om in te meng met hulle. Verstaan jy my?"
  
  
  Carter (duidelik): "Dit is reg, meneer! Missie verstaan, meneer!
  
  
  Hawk (met'n glimlag in sy stem).: "En geen meisie of drank, Nick!" Gaan voort! Ek sal wag vir boodskappe van jou.
  
  
  Nick skud sy kop en draai weg van die blou lig: die oë van'n ongewone dooie man was dit nie help om in te samel sy geeste en ontwikkel'n plan vir verdere aksie.
  
  
  Maar so gou as hy trap in die poort, die heilige lig het uitgegaan en die kamer is in die duisternis gedompel. Nick het gevind dat die hanteer met'n swaar hand en stoot, maar dit wil nie beweeg nie. Nick sit sy skouer na dit, dit was tevergeefs. Iemand toegesluit het die deur van buite, en nou is dit kan slegs oopgemaak word deur die afvuur van'n anti-tenk geweer.
  
  
  Nick teruggeval na'n hoek en hurk af, wag vir'n verrassing aanval van beide kante. Tyd verby is, maar niemand het hom aangeval, en so die stilte was om te verdik en groei swaarder. Nick se gedagtes gejaag oor die feite. Wat anders het geweet hy was om te kom na die lykshuis? Miskien is die helfte van die ih sekuriteit personeel, insluitend tiksters, as ons aanvaar dat die Swede is nie veel verskil van die Amerikaners, is meestal tone. In die dowwe lig dat gefiltreer deur middel van die kabel gat in die yskas kabinet, Nick het'n naakte man op die tafel lê, rol oor op sy kant.
  
  
  Met die stilet in sy hand, Nick by hom in drie stil vordering en gryp hom aan die keel, hou die lem van die mes teen hom. Die man, egter, het nie beweeg nie: hy is dood. As Nick bedaar'n bietjie, het hy besef dat die lyk se spiere kan saamtrek onder die invloed van'n interne proses, of as gevolg van'n verandering in die temperatuur van die binnenshuise lug monsterneming. Met'n senuwee-ruk van sy kop, Carter kyk na die gloeiende klok: die werksdag is verby, sodat niemand sou kom na die lykshuis tot die volgende oggend. En dit was moeiliker om asem te haal deur die minuut. Hy het'n bank pers op die koel vloer, maar dit het nie maak dit baie makliker. Gou Ego se oë begin om te sluit van hul eie beweging, en die sement vloer voel so sag soos'n kussing, maar Nick kon nie bekostig om te val aan die slaap, want hy het geweet hy kan nie wakker word in hierdie hitte, nie om te noem dat iemand wou om hom te help. Carter was nie wat gebruik word om te gee sonder om te verf. Die byeenroeping van die laaste van sy krag, hy het opgespring om sy voete en kyk rond. Ego se blik val op die gat in die kreun, amper onder die plafon. Hoekom dit nie gebruik nie, Nick gedink het, want dit was die enigste manier om lug deur dit. Hy stoot die dooie man wat aan hom gegee om'n paar onaangename oomblikke uit die stoel, mompel'n verskoning vir die feit dat so onbeskof na hom, en trek die stoel op te kreun. Dan sit hy sy ego en ribbes af en klouter op, palms plat teen die muur, aan die bopunt: nou hy kon asem te haal, strek uit na sy volle lengte en druk sy mond aan die kreun gat.
  
  
  Die vars lug gejuig Nick, en hy skree in'n vreeslike stem:
  
  
  "Hey, jy sweedse dumbasses! Kry my hier uit nou, jy bastards!
  
  
  Maar sy desperate uitroep was net ontmoet met'n spottende eggo.
  
  
  Het hy geskree en gevloek tevergeefs; niemand kom tot die emoe se hulp. 'n paar uur later, hy was skaars in staat om op te staan, skaars gevoel ih, toe skielik die deur kraak en begin om oop te maak. Nick flinched, verloor sy balans en val op die vloer langs die tafel.
  
  
  "Wie is daar?" — Wat is dit? " hoor hy'n geskrik, hoë-opgeslaan huil, en wat opruk na hom op wankelrige bene, hy gryp iemand deur die keel.
  
  
  — nee! Nie vir ewig! Asseblief, nie weer nie! Nick het voortgegaan om hom te wurg, spoeg uit'n stortvloed van vloeke aan die sorgelose junkyard werknemers wat het die lykshuis kamers sonder toesig.
  
  
  "Laat my gaan, meneer!" die man het gekreun, skaars in die lewe van vrees en gebrek aan suurstof. — Dit was nie my skuld nie... ek het net van diens af... ek weet nie wat gesluit is jy hier! Ek was vertel dat my kollega het siek gister en het vroeg... Jy kan check dit uit vir jouself.
  
  
  Nick laat gaan van die Ego en het'n stap terug: die ronde gesig van die nuwe lykshuis gepaardgaande nie lyk soos die dun gesig van die man wat wil laat Nick in die lykshuis wat die nag en hom toegesluit in.
  
  
  Die ongelukkige ordelike knip sy rooi-rande oë waansinnig, nog steeds die gevoel dat hy was aangeval deur die lewende dooies:
  
  
  Nick het Ego deur die elmboog en trek hom in'n stoel.
  
  
  "So dit was nie jou doen?" — Wat is dit? " het hy gevra ungraciously.
  
  
  — Nee, meneer! "Ek sweer aan jou, ek kon dit nie gedoen het dit!" die lykshuis gepaardgaande verseker ego. Ek is mal oor die Amerikaners en praat goeie engels myself! Kyk, meneer, wat jy nodig het om te kalmeer. Kom saam met my en ek gee jou'n paar medisyne."
  
  
  "Kalmeer," Nick mompel. — Ek is al reg. Maar moenie lag en laat ons vir'n minuut, word op die telefoon. Ek mag nodig wees om te vra'n paar vrae. Maar eers sal ek ontmoet met die hoof van sekuriteit. Neem my na die selfoon, ek nodig het om te maak'n dringende oproep.
  
  
  — Ek kan gee my huis telefoon nommer as jy wil, " het die nuttige ordelike aangebied, uiteindelik verlig. — Ek woon op nommer sewe en dertig Vasegaten, reg langs die deur, met my vrou...
  
  
  "Okay, okay, ek sal haar kan opspoor as ek het," het Nick verseker Ego. — Laat ons nie mors nie enige tyd, nou, ek nodig het om te kry in voeling met die Vise-Admiraal Larson so gou as moontlik...
  
  
  Carter het'n interne telefoon oproep aan die hoof van Sekuriteit by Musko en ingeligte em dat die ego werknemers was ongelukkig nie baie ywerig in hul amptelike pligte. Vise-Admiraal Larson genooi Carter in sy kantoor vir'n chat.
  
  
  'n grys-harige, bejaardes Sweed met'n snor en bakkebaarde het sy gaste'n koue, penetreer blou staar, gekou op'n sigaar, en beduie Emu tot'n lae leer stoel oorkant hom.
  
  
  "Ek is ingelig, Mnr Carter, dat geen een was aan diens by die lykshuis laaste nag," het hy gesê na die luister na Nick, voeg ysblokkies aan sy whiskey-beker.
  
  
  "In daardie geval," het Carter gesê, bereik vir die bottel, " ons sal hê om te spoor af twee van jou werknemers, die een wat toegesluit my en die een wat laat my uit die dood kamer."
  
  
  "Ek is bang dit sal nie maklik wees nie," Larsson het gesê, grynsende. — 'n uur gelede, 'n ashoop werknemer is na die hospitaal geneem met verskeie kneusplekke en wonde, en die arme man gesterf het sonder sy bewussyn herwin... Haar, deur die manier, was op die telefoon met jou baas, Mnr Hawke, " het hy bygevoeg na die neem van'n lang drink. — En hy het die wens uitgespreek dat jy sou voortgaan om jou geheime sending in ons land." Jy sal gegee word'n volledige vryheid van aksie, maar die eerste wat ons sal die saamstel van'n algemene plan. Ek hoop jy verstaan dat ek nie net bekommerd oor hierdie geheimsinnige moorde wat gepleeg is op die eiland onlangs. Dit blyk dat diegene wat metodies die uitskakeling van ons beste wetenskaplikes is nie tevrede met ons sukses in die ontwikkeling van'n nuwe laser beskerming van die stelsel. Volgens jou baas, die vyand is ook van voorneme om te neutraliseer die lug verdediging beheer sentrum vir die hele Noord-Amerika, Colorado. Wat doen jy dink oor dit!
  
  
  "Ek het nie die moontlikheid uitsluit," Carter ooreengekom.
  
  
  "Ons dink ook so, en ons sal welkom samewerking met ons vooraanstaande Amerikaanse kollegas," Larsson het gesê, sit sy voete op'n gepoleerde stoel.
  
  
  Met die toon van sy boot, hy stoot die whiskey bottel nader aan sy Amerikaanse kollega.
  
  
  "Vul jou tankard, my ander, en ek sal jou vertel wat ons weet oor die sogenaamde" Duitse ridders se." Ons het geen probleme met die vind van hierdie Graaf von Stadi, wat is nou in Kopenhagen. Hy woon in'n luukse wat enige Maharaja sou beny... Hier is wat ek stel voor: jy sal net werk met een dame, 'n baie aantreklike en ongewone sweedse vrou. Buitendien, sy is'n wetenskaplike...
  
  
  Oor die volgende paar uur, Larsson en Nick bespreek wat hulle moet doen volgende. Die Vise-admiraal het die meeste van die praat, maar die Amerikaanse het aandagtig geluister na ego, en net af en toe vrae gevra. Hy hou van die idee baie.
  
  
  Nick het uit die splinternuwe Mercedes omskepbare wat getrek het tot die mooi huis op die heuwel en stap stadig op die pad na die Ego se stoep. Hy was nie meer'n Spesiale Diens super agent verslagdoening net om te Hawke homself nie, maar Nicholas von Runstadt, 'n voormalige militêre vlieënier en nou'n "soldaat van geluk" met'n voorliefde vir dames en drank. Die ego se voorkoms was heeltemal verander: die ego van haarstyle, houdings, maniertjies, en Swede, aangepas om die ego van die nuwe rol, die ego onherkenbaar. Hawke homself waarskynlik sou nie erken het sy beste werknemer dadelik.
  
  
  Soos hy gewandel het op die voorblad stappe, hy druk die voordeurklokkie en gehoor'n melodieuse trill ring deur middel van die huis. Hy wag'n oomblik en dan lui die klokkie weer, want niemand het oopgemaak die emoe se deur. Nick druk die knoppie om'n derde keer, dan'n vierde, maar dit was tevergeefs. Die Amerikaanse lyk bekommerd.
  
  
  So ver As Emu het geweet, die eienaar van die huis, Astrid Lundgren, was'n gevaarlike hindernis vir enigeen wat belangstel in die vernietiging van Swede se ondergrondse verdediging. En die neo-Nazi's wat hulself as die "Duitse Ridders" het'n goed-gevestigde en mobiele organisasie. Nick probeer om die deur se handvatsel, het besluit om nie te mors enige tyd pluk die slot, maar net loop rondom die huis, en die vind van die venster oop te maak, en vinnig het deur dit.
  
  
  'n ongemaklike stilte geheers het in die huis. Nick vinnig deursoek al die kamers op die eerste vloer, het opgegaan na die top van die tweede vloer, maar het geen een. Toe het hy die trappe af, het hy opgemerk dat die terug deur was kier. Nick stoot dit oop en stap uit op die oop terras.
  
  
  'n lang blonde met die figuur van'n film ster, haar rug na hom, was droog haarself met'n handdoek, blykbaar het hy net kom uit om die sauna, wat is bereik deur nog'n deur van die terras. Nick kon nie help nie, maar breek, bewonder haar lang, slanke bene en vloei blonde hare. Nick hoes, maar die vrou het nie lyk om op te let hom as sy kalm bereik vir die toilet rak voor te draai, nog handdoekstof haarself.
  
  
  Twee rewolwer skote klap, en die koeëls het gesink in die houtwerk bo Nick se kop.
  
  
  "Net sodat jy weet ek weet hoe om'n vuurwapen te hanteer," het die vrou gesê kalm, draai'n handdoek om haar, maar nog steeds hou die indringer op gunpoint.
  
  
  "Ek is op soek na Dr. Lundgren, heuning," Nick gesê, waardeer haar nuwe hoek. "Miskien kan jy my vertel waar om haar te vind!"
  
  
  "Ek is Dr Lundgren," het die vrou gesê. "Mag ek herken haar, en ek het die eer van haar praat?" "Wat is dit?" het sy gevra, bekyk hom agterdogtig met haar emerald oë.
  
  
  Nick knip in verwarring, nie in staat is om te glo dat hierdie vrou het nie net lees al die wetenskaplike boeke wat hy gesien het in haar biblioteek, maar het ook verskeie boeke geskryf haarself.
  
  
  "Nicholas von Runstadt," het hy gesê, buig grasieus.
  
  
  — Jy is'n Amerikaner, ek neem dit?" Astrid lag. "En ons gemeenskaplike vriend Larson stuur dit aan jou?"
  
  
  — Jy raai dit al.
  
  
  — Goed, ek wil om te waarsku julle dadelik: moenie vra nie vir enige illusies oor my, kollega. Daar is'n baie praat oor ons Swede, maar wat nie van toepassing op my nie. So net'n suiwer sake-verhouding is moontlik tussen ons.
  
  
  "In daardie geval," Nick het gesê, " ek sal kry reg om die punt. Ons vliegtuig blare Stockholm in twee ure.
  
  
  — Hoe?" Astrid was werklik verras. — Is ons nie verlaat môre?" Met hierdie eksperimente, haar sin van die tyd was heeltemal verlore. Watter dag is dit vandag?
  
  
  Met wat, die afwesig-minded sweedse wetenskaplike het boontoe om aan te trek en pak haar tas, en Nick gaan sit in'n stoel in haar huis biblioteek, op soek humeurig by die volumes van Einstein, Fermi, en Oppenheimer op die rakke.
  
  
  Hoofstuk Vyf
  
  
  'n jet vliegtuig af te neem van'n private vliegveld in Beiere, vinnig besig om die gewenste hoogte en onder leiding van noord na Kopenhagen.
  
  
  Twintig minute later, na opstyg, die Groot Man het besluit om persoonlik te neem die ego wiel. Vlieënier Hans was stil, probeer om te raai wat die baas se gemoed voor waag in'n gesprek. In die einde, het hy die gevolgtrekking gekom dat vir'n man wat verlore vyf miljoen dollar in'n enkele aand, Graaf von Stadi was in'n redelik draaglik raam van die gees.
  
  
  In die verlede, 'n duitse lugmag vlieënier, 'n nors, fris man, en'n groot bier drinker, Hans het geniet'n paar voorregte met von Stadi, nie so veel as'n ego persoonlike vlieënier, maar as'n soort hofnar, wat het Emu die geleentheid om te wees eerlik met die baas.
  
  
  "Ek verwag dat ons sal wees in Denemarke in twee uur," het von Stadi het gesê met'n tevrede glimlag. — So ek sal wees by die hotel vir aandete."
  
  
  "Ek daresay, meester," Hans reggestel ego versigtig, " dat ons moet maak toelaes vir'n sterk wind van voor. So ons sal moet'n bietjie meer tyd.
  
  
  "Ja, natuurlik," het die Telling knik, sy gesig in klip. "Ek was verkeerd, dit is baie dom van my om te vergeet oor die wind van voor uit die noorde.
  
  
  Hans bietjie sy tong: die baas het dit gehaat wanneer emoes daarop uit sy foute. Die graaf se dun, moeg gesig was diep toegeneem, en hy het selfs onbegaanbare sy tande, Gansu gedink het. 'n briljante verstand, ja, maar die hel met ons senuwees, die vlieënier het gedink. Hierdie briljante man sal heers oor die hele wêreld in die volgende vyf jaar of sterf van ooreising. Dit is nie vir niks dat die ego portret het verskyn op die voorblad van die tydskrif Der Spiegel drie keer! Hy kon vlieg oor Duitsland'n paar keer om te voldoen aan met verskeie finansiële en industriële magnate op dieselfde dag, gee'n toespraak, en teken'n ooreenkoms. emoe-besit farmaseutiese plante, ter waarde van miljoene dollars, 'n beduidende rol gespeel in die opkoms van die ekonomie, Duitsland, as voormalige Kanselier Erhardt homself gesê. Von Stadi was op goeie terme met al die groot Ruhr industria, het gedien op die direksie van die vyf groot banke, maar ook voortgegaan om te oefen chirurgie. Hans geweet het meer oor hierdie aspek van die ego se multi-fasette aktiwiteit as die Telling sou wou hê. Gelukkig, hy het nie geweet dat, of baie anders.
  
  
  Die geknetter van'n radio het die stilte gebreek.
  
  
  "Boodskap aan ons toesig span, baas," het Hans gesê.
  
  
  "Baie goed," het die baas gesê. "Laat ons dit hoor.
  
  
  Kopenhagen berig dat von Runstadt en Lundgren is onder konstante toesig. Hulle het dit veilig na die deense hoofstad, waar hulle gevolg het, soos verwag, deur agente van die sweedse sekuriteit diens. Egter, die eerste en die tweede helfte van von Rundstadt daarin geslaag om te uitoorlê ih en kry weg van die "stert", wat daarop dui dat vanaand, soos ooreengekom, sal hy lewer die telling van die vrou wat van belang is vir die ego.
  
  
  "Wel, ek is bly om haar te sien," sê von Stadi.
  
  
  "Dit is'n briljante idee, baas, om te belowe'n beloning vir hierdie dame," het Hans gesê obsequiously. "En hy was omtrent om te dink ons wil vermors vyf miljoen dollar toe die nuus het gekom dat die geheime operasie in Swede het misluk.
  
  
  "Het jy al ooit gewonder, Hans," von Stadi saggies gesê, " hoekom is jy nog steeds'n vliegtuig loods na dertig jaar van diens?" Geen? Laat my toe, dan, uit te druk my gedagtes oor hierdie saak. Eerste van al, ek wil om uit te wys dat hierdie kleinlike misdadigers, wat nie ver weg van hierdie von Runstadt, ten spyte van al die ego van'n briljante militêre verlede, het betrokke in'n dom en gevaarlike onderneming. Ek kon nie waag nie. Tweedens, ek moet jou vertel dat ons bondgenote, wat is tans die Chinese, sou verkies om die inligting te kry oor Musko dat ih is geïnteresseerd in van ons sonder om te veel ophef, sodat hulle kan verras die Verenigde State van amerika. Ten slotte, as jy wil aandag, sou jy geweet het dat drie dae gelede het ek het die bestelling te kanselleer hierdie operasie in Swede, maar hierdie dwase was te dom om te bly in die grot. Deur die manier waarop, Nu sou persoonlik haar geskiet, selfs as hulle het oorleef. Nou doen my'n guns en neem beheer van die vliegtuig. Ek nodig het om te bespreek iets met ons vriend Lin Tiao. En nog een ding, Hans: onthou dat dit kos'n baie meer te oorheers Noord-Amerika as'n skamele vyf miljoen dollar. Is alles vir jou duidelik?"
  
  
  "Dis reg, baas," het die vlieënier croaked, kou senuweeagtig op die stomp van sy sigaar. — Ek moes van beter geweet het. Maar na alles, het jy altyd bereken alles baie vinnig vooruit. Hoe kan ek tred te hou met jou?
  
  
  Net soos die Telling het die kajuit, Hans se klein oë het op'n heel nuwe uitdrukking: intense werk van denke en geestelike angs. Hy het geweet dat die Telling het gelieg toe hy beweer het beveel dat die sweedse werking te ingekort word. Ego is eenvoudig onkant gevang met sy broek af en probeer om te wikkel uit van dit. Hy het nooit gelieg Gansu voor, en sy ongewone spog net bevestig dat die ervare vlieënier se ergste vrese: die eienaar blyk te wees, verloor beheer van homself. Hans het goed geweet dat dit sou wees, gevolg deur'n uiteensetting, so hy sal hê om te verduur'n klein Armageddon[1]. Hans se oë blink kwaadwillig: hy het geweet hoe om te maak die meeste van die baas se uit-van-beheer foute.
  
  
  Die bekende vorm van die Jutland Skiereiland verskyn onder die vliegtuig se vlerk. Effens aanpassing van die kursus, Hans Stahl daal oor die Kopenhagen.
  
  
  Ten minste die helfte van'n uur het verloop sedert die prestasie op die Koninklike deense Teater begin, toe Graaf von Stadi en sy gevolg uiteindelik het hul pad na die donker boks waar Nick was die geniet van die pragtige skouspel alleen. Soos pas'n ware aristokraat, von Runstadt het nie eens draai in die rigting van die ego, die handhawing van'n onverstoord kalm. Dit was nie totdat Sergei uitgebreek het tydens die pouse wat Nick verwerdig om te kyk op sy late bure op die mes.
  
  
  Hy het geen probleme te identifiseer wat von Stadi was rondom hulle. Die ego metgeselle lyk presies soos hulle moet kyk-klewer en hangers-on wat gestroom na'n invloedryke persoon: ih kruiperig gesigte uitgedruk wisselende grade van luisterryk betekenis en swak versteekte roguery. Nick was verbaas om te sien von Stadi; hy het verwag om te sien'n tipiese hard-core Nazi, met die verpligte ronde kop op'n bul se nek, 'n soort van grootdoenerige vet Pruisiese.
  
  
  In plaas daarvan, wat hy gesien het, was'n elegante man in'n formele aand pak wat kyk albei soos'n Mariene-afdeling bevelvoerder en'n heilige in een van die El Greco skilderye. Nick besef dat ten spyte van sy dun, die Graaf het merkwaardige fisiese krag, soos bewys deur die gesonde gelaatskleur van sy ego en die glans van sy lewendige, effens gesink oë.
  
  
  Die Tel klaar die uitruil van gesels met die dame langs hom en draai na Nick.
  
  
  "Goeie aand, Herr von Runstadt. — Nee, " het hy gesê. — Ek is baie bly dat jy in staat was om te neem voordeel van my bied. Maar ek het julle gestuur om twee kaartjies, en jy is alleen hier!
  
  
  Nick gevang'n wenk van vermaak in haar goed gemoduleerde stem.
  
  
  "Ek het my vrou by die huis," Nick sê droogweg opgemerk, " en ek het gedink, hey, dit is beter om nie om te hoor ons march in nah."
  
  
  "Ek het nog nooit march, my vriend," het die Telling lag. — Jy het reeds ingelig oor die bedrag van die vergoeding, so óf saamstem of stop hierdie gesprek. Egter, dit is'n jammerte dat Dr Lundgren is nie hier saam met ons vandag, want ek hou nie daarvan om te koop'n vark in'n sak, om so te praat.
  
  
  "'n kat in die sak?" Nick lag. — Ek weet hoe belangrik dit is vir jou om haar te kry! So moenie suinig wees!
  
  
  "In die dell self?" Baie interessant! Die Graaf het sy wenkbroue.
  
  
  "Ek weet baie goed dat dit is die moeite werd om'n baie meer as die vyf honderd duisend Wes-duitse punte wat jy aanbied nah.
  
  
  — En hoe baie dink jy die nah bereid is om te gee jy? Von Stadi gevra saggies, maar Nick was nie dom genoeg om te mis die bedreiging in die Ego se stem.
  
  
  "Ek is nie'n gulsige man, Tel. "Ek is nie geïnteresseerd is in geld," Nick gesê, met'n oordrewe opregtheid in sy oë. Wanneer die Swede uit te vind sy is weg, hulle sal loslaat al hul meting van honde op my. Ek glo dat die spesiale dienste van ander NAVO-lande, insluitend Wes-Duitsland, sal ook deelneem aan die jag vir my. Ek sal'n man met geen toekoms nie, Tel. 'n ware duitse patriot is reeds met'n harde tyd nou...
  
  
  "Jy is reg," het von Stadi sug, nooi die ander man te ontwikkel sy interessante idee.
  
  
  "Ek wil'n werk in jou organisasie," Nick blaas, besluit om die bul by die horings te pak. "Jy moet'n man soos ek, Von Stadi. Ek het'n baie van die geveg ervaring.
  
  
  "Maar ek het jou gesê dat jy sal beskerm word," het die Graaf gesê, skud sy kop. "My mense maak dit lyk soos sy was van julle gesteel. En kort daarna, sou sy dood gevind. Maar jy kan nie meer die skuld vir hierdie.
  
  
  "Ek wil nog steeds om'n werk te kry," Nick gesê hardnekkig.
  
  
  Die Telling kyk af ingedagte, verlore in gedagte. Intussen het Nick was op soek na haar vreemd.
  
  
  Die vrou sit langs hom. Sy was te jonk om te wees die Graaf se minnares: Emu was goed in haar veertigs, en Ay was skaars twintig nie. Nah het'n bose gesig, sagte wit vel, en donker strepe soos die Ierse meisies Nick het bekend. Nick knipoog Hey, en glimlag breed, om'n belowende glimlag in rumatiek. Vasbeslote om te bou op sy sukses onmiddellik, Nick trek'n silwer fles uit om sy baadjie sak en galant aangebied om sy minnares'n eerste sluk. Sy knip haar donker blou oë in verwarring, geskrik deur die skielike beweging.
  
  
  "Dankie," het sy gesê op die laaste. "Dit is, Danke Schoen.
  
  
  Damn haar, Nick het gedink, as sy was nie die Amerikaanse.
  
  
  Von Stadi het die meisie'n afkeurende blik as sy oorhandig die sak terug na Nick, en amper verontwaardig verwerp Ego se aanbod aan te moedig om'n bietjie te. Nick sy skouers opgetrek en het'n lang, bevredigende sip.
  
  
  "Dit help om'n baie om te oorkom die kinkels en draaie van die noodlot," het hy opgemerk, sit die sak weg in'n minuut.
  
  
  "Ek het oorweeg om jou te bied en het my gedagtes," die Graaf gesê ernstig, ignoreer die grap. — 'n persoon met jou ervaring, van die kursus, kan gebruik word in ons organisasie. Maar selfs ek kan nie breek die einde van toelating tot nah. Ek sal jou kandidatuur aan die raad, maar jy sal nog steeds het om te slaag'n deeglike hersiening, sowel as aanvaar diens in enige militêre organisasie. Ek wil om jou te waarsku regte weg: 'n paar toetse mag nie lyk baie gewone aan jou.
  
  
  "Ek verstaan," het Carter gesê, wetende dat ons kon nie vertrou nie'n woord van'n gevaarlike teenstander.
  
  
  Von Stadi het'n koevert uit sy sak en oorhandig dit aan Nick.
  
  
  "Die instruksies vir ons bedryf is geskryf in die vinnig verdwyn ink," het hy gesê. — So lees ih nou, en as jy enige vrae het, vra ih. Daar moet geen foute môre aand!
  
  
  Na die hardloop deur middel van die teks drie keer, Nick oorhandig die vel terug na die telling met die woorde:
  
  
  — Geen vrae gevra.
  
  
  Met'n knik tevrede, von Stadi oorhandig Em nog'n koevert. Nick getel Judas se geld verskuldig is aan Em en knik ook.
  
  
  "En daar is iets anders," von Stadi gesê. — Ek dink nie ons moet onmiddellik verdwyn rondom die stad, so as om nie te wek agterdog onder die owerhede." Na alles, die polisie sal nie enige bewyse teen ons in elk geval.
  
  
  Nick ooreengekom met daardie argument. Na wag vir die Graaf se aanhangers te laat die boks, het hy links, omkring die teater deur die diens verlaat, so as nie om te veroorsaak dat die von Stadi mense wat kyk na hom om te twyfel dat hy was die waarneming van'n sameswering. As Nick geloop het langs die geplaveide strate van die mimmo baksteen huise van Kopenhagen, het hy bekommerd dat as hy'n fout gemaak môre, hierdie warm-oog skurk met nat, sensuele lippe sou maak Astrid praat. Besig met hierdie donker gedagtes, het hy uiteindelik by die herberg, waar hy gevind dat die godin rustig slaap. Getrou aan sy kontrak, ee beskermer uitgetrek en gaan lê op die ander bed met'n swaar sug.
  
  
  In die verlate see parque, 'n orkes gespeel'n stadige wals op die strand.
  
  
  "Hy is lek, dames en here! die dwerg geskree. — Kyk na die sterre! 'n seldsame gesig — Frank Sinatra, Yves Montand, Louis Armstrong! Almal van hulle is gereed om uit te voer in die voorkant van jou vir'n suiwer simboliese fooi!
  
  
  Die sterre, natuurlik, is nie real: die dwerg was nooi die publiek om'n prestasie van sy marionet teater. Maar dit reën liggies, en daar was geen mense wat wou om te kry nat op hierdie laat uur, miskien ook omdat die stand is geleë in'n redelik afgeleë hoek. Slegs een paar — 'n lang man en'n gehul vrou-van'n afstand dopgehou, wegsteek van die dwerg tussen die bome, waarvan die blare drup swaar op hul koppe.
  
  
  Nick kyk na sy horlosie: dit was agt uur in Rivne, so iets kan gebeur op enige oomblik. Hy beweeg nader aan Astrid, wat was nie net baie meer romanties, maar ook veiliger: von Stadi se manne sou skaars waag dit nou . Skiet hom. Hierdie aand, Nick het net een taak in die voorkant van hom, om te oorleef.
  
  
  'n druppel reën val op die punt van Astrid se neus, en Nick soen haar ego, raak haar liggaam ongesiens deur die watchers en die nagaan van die miniatuur hoë-frekwensie radio sender dat die sweedse sekuriteit verskaf het net in geval.
  
  
  - Hoe voel jy? - hy het gevra. "Lewendig?"
  
  
  "Mooi! sy glimlag. — Ek is nie bang nie op alle.
  
  
  "Vir estestvenno," Nick gesê, wat ooreenstem met die Haai se toon. — Jy weet dat die Vise-Admiraal se manne is gereed om jou te hulp kom op enige oomblik."
  
  
  "Om eerlik te wees, ek tel nie meer op jou beskerming," Astrid het gesê in'n lae stem, snuggling nader aan Carter.
  
  
  "Kom nader, moet asseblief nie huiwer," die dwerg het voortgegaan om uit te roep na die gehoor. - En jy sal sien'n hele konstellasie van briljante, talentvolle en die wêreld beroemde mense... ego se stem was soos'n hond wat blaf skor.
  
  
  — Ek sien'n ware kenner van die ware talente! - die merk van die paar in die liefde, die dwerg geskree gelukkig. "Hier kom vinnig!" Sal jy kry'n ware behandel!
  
  
  Die dwerg het die projektor balk openhartige foto's, verblind hom. Astrid was versteen. Die mis-gehul park skielik bars uit van die lag soos'n dwaas. Nick het gedink dat selfs al is die sweedse agente het afgesper die park, hulle wil beter probeer om uit te kry van daar.
  
  
  'n skoot klap, en die dwerg Stahl lag selfs harder. Sit sy arm om Astrid se skouers, Nick gedaal tot op die grond met haar en gebreek om sy lugger op'n ewekansige. Iemand het gekreun, maar die ring rondom hulle was vinnig vernouing.
  
  
  "Ons moet uit te kry hier vinnig," Nick sê vir Astrid.
  
  
  "Is sy teen dit?" fluister sy sonder om op te kyk, haar mond oop in sy oor.
  
  
  Sleep die meisie saam met hom in die een hand en die pistool in die ander, Nick geskiet terug in die bome. 'n man verskyn op die glibberige pad van die stegie met'n geweer in sy hand, maar Nick daarin geslaag om dood te maak ego met'n goed gemikte skoot so gou as die laasgenoemde het ten doel. Astrid geskree.
  
  
  "Dit is die harde reëls van die spel," Nick mompel. "Ons is óf sy of hy is ons." Probeer om nie te skree weer, so as om nie te maak dit makliker vir die vyand.
  
  
  "Ek hou nie van hierdie spel op alle," Astrid gesê.
  
  
  "As een van die pranksters het gesê," ongelukkig, daar is geen ander vermaak in hierdie stad.
  
  
  Gelukkig vir my, die boot stasie op die klein dam is leeg op hierdie stormagtige aand. Gly af in die nat dok, Nick en Astrid hardloop na die naaste boot en klim in dit, gedryf deur die uitroepe van die chase. Met behulp van die spane met al sy mag, Nick stoot die boot weg van die kus, met die hoop om te ontsnap uit sy vervolgers in die mis.
  
  
  Hoofstuk Ses
  
  
  Op die laaste hulle het bevind hulself in'n ondeurdringbare gordyn van reën en mis. Die duisternis verdiep, en die ligte in die park gegroei het dowwe. Nick en Astrid sit in stilte, luister aandagtig na die onderdrukkende stilte van die see, gebreek slegs deur die gekabbel van die golwe oor die boot se ih bal. Dit lyk soos die ih vervolgers was bedank vir hul mislukking.
  
  
  Skielik het ek gehoor die kraak van die rowlocks van'n ander boot nader aan die middel van die dam se maag.
  
  
  "Wat ook al gebeur, bly kalm," Nick fluister, skud Astrid se elmboog.
  
  
  "Okay," het sy gesê, borsel'n slot van die hare van die ego se voorkop. — Ek het nie nodig om te vertel jy twee keer. Is hulle op soek is vir ons?
  
  
  "Ja," Nick gesê. Gaan na die onderkant.
  
  
  Die meisie gehoorsaam gevolg Ego se raad, en Nick trek een roeispaan rondom die rowlock en begin peuter saggies, die stuur van die boot na'n donker plek, waar die bome overhung die water. Die gekraak van die rowlocks op die boot nader gegroei het harder. Nick vinnig sy klere uitgetrek.
  
  
  "Is hulle Duitsers?" Astrid gefluister.
  
  
  "Ek dink dit is hulle," het Nick gesê. "Of miskien die polisie, ook, want iemand het haar af in die stegie." Ek sal uit te vind nou.
  
  
  Met dit, het hy gegly in die water en duik. As hy na vore gekom op die ballon van die boot nader, het hy gehoor een van die Duitsers rondom hom praat na'n ander:
  
  
  "Achtung! Daar, Walter, wat voorlê! Net nie getref die vrou, sy is'n baie waardevolle vrag!
  
  
  'n man in die boog met'n geweer laat sak homself te neem doel by elkeen van die stamme en mompel::
  
  
  "Damn die mis! Ek kan haar nie sien nie!
  
  
  Nick gryp die kant van die boot en swaai dit.
  
  
  "Moenie rock die boot, buddy! Die gunslinger spot, lag. "Sit nog steeds en nie vroetel, jy Silesian domkop!
  
  
  Met'n vinnige draai, Nick ruk op die brein geweer, en die duitse gaan vlieg in die water voordat hy kan selfs huil. Ego buddy was vinniger, en hy het daarin geslaag om te tref Nick op die skouer met die paddle, rip die vel af sy oor vir'n tweede. Nick het onder, amper verdrink, maar hy klou aan die roeispaan en begin om homself te trek met sy hande. Die hardnekkige duits het nie wil om hom te laat uit, sodat hy gehelp het Nick in die boot.
  
  
  Hy het uiteindelik besef dat hy'n fout gemaak het, maar dit was te laat: Nick sit sy hande op die emoe se keel en sleep dit saam. Albei van hulle gesink in die water, die duitse sukkel desperaat, maar Nick se vingers verskerp. Dan die tweede duitse tot sy sinne gekom en haastig die emu tot die redding. Nick laat gaan van die Silesian se keel vir'n oomblik en klap die rand van sy hand in die brug van die gunslinger se neus. Sonder om'n geluid aan ons, dit gesink soos'n klip.
  
  
  Nog steeds nie in staat is om te kry na die oppervlak en neem'n asem van die monsterneming van die lug, die ego Silesian buddy gestop sukkel. Nick gehou ego'n bietjie langer onder die water en laat gaan. Dan die tweede soldaat van die von Stadi leërs gevolg van die eerste na die onderkant van die dam.
  
  
  Dit was'n goeie begin, Nick gedink, maar dit was nie van plan om daar te eindig, die ander is vir ons wag op die strand. Hy geswem om sy boot en trek hom oor die kant.
  
  
  "Ek het gehoor'n skietwond," Astrid het gesê in'n verwurg fluister — " en ek het gedink..."..
  
  
  "Dink minder, die teiken sal jou nie seermaak nie," Nick lag saggies, wat leun op die skedels. Die Graaf se agent blyk te wees wegkruip agter elke bos met'n geweer. Nick was die eerste te bereik in die bank, hou sy hand uit na die meisie, en hulle hardloop af in die glibberige pad na die park.
  
  
  Iewers agter die digte bosse en bome, die dwerg se kwaad huh-hoto gehoor. Nick het gedink hy moet het gedink dit: so diep in sy gedagte was dat die afskuwelike, sinistere lag. Miskien is die slim klein moordenaar was doelbewus lag wild, verlammende die wil van sy slagoffer.
  
  
  Astrid se mond val oop in geskrik, maar sy het dadelik klap'n hand oor haar ego, onthou Nick se instruksies. Haar oë was wyd met diere vrees, en die hand wat sy het om te Nick was koud soos'n lyk is.
  
  
  Op die risiko van wat geskiet is deur die hurk monster, die vlugtelinge roer op die helling en vries in plek is, trek hul oë en luister aandagtig in die duisternis. Daar was geen skietwond, maar'n aaklige lag, soos'n kabouter se, absurd agter hulle, sy in die voorkant.
  
  
  Daar was'n skielike doodse stilte.
  
  
  Nick vries, wag vir'n truuk, en Ego se skerp ore opgetel die klang van die metaal net voor nog'n sarsie van die woed van die lag, gevolg deur'n hand-held masjien geweer dreun deur die mis, spoeg lei en vlam. Nick gestoot Astrid in die modder, bedek haar met sy liggaam, en die lyn geslaag het oor hul koppe. Die skietery opgehou het, en'n smal balk van die lig wip oor die bosse. Nick afgedank die lugger se flitslig, en die balk verdwyn, maar die lug was weer geskud deur die afskuwelike huh-hoto. Die dwerg was baie naby.
  
  
  Astrid begin te skud asof in'n pas van die koors.
  
  
  — Ek kan nie hoor wat lag nie!" het sy gefluister, asemhaling hard. "Dit skaars my meer as'n masjien geweer." Doen iets!
  
  
  "Bly hier," het Nick gesê, " en ek sal scout haar uit." Miskien kan ek ontmoedig hierdie poetsbakker van die lag.
  
  
  Crouching lae, hy gekruis die stegie en wegkruip agter'n boom, afgedank na willekeur in die bosse. Die dwerg gebreek'n bars op die masjien geweer, dreig'n rooi tong van die vlam om die loop soos'n moray eel die verdediging van sy grawe. Nat takke, blare, en stukkies bas reën neer op Nick se kop. Hy hardloop na'n ander boom, verander die clip, en het die vuur weer. Die dwerg mag gewees het'n dwaas, maar hy was nie sonder vindingrykheid, het hy verstaan dat op rowwe terrein, 'n emoe-kon nie oorwin word in'n dodelike tweestryd met'n gevaarlike teenstander. Die klank van die ego masjien geweer se kort sarsies begin het om te verdwyn: die klein mantel teruggeval vinnig, tekening Nick deur middel van die bos en in die oop.
  
  
  Sodra Nick het uitgepluis het wat ego was, het hy besluit dat die lelike dwerg het bedaar vir'n rukkie en gaan terug na Astrid.
  
  
  "Ek dink hulle regtig nodig het om jou in die dell,"het hy gesê asemloos. "Von Stadi was gelukkig met die weer: as dit nie was vir die mis, jy sou gewees huis in Swede lank gelede, en die Vise-Admiraal se manne sou kom om ons hulp. Maar moenie bekommerd wees nie, ons sal op ons eie deur hierdie roete die Telling aan ons gegee het.
  
  
  "Dit lyk of hy bereid is om te betaal duur om my te kry uit van sy manier," Astrid lag. — Dit sou'n ramp vir die vrye wêreld te verloor.
  
  
  Nick ingesteek die geweer in sy baadjie sak, en hulle leiding vir die vermaak ritte, met die hoop om uit te kry van daar en in die straat, waar ih sou wees, het die sweedse sekuriteit agente. Maar vir die oomblik, al die verantwoordelikheid vir Astrid se lewe lê met Nicky, en hy het dit geweet: jy kan nie wen nie sonder groot risiko's te neem, en hy was wat gebruik word om risiko's te neem.
  
  
  Die reën het bang die skare weg daardie aand, en'n enkele, bonkige man sit by'n tafel in'n somer kafee kon nie help nie, maar trek ih se aandag. Toe hy sien Nick en Astrid, het hy gesê iets in sy walkie-talkie en het van agter sy stoel. Van haar onvriendelike gesig en swart leer mantel, dit was nie moeilik om te raai wat dit was Odin Poe van die Duitse Ridders.
  
  
  Die vlugtelinge lewend hul tempo, maar skielik het'n hele groep van kort geknip mans in wat ooreenstem met skedels verskyn in die voorkant van hulle. Daar was nog'n paar honderd treë om te gaan voor die uitgang na die straat. Nick het gedink onrustig dat hulle kan nie toegelaat word om te gemaak word deur ih: von Stadi dalk wel voorsien het sy trawante met stilgemaak pistole.
  
  
  Draai na die gesig van hul vervolgers, Nick en Astrid hardloop terug, net om te voldoen word deur drie mans rondom die graaf se span. Maar dan Nick sien dat mense uit te kom om die hek van die Lug Ry heining. Sonder huiwering, het hy sleep die meisie saam met hom na die kaartjie kantoor, gevoel vir die deense geld in sy sak met sy ander hand.
  
  
  Na my ongeluk, die ou man wat die verkoop van kaartjies blyk te wees spraaksaam:
  
  
  "Die vliegtuig sitplekke is nat, here! - ag dit nodig om te waarsku ihc. — Miskien kan jy beter kom na ons met jou pragtige dame'n ander tyd, meneer?" Ons is die sluiting gou...
  
  
  — My verloofde het lank gedroom van so'n vlug! Nick onderbreek ego. "Gee ons'n paar kaartjies in'n keer om te maak haar gelukkig." En hy oorhandig die ou man'n stuk opgefrommelde rekeninge sonder om selfs te tel ih.
  
  
  Hou die kaartjie tape in sy hand, Nick waai woes op die kaartjie versamelaar, wat reeds die sluiting van die gate. Hy laat ih kry op die landing platform, en hulle plons neer in die leë sitplekke tussen die tieners en die dronk noorse matrose. 'n vrolike deuntjie gespeel, en die gondel geskiet soos'n lang metaal pyl in die nag lug oor die Kopenhagen. Kyk af, Nick snork met tevredenheid: die swart-jasje het kleed tipes wat wil verloor hul ih was styf teen mekaar in die middel van die sentrale stegie, draai hul koppe.
  
  
  Egter, wanneer die vliegtuig af, twee boewe was reeds staan op die platform.
  
  
  "Guten teg, Herr von Runstadt," dreun een van die manne rondom hulle. — Kan ons vlieg saam vir'n bietjie, Javol?" En dan sal ek behandel haar met'n paar borrels! Nie omgee nie? Ha-ha-ha!
  
  
  Nick het lekker geglimlag, en kyk af na sy ego se bultende sak, en half orent, as om te laat die Duitsers slaag hom deur. Die groot man het'n stap vorentoe, en Nick geslaan sy ego in die neus. Bloed spuit uit hom uit soos'n oorryp tamatie en hardloop af in sy ken. Die groot man onder die indruk, die vliegtuig begin om te beweeg, maar die tweede duitse daarin geslaag om die druk van sy vriend in die laaste stand en op die laaste oomblik spring in dit self. Die krakende masjien lig die gondel terug bo die boomtoppe, en Nick gehoor die vet man gil in woede:
  
  
  — Ek sal jou skiet dat vark onmiddellik!"
  
  
  "Moenie laf wees nie, Carl! ego se verstandige vennoot vermaan. "Die Telling sal nie vergewe ons vir hierdie!" Ek het nie wil om te gaan na die deense polisie en verloor die meisie. Jy sal nog steeds die geleentheid te gebruik mikrofone en sprekers tellings te skik. Gebruik jou verstand op die laaste. Of is jou dom Beierse hoof slegs geskik as'n slaansak?
  
  
  — nee! Ek sal hom doodmaak nou, en jy ook, as jy inmeng met my!" die Beierse toegesnou. - Hierdie is'n gereelde kurk trekkers!
  
  
  "Ons gaan," het my vriend gesê. "Hulle kan nie weg te kom van ons!"
  
  
  Seker genoeg is, daar was drie ander stern-op soek na mans in swart sakke yawls staan op die platform. Agter hom, Nick het'n veldslag en het omgedraai om te sien die Duitsers in die laaste stand sukkel, die gevaar van val. Nick het opgespring en slaan sy vuis in die agterkant van die Beierse se kop. Die man steier, die weglating van die pistool, en tuimel uit die gondel op die platform. Die skare snak na asem en skree.
  
  
  "Dit is nie baie wys van jou, Herr von Runstadt," het die tweede duitse gesê op die laaste. "As jy probeer om te loop — ek sal skiet jy." So kalm uitgang rondom die kajuit, en loop stadig na die uitgang.
  
  
  "Ek sal dit doen," Nick gesê het, en spring op die platform. Hy seerkry erg in die herfs, maar dit het nie ophou om hom uit spring op sy voete en die afvuur van die lugger by die swart bars. Twee van die groot manne laat val dood, en die derde het agter die werktuigkundige se stand. Die skare het begin om te hardloop in alle rigtings, skreeu, en die werktuigkundige draai die enjin af so gou as wat die instruksies wat nodig is, en die gondel sweef in die lug'n paar meter van die platform.
  
  
  "Spring, Astrid! Nick geskree om die meisie, merk dat die duitse se hand was bereik vir haar reënjas. Astrid spring reguit in Nick se arms, en hulle het tot die dek saam. Nick afgevuur'n skoot in die rug van die duitse se kajuit, het gehelp om die meisie, en hulle hardloop na die uitgang.
  
  
  Die klank van'n polisie-sirene gehoor kan word in die verte. Hulle opgewonde deur die diens ingang van die pretpark, gevolg smal paaie na die somer Verskeidenheid teater, en geslaag het deur die leë rye van fauteuils om die agter die skerms plank stadium.
  
  
  Skielik, een van die kolligte flits op. Nick afgevuur op hom, en die duisternis het weer. Die dwerg se onheilspellende huh-hoto was veral disgusting, en Astrid het gekreun, clutching Nick se arm en die val van die platform. Nick het gesweer onder sy asem op en hurk langs die onbewuste meisie, klap haar wange te bring haar tot haar sinne.
  
  
  Ten slotte, het sy wakker geword en gaan, stoot haar hare uit haar gesig.
  
  
  "Ek is jammer, maar ek het nie verwag dat dit," het sy gesê.
  
  
  "Bly stil! hy druk'n vinger na sy lippe. "Wag vir my hier."
  
  
  Klim die trappe na die loopplank beligting stelsel, Nick Stahl versigtig het sy pad mimmo hang van die plafon kabels en toue. Maar hy het nie gegaan meer as tien stappe toe hy hoor'n gesmoor sug, en die stadium is oorstroom met helder lig, asof die hele corps de ballet geselskap was oor om te vlieg uit van die vlerke. Nick vries in plek, wag vir'n koeël, maar die dwerg se lag het sy ego terug na die lewe vir'n oomblik voor die mes flits deur die lug. Val op die loopplank, Nick daarin geslaag om te gooi sy stilet by die verraderlike freak.
  
  
  Die dun lem deurboor die dwerg se skouer onder die sleutelbeen,en hy het afgevlieg. Maar daar was geen slag van'n vallende liggaam: met die behendigheid van'n aap, die dwerg gryp die tou en begin om te klim na die vuur ontsnap wat gelei het tot die dak. Nick hardloop na hom, maar die ervare acrobat was reeds verdwyn in die duisternis. Gou, ego se lag sterf weg in die duisternis van die nag, iewers op die dak. Nick besluit om nie te wag vir die helder beligting aan te trek die aandag van die polisie, en vinnig af na die verhoog. Hy moet gered het die meisie nou, nie wraak geneem op die onbeskaamde dwerg, wat sou kry nog steeds die volle beloning vir al sy verraad, maar later, Nick gedink het.
  
  
  Na die verlaat deur middel van die diens ingang, rondom die somer teater, het hulle gou bevind hulself in'n smal stegie wat ih geopen op die besige Vesterborgade Straat. Motor bande ritsel op die nat teerpad, en die sagte klik van hoefysters eggo die bestendige kraak van vervoer springs. Astrid het'n radio sein aan die sweedse Geheime Diens agente, en Nick kyk rond net in geval. Gelukkig was daar geen swart mantels in die buurt.
  
  
  Ten slotte, 'n seil bedek wa getrek deur'n drag perd gerol naby aan hulle, en Vise-Admiraal Larson se bekende grys snor verskyn onder die afdak.
  
  
  "Jy het my ongemaklik, Mnr Carter," het hy gesê verwytend. — Hoe is ons Madame Curie?"
  
  
  "Ons het die boot op die meer vir'n rukkie saam," verduidelik Nick vaagweg, " en nou is dit baie beter. So teken die ontvangs, soos hulle sê, meneer!
  
  
  Larsson het op pad na die meisie, en die kar het begin om weer te beweeg. Die bestuurder opgeblase stolidly aan sy pyp, asof hy was die lewering van'n joernaal van bier kratte in plaas van'n belangrike wetenskaplike in'n geheime laboratorium, wat reeds wag vir'n spesiale sweedse lugmag vliegtuig by'n militêre vliegveld.
  
  
  Ignoreer die ligte reën, Nikolai het uit'n pakkie sigarette en steek hulle met smaak vir die eerste keer in'n paar uur. Die Vise-Admiraal gekyk het hom nors, hande in sy baadjie se sakke.
  
  
  "Bonecrusers von Stadi dalk wys hier'n minuut," Nick het gesê op die laaste. "Kry uit van hier vir ewig. Maar waar kan ons praat in vrede? Ek het nie geweet haar baie goed in die stad. Die Telling moet sy eie personeel oral, en ons wil nie om te wees gesien of gehoor het.
  
  
  "Ek weet'n veilige plek," Larsson gesê het, en gelei het Nick deur die stegies na die kanaal.
  
  
  Talle jazz klubs en kroeë met juke boxes is geleë in die kelders en semi-kelders van die huise wat kyk uit op die wal. Op hierdie stormagtige aand, hulle is verpak met kliënte, meestal jong mense gereed om te dans en om pret te hê tot dagbreek.
  
  
  Nick het'n paar slukkies van sy gunsteling Carlsberg bier en gesê ingedagte, "ek is nie seker nie.:
  
  
  — Wel, jy kan sê dat alles uitgedraai baie goed. Die Graaf en ek liggies ondersoek'n ander een. En dit is'n goeie ding dat jou mense het nie kry wat betrokke is in hierdie wedstryd: von Stadi is nou daarvan oortuig dat ek'n free shooter, werk alleen of, op die heel minste, met verskeie assistente.
  
  
  "Maar ek het'n bietjie meer grys hare toe ek haar gesien het op die deense polisie stasie by die park," Larsson gesê.
  
  
  "Grys pas jy, Admiraal," Nick het gesê met'n glimlag. "Ek wil om te betaal die Telling'n hoflikheidsbesoek môre." Maar ek sal jou ondersteuning nodig het. Die Telling is'n sterk teenstander, en hy het nog nie verken al die ego verbindings en verhoudings in hierdie land.
  
  
  Hulle het ongeveer'n halfuur gesels oor wat hulle volgende gaan doen, dan verlaat die kroeg en gaan hulle aparte weë. Draai die kraag van sy baadjie, Nick stap stadig langs die verlate canal wal na sy hotel, sy oë dwaal afwesig oor die loodswaar oppervlak van die water, dink dat as hy die geringste fout môre, sy ego sou dood wees op die modderige bodem van hierdie modderige poel. En selfs die gedagte van die helder idees en sekuriteit van die lande van die Amerikas, met die hulp van wat hy sou sterf in die fleur van sy lewe, het nie konsole die ego op hierdie laat uur.
  
  
  Hoofstuk Sewe
  
  
  Die snelweg was'n grys lint tussen velde kaal en lae beboste heuwels. Die digte, lae wolke wat hang oor die rietdakke van die boer huise en die somber lug slegs gedien om te beklemtoon die haglike omstandighede van hierdie depressiewe landskap.
  
  
  Maar die man sit in die ou Jaguar oorkant van die pad taverne was nie ontmoedig nie, maar wag geduldig. Ten slotte, 'n donker speck verskyn op die snelweg. Dit het vinnig gegroei, kom nader, en het op die vorm van'n motorfiets. Hy was geklee in'n swart leer motorfiets pak, leun soos'n jokkie op die stuurwiel van'n BMW, doen sy bes om die kragtige enjin.
  
  
  "Jy is laat, Stewels! Die man in die Jaguar mompel met'n laggie en trek op'n gebreide cap met'n spleet vir die oë, soek soos'n gemaskerde priester van die antieke Asteke. Dan trek hy uit op die pad en gejaag na die kranige motorfietsryer.
  
  
  Die plat gedeelte van die snelweg geëindig het, en die naald op die motorfiets se snelheidsmeter bewe 120 myl per uur. Die motorfietsryer, steeds onbewus daarvan dat die ego is wat gevolg het, onwillig vertraag en regop in die saal, om te besef dat selfs'n hopie mis in sy pad was nou belaai met lewensgevaar, nie te praat van'n hooi wa. Die motorfietsryer se verweerde lippe ruk in'n glimlag: met God se hulp, Ricky sal binnekort klaar wees in hierdie land van botter, kaas en eiers, en dit sou moontlik wees om te sê totsiens aan haar vir ewig.
  
  
  Sy, Stewels Delaney, het een keer gery om'n motorfiets met kranige mans in leer baadjies deur klein dorpies in Suid-Kalifornië en Nevada, skrikwekkende die plaaslike bevolking, dwing bewende inwoners om te bel in die polisie en territoriale weermag om te kalmeer die ih bende. Nou, sy was senuweeagtig oor'n teef van die koei kak op die pad. En alles te danke aan Ricky!
  
  
  Stewels sidder by die gedagte van haar minnaar, en'n wulpse rilling trek deur haar lyf. Hey het gehandel met'n klomp van die ouens wat ver van volmaak gedrag, maar deur al die kriminele tipes sy het geweet, Ricky, of Tel Ulrich von Stadi, was die moeilikste en gelukkigste. Vermy konflik met die wet en die owerhede, het hy daarin geslaag om te trek uit die groot swendelary, wat tot sy beskikking'n mak emu leër van die boewe gereed vir enigiets met'n klomp geld.
  
  
  Die brul en die reën van die kragtige motorfiets verskerp die aangename herinneringe van haar minnaar en ego-gespierde liggaam wat gekom het vloede terug na haar. Besig met hierdie opwinding, het sy nie betaal het nie veel aandag aan die sport motor wat was na aanleiding van haar teen'n hoë spoed vir'n geruime tyd: sy was baie meer bekommerd oor die komende vergadering met Ricky in die spesiale ego kamer van die kasteel. Graaf von Stadi was voortdurend opleiding, die bevordering van sy liggaam en gees, en daarom is'n kragtige en sterk soos'n rots. Stewels altyd opgewonde met plesier toe sy aan die ego, die yster spiere, vooruit op die heerlike plantasies in die ego se styf omhels. Sy het nie eens aandag te gee aan ander mense, maar die afgelope tyd het die graaf het gestop buitekant haar in vleeslike speletjies, verduidelik dat hulle verswak'n man se wil. Ricky verafgod dissipline en soberheid, en probeer om te bewerk'n ware leier rondom hom. Die telling het'n eerder eienaardige gebruik vir sy vriendin se onblusbare liggaamlike passie: hy het haar gedwing om op te sweep die ego met'n sweep en toeschroeien die emoe se liggaam met'n rooi-warm yster. Die mure van die ih slaapkamer was nou versier met instrumente van marteling. Stewels was geïntimideer deur Ricky se vreemde voorliefde, maar sy probeer om nie te laat dit wys dat sy sou verkies het om vas te hou aan die ou-outydse klappe en knyp.
  
  
  Hierdie spesifieke nagtelike opleiding sessies het die Telling groot plesier, wat gelei het tot die logiese gevolgtrekking dat die Stewels was besig om'n sekere bedrag van krag oor haar minnaar. Nog steeds, haar ervaring in die lewe het vir haar gesê dat al hierdie vreemde vermaak kon een dag draai in ernstige moeilikheid vir Nah...
  
  
  Die Jaguar uiteindelik vasgevang met Stewels en begin om haar te stoot fiets aan die kant van die pad. Die bestuurder, wat lyk soos'n vreemdeling in sy dom masker, maak tekens om te stop.
  
  
  "Die hel met dit, mate! Emu Stewels geskree, en met'n duidelike hand gebaar, sy draai die smoor al die pad af. Die fiets vorentoe ruk soos'n onrustig perd, en die snelheidsmeter naald vinnig beweeg op die skaal. Die plaashuise gou saamgesmelt met die bome en velde in'n enkele vervaag. Stewels sidder oor die stuurwiel, wonder wat dit alles kan beteken.
  
  
  Ricky was diep betrokke in'n gevaarlike besigheid, en soos enige groot sakeman, hy het'n baie jaloers op die mense en teenstanders. Almal het geweet dat Stewels Ego was die baas, so deur nah, die graaf se vyande goed kan probeer om druk op hom. Stewels het geweet dat von Stadi het nie soos om foute te maak, en sy het geweet dat hy sou blameer haar vir al die moeite.
  
  
  Sy kyk in die tru-spieël: die sport motor was reg agter haar, blykbaar gedryf deur'n ervare bestuurder. Stewels gery hierdie snelweg dikwels, en sy het geweet dat die gebied goed. Voor, op'n heuwel aan die regterkant van die pad, die dakke van die huise verskyn, tien meter weg van wat hardloop deur die bos, 'n land pad na die dam, langs wat boere gery beeste om te drink. Stewels besluit om te gebruik'n ou motorfiets stunt en uitgeswaai skerp af van die teerpad op'n gebreekte baan, met die hoop dat die Jaguar sou slaag mimmo. Egter, in die volgende tweede, besef sy dat sy'n ernstige misrekening: die wiele van die BMW ee gegly in die see klei.
  
  
  Draai terug, sien sy tot haar afgryse dat Ay het nie in staat was om te mislei die gemaskerde man: hy het maklik uitgeswaai na haar, om vinnig te vang met haar. Stewels vorentoe kyk en vries: groot denne logs lê oorkant die pad. Die ontsnap roete op die motorfiets was afgesny. Stewels gesmeek vir ego en probeer om weg te steek in die bos.
  
  
  Die jaguar se enjin gestop het, het die deur toegeklap, en die gemaskerde man hardloop na haar. Stewels swaar stewels gesink het in die modder, en vir die eerste keer in haar lewe, het sy gedink weemoedig dat sy sou graag om die polisie te bel vir hulp. Maar doen hulle selfs bestaan in hierdie verdoem land?
  
  
  Sy het van die berg af na'n geploeg veld en hardloop na die hooimiedens omring deur die rustige koeie. Die swaar shaggy van haar agtervolger gehoor kan word lek en lek. Voorgee om te struikel, Stewels bereik af en trek'n lang mes uit haar linker boot.
  
  
  — Wel, kom nader en probeer om te kry wat se koms na julle!" het sy omgedraai en geskree, swaai die mes op die ego vlak van die lewe. "Moenie bang wees nie, hings, wat jy kan neem, is alles joune!"
  
  
  Met die spoed van'n ratelslang, die vreemdeling koes onder haar arm en gryp haar pols, druk hard op die seer plek. Die mes het deur middel van haar hande, en die volgende oomblik het die gemaskerde man behendig druk'n chloroform-lap geweek te Stewels se gesig. Alles geswem voor Nah se oë, en sy het gesink in swartheid.
  
  
  ...Stewels wakker geword het op'n wye bed in'n vreemde kamer. Die vensters was swaar curtained, en'n breë skouers man sit met sy rug na haar, roer die kole met'n poker, naby'n groot kaggel half-pad op die muur. Stewels raai van die ego-gedrewe figuur en sag bewegings dat dit was haar roofstroom. Sonder om te dink twee keer, het sy opgespring en hardloop na die deur. Die deur was gesluit. Stewels omdraai, skud met die woede, en sien dat die gehate hey, man glimlag weer. Met'n wilde gil, sy toegesak op hom, gereed om te skeur die oortreder aan stukke met haar tande en naels, onthou dat haar minnaar sal nie vergewe haar vir die feit haarself te word gyselaar geneem, en sal eerder laat haar aan die genade van die noodlot as om te jaag tot die redding of betaal'n losprys vir haar. Stewels is in'n baie moeilikheid en het geweet hoe om op te staan vir haarself. Maar hierdie keer Ay was duidelik ongelukkig, die teenstander is nie skugter.
  
  
  Met geen oënskynlike moeite, die vreemdeling lig haar in die lug en gooi haar op die bed, wat wip onder haar soos'n trampolien onder'n akrobaat.
  
  
  Na wag vir Nah te stop vloek en vloek op haar ego, die groot grys-oog man vertel Stewels met'n ironiese glimlag wat die Telling homself te wyte was om te wys gou.
  
  
  "Jou minnaar het'n ingeboude'n baie goeie bende," het hy bygevoeg in die lig Britse aksent van opgevoed Duitsers wat geleer het om engels voor 1939. — Ek het om te maak'n perfekte ontsnap uit die ego's van die ouens terwyl haar verkeersirkel maniere het jy hier. Maar nou kan ons uiteindelik geniet die gesellige warmte van hierdie vuurherd in vrede.
  
  
  "Ek weet jy," Stewels gesê. — Jy is die duitse soldaat van geluk dat Ricky gepraat in die teater. Von Runstadt, as ek reg onthou.
  
  
  Die man knik en gaan terug om te skeer op die kole in die kaggel. Stewels vereffen terug op die bed.
  
  
  "Ricky gaan jy dood te maak, kind," het sy ten slotte gesê, haar stem is plat.
  
  
  Nick Carter lag.
  
  
  — Hy probeer om dit voor. Maar nog erger, hy is probeer om jou te mislei my. Nou iemand is gesteel het dit van hom, so ons is selfs.
  
  
  "Moenie vergeet nie, die kind, dat Von Stadi nie soos iets wat van hom gesteel is, nog minder sy kat. Jy het geen idee wat sy bedoelings is, " Stewels snuif, beide geprikkel en geboei deur die gemak waarmee hierdie brat blootgestel haar idol.
  
  
  "Interessant," Nick gesê, skud sy kop. — Ek het nie dink katte sou so'n duidelike plek in die Graaf se lewe." Ek dink hy het meer belangrike dinge om oor bekommerd te wees.
  
  
  'n effense blos verskyn op die meisie se wange, die bevestiging van die waarheid van haar woorde. Stewels frons woedend en hom uitgedaag:
  
  
  — Het jy al ooit gehoor van die Duitse Ridders?"
  
  
  "Ek sal jou wys jy my kaarte, baby," het Nick glimlag selfs breër. — Ek het nie neem jy gyselaar deur'n ongeluk. Die feit is, die telling is nie'n lojale kush hier, so nou is ek het om te gee ego'n keuse: óf hy betaal die losprys vir jou, of hy sal nooit sien jy weer. Sal hy gee jou'n paar rumatiek in die oggend, maar in die tussentyd kan ons'n bietjie pret te hê."
  
  
  "Jy sal dood wees môre oggend," het sy gesê selfvertroue.
  
  
  "Ons is almal gaan om te sterf op'n sekere punt, heuning," Nick gesê filosofies. Neem af jou leer lyfbeskerming, klein een, en ek wil om seker te maak jy nie'n ander mes weggesteek."
  
  
  "Moenie mors met my soos dat, meneer! Stewels croaked, sy stem bewe van woede. — Wanneer Ricky kry vir julle, baie sal afhang van my woord, hou dit in gedagte en gaan.
  
  
  "Moenie my vertel jy twee keer, Stewels," Nick gesê, 'n sigaret aansteek. "Kry afsny nie!"
  
  
  "Probeer uittrek my jouself as jy kan," het die cheeky maiden gesê, strek uit op die bed en staar na die plafon. — Onthou net dat Ricky kan stuur om sy hospitaal, waar hy doen'n paar baie snaakse eksperimente op groot hingste soos jy.
  
  
  Onwillig, Nick het opgestaan en stap oor na haar. Skielik, Devi gedraai op die bed soos'n wildekat en opgespring skielik. Die lem van'n mes blink in haar gebalde vuis. Die rand van Nick se hand getref Ay se pols, en die mes val op die vloer. Stewels'n arm hang soos'n sweep by haar kant, maar sy was reeds bereik met haar linker hand in een van haar baie rits sakke. Nick gryp haar deur die lapelle van haar leer doublet en lig haar op die vloer, skud haar totdat sy het geen begeerte om te grawe uit gevaarlike voorwerpe rondom haar sakke. In plaas daarvan, het hy gooi haar op die bed en hou haar neus en mond met die een hand om haar te hou van skop, trek af Nah se baadjie en skoene met die ander. Laat die meisie in haar broekie en bra op die bed, Nick gaan sit op die rusbank en ondersoek haar klere. Stewels gekyk het hom met haat.
  
  
  Hy het gevind dat'n paar van die koper kneukels in'n binnekant van die sak, en'n reguit skeermes weggesteek in'n verborge boot sak.
  
  
  "Daar moet'n handgranaat iewers weggesteek," Nick gesê ingedagte, gevoel vir sy baadjie. — Maar aangesien dit is nie gevind nie enige verdere, ons kan maar net aanvaar dat jy dit weggesteek in'n veiliger plek." Wel, kan jy hou dit vir jouself.
  
  
  Nick gooi haar'n hemp.
  
  
  "Ek is nie die dra jou hemp," Stewels snork.
  
  
  "Goed, dan sit op jou gunsteling baadjie," het hy gesê, met haar jammer gekry op haar.
  
  
  Stewels sit op haar baadjie en leun terug op die bed, 'n sigaret aansteek. Nick het in die kombuis en het die toebroodjies hy wil haar gegee as'n geskenk, en'n paar ale. Breek af'n bietjie vir ordentlikheid se onthalwe, die maagd verteer die kos gulsig, was dit af met koue deense bier. Nick ook gehou met Nah, eet sy toebroodjies met die eetlus van'n man wat verdien sy brood redelik.
  
  
  — Wat gaan jy met my te doen as die Tel nie eens aan jou eise?" Stewels gevra.
  
  
  "Ek sal sit jy op'n internskap by'n paar private meisies se skool in die verenigde State," Nick gebreek het uitgevaar.
  
  
  Nick kyk op sy horlosie: ego, die eindelose bedreigings en lof van die onvergelykbare Graaf von Stadi was begin om hom te irriteer. Wat hy nodig het om te dink oor die manier waarop sommige res: Emu het'n rowwe dag voor van hom. Maak'n bed vir hom op die bank, hy het uit die brylev.
  
  
  "Herr von Runstadt," het hy gehoor Stewels sê, klink buitengewoon lae en sagte. "Miskien het sy was'n bietjie oorreageer. Vergewe my... Sy het uit die bed gespring en loop kaalvoet te ego se bank. In die lig van die vuur, sy lyk klein en broos. Haar hare gevloei oor haar skouers. Nick het opgemerk dat sy reeds geneem uit haar broekie en bra, en nou is haar jong liggaam was bedek net deur'n leerbaadjie. Hitte gewas oor Nick, en'n rilling deur hom gehardloop.
  
  
  "Hoekom het ons het om te bly vyande," het sy gesê, hou haar hand na hom met'n glimlag.
  
  
  Nick lig sy wenkbroue, nie seker wat om te sê dat'n kurktrekker. Op daardie oomblik het die meisie hardloop na die kaggel en gryp die poker met'n kreet van triomf. Nick vervloek innerlik, vloek homself vir sy flater, en skaars daarin geslaag om te kry om sy voete en dodge die emoe se warm yster wat gemik is op sy lies.
  
  
  "Moenie jy dit wil hê, meneer?" het die meisie glimlag, ontbloot haar skerp tande. "Laat ons sien wat jy kan doen met hierdie ding in my hande." Jy kan die swaard neem as jy wil hê ons om te wees in die volle son.
  
  
  "Dit is baie vriendelik van jou, baby," het Nick mompel, hop in'n stoel.
  
  
  "Nog nie sweet?" Stewels gevra, met behulp van die poker soos'n swaard.
  
  
  "Moenie aanstoot neem as ek nie so mooi soos jy is, maar ek sal neem jou speelding weg van jou in minder as'n minuut." Ek stel voor jy sit dit neer jouself.
  
  
  "As ek nie kry uit van hier in vyf minute, ek sal plak dit in die jy — weet-waar," het die meisie geantwoord.
  
  
  Nick het van agter die stoel, 'n twee-honderd-pond atleet, lenig en rats soos'n luiperd, en gaan staan in die voorkant van haar, swaai effens van kant tot kant op veerkragtige bene. Devi was effens uit die veld geslaan deur die oë van daardie berg van spiere.
  
  
  "Gee my die poker," Nick reggestel saggies. "Ek is nie'n grap, baby. Gee dit terug in'n mooi manier.
  
  
  Stewels se oë skitter vreemd, en sy het skielik giggel, stadig steun weg. Nick voel die opwinding van'n jagter draaie van die dier. Stewels kyk senuweeagtig - ek weet uit ondervinding hoe vinnig Nick aanvalle-en gerugsteun op die rusbank. Die poker was die maak van sirkels van vuur in die lug. Skielik, Nick besef dat dit'n versperring wat die emu nodig het om te oorkom in orde om uiteindelik breek die weerstand van die meisie wat is gereed om op te gee. As hy onschadelijk haar, sy vergeet haar voormalige afgod en gee haarself aan die wenner. Maar hey, as jy daarin slaag om van die seer van die ego of breek die emoe se kop, Graaf von Stadi sal behou sy mag oor dit.
  
  
  Nick glimlag. Om te ego se verbasing, sy het ook geglimlag by die emu in rumatiek met haar wye Ierse glimlag.
  
  
  - Wel, wees dapper! Sê sy in'n diep stem, en Nick gevang in die ego toon nie net die vroulike se uitnodiging, maar ook die vroulike se uitdaging. Met'n flick van haar hand, sy het haar baadjie, die onthulling van haar borste en arms. Haar liggaam, sag soos vars room, wink vir hom, maar die rooi-warm poker in haar hand ook gedwing om hom te hou met dit.
  
  
  Skielik Nick hardloop laag onder die poker wat opgewek is oor Ego se kop, en met'n behendige draai van sy arm, Nick klop die gevaarlike wapen uit die Stewels se hand. Sy probeer om haarself te bevry en die lig Ego van die vloer af, maar Nick vasgesteek haar na die bed. Stewels gesukkel vir'n oomblik langer, dan skielik begin om te lag, 'n diep, keel lag, en gegrawe haar naels in die Ego se rug, hou hom naby.
  
  
  Sy hande toegedraai rondom haar naakte jong liggaam, wat was krul met wilde passie onder hom, gly langs haar dye en ferm klein borste. Stewels " bene geskei, toegee aan die druk van die ego van die steely manlike vlees, en sy kom uit'n lang, wulpse kla as sy voel dit.
  
  
  Sy het haarself aan hom wild en fel, slaan hom met haar uithouvermoë en insatiability, voortdurend bied haarself aan die emu in verskeie posisies, bedel die ego om voort te gaan om hierdie wedloop weer en weer, totdat beide van hulle was uiteindelik verbrand deur die laaste gillen van hierdie mal storm, en hulle sidder in'n stuip van die ekstase van die oomblik, het nie die vrylating van hul omhels.
  
  
  Dan sal hulle lê langs mekaar in stilte in die donker, streel mekaar en voel begeerte vul ih weer.
  
  
  En nie in staat om te weerstaan die natuurlike bel, het hulle weer hulself tot die plesier van die vrye vlug, maar hierdie keer het hulle uitgevoer meer elegante en gesofistikeerde ego duiselingwekkende bollemakiesies. Stewels was so ontspanne deur die lang afkoms in die passie wat sy bars in'n vloed van herinneringe — van haar mal jeug in die binneland van Kalifornië, waar sy gekry het wat betrokke is met'n bende van hondsdol geeks, van die oordrewe motorfiets wedrenne, van hoe sy wil met die graaf, en hoe hulle wil begin'n verhouding. Nick het geluister na haar onsamehangende gebabbel sonder onderbreking, net soms interjecting'n onskuldige kurktrekker of'n grap opmerking.
  
  
  En net soos sy was aan die slaap raak, het sy skielik besluit om in'n slaperige stem:
  
  
  — Nog steeds, ek kry selfs met jou vir die maak van my kyk soos'n dwaas." Stewels Delaney was gebruik word om te terug te betaal haar skuld. Hoewel miskien het ek sal nie jaag nie...
  
  
  Nick het net gelag in die donker hey, in rumatiek.
  
  
  Hoofstuk Agt
  
  
  Helder flitse gooi flikkerende refleksies op die massiewe mure van die ou kasteel. Die skare van jong mans met manlike gesigte wat gevul die geplaveide vierkante brul met'n duisend kele, sing liedjies en skree lelike. Nick glimlag as hy blootgestel is sy sout geweek gesig na die koel wind af van die kanaal: Stewels was verkeerd in die voorspelling van Emoe se pynlike dood by von Stadi se hande. Die telling het iets anders — hy het ingestem om die eise van die ontvoerder van sy minnares en het em'n werk, of eerder, die geleentheid om'n werk te kry. Hoewel Nick het so gesê homself, het hy getwyfel dat hy die regte ding gedoen: die Duitse Ridders het'n baie eienaardige tradisie van die doop nuwelinge.
  
  
  'n brul van die vreugde van die gehoor onderbreek ego se trein van denke. 'n ego teenstander in die ring, 'n bekende meester van bokspartij met die naam Heinrich. Nick se sekondes, twee glimlag duits atlete, begin die massering van Emoe se skouers.
  
  
  "Gaan voort, Herr von Runstadt," Odin se emu gesê het rondom hulle, " jy net nodig het om die laaste een ronde.
  
  
  Nick kyk na sy teenstander: dit was die berg man, 'n voormalige Europese pro stoei kampioen wat is gestroop van sy titel na die dood van een teenstander en verskeie ander beseer. 'n reus met steenkool oë en'n swart ruie snor wip rondom die ring, die uitruil van grappe met entoesiastiese toeskouers wat nie twyfel oor die uitslag van die komende stryd.
  
  
  "Laat my wens u geluk met jou uitstekende resultate in al die kompetisies," Reken von Stadi gesê van agter Nick. In die teenwoordigheid van sy beamptes en Stewels, wat staan trots en unapproachably in haar los rok, die Telling probeer om te verskyn'n model van dapperheid. — Sulke wedstryde van vaardigheid en krag mag lyk kinderagtige, maar was nie die Hertog van Wellington reg toe hy gesê het dat die Slag van Waterloo gewen het was op die Eton atletiek?" Jy stel'n goeie voorbeeld vir ons heerlike jeug. Egter, van'n geveg beampte, ek moet erken, ek het nie verwag om hom anders.
  
  
  "Danke," Nick gesê styf, bedank Ego vir die kompliment. Ego is nie op soek daarna uit om die uitruil van gesels na die uitmergelende wedstryde hy wil meeding in sedert die vroeë oggend. Hy hardloop, spring, skiet en verrig baie ander take, bevestig sy gereedheid om'n offisier van die orde se elite-eenheid. Nou emu in die gesig gestaar sy laaste uitdaging — 'n stryd met'n kampioen martial artist, waarna hy sou draai in'n Duitse Ridder.
  
  
  "My raad aan jou," het die Graaf sê, streel die Ego op die skouer. — Moenie te veel weerstand om ons Henry, want hy kan woedend. Ego die laaste teenstander geduur het vir ses rondes, maar ongelukkig, die arme man kon nie nuttig wees om ons beweging later: Heinrich het die emoe se ruggraat. Daarom raai ek gee in die tweede ronde. Persoonlik, ek het dit geslaag het vir'n drie, maar, as ek nou dink, dit was nie baie redelik op my deel.
  
  
  Die beamptes rondom die Tel lag obsequiously, en Nick het reg geraai dit was'n grap. Maar daar was'n duidelike boodskap in dit: von Stadi het nie wil Nick om te breek sy persoonlike beste in die voorkant van sy ego volgelinge. Die klok het geblaas, en Nick was gestoot in die middel van die ring deur sy sekondes. Die regter nie daar was nie, vir die eenvoudige rede dat hy nie enigiets doen.
  
  
  Die gevoel van die loodswaar gewig in sy moeë bene, Nick begin sirkel stadig rondom die reuse-glimlag. Die man was die bevordering van op hom, buk oor en nederig met sy hande op sy kante. Nick geslaan die reus se massiewe ken, maar hy het net krimp ineen en vou sy arms om die ander man se middellyf, klop sy knieë in die emoe se lies. Die gehoor gebrom in die ontevredenheid, eis'n lang genoeg een, " het hy gesê. Nick vermy die dodelike slag en slaan sy vuis in Heinrich se geskende neus. Die reuse snork in afgryse, sy mond opening wyd, en onmiddellik het'n slag op die keel met die rand van sy hand. 'n ander man sou geval het, maar Henry net skoongemaak sy keel in wanhoop en gespoeg bloed.
  
  
  Nick wip af die onkwetsbaar stoeier en gooi'n reeks van skop. Heinrich, egter, het voortgegaan om uit te reik met sy groot hande in die rigting van die onbeskaamde teenstander, en terwyl Nick probeer om uit te vind die beste emu beweeg om te gebruik op hierdie hoop van die vleis, die duitse behendig gryp ego met sy tentakels en gooi hom openlik oor die tou op die bier-boepense van die gehoor.
  
  
  Iemand gespat'n bier beker in Nick se gesig, en sterk hande gryp hom en stoot hom terug in die ring.
  
  
  "Kyk, ons prodigy is terug! Henry grom. "Hy wil hê om aan te hou veg!"
  
  
  "Dit is reg, jou vet vark! Nick bevestig, lek die bloed van sy bo-lip. — Ek sal lê jy soos'n beer en het die kadette skeer af jou snor: ek hou nie van hulle by al.
  
  
  Heinrich het gesweer onder sy asem en gooi'n groot vuis by Nick se gesig. Nick aangebied sy skouer, maar kon nie staan dit en val. Die duitse spring op en geland swaar op die emoe se rug, byna breek sy rug in wat moet gewees het'n ego-eindig truuk. Nick het wakker geword om die reuse klap sy kop verwoed op die rostrum. Sekondes geskree om te Emu op die selfoon wat hy het een minuut verlaat het om uit te hou, maar Nick kon nie glo dat hierdie nagmerrie slegs twee minute geduur het. Die gedagte flits deur sy gedagtes dat as hy gesterf het in die middel van'n stryd, al die moeite Uil het in die organisering van neo-Nazi's tevergeefs sou wees nie. Die byeenroeping van al sy wilskrag, hy het'n diep asem en ry sy knie in Heinrich se gesig met geweldige krag. Voor hy kon herstel, het hy opgespring en verpletter die reus se lankmoedigheid neus in'n bloedige pulp met'n direkte blaas. Snak vir lug, hy het agteruit, slaan die agterkant van sy kop op die rostrum. Nick gryp Ego deur die ore en klap sy knie in sy ken. Wurg op bloed, Henry skud sy kop en begin met'n beslissende aanval met'n onmenslike brul. Die gehoor vries: sy het nie verwag dat so'n vinnige draai van die stryd. Nick se krag was gedreineer, en hy het geweet dat die ontknoping is oor te kom. Hy geskop Heinrich hard in die shin, klop hom in'n hurk, dan sit sy hand oor sy kop en klap sy voorkop teen die hoek post. Die geskok reuse sy bewussyn verloor en uitgestrek in die ring, arms en bene uitgestrek.
  
  
  Die gehoor het opgespring uit hul sitplekke en'n gejaag na geluk aan die wenner. Tevrede is met die uitkoms van die tweestryd, die sekondes versigtig vee ego met'n handdoek, vrolik streel sy sweterige terug. Iemand wat hou van uit'n pint bier om die kampioen, skree dat ego moet beslis genomineer word as'n kandidaat vir die pos van Kanselier van Duitsland. Die held homself, clutching die tou met hande skud van ooreising, kyk uit vir die graaf se aanhang in die skare. Stewels se stem het sy oog gevang, en sy skree en spring op en af met die res van hulle. Maar die Graaf se eie frons het niks goeds vir Nick, en sy oë, gevul met'n bose haat, moord, was gereed om te verbrand hom soos'n geswore vyand.
  
  
  Skielik von Stadi het af en hardloop na die middel van die platform, skree vir die stilte, die waai van sy arms. Merk dat'n paar jong kadette was rondom die gevalle reus en probeer om af te skeer die emoe se snor, die Telling skop die emu uit die pad en skree woedend oor die brul van die skare. :
  
  
  "Stilte, jy ellendig wreedaards! Stil, jy vark se kuit! Jy is soos'n kudde skape blêr op die oë van'n herder met'n sweep! Wat is jy gelukkig oor, donkies? Wat geamuseerd jou so baie! Wat jy nodig het om te respekteer welverdiende vegters, en nie maak pret van hulle! Jy is nie die blom van die duitse jeug, maar dom hondjies! Maar is jy in staat om selfs ons vyande vir al die vernederings van die nasies?
  
  
  Die skare bedaar, skaam van hul Fuhrer, wie se bulderende stem dreun deur die ou-kampus. Hang aan die toue, Nick kyk in stilte soos die dokters het sy voormalige afgod af die ih platform op'n draagbaar. Von Stadi het voortgegaan om te woede, en belowe om te draai die regime en die daaglikse boor sy ridders. Ten slotte, het hy moeg is, het die ring, en het in sy Mercedes, wat jaag Ego huis.
  
  
  Met die Graaf se vertrek, het die skare se vreugde opgevlam met'n wraak. Die wenner van die toernooi was uitgevoer in hul arms aan die hoof hek, en'n triomfantelike fakkel optog gemors uit op die wal. Vervalste stewels rammel op die keistene, fakkel gedans op die donker oppervlak van die water, en Nick het gevoel asof hy was vervoer na Duitsland in 1937. Sing luidkeels, die ondersteuners gebring ego aan die Deutschland Uber Alles kroeg en het'n ware fees in sy eer. Gespoel en sweet, hulle kom na hom en noem hom "kameraad," drukkies hom met hul harige arms. Nick sit met die hele dom wys en probeer om nie te kry dronk, konsentreer op die mollig kelnerinne in lae-cut boer bloese. Skielik, 'n bekende gesig verskyn in die skare. Ja, daar was geen twyfel dat hierdie is die dieselfde pop-oë klein man met kort hare wat gesluit Ego in'n lykshuis in Swede, dwing hom om te spandeer die nag met die blou lyk van'n geheime laboratorium wetenskaplike. Net nou is hierdie man was die bediening van bier na die jongmense feesviering op die lang tafels. Nico het opgespring om sy voete.
  
  
  "Verskoon my asseblief, kamerade! — Stop dit! " bulder hy, veins dronkenskap. — Maar ek moet dringend terugkeer van'n paar van die goeie Beierse bier om die goeie Beierse land om plek te maak vir'n nuwe batch!" Bevry homself uit die omhelsing van die dronk Duitsers, hy het sy pad na die klein kelner. Toe hy hom sien, hy knip sy oë in die alarm, en laat val die skinkbord van bekers in die groot kadet se skoot. Nick opgetel het, het sy pas, en bug-oog hardloop vir die deur. Nick het daarin geslaag om in te haal met die ego net naby die humped klip brug. Gryp die deurmekaar mense wat deur die nekvel van die nek, hy klap die ego teen die reling.
  
  
  — nee! Nee! "Wat is die saak?" stamel hy. "Dit is'n misverstand!
  
  
  "Absoluut," het Nick gesê. "Nou kan jy verduidelik alles vir my.
  
  
  — Dit was nogal'n ongeluk, ek sweer aan jou!
  
  
  "Dit was net'n ongeluk wat hy nog gelewe het, kan jy sê," Nick reggestel Ego, op soek searchingly in die hurk man se geskokte oë. As hy op die hoogte van die telling wat Nick het verskuif in die hoë regering kringe in Swede, dan is die hele werking van die infiltreer die Duitse Ridders moet word om te rus. Die laaste kans om uit te vind wat is probeer om te ontwrig die sweedse ondergrondse stad en hak in die Amerikaanse lug verdediging stelsel sal verlore wees. 'n stilet verskyn in Nick se hand.
  
  
  — Ek het nie die slot van die deur!" Die kelner skree op'n hoë noot. — Ek was so bang en dan as ek nou, toe ek skielik hardloop in wat jy in die donker.
  
  
  Nick het die stilet lem aan die bewende klein man se keel.
  
  
  — So wat vermoor die werklike werknemer by die stort?"
  
  
  — Dat ek nie weet nie!
  
  
  "Die verkeerde soort van rumatiek," Nick het gesê met'n sug. Hy sit'n hand oor die kelner se mond. Ego is hartseer, bevrore oë verbreed en dele knip, en die klein man klou aan Nick se mou. Nick het sy poot af sy rta vir'n tweede.
  
  
  — Ek is seker jy het gedink aan iets, " het hy grom.
  
  
  "Alles reg, ek sal vir haar sê, ek sal jou vertel haar alles," die nietige mens sê in'n weemoedige stem. "Ego vermoor Odin op versoek van von Stadi se medewerkers, Luitenant Muller.
  
  
  — Hoekom?" Nick gevra.
  
  
  — Jy kan steek my, maar ek weet nie haar, " die klein man haal sy skouers op sy skouers reguit.
  
  
  — Wat die hel is jy daar doen?" "Ek gryp ego vir'n pak slae. "Miskien is die hotel kan verseker die arme ordelike se lewe voor jou vriende naaldwerk op sy ego."
  
  
  "Luister, my naam is Gustav Lang," het die kelner gesê skielik, met'n swaar sug, in'n baie rustige toon. — Ek is'n korrespondent vir die tydskrif Der Spiegel, en ek het'n spesiale redaksionele opdrag. Ek het opgedra is om te doen'n reeks van verslae oor die neo-Nazi's in die moderne-dag-Duitsland, wat is die rede waarom ek het die volgende Graf von Stadi vir'n paar maande nou. As jy enige relevante kontakte, kan jy check dit uit in die redaksionele kantoor. Maar hou in gedagte: hulle sal nie net jou vertel nie.
  
  
  Nick knik in die begrip; dit was nie te moeilik vir hom om seker te maak die verslaggewer se woorde.
  
  
  — So wat presies gebeur het na die stort werker?" het hy herhaal sy kurktrekker.
  
  
  "Toe ek gehoor het dat Von Stadi was tot iets in Swede, ek het besluit om te gaan ook daar," het die verslaggewer gesê. — Na die dop Muller en Ego mense en praat met Hema deur sy sweedse kollegas, ek het gevind dat daar is'n paar geheimsinnige strale wat betrokke is in hierdie storie wat inmeng met die suksesvolle ontwikkeling van'n laser wapen van verdediging stelsel. En toe het ek geleer dat een van die voorste wetenskaplikes werk in hierdie veld het gesterf anders onder geheimsinnige omstandighede, het ek besef dat dit was tyd vir my om te besoek hierdie laboratorium myself. Die lykshuis werker was reeds dood toe was dit ingebreek. Haar verander in ego klere te kry, 'n beter kyk rond. Jy mag dalk dink my siniese en wreed, maar ek weet jy geleer het Von Stadi se maniere te goed. Jy weet, hy het'n baie lang arms, hy het mense oral. En haar stem skielik knoppe in jou daar... ek het geen keuse nie, maar om uit te kry van daar.
  
  
  Nick het gedink oor dit. Die stilte was gebreek slegs deur die bestendige gekabbel van die golwe in die water. Ten slotte, het hy'n sigaret aangesteek en aangebied om dit aan die verslaggewer.
  
  
  "Ons sal nodig het om te ontmoet in die volgende paar dae en praat meer oor dit," het hy gesê. — Maar ek het nie tyd nie reg nou. Ek nodig het om te kry terug na die kroeg. Maar net een antwoord kurktrekker vraag, Gustav. Hoekom is von Stadi wat so'n belang in die verdediging fasiliteite in Swede? Na alles, hierdie land neutraal was tydens die oorlog.
  
  
  "Ek het gehoor iets in die kroeg, so ek sal die vryheid van die maak van'n paar raaiskote," het die verslaggewer gesê. — Die geval is, in my mening, is soos volg. So gou As wat von Stadi kom by die krag, die NAVO sal onmiddellik onttrek al sy kern wapens na Duitsland. As die telling bestuur om te verhoed dat die Swede van die skep van'n verdediging teen Chinese laser wapens, die Chinese beloning EMU met'n klein aantal van die atoom bomme en hoofde en primitiewe manier van lewering. Maar dit sal genoeg wees vir die emu om te heers oor die hele Europa. En te oordeel aan die manier waarop die voorste sweedse navorsers draai blou en sterf een na die ander, sal dit bereik die lande van Noord-en Suid-Amerika. Hou jy van die Weense schnitzel?
  
  
  "Nee," Nick gesê. — En hoe gou kan dit gebeur?"
  
  
  "So gou As wat hy het'n verskoning," het die verslaggewer haal sy skouers op. — Byvoorbeeld, as die regering gesigte weer beduidende probleme. Te danke aan sy pa se diskresie, die Graaf het'n uitgebreide verbindings in die industriële en militêre kringe. Hulle vertrou emu, maar ek twyfel nie dat die Verenigde State van amerika en Frankryk vertrou emu. Sonder die Chinese atoombom, die emu sal nie in staat wees om iets te bereik.
  
  
  "Ek dink nie hierdie soort van materiaal is net interessant vir die tydskrif," Nick gesê. "Selfs een so stewig soos Der Spiegel."
  
  
  "Dit is goed as wat ek kan publiseer ten minste een-tiende van wat ek gevoel het," het die joernalis gesê stil. — In die tussentyd, Europa kan eindig in die hande van'n besetene, en die Verenigde State van amerika in die hande van die Chinese. En my redakteur — in-chief is in die beskuldigdebank.
  
  
  Nick lag, dink dat daar is geen behoefte om jou te vertel Mia alles wat hy gehoor het in Washington. Dit was Ego, Nick Carter, wat Hawke sou gestuur het om ondersoek in elk geval. En hy is reeds hier. Maar, ongelukkig, sonder'n enkele idee waar om te begin nie.
  
  
  Hoofstuk Nege
  
  
  Nick was rook naby aan sy bors in'n kombers, en kyk uit die venster ingedagte. Dit het nie altyd'n aangename lig van die grasperke en blombeddings in die kasteel binnehof, maar nou was dit verlig slegs deur die dowwe lig van die maan, wat was koud en vyandig. As dinge nie uitdraai soos Nick het gehoop, Em sou nie in staat wees om te ontsnap uit hier. Die Graaf se kasteel is bewaak deur die bose moordenaar honde, en die naaste snelweg was ten minste'n twee-uur se stap weg. Gedurende hierdie tyd, ego sal gevang word deur die dieselfde vrolike ouens met wie hy feesgevier net'n paar uur gelede. Daarbenewens, die bos rondom die kasteel is gepak met strikke wat skiet skale van die dodelike gif, en jy kan getref een van hulle in die nag sonder om twee stappe.
  
  
  Op die tweede gedagte, egter, Nick besluit om te probeer om in te lig Washington van Graaf von Stadi se voorneme om uit te voer'n staatsgreep, en die gebruik van die dieselfde joernalis as'n koerier, want hy was vry om te reis as hy bly, en Emoe se ekstra geld sou waarskynlik nie seermaak nie.
  
  
  Daar was'n reuk van die vuil, klam lug uit onder die bed, en Nick trek die kombers oor sy kaal bors. Wat kan loop rondom die kasteel op hierdie uur? Vermoedelik, is nie die gees van Hermann Goering homself kom om te besoek die tel?
  
  
  Nick het gevind dat die handvatsel van die stilet en swaai sy voete uit die puin van die koue klip vloer. Shaggy was nader af in die saal van die ego kamer. Hier kan jy verwag dat enige verras-van'n granaat onder die deur en outomatiese vuur aan'n radius van giftige gas deur die sleutelgat. Die yster-geklede deur kraak, 'n konsep blaas in, en'n figuur verskyn in die pad van die maan. Sluip agter die indringer, Nick benoud die emoe se keel met sy hand en sit'n stilet om die karotis arterie onder die oor.
  
  
  "My God, Nikki! Stewels geskree in'n gesmoor stem, sukkel om haarself te bevry uit die kloue van die ego en sterk arms. — Het jy al ooit die slaap?"
  
  
  "Afhangende van die omstandighede," Nick gesê het, die ontslag van die meisie. — Wat de hel wil jy hier?"
  
  
  — Ek het gekom om te wens die wenner! — O, my God! " het sy uitgeroep. — Ek dink jy verdien'n spesiale toekenning."
  
  
  Nick krap die agterkant van sy kop met die stilet, kyk ongelowig na die glimlag hoer.
  
  
  "Wat as die Tel wakker en bevind jy nie met hom in die kamer?" - hy het gevra. — Of dalk het hy jou om stil te verwurg my terwyl ek slaap." Na alles, hy kan nie aanvaar dat ek breek die ego rekord.
  
  
  "O, shut up nou! Stewels uitgeroep. — Jy weet hoekom jy hier is."
  
  
  Sy oopgemaak haar rug, en die rok val op die vloer by haar voete. Stewels vinnig losgemaak haar bra en het haar onderklere. In die onheilspellende maanlig, haar bleek gesig en groot oë lyk soos'n heks se masker. Naak, sy het'n stap vorentoe en heerlik om hom. Haar slanke hande gesluit om sy terug, en haar warm, nat lippe ontmoet sy. Nick krap haar en begin om te dra haar na die bed, maar sy wikkel uit van die pad en trek haar af op die harde, koue plaveisel.
  
  
  — Ek sal voel jy meer skerp hier op die rotse, " het sy gefluister, haar verswakte liggaam sidder met meedoënlose woede tussen die ego se warm manlike vlees en die ou klip vloer. Toe sy uiteindelik uitgestrek uitgeput, snak vir die klam lug met haar mond wyd oop, Nick tel haar op en lê haar op die bed, doen die bank pers langs haar. Hy kan haar hoor huil saggies en gekerm.
  
  
  "Ek is mal oor haar," prewel sy dof, " hy is so mooi en manlik." Maar hy verag my! Vir wat? Sê vir my, vir wat? sy draai na hom met'n betraande gesig. "En vanaand het hy outdid homself deur die maak van my brand my ego met'n warm yster terwyl hy staar na die muur en glimlag dat creepy glimlag sy. God, waarom was sy so ongelukkig?
  
  
  Nick stil aangebied Hey, 'n sigaret.
  
  
  — Hy sê dat hy nou moet slaag al die toetse vir die aansluiting by die ego organisasie weer, na bewering bevestig sy reg om sy leier. Maar wat anders kan dit wees? Jy is nie van plan om te lei Duitse Ridders met fakkels deur die strate van'n beer hall, is jy?" Haar, ek moet erken, ek kan net nie dink van so'n ding.
  
  
  ""Ek ook," Nick lag. — Ek is nie fiks te wees'n herder vir'n trop varke wat net erken krag en'n sweep. Een ding wat ek weet vir seker: as sy was die Fuhrer van die Duitse Ridders, sy sou kom met iets sappig as die moord en die vreugde van'n paar sweedse wetenskaplikes.
  
  
  — Is jy'n grap?" "So dat hierdie sweedse troue is nie die moeite werd om'n damn in vergelyking met Ricky se hele groot skema!" As dit besef het, die telling sal die owerste nie net van Europa, maar ook van die lande van Noord-en Suid-Amerika. "Ek sal jou vertel wat, kind: moenie vergeet dat Ricky is'n dokter, en Odin is waarskynlik die beste in sy gebied. Hy is'n groot wetenskaplike. Dit was hy wat die uitvinder van hierdie blou dood wat is nou gedek in al die sweedse koerante.
  
  
  Nick vries, getref het soos'n weerligstraal.
  
  
  "Miskien is jou soet Ricky is'n genie," het hy lag. — Maar hoe kan'n emoe maak mense wat'n paar duisend myl weg skielik draai blou en gee om hul siele na God?" Moenie praat nonsens, laat ons het'n paar cognac, ek het een fles stashed in my tas.
  
  
  Na'n goeie konsep van die ou brandewyn, die meisie se tong uiteindelik losgemaak, en Nick kon net luister en vul haar gedagtes.
  
  
  "Jy weet, my groot seun, dit is nie kosmiese strale wat maak al die sweedse wetenskaplike rotte blou," Stewels gesê met moeite, op soek na Nick met wellustige oë. "Ricky het al hierdie in sy laboratorium. En nou is hy verbeter die druk so baie dat geen kenner kan dink dat dit'n paar onbekende virus of iets soos dit...
  
  
  "Ek weet'n bietjie oor virusse," Nick het gesê, neem die beker van Ness. — As hy regtig vorendag gekom met iets oorspronklike, kan ons maak'n goeie wins op dit. Ek het vriende wat kon bied Ricky Ego'n klomp geld.
  
  
  Stewels gryp Ego se arm en trek hom na haar, giggel vreemd soos sy het so gedoen.
  
  
  "My liewe mede, Ricky het baie van die geld van sy eie. En ophou praat oor hierdie nare bakterieë, kom ons maak liefde beter. Wanneer ek drink dit, ek voel altyd'n verskriklike passie... ek het'n klein virus binne-in my, " het sy gesing in'n nasale stem, en dadelik het die stilte van die gang was gebreek deur'n ander verskriklike lag dat Nick het geweet so goed. Hy het opgespring uit die bed, stilet in die hand, en gehaas na die deur. Maar die dwerg se hooh-toet was reeds kom van beide kante van die donker gang.
  
  
  "Dit is Loki, die dwerg," Stewels gesê, lag idiotically. Kom na my, my reuse, en my help slaag die nag."
  
  
  Stewels was uitgestrek op die vloer, bene uitgestrek, sing onsamehangend vir haarself.
  
  
  - Loki is slim en slim, maar Bootsy kan hom nie help nie, Bootsy het'n kampioen... — Nee, " het sy geprewel, en dadelik aan die slaap geraak.
  
  
  Teen dagbreek, Nick is ee is slegs die oordrag en gaan af, slaperig en ontevrede, tot die einde van sy middagslapie in haar kamer.
  
  
  Die sluiting van die deur agter haar, hy het na die venster en kyk na die son. Washington was'n lang pad van hier af, en ek het om te erken dat daar was'n kans dat die emu sou nie in staat wees om te kry om die kasteel weer. Selfs met die beste van omstandighede, dit sal neem om tot laat in die nag te besoek Gustav by die kroeg. Hawke moet wees op die hoogte van wat gebeur in die ou kasteel in die berge van Beiere, sodat hy ten volle kan weerstaan von Stadi en te verseker dat die veiligheid van die US air verdediging hoofkwartier in die gesig van die nuwe Chinese bedreiging.
  
  
  Asof om te bevestig die erns van die situasie, die eerste strale van die son breek die stilte van die rustige berg pieke met die skerp geluid van'n beuel: dit was'n groep van goed gewapende soldate van die von Stadi leërs, wat gereeld uitgevoer maneuvers in die beboste vallei. Hierdie keer weer gepraat oor die ernstige bedreiging hang oor die huidige regering van Wes-Duitsland.
  
  
  Maar kon von Stadi het omvergewerp die ego alleen? Van die kursus, kan hy nie doen sonder die hulp van invloedryke kringe, maar hy het ook het genoeg van sy eie krag. Sulke reuse van denke soos Luther, Hitler, Castro, Marx, en Mohammed is in staat om dramaties verander die verloop van die geskiedenis...
  
  
  Wel, Nick kon net hoop dat'n klein kelner met'n leër haarsny die naam van Gustav besig was by die Deutschland uber Alles Tavern vanaand.
  
  
  So gou As die eerste strale van die son raak die mure van die kampus, slaperige burgers begin om te verskyn om die deure van die huise. Vryf hulle oë en gapende, hulle het op hul fietse te kop af in die krom strate te werk. En dit is onwaarskynlik dat iemand rondom hierdie harde werkers versorg oor die eensame stil figuur, ongemerk bevrore naby en rondom die klein kafee.
  
  
  Ten slotte, die deur oopgemaak en Lang, die kelner, uit gekom het. Hy buk af om te verwyder die slot op sy fiets, nog nie die merk van die vreemdeling kyk na hom.
  
  
  Die dier oë wat hom gevolg het, was so koud soos die Arktiese waters en so gevoelloos soos'n honger wolf se. 'n vreemde, wilde wesens in die dekmantel van'n man skielik het af en in'n paar spronge oorwin die afstand skeiding van die ego en die slagoffer. Die kelner kyk op, sien die verskriklike wesens dreigende oor hom, en hardloop weg met'n hartverskeurende skree. Hy het hals oor kop, soos'n bang muis, 'n verlate straat, hoor swaar voetstappe agter hom, en'n verskriklike lag wat klink meer soos'n honger grom. Die arme man kom uit'n finale roep om hulp, en in die volgende tweede, 'n groot hand was aangrypende ego se skouer, en'n ander was aangrypende die emoe se kop in'n dood greep.
  
  
  Gelukkig, nie een van die uitvoerders van die werk wat was haastig op hierdie vroeë uur in staat was om te getuig hoe'n groot, buk man gevang met nog'n klein man wat hardloop weg van hom vir sy lewe, het twee van sy terug met een slag, en dan, met'n enkele beweging van sy kragtige hand, soos'n dier se poot, skeur af die arm man se kop.
  
  
  Gustav Lang se teiken gerol weg in'n netjiese blom tuin, en die reuse-moordenaar gehys die onthoofde liggaam op sy skouer en stap met dit terug na die stoep van die huis waar die kelner se fiets geparkeer was. Na die begin van die deur, het hy laat val die lyk op die gang vloer en stap stadig af in die straat, nie eens pla af te vee die bloed uit sy gesig en hande.
  
  
  Nick se hande was gehou deur'n reus met bomenslike krag, draai ih op sy rug. In vergelyking met hom, Henry was net'n baba.
  
  
  Graaf von Stadi begroet Nick met'n flou glimlag.
  
  
  "Dit blyk dat jy nie so onoorwinlike, Herr von Runstadt," het hy gesê met'n paar boosheid. "Laat hom gaan, Einar!"
  
  
  Einar unclenched sy staal hande en druk Nick in die rug so hard dat hy uitgestrek op die vloer in die voorkant van die Graaf.
  
  
  "Ek wil graag weet wat jy doen buite my laboratorium, Herr von Runstadt," Ego gevra Thoth.
  
  
  "Ek het net verloor," het Nick sê, om aan sy voete. — En jou aap skielik aangeval my."
  
  
  "Einar is geen aap," het die Telling lag. — Hy was'n ware Viking, en hy was omtrent'n duisend jaar oud.
  
  
  Nick het omgedraai en staar in verwondering na die man wat net het die ego. 'n groot, harde-faced man staar na haar in stilte met sy dierlike oë. Hy was nie baie jonk, maar hy het die benydenswaardige gesondheid van'n bejaarde visserman in sy middel-vyftigerjare, nie meer nie. Nick kyk na die Graaf ongelowig.
  
  
  "Ek sien jy my nie glo nie, Herr von Runstadt." — Wel, dit is'n ware Viking. Ego ontdek is gevries in die Arktiese ys kort voor die oorlog deur'n duitse pool ekspedisie. Toe my pa het my gestuur om te Argentinië in 1943, ek het ook daarin geslaag om te neem die bevrore Einar met my. In sy laboratorium, het hy herleef dit met behulp van sy eie tegnologie. Neem'n blik op dit! Is dit nie hierdie lewende bewys dat ek geword het wat gelyk is aan God self? Maar dit is nie wat sy wil om te praat oor, so ons sal laat uit antropologie vir nou. Vir'n aantal redes, ek kan nie vir jou sê hoekom ek nodig het om hierdie sweedse geleerde so erg, maar ek nodig het om haar te erg. En met alle respek vir jou eie meriete, ek het om te erken dat ek besluit het om te gebruik, net om te kry Astrid Lundgren. Wat dink jy van daardie?"
  
  
  "Wel, ek nie omgee nie," Nick gesê, glimlag. — Ek is gereed om te gaan reguit na Stockholm om dit te kry." Egter, vir'n klein addisionele fooi.
  
  
  "Jy my verkeerd verstaan, Herr von Runstadt," die Telling lag. — Jy sal nie hê om oral te gaan, sal jy bly hier in die kasteel. Ek onthou jy my vertel dat Astrid is in die liefde met jou en vertrou jy heeltemal. As dit inderdaad die geval is, dan sal dit genoeg wees om'n boodskap te stuur aan jou. Sy weet jou handskrif, nie sy?"
  
  
  Nick knik, probeer om nie om te wys sy teleurstelling.
  
  
  — Maar jy moet erken, Reken, dat dit is eerder naïef om te dink dat ons kan dwing om Astrid te openbaar die geheime van haar wetenskaplike navorsing aan jou. Sy kan net effens verander die formule, en jy sal nie in staat wees om te vang haar verneuk selfs in'n jaar. Verstaan dat ee vergelykings is die hoogste prestasie van wiskundige wetenskap, en dit is nie so maklik om hulle te verstaan — " het hy gesê.
  
  
  "Jy weet wat, Herr von Runstadt," sê von Stadi, op soek na ego ingedagte, " so as om nie te mors enige tyd, ek sal jou wys jy iets reg nou.
  
  
  Hy druk'n knoppie op die remote, en een van die afdelings van die muur paneelwerk opsy skuif om te openbaar'n ry van televisies. Die skerms verlig, en Nick se oë was gevul met'n onheilspellende tonele wat herinner hom van'n paar van die sewentiende-eeuse malhuis, waarskynlik Bedlam alleen. 'n paar goor wesens sit roerloos in ondenkbaar inhou op die vloer in'n heeltemal leë kamer, nie te sê ons woorde.
  
  
  — Dink jy hulle is pasiënte wat ly aan katatoniese skisofrenie, Herr von Runstadt?" Die Tel gevra. — Glad nie. En jy sal sien dit nou.
  
  
  Hy het'n paar bestellings oor die telefoon, en die skerm het die wit-bedekte ordonnanse die aanvang van die pasiënt wyk. Hulle aangeheg elektrodes aan die hoofde van een pasiënt post.
  
  
  Onmiddellik, al die ander roerloos wesens was gegooi in verwarring, hul leë donker oë flikker met'n mal vuur. Sommige het begin kruip op hul voete, ordonnanse op hul knieë, hande uitgestrek in gebed, vroue begin om te neem vulgêre inhou, blykbaar probeer om te verlei mans in die hospitaal togas. Odin rondom hulle iets gesê het skerp na die siekes, en hulle het gekrimp van hom weg in vrees en hom in'n hoek. Sommige het selfs begin om desperate pogings om te klim op die kaal kla.
  
  
  — Jy het net waargeneem slegs die uiterlike reaksies van my proefkonyne om die bedreiging van die elektriese impulse wat van toepassing is op hulle. Jy kan weet, Herr von Runstadt, dat sekere gebiede van die menslike brein lyk aan die beheer van pyn en plesier in die ego liggaam. Deur die stimulering van ih met elektrisiteit, ble lewer emoes. beide ondraaglike lyding en buitengewone vreugde — " die telling kommentaar op hierdie toneel.
  
  
  - Ongelukkig, so onaardse bliss het baie hartseer gevolge vir'n persoon wat dit ervaar die ego. Drie sekondes van so'n plesier - en'n persoon draai in'n plant. Ek het ook die toepassing van hierdie metode om my Einar, afwisselend tussen plesier en pyn. Maar aangesien dit is vir my dierbaar, ek beperk dit tot'n proses blywende een tweede, nie meer nie.
  
  
  "Wie is hierdie mense?" Nick gevra.
  
  
  Die Telling het geglimlag:
  
  
  — Hierdie is die skuldige lede van ons gemeenskap: 'n paar rondom hulle probeer om ons te verraai, ander'n fout gemaak het en dus benadeel die einde in al die huise rond. Nou word hulle gestraf.
  
  
  — En dit is hoe jy hoop om te kry Dr. Lundgren se formule vir die beskerming van laser wapens?"
  
  
  — Jy raai dit al.
  
  
  — En as die uitwerking daarvan op haar brein later het veroorsaak dat haar te verloor haar geheue en vermoë om te dink aan al?"
  
  
  "Jy hoef nie te bekommerd wees oor wat nie," het die Graaf het gesê, lag. — In elk geval, so lank as wat jy volg die reëls van die spel, jy het niks om te vrees nie. Maar vir jou inligting, sy geheue verlies is nie moontlik nie. Na my blootstelling, sy sal maar net te bly om te onthou alles wat in groot detail, ek kan jou verseker.
  
  
  Die Telling kyk op sy horlosie.
  
  
  "As jy sal verskoon my," het hy gesê, " ek het dringende sake by te woon." Skryf asseblief'n paar lyne, liewe Mej Lundgren, en bring vir my'n nota. Ek het om te gaan na die stad om te voldoen aan met die owerhede: 'n sekere Gustav Lang, 'n koffie kelner, vermoor is hierdie oggend, en hy het om te verseker word deur die polisie dat ons organisasie het niks te doen met dit.
  
  
  Graaf von Stadi staan.
  
  
  "Goeie-bye, Herr von Runstadt," het hy gesê in duits. "Ek wens u'n goeie tyd."
  
  
  Hoofstuk Tien
  
  
  Nick links deur die Graaf se kantoor en op pad na die stalle. So Gustav Lang dood was. Met die ego se ondergang, die web-gebaseerde vermoë om belangrike inligting te stuur na die sentrum verdwyn. Verder, in minder as twee dae, die legende dat hy werk sal aan die lig gebring word, as dit nie reeds aan die lig gebring deur hierdie alomteenwoordige dwerg Loki, volgende op sy hakke. Wat sou gebeur wanneer Astrid'n brief ontvang van hom? Larsson, natuurlik, sal nie toelaat dat Ay gaan na Duitsland, von Stadi sou woedend wees dat die Emoe is om die bos gelei in die verkoop van'n vark in'n sak, en Nick Carter vermoor sou word sonder verdere uitstel, soos'n ongelukkige verslaggewer.
  
  
  Die stalle ruik sterk van hooi, perd urine en mis.
  
  
  "Is jy nuut?" Die bruidegom gevra.
  
  
  "Ja," Nick gesê kort.
  
  
  — Ek raai jou aan om nie om te draai af van die paaie in die bos: jy sal val in'n lokval en verloor'n duur perd
  
  
  "Wanneer ek nodig het om die bruidegom se raad, ek sal vra Ego vir dit," het Nick gesê, die bevestiging van sy perd soos'n Pruisiese.
  
  
  Die merrie was gevang probeer om te breek in'n galop, maar Nick gehou haar rug totdat hy bereik die bos.
  
  
  Alles in hierdie sterflike wêreld neem sy beurt. Nou is die tyd vir Nick Carter om te loop rondom die kasteel. Nick het die vermoë om te maak belangrike besluite te neem vinnig. Hy het nie gaan na sy kamer om te kry om sy dinge, die keuse om te gebruik die verrassing faktor. Hierdie gelukkige gedagte het plaasgevind te Em in von Stadi se kantoor. Óf hy sou bereik Swede, of hy sal val in die hande van die Graaf se moordenaars.
  
  
  Wanneer die merrie uiteindelik bereik die bos, sy was'n bietjie senuweeagtig: die onbekende klanke bang haar.
  
  
  "Neem dit maklik, kleintjie," Nick sê, streel oor haar skouer, " jy is nie van plan om te kry uit die moeilikheid in elk geval, maar jy hoef nie te bekommerd wees nie te gou. So word'n goeie meisie en luister na my.
  
  
  Mimmo hardloop'n haas, en die merrie het gestruikel, byna gooi hom af in haar skrik. Nick bars uit van die lag:
  
  
  "My God, jy nie engels verstaan nie!" Wel, laat ons praat in'n taal wat jy kan verstaan! Hy oorgeskakel na duits, nog steeds probeer om te sê die merrie nie te senuweeagtig te wees voor hulle het die pad, dink waansinnig oor wat om volgende te doen. Op die top van die berg, het hy sy perd gestop en kyk terug na die kasteel, neem voorraad van die werk wat hy gedoen het. Hy is na die laboratoriums vir'n rede, en hy sou gekry het'n paar dinge uit hulle voor Einar gryp ego. Nick Carter homself het geweet dat absoluut niks oor virusse en bakterieë, maar hy het gehoop dat die proefbuis van blou vloeistof wat hy in sy hand sou help wetenskaplikes uit te vind watter soort van dodelike nuwe wapen Graaf von Stadi was die voorbereiding vir die buite swembad. In elk geval, die mite van die blou strale onbekend aan die wetenskap sal word uit die weg geruim, en Astrid sal in staat wees om veilig voortgaan om te werk op die beskerming van die laser bestraling.
  
  
  Nick trek liggies op die regte toom, die begeleiding van die perd in die rigting van die rand van die bos en die snelweg verby. Onbewus van die dodelike ampul strikke, die merrie geswem ego vinnig deur die onderbos, bly van die besluit om te ry vrylik. Gou Nick kon sien die metaal mesh van die heining wat voorlê. Waarskuwing tekens geplaas langs die nah elke vyf-en-twintig voete lees: "Aandag! Private eienskappe! Die indringer sal geskiet word sonder waarskuwing! " was net vyftig meter weg. Skielik frank, 'n haas spring uit van onder die merrie se hoewe. Die perd grootgemaak met'n verskrikte gerunnik en swem weg. Nick kon nie meer hou haar rug, haar oë groot en haar ore plat soos sy gejaag het reguit vir die metaal gaas. Dertig meter van die heining, twintig meter, en hy hoor'n lokval gaan af.
  
  
  Die merrie whinnied, wat seer is, en jaag vorentoe, selfs vinniger. Nick het die versiendheid om sy bene uit die stiebeuels en klou stywer aan haar rug, maak'n paar spronge, en die perd het op sy kant, maar Nick daarin geslaag om af te spring nah en dodge die houe van haar hoewe. Gou het die ongelukkige dier was stil: sianied van kalium het sy werk.
  
  
  Toe hy by die heining, Nick klim oor die nah, gooi sy baadjie oor die doringdraad wat hardloop langs die boonste rand, en weggesteek agter'n bos, besluit om te wag vir'n verbygaande vragmotor. Die universiteit kampus was sestig kilometer weg, en Nick het net dertig duits punte links in sy beursie.
  
  
  Maar em was gelukkig, hy het dit die helfte van die pad op'n vullis vragmotor, en dan ego is opgetel deur twee dronk boere ry in die dorp in'n ou vragmotor. Al die pad, hulle het beurte drink brandewyn en die vloek van die regering. 'n uur later, het die ligte van'n klein dorpie verskyn in die voorkant van hulle, maar dan is die boere eenparig aangekondig dat hulle gaan om te stop en eet.
  
  
  "Kom saam met ons." En dan sal ons jou neem na Frankfurt, " hulle coaxed die vrolike passasier hulle graag.
  
  
  Nick skud sy kop met geweld, vir een of ander rede Emu het nie wil om te gaan na die Deutschland uber Alles kroeg.
  
  
  "Ek het net die borrels vir my maag ontsteld!" - streel die ego op die skouer, byna gesleep ego rondom die kajuit boere. "Kom ons gaan drink het en'n goeie byt!"
  
  
  Maar Nick was hardkoppig, en die boere laat hul ego's te gaan. Nick kyk na hom gaan, dan hurk in'n donker hoek en vroetel vir die geweer in sy sak. Hy wag vir sy nuwe buddies vir ten minste'n uur, en gedurende daardie tyd, opgewonde jong steamboats, met gespoel gesigte hardloop verby die mimmo vragmotor'n paar keer.
  
  
  - Stop al die vreemdelinge! hulle geskree om'n ander vriend. - Ondervra alle verdagte mense!
  
  
  Nick geraai dat die Knights het begin met'n werklike jag in verband met die moord van die koffie kelner. Kyk na hulle, rondom die kajuit, hy rook die een sigaret na die ander. Wat hom veral ongemaklik was nie die kinders wat verdwaas uit die chase spel, maar die streng sekuriteit beamptes van die Graaf von Stadi se kasteel met rewolwers in holsters op hul gordels. Ten slotte, die bekende figure van die boere het gekom in die oog: te oordeel aan die manier ih geloop het, hulle was onberispelik hoog op bier.
  
  
  Siende dat Nick was nog steeds wag vir ih, Odin om die boere uitgeroep:
  
  
  "Kyk, Herman, wat gaan ons doen met hierdie man? Neem ego na Frankfurt?
  
  
  — Ek dink jy is reg, Carl! die ander het ingestem.
  
  
  Hulle klim in die kajuit met'n paar probleme, en begin om te was die bene van von Stadi, verdien'n ego vir die verlaat van sy manne om te soek vir'n moordenaar in plaas van op soek na verraaiers wat verkoop het, eerlik Duitsers die Russe en die Amerikaners.
  
  
  "Never mind, Herman," Karl gesê ingedagte uit agter die wiel. Hy weet hoe om te leer diegene wat verdoem Yankees'n les!
  
  
  Tot voor op die snelweg, iemand waai hul arms op die bestuurder om te stop. Carl het gesweer as hy hard gerem en leun uit die venster. 'n lang blonde man in'n militêre uniform gekom het naby aan hom en het gesê streng:
  
  
  — Ons het bevele om seker te maak al die vragmotors op pad na Frankfurt.
  
  
  "Ek wonder waar jy was, sucker, toe ons die nagaan van die russiese tenks op die pad na Stalin." die rooi-gesig gestaar bestuurder asem emu dampe in sy gesig.
  
  
  "Ek is die kaptein van'n leër van die Duitse Ridders! Die aanstoot tiener opgevlam. "En ek sal nie toelaat dat jy...
  
  
  "Kom op, wys hierdie sucker en al sy ego vriende wat die goeie wag kan doen!" Nick voorgestel dronkerig. - Laat hulle weet hoe ons die geveg teen Stalin!
  
  
  "Goeie idee! Herman chimed in. - Laat hulle weet hoe om te stop eerlike belastingbetalers! Een vir almal en almal vir een! Gaan voort!
  
  
  Die kaptein spring af van die bestuur van raad en skree vir sy vriende:
  
  
  — Daar is slegs drie dronk boere hier! Slaan die ih, laat hulle gaan hulle aparte weë.
  
  
  - Oorwinning! Herman uitgeroep gelukkig.
  
  
  "Sonder vuur'n skoot!" Karl chimed in.
  
  
  — Op hierdie geleentheid, wat jy nodig het om te neem nog'n sluk van cognac! Nick gesê.
  
  
  "Jy drink," het Karl gesê magnanimously.
  
  
  Die vragmotor brul en ry weg, mimmo van die knights met hul sterte tussen hul bene, af in die pad, die uitvoering van Nick, sit tussen twee dronk boere, weg van die gevaar sone. Nick was jubelende, op soek daarna uit om'n veilige einde van die reis op die Frankfurt-Kopenhagen trein."
  
  
  Die stasie was slegs'n paar kilometer weg toe die boere het besluit om weer te stop en eet by'n klein restaurant langs die pad. Maak nie saak hoeveel Nick weerstaan, hierdie keer het hulle gesleep Ego in die gimnasium met hulle, selfs met die belofte om te betaal vir so'n mooi man.
  
  
  Alles gaan goed totdat Nick het opgekyk van die wors en kool skinkbord en gebeur om te blik op die man by die volgende tafel, wat was die lees van'n koerant. Die helfte van die eerste bladsy is geneem deur Nick se gesig, en die ander helfte was'n foto van Gustav Lang se onthoof lyk. Nick het nie nodig om die artikel te lees om te weet dat von Stadi het beskuldigde Ego van moord.
  
  
  — Hoe kan ek kry om die Imperial Hotel?" "Wat is dit?" het hy gevra Karl, merk dat Karl was op soek rond, waarskynlik met die hoop om te vind'n koerant wat gelaat is op die tafel iewers. — Ek het iemand anders wat in Frankfurt, maar ek het nie hier sedert die oorlog.
  
  
  Herman kyk ingedagte uit sy koffie, maar Karl het reeds opgemerk het die prentjie.
  
  
  "Kyk daar, Herman! — Stop dit! " het hy geskree. — Ons mede-passasier blyk te wees die moordenaar dat die von Stadi seuns is op soek na!" Hoe slim hy mislei ons!
  
  
  "Jammer, ouens, maar ek het om te gaan!" Nick mompel, spring van die tafel.
  
  
  "Dat die monster skeur af die hoof van'n arme kelner!" Karl geskree om die hele gehoor en gooi hom by Nick. Die reg vuis van die ervare scout gevang die emu vierkantig in die hol van die ken, en die boer in duie gestort op die vloer. Herman was op Nick se rug, en Stahl roep vir hulp van die eienaar van die restaurant en die polisie. Sleep die swaar duitse agter hom, Nick op pad na die uitgang.
  
  
  "Moenie toelaat dat die diere te kry weg!" Herman geskree. "Jy is die uil van God!"
  
  
  "Kyk uit! iemand het geskree om die kliënte. "Hy is gewapen en uiters gevaarlik!"
  
  
  Die figuur van die sjef opgedoem in Nick se pad, 'n groot kerf mes in sy hand. Gryp'n stoel, Nick gooi homself reguit op dit, die stoel bene uit te steek in die voorkant van hom. Die kook kon nie die blaas en laat val sy swaard, val agtertoe. Nick spring oor dit, koes deur die poort, en loop uit sonder Herman se rug geklap word: hy slaan sy kop op die bo-drumpel en in duie gestort volgende aan die sjef.
  
  
  Nick kyk rond: agter die restaurant, 'n geploeg veld begin, gevolg deur'n swart bos. Sonder'n tweede gedagte, Nick gehardloop in die rigting van dit, skreef teen die Wes-duitse son wat druk op die emoe se oë.
  
  
  Hoofstuk Elf
  
  
  Soos gerapporteer deur die ambassade, het hulle chirped oor sy kop die hele dag, byna slaan die boomtoppe. Ek kon hoor die honde blaf uit die veld. Graaf von Stadi gespaar het geen koste in om Gustav Lang se moordenaar gevang. Nick was skaars in staat om op te staan uit die uitputting, en Ego se oë was vaag, maar hy het aangehou loop noord. Toe hy aan die spoorlyn, hy ry'n paar kilometer in'n vrag motor. Dan lê ek in'n moeras vir drie ure, dan is weggesteek in'n steenkool bunker. Hy het reeds geweet hoe baie kilometers was links agter hom toe hy ruik groot water aan die onderkant van die heuwel. As Nick af die helling, het hy gesien het die rivier, met sy slanke skepe gly stadig oor sy oppervlak, en die hawe en die vrag hawe gevoer met pakhuise.
  
  
  Daar is altyd'n baie van die rondlopers en verskeie donker persoonlikhede rondom die hawe pakhuise, waaronder dit is maklik om verlore te raak. Hier, Nick Carter kon slaap gemaklik in'n back-stegie, sonder die vrees van die kolonie se ego wat versteur in die middel van die nag.
  
  
  Maar terwyl die superspy rus, herstel, na'n harde dag, sy vervolger, Graaf von Stadi, versterk sy liggaam en gees in'n effens ander manier. Gestroop tot die middellyf, hy het gaan staan in die middel van die wit-ommuurde kamer op die graniet vloer, asemhaling luidrugtig en terugdeins met elke nuwe blaas dat die Stewels se sweep geland op die Ego se bloedige terug. Ego se bors glinster van die pot.
  
  
  Op die laaste die meisie laat val die sweep, en die Telling het na haar triomfantlik.
  
  
  - Sy verslaan weer! "Wat is dit?" het hy uitgeroep. "Al my foute is weg gewas in die bloed. Nou kan ek beveel my mense weer! Self-verbetering is'n wonderlike ding! Hy klop Stewels se wang toegeeflik. — Ek het geweet jy sou dit nie wees die eerste om op te gee, kleintjie. Van nou af, sal ek altyd van jou meester!
  
  
  "Ricky, ek dink nie jy verstaan... Stewels begin om te protesteer, maar die Graaf sny haar af. Sonder'n woord, het hy opgetel het die sweep van die vloer af en oorhandig dit aan haar.,:
  
  
  "Strike!"
  
  
  Die meisie laat sak haar oë mismoedig.
  
  
  "Dan word stil en gehoorsaam!" von Stadi gesê, en kyk op die lys van dringende sake op die muur, waar Stahl bepaal in'n muur gemonteer mikrofoon:
  
  
  "Al wat aandag moet nog steeds betaal word aan die agtergrond van Runstadt," het hy gesê in'n gesaghebbende stem. — In kennis te stel van al die Duitse Ridders en al my werknemers in al die besighede, insluitend die farmaseutiese fabrieke, van die behoefte om te maak elke poging om te vang hierdie moordenaar wat stel'n uiterste gevaar vir ons organisasie. Betrek die polisie en die weermag in die soek, die gebruik van ons mense in die hoogste politieke kringe. Ek sal betaal haar vyf honderd duisend duits punte vir die hoof van die ongeorganiseerd kinders. Die ego liggaam nie interesseer my. Soos vir ander maatskappye, sê asseblief vir die volgende maatskappye oor rumatiek: Krupp Industriële Groep-ja, Volkswagen-nee, en Lufthansa-miskien. Alles wat anders kan wag.
  
  
  Hy kyk na die mikrofoon en begin knoop sy hemp en vasmaak sy das, kyk Stewels in die spieël.
  
  
  "Deur die manier waarop, baby," het hy gesê, " ek het vergeet om jou te vertel een ding. Jy sal hê om te laat by Travenmund, want ek dink dit is waar ons slim ander sal probeer om die grens oor te steek. Kan jy my hoor?
  
  
  Stewels staar onbegrypend na die bloedvlekke op die kant van sy hemp.
  
  
  "Ek kan nie," het sy ten slotte gesê saggies.
  
  
  "Ek het nie tyd om te vertel jy twee keer," die Graaf gesê, skrams op sy horlosie. — Jy het my geheim weg te dat bliksem, en jy gaan om my te kry om sy kop." Voor te berei om te verlaat in die veertig-vyf minute. Alles wat jy nodig het sal voorsien word. Jy kan doen wat jy wil, maar moenie vergeet om die belangrikste ding: jy het om terug te kom hier met'n ego kop. Sterkte aan jou, my baby!
  
  
  "So sê, die Graaf sit op sy baadjie en gaan deur die kamers, die fluit van'n Bach-fuga.
  
  
  Die vrag trein was'n bonkige steenkool een. Vir een of ander rede, Nick het om gelukkig op die steenkool waens die afgelope tyd. Eers het hy het by die mond van die rivier op'n steenkool-belaaide skip, en nou was hy draf na die deense grens in'n steenkool-gevul met die trein.
  
  
  Die gerinkel van die wiele en die uitroepe van switchmen bevele vertel Nick dat die trein beweeg om die pont. Dan sal al was stil vir'n lang tyd, en Nick kon voel die groot see-vaartuig dobber op die golwe. Hy loer versigtig uit onder die seil, die berekening van sy kanse. Hoeveel dae het hy is op die vlug? Twee? Drie? Het belangstelling in hulle gestop? Ten slotte, het hy besluit om nie te pla hom nie, maar om te gaan na die restaurant en eet. Na klim om die motor, het hy begin om te maak sy pad na die trappe.
  
  
  Op hierdie laat middag uur van'n weekdag, die groot saal was byna verlate. Nick stap oor na'n hoek van die tafel, ostentatiously geplaas geld op die tafeldoek, en kyk opvallend by die kelner. Die man kalm uitgestort Emu'n glas koue water en aangebied word te bestudeer die spyskaart voor pronk af. Nick gedreineer sy beker gulsig en onmiddellik voel baie beter. Dan het hy onder die menu, besluit op'n steak, en beduie vir die kelner om te kom oor, dan bepaal die orde te emu. Terwyl die kelner besig was om sy ego, Nick beskou die situasie en het'n besluit: na'n heerlike middagete, terug te gaan na die wa en slaap tot die Kopenhagen. In Denemarke, Ego is nie wou deur die polisie, so sal jy net nodig het om te probeer om te verhoed dat die vergadering met von Stadi se agente, wat sal nie moeilik wees. Dan'n kort vlug na Stockholm, en terug na besigheid.
  
  
  Nick het uit sy mymering deur die ongewone aktiwiteit in die saal. Hy kyk op en sien dat die opgewonde passasiers praat animatedly, spring uit hul sitplekke en verdring rondom die vensters. Dat iemand foto's geneem. Nick kyk af na die loodswaar oppervlak van die water, wat was bedek met mis, haal sy skouers op, en begin om te eet sy vleis. Egter, die alarm uitwendige tekens van die sirene het nie toelaat dat die emu te klaar sy maaltyd.
  
  
  Die deur na die restaurant oopgemaak en verskeie bemanningslede storm in. Nick kyk uit die venster weer, en hierdie keer het hy verstaan die algemene verwarring.
  
  
  'n lugskip hovered twintig meter bo die dek, gewapende mans dalende toue. Stewels Delaney was die bevelvoerder van hulle, as ek kon vertel van haar skraal figuur in'n leer-pak, met'n masker oor haar gesig en'n pistool geweer in haar hande, en gee bevele in'n skerp stem.
  
  
  Verskeie gemaskerde mans het in die restaurant. Nick laat sak sy kop en begin sny op'n half-geëet stukkie van die vleis. Gemaskerde mans gejaag deur die saal en uit die ander deur. So gou As wat dit gesluit het agter hulle, Nick hoes en haastig na die badkamer. Ego se plan was eenvoudig: om tyd te koop.
  
  
  Skielik, die dag-oue glas verpletter in duisende stukkies, en'n sarsie van outomatiese vuur geruk deur die lug bo Nick se kop.
  
  
  "Hou nog steeds en nie beweeg nie, my liewe! "En sit jou hande op die agterkant van jou kop, leef!"
  
  
  Nick het omgedraai en het uitgeroep met'n glimlag:
  
  
  "Jy is absoluut onweerstaanbaar, Stewels, wanneer jy kwaad is!"
  
  
  "Kom op, beweeg dit, Schnell!" Sonder om selfs te glimlag, het sy beveel. — Ons het nie veel tyd.
  
  
  Nick gestop met die argument en gehoorsaam het op die dek. 'n vuurwapen aangehou, Ego is opgehef in die lugskip se kajuit, waar hy was gestoot in'n ander hoek en die pistool en dolk is weg geneem. Dertig sekondes later, die lugskip begin om te klim. Kyk uit die venster, Nick het'n patrollie boot nader die veerboot vanaf die deense kus teen'n hoë spoed. Ongelukkig, hy was vyf minute laat vir Rivne.
  
  
  Stewels het haar masker en'n sigaret aangesteek.
  
  
  "Wat is naby, baba?" Nick gevra, knipoog by Hey. — Wat doen ek skuld jou vir hierdie onverwagse vergadering?" Het jy mis my?
  
  
  "Moenie probeer om te fool my," Stewels het gesê met'n glimlag. Naas, jy wou vir die moord op die polisie.
  
  
  "Jy weet Einar is die ware moordenaar," Nick gesê.
  
  
  "Shut up!" "Ek dink nie ons sal al n grap nou."
  
  
  Nick kyk uit die venster en sien militêre vliegtuie nader aan die lugskip. Vier interceptors geslaag het, so naby dat hy kon maak uit die NAVO merke op die vlerke. Die skakel hoogte ingeskiet tot die top en afgetree het, draai in vier punte. Dan een van die ander voertuie geskei van die ander en begin om vinnig te duik in die ballon. Stewels gooi die valskerm by Nick in frustrasie.
  
  
  "Soms dink ek jy is onder'n spel," het sy uitgeroep.
  
  
  "Ons is oor Oos-Duitsland!" Die vlieënier geskree gelukkig. "Hulle sal nie waag skiet ons sit hier!" Kyk, hulle verlaat!
  
  
  "Dankie vir jou besorgdheid, kleintjie," Nick gesê, besluit wat voor hulle weggeneem sy valskerm, was dit tyd om te gebruik om die verborge gas bom. Die dodelike gas is byna oombliklike, maar Nick kon hou sy asem op vir vier minute, danksy spesiale opleiding, en hy was nie van plan om te bly in die kajuit enige meer. Neem'n diep asem, hy het die bom se flap en gooi dit by die duitse se voete, nog steeds hou die ego stilet en lugger in sy skoot. Die man klou aan sy keel, nie verstaan wat gebeur het, en Nick gestoot Stewels in die hoek, het sy wapen, en vinnig sit op sy valskerm en spring uit die broei.
  
  
  Die koue wind fluit in sy ore, oor die hotel, en is besig om vinnig nader, maar hy was in geen haas om te trek die ring van die uitlaat kabel: bekwaam beheer van sy liggaam in'n vrye vlug, Nick probeer om te bly so lank as moontlik in die lug vloei wat uitgevoer sy ego aan die grens. Vir een of ander rede, die emu het nie wil om af te gaan na Oos-Duitsland. Maar toe op die laaste'n strook van geploeg aarde en rye van doringdraad met wagtorings verskyn hieronder, droë skote klap. Nick ruk op die ring en het'n pluk, en die valskerm oop en gevee ego glad oor die grens. Landing in die borsel, Nick afgeskop die slings en hardloop vir die bos. Hy het'n diep asem en kyk terug: 'n nylon koepel is stadig neerdaal op die oostelike kant van die grens. Dit moet gewees Stewels. Intussen, die lugskip rose hoër en hoër in die blou lug, die uitvoering van die bemanning van die dood op sy laaste reis. Wel, Nick het gedink, aan elkeen sy eie.
  
  
  Hoofstuk Twaalf
  
  
  Toe hy het om te Stockholm, 'n skoon en rustige stad op die eilande waar American Express en Diners Club kaarte word aanvaar en jy kan kyk in'n hotel onder jou eie naam, Nick gestort in sy kamer by die Bernadotte Hotel en het die hoof van sekuriteit by Musko om'n afspraak te maak.
  
  
  'n uur later, was hy ry sy motor in die tonnel wat lei na die eiland, die gevoel van'n atavistiese vrees van die vyandige put. Sy enigste troos was dat dit was te oud vir'n paniek-geteisterde die vrees van geslote ruimtes, en daar was geen meer tonnels en ondergrondse parkeerterreine, hysbakke, kantore met curtained vensters en dowwe gange in Musko as in New York.
  
  
  Die plig beampte het gesê Ego wat verwag is, en begelei hom na'n spesiale hysbak wat het die openhartige besoeker aan die Vise-Admiraal Larson se ontvangs area. Die taak voor Nick was nie'n maklike een: Emu het om te oortuig ego te stuur Astrid Lundgren aan die von Stadi lêplek sodat sy kon bewys dat daar geen blou strale bestaan het.
  
  
  Nick loop oor die mimmo mat van die ontvangsdame se kantoor, gestoot die deur oop te maak haar baas se kantoor, en dadelik tree terug in afgryse. Lê op die mat, sy oë oop en bevrore, was die dooie hoof van die security service, sy gesig helder blou.
  
  
  "Hey, mis! Carter geroep om sy sekretaresse. - Dringende oproep van die dokter en die polisie hier! Ruk sy lugger ,het hy verpletter af in die gang, loer in elke kantoor.
  
  
  Intussen, ego werknemers was hardloop na die baas se kantoor. Vind niemand anders nie, Nick teruggekeer na die lessenaar van die Vise-Admiraal se sekretaris. Ek huil saggies, hou my kop in my hande.
  
  
  "Dringende oproep Dr Astrid Lundgren hier," het Nick spot, skud haar aan die skouers. — Elke minuut tel.
  
  
  Nog huil, die ontvangsdame stil knik haar kop om te em en opgetel die telefoon. Nick'n sigaret aangesteek en probeer om die situasie te evalueer. Daar was geen twyfel in sy gemoed dat'n deeglike forensiese ondersoek sal toon dat die Vise-Admiraal gestuur is weg of het sy spruite stilgemaak voor hy draai helder blou, net soos die wetenskaplikes wat doodgemaak is besig om op die laser beskerming. Egter, Nick kon nie bewys dat dit op die oomblik, niemand sou hom vertrou met enigiets, behalwe miskien Astrid Lundgren.
  
  
  "Sy is nie in die laboratorium," het die ontvangsdame gesê.
  
  
  "Bel die huis," Nick gevra geïrriteerd.
  
  
  "Die huis selfoon is besig," het die ontvangsdame het gesê'n paar sekondes later. "Sal jy wag?"
  
  
  "Nee," het Carter gesê, " ek sal gaan en sien haar myself." As jy daarin slaag om te kry deur na Nah, vertel haar dat Nick Carter is die besoek van haar. Laat dit wees tot my inkomste, nie die deur oop vir almal.
  
  
  Gevul met'n gevoel van onheilspellend, het hy gery die hysbak af na die garage, gaan voort om te analiseer wat gebeur het. Die vyand geskend is een van die ongeskrewe belangrikste reëls van spioenasie: raak nie die baas van die teenoorgestelde kant. Gevolglik, von Stadi verloor sy kalmte en was op die rand van af te breek. Maak nie saak hoe gewild die Duitse Ridders in Duitsland, ander magte sal nie duld nie sulke disrespek vir algemeen aanvaarde norme, en hulle sal bereik die ontbinding van hierdie organisasie, en selfs met geweld indien nodig. Maar wat as von Stadi was gereed om uit te daag die NAVO en die Russe? As Chinese missiele met kernplofkoppe het reeds gelewer is na Albanië vir hom? Dan is dit onmoontlik om te verhoed dat'n ernstige komplikasie van die internasionale situasie, wat is belaai met'n krisis... Die woede visie van die komende apokalips in Nick se kop gemaak Ego slam af op die versneller. Met'n desperate gil van die bande, die motor getol die teerpad en op die keistene van die oprit, en gou Astrid Lundgren se huis verskyn op die top van die heuwel. Nick gevang sy asem as hy kyk na dit: die helfte van die huis was'n stapel van rook ruïnes. Carter het sy geweer en hardloop na die voordeur.
  
  
  Die gasvrou het uit die kombuise met'n glas in haar hand, op soek na so bleek soos die dood.
  
  
  "Nick?" — Wat is dit? " het sy uitgeroep in verbasing. — Hoe het jy hier?"
  
  
  "Vise-Admiraal Larson se is vermoor," Nick blaas, neem haar elmboog. "Ego haar dood gevind en blou in die Ego se kantoor.
  
  
  Die beker het om die meisie se hand, en sy gekrimp terug in die vrees van die besoeker wat gebring het die verskriklike nuus.
  
  
  "Die sweep! — Stop dit! " het sy geskree. "Larson se is vermoor!"
  
  
  "Die sweep?" Nick gevra, skrik. "Is hy hier?"
  
  
  "Ek is by jou, meneer!" Hy hoor Knut se stem en onmiddellik val op die mat, net'n fraksie van'n sekonde voordat die skoot is afgevuur. Rollende op die vloer, het hy het agter die rusbank, geestelik vloek van die moderne sweedse meubels, wat was heeltemal ongeskik vir die beskerming van die koeëls.
  
  
  "Die sweep! Nick! Wat gebeur? Astrid geskree. — Ek het nie verstaan nie enigiets op alle nie! Stop skiet by my huis. Dit is amper uitgebrand reeds.
  
  
  Twee skote klap in die sitkamer, Nick afgedank by Rumatiek, en Knut verdwyn in die volgende kamer, waar hy uitgehardloop om die vervalle huis.
  
  
  "Jy is verkeerd, Nick! Astrid uitgeroep. — Dit is al die werk van daardie verskriklike dwerg ons gehoor lag in Kopenhagen. Kort voor die ontploffing, hoor ek dit weer, en slegs dan Knut gekom gedruis hier. Hy is hier om my te help. Ek dink hy is te dom om te wees'n verraaier.
  
  
  "Maar hy was slim genoeg om dood te maak Larson en probeer om te ontvoer jy."
  
  
  — Dit is'n eindelose nagmerrie! Almal rondom draai in monsters. Dank God hy het hier uit.
  
  
  "Nee, hy is iewers in die buurt. Hy kan nie toelaat dat ons leef. Is daar'n agterdeur?
  
  
  "Nee, maar hy kon klim die boom aan die ander kant van die huis en klim deur die slaapkamer venster," Astrid gesê angstig.
  
  
  Nick skielik het af, oor die kamer in'n paar stappe, het opgespring, en gryp die rand van die tweede vloer balkon met sy hande, trek homself en spring oor die balustrade. Net soos sy rug gedruk om te kla, het die kamerdeur oopgemaak en Knut stap uit op die balkon.
  
  
  "Dit is jou oomblik, Spesiale Agent Carter! Met'n triomfantelike glimlag op sy bruingebrande gesig, het hy uitgeroep, op soek na Nick in die sitkamer.
  
  
  Die glimlag het nie vervaag soos Nick sit'n koeël in die agterkant van die blond se kop en die bloedrooi mors van ego brein gebreek in kreun. Die Sweep het oor die reling en geland het soos'n sak op die sitkamer vloer.
  
  
  — Is jy seker hy is'n verraaier?" Astrid uitgeroep, back-weg van die liggaam uitgestrek op die mat in afgryse. — Ek kan nie glo dit...
  
  
  "Wat anders toegesluit my in die lykshuis?" Nick gevra. "Behalwe Vise-Admiraal Larson en jy, hy was die enigste een wat geweet het ek gaan daar.
  
  
  — Wat doen ons nou?" Astrid gevra.
  
  
  "Eerste van alles, ons nodig het om uit te kry hier vinnig," Nick gesê. "Die bure moet die polisie gebel deur die nou. In elk geval, ons wil beter kry uit van hier vir nou. Onder ander dinge, ek nodig het om te kry in voeling met Washington dringend: Europa reeks van die oorlog.
  
  
  Hoofstuk Dertien
  
  
  Die eentonige gedreun van die ou hoërskool vliegtuig se enjins, sy hele liggaam bewe, en die vlamme skiet uit deur die spuitpunte in die donker nag gemaak Nick Carter staar by die venster uit en voel slaperig. Astrid, sit in die stoel langs hom, was dut of voorgee om te slaap, waarskynlik vloek die dag wat sy het ingestem om saam te werk met die Amerikaanse Spesiale Diens. Haar kurwes kurwes was nou klou styf aan'n rubber pak, die soort wat jy wil dra wanneer hulle duik in koue water. Carter was geklee in dieselfde pak.
  
  
  Wanneer Nick Astrid vertel dat Ay gaan maak'n nag skydive op die eiendom van'n man wat was vasbeslote om haar dood te maak, het sy net draai baie bleek, maar sy het nie'n woord sê vir ons. So hy kon haar nie blameer vir die feit dat zwijger nou.
  
  
  Vir hom, die nag spring uit die vliegtuig was'n saak van roetine. Soos die franse sê op'n soortgelyke geleentheid, hoe meer jy probeer om te maak dit anders, die sterker die teleurstelling met'n banale eindig. Gespanne verwagting, verlange vir'n voorgevoel van wat sal gebeur later, op die grond, afguns van die vlieënier van die vliegtuig terug te keer na die basis — dit alles het reeds ervaar het meer as een keer in sy lewe deur'n ervare agent wat, as'n jong man, was deel van'n intelligensie-groep wat uitgevoer verantwoordelik take in verskillende stede van Duitsland.
  
  
  Nick het gedink terug na die Ego se pre-flight gesprek met Hawke, 'n klein, bejaarde man wat is die oë en ore van die Amerikas, en die reënstorm wanneer die behoefte ontstaan, en haar straf hand vasgehou'n dolk.
  
  
  "Moenie my verkeerd verstaan nie, baas," Nick gesê em, " maar ek wil nie te neem'n bottel ink rondom die ego laboratorium weer in plaas van'n proefbuis van die virus. Ek weet nie veel oor bakterieë, maar ek is seker dat die sogenaamde blou dood is die graaf se breinkind, en hy het om dit te bewys. Dit is hoekom ek nodig het Astrid.
  
  
  Hawk het nie antwoord nie dadelik nie, want Nick se plan is te riskant.
  
  
  — Is jy seker dat Von Stadi kan kom aan bewind in Duitsland?" "Wat is dit?" het hy uiteindelik gevra. — Volgens die CIA, het sy leër sou dit nie wees dat'n groot.
  
  
  "Hy het'n uitgebreide militêre verbindings," Nick gesê. — En as hy hulle gebruik wel, hy sal nie voldoen aan met baie weerstand, ek kan jou verseker." En die eerste ding wat hy sal doen as hoof van die nuwe regering is die teken van'n militêre kontrak met die Chinese.
  
  
  — En hoe doen jy dink hy was in staat om uit te voer hierdie staatsgreep?
  
  
  — Dit lyk vir my dat die eerste wat hy sal skep'n kunsmatige inmenging met die normale funksionering van die regering in Bonn, dan sal hy begin om'n rebellie in Wes-Berlyn, waar die ontevrede bevolking sal ondersteuning van die ego. Ons sal gedwing word om uit te neem van ons kern wapens, en dan die nuwe Fuhrer sal draai vir hulp aan die gebied van China, die gebied, bloot as'n troefkaart sy sukses in die ondermyning van die navorsing werk van die Swede te neutraliseer die Chinese laser. Hy kan selfs produseer'n dooie blond om sy punt te bewys.
  
  
  "Ek dink jy het te veel verbeelding, Carter," Hawk gesê. — Maar daar is'n graan van gesonde verstand in al jou argumente, so voortgaan om te ontwikkel ih, ek wil graag om te hoor van jou gevolgtrekking.
  
  
  "Goed," het Nick sug. — So, dit lyk vir my dat selfs indien die Chinese nie vertrou nie emu, hulle sal nog steeds gee emu hierdie missiele, want hulle is geïnteresseerd in'n bondgenoot wat sal hou Europa op die baai. En wanneer so'n afskuwelike militaristiese as von Stadi kry sy hande op die kern wapens in bykomend tot krag, ander Europese lande is onwaarskynlik om te wag vir hom om te druk die sneller. Jy kan maklik dink wat'n heerlike gemors dit gaan wees.
  
  
  "Ek dink ons kan stuur'n paar van die afdelings aan Wes-Berlyn," Hawk gesê ingedagte. — Maar, ons "vriende" in die oostelike sektor sal ook nie sit nie om neer te sit om hul hande. Nee, dit sal nie doen nie. Stem wat, Carter: voortgaan om op te tree en kry die getuienis van von Stadi se betrokkenheid in die moord van die burgers van ander Europese lande. Dit sal toelaat dat die Wes-duitse regering in hegtenis te neem die tel voor hy aan bewind kom. Deur die manier waarop, foto's geneem van'n verkenning van die vliegtuig aan te dui dat die Chinese het reeds ontplooi kragtige missiele in Albanië. Dit is nou vir my duidelik dat hulle waarskynlik bedoel vir Von Stadi. Mind u, die seun, as dat die seun van'n teef kry sy hande op jou, hy dit kan gebruik as bewyse van die Amerikaanse inmenging in duits sake.
  
  
  "Ek is so glad en louche as'n skelm jakkals, baas," Ego Nick het gesê met'n glimlag. — Ek is nie maklik afgeskrik.
  
  
  "Dit is alles jeugdige arrogansie," Hawke sug. "Okay, ek gee jou my seën vir hierdie operasie. Maar onthou: hierdie meisie is die sleutel tot ons sukses in die gebied van die lug verdediging. Sonder nah, die Chinese kan kry om ons. So jy beter begin nie iets wat die AMERIKAANSE regering kan nie voltooi later.
  
  
  Die vlieënier se stem het Nick terug na die werklikheid.
  
  
  "Ons nader die drop zone," het hy aangekondig oor die interkom. — Jy het nog vyf minute."
  
  
  Nick staan op en kyk na sy rat en walkie-talkies weer. Die vliegtuig was vinnig dalende oor die denne woude van Beiere. 'n paar minute later, Nick was valskermspring in die domein van die mees gevaarlike misdadiger in Europa sedert Hitler. 'n entjie weg, die onverskillig sterre aan die lig gebring'n ander koepel.
  
  
  Teen die middag die volgende dag, Nick en Astrid het by die kasteel gronde. Gemaklik ensconced in'n afgeleë hoek onder die skaduwee van die Beierse denne, Nick gebruik spesiale draagbare toerusting om te luister in op die gesprekke in die Graaf von Stadi vesting, waar hy ingedagte links radio boekies.
  
  
  Gepruttel op'n sigaret, Nick geniet die gesellige vrede van'n warm lente dag en die skoon lug ryk met die reuk van konifere, die stryd teen die drang om af te neem sy oorfone en sluit aan by Astrid swem in'n klein swembad deur die waterval. Maar as die tyd vir radio-operateur Strochk om te gaan op die lug het nader gekom, sy gevoel van plig oorwin sy versoeking. Die haastige stem van die duitse radio-operateur uiteindelik gekom het deur die oorfone, en Nick Stahl geluister as hy aangespreek almal wat betrokke is in die plot na Duitsland. 'n halfuur later, hy het sy oorfone en het om te stap eenkant: nou is hy het geweet dat alles wat die emu nodig, die einde van die boodskap sou word op band opgeneem en, onder ander bewyse, aan die hof. Die belangrikste ding wat Nick besef het, was dat die kolom wat nodig is om te kry in die geheime laboratorium wat die nag. Gevolglik, daar was min tyd om voor te berei vir die operasie, en die risiko van val in een van die strikke toegeneem het.
  
  
  By die klimaks van ego — denke se intense werk, Astrid verskyn uit die waterval se kant, haar bars liggaam toegedraai in'n lang handdoekstof handdoek, maar dit het nie maak dit nie minder aanloklik.
  
  
  "Miss Lundgren," Nick het gesê met'n glimlag as Astrid hom genader het. — Weet jy dat jy is onweerstaanbaar sonder jou bril?"
  
  
  "Ek is bly jy dink so, Mnr Carter," het sy gesê met'n droë lag. "Koop vir my'n sigaret."
  
  
  'n sigaret aansteek, sy leun effens vorentoe, en die handdoek gly uit haar welige, ferm borste, die onthulling van sagte pienk nippels. Nick bevind homself gedink dit is dalk'n goeie tyd om te loop rondom die kasteel het'n paar keer of neem'n duik in die koue swembad.
  
  
  "Von Stadi is gereed om op te tree," het hy gesê worriedly, vryf sy oorlel. — So ons het om te doen ons werking vanaand. Hulle van plan is om te reël'n soort van provokasie teenoor die AMERIKAANSE regering en skakel die kanselier in drie dae. Op dieselfde tyd, die gerugte van'n opstand in die leër en die lugmag sal versprei word, en onder die dekmantel van von Stadi sal gryp krag om orde te herstel in die land. So moet ons onmiddellik kry bewyse van ego-betrokkenheid in die moord op mense. Ek hoop dat die taak is duidelik?
  
  
  "Dit is wat ons is hier," het Astrid gesê. — Ek het geweet ek was nie aan die gang vir'n staptog in die Alpe op die koste van die sweedse regering. "Dit is'n pragtige dag," het sy gesê, kyk terug op die son-deurdrenk denne. "Dit is lekker om te sterf op'n dag soos hierdie!"
  
  
  Die handdoek val selfs laer, die onthulling van haar gladde, veerkragtige liggaam. Haar groen oë ontmoet Nick se met oop weerwil:
  
  
  "As jy nie so'n mooi meisie," het hy gesê ingedagte, " ek sou dink jy is probeer om te verlei my."
  
  
  Sy glimlag en leun af te soen Ego op die mond.
  
  
  "Jy is baie oplettend, Agent Carter," het sy uitgeroep, gooi af die handdoek heeltemal. Die oë van haar pragtige wit liggaam, met sy indrukwekkende draaie maar nie'n gram van ekstra vet, het Nick se asem weg. Sy leun terug, een knie gebuig om enige stam, gereed om te gee haarself aan die emu.
  
  
  "Ek moet erken dat op die eerste het sy het vir een van die breinlose, self-vertroue brokkies wat noem hulself die goue jeug," het sy gelag. "Ongelukkig, ek het gevind dat ek was verkeerd net vandag, wanneer ek mag oor om te sterf.
  
  
  "Maar jy is nie van plan om te sterf," Nick gesê. — Ek belowe jou dat."
  
  
  Hy sit sy arm om haar, en sy fluister as sy oopgeknoop nen se hemp:
  
  
  "Bewys dit vir my!" Voor die nag val, hare, ek wil ons in te haal, sodat ek het iets om te onthou in die laaste oomblikke voor ek sterf.
  
  
  "Moenie sê dat," Nick paai haar, trek sy klere af. En selfs al is die ego se stem was absurd vol vertroue, die gedagte van die moontlike negatiewe uitkoms van die plan het ons nie verlaat nie vir'n oomblik. En dit tweeledig gevoel van vreugde en die tragiese nog vervaag lente dag wat hulle gegee het beide hierdie oomblikke van geluk bygevoeg'n spesiale skerp na wat gebeur het, waarna ih te streel mekaar met buitengewone sagtheid en oorweging. Toe sy het'n bietjie huil en kerm saggies, die sluiting van haar oë wellustig, en gooi haar kop terug, Nick se gefokus gesig versag in'n glimlag, en hy het'n diep asem, dink dat as al die soldate is die geleentheid gegee om te stem en geniet die liefde in die dieselfde manier op'n pragtige warm dag voor'n geveg, dan oorloë sou nooit ophou nie. Vir niks is meer bedwelmende as die wegraping van seks, en maak jou nie vergeet nie oor die gevaar.
  
  
  "Meer, Nick, meer," Astrid kreun deur gebalde tande. Ek voel dit al so skerp... Asseblief, Nick...
  
  
  Weereens, die twee pragtige liggame saamgesmelt onder die berg denne in die ekstase van'n finale reis na die god-bewaak grond van die verstand te bowe plesier, geskenk aan sterflinge saam met die angs van die dood en die piercing horror van die dood. Hulle is vervoer na'n ander, geheimsinnige wêreld, slegs toeganklik is vir die twee van hulle in hierdie oomblikke van die liefde, maar nooit die onthulling van al sy geheime.
  
  
  Ten slotte, Nick lê terug en die twee van hulle staar na die suiwer skoonheid van die berg wêreld vir'n lang tyd onder'n helder lug, laat hul passie los. Hulle het nie nodig om woorde nou, en hulle verstaan mekaar perfek sonder hulle. Geleidelik, die skadu gegroei meer en die lug kouer, maar hulle was warm onder die ou weermag kombers en nie wil hê om te kry uit onder dit, en weer en weer het hulle ooit sou mors hul gevoelens in die taal van ih liggaam bewegings, want daar was nog steeds'n baie te sê voor donker.
  
  
  Maar die nag uiteindelik gekom het, en'n halfmaan verskyn oor die toppe van die bome. Hulle geklee in stilte en kyk na hul toerusting en wapens.
  
  
  — Jy hoef nie uit te voer'n ampul van die gif net in geval?" — Wat is dit? " vra sy saggies.
  
  
  "Nee," het hy lag. — Ek dink nie selfmoord is die beste opsie. En jy?
  
  
  "Ek ook, liewe," het sy gelag.
  
  
  Nick gesoen Astrid en hulle loop af in die donker vallei.
  
  
  Hoofstuk Veertien
  
  
  Die hande op die gloeiende dial van Nick se horlosie was wys na tien minute na middernag wanneer die kasteel opgedoem in die dowwe maanlig, asof dit kom uit'n spinnekop se web. Na aanleiding van'n voorafgereëlde roete in die ego se innerlike bereik, die insypelaars verdeel: Astrid het alleen na die laboratorium, en Nick buite gewag het, loer aandagtig en luister na die verraderlike die duisternis. Tyd verby is pynlik stadig, en Nick het om te veg teen die drang om te gaan en kyk op Astrid, maar die wette van intelligensie sou hy geleer het, so goed het sy ego uit om dit te doen uitslag ding.
  
  
  Ten slotte, Nick se skerp ore gevang die klank van versigtig voetspore op die gras. Hy kyk deur die nag-visie brille en glimlag: die onderduimse trap van'n ervare inbreker, en Astrid was nader aan hom. 'n minuut later, sy sit langs hom agter die hurk krag stasie gebou.
  
  
  "Is alles okay?" Nick gevra.
  
  
  Sy knik, glimlag gelukkig asof sy net wil ontvang'n staat-prys.
  
  
  — Ek is redelik seker dit is die blou dinge wat gebruik is om dood te maak ons wetenskaplikes, " het sy gefluister, wat Em twee monster buise. — Ek het ook daarin geslaag om te kry'n blik op afskrifte van dokumente wat verband hou met Chinese beplanning vir die gebruik van laser wapens. Hulle het nie so ver gegaan as hy wil aanvaar in hul navorsing. En in twee maande, sal ek klaar is met my werk op anti-laser beskerming.
  
  
  "Wonderlik," het Nick gesê in duits, oorstelp. "Nou laat ons kry uit van hier: God verbied die patrollie vind die slapende honde."
  
  
  Nick het een van die proefbuise van Astrid net in die geval, dan neem haar hand en lei haar uit die laboratorium, dink dat hulle sou gemaak het'n wonderlike paar van die misdadigers rondom hulle as oni gekies het om'n ander pad in die lewe. So ver, alles is aan die gang presies volgens die ego se noukeurig gekalibreer plan.
  
  
  Astrid het Ego'n sagte klop op die skouer, en hy vries in plek, loer in die duisternis. Op die pad verskyn die skeure van een van die groot sentinels of tel. Nick se duim gedruk is plat op die sneller van'n pistool wat afgedank slaap pille: dit onmoontlik was om diere dood te maak, so as om nie te laat die spore van sy besoek. Gelukkig, die hond het nie die reuk ih en hardloop mimmo. Na die neem van'n diep asem, Nick en Astrid geplot hul versigtig retraite uit van die vyand grondgebied. Hierdie tyd, hulle het om te ry twee ligte motorfietse versteek in'n veilige plek in die bos in plaas van perde in die finale stadium.
  
  
  Skielik, Astrid klop Ego op die terug te keer. Nick vries, die sein wat aandui dat'n man was skuil iewers in die buurt. Hy oorgeskakel op die nag-visie brille en loer deur die eyepieces. 'n paar treë weg was Einar die Viking, herleef deur die Graaf von Stadi'n duisend jaar nadat hy is lewendig begrawe in'n blok ys. Einar se dierlike gesig het geen twyfel dat hy ruik ih met sy hond-skerp sintuie en was die voorbereiding vir'n stryd. Die Viking het'n stadige stap in die rigting van hulle. Hy kan nie skiet nie, want die hele van die kasteel sou kom hardloop na die geluid van die skoot.
  
  
  "Daar is geen punt in beide van ons val in hul kloue. Ek sal hou hom af, en jy hardloop. Jy weet die roete.
  
  
  "Nee, Nick," Astrid botweg gesê, haar gesig wit draai.
  
  
  "Ons is nie speel croquet hier, liewe dame," Nick grom, " kry uit van hier, reg nou en moenie stop totdat jy in die buiteland!" Dit is'n einde. Sien jy in Stockholm, my liewe, " het hy bygevoeg met sy gewone glimlag.
  
  
  Nick hardloop uit in die maanverligte grasperk en roep saggies na die reuse:
  
  
  "Hey, oudhede! Goed gedoen=)!
  
  
  As hy omkring Einar, het hy geleidelik het die ego weg van Astrid. Die Viking het af en het jaag. Beide van hulle hardloop oor die grasperk, maar Einar Stahl gou agter geraak. Ego se hand gly om sy gordel, en met'n verskriklike stryd huil, hy swaai en gooi die kort stryd byl by Nick. Die antieke Norseman se vreesaanjaende grom eggo wild deur middel van die kasteel. Nick het skaars tyd gehad het om te dodge die breë, glinsterende mes en stamp in die skadu wanneer die ligte begin om te draai op en die honde het begin blaf. Nick besluit om nie te gee nie self weg deur die skiet by die pistool geweer net nog nie, maar om weg te steek in die bosse, en wag vir die algemene opwinding bedaar.
  
  
  Die toon van die hond se lai verander skielik, en die pak het af in die nastrewing, maar nie vir hulle nie, maar vir Astrid. Hees keel stemme skree bevele. Al Nick kon doen was bid tot God dat sy het nie verloor haar pad en val in een van daardie dodelike val. Hy het nie dink dat die ego homself sou ly'n erger lot wat die nag.
  
  
  'n hoë-aangedrewe projektor gemonteer op'n Jeep opgerol en gepluk uit'n neerdrukkende prentjie rondom die duisternis: twee fris oleoresins gooi hulself op Astrid, wat hurk in vrees, en twee mans in die stewels was fending af ih met geweer butts.
  
  
  Nick het gesweer onder sy asem. Die ego se taak is nou baie duidelik. Hulle het daarin geslaag om te vang Astrid, maar hulle weet nog nie dat hy enige plek naby hulle. Ego kon sien, net Einar kon, maar hy kon nie praat nie. In so'n situasie, 'n professionele spioen met ego ervaring het'n goeie kans om weg te breek van sy vervolgers en gaan in die buiteland. Dit was ook nodig is deur die ego en die amptelike instruksies.
  
  
  Nick het gesweer weer: ek gee nie om oor die instruksies, ek gee nie om oor al die lewe situasies, kan ek nie voorsien dat hulle in elk geval. Voor Astrid besoek aan die laboratorium, sy was nog'n gewone agent met'n sekere tegniese kwalifikasie. Maar nou, nadat hy met haar eie oë die geheim dokumente met betrekking tot die Chinese bedoelings om te vernietig die sweedse en ONS lug verdediging, Astrid is te belangrik om op te offer ay.
  
  
  Nick gekyk in hulpeloos wanhoop as die patrollie terug na die kasteel met die meisie. Hy kon skielik aanval haar escort en vernietig haar ego, maar per ongeluk die dood van die gevange homself in die proses. So, hierdie opsie van haar vrylating was uitgeskakel.
  
  
  Stil, soos'n nagtelike roofdier, Nick ingesluip mimmo wagte nader aan die kasteel. Dit was nodig om vinnig op te tree, terwyl die inwoners van die kasteel het nie af te koel na die spontane jaag. Dit was ook aan Nick se voordeel dat die meeste van von Stadi se beamptes het gegaan na die plot van die staatsgreep hy van plan was.
  
  
  Egter, die Graaf hom was nog steeds in sy vesting, en dit is onwaarskynlik dat as hy gesien het Astrid, sou hy nie dink dat Nick was iewers in die buurt.
  
  
  'n kwart van'n uur later, Carter by die hoofhek.
  
  
  Agter die brug oor die sloot, twee wagte met outomatiese wapens staan naby die lyfwag bokse. 'n bietjie verder weg is'n jeep met'n tweeling swaar masjien geweer en die skutters. 'n innerlike stem vertel Nick dat daar is geen punt in om te breek deur middel hier. Maar weereens, Nick het iets anders.
  
  
  Bars uit sy skuilplek, het hy verpletter oor die brug openlik by die wagte. Op die eerste hulle was verstom oor die gesig van die besetene loop na hulle, maar toe hulle het hul outomatiese wapens. Maar selfs'n tweede van ih verwarring was genoeg om vir Nick te sit albei van hulle op die plaveisel klippe met twee skote uit die heup.
  
  
  Verskrik deur die geweervuur, een van die ander soldate in die jeep gehaas om die masjien geweer en afgedank is'n lang bars. Nick val plat op sy gesig op die keistene van die brug, en tracer bullets jaag verby sy kop, stuur vonke vlieg langs die reling. Nick gooi die granaat. Na die beskrywing van'n boog in die lug, dit ontplof reg in die jeep, breek almal sit in die nen aan stukke op die sypaadjie.
  
  
  Daarna, was daar doodse stilte. Skud af sy oomblik van diepe slaap en twyfel, Nick het opgespring om sy voete en hardloop na die deur wat lei na die hoof toring, waar hy verwag om te vind von Stadi en Astrid.
  
  
  Die groot baron saal, waar die beamptes van die Duitse Ridders gewoonlik feesgevier, is nou verlate. Of eerder, dit was byna verlate: Tel von Stadi was uitgestrek op'n lang tafel, sy voete gestut op dit. Teenoorgestelde, op die ander kant van die stoel, sit die dwerg Loki.
  
  
  Astrid lê bewusteloos in die middel van die stoel, gestroop tot die middellyf, en die drade geheg aan hul koppe en bors is verbind tot die beheer paneel op die tafel in die voorkant van die Graaf.
  
  
  Von Stadi beweeg sy kop toe hy hoor Nick se shaggy voetstappe nader, maar hy het nie beweeg nie. Nick leun terug teen die Klip en hy het die outomatiese af op die top van hom.
  
  
  Die nederige dwerg lag.
  
  
  "Sit jou geweer af, Super Agent Carter," het die Graaf sê met'n glimlag. — Jy verloor het.
  
  
  "Die hel met dit," het Nick grom in rumatiek.
  
  
  Die Graaf gooi'n glas sjampanje en het'n sluk.
  
  
  "Ek het dit, Herr Carter," het die Graaf gesê. — Ek kan tik op die plesier en pyn sentrums in die Mis Lundgren se brein op enige tweede. Wat sou jy eerder sien-haar buitengewone vreugde of ondraaglik pynig?
  
  
  Net nou het Nick sien dat hy was heeltemal dronk.
  
  
  "En ek kan vuur'n sarsie om my masjien geweer by jou brein enige tweede, Graaf von Stadi," Nick het gesê met'n glimlag, voel'n koue loop af in sy ruggraat.
  
  
  "O, kom op, Herr Carter," het die Graaf sê wrang. — Ons albei weet dat die Verenigde State van amerika is veel meer bang van die Chinese kern bedreiging as wat dit is van die herlewing van militarisme in Duitsland. So lank as Mej Lundgren is in die lewe, jy sal nie die dood van iemand.
  
  
  Die Tel iets geskree luidkeels in die Ou Noorse, en Einar se groot vorm verskyn uit die grond in die voorkant van Nick. Hy ruk die outomatiese geweer uit om sy hande so hard dat dit byna sy nek gebreek het, en hy het uitgeruk die granate uit sy gordel soos dié van appels.
  
  
  Die dwerg het sy hande geklap en lag.
  
  
  "Jy goedkeur wat Einar het, Loki," die Telling opgemerk met tevredenheid. "En jy jubel my triomf."
  
  
  Die dwerg het opgespring uit sy stoel en die wiel in die kamer rond, probeer om die Telling selfs meer. Hy kyk Ego se akrobatiese toertjies met'n ongefokus blik en'n slap glimlag op sy gesig. Maar die glimlag verdwyn soos die dwerg, moeg van akrobatiese toertjies, skielik, spring op'n stoel langs Astrid en, buig oor haar, begin skaamteloos streel haar kurwes van die liggaam met albei hande.
  
  
  Nick het begin vorentoe, maar die Telling waai'n waarskuwing vinger op die emu, knik aansienlik op die remote.
  
  
  "Kalmeer, Herr Carter! hy het gesê met'n dun glimlag. "Jou chanson gevoelens is prysenswaardig. Ek moet bely dat ek is jammer dat jy nie'n lid van ons orde. En al hierdie is as gevolg van om te voldoen aan jou dekadente uitsig!
  
  
  Die dwerg het vir Astrid se naakte bors weer, en Nick kon nie help nie, maar gryp ego deur die nekvel van die nek en gooi hom na die verste hoek van die kamer. Die dwerg skree in'n skril vroulike stem, en Graaf von Stadi bars uit van die lag.
  
  
  "Dit is genoeg, Herr Carter! hy het gesê, kalmeer. — 'n stap van jou en ek sal vernietig wat'n pragtige brein van haar." In die drie sekondes, hierdie pragtige vrou sal op sy beurt in'n breinlose dwaas, gereed om te voldoen aan my elke gril by die eerste teken, en bewe met vrees so gou as ek frons op haar.
  
  
  Die Tel swaai sy voete uit die stoel op die vloer en steier op sy voete.
  
  
  "Dit raak laat, al is," het hy gesê. "Plig roep. Ek sal besluit wat om te doen met beide van jou wanneer ek terug te kry. In die tussentyd, Einar sal hou'n oog op jou. Good-bye, Mnr Carter. Kom op, Loki!
  
  
  Nick voorgegee het om te vertrou dat die truuk. Nader die deur aan die einde van die saal, die Telling omdraai en bygevoeg, hou sy duim op die knoppie in'n kreun:
  
  
  — Miskien is jy'n bietjie verbaas dat ek die viering van my triomf alleen." Wel, in drie dae se tyd ek sal die meester van alle Duitsland, en baie gou van die hele Europa. En wie weet, miskien een dag sal ek my hande op-Amerika, te... Jy laat haar vandag, want jy mislei Mis Delaney. So ek is soort van in jou skuld, en in minder as tien minute het ons sal wees, selfs, Herr Carter. Die kasteel sal geblaas word, en die publiek sal in kennis gestel word dat die ontploffing by die hoofkwartier van ons patriotiese organisasie was die werk van die Amerikaanse saboteurs. Wees verseker: ek sal aan die bewind gekom op die kruin van die grootste golf van anti-Amerikaanse sentiment sedert die laaste Wêreld Oorlog. En moenie probeer om weg te hardloop, Herr Carter, " het hy grinnik as hy die deur oopgemaak. "Einar sal nie toelaat dat dit gebeur. So het'n lekker verblyf. Auf wiederzijn!
  
  
  Skielik het die saal se heilige lig uitgegaan, en Nick gehoor die gerinkel van'n swaar yster slot. Sonder'n tweede gedagte, het hy hardloop na die tafel en skeur af Astrid se elektrodes.
  
  
  So ih het minder as tien minute gelaat. Die deur kon gewees het geblaas met granaten. Nick het op alle viere en tas vir ih op die vloer. Skielik hoor hy swaar asemhaling langs hom, en die volgende oomblik het'n groot poot aangegryp ego se pols. Die Viking moet gesien het soos'n kat in die donker.
  
  
  Met sy vry hand, Nick klap die kant van sy hand in sy sy ego se gesig met sodanige krag dat'n gewone man se teiken sou waarskynlik in twee verdeel soos'n droë teken van'n byl. Maar die Viking net grom soos'n dier, en Nick het hom gehaas om te trek sy dolk.
  
  
  Buite, ek hoor die gedempte gedreun van'n motor en die kenmerkende klank van'n helikopter se rotor af te neem oor die kasteel. So'n ontploffing kan gebeur op enige oomblik, Nick gedink het, en al die Graaf het om te doen is stuur'n radio sein en almal het in die gebou sou word lewendig begrawe onder die ego puin.
  
  
  Hy het sy knie hard in die Viking se lies. Die man geskree wild en gryp Nick deur die keel met'n yster hande. Die rooi lap doeke verduister die emoe se oë, en as Nick was oor sy bewussyn verloor, het hy gery die stilet in die reus se keel met die laaste van sy krag. Einar snak, steier terug, maar het daarin geslaag om te slam sy vuis in Nick se gesig. Beide van hulle in duie gestort het aan die klip vloer op dieselfde tyd...
  
  
  Wanneer Nick wakker geword het, was hy lê in'n poel van bloed. Langs hom, die Viking lê leweloos, uitgestrekte arms,sy lelike gesig gedraai in'n vreemde glimlag, en'n stryd byl vas om sy ego se kop. Blykbaar, toe hy die eerste keer'n man wat kon veg terug teen'n emoe, Einar instinktief gekies het om selfmoord te pleeg en bewaar sy eer eerder as die verslaan word deur'n blote sterflike of voortgaan om te eweneens'n slaaf bestaan. Von Stadi was nog nooit in staat om heeltemal vernietig die ego, die brein, en onderwerp die ego met sy salvo. In die kritieke tweede, die antieke vegter het sy keuse onmiddellik...
  
  
  Een granaat was genoeg om op te blaas die deur. Nick gehys Astrid op sy skouer en hardloop af in die tonnel na die binnehof. Gelukkig vir hom, het die Jeep se enjin is begin op die eerste poging.
  
  
  Die vlugtelinge is reeds tien myl van die kasteel wanneer die vallei bewoners ontvang die enigste oordrag van'n temperatuur van so'n buitengewone intensiteit wat hulle moet gewees het half aan die slaap te dink dat'n lente storm uitgebreek het oor Beiere, wat hulle nog nooit gesien het nie voor in hierdie gebied.
  
  
  Hoofstuk Vyftien
  
  
  Dit was'n ongewoon koue nag, vyftien grade onder vriespunt met'n rukkerige twintig-knoop noordooste wind. Twee mans sit in die kajuit van'n kragtige all-terrain voertuig, stadig gryping hul pad deur die ondeurdringbare duisternis van die nag. Rondom hulle, Odin, ongeskeerde en ongeskeerde in sy oopgeknoop parka, was om te konsentreer op die kompas: onder die gladde, ysige kors van die sneeu wat knars onder die vier pare van die wiele van die all-terrain voertuig, kan daar diep skeure, val in wat bedoel'n onvermydelike pynlike dood.
  
  
  Iewers aan die oostekant van hulle, die Graaf von Stadi hurk in sy laaste bastion, geïsoleerd van die res van die wêreld deur die koue Groenland See. Gedurende die somer, die skepe het daar, en kos en toerusting kon ingebring word, wat toegelaat word om die Duitse Ridders se beweging in stand te hou sy bestaan, al is dit pateties, soos die ou Viking Einar, maar nog steeds nie verlore tekens van die lewe, so wat soos'n dodelike bakterie, dit kon weer sy vorige aktiwiteit onder meer gunstige omstandighede.
  
  
  "Luister, Nick," het'n ronde gesig, buk Eskimo met die naam Joe Shue gesê, nudging die hard-gesig gestaar bestuurder in die kant. — Dit is belangrik vir ons om te hou die masjien gewere in die kajuit tot op die laaste oomblik. As die son opkom, die lug monsterneming temperatuur sal styg, maar nie baie nie, as ons kry koud met masjien gewere, ons sal hê om te gebruik jag messe. Verstaan jy my?" Hy leun terug in sy sitplek gaan sit, leun op'n boks van plastiese plofstof, en kalm spooned'n ander ronde van ingemaakte bredie in sy mond.
  
  
  Nick Carter knik; hy het geweet dat Joe Shue sou nie te veel praat, en sy raad was die moeite werd om na te luister. Hier, in die ys van Groenland, heeltemal onbekend aan die emu, sy lewe afhanklik is geheel en al op die wysheid van die man sit in die kajuit met hom. Nick het nie veel tyd om voor te berei en op te lei voordat die operasie in die ongewone toestande wat verband hou met die tyd, en net drie dae gelede het hy geleer het oor die emoe se Groenland lêplek, volgens'n onderskep radio-boodskap van een van die radio-operateurs in die kolom.
  
  
  "Ek dink ons is naby aan die see," Nick gesê. — Volgens my berekeninge, ten minste dit moet wees.
  
  
  "Baie waarskynlik," Joe Skoen het gesê met'n skouerophaling. — Ek het net hier twee keer voor, en dit was toe ek jonk was. Ons sal gou genoeg sien, sal ons nie, Nick?" Hy glimlag, en ego se swart oë skitter: "Môre oggend sal daar'n digte mis, onthou my woorde!
  
  
  Nick kyk uit die ysige-patroon venster op die wolklose lug en skud sy kop:
  
  
  — Ek is nie so seker nie, al weet jy beter.
  
  
  "Nee, dit sal beslis mistig," sê die Eskimo selfvertroue. "Dit is'n goeie ding ons gaan windaf van die kamp.
  
  
  Nick voel sy ego begin om te pond as hy bygevoeg tot die dollar: 'n ervare soldaat, hy het goed geweet hoe belangrik dit was om te kry naby aan die duitse kamp teen dagbreek sonder om gesien te word, sou dit op te los'n goeie helfte van die ih se probleem.
  
  
  Die magtige all-terrain voertuig steeds oorwin die groot donker ruimte, die totstandkoming van die jagters nader en nader aan die dier skuil in die bos.
  
  
  Die mis het in stilte oor die land, net soos die Eskimo voorspel het, net voor dagbreek, so hulle het daarin geslaag om weg te steek agter die morene wat die kamp kolom aan die voet van die groot Rein Glacier by Kaap Wanhoop. Deur flintertjes van mis wat geleidelik verkwis onder die son se strale, wat jy kan sien die ys-sny en hout-gewapende hoofkwartier van Graaf von Stadi, met barakke, verskeie dienste, generator kiosks, en'n staal-gebaseerde landingstrook'n entjie weg. Al hierdie Nick bedoel is om op te blaas.
  
  
  "Luister, Nick," Joe Skoen gesê, trek op'n warm baadjie en neem'n trek aan sy sigaret. "Die ys is'n verraderlike ding, onvoorspelbaar. Dit bly om gesien te word hoe die glacier sal optree wanneer alles begin waai hier. Ek het nog nooit sulke groot ontploffings voor.
  
  
  Nick knik afgetrokke, nie regtig dink oor wat hy sê. Ego het nie veel omgee oor wat sou gebeur nadat hulle begin die stryd en sit von Stadi se radio-toerusting van aksie, maak dit onmoontlik vir die Ego om kontak met die deelnemers in die plot na Duitsland.
  
  
  "Tyd om te begin, Nick?" Joe Skoen gevra. "Ons kan nie toelaat dat hierdie voëls vlieg weg.
  
  
  "Wat is die saak met jou, oudhede?" Carter kyk na die Eskimo nuuskierig. — Ek het gedink dit was niks meer as'n oorspronklike manier vir jou om te slaag die tyd voor die seël seisoen begin."
  
  
  "Te hel met die seëls! Joe Skoen lag. — Ek is'n Dane, en ek onthou die oorlog goed. Die Duitsers vermoor is my vader. So ek is gereed om terug te kry op hulle vir daardie.
  
  
  Nick knik en kyk na sy horlosie.
  
  
  "Ons sal wag'n bietjie langer, Joe," het hy gesê.
  
  
  'n standaard twee-sitplek vliegtuig sit op die aanloopbaan skielik gekom om die lewe as die vlieënier het begin om op te warm die enjins. 'n groep van mense in parke gekom het uit, om die deure van die sentrale gebou en op pad na die vliegtuig. Nick het die verkyker na sy oë, die bestudering van die vreemde afvaardiging. Joe Shue klaar lê sy pistool geweer vir aksie.
  
  
  "Is dit tyd, Nick?" — Wat is dit? " het hy gevra ongeduldig.
  
  
  "Ons is nie gaan om dood te maak enige deense burgers, selfs as hulle besigheid doen met hierdie nit."
  
  
  "Maar hulle is nie Eskimos, buddy," Joe Skoen het gesê met'n glimlag.
  
  
  So hulle moet Sjinees, Nick uiteindelik besef. Wat von Stadi praat oor op die dag van die staatsgreep, dit het niks goeds vir Amerika en die NAVO-lande.
  
  
  "Doel goed, Josef," Nick gesê. "En skiet vir seker."
  
  
  In die volgende oomblik, 'n oorverdowende ontploffing breek die stilte van die Arktiese oggend. Die Chinese gejaag langs die aanloopbaan in verwarring, sommige val in die sneeu, ander gedruis terug na die hoofkwartier kantoor-von Stadi se woonstel, sny uit die ys.
  
  
  "Ons sal gaan met die gaste en neem op die leërskare," die Eskimo gedraai, giet lei op die groep hardloop na die vliegtuig. — Ek sal nie toelaat dat enige Chinese Kommuniste in my moedertaal Groenland. En die onthoofde Duitsers ook. Kry, gemeen walrus, stem jy al!
  
  
  Die motor in die Ego se hande lag en skud, spoeg bespotting koper skulpe in die sneeu. Nick kyk angstig in Baranov se rigting. Wat het gebeur met diegene damn versmelt? Het die klok toestelle ook misluk as gevolg van die koue? 'n paar manne was reeds aan die gang rondom die kamp, maar Joe het ih af in die sneeu voor hulle het twee stappe. Skielik, die geboue sidder en onmiddellik ontplof in'n duisend stukke.
  
  
  "Ons is klaar met die versterkings," Nick het gesê met tevredenheid.
  
  
  Die Eskimo was reeds skouer van die vlammenwerper.
  
  
  — Wat ek graag oor die Amerikaners — "het hy gesê met'n glimlag," is hul goeie toerusting.
  
  
  Hulle hardloop na die ingang van die von Stadi Ys Paleis, wincing en hurk soos'n ander ontploffing skud die grond onder hul voete. By die deur, ih was ontmoet deur sporadiese geweer vuur. Na die vuur twee vuurpyl-aangedrewe granate op Rumatiek, Nick en Joe het in die voorportaal en trap oor die lyke, beweeg versigtig af in die lang gang diep in die gletser.
  
  
  Loki die dwerg se bekende hohhot kom van iewers ver weg.
  
  
  "Gaan voort, Joe," Nick gesê heftig.
  
  
  Skielik was daar'n groot donderende klank wat nie klink soos'n ontploffing, en Joe Skoen draai na Nick met kommer:
  
  
  "Dit is ys, oudhede! Dit blyk gou dat hierdie hele glacier sal val in die see. Ons wil beter haas.
  
  
  "Gaan terug na die rover, Joe," Nick gesê. — Ek kan deal met die Telling alleen."
  
  
  — Nee, dit sal nie doen nie! Die mollige Eskimo loer skelm. — Ek sal by jou bly beide maniere, of ek sal nie'n aanbeveling van die Amerikaanse regering."
  
  
  "Alles reg," het Nick ooreengekom.
  
  
  Weer, het hy gevoel asof hy in die wêreld van die wetenskap fiksie. Die doolhof van tonnels het nie lyk om te het beide kante. Die vervloek dwerg se spottende huh-hoto gelei ih verder en verder in die donker-groen ys, en ih gevind dat die dood wag vir hom om elke hoek. En elke keer as die ys begin om te beweeg onder hul voete, het hulle begin om te voel siek in die put van hul mae. Die Graaf se wagte teruggeval, breek by mekaar van tyd tot tyd met carbines en pistole, maar die vlam van die vlammenwerper onmiddellik ontmoedig hulle van verset vir lank nie. Een deur een, die "Duitse ridders" het op die smeltende ys en draai in ys blokkies.
  
  
  Hulle het gevind dat die Tel agter kratte van bevrore vis. As die twee ego lyfwagte het in lewende fakkels, hy roer uit wegkruip met sy hande op en bulder:
  
  
  "Genade! Sy gee!
  
  
  "Moenie beweeg totdat ek soek jou!" Nick het beveel dat die emu.
  
  
  Nou, die graaf het nie kyk na al soos'n plug-en-vergeet wêreld. Die stoppels op sy wange en ken was bedek met ryp, en in sy oë skuil die vrees en wanhoop van'n man verslaan.
  
  
  Skielik, iewers bo hul koppe, die dwerg se lag lui weer uit.
  
  
  "Carter! die Telling het gepleit. "Gee asseblief vir my ten minste nog'n half-dag en ek sal jou ryk maak!" Asseblief, Vyacheslav Boga, asseblief! Ons is albei soldate...
  
  
  Hy byna verskoning Nick, maar op daardie oomblik het die dwerg bars uit van die lag weer. Nick het omgedraai om te sien Loki hurk op'n horisontale balk twintig voete van die plafon. Die dwerg lag en gooi'n handgranaat van onder. Ek het opgespring en gerol om die hoek van die kamer, en Carter het in die gesig staar af op die ysige vloer, bedek sy kop met sy hande, en die volgende oomblik het die dwerg se gil was gemeng met die klank van'n granaat ontplof.
  
  
  Die Telling was die eerste om te herstel van die ontploffing, en met die woede van'n besetene, hy klou albei hande by Nick se keel. Nick klap sy ego se voorkop in die brug van sy neus en voel die bloed stroom oor ego se eie gesig.
  
  
  "Kom op, Tel! Nick gespot die verstom von Stadi. "Wys my wat jy kan veg soos'n wolf!" Veg vir jou lewe!
  
  
  Nick koes onder die blaas, gryp die Graaf se arm, en gooi Ego oor sy kop in die hoek van die kamer. Hy druk die ys hard, skud sy kop, en staar na Nick met verbleikte oë.
  
  
  "Dit is die pad na Berlyn," Nick het gesê met'n sinistere glimlag, wys na die tonnel. "Hoekom is jy hier sit, Graaf von Stadi?" Dit is tyd om te opskud.
  
  
  Die Tel trek'n lang mes uit onder die tafel en stadig het aan sy voete.
  
  
  Die blou lem van'n stiletto geflits in Nick se hand. Die Tel paled, Ego se oë was bloedbelope, en hy het geslaan uit by Nick. Die twee mans geworstel soos twee katte, en die Telling val op die vloer met sy keel afgesny. Nick vee die stilet versigtig op die pels van sy ego se doublet en geskop dit disgustedly in'n hoek.
  
  
  "Mooi werk," het hy gehoor Joe Skoen sê.
  
  
  Nick het geskrik, want hy het vergeet om alles oor die Eskimo en die dwerg. Maar hy sug weer toe draai hy om en sien die onthoofde liggaam van'n afskuwelike freak by die deur staan, glimlag by Joe. Loki se manne was lê op die vloer'n paar meter weg van sy liggaam, hul klein oë op die ysige plafon.
  
  
  "Moenie dink die Eskimos is bloeddorstig barbare," Joe het gesê met'n skouerophaling. 'n Amerikaanse vlammenwerper is nuttig, maar'n mes is meer betroubaar wanneer dinge'n ernstige wending neem.
  
  
  "Damn dit! Nick uitgeroep uitgevaar. "Jy wag vir my hier!"
  
  
  Hy staar in stilte op die lewelose liggame van die dwerg en superman, wat deur'n vreemde toeval, geëindig het hul lewens in die dieselfde manier. Nick wil nie om te sterf soos dat.
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie, Nick! Die Eskimo pluk aan Ego se mou. "Hulle het gekry wat hulle verdien.
  
  
  "Dit is nie wat ek dink," Carter gesê. — Ek is jammer dat ek nie die vraag van die Tel en die krag Ego te openbaar die name van sy makkers: ek kon gered het baie mense se lewens en verhoed dat die moeilikheid in Berlyn vanaand. Die graaf self het nie waag nie, as die mislukte staatsgreep, sou hy eenvoudig gebly het in hierdie ysige gaping vir'n lang tyd.
  
  
  "Ek sou nie sê jy het'n keuse," Joe het gesê, die verhoging van sy wenkbroue. — Dit is alles baie interessant, Nick, maar ek dink ons moet hier uit voordat dit te laat is."
  
  
  Nick het nie wil om te argumenteer: die ys vloer van die grot was reeds skud onder sy voete, soos die onderkant van'n klein boot op die groot golwe van'n woedende see. Met'n laaste kyk na die liggame gevries op die vloer, het hy die Eskimo uit deur die grotte.
  
  
  Hoofstuk Sestien
  
  
  In die kroeg van die Bernadotte Hotel, Nick was gevang deur die knoppie van sy baadjie deur'n ou Amerikaanse verslaggewer.
  
  
  — Het ons nie ontmoet het voor, maat?" — Wat is dit? " het hy gevra, loer in haar gesig.
  
  
  "Nee, moet jy verwar my met Hema," Nick gesê beleefd, kyk angstig rond. Ongelukkig vir hom, die joernalis blyk te het'n goeie geheue.
  
  
  "Natuurlik, natuurlik," het hy mompel. "Jou laaste naam is Carter, en ek dink jy is van die CIA of iets.
  
  
  Nick frons in stilte, besluit om nie te bespreek die kurktrekker; na alles, laat hom dink wat hy graag.
  
  
  — Jy werk vir Hawke, doen jy nie?" Die verslaggewer het volgehou. — Ek het gehoor'n baie oor jou.
  
  
  "Ek is net'n tegniese deskundige," het Carter gelieg met'n onskuldige glimlag. — Doen'n paar klein werk.
  
  
  Ego klap die joernalis op die skouer. "Jy kan nie verberg'n els in'n sak!" In die VSA troepe in Duitsland, al die vakansies is gekanselleer. Twee eskaders van die B-52 bomwerpers is oorgeplaas na Ysland, en'n hele aviation regiment gevlieg na Engeland via Kalifornië. Drie hoë-posisie van die duitse beamptes is geskors uit hul pligte vir een nag, militêre patrollies is oral op die paaie, en die Charlie grens kontrolepunt is gesluit onbepaald...
  
  
  "Ek dink jy behoort te gewees het in Berlyn, nie hier nie," Nick gesê.
  
  
  "Maar vir een of ander rede, ervare mense glo dat die antwoorde op hierdie geheimsinnige gebeure moet gesoek word nie in Duitsland nie, maar in Swede," het die verslaggewer het beswaar gemaak. — Maar persoonlik, ek het'n gevoel dat op die laaste oomblik iemand gespeel in hierdie spel, alles is duidelik. Hotelle begin die tweede Pearl Harbor, maar dan is die duik bomwerpers onttrek. Hy kyk na die ander man vraend.
  
  
  — Waarom moet ek weet?" Nick haal sy skouers op. — Ek het net terug gekom van Groenland myself.
  
  
  "Ag, dit is'n goeie idee om te stem," het die joernalis drawled, verloor belangstelling in hom.
  
  
  Nick verskoon homself en gaan na sy kamer. 'n video selfoon geïnstalleer deur die sweedse spesialiste was die wag vir hom daar. Op presies die regte tyd, op die skerm geflits op, die onthulling van hawke's bekende, dun gesig.
  
  
  — Het jy lees my verslag?" Nick gevra.
  
  
  "Ek lees die hele nag en kon nie ophou lees nie. Dit is tyd om te maak'n film wat gebaseer is op dit. Iets wat ek wil om te verduidelik, " Hawk gesê.
  
  
  "Ek luister, baas."
  
  
  — Dit was eerder riskant om te laat Von Stadi gaan na Groenland en dan jag hom af te staan, was dit nie?" Na alles, as jy misluk, kon hy het die regie van die staatsgreep van daar, en toe sy manne het Berlyn, kon hy het gevlieg in. En as'n gevolg, ons sou'n Groter Duitsland weer, maar met die Chinese missiele wat gemik is op Parys en Londen. Jy speel'n gevaarlike spel, Nikki!
  
  
  "Natuurlik, ons kan stuur vir ons bomwerpers aan die Kaap van Wanhoop," Nick gesê ingedagte.
  
  
  Hawk snork vaagweg op rumatiek, gestop, en gevra:
  
  
  "Onthou jy daardie ouens wat jy het in die verlate myn in Musko? So, die FBI in hegtenis geneem'n groep van Chinese spesialiste wat is die versameling van rock monsters in die dieselfde bergreeks in Colorado, waar die lug verdediging beheer sentrum is geleë. Dit blyk dat die smal-oog Kommuniste het aansienlike vordering gemaak in die ontwikkeling van hul laser, maar ek dink dat hulle gou sal gee om hierdie idee, want ons het amper klaar is met die verdediging.
  
  
  Hulle bespreek'n paar ander professionele sake, dan Hawke bedank Nick in sy gewone tight-lipped pad en verdwyn uit die skerm.
  
  
  Nick gesink het in'n stoel en gedink het. In sy geestesoog, sien hy die gesonde jong gesigte van die duitse seuns sing in die strate van'n antieke universiteit dorp, dronk deur von Stadi se strelende verhale van roem en die reg, wat is'n baie meer aangename en makliker om te verstaan as die geestelike verwikkeldheid van die werklike lewe. In die einde, Nick besluit dat die emu was baie gelukkig. Na alles, skaars curatives bestuur om akkuraat te identifiseer die bron van die kwaad en vernietig die ego. Meer dikwels as nie, die bose skep nuwe bose, en so gaan dit aan onbepaald. Verlore in hierdie gedagtes, hy het selfs vergeet van die glas van Scotch whisky op die tafel in die voorkant van hom.
  
  
  Skielik was daar'n klop aan die deur. Nick oopgesluit het, geweer gereed, maar die onmiskenbare syfer staan in die gang was nie meer as'n boodskapper.
  
  
  "Daar is'n pakket vir jou, Mnr Carter," het hy gesê.
  
  
  Met'n ondersoekende blik op die ego. Nick het'n klein boks van hom, toegedraai in dik bruin papier en baie losweg vasgemaak met'n tou. Trap versigtig, hy het die pakket in die kamer, stel dit op die bank, het in die badkamer en draai op die water. In plaas daarvan, het hy teruggekeer na die kamer en ondersoek die pakket meer deeglik. Ego se naam en adres geskryf is heeltemal korrek in'n vrou se uitgestrekte hand. In die boonste linker hoek was'n nota: "Van die AMERIKAANSE Geheime Diens. Dringend. Open onmiddellik by ontvangs en gee rumatiek behandeling."
  
  
  Nick glimlag as hy lees dit, en het in die badkamer om te het'n goeie lag en versigtig doop die pakket in die water. In plaas daarvan, het hy teruggekeer na die kamer, het sy beker, en het gesê plegtig::
  
  
  "Dankie, Stewels, waar jy is reg nou. Ek het nie gelag soos hierdie in'n maand. God help u!
  
  
  Hy gedreineer sy beker en het die mynwerkers op die selfoon. Maar so gou as hy hang, lui die telefoon.
  
  
  'n diep vroulike stem ernstig navraag gedoen het as hy klaar was met al sy eindelose vergaderings en verslae.
  
  
  "Ek het al op vakansie vir twintig minute," het Nick gesê.
  
  
  "En haar, ook," Astrid gesê. — Ek bedoel, ek is op vakansie, ook. Ek het drie hele sondae, kan jy jou indink? Dit was'n lang tyd sedert ek het so baie vrye tyd tot my beskikking, heuning, en ek het absoluut geen idee wat om te doen. Ek is so eensaam! Selfs die werkers het my verlaat. Jy weet, hulle klaar was met die opknapping van my slaapkamer hierdie oggend. "Moenie gaan op enige plek," Nick het gelag. — Ek sal reg wees daar." "Ek het gedink dit is wat jy gaan om te sê," Astrid giggel gelukkig. — Dit is hoekom ek het vir hulle gesê om op te los op my slaapkamer eerste, en dan terug te kom in drie sondae om te voltooi die res van die huis.
  
  
  
  
  
  Amazon (fb2)
  
  lêer nie gegradeer-Amazon (L Gilmanov Baan) 265K (2436) (laai) (pos) - Nick Carter
  
  (kla oor swak lêer gehalte)
  
  Ek
  
  
  Die man sit roerloos op die bank van'n klein dam en kyk met ingehoue asem. Hy was'n groot man met'n effens plomp middellyf, kortgeknipte hare, en'n swaar, geplooide gesig. Maar soos enige Inheemse Amerikaanse lewe in die oerwoud, kon hy sit geduldig en stil vir ure op die einde. Net die ego se oë leef en beweeg, onmiddellik by die registreer enige wisselvalligheid in die ruigtes van die moeras gras en riete. Reuse sprinkane het opgespring uit steel om te steel, en gadflies en maaiers wemel op die oppervlak van die water. Maar die man was om te kyk'n ander bevrore wesens, gereed vir'n sprong met water hiasinte blare: die ego se swaar swart vlerke was styf gevou agter sy rug, sy kragtige tang-soos kake en agt-duim liggaam. Die mens het reeds gesien dat hierdie reuse kewers in aksie, het hulle gesien breek'n potlood maklik met hul sterk kake wat kan byt deur'n menslike vinger op die been. Nie verrassend nie, ih genoem titan kewers, hulle was die titans in die insek wêreld, die vernietiging van die prooi wat was veel groter as die ih.
  
  
  Sweet trickled af in die mens se dik nek, maar hy het nie beweeg nie. Die ewige hitte, mompel hy by homself, die ewige verdoem onderdrukkende hitte, die ewige taai sweet. Hy het nog nie gewoond aan die hitte, selfs al het hy is vas in hierdie poort na die hel vir byna twintig jaar.
  
  
  Skielik ego se oë vernou as'n groot groen padda met'n wit pens oor die dam en genader om die waterhiasint. Dit beweeg in die kort ruk, kom na die oppervlak om te gryp'n naaldekoker of'n water larwe.
  
  
  Die man gekyk het as die padda geswem, lek en lek, vet en vol-bellied, al opgeneem in die wat dit doen. Dit het reeds die waterhiasint, was onder die water vir'n oomblik, dan weer opgeduik en swem stadig deur'n bos van vaagweg waai blare. Die titan beetle geflits deur die lug soos weerlig, asof dit'n skoot uit sy sterk agterpote. Die skerp, tang-soos kake gesink in die padda se liggaam net onder die nek. Die padda, byna drie keer die grootte van die kewer, begin om terug te hardloop. Haar sagte vlees was nog steeds skud van die houe. Na sink in die water, sy hardloop'n paar keer, spring weer uit oor die water, maar, hey, het nie daarin geslaag om te gooi af die teenstander. Die pyn gestuur het om die vlieënde padda weer, byna oor die afstand na die strand, maar die reuse-kewer se byt-soos kake gesink selfs dieper in Nah.
  
  
  Dit was alles oor in'n oomblik, die padda se liggaam, nog gelewe het, was teer krampagtig, en die kewer is reeds begin om te sny op sy prooi.
  
  
  Die man geklap sy knie met'n woep of'n lag, en gestoot die klein hoed rondom die palm blaar aan die agterkant van sy kop. Laat ons sien hoe dit gaan, " sê hy by homself, om aan sy voete en glimlag'n harde, wrede glimlag. Ja, dit is presies wat dit gaan wees, het hy gesê, borsel sweet van sy nek. Soos hierdie titan beetle, dit sal net sit en wag in stilte. Hulle sal beslis kom, hy het elke rede om seker te wees van dit. As DIT so belangrik soos hy dink dit is, die Amerikaners moet hier'n minuut. Die emoe kan net wag, wag totdat hulle hulself val onder die emoe se voete. En as hulle kom nie... dan is alles word betekenisloos, nie die moeite werd om die dae, miskien weke van wag in hierdie God-verdoem, gulsig, omnivore oerwoud.
  
  
  Op die pad huis toe, as hy loop terug na die dorp, 'n giftige swart-en-geel koraal slang seil op die pad. Hy spoeg op haar, en sy verdwyn in die verstrengelde onderbos. Hy bitmaps die sweet op sy voorkop, klappe'n muggie op sy nek, gelok deur die reuk van die bank. Damn Vlad lag hy gebrom. Daar was geen ontsnap uit nah enige plek, nie wanneer en in die nag, in die reën en droë seisoen — dit was altyd daar. Natuurlik, hy moet nie gegaan het op'n binge, maar aan die ander kant, het hy gedrink het'n bietjie slaap te kry uit van die onderdrukkende hitte.
  
  
  In die dorp, die man loop verby die lae mure van die ou rooms-Katolieke sending geboue, 'n klein hut bereik, en gaan sit op die boonste stap van die hout stoep. Byna onmiddellik, 'n vrou verskyn het in die skemer van die deur, haar plat borste hang onder haar middellyf, toegedraai in wat lyk soos'n rok.
  
  
  - Svetlana, die maat damn jou, - die man het gelag en grom, die verhoging van'n swaar dik kant — - het jy nie geleer het hoe om'n krimpvarkie nie?!
  
  
  Die vrou teruggedeins, verdwyn in die skaduwees, en dan weer verskyn met'n bottel gevul met'n helder vloeistof. Die man het die bottel, kyk na haar loop terug in die huis.
  
  
  ...Hy het dit vyf jaar gelede van'n Indiese stam. Nou, hy was die oorweging bring haar terug. Sy het niks vir hom, 'n leë plek. Hy het haar laaste nag, verlig homself nie, maar sy was niks, 'n ongevoelige liggaam. Emu het nie eens geniet slaan haar nou.
  
  
  Hy het'n lang sluk van die gin en leun terug, ledig gewonder of iemand anders geweet het oor DIT en as ander sou wys. Dit maak nie saak nie, al is, behalwe dat dit slegs gedien om te beklemtoon die belangrikheid van wat gebeur het. Hulle sal almal soos hulpeloos soos babas hier in die land van Amapa, rondtas soos die blinde mans, teer soos'n vis op'n haak. Selfs hy, Kolben, kon nie vir seker sê dat hy geweet het die oerwoud, maar hy het geweet ih beter as enigiemand anders, behalwe vir die stamme wat op een of ander manier daarin geslaag om te leef in hierdie afgeleë plekke wat ons het nie gemerk op'n kaart.
  
  
  Hy lek sy dik, slap lippe in afwagting van die nabye-knip van triomf. In die einde, dit is die ego se enigste kans, 'n geleentheid om uit te kry van hierdie stinkende hellhole, om geld te hê, en daarom is alles anders. Hy lag weer, 'n rof, hard lag, dink van die titan beetle en die padda. Ja, die emu kan net wag.
  
  
  Hulle sou kom, en hy, Kolben, gereed sal wees om hulle te ontmoet.
  
  
  Op dieselfde tyd, byna vyf duisend myl van Colben, in die middestad van Washington, 'n ander man was die wag met die dieselfde opwinding, op soek ongeduldig by die venster uit die warboel van motors en busse gedruis deur Dupont Vierkante.
  
  
  "Dit moet hier wees deur die nou,"het die man mompel, skrams op die groot muur horlosie," waar die ego is gedra."
  
  
  Die man leun met sy hoek, dun liggaam vorentoe, loer by die motors jaag rondom die ring. Ego se oë was verduister deur die metaal-bril. Hoeveel ure het hy reeds verloor het probeer om uit te vind sy belangrikste agent?.. David Hawke gooi'n onverligte sigaar ongeduldig in sy mond. Hy byna gekreun as hy onthou wat gebeur het. Die verdwyning was aan die lig gebring net'n paar minute na die gewone 12-uur oproep van die agent om die hoofkwartier. Hulle het dadelik probeer om op te spoor ego deur die roeping terug na die woonstel, maar daar was niemand daar nie. 'n paar meer onlangse oproepe het nie bring enige orde, so dit was net'n kwessie van wag vir hom om hulle te kontak homself. Wat ook al dit was, die enigste ding wat dit was voor die hand liggend aan ons is dat die Agent # 3 was in'n kamer in Virginia, nie ver van die hoofkwartier. Hy was op'n missie wat was bekend as "jakkals jag"in professionele jargon. As hy regtig was nog jag jakkalse. Hawk kreun weer en skud sy kop. Ego se ewig-wakende oë was op die klein blou Triumph soos dit na vore gekom deur middel van die verkeer. Hy het'n lang, aantreklike man stap uit om die motor, 'n blonde kop uit te reik om hom te soen, 'n skraal hand waai na hom. Die beeld van'n man met'n tweed baadjie oor sy arm gehang het weggestap met'n lang, vol vertroue vordering. Hawk volg haar met sy oë totdat sy verdwyn in die ego se veld van visie. Dan het hy teruggekeer na sy stoel by die tafel, en Stahl gewag het.
  
  
  'n minuut later, die man was reeds in die kantoor. In die volgende oomblik, die selfsugtig gespierde figuur was reeds gemaklik sit in die stoel.
  
  
  "Sy het daarop aangedring op die gee my'n ry," het Nick Carter het gesê, " en naas, dit is haar motor.
  
  
  "Daar is geen twyfel dat dit haar eiendom," Hawk gesê beleefd.
  
  
  "Eintlik," Nick ooreengekom.
  
  
  "En haar perde."
  
  
  - Ook in die werklikheid.
  
  
  "Miskien is die jakkalse is hare, ook?"
  
  
  "Dit is moontlik.
  
  
  "Hoe gewillig?" Die staal-grys oë was deurmekaar.
  
  
  "Dis jammer," Nick gesê het, net so koel, " as jy praat oor die fox."
  
  
  - Vir estestvenno.
  
  
  Hawke leun terug en het sy hoof agent, Nick Carter, amptelik No. 3, een van die mees onbegryplike mense in die professionele moordenaar kategorie, 'n skerp, op soek staar. Vreemd genoeg, hierdie titel is gegee aan diegene wat nie geweet het nie net hoe en wanneer om dood te maak nie, maar ook in die naam van die wat. Nommer 3 enigiets kon doen. Goeie God, hy wil bewys dit elke keer. Maar op dieselfde tyd, hy was'n man wat gereed was om te trek die meeste ondenkbaar truuk op enige oomblik, en Smous het gewonder hoekom al hierdie is geopenbaar nie in iemand anders, maar in so'n ervare en beskaafde agent as Nick Carter.
  
  
  Dimrest, wat jare lank in die Zambezi, dalk in staat was om te help, maar hy was siek en almal gaan mal, vra vir iets om onmiddellik gedoen word: die Weermag, die lugmag, die nuwe wapens ontwikkeling laboratorium... nou NASA het ook aangesluit het. Almal van hulle opgestapel in'n keer, behalwe vir diegene wat was net gereed.
  
  
  Hy kyk na Nick, wat geduldig wag vir die gesprek voort te sit.
  
  
  "Ons het iets verloor," het hy begin het. "En ons weet waar." Al wat jy hoef te doen is om te vind wat jy verloor het en bring dit terug hier.
  
  
  Nick glimlag. Hy het reeds geweet dat wanneer Hawke gooi die bal-so terloops, asof deur'n ongeluk, dit beteken dat die situasie is uiters onaangename en delikate.
  
  
  "Klink eenvoudig," Nick gesê. — Hoekom nie betrek die Algemene Aflewering Departement?
  
  
  Valk het sy onverligte sigaar en ignoreer die woorde.
  
  
  — Ek bedoel, dit sou nie so'n moeilike taak, Nommer 3, " het hy weer begin. — Alles is eenvoudig en nie by alle, afhangende van hoe om dit te benader.
  
  
  "Vertel my oor daardie deel van jou ego wat jy genoem" glad nie, '"Nick gesê, glimlag." Dit is wat altyd fassineer my die meeste."
  
  
  Hawk sy keel skoongemaak.
  
  
  "Ek sal begin by die begin," het hy gesê. — Die nuwe wapens laboratorium geskep het iets wat uiters belangrik vir die suid-Amerika-'n elektroniese brein wat weeg net twee pond. Die ego kan aangepas word byna oral, kan maklik geskuif word, en kan gebruik word om werk te doen wat vereis dat die poging van'n paar lywige rekenaars. Op die oomblik, dit kan draai die hele beginsel van raketafweer onderstebo. As jy weet, sulke beskerming is nou hoofsaaklik gebaseer op die beginsel van die hitte sensitiwiteit; in hierdie geval, die raketafweer stelsel vang die hitte van die vyand se missiele. Dit is dieselfde elektroniese brein sal wees meer effektief en doeltreffend, meer buigsaam te wees: dit sal nie afhang van die hitte sensitiwiteit, wat kan vermom of verwring deur die inmenging, want dit is gebaseer op die weerlig vinnige berekening van die loop van'n indringer vyand missiel.
  
  
  Nick lig'n wenkbrou, wat aandui dat hy waardeer die toestel.
  
  
  "Jy kan skaars verloor so'n ding," het hy gesê.
  
  
  "Ek dink nie so nie," Hawk ooreengekom. — Dit was nie verlore gaan nie. Die elektroniese brein was aan boord van die vliegtuig, waar dit was getoets vir die invloed van temperatuur verskille in verskillende dele van die wêreld. Na die voltooiing van die eerste reeks van toetse, die vliegtuig op pad na Antarktika en gevlieg oor Suid-Amerika. Teen hierdie tyd, hierdie waan noodsein uit die vlieënier aangekom het. Iets skielik gebeur het, ons weet nie presies wat nie. Die vlieënier het slegs daarin geslaag om oor te dra dat hy laat val die elektroniese brein op'n valskerm, en gee die presiese koördinate van die crash site. Toe die vliegtuig ontplof het, en dit was dit. Dit laat val'n elektroniese brein oor die Brasiliaanse gebied van Amapa.
  
  
  Nick frons vir'n oomblik, om te onthou.
  
  
  "Amapa," sê hy ingedagte. "Dit is noord van die Amasone-Delta. Dit is waarskynlik dat hierdie is een van die natste plekke in die wêreld, 'n gebied heeltemal onbekende en nie gemerk is oral.
  
  
  "Eintlik," Hawk gesê. "'n rowwe skatting is'n honderd myl noord van die ewenaar. Hy staan op, trek'n groot kaart af rondom die boks, en dit gly af so stil soos'n film skerm.
  
  
  "Dit is om hier iewers —" het hy gesê, die opsporing van'n klein vierkantige area op die kaart. — Die naaste dorp is Serra doen Naviu, die dorp wat dui op die begin van die artikel. Rondom dit is'n oerwoud waar slegs'n paar mense gewaag, maar niemand om hulle terug gekom het.
  
  
  "Maar dit maak nog sin om'n deeglike soektog, selfs in die natste, mees ondeurdringbare oerwoud, veral aangesien daar redelik akkurate koördinate vir die crash site.
  
  
  "Ah, ja, dit is alles reg," Hawk gesê het, die terugkeer van die kaart na sy plek.
  
  
  — Maar ons het iets anders. As jy weet, daar is'n paar baie belangrike geheime in hierdie wedstryd. Die Russe weet dat ons is die uitvoer van sommige soort van die geheimsinnige toets, en hulle kan raai wat dit kan wees. Die feit dat hulle "gevlieg" ons vliegtuig, en dat hulle gehoor het die inligting wat oorgedra word deur die vlieënier, is bo alle twyfel. Jy kan seker wees dat hulle sal stuur'n span om te soek vir die elektroniese brein. Volgens ons data, ons vliegtuig kan ook wees "gedryf" deur die Chinese. Jy sal nie net om dit te vind, maar ook vorentoe van almal. En natuurlik, moenie toelaat dat die emu in die verkeerde hande val. Met hierdie ding, ons kan kry voor ons deur tien jaar.
  
  
  "Dit is soos'n aasdier jag, en in die geselskap van ware aasvreters," Nick het gedink hardop. — As hierdie oerwoud maak ons nie dood nie, ons sal dood te maak'n ander een."
  
  
  "Ons het'n verrassing vir jou, No. 3," Hawk gesê. — Ons het'n gids wat weet hierdie oerwoud. Niemand sal so'n ding. Jy sal ontmoet Vader Austin vir ewig op die Serra do Naviu Katolieke sending. 'n paar jaar gelede, die hoof van'n Indiese stam het sy dogter aan die sending. Sy was naby die dood, maar die Vader Austin genees haar met penisillien en ander moderne wonderwerk dwelms. Deur Vader Austin, ons het gereël vir die hoof se dogter te wees jou gids. Die ou hoof het blykbaar wag al hierdie jaar terug te betaal sy skuld aan Austin.
  
  
  "Dankie, maar ons wil beter dat kurktrekker af," Nick gesê.
  
  
  - hoekom? Hawk bristled. — Ons het die geleentheid om te skep'n sekere voordeel vir jou!
  
  
  "'n voordeel?! "Speel snotterig oppas met'n paar vuil opgestopte inheemse vrou met'n gat in haar lip, in birdlike engels?" Of, nog beter, in die taal van'n tipe van toerisme?! Dit is'n bykomende las, nie'n voordeel! Ek het net droom van wag vir haar terwyl sy dagvaarding die gees van die oerwoud om haar te raadpleeg, of loop op die klank van my Wilhelmina skiet, en probeer om haar terug te kry. Skoon water, dankie, maar ek sal my eie drade.
  
  
  "Ek raai jou aan, Nommer 3, te kontak Vader Austin en gaan voort met die plan," Hawke gesê koud. Nick glimlag, wonder wat "raad" kan beteken gegee in daardie toon.
  
  
  "Ja, meneer," het hy gesê. — Dit sal wees soos jy wil, ten minste op die eerste.
  
  
  "Ek het kontak met die Spesiale Toerusting Laboratorium," Hawk gesê, staan op. "Natuurlik, Stuart het nie veel tyd om alles voor te berei vir jou. Maar ek wil om seker te maak dat ten minste in terme van toerusting, sal jy nie enige probleme.
  
  
  Nick gevolg van die mimmo hoof'n lang gang af, by die einde van wat was'n kamer waar die hoof van die Spesiale Toerusting Laboratorium is reeds wag vir die ih. Hy knik ernstig by Nick. Van die kursus, sal die spesiale persoonlike toestelle wat verskaf word deur die laboratorium het gehelp Nick baie keer voor in uiterste situasies, maar hy kan nooit die versoeking weerstaan terg sy kollegas, veral Stuart, oor hoe hulle is ook vasbeslote en te verdoem ernstig.
  
  
  "Ons het regtig nie veel vir jou, oudhede," Stuart begin. — Ons weet nie wat jy gaan om te gesig. Dit is nie die geval wanneer jy nodig het om voor te berei'n skouspelagtige uitgang vir jou deur middel van speletjies.
  
  
  "Ons sal saamstem oor'n bottel van die muskiet afweermiddel," Nick het gesê vrolik, " of'n parasitiese verrotting middel in die geval het ek besluit om te bly in die oerwoud."
  
  
  Hawk geskiet het hom'n harde blik, en Nick gestop. Stuart oorhandig Nick'n pragtige wit safari-baadjie.
  
  
  "Spesiale doel," het hy trots gesê, " waterdig, en byna gewigloos. In die linker ego sak, daar is'n paar items wat lyk soos klappers. Hierdie is'n baie sterk stowwe. As ih is geblaas in die lug, die insekte sal kry baie geïrriteerd en sal verkies om onmiddellik te kry uit die pad. Op die regterkant is'n noodhulp. Dit is hoofsaaklik teenmiddels en naalde vir inspuiting. En, natuurlik, ons het die eerste-klas gewere en toue vir jou... En ek is bang dit is al.
  
  
  "Laat ons kry om die werklike punt vinnig, Stuart," Hawk gesê hard, " ek dink Nick is reeds vertroud is met die Fulton terugkeer stelsel?"
  
  
  Nick knik. Aanvanklik, die Fulton stelsel is wat gebruik word deur die US Air Force om mense te red wat geland in die oerwoud of in'n beboste gebied. Sy meestal beoefen in Viëtnam. Die ees word dan aangepas om op te lig weggegooi bale en toerusting. Die geland vlieënier óf reeds het, of die EMU verder gedaal het'n spesiale ballon met'n lang toue gevul met helium. Die ballon opgehef ego-up, waar ego is opgetel deur'n MK-130 redding vliegtuig. Die HC-130 mistel vliegtuig het'n spesiale, scissor-agtige neus, wat bestaan uit twee pyle wat afgewyk het wanneer dit onmoontlik was om te haak die toue verbonde aan die voorwerp. So gou As die toue snagged, die pyle verbind en gespin rondom die voorwerp. Stuart oorhandig Nick'n klein vierkantige plastiek sak met'n lus op die einde.
  
  
  "Daar is'n self-inflating helium ballon met toue," het hy verduidelik — " en'n klein transistor sender. Dit is die hoogte van die regte frekwensie, sodat jy kan stuur vir ons'n boodskap as gou as jy die elektroniese brein.
  
  
  Hawke ingegryp het, en ek praat vinnig, hard, beklemtoon elke detail van die spesiale rat, insluitend Fulton se stelsel. Nick glimlag. Nie sleg nie, het hy gedink. As dit was werklik moeilik om by die eindstreep, kan hy ten minste in staat wees om te red sy elektroniese brein in die einde. Die stelsel sal nie van veel gebruik om Emoe homself, en dan — Nick het geweet dat dit — hy sou nooit in staat wees om terug te kom. Hy sal daar bly, hoogs gewaardeer, erken, maar-helaas-vir ewig uit van die spel.
  
  
  So gou As wat Nick gepak het die gewere in hul hand gevalle, Hawk klaar sy klein inligtingsessie.
  
  
  "Kry alles wat jy nodig het," het hy gesê, " en'n Air Force vliegtuig sal jou neem na'n klein vliegveld in Makapa. Van daar, jy sal'n Jeep ry na die Serra do Naviu. En dan homself. Sterkte aan jou, Nommer 3.
  
  
  "Dankie, meneer," het Nick gesê het, dan het besluit om voordeel te trek van die ware warmte van die oomblik. — Is die ou hoof se dogter nog in die plan?"
  
  
  "Kry in voeling met die Vader Austin soos geskeduleer," Hawke gesê, sy blik onmiddellik draai ysige. Wanneer hy geword het soos hierdie, is dit nutteloos was om te argumenteer saam met hom — Nick het geweet dat. Hy trap weer terug.
  
  
  "Dit sal gedoen word, meneer," het hy gesê, reeds op pad na die hysbak.
  
  II
  
  
  Dit was laat in die oggend wanneer Nick bereik die Serra do Naviu, en die son het nog nie verbrand deur die digte mis wat bedek die oerwoud in'n swaar wit sluier van bo. Die dorp self, deur die dop wat geloop het, was soos'n versadigde oase gekerf uit van die oerwoud, die laaste buitepos op die pad na nêrens: dit was nie so veel van'n dorp as'n uitdaging aan die trope. Die belangrikste straat is wyd en ongeplaveide, omring deur'n versameling van hout geboue van wisselende grade van verval. Varke, ganse, half-naak Amazone Indiërs, en die hordes van die naakte kinders gevorm'n ewekansige massa beweeg langs die straat. Nick kyk na al die geboue, probeer om te vind die naaste hotel. Tot my verbasing, dit was'n teken op dit. Onmiddellik, het hy besef dat hy nie die enigste gas wat aangekom het in die Serra do Naviu. Aan die agterkant van die shabby, vervaag saal was'n groep van — Nick vinnig getel — ses mense elk. Dik-set, vierkante mans met'n bemanning sny hare, wit hemde en wye broek-hulle al gebaar het die stempel van Moeder Rusland. Nick getel ih weer en glimlag vir homself. 'n gewone ekspedisiemag. Hulle sal vas te word in die eerste moeras met al hul kos voorrade, het hy gedink.
  
  
  Die lessenaar klerk was'n bejaarde man met moeë oë en die spore van wat eens was'n man, trots dra.
  
  
  'n oud-kolonist, Nick het gedink, uit te leef die res van sy lewe hier in ewige vrees van die kom van aangesig tot aangesig met'n nuwe, vreemde wêreld.
  
  
  "'n baie van die werk?" Nick gevra as hy nagegaan.
  
  
  "Presies," sê Clare. - 'n groep van mineralogists. Die russe, ek dink. En'n groep van Chinese geoloë wat aangekom het die nag voor. Verrassend.
  
  
  "Mineralogists en geoloë?" Nick kon nie help nie, maar glimlag breed. — Wat sou dit beteken?"
  
  
  "En jy, meneer?" Die ou man uiteindelik gewaag.
  
  
  "Haar?" Ek sal net kry die pakket uit van hier, " het Nick gesê, en opgemerk die verwarde ou man kyk na die emu met afkeur.
  
  
  ...Hy stap stadig af in die straat, probeer om uit te vind die Katolieke sending gebou, en skielik gevoel dat hy dopgehou word. Die dier sin, wat is een met al die ander ego's, gevoelens, het my onmiddellik versigtig. Hy het omgedraai, probeer om uit te vind die bron van hierdie alarm, en het'n man staan op die stappe van'n hout hut, of eerder, 'n armsalige hut. In reaksie op die man se deurdringende blik, Nick het Ego'n koue kyk. Hy was'n groot, sterk man, sy arms soos vertraagde bome, sy gesig permanent bloedrooi deur die konstante gebruik van die gin, en sy klein oë was koud en piercing. Hulle was'n wonderlike wedstryd vir die nog steeds, hard mond. Nick het opgemerk'n flou teken in die shack agter die man:
  
  VELLE-DRAAD-HANDEL
  
  H. KOLBEN
  
  
  Die man se gulsige oë bedoel meer as nuuskierigheid oor die nuweling. Nick het met hierdie tipe van persoon voor: meestal drosters, vlugtelinge op die loop van die wêreld, mense wat geleef het net waar niemand vra vrae of wag vir antwoorde.
  
  
  Nick gehou loop, voel die teenwoordigheid van die gevaar in elke sin, onverklaarbaar, onverstaanbaar, en onverklaarbaar, maar onmiskenbaar. Weer, dat instink het in die nen, dat die vermoë om te sien die gevaar voordat dit manifesteer, 'n gevoel wat gehelp het om die ego uit meer as een keer in die verlede. Hy het gestop in die voorkant van'n Indiese vrou, vet en hurk, haar hangende borste bewe elke keer as sy gaan sit op'n buite vrugte skinkbord. Die helfte draai, hy kyk vinnig terug by die man met die naam Kolben en sien dat hy reeds aangesluit het deur'n ander man, 'n donker velkleur swart-harige man met'n groot neus. Die ander man was ook kyk Nick, terwyl Kolben het saggies aan em. Nick het omgedraai en geloop op-'n live onderwerp van bespreking-langs die lang, lae muur wat rondom die doel geboue. Aan die einde van die gips muur was'n klein boog poort; Nick stoot dit oop, en bevind homself in'n klein, koel tuin.
  
  
  In die voorkant van hom, die belangrikste doel gebou het langs'n grondpad ry, dan is die pad draai skerp en verdwyn agter die huis, waar'n klein blom tuin was uitgelê. In byvoeging tot hierdie groot huis, was daar ook'n kleiner hout struktuur, op die speelgrond in die voorkant van wat kinders gespeel het. Twee wit-robed priesters staan onder die kinders, kyk na hulle, en'n wit-harige vrou geraadpleeg'n lys van name. Dit is duidelik dat, die sending ook'n skool waar sendelinge gewerk het.
  
  
  Nick gestap'n grondpad ry na die hoofgebou se voordeur. Binne-in die ego was'n groot, koel voorportaal, die draad van wat beset is deur'n ou, swaar hout preekstoel. 'n meisie sit op die kateder, geleë op die top van haar, ledig op soek deur'n tydskrif. Sy het opgekyk om te groet die nuweling, en Nick was verstom, asof in die oë van iets onverwags mooi. Ego is getref deur haar oë: diep, donker poele, streel en nooi. Die meisie se vel was'n delikate rooi-bruin mistel kleur, 'n effens pienk kleur wat het haar'n spesiale warmte en ontsag. Sy was geklee in'n kort blouson rok in'n sagte pienk kleur, en Nick het'n vinnige blik op haar lang bene, met hul fyn gedefinieer kalwers. Sy gly af van die kateder, en hy kon sien haar nou, slank, met'n smal middel en hoë borste wat gestrek tautly oor haar pienk rok. Die meisie se hare, wat in'n blink swart stroom, was gedraai op die agternek van haar nek en aan die lig gebring'n lang, grasieuse nek. Damn goeie, Nick afgesluit. Hier in die Serra do Naviu, sy lyk soos'n diamant in'n poel van modder.
  
  
  — Is daar enigiets wat ek vir jou kan doen?" — sy het besluit om in'n lewendige en sonore stem met'n oulike biltong intonasie van'n engelse skool. Miskien is sy een van die onderwysers by die missie van die skool, Nick gedink, en voel'n brandende begeerte om te wees'n student weer.
  
  
  "Ek nodig het om te sien Vader Austin weer," het hy gesê, en die diep vloeistof swembaddens gloei hartlik.
  
  
  — Mag ek vra haar wie jy is?" — Ja, " sê sy beleefd.
  
  
  "Nick Carter," het hy gesê, en Em het gedink haar blik verhard.
  
  
  "In die eerste deur in die gang af," sê sy in haar soet stem.
  
  
  Nick geloop het in die rigting aangedui het, en toe hy by die oop deur, kyk hy terug: sy sit in haar stoel asof niks gebeur het nie en het voortgegaan om ledig daarby deur die tydskrif.
  
  
  "Kom in, Mnr Carter," roep'n stem, en Nick trap in'n klein kamer effens groter as sy sel. Maar die ego se opgelei blik onmiddellik het in'n boekrak, 'n klein werk tafel, 'n stoel, en boeke versprei oral, selfs op die top van die stapelbed wat teen die muur gestaan. Ego begroet kook maatskappy: da nicola in'n wit soutane.
  
  
  "Geen wonder, Mnr Carter," het hy gesê. — Dit is net dat jy kan luister na al die stemme in die voorportaal duidelik. Sy is wag vir jou. Jou teenstanders het reeds aangekom en sal wees op pad in die oerwoud enige minuut nou.
  
  
  "Ek weet ek het haar nie gesien nie," Nick gesê. — In elk geval, ek het die russiese span. Te veel trou, en bagasie. Ek wil om te gaan lig vir haar — Odin.
  
  
  "En jou gids," Vader Austin gesê. — Dit sal jou belangrikste voordeel bo jou teenstanders, maar selfs met dit, dit is'n riskante besigheid. Jy mag nie in staat wees om uit te kry, en jy selfs minder geneig om te vind van'n elektroniese toestel.
  
  
  "Ek sien my baas het reeds in kontak met jou," het Nick gebrom. Stem en vertrou dat die ou jakkals. Hawke het altyd gewerk het om die geloof dat Nick kon sjarme en bekoor selfs'n kobra, en hy het nie die lig van die emu die geringste kans.
  
  
  "Ja," Vader Austin voortgesit. — Hy het vir my gewys dat sy sienings en het my gevra om jou te herinner van die instruksies.
  
  
  "Maar as sy loop weg van my toe ons beweeg in die oerwoud, ek sal nie antwoord nie haar rug." Haar, dink ek, kan gekommunikeer word met? Ten minste in aviaire engels?
  
  
  "Sy sal nie weg te hardloop," antwoord kook maatskappy: da nicola. — Sy het net ingestem om dit te doen uit van'n gevoel van plig om haar vader en haar mense. Maar ek dink dit is vreemd dat jy twyfel haar engels vaardighede, want jy het reeds gepraat met haar.
  
  
  Kook maatskappy: da nicola glimlag dun, sinvol, en'n laggie gedans in sy ego se oë. Nick voel sy kakebeen drop.
  
  
  "Jy lag vir my vir ewig," het hy gesê.
  
  
  "Glad nie," Vader Austin het gesê, " om op te staan en op pad na die deur. "Tarita," roep hy, " kom hier, asseblief."
  
  
  'n meisie het, oorkoepelende haar lang bene mooi, sweef so rats soos'n wilgerboom stokkie. Nick kom uit'n diep sug toe die Pa Austin het haar.
  
  
  "Dit is Tarita," sê kook maatskappy: da nicola. Nick kyk in haar fathomless bruin oë, wat was nou mousse met vuur. Sy glimlag, maar daar is ys in haar perfekte aksent:
  
  
  — Ek is diep jammer om jou teleur te stel, Mnr Carter.
  
  
  Nick frons:
  
  
  — Ek is nie seker ek verstaan nie."
  
  
  — Ek bedoel, ek het nie'n gat in my lip, knoppe van die vuil, of pragtige birdlike engels.
  
  
  "Ek sien nou," het Nick gesê, grynsende.
  
  
  "Miskien kan ek iets doen met die voël engels," het sy saggies gesê. — Jy groot kêrel, oerwoud van die reg-die reg om te gaan. Is jy voel beter, Mnr Carter?"
  
  
  "Ek dink hy is'n baie groot, dom man," Nick het gesê met'n glimlag. Die vuur in haar fathomless oë gemors uit, en sy bars uit van die lag, wat gelyk het om die lig van die hele kamer.
  
  
  "Ek vra om verskoning," Nick gesê. — Om die waarheid te sê, jy hoef nie pas by die beeld wat jy my gegee het op alle.
  
  
  "Nick se reg," Vader Austin gesê. — Dit sou nie regverdig wees nie om te pomp om jou ego." Maar, natuurlik, Tarita is skaars'n gewone gewone dogter van'n stam-leier. Miskien sou dit nooit so. Jy sien, na haar herstel, sy het so vermoë en intelligensie wat ons gestuur om haar te studeer in Switserland, waar sy het haar onderwys en opvoeding. Hier is sy opbrengste net die vakansie te spandeer met haar stamgenote.
  
  
  As hy geluister het na die priester, Nick kon voel die meisie se blik op hom al die tyd. Hy kyk na nah. Ih se oë ontmoet, en hy lees die bevrediging in haar oë.
  
  
  "'n produk van twee wêrelde," het hy gesê. - Tarita. Dit is'n mooi naam.
  
  
  "Dankie," het sy glimlag geheimsinnig. — Dit is net een om my name. Die goeie susters rondom die Saint-Michel Skool in Lausanne het my die Christelike naam Teresa onmiddellik by aankoms. Ek is nou nie genoem deur die naam van Tarita enige plek, maar in die Amazon. Maar ek is lief vir haar ih beide.
  
  
  "Ek sal bel jy Tarita," Nick gesê. — Ten minste die naam is meer gepas hier."
  
  
  "Sal jy bly met ons vir aandete en bed, natuurlik," Vader Austin gesê. — Hier kan jy praat met Tarita sonder onderbrekings en bespreek jou toekomstige optrede.
  
  
  "Ek wil nie veroorsaak dat jy enige probleme," Nick gesê. "Buitendien, sy is reeds bespreek in'n hotel kamer.
  
  
  "Hierdie shack?" Vader Austin snork. - Check uit deur nah. Ons het baie kamers. Hy het'n kort asem en verduidelik:
  
  
  — Die kamers is klein, soos jy kan sien, maar hulle is goed toegerus, en jy sal ook vind'n beduidende voordeel hier, " het hy wys na'n lang seltzer sifon. — Daar is'n bottel soos hierdie in elke kamer. In hierdie mal hitte, net water met gas kan opbeur. Daarbenewens, dit is veilig, daar is geen onsuiwerhede in dit wat besoedel al die plaaslike water. En, natuurlik, dit kan altyd gemeng word met iets.
  
  
  "Jy het my oortuig, Pa," Nick gesê. — Ek sal gaan terug na die hotel en pak — wel, nie veel nie.
  
  
  Tarita knik by die Emu in rumatiek, en hy stap uit in die snikhete straat. 'n paar uur van die wat in die plaaslike klimaat het reeds geleer Nick om stadig te loop. Hy stap verby die hout hut, waar die ou fris man was nog steeds staan. 'n swart-harige man met'n groot neus sit op die stappe, praat met twee klein, kort mense. Te oordeel aan die syfers gestroop om die middellyf en die rowwe broek sny af aan die onderkant en die hare sny in'n sirkel, hulle was Indiërs. Hulle verruil blik as Nick geslaag het, mimmo.
  
  
  Die saal was stil, en die groot fan draai lui, skaars die verspreiding van die warm lug. Nick het opgemerk dat een van die Russe het'n sitplek op die skaak tafel. Nick stap stadig na hom. Dit was nie'n situasie wat nie vereis dat spesiale geheimhouding. In werklikheid, 'n klein dosis van sielkundige konfrontasie kan selfs help.
  
  
  "Hallo," Nick het gesê in russies. "Ek is Carter, Nick Carter.
  
  
  Die russiese se oë rek, verbaas en verstom deur Nick se vrymoedigheid. Ten slotte het hy knik en glimlag:
  
  
  "Jasnowitz," het hy gesê. "Kolonel Jasnowicz.
  
  
  Die russiese gaan sit op die kant van die swart syfers. Nick Sel van die wit kant.
  
  
  "Die groot spel van skaak," het hy gesê, stoot die koning se pion vorentoe twee blokkies. Die russiese ook verskuif die koning se pion om twee blokkies.
  
  
  "'n mineralogiese ekspedisie, ek dink?" Nick gesê. - Is jy hoop om te vind'n seldsame juweel? Hy het sy perd in die rigting van die koning se olifant.
  
  
  "Ja, — die russiese gebrom, beweeg sy koningin twee blokkies.
  
  
  "Miskien nie," Nick gesê, die eet van die koning se pion met sy ridder. Die russiese teruggeslaan deur die neem van Nick se koning se pion met die koningin se pion.
  
  
  — Ons sal sien, het ons nie?" — Nee, " het hy geantwoord. Nick het om te beweeg van die ridder se pion te help om sy biskop.
  
  
  "Sien julle later," het hy gesê, en het opgestaan. As hy verlaat die hotel'n paar minute later, het hy opgemerk dat die Kolonel Jasnowicz was saam met sy vennoot, en hulle was diep in die spel. Nick haastig oor die saal, die uitvoering van'n duffel sak en skede gewere, maar het in die poort is deur twee Chinese mans betree. Die Chinese het nie enige teken van die merk van Ego, maar hulle verruil vinnige blik.
  
  
  Die jong kok Maatskappy: da nicola was reeds wag vir Nick by die missie en begelei Ego is om'n klein, skoon kamer met'n vol-lengte venster wat uitkyk oor die tuin. Die ander muur van die sending se hoofgebou was ook sigbaar om die venster. Nick geplaas om die skede gewere in die hoek van die kamer. Die Spesiale Toerusting Laboratoriums voorsien Ego met'n custom-made Griffin-Howe 375 Magnum-pistool en'n Remington 721 geweer met'n Wewer K-4 omvang. Albei is uitstekende voorbeelde van klein arms, en Nick wens hy was uit die jag.
  
  
  Hy hang sy safari gillette. Die Fulton stelsel was verbonde aan'n band langs'n 9mm Luger, liefdevol met die bynaam die Wilhelmina. Die Hugo, 'n dun stilet in'n skede, was vasgemaak aan sy regter voorarm. Nick gewas en verander sy hemp in'n ligte linne baadjie.
  
  
  Voor die ete, het hulle gedien het twee baie droë en koue martinis wat voorberei is deur die Vader Austin. Hy verskyn vir aandete in'n formele wit pak met'n Romeinse kraag. Nick was bly dat hy besluit het om te dra'n baadjie.
  
  
  "Voor ek gekom het om hierdie dele, ek kon nie verstaan hoekom die mense van die kolonies geklee soos dit vir etes. Ek ken hom nou, " Vader Austin gesê.
  
  
  "'n teken van wat deel uitmaak van die beskawing," Nick gesê.
  
  
  "Ja, en'n bietjie meer as dit," het voortgegaan kook maatskappy: da nicola. — Dit is'n soort van uitdaging aan die trope, ih onderdrukkende hitte, al hierdie insekte, oerwoude, die algemene atmosfeer van luiheid en apatie. Dit is soos'n reaksie van'n beskaafde persoon, 'n teken van die ego standvastigheid.
  
  
  Ih die gesprek is onderbreek deur die aankoms van Tarita, wat, in haar helder geel rok met'n bleek blou sari-tipe-kaap, kyk na Nick soos'n glansende goue sunbeam. Haar vloeiende swart hare is terug getrek op die agternek van haar nek, en sy dra'n lang, grasieuse cocktail baadjie wat aan haar gegee het'n byna eteriese sjarme. Die sagte heuwels wat uitgekring effens onder die kant van haar rok herinner Nick dat dit was nie'n visie — Onov en die diep, klam bruin oë wat gehou'n wenk van die verborge passie. Tydens die ete, sit op die een einde van'n lang eetkamer stoel ontwerp is vir'n veel groter aantal van die mense, Nick genoem die man wat hy gesien het by die kajuit se voorstoep.
  
  
  "Kolben," Vader Austin het gesê, en Nick het die voorkoms van afgryse op Tarita se man. "'n wrede man, met'n uiters onaangename humeur. Hy leef deur die vang van wilde diere en afslag hulle op sy gemak, en soms werk as'n gids op'n ekspedisie. Dit is'n genadelose en gewetenlose persoon. Ek het hom gesien cheat die Indiërs uit hul waardevolle velle vir snuisterye. Gerugte het dit dat op een geleentheid het hy verkoop'n paar twyfelagtige produkte aan'n Indiese stam, en hulle almal het vergiftig. Hoekom vra jy oor nen?
  
  
  "Hy kyk na my te nou," Nick gesê.
  
  
  "Hy waarskynlik weet wat jy hier vir," Vader Austin het gesê, en Nick se wenkbroue het by die uitvoering permit vlag.
  
  
  — Afgesien van ons missie, die enigste persoon in die Serra do Naviu wat'n hoë-frekwensie ontvanger is Kolben. Meer as'n jaar gelede, 'n jong ingenieur siek geword en gesterf het in die oerwoud. Kolben een of ander manier daarin geslaag om te kry terug met al sy ego rat.
  
  
  "In daardie geval, hy kan gehoor het die inligting oor die toets vliegtuig ongeluk," Nick bespiegel hardop. — Dit beteken dat daar is vier kante van die spel: die Russe, die Chinese, Kolben, en ons.
  
  
  Nick het vinnig in hierdie nuwe belyning van die kragte. Natuurlik, hulle is almal ewe gevaarlik, maar Nick besef dat die mees gevaarlike ding wat rondom hulle sou wees Kolben. Hulle sal nie stop by die fisiese vernietiging van Nick, maar selfs hier is die mees verraderlike en gesofistikeerde sal wees Kolben. As die emu bestuur te vind die elektroniese brein, dit sal — geen twyfel nie-vra'n verstand te bowe som of te verkoop van die ego onder die hamer aan die hoogste bieër.
  
  
  Die verlangde item het'n ander betekenis vir elkeen van hulle. Vir Nick, vir die lande van die Amerikas, dit was noodsaaklik. Vir die Russe en Chinese, dit was net'n onverwagte geleentheid wat hulle desperaat probeer om te neem voordeel van. Vir Kolben, dit was die laaste kans, die laaste poging om te ontsnap rondom hierdie hel. Hy sal stop by niks.
  
  
  Nick kyk na Tarita en het gewonder of sy dalk nie besef wat sy besig was om haarself in.
  
  
  Die ete geëindig met'n glas van uitstekende cognac. Nick en Tarita agter gebly het, te bespreek die versending plan. Dit was besluit dat hulle nie sou lewe in die oerwoud, maar sou slegs die mees noodsaaklike dinge daar. Tarita was'n aangename praat, gesofistikeerde, skerp sin vir humor, en goed-ingeligte. Die bestudering van haar, Nick het gewonder of sy in staat sal wees om om te veg die oerwoud nou. Het sy reeds te ver gegaan in'n ander, vreemde wêreld?
  
  
  Miskien, as gevolg van verskeie ego redes, die aanvanklike hou nie geregverdig sal word nie, wie weet? Wel, dit sal alles in plek val gou.
  
  
  Toe sy uiteindelik wou emu om te sê goodnight, hy glimlag op haar met dié fathomless bruin oë, asof sy geweet het wat hy gedink het dit alles saam. Hy kyk na haar loop af in die saal, sag en gerond van agter, haar kop hoog gehou met trots. Nick het na sy kamer, gestroop af na sy onderklere, en gooi'n glas van seltzer. Die klank van die borrelende water deur middel van die sifon is koel in homself, en hy het bevind dat die sprankelende water regtig uitgeblus sy dors. Hy stel die sifon op die bed tafel en na die venster gegaan.
  
  
  Nog'n venster gloei skuins oorkant die swart binnehof van die ego kamer. Hy kon net deel van die kamer en die gekerm skaduwee van die figuur neem af haar rok. Sergei was afgeskakel, en die skaduwee verdwyn met hom; Nick verskuif weg van die venster. Die hitte was so swaar en onderdrukkende dat my liggaam gelyk te word uitroep vir verligting. Hy druk af op sy stapelbed en probeer om te slaap, maar die slaap ontwyk hom in hierdie taai, enervating atmosfeer.
  
  
  Hy het nog'n poging om te val aan die slaap, hierdie keer met die hulp van joga: "ek geestelik ontspanne my spiere en sit my liggaam in'n semi-beswyming. Hy lê stil in die donker, sy ego, sy liggaam heeltemal ontspanne, toe hy hoor die dowwe geluid van voetstappe op die gruis.
  
  
  In'n oomblik, Nick was'n wildekat, spring op die lae vensterbank met weerlig spoed, hurk laag as as om te spring, sy oë vernou as hy loer in die duisternis. Hy het net gevang n glimp van'n donker figuur sweef in Tarita se kamer. Nick spring oor die vensterbank, vinnig die kruising van die ruimte, 'n ligte skaduwee flikker in die duisternis. Skielik, die man se silhoeët verskyn in die venster weer; die man gespring behendig, en Nick bevind homself neus-tot-neus met hom. Hy lunged te gryp die verswarting figuur in die voorkant van hom, maar die man koes. Ego se hand geskiet, yanking iets uit, en Nick voel eerder as sien die lem van die mes. Hy hurk skielik, gevang die mes in die hand, net soos dit was op sy hoof, en gebuig dit moeilik.
  
  
  Die man het, en Nick hom gehoor het druk op die gruis van die oprit met'n slag. Hy glimlag tevrede by die gedagte van die skerp klein klippe grawe hard in sy opponent se gesig. Die man het'n buit en spring op sy voete, maar Nick was nou gereed om te parry nog'n mes steek. In plaas daarvan, die man hardloop na die lae kla rondom die missie en spring oor nah.
  
  
  Die hele ding het nie meer as'n paar sekondes, en vir nog'n tweede Nick huiwer of om te gaan na die emu indringer of kyk op Tarita. Die man het vinnig links deur die meisie se kamers-te vinnig. Nick het tot die idee van die strewe na, het opgespring saggies op die vensterbank van Tarita se kamer, en bevind homself in die donker stilte, sy kaal voete maak geen geluid nie. Hy staan daar in die stilte, asemhaling hard, totdat Ego se oë aangepas om die duisternis.
  
  
  Tarita benede lê op die vloer, haar lang, smal gesplete blootgestel word, 'n ligte vel wat haar van die middellyf af. Nick geskandeer die kamer versigtig, wonder hoekom die nag besoeker verlaat het so vinnig. Daar was niks uit die gewone oor die kamer, so as hy geskandeer dit, sy oë gevestig terug op die slapende meisie.
  
  
  ...Dit het hom'n oomblik om te sien ego, 'n lang, lelike vorm hurk op Tarita se rug, twee gedraai afskuwelike kloue, 'n toegeroep stert boog oor haar liggaam — die onmiskenbare vorm van'n skerpioen. Dit is duidelik dat die giftige insek is geplant. Dit was nog steeds daar, maar dit kan beweeg op enige tweede, en dan die meisie sal beweeg, te, en maak'n effense gebaar, selfs al was dit slegs'n klein een, en dit sou genoeg wees om te stuur'n dodelike angel deur middel van haar rug. Beledigings, in byna alle gevalle dodelik is, sal werk, selfs vinniger as gewoonlik, die bereiking van die spinale koord aan die hoof. En haar dood sal behandel word as ander belaglik ongeluk.
  
  
  Nick se gedagtes gejaag. Probeer om te wakker die meisie sal fataal wees vir nah. Sy sal skuif — en dit is genoeg vir'n skerpioen. As hy probeer om te gryp'n insek, hy risiko's gebyt op die arm homself, of die wakker skerpioen sal nog tyd om te prik Tarita. Nick het geweet dat die insek sou aanval by die geringste teken van gevaar, te reageer op die eerste sein van sy sensitiewe antennas. In desperaatheid, Nick kyk in die kamer rond: elke oomblik het die meisie nader aan die dood. Skielik, sien hy die skerpioen verhoog sy voorste bene. Hy gaan om te beweeg nou. Nick sou graag ten minste'n paar wapen, ten minste iets wat geskik is by die hand! Miskien is die emu sal in staat wees om af te borsel die klein moordenaar met die meisie se rok? Hy verwerp die gedagte byna onmiddellik, ek weet die giftige angel sal tref voordat hy kan sy hand naby genoeg.
  
  
  Skielik, ego se oë het op'n lang sifon van sprankelende water sit op die bedkassie. Stadig, versigtig, die hand reik uit en raak die bottel. Dit was'n kans! "die enigste een! 'n radius van sprankelende water sal druk nogal hard op kort afstand. Net hoe akkuraat is dit?
  
  
  Nick het'n kort gebed, en Ego se sterk arm strenger gemaak om die sifon hefboom. Hy hurk so dat hy was vlak met die bed en die slapende meisie se rug. Hy sou net een skoot, Nick het geweet. Die radius van die water moet getref skerpioen, was weg van die ego in een presiese sterk pols. Natuurlik, wanneer'n koue stroom van water tref haar in die rug, Tarita sal onmiddellik spring op, daarom, die insek moet gewas word in'n enkele oomblik voor sy wakker word.
  
  
  Nick voel sy liggaam gaan taai van die pot. Hy het die tuit van die sifon so naby as moontlik, hou die swaar bottel bestendige. Tarita geroer. Nick het die skerpioen se stert onmiddellik krul uit daarna om te staak. Hy trek die hefboom.
  
  
  Soos'n miniatuur brandblusser, die gehef radius van die water tref die insek, slaan die ego soos'n teiken. Die scorpion somersaulted in die lug, en die meisie skree en rol op die vloer. Nick gevang'n glimp van haar ronde, ferm borste. Hy het vinnig omkring die bed, sy oë skandering van die vloer, en gevind dat die insek teen die teenoorgestelde muur, effens verstom, sy angel opgewek is, gebring en aan die onderkant van die sifon af te hard op die giftige moordenaar.
  
  
  Toe hy opkyk, Tarita gegly het om die kaap sy wil dra by'n ete. Sy sit op haar knieë op die bed, op soek soos'n Playboy reel. Slegs die onverklaarbaar vrees in sy oë gebring onmin aan hierdie prentjie. Nick vinnig verduidelik wat gebeur het, en die meisie het terug op die bed, te laat uit'n diep sug. Nick het na die venster, die val van'n klein bottel as hy het so gedoen, en het dit opgetel.
  
  
  "Jou onverwagte gaste het aangekom in die nen," het hy gesê grimmig, op soek na Tarita. 'n vel was toegedraai rondom haar bene, 'n kant-kaap bedek haar hele liggaam, en haar lang nek was gestut teen die muur — sy gaan sit asof sy poseer vir'n portret. Slegs die diep, verskeurde asem verraai die verwarring agter die uiterlike kalmte. Sy kyk na Nick met wye oë. In die naby-veld duisternis, kon hy voel haar oë op hom.
  
  
  "Jy het my lewe gered," het sy gesê eenvoudig en opreg. — Ek het nou twee uitstaande skuld.
  
  
  "Jy wil om terug te trek?" Nick gevra rustig. — Ek verstaan. Dit gaan om te wees'n baie meer ernstige as wat ek gedink het. Jy is nie bedoel vir hierdie.
  
  
  Die meisie staan op uit die gemors in die voorkant van hom, heeltemal toegedraai in'n kaap. Net nou het dit plaasgevind het aan hom dat hy staan in die voorkant van haar in sy onderklere. Nick voel haar hand op sy bors, glad en warm.
  
  
  "Net'n buitengewone mens kon gered het my lewe vandag," het die meisie het gesê rustig, " uiters vindingryke en uiters begaafde. Ek sal jou wys jy my vindingrykheid en talent. Ons sal die eerste wees om te vind dat die elektroniese toestel van joune. Stem my rumatiek aan jou voorstel.
  
  
  Nick kon nie help nie, maar glimlag. Hy swaai'n lang been oor die vensterbank en spring af. As hy strode oor die binnehof, het hy kon voel haar blik na aanleiding van sy lang, fris figuur.
  
  
  Een keer in sy kamer, Nick besef dat hy nie in staat sou wees om aan die slaap raak vinnig. Ego se gedagtes gejaag by die gedagte van die man wat wil glip die skerpioen in Tarita se kamer. Blykbaar, woord het reeds versprei rondom die dorp wat sy gaan om te help om die Amerikaanse.
  
  
  Hy trek op sy broek en gegly uit in die leë missie lobby en uit in die nag.
  
  
  Die belangrikste straat van die stad was donker en stil, behalwe vir die gons van verskeie insekte en laia-rondloperhonde-gerommel deur die hope vullis langs die straat. Skielik, voor hom, Nick het'n streep van die lig sukkel deur die curtained venster. As hy het nader, het hy besef dat Kolben was in die saal deur van die hut, en die saint was wat deur die gebreekte venster sluiter. Binne-in die shack, Nick het so'n toneel.
  
  
  Op'n stoel in die middel van die kamer sit'n swart-harige man met'n groot neus; in die voorkant van hom, sit'n half-naakte vrou, die toepassing van'n nat lap om sy gesig, op die een kant, op wat'n dosyn skrape sypel druppels van bloed. Kolben het daar gestaan met twee kort, kort-harige mans, dophou. By die oë van hierdie wonde, Nick voel'n oplewing van woede binne-in hom. Sonder'n twyfel, sulke wonde kan slegs gemaak word van die grondpad.
  
  
  In een gebind, Nick is op die stappe van die shack, skop die deur oop met'n harde skop, ruk dit uit sy geroeste skarniere. Kolben en die ander het in die verrassing. Die man met die gekneusde gesig gespring op sy stoel.
  
  
  ..Nick sit al sy spierkrag en woede in die punch, die man het probeer om te dodge, en die emu byna daarin geslaag. As dit is getref met die volle krag van die blaas, die emoe se kakebeen sou gewees het gebreek. Wat ook al dit was, die slag klop Ego nog oor, klop hom agtertoe, en klap hom in die verste muur met sodanige krag dat die klein hut skud alles verby is, en een plank verpletter met'n harde slag.
  
  
  Nick het'n houding, gereed om te afweer'n teenaanval van Kolben en die ander twee. Maar die groot man het nie beweeg nie, net kyk van die lang-nosed man se liggaam bewegingloos aan Nick en weer terug. Ten slotte, sy lippe stadig verdeel in'n bose, giftige glimlag;
  
  
  "Nie nou nie, Amerikaanse, maar'n paar ander tyd gou.
  
  
  "Ek sal wag," Nick gesê sarkasties.
  
  
  Hy het omgedraai en links... Wanneer hy aan die slaap geraak, hy voel baie beter.
  
  III
  
  
  Nick het net klaar die nagaan van sy Magnum 375 wanneer Tarita het gekom in die kamer, haar voete so sag soos'n bos kat se, kaalvoet, slanke, elegante, en dra'n oranje-en-groen sarong. Haar ronde, ferm bors was deurkruis met'n lap wat het haar gesig blootgestel. Haar swart hare is vasgebind terug in'n buitengewoon stywe knoop, en Nick skaars erken haar. Dit was nie net'n begeerte om te beïndruk die ego met haar voorkoms nie, maar ook iets anders, 'n paar dieper verborge begeerte.
  
  
  Nick staar verstom, amper sprakeloos by die skoonheid, bekende en onbekende by die dieselfde tyd.
  
  
  "Moet ek haar skok soos wat?" Die meisie gevra het, sien ego se verbasing.
  
  
  "Ek is jammer," het Nick gesê met'n stywe glimlag. — Ek het nie gedink dit was geskryf oor my gesig." Maar jy regtig is'n produk van twee wêrelde.
  
  
  "Ja," Tarita sê, haar oë skielik ernstig. — En ek sal dit maak wilder as gou as ek tik die oerwoud." Ek waarsku jou. Dit gebeur altyd vir my toe ek by die huis kom soos hierdie. Ek weet nie wat dit is; dit gebeur net vir my en dit is al. Natuurlik, die lewe in twee wêrelde is pret, maar dit is ook moeilik om in sy eie manier. Jy voel asof jy is verdeel in twee helftes — twee verskillende mense in een liggaam. Ek vermoed dat dit is waar my " ek " is regtig twee verskillende mense.
  
  
  "En hulle is albei mooi soos die hel," Nick gesê eerlik.
  
  
  Die afgrond oë skitter.
  
  
  "Die Russe het reeds links met al hul toerusting en slegs drie kano's wat ek vermoed is gehuur. Heel waarskynlik, hulle beplan om te kry so ver as moontlik in & nb.
  
  
  Tarita lag. "Die reën seisoen geëindig het oor'n sondag gelede. Al die riviere, selfs die kleinste kanale, is so vinnig en geswel dat na'n dag se reis sal hulle nodig het twee dae om te herstel.
  
  
  "Ek het gehoor dat die Chinese is wag vir die aand te laat," Nick voort. Tarita lag weer:
  
  
  — Hulle dink dat die nag is'n beter tyd as Savchenko se dag. Maar hulle is net mors die dag. Die woud is so dig dat die son kan nie'n ernstige probleem in hulle, en die nag is nie veel koeler. Maar ek sien Kolben laat met sy man en twee Indiane — vier in alle.
  
  
  "Dan het ons is af vir'n goeie, ook," het Nick gesê. — Ek is gereed."
  
  
  Nen het'n kaal liggaam gillette safari met al die spesiale rat gegord om haar gordel. Tarita wys na die gewere.
  
  
  — Sal jy neem Ih ook?
  
  
  "Hulle is spesiaal ontwerp vir hierdie soort van die ekspedisie," verduidelik Nick. — As ons gaan om te lewe in die oerwoud, moet ons wapens vir jag en, indien nodig, vir die verdediging.
  
  
  "En ook sodat almal vir die myl rondom kan raai waar ons is deur die geluid van dit," Tarita gesê het, en daar was'n wenk van smaad en verborge superioriteit in haar stem. Sy het deur die kamers en teruggekeer met twee jag boë, een van wat sy gehou uit te Nick. Hy het dadelik sien dat hulle is groot boë met reguit kante en'n 65-voet stuk.
  
  
  "Hierdie wapen is nie net effektief nie, maar ook stil," het die meisie het besluit. "As jy dit besit, van die kursus."
  
  
  "Ek kan skiet dit," het Nick gesê, " maar ek het net geskiet om sport boë.
  
  
  "Hulle is te sensitief is om te jag," Tarita gesê. Die geringste fout gemaak het - en'n mej. Hierdie selfde boë is baie meer stabiel as baie ander.
  
  
  Die meisie het in die binnehof, trek'n staal-gestort pyl van regoor die pylkoker op die grond, en oorhandig dit aan Nick, terwyl wys op die hoof van'n vertraagde banyan boom met'n rooi merk geverf op dit.
  
  
  "Vader Austin en ek wil om te skiet hier," het die meisie verduidelik.
  
  
  Nick het'n pyl op die snaar, wat die boog, en afgevuur — die pyltjie gesink in die boonste stroom van'n klein rooi lyn. Hy was tevrede met die geskiet: hierdie dell vereis konstante praktyk, en dit was presies wat hy het nie in jare.
  
  
  Tarita opgewek haar boog, en Nick het my verwonder aan die krag van haar fyn, slank hande as sy trek die string terug met geen oënskynlike moeite. Haar pyl tref die oop sentrum van die mark.
  
  
  "Ek haat grootpraters gidse," Nick glimlag goedkeurend, en die rumatiek-geteisterde meisie verlig met een van haar skitterende glimlag.
  
  
  "Okay, dit is duidelik," het hy gesê. — Ek laat my guns in die sorg van die Vader Austin.
  
  
  Tarita knik vrolik:
  
  
  "Buitendien, boë is baie makliker op die bene.
  
  
  Nick gehang die boog oor sy skouer, opgetel het die pylkoker, en links. As dit nodig is, het hy altyd "Wilhelmina"aan die hand. En'n 9mm Luger kan maak'n perfekte gat in enigiets, het hy vir homself gesê paaiend. Tarita aangeheg'n kort panga te ego se gordel, verduidelik dat daar was geen behoefte vir'n lang lemme in die nat bos.
  
  
  Vader Austin is reeds wag vir ih by die hek te groet en wens haar geluk.
  
  
  "Ek seën julle, my kinders," het hy gesê, die maak van die teken van die kruis. — Ek sal bid vir jou veilige terugkeer."
  
  
  Nick waai vir die emu in sy rumatiek, en dan haastig na die meisie, wat ooglopend lewend haar tempo, deur middel van die dorp, dan langs'n smal mimmo pad naby'n klein dam, en uiteindelik langs die rand van die oerwoud. Tarita verskuif soos'n kat, in'n gladde sensueel ritme, die verwydering van die ego van die geestelike teengewigte. Nick was bly om te sien die hoë bome wat gesteel het sy ego se aandag.
  
  
  ...Geen vroeër het hulle ingeskryf het vir die oerwoud as Nick voel verdiep in hulle, asof'n reuse verweef deur toegeslaan agter hom, heeltemal sny hom af van die res van die wêreld. Ih met'n primitiewe wêreld-'n wêreld wat gaan terug na die oorsprong van die tyd, wanneer die mens was net'n ongenooide gas op'n pragtige, blom land. As hulle het dieper en dieper, Nick het meer en meer bewus van die onheilspellende gevoel dat daar niks anders in die wêreld bestaan. Hy klap terug na die werklikheid so gou as wat hy gevind het sy Wilhelmina onder die safari vestig.
  
  
  In die mees onverwagte manier, die ego is getref deur'n ongelooflike gevoel van onwerklikheid, die gebrek van die wesenlikheid van hierdie vreemde wêreld. Hy verwag het om te hoor'n kakofonie van klanke, maar in plaas daarvan'n groot stilte, gebreek slegs af en toe deur die skerp huil van'n macao of toekan. Soms is die stilte is gebreek deur die chatter van ape nie, maar die meeste van die tyd wat hulle geloop het deur die stil skemer wêreld. Maar gou Nick het gevoel dat daar was lewe rondom hulle-loer, kyk na die lewe-miljoene van die pare oë kyk ih se vordering. Nick het om die tyd te neem om te verstaan van die ingewikkelde vorme van natuurlike kamoeflering, en deur die middag, hy kon vertel van die groot skuins-gevleuelde sprinkane uit die blare hulle sit op; ih ledemate helfte van'n voet lank met'n rooi-geverf spykers van soortgelyke dorings; die groen boom vlieg uit die blare in groen wat hulle gemaak het om hul neste in.
  
  
  Oni foutlose gedompel dieper in die oerwoud, die maak van hul pad onder die draai, klim, hang en draai bome wat bereik tot aan die hemel in'n ewige stryd vir die lewe-gewende straal van die son. Rankplante, wie se kruipende boom stamme was so dik soos'n volwassene se bolyf, hang af soos wat die toue. Die wortels van die beleid verweef met die wortels van worger vyeboom en banyan. Die stekelrige kapok met sy dik uitsteek aanhangsels, die skerp spykers beskerming van die Amazon palm se brein, gekontrasteer met die plat, blink, gladde bas van die areca. Nick het viooltjies die grootte van klein appel bome, milkweeds bloei paar voet bo die grond, en die pragtige ligte pers orgideë versier die boonste takke van die bome.
  
  
  Groot blomme met styfpassende blare, die lewe vier-kwartaal skure vir gevestig water, het gedien as'n uitstekende natuurlike reservoirs. Hulle het wortel op die takke van bome. Alles was groot, groter as gewoonlik, en dit het gevoel soos dit was wat die lewe was alles oor, en dit net bestaan het hier, in die voorkant van my oë. Hierdie lewe is toegedraai in die swaar, soet geur van die talle blomme, en in die hitte, 'n nat, onderdrukkende hitte gemaak dat selfs'n ligte boog'n ondraaglike las. Dit was hierdie vreemde geestelike wêreld, hierdie verweef draad van die lewe, hierdie land waar elke minuut wat jy voel die asem van die dood langs die gejubel van die lewe.
  
  
  Dan in die middag Nick opgemerk dat Tarita van die vuurtoren was op soek rond, rolverdeling bekommerd blik op hom. Ten slotte, het sy gestop en gaan sit op die breë, sterk wortel van'n reuse banyan boom.
  
  
  "Jy is in'n groot vorm, Nick Carter," het sy gesê bewondering. — Ek het nie dink jy sou in staat wees om te bly in'n plek soos hierdie met my vir so lank."
  
  
  "Ek kan dieselfde sê vir jou," het Nick gesê, sy oë beweeg af haar lang bene, haar smal, kaal middellyf haal diep asem, haar lenige nek rus op'n wortel, haar bruin oë hartseer.
  
  
  "Nee, dit is nie die geval met my," Tarita gesê. — Hierdie oerwoud is'n deel van my, 'n deel van my siel. Ek ken haar, en al die Saint-Michel se handboeke sê dat dit nie gebeur nie. Al die wetenskaplikes — Mendel, Darwin, en ander soos hulle is-vertel die mense wat geërf word, waarom, en wanneer. Ek het geleer om al hierdie goed. En tog het ek sê dat hulle baie weet nie. Om gebore te word in'n oerwoud is om deel te wees van daardie oerwoud.
  
  
  Nick glimlag af na haar. Hy het geen argument vir wat sy gesê het, anders as die natuurlikheid wat sy pas in die wêreld rondom haar. Tog, sy was nie meer natuurlike as wat sy het vroeër, toe sy geëet en lekker klein praat. Skielik het sy opgespring:
  
  
  — Hier Sit en rus vir'n rukkie. Laat ons aandete." Ek sal nou terug wees."
  
  
  Nick se oë volg haar skraal figuur as dit verdwyn in die bos van die bamboes stingels. 'n paar minute later, het sy weer verskyn, die uitvoering van bundels van piesangs, perskes, en wat lyk soos mango's. Rondom'n klein, koue lente wat was byna weggesteek uit die oog, trek hulle drinkwater. Nick kyk na haar as sy gaan lê op die grond om te drink uit hom, haar borste stygende in twee sagte heuwels en gly halfpad rondom die hals van haar rok.
  
  
  — Ons sal regtig aandete na donker, voor ons gaan slaap, " het die meisie het gesê eenvoudig, om na haar voete. Nick het naby agter haar, en hulle beweeg op, die maak van hul pad deur die groen doolhof.
  
  
  Deur die ontwykende natuurlike klok, wat was so akkuraat as die mens-gemaak een, dit was skielik duidelik dat die son was reeds die opstel van. Skielik, die onderdrukkende stilte van die oerwoud verpletter. Eerste in die kamer, helderkleurige papegaaie fladder uit die bome en toegeslaan, hees skreeu en klap hul vlerke verwoed. Die lang-tailed papegaaie gevolg het, hul skril skree by die hees obligaat. Dan is alles op een slag die ape begin om te gil, en gou Nick was desperaat om te identifiseer al die deelnemers in die herrie wat hulle omring: stommiteit ape in hul blink metaal-en koper-gekleurde klere, swart-headed Kapucijnen, woede huacaris, eekhoring apies, en ontelbare hordes van die ander. Hulle het almal toegeslaan van die bome, swaai, vlieg, en op soek na hul vriende van tak tot tak. 'n bietjie later, die stemme van hoek-gevleuelde sprinkane, paddas, paddas, en die reuse-insekte aangesluit het in die krakende, skreeuende koor, al in'n eienaardige harmonie. Tarita hou'n waarskuwing hand, luister met'n glimlag op haar gesig. Haar bruin oë was gevul met geluk, soos mense luister na hul gunsteling liedjie. Nick stap nader en kyk na Nah.
  
  
  — Jy regtig om wilder, is jy nie?" "Wat is dit?" het hy gevra het, glimlag.
  
  
  "Ek het jou gewaarsku," het die dogtertjie gesê. — Dit is net die begin... Binnekort sal dit heeltemal donker. Maak'n plek vir'n brand vir ewig, en dan vind'n paar spel vir aandete.
  
  
  Skielik albei van hulle gehoor het'n ander klank, heeltemal uit harmonie met die oerwoud stemme — die geskreeu van'n man, die desperate dood huil van pyn. Sonder'n woord van die ooreenkoms, hulle hardloop vorentoe, na aanleiding van die huil, wat reeds hoor die geknars van die bosse en die geritsel van die blare.
  
  
  ...Nick was die eerste om te sien'n klein, hulpelose figuur, byna heeltemal toegedraai in die groot rolle van'n donker bruin anaconda, 'n slang wat leef in die wildernis van Suid-Amerika. 'n reuse-draak-twintig voet van die kontrakterende spier-toegedraai homself in drie rolle rondom die mens. Hy was'n baie klein Indiese, en elkeen van hierdie slang ringe is dikker as beide ego se hande.
  
  
  Gooi die boog tot op die grond, Nick ingestorm, behendig dodging die aanvalle van die slang, wat voortgegaan om te krul rondom sy hulpelose slagoffer. Die klein man klou desperaat na die top ring met albei hande, probeer tevergeefs om uit te kry, maar sy vingers net glip af die gladde slang vel. Die man se been, so ver as wat hy kon sien, was gedek in'n bloedige sny van die kragtige kake. Nick het geweet dat in teenstelling met die algemene opvatting, anacondas doen nie onmiddellik verwurg hul slagoffers, maar die eerste gryp ih met hul kake wyd oop, en dan draai na bewering hulself rondom dit.
  
  
  Nick gehaas om die anaconda se kop, met die wete dat'n mens se enigste kans om te ontsnap afhanklik van sy vermoë om te lei die slang van sy voorneme om te verwurg sy prooi. Skielik, naby aan hom, Nick het groot tande-'n draak wat'n weerlig longe. Hy hoor Tarita se waarskuwing huil, net in tyd om te sien uit die hoek van sy oog dat sy laat sak haar boog, onseker van die pyl se akkuraatheid. Die anaconda leun weer terug, en die polsende en trillende spiere van sy ringe hervat hul onheilspellende beweging. Nick lunged vorentoe, en die draak lunged by hom weer, mond wyd, maar Nick was buite die bereik van haar kake. 'n paar keer, het hy gedwing om die anaconda aan te val, en dit vertraag die verdere vernouing van sy ringe. By een punt, as Nick lunged by die slang, ee se vergelding longe gekap oor Ego se skouer, het hy skaars daarin geslaag om te dodge.
  
  
  Nick het nie durf gebruik'n kort panga: 'n enkele blaas van die mes sou duidelik nie genoeg vir so'n monster, en die geringste vertraging sou lei tot die feit dat die eerste weerlig aanval van die anaconda sou eindig in sy oorwinning.
  
  
  Nick gooi weer, die teken van sy groot teenstander in'n teenaanval. Maar hierdie tyd, toe die draak leun terug. Nick gespring en haar gevang in die nouste plek onder haar kop. Maar selfs daar, hy kon skaars kry beide hande om nah. Nick voel homself lig af en vlieg vorentoe as die draak het die hoogte ingeskiet in die lug. Hy hang aan, die bevordering van sy greep op die slang se liggaam, en buig sy spiere. Die anaconda, heeltemal woedend, losgemaak die rolle rondom die klein Indiese, heeltemal die oordrag van sy toorn en woede aan die nuwe vyand: draai en skud, dit skeur sy grond, dan gooi hom op die grond. Die groot draak bevestig sy beweeg'n paar keer, vergruis die man onder dit en probeer om te draai homself om die ego van die been.
  
  
  Nick voel sy vingers gaan lam, styf en pynlik, en sy hande kramp, maar hy het nie laat op die truuk. Om dit te doen is om jouself te laat word onmiddellik gevang deur hierdie gapende, fluit plak. Hy het gevang'n vinnige blik van Tarita, kapmes in die hand, as sy omkring die slagveld, met die hoop om die land'n presiese slag op die massa van draai en draai ringe. Skielik Nick besef dat een van daardie dik rolle was begin om te draai om sy been, en met al die krag wat hy het nie eens geweet hy het, hy stoot sy knieë in die grond, en met al sy gewig, trek hy die slang se kop af.
  
  
  Die rolle het voortgegaan om te spiraal rondom hom teen'n verbysterende spoed; Nick kon voel sy kloppende liggaam begin om'n kontrak. Met die laaste van sy krag, hy druk af op die slang se kop weer. Tarita was agter hom nou, en as die draak hardloop, sy opgerolde liggaam gespartel in die lug, dit gesny die panga op die anaconda se koppe. Nick se krag heeltemal gedreineer, maar die groot ringe rondom hom geleidelik begin om te val uitmekaar. Die panga gesink het een laaste keer in die stywe, onwrikbare spiere van sy nek, en die afgekapte teiken val weg.
  
  
  Nick lê daar, snak vir lug, die spiere in sy arms en skouers so styf hulle het nooit gelyk om reguit uit. Maar geleidelik, die lewe begin om terug te keer na hom, en die gespanne, ontspanne gespanne ligamente.
  
  
  Tarita teruggekeer met een van die lewende reservoirs in haar hande en leeggemaak die ego heeltemal in haar beknopte rug en skouers. Dan, terwyl Nick sy bewussyn herwin langs die steeds bewe anaconda, sy het'n armvol van die groot blare van die Indiese, wat vinnig toegedraai die ih om sy beseerde been.
  
  
  "Hulle is'n pragtige verband," het die meisie verduidelik. - Die wond bly skoon en nie die hitte te danke aan sy sappige pulp.
  
  
  Nick stadig het aan sy voete en steier oor die klein man in die lende doek. Hy sit sy hand om sy saggies onstuimige bors en begin om te voel, druk saggies met sy vingers.
  
  
  "Niks is gebreek," Nick uiteindelik bevestig.
  
  
  "Jy is'n goeie mede," die Indiese het gesê skielik. — Ek sal doen baie, baie dinge vir jou. Jy sal sien, is die kind.
  
  
  Tarita met hom gepraat het in die moedertaal, en die klein man gesels met haar gretig as hy toegedraai die blare rondom die wond met buigbare takkies.
  
  
  "Hy is van die Guaica stam," Tarita verduidelik Nick. "Hulle is nie die pigmeë, maar hulle is naby aan hulle. Hy het gesê dat hy geleer engels, terwyl die werk as'n gids vir ingenieurs, te oordeel aan die feit dat hulle het'n paar toerusting. Sy vertel Em jy is op soek vir iets, en hy wou om ons te help. Hy dank u vir die redding van hom.
  
  
  — Ons neem ego met ons?" Nick gevra. — Ek dink ons sal dit nodig het."
  
  
  "Ja," Tarita lag. — Naas, hy kom met ons in elk geval, maak nie saak wat jy vertel emu. Jy gered Emoe se lewe. En dit is my plig om nou te probeer om jou te help.
  
  
  Die oerwoud is byna swart soos Nick en Tarita skielik opgemerk dat die nag geval het.
  
  
  "Gaan terug en maak'n vuur waar ons links af," Tarita te sê Nick. "Die Indiese sal gaan met jou. Deur die manier waarop, sy naam is Atutu. Ek sal terug wees in'n paar minute."
  
  
  "Wag," Nick genoem. — Waar gaan jy nou?"
  
  
  Maar Tarita het nie draai om en verdwyn in die bos met'n boog in haar hande. Nick het geweet sy kon hoor die ego perfek; ego se oë vernou. Van die kursus, Tarita gou het sy waarde as'n helper, maar haar bevryding is gemanifesteer in die feit dat sy net begin om hom te ignoreer. Hy het'n nota vir die toekoms, en belowe om te onthou van die voorval weer, en loop terug na die plek wat hulle het gekies vir die vreugdevuur. Gelukkig Atutu gevolg, loop op sy geskeurde, verbind bene asof niks gebeur het nie aan hom.
  
  
  Gou Nick hoor die geknars van die kwas en outomaties gryp vir sy Wilhelmina ,maar Tarita verskyn met'n groot bos voël in haar hand. Sy gooi die karkas na die klein Indiese, wat onmiddellik skep dit op en begin om te kerf dit behendig, rip off die vel en vere, en kap die wit vleis in groot stukke. Tarita verskuif om op te staan langs Nick:
  
  
  — Eendag, wanneer ons meer tyd het, sal ek ruk dit myself en kook dit net vir jou." Dit smaak regtig goed — beter as die hoender.
  
  
  Atutu gebou tydelike spiese rondom klein, lang stukke hout en draai die vleis oor die vuur. Toe was dit heeltemal gaar is, hy oorhandig die eerste stuk vir homself en het my gered. Nick bietjie in dit en gevind dat Tarita was reg. Die vleis was heerlik, en gestalte beide eend en hoender. Vir nagereg, hulle het gedrink nektar uit'n delikate vrugte benoud in groot blare in die vorm van'n glas.
  
  
  Die brand het reeds verbrand lae, en Nick strek, voel die gevolge van sy ontmoeting met die reuse anaconda. Hy het sy oë toegemaak, maar skielik voel die aanraking van sagte vingers op sy skouers, gly sy terug, vrywend, massering, liggies druk op sy moeë spiere.
  
  
  Wanneer die meisie klaar die massering, mompel hy sy dank en onmiddellik het in'n diep slaap. Twee keer gedurende die nag het hy wakker geword van die klanke van die bos, en elke keer as hy sien Tarita slaap by arm se lengte, opgekrul soos'n hondjie. Hy kon net maak uit'n klein knop op die teenoorgestelde kant van die vuur: dit was'n Indiese. Nick drifted af weer aan die slaap, en dink dat alles rondom hulle in die donker oerwoud in die nag is'n ewige drama van lewe en dood, die jagter en die slagoffer se ego, speel uit vir duisende kilometers rondom.
  
  IV
  
  
  Nika is die enigste oordrag van'n enkele straal van sonlig wat op een of ander manier daarin geslaag om te breek deur middel van die digte sluier van mis, wingerde en digte boom krone. Die oerwoud, val terug in sy byna onheilspellende stilte. Nick het regop gaan sit met'n ruk en dadelik met die oë van'n klein Indiese hurk op die grond. Die klein man se gesig gebreek het in'n wye glimlag as Nick uitgestrek en waai by die emu. Tarita was nêrens te sien nie. Atutu beduie in die rigting van die oerwoud:
  
  
  - Water maak'n goeie mede skoon te maak.
  
  
  Nick opgestaan en geklap Ego se smal skouer, laat hom weet dat hy verstaan. Daar was natuurlik'n bos stroom iewers in die buurt. Nick het sy safari-baadjie naby Atutu en gaan dieper in die oerwoud in die rigting aangedui. Em wou vra oor Tarita, maar besluit teen dit, dink dat sy óf by die stroom of die invordering van'n geskenk vir hom. Die palisade om die reuse bamboes boom, byna ses voet hoog, gesluit agter hom in'n muur wat uitgekring maklik.
  
  
  Hy vertraag toe hy sien'n figuur met perskes in sy hande verskyn van agter die lang, dun stingels. Nick bevind homself snak vir lug en byna verstik op dit. Dit was nie haar hare was los en mors oor haar skouers in blink swart strome, maar haar borste wat was kaal en vol, vry van die beperk ih gewaad. Sy gaan sit stil in die voorkant van hom, dra net haar sarong, haar kop op, kyk in die emoe se oë: reguit, trots, roerloos. Nick kon nie sy oë af van die sagte pienk-bruin tepels, net die helfte van'n skakering verskillende in kleur van haar vel. Haar kaal skouers is baie wyer as wat hy gedink het. Die hele voorkoms van die meisie was natuurlike, die reg, en wat geskik is vir Nick. En na alles, sy was regtig'n oerwoud kind. Egter, selfs as hy kyk na Tarita, Nick onmiddellik gevoel dat dit was nie die hele waarheid: daar was iets meer in haar klein gebare, gladde bewegings, en loom genade van haar kop wat een met haar, en verskriklik opwindend.
  
  
  Die meisie was so naby aan Nick dat haar nippels byna gesmeer sy kaal bors. Hy voel hoe sy vingers bewe en sy spiere trek met'n onbeheerbare begeerte om te lig sy palms en beroerte dié twee warm stampe en stote.
  
  
  "Ek het jou gewaarsku," het die meisie het gesê kalm.
  
  
  "Ek kla nie," het hy gesê.
  
  
  "In Lausanne, Londen of New York, wat sy sou gevoel het beledig om te verskyn in die voorkant van jy soos hierdie," Tarita voortgesit. — Dit is wat ek nodig het om hier te doen. As ek dit dra'n baie van die klere, ek voel ongemaklik, soos ek is die wegsteek van die waarheid oor myself. Ek bedoel, sy het gesê ek het twee mense in my.
  
  
  "En haar, het bevestig dat hulle is albei pragtige," Nick gesê. - Wel, die skoonheid oortref al my verwagtinge.
  
  
  Sy draai om en stap rustig saam met hom terug na die stroom. Nick het sy broek en gebaai in die koel water, en die water onmiddellik verdamp uit sy ego in die warm lug. So gou As hy sit op sy broek, die meisie het gekom terug na hom.
  
  
  "Jy is pragtige, ook," het sy saggies gesê. — Beteken dat die woord pla jou?" Jou liggaam moet nie lekker wees om te kyk na, in elk geval: dit is so sterk, gladde, en pragtig.
  
  
  Op die pad na die klein Indiese se kampplek, sy het Nick se arm net onder die elmboog.
  
  
  "Jy het aan die slaap geraak so vinnig laaste nag," Tarita gesê. — Sy was gevra om te vertel jy dat jy het'n ongelooflike dapper ding in die redding van Atutu se lewe. Ek het gehoor dat jy is'n top-klas internasionale agent, dit is, 'n persoon wat altyd bereik sy doel te bereik, nie eens stop by die moord in die naam van die bediening van die moederland. Maar ek dink jy spaar meer as wat jy doodmaak, Nick Carter. Die twee dinge kan nie vergelykbaar wees, maar ek dink dit is waar.
  
  
  Nick het hardop gelag. Hy het by homself gedink van'n selfs groter teenstrydigheid — dit majestueus pragtige inheemse vrou met die perfekte lakoniese intonasie van'n Switserse pensioenaris, 'n half-naakte godin wat gebruik woorde soos " besig."
  
  
  Atutu gelukkig begroet ih in'n klein oopte, en hulle gespeel het'n spel van die eet van die vrugte Tarita opgetel het.
  
  
  — Waar dink jy jou teenstanders is nou?" het die meisie gevra.
  
  
  — As jy vertel die waarheid oor die geswelde, vol riviere, dan is die Russe is nie'n bedreiging vir die vsa. In hierdie oerwoud, selfs die helfte van'n dag lyk soos'n dosyn. Maar ih het ses mense, en hulle kan vooraf by'n gegewe tempo. Hulle is op die stert van die Chinese.
  
  
  Die Chinese, egter, blyk te wees beweeg teen'n versnelde tempo, besef hul fout by die begin en een verlore dag. Soos vir Kolben, ek weet nie.
  
  
  "Hy het nie te ver gaan voort," Tarita gesê. "Dit is selfs moontlik dat hy is'n bietjie verlore. Maar hulle was twee Indiërs wat saam met hom was, en hulle sou nie laat hom heeltemal verdwaal.
  
  
  Terwyl Nick was om te kry gereed, Atutu was in gesprek met die meisie oor iets.
  
  
  "Hy wil hê om te dra beide ons boë," het sy vertaal. Nick glimlag en knik om te Atut, wat reeds die aanpassing van die twee boë oor sy skouer, oë blink met vreugde, as hy haastig na hulle.
  
  
  Nick Shell het gewandel reg tot Tarita gemeet teen'n tempo en, ten spyte van sy beste pogings, kon nie sy oë van haar af majestieuse en ongelooflik mooi figuur. Wanneer die meisie draai om, klim oor'n boom of gespring, haar borste verrassend grasieus het die pienk knoppe van die tepels van kant tot kant, dan buiging, dan nivellering uit, besig om elasties en ferm, dan skielik sag en gerond.
  
  
  Die reën het'n groot boom, en die ego-gladde sneeu en verstrengelde takke gevorm'n byna onoorkomelike hindernis te ih se pad. As sy roer oor dit, Tarita gegly en geval het agteruit. Nick het skaars tyd gehad om te vang haar om die middellyf met albei hande, en een van haar borste, glad en syerig soos'n skoenlapper se vlerk, was gedruk teen hom.
  
  
  Haar fathomless oë, donker en ondeurdringbare, kyk na Nick, en albei van hulle vries in die immobiliteit — 'n onverwagte skilderagtige foto onder die takke van'n boom geval het.
  
  
  Daardie kort oomblik lyk soos'n ewigheid, dan is die meisie teruggedeins, draai haar kop na die kant. Maar sy het nie neem haar hand weg, en gly dit af ego se arm aan die punte van haar vingers, dan val dit machteloos, asof onwillig onderbreek ih se aanraking. Of miskien was dit net sy verbeelding, Nick het gedink: hierdie verdoem oerwoud met sy verskriklike warm lug het'n vreemde effek op mans...
  
  
  Tarita was reeds beweeg op, klim oor die top van'n omgevalle boom, en hy haastig na haar.
  
  
  Hulle het reeds geloop het nogal'n lang pad wanneer Tarita skielik gestop het, frons, en begin om te studeer op die grond. Aan die linkerkant was'n smal, gladde strook van die land wat lyk soos'n bos pad. Atutu het gekom oor, hurk af, en ook begin om te soek na die grond met sy oë.
  
  
  Tarita wys na'n klein stukkie in die onderbos, en na aanleiding van die rigting van haar hand, Nick het inderdaad sien'n armvol van effens gebreekte blare. Atutu het gevind dat'n ander kol waar'n laag van die blare is plat en druk'n bietjie dieper in die grond.
  
  
  "Daar was mense slaap hier," Tarita het gesê, " drie of vier, dit is moeilik om te sê hoeveel. Maar nie minder nie as twee.
  
  
  "Kolben?" Nick was verbaas.
  
  
  "Miskien," het die dogtertjie gesê. "Die Ego Indiërs waarskynlik geslaap het opgekrul op die rotse iewers in die buurt. Dit is die pad wat die plaaslike Indiërs gewoonlik maak na die rivier, en miskien sal ons gou kom om dit te. As ons kan kruis die rivier, ons sal dit koop tyd. Maar is ons ook gaan om te volg Kolben se voetspore?..
  
  
  Sy het nie voltooi nie, maar Nick het geweet wat die mistel meisie bedoel.
  
  
  "Wel, ek neem dit in ag vir ewig," Nick besluit. Ons sal baie versigtig voort te gaan, net in geval ek gaan eerste.
  
  
  Haar pragtige borste opgestaan en geval het as sy trek. Nick het hom gevolg na V, na aanleiding van Tarita en bring die agterkant van Atutu se klein groepie. Selfs al is die pad is smaller as Nick se, hy nog steeds geniet die gladde en gelyk oppervlak. Niemand struikel oor ewekansige rotse, gegly op kolle van mos, of verstrengel in die boom wortels. As dit nie was vir Nick se versigtige stap, sou dit gewees het'n plesier om te loop.
  
  
  Dis Kolben is regtig so naby as wat Nick gedink, Odin se ego Indiërs dalk opgemerk het ih vreugdevuur laaste nag, en dit was reeds gevaarlik.
  
  
  Nick gestop so skielik dat Tarita gestamp hom van agter so swaar liggame neergestort het deur middel van die kwas aan sy linkerkant. Nick vries as Atutu verskyn agter hom en vinnig stoot die boog in die Emoe se hande. Die struike geskei, en twee vet, donker-bruin tapirs gerol uit dit. Hulle, te, vries, hul klein piggy oë op die drie vreemdelinge wat dit gewaag het om te verower hul moedertaal oerwoud.
  
  
  "Skiet!" Tarita geskree, en by die dieselfde tyd haar tweede boog was in haar hande. — Ons sal voorsien word met vleis vir baie dae!
  
  
  Die tapirs, wat byna geen sin van die reuk of oë, dood in hulle spore gestop vir'n oomblik, dan hardloop af in verskillende rigtings. Almal rondom hulle, Odin sprong op die pad en hardloop dit, en Tarita hardloop na hom.
  
  
  "Stop!" "Moenie hardloop na hom!"
  
  
  Tarita geskiet hom'n bitter kyk, draai as sy geloop het, en trek die mik. Nick hardloop na haar.
  
  
  "Damn dit! "het hy gebreek deur. "Stop dit!"
  
  
  Maar die kort bene tapir, hardloop, huppel en leun, is reeds besig om goeie spoed. Nou Tarita hardloop so vinnig as wat sy kon, probeer om so naby aan hom as wat sy kon lek en druk sy ego met'n pyl wat gereed was om te skiet uit die styf mik.
  
  
  ...Nick voel asof die hele hotel gebied ontplof het, stuur'n fontein van die blare. Hy het Tarita val op haar rug, haar liggaam gedraai en gedraai in pyn as die hele hotel grond en blare reën neer op die top van hom. Die tapir se vet liggaam geskiet het, ook die dier se hoë-opgeslaan gil was skielik afgesny as'n groot tak gebreek af op die ego se rug.
  
  
  Nick se oë gevolg van die boog wat die dier se liggaam gemaak met'n groot spoed voordat uiteindelik slaan die boom. Die tapir was nou hang onderstebo, met een been uitgestrek, en'n lus was styf vasgemaak om sy ego enkel. Die lang, dun draad vorming van die lente lokval was nog swaai, hou sy prooi stewig in die lug. Nick se oë flikker oor hom en hy het geweet wat gebeur het. Iewers langs die pad, 'n lente lokval is gestel-'n kragtige dubbele knoop, met een tak strek oor die pad en'n lus geheg aan dit, bedek met blare. Die geringste druk op die laag stel die lente van so'n trap, die lus onmiddellik sluit om die slagoffer se been en gooi dit met ongekende krag.
  
  
  Nick laat val op sy knieë om Tarita se bewing van die liggaam, nog steeds lê op die grond. Sy half orent, leun op sy arm, dan steier ronddwaal aan haar voete. Nick lees die trein van denke in haar oë. Tapir verreken hierdie kwaadwillige lokval, wat vroeër of later iemand sou gevang kry in. Weer dood haar aangeraak met sy benerige hand, en die enigste kans het haar gered.
  
  
  "Kolben?" Nick het reg geraai. Sy knik lusteloos. Atutu gekom en gaan staan langs hom, stil en kyk na die swaai tapir karkas.
  
  
  "Miskien het hulle is die Indiese jagters na alles." Nick gevra.
  
  
  "Hulle doen, stel so'n strik, maar slegs in die digte takke," Tarita gesê. "Hulle sal nooit stel'n lokval soos hierdie op die pad.
  
  
  Nick se mond verskerp. Hy was meer as sekere van hierdie, en slegs gevra om te bevestig sy dink. Reeds twee keer, hierdie genadelose, marmelade-oog ploert het kom naby aan die moord op'n meisie. Nick gebalde en unclenched sy vuiste. Dan is die elektroniese brein departement sou hê om seker te maak dat die rekening geopen is en ten volle betaal, Nick besluit.
  
  
  Atutu beduie vir die tapir om te gegooi word.
  
  
  "Laat hom," Tarita gesê, om haar voete met Nick se ondersteuning, " ons sal vind iets anders." Ek sal nie in staat wees om iets te eet, en ek sal daaraan herinner word van die nabyheid van die dood reg weg.
  
  
  Nick knik in die begrip, oorhandig Atut die boë, en vorentoe beweeg weer, stil ondersoek elke duim van die grond. Hy het reeds geweet dat in teenstelling met gematigde woude, wat dun uit op die rand van'n oopte of die skoonmaak, oerwoude altyd skielik einde en skielik. So Nick was nie verbaas toe hy skielik het die bruin waters van'n redelik wye rivier, beide banke van wat was smal stroke van cordon land. Tarita, ook, staar selfsugtig by die rivier.
  
  
  "As ons steek dit op hierdie punt, ons sal verkort ons reis deur'n paar myl," het sy gesê. — Daar moet'n rots kruising omtrent vier myl upriver van hier. Ons kan net sny dit kort.
  
  
  — Dan wat keer ons?" Nick gevra. Tarita stil wys na'n Indiese hurk op die rand van die water, loer in die water. Atutu haal vaagweg, het opgestaan, en verdwyn soos'n bruin skaduwee in die oerwoud. 'n oomblik later, het hy weer verskyn, hou'n klein, stert gopher-agtige dier in sy arms.
  
  
  "Tukotuko," Tarita verduidelik, " is een van die knaagdiere wat woon langs die riviere.
  
  
  Atutu vermoor ego, en'n dun rooi druppel hardloop af ego se bors. Die klein Indiese sit die knaagdier in die water, en Nick, kyk na die karkas wat vasgevang is in die rivier, het besef dat daar was'n baie sterk stroom onder die skynbaar bevrore oppervlak van die water.
  
  
  As hy gekyk het, die water swirled oor die dier, die lewe met slymerige, krul liggame krioel in sy dieptes, gryp en pluk aan die knaagdier. Byna net so skielik, die malende water bedaar, en'n klein wit geraamte van'n skoon-gebyt dier verskyn op die oppervlak, dan gesink het na die bodem. Dit het net 25-30 sekondes. Nick het reeds besef wat gebeur het, en alles wat uit sy mond gekom het, was die woord " piranha."
  
  
  "Nou het jy nie hoef te bekommer oor die kruising vir ewig," Tarita gesê.
  
  
  Nick geskandeer die teenoorgestelde bank, wat oorgroei word met bome byna aan die rand van die water, en sit sy hand op die tou geheg aan sy gordel.
  
  
  — As ek kon swem in die rivier met'n tou, ons kon bind dit om die bome aan weerskante en gebruik dit om te kry oor die water.
  
  
  "Jy gesien het wat sou gebeur met jou as jy in die water gegaan," Tarita gesê geïrriteerd.
  
  
  "Kolben-is hy seker die rivier oor te steek deur die veerboot?" Nick gevra.
  
  
  "Absoluut," het sy gesê.
  
  
  — Dink jy regtig Kolben sal laat die veerboot ongeskonde vir homself?" Nick uitgeroep.
  
  
  Die meisie het nie iets sê, maar Nick het geweet hy sou die spyker op die kop. Indien die klippe kan verwyder word, het hy, Kolben, sou beslis nie so nie.
  
  
  "Sal ons skuif hier," sê hy ferm.
  
  
  "Dit is onmoontlik," Tarita sê, gee hom nog'n geïrriteerd kyk. - Terug te gaan vir ewig. Af in die rivier, oor vyf myl weg, sal daar'n ander geskikte plek.
  
  
  — Dit sal neem ons die hele dag!" Nick gebreek. — Nie vir die wêreld! Jy sien, ek weet iets oor piranhas. As jy gooi hul velkleur karkas, al die piranhas rondom jou sal aanval nah en doen nie verlaat nie, totdat die krimpvarkie is knaag aan beide kante. Ek sal veilig wees so lank as wat hulle eet die karkas.
  
  
  Hy het omgedraai om te Atut en, met meer gebare as woorde, gevra ego te gaan en vry om die karkas langs die lente haan lyn. Wanneer die Indiese was buite sig, Nick het aan Tarita, wat nou sit met haar arms gevou, haar borste selfs styg hoër en haar nippels pienk bo haar arms gekruis. Die meisie se hele voorkoms was een van hardkoppigheid. Neem dit maklik, tiener, Nick vir homself gesê, en draai na haar.:
  
  
  — Ek kan dit doen." Terwyl die piranhas is besig met die tapir, sal ek gebruik maak van een end van die tou om te swem in die rivier en beveilig dit op die ander bank. Jy sal hou van'n ander vloei en trek die ego hier op die boom.
  
  
  "Onmoontlik," het sy gebreek het, op soek na hom met'n hoogmoedig, geïrriteerd uitdrukking. "Hulle sal klaar is met die tapir voordat jy is halfpad daar." Jy sal nooit by die ander oewer. Ons sal verloor meer tyd wag vir Atuta met die tapir karkas.
  
  
  Nick gestop, kyk oor die rivier te sien'n tak verby mimmo: dit was sy ego se raaiskoot op die vinnige stroom in die middel van'n bedrieglik kalm rivier. Hy beraam dat die breedte van die rivier met betrekking tot die spoed van die huidige en probeer om te bereken hoe lank die piranhas sou skeur die tapir uitmekaar. Hierdie ketting van sulke verskillende konsepte is baie moeilik om te bereken noukeurig. Dan Nick het gedink van Kolben, wat sou kry die ander dag se kop begin in bykomend tot die voordeel wat hy reeds gehad het.
  
  
  "Ek sal dit doen," het hy gesê grimmig, en dit klink meer selfvertroue as Della eintlik bedoel. Skielik het hy gevoel Tarita se blik op hom, en haar oë verlig met'n diep, vurige vuur. Atutu verskyn, sleep'n swaar karkas agter hom, en toe hy by hulle, hy gooi dit op die grond in die uitputting.
  
  
  "Good boy," Nick gesê, skryf aan die klein Indiese, " jy is'n sterk kind.
  
  
  Die inheemse glimlag, skaars in staat om te vang sy asem. Nick oorhandig Odin se emu'n string van die tou. Atutu knik by rumatiek: hy verstaan die ego se bedoeling.
  
  
  "Ek sal'n ander stroom," Tarita gebreek het, na aanleiding van Nick k & nb af met die trappe.
  
  
  "Hierdie werk is vir my," het Nick gesê. — Ek sal swem in die rivier.
  
  
  Die meisie trap in die voorkant van hom, die sluit van die pad, en met'n vinnige, sag beweging gryp die string van die tou van sy hande. Pousering om te snoepie haar sarong hoër, maak dit lyk soos'n paar van die stywe knickers, sy stel af op'n run vir die rivier. Sy ignoreer hom weer. Nick se oë vernou as hy onthou haar minagtende toon wanneer sy gepraat het oor gewere, haar uitdagend toevlug in die oerwoud ten spyte van sy oproep, die geïrriteerd kyk sy wil aan hom gegee toe hy probeer het om haar uit te praat van jaag die tapir. En nou is sy verwerping van hom weer, wat haar bevryding deur dit te doen dit ook minagtend en met trots. Daar was'n tyd toe hy nie betaal het nie aandag aan so'n klein saak. Nou het alles verander. Hy het nie hardloop na Tarita. In plaas daarvan, het hy gryp die tou, yanking dit so hard dat die draad gevlieg uit om die meisie se arms.
  
  
  Hy het daar gestaan, roekeloos wikkelen die tou en kyk na haar hardloop terug, haar gesig gedraai met woede, haar lippe wit.
  
  
  "Gee my die tou," het sy gevra, haar oë brandende op die Ego.
  
  
  "Soos die hel ek weet nie," Nick gesê, glimlag soet in Ey se gesig.
  
  
  "So jy aandring op jou eie manier," het die meisie afgesluit. — Ek het my woord om jou te vergesel." So ek sal swem dit.
  
  
  "Jy bly hier," het Nick gesê koud. — En ek hoef nie jou dienste." Jy doen dit net om te kry jou eie manier, want ek wil nie luister na jou raad. Jy is nie'n draad, jy is nie net'n selfvoldaan, moody Europese skoolseun.
  
  
  Nick staar reguit in haar oë woedend.
  
  
  — En jy is'n volledige idioot, " het sy geantwoord. — Ek het jou gesê jy kon dit nie doen nie, en nou is jy gaan om jouself dood te maak net om my verkeerd te bewys, net omdat jy en jou man self."
  
  
  "My man self is nie jy, heuning," Nick gesê, " maar jy gaan om te wees'n dwaas as jy gooi nie jou idee uit van jou kop."
  
  
  Uit die hoek van sy oog, sien hy Atuta hulle kyk met groot oë: hy kon nie verstaan nie die woorde nie, maar hy waarskynlik geweet het wat aan die gang was. Tarita weggeruk tot die string weer, draai haar rug op Nick, en stap vinnig in die rigting van die rivier, skree iets te Atut. Hy het dadelik haastig na die tapir, dan huiwer, gestop, en kyk na Nick, wat vasgevang met haar en vasgesteek haar tot op die rand van die water.
  
  
  "Okay, jy is'n produk van twee wêrelde," het hy gesê. — En jy het geabsorbeer die verkeerde hardkoppigheid van beide van hulle.
  
  
  Hy gryp haar, ruk haar so naby dat die slag sou nie seermaak daardie pragtige wit tande. Die slag geland op haar ken, en sy het onmiddellik gekrimp. Nick het daarin geslaag om te vang haar net soos sy was buig oor, gereed om te val, en stel haar liggies op die grond. Atutu se oë uitgespreek goedkeuring, en Nick het oor hom, en saam het hulle sleep die swaar karkas af na die rivier en gooi dit in die water, druk dit so ver weg van die kus as moontlik.
  
  
  Nick het sy safari gillette en broek, sit die Luger op die top van sy klere, en hulle het gaan staan by die rand van die water, kyk as die huidige opgetel die swaar karkas en stadig draai dit oor en af in die rivier. Nick vasgebind'n string van die tou om sy heupe, en Atutu staan agter hom te vergiftig die tou. Terwyl hulle was op soek na die rivier, en die water rondom die tapir skielik gekook en geborrel: piranhas begin om te "skiet" op die karkas.
  
  
  Nick het'n loop duik so ver weg van die bank as wat hy kan in die rivier, sonder duik te diep, en onmiddellik begin om te ry hard, sny deur middel van die warm water met sy liggaam soos'n mes. Hy kyk terug op die karkas, wat skud met geweld as duisende van knaag kake bietjie in dit. Skielik, die strand is reeds ver weg. As hy geswem het verder en verder weg, 'n sterk diep huidige trek hom af in die rivier in die rigting van die verdwaas piranhas. Dit het Nick nuwe krag om te veg teen die stroom wat steel hom die kosbare tyd en moeite wat hy nodig het om uit te voer die vae.
  
  
  Nick gehoor Atutu se skril huil.
  
  
  "Groot man, go!" Die klein man geskree. "Groot man, go!"
  
  
  Nick verstaan wat die huil bedoel en kyk terug op die tapir. Die piranhas het wilde, val en skeur op die karkas, draai dit oor en oor, probeer om te kry om die boonste vlesige deel. Nou die meeste van die dier was net'n vars knaag wit skelet. Die piranhas was vinnig afwerking hul fees. Gou het hulle dalk nagereg vir die geleentheid. Nick voel die spiere in sy been begin om te kramp, en hy uitgestrek, probeer om dit te vermy, anders, sou hy sekerlik sterf. As dit was'n swem kompetisie, die emoe se rekord sou gewees verseker.
  
  
  Drie-kwart van die pad was nou verby, en die huidige het merkbaar verlig. Dit was asof die anker verbonde aan die ego se bene het skielik verdwyn, en hierdie vrystelling het die emu nuwe krag. Nick het geweet dat die emoe se impuls sou kom handig te pas wanneer hy kyk terug en sien net die water en die knaag karkas van die dier besig om te sink na die bodem. En duisende van toothy wesens was reeds skuil in die buurt, gelok deur sommige uitheemse wesens in hul moedertaal waters.
  
  
  Hy kon nie sien nie, maar hy instinktief aangevoel die beweging van die water agter hom, die skielike drukking en waansin wat veroorsaak word deur die hordes van die gedruis piranhas. Skielik Nick se voete druk op die bodem en hy het afgekom in die rigting van die strand. 'n skerp, byna pynloos char sny in die kalf van sy been, en Nick spring vorentoe, genieten sy bene onder hom en rol uit op die bank in hierdie posisie.
  
  
  Agter hom, die water is donker met swart, gladde skadu.
  
  
  ...Nick lê op die bank, asemhaling hard, en voel die bloed sypel uit om sy been. Die dood het kom naby aan hom — so naby dat net geluk, nie selfsug, het hom gered. Wanneer sy asemhaling is herstel, het hy leun terug en trek die tou oor die water. Op die teenoorgestelde bank, Atutu het reeds vasgebind sy string van die tou om n dik boom, en nou was hy dans gelukkig deur die water se rand. Tarita by hom aangesluit, en toe sy het hom gevind op die ander kant van die Nike, sy kyk na hom stadig styg aan sy voete. Nick vasgebind die tou rondom die stam van die boom in'n goeie dubbele knoop en waai Atut oor.
  
  
  Blykbaar Tarita het gevra die Indiese om te gaan eerste, en die Indiese het toegedraai beide hande om die tou, lig sy bene, en ook swaai sy ih, en begin om vorentoe te stoot. Nen was geklee in'n safari-baadjie, beide boë gehang oor haar skouer, en Nick se broek tussen sy tande. In die middel van die rivier se maag, die tou sak gevaarlik, amper raak die oppervlak van die water, maar dit nog steeds gehou. Wanneer Atutu skielik gespring af in die voorkant van Nick, No. 3 gelukkig benoud Ego se smal skouer. Tarita was reeds klim die tou. As sy staan in die voorkant van hom, hy sien die donker woede in haar oë.
  
  
  "Wel, jy raai dit al," het hy gesê, glimlag breed. Of het jy nie sien nie?"
  
  
  Sy het toegeslaan op hom met haar vuiste, probeer om te vent al haar woede deur om haar ego in die punch. Nick koes maklik, vang haar pols. Sy bewe van woede, en hy wou om te streel haar deur die hou van haar en streel haar pragtige heuwels met sy hande. As dit nie was vir Atutu se teenwoordigheid, sou hy gedoen het, net dat. In plaas daarvan, het hy haar pols styf.
  
  
  "Kalmeer, kalmeer," Nick het aan die meisie, glimlag by homself toe hy onthou dat daar was twee mense wat in dit. Inderdaad, daar was genoeg woede in haar vir beide van hulle.
  
  
  — Jy is dronk dat ek het jy jy is verkeerd.".. 'n eienskap van'n vrou wat inherent is in hey, in elk wêreld.
  
  
  "Moenie probeer om te herhaal jou prestasie," Tarita gesê deur onbegaanbare tande.
  
  
  "Moenie maak my," het Nick geantwoord, unclenching haar pols.
  
  
  Sy sit en vryf haar hand en kyk na hom.
  
  
  — Gaan ons enige verdere?" Die meisie gevra koud, probeer om te onderdruk haar woede met'n poging om van die sal, draai haar ego te ys.
  
  
  "Geen twyfel," Nick glimlag, amper te voeg, " Nou dat ons weet wie is in beheer." Maar ek het wyslik besluit om nie te. Eerstens, sal dit klink soos'n nuwe belediging. Tweedens, hy was nie heeltemal seker dat hierdie inligting sou wees om ten volle in ag geneem word.
  
  
  Tarita geloop het met'n opgewonde, weerkaats gang, selfs al is hulle het ingeskryf vir'n swaar oorgroei, die wingerdstok - gedek pleister van die oerwoud, inbraak by elke stap met'n panga. Hulle het gestop soos daglig saint Stahl links, en die woud gekom het om die lewe weer met'n sonic kakofonie.
  
  
  Atutu verskyn met'n dooie klein gemsbok, wat hy dadelik afgeslag en gebraai op'n tydelike spoeg. Die vleis is baie lekker.
  
  
  Na die skoonmaak van die oorblyfsels en gooi die ih in die nag aasdier bos, Nick het'n bank pers en gedink oor die roofdier die mens ook roaming die bos. Die rivier kruising waarskynlik sit ih in die lei, om Kolben in die voorkant. Dit was belangrik. Hy het geweet dat die Chinese sou tred te hou met hul gewone volharding en self-opoffering, en dat die Russe dalk een of ander manier maak hul pad. Sedert hulle was almal mik vir'n enkele, relatief klein gebied, die eerste persoon om te bereik die ego sou die beste kans om te wen die prys.
  
  
  Hy was bewus daarvan dat as hy naby die doel, van al die lekke sal konvergeer op mekaar, en Kolben se pogings om te ontslae te raak van die teenstanders sal meer aanhoudend en talle. Die Kolbens waarskynlik gedink dat Nick was die grootste gevaar vir hom, miskien as gevolg van Tarita se VIGS. Nick was seker Kolben sou probeer weer en weer, die gevoel dat indien die emu daarin geslaag om te neem Nick, sou dit maklik vir hom om te gaan met die ander lede van die groep sowel. Nick glimlag ingedagte aan homself. Hy kon nie ontken nie self die plesier van om te konsentreer al sy aandag op Kolben, verbeel die hele verloop van die gebeure as sodanig. En dit is gevaarlik. Beide die Russe en die Chinese sal ook nie huiwer om te verwyder hul teenstanders, en dit sou'n ernstige fout te onderskat ih.
  
  
  Nick lê uitgestrek, dink ledig, wanneer'n skaduwee flits verby hom. Dit was'n meisie, unsmiling, ernstige, wat nou langs hom kniel.
  
  
  "Jy het die onmoontlike op die rivier vandag," het sy gesê. "Maar jy het dit gedoen. Egter, jy moet luister na my. Is jy net gelukkig. Moenie ooit probeer om iets soos dit weer. Asseblief luister na my.
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie, heuning," Nick gesê. — Ek het nie dieselfde doen encore twee keer.
  
  
  Hy het geweet sy was reg. Dit lyk baie soos selfmoord. Maar hy kon seker nie weet hoe baie sulke selfmoord dade wat hy gepleeg het in sy lewe.
  
  
  "Ek... vra om verskoning vir haar vir die feit dat so mal oor jou," het die meisie saggies gesê, " ek... ek wil nie om te sien jy sterf."
  
  
  ...Die vuur het reeds weg, en duisternis was byeenkoms rondom hulle. Selfs Nick se oë, skerp soos'n smous se, kon nie deurdring die vol ink swartheid van die nag: al wat hy kon sien was die dowwe buitelyne van haar figuur. Sy lyk soos'n pragtige ontliggaamde wesens, praat rondom die duisternis. Die maat sou damn hierdie plek, Nick het gesweer by homself, verbeel die maan en haar pragtige borste gebaai in sy sagte gloed.
  
  
  Hy hoor Tarita gaan lê langs hom en leun terug, en staar in die duisternis.
  
  
  ...Nick gryns, onthou hoe hy wil vervloek die maan saint wanneer die emu wat nodig is om oor te steek enige oop terrein sonder om gesien. Hy het gedink haar liggaam lê by arm se lengte langs sy, haar vol, ronde borste met die nippels effens uit te steek, wink, wag.
  
  
  Hy ingekort sy verbeelding totdat dit geneem het om sy ego te ver.
  
  V
  
  
  Die hele hotel gebied begin te skud, en die geraas en skud gemaak Nick wakker en Verkoop staan op aandag. Dagbreek kom weer, 'n grys, skaars waarneembaar sirkel van die bome en die heilige lig van die vroeë oggend, maar die hele hotel het voortgegaan om te skud. Nick het Atuta skarrel tot die middel van die netelige kapok stam. Tarita ook wakker en sit regop, haar oë gevul met vrees as Atutu aangespreek die brief aan haar.
  
  
  "Ons het om te hardloop vir ewig," het sy gesê. — Dit is waar die steil opdraand begin, 'n bergkam lei na hoër grond. Ons nodig het om te klim.
  
  
  "Wag'n minuut. Vertel my wie of wat ons moet loop uit." Nick gevra.
  
  
  "Bakkers," Tarita gesê. "Wilde varke, as ih is genoem in Europa en Amerika, net bakkers is selfs erger. En hierdie wit-lipped bakkers is die ergste van die ergste.
  
  
  Nick gedelf in sy uitstekende geheue, wat gehou is om alle vorme van inligting, en probeer om te onthou alles wat hy geweet het oor hierdie diere: dat hulle die naaste familie van die Texas tabby beer en die Europese beer, met'n kwaai humeur, 'n harde, dik steek, en'n lang, geboë slagtande soos'n turkse scimitar wat kan rip oop'n teenstander soos'n blikkie. Sy wurggreep het, het hy gehoor het — was sterker as dié van die groot bos katte. Te oordeel aan die geskokte uitdrukking op Atutu en Tarita se gesigte, hulle was meer ten volle bewus van die omvang van die gevaar as Nick.
  
  
  "Hulle beweeg in'n kudde. Dit is'n groot trop — " die meisie gesê. "Hulle het reeds omring ons. Gewoonlik is hulle rek uit en hardloop oor iets anders. In so'n groot kudde, dit is onmoontlik om hulle te beveg. Blykbaar het, het hulle een of ander manier met mekaar kommunikeer, soos hulle optree baie vriendskaplik en in die konsert.
  
  
  Tarita klaar die laaste twee woorde as sy geloop het, en Nick hardloop na haar. Almal rondom hulle was die konstante geknetter van die bosse: hierdie dik vierkante lampe gestoot deur die plantegroei met'n huppelend gekletter, snork en snork. Die brul van die geraas begin om te eggo deur die oerwoud.
  
  
  Nick het gehoor die geluid van'n trop skape loop, maar dit het niks te doen met hierdie onheilspellende donder. Daar was'n pynlike, depressiewe ominousness oor dit. Die klank van'n trop skape loop, asof waarskuwing: nie staan op die pad, en jy sal veilig wees. Dieselfde rommel was om te sê dat daar was geen manier om te ontsnap, net soos daar is geen manier om te ontsnap van die dood. Nou ek kon sien die struike swaai, die lang bamboes stingels swaai. Tarita gejaag deur die bosse op die top van haar spoed. Atutu was reg op hul hakke.
  
  
  "Hulle sal vertrap alles hier," het die meisie geskree, die vang van haar asem. "Hulle sal ontwortel en eet al die plante, blokkies, okkerneute, slange, rotte, insekte-iets wat kry in hul pad. Hulle sal losmaak van die grond self, trek uit al die eetbare kos op die nah.
  
  
  Skielik het die meisie gestop dood in haar spore, en Nick het donker grys silhoeëtte met grys bruin merke, twee van wat hy gelag skeer uit hul snoete rondom die kwas aan die een kant, en'n derde op die ander. Toe het hulle is verbind deur ander, en nou het hulle gevorm het'n kwaai snork vorming op beide kante van die smal pad.
  
  
  "Die bergreeks is net voor ons," Tarita fluister, probeer om te hou haar asem.
  
  
  Skielik, daar is'n onderdrukkende, sinistere atmosfeer van die insameling van terreur in die lug. Nick besef dat hierdie wesens is legio. Bome, bosse, en lang gras wemel met hulle. Odin Die naaste varke snork, gekrap op die grond met sy kloue, en buig sy kop. Die ander, met'n klein gloeiende oë, steek sy kop en het'n krap geluid in sy keel.
  
  
  "Dit is nog'n lang pad om te gaan," het Nick gesê. - Gebruik'n panga. En moenie probeer om hulle te betrek in'n geveg, net sny met geweld indien nodig.
  
  
  En voor hy kon voortgaan, 'n klein bruin figuur geskiet vorentoe en wip deur middel van die lyn. Teen die tyd dat die bakkers het verhaal van hul sintuie, 'n Indiese soos'n vuur flits deur mimmo hulle. 'n minuut later, was hy skarrel teen die steil helling, vasklou aan die wingerde en die vennootskap aan wingerde.
  
  
  "Gaan voort," Nick het aan die meisie. "Hardloop saam!"
  
  
  Hy stoot hard en bereik die eerste bere in twee rasse. Rondom hulle, Odin oorgehaal sy kop dreigend, grom, en opgespring. Sonder pousering, Nick het die panga op hom met'n verskriklike krag, en voel die skerp mes sny deur die dik, gevlekte vel van die dier. Bloed gespat rondom die bakker se kop, en hy begin te grom, dan laat uit'n hoë-opgeslaan gil wat seermaak.
  
  
  Die volgende oomblik, 'n ander wilde varke aangeval Nick van die reg, en weer Nick gesny met die skerp lem. Dit was genoeg vir die dier om te stop, skud sy bloedige kop, en recoil vir'n oomblik. Drie meer kwaai bere sprong in die pad, die sluit van Nick se pad, en die emu het om te stop. Die dier in die voorkant van hulle het gelag en ontbloot sy lang geel tande. Al drie van hulle gebreek het hul kake saam in'n skrikwekkende manier, die maak van'n blaf klank-'n waarskuwing voor die aanval. Twee bebloede bakkers was nader van agter — Nick het ih met'n vinnige blik oor sy skouer.
  
  
  "Maak gereed," het hy gesê Tarita. — Ons sal hê om te sny deur middel van hulle.
  
  
  Hy het nie tyd om iets te sê meer, as wat hy gesien het dat die eerste varke van die trio wat is die sluit hul pad in duie gestort op die grond. Dit was nie totdat dit val vorentoe op sy snoet dat Nick sien die pyl uit te steek om die dier se nek. Onmiddellik, die tweede dier het begin om te spin, wat seer soos'n top: 'n pyl ook vas op die ego van die berekeninge uitgevoer word. Pyle gevlieg een na die ander by die peccaries: dit was Atutu, stuur'n straal van ih om sy boom skuiling.
  
  
  Die bakkers teruggeval. Nick gryp Tarita se arm en hulle begin'n mal marathon, en ek weet hulle het net'n paar oomblikke voor die wilde varke kom tot hul sinne en die bekendstelling van'n stortvloed van aanvalle. Maar die stad van die pyle was genoeg om te onderdruk die diere, en Nick en Tarita gekoop het'n paar sekondes om te bereik die steil helling. Nick roer tot die wingerde en wortels, vasklou aan hulle met die een hand, en met die ander hand het hy ondersteun Tarita, help haar op, gly en gly in haar haas, maar nog steeds bestuur om te bly op die byna vertikale helling. Atutu klim voor hulle, maar as hulle genader om die top van die smal lysie, het hy soms het gekom om te leen hulle'n hand. Hier, het die oerwoud is gevul met kwaad grunts en snork.
  
  
  Toe hulle by die top van die heuwel, hulle het agtertoe, snak na asem, en lê bewegingloos. Na die lê, Nick gestaan en kyk af na die donker vorms wat die vernietiging en rip uit alles in hul pad deur die oerwoud met'n harde en kwaai snork, grunts, en die stomping klanke wat saamgesmelt in een donderende klank.
  
  
  Toe hy terugkom, Tarita sit. Haar bors was besmeer met modder en stof gemeng met stukkies van die nat blare en gras. Maar nog steeds pragtig, Nick geneem vir homself. Agter hulle, 'n rant van die berge opgestaan deur die ego-plantegroei bedek, en dit is slegs dan dat Nick besef hulle bereik die hoogste punt van die hoogland.
  
  
  — Hoe lank sal ons hier te wees?" - hy het gevra.
  
  
  "Ten minste die helfte van'n dag," Tarita gesê.
  
  
  Nick sug swaar:
  
  
  — Ons sal verloor al die tyd wat ons opgedoen het deur die kruising van die rivier.
  
  
  Tarita kyk na hom grimmig en trek hulpeloos:
  
  
  "Hulle sal kry selfs heftiger wanneer hulle grawe hierdie hele gebied. Ons sal vir ewig hier bly totdat hulle beweeg op. Ons kan hê om te wag die hele dag. Net die tyd sal vertel hoeveel.
  
  
  Atutu was hurk op die rand van'n lysie, en kyk uit oor die oerwoud hieronder.
  
  
  "Kyk na haar, goeie mede," het hy gesê, probeer om te maak dit duidelik aan Nick dat hy sal voortgaan om te kyk na die krimpvarkie tot die bakkers was weg. Nick klop die klein man se skouer. Hy het lank gelede besluit dat hierdie klein Indiese van groot waarde het meer moed en dapperheid in hom as die drie manne van gewone hoogte gekombineer.
  
  
  Nick bench press lê op my rug en strek uit op die lysie, ek droom van die sluit van die kele hieronder wat is die maak van kwaai vernietigende klanke. Hy het gevra Tarita met sy oë, en sien dat sy was beweeg langs'n skaars sigbaar van die pad wat gelei het tot in die digte bos wat onder die rant. Sy gestop het, het hom'n diep, brandende kyk, en dan verdwyn in die blare. Nick het voortgegaan om te lê stil en bewegingloos, probeer om te raai wat die betekenis van haar donker, onverstaanbaar blik.
  
  
  Vyftien minute geslaag het, en nog steeds die meisie het nie terug te kom, en Nick het opgestaan en geloop het in die bos waar sy wil verdwyn. Daar was'n steil, smal, blaar-skadu, kronkelende pad wat gegroei het steiler met elke stap. Nick vinnig uitgebreek het in'n taai, koue sweet, en Shell vervloek onder sy asem.
  
  
  Die oerwoud wat weggesteek was skielik aan die lig gebring te Nick: 'n hele reeks van die plat rotse stygende in die stappe, en'n waterval waterval liggies af hulle. As sy oë volg die pad van die koel, verfrissende water val hierdie natuurlike trap, Nick skielik het Tarita sit op'n wye, plat rots onder die vloeiende water.
  
  
  Sy het omgedraai by die klank van die ego se voetspore, en voor hy kon sien die verkreukelde sarong op die grond, het sy opgestaan, met trots die onthulling van al die heerlikheid van haar naakte skoonheid. Haar oë is vasgestel op hom met'n brandende staar wat was nou onmiskenbaar. Sy was flitsend mooi, haar liggaam blink en blink. Nick stadig haar genader, geniet die oë van haar gladde, plat liggaam met sy sagte, geronde stamp aan die onderkant, haar dye wye en absoluut vroulike. Die meisie se bene was amazing, gepunt effens af, lank en afgerond, al gedek in die reënboog-gekleurde water druppels.
  
  
  Nick gestop in die voorkant van haar, kyk na haar figuur, staan stil op die krans in'n stralekrans van die reënboog spuit. Sonder om sy oë van haar af, het hy verwyder die safari gillette, unfastened die holster saam met die stilet van sy arm, en skop af sy broek. Tarita se borste rose in'n lang, diep sug, en sy hou die een hand die emu. Nick het dit, spring op die rots langs haar, en bevind homself in die nat, intieme skaduwee van die waterval.
  
  
  Die sagte sproei van die water het in wekte raak, verfrissende op dieselfde tyd, en Nick staan, betower deur die strome van water loop af in die meisie se bors, skielik sprakeloos. Hy sit sy hand onder haar bors en voel die gladde, sagte vel gesmeer deur die waterval se spuit. Haar lippe is geskei, en die punt van haar tong flikker in hul dieptes, wink, roeping, te soek.
  
  
  Nick gesoen ih, nie in staat om te weerstaan hierdie teken van die liefde; hy het reeds geweet dat Odin se naamgenoot vir hulle sou nie in staat wees om te skeur homself weg van die ander sonder om te gaan beide maniere.
  
  
  Tarita geskree, 'n kort, sensuele uitdrukking van plesier — en druk haarself teen die ego se bors, een been toegedraai rondom die ego se dye. Nick voel haar stadig glip rondom die ego se arms en laat val op haar knieë, druk haar gesig teen die ego en liggaam, wikkel haar arms om ego. Die meisie se lippe ook afgegly-oor die ego van haar bors, onder, oor die spiere van die lewe... en laer en laer, om te vlei, byt die ego van die liggaam bedek met bewende golwe van die begeerte.
  
  
  "Op hierdie manier," het sy asem haastig, gly verder af, haar hande streel die ego se rug, die harde boude, die spiere van sy dye. Die meisie lê op die ego se rug, haar voet op die rots, en spat van water begin om te val op haar liggaam, haar bors, honger vir aanraking en liefde. Hy val op sy knieë langs haar en druk sy lippe aan haar, voel haar mond wyd oop, haar tong reageer uitnodigend na sy aanhoudend streel, die lenige strelende dans van twee mense smag na die dieselfde ding. Nick begin om te hardloop sy vingers liggies oor haar borste, die opsporing van sirkels om haar plat nippels met sy duim totdat hulle was hard en geswel in die brand afwagting. Dan buk hy sy kop en begin om te soen die meisie se borste, terwyl sy gebalde haar ego met'n kla dat was om te ontsnap uit die dieptes van haar liggaam. Haar bene het in'n soort van oordrewe ekstase...
  
  
  ...En die water gehou giet neer op hulle, en die klein druppels gebots het met haar bors en haar lippe.
  
  
  Nick het begin om te vertroetel haar gladde nat piel, beweeg verder af, en die meisie versprei haar heupe, laat haar kop slaag. Hy het weer om haar te ontmoet honger lippe, maar sy skeur haar kop weg en val op die top van hom, klop hom agteruit in die koel nattigheid van die klip, en begin verken sy liggaam met haar lippe, nou druk haar borste teen sy midsection, nou draai haar gesig na sy bene en uit te roep in die plesier. As sy gly haar liggaam weer, het hy bereik uit en het haar bors, en Tarita het agteruit langs hom, bene opgewek en versprei, oorkoepelende haar hele lyf agtertoe.
  
  
  "O my God," het sy gekla, wikkel haar arms om ego en probeer om te trek hom op die top van haar. "Asseblief.".. nou, ja, nou.
  
  
  Hy het'n bank pers en stadig het haar hand, en sy het die ego met haar, amper skree in ekstase. Nick kon skaars bevat homself vir die dag by die tempel, en sy was gekerm, al die opwinding en afwagting.
  
  
  ...En die water nog steeds reën neer op hulle van bo.
  
  
  Elke ego raak haar liggaam sidder nou, en hy beweeg baie stadig, kielie en treiter haar, geleidelik samesmelting met haar liggaam. Die meisie snak vir lug. Haar lang, chiseled bene gesluit rondom sy liggaam, en sy het begin om te beweeg ritmies, by elke stoot met'n uitroep van vreugde, dan'n kla. Hy voel haar krag. Hy verstaan sy krag. Hy voel haar dors.
  
  
  ...En die water het voortgegaan om te val van bo op ih liggame.
  
  
  Hy was reeds in'n wêreld buite die bereik van die wêreld rondom hom — 'n wêreld gesluit op sigself, waar niks saak maak nie, maar hierdie pragtige wesens onder hom, en die smaak van haar lippe, die gevoel van haar geurige liggaam, en die uiteindelike doel van sy passie vir die liefde.
  
  
  Sy het geskree, roep na hom, smeek, liefdevolle, oorkoepelende haar pragtig, wye heupe, haar hele liggaam bewe met soet sensualiteit.
  
  
  Nou dit was Nick se beurt om uit te roep haar naam. Ten slotte, met'n waansin van ekstase, Tarita bereik die doel van die primordiale plesier. Sy het agteruit, en Nick het op die top van haar soet uitputting, begrawe sy gesig in die sagte rondings van haar borste.
  
  
  ...Macao geskree iewers, ego se skril geskreeu het van iewers in die bome, dan stilte het weer. Slegs die geruis van water giet op die ih van die liggaam...
  
  
  Nick leun terug, strek uit op die rots, en voel Tarita se sagte, strelende vingers op sy liggaam. Haar aanraking was meer welsprekende as woorde: dit was asof dit vertel em hoeveel plesier dit gee hom plesier te gee aan ander. Hy lê nog steeds, geniet die streling van hierdie skitterende skepsel, sy vingers stadig gly oor die gladde, nat terug van die meisie. Die waterval gehamer teen sy vel, en weer het hy gevoel het die begeerte om lief te hê haar verswelg hom, asof hulle het nie eens aan mekaar geraak. Hy het gevind haar, maar sy behendig en spring op haar voete, sleep ego met haar.
  
  
  "Op hierdie manier nou," Tarita gesê, spring af van die krans af in die sagte gras en loop vorentoe, nog steeds hou Nick se hand in hare.
  
  
  Sy het gevind dat'n klein oopte onder die bome en val plat op haar gesig op die mat om die sagte, klawer-soos blare, trek by Nick. Dit was donker en koel hier, omring deur die dik blare en sagte mossig dek. Tarita bereik vir hom weer, haar liggaam bewe droog byna dadelik met haar hernude passie. Hy toegedraai sy arms om haar, druk haar af in die gras, en hulle het weer in'n liefdevolle rush, onderbreek deur kreun en fluister.
  
  
  "Ja, ja, my liewe... Ja," prewel sy in die emoe se oor, soos haar magiese hande gedompel die ego in'n wêreld van ongekende ferret bliss. Ego, dors, wat ooreenstem met haar, en Nick het bevind dat hy, te, kon uitroep in ekstase in die primal maniere van plesier.
  
  
  ...Die oerwoud eggo, 'n half-huil, half-kla van bliss, en Nick het aan sy kant, begrawe sy lippe in die meisie se bors.
  
  
  Die soet loomheid smelt weg soos die meisie het opgestaan om haar voete, 'n blote hout nimf loop rondom haar afgesonderde retreat — 'n vlietende oomblik van die ongerepte, onbevlek skoonheid.
  
  
  Nick gevolg van haar chiseled figuur as sy sprong in die gedruis water met haar arms hoog gehou en haar palms uitgestrekte.
  
  
  Haar borste is ferm en nooi weer, en hy toegedraai sy arms om haar, na aanleiding van haar in die water. Hulle druk hul naakte liggame saam en staan onder die koel, verfrissende druppels. Ten slotte, sy trek weg, het ego se hand, en gaan sit op'n nabygeleë rots aan die einde van die waterval. Nou net die lig spat van water op hulle verskyn. As Nick gaan sit op die rots langs haar, haar rug gestut, Tarita gegly in sy arms, haar ego hande ingesteek onder haar bors, haar kop rus op ego se skouer.
  
  
  "Ek het nooit gedink dit kan so wonderlik, Nick," het sy saggies gesê. — Ek sal nooit weer gebeur nie, en nie sal Hema en my.
  
  
  Nick is geneig om saam te stem met haar, maar vir ander redes: sy is lief met so primal krag, 'n natuurlike passie, gee haar al in suiwer en onverbloemde begeerte. Nou, sy sit in die ego se arms, bak in sy bewonderende blik. Maar ten spyte van al hierdie, die meisie was nie net'n oerwoud dier, sy was sag, wyse, gesofistikeerde — 'n een-van-'n-soort kombinasie. Ja, hy het ingestem om homself, dit sou regtig nie gebeur Hema en my weer, want daar is nie meer mense soos haar wat uitgevoer hierdie vreemde en seldsame kombinasie van passies.
  
  
  — Het jy wil my oerwoud, Nick?" — Wat is dit? " het sy gevra. "Sy is gevra om te wys hoe mooi hulle kan wees."
  
  
  "Jou oerwoud is'n pragtige, maar ook dodelik. Alexander is jou wêreld.
  
  
  "Nie so mooi en nie so dodelik," het sy gesê, 'n wenk van die hartseer in haar stem. Weer, het hy ingestem met haar in sy hart.
  
  
  — As jy nie wil praat oor horror, dan is een ding verbaas my. Wat ons nie gesien het nie'n jaguar tog, " Nick gesê.
  
  
  "Eltigro," het sy uitgeroep, met behulp van die Suid-Amerikaanse naam vir hierdie groot raakgesien kat. "Die Indiërs het'n lang en wyse spreekwoord oor die tier. Hulle sê dat jy voldoen aan'n jaguar wanneer hy wil hê jy, en hulle het altyd jammer dat die vergadering later.
  
  
  Nick lag saam met haar, onwillig kyk na haar klim uit die drukkie se ego. Behendig wikkel die sarong om haar middellyf, Tarita gewag vir hom om te sit op sy klere. Tyd gelyk het gestop vir hulle, maar skielik was dit nie meer oggend. Hulle gaan af die steil pad na die plek waar Atutu was nog hurk, wag. Om te Tarita se kurktrekker, die Indiese geantwoord dat die pekary trop het net begin om te verlaat nie, maar beweeg in dieselfde rigting as hulle. Tarita byt haar lip.
  
  
  "Ons sal hê om terug te gaan en volg die rivieroewer," het sy gesê. — Dit is nie ver van hier nie, want die rivier maak'n lus, en ons kan maklik kry om Nah.
  
  
  "Ons verloor het meer as die helfte van'n dag," het Nick beraam met woede in sy stem. "Damn dit, ons het'n werklike kans om naby aan Kolben.
  
  
  Hy het homself met die gedagte dat hulle dalk nie so ver agter Kolben.
  
  
  As die klein party afstammelinge van die rug en begin terug, ih het'n stukkie van die oerwoud verwoes deur'n kudde van wilde varke, en Nick besef hoe deeglik hulle het gewerk om die terrein. Die hele hotel gronde was geploeg oor, asof gestoomroller deur die kaders, en die reuk van dood en verwoesting in die lug gehang. Nick was selfs bly dat hulle nie het om te volg die trop nie, maar sou hê om te neem'n kortpad terug.
  
  
  As hy het die grasieus beweeg Tarita, sy gedagtes dwaal terug na die oggend ure spandeer met haar, en hy het besef een ding: voor hulle het hierdie God-verdoem oerwoud, hy het om alleen te wees met haar een keer meer. Te oordeel aan die kort, vinnige blik van haar nat bruin oë, die meisie was net so passievol oor haar ego, en waarskynlik net so gretig om alles te neem van hierdie wêreld, sodat hierdie oerwoud kon dra haar soos op die vlerke, bring haar terug na die wêreld van primal gevoelens.
  
  
  Nick het geweet dat wanneer hy terug aan daardie ander wêreld, sy wil verander, te. Van die kursus, sal sy is lief vir hom, maar hierdie liefde sal ook anders wees. Nick het begin om te dink oor hoe veel pret en pret dit sal wees om te leer wat die verskil is.
  
  
  Die rivier het voor hulle so skielik as enigiets anders in die oerwoud. Hulle staan vir'n oomblik in die skuiling van die digte blare, dan kom uit op die strand. Tarita gelei ih die rivier langs die bank, vloerlys die bome wat helling af na die water se rand, en draai terug wanneer dit onmoontlik was om te loop langs die bank. Hulle het reeds geloop het nogal'n lang afstand wanneer die meisie het skielik gestop by'n buig, die verhoging van haar duim na haar lippe. Nick hurk langs haar en versigtig kyk na die buig: drie kano's, half-opgestel op die strand, geskud effens op die & nb.
  
  
  "Die Russe," Nick fluister as hy sien'n man sleep bundels van wat blyk te wees slaapsakke en bepalings van'n kano. Langs die kus naby die anker punt ih, klein depressie in die rotse was verstrooi is, soortgelyk aan die grotte.
  
  
  "Dit lyk soos'n menslike handewerk," Nick fluister, wys op hulle. Tarita haal sy skouers op:
  
  
  — Dit is heel moontlik. Die Indiane bewoon hierdie oerwoud meer as'n duisend jaar gelede.
  
  
  — Ons kan vermy ih, " het sy bygevoeg, knik in die rigting van die Russe.
  
  
  Hulle was omtrent om te begin wanneer Nick opgemerk een van die ander Russe gooi'n swaar bundel van slaapsakke oor die kano in die lang gras groei onder'n boom. Op dieselfde tyd, die lug is die lewe met die bose, skrikwekkende alarm van die gewemel van insekte vlieg rondom die boomstam.
  
  
  "Perdebye! Tarita geskree, die grawe van haar vingers in Nick se arm. - Reuse pad perdebye.
  
  
  "Kyk na die ihc! Nick snak na asem, kyk hoe hulle vlieg uit van die hol. ih se vlerkspan is 4-6 duim hoog, en die perdebye lyk meer soos miniatuur jet vegters as insekte. In'n oomblik, die perdebye neergedaal het met geweld op die Russe: ih bloed-rooi vlerke en seun-swart mae flikker in die lug, draai in'n bose wapens verskuif. Die woede van die gewone perdebye is skrikwekkende; hierdie reuse perdebye, met hul skerp, giftige stingers die helfte van'n duim lank — is die werklike moordenaars.
  
  
  Ses Russe probeer om te ontsnap, maar dit was onmoontlik om dit te doen. Hulle het probeer om te veg, maar die groot insekte gedra soos perdebye moet: hulle aangeval van alle kante. Nick gekyk as die leier van die groep, Jasnowicz, flailed waansinnig teen die aanvallende monsters, maar uiteindelik val op die grond, rol en draai pynlik as die hordes van die perdebye het by hom weer en weer.
  
  
  Die inboorlinge, Tarita verduidelik met'n rilling, genoem die groot Osi "spider valke," deels omdat hulle jag giftige tarantulas, en deels as gevolg van hul grootte. Nick het gesien wat'n aanvallende swerm kan doen om'n mens: hulle gesigte was'n onherkenbaar gemors, en elke aanraking van hul geswel liggame gebring ondraaglike pyn, en soms dood. Hier, die dood is onvermydelik. Wrok van die byt van selfs 2-3 insekte sal'n fatale dosis. Die Russe het geskree, nog steeds probeer om weg te steek in die kaverneuse holtes, maar die perdebye was meedoënlose. Odin gehardloop om die Russe, sy kop geswel in'n misvormde bal, in die rigting van die rivier, maar die swerm gehou met hom, gaan voort om te steek die krimpvarkie totdat dit geduik.
  
  
  Hy het nie terug te kom.
  
  
  "Damn dit! Nick het gesweer, spring op sy voete. "Ek dink ek is sentimentele."
  
  
  Hy hardloop vorentoe, ten spyte van Tarita se pleit huil, trek uit twee sakke van die klapper-soos spuitkannetjies Stewart het gelê uit. Nick ruk uit die versmelt, gooi die houers in die middel van die neerskiet soldate, en hurk, gereed om te hardloop as die damn dinge het nie gewerk nie. Die perdebye het begin om te vlieg met'n spot en'n fluit, maar dan het hulle begin om te sirkel, stamp in mekaar in'n wanordelike zigzag vlug. Tien sekondes later, hulle vlieg in alle rigtings, vergeet in hul breinlose haas aan te val, om hul eie nes te maak, en die presiese patroon van perdeby velde. "Damn haar," Nick gesê, kyk hoe hulle verdwyn in die oerwoud.
  
  
  Die Russe het voortgegaan om te lê roerloos, kreun saggies. Nick gehardloop in die rigting van hulle, en Atutu en Tarita by hom aangesluit. Hy het reeds geopen en die nood sak en oorhandig Tarita spuitnaalde spuite en'n ampul van die slang teenmiddel.
  
  
  — Weet jy hoe om dit te hanteer?" "Wat is dit?" het hy gevra het, hou die ampul en die bottel.
  
  
  Tarita knik.
  
  
  "Motors, dan. Elke minuut tel.
  
  
  Nick was reeds op Jasnowitz se kant, wat was skaars herkenbaar: sy oë is geswel en geswel, en sy gesig, arms en bors was nog steeds gedek in blase. Dit was onmoontlik om te vind'n enkele wyn op sy liggaam nie, maar Nick uiteindelik gevind'n pols op sy pols. Hy beweeg vinnig, beweeg behendig van die een ding na die ander. Tarita voel minder vol vertroue en sterk aanbeveel om die hulp van net een, haar tweede saal was gehelp deur Nick, wat klaar die inspuiting in plaas van nah. Die Russe gestop gekerm en lê hygend. Met Atutu se hulp, Nick gesleep ih van die son in klein kaverneuse depressie.
  
  
  Daar was verskeie dooie diere links op die toneel van die tragedie, en Nick opgetel een tot rondom hulle te sien die deursigtige rooi vlerke wat gedeeltelik bedek die dodelike angel. Selfs dood, sy was skrikwekkend. Gewalg, hy gooi dit in die rivier en draai om uit te vind Tarita langs hom.
  
  
  — Jy kry nie sentimentele, " het sy gesê, op soek na Nick, en hy glimlag rheumatically, onthou die woorde wat hy wil uitgegooi voor die loop om te help om die Russe. Natuurlik Tarita was reg, hy het geweet dat. Em het getuig die sterftes van mense baie keer, soms met bitterheid, soms met plesier. Soms is die vyande bevind hulself in die ego net, soms het hulle bevind hulself in hul eie put. Maar die dood het altyd die gevolg van een persoon se stryd met die ander.
  
  
  Wanneer die natuur ingegryp in hierdie stryd, is dit altyd blyk te wees net'n voortsetting van die mens se brutaliteit in wiskunde. Maar in hierdie geval, kyk na hierdie meedoënloos aanval reuse insekte, blyk dit dat slegs die mensdom was omring deur'n verskriklike vyand. Nick het gevoel dit was'n menslike plig om te kom tot die redding in wiskunde, en hy het amper lag vir homself by die gedagte dat een dag die mensdom verenig kan word in een ding: die behoefte vir alle mense om saam te staan teen'n vreeslike ramp. Nick gebreek het uit sy gedagtes, het die meisie se soek blik, en glimlag vir haar, streel haar hare:
  
  
  "Ek het nog nooit gehou van insekte." En daar is te veel ih in hierdie God-verdoem oerwoud.
  
  
  Hy het opgestaan en loop terug na die klip skuilings te neem'n ander kyk na die Russe. Almal van hulle is asemhaling, maar met groot moeite.
  
  
  Nick het geweet dat die teenmiddels gebruik word is die staat-van-die-kuns en kragtige, en die natuurlike antitoxins in hulle is gerugsteun deur die wetenskaplike kennis van die mens. Of hulle sal werk, sal hy gou uit te vind. Natuurlik, was dit onmoontlik om af te breek op so'n tyd en laat die Russe. Die enigste ding wat pla is die nuutgevonde goeie Samaritaan was die groot aantal mense wat die voortsetting van die dieselfde doel. Nick gaan terug na Tarita en gevind dat sy reeds afgebrand die russiese geldeenheid en gevind dat'n paar blikkies geblikte kos om die hoender en tuna. Atutu gekyk in bekoring as sy het uit'n blikoopmaker en bereid om'n eenvoudige edu rondom hierdie bestanddele. Maar die ego se gesig gebreek het in'n gelukkige glimlag as hy proe die kos.
  
  
  "'n ander een wat ingestel is na die beskawing," Nick gesê Tarita, en het'n skelm glimlag flikker oor haar lippe.
  
  
  Die nag was reeds te teken op sy swart fluweel sluier, en hulle het besluit om te bly op die rivieroewer met hul hulpeloos koste. Voor die duisternis verdiep, Nick het om te kyk op die mense een keer meer. Ego was gerusgestel deur die feit dat hulle lewendig was en asemhaling, hoewel met moeite — maar nog meer eweredig. Egter, die swelling op ih se koppe en ledemate het nie veel verander nie, en as hy stap terug na Tarita, Nick was nie seker of hulle sou in staat wees om te trek deur middel van.
  
  
  Wanneer dit heeltemal donker was, het hy gaan lê en voel'n sagte, tender liggaam aan sy kant. Dan lig hy sy hand, en Tarita gly onder die nah, val aan die slaap byna onmiddellik, asemhaling saggies vlak met ego se skouer en rus die heuwels van haar borste teen die ego se ribbekas.
  
  
  ...Sy was lê op die vloer in die dieselfde posisie wanneer hy het wakker geword in die oggend, wakker gemaak deur die helder lig van die son, op die oop bank van die rivier.
  
  
  Atutu was reeds hurk in die buurt, steek'n vinger in die klip grotte. Nick haastig oor. Kolonel Jasnowicz was gestut op een elmboog, sy gesig nog steeds soos'n fantastiese masker, maar sy oë was die opening van'n klein, en hy kan sien. Die ander was nog aan die slaap, en een was besig om te probeer om ontslae te vereffen. Nick het gesien dat die pofferigheid op ih se geswelde gesigte en hande vervaag het'n bietjie, en nou is hy het geen twyfel dat hulle sou leef. Toe het hy Jasnowicz, vinnig vertel wat gedoen is. Die man skaars regop gaan sit, grynsende as seer, maar Nick sien die dankbaarheid in Ego se oë.
  
  
  "Dankie, Carter," prewel hy deur geswelde lippe. "Dankie dat jy vir ons almal.
  
  
  "So ver as wat ek kan vertel van hierdie soort van ding, die swelling is gaan om te gaan af vinnig," Nick gesê. Dit sal alles reg wees.
  
  
  Hy het die Russe en teruggekeer na Tarita.
  
  
  "Ek het te ver gegaan met hierdie broederlike help," het hy gesê saggies aan die meisie. — Ons gaan, soos ek dit verstaan, noord langs die rivier, regtig?"
  
  
  Sy knik.
  
  
  — Sou dit nie wees vinniger as wat ons gebruik om'n kano?" Of is die riviere nog steeds oorloop?
  
  
  "Nee, dit is'n goeie kano ry van hier," het die dogtertjie gesê.
  
  
  — Dan kry uit daar vir ewig en neem die eerste boot. En sit gate in die ander twee, " Nick gesê.
  
  
  Vinnig en behendig, hulle het al die toerusting en bepalings op die strand. Terwyl Atutu was boor gate in die twee oorblywende kano's, Nick het gevind dat die russiese gewere en het beveel dat Atutu om te klim'n groot boom en hang die ih uit die boonste tak.
  
  
  "Ek wil nie hê dat hulle sonder beskerming gelaat word nie," verduidelik Nick, " maar dit sal neem ongeveer vyftien minute te kry nou, en ons sal ver weg wees in daardie tyd." Hulle was net om in die kano wanneer Jasnowitz verskyn het op die pad wat lei tot die grotte, op soek na'n bietjie onvas. Hy roep uit in'n swak stem, die woorde gedemp deur sy ego-vermink lippe:
  
  
  "Carter, wat doen jy?"
  
  
  Nick glimlag. Die russiese se oë geen twyfel sien die kano's met gate in hulle, en die gewere hang hoog in die bome.
  
  
  "Stop, Carter," Jasnowitz genoem.
  
  
  "Seker te speel," Nick gesê, stoot die kano in die water. "Dink aan dit as as jy verloor het beide perde, Kolonel.
  
  
  Hy beduie in die rigting van die klip grotte:
  
  
  — Maar jy het nog steeds die rooks.
  
  
  Tarita, wat nie'n skaak speler en daarom het dit nie verstaan nie, frons.
  
  
  "Die Kolonel sal verstaan," Hey Nick gesê, glimlag.
  
  VI
  
  
  Nick en Atutu was roei. Tarita het'n lang, buigbare wingerdstok, verskerp dit aan beide kante, en geplant'n dik erdwurm op die nah. Nick het reg geraai dit was'n soort van Amazon baubling, maar Tarita daarin geslaag om te trek uit'n mooi groot vis met'n oranje terug, 'n Amazone tipe van die rivier forel, as die meisie verduidelik.
  
  
  Hulle beweeg vinnig vorentoe, dodging half-gesink logs as hulle geslaag het. Nick was uit die veld geslaan vir die eerste keer wanneer een van hierdie logs skielik het sy groot mond, die onthulling van twee rye blink tande. Eers dan het hy besef dat die hele rivier wemel van krokodille, lui rus in & nb met hul snoete uit te steek; en goed, die uitsteek oog knoppe gemaak ih kyk selfs meer soos knobbelrige logs. Nick was verlig toe hy geslaag het ih.
  
  
  Toe dit begin donker word, het hulle geland op die strand, en Atutu gebou'n vuur nie ver van die kus. Nick het Em hoe om te gebruik die klein petrol ligter, wat nog perfek gewerk vandag. Net in die geval, Nick het'n sak vol van die wedstryde in'n spesiale waterdigte pakket. Terwyl Atutu bereid is om die vis, Nick verken die area, vergesel deur Tarita.
  
  
  Wanneer hulle weg is, het net'n honderd meter, het hulle afgekom op'n verkreukelde, blink sellofaan sak, die punt van wat loer uit onder'n bos. Nick hurk en trek uit Ego ek, die vind van'n ander een net soos dit. Daar was Chinese karakters op die voorblad, en Nick het sy ego te probeer om te erken die inhoud. Hy snuif die lug.
  
  
  "Rys pakkies," het hy gesê. — Wel, nou weet ons dat die Chinese het dieselfde pad.
  
  
  Hy het opgestaan, op soek woede, en nie in staat is om te bevat sy woede, het gesê::
  
  
  "Dit is ongelooflik hoe hulle daarin geslaag om te kry so vinnig en so ver sonder oerwoud kennis en sonder drade... ek het gedink hulle was óf ver agter of hopeloos verlore iewers.
  
  
  "Miskien het hulle aangeval nadat Kolben," Tarita voorgestel. Nick kyk na Nah, die berekening van die voor-en nadele in sy gedagtes. Hierdie aanname sin gemaak, maar iets anders is meer waarskynlik.
  
  
  "Damn dit! — Wat is dit? " het hy uitgeroep hardop.
  
  
  "Wat is dit, Nick?" Die meisie is bekommerd.
  
  
  "Hulle het meer as die aanval wat," het hy gesê. "Hulle het nie wag tot die aand in die Serra do Naviu. Ons het net aanvaar dit, en dit was onmoontlik om vas te stel alles vir seker. Hulle het gewag vir ons te verlaat, dan gevolg, hou naby aan ons. Geen twyfel hulle het gekry naby aan beide die Russe en Kolben, en hulle was op ons stert, die keuse om te gaan vir Khem wanneer ons paaie gekruis het. En nou het hulle besef dat hulle kan voortgaan om onafhanklik te beweeg. Ons is baie naby aan totale mislukking.
  
  
  "Ja," Tarita gesê. — Die gebied wat jy gemerk as'n waarskynlik crash site lê net voor, oor die Kanahari lande.
  
  
  "Ek dink die Kanahari is'n Indiese stam?"
  
  
  "Oorvloed jagters," Tarita gesê, en lag. — Hulle was nie, in elk geval. Onlangs, het hulle meer vreedsame en gestop jag mense.
  
  
  — Het jy enige waarborge dat dit die geval is?"
  
  
  — Ek weet net van hoorsê, uit die stamme wat kan nou leef in vrede en stil. Maar, natuurlik, haar vertroue dat die Kanahari kan opstaan op enige oomblik.
  
  
  Hulle het teruggekeer na Atut, wat was butchering forel met'n panga wat Emoe die afguns van die maitre d'van die mees luukse restaurant. Nick se gedagtes was nog steeds op die rit. Die Russe was nie meer'n bedreiging, en die Chinese was iewers vorentoe. Die webwerf — die plek van die val-is relatief klein, geleë net bo, en die "roofdiere" begin het om saam te kom op hierdie plek. Voorheen, hy het gehoop om daar te kom eerste, vind die kosbare toestel, en laat dit sonder om ons Tarita, ons klein Indiese, op enige verdere risiko. Miskien kan hy nog steeds uit te voer sy plan, Nick gedink het.
  
  
  Teen die tyd dat hulle klaar was met die vis en die klein vuur het afgebrand, die vol ink duisternis het reeds af op hulle, maar Nick kan nog steeds maak uit Tarita opgekrul op die teenoorgestelde kant van die ihra, en die Indiese hurk langs haar.
  
  
  Hy regop, nog steeds kwaad vir homself vir die onderskatting van die Chinese se intelligensie. Nick se liggaam gesmag die kelders en rus, en hy het gou het in'n diep slaap, wat reeds gebruik word om die klanke van die nag.
  
  
  Die dag saint nog nie gefiltreer deur middel van die bome, en die lug was gevul met duisternis, wanneer hy hoor die ego roep my naam in sy slaap.
  
  
  "Die amerikaanse," sê iemand. "Jy... wat is jou naam, Carter, ek dink?"
  
  
  Nick gestop skielik, maar die stem vinnig weer gepraat het van iewers in die duisternis:
  
  
  "Bly waar jy is. My geweer is daarop by jou meisie se teiken.
  
  
  Nick erken Kolben se stem.
  
  
  "Hy is die waarheid, Nick. Regtig, nie genoeg in my kop. Dit was reeds Tarita se stem.
  
  
  "Moenie beweeg nie," het'n stem gewaarsku dreigend rondom die duisternis. "Dit sal wees daglig in tien minute. Dan sal jy gooi jou pangas, jouself en jou dwerg met al jou wapens in die middel. Een verkeerde skuif en sy sou sterf.
  
  
  Nick vries in stilte. In die veld-duisternis wat geleidelik die skoonmaak, trek hy die Luger uit sy holster geplaas Ego liggies op die grond agter hom, een hand agter sy rug, en stadig stoot ego in die rigting van die gras. Teen die tyd dat Sergei uiteindelik uitgelek uit en bereik die grond, Nick sit openlik en bewegingloos, kyk alles neem die vorm, materialiseer soos'n stadium in die kollig. Kolben staan agter Tarita, en die geweer se ego bundel was eintlik gemik op die meisie se teiken. Ego se groot-nosed assistent gehou Atuta op gunpoint, en die twee Indiane staan soos stil, bewegingloos beelde in die buurt. By Kolben se orde, Nick en Atutu gooi hul pangas in die middel van die kamer. Die groot man het reeds getrek uit Tarita-ee se panga. Terwyl Nick kyk hulpeloos, die Indiërs na vore getree en het die ih boë.
  
  
  "Jou wapen, Carter," Kolben geëis.
  
  
  Nick het'n leë holster:
  
  
  "Haar ego dit verloor iewers langs die pad.
  
  
  Kolben het gesê dat iets aan die Indiërs, en Odin dadelik gesoek Nick rondom hulle. Kolben, baie tevrede met die ongewapende toestand van die vyand, gelaat Tarita in die sorg van die twee Indiërs en gaan vorentoe te kyk in die waterdigte sak met die Fulton stelsel en die klein sender. Die Opening van dit rofweg, hy loer binne-in, maar alles wat hy gesien het, was'n kern met'n dun draad toegedraai rondom dit. Na die bevestiging dat dit was nie'n wapen, Kolben teruggekeer na sy sitplek.
  
  
  — Ek het geen twyfel dat hierdie is'n paar spesiale toestel wat gebruik moet word in die opsporing van die elektroniese brein, " het hy gesê in'n eerder aangename toon. — En as jy nie'n ego, dan is hierdie ding sal gelaat word aan jou as'n troos."
  
  
  Hy lag, gooi sy kop terug in'n kort sarsie van kort, rof lag. Nick gemeet die afstand na die fris man met arms soos massiewe, vertraagde bome. Een blaas van die vuis sou neem nie die ego, en enigiets anders sou gewisse dood beteken vir Tarita en Atutu. Nick besluit om nie om iets te doen nie. Kolben het omgedraai en het beveel dat die Indiërs om'n ogie te hou op Atutu en groot Neus te hou'n ogie oor Nick, wat geredelik steek die emu in die ribbes met'n agt-en-dertig-kaliber rewolwer met die muilband opgedaag het.
  
  
  Kolben stap oor na Tarita, gryp albei haar borste, en gelag. Skielik ego se lag en die brief verander in'n wilde gil: Tarita gesink haar tande in die ego se arm en gegrawe haar naels in sy gesig, maak diep vore in sy gesig. Die groot man lunged en gebruik die agterkant van sy hand na die grond'n goed-beoefen kant skop op die meisie. Die slag getref Tarita se teiken, en Nick het gesien dat dit getref elke stam. Hy het'n onwillekeurige beweging, maar dadelik voel die rewolwer druk teen sy ribbes; die volgende oomblik was daar die geluid van'n ander blaas. Hierdie tyd Kolben was swaai met al sy mag, om beide die gewig van sy swaar liggaam en die krag van sy spiere in dit. Tarita uitgestrek op haar rug, haar bors weerkaats hoog as wat sy tref die nat grond. Kolben sprong by Nah met'n brul, maar die meisie hurk in'n bal, probeer om te kry om haar voete. Skielik Kolben laat uit'n gil en val sywaarts, sy gesig vertrek met pyn, clutching sy lies.
  
  
  Odina gehardloop om die Indiërs te Tarita, geblokkeer die pad, en draai sy hande agter sy rug.
  
  
  Kolben sit sprakeloos met pyn, dan, nog hygend, het aan sy voete. Die Indiese het voortgegaan om te hou die meisie se hande, en die groot man stadig beweeg in die rigting van haar, en nog steeds hou die een hand om haar lies, die ander tref haar in die gesig.
  
  
  — Ek kan jou doodmaak nou, " het hy gesê, skiet'n skerp blik van haat by Nick en Atuta. "Nou is die oerwoud sal doen dit vir my.
  
  
  Hy beduie na die Indiërs, en hulle gedruk Nick deur middel van die oerwoud. Op die pad, groot Neus het voortgegaan om te druk sy emu rewolwer teen sy ruggraat. Een man om die Indiërs gehou Tarita se hande stewig agter sy rug; die ander begelei Atuta. Kolben het die agterkant, geweer in die hand, hou'n ogie op almal in die voorkant.
  
  
  Op die laaste het hulle gekom om'n oop ruimte, in die middel van wat is'n klein ronde swembad. Wanneer ih verskyn rondom die water, tukotuko gespring uit en verdwyn in die bos.
  
  
  Kolben bestel Atut om te lieg gesig af op die grond, dan stoot Tarita teenoor hom, die verlaat van Nick staan onder Groot Neus se wakende oog. Hy het gesê dat iets aan die Indiërs, en hulle verdwyn in die oerwoud, met behulp van hul pangas behendig. Na'n ruk, het hulle weer verskyn met drie spel, kerf ih as wat hulle gegaan het. Met die hulp van'n plat rots, het hulle gery het al drie voertuie in die grond met moeite, maar versigtig en diep. Volgende Kolben se instruksies, die Indiërs geplaas op die spel is, byvoorbeeld, 25 voete uitmekaar, en vyftien meter van die water se rand. Nick gekyk met'n groeiende ongeloof.
  
  
  Kolben beduie na'n Groot Neus, wat stamp Nick in die rigting van die spel. Die gebruik van tou-soos wingerde, het hy vasgebind die emoe se polse dig tesame, wat lei ih op sy rug, dan gestruktureerde lang wingerde deur middel van hulle en versigtig vasgebind die tou aan die spel, sodat Nick was op'n twintig-voet leiband. Die emoes was gelaat met hul bene gratis. Nick frons as hulle het dieselfde te Tarita en Atutu, en gou het die drie van hulle was op die lang kabels verbonde aan die brandstapels.
  
  
  Kolben het om te Tarita en streel oor haar borste, sy sit en staar na iets oor haar kop, haar gesig gevoelloos. Kolben bars in'n rowwe, wrede lag.
  
  
  "As ek die tyd gehad het.".. As ek die tyd gehad het, sou sy nie in staat wees om af te kry totdat jy gesmeek vir genade." Maar toe ek haar terug te kry, sal ek het so baie geld en tyd wat ek kan koop enige een van jou soort.
  
  
  Hy kyk na die beperkinge op haar polse, tree terug, en swaai op haar. Die slag was so sterk dat die meisie was afgegooi en bly lê op die grond, skaars uit te roep, wat seer.
  
  
  Kolben dan loop tot Nick, sy gesig vertrek in'n bose woede.
  
  
  "Ek hoop sy is die eerste, die Amerikaanse," het hy gesê, " en ek wil hê dat jy om haar te sien sterf."
  
  
  Met dit, hy trap weg van Nick, skree'n opdrag aan sy bende, en hulle vinnig verdwyn in die onderbos. Nick het gaan staan roerloos, luister na die geknars van die bosse as hulle het. Tarita staan op, haar oë wyd, trane stroom oor haar wange. Sy het by albei kante van haar tou, en Nick verhuis om haar te ontmoet. Ih maar dit was net oor die ses voet.
  
  
  "Eerlik, ek dink dit is alles nonsens," Nick gesê. — Ek sal vry wees van die damn tou in'n rukkie."
  
  
  "Jy sal nie tyd hê," Tarita gesê, en haar stem klink plat en bedank vir Nick. Kolben het presies geweet wat hy doen. Dit is die rede waarom hy gekies het om hierdie skoonmaak met'n klein dam. Ons gaan om te sien'n jaguar gou, Nick... en ons sal spyt wees nie.
  
  
  Van die kursus! Nick het gesweer onder sy asem. Hierdie dam is die plek waar hierdie groot katte gaan om te drink. Nou is hy verstaan! Nee, nie almal van hulle nie.
  
  
  — Waarom dan die hel het hy nie bind ons aan'n boom?" Nick gevra uitgevaar. — Wat beteken hierdie hele vasgemaak-op wys beteken?" Ek verstaan nie haar.
  
  
  "Hy was na aanleiding van'n ou Indiese spreekwoord. Dit sê dat geen een kan die versoeking weerstaan om weg te hardloop wanneer hulle kom van aangesig tot aangesig met'n jaguar, en dan is die jaguar spring en klop jy af. Jy sien, 'n emoe-altyd wil om te speel met sy prooi deur klop dit neer. Dit is soos hy speel met jou voordat hy jou dood. As ons was stewig vasgemaak aan'n boom en staan nog steeds, dan miskien is dit sou slaag mimmo.
  
  
  — Maar dan, volgens die dieselfde ou gesegde, kan ons vermy die dood." Nick gewonder. Ego se oë vernou, " Wat as ons klop Kolben en die gesegde? Wat as ons kan stil te staan?"
  
  
  Hy sien net simpatie en hartseer in Tarita se oë:
  
  
  — Jy het nog nooit gesien dat'n jaguar benadering." Ons wat nie die moed het om te kyk na dit en staan nog steeds, tensy dit se dood of baie styf gebind is. Kolben weet dat. Hy het dit so dat ons het ons eie dood nader.
  
  
  Skoon te maak werk. Nick het gesweer. Die meisie gedwee strompel terug, sleep die lyn agter haar. Nick probeer om te vry om sy pols, yanking op die tou en versterkings sy voete teen die grond, trek die spiere in sy arms en skouers. Maar die verweef wingerde wil nie beweeg nie. Hy het probeer om te skop die belang gedryf diep in die grond'n paar keer, maar elke keer die hele hotel gebied duie gestort het, en die oppervlak duie gestort het, kompaktering rondom die sesde een. Nick probeer om los te maak die beperkinge op sy polse, trek die krimpvarkie se arms totdat hulle is bedek met druppels van bloed. Sy het onmiddellik gestop om dit te doen, jy weet wat die reuk van bloed kan trek ongenooide gaste.
  
  
  Nick was seker dat as hy wil die tyd gehad het, sou hy het daarin geslaag om te kry gratis een of ander manier. Ten einde die lewe te bly, wat hulle nodig het om voor te berei vir die ontmoeting met die jaguar in die tussentyd. Hy kyk na Tarita en die Indiese. Albei van hulle kyk moedeloos, miskien omdat hulle geweet het beter as hy wat was om te gebeur met hulle. Maar wat is die maat nie'n grap oor? Vir ewig probeer in elk geval.
  
  
  Nick besluit om te probeer om aansoek te doen die eerste reël van joga, geleer het baie jare gelede, oor volledige losmaking van die omgewing en die onderdrukking van fisiese gevoelens deur middel van volledige ontspanning.
  
  
  Vir estestvenno, hy was nie van plan om op te lei yogis oor sy twee metgeselle in'n kwessie van ure, maar nog steeds besluit om te probeer om voor te berei ih vir die dreigende uitdaging.
  
  
  "Tarita, luister na my," het hy gesê stewig aan die meisie. Sy het omgedraai en kyk na hom met groot oë. — Ons het om te probeer, okay? Ek sal dink van iets later haar te bevry-up. En om dit te doen, het ons nodig het om voor te berei vir die aankoms van die jaguar vir ewig. En ek dink ek kan help jy beide. Ons nodig het om te leer om op te staan heeltemal stil. Die jaguar sal waarskynlik kom later in die middag. As ons kan staan soos dit vir drie ure, dan is ons gered! Dit is ons enigste kans, Tarita. Jy probeer om dit te doen... vir my.
  
  
  Tarita haal sy skouers op, haar oë nog steeds vertoon'n blik van neerslagtigheid en verwarring, maar sy knik in ooreenkoms. Sy het gepraat om te Atutu oor wat Nick wou hê, en die klein Indiese ooreengekom om dieselfde te doen.
  
  
  "Jy beide te herhaal alles na my," het Nick gesê, en loop oor na Kol en val op die grond. Sonder die sluiting van sy oë, het hy begin om te praat, stadig om te Tarita, wat op sy beurt vertaal Atutu se woorde.
  
  
  — Wat sê ek sal nie sit jy om te slaap. Jy sal voortgaan om te word wakker, maar jy sal kalmeer die verborgene is, heeltemal ontspan jou verstand en liggaam. Neem'n diep asem... stadiger... herhaal weer. Jy hoef nie om oral te gaan... Jy is nie van plan om te beweeg... neem'n diep asem... net ontspan... laat jou liggaam rus.
  
  
  Nick het voortgegaan om te herhaal stadig en aanhoudend, kyk as beide Tarita en Atutu geleidelik begin om te ontspan, as hul posisies het minder gespanne. Gou, hy het opgehou praat en links ih in'n semi-lomerig staat. Nick was konsentreer op homself nou, oë half gesluit, kyk na die weide en meer stadig kom om die lewe.
  
  
  Eerste daar was twee jong takbok en'n klein bruin-rooi gemsbok, wat vir'n lang tyd het nie durf waag om die skoonmaak en staan gereed om te begin op enige oomblik. Oni intrek up gulsig en is vinnig weg. Dan'n tapir verskyn, lomp skuifel sy voete, en gedompel sy lang snoet in die water. Dan'n grys capybara, die grootste knaagdier in die wêreld, weeg tot 2000 pond en die bereiking van tot vier meter breed, ingeskryf het vir die skoonmaak. Hase, klein bos diere, en armadillos strompel langs die goed vertrap paaie na die watergat. Tarita en Atutu was nog steeds op soek na ons, maar hulle het nie reageer — Nick opgemerk dat, en was baie gelukkig, hy het begin om te hoop regtig. Maar in die volgende oomblik, alle hoop weg was, vervang deur'n gevoel van onheilspellend op die klank — 'n onheilspellende half-spot, half-grom wat mens laat sidder.
  
  
  Nick het die meisie se hande trek onmiddellik, en haar oë verbreed met vrees. "Damn dit, Maat, ontspan." Nick mompel onder sy asem, vloek onder sy asem. Asof deur die wette van telepatie, sy draai haar blik na Nick: hy was geestelik stuur haar woorde van ondersteuning en aanmoediging, asof met sy oë vertel van haar liggaam om te ontspan en neem beheer van die self.
  
  
  Die grom gekom het van agter Nick weer, maar hierdie keer nader en harder. Sonder om om te draai, sien hy'n groot, raakgesien bos kat — byna vier honderd pond van krag, spiere, spoed, en ontembaar woede — maak sy pad deur mimmo met gemak en genade.
  
  
  Die jaguar is beskou as'n moordenaar al oor die hele wêreld, nie self in die son. In teenstelling met die meeste ander bos katte, die jaguar voorbeeld van'n persoon, die vind van'n paar vreugde in dit vir homself.
  
  
  Die goue silhoeët gestop by die rand van die dam, strek uit sy voorste bene met groot kloue, een hou van wat kon vrylating guts om'n persoon. Die jaguar opgehef sy bek en begin om te snuif, reeds die vang van die vreemde en onbekende menslike reuk. Dan is hy drink gulsig en tree terug om te kyk na die mense.
  
  
  Die groot kat se donker oë flikker oor Nick se gesig, maar hy gaan sit baie stil, en ek weet dat die reuk van die menslike vlees is reeds kielie die jaguar se neus.
  
  
  Tarita draai na hom lek almal. Nick kyk in afgryse as die jaguar beweeg stadig in die rigting van die meisie. Tarita se oë rek in afgryse, maar sy het nie beweeg nie. 'n bietjie voor die bereiking van nah, die jaguars is afgelei wanneer hulle sien'n klein dier geknetter in die bosse. Toe het hy omgedraai om te kyk na Tarita met sy koue oë, haar skouers sak vooroor, en sy was om te krimp innerlik.
  
  
  Die jaguar gestop, boog sy voorste bene, en hurk, bekruip op haar, nooit om sy unblinking blik van haar. God se uil; staan nog steeds! Nick geroep om homself, onderdruk die drang om te skree. Maar dit was te laat. Beweeg van die paw paw, nog steeds op soek na sy prooi op die motor, die jaguar stadig genader, nou baring sy groot slagtande. Stap vir stap, hy bekruip, lek en lek.
  
  
  Skielik Tarita skree en spring op haar voete, so skielik dat Nick het geskrik. Sy golwe geslinger en het op die leiband, val en dan kry om haar voete weer. Jaguar op die eerste, ook, blykbaar, was uit die veld geslaan en hurk, recoiling, maar onmiddellik gespring met'n groot grom. Tarita het byna bereik beide kante van haar ketting, en die jaguar gemis het in sy spring, slaan die middel tussen die twee pole. As die goue skaduwee geflits afgelope mimmo, Nick lunged vorentoe, klap sy skouer hard in die jaguar se kruis. Die jaguar, uitgeslaan van sy spring, swaai rond, lag, grom, en het sy tweede teenstander.
  
  
  Nick was op sy voete, kyk as Tarita hardloop rondom die sirkel van specials soos'n krankzinnige vrou, struikel, val, en spring as sy by die ketting se rand. Jaguar aarsel vir'n tweede. Soos'n groot kat, het hy eers gaan sit het, onmiddellik bereken die trajek van haar beweging, dan hardloop na haar met groot spronge. Elke spier in Nick se liggaam gespanne aan die beperking soos die jaguar spring — in een lang sprong — om af te bring sy prooi.
  
  
  'n skietwond knetter droogweg opgemerk in die lug, en die groot kat se liggaam somersaulted. Maar die tweede geskiet, wat gekom het om onmiddellik na afloop van die eerste, druk op die jaguar in die kop. Die goue liggaam het ses duim kort van Tarita. Verlig, Nick het Tarita slaag uit en val langs die bewegingloos jaguar; die volgende oomblik Jasnowitz na vore gekom uit die bome, geweer in die hand, en die res van die ego groep het hom gevolg uit. Die russiese kolonel het oor en ondersoek die dood jaguar.
  
  
  "Dit is jammer ons kan nie die ego met ons," het hy gesê. "'n pragtige model. Dit sou'n groot mat.
  
  
  Hy draai na Nick. Hy het'n diep asem.
  
  
  "Dankie, Kolonel," Nick gesê.
  
  
  Twee Russe gehelp Tarita herstel en kry om haar voete. Yasnovich was stralend met plesier en vreugde.
  
  
  "Ons was op pad langs die rivier toe het ons oor'n kano," het hy verduidelik. — Dit was nie moeilik om te vind wat jy na daardie. Ons het gou gevind dat jou kampplek en die verlate pangas. Wat verbind jy, die Chinese?
  
  
  Kolonel Jasnowicz se wenkbroue het op die vlag van toestemming vir die uitvoering as Nick vertel hulle alles wat met hulle gebeur het.
  
  
  — Ek het gedink dit was net die Chinese, jy en ons, wat betrokke was in hierdie dell, " het hy gesê ingedagte, vertering van hierdie nuwe stuk van inligting. — Dit beteken dat jy kan verlaat vir'n goeie en nou."
  
  
  Hy beveel sy manne om te bring lang toue en vasgebind die drie van hulle saam met hul rug na mekaar. Nick het opgemerk dat sommige van die Russe nog steeds het'n sekere pofferige uitdrukking op hul ferret gesigte. Kolonel Stewige toegedraai al drie van hulle in buigsaam wingerde, die verlaat van hul polse gratis en vasmaak hul wapens aan hul sye.
  
  
  "Ek is seker dat jy sal hê om hard te werk om vry te kry," Jasnowitz gesê. "Dit kan'n uur neem, miskien drie. Gedurende hierdie tyd, gaan ons ver vooruit, en sonder die kapmesse wat jy gebruik om te sny jou pad deur die oerwoud, jy sal val, selfs nog baie verder agter.
  
  
  Het hy getrek uit die Luger en gelê Ego op die grond twintig meter weg.
  
  
  "Wilhelmina!" Nick uitgeroep.
  
  
  "Ons het gevind ego in jou kamp toe ons die verkenning van die kampterrein," het die kolonel gesê. — Ek het'n gevoel van deernis, ook, en ek wil nie om jou te verlaat heeltemal ongewapen. Jy kan kies dit wanneer jy vry is.
  
  
  Die russiese waai totsiens aan Nick:
  
  
  — Ons gehelp het met ons plig. En op dieselfde tyd, ek verklaar dat dit vir jou as die shah.
  
  
  Nick gryns. Ja, dit was die shah. Die Russe verdwyn in die oerwoud, en hy het onmiddellik begin om sy hande. Die Russe gekoppel ih styf aan mekaar, maar hulle kon beweeg hul liggame en beweeg rustig. Nick het'n reeks van kollektiewe buig voor die beperkinge losgemaak. Maar dit was steeds meer as twee uur voordat hy in staat was om te trek een arm gratis. Die res is maklik genoeg, en in'n paar minute al drie van hulle staan op, vryf hulle hande en hande waar die toue sny veral diep.
  
  
  Nick opgetel die Wilhelmina en selfoonsakkie dit. Die Russe het so presies bereken hoe lank dit sal neem om hulself te bevry dat dit vererg Nick baie. Die nag was nader. Hulle het net tyd gehad om te terugry hul stappe van die dam na die plek waar Kolben het hulle'n lokval gelei. Hulle kamp opgeslaan uit openlik in die oerwoud vir die nag op'n klein grasperk tussen drie gespartel bome. Van tyd tot tyd, Nick kon voel Tarita se liggaam druk teen sy, haar arms om hom, en haar gladde bors half begrawe in hom.
  
  
  "Ek is jammer ek laat jou af deur die meer," het die meisie het gesê in'n lae, gebroke stem. Ek het probeer om op te staan nog steeds, maar toe hy begin in die rigting van my... ek kon net nie.
  
  
  Sy ril oor weer, onthou dat die oomblik, en Nick druk haar styf vas, probeer om haar te hou krampagtig klop liggaam.
  
  
  "Ek verstaan dat jy," het hy gesê Tarit. — Moenie dink oor dit nie meer nie. Vergeet alles.
  
  
  Natuurlik, hy het geweet dat vir die res van haar lewe, sou sy onthou die ure spandeer op die rand van die lewe en die dood. Hoe kan jy vergeet oor die tweede een wat gered word uitmekaar geskeur deur die dood?
  
  
  Hoe kan jy vergeet van die koue, genadelose kyk in haar oë? Natuurlik, as jy sien die dood as dit is verdeel in dele, kan jy kry om dit te gebruik en dit ignoreer, die bestuur van die vrees iewers in die mees afgeleë uithoeke van jou gedagtes. Maar dit is onmoontlik om te vergeet oor dit vir ewig.
  
  
  Nick aangeraak haar liggaam, streel oor haar warm, gladde borste, en voel die rimpeleffek van haar ego-gedrewe heupe. Hy was bly om te hoor die geluid van haar gereelde asemhaling. Sy het aan die slaap geraak.
  
  VII
  
  
  Nick het wakker geword kwaad: nie net was die damn oerwoud doen alles dit kan om te stuit sy ego, maar nou Kolben, die Russe, en die Chinese was in die lei, en hy sleep agter. Nick, aan die ander kant, nooit verdra dit, onder enige ander omstandighede. Daar is een laaste gedeelte van die ondeurdringbare woud tussen Nick en die crash site van die gesogte toestel, en hulle het geen pangas, net'n Luger en sewe koeëls vir dit. Daar was, natuurlik, 'n klein Hugo stilet wat gebruik kan word teen die swakste diere en mense, maar dit was niks meer as'n tandestokkie wanneer die stryd teen wesens wat geleef het in die oerwoud. Maar, soos gewoonlik, die meer ongelukke daar was, die meer Nick ih se vasberadenheid om te oorkom gegroei het, hoe meer struikelblokke wat hy in die gesig gestaar, die heftiger sy ego en woede geword het.
  
  
  "Ek sal die leiding neem," het hy gesê Tarita. — Jy moet direk agter my en wys my die rigting.
  
  
  Die meisie kyk na hom, haar fathomless oë flikker met'n verrassing: dit was'n nuwe toon vir Nah, harde en onwrikbare. Nick begin af, weerkaats'n bietjie soos hy gegaan het, stoot eenkant die verstrengelde wingerde, rip die verstrengelde knope van die takke met sy kragtige skouers, gryp ih, breek en te trek. Gou ego se hande was rooi met bloed uit die duisende van die els-vormige stingels en netelige bindweeds. Egter, hy het voortgegaan om te loop voor Tarita en Atutu, wat glad nie ongemaklik na aanleiding van hom — asof hulle loop met pangas in hul hande. Toe hy uiteindelik gestop, hy kon nie reguit sy beknopte arms. Die meisie haastig oor met'n paar wit taai stof wat sy gehad het geskraap af van die blare van die plante. Dit was koel en strelende aan sy gekneusde hande. Atutu hurk langs Nick, op soek na hom met verwondering en bewondering.
  
  
  "Jy is die enigste een, groot vriend," het hy gesê, skud sy kop as Nick letterlik gekou hul pad deur die oerwoud.
  
  
  "Ons is nou in Kanahari gebied," Tarita gesê.
  
  
  "Jy is bang," Nick gesê hard.
  
  
  "Ek is altyd bang om kanahari," het sy gesê. — Wel, dit is maklik om hulle om te draai in vyande.
  
  
  — Dan hoekom die hel is ons uitstel van ons kruising?" Nick het opgespring om sy voete.
  
  
  "En jou hande! Die meisie het uitgeroep. — Jy moet laat hulle rus'n bietjie langer.
  
  
  "Eers nadat die bereiking van die doel wat ons hier gekom het," het hy gesê hard, en stap vorentoe met lang treë.
  
  
  Nog steeds, Nick was bly toe die verstrengelde wingerde uitgedun, en gee pad na'n lae-lieg, hangend rolle van liang dat hulle nou moes koes onder. Die natuurlike pynstiller Tarita het gesmeer op die Ego se palms nog versag die ego se geskeur, bloeding vlees. Nog steeds loop waansinnig, hy was die eerste om te bereik die klein holte wat moet gewees het om iemand anders se.
  
  
  Nick struikel oor iets sag op die grond, en die emu het om te spring oor dit te hou van die val. Eers dan het hy sien wat dit was.
  
  
  Nick probeer om te stop Tarita, maar sy was te naby aan hom, en dadelik het agter hom toe, kyk af na haar voete. Die liggaam Nick het gestruikel oor was nie die enigste een: daar is drie meer verspreid in die klein hol. Waar die teiken moet gewees het, was daar'n vars, gekerfde gat, nog druipende, rondom wat bloed het voortgegaan om te gooi op die gras. As dit nie was vir die bloed, die lampe kon gewees het misgis vir gewone onthoofde mannekyne wat versier die departemente van die departement winkels. Tarita, wat het gesluit haar oë op die toneel, kyk opvallend by Nick.
  
  
  "O my God," het sy gesê, gryp Ego se arm. "Die Chinese?"
  
  
  Nick knik, die merk van die Chinese karakters op die leë bak volgende na die naaste liggaam. Atutu ondersoek die lampe met onverstoord nuuskierigheid, asof hy was die bestudering van die vaardighede van oorvloed jagters. Van die toestand van die liggame, Nick afgelei dat die moord plaasgevind het nie te lank gelede. Hy het Tarita af in die kloof en in die oerwoud. Op die laaste het hulle gestop het, en die meisie het gesink op'n half-verrotte teken.
  
  
  "Iets moet veroorsaak nu," het sy gesê. "Iets gemaak ih verskriklik kwaad. Dit is'n werklike militêre operasie op die ih kant.
  
  
  Sy kyk op Nick, die merk van die harde styging in die rta se ego.
  
  
  — Wat dink jy van daardie?"
  
  
  "Ek dink die getal van die deelnemers is verminder deur een — derde," Nick gesê koel. Tarita se oë uitgespreek afkeuring van die ego se callousness. As sy begin om te kry om te weet dat hierdie sterk, woedend man, het sy begin om te twyfel aan die korrektheid van die spreekwoord oor die jaguar, besluit wat in sy huidige toestand, hy kon weerlê dit: die gesig van die jaguar en nie hardloop nie.
  
  
  "Laat ons gaan," Nick beveel het, nie deigning om'n kurktrekker in reaksie.
  
  
  "Wag," Tarita gesê, en iets in haar stem het Ego draai. Die meisie se oë is vasgestel op iets oor Ego se skouer.
  
  
  — Ek dink die getal van die deelnemers sal wees met die helfte verminder in die nabye toekoms, " het sy saggies gesê. Nick gespin rond en sien'n lang bruin figuur staan tussen twee bome, spies in die hand, plat hoë wangbene rooi geverf, wit strepe geverf op sy lang, lenige liggaam. Die inheemse het'n lende doek en'n klein hooftooisel om die papegaai se vere. En daar was'n geknetter klank in die bosse, en Nick draai sy kop na links en sien twee ander net so versier syfers verskyn in die oerwoud. Gekoppel aan die middel van een van hulle was'n glasagtige-oog, oopmond Chinese meisie. Die teiken was nog vars, rou, en nat.
  
  
  Odin het sy spies rondom diegene wat staan tussen die bome. Nick gestop sy hand uit te reik vir die Luger . Hierdie primitiewe mense het geen twyfel nog nooit gesien dat'n wapen. En selfs as hulle hom gevang, hulle sal waarskynlik nie dink om te neem die Luger weg van hom. As hy gebruik dit nou, natuurlik, sou hy neem af'n paar, maar hulle sou oortref. Nick was seker daar was'n baie meer ih rond. Asof om te bevestig dat die ego se gedagtes, twee syfers verskyn in die digte blare. Nick besluit om te red sy Wilhelmina. As ego kry gevang, hy kan dit later gebruik. Maar hy was nie van plan om op te staan om te wag vir die ego om gevang te word nie. Die aanhoor van die whoosh van'n spies agter hom, Nick uitgeswaai aan die linkerkant.
  
  
  Die meisie en die Indiese was, soos hy verwag het, wat reeds gevang. Maar as die emu het daarin geslaag om te ontsnap, natuurlik, sou dit terug te kom vir hulle. Nick skiet'n pyl op die regte, maar het'n figuur dreigende in die voorkant van hom. Twee ander het vinnig deur middel van die bos, en Odina storm rondom hulle, gryp hom deur die enkel. Teen hierdie tyd het, die ander Indiërs was reeds besig om deur die bosse. Nick was meer as reg: die hele bos was letterlik oorrompel met barbare.
  
  
  Nick bevry sy enkel, maar die Indiese lunged by hom weer met verrassende spoed. Twee mans het by die geveg. Hulle was nie baie groot nie, maar hulle het'n soort van die kat-soos krag. Nick geslaan een van hulle in die keel met'n karate skop, en hy val, snak vir lug. Op die tweede, het hy getoon dat die voordele van die Chinese verdediging, en die man het op sy kant met'n huil. Maar dan'n dosyn meer inboorlinge was op die top van Nick.
  
  
  Nick het daarin geslaag om te scramble na sy voete, dodging die spies se steek, die totstandkoming van die jagter af met'n uppercut wat gestuur ego vlieg oor die koppe van twee van sy clansmen. En dan die ander opgespring; Nick opsy en gestuur is om die aanvaller vlieg in die skerp stekels van'n Amazon palm. Die man het geskree, wat seer. In die volgende tweede, hy was aangeval van agter en op sy rug gelê. Maar Nick klop die aanvaller af met'n verpletterende reg aan die kaak. Die ander inwoners is reeds op die top van hom, en hulle het uiteindelik daarin geslaag om te neem Nick af. Hy het gevoel meer en meer liggame wat ophoop op die top van hom. Hy was daar, veg en skop, maar hulle was druk op hom soos vlieë, en skielik het iets skerp steek die emu in die keel. Nick gestop, kyk op, en sien'n lang man met wit strepe met'n spies te Ego se keel. 'n klein druppel bloed gebewe op die spies se lem. Nick was opgehef en die emoe se arms was vasgepen agter sy rug en opdragte gegee is, hou hom van alle kante.
  
  
  Ego is geneem na die plek waar Tarita en Atuta was reeds staan. Die oorvloed jagters stamp elk van die gevange mans met hul Spiese as hulle hul pad af in die smal pad. Nick met tevredenheid opgemerk dat ses van die wrede Po se was mank en kruip stadig, help mekaar, aan die einde van die kolom.
  
  
  "Ek gedeeltelik verstaan haar ih dialek," Tarita gesê. "Atutu ego weet die beste. Ih was uitgelok tot moord, net soos wat ons gedink het. Die Chinese het in ih dorp, die doodmaak van verskeie mans, vroue en kinders. Maar die ergste van alles, hulle vertrap die totems van die belangrikste gode en stel vuur aan die heilige hut van die ih die towenaar. Nick frons:
  
  
  — Die rede waarom die hel het die Chinese doen?"
  
  
  "Ek weet nie," sê Tarita. "Maar die Kanahari is seker hulle was Chinese." Hulle praat van die smal oë, oostelike gesigte, en geel vel.
  
  
  "Ek het nie verstaan nie enigiets," Nick mompel grimmig soos hy nader vlak met Tarita en Atutu.
  
  
  "Die enigste ding wat ek kan dink is dat hulle geëet het'n soort van mal bos wortel," het die dogtertjie gesê.
  
  
  — Dit is nie so moeilik nie. Daar is baie verskillende kruie middels in die oerwoud.
  
  
  Nick herhaling van die situasie in sy gedagtes. Daar was'n kans, natuurlik. Die meeste moderne hallusinogene middels word voorberei op'n plant basis. 'n voorbeeld van hierdie is die so-genoem Mexikaanse tabak. As die Chinese per ongeluk geëet het iets soos hierdie, moet hulle het die wildste fantasieë. Ja, daar is'n moontlikheid, maar iets wat verhoed dat die emu van die aanvaarding van hierdie ronde-trip weergawe. Die Chinese het om te wees uiters versigtig te wees — dit is ih se waarmerk. Daarbenewens, hulle het genoeg rys en gedroogde konsentreer; die kos was links langs ih se onthoofde liggame. Daar was geen behoefte vir hulle om te grawe wortels. Nick het opgekyk van sy gedagtes as die pad verbreed.
  
  
  "Dan is die Kanahari weet oor gewere?" — Wat is dit? " het hy gevra om die meisie.
  
  
  "Nee," het sy gesê, "dit is my eerste ontmoeting met" klink soos die donder, ' soos hulle dit genoem die skote. Op die eerste hulle was bang. Of miskien het hulle is nog steeds bang vir die krimpvarkie.
  
  
  "Ek is verbaas ons krimpvarkie koppe is nog ongeskonde," Nick gesê.
  
  
  "Dit sal nie lank wees nie," Tarita gesê. "Atutu het vir my gesê hulle was gaan om te offer ons by die seremonie. Asseblief die gode vir ewig. Net menslike offer en'n spesiale seremonie sal hulle help om in hierdie. Hulle het ander planne vir my.
  
  
  — Wat bedoel jy deur daardie?" Nick gevra.
  
  
  "Ses jong mans geïnisieer is soos jagters," het sy gesê. "Vanaand, as'n beloning, almal rondom hulle sal ontvang my.
  
  
  Die pad het effens en verbreed selfs meer. Deur middel van die bome, Nick kon maak uit die primitiewe dorpie hutte bedek met die blare. Die spies was nog steeds steek by die emoe is terug, maar dit was tyd om op te tree. Hy het saggies aan Tarita:
  
  
  — Ek sal probeer om te ontsnap, maar ek sal terug kom vir jou." Moet asseblief nie huiwer en vertrou op my.
  
  
  Nick vroetel vir die Luger, trek dit uit sy holster sonder om opgemerk, en Stahl het die tyd om te kry om sy hand agter sy rug, so dat in'n paar sekondes die wapen was daarop terug. Nick het die sneller getrek, en twee spiese tuimel agter. Ander het hulself tot op die grond, stoot Tarita en Atuta in die dieselfde posisie. Nick vasgebout in die oerwoud, die afvuur van'n ander doellose skoot in die gesig van die ego-jaag syfers. Hy hardloop deur middel van die bome, met die wete dat hulle sou vang met ego deur'n stem, 'n stem.
  
  
  Deur dan, hy was oor'n honderd meter van die dorp, en het besluit om te gebruik om'n ander tegniek. Nick spring op een van hulle met al sy krag. Vinnig skop af'n betelnoten palm boom, het hy opgespring uit'n wingerdstok aan die takke van'n boom, dan op'n derde boom met die behendigheid van'n trapeze kunstenaar. Tarzan, daar is meer van ons, is daar minder van ons, Nick lag vir homself. Hy klim so hoog as wat hy kon, na die boonste takke van'n vyeboom wie se kroon was bedek met kranse van die dik blare verweef met wingerde.
  
  
  Hy het weggekruip onder die blare, hurk teen die dik takke en die verspreiding van sy groot liggaam op die top van die dik, geboë wingerdstok. Hy kon nie sien nie die grond rondom sy wegkruip plek, maar hy was seker dat die oorvloed jagters sou nie sien hom. Nick het in stilte gewag het, luister na die geluid van sy vervolgers skuur die oerwoud in alle rigtings uit hieronder. Hulle wou baie versigtig te wees: Nick kon hoor hulle kom terug weer en weer.
  
  
  Uiteindelik, na wat lyk soos'n ewigheid om te Em, al was stil hieronder, behalwe vir die gewone bos klanke. Egter, net om seker te wees, Nick bly roerloos. Die jagters het ook geweet dat die wette van stilte; hulle het die geduld om hom te klop. My bene was besig om te gaan lam, en my hande, wat vasklou aan die swak, krom-tak, is ook seer. Maar Nick het nie beweeg nie, seker dat as hulle wag daar, ook, sou hulle kyk vir enige beweging in die bosse of in die boom wat dalk aandag trek.
  
  
  En wanneer'n helder groen wingerdstok in'n nabygeleë tak skielik verskuif, gly die rigting van die Ego hand, Nick net oopgemaak sy oë wyd, nog steeds vasklou aan die boom tak. Van die klein gate in die kop tussen die neus en oë, het hy dadelik geïdentifiseer die slang as'n lid van die viper familie, 'n dodelike giftige pock-gemerk viper. Nick vries, rus sy kop op sy hand en probeer om te weerstaan die drang om te beweeg as die draak gekruip oor die ego van die hoofde, amper ry hulle mal met sy traagheid. Hy het gevoel dat dit op sy rug en, wetende dat die gewoontes van slange, gebid dat dit nie sou skielik probeer om te krul.
  
  
  Nick'n sug van verligting as sy gly af ego se been en op die tak, gaan voort om te gly stadig af in die boom. Dan Nick God gedank dat hy in staat was om te bly nog steeds. Dit is die ego wat my gered het.
  
  
  Die duisternis was reeds besig om te omvou die oerwoud, en Nick kon hoor die klanke van die menslike voetspore stoot deur die bosse hieronder, en die af en toe gryp van die gesprek. Dit blyk dat hulle is hier om al hierdie tyd, wag in stilte, en nou, teen die aand, het hulle terug te keer na die dorp. Nick het gewag tot skemer het vereffen, dan neergedaal het om sy wegkruip plek. Hy het geweet waar dit was in die saal, en hy onthou die pad na die dorp.
  
  
  Maak sy pad stil-stil deur die bome, het hy uiteindelik bereik die rand van die bos en staan en staar uit by die oop ruimte met sy verspreide hutte. 'n flou maanlig gefiltreer in die oopte, maak dit moontlik om uit te maak van iets wat in die duisternis. Nick se oë het op'n lang, lae hut, groter as die ander, waar'n groep van die vroue gaan sit by die ingang, sing'n lied in'n eentonig en die aanblaas van hulself met palmblare. 'n huwelik shack, Nick gedink het. Blykbaar het die jong mans het nog nie ontvang die beloofde beloning.
  
  
  Nick Stahl rustig maak sy pad om die oerwoud omtrek te kry naby aan dat die blaar-gedek hut op die rug. Skielik het hy afgekom op'n sagte rubber bundel. Nick instinktief ruk sy hand weg as hy aangeraak die onbekende voorwerp, maar dan, na'n nader kyk, trek hy een uit die bundels wat daar lê, amper verstik met emosie.
  
  
  "Damn haar! het hy uitgeroep, die optel van sy vind. Dan Nick vinnig getrek uit al die ander — vier rubber maskers wat jy kan koop gewoonlik by'n speelgoed winkel of per pos bestel. Bereik binne een en strek dit uit, Nick besef dit was'n Indiese masker. Daar was geen behoefte om te kyk na al die oorblywende mense nou: hy het reeds geweet dat hulle die dieselfde, as hy raai wat gebeur het. Kolben Weer! Nick gespoeg uit die naam in afgryse. Wanneer Kolben bewus geword het van die nabyheid van die Chinese, hy en die ego mense aangetrek maskers en aangeval die Kanahari dorp.
  
  
  Hy moes geweet het dat die regte weg. Selfs as die Chinese het gegaan berserk, hulle sou nie gedink het van die aanval op die idols of die opstel van vuur na die towenaar se heilige hut. Net Kolben kon geweet het oor wat sou woedend die oorvloed jagters en krag ih om wraak te neem. Nick het gedink oor daardie maskers: waarskynlik Kolben gekoop ih'n paar jaar gelede, God alleen weet hoe, en onmiddellik beoordeel ih se moontlike waarde vir homself toe hy sien die Chinese aankom, en die Serra do Naviu. Nick gooi die maskers terug in die bosse. Alles het reeds verduidelik, en nou is dit was makliker vir em: hy het altyd gevoel vererg wanneer iets onduidelik is na haar.
  
  
  So hy het sy pad na die ver einde van die dorp, Nick het lank afgode uitgekap rondom'n boom wat hy het nie in staat was om te sien voor as gevolg van die lang hut. Nou Nick kon sien'n patetiese klein figuur gekoppel aan die basis van een van die totems. Hy was nou op die rug van die lang hut, en met'n vinnige dash vir die lewe, het hy gekruip soos'n draak, duim vir duim, oor die oop ruimte in die rigting van die hut. Dit was nie die gewoonte van die inboorlinge te plaas'n wag, Nick het geweet, maar hulle kon laat'n wag. So, as hy verhuis na die agterkant van die groen struktuur, Nick geluister. Ons kon nie hoor'n geluid van die binnekant, waarskynlik omdat Tarita was die enigste een daar. Na wag'n bietjie langer, hy het begin om versigtig te haal af die dik blare hang rondom die hut mure is geweef. Ten slotte, wanneer die liggaam kan gestoot word deur die gat, hy het tot by sy middellyf en sien Tarita sit op'n bamboes mat. Nick het jy'n teken, hey, om stil te wees, en net soos hy was om te spring in die kajuit, hoor hy stemme buite roep uit na die sang vroue. Nick gestoot Tarita terug te sit op die bamboes mat, dan vinnig spring terug en het sy plek by die ingang van die hut. Net soos hy gedoen het so, daar was'n geruis by die ingang, en die lang figuur van'n jong man verskyn in die deur, sy mond ontbloot in afwagting op die oë van die pragtige wesens op die mat. Maar die glimlag verdwyn as Nick het die boude van die Luger af op die agterkant van sy kop.
  
  
  "Nie vanaand nie, Josephine," het hy mompel, die verlaging van die Indiese tot die vloer.
  
  
  Sy staar na hom onbegrypend vir'n oomblik, dan gooi haarself terug op die mat en skree. Sy pligsgetrou kreun, skree en skree, gooi haarself op die vloer en skop dit met haar voete. Ten slotte, op'n teken van Nick, die meisie bedaar. Nick gesleep die eerste inheems aan die donkerste hoek van die hut, dan hervat sy posisie op die kant van die ingang. 'n sekonde later, die tweede een gekom het. Hy het twee stappe in die rigting van die meisie, maar Nick het die geweer neer hard op hom.
  
  
  "Sy is nie vir jou, tiener," Nick mompel.
  
  
  Tarita het begin om te kla weer, hierdie keer minder hard en minder skril. Sy kon'n rewolusie die skool op te tree, Nick besluit vir homself. As sy klaar gekerm, 'n derde verskyn, byna vang haar onkant. Nick gekraak die ego in die kop, instructively sê:
  
  
  "Lust nie doen wat jy enige goeie.
  
  
  Een deur een, drie meer Indiërs het by die trio in die hoek. Nick beduie vir die meisie om te kruip deur die gat in die agterste muur van die hut. Voor na aanleiding van haar, hy het'n laaste kyk na die gestapel, bewusteloos liggame van die jong Indiërs.
  
  
  "'n ander tyd... Met'n ander meisie," het hy spin simpatiek, maar het opgemerk dat geen een was te luister na ego.
  
  
  Hulle het vinnig gekruip na die rand van die oerwoud.
  
  
  "Ek nodig het om terug te gaan vir Atutu vir ewig," Nick gesê. "Jy wag hier. As daar iets gebeur met my, hardloop so ver as jy kan, en nooit gaan in die oerwoud as'n gids weer.
  
  
  Hy het begin om terug te draai, maar die meisie se arms is toegedraai rondom die ego se kop, en haar lippe teen ego se lippe.
  
  
  "Ek sal dit doen," het sy gefluister. — Maar ek sal nooit iemand ontmoet soos jy weer."
  
  
  Hulle geskei, en Nick hardloop laag op die grond, naboots'n lang kajuit, vloerlys en ander groen, rammelend shack. Hy hurk om die hoek, die aanhoor van die beweging, en het'n moedertaal kruipende rondom die hut te kry'n paar vars lug.
  
  
  Nick bereik vir die stilet, raak die lang, dun lem. Ek wonder of die Indiese gehoor ego. Egter, dit blyk dat die moedertaal was loer by'n klein figuur wat gekoppel is aan die wilger boom. Tevrede dat hy was in plek gehou het, het hy omgedraai en gekruip terug in. Dit alles gebeur baie vinnig, en in skrikwekkende nabyheid aan Nick. Ander tweede-en die ego sou gewees het bespeur.
  
  
  Nou is hy het vinnig oor die oop ruimte, hoewel die ego kan nog steeds sien vier of vyf hutte staan naby die afgode. Hy sny die bande met sy stilet en bevry die klein Indiese. Met'n goeie geluk, hulle het dit veilig na die einde van die bos, waar ih wag vir Tarita.
  
  
  "Hulle kan opspoor die verdwyning van iemand rondom jou in twee minute en gee jaag." En ek hoef nie te vertel wat sal gebeur met ons in hierdie geval.
  
  
  "Nee, — die meisie gesê. "Hulle sal vang ons.
  
  
  — Ons nodig het om te koop'n geruime tyd by die begin. En om dit te doen, lei ih vir ewig met iets—"
  
  
  "Ek het dit! Nick uitgeroep, visvang'n klein ligter uit sy sak. — Ons reis saam. Jy en Atutu sal gebruik om my ligter en haar met wedstryde. Lig'n paar flitse, gooi ih in die hutte, sodat die vuur gaan in die rigting van die afgode. Ek sal dieselfde doen op die ver kant van die dorp.
  
  
  Nick het gewys op die top van'n groot boom, swart teen die donker blou lug.
  
  
  "Hardloop weg van die boom," het hy gesê. — Ons sal ontmoet op die pad, as ons hou ons oë op die midwayers en as niemand stop ons.
  
  
  Hy het gekyk totdat die meisie en Atutu verdwyn het, dan hardloop lae langs die rand van die bos. As hy was aan die brand te bamboes stokke op die ander kant van die dorp, hy het gesien hoe die vlamme en'n brandende fakkel gegooi word op die basis van die hout afgod. Nick gegooi twee bamboes fakkels op die dak van'n nabygeleë hut, wag totdat die groen blare begin om te vervaag, dan draai om en hardloop.
  
  
  Hy was reeds in die oerwoud, met die fokus op die hoë boomtop, toe hy hoor opgewonde harde skree en alarm klanke gedruis deur die dorp. Nick gehou loop, stamp blindelings in bome en dik wingerde in die donker, sy hande in die voorkant van sy gesig, maar hy het aangehou hardloop. Uiteindelik het hy gestop, en sy sensitiewe ore opgetel die klanke van ander liggame breek die borsel as hulle hardloop. Net Tarita en Atutu kon maak hul pad in hierdie manier. Het hy uitgeroep, en'n sug van verligting toe hy hoor rumatiek. Dit is hoe hulle het daarin geslaag om uit te vind'n ander vriend in die vol ink duisternis van die oerwoud, dan sal hulle hardloop saam.
  
  
  ...Hulle het tot dagbreek was besig om te filter deur die bome. Slegs dan het die uitgeput en hyg reisigers ineenstorting op die grond. Haar longe brand, sy was op die rand van flou. Atutu was waarskynlik selfs moeiliker as Nick, maar Tarita het lankal uitgeput al haar reserwes van krag. Die uitgeput meisie dadelik aan die slaap geraak, en Nick gaan sit by die boom.
  
  
  "Kyk na haar, 'n sterk man," Atutu gesê, en Nick knik, laat die Indiese wag staan. Twee ure later, Nick het wakker geword en gesê Atut om te gaan na bed terwyl hy ego kyk. Wanneer die Indiese wakker geword het, het hulle wakker die meisie.
  
  
  "Hey, pragtige," Nick gesê, glimlag.
  
  
  Tarita het regop gaan sit, gooi haar dik maanhare van die hare, en geestelik probeer om te terugry haar stappe oor die afgelope paar dae.
  
  
  "Net die plek," het sy uiteindelik besluit. — Dit is die gebied waar die elektroniese brein het.
  
  VIII
  
  
  Nick getrek uit'n klein gevoude kaart en saam het hulle gevind dat hulle was in die onderste regter hoek van die vierkant. Nick beraam dat die ander, Kolben en die Russe, was nie te ver weg. Tarita gebuig oor die kaart met hom, en haar borste, nog mooi en opwindende, gesink lae. Soos vir Nick, hy was selfs dankbaar vir die konstante nuwe probleme wat gehou ih afgelei. Elke keer as hy kyk na die meisie, sou hy onthou die sagte water van die waterval en die begeerte sou opvlam in nen weer.
  
  
  "Ons sal gaan reguit na die sentrum," Nick het gesê, " net in geval die damn ding val reg in die middel." Dan sal ons sny die onderste regterkantste hoek van die boonste regterkantste hoek en gaan skuins langs die letter "X". As jy bereken het alles korrek is, sal ons dek nogal'n groot deel van hierdie gebied in hierdie manier.
  
  
  "Ja," het die meisie het ingestem, die opheffing van haar oë en kantel haar kop terug as om te snuif. Sy het gesê iets te Atut, wat nie die antwoord dadelik.
  
  
  "En nou het ons nodig het om'n skuiling te bou," Tarita gesê. — Iets soos'n huis op stelte.
  
  
  — Wat?" Nick uitgeroep. "Nonsens! Al hierdie in'n keer, ons het nog nooit nodig gehad om iets soos hierdie voor. Ek gaan nie te mors my tyd gebou huis verbeterings terwyl Kolben en die ander soek vir die elektroniese brein, en miskien selfs vind die ego.
  
  
  "Kolben sal nie op soek," het sy gesê. "Hy sal besig wees om die bou van skuilings, ook. Die Russe mag nie, maar hulle sal dit betreur later.
  
  
  — Maar hoekom?" Nick ontplof. — Wat die hel moet ons hierdie werp vir?"
  
  
  "Dit gaan reën, 'n baie swaar reënbui," Tarita gesê. "Ek kan voel sy ego. Atutu ook stem saam met my. Ek ken die tekens van so'n reënbui: 'n swaar, onderdrukkende atmosfeer, krul blare, ook'n sterk reuk van blomme. Ek dink dit sal neem ons nog ses ure om te kry om die sentrum. Moenie jou tyd mors nie.
  
  
  "Ek dink nie so nie," het Nick geprotesteer. — Eerste van alles, dit is nie die reënseisoen. Tweedens, wat anders kan dit reën doen om ons, anders as ons geweek op die vel?
  
  
  "Wel, dit is genoeg, regtig," Tarita gesê. — Dit is nie die reënseisoen, maar selfs gedurende die droë seisoen, die nat trope is soms onderhewig aan swaar neerslae, veral woed in binnelandse gebiede soos ons s'n. Die enigste ding wat my mense weet, is dat die reën is nodig om te was die oerwoud. Soms het hulle glo dat die reën kom uit die gode, as'n straf, sodat hulle nie vergeet nie dat hulle leef in nat woude nooit. In jou wêreld, het dit bekend geword dat die reën is gelok deur die hoogste bome rond, so in hierdie sin, nat woude bring reën op hulself. Maar ek gaan deur die reëls van beide wêrelde, en ek sien hoe lank en die verwoestende reën is. Elke insek, elke reptiel, elke draak is gekies om die oppervlak. Inheemse Amerikaanse stamme weg te steek in die hol bome en tente, en in hulle sit totdat die krimpvarkie is al oor die eiendom, in plaas absorbeer die reën en die aanpassing van wiskunde weer en weer. Sonder skuiling, die krag van die reën en die gewemel van insekte dit spoel uit kan ry'n persoon mal met mikrofone en sprekers.
  
  
  Ih die gesprek is onderbreek deur die verskyning van Atutu met'n lang bamboes pale. Soos vir Nick, die onderdrukkende hitte was net'n bietjie anders te Emu, maar beide die klein Indiese en Tarita kan nie verkeerd wees nie, en dit was genoeg vir Emoe. Volgende Tarita se instruksies, het hy gehelp het Ay bou van'n vloer rondom die hele lengte van die bamboes pale, wat ook gehou saam skuins om seker te maak, en dan hang ego van die laer takke van twee dik banyan bome. Hulle gestruktureerde verskeie dun drade deur die eindes van die gekruis bamboes pale aan hulle te gee ekstra krag en hou hulle geskors. Atutu, intussen, was die bou van'n dak om wyd gespasieer bamboes stokke, waarop hy gelê breë blare. Hy het ander bamboes stokke op die blare en vasgebind aan die laer pale. Die Indiese geplaas meer blare op die top, die skep van'n soort van swaar plafon.
  
  
  Hulle was amper klaar, en Nick kyk op sy horlosie en besef dat'n lang tyd geslaag het. Hy tree terug, die skandering van die skuiling, wat opgewek is ses voete van die grond af en maak op vier kante: net die dak, die vloer, en niks anders nie. Emu was herinner aan die boom skuilings hy gebou het as'n seun: hy het'n boom geklim en trap op die vloer van die skuiling, verwonder oor die ego se stabiliteit en soliditeit. Tarita gooi die emu'n stukkie van die vrugte, en hy sit dit in'n hoek. Sy het gegaan en gaan haal'n paar meer vrugte en gooi dit na ih emu.
  
  
  "Dit sal ons help slaag die tyd totdat die reën stop," het sy gesê.
  
  
  — Hoe lank het jy dink dit sal die laaste?" Nick gevra.
  
  
  Die meisie haal sy skouers op. — Enigiets van vier uur tot vier dae.
  
  
  "En dit is al Kostya vier uur! Nick ontplof. Tarita lag:
  
  
  — In hierdie vier uur, die hele hotel gebied sal heeltemal verloor sy huidige voorkoms in die oerwoud. Jy sal sien.
  
  
  Hy het probeer om iets anders te sê, maar die reën het begin om te val, skielike en gewelddadige, asof iemand het op'n reuse water kraan. Nick gespring en het gehelp om Tarita in die skuiling. Atutu het van een van die takke van die boom. Die reën val ernstig, met die verhoging van die krag, en die geluid van die ego jets dreun deur die dik bos plantegroei was ontsag-inspirerende, asof miljoene klein ketel kamers is om hard te werk. Tarita laat val op die vloer van die skuiling en reik uit, raak Nick. Hy uitgestrek langs nah.
  
  
  "Jy kan net wag nou," het sy gesê. - Die oerwoud leer die geduld van almal.
  
  
  Nick kyk op Nah, en lees die diep implikasies van haar woorde in die donker, sagte, diep poele. Haar borste was om in staat wees om gevoelens uit te druk en begeertes met haar tong.
  
  
  "Dit sal weer gebeur gou," prewel sy, druk haar vingers in sy palm.
  
  
  — Wat sal gebeur-geduld sal breek? Nick gevra, nie in staat is nie om te vra die kurktrekker vraag.
  
  
  "Nee," Tarita gesê, die verhoging van haar wenkbroue en kyk ernstig na haar ego se oë.
  
  
  Sy leun weer terug, en Nick, geboei deur haar kommentaar, het begin om te dink. Hy het geweet hy kon nie weer vra. Sy sal verduidelik aan die emu haarself toe sy goeddink.
  
  
  Hy lê stil en luister na die geluid van die reën val voortdurend, nooit te laat vir'n minuut. Uur na uur geslaag het, en die eindelose, meedoënlose reën het nie ophou nie. Skemer neergedaal het, die nag geval het, en die stortreën het voortgegaan, sonder'n verandering in ritme, sonder'n breek, sonder weerlig of'n vlaag van wind, dreun wild en onverbiddelik.
  
  
  Dit was môre en die reën was nog afkom, en sy meedoënlose dreun gehelp Nick verstaan hoe die mense gaan mal. Dit het nie ontplof soos'n donderstorm, dit het nie huil en brul soos die Noordooste, dit het nie uit te stuur kolk winde soos'n tropiese sikloon. Is dit net die reën uit die lug, voortdurend en meedoënloos.
  
  
  Nick is op die rand staan van sy skuiling toe skielik was daar'n stilte wat gelyk te wees hoorbaar na die reënbui het opgehou.
  
  
  "Dit is verby," Tarita gesê, na aanleiding van Nick op die trappe. Sy was oor iets anders om te sê wanneer'n wilde gil sny deur die stilte, 'n sidder dood huil. Die bosse geskei, en rondom hulle, val en struikel, een van die Russe verskyn het, is nog steeds probeer om te hardloop oor die vloeibare aarde. Het hy geskree wild, gooi homself in die bome, struikel en slaan sy hande op die stam van'n banyan boom. Toe hy na vore gekom het uit die bos, Tarita aangegryp Nick se hand krampagtig. Na aanleiding van haar bestendige blik, sien hy'n koraal slang, helder versier met rooi, geel en swart ringe. Blykbaar, toe die russiese was besig om deur die bosse, hy het amper trap op nah, en die draak gesteek hom soos'n weerligstraal. Die man skree weer, klou aan sy been, en val uit op die grond. 'n oomblik later, het hy lê bewe, nog steeds probeer om te kruip deur die slym.
  
  
  - Koraal draak. Een byt is genoeg, maar hierdie persoon het drie-en daar is geen hoop van die redding van die ego.
  
  
  Nick kyk af na die man nog steeds probeer om te kruip krampagtig deur middel van die modder.
  
  
  "Kyk op die grond," Tarita gesê, en Nick verskuif sy blik. Die reën het opgehou, en nou vreemde krul wesens was uitzwerming in die modder oral waar ons kyk — erdwurms die grootte van die slange, duisendpote, duisendpote, en reuse wurms, alle vorme van slange, en ander kruip, krul, en slymerige wesens wat nog nooit voorheen gesien het nie en het nie ons wil om hulle weer te sien. Skielik, die hele hotel gebied begin om te beweeg, en Nick het gesien dat die hordes van die groot swart miere beweeg soos'n lewende mat op die grond, verslind alles in hul pad.
  
  
  "Hulle is die grootste miere in die wêreld," Tarita gesê. — Hulle leef net in Suid-Amerika. Die Indiërs noem ih "ant-koors" of "vier byt". Dit is het gesê dat vier byt van hierdie miere lei tot die dood.
  
  
  As Nick gekyk, die verskuiwing van die mat klim op die top van die man se liggaam wriemelend. Nick ruk uit die Luger. Daar is nog ses koeëls in die nen. Hy gebruik een aan die einde van hierdie lyding.
  
  
  — Wanneer sal dit alles eindig?" - hy het gevra.
  
  
  "Verbasend vinnig," was rumatiek. - Hierdie een is nat regdeur die hotel, en absorbeer die swaarste neerslag baie vinnig en droog na sy normale toestand byna onmiddellik.
  
  
  Hulle het gewag totdat dit gebeur het en die ondergrondse diere het huis toe gegaan, dan Nick en Atuta begrawe die russiese. Die magdom ondergrondse wesens uit die gesig verdwyn, die hele hotel gebied teruggekeer na sy vorige staat, en Nick besluit om uit te beweeg om deeglik te verken die area. Hulle het'n werklike militêre vorming met Nick in die sentrum en Tarita met Atutu effens agter en op elke kant.
  
  
  Hulle beweeg stadig, so stadig dat hul rug is seer en hul heupe seer. Nick het God gedank dat die meeste van die wet van die oerwoud was yl begroeide. Hulle wou hê om te wag totdat dark, geslaap het, en het voortgegaan om hul soektog in die oggend. Teen die middag die volgende dag, het hulle uiteindelik bereik wat-ih gedink het was die buitenste rand van die val site. Nick draai om en stap terug, die vorming van'n hoek in die brief "X", soos hy dit geestelik gedink het. Weer, daardie tyd in beslag neem, stadig, uitmergelende soektogte. Dit het gou ih se daaglikse roetine: kyk in verwondering, loer, maar hulle het nie iets bring. Twee keer het hulle het om te duik in die digte onderbos by die geluid van voetstappe, en Nick het gewonder of dit was die Russe of Kolben. Tyd was om te verloor alle betekenis, en die soektog voortgesit. Twee keer het hulle het teruggekeer na die oerwoud en wou hulle gehad het, maar een of ander manier daarin geslaag om te verhoed dat die duisende sterftes wat skuil om elke draai. Ten slotte, het hulle bereik die onderste hoek van die vierkant en staan en kyk na mekaar. Hulle gekam die hele gebied, versigtig, ywerig, maar tevergeefs! Geen teken van'n elektroniese brein.
  
  
  Al die magteloosheid en al die woede uitgestort in Nike'n duisend vrae. Hulle het gesoek al die oerwoude, hierdie moeras, hierdie skuiling vir Satan, wat ontwerp is vir al die donker magte. Miskien het hulle net nie kennis van die ego. Dit is nie so nie, oënskynlik, en onmoontlik. Hy slaan sy vuis in die palm van sy hand; ego se kaak geklem. Die plastiek toegedraai toestel, wit en helder, nog verbonde aan die valskerm, was maklik om te sien te midde van die eindelose see van groen-bruin bos plantegroei. Dit is egter moontlik dat die toestel het in die modder en het die helfte van vuil in die sagte moerasagtige grond.
  
  
  "Maar die eerste, Atutu, klim die hoogste boom en sien as jy kan sien enige tekens van ons vriende in die omgewing." As hulle het reeds gevind dat dit, ek sal nie enige tyd mors op soek na dit.
  
  
  Atutu geklim, en Tarita het na Nick, en hy voel die ligte aanraking van haar borste op sy arm.
  
  
  "Vanaand," het sy gesê, "ons sal wandel in die donker saam, jy en Ek."
  
  
  Hy verstaan haar woorde en glimlag:
  
  
  "Jy het nie die krag vir die passie." Natuurlik wil jy my om jou te lei haar, maak haar beter voel. Van die kursus, kan dit dalk gehelp het, maar jy weet nie my goed genoeg. Ek is hier op'n missie, en ek sal dit vervul met my ego, maak nie saak hoeveel brutaliteit en fermheid dit neem my om dit te vervul. Dit is altyd soos hierdie, en slaap met wat jy is nie van plan om iets te verander. Die vangs is, ek is nie seker of my krimpvarkie opdrag bestaan nog steeds.
  
  
  Hy het probeer om voort te gaan, maar Atutu, wat neergedaal het uit die boom met die spoed van weerlig, het'n brief aan hom:
  
  
  "Groot stoom enjins hier staan," hou twee vingers, wat aandui twee kampe of twee groepe van die vervolgers.
  
  
  "Alles reg, dan, laat se gaan terug oor elke verdomde duim weer," Nick het gesê, " en ek dink nie hulle gaan om te wees'n beter na hierdie werk as ons is — dit moet'n troos."
  
  
  Tarita het ego se hand en draai hom rond, haar oë diep en ernstige, herhaling van dieselfde woorde wat sy wil sê die nag voor:
  
  
  — Dit moet gou gebeur.
  
  
  — Vir een of ander rede wat jy nie noem?" - hy het gevra.
  
  
  Sy knik, en Nick het gedink hy sien'n skynsel van vrees in haar diep, donker poele. Hy het met lang treë, en Tarita gevolg. Toe het die soektog begin weer, 'n stadige verkenning van elke stap. 'n paar dae geslaag het soos hierdie, en Nick se impotent woede net toegeneem. Ten slotte, het hulle bereik die teenoorgestelde kant van die vierkant. Nick was woedend. Hy besluit om terug te gaan na sy skuur en skud die obsessie wat ihc geword het. Op hul pad na die skuiling, het hulle ondersoek elke meter van die grond weer, 'n gewoonte wat het alledaags geword, en nou is hulle het nie'n enkele stap vorentoe.
  
  
  Die klein skuur was nog steeds'n teiken en ongeskonde. Hulle het gekom om hom teen skemer, vinnig geëet het die gebakte voël en probeer om te slaap. Nick lê wakker, probeer om uit te vind wat hulle dalk gemis het en hoe om in te haal. Hy hoor die skuur skud effens en kyk om te sien die donker vorm van Tarita neerdaal van die skuiling. Nick het gewag'n oomblik, dan het haar gevolg. Die meisie sit in die buurt, leun teen die dik stam van'n vervain.
  
  
  — Wat beteken dit?" — Wat is dit? " vra hy saggies aan haar skouer raak. — Hoekom het jy hier kom?"
  
  
  "Ek wil jou om my te volg,"het sy gesê.
  
  
  "Hoekom sou jy dit doen, liewe Lisa?" Nick het begin om te sê, maar sy sny hom af met'n hand oor sy mond.
  
  
  "Ons kan nie langer wag nie," het sy gesê. — Ek wil meer van jou."
  
  
  Hy het nog steeds gehou haar skouers, die gevoel van haar bewe as sy vou haar arms om Ego se lyf, druk haar borste styf teen sy.
  
  
  "Wat is dit, Tarita?" Nick gevra. "Hoekom is jy bewe alles oor?"
  
  
  "Ek is bang," het die meisie gefluister. "Ek is skielik bang... ek het'n verskriklike gevoel dat ons is nie van plan om in staat wees om uit te kry van hier op ons eie.
  
  
  Sy verstewig haar greep op die ego:
  
  
  — Ek het om te gee myself aan u weer voordat dit gebeur."
  
  
  "Niks gaan gebeur nie, Tarita," Nick het haar verseker. — Hoekom doen jy dink oor sulke dinge?"
  
  
  "Ek kan dit voel," het sy voortgegaan. — Ek kan nie vir jou sê hoekom. Dit is net'n gevoel wat bestaan in my.
  
  
  In die vol ink duisternis, het hy gevoel haar leun terug en gaan lê op die blare wat die grond. Hy laat sak homself aan haar, haar lippe, en voel die warm stormloop van die liefde wat uit die punt van haar tong weer, net soos dit het toe hy onder die waterval. Hy streel haar borste, voel hulle swel en verhard met elke ego raak, dan gly sy hand liggies oor haar liggaam. Die meisie was reeds naak, hy het reeds losgemaak haar sarong, en liggies leun met haar heupe in die rigting van die emu. Nog nooit tevore het hy liefde gemaak in so'n pikdonker; en toe sy gevind dat die ego met haar liggaam en begin te streel en streel, voel hy dat sy lief was aan die gebeur is in'n heeltemal ander dimensie, hoogs slyp al die sintuie, sodat net'n aanraking, 'n gevoel van plesier. Die duisternis geslyp ih se fisiese plesier op die top van die ander, sny ih af van die res van die wêreld, en Nick het begin om te reageer verwoed te Tarita se elke aanraking.
  
  
  Hy het gedink oor dit'n bietjie later, en besluit dat emu gemis het haar skoonheid en die visuele opwekking wat so nodig is vir haar; maar wanneer die meisie se vingers begin liggies streel hom, hy voel die vreugde van die duisternis rondom ih en beantwoord emu. Net die aanraking van twee mense: die vel, raak, streel, hande, opwindende en strelende, en die duisternis. Hy gekneus haar liggaam onder hom, en net nat, warm, ekstase ekstase, 'n bewe, bewe vuur, 'n verdikking van plesier.
  
  
  Tarita se liggaam gedraai en krul en krul onder hom, en sy het gereageer op hom desperaat en passievol. Het sy hoogtepunt bereik met'n lang kla en vries, stygende in'n onwerklik wêreld van suiwer ekstase, dan val terug na die blare,
  
  
  "Dankie, my liewe. Dit moes gebeur, ten minste een keer meer.
  
  
  "Ophou praat oor dit," het Nick gesê, sy stem rou. — Sedert ek en jy het so ver gekom, niks kan stop ons.
  
  
  Sy ego in haar arms, en het niks gesê nie, en hierdie stilte beteken dat Tarita het voortgegaan om te bedenkinge. Nick het haar hand en lei haar terug na die skuur. Sy opgekrul onder ego se arm en aan die slaap geraak.
  
  IX
  
  
  Kolonel Jasnowicz en sy drie oorlewende kamerade sit in'n halfsirkel, vee die sweet van hul gesigte en nekke.
  
  
  "Nee, — sê die Kolonel. — Dit is te vroeg vir ons om huis toe te gaan. Ons weet dat hierdie Amerikaanse en'n ander een, Kolben, is ook nog steeds gesoek. Hulle het nie gevind dat dit nie.
  
  
  "Maar die Kolonel," protesteer die ander. — Jy het self gesê dat hierdie ding kan nie hier wees nie." Hoeveel meer moet ons doen om te bly in hierdie aaklige, stinkende gat?
  
  
  "Net'n bietjie," Kolonel Jasnowicz gesê. — Ek het gesê dat miskien is die inligting wat gekom het uit die vlieënier was verkeerd. As dit so is, dan is die Amerikaanse sal dit nie vind hierdie toestel nie. Wanneer hy en die ander verlaat, dan sal ons verlaat.
  
  
  Die ego lede van die groep brom en getrek uit hul droë rantsoene. Dit nutteloos was om te argumenteer met die kolonel toe hy "gefikseerd" op iets, het hulle reeds geweet dat.
  
  
  Nie so ver van die russiese kamp, sowat twee ure se loop deur die ondeurdringbare oerwoud, vier ander lede van die groep was sit onder'n rowwe afdak, rus. Die twee Indiërs sit roerloos. Die derde man, groot-nosed, was op soek na Kolben.
  
  
  "Ek is seker hy is nie hier nie," het hy gesê. "En dit kan nie hier wees nie. Daar was'n fout iewers.
  
  
  "Ek is nie seker oor dit nie," Kolben gesê. Hy het gedink terug na die dag toe, sit by die dam en kyk na die titan beetle en die padda, hy het besluit om te wag vir die Amerikaanse te kom, en die Amerikaanse aangekom het. En nou sal ons het om te wag weer. Wat hulle nodig het om te stop die soek en wag, hou'n oog op die Amerikaanse. As hy bevind dat die toestelle, sal hulle weet oor dit, maar hulle sal aanval onverwags, die uitskakeling van die teenstander eens en vir almal, soos wat beetle padda. Kolben genoem een van die ander Indiërs oor en gee hom'n kort inligtingsessie. Die skepsel in die lende doek luister in stilte, dan stil-stil verdwyn in die bos.
  
  
  Terwyl die Russe en Kolben was planne maak, Nick was ledig speel op een van die tender vrugte bars, rollende ego oor die vloer van sy skuilplek, en skielik hoor Tarita se kurktrekker, wat geen een het dit gewaag om te sê hardop:
  
  
  — Wat as die vlieënier se inligting was verkeerd?" Miskien was hy heeltemal verkeerd oor'n klomp van sy plek?
  
  
  "Dan dink ek ek moet dankie vir hierdie opwindende reis," Nick het gesê — " maar ek dink die damn ding is hier iewers." Ek kan dit voel, maar ek kan dit nie verduidelik nie, en dit voel soos dit is reg onder ons neuse.
  
  
  Maar net waar? Nick uitgestrek op die vloer, replaying in sy verstand alles wat hulle gedoen het, elke stap wat hulle wil geneem, elke aspek van die ihk. As hy daar gaan lê met sy oë oop te maak en sy gees ontsteld, hy het gevang'n skielike beweging uit die hoek van sy oog aan die regterkant. Nick verskuif sy blik en sien'n dun, harige poot uit te reik van die dak van die ih skuiling. 'n skelm klein gesig verskyn agter haar. In een blitsige beweging, die aap gryp die perske en onmiddellik roer op die boom. Nick het gelag en gaan loer by die boom: 'n klein swart-headed Kapucijn was spring liggies van tak tot tak met sy prooi in sy hande. En as Nick kyk na die vlug bietjie dier, 'n onverwagte gedagte by hom opgekom nie.
  
  
  "Damn dit! Hier is die deal! "Stop dit!" het hy geskree, en beide Tarita en die Indiese flinched op die vlag van toestemming en draai na hom.
  
  
  — Ons het nie wil hê om daar te gaan! Nick sê opgewonde. — Ons het gekyk oor die aarde, maar wat as een van hierdie vreemde wesens opgetel die toestel en sleep die ego iewers in die bome?
  
  
  Tarita verduidelik dit te Atut, en die klein man het opgespring om sy voete, knik sy kop in die ooreenkoms, en het'n begeerte om op te tree onmiddellik.
  
  
  "Kom," het Nick gesê, " maar hierdie tyd wat jy sal hê om te kyk in plaas van af."
  
  
  Die soektog is net soos deeglike, moeilik en uitputtend, en haar nek het vinnig lam van die konstante kantel haar kop, en die opwinding en opwinding wat verswelg ih bygevoeg tot die spanning. Hulle het langs die dieselfde X-vormige pad. Die hele oggend moes bestee is op soek, en skielik Nick gestop en wys op die takke van'n groot vyeboom, waar die furled valskerm lyne hang af, byna onsigbare na die wingerde en Lynn. Atutu was reeds klim die stam van'n datum palm wat gegroei het naby aan'n groot vyeboom. Die klein liggaam byna verdwyn op die top van die vyeboom; dan die hang slings begin om te beweeg as die Indiese begin om te trek ih.
  
  
  Atutu gesukkel af, die uitvoering van'n klein vierkant bundel toegedraai in'n plastieksak. Almal was te opgewonde om te sien die skaduagtige figuur sweef weg van hulle.
  
  
  Nick raak aan die klein transistor sender op sy gordel en die toestel wat aangedryf die Fulton stelsel, maar het besluit om nie om dit te gebruik: die elektroniese brein van die toestel is nou in ih se hande. Nick glimlag op Tarita:
  
  
  — Hoe kry ons huis nou?"
  
  
  "Ek dink ons beter wil neem'n omweg om die Kanahari stam," Tarita gesê. — Ek is seker hulle is nog steeds na ons en kyk vir ons. Dit is'n wonder dat hulle nog nie bereik ons hier nog.
  
  
  "Dit lyk vir my dat die meeste stamme is slegs gekoppel is aan hul eie land," Nick gesê.
  
  
  "Dit gewoonlik is," het die dogtertjie gesê. — Maar ons het ih baie woedend. Eerste die aanval deur Kolben en die ego van die gemaskerde mans, dan is die vuur wat ons in die dorp. Maar die ergste van alles, ons verloor het die ih heilige offers wat nodig is om asseblief die ih gode.
  
  
  "In elk geval, ons is persona non grata nou," het Nick gebrom. "So sal ons neem die lang ompad.
  
  
  Hulle stel af vinnig, die oerwoud minder woede nou dat hulle die elektroniese brein in hul hande, Vlad minder uitputtend.
  
  
  Die euforie het nie lank geduur, totdat die twee naakte rooi — vel syfers spring oor die bosse op óf kant van Nick en klop Ego uit die pad. Die vierkant bundel gerol weg; Nick lunged vir dit, maar een van die Indiërs steek die emu in die arm met sy nachete. Nick het daarin geslaag om te trek sy vingers terug in die tyd, en die lem gly oor mimmo.
  
  
  Ander Indiese gooi homself op die emoe se rug, ruk sy kop terug. Nick boog hard en ruk, die stuur van die Indiese vlieg. Die verpletterende slag wat die eerste Indiese afgelewer word by die emoe se gesig geslaag het binne'n millimeter van sy hoof: Nick skaars tyd gehad het om weg te draai. Die aanval was so onverwags dat dit heeltemal gevang Nick onkant en onbeskermde. 'n gewone man sou gewees het onmiddellik oorweldig, maar hy kon voel hoe die woede, krag, en ervaring vinnig gebou tot binne-in hom. Hy toegedraai sy arms om een van die Indiërs, het'n "haak" en klop ego terug.
  
  
  In plaas van om ontslae te raak van die eerste teenstander nog steeds hang op nen en probeer om te trek uit die mes. Nick gooi sy hele liggaam in sy lewe. Die Indiese geskree, wat seer, en onwillekeurig het sy bene. Nick het geweet hy sou gestop ego vir'n paar sekondes, het hy vinnig gerol op sy rug, gelyktydig verdiskontering die ander man se spring met'n harde skop na die rib hok. Hierdie poging van die Indiese, gestuit met sulke krag, het misluk, en hy het gevlieg na die kant.
  
  
  Maar Nick se teenstanders is die aanhoudende, buigsaam, en sterk. Voor Nick kon afweer een van hulle, die tweede man was reeds spring op hom weer, hierdie keer met'n panga in sy hande. Weereens, Nick daarin geslaag om te verhoed dat die panga se impak, wat gesink in die grond'n sentimeter van sy kop. Hy gryp die Indiese deur die pols, maar die man was baie vinnig: hy lunged by Nick, hou die panga in albei hande soos'n laksman se swaard, en Nick het skaars tyd gehad het om uit te sit sy linkerhand en gryp die middel van die lem. Hy voel die lem sink in die Ego se palm, en onmiddellik warm bloed begin deursyfer dit.
  
  
  Die Indiese gooi homself op die top van hom, wat nog steeds die panga in albei hande. Nick besef dat in'n oomblik, as die lem gesink dieper in die ego se palm, die pyn sou veroorsaak dat die ego te verminder die weerstand, en dan — die lem sou duik in die emoe se keel. Met sy regterhand, het hy gevind dat die holster, getrek uit die Luger, en sit sy ego in die Indiese se lewe. Hy het die sneller getrek het; die ander man snak na asem, lig sy kop in'n stille huil, en het aan die kant. So gou As wat Nick was vry van een van die Indiërs, het hy'n tweede een agter hom, gereed om te duik sy mes in hom met al sy mag. Nick afgedank twee keer, en die Indiese steier, die weglating van die panga om sy arms en val soos'n sak op die grond.
  
  
  Dit het gelyk soos'n ewigheid; in die feit, dit het alles gebeur baie vinnig. As Nick stut homself op een elmboog, het hy gesien het Tarita en Atuta staan kant deur kant, en Kolben met sy geweer opgewek; hy het geweet dat hy was reeds dood in die ih se oë. Hierdie gevoel was reeds bekend aan hom, sowel as die hopeloosheid wanneer die vyand se duim byna trek die sneller.
  
  
  "Jy is moeilik om dood te maak, Carter," Kolben gesê. — Maar ek sal jou doodmaak hierdie tyd."
  
  
  In die volgende oomblik, Nick het'n flits van die lig'n paar voete van sy gesig en hoor die klank van'n geweerskoot. Atutu se slank liggaam sidder en val op die grond soos'n geteisterde voël. Nick afgedank. Kolben daarin geslaag om te dodge. Nick het die laaste oorblywende gaap in sy geweer; hy weer gevuur. Die skoot sou doodgemaak het Kolben in die bors as hy het nie het die geweer op daardie oomblik. Gaap-oë getref die patroon, die verbryseling van die ego in skerwe, en die geweer inloer uit Kolben se hande.
  
  
  Tarita sit langs Atutu se roerloos liggaam, en as Nick gesukkel het om sy voete, het hy gevoel'n hewige woede gegee het dat die emu krag. In die twee rasse, was hy'n paar meter weg van sy teenstander, en hy swaai'n kragtige reg op Kolben, maar Kolben koes en gerugsteun weg. Nick gevolg, geboë oor in'n gebroke houding. Kolben se swaar, gespierde arms gebuig defensief, en Nick feinted aan die linkerkant, dan besef dat Kolben, terwyl die sterk, nie vinnig om te reageer. Hy tref hom weer, hierdie keer vir die regte, en Kolben se bul-agtige nek gebreek terug. Kolben het nie gespot ons nog sonder slaan ons weer.
  
  
  Nick staar na die aftog blaas die vyand, wat is die agtergrond van die rigting van die breë, dik stam van'n banyan boom. Die banyan boom, met sy talle hangende takke, lyk meer soos'n groep van die bome as net een. Nick glimlag vir homself. Hy was in uniform nou; en as Kolben gerugsteun verder in die boom, Nick gevolg het, swaai sy lyf effens van kant tot kant en val op elke stam. Bignose gooi het reg oor die Ego se kop, en Nick koes by die dieselfde tyd.
  
  
  Die man op die grond geval, en Nick het'n kort-lem jag mes in die Ego se hand. Hy het vinnig geskop ego se arm, en die mes vlieg uit om Groot Neus se arms. Voor die ander man kon kry om sy voete weer, Nick klap die rand van sy hand in die agterkant van sy ego se nek, en terselfdertyd die landing van'n harde skop in die rug van sy maag met die ander hand. Die man gooi sy kop terug en het teen die verstrengelde wortels van'n banyan boom. Nick gehoor groot Neus se wangbene breek, dan sy nek snap by die basis. Hy het daar gebly, hang slap van die wortels van die groot boom.
  
  
  "Ek kan steeds reken," Nick gesê, glimlag by Kolben, wat opgetel het sy jag mes en begin in die rigting van die emu.
  
  
  "Jy is so taai soos'n kat," Kolben grom.
  
  
  Nick druk die knoppie en gooi uit die stilet lem, die gevoel van die potlood dun mes in sy palm. Uit die hoek van sy oog, sien hy Tarita nog steeds gebuig oor die hurk liggaam, haar ego verteer met haat. Die Hugo was, natuurlik, hoofsaaklik'n gooi wapen, of dit kan gebruik word vir'n vinnige close-reeks staking. Dit was nie ontwerp vir'n mes veg, wat Kolben was om te bemeester het, goed. Hy feinted, dan klap dit moeilik in Nick se lewe, en Nick skaars tyd gehad om terug te spring.
  
  
  Kolben feinted weer, hierdie tyd van die kant, en Nick voel die mes rand wei Ego se arm. Kolben bekwaam gebruik om die swaar lem van'n jag mes, beide vir die aanval en verdediging. Hoewel Nick se stilet is gemaak van fyn staal, was hy nog steeds versigtig van direkte swaard stakings van sy teenstander. Nou dit was Nick wat teruggeval as Kolben genader, lunging van bo, van onder, en van die kante. Nick wou gooi die stilet reg nou nie, maar Kolben is naby: vir'n sterk gooi, dit is altyd goed om te swaai van'n sekere afstand van die teenstander. Maar die aftog blaas al die tyd was ook riskant: die verstrengelde buigsaam wingerde kon geword het van die laaste lokval vir hom op enige oomblik. Hy was ook die verskuiwing van die oop.
  
  
  Kolben lunged van die reg. Nick koes. Dan Kolben het van die linkerkant. Nick koes weer. Dan, met'n brul van woede, Kolben spring vorentoe, met die oog van sy swaard aan die lewe lyn van die gehaat teenstander; Nick gespring terug en val weer terug; een van sy ego se pant bene was nog oopgeskeur. Maar die gooi was te sterk, en Kolben skaars daarin geslaag om te bly op sy voete, die balansering op sy tone, en vir'n oomblik het sy vyand. Nick swaai, byna van die grond af, en gooi die stilet, vinnig en hard, sonder om op te staan. Die dun lem gesink in Kolben se kragtige nek, gaatjies die emoe se keel en steek in sy larinks.
  
  
  Kolben het reeds ruk die lem uit om Nick se keel as hy opgestaan het, en nou is hy probeer om te stop die fontein van die bloed spuit rondom die wond. Hy het'n stap in die rigting van Nick, wat die mes, het nog'n stap, snak vir lug, en in duie gestort op sy gesig, convulsing as die bloed het voortgegaan om te stroom, vinnig draai die gras red. Nick opgetel die stilet, vee sy ego, en teruggekeer na sy skede, dan het hy teruggekeer na Tarita en Atut... Hy het geweet dat die klein man was nie meer'n huurder. Atutu glimlag vaagweg by Nick as hy benoud Ego se skouer.
  
  
  "Atutu is so'n groot ander," Nick het gesê met opregte opregtheid.
  
  
  Die glimlag vries op die man Atutu: hy is dood. Nick kyk na Tarita. Haar vrese kom waar-nie presies soos sy voorspel het, maar hulle kom waar. En dit was nie'n stroom nie.
  
  
  "Ek sal jou begrawe van die ego later," Nick gesê, unbuckling die plastiek sak uit sy gordel. "Die skote was daarop gemik om ons Russe," het hy bygevoeg. — Ek is seker hulle het die skote gehoor, en hulle is slim genoeg om te sit twee en twee bymekaar." Hulle is reeds opruk hier.
  
  
  Hy ruk uit'n klein oordrag toestel op'n tyd en skud die ego. Sonder om die verandering van die instellings, Nick onmiddellik gepraat het, die herhaling van die vliegtuig se oproep tekens: "HC-130-HC-130. Roep al oor die Amapa Delta."
  
  
  Daar was geen behoefte vir'n ontvangs toestel, die HC-130 was iewers in die buurt, omkring die gebied in verskillende rigtings, en wag vir die ooreengekome sein. Nick onthou Hawk opdrag Ego in hierdie deel. Die gasheer was'n uitgeslape een; Nick is ewig dankbaar vir sy versiendheid. Dit was'n goeie aflos span rondom hulle, met Hawke plot versigtig en Nick improviseer op die plek.
  
  
  "Posisie, HC-130-posisie van HC-130," dit genoem, " drop plek, koördinate, dieselfde, gee of neem'n paar honderd meter. Ek sal opvolg op jou aankoms te stel van die toestel.
  
  
  Nick sit die sender weg en stap oor na Atutu se klein liggaam.
  
  
  "Moenie begrawe jou ego vir ewig," Tarita gesê. "Die ego stam nie begrawe sy dood. Net dek die ego met blare, en sit'n paar orgideë. Die oerwoud sal begrawe hom.
  
  
  Die twee van hulle versigtig weggesteek van die liggaam, wat die ego met die blare. Dan Tom Nick hurk en trek uit die sender weer. Dit oorgedra dieselfde inligting, herhaal dit elke vyftien minute, in die geval van die kennisgewing was nie onmiddellik aanvaar vir een of ander rede.
  
  
  "Nog'n kurktrekker, wie kry hier die eerste," Nick gesê grimmig, " die Russe of die NS — 130." Eerlik, ek begin om te bekommer. Die Russe is te naby.
  
  
  Hy het die elektroniese brein en het die k-spesiale ego om'n blom plant waarvan die groot blare hang af op die grond soos'n gordyn. Nick stap oor en vinnig stoot Fulton se brein en die stelsel onder dit.
  
  
  "Wat moet lei ih vir'n rukkie," het hy gesê hard.
  
  
  Skielik het sy ore, so sensitief as'n bok is, opgetel het'n klank — die lae gedreun gedruis van'n vliegtuig. Nick hardloop terug na die plant, getrek uit die elektroniese brein, en ruk oop die self-inflating helium tube verbonde aan die ballon. Die ballon onmiddellik opgeblase, reguit die lang toue hang van die laer ego. Nick vasgebind die elektroniese brein om twee toue, bind hulle saam in knope, net soos Stuart bestudeer die ego.
  
  
  Die brul van die lae-lieg vliegtuig was duidelik hoorbaar nou, en Nick staan en kyk op na die hemel en meet die grootte van die relatief klein ruimte wat oopgemaak het tot die boomtoppe. Hy het die bal dig; dan, met'n ligte pop, hy vrygestel ego. Die klank van'n pop-eggo in die geknetter bosse, en Kolonel Yasnovich en Egor gerol swaar in die oopte, hygend. Die Kolonel vries, op soek na die ballon wat was vinnig styg in die lug met sy elektroniese brein. Dan het hulle almal het gesien hoe die vliegtuig gly; ego se lang, tweesnydende neus, soos'n skêr, oopgemaak het, gevang die toue hang van die ballon, en vinnig gebreek toegesluit. In die volgende oomblik, die vliegtuig begin om te reel in sy kosbare buit, hang in die lug.
  
  
  "Dit is bekend as die Fulton stelsel,"verduidelik Nick beleefd.
  
  
  Die russiese haal sy skouers op en skud sy kop. Hy sug; ego se oë ontmoet Nick se, en Nick lees die gedwonge belydenis in hulle.
  
  
  "Ja," het hy gesê. "Dit is inderdaad'n assistent.
  
  
  Hy gaan sit op'n stomp en kyk na Nick:
  
  
  "Soms, Carter, dit is goed vir ons om skaak te speel saam.
  
  
  "Met plesier, by jou diens," Nick gesê.
  
  
  Hy glimlag by Tarita, maar die glimlag vinnig vervaag. Haar oë was wyd met vrees, en kyk iewers agter hom.
  
  
  "Ons is geskroef," het sy gefluister.
  
  
  Nick het, gevolg deur Jasnowitz en die ander Russe. Al die deelnemers het hulself in die middel, omring aan alle kante deur geverf en spies-wielding Kanahari krygers. Rustig, maar vinnig, die warriors het posisies op óf kant van elkeen van hulle, liggies druk op die spits.
  
  
  Tarita voorheen toegepas breë, koel varing blare aan die diep sny in Nick se palm — na die panga lem. Terwyl hy daar staan, het hy besluit om af te haal'n paar blare, maar hy het gesien dat sy arm was nie gesond nie. Stem sou gelaat het om die baas en ego span skarrel om uit te vind hoe om te kry uit hierdie situasie. Maar die wond op sy arm was'n ernstige hindernis. Hy kon skaars gryp sy hand in'n vuis: enige beweging van die palm was baie pynlik, en'n punch sal veroorsaak ondraaglike pyn. En dan, het hy die gevolgtrekking gekom om te homself, so koel soos altyd — " Wanneer jy verloor nie jou kop, jy moenie huil nie vir jou hare."
  
  
  Die russiese onderbreek sy gedagtes.
  
  
  — Wat is alles oor?" Yasnovich gevra. "Wie is hierdie barbare?"
  
  
  "Kanahari Indiërs," Nick gesê, maar die naam beteken niks vir die kolonel. "Oorvloed jagters," verduidelik hy met'n laggie. Die Kolonel se oë rek.
  
  
  "Hulle is ook baie kwaad vir ons," Nick het bygevoeg.
  
  
  "Maar nie op ons," het die russiese gesê. — Ons het nie enigiets doen vir hulle.
  
  
  Kortliks, Nick vertel Jasnowitz oor Kolben en Ego aanval en hoe hulle het daarin geslaag om hulself te bevry.
  
  
  "Maar dit is nie regverdig nie," het die russiese geprotesteer. — Ons is nie spesiale operasies in hierdie!
  
  
  "Ek dink nie hulle weet nie veel oor ons," het Nick gesê beleefd. Kom en vertel em oor dit.
  
  
  "Jy verduidelik dit aan die emu, Carter," het die russiese gesê. "Sê vir hom hy moet die vrylating van ons." Dit is heeltemal onregverdig.
  
  
  "Hulle is ware Marxiste, Kolonel," Nick gesê. — Ons is almal gelyk voor hulle.
  
  
  Die russiese frons, en Nick kyk rond. Die begin van'n geraas is nutteloos: dit beteken'n vinnige vloei van bloed. Die Indiërs was ontelbare; die ih was'n handvol, en op'n nadeel. Die hoof het beveel dat Nick geplaas word in die middel en wys'n vinger oor Ego se keel, 'n gebaar wat nie kon gewees het duideliker. Nick onthou Hawke se instruksies uit plek.
  
  
  "Gebruik jou verbeelding," het hy gesê meer as een keer. - Gebruik jou backgammon verbeelding met alles anders wat ons verskaf jy met. Improviseer!" Nick kyk op Tarita en die hoof.
  
  
  "Vertel Em," het hy gesê, " dat ek wil om te praat met hom."
  
  
  Tarita gehoorsaam ego se versoek, en die Indiese se oë vonkel sonder om die verandering van hul uitdrukking, wat beteken ego ooreengekom.
  
  
  "Hy verstaan jy?" Nick gevra om die meisie.
  
  
  "Ja," het sy gesê. "Die Kanahari dialek is baie eenvoudig.
  
  
  Nick optel meer lug monsterneming. Nou is alles sal afhang van die leier se belangstelling en wat hy in gedagte het. Maar hy het nog steeds het om te probeer, al is dit net vir die eenvoudige rede dat dit was die enigste kans.
  
  
  Nick het om die hoogste van die jagters, en staar reguit in Ego se oë. Hy het gepraat; Tarita was die vertaling van die ego se woorde aan die Indiese.
  
  
  "Vertel die hoof-hy is verkeerd. Die scarecrow nie wil hê ons om geoffer te word. Hy sou die toorn van die gode, selfs meer met hierdie.
  
  
  Tarita vertaal, dan luister na die Hoof Kanahari se rumatiek.
  
  
  "Het hy sê jy lieg." Jy weet nie enigiets.
  
  
  "Vertel Em," Nick het voortgegaan, " dat hy is die een wat nie weet nie, en ek kan praat met die gode.
  
  
  As Tarita vertaal, die Indiese se oë rek vir'n oomblik op die vlag van toestemming om uit te voer, gemeng met vrees. Kan hierdie vreemdeling regtig praat met die gode, ook? Nick voel die ego slinger en vinnig besluit om voordeel te trek van dit.
  
  
  "Vertel emu ek sal vra om die gode te maak'n soort van die betaling teken hier in die voorkant van hulle."
  
  
  Yasnovich skielik het opgewonde:
  
  
  — Hierdie dom gesprek is nie van plan om ons te help. Jy is net om ons dood te nader.
  
  
  "Kyk na jouself reeds dood, buddy," Nick gesê," maar ek dalk in staat wees om te kry wat jy uit."
  
  
  "Ek verkies om die stryd," het die russiese gesê.
  
  
  Nick kyk rond.
  
  
  "Be my guest," het hy saggies gesê.
  
  
  Jasnowitz sug en het tot.
  
  
  "Gaan op, Carter," het hy gesê. — Ek hoop jy weet wat jy doen."
  
  
  "Die hoof, sê," Tarita gesê, " jy moet wys emu hoe kan jy praat van die gode.
  
  
  Nick het aan Tarita en trek haar nader. Rondom sy sak, het hy stilletjies getrek uit'n derde bakvis-soos pakket van mede-kultuur -, insek-afweermiddel op sy beste. Met haar hande in sy, hy het sy ego openlik in haar palms.
  
  
  "Jy trek die lont en gooi die ego in die lug," het hy verduidelik. — Hulle sal nie na jou kyk nie, want ek sal speel vir haar die belangrikste wys." Maar eers vertel jou ego-majesteit dat ons almal moet kniel in'n sirkel.
  
  
  Tarita vertaal, en Nick begin die wet, kniel neer en die verhoging van sy hande in gebed. Al die Kanahari het hom gevolg. Te oordeel aan die uitdrukking in die hoof se oë, was hy nog steeds baie skepties.
  
  
  "Verbeel jou jy is om te bid," Nick het beveel dat die Russe. — Dit is iets nuuts vir jou.
  
  
  Jasnowitz geskiet hom'n donker lyk, maar laat val op sy knieë. Nick wag'n oomblik totdat Tarita verhuis terug.
  
  
  "Dit vertaal," sê hy aan die meisie met die brief. "O, magtige scarecrow Kanahari, gee die sein na die groot hoof. Stuur die emu'n teken om seker te maak dat jy nie wil hê ons koppe.
  
  
  Nick het aan Tarita as wat sy vertaal het, het sy oë en sê: "nie nou Nie."
  
  
  Toe sy klaar die vertaling, Nick koes sy kop op die grond, en die ander gevolg pak. Hy wag vir'n oomblik, dan lig sy kop en kyk asof om te wag. Die hoof glimlag selfvoldaan.
  
  
  "Gee die sein, O magtige vogelverschrikkers," Nick weer genoem. "'n teken wat sal verseker dat die groot hoof dat jy nie wil hê ons koppe."
  
  
  Hierdie tyd, voordat die verlaging van sy kop tot op die grond, hy het'n klein knik om te Tarita. As hy raak sy voorkop op die grond, het hy gehoor die kenmerkende whoosh van'n klapper vlieg in die lug. Nick het opgekyk om te sien die jagters kyk in verwondering en vrees as'n ligte wit wolk versprei deur die lug. Die Russe, wat reeds besef wat gebeur het, steeds daarin geslaag om te hou verwondering op hul gesigte. Die Kanahari is opgewonde praat onder mekaar, rolverdeling verskrikte blik op Nick. Ten slotte, die hoof van sy hand gelig, wys in die rigting van die oerwoud, en het gesê dat net een woord: "Gaan!"
  
  
  Hulle stel af op een slag, almal hou saam, en nog nooit het dit al die pad deur die oerwoud.
  
  
  By Serra doen Naviu, Kolonel Jasnowicz waai totsiens aan Nick en Tarita.
  
  
  "Ek dink ons het nog skuld jou'n guns, Carter," het hy gesê. — Ek hoop dat ons weer ontmoet, en ek sal kry om jou ego terug."
  
  
  "Dankie," Nick het gesê in russies.
  
  
  Wanneer die Russe was weg, Nick kyk op Tarita met'n glimlag.
  
  
  "Die ander wêreld is reeds besig om sy tol," Nick gesê.
  
  
  "Ek dink so," het sy gesê, en hy kon hoor die hartseer in haar stem.
  
  
  "Jy is jammer?" — Wat is dit? " vra hy saggies.
  
  
  "Ja, maar nie omdat ek nie hou van die beskawing," het sy gesê ingedagte. — Dit is altyd'n bietjie hartseer wanneer jy'n stukkie van jouself agter.
  
  
  — Sal jy gaan terug na Lausanne, dan gaan rondom die dorp?"
  
  
  Sy knik, en Nick het voortgegaan:
  
  
  "Terug in die oerwoud, het hy belowe om jou te ontmoet vir ten minste een dag in'n ander wêreld. Ek het nodig om te rus, ten minste vir'n paar dae. Ek dink die slawe-eienaar vir wie ek werk, sal my ontmoet halfpad. Ons kan ontmoet by my plek in New York en dan vlieg na Lausanne.
  
  
  Tarita kyk na hom en glimlag.
  
  
  — Hoekom nie?" "sy het haar verstand. — Ek sal sien dat jy in New York."
  
  
  So gou As wat Nick het in New York, het hy genoem Hawke om te vra vir'n paar dae af voor terug rapporteer.
  
  
  "Goed gedoen, Nommer 3," Hawke se droë, emosieloos stem knetter oor die telefoon. — Dit was nie so wouldnt moeilik wees, was dit?
  
  
  "Nee, dit is nie moeilik nie — net'n bietjie dodelike," Nick gesê. Vertel hulle om versigtig te wees in die toekoms en weet waar om te daal dinge.
  
  
  — Wat is jou naam, hoof se dogter?" Hawk gevra. "Ek sal hou van die geld, sal jy damn goed soos om haar te neem met jou."
  
  
  Na die gesprek met die hoof vir baie jare, en leer om te verstaan die verborge wenke in sy woorde, Nick het skielik besef dat die ou man het nie geweet iets oor die storie met Tarita.
  
  
  "Sy was mooi," Nick gesê, sy stem getint met herinneringe.
  
  
  "Regtig, ook?" die stem aan die ander kant van die lyn was plat.
  
  
  "Inderdaad," Nick het voortgegaan, " jy kan sê met goeie rede dat ek amper verloor my kop oor nah.
  
  
  "Jy?" Hawk lag. — Wat is redelik damn moeilik om te glo, No. 3. Ek het gedink jy is heeltemal immuun teen hierdie plan.
  
  
  "Dit bewys weer eens dat niks kan voorspel word," Nick lag skertsend.
  
  
  "Ek weet jy, Nommer 3, en ek kan voorspel dat jy sal spandeer die volgende paar dae in'n vrou se arms, natuurlik," Hawk voortgesit. — Daar is'n goeie fliek môre aand by die Waldorf Sentraal-ouditorium. Ek sal haar lewer twee kaartjies vir dit vir jou môre. Dit sal jou help slaag die aand.
  
  
  "Indrukwekkend," Nick gesê. — Ek sal wag vir jou."
  
  
  Die volgende dag, Nick wakker laat en lê terug, geniet die gerief van'n wye dubbel bed en skoon, pragtige linne. Ego is die enigste oordrag hawke's boodskapper gelewer het om die beloofde kaartjies. Die plasing van die verseëlde sak op die saal tafel, Nick gaan sit om te ontbyt, en loer vinnig by die koerant kolomme, dan geskeer. Ten slotte, hy het aangetrek. Net soos hy was om op die finale pools, lui die telefoon.
  
  
  "Hallo, Nick! 'n pragtige vroulike stem sê in'n gedempte stem. "Dit is vir my, Teresa.
  
  
  Hy byna gevra: "Wat?", maar hy bedwing homself in die tyd.
  
  
  "Ek is benede," het sy gesê. — Sy wil net om seker te maak jy die huis voor jy gaan."
  
  
  "Sy is by die huis, en ek wag vir jou, my liefde," het hy gesê.
  
  
  Nick het die deur oopgemaak op die klank van die hysbak stop, en sy het uit, geklee in'n roomkleurige rok met'n oranje serp om haar nek en die uitvoering van'n tas. Die meisie se swart hare was gekrul en coiffed aan die agternek van haar nek. Lang bene in dun nylon sykouse kyk selfs mooier en meer, en die volle bors van die sterk een steek die lyfie van die rok. Die meisie was'n model van verfynde skoonheid.
  
  
  "Ek het nog nie na die hotel nie," het sy gesê.
  
  
  "Jy is waar jy is vir ewig," het hy gesê, en die neem van die tas uit Nah po se hande. Haar blik wat flits helder was nog effens arrogant.
  
  
  — Ons sal praat oor dit later, " het sy gesê, loop rond Nick, grasieuse en uitdagend.
  
  
  — Hoe doen jy soos die ander deel?" het die meisie glimlag skelm, seker van die antwoord in advance.
  
  
  Natuurlik, dit was nie soos die draai van'n kokon in'n vlinder, dit was net dat sy het'n inherente vermoë om te wees mooi in twee gedaantes.
  
  
  Nick getrek uit'n glas wyn, en hulle het gedrink en gepraat. Sy het haar vriend se ego selfoon, en Nick het opgemerk dat die meisie het geïdentifiseer haarself as Teresa. Dit het'n baie van die pogings op die ego is deel te spreek die naam. Hulle gaan uit vir middagete, en Nick outomaties gegly die koevert met twee kaartjies'n minuut in sy onderbaadjie. Tydens middagete, die meisie was sag, skerp sin vir humor, en'n pragtige. Sy het gevra Nick oor die werk, en toe hy vir haar gesê het oor sy baas se uitnodiging na die spesiale vertoning, sy draai die gesprek na Hawke. Nick gesê Hey oor al die verskillende ego-verwante trivia emu onthou, veral die heerlike staaltjies oor Hawke.
  
  
  — Hy is'n pragtige mens, maak nie saak wat enigiemand sê oor hom.
  
  
  Die meisie het gelag, en Nick skielik het om te erken dat die meeste van die vroue wat met Hawke eintlik gevind ego pragtige en interessante.
  
  
  Na middagete, het hulle na Waldorf. Nick oorhandig die koevert aan'n inlei by die ingang na die hoofsaal. Hulle het twee leë stoele en gespeel het hierdie wedstryd. 'n paar minute later, die heilige uitgegaan, en'n groot skerm verlig op die verhoog en die opskrif verskyn:
  
  NATIONAL GEOGRAPHIC SOCIETY
  
  BIED'N DOKUMENTÊRE
  
  "DIE ONDERSOEK VAN DIE AMASONE-DELTA".
  
  
  Nick kyk na haar, en sy draai haar kop om te kyk na hom.
  
  
  "Ou seun van'n teef... Nick brom, en hulle het albei bars uit van die lag. Daar was'n stil rondom hulle. Nick het Tarita se hand.
  
  
  "Kom ons kry uit van hier," het hy gesê, wurg met'n lag. Buite, hulle het'n diep asem.
  
  
  "Nou is ek seker hy is'n pragtige mens," het sy gesê.
  
  
  "Ek wil'n drink, laat ons gaan."
  
  
  Oni dwaal rondom die stad, die neem van sy tyd, stop by al die bekende eetplekke wat kom oor op die pad. Uiteindelik aand geval het en het hulle teruggegaan na Nick se huis.
  
  
  "Jy is nie gaan terug na die hotel, is jy?" het hy gevra.
  
  
  "Dit hang alles af... — Nee," het sy gesê, en weer haar diep bruin oë was onverklaarbaar en onverstaanbaar.
  
  
  "Dit gekry het," Nick gesê, pursing sy lippe. — Ek dink dit beteken dat, afhangende van my gedrag, Teresa bly of blare."
  
  
  "Absoluut," het sy gesê. "Waar is die badkamer?"
  
  
  Hy het haar gewys waar om te gaan, terwyl hy afgeskakel is die oorhoofse lig vir die heiliges, wat slegs twee nag ligte. Nick was oor om te geniet in'n lekker brandewyn terwyl sy weg was, maar die badkamer se deur swaai oop en'n meisie met'n handdoek toegedraai rondom haar heupe soos'n sarong in die deuropening verskyn. Nick byna laat val sy glas.
  
  
  "As jy nie neem sorg van Teresa nou, sy sal gaan na die hotel," het die meisie aangekondig. Nick het'n klein figuur hardloop na hom toe, en ek staan in die middel van die kamer. Die handdoek val af en hulle geland het op die dik, sagte mat, en Nick het besef dat daar is dinge wat dieselfde gebly het vir al die wêrelde.
  
  
  
  
  
  
  See Trap (fb2)
  
  lêer nie gegradeer nie-Die See Trap (vertaal deur Andrey K. Sorvachev) 224K (1831) (laai) (pos) - Nick Carter
  
  (kla oor swak lêer gehalte)
  
  Hoofstuk Een
  
  
  'n skerp vroulike skree in kennis gestel van die man, en hy het geluister.
  
  
  Die vrou skree weer, skril en bang.
  
  
  Die man glimlag met tevredenheid.
  
  
  Maar in plaas van die ego se glimlag, sy geskende gesig vertrek in'n skewe glimlag. Neem'n pakkie van sy linker sak, die man hou die sigaret tussen sy staal-geklede vingers en steek dit met smaak. Die miniatuur pistool, die vat van die wat gedien het as'n falanks van prostetika, nie meer verwar hom as op die eerste, terwyl hy nog nie gewoond is aan dit. Hy was selfs trots op sy meganiese arm wat soveel'n deel van sy ego as sy half-verlam gesig en rug bymekaar gehou deur staal boute. Die uitblinker van die operasie het alles gedoen wat hy kon...
  
  
  Judas het lank gelede kom na terme met sy lelike liggaam. In die einde, dit was net te danke aan sy kompakte grootte en stamina dat hy daarin geslaag om te kry uit die lewe deur middel van die gemors noodlottige om groot, gesonde mense. Sodra hy gesweer dat hy sou maak hierdie wrede wêreld, wat spot die ego van'n verminkte liggaam, buig af na die ego van'n geniale brein. En hy het amper sy doel bereik, herhaaldelik bewys sy superioriteit oor gewone sterflinge.
  
  
  Tog is die uiteindelike sukses ontwyk Judas troueloos. Maar hierdie keer, het hy gedink, dit is nie gaan gebeur nie, die gewenste oorwinning is feitlik in my hande. Harold, sy nuwe vennoot, het aan die lig gebring om hom die ongelooflike magte wat hom gee onbeperkte mag oor die hele wêreld. Judas lag, onthou wat ih het saam gebring. Hy het egter dadelik besluit dat dit nou, op die rand van'n oorwinning, dit maak nie saak hoe hulle gevind'n ander een. Die bose altyd vind'n ander kwaad in'n geheimsinnige manier. Die belangrikste ding is dat hulle het kragte saamgesnoer, te danke aan wat Judas sal uiteindelik in staat wees om terug te betaal al die ou skuld.
  
  
  Die meisie geskree weer. Juda het geraai dat Harold was nog opwarming, verhitting haar. Hy kon vertel deur die toon van haar skree: hulle was nog steeds gevul met geskrik, maar nie die werklike terreur, wat sou ook later kom. Hy was'n meester van sy kuns. Hy moet speel met die nuwe baba rondom Panama nou. Sy het gewerk as'n kelnerin in'n goedkoop nagklub, en Judas het ernstige bedenkinge oor haar kandidatuur. Hy was baie versigtig wees in die keuse van vroue, ontwikkel'n gesofistikeerde cover-up program vir ih werwing, en bestudeer elke nuwe meisie en haar gevolg in die mees deeglike manier. Maar Hy het daarop aangedring, en hy het in emu, selfs al is hy vooraf geweet dat die meisie sou nie lewe tot haar maat se verwagtinge. Sy was natuurlik nie'n onrustig persoon, en sou nie in staat wees om te voldoen aan Harold se nietigheid. Maar dit is reeds hier, en dit is te laat om te verander nie. Deur die manier waarop, 'n nuwe batch is verwag om te kom in'n paar dae...
  
  
  Daar was'n gil, lank en skril. Blykbaar, Harold het vergeet om die deur van sy kamer. Die mure van die spesiale kamers hieronder, gestoffeerde in klankdigte materiaal, sou nie gemis het, selfs die mees desperate gil van die toets onderwerp. Judas het opgespring om sy voete en loop met'n vinnige, lomp loop om te kreun. Stoot eenkant een van die hout panele, hy druk'n knoppie op die TV-monitor. Harold se sitkamer op die skerm verskyn.
  
  
  In die hoek, 'n naakte meisie was bewe met haar hande teen haar bors. Tartarus was langs haar staan, hou die klere wat was geskeur van Nah. Blykbaar, die meisie geskree toe hy skeur uit haar onderklere. Tartarus'n kragtige liggaam sou waarskynlik geneem het om die hele klein skerm van die monitor as hy nie staan'n bietjie verder weg van sy slagoffer. As Harold stadig haar genader, Juda het opgemerk dat die meisie se borste was redelik groot vir haar petite raam, en dat haar maag rond. Nah se bene, ongelukkig, is'n bietjie kort, maar dit was vergoed deur haar jeug. "In tien jaar se tyd, sy sal op sy beurt in'n vet gewone meisie, "het Judas gedink, en glimlag," maar hey, dit is alles reg. Sy moet dankbaar wees vir hulle om haar uit hierdie gemors." Intussen, Harold het verhuis nader aan die meisie.
  
  
  "Wag buite, Tartarus! Harold het beveel dat die assistent in'n goed gemoduleerde stem, enunciating elke woord duidelik. Die reuse genoem Tartarus het nie beweeg nie, maar gluur die naakte meisie met'n vleisetende blik.
  
  
  "Wag buite, Tartarus! Harold herhaal afsonderlik.
  
  
  Met'n gooi van sy swart, leeu-mane-dik hare wat geval het oor sy kragtige skouers, die reuse skeur sy oë weg van die meisie en kyk na Harold. Tartar se hoë wangbene en oker-bruin vel, wat klou aan sy smal-oog gesig, het hom weg as'n boorling van die Mongolië. Ego se voorouers in Dell self was die wrede stamgenote van die vreesaanjaende Kublai Khan, wie se hordes vreesbevange beide vriende en vyande, versprei vernietiging en die dood oral.
  
  
  Judas het gevind dat hierdie man in Mongolië en bring hom hier, opgelei hom in engels en het hom geleer om te geniet die luukshede en genietinge wat die seun van die steppe nooit gedroom van. Hy was nie net'n liniaal, maar'n God van die Mongoolse, en met sy beperkte boer gedagte, Tartarus het geweet dat sonder Judas, sou hy bly'n niks in sy vaderland. Judas het beveel dat em om te volg al die instruksies van sy vennoot Harold, wat was net beter as homself. En nou, wanneer Judas het gesien Tartarus uiteindelik draai en loop in die kamer rond, hy glimlag met tevredenheid en knik sy kop in die goedkeuring: hoewel teësinnig, die reuse nog steeds gehoorsaam sonder om te vra enige vrae het.
  
  
  Judas, natuurlik, besef dat Tartarus het die brein van'n kind, en was vir ewig gedoem om te bestaan in die semi-donker toestand van'n man met die krag van Hercules en die bewussyn van'n tiener, maar hierdie ego was baie tevrede. Hy kyk terug op die skerm: wanneer Tartarus gelaat, Harold het die meisie se pols en trek haar na hom. Met trane in haar oë, wat verbreed in horror, sy gehoorsaam.
  
  
  "Ek sal jou nie seermaak nie, dom," het Hy gesê. "Net nie hardkoppig wees en doen wat ek sê. Verstaan jy, my liewe?"
  
  
  Hy stoot haar sit op die lang bank en staan oor haar, lank en slank, met'n streng, voorneme gesig wat, onder sekere omstandighede, kan'n beroep op'n paar vroue, maar nie aan hierdie ervare liefdespel meisie rondom die nagklub. Hy was nie haar soort. Harold gooi haar op die rusbank en gaan sit langs haar, duidelik wat van voorneme is om liefde te maak met haar. Judas het gevoel speeksel deursyfer sy ken, en besef dat hy glimlag as hy kyk na Harold se vrugtelose pogings om te beskik oor die meisie, het hy vee sy ken met sy goeie hand. Harold nog steeds gehoop dat een dag'n wonderwerk sou gebeur, en wat hy sou eintlik in staat wees om dit te doen. Druk die meisie se bors, hy het saggies in'n plat stem:
  
  
  — Jy sal graag my baba!" Jy sal beter af wees met my as met die wilde Mongoolse. Lekker wees om my en hy sal jou nie seermaak nie.
  
  
  Harold Stahl soen haar bors, en sy gehoorsaam sit haar arm om Ego se skouers. Judas lees die meisie se gesig met die uiterste onverskilligheid van'n ervare prostituut wat bekend die streel van baie mense. Sy moet nie gedoen het nie hierdie Harold, was dit moeilik om hom te mislei. Hy is lief vir om te pynig vroue, ry hulle te oordrewe terreur, rondom wat soms daar was'n buitengewone passie, en meer dikwels-die volledige voorlegging van die gejag dier. Die meisie nog steeds nie weet wat wag vir haar, en geduldig verduur al die ego skadeloos streel. Dit was nie totdat Harold gooi haar af op die mat wat'n gedagte geflits deur haar oë, maar sy moet verwerp die gedagte en maak haar oë toe, ontspannende soos Harold vryf oor sy maag teen haar naakte liggaam, probeer om op te wek die dooies.
  
  
  Judas grinnik weer, asof hy geweet het hoe ver Harold se sadisme geneem wetenskaplike erotiek. Nie'n vreemdeling te sadistiese genot homself, Judas het my verwonder aan Harold se gesofistikeerde seksuele fantasieë, voortdurend die uitvind van nuwe en nuwe vermaak. En terwyl Judas kon bekostig om meer as net loer by die ander, het hy verkies om seks te speel met sy verbeelding en die opleiding van sy gedagtes. Kyk Harold, het hy tot die gevolgtrekking gekom dat die ego se fassinasie met sadisme is as gevolg van impotensie. Hulle het gedink dat'n vrou was verantwoordelik vir die ego wanorde, en waarskynlik was daar goeie redes vir hierdie. In een of ander manier, Harold se fisiese onvermoë om seks en ego-gedrewe sadisme is nou verwant. Na die maak van hierdie ontdekking, Judas besef dat Hy was nou in die hande van die ego, en hy sou in staat wees om te gebruik om sy ego, verstand en kennis tot sy eie voordeel. Na alles, om oor te neem van'n persoon, jy net nodig het om te verstaan wat hy lewens, en gee die emoe-alles wat jy nodig het. 'n skerp huil van die meisie het Judas terug kyk op die monitor skerm: Harold draai haar arm agter haar rug, om te sê:
  
  
  "Jy sal weet hoe om brood!"
  
  
  "Maar ek probeer! — O, my God! " snik sy. — Ek het regtig probeer! Laat gaan van jou hand, dit is seer my!
  
  
  Harold laat gaan van haar hand, en sy het op die top van hom, desperaat probeer om af te haal wat was nie te kom. Ten slotte, dit het gekom om te nah dat alle pogings om te voldoen aan hierdie magteloos persoon sal ons lei nêrens. En wanneer sy besef dat sy sweet erg. Harold stoot haar in'n hoek, en sy druk die agterkant van haar kop op'n stoel. Hy hardloop na haar en begin klap haar gesig met sy hand, lag skor soos hy het so gedoen:
  
  
  — Jy is nie probeer hard genoeg nie! Probeer harder!
  
  
  "Nee, ek doen nie my beste, ek sweer! die meisie snik.
  
  
  Harold skielik gedraai haar pols weer. Met'n geskreeu van die pyn, die meisie het op haar rug. Hy kniel langs haar en klap haar in die gesig. Skud haar kop, sy spring op haar voete en gryp'n swaar glas asbak van'n stoel. Hou dit in haar hand, sy het'n vasberade beweeg na die aanvaller, wat ook opstaan van die vloer en agtergrond van nah om die hoek.
  
  
  "Jou bliksem! — Nee, " sê sy heftig. "Jy is pateties, wellustige bliksem! Ek sal jou doodmaak!
  
  
  Judas het gevoel koue: presies wat hy gevrees het, gebeur het. Die meisie was nie bang vir die dood, maar het besluit om te veg Harold terug. Haar oë het geglinster met'n wrok en woede. So wat beteken ignoreer die ego se instruksies te lei?
  
  
  Maar Judas wat vir elke detail in die seleksie van die meisies! Hy was op die punt om die knoppie te druk om te bel Tartarus vir hulp wanneer hy sien Harold vinnig te hardloop in die kas en terugkeer met'n sweep in sy hand. Die sweep in skywe gesny deur die meisie se delikate vel met die kraak van'n Chinese bakvis. Sy geskree en laat val die asbak. Harold ruk op die sweep wat was toegedraai rondom haar knieë, en sy val gesig eerste op die mat. Harold het begin om te wimper op haar mees kwesbare plekke met die sweep, opgewonde om by die oë van die bloed strepe op haar liggaam. Hy was meesters in die swaaiende die sweep en sweep, slaan presies waar die emu wou om te gaan. Die meisie gerol op die vloer, krul en skreeu, bedel haar ego te spaar haar. Skielik, Harold laat sak sy sweep hand en leun oor haar, sê met'n glimlag::
  
  
  "Dit is net jou eerste les, kleintjie! Ek sal leer jy'n baie, baie... Hierdie is net die begin!
  
  
  Hy het geweet hoe pynlike dit was om te wag vir marteling, om te voel die koue vrees eet weg by die slagoffer se siel. Dit was meer verskriklike as die wet van tormenteer die vlees self, meer verskriklik as al die ego-sadistiese oefeninge. Harold duidelik gedemonstreer aan Judas hoe, met die hulp van die tegnieke wat ontwikkel is deur die russiese wetenskaplike Pavlov, ble draai enige hardnekkige meisie in'n bewende onderdanige wesens en ontneem haar van die oorblyfsels van die rede en die wil.
  
  
  "Tartarus! het hy geskree, en die groot Mongoolse het die kamer binnegekom. "Jy kan neem haar af. Maar eers, speel met haar'n bietjie openhartige hier, en ek sal kyk na dit...
  
  
  Tatarsky opgetel die meisie deur die nek met die een hand en gooi haar op'n stoel soos'n pop, wat haar vrot tande.
  
  
  "Maar jy belowe my!" — Stop dit! " het sy geskree.
  
  
  "Tartarus sal voltooi wat ek kon nie vir jou doen," het Hy gesê met'n grynslag, sink neer op die rusbank. Jy verdien tevredenheid, my kleintjie. Kom op, Tartarus!
  
  
  Ignoreer die meisie is huil, die Mongoolse versprei sy bene, en staan aan die einde van die stoel, skielik gedompel sy man se vlees in Nah. Die meisie geskree, maar die kortaf afstammeling van Kublai Khan gepynig haar weer en weer met verskriklike krag, tot haar gille het in'n hees kla.
  
  
  "Goed gedoen, Tartarus! Ego Harold gespog. "Dit is genoeg vir nou.
  
  
  Die Emu, egter, het te herhaal dit twee keer en selfs klap die sweep in die lug voor die Mongoolse teruggedeins van die meisie, grinnik idiotically. Sy gly uit haar stoel, en Tartarus haar ingesteek onder sy arm en stap met haar in die kamer rond, op soek daarna uit om die res van die plesier.
  
  
  Harold gaan sit by die skryf van'n stoel, het uit papier, potlood, gly reël, en Stahl om iets te skryf om die trekker. Gou het die papier was bedek met getalle en vergelykings, soos Harold haastig om klaar te die finale berekeninge wat nodig is vir die suksesvolle voltooiing van die ih eksperiment.
  
  
  Judas draai af van die monitor en'n sug van verligting. Hierdie keer was dit alles reg, maar in die toekoms sal hy nie duld nie enige van die skending van die gevestigde orde. Dit sal nodig wees om te versterk beheer oor die seleksie van die meisies. Judas kon nie toelaat dat al die ego se titaniese pogings om te val deur middel van blote nalatigheid. Hy het altyd sy bedrywighede met groot sorg, maar hierdie operasie was die toppunt van die ego van die all-russiese kreatiewe denke. Ongelukkig, Judas het nie geweet wat Robert Burns het geskryf oor die mees uitgebreide planne van die muise en die mens.
  
  Hoofstuk Twee
  
  
  In die ondergrondse garage van die wolkekrabber wat gehuisves die Washington hoofkwartier van die AMERIKAANSE Spesiale Intelligensie Diens, 'n lang, swaar gebou man het uit sy motor en stap vinnig na die hysbak. Nen se selfsug en bepaal gang het haar weg as iemand wat meer gebruik word om te optree as oorweeg. Nick Carter trap in die hysbak, druk die knoppie vir die boonste vloer, en kyk na die getalle wat flikker op die bord bokant die deur. Hawk genoem ego direk na sy kantoor op seldsame mediese geleenthede, verkies om te ontmoet in'n veilige huise. En na bewering, as hy toegelaat word om homself te maak'n uitsondering op die telefoon, dit beteken dat'n paar belangrike en dringende operasie was brou.
  
  
  Die hysbak uiteindelik gestop, die deur oopgemaak, en Nick bevind homself in'n klein onthaal area. Sit by die ontvangsdame se lessenaar was'n vreemdeling aan die emu van'n persoon wat betrokke was, maar wat dalk goed gewees het om hier te werk vir'n jaar, en hy sou nie geweet het oor dit in elk geval. Op óf kant van die meisie, fris sekuriteit wagte gaan sit gemaklik in die opgestopte stoele, lees koerante en tydskrifte met'n reguit gesig. Onderdruk'n glimlag, Nick het voorgegee om nie op te let ih se ondersoek, en loer van onder sy wenkbroue by die ver boonste hoek, waar die lug vents sigbaar was net onder die plafon. Die sekretaris het net om te druk'n verborge hefboom onder haar lessenaar met haar voet, en die nuweling sal onmiddellik val op die vloer, deurspek met'n hael van koeëls om spesiale masjien gewere.
  
  
  Nick het geglimlag en het sy ID. Skrams by hom, die meisie het gebreek in'n genadige glimlag en het die dokument van hom, stoot die ego in'n klein monitering toestel. Na om seker te maak dat die foto's en vinger afdrukke op die ID-kaart ooreenstem met die data wat gestoor word in die rekenaar se geheue, wat onmiddellik geflits op die skerm, sy oorhandig die kaart terug te Emu, knik na die wagte, en druk die klokkie. Nick glimlag by hey in rumatiek en geslaag het, mimmo nah k dag langs die deur aan die kantoor. Al hierdie dinge gebeur het, sonder woorde, maar die deelnemers in hierdie stil toneel verstaan mekaar perfek.
  
  
  'n blik op die skerm aan die lig gebring hawke's pragtige sekretaris dat die mooi, atletiese man staan in die voorkant van haar was die bekende Agent Nommer drie Nick Carter: blou oë, ses — voet-twee hoogte, 'n granaat fragment in sy linker bobeen, 'n litteken op die regte kant van sy bors. Hy het die rang van die Meester van die Kuns, 'n lisensie om te vlieënier alle vorme van vliegtuie, is'n uitstekende scuba duiker onder die water, en praat tien tale vlot. Daarbenewens, het hy is'n uitstekende wedrenne bestuurder, wenner van baie sport kompetisies en'n lid van die gastronomiese die samelewing. In kort, ek sê - 'n ware superman.
  
  
  Nick Carter het in Hawke se kantoor, sy sekretaresse se oë vervelig in hom tussen sy skouerblaaie. Die eienaar het van agter die emu stoel om hom te ontmoet. Hy lyk moeg, maar sy steely oë was nog steeds gaatjies, en sy stem was duidelik absurd en bevelvoerder. Daar was drie ander mense in die kamer, en hulle het ook opgestaan, en Smous het ih te Nick.
  
  
  - Robert Debole, franse intelligensie; Aron Kule, Israeliese sekuriteit Diens; Kaptein Hotchkins, ONS Ministerie van Buitelandse sake.
  
  
  Hawk trek'n vars sigaar van regoor die boks.
  
  
  Nick gaan sit in die leë stoel en geluister.
  
  
  "Die rede waarom hierdie here is hier," Hawk gesê, " is dat ons lande gely het soortgelyke see tragedies in'n relatief kort tyd. Ja, jy weet wat dit is oor, Agent nommer drie?"
  
  
  Nick knik; hy het gehoor van hierdie vreemde gebeure.
  
  
  Hawke verwys, geen twyfel, om die geheimsinnige verdwyning van die eerste Israeliese, dan franse en Amerikaanse duikbote in die see, wat veroorsaak dat'n baie van geraas in die wêreld pers.
  
  
  "Dit is interessant dat een van die vermiste bote het nie gee ons'n alarm seine voor verdwyn sonder'n spoor. Al die duikbote eenvoudig opgelos in die water kolom of verdamp wanneer die oppervlak. En met hulle om uit te vind oor hulle aan ons deur oor en gees.
  
  
  "En nou, uiteindelik, ons het die antwoord op hierdie raaisel," Hawke het voortgegaan om na'n aansienlike pouse, "het die President van die Verenigde State van amerika is blatant afgepers: 'n indringer het daarop aangedring dat een honderd miljoen dollar vir die terugkeer van ons nuutste duikboot, die X-88. Het jy raai die naam van hierdie afperser nie?
  
  
  "Judas! Nick uitgeroep sonder om te dink. Net hy was in staat om van so'n operasie. Ja, net een persoon in die wêreld, die werklike duiwel in menslike vorm, die werklike inkarnasie van die bose een met die naam van Judas, kon dit doen! Nick kon voel nen se woede styg.
  
  
  "In sy boodskap aan die President," Hawke voortgegaan, " Judas beweer dat die ander duikbote ook verdwyn het tydens'n toets van'n geheime wapen wat hy ontwikkel het. Die X-88 boot gesteel is deur hom is die jongste prestasie van die Amerikaanse militêre tegnologie, die vlagskip van ons Vloot. Sy nie te praat van die bemanning.
  
  
  "As ons wil nie die emu terug," Nick het gesê, " hy sal verkoop dit aan die vyand." En as vir die terugkeer, waar is die waarborg dat dit sal die einde van die saak?
  
  
  "Absoluut, eintlik," Hawk gesê. — Dit is hoekom ons is almal hier vir'n vergadering.
  
  
  "Daar is geen rede om te hoop," het die Israeliese verteenwoordiger het gesê, " dat hierdie maniak sal dit nie doen dieselfde aan die ander State. Na alles, eetlus kom, soos jy weet, tydens etes. Hy wil hê om te bring die hele wêreld op sy knieë. Ons het op voorwaarde dat jou baas met al die inligting wat ons het op hierdie saak. Ons kan in staat wees om saam te stukkie'n meer of minder duidelike prentjie.
  
  
  "Al wat duidelik is," Hawk gesê, " is dat as ons nie terug te kom in die volgende vyf dae, Judas sal gryp meer duikbote en die vraag selfs meer geld vir hulle."
  
  
  "Maar hoe die hel is'n emoe doen, maat?" Nick uitgeroep. — Jy kan nie net neem'n duikboot onder jou arm en seil weg met dit!" Duikbote is toegerus met radars, sonars, vroeë waarskuwing stelsels en ander gesofistikeerde beskermende toestelle. Wat gebeur met al hierdie toerusting? Hoekom dit nie werk nie?
  
  
  "Judas neutraliseer die ego een of ander manier," Hawke het gesê met'n skouerophaling. — Dit maak gebruik van iets wat heeltemal versper al die boot se opsporing en waarskuwing stelsels. Ons het nie die vaagste idee wat soort van die voorwerp wat ons moet soek vir, maar dit is duidelik dat dit is iets kragtige en massiewe, en dit is ongetwyfeld gebaseer iewers. Die X-88 duikboot en sy bemanning is tans daar gehou. Jy het vyf dae om te vind hierdie basis en ontwrig nog'n Judas operasie. En natuurlik, red ons boot en sy bemanning.
  
  
  Nick glimlag breed en het'n groot, naïef oë.
  
  
  "Kyk na jou bestellings reeds gehoorsaam, meneer," het hy uitgeroep vrolik, rolverdeling'n spottende oogopslag by almal teenwoordig is. Te oordeel aan ih se ernstige gesigte, hulle is geneig om dit te glo.
  
  
  Hawk geskiet Nick'n verwytende kyk, frons, en gaan aan asof niks gebeur het nie:
  
  
  "Laat ons nou kyk na al die inligting tot ons beskikking, here!
  
  
  Die Fransman gerol sy oë weemoedig op die plafon as hy het gesê dit: glo, daar was nie baie inligting beskikbaar.
  
  
  "So dit is wat ons tot ons beskikking het, Agent nommer drie," Hawke het gesê in'n deadpan toon. — Eerste van alles, ons weet dat Judas, vir al sy vernuf op sulke truuks, nie die tegniese en wetenskaplike kennis te skep so'n super wapen. Monsieur Debole wil graag'n paar woorde te sê het oor hierdie, " het hy knik by die Fransman.
  
  
  — Jy het waarskynlik gehoor oor die franse nege-man bioloog Gesing en Ego, wat gemaak het'n groot ontdekking in die gebied van die onderwater navorsing en die vermoë van die mens om te lewe op die see vloer. Sowat'n jaar en'n half gelede, hierdie professor ontvang'n brief van'n kennis van Odin ego, wat gesê het dat hy kon skep'n onderwater toestel wat kan beheer oor die hele wêreld. Hy was nie frans, sy naam was Harold Fratke. Professor Sange het geweet ego soos'n genie in die dier biologie, maar op dieselfde tyd wat hy gehoor het oor die ego se bakleierig die natuur en vreemde eienaardighede. Die feit is dat hierdie wetenskaplike was bekend as'n seks maniak onder sy kollegas. Verder, hy was selfs in hegtenis geneem vir die verleidende jong meisies en konstellasies vandag vir die basis doeleindes van narkotiese dwelms. Rondom die Sorbonne, Ego was uitgeskop vir geweld die hou van'n vroulike student in sy kamer. Professor Sange het nie wil om te mors met so'n veragtelike karakter, sodat hy gooi ego by die deur uit en berig ego se vreemde bied om die sekuriteit diens. Ons het probeer om op te spoor af Harold Fratke, maar het hy net verdwyn...
  
  
  Hawke beduie vir Aron Kool, die Israeli verteenwoordiger, om voort te gaan.
  
  
  "Sowat'n jaar gelede," het hy gesê, " 'n mens trafficker is dood op die grens met die Jordaan. Hierdie man was betrokke in die verskaffing van die meisies om te ryk kopers, hoofsaaklik Arabiere en die Japannese. Ons het gevind dat Harold Fratke se naam op die dooie man se kliënt lys. Ietwat verdag, is dit nie?
  
  
  "Dit is alles baie interessant," Nick het gesê, " en daar is'n baie interessante ketting: die menslike goedere handelaar — die wetenskaplike, die seksueel pervers wetenskaplike, en die skurk Judas. Maar hoe doen ek vind hierdie Ivanov? Ek moet erken, ek weet nie eens waar om te begin...
  
  
  — Ons geplaas het'n weddenskap op ons nuutste rekenaar vir'n paar ekstra inligting oor hierdie kwessie. Hawk gesê. — In die besonder, die resultate van laboratorium-ontleding van die ink en papier samestelling van Judas se brief aan die president gestuur na Washington drie dae gelede, data op die samestelling van water en lug monsters in die gebied van die duikboot se verdwyning, sowel as in die ses ander dele van die wêreld met die grootste aantal klein eilande en atollen wat nie gemerk is op die kaarte.
  
  
  "Natuurlik," Kaptein Hotchkins het gesê, " net diep — see gebiede in ag geneem word, aangesien al die vermiste duikbote klopjag op groot dieptes.
  
  
  "Die rekenaar gegee is om die taak van die identifisering van die moontlike gebied waar die bote verdwyn en, gevolglik, vra," Hawk verduidelik.
  
  
  "In my mening," Nick gesê ingedagte, " ons moet kyk in die Karibiese eilande, naby die Klein Antille en die Leeward Eilande langs die kus van Venezuela.
  
  
  Hawk saamgeperste sy lippe, skrams opvallend by sy buitelandse kollegas. Al drie van hulle het hul onderste kake hang oop. Die Fransman was die eerste om te herstel van sy verbasing:
  
  
  "Dit is ongelooflik! "Wat is dit?" het hy uitgeroep. "Dit is verby lof!
  
  
  "Jy hoef nie enige rekenaar met sodanige werknemers," het die Israeliese gesê. — Dit is fenomenaal!
  
  
  "Ek was net raai," Nick gesê beskeie.
  
  
  Ego se gedagtes geflits om'n kaart van die Karibiese eilande, met die Klein Antille die vorming van'n halfmaan aan die oostelike kant. Die diep-water areas begin agter die Los Roques Eilande. Groot eilande soos Aruba, Curaçao en Bonaire in die westelike deel van die land kon wees veilig uitgesluit, gegewe die besige navigasie tussen hulle. Eerder, was dit nodig om aandag te skenk aan die klein eilande van die Curacao reef, en hulle wat na die ooste van dit. Hawke se stem onderbreek Nick se gedagtes.
  
  
  "Jy sal moet dek vir jou soektog," het hy gesê. — 'n oseanografiese ekspedisie gelei deur Dr. Fraser is tans besig daar. Dit is'n groot sukses vir ons. Dr. Fraser was baie bly om te ontvang van ons die nodige toerusting vir die navorsing. En jy, Nika, sal werk as deel van die span, as'n verteenwoordiger van die US Navy: dit is die belangrikste voorwaarde vir ons hulp aan die ekspedisie.
  
  
  "So het die leier van die ekspedisie nie weet wat dit regtig is?" Nick gevra.
  
  
  "Dis reg," Hawk gesê.
  
  
  — Maar het ons het die morele reg om te mislei die ego, baas?" Nick gevra, frons. — Is jy seker hy sou aanvaar het ons hulp as hy geweet het van die ware doel van my sending?" Na alles, ons besig is om oseanograwe in gevaar! Judas is nie om te speel nie wees nie...
  
  
  "Daar is geen gevaar nie," Hawk gesê, glimlag. — Die ekspedisie is heeltemal reg, so moenie paniekerig raak nie, Nick.
  
  
  Carter het net sug swaar: iets onverwags kan altyd gebeur. Maar Hawk bly getrou aan sy beginsel-om elke geleentheid te gebruik om te bereik sy doel te bereik, selfs by die risiko van ander se lewens. As alles goed gaan, die naïewe wetenskaplike sal nie eens raai wat gevaar was hy blootgestel aan, die aanvaarding van militêre bystand. Maar indien nie, die emu sal spyt wees nie.
  
  
  "Nou het jy'n uur minder tyd om uit te vind Judas en die ontbrekende X-88," Hawk gesê, staan op om aan te dui dat die inligtingsessie was oor.
  
  
  "Ek is jammer ek blabbed'n bietjie, meneer," het Nick gesê bijtend.
  
  
  "Dit is alles reg, Agent Drie," Hawke gesê, glimlag op die hoeke van sy mond. - Neem'n blik op die spesiale effekte departement, hulle is bereid om nuwe duik toerusting vir jou. Stewart sal verduidelik alles oor die tafel grens. Jy is van die hand gewys.
  
  
  Die ander drie mense in die vergadering het ook opgestaan, en Nick waai totsiens. Hulle kyk na hom asof hy was'n dooie man by'n begrafnis. Wel, miskien het hulle is reg, Nick gedink het. Hy het net onder vyf dae oor om uit te vind wat Judas was wegkruip vir meer as'n jaar. Nie'n baie helder vooruitsig!
  
  
  Op sy manier om die spesiale effekte departement, Nick probeer om te analiseer wat hy wil hoor in sy baas se kantoor. So, daar was ten minste drie honderd mense aan boord van die verdwyn duikbote. Heel waarskynlik, hulle het gesterf. Nou Judas is hou op om ander 10 persent van die matrose. Nick onbegaanbare sy tande: vermoedelik, hierdie tyd van die skelm sal nie in staat wees om weg te kom van hom! Dit sal ih se laaste geveg.
  
  
  Stewart begroet Nick met die gelukkige glimlag van'n kind wat'n nuwe speelding. Nick het aandagtig geluister na die hoof van die tegniese departement se instruksies oor hoe om te werk van die scuba gear, wetend dat sy lewe sal afhang op dit gedurende die komende reis na die onbekende.
  
  
  "Jy sal'n passasier vliegtuig om te Puerto Rico," Stewart afgesluit. — Die hoof van die plaaslike lug diens tak sal jou neem na die skip. Wetenskaplikes is nie veronderstel om te dink nie, jy kan stel hulle as Meester Kolodezny van die Departement van Oseanografie van die Vloot. Ek hoop jy verstaan alles. Ek wens julle'n goeie geluk!
  
  
  Nick knik, opgetel het sy spesiale toerusting, en het deur middel van die kantoor. Elke tweede saak nou. Nadat vlieg na New York, sonder veel moeite, het hy aan boord van die vliegtuig wat veronderstel was om te neem ego te Puerto Rico. Die salon was vol van vrolike toeriste, sakelui en vakansiegangers wat besluit het om te besoek hul familie. Sit oorkant van Nick was'n oulike meisie, wat reeds die dra van haar sitplek gordel. Sy uitstralen die vreugde, lus en energie wat die meeste plattelandse meisies het. Nah het bruin hare, apple-rooi wange, en vol borste onder'n oranje baadjie oor'n blou romp. Nah het effens plomp bene, maar dit is geneutraliseer deur ih se slankheid en heerlike sagte vel. Die meisie was sonder sykouse en dra plat skoene.
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie," Nick saggies gesê, die merk van die verwarring op haar gesig. "Die vliegtuig af te neem.
  
  
  "Is dit regtig wat voor die hand liggend, ook?" het sy gelag. — Jy weet, ek het absoluut geen vlieg ervaring, anders as jy...
  
  
  — Wat laat jou dink ek het een?" Nick gevra met'n glimlag.
  
  
  "Ek weet nie," het sy gesê. — Jy lyk soos iemand wat'n baie van die ervaring in alles.
  
  
  Nick breek in'n glimlag: dit gaan'n lekker trip. Emu graag hierdie eenvoudige-minded meisie meer en meer. Wanneer die vliegtuig uiteindelik het af en die bank pers was op die kursus, het hulle beveel om'n skemerkelkie en begin praat. Betty-Lou Rawlings was gretig om te vertel van haar mede-passasier oor haarself. Sy is gebore in die mielielande van Nebraska, en net verskuif na die groot stad'n jaar gelede. In die nuwe plek, het sy verwag is nie net vreugde en aangename indrukke, maar ook bekommernisse en smarte. Hey, ek het'n baie van die probleme. Nick het homself te Ey as'n oseaan explorer naam van Ted Malone, op sy pad na'n ander besigheid reis. Voorsorgmaatreëls op'n stampvol vliegtuig was ver van onnodige: hoe weet jy wat luister na ih skadeloos praatjies? |
  
  
  — Is jy gaan om te spandeer'n week in Puerto Rico?" Nick gevra om sy geamuseerd metgesel, wie se naïewe nuuskierigheid en spontaneïteit is besig om meer en meer innemende en vermaaklike.
  
  
  "O, nee! — Wat is dit? " het sy uitgeroep hard, skielik voel vreemd opgewonde. — Ek is veronderstel om opgetel te word en daar geneem om my nuwe werk. Ek moet erken dat ek is baie bekommerd oor haar, selfs'n bietjie bang vir haar... Na alles, die maatskappy sal stuur'n spesiale vliegtuig vir my!
  
  
  — Watter soort van werk is dit?" Nick gevra versigtig.
  
  
  — Ek gaan om te wees die sekretaresse van'n ryk, bejaarde sakeman, 'n dolleman kluisenaar lewe op'n eiland. Ek was gewaarsku dat die personeel van die ego werknemers is baie beperk — 'n assistent en'n paar dienaars. Stel jou voor, ek het'n hele eiland tot my beskikking! Ek was vertel dat my pligte sal nie te swaar nie.
  
  
  — En hoe het jy so'n werk? Nick gevra, geboei.
  
  
  "Ek lees die advertensie in die koerant!" Betty-Lou geantwoord. "Die werwing proses word gedoen deur die Walton Implementering van die Agentskap, 'n diens maatskappy. My God, jy het geen idee wat'n toets hulle aan my gegee het! Hierdie onderhoude en toetse het heeltemal uitgeput my! Ek het om hulle te vertel die hele storie, ih was geïnteresseerd in letterlik elke klein ding: of ek het geliefdes, met Hema haar vriende, waar my ouers en al daardie dinge. Hulle het vir my gesê dat ek gaan om te lewe in volkome isolasie van die res van die wêreld op hierdie eiland vir maande, so ek beter wil gee dadelik as ek nie kan bly staan nie geskei word van my familie en vriende baie goed. Maar ek het al die lewe op my eie, want ek was agtien, en my ouers is al lank dood is. Toe my tannie oorlede'n jaar gelede, haar besluit om te skuif na New York. So ek het sy toets, en ek is aanvaar vir hierdie werk.
  
  
  Net in die geval, Nick geestelik herhaal en gememoriseer die naam van die diens maatskappy, ek weet nie eens of dit sal nuttig wees om te emu, maar gehoorsaamheid aan sommige innerlike ongemaklik gevoel. Wel, tyd, soos gewoonlik, sal sit alles in sy plek...
  
  
  Die vlieënier se stem hard en duidelik oor die boord radio spreker:
  
  
  "Dames en here, daar is'n swaar mis hang in Puerto Rico, so ons vliegtuig sal waarskynlik die laaste een om die land in hierdie gebied in'n paar uur. Asseblief vas jou sitplekgordels. Ons was bly om te sien jy aan boord ons die vliegtuig. Ons wens u'n aangename verblyf!
  
  
  Nick knipoog gerusstellend op'n bleek Betty-Lou, wat teruggekeer em se glimlag met'n dankbare mens. Die vliegtuig gedompel in'n dik gordyn van mis, kom in vir'n landing. Nick kon vertel deur die gladde afkoms van die swaar motor wat die stuurwiel was in'n veilige en ervare hande is. Uiterlik ontspanne, soos'n bederf huis kat, Nick was intern saamgestel en gespanne. 'n skielike mis kon ontstel al die ego se planne.
  
  
  Die vliegtuig se wiele aangeraak op die aanloopbaan, en die terminale ligte flikker deur flintertjes van die mis. Gou het hy en Betty-Lou was binne-in die terminale, waar hulle die eerste keer gemaak navrae oor die aankoms van die private vliegtuie gestuur om hulle te haal. Helaas, die voorspelling van die bemanning bevelvoerder van die ih vliegtuig het waar geword: vir klein vliegtuie, die lughawe is gesluit vir'n lang tyd. Nick het vertel is deur die Met Kantoor wat die mis wou nie duidelik tot die volgende oggend, so hy het geen ander keuse nie, maar om te kyk na die naaste hotel vir die nag.
  
  
  Nick loer by Betty-Lou en gesien het van haar uitdrukking wat sy was teleurgesteld. Nick se eie gesig gloei met uiterste welwillendheid, selfs al is sy maag was kook soos'n hel van'n diesel enjin. Al die emu wat nodig is om te verloor'n volle twaalf ure! Judas was nog steeds die onbetwiste leier. Hy kyk terug op die nood meisie en voel jammer vir haar.
  
  
  "Hou jou kop af," het hy gesê. — Ek sal hou jou besig al die aand!"
  
  
  Sy glip haar arm deur middel van Ego is, en die aanraking van die Ego se skouer en ferm bors het'n soet rilling deur Nick.
  
  
  "Dankie, Ted! — O, my God! " het sy uitgeroep. "Ek haat dit om te wag, dit is erger as die dood vir my. Ek het gewag vir hierdie uur, vir so lank-en'n stem vir jou, asseblief! Nog'n lang wag!
  
  
  "Moenie ontsteld wees, kleintjie," Nick gesê vertroulik, besluit dit is die perfekte oomblik. — Jy nodig het om te gaan in by die hotel en het'n goeie aandete. Dis: ons gaan om hier te wees die hele nag in elk geval, sodat ons beter wil geniet dit. Het jy nie met my saamstem, baba?"
  
  
  Die meisie knik gelukkig, en leun op die Ego se skouer, toegelaat em te lei haar in die hotel lobby, probeer om tred te hou met Nick. Die restaurant blyk te wees baie knus, hulle drink cocktails, dans, geëet, gedans weer en drink cocktails weer. Betsy geleidelik bedaar het, en wanneer hulle uiteindelik die deur na haar kamer, sit hy sy arm om haar en saggies gevra, " Wat is die saak?":
  
  
  — Niks pla jou?" Ek het gedink jy kyk'n bietjie hartseer." Hoekom? Sê vir my, as jou biegvader.
  
  
  — Ek het skielik nie wil hê om te gaan na die eiland nie!" — Ek weet nie, " het sy toegelaat word. — Dit was'n lang tyd sedert ek het so'n lekker aand soos hierdie. Ek sal jou mis, Ted!
  
  
  Sy kyk Emu in die oog nogal ernstig, en hy het geglimlag en skertsend aan die punt van haar neus met sy vinger.
  
  
  "Ek het gewonder wat dit sou wees vir jou om alleen te wees op hierdie eiland, te," het hy gesê. — Maar mense sien die wêreld anders. Het jy twee keer dink oor die aanvaarding van hierdie werk?"
  
  
  "Ja, en ek het gedink dit was vir my reg," het die dogtertjie gesê. — Maar nou dat ek jou ontmoet het, is ek nie so seker nie. En as ek geweet het ons sal weer ontmoet, selfs al was dit maande later...
  
  
  — Hoekom nie?" Nick gevra, na aanleiding van haar in die kamer. Emu graag hierdie opregte meisie. Skielik het sy omhels ego en fluister:
  
  
  "Help my, Ted! Versterk my gees! Ondersteun my!
  
  
  Hy soen haar op die mond, en sy klap die deur agter hom. Sy trek vry van die drukkie, gooi haar oranje baadjie oor die stoel, afgeskop haar bloes, en getrek uit haar blou romp en broekie. Daar was niks vulgêr of onsedelike in haar optrede, sy het dit baie eenvoudig, en vir estestvenno. Nick stap oor na haar, en sy klou aan die ego van die brons -, spier-figuur met al haar melk-wit liggaam.
  
  
  "Ek het nie gedink ek gaan so'n wonderlike nag," Hey asem in Nick se oor.
  
  
  "Ek het nie van haar verwag om óf, Ted," het sy gefluister. — Maar ek is nie spyt nie, en ek is nie skaam om te vertel dat. Jy weet, sy is glad nie soos dié stad voorgee. Ek geleef het in die land, anders sal jy na die wêreld kyk. As ek iets wil hê, ek geniet dit en sê dit openlik.
  
  
  "Dan sluit en gebruik jou mond vir iets anders," Nick het gesê met'n glimlag, druk haar ferm borste met hul pienk nippels uit te steek.
  
  
  Onervare in die liefde, Betty-Lou meer as gemaak vir hierdie gebrek met haar gemak en passie, gee haarself te em. Nah se hande is sterk, en hulle vertel emu beter as enige woorde hoeveel ay wou hom. Haar liggaam sidder en gedraai, haar dye geskud onder haar kragtige bolyf, en uitroepe van vreugde en sug ontsnap rondom haar keel.
  
  
  "Meer, meer!" — Wat is dit? " het sy croaked. "Moenie ophou nie, asseblief!
  
  
  Grawe haar naels in sy skouers, sy kreun en snik onder hom, klou aan hom vas, stywer en stywer, totdat skielik sy uitgestrek en skree in ekstase. Toe sy leun terug teen die kussing langs hom, wikkel haar reg been om sy bene soos'n wingerdstok rondom die stam van'n magtige boom, en gefluister, " ek weet nie.:
  
  
  "Nou is ek nie bang om alleen op hierdie eiland nie!" Ek sal onthou haar vanaand, Ted!
  
  
  Sy het die ego se kop in albei hande en kyk in sy oë.
  
  
  — Ek wil graag om te skryf jy'n brief by my hotel." Ek kan nie gee jou my adres, want ek weet nie wat dit is nie. Gee my joune, en ek sal skryf aan julle uit hierdie eiland so gou as wat ek kan.
  
  
  Nick glimlag op haar en het haar'n adres in New York, sê dat'n vriend van die Ego se naam Carter was nog in die lewe in die woonstel.
  
  
  Betty-Lou gered-ego haar notaboek, en'n minuut later het sy opgekrul in'n baba se slaap. Na wag'n bietjie langer, Nick het opgestaan, aangetrek, en loop op sy tone uit deur middel van die kamers.
  
  
  In sy kamer, het hy nagegaan al die eienskappe weer en gedink sy toekoms shaggy beweeg. Ons honderd matrose, verwelk in'n onbekende plek vir emoe, en die hele wêreld, wat onder'n verskriklike bedreiging, kon nie wag totdat hy uiteindelik begin om take uit te voer. Vir hierdie twaalf ure van gedwonge luiheid, emu sal hê om te betaal met sweet en bloed. Maar die verlorenes te veg mis nog steeds gedryf verby die vensters in die verskeurde flintertjes, en Nick sug swaar as hy lê terug op die bank en sy oë toegemaak.
  
  Hoofstuk Drie
  
  
  Wakker deur die helder, warm son, Nick gespring het van die bank af soos'n atleet aan die begin van'n wedloop aanhoor van die afvuur van die aanvang van die geweer. Nadat dit gewas is en skeer, hy gewandel het vinnig na Betty-Lou se kamer om die bod van haar afskeid. Maar tot haar verbasing, die kamer was leeg. Nick gestoot die deur oop en roep haar naam. In plaas van Betty-Lou, 'n smal-oog Asiatiese met'n groot Mongoolse kop en'n massiewe raam draai om te kyk na hom. Nick kyk af op die ego se breë skouers en lang arms en besluit dat hy'n waardige teenstander. Die reuse het'n nota in sy hand, en'n leë koevert lê op die vloer langs Egoïs. Nick het opgemerk die teken: Ted Malone. Die vreemdeling was natuurlik die lees van'n let daarop gerig aan em, Nick Carter.
  
  
  "Hey, buddy," het hy gesê dreigend. — Hierdie nota is bedoel vir my. Waar is Betty-Lou?
  
  
  "Die meisie is weg," het die monster het gesê in'n lae, roggelende stem. — Weet jy van haar?"
  
  
  — Ek net met jou op die vliegtuig gister. Maar dit is nie een van jou besigheid.
  
  
  "Vergeet van die meisie," het die Mongoolse botweg gesê.
  
  
  "Gee my die nota," Nick gesê.
  
  
  "Wat kraak?" Die Mongoolse onbegrypend na hom kyk met sy kraalogies.
  
  
  "Die kraak van jou kop slaan die vloer," het Nick gesê, en gryp die papier uit die reus se hande en hardloop deur dit vinnig.
  
  
  "Liewe Ted, Hulle het reeds vir my kom. Ek wil nie om jou te wakker. Ek sal nooit vergeet die laaste nag, en ek sal skryf aan die adres wat u aan my gegee het. Wag vir my e-pos. Soen. Betty-Lou."
  
  
  Nick het nie verwag dat die blaas, maar hy voel'n ontploffing in sy maag gemaak dat sy oë gaan swart en sy asem vang in sy keel, en hy het in duie gestort, klap sy voorkop op die bedkassie. Hy het uit vir'n oomblik, uitgestrek op die vloer, en toe hy wakker word, het hy skud sy kop heftig. Wanneer sy visie uiteindelik in fokus gekom het, hy stoot eenkant die tafel wat omver oor op die top van hom en steier op sy voete. Die deur is wyd oop, en die kamer was leeg. Enige normale persoon sou nie in staat wees om te kry uit so'n verpletterende slag enige tyd gou. Nick het nie waag om te streef na die monster in hierdie toestand: die teiken was verdeel met pyn, sy visie was vaag, en die bloed was kloppende in sy tempel. Hy gekniehalter na die venster en kyk af na die straat. Betty-Lou, geklee in haar oranje baadjie, 'n man in'n leerbaadjie, en'n reuse-mongoolse was om in'n taxi.
  
  
  Nick het in die stort kamer en afgespoel af met koue water. Sy doel duidelik geword, en hy glimlag wrang: Betty-Lou was in'n nare gemors, em gedink het. Die ou geil aard wat het hierdie provinsiale onnosel was nie van plan om te deel met haar Hema. Maar is hierdie storie so banaal soos dit mag lyk op die eerste oogopslag? Is daar nie meer as net dit? Wel, Nick besluit om, indien omstandighede dit toegelaat het, sou hy kom terug na haar. Maar nou het ons nodig het om te haastig, ons kan nie langer uitstel van ons eie sake. Hy gaan terug na sy kamer, versamel sy bagasie, en het'n taxi na die klein vliegveld waar Ego is wag vir'n lang tyd. Hy het die amfibiese vliegtuig wanneer dit is vrygestel: op sy helder geel romp met rooi trim, dit was geskryf in groot swart letters: oseanografiese ekspedisie. Nick opgetel het sy tempo, en'n lang, blonde man in die hoërskool camouflage broek, naak na die middellyf, het aangehardloop gekom in die rigting van die emu.
  
  
  "Kaptein Carter?" — Wat is dit? " het hy gevra vrolik. "Haar, Bill Hedwin, is hier om jou te haal. Welkom! Die vliegtuig is wag vir jou.
  
  
  "Hallo, Bill! Nick sê, bekyk die jong man. Sy het die figuur van'n swemmer en'n aangename, glimlaggende gesig. — Ek sal nie gee jy baie moeilikheid." Ek hoop dat ek sal in staat wees om te voltooi my taak vinnig.
  
  
  "Ons het gehoor'n baie oor jou, Kaptein," Bill Hedwin gesê as hulle klim in die vliegtuig. - Jy het die heerlikheid van'n uitstekende spesialis in die water strome. Dr. Fraser is ook geïnteresseerd in hierdie probleem.
  
  
  "Die stem en groot," Nick gesê, met die hoop Hawke het nie oorboord gegaan met die wetenskaplike se ego. Bill glad lig die vliegtuig in die lug en bench press op die gewenste kursus oor die Karibiese See.
  
  
  — Hoeveel mense in die span? Nick gevra.
  
  
  "Cynthia en ek," het die jong man gesê. "Cynthia is my man, en ons het net getroud is'n maand gelede, maar ons het gewerk met Dr. Fraser vir meer as'n jaar. Dan is daar Ray Anders, die laboratorium tegnikus, Howie Thompson, die werktuigkundige, en Consuela, ons kok. Sy is'n plaaslike, van die eiland van Barbados. En natuurlik, Dr. Fraser.
  
  
  "Natuurlik," Nick gesê, op soek na die blou oppervlak van die rok. Gou'n skip verskyn voor, met dieselfde opskrif op die kant soos op die amfibiese romp, sowel as die naam - "Triton". Dit was'n groot skoener, sy romp wit geverf, met'n wye dek waar Nick kon sien'n vrou in'n pienk baaikostuum waai by hulle. Emu dadelik gedink van Betty-Lou Rawlings. Die hele twyfelagtige sake van die emu het vas in sy kop en was besig om op Emoe se senuwees. Hy was kwaad dat hy nie kon ontknoop dit nou. Bill Hedwin draai die enjin af en trek Sev in die water, taxiing na die agterstewe van die skip.
  
  
  "Dit is Cynthia," het hy gesê, knik in die rigting van die meisie wat gehardloop uit om hulle te ontmoet.
  
  
  "Ek het so gedink dadelik," Nick sê droogweg opgemerk, besig met onaangename gedagtes oor Betty-Lou. Ego was in die versoeking om te neem die wiel homself en gaan op soek na die geheimsinnige eiland. Cynthia leun oor die spoor en vasgemaak die kabel aan'n spesiale bracket op die neus van die vliegtuig. 'n minuut later, Nick was klim op die dek van die skip en kry om te weet wat die ego van die bemanning. Consuela was'n vet jong brunet in'n helder oop rok, met'n ligte sjokolade vel en netjies geknip skouer lengte hare. Dit het vir Nick dat haar teenwoordigheid op die raad sou asseblief die laboratorium tegnikus en werktuigkundige.
  
  
  "Dr. Fraser is in die laboratorium," sê Cynthia. "Kom, ek sal jou wys om jou kajuit, Kaptein."
  
  
  Nick haar gevolg in die klein hut. Die eerste ding wat gevang Em se oog was'n draagbare radio sender op'n tafel in die hoek. Hawk was waarskynlik wag om te hoor van hom deur die nou. Cynthia het, en Nick verander in'n paar van swem stamme en het op die dek, met'n duikpak en scuba gear hulle almal om te sit in die amfibiese se kajuit. Die skip se werktuigkundige was reeds afwerking hervulling van die vliegtuig se tenk, readying die ego vir die vlug.
  
  
  Nick weggesteek sy stilet in'n spesiale waterdigte saak, die pistool-die binnesak van die exciting. Consuela, wat was bak self op die dek, stut haarself op een elmboog as hy geslaag het, mimmo nah, en kyk na die goddelike figuur met'n bewonderende blik.
  
  
  Nick het net geplaas om die lug tenks in die kajuit, met die een voet op die swaai en die ander op die rand van die kajuit deur die opening, toe'n lang blonde vrou met'n bun opgetrek stap uit van die Triton se stern. Sy was geklee in'n kortbroek en'n tank top. Nick kon nie help om te merk dat Nah het pragtige lang bene. Dit was vreemd, het hy gedink, dat die Wetsontwerp het nie vertel Em enigiets omtrent haar. Nick gespring om die stern van die skoener en het'n goeie blik op haar gesig. Die vreemdeling het delikate, sensuele lippe, 'n klein, reguit neus, en die helder blou oë.
  
  
  "Hallo," het sy begroet hom, gee hom'n koue, stywe glimlag. "Haar dokter is Fraser.
  
  
  Nick knip, geskrik. Die ou seun van'n teef Smous het nie eens aan hom gegee om'n wenk dat die ekspedisie leier was'n vrou. Of miskien het hy nie geweet het nie dit self, Nick gedink het, trek homself saam. Dit is nie moeilik om te dink wat sal gebeur met hom wanneer hy uitvind oor hierdie. Nee, die ou man het niks teen die skoner geslag, maar dit was net makliker om te stapel'n dollar met hom wanneer niks afgelei Nick tydens die take.
  
  
  "Ek hoop ons skip maak'n goeie indruk op jou, Kaptein," het Dr. Fraser het gesê streng.
  
  
  "Ja, ek is baie tevrede met alles," het hy gesê, sy oë vervelig in haar opwindende borste.
  
  
  — Ek het instruksies ontvang om jou te help in jou werk en sit die amfibiese by jou beskikking. Ek was onder die indruk dat ons moet nou al die werk net vir jou, sit eenkant ons navorsing onbepaald.
  
  
  — Doen dit irriteer jy?" Nick gevra.
  
  
  "Glad nie," het sy gesê koud.
  
  
  — Ek is dankbaar vir die Vloot se hulp aan ons ekspedisie, en ek is gereed om dit te bewys op die della. Egter, ons wil ook graag in staat wees om uit te voer ons eie program, anders hierdie ekspedisie verloor alle betekenis.
  
  
  Die blond se blou oë staar terug by Nick met'n trotse, gemaklik uitdrukking wat haar wil om te klop die arrogansie uit hierdie koue pop en gooi haar af van die voetstuk sy wil geplaas haarself op.
  
  
  "Nadat ek verlaat, sal jy het die hele oseaan te wees by jou beskikking, my liewe."
  
  
  "My liewe? haar oë flits. "Ek is nie gebruik word om te behandel soos hierdie, Kaptein Carter.
  
  
  "Wel, ek is bereid om'n uitsondering te maak in hierdie spesifieke geval en nie bel jy heuning weer," Nick het gesê met'n glimlag. "Kan jy my herinner van jou naam?" Ek sal probeer om dit te onthou.
  
  
  "Almal noem my by my naam," het sy gesê, die onderdrukking van haar woede. — Behalwe, sy is regtig'n dokter van biologie. Daarom, sal ek jou vra om my adres uitsluitlik in die wyse voorgeskryf deur jou posisie as die hoof van hierdie ekspedisie — Dr. Fraser.
  
  
  "Ek is bly vir jou, maar ek is anders.
  
  
  Die blonde kyk ego op en af en het ingestem om met'n glimlag:
  
  
  — Ek dink jy is reg oor dat: jy is regtig anders. Ek erken dat jy'n uitstekende kenner op jou gebied, en ek het geen twyfel dat jy is baie suksesvol as'n rondslaper.
  
  
  "Ek het net nie tyd vir hierdie," het Nick gesê skerp.
  
  
  "Wat, jy het nie tyd om die hof meisies?" sy lig haar wenkbroue.
  
  
  "Nee, — hy lag. — Ek verkies om vroue, my liewe.
  
  
  "As sy het my nodig, Kaptein, sal jy vind my in my kajuit," het sy gesê, pursing haar lippe op die emu as sy haastig weg, bloos onder die ego se ironiese blik.
  
  
  Nick gaan terug na die vliegtuig, knip die kabel, en begin die enjin, die agtergrond van die amfibiese weg van die schoener. Dan het hy revved en het glad verloop, voel Wetsontwerp Hedwin kyk na hom goedkeurend van die dek. Nick bedoel om te maak sy eerste vlug oor die drie naaste eilande in die gebied, en dan verken ander Los Roques eilande wat nie gemerk op die kaart. Na omkring ih op'n ordentlike hoogte, het hy neergedaal het en gevlieg oor die toppe van die bome, versigtig loer in die water en op land. Nick het nie terug te keer na die skoener totdat die brandstof tenk hardloop uit.
  
  
  Consuela gemaak Emu'n toebroodjie en probeer om die gesprek te maak. Hy het geluister na haar chatter in stilte, munching op'n toebroodjie en hardloop sy oë oor haar sexy figuur met sy tipiese hoë, styf onderkant, en dan lig die amfibiese terug in die lug. Hierdie tyd, het hy gekies het'n ander groep van eilande en omkring al die ihs een deur een. Vir die grootste deel, hulle is onbewoonde, net op'n paar emu daarin geslaag om te sien'n paar grasdak hutte wat lyk glad nie soos die oogmerke van'n militêre basis.
  
  
  Hy het twee meer sorties voor die aand, en uiteindelik teruggekeer na die Triton wanneer die sterre verskyn in die lug, moeg en geirriteerd. Die enigste ding wat gerusgestel hom was dat hy was seker dat daar was niks verdagte in die gebied. True, hy het in die water drie keer, en sit op'n exciting en gaan scuba duik, maar elke keer het dit geblyk dat die ego was mislei deur die groot kolonies van koraal of accumulations van alge.
  
  
  Terug op die Triton, Nick aandete geëet het en voel baie beter, selfs al is die onsigbare klok gehou tik die sekondes in sy onderbewussyn, herinner hom van die stormloop van kosbare tyd. Die nag het nie bring die gewenste koelte: dit was warm op die dek, 'n warm wind waai. Die besluit om te bly in sy swem stamme, Nick staan in die spieël vir'n oomblik, dan klop stewig op die deur van Dr. Fraser se kajuit.
  
  
  "Kom in," sê'n streng stem.
  
  
  Dr. Fraser verander in'n nuwe paar van die donker blou kortbroek en verander uit haar tank top vir'n ligte blou hemp met kort moue wat omhels haar borste styf, afgerond en vol soos'n volwasse vrou is.
  
  
  - Ja? sy kyk na hom koud, op soek na van die mikroskoop op die ronde tafel.
  
  
  "Ek moet die skoener om te beweeg ten minste vyftig myl oos voor die oggend," Nick botweg gesê, " anders sal ek nie in staat wees om te vlieg al die pad rondom die aangewese gebied môre, as die eenheid sal hê om terug te keer vir brandstof."
  
  
  — Maar ons kan nie skielik weeg anker en laat hierdie gebied!" Dr. Fraser het gesê verontwaardig. — Ons is die uitvoer van'n belangrike eksperiment, die neem van water monsters en die opstel van die val. Dit sal ontwrig al ons planne!
  
  
  "Ek is jammer, maar ek kan nie help om dit," Nick gesê, versprei sy hande.
  
  
  "Jy kan neem jou vrye brandstof tenks met jou," het Dr. Fraser voorgestel. - Stem en jou probleem op te los.
  
  
  "Goed," het Nick gesê, glimlag. — Jy het gepraat van my in dit. Sien hoe maklik-gaan sy is, my liewe.
  
  
  "Ek het gedink ons gedoen het met dit eens en vir almal, Kaptein Carter," het Dr. Fraser sê, haar oë flikker. — Moet asseblief nie bel my "heuning" of "baby' nie.
  
  
  "Ek hou nie van die roeping wat jy Dr. Fraser," Nick gesê, glimlag. — En dis as jy nie wil hê om jou te vertel my jou naam, ek sal noem jy 'bietjie Dr. Fraser," of beter nog, " het Dr. Fraser lexxstyle.'
  
  
  "My naam is Daniella," het sy gesê, skaars in staat om te bevat haar woede.
  
  
  "Mooi naam," Nick gesê. — Hoekom doen jy dit gebruik vir skaars medisinale doeleindes, Daniella?"
  
  
  "Lyk soos ons moet hierdie man, Captain Carter," het sy gesê, die kruising van haar bene en skeel. Sy blik verskuif na haar knieë, dan stadig na haar dye, dan is haar gesig, en hy geklap sy lippe.
  
  
  "Kaptein Carter! Daniella uitgeroep streng, die verlaging van haar voet. — Ek praat ernstig op. So dit is wat ek het om jou te vertel, Kaptein: ek sien reg deur jou, jy is'n man van aksie, nie'n rede. Jy is'n selfvoldaan man wat gebruik word om te alle vroue val by jou voete. Jy is eenvoudig nie natuurlik in staat is op soek na'n vrou en nie geestelik sit haar in die bed, wat is tipies van'n seksueel komplekse manlike individu van jou tipe, wat voortdurend moet self-bevestiging. Verstaan jy my?"
  
  
  "Gaan op, Dokter, ek is gefassineer," Nick gesê, glimlag.
  
  
  "Ek blameer jou nie vir wat," het sy voortgegaan met'n hartseer sug. — En ek twyfel nie jou liefde vir my." Ek het egter besef, Kaptein Carter, dat jy nie besef dat nie alle vroue is primitiewe vroue, gereed om onmiddellik te reageer op jou dier sensualiteit. So ek dink hoe gouer jy dit verstaan, hoe makliker sal dit wees vir ons om saam te werk. Het sy haar punt duidelik?
  
  
  "Die moeilikheid met jou, Daniella, is dat terwyl jy weet'n baie oor die vis, het jy nie weet'n baie oor die mense. Jy moet nie staatmaak op die lewe ervaar, maar op die inligting wat jy versamel het rondom boeke of lesings op. Jy moet kry meer praktiese ervaring op te doen. Andersins, sal jy altyd bly'n depressiewe, bang en versigtig meisie.
  
  
  — Dit het niks met my te doen! sy het gesê kalm. — Jy net sê dat omdat ek nie smelt onder die blik van jou serre-blou oë." Wel, dit is ook'n kenmerkende simptoom. Jy kan nie verstaan nie'n vrou wat die opgeleide gedagte van'n geleerde man, wat is heeltemal in beheer van haar emosies.
  
  
  — Is jy praat oor jouself?" "Ek is gereed om te praat van dit nou, baby."
  
  
  "Jy kan nie enigiets doen soos wat met my," het Daniella gespoel. - Die gesonde verstand van'n opgeleide persoon kan onderdruk enige oplewing van emosies veroorsaak word deur eksterne stimuli.
  
  
  — Hoekom doen ons nie'n wetenskaplike eksperiment?" Nick voorgestel.
  
  
  — Hoekom nie?" Ek is absoluut seker van myself.
  
  
  - Stem en'n uitstekende! Nick gevra het, glimlag. — En ek is seker jy. Dit bly net om saam te stem oor die reëls. Ek gee jou my woord nie om plek te brute krag, en jy, persoonlik, dat jy sal nie hardloop nie weg van my nie.
  
  
  "Ek is nie weg te hardloop, Kaptein Carter," Daniella Fraser het gesê, glimlag op die hoeke van haar mond. — Ek sal nie hoef te. Dit is interessant, maar om te sien hoe jou trots sal verminder.
  
  
  Nick gestyg tot sy volle hoogte en beweeg nader aan haar, sy gespierde brons bors amper raak haar voorkop.
  
  
  — Niks soos dit gaan met my gebeur, baby, " het hy geglimlag, hey, as sy kyk op na hom. "Want ek is seker ek sal wen hierdie argument."
  
  
  - hoekom? — Wat is dit? " het sy gevra in'n hees stem.
  
  
  "Al is dit net omdat jy gereed is om te verloor jou ego in die stort," het hy gesê kalm, en met'n glimlag, het hy die kajuit sonder'n woord.
  
  
  Nick het terug na sy kamer te slaap, dink oor hoe verskillende vroue was, selfs al is dit net in voorkoms. Betty-Lou, byvoorbeeld, het nie probeer om weg te steek haar natuurlike gevoelens, maar Daniella is heeltemal anders, geheimsinnig en koue. Natuurlik, as jy grawe dieper, dit blyk dat daar nie veel verskil tussen hulle. Hy het nie twyfel dit glad nie. Dit is net dat hierdie hoogmoedig geleerde dink te veel van haarself. Wel, dit sal interessant wees om te tem haar, maar dit is'n jammerte dat daar is absoluut geen tyd vir dit. Ons nodig het om te soek, soek eerder vir die Judas basis...
  
  
  Dit is met hierdie gedagte in gedagte dat Nick het aan die slaap geraak in die snikhete nag.
  
  Hoofstuk Vier
  
  
  'n blou strook van warm Caribbean lug gly onder die vlerk van die klein enkelvlak, en Nick skielik het die wiel, kom in vanaf die begin van die tweede sirkel oor'n ketting van klein eilande, met ih visvang plakkershutte en nette hang om droog te word op die strand.
  
  
  Teen dagbreek, voor af te neem, het hy gestuur Hawke'n boodskap bestaan uit'n enkele woord: "Nee." Sulke boodskappe is ewe ongerieflik om te stuur en ontvang, en Nick se wangbene strenger in frustrasie. Maar nou, as hy gevlieg oor die golwe, het hy ontspanne'n bietjie, onthou die snaakse episode wat gebeur het vanoggend terwyl hy was die neem van'n stort, en glimlag.
  
  
  Die algemene stort kamer is geleë in die middel deel van die swaai laboratorium. As hy verlaat sy stalletjie, hy was verbaas om te hoor die geluid van lopende water en draai om, iemand anders was in hierdie vroeë uur. Nick se exciting was nog steeds op die vliegtuig, en Nen was geklee in slegs'n paar van swem stamme. Tiptoeing om'n stalletjie met'n wasdoek gordyn getrek het, het hy rustig trek'n handdoek uit die bar en lees die eienaar se naam in die hoek — "Dr. Fraser" geborduur in rooi draad. Nick vries, en Stahl gewag het. Gou, 'n oulike vroulike hand steek uit onder die gordyn en versprei haar vingers het begin om te voel die nat vloer.
  
  
  "Laat ek jou help," Nick gesê, hang die doek oor Danielle se kaal skouer, maar nie laat gaan van Odin se draad om sy arm. Trek die gordyn strenger, sy ruk op die handdoek, maar Nick het nie laat gaan. Streel haar uitgestrekte regterarm met sy linker hand, het hy bevind haar onderarm en hardloop sy palm oor haar fluweel vel. Daniella vries, hou haar asem. Nick ruk sy hand weg, laat gaan van die handdoek, en stap na die deur. Die wasdoek ritsel agter hom, en Daniella hardloop rondom die stand, gluur ego, maar Nick het nie draai.
  
  
  Die enjin versmaai, verstik, brul, en versmaai weer. Nick kyk na die instrumente: alles was normaal. Hieronder, die welige plantegroei van'n eiland nie gemerk op die kaart was groen, en'n smal atoll uitgestrek langs die kus. Skielik, uit op die groot uitspansel van die blou water, Nick het'n twee-maste skoener, donker met die ouderdom en peeling verf, dryf met sy seile af. Nick vlieg laag oor haar drie keer, maar het nie'n enkele siel op die dek. Hierdie kennis gestel hom, en hy was omtrent om te maak'n landing, maar die enjin begin om te wanfunksioneer weer, oorverhitting van oorbenutting, en Nick onder leiding vir die Triton, versigtig die vermindering van die spoed: al wat hy nodig het om te doen was gevang kry in die golwe in die middel van die Karibiese See en afval God weet hoe baie kosbare tyd!
  
  
  Toe hy by die basis skip veilig, hy vasgebind die amfibiese om die Triton se stern en het'n werktuigkundige oor, vra Ego te sorg van die enjin. Thompson het gesê dat die draad isolasie het uitgebrand iewers, en dit sal neem ten minste twee uur te los en te herstel die emoe se probleem. Met'n swaar sug, Nick klim uit om die kajuit en op die skoener om aan te sluit die wetenskaplikes hurk naby die hawe skip se spoor.
  
  
  Bill Hedwin was om te konsentreer op die derrick kraan wat hang oor'n groot staal bal dobber in die golwe, probeer om op te hef die tape recorder deur die oop luik opening sonder om die kabel gevang in die lang silindriese aanhangsels wat steek soos seekat, tentakels rondom die kante van die bal. Daniella, in'n oop swem pak, sit met die een voet op die ballon en die ander op die kant van die skip.
  
  
  "Waar het hierdie ding vandaan?" Nick gevra.
  
  
  "Dit kom uit die bodem van die meer," Bill Hedwin het gesê met'n glimlag. "Sy was onder die water vir drie dae, die opname van inkomende inligting op die band. Nou Dr. Fraser sal gaan af na die onderkant weer te neem van grondmonsters en ander monsters van die onderwater wêreld. Ons "Octopus" ons toelaat om te kry die mees unieke materiaal vir navorsing.
  
  
  — Hoe lank sal jy wees onder die water?" Nick gevra Daniella.
  
  
  "'n uur, of miskien twee," het sy gesê koud, gee Ego'n onvriendelike kyk, duidelik nie om hom te vergewe vir sy oggend grap in die stort.
  
  
  "Ek wil om te gaan na die onderkant, te," het hy gesê met'n wen glimlag. — Die Vloot is baie belangstel in sulke dinge.
  
  
  Daar was'n flikker van twyfel in Daniella se oë: hey, sy het nie wil om te neem Nick met haar, maar sy het nie waag om te weier om hom in die voorkant van die ander, veral sedert die bathyscaphe het genoeg ruimte vir twee.
  
  
  "Alles reg, volg my binne," het sy ten slotte gesê. — Wees net versigtig om nie skade aan die toerusting.
  
  
  Nick knik beleefd, kyk na haar trim figuur verdwyn deur die broei, en haar gevolg.
  
  
  Die Seekat is ontwerp in so'n manier dat die binnekant jy kan net lê in die spesiale stoele, kyk na die onder water wêreld deur middel van'n smal, geboë venster om'n spesiale glas. Daniella bereik vir die beheer, en daar was'n metaalagtige klang as die broei dek gesluit, en die staal bal begin om te sink in die see. Buite die venster, die water gekook en geborrel, en die spot van die suurstof wat die druk vergelyking binne-in die bathyscaphe, en binnekort'n sagte druk in die onderste vertel Nick wat hulle bereik het die bodem.
  
  
  Daniella druk'n knoppie, die enjin spin saggies, en die staal bal verskuif glad verloop vorentoe op sy spinnekop bene. 'n kudde van nuuskierig gestreepte vis loer deur die venster en, baie tevrede met wat hulle gesien het, verdwyn in die seewier. 'n blou-en-geel catalinet gedryf stadig deur, gevolg deur'n groot silwer snook, die suurlemoen-gekleurde vinne en stert swaai trots. Die seekat behendig opgetel klein deeltjies van die onderkant en klein koraal takkies met sy tentakels, om ih in staal blikkies gemonteer op die mure van die ballon.
  
  
  "Damn dit! Daniella ontplof. - Die dipstick is vasgesteek!
  
  
  En seker genoeg, een van die tie rods inloer om die spoor. Nick bereik vir haar, buk oor in'n ongemaklike posisie, maar die verdomde deadlift wil nie beweeg nie, en Em het om te beweeg selfs verder, rus sy kop op Daniella se heup. Probeer om nie te afgelei word deur die bestudering van die res van haar warm liggaam, het hy gevind dat die stok en plaas sy ego in die gids, dan begin om te regop. Andersins, dit was onmoontlik om te doen in die beknopte bathyscaphe sonder druk sy hele liggaam teen haar, en Nick lig homself op sy hande en hovered oor haar vir'n oomblik, die gesig staar haar rooi gesig.
  
  
  "Dankie," het sy asem skor, raak ego se onstuimige bors aan sy magtige bors en probeer tevergeefs om te hou haar gesig gevoelloos. Maar die lewendmakende van haar asem, die byt van haar tande, en die verstramming van haar spiere verraai haar groeiende begeerte om op te leun in hom en bied haar lippe vir'n warm soen. Haar blou oë is half-toe, en sy gooi haar kop terug, verloor beheer van haarself, maar Nick gerol oor Nah en hervat sy posisie in sy stoel. Daniella het'n diep asem en ontspanne, en Nick het om te onderdruk'n triomfantelike glimlag.
  
  
  Daniella druk die knoppie weer, en die bathyscaphe begin om te styg na die oppervlak.
  
  
  Wanneer Nick bereik die dek van die Triton, het hy uitgeroep met oordrewe bewondering::
  
  
  — Dit was net te groot!" Sy het'n baie nuwe ervarings. En jy? hy kyk na haar skerp.
  
  
  Sonder'n woord te sê vir ons, Dr. Fraser draai haar rug op hom en stap statig weg. Nick net glimlag na haar: die ego se eerste eksperiment in om die arrogante wetenskaplike dame se emosies uit van die beheer van haar opgelei gedagtes gegaan het redelik goed.
  
  
  Die werktuigkundige op die hoogte van die emu wat die probleme is vasgestel en die vliegtuig is gereed om te vlieg. Na hom te bedank, Nick onmiddellik het in die kajuit en lig die amfibiese in die lug. Het hy gevlieg oor die vreemde skoener weer, met die hoop hierdie tyd te sien iemand op die raad, maar weer om te help nie. Die besluit om voort te gaan sy soek na die verdagte vaartuig in die oggend, het hy teruggekeer na die Triton.
  
  
  Die eerste ding wat Nick het toe hy het na sy kajuit was'n boodskap stuur om te Smous. Dit het bestaan uit dieselfde verskriklike woord: "Nee." Dan het hy sak terug op sy stapelbed en maak sy oë, dink dat miskien sou hy het om te drink die bitter beker van die nederlaag na alles. Daar was reeds'n onaangename smaak in my mond. Nick gou drifted af te slaap, en toe hy wakker word, het hy voel verfris, gerus, en honger. Nadat hy op sy broek en hemp, het hy afgegaan na die kombuis, het vir hom'n toebroodjie, en stap terug af in die smal deurgang na die kajuit. Brylev gesukkel uit onder die deur van Daniella se kajuit. Klop, Nick stoot die deur oop en sien dat die kajuit was leeg. Nick het tot die dek, maar daar was geen meer mense daar. Die skoener gly lui oor die water, verlig deur die lig van die helder sterre. Nick het'n diep asem van die warm, sout lug, uitgestrek, en luister: Van onder, ek kon hoor Howie, Ray Anders, en Consuela speel kaarte in die sitkamer. Brylev was in die hut naby die Bill & Cynthia supermark, wat nie'n verrassing Nick op alle nie, maar net vir hom glimlag. Die bathyscaphe gedryf onwillig langs die hawe kant, die ego se broei gesluit. Maar waar is Daniella, Nick gedink onrustig, en kyk op sy horlosie. Die hande wys na tien-dertig. — Wanneer het sy verlaat die skoener?" En waar kan dit gegaan het in die middel van my rok?"
  
  
  Nick gaan sit op Kazan Baai langs die reddingsboot en lê laag. Ten slotte, Ego se fyn ore gevang'n sagte spat oor die kant. Staan op, hy loer in die duisternis en het'n rubber vlot nader aan die skip. Op die nen, Daniella Fraser sit in'n baaikostuum, haar hare terug getrek in'n bun, en met selfvertroue gewerk het'n roeispaan. Wegkruip in die skadu, Nick gekyk as sy klim die tou leer om die dek van die Triton en trek die vlot rondom die water. Dan het sy laat die lug uit van dit, opgerol, en, met die rol ingesteek onder haar arm, haastig af die leer na haar kajuit.
  
  
  Nick krap die stoppels op sy ken ingedagte met sy naels. Hy het lank gelede geleer dat die onmoontlike moontlik in'n reënbui, en hy het twyfel die belangrikste maatstaf in die beoordeling van die wêreld rondom hom. Het Hawk, ook, gedaal het in Judas se slim net? Na alles, hierdie genie van dwaasheid ongetwyfeld voorsien dat hy vroeër of later sou die gesig van'n agent van die AMERIKAANSE spesiale Diens, en kon nie help nie, maar dink uit, soos'n ervare skaak speler, die terugkeer kombinasie. Hy moet het'n voorgevoel dat ego sou gesoek word in hierdie spesifieke gebied van die Karibiese eilande, en Dr. Fraser het hom as aas. En Smous het die aas! Te wouldnt'n baie van die verdagte feite opgemerk deur Nick in die afgelope paar dae! 'n toeval? Onwaarskynlik. In elk geval, hy moet hou'n oog op Daniella en uit te vind waar sy verdwyn in die nag, Nick Carter besluit.
  
  
  Die volgende dag het nie verdryf Ego se donker vermoedens. Hy omkring een sektor — en weer was tevergeefs. Maar hierdie keer het hy teruggekeer na die Triton voor sononder. Na die stuur van Hawke'n teleurstellende verslag, Nick draai af die ligte in die kajuit, gaan lê op die stapelbed, en wag vir die aand. Wanneer die duisternis uiteindelik omvou die skoener, het hy ingesluip uit die kajuit en weggesteek agter die trap na die enjin kamer.
  
  
  Emu het nie te lank te wag. Die verlaat van die heilige in haar kajuit, Daniella, geklee in'n baaikostuum, gaan uit in die gang met'n rubber vlot onder haar arm en het tot die dek. Nick haastig terug na sy kajuit, trek op die exciting hy wil ingedagte verskuif die amfibiese pad, en hardloop net as Daniella se blonde kop was oor om te verdwyn in die golwe.
  
  
  'n volmaan loer uit agter die wolke, en Nick vasgemaak op sy scuba gear en val terug in die water. Swaai onder die water, het hy gou vasgevang met die vlot, sweef stil op die oppervlak. Die maan het silwerde die see met'n lang pad van geestelike vrede, en Daniella se syfer was duidelik uiteengesit teen dit. Nick het nie soos om te swem in die nag in die haai-besmette see; hulle kon kry naby aan hul prooi al van'n skielike en skeur dit uitmekaar in die knip van'n oog, laat geen kans om te ontsnap.
  
  
  Nick geraai dat Daniella was op pad na'n klein atoll wat jutted uit die dieptes van die see, en hy het harder gewerk met sy vinne. Gou, Daniella gespring op die sand en trek haar vlot uit dit. Sy kop uitsteek om die water, Nick het gewag vir haar om te grawe'n draagbare radio sender uit onder'n vertraagde palm boom en begin die oordrag van'n geheime boodskap. In plaas daarvan, Daniella losgemaak van die clip en gooi haar pragtige hare om haar skouers met'n skud van haar kop. Dan het sy gestroop van haar baaikostuum en gewaad enkel-diep in die water, mooi in haar naaktheid, soos die dogter van Neptunus in Botticelli se Die Geboorte van Venus.
  
  
  Nick gevang sy asem by die aanskoue van haar afgerond, vol borste en wyd, nooi heupe, pragtig in hul klassieke proporsionaliteit. Sy gewaad in die middellyf-diep water en spat vrolik, maak haar heupe pyn. Ten slotte, sy gesink in haar perske-pienk spene en, stoot af van die onderkant, geswem vinnig, baljaar en krul soos'n meermin-eienares van die water koninkryk. 'n pragtige swemmer, Daniella geniet die langverwagte geleentheid om te ontspan in afsondering met die sofistikasie van'n nimf, gooi af die masker van'n streng wetenskaplike en was weg al die wêreldse bekommernisse.
  
  
  Maar die meer Nick kyk na haar, die meer het hy gevoel'n groeiende gevoel van frustrasie en ongemak: hierdie speletjies in die maanlig in'n silwer Caribbean rok is belaai met ernstige gevaar. 'n skielike spier spasma of krampe, sowel as enige ander onverwagte aanval, en Daniella kon sterf, want daar is niemand hier om te kom tot haar hulp! Naby die atol, 'n wye verskeidenheid van mariene roofdiere prowled vir prooi, met die wete dat klein vis wat voed op garnale, skaaldiere en wurms.
  
  
  Skielik, Daniella geduik en bly te lank onder die water. Nick kyk angstig rondom die strand, maar daar was geen teken van haar nie. Dan het hy ook, gedompel in die maanverligte water en swem langs die rif. Agter een van die groteske uitsteeksels, hy kon maak uit Daniella se blonde hare, wat lyk soos vreemde seewier, en iets soos'n lint wat vasklou aan haar been bo die enkel. Dit was'n reuse moray eel in sy grawe, een van die mees roofsugtige diere in die area. Sy sterk kake en naald-skerp tande het die slagoffer met min kans om te ontsnap.
  
  
  Nick trek'n lang mes uit sy skede en gebruik dit om te sny deur die moray eel. Die skerp lem gesny deur die slang se dik groen vel, en die moray eel sy mond oopgemaak, die vrystelling van Daniella se been. Ek het begin om te klim vinnig op die leer na die oppervlak. Nick gesteek die roofdier weer, probeer om vooruit te loop haar weerlig-vinnige vergelding aanval, dan gryp haar net onder die kop met albei hande. Die moray eel wikkel uit sy greep en weggesteek in die gat, na aanleiding van die instink van selfbehoud. Sonder om te mors'n tweede, Nick het, te, om die bloed-bevlek water, en sien dat Daniella was amper kruip op die bank. Hy geswem na haar en het haar gehelp om oor die laaste paar meter, lê haar neer op die sand, dan trek sy exciting en hurk langs haar, die ondersoek van haar enkel. Dit was nodig om die bloed te stop van die spuit van die wonde, en Nick het nie huiwer om te bind op die top van haar baaikostuum om haar enkel.
  
  
  Danielle se bleek gesig het'n bietjie pienk, en sy kyk na Nick in die verleentheid en begin om te bereik vir haar onderklere, maar hy het gestop vir haar:
  
  
  "Vergeet dit, dit is nie die tyd. Jy is dom, jy kan nie so aanmatigend. Is dit wys om te swem in die see alleen in die nag?
  
  
  "Dankie vir jou hulp," het sy gesê. — Jy het my lewe gered. Nog steeds, ek moet daarop wys dat ek nie soos word verken op.
  
  
  "Ek sal hê om jou te vergewe vir die neem van hierdie vryheid," Nick gesê, lê haar terug op die sand. Leun oor haar,hy het haar teen die kop met een hand.
  
  
  "'n gewone vrou kan nie die versoeking weerstaan om jou," fluister sy, haar asemhaling lewendmakende.
  
  
  "Maar jy is nie soos almal anders," Nick gesê, bewonder haar naakte liggaam en die manier waarop haar borste swel met onblusbare passie. Haar blou oë vertroebel, en hy liggies gesmeer haar tepels met sy lippe, en hy het begin om haar te dek alles verby met'n vinnige soen. Die Opening van haar mond wellustig, Daniella gesluit haar oë, en'n ligte rilling trek deur haar lyf. Haar heupe begin om te beweeg van hul eie beweging.
  
  
  — So hoe is jou opgeleide wetenskaplike brein te doen?" Nick gevra rustig. - Beheer emosies?
  
  
  "Ja, ja!" het sy snak na asem, haar oë steeds toe.
  
  
  "Wonderlik! Nick uitgeroep, rollende weg en gaan sit op die sand. "Tyd om te kyk op my enkel."
  
  
  Hy trek die blinddoek strenger en snedig op haar angs uitdrukking.
  
  
  "Jy wil om te wys af jou meerderwaardigheid oor ander," het sy gesê. — Jy geniet jou krag.
  
  
  "Baie," het hy erken. — Ek moet egter daarop wys dat jy het'n baie sterk wil, ook. Dit is net ongelooflik!
  
  
  "Spaar my jou bespotting," het sy snork, trek op haar onderklere.
  
  
  — Ek sweer ek bedoel dit!" hy rek sy oë.
  
  
  "Ons moet terug te kry," het sy gesê koud.
  
  
  "Ek stem saam," het hy gesê. — Ek sal neem jou op die vlot hierdie tyd, ook." Haaie is nie om te speel nie wees nie.
  
  
  — Maar hoe gaan ek om te wys op die skoener soos hierdie?" Daniella gevra.
  
  
  "Almal is aan die slaap, so jy hoef nie bang te wees nie," het hy gesê ee. — Naas, haar wel-verdiende reg om te bewonder jou skoonheid."
  
  
  Daniella frons as sy bedek haar bors met haar hande, selfs al is sy nie genoeg kry vitamien C. Alles op die Triton was nog steeds op hierdie laat uur, en hulle het gegly af sonder dat iemand agterkom.
  
  
  "Dankie dat jy so baie weer," Daniella saggies gesê, draai na hom buite haar hut. — Ek is baie dankbaar vir jou.
  
  
  "Sal jy het'n kans om te bedank my weer," Nick het gesê, neem haar hand en glimlag.
  
  
  Haar oë geflits het, en hy skaars daarin geslaag om te vang haar ander hand, wat geopper word, te klap die emu.
  
  
  "Nie goed, Dr. Fraser! Nick skud sy kop verwytend. - Fisiese geweld is waarskynlik'n emosionele optree! Wat oor ons ooreenkoms?
  
  
  "Jy is verkeerd, Kaptein Carter. sy gebreek het, trek haar hande gratis. — Dit is'n goed-deurdagte besluit!
  
  
  Daniella slaan die deur in sy gesig. Nick bars uit van die lag en gaan terug na sy kajuit. Hy was bly dat die Ego se vermoedens was nie geregverdig is. In die oggend het ek het om te neem'n ander kyk na die vreemde skoener. Miskien is die enigste rede Ego was geïnteresseerd in haar was, want Emu het nie in staat was om te vind enigiets anders in al drie dae van soek. 'n mens het die indruk gekry dat die ego geheime plek van Rusland sou draai uit tot wees'n skande mislukking.
  
  Hoofstuk Vyf
  
  
  Nog'n duidelike, wolklose oggend aangekom het, en Carter se vliegtuig opgestyg het weer oor die Karibiese eilande. Vinnig optel top spoed, hy jaag reguit vir die ou eensame skoener, nog steeds wieg in sy oorspronklike posisie op die golwe, met geen teken van die lewe aan boord.
  
  
  Duif in die water langs die skoener, Nick vasgebind met'n tou om die anker te breek en, klim om die kajuit, geswem na die skip. Die koel water was aangenaam verfrissend om sy warm liggaam, en hy geswem om die skoener vir'n rukkie, uit te roep luidkeels tot sy inwoners. Wanneer daar was geen antwoord nie, Nick begin om te klim op die dolboord, trek homself op sy hande, en was byna op die dek toe hoor hy'n stem. Dit gedryf het om die donker luik opening van die trappe wat lei na die skip.
  
  
  "Moenie beweeg nie! Onsigbaarheid gesê beslissend. "Staan nog steeds!
  
  
  'n hand verskyn rondom die broei, clutching'n .38-kaliber polisie rewolwer, en dan'n vrou se kop verskyn. Die vreemdeling stadig klim uit op die dek, mank aan haar linkerbeen. Nick het homself tot sy volle hoogte.
  
  
  "Kalmeer! - gewaarsku, sê die vrou. — Ek het nie wil om te sit'n gat in so'n pragtige liggaam."
  
  
  Sy was geklee in geel kortbroek en'n geel baaikostuum bra. Soos, hey, ek was omtrent vyf-en-agt. Sy was lank, met bruin oë en bruin hare, en sy het'n aangename indruk. Nick het opgemerk haar hoë wangbene, haar netjiese, reguit neus, en kon nie help nie, maar laat sy oë talm op die skerp borste wat bult onder haar bra.
  
  
  — Wat wil jy doen?" het die vrou gevra.
  
  
  "Net om te sien as jy moet my help," het Nick gesê, glimlag. "Hoekom sit jy nie daardie ding af?" het hy knik by die rewolwer. "Of is dit nie gelaai?"
  
  
  "Gelaai," het die vrou gesê grimmig.
  
  
  "Wie is jy?"
  
  
  Nick knik in die rigting van die amfibiese. Die vreemdeling kyk vinnig op die letters op die kant, maar het niks gesê nie.
  
  
  "Wat is verkeerd met my been?" Nick gevra.
  
  
  "Ek is fine," het die vrou gesê. — Sy tree op deur'n see-egels'n week gelede, maar nou is haar voet is byna heeltemal genees.
  
  
  Nick voel werklik jammer vir haar: in die tropiese see, see-egels word onderskei nie net deur die baie lang en skerp, maar ook deur die giftige naalde, die prik van wat is uiters pynlik en gevaarlik.
  
  
  — En jy jouself behandel hier?" Nick gevra.
  
  
  "Ja," het die vrou gesê. — Ek het'n noodhulptas. Ek was so siek dat ek kon nie eens kry uit die bed. En nou is dit net seer om te stap op dit.
  
  
  — Sal jy omgee om die geweer weg?" "Maar wat doen jy alleen op hierdie skoener?" Waar is jy uit?
  
  
  "Vertel my oor jouself eerste," het die vrou gesê, sonder die verlaging van die geweer.
  
  
  "Haar kaptein Carter is op die oseanografiese ekspedisie," Nick gesê. — Ons is die uitvoer van'n spesiale opname in hierdie gebied op'n navorsing skip.
  
  
  "Is dit waar?" "Wat is dit?" het die vreemdeling gevra ongelowig.
  
  
  "Ek sweer," Nick glimlag.
  
  
  Die vrou lees die groot swart letters op die kant van die vliegtuig weer, het Nick'n skerp kyk, en druk die rewolwer in die lyfband van haar broekie.
  
  
  "God, as sy geweet het wat om te doen nie!" het sy vryf haar oorlel moeg. — Miskien kan jy my help?"
  
  
  Sy gaan sit op die dak van die stuurhuis en staar na hom, haar hande hang slap in haar skoot. Nick Sel gaan sit langs haar, wat haar ineenkrimp onmiddellik, en gevra:
  
  
  — Wat is die probleem?" Deur die manier waarop, wat is jou naam?" Waar is jy uit?
  
  
  "My naam is Joyce Tanner," het die vrou gesê met'n sug. "Haar naam is Miami.
  
  
  — En jy het al die pad van daar, in die ou boot, al deur jouself?" Nick het uitgeroep in die verrassing. "Dit gaan om uitmekaar te val, is dit nie?" Hy kyk rond by die gekraak dek paneelwerk en die see-rand rigging.
  
  
  "Die skoener is nie myne nie," Joyce Tanner gesê. — Ek gehuur haar, maar ek het nie genoeg geld vir'n beter boot. Sy seil langs die eilande en noukeurig gevolg van die weer verslae. Hierdie ou skip het'n volkome toegerus radio kamer! Haar eienaar is lief vir radio modellering en het so baie toerusting aan sy skoener dat enige eienaar van die mees luukse seiljag sou beny'n emoe! Die mense rondom die agentskap waar die huur ooreenkoms is opgestel het my om te weet hoe om dit behoorlik te gebruik.
  
  
  "Maar jy het nog nie vir my gesê," Nick onderbreek het, " wat jy aangetrokke tot hierdie plekke?"
  
  
  "Ek is op soek na my vermiste suster," Joyce het gesê meewarig. — Ek het gehoop het om te wees gelukkig, maar nou is ek desperaat.
  
  
  Sy het'n skaam, verskonend glimlag en sug swaar as sy voortgegaan:
  
  
  — Dit is die beste as ek begin vertel jou alles van die begin af. Ek werk as'n winkel bestuurder in Miami, geskei van my man, en woon nou in'n ordentlike woonstel met my jonger suster, wat onlangs gekom het om te bly met my in Michigan. Junie is negentien jaar oud, het'n sekretariële kursus, en is vol energie en entoesiasme. Een dag, het sy lees'n advertensie in die koerant dat'n ryk wiskunde groot die lewe op'n eiland iewers in die Karibiese eilande wat nodig is om'n sekretaresse. Junie het na'n werk-agentskap, en hey, hulle het aangebied om te vul'n vraelys. Sy was deeglik getoets vir'n lang tyd, en so ek het om te lieg vir hulle dat Nah het nie enige naasbestaandes op alle, anders sou sy nie aanvaar is vir hierdie werk. Die mense rondom hierdie buro het nie eens die moeite om te kom na ons huis en kyk na wat sy was, maar sy het haarself as die eienaar van die woonstel, en alles draai uit goed.
  
  
  Nick voel'n koue as hy geluister het na Joyce Tanner se storie.
  
  
  — Wat is die naam van hierdie agentskap?" het hy gevra Nah.
  
  
  "Die Hamer van die Agentskap," het sy gesê.
  
  
  Nick onthou wat Betty-Lou het gesê oor Walton se ander agentskap, maar dit het nie gehelp nie sy ego veel.
  
  
  "Gaan op," het hy gesê aan Joyce.
  
  
  "My suster het belowe om te skryf vir my'n brief. Maar dit is ses maande en ek het nog nie gehoor van haar nie. Jy weet, dit is nie soos junie by al. Voorheen, het sy altyd het my briewe, dikwels en gereeld, want haar nah web is'n lewende sielsgenoot. Ek het bekommerd geraak en probeer om navraag te doen oor haar, maar niemand kan regtig sê vir my niks. Ek het die polisie gekontak, maar hulle het vir my gesê dat, totdat daar was ernstige gronde vir die soek vir haar, sou hulle nie'n vinger lig. Watter gronde het ek? Wat, byvoorbeeld, kan ek om te kla? Sy het gedink oor dit en besluit om te huur hierdie skoener vir'n stem en gaan in soek van haar suster. Een keer in haar jeug, sy gaan vaar op Lake Michigan. So, sy is die ondersoek van die hele Karibiese eilande, maar wie sou vra haar, niemand het al ooit gehoor van'n ryk man wat alleen op sy eie eiland!
  
  
  — En jy het dit nie vind iets vir jouself?"
  
  
  "Nee," Joyce het gesê, skud haar kop. "Hoewel ek dalk om te kyk na'n verdagte plek." Maar ek trap op daardie verdomde see-egels, het siek, en het na die bed. En nou is ek vas hier vir die tweede week.
  
  
  — Waar in die saal is hierdie verdagte plek?" Nick gevra, voel sy pols lewend maak.
  
  
  — Jy weet, dit is redelik creepy uit daar, op hierdie klein eiland. Dit verskyn nie op die kaart nie, maar is geleë in'n saal tussen die eilande van Cayo Noreste en Blankilla.
  
  
  "Maar ek het vlieg oor dit," het Nick gesê, frons. Ek het dit nie sien nie enigiets nie, maar die bome en bosse.
  
  
  "Maar daar is'n huis in die rots, en jy kan nie sien dit glad nie as gevolg van die bome en die sand. Ego het gesien dat dit deur'n ongeluk, swem mimmo naby aan die ingang van die baai, want sy was op soek na die strand met'n verkyker. Ek sê vir julle, sy het nog nooit gesien iets soos dit voor! Egter, hierdie ou kluisenaars kan vreemde smake... Nou weet ek nie wat om volgende te doen. Wat as my suster is alles reg, sy het net nie tyd om te skryf aan my of stuur'n brief? As ek oortree op dat weirdo se eiendom sonder waarskuwing, my suster kan kry in die moeilikheid. Maar as daar moeilikheid is, kan ek myself in'n slegte gemors...
  
  
  As Nick geluister na Joyce se storie, 'n plan was reeds in die vorming van sy ego se gedagtes. Baie jare van ervaring het vir hom gesê dat dit nodig was om te verken hierdie vreemde eiland beter. Dit is'n riskante besigheid vir estestvenno, en dit kan draai uit in die mees onverwagte manier: die ou kluisenaar goed kan wees net'n legende, 'n dek vir'n Wes-meisie te wees gelok in. En dit is moontlik dat daar iets erger verborge daar...
  
  
  Nick het gevoel soos hy wil uiteindelik haar aangeval het. Dit was nie vir niks dat Hawk skertsend genoem ego'n bloedhond. Die baas was nie so wouldnt en ver van die waarheid: dit was net nodig om vir Nick te ruik na'n wonderlike metamorfose plaasgevind het met hom. Sy gesig verander, sy liggaam gespanne, gereed om te klou aan sy slagoffer in'n dood greep, ego-agtige, sy sintuie verskerp, en sy gedagtes gejaag deur'n honderd verskillende scenario's. Dit is hierdie vermoë om onmiddellik te mobiliseer en ego gered in baie steil veranderings, te danke aan emu Nick Carter en Stahl nie net'n goeie, maar die beste agent in hul geheime diens afdeling.
  
  
  Nick kyk na Joyce se ernstige gesig en glimlag.
  
  
  — So, wat doen jy dink oor dit?" — Wat is dit? " het sy gevra. — Kan jy my help?"
  
  
  "Ek sal probeer," het hy gesê, neem haar aan die skouers en kyk af in haar oë. Sy het haarself tot haar volle lengte en hou haar oë gesluit.
  
  
  "Ek is nie gaan om jou te vertel jy iets nie, maar as hierdie eiland is wat ek is op soek na, 'n baie van die mense sal dit waardeer." Maar eers, ek het om te check dit uit vir myself.
  
  
  — Wat kan ek doen vir haar?" "Wat is dit?" het sy gevra, druk Ego se gespierde arm.
  
  
  "Wag vir my hier tot ek terug te kry," het hy gesê.
  
  
  Maar Joyce het nie laat gaan van die ego se hand, op soek searchingly in sy oë.
  
  
  Nick se belangstel blik gly oor haar lyfie, die onthulling van haar skerp borste met hul uitsteek nippels, en streel haar rug gerusstellend:
  
  
  — Ek sal nou terug wees, kan jy seker wees van daardie.
  
  
  Na klim oor die spoor, het hy in die water gespring en vinnig geswem na die amfibiese. Gou het die vliegtuig opgestyg het en op pad na'n klein eiland in die suidelike einde van die Los Roques reeks. Nick het gehoop dat beide die naïewe suster Joyce en die vertroue Betty-Lou is veilig op hierdie eiland, maar'n koue in sy bors het vir hom gesê dat dit was net ego-aangevuur drome. Die storie van die werwing van die meisies om te werk vir'n ryk, bejaardes gevange was uiters vreemd. Nick het vermoed dat iets verkeerd was die eerste keer dat hy sou gehoor het dit van Betty-Lou. Die onsamehangende feite het nog nie gevorm is'n mosaïek in die ego, maar hulle is reeds in beweging. In elk geval, Nick het dit geneem, en hy was nie van plan om te draai af so'n aanloklike kans. Maar wat beteken die ego verwag in die vorm van'n dier?
  
  
  So gou As die emoe se visie op die horison verskyn, Nick begin om geleidelik te daal. Dit is riskant om te benader die eiland vinnig, want dit kan opgemerk word. Nick opgetel die verkyker en geplaas Ego op die sitplek langs hom. Die eiland en die klein atoll saam dit kan reeds gesien word van bo en met die blote oog. Nick gevlieg oor hulle, maar het niks gesien nie, maar sand, palm bome en bosse. Die eiland was heuwelagtige, maar met'n redelik plat strand grens op die strand en'n klein inham in die noordelike deel van die ego, wat was waar Nick gekies het om te land.
  
  
  Hy draai die enjin af, draai dit weer op, en onmiddellik draai dit af. Die enjin versmaai en gestop, en Nick draai dit terug op, en die enjin neurie met misnoeë, so as om hom te waarsku dat hy nie sou duld nie sulke behandeling. Nick omkring die baai en die keuse van'n geskikte plek op die rand van die water, skielik draai die enjin af. Hy versmaai hard, verstik, en dan bedaar. Die vliegtuig af gekom het, het glad verloop, net in die voorkant van die smal ingang van die baai wat Joyce het vertel Nick oor.
  
  
  Nick het die kajuit deur, klim uit op die swaai, en versigtig het sy pad vorentoe langs die amfibiese hull. Leun oor die enjin, hy trek terug die enjinkap en voorgegee het om te kyk vir'n probleem. Nick het geweet dat hy dopgehou word. Verlaat die enjinkap oop, het hy teruggekeer na die kajuit en versigtig bestudeer die strand deur die verkyker. Die amfibiese, intussen, gedryf stadig in die rigting van die verdagte helling van die heuwel, lek en lek soos dit was meegevoer deur die huidige, en Nick het net sekondes om te spaar. Op die laaste het hy gesien het wat Joyce het gesê: 'n lang, hurk beton struktuur wat nie meer soos'n huis, maar'n ondergrondse vesting, met staal blaaie bo dit rus op staal boë en bedek met'n dik laag van die grond en sand, wat rondom die bosse en bome gegroei het.
  
  
  "Amazing camouflage," Nick fluit van die vlag van toestemming om uit te voer. Van die kant van die rok, die voorwerp gesien kan word slegs deur swem mimmo smal gang in die baai, en van bo die ego nie sigbaar is nie op alle! Vier mans staan buite die gebou met'n paar lang voorwerpe in hul hande. "Sekuriteit," Nick snedig, " is dit regtig Judas se lêplek, ook? Of was dit'n ander dolleman kluisenaar wat geneem om verblyf hier? Wel, hy sal gou genoeg."
  
  
  Nick ter syde stel die verkyker en klim rondom die kajuit, hierdie keer met'n sleutel in sy hand. Hy vroetel met die enjin vir'n oomblik om te lei sy oë, dan klap die enjinkap toe en, weer, Dov het die wiel en het oor die baai. Na omkring die eiland, het hy die leiding vir die skoener, baie tevrede met wat hy gesien het.
  
  
  En hy het gesien genoeg vir die eerste keer: 'n vermom huis, gewapende wagte, die plek van die straat. Al wat oorgebly het, was om te vra vir'n paar ekstra inligting oor die sentrum, vergelyk ih met die data wat beskikbaar is om dit, en besluit of om voort te gaan verken hierdie verdagte eiland. Na alles, hy het nie baie kosbare tyd links...
  
  
  As hy genader om die skoener, Nick het gedink van die pragtige radio kamer Joyce het genoem te Emu. As die toerusting was regtig'n goeie, hy gedink het, hy dalk in staat wees om te kontak Hawk dadelik, spaar hom die tyd wat dit sou neem om te kry om die Triton !
  
  
  — Was ek reg?" Joyce uitgeroep, hardloop uit om te voldoen aan die emu.
  
  
  "Absoluut! Nick gesê. — Neem my na die radio kamer wat jy het is die prys so veel nie.
  
  
  Van die eerste blik op die toerusting, Nick kon sien dat Joyce het nie oordrewe sy eie meriete: die kragtige radio senders dit moontlik gemaak het om te stuur'n boodskap om te Smous. Nick besluit om te vervang die enkripsie-toestel met'n eenvoudige kode: vir een-uitsending, dit was toegelaat deur die instruksies. Draai op die sender, Nick ingeskakel sy ego tot die verlangde frekwensie, en na die uitdrukking van sy belangrikste boodskap met net die woord "miskien," het hy gevra die sentrum vir inligting oor die Walton en Hamer uitzendbureaus. Dan het hy het op die sender, draai op die ontvanger op volle krag, en teruggekeer na die dek. Hy het geweet dat die baas het reeds geaktiveer die hele apparaat en die hele geheime diens netwerk, sodat hy kon net geduldig wag vir die resultate.
  
  
  Joyce was lê op die dek, die dra van stywe kortbroek. Sy het gestoot die bande van haar bra terug so dat dit skaars bedek haar borste. Nick het geweet sy het hom gehoor het, gaan op die lug, sodat hy gaan sit langs haar om te sien wat sy gedink het oor dit.
  
  
  "Hoekom is jy probeer so hard om my dood te maak, Kaptein?" — Wat is dit? " het sy gevra ernstig.
  
  
  "Die ding is," het hy gesê ingedagte, " het'n vriend van my is in'n baie soortgelyke situasie, en ek wil om te gaan beide maniere oor dit. Kom ons wag vir my vriende om te reageer op my wanneer ek geskryf het om hulle te help. Gee jy om as ek hier bly'n bietjie langer?"
  
  
  "Kom, Kaptein! Joyce uitgeroep vurig. — Ek is ewig dankbaar vir jou kommer! Jy is nie pla my glad nie.
  
  
  Nick glimlag by Hey, in rumatiek en bench press op sy rug, die sluiting van sy oë.
  
  
  "Jy weet, Kaptein," Joyce het gesê ná'n pouse, " ek het nog nooit iemand so'n goeie sorg van my toerusting. Nee, dit is waar, " het sy bygevoeg haastig, sien die ironiese glimlag op sy lippe.
  
  
  "Selfs jou ex-man?" Nick opgewek het sy wenkbroue.
  
  
  "Die man?" het sy snuif. "Emu het nie omgegee oor my. Hy het altyd gesê ek wou te veel van hom. Dit lyk soos hy was reg, hy kon nie my niks te gee. Ek wens ek het nie besef dat dit te laat is.
  
  
  — Dan hoekom het jy met hom trou?" Nick gevra.
  
  
  — Dit is my probeer en'n banale storie. Hare was net'n jong dwaas, dis al. Op daardie tyd, sy was nog heeltemal onkundig van mans en was nie in staat om te sien ih se ware aard onder die dekmantel van pretensie, geglo enige ih grootpraters chatter en maklik toegegee het aan die valse komplimente.
  
  
  "Maar jy sal nie dieselfde foute weer," Nick gesê, die aanhoor van die spanning in Joyce se stem wanneer sy gepraat oor mans, en haar gevoel honger blik op sy liggaam. — Jy het'n ervare vrou, het jy nie?"
  
  
  "Ja," het sy ingestem swak, " ek het gesien hoe'n baie in my lewe. Kan jy ons nie glo nie, een ih woord, 'n reënbui selfs optrede! Wat jy nodig het om te vertrou net jou eie gevoelens. Vroue se intuïsie sal nooit toelaat dat jy af! Die toevoeging van'n vrou se dollar sal onmiddellik vir jou sê of dit is'n ordentlike man of nie. Soos in die geval van jy, byvoorbeeld...
  
  
  — Wat is dit veronderstel om te beteken?" Nick gevra.
  
  
  "Daar is iets oor jou wat elke vrou kan vertel," Joyce het gesê. En jy hoef nie eens nodig het om iets te doen. Al wat'n vrou het om te doen, is om te kyk na jou en alles duidelik...
  
  
  Joyce se stem sleep af, en Nick voel haar hand op sy bors, warm uit die warm son. Die skoener wieg ritmies, terug te bring herinneringe van'n ander ritmiese beweging. Nick het sy oë oopgemaak om uit te vind Joyce staar na hom, haar mond effens oop, haar borste net skaars borsel teen sy gespierde liggaam.
  
  
  — Wat is vir jou duidelik?" — Wat is dit? " het hy gevra rustig, selfs al het hy geweet het rumatiek vooraf.
  
  
  Dit was'n vrou wat uitgeput deur die gevoel van leegheid, 'n vrou wat dit gesien het in nen'n man wat nie kon vul haar leegheid.
  
  
  Die kreet van die feeks Daniella het nie ongesiens verbygaan vir Nick. Hy was deeglik bewus van die behoefte om te ontspan, dan is gevaarlik flirt met haar, en sy liggaam is ook gevul met ontevrede begeertes. Die nabyheid van die soel vrou, die warm son en die koel see briesie het die onversadigbare honger van die vlees baie meer intens, en Nick het op sy kant, sit sy arm om haar skouers.
  
  
  Sy het dadelik vasgeklou aan sy midsection en gulsig bietjie in sy lippe met haar sensuele mond, uit te stuur seine van passie met haar tong. Haar bra val af, en Nick kon sien haar groot, peervormige borste met hul prominente, bruin tepels. Joyce kon nie spog met van Daniella se goddelike skoonheid, maar dit was nie tevergeefs op baie mense, Nick gedink het. "Maar nah het slanke bene, 'n skraal lyf, en'n plat maag."
  
  
  Joyce druk haar borste teen hom, en hy voel sy ego te versterk in sy heupe. Hy liggies het haar tepel in sy mond, en Stahl liggies omkring dit met sy tong. Sy saamgevou ego in haar arms en kerm met plesier, bewend met ongeduld. Terwyl sy tong het voortgegaan om te vertroetel haar borste, hy streel oor haar rug en boude met sy hand, ry Joyce in'n waansin van opwinding met sy ervare raak aan die sensitiewe punte. Sy was reeds snikhete met passie, en dan het hy het'n bank pers en begin om te werk sy bolyf na die klop van die golwe wieg van die skip. Joyce het skielik en vinnig, maar sy het nie laat gaan.
  
  
  "Meer!" fluister sy hees. "Meer, nou!" Asseblief!
  
  
  Nick het nie teleurgestel nie Joyce se hoop, maklik bring haar na'n nuwe ekstase, maar hierdie keer het hy was nie tevrede met wat hy bereik het, en het voortgegaan met verdubbeld energie te gooi meer en meer logs in die brandende vuurpan van ongekende plesier, vergesel deur haar wild skree en gekerm.
  
  
  Haar oë was wyd en mistige, en dit was nie totdat hy los sy greep en gerol op sy kant dat hulle weer hul duidelikheid en kyk na hom met onverbloemde bewondering.
  
  
  "Ek het nog nooit gevoel iets soos hierdie voor," Joyce het gesê stil.
  
  
  Nick het geglimlag en omhels haar weer. Gesus deur die rollende see en die son, het hulle ingesluimer, maar hul slaap was gou onderbreek deur die luide geknetter van die radio. Nick het opgespring om sy voete en hardloop na die radio kamer. Die boodskap rondom die sentrum het in gekodeerde vereenvoudigde kode. Na die opname van die ego, Nick kyk na die toerusting en vinnig gedekodeer die teks. Hawk het die volgende punte te ego:
  
  
  "Die Walton employment Agency, wat geregistreer is onder lisensies in New York, toe af na die funksionering vir slegs een maand. Dieselfde geld vir die Hamer se Miami kantoor. Nie een van die groot ondernemings nie in diens ih met die hulp van ons een vrou. Ons is die nagaan van alle sodanige agentskappe in al die stede van die Ooste kus."
  
  
  Nick lag, maar onmiddellik frons as hy klaar is die lees van beide kante van die boodskap. Die laaste lyne gesê:
  
  
  "Ons het instruksies ontvang vir die betaling van die losprys vir die boot. Die tyd is besig om uit te loop. As daar is enige rede, onmiddellik optree."
  
  
  Nick skeur die papier in klein stukkies en verbrand dit. 'n franse intelligensie-beampte se woorde oor'n prettige wetenskaplike met die naam van Harold Fratke het terug gekom na vore. Wat het hy te doen het met die moord van'n Arabiese handelaar van die menslike goedere? Kan dit iets te doen met die werwing van sekretarisse vir'n ryk gevangene op die eiland? Hoekom was daar so streng vereistes vir kandidate? Na alles, net hulle het'n kans om'n plek te kry, deur hulle, wat nie naby familie.
  
  
  Egter, Joyce het nog nooit gehoor van'n kluisenaar in die Karibiese Eilande tydens haar reis! Ewekansige wedstryde? Maar vir een of ander rede, hierdie ketting van feite reeks van die bekende reuk van Judas! Nick het geweet dat die bose genie goed. "Hierdie klein monster van die onderwêreld gelok al die omliggende bose soos'n magneet. Hy het nog nooit versuim het om te gee ons'n geleentheid om uit te brei sy invloed en die verhoging van sy rykdom en mag. En as die emu met'n pervers genie, Judas waarskynlik die ego vir hom werk, die skep van al die voorwaardes vir die ego te bevredig pynlike fantasieë. Geen twyfel dat hy het al hierdie dinge gedoen het met sy gewone diskresie, Nick gedink het. "Wel, dit is tyd om te verwar hierdie twee gemeen mense met hul bose planne," het hy besluit, en probeer om nie te dink oor die lot van Suster Joyce en bietjie Betty-Lou Rawlings as hy teruggekeer na die dek.
  
  
  "Wel, wat is nuut?" "Het jou vriende het uit niks nie?"
  
  
  "Jy nodig het om'n beter blik op hierdie geheimsinnige eiland," Nick gesê. "So gevaarlik As wat dit is vir ons, ek het net nodig het om daar te gaan.
  
  
  — Kan ek gebruik dit vir jou?" Joyce gevra.
  
  
  "Ja, deur'n verblyf hier op hierdie skoener," Nick gesê. — Ek belowe ek sal terug kom môre so gou as ek iets weet."
  
  
  Hy het haar'n vinnige piksoentjie op die wang en, sonder om te wag vir haar om te protesteer, gespring oorboord. Die Emoe het om terug te keer na die Triton, neem die spesiale toerusting dit ontvang het van die Geheime Bedrywighede Ondersteun Departement, hervul, en dan vlieg terug na die eiland. Deur die ego se skatting, kon hy net daar na sononder. Wel, Nick het gedink dat sou wees, selfs beter. Joyce waai by die emu van die dek, groeiende kleiner en kleiner as die vliegtuig geklim weg van die schoener. Sy het uiteindelik met'n ware man. Natuurlik, dit was net die passie, die onversadigbare honger van uitgeput vlees, en die verwarring van die emosies wat gegooi het haar op die ih dek. Maar dit gemaklik intimiteit aan hulle gegee het om beide diep tevredenheid, en hulle het nie spyt wees nie. Nick voel verfris en vol energie. Hy het te lank gewag vir'n konfrontasie met Judas, en nou was hy gereed om te sit'n einde te maak aan hierdie Sataniese brat eens en vir altyd.
  
  Hoofstuk Ses
  
  
  Terug op die Triton, Nick dadelik af na sy kajuit en versprei op die stapelbed die spesiale exciting dat Emu gegee is in die onderhoud departement, met sy verborge sakke. Hulle vervat: miniatuur plofbare koste in die vorm van kapsules met gelatien, 'n klein flitslig, die grootte van'n sigaret, 'n spoel van rubber-bedekte draad, 'n spesiale water ligter, 'n spesiale ontsteker vir onderwater plofbare toestelle, sowel as'n plat geval, die dikte van'n vuurhoutjieboksie, wat gebou is in die sender vir kommunikasie met die hoofkwartier van die geheime diens in Moskou. Washington.
  
  
  Stewart, die hoof van die spesiale effekte departement, het gewaarsku dat'n chemiese lont sou gaan af in die vyf-en-vyftig sekondes, en'n plofbare toestel wat kan blaas die romp van'n slagskip aan stukke. Die sender is ontwerp vir slegs een nood boodskap, waarna dit onbruikbaar.
  
  
  Nick het net sit sy exciting, wat lyk geen verskil van die gewone een, wanneer die Wetsontwerp Hedwin in die kajuit. Hy het gesê dat Daniella het teruggekeer van'n bathyscaphe duik na die bodem van die oseaan en wag vir Nick in haar kajuit. Nick het reguit na haar.
  
  
  Daniella het die deur oopgemaak na sy klop, en hy kon nie help nie, maar breek in die paadjie, betower deur haar skoonheid, haar hare terug getrek in'n bun, haar kers bad pak...
  
  
  "Jy lyk mooi!" Nick uitgeroep, nie in staat is om te skeur sy oë weg van haar ruim borsbeeld, wat swel die top van haar bikini.
  
  
  "Dit is makliker om te werk in'n bathyscaphe," het sy gesê koud. — Jy is terug vroeg vandag.
  
  
  — Ek verlaat weer reg nou, en ek sal nie terug wees vir die nag, " het hy gesê, kyk af na die onderkant van haar baaikostuum.
  
  
  — Wanneer sal jy terug wees?" — Wat is dit? " het sy gevra rustig.
  
  
  "In die oggend, as alles goed gaan," Nick gesê.
  
  
  — Wat bedoel jy - "as alles goed gaan"? sy geflits, gaatjies ego met haar helder blou oë.
  
  
  "Laat ons nie gaan nie in daardie spin," Nick lag, die sluiting van die deur agter hom.
  
  
  Sy het begin om terug weg van kla, maar hy was reg tot haar.
  
  
  "Ek wens ek het tyd tot die einde van ons argument," het hy gesê, kyk af na haar onstuimige borste, so mooi in die maanlig. — Jy kon gedoen het wat lank gelede nie, weet jy nie?"
  
  
  — Ek weet nie iets soos dit, " het sy geprewel, die verlaging van haar oë.
  
  
  "Is dit?" Nick glimlag, druk op sy maag teen haar en druk haar bene uitmekaar met sy knie. Hy het haar ken in sy linker hand en lig haar kop.:
  
  
  — Wel, hoe doen ons met die beheer ons emosies? - Die ego van elke stam op hierdie oomblik rus op die lyn van sy lewe.
  
  
  "Die maat sou doodgemaak het," het Daniella fluister onder haar asem, wikkel haar bewende arms om Ego en hou hom styf. Haar geskei lippe aangeraak ego se, maar op daardie oomblik het die soel middag lug skud die skietwond, breek die stilte en sjarme van die oomblik. Daniella trek weg van hom, en Nick het aan die luik.
  
  
  "'n soort van militêre boot," het hy gesê. "Onder die vlag van die Venezolaanse Coast Guard." Nader teen'n hoë spoed, blykbaar, die grens wagte wil om te inspekteer die skip en gaan die dokumente. Ons wil beter voor te berei die ih vooraf, " het hy bygevoeg, draai na Danielle.
  
  
  Sy hervat haar ernstige en verbied gedrag en het op die dek. Nick hardloop terug na sy kajuit, en Stahl gekyk deur die luik as die bekendstelling genader om die Triton van die hawe kant. Daar was ses mans staan op die dek, een van hulle in die uniform van'n beampte, die ander in die matroos pas. Een kyk na die reuse-een, leun terug teen die stuurhuis muur, was genoeg om vir Nick te weet wat was die besoek van die ichthyologists. Die Triton was honderde kilometers weg van Venezuela territoriale waters, en die grenswagte het niks om te doen hier. Snyer het gekom van'n geheimsinnige eiland.
  
  
  'n sloep met die "beampte" en twee ego helpers trek weg van die bekendstelling en begin om te benadering die "Triton". Die lenige "beampte" het'n ietwat verdag, doelbewus prim kyk. Nick het uit die hut, af in die smal gang, en versigtig lig die aft broei dekking uit te kry, die behoud van sy kop af. Toe het hy stadig klim oor die lae reling op die regte bank en, hang deur sy hande, stadig gesink in die water.
  
  
  Sodra binne, Nick hurk teen die romp van die Triton, en Stahl geluister het na die gesprek tussen die "beampte" wat het reeds'n voet op die skip se dek, Daniella, en Bill Hedwin.
  
  
  "Sy wil om te sien die hele skip," die indringer het gesê in'n toon wat duld geen argument.
  
  
  Gritting sy tande, Nick vries, voel'n gevoel van onheilspellend.
  
  
  Wat hy die meeste gevrees gebeur het. As alles het glad verloop nou, en die vreemde gaste het nie vermoed nie, dan sou hy nog steeds'n kans om te voltooi die taak aan hom opgedra. Maar as hulle ruik nie, dit was alles weg: die snyer se swaar masjien geweer sou deurspek die navorsing skoener, en die vier-duim-geweer sou gesink het dit.
  
  
  Al van die Triton se toerusting is uitsluitlik bedoel vir wetenskaplike doeleindes en kan nie wek agterdog. Maar hoe kan jy voorspel wat gaan gebeur met hierdie ouens? Nick skielik voel skaam in die voorkant van die wetenskaplikes vir om ih by sterflike risiko selfs sonder waarskuwing hulle van die gevaar dat hulle in. Nou, ih se lewe hang in die balans. Die stemme op die dek sterf weg, en die self-aangestelde inspekteurs moet gegaan het hieronder. Na'n ruk, het hulle op die dek weer, gespeel dieselfde bootjie spel, en stoot af. Nick'n sug van verligting.
  
  
  So gou As die kragtige enjin brul, hy geswem na die touleer wat is verlaag van die Triton se midship platform, en klouter tot dit, gly af, terwyl die ander kyk na die patrollie skip verdwyn, hurk saam op die hawe kant.
  
  
  So, Nick gedink het. "Hawke was reg: die voorblad storie het die toets geslaag, want dit is'n wettige dekking storie." Nick jou afgedroog het, verander sy nat swem stamme te droog kinders, en gaan sit op die radio, heruitzetting'n vinnige boodskap aan die sentrum: "ek is op die roete. Ek begin om aktief te kry. Stalletjie vir die tyd."
  
  
  Skielik voel hy iemand se blik op sy rug en swaai om. Daniella, wat in die kajuit sonder'n geluid, was op soek na hom searchingly.
  
  
  "Jy moet klop aan die deur," Nick gesê, frons. - Andersins, daar kan wees onaangename gevolge.
  
  
  "Wie is jy werklik, Della?" Sy het gevra ego ernstig. — Jy is nie wat jy sê jy is, ek is seker dat jy nou is. En jy is nie'n Vloot kaptein, is jy'n leuenaar. Hoekom het jy weg te steek van die Venezolaanse grens wagte? Waar was jy tydens die eksamen?
  
  
  Dit was nie woede wat Nick gesien het in haar oë, maar eerder die frustrasie en frustrasie van'n mislei vrou. Dit is tyd om duidelik te wees, Nick besluit.
  
  
  "Ek is nie'n leuenaar," het hy gesê met'n sug. — En hierdie mense van die universiteit van katera is nie grenswagte. Sy is'n AMERIKAANSE Spesiale Dienste agent. Nou luister na my versigtig, en ek sal jou vertel jy die waarheid. Ek kan bekostig om dit te doen, want daar is geen punt in die steek dit uit jy nie: een of ander manier, hierdie fantastiese storie moet word gou opgelos.
  
  
  Na die luister na Ego se storie, Daniella uitgeroep, haar blou oë flikker in die verrassing:
  
  
  "Dit is ongelooflik! Jy hoop om te vind iets wat jy nie eens die vaagste idee oor nie! Dit is moontlik dat'n skurk met die naam van Judas is eintlik in die saal op hierdie geheimsinnige eiland. Maar dit ondenkbaar toestel kan enige plek wees! Wat weet jy oor nen?
  
  
  "Net dat dit is in staat om van die trekkers en die hou van'n moderne duikboot," Nick gesê, versprei sy hande.
  
  
  — So hierdie ding net sluk duikbote soos'n reuse clam?" het sy net loer.
  
  
  — Wat het jy te sê?" Nick gevra. "'n reuse clam?" Hoekom kies'n clam?
  
  
  "Omdat die clam is die eenvoudigste mariene dier meeste aangepas is om onder water lewe," het Daniella lag. "'n reuse clam kan maklik sluk'n hele duikboot. Deur die manier waarop, individuele skulpvis monsters gevind in die Stille Oseaan weeg vyf honderd pond. Hier, kyk na hierdie!
  
  
  Sy trek'n boek uit die rak en dit oopgemaak om te wys Nick van'n illustrasie.
  
  
  — Hierdie tweekleppige het so'n kragtige lus-soos spier wat die flappe dit hou kan nie oopgemaak word nie. Wanneer die schelp is ontspanne, die flappe oop, en die kleppe, soos sifons, verskaf suurstof aan die spiere en huil, asook die vrylating van die verval van die produk van hierdie organisme.
  
  
  "So as jy'n werkende model van'n reuse clam," Nick het gesê, " dit sal funksioneer sonder enige kragtige motors, net op die beginsel van die twee sifons of kleppe: 'n inlaat en'n uitlaat. Regtig?
  
  
  "Teoreties, dit is heel moontlik," Daniella gesê. — Maar jy sal nodig het om te ontwikkel'n toestel vir die beheer van die werking van die sifons en flappe van die model.
  
  
  "Ek het nie heeltemal verstaan nie," Nick bespiegel hardop, " hoe om'n stadig — bewegende clam kan vang'n vinnig — bewegende duikboot.
  
  
  "Dit is baie eenvoudig," het Daniella gesê, glimlag. — Die ding is, nie al skulpvis is stadig. Byvoorbeeld, 'n kammossel clam maak gebruik van die beginsel van'n jet enjin te beweeg, of meer eenvoudig, dit skiet'n radius van die water, die sluiting van die deure, en self vinnig vlieg vorentoe.
  
  
  — So, wat is dit soos om te stem? "So as'n paar bose genie het daarin geslaag om te kombineer die beginsels van hoe'n clam en'n kammossel werk, hy is uiteindelik met'n reuse-toestel wat beweeg vinnig onder water, in staat om van die gryp van'n duikboot met sy flappe en beweeg met dit.
  
  
  Draai na Danielle, hy bak haar kop in sy hande en kyk af in haar oë, wat was weer versluier in'n loom waas.
  
  
  "Jy is regtig slim," het hy gesê met'n glimlag. — Jy het my'n goeie idee!" Ek hoop dat ek sal in staat wees om jou te vergewis van die resultate van die toets van ons fantastiese teorie.
  
  
  — Maar dit is feitlik onmoontlik!" "Wat is dit?" het sy uitgeroep, geskrik. — Jy het geen werklike kans om te neem op Judas se weermag alleen!" Jy gaan om te sterf, Nick!
  
  
  "Op die teendeel, dit is slegs moontlik om te breek in'n ih geheime fasiliteit alleen," Nick gesê. — Jy weet nie my baie goed.
  
  
  Hy soen haar op die wang en loop vinnig uit die kajuit, die waai van die vinne in sy hand.
  
  
  Daniella Fraser gekyk Ego gaan ingedagte, frons, en genoem Wetsontwerp Hedwin na die supermark in die buurt.
  
  
  "Ons moet praat ernstig," het sy vertel em. "Sit en luister na my versigtig. Ons praat oor een klein eiland in die ooste van Cayo Noreste...
  
  Hoofstuk Sewe
  
  
  Nick vlieg laag oor die see, op pad na die skoener Joyce. Hy het verskeie moontlike planne in gedagte het vir sy volgende skuif, maar hy het besluit om op een: laat die amfibiese gekoppel is aan die skoener, en maak sy eie manier om die eiland in'n rubber vlot, sodat hy kon afklim in die donker. Weer en weer, hy het gedink terug na sy gesprek met Daniella. 'n reuse clam, blykbaar, moet nie so baie wyd as verlengde in die diepte, vertikale. Dit moet in ag geneem is by die beplanning.
  
  
  Die son was reeds besig om te sink na die horison wanneer Nick het die schoener. Die verhoging van die swaai fan van die spuit, amfibieë en gaan sit langs haar op die water. Nick het gewag vir Joyce om te verskyn op die dek, maar sy het nie gekom nie hardloop uit om hom te ontmoet, glimlag gelukkig. Nick homself vasgebind die kabel aan die grootsheid inslag, geklim het tot die dek, en, baie bekommerd, het hieronder te inspekteer die skip. Joyce was nêrens te sien nie, en die enigste ding wat antwoord sy oproep was die onheilspellend gekraak van die maste en die ou planke in die hou. Die lewe vlot was nog steeds daar, gestut teen die boog hout. Nick was teen'n verlies vir woorde. Joyce moet geneem is weg in'n boot deur die mense van die eiland, óf deur krag of bedrog, het hy gedink.
  
  
  Nick onmiddellik verander sy plan, besluit om die eiland te bereik nie op'n rubber boot in die donker, maar op hierdie skoener teen sononder, en openlik, sonder wegkruip. Dit sal neem om hom ten minste vyf uur om sy bestemming te bereik, maar hy het nog steeds'n kans om te red Joyce, in die veronderstelling sy nog gelewe het deur toe.
  
  
  Hy losgemaak van die kabel van die grootsheid van die eend, wat gekoppel is ego aan die anker, en gesleep af in die amfibiese skoener met die voorseil opgewek. 'n sterk wind het dadelik het die skip deur die golwe, soos'n vinnige jag gelei deur die ervare hand van'n gesoute kaptein. Die pienk-grys skemer was net die begin om te verdik wanneer die eiland verskyn voor, met die atol langs dit. Nick glimlag en stuur die skoener reg deur die smal opening in die baai. Nadat bereid is om die toue vir die beveiliging van die landbouer in die vooraf, het hy gewag vir die regte oomblik om vinnig te implementeer sy plan.
  
  
  Deur die vensters van die eiland huis, 'n klein man kyk na die skoener in verbasing. Aan die begin het hy gedink dit was'n paar bisarre spel van die skemer wêreld, maar wanneer hy kyk nader, het hy besef dat beide die vaar en die skip was nie spookagtige by al, maar die werklike, en hy skud met die woede, te laat uit'n hoë-opgeslaan gil. Die dwerg druk die rooi nood knoppie vir Harold, Tartarus, of die lyfwagte. Die kwaad brein van die bose genie waansinnig ontleed die situasie. Wie is te blameer vir wat gebeur het? Hy self, wat toegelaat Harold om deel te neem in die opname van die wetenskaplike vaartuig? Of daardie dwase wat die meisie uit die ou skoener op die pad terug? Judas onthou hoe hy woedend was toe hy die eerste keer gesien hulle terugkeer met hul buit. Harold was so gelukkig soos'n kind met'n nuwe speelding, en Tartarus was'n glimlag, want hy het reeds misbruik die meisie twee keer voor die boot bereik die eiland. Hulle sleep haar in die ego kantoor en gooi haar op die vloer by die emoe se voete, soos'n kat gooi'n muis op die eienaar se voete, trots op sy prooi. Hulle het hom verseker dat die skoener was leeg is, dat die meisie was alleen. En stem nou...
  
  
  Harold ingeskryf het vir die eerste keer, gevolg deur'n groot Mongoolse.
  
  
  — Het jy dit sien?" Judas het geskree, wys sy vinger op die venster. "Het jy sien dat, ek vra haar, jy verdoem idiote?" Jy het my verlei, jy wellustige dwase! So was daar niemand anders op die skoener, was daar? Judas uitgewis'n hand oor sy speeksel-geweek ken.
  
  
  — Ek sweer daar was regtig nie'n enkele siel daar gelaat!" Harold geskree, rol sy oë wild. - Vra Tartarus of die ander! Al drie van die wagte wat aangehardloop kom by die meester se dagvaarding knik hul koppe.
  
  
  — Ons het gesoek om die hele skip!" Harold het voortgegaan. — Daar was niemand op die dek, niemand in die hou, niemand oorboord by die tyd. Hierdie is die absolute waarheid!
  
  
  Judas het opgemerk die vrees in die wagte se oë, die skuldige kyk op Tartarus se gesig, en die seer kyk op Harold se frons, en hy versag'n bietjie. Miskien het hulle het net'n slegte soek van hierdie vaartuig, of miskien is iemand wat deur die meisie se vriende het hulself op dit later, en was bekommerd oor die vind dit. Een of ander manier, dit maak nie saak nie, so lank as wat hulle gebreek het die ego instruksies.
  
  
  "Ek het beveel dat jy te inspekteer die wetenskap skip en onmiddellik terug," sê hy streng. — En nie net het jy stop deur'n onbekende skoener, maar jy het ook die meisie met jou. Nie die ander meisies genoeg vir jou, Harold?" Het hy nie u voorsien met hulle sleg? Hoekom het hulle het om te bring hierdie een hier as goed? Jy is net'n breinlose idioot, Harold!
  
  
  Harold, wat was nie wat gebruik word om te behandel soos hierdie, pouted wrewelrig. Niks, Judas gedink het. "Jy het genoeg gehad van opgepiep, na alles, dit is tyd vir jou om uit te vind wie is baas hier."
  
  
  "Kyk, oudhede," het Hy kalm gesê. — Ons het byna alles gereed is, die werk is gedoen, so wat is daar om bang te wees?
  
  
  Judas sug swaar en staar by die venster uit. Die skoener is vinnig nader. Ego was in die versoeking om te sit'n koeël in Harold rondom die prostetiese pistool, maar hy terug gehou: die idioot was nog steeds nodig om te voltooi die bedrywighede.
  
  
  — Besef jy dat een fout kan ruïneer al ons reuse werk, Harold?" Judas het na sy skuldig vennoot en gevra in'n hoë, raspy stem. - Ons is die gesig staar gevaarlike en ervare mense. Daar is'n onderwerp wat... hy bly stil, vasbeslote om nie te veel te gebruik taal net nog nie. — Jou gierigheid kan vernietig al my noukeurig beplan planne!" En onthou, Harold, dat ons nie die afwerking van die werk, ons is net aan die begin.
  
  
  Judas afgewyk het van die terneergedruk gesigte van sy metgeselle en kyk uit die venster weer.
  
  
  "Wie is aan boord van die schoener?" — Wat is dit? " het hy gevra worriedly. "Haar minnaar, miskien?" Tartarus, neem jou mense op een slag en vernietig hierdie skoener. Ek wil hê jy om te smash haar stukke! Doodmaak almal in die gehoor! Van nah moet nie laat enige spore! Is dit duidelik?" Dan voort te gaan en leef!
  
  
  Harold begin om te volg die ander, maar Judas gestop Ego:
  
  
  "Nie jy nie, Harold! — Stop dit! " het hy beveel. — Jy sal bly op die eiland, sal jy niks, maar die moeilikheid.
  
  
  Harold het Judas'n gegrief kyk, dan stil te verlaat deur middel van die studie. Die dwerg geraai dat hy sou neem al sy woede uit op die nuwe meisie, en hy was nie misgis nie: 'n minuut later, 'n desperate uitroep van skrik lui uit. Judas het op die monitor van die monitering-stelsel vir die eksperiment kamer en sien dat die ongelukkige vrou staan in een van die vlak poele met haar hande vasgebind en geboei aan die toonbank bo haar kop. Harold was staan in die voorkant van haar, en rondom die naakte liggaam van die ego van die slagoffer, twee lang, krul see wesens is uit te steek-hulle buit lampreys. Sonder kake, see lampreys klou aan die slagoffer en eet sy vlees. Judas het opgemerk'n derde lamprei in Harold se hand. Sonder om te dink twee keer, die monster steek dit aan die skreeu meisie se wang en lag wild as hy kyk na die wriemelende skepsel grawe in die ontstelde Joyce se vel met'n walglike slurp. Judas gryns in afgryse en draai af van die monitor: nou ego is meer betrokke met iets heeltemal anders. Hy het na die venster en Stahl kyk na die patrollie boot uit te kom van die verborge portaal om te voldoen aan die skoener.
  
  
  Nick Carter, was ook kyk na die oorlogskip as dit brul af in die baai, die landbouer nog steeds in sy hande. Na wag nog'n minuut, het hy die roer reguit, verseker die landbouer met toue, en gekruip soos'n seël oor die dek, met behulp van sy paddavoete en elmboë te stoot lomp. Die hoë kant van die skip bedek sy waarnemings van die boot en van die strand. Toe hy by die boog van die skoener, het hy gerol oor die kant, hang vir'n oomblik in sy arms, en dan plons in die water. Ego was gegooi sywaarts deur die golf en draai oor, maar Nick desperaat gewerk het sy arms en bene en het in die dieptes. Die brul van die boot se skroef gevul my ore. Nick wag nog'n minuut, dan na die oppervlak gekom het net soos'n kanon skoot rammel die lug. Die dop geland vierkantig in die middel van die stern, die verstrooiing van die wrak soos splinters. Die tweede dop blaas weg die mas, en die ou seil stadig begin om te val sywaarts, wapper soos'n skoot meeu. 'n derde dop gesny deur die spieël en skeur af die stern, en water het gevloei deur die gaping, opruk om besit te neem van'n ander beskadig speelding van die vreemde wesens genoem'n man.
  
  
  Nick gesink het tot'n vlak diepte en geswem na die eiland. Hy het geweet dat die skoener gelofte gelofte sou sink nie, maar hulle wat gesink sou nie rus op hierdie en sal kyk vir die stuurman. Hulle sal skiet op al die drywende voorwerpe om seker te maak dat die emu nie ontsnap in die donker.
  
  
  Skielik, Nick opgemerk iets groot en donker aan sy linkerkant, vinnig swaai die hele diepte van die see. Aan die begin het hy gedink dit was óf die wrak van'n gesink skip, stygende uit die onderste na afloop van die ontploffings, of'n klein duikboot. Maar die vreemde voorwerp nader, en hy was in staat om uit te maak van die groot dorsale omgekeer en dik laterale vinne van die walvis haai. Gelukkig, die see monster geswem deur mimmo, maar so naby aan dit wat die kenmerkende kolle op haar vel was sigbaar. Nick lag, stil en God te dank dat hy nie gestuur'n emoe is om saam met'n see fox, 'n tier, of'n groot wit haai: hierdie roofdiere sou waarskynlik nie gespaar het hom. Die skaduwee van die walvis haai vervaag in die duisternis, en Nick is weer alleen in die baai, behalwe vir die klein vis wat wemel die Karibiese See — 'n ware visvang paradys.
  
  
  Op soek rond, Nick besef dat hy afgewyk het'n bietjie van die kursus, en reggestel word die fout gemaak het, swem sonder om te sink in die water. Gou het hy'n klip struktuur wat soos'n pillbox, gebou in die maag van'n rock en beskerm vir'n groter betroubaarheid van bo deur staal plate en'n dik laag van die grond. In die wankelende lig van die opkomende maan, hierdie somber struktuur lyk soos die lêplek van'n see duiwel. Die ego-slim verhuurder het seker gemaak dat die huis het die mees onskuldige siening van'n heuwel bedek met palm bome en struike, aan die voet van wat gestrek'n smal strook strand.
  
  
  Hoor'n geraas agter hom, Nick het omgedraai om te sien die speedboot se waarskuwing ligte met neer op hom: hy was op pad terug na die basis. Nick het harder gewerk met sy arms en bene beweeg aan die regterkant. Die manne op die boot moet hê is seker hulle wil vernietig dit, en Em het nie wil teleurstel nie ih. Steil in die water oorkant die strand, Nick per ongeluk opgemerk die swart gat van'n groot riool pyp in die buurt. 'n bietjie verder op was nog'n pyp, en dan die ander. Pype, weggesteek onder die water, jutted rondom die bank elke honderd voete. Nick geswem nader en loer binne-in die een rondom hulle. Net'n gewone dreineer of riool pyp, het hy gedink. "Net'n stem, hoekom is sy nie hier alleen?" Selfs'n eiland met'n bevolking van honderde duisende nie vereis dat baie riool pype, en daar is net een kajuit hier." Nick ondersoek'n paar meer pype, maar het niks gevind nie verdagte. Gefrustreerd, hy het omgedraai en swem uit na die klank, vasbeslote om te verken die onderkant op'n dieper diepte.
  
  
  Die huidige gou het hom langs'n atol wat jutted rondom die water net'n honderd meter van die eiland, en hy bevind homself in'n soort van water gang, 'n diep-water put met vertikale mure. Nick het'n ongemaklike gevoel van onheilspellend. Hy het op'n spesiale flitslig, en Stahl gedompel dieper en dieper. Skielik, hy het'n groot ovaal voorwerp staan regop, so lank as wat'n drie-storie huis. So Daniella het die spyker op die kop, Nick gedink het. Hierdie is die reuse staal clam.
  
  
  Nick genader en kyk na dit van alle kante. In die onderste deel van een van die deure, het hy opgemerk klein gate, blykbaar vir uitdryf water jets, en Daniella was reg hier: die ontwerpers geleende die beginsel van die beweging vir hul kunsmatige clam van'n kammossel. Net hoe kragtig die kunsmatige spiere wat geopen en gesluit op die staal deure was, Nick kon net raai.
  
  
  Nick probeer om te stoot die reuse deure oop te maak meer op die ingewing as bewustelik, oorkom deur die onwillekeurige opwinding van die aanraking van hierdie meesterstuk van ontwerp, beide onvoorstelbaar komplekse en uiters eenvoudig op dieselfde tyd. Ego pogings, vir estestvenno, bly vrugteloos. Dit sal waarskynlik neem'n toepaslike grootte mes en'n reuse-hand die deure oop te maak. Hy kon gebruik het plofstof, natuurlik, maar die eerste keer het hy besluit om uit te vind of daar was'n duikboot in die saal binne-in die staal clam. Dit is nodig om op te tree vir seker en red, en nie vernietig nie die boot saam met die bemanning.
  
  
  Nick begin om te styg na die oppervlak, weg te beweeg van die ingewikkelde see trap, maar skielik het donker figure nader hom deur middel van die tonnel. Toe hulle sien die balk van die ego se flitslig, hulle vries, as as hulle getref'n deursigtige muur. Nick het gedink hulle was die vis van'n soort, maar'n lang, dun voorwerp whizzing verby die Ego Ruki verpletter daardie illusies. Maar'n tweede harpoen geskiet uit van die duisternis, eng ontbreek Ego se kop. Af te draai die flitslig, Nick geduik na die reg, maar die vier donker figure begin te nader hom weer. Hy was nie bereid om vir'n ernstige onderwater stryd met'n vyand gewapen met dodelike wapens. Dartel van kant tot kant, Nick probeer om weg te breek van sy vervolgers. Die emoe se harpoen geslaag het naby sy oor. Nick het gesweer, vloek homself vir die verhuring van sy hoede af. Onderwater TV-kameras het hom so gou as wat hy het naby aan die see strik, maar hy was so vasgevang in sy ontdekking dat hy het nie eens dink oor hulle. En nou is hy word gejaag deur die Coast Guard duikers wat was baie vasberade.
  
  
  Nog'n harpoen geskiet deur die duisternis, weiding Ego se skouer met sy vurk. In die mou sak van Nick se exciting was'n stilet, liefdevol genoem ego deur die Meester Hugo, maar dit is onwaarskynlik dat scuba duikers sou laat ego te kry naby aan hulle, voordat hulle'n onderwater braai uit hom uit. Daar was geen tyd te vertraag. Nick het'n buit en bereik in die binnesak van sy doublet, trek uit'n klein skaal. Die uitreiking van ego te emu, Stewart trots gesê :" Ons leen van die natuur alles wat nuttig kan wees vir ons. "Dit is'n geskenk van'n reuse inkvis."
  
  
  Nick benoud die nek van die bottel en voel'n effense skok as'n jet ink — donker vloeistof bars uit, omhul sy ego in'n wolk spaar. Met'n stil dankie aan Stewart, Nick Stahl vinnig opgevaar het na die oppervlak.
  
  
  Toe hy na vore gekom het deur middel van die water, kyk hy rond en bevind homself in'n saal naby die strand teenoor die atol. Nick het nie enige tyd mors om uit op die sand, trek af sy exciting en neem al die inhoud van sy sakke, begrawe die plofbare toestel en sender onder die wortels van'n palm boom, met slegs'n enkele ronde ligter pistool en twee kapsules van gelatienagtige plofstof net in geval. Dan het hy koes lae en hardloop vir die landpunt aan die hawe-ingang.
  
  
  Op dieselfde tyd, 'n klein, lomp man wat kyk na die visjag toneel op die monitor skerm te spring om die bunker kamer in'n woede, skreeuende met'n skewe mond:
  
  
  "Hulle mis die ego! Oni ego gemis het! Diegene wat verdoem dwase Li Emu verlaat! Hy is waarskynlik op die strand deur die nou! Gryp die ego onmiddellik! Verklaar'n algemene waarskuwing! Draai op die projektor! Kry'n skuif op, jy lomp boude! Vang jou ego vinniger, jy lui parasiete! Vang of vernietig hulle op die plek!
  
  
  Fakkels van die lig geskiet in die nag lug met'n harde fluit, rip maak die beskermende dek, en die hele eiland was oorstroom met'n helder blou lig. Gaap-oog gekrap'n klippie naby Nick se voet, en hy val plat op die sand, onmiddellik aan die rol onder'n palm boom. 'n lyn van die gewapende mans verskyn op die helling van die heuwel, en hulle het die vuur op hom vlugtig. Nick het gesweer onder sy asem. Hurk agter'n boom stam, hy kyk na die smal klip pad wat nou hardloop langs die rand van die water, beraam dat die afstand na die nah, en dan het sy luger en afgevuur drie skote op die naderende wagte. Al die koeëls tref die teiken. Nick afgevuur drie skote, dwing die aanvallers op die grond, en het vir die pad wat lei na die beskuldigdebank.
  
  
  Gou het hy gesien het die beskuldigdebank en die boot vasgemeer om dit te. In'n paar woes spronge, Nick bedek die res van die afstand, spring oor die kant van die skip,en verpletter in die geweer kamer. Hy het twee pistool gewere en'n masjiengeweer. Nick het die lywige swaar masjien geweer, en met twee pistool gewere in sy hande, hy hardloop uit op die dek weer, die afvuur van'n lang bars op die paneelbord in die stuurhuis as hy hardloop.
  
  
  Die ego vervolgers was reeds op die beskuldigdebank. Nick het die vuur op hulle, en die drie mans rondom hulle was gegooi skreeu in die water. Die ander het probeer om te ontsnap, maar Nick se koeëls is vinniger, en slegs'n paar gelukkiges daarin geslaag om te ontsnap. Nick gooi die leë tydskrif en spring van die boot na die beskuldigdebank, hardloop in die rigting van die huis. Die Opening van die deur met sy voet, en hy het opgespring, uitgestrekte arms, in die eerste kamer, gerol op die vloer, en weggesteek om die hoek, op soek rond.
  
  
  Daar was'n klein tent in die voorkant van hom, 'n smal klip trap op sy reg, en die ander deur op sy linkerkant. Daar was'n harde slag van die voete, die deur swaai oop, en Nick afgevuur'n sarsie van vuur rondom die masjien geweer. Die wagte steier terug, en Nick trek die sneller weer, maar die masjien geweer vasgesteek, en die twee boewe het ingestorm. Nick gooi die masjien geweer hard in hul gesigte en hardloop die trappe. Skielik, die groot figuur van'n kwaai Mongoolse verskyn op die landing. Agter hom, Nick kon hoor die klank van hul vervolgers. Hy was vasgekeer. Die Mongoolse gewag het, uitgestrekte arms, gereed om te veg. Nick geklopte uit sy stilet en gooi ego by die Laagwaterbrug. Die stilet bietjie in die emoe se skouer, maar die Mongoolse ruk dit weg met sy hand, baring sy tande onheilspellend. Nick spring op en gryp die mongoolse se knieë, maar hy het nie eens waggel. In die volgende oomblik, 'n verpletterende slag geland op Nick se nek. Nog'n slag gevang die emu hoog in die lug, en Nick het in die stil swartheid, die verlies van bewussyn.
  
  Hoofstuk Agt
  
  
  Nick wakker geword het op'n koue teëlvloer. Hy het regop gaan sit en sy kop geskud. Daar was'n nare laggie, en Nick het sy oë oopgemaak om te sien die bekende vorm van die klein freak staan in die voorkant van hom. Volgende aan Judas was'n Mongoolse met'n verbinde arm, en'n ander man Nick erken as'n "beampte" wat was die inspeksie van die wetenskap skip. Hy was'n lang, maer man met'n bril.
  
  
  "Ontmoet'n ou vriend van my, Harold," Juda gesê om te em in'n kras stem as Nick het aan sy voete.
  
  
  Hulle was in'n groot kamer, in die middel van wat was'n lang paneelbord met baie knoppies, hefbome en dials.
  
  
  "Dit is die bekende Nick Carter, Agent nommer drie van die Verenigde State van amerika Geheime Diens," Judas aangekondig met'n wrang glimlag, versterking vorentoe. "Ek het gemengde gevoelens oor hierdie vergadering," het hy voortgegaan om te Nick. "Vreemd genoeg, ek wou jy, my vriend, om gestuur te word hier.
  
  
  "Ek is bly om dit te hoor," Nick lag. — Ek is hier, vol van krag en dubbeld gevaarlik.
  
  
  "Ja, jy is gevaarlik, Carter," Judas het gesê, op soek woede. — Maar hierdie tyd wat jy het'n fatale fout. Jy kan nie wegkom van hierdie eiland. Harold het geneem sorg van dit in advance, en die natuur self aan hom gegee het die regte oplossing. Hy het baie geleer uit nee wat, ek het om jou te vertel, my vriend.
  
  
  "Byvoorbeeld, ek geleen het van die idee van die skep van'n reuse-clam," Nick gesê.
  
  
  "Jy is reg," Judas gesê. — Ek verstaan jy is nuuskierig om meer te weet oor hierdie ingewikkelde trap." Ek is gereed om jou nuuskierigheid te bevredig, Carter. Nou dat ek sien daarna uit om haar triomf en jy is op die rand van die dood, ek sal vrygewig te wees vir haar. Ek wil u in te lig, my vriend, wat op hierdie oomblik, die presidensiële volgelinge van jou land is die voorbereiding om te dra een honderd miljoen dollar vir my. Jy laat hierdie tyd, Nick Carter.
  
  
  — So jy regtig het die X-88 duikboot?" Nick gevra.
  
  
  — Wil jy om te weet waar dit weggesteek was, my ander?" Judas glimlag.
  
  
  "In jou clam?" Nick gevra.
  
  
  "Jy het reg geraai reg weer," Judas het gelag, kwyl sy ken.
  
  
  "So het die matrose is dood," het Nick gesê grimmig. — Jy mislei my regering.
  
  
  "En jy is verkeerd om te stem hier," Judas trots gesê. — Hulle is almal in die lewe en goed en binne-in hul boot, goed voorsien met die lug en voedsel. Oni, vir estestvenno, verstaan dat iets vreemds gebeur het aan hulle, maar hulle weet nie wat presies. Kyk daar!" Judas druk'n knoppie op die remote, en een van die panele om die muur opsy skuif. Die beeld van'n reuse-clam geflits op die TV-skerm.
  
  
  "Maak oop die deure, Harold!" Judas bestel.
  
  
  Harold het na die konsole in die verste hoek van die kamer, en Stahl omgekeer skakelaars en druk knoppies. Die reuse see trap stadig oop, en Nick het'n duikboot binne, heel en ongeskonde. Op soek na nader, Nick opgemerk'n dik rubber-kabel aan die onderkant van die clam, wat gedien het as'n kunsmatige meganisme vir die sluiting en die opening van die staal deure.
  
  
  — Jy lyk te wil om te vra waarom die U-boot bemanning is nie probeer om te ontsnap deur die val?" Judas geraai Nick se gedagtes. "Die ding is, my vriend, Harold het vorendag gekom met'n manier om te neutraliseer die hele krag toevoer stelsel van die boot. Maar nou is nie die tyd om te gaan in besonderhede, en behalwe, dit is nie my veld.
  
  
  "Ons kunsmatige clam is toegerus met remote beheer en toesig stelsels, wat ons toelaat om te monitor die ego rondom die klok sonder die verlaat van hierdie kamer," het Hy trots gesê, glimlag die skaam glimlag van'n nederige genie. — Ons hoef nie te wag die ego, sodat die meeste van die gewapende wagte nie eens weet wat die ego bestaan.
  
  
  "Ek het seker gemaak om aansienlik verminder jou uitgawes vir die handhawing van die eiland se sekuriteit detail," Nick het gesê met'n grimmige glimlag.
  
  
  "Dit is werklik," Judas het gesê ingedagte. "Maar ek kan maklik huur nuwe mense, indien nodig."
  
  
  — Wat het gebeur met die ander twee duikbote?" Nick het hom gevra, probeer om tyd te koop.
  
  
  "Hulle het gesterf vasgevang in'n clam," Judas het gesê met'n sug. — By daardie tyd, ons was net te eksperimenteer met'n remote control stelsel. Wel, dit gebeur ongelukkig tydens die toets.
  
  
  — Hoekom het jy nie net verkoop jou eie toestel na die Verenigde State van amerika?" Nick gevra. — Jy kan kry'n groot beloning vir jou uitvinding.
  
  
  "Ons het ons eie planne," Judas het gesê met'n glimlag. — En wanneer ons genoeg geld te verdien, kan ons voortgaan met ander navorsing." Regtig, Harold?
  
  
  "Ja, dit is net'n kwessie van befondsing," Emu se rumatiek vennoot glimlag.
  
  
  Harold van stapel gestuur in'n lang bespreking van die projekte wat beskikbaar is, terwyl Nick Stahl waansinnig oorweeg hoe om die beste te vernietig die remote control stelsel. Om dit geblaas, hy sou doodgemaak het twee zaitsevs in'n keer: hy sou gebring het uit die kunsmatige schelp beheer stelsel om te bou en te verbreek die krag toevoer verstopping van die duikboot. Dit is maklik om te dink hoe desperaat die matrose was nou, stomgeslaan deur wat gebeur het en moedeloos deur hul eie impotensie.
  
  
  "Jy is nie luister na Harold," Judas het gesê skielik. "Dit lyk asof jy om te droom van die ontsnapping." In tevergeefs, sal niks kom van dit. Luister, Harold, die rede waarom ons nie vermaak ons liewe gaste met ons meisies? Ek wil hoor dat hy was bekend nie net vir die feit dat'n groot agent, maar ook vir die feit dat'n seks reuse. Net kyk na hierdie!
  
  
  "Neem jou swem stamme," het Hy gesê, skrams by Nick se atletiek raam.
  
  
  "Probeer om te kry die ih af my in vrede," Nick het gesê met'n glimlag.
  
  
  Harold het hom genader, giggel senuweeagtig en lek sy droë lippe met sy tong. Maar net soos hy gryp Nick se swem stamme met albei hande, 'n kragtige afwaartse skop te Ego se slap ken gestuur Ego vlieg in die verste hoek. Tartarus begin vorentoe, maar Judas gestop ego met'n golf van sy hand. Harold kreun en lê op die vloer, vryf sy ken.
  
  
  "God, ek dink hy het my kakebeen!" Ja, hy het my kakebeen!
  
  
  "Nee, dit was nie'n goeie swaai," Nick gesê, glimlag.
  
  
  Op'n teken van Judas, die mongoolse gehelp Harold aan sy voete.
  
  
  "Jy vermaak my, Carter," Judas gesê. — Jy het nie verlore gaan nie jou gewone self-vertroue. 'n gewone mens sou nie die risiko loop so'n voorbarigheid in jou posisie.
  
  
  "Bel my vertraag," Nick het gesê met'n glimlag.
  
  
  Harold stil en gluur ego, nie seker wat die emu moet doen. Die voortsetting van die eksperiment met'n man, glo, het nie inspireer die ego om voort te gaan om die ervaring.
  
  
  Ten slotte, het hy'n voorlopige stap in die rigting van Nick weer, maar Judas het'n hand in die waarskuwing:
  
  
  "Moenie gaan nie naby hom! Hy mag dalk verstandelik gestrem, maar hy is nog steeds'n uiters gevaarlike karakter. Beter wys emu wat jou fantasties vindingryke gedagte kan doen! Tartarus, nie ver van die gas!
  
  
  Die reuse-mongoolse gestoot Nick deur die deur, wat Judas gestoot oop, en Nick bevind homself in'n groot saal gevoer met hokke. In elkeen rondom hulle was'n vroulike wese, heeltemal naak en heeltemal uit haar gedagtes. Nick byna gooi by die grusame voorkoms en die hartverskeurende gille van hierdie arme mense. Sommige van die meisies was van die lag, 'n paar was snikkend, en sommige het gehuil in verskillende stemme. Die kakofonie alleen het dit maklik gemaak om te gaan mal. Die liggame van die ongelukkige gevangenes van die seks maniak is gedek in kneusplekke, bloedige cilinderinhoud en vars wonde, sommige met'n gebreekte ledemate, vermink borste en verskeur naels. Hulle was nie meer menslike, ruig, vermink, en radeloos. Nick het gedink dat die ergste deel van al die mees wrede martelings was die verwesenliking van hopeloosheid, die voorgevoel van die naderende dood in'n volledige vergetelheid. Nick het gesien hoe'n baie scary tonele in sy lewe, maar hy kon nie eens dink iets soos dit. Dit is'n lewende hel.
  
  
  Nick kyk weg van die hokke van die lewende lyke na die middel van die kamer, waar daar is vier klein kinders deur die swembad. In een, rondom hulle, 'n meisie krul in'n voet diep bebloede swembad met die punte van die verskriklike wonde aan haar liggaam, en om hulle geswem het'n goed-gevoed see lamprei. Haar oë was oop en staar na die plafon, een van die stokke is afgeslag, en daar was donker bloedklonte van die bloed op haar nek en skouers. Nick het'n nader kyk na haar en was verstom met afgryse. Dit was Joyce! Judas kyk na hom en het beveel dat twee wagte aan te trek die meisie na'n leë hok.
  
  
  Harold staar na die grusame toneel ontvou in die nabygeleë swembad, wat was ook net effens gevul met bloed-bevlek water. Nick staar af na die swembad en sidder: die liggaam van die meisie in die swembad was gedek in'n bruin, bewegende massa.
  
  
  "Bloedsuiers," die sadis gesê, draai na hom met'n skaam glimlag. Ego se gesig gloei met self-tevredenheid en geluk.
  
  
  "Harold bestellings die ih spesifiek uit die Verre Ooste, want daar is nie so'n groot monsters in die Karibiese eilande.
  
  
  Die meisie probeer om aan te trek een van die bloedsuiers weg van haar, maar haar hand het machteloos. Nick het opgemerk dat die vrye gebiede van haar vel was baie bleek. Die bloeddorstige wesens gedreineer het die meeste van die arme meisie se bloed.
  
  
  — Is dit nie tyd om af te neem die ih, Harold?" Judas het gevra. "Harold verwyder die bloedsuiers in die tyd en mengt die onderwerp met vars bloed en plasma. Wanneer sy ietwat herstel het, het hy sit haar terug in die swembad. Hy het seker gemaak dat net by die oë van'n boks van bloedsuiers, 'n maagd begin om te gil verskriklik, hurk in'n hoek. Pret, is dit nie?
  
  
  Nick het die twee skelms'n skerp blik en sug swaar: die duiwel self geseën het hierdie unie van'n volledige skurk en'n God-verontagsaming verdraai, em gedink het.
  
  
  Hulle stap langs die sypaadjie en Nick kyk af, en ek weet dat die een wat rondom hulle in die saal was Betty-Lou Rawlings. Em het nie wil om haar te sien nou, Ego se senuwees was reeds ooreis. Hy het'n gevoel dat dit nie net waansin het hier, maar ook haat. Dit vul die kamer, gekonsentreer op die punt van tangibility. Die meisies skud die bars van die hokke met wilde gille, ontbloot hul tande en grom, en probeer om hulle te bereik met hul hande. Selfs diegene wat net kon kniel of lê is opgestel om die gehate pynigers. Ja, Nick het gedink, hierdie arme wesens was mal, maar hulle kan nog steeds haat hul lyfwag.
  
  
  "Moenie gaan naby die hokke," het hy Judas het gesê, asof die lees van haar gedagtes. "Hierdie ontstelde vroue is baie gevaarlik.
  
  
  Hulle het uiteindelik die laaste beskikbare hok, en die wag het die deur oopgesluit, knik vir Nick te stap binne. Nick was in die versoeking om toe te slaan op Judas en Harold en skeur ih aan stukke, vernietig hierdie monsters, selfs as hy gesterf het in die proses. Ego is gevul met'n begeerte om wraak te neem Joyce, haar suster, en Betty-Lou, maar'n innerlike stem onmiddellik ontken Emoe se berigte in die media dat hy was hier op'n spesiale sending en het om dit te vervul eerste voor hulde te bring aan Judas en Harold vir al hul wandade. Nick unclenched sy vuiste en loop rustig in die hok as hy hoor die deur klap agter hom. Harold onmiddellik opgespring om haar en geskree, sy stem kraak met haat:
  
  
  — Ek sal dink van iets spesiaal vir jou!"
  
  
  "Ek kan nie glo dit nie," Nick gesê kalm. - En dit sal jou inspireer! Hy bereik tussen die staal bars en gryp Harold deur die keel, klap sy ego se voorkop teen die hok so hard as wat hy kon. Harold se bril gebreek, die versplintering van die emoe se gesig. Harold het geskree in pyn; soos al sadiste, hy kon nie staan dit. Nick gestoot Ego uit die pad en gerugsteun in'n hoek sodat die wagte kon nie getref Ego met hul geweer butts. Harold bedek sy bloedige gesig met sy hande, gekerm en vloek. Die Mongoolse haastig gelei ego weg in die kamer rond.
  
  
  "Jy sal sterf'n stadige en pynlike dood," Judas sis. — Ek sal sorg van dit." As Harold gaan blind... hy het nie klaar is met sy bedreiging, wurg aan sy woede.
  
  
  "Ek sal net sterf van jammerte," Nick gesê tartly.
  
  
  Judas het omgedraai en gekniehalter uit van die kamer. Nick laat uit'n sug van verligting en hurk af in die hoek van die hok. Hy probeer om nie te dink oor wat hy gesien het, of hoor die hartverskeurende gille, konsentreer op die ontwikkeling van'n plan vir sy volgende skuif.
  
  
  So, hy het gedink, Emu het reeds baie geleer. Eerste, Judas blabbed uit dat die weermag se ego is erg beskadig. Nick bereken die aantal van die wagte wat gebring is uit die vergadering reël en die gevolgtrekking gekom dat ih het nie meer as agt mans het. Odin was tans loop rondom die wagte tussen die hokke. Nick het gewonder hoe hy was om te hou tot dat verskriklik huil. Wanneer hy kyk nou na die sentry, het hy opgemerk dat daar was oorpluisies in sy ore. Die wag het hom'n vinnige blik en kalm teruggeval na die verste hoek van die kamer. Dagbreek was nie meer as twee ure weg, en Juda Gelofte-Gelofte was om te kry'n groot losprys van die AMERIKAANSE regering. Dus, is dit nodig om ten alle koste te kry om die hokke en die vrylating van die duikboot van die see vang. In plaas daarvan, Nick besluit om terug te keer na Judas, 'n lêplek om te gaan met hom en Ego se handlangers en vrye die ongelukkige meisies. Maar om dit te doen, jy nodig het om te een of ander manier lei die wagte...
  
  
  Nick se gedagtes is deurmekaar, vermink meisies was oor sy hoof, en sy wilde gille en snikke sou verlaat niemand ongevoelig. Hulle, natuurlik, moet hul vryheid nie, maar doen wat hulle nodig het om te stem nou, na alles wat met hulle gebeur het? Die verskriklike en bitter waarheid geopenbaar is aan Nick in al sy onooglike naaktheid. Na alles, sal hulle het om te spandeer die res van hul lewens in psigiatriese hospitale, hul gesondheid is heeltemal ondermyn deur marteling en afknouery, sal hulle nie vind hulself weer in die wêreld van gesonde en volwaardige mense. Selfs hulle wat nog'n rilling in hul gedagtes wanneer hulle dink van alles wat hulle getref het op hierdie eiland. Een kyk na jouself in die spieël, hulle sal genoeg wees om te duik terug in verskriklike herinneringe. Ja, Nick sug swaar, daar was niemand en niks om op te maak vir die skade Judas en Harold gedoen het om die arme meisies.
  
  
  Die toevoeging tot die dollar vertel Nick dat die meisies hulself verstaan nie. Geen chirurg kan die herstel van die verminkte gesig van'n kreupel Joyce. En waarlik, sy sou verkies om die dood na die lewe en vryheid. Verder, hierdie sadis nie net verminkte sy slagoffers, hy het ook vernietig hul vroulikheid, beroof hulle van hul sin van die voortbestaan, hul skoonheid en aantreklikheid, en veroorsaak'n afkeer aan seks deur sy sadistiese ervarings. En as hulle meer vryheid, dit is net vir die wille van een ding-die besluit om wraak te neem op hierdie monster vir al die vernedering en pyn.
  
  
  Daar was ongeveer vyftig gevangenes op die eiland, en ih is bewaak deur agt wagte, Judas, Harold, en Mongoolse. Selfs gewapen, hulle kon dit nie hanteer'n skare van kwaad vroue, Nick gedink het. En as die emu het daarin geslaag om die vrylating van ih om die hokke, sou hulle gemaak het so'n gemors van dit wat dit sou gewees het om te kry om die duikboot in vermomming.
  
  
  Nick gevoel in die sak van sy swem stamme vir die plofbare kapsules. 'n mens sou genoeg gewees het om oop te maak die hok deur, maar wat oor die wagte? So, wat jy nodig het om eerste te neutraliseer die lyfwag, en wag vir die regte oomblik vir hierdie. Nick het uit twee van die gesogte kapsules en'n klein ligter. Die skrikwekkende gille van die woes gevangenes het dit vir hom moeilik om te konsentreer op'n verrassing aanval. Maar op die laaste het hy gehoor die geluid van die wag se voetspore, en hy spring op sy voete en het hulle genader. Die wag onderbreek buite ego se hok, het hom'n leë blik, en dan loop terug.
  
  
  Nick steek die lont van die plofbare kapsule, en nou is hy het vyftien sekondes links in Rivnenskaya. Bereik tussen die staal bars, hy gooi die kapsule by die aftog blaas wag se voete. In die volgende oomblik was daar'n verblindende flits, en die ontploffing golf gestuur die lyfwag, wat in een van die swembaddens van die see lampreys. Die roofdiere onmiddellik toegesak op die nuwe slagoffer.
  
  
  Nick aan die brand gesteek die tweede kapsule, sit dit in die slot, en hardloop na die verste hoek. Die ontploffing geruk die deur uit sy skarniere, en Nick onmiddellik hardloop uit. Hy spring in die swembad, skop'n lamprei eenkant, trek'n klomp van die sleutels van die lyfwag se sak, en spring uit van die water, loop af in die paadjie van hok tot hok, die ontsluiting van die ih as hy hardloop. Hy het gestop by Joyce se kant, en sy kyk na hom, maar selfs as dit bekend was, sy het dit nie wys. Die kyk in haar oë was verskriklik, erger as haar verminkte gesig en verminkte liggaam. Hy het al die deure op die laaste, gaan terug, gooi'n paar van hulle wyd oop, en hardloop oor die kamer voor die maddened vroue kon skeur sy ego te stukke in die hitte van die oomblik. 'n algemene skree van gejubel skud die lug, en die gevangenes het begin om scramble rondom die hokke, mank, kruppel, selfs op al die hande-viervoet. Al hierdie kwaad skare gejaag af in die paadjie na die uitgang, skree belligerently en gretig vir'n onmiddellike beweeg.
  
  
  Die wag wat wil dut buite die deur het sy geweer gestut teen die gekerm gang, en Nick het daarin geslaag om te mimm verby hom en hardloop uit in die binnehof voor hy wakker geword en gryp dit. Twee skote klap agter hulle, dan is die brullende skare gekneus die sentry, en Nick klap die deur agter hom.
  
  
  Nick kyk rond: 'n rooskleurige dagbreek het reeds verlig die land. Daar was uitroepe en geweervuur uit die huis, en die wagte was nie meer pla hom. Sonder om te mors'n tweede, Nick hardloop teen die heuwel af na die strand, na die palm boom waar hy weggesteek het sy toerusting en wapens.
  
  
  Hy was slegs'n paar stappe weg van die palm boom toe hy hoor'n harde stemme en skree agter hom. Hy laat val op die sand en kyk terug: naak vroue was besig om uit te loop van die huis, jaag'n lang, maer man in'n geskeurde hemp. Deurmekaar en bebloede, hul monde gedraai en hul oë wild, die furies gelyk het uitgegaan van die gedagte van Hieronymus Bosch.
  
  
  "Nie daar nie! Judas se stem lui uit oor die luidspreker. "Hardloop na die binnehof, waar die wagte sal jou dek met vuur!"
  
  
  Harold het gestruikel in die verrassing, draai sy been, en geval het. Naakte vroue gestapel op die top van hom, een rondom hulle byt in die emoe se gesig, die ander in sy oor, en'n derde in sy boud. Harold geskree, maar is onmiddellik stilgemaak deur die impak van dekades van vuiste. Die vroue bietjie die ego, skeur dit uitmekaar met hul vingernaels, letterlik afgeruk die emoe se bene en arms. Hulle was nie meer mense nie, maar wrede gewond vroue, wilde wesens wat oorval die gehate vyand. Nick het nie voel jammer vir Harold in die minste. Die Emoe is net siek word deur die oë van'n predatoriese dier wat uit sy menslike vermomming.
  
  
  "Red die ego! die luidspreker blared. "Help!"
  
  
  Die twee wagte wat het aangehardloop gekom om die hoek van die huis het nie waag om te skiet vir die vrees van die dood Harold homself, skaars sigbaar onder die paal van naakte vroue.
  
  
  Nick gryns; die emu, in teenstelling met die wagte, kon duidelik sien dat Harold nie meer hulp nodig het. Dit was'n half-knaag wrak. Die Mongoolse Tartarus iewers vandaan verskyn. Die vroue gedaal Harold se verminkte lyk, en het hul oë na die smaaklik vet man. Die reuse gestop in verwarring, en Stahl gerugsteun weg. Die vroue gehaas om hom te vang, en Tartarus hardloop weg van hulle op die helling aan die huis. Die vroue het na hom gehardloop. Die wagte het na mekaar gekyk en ook haastig om dekking te neem in die bunker, waar Judas het reeds toevlug geneem in'n gepantserde kamer.
  
  
  Nick vinnig gegrawe uit die rat uit onder die taha palm boom, sodat net die sender naby die stam, toegedraai'n spesiale koord vir onderwater sloping werk, en het in die water. Uit die rigting van die bunker het die klank van geweerskote en desperate krete. Die beleg van Judas se lêplek was die begin van'n nuwe fase. Nick duik in die water.
  
  Hoofstuk Nege
  
  
  Al wat hy kon reken op nou is sy opgelei longe, want Judas se manne geneem ego scuba duik af die strand. Die see lokval was baie diep, en selfs met sy groot longe, hy kon dit nie doen al die werk wat hy nodig het om te doen in een duik. Gevolglik, die emu het om te duik'n paar keer, die uitvoering van dit in fases. Skop kragtig, Nick probeer om te gebruik om die kosbare lug spaarsamig, die gevoel van die water druk die emoe se bors harder en harder.
  
  
  Ten slotte, die vorm van'n reuse see trap opgedoem wat voorlê. Nick bedoel om vas die sloping lyn langs die aansluiting van die staal deure sodat hulle sou maak van die ontploffing, maar tot sy ontsteltenis, het hy gevind dat die deure was so dig saamgepers word dat daar was geen manier om te heg die koord aan hulle. Met die laaste van sy krag, het hy geswem na die basis van die trap, voel'n verskriklike pyn in sy bors, en draai die koord om sy ego en begin om te styg na die oppervlak.
  
  
  Toe hy na vore gekom uit die water, hy het'n diep asem, wag vir die pyn in sy bors te bedaar, en dan weer duik. Hierdie tyd, het hy geswem het selfs vinniger onder die water te koop nie tyd om die werk te voltooi. Wat is die Ego se verbasing toe hy het nie die ondermynende veter in sy oorspronklike plek! Nick voel die onderkant naby die basis van die trap, kyk na die skarniere weer, maar die koord was nêrens te vinde nie. My longe is besig om uit te loop van die lug. Nick omkring rond, loer aandagtig aan die onderkant van die reuse clam, maar hy kon dit nie vind nie. Flex het verdwyn sonder'n spoor! Ten slotte, Nick besef dat die ego kan gesleep word deur'n haai, gereed om te sluk nie as dit was honger. Die gevoel van'n ondraaglike pyn in sy bors, Nick Stahl styg na die oppervlak. Skielik, het hy gevoel'n groot skok van onder af, en die water begin om te kansellasies, meng met sand, rotse, en die modder, en Nick is ingesuig in die jacuzzi.
  
  
  Nick se brein het vir hom gesê daar was net een moontlike verduideliking: die haai het gebyt die skoenveter, 'n chemiese reaksie het gevolg, en die plofbare toestel het gegaan af. Die reuse clam skuins en druk op die koraalrif, bevrore op'n veertig-vyf-grade hoek.
  
  
  Die maalstroom tol en draai Nick soos'n wasmasjien, en hy onwetend ingeneem die sout water voor sy ego was gestoot na die oppervlak. Hy druk sy gesig op die sand, hyg, en kruip handeviervoet op die oewer van die atol.
  
  
  Ego gebraak vir'n lang tyd, maar uiteindelik em daarin geslaag om te vang sy asem en kyk rond. Daar was nog gille en skote kom van die eiland, wat beteken dat Judas en Ego, die paar oorblywende wagte, is nog steeds lewendig. Hulle moet leef in'n gepantserde kamer met toerusting en beheer oor die situasie, Nick gedink het. So, wat moet ek doen?
  
  
  Jy kan probeer om te breek in hierdie kamer. Maar hoe sal die vroue rondom die huis op te tree? Hy sidder as hy onthou wat gebeur het Harold. Nick het vasberade om sy voete en trap in die nog-kokende die duisternis van die ontploffing. Dit skielik aangebreek op die ego: wat as die ontploffing beskadig die clam se remote control stelsel? As dit die geval is, dan is daar nie meer'n elektriese veld neutraliseer die duikboot, en sy eie elektriese stelsel funksioneer normaalweg weer. Jy hoef net om jou te laat die bemanning weet oor dit, desperaat om die meganismes en laaiers in werkende toestand is, na baie vrugtelose pogings. Nick opgetel die klip: die strik deure is gemaak van staal, so as jy klop op hulle, die matrose sou waarskynlik hoor die klop, het hy besef.
  
  
  Swem tot'n reuse kunsmatige clam wat lyk selfs meer soos'n ware een in'n skuins posisie, Nick hurk op die ego dop en begin die afluister van'n Morse-kode-boodskap met'n rots: "Luister, luister, luister!"
  
  
  Die lug in sy longe hardloop uit, en hy opgeduik het, het'n diep asem en duik weer, vol vertroue dat die matrose sou uiteindelik hoor ego.
  
  
  Die skielike harsingskudding van die boot en die daaropvolgende steek gelaat het veroorsaak dat die bemanning om te spring uit hul stukkend geslaan, maar die doodse stilte wat gevolg het die desperate matrose terug in hul sitplekke. Die jong operateur van die torpedo launcher was die eerste om te reageer op die vreemde geluid. Hy het gerapporteer dat dit die radio-operateur, wat dit aan die kaptein.
  
  
  "Dit is'n Morse-kode," het hy gesê, en dit neer te skryf.
  
  
  Die boot bedaring, en wag vir'n ander boodskap.
  
  
  "Jy kan red jouself," iemand buite geput op die metaal. — Jy kan ontsnap. Probeer om staat te stel meganismes."
  
  
  So gou As die radio-operateur oorgedra die onverwagte boodskap na die ander, al die bemanningslede gehaas om hul werk te dryf. Die enjins het gekom om te lewe en neurie, asof blydskap met die matrose in'n gelukkige terugkeer na die lewe.
  
  
  "Voor te berei vir'n straat op die vorentoe torpedo tube!" Die kaptein beveel.
  
  
  Teen hierdie tyd, Nick duik in die dieptes weer, hierdie keer by'n goeie afstand van die reuse clam. Het die submariners hoor die ego boodskap? Is die elektriese stelsel van die see trap gestremdes? Emu het nie te lank te wag vir'n antwoord.
  
  
  Die clam sidder, en vier torpedos skeur deur die staal deure by die aansluiting. Die harsingskudding veroorsaak het dat die boonste deel van die trap om uitmekaar te val, en die duikboot stadig gebreek gratis. Nick onmiddellik gestyg het na die oppervlak en het sy pad na die kus van die eiland. Die bemanning bevelvoerder waarskynlik reeds het die radio-operateur die einde om te gaan op die lug en verslag aan die sentrum oor wat gebeur het. Nick nog steeds het om te gaan met Judas, hierdie tyd vir'n goeie. Hy het gekruip oor die palm boom en trek uit sy sender uit sy skuilplek.
  
  
  "Vernietig die eiland," het hy uitgesaai. - Lengte-65.5, lengte-12.4. Wend'n massiewe staking. Vee die ego uit die gesig van die aarde."
  
  
  Gooi eenkant die nou nutteloos een-tyd sender, Nick het opgestaan en op pad na die huis. Hy het nie meer as'n uur te spaar, en dan die vliegtuie Hawk gestuur sou daal die mees kragtige bomme op die eiland. Dit was nodig om tyd te hê vir die res van die tyd, nie net om af te rond Judas,maar ook om homself te red.
  
  
  'n begraafplaas-soos stilte hang oor die eiland.
  
  
  "Ek kan sien jy, Carter! die luidspreker skielik croaked. "Moenie bekommerd wees nie, ek kan jou nie doodmaak nie uit my kamer, maar ek is die monitering van jou optrede op die monitor," Judas lag as Nick op die grond geval, en wag vir die skote te kom. "En jy kan my nie doodmaak nie." Niemand kan kry in my bunker. Deur die manier waarop, net ek en jy was wat oorgebly het, en almal gesterf het.
  
  
  Op soek rond, Nick gesien hoe'n tv-kamera op'n palm boom tak en gooi'n rots by Nah, breek dit.
  
  
  "Dit is dom van jou, Carter," het Judas weer sê. — Net omdat ek kan nie sien dat jy nie verander nie.
  
  
  Nick beweeg versigtig vorentoe, vloerlys die gebied van die dooie vroue en wagte. As hy ingeskryf het vir die huis, hy trap oor die lewelose, naakte liggame van die vroue geskiet deur die sentry en het gedink dat hy die regte ding gedoen deur die roeping in die bomwerpers. Hierdie lêplek van die duiwel in die vlees moes gewees het vernietig in elk geval.
  
  
  "Kan jy my hoor, Carter? 'n bekende stem het oor die spreker. — Jy het ingeskryf het vir die huis, maar jy kan nie kry in my kamer. So moenie eens probeer nie, die deur is gemaak van dik harnas, en die vensters is koeëlvaste glas.
  
  
  Die gepantserde kamer, so ver as wat Nick kon onthou, was volgende aan die hok kamer. Loop vinnig deur dit, hy ruk die tolstoy se handvatsel in die dag. Judas was nie'n leuen nie, dit kan slegs oopgemaak word met'n massiewe ontploffing. Hy stoot oop die volgende deur en bevind homself in die veiligheid kamer. Die nen het'n paar stoele, drie stoele, en twee banke.
  
  
  "Dit is beter, Carter," het die luidspreker gesê. "Nou sien ek jou weer. Ek stel voor dat jy nie'n ophef maak nie, maar versigtig dink oor my bied. Jy kan met my praat eerlik op die selfoon, die interkom stelsels is aangeskakel.
  
  
  Nick gryns en gaan sit op die rusbank, al wat hy kon dink, was hoe die emoe is gaan om te kry om hierdie lelike freak. Of miskien is dit beter om te probeer om te lok die ego uit daar?
  
  
  "Luister na my versigtig, Carter," Judas gesê. — Daar is slegs twee van ons linkerkant, jou en my. En ons sal hê om te onderhandel. In ruil vir my vryheid, ek sal laat jy verlaat die eiland.
  
  
  "Ek is nie gemagtig is om'n deal te maak met jou," het Nick gebreek. — Jy klaar is. En as jy wil om my te stop van swem uit hierdie hellhole, sal jy het om terug te gaan na jou den.
  
  
  "Jy kan nie laat die eiland in die lewe," Judas bedreig. — Ek sal sorg van dit."
  
  
  "Kom dan uit en probeer om my te stop," Nick gesê, sy oë vernou.
  
  
  Judas het gesê niks om te rumatiek, en'n ongemaklike stilte het oor die kamer.
  
  
  Skielik Nick voel'n koue loop af sy rug en val plat op sy gesig. Iets jaag verby sy kop, en'n groot jag mes klap in die muur. Hy het opgespring om sy voete en sien die Mongoolse gedruis teenoor hom. Nick het die uitdaging en geslaan sy ego in die ken. Tartarus ' teiken ruk, maar die karkas het voortgegaan om vorentoe te beweeg soos'n lokomotief, dwing Nick om terug weg in die hoek. Tartarus gooi sy volle gewig op hom, maar Nick daarin geslaag om te draai rond en elmboog van die emu in die keel. Die Mongoolse uitasem, en Nick trek weg van die Ego in'n steely omhels. Met verstommende spoed, die reuse-spring op sy voete, ook, en het'n reeks van vergruis waai af op Nick. Behendig dodging die groot vuiste, Nick gooi'n paar van die kragtige stoot op die emu homself. Die Mongoolse vries in plek, skud sy kop, en weer aangekla. Nick opsy, en twee meer suksesvolle skote is afgevuur. Tartarus brul verwoed en gereageer direk aan die hoof. Nick behendig vermy en probeer om te gebruik om'n judo beweeg, maar skielik was hy op die vloer, vlieg oor die rug van die bank: Tartarus gooi die ego daar soos'n speelding. Voor die Mongoolse kan af ego, Nick gerol op sy rug en skop die reuse in die bors met al sy mag.
  
  
  Die Mongoolse se rib hok gebreek as die spoed karkas gebots het met'n onverwagte hindernis, en hy het swaar op sy kant, te laat uit'n geskreeu van pyn. Bloed geskuim op sy lippe. Voor Tartarus kon vang sy asem, Nick het opgespring en skop sy ego in die ken. Die Mongoolse snork, het op al die hande-viervoet, en skielik spring by Nick, bereik vir sy keel. Hierdie tyd, staal vingers bereik uit na Nick se nek en gryp Nah in'n dood greep. Nick se oë peul om sy kop en hy snak na asem, maar met die laaste van sy krag, het hy daarin geslaag om te stoot sy vuiste in die reus se gekraakte ribbes. Met'n brul van die pyn, hy val op sy knieë, losmaak van sy greep. Nick onmiddellik bevry homself uit sy greep, en met die rand van sy hand, het hy gekap by die basis van die Mongoolse se kop. Tartarus druk sy voorkop op die vloer, arms uitgestrek, maar onmiddellik begin om te styg, skud sy kop soos'n verwoede olifant. Die bloed was giet neer sy ken, en hy was hees asemhaling en swaar, soos'n run-down perd, maar hy lig sy vuis weer te staak. Nick koes onder die uitgestrekte arm, gryp die hand wat was gebalde in'n vuis, en verdraai dit, gooi die mongoolse soos'n swaar sak oor sy skouer. Tartarus val swaar op die vloer, verby uit vir'n oomblik, dan het sy oë oopgemaak en probeer om te kry om sy voete. 'n deurdringende pyn in sy bors vasgesteek ego na die plek, en hy klou aan die seer plek en brul soos'n sterwende dier. Sy liggaam skud, en Tartarus verstryk het. Nick geskop ego, het seker gemaak dat die Mongoolse was dood, en trap oor hom, op pad na die uitgang.
  
  
  "Stop, Carter! die luidspreker blaf.
  
  
  Judas, natuurlik, kyk na die hele ih stryd op die monitor. Nick het voortgegaan om te loop na die deur, ignoreer die man se geroep.
  
  
  — Ek sal nie toelaat dat jy verlaat die eiland in die lewe in elk geval!" Judas bedreig word,
  
  
  — Dan probeer om my te stop!" Nick uitgeroep as hy oor die kamers.
  
  
  Die vliegtuie was reeds baie naby aan die teiken. Dit was nodig om tyd te hê om te vaar weg van die eiland in die oorblywende minute. Gedruis uit die huis, hy hardloop teen die helling af na die strand, maar Judas se stem lui weer oor die luidspreker.
  
  
  "Jy is vasgevang, Carter! — Wat is dit? " het hy croaked. — Jy sal hê om'n deal te maak met my na alles!" Kyk na die water, Carter!
  
  
  Nick kyk uit na die see en sien'n smeer van die bloed versprei oor die oppervlak van die water. Nog'n rooi kol begin om te versprei in die buurt, en dan die ander en'n ander. Die kolle het by saam te vorm'n deurlopende film van bloed.
  
  
  "Oor'n ton van die gekapte vleis gestort haar in die baai!" Hy hoor die klein freak se stem agter hom en draai om te sien Judas staan buite die huis, waai by die emu.
  
  
  — Jy weet baie goed wat vis sal kom in vir die reuk van bloed, " het hy gelag.
  
  
  Asof betower, Nick staar na die rooi kol in stilte.
  
  
  Nou was dit duidelik te Emu wat die dreineringspype is vir. Ja, hy het geweet watter soort van vis sal versamel in die baai in'n paar minute, maar hy het nog steeds nie opgee hoop van die ontsnapping.
  
  Hoofstuk Tien
  
  
  Met'n minagtende blik op die lelike man staan op die heuwel, Nick spring in die water as die sny van'n bloedige film met sy uitgestrekte hande. Minagting shoveling af stukke van die vleis en binnegoed, het hy geswem het tot'n vlak diepte, geestelik vloek van die verraderlike Judas en die ego van Harold se geslepe assistent. Ih aas gelofte-gelofte was veronderstel om aan te trek mariene roofdiere, en dan die emu sal nie in staat wees om te breek deur middel van die ring rondom duisende van toothy wesens wat gereed is om te skeur alles wat kry in hul pad. 'n haai wat ruik bloed gaan berserk, en niks kan dit stop. Nick se enigste kans op oorlewing was as hy geswem uit die bloodstain in die tyd.
  
  
  Hy was net oor om te glo in die sukses van sy desperate tempo toe hy sien die donker vorms van haaie nader aan hom. Hulle omring ego op alle kante, vooruit maklike prooi. Nick geswem om die water te kry meer lug monsterneming in sy longe, en was geskok om te sien die haai se dorsale vinne uit te steek oral rondom hom. Hy duik weer en swem terug na die eiland. Reg langs hom, 'n groot haai byt in'n groot stuk van die vleis. Ander haaie het ook begin gryp na die bloedige wonde en guts, dartel'n paar meter weg van hom. Dit is ook bekend vir sy buit tiger shark, wit haai, hamer vis, en die see fox. Swaardvis en barracuda het nie enige tyd mors nie.
  
  
  Ten slotte, hy voel die sand van die strand onder sy voete en gewaad deur middel van die water, val aan die kus. Die water in die baai was skuim in die mond en borrelende, pers met bloed, en die haaie was reeds die eet van'n ander een. 'n paar honderd groot vis deelgeneem het in hierdie mal fees, en die baai was wemel met vinne en stert. Judas se stem kom oor die spreker weer, afgelei Nick van hierdie seldsame ding, " het hy gesê.
  
  
  "Ek is bly om jou terug te verwelkom na my eiland, Carter. hy gloated. "Nou kan ons praat in vrede."
  
  
  Die volgende oomblik, die brul van die vliegtuig enjins skud die lug. Nick kyk op na die hemel en sien dat die eerste vlug van die bomwerpers was reeds kom in vir'n bombardement hardloop. Die eerste bom getref'n verre draad island, die tweede-nie ver weg. Dank God, Nick gedink het, hulle was nie atoom: Hawk is redelik.
  
  
  — Daar sal nie eens'n nat kol links van een van ons!" Judas geskree. "Moenie'n idioot, Carter! Stop die bombardement!
  
  
  Nick het hardop gelag by die rumatiek. Ironies genoeg, ih se langdurige nagevolge moet geëindig het in'n trekking: ih beide die gesig gestaar sekere dood. Niks kan stop die bombardement van die eiland. Al wat oorgebly het, was om van te kies of om te sterf van die bom of uit die tande van die haaie. Kies vir die eerste opsie, Nick leun terug teen'n palm boom, en Stahl het gewag vir die Ego om te ontplof in stukke.
  
  
  Skielik, 'n naakte vrou met'n skok van bruin hare wapper in die wind spring uit van regoor die dik bosse en hardloop na hom toe, struikel en val. Haar gesig was onherkenbaar vermink, behalwe vir haar bruin oë, wat skitter van'n afskuwelike masker met'n mal desperaatheid in hul oë vasgenael op hom. Die vrou laat val op haar knieë in die voorkant van Nick, wikkel haar arms rondom die Ego se bene, en probeer om iets te sê te emu, maar al nah kon kry uit van die rta was'n mompel. Nick besef dat Nah se tong was geskeur uit. Ego se blik gly oor haar verminkte gesig en vers en ontpit liggaam, dan talm op haar slank, sterk bene. Nick voel'n skielike knop styging in sy keel as hy uiteindelik erken Betty-Lou in die vrou huil by die Ego se knieë.
  
  
  "Is dit jy?" — Wat is dit? " vra hy in'n verwurg stem. "Betty-Lou?"
  
  
  Die meisie knik, gespring om haar voete, en het'n ego laaste hartseer kyk voordat opruk na die deur. Nick het begin om te hardloop na haar, maar Betty-Lou het'n loop duik in die see en swem in die middel van die bloeddorstige roofdiere. Haar hand beweeg een laaste keer, en gol-Betty-Lou verdwyn in die kokende gemors. Nick leun teen die palm boom stam, nie in staat is om te beheer die krampe in sy maag, soos'n afskuwelike stem lui uit oor die luidspreker. Nick voel'n koue van haat vir Judas.
  
  
  "Jy klop hom, Carter! — Wat is dit? " het hy gehoor. - Bel die vliegtuie! Jy kan gebruik om my sender! Hulle sal na jou luister! Hier kom gou, en ek sal die deur oopmaak vir jou!"
  
  
  Nick hardloop terug na die huis, gretig om te vernietig die duiwel met sy eie hande. Hierdie tyd, het hy moet nie wegkom van dit. Dit is tyd om die einde van dit eens en vir altyd. Loop in die kamer, Nick het Juda wegkruip van hom by'n lang tafel, hurk in'n hoek. Die huis skud met ontploffings, diep krake verskyn op die mure en gips het van die plafon.
  
  
  "Die sender is daar! Die skurk het geskree in'n hoë, skril stem, wys sy kunsmatige hand by die sentrum van die paneelbord. Na'n oomblik of twee van huiwering, Nick besluit om te gebruik om die sender, maar Ego was gewaarsku deur die dwerg se woes glinstering in sy oë en die skaars merkbare beweging aan die linkerkant van sy swart velkleur prostetiese been. Nick hurk, en Gaap klap in die paneel'n duim van die top van sy kop. Nick leun met sy skouer in die stoel en vasgepen Judas op die vloer met'n kreun. Op daardie oomblik, die kamer was geskud deur'n kragtige impak, en een van die mure rondom dit in duie gestort. Nick het agteruit van die ontploffing, 'n oomblik sy bewussyn verloor, en toe hy wakker word, sien hy Juda kruip oor die tafel na hom, met die oog van'n miniatuur EMOE-pistool op die lob. Nick het daarin geslaag om te skop die staal arm en staar na die plafon. 'n mes lem geflits in Ivanov se ander kant, en Judas spring by Nick, en slegs'n uitsonderlike reaksie gered Nick se lewe. Die lem liggies bewei die vel van sy keel, laat'n wond wat rondom'n dun straaltjie bloed wat gevloei het.
  
  
  Judas was swaai die mes by Nick, sy mond gedraai en sy tande ontbloot. Nick koes die blaas, gevang sy voet in'n kraak in die vloer, gestruikel, en hurk op een van die stam se bene. Die lem van die mes jaag verby sy kop. Nick gedraai Judas se arm behendig, en Judas laat val die mes met'n geskreeu van pyn. Nick wydsbeen oor dit en slaan sy vuis in die emoe se gesig, plat te slaan sy neus. Die taai skurk bietjie in die emoe se palm soos'n rot, maar Nick gooi die ego in die verste hoek. Die dwerg stamp sy kop op die hoek van die paneelbord, wat gekraak in teenstelling met die Ego is verbasend sterk kop, en Nick het aan hom en begin klap ego se voorkop op'n stoel — vir Betty-Lou, o, Joyce, o, al die vroue gemartel.
  
  
  Nog'n direkte bom getref is in die bunker, skud ego tot sy kern, het Nick terug na die werklikheid, blus ego se woed woede. Skop opsy Judas, wat gewys het geen teken van lewe, hy koes onder die paneelbord voor'n staal ondersteuning balk wat sny deur die plafon soos'n reuse mitiese hamer geklap die hurk freak en gesink het met dit wat in die kraak in die vloer as as in die hel.
  
  
  Sodra uit die puin, Nick het gevind dat die sender en probeer om dit te laat herleef. Helaas, hy was dood, soos sy meester se ego. Dan Nick kyk rond en Stahl stadig het sy pad na die uitgang. Gebreekte glas rammel weemoedig in die tyd met die bloeiende toet van die ontploffings, gate oopgespalk in die mure, en iets kraak en onheilspellend gekraak oorhoofse. Skielik, die huis in vlamme uitgebars. Nick stap uit van die deur en stap rustig die heuwel af na die strand.
  
  
  Die eiland klaar was, het hy geweet. Die vliegtuie het brul in uit alle rigtings, skakel deur te skakel, metodies die vernietiging van die ego, net soos hulle beveel is om te doen. As Nick stap uit op die strand, het hy sy kop lig en skadu sy oë soos Stahl gekyk bekoring in om te sien die vernietigende werk wat gedoen word. Gou, het hy gedink, hierdie eiland sou word niks, maar die rotse en riwwe. Ego se blik gly oor & nb — dit was nog steeds borrel en skuim in die mond met bloed, die fees van mariene roofdiere is steeds aan die gang. Enige per ongeluk gewond haai onmiddellik het die slagoffer van al die ander deelnemers in die bloed reis, en so aan totdat een van twee dinge gebeur: óf die vleis loop uit, en met dit die reuk van bloed verdwyn, of al die water moordenaars is heeltemal uitgeslaan op die sil. Maar terwyl die ih dorsale vinne is nog steeds furrowing die baai, en meer en meer pers kolle verskyn op die oppervlak.
  
  
  Bomme reën neer op die hele res van die helfte van die eiland, knaag weg te groot dele van die land. Nick geraai dat die emu het nie meer as vyf minute om in te woon, miskien tien op die meeste.
  
  
  Hy het een laaste kyk uit na die see, het gesê good-bye, en skielik het'n helder geel bal dobber in die golwe dertig meter van die strand. Hy vryf oor sy oë, dink dat die emu moet gewees het geskrik, maar die uitbroei van die bathyscaphe oopgemaak en die pragtige blonde waai vir die emu. Nick het opgespring in frustrasie, net dertig treë weg van die redding van die Ego. Wat om te doen? Na alles, haaie in die oomblik van die siekte sal skeur die ego uitmekaar, dit eet en nie verstik! Maar die brul van die vliegtuie links Emu geen tyd om te twyfel nie: hy het om te gaan al in! Daniella het nie tyd om te swem nader aan die kus, want op enige oomblik ihb kan vernietig die bom.
  
  
  Nick gewaad in die water, duik, en dan skielik verskuif dieper, weg van die oordrewe orgie van roofdiere baljaar op die oppervlak. As hulle hom geïgnoreer het, kon hy swem na die bathyscaphe in sekondes. Anders-'n pynlike dood. Nick geswem met kragtige, bestendige houe, draai op sy rug, sodat hy sou nie mis nie die oomblik wanneer daar'n donker skaduwee sou jaag in die nastrewing van hom. Ten slotte, sien hy die onderkant van die bathyscaphe op die top links en begin na die oppervlak. 'n groot tiger shark dartel in die voorkant van hom, blykbaar vang'n vreemde reuk. Dit was onmoontlik om te toonbank ee, en op sy beste, die emu sou gewees het om te dodge die eerste ee gooi. Nick het voortgegaan om te swem vinnig op dieselfde kursus, totdat hy sien dat die haai se mond oop in die voorkant van hom. Hy uitgeswaai aan die kant en gryp die haai se stert met albei hande. Die vis ruk, probeer om ontslae te raak van die cheeky wesens wat hang van Nah se stert vin soos'n lug draak se vere. Met geduik eerste in die dieptes, die haai skielik opgegaan, met die hoop om te gooi af die onnodige las. Nick laat gaan, gerol oor, en gekom het om die oppervlak langs die bathyscaphe. Daniella opgemerk ego en gooi die emu'n tou. Gryp op dit, Nick klouter op die geel staal bal, eng dodging die see roofdier se skrikwekkende tande as dit inloer uit die water,en gly deur die oop broei. Daniella onmiddellik klap die deksel toe, en Nick gedaal terug in sy sitplek, vang sy asem en luister na die ontploffings op die eiland. Daniella onmiddellik gewerk om die hefbome, en die bathyscaphe begin om te sink in die water, skud van die waai van die aanval sharks se ego's. Slegs wanneer die Seekat bereik die onderkant, die verlaat van die slagting van die mens en die wildheid van die wilde ver agter, was daar doodse stilte. Daniella draai die enjin af, en die Seekat het tot'n stop, swaai effens op sy spidery bene.
  
  
  Die sluiting van sy oë, Nick probeer om te recapitulate die gebeure van die afgelope twaalf uur. Em het gekyk dood in die oog meer as een keer, maar hy het nog nooit iets soos hierdie in die helfte van'n dag. Alles wat gebeur het in hierdie kort tydperk van die tyd was soos'n wrede grap van'n verraderlike Dwaas wat die snare van lot se ego in haar hande. Nog nooit tevore het Nick voel so hulpeloos en alleen as hy het nou, na die steil in die stinkende atmosfeer van perversiteit en onmenslike wreedheid wat geheers het op die eiland van Juda. En so het die bomwerpers wat was die skoonmaak van hierdie broeines van waarskuwings en vise uit die gesig van die aarde is die uitvoering van'n ware God-welgevallige doel van die straf van die hemelse swaard.
  
  
  Nick het sy oë oopgemaak en gekyk na Daniella, wat was geklee in'n kersie-gekleurde swem pak. Sy glimlag saggies by em, en hy maak sy oë weer, geniet die vrede en stil en besig om krag.
  
  Hoofstuk Elf
  
  
  Hy het sy oë oopgemaak, voel iets koud teen sy vel. Daniella was leun oor hom, vee sy ego met'n nat lap.
  
  
  "Ek het net nie die woorde uit te druk my dankbaarheid aan jou," Nick het gesê met'n glimlag. — Jy kan nie dink hoe verbaas en baie bly ek was om jou te sien.
  
  
  "Ek kon dit nie gedoen het iets anders," het Daniella het gesê wrang. — Wanneer jy weg is, na die gee my'n algemene oorsig van jou missie, ek dink ek het besef dat iets gedoen moes word om jou te help. Ons is genader om die eiland in die nag op die Triton, en teen dagbreek het sy besluit om te gaan die baai op die Seekat, nie eens te dink wat ek kan doen vir jou. Dit was'n gek beweeg, soos ek verstaan dit nou.
  
  
  "Maar hy was die een wat my lewe gered," Nick gesê, glimlag. — Ek het nie geweet dat dit was'n outonome water vaartuig, ek het gedink dit was'n gewone bathysphere.
  
  
  "Nee, ons het net gebruik om die kabel te verlaag die Seekat wanneer ons die verkenning van die bodem langs die skip," het Daniella verduidelik.
  
  
  — En hoe lank kan ons bly in nen onder die water?" Nick reeds gevoel energie en gereed om aksie te neem weer.
  
  
  "Net'n paar uur, tot vanaand," Daniella gesê.
  
  
  — Het jy vertel jou kollegas oor my missie?" "Weet hulle waar jy gegaan het op die Seekat?" Hulle weet wat gaan aan op die eiland?
  
  
  "Ek het nie verduidelik enigiets aan enigiemand," het sy gesê. "Almal dink ek is die bestudering van die diep-see strome rondom die atol.
  
  
  Nick glimlag, merk hoe woedend Hawke was reg nou, want hy het nie geweet of sy beste agent het daarin geslaag om te ontsnap of nie. Die bemanning van die Triton, wie hy is waarskynlik reeds per radio, kan nie help nie, die emu óf. Stem en wonderlike! Laat die baas ly, Nick besluit, en draai na Danielle.
  
  
  — Wat dink jy?" "Wat is dit?" het sy gevra het, merk'n vreemde uitdrukking van selfsug op haar gesig.
  
  
  "Wat is dit nou die tyd om aan die einde van ons argument," het hy gesê, bereik vir haar. "Erken dit, jy was reg!"
  
  
  — nee! sy trek weg van hom. "Dit is nie die rede waarom ek gekom het om jou te red!" Hare was sinvolle en koel.
  
  
  "Is dit?" Ons kan maklik bevestig dat, " het hy gesê, sit sy arm om haar skouers.
  
  
  "Net probeer om dit!" Daniella sis, probeer om hom weg te stoot.
  
  
  Nick behendig losgemaak die sluiting van haar bra, en Stahl vingers die firma nippels wat swel van die eerste aanraking van die man. Danielle se hart gejaag het as sy vou haar dollar noot, en sy snak na asem, die verlies van beheer van haarself onder die druk van haar ego se vlees, en sy boog haar tande, die sluiting van haar oë toe en gooi haar kop terug, laat haar goue hare val oor haar skouers.
  
  
  "Ontspan," Hey fluister in Nick se oor. "En moenie bang wees nie. Hy soen haar op die lippe en voel die sagte aanraking van haar tong. Daniella het slap, heeltemal oorgee, en omhels hom terug in'n stormloop van passie.
  
  
  "O, Nick! Nick! Het sy uitgeroep in'n lae, keel stem, druk ego se kop om haar onstuimige bors. "Hy is lief vir my!" Asseblief doen dit nou!
  
  
  Hy het stadig hardloop sy hand af van haar rug en trek haar panties. Oorkoepelende haar rug, Daniella haas hom, maar hy doelbewus soen haar borste stadig, koester haar goddelike skoonheid soos'n ouer cognac wat geproe druppel vir druppel, hulde te bring aan die unieke smaak en aroma. Ten slotte, hy het gedoen wat sy smeek hom om te doen, en sy het geskree, gaan wild met opwinding en hou haar ego in haar arms. Geleidelik lewendmakende sy bewegings, Nick het om haar te die hoogtepunt van die redding en die hoogte ingeskiet met haar, voel soos'n God vir'n oomblik. Daniella laat sak haar hande en huil met die ekstase van geluk.
  
  
  "Jy die weddenskap verloor," Nick gesê, vang sy asem soos hy uitgestrek uitgeput in die spesiale stoel langs haar. — Ek gewen het.
  
  
  Daniella glimlag by die emu in rumatiek en heg emoe se kop op haar bors. Hy knyp haar pienk boud, rekindling die vuur van begeerte in haar, en het gesê, " ek weet nie.:
  
  
  "Wel, doen wat jy erken nederlaag?"
  
  
  — Ek is heeltemal aan jou genade, my oorwinnaar, " het sy spin, en het opgestaan om haar knieë, mooi soos'n nimf.
  
  
  Nick het sy asem, bang om te skrik hierdie goddelike skepsel, wat weer wou die natuurlike emosies wat sy het so lank en hardnekkig verborge. Sy glad gaan sit tussen die ego heupe, oorloop met manlike krag, en begin om uit te voer die dans van die lewe, geleidelik die bespoediging van die tempo en die gepaardgaande haar bewegings met'n ligte kreun. Nick net blaas hard, vasgevang in die magie van die pragtige see, wat was vreemd genoeg gekyk het deur die luik deur die kleurvolle vis. Dan lê hulle langs mekaar vir'n lang tyd, nie te sê ons woorde, totdat Daniella uiteindelik gekom het om haar sintuie en sê met hartseer in haar stem::
  
  
  "Dit is tyd om te gaan na die oppervlak. Ons tyd is naby. Triton sal ons vind maklik.
  
  
  Sy begin die enjin, die bathyscaphe sidder, en Stahl opgeduik.
  
  
  En Nick het gedink meewarig dat Daniella lyk baie beter as blote in'n baaikostuum.
  
  
  "Ek sal in staat wees om te neem'n paar dae af," het hy gesê, sit sy arm om haar skouers van agter. — Ek nooi jou om van te New York. Dink van'n paar verskoning.
  
  
  "Ek sal dink oor jou bied," sê sy streng, haar blou oë flikker.
  
  
  Op die laaste het hulle na vore gekom het, het die broei, en loer uit.
  
  
  "Laat dit So wees," Daniella blaas, snuggling tot Nick. — Ek sal gaan met jou."
  
  
  Nick glimlag tevrede en kyk rond.
  
  
  Die kalm see het weer sy smarag kleur.
  
  
  Die eiland en atoll verdwyn onder die water.
  
  
  Die helfte van'n myl van die bathyscaphe, Nick raakgesien die Triton.
  
  
  Die helder geel Seekat moet reeds die aandag van die bemanning van die navorsing skip.
  
  
  Hulle glimlag — eerste by die son, dan na mekaar en soen.
  
  
  Nick het gedink dat op hierdie oomblik honderde paartjies in die liefde doen baie dieselfde ding, en sy siel voel lig en lekker.
  
  Hoofstuk Twaalf
  
  
  Nick en Daniella ingeskryf Hawke se kantoor saam.
  
  
  Haar donker tan perfek aangevul die elegante wit oop rok met'n onwelvoeglike hals.
  
  
  Nick glimlag innerlik as hy sien die glinstering in die baas se steely oë: hy het duidelik goedgekeur van die ego se keuse.
  
  
  "Laat my jou bekendstel aan Dr. Fraser," Nick het gesê in'n baie formele toon, skrams stilletjies by die verskrikte baas.
  
  
  "Ek het reeds uitgepluis dit uit," sê hy vinnig. — Ek moet erken dat ek my bedenkinge gehad nadat ek lees jou telegram. Ek dink nie jy wil bespreek'n kaartjie vir'n bebaarde professor.
  
  
  "Nice om jou te ontmoet," Daniella het gesê met'n glimlag. "Dit is presies hoe ek gedink het hom, Nick.
  
  
  Hawke se oë gedans met vermaak.
  
  
  "Ek het bestel aandete vir jou by'n restaurant vir twee," het hy gesê. "Haar keuse van die wyne is van links na Nick, wie weet meer oor hulle as wat ek doen. Ek wens u'n aangename vakansie, jy het'n goeie werk gedoen, ek moet jou vertel dat jy beide. Die AMERIKAANSE Regering spreek sy dankbaarheid aan jou. Die baas het Nick'n sjarmante glimlag as hy het.
  
  
  Egter, Nick se onsekerheid en agterdog volgehou, selfs as hulle gaan sit by'n tafel in die restaurant.
  
  
  "Jy is te verdagte," Daniella gesê. — Ek dink jou baas is'n baie mooi man." Dit was so'n soort van die ego om'n tafel te bespreek vir ons.
  
  
  "Dis presies wat my pla," Nick gesê. — Dit is nie soos hy nie op alle. Hy kan my nie vergewe nie nie vir die maak van myself bekend vir so lank, en hy sal beslis terug te kry op my. Jy sal sien vir jouself gou genoeg. Ek weet nie my baas?
  
  
  "Nonsens! Daniella beweeg dit af. "Jy beter om'n paar wyn!"
  
  
  Nick se neus is begrawe in die wyn lys, en hy het nie kyk, selfs wanneer die kelner geplaas om'n groot bord op'n stoel. Daniella giggel saggies, dan lag volstrekte. Nick kyk af na die gereg en het sy mond oopgemaak om te sien'n berg stomende mossels.
  
  
  Nick het'n diep asem, glimlag breed, en uitgeroep:
  
  
  — Wel, wat het ek jou vertel? "Jy sien, ek is altyd reg in die einde. Is dit nie reg? Jy weet dat, ook.
  
  
  — Hoe het jy geweet ek het geweet dat?" Daniella se oë vernou. "Moenie jy dink ek speel saam met jou in die bathyscaphe, voorgee om te wees'n ontoeganklike geleerde?"
  
  
  — Jy is nie van plan om dit te maak, my liewe. Nick waai'n vinger op haar. — Ek kan sien reg deur jou, jy kan nie aanvaar jou nederlaag. En een ding wat ek wil om jou te vertel, Daniella: jy kan'n biologie rok, maar jy is'n slegte kunstenaar, so hou dit in gedagte.
  
  
  Hy streel oor haar wang en hulle albei lag.
  
  
  En in die nag, lê in die arms van hierdie sterk en wonderlike man in alle opsigte, Daniella skielik bars uit van die lag weer en fluister in Nick se oor:
  
  
  "Jy weet, my liefde, jy is absoluut reg terug in my kajuit op die Triton. Hare en die dell d'hotel self kan nie klop jy in ons argument...
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Berlyn
  
  
  <
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Berlyn ;
  
  
  
  
  Hoofstuk 1
  
  
  
  
  
  Ek het nog nooit in staat was om te wag dat lank vir haar. Hulle sê dit is tipies van aksie-georiënteerde mense. Ek spandeer ure om te wag vir haar toe'n agent van Kommunistiese China sou wys, of as ek sou my hande op'n bepaalde sadis. Maar dit is'n ander soort van verwagting. Ek weet nie eens of dit'n wag of'n stil vorm van aksie. Maar hierdie wag dat ek nou doen is beslis nie vir my nie.
  
  
  Die sentrale deel van die Rynland is ongetwyfeld'n pragtige, welige gebied. Die heuwels is groen. Pers, pienk en goud blomme versier die berg hange naby aan die rivieroewer. Die paaie kronkel en fassinerende om elke draai. Skielik, klein fee-verhaal plase en vakwerk huise verskyn. Die groot kastele op beide banke, kastele van die middeleeuse rower ridders, is regtig baie romanties en amazing. Die meisies is stewig gebou en skrikwekkend vriendelik, amper ongeduldig. Die meeste van die mense rondom hulle het die nadeel van die feit dat te veel wors te wees, my ideale, maar ek het nog steeds wens ek het die tyd om te kry om te weet die mense en die landskap behoorlik. Miskien, want alles is so pragtig en opwindende, dit daag jy selfs meer wanneer jy in'n haas te vang in'n boot en jou gehuur Opel kan jy af. Jy wil om te sien dit alles, wat jy wil om dit te geniet, jy wil om te word opgeneem in dit, maar jy kan nie. Al wat jy kan doen is om te wag, kry ongeduldig, gefrustreerd, en dink oor hoe veel meer ellendig jy sal voel wanneer jou baas uitvind jy het nie opdaag nie.
  
  
  My duits is meer as begaanbaar, en sy was gestop deur'n verbygaande mimmo motoris en gevra vir die ego se hulp. Van waar my motor gebreek het, kon ek sien die Ryn hieronder, en na die noorde, die dakke en die kerk toring van Braubach. Voor haar, buite sig, was Koblenz, waar die Ryn boot sou vang haar. Ek het geen keuse nie, maar om te wag vir haar, het die motor deur, laat in'n paar vars lug steekproefneming, en onthou die pret wat ek gehad het in Lusern daardie oggend.
  
  
  Na my relatief klein dolly betrokkenheid in die Delle Martinique-Montreal haar het na Switserland te besoek Charlie omdat timothy by Ego ski en die son chalet, naby Lusern. Dit was'n groot byeenkoms van ou vriende, gevul met drank en herinneringe. Charlie het my aan Gewel Marie. Switserse Franse met'n tikkie van duits, oop en aangename.
  
  
  Medium hoogte, met kort hare en dans bruin oë, 'n horror op die ski-hange en'n droom van vullis.
  
  
  Natuurlik, soos enige BYL agent, moes ek gereeld bel hoofkwartier en vertel Hawke waar om my te kontak. Dit was deel van die direkte aksie netwerk, 'n BYL, en Hawke kon wys die vinger na sy mense enige tyd, enige plek. As ek wil ontdek lank gelede nie, dit is'n seker vuur manier om te ruïneer'n aangename vakansie. Ek besef dit weer in Lusern van die Gables-Marie. Dit was ses in die oggend toe die telefoon lui in my kamer en ek het gehoor hawke's plat, droë stem. Gewel-Marie se pragtige hand gerus terloops op my bors, haar borste vorming van'n sagte kombers wat gedruk teen my.
  
  
  "Met die Verenigde Nuus Agentskap," Hawke se stem eintlik lui uit. Natuurlik, dit was'n oop lyn, en hy gebruik die gewone camouflage. "Is dit jy, Nick?"
  
  
  "Ek luister," het ek gesê. "Lekker om van jou te hoor."
  
  
  "Jy is nie alleen nie," het hy gesê in'n keer. Lisa het geweet my soos'n oop boek van spreuke. Te goed, het hy gedink. Het hy gevra. "Is dit baie naby?" "Dit is genoeg."
  
  
  Ego het haar gesien, staal-grys oë agter rimless bril, as hy probeer om uit te vind hoe naby dit was.
  
  
  "Naby genoeg om te hoor ons?" het die volgende kurktrekker.
  
  
  "Ja, maar sy is aan die slaap."
  
  
  "Ons kan nie toelaat dat mededingers neem oor hierdie storie," die gemaskerde Hawk voortgesit. Een van ons fotograwe, Teda Dennison, het groot dinge te doen. Ek dink jy het reeds gewerk het op die Ted-storie?
  
  
  "Ja, ek weet haar ego," sê ek. Ted Dennison was een van die beste BYL agente in Europa, en baie jare gelede, ons het'n missie saam. Hy onthou dat hy was baie goed by die lees van die inligting.
  
  
  "Jy sal sien Teda op die Ryn boot in Koblenz, by 3:30," Hawke gesê. "Hy het iets baie belangrik om te doen, so as jy mis'n boot in Koblenz, voort te gaan na die volgende pier en die bord is daar. Dit is in Mainz na vyfuur.
  
  
  Die telefoon gebruik, hare, sug, en Marie het opgekyk van die Gewels. Sy het nie eens beweeg nie. Dit was een van die eerste dinge wat ek opgemerk het oor haar gedurende daardie vier heerlike dae. Toe sy ski, sy was ski. Toe sy gedrink het, het sy gedrink het. Toe sy die maak van liefde, sy was die maak van liefde, en wanneer sy slaap, sy was aan die slaap. Die meisie het nie geweet moderering. Sy het alles op die hoogste vlak. Ek het'n nota om te sê ek is geroep deur my baas, en gegly in die vroeë oggend Lusern, wat was nog steeds koud en stil. Hy het geweet dat as Nah het gebroke hart sindroom, wat hy getwyfel, Charlie omdat timothy sou klop haar op die kop en hou haar hand. Haar vlug het haar na Frankfort en die bekende Ryn.
  
  
  En haar stem was in die dieselfde gebied waar die Keiser, Attila, Karel die grote, Napoleon, en baie moderne oorwinnaars opgeruk met hul legioene, en hy was in'n gebroke-down gehuur Opel. Ek probeer nie om dit te laat kry om my kop te veel. Hy was omtrent om uit te kry en ophou om die ander bestuurder het toe hy gesien het die sekuriteitswag Strassen met'n klein boks op sy rug. Die jong werktuigkundige het'n ronde gesig, donker hare, en was baie bedagsaam. Hy koes in die motor met die Duitse deeglikheid, vir wat ek was dankbaar, maar ook met Duitse traagheid, vir wat ek was minder dankbaar. Hy het vinnig besef van die sny van my klere wat ek was nie duits, en wanneer ek het vir hom gesê ek was Amerikaanse, het hy daarop aangedring in die verduideliking van elke prosedure wat hy gedoen het.
  
  
  Ten slotte, ek het daarin geslaag om hom te oortuig dat my duits is baie goed en dat die emu het nie nodig om te verduidelik al die motor-verwante terme. Hy het gevind dat die probleem in die Vergaser, die vergasser, en terwyl hy besig was om in'n nuwe een, hy het die Ryn boot slaag onder ons, gritting sy tande.
  
  
  Toe hy klaar was, het die boot was buite sig. Emu betaal vir dit in die dollar, wat gemaak hom glimlag gelukkig, dan spring in die klein motor en probeer weer om voor te gee dit was'n Ferrari. Die ego-in die algemeen, ek het om te erken dat die motor het sy beste. Ons jaag langs'n kronkelende pad, jaag afgelope mimmo skilderagtige huise en gloomy ruïnes, en gekom het om die grens in'n gevaarlike nabyheid, waar Alyonka en spoed afgewyk het.
  
  
  Die pad af in'n paar kinkels en draaie, en genader om die Ryn, en voor my van tyd tot tyd geflits'n plesier boot, sweef rustig. Ego uiteindelik vasgevang met haar by die punt waar die pad gelyk af en het voortgegaan langs die rivier. Hy was vlak met die boot en vertraag. Ek sal kry om Koblenz in die tyd. Haar asem'n sug van verligting. Haar denke van Dennison op die boot. Ten minste het hy kan ontspan en geniet van die son wanneer haar ego het probeer om in te haal met haar die hele dag. Ek was op soek na'n lang, lae plesier handwerk met'n klein kajuit in die middel en oop dekke, sodat toeriste kan leun oor die reling wanneer dit gebeur het, openlik in die voorkant van my oë. Dit was onwerklik, die gekste ding wat sy nog ooit gesien het, amper soos die kyk na'n stadige-aksie-fliek. Eerste daar was ontploffings, twee deur middel van hulle, 'n klein ontploffing, en dan'n groot donderweer as die kanne gevlieg in die lug. Maar dit was nie die ontploffings wat my geskok. Dit was'n siening van die kajuit onstuimige en val uitmekaar. Saam met die kajuit, ek het ander dele van die boot vlieg uitmekaar. Hulle geskiet in die lug soos vuurpyle tydens'n vuurwerkvertoning.
  
  
  Haar motor rem skerp, en die Opel gestop skielik. Toe ek uit my kar, die wrak was nog steeds val in die rivier, en die plesier boot "Rynse Boot" het byna heeltemal verdwyn het. Slegs die boog en stern was nog bo die water en sweef teenoor mekaar.
  
  
  Ek was getref deur die vreemde stilte, dan is die ontploffings. Behalwe vir'n paar skree en die sagte gesuis van stoom in die & nb, was daar stilte oral. Hy gestroop van sy onderklere, sit Wilhelmina, sy Luger, en Hugo, 'n potlood dun stilet gegord om sy voorarm, onder sy klere, duik in die Ryn, en geswem na die crash site. Hy het geweet dat baie min mense het die ongeluk oorleef, maar daar was nog steeds kanse dat iemand anders kon gered word. Hy het ook besef dat die polisie en die nabygeleë hospitale het reeds ontvang oproepe van die huise langs die rivier, en dat'n klein sleepboot boot gesien het haar voor en omgedraai om terug te keer.
  
  
  Mimmo geslaag stukke van hout, skerp, versplinter stukke van die romp, reling en stoep. Sowel As lampe, sommige rondom wat was heeltemal verbrokkel. 'n bietjie verder op, ek het gesien hoe haar hand stadig stygende rondom die water, probeer om te maak'n swem beroerte. Haar gedryf tot die blonde kop wat behoort aan die hand. Nader aan die meisie, ek het haar mooi ronde gesig met'n pragtige gereelde funksies en oë soos blou glas, verward en gevries. Hy geswem na haar, sit sy arms om haar nek, en swem na die kus. Haar liggaam onmiddellik ontspanne, en sy het my toegelaat om beheer te neem deur die rus my kop op die water. Haar oë ontmoet Hey se weer. Sy het amper flou geword.
  
  
  Daar was nog'n kragtige rapids op hierdie punt op die Ryn, nie ver van die vinnige en gevaarlike Gebirgsstreke. Ons was'n paar honderd meter stroomaf van waar die motor het haar verlaat toe hy uiteindelik trek haar op die bank. Die pienk katoen rok klou styf aan haar nat vel, die onthulling van'n besonder mooi vol figuur met groot borste wat iets majestieuse op dit. Sy lang, ronde bolyf genoeg gehad middellyf te wees plomp, en genoeg lewe om te wees wulpse. Die tipiese duitse het'n breë wangbene, 'n ligte vel, en'n klein skerp neus. Blou oë kyk in'n ander wêreld, al haar, het gedink ek kon voel haar begin om te herstel. Hy kon hoor sirenes en die stemme van mense verdring die strand. Haar vol borste opgestaan en val in'n heerlike ritme as wat sy het'n diep asem. Klein bote sou wil oorlewendes. Dit lyk vir my dat dit sou wees'n vrugtelose soektog. Dit was'n groot ontploffing. Ek nog gesien het dat kajuit vlieg in die lug soos'n vuurpyl van stapel gestuur uit die Kaap Kennedy, NY.
  
  
  Die meisie het verhuis en ee sit haar neer, haar nat rok klou aan haar vel, die blootstelling van al die kurwes van haar nog steeds jong liggaam. Die glasige oë verdwyn en is vervang deur'n uitdrukking van die geheue, 'n skielike terugkeer van die terreur wat hou van haar gedagtes. Hy sien die vrees en paniek in haar oë en hou sy hande. Sy het in my arms, en haar liggaam ruk met hartverskeurende snikke.
  
  
  "Nee, Fraulein," mompel ek. "Bitte, moenie huil nie . Dit is alles reg."
  
  
  Ek laat haar lê naby aan my totdat haar snikke opgehou het, en sy bedaar tot haar blou oë was op soek my gesig.
  
  
  "Jy het my lewe gered. Dankie dat jy, " het sy gesê.
  
  
  "Jy sal waarskynlik bereik die strand jouself," sê ek. Hy bedoel dit. Dit kon wees.
  
  
  "Jy is op'n boot?" het sy gevra.
  
  
  "Nee, liewe," sê ek. "Ek ry langs die rivier toe die ontploffing plaasgevind het. Ek was op my manier om te Koblenz aan boord te kry om te voldoen aan'n vriend. Ek duik in die water, gevind, en trek jy aan wal ."
  
  
  Sy kyk rond, en die vrees is nog duidelik op haar gesig as sy kyk op die rivier en die strand. Sy ril in haar nat rok as die wind gewaai het, en die taai rok blootgestel die klein knoppies op haar nippels. Sy draai haar kop en gevind haarself op soek na Nah, en hy het haar blou leerlinge lig vir'n oomblik.
  
  
  "My naam is Helga," het sy gesê. "Helga Rutten".
  
  
  "En my naam is Nick Carter," het ek gesê.
  
  
  "Is jy nie duits?" het sy gevra, in die verrassing. "Jou duits is uitstekend."
  
  
  "'n Amerikaner," sê ek. "Het jy maatskappy op die raad, Helga?"
  
  
  "Nee, sy was alleen," het sy gesê. "Dit was'n pragtige dag, en haar hotel, om te gaan op'n reis."
  
  
  Haar oë was nou op my, beweeg oor my bors en skouers. Nah het byna ses voete van die vlees om te studeer, en sy het haar tyd. Nou was dit my beurt om te sien die waardering in haar oë. Sy het nie betaal nie aandag aan die plek van die dood in die rivier en herstel baie vinnig. Haar oë is helder, haar stem saamgestel. Sy ril, maar dit was as gevolg van die koue, nat klere.
  
  
  "Jy het gesê jy het'n motor hier?" "Wat is dit?" het sy gevra om haar, knik en wys na die motor verder weg.
  
  
  "Ek het'n oom wat hier woon," het sy gesê. "Ek was net op soek na dit wanneer dit gebeur het. Ek weet nie waar die sleutel is. Ons kan daar gaan af te droog."
  
  
  "Uitstekend," sê ek, ay, help haar op. Sy steier en val op die top van my, haar borste sag en warm teen my vel. 'n goeie vrou, het ek besluit. Hy het haar na haar motor, gooi sy dinge in die agterste sitplek, en het'n laaste kyk na die lewensredders wat is nou gedruis oor die rivier. Egter, ih kern klasse sal verband hou met die identifisering en herstel. Haar, dink oor Ted Dennison. Hy kan oorleef, maar dit is onwaarskynlik. Dit lyk vir my dat Helga moet word byna die enigste oorlewende. Hy bel die polisie en die hospitale as wat hy kon vind'n selfoon en kontak Hawke later. Swak Ted, het hy geleef het in gevaar en die dood al sy lewe, en nou is hy dood, omdat die ketel van'n plesier boot ontplof.
  
  
  Nou Helga was bibberend van die klam en koud. Sy wys na'n ou vesting wat uitgetoring majestueus nie ver van ons.
  
  
  "Op die voorgrond kruising, draai reguit en draai in'n smal pad aan die einde... Zaubergasschen," het sy gesê.
  
  
  "Bietjie magic straat", - herhaal dit. "Nice naam."
  
  
  "Dit is'n aparte pad," het sy voortgegaan, " wat lei direk na die poorte van my oom se kasteel. Die kasteel gronde loop af na die rivier. Oom Doc het een, maar hy is net daar oor naweke. Dit is nie om swak edeles wat het om te draai hul huise in die toerisme-oorde of museums. Hy is'n nyweraar.
  
  
  Ek het gevind dat'n smal pad genoem Magie Baan en volg dit deur middel van'n digte bos. Langs die steil stygende pad, het sy gevang'n glimp van die wyd-oop grasperke omring deur bosse. Helga was bewe byna voortdurend, en as ons klim hoër, ek het opgemerk dat die lug verander het, en ek voel die koue. Ek was bly om te sien die valbrug van die groot kasteel, omring deur'n diep sloot, maak nie saak hoe donker en harde dit lyk vir ons. Helga het gesê ek kan gaan oor die brug, en sy gestop in die voorkant van'n groot hout hek. Sy hardloop om die motor en gevind dat'n paar groot klip blokke in die hoek van die hoë muur wat rondom die kasteel. Sy kom uit met'n klomp van die groot swaar yster sleutels, plaas een deur hulle in die slot, en die groot hek stadig swaai oop voordat hy kon kry uit en help ay. Sy spring terug in die motor en het gesê: "Ry in die agterplaas, en ons sal ophou om hierdie nat gemors."
  
  
  "Alles reg, "sê ek, as die klein Opel getrek in die oorgrote leë binnehof waar ridders en die bladsye het een keer verskuif.
  
  
  "Nie jou oom het'n selfoon?" Helga het haar gevra.
  
  
  "Ja, natuurlik," het sy gesê, met beide hande deur haar blonde hare en skud haar kop te laat die vog uit. "Daar is selfone oral."
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Ek het reeds vir jou gesê het dat ek was op my manier om jou boot te voldoen aan'n ou besigheid vriend. Ek wil weet wat met hom gebeur het."
  
  
  Daar was'n onheilspellende stilte in die groot kasteel as hy staan in die binnehof en staar na die mure en skuiwergate.
  
  
  "Is daar nie enige dienaars hier?" Helga het haar gevra.
  
  
  "My oom net laat hulle kom oor naweke wanneer hy se daar," het sy gesê. "Daar is'n tuinier en'n ou kelder, maar dit is al. Kom op, ek sal neem jy na'n kamer waar jy sal beter voel."
  
  
  Sy het my gelei deur'n groot saal, waar sy is begroet deur twee lang eikehout stoele, middeleeuse vlae hang van die plafon, en'n groot kaggel. In die einde, het hy bevind homself in'n groot kamer met'n waarlik koninklike hemelbed, ryk gordyne en tapisserieë, asook stewige hout stoele met'n hoë rug en dik brokaat kussings. Daar was'n lang Renaissance kabinet teen die muur, en Helga opgetel het'n handdoek en gooi my rond.
  
  
  "Dit is soos'n gas kamer," het sy gesê. "Ek het geslaap daar myself. Ek loop in die gang af om te verander. Sien jy in vyf minute."
  
  
  Sy staar na Nah, haar nat rok nog klou styf aan haar ronde, effens plomp onderkant. Ek het gedink dat Helga was'n groot vrou met'n soliede bou, maar sy het dit alles in. Sy droog uit en dan bench press op die bed. Ek wil net kom tot die gevolgtrekking gekom dat ek nie die lewe in dieselfde eeu, toe Helga het terug gekom in stywe jeans bruin en donker bruin bloes wat sy wil vasgebind die voorkant so dat haar hele lewe was kaal. Hare was kort met verstommende haar voorkoms.
  
  
  Ek ken vroue wat wil gelê het in die hospitaal met'n koors vir die sondae na wat sy het net ervaar het. Helga, wat versigtig gekam haar blonde hare in blink golwe en kyk na my met oë jeuk, het nie kennis van enige tekens van die verbygaan van die toets.
  
  
  "O, ek het heeltemal vergeet dat jy wil die telefoon te gebruik," het sy gesê, glimlag hartlik. Selfoon onder die bed. Ek sal wag vir jou in die gang." Inkomste wanneer jy klaar is. Hy kyk na haar loop deur die kamers, haar broek vasklou aan die agterkant van haar liggaam. Sy loop met'n stadige, gladde bewegings. Ek het vinnig tot die gevolgtrekking gekom dat hierdie eeu was baie suksesvol vir my, en ek bereik onder die bed vir my selfoon.
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 2
  
  
  
  
  
  
  
  Woede en pynlik stadig, hy wou haar. Ek het elke hospitaal en die Rooi Kruis-stasie in die gebied. Ek was amper aan die onderkant van die lys wanneer ek die nuus gehoor ek het nie wil om te hoor. Ted Dennison se liggaam is gevind en geïdentifiseer. Afgesien van Helga, daar was net vier oorlewendes: twee mans, 'n vrou en'n kind. Onwillig, het sy gevra Hawke om te bel oorsee en het in kontak met hom buitengewoon vinnig. Na haar vertel emu oor die tragiese voorval, daar was'n lang pouse, dan Ego se stem is plat en ysige.
  
  
  Dit was nie'n ongeluk, " het hy gesê. Dit is al. Hy gooi net die ego op my, en het dit op daardie, ek weet ek sal nie verstaan die wrede real deal.
  
  
  "Is jy seker? Ek het haar gevra om'n bietjie grof.
  
  
  "As jy noem bewyse, jy weet die beste," Hawk geantwoord. "As jy bedoel, as dit veilig is." Ja, sy is redelik damn vol vertroue.
  
  
  As hy gepraat het, het hy gesien het die boot langs my weer en hoor die ontploffings weer. Dit is duidelik dat, ih was twee, onmiddellik die ander oor die ander, maar nog steeds, twee, die kleinste eerste, onmiddellik gevolg deur'n groot impak as die ketels ontplof. Twee ontploffings. Ih gehoor het dit weer, maar hierdie keer in'n meer korrekte lig.
  
  
  "Hulle het al hierdie mense te kry Teda," sê ek, beïndruk deur die omvang van die gedagte.
  
  
  "Moenie laat hom te praat," Hawke gesê. Ook, wat beteken dit vir sommige mense nie afwyk'n paar honderd onskuldige lewens? God, Nick, moenie vir my sê dat na al hierdie jare van die werk, iets soos dit nog skokke jy."
  
  
  Die baas was reg, natuurlik. Haar moet nie gewees het geskok. Ek het ervaar dit voor, die skande ontkenning van die lewe, die dood van die onskuldiges, die einde regverdig die middele. Dit het lank reeds verstaan dat hulle, wat gedink het hulself gekies deur die lot, altyd was om voort te gaan om'n verskriklike onverskilligheid teenoor die belange van die mensdom. Nee, ek was nie regtig geskok. Miskien is dit beter om te sê "angstig en kwaad."
  
  
  "Wat ons geweet het, Ted," Hawke het vir haar gesê, " dit was belangrik. Hulle lyk nie te wees om enige kanse te waag."
  
  
  "Wat beteken dit is belangrik vir ons as goed," Hawke gesê. "Ek wil om jou te sien môre in Wes-Berlyn, by ons stasie. Jy weet hoe dinge nou is. Ek neem haar op'n vliegtuig vanaand en kom môre oggend. Dan sal ek jou vertel wat ons weet.
  
  
  Ek hang en gevoel het'n skielike oplewing van woede binne-in my. Terwyl die lot van Teda Dennison het'n natuurlike indruk op my, ek was sterk beïnvloed deur die ander slagoffers. Ted was'n professionele, net soos haar. Ons het net geleef het met die dood. Ons het gelag, geëet het, en aan die slaap geraak met die dood. Die belang vir ons was voor die hand liggend. Egter, as hulle wou hê om te vang Ted, hulle het'n manier te vind om te tref net die ego. Maar hulle het dit maklik gemaak en taai. En voor dit, het hulle my genooi het, Nick Carter, as'n agent van die N3, maar ook as'n menslike. As ons hulle, ons wil voel jammer vir hulle. Ek sou gemaak het'n aantekening van dit.
  
  
  Hy het opgestaan uit die wye bed, het die massiewe deur, en stap uit in die donker, klam, ruwe klip gang. Skielik haar, ek het gevoel dat ek was nie alleen nie. Ek voel haar oë piercing my rug. Hy het vinnig omgedraai, maar sien net die dowwe skadu. Egter, dit het gevoel soos iemand wat daar was. Toe het sy is ontdek deur'n man aan die einde van die kamer: lank, goed-gebou, met strooi hare, klein blou oë, en'n smal mond. Hy het nie lyk soos'n tuinier daar. geen meer as'n ou sommelier. Hy kyk na my vir'n oomblik en verdwyn in een van die talle boog gange wat lei uit van die gang. In dit, het hy omgedraai en geloop het in die saal, waar Helga sit op een van die lang oak tafels met haar bene skaamteloos gedraai. "Ek het net gesien iemand," sê ek. "Daar, in die saal."
  
  
  "O, dit is Kurt." Sy glimlag. Se sekuriteit.
  
  
  Sy vergeet nen. Tans is, moet jy iemand hier om'n ogie te hou op wat gaan aan."
  
  
  Sy het opgestaan, stap oor na my, en gryp my hande. Ek het geweet sy sou gesien het my blik gly oor diegene heerlik vet borste wat was gedruk teen die dun materiaal van haar bloes. Ek het vir haar gesê dat ek gehoor het dat my ander een is dood in die ontploffing, en sy het om verskoning gevra. Wanneer ek het vir haar gesê ek wil wees in Wes-Berlyn die volgende oggend, Helga het my'n warm, betekenisvolle glimlag.
  
  
  "Dit is wonderlik," het sy uitgeroep, druk my hande. "Ek woon in Wes-Berlyn. Ons kan bly hier by die kasteel vanaand en laat in die oggend. Dit is amper aand, en hoekom ry in die donker? Naas, haar hotel wil om voor te berei'n fees vir jou. Asseblief, ble?
  
  
  "Ek wil nie om te ongerief jy," sê ek, nie baie oortuigend nie, ek is bang. Ek het regtig gehou van die idee van die besteding van die nag met hierdie besonder glad meisie. Ek het altyd waardeer so'n aangename geselskap meer, maar ek het besef dat jy nooit weet wanneer die geleentheid sal kom. En as Helga was om voor te stel is dit nou, dit sou'n skande om nie op te tree.
  
  
  "Dit is nie moeilik nie," het sy gesê. "Jy het my lewe gered, onthou? Jy verdien'n baie meer geld as Ed. Maar laat ons begin met die eerste."
  
  
  Ek het vinnig agtergekom dat Helga was een van daardie vroue wat sê dinge wat vertolk kan word in ses verskillende maniere, maar dan dadelik oorskakel na iets anders, sodat jy sal nie meer wenke oor die enigste korrekte interpretasie.
  
  
  "Gaan," sê sy, neem my hand. "Gaan sit in die kombuis terwyl ek aandete voor te berei. Dan kan ons praat vir'n rukkie."
  
  
  Die kombuis was'n groot, goed-funksionerende ruimte met'n groot koper en vlekvrye staal ketels hang van die plafon op die lang hake. Rakke met potte en panne en rakke by een rondom die mure met geregte en eetgerei. My oom natuurlik graag om te sit op'n indrukwekkende yahoo oor naweke. Op een van die mure was'n groot outydse klip oond, en die vrieskas is in hierdie konteks ontnugtering moderniteit. Helga het uit'n goeie steak, opgetel het'n groot mes, en begin sny dit behendig. In die knip van'n oog, 'n paar potte en panne verskyn: 'n groot stoof is nog steeds brand. Terwyl sy dit doen, en hare was sit in'n groot, gemaklike stoel, sy het my vertel dat sy werk as'n sekretaresse in Wes-Berlyn, wat sy afkomstig van regoor Hanover, en dat sy hou van die goeie lewe.
  
  
  Wanneer sy in staat was om te kry weg van haar potte, sy het my na'n klein bar af die saal en gevra of ek wou om te gooi haar iets. Dan, met ons drankies in die hand, het sy my gelei het om die kasteel, gaan om te stem so, hou my hand in myne, streel my heup met elke stap, het sy blyk te wees'n uiters uitdagende gids. Die kasteel bestaan rondom verskeie klein kamers op die grondvloer en op die tweede verdieping van die hoofgebou. Alle vorme van voorwerpe middeleeuse hang op die mure, en sonder'n reling, was daar slegs primitiewe spiraal trappe. Hy het haar in'n groot, gemoderniseer kamer op die grondvloer met rye van die boekrakke en'n lessenaar. Sy noem dit haar oom se studie. Helga gesels gelukkig, en ek het gewonder as sy was om dit te doen om te hou my uit die wete dat sy was bly weg van die hele linker helfte van die eerste vloer, waar drie deure gesluit het haar gesien. As dit was regtig haar bedoeling, sy het misluk. Hierdie drie dae was in skrille kontras met die res van die kasteel. Aan die onderkant van dit, het hy gesê dat hy sou nog steeds wil om te sien die wyn vat, en gedink het hy opgemerk dat sy aarsel vir'n oomblik. Dit was skaars merkbaar, en ek was nie seker nie, maar ek het gedink oor dit.
  
  
  "O, seker, 'n wyn vat," het sy geglimlag en het die smal trappe. Groot ronde vate staan in lang rye, elk met'n hout kraan en'n teken wat aandui die datum en die tipe van wyn. Dit was'n groot wyn vat. Iets wat my pla as ons klim terug, maar ek het geen idee wat dit was nie. My brein het altyd gefunksioneer het in so'n ongewone manier, uit te stuur seine wat net duidelik geword later. Maar hulle het gedien as'n reeks van potensiële kliënte wat gewoonlik baie nuttig by die regte oomblik. Dit was'n goeie voorbeeld! Die wyn vat lyk heeltemal normaal, en nog iets wat my pla. Hy verwerp die gedagte, want daar is geen punt in om te dink oor dit nou. Terug in die kombuis, het hy gekyk Helga voltooi haar maaltyd.
  
  
  "Jy weet, Nick, jy is die eerste Amerikaanse wat ek nog ooit ontmoet het," het sy gesê. "Natuurlik, sy was ontmoet deur'n klomp van die Amerikaanse toeriste, maar hulle tel nie.
  
  
  En niemand rondom hulle was soos jy. Ek dink jy is'n baie mooi man.
  
  
  Ek het om te glimlag. Ek het nie soos die valse beskeidenheid. Helga uitgestrek.
  
  
  "Het jy vind my aantreklik te wees?" "Wat is dit?" het sy gevra eerlik. Haar, het gesien hoe haar borste vas wanneer sy sit haar hande agter haar kop. "Dit is'n onaantreklike woord, my liewe," sê ek. Sy glimlag en opgetel het'n paar plate.
  
  
  "Aandete is byna gereed," het sy gesê. "Gee vir ons een meer tyd, terwyl ek oor die stoel en verander."
  
  
  Dan het ons geëet het ons tweede drink op die een kant van'n lang stoel by kerslig en oor'n vreugdevuur in'n groot kaggel. Helga was geklee in'n swart fluweel rok met knoppies en loops af in die voorkant van haar middellyf. Die hane is wyd, en onder elke lus was niks, maar'n Helga. Die V-nek rok het sy beste te hou Helga se borste onder beheer.
  
  
  Gelukkig, dit was nie'n baie suksesvolle poging. Sy het twee bottels van uitstekende land wyn, wat sy gesê het, is nie gevind rondom die kasteel wingerd, want haar oom gebottelde baie min bottels, en meestal gelewer wyn in vate aan handelaars. Die Eda geproe groot, en te danke aan die drank en wyn, daar was'n lekker atmosfeer tussen Helga en my. Sy skink goeie armagnac wanneer ons gespeel het hierdie wedstryd op die gemaklike rusbank in die voorkant van die vuur. Dit was'n koue aand en die kasteel was klam, so het die vuur was'n welkome oase van warmte.
  
  
  "Is dit waar," Helga gevra, " dat Amerika is nog steeds baie puriteinse oor seks?"
  
  
  Ek het haar gevra. "Puriteinse se?" "Wat bedoel jy?'
  
  
  Sy speel met haar glas brandewyn, op soek na my oor die rand. "Ek het gehoor dat die Amerikaanse meisies voel hulle nodig het om te vind'n verskoning om te slaap met'n man," het sy voortgegaan. "Hulle dink hulle moet sê dat die ander ego, of hulle het te veel gedrink, of hulle voel jammer vir die ego, en so aan. En Amerikaanse mans is blykbaar nog steeds wag vir sulke verskonings, anders sal hulle dink dat die meisie is'n hoer."
  
  
  Ek het om te glimlag. Daar was'n baie van die waarheid in haar woorde.
  
  
  Helga het voortgegaan. "Sou jy dink die meisie was'n hoer as sy nie bedek haar gevoelens met sulke belaglike verskonings?"
  
  
  "Nee," sê ek. "Maar sy het ook nie om diegene wat die gemiddelde Amerikaner."
  
  
  "Nee, dit is waar," prewel sy, haar oë hardloop oor my gesig. "Ek glo nie dat jy middelmatige in enige manier. Daar is iets oor jou wat ek het nog nooit gesien in die dieselfde man nie. Dit is soos jy kan vreeslik mooi, maar jy kan ook vreeslik wreed."
  
  
  "Jy praat oor die voorwendsels en verskonings van die Amerikaanse meisies, Helga. Kan ek net aanneem dat die gemiddelde duitse meisie hoef nie verskonings?
  
  
  Ek dink nie so nie, " Helga gesê, draai ten volle aan my gesig, haar borste stygende soos wit heuwels bo die fluweel. "Ons het nie verlate sulke verskonings. Ons is gekonfronteer met die werklikheid van ons menslike behoeftes en begeertes. Miskien is dit die gevolg van al die oorloë en lyding, maar ons is vandag nie meer illusies onsself. Ons erken krag as die krag, gierigheid soos gierigheid, swakheid as swakheid, krag as die krag, seks as seks. Hier is'n meisie nie verwag dat'n man om te sê hy is lief vir jou wanneer hy beteken dat hy wil om te slaap met jou. En'n man nie verwag dat'n meisie om weg te steek haar begeertes met dom voorwendsels."
  
  
  Baie verligte en prysenswaardig, " sê ek. Helga se oë was nou'n dowwe blou, en hulle is voortdurend in beweging van my gesig aan my liggaam, en andersom. Haar lippe was nat van die stadige gedeelte van haar tong.
  
  
  Haar onverbloemd begeerte het gewerk soos'n elektriese stroom wat stel my liggaam aan die brand gesteek. Hy sit sy hand op die agterkant van haar nek, druk dit, en stadig trek haar na hom.
  
  
  "En as jy voel soos dit, Helga," ek het vir haar gesê baie saggies, "wat sê jy?" Haar lippe verdeel selfs meer, en sy het gekom oor my. Ek voel haar hande gly af oor my nek.
  
  
  "Dan sê ek vir haar ek wil hê jy," het sy fluister skor, skaars hoorbaar. "Haar-ek wil jou."
  
  
  Haar nat lippe gedruk liggies en ongeduldig teen myne. Haar, voel haar mond oop en haar tong steek en fladder heen en weer. Haar hand laat val aan haar kant, hane se rokke geskei onmiddellik, en Helga se borste val saggies in my palm.
  
  
  Sy het haar kop gekantel terug vir'n oomblik, trek haar lippe weg van my, en haar liggaam skielik uitgestrek, haar bene om vorentoe te beweeg.
  
  
  Haar sagte borste was sterk en vol, wit met klein pienk nippels wat inloer op die touch. Al die tiete van haar rok was oop, en Helga gegly af heeltemal. Sy dra net swart kortbroek, en wanneer haar man druk sy lippe aan haar ferm borste, sy onwillekeurig lig haar bene. Sy stoot vorentoe, druk haar bors teen my, haar hande skud en gryp na my. Sy hyg en vreemde geluide van plesier as haar hande geklem en ontspanne weer.
  
  
  Hy het opgestaan en afsny. Dit was baie stadig en aangenaam as Helga klou aan my soos ek afsny, haar hande op en af beweeg my bolyf en haar gesig druk teen my maag. Hy het twee vol borste in sy hande en stadig draai ih in'n sirkelbeweging. Helga laat sak haar blonde kop en kreun saggies. Haar tong opgespoor die stadige, druipende na plesier in haar bolyf totdat haar gekerm het in die gille van ekstase. Helga was skud alles verby is, oorkoepelende haar rug, die opheffing van haarself, bedel met haar heupe vir die oomblik het sy gesmag. En dit was inderdaad'n oorgawe nie, maar van'n vreemde soort. Dit was nie soseer die ongebreidelde vryheid en ekstase vreugde, die pure plesier van heeltemal subjugating jouself, as die oorgawe wat besig was om te breek uit om'n paar innerlike drang, uit'n groot behoefte.
  
  
  Helga se dye was wyd en massiewe. Haar, het gedink dit was gemaklik te lê naby aan hom. Daar was iets goddelike oor haar liggaam en haar passie. As hy antwoord haar begeerte om met sy liggaam. sy gespanne vir'n oomblik, dan stoot haarself op en af, wikkel haar bene om my rug. Haar, ek het gevoel soos ek was weggevoer deur'n valkyrie na die hemel. Helga kreun en snik, gehuil en sug, haar borste rol en draai onder my hande, haar lippe nie soen my, maar trek in my skouer, gly op my bors. Haar oorweldigende begeerte was onweerstaanbaar, en hy voel weggevoer deur dit, reageer op elke beweging met sy eie liggaam tot in die wye, swaar bank skud. Dan, so skielik dat dit het my verras, sy heerlik om my, haar hande gedruk teen my rug, en'n lang, wankelrige snik hardloop deur haar liggaam. "O my God," het sy gesê, as die woorde was geskeur deur die lettergreep, en dan het sy geval het en daar gaan lê, haar bene nog steeds toegedraai rondom my, haar vol borste swaai op en af. Sy het my hand en verbonde aan een om haar borste soos haar liggaam, sag en gerond, stadig begin om te ontspan.
  
  
  Uiteindelik, haar bench press was langs haar en besef dat hy gereageer het baie nuuskierig na wat gebeur het. Dit was beslis opwindende. En baie mooi. Hy geniet elke oomblik van dit, maar een of ander manier het hy voel ontevrede. Een of ander manier het ek gevoel haar, dat ek was nie om liefde te Helga of ry haar na ongekende hoogtes van sensuele vreugde, maar dat ek was net'n voorwerp, iets wat sy gebruik om asseblief haarself. As ek lê daar, kyk na die volledige uiteensetting van haar liggaam, die gevoel van haar, ek wil graag om terug te gaan na bed met haar om te sien of ek sou dieselfde vreemde reaksie. Dit was die moeite werd om dit in sigself, maar dit bygevoeg om my eetlus. Natuurlik, sy het geweet dat ten spyte van die tierlantyntjies van die eerste uur, die eerste keer was nog nooit die mees bevredigende vir enige vrou. Om te gee'n vrou maksimum plesier, wat jy nodig het om te weet hoe om haar sensoriese en geestelike sentrums reageer, en dit neem tyd. Helga roer, sit regop, strek haar arms, die verhoging van haar arms so dat haar onvergelykbaar volle bors rose.
  
  
  "Ek gaan na my kamer, het ek nie wil hê om te slaap."
  
  
  Ek het haar gevra. "'Alleen?'
  
  
  "Alleen," het sy gesê, tot my verbasing, in'n besigheid, Rivnen-agtige stem. "Ek haat die slaap met Hema en my. Goeie nag, Nick."
  
  
  Sy staan in die voorkant van my, druk haar borste op my gesig vir'n oomblik, dan haastig verdwyn in die kamer rond soos'n spookagtige wit figuur in die donker skadu. Hy gebly het vir'n rukkie en kyk na die vuur, dan gaan na sy kamer. Ek lê in'n groot bed, en ek het besef dat Helga was'n baie ongewone meisie. Haar gevoel dat sy was ver van die tipiese van die gemiddelde Fraulein.
  
  
  Ek het wakker geword vroeg in die oggend. Die groot kasteel was so stil soos'n grafkelder.
  
  
  In die nag het ek het geskrik, want ek het gedink ek hoor'n gil van pyn. Haar sel en luister vir'n rukkie
  
  
  stilte. Ek dink ek het net gedroom dit en val weer aan die slaap. Niemand pla my, en ek het die res van die nag slaap soos'n baba. Ek half-geklede en gaan die trappe af te kry my skeer voorrade rondom die motor. Die deur na Helga se kamer was kier, en hy kyk in. Sy was nog aan die slaap, haar borste soos twee sneeubedekte bergpieke, en haar blonde hare het'n goue sirkel op die kussing. Ek besef weer dat sy was'n wonderlike wesens. 'n helder en ongewone, fassinerende kombinasie vir elke man. Maar nadat ek geskeer, het ek besef dat die dag sou wees om te stresvol te veel te dink oor Helga. Haar skaal het om te Helga se kamer om haar te wakker toe hy'n veer in die gang, 'n lang bruin vere met swart kolle. Ek het gesien hoe sulke bronne voor en probeer om te onthou waar en wanneer. Hy was net op soek na dit wanneer Helga verskyn het, weer die dra van die reeds gedroogde rok wat haar kyk manly. Hy het dit aan Abe Perot.
  
  
  "O, daar is alle soorte van die voëls vlieg hier rond," het sy gesê, kom na my toe en snuggling na my toe sodat haar lippe sou wees sag en warm teen myne. Haar hande gly af oor my dye. "Ek wens ons kon hier bly," het sy geprewel. Haar pen laat val en Ego gehou haar styf.
  
  
  "Ek ook," sê ek. "Nou stop. Jy net maak dinge meer moeilik." Helga glimlag en stap terug. Haar hand gevind myne, en ons loop in die agterplaas van die klein Opel. Soos ons gery het terug langs die kronkelende pad na die hoofpad, haar pa het opgemerk dat sy het'n glimlag op haar gesig wat gelyk te druk nie so baie plesier as tevredenheid. 'n baie ongewone meisie, hierdie Helga Rutten, ek dink weer, en as ons gery het terug na Wes-Berlyn, my gedagtes gehou terug te keer na die laaste nag. Dit was die eerste nag het hy deurgebring het as'n gas by die kasteel, en as haar pa het gewonder, sy pa het skielik besef dat ten spyte van alles Helga het gesê oor haar oom, sy pa regtig geweet het niks oor hierdie man. Haar hotel gevra vir die ego se naam, maar besluit daarteen. Dit was'n wonderlike vertraging. Wat anders het ek omgee? Ek sal sien Hawk in'n paar uur, en hy sal kom om te gee my God weet wat bestellings. Helga sal'n aangename herinnering. En as ek haar weer ontmoet, ek wil baie van die tyd om te gaan in meer besonderhede.
  
  
  Ons bereik Helmstedt, 'n kontrolepunt vir die hele dag verkeer in Wes-Duitsland en terug op die autobahn. My dokumente is nagegaan en weer teruggekeer nie. Helga het'n verblyfpermit in Wes-Berlyn. Daar was nog'n honderd en vyftig kilometer om te gaan van Helmstedt na Wes-Berlyn, op'n eerder slegte pad. Hy het tot die gevolgtrekking gekom dat die autobahn is in die dringende behoefte van herstel. Maar die enigste goeie ding wat daar is onbeperkte spoed. Die klein motor te ry so vinnig as wat dit kan, en na'n finale tjek deur die Volkspolizei, het ons uiteindelik bereik Wes-Berlyn, 'n oase van vryheid omring deur die kommunistiese wêreld van Oos-Duitsland. Helga wys my in die rigting van haar huis, naby Tempelhof-Lughawe. Sy trek haar jong, sterk bene rondom die motor, het uit die sleutel oor die sleutel ring, en oorhandig dit aan my.
  
  
  "As jy bly in Wes-Berlyn,"het sy gesê met'n objektiewe kyk in haar blou oë," dit is goedkoper as'n hotel."
  
  
  "As ek bly, kan jy reken op dit," sê ek, sit die sleutel in'n minuut. Sy draai om en stap weg, swaai haar heupe. Ek het haar gaan Ulmer Strasse 27, versnel, en ry weg voor ek was in die versoeking om haar te volg. Die sleutel in my sak brand met'n heerlike verlange dat hy het geweet baie goed sou veroorsaak dat die einde te wees verpletter deur my ontmoeting met Smous. Haar na die Kurfürstendamm en BYL hoofkwartier in Wes-Berlyn.
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 3
  
  
  
  
  
  
  My motor het om te gaan deur'n baie, en toe ek gery het om dit te Kurfürstendamm, dit lyk meer en meer soos'n koppie koffie grinder. Dit was gegooi word om deur Helga, en nou Stahl is'n heeltemal ander persoon. Saaklik, luister en intens. Dit was nog altyd die geval met my. Daar was altyd'n oomblik wanneer Agent N3 was in volle beheer van die situasie. Deel van dit was die praktyk, en'n deel van dit was'n interne meganisme wat gelyk om in te skop outomaties. Miskien is dit was wat veroorsaak word deur die reuk van gevaar, die oë van die stryd, of die opwinding van die jag. Ek weet nie regtig haar, ek weet net dat dit gebeur het sonder versuim, en haar te kon sien die verskil in myself. Of dit was'n verhoogde waaksaamheid of'n algemene verskynsel, weet ek nie, maar toe ek kyk in die tru-spieël, haar, het ek skielik besef dat ek dopgehou word. Die verkeer is swaar, en hy gery het deur die stegies te neem'n blik rondom,
  
  
  En elke keer as ek kyk in die spieël, 'n Lancia motor sou sien haar twee of drie motors agter my. Dit was'n kragtige grys motor, vermoedelik gebou in 1950, wat kan nou maklik versnel tot 150 kilometer per uur, 'n motor wie se prestasie was nie veel beter as die vorige modelle vyftien jaar gelede. Ek het dit'n paar hoeke. My vermoede was reg. Lancia was nog steeds daar, soos'n goeie agent wat bly weg, 'n paar motors weg, so as om nie te wek agterdog. Hulle het nie geweet, maar ek was goed voorbereid vir iets wat, vir estestvenno, was agterdogtig.
  
  
  Op die eerste, ek het gewonder hoe hulle nagespoor my af so vinnig. Egter, toe ek gedink het oor dit meer diep, ek het besef dat hulle kon met my in alle vorme van plekke: wanneer ek ry in Oos-Duitsland, op'n vrydag in Wes-Berlyn, of selfs wanneer ek was gehuur om'n Opel in Frankfurt. Ek sou nie verbaas wees. Ek het begin om'n woede respek vir hierdie groep, wat hulle ook al is. Hulle het'n groot netwerk, en hulle blyk te wees genadeloos en doeltreffende. En nou is hulle kyk na my, wag vir my om te neem ih te BYL hoofkwartier in Wes-Berlyn. "Vergeet dit, ouens," ek het vir hulle gesê woedend. Dit sal nooit met my gebeur het, selfs as dit beteken ek sou nie daar wees op tyd.
  
  
  Hy het die klein Opel aan die kruising, omkring ego twee keer, en draai af in'n smal straat. Sy was bly om te sien dat die Lancia het om stadiger vinnig en skaars het dit aan die hoek. Dit het'n steil bordjie op die volgende skakel, en dan het links. Haar, ek kon hoor die Lancia skreeuende bande op die stywe hoeke. As hierdie smal, kronkelende strate voortgaan, ih kan verloor haar. Maar die vloek van homself en van haar, het hy bevind homself op'n wye straat van pakhuise en vrag meter. In die spieël, sien ek Lancia besig om momentum. Nou het hulle geweet het ek besef hulle is agter my, en nie net is hulle die volgende van my, maar nou is dit was al op my, skielik verby mimmo vragmotors en begin om my inhaal. Die swaar Lancia onderstel, met sy groot modderskerms en kragtige bumpers, kan kraak'n klein Opel soos'n eierdop. Hy het geweet die spel te goed. 'n botsing, 'n ongeluk, en hulle het dadelik verdwyn. Toe die polisie sou gehandel het met die oorblyfsels.
  
  
  Die Opel is met'n harde tyd: dit was die maak meer geraas en beweeg stadiger, en die damn pakhuise langs die straat eindelose gelyk. Daar was nêrens om te draai, en die Lancia was die sluiting vinnig. Skielik, 'n smal gang tussen twee pakhuise vang haar oog. Ek trek my motor uit daar en het gehoor die bande gil in protes as die motor gekantel! Een bumper druk op die hoek van die laai dok van een van die depots en het'n diep gang in die voorkant van dit, maar ek was in die gang, buiging deur'n hare se breedte op óf kant. Ek het nie hoor Lancia stop, en dit pla my. Hy ontdek die rede toe hy sien dat die cerro-staal draai van die hoek twee blokke af in die saal. Haar, ek het gesien dat hulle moes'n tweede voordeel oor my. Hulle het geweet Wes-Berlyn beter as wat ek gedoen het ...
  
  
  Ek was terug op die breë straat, en weer het ek gesien het die Lancia racing teenoor my. Ek het begin in die rigting van die stegie, maar skielik besef ek het geen plek om te maneuver. Lancia het my getref in die kant ten volle spoed. Haar stuurwiel ruk soos'n swaarder motor het my genader. Dit tref my in die agterste buffer, en die klein Opel swaai om. Lancia gemis het, te vertraag en gaan terug'n bietjie. Die Opel trek haar uit die buig en jaag oor'n wye straat en in een van die smal strate. 'n paar oomblikke later, ek het gehoor die Lancia se enjin brul as hulle terug gekom het agter my. Ek het nie tyd om te neem die passasiers van die Lancia, maar ek het gesien dat daar was ten minste drie, maar waarskynlik vier mense in dit.
  
  
  Ek afgeskakel die stegie en het myself gevind waar ek in die gebied van pakhuise en'n groot oop lug mark. Mense en motors verby mimmo Mark, en haar beweeg rondom dit, vang'n kykie van die Lancia uit te kom om die stegie. Weer, ek het'n voorsprong in hierdie verwarring van die mense en vaandel, maar ek het geweet dit sou al word meer as een keer Lancia benoud deur middel van die gemors. Hy gery het tot'n besonder vierkantige gebou met geen bordjie en aan boord van-up vensters en gestop in die voorkant van die twee groot vrag deure wat gesluit was. Ek kyk terug en sien dat die Lancia nader my met toenemende spoed. Dit inloer uit'n dag later, geland op die grond, en gerol'n bietjie verder weg so gou as wat dit gehoor van die botsing. Ek kyk op en sien dat die kap van my Opel was verpletter teen die swaar staal stoor deure. Nog steeds het haar gesien dat Lancia, wanneer
  
  
  dit gaan in reverse, was nie net swaarder, maar ook'n mistel versterk bumper wat feitlik ongeskonde.
  
  
  Ek het'n kleiner ingang volgende te swaar staal deure, en my skouer klap in dit as hulle afgevuur die eerste skoot op my. Die deur swaai oop, en ek het gestop vir'n oomblik en kyk terug. Hy was reg, die vier mans gevlieg via Lancia. Haar besluit om vas te hou ih vir'n rukkie met die hulp van Wilhelmina. Hare het dit in een skoot, en hulle verstrooi soos die blare van'n skielike vlaag van wind as haar gehardloop in die gebou. Dit lyk meer soos'n pakhuis as'n winkel, 'n dowwe, kaverneuse gebou met talle rye van kratte, bale, en bokse gepak een op die top van die ander. 'n netwerk van staal trappe en gange het gelei tot oop vloere al oor die staal plate, waar nuwe kratte en kratte gepak.
  
  
  My plan was om te hardloop deur middel van die gebou en verdwyn deur die agterdeur. Dit was'n goeie idee, kort van mislukking. Alles was gesluit en aan boord. Haar hoor stemme en shaggy en gedruk teen'n ry van die kratte. Hulle het op soek na my. Strategieë wat gebaseer is op die boeke, maar eerder dom en kan nie regverdig self. Haar gehoor een van hulle loop vinnig en baie onverskillig af in die pad rondom hulle. Ego kan draai dit af vinnig, stil, en maklik met Wilhelmina se stoot, maar die raad kraak onder my voet toe hy naby aan my. Hy het vinnig omgedraai, en hy kyk verbaas. 'n goeie duits of'n moeilike russiese was wag vir haar.
  
  
  Egter, hy was'n kort man met swart hare, donker vel, en'n uitgesproke krom neus. Haar sien ego se regterhand gaan, die verhoging van die geweer, en druk haar ego in die kakebeen. Hy ineengestort, maar die geweer het reeds afgedank, en die mure van die pakhuis eggo.
  
  
  Reg na dit, het sy gehoor deur ander ruig in my rigting, en die duif in een van die gange tussen die kratte, hardloop deur middel van die begin van die tweede paadjie, en spring agter'n stapel kratte. Hy het gehoor hoe hulle help om die klein man om sy voete, dan versprei langs die gange om te beweeg in die rigting van mekaar. Ek kyk terug en sien dat ek nog kan gaan op hierdie manier, maar dit sou slegs beteken dat'n uitstel. Dan sal ek staan met my rug na die hermeties verseëlde terug deur gekerm, en ek sal nie enige dekking vir ons, geen ruimte vir ons om te maneuver. Die bokse in die voorkant van my is gestapel in stadiums. Hy trek homself, gaan sit op die boonste ry, lê Rivnenskaya, gekruip na die kante, om in die lig van die gang tussen die stapels van die kratte. Hulle beweeg stadig vorentoe, versigtig die skandering van die hoeke van elke pad. Die twee rondom hulle was blond en het die bou ek verwag het. Die ander twee was kleiner, mistel-swart hare en donker vel.
  
  
  As sy wil in staat was om te kry uit van hier, daar sal nie enige vuurwerke. In'n skietery, die kans is vier tot een, en ek kan maklik vasgekeer word. Die pakhuis blyk te wees'n muizeval, en ek het om hier uit te kry so vinnig as moontlik. Skielik, is die een rondom die kratte begin om te gly onder my. Hy steier terug en kyk na die mense op soek na hom. Odin Po Blondinov was effens korter as my. Hy het vinnig bereken die afstand tussen die rye van die bokse. 'n bietjie meer as'n paar meter. Dit was die moeite werd om'n probeer, en dit verbaas ih. Dit was presies die element ek nodig het om te gee my'n paar sekondes'n voordeel.
  
  
  Sy was hard gestoot deur die top box. Hy hardloop vorentoe, met die fokus slim. Maar die krisis van die boks het die man die geleentheid om te kyk en onmiddellik duik in. Egter, ego is getref op die skouer en op die grond geval. Hy spring oor die paadjie af en beland op die teenoorgestelde ry van die kratte. Sy probeer om op te hou werk rustig deur die beweging van bokse en bale. Spoed is nou belangrik. Die volgende spring gevang haar sonder om te stop, en hierdie keer het geland op al die hande-viervoet. Hy val op die grond op die kante van die kratte en hardloop na die ingang. Ek het waarskynlik gehoor van hulle kom na my, maar die paar sekondes wat sy ih my verras het my'n broodnodige voordeel. 'n oomblik later, was hy uit van die harem en hardloop oor die keistene voordat hulle selfs bereik die deur. 'n groep van die vreemde mense versamel rondom die erg beskadigde Opel, geen twyfel nie wag vir die polisie om te kom. Lancia, die woede, intimiderend simbool, wag ...
  
  
  Ek kyk oor my skouer en sien drie mans nader my. Hy hardloop in die rigting van die mark, met die hoop om weg te steek in die skare tussen die stalletjies, toe hy sien'n meisie met'n armvol van die winkel kom tot'n Mercedes 250 Coupe.
  
  
  maand. Ek het net nodig om dit. Die motor, natuurlik, is nie'n meisie. Ek het geweet dat die Mercedes was vinniger as die Lancia. In die oomblik van haar siekte, het ek gesien dat die meisie was lank, mooi, en lenige, geklee in'n grys langbroek en'n ligter-bruin trui. Hy stap na haar motor as sy die deur oopgemaak en was oor om te kry in die nah. Sy draai met'n verskrikte kyk in haar bruin oë as haar plons neer langs haar en stoot haar weg van die stuurwiel. "Ontspan," mompel ek. "Ek sal jou nie seermaak nie." Ek het besef ek was engels praat en begin vertaal dit in duits wanneer sy onderbreek my.
  
  
  "Ek weet engels," het sy geknak. "Wat is dit veronderstel om te beteken?"
  
  
  Ek opgetel het die enjin en hoor die soet, maar baie doeltreffende spin van die Mercedes.
  
  
  "Niks," het ek gesê, die stuur van die Mercedes reguit na die drie mans. Hulle koes onder die Lancia se beskerming as'n mimmo verby hulle. Die meisie kyk terug en sien dat Lancia onmiddellik het gekom om te lewe en ons gevolg.
  
  
  "Stop dit onmiddellik," het sy beveel dat energiek.
  
  
  "Jammer, "sê ek, trek die Mercedes om die hoek op twee wiele.
  
  
  "Jy is nie duits," het sy gesê. "Jy is'n Amerikaner. Wat is jy hardloop uit? Is jy'n droster?"
  
  
  "Nee," het ek gesê, die draai van die hoek weer op twee wiele. "Maar dit is nie die tyd vir vrae, liewe. Net'n bietjie meer geduld.
  
  
  Ek het haar terug kyk by Lancia. Hy stap uit in die oop area en versnel selfs meer. Die Mercedes vorentoe ruk, en hy glimlag van verligting. Ek is bly jy is so gelukkig, " het die meisie het gesê skerp. Maar waar is jy gaan? Wat doen jy van plan is om te doen met my?
  
  
  "Niks," het ek gesê. "Moenie dit persoonlik opneem nie."
  
  
  "En laat ry alleen," het sy bygevoeg. Nah het haar'n vinnige blik. Sy was baie mooi, en haar gesig was buitengewoon koel en vol vertroue. Haar borste maklik gevul die trui. Ek was net oor om haar te vra om iets wanneer Lummel ricocheted van die dak af.
  
  
  Af! Ek skree op haar op nah, en sy het dadelik val op die vloer en kyk na my.
  
  
  "Ek voel nie kalm," het sy gesê.
  
  
  "Ek ook," sê ek, draai in'n ander hoek. Sy was baie koud bloedige. Sy kyk na my uit haar wegkruip plek met'n kalmte asof sy sit in die sitkamer. Nog'n lummel bewei die dak van die Mercedes. Hulle het waarskynlik geweet het hulle het min kans om te vang met my. Nou is hul enigste kans om my te stop. Nou is ons loop parallel aan verskeie treinspoor. 'n hoë-spoed passasier trein geslaag het in die teenoorgestelde rigting. Ek het'n goeie idee. Ek het begin om te besef dat so lank as ek bly in die stad, en selfs nie met die Mercedes, sou ek het'n harde tyd om ontslae te raak van my vervolgers. Daar was te veel draaie en verkeer hindernisse. Ek nodig het'n vinnige motor af te kry van hulle, en daar was nie'n mens in sig nie. Maar dit kon gedoen het iets anders, en die eerste ding wat dit gedoen het, was die verhoging van die afstand tussen die Lancia en die Mercedes. Ek versnel, en gekyk hoe die meisie sit op die bodem vries as ons versnel, kap af ander motors met gevaarlik bietjie speel en die voorkoms van die laaste-minuut botsings.
  
  
  "Hoekom het jy nie moed opgee nie?" het sy gevra. "Dit is altyd beter as die dood. Hierdie manier, jy sal laat beide van ons sterf."
  
  
  "As jy dit doen soos jy gesê het, niks sal gebeur nie," het ek gesê. 'n hoë-spoed trein vang met haar en hy kon reeds lees die teken op die kante van die motors: SCHNELLZUG-BERLYN-HAMBURG. Om op te maak vir verlore tyd, ek het om te gaan vinniger as die getalle van vyftig kilometer. Lancia was uit die oë, maar haar baie goed geweet dat hulle nog in die volgende. Haar, het ek gesien het die meisie skeel na my. Dit was'n besonder dapper onderneming ... Wanneer die kruising uiteindelik verskyn het, het ek die maksimum gas pedaal en sien die spoed naald gaan tot 170. Ons is byna by die kruispad. Hy kyk terug op die trein.
  
  
  "Sit in die stoel," bulder hy aan die meisie, en sy staan op. "Wanneer ek sê dat, jy duik rondom die motor en hardloop reguit op die pad, jy weet? En, heuning, jy kan hardloop baie vinnig, anders sal jy nie in staat wees om my te vra nie meer vrae.
  
  
  Sy het nie antwoord nie. Dit was nie nodig nie. Sy kon sien'n spoed hoë-spoed trein agter ons en'n kruising voor. My hande was nat van die pot, en my vingers geklem. Hy het met sy regterhand, dan sy linkerkant, en verander sy greep op die stuurwiel. Ons het na die cross walk. Ek uitgeswaai dit in'n Mercedes, gerem Rivnenskaya net genoeg om nie om te rol oor, en gestop ego op die snelweg. Die trein was minder as dertig meter weg, 'n groot monster wat geen kans om te stop.
  
  
  "Het hy geskree op die meisie en sien dat sy was reeds besig om die opening van die dag.
  
  
  Wanneer haar onmiddellik gevolg van haar, sy sien ee-chan verdwyn deur die deur. Hy het'n groot buit en het terug op sy voete voor nah. Ee gryp haar aan die arm, lig haar op, en hardloop met haar. So gou As die lokomotief druk op die spore, dit neergestort het in'n Mercedes. Die vuurbal rose, geskroei my terug, en stoot my vorentoe. Die geluid van metaal krake eggo deur die ontploffing. Sy laat gaan van haar hand en bly stil om te kyk na die gebuig, brandende massa wat die druk was die uitvoering van honderde meter weg.
  
  
  Sy skree - " My kar!'
  
  
  "Ek sal koop jy'n nuwe een," sê ek, gryp haar aan die arm en trek haar saam. Ten slotte, ek het besef dat dit nou die Lancia is vertraag op die ander kant van die spoor. Die inwoners sal sekerlik daarvan oortuig dat ek verkeerd bereken en beland in die wrak van die motor en nou op my manier om te draai in verkoolde as. Hy het haar'n tevrede glimlag en uiteindelik gestop toe ons by die kruising en'n bietjie verder.
  
  
  Ek kyk na die meisie wat langs my sit, hygend en probeer om op te vang van haar asem. Haar gesig was beskadig deur val op haar skouer langs die spoor. Nou het ek'n kans gehad het om te kry'n goeie blik op haar, en hy voel'n gevoel van waardering vir die pragtige hoë lyn van haar borste, en haar lang, lenige bene in die grys langbroeke. Sy het haar koel self-vertroue, maar nou is sy is op soek na my ingedagte en nuuskierig.
  
  
  "Jy is nie'n droster," het sy gesê met oortuiging. "Ek weet nie wie jy is nie, maar beslis nie."
  
  
  "Tien met'n pen," sê ek.
  
  
  "Wat is jy regtig doen?" het sy gevra. "'n paar idioot?"
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "As jy gee my jou naam en adres, ek sal reël vir'n terugbetaling vir jou motor," het ek gesê. Sy kyk na my asof sy het gesien hoe'n baie spesiale voorwerp onder'n mikroskoop. Ek wens ek kon vind haar, wees met haar. Nie net was sy buitengewoon mooi, maar sy het ook in besit geneem het pragtige eienskappe, 'n unflappable self-vertroue dat hy nog nooit gesien voor in Europese vroue.
  
  
  "Ek kan dit nie verstaan nie," het sy gesê, skud haar kop. "Ek weet baie goed wat net gebeur het, maar ek kan nie uitvind dit uit met my verstand. En nou is jy aan te bied om te betaal vir my motor. Hoekom het jy nie vir my sê wie jy is en wat dit alles beteken?
  
  
  "Eerste van alles, want ek het nie tyd vir hierdie, liewe. Gee my net jou naam en adres en ek sal reël vir'n terugbetaling vir jou motor." Sy skud haar kop in ongeloof. "Ek het geen idee hoekom nie, maar een of ander manier ek vertrou dat jy," het sy gesê.
  
  
  "Ek het'n mooi gesig," ek lag. "Nee, jy het'n pragtige gesig," het sy gesê. "Maar jy kan hema enigiets, 'n engel verskuif, maar ook'n baie goeie lid van die mafia."
  
  
  "Jy probeer, heuning," het ek gesê. "Kom, wat is jou naam? Ek het regtig nie veel tyd nie."
  
  
  "My naam is Lisa," het sy gesê. Lisa Huffmann. Die motor behoort aan my tannie. Ek bly hier, maar as jy wil om te skryf'n tjek in my naam, ek sal dit kom haal vir jou. So, Lisa Huffmann, Kaiserslautern Strasse 300."
  
  
  "Dan is dit feitlik ronde," ek het gesê, op soek na haar plomp onderste lip en sagte, aantreklik ee rta lyn. Sy is steeds in stand gehou haar kalmte en selfvertroue.
  
  
  "Twee-en-twintig duisend sewe honderd en vyftig punte," het sy saggies gesê. "Dit was'n nuwe motor."
  
  
  Haar lag. Haar, het ek besef dat ek wou om te voldoen aan hierdie koel, unflappable skepsel een dag. Haar afskeid opmerking het my aan'n firma besluit:
  
  
  "Plus agt-en-dertig punte en veertig pennies vir al my aankope," het sy bygevoeg.
  
  
  "Liewe Lisa,"ek het gelag," as dit moontlik is, ek sal dit aan jou persoonlik." 'n taxi gevang haar en het haar op die hoek. As die taxi trek weg, hy waai uit die venster. Sy het nie golf op rumatiek. Sy sit met haar arms gekruis en kyk na my verdwyn. Hy sal teleurgesteld wees in haar as sy waai.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 4
  
  
  
  
  
  
  
  Die BYL hoofkwartier in Wes-Berlyn was altyd weggesteek agter'n reg camouflage dat gefunksioneer normaalweg in alle opsigte, en nooit meer as twee mense het geweet wat dit regtig gedien. As'n bykomende voorsorg, ons verander al die camouflage ons nie sny een keer'n jaar. Al die voorste BYL agente was op die hoogte van hierdie veranderinge, sowel as die toepaslike identifikasie kodes en prosedures. Terwyl haar, betaal vir'n taxi, haar gekyk het hierdie
  
  
  'n beskeie kantoor gebou met'n versameling van die naamplate by kreun. My oë gevestig op die naam aan die onderkant: BERLINER BALLETTSCHULE. Hieronder, in klein letters geskryf: Direkteur - nog baie meer. Prelgauz.
  
  
  Hy glimlag vir haar. Natuurlik, dit het om te wees Howie Prailer. Howie was verantwoordelik vir die skep en handhawing van alle BYL camouflage in Europa. Hy het'n spesiale groep van kontakte. Ons het'n paar keer. Hy het die hysbak af en het'n groot, koel kamer, waar hy skielik bevind homself omring deur vyftien meisies tussen die ouderdomme van twaalf-en-twintig, opleiding op die barr. Ek het vier jong mense en drie onderwysers-twee mans en'n vrou. Almal was die dra van'n swem pak of tutu, en almal was verdiep in hul werk. My voorkoms was net opgemerk te word deur'n klein tiete sit op die kant van die tafel. Sy wink na my, en ek het na haar toe gegaan.
  
  
  Ek het'n afspraak met Herr Doktor, " sê ek. "Dit is'n verslag oor die skool."
  
  
  Die vrou het die telefoon opgetel, druk'n knoppie, sê iets vir iemand, dan glimlag na my.
  
  
  "Kom in," het sy gesê. "Die man in die foto studio is reeds daar. Daar is'n tweede deur die saal."
  
  
  Hy volg haar blik oor die ateljee en het'n smal gang op die ander kant. Hy het deur die ballet woonstelle onder konstruksie, het gevind dat'n tweede deur in die gang, en in'n klein kantoor. 'n vinnige blik op die ingang en die materiaal van die plafon het vir my gewys dat die kamer was geluidsisolatie. Hawke sit in'n diep leer stoel, en Howie Prailer gaan sit op'n klein, plain lessenaar. Hawke se onmiddellike kurktrekker was kenmerkend van die ego se baie jare van ervaring, maar dit ook weerspieël die ego se beheptheid.
  
  
  Het hy gevra. "Wat het gebeur?"Haar," het Howie, wat aan my gegee het'n vinnige glimlag. Ego se oë was ook bekommerd.
  
  
  "Ek het die maatskappy," Hawke het vir hom gesê.
  
  
  "So vroeg?" "Wat is dit?" het hy gevra, op soek na my met'n grys oë agter rimless bril. Net die ego stem verraai die ego van die verrassing.
  
  
  "Dat ek het gedink oor dit self," ek het ingestem.
  
  
  "Natuurlik kan jy skud af ih voor jy hier aangekom het."
  
  
  "Nee, hulle waarskynlik wil hê om jou te ontmoet.".
  
  
  Hawk my geïgnoreer. Ego is'n algemene reaksie toe hy besef dat ek nog steeds cool met hom.
  
  
  "Hoe het jy skud ih af?" "Wat is dit?" vra hy opreg.
  
  
  "Hulle dink ek verloor die wedstryd teen Berlyn-Hamburg op die doel." Hy het geluister as hy verduidelik, in'n kort, bondige manier, presies wat gebeur het.
  
  
  "Dit was net in die tyd, N3," het hy gesê toe haar gestop. "Te wouldnt wees op tyd," ek bely. "Ek wil haar om te weet waar hulle begin na aanleiding van my uit."
  
  
  "Ek ook," Hawk gesê. "Ek dink hulle gevang Teda Dennison , maar dit is nie soos hulle sien jy. Ten minste nog nie. Dit is baie ontstellend, N3.
  
  
  "Ek het nie baie goed voel nie," sê ek. Hare, ek het Howie Prailer probeer om te onderdruk'n glimlag. Die brons Sperwer se oë was min gepla ...
  
  
  "Sit, Nick," het hy gesê. "Ek sal jou vertel wat ons weet. Elke keer as ek kyk na die geval, ek wil dit nie doen nie. Nie die naam Heinrich Dreissig iets beteken?
  
  
  Haar geweet het iets oor hierdie man, maar in die feit Della het nie die waarde van baie meer as die gemiddelde koerant leser. "Hy is die voorsitter van hierdie nuwe duitse politieke party," sê ek. "Ek glo hulle noem dit NDHP."
  
  
  "Dis reg, Neue Deutsche Herrenvolkpartei. En natuurlik, jy weet wat dit beteken."
  
  
  Ek het dit geweet. Wie sou nie weet nie? Herrenwalk alleen ruik soos Hitler, al is hulle nie opreg, en dit was'n nuttige bietjie van die politiek.
  
  
  "Ek sal jou vertel oor die backstory," Hawke voortgesit. "Die NDHP en Heinrich Dreissig is besig om ondergrondse vir'n geruime tyd. Maar oor sewe of agt maande gelede, het hulle skielik verskyn in helder oordag. Hulle is nie meer'n onbeduidende groep, maar hulle het begin met'n indrukwekkende veldtog in die afgelope verkiesing. So indrukwekkend dat hulle gewen het 40 sitplekke in die Bundestag. Dit lyk nie of dit veel vir my, maar net veertig sitplekke van vyf honderd is byna tien persent. Dit was'n besonder skerp spring vir die party wat voorheen betrokke in die mistel met net drie sitplekke. En met jou kennis van die politiek in ons land, jy weet wat dit neem ."
  
  
  Hy knik vir haar. "Dit vereis geld. Geld en, natuurlik, 'n baie ."
  
  
  "Absoluut," Hawke voortgesit. En saam met hulle die krimpvarkie hulle verdriedubbel hul leierskap van die party, stelselmatig uitgebrei hul propaganda en het vyf keer soveel nuwe lede. Dreissig gewy sy tyd om te fanatiese toesprake en politieke intriges.
  
  
  Ons vrees Dreissig en die NDHP ego vir'n aantal redes. Ons weet dat hulle het duidelik neo-Nazi-idees. Dat hulle is baie chauvinistiese. Dat hulle slim genoeg is om in toom te hou en die verbod ih ... totdat hulle gereed is om te neem verder shaggy aksie. Ons weet ook dat hulle kan ontstel die besonder delikate balans tussen die Russe en Amerika, tussen die Ooste en die Weste. Op die oomblik is, is hierdie balans is baie vloeistof. Die herlewing van'n sterk neo-Nazi-party kan ongehoord-van die gevolge wat veroorsaak word deur vrees, agterdog, of misverstand. Ons kan nie toelaat dat dit gebeur. Maar ons weet dat NDHP en Dreissig is tot iets. En wat ons nodig het om te weet. Dit is waarom dit is uiters belangrik om uit te vind waar kry hulle al die geld uit. As ons daarin slaag, kan dit vertel ons'n hel van'n baie oor wat hulle doen."
  
  
  "En dit is wat Ted uitgevind en het om te slaag op my," het hy het vir haar gesê ingedagte.
  
  
  "N3 inderdaad," Hawk geantwoord. En hulle het seker gemaak dat hy kon nie slaag dit op. Maar daar is iets anders-iemand wat, ek dink, weet. In werklikheid, ek hou van die geld, het hy die inligting te Ted. Maar hy se ons agent in Oos-Duitsland. Die slaap. Ons kan nie die risiko neem van die ego. Wat jy nodig het om te gaan na hom."
  
  
  "Ek verstaan dat die Russe is baie versigtig oor wat kom na en van Oos-Berlyn," sê ek. "Dis reg. Ons moet hierdie probleem op te los eerste, " Hawke gesê. Hoe ons dit kan kry wat jy na Oos-Berlyn. Maar dit alles gebeur het, so skielik dat ons nie eens weet hoe. Ek het gedink miskien is jou vrugbare brein kan kom met'n paar idees. Howie kan jy byna enige vals papier. Dit is nie'n probleem. Die uitdaging is om te maak jou bly daar so geloofwaardig dat jy nie dopgehou word by die Brandenburg Hek, en ook dat jy nie voortdurend gekyk terwyl jy daar sit. Howie sal vind'n oplossing. Julle twee sal bespreek hierdie môre oggend. Hy moet terug wees vanaand. Ek verlaat vir Tempelhof by ses uur."
  
  
  Hawk staan. "Van nou af, dit is aan jou, N3," het hy gesê. "So, ons moet eers weet waar Dreissig kry die geld uit. Dan sal ons weet wat hy is."
  
  
  "Voor jy gaan," sê ek,"ek het'n tjek vir die meisie se motor."
  
  
  "Ek sal stuur jy af in die Pad alleen," Hawk gesê rofweg. "Natuurlik, sy het uit te reik'n koepon; hare kan nie net skryf'n tjek vir $ 7,000."
  
  
  "Jy weet damn wel, jy kan," het sy gesê met'n aangename glimlag. "En moenie probeer om te mislei my. Ek ken haar beter. Ek het regtig geweet het haar beter, ek het fondse oor die buite swembad vir alle moontlike noodgevalle, geld vir swye, geld vir omkoopgeld en so aan. Maar ook vir onvoorsiene uitgawes, soos in my geval. Die noodfonds vir Europa het'n Switserse bank rekening. Daarom, die ego storie oor die gebrek aan geld het dit nie vind nie my houding, maar hy het voortgegaan om te probeer. Miskien was dit een van die belangrikste redes waarom ons het saam so goed by die werk. Beide van hulle, elk in hul eie manier, ons het altyd probeer. Tussen twee mense wat diep gerespekteer mekaar, daar was'n konstante subtiele gevoel van gees en intrige. Hy het geweet dat Smous was nog altyd bang om te betaal die geld terug vir wat hy graag om te noem die" roekeloos en nalatige " gedrag van sy span. Dit was nooit bedoel om te wees die persoonlike. Hy het geweet dat die ego agente was nie onverskillig. Vermoedelik, dit was'n oorblyfsel van'n streng outydse opvoeding.
  
  
  Hoekom het jy nie neem die meisie met die Volkswagen?" het hy gebrom, trek uit sy tjekboek. "Jy moet regtig iets te doen oor jou duur smaak, N3."
  
  
  Ek belowe. So gou As ek ophou lewe, " sê ek. Toe sy rebutted deur Emoe se berigte in die media oor nie vergeet van haar kos geld, het hy geskiet het my'n verpletterende kyk met sy harde, staal-grys oë.
  
  
  "Ons was gelukkig," sê ek met'n skouerophaling. "Wat maak jy dink dat?"Wat is dit? " het hy gevra stadig en skerp.
  
  
  "Waarlik, sy kan inkopies by die Berlynse ekwivalent van Tiffany se?"
  
  
  Hawk my oorhandig die tjek, sy gesig woede. "Ek moet bly wees jy is nog steeds lewendig," het hy gesê rofweg. "Probeer om te wees'n bietjie meer versigtig wees volgende keer, N3."
  
  
  Om te Hawke, dit was byna'n sentimentele stelling. Hy knik vir haar. Die grumpy old man het'n sensitiewe ingesteldheid. Jy het net om te grawe in dit. Howie Prailer waai by haar verby die ontluikende ballerinas ' mimmo weer, en het na buite gegaan. Toe sit ek dit in'n tjek per minuut, h
  
  
  Wanneer ek aangeraak het die sleutel, ek het gedink van Helga. Sy ontvang'n onverwagse bonus - 'n ekstra nag in Wes-Berlyn met Helga. Natuurlik, ek was verwag om te probeer om te vind'n goeie manier om te kry na Oos-Berlyn myself, maar miskien Helga my kan help met dit. Sy was om te weet haar feite. Maar eers moes ons Lisa Huffmann. Lisa het heeltemal verskillende gedagtes. Selfs deur die sataniese ure haar pa het met haar, sy het'n seldsame sofistikasie wat'n beroep op beide die verstand en die liggaam. Helga, aan die ander kant, was suiwer sensueel. Ek was betower deur die vreemde aspek van ons seksuele ervaring, maar dit was ook'n suiwer fisiese.
  
  
  Ek betaal baie aandag wanneer ek stap'n entjie. Na oortuig myself dat ek nie wat gevolg het, het ek begroet'n taxi en leun terug. Byvoorbeeld, ek kyk na die eksklusiewe, luukse winkels "Kudamm", wat nie minderwaardig is aan soortgelyke instellings in Londen en Parys. Dit was regtig'n fantastiese prestasie hier. Aan die einde van die uitbreek van die tweede WÊRELDOORLOG, 90 persent van die snelweg was vernietig, erg beskadig. Byna die hele stad afgebrand. Nie net was alles herbou, maar twee honderd duisend nuwe huise is gebou. Elke stuk van die asblik wat gebruik kan word is bedoel om te verhaal word. Die stad was inderdaad'n phoenix, opgewek rondom die as. Hy het gedink van Heinrich Dreissig en die ego van die neo-Nazi-party. Was dit ondenkbaar dat vandag se Duitsers sou toelaat dat hierdie phoenix van haat om op te staan om die verlede? Egter, hierdie verlede was net so ondenkbaar baie. Maar dit het gebeur. Ons bereik 300 Kaiserslautern Strasse en ek het uit in die voorkant van'n beskeie middelklas-woonstel gebou. Hy kyk by die posbusse in die saal. 'n kaart is op band opgeneem om een van die busse.
  
  
  L. Huffmann en Detweiner. Ek lui die klokkie en L. Huffmann gekom het in, geklee in'n baie elegante room-en-wit rok wat gewys het uit haar pragtige kurwes. Die rok het ook gedien haar pragtige bors wel, die onthulling van die grasieuse stygende lyn van haar bors. Ek sien haar oë verbreed as sy kyk na my. Verbaas? Ek het haar gevra om met'n laggie.
  
  
  "ja... en nee," het sy gesê. "Ek het beslis nie verwag dat jy so gou."
  
  
  Ek het nie veel tyd nie, " het ek gesê, die uitreiking van haar die kyk. "Dankie dat jy weer vir die konstellasie masjien vandag." Lisa Hoffmann bestudeer die tjek, frons op die gladde wit lob. Dit was'n genommerde gaan op'n genommerde Switserse bank rekening. Jy kon dit nie vertel.
  
  
  "Dit is gedek," sê ek.
  
  
  "Dankie," het sy gesê, gee my'n lang, deurdagte kyk. En jy is nog steeds'n geheimsinnige persoon. Ek het nie eens weet wat jou naam. Is dit nog'n geheim?
  
  
  Haar lag. "Ek het vir haar gesê. "My naam is Nick ... Nick Carter." Dit is net'n hotel, iets om te sê. Sy wou om te bly, maar om hier te bly beteken selfs meer afleiding. Helga genoeg gehad het van dat. Buitendien, ek het'n besonder gevaarlike werk voor my. Maar in elk geval, ek wou om te sien hierdie uiters aantreklike wesens weer. Haar koel kalmte was beide uitdagend en verfrissend.
  
  
  "Jy kan sien dat dit het bygevoeg geld vir kruideniersware," sê ek saggies.
  
  
  "Ek het dit gesien," het sy geantwoord.
  
  
  "Anders as dit, ek wil haar om alles te verduidelik so gou as wat ek kan," sê ek. "Is ons almal gaan om te vergeet oor die krimpvarkie, ook?"
  
  
  "Tot wat krimpvarkie?"
  
  
  "Ek kan nie sê dat die reg nou, maar ek sal kry in kontak met jou. Is jy gaan om te bly met jou tante vir'n lang tyd?"
  
  
  "Nog'n week of so," het sy gesê koud. "Hoewel sy moet gevra word om te bly vir nog'n ses maande om te hoor jy verduidelik dit alles."
  
  
  Haar brein waansinnig verwerp een moontlike verduideliking na die ander. Ek lees dit in haar oë, en ek het om te lag. "Jy is'n baie ongewone vrou, Lisa Huffmann," sê ek. "Ek het nog nooit met'n vrou soos dat."
  
  
  "Ek het nog nooit met iemand soos jy," het sy gesê. Hy glimlag vir haar en links. Hy het twee treë, draai dan weer, bereik uit, en trek haar na hom. Sy was gesoen deur ee, en haar sagte nat lippe bly roerloos en sonder enige reaksie. Dan, skielik, het hulle gebreek het genoeg om voor te stel passie.
  
  
  "Ek het nie wil hê jy om te vergeet van my," sê ek, agtergrond weg. Haar oë was koud en gespot.
  
  
  "Ek glo nie dit is moontlik nie," het sy gesê. Selfs sonder die laaste maaltyd. Jy het nog steeds'n sterk indruk."
  
  
  Hierdie keer het ek verder gegaan; Haar, lag, en kyk terug op nah. Hierdie tyd, het sy waai haar hand, maar dit was niks meer as'n beheerde hand beweging.
  
  
  Hy het gevoel'n gevoel van verligting soos hy gewandel het langs Kaiserslautern Strasse, as mens voel verligting wanneer'n mens betaal'n skuld. Dit is altyd my pla wanneer ek het om te betrek iemand onskuldig in hierdie donker spel. Deel van dit is onvermydelik, maar dit pla my. Dit was'n outydse posisie, en ek het geweet dat dit baie goed. Hawk het nie praat oor dit. "Daar is nie meer onskuldige mense," het hy gesê. "Almal is besig om hierdie dae. Baie mense weet oor dit, ander nie besef dit, maar hulle is nog steeds daar." Ironies genoeg, dit was hier in Duitsland dat Adolf Hitler verklaar dat daar geen meer vervreem burgers. Almal is meer of minder'n soldaat, insluitend die fabriek werkers, huisvroue, en selfs kinders. Dit was'n punt van mening dat die russiese en Chinese Kommuniste was gelukkig om hul eie te maak. Dit het morele besluite onnodig. Dit was'n trein van denke in wat was dit aanvaarbaar is om op te blaas'n skare te vang een persoon. Hawke altyd daarop aangedring dat ons moet dit in ag te neem ten einde te verstaan die teenstander en die ego van die optrede.
  
  
  
  
  My gedagtes was nog steeds met die Russe en Chinese wanneer ek besluit om te loop na Helga se woonstel. Ek het gewonder wat rondom hulle kan ondersteun Dreissig en die NDHP ego. Dit lyk onwaarskynlik dat dit my dat dit sou wees om die Russe, tensy hulle slim gebruik ego in hul eie optrede. Miskien, na alles, ih politiek was suiwer Sluwe. Egter, die Chinese is meer geskik. Hulle het in'n hele battery van agente om te maak dit moeiliker vir die Russe en ons. Hulle het gehandel volgens die ou anarchist teorie: die meer chaos, die beter. En, natuurlik, daar is ook die moontlikheid van'n sameswering van die ou duitse nyweraars wat ondersteun Dressig in die belange van die Vaderland en hul eie persoonlike belange, mense wat nog steeds vol van die ou militaristiese nasionalisme. Persoonlik, ek het hierdie teorie. Daar is meer nasionalisme in die wêreld vandag as ooit tevore.
  
  
  'n dosyn nuwe lande het na vore gekom, vol van die gees van nasionalisme. Hoekom sal dit nie invloed op die Duitsers? Gegewe die mentaliteit van die gemiddelde duits, dit was nie net vir estestvenno, maar ook bereid. Dit is interessant hoe die twee belangrikste fasette van die duitse nasionale karakter kan word uitgebeeld in die twee genres van musiek: maart en wals. Duitsers is ewe passievol oor beide produkte van die "lig muse". Na afloop van die tweede Wêreldoorlog III, die Stahl wals is die mees gewilde, maar nou Dreissig is terug met die optog. En as hy speel hard genoeg nie, hulle sal begin marsjeer weer.
  
  
  Ek het om te Helga se adres en gevind dat sy geleef het op die vierde vloer, en daar was geen hysbak. Ek het besluit om die klok om te lui. Die sleutel was meer van'n gebaar.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 5
  
  
  
  
  
  
  
  Almal in Berlyn was verbaas om my te sien. Die verbasing in Helga se oë as sy het die deur oopgemaak verminder Lisa se elegante verrassing tot byna niks. Maar voor ek kon sê nie, Helga laat uit'n uitroep van vreugde en my omhels, druk haar borste teen my bors. Maar toe sy tree terug, haar oë was nog steeds verblind.
  
  
  "Jy het vir my die sleutel, het jy nie?" Haar, het ek gesê, 'n bietjie geïrriteerd, ek is bang.
  
  
  "Ja, maar ek het nie gedink ek sou sien jy weer," het sy geantwoord, trek my in die woonstel. "Hoekom nie? Ek gebrom.
  
  
  "Jy Amerikaners het'n gesegde: uit die oog, uit die hart. Ek het net nie verwag dat jy ooit weer kom, dit is al.
  
  
  "Jy onderskat jouself," sê ek. "Ook, moenie staatmaak op sodanige ou woorde."
  
  
  Helga se blou oë vonkel, en sy het oor en rus haar kop op my skouer. "Ek is bly jy is hier," het sy gesê. "In die dell self."
  
  
  As sy gaan sit oorkant my, haar kyk oor haar skouer by die woonstel. Hy was klein en baie gewone, amper beroof van karakter. Alles wys so sterk om'n gemeubileerde woonstel te huur dat ek was baie verbaas.
  
  
  "Hoe lank kan jy bly?" Helga gevra, trek my aandag terug na haar ronde, vol borste wat liggies gedruk teen my, en haar effens pouty lippe.
  
  
  "Net vanaand," sê ek.
  
  
  "Dan moet ons maak die meeste van dit," het sy geantwoord, en haar oë het'n glasagtige blou weer, asof hulle was bedek met'n laag vernis. Haar hande beweeg van my hande aan my bors, waar sy beweeg in slow halfronde vorm.
  
  
  die bewegings begin te vryf.
  
  
  "Ek was net oor om te eet, ek het'n paar worsies," het sy geprewel. "Genoeg vir twee. Dan kan ons voldoen aan ons honger vir die begin van die tweede een nie." Sy het deur die kamers, en hy volg haar in'n klein kombuis met'n ronde tafel. Terwyl ons eet, het sy gepraat oor gaan om te werk en het my gevra wat ek gedoen het. Hy het vir haar gesê dat hy het'n aantal van business partners. Ek het'n bottel bier en'n glas van die borrels. As hy gekyk het haar drink haar borrels, het hy opgemerk dat die boonste knope van haar bloes was ongedaan gemaak. Haar borste, terug gehou deur die stywe bra, staan uit in al hul glorie. Sy het klaar haar drink, het opgestaan, en het gekom oor my. "Ek het gedink oor die laaste nag het die hele dag," sê sy, haar bors duim van my gesig. Sy het my kop en kyk na my. "Jy was baie spesiaal," het sy voortgegaan. "Niemand het ooit in staat was om dit te dra met my, ooit."
  
  
  "Ek glo dit reg weg," het hy vir homself gesê. Hy steek sy hand uit en trek haar bra, die plasing van die een kant onder Vaughn se linker bors en voel die sagte maar ferm vlees. Helga kerm met plesier en skud my hand.
  
  
  "Ek het gedink dit was'n eenmalige gebeurtenis en dat ek moet vergeet dit," sê sy uitasem. "Maar nou dat jy hier is, dit is alles terug te kom. Haar-ek wil hê jy moet weer, soos so dikwels as moontlik vir een nag
  
  
  Hy was weer bewus van die ongelooflike dier sensualiteit van hierdie meisie, haar skaars vervat begeerte. Maar hierdie tyd, was ek wonder of dinge anders sal wees as ek nie kan slaap met haar sonder om te voel soos'n voorwerp. Ek druk dit liggies, en Helga se hande gly heen en weer oor my bors, en haar liggaam bewe. Sy tree terug, sit haar hande op my, druk haar borste styf teen my arm, en het my gelei in die klein slaapkamer. Saint Poe was die verligting van die bed met geel lig in die sitkamer. Helga het haar bloes, en hy voel haar romp val aan my voete. Haar tong gly in my mond, vol van wilde passie en koorsig bewegings. Haar verskriklike innerlike drang was hier weer, die unmanageability wat altyd gelei alles in die voorkant van haar. Hy het gedink sy was die liefde maak asof daar was regtig nie'n ander dag.
  
  
  Normaalweg, wat sou beteken het'n gevoel van heerlike oorgawe, maar Helga gemis dat oorgawe. Net onnoselheid is uitgespreek. Dit het my gepla het, maar haar hande gly in my broek pla my nog meer. Te hel met denke, het ek gedink. Ek kon altyd dink oor dit later.
  
  
  Hy liggies stoot haar en sy het op die bed. Ek tree terug, vinnig afsny, en kyk na haar, kyk na my. Haar oë is gesluit, en haar bors was op en af beweeg. Dit is weggesteek deur Wilhelmina en Hugo in haar klere en op die bed langs haar. As my hand streel haar, sy het gegil en, nog steeds die sluiting van haar oë, druk haarself teen my, haar ronde romerige wit liggaam draai wild. Sy draai om en gaan sit op die top van my, laat haar borste bedek my mond soos sappige ryp pere. Ih geproe haar soet, en sy het gesink, kreun saggies en swaar asemhaling. Sy bereik vir my, koorsig met begeerte. Hy draai haar om en stap oor na haar, nie sag hierdie tyd, maar byna dier-agtige, om te reageer op die wilde bewegings van haar liggaam. Skielik, het sy vries, en'n gil opgestaan het uit die dieptes van haar siel. Dit het slap, en hy gestop het, dan gryp my weer.
  
  
  "Weer, weer," het sy genoem. "Voor te berei my nou!" Haar uitgestrek weer, en haar oë bly gesluit as haar het haar na nuwe hoogtes. Sy geruk van haar blonde kop heen en weer, die helfte van die lag en'n half huilend met'n vreugde wat sy natuurlik nie kon beheer nie. Met enige ander vrou, sou hy gevoel het sadistiese, maar met Helga, hy steeds kon nie skud die gevoel dat sy nie haar, was by die sentrum van dit alles. Ek hoor haar skree van passie vir wat ek doen, en dan het ek gevoel dat daar was iets wat ek nooit sou bereik met haar. Een of ander manier, ten spyte van al haar kreun van genot en pleidooie vir meer, ek kon nie skud hierdie vreemde gevoel van'n voorwerp, asof haar fisiese plesier het niks te doen met die menslike Helga Rutten. Dit was'n fout wat veroorsaak dat'n gevoel van ontevredenheid wat ek kon nie skud. Dit was'n handboek voorbeeld van die teorie dat die fisiese is nooit voltooi sonder die emosionele. Egter, Helga se innerlike drang was so groot dat dit byna gevul die geestelike leemte. Byna. Sy was swaar asemhaling, haar abs werk op volle kapasiteit, haar arms was toegedraai om my nek, en dan skree sy weer in'n lang, delirium skree, dan is haar liggaam ontspanne. Hierdie keer het sy het haar oë toegemaak en byna dadelik af en kerm
  
  
  
  Sy bench press was langs haar en ook aan die slaap geraak. Toe sy uiteindelik wakker geword en gesien het Helga uit te kom van die kombuis met'n appel in haar hand, haar ronde, plomp figuur staan uit teen die wêreld van die volgende kamer. Sy het my herinner van Eva, die Ewige Eva, wat het net begin byt van die appel.
  
  
  "Bly hier môre," het sy gesê. "Ek werk net vir die helfte van'n dag en dan terug te kom."
  
  
  "Ek kan nie," sê ek.
  
  
  "Dan wat doen jy wil doen môre?" "Wat is dit?" het sy gevra in'n nors stem. Hy trek haar been sodat sy kon leun op nah, wat sy het onmiddellik.
  
  
  "Ek het om te gaan na Oos-Berlyn môre," sê ek. "Het jy enige idee hoe om dit te doen?"
  
  
  "Doen wat jy wil om te gaan na Oos-Berlyn?" "Wat is dit?" het sy gevra, kou op'n appel by die dieselfde tyd. "Hoekom?'
  
  
  "Ek nodig het om te praat met iemand oor my besigheid, wat is'n suiwer persoonlike. Maar ek het gehoor dat die Russe is baie streng oor wat hulle laat in hierdie dae."
  
  
  "Ja," het sy gesê, met nog'n hap van die appel. "Ek kan jou neem na Oos-Berlyn."
  
  
  Hy probeer baie hard om te klink meer beïndruk as gelukkig om te aanvaar haar bied.
  
  
  "My neef dryf na Oos-Berlyn elke dag met'n vragmotor vrag van die produseer," het sy voortgegaan. "Ek kan noem em en vra hom om jou te neem en ego aan die bestuurder. Die Russe weet dat hy'n chauffeur met hom elke dag. Hy het sekere verpligtinge vir my ."
  
  
  "Wat groot sou wees, Helga," het ek gesê, en hierdie tyd het my entoesiasme was baie opregte. Dit was'n absoluut perfekte spel. Sy het opgestaan en het in die sitkamer.
  
  
  "Ek sal bel em," het sy gesê.
  
  
  "Op hierdie uur?" Het ek uitgeroep. "Dit is byna vier in die oggend!"
  
  
  "Hugo kry vroeg," het sy gesê, en ek sien haar ronde gat teen die wêreld. Haar glimlag by die naam. Ek het my eie Hugo, en haar kon hou die geld wat my Hugo was slanker en meer gevaarlik as sl. Ek het nie gedink ek sou verloor hierdie verbintenis.
  
  
  "Ek het om te gee em tyd te gee om sy chauffeur," het sy gesê. Haar, hy haal sy skouers op. Dit was haar niggie. As sy probeer om wakker te word dat die arme seuntjie, ek het nie omgegee nie. Haar bench press weer, luister na haar bel en hoor haar stem.
  
  
  "Hallo, met Hugo?" het sy gevra. "Jy praat te Helga... Helga Rutten. Okay, ek sal wag vir haar. Hugo moet waarskynlik dra'n kleed. Die sentrale verhitting is nog steeds'n rariteit in Duitsland. "Ja, Hugo," die rumatiek dokter het haar hoor sê. "Ek is fine, maar ek wil om te vra jy'n guns. Ek het nog een wat wil om te gaan na Oos-Berlyn môre ... presies... hy is hier saam met my nou. Ons het reeds bespreek hierdie. Ek het vir emoe wat jy kan neem ego met wat jy as'n bestuurder, in jou motor."
  
  
  Daar was'n lang pouse terwyl sy geluister het na Hugo se woorde. "Ek vertel Em dat jy en jou chauffeur gaan na Oos-Berlyn elke dag. .. Ek sal jou vertel hom om te kyk vir die vragmotor met Hugo Schmidt. Om te... Goed, ek verstaan haar. Hy sal daar wees. Is alles duidelik?" Net neem ego na Oos-Berlyn. Sodra daar, hy sal sorg van homself, jy weet? Dankie, Hugo. Auf wiedersehen ".
  
  
  Die telefoon gebruik, en Helga was terug by my kant. "Jy moet belowe om te kom openhartige hier wanneer jy terugkeer môre," het sy gesê, 'n vurige blik in haar oë. Ek het belowe om haar. Dit was'n maklike belofte. Ek is werklik dankbaar vir haar. "Jy sal vind Hugo naby die Brandenburg Hek beweeg. Hugo Schmidt in die vragmotor. Dra ou broek en'n sport hemp of oorpakke, as jy een het. Tien uur in die oggend. Jy kan ontmoet Hugo wanneer jy terug te kry. Hy gaan nie terug toe.
  
  
  Sy was getrek deur ee vir haarself en bench press op nah. Onmiddellik, haar bene geskei. "Dankie, liewe," sê ek. "Jy het geen idee wat'n guns jy net my gelewer. Toe ek haar terug te kry, ek sal haar soos jy nog nooit geneem voor.
  
  
  Skielik, het iets vreemds verskyn in haar oë, die leerlinge skielik vernou, en sy gly uit onder my.
  
  
  "Ek gaan om te slaap in die sitkamer," het sy gesê. "Daar is'n bed." Haar oë deursoek my liggaam, en haar mond is, byna nors.
  
  
  "Dit is'n jammerte," het sy gesê.
  
  
  'wat?'
  
  
  "Jy nodig het om te gaan," het sy gesê, draai en die sluiting van die deur agter haar. Sy was'n vreemde wese is, het hy homself weer. Die rustelose man,
  
  
  rowwe water. Dit was asof dit bestaan uit twee dele: 'n sensueel gedryf vrou met wild liggaamlike begeertes en'n vrou wat betrokke is in wese koud en afsydig, wat hy kon nie nog benadering.
  
  
  Haar omgedraai en aan die slaap geraak.
  
  
  Ek verwag Helga my om wakker te word, maar die enigste oordrag ek gekry het, was die harde gelui van die wekker in die volgende kamer. Ek het te laat val ego af en gevind Odin in haar woonstel. Die nota op die lessenaar lees: "ek gaan om te werk. Helga. Dit was kort, onopvallende. Ek geskeer haar, genoem Howie Prailer, en vertel'em oor my gelukkig breek. Hy was net so gelukkig soos sy was, en het my al die besonderhede wat ek nodig het om te weet.
  
  
  "Jou man woon op 79 Warschauer Strasse. Die ego se naam is Klaus Jungmann. Hou jou kode eenvoudig. Ek het aandagtig geluister as hy genoem die kode en gememoriseer dit. "Ek sal jou laat Hawke weet," het Howie afgesluit. "Dit sal tot voordeel van die ou stroper."
  
  
  Hy sit haar baadjie in'n klein tas hy gekoop het op die pad en stap vinnig na die Brandenburg Hek. Ek is geklee in my gewone langbroek en'n hemp met moue opgerol. Dit was nie'n groot camouflage, maar dit kon geslaag het vir'n vragmotor bestuurder. Ek het gewag vir haar vir'n rukkie, voel dankbaar te Helga, en net raai wat sy was soos, Lisa Huffmann se koue, voorbehou gesig skielik gekom het om my gedagtes soos'n verfrissende briesie. Ten slotte, het hy'n swart vragmotor kom om die hoek. Die woorde HUGO SCHMIDT-PRODUKTE-is geverf op die kante. Duitse stiptelikheid: dit was tien uur in Rivne. As ek genader om die vragmotor, Helga se neef verskuif sy posisie en die deur oopgemaak vir my. Hy was'n middeljarige man met'n growwe, geplooide gesig. Nen was die dra van'n pet en'n blou denim sweedse werk baadjie.
  
  
  "Ek is baie dankbaar dat jy," sê ek by wyse van inleiding. Hugo Schmidt knik net en knik. "Hierdie Helga," het hy gesê, " is altyd om iets te doen. Ek het nog nooit vra haar vir enige iets, ek het nie betaal nie aandag aan haar optrede."
  
  
  Daar was'n lang ry van motors en vragmotors by die kontrolepunt. Byna al die handel was daar, en die Vopos nagegaan elke motor so gou as dit nader aan die bekendstelling boom. Toe ons by die heining onsself, ek lees dit op'n groot teken: Achtung! Sie verlassen jetzt Wes-Berlyn! "Ek het gevoel soos ons aangaan van'n ander wêreld, wat ons was. Toe was dit ons vragmotor se beurt, Hugo leun uit'n dag later en waai by die polisie. Hulle waai vir Rumatiek, die versperring het, en ons gery het op. Dit is so eenvoudig dat ek amper gelag.
  
  
  "Jy het'n voordeel as jy daar gaan elke dag," het Schmidt gesê dismissively. Hy het aangehou loop totdat ons was buite sig van die versperring, dan gestop iewers op die sypaadjie.
  
  
  "Waar sal ek sien jy wanneer jy terug te kry?" Ek het haar gevra. Die leë blik in sy ego oë het getoon dat hy het nie eens daaraan gedink het nie.
  
  
  "Ek sal terug wees by vier," het hy gesê op die laaste. "Ontmoet my hier op die hoek by vier uur."
  
  
  'Ingestem."Haar sê totsiens aan hom. "Dankie dat jy weer."
  
  
  'n vragmotor het dit en het in die middel baan van die Unter den Linden. Die eens pragtige stegie kyk shabby en hartseer, met groot ruïnes so lank na die oorlog. Haar, het gesien dat die hele Oos-Gebied van Berlyn was gekenmerk deur die modder, soos dié van'n dame geklee in'n shabby, verslete klere. In vergelyking met die bruisende energie van Wes-Berlyn, die atmosfeer hier is somber en neerdrukkende. 'n taxi begroet haar en genoem Warschauer Strasse, een vernoem na die vaandel van Oos-Berlyn, wat die Russe het herdoop. Toe ons by haar nie, mimmo klim uit en stap verby rye van vuil, somber woonstel geboue. Sy was gevind deur die aantal 79 en die naam Klaus Jungmann op die dag van die eerste vloer. Onder die titel was: Retoucheur Foto.
  
  
  Die klok lui vir haar, en Stahl gewag het. Ek kon haar hoor die geskuifel binne-in. Hawke genoem Jungmann'n "sleeper", 'n agent wie se dele is onaangeraak gelaat vir die jaar en gehuur net vir sekere take. In teenstelling met internasionale agente soos hare, die dwarslêers is waardevol vir hul absolute anonimiteit. Wanneer die deur uiteindelik oopgemaak het, sien sy'n lang, dun, hartseer-soek man met donker bruin oë. Nen was die dra van'n bleek blou baadjie en die uitvoering van'n dun retouchering borsel. Agter hom, haar, ek het'n kamer vol van die lampe, 'n tekening stoel, blikke verf en boeke, en'n elektriese spuit geweer op die kant.
  
  
  "Goeie middag," het die man gesê. "Kan ek het haar iets te doen vir jou?"
  
  
  "Ek dink so," sê ek. "Jy is Klaus Jungmann, is jy nie?"
  
  
  Hy knik, en Ego se diep-set oë was versigtig.
  
  
  "Sy moet weggeretoucheerd'n foto van'n baie belangrike persoon," het hy gesê, met behulp van die kode Howie Prailer my gegee het. "Ego se naam is Dreissig. Het jy al ooit gehoor van nen?
  
  
  "Heinrich Dreissig?" Jungmann gevra versigtig. "Dryssig, Dryssig, Dryssig," sê ek. "Drie keer weirder as almal anders."
  
  
  Klaus Jungmann sug. Ego se gedaal skouers het die emu'n moedeloos kyk. Hy gaan sit op'n hoë stoel in die voorkant van die tekenbord. "Wie is jy?" het hy gevra. Wanneer emu het vir haar gesê, sy oë rek. "Dit is'n groot eer," sê hy opreg. "Maar kom hier net kan beteken dat iets gebeur het om te Dennison."
  
  
  "Hulle het hom gevang voordat hy kon kry om hom," het ek geantwoord. "Weet jy wat hy veronderstel was om te slaag op my?"
  
  
  Jungmann knik soos ons gehoor het, die geluid van'n motor, gevolg deur'n tweede en derde motor. Ons kon hoor die dag toeslaan en shaggy nader.
  
  
  Jungman se oë was wyd en vaste op my. Hy haal sy skouers op en hardloop na die venster. Wanneer haar pa kyk uit deur die blindings, sien hy twee plainclothes mans, een met'n pistool geweer rondom hulle, loop na die voordeur.
  
  
  Haar ontplof. "Hoe de hel doen hulle dit doen? Hierdie ouens moet word clairvoyants! Hulle was duidelik vriende van Dreissig is, en sy onderbreek haar vloek te vra Jungmann, " Is daar enige ander manier uit?"
  
  
  "Hier, deur die agterdeur." Ek stoot die deur oop, kyk terug om seker te maak dat hy was na aanleiding van my, en hardloop af in die lang gang aan die agterkant van die woonstel gebou. Wanneer dit kom by die agterdeur, dit oopgemaak. Daar was twee manne, elkeen met'n pistool geweer. Hy val op die vloer en gesleep Jungmann met hom as hulle losgebrand het. Wilhelmina was dadelik in my hand, en ek het teruggeskiet. Haar, het een rondom hulle buig dubbel wanneer dit getref is deur'n groot 9mm gaap. Die ander koes uit die deur, maar ek het geweet hy sou wees buite wag vir ons so gou as ons het. Dan draai hy om en hardloop af in die lang gang weer.
  
  
  "Die dak," het Jungmann, wat was na aanleiding van my. Ons is amper by die top van die trappe, direk oorkant van Jungmann se woonstel, wanneer'n paar van die manne het met Tommy gewere en begin skiet wild. Hy koes sywaarts terug in die woonstel, stoot Jungmann in die voorkant van hom. Hy skop die deur oop en hoor die outomatiese slot slam. Hulle sal die deur oop in sekondes, maar'n paar sekondes kan'n verskil maak. Hy het omgedraai toe hy hoor die klink van glas en sien die swart vat van'n outomatiese geweer uit te steek van die venster. Ek skree op Jungmann om my te verlaat, maar hy huiwer, oë wyd. Die geweer rammel en gestuur uit'n dodelike sein in'n wye boog. Hy het Jungmann waggel, draai, en verhoog sy hand aan sy keel, waar dit blyk helder rooi met'n aktiewe bloed. As hy val op die grond, hy was geskiet deur die venster, oop op gunpoint. Hy hoor haar skree in pyn, die donderende kanonne op die sypaadjie. Die kasteel vir die dag was nou deurspek met'n hael van koeëls, maar ek was gereed wanneer hulle bars in. Hy het twee skote soortgelyk aan Odin. Hulle het vorentoe en lê gesig af in die kamer. Ek het gewag vir haar en geluister, maar ek kon nie hoor nie. Ek het geweet daar was'n ander een deur die agterdeur. Ek het nie vergeet dit, maar ek het ook besef dat die skiet sal verhoog die polisie. Alles is gedoen met die spoed van weerlig, oorverdowend en absoluut genadelose. Die Oos-duitse polisie moet gewees het genoem vyftig keer reeds.
  
  
  Hy stap oor na Jungmann. Ego se keel was geskiet deur, maar nen nog lewe. Hy gryp haar handdoek uit die agterkant van die stoel en druk dit aan haar keel. Hy het dadelik bloos. Hy kon nie praat nie, maar ego se oë was oop, en hy kan nog steeds het die krag om te knik. Haar, leun oor om dit te lek.
  
  
  "Kan jy my hoor, Klaus?"Ek het haar gevra. Hy knip by die rumatiek.
  
  
  "Wat bied Dreissig met die geld?" Ek het haar gevra. "Is hulle Russe?"
  
  
  Hy skud sy kop vir'n oomblik, die beweging skaars merkbaar, maar blykbaar nie.
  
  
  met jou toestemming.
  
  
  "Die Chinese ... Doen hulle ondersteuning van die ego?"
  
  
  Nog'n vae negatiewe beweging van die ego kop. Die handdoek is byna heeltemal rooi. Dit het amper gebeur het Klaus Jungmann. "Iemand met die naam Germanius?" Ek het gevra angstig. "'n sameswering van die ryk nasionaliste? Ek probeer om te verhoed dat die druk?
  
  
  Die ego se oë het gesê geen weer. Haar sien ego hand bewe. Hy wys na'n hoek van die kamer waar die sand emmers is gestapel op die vloer. Haar oë volg die gebaar van haar vingers weer. Hy het duidelik gewys op die sand emmers. Haar voorkop frons.
  
  
  Ek het haar gevra. "Vuur emmer?"
  
  
  hy knik, en om dit te doen, ego, die teiken val op sy kant. Klaus Jungmann kon nie antwoord nie nie enige meer. Ek hoor die sirenes kom. Dit was tyd om te verdwyn. Hy stap uit die deur, stepping oor die twee mans. Hulle was lank Duitsers, billike-harige en reguit. Daar blyk te wees die oë en ore oral by die skof.
  
  
  Hy hardloop na die dak, stoot die oop vuur deur, en hoor die sirenes stop hieronder. Sirenes klink weer voorlê. Soos die meeste van die dakke, hierdie een was ook bedek met pik en kole, en daar was geute aan die kante. Ek loer om die einde en sien'n man kom uit die rug deur die hou van'n geweer. Dit mag dalk'n stupid gebaar, maar ek het om dit te doen. Die basters was net die volgende van my in'n manier wat nog nooit met my gebeur het voor. Ek was nie van plan om hom te laat ontsnap, dit het net een skoot. Ek het hom gesien hoe hy struikel en val, dan is hy hurk af en lê nog steeds. Hy het besef dat die polisie sou onmiddellik te reageer op die skoot, en vinnig hardloop deur die naburige dakke tot ongeveer'n dosyn huise hardloop deur dit. Dan het hy gestop, glip deur middel van een van die klein deure op die dak, en het af die trappe op, totdat hy was terug op die straat. 'n ware professionele, 'n metode wat gebruik word deur ontelbare bendelede in New York, en nou het sy my dien in Oos-Berlyn. Loop rustig af in die straat, haar, kyk terug op die groot bohaai op die straat. Ek het na'n klein park in die buurt en gaan sit op'n bankie. Ek het om te wag in elk geval, en haar hotel probeer om uit te vind wat Klaus Jungmann wou my om te sê.
  
  
  Die park is'n oase van vrede en stil. Met behulp van die joga-metode, hy het sy verstandelike vermoëns deur heeltemal ontspan sy liggaam. Die vuur emmer sand verbaas my. Jungmann negatief gereageer op die Russe, Chinese, en die Duitsers. En tog Dreissig kon dit nie kry nie die geld uit, om die sand. Dit maak nie sin nie. Miskien is iemand wat verkoop sand? Dit het nie werklik enige sin maak nie, maar dit was'n moontlikheid. Miskien is dit ooreengestem met die teorie van die duitse nyweraars. Maar Jungmann ook negatief gereageer. My sesde sintuig vir my gefluister dat ek verkeerd was. So, ek begin dit weer.
  
  
  Vuur emmer met sand. Miskien het ek'n fout gemaak het. Nie die punt toe te pas om'n emmer van vuur of sand? Ek het gedink oor die emmer, maar dit het nie vir my sin nie. So ek het om te hou op die sand in elk geval, maar wat de hel het hy daarmee bedoel? Ek oorweeg baie opsies. Hy rus sy kop op die rug van die bank en gekonsentreer op vrylik kombinasie van sy gedagtes. Drif en sand ... hy het die geld van iemand met sand ... iemand of iets of iewers? Skielik Sergey verlig. Nie met sand, maar van iewers waar daar was sand. Sergey Stahl is helderder. Sand... woestyn... arabiese lande. Natuurlik is dit, en sy sel. Die Arabiese olie sheikhs, Jungmann, laat weet my asseblief ... sand... Die Arabiere! Skielik, alles was baie duidelik en logies. Dit het net een ryk Arabiese sjeik. Miskien Dreissig het'n plan gemaak en verkoop sy ego aan sy weldoeners. Dit was nogal voor die hand liggend dat die spel gespeel word beide maniere. Hulle het emu geld te ondersteun ego beplanning, en hierdie planne het om iets te beteken belangrik vir die Midde-Ooste. Wat ook al dit was, het ek besef dit was nie bedoel om te bring vrede en stil aan die vlugtige Midde-Ooste. Jy kan kies uit dit. Ek het'n besonder onaangename gevoel dat as Dreissig was nie geneutraliseer onmiddellik aan die begin van die ego se gevaarlike aktiwiteit, die ego kon nie gestop word ten alle. Daar kom altyd'n punt wanneer gebeure en bewegings is so buite beheer dat hulle kan slegs gestop word deur'n botsing.
  
  
  Ek het nie eens nodig om te hoor Hawke se woorde. Ek het geweet wat hy was gaan om te sê. Daar gaan en uit te vind wat hulle doen. Die eerste stap was om terug te keer na Wes-Berlyn. Maar die tweede stap is minder duidelik. Hy was geneig om te dink van die vergadering Dreissig homself. Hy kon voorgee om te wees'n fan, 'n ryk Amerikaanse fan. Miskien kan ek wen haar ego vertrou. Ek sou bespreek dit met Hawk, dit was'n mooi idee. Hy het opgestaan en gaan terug na Hugo Schmidt. Dreissig se aktiwiteite is nie onbelangrik en amateuragtig op alle. Dit is bewys deur die manier waarop die ego, die seuns my gevolg het oral waar sy nam het. Was hulle beslis die slimste groep ek het om te gaan met in jaar, of was hulle net gelukkig? Miskien was dit albei. Ek het haar'n koerant en leun oor
  
  
  'n bussie wag in die voorkant van'n lamppaal.
  
  
  Die dag verkeer na Wes-Berlyn geword besiger. Hugo Schmidt was nie so stiptelik soos hy was daardie oggend. Dit was vier uur en'n kwart afgelope vier. Op vier-en-dertig, hy vou die koerant, en by vyf, hy gooi dit weg, en Stahl tempo heen en weer, kyk na elke van wat gekom het om die hoek. Teen sesuur dit het nat. Die vragmotor het nie trek nie, want daar was geen rede om te wys. Teen 4 uur in die oggend, was ek nie verwag dat daar op alle. Hare moet dood gewees het, net soos Klaus Jungmann ...
  
  
  Dit was'n neerdrukkende gedagte, maar die onthulling. Skielik, baie dele van die stapel kaart bymekaar pas, en sommige tot nou toe krimpvarkie-strydig probleme duidelik geword. Ouens van Dreissig, byvoorbeeld. Hulle was nie die beste vir ons is, hulle is veral effektief vir ons. Hulle het my van die begin af, maar die persoon wat hulle ingelig oor my was ... Helga Rutten! Opdringerig, blond Helga. Na alles, sy was die enigste een wat geweet het ek gaan na Oos-Berlyn hierdie oggend, waar en hoe. Sy het gereël al hierdie vir my. En gister, toe hulle probeer het om my te volg om te BYL hoofkwartier, Helga was die enigste een wat geweet het ek sou in die stad aangekom het. Blykbaar, het sy genoem rondom die kasteel en het seker gemaak hulle was wag vir my toe ek het haar na haar woonstel. Geen wonder dat hulle opgemerk het my so maklik. En vandag is hulle wag vir my te kontak Jungmann, en dan sal hulle breek in om dood te maak twee Zaitsevs. Maar hierdie vlieg was gesond en wel, en nou is dit was baie kwaad. Langs myself met woede.
  
  
  Skielik, alles was so duidelik dat ek wou om te skop myself. Dit het ook verduidelik die verbystering in haar oë wanneer hy gekom het om te sien haar laaste nag. Geen twyfel hulle het hey en gesê ek gesterf het naby Berlyn-Hamburg. Die oproep aan haar niggie Schmidt was, natuurlik, 'n oproep te Dreissig se mense om te verkoop my openlik in die voorkant van my. Dit het'n dosis van moed en dapperheid, wat het hy besluit om haar te betaal in die muntstuk. Maar een ding, een baie duidelike ding, was in my kop. Helga en die ontploffing op die Ryn boot; dit kan nie verminder word tot een noemer. As sy behoort aan die Dreissig organisasie, hoe het sy kry aan boord en byna sterf in die ontploffing? Sy was beslis nie speel komedie toe sy getrek deur ee rondom die Ryn. Dan is die skok en die trane wat gevolg het, was ware, so werklik is as die ure spandeer met haar in die motor. Ongelukke op die plesier boot steeds'n kommerwekkende nuona. Die enigste manier om uit te vind die absolute waarheid is om te gaan na Helga. Dit kan ook'n wyser in die rigting van Dreissig, as dit was wat ek gedink het dit was.
  
  
  Haar, stap na'n lang grys beton kla. Dit was sinistere genoeg, maar die Russe ook versier die ego met lewendige drade en doringdraad. Dit is voortdurend in beweging in beide rigtings, asof dit was regtig die Yster Gordyn, as die Berlyners het dit genoem.
  
  
  Nick Carter, haar, het vir homself gesê, jy regtig in die moeilikheid ...
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 6
  
  
  
  
  
  
  
  Die nag het Oos-Berlyn, en die hoofligte van motors gevoer tot in die voorkant van die kontrolepunt verlig die Parys Vierkante. Haar skaal langs die Berlynse Muur en gedink oor die klim oor die nach, ten spyte van die doringdraad en elektriese heining. Sy het gesien hoe'n paar plekke waar sy gedink het ek kon vermy drade. Maar wat gedink het verdwyn toe ek haar gesien het, as die soeklig gekom op na die donker. Hulle verlig die onderste helfte van die muur. Enigiemand wat probeer om te klim oor dit staan uit soos vlieë op'n roomys cone. Dit het tot'n punt waar die Spree gevloei het van Oos na Wes-Berlyn. Dit was onmoontlik. Grenswagte gepatrolleer die kus met'n baie groot en hoogs doeltreffende duitse Herdershonde. Daarbenewens, die rivier was ook verlig deur spreiligte, so enigiemand wat probeer om te ontsnap terwyl swem sou skaars'n kans.
  
  
  Hy het teruggekeer na die hoek van Parys Vierkante, kyk na die motors line-up in die verkeer, en onthou dat die Russe en die Oos-duitse polisie het gespaar het geen moeite om te stop die konstante vloei van vlugtelinge deur die republiek se tradisionele medisyne. Ek het eerstehands gesien dat hulle het regtig'n deeglike werk. My terug te keer na Helga begin om te ontwikkel in'n ernstige probleem wat ek nie verwag het nie. Om wat ek gesien het om hom, daar was net een gevolgtrekking wat ek kan trek. Die enigste manier uit is om te gaan na die dieselfde pad as almal anders
  
  
  iemand, deur die kontrolepunt en versperring. Dit was'n kort afstand, en as ek was gelukkig, ek kon kry daar. Maar eers moes ek om'n motor te vind.
  
  
  Hy het gou ontdek dat die strate van Oos-Berlyn was verlate in die nag. Die nag lewe is beperk tot die Stalinallee in die oostelike deel van die sektor, en selfs dit beteken nie dat enigiets. Mense en selfs minder motors, behalwe vir diegene wat gegaan het op VRYDAG. Ten slotte, sy is raakgesien deur'n klein Mini-Cooper staan in die voorkant van die restaurant. Dit is omskep in'n eskom voertuig met'n stel van gereedskap sakke, asetileen fakkels, en die pyp stukke op die bagasie rak. Klempner was duidelik gemerk op die rug van die dag. Wanneer ek kyk uit die venster van die restaurant, ek het'n loodgieter daar sit en koffie drink. Hy wag in die skadu vir haar wanneer hy gekom het uit. Hy het net het die taxi deur toe haar bekruip agter hom. Dit het gedoen moet word vinnig en stil. Hy het probeer om om te draai wanneer haar ego getref sy keel met die een hand. Haar, voel hom ontspan. Dit was'n gevaarlike greep wat fataal kan wees as die druk is te hoog. Hy sal goed wees in oor vyftien minute. Ego trek haar in die portaal en klop haar op die wang. "Jammer, buddy," mompel ek. "Maar dit is vir'n goeie rede. Jy sal nie weet dat dit, maar jy behoort aan die stille Helde span."
  
  
  Die Mini-Cooper was skaars'n kultuur van die uitvoering by die beste om te oorkom die hindernis. As ek gery deur die naburige strate, en wag vir die verkeersknope in die voorkant van die versperring, ek voel soos ek was op'n driewiel. Ek nodig het om'n kop begin, so vinnig as wat ek kon kry uit van hierdie klein motor. Dit vertraag toe twee busse verby die mimmo kontrolepunt. Die versperring was oop, en die vans was nie te wag in lyn. Hy het omgedraai, sit op full throttle, en onder leiding reguit vir die hout hek aan die ooste kant van die Brandenburg Hek. Maar daar is'n paar verskriklike besonderhede wat ek nie verwag het nie. Eerste van al, die feit dat so baie pogings aangewend om te slaag deur middel van die gebou wat'n spesiale sekuriteit span is gestuur om te monitor motors wat aangekom het agterdogtig vinnig.
  
  
  So gou as hy in die vierkant, die alarm klokke lui en'n hees horing geblaas. Frank in die voorkant van haar gesien het, dik, skerp stokke stygende uit die grond. Te laat, het hy onthou dat'n paar ondernemende Duitsers probeer om te breek deur middel van die romp met die tenks, en so het die Russe geïnstalleer spesiale tenk doppe te rip die spore aan flarde. Die skerp staal stafies sou geboor die Mini Cooper soos'n voëlverskrikker bajonet. Die klein wa uitgeswaai op twee wiele, en ek hoor'n kraak soos die kant van dit getref die tralies. Ek het daarin geslaag om die motor te hou van wip oor, en hy het op pad na die vier hurk Vopos wat met die oog op my. Hulle gespring toe haar pa geloop het tot hulle.
  
  
  Nou is sy is parallel aan die kreun en kon hoor hoe die koeëls tref die agterste modderskerms. Haar rug gedraai en op pad na die een rondom die vaandel lei af van die vierkant. Toe ek dit bereik het en haar gesien het, 'n groot gepantserde motor getrek in die stegie in die voorkant van my en gestop om die straat te sluit. Vier mans in'n gepantserde motor gespring uit en wys hul gewere by my, om my verwag om óf bots met'n ih swaar voertuig of optree oordeelkundig om te stop.
  
  
  Hy verwerp beide opsies. Daar was baie van die ruimte tussen die agterkant van die gepantserde motor en'n ry huise. Dit was gestuur deur'n Mini-Cooper na die sypaadjie en gevlieg mimmo hulle. Dit uitgeswaai skerp en draai in'n stegie as'n polisie-motor skree in die jag. Ek het geweet dat as ek gebly het in die Mini Cooper, ek was van plan om die stryd verloor. Die eerste bordjie op twee wiele het dit geslaag het en gestop om die draai. Haar, het uit en hardloop. Die voortsetting van die polisie die motor het presies wat ek verwag het. Sy draai die hoek en druk die mini Cooper. Ek het gehoor'n ontploffing en beide motors aan die brand. Mense sal wees om dit te doen vir nou.
  
  
  Hy hardloop deur middel van die leë huis, draai terug, en gemeng met die skare wat reeds ingesamel is. Nuwe weermag Jeeps en motors aangekom het, en hy met lang treë weg byna doodluiters. Dit was die moeite werd om'n probeer, maar natuurlik is dit nie genoeg was nie. Hy was nog steeds in Oos-Berlyn, en daardie verdomde muur lyk selfs meer onherroeplik, indien moontlik ...
  
  
  Nou verstaan hy waarom daar was'n lug van nederigheid en moedeloosheid in die lewens van Oos-Berlyn. Wanneer die skare versprei het, het hy weggesteek op die stoep weer, waar hy die huis verlaat het.
  
  
  hy kon kyk na die ingang by die hek. Ek geteisterd my brein, maar ek kon nie dink van enigiets nie, behalwe dat ek nie waag om te probeer om die dieselfde truuk weer. Nou was hulle verskrik en sit in'n ekstra sekuriteit. Na'n paar uur, ek het gesien dat die meeste van die swaar vragmotors was op pad na Wes-Berlyn in die laat aand. Haar begin om te voel meer en meer gefrustreerd, en dit is byna middernag toe haar gesien het vier swaar sleepwaens stop by die padblokkade. Die laasgenoemde gaan staan amper op die plek waar haar staan op die donker stoep. Ek het gesien dat Vopos deeglik nagegaan word elke vragmotor. Eers het hulle gekyk na die bestuurder se identifikasie, en dan is hulle gedwing om die Ego te open die deure van die vrag van. Natuurlik, dit is'n roetine-werk, maar dit was baie versigtig gedoen, en terwyl ek kyk na dit, ek het'n swak idee.
  
  
  My oë val op die twee klein wiele onder die voorkant van die vrag platform. Die twee wiele, wat slegs gebruik word wanneer die karavaan was losstaande van die kajuit, was ondersteun deur twee dwarslatte onder die as. Hy kyk hoe die polisiemanne terug te keer na hul pos by die heining, en het gehoor van die eerste motor van die klein kolom gekom om te lewe. Een vir een, die ander enjins begin werk, en die eerste sleepwa begin om te slaag, mimmo struikelblokke. Hy duik in die laaste motor, trek op wiele, en gryp die dwarslatte, stoot sy voete tussen die as en die onderkant van die karavaan. Hy druk sy gesig na die bodem en hou sy asem op as die kar trek weg. Hy het haar uniform bene, en'n bietjie verder op, die swart-en-wit strepe op die heining. Ons geslaag het. Hy het nog getalm in sy ongemaklike posisie totdat die vragmotor uiteindelik gestop by'n verkeerslig. Hy trek sy bene, val op die grond, en gerol uit onder die vragmotor net voor die groot wiele begin draai weer. My bene was'n bietjie styf, maar dit geslaag het vinnig as ek haastig deur die aand strate.
  
  
  In teenstelling met die somber en hartseer atmosfeer van die oos-sektor, Wes-Berlyn was baie besig en helder verlig, en'n taxi vinnig het dit gevind. Op die manier om te Helga se woonstel, Wilhelmina reloaded dit en druk die luger terug in sy skouer holster onder sy hemp. In my sak was die sleutel wat Helga het vir my gegee het. Ek sal dit gebruik hierdie tyd.
  
  
  'n straal van die lig van onder die bed het my vertel dat Helga was nog wakker. Met'n vinnige beweging, het hy die deur oopgemaak. Sy was in die slaapkamer, die deur was oop, en sy draai vinnig toe sy hoor my kom in. Daar was geen behoefte vir woorde. Haar oë rek en sy sit verlam. Sy was geklee in'n donker romp en'n ligte groen moulose bloes. Haar verbystering was oorkom toe sy skielik gesink in'n groot kas teen die muur leun. Sy het die trekker en bereik binne-in. Sy was omtrent om die geweer te neem wanneer hy klap die boks teen haar pols. Sy geskree, wat seer. Ee het dit deur die hand, draai dit oor, en maak die laai weer. Haar vingers ontspanne, en die geweer val weer terug in die laai. Hy het dit weer gesluit en gooi Helga op die bed. Die klein tas sy was blykbaar verpakking val op die vloer. Sy was nog steeds weerkaats op en af op die bed wanneer ee gryp haar blonde hare en draai haar kop. Sy kreun van pyn en vou haar arms om my middellyf, probeer om op te staan in die pad van enige stam.
  
  
  "Asseblief moet my nie seermaak nie," het sy gesmeek... ek is bly jy lewendig. Vertrou my. '
  
  
  "Natuurlik," sê ek. "Jy is opgewonde. Hy kon sien dit duidelik uit die manier waarop jy koes vir die geweer. Dit was'n baie roerende gebaar ."
  
  
  "Ek was bang jy gaan my doodmaak," het sy gesê. "Jy ... jy lyk so kwaad."
  
  
  "Moenie bang wees vir dit," sê ek. "Jy kan gerus wees as jy my antwoord baie vinnig."
  
  
  Haar tas was geskop op die vloer. "Jy is op jou manier om te sien jou vriende, was jy nie?" het hy haar gevra, maar dit was meer soos die stigting van'n feit. "Miskien het jy is op jou manier om te Dreissig."
  
  
  "Ek ry rondom die stad," het sy gesê, nog steeds vasklou aan my lyf. "Ek het regtig nie aan hulle behoort." Haar oë was wyd en pleit. "Ek het hulle gehelp omdat ek geld nodig het."
  
  
  "Probeer weer," ek het gebreek. "Ek is nie te koop nie. Ek weet dat Dreissig is befonds deur die Arabiese geld. En jy kan vertel my die besonderhede." Wat is agter dit?
  
  
  "Ek weet regtig nie iets," het sy gesê. "Net vertrou my."
  
  
  "Ja, natuurlik, ek sou beter gaan reguit na die psigiater."
  
  
  "Jy verstaan nie," het sy begin het, maar ee onderbreek haar. "Jy is reg," sê ek.
  
  
  "Daar is'n baie wat ek nie verstaan nie, maar kan jy verduidelik dit vir my. Ek verstaan nie hoe'n meisie kan slaap met'n man en skiet hom oomblikke later. En ek het nie verstaan haar nie, hoe jy beland in die boot op die Ryn.
  
  
  "Ek kan nie verduidelik dit alles," sê sy vinnig.
  
  
  "Okay, maar later. Eerstens, sal jy my vertel wat jy weet oor Dreissig.
  
  
  Sy het haar hand teen my been. "Ek weet regtig nie enigiets, glo my," het sy gesê.
  
  
  Haar kop is agteroor hard, en sy kreun weer, wat seer. "Ons begin oor,"het hy gebreek. "Hoe Dreissig kry die geld en waar is dit gestoor in die bank?"
  
  
  Sy moet lees die boodskap in my oë, die boodskap wat ek was nie'n grap en sou dit nie wees kieskeurig. Op sy beurt, ek was gewaarsku deur die skielike vernouing van haar leerlinge, die koue flitse in haar oë. Aan die kant van haar, sien ek haar gebalde vuis styg in'n kort boog, en ek het dadelik geweet wat sy was mik vir. Ek het daarin geslaag om te draai my heupe en vang die skop op die harde spiere van my bobeen. Sy was geklap oor die gesig deur ee met die agterkant van haar hand en gehoor maal haar tande as sy beland op die vloer aan die ander kant van die bed. Haar bereik oor die bed, trek haar hare, druk haar kop teen die kussing, en met een hand druk die een punt op die top van haar rug. Hoewel haar skree was gedemp deur die kussing, haar gil is werklik hartverskeurend. Ee trek haar na hom, en skree sy weer. Haar mooi gesig is vertrek van pyn, en die linkerkant van haar lyf gedraai. Haar hand was opgewek, en sy gekruip die ander in die ander, huil.
  
  
  "O, my God, help my," het sy gesnik. "My linker kant ... dit maak seer so baie. Ek het net voel die pyn."
  
  
  Haar, het geweet dat die pyn sou duur vir'n rukkie. Ek het nie soos dit nie. Maar ek het gedink dat'n boot vol van mense sou nie wil hê om te geblaas word net soos dit is. Ee gryp haar deur die nek en druk haar af. Haar hande gryp my hulpeloos.
  
  
  "Kom op, Helga," ek het vir haar gesê. "Wat finansies Dreissig?"
  
  
  "Deur Ben Mussaf," het sy asem. Hy los sy greep op haar en laat haar val op die bed. Bin Mussaf, Sheikh Bin Abdul Mussaf. Hy was een van die woestyn leiers wat lank beswaar gemaak teen Nasser se prominensie in die Arabiese wêreld. Hy het miljarde in olie, was die beste vriend van die sheikhs, en natuurlik het ander aspirasies. Dit was'n perfekte kombinasie. Hoe werk dit die oordrag van geld en waar? "Het ek gevra. Sy huiwer. Hy hou sy hand uit, en dit het onmiddellik effek.
  
  
  "Goud," het sy onmiddellik uitgeblaker.
  
  
  Hy fluit by haar. Maar dit was daar. Goud is die mees stabiele manier van betaling. Dreissig kon handel dit op die vrye mark as hy wou, of ruil dit vir seëls, dollar, frank, of wat ook al anders die emu nodig. En dit is ook uitgeskakel die probleem van die aantreklike deposito's in die plaaslike banke. Dit was goed vir enigiets, enige plek, enige tyd. Maar daar was een probleem. 'n groot hoeveelheid van die goue kan nie vervoer word in'n piggy bank. "Waar is die goud gestoor?" Ek het haar gevra om verder. Sy stut haarself op een elmboog, haar hande bewe in haar moulose bloes, wat veroorsaak dat beide pyn en vrees.
  
  
  "Dit ... ek sal jou vertel," het sy gesê, kyk in my branderige oë. "Maar ek het'n sigaret eerste. Asseblief, net een.
  
  
  Hy knik vir haar. Nou is sy het geweet dit was ernstig. 'n sigaret kan kalmeer haar en maak haar besef dat, hey, dit is beter om saam te werk ten volle saam met haar. Op die tafel langs die bed sit'n leeslamp, 'n swaar glas asbak, en'n pakkie sigarette. Helga bereik vir haar sigarette en'n asbak. Toe sy leun vorentoe om te bereik vir die asbak, draai sy haar rug op my vir'n oomblik. Te danke aan haar moulose bloes, hy het gesien hoe die spiere in haar skouer pyl en onmiddellik gereageer. Anders, sou ek het'n gat in my kop, want Helga gooi die swaar asbak in my rigting met sag spoed. Ek het daarin geslaag om te draai my kop so dat die asbak net bewei deel van my skedel. Maar ek nog gesien het haar, en ek het meer as wat ek haar gesien het, Helga hardloop verby my. Hy het probeer om dit aan te gryp, skud sy kop om te herstel. Sy koes my hand moeiteloos, en toe ek omdraai, het sy was gedruk teen die kabinet met'n rewolwer in haar hand.
  
  
  Vark! sy gespoeg. "Jy sal jammer wees. Doen wat jy wil om te weet alles so sleg? Ek sal jou vertel oor dit in detail nou. En dit is die laaste ding wat jy sal hoor. Wil jy om te weet oor'n boot op die Ryn? Ek sal jou vertel dat. Dit is wat gebruik word deur'n bom. Ja, ek het dit. Net die damn ding ontplof het te gou.
  
  
  As sy het nie net geklim tot by die reling om te duik in die rivier, sy sou gesterf het saam met die ander. En nou, ek het net gedra weg in die water."
  
  
  Haar, kyk na die blou model ee oog. Ek het gesien hoe haar kyk stern voor, maar nooit met die unflappable koudheid sy uitstralen nou. Hy onthou haar as'n ongeduldige, koorsig wesens wat bly so vreemd onpersoonlik in haar ongebreidelde passie. Dit was regtig gemaak rondom twee dele, en die een wat rondom hulle was'n vals, koelbloedige, pervers teef.
  
  
  "Is jy gelukkig met die boot rit op die Ryn nou?" het sy voortgegaan. Ben Mussaf sal aankom vir die vergadering môre nag. Dit bring ton van die goud. Te sleg jy sal nie daar wees om te sien.
  
  
  Sy was nog steeds skree op my, en ek kon nie my oë van haar af. Nou ek het niks om te verloor nie, en sy hotel gered my'n paar keer. Ek het geweet dat daar was'n ander Helga, Helga, wat reeds so honger vir my dat sy kon dit nie help nie. As ek kon dagvaar Helga net vir'n oomblik, ek wil nog'n kans. Haar, het die koord gaan van die lamp langs die bed aan die sok in die kreun langs waar dit gestoor word.
  
  
  "Jy gaan om my te vertel iets anders," sê ek, beweeg sluip aan die regterkant. "Oor ons seksuele ervaring. Ek glo nie dit is suiwer'n komedie."
  
  
  Die geweer is nog steeds wys na my, maar haar oë versag vir'n oomblik. "Dit was nie'n komedie," het sy gesê. "Ek het reeds geweet wat jy was daardie eerste nag in die kasteel. Ek het geluister na jou interessante telefoon gesprek op die tweede toestel. Maar jy is ongelooflik onweerstaanbaar. Jy is iets in my wat se die enigste oordrag."
  
  
  "En laaste nag?" Ek het gevra, terug te trek'n bietjie. "Moenie vir my sê jy het al vergeet oor dit. Ek glo dit nie.'
  
  
  "Ek het nie vergeet nie," het sy gesê. "Dit is net geëindig het, die stem, en dit is dit."
  
  
  "Maar dit was'n goeie, was dit nie, Helga?" My voet was net duim van die muur. "Moenie jy wil om te slaap met my weer, Helga? ... Nou? Onthou jy my mond op jou bors? Onthou jy toe ek genaai jy?
  
  
  Helga se borste swaai met diep, vinnige asem. "Jou bliksem!" het sy gesê, bespotting met woede. Hoor ek die klik van die hamer as sy die geweer afgevuur. Hy lig sy voet en trek die prop rondom die potjie. Die ligte gaan uit, en ek het aan die kant soos'n lummel jaag oor my kop. Hy swaai sy arm in'n wye boog en gevang Helga in die agterkant van die knie, die stuur van haar struikel en vang haar tweede koeël in die plafon. Hare was reeds op die top van haar, en hy het probeer om te gryp die geweer. Sy was nog te vinnig vir my, laat gaan, en hy het, geweer in die hand, as sy gly rond in my kop en hardloop in die kamer rond. Hy kyk haar verdwyn af in die sitkamer en in die gang, dan val die geweer en haar gevolg. Ek kon hoor hoe haar kom die trappe twee op'n tyd, op pad na die dak. As hy klim die trappe, het hy byna vasgevang met haar, maar hey, ek het daarin geslaag om te slam die dak deur, en ek het om terug te stap om te vermy om die deur in my gesig.
  
  
  Dit was pikdonker op die dak, maar ek kon sien haar sowat drie meter van die rand van die dak. Die naaste dak was ten minste ses voete weg.
  
  
  "Nee!"Haar geskree. "Jy sal dit nooit maak nie." Sy ignoreer my, hardloop en spring. Ek het gevoel my bloed vries as sy bereik vir die dak met haar hande, hang vir'n oomblik in die geut, en dan val weer terug met'n lang, nag-verscheurend dood huil. Haar omgedraai. Haar hotel ee spyt, maar kon nie. Ek is net jammer dat ek nie meer inligting kry van Nah. Al van'n skielike, alles het ondraaglik vir my. Ek het'n rowwe dag. Hy haastig af met die trappe en uit in die straat. Ek huur'n tweede-klas hotel kamer in die omgewing en was bly ek het'n plek om te spandeer die nag in vrede.
  
  
  Ek het my oë toegemaak, die wete dat die volgende oggend het ek sal hê om uit te vind waar bin Abdul Mussaf en Dreissig sou ontmoet. Van die kursus, hierdie was'n belangrike konferensie, en sy was baie belangstel om dit by te woon. Ek het'n ontnugtering en oorweldigende gevoel dat gister se opofferings en môre se resultate afhanklik van dit.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 7
  
  
  
  
  
  
  
  Die espresso bar, wat oopgemaak het vroeg, het haar en probeer om uit te sorteer haar verwarde gedagtes oor'n koppie sterk duitse koffie. Ten spyte van haar ontkenning, was dit duidelik dat Helga was'n belangrike lid van die groep wat sy aanvanklik gedink het was so ondoeltreffend.
  
  
  Nou dat hy het geweet hoe dinge gaan, het hy waarskynlik gedink het hulle het iets gedoen dom. Ek is bly om te dink dat nou dat hulle ongetwyfeld geweet het wat gebeur het aan Helga, hulle sou baie senuweeagtig en geleidelik verstaan wat hulle te doen het met. Hulle het drie moord pogings teen my, in bykomend tot die vangs van my in Oos-Berlyn, en al wat dit hulle gebring het, was ten minste ses manne wat die dood plus Helga. En hare was nog steeds. Hulle moet baie senuweeagtig nou.
  
  
  Haar, het ek besef, iets anders. Selfs al was ek besig met hierdie man, Dreissig, ek het nog nooit gesien haar, ego foto's, en ek was nuuskierig oor hoe hy lyk. Lank, klein, kalm, senuweeagtig? Was hy goed wanneer dit gekom het om te verf, of was hy om diegene wat geslaag het? Hierdie dinge is belangrik vir wat kon gewees het wat verwag is en wat nodig is om te gedoen word. Sy het geweet net een ding oor nen. Hy het groot, ambisieuse planne wat ek nog gehad het om uit te vind van A tot Z. Helga se kommentaar oor die bin Abdul Mussaf het haar onthou. Hy was as gevolg om te kom die aand met'n groot vrag van goud, en Helga verpak haar aktetas die vergadering by te woon. 'n aktetas. Dit beteken iets. Sy gaan na'n plek wat nie naby nie, maar ver genoeg weg.
  
  
  Sy gebruik van die tegniek van fiksie gebaseer op die werklikheid. Daar is'n vragmotor wat het my na Oos-Berlyn, maar Neef Hugo was nie'n ware neef. Daar was'n kasteel in wat sy het geweet haar manier, maar nou is sy besef dat haar "oom" was ook nie werklik nie. Die oom was waarskynlik niemand anders as Dreissig. Wat'n beter plek vir'n geheime vergadering as'n ou kasteel? Wat'n beter plek om weg te steek van jou goud as'n ou kasteel? Dit was nogal voor die hand liggend, en ek onthou daardie dag op die linker vleuel, wanneer sy het my rond. Natuurlik, dit was'n ou kasteel met'n uitsig van die Ryn. Sy het gekies om net die regte plek om te blaas die plesier boot, so sy was naby aan die kasteel te droog daar buite ...
  
  
  Ek het gedink oor dit vinnig. Die autobahn reis, die vertraging by verskeie kontrolepunte, en die afstand na die Ryn in Koblenz bedoel ten minste'n vier-uur reis. Ek nodig het'n vinnige motor, en dit het nie nodig om te gaan na'n motor huur maatskappy. Hulle kan slim genoeg om te hou'n oog op hierdie dinge, vermoed dat ek sal probeer om'n motor te huur. Maar ek het geweet waar om te kry om die ego. Sy hoop net dat sy reeds gekoop het'n nuwe een. Ek kon nie help nie, maar lag as ek gegaan het uit vir'n espresso. Hy kon reeds dink Lisa Huffmann se gesig.
  
  
  Sy het die deur oopgemaak haarself, geklee in'n stywe rooi trui trui en blou geruite broek wat ook perfek pas. Dit was maklik om te sien die stygende lyn van haar borste, maar hy het sy oë op haar gesig en sien die effens weggesteek versigtigheid in haar oë, die effens geamuseerde glimlag op haar mooi lippe.
  
  
  "Jy moet regtig wys op die mees onverwagte oomblikke," het sy gesê.
  
  
  "My baie slegte gewoonte,"het ek geglimlag. "Hoe is die nuwe motor? Jy het dit reeds?
  
  
  "Ek voel soos ek moet sê nie," het sy geantwoord, en haar oë het selfs warmer. Maar rumatiek, ja. Sedert verlede nag. Net soos die ander room kinders.
  
  
  "Okay," sê ek, voel'n bietjie skuldig. "Ek wil graag om te leen die ego hotel."
  
  
  Met ongeloof nou gereeld saam met versigtigheid in haar oë.
  
  
  "Nie'n verloorder," het sy ten slotte gesê.
  
  
  "Ek het nog nooit hierdie ernstige," het hy gesê, bars in'n onbeheerbare lag. Hierdie hoogs absurde situasie was te veel van'n uitdaging vir my tac deel van my onderdrukte sin van humor. Lisa Huffmann kyk na my en dan begin lag ook, en binne sekondes het ons albei lag hardop.
  
  
  "Dit is te veel pret," het sy gesê tussen die bars van die lag. "Het jy jou tjekboek met jou?"
  
  
  "Ek het nie nodig om dit op hierdie tyd," sê ek, die insameling van my krag. "Nie regtig nie, nee.'
  
  
  "Geen treine?" "Wat is dit?" het sy gevra ernstig.
  
  
  "Geen treine," het hy herhaal.
  
  
  "Niemand sal skiet op ons?"
  
  
  "Daar is geen een om te skiet ons."
  
  
  "Dit was'n baie duur reis verlede tyd," sê sy ernstig. "Sou dit nie goedkoper wees as jy net'n motor gehuur?"
  
  
  Sy was op die punt om iets te sê, maar sy sny my af. "Ek reeds weet," het sy gesê. "Jy kan nie antwoord nie nie."
  
  
  "Jy is slim," het hy het vir haar gesê met'n laggie. 'n skielike gedagte het my getref. Ek het net nodig om'n Mercedes te kry daar.
  
  
  Dan, in plaas daarvan, het hy sou terug te kry op sy voete en verwag dat talle onvoorsiene gebeure.
  
  
  Ek het haar gevra. "Toe ons daar kom, ek sal kry en jy kan ry terug. Jy sal ook weet dat jou motor is in'n goeie toestand ."
  
  
  Sy het gedink oor dit vir'n oomblik. "Dit is'n mooi idee," het sy gesê. "Tant Anna wil om te gaan inkopies saam met my môre, nie wanneer nie."
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Dan sal jy kry jou motor terug hier op tyd môre."
  
  
  Sy verdwyn in die woonstel en teruggekeer met haar beursie en sleutels. Ons het'n 250 Mercedes Coupe rondom'n klein garage om die hoek, en die pad getref het. Egter, ek was tevrede met my idee. Lisa het eienskappe wat gemaak die reis met twee bene meer aangenaam as as sy het een. Ek weet nooit wat voorlê van my, maar ek het lank'n filosofie van die geniet van dinge, terwyl ek nog kan. Die reis self sou vervelig wees. Met'n pragtige vrou in die motor, dit sou beslis meer aangenaam. En sy was mooi. Wanneer ons gery op die autobahn'n kort tyd later, sy was'n warm en pittige te praat met'n hoë IK, en ook baie seksueel smaaklik. Die broek het nie verberg die lang, dun lyn van die heupe en smal middellyf. Nah het nie groot borste, maar nah het'n sterk opwaartse lyn wat perfek ooreenstem met haar uitdagende ken. Haar bruin oë geflits'n vinnige glimlag, en haar koel, versamel gedrag in wese weerspieël'n sterk positiewe houding teenoor die lewe.
  
  
  Ek het gevra Lisa met rente. "Waar het jy leer afrikaans?"
  
  
  "By die skool," sê sy vinnig.
  
  
  "So jy moet gehad het om'n goeie onderwyser," sê ek.
  
  
  "Eintlik," het sy geantwoord. "En moenie vergeet om jou Amerikaanse films."
  
  
  Ek is jammer wanneer ons bereik die groen banke van die Ryn. Ons het'n buitengewoon hoë aantal vertragings by byna al die kontrolepunte, en die verkeer op die autobahn was ook baie besig. Dit was laat in die aand wanneer ons ry langs die rivier. Sy het probeer om my te kry om te praat gedurende die reis, maar ek ignoreer haar pogings. Maar ek was weer deeglik bewus van die koue, indringende blik wat sy my gee.
  
  
  "Het jy al besluit tussen'n engel verhuis en'n mafia lid?" vra hy haar met'n laggie.
  
  
  "Op'n manier," het sy gesê. "Ek glo jy het iets van beide, en die twee kom in'n heeltemal ander pakket. Hoe oor hierdie, Nick Carter?
  
  
  Ek het om te lag. Dit was nie'n slegte beskrywing. My oë dwaal oor die Ryn, die opsporing van die kontoere van kastele en ruïnes in die heuwels. Sy het nie wil hê om te verloor oë van die kasteel as ons genader dit van die ander kant.
  
  
  Dan het ek skielik het dit gesien kom in die voorkant van ons en trek uit op die eerste sekondêre pad. Hy het haar af en het gou gevind dat die groen pad wat gelei het direk na die kasteel. Ek het dit so dat Lisa kan laat reg nadat ek uit. Hulle wil nie om haar te neem enige verdere.
  
  
  Ek was net oor om te sê totsiens aan haar toe drie mans het uit rondom die onderbos. Hulle was geklee in wit sport hemde en grys langbroeke ingesteek in stewels. Daar was'n embleem van twee gekruiste swaarde op die bors sak van hul hemde. Dit was nie'n sweedse meisie, maar dit was nie'n burgerlike een óf. Dit was in ooreenstemming met Dreissig se politieke sofistikasie. Iets sê sonder om te sê dit.
  
  
  "Dit is'n aparte pad," het een rondom hulle gesê beleefd maar ferm. Hulle was baie jonk, mooi en sterk seuns.
  
  
  "Ek is jammer, ek het nie geweet," sê ek, gereed om terug te ry. My geoefende oog gevind dat twee van hierdie gesluit wit hemde in die boom sirkels. So "Oom" Dreissig was daar. Die rustige ou kasteel het'n hub van die aktiwiteit. Hy ry terug na die sekondêre pad, stop om die hoek waar hy was buite sig van die kasteel wagte.
  
  
  "Dankie, liewe," sê hy vir haar, en gaan uit. "Hier, ek sal laat jy alleen. Jy sien, ek het jou gesê dat die reis sou skadeloos en aangename. Neem die sorg van jouself en jou motor. Ek moet dit weer."
  
  
  Sy het agter die wiel en kyk my in die oog. "Wat is jy gaan om hier te doen?" "Wat is dit?" het sy gevra openlik, sonder'n glimlag en met kommer in haar sagte bruin oë.
  
  
  "Dit is nie tyd vir vrae nie," sê ek saggies. "Gaan huis toe. Dankie dat jy weer.'
  
  
  Hierdie keer was dit my beurt om te verbaas wees. Sy leun uit van die venster, en haar nat lippe wou my. Dit was amper'n sagte soen. "Wees versigtig," sê sy ernstig.
  
  
  Jy is mal, maar ek het nog soos jy. En ek is nog steeds nuuskierig oor wat jy gaan om hier te doen op jou eie. Dit het iets te doen met die slot, is dit nie?
  
  
  Hy lag en streel oor haar wang. "Gaan huis toe," sê ek. "Ek sal kom en sien jy."
  
  
  Ek stap terug langs die pad en kyk hoe dit stadig trek weg, dan is benoud deur die onderbos en kruip versigtig en geluidloos om die oprit. Die onderbos gou verander in'n redelik digte bos, en as sy naby die stegie, haar heuwel rose in die kringe van die bome parallel met die emu. Van tyd tot tyd hoor ek haar stemme en die geluid van motors. Hy onthou dat die oprit was oop die hek, maar die bos geëindig ongeveer dertig meter van die hek. My geheue was reg om hierdie tyd, ook. Soos ek verwag het, die oop ruimte was te wyd te benader ongesiens, behalwe vir die wagte geklee soos die ander op die valbrug en toring. Daar was een gelukkige omstandigheid. Sedert die kasteel staan op die top van'n heuwel, dit kan nie'n sloot met water, maar soos ek gesien het dit die laaste tyd, dit was omring deur'n wye droë sloot.
  
  
  Hy geloop het langs die rand van die bos aan die agterkant van die kasteel. Daar was geen aktiwiteit, so ek besluit om te gee dit'n probeer. Ek het uit die skuiling en af in die sloot, waar ek sien'n ketting brug wat lei tot twee dik eikehout deure. Haar sonsondergang op nah en gedruk een rondom die deure. Tot my verbasing, dit het, selfs as dit kraak en teësinnig. Ek gegly binne-in, maak die deur agter my, en bevind myself in'n wynkelder te begrawe. As ek my manier tussen die rye van die groot bult wyn vate, Sergei skielik verlig binne-in my, wat my herinner dat iets oor dit begrawe het my gepla het tydens my arend met Helga. Hy kyk rond en voel dieselfde ongemak. Ek kon nie verstaan dit, dit was iewers uit my gedagtes, hierdie eienaardige geestelike meganisme wat kan beide irriterende en nuttig. Hare, met die hoop dat dit die raaisel opgelos in my brein. As hy klim die klip stappe en bereik die groot saal, het hy gehoor het'n voortdurende geraas kom van regoor die kombuis en die eetkamer, waar blykbaar stoele geskuif en tafels wat stel.
  
  
  Ek het'n ander roete en het'n wye klip trap na die top van die tweede verdieping. Aan die agterkant van die klein vierkant ruimte langs die trappe, ek het haar drie'n dag, wat was nou ook gesluit. Hy beweeg baie versigtig, kyk na elke nis, en daarin geslaag om oop te maak die eerste deur. Ek was seker dat ek sou vind goud, miskien in bars, miskien in die sakke. Miskien gewere en ammunisie ook. Daar was'n misrekening. Dit was nie goud wat haar gevind, maar die vere. Vere van die werklike lewe voëls in groot hokke lined up in rye. Groot goue-bruin voëls met swart kolle, met'n lang valse kloue en skerp, deurdringende oë. Trots, wrede gedagtes. Hulle was golden eagles, die mees gevaarlike en vinnigste van al die voëls van die prooi. Elke voël het sy eie hok, sommige met'n kap, maar in elke hok was'n kranige gevleuelde moordenaar. Hy skelmpies en buite gevind Orlova in twee ander kamers, saam met verskeie toerusting soos handskoene, gordels, kappies, en die wil. Hy gaan terug na die eerste kamer en kyk na die wilde voëls. Die meeste van die mense rondom hulle was volwassenes, en daar was nie veel vleis links by die onderkant van die ih ruim hok. Mnr Dreissig blyk te gewees het'n fan van die ou sport van die konings, die valk. Maar hulle was nie valke of peregrine valke, hulle was al die goue arende. Blykbaar, het hy ontwikkel'n variant van die gewone valk. Ek het een keer het haar hoor sê dat na'n paar opleiding, die golden eagle kan jag in die dieselfde manier as die falcon. Geen twyfel oor hierdie stokperdjie het iets te doen met die kontak tussen hom en die Arabiese sheikhs, maar hier in die middel van die Rynland, dit was'n geheimsinnige en nie baie voor die hand liggend probleem.
  
  
  As ek geslaag het deur middel van die kamer, het ek opgemerk dat een van die mans in Orlov was op soek na my met'n ongewone belangstelling. Sokolov het haar gesien in aksie en het geweet wat ih kloue kon doen om die vlees en been.
  
  
  Hierdie groot arende, wat gelykstaande hardheid met skoonheid, kon skeur'n persoon uitmekaar, en hulle bloed-skif oë het my laat bewe. Hy het saggies die deur agter hom gesluit en bly stil in die gang om te dink oor waar om te kyk vir die volgende. My eerste vermoede verkeerd was. Ek het nie het om te dink te lank, want skielik het die klip gang eggo, weerklink in my rigting. Hy weggesteek iewers agter haar, in'n klein hoekie, en van daar het hy kon sien die harnas op die platform op die ander kant van die gang.
  
  
  Odin Poe van Dryssig se volgelinge verskyn met'n Arabiese in tradisionele Oosterse klere en dra'n kopdoek. Die man het met hom gepraat in engels. Mnr Dreissig vra Ben Kem, die Agbare verteenwoordiger van Sy Eksellensie Ego Abdullah bin Mussaf, as hy sou so vriendelik wees as om te wag hier. Hy sal met julle wees in'n paar minute.
  
  
  Die Arabiese buig sy kop, en die wag klap sy hakke saam en verdwyn in die gang af. Die Arabiese moes eerder billike vel, en twee skerp, diep-set oë. Te oordeel aan my gevolgtrekking uit die gesprek het ek net gehoor wat Dreissig en hierdie syfer nog nie weet, die ander een het besluit om te neem'n dapper stap. Hare was nogal bruingebrand. Geklee soos'n Arabiese, sy kon beslis opstaan om'n nie-Arabiese. Ek kon dit nie in'n tent vol van sheikhs, maar ek het'n goeie kans hier. As Ben Kemat hier was om reëlings te tref vir die aankoms van sy heer en meester, dit sou'n groot geleentheid om nie net te kry om Dreissig, maar ook om te luister na hom. Dit kan selfs wees die perfekte geleentheid om te kry alles uitgesorteer in een sit. Hugo verlaag dit, en die potlood dun lem van die stilet afgekoel in my palm. Ek het nie soos die skielike sluip aanval, maar ek was besig met'n klomp van die ouens wat het'n patent vir dit. Daarbenewens, was dit nodig om te werk vinnig en beslissend op te tree. Dit sou nie gewees het so lekker as Ben Kemat het wakker geword in die middel van my gesprek. Hy het gekom uit deur die nis, gooi Hugo by die Arabiese, het hom waggel, en dan stadig gesink het tot op die vloer. Dit lê soos'n stapel van lappe.
  
  
  Hy haastig oor, sit op die ego se klere, en gesleep die liggaam oor die klip vloer. Ek het gedink van'n ordentlike en veilige plek vir hom nie, maar ek het nie verstaan hoe moeilik dit was om aan te pas'n liggaam in die harnas. Dit het te lank, en toe ek uiteindelik klaar was en toe die toesighouer van my sitplek gordel, sweet begin om te hardloop af in my gesig. Ek het elke rede om te, want ek wil net teruggekeer om die damn ding om die platform toe ek hoor ruig en het'n lang man in'n grys pak nader. Koue blou oë, versigtig gekam grys-bruin hare, 'n skraal atletiese figuur. Die gesig staar, te dominerende mooi te wees, tog het sommige appèl. Hy hou sy hand uit en het my verras deur die ontdekking dat dit was yster. Ek dink hy was ook'n liggaamsbouer. Ja, sy glimlag was ontwapen, maar'n bietjie gedwing. Maar, natuurlik, hy was van kritieke belang, en ek het geweet dat hy sou'n goeie indruk te maak op die departement. "Welkom, Ben Kemat," Heinrich Dreissig gesê in perfekte engels. "Mag ek stel voor aan haar dat ek en jy volg dieselfde prosedure as Ego Eksellensie en haar?"
  
  
  Hy het hom frons. "Ek bedoel dat ons sal die gebruik van engels as die belangrikste taal," het hy gesê. "U Hoogheid was nie geïnteresseerd in gesproke duits, en my kennis van arabies is ongelukkig baie beperk. Maar ons beide engels praat."
  
  
  "O, seker," sê ek met'n half-glimlag. "Ek sal dankbaar wees." Hy het Carter om'n kamer wat blyk te wees die ego kantoor. 'n groot kaart van Israel en omliggende Arabiese lande beset byna die helfte van die muur. Deur die teken van Dreissig, sy sel is omgekeer. Hy het vir my'n pragtige glimlag wat nie kon nie eens steek die skelm, die berekening van die kyk in sy oë.
  
  
  "Jy lyk nie soos'n tipiese Arabiese," sê hy terloops.
  
  
  "My pa was engels," sê ek onwillig. "My ma het my grootgemaak in Noord-Afrika en het my'n arabiese naam."
  
  
  "Ego Eksellensie se besoek skedule is baie beskeie," Dreissig gesê, glimlag. Dit is duidelik dat, was hy tevrede is met my antwoord. "Ek verstaan dit sal kom om middernag vandag.
  
  
  Die gewone reëlings vir die ontvangs van die goud het reeds ooreengekom is, en dit kom kort voor dagbreek. My ego mense sal los en verwyder die toestel. Jy sal verstaan, natuurlik, dat slegs my mees betroubare mense is wat betrokke is in ons bedrywighede hier in hierdie huis, eenvoudige ... die kasteel. Môre sal'n geleentheid om te gaan in vir sport en ontspan. Ek het gehoor dat U Eksellensie bring twee van sy beste voëls."
  
  
  Hy knik vir haar. Dit het gelyk soos'n goeie tyd vir'n wyse knik.
  
  
  "Na middagete," Dreissig voortgegaan, " ons sal bespreek ons eerste gesamentlike aksie planne."
  
  
  Dit was nie wat ek wou. Hy het probeer om te gebruik om'n soet visvang lyn om te sien of dit sou byt.
  
  
  "Ego Eksellensie het besluit om'n groter deel van die operasionele gedeelte," het ek begin. "Maar miskien het ek dit nie kan doen nie
  
  
  deel te neem in jou bespreking in die aand. So Jou Eksellensie het my gevra as jy wil om te gesels oor die besonderhede van jou plan met my nou. Hy het gesê dat slegs jy, Herr Dreissig, kan dra die inspirerende elemente wat absoluut nodig is."
  
  
  Haar gespog self. Dit het nie veel sin maak, nie sleg vir iemand wat nog in totale duisternis. Dreissig was gevul met trots en onder leiding reguit na sy doel te bereik, soos die een om sy arende op'n vetgemaakte hoender.
  
  
  "Met plesier, Ben Kemat," het hy gesê, wys'n lang, dun vinger op die kaart van Israel. "Die stem is ons vyand, myne en joune, vir verskillende redes. Israel is die natuurlike vyand van die Arabiese volke, soos dit vir duisende jare. Die Jode wil om te reël Israel en die Arabiere hul slawe. Vandag, die Jode in Duitsland nie meer speel'n belangrike rol, maar hulle is vasbeslote om te veg vir ons uit die buite. Israel is die emosionele vou van die Judaïsme se dollar. Wanneer hierdie stapel dollar is deurboor het, die vyand is dood."
  
  
  Hy het gestop om te neem'n sluk van die water.
  
  
  "Die Jode is die plot van'n sameswering van buite teen'n verenigde Duitsland. Hulle is ook die plot van erwe van binne Israel teen die Verenigde Arabiese Voorkant. Die wêreld sal weet dat vrede slegs wanneer die Jode gee Israel en hul intriges teen Duitsland. Maar, en dit is wat die Ego Heerlikheid gesien, die Jode moet ervaring van hul verkeerde beleid eerstehands. Die Russe sal nie gelukkig wees om te help jy, op sy beste met'n paar finansiële ondersteuning. Die russiese weermag het nog nooit regtig die moeite werd om baie buite Rusland. Dit is nie geskik vir gevegte in die hitte, en in die woestyne van die Midde-Ooste. En die Amerikaners sal nie help om die nederlaag van die Jode. Hulle is gestop met alle vorme van die Joodse propaganda."
  
  
  Na die tweede breek, hy het voortgegaan om sy planne.
  
  
  "Die Arabiese mense moet gewapende magte opgelei deur die Duitsers, toegerus met'n duitse hoofkwartier. 'n span van toegewyde Arabiese krygers gelei deur die duitse militêre genieë sal vernietig Israel eens en vir altyd. My militêre adviseurs het reeds opgestel om'n operasionele plan. Ons gebruik die tegnologie wat ontwikkel is deur Rommel, aangevul met'n paar nuttige innovasies. Ons sal sny Israel in drie dele en dan gaan na die oorlog teen hulle. Ons rol op hierdie drie stukke gelyktydig, en sodoende permanent neutraliseer ih se Beloofde Land. Die naam van Lawrence van Arabië sal verdwyn wanneer my planne is voltooi. En hulle sal net weet oor'n sekere Henry van Arabië."
  
  
  Sy kon skaars bevat haar lag. Al hierdie maak nie veel sin vreeslik ernstig. Aan almal, dit is heeltemal belaglik, ook komies om ernstig opgeneem te word. Maar is dit reg? Hy het skielik gedink van'n ander karakter met'n vreemde naam, Adolf Schicklgruber, wat het'n lang pad gekom. Te ver weg. En dan is dit Henry van Arabië was glad nie so kwansuis snaaks.
  
  
  Dreissig was, veral, op die regte pad, en weer ego geluister. Ego se oë is helder, en sy stem was fanaties. Hierdie was weer dieselfde skynheilige woorde wat die wêreld aan die brand nie so lank gelede. Hierdie tyd, dit was vermom as slimmer, met minder skerp kante en dus twee keer so gevaarlik. Terwyl jy luister na ego, het ek baie bewus van die ou refreine, wat effens verander, maar nog steeds het die dieselfde melodie. Nuwe wyn in ou leersakke nie.
  
  
  "Jy moet verstaan," Dreissig voortgegaan, " dat ons onenigheid met die Jode is nie gebaseer op enige rasse-affiliasie, maar spruit uit ih politieke aspirasies, ih politieke ideologie in die rigting van die Arabiese volke, en is ook gerig teen die duitse hereniging. Daarom sal ons beweeg om in twee rigtings - hier, onder my leierskap, in politieke terme, en jy in die vorm van militêre optrede teen Israel. En een dag die wêreld sal spreek die name van Heinrich Dreissig en bin Abdul Mussaf met heilige ontsag."
  
  
  Ou wyn in nuwe sakke. Dit alles kom neer op dit. Ek sien deur middel van die boog venster agter my wat dit was om te kry donker buite, en ek wou te kry Dreissig uit van die ego stoel, want ek het'n paar belangrike vrae voor my.
  
  
  "'n pragtige visie, Herr Dreissig," het hy onderbreek. "Het jy nie sê dat die goud gestuur sal kom vanaand deur die gewone metode?"
  
  
  "Ja, die Rajnakens wat kom na my private jetty," het hy gesê.
  
  
  "Groot," het ek geglimlag. Dit was'n baie insiggewende gesprek, baie meer waardevol as my neo-Nazi gasheer kon dink. Hy was te dink oor hoe om te benader die laaste vraag, naamlik, waar het hy steek al hierdie goud, wanneer'n harde geluid lui uit.
  
  
  Drie veiligheidswagte gehaas in met'n vrou in'n stywe rooi bloes en blou nagegaan broek ...
  
  
  Hy het stadig sy oë toegemaak en gedink oor die hallusinasie. Sy aarsel vir'n oomblik, dan vinnig het haar oë oopgemaak, maar ..... die rooi bloes was nog steeds daar.
  
  
  "Ons het haar buite, probeer om te kry om die hek en kry binnekant," het een van die wagte het gesê. Sy was redelik seker dat Lisa het nie geweet my in my nuwe rol. Sy het nie eens kyk na my, maar het Dreissig'n koue, spieël kyk.
  
  
  "Ek het verlore geraak en hierdie boelies my gegryp," het sy gesê koud. Ay glimlag ongelukkig.
  
  
  "Sy kan werk met die Amerikaanse agent," het hy gesê die wagte. Neem haar af na die marteling kamer. Ons sal praat na haar gou. Hy draai na my. "Hierdie ou kastele nog kan bewys dat hulle die moeite werd," het hy gesê. "Ek probeer om die middeleeuse martel kamer in die kelder is baie effektief."
  
  
  Die wag het begin om te trek Lisa, maar sy skud haar ego en loop uit op haar eie. Hy kyk haar verdwyn, haar rug reguit en haar kop hoog gehou.
  
  
  Lisa Huffmann, het haar in haar gedagtes, as hulle dit nie doen nie doodmaak nie, gee jou so'n pakslae vir jou mooi klein gat wat jy kan nie sit vir'n maand.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 8
  
  
  
  
  
  
  
  Dreissig het my gevra om te eet saam met hom voor die middernag maaltyd voorberei ter ere van Ben Mussaf. Haar kon net dink van Lisa, op die een hand, haar was woedend as gevolg van haar verdoem nuuskierigheid, maar aan die ander kant, sy was diep bekommerd oor haar lewe. Dreissig was ernstige, ten spyte van al sy Nazi stylings en melodramatiese idees. Vir al hierdie gladde retoriek en insiggewende propaganda, die siel van'n gevaarlike diktator was weggesteek. Ek het gedink oor die trek Wilhelmina uit en skiet die emu in die kop op die plek, maar ek was bang om dit te doen. Ek het nie geweet hoe baie vreemd lyk hy opgetel het uit sy geheime afgod Adolf Hitler. As die ego van die volgelinge was gevul met'n soortgelyke filosofie van Götterdcimmerung, die dood van die ih leier kon ontketen'n orgie van self-vernietiging en wrede moord. Lisa sal beslis nie oorleef nie. En hy het nie sy kanse nie.
  
  
  Nee, ek sou gewag het vir haar. Dreissig was gevaarlik, maar eers haar hotel besluit hoeveel Ben Mussaf sou speel. Haar vermoede was dat die arabiese het net een ding in gedagte: 'n kans om te neem oor Israel. Hy was seker dat hy aanvaar die uiters aantreklike militêre aspekte van die Dreissig plan, maar nie die ego-gedrewe anti-Semitisme. Die Arabiere is materialistiese realiste. Selfs ih haat van Israel is sekondêr tot'n realistiese benadering tot die feite. Selfs op hierdie stadium, daar is sekere groepe wat regtig gekyk na die bestaan van Israel. Dit was unapologetic seuns soos Ben Moussaf, en politieke aktiviste soos Nasser wat gehou om die vuur aan die gang. Maar ek het nie baie goed verstaan dat wanneer sy nuwe mentor was uitgeskakel, Ben Mussaf sou pak en gou vergeet van alles in die gesig van die werklikheid. In elk geval, dit was die moeite werd om'n probeer. Buitendien, ek het nie regtig'n keuse tot Lisa Huffmann vrygestel haar so gou as moontlik.
  
  
  Hy het geweier Dreissig se uitnodiging om middagete saam met hom en het gesê ek wil eerder gaan na die middeleeuse martel kamer te sien vir myself. Hy het beveel dat een van die wagte'n donker, onheilspellende trap. Sy ontdek dat ons sal gaan mimmo die ingang van die wyn vat in'n selfs laer vat. Ons geslaag rye van die ou hout kratte. Hy sidder om te ontdek dat hulle hul eie kiste, opgestapel volgende aan die martel kamer. Die kamer self is verlig met fakkels. "Ons gebruik nie die ego tac deel," het die wag verduidelik. Mnr Dreissig het nie dit nodig ag om uit te voer elektrisiteit hier. Behalwe, dit is baie romanties, is dit nie?
  
  
  "Beslis," ek erken. Die oë van'n heeltemal kaal man vasgeketting aan die muur yster bygevoeg om die romanse ...
  
  
  "Hy het probeer om te beroof Herr Dreissig," het die wag gesê. "Ek verstaan dat die ego vonnis uitgevoer sal word môre."
  
  
  Die man het getoon tekens van ernstige geweld. Ego se bors en arms is gedek in rooi cilinderinhoud, en daar was'n merk op haar maag. Deur die nou, het ons bereik die martel kamer self, en sy gesien het'n indrukwekkende versameling van marteling implemente op die mure en in die middel van die kamer. In bykomend tot die baie dekadensie en boeie, daar was rakke, wiele, gloeiende oonde vir die brandmerk en gouging uit die oë, sowel as baie sinistere items.
  
  
  toestelle wat hy kon net raai op die doel van die.
  
  
  Drie wagte gelei Lisa aan die middel van die kamer, waar in die flikkerende fakkels, Odin rondom hulle het haar hande agter haar rug, en die ander twee het nou net ingeskryf het vir wanneer'n mens rondom hulle het haar swart, pienk onderklere met kant trim. Lisa se oë was vol van stokrose, en haar eetstokkies was nat en rooi. Haar borste, wat ek vermoed het, was wys en mistel'n pragtige lyn met aantreklike uitsteek nippels. Nah het lang bene, mooi bene en buigsaam kalwers, 'n slank liggaam en'n gladde, plat liggaam. Die perfekte aanvulling vir'n man se liggaam. Hy het in die skadu en kyk as een van die wagte aangeraak haar sappige borste. Lisa trek haar hand weg, en haar naels gekrap op haar ego waar hulle kon. Die wag teruggedeins, voel die bloed op sy nek, en klap haar oor die gesig met die agterkant van sy hand. Sy het op die wiel, en die ander twee gryp haar en vasgebind haar om dit te. Dit is baie eenvoudig. Lisa was wat gekoppel is aan die wiel met'n leerband om haar bene, arms, en beide arms. Met elke draai van die wiel, die gordels stywer, so dat die verkeer gestop het, en die slagoffer was in gevaar van die dood.
  
  
  In sommige mense, die wag verduidelik, "het die niere en ander organe bars van die druk, maar hulle het nog die laaste'n lang tyd."
  
  
  "Pragtige," sê ek. Hulle draai die wiel skerp, drie volle draai. Haar, sien die bande versterk en sny deur Lisa se heerlike liggaam. 'n lang sug van pyn ontsnap po-ee, rta, en sy sien die wilde vrees in haar oë.
  
  
  "Wat gestuur is jy hier?" het die lyfwag, gevra. Hy draai die wiel weer, en hy het gesien dat die band is styf getrek oor haar maag. "Niemand nie," het sy geskree. "Stop ... o, God, stop!"
  
  
  Hy gedwing om die wiel te maak nog'n volle draai. Lisa se pragtige liggaam uitgestrek op die bande, en sy kom uit'n groot jammerlike huil wat eggo deur die kamer. Die wagte het nou heeltemal oorgegee aan hul sadistiese neigings, en Odin draai die wiel om hulle weer. Lisa se skree het nou een lang, swaar, snikkend klank, en ek kon sien haar lewe skud in pyn en kontraktering as haar spiere het gereageer op die intense druk. Nou is sy huil hartverskeurend, rof snikke al die tyd. Ek is wegkruip in die agtergrond, met die hoop dat hulle sou stop en laat op hul eie, sodat ek kon kom later terug en los te maak van haar. Maar toe hy sien dat een van die mans is gaan om te draai die wiel weer, hy het geweet dat sy hoop was tevergeefs.
  
  
  Openhartige langs my, sy het'n dik yster kroeg leun teen die toonbank. Ego gryp haar, sny af die naaste man, en gooi die tweede wag se ego. Die ander twee was verbaas oor wat hulle gedoen het, so gou. Sy was gedryf deur die stok in die lewe van die eerste. Die ander een het nie getref nie. Haar ego het hom in die kakebeen met die einde van die dwarslat, en hy plons neer op die top van sy skop. Watter verskil maak dit aan my? Hy het vinnig losgemaak Liza en laat sak haar tot op die grond om haar te laat rus.
  
  
  "Sit nog steeds," sê ek, trek die bloes oor haar kop. Sy kyk op na my, en erkenning flits in haar oë.
  
  
  "Nick!'O, " het sy snak na asem, en onmiddellik klou aan haar bloes aan haar bors.
  
  
  "Moenie so preuts," ek het gesê hees. "Ook, ons nodig het om te haastig. Sit op jou dinge." Sy trek versigtig en is gefotografeer dra Arabiese klere en hoofddeksels. Ek het genoeg gehad, ek kon nie beweeg vrylik in die nen. Hy het Lisa se hand en het op die trappe, maar gestop by die ingang van die wyn vat.
  
  
  "Sit," sê ek. Dit lyk soos'n goeie plek om weg te steek. Ek het geweet hulle sal die uitkyk wees vir ons gou. Ons gekruip in'n donker, skaduryke hoek, waar ons was omring deur die groot vate van die wyn.
  
  
  "My lewe," Lisa gekla. "Dit sal nooit weg te gaan."
  
  
  "Natuurlik kan jy doen," het ek grom. Hulle het net-net begin. Haar, ek het ingegryp want ek sien dat jy kon nie enige meer. Jy weet, as ek dit kry jy uit hier in die lewe, ek sal klop jy al die pad om te Kaiserslautern Strasse. Wat is redelik damn dom van jou. Wat die hel is gekry in jou, maat?"
  
  
  "Ek is so jammer," het sy gesê ongelukkig. "Ek het net dinge moeilik vir jou, het ek nie? Haar hotel sal vra as daar iets is wat ek kan doen om jou te help. Ek het'n gevoel dat iets gevaarlike aan die gang was."
  
  
  Sy snik, en hy omhels haar. Sy kruip oor my. "Kan jy my vergewe?" "Wat is dit?" het sy gevra nederig.
  
  
  "Dit mag dalk nie nodig wees nie," sê ek. "As ek kan nie dink aan'n manier om jou te kry uit van hier, miskien moet ek verlaat totdat ek hulp kry.
  
  
  Ons was net hier sit, want daar was'n deur die nabygeleë deur middel van wat hy gehad het in die kasteel. Hy het Lisa se hand weer en hardloop mimmo vate wyn na die twee eikehout deure. Ek is bly dat my gewone versigtigheid was nie heeltemal ontspanne en ek het net die deur oopgemaak'n kraak. Dit was genoeg om te sien dat daar was'n paar wagte staan aan die agterkant van die kasteel, 'n paar om hulle met die hand karre, en ander leun op vier-wiel plat karre. Hulle was waarskynlik wag vir iets en toe dit uitgang vir ons. Ons het teruggekeer na die wyn vat en gekruip terug na ons draai. Sy het dadelik heerlik om my, en haar liggaam was sag en soet in my arms. My oë afgeroomde verby die rye van die vate as ek probeer om te dink aan'n ander manier om te kry Lisa uit. Brylev skielik tot my deurgedring. Nou het ek geweet wat my pla in hierdie verdoem wynkelder te begrawe.
  
  
  "Dit is nie'n ware wyn vat, Lisa," sê ek saggies. 'is jy seker?'Wat is dit? " het sy gevra, om na haar voete en kyk uit in die duisternis.
  
  
  "Ek wed jou'n baie," sê ek. "Ek het geweet iets is verkeerd, maar ek kon nie uit te vind wat is regtig verkeerd. Maar ek ken haar nou. Neem'n blik op die top van die vate. Dan sal jy sien dat daar is proppe op die top van die vate."
  
  
  Lisa knik. "Op die oomblik is, in die wynkelder," ek het voortgegaan, " sommige van die wyn is gebottelde in suiwer swael vate. Dit gebeur drie keer. Vir die derde keer, die loop is geplaas op sy kant, sodat die gestruktureerde gat aan die binnekant is in die wyn. Dit verhoed dat lug monsterneming van die begin van die vaartuig. En ons hoef nie een rondom hierdie vate op die rakke met'n stopper op die kant! "
  
  
  Haar, het na die naaste ry. Hy was klop op die vate van alle kante. Gou my vingers het'n dun rand in die hout en dit gevolg, en dit blyk dat die rand gevorm'n vierkant sowat twee meter by twee meter. Hy druk af op'n vierkant wat het op pad na die een kant en val, dan sit sy hand deur die gat waar die wyn was nie mors uit en het oor'n harde reghoekige voorwerp bedek met jute. 'n goue pakhuis gevind dat dit. Elke pot het'n geheime goud kamer soos hierdie.
  
  
  Sy het net terug na die hout vierkante in plek wanneer ons hoor stemme en'n senuwee-shaggy. Hulle ontdek die wagte geslaan en Lisa se verdwyning. Die Arabiese burus hy het haar verlaat, vir estestvenno, het hulle iets om oor te dink. Ek het gehoop dat hulle sal vertraag die soek van die wyn vat totdat die laaste een, of miskien nie kry om dit ten alle, maar ongelukkig, hulle het in byna onmiddellik. Die lanterns sny deur middel van die duisternis en geskiet in die rigting van die hoek waar ons wegkruip. Die tyd het aangebreek: veg of oorgawe. Sedert die laasgenoemde het nog nooit'n beroep op my, sonder om te probeer om die voormalige, het ek geskiet die lanterns twee keer, gehoor vloeke, en sien balke van die lig blink op wisselvallige kurwes. "Bly naby aan my, liewe," Lisa genoem na haar. "Ons nodig het om te haastig."
  
  
  Ons bereik die trap net soos twee wagte neergedaal het. Wilhelmina blaf twee keer, en albei van hulle het af die trappe. Ons was nou boontoe, en hy trek Lisa om die hoek wanneer ses wit hemde het aangehardloop gekom, van die kursus te strooi rondom die kasteel. Hy het gewag'n oomblik, dan hardloop vir die hoofhek. Al wat sy wou hê, was vir Lisa om te gaan na die motor. Ons kan dit nie doen nie. 'n hele horde het aangehardloop gekom buite. Hy verpand dit vir nog twee seuns, omgedraai, en ons hardloop terug na die kasteel.
  
  
  Die mure van die belangrikste gang was bedek met alle vorme van middeleeuse wapens. Daarna het hy opgespring en verwyder die gevreesde voorwerp wat gedra het die evokatiewe naam "Morgenstern". Dit bestaan uit'n foelie met'n yster punt aan die einde van'n lang smash verbonde aan'n stok. Lisa heerlik om te kla as die horde het my genader. Sy was swaai'n middeleeuse wapen met al haar mag. Die vreesaanjaende foelie swaai in'n wye boog, en hy het ten minste vier van Dreissig se ander trawante val met gapende wonde, bloed spuit rondom hulle. Hy het voortgegaan om te hou die geweer as hy hulle genader. Drie meer geval het. Dit was'n baie effektiewe wapen. Ek was aangeval van agter. Ander gryp my bene. Hy het gestruikel, maar was vasbeslote om voort te gaan waai goeie dag aan hulle. ih is groter nou, maar hulle het'n respekvolle afstand. Sy het die leiding in die ih se rigting en onmiddellik gefokus op die drie-Eenheid-Katedraal se drie-eenheid hou van my. Ek klop een af, omkring hulle met'n skerp regterhand, en was besig om op die tweede een, clutching my bene, wanneer iets hard ontplof in die agterkant van my kop.
  
  
  die klip mure draai na rubber. My tweede skop my getref hoog, en dit voel steeds soos val. Toe hy sy bewussyn verloor.
  
  
  Toe ek wakker word, sien ek'n baie van die lig rondom my en die gehoor'n lawaaierige fluister van die stemme. My polse gevoel swaar, en toe ek kyk op hulle, het ek gesien dat hulle was toegedraai in staal bands. Ek was min of meer getrek. Die dowwe waas skoongemaak, en die eerste ding wat ek gesien het, was Lisa, wat reeds sit langs my, ook vasgeketting up. Dan Dreissiga gevind haar, nog steeds onberispelik geklee, langs'n kleiner man in'n versierde kleed. Ben Mussaf aangekom het, en sy gevolg het hom gevolg. Dreissig trots verduidelik hoe hulle gevang het ons. Langs Bin Mussaf was'n arabiese met twee hokke, elk met'n kappie goue arend.
  
  
  "Hulle sal'n perfekte teiken vir ons môre, dink jy nie, U Eksellensie?" sê Dreissig om die Arabiese. Ben Mussaf knik, sy gesig ernstig, maar sy ego oë was so skerp en indringende as die arende ego oë. Ek het die indruk gekry dat Ben Mussaf was ver van gelukkig toe hy opgemerk het dat buitestaanders het ingeskryf Dreissig se skuilplek.
  
  
  "Is hulle die enigste twee?" "Wat is dit?" het hy gevra, op soek na Dreissig stip.
  
  
  "Ons gesoek het dit deeglik," Dreissig geantwoord. "Die Amerikaanse was'n doring in ons kant vir'n paar dae. Hy is die berugte agent van die ihk BYL.
  
  
  Ben Mussaf snork, en Dreissig beveel dat die wagte om ons te lei weg. Terwyl ons neem haar weg, ek het gehoor Ben Mussaf vertel Dreissig dat die ego mense sou bly met die goud op die skepe totdat dit veilig gelaai. Lisa en ek was opgesluit in die martel kamer en links na lot vir onsself. Haar, kyk na nah.
  
  
  Ek het vir haar gesê."Weet jy wat ek glo?" "Ek dink nie Tannie Anna is gaan inkopies doen vandag."
  
  
  Sy byt haar lippe en haar oë verduister met bekommer nie.
  
  
  "Wat gaan hulle doen met ons?" het sy gevra.
  
  
  "Ek weet regtig nie," sê ek. "Wat dit ook al is, jy kan wed dat jy nie soos dit. Gaan kry'n paar slaap.
  
  
  'Slaap?"Nee! " het sy uitgeroep ongelowig. "Moenie laf wees nie. Hoe kon hy? '
  
  
  Maklik. Kyk.'Haar, maak sy oë toe, leun met sy kop teen die kla, en na'n paar oomblikke aan die slaap geraak. Baie jare gelede, en onder verskillende omstandighede, sy het geleer dat daar is'n tyd om te slaap en'n tyd om te veg.
  
  
  Beide is ewe belangrik, en ek het geleer om die meeste te maak van ih onder enige ander omstandighede. Hy het wakker geword teen dagbreek en glimlag. Lisa was aan die slaap langs my. Soos ek verwag het, al hierdie emosies het haar verlaat, in'n toestand van uitputting. Die oggend geslaag het, en niemand het gekom om ons te sien. Dit was amper middag toe Lisa wakker geword. Die ander gevangene was nog steeds op die smash, openlik teenoor ons. Hy het beweeg, maar hy het nie'n woord sê vir ons. Afgesien van die sagte goeie oggend, Lisa was ook stil, en daar was vrees in haar oë. Van tyd tot tyd, het sy na my gekyk, probeer om te ontwaak haar kalmte en selfvertroue, maar ek kon nie.
  
  
  Dit was die middag, en niemand gekom het nie. Hy het begin om te hoop dat iets verkeerd geloop het, maar na'n ruk, het hy gehoor het haar benadering die wagte. Eers het hulle losgemaak Lisa, dan my, en die blote bietjie man op die ander kant van die kamer. Ons was gelei het tot die trappe en uit in die aand son. 'n half-dosyn mans by ons aangesluit het, en ons het na vore gekom in die heuwels, en op die laaste, na aanleiding van'n beboste pad, het ons bereik'n wye, skuins, keurig versorg grasperk. Sy het gesien hoe'n groep mans staan op die top van die helling. Daar was Dreissig in sy ry broek, en Ben Mussaf in sy kapotjas. Agter hom was drie Arabiere, wat elkeen dra'n goue arend op sy pols. Ek voel baie ongemaklik. Hy het geweet baie goed dat ons nie hier gebring het vir'n vreedsame voël wys, en dit het gou duidelik geword.
  
  
  "Ek is jammer ons het julle wag so lank," Dreissig het gesê met'n sadistiese skynheiligheid in sy glimlag. "Maar U Hoogheid, ek verander haar skedule en'n vergadering gehou nie toe, maar nie vanaand nie."
  
  
  "Ek het gedink jy was baie besig die tel van goud," het hy gesê soet. Dreissig het sy goddelose maar sjarmante glimlag weer.
  
  
  "Nee, dit sal nie wees tot vanaand," het hy gesê. "Die skepe aangekom het kort voor dagbreek, en sedert los neem nogal'n lang tyd, het ons besluit om te wag tot vanaand om seker te maak dat die verkeer op die rivier sou dit nie agterkom ons."
  
  
  "En ek is bang jy sal nie sien dit," het Ben Mussaf gesê, bestel een van die falconers te hang die arend op sy pols. Hierdie pragtige jagters het'n baie interessante eksperiment in die winkel vir hulle. Hulle is spesiaal opgelei is om te jag mense. Dit gewekt die belang van die Man Dreissig in hierdie sport, en hy het my bewondering vir sy verskeidenheid: goue arende wat kan opspoor en vernietig koeriers en maklik ontsnap uit die nastrewing. Dit is'n fantastiese uitvindsel. Die goue Arend is bekend om te wees'n natuurlike jagter en moordenaar. Dit maak nie aanval enigiets wat beweeg, so dit was nie'n kwessie van die ontwikkeling van ih instink, maar van ih wat spesialiseer.
  
  
  "Omdat ons atlete," Dreissig bygevoeg , " ons is al drie van ons'n sport geleentheid om weer ons vryheid." Hy wys na'n bos van die bome op die basis van'n groen helling oor vyf honderd meter weg. "As jy na die bome in die lewe," het hy gesê,"jy sal vrygestel word." Hy glimlag op haar soos'n boer met'n tandpyn. Ek het haar gesien, soos Sokolov, en nie Yastreb-in aksie, en ek het geweet watter soort van die geleentheid was hy gee ons. Ben Mussaf opgewek sy hand, en die kappie arend verskuif, gereed vir aksie. 'n klein, nog steeds heeltemal kaal man was vorentoe gestoot. Hy sien die jammer en kommer in Lisa se oë.
  
  
  "Kom op, vark!" Dreissig geskree en skud die klein, naakte man. Die man kyk terug, sy oë skielik kom om te lewe, en hy hardloop afdraande op'n desperate spoed.
  
  
  "Verwyder jou kap!" Ben Mussaf beveel dat die falconer, wat onmiddellik los die toue by die agterkant van sy kap. Met'n vinnige beweging, Ben Mussaf verwyder die kap van die arend se kop, sy hand gelig, en die arend gevlieg in die lug. Ek sien hom die eerste keer stadig skuldig bevind deur die Hof van Bosnië en Herzegovina in die lug, beskryf'n groot sirkel, en dan begin duik. Die klein man was reeds halfpad teen die helling af, en hy voel Lisa druk my hand. "Hy sal dit doen!" fluister sy opgewonde. Ek het nie sê enigiets aan haar. Die verskriklike waarheid geopenbaar sal word aan jou in'n kwessie van sekondes. Haar, sien die arend val soos'n bom. As die groot goue vlerke genader Po Wiskunde, hulle versprei om te vertraag die momentum, en die dier geland met sy kloue uitgebrei. Haar, het die kloue gly oor die koppe van die man, en'n stroom van bloed spuit rondom hom. Ons kon hoor die ego uitroep van pyn as hy klou aan sy kop met albei hande, struikel en val. Hy het aan sy voete en begin hardloop weer, maar die arend het omgedraai by die einde van sy vlug en genader om sy prooi weer, hierdie keer met sy ego kloue diep begrawe in sy ego hande. Wanneer die groot voël het vir'n oomblik, dit trek die een arm agter dit, selfs die opheffing van die persoon'n bietjie van die grond af. In die volgende oomblik, die kloue druk op die gesig en nek. Met'n groot stem geroep dat die seer, die klein man op die grond geval. Die arend het weer in'n dwarreling van die vlerke en vere, en nou skeur die vlees van sy naeltjie. Dit is'n gruwel, gruwel oë as die bloeddorstige arend het voortgegaan om uit te ruk die naakte liggaam totdat dit is'n lewelose massa van geskeur en verskeur vlees. Op die laaste Ben Mussaf laat uit'n skril fluit, en Orlovskaya spits sy ore, het opgekyk, gevlieg terug, en uiteindelik geland het met bloedige kloue en'n bek in sy pols. Hy kyk na Lisa. Sy bedek haar gesig met haar hande. Die falconer onmiddellik bedek die arend met sy kap en teruggekeer na die kasteel.
  
  
  "Dit is'n pragtige gesig," Dreissig gesê bewondering. "Nou is dit die meisie se beurt. Jou klere af te neem." Lisa gaan sit rustig en bedank as sy was so verneder. Haar, het geweet wat gaan gebeur. Nah het nie'n beter kans as die klein man. In'n paar minute, wat'n pragtige liggaam sou gewees het verminder tot'n bloedige, geskeur karkas. Dit kan slegs voorkom word deur die uitskakeling van die arende, en ek het haar nie gesien nie. Maar as hierdie gedagte flits deur my gedagtes, het ek besef dat, terwyl ek kon nie draai af van die arende, hulle kan afgeskakel nog ander. Hulle was kappies dra tot die oomblik ih is vrygestel, omdat hulle opgeskeur ander ander dele by die eerste geleentheid. Nou Lisa was heeltemal naak, en Dreissig, Ben Mussaf, en almal is besig met haar skoonheid.
  
  
  "Dit is'n skande," arabiese geraai.
  
  
  "Ja, maar sy het om te betaal vir Helga se dood," Dreissig gesê. "'n oog vir'n oog, 'n tand vir'n tand, U Hoogheid."
  
  
  Niemand kyk na my, en hy glip sluip agter die falconers, saam met die twee oorblywende arende. Ek het Dreissig gryp Lisa en stoot haar. "Hardloop," roep hy, " hardloop, jou klein teef." Lisa gehardloop en het
  
  
  die lenige figuur kyk pragtige op die gras. Ben Mussaf was die voorbereiding vir die tweede arend wanneer hy lig twee deksels in een beweging en laat uit'n groot stem geroep. Met'n flap van hul vlerke, die twee voëls het, omkring in'n wye sirkel, en gevlieg na mekaar. Hulle bots in die lug met'n stroom van vere en bloed. Hulle geskei vir'n oomblik, weer aangeval, en kloue en snawels skeur verwoed teen mekaar. Hulle het opgestaan en val op dieselfde tyd, geskei vir'n oomblik, en teruggekeer na die aanval. Bloed gespuit in die lug. Dit was'n lewe-en-dood stryd wat gewoonlik gebeur vinniger as wat dit lyk op die eerste oogopslag. Skielik, was daar'n baie gewelddadige botsing hoog in die lug, en dit was'n spruit. Hulle het op die grond, die wenner effens meer bewus as die verloorder. Dreissig en Ben Mussaf was so gefassineer deur die oë as ek was, maar nou het hulle gluur my. Haar gekyk mimmo hulle. Lisa verdwyn uit sig in die bos.
  
  
  "Gaan na haar," Dreissig het beveel dat'n paar van sy manne. "En lojale "boor maatskappy "Eurasië".
  
  
  "Jy het belowe om haar vryheid as sy kon bereik van die bos," sê ek. "Jy het geen ordentlikheid en dikwels dit nie doen nie, doen jy?"
  
  
  Hy het my geklap oor die gesig met'n gesig vertrek van woede. Dit was'n oop palm staking, maar my doel was spin. . Indien hy verwag dat my om te reageer met angs en vrees, hy was verkeerd. Haar ego het hom hard in die lewe. Hy verdubbel oor, toegedraai sy arms om die lewe, en val op sy knieë. Vier wagte gryp my voor ek kon skop ego in die gesig.
  
  
  "Neem hom weg," Ben Mussaf beveel dat die wagte as wat hy gehelp het Dreissig aan sy voete. Dit is maklik om dit te deel met hulle. Hulle het my terug na die put en toegesluit my polse in kettings weer. 'n uur later, dit was donker en hy was nog steeds alleen. Met verloop van tyd, haar stahl is'n bietjie meer optimisties. Natuurlik, hulle het nie gevind Lisa. So miskien het sy ontsnap na alles. Ten slotte, het hy begin om te ontspan. Al wat ek moes doen, was nou dink oor hoe ek kon kry uit hier op my eie, hoe ek kon kry Dreissig, en hoe ek kan ruïneer my ego se planne. Dit is al... Maar dis nie al nie!
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hy kyk versigtig as Dreissig se manne het die goue vrag in die wyn vat. Hulle het om te gebruik die agterste ingang, en die wyn vat was nie ver van die martel kamer. Jy moet dit hoor. Maar, blykbaar, hulle het nie gewerk het op dit nie. Ten minste my waarskuwing ore het nie opgetel het iets tog - daar was'n doodse stilte in die afgrond. Skielik hoor ek die klank van sagte voetstappe binne-in my. Sy loer in die dowwe weerkaatsing van die fakkel wêreld, en skielik het'n rooi figuur.
  
  
  "O, asseblief!" Het ek uitgeroep. "Wat de hel doen jy weer hier?"
  
  
  "Ek kon nie uitlos," Lisa gesê. "Hulle heeltemal afgesper die gebied met patrollies, so sy was teruggekeer. Jy het my hier, so kry my nou uit.
  
  
  "Gaan," het ek geprotesteer. "Jy my gevolg het, en jy het dit as'n straf!"
  
  
  Sy glimlag. "'n klein misverstand," het sy geantwoord. Sy het my uit die boeie. Haar oë was nie meer bang en apaties, maar koud en vol vertroue weer. Sy het kommentaar gelewer op hierdie.
  
  
  "Ek was bang en beledig, en ek is ook skuldig gevoel," het sy gesê. "Nou is sy is net woedend."
  
  
  "Waar het jy jou klere?"
  
  
  "Op die gras waar oni ih was links," het sy geantwoord. Toe sien ek dat ek kon nie verby die mimmo wagte, weggesteek in die bos, byna vries tot die dood, en dan gaan terug na die grasperk waar my Swede was lê. Ek het net sit op'n bloes en broek."
  
  
  Sy moet nie vir my vertel dat. Hy het gesien hoe haar voor, die pragtige kurwes van haar borste druk teen haar stywe bloes, die blootstelling van haar klein, gepunte tepels. Hulle was'n belangrike aansporing om ons te kry uit van hier veilig en gesond.
  
  
  "Ek geslaag het in die beskuldigdebank," het sy gesê, staan op. "Hulle het nog nie begin die oordrag van goud nie. Ben Mussaf se manne is nog steeds die bewaking van die bote."
  
  
  "Hoeveel?'Ek het haar gevra. "Of het jy nie sien hierdie detail?"
  
  
  "Ek het getel ses," het sy gesê skerp, " drie op elke skip."
  
  
  "Jy is'n goeie kind," sê ek. "Miskien sal ons maak dat jy'n spioen."
  
  
  "Het jy besef dat ek nog steeds nie verstaan nie wat dit is alles oor?" het sy gevra
  
  
  toe sy my gevolg het op die trappe. "Anders as wat ek ontdek het, jy het nie vertel my niks."
  
  
  "Ek sal jou vertel alles wanneer ons kry uit van hier," sê ek. "Ek belowe. As ons dit nie kan uitvind, moenie bekommerd wees oor dit."
  
  
  Die voorval met die arende het my laat dink oor die draai Dreissig se strategie teen hom. So het die goud skepe is nog steeds geparkeer op die Porta bar, hy was seker die goud was weggesteek agter misleidende camouflage. En haar doel is nie net om te jaag hierdie bastards, maar ook om te maak goud mynbou onmoontlik. Hy het gestop toe ons bereik'n groot gang en gryp nog'n middeleeuse wapen van die muur, hierdie tyd'n swaar byl met twee skerp lemme. Ek het iets nodig wat was stil en doeltreffende, en dié is die eienskappe wat die battleaxe in gemeen gehad het. Danksy my ervaring met gutentag, ek het begin om te respekteer en verkies om hierdie middeleeuse wapen. Hierdie keer het ons ingesluip na die voordeur, om te onthou dat die wyn vat se rug hek was uitzwerming met wagte wag vir die goud. Ongetwyfeld, hulle was nog steeds daar. Daar was net een wit hemp sit by die hoof hek. Hare kruip op hom en sy ego in die hoofde van die plat kant van die byl. Ons gooi ego in die geut nadat ek het dit van hom met'n pragtige dolk.
  
  
  As ons haastig in die rigting van Porta Bar, ek het besef dat Dreissig se krag het reeds aansienlik verminder deur my. Ek het nog altyd geroem myself op'n werk goed gedoen. Hy het minder mans nou, en blykbaar besluit te plaas, die meeste van hulle binne die grense van sy eiendom te hou Lisa van ontsnapping. Egter, hy opgetree het met uiterste versigtigheid. Hy het amper gevoel sukses en het nie wil hê om dit te slaag mimmo my. Die skepe vasgemeer is mesh saam op die plat hawe bar. Ek het vier Arabiere loop heen en weer op die skepe. Die ander twee was waarskynlik slaap iewers in die bote.
  
  
  "Ons sal kruip op ons mae," het hy vertel Lisa. "Ons nodig het om te kry so naby aan hulle as moontlik om dit te lek voordat ons tref." Dit was'n donker nag vir wat hy was dankbaar. Met Lisa agter my, ons stadig en versigtig vorentoe beweeg duim vir duim. Wanneer ons net'n paar meter van die hawe van bar, sy is oorhandig deur hey byl.
  
  
  "Met hierdie, jy sny die toue wat vashou aan die skepe vasgemeer na die beskuldigdebank. Moet nie betaal enige aandag aan wat ek doen. So sny hierdie pilare so dat die skepe sal kom af."
  
  
  Ek het gewag tot die naaste arabiese draai weg van my af en op pad na die agterkant van die skip. Sy het een groot sprong, en geland in stilte op die balle van die voete. Die dolk ek het van die lyfwag was in my hand toe haar geland op die dek van die skip. Hy het vinnig gestuur vir die eerste Arabiese en verlaag ego na die dek. "Die ander een net omgedraai en het vir my net soos die dolk deur die lug gevlieg en gesink het in die emoe se bors. Hy steier en probeer om te trek die lem oor sy bors met albei hande. Hare was langs hom staan, voordat hy geval het, en ook verlaag ego na die dek, die teken van'n swaard oor ego se liggaam. Die derde, as wat ek verwag het, was vas aan die slaap in die stuurhuis van die skip. Ek het seker gemaak hy het nie wakker word nie ... ek het gehoor die byl staking die tou styf, en voel die boot begin om te beweeg as die tou gebreek. Die drie Arabiere op die volgende vaar ook het dit gehoor en omgedraai. My dolk tref die Arabiese weer. Haar, hom sien val. Die ander twee het van die skip en hardloop langs die strand in die rigting van die kasteel. Ih het nie probeer om haar te stop; hy spring af van die skip net soos die tweede tou gebreek het, en die boot was onmiddellik af te blaas die paneel. Lisa het reeds sny die eerste reël van van die tweede skip se begin wanneer die byl het haar uit Nah en het sorg van die tweede een.
  
  
  "Laat ons gaan," het sy gesê. Hy glimlag op haar, en ons het gekyk hoe die tweede skip ook weggedryf en het by die eerste, beweeg stadig af in die rivier.
  
  
  "Wat gaan aan met hulle?" Lisa gevra.
  
  
  "Ih is uitgevoer deur die huidige, en vroeër of later sal hulle tref'n kaap, pier, of miskien selfs'n skip. Maar jy kan wed dat'n paar ordentlike burger sal noem die rivier polisie. As hulle gaan ondersoek instel van die vrag en vind uit wat dit werklik was, sou hulle het'n hel van'n baie van goud in hul hande, miskien'n miljoen dollar se waarde. Nam Dreissig, Nam Ben Mussaf kan nie eis dit. Dan sal hulle het om te antwoord'n baie moeilike vrae ."
  
  
  Lisa giggel. "Baie mooi," het sy gesê.
  
  
  "Kom ons gaan terug na die kasteel," ek het gesê. "Ek het nog baie om te doen.
  
  
  Ek het ontdek dit later, maar die slot was reeds in'n volledige gemors
  
  
  R. Twee Arabiese boot wagte hardloop na Ben Mussaf en het hom vertel wat gebeur het. Ben Mussaf besoek Dreissig.
  
  
  "Dumbass," het hy geskree op die groot man. "Jy is'n patetiese amateur. Ek sal julle bring meer as'n miljoen goue munte, en jy sal gooi weg jou ego. Hoe kan jy toelaat dat dit gebeur? Die twee beamptes, 'n man en'n meisie, is genoeg om dood te maak jou hele organisasie."
  
  
  "Hierdie man is'n baie gevaarlike polisie beampte," Dreissig homself verdedig.
  
  
  "Maar hy het geen medepligtiges," Ben Mussaf gedonder. "Is jy gaan om die veldtog teen die Israeli's? Doen wat jy wil om te verenig die Arabiese wêreld? Het jy dink dat jy sou gaan in die geskiedenis as'n politieke en militêre genie? Dit is belaglik, na wat gebeur het. As jy kan nie beter lei selfs hierdie deel van die stryd, jy is nie die man om te lei van die Arabiese wêreld tot'n oorwinning oor die Jode."
  
  
  "Jy het geen reg om te praat met my soos dat," Dreissig uitgeroep.
  
  
  "Ek trek uit hierdie geval," het Ben Mussaf gesê .'
  
  
  Ek glo nie in my vermoëns nie."
  
  
  "Jy kan nie terug nou," Dreissig bedreig. "Jy het'n baie meer geld as goud."
  
  
  "En ek sal dit spaar vir iemand wat meer doeltreffende," arabiese geantwoord. Mimmo Ben Mussafa benoud in die verskriklik en genoem ego sekuriteit.
  
  
  "Die arrestasie van die ego," het hy gesê, wys op Ben Mussaf. "Neem ego aan die toring, hy sal opgesluit word daar tot verdere kennisgewing."
  
  
  "Jy is mal," Arabiese geskree as die wagte het hom gegryp.
  
  
  "En jy is'n gyselaar - my gyselaar," Dreissig gesê. "Ek sal hou jy gyselaar totdat ek kry al die goud wat ek nodig het. Jy het seuns in jou eie land. Hulle sal hê om te betaal vir jou. En jou vakke, ook. Neem die ego. '
  
  
  Wanneer Lisa en ek bereik die kasteel, ons kruip deur'n sloot in die donker en het gevind dat die ingang na die kelder. Nuus van die voorval versprei soos'n veldbrand. Die wagte het gepraat oor dit openlik en opgewonde, en terwyl Lisa en ek weggesteek agter die reling, wat ons gehoor het alles in detail.
  
  
  "Die probleme in die Tuin van Eden," sê ek. Lisa gesmoor'n pas van die lag. Ons glip uit ons wegkruip plekke en gejaag af in die gang. Dreissig probeer om te vang haar, maar in die eerste weggesteek Lisa in'n kamer. Dit werk nie as gevolg van die rot, 'n ware rat op al die hande-viervoet. Hy was lank en wit hare, en skielik hardloop uit openlik in die voorkant van ons. Lisa het gereageer soos alle vroue te rotte. Sy kom uit'n groot stem geroep en dadelik besef wat sy gedoen het. Sy was onmiddellik gehoor nader deur Shaggy. Nie een van ons was weer gevang. Hy hardloop rondom die naaste venster, gryp die rand, en druk hom teen dit. Haar, ek het gehoor hulle neem Lisa. Ek het gewag totdat my vingers was nie meer aangrypende my ego, dan trek myself op en hardloop in die gang af.
  
  
  Ek het Dreissig. Hy was vasbeslote om dit te doen, as hy hoor dat hy in die tronk Bin Mussaf en vermoor twee ander Arabiere. Nie net was dit gevaarlik, maar dit was ook toenemend onstabiel. Ek sal sorg van Lisa later. Maar dit blyk dat ek sou vind haar met Dreissig. Hy was reeds buite die Ego se kantoor toe hoor hy Lisa se gille oor die geslote deur. Hy hardloop na die deur, en wanneer dit swaai oop, sien hy dat Dreissig het gestoot haar neer op die rusbank. Hy skeur die klere uit haar liggaam en haar hulpeloos onder hom, hou albei haar arms met'n lang, gespierde vingers. Wanneer haar pa storm in, hy staan op, gryp Lisa, en het haar in die voorkant van hom soos'n skild.
  
  
  So gou As wat hy by die stoel, hy opgetel het'n brief opener en op pad na die middel van die kamer. Die ego van die volgende stap was wag vir haar en voor te berei vir dit. Met'n skielike beweging, gooi hy Lisa in sy rigting, met die hoop dat sy sou wees gevang en probeer om te vang haar en verloor haar balans. In plaas daarvan, het hy opsy, gryp Lisa se arm, en druk haar terug op die bank met behulp van die beginsel van die sentrifugale krag. Wanneer Dreissig aangeval met die brief opener, was hy reeds in posisie. Hy duik onder nah, gryp ego se arm, en draai haar oor. Het hy geskree en laat sy wapen, wat toeslaan in die muur. Wanneer dit wip van die muur af, haar ego gevang dit skerp. Dit het veroorsaak dat die ego te struikel en bots in die gang. Ek het dadelik hardloop na hom, maar hy het daarin geslaag om te kry naby en teruggedeins na die kla waar verskeie lang hell baarden staan. Haar gesien het wat hy was, het gegaan oor na hom toe en omhels ego op sy skoot. Hy laat albei hande tref my hard op die agterkant van die kop, en vir'n oomblik het ek voel duiselig. Hy losgebreek toe haar liggaam val op sy gesig, en hy hoor haar
  
  
  dat hy een van die hell baarden uit die haak. Haar liggaam vinnig omgekeer as hy het'n skerp styging in my rigting. Hy het opgespring om sy voete en koes ander gevaarlike longe. Nou is hy het'n lang stok ingesteek onder sy arm en wag vir die besluit om te maak die teken van die kruis oor my. Haar heerlik om te kla, en hom laat dink hy is die beheer van my. Dit val uit, en hy het op sy kant, sodat die hellebaard net skeur my hemp. Hierdie keer was dit'n lang stok weerkaats die muur wat haar gevang, en hy trek dit uit deur Dreissig se truuk. Die wapen was te swaar en baie lomp. Ego het dit laat val en spring oor te Dreissig.
  
  
  Ego se lippe is geplooi en woede as hy klap my hard in alle erns. Hy geblokkeer dit, probeer om te gooi'n backhand, en uitgevind dat hy was ook'n goeie bokser. Maar die minste van almal om haar te stuur na die hotel, sodat die boks pas sou nutteloos wees. Haar, was verbaas dat sommige van die ego-gedrewe seuns nog nie gekom het nie hardloop. Haar, draai om en bevind homself onder die ego se cover, draai skerp na links in die rigting van die ego ribbekas. Ek het hom gesien hoe hy krimp ineen en borsel sy linkerkant. Haar ego het haar linker hand, koes'n valse reg, en gooi haar op die grond. Hy lê nog steeds. Haar ego draai haar kop heen en weer. Niks is gebreek, maar hy was bewusteloos. Hy kyk op en sien Lisa staan in die deuropening. Sy trek vinnig. Wanneer haar gekyk na nah haar gesien het haar haar oë oop, haar gesien het'n waarskuwing vorming op haar lippe. Haar, het geweet dat daar was geen besluit om om te draai. Ek het vorentoe en val op my hurke as Dreissig se skop het oor my kop. Die krag van die aanval geland ego op die top van my, en ek het selfs verder nie, maar wanneer ek het, ek het omgedraai en beland op my rug. Ek het opgemerk dat Dreissig was nie bewusteloos op alle. Die bliksem gepoets my. Hy spring op my, maar ek het hom hard. Haar, voel sy ego sternum kraak wanneer my begin hom aangeraak en hy val weer terug. Ek het opgestaan en hom gevolg. Daar sal geen meer truuks hierdie tyd. Haar ego het hom met iets wat em het nie soos. Hy het probeer om te dek homself, maar dan het hy tref my.
  
  
  met sy linkerhand, die man laat sak sy hande, en met sy regterhand, hy slaan haar ego in die kakebeen. Ek het gehoor die kraak van die bene. Hy het geval en daar gaan lê, sy gesig vertrek met pyn en skuim op sy lippe. Hy bereik uit en pluk aan Ego se hemp. 'n lang hellebaard verskyn het, en hy het gesien wat gebeur het. Dit geland op die skerp punt van die hellebaard. Die hoogtepunt prakties deurboor sy liggaam tussen die skouerblaaie. Heinrich Dreissig dood was. Die phoenix van Nazisme was nie meer ...
  
  
  Haar was nog wonder hoekom Odin se nam rondom die Dreissig wagte het nie gekom om te help emu wanneer die skerp reuk van brandende haar gevang. Hy kyk na Lisa. Haar oë was wyd oop. Swart rook billowed af in die gang. Hy hardloop die trappe en sien die vlamme woed in die groot saal. Ou tafels, stoele en ander meubels opgestapel om te maak'n vuur. Tapisserieë en baniere op die mure aan die brand. In die knip van'n oog, die gebou styl van die ou kasteel sal veroorsaak dat'n groot opwaartse trek. Kole en rook bereik al die gange en wettelik. Nou verstaan hy waarom niemand het getoon om sy vriende se ego's. Hy het hulle beveel om dit te stel aan die brand gesteek.
  
  
  Hy was reg in sy aanname dat hy sou navolg sy afgod in sy hype Götterdämmerung. Haar verwerp dit, en ongelukkig vergeet. Een of ander manier het dit nie in pas met die verloop van die gebeure. Hy het besluit om te neem Bin Mussaf gyselaar vir die gevolglike nuwe vervoer van goud. Hoekom sou hy gooi dit in'n betekenislose see van vlamme? Hy gaan terug na Lisa.
  
  
  "Het Dreissig iets sê wanneer hy dit het jy hier?" vra hy haar. "Enigiets wat dalk interessant wees?"
  
  
  "Hy het gesê hy sou verkrag my voor hy weg is," het sy gesê.
  
  
  "Voor hy weg is hier," herhaal dit. Dit is nie soos hy bedoel is om te sterf in die vuur homself. Is daar enigiets anders?"
  
  
  "Wel, toe hy is ... wanneer hy ..."
  
  
  "Stop hierdie ding," het ek geskree.
  
  
  "Toe hy die bank-druk my," het sy uitgeblaker, " het hy gesê het hy sou neem my saam met hom, maar ek wil kry in die weg van die emu. Hy het gesê hy sou genoeg probleme met die Arabiese en ego kosbare voëls."
  
  
  Nou dit lyk soos iets. Dit het voorgekom om te Dreissig dat dit kon gewees het belichte. Te veel foute, ook baie ego's van boelies wat weet wat hul eie truuks, ook baie geleenthede om te wees in gevaar gestel deur Ben Mussaf se vriende. Hy sou laat dit alles gaan
  
  
  Brand die ego te maak dat dit lyk soos hy is dood, ook. Maar in werklikheid, het hy bedoel is om te verdwyn met Ben Mussaf as'n gyselaar, sodat hy kan begin alles weer. Ek het gehoor Lisa hoes en voel die skerp rook sypel in my longe. Die kasteel was verstikking op die rook van doom. Gou het die rook sal styg versengende. As Dreissig van plan was om te ontsnap, het hy waarskynlik'n manier om uit.
  
  
  "Bly hier en sluit die deur," het hy vir haar gesê het. "Ek gaan om te laat Ben Mussaf gaan."
  
  
  Hy vasgebind'n sakdoek om haar gesig en voel sy pad deur die rook na die trappe. Dit was vreeslik bedompig in daar, en ek voel my longe uit te brei. Toe ek teen die trappe op, Savchenko was ondraaglik. Die rook in die toring was nie baie dik nie, maar dit was net'n kurktrekker van die tyd. Hy het gevind dat die sel deur en loer deur die sleutelgat. Ben Mussaf was in die tronk, en hy kyk diep ontsteld. Die bout het dit oopgemaak, en hy hardloop uit.
  
  
  "Dreissig is dood, en stem-stem Kasteel sal draai in'n reuse-oond," sê ek. "As ek nie'n manier vind uit, ons sal almal lewendig verbrand word. Volg my. '
  
  
  Ben Mussaf knik, sy oë'n mengsel van dankbaarheid en spanning. Net'n paar oomblikke later, die rook het reeds verdik, en dit het warm. Hy het gesukkel om af met die trappe en tas sy pad in die gang af na die kamer waar Lisa was die wag. Sy het die deur gesluit, en die lug binne-in, hoewel rook was reeds tans besig om deur die deur rame, was nog relatief goed. Ons kan asemhaal en praat. Maar met elke verbygaande oomblik, die dood is om nader.
  
  
  "Dreissig bedoel is om te verdwyn," het ek gesê. "Daar moet'n geheim uitgang iewers."
  
  
  "Dit kan enige plek wees!" Lisa uitgeroep. "In hierdie rook, die ego is onmoontlik om te vind. Ook, waar begin ons?
  
  
  "Jy is reg, dit kan enige plek wees, maar dit is onwaarskynlik," sê ek, hoes. "Jy het gesê dat hy van plan is om te neem Ben Mussaf en die ego van die kosbare voëls. Dit beteken dat hy waarskynlik beplan om af te haal ih op die pad. Kom ons beweeg aan ... ons het een kans, en ons het niks om te verloor deur die neem voordeel van hulle ." Ek het die pad en val op my knieë te kruip op die grond. Dit was nie'n groot verbetering, maar dit saak maak, want rook is geneig om te styg. Maar selfs die klip vloer is nog steeds warm. Dit lyk vir my dat ons het drie minute om uit te vind'n manier uit. Ek het daarin geslaag om uit te vind die eerste kamer waar die meeste van Orlov geleef het, en hy voel gerus toe hy sien dat die deur is gesluit. Ons het ons ego's en blaas in die relatief vars lug van'n geslote kamer. Beide kant mure is weggesteek agter die ou hokke en toerusting, maar die agterste muur was skoon. Die muur was bedek met'n paar fyn hout panele onder'n boog dak. "Klik op die in engels," ek bestel het.
  
  
  Ben Mussaf en Lisa het as ek vir hulle en druk hulle teen die panele. Skielik, toe Lisa gedruk iewers onder, 'n opening verskyn in die kreun. Ek het af in die smal gang. Selfs in hierdie skerp dalende spiraal en gedeeltelik spiraal trap, die mure is reeds warm. Ten slotte, hy het gekom om'n smal deur. Ek aangeraak het dit die eerste keer om te kyk in die temperatuur. Sy is weerspreek deur die berigte in die media dat Dreissig dalk het die hotel'n paar uur vroeër, maar gelukkig het die deur gevoel relatief koel om aan te raak. Ek stoot dit oop en ons was in'n lang gang. Hy het'n ander deur op die ego einde en stoot dit oop, voel die koel aand lug. Ons het vinnig uit, en hy het gesien dat die gang het ons ondergrondse oor'n honderd meter van die kasteel.
  
  
  Ek het gevoel Lisa se hand in myne as wat ons het om te kyk na die brandende kasteel. Vlamme sypel deur middel van die kruis vensters oral, reg tot die skuiwergate op die dakke van die torings. Dit lyk soos'n middeleeuse leër was tot beleg van die kasteel, en in'n sin, was dit. 'n leër van die middeleeuse idees beleër die ego, gediskrediteer idees oor hoër mans en rassistiese mites, oor die erfsonde en die sogenaamde vyande van die mensdom.
  
  
  "Waar het jy parkeer jou motor?" "Ek het haar gevra, Lisa. Ek kon nie help nie, maar lag nou. Dit maak nie veel sin, asof ons het net kom uit'n fliek.
  
  
  "Op die manier," het sy gesê. "Kom saam met my."
  
  
  Nou het hy'n brief aan Ben Mussaf. Die Arabiese se kwaai oë was skerp, maar onseker.
  
  
  "Ek dank u vir my lewe," het hy gesê. "Ek is ewig dankbaar dat jy, hoewel natuurlik het ek verstaan dat ek is vir jou'n gevangene."
  
  
  Ek verwag hierdie
  
  
  hierdie oomblik is gebind om te kom, en hy het gedink oor dit vir'n lang tyd. Della het nie regtig enige motief vir die aanhouding van Ben Mussaf, maar ek was seker dat ek kon kom met iets wat gebaseer is op die sameswering, miskien selfs medepligtigheid in die moord. Maar dit maak nie saak nie. Hy het besluit om hom te laat ontsnap. Dit sou demonstreer die Weste se vrygewigheid en bereidwilligheid om te vergewe en te vergeet. En bo alles, sal dit'n les wees hy sal nie gou sal vergeet nie.
  
  
  "Jy kan nou gaan," sê ek. Hy het die verrassing in die ego se oë. "Ek het net raai jou aan om van te kies jou vriende meer versigtig van nou af, en vir'n beter doeleindes. Jy weddery op die verkeerde ridder. Daar is baie lekkerder Joodse seuns in jou omgewing. Check dit uit en jy sal goeie bure ."
  
  
  Ben Mussaf het niks gesê nie, maar hy verstaan. Hy buig, draai, en links. Hy het Lisa se hand en ons stap na die motor. Al Dreissig se volgelinge was weg. Ih moet nie gewees het opgetel. Daar sal altyd'n ander gereed om te dien enige meester ...
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 10
  
  
  
  
  
  
  
  Wanneer ons terug na Lisa se tydelike huis, was daar'n nota van haar tante op die tafel.
  
  
  
  
  Liewe Lisa,
  
  
  Mev Becker het my gevra om te kom en bly saam met haar vir'n paar dae. Selfs al is jy nie terug te kom laaste nag, jy nog steeds besluit om te verlaat. Ek sal terug wees laat vrydag nag.
  
  
  Tant Anna ."
  
  
  
  
  "Het jy'n skuiling iewers?" Lisa gevra skaam. "Ja," sê ek. 'Man."
  
  
  Haar kalm, vol vertroue blik bestudeer my. "Ek het'n vermoede oor wat," het sy gesê. "Moenie bekommerd wees nie," het haar pa lag. "Jy is so veilig as wat jy kan wees."
  
  
  Sy het gedink vir'n oomblik, dan het die aanbod aanvaar.
  
  
  "Ek gaan om te neem'n stort en verander," het sy gesê. "Ek voel soos'n gerookte ham."
  
  
  "Dan is dit my beurt. Terwyl jy die neem van'n stort, ek sal bel my baas in die verenigde State. Hy betaal ... so moenie paniekerig raak nie.
  
  
  Hy kyk haar tik die slaapkamer. Haar borste beweeg heerlik onder haar rooi bloes, wat was skaars vervat deur haar bra. Haar sel en gevra om te voldoen aan met Smous. Emu het haar net nadat hy gestort en verfris homself. Liza het my bed, en Irina haarself aan die slaap. Ons was net te stry oor wie wat moet gaan sit op die rusbank toe die telefoon lui. Dit was Smous.
  
  
  "Die Arabiere gefinansier Dreissig," het haar emu gesê. "Veral een bin Abdul Mussaf."
  
  
  "Befondsing?" Hawke se stem uitgeroep. Vir diegene wat in die gewoonte om te praat in'n eentonige, hy betaal'n baie aandag aan die laaste lettergreep.
  
  
  "Befonds," herhaal dit. "Drissig is dood, en Ben Mussaf het sy tasse gepak en het teruggegaan huis toe. "O, iets anders," sê ek. "Wes-Duitsland is verryk met'n miljoen dollar se waarde van goud bars wat gevind is op die twee skepe op die Ryn."
  
  
  "Goeie werk, N3," Hawke gesê. "Jy oortref jouself. Nou kan jy'n breek. Neem die dag af môre. Dan terug te kom die dag na môre."
  
  
  "Net môre?" Het ek uitgeroep. "Nie bederf nie my soos dat. Drie of vier uur is meer as genoeg ."
  
  
  Hawke se stilte boekdele. "Alles reg," het hy gesê. "Wanneer wil jy om terug te gaan? Wanneer doen jy dink jy het moeg van dit?
  
  
  "Hierdie naweek en nooit in daardie volgorde," sê ek.
  
  
  "Okay, maar maak seker jy kom op saterdag. Of huis, as dit is gerieflik. Dan het ek dalk iets wat belangrik is vir jou.
  
  
  Hy hang, en hy draai na Lisa. "Ek het'n breek tot saterdag. Dan sal ek terug gaan na die verenigde State, " ek aangekondig.
  
  
  "Jy sal verdwyn hier teen vrydag by die jongste, nie wanneer nie," het sy gesê. "Voor Tant Anna terug kry."
  
  
  Lisa was geklee in'n blou jas en niks anders nie, as ver as wat ek kan vertel. Met die meeste vroue, haar sou reeds weet waar haar staande is. Lisa, egter, was onmoontlik om te verstaan. Sy was baie mooi en baie wenslik. Sy was ook baie simpatiek, en as dit was die verkeerde besluit, dit was raak dat sy het gekom vir my. Sy het nie wil om te roekeloos ruïneer'n damn goeie verhouding. So ek het besluit om op te tree myself, en nie die risiko om seer te maak om haar in enige manier.
  
  
  "Jy gaan lê op die bed, en haar op die bank, en nie meer nonsens," sê ek. Sy het opgestaan en het in die slaapkamer. Sy huiwer by die deur, en die kleed het oop genoeg om te openbaar'n lang, pragtige been. Ek het gedink van haar naakte skoonheid,
  
  
  
  toe sy loop oor die grasperk. "Goeie nag, Nick," het Rumatiek se antwoord.
  
  
  "Slaap goed, my liewe," sê ek. Sy draai af die heilige lig, en die kamer was amper donker. Die meubels weerspieël die heilige lig van die straatligte op die hoek. Ek was net strek toe ek hoor die deur oop en sy kniel in die voorkant van my. Selfs in die dowwe lig, ek kon vertel sy kyk ernstig.
  
  
  "Wie is jy werklik, Nick?" vra sy saggies. "Jy het nog nie vir my gesê nie."
  
  
  Hy steek sy hand uit en trek haar na hom. "Ek is die een wat wil om jou te soen," sê ek. "En wat is jy?"
  
  
  "Iemand wat wil jy om te soen jou ego," het sy gesê. Haar arms om my nek, en die kleed val oop. My hande het haar omgekeerde, jong en lewendige borste. Pienk nippels inloer onmiddellik as my vingers streel nu, en haar lippe was dieselfde heuning-soos sagtheid ek wil geproe het haar voor. Slegs die stem op my gedruk hartstogtelik. Haar skouers is kaal soos die kleed gly af nah, en sy druk haar borste teen my, nog steeds kniel langs die rusbank. Ek lig haar op en het die pad na haar lang, lenige liggaam, wat ooreenstem met die holtes en die kurwes van my lyf. Op die eerste, sy huiwer in die liefde spel nie, maar toe ek ondersoek haar liggaam, haar pragtige lang bene geskei, en het vir my om meer te kry. Haar hande streel nou, ook, en haar borste was gedruk teen my arms sodat ih kan aangeraak word.
  
  
  "O, Nick, Nick," prewel sy. "Nooit ophou ... ons vandag, ons môre ... totdat jy het om te verlaat nie." Ee het haar, en sy het gereageer met die heerlik sag gretigheid van tieners. Na die aanvang van die tweede tyd, sy was so gereed as die tender en lekker.
  
  
  Ons het net het om te eet, maar ek spandeer die meeste van dié twee en'n half dae in die asblik. Lisa se heerlike sin vir humor opgekikker ons liefdespel.
  
  
  Vrydag was nooit te vinnig. Ek het aangetrek en links voor Tant Anna by die huis. Ek is jammer om haar te verlaat. Neem sorg van'n meisie wat regtig waardeer jy beide as'n persoon en as'n buurman in die asblik kan net'n aangename ervaring.
  
  
  "Wat die vliegtuig is jy af te neem op môre?" "Wat is dit?" het sy gevra dag.
  
  
  "Tien uur van Tempelhof," sê ek.
  
  
  "Ek sal daar wees," het sy belowe.
  
  
  "Nie noodwendig nie," sê ek.
  
  
  "Ja," sê sy, haar oë dans.
  
  
  Ek die huis verlaat het, het'n hotel kamer vir die nag, en wens ek kon dink van'n manier om te sien Lisa weer. Ek het vroeg wakker geword en het dit na die lughawe. Hy was besig, en net voor ek links, sien hy haar loop na my deur die skare. Sy was geklee in'n elegante turkoois pak, en sy was weer baie selfvertroue.
  
  
  "Wat gaan aan? Ek het haar gevra om'n bietjie grof. "Ek nodig het om te sit af nou."
  
  
  "Ek is vertraag op my pad," het sy gesê, loop langs my. Hy oorhandig sy kaartjie aan die kassier en kyk verbaas toe sy getrek uit'n kaartjie sowel.
  
  
  "Wat is jy?'Ek het haar gevra.
  
  
  "Ek vlieg die huis," sê sy, neem my hand en loop in die rigting van die vliegtuig. Sy gestop.
  
  
  "Hoe gaan dit tuis?" Vra ek agterdogtig.
  
  
  "Milwaukee," het sy gesê koud. "Kom op, jy hou van mense."
  
  
  Sy is gevolg deur haar lenige lang figuur op die trappe en op die vliegtuig. Sy het onmiddellik gaan sit en klop die stoel langs haar.
  
  
  "Wag'n minuut," sê ek. Hoe oor die Milwaukee? Jy het vir my gesê jy was duits."
  
  
  "Ek het nooit gesê dat," het sy geantwoord met'n teleurgesteld kyk wanneer hy haar beskuldig van iets soos dit. Inderdaad, toe sy gedink het oor dit, het sy kon nie onthou ooit sê dit so verbosely.
  
  
  "Hy is van duitse oorsprong," het sy gesê. "En sy besoek aan haar tante hier. Jy moet net raai wat ek is van Hamburg of Düsseldorf of iets.
  
  
  "Ek het jou gevra hoe jy geleer het om al hierdie Amerikaanse uitdrukkings," sê ek.
  
  
  "En ek vir jou gesê het dat. Ek kyk na'n baie van die Amerikaanse flieks."
  
  
  "Milwaukee?"
  
  
  "Na Milwaukee!"
  
  
  "Jy het gesê jy het geleer engels by die skool."
  
  
  "Eintlik," het sy gesê, glimlag tevrede.
  
  
  Haar hurk. "As daar was nie so baie mense op die vliegtuig, ek het vergeet jy," het haar pa gesê.
  
  
  "Jy kan dit doen wanneer ons in New York," sê sy, haar oë dans weer. "Ek belowe ek sal jou help. Kan jy spreek my as jy wil."
  
  
  Haar gevoel soos ek was saam met haar weer
  
  
  dan het hy geglimlag. Dit sou'n groot vlug terug. Die naweek skielik lyk baie rooskleurig.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Oor die boek:
  
  
  
  
  
  Neo-Nazi's in Wes-Duitsland is skielik die maak van groot winste in die stembus. Ih leier stel homself as die nuwe Fuhrer. Nie veel is bekend oor O nen, maar een ding is vir seker: Die neo-Nazi's self het nie die geld om te maak hulle almal-uit verkiesingsveldtog moontlik.
  
  
  Wie gee om oor die nuwe Nazi-era?
  
  
  Wie is die geheimsinnige finansierder agter die Fuhrer kandidaat?
  
  
  Tydens sy soektog, Nick Carter vergader vir die eerste keer'n kurwes blond wat betrokke is in die uitvoering van'n tiener in'n ou kasteel op die Ryn.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  'n mens tyd bom
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  'n mens tyd bom
  
  
  
  vertaal deur Lev Shklovsky in die geheue van sy verlore seun Anton
  
  
  
  Oorspronklike Titel: Menslike Tydbom
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 1
  
  
  
  
  
  
  N82 besef dat hy'n fout gemaak toe die gebou se deur toegeslaan en die lied van die nagtelike insekte gestop. Dan is die paddas agter gelaat op die fabriek se plantasies, en die kinders stil in die goed-gehou dam. Daar was iemand beweeg in die donker.
  
  
  
  Dit was maklik om te kry hier die nag voor, onder die heining, in'n plek waar die hele hotel gronde het gesink in die reën. N82 die gevolgtrekking gekom dat die emu moet nie geneem het om hierdie roete twee keer. Hy kyk na die ovaal wolk wat geslaag het in die voorkant van die sekelmaan en gekruip terug, wat van voorneme is om terug te keer op dieselfde manier. In die donker, natuurlik, het hy kon nie die risiko gaan enige ander manier.
  
  
  
  Hy was nie bang van dobermanpinchers. Die reuk van tewe op hitte in die aerosol was'n betroubare afweermiddel. Deur die manier waarop, vier groot pragtige diere is net langs die hekwagter op die hoofpad. Sodat hy duidelik sien ih, en dink: "Nou dat hulle nie patrolleer, ek kan net so goed in." Sy kop jeuk. Hierdie strik was goed voorberei.
  
  
  
  Hy was bekommerd en probeer om te ontsnap. Hy gekruip vinniger. Shaggy klanke kom uit verskillende rigtings. Dan was daar niks oor nie. Hy staan op en trek uit sy 9,5 mm Chiefs Spesiale Airweight rewolwer.
  
  
  
  N82 was Hubert P. Dumont, 'n taai jong man met'n passie vir avontuur, briljante vinnige vliegtuie, en die meisies wat goed is in die vlees. Die enigste fout vir hom was gemerk as "roekeloosheid" in die BYL evaluering velle. Miskien was dit as gevolg van die ego van die helder rooi hare, 'n goeie lag, en'n groot spierkrag.
  
  
  
  Hy voltooi'n intensiewe twee-jaar BYL opleiding en verskeie toets take. En nou is hy wil gewaad deur middel van die veld duisternis van'n vallei in Colorado, want hy het gevra vir hierdie opdrag. Hy het sy ego want Dawid Hawke het nie genoeg mense rondom hom. Nick Carter was in Europa, en alles wat gebeur het, was net'n roetine-ondersoeke. Kyk, rekord, en terug te rapporteer.
  
  
  
  Maar om waaksaam te wees, jy het om te wees op die top van dit, doen jy nie? Hubie beskou hierdie as hy kyk rond die belangrikste gebou van die Riet-Farben Ltd kompleks.
  
  
  
  Hy verander van rigting en gekruip na die reg, soos die ruig klanke wat gekom het van die linkerkant en vertrap die vars gras duidelik geword het. Vreemde shaggy, hulle was soos shaggy olifante wat geleer het om te loop op sy tone. Oni rigting verander met hom en gedreig het om in te haal Ego.
  
  
  
  Die ovaal wolk beweeg op, laat in die bleek maanlig weer. Hy orent en sien'n groot figuur nader aan hom. Die ego se stap was onderbreek, en dan die ego was in beslag geneem deur die hande miskien sterker as die ego se eie.
  
  
  
  Die man se stank hom wil braak, 'n mengsel van die bedryfstelsel kamer chemikalieë en slagpale afval. "Laat gaan of ek sal skiet," Huby het gesê hard. Hy volg die instruksies. Drie waarskuwings. "Laat dit uit. Laat my uit...'
  
  
  
  My hand het om my ego geweer. Die hand aangrypende ego se links bicep is toegedraai rondom die ego se nek. Omhels sy breë bors, Huby snak na asem. Hy afgevuur in'n gespanne posisie, maar versigtig. Die agt-duim geweer het toe die eerste koeël in die man se bors, met'n effens gedemp ih klank tussen die sukkel liggame.
  
  
  
  Hubie se aanvaller het gebewe, maar die greep van die ego hande strenger selfs meer. Huby afgedank vier keer, elke keer as die 9.5 mm Spesiale se rondtes wip terug teen die Ego se palm. Hy voel die giftige prik van'n naald in sy terug en besef dat die man wat jaag hom het nou by die geveg. Hy het probeer om die druk van die man in die voorkant van hom en het gedink dat van die vyf 9.5 mm koeëls — hierdie man moet gemaak word van beton!
  
  
  
  Huby daarin geslaag om te draai sy hand uit onder sy opponent se arm en draai, en besef nie dat daar was geen spoed of krag agter dit. Sy kop gespin, hy voel swak, asof hy dronk was, en hy het in duie gestort. Die man wat hy geskiet het met hom. Huby lê roerloos in die dooie man se arms.
  
  
  
  Wanneer N82 versuim het om te reageer twee dae na sy noodlottige nag avontuur, 'n geel vlag verskyn op die groot kaart op BYL hoofkwartier. Na hierdie waarskuwing teken gebly het in die plek vir agt ure, Bernard Santos rondom die hoofkwartier was in kennis gestel. Hy het versigtig navrae oor die telefoon in Denver. Sedert die geel vlag was nog steeds op die kaart die volgende oggend, het hy dit aan Dawid Hawke, soos vereis deur die proses.
  
  
  
  Ons het'n elite-intelligensie-diens. David Hawke, as die ego se gerespekteer kop, kan trek uit die Kongres fondse net so maklik soos die ander sewentien intelligensie en sekuriteit agentskappe van enige betekenis. Miskien is deel van die geheim van die BYL se goeie resultate is dat dit werk met begrotings wat slegs'n klein fraksie van dié van ander organisasies.
  
  
  
  Uiteindelik, 'n baie van jou tyd kan bestee word aan die besteding van geld en die verhoging van nuwe fondse. 'n hoë-posisie administrasie is versmorende aksie. Aan die ander kant, BYL het slegs'n beperkte aantal mense in die reservaat; almal rondom wie die super-agent, vandaar Hubert, was alleen, is rondom hulle.
  
  
  
  Dit is interessant om daarop te let dat, terwyl die FBI werknemers is "agente" en baie mense verwys na ih as "CIA ouens," kundige mense verwys na BYL werknemers as"deputate." Hierdie term word gebruik deur senatore en senior regering en regterlike amptenare. Die BYL agente, insluitend David Hawke, waardeer dit, selfs al is hulle voortgaan om te noem hulself die BYL mense, insluitende die registrasie lêer en getalle.
  
  
  
  Huby Dumont was ingedeel in Kategorie N as gevolg van sy intelligensie en atleties. As hy het oorleef en getoon af sy vaardighede en vaardig, kon hy'n moordenaar-'n geskoolde moordenaar. Hierdie verskeie BYL vegters verteenwoordig die Verenigde State van amerika, en het die reg om op te tree in'n nood situasie as hulle sien pas, sonder om verantwoordelik gehou word. 'n skerp sin vir humor, verbeeldingryke joernalis wat opgegrawe'n paar van die besonderhede-del-BYL, dan genoem ih die Meester Moordenaars. Die mense om HAAR het nie regtig soos die naam, maar dit vas.
  
  
  
  Hubie Dumont kon gedoen het om dit (net een in vyftien wat kom om die finale eksamen-en finale toetse, en dit is reeds gesoute BYL vegters), maar toe Dawid Hawke ontvang die boodskap "geen meer verslae", het hy gedink oor enigiets nie, maar wat. . Om sy kantoor in die middestad van Washington Dupont Circle, het hy na Santos op'n private lyn, met behulp van'n toespraak encoder.
  
  
  
  "Bernie, soos vir N82 — is daar enige ander verslae rondom die plekke?"
  
  
  
  "Niks nie, meneer. Die teleks is leeg. Die staat speurder nie weet niks oor dit. Net soos die balju. Die plaaslike polisie slaag deur daar baie dikwels. Ih net drie manne en perde. Ek het nie noem dit, want dit kan lei tot allerhande komplikasies. Hulle word geklassifiseer as C-4. Moet ek probeer om dit in elk geval?
  
  
  
  Hawke se geplooide gesig was baie ernstig. - "Nee. Wat oor die N3?
  
  
  
  
  "In Parys. Hy sal terug wees môre.'
  
  
  
  "Asseblief stuur ego aan my. So gou As moontlik."
  
  
  
  "Baie goed, meneer."
  
  
  
  Hawk hang en trek'n RIET-FARBEN Bpk. gids om die onderste laai van sy stoel, en het dit oopgemaak. Hy het vinnig lees'n paar velle papier binne-in.
  
  
  
  Jy kan dink van die Riet-Farben as'n vinnig groeiende maatskappy in'n ewe vinnig-groeiende farmaseutiese industrie, en jy kan dink dat dit as iets damn geheimsinnige. Dit hang af van jou ervaring en op jou intuïsie. Die geld was goed, maar'n paar van dit was buitelandse geld. Die top bestuur is nooit aan die lig gebring, soos die meeste van die sleutel werknemers. Duits, Japannese en franse wetenskaplikes is gehuur, maar dit was die geval in baie samelewings. Hulle het hul eie lughawe en het geweier om finansiële hulp van die regering. Hulle spog met'n baie winsgewende produksie van industriële chemikalieë en medisyne, sowel as die voorste bioloë en'n dokter wat'n gesag op die hart en niere oorplantings. Vreemd genoeg, hy het nie vir'n onderhoud, as wat hy gewerk het in Kamysh-Farben.
  
  
  
  Die hoeke van die hawke's rta verskerp. N82 was gestuur in voorraad te neem. Wanneer Agent BYL gestop verslagdoening, veral'n vasberade jong man soos Hubie Dumont, kan jy seker wees dat jou aanvanklike vermoede was gegrond. Hawk stadig gesluit die gids en sit dit in die boonste regterkantste laai, wat hy genoem het sy mandjie in die geval van'n noodgeval.
  
  
  
  
  Martha Wagner gemis Hubie. Behalwe HOMSELF, sy was die enigste een wat opgemerk het die leemte wat hy agter gelaat. Sy mis sy maatskappy by die middagete, en ook uitgesien tevergeefs om hom te ontmoet vir oggend koffie of middagete.
  
  
  
  Martha was'n jong vrou wat presies geweet het wat sy wou hê. Sy was baie vet, maar dit het nie die moeite haar-'n pragtige figuur, maar met iets anders.
  
  
  
  Sy was die Martha van die neon tekens langs die hoofpad:
  
  
  
  
  MARTHA SE RESTAURANT - 'N UITSTEKENDE KOMBUIS-COCKTAILS.
  
  
  
  
  Ses jaar gelede, haar pa se longe platgeval vroeg as gevolg van my stof, maar sy was die ontvangs van $ 6,000 van die versekering maatskappy, met bykomende vergoeding van sy werkgewer, asook van die unie.
  
  
  
  Voor dat, Martha gewerk by Perlinson se restaurant in Colorado Springs vir byna twee jaar. Sy het geweet hoe om te korrel haar tande, maak'n goeie lewe, en probeer om te bekamp haar broer se drink sodat hy kon hou sy laaste werk as'n verslaggewer by die Rocky Mountain Nuus. Hulle wil ski in die Copperpot Vallei op hul paar naweke, en een dag Martha het'n blik op Gelukkig Ed se diner. Gelukkig is in sy sewentigs, en hierdie diner is'n vuil plek, maar dit is nog steeds goed verkoop. Dit is die enigste restaurant op die perseel.
  
  
  
  Sy het dit gekoop het, het langs Bob Poluvoron, 'n Indiese wat was een van Perlinson se beste sjefs — en na'n paar maande jy wil hê om te wag op Martha se restaurant tydens jou vakansie vir'n tafel beskikbaar te wees.
  
  
  
  Of Pete Wagner was'n goeie joernalis, die balans tussen ego prestasie en drank is te onstabiel, en hy het die bestuurder van sy suster se maatskappy. Dit blyk te wees'n interessante verhouding, want Bob Poluvorona gehaat sterk drank ("Die Stem wat Vernietig My Race"). Wanneer Bob was nie die werk in die kombuis — hy nou het vier sjefs onder sy bevel — hy was'n ervare kroegman. - 'n goeie spesialis en'n interessante praat. Hy eens vertrou in Martha:
  
  
  
  "Ek hou van die bediening van alkohol aan wit mense. Ek het altyd vir hulle vertel, "ek dink jy het genoeg, meneer," maar hulle het nooit wil om te luister."
  
  
  
  Hy was'n goeie waghond vir Piet. Hulle was goeie vriende, behalwe vir die af en toe die tyd wanneer Pitt het een drink, en dan die ander, en dan verloor tel. Een dag, Bob het al die pad om te Boise te neem Ego huis.
  
  
  
  'n paar jaar gelede, Martha gestoomroller Ed se hout hut en het'n nuwe kafee-restaurant-diner — alles is gemaak van vlekvrye staal en plastiek, en die buitekant was gemaak van verlak hout. Selfs dan, het jy nie het om te wag vir'n tafel beskikbaar te wees gedurende die vakansie seisoen en ski-seisoen.
  
  
  
  Martha gemis Hubie Dumont, want hy haar genader het die dieselfde manier waarop sy genader om so baie mense. Hy was bedagsaam, vriendelik, en jy kan sê hy het'n baie meer op sy mou as wat hy laat op. En Martha was'n gesonde vrou; haar noodsaaklik sappe was nog kook, selfs al het sy gewerk het tien uur'n dag en het baie bied. Met al haar versigtigheid, het sy besef dat selfs al Hubie het net met hom gepraat oor vyf keer, kon sy die man wat sy nog altyd wou hê en nodig.
  
  
  
  Hy het gesê hy was'n chemiese agent. Hy noem dit'n interessante werk.
  
  
  
  Een dag, het hy aangeteken dit alles op band, gekomplimenteer haar, en daarin geslaag om te sê die meeste van haar lewe storie. Nah het die gevoel dat hy was besig om op'n datum — miskien volgende keer?
  
  
  
  Op die nag, hy was bewusteloos na die kleiner gebou hy was oor te gee, Martha Wagner sit in haar restaurant met'n glas bier lank na die sluiting van tyd. Ten slotte, sy sit op haar gewone stern glimlag, haal sy skouers op, en ry die motor terug na Parys om die bungalow waar sy en Pete geleef het.
  
  
  
  Martha Wagner was baie verbaas toe nog'n nuwe figuur verskyn. Dit moet gewees het'n goeie jaar vir my, het sy gedink, of miskien ek kyk meer aantreklik te maak. Hierdie een was langer as Hubie en het bruin hare in plaas van rooi, maar sy manier was net soos die vloeistof. Hoewel hy was bedagsaam en selfs voorbehou blaai, jy voel dat die emu was geïnteresseerd in wat jy en wat jy is aangetrokke tot hom. Hy was'n goeie-soek, al sou dit nie gewees het om die mening van die meisies wat verkies smal gesig baarde. Jim Perry het'n vol, ronde ken en'n mond bo dit wat was oulik genoeg om te lag, selfs al is dit het nie gebeur nie dikwels. Dit het gelyk om te Ey dat hy die skerpste kyk sy ooit opgemerk op'n Half-Verdediging Bean.
  
  
  
  Hy was besig om'n vier-jaar-ou Ford, maar dit is altyd kyk foutloos. Hy het gesê met sy glimlag dat hy was in die Pittsburgh-gebied en dat hy was op soek na'n werk. Hy het sy vul van staalfabrieke.
  
  
  
  Daardie eerste nag, Martha versigtig geëvalueer Jim Perry en nog getalm in die winkel ver in die uur wanneer sy gewoonlik huis toe gegaan om te herstel, gevolg deur'n besige werksdag. Sy was nie seker hoekom nie. Ek is nie wag vir haar, sy het vir haarself gesê'n paar keer dat die nag, om te spring op'n man. Amy was sewe-en-twintig, hardwerkend, in'n uitstekende gesondheid, meer intelligent as die meeste, en het'n paar maatskappy in die netjiese huis met haar broer Piet. Op dinsdag oggend, Nah het'n lekker chat met die bediende wat gewoonlik kom in een keer'n week. Sy het ingeskryf vir vier tydskrifte en'n New York koerant. Pitt het haar geleer om skaak te speel. So hoekom moet sy wil'n man?
  
  
  
  Sy het gedink dat sy was die evaluering van Jim Perry as'n voorkomende maatreël. Na alles, Nah het ses vending masjiene in die voorportaal tussen die bar en die eetkamer, en soos almal anders, sy het nie belasting al haar verkope. Hierdie Jim Perry kan word oor die IRS. Hy was so skoon en netjies. En jy wil byna sê dat hy lyk te veel vir die gemiddelde staal meul werker of vragmotor bestuurder.
  
  
  
  Hierdie oordeel het gekom nadat hy het haar in haar private lewe met'n vraag. Hy het gesê dat dit baie rustig, vriendelik, en met'n skaam glimlag; hy was geensins'n dapperste.
  
  
  
  "Miss Wagner?" My naam is Jim Perry. Kan jy raai'n ordentlike maar nie te duur gastehuis in die gebied? Ek het nie dit nodig het, maar ek is nie hoog op die geld nie."
  
  
  
  Sy kyk na hom met die oë van'n ervare bankier. Toe het sy opgemerk die skerp, wye-stel grys oë en die seunsagtige ego kurwe van die ken en wange. Maar dit was nie'n seun nie. Oor haar ouderdom. Wanneer Nick Carter voel sy ego onder die loep geneem, hy was bly dat hy nie die dra kontaklense. (Die BYL skoonheidsmiddels departement het Emu presies die oë, hare, en gelaatstrekke wat hy nodig het, maar hierdie meisie wou foute.)
  
  
  
  "Probeer Om Die Alpe. Sewe kilometer na die weste; jy kan dit nie misloop nie. En moenie geflous word deur hierdie ou huise. Abe Phipps het iets vir jou.
  
  
  
  "Dankie. Hy aarsel skaam. — Wil jy graag om kontant'n tjek vir my?" Nie dadelik nie, ek bedoel. Jy kan stuur ih om die bank en gee dan vir my die geld wanneer dit oorgedra word aan jou rekening.
  
  
  
  "Dit is'n goeie. Wat het hul ego verwyder van registrasie?
  
  
  
  "By die Monongahela Staal Meul." Hy het vir haar'n tjek vir $ 159.32. "My laaste weeklikse salaris. Ek het gevra Bob by die bar en hy het gesê jy kan...
  
  
  
  "Uitstekend. Sy aarsel vir'n oomblik. Haar private hoek was gerespekteer deur die gereelde. Wanneer'n vreemdeling gaan sit ongenooide, Bob Poluvorona binnekort sou verskyn en aanbod: "Hoekom het jy nie sit by die tafel?"
  
  
  
  "Sit," het sy gesê.
  
  
  
  "Dankie. Ek kan bied dit aan jou, wat-wat?
  
  
  
  'Ale. Maar namens my. Jy hoef nie te begin deur die aankoop van kaartjies vir die dirigent.
  
  
  
  "Ek gewoonlik doen wat vir haar ook. Maar aangesien jy'n dame, sy afwyking van die reëls.
  
  
  
  Hulle moet lag. Bob Poluvorona het reeds aangekom het. Martha het em dat alles wat was alles reg — haar linkerhand is op die tafel — en gevra, " Wat is die saak?": "Kan jy kry vir ons twee biere, Bob?"
  
  
  
  Nick het gesê, " Jy het'n lekker plek hier. Wanneer Gelukkig Ed was die loop van hierdie plek, jy kan gelukkig gewees het as jy wil oorleef die ego van die kos.
  
  
  
  "Het jy hier voor jou gewees het?"
  
  
  
  "Gaan ski. Wanneer Lyman Elektronika gebou om die gebou wat nou huise Reed-Farben Saal. Ek het probeer om'n werk te kry daar, maar hulle het nie iets vir my. Ek het regtig wou om hier te woon, daar is'n wye geleenthede vir ski en die jag, wat ek regtig wil om dit te doen. Wanneer sy maag was vol van alles wat staal, haar gekom het hier weer.
  
  
  
  "Doen wat jy wil om'n werk te kry in die Riete-Farben?"
  
  
  
  "Eintlik.'
  
  
  
  "Dit is'n chemiese maatskappy."
  
  
  
  "Ek het'n vragmotor bestuurder se lisensie in die staat van Colorado. Maar ek wil hê om haar te kry lisensie ook hier.
  
  
  
  "Hulle nodig het'n betroubaarheid kyk."
  
  
  
  "Ek het reeds so'n dokument. In Monongahela, ons het'n baie vir die Universiteit van Ministeries.
  
  
  
  Martha kyk bedagsaam. Die tjek en ego lesings skoongemaak Nah se gedagtes. Jim Perry was net'n gratis voël, nie'n IRS speurder. Dat dit die laaste een was selfs erger. Jy het om voor te gee vir'n rukkie as jy'n polisieman, of wys met jou geld as dit was'n belasting speurder. Sy studeer Jim, ontspan as sy kyk na die kliënte in die winkel.
  
  
  
  Daar was drie werknemers in die kroeg; twee vir die bediening en een vir die bediening van voedsel. Bob half-staan stil, kyk na die kombuis, die hooligans, en die kasregister. Pete het die dag af. Nick bewonder die uitleg van die romp. Die omgewing van die werkers op hierdie kant is geskei van die toerisme-eetkamer op die ander kant deur'n saal geskei deur'n dubbel deur van die kombuis. Daar is selfs hele families, en die restaurant was veronderstel is om te bring in'n goeie omset. By twee pool tafels, 'n paar mense is wat wag vir hulle beurt, en'n teef van die spelers op'n truuk tafel was verbintenis tien dollar per persoon. Laasgenoemde kan gevaarlik wees, maar die breë skouers Half-Verdediging Bob, wat laat sy swart oë dwaal rondom die kamer en staan gewortel na die plek, geen twyfel gesmoor enige probleme in die kiem.
  
  
  
  "Hoe lank het jy al in hierdie e-pos-orde besigheid, Mis Wagner?" Nick gevra. "Vyf jaar. Twee jaar gelede, het sy beveel is om te sloop Ed se ou gebou.
  
  
  
  "Ek was hier rondom hierdie tyd. Dit moet gewees het, die tyd wanneer die Riet-Farben het begin." Grys oë staar terug na haar, skelm, maar vurige by die dieselfde tyd. Sy voel'n tikkie van passie. Kalmeer, meisie, het sy vir haarself gesê. Vragmotor bestuurder sonder permanente verblyf!
  
  
  
  "Dis reg," het sy gesê.
  
  
  
  "So jy opgetel die regte tyd." Dit is baie waarskynlik dat die omset sal drie, en dan is jy gekoop het die enigste eetplek hier. Jy is'n geskoolde sakevrou.
  
  
  
  "Ek is gelukkig."
  
  
  
  Hy glimlag en verhuis een van sy donker wenkbroue op en af, asof saamstem met iets wat hulle het albei verstaan. Sy het gedink, " Wat'n slim poephol." Wat selfs Bob en Pete nie weet nie, is dat Pêrel Abbott, 'n voormalige kongreslid en'n slim man in alles van die bank te real estate in agt verskillende state, vertel hey oor Perlinson, wat hy reeds het geld belê in.
  
  
  
  Hy het later gesê, " Marfa, ek het nooit gedink jy kan hardloop so vinnig. En jy regtig het om te steel van ons beste sjef?
  
  
  
  Sy laat hom weet dat Perlinson het baie van die kokke links, en Nah net Bone, in'n onderneming wat was uiters riskant vir Nah. Abbott se twee onderkin bo die ego van'n onberispelik wit-en-veertig-dollar-hemp loer gunstig op haar, en sy het hom toegelaat het om te verf'n bietjie. Sy kon vermy die ego van'n vet hand onder die tafeldoek, maar as jy skuld iemand iets...
  
  
  
  'n jaar later, hey, Pêrel het nie het om te doen ons'n guns vir iemand anders, selfs al het sy het nie dink om te pla Pêrel. Hy verskyn ten minste een keer'n maand, soms met die hele maatskappy, wat links nah met'n onbetaalde rekening van sowat $ 100, tensy hy te kenne gegee dat een van sy mede-gaste ' ego's is gereed om te betaal. Hey, dit het nie lank neem om te besef dat die ego-belang in die Riete-Farben was niks, maar'n bevlieging.
  
  
  
  "Riet-Farben het'n baie van die mense, maar hulle is baie moeilik. Ek bedoel... daar is ouens in die gebied wat beslis nie nodig het om hulle, terwyl baie van hulle het om te ry honderde kilometers elke dag om hier te werk. Die hoof van die Personeel is Kenny Abbott. By hom... politieke konneksies. Ek dink nie jy sal in staat wees om te praat met hom reg is weg, maar as jy hom sien, jy kan jou vertel emu wat ek sal jou vertel emu jou naam. Ek sal jou vertel emu... ek sal jou kontant tjeks.
  
  
  
  Martha se oë, donker groen soos olywe, rus op Nick se grys kinders. Sy kyk af in die eerste. Hoekom? Sy het nooit regeer uit hierdie verhouding te leen'n helpende hand aan'n vreemdeling.
  
  
  
  "Dankie," Nick saggies gesê. "Ek sal net gebruik maak van die ego as dit nodig is, en dit is baie beskeie."
  
  
  
  
  — Ek is seker van dit. Anders, sou sy nie het aangebied om dit.
  
  
  
  
  'n oomblik later, Nick het gesê, " Dankie vir alles, Mej Wagner. Jy het meer gedoen vir my in'n paar minute, as die ander het in die jaar. Ek is net gaan om te sien hierdie Phipps nou. Ek het'n lang ry vandag, en ek wil om te kyk vars môre oggend in die Riete-Farben, nie ruik soos bier."
  
  
  
  
  "Bel my Martha - dit is wat almal doen hier. As jy dit nie doen nie, hulle sal nie eens weet wat jy praat." Vertel Abe Phipps dat sy het julle gestuur.
  
  
  
  
  "Dankie dat jy weer. Goeie nag."'
  
  
  
  
  "Goeie nag... Jim."
  
  
  
  
  
  
  Die naam Martha Wagner het wondere vir Abe Phipps. Nick, as die huis is twee kamers deur veertig meter - klein, hout en met die ou-outydse loodgieterswerk, maar "skoon" en netjies, soos'n eerste-klas kajuit op'n skip. Wanneer hy gewas het, het hy opgemerk dat die krane was goed werk, nie lek. geen drup, en die water het gevloei eweredig.
  
  
  
  in sommige van die huise, 'n heilige lig was aan die brand, en deur'n draad gate hy kon hoor vae televisie geluide. Nick tot die gevolgtrekking gekom dat hy in die gym ver genoeg weg van die Abe se huis wat die ego se doen en late was nie dopgehou word ook nou. Toe het hy gevind dat die uitgang aan die einde van die ry huise, hy was heeltemal oortuig nie. Abe nodig het om te sit op sy nag visie bril, en Nick het kennis van die blou TV-skerm in die kamer agter Abe se kantoor.
  
  
  
  Hy het die mimmo stadig deur Riet-Farben. In die dae van Lyman Elektronika, daar was'n groot twee-verdieping gebou in die middel van die lot, verbeeldingloos, moderne, kleiner, en air-conditioning vir presisie-toerusting. Volgens BYL, hulle is bankrot, toe NASA versuim het om te hernu hul kontrakte, en die voormalige Congresswoman Pêrel Abbott (vir wie opposisie koerante gebruik word veral nare byname) is gekoppel aan die Riet-Farben groep wat die eiendom gekoop het. 'n vuil spel? Nick gewonder.
  
  
  
  Die consecrations, veral die gly heiliges in die hoeke van baie geboue, en die gekleurde ligte langs die paaie en in die parke, toegelaat Nick om te sien net hoe groot die kompleks was. Dit was nou op drie vlakke. Hulle het paaie gebou op die heuwel, en nou was daar huise daar. Hy het voortgegaan om te volg die heining. Dit omring die hele kompleks, en volgens die topografiese kaart wat jy ondersoek, Nick, daar was geen ander toegang paaie. Dit het beteken dat die huis op die helling was ook onder wag. Jy het om te betree en die uitgang deur middel van die fabriek hek, waar jy het om te wys jou pas in die helder lig.
  
  
  
  Dit was die gewone stand van sake in die militêre bedryf. Vir toesig, hulle gebruik'n paar ongeskoolde werklose mense wat geleidelik begin om te voel belangrik en lojale ondersteuners van die ih. Maar as Hawke uitgewys in Washington vyf dae vroeër, iets verkeerd geloop het.
  
  
  
  Reed Farben Bpk. was goed befonds, maar die eerste deposito's het in Switserland deur Chase Manhattan Bank, Eerste Nasionale Stad Bank, en die Verenigde Kalifornië Bank. Daar was geen buitestaander aandele, die beskikbare belasting rekords vir die afgelope drie jaar was in perfekte orde, en die skuldeisers was verteenwoordigers van die internasionale belangegroepe wat kon nie gekontak word.
  
  
  
  Jy kan net kontak ih wetlike konsultante en rekenmeesters.
  
  
  
  Hulle vervaardig chemikalieë, maar verlede jaar het hulle byna geen wins. Dit was het gesê dat hulle'n groot navorsing departement wat handel met komplekse inplanting toetse. In al die literatuur, was daar slegs een onderhoud met'n Riet-Farben navorsing assosieer. 'n bekende Siriese navorser gestel in algemene terme wat hulle is besig om op prostaglandiene: "Ons deurbraak, wat, uit'n wetenskaplike oogpunt, kan plaasvind in'n paar of ses jaar, sal julle bring'n groot verbetering vir onvolmaakte menslike organismes. Ons is besig met sestien prostaglandiene-chemikalieë wat kan verander orrel funksie deur minder as'n biljoenste van'n gram. Dan kan ons bied'n kuur vir hoë bloeddruk en siektes van die niere, brein, longe, bors, skildklier, oog membrane en reproduktiewe organe."
  
  
  
  Wanneer Nick hierdie lees, Hawkeye gedraai, " Klink soos'n kwak kommersiële, is dit nie? Dit is hoekom ons gestuur Wetsontwerp Rohde aan Harvard se nabygeleë supermark te praat Witherspoon. Dit blyk dat enigiets moontlik is. Harvard het ook so'n nuwe russiese projekte. .. Witherspoon het dieselfde ongemaklike gevoel soos ons gedoen het, wat is die rede waarom ons so nuuskierig. Iets is verkeerd. Reed-Farben werknemers nooit deel hul ervaring met ander wetenskaplikes. Hulle het ook nie gaan om te wetenskap uitstallings. Hulle adverteer nie enigiets anders as hul gewone chemikalieë. Ten slotte, die ih wetenskaplike span bestaan hoofsaaklik buitelanders wat nie verwant is aan Hema aan ons."
  
  
  
  — Wat oor daardie klein lughawe?" Nick gevra.
  
  
  
  
  "Nog vreemd. Hulle gekoop het'n spesiale toestel vir die beheer. Hulle het'n lughawe in die vallei net agter die eerste berg agter die fabriek. Alles is ewe duur; 'n indrukwekkende vliegveld wat kan slegs gebruik word wanneer dit nie by al. Ons het lugvaart owerhede wat is baie versigtig oor die aanbied van die federale landing fondse. Hulle wil dit nie doen nie. Dit is'n freaking vreemd besigheid as hulle nie eens belangstel in enige hulp.
  
  
  
  Nick het gedink oor hierdie gesprek as hy gery het langs die kronkelende belangrikste pad wat gelei het rondom die vallei deur middel van'n diep kloof. Die heining nie meer hardloop parallel met die pad — hy het reeds opgemerk dat dit op die manier is daar — maar die projektiel was vertikale teen die helling, en daar is dit ook dig toe die 75-hektaar fabriek site. Dit sluit nie die lughawe nie; dit is nog 200 hektaar; daar word gebruik om twee plase daar.
  
  
  
  Daar was'n kort harde skouer op die gedeelte van die pad deur die kloof — die perfekte plek om te park die ego motor. Nick gaan terug na die hoek van die heining en geklim tot waar hy kon sien die kloof skuins af onder die reling. Met behulp van sy flitslig spaarsamig, het hy iets gevind het op die vaag grond langs die deur, en daar is ook bewyse dat iemand - of'n paar mense-het gekruip deur die sloot. Na'n grootte van ongeveer 47 dit kan wees van N82. 'n maklike manier om te kry in, Nick gedink, en te maklik. As hulle het al hierdie voorsorgmaatreëls, hoekom het hulle dit miskyk?
  
  
  
  Huby uitgevoer onder sy eie naam, net soos die proefkonyne het op hierdie eenvoudige take. Maar as Hubie het die bos gelei is deur dat aanloklik gat onder die heining, is dit kon gewees het'n baie meer interessante geval. Die stukke van die legkaart was om saam te pas.
  
  
  
  Nick het gesien rooi N82 vier keer; onder ander dinge, hy het spandeer die hele dag met hom, na aanleiding van'n verdagte figuur in Philadelphia. Nick het die jong man'n goeie graad in wiskunde. Die man was slim, vinnig en vol vertroue. Hy wil hê om iets te bereik. Met hierdie eienskappe, jy kry... 'n man wat kruip onder die heining om'n taak te voltooi wat hy nie onderskat nie.
  
  
  
  Nick gery het dertig myl om te Bewerk Aansluiting, het gevind dat die Silwer Wolk Hotel, en geparkeer twee strate weg. Die stad was gereed vir die bed, die enigste plaaslike teater was verlate, en behalwe vir die hotel, die restaurant oor die wye main street, en'n paar van die kafees, alles was gehul in duisternis. Hier is hulle het nie geld spandeer op die wyding van store fronts en sluiting.
  
  
  
  Hy sit op'n sagte bruin hoed, sit op'n bruin baadjie — het hy nog nooit gedra bruin, maar dit was'n goeie kleur vir die ble ego te misidentify — en nagegaan word in die Silwer Wolk Hotel. Hy vooruit betaal en het nommer 26. Hubie se is nommer 18. Die gang was verlate soos hy gewandel het rustig deur dit, dan na twee minute van die versigtig pluk, nommer 18 oopgemaak en Nick gegly binne-in.
  
  
  
  Nie heiliger in klein plekke, mense kennisgewing so gou as'n heilige verskyn iewers waar ego is nie verwag word — Nick gesoek Hubie se kamer en besittings met'n flitslig. Hy het seker gemaak dat iemand het deurmekaar met hulle voor. Ego dinge was'n gemors, maar Hubie was netjies en akkuraat. Speurders wil net iets vind wat sou aandui dat Huby was'n chemiese agent rondom New York. Wanneer Nick ontdek dat al die bande om Hubie se klein bandopnemer was ontbreek, hy het geweet hy was reg. Hulle het ih met hulle te studeer by hul vrye tyd.
  
  
  
  As Hubie het gevolg die reëls presies, en hulle het nie gevind nie selfsug... Nick gevind Gideon se Bybel in die agterkant van'n stoel laai. Daar was'n slot op die rug van die dekking wat gehou is om die lint. Mense rondom die HOTEL versprei Bybels met'n plek om te eet en haal die gereelde afskrifte dat die Gideon Samelewing versprei in hotelle. Hulle neem'n afskrif van die BYL met hulle wanneer hulle verlaat en toe hulle vertrek, wat mag verduidelik die statisties gevestigde feit dat Bybels is die mees wyd versprei boeke in die wêreld.
  
  
  
  Nick sit die band af in'n minuut en seker gemaak hy het nie vergeet nie.
  
  
  
  Toe hy die deur oopgemaak aan die gang, 'n man het gekom en gaan staan in die voorkant van hom. Selfs in die dowwe lig, Nick was bewus van die wapen wat uitsteek uit die man se heup. Colt, amptelike diens model. Dit was byna onmoontlik om te kry'n ego in ons tyd. Wanneer jy weet wat koeëls afgevuur op dit kan doen, jy vries en hoop vir die beste. "Terug te gaan binne," sê die man. Nick het terug binne-in.
  
  
  
  Die man het hom en draai op brylev. Nick het nie vertel Em nie. Die man was vet en fris. Hy het skouers wat selfs wyer as Nick se, en'n gebalde neus wat was gebruik ook baie keer met vuiste of koper kneukels — of net een keer met'n swaar nabygeveg wapens. Die gekraak neus been was wyd en onreëlmatige, en daar was nog steeds letsels op dit.
  
  
  
  
  — Wat het jy steel?" "Die toespraak wat ooreenstem met die gesig.
  
  
  
  
  "Haar? Haar verkeerde nommer?
  
  
  
  
  "Wat jy wou hê."
  
  
  
  
  "Ek wil my eie kamer."
  
  
  
  
  "Wat is die getal?'
  
  
  
  
  "Agtien, het ek gedink."
  
  
  
  
  "goed... en hy het gesien jy kies slot 18, sy nommer. Hoekom?'
  
  
  
  
  — Ek het reeds vir jou gesê het dat. Die geweer het'n ongeduldige beweging. Nick verspan homself. — Jy het nie vertel my niks." Draai rondom.'
  
  
  
  
  "Is jy'n polisie-agent?"
  
  
  
  
  "Ha, ha!" Selfs lag is absurd verdagte. "Ja, dit is vir my. En net om te draai.
  
  
  
  
  Nick het gesê, " Laat ons praat. Niks het haar weg van hier. Wat as ek jou verlaat?
  
  
  
  
  King Kong het gedink dit is baie snaaks en lag weer. In die BYL opleiding kamer, sal jy leer wat deel is van die lag tydelik benadeel jou gesigskerpte. King Kong kreun soos sy arm uitgestrek soos'n kobra teiken, die verhoging van sy geweer. Ego se arm is gevestig in die helfte en gedrapeer oor sy skouer. Nick het'n stap vorentoe en sit sy alenka op dit.
  
  
  
  Die laer longe van'n opgeleide persoon op'n pistool, wanneer die hand met die wapen, en die geheel is terug gebring oor die skouer, is'n ontwapen maneuver wat is byna onmoontlik om te stop. Dan die skouer en rugspiere draai af van die arm spiere. Wanneer die hand met die wapen beweeg verder terug, die arm vou in die helfte en die indeks vinger — as dit is op die sneller-dreig om te breek. Dan het hy laat gaan van die wapen.
  
  
  
  Dit is'n teorie. Dit werk gewoonlik, maar nie met hierdie King Kong. Hy was stewig en sterk, en instinktief laat sak die geweer voor Nick kon krap ego mimmo se oor. Hy byna vasgepen die geweer en Nick byna tot op die vloer. Nick gooi uit die vingers van sy linkerhand en klap dit in die ander se lugpyp. Dit tref'n kakebeen so hard soos'n donkie se. Twee mans het in'n geveg oor'n geweer. Om so naby aan die grond, King Kong het'n paar voordeel. Daar is idiote wat daarop aanspraak maak — en dit is selfs ingesluit in sommige veg handboeke (maar nie in BYL handboeke) - wat'n geweer sal nie gaan af wanneer jy in die tronk. Hulle het selfs sê dat jy het om te hou die ego baie sterk. Glo dit nie!
  
  
  
  Probeer dit een keer en jou arm verlam sal wees vir'n rukkie, nie te praat van iets erger. Dit maak sin om te probeer om jou hand te sit om die sneller van'n rewolwer as die ding nie'n sneller, of vir die sneller van'n pistool as dit stokke uit. Maar jy mag hê om te betaal te veel aandag aan die stryd jouself te wy aan sulke inligting. So was dit met Nick.
  
  
  
  King Kong het die geleentheid om te gooi'n links-handed punch, en Nick het gevoel asof donkie het geskop sy ego te lewe. 'n groot donkie. 'n korter man, of een in minder perfekte vorm, sou afgevuur het'n pistool. Nick kreun en stoot af met albei hande, oefen die krag van sy bene en rug as King Kong weer getref. Die slag Nick het aan sy regterhand ook verander die posisie van die linkerhand se ego. Hierdie tyd, dit was soos dit getref is deur'n kleiner donkie. Nick het daarin geslaag om te trek die man se regterarm verder oor sy skouer, dan vasgepen ego vir hom. Die geweer val op die vloer. Hulle het albei bereik vir hom. King Kong, wat lek, was'n duim voor hom. Hy gryp die geweer styf in sy regterhand en trek die veiligheid vang met sy duim. Nick hoor'n kliek. boom!
  
  
  
  Die Colt afgedank hard in die vloer. Nick het sy pols en gekap dit oor die gespierde nek. King Kong het besluit om te fokus heeltemal op sy wapens. Hulle het gesukkel. boom! Ander staar, hierdie tyd op die muur.
  
  
  
  Nou Nick toegedraai albei hande rondom die pols, versprei sy bene, en gespanne. Hy ingeroep die hulp van sy sterkste spiere te neem op die kleiner spiere van sy teenstander - nou dit was die daad van die balansering van die ego spiere van sy rug teen die spiere van King Kong se arms en polse. Hy het die colt stadig in die rigting van die ander man se maag. Hulle kyk na mekaar, die kleiner man gluur Nick. Hy draai bleek, sy lelike gesig skielik aanvaar'n kinderagtige en verskrikte uitdrukking, asof bedel vir'n paar ondersteuning teen'n te groot bedreiging. King Kong onthou wat daardie groot 11.5 mm koeëls in staat was om. Ego se guts gebalde asof hy wil ingesluk'n blok ys.
  
  
  
  King Kong was nie meer'n lafaard as'n besonder sterk figuur; hy was nie delikate genoeg om te val in een van hierdie twee uiterstes. Soos die meeste mans, hy was gedryf deur wat gaan gebeur met hom in die nabye toekoms, en nou, Emu gevoel het soos hy het geen toekoms op alle.
  
  
  
  Dit was'n stryd tussen'n groot sterk man, en'n sterk bietjie man, en die geweer is nog steeds wys na ego se maag. Nick outomaties verskuif sodat die plafon lamp was agter hom, en die heilige lig het in die oë van King Kong, wat gestaan het en gestop het in vrees wanneer die kleiner man geveg die groter man en nêrens het. Hulle skuifel'n bietjie aan die dun mat, soos twee bulle hou mekaar by die horings te pak.
  
  
  
  Iemand skree in die gang af. Die telefoon lui. Shaggy gehamer op die trappe. — Jy wil om te kry uit hier in die lewe?" Nick gevra.
  
  
  
  Die vet vrou knik. Wat veronderstel was om te beteken ja.
  
  
  
  
  "Dan laat gaan van die geweer en kalmeer."
  
  
  
  
  King Kong huiwer.
  
  
  
  
  "Al wat ek hoef te doen, is om die yankee en ek sal skiet jy in die gat,"Nick gesê.
  
  
  
  
  King Kong laat gaan van die geweer, en Nick het ook laat gaan van die stywe greep op die man se pols. Nick het'n stap terug, geweer in die hand, en ruk die deur oop te maak van die kamer met die ander. In die einde, hy klop oor die nag klerk wat nagegaan Nick in. Hy was'n lang man, en die King Kong verlaat ego lê volle lengte op die vloer soos'n perd hardloop oor hom.
  
  
  
  Hy kyk na Nick met wye oë. — W-wat gaan aan?" Hy gaan sit met sy rug na gekerm soos Nick trap oor hom, genieten die Colt in sy gordel.
  
  
  
  Dit was haar man. Hy het my geskiet. Daar was geen ongelukke." Nick verdwyn om die hoek en hardloop af met die trappe
  
  
  
  Die Klein Saal was verlate. King Kong was in'n haas om weg te kom. Hy draai die hoek soos Nick kom uit in die straat. As die plaaslike polisie is ontbied, niks sigbaar was. Nick hurk teen die kreun van die gebou om weg te steek van iemand wat dalk op soek rondom die hotel vensters, bang van die skote. Daar was niemand op die straat langs die ego motor. Hy het vier blokke, het'n paar draaie, en gestop in'n donker parkeerterrein naby die mark om weg te steek sy bruin baadjie en hoed op die toonbank.
  
  
  
  Drie kilometer van die stad, het hy geslaag het'n konkrete twee-laan brug oor'n kloof. Ver onder, die stroom glinster in die helder lig van die maan en die sterre. Nick Colt het elke stuk van mekaar af, vee dit met'n sakdoek, en gooi die ih afsonderlik in die water, gooi dit af by verskillende hoeke.
  
  
  
  In die Copperpot Valley, hy gebots het met'n paar motors. Martha se besigheid was gesluit. Hy gery het in die Alpe so stil as moontlik en die motor geparkeer langs sy huis.
  
  
  
  Binne-in, hy trek die gordyne en die opstel van sy goedkoop tape recorder, wat gekoppel is aan'n ewe goedkoop radio. Deur die manier waarop, die skywe is goedkoop nie net in voorkoms nie; as jy in ag neem die wysigings gemaak om dit deur Stewart, 'n BYL laboratorium spesialis, hulle kos'n ordentlike bedrag. Nick het op die band hy wil gevind in die Bybel en geluister na'n opname van Peter, Paul en Mary van radio stasies in Denver, wat Hubie geluister te word van tyd tot tyd. Nick leun terug'n bietjie meer en omgekeer'n skakelaar op die agterkant van die toestel. Hubie Dumont se stem kom oor die radio nou. Nick het sy ego so laag as moontlik, en nou is hy luister met sy ore spits.
  
  
  
  N82 gepraat het, in'n stem wat was moeilik om te erken as ego was nie geleer. "...die sleutel tot die geheim moet word in die hoofgebou. Werkers van die streek kom na ander geboue. Egter, ek kon dit nie vind iemand wat in die hoofgebou of hotel uit te kry. Dit is sorgvuldig bewaak. Laaste nag, ek het nader en gevind dat twee groot manlike patrolmen. Dit lyk soos hulle drink of onder die invloed van dwelms. Elke twee ure, gereelde sekuriteit wagte scan die gebou. Die vliegtuig het by een uur gister middag. Hare was in die bos deur die landingstrook. Dit is die tweede keer my informant het my akkurate inligting oor inkomende vliegtuie. Veertien kratte gelaai en afgelewer word by die hoofgebou deur die vragmotor. Vyf passasiers het uit dit uit. Belangrike mense, te oordeel deur die ontvangs. Ontmoet deur Dr Greta Stoltz, Dr Don Nimura, Kenny Abbott, en twee ander mans wat ek glo is'n hoë-posisie van werknemers van die samelewing in die vraag. Dit was nie erken deur enige van die vyf mense wat aangekom het, hoewel ek kyk na hulle versigtig met'n verkyker. Een man mank, en die ego is ondersteun; hy het'n blinddoek oor sy gesig. Die ander vier blyk te gewees het van die Noord-Europese of Slawiese oorsprong. Die bokse is anders in grootte en nie baie swaar. Navorsing gaan voort.
  
  
  
  Nick afgeskakel die toestel en leun terug. Hy was daarvan oortuig dat hierdie "voortgesette ondersoek" het gelei tot'n tweede besoek deur daardie tergende gat onder die Riet-Farben omtrek van die heining. Die ego is gelok - en heel openlik! Hierdie dronk wagte kon gewees het om deel van'n plan te lok ego's rondom die skuilplek. Met hierdie, alles het baie makliker geword...
  
  
  
  Al die Riet-Farben syfers wat Huby het by die naam genoem as belangrike mense is bekend BYL. Dr. Stolz en Dr Nimura is wetenskaplike navorsers. Stolz bestudeer kernkrag vir industriële doeleindes, wat iets kan beteken, maar Nimura, 'n dokter, nie'n fisikus, soos Greta Stolz, gewerk het in Japan op die hart en niere oorplantings voor kom na Colorado. Nick het'n warm stort, dan vryf alkohol op sy pols waar Ego het gegryp King Kong en sy arm waar die colt het gekneus dit. Die nag was soel en ruik lekker van denne-bome. Ego Verblyf was baie ver van die hoofpad, so die landelike atmosfeer was nie versteur word deur die sosiale verbygaande motor of vragmotor. 'n aangename oorgang van die stad lewe. Maar hoekom moet mense bederf so lekker plekke met hul gierigheid en intrige? Hierdie strelende atmosfeer verdwyn deur sewe uur in die oggend. 'n karavaan van gedreun, neurie vragmotors en motors het oor die hoofpad. Die meeste van die Riet-Farben Bpk. se afdelings bedryf in twee skofte, met die eerste skof begin by agt uur. Nick het'n vragmotor laai dok op die pad oorkant die Alpe, wat van die kursus het die stilte gebreek. Daar was ook'n werkswinkel langs die motel waar honderde van die yster vate is herstel. Elke een het'n kakofonie van geraas op sy eie as die ih was skoongemaak, geskuur, en gespuit. Geen wonder Abe Phipps het so'n lae huur.
  
  
  
  Nick gery het agt kilometer wes vir ontbyt by die dooie takke Dix fabriek. Terwyl hy drink'n glas lemoensap, 'n koppie koffie, en'n ale toebroodjie, wat hy beskou as N82 se beweeg en sy eie, soos'n grootmeester daarna. N82 opgetree het logies en intelligent, maar miskien ook selfvertroue. Hy het gedink van Martha Wagner. Temperamentele, aantreklik en intelligente. Wat is hier aan die gang is, sy het geweet dit alles, selfs indien sy het nie geweet dit persoonlik. Sy lyk soos'n verdwaalde kat
  
  
  
  Jim Perry was gewoond aan die omgewing. Hulle het nooit enigiets logiese; dit sou ook onlogies wees!
  
  
  
  Nick gekoop het'n ander gebraaide beesvleis toebroodjie en twee appels uit te neem. Hy het'n ou pad wat blyk om te behoort aan die myn, wat gebaseer is op sy 1931 topografiese kaart, en parkeer die motor aan die einde van die pad. Met'n goedkoop kamera om sy nek, hy spandeer die dag in die berge rondom die Riet-Farben kompleks en die aangrensende landingstrook. Hy het gevind dat die ou verlate paaie, treinspore met hul spore te verwyder, en'n verlate plaas.
  
  
  
  Deur sy verkyker, hy kyk na die inwoners van die huise in die oorgrote Reed Farben gebied, vroue en kinders, kom en gaan.
  
  
  
  Teen drie uur, 'n geel skoolbus ingeskryf het, wat, soos al die motors en vragmotors, veronderstel was om te slaag deur middel van die sentrale poort.
  
  
  
  Stadig, hy swaai sy verkyker in die rigting van die Riet-Sakrale geboue. 'n vragmotor opgetrek na een van hulle. Nick se verkyker onderbreek as'n span van drie mans afgelaai kratte onder die wakende oog van'n Ouer man in'n wit jas.
  
  
  
  Die Japannese man sê iets vir die manne; Odin rondom hulle, blykbaar vererg, gestop reageer op die emu. Die Japannese beduie ongeduldig vir hom te haastig. Die mans is meer haastig nou. Skielik het'n boks op die grond geval. Die deksel oopgemaak en die meeste van die inhoud het rondom die boks.
  
  
  
  Nick opgewek het sy wenkbroue. Hulle is die menslike hande, perfek gevormde, belaglik real... Sommige met'n gebalde vuis, gereed om te lewer'n goeie slag; ander, soos as vasklou aan'n onsigbare voorwerp.
  
  
  
  Die mans ook kyk verbaas. Nick se kragtige verkyker gevang ih se verbystering so duidelik dat hy was om te staan openhartige langs hulle. Slegs die Japannese het sy koel. Hy buk af en sit die verskriklike dinge terug in die boks. Ego lippe was reeds oorweeg om hulself ih.
  
  
  
  Die mense in die trok staan asof betower, en die twee rondom hulle was mekaar fluister. Hulle het beslis nie verstaan wat hulle dra. Die Japannese man gryp die deksel en sit dit terug in die graf.
  
  
  
  Los hervat. Die Japannese man druk'n knoppie op die kant muur van die gebou, en onmiddellik'n ander man in'n wit jas verskyn. Hulle het gepraat vir'n rukkie, en dan die ander man het terug binne-in. Hy het teruggekeer vyf minute later met'n klein pakket in een van die sakke vol van sy doublet; slegs die top van die pakket is voor die hand liggend.
  
  
  
  Hy stap na die voorkant van die vragmotor. Die Japannese man het gegaan na die plek waar die mans was besig en was nou kyk hulle nou. Die ander die enjinkap oopgemaak het, het uit'n sak om sy sak, opgestopte die ego iewers tussen die enjin en ander dele, en toe die enjinkap weer. Nick was redelik seker dat die mense rondom Ego se trok het nie eens gesien het. Nick voel die krale van die bloed op sy nek...
  
  
  
  Minder as'n uur later, het die drie mans gespeel hierdie spel in'n vragmotor en ry na die verste hoek van die fabrieke. Nick was nie heeltemal onvoorbereid vir die kort, harde knal wat skeur die motor uitmekaar. Vlamme uitgebars het om die enjin. Stukke van metaal gespat en gesink in die grond. Nick het gedink hy het'n bloedige kop vlieg in die lug. Ten slotte, het hy laat sak die verkyker.
  
  
  
  Hy kon dit nie verduidelik nie. Die moord op die drie mans het so glad dat dit moet gewees het beplan volgens'n pre-gereël plan. Ontslae te raak van iemand wat dalk gesien het iets verdag. Maar hoekom? Wat die hel het nie hulle het om weg te steek? Hoekom het hulle so'n groot risiko? Hy het terug na sy motor by die ses-en-dertig en ry na Martha se restaurant. Hy het nog getalm in die kroeg tot'n tafel langs Martha se private hoek beskikbaar was, en het beveel dat'n spesialiteit: beesvleis-ghoelasj oor. Sy het nie kennis van hom totdat hy het amper klaar sy rys poeding en koffie en staan by sy tafel, glimlag.
  
  
  
  
  "Hallo, Jim. Hoe het dit die einde?
  
  
  
  
  Hmm, wat is?
  
  
  
  
  Met jou aansoek.
  
  
  
  
  Hy kyk weg en het gesê, " O, ek het nie maak dit vandag is. Hare was in die berge. Die weer was so goed, en hy het nie terug te kom op tyd. Ek sal daar gaan môre.
  
  
  
  
  Met die lug van'n liefdevolle ma, het sy stadig gaan sit in die stoel oorkant hom. Alles het so vlot dat hy voel'n bietjie skuldig, en hou sy oë op die leë koppie koffie.
  
  
  
  
  "Jy kan gebruik om die dag af te reis," het sy gesê, " maar jy regtig nodig het om daar te gaan môre. Die werk nie hou jy wag, jy weet, en dit mag dalk net kry weg van jou. Meer koffie?
  
  
  
  
  Nick gedrink het meer koffie, dan bestel twee biere, en Ego was vergesel na Martha se eie hoek. Nou is hy toegelaat hey om'n ma te wees. Hierdie rol kan geneem word deur byna enige vrou, maar dit is moeilik om dit te speel. Jy speel die rol van'n seun met'n klein swakhede te hanteer, en jy, die ander vir jou sterkpunte. Van tyd tot tyd, soos Martha stap vinnig weg, hy kyk na haar ferm, ruim liggaam beweeg. Daar was spiere onder diegene curves — sy het geweet hoe om te veg, en dit het haar in die vorm.
  
  
  
  
  "Sy kon gevra word om jou te ry huis," Nick voorgestel skamerig, " maar ek aanvaar jy die eienaar van'n motor jouself."
  
  
  
  
  Sy kyk na hom ingedagte en het gedink dat hy was baie aantreklik nou. Sy wonder hoekom hy was so effens onstabiel. Hy het nie lyk soos haar drink broer — jaar ondervinding met Pete haar gegee het'n goeie idee van wat. Dit is waarskynlik gedryf met die huidige vir geen spesifieke rede, en kan nooit vind'n anker. Sy het gevra ego, " Doen wat jy wil om te gaan?"
  
  
  
  
  "Ek het beslis'n motor.
  
  
  
  
  "Kom dan met my." Dit is dit, het sy besluit, hierdie seun is net eensaam. Gou, ego sal sien'n trop van aantreklike meisies in Reed Farben. Martha het'n Lincoln Continental Omskepbare wat skitter swart in die lig van die parkeerterrein agter die winkel. Hulle jaag wes op die snelweg, en sy het opgemerk: "Hierdie motor is'n groot luukse vir my nie. Sy is ry rond in vervalle motors vir so lank, dat toe sy by die ryk ... goed.
  
  
  
  
  "Jy verdien dit," Nick gesê. "Die manier waarop jy leef en werk, sodat jy verdien'n klomp geld, Martha. Ek wil net om haar te vertel... 'n baie van die meisies sou nie so lekker om'n gewone vragmotor bestuurder as jy was soos dit.
  
  
  
  
  "Ek het niks teen die vragmotor bestuurders so lank as hulle kyk na hul neuse. Ons het sulke ouens wat studeer by die universiteit in die winter. Jy hoef nie eens lyk soos'n vragmotor bestuurder, Jim. Wat het jy doen by die werk op Monongahela?
  
  
  
  
  "Ek het gewerk as'n mikrogolf installeerder by die Wes-Unie. Dan het sy bestee dat ski-vakansie hier. Toe hy het haar verlaat, haar, hy was'n meester."
  
  
  
  
  — Dan hoekom het jy verlaat?" Dit was'n goeie werk, was dit nie?
  
  
  
  
  "Dit was altyd vir ewig om iewers anders te gaan. Ons volgende werk was van plan om te wees in Kalifornië."
  
  
  
  
  Martha het gelag. — So jy regtig wil nie die reis?" "Nee, ek dink nie so nie. Dit het net gebeur deur myself." Nick sug, " Dit is my gebied waar sy kon bly."
  
  
  
  
  Martha het'n goeie tyd. Hulle gly maklik en sonder riskante maneuvers langs die kronkelende berg paaie. Na die ry'n paar kilometer van die fabrieke, sy draai af van die hoofpad en die gevolg is'n eenvoudige kant van die pad wat steil helling deur die denne bos. Skielik was hulle staan op'n rotsbank gegee het dat hulle'n oog vir myle. Die berge was kronkelende silhoeëtte in die maanlig. Die ligte flikker ver onder. Dit was soos om uit'n vliegtuig.
  
  
  
  Martha parkeer die motor met sy neus na die rand van die kloof. "Dit word gebruik om die pad om die Verlore Bok Myne nie, maar die laaste afdeling het verdwyn as gevolg van erosie. Kyk na die ligte in die verte. Jy kan sien vir tagtig kilometer van hier af.
  
  
  
  
  "Dit is'n groot," Nick gesê, " maar ek doen gewoonlik nie vas te kry in die motor op'n eerste-persoon op datum soos hierdie."
  
  
  
  
  Sy lag met hom en oorhandig Em'n sigaret. Hy het uit die brandende pas voordat sy kon vind die ligter. "Dude, jy hoef nie te bekommerd wees nie," het sy gesê. "Ek het amper nooit doen iets soos hierdie. Eintlik, sy is die aansluiting by wat jy hier om jou iets te vra. Haar, ek wil hê jy moet my belowe...
  
  
  
  
  — Dit gebeur, te... My ma het my gewaarsku teen sulke nagte, en ek belowe Hey dat as ek moes, sou ek by die huis kom op my eie. Maar dit is'n lang pad, en ek sou waarskynlik verloor en val af'n krans of iets. Dit is net'n klein seuntjie, en...
  
  
  
  
  Stop dit!"Linkerhand hey, daarin geslaag om te vind'n plek tussen die ego se ribbes dat hy kon nie kielie. Hy hou sy asem, lag, en stoot Wilhelmina se luger selfs verder onder haar arm. Sy het byna aan die geweer. "Nou, ernstig, Jim. Dit is belangrik."
  
  
  
  
  Hy het omgedraai na haar en leun vorentoe totdat sy neus borsel haar hare. Dit ruik goed. "Jy het'n pragtige hare. Doen wat jy het om te gaan na Denver om te kry'n haarsny?
  
  
  
  
  O, nee. Ann Parker doen boete in die Hooglande. Maar laat ons nie praat oor my hare; jy is die onderwerp van ons gesprek nou. Waar het jy gaan vandag in plaas van om'n werk?
  
  
  
  
  Die ego se wakker verstand beskou as die oplossing. Was Martha doen'n ego kyk op iemand se onthalwe? Hy het besluit om te vertrou dat sy intuïsie en gewoonlik'n goeie uitsig van die mense. "Ek het nie gaan op enige plek op die doel. Sy het net'n bietjie moeg na die lang reis. Ek gebruik om te gaan na die berge.
  
  
  
  
  — Het jy'n bietjie rus nou?"
  
  
  
  
  "Van die kursus. Hy streel haar hand liggies en liefdevol. — En dankie vir al jou aandag, Martha. Dit gee my'n lekker gevoel dat ek... ten minste beteken iets vir iemand.
  
  
  
  
  — Sal jy dit doen iets vir my — en vir jouself?"
  
  
  
  
  "Miskien. Wat is dit?'
  
  
  
  
  "Gaan na hierdie werk môre. Moenie dit af. Besluit openlik nou om daar te gaan in die oggend en doen jou beste. Sal jy belowe my dat?"
  
  
  
  
  "Ek belowe.'- Emu het warm op die vou van die dollar. Hierdie vrou het gesien hoe honderde mense kom en gaan, en hy was daarvan oortuig dat sy was versigtig die beheer van haar gevoelens en simpatie. Sy het gehelp Jim Perry, want sy het gevind dat iets in nen dat sy graag, en dit was lekker om iemand te hê simpatiseer met jou, selfs al is jou naam was Nick Carter en nie Jim Perry.
  
  
  
  
  "Dankie," het sy gesê. — Na alles, ons is so lief vir om dinge af.
  
  
  
  
  Die wind waai deur die vensters ruik van denne. 'n uil getoet, en sy oproep was beantwoord in die verte.
  
  
  
  
  — Jy het nog nooit getroud?" Martha gevra. Sy het dadelik spyt oor die sensitiewe vraag. Hoekom het sy dit laat glip?
  
  
  
  
  "Byna een keer," Nick gesê. Dit was nie so wouldnt ver van die waarheid. "En dan is dit... ek waarskynlik nie veel tyd spandeer by die huis." Wat was absoluut korrek is.
  
  
  
  
  Ja, het sy vir haarself gesê, dit sou. Die bogenoemde sou grootliks beïnvloed hom, jy kan sê dat hy was sensitief vir hierdie "I don't care"houding. Hy gehou dwaal so dat hy sou nie bloot sy diepste gevoelens weer.
  
  
  
  
  Martha se gesublimeerd behoefte aan liefde sou wees om'n manier om uit. Sy het nie meer gewonder hoekom sy so aangetrokke tot hierdie uiters sensitiewe man. Sy sug, met die wete dat sy wenslik en tog in beheer van die situasie. Sy was gebruik om te reël dinge op die trapmeul van die lang ure en harde werk, en doen so onderdruk haar lewe se behoefte aan vriendskap en passie.
  
  
  
  
  Nick het sy groot hand op haar, streel dit liggies, dan blyk dit palm up. Ego se kielie raak warm haar. Sy voel gemaklik. Hy aarsel'n bietjie, het sy gedink, want hy is net so versigtig met vroue soos hy is met nuwe situasies soos wat aansoek doen vir'n werk. Iemand het om uit te reik na hom. Dit is die moeite werd. Jy kan jou vertel dat dit het'n goeie, soliede eienskappe, onder hierdie sigbaarheid dit maak seer.
  
  
  
  
  Hy gewag het vir'n lang tyd voor drukkies haar. Toe hy uiteindelik het, was sy gretig om gevang te word, gesoen, en gestreel. Sy het gedink dat sy wou om jou te help em breek gratis, en vind uit hoe mooi ware vriendskap kan wees. Trek die leisels op hom was die laaste ding op haar gedagtes, wanneer die tyd gekom het, het sy sou sien wat om te doen. Hy soen haar, en haar lippe was net so sy het gedink: sag en geduldig. Sy het heerlik om hom met'n sug van plesier.
  
  
  
  
  'n baie spesiale meisie, Nick gedink het. Dit was nie net haar soet reuk en warm, sterk liggaam; hy baseer sy uitspraak op die groot prentjie wat sy geskep het in nen oor die afgelope twee dae.
  
  
  
  
  Hy streel haar, en sy het'n aangename spel met hom. Wanneer sy lippe bereik haar nippels, wat hy behendig blootgestel soos dit is die mees logiese ding in die wêreld, sy het gedink dit was tyd om te trek op die niere. Sy was net te dink oor watter taktiek om te gebruik wanneer hy die deur oopgemaak en hulle was uitgestrek in die motor sitplek.
  
  
  
  
  Nee, " het sy geprewel.
  
  
  
  
  Onmiddellik, die warm druk is vrygestel, en sy voel verlig en op dieselfde tyd uitgelaat. Op soek dromerig, sien sy twee sterre. Ih die goue blink was net duim weg van die donker silhoeët van die ego se kragtige kakebeen en wangbeen. Sy giggel.
  
  
  
  
  "Wat gaan hier aan?'
  
  
  
  
  'Sterre...'
  
  
  
  
  "In my opinie?'
  
  
  
  
  "Nee, oor jou gesig. Twee helder sterre is probeer om te maak dat jy lyk soos'n engel.
  
  
  
  
  Dit neem meer as'n paar sterre, " het hy saggies gesê, terug te kyk. Die wolke het skoongemaak, en die sterre skyn helder in die helder berg lug. Hulle bedek die hele lug met die blink goue korrels. "Hoe mooi," het hy gesê.
  
  
  
  
  Sy sug, verskuif'n bietjie, en hey, hou van hoe naby hy was aan haar — so lig, maar met'n alles-deurdringende, jeuk warmte wat haar gloed van die beweging. Dat warmte was nie net op die oppervlak, het sy gedink as hy soen haar weer. Sy het gevoel dat dit iewers in haar keel en in haar bors — was dit'n dollar te voeg? "en langs haar terug."
  
  
  
  
  Skielik, het sy gesê, "O ... o." Sy strek stadig met diep asem.
  
  
  
  
  Martha skielik so kwaai, soos'n persoon wat sonder water vir'n rukkie, en wie se dors kon uiteindelik uitgeblus word nie. Sy bereik vir die ego se hemp, en trek dit op, geniet die gevoel van die ego se warm steek. Haar hand gly af, losgemaak ego se gordel, en sy broek losgemaak. Sy ril, op soek na ego. Sy gly haar tong diep in sy mond en krul as sy desperaat wou'n selfs nader raak.
  
  
  
  
  Haar boude gerol van die een kant van die bank na die ander in perfekte ritme, haar romp was getrek byna tot op haar heupe, en hy hardloop sy vingers dans langs die binnekant van haar dye. Hy losgemaak haar sykouse, en sy lig haar pelvis te gee em'n kans om te verwyder haar onderklere.
  
  
  
  
  Dit het hom vinnig en maklik. Haar asem tref die emoe se gesig saggies en in kort sarsies. Dan draai sy haar kop effens te voeg haar tong in die ego se oor en maak kort skerp byt in die ego se nek. Ee was agter, nou tussen die twee sitplekke, maar haar lyf het voortgegaan om te beweeg in dieselfde ritme.
  
  
  
  
  Sy het gekreun. Een keer, toe hy was baie ver weg, het sy geskree. Hy het dieselfde bestendige tempo as Nah, en hy het dit selfs toe sy begin vinniger beweeg. Sy lig haar bene en dan lig haar heupe om te druk haarself meer stewig teen hom.
  
  
  
  
  Sy hande gryp haar boude, en met een vinger, hy streel oor die sagte klowing tussen hulle. As hy vryf haar gladde, warm vel, sy liggaam ruk in lang hale. Hy kon voel hoe haar asem jaag deur sy keel.
  
  
  
  Hy is nou in volle beheer van die situasie. Sy lê byna bewegingloos op die vloer, haar liggaam skud met sy passie. Die ego se bewegings geword het vinniger en meer kragtige as dit gestyg tot die hoogtes van die tydlose, die ewige passie.
  
  
  
  
  Hy skuif vorentoe op die bank, lig sy kop, en het in te vinnig, gewelddadige stoot. Iewers ver weg, em het gedink hy het haar hoor fluister in die gees van: "O my God... oulik... uh-oh... Haar arms stywer om hom, en haar vingers gegrawe diep in sy rug. Die spanning was gebou, en'n vurige golf van ontspanning gewas oor beide van hulle.
  
  
  
  
  Nick gelek die trane wat rol oor haar wange. Hy was redelik seker dat Martha Wagner nooit gehuil tydens seksuele omgang, laat staan tydens enige van haar ander aktiwiteite, maar dit was regtig die regte tyd om dit te doen, in die regte plek (die gedagte het hom geweldig) met die regte man. Hy het opgemerk dat die ego se eie asemhaling het so vinnig soos die vsa se — 'n refleks om te trou se bewegings. Hy hardloop sy tong oor haar onderlip. Sy ril met plesier en klou aan hom verlangend. Die naels van een hand gegrawe in die vel van die ego se regte heup, en die naels van die ander onder sy arm, soos die kloue van'n bang maar nie die bose dier.
  
  
  
  
  Hy gryp dit styf en besef wat hy reeds vermoed het: hy het ontdek iets ongewone en rare. Die moeite werd hou. Sy is sleep die ego onherroeplik; ih reis saam op'n opwindende, kolk huidige kan verander natuurlik nie meer as'n vinnige, ligte kano. Maar nou dat daar was geen onmiddellike gevaar, het hulle net voel'n stimulerende vryheid. Die huidige uitvoering ih was om warm springs, nie rapids, het nie geweet rotse, en nie noodwendig gevloei het in'n warm, vreedsame meer.
  
  
  
  
  Hy het gestop vir'n oomblik en het gesukkel om te hou sy spiere onder beheer. Dan ek het my kop, luister vir geluide wat nie hoort in hierdie nagtelike omgewing, en niks gevang nie. Dit het nie gebeur nie vir hom baie dikwels, en hy het geweet dat die emu sou nie het om te betaal aandag aan eksterne indrukke vir'n paar oomblikke. dat hy kan nou tune sy ooit-waarskuwing antenna aan slegs een golflengte. Dit was'n uitkoms. Hy het'n gevoel van die goeie dinge in die lewe, en in'n samelewing waar egte kommunikasie tussen man en vrou geword het wat so moeilik is, was dit nodig om te neem voordeel van hierdie geleentheid.
  
  
  
  
  Hy het sy hand op haar kaal rug en hou haar naby, die lewendmakende sy pas weer. Sy het gereageer met uitroepe van goedkeuring na sy kragtige houe. Hulle het oorwin die brullende rapids, gly oor die steil kranse op hul heerlike reis, en nou is hulle op pad na die klimaks van hul wellustige avontuur, nam, is die een rondom hulle, kon nie en sou nie ophou nie.
  
  
  
  
  Wanneer die eerste vuur het uitgegaan en hulle het geswem in die warm see, hy het geweet hy was reg. Dit was iets besonders, en hy het gevoel dat hy het genoeg ervaring en insig om dit te oordeel. Jy opgemerk het, en dit net nodig ervaring, dat hulle beide eerlik-van die start-ups ronde reise.
  
  
  
  
  Hy leun die meeste van sy gewig op die bank en luister na haar asemhaling stadiger. Hy het gevoel sy ego se hartklop stadig af, wat was so vinnig dat hy kon hoor dit kloppende in sy ore. Na'n ruk, het sy gesê: "Dit was... heerlike, Jim."
  
  
  
  
  Hy soen haar op die neus en op die lob in die ooreenkoms. Na'n oomblik, het sy gesê ," ek wil dit ook, maar een van die begin is lam."
  
  
  
  
  Hy saggies gly terug en liggies masseer haar bene. Sy sug van tevredenheid. "Jy neem die sleutel," het sy gesê. "Het jy al ooit gebaai in'n warm berg meer?"
  
  
  
  
  "'n paar minute gelede," het hy geantwoord. Sy was geneem met wat jy in'n magie kano, en ons seil saam'n lekker vinnige, en dan het ons onsself bevind in'n klein dam. Dit was asof ons swaai in dit, en in dit by die dieselfde tyd. Dit was asof die kano was swaai met ons.
  
  
  
  
  "Ek het gevoel soos iets wat in haar ook. Maar sy ernstig. Kom saam met my...'
  
  
  
  
  Sy gegly rondom die motor, en in die spookagtige lig van die maan en die sterre, sien hy haar neem af haar romp en bloes. Sy gaan sit op die rand van die bank en het haar sykouse, ook. "Kry afsny nie," het sy beveel. "Jy sal verbaas wees..."
  
  
  
  
  Hy afsny, getrek Wilhelmina uit onder die sitplek, en opgestopte haar in sy broek. "Mooi. Dan wys my hierdie. Ek het net het haar broek met my, want hulle hou van my beursie en sleutels."
  
  
  
  
  "Goeie idee. Kom ons gaan!" Sy het die Ego se hand en stap vinnig weg van die krans en deur die bosse.
  
  
  
  
  Hy het haar gevolg en gevind dat die dowwe buitelyne van haar naakte liggaam, wat was om te neem op'n sagte gloed waar geen bome in die pad gestaan het van die nag lug, gewek hom aangenaam. Sonder verdere gedagte, het hy gedink, jou energie sal terugkeer in'n oomblik van die siekte.
  
  
  
  
  "Ek het gedink hierdie berg strome was gevries," het hy gesê.
  
  
  
  
  "Dit is nie'n stroom, dit is'n klip dam. Dit neem water rondom'n klein lente en oorloop so stadig dat dit bly warm. Indien nie, wanneer die son skyn. Sy het begin om hom te help op die kort helling. "Dit is maklik om te klim rotse hier."
  
  
  
  
  Hulle bereik die top van die helling en sien die water blink in die maanlig. Onder hulle was'n plas oor tien meter breed, met'n ry van denne-bome op die teenoorgestelde kant. Martha het haar ballet pantoffels en gesleep Ego saam met haar. "Kom op. Ook, verwyder jou skoene. Dit is warm hier. En diep.
  
  
  
  
  Inderdaad, dit was so. Die water was vreemd sag en byna olierig te raak as hulle geswem, en so'n spel onder die sipres. Hy het gesê: "Maat, wat is'n groot. Daar moet'n warm lente onder dit.
  
  
  
  
  Ek weet nie. Miskien omdat die water nooit vries. Hy loop om die water te sit op sy broek en ballet pantoffels, dan gaan sit langs haar weer. Sy het gesê: "ek het'n bottel van drank en sigarette in my motor, Jim. Ek het nie te dink oor dit. Hulle het aan my verskyn... oorbodig.
  
  
  
  
  Hy het omgedraai na haar en haar opgetel. Hulle gesoen, en gesink het in die kwartale van die gevalle naalde. Toe hardloop hy sy lippe teen haar nek te bereik vir haar tepel, prewel sy, " ek weet nie.: "Nee, Jim. Nee, meer as dit... Ons het nie... nie nou Nie...
  
  
  
  
  Haar hand streel die ego van'n besige lewe, en Nah se asem gevang in haar keel.
  
  
  
  
  Sy weerstaan vir'n rukkie, 'n paar swak en nutteloos protes dat sy blykbaar vergeet oor baie vinnig.
  
  
  
  
  Die bonkige man Nick geveg het by Bewerk Aansluiting, wat hy geroep het, King Kong, opgetrek na die Riet-Farben hekwagter en trek onder die straatligte. Die wag nagegaan ego se ID en knik dat hy kon voortgaan. Die man geparkeer sy Kwik in die parkeerterrein naby die hoofgebou, en ego is nagegaan weer by die ingang. Em het om te wag tien minute vir Kenny Abbott te kom kry hom.
  
  
  
  
  Kenny lyk soos'n moderne jong werknemer wat kon gewees het om'n direkteur, sy ego gewigtige, sy gebare bepaal, maar hulle was besig om'n outomatiese gewoonte, net soos die rukkerige bewegings van'n figuur. Hy het die verpligte donker pak en das met ingewikkelde besonderhede. Hy kyk na jou met'n belangrike gesig, maar op dieselfde tyd'n bietjie voorbehou, en die ego se mond hard geword het en gegrief so gou as wat die skerp glimlag verdwyn, of as jy kyk na hom, ongesiens, veral van die kant af. Hy het sy oë geopen het baie wye wanneer hy kyk na jou, maar vernou sy ih toe hy gedink het niemand opgemerk.
  
  
  
  
  Die meeste mense het geglo en vertrou Kenny, so lank as wat hulle het nie vang die oog van die tipe van persoon na'n paar onaangename ervaring. "Hey, Joe," Kenny gesê. "Is alles okay?'
  
  
  
  
  Die bonkige man mompel'n groet en stap langs hom deur die tweede voordeur en in'n wye gang. Hy koes Kenny se wakende blik, maar Kenny het nie ruik dit. Joe het nog nooit kyk na jou in die openbaar. "Hmm, ja," Joe het gesê. — Ek gekam dat die kamer. Niks soos dit. Nog'n man gekom het. Ek het om te hou'n oog op hom. Ook niks.
  
  
  
  
  "Hy het in die kamer?"
  
  
  
  
  "Hmm, ja.
  
  
  
  
  — Jy beter vertel Mnr Benn.
  
  
  
  
  Joe snork as hulle geslaag het, mimmo se ingang na die laboratorium. Hy het altyd gedink dat hy was nie bang vir enigiets in die wêreld, maar die mengsel van geure hier gee hom hoendervleis. Dit was soos'n tandarts se kantoor wat net oopgemaak'n abses. Een dag, Joe loer deur een van die klein deure. Dit was soos'n groot hospitaal, met wit kryt en vlekvrye staal oral, en die mense in die wit jasse.
  
  
  
  
  Hulle het in'n groot kantoor. Mnr Benn was sit by sy lessenaar, sy mond bedek met die gewone gaas verband. Joe het opgemerk dat hy nog nooit het sy regterhand. Was hy verlam, of het hy nie meer'n ego? Benn was wat die toutjies trek. Wat hy gesê het, gebeur het. 'n werklike groot knal.
  
  
  
  
  Joe was te dink oor die man wat in die kamer 18 by die Silwer Wolk Hotel in Bewerk Aansluiting. Vra hy, en gewonder indien Mnr Benn het die ego uit die pad. Dit was regtig iets nuuts vir Benn. Joe het gesien mense soos dit voor. Hulle praat goed, maar wees versigtig! Wanneer Joe skielik onthou wat het regtig gebeur het om hom in die kamer 18, was hy bekommerd.
  
  
  
  
  "Joe het iemand anders in hierdie kamer, Mnr Benn," sê Kenny Abbott.
  
  
  
  
  "So! Die oë bo die gaas masker was koud en hard. Die stem met die vreemde aksent probeer om te klink vriendelik. "Vertel my oor dit, van Josef."
  
  
  
  
  "Wel, hare, ek vroetel en nie vind nie, net soos ek gesê het toe ek geroep het. So ek het in die gang af en kyk versigtig, as jy het vir my gesê. Ons moet een persoon in die drie dae. Hy was oor die kamer te verlaat, het hy gedoen het as hy vertel, maar dan is die ou het. Hy het die deur oopgesluit met'n geraamte sleutel en gaan binne. Hy klap die deur, en ek het gewag vir hom om uit te kom weer voor ek gryp hom. Dit was'n indringer. Hy het gedink ek het in'n hotel en my probeer omkoop. Ek het voorgegee dat dit, maar dan is die portier klop aan die deur, en hy het uitgegaan."
  
  
  
  
  Stilte. Die oë bo die masker was soos die hoofligte van'n motor in'n dik mis. Joe ingesluk. Benn het gesê, " Kenny, laat ons alleen, okay?"
  
  
  
  
  Kenny het uit deur middel van die kamers. Joe verskuif sy gewig van een voet na die ander. Maat, hierdie man kan kry op jou senuwees. Hy was nie so taai homself. Hy kon nie meeding met hierdie Benn. En naas, hy kon nie bly staan nie die vrot stank wat reeds hang daar.
  
  
  
  
  "Beskryf hierdie man," Benn saggies gesê.
  
  
  
  
  "Er ... groot." Oor vyf voete agt duim. Oor twee honderd pond, het ek gedink. Bruin pak. Swart hoed. Dat dit die laaste een Joe kon nie onthou; stem hoekom hy gedink het dit.
  
  
  
  
  — Het jy soek na hom om te sien of hy iets?"
  
  
  
  
  "Er ... ja, natuurlik.
  
  
  
  
  — En dan is jy laat die ego gaan, so as nie om enige geraas?
  
  
  
  
  "Ja. Hy glo nie my, Joe gedink onrustig. Hy het dadelik agtergekom iets soortgelyk. Hy het gehandel met baie sulke bigwigs met hulle krimpvarkie-agtige draai sy rug op die steenkool myne te werk vir die strikebreaker organisasie. 'n loopbaan figuur wat hy ontmoet het by die werk in die koper mynbou-area oortuig hom dat hy nou'n speurder. Na alles, hy was ook'n private speurder, is hy nie? Joe het iets in dit.
  
  
  
  
  Maar vir een of ander rede, het hy nooit lank geduur daar as "die speurder homself." Hy het tot die gevolgtrekking gekom dat mense wat nie'n ander ego, want hy is lomp. Pêrel Abbott dan Ego het'n werk by die Riet-Farben deur neef Kenny se ego. Hy het gevra Joe vooraf, " ek wil graag om te weet presies wat daar aangaan, Joe seun, en ek sal seker maak dat jy goed betaal vir die ekstra tyd en moeite." Joe het geweet dat alles oor Pêrels. Hierdie uitgeslape politikus kon steel selfs'n warm stoof sonder handskoene. Joe was baie tevrede met hierdie reëling — betaling aan beide kante en geld Pêrels sonder die stoor en belasting rekeningkunde. Die probleem was dat hy geweet het so bietjie oor die Riet-Farben dat Em het om te kom met sy eie inligting vir die Pêrels, en sy verbeelding was nie so ryk soos dit veronderstel was om te wees.
  
  
  
  
  Mnr Benn was stil vir so lank dat dit geskrik Joe. Hy wil my nie glo nie! Hy het'n geweer op die lessenaar?" 'n paar ou mense kan gevaarlik wees, en hierdie een lyk soos een van die mees gevaarlike.
  
  
  
  
  "Kyk hier, Joe," het Mnr Benn het voortgegaan rustig. — Jy het'n spesiale werk vir my. Het jy'n goeie blik op die persoon se gesig?
  
  
  
  
  Joe het opgemerk dat Benn was probeer om te beskuldig Ego van'n leuen, maar sy gedagtes verander. "Ja. Ons staan saam onder die lamp vir vier of vyf minute."
  
  
  
  
  "Het hy het'n sportiewe tipe? Jy het gesê hy was lank en swaar, maar was hy ook... mooi?
  
  
  
  
  "Hmm, ja, ek sou so sê.
  
  
  
  
  — Hy sal jou wys een dag. Ek dink jy sal sien dit weer as jy hang uit by die restaurant, die trading post, en die mynwerker se winkel. En jy kan altyd gaan na die dorp ten minste een keer'n dag. Altyd bedag wees. Hy sal beslis kom.
  
  
  
  
  "Ek dink ook so.'
  
  
  
  
  "Gee jy'n groot beloning as jy hom vind." Kom ons sê... vier honderd dollar.
  
  
  
  
  "As ek kry die wind van die nen, ek sal kry om sy ego, Mnr Benn." Joe glimlag, knik. Ek wonder watter soort van aksent Benn het. Miskien was dit die hongaarse of tsjeggiese taal wat gepraat word deur diegene weirdos in die myne waar hy gewerk het. Hy was nie juis groot nie, maar met die koue oë loer uit onder sy masker en'n regterarm jy nog nooit gesien voor, hy was vreesaanjaend. Hy was bereid om te wed tien dollar dat dit was'n prostetiese been.
  
  
  
  
  Joe kon ook nie geweet het dat sy regterhand was nie daar nie. maar die vernuftige metaal prostese met die geweer — of eerder, die vlekvrye staal deel van die prostese-is'n geweer wat daarop gemik is deur die uitgesproke in Joe se lewe.
  
  
  
  
  "Ek gee jou iets beter," Benn gesê. — As jy die dood van die ego of vang haar en bring haar hier, ek sal jou betaal twintig keer dat die bedrag en stuur jou na'n pragtige stad op die Middellandse see kus vir'n jaar." Met die bewaring van lone. Het jy iets te sê het oor hierdie?
  
  
  
  
  "Wel, wat sê'n baie! As hy naby my, ego sal vind haar.
  
  
  
  
  -"As jy dit vind, ek beveel dit.".. Doen jy omgee as ek haar vertel wat om te doen, Josef?"
  
  
  
  
  Joe Felix se doel haastig swaai rond van kant tot kant.
  
  
  
  
  "Dan laat hom nie identifiseer nie. As jy kan volg hom tot donker, sal dit perfek wees. Moenie probeer om dit aan te gryp. Nie eens met hom praat. Skiet die emu in die rug. 'n paar keer, net om seker te wees. Dit is nie julle wat sal altyd bang wees nie van die polisie, want al wat jy hoef te doen, is om hier te kom en ek sal jou uit hier op my eie vliegtuig. Soos'n koning.
  
  
  
  
  Joe straal. — Dit sal alles reg, Mnr Benn.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 2
  
  
  
  
  
  
  Teen nege uur die volgende oggend, Nick was met Reed-Farben in menslike hulpbronne. Hy was geklee in groen katoen langbroeke, 'n bypassende hemp, en'n grys trui baadjie wat nie ooreenstem met hulle. Hy het die werk handskoene afgewerk met horsehide, en hy dra'n hoë skoene met veters. Hy het'n unie badge op sy kakie cap. Alles is skoon en netjies, en hy is perfek vir die rol wat hy wil hê om te speel.
  
  
  
  
  'n mooi, maar stom-soek donkerkop het Emu'n stralende glimlag en oorhandig Emu die lang vorm in te vul. Hy versigtig skryf die besonderhede van sy verlede as'n vragmotor bestuurder wat voorberei is deur die BYL. Hy het sy adres en telefoonnommer in Alpina as sy huidige werk. Wanneer hy oorhandig in die vorms, die brunet het gesê, " Dankie. Ons sal jou bel wanneer ons iets vir jou.
  
  
  
  
  Ja. Moenie kontak ons, ons sal u kontak. Hy kyk skaam na die stoel en het gesê, " Hulle het vir my gesê om te vra oor Mnr Kenneth Abbott. Hy kan weet oor my.
  
  
  
  
  "O... dan wag'n minuut. Sy het die telefoon opgetel en die knoppie gedruk. "Hallo, Mary Ann? Ek het'n vragmotor bestuurder wat was opgedra aan Mnr Abbott. Minuut van stilte. Bruin oë met'n oorvloed van groen skadu draai na hom. "Wie het julle gestuur om te sien Mnr Abbott?"
  
  
  
  
  Hy sit op'n eerlike, seunsagtige gesig. "Mej Martha Wagner."
  
  
  
  
  Die brunet oorhandig die inligting, geluister en aangeheg die telefoon. — Sit af vir'n minuut. Mnr Abbott sal sien dat jy in'n oomblik."
  
  
  
  
  Dit het gou'n volle uur. Nick lees Kyk tydskrif, sien ego se aansoek om opgetel deur'n woord seun, het sewe ander aansoekers verskyn, moeite vul hul vorme, en ih is gestuur af met die woorde: "Ons sal jou bel as jy dit nodig het." .'Teen tien uur, die brunet beantwoord die telefoon, loop ego twee dae later, en'n kort gang en geslaag ego na die ander meisie. Sy was'n afskrif van die brunet, maar met'n ander kleur van die hare. Sy sluit aan by die ego van'n baie goed-versorgde Kenny Abbott.
  
  
  
  
  Abbott het nie opstaan en skud hande. Hy wys na'n stoel in die voorkant van sy lessenaar. Nick het gesien dat daar was'n aansoek vorm in die voorkant van hom, en hy was skandering dit versigtig. — Hoe lank het jy bekend Martha Wagner?
  
  
  
  
  "Nie vir lank nie, Mnr Abbott. Sy gelde gaan my tjeks.
  
  
  
  
  "Ag, eintlik. Hoekom het jy kom na Colorado?
  
  
  
  
  "Ek is hier voor jou; ek is lief vir die gebied."
  
  
  
  
  Kenny het voorgegee om te studeer Nick se uniform. Reeds baie verdagte deur die natuur, het hy probeer om meer te kry uit van Nick se antwoorde as wat op papier geskryf. Hy sou gesê het dat as hy meer geweet het as wat hy wou sê. Hy het geweet dat Martha goed. Dit was die eerste man wat sy nog ooit aanbeveel.
  
  
  
  
  Meer belangrik, hy het geweet dat die ego Oom Pêrel het geweet haar baie goed — hy het waarskynlik geslaap het met haar van tyd tot tyd — en em wou nie te irriteer Pêrel in enige manier. Pearl het Ego'n werk hier vir tien duisend dollar'n jaar, selfs al Em wat nodig is twee keer so veel om te leef soos hy gedoen het. Pêrels is so slim as ego rekenaar hardeware. Hy was altyd op die uitkyk te wees. Kenny het saam met Benn, Rick, en die ander met sy eie idees - dit is die beste om nie foute te maak tydens hierdie tydperk. Een ding was genoeg vir alles wat verkeerd gaan en jou huis van kaarte in duie gestort.
  
  
  
  
  Hierdie man is goed "- hy kyk na die meisie - " hierdie Jim Perry man sal nie kyk dom as jy sit'n paar ordentlike klere op hom. Goeie houding. Martha het nie'n vaste kêrel. Sou dit die geval wees? Was sy persoonlik belangstel in hierdie man, en die Pêrels het niks te doen met dit? Maar, as hy ingemeng het met Martha en sy het gekla oor Pêrels...
  
  
  
  
  "Mnr Perry, ons gaan altyd verwysings baie versigtig. Gee jy om as ons bel jou vorige werkgewers en die ander mense wat jy hier?
  
  
  
  
  "Van die kursus. Ek het'n goeie rekord. Jy sal sien dit.
  
  
  
  
  "Kry jy die toestemming van die plaaslike unie kantoor?" Nick het sy pet en wys op die badge. "Geen beswaar." Het Kenny check al die verwysings. As hy nie gekry het'n uitstekende inligting oor "Jim Perry" oral, en hy het sy tasse gepak. As iemand was gegee'n skuilnaam, dit was altyd waterdig.
  
  
  
  
  "Ek doen nie weet as ons dit kan gebruik'n ander bestuurder," sê Neef Zhemchug, die toets van die ego. "Ons het net omtrent vyftien trekker-eenhede, die meeste van hulle neem sleepwaens om te Denver, waar hulle laat deur'n trein. Kan jy dit hanteer?
  
  
  
  
  "Ek het'n baie gewerk met sleepwaens en houers," Nick gelieg. "Ek het regtig nodig het'n werk, Mnr Abbott. Ek wil regtig om te doen'n back-up werk as dit nodig is."
  
  
  
  
  Kenny sug. Óf hierdie man was meer ratse as hy kyk, of hy het geweet hy kon kla te Martha of Pêrel en sit druk op hom. "Wag buite, Mnr. Ek sal sien wat ek vir jou kan doen.
  
  
  
  
  Nick gaan terug na die HR wag kamer. Twintig minute later, die brunet oorhandig Em meer vorms, gemerk ego, sosiale Sekerheid nommer, en behandel ego te dom gesprekke oor hoe groot dit was om te werk by die Riet-Farben en wat spesiale persoonlike voorregte hy daar sou kry. Hy het met bestellings om verslag te doen aan die hoof van die ekspedisie teen vier uur die volgende dag.
  
  
  
  
  Sodra die binnekant van die hek, Nick gery het die Ford rondom die hoofgebou, ondersoek die ego oor'n wye gras area, en gou gevind dat sy pad na die laai hawe vir die nuwer lang fabriek geboue.
  
  
  
  
  Hierdie is Reed-Farben se konvensionele chemiese en farmaseutiese afdelings, wat gegenereer soliede winste jaar-op-jaar. As hulle ontwerp het hierdie optrede om weg te steek wat hulle eintlik bedoel is om te doen, sou hulle gekies het om bruikbare produkte. Sonder'n twyfel, Zhemchug se hulp in die verkryging van die regering kontrakte was nuttig. Dit mag wees een van daardie gevalle waar die cover-up bied kapitaal vir onwettige aktiwiteite. Daar was iets fishy oor dit, maar al die faktore moes in ag geneem word.
  
  
  
  
  Die vragmotors is'n gemengde sak. Poppies, Grootmeesters, en verskeie Toetse. Nick haal sy skouers op. Hy kon dit hanteer. BYL manne is opgelei om te ry byna enigiets wat beweeg, insluitend rowboats en'n tweeling-enjin vliegtuie
  
  
  
  
  Die leier van die ekspedisie blyk te wees'n gejag man met'n bles kop en'n ongeskeerde gesig. Nick het opgegaan na hom en sê: "ek is Jim Perry. "Ek het om verslag te doen hier môre by vier uur. Die kaalkop man gestop, vee die sweet van sy blink kop, en het gesê, " Goed." Ego se oë was rooi en waterige, maar hulle het nie iets mis. Hy het opgemerk die unie badge. "My naam is Rainey. Ek het reeds vragmotor bestuurders. Maar ek is op soek na dit vir vragmotorbestuurders. Verstaan jy wat?
  
  
  
  "Houers, sleepwaens? Ja."
  
  
  
  
  "Uitstekend. Dan kan jy my help met die vrag vir Denver môre.
  
  
  
  Nick besef vinnig. Hoekom het hy vra dat? Dan is dit aangebreek op sy ego: Rainey was kort op ervare werkers, so het hy besluit om te werk met die unie-lede vir'n rukkie. "Dit is goed."
  
  
  
  
  "Baie goed, Jim. Dan sal ek sien wat jy op die tweede skof.'
  
  
  
  
  'n vervoerband pomp karton bokse in'n vragmotor het uit die beheer van die twee mans wat die hantering van dit. Die kratte gerol af in die platform. Rainey ruk weg van hom en het gesê dat die laaste ding: "Dan sal ek sien jou môre."
  
  
  
  
  Wanneer Nick het terug na sy Ford, daar was'n patrollie motor geparkeer langs hom, 'n polisie-motor. Die sekuriteitswag gevra ego, " het jy'n slaag?"
  
  
  
  
  "Ek het net gehuur."
  
  
  
  
  "O,. Maar as jy nie het enige gapings, jy kan net terug te gaan en weer tussen die hek en die gas parkeerterrein."
  
  
  
  
  "Ek is jammer. Waar kan ek kry so'n slaag?
  
  
  
  
  "Wanneer moet jy begin?"
  
  
  
  
  "Môre.'
  
  
  
  
  "Dan is dit sal gereed wees om by die hek."
  
  
  
  
  "Dankie. Nick gery tot by die hek en dan op die hoofpad. Alles was goed georganiseer daar.
  
  
  
  
  Hy het na Martha se restaurant en het'n koppie koffie en'n koekie. Martha was nie hier nie. Het hy getrek uit die flyer dat die brunet het gegee emu. Op die voorkant is geskryf:
  
  
  
  
  WELKOM BY KAMYSH-FARBEN - WAAR DIT IS'N PLESIER OM TE WERK.
  
  
  
  
  Hy lees dit vinnig. Dan'n advertensie vir'n man se ego-wag die lewe verskyn op die laaste bladsy, die waarskuwing: "Moenie praat nie van jou mond af. In bykomend tot die vervaardiging van gewone kommersiële produkte, jou maatskappy ook besig met'n hoogs geklassifiseer regering kontrakte. Onthou dat die vyand kan enige plek wees. Geen kommunistiese lyk soos'n kommunistiese aan ons. Wees versigtig, en so moenie te veel praat nie.
  
  
  
  
  Daar was ook'n foto van'n man in'n koffiewinkel met twee ander leun in tussen hom op óf kant. Hul ore is te groot. Swak uitgevoer, Nick gedink het.
  
  
  
  
  Die restaurant, soos gewoonlik, was baie stil tussen ontbyt en middagete, en almal gelyk te wag vir die middag jaag. Pete Wagner, verbouereerd en vererg, klap die een wat hy wil nagegaan in die kasregister. Hy het na die bar en skink vir hom'n bier. Dan loop hy oor na Nick.
  
  
  
  
  "Hallo, Jim. Hy gesink het in'n stoel. "Wat'n slegte oggend! Die vleis vragmotor is laat, twee kelnerinne nie opdaag nie, en die damn kontant registreer toon die verskil van die nege dollar — as dit is te veel. Dan het sy nog'n oproep dat die afrigter wou dok hier op die middag môre. Twee-en-vyftig mense, en hulle wil ook ih bedien vinnig. Hulle het almal beveel steaks. Hy het vinnig gedreineer sy glas.
  
  
  
  
  "Sommige dae is dit die beste om nie te kry naby," Nick geantwoord. Byvoorbeeld, dit is wat'n verveeld vragmotor bestuurder sou sê. Op die baie della aanlyn hotel punt uit dat mense oor die hele wêreld te wys af, lyding, om bekommerd te wees en te sterf. Hulle spandeer hopeloos uur in tronke en hospitale. Honderde van miljoene is honger. Pitt was goed geklee, hy het'n ordentlike kar, geld in sy sak, 'n goed-gevoed liggaam — en hier emu ook gehad het om te kla!
  
  
  
  
  Nick het'n byna minagtende gesig, maar Em graag Pitt. Hierdie man het baie van Martha se goeie eienskappe. Hy is slimmer as sy suster, maar hy was ook meer senuweeagtig, raserig, en oproerige. Toon begrip, Nick het aan homself, almal wat jy ontmoet het hul eie probleme en probleme.
  
  
  
  — Jy het die werk gekry?" Pitt gevra.
  
  
  
  
  "Ek sal môre begin."
  
  
  
  
  — Hou jy van hierdie werk van die bestuur van vragmotors?"
  
  
  
  
  "Ja. Jy kan sien die hele land. Dit is nie so vervelig as die werk in'n fabriek."
  
  
  
  
  Pitt klaar sy drink, het na die bar, en skink vir hom nog'n glas. Nick gekyk Bob Half-Guard se swart, onpeilbare oë kyk Pete. Die feit dat hulle voortdurend die monitering van Pete gemaak Ego dink oor'n baie van die dinge.
  
  
  
  
  Pitt gaan sit weer en drink die helfte van die glas. — Weet jy iets oor hierdie maatskappy?"
  
  
  
  "Soos wat?"
  
  
  
  "Reed Farben. Jou nuwe werkgewer.
  
  
  
  
  "Nie meer as wat ek was vertel," Nick gesê. — 'n gewone fabriek. Ek is besig om te sleep haar houers om te Denver. Hy oorhandig Pete die pamflet die brunet het gegee emu. Pitt omgekeer deur dit, lees'n paar gedeeltes, en oorhandig dit terug. — Ek weet dat. Dit is wat nen nie sê wat my fassineer, Jimmy. Wil jy'n bietjie meer te verdien?
  
  
  
  
  "Daar is altyd iets om te praat oor," Nick het gesê versigtig.
  
  
  
  
  Pete laat sak sy stem. — Jy weet ek is'n joernalis. Ek bedoel, nou haar hier om te help Martha, maar op'n sekere punt hare sal beslis terug te kry om te werk...
  
  
  
  
  Nick knik. Pitt het nie geweet dat Nick het gehoor oor die ego stories toe hy afgedank is uit drie koerante vir dronk.
  
  
  
  
  "Dit het'n goeie storie," Pitt het gesê. Hy het klaar sy drink en vergeet om te praat sag, maar ego se stem het nie bereik wat buite die ih tafel. "Hulle het óf gevind iets nuuts daar dat die hele bedryf terug en bring in die miljoene, of dit is so vals soos'n vals dollar denominasie. Seker, hulle produseer chemikalieë en medisyne, maar wat doen hulle in die ou Lyman gebou? Wat is dit?'
  
  
  
  
  "Ek weet nie. Nick het sy kop geskud, maar leun vorentoe, oë wyd, en gefluister, " En wat dan?"
  
  
  
  
  Pitt glimlag'n wit glimlag. "Niemand weet nie. As jy kan dit uit te vind of my help om die spoor van dit af, ek sal dit uit te vind, en wanneer ons genoeg data, sal ek'n artikel skryf oor dit. Dan kry ons een fooi."
  
  
  
  
  "Wat moet ek kyk uit vir?" gevra Nick terloops. — Jy het'n idee, doen jy nie?"
  
  
  
  "Eintlik."Die persoon vra is nou die moeite werd baie meer lewens as toe hy by. Hy het na die kroeg met sy leë glas, sit ego in die wasbak — kan jy hoor die water sloshing — en skink vir hom nog'n bier, hierdie keer in'n groot glas. Hy kom weer terug. Nick sien dat Bob Half-Verdediging was nou spioenasie op Pete agterdogtig.
  
  
  
  Pitt het'n lang drink. Hy was deeglik bewus van hierdie. "Jy kan wed ek het'n idee. Hulle gelok kundiges in die velde van chemie en medisyne van oor die hele wêreld. Hulle sleep en draai op alle moontlike toestelle, soos as hulle wil om dit te werk al. Hulle het selfs gebou'n lughawe vir hulself, en niemand weet waar'n paar dinge vandaan kom of waar hulle gaan. Ih toesig is'n vreemde gesig. Hulle is net so wreed aan hul eie mense as hulle aan buitestaanders.
  
  
  
  Nick het voorgegee om te verbaas wees. — Hoe is dit moontlik?"
  
  
  
  "Ja, hulle doen." Pitt leun vorentoe. Nou is hy lyk soos'n wyse uil met'n rooi kop. "Die bure wat werk in die produksie sale nooit kyk binne-in die hoof gebou. In die nag, die ego is omring deur'n spesiale groep van die geheime wagte. Waar is hulle uit? Hulle het nie hier te woon. En die vinnigste manier om te kry uitgeskop van'n werk is om nuuskierig te wees." Nick opgemerk het tot sy verbasing dat die groot glas was reeds leeg.
  
  
  
  "En die slavinne of skoonmakers?" Nick gevra. Sekerlik kan hulle iets sien?
  
  
  
  "Al wat van hierdie mense woon in luukse huise op die fabriek gronde."
  
  
  
  "Dan benadering die ouens as hulle hier kom op'n dag af."
  
  
  
  "Hulle nooit doen nie. Hulle hoef nie eens te praat met die plaaslike bevolking. Wanneer hulle gaan op'n dag af, hulle spandeer die ego in Denver of buitekant van die ego. Sommige van die ih kinders ry die skool bus, maar jy kan nie veel van hulle. Behalwe, hulle weet nie enigiets, van die kursus.
  
  
  
  Nick knik en het belangstelling getoon. "Ek sal hou my oë oop, Pete, maar wat het jy dink ek het'n kans om uit te vind?"
  
  
  
  "Jy het al oral, Jim. Jy is waarskynlik slimmer as die gemiddelde bestuurder. Ek sal wed jy geld het, jy het nie gedryf'n vragmotor al jou lewe. Miskien sal jy iets leer hier en daar, miskien sal jy vang'n kykie van wat hulle stuur. As daar is'n paar stelsel wat nodig het om ontdek te word, dan is sekerlik die twee van ons kan dit uitwerk? Het ingestem om te voldoen aan? Hy hou sy hand uit, wat reeds skud'n bietjie.
  
  
  
  Nick gryp die kleiner man se hand, wat was byna verdwerg deur die ego hand. Maar die krag is sterk, en die palm was firma. "Ek sal probeer," Nick gesê.
  
  
  
  "Goeie. Pitt glimlag en stap oor na die kroeg met sy drink. Ego se gesig was gloei. Dit was iets wat dadelik die oog gevang, Nick besluit. Maar, hy kon drink vir'n paar dae voor sy bewussyn verloor.
  
  
  
  Bob Poluvorona, wat staan by die toonbank soos'n sinistere bruin standbeeld, skielik, gestoot maak die swaai mahonie deur, en stap oor na Nick. Wat die Indiese het om te sê is bedoel slegs vir Nick se ore. "Daar is altyd geraas wanneer hy drink. Probeer om te stop die ego of ontslae te raak van dit. Dink van Martha.
  
  
  
  Martha het deur die hoofingang. As sy haar pad deur die toenemend stampvol kroeg, sy lyk mooi in haar blou pak. Sy gestamp is in Pete soos hy gekom het terug na die tafel met'n skuim glas bier in sy hand. Hulle het albei vries vir'n oomblik. Nick voel ih jammer. Jy het net gevoel ih woede, frustrasie en magteloosheid.
  
  
  
  Martha geloop het met haar broer by'n tafel in die hoek, maar die lente in haar stap en die kleur in haar gesig verdwyn asof deur magie. "Goeie môre, Jim."
  
  
  
  Nick kyk na Nah as gerusstellend as wat hy kon. — Goeie môre, Martha. Jy kyk groot.'
  
  
  
  "Dankie.'
  
  
  
  Dooie stilte. Pitt het'n lang drink in'n gebaar wat lyk soos'n uitdaging. Nick kon nie help nie, maar dink oor die nie-so-goeie TV-program. Hy het geweet dat die backstory, want hy was teenwoordig by die opening van die tonele wat die gehoor nie geweet het nie. Pitt, 'n alkoholis, was weer op die rand van'n binge. Martha, die pasiënt suster wat altyd gehoop vir die beste, maar het geweet sy kon verwag die ergste. Bob is half-verdediging, lojaal aan die ander huis, altyd gereed om te neem sorg van Pete of vee die vloer met hom, maar ek weet dat dit en dat sal nie help om ons. Nick onthou die tegniese definisie van alkoholisme: 'n vorm van fisiese allergie vergesel deur'n onvermydelike sielkundige aantrekkingskrag.
  
  
  
  Dit was reeds besig om in te vul'n bietjie. Die klok bo die bar het gesê een minuut afgelope elf. Pitt het gesê: "ek kry om te werk. Dink weer, Jim.
  
  
  
  "Alles reg," het Nick gesê. Pete het die res van sy bier na die U-vormige bar oorkant die deur.
  
  
  
  "Wat het hy gesê? Martha gevra.
  
  
  
  "Hy is van mening dat'n artikel gemaak kan word om die geheime van die Riet-Farben. As ek kan help met die emu, sal hy verdeel die fooi met my."
  
  
  
  Martha kyk kwaad; dan'n moeë uitdrukking vee die streng uit haar gesig. sy gesê. "Ja, Pete is'n verslaggewer. Hy het gewerk met'n paar goeie koerante, maar hy kon dit nie weerstaan. Elke keer wat hy doen... gefrustreerd, hy kyk vir'n manier om terug te kry om te werk. So jy het hierdie werk?
  
  
  
  "Ja."
  
  
  
  — Dan doen jou werk en nie probeer om te help om Pete. Dit sal net maak dat jy ongelukkig en jy sal eindig op die strate... net soos hom.
  
  
  
  "Het hy drink?"
  
  
  
  Haar gesig strenger vir'n oomblik, dan haar skouers gedaal. "Ja."
  
  
  
  "Miskien kan ek help Em skryf'n groot storie en ontslae te raak van die drank." Nie dat Nick geglo het dat dit. Jy kan draai jou dronk broer in'n besigheid bestuurder en gee em nog'n $ 10,000 as'n bonus, maar dan sal hy dronk weer om dit te vier, al. Hulle sal nie ophou totdat hulle op die grond of om die regte sielkundige hulp. Maar, soos die eenvoudige bestuurder Jim Perry, het hy toegelaat word om die idee van'n vinnige genesing te kom na vore.
  
  
  
  "Luister na my versigtig, Jim. Doen net jou werk in die Riete-Farben en nie hou jou neus in ander dinge. Sy ernstig.
  
  
  
  "Wat hulle het om te wees so geheimsinnig oor dit?" Nick gevra met al die onskuld wat hy kon uitkry. — Ek het'n nie-oortuiging sertifikaat, en ek is nie gaan om te grawe in die regering geheime, maar as dit is net'n goeie artikel.".. Martha sit haar hand op sy arm vir'n oomblik. "Luister, liewe seun," het sy saggies gesê, " dink jy ek het nie geweet wat ek was in gesprek oor?
  
  
  
  — Het jy waarskynlik weet dat. Jy het hier'n baie langer as haar.
  
  
  
  
  "Riet-Farben bedryf in die wêreld van die groot besigheid. Het jy al ooit gehoor van industriële spioenasie? Byvoorbeeld, 'n maatskappy wat'n groot nuwe produk en hoef nie ego beskerming? Wel, hierdie maatskappy maak ook so beskerming. Moenie inmeng met dit.
  
  
  
  "Het hulle het'n manier gevind om te groei van nuwe hare of om gewig te verloor sonder dieet? Iets soos hierdie sal maak dat miljoene."
  
  
  
  Sy vernou haar oë'n bietjie, en vir'n oomblik het hy gedink hy het te ver gegaan. Wanneer jy speel'n rol, iets wegsteek, probeer om inligting te versamel en te dink deur middel van'n plan van aksie — al in'n keer-jy was balansering soos'n koord ontsien.
  
  
  
  "Dink net oor wat hulle kan doen," het sy vertel em. — Het jy praat te Kenny?"
  
  
  
  "Ja. Ek het net vir jou gesê het dat jy gewissel my tjeks, en alles het glad verloop. Wat hulle nodig het'n bestuurder. Dit is wat ek geleer het uit'n man op die Rainey ekspedisie. Weet jy die ego?'
  
  
  
  "Hy kom hier soms. Doen jy regtig belowe my dat jy nie sal spioen?"
  
  
  
  "Goeie. Maar ja, ek kan hou my oë oop, regtig? Andersins, sal die mense dink ek is mal."
  
  
  
  Dit was'n goeie vir'n lag op haar deel. Em hou van die manier waarop haar lippe sag en die manier waarop hulle gevul met stokke. Bob Poluvorona honked sy horing. Martha staan. "Ek het om te gaan om te werk. Sterkte, Jim.
  
  
  
  — Ek sal nie begin tot vier uur môre. Ek sal sien dat jy ongeveer nege vanaand."
  
  
  
  "Alles reg," het sy gefluister.
  
  
  
  Nick was te besig met sy omgewing te hou'n oog op die plek, wat is nou vol. Hy het skielik gevoel het die oë op hom. Hy het gevind dat dit halfpad na die kroeg. Hulle gevang ego se oog en draai weg.
  
  
  
  Hulle behoort aan'n man wat was korter as ego en breër as die meeste van die ander. Hard, soek oë in'n lelike gesig met'n plat neus. Dit was King Kong, die man wie se Colt hy geneem het om Hubie se kamer by die Silwer Wolk Hotel in Bewerk Aansluiting.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 3
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick het'n harde uitdrukking op sy gesig, maar jy kan net sien dit as jy staan langs hom, soek in die hoeke van sy ego-wye grys oë en lewendige mond.
  
  
  
  Hy het gedink, " So, Mnr Wang-cool-maar-nie-so-slim! Hoe het jy my vind - op'n tip-off of deur'n ongeluk? Wat moet hy doen? Sou hy my herken, ten spyte van my vermomming op die Smid se Kruispad?
  
  
  
  'n bruin hoed en baadjie lyk soos genoeg van'n waarborg, veral in die lig van die dowwe lig in die kamer 18 en die Silwer Wolk Hotel gang. King Kong kan wees onseker tye. Nick het opgestaan en stap oor na die ingang dag kaartjie toonbank, waar Pitt en die kassier was besig. Die bereiking van beide kante van die lyn, Pitt leun vorentoe, opgetel die ontvangs, en eenkant gestoot Nick se dollar noot. "Nie vir ewig, oudhede. Sal ek sien jy vanaand?
  
  
  
  "Ja. Dankie.'
  
  
  
  Nick drentel oor die groot parkeerterrein, draai sy kop net genoeg om elke paar sekondes om te hou'n ogie op die deur agter hom. Voor hy by sy Ford, sien hy King Kong kry uit en neem'n goeie kyk rond. Nick vinnig draai weg en loop terug na die motor. Hy tas vir die deur en sien King Kong neem'n paar stappe in die rigting van die ego. Nick draai om en stap vinnig terug na die restaurant, gee die man'n leë blik as hy geslaag het, mimmo, wat was algemeen in die geselskap van'n volledige vreemdelinge.
  
  
  
  Joe Felix het nie geweet waar hy staan. Die nag voor, hy het probeer om te leeg paar obskure bar, en nou is sy ego was verdeel, sy oë brand, en hy was in'n desperate behoefte van'n tonikum dat hy het nie eens tyd gehad om te einde daar. Nick se doelbewuste natuurlik sit ego op die kantlyn. Die manier waarop die grys oë staar deur hom sonder die erkenning van hom het hom geskok. Jy hou die geld wat dit was daardie persoon! Of nie? Haar krullerige bruin hare lyk baie verskillend van die hangende ore bruin hoed onder die cap wat was fyn gedruk op die agterkant van haar kop. Die man in die kamer, hy het nie lyk soos'n gewone werker. Byna onwillekeurig, Joe Felix mompel,"Haai..."
  
  
  
  Nick het omgedraai en antwoord in'n dik suidelike aksent, " Ja?"
  
  
  
  "Vertel my.".. Moenie ek weet jy?
  
  
  
  "Miskien. Maar wie is jy dan?
  
  
  
  Joe Felix ingesluk en oorweeg. Wat die hel kon hy nou sê? Seker, dit was dat die man, maar hy kon nie skiet selfsug reg daar, kon hy? Hy hardloop sy tong oor sy droë lippe. God, hierdie werker het nie kyk soos dat die man op alle. Die ander een was nie so'n dom boer man. Joe het besluit om'n slim speurder. "Het ons nie ontmoet by die Smid se Kruispad'n paar dae gelede?"
  
  
  
  Nick het sy kop geskud. "O, nee. Want ek was op die pad. Maar miskien was dit my broer John. Mense het altyd verwar ons. Hy sou nooit sluk hierdie vals, Nick gedink het.
  
  
  
  Joe het'n groot gevoel van verligting. Net soos dit. "Hm, ja," het hy gesê, " ek onthou nou dat haar ego se naam was Johannes. Was hy veronderstel om daar te wees?
  
  
  
  — Ja, dit kan wees. Hy was laat vir ons poker spel.
  
  
  
  "Waar is John nou?"
  
  
  
  Nick het voorgegee om agterdogtig te wees. — Wat wil jy van hom?"
  
  
  
  "Haar... ek skuld nog steeds em'n paar dollars.
  
  
  
  "Vra dit aan my, en ek gee dit aan emu."
  
  
  
  
  O nee, ek wil eerder in die gesig staar hom alleen. Ons het saam baie goed. Waar kan ek hom kontak?
  
  
  
  Nick probeer sy bes om te lyk soos'n eenvoudige land seuntjie. — Ek weet nie presies nie, man. Net vir my sê waar jy is, en ek sal jou vertel em om na julle te kom wanneer hy terug kry."
  
  
  
  — Wanneer is dit?"
  
  
  
  "In drie of vier dae."
  
  
  
  Joe Felix bereik in sy binnesak. Nick vries. Die bonkige man het uit'n notaboek en balpunt pen, skryf die nommer, en oorhandig dit aan Nick. "Stem hy kan bel my by hierdie nommer.
  
  
  
  Vertel em ek het geld vir hom. Wat is jou laaste naam?"'
  
  
  
  "Perry," Nick gesê het, dan frons, asof vererg. "Wat is jou naam?"
  
  
  
  'Joe. Moenie vergeet om te vertel emu dat alles is goed en ek kan laat emu maak'n goeie lewe."
  
  
  
  "Ek sal jou vertel," Jim het gesê, en het binne-in.
  
  
  
  Joe Felix kyk na die emu gaan, krap die agterkant van sy kop en afluister sy vuis op die dik skedel bo sy regteroor, asof om te sien of daar iets oor is in die pot. Hy het besluit om hierdie geld te kry van Kalinich. Daar was nie baie mense rondom Martha wat hom geken het, maar hy moet nie die uitdaging om sy geluk. Hy kan uit te vind oor John Perry later, wanneer sy broer is nie rond.
  
  
  
  Nick wag geduldig totdat hy kon vang Pete in'n stil oomblik. Hy beskryf die man wat net links en gevra of Ego Pitt het geweet. Pitt het gesê hy het dit gesien, ego, een of twee keer, maar het nie geweet iets oor Nen.
  
  
  
  Martha kon nie onthou die man.
  
  
  
  Nick staan langs Bob Poluvoron, wat was die monitering van die kasregister en toetsaanslagen, en hom gevra om'n vraag oor die kurktrekker. "Hy sê ego se naam is Joe."
  
  
  
  Sonder om sy oë van sy werk, Bob saggies gesê:: "Ego se naam is Joe, Felix. Hy is hier sewe of agt maande. Verrig sekere take vir die groot Apennijnen base. Dit verskyn en verdwyn weer. Dit werk nie. Twyfelagtige tipe. Hou'n oog op dit. Om geld te verloor, speel dice in Vladimir. Hy het'n geweer. Emu nie regtig soos jy.
  
  
  
  Nick knip. "Dankie, Bob. Generaal Custer sou nuttig wees om jou.
  
  
  
  "Hy skuld my sy nederlaag."
  
  
  
  Nick glimlag en gaan terug om te kyk vir sy Ford. Joe Felix was nêrens te sien nie. Nick die enjinkap oopgemaak het, en kyk na die tram versigtig. Leun teen die wa, het hy gestop in die helder son te bewonder die blou kleur van'n nabygeleë berg piek. Soms is jy gelukkig, en soms jy het misluk. Vind Hubie se band en kry die werk was'n uitkoms; loop in Joe Felix was'n mislukking. Daar was twee groot vraagtekens. Het Felix wil "John Perry" van sy eie vrye wil nie, want die Ego se skerp buite weggesteek'n bulldog, of het Reed-Farben se meerderes stuur Ego na die man wat hy gevind het in Hubie se kamer? As hy is wat op sy eie inisiatief, dit is waarskynlik dat hy nie sou gerapporteer het om die spore van "John Perry". As hierdie soeke is opgedra aan'n emoe, sou dit waarskynlik verslag van sy vordering, omdat die emu wat nodig is om aan te toon die resultate. Maar daar is'n redelike kans dat hy sou hou dit aan homself vir'n rukkie, as hy wou hê om op te maak vir die verlies van die geweer en sy nederlaag in die hotel kamer met sy sukses.
  
  
  
  Nick vee die kar se truspieëltjie met'n sakdoek. Op hierdie berg paaie, ek het om te kyk na hulle al die tyd. Hy het nie geweet wat om te dink. Joe Felix was gevaarlik, miskien selfs die lewe - dreigend. Natuurlik, so gou as Kenny of die ander vind die verband tussen John en Jim Perry, hulle sal dadelik sien deur middel van die ego.
  
  
  
  Jim het die Ford aan die Gali langs die pad diner twintig myl weg, en gevind Joe Felix, wat was baie beter voel na'n bier en'n paar whiskeys en nou probeer om te rol vyf dice.
  
  
  
  Dobbel in Kalinich het nie verander oor die jare. Dit het vir vyftien uur per dag in die agterste kamer. sonder onderbreking en onder die beskerming van die plaaslike owerhede. Joe gehou gooi verkeerd en gooi voor die ego was heeltemal weg. Nick sel en verbintenis klein hoeveelhede. Joe Felix gou agtergekom die ego. Hy knik en frons. Hy gehou skrams by Nick. Hy was verbaas, en het gedink hard. Terwyl Nick gevra om homself, Martha, en Bob oor Joe Felix, hy het presies wat Nick beplan het. Hy het gery tot by die naaste tent, waar Bob sê Bob moes sit vir'n lang tyd. Hy het reguit na die kroeg, drink twee whiskeys en'n bier, en dan het iets Nick kon nie moontlik weet.
  
  
  
  Hy gaan'n telefoon stand en dials Benn se geheime telefoon lyn met behulp van'n kode nommer. Joe se ego was regtig in die dringende behoefte van sukses, selfs al is hy voorgegee het reeds bereik sy aanstelling deur verslagdoening belowende resultate. By Benn is vreemd groet, Joe het dadelik gesê, " ek is nie seker nie.: "Ek is in kontak met hom."
  
  
  
  Daar was'n oomblik se stilte, en dan'n gemeet rumatiek gevolg, met dik roggelende geluide: "Alles reg. Wat is die ego se naam?"
  
  
  
  John Perry.
  
  
  
  Benn is moeilik oë geflits soos hy gewonder of dit waar is of nie. Hy het nie geweet Perry in die gebied, maar hy sou nagegaan dit uit. Ek wonder of daardie idioot Felix onthou dat hy het nie noem sy naam tydens die gesprek oor die voorval by die Smid se Kruis, en dat Benn het nie vra — op die doel. Dan Felix sou verwar word en lê selfs meer, en dit sal nie help sake. Van die kursus, Benn se manne het reeds gevra dat die hotel klerk oor dit dadelik. Die gaste boek het Henry Rigel se naam op dit, maar dit het nie beteken niks. Benn het gesê: "Jy gaan in die regte rigting. Sal jy optree as wat sy voorgestel?
  
  
  
  "Ja. Maar dit sal'n tyd neem.
  
  
  
  — Maar jy moet nie verwag dat enige verdere moeilikheid?"
  
  
  
  "Nee. Dit is alles goed nou.'
  
  
  
  Benn het ons nie vertrou nie, net die telefoon. Daar is nog vrae wat hy wou vra. Hulle kon net wag. — Het jy enige hulp nodig het?"
  
  
  
  "Nee. Joe het gedink oor die bedrag van die geld Benn genoem het. Hy wou nie enige meer komplikasies. — Ek nodig het om te hang." Ek bel jou later.'
  
  
  
  Hy gaan terug na die bar en het nog'n drankie en nog'n glas bier, soos dit was, gesoute grondboontjies. Hy vee die sweet van sy bo-lip. Hy gelieg Benn, maar hy sal vind dit Perry. Hy besef dat hy het haastig vergeet om te vra Broer ego se naam. Dit was nie'n ramp. Die plaaslike poskantore het geweet almal. Sou hy dit gevind het. Die whiskey begin effek te neem. Emu beter gevoel en besluit om'n kans te neem.
  
  
  
  Na Joe hang, Benn versigtig geplaas sy kunsmatige arm op die stoel, tevrede met die presisie waarmee hy kan nou gebruik sy prostetiese arm. Die oë bo die masker was uitdrukkingloos en koud soos ys. Hy druk die knoppie. Die man wat bekend is as Robert Rick het deur'n sydeur.
  
  
  
  Rick was wit-harige, slank, en stap reguit. Die tipe wat trek onmiddellik die aandag van die aanwysings om die hoek en klap hul hande.
  
  
  
  Benn het in duits, " het Die man Felix gevind by die Smid se Kruispad was John Perry. Felix jaag na hom, maar hy is stom soos'n vark se kruis. Reël om die mense in hierdie restaurant sowel as in die fabriek. Vind hierdie Perry man.
  
  
  
  "Wanneer ons die ego... likwideer dit?"
  
  
  
  'Nodig'. En onmiddellik, indien moontlik.
  
  
  
  Rick besef ego, ego en die stem skielik klink beleefd: "Jy is baie gespanne, liewe ander. Dink jy dit is die een rondom die BYL? Miskien'n persoon met die naam BYL?
  
  
  
  "Die beskrywing is korrek."
  
  
  
  "O, wat! Ons het bereid is so versigtig vir hierdie - en ons is so naby aan sukses. 'n paar weke, twee maande op die meeste...
  
  
  
  "Om suksesvol te wees." Benn gekraak die metaal balpunt pen tussen die twee tentakels van sy kunsmatige hand, asof hy breek'n tandestokkie in die helfte. "Ons is amper by die punt waar ons kan... bied die mensdom groot veranderinge...".
  
  
  
  Ricky se lag was kwaadwillige, glad nie soos dié van die weldoener van die mensdom. "Ons sal hom vang, Martin, en hoe gouer hoe beter. Glo jy hulle kan weet oor die Nebraska eksperiment?
  
  
  
  — Ek was seker dit was nie-nog'n krimpvarkie. Ons het so'n goeie verbindings in Washington. Ek dink nie hulle weet oor Nebraska, maar jy weet hoe geslepe die duiwel is. Hoeveel mense het hy beskikbaar het? Hulle kon vind toerusting vir Nebraska. 'n pakhuis naby die missiel basis sou'n veiliger plek as hier. Kom ons stuur vir jou dit wat ons het.
  
  
  
  "Dit is soos om'n paar rondom ons eiers in'n ander nes."
  
  
  
  "'n baie goeie vergelyking, Heinrich! Ja, sommige van die eiers wat ons het uitgebroei is gestuur na'n ander nes." 'n staal hand klap in die stoel. "Dan is dit is goed. So gou As die vliegtuig arriveer. Los dit môre. In die tussentyd, 'n paar goeie strikke vir hierdie Perry.
  
  
  
  "Dit sal werk, my liewe vriend. Rick was weg.
  
  
  
  Benn laat val sy staal kant drie keer op die rand van die stoel. Elke keer, het hy stadig opgewek en dan vinnig laat sak dit soos'n byl. Dat die duiwel! Die geheimsinnige Amerikaanse koste wat emoe-die skat, verwoes sy mees gesofistikeerde planne, en die wiele gery emu in Indonesië, Nederland, en Rhodesië. Jy kan nooit seker wees hoe hy lyk, behalwe dat hy'n groot en gevaarlike bou en'n vinnige waarnemende brein. Hy aangepas is om sy werk soos'n verkleurmannetjie. Logika en deurdagte navorsing het getoon dat Nick Carter was op BYL, maar hoe kan jy seker wees?
  
  
  
  Benn loop rondom iets soos dit, en hy het gedink hy het nie geweet vrees. Hy het geleef twintig leeftyd by een keer-maar hierdie duiwel agtervolg die ego in sy slaap.
  
  
  
  In die afgelope jaar, het hy gely het van nagmerries, en hulle is almal dieselfde. Hy het gedroom dat hy was die begin van selfs groter nuwe russiese projekte, met behulp van sy groot fortuin en sy internasionale netwerk van voormalige kamerade. Hy geleen miljarde, omgekoop regerings, en gewerk het met'n olie-kartel en'n kombinasie van kernkrag plante te monopoliseer die ware bron van al die geld. Maar net soos hy was om te verskyn in sy ware vorm en die herstel van die ou orde in al sy ego heerlikheid, Odin se ego-vertrou assistente verwyder sy pruik en verdoesel en het gesê: "Haar naam is BYL..."
  
  
  
  Taai sweet uitgebreek het toe hy wakker word.
  
  
  
  Wanneer hulle gevang dat die man by die fabriek, het hy gedink dat hy daarin geslaag, maar hy het nie. Met al die ih spesiale beroep, hulle kon nie gekry het meer van hom as wat hy was'n belowende FBI werknemer. Nimura en von Dirksen was van mening dat dit dalk'n hypnotiserende oorgedra reaksie.
  
  
  
  Perry? Die staal kant af gekom het, het weer.
  
  
  *********
  
  
  
  Nick verloor het nege en twintig dollars. Dit het nie opspoor enige inmenging van die personeel, maar daar was'n paar gereedskap en metodes wat kan net getoets word as die tyd en gereedskap wat beskikbaar was. Hy het een keer gesien hoe'n stoel met miniatuur kringe ingebed in die laaghout blad, en die verskeidenheid van vorms en kurwes van die moderne dice was onuitputlike.
  
  
  
  Joe Felix verloor ten minste vyftig dollar. Hy het nie gedink oor dit. In die einde, het hy op en gaan terug na die kroeg. Hy wil hê om te praat met Perry weer, maar hoe kan emu doen? Die harde, bleek kenmerke van hul ego's ruk krampagtig aan sy gedagtes.
  
  
  
  Nick hom gered van die moeilikheid deur die loop oor na hom. "Hey, Joe. Sy kry nie enigiets van dit. Hoe is jy?
  
  
  
  "Dit is nutteloos. Wil jy'n drink?'
  
  
  
  "Met plesier. Ek het nie breek dit. Jy is nie geïnteresseerd in'n goeie geweer, is jy?
  
  
  
  Felix byna ingesluk sy sigaret. Damn dit! Was dit'n grap? Of was dit dom geluk? Toe hy versuim het om op die craps tafel, het hy regtig geregtig was om'n gelukkige kans! "Miskien. Dit is op die dell hotel self te koop Odin.
  
  
  
  "Dit is'n goeie ding. Outomatiese.'
  
  
  
  "'n leër model?"
  
  
  
  "Ja."
  
  
  
  Joe se bui verbeter. "Hoeveel?'
  
  
  
  Nick sy oë vernou, met die hoop hy kyk skelm. Hy lyk soos dat die man, Joe gedink het. Ego broer? Is dit moontlik dat...? Nick sê: "Met al hierdie nuwe geweer wette, hulle sal meer kos. 'n honderd dollar?
  
  
  
  — wel... hierdie ou gewere nie wat veel kos. Wat beteken hierdie ding lyk soos?
  
  
  
  "Uitstekend.'
  
  
  
  Joe se swaar wenkbroue getrek saam. Wanneer hy in die moeilikheid, hy was soos'n aap, selfs meer so as gewoonlik. As hy net kon sien die man in die los bruin hoed. Hy het gesê: "Laat ons sien."
  
  
  
  "Hy is by my huis."
  
  
  
  "As daar is niks verkeerd met wat, ek sal dit koop vir ego vir'n honderd dollar."
  
  
  
  Nick gedreineer sy glas. — Ek sal wag vir jou in Parys van hier." Die stem van my motor, Ford.
  
  
  
  'n oomblik later, was hy ry voor die King Kong in sy Kwik, na aanleiding van die klein pad wat Martha het vir die opstel van die emu, maar staan in'n oopte net voor die waarneming dek. Em nie wil hê om te neem King Kong na'n plek wat hy gehad het so lief herinneringe van. Hy is reeds uit en leun teen die deur van die Ford wanneer Joe gestop agter hom, en steek sy kop deur die vensters. "Haai, wat doen ons hier?"
  
  
  
  "Ek het hierdie geweer iewers in die bos. Kom saam met my." Brommend, Joe Felix roer om sy Kwik. Toe hy sowat vier meter weg van Nick, Nick sê in'n heel ander toon-kortaf, bevelvoerder, en skerp, " Moenie enige verder te gaan, Joe.
  
  
  
  Joe gestop en verbreed sy oë. Nick het reeds getrek het sy pet af oor sy kop. Op dieselfde tyd, dit gee'n effek op die stem. "Damn dit! Jy is die man om dit hotel kamer. Dat die ding oor jou broer was net dom. "Ja," Nick gesê. — Nou sal ons het'n bietjie gesels." Miskien kan ons doen iets anders vir die ander een."
  
  
  
  Joe het'n grimmige gesig. Dit was te vinnig vir hom. Hy het'n klein pistool in sy rug sak. As hy net kon trek dit uit en gebruik dit, want $ 4,000 plus betaalde vakansie was op die lyn. Joe beduie met sy hande liggies, die bestudering van die man se gevoelloos gesig as hy leun teen die Ford soos hy was geniet'n rustige sonbrand. Die oë was oop vir hom; hulle was die mense wat gepla het Joe al sy lewe. Die oë van die mense wat geweet het geen skuld nie en was nie bang nie. Jy nie gesien het nie ih in polisie - jy het geleer om te onderskei ih.
  
  
  
  Nick verstaan die meeste van die gedagtes wat kom uit onder Joe se swaar wenkbroue. Hy het nie beplan om dit in die vooraf — dit het net gebeur as gevolg van die omstandighede. Hy kon nie laat Joe Felix weg te loop, gee sy vermomming, en ruïneer die hele Reed-Farben ondersoek. Hy gelok Felix, saam met die bedoeling van die trekkers ego en die uitreiking van hom. Die idee van die moord ego in koue bloed het dit nie plaasgevind het aan Nick. Hy was'n Killmaster, maar nie'n moordenaar.
  
  
  
  
  Dalk is dit die drank het Joe meer moed. Hy bereik vir sy geweer. Maar voor die ego se hand kon bereik vir die wapen, was hy staar in Wilhelmina se kort brein, wat was reeds met die oog op hom te so vinnig dat hy kon nie onthou die bewegings van Perry se hand. Joe het'n stap terug van daardie swart oog van die lot. Joe het nie genoeg primitiewe moed, of iets soos dit! Hy het nog'n stap terug. "Wat doen jy van plan is om te doen? Wat dink jy?'
  
  
  
  "Riet-Farben nie nodig nie."
  
  
  
  "Is dit? Maar Benn het...
  
  
  
  Joe, sy gesig rooi, sluk die woorde. Hy was verward, kwaad, en nie in staat is om die situasie te beheer. Maar hy besef dat hy moet nie genoem het Benn. Hy draai om en hardloop.
  
  
  
  Joe is besig om redelik vinnig vir sy grootte. Nick gevolg met lang treë. Em byna het nie sy stem in te samel. "Bly nog steeds, Joe. Joe het selfs vinniger. — bereik beide kante van die plato met'n pragtige uitsig en het voortgegaan om die reg, langs die rand van die afgrond.
  
  
  
  Nick hom gebreek. "Stop!" Was hy veronderstel is om te tref ego van agter? Hy huiwer op die gedagte van hoe ver die emu sou hê om te dra swaar Joe terug na die motors. Hy sou verkies het om te bring Felix met hom, wat sou gewees het bewuste en in staat is om vorentoe te beweeg op sy eie.
  
  
  
  "Stop!" Nick het sy stem. "Niemand gaan jou seer te maak."
  
  
  
  Dit is wat hy bedoel. Ten spyte van sy dreigemente, Nick was nie oor te skiet iemand in die rug of selfs skiet iemand in die been van agter. Joe verpletter uit van die skoonmaak en in'n middellyf-diep pleister van onkruid en onderbos, na aanleiding van'n pad deur die skalie. Nick hardloop na hom, kyk na die luger se doel, en wat sy wapen. Maar wanneer hy hardloop na Felix'n paar meter weg, hy terug gehou. 'n persoon kan val in die afgrond. Sonder Nick om iets te doen oor dit, dit is presies wat gebeur het. Die een oomblik was hy hardloop mimmo van'n uitsteek boulder, en die volgende ego was weg. Ego se uitroep was verlore in die ongeluk van die val klippe en stukke van skalie. Nick gespring terug van die kloof en het op die rotse. "Die maat... die maat," mompel hy by homself.
  
  
  
  Daar was'n donker slag iewers in die rug.
  
  
  
  Nick selfoonsakkie Wilhelmina weer en die rand van'n bietjie nader aan die rand totdat hy kon sien Felix se lewelose liggaam lê dekades van voete onder hom uit'n uitsteek rand. Dit het Nick'n uur om af te klim die blote krans gesig na die liggaam. Gebreekte nek en ernstige kopbeserings opgedoen. Nick versigtig deursoek Ego se sakke. Ek sit alles terug saam en het nie iets met my. Twee ure later, het hy teruggekeer na die Alpe, waar hy skryf neer en verberg die volledige verslag. Dit kan dae voor Felix se liggaam is ontdek. As iemand gedink sien ih saam by Gali is, is die kanse van iemand rondom die tent opening van hul mond is weglaatbaar. Deur die manier, albei van hulle het in hul eie motors.
  
  
  
  Vir Martha, Pete, en Bob, Half-Verdediging is'n ander saak. Hulle sou gedink het dat Nick het gevra oor Joe Felix. Dit was'n slegte skuif, maar hoe kon hy voorsien het nie? As die speurders vra ih as hulle weet iets oor Joe, sal hulle sê dat Jim Perry gevra oor nen? Nick frons. Hy het om versigtig te wees met hulle. As Em was gelukkig, Joe se dood sou geblameer word op'n ongeluk of selfmoord, en dit sou die einde van dit, behalwe dat die Ego kan vermoed word deur sy nuwe vriende by Martha se restaurant.
  
  
  
  En Mnr Marvin Benn, natuurlik. Wanneer Felix genoem die naam, het hy daarop gewys dat hy het gewerk vir Benn. Dit het ook beteken dat Benn ontvang het, 'n beskrywing van die man wat deursoek die hotel kamer. Hy het gehoop hulle wou iemand met'n bruin baadjie en'n wye bruin hoed.
  
  
  
  Mnr Marvin Benn, Voorsitter van die Raad van Direkteure van Prostaglandiene Korporasie, President van die Riet-Sakrale en die Kommissaris van verskeie ander maatskappye. Die geheimsinnige Mnr Benn, 'n selfs meer geheimsinnige figuur as Howard Flujes. Diegene van ons wat nie'n foto van Benn, selfs'n ou een. Marvin Benn nie teenwoordig was nie in die buiteland, waar Reed-Farben het haar verbindings-in Switserland, Duitsland, Japan en Frankryk. Probeer om die stuur van emoe-'n dagvaarding om verslag te doen aan die belasting inspekteur, en jy sal doen het met'n prokureur en die rekenmeester wat het nog nooit gesien dat hul kliënt.
  
  
  
  Mnr Benn, Nick het gedink, jy is óf te mooi of te lelik om waar te wees.
  
  
  
  Robert Rick, 'n onberispelike en vriendelike Reed-Farben werknemer, gevra Martha Wagner as sy geweet het John Perry. Rick was'n goeie kliënt. Het hy dikwels gekom het om haar te sien op die besigheid as'n groep. Sy het haar ego soetste glimlag en sê, " Nee. Ek het nog nooit daardie naam gehoor voor. Ek sal vra die personeel vir dit.
  
  
  
  Rick, met sy skerp oë en reguit terug, het nie vermoed nie. Martha is gebruik om vrae van die plaaslike polisie, krediteure, speurders, FBI agente, jaloerse mans, en kwaad ouers.
  
  
  
  Sy het Ricky en sê vir Piet en Bob Half-Wag, " As iemand jou vra, het jy nog nooit gehoor van Perry, of sy naam is Jim, John, of iets anders."
  
  
  
  Beide mans knik vrolik en het voortgegaan om hul werk.
  
  
  
  Sy gaan terug na die tafel waar die Rick was sit met twee groot ouens wat lyk soos gespierde jong werknemers. "Hulle weet nie die ego," het sy gesê, 'n nota van spyt in haar stem. "Moet ek vra haar'n paar ander mense vanaand?"
  
  
  
  "As jy wat'n goeie," Rick gesê. "Ek sou baie dankbaar wees vir wat."
  
  
  
  As hulle het, hy druk'n opgerolde dollar noot in Ey se hand en het reeds verlaat die een op die kelnerin se tafel. Martha genoem Abe Phipps en gevra Ego nie om vir iemand te vertel dat Jim Perry was saam met hom bly.
  
  
  
  Abe het nie doekies omgedraai. "Trek self saam, Martha.
  
  
  
  Hy vertel Nick oor dit. Kort daarna, Rick en die twee ego metgeselle het, het nie'n enkele reaksie van Abe, en beweeg op. 'n halfuur later, Martha se swart Lincoln getrek in die vaal parkeerterrein agter Abe se huis. Abe het uit die agterdeur. "Jim lewens in die kamer vier en dertig. Rick was hier.
  
  
  
  "Dankie, Abe.
  
  
  
  "Wetstoepassing agentskappe?"
  
  
  
  "Nee, dit is'n persoonlike saak. Dankie dat jy weer.'
  
  
  
  "Noem dit nie.
  
  
  
  Martha loop af in die ry van huise en klop aan Nick se deur. Wanneer sy was binne-in, het sy dadelik in die ego se omhelsing. As hulle trek weg van mekaar, Nick klop haar op die skouer. "Wat ook al met ons gebeur, dankie."
  
  
  
  "Ek weet nie wat gebeur het nie," het sy gesê. "Maar Robert Rick en twee ego mense op soek is vir jou.
  
  
  
  — Ek weet nie wat.
  
  
  
  "Hulle het gevra oor John Perry, maar dit is te veel soos Jim Perry om te verwys na iemand anders. Wat het jy doen, Jim? Of... Wie is jy?
  
  
  
  "Wie is hy?'
  
  
  
  Martha gaan sit in die stoel langs die fan. "Ja, Jim, wat?"
  
  
  
  Hy gaan staan langs haar en streel haar hare sonder verwarrend ih. "Niks, maar'n reis bestuurder wat omgee oor jou."
  
  
  
  "Sy het geglo dit." Sy sug. "Maar jy ken haar, Martha, Martha?" Wat dink jy was maklik genoeg om te beset Gelukkig Ed se tent voor Reed-Farben het tot die groot dinge? Sedert die ouderdom van veertien, haar mistel het gehandel met'n wye verskeidenheid van mense wat wil om iets te skep. Jy is'n groot doen, Jim. Ek bedoel, jy speel jou rol goed, maar ek moet dit nie verkoop nie. Doen wat jy wil om belasting te betaal?
  
  
  
  "Nee," Nick gesê. Dit was die een lieg hy het nie soos — flous iemand wat jy graag en verdien'n eerlike antwoord. "Ek belasting betaal redelik, maar ek weet dat sommige multimillionaires wat dit kan bekostig om slim te wees prokureurs en rekenmeesters betaal minder in belasting as ih werknemers. Nee, my liewe, belasting is nie vir my nie.
  
  
  
  "Wel, dit is nie dit nie. Jy óf werk vir die polisie, of jy is op die vlug van die polisie, of...
  
  
  
  "So what?'
  
  
  
  "Of jy is gevaarlik in iets anders." Sy was dom genoeg om jou te kry'n werk by Reed Farben, maar nou het hulle ontdek het, is jy gevaarlik. Ek het regtig soos jy, Jim, maar ek wil nie om jou te laat vernietig alles wat ek gebou het.
  
  
  
  Het hy getrek uit twee blikkies koue bier rondom'n klein plastiek yskas. Sonder'n glimlag, het sy opgetel een vir die ego. "Wel, Jim. Ek is nog steeds wag vir haar.'
  
  
  
  "Heuning, dinge baie erger. Joe Felix duik in die kloof waar ons staan met die motor. Hy is dood.
  
  
  
  Sy het haar oë oopgemaak breed. "Hy het gewerk vir Benn en Rick. Bob Half-Verdediging het jou gesê hy was met'n Riet. Jy sal tot jou ore in hierdie-delia.
  
  
  
  "Sal Bob vir enigiemand vertel wat ek gevra oor nen?"
  
  
  
  "Ek het reeds gewaarsku," Bob en Pete sê, " nie om te sê Rick of enigiemand anders wat Perry is regoor.
  
  
  
  "Dankie. Miskien het hulle sal nie in staat wees om te vind my vir'n paar dae.
  
  
  
  "Is jy van jou verstand? Het jy nie van toepassing op Perry se namens terug dan?"
  
  
  
  "Ja. En Abe? As hulle gaan om te kyk hier... Martha bloos. "Emu het haar'n wenk, ook. Hy het jou rug, tensy jy word gejaag deur NCIS.
  
  
  
  
  "Nee. Dit sal net wees Rick en ego mense. Nick leun af en soen haar liggies. "Dankie, Martha. Jy is'n vrou wat'n man kan trots wees. Jy hou vir hom die eerste, en dan vra em vrae.
  
  
  
  "Ek vra nie meer vrae nie, want ek het nog nie'n antwoord kry. En as jy kyk hier? Hoef nie te ver gaan, liewe. Nie so ver weg dat ons nie kan voldoen aan weer, maar ver genoeg weg dat ons nie sal beide deurmekaar raak. Egter, ek glo dat jy sal sien die probleme wat ons sal nie in staat wees om te gaan met hier.
  
  
  
  "Ek is nie die verlaat van die regte weg, heuning. Jy het reeds my gehelp om'n baie, en miskien kan ek bly nog'n paar dae voor die wolwe byt. Ek het'n gevoel dat Rick en Benn sal moet'n geruime tyd voordat hulle begin om hul eie werknemer lys. Is dit nie die laaste plek sal jy vir my soek?"
  
  
  
  "My God, Jim! Doen wat jy wil om jouself dood te maak?
  
  
  
  "Ek is lief vir die lewe, liewe."
  
  
  
  "So jy is tot iets." Is jy gaan om te steel een rondom ih motors?
  
  
  
  — Jy dink nie so nie?"
  
  
  
  "Nee.
  
  
  
  Sy bly tot vyf in die aand. Die gesprek vervaag. Sy besef dat haar besware is nutteloos. Snuggling tot haar op die bed, Nick ontspanne. Dit was nie totdat hy het gedink oor die situasie waarin hy was in wat hy voel die spanning en bekommernis dat emu het om weg te steek van nah. Hy het geval in die verraderlike planne van die bose mense, en sy nuwe vriende was nou in gevaar met hom. Van die kursus, emu sal hê om te verlaat. Hubie Dumont, te, behoort het verduister die ego toe hy nog die kans gehad het. Verskeie mense rondom BYL het reeds ondervind hierdie probleem in die verlede. Sommige van die mense rondom hulle was nou net name op die eer rol.
  
  
  
  Plig, het hy gedink. Sommige voldoen aan die ego, en sommige nie.
  
  
  
  Dit was die grootste waagstuk wat hy nog ooit gemaak het. Die telling was gekoppel is, net soos met'n twee-man bofbal span in die tiende beurt: een breek, die een mis, een wyser van die lot kon tel die verloorder en laat die oomblik kom wanneer die ligte gaan uit. Wanneer óf John of Jim Perry is ontdek-een van hulle gevind sal word al rondom hulle - die emu sal voel asof dit in'n saal, in'n goed waar emmers live ratelslange het reeds laat sak...
  
  
  
  Hoewel hy was nie seker hoe kon hulle verberg hul selfsug, hy kon dink. Min mense het geweet Perry, en die belangrikste mense rondom hulle-Martha, Pete, Bob Huffcrow, en Abe Phipps-onmiddellik stil.
  
  
  
  Metodiese Robert Rick het gaan die werknemer lys en in die proses het gekom oor'n man met die naam Perry: Flo-Marie Perry, wat gereeld gery het'n honderd myl'n dag om te werk in die verpakking departement. 'n ondersoek is van stapel gestuur teen Nah. Sy was die dogter van'n klein berg boer wie se regte naam was Perrin. Sy was ongeletterd, maar sy kon lees sekere woorde op die bokse en padtekens. "Dit is die TV," het haar pa gesê Rick se afgesant in frustrasie. — Ek dink dit is wonderlik dat jy gaan om haar te samel in die fabriek, maar dit is waar. Dit is nie een van haar besigheid. Flo-Marie regtig nie kan lees nie.
  
  
  
  Rick se span was jaag iemand met die naam Perry binne'n vyftig-myl radius.
  
  
  
  Hulle geraadpleeg telefoon dopgehou en inligting ontvang van poskantore. Egter, die verdagte, John Perry, is nooit gevind nie.
  
  
  
  Nick se belangrikste verdediging was die komplekse bestuur van so'n groot saak. Die personeel lys Rick het hersien was'n week oud. Jim Perry se data is gestuur na die HR departement via die betaalstaat aan die rekenaar en moet nie verskyn in die volgende lys van die werknemers, wat veronderstel was om te verskyn deur die tiende van die volgende maand.
  
  
  
  Terwyl Benn en Rick, en nou twee dosyn ander trawante, wou Nick, het hy gery maatskappy vragmotors'n paar honderd meter afgelope mimmo ih se kleiner kantore.
  
  
  
  Nick was genoem Jim aan iemand wat nie het nie vra verder. As Em het om te gebruik om sy laaste naam, sou hy mompel "Benny" en krap op die kwitansies.
  
  
  
  Hy het gevind dat die meeste van die inkomende vrag vir die hoofgebou bestaan van die tenks van melk, glukose, groente-olie, en stroop. Hulle was onmiddellik afgelaai tydens los, en dan werknemers in wit jasse het gekom om die belangrikste gebou om te verbind die plastiek of rubber pype met wat die vragmotors is gepomp uit. Mense in hierdie gebou is nie toegelaat om te praat met jou. Hulle onderteken om te ontvang die vrag, het gesê: "OK" en verdwyn weer.
  
  
  
  Een nag Rainey daarop aangedring dat Nick gaan uit vir'n bier saam met hom, dan werk, en daar was geen manier om weg van dit. So het hy dadelik besluit het om die beste tipe van drink, die aanbied om te koop'n boks van ses blikkies en drink dit in die koel van die bos. Rainey ooreengekom. "Dit is'n hel van'n baie goedkoper, regtig.
  
  
  
  Wanneer hulle het drie blikkies elk, hulle het na'n ander boks, want hulle het saam goed en het nie gepraat oor alles nie. Rainey het gesê dat hy was gelukkig met Nick se werk en was net besig om sy eie besigheid. Nick sinspeel dat hy hardloop weg van sy ex-vrou, wat is bekroon met groot onderhoud betalings, en die ouer man het amper gehuil met deernis.
  
  
  
  "As iemand jou vra oor swak Jim Perry," Nick het voorgestel, " asseblief, vergeet dat ek bestaan."
  
  
  
  "Ek onthou nie," Rainey gesê. "Nou verstaan ek hoekom jy onderteken het jou naam Benny'n paar keer." Nick knip. Nooit onderskat iemand! Hy draai die gesprek na Reed-Farben .
  
  
  
  Rainey se vloei van woorde was onstuitbaar. "Dagga," het hy gesê. "My God, hulle het'n goud myn. Ek verstaan ook haar'n bietjie. Daar is'n baie van die ouens wat dit doen. Maar dit is nie regtig die dieselfde klimaat hier, en ons begin dit te laat is. Die prys het reeds gestyg tot stylvolle dollar per pond. Nick het geweet dat in Mexiko die huidige prys van onkruid-gratis dagga was omtrent dertig dollar per pond, en in die Verenigde State van amerika dit was gewoonlik twee keer. Waar om te vind'n goeie dagga mark in hierdie bergagtige land?
  
  
  
  "Ek sal hê om dit te doen'n bietjie in die tuin," Nick gesê. - Goeie prys. Maar dit is nie die mark oorversadigde? Hoeveel kan Denver neem? Ons het om te stuur vrag oor die helfte van die land - na Los Angeles, St Louis, Chicago..."
  
  
  
  Hy het daar gestop. Rainie lag. "Kom op. Jy net nodig het om te laat die ego in die militêre kampe. Al hierdie ouens rondom Viëtnam is verslaaf aan dit, en hulle sleep'n baie van die ander saam met hulle. Net neem Fort Hood. Tien duisend kliënte. Wat hulle nodig het dik, skoon te maak steggies. Dit is goed om te betaal vir dit. Sê ses grand na'n man'n dag om te bly mooi en vervelig. As jy praat oor die mark... en dit is net een basis."
  
  
  
  "Here, as hulle vang ons op die pad..."
  
  
  
  "Wie is veronderstel om ons te vang? Die ouens in die militêre polisie het ook rook. Ek is goed verbind. Die weermag is bang vir dit. Wanneer die sewe ouens rondom 518 is opgetel, byna die hele basis was in skok. Laat ek jou vertel, dit is'n goeie deal!
  
  
  
  Nick toegelaat om homself te sien. "En jy dink ons besigheid het iets te doen met dit?"
  
  
  
  "Wat anders moet daar wees? Ag, hulle maak kunsmatige harte of iets, maar dit is net vir die show. Ek sal jou vertel wat hulle doen in die hoofgebou. ingewikkelde dinge. Ek is seker hulle uitgevind super LSD. Ek kyk altyd na my fakture. Ek het gesien nogal'n baie van dit, ergotamine, tartraat, ergot en nog baie meer. Weet jy wat dit is?
  
  
  
  - Ja, haar, ek weet wat dit is.
  
  
  
  Rainey knik aansienlik in die donkerte. — Ek het dit geweet toe ek sien jy, Jim. 'n koppie. Kom ons kyk hoe ons kan maak'n wins te maak hier.
  
  
  
  "Ons sal weet," Nick verseker ego. "En ek kan reeds sien dit as ons eerste stap."
  
  
  
  "Wat doen ons dan?"
  
  
  
  "Betrek my so veel as moontlik wanneer die lewering en die laai in die hoofgebou. Vroeër of later, ek sal in die gesig staar iets wat sal maak dat ons wyser.
  
  
  
  Rainey geklap Nick op die skouer. "Ek hou van jou. Ek gaan om te sit op'n roete na Nebraska volgende week, maar hulle vervang die ego met'n hoë-spoed die lug reis. Ons fabriek is daar waarskynlik'n pakhuis vir Chicago.
  
  
  
  Nick besef vinnig. Nebraska? Die BYL o Reed-Farben data nie iets sê oor die Nebraska fabriek, wat is'n interessante staat gegee dat dit het meer militêre hoofkwartier as wat die meeste mense sou dink. Nebraska is die tuiste van die Air Force Hoogste Strategiese Opdrag, die Gewapende Magte opperbevel, en die Begeleide Missiel Hoofkwartier. Inligting beamptes wil jy om te vertrou dat in die geval van oorlog, die president, die Kongres, en algemene personeel sal onttrek om ondergrondse bunkers, iewers in Maryland of Virginia. Vergeet dit, Nick gedink het. Hy het gesê: "Maat, ek het nie eens geweet ons het'n fabriek daar."
  
  
  
  "Daar is'n pakhuis op die dell self. Hy het nie het haar enigiets vir'n paar jaar, maar hy het aan haar gedink. En dan verlede week het ek probeer om te stuur vrag daar, maar dit was gekanselleer weer."
  
  
  
  'Lekke te Chic?
  
  
  
  "Nee. Meer in die rigting van Noord-Plat. Nie eens vyf honderd myl weg. Dit is waarom dit is so dom om te stuur'n ego deur die lug. En tog doen hulle dit.
  
  
  
  "Is dit deur middel van die hoofgebou?"
  
  
  
  "Ja. Maar nou is hulle gaan om een te gebruik om hul vragmotors te lewer dinge na die lughawe. Dit word gedoen deur die wit jasse.
  
  
  
  — Hulle ken my in Noord-Plat. As haar ooit daar gaan, haar check uit hierdie pakhuis. Miskien sal ek loop in iets. Is hierdie roete 80?
  
  
  
  "Nee. Rainey oopgemaak het nog'n blikkie bier. "In bykomend tot die 80ste, op die 61ste. Ek sou nie verbaas wees as hulle gesny en pak die vrag daar."
  
  
  
  "Ons weet. Ons het beslis'n klomp geld te maak."
  
  
  
  Hy steek en sug, uiterlik lui, innerlik herinner aan sommige van die besonderhede wat gestoor word in so'n verstommende bedrag in die ego se geheue. Hy onthou die besoek aan die spookdorp by die bron van die Noord-Lu. Die militêre intelligensie groot wat hom gewys het, was die gebou wat sou geword het van die BYL opdrag post in die geval van'n nasionale noodtoestand, kalm opgemerk: "Alles wat jy sien, is gebou in duplikaat-diep ondergronds."
  
  
  
  Hulle sê die pakhuis Rainey genoem is, is in'n saal sowat vyftig kilometer van die mees geheime en mees belangrike senuwee node van die AMERIKAANSE regering. Van die kursus, ego se bestaan was bekend; dit was onbeheerbaar in'n oord kompleks wat in diens van tien duisend mense en het'n garnisoen rondom twee regimente en bataljonne van die Mariniers.
  
  
  
  Hy het probeer om meer inligting te kry van Rainey, maar Rainey het nie enigiets anders in die winkel. Hy was net so gretig soos Nick om meer te leer en dan neem voordeel van dit.
  
  
  
  
  
  Die volgende oggend, Kenny Abbott het gekom om te Benn se kantoor. Hy gelukkig het elke geleentheid om te wees in die openbare oog van sy meerderes. Benn was baie vererg, " Wat is dit? Iets wat belangrik is, jy het gesê...
  
  
  
  "Die polisie genoem. Joe Felix is dood. Hulle glo dat hy geval het of spring in die afgrond.
  
  
  
  "Waar?'
  
  
  
  "Op Die Hoogtepunt Van Die Oddballs Trek. Ego se motor geparkeer was daar.
  
  
  
  "Hulle sê ons is jammer."
  
  
  
  "Hulle wil weet of hy was op'n spesiale opdrag."
  
  
  
  "Nee. Hy was van diens af.
  
  
  
  Kenny loop uit van die kantoor. Hoekom is hierdie man het altyd gee hom die creeps?
  
  
  
  Benn lag onder sy asem. 'n ongeluk? Selfmoord? Wel, laat ons gaan! Felix eintlik aangeval nadat Perry.
  
  
  
  Na die buite wêreld, Marvin Benn (wie sommige van die krimpvarkie se ou metgeselle nog genoem Martin) het altyd'n reguit gesig. Maar intern! O, hy het gedink, as jy net kon kyk binne-in. Hoekom is my ster het so pieke en trôe? Was hierdie Nick Carter se BYL-sy, ek dink nie so nie, maar selfs dit kon nog'n BYL truuk-vir ewig in my nek?
  
  
  Sy gefrustreerd deur hierdie. Aandag te gee aan Krupp! Selfs'n paar Arndt het die helfte van'n miljoen'n jaar in sy leeftyd, want die Fuhrer van die Derde Ryk bestel dit. En ek het nog steeds om te veg vir dit vir ewig, en buitendien, sy vasgebind met hierdie idiote en swakkelinge.
  
  
  
  Hy het uit te Ricky, wat onmiddellik gekom het. "Perry!" Benn gesê. — Jy weet hy vermoor Felix. Felix moet gewees het op sy stert. Het jy enige lei?"
  
  
  
  "'n bietjie. My manne track ego's soos bloedhonde. Ons sal kry om dit gou."
  
  
  
  "Was strikke stel?"
  
  
  
  "Oral.'
  
  
  
  Benn gebreekte nog'n balpuntpen tussen sy staal vingers. "As Felix kan vind hom, hy was nie ver weg. Ek het'n gevoel dat dit opregte onder ons neuse. Miskien is hy lag by ons.
  
  
  
  'n groot pad trein verby op die pad buite die kleiner gebou. Reed-Farben Ltd was netjies geskryf bo die registrasie besonderhede. geverf. By die wiel van die Internasionale vragmotor was Nick, wat het om te neem om die vrag te Colorado Springs.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick graag om te ry in die berge met'n swaar toerusting. Wanneer jy versnel'n groot diesel enjin en voel die vragmotor trek van die pad, op steil hellings, dit is soos om te ry vyf honderd perde. Op gevaarlike kronkelende afdraandes, jy betaal aandag aan die lug monsterneming druk en was een met die motor wanneer jy hoor die spot en voel die ruk wanneer jy druk op die boelies. Dan het jy geweet jy is om iets te doen wat verantwoordelik is.
  
  
  
  Hy geparkeer by die trein stasie, sit in die kajuit vir vier ure, en dan het om te George Stevens, wat veronderstel was om hom te ontmoet by die kruising in Fort Logan. George was'n maer, betroubare man wat gewerk het in BYL Chicago se kantoor. Die feit dat Hawke het bygevoeg'n ego te Nick as'n koerier, boodskapper, en lewensredder aangedui hoe belangrik Baas Hans was om die Riet-Farben geval.
  
  
  
  George hop in'n taxi, die verlaat van sy motor half weggesteek van die verkeer op die twee-laan. Tydens ih se kort hallo, Nick oorhandig emu die bande. "Dit is alles op hulle, George. Hy het'n kort oorsig van die afgelope sondag.
  
  
  
  Dit was die standaard in BYL. Wanneer jy werk met kollegas, hulle het die reg om te weet alles; na alles, jy kan sterf, en dan sal hulle het om voort te gaan om jou werk môre. Wanneer Nick het klaar gepraat, George het gesê:: "Jy is in'n verknorsing. Hulle sal vind Perry enige minuut en vang jy. Huby het afgegaan'n myn sonder'n spoor.
  
  
  
  "Miskien is dit is. Haar, ek neem aan hy het deur die valse gat onder die heining. Kom ons hoop hy is nog steeds lewendig iewers in die hoofgebou.
  
  
  
  Is jy regtig gaan om daar in te gaan en vind die ego?
  
  
  
  "Sy was gevra om dit te doen'n lang tyd gelede, maar die eerste wat ek nodig het om te verken die area rondom hom. As ons uit te vind wat hulle is tot daar buite, ons sal die waardering van baie lekke om ons probleme oplos. Rainey se idee van dwelms nie sin maak nie. Alhoewel sommige mense dalk'n goeie ekstra inkomste uit hierdie.
  
  
  
  Na'n kort pouse, George het gesê ingedagte, " Maar dit pakhuis langs die militêre hoofkwartier sin maak. Hulle steek dit so baie dat hulle verwag van ons om te weet wat is die koop van kaarte van die gebied. Dit mag wel wees dat hulle foto's van die voorwerp daar of sit dit op die kaart. Miskien het hulle reken verkeer en monitor verby toerusting. Of hulle uitgebroei het'n afleiding plan...
  
  
  
  "Bill, is Rod nog steeds in Chicago?"
  
  
  
  "Ja," sê George.
  
  
  
  — Ek stel voor jy hom ontmoet in die Noord-Plat. Vind hierdie Reed-Sakrale gebou en hou'n oog op dit deur te verlaat daar naby die supermark " Bill. As hulle vlieg oor dit, ek sal saam met hom, en dan Wetsontwerp en ek kan uit te vind wat hulle is tot. Toe ek gaan soek vir Hubie, dit neem my meer te kry in die fabriek, maar nou is dit duidelik wat ons nodig het om te doen. Die taak is dat ons moet beskerm die hoofkwartier.
  
  
  
  'Verstaan. George gehou uit'n ferm hand te Em.
  
  
  
  Nick opgetel het'n leë sleepwa van die maatskappye op die FKM laai sentrum en gaan na die lughawe om af te haal die vrag. Die inhoud van die ego verbaas my: hulle was die hokke van die ape. Hy onderteken die ontvangs met'n geskribbel Q. Benny en ondersoek die wetsontwerp van die lading as hy gaan sit in die passasier kompartement. Die vrag ingesluit orangoetangs, sjimpansees, gibbons, bobbejane, rhesus ape, en uile. Dit was waardevolle eksperimentele diere vir laboratoriums. Hy was verlore in gedagte as hy gejaag na die heuwelagtige gebied.
  
  
  
  Selfs die groot somme so uitbundig spandeer op die federale snelweg stelsel kon nie verander nie die feit dat Colorado se hellings is veral steil. Waar paaie loop, in baie plekke die ongelyke terrein is verdiep, verhoog of verlaag deur brûe, maar die pad is nog steeds styg en val. Op die skynbaar eindelose steil Lathrop snelweg, Nick noukeurig gehou om die regte baan. Skielik, ego se aandag was gevestig op die uiteensetting lamp van'n stilstaande motor. Wanneer sy verre saint by die motor, het hy'n vrou staan mismoedig deur haar motor.
  
  
  
  'n wit sakdoek fladder van die antenna. Slim idee, het hy gedink. Daar is nie veel verkeer vanaand, maar uiteindelik het die motorfiets polisie sal vind. Dit was'n rooi Coupe Porsche 912, waarskynlik ' 68. Hy vrygestel van die versneller en trek aan die randsteen. Rooi Porsche coupe! Sou jy nie sien baie van hulle, gewoonlik een was in die uitvoerende parkeerterrein buite die belangrikste Reed-Sakrale gebou.
  
  
  
  Hy gespring om die cab en stap terug. Die vrou het hom genader het in die donker, helder verlig deur die vragmotor se agterligte en die Porsche se nood lig: "Goeie aand," het sy gesê. 'n stem vol vertroue met'n vreemde aksent. "Ek is bly jy wou om te stop. My enjin oorreed terwyl haar gaan op die heuwel." Nah het'n skraal figuur en was geklee in'n wit pak.
  
  
  
  Hy het gesê: "ek is op Reed-Farben. Doen wat jy het om daar te gaan vir ewig?
  
  
  
  "Ja, Ja. Haar naam Is Greta Stolz. Wat'n seën dit is. Maar jy dink jy kan dit regmaak my motor?
  
  
  
  Nick vryf oor sy ken. Miskien, maar hy het absoluut geen voorneme om dit te doen. Hy onthou die BYL lêers. Dr Greta Stolz, chemikus, navorsingsgenoot en lid van die Raad!
  
  
  
  Hy het uit'n flitslig, die enjinkap oopgemaak het, en voorgegee het om te kyk op die tram, vonk proppe, en vergasser. Hy gaan sit en probeer om dit te begin, dan kom weer uit, en daar was geen reuk van petrol, hoewel die sensor het getoon dat die tenk half vol. "Die brandstof is verstop of die pomp is gebreek," het hy geraai. "Doen wat jy wil om te gaan vir'n rit? By die naaste diensstasie, kan jy hulle vertel om af te haal jou motor. Daar dryf'n paar kilometer weg.
  
  
  
  "Ja, Ja. Ek sal dit doen vir haar. Maar miskien kan ek kom terug met'n werktuigkundige.
  
  
  
  Nick het haar gehelp om in die hoë taxi, dan vra die vrou. — Miskien moet jy ry met my al die pad." As hulle het'n deel vir die wat in'n Porsche, jy sit hier tot môre. Hulle sal waarskynlik nodig het om hierdie detail van Denver..."
  
  
  
  "Is dit waar? Wel, ek het dit-ble. Onderdele vir'n vreemde motor. Dit is waar. Dit is baie mooi van jou om te stop, meneer...
  
  
  
  "Timmy Benny," Nick gesê. "Ek hou nie daarvan om te sien'n vrou wat ongelukkig op die snelweg. Ek weet haar...'
  
  
  
  "Ja. Hare het nie gemaklik voel nie. Daar is so paar motors verby.
  
  
  
  — Kan jy doen my'n guns?"
  
  
  
  Hy kon amper voel haar gespanne. "Wat is dit?'
  
  
  
  "Wel, jy sien, ons moet nooit ophou. Ons moet wat en vir wie. As jy nie vir enigiemand vertel dat ek jou gehelp het, sy sou nie gewaag het haar werk.
  
  
  
  "Maar haar dokter is Stolz. Hulle sal dankbaar wees vir jou...
  
  
  
  "Die bestuur kan vir my dankie sê nie, maar my departement sal altyd onthou dat ek breek die reëls. Ons is baie jammer... wel, jy weet hoe streng hulle by die Riet-Farben. In die einde, dit sal nog steeds pla my."
  
  
  
  Haar lag was warm en melodieuse — " O ... van die kursus, Mnr Benny. Ek sal nie sê'n woord aan ons. Hy het gestop by'n diensstasie. Sy het gepraat aan die werktuigkundige en klim terug in Nick se kajuit. Die swaar vragmotor was klim die hellings. Van tyd tot tyd, ih was oorval deur'n passasier motor. Hoe is ek veronderstel om dit te doen nou, Nick gedink het. Ek wil om vriende te maak met haar, maar dit is gevaarlik om'n vrou te benader, ek weet nie haar karakter. Jy kan permanent draai dit teen jou deur die keuse van die verkeerde benadering. Die man wat beweer om te behandel die hertogin soos'n hoer en omgekeerd moet het baie min kontak met'n hoë samelewing dames of gewone...
  
  
  
  Ten slotte het hy gesê: "Het jy al die werk in die Riete-Farben vir'n lang tyd?"
  
  
  
  "Ja. Is jy vir my sê jy het nog nooit gehoor van'n storie oor my?" Sy voel hoe dit was, en sy lag weer, van die onderkant van haar hart, asof die lag ontsnap het deur middel van haar ruim gesig.
  
  
  
  Nick glimlag in die donker. Wat'n idee! Hoe oud is dit volgens die lêer? Ses en veertig? Sy kyk nog steeds goeie. So ver soos hy kan sien, Nah het'n goeie figuur en was beslis nie oorgewig. Sy beweeg grasieus, op soek foutloos aan die punte van haar bruin en wit skoene. "Nee. Vra om verskoning. So baie mense daar werk. Ek weet nie eens van al die ander bestuurders. Jy is'n dokter. Dan is jy beslis in gesondheidsorg of iets. Sy het nooit verkeerd. Ek is nie'n dokter nie, hoewel ek het nogal'n baie van mediese opleiding, van die kursus. So ek kan dit hanteer die meeste siektes. Maar ek doen navorsing daar."
  
  
  
  "Watter soort van chemie is dit?"
  
  
  
  "Natuurlik, chemie."
  
  
  
  Nick sug. "Ek het dit by die skool. Ek was lief om chemikalieë saam. Dan het ek gewonder as iemand kan sit hierdie stowwe saam in presies die dieselfde bedrag en in presies dieselfde manier. Wat sou dan gebeur het? En sien presies wat aangaan.
  
  
  
  — Maar, Mnr Benny, jy veronderstel is om te wees'n navorsingspan. Jy beskryf dit... groot. Dit is presies wat die navorsing is gebaseer op. Het jy al ooit probeer om voort te gaan om jou chemiese navorsing?
  
  
  
  - geen. Ek het'n werk te vind. Maar, jy weet, op'n sekere punt wat ek geslaan in die kop met'n doek. Nie met atoom gewigte, maar die ou-outydse manier. Ons onderwyser het gedink dit was wonderlik." Hy lag. "Ongelukkig, dit was nie in Kalifornië nie. Die Vgl simbool. Atoom alenka 246. Is dit nie'n mooi naam — Kalifornië?
  
  
  
  — Waar het jy leer dat?" Greta se belangstelling in hom was geprikkel. Sy het gedink dat hey nodig om meer te leer oor nen. So gou As wat jy kry in die beknopte Reed-Farben stelsel, jy vergeet wat interessante mense daar is in die wêreld. En wat is interessant-manne...
  
  
  
  "Ja, dit is'n jammerte." Hy het die ego stem absurd'n bietjie bitter. "Dit is'n manier om kennis te verkry."
  
  
  
  "Dit is'n baie goeie manier," Greta het gesê bemoedigend. "Lees. Boeke is die bron van menslike kennis. En met tydskrifte, jy tred te hou met jou kennis. Ek dink dit is wonderlik dat jy dink van Kalifornië. Kan jy asseblief voortgaan om jou studies later?
  
  
  
  "Met ons besigheid uur?" Die meeste bestuurders beweeg soos sigeuners."
  
  
  
  "O," het hy gesê, klink hartseer.
  
  
  
  Die trok bereik op die bopunt van die helling en dan ry langs'n plat stuk van die pad. Nick het gesê, " ek het gewoonlik stop hier om jou te laat Motoru af te koel en het'n koppie koffie. Is jy belangstel in dit te? Of sou jy eerder'n drink?"
  
  
  
  "Met plesier. As ek kan betaal vir dit.
  
  
  
  "Dit is die beste deal van die dag."
  
  
  
  Die Alzhir Kafee en Restaurant was'n groot gebou met'n neon teken wat daar gestaan het van die pad af in'n soort van oasis genoem die Asterpark. In die voorkant van die restaurant, langs die vinnige kos, daar was'n Wilde Weste - styl kroeg vir whiskey en cocktail liefhebbers. Nick het'n plek in die groot parkeerterrein, gelei Greta deur die agterdeur, en onmiddellik het'n stil tafel. Die kamer ruik na warm liggame, tabak en drank. 'n groep van vyf gespeel verwoed.
  
  
  
  Na'n kort bespreking oor die vraag of of nie hey moet net'n bier na alles, Greta het ingestem om'n vodka martini. "Sy was nog nooit hier nie," het sy gesê, kyk rond. "Dit is baie, baie gemaklik."
  
  
  
  "O, kom op," Nick gesê. — Het jy bedoel om te sê dat'n mooi vrou soos jy — ten minste, die dokter-moet nooit die huis verlaat?" Dan kan jy neem jou man hier.
  
  
  
  "Ek het nie'n man."
  
  
  
  "Dan sal al die ouens wat jy werk met wat is beslis blind. Of doen jy verwerp alles ih benaderings? Hy het dit goed. — Nee, ek glo nie dat.
  
  
  
  "Myne.".. daar is nie baie interessante mans in my departement. Almal van hulle is getroud en woon op die gebied van die onderneming. Dit is'n baie bose kringloop."
  
  
  
  "Ek het dit opgemerk.'
  
  
  
  "En dit is die rede waarom ek nie gaan uit van die huis nie." Sy lig haar glas en het'n lang drink. Hy wil graag om dit te sien. Nick het'n effense afkeer van alkohol — hy het gesien hoe'n baie van die ellende by die werk as gevolg van dit-maar hy haat wat hy genoem het stadig delirium. Jy het'n drink of nie. As jy speel met jou glas, en die houding weerspieël al haar aanstellerigheid, jy is die spoeg beeld van'n poker speler bluf met'n handvol van die aces...
  
  
  
  Hulle het saam goed. Dan vier danse, drie martinis, en'n gebraaide beesvleis toebroodjie ("Hoe heerlik," Greta het gesê toe hy bestel het. "Jy lyk soos'n Europese. Drankies is beter as jy eet iets met hulle").... hulle het Greta en die ander Span nader aan mekaar.
  
  
  
  Sy het nie eens gedagte wanneer hy beveel dat'n vierde drink — en die Alge nog steeds spog soos'n krimpvarkie wat "cocktails is so goed soos ons berge."
  
  
  
  Hey jammer voel vir Benny se span. So'n mooi jong man. Wel, sy was nie geïnteresseerd nie, het sy vir haarself gesê. En ek het gesien hoe meer van haar in my lewe as vyftig van hierdie vroue saam te stel. Die val van die Derde Ryk, vlug na Oostenryk met Hassi Zeckdorf en twee seuns. Dit blyk te wees'n fout. Vir baie maande het hulle het'n gejag bestaan, waarin hulle gedwing word om weg te steek, om honger te lei en te steel. Alvin, geskiet is deur die polisie. Sy en Alvin lief vir mekaar, maar oor die jare het sy besef dit was net'n kinderagtige gril. Dan is'n tydperk in Wene, selfs hongerder, maar sy was nog studeer. My eerste werk by Petrochemexper; agt moeilike jaar waartydens ek het om te gebruik elke vrye oomblik om te voltooi my skripsie. Daar was slegs ses mans met wie Nah het seksuele verhoudings. Sy het opgemerk dit versigtig. Nie genoeg nie, sy het soms giggel oor dit. Dit is nie'n koel vrou, geen manier! Soms haar nag se vrede versteur deur die gedagtes van'n man. Hy het nie geweet watter een nie. Net'n vriend, minnaar, man, warm en omgee persoon.
  
  
  
  'n man soos wat hier is, maar met die ander onder verskillende omstandighede, het sy gedink, bewonder Nick se mooi profiel. Jou eie man. Nooit weer eensaam wees, nooit wakker in die nag en dink net en smag en voel die leegheid stadig draai. Sy kyk weer na hom. 'n man wat'n vrou kon gewees het met. Wat'n jammerte dat hy kon nie voortgaan om sy onderwys. Of hey, gelukkig, want miskien is dit beter sou gewees het as sy het nie het hom ontmoet. Kom op, Greta, het sy vir haarself gesê, hierdie is idees vir tienermeisies. Of nie?
  
  
  
  Sy het opgemerk dat emu hou van haar. Die stil kombinasie van ego respek en manlike aandag aan haar gegee het plesier. Wat het hy sê weer? Ek dink "dokter" klink gewigtige, maar Greta klink mooier.
  
  
  
  Sy sou nog gelukkiger as sy geweet het wat Nick was om te dink, en sy beslissing is gebaseer op ervaring. Sy is'n interessante vrou. Ek dink haar silwer-blonde hare verberg die grys, maar wat'n figuur! En die helder blou oë mis nie enigiets. Dit het die goedheid van'n intellektuele wat het gesien iets-iets oor die hele wêreld-soos die soort van ding wat poe klop uit primitiewe politici so gou as hulle kom aan bewind.
  
  
  
  "Dit moet lekker wees om'n PhD," het hy gesê. "Ek bedoel, ek sien jy as'n pragtige vrou en ek dink," Gut, sy is'n dokter, ook.' Dit is soos om te sê, " Dit is Sophia Loren, en sy is ook'n Nobelprys wenner."
  
  
  
  Wat het haar'n diep, vol glimlag weer. "Dit is die mees aangename kompliment in my lewe. Of moet hy jaloers wees van sy werk, foto's, of musiek?
  
  
  
  "O, nee. Jy... jy gee die indruk van'n vrou van die hoogste orde. 'n pragtige vrou. Maar dan kom dit aan jou dat jy is baie meer as dit. Miskien is dit omdat ek het besef dat die mooiste vroue is die moeite werd om'n baie minder as wat hulle lyk."
  
  
  
  "Jou oë is nie in'n sak. Tim. Ek kan dit sien.'
  
  
  
  "Wat doen'n dokter eintlik doen in die navorsing departement? Altyd op soek na nuwe dwelms - byvoorbeeld, vir kanker?
  
  
  
  "Ek spesialiseer in geriatrie. Hierdie is'n baie moeilike gebied van die werk om hierdie dae. In die ou dae, dit beteken die bestudering van die ou ouderdom en sy siektes wat verband hou; nou is die klem op die bestudering van die jong mense, waar die kieme van hierdie siektes kom uit."
  
  
  
  "Doen jy dit ook doen hart oorplantings en ander dinge?"
  
  
  
  "Ja. Selfs met kunsmatig vervaardigde dele van die liggaam. Na alles, alles kom uit die natuur. As jy meng die regte bestanddele korrek, dan op'n sekere punt wat jy kan kom met iets nuuts — as Salk, byvoorbeeld, het daarin geslaag om te doen."
  
  
  
  Greta het opgespring in haar stoel. Hy het gesien dat dit het doodse wit. 'Tim! Jy het my gevra om nie om iemand te vertel dat jy my laat ry met jou. Nou kom ons draai dit om. Nie ooit vertel my dat ek gepraat oor my werk.
  
  
  
  "Goeie. Industriële geheime, reg? Hulle sê dat ons sal kom met iets grootse deur die stem-stem...
  
  
  
  "Gooi dit om jou kop, asseblief..."
  
  
  
  "Dit is alles vergete nou."
  
  
  
  Dit het nog vodka martini om haar te kalmeer weer, en die ander om te hou haar vas teen hom as sy gedans. Hy het opgemerk dat sy dit geniet en lief is vir hom. Het vroue in hoë posisies gebou kastele in die lug rondom ware manlike vragmotorbestuurders?
  
  
  
  Toe hulle vertrek, het sy geloop het stadig maar seker. Die martini verswak haar stem en haar oë, maar dit het nie lyk om te invloed op haar brein. Sy het geweet hoe om te beheer haarself! Min mense kon drink dat daar nog baie. Hy gaan staan by'n kruispad naby die Copperpot Vallei in'n groot parkeerterrein wat gebruik word as'n opleiding-grond vir skiërs hierdie winter. Hy het'n plek weg van die pad, draai af van die belangrikste lig aan die heiliges, en haar opgetel. Sy het nie weerstaan nie. Haar lippe was baie ontvanklik, en sy druk haar styf teen hom. Sy sit ego se tong tussen haar lippe en streel die ego se oor met'n dun voorvinger. Wel, wel, hy het gedink, nah moet het geen ander keuse gehad...
  
  
  
  Skakel? Greta was net'n stoom ketel, en hy was haar uitlaat. Sy soen die ego passievol, soos'n jong hond groet sy eienaar, en dan met die tegniek van'n Atheense oproep meisie wat voorheen beoefen in Istanbul maar geleer om die truuks van die handel van'n pimp in die Hawe Gesê. Sy streel elke deel van haar ego se liggaam wat sy kon bereik, en elke reaksie van die ego kant aangevuur haar ywer. Sy het beslis nie liefde maak op haar gemak. Maat, hy het gedink dat as sy pluk aan haar ego onderbroek, as sy werk so deeglik in die laboratorium, dan het sy is'n kenner in die navorsing. Sy het gestop, en hy het nie beweeg nie, hoop sy sou voortgaan. Sy het gevra. "Moenie jy dit wil hê?"
  
  
  
  "Sy is lief vir dit. Hy leun af en soen haar kop.
  
  
  
  Sy laat haar hande, voete en mond saam te werk. — Jy het'n goeie figuur, Tim. Wil jy om verder te gaan? Die martini het haar vreemde aksent sterker, maar hy het geen sukkel om te verstaan haar.
  
  
  
  "Greta, my liewe," het hy gefluister. — Ek het nie gedink oor enigiets anders in die laaste paar minute.
  
  
  
  Die vragmotor se kajuit sitplek was groot genoeg is en hoog genoeg is om toelaat dat jy om te sien die binnekant, sodat jy nodig het om'n leer. Sy het begin om te klim uit die bra hy wil af geneem. Hy het haar gehelp en dan het opgestaan. Sy vries. "Wat is dit?'
  
  
  
  Hy trek die gordyne in die voorkant van die agterste sitplek. "Een vloer naby. 'n volledige bed.
  
  
  
  Sy lag. Dit was'n ontploffing van warm asem en alkohol, en nie onaangename aan almal. Dit kan verhoog ee. "Nee, — het sy gesê. "Gaan boontoe. Dan sal ek wys jou iets.
  
  
  
  Sy ego heeltemal naak in'n oomblik en het nie eens laat em laat sy sokkies op. Een behendige beweging, en dan'n harde liggaam op hom neergedaal het, sagte vel op'n gespierde manlike lyf. Oral waar sy hom aangeraak, die pinpricks gelyk te stel hom aan die brand gesteek.
  
  
  
  Die res so vinnig verby dat hy kon net kla met plesier. Sy gly oor hom soos'n gimnas, perfekte eenheid, sonder onnodige beweging of vertraging. Haar gille is'n weerspieëling van haar ego, wellus.
  
  
  
  Hy laat sak sy kop agteroor. En dan sê hulle dat slegs Japannese vroue kan asseblief'n man! Hy was nie baie gebruik word om dit, maar dit was beslis beter as om ure te spandeer die maak van liefde en die verlies van'n paar van die ry in die tussentyd. Dit moet wees om meer te doen, maar... Hy maak sy oë toe en sug. As daar is geen ander opsie nie, net ontspan en pret te hê.
  
  
  
  Dan, 'n bietjie later, maar elke oomblik wat verby is, gevul met emosie, hy betaal aandag aan Nah. Sy is lief vir dit, en laat hom weet. Dan, asof die brander is afgeskakel, sy ontspanne. Het sy uitgeroep'n bietjie in die donker en probeer om te verduidelik.
  
  
  
  "Liefie," het hy gestreel, streel oor haar hare, " daar is niks meer eerlik as dit. Wanneer jy soen my, my temperatuur was so hoog as joune. Het jy dit wil hê? Groot. Dan onthou dit, of vergeet dit, of wag vir die volgende keer."
  
  
  
  Sy glimlag effens en gesê: "Dit was'n jaar, jy sien. Ek weet nie van enige manne hier, behalwe in die fabriek. En ek is bang vir hom... ek bedoel, ek hoef nie te.
  
  
  
  Hy was daarvan oortuig dat sy was gelukkig om te sê: ek is bang vir haar ih. Hulle rook die een sigaret saam. — Wat as ek val jy af op'n betaal telefoon op hierdie kant van die vallei wanneer daar is geen verkeer?" Is dit nie'n goeie idee?
  
  
  
  "Ja. En-baie dankie. Tim Benny. Wanneer sy praat so saggies, het dit nie veel sin maak, soos soet musiek. Dit is iets wat sensitief is. Marlene is ook hierdie gawe.
  
  
  
  — En as vir die dankie — dit is van my, my liewe. Jy is in die moeilikheid. Het jy my nodig het? Haar te, jy weet! Alles is real - in'n sekere sin...
  
  
  
  Sy streel die ego se hand. "Ek is bly jy gestop word deur my kant, Tim.
  
  
  
  "Greta, haar hotel wil om te eet met jou môre. Ons is nie om enige risiko's, ons is op soek verder vooruit."
  
  
  
  "Dit... haar hotel sou wees..." - het Sy weeg al die voor-en nadele. Hy het... " Waar kan ons ontmoet met vertroue?" "Wat is dit?" het sy uiteindelik gevra.
  
  
  
  "Ek hoop dat jou motor sal gereed wees om deur toe."
  
  
  
  "Andersins, sal ek huur'n ander een."
  
  
  
  "Kom na Alzhir . Ons is nie daar te bly. Net daar parkeer. Ek het'n blou Ford-Sedan.
  
  
  
  "Goeie. Goeie!' Die laaste betekenis van die groot nie, is baie ontsteld.
  
  
  
  
  Hy het gestop by'n telefoon stand. Ih lippe vinnig, maar stewig aangeraak, en skielik was sy weg. Hy ry op en ontsluit die sleepwa aan die hoofgebou, waar Ego is ontmoet deur een van die zwijger syfers in'n wit jas, wat betrokke is het Emu hoe om te parkeer en later te kenne gegee te verlaat.
  
  
  
  Voor die opskrif na die Alpe, het hy gery om die site op die hoofpad. Hy het'n lelike gesig soos hy staar na die reuse-langwerpig boks van die belangrikste gebou, toring om'n band van die ligte in die pikswart hemel. Dit was soos'n versigtig die waarneming van die monster. Wat doen hulle daar? Of was daar'n angel van'n skepsel wat ingesluk ton van glukose en ander duur kos? Miskien het hulle het hul eie King Kong. Of miljarde van die lewe-dreigend insekte?
  
  
  
  Hy het na sy kajuit, het'n domkop rondom die kussings en komberse, sit die ego in sy bed en, toegedraai in'n kombers, bench press, slaap in die bosse naby sy motor. Perry is nog steeds lewendig, hy het gedink as hy dwaal af te slaap, maar waarskynlik nie vir lank nie, tensy hy was damn versigtig!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Jim Perry was nog gelewe het toe die masjiene by die fabriek begin die skoonmaak van die gebruikte vate met'n hartverskeurende gekletter en mimmo se Reed-Farben oggend skof jaag deur. Nick het'n baie intensiewe soektog van die bosse in die gebied, dan gegly in sy huis en het'n stort.
  
  
  
  Hy gery het tot by Martha se restaurant, op pad na die sy-ingang, en Martha met ego voor hy selfs binne-in. Sy hardloop uit en sleep Ego terug na die hoek van die kombuis waar die dienaars gewoonlik geëet het. "Jim... Jim, ek kan nie glo jy lewe nog!" Sy was leun oor'n ou maar goed skoongemaak lessenaar. "Abe het jy kom in die laaste nag. Hy het my wanneer jy daar gekom het en gesê het jy aan die slaap geraak in die onderbos, so het ek gedink dat dit die beste om nie te kom.
  
  
  
  — Selfs om te sien as ek'n kombers op?"
  
  
  
  "Abe Phipps het gesê ons het een met ons..." het Sy gebloos. "Nou ernstig wees. Het jy geweet jy gevind Joe Felix se liggaam?"
  
  
  
  "Nee. Ek kry ernstige weer na die eet van twee hardgekookte eiers en'n lekker sny ham. En die koffie is nou oop.
  
  
  
  Sy het opgestaan en terug'n oomblik later met die twee koppies koffie. "Die polisie sê dit was'n ongeluk, maar my vriend dink anders, en emu het iets om te sê. Hulle sal dit oorweeg.
  
  
  
  'Laat dit alleen. Ek het nie eens weet hierdie man.
  
  
  
  "Ag, nie? Hy moet kom hier deur'n ongeluk, en jy het gevra dat ons oor die nen, want jy het beslis nie dink dit was jou broer, wie julle nie gesien het nie in jare. Kom op, Jim. Nick glimlag met groot, geamuseerd oë. "Ja, my liewe, dit kan wel waar wees.
  
  
  
  — Dit sou die beste wees as jy jou voete stewig geplant en beplan om uit te kry van hier. Robert Rick en die ego ouens is nie die dop vir niks.
  
  
  
  Die Odin rondom hulle is die monitering van die restaurant hier sedert gister. Hulle verander elke ander. Soms sit hulle binne-in, soms in'n motor op die pad of in die parkeerterrein."
  
  
  
  "Maar hulle weet nie, my liewe.
  
  
  
  "Hulle het'n goeie beskrywing van jou. Hulle draai iemand wat lyk soos jy binne en buite. Hulle bly vra. "Jim Perry, Jim Perry?" Ek kan nie dink hoe jy was in staat om weg te bly van hulle vir so lank. Sommige rondom hulle deursoek al die motels weer. Dit is wat Abe Phipps het vir my gesê. Hoe de hel doen jy daarin slaag om daar te werk sonder om gevang?"
  
  
  
  Hy wil graag om te weet vir homself. "Dit lyk asof sy nie baie bekend. En onopvallende."
  
  
  
  "Gelukkig oor dit. Hierdie ih belangstelling in jou...
  
  
  
  "Reg? Nick sê terloops, maar hy het nie sy oë af Nah. "Hoe weet jy dit?"
  
  
  
  Sy bloos weer. "Ek het'n verhouding. Soms het ek herken haar.
  
  
  
  "Dit is alles reg. Wie het jou vertel dat Felix se dood kon nie'n ongeluk?
  
  
  
  "Iemand belangrik."
  
  
  
  "Wie?'
  
  
  
  — Ek wil nie om te sê dat, Jim, om verskoning te vra...
  
  
  
  "Abbott se pêrels?"
  
  
  
  Sy klap haar koppie. — Hoe... hoekom het jy dink dat?..
  
  
  
  "Moenie jou oë toemaak nou. As jy nie wil hê om my te vertel, net so sê.
  
  
  
  Dit was die regte taktiek. Martha sug. "Ja, my liefde. Ons bekende voormalige kongreslid."
  
  
  
  — Hy enige geld belê in die Riet-Farben?" Is dit hoekom Kenny het so'n maklike taak nie en luister na jou?
  
  
  
  Sy het dit ook moeilik. Haar sappige rooi lippe, wat is sag en besig, vinnig strenger, soos'n ma kyk op van agter haar rolstoel by'n lastige straat verkoper. — Jy vra'n baie van die vrae, Jim. Pearl is'n kennis van my, soos Kenny. Ek weet nie wat aan die gang is. Sy eintlik nie eens weet wie jy is. Maar ek weet jy beter kry uit van hierdie perdebye se nes reg nou.
  
  
  
  "Ag, liewe, dit is een groot fout. Deur die manier... Dit is alles of niks nou, het hy besluit. "Ek het gehoor dat'n ou een van my was nog hier, nie ver weg nie, maar ek kon dit nie vind nie enige spore van dit. 'n man met rooi hare. Hy het gewerk as'n apteek. Damn oulik seun. Ego se naam is Hubie Dumont. Het jy al ooit met hom?
  
  
  
  Sy was nie te bloos nie. Sy was bleek, geskok en verstom. Sy pluk aan die rits op haar mooi blou bloes. Ee gol, met haar stywe hare, was swaai van kant tot kant, maar dit het nie beteken sy is in ontkenning. "Hubie..." het Sy ingesluk. — Weet jy Hubie?"
  
  
  
  "My ou kameraad."
  
  
  
  Sy het'n diep asem. "Hy is hier'n paar keer. Ek het nie gesien haar in die dae, ego.
  
  
  
  — Het jy enige idee waar hy gegaan het?"
  
  
  
  Sy het nie durf kyk die emu in die oog. - "Nee."
  
  
  
  Hy het gedink dit was waarskynlik waar is, en dat sy sou eerder nie dink oor die moontlikhede. Die kok het die ham en eiers. Hy-el-bestudeer haar stadig en ongemerk. Sy drink haar koffie, doodgedruk uit haar sigaret, en steek nog byna onmiddellik. Hy was probeer om te dink van'n manier te lok haar rondom die restaurant sonder ontstellend haar selfs meer.
  
  
  
  Pitt het hulle genader deur die draaideur van die eetkamer. Jy kan sê deur die manoeuvres sywaarts. Ego se gesig was rooi en pofferig van die moegheid hy het nie meer gevoel, hy lyk soos'n persoon wat glimlag terwyl jy'n ramp ontvou. Die ego kan ruik, selfs nog voordat hy by die stoel. Nick geraai dat hy nie gegaan het om te slaap in die nag en probeer om te bly op sy voete terwyl hy hoog op whiskey.
  
  
  
  Hy het gesê met groot entoesiasme, " Hallo, Jim... hoe is jy, my liewe?" Hy knyp die een oog toe. Dit was soos die wink van'n huilende nar. — Kan ek neem haar af vandag, Martha?" Ek het een dag af. Hy het nie eens wag vir'n antwoord. — Ek sal terug wees môre oggend." Hy het'n vyftig-dollar noot uit die kasregister. En aangeheg is die ontvangs.
  
  
  
  Die Emoe dit moeilik gevind om te draai. Hy gebruik word om die muur te stoot uit nah, en was soos'n skip draai sy stern in'n smal hawe. Martha kon nie verberg die alarm in haar stem. "Waar is jy gaan? Doen wat jy wil om te kom na Denver met my?
  
  
  
  Pitt het omgedraai en het sy suster'n glimlag wat byna dankbaar. "Dankie, Martha, maar ek het'n paar sake by te woon." Hy strek as om te komponeer homself. "Ek dink ek sal'n koppie koffie vir haar, ook."
  
  
  
  Hy skink vir homself'n koppie en gaan sit langs haar. Nick het die indruk gekry dat Pete gaan om te kry deur middel van die dag glo, met die ongegrond vertroue van'n swaar drinker, wat na'n paar koppies koffie, hy sou terug wees op die top van Zen.
  
  
  
  "Pita," het Martha gesê, " jy nodig het om te rus vir'n dag. As jy nie wil hê om te gaan na Denver, hoekom gaan jy nie en zonnen deur die swembad by die Pêrels?
  
  
  
  "Miskien sal ek daar wees," Pitt geantwoord. "Wel. Luister, Martha, dit is al gevestig vir vandag. Bob het'n menu, en al die vroeë verskuiwing personeel gekom het. As Molly Rainey toon, sal jy het'n ekstra kelnerin op die middag."
  
  
  
  "Dankie, Pete," het Martha gesê. Sy hou haar oë op die toonbank.
  
  
  
  As jy het nie opgemerk het sy verwarde spraak, Pitt was regtig saaklik nou.
  
  
  
  Nick vriendelik opgemerk: "Piet, jy het'n groot taak. Die organisering van alles vir die hele dag in hierdie geval is waarskynlik nie so maklik soos dit lyk. Uit die hoek van sy oog, sien hy Martha kyk hom stip aan. Pete net knik. Nick voort. "Jy het om te besluit wat die hulp moet wees — om aan te trek addisionele mense..."
  
  
  
  Pitt knik in die regstellende.
  
  
  
  "Jy nodig het om seker te maak dat die goedere gelewer sal word oor die tyd. Selfs met so'n groot koue stoor fasiliteit, kan jy loop uit van voorrade..."
  
  
  
  Pitt sug by die gedagte van hierdie verantwoordelikhede.
  
  
  
  "En dit is nie die kind se speel wanneer daar is'n stormloop en bestellings is giet in..."
  
  
  
  "Die stem van ryg.' Pitt erken dat hy'n harde werk.
  
  
  
  "Onthou jy Hubie Dumont?"
  
  
  
  "Ja, interessant... Pete gestop, draai sy kop na Nick te help om sy vaag oë. "Hubie wat?"
  
  
  
  "Ek vertel Em Huby was hier," het Martha gesê onwillig.
  
  
  
  Pitt sy oë vernou totdat die rooi hoeke verdwyn. "Inderdaad," het hy gesê stadig. "Nice guy. Martha het geweet ego baie goed, het sy nie, Suster? En dan, hy het! Ek dink hy kon sê totsiens aan my.
  
  
  
  — Het hy ook vertel wat hy was besig om op?" Nick gevra. "Sy wil graag om te sien dat die man weer."
  
  
  
  Pete aarsel; Nick het'n baie op sy kop
  
  
  
  ... hy was praat oor.
  
  
  
  Bob geloop het half-defensief rondom die restaurant en in die kombuis. Hy geïgnoreer en gevra Nick en sê Martha, " Alles lyk goed vir vandag. Ek is huis toe gaan by twee uur. Otto is daar, op die tafel deur die voordeur.
  
  
  
  Die lang Indiese weg was. Martha het gesê rustig — " Jim, Otto is alleen om Rick se manne. Miskien het hulle weet watter soort van die motor wat jy het...
  
  
  
  "Ek dink nie so nie. As hulle geweet het dat, sou hulle het gespring op my nek deur die nou."
  
  
  
  Sy staan op. — Sal ek sien jy vanaand?"
  
  
  
  "Nee. Ek het waarskynlik'n laat skuif. Hy het geweet hy kon nie ontslae raak van dit dat die pad. Pitt genoem dat Molly Rainey was'n kelnerin. Beslis gekoppel aan Drywer Hertog Rainey. As jy geweet het iets oor die vroue, jy kan besef dat Martha kan geraadpleeg het haar oor die ego werk tyd ("Jy weet, dat die nuwe man deur St Louise se of iets soos dit"). En Molly sou gekry het om dit uit van die Hertog. Nick gehoop Martha het nie genoem Ego se laaste naam. As'n kliënt soos Otto vra'n kelnerin soos Molly as sy ooit gehoor van Jim Perry, Molly kan sê, " O, ja, hy werk vir die Hertog in die Riete!"
  
  
  
  Toe hulle alleen was, Nick gevra.: "Is jy gaan vir'n swem?"
  
  
  
  "Ek dink nie so nie.'
  
  
  
  "Dink jy ek kan swem daar, ook?"
  
  
  
  - Vir estestvenno. Hulle nie seker is dit is daar. Parkeer jou motor daar en het net kom in. Hou jou klere. Daar is verskeie kleedkamers.
  
  
  
  "Waar is dit in die saal?'
  
  
  
  "Sickler Pad. Jy draai in die Asterpark vir sowat twee kilometer. Geplaveide pad deur die Bedelaar se Kerf. Na drie kilometer, sal jy sien'n yster heining.
  
  
  
  "Gaan neem'n middagslapie daar, Pete. Miskien sal ek jou wakker."
  
  
  
  Nick links, en Pete kyk na die emu agterdogtig. Daarom, moet jy nie vra'n swaar drinker om te gaan na bed. Kyk soos'n kat vir muise, Nick het'n plek vir sy motor in die Riet-Farben personeel parkeerterrein. Hy het gevind dat Rainey in'n glas kantoor op die rug van die groot departement gestuur. Die meeste van die sleepwaens is weg, en vier ander bestuurders wag op die bank. Nick het Rainey die stuur notas, en so gou as hulle alleen was, het hy gevra, " Wat is jou naam?": "Wat wil jy sê?"
  
  
  
  "Baie eenvoudig," het die ouer man mompel, so saggies dat die ander op die bankie buite kon nie hoor hom. "Hulle gebruik hierdie ape om te probeer om uit te vind wat hulle doen. Wat is meer soos'n mens as'n aap? Ih is altyd gebruik in laboratoriums. Hy glimlag en omgekeer deur sy vraestelle. "Ek wil graag om haar te sien, wel, iewers. Stel jou voor: 'n bobbejaan teef op dwelms!
  
  
  
  "Ek het ander nuus," Nick gesê het, wonder waar Rainey spandeer haar vrye tyd. Soms kan jy ontspan in die Copperpot Valley of by die Smid se Kruispad. — Kan jy gee my'n paar vrye tyd?"
  
  
  
  "Ek is fine. As jy nie jammer om geld te spandeer op dit. Sy kan seker nie doen dit vir jou. Hierdie verdoem rekenaar tjeks elke trip teen roosters en roosters. Wat is nuut vir jou?
  
  
  
  "Ek het ontslaap met Greta Stolz."
  
  
  
  Rainey het'n lae fluitjie. "Gaan voort, voort te gaan! Haar nooit gedink het oor dit. My God, ja, 'n pragtige seun soos jy... As jy daarin slaag om haar te verlei, kan ons'n goeie kans. Gebruik jou ego, man!
  
  
  
  Nick ingesluk. Ek het jou gewaarsku om versigtig te wees. "Rainie, nie noem my naam hier. Ek bedoel, as daar is geen ander keuse nie, sê net vir my, Jim, wanneer ander bestuurders sal wees om."
  
  
  
  "Nie Greta weet jy werk hier?"
  
  
  
  "Ja, maar wat verband maak nie Perry se naam baie gewild met die ander base, jy weet?"
  
  
  
  "Ja," Rainey gesê, baie rustig. "Jy doen'n groot werk met dit. Goeie.'
  
  
  
  "Nog'n kurktrekker dat haar hotel het jy gevra: weet jy Molly Rainey?"
  
  
  
  "Van die kursus. Dit is my broer se dogter.
  
  
  
  — Het sy vra George vir my?"
  
  
  
  "Hoe weet jy dit? Ja, sy sê Martha wil om te weet as jy goed vir jou geld.
  
  
  
  "Martha weet damn wel, dit is okay. Sy wil net om te weet wanneer ek werk en hoe ek doen."
  
  
  
  — Ek dink jy beter wil vertel Martha om stil te bly oor Perry."
  
  
  
  — Ek het dit ook. Maar sy het'n trick op my en Molly voordat hulle geweet het ek was tot iets anders. Jy weet hoe vroue dink.
  
  
  
  Die Hertog vryf oor sy ken. Ego se grys wenkbroue trek saam. "Wil jy my om jou te vertel Molly om stil te bly?"
  
  
  
  "Is sy in staat om van dat?"
  
  
  
  "Nee.Duke haal sy skouers op. "En dan Vaughn kry nuuskierig, ook."
  
  
  
  "Laat ons nie te fancy en hoop vir die beste."
  
  
  
  
  
  
  Nick opgetel het sy swem stamme en gevind dat die Abt Pêrels in die berge, net soos Pitt het gesê Emu. Dit is geleë in'n afgeleë hoek van die Aster Park en bedek'n oppervlakte van sowat twintig hektaar. Dit lê tussen die twee berge, meer as die helfte van dit was'n pragtige, plat wei, en die res van dit is nog steeds moontlik om te werk met die ontwerp van diere, omdat die trekker kan altyd omslaan op die hange.
  
  
  
  Die vallei nooit opdroog heeltemal nie, maar jy kan nie'n ordentlike lewe hier nie. Die plek was mooi, die grond is goed, maar die somers is kort, en een keer elke vyf of ses jaar was daar'n baie harde winter. Winters soos hierdie het nie die druk van Abbott se Pêrels tot die uiterste, maar hy het nie afhang van die tyd van die jaar, of die harde werk van die oop lug. Die grasvelde is nou netjies afgewerk, maar dit was net vir die show. Agter die heining rondom die wit heining was vier Appaloosa geboue.
  
  
  
  Die vorige projek het die plaas in'n twaalf-kamer huis. Pêrel heeltemal herontwerp dit, die toevoeging van'n vleuel met tien kamers. Twee skure, het ook oorgedoen en wit geverf, 'n agt-motor garage en'n groot swembad met'n ry van die verandering van die kamers aan die een kant het ook bygevoeg. 'n man in kakie was poleer'n Cadillac in die voorkant van een van die parkering hutte. Nick parkeer die motor, knik by die man asof hy was'n gereelde, en stap vinnig af in die kronkelende grondpad pad na die swembad. Pitt was alleen sit, met'n pot koffie en'n bottel whiskey op die tafel langs hom.
  
  
  
  "Hi daar. Hy beduie aan Nick, dan wys na die taxi agter hom. — Jy kan verander daar.
  
  
  
  Nick gebad het, droog af, gaan oor na Pete en gedrink. Pitt kyk nie beter of slegter as wat hy daardie oggend. Hy het gesê: "ek het gedink jy kom. Jy belangstel in wat sy weet oor Reed-Farben ,is jy nie?"
  
  
  
  "Ja," Nick gesê eerlik. "Eintlik. En nou dat haar het'n nader kyk na die maatskappy se toestel, haar verstaan wat jy bedoel. Ih sekuriteit is so veilig soos'n kluis. Dit was geneem uit deur verskeie vragte na die hoofgebou, en wat-wat was weggeneem, maar jy kan nie kry naby aan die deure van die laai area. Hierdie wit jasse het nie eens hallo sê. Hulle gee jou net vraestelle of teken'n ih.
  
  
  
  "Ek het nie eens dink baie mense rondom hulle praat engels."
  
  
  
  "Is Pêrel belangstel in dit?"
  
  
  
  Pitt gestop sy hand halfpad na die bottel en stadig trek dit terug. "Jy sien alles wat reg is weg, ook." Hy kyk Nick op en af en het gesê ingedagte, " Jy is mooi gespierde, man." Waar het jy hierdie letsels?
  
  
  
  "Daar was'n baie van die verskillende botsings. Wat oor die Pêrels nou?
  
  
  
  "Wel. Jy weet waarskynlik meer as wat jy wil om te erken. Ja, hy het gehelp om die ontwikkeling van die hele maatskappy beplan. Met ander mense se geld, natuurlik. Zhemchug glo nie in die finansiële waarborge. Ego betrekkinge in Washington dien as lokaas. Jy het gesien hoe die vergadering van die weermag toerusting kom uit. Hierdie belasting is in'n spesiale verpakking-waterdigte bokse.
  
  
  
  "Ja, haar, ek het dit gesien. Dit is goed as jy basuin die storie. Jy kan nie openbaar militêre geheime. Dat die manier, natuurlik, die Pêrel sou kry kwaad, en hy, of Benn, of iemand anders in staat sou wees om boikot Martha se besigheid. Hierdie dinge gebeur het voor.
  
  
  
  Pitt haal sy skouers op. "Ek is nog steeds'n joernalis." Hy het gesê dit asof hy probeer om homself te oortuig. "Ek weet hoe ver ek kan haar."
  
  
  
  "Dink jy Hubie Dumont was geïnteresseerd in die Lees-Farben?"
  
  
  
  "Ja. Hy begin verkoop chemikalieë daar.
  
  
  
  "Kom op. Dit was meer as dit, na alles.
  
  
  
  Pete uiteindelik gryp die bottel en skink vir hom'n drankie. "Okay, dan ja. Hy vra te veel vrae.
  
  
  
  "Gevaarlike vrae, miskien?"
  
  
  
  "Ek is nie bewus van dat."
  
  
  
  — Glo jy Joe Felix en Hubie het geweet iemand anders?"
  
  
  
  Pitt het nie klaar is met'n derde van sy glas, en voorgegee het om dit in te sluk geheel. "Miskien is jy vra te veel vrae, Jim."
  
  
  
  "Natuurlik, al hierdie dalk iets te doen met die storie jy is die ondersoek.
  
  
  
  Nick het'n motor kom in die pad af deur die vallei. Hy gly af in sy stoel asof die hotel het meer son op sy gesig. Pitt het opgestaan en stap na die rand van die patio. Die motor getrek na die parkeerterrein.
  
  
  
  "Wat is dit? Nick gevra rustig.
  
  
  
  "Kenny Abbott. Hy kom om bestellings te neem van sy oom.
  
  
  
  "Pêrels binne-in?"
  
  
  
  "Ja. Hy kom gewoonlik hier in die somer.
  
  
  
  Nick het gesê: "ek sal weg te steek. Moenie met my praat, Pete.
  
  
  
  Maar dit was te laat. Kenny Abbott en'n mollig jong man in die verpligte klere van die toekoms werknemers — 'n donker pak, wit hemp, gestreepte das — vinnig in die binnehof.
  
  
  
  Kenny het gesê, " Hi, Pete." Toe hy gevind Nick, het hy gestop. "Hi-Perry, ek dink nie so nie? "(Onuitgesproke boodskap: "Wat de hel doen jy hier?")
  
  
  
  "Hey, Kenny, hey, Bart," Pitt het gesê. Ego het haar gevra om te kom vir'n swem.
  
  
  
  
  "Ag, eintlik. Hey, Perry. Dit is Bart Auchincloss. Hy is met ons. "Met ons," het Nick geraai, betekenis Lees-Farben .
  
  
  
  Hy kon raai jong Abbott se gedagtes. So gou As Kenny'n kans kry, sal hy maak dit duidelik aan Pete dat jy kan nie laat vragmotor bestuurders hang rond by die Pêrel Swembad, selfs as ego Oom vertel Pete hy kon neem iemand. Na alles, is daar beperkings.
  
  
  
  Die deur na die swembad huis toegeslaan. 'n groot, swaar man waai by hulle en oor die duidelike grasperk. Hy was geklee in'n wit sport hemp en beige langbroeke — maat, Nick opgemerk, want selfs die grootste emu grootte het nie inpas. Abbott se pêrels beslis geweeg oor twee honderd en vyftig pond. Hy het'n groot, vierkantige kop met'n onnatuurlik opvallend, vriendelike uitdrukking. Pienk vriendelikheid van die bejaarde familie mans in die TV-stories. Maar daar was'n duidelike misverstand, as Pêrels beskou hulself dat die pad. Hy is net probeer om te lyk soos hierdie.
  
  
  
  
  Hy stap oor en het almal sy vinnige, wye glimlag. Pitt het Nick met moeite. Nick se arm was verweef met'n hand dieselfde grootte as die Ego se, maar baie swak. "Hoe gaan dit, Jim?" Ek het nog altyd geniet die vergadering van die mense oor Reed-Farben. Hy het gehelp om die skep van die fabriek. Ons regtig nodig het om gesonde besighede hier wat genoeg werk, sodat mense kan voortgaan om te leef in ons pragtige berg land. Ek hoop jy geniet jou werk en bly by die firma vir'n lang tyd.
  
  
  
  Bou jou toekoms, probeer om te die bou van'n maatskappy, dan is jy sal ook help om die land."
  
  
  
  Nick was daarvan oortuig dat die Pêrel kan praat soos dit vir'n uur sonder om eers te vra vir'n drink van die water. Hy het gepraat in'n bulderende stem wat gehoor kan word vir myle. Die woorde gevloei het glad en maklik. dit was asof almal rondom hulle was uit gestoot. Toe draai hy na Kenny, het hy gesien dat die ouer man se hare is heeltemal wit en lang — 'n haarstyl wat in die Parlement word beskou as jeugdige en progressiewe.
  
  
  
  Kenny is niks soos hy nie. Sê hy kortaf, " Perry dryf vragmotors. Die vergadering met Max is gekanselleer. Hy het'n werk met'n lugredery en links vir Dallas hierdie oggend.
  
  
  
  "Ag, dit is waar."Pêrels nou gepraat vinniger, maar dit is ook harder. "Haar hotel vlieg om te Bartlett te ontmoet Max. Kan jy leen een van Benn se ander vlieëniers?
  
  
  
  — Ek het reeds probeer. Alles is geneem.
  
  
  
  Nick het gesê ," Doen wat jy nodig het om'n vlieënier? Ek het'n lisensie. Ook vir die nag vlug en'n tweeling-enjin vliegtuie."
  
  
  
  Pearl het omgedraai soos'n olifant in'n ballet. "Wel, vertel my..."
  
  
  
  Nick was bly om te sien Kenny staan daar met sy mond hang oop.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Die voormalige kongreslid was'n handboek voorbeeld van die" Eerbare Staatsman " soos hy kyk na Nick met sy kop hoog gehou, selfs herinner aan een van die staatsmanne van die Antieke Rym, miskien Cicero, soos die ego van die jong prokureur gedink het. Pearl het gesê, " Wel, vertel my, Mnr Perry, dit is'n gelukkige toeval. Ons het'n Cessna 172 by die maatskappy se lughawe. Weet jy sulke toestelle?
  
  
  
  Nick sit op'n pragtige en vol vertroue in die gesig staar. "Uitstekend. 'n goeie einde aan'n militêre toestel. Die maksimum vlug hoogte is vier honderd meter. Vier mense plus bagasie.
  
  
  
  — Kan jy spaar ons vier of vyf uur?" Ek wil net om te vlieg na die vliegveld by Bartlett se, bly daar vir twintig minute, laat iets en iets terug. Ons sal terug wees vir middagete vandag.
  
  
  
  "Dit is my dag af," het Nick gesê.
  
  
  
  Twintig minute later, hulle was in een van die Cadillac Pêrels, op pad na Reed-Farben Lughawe. Pitt gelyk het by die maatskappy vir estestvenno. Die Emoe is toegelaat om te verlaat. Later, Nick het besef dat dit was'n fout, selfs al is die vierde passasier het nie weeg veel. Kenny het nie wil om te vlieg, was hy terugkeer huis toe met die motor, wat hy het later ego rondom die lughawe.
  
  
  
  Op daardie warm somer oggend, baie mense was verkeerd. Marvin Benn en Robert Rick het dit reeds gedoen, sonder om te vra Kenny Abbott as hy gehuur Jim Perry. Robert Rick'n sistematiese jag, as die prooi het amper in sy pad. Benn het nog'n fout gemaak het, stuur vlieënier Shircliffe te Dallas te hou ego uit die pad. Benn beplan om dood te maak Abbott se Pêrels in die nabye toekoms op die Cessna, wat hy graag om te vlieg in. Maar Benn het ander planne gehad vir Shircliffe. Die man was'n goeie vlieënier, en gou Benn nodig sou meer vlieëniers.
  
  
  
  Pêrel blameer homself - selfs al Benn is oor te kry ego uit die manier — deur te insinueer dat die ongeluk met Joe Felix was iets van'n mislukking, en die uitdrukking van die hoop wat daar sou wees nie meer sulke voorvalle. "Likwidasies soos hierdie,"het hy gesê Benn in'n resonante stem," gee ons'n slegte reputasie."
  
  
  
  "Daar is geen advertensies op alle," Benn het gesê koud. "Miskien.".. miskien het. Hy was'n moeilike man toe hy jonk was, Marvin. Maar haar sag. En nou het ons het iets groot gevoer hier. Laat ons net stil wees nie, okay?
  
  
  
  "Miskien," Benn verseker ego. Rustig. Die ewige rus sal pas jy beter, jy is'n skelm, jy is'n groot con kunstenaar. Ek wonder wat jy sou doen as jy geweet het wat Reed-Farben se werklike planne is. Woedend? Het jy'n deel van die wins? Benn vertel Pêrel en baie ander wat Reed-Farben is op die punt van'n groot mediese revolusie. Kuur vir kanker? Nee, selfs beter. Selfs beter, here! Met verloop van tyd, deelnemers sal in staat wees om te vind'n kuur vir kanker. Ons, hy het vir hulle gesê, is op die rand van die skep van die perfekte kunsmatige organe — of eerder, ih teling. Nie meer wag vir ons harte, ons niere, ons retinas van'n twyfelagtige karkas. Reed-Farben sal produseer ih!
  
  
  
  Dit was alles'n leuen, van die kursus. Nie presies nie, maar dit is'n leuen nietemin. Benn, Rick, en die werklike insiders gelieg aan almal. Die werklike insiders is'n geslote groep toegewyde mense wat mekaar bekend vir baie jare, het saam gewerk, en selfs staan kant deur kant in die stryd. Die so-genoem die binnekringe was besigheid avonturiers, slim ouens, en multi-miljoenêrs wat die meeste van die skynprivaatnetwerk geld vir die projek. Manne soos Stosis in Griekeland en Cowper in Texas. Mans wat dalk'n fortuin gemaak in ander omstandighede en ander mense, maar wie het al uit hul pad om betrokke te raak met Benn en Rick en hul ilk.
  
  
  
  Dit was'n dag van die noodlottige foute, meestal gemaak deur syfers gebore vir dit. En met een groot fout wat Nick Carter gemaak...
  
  
  
  In die nood hangar, hy kyk na die vliegtuig, kyk na sy kaarte, en gesels met die jong man wat uitgevoer die diens.
  
  
  
  Pearl, Kenny, en Bart Auchinloss gebring in'n paar bokse van die Cadillac in die vragruim van die vliegtuig. Nick gevra het, byvoorbeeld, hoeveel dit geweeg het.
  
  
  
  "Vyftig kilo's," Bart gesê. "Die weer is goed. Ligte wind. Nick het die vliegtuig'n rustige, lang begin in die oostelike wind. Dit winste nogal'n bietjie van die hoogte bo seespieël voor die maak van twee 90 graad draaie en op pad na Squawpack Slaag. Volgens die kaart, dit was net 3,245 meter bo seevlak, oor'n rif wat uitgetoring soos'n groot heining. Jy kan kry deur middel van hierdie in ongeveer'n uur.
  
  
  
  Die berge skielik verslind ih. Die gewaagde Cessna gejaag tussen die eerste pieke soos'n vlieg tussen die boekrakke in'n biblioteek. Nick het die landbouer'n duim terug en weer. Die kontroles is lig, maar die toestel traag gereageer het. Hy aangepas om die lig en verhoog die brandstof voorsien. Die vliegtuig gevlieg goed, maar was swak beheer word.
  
  
  
  Jagged rante uitgestrek hul donker grys arms, en onder die boom lyn, die kleure verander van groen na bruin. Nick gevlieg op Ralston Hoogtepunt laer as wat hy verwag het, en is meegedeel dat die S-vormige wenke wat gebruik word om te kry rondom dit. Hy het gesê, " Mnr Abbott, het jy gevlieg hierdie roete voor op die vliegtuig?"
  
  
  
  "Van die kursus. Drie of vier keer met Shircliffe. Is iets verkeerd hier?'
  
  
  
  Nick het sy kop geskud. Hy het gevlieg genoeg om die Allegheny Berge om te weet van die belangrike leidrade'n berg vlieënier wat nodig is. (Vlieg teen die wind oor die pieke, vermy neerdaal. Neem die spane met'n klein hoek van die benadering en nie loodreg, sodat jy kan draai sonder om te veel. Vlieg met die son wat teen die helling om ontslae te raak van die wind. Aandag te gee aan jou dak, die wind, die weer, en jou gewig.) Maak net een fout met'n klein vliegtuig in die berge en jy val teen'n spoed van 600 meter per minuut, wat is gelykstaande aan te val met'n sambreel van die George Washington-Brug.
  
  
  
  Abbott leun vorentoe te neem in die wilde wêreld rondom ih. Hy het sy sitplek gaan sit soos'n pruim-poeding in'n beker. Hy het gesê vrolik, " Moenie bekommerd wees nie, Perry. Ons is op die regte spoor. Wat is Ralston? Squawpack Slaag in die saal is sowat twaalf myl weg.
  
  
  
  Die gaping in die bergreeks deur wat Squawpack Slaag geslaag het, was inderdaad voor — en, deur Nick se skatting, nog 250 meter bo hulle!
  
  
  
  
  Nick kyk na die hoogte, lugspoed, en koers van die klim, wat gedaal tot byna nul. Hy het gevlieg baie Cessnas, insluitend die 172." Die vliegtuig het goed gedoen, maar ek het nie wil om te klim. Hulle was bo 2000 meter, maar het nie gaan hoër.
  
  
  
  "Ek is nie bekommerd oor ons loop," Nick gesê kalm, " maar het jy al ooit gevlieg soos hierdie op Ralston se lae-lieg mimmo?" Jy is regtig uitsien na dit.
  
  
  
  "Nee. Maar dit is so'n pragtige gesig.
  
  
  
  Hulle geslaag het deur middel van'n onstuimige laag van die lug monsterneming. 'n stygende wind opgetel nu, en vir'n oomblik Nick gedink ih se probleme is verby. Maar skielik het hulle verloor hoogte weer-met'n ruk. Nick aangepas om die kursus. Die toestel is'n boete. 'n veilige roete. Daar moet iets anders verkeerd! "Mnr Abbott," het hy gevra skielik, " hoe baie mense was aan boord toe jy hier gekom het met Sherrcliff?"
  
  
  
  "Net die twee van ons."
  
  
  
  — Was daar niemand anders?"
  
  
  
  "Nee."
  
  
  
  — Het jy het'n baie van die bagasie?" Hoe is hulle die bokse ons nou?
  
  
  
  "Hmm ... nie. Nee, net'n groot sak.
  
  
  
  Dit was baie duidelik aan Nick nou. 172 is ontwerp vir vier mense plus 55 kg bagasie. Jy kan selfs die vyfde passasier in'n klap sitplek in die bagasie kompartement, op voorwaarde dat hulle weeg nie meer as 55 kg en dra nie bagasie met hulle. Daar is ook'n veiligheids marge; indien nodig, die vliegtuig kan laai selfs meer-maar, glo, nie in die hoogland, waar daar is'n gunstige winde!
  
  
  
  Nick dit opgesom vinnig. Hierdie 55 kg vir bagasie is reeds heeltemal wat verband hou met die ekstra gewig van die Pêrels! Bart het vyftig kilo's van die sagteware vir die bokse hy wil verpand in die bank. Naas, Bart het nie lyk soos'n seuntjie wat ooit gehad het om te hef iets swaar in sy lewe-sy ma sou sorg geneem het van dit. Nick gevra: "Bart, hoeveel bokse het jy aan boord?"
  
  
  
  'Ses.'
  
  
  
  — Was hulle swaar?"
  
  
  
  "Hmm," dit is goed.
  
  
  
  Hy het gesê dat, natuurlik, net om te hou sy kop. Nick onthou dat die man het'n baie moeilike tyd die lewering van hierdie joernaal van die bokse. Hulle was nie skoen bokse op alle. Hy het die wiskunde. Selfs net twintig kilo's vir elke vak.
  
  
  
  Damn dit!
  
  
  
  Hy het begin om te kyk baie versigtig vir'n sonnig plek tussen die berge waar hy kon draai. Daar was niks wat geskik is. Het hy gevlieg so naby aan die rotse op die regte bank as hy dit gewaag het, maar hy was versigtig van die wind. Nou hy kon duidelik onderskei tussen die lae van skalie en kopersulfaat. Daar was verskeie gebiede aan hierdie kant van die Squawpuck Slaag dat hy nie kon sien nie. Miskien was daar'n geleentheid waar hy kon verlaat, of waar hy kon maak wysers. Hy sien'n kaart — nee, ek dink nie so nie.
  
  
  
  Die vliegtuig nou gelyk soos'n arend vlieg in'n horisontale shaft op die berg. Daar was geen plek vir hom om om te draai en hy neergestort het in'n klip muur. Maar die arend kon stop, en sy kon nie!
  
  
  
  Nick draai op die nood radio, het ih die registrasie nommer en die plek, en dan sê, " Mayday, Mayday, kry gereed vir Mayday, asseblief. Verslag terug na my in'n paar minute." Versoek om hulp van die Richards-Gebaur Air Force Base.
  
  
  
  "My God, is dit regtig wat sleg is, te?" Pêrel bulder.
  
  
  
  "Wat gaan hier aan? Bart het gevra in'n lae stem. "Bly kalm, manne," Nick gesê. "Ons is oorweldig en het gekies om die verkeerde dag."
  
  
  
  "Kom ons gooi iets oorboord," Pêrel kerm.
  
  
  
  "Shut up en bly waar jy is," Nick gebreek. As hulle tyd gehad het, kon hulle het gegooi die kratte weg, maar nou het hulle was gevaarlik naby aan die rotse. Met sy baie skerp oog, Nick kon maak uit die besonderhede aan die onderkant van die kloof — onvriendelike-kyk algemene denne, jeneverbes, en seders, met'n trotse denne boom uit te steek soos'n pyl. Die kankers wat geen kans op oorlewing. Hulle het'n steil helling van sandsteen tot twee honderd meter diep, met verskeie horisontale stroke soos smal stappe. Probeer om te land op een rondom hulle? Dit is gelykstaande aan selfmoord. Die vliegtuig sal val en crash.
  
  
  
  "My God," Pêrels. "Dit beteken nie dat ons kan nie draai, en ons kan dit nie oorkom nie?"
  
  
  
  
  Nick kyk af na die drie dubbel onderkin. Pearl se geeste gesink het grootliks; die ego se wange was koorsagtig gespoel, asof hy was'n geverf lyk. Nick skuldig gevoel. Dit was ego se skuld dat hulle in gevaar is, selfs as Bart was die ware skuldige. Die vlieënier het om te kyk alles.
  
  
  
  Hy glimlag breed op die Pêrel. "Wag, Mnr Abbott, en ek sal jou wys wat vlieg is." Moenie bekommerd wees nie."
  
  
  
  Bart Meckerd: "Dit is onmoontlik om te draai. Die vliegtuig sal gly of val."
  
  
  
  "Shut up," Nick gesê. "In die eerste werk uit jou aanval en jou lisensie te kry, en dan sal ek na jou luister."
  
  
  
  Vir die ego se onthalwe, Nick hoor Pete sê: "Laat dit wees soos hy sê, Bart... Hy is'n goeie bestuurder." Pitt het gesê iets om te kalmeer die seun af, maar Em waarskynlik nie omgee nie. Jy kan net so goed gaan vir die weerlig een of ander manier, so lank as wat die impak was sterk en dit sal alles verby wees binnekort.
  
  
  
  Nick het nie gepla om te draai op die radio om te kyk of die ego se noodoproep ontvang is. Hulle is nie ons daarin geslaag om te versamel sentimeter van die hoogte.
  
  
  
  Die vliegtuig was nou vlieg in die sonlig. Dit was asof'n sterk lig bron skielik verlig. Die sandsteen helling verdwyn, en Nick angstig gevolg van die boog van die berg. Hy gesteel het'n blik op die muur aan die ander kant-ongeveer twee honderd meter weg? "maar hulle was nie meer as flitse, want die emu het om te hou sy oë op die naaste rots. Hy was soos'n bestuurder wat hardnekkig hou op die kant van die pad voor die maak van'n skerp draai. Behalwe dat daar was niks onder dit maar dun lug steekproefneming, en die stuurwiel het nie baie goed werk.
  
  
  
  Hy het pyle, gly deur die sonverligte kla, met die hoop vir'n sterker wind. Die vliegtuig byna nie te reageer wanneer dit probeer om die horisontale skopper sonder om te gly.
  
  
  
  Die vlerk punt in die innerlike buig sak en hardnekkig geweier om te styg. Hulle het stadig-tien, vyftien grade. Toe die vliegtuig hoogte verloor weer, het voortgegaan om te gly, en het soos'n voël te moeg om aan te hou om sy vlerke te versprei.
  
  
  
  Nick het dit gevoel in sy vingers. 'n gebalanseerde vliegtuig, asof om te sê: "Dit is ook nie vir die pret, maar ek het niks onder my vlerke, en die koue lug stoot my af, en in hierdie plek wat jy nodig het om spoed te kry spoed, hoogte bo seespieël." Nick het'n kans en verhoog sy spoed.
  
  
  
  Hulle duik af die blote krans gesig teen'n hoek, ontbreek die horisontale sporte deur'n paar decimeters. Nick kon voel die toestel te reageer op sy eis vingers soos'n senuwee vrou vra wanneer hy gaan om te trek, asof daar was geen punt in die gekraak in die onderkant van'n kloof.
  
  
  
  Hy het toegelaat dat die vliegtuig om voort te gaan op sy loop, en selfs meer verloor kosbare hoogte, voor hy besef dat dit nou was'n geleentheid. Nou, as die eth nie behoorlik werk nie, kan hulle val. Hy het stadig trek die kolf na hom, voel die toonbank-druk as die vliegtuig het gesukkel met sy stert val en stygende op'n nuwe hoek van die aanval. 'n rock-rand het hulle die pad; Nick gooi die punt van sy linker vleuel oor dit, en hulle gedompel in'n lang duik aan die onderkant op'n ewig — toenemende spoed-as hy net kon vind'n plek om dit te gebruik.
  
  
  
  Die vliegtuig het gereageer onmiddellik weer, deels as gevolg van die verhoogde spoed, deels as gevolg van die groter digtheid van die lug monsterneming by laer hoogtes, en ook, as hy reg geraai, omdat Engels was gelukkig om te vlieg in die kloof teen die wind.
  
  
  
  Nick gevlieg blatante oor die denne, probeer om te kry om die vliegtuig tot'n maksimum spoed, en die hoogte ingeskiet oor die ongelyke bome, die bestudering van die toring hoogtes in die voorkant van hom. Dit was laer as die steil helling hulle het net afstammelinge, maar Ego is op soek blik gevind dat die laagste punt was nog sowat vyftig voet bo hulle.
  
  
  
  Hulle is almal met mekaar te praat. Hulle voortdurend gemaak kommentaar, maar dan het hy sluit hulle uit. Nou is die groot kurktrekker klank van Pêrels bereik hom: "ek het gedink ons gaan om te sterf daar. Kan ons dit hanteer?
  
  
  
  Nick glimlag op'em weer. "Die meeste waarskynlik. Moenie bekommerd wees nie. Nou geniet dit die beste stunt werk ooit."
  
  
  
  Nick laat die vliegtuig gaan. 'n vyftig persent kans, het hy gedink, en dit is vir my om te gaan openlik aan hierdie kant. As ek vlieg dit teen'n hoek, ons kan nie maak dit in die tyd. As ek wil om dit te oorkom, ek het om te klim nog dertig meter hoër is om te verhoed dat die slaan van die bal.
  
  
  
  Die enjin brul soos as dit nie gestop het, asof hulle wil'n shuttle van Stroudsburg te Teterboro. Die bos gordel gedoop onder hulle, maar die hange met ih laer plantegroei is naby en het voortgegaan opdraande. Opstaan, seun, staan op, goed...
  
  
  
  Die laagste punt van die helling was voor die ih — en nog steeds bo hulle. Hulle gevlieg oor'n lae bos en dan in'n bruin rots wat reeds uitgewis deur die wind, reën, sneeu en tyd.
  
  
  
  As hulle lê'n diep kloof, die kloof van die dood. Daar is'n terugkeer reis wat voorlê, 'n veld droër en'n geleidelike afdraand langs die rante en-kaap.
  
  
  
  Maar die eerste wat hulle gehad het om terug te kry om dit te.
  
  
  
  Nick het tot die gevolgtrekking gekom dat hulle nie sou oorleef. Net nie... Hoe kan daar'n verskil van net tien meter?..
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Wanneer jy reageer vinnig en jou brein werk behoorlik, is die res van die wêreld lyk om te beweeg stadig. As hulle geveg het om te kry om die laaste paar voete wat Nick het geweet dat hulle kon nie deurkom nie, tyd was om te stop.
  
  
  
  Jy kan kwalifiseer Nick hoër as die meeste vlieëniers. Hy het ook baie meer ervaring as die meeste amateurs, want tydens die opleiding sessies op vlieënde masjiene en vliegtuie, jy het'n baie van die tyd in al ih tipes. Maar hierdie keer, hy was nie terug te oefen BYL; dit was die baie ure wat hy bestee wedrenne met Mohawk Daniels op die rand van die Catskills, naby Kingston.
  
  
  
  Herinneringe van hierdie gekom het om Emoe se gedagtes soos'n windverwaaide krans hulle genader. Hy kon nooit sê as hy was waarnemende suiwer op intuïsie op hierdie tyd. Hy het gedink daarna dat hy het dit doelbewus gedoen, maar hy het beslis nie tyd om te dink oor dit. In plaas van met die oog vir die rotsbank hulle kon nie die kruis, hy laat sak die reaksie toestel net'n bietjie. Hy het sowat tien meter, tref die laaste gedeelte van die rif helling, en druk die landing rat een keer, twee keer, drie keer, soos'n vliegtuig'n noodlanding in die rietgras. Hulle verloor'n paar van hul spoed, maar nie veel nie, as die enjin het voortgegaan om te loop glad, en die skroef het hardnekkig in die dun lug.
  
  
  
  Met hierdie spronge, die vliegtuig oorwin die berg reeks!
  
  
  
  Oor die hotel, en skielik 600 meter laer op hulle. Nick het die vliegtuig in'n duik en gesê em, " Goeie seun, goeie seun. Nou kalmeer. Die Cessna neergedaal 250 meter, en dan Nick bedaar. Onder hulle was slegs die laer berge en heuwels wat geskei Ego van die Kansas vlaktes.
  
  
  
  Zhemchug sug swaar, en dan Stahl het begin om weer te praat, miskien vir die eerste keer in sy lewe verloor vertroue. — Ek het gedink ons was daar." Wat die hel het verkeerd gegaan? Perry - is die vliegtuig al reg? Die enjin was nie trek genoeg of iets?
  
  
  
  Nick kyk rond. Pitt sit en glowering by die venster uit. Bart gooi in sy sakdoek. Nick geaktiveer die mikrofoon en laat val die sein. Die basis gebrom: "As jy het uiteindelik ingedien jou vlug planne om ons diens, sou jy langer gelewe het."
  
  
  
  "Jy is absoluut reg," het Nick gesê. "Maar ons het'n baie van die wind vlae vandag."
  
  
  
  "Jy het dit daar elke dag."
  
  
  
  Nick glimlag en kyk na die Pêrels. "Dit is te veel werk, soos ek gesê het. Jy is baie vet, Mnr Abbott. En as ons weeg hierdie bokse, ons sal waarskynlik veel meer as vyftig kilogram."
  
  
  
  Pêrel kyk oor sy skouer by Bart. "Dom bliksem!" Bart probeer om af te vee sy mond. Hy het nie sê enigiets.
  
  
  
  Nick gekontak Kenny te vra Ego te haal Ego in die motor. Hy geloods die vliegtuig versigtig, soos'n vrou wat besig is om af te'n kristal-vaas. Terwyl hulle gewag het vir die motor, Pêrel vee sy oorskulp en het Nick eenkant. "Perry, dit was'n vlug! Hierdie oormaat van kleur is nie jou skuld nie, maar Bart se. Ons nodig het om ontslae te raak van hierdie man. Ek gebruik word om te hang uit met die dwase, maar ek wil nie om te sterf so dom."
  
  
  
  "Em waarskynlik het nie op te hef nie veel in sy lewe," verduidelik Nick.
  
  
  
  — So jy wil te wees, my vlieënier?" Ons kan reël vir jou om te wees van diens af wanneer ek nodig het jy, of ek kan huur jy voltydse en vlieg die maatskappy se vliegtuig wanneer ek nie met my vliegtuig."
  
  
  
  Nick kon net te maklik dink Pêrel roeping Benn en sê ," ek het gevind dat'n vlieënier wat vir ons werk as'n bestuurder. Haar ego sal dra haar na ons vlug diens...
  
  
  
  Hy het gesê ," ek wil graag om te vlieg met jou, Mnr Abbott, maar..."
  
  
  
  "Hoekom nie?"
  
  
  
  "Die baas en die ekspedisie ouens sal desperaat wees vir my vir die volgende paar dae, en ek wil nie hê hulle om te dink ek gaan enige hoër. Ek het verskeie redes vir hierdie. So as jy nie iets sê oor my dra vir ongeveer'n sondag — totdat ek jou vertel wanneer dit kan wees... en Spa seun, Pêrel gedink het. Miskien het hy het iets op sy mou. Die tipe wat pas by my! En hy kan vlieg soos die beste vlieënier, maat neem dit! Hy klap Nick op die skouer. — Ons sal saam net'n boete, Jim. Jy weet, vir my werk kan pret wees om van tyd tot tyd."
  
  
  
  "Is daar iemand anders gebruik jou Tsesna?" Nick gevra. "Indien nie, ek kan vlieg dit vir'n bietjie, en pas die enjin. Ek het ondervinding in die werk as'n werktuigkundige op sulke toestelle."
  
  
  
  "Maat, dit was ontvang deur'n goeie spesialis!" dit maak nie veel sin entoesiasties. "Nee, niemand sal gebruik hierdie vak behalwe jou en my. Waar kan ek jou kontak as ek in'n haas?
  
  
  
  Nick het Alpine se selfoon nommer op'n stuk papier. Agter dit, het hy onderteken Jim Vlieënier, met die hoop Pêrel sou vergeet Perry se naam. — Wil jy om te neem na die lug vandag, Mnr Abbott?"
  
  
  
  "Skryf dit op jou maag." Vandag is ons baie naby aan die poorte van die hemel." Wanneer Kenny opgetrek, Pêrel vertel Em te sit die bokse in die motor en lewer ih. Hy het nie praat met ons oor enigiets met Bart, wat gekruip in die voorste sitplek soos'n hond geslaan. Hulle ry terug na die Pêrel land huis in stilte.
  
  
  
  Nick het die huis verlaat met'n bottel whiskey deur die swembad en ry sy motor terug na die lughawe. Die jong man in die hangar kantoor gelukkig begroet ego en draai af van die land en Westerse musiek. — Is jy gaan om weer te probeer?"
  
  
  
  Nick glimlag verleë. — So jy het gehoor dat, het jy nie?"
  
  
  
  Die man wys na'n groot ontvanger, die geluid van die wat is gesmoor deur die radio program.
  
  
  
  — Jy hoef nie te vlieg jouself?"
  
  
  
  "Ek leer dit. Bietjie vir bietjie. Ek het net vyftien uur van die vlug tyd.
  
  
  
  "Haar nuwe vlieënier is die Pêrel. Gee my'n paar dae om te geknoei met die vliegtuig, en dan sal ek julle van tyd tot tyd.
  
  
  
  Die jong man straal. 'Fantastiese! Ek het altyd het om te gaan na Denver om'n vliegtuig te kry en'n instrukteur... en dit is duur."
  
  
  
  "Hulle vlieg nie hier met min toerusting, doen hulle?"
  
  
  
  "Nee. Hulle het'n Beechcraft maatskappy hier, en jy het nie eens sien hierdie ouens van ver af. Dit was dieselfde met die vrag vlieëniers. Ek het nog nooit gesien het so arrogant bastards.
  
  
  
  Nick staar uit by die tydelike aanloopbaan, glinsterend in die son. Voor, 'n stootskraper is huppelend deur middel van'n strook van die land. "Niks om te doen nie, eh?
  
  
  
  "Nee. Sy het regtig net hier vir die show.
  
  
  
  — Het nie iets begin gebeur in die laaste paar dae?"
  
  
  
  "'n DC-3 aangekom het laas nag en vroeg vanoggend."
  
  
  
  "O, reg?! Nick kyk na sy nuwe vriend met rente. "Ek probeer om te wees'n lojale merrie! Met ouens wat al oor die maatskappy?
  
  
  
  "Nee, die vrag. Ten minste dit is wat hulle gesê het.
  
  
  
  "Dan wat is die vragte? Medisyne en chemikalieë.
  
  
  
  "Ek sou nie erken het hom. Diegene bastards het nie wys my iets.
  
  
  
  "Nie veel nie," Nick gesê ingedagte. "Jy hoef nie te wonder waar jy kan neem so'n groot vrag."
  
  
  
  Die jong man glimlag. — Ons hoef nie te weet dat. Maar my broer werk in die lug verkeer beheer. Hy nagespoor ih op Air Force radar. Hulle was op hul pad na Nebraska.
  
  
  
  Nick het gelag. "Dit is damn gerieflik om'n broer soos dat. Hy steek. "Gaan, ek sal haar bel, en dan sal ek vlieg'n bietjie."
  
  
  
  "As dit'n plaaslike oproep, kan jy bel van hier."
  
  
  
  "Nee, vir'n lang afstand."
  
  
  
  Nick het na'n betaal telefoon en het'n kort-gekodeerde boodskap aan'n Chicago getal wat was nie in die gids gelys. Die dame aan die ander kant van die lyn het net gesê, " Inderdaad. Hierdie "baie" bedoel dat die ego se versoek te voldoen George Stevens en Bill Rohde by die North Platte poskantoor sou word onmiddellik oorgedra.
  
  
  
  Hy gevlieg het die Cessna oor die heuwelagtige terrein en was in Suid-Platte in die helfte van'n uur. Soms jy voel jy het om op te tree wanneer sekere besonderhede duidelik geword en wys in die dieselfde rigting.
  
  
  
  Hy het twee van sy BYL kollegas, het sy motor in die parkeerterrein, en George gery het die drie van hulle teen'n hoë spoed in'n northwesterly rigting. Ry die swaar BYL voertuig af die snelweg suid van die hoofkwartier, George het gesê, " Hierdie Reed-Farben pakhuis is die verste wat jy kan kry sonder ontbreek'n klop rondom die hoofkwartier. Bob Klein is en kyk na hom.
  
  
  
  — Wat doen hulle daar?" Nick gevra.
  
  
  
  "Ek kan nie sien nie enigiets. Gewoonlik een keer'n dag, 'n motor binnekom of verlaat die hek. Ons weet nie wat die wag is nie.
  
  
  
  "Was die vervoer gelewer vanoggend?"
  
  
  
  "Ja. Vir die eerste keer met hulle'n krimpvarkie, as ons hulle volg. Twee vragte met'n Avis vragmotor. Hierdie motor is gehuur deur'n man met die naam Coles, wie se lisensie plate is geregistreer in sy naam. Volgens die Siviele Register Kantoor werknemer, hy woon in die Stockman Hotel. Maar hy was nie daar nie met hulle fretten as hy het die sleutels. Ons het'n reputasie dat hy lewe in'n pakhuis. Hy gepos borgtog op'n Avis vragmotor.
  
  
  
  Hulle het gevind dat Bob Kline agter'n verlate skuur, wat uitkyk oor'n klein moderne gebou, oor die hoof pad. Dit was in'n goeie toestand is, insluitende die voorste grasperk. Dit kon huis'n klein plastiek vervaardiging plant, of'n vooruitstrewende kontrakteur.
  
  
  
  "Die stem van ono," het George gesê Nick. Gehuur deur die dieselfde Coles teen'n ongelooflike prys met'n on-line maatskappy wat handel met ego gebou. Oni wil om die gebou te - maak nie saak wat dit neem. Hy het genoem Reed-Farben, en sedert ons het uitgevind oor dit. Hy het gesê dit was vir top-geheime eksperimente of iets.
  
  
  
  Nick begroet Bob Kline, 'n ernstige man wie se sagmoedigheid weggesteek die volharding van'n bulldog en'n brein wat oorweeg alle moontlike en onmoontlike aspekte van die saak. Bob oorhandig Em die verkyker. "Hulle is om iets te doen daar. Hulle het die blindings aan hierdie kant vir die eerste keer."
  
  
  
  Nick loer deur die onderbos met'n verkyker. Hy kon nie sien nie binne-in, en hy kon nie nader sonder om opgemerk. Nick sug. So dit was nou... Hulle kan hê om te neem'n nader kyk na die gebou voor die vind van iets interessant in die nen, die beheer van die motor getalle, neem telefoto skote van mense betree en verlaat, of verdere ondersoek na die geheimsinnige Coles.
  
  
  
  "Wel," Nick het gesê, " ek wil graag om dit te doen myself." Ek verstaan nie heeltemal hoekom nie. Ek dink ek moet kyk na die moedermaatskappy beter."
  
  
  
  Hy het gesê'n paar vriendelike woorde aan hom en dan loop terug na die stad met George, die verlaat van die ander twee op die uitkyk te wees. Voor die bereiking van 80, wat is die roete, die telefoon gons in die motor. George sny in, en Bob Kline se gemeet stem het gesê, " Berg bok nege, drie." Verstaan jy my?"
  
  
  
  "Berg bok nege sit langs bok drie en twee," George het geantwoord in terme bedoel om uit te sluit van die oningewydes. "Gaan voort, voort te gaan.'
  
  
  
  "Twee senior militêre skeleton met'n sersant ry net links vir die noorde. 'n leër limousine. Drie-ster wimpel.
  
  
  
  Nick afgedank. Doen senior beamptes gil wanneer niemand het verskuif in? En hulle gaan om te hoofkwartier? Hy saggies gesê: "Draai."
  
  
  kontak ons
  
  
  George ontvou die Kwik. "Haal met nu," Nick gesê. "Gee my volstoom."
  
  
  
  Teen 180 km/h, die Kwik skree saam'n plat pad deur die vlaktes. As hierdie sersant het spoed, die weermag motor sou bereik het die hoofkwartier hek voor hulle. Daar is'n paar dinge wat hy kan doen, nou dat hy het radio kontak... en dit is ook moontlik dat die oorlog masjien is heeltemal gewone. Wat as die pakhuis was'n geheime uitgang deur hoofkwartier? Nick voel sweet deursyfer sy onderarm. Daar was geen verband om dit te bind tot iets. beklemtoon uit
  
  
  
  Hy het begin om gevolgtrekkings te maak. Hulle sal vang met'n ander motor, byvoorbeeld, in die veertig minute, selfs as dit is wat teen'n spoed van 130. Wat kan hierdie getalle eintlik bedoel om te regverdig die alarm?
  
  
  
  As hy kon gesien het'n netjies afgeronde personeel motor trek tot by die hek van die hoofkwartier, sou hy geweet het dat die drie ego's van die passasiers was baie gespanne. Die wag in die booth was so besig, ek staan op aandag en onopvallend druk die oproep knoppie, dat ek skaars kyk na die ih pienk plastiek mis en kentekens wat die sersant het deur die deur venster.
  
  
  
  Die horlosie sersant, wat loop rondom die wag huis oorkant die straat, het'n skerp kyk in sy oë. Luitenant-Generaal Packard van die Verenigde State van amerika Air Force en Generaal-Majoor Brand met Sersant Swanson as die bestuurder.
  
  
  
  Die horlosie sersant tree terug en het'n perfekte groet.
  
  
  
  Die limousine jaag down die wye oprit na die hoofkwartier. Nie een van die drie passasiers het gesê'n woord aan ons. Die twee generaals in die rug is heeltemal opreg, hul koppe donker en gevoelloos, maar nog steeds baie versigtig. Die sersant was geskoolde en ry met buitengewone presisie. In werklikheid, die motor en sy insittendes was ook perfek. Dit lyk soos'n té pragtige stuk werk deur pligsgetrou TV rekwisiete en make-up kunstenaars...
  
  
  
  Die motor het'n tweede reguit draai en het'n twee-laan aan die een rondom residensiële komplekse ook omring deur'n hoë heining. Een blok op'n tyd in'n klein dorpie... Hier die inspeksie was selfs meer deeglike, al is die drie soldate aan diens was gevul met die dieselfde gees van verwondering en voorlegging. Die blink olyf-groen motor gegly onder die spoor.
  
  
  
  Na die verbygaan van die kontrolepunt, die motor gestop in die voorkant van die hoofingang na'n groot twee-verdieping gebou op die buitewyke van die lughawe van hierdie "dorp". Dit lyk soos'n kleiner weergawe van die Pentagon.
  
  
  
  Die twee generaals opgewonde en het deur die login en sekuriteit kontrolepunt op die hysbakke in'n groot kelder wat was groter as die grond gebou. Hulle het uiteindelik aangekom by die kantoor van Kolonel Barringer M. Freestone, die plig beampte in die Beplanning en Inspeksie-Afdeling.
  
  
  
  Generaals Packard en Brandwonde geprys Kolonel Freestone vir sy goeie werk. Freestone, bekommerd oor die onttrekking van fondse uit die beplande "loods" ten gunste van die uitbreiding van die aanloopbaan - nie vervalsing, maar doelbewuste verkeerde interpretasie van bestellings-was té tegemoetkomend. Wanneer Emu oorhandig die Bevelvoerder-in-Chief se briewe, het hy gestop om te dink oor dit. Die briewe is "persoonlik onderteken is".
  
  
  
  As Freestone het'n lang tyd om te leef, sou hy outomaties nie vind beide generaals in die register vir persoonlike en amptelike redes. Op'n manier, dit was'n goeie ding dat Freestone, wat gekom het uit'n agtergrond van professionele offisiere en, gevolglik, gely het van'n baie beperkte magte van waarneming, nooit uitgevind oor dit.
  
  
  
  Algemene Packard het gesê, " Die brief oproepe vir'n algemene inspeksie, maar ek dink die baas was versigtig in wat hy gesê het. Ons sal laat dit ondersoek na die Adjudant-Generaal. Op die dell self, bedoel ons die argief, en die opdrag pos van die VPI."
  
  
  
  Freestone byna verstik op sy asem. "Algemene..." het Hy tas vir woorde. "Daar is geheime van die grootste belang. Dit kan slegs gedoen word met die toestemming van die Algemene Soet...
  
  
  
  "Natuurlik," Packard het ingestem met'n soet — en-suur glimlag. "Net noem emu."
  
  
  
  Freestone het gevoel dat hy het nog nooit met twee generaals wat lyk meer soos die lede van die Algemene Personeel as Packard en Brandwonde. Blik, vierkante hoofde, een honderd en tagtig pond gewig. Hulle het'n baie in gemeen. Al die senior personeel beamptes, deur die manier, lyk min of meer dieselfde.
  
  
  
  Algemene Soet is nie nou hier — " het hy gesê grimmig. Hy het gevlieg na Los Angeles hierdie oggend vir'n noodvergadering met die Rand. Hy sal nie terug wees tot vyf..."
  
  
  
  Algemene Packard kyk minder vriendelik nou. — Dit is nie presies die reëls, is dit?" Tegnies, geen een is in beheer hier, reg nou." Hy het daar gestop. Freestone kon voel dit hang om sy nek soos'n juk. "Jy sien, hierdie is net die basis vir'n moontlike nood. Dit is onwaarskynlik dat dit kan genoem word die werk onder normale onder ander omstandighede. Ons is, natuurlik, altyd gereed vir onmiddellike aksie, en Algemene Rukhnul sal dot die ek se en kruis uit die ek se, ek kan jou verseker.
  
  
  
  Die verdediging is swak, hy het geweet dat. Algemene Packard sug. Ek verstaan dat, Kolonel. Deur die manier waarop, dit is nie jou probleem. Ons sal bespreek hierdie kurktrekker met hom wanneer sien ons mekaar. Ek dink jy kan wys dit aan die opdrag post."
  
  
  
  "Natuurlik, Generaal." Nou Freestone het'n fout gemaak, en dit was Ego se laaste fout. Besoekers aan die opdrag sentrum, sowel as diegene wat wou om te sien top geheime lêers, het om te slaag'n dubbel sekuriteit tjek... Hy begelei sy besoekers aan die hysbak.
  
  
  
  Die kaverneuse opdrag post het'n minimale aantal van die personeel. Vier reserviste vir navigasie, kommunikasie en beheer, wat ontwerp is vir veertig mense, en een van die kaptein in'n rooi stoel om te kyk na'n sestig-meter projeksie van die wêreld.
  
  
  
  Dit verander in'n bloedbad. Twee fris generaals afgedank eerste by Freestone, dan op die kaptein en die vier reserviste. Skote klap in die geluiddicht kamer. Packard en Brandwonde voltooi hul missie, sonder verdere uitstel. Brand het na die hysbak skagte, waar sy bepaal dat een van die drie hysbakke is nie beweeg nie en dat die taxi hulle wil kom af in was nog steeds wag vir die ih.
  
  
  
  Packard het na'n lae liasseerkabinet met twee laaie aan die linkerkant van die voorman, wat gedaal in'n rooi stoel. Daar was twee slotte in die kabinet; een het'n sleutel met'n foto op nen. Packard het die presiese doel en afgevuur'n magnum koeël deur die ander slot, wat geland het hard in die trekker voor die opening van die kabinet.
  
  
  
  Het hy getrek uit drie rooi dopgehou, net'n duim of twee dik, en'n swart plastiek box sowat vier duim hoog met talle proppe aan die onderkant. In hierdie klein skakelbord was die geleiers van'n paar dosyn tv-stelle wat het'n spesiale funksie. As al die begin van die menslike persoonlikhede was dood of vermis, die boks of ego dupliseer in Washington kon voortgaan om te verdedig die Noord-Amerikaanse vasteland, asook organiseer teenaanvalle. As die ego is bestudeer in detail deur kundiges, dit sou beslis het aan die lig gebring die besonderhede van die kompleks houdings dit beheer.
  
  
  
  Packard toegedraai die lêers en die brein boks in dun rubber mense wat hy het om'n innerlike sak. Hy en Brand die hysbak gery, het die trappe, versamel hul pette in Freestone se kantoor, stap terug deur die lang, byna verlate gange, en vrolik gereageer op kontrolepunte aan die hard-verdiende militêre toekennings hulle wil ontvang...
  
  
  
  Intussen het die nuus van ih se aankoms versprei rondom die sirkel... 'n kaptein van die militêre polisie verskyn by die hoofingang uit te voer die belangrike gaste met waardigheid ("inspeksie van bo" was'n beroep op die interne telefoon). Hulle het teruggekeer om sy stywe groet met'n vriendelike gebare.
  
  
  
  Die selfoon lui in die wag huis. Die sentry opgetel die ego, ingesluk in afgryse, het opgespring en geskree: "Kaptein, hou wel, hulle sê!"
  
  
  
  Die kaptein brul: "Stop!" aan die agterkant van die motor, wat jaag af asof niemand rondom ego se passasiers het gehoor. Hy het'n brief aan die sentry: "Hoekom? Wat het hulle gesê? Wat geroep?'
  
  
  
  "Iets was gesteel uit die opdrag post... hulle sê nie." Die wag se laaste woorde uitgespreek twyfel.
  
  
  
  Kaptein Faunce hardloop na sy Jeep en hardloop na die groot motor sonder om te wag vir rugsteun. Hy was nie in staat om die situasie te aanvaar. In werklikheid, dit was twee generaals! Hoe is dit moontlik?
  
  
  
  Van die kursus, op'n lang reguit lyn, die jeep kon nie tred hou met'n vinnige passasier motor. Hulle vlieg oor die pad! George en Nick het twee motors nader aan die basis, waar hulle eie motor is vinniger op top spoed.
  
  
  
  "Boelie!" sê Nick. "Iets vreemd gebeur..."
  
  
  
  Intuïsie weer, maar hierdie keer is dit getref die bull's-eye.
  
  
  
  "Ja," het George gesê gespanne. "Nou is probeer om in te haal met'n weermag jeep."
  
  
  
  "Draai om.'
  
  
  
  George vertraag skerp, bring die Kwik se spoed om'n honderd, dan het die aanwysings in'n wolk van stof en klippe in'n oop veld, en nou gejaag nadat twee motors. Drie honderd meter weg van die jeep, hulle was slegs die derde plek in die wedloop.
  
  
  
  
  Kaptein Faunce was nog steeds in twyfel. Hy het'n geweer met hom. Kan jy stop die twee generaals? As jy doen dit verkeerd, jy sal onmiddellik sit'n vet einde aan jou loopbaan. Hy het een rondom hulle kyk na hom deur die agterste venster. In elk geval, hulle het geweet dat hy nou jaag ih. Hy het'n reeks van kort biep — 'n tyd-vereer stop teken. Hy het die agterste venster afrol. Hey, dat die man het'n geweer!
  
  
  
  Meester Ligbruin se twyfel het'n roemlose draad. Hy trek sy pistool, maar besef dat daar is geen patroon in die kamer, en as gevolg van die stuurwiel, dit was baie moeilik vir die emu die slot oop te maak. Ten slotte, het hy ontwikkel'n sjabloon. Byna op dieselfde tyd as aangaap, die Magnum gevlieg oor die kap van die Jeep deur die voorruit en druk Faunce in die bors. Die besering was nie dodelik nie, maar wat gevolg was. Die Jeep het begin om te steek gelaat en rol soos'n krat rol teen'n helling. As gevolg van die feit dat die kaptein se knieë was vasgesteek onder die stuurwiel, hy is vas in die motor in die voorgrond in'n buit. In die tweede geval is, die kant van die van byna sny die ego in die helfte, en onmiddellik daarna die ego was gegooi weg van die wrak soos'n dooie haas gejaag weg deur'n vurige jag hond.
  
  
  
  Nick en George gehou is hul asem as die Jeep het begin om te rol. George trek die Kwik uit die pad en het gesukkel om sy gang te hou oor die rowwe terrein. Hy het gerem effens om die balans van die motor. Moenie ophou nie, " Nick gesê. "Ek het gesien skiet op die voorkant van die motor. Ek dink hulle geskiet die ego. George het nie iets sê dat, maar so gou as hy het die Kwik terug in sy hande, hy revved en ry die motor terug na die pad.
  
  
  
  Hulle was nog drie honderd meter agter. "Jy dink jy sal inhaal met die ih?" Nick gevra.
  
  
  
  "Ek wed jy tien dollar ons is vinniger."
  
  
  
  'Aanvaar. Nick getrek Wilhelmina uit onder sy arm. Dit was gesê om te wees'n lomp wapen, selfs met'n verkorte vat en'n vernou boude. Die wapen pas gemaklik in die ego se hand en is goed geskik is om'n ernstige situasie soos hierdie.
  
  
  
  
  Nick gesien het die skaduwee voor hy hoor die enjin. Hy steek sy kop uit die venster. 'n blou helikopter stadig gevlieg oor hulle na die groot motor in die voorkant.
  
  
  
  "Jy kan sê wat jy wil," George gebrom, " maar hierdie ouens is ernstig.
  
  
  
  "Dit kom! George uitgeroep.
  
  
  
  Die helikopter vertraag totdat dit was direk bo die olyf-gekleurde motor, hang oor dit soos'n reier oor te vang'n forel.. Nou die Kwik was vinnig om te vang met die groot motor, en Nick is bly om te weet dat hy verlore tien dollar se waarde van geld. 'n tou val van die helikopter. Die mandjie was om op te hang op die muur aan die einde van die kamer.
  
  
  
  "Ek kan nie glo dat dit," het George gesê, verbaas. "Hulle kan nie help om die ouens met hierdie..."
  
  
  
  "Dit kan werk," het Nick geantwoord, " maar hierdie vak is te klein. Hulle is beslis gaan om te stuur iets aan hierdie helikopter.
  
  
  
  George leun vorentoe, sy hande op die stuurwiel. Hulle was slegs drie honderd meter weg van die groot motor. "Hou'n oog op hulle. Die geweer weer!
  
  
  
  Nick leun uit die venster, het ten doel, en afgevuur op die man kyk na hulle uit die linkerkant van die oop agterste venster. Rooi vlamme geskiet in die rigting van ih. Nick het gesukkel om akkuraat te streef, maar die emoe is in die wiele gery deur die stampende van die motor, die druk van die wind, en sy waterige oë. Dit was selfs moeiliker as die skiet van duiwe in winderige weer. Iets wip af die ih masjien. Die ander persoon wat die teiken getref die eerste, maar Nick het gedink dat die Ego se koeëls getref het die teiken so goed. Hy wat gemik is op die bewegende teiken weer, en trek die sneller weer.
  
  
  
  Die gesig met die geweer weg was. Hulle het hul hande deur die venster en sit iets in die mandjie. Nick het sy gedagte. Em sou wou hê om dit te bespreek met George die eerste, want hy het geweet wat hy doen. Maar dit was een van hul situasies vir wat hulle vir jou gegee het'n spesiale kwalifikasies. N3 wat sy Luger en afgevuur die laaste drie rondes in die kajuit van hierdie klein helikopter.
  
  
  
  Die helikopter vlieënier was tevrede. Hy genader om die weermag voertuig op presies die regte plek en in die voorgeskrewe wyse. Hy laat die mandjie rus teen die motor venster, net soos dit gedoen het in die goeie ou dae toe hy nog'n stuntman in die flieks. Hy het geen gevoel van skuld. Hy het geweet dat die ego van die beskermhere is scammers, en waarskynlik betrokke is in'n vorm van spioenasie. Maar hulle goed betaal...
  
  
  
  Die skielike pyn was ondraaglik. Hy hoes, gevang sy asem, en gekantel die landbouer vorentoe. Die klein vliegtuie uitgeswaai om die reg, neergestort het in die grond met'n ongeluk, en gerol oor'n paar keer, stuur puin vlieg soos confetti.
  
  
  
  Die limousine jaag vorentoe, die Kwik na aanleiding van agter. Nick plaas'n ekstra clip in die pistool. George sit in woorde wat op hul gedagtes: "Diegene stoom enjins moet gehad het om iets te doen met dit. En ons het vir onsself hoe hulle geskiet het hierdie man nie."
  
  
  
  "Kom ons hoop dit is nie'n TV-produksie," Nick geantwoord. "Nou gaan ek om te probeer om te skiet ih op die bande."
  
  
  
  Nog'n gesig verskyn in die agterste venster, baie soortgelyk aan die eerste een wat hulle gesien het. Dit was heeltemal uitdrukkingloos. Jy sou dink mense sou wys enige emosie in so'n situasie. Min gepla, Nick het gedink as hy afgedank.
  
  
  
  Dit tref die band. Die man het net vas wat lyk soos'n groot-kaliber rewolwer uit van die venster wanneer die limo begin om te steek gelaat, dans'n dom samba van die een kant van die pad na die ander. George gerem so hard dat die Kwik ruk met'n geknars van warm, skuur rubber. Die militêre voertuig gegly en gerol oor een keer voor dit tot stilstand gekom. Die Kwik gestop sowat twintig meter weg.
  
  
  
  "Bedek my," het Nick sê George.
  
  
  
  Hy hardloop laag en slinger in die rigting van die stof wolk wat omvou die limo. Hy het gestop vyf meter weg en het gesien hoe twee mans uit en staan langs die motor soos voetgangers. Die sersant staan op aandag langs die bestuurder se deur, en die Luitenant-Generaal staan aan die linkerkant van nah. Hulle was dieselfde hoogte, bruingebrand, en goed-gevormde. Hulle het voorgekom om te wees wat verband hou. Hulle is albei heeltemal uitdrukkingloos — hul gesigte uitdrukkingloos.
  
  
  
  "Hande," Nick gebreek by hulle.
  
  
  
  Nie'n enkele een rondom hulle flinched. Nick verspan homself. Is daar dalk nog ander persoon weggesteek aan die onderkant van die motor. Skielik hoor hy'n derderangs stem, asof deur middel van'n telefoon. Wat algemeen in die cap? Nick verstaan: "Blaas..."
  
  
  
  Die algemene bereik in sy uniform. Die sersant het vinnig beweeg, steek sy kop in die motor, en trek iets. Nick hoor'n fluit en kraak. Hy draai om en hardloop in die rigting van die klein heuwel hy sou geslaag het op sy pad na die limo, wat sou hy bedoel as'n moontlike skuiling in die geval van'n skietgeveg. Die eerste ontploffing plaasgevind het voordat hy selfs bereik die heuwel, en die laaste twee meter van die ego letterlik gedryf het om hom. Die ontploffings wat gevolg het, was ewe gewelddadige. Hy het sy mond oopgemaak om te verlig die druk op sy oordromme en gekruip oor die Kwik. George het vir die lewe. Die twee van hulle het in die omhelsing vir nog tien sekondes. Nick kyk stadig, verward. Dit het'n oomblik voor hy kon duidelik sien weer. Die olyf-groen motor was'n see van vlamme. Tien meter weg, was'n stapel van brandende doek wat dalk behoort aan die algemene. Die sersant verdwyn geheel en al. Nick snork en hoes. Cordite, nitrogliserien, petrol, en gebrande vleis...
  
  
  
  George gekom het om op te staan langs hom. "Jesus, praat van guts..."
  
  
  
  "Of dissipline. Wat nasionaliteite was hierdie stoom enjins van? Hulle het almal lyk dieselfde.
  
  
  
  George het sy kop geskud, hoes en vryf sy nek. "Nick, as ons nie in duie gestort, hierdie kak sal wees al oor ons. Het jy dit sien vlieg oor ons? Wat is hulle? Ek het geen idee nie.'
  
  
  
  "Ons was net onder die skokgolf," Nick gesê. Hy het gedink die gesigte van die mense wat gesterf het, so skielik en so beslissend. Hulle lyk soos'n paar rondom duur katalogusse wat adverteer cool gemaklik klere. Soos akteurs wat gedompel hulself in hul rolle. Watter soort van toewyding of dissipline is agter dit?
  
  
  
  'n sirene huil in die verte. "Kom," het Nick gesê. "Laat my op daardie kruising, sodat jy kan terug kom en help om die militêre en die plaaslike polisie uit te vind die besonderhede. Vertel nie die toerusting iets vir my. My bedek is nou van die uiterste belang.
  
  
  
  George gery het die Kwik terug na die snelweg. Daar was twee gate in die voorruit. "As diegene steamboats het hulle jou beskrywing, kan jy verloor het jou dek," het hy gesê. "As iemand rondom hulle geweet het jy..."
  
  
  
  "Maar hierdie bende is te gevaarlik om weg te beweeg van nah nou. Hierdie mense is slim, gevaarlik is, en het'n klomp geld agter hulle. Ek dink jy sal vind dat hulle gebreek het in die hoofkwartier en gesteel het iets baie belangrik.
  
  
  
  "Kom ons hoop so," het George gesê, die vrystelling van Nick en dan vinnig ry die Kwik terug na die toneel.
  
  
  
  Nick vee sy gesig met'n sakdoek en stap stadig op. George het'n goeie einde en sin van humor. Nick was gegee'n rit deur'n Metodiste predikant...
  
  
  
  Terug in North Platte, Nick bedank Ego vir die rit en wens hom alles van die beste. Die man sit op'n deurdagte, maar soort gesig en gesê, " Goeie geluk aan julle ook. Ek dink sy het net probeer om uit te vind of sy regtig'n Christen."
  
  
  
  Die Cessna gebring Ego terug na die hoogland teen sononder. Die vliegtuig was so maklik om te hanteer, dat hy het baie tyd gehad om te dink.
  
  
  
  Hy was'n paar minute laat wanneer hy geparkeer die Ford volgende te Greta se rooi Porsche in die Algiers parkeerterrein. Hy het gehelp om Ay in Ego se motor. Sy lyk stralend en vrolik in'n geel rok wat beklemtoon haar blosende gelaatskleur en netjies coiffed silwer-grys hare. Sy glimlag soet by em en skud em se hand. "Lekker om jou weer te ontmoet, Greta."
  
  
  
  Hy het haar om te Chez Rouge op die manier om te Denver. Hy het'n goeie reputasie. Hy het gevind dat die atmosfeer was so groot soos die pryse.
  
  
  
  Greta was vrolik en ontspanne, soos'n kosskool student die besteding van die nag in'n rustige omgewing. Die eerste vodka martini was nog steeds moeilik om te hanteer, maar die tweede een het vinniger, en die derde verdwyn in haar keel onmiddellik daarna. Nick sit langs haar in die sagte blou lig van die semi-omsendbrief gestoffeerde rusbank. "Ek is ingestel om die voormalige Kongreslid Abbott. Interessante man. Hy is die een om te voldoen aan jou groot leners.
  
  
  
  Greta vries. "Ja," sê sy huiwerig. "Hom... kommissaris van ons maatskappy.
  
  
  
  Nick leun in asof hy was oor om te sê vir haar'n groot geheim. "Ek het'n gevoel Riet gaan iets groot te doen. Iets met'n globale waarde. Hierdie ou jakkals is om dit te doen vir'n rede.
  
  
  
  — Ons het altyd navorsing doen, "het sy gesê, die keuse van haar woorde versigtig," maar... Sy sit haar hand op sy. "Onthou wat ek vir julle gesê het. Reed wil nie iemand om te weet oor hierdie - vergeet dit. Doen net jou werk, moenie praat oor dit, en moenie spy."
  
  
  
  "Wat praat oor spioenasie? Ek wil net in staat wees om te verdien'n paar ekstra geld. Sy het reeds gehad het om te betaal geld. As hulle is op hul manier om iets goed, ja, ek kan neem voordeel van dit te? Ek is seker die geld wat groot seuns soos Pêrel dieselfde doen. Hoekom moet net hierdie stoom enjins kry altyd die mees buit?
  
  
  
  Sy sug. "Jy is reg. Maar hulle is... so ongenaakbaar. Hy was seker dat sy sou gesê het "gevaarlik" as sy was minder bedagsaam. "As hulle het gedink ons was selfs nuuskierig oor die ih resultate, dan sou ons het klaar ons loopbaan'.
  
  
  
  Em het gedink die woord "klaar" klink'n bietjie te hard. — Hulle sal nie weet as ons hou ons bekke." Die enigste kurktrekker: wat doen hulle?
  
  
  
  — Wel, jy is reg, ek sê dit is'n wêreldwye probleem.
  
  
  
  Hy gaan sit'n bietjie laer is as die Irene. Ih liggame gemaak het kontak met mekaar. Hy streel haar hand, met die veronderstelling dat hy besig was om dit heeltemal onbedoeld. "Globale genoeg dat sommige mense kan kry ryk van dit?"
  
  
  
  "Ja. Weet jy iets oor die hart oorplantings?
  
  
  
  "Ja."
  
  
  
  "Die groot probleem is om harte. Sowel As die niere en ander organe. Kunsmatige organe is besig om meer doeltreffend, maar daar is'n nog beter manier dat slegs Reed is die ontwikkeling van..."
  
  
  
  "Selfs'n beter manier?" "Wat is dit?" vra hy versigtig.
  
  
  
  "Die groei van nuwe organe".
  
  
  
  "Kom op! Soos'n nuwe vel vir seker...'
  
  
  
  "Ja. In die laboratorium. Groei ih heeltemal en dan oorplanting dit."
  
  
  
  "Miljoene," het hy mompel. "Biljoene as hulle kan hou'n monopolie op dit."
  
  
  
  "Hulle kan dit doen."
  
  
  
  "Hoeveel?'
  
  
  
  "Ek weet nie. Die meeste van die mense rondom ons is nie eens toegelaat om in te gaan die groot verbouing gebou." Sy lag bitterlik. 'Dien! Sommige rondom ons dink dit is alles net belaglik, maar wat doen ons oor dit? In elk geval, slegs'n paar mense kan sien die finale produk. Maar ek het genoeg gesien van dit self. En ek het ook.
  
  
  
  — Is jy spesiale operasies in hierdie werk? Greta, my liewe, jy het die reg om te neem voordeel van dit! Hierdie groot organisasies altyd betaal. Hoekom moet mense wat nie die geestelike of die vuil werk het om te skik vir'n miserabele pensioen? Dink jy hulle sal sit hul ego's te koop gou?
  
  
  
  Sy speel met haar leë glas. "Ek het reeds bewerkte die eerste dollar stapel in my tak meer as ses maande gelede."
  
  
  
  "Wat'n opwinding, moet dit gewees het," sê hy entoesiasties. "Ek sien dat jou werk gee die resultate in hierdie manier. Het jy het om te begin met'n bestaande orgaan? Ek bedoel, doen hulle nodig het dele van die ou hart om dit te doen?
  
  
  
  "Nee, nee. Daar is net die dieselfde groei patroon, om so te praat. Dit is'n oneindig kompleks kombinasie van klein deeltjies, met wat die rekenaar kan konkretiseer verskillende fases van die groei proses."
  
  
  
  "O my God!"Hy was onder die indruk, en hy was beïndruk. 'n stap vir stap. Jy kan sê, deeltjie deur deeltjie - onder die beheer van die rekenaar!
  
  
  
  "Eintlik. Mense kon dit nie doen nie. Daarbenewens, sal jy nodig het om'n duisend of meer mense wat niks doen nie by almal toe en in die nag, behalwe studie en bevorder die groei proses. Soos haar... ons het vasgestel dat dit is outomatiese.
  
  
  
  "Amazing. Fantastiese! So, wanneer die ontwikkeling voltooi is, kan jy begin om die groei proses. Dan is die eerste produksie kopie word selfs kind se speel, omdat die metode is vasgestel."
  
  
  
  Hey, dit was lekker dat hy het so belangstelling en entoesiasme. — Jy moet net om te sê dit oor en oor weer. Maar jy moet gesien het die eerste sellulêre strukture. 'n versameling van duisende van gekleurde balle selfs kleiner as'n pinhead op'n draad raam die grootte van'n lessenaar stoel. Nimura het die eerste kopie. Toe sy genoem Nimura se naam, het sy skielik gespring om haar voete in die werklikheid. Sy gryp Nick se arm. "Jy beslis moet nie vir enigiemand vertel oor hierdie. Hulle is uiters insulaire oor dit."
  
  
  
  "Selfsugtig, jy bedoel. Moenie bekommerd wees nie, die baba. Die enigste kurktrekker is hoe gaan ons te hê rondom dit?
  
  
  
  "Ek sal laat dit aan jou. Aankoop van t aandele. Maar Kostya moenie laat ons albei kyk op die kaart!
  
  
  
  Andersins, het die vals kaarte sal kom uit deur jou moue, het hy gedink. Blykbaar, het sy nie geweet het nie iets oor die firma se finansiële agtergrond. Reed-Farben was'n private maatskappy. Geen deel van die ego kan verkry word deur die amptelike kanale of regstellings. Die volop fondse om hierdie geheimsinnige Switserse bron gehelp het om die maatskappy te begin, en die winste van algemene chemiese en farmaseutiese produkte het die besigheid gaan. Hy het gewonder hoe ver Marvin Benn sou gaan in'n ernstige e-pos om besigheid. Nie dat Reed-Farben was nie ernstig nie, maar in baie maniere iets vreemds gebeur het.
  
  
  
  Hulle het'n Chateaubriand en twee bottels van rose wyn. Op die regte oomblik, oor koffie en cognac, Nick gevra:: "Het jy al ooit met my vriend Hubie Dumont?"
  
  
  
  Sy leun met haar kop terug teen die sagte reling. Ee rumatiek gekom het sonder enige huiwering. "Dumont?" Geen. Ek het nog nooit gehoor van nen. Wie is hy en wat doen hy?
  
  
  
  "Verteenwoordiger vir chemikalieë. Ek het gedink jy kan dit bestel van'n ego firma."
  
  
  
  "Nee."Sy was dink. "Drake is onderhandeling. Sy het net die skryf van navrae. Hulle doen alles moontlik om te verhoed dat ons van die maak van persoonlike kontak met die verteenwoordigers."
  
  
  
  Hy vertrou Ay. Daar was iets oor Greta gemaak dat jy glo dat sy selde, indien ooit, gelieg, selfs al kon sy doen dit baie akkuraat as dit absoluut noodsaaklik is. Jy kan vertel deur die klein dingetjies, soos hoe openlik sy het geneem'n slukkie van haar drankie, en hoe sy gereageer het op sy soen laaste nag. In die meer belangrike sake, sy het'n stoïsynse kyk, 'n gevoel dat jy gou sal vergeet alles, en dat alles sal gou vergeet jy ook. Sy was wat genoem kan word'n volwasse vrou, het hy afgesluit, maar daar was iets ongerepte oor haar dit voorgestel dat die proses van grootword het nie veroorsaak baie skade. Dit is'n jammerte dat sy beland in hierdie firma. Sy sou gemaak het'n splash in Washington sirkels en waarskynlik het gou gevind dat'n goeie persoon.
  
  
  
  Sy kyk na hom dromerig. "Wat sou jy doen as jy het'n baie van geld en nie hoef te ry vragmotors nie?"
  
  
  
  "Ek het die dag af. Voel jy iets vir Hawaii?
  
  
  
  Sy lag en vryf haar wang teen die Ego se ken. Op daardie oomblik, het hy opgekyk na die verbaas en kwaad oë van Martha Wagner...
  
  
  
  Nick het haar'n stywe glimlag en begin om hallo te sê, maar sy loop gehou. Sy was alleen. Selfs dit, het hy gedink, nie net was ek word gejaag deur die hele Reed-Farben bende, maar nou is my beste verhouding is so gevaarlik soos'n verlate vrou kon wees — en dit was belangrik. Hy het gesê, "ek is jammer, Greta," en gevolg Martha oor die bar.
  
  
  
  Martha se gesplete was reguit as sy loop deur die lang vertrek. Iemand moet dit wou hê — óf by die bar of op die tafels. Nick vasgevang met haar wanneer sy was twee-derdes van die pad na die deur aan die ander kant. Hy sit sy hand op hare en gesê, " Martha..."
  
  
  
  "Ah, laat my alleen. Sy gryp haar hand weg, kyk rond vir'n oomblik, en dan gaan uit deur middel van die bar. Nick haar gevolg.
  
  
  
  "Martha, Martha, is jy op soek vir My?"
  
  
  
  Sy het gestop onder die kleurvolle ligte op haar pad na die parkeerterrein. Sy lyk hartseer, kwaad, opgewonde en baie mooi! — Hoe kan jy dink?" Dit was'n sarkastiese opmerking dat niemand verwag'n reaksie op.
  
  
  
  "Ek het my ego by die Pêrel."
  
  
  
  "Ek weet dat. Ek het gehoor hoe goed jy kan vlieg. En dat jy gevra as Hubie het geweet Joe Felix. En dat jy sal werk vir Pêrels. Jy sal eindig in'n vleismeul-en wat sal gebeur met jou! Wat dink jy Rick en die ander sal doen wanneer Pêrel vertel hulle wat hy gehuur het jy?"
  
  
  
  — Is hulle nog steeds hang uit met jou by Jim Perry se put?"
  
  
  
  Sy het'n paar stappe, haar skouers wat sy gebruik om te hou opreg soos'n kadet skool boy, nou op soek na moeg en verslaan. "Hoekom moet ek jou vertel iets anders?" Hy het gepraat met haar. "Want ons is saam, Martha. Ons is albei ewe op die risiko.
  
  
  
  — Het jy sê dat om te Greta Stolz, ook?"
  
  
  
  "Gaan vinnig." Hy sit sy arm om haar, baie versigtig. "Jy kan dink hoekom ek hang uit met Greta."
  
  
  
  - En, of! Omdat jy wil om te grawe meer van die kak Pitt was om te doen."
  
  
  
  "O,. Jy bedoel Pitt nooit gedrink totdat sy ego bedrieg...
  
  
  
  Sy kyk na hom. Haar oë was nat en soek. Toe het sy skielik glimlag, kort en bederf. Dit maak nie veel sin maak bitterlik, asof sy probeer om te wys dat sy verstaan die situasie. Sy ego het'n kort, siniese glimlag.
  
  
  
  "Alles reg, Jim," het sy gesê, nie trek haar hand weg weer. — Ek is op soek na Pete sedert sewe. Hy het nie hier te kom. Ja, die ouens van Rick is steeds die geval. Ek dink nie die groot base het gehoor van die naam van Jim Perry se bestuurder nie, alhoewel ek regtig wonder hoe dit is...
  
  
  
  "Vir een of ander rede, hulle het vergeet om te vra Kenny om my te help."
  
  
  
  "Of hulle het'n baie slim strik vir julle."
  
  
  
  "Ja," het hy gesug. "Martha, terug te kry om jou besigheid. Ek sal neem Greta huis so gou as wat ek kan ontslae te raak van haar behoorlik, en dan sal ek kom terug na jou. In daardie tyd, kan jy iets leer oor Pete. Indien nie, ek sal jou help jy dit vind.
  
  
  
  In die dowwe lig, soen hy haar. Sy het gewonder indien hy geweet het hoeveel sy nodig het om iemand te verlig haar las'n bietjie, selfs al is dit net vir'n rukkie. — Ek sal wag vir jou, " het sy gefluister.
  
  
  
  As hy stap terug deur middel van die bar, hy versigtig vee sy lippe met'n sakdoek.
  
  
  
  Versmorende'n groeiende gaap, Greta het gesê, "Ons moet in die lug as hierdie verstikkende rook," en benoud ego se hand. Toe hy die rekening betaal en het haar bydrae, het hy gesê as hulle loop om die motor: "Het jy'n lang dag gehad, Greta? Doen wat jy het om op te staan'n klomp by die werk? Is jy moeg, baba?
  
  
  
  "Die dae is baie lank, en ek loop nogal'n baie. Maar ek voel goed... " het Sy ego aan die regte kant van die ego motor. — Ek dink jy is die een wat moeg is." Laat my gaan — ek is lief vir om te probeer om'n ander motor elke keer."
  
  
  
  Sy het agter die wiel en die deur toegemaak. Hy sug. Wat emoe-benadering moet ek kies nou? Sy verskuif die motor uit die parkeerterrein en draai links, weg van die Copperpot Vallei. Dubbel martini of geen dubbel martini, het sy gery het wel, versigtig, nie te hard, en met haar hande op die stuurwiel. Hy gaap weer en heerlik om haar.
  
  
  
  "Net stem," het sy saggies gesê. — Jy het'n rowwe dag, het jy nie?"
  
  
  
  "Ek voel soos ek het al onderbreek," het hy gesê.
  
  
  
  "Arm seuntjie. Jy moet gewees het laat verlede nag as gevolg van my. Nou kalmeer...
  
  
  
  Sy draai af van die hoofpad op die geplaveide pad na die John van die Apennijnen Rivier, ry oor'n myl, en geparkeer in'n verlate weiding deur'n borrelende stroom wat was waarskynlik die rede waarom daar is'n klein plaashuis hier lank gelede. So ver as wat hy kon sien in die duisternis, was daar nie'n enkele gebou staan. Vroue perfek daarin geslaag om aan te pas, hier elke verteenwoordiger van die vroulike geslag verkies om'n nes vir hulself te leef in die berge...
  
  
  
  Sy was verskillend van Martha, wat altyd opgetree het op impuls, en verskil van baie van die vroue wat hy geweet het, wat vir die saak. Greta is gebruik om te metodies te ontleed en dan die bereiking van gevolgtrekkings. Sy streel hom, streel hom, fluister soet onbenullig om die emu, half-afsny van die ego, gelek die emoe se ore, krap die ego se nippels met haar naels, bietjie die ego se tong — sy aangeval in'n breë front!
  
  
  
  Nick ontspanne. Moenie argumenteer te veel. Lekker wees. Dink oor wat sy wil hê. Sy het reeds so baie teleurstellings in haar lewe. Hy flinched as wat sy gebruik om'n ongewone kombinasie van hande en streel. Wel, Carter, erken dit: dit is'n vaardigheid. Hy vrolik getrek uit'n kombers uit die agterste sitplek. Hawk kan trots wees op hom.
  
  
  
  Op die ongeslypte gras blyk te wees'n uitstekende matras. Hy sien Gretha hang haar klere op'n boom in die starlight. Hawk sou beslis waardeer hierdie vrou. Doelgerigte en akkurate. As hy sou voorgestel hey...
  
  
  
  Emu nie'n oplossing te lekker spekulasie nie. Greta ingesluk hom heeltemal. Net soos in die vragmotor taxi, daar was verrassings, net nou ih was groter, want daar was'n plek om om te draai en die toepassing van die veranderinge. Greta het geweet wat sy wou hê en hoe sy dit wou hê. Na'n baie aangename ervaring, val hy terug op die gras. As Greta ooit in aanraking gekom het met'n man wat nie kon waardeer al hierdie, dit kan verander in'n lewenslange verbintenis.
  
  
  
  Hierdie aktiewe en diverse benadering was stimulerend. Hierdie soort van ding nie gebeur het nie aan jou taco. Miskien was dit as gevolg van die TV: jy sit en geniet twee-dimensionele ontspanning en het vergeet hoe om te gebruik om jou liggaam te werk met die werklike plesier. Kry'n wonderlike ervaring! As jy vergelyk hierdie vrou na die verbeeldingloos, lui, bang syfers wat jy sal teëkom hierdie dae in Washington. Of, selfs meer irriterend, die narcissus wat wil skielik geword het aangeheg vir hom soos'n misvormde pie en teruggeval in haar droom wêreld.
  
  
  
  Greta het die voortou geneem totdat sy het gevoel dit was tyd vir haar vennoot te neem die leisels van krag, en dit het goed gevoel. Dit was duidelik dat sy nie uitgeput haar verskeidenheid van opsies in die kajuit.
  
  
  
  "Draai om," het sy gesê, liggies pluk aan Ego se heupe. Hy omgedraai.
  
  
  
  Nog'n bietjie van die nuus, nog'n briljante vind. Na'n oomblik, het sy snak na asem in die emoe se oor, " Jy is moeilik om te bereik, sy is welkom..."
  
  
  
  "Dit hou die pret gaan langer," het hy gefluister.
  
  
  
  O, wat'n vrou! Mans net graag goed-opgeleide perde en seksueel ervare vroue. Hy glimlag, bly dat sy kon nie kyk die emu in die oog. Maar dan is jy het om te begin met goeie materiaal. Wysheid en entoesiasme was onontbeerlik, want elke vaardigheid hang af van wat jou gesonde verstand sê vir jou...
  
  
  
  "Nou," het sy gesê, " gaan voort.
  
  
  
  Hy het gestop om te dink oor plesier en het tot besigheid. 'n geruime tyd later, as hy lê en kyk op na die sterre, sy steek'n sigaret tussen ego se lippe, die verlaat van ego te neem die pak om die motor vir'n rukkie. — Is jy baie moeg?" Sy het heerlik om hom. — Jy is'n harde werker, jy weet wat?"
  
  
  
  Hy het haar hand. "Jy is baie kreatief, Greta. Jy moet die duiwel se kunstenaar in die laboratorium.
  
  
  
  Hy kyk op na die sterre gestrooi oor die donker lug soos sprankelende kunsmatige sneeu op'n kersboom. Hoekom kan mense nie net geniet die lewe, goeie kos, plesier, seks?.. Dit is goed dat hy gedink oor dit. Hy het om te sit'n draad om dit en gaan voort met sy werk en vind dit. Maar hy het nog baie van die tyd; Odin se soek om die opsies te kry in die hoofgebou was nie goed nie, en later het hy probeer, hoe beter. Verder, Greta kan word om'n goeie kontak persoon. Jy kan dink van hierdie as deel van jou ego verantwoordelikhede. Hy druk'n sigaret, draai, en gevind dat haar lippe weer.
  
  
  
  Teen middernag, het hy laat val haar af op die rooi Porsche. Sy verstaan toe hy gesê het hy het om te kry tot by vyf, en selfs meer so wanneer hy voorgestel dat ons voldoen aan die dieselfde plek en tyd op vrydag.
  
  
  
  Dit het dit maklik gemaak om totsiens te sê. Greta het geweet wat self-dissipline was. Ek het te dwing om dit op myself al my lewe. Soos sy loop terug na haar woonstel op die Riet-Farben baie, het sy onthou wat Nick gesê het oor die maak van geld. Dit was redelik en gevaarlik, maar baie aanloklik. Dit sou baie lekker wees om geld te hê en vry wees. langs'n man soos Jim Perry...
  
  
  
  
  
  
  Nick gevind Martha en die Half-Kraai Bone in'n afgeleë hoek van haar restaurant. By die eerste oogopslag, hy het geweet hy was om te vra, nog steeds nie. So gou As wat hy gesien het die regte oomblik, het hy stil-stil het gevra wat ih se planne was. Hy kon help?
  
  
  
  Martha sug. — Ons kan kyk al die tente weer. Hy gewoonlik hang rond vir'n paar dae voor die verhuring van die ligte van die stad trek sy ego. En gou het dit met hom gebeur het.
  
  
  
  — Moenie die eienaars van al die ander plekke noem wanneer hy wys?" So jy sal nie waarsku hul ouens?
  
  
  
  "Hulle het nie verstaan my. Pitt spandeer baie geld.
  
  
  
  Dit was baie duidelik. Nick sê, " Vertel my waar om te gaan, en ek sal gaan."
  
  
  
  "Jy weet Gali, dooie takke, Ferndale, en..."
  
  
  
  "Ja. En Bar-Nutin, en Jim Perrault, en Spoor Vinnige — ek is op pad weste.
  
  
  
  Hy ry sy motor uit die kant deur toe Bob Poluvorona gekom het uit, spring oor die yster hek so maklik soos'n takbok, en het hom gestop. Die Indiese ingeskryf het. Ons het net'n oproep. Pitt op die Wikkel Slaag gym.
  
  
  
  Nick hardloop uit op die hoofpad. — Hy Is alles reg?"
  
  
  
  "Nee. Hy is beseer nie.
  
  
  
  Hulle dek sewe kilometer in twee honderd sekondes, en gestop by'n plek waar vier motors geparkeer op die regte kant van die pad. Een was omgekeer, maar dit lyk nie erg beskadig. Die ander motor het'n rooi lig flikker. Die uniform man het probeer om te draai op die walkie-talkie, wat voortdurend geknetter en bespotting. Nick en Bob het na die motor in die sloot. 'n man wys'n flitslig by Piet, wat sit in die voorste sitplek gekerm, meestal tot die reg en leun aan die linkerkant, asof hy was nie ry op alle. Hy was swaar gewapen en bedek in die bloed. Nick besef dat die ego is gebaseer op sy bou, hoof vorm, en baadjie. 'n hyg klink ontsnap uit die ego se keel. Die lig blink af van die tande vas aan sy ken in'n bloed-rooi massa.
  
  
  
  Nick het gesê — " Hou'n oog op hom, Bob. Ek neem haar kombers. Dag van die motor Vra, is nie gebreek nie. Hulle opgetel die ego as liggies as moontlik en toegedraai in'n kombers. Pitt probeer om te beweeg toe hy oorhandig en sê iets wat klink meer soos borrelende brabbeltaal.
  
  
  
  Nick leun oor hom. "Kalmeer, Pitt. Net moenie bekommerd wees nie. Dit is vir my, Jim.
  
  
  
  "Haar? ""haar?" Gebarste lippe en'n gebreekte kakebeen kon nie kry ons woorde uit.Nick is die hou van Piet se hand, en sy druk dit liggies.
  
  
  
  "Ja, Jim," Nick gesê paaiend. — Jy sal goed wees weer." Hy sit sy lippe aan sy oor en vra. "Wie het dit gedoen? Speeksel en bloed gespat op Nick se wang as hy het sy oor tot die gewonde man se lippe. "Z'ake'ense". Pitt getrek uit die ego met groot moeite. Hy hoes, spoeg uit te braak, en vra weer: "Jim?"
  
  
  
  Nick benoud Ego se hand en fluister, " Ja, Jim. Kalmeer, seun. Wat het dit gedoen?
  
  
  
  "Z'make'mense..." 'n oomblik van stilte, dan Pitt het nog'n konvulsiewe poging: "Z'make'mense..."
  
  
  
  'n nors stem van agter en bo Nick gevra, " Wat is jy daar doen?" Die ego moet nie aangeraak word nie.
  
  
  
  Nick staan. Die plaaslike polisie. Nick het net gekyk na die man in die lig van die motors en gesê, " ek weet nie.: "Dit lyk asof hy gaan om te gaan in'n bietjie van'n skok. Die stem van die rede waarom toegedraai haar ego in'n kombers.
  
  
  
  — Moet jy nie aangeraak het dit. Weet jy ego?'
  
  
  
  Die ego se naam is Piet Wagner. Ons is ego vriende.
  
  
  
  "Die ambulans is op pad. Ek weet haar ego naam. Wanneer was die laaste keer wat jy gesien het, ego?
  
  
  
  Bob Poluvorona sê vir emoe.
  
  
  
  Nick probeer om te sê, met'n plaaslike aksent. "Ego het nie seergekry nie Yoda dat daar nog baie."
  
  
  
  Geen, dit lyk asof hulle gegryp en hom beroof. Ego beursie is weg.
  
  
  
  Die gesprek was verbind deur'n goed-gebou man in oorpakke, wat staan op'n afstand. "Ek weet Pete goed. Ek het hom ry oos en honked die emoe se horing. Daar was'n ander man op die wiel, en dan sien hy haar in die spieël, as die motor maak'n volle draai. Daar was nog'n motor agter dit. Hy is redelik seker dat'n man gekom het uit op die nah en hulle het voortgegaan ooste. Haar onmiddellik omgedraai en het gevind dat die ego openlik hier." Ego se woorde was opreg. — Ek genoem Ego se suster.
  
  
  
  Nick skielik leun oor Pete se erg beskadig kop. Hy voel vir die jugulêre aar en liggies raak aan die ooglid wanneer die polisieman het gesê, " Haai, moenie raak dit totdat die ambulans kom."
  
  
  
  Nick staan op en sug. "Wag ih, maar ek dink nie emu moet'n ambulans.
  
  
  
  Nick was reg. Piet was dood. Die ambulans personeel het Ego se liggaam, en Bob het gehelp om die polisie beampte met die data vir die verslag. Daarna het hy gery terug te lig Martha. Bob geloop het half-defensief in die kombuis. "Hey, jy my vertel.
  
  
  
  Nick het dit gedoen. Hulle was in haar hoek op die rug, en hy het dit laat lyk minder erg as wat dit werklik was. Sy het nie gehuil of ontsteld te raak nie; sy het ingestem, maar haar donker oë was nat en moeilik om op dieselfde tyd. Nick het hulle koffie en'n skoot van whiskey. Na'n paar kort hartseer opmerkings, sy was stil vir'n lang tyd. Dan het sy gevra: "Het jy laat die ego met Pêrels?"
  
  
  
  — Soos ek gesê het, ja.
  
  
  
  Sy het na die telefoon stand en kom terug'n minuut later. — Hy het sowat vyf uur. En niks het gebeur nie.
  
  
  
  "Dit sou beter wees as ons met die ego..."
  
  
  
  — Ek het gesien jy probeer. By Chez Rouge.
  
  
  
  "Dit is nie regverdig nie, heuning. Kostya vra as jy wil om dit te glo of nie.
  
  
  
  Sy laat sak haar oë. "Ek is jammer. Maar ek sal uit te vind wie se ego is vir dood agtergelaat!
  
  
  
  "Die polisie sal kyk."
  
  
  
  "Hierdie stoom enjins kan nie eens vind die mans se kamer. En as hulle daarin slaag, kan jy koop ih met verandering rondom die slot masjien.
  
  
  
  Sy was, natuurlik, baie ontsteld. Nick het gedink oor wat sy gesê het toe die polisie opgedaag het — 'n man wat hy wil ontmoet voor,en nou'n speurder. Hy het gevra die gewone vrae, niks meer nie. Nick bly weg. Martha vermy die noem van die naam Pêrel en het net gesê dat Pete dronk was. Hulle knik, asof dit alles verduidelik.
  
  
  
  Toe hulle weg is, het sy gesê: "Sien?"
  
  
  
  "Nie regtig nie. Hulle is oorwerk. Jy het nie vertel my alles wat jy het geweet, óf. Hulle sou geneem het om die wenk dat hy links Pêrel op vyf.
  
  
  
  Sy het'n skrikwekkende gesig. Twee goed-geklede, fun-loving ouens stap oor na die kroeg met groot fanfare. Martha laat Em sit en stap oor na hulle. Nick omhels Bob Poluvoron oor die kamer, en wys met sy kop op die twee mans langs Martha. "Wil jy weet wat ih?
  
  
  
  Flash Waldo en Ben Millikan.
  
  
  
  "Het hulle weet Jy?"
  
  
  
  "Ja."
  
  
  
  — Was hulle ego vriende oor drankies?"
  
  
  
  "Soms. Maar hulle sal nie veroorsaak dat emu skade.
  
  
  
  Nick gaan terug na die tafel. Martha het dadelik begin om vrae te vra oor enige mans wat dalk'n lokval gelei Pete. Toe sy kom terug na hom, het hy terloops gevra: "Het jy iets leer?"
  
  
  
  "Nee. Hulle het net kom uit Smee-Aansluiting.
  
  
  
  — Kan jy glo hulle?"
  
  
  
  "Ek is besig om te glo niemand nie."
  
  
  
  "Sou jy het gedink dat miskien was hy'n hotel, om'n paar in-persoon onderhoude vir sy verhaal oor die Riet-Farben — en dat hulle was agterdogtig van ego vrae?"
  
  
  
  Sy het haar donker oë wyd. Daar was woede en vrees in nen. "Ek glo... hulle sal nie..."
  
  
  
  "Waarskynlik nie."
  
  
  
  Hy het reeds sy eie rumatiek. Nie van haar woorde; hy het nie vertroue in haar, en nie een het sy, het hy gedink. Hy het klaar sy koffie en gesê, " ek is jammer oor jou, Martha." Haar, ek dink jy wil om alleen te wees. Sien julle môre.'
  
  
  
  Hy het geweet dat sy nie wil hê om alleen te wees. Sy wil om hom te help om haar te wreek Pete. Haar koel "Dankie" seer Ego meer as wat hy gedink het.
  
  
  
  Hy gery het na die Alpe, het die stam van sy Ford, het drie sakke na sy huisie,en versigtig trek die gordyne. Wanneer hy sit op swart ballet pantoffels met kreukelpapier sole en'n donker blou hemp, jy kon sien hoe hy lyk soos'n heeltemal ander persoon. Deur Nicholas J. Huntington III Carter Stahl deur Nick Carter, N3 op BYL, 'n man wat spesiaal opgelei en toegerus vir die werk. Die man in die kamer was nie meer Jim Perry.
  
  
  
  Hy trek sy hemp en gordels wat lyk soos'n wit nylon geld gordel. In verskeie kompartemente is alle vorme van skeppings deur Eglinton en Swart, die base van die BYL se tegnologie-afdelings. Daar was verharde staal probes, hake, tekens, C4 plofstof van verskillende vorms, dodelike en verlammende bomme, onbreekbare skale gevul met swawelsuur of picric suur.
  
  
  
  Die sakke vervat ander bande vir ander maatskappye. Insluitend'n baie slim een met'n luister-toestel en'n radar detector, en die een wat jy toegelaat om die lewe te bly vir'n rukkie in die woestyn.
  
  
  
  Wilhelmina, 'n Luger met'n kort loop en'n smal plastiek boude, was in'n stywe sak onder sy arm. Hugo, 'n vlymskerp stilet, lê op die Ego se linker voorarm. Hy het gestop om'n paar meer dinge in sy sakke en sit die sakke terug in die bagasie kompartement.
  
  
  
  Voor die draai van die heiliges, het hy ook hang'n sak van Pepitas op sy gordel — vinnig optree gas-granate wat tydelik neem iemand uit die kamer sonder om te veroorsaak permanente skade. Wilhelmina, Hugo, Victoria kalita, Pierre en Lulubelle... hulle verskyn as nuttig kode woorde vir die versoek om wapens. "Stuur vir my sweedse babas", as die vyand was meeluistering, maak nie veel beter gevoel as "stuur vir my twee sweedse-tipe pistool gewere".
  
  
  
  Soos die geval was met die militêre, waar hulle geweet het hul Lang Tom, Eerlike John en Jolly Harry, hierdie name vir die dodelikste wapens het nou gevind aanvaarding onder BYL vegters.
  
  
  
  
  Hy gery het-wes, weg van die Riet-Farben, en volg die pad wat omring die fabriek, op pad'n bietjie verder in die rigting van die aanloopbaan. Net'n kilometer van die aanloopbaan, het hy gery die Ford deur die digte plantegroei van'n ou roete aan te meld hy het ontdek tydens sy eerste verkenning. Na twee honderd meter, het hy kon nie verder gaan en draai af van die brylev. Gebaseer op die ego kaart en te oordeel aan die heining, dit moet nou wees'n paar honderd meter weg van die agterkant van die kompleks, waar dit gaan op die heuwel aan die personeel kwartale. Dit lyk soos'n logiese plek om te dink. Daar, omring deur families met kinders, jy kan nie te versigtig wees met die dood val, hoë-spanning drade, en toothy Doberman gesigte. Die emoe het om te veg sy pad deur die digte takke van die eike en jonk konifere. Dit was'n ware marteling, maar dit het ook aangedui dat die wagte nie dink'n inval poging van hierdie rigting is baie waarskynlik. Hy byna gehardloop in'n heining in die donker.
  
  
  
  Hy het reeds sny uit twee stokke met'n spleet aan die einde. Nou sou hy voeg'n stukkie van die draad, hou knuppels in rubber handskoene, en die grond van die heining. Niks het gebeur nie. Dit was'n gewone fabriek heining met drie rye van doringdraad bo-op. Hy skyn sy flitslig op dit vir'n oomblik. Een stuk doringdraad was verbonde aan die isolators. As jy sny die draad, die relay sal sneller en die alarm gaan af. Hy trek'n groot denne tak uit die onderbos en leun teen die heining, dan sny twee rye van de-energieke doringdraad, versigtig gekruip onder die sein draad, en gespring om die grond aan die ander kant.
  
  
  
  Hy was stil en luister. Al was stil. Hy steek die luister-apparaat in sy oor en luister weer. Hy kon hoor die gewone klink, maar hulle was moeg. Hy stap stadig op, luister aandagtig. Die amplitude van die seine het nie verander nie. Hy verbind die draad wat hy gebruik om grond van die heining aan die netwerk, en gevind dat dit gedeeltelik geblokkeer seine in die ego rigting. Die elektroniese waghonde was nie geposisioneer langs die heining, maar verder binne-in.
  
  
  
  Hy het gekruip oor die berg en sien die ligte van die fabriek geboue. Die klanke en geknetter in my ore het harder. Hy versigtig gly teen die helling en, met die hulp van'n draad beleid, vinnig geleë is die bron van een van die pvb-seine. 'n pilaar wat lyk soos'n ou heining post. Dit het toe hy sit sy skouer om dit te. Hy koes soos'n linesman op'n Amerikaanse rugby span en lunged by Nah. Die rek breek en val af. Hy trek dit'n paar meer voete, so dat al die drade in die ego basis is afgesny.
  
  
  
  Toe hy hardloop skuins oor die heuwel in die ander rigting, in die rigting van die hoofgebou; nou het hy geslaag het in die vervaardiging van plante op'n gesnyde grasperk. Hy bereik'n omheinde af transformator kiosk en val op die grond agter dit.
  
  
  
  Die speelgrond was verlig oral, en hy gekruip na die donkerste hoek wat hy kon vind, lê op sy maag op die basis van die ingeslote plaza. 'n motor neurie saggies bo hom.
  
  
  
  Die motor jaag op die heuwel van die hekwagter se lodge, sy soeklig verlig die heining waar dit kan en waar dit nie kon nie, die gebied rondom dit. 'n sekuriteitswag het gekom om die hekwagter se lodge — hy lyk soos'n speelding soldaat van hierdie afstand-en het'n Doberman van die kamp. Hy stap in die ooste langs die heining. Dit sal neem om die Emu'n uur om te kry deur middel van die versperring te waar Nick het sny die doringdraad. Daar was ook die moontlikheid dat hy sou gestop het sy navorsing deur toe.
  
  
  
  Dit het gelyk om te Nick dat hierdie is net die eerste reaksie om die alarm. Hierdie dikwels met hulle gebeur het wanneer die diere in aanraking gekom het met kettings of as'n gevolg van ongelukke. 'n groot voël wat het opgetel'n wurm kan begin met'n alarm. Maar een of ander manier die ander span was nou wonder hoekom smash het heeltemal gesluit. As'n slim man was sit in die voorkant van die ossilloskoop laaste nag, sou hulle gevind het die verwoeste paal binne'n minuut, maar hulle waarskynlik nie. Die uitgeslape wagte is'n byna uitgesterf teel...
  
  
  
  Na afloop van die motor en die man en die hond is buite sig, Nick het oor die gras en die pad, spring op die laai dok, en hurk op die belangrikste straat van die huis, wat kan die mense in die wit jasse slaag deur middel van wanneer die laai of aflaai. Met die hulp van'n ondersoek en'n paar sleutels, het hy vinnig die deur oopgemaak. Hy gegly binne-in en dit gesluit agter hom. Daar was geen alarms. Miskien is die alarm-stelsel is verbind tot die belangrikste stelsel wat hy gebruik het, of die main fuse blaas wanneer hy skeur die drade van die paal.
  
  
  
  Hy staan in'n blink wit-geteël gang. Daar is twee vensters aan die linkerkant, en die hutte buite hulle was gehul in duisternis. Hy het voortgegaan in die T-vormige gang.
  
  
  
  Hy loer om die hoek'n bietjie verder aan die links en regs. Wat'n plek om te werk! Die lang gange was soos tonnels rondom skitterende wit ys, kristal helder en sinister, soos'n koue crypt. Daar was'n reuk wat lyk voortspruit rondom al die bedryfstelsel kamers en spreekkamers van dokters en tandartse oor die buite swembad. Swak en uitgeslape , het hy kon nie help nie, maar dink van die skerp staal in sy vlees, van die onafwendbaarheid van die dood. Eter en saam aldehied, alkohol en alkali, swael en olie, reuke wat'n persoon kom by die wêreld en laat weer. Nick begin. Emu graag om te dink van homself as'n persoon vry van emosies, terwyl die werk, maar dit was baie creepy.
  
  
  
  Ver na links, in die rigting van die kantoor gedeelte van die gebou, 'n figuur in wit geklee en creepy oor die saal, waarskynlik te beweeg van die een stoel na die ander. Nick het reg so gou as die spook was weg en stap vinnig af in die blink gang. Ego'n donker liggaam op'n wit agtergrond sou'n maklike teiken vir die shooter.
  
  
  
  Hy het die kantore. Die deure van sommige is oop, die ander is gesluit, en die name is geskryf op die deure. Dit was donker oral. Hy kon sien laboratorium kamers van die grootte van'n banket saal; 'n enkele heilige lig was aan die brand, en hy kon hoor die gedruis van die pompe en motors. En skielik was hy waar die hotel moet wees. 'n dubbel staal deur wat was oorspronklik veronderstel om oop te maak in die sentrale ruimte van die gebou wat voorheen gehuisves Lyman Elektroniese vervaardiging departement. Daar was'n waarskuwing bokse in vier tale per dag:
  
  
  
  
  DIE LEWE-DREIGEND. MOENIE TEKEN IN. TOEGANG IS SLEGS VIR PERSONEEL MET SPESIALE TOESTEMMING.
  
  
  
  
  Dit het'n duur slot wat uitgeput as gevolg van die baie sleutels ingevoeg talle kere. Dertig sekondes later, Nick het die deur oopgemaak en dit gesluit agter hom. Net buite die deur was'n skerm uit te hou enige indiscreet blik. Nick kyk rond en hou sy asem op. Weer hierdie emosie, maar hierdie keer is heel aanvaarbaar!
  
  
  
  Hulle lyk soos reuse wyn bottels gestoor word in vier lae in'n aseptiese bedryfstelsel kamer so groot dat'n sport vliegtuig kon geland het daar. Nee, nie bottels nie, maar ses-voet proefbuise gekantel effens uiterlike, elk met die liggaam van'n naakte man staar onbegrypend na hom!
  
  
  
  In vergelyking met die gange, die groot ruimte was nogal verlig. Nick trap in die derde ry. Oop staal trappe gelei op'n gereelde tussenposes te wentel van bo of onder, en tussen die teenoorgestelde rye van die glas doodskiste was'n netwerk van wandelpaaie. Hy het opgekyk. Monorails hardloop tussen die hoë rakke; proefbuise kan bedryf word of verwyder word met behulp van'n soort van die brug kraan. Dit was heeltemal stil. Die duisende van die oë het haar hoendervleis. Outomaties, ego se hand bereik in die minuut onder sy hemp, om wat hy getrek uit'n masker met splete vir sy oë, neus, en rta. Nen was geklee in'n swart-en-wit masker, gevou in'n sak nie groter as'n lucifer. Vir een of ander rede, het hy swart. Stilte, in die lanfer sole, het hy neergedaal het die eerste leer, wat lyk soos'n skip se leer, en genader om die eerste ry van mense met'n groteske voorkoms in proefbuise. Dan, aan die agterkant van die steierwerk, het hy gevind dat'n ingewikkelde stel van die buise en drade wat lyk soos netjies gehou veelkleurige naelstring toue. Hy gekniel en loer deur die glas buise. Elke roerloos liggaam het'n wit tube lei tot waar die naeltjie moet wees, van'n blou tube na die gebiede van die lewe, 'n rooi draad om die koppe, en'n groen draad aan die bors.
  
  
  
  Hy kyk versigtig na die naaste liggame en tot die gevolgtrekking gekom dat ih geplaas is kop af, die verlaat van sy ooglede oop. Was dit die massa moord of graf beroof op'n besonder groot skaal? Em het om te sluk iets, en hy onderdruk'n chill. Sekerlik, jy sal vind jouself in die middel van so baie sterftes! Hy versigtig mimmed verby die ry van die leë liggame, en dan iets skielik aangebreek op die ego. So ver soos hy kan sien, al die instrumente is identies. Dit is heel moontlik dat hulle was geskep sinteties!
  
  
  
  Hy hou sy asem op. Pitt het so ver gekom, ook, natuurlik, waarskynlik deur die gat in die heining wat hulle gebruik om te trap die vreemde. Ek weet'n paar besonderhede, het hy in staat was om te ontduik die wagte en kry binne-in. Hulle het hom gevang, beplan om te ry met sy motor in die afgrond te maak dat dit lyk soos'n ongeluk, maar die bestuurder waarskynlik paniekbevange wanneer die fris man honked sy horing en gerem in die agterkant van die motor, want dit was nie Pitt wat jy ry. Iets soos dit moet gebeur. Maar dit kon nie verduidelik word! Tensy hulle kan groei'n hele mens en kerf die nodige organe regoor die sintetiese prototipe! Om jou nuwe dollar stapel en ons sal kerf uit die ego vir jou deur die aantal G999. Nick se vel kruip weer. Die manlike figure was voltooi in detail. En die vroue se kinders? "Ek is jammer, mevrou, maar ons het nie enige borste of moederskote wat beskikbaar is.
  
  
  
  Wat het die rooi draad op die skerm beteken? Kan hierdie syfers uiteindelik kry geestelike krag? Doen wat jy wil om te geword het van die eienaar van so baie Frankenstein se Monsters as moontlik? Het Reed-Farben van plan is om te verkoop mak gereed gemaak slawe? "Koop vir jouself'n assistent en gebruik dit vir die lewe - glukose vir die ego" sal kos jou minder as'n dollar'n week!
  
  
  
  Hy kyk na die naelstring toue strek oor die kamer, soos die koppeling van drade van'n groot telefoon ruil. Hy het gevind dat hulle was wat deur die muur deur'n opening in wat blyk te wees'n geslote dubbel deur. Ego se oë ook val op die deur langs die deur gemerk HOU ALTYD GESLUIT. Hy gly binne-in en kruip agter'n geslote tenk sowat drie meter hoog.
  
  
  
  Hierdie kamer, nie so groot soos die ander, was geleë naby die laai hawe. Pype hardloop van die gebou-in vlekvrye staal tenks vir die eksterne dreineer, en die naelstring toue, opgerol in dik wit plastiek pype, was verbind aan die tenks. Dit verduidelik die probleem met die kragtoevoer. Het hy gehoor het'n lae brom, kliek, en die gegons, en kruip langs die ry van klank tenks.
  
  
  
  'n man in'n wit jas was dut met sy kop in sy hande op die U-vormige skakelbord. Dit lyk soos die beheer kamer van'n kragstasie of'n olie-raffinadery, of'n futuristiese lug verkeer beheer stelsel. Agter die kateder, waar talle ligte het die indruk van'n stad gesien het in die nag uit'n vliegtuig, twee reuse rekenaars en hulp-toestelle is beskou al oor die muur. Die woer was wat veroorsaak word deur die spin van die geheue bande. So hierdie brein gewerk het! Maar as hulle kon program so'n metode van kunsmatige reproduksie op hul eie diskresie, op sal-wat doen wat jy nodig het, 'n dokter, 'n prokureur, 'n Indiese stam-leier, 'n soldaat, 'n politikus, 'n departementshoof of'n rower? "terug dan, hulle het'n krag van ongekende omvang wees!
  
  
  
  'n klokkie lui saggies in die preekstoel. Die man in die wit lig sy kop, kyk na die sensors, druk knoppies, omgekeer'n skakelaar, kyk op sy horlosie... hy laat sak sy kop weer. Dit was vier uur op die klok, Nick opgemerk. Dit is tyd om te verlaat voor dagbreek. Jy sal nooit raai wat interessant is, val hierdie organisasie het voorberei vir diegene wat daarin geslaag om te glip deur middel van die struikelblokke. Hulle kan gevind het die doringdraad sny deur die nou. In plaas van'n maatskappy wat slegs agtervolg kommersiële doelwitte, Riet-Farben was gewapen tot die tande.
  
  
  
  Hy gegly terug in die groot kamer en die deur toegemaak. Hy kruip versigtig verby die rakke van die groei kiste, as hy geestelik het hulle geroep. Hy was sowat ses treë van die leer wat hy neergedaal het toe hy skielik iets stilletjies gedruis teenoor hom oor die pas tussen die loopplanke.
  
  
  
  Hy vang homself te laat. Ego is gryp van agter en gryp met albei hande, wat byna klop ego se been af. Sy sterk arms is soos staal klampe toegedraai in leer.
  
  
  
  Voordat hulle kon voltooi die vang, het hy begin met'n teen offensief. Hy gestamp sy tone, het sy hakke op sy skene, wikkel agteruit, gebuig en wikkel. Hy het nog nooit iets so kragtig, unflappable, en vreesaanjaend. Die tentakels strenger selfs meer en veroorsaak emu pyn.
  
  
  
  Hy verskuif sy sentrum van die swaartekrag om te probeer om'n nagewaza gooi of'n atemiwaza aanval, afhangende van die truuk of die opponent se verdediging. Die moeilikheid was, al sy optrede was perfek! Sy duime gevind dat die kwesbare kolle op sy voorarm.
  
  
  
  Nick gestop, selfs al is sy brein besig was vinniger as om stil te staan. Weer daardie walglike iso rta hospitaal reuk wat gevee deur mimmo ego se neus. Nick, wat het maande op die stoei mat die beoefening van al die martial arts tegnieke gesamentlik bekend as" judo, " sou geweet het wat dit beteken om te wees perfek in hierdie veld. Toe hy geweier het om die sdzisenhontai, of die perfekte balans, sy teenstander was bereid om te laat die emu probeer om'n spesifieke gooi of beweeg, maar Nick het geweet dat die ego sou onmiddellik geslaan word deur'n selfs beter opsie wat gebaseer is op sy eie keuse...
  
  
  
  Nick gestop loop. Sy teenstander se ego het die dieselfde, sy duim kruip tot'n senuwee in Nick se arm en byna breek die emoe se ribbes met'n ander gryp. Met'n kragtige skop van sy voet, Nick gooi al sy Alenka aan die kant-direk by die naaste ry van glas buise, waar die leë oë van die "manne" staar na die dreigende stryd.
  
  
  
  Die reuse op sy rug uitgeswaai saam met hom, en dan sleep sy groot proefbuise weg. Nick het vir die steierwerk weer. Dit was die regte taktiek, die teenstander se ego het nie wil hê om hulle te beskadig word. Die arms om hom losgemaak hul greep, die een hand aangrypende ego se pols, en die ander probeer om te gryp ego se arm uit te voer'n randorikat gryp. Die laasgenoemde verwilder Nick weg deur die slaan van sy teenstander met twee vingers.
  
  
  
  In plaas daarvan, hy het'n skop geskiet. Hy was terug gegooi te kla soos die laaste deur onervare kinders. Dit lyk baie erger as wat dit eintlik was, want Nick hom laat wegkom; die onderbreking was baie welkom, en hy laat sy vyand dink vir'n oomblik dat hy gewen het. Met sy arms na binne gekeer en gebuig by die elmboë, Nick geland op die muur in die ontvangs area van zampo ukemi.
  
  
  
  Ses meter weg van die een wat klop ego nog af, hy lunged weer, onmiddellik in perfekte hidarisjizentai balans — die duim van sy linker voet wys na buite.
  
  
  
  Skielik, het hy besef dat hy was die gesig staar een van die proefbuis "manne" in die gehoor! 'n kunsmatige persoon? Hy betwyfel dit. Hierdie een lyk baie werklike en die lewe... Nen was geklee in'n wit moulose hemp, wit broek, en blou tekkies sonder veters. Die skepsel onmiddellik aanvaar'n shizen-hontai inhou — die perfekte balans met sy voete vlak. Nick oorgeskakel na migisjizentai - reg duim vorentoe, maar altyd in perfekte sentrale balans. Die ego teenstander staan roerloos in die voorkant van hom.
  
  
  
  Maar die onthulling is nog nie verby nie. Soos twee koue, berekening, polsende kwik lampe, die bleek blou oë staar terug by Nick. Nick het sy regterhand soos'n bokser begin sy laaste ronde en het gewonder of hy kon doen om'n gooi oor sy skouer. Die opponent se ego hand verskuif van'n duim, maar nie genoeg om te veroorsaak dat kuzureta of'n wanbalans wat sou die beperking van die opponent se ego.
  
  
  
  As rekenaars opgelei het hierdie ouens volgens die programmeerders se instruksies, Nick gedink het, het die programmeerders sou verlaat het'n baie van die dinge aan die toeval. Hulle het na bewering het nie nodig om jou te herinner hierdie robot presies wat'n goeie judoka is op hierdie stadium.
  
  
  
  Nick het gedink van Frankenstein weer. Nou is hy was vasgevang in'n stryd met so'n monster; hy het dieselfde reghoekige vorm, maar nie die dieselfde verskriklike letsels. Die ego monster lyk baie meer versorg, soos'n perfekte moordenaar met'n reguit uitdrukkinglose gesig. Twee honderd en veertig pond, Nick beraam, en niks, maar die been en spier...
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 8
  
  
  
  
  
  
  'n fliek wat gevolg sou kos'n fortuin op'n swart rubber vloer te midde van die antiseptiese en steriele voorkoms van'n reuse-laboratorium produksie fasiliteit. So'n ding kan nie meer nageboots word. Sal jy ooit in staat wees om saam te bring twee wesens, een rondom wie is veg vir sy lewe, en die ander is veg of ego, die lewe maak nie saak nie, en beide van hulle is meesters van judo, karate, savate en talle variante van hierdie veg tegnieke?
  
  
  
  Elke keer Nick probeer om weg te hardloop of die bekendstelling van'n aanval, die wit reus oorgeneem het. Hulle gebruik die Grieks-Romeinse stoei, jiu-jitsu, rof gooi en stoot. Vir elke aanval daar is'n verdediging, vir elke verdediging daar is'n toonbank. En byna enige opposisie... in elk geval, lees die geskrifte van Dr Kano, bekend vir sy boek Sodeturikomigosji.
  
  
  
  Nick het nie eens vind sy superioriteit in judo met die BYL instrukteurs. Ego is besonder skerp oë, ego se merkwaardige responsiwiteit, en ego se konstante goeie gesondheid selfs die ego weerstaan hulle. Maar dit is hier...
  
  
  
  Die wese aangeval het, verdedig, geskerm, geblokkeer — alles is fine. By een punt, Nick was vasgevang in'n wrede judo dood greep: hadakajime. Sy longe pyn, en wanneer hy homself bevry van hierdie moorddadige truuk, hy het gevoel asof hy afgeval Niagara Falls, vasgevang in'n bier vat. Hy was daarvan oortuig dat hy sou nie in staat was om vry te breek as hy het nie het so baie ure oefen spesiale beweeg met George Stevens.
  
  
  
  Nick se skoppe om die monsters ' lies was akkuraat weerspieël deur die arms gekruis. Hy het ook gebruik word om hierdie verdediging op sy eie, en dan gryp sy skeen. Om te ego se besondere vreugde, emu daarin geslaag om af te skud sy teenstander... eng ontsnap katagura. Nick teruggeslaan, naelskraap mis'n slag na die solar plexus en'n slag vir die nek.
  
  
  
  Hy het gevind dat as die vermoë gegee om te neem die perfek balanseer posisie, die monster sou navolg die emu en laat die inisiatief om die emu. Die skepsel onmiddellik gereageer het op enige aanval of verswakking van sy verdediging... beide ego en verdedigende beweeg en lunges was uiters akkuraat.
  
  
  
  Nick het'n vinnige geestelike scan van sy wapen. Die gas bomme en Hugo het nie pas — die emu sou nooit tyd gehad om die eerste een, en'n goed-opgeleide judoka kan maklik fended af'n mes aanval.
  
  
  
  Dan net Wilhelmina gebly het, maar hy het die sterk indruk dat die kamer, sowel as die volgende kamer, was toegerus met'n alarm stelsel wat reageer op enige harde geraas. Dit lyk soos sy geprogrammeer om dood te maak, het hy gedink.
  
  
  
  Geprogrammeer? Hulle kyk in mekaar se oë op kort afstand.
  
  
  
  Kom ons probeer nou iets wat nie in die program? Nick gevra.
  
  
  
  Geen reaksie nie. Haar blou oë skitter.
  
  
  
  Nick het omgedraai en geloop.
  
  
  
  Hy het dit nie waag om terug te kyk. Wat ook al die spoed wat hy kan ontwikkel, hy vertrou op sy kragtige been spiere. In hierdie sprint, hy stel'n tyd naby aan die rekord - nou kan ons net hoop dat hulle nie produseer ouens wat ook breek rekords!
  
  
  
  Hy koes sy kop tussen sy skouers op en swaai sy arms. Dit is heel moontlik dat hy het'n paar soort van rekord onder ih met'n stryd toneel en'n wit teël muur naby die beheer kamer. Hy het vinnig genader lekke. Hy gedreig het om te loop deur dit of smash sy kop op dit.
  
  
  
  Jy kan dink dat hierdie wesens is opgelei — geprogrammeer — te jaag. En, as hulle gevang met jou, aangeval, getref en gooi. Dit hang alles af van die spoed - hulle waarskynlik nie die program ih genoeg om te stop in die tyd. Enigeen kan stop. Die ander drie meter van die muur. Nick koes, gerem, draai, en tref hom in die kreun met die dieselfde zampo ukemi hauchi wat hy wil gebruik wanneer die monster gegooi ego by die ander kreun. Hy draai om en stoot af in die teenoorgestelde rigting, soos'n swemmer op'n draai.
  
  
  
  Die monster stadiger en stadiger. Nick getref sy voete op die knie vlak en sy enkel verstuit. Die monster is nog steeds nogal'n bietjie van die momentum wanneer dit klap kop eerste in die teël muur.
  
  
  
  Nick gerol op sy kant en lê hygend. Hy het nog nooit gevoel so gedreineer fisies of geestelik voor. Die monsters'n teiken was gedraai en gedruk teen sy nek, asof dit het gesink in'n sement dam wat geen water in dit. 'n lae, finale fluister uitgebreek rondom die oop rta, en'n rooi druppel drup van sy lippe op die rubber mat. Sy blou oë bly half-oop. Hulle het hul glans verloor.
  
  
  
  Nick bereik uit en steek twee vingers in die rooi vloeistof. Hy voel dit. Dit was regtig bloed. Dan, hygend swaar, hy hardloop af in die pad wat hy gekom het uit.
  
  
  
  Iemand het iets ontdek. Al die ligte op die eiendom was op. Drie sekuriteit voertuie geparkeer naby die heuwel waar hy gekom het, die skandering van die gebied met kolligte. 'n wag wat gegaan het op patrollie met'n Doberman af gekom het, het beduie, en ander wag ontmoet ego rondom die hekwagter se lodge met twee ander honde.
  
  
  
  Nick het in die verlede'n groot gebou, agter'n lae bos, en het'n boog in die rigting van die hoofpad. As hy draai die hoek en was oor die hoof-ooste, die emoe se pad is geblokkeer deur'n groot figuur, 'n groot, twee-honderd-en-veertig-pond, blou-oog monster!!
  
  
  
  Nick vries. Hy voel homself groeiende koud binne. Dit was die persoon wat hy het net gesien sterf, of iets wat gebreek het! 'n vierkant teiken, 'n sin, mooi gesig, helder blou oë wat lyk soos die voorkoms van'n Siamese kat kyk na'n hondjie hooghartig. Maar dit was iemand anders, in die donker klere en dra'n hoed! Nick het'n diep asem, So een meer! Die een wat die ompad buite. Nick opsy. Die skepsel het die dieselfde, sê, "Kom saam met my, asseblief."
  
  
  
  Die stem is absurd volle en musikale, die uitspraak is'n uitstekende militêre eindig. Sy stem was so glad en meganiese soos dit was op die radio of op televisie.
  
  
  
  "Wat is jou naam? Nick gevra rustig.
  
  
  
  "John. Kom asseblief saam met my."
  
  
  
  "Hulle moet genoem jy die Tweede Frank. Ek het net met jou vriend Frank die Eerste.
  
  
  
  "Kom saam met my, asseblief."
  
  
  
  Nick getrek Wilhelmina so vinnig as wat hy kon, en het die wapen oop onder die dier se neus. "Staan terug, John!
  
  
  
  John stap na hom, koes'n openhartige mimmo van hom as hy sy hand gelig. Die ander een, Nick het gedink, perfek geprogrammeer om die nederlaag van al die wapens. Hy geskiet John twee keer in die linker knieskyf, wetende dat die eerste lummel tref die middel van die skyf, maar hy het nie weet as hierdie wesens het'n sensitiewe dyspier. John duie gestort het soos'n toring met'n plofbare lading ontplof by sy basis. Die blou oë draai wit. So hy voel die pyn.
  
  
  
  Nick gesoek Ego, en ek het gevra vir wapens, hou my oë op die lewe-dreigend arms en bene. Hy het niks gekry nie en was nog nooit weer aangeval. Miskien is die sterk pyn impulse in hierdie sintetiese mense het veroorsaak dat die dieselfde kortsluiting in die brein as in die werklike mense.
  
  
  
  Nick hardloop oor die grasperk, nog steeds beskerm deur die bosse tussen hom en die toring. Teen die tyd dat die wag met die hond wat gekom het om uit te vind wat die skoot afgevuur, N3 was net'n klein figuur klouter teen die helling af na die opening onder die heining deur die hoofpad. Net voor hy was heeltemal uit die oog van die fabrieke en die fabriek gronde, Nick kyk terug. Reed-Farben sekuriteit blyk te gewees het'n baie besige hierdie vroeë oggend. Hy het gewonder as iemand rondom hom het geweet dat die mense wat te vinnig ry in motors, jaag met honde, klim die heuwel hy het sy pad naby, of trudging oor die grasperk na'n Doberman wat sou gekry het wind van die nuwe roete, wat is die saak? Waarskynlik nie. Sintetiese wagte het om te verseker dat die kwesbare kern van'n groot gebou bly ontoeganklik vir buitestaanders. Hy het sy swart masker en sit ee in'n minuut.
  
  
  
  Hy gekruip onder die heining, gelaat duidelike spore op die pad in die rigting van Denver, dan oor die pad met'n paar ligte spring en het oor die rotsagtige gebied in die bos. Ten slotte, die kruising van die verlate weivelde na die ooste so gou as moontlik, het hy bereik Bob Poluvoron se netjiese huis vir drie-kwart van'n uur. Nick klop aan die agterdeur. Binne, 'n hond blaf, wat was onmiddellik gevolg deur'n string bean-soos die toon van die opdrag vir die oplossing van wetenskaplike navorsing probleme. Die groot man het die deur oopgemaak, en Nick het die gevoel dat'n haelgeweer of'n geweer was binne bereik van een van daardie kragtige hande.
  
  
  
  Nick het gesê, " ek het'n ry nou. Sowat tien myl, Bob. Drie sekondes later, die Indiese se swart oë was om te gemaak het om hul gedagtes oor Nick se swart klere, die koel, nog steeds-moeg dagbreek, en die verlate snelweg. "Sit," Bob gesê. "Ek kom.'
  
  
  
  Bob se Camaro was geparkeer in die garage met die deure oop te maak. Nick het'n stuk van die tou op die werkbank en vasgebind dit aan een om sy rubber stewels. Wanneer Bob aangekom het, en Verkoop, Nick opgetel het sy skoen. — Dit is die beste as ek sleep hierdie ding'n paar kilometer agter jou motor." Dit lei die honde van jou huis. Hulle sal dink sy was probeer om te steel van jou motor, maar daar was geen sleutels in dit.
  
  
  
  — Doen hulle weet wie jy is?" Bob ry stadig af in die oprit. Nick gooi die skoen uit vir'n dag op die pad.
  
  
  
  "Nee. Ek glo nie hulle het'n idee. Draai reguit, asseblief.
  
  
  
  — Is jy op soek na die moordenaar hier?"
  
  
  
  Dit was'n half-antwoord, maar dit was waar.
  
  
  
  "As hulle het'n baie goeie spoorsnyer, hulle sal nie toelaat dat hierdie skoen dwaas hulle. So'n persoon sal gou verstaan wat gebeur het.
  
  
  
  "Dit moet die mense met dobermans en sekuriteit personeel rondom die gebied. Is daar enige iemand wat iets kan doen oor dit?
  
  
  
  "Nee."
  
  
  
  Nick bedank Bob toe hulle by die saagmeul. Die swart oë was onpeilbare as Bob het gesê, "so lank As wat jy help Martha of vind die moordenaar," ek sal jou help. Maar as jy iets doen wat maak dat Martha kwaad, ons sal goed wees.
  
  
  
  "Martha is my ander een," Nick geantwoord. Hy stap af in die toegegroeide pad om af te haal sy motor.
  
  
  
  Teen sewe uur, Nick het die fabrieke in'n swaar pad met die trein vir die laaglande. Hy parkeer die karavaan by die laai dok, gehaak die leë een om sy trekker, en met George Stevens net in die tyd by die Fort Logan vurk. Selfs as Reed-Farben gestuur het'n man na hom — en hy wou-dit sou gelyk het onskuldig. Jy gestop vir'n termosfles koppie koffie en besluit om'n paar woorde met die toeriste in die parkeerterrein.
  
  
  
  Hierdie tyd van die toeriste was'n dun, grys-harige man in'n gewone donkerblou pak wat kon gewees het George Stevens " ryk oom. Dit was Hawke, baie direkte en oplettend, maar te danke aan die feit dat hy was in kontak met hom vir'n lang tyd, Nick kon lees die bekommernis in'n paar ekstra lyne in die ego-gedrewe, vriendelike oë. Sonder verdere uitstel, Nick gesê, " Hi, George. Welkom by die Rockies, meneer.
  
  
  
  As hulle staan by die kant van die pad, bewonder die berge, hy het gegly Hawke'n band met die opname van die gebeure van die laaste paar uur by die motel. Sonder om te kyk na hulle as hulle gepraat het, het hy mondelings opgesom sy optrede. Wanneer sy stil storie geëindig het, Hawke het gesê, " Dit is nie baie nie. Maar dit kan wees om die vuilste besigheid wat ons nog ooit teëgekom het. Deur die manier waarop, dit is die laaste woorde wat hy vra — glo jy wat hy besig was om te sê, dat hulle maak mense?
  
  
  
  "In die besonder. Piet was'n goeie verslaggewer. Hy versamel materiaal vir sy storie... maar hy het nie die tyd om neer te skryf van sy ego."
  
  
  
  "George," Hawk gesê het, " vertel Nick wat gebeur het by die hoofkwartier."
  
  
  
  George vertel Nick wat die twee generaals gedoen het. Nick'n sug van verligting. "Ek is bly ons het dit reg. Wat het die lykskouer sê?
  
  
  
  "Daar was nie baie bly om te verstaan. Miskien sal die Departement doen nou iets wat ons weet hulle was robots.
  
  
  
  "Ek glo dit nie," Nick gesê. "Hierdie monsters is gegroei in natuurlike omstandighede. Ek dink daar is niks oor nie, maar vlees en bloed. Kan ons skakel hierdie reed by die hoofkwartier te Reed-Farben?
  
  
  
  "Nie reg is weg," Hawk gesê. "Wat kan ons as bewyse is net ons stelling dat die kar aangekom het van ihc."
  
  
  
  "Dan gaan en neem'n blik daar.
  
  
  
  "Ons het reeds gedoen het. Hulle het die voertuie daar, en wat-wat chemikalieë in grootmaat. Die wag was verby. 'n oproep te hoofkwartier aangedui dat die ih nedersetting in Nebraska nie in gebruik is nie."
  
  
  
  "Hulle het ons in die middel van'n doolhof," Nick het gesê met'n glimlag. "Ons weet nie watter rigting om te gaan."
  
  
  
  "Ons kon klopjag op'n fabriek kompleks in Colorado," Hawk gesê ingedagte, " maar as dit lyk so skadeloos soos die ih maatskappy in Nebraska, ons wil niks gedoen het en blootgestel onsself. En Pêrel Abbott sal sien dat ons geweier het om in Washington. Nick, is jy gereed om op te tree op wat Pitt het gesê?" Ek sal nie vertel wat om te doen, maar jy moet aanvaar dat hy iets gevind het daar.
  
  
  
  — Ek is redelik seker van dit.
  
  
  
  "Dan raak moeilik, indien nodig. Hulle is nie wetenskaplikes-navorsers wat doen'n guns aan die mensdom met kunsmatige organe, hulle slinkse misdadigers, maak nie saak hoe gerespekteerde hulle is aan ons. Maar wat doen hulle met hierdie sintetiese mense?
  
  
  
  "Ek kon dink van'n honderd verskillende gebruike vir hierdie," het Nick gesê. "Nege en negentig wat sleg rond."
  
  
  
  "Sy wil om dit te sien Marvin Benn," Hawk gesê ingedagte. "Hierdie persoon is wegkruip verdag in die agtergrond."
  
  
  
  "Heeltemal reg! 'n anonieme figuur soos hy kan koop al van Nevada."
  
  
  
  "Benn is gereed vir dit. Hy is besig om op'n arbitrasie-saak wat sal julle bring emu of Riet-Farben ten minste die helfte van'n miljoen'n jaar..."
  
  
  
  "Wat beteken dit?'
  
  
  
  "Hy koop en verkoop aandele, voorrade en buitelandse geldeenheid op'n klein, maar betroubare wins, want hy het'n goeie kommunikasie stelsel. Dit is'n ander storie, Nick.
  
  
  
  Nick fluit saggies. "'n persoon wat ontwikkel is so sterk en in staat is om in stand te hou homself in hierdie manier is'n genie. Jy sou amper dink nie so nie...
  
  
  
  Hawk knik. "Dit is Judas!" Hy staan daar soos'n duur geklee toeriste, bewonder die verre berg pieke. "Ons is op soek vir die ego."
  
  
  
  Nick snork minagtend. "Kan ons nie die spoor van hierdie man af ten spyte van ons rekenaars en sewentien intelligensie-agentskappe?"
  
  
  
  "Ons kan nie eens vind huur kwitansies rondom ons Saigon kantoor," Hawke gesê sarkasties. "Hulle gerapporteer word aan die Militêre Intelligensie-Agentskap wat hulle het meer as een honderd en vyftig lineêre meter van die argief bokse met rou data. Iewers binne-in die inligting wat ek nodig het. Hy verwyder die sigaar wrapper. "Julle moet bestudeer George Washington se geskiedenis versigtig. Hy het geen geld, min mense, 'n paar werknemers, en was omring deur verraaiers. Hy het agtien uur per dag. In een jaar het hy die georganiseerde'n uitstekende intelligensie diens. Hy het'n brein. Nick en George was stil. Wanneer Hawke voorbeelde gegee van die Amerikaanse geskiedenis, hy het aandagtig geluister — hy het altyd het dit met groot inspirasie. "Ons leef in'n era van geweld," Hawke voortgesit. "Dit is in die lug. Hou'n oog op hulle, Nick. Ek glo hulle het groot planne. Hulle is veral gevaarlik. Greta dalk die sleutel. Jy sien haar vanaand?"
  
  
  
  — Ek gaan om jou te ontmoet.
  
  
  
  "Groot werk. Hawk ontspanne vir'n oomblik, en Ego se oë skitter. "Martha" kan wees meer interessant, maar vir die inligting, jy moet verwys na die voorverhitte oond. So ons lewe nie geweld aan ons persoonlike voorkeure...
  
  
  
  Hulle bespreek wat die Pêrel Abbott het die afgelope tyd, insluitend die ego-anoniem invloed van die federale pad beplanning wet en die vinnige groei van die kontrakteur maatskappye hy was'n geheime vennoot in. Niemand rondom hulle was, vra'n groot vraag: hoeveel is die Pêrel wat betrokke is in die Riet-Farben? Het hulle toegelaat om twyfel te werk in die ego se guns tot die krimpvarkie was gevang.
  
  
  
  Nick oorlaai deur vyf. Hy was in Martha se restaurant reg nou, oor'n steak. So gou As wat Nick gelaat, Bob Half-defensief het om te Ego se tafel: "Jim, Martha, waar het sy gaan?"
  
  
  
  Nick het dieselfde onpeilbaar gesig as die Indiese en kyk na hom. "Wanneer? Wat het gebeur?'
  
  
  
  "Niks het gebeur nie. Sy het in ongeveer nege uur en het gesê sy wil uit vir'n rukkie, maar sy sou terug wees deur die middag. Niemand het haar gesien nadat.
  
  
  
  "En haar motor?"
  
  
  
  "Ee net.'
  
  
  
  Miskien het sy is bekommerd en het'n vakansie vir'n dag of so.
  
  
  
  Die swart oë staar stip op hom. — Jy weet Martha, en ek weet haar selfs beter. Sy het nie sulke dinge doen.
  
  
  
  — Dan het jy enige idees?"
  
  
  
  "Hierdie Rick man was hang uit hier vir nogal'n rukkie, en hy het nie lyk gelukkig na al. Maar vandag, sy ego het hom nie sien nie op alle.
  
  
  
  
  Bob het omgedraai en links. Nick se sop was sag en perfek gaar. Hy het geëet van die ego sonder plesier. Op die vasgestelde tyd — tien minute afgelope ses-hy het die aantal Greta gegee Em. 'n ander vrou antwoord die foon en gevra of Hema was in gesprek met haar. Nick gebruik die naam wat hulle wil ooreengekom op: William Deutsch. Greta het na die telefoon'n paar sekondes later. - hello. Sy is so bly jy genoem.
  
  
  
  "Doen wat jy wil om te gaan bowling? Op dieselfde plek-ongeveer agt uur?
  
  
  
  "Ja, Ja. Sy hang.
  
  
  
  Nick hang stadig. Greta se stem is absurd, vreemd. Dit is'n buitengewoon baie kort gesprek. Jy kan jou vertel daar was vrees in haar stem.
  
  
  
  Toe sy geparkeer die rooi Porsche en het in die Ford met hom, het hy dadelik opgemerk dat sy was senuweeagtig. As hulle het getrek na hul wegkruip plek, hy het haar gevra om te lig n sigaret vir hom, en uit die hoek van sy oog, sien hy haar hande bewe. Senuwees? Sy was vreesbevange! En dit is ten spyte van die feit dat Greta Stolz is nie so maklik om te ontstel. Hy het gesê, " Kom skoon, heuning."
  
  
  
  Haar stem was ontsteld. "Wat het jy te sê?"'
  
  
  
  "Vertel my wat gebeur het," het hy gesê paaiend. "Iemand bang jy vandag is."
  
  
  
  Sy gryp Ego se arm en heerlik om hom. Hy het gevind dat'n bekende skoonmaak van die boom sirkels, gerugsteun na dit, sit die lig, en saggies soen haar. "Kalmeer, heuning. Ek sal seker maak niemand seer jy."
  
  
  
  — Jy weet nie ih, " het sy gesê, en elke woord was gevul met wanhoop. "Hulle is so..."
  
  
  
  "Monsters?
  
  
  
  Sy gespanne en hou haar asem. "Hoekom het jy sê dat?"
  
  
  
  "Al hierdie groot mense is draai in monsters. Daar is geen ander mense in die wêreld vir hulle."
  
  
  
  "Ja," het sy gesê, " dit is heeltemal reg. Hulle is regtig monsters.
  
  
  
  "Wat veral? Ben? Rick? Nimura?
  
  
  
  "Nimura sien net haar werk. Maar die ander twee — ugh! En dan is dit bars, soos'n veiligheidsklep oopmaak. "Heuning, hierdie idees te kapitaliseer op Reed-Farben se nuwe ontwikkelinge is heeltemal dom. Haar, het geweet ons het'n paar deurbrake. Hulle het vir my gesê hulle kan groei kunsmatige harte en ander organe. IH haar gesien het. Maar vandag sien ek iets anders. Ons groei vol kunsmatige mense, en dan sny uit die organe. Maar daar is iets anders. Vandag, Rick het vir my gewys dat'n man, ek bedoel'n ware man, dat hulle eksperimenteer met. Haar ego gehad het om te toets haar. Oorplantings van sintetiese weefsel om te sien of dit kan gemaak word van volhoubare. Rick het vir my gesê dat kunsmatige organe werk baie goed wanneer ih is geplaas in die ape en die mens, maar al die mense wat hulle teel sal sterf in 10 tot 12 dae na die ih is verwyder om sy plek nie, tensy hulle re-aangedryf deur sekere kanale te herlaai."
  
  
  
  "Ek het soort van verdink dat," Nick gesê. "Hoekom het hulle skielik huur jy vir hierdie projek?"
  
  
  
  "Hulle is ook'n bietjie geskok. Ek is nie die enigste een. "Sy het gelag bitterlik. "Vroeg die oggend, iemand het in'n groot gebou en vermoor een van die prototipe robots geprogrammeer as'n sekuriteitswag. Hulle weet nie of dit was'n gewone rower of'n spioen."
  
  
  
  "'n industriële spioen?"
  
  
  
  "So sê hulle, ja. Maar ek dink hulle is bang vir die regering. Billike. Die persoon aan wie dit was oorgeplant met hierdie weefsel het nie sterwe nie.
  
  
  
  "'n goed-gebou man met rooi hare?"
  
  
  
  Nah se asem gevang in haar keel. "Hoe weet jy dit?"
  
  
  
  "Iemand wat lyk soos die stem soos hierdie is vermis."
  
  
  
  "Ah." Sy klou aan hom mismoedig. "Dit is nie al nie..."
  
  
  
  "Vertel my. Dit sal moed jou op.
  
  
  
  "Hulle toegesluit Martha Wagner in die laboratorium. Ek was nie veronderstel om haar te sien, maar wanneer jy werk in'n geheime laboratorium, dit is moeilik om iets weg te steek. Dit is een groot kamer met laboratorium tafels en instrumente."
  
  
  
  Nick voel koud. — Wat is hulle gaan om te doen met dit?" vra hy saggies, probeer om nie om te kyk verbouereerd.
  
  
  
  "Miskien het hulle is met behulp van haar vir'n oorplanting," Greta het gesê meewarig. "Hulle is duiwels. Of miskien Rick is probeer om te skakel haar na een van die sintetiese mans. Natuurlik, dit is onmoontlik, ten minste ek dink nie so nie. Maar dit is die ego ingesteldheid."
  
  
  
  "Hierdie ouens vra vir moeilikheid," Nick gesê. — Miskien moet ons kry die polisie betrokke is."
  
  
  
  "Wat jy dink die beste." Ek het nie verteenwoordig iets aan hulle. Ek weet haar soos dat...
  
  
  
  "Jy bedoel om die verlede?"
  
  
  
  "Ja."
  
  
  
  "Doen Rick en Benn praat vlot duits?"
  
  
  
  "Ag, ja. Ons is die dele wat ons praat in duits.
  
  
  
  Nick streel haar ken en opgemerk dat dit was nat. Hy vee die koue sweet van sy nek. Hy het voorgestel dat ay gaan na die polisie om te sien wat sy sou sê. So Benn en Rick was mal genoeg is om te hou Hubie en Martha opgesluit in die laboratorium, al is dit net...
  
  
  
  Het hy gevra. "Wat doen hulle met so'n kunsmatige persoon wanneer hulle sterf?"
  
  
  
  "Stel jou voor'n suur exterminator," het sy gesê dof. "Iets soos'n afval herwinning fasiliteit."
  
  
  
  "Is dit in'n geheime laboratorium?"
  
  
  
  "Ja."
  
  
  
  "Dink jy as ons die polisie betrokke is, sal hulle gooi dat die rooi-harige man jy is die hantering en Martha in hierdie exterminator?"
  
  
  
  "Ah!" Greta gryp Ego se arm. "Wat is die rede waarom hulle is, natuurlik, hy is op die laboratorium se kant. Van die kursus! O, my God...'
  
  
  
  "Ek het opgemerk dat jou huis het'n baie van motors, wanneer ek verby mimmo nim in'n vragmotor vandag," sê Nick. "Ek wonder wat hulle is tot. Daar was elf sleepwaens gevoer tot op die laai dok, insluitend my. Meer as wat ek nog ooit gesien het haar, daar buite. As jy weet dat daar is geen vervoer fasiliteite in die gebou, jy begin om te dink oor dit. Glo jy hulle wil hê om te neem hierdie kunsmatige mense iewers anders?
  
  
  
  "Ek dink beslis so vir haar. Miskien het hulle is net geskok.
  
  
  
  "Hierdie mense is nie maklik geïntimideer. Maar hulle het senuwees. Net-as hulle kan maak die bewyse verdwyn in'n paar minute, en niemand kan dit bewys nie."
  
  
  
  — Waarom dan doen jy sê hulle is senuweeagtig?" Rick het nie kyk senuweeagtig by al. Eerder, dodelike kalm.
  
  
  
  "Ek glo hulle vermoor Mnr Wagner. Nou is hulle wonder of hy al sy vermoedens op papier. Dit is die rede waarom hulle gryp ego suster. Ek dink dit is om te gee haar'n leuenverklikker toets. Om nie te praat van jou idee van Rick en ego grappies oor teling. Oni probeer om die dood vraag soos'n ongeluk, maar, ih die plan het misluk."
  
  
  
  Greta sug. "Wat waansin. Ek het gedink ek wil sit dit agter my vir ewig...
  
  
  
  Nick streel haar hand gerusstellend, dan draai na hom en soen hom. Sy het heerlik om hom soos'n bang kind, nie soos'n pragtige vrou in die middel ouderdom — 'n era wat beslis sou nie gewees het as dit, deur die manier. Sy fluister in die Emoe se oor, " ek is gered'n paar geld. Kom ons kry weg van hierdie gruwels."
  
  
  
  "Nee. Ons sal neem voordeel van hierdie. Wat jy nodig het om my te neem na die parkeerterrein van die groot gebou. Jy weet daardie ales in die oprit?
  
  
  
  Sy snak na asem. "Nee! Jy kan nie...
  
  
  
  "Hou die geld wat ek kan," sê hy ferm. "Ek sal nie toelaat dat hierdie bende om dood te maak onskuldige mense met straffe tussentyd nie, as hulle wil hê om te doen met hierdie twee gevangenes. En, baby, as hulle het iets belangrik om te gaan op, ek sal net vertel hulle ek moet'n paar van die buit. Ek bedoel, ek en jy saam, natuurlik, maar ek sal nie noem jou naam in die geval ek skroef haar. Haar naam sal wees...'
  
  
  
  "Nee, nee! Greta geskree. "Ek wil nie hierdie...'
  
  
  
  "Goeie. Dan sal ek alleen gaan, in'n gevaarlike pad...
  
  
  
  Dit het Emu twintig minute om te stop haar trane, en oortuig ee dat hy ernstig. Dit het nog twintig minute om te ry na die Berg, kry geklee in swart klere, en pak my rat. Hierdie keer was dit'n band van wapens van oorlog en vernietiging-swaar kinders met C5 en C6 plastiek bomme en'n dodelike Grotte-Pierre...
  
  
  
  Baie versigtig, onsigbare uit die Porsche se buitekant, hy het die roete so vinnig as wat die draaie sou toelaat. Ons kruis die hoofpad, dan die steil aanwysings na die toring, 'n kort pouse, dan is die wagte golf hul hande te laat die beroemde rooi motor Dr Stolz slaag. Stop by Angeles vyftien meter van die hoofingang van die gebou. Hy glip om die motor sonder om'n woord te sê vir ons, en het dit gehoor ry weg. 'n donker skaduwee gebly te midde van die lae bome, waar dit van die bereik van die kragtige soekligte vir die digte groen spar.
  
  
  
  Byna op dieselfde tyd dat Nick oortuig Greta te help em, Kenny Abbott, Wh Shirtcliffe, en Bart Auchincloss ontvang in Benn se kantoor, waar Groot baas, Robert Rick, en Pêrel wag vir die ih..... Dr. Nimura en Dr von Dirksen was net te laat. Kenny krimp ineen by die walglike reuk van die twee wetenskaplikes. 'n stink geskik is vir die ih beroep, het hy gedink. Hulle het by die konferensie tafel en speel hierdie spel op'n teken uit die Rick. Net Benn nie kon doen nie. Hy bly by sy lessenaar in die kamer, 'n sinistere figuur met geen uitdrukking agter die antiseptiese masker.
  
  
  
  Rick het gesê ," Ons het julle geroep here in vanaand as ons planne is vinnig nader voltooiing. Mnr Shircliffe daarin geslaag om te kombineer vlieëniers en vliegtuie te lewer ons eerste nuwe produk. Onthou jy die Lees van Dit?
  
  
  
  "Seker," Kenny gesê. Dit is altyd goed om iets te sê dat die groot seuns kon nie raak nie, en dit het gewys dat jy op datum met die nuutste ontwikkelinge. "Dit was Vlieënier Zhemchug. Ons vervang die ego met Jim Perry."
  
  
  
  Daar was'n doodse stilte.
  
  
  
  Kenny het die ongemaklike gevoel dat Benn en Rick was heeltemal verlam deur wat hy sê. Die spookhuis spook masker op die tafel gedraai ongemaklik, dan kyk openlik teen hom. Hy het nie voel gemaklik. Rick leun vorentoe en draai sy kop. Hy het Kenny'n kyk wat hom gemaak het wankel.
  
  
  
  "Wat is dit? Rick gevra.
  
  
  
  "Jim Perry," Kenny gesê. "Hy het vir ons werk as'n vragmotor bestuurder. Ek het my werk goed. En hy blyk te wees'n eerste-klas vlieënier, 'n uitstekende vlieënier. Is dit waar of nie, Oom Pêrel?
  
  
  
  Pearl se senuwees opgetel die bedreiging in die lug, maar hy het nie geweet waar dit vandaan kom. Hy het versigtig geantwoord, " Hy is'n goeie vlieënier, ja."
  
  
  
  Rick hoes en sy keel skoongemaak. - Odin rondom ons bestuurders? Hy vlieg met jou ook?" Maar daar is geen ego in ons personeel tafel...
  
  
  
  Kenny het gou besef en sê met verligting: "ek het nou net gehuur. Dit sal in die volgende lys.
  
  
  
  'n stroom van voorwerpe gevlieg verlede Kenny se ore. Die baas-Mnr Benn-gooi'n ih oor sy lessenaar stoel by hom! Die links gooi was te hoog. Kenny koes instinktief. Die paperweight — 'n 40mm granaat gelaste aan die silwer basis-treffer Lek se ego, rip'n stukkie van die vel af Kenny se kop, en dit seer. Kenny geskree.
  
  
  
  "Hello daar! Pearl gesê, begin om brabbeltaal uit van opgewondenheid. Benn brul, en begin om te vloek in verskeie tale.
  
  
  
  
  Kenny het nie verstaan die woorde, maar hulle was natuurlik vloeke en vloeke. Hy het'n geheimsinnige verborge hand verskyn. Gemaak van metaal! Kunsmatige hand! Selfs op hierdie afstand, het hy skielik vermoed dat die swart uitsteeksel op die instrument was'n pistool. Kenny geskree. Die wapen was wys na hom. Hy het probeer om te spring uit sy stoel. Dit omver oor, en hy val op die grond met dit. Donderweer dreun deur die kantoor...
  
  
  
  Terwyl die klank was nog weerklink, Rick geskree, "Haar!" en hy spring op, hardloop na Benn, en met hom gepraat het in duits.
  
  
  
  Wh Shircliffe en Bart Auchincloss klop Kenny en Pêrels deur'n paar meter in die wedloop na die dag. Hulle het daarin geslaag om dit oop te maak en kry uit, maar die Niggie en Oom bars deur die poort by die dieselfde tyd, en was vir'n oomblik vas daar. Taai sweet trickled af Kenny se rug as hy probeer om weg te trek, en wag vir die koeël om te staak. Ego oom het hom hard. Die paar sekondes wat dit geneem het Kenny te kry om sy knieë om die hoek van die deur lyk soos'n ewigheid. Daarna het hy opgespring en hardloop na die ander.
  
  
  
  Die elektriese ingang na die saal was oop. Die nag wag gestaan het by sy lessenaar, kyk Pêrel se retraite. "Wat het gebeur?'Wat is dit? " het hy uitgeroep in'n alarm as Kenny gevlieg verby hom en verdwyn buite.
  
  
  
  Rick, vinnige denke, steek sy kop in die kantoor deur en bulder: "Dit is net'n eksperiment. Ontploffing. Niks besonders nie. Naby die deur en bly op jou pos. Wegkruip in Los Angeles, Nick Stahl gesien iets skouspelagtige, " het hy gesê. Daar het hulle hardloop uit na die hoofpad-die eerste van die vreemdeling, dan Auchincloss, dan Pêrels Abbott, en uiteindelik Kenny. Hulle gejaag na hul motors in die uitvoerende parkeerterrein en jaag op volle smoor, skreeuende bande en hande skud op die stuurwiel.
  
  
  
  Nick het gedink vinnig, verwag meer vervolgers.
  
  
  
  Toe dit blyk dat dit nie die geval was nie, het hy tot die gevolgtrekking gekom dat enigiets wat kan veroorsaak opgewondenheid binne-in sal werk in sy guns. Hy hardloop oor die grasperk en bars deur die dubbeldeure. Die sekuriteitswag staan met sy rug na hom, om seker te maak die afgeleë-beheer innerlike deur is behoorlik gesluit. Dit bly gesluit totdat dit was oopgesluit met'n handvatsel op die remote control of'n grendel van die binnekant.
  
  
  
  Die wag was vinnig met'n kort skop, en die emu was mond gesnoer. 'n twee-vinger punch wat nie maak dit nie moeiliker maak as wat nodig is. Nick sit die sakdoek in sy mond. Hy bind ego se polse en enkels styf met nylon toue wat hy getrek uit sy gordel, soos'n cowboy die vasmaak van die bene van beeste saam.
  
  
  
  Nick stoot die ego guard se stoel en het die innerlike deur met'n druk van'n knoppie. Hy staan in die lang gang toe die deur klap agter hom. Skielik was dit stil.
  
  
  
  Hy het die mimmo dag af in stilte. Aan die ander, hy hoor stemme. Hy het besluit om nie te risiko ontdek — sy hoof belangstelling is die geheime laboratorium. Dit moet wees reg langs die beheer kamer het hy gevind op sy vorige besoek aan die gebou. 'n kamer met'n man in wit op die sleutelbord.
  
  
  
  'n aangrensende deur in die gang gehou het om hom vir'n oomblik. In die groot blou letters dit lees:
  
  
  
  
  GEVAARLIK, TOEGANG SLEGS VIR PERSONEEL MET SPESIALE TOESTEMMING.
  
  
  
  
  Hy het tot die gevolgtrekking gekom dat hulle ten minste twee tipes van permitte — blou en rooi. "Ek het volle toestemming," het hy mompel as hy geslaag het, mimmo dag.
  
  
  
  Hierdie afdeling van die gang was die dieselfde as wat hy gesien het voor — heeltemal geplavei met'n glansende wit teëls. Óf dit was dieselfde een wat hy ingeskryf het vir die agterkant van die gebou, of dit was een van die vloer af. In die verte, sien hy die mense loop heen en weer. Een van hulle het na hom. Nick storm in die kantoor. Onder die klere hang op'n metaal rak teen die muur, het hy'n lang voorskoot. Toe hy het uit'n wit masker rondom die sakkie op sy gordel, wat hy gebruik om te dek deel van sy kop.
  
  
  
  Hy het gevang'n glimp van homself in die spieël gekerm. Skilderagtige, het hy gedink - 'n verskriklike sneeuman besoek Dracula se kinders. Omdat die voorskoot gee die emoe-die lyk van'n plaaslike werknemer
  
  
  
  As hy wou iets te kry om sy middellyf, hy sou neem uit twee Groot Pilare en hou ih in sy hand, ih vlees-gekleurde ringe gly sy middel vinger.
  
  
  
  'n teken hang gekerm, soos die soort wat gebruik word in hospitale aan te teken pasiënt data. Hy het dit met hom toe hy gaan uit in die gang. Verskeie mense het om te lek, is die meeste in wit, sommige in antiseptiese maskers. Hy het'n vinnige stap in die rigting van hulle, op pad na die trappe wat hy wil gebruik vroeër.
  
  
  
  Soos'n dokter geestelik besig met die data in sy hand, Nick het deur'n mimmo van'n paar rondom hierdie mense. Hy het nie kyk op, al is die twee rondom hulle omgedraai om te kyk na hom vraend. Nou, hy het regtig lyk soos'n reuse-sneeuman kom om te lewe, maar iemand wat kyk nou sou vind dat sy donker broek het nie voldoen aan die reëls.
  
  
  
  Hy het vinnig en maklik neergedaal het die yster leer en geslaag het in die roerloos kunsmatige mense . Die Emoe het om te gaan rondom drie mense wat die uitvoering van'n paar reuse-toets buise op'n wa in'n metaal houer vervoer wat kon hou ses mense. Uit die hoek van sy oog, Nick gekyk het as die een rondom hulle versigtig los van die naelstring.
  
  
  
  Toe hy by die dag met die rooi waarskuwings, hy het nie huiwer om vir'n tweede. Hy het dit oopgemaak, aangegaan het, en dadelik die deur agter hom gesluit. Hy gaan terug na die beheer kamer. As hy verby die mimmo skakelbord, het hy knik vir die wit-geklede wiskunde student sit agter hom, nie op soek na hom. Hy het deur nog'n deur met'n rooi waarskuwings, dit gesluit agter hom, en gevind dat dit...
  
  
  
  Tac stem wat is die geheim. Hy staan in die voorkant van'n vlekvrye staal deur met'n groot metaal inbel soos'n kluis. Daar was geen gapings waar hy kon voeg plofstof, en saam met hulle, hy sou geblaas het homself aan flarde in hierdie klein ruimte.
  
  
  
  Selfs wanneer Nick was regtig vasgekeer, het hy selde het sy gevoelens, en nou was hy vloek, maar so saggies dat dit was skaars hoorbaar. Hy het probeer om die inbel, ondersoek die ego, voel versigtig om te sien as dit kan maak dat die ego enige wyser. Niks soos dit. Hulle het nie dinge doen soos hulle gedoen het in Jimmy Valentine's day. Hy het gedink van die man op die tafel. Sal dit die krag van die ego die deur oop te maak?
  
  
  
  Maar wat as hy nie kry wat in die top kategorie en het nie geweet die kombinasie?
  
  
  
  Die deur waardeur hy ingegaan swaai oop. Nick voorgegee het om te wees geskrik, laat val die raad, gekruip op al die hande-viervoet, dit opgetel het, en laat val dit weer.
  
  
  
  "O, vergewe my," sê die man in die wit met die dokter se aktetas. "Help jy?"
  
  
  
  "O, jy is so dom," Nick mompel onder sy wit masker. "En ek het dit af, ook, want hulle mis deur middel van die masker, en ek het altyd laat hierdie ding rondlê." Hy afgestof homself af en bygevoeg ernstig,"ek sal net terug te gaan en kry my ego."
  
  
  
  Hy het na buite gegaan. 'n man het met'n sak — geen twyfel met'n simpatieke glimlag, Nick gedink het. Nick het em drie sekondes, dan draai om en stap terug in die kamer. Die man het net oopgemaak'n geheimsinnige deur. Nick getref sy ego met Groot Pierre en gebruik sy vrye hand vir'n punch en'n twee-vinger punch — vinnige, doeltreffende, en sonder permanente skade, en jy kan dit doen as jy het dit reg. Wanneer so waai is gelewer deur'n leek, het hulle gewoonlik het noodlottige gevolge.
  
  
  
  Hulle het bevind hulself in'n klein saal, agter wat doem'n groot laboratorium met'n doolhof van gereedskap, meganismes, lang tafels, blink glas en blink wit teëls. Nick trap in die groot kamer.
  
  
  
  Vyf mans gewerk het of gespeel het, 'n duiwelse spel onder die stukke van die vleis en verskeie organe polsende in glashouers en bottels. Hy het Martha Wagner lê op die tafel te sit. Onmiddellik daarna, hy het ook ontdek Hubie Dumont. Dit was walglik...
  
  
  
  Huby was lê op'n sny-tafel, die top van wat is gedeeltelik bedek met'n rubber blad. Hy was nog gelewe het, maar die ego was byna onherkenbaar. Die ego se afgekapte liggaam en geswelde kop lyk verskriklik. Nick sit die misvormde liggaam by die twee honderd en vyftig pond. Hulle oopgemaak Hubie se bors en maag, en te oordeel deur die steke en verbande, die ego van die liggaam het buise uit te kom in verskeie plekke. Daar was bloedvlekke onder, pers, dan op die seil, en'n blinddoek was toegedraai rondom sy oë. Blykbaar is een van die lyfwag het'n oomblik van swakheid...
  
  
  
  As Nick staan op die gesnipperde vleis massa op die sny-tafel, kyk na sy liggaam, ego, en gedagtes gaan terug na die ou dae. Hy het Hubie soos hy bekend ego voor — gesonde, jonk, trots van sy krag, en vol van lewenskragtigheid. Dan, die beeld verwronge, draai in die aaklige liggaam wat daar lê. Nick het gewonder of die ego kan nog steeds genees, maar besef dat dit onmoontlik was.
  
  
  
  Draai hy weg en stap stadig deur die groot laboratorium, soek soos hy was die bestudering van die tablet was hy nog steeds dra.
  
  
  
  Marvin Benn se uitbarsting was gewelddadig, maar van korte duur: "Om ons diens! Het hy geskree op die Rick. "In ons diens, neem dit, maat!" Waarom kon jy nie vind hom, Henry? Het jy uiteindelik gevind uit wie vermoor Felix? Ja, presies! Want Perry was die man in Dumont se kamer. Hy is ook die een wat gebreek het in gister hier en vermoor Pfic 287. Selfs al het ons geprogrammeer is om die ego so goed dat dit kan langer leef...
  
  
  
  Rick was nie te bekommerd nie. Hy en Benn het deur te veel ellende saam vir hierdie ramp om hulle te skei soos geharde vriende. Hy self was meer geïnteresseerd in die feite, as'n persoon die bestudering van'n baie komplekse probleem. — Jy beter nie gebruik my ou naam, Marvin. Vandag of môre, iemand kan dit herken. Jong Abbott dalk'n swakkeling, maar sy het nog steeds verstaan die vertraging in om Perry se naam op die werknemer lys.
  
  
  
  Benn snork verontwaardig. Hy leun terug in sy stoel, haal sy skouers op, en begin outomaties laai die pistool gebou in sy prostetiese arm. "Emu daarin geslaag om te kry Pêrel se vertroue in so'n slim manier! "Groot vlieënier." As hulle maar net wil kom af. En wat het hy hier leer? Verbeel jou dat... bestuurder op ons vragmotors! Dit is byna ongelooflik... Rick vryf oor sy ken impassively, soos'n algemene personeel beampte oorweeg om'n ompad vir'n weermag-eenheid, terwyl die hoof van krag maak'n maneuver. Ego oom eens aanbeveel om so'n operasie, wat is vervelig 175,000 mense, maar sedert die franse en Britse verloor'n gelyke aantal van die mense, plus twee honderd meter van die grond, oom ontvang'n hoë beloning. "Ons sekuriteit stelsel, Marvin, is ondeurdringbare tot nou. Waar kan dit wees van, volgens Interpol, BYL, CIA, FBI? Of een van ons mededingers, die Sicilians van Capallaro? Of is dit'n Britse organisasie wat handel met almal in geen manier wanneer dit raak meer vindingryke en gevaarlik?
  
  
  
  "Ek weet nie," Benn gesê. "Maar as dit is'n man in die wêreld wat reeds veroorsaak dat ons so baie moeilikheid is, dan is ek amper gereed om te gaan saam met hom as ek hom kan vang."
  
  
  
  "Dan moet jy het my gewaarsku wanneer die tyd gekom het." Dit was'n droë humor-Ricky.
  
  
  
  "Byna gereed," het hy gesê. Benn optel die telefoon, tjeks sy adres boek, en skakel'n nommer. "Hello daar! Hallo daar? Is dat die Hertog?"
  
  
  
  Hy het geluister, knik, en het beslissend. — Jy het'n nuwe bestuurder, het jy nie?" 'n sekere Jim Perry. Dit is'n polisie-spioen. Benn het die selfoon effens weg van sy oor. Rick het'n geknetter klank, soos die praatjies van'n waansinnige meganiese pop.
  
  
  
  "Kalmeer, kalmeer." Benn het opgehou praat. Nee, natuurlik, daar is niks wat jy kan doen oor dit. Maar as jy'n kans kry om te stuur'n ego... na die bos, laat ons net sê, so diep in die bos dat dit sal nooit die moeite doen om ons weer, jou beloning sal tien keer meer.
  
  
  
  Wanneer Benn hang, Rick knik bewondering. "Jou man op die ekspedisie?"
  
  
  
  "Ja. dit was Rainie. Die ou-outydse beheer sein stelsel nog steeds die beste werk. Met'n groot aantal van die mense en gereelde betaling - as jy het die geld vir dit. Hy kon nie help nie, maar kennis van Perry. Maar as hy toon môre, sal hy gevang word.
  
  
  
  Die interkom gons. Benn het opgekyk in die verrassing en die knoppie gedruk.
  
  
  
  'n diep stem lui uit in die kantoor. Mnr Ben. Ons gevang'n man in'n geheime laboratorium. Martha Wagner het die ego'n naam. Ego se naam is Jim. Groot man. Hy is'n masker dra. Donker hare....'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  Duke Rainey hang, dan het om te Benn. Sonder om ons te vertel'n woord van Jin, hardloop hy uit die huis. As hy versnel sy motor tot 100 km / h op die pad na die fabriek hek, hy gaan sit en vervloek aanhoudend. Hy opgetrek na die vragmotor wag vir Jim Perry en gejaag oor die fabriek gronde om die laai dok langs die hoofgebou.
  
  
  
  Hy het geskrik deur die skare by hierdie tyd van die nag. Die mans was laai yster kratte in'n paar van die sleepwaens, maar die 4107 dat Perry was veronderstel is om te sleep was leeg en verlate.
  
  
  
  Rainey ingeprop in Ego, dan ry na'n laadstation'n paar honderd meter weg, waar hy geparkeer Ego openhartige in die voorkant van'n herstel winkel. Hy het gepeuter met die sleepwa se remstelsel, dan gedreineer sommige rem vloeistof en gooi'n bietjie water in die tenk. Daarna het hy gery die karavaan terug na die laai dok en parkeer die track lys waar ego het dit gevind.
  
  
  
  Dit was nie totdat hy huis toe gery het dat hy opgehou vloek. Dit was in die nick van die tyd! Jou dwaas! Hy moet voel dit wanneer Perry was so gereed is om te kry wat betrokke is in hierdie dwelm besigheid. In elk geval, Perry kan dink oor dit môre toe hy probeer het om stadiger op die afdraand. Hy het gehoop Perry sal val in die afgrond op Burrough se Buig. Openhartige af meer as'n honderd meter.
  
  
  
  Jim Perry het ander dinge op sy gedagtes op die oomblik. In die ego, probeer om te lyk soos'n persoon wat sy eie dinge te doen. hy het deur'n groot laboratorium in die soek van'n oplossing vir die gratis Martha en Hubie rondom hierdie hel. Sit terug en kyk na Martha, sien hy haar ooglede knip. Óf sy het wakker geword van die narkose hulle wil aan haar gegee is, of die emu het stel die alarm. Odin, toegedraai in wit klere, het gekom oor te neem haar pols. Nick staan so stil soos'n dokter tydens'n konsultasie.
  
  
  
  Die dokter het gesê deur sy masker, " het Sy moet herstel word nou. Wat as ek gee haar hey, nog'n skoot?
  
  
  
  
  Nick skud sy kop stadig en imperiously. Die dokter kyk na hom, haal sy skouers op, en draai weg.
  
  
  
  Hulle gryp ego, dan'n tweede ronde van die laboratoriums. Vier robotte is wat opruk na hom. Hy het geen kans nie, was hy nie opgewasse vir hulle.
  
  
  
  Die stryd teen een perfek geprogrammeer sintetiese menslike was byna gelyk — teen vier, ruimte en tyd is nodig. Hulle het hom gevang as hy draai weg en die duif aan die kant. Dit het nie eens die vloer getref het. Een gehou ego se linker arm, nog hou sy reg, 'n derde hom aangeval het van die voorkant, en'n vierde het'n baie presiese omsendbrief beweging om aansoek te doen'n dood greep van agter. Twee mans op óf kant gehou ego se hande, sy elmboë gedruk teen ih se arms gebuig. Hulle kan breek die ego se sterk arms soos vuurhoutjies as hulle wou.
  
  
  
  As hy staan so magteloos vasgepen, die man wat hy wil uitgeslaan met'n skop op die deur gekom het oor. Hy druk die nat lap om sy nek. Hy kyk na Nick met sy harde groen oë oor die top van die gaas masker. So, 'n ander een. Jy nog skuld my iets. Wie is jy?"
  
  
  
  "Ek is op my Eie," Nick gesê. — Ons het altyd ruik die ego wanneer daar nuus.
  
  
  
  "Dink van'n ander verskoning," het die man gesê. Hy stap oor na die tafel waar die Kaarte gelê het en geskree, " Bring die ego hier. Verwyder hierdie masker van hom.
  
  
  
  Nick se voete nie aan die vloer raak as hulle hom daar. Die robot agter hom het sy masker.
  
  
  
  Meer wit jasse versamel rondom hom, soos chirurgiese assistente. Die man, wat was die druk van'n kompres om sy nek, het gesê: "ek weet nie sy ego op alle. Nie almal hier weet hierdie persoon? Wanneer niemand geantwoord het nie, het hy gesê, " Ammoniak." Iemand oorhandig em'n bottel. Hy het dit oopgemaak en het dit tot Martha se neus. Sy gryns en regop gaan sit. Haar oë rol terug in hulle voetstukke.
  
  
  
  Die sintetiese mans gestoot Nick oor na die tafel. Martha se oë draai na hom met die brief. Mismoedig, het sy gesê, " O, Jim... ek is so jammer..."
  
  
  
  "Jim," het die man gesê. "Jim" " wie?"
  
  
  
  "McNulty," Nick gesê.
  
  
  
  "Ek dink so," sê die ander droogweg opgemerk. Hy het in'n draad van labs, en hulle kon hoor die klanke van die ego se stem toe hy was op die telefoon.
  
  
  
  Nick gebuig sy vingers effens. Miskien kan hy nog bereik die Grote Pierres. Maar elke keer as hy lig sy voet selfs'n sentimeter, die ego is onmiddellik vasgepen. Ego gelofte gelofte se arms sou breek, en die een wat gehou ego in'n dood greep van agter het die emu van asemhaling weer.
  
  
  
  En hy kon nie die gebruik van die Pier. Wonderlike, dodelike gas bomme, die trots van Stuart, die genie wizard BYL, Martha sal die dood Hubie, te, maar dit is moontlik dat dit is wat Hubie wil. Die sfere het'n dodelike lading onder ongelooflik hoë druk, wat versprei so doeltreffend net'n paar sekondes na die opening van wat jy sou nie eens in staat wees om te sien die klein deeltjies. Op die dell self, die druk was so groot dat as jy gooi Odin in die vuur, die ontploffing was so sterk soos twee kilogram TNT. Die pen was in plek gehou deur terug te druk, en net te danke aan'n klein gelykmakende klep kan die ego word getrek uit. 'n pragtige ding. Die enigste wapen wat hom goed gedien het - en hy kon dit nie gebruik nie... Die persoon wat genoem het gekom oor om te voldoen aan Benn en Rick.
  
  
  
  Die verskyning van die leier en ego volgelinge gee'n sterk indruk. Ses sintetiese mans in swart opgeruk agter hom, lined up langs die muur soos lyfwagte.
  
  
  
  Benn, 'n kort, mank man wat lyk onnatuurlik stywe, soos'n gebreekte meganiese speelgoed soldaat, het tot Nick en kyk na hom vraend. — So, Mnr Perry, nou is jy gevang!" Want dit sal jou jou lewe kos. In'n minuut. Ek het altyd wil om te sien jou gesig. Die gesig van die man wat my kos miljoene." Hy draai na Rick, " Kan jy sê dit is vir hom? Lyk dit soos die foto's van Jakarta?
  
  
  
  Rick kyk na Nick versigtig uit verskeie hoeke, dan haal sy skouers op. "Miskien. Dieselfde lengte en vorm van die skedel. Die hare is anders, maar iets gedoen kan word oor dit. In elk geval, ek stel voor dat haar ego uitgeskakel word.
  
  
  
  "Ons sal dit doen, ja, ons sal dit doen." Benn se stem deur die masker is absurd'n bietjie harder. 'n nat kol gevorm rondom die rta ego, wat belangstel Nick met sy onreëlmatige vorm. "Dit is jy," Benn botweg gesê. "Jy het my bondgenote, die Chinese, tot op die punt waar hulle vernietig my portugese kits.....
  
  
  
  Hy bly stil, en Nick het gesê, " ek het nog nooit gehoor van jou." Wat is die portugese kits?
  
  
  
  "Jy lieg! Jy is ook in Dumont se kamer by die Smid se Kruispad. Is jy beide van dieselfde organisasie?
  
  
  
  — Ek weet nie enige Dumont.
  
  
  
  "Wel, as jy nie omgee nie. Pfiek 391. Vullis versamelaar. Pfic 448, jy sal kry die persoon op die veertiende tafel...
  
  
  
  Hy geskree uit die woorde soos'n boor sersant, en die sintetiese mense gereageer het soos gehoorsame soldate. Een lig die deksel van'n gat in die vloer meer as drie meter in deursnee, dan omgekeer'n skakelaar. Die olierige stof in die goed gekook, geborrel, en gerook. Ander het Hubie toegedraai in plastiek.
  
  
  
  Gooi die ego in daar.
  
  
  
  Hubie - of Hubie se lyk was stoot oor die rand in'n donker, donker put, en dadelik verdwyn. Daar was'n kort gil, asof'n vleismeul besig was onder water, en dan is daar niks. Die vloeistof het voortgegaan om te kansellasies. "Nou is dit jou beurt," Benn te sê Nick. — Sy wil beter af wees kalm in jou geval, maar ek is nie seker hoe baie skade wat jy reeds gedoen het." Jy is te gevaarlik vir ons. Sy noukeurig nagevors jou truuks.
  
  
  
  "Baie goed, my liewe Benn," Nick gesê. — Wat is my naam?" Dit het niks te doen met die saak.
  
  
  
  Nick het instinktief gevoel Benn glimlag agter die masker. "Ag, ja. Maar sy naam jy, Jim. Wat dit ook al was, sy het nooit vermors goeie vroulike vlees. Pfiek 528-neem hierdie vrou na my vliegtuig. Jy is verantwoordelik vir die nah.
  
  
  
  Benn tree terug, weg van die gevaarlike gat in die vloer. Hy kon nie die versoeking weerstaan om te wys Nick hoe een van die sintetiese mense het haastig sy pos verlaat teen die muur, toegedraai Martha in kleefplastiek, en dra haar oor sy skouer soos'n opgerolde mat.
  
  
  
  "Wag vir ons," Benn blaf na die emu.
  
  
  
  Nick het gesê, " Wat is jy gaan om te doen met hierdie sintetiese mans? Ek sien nie hoe jy kan geld maak uit dit, of kry slimmer Sodat jy heeltemal uit jou gedagtes?
  
  
  
  Benn stap oor na hom. Mal? Haar? Ja, ek het soms vra myself hierdie vraag. Het ons nie suksesvol was? Soos vir die kry slimmer, moenie bekommerd wees oor dit. Die wêreld sal wees teen'n verlies. Ek kan selfs begin'n nuwe ryk. Jy weet so goed soos ek doen, dat in'n era van geweld, die ryk is so bang dat hulle die vraag selfs meer geweld. Meer gewere — meer polisie-en die dood te misdadigers! "Hy lig sy stem, maar nou is hy laat sak sy ego weer. "Ek sien ih almal opgekrul in die stof in die voorkant van my deadpan, sintetiese mense. Betaal of sterf. Doen soos ek sê, of sterf!" Regeerders en finansiële magnate sal stamp om te soen my ballet pantoffels! Miskien sal hulle skree-dit neem alles van ons! Laat'n paar vir my, en die dood van die ander, maar nie vir my nie!
  
  
  
  "Waarskynlik nie almal van hulle," het Nick gesê, maar die woorde vas in sy keel.
  
  
  
  "Jy is alles soos dit!" Benn brul. — Want ek het ook belowe hulle vrede en orde!"
  
  
  
  Rondom die ingang, waar'n mens wag met Martha op sy skouer, het'n geroep. 'n hoë-opgeslaan, hartverskeurende, hoë-opgeslaan skree. 'n oplewing van vrees en woede wat versprei deur die kamer, weerkaats die mure; 'n metaal bars van klank rondom die keel wat opgelei was om bevele te gee deur middel van die geraas van die saal van die rumoerige eters. Benn mank oor waar die sintetiese man was die hou van Martha. Rick gevolg. Martha bars in'n nuwe crescendo. Benn skree oor sy skouer na die sintetiese mans agter hom, " laat die ego."
  
  
  
  Nick toe sy vingers, hou sy asem op, en getrek uit die Grote Pierres pen. Ego was gesleep na die vullis glybaan. Een stap, die ander, en die foto op die linkerkant hom vrygelaat. Die een in die voorkant van hom geval het. Nick gebreek gratis by die truuk van die sintetiese man op die regte, wat steier, klou aan sy keel, en val weg. Dan is ek haastig om die geld. Wilhelmina skielik gly deur middel van die Ego se hande, al op die eerste em het op te hef sy voorskoot om te trek uit sy wapen. Hy skiet die man wat hou van Marta. Een, twee, drie skote voordat hy gesterf het. Benn en Rick verdwyn om die hoek van die muur geteël. Nick gooi Wilhelmina te vang Martha, en druk sy hand hard teen haar neus en mond asof hy gaan om haar te verwurg. Sy wriemel, klou, en geskop as hy sleep haar na die deur met die kombinasie slot, jaag Benn en Rick. Emu daarin geslaag om te mislei haar, en op dieselfde tyd wou hy wil bekend oor die spoed waarmee die Pilare is die verspreiding van hul dodelike krag. Hy loop gehou totdat hulle geslaag het in die beheer kamer en klap'n ander deur agter hulle.
  
  
  
  Die man in die wit jas op die tafel opgestaan en geskree: Hy duie gestort het soos'n ontwortelde boom as die deur toegeslaan agter Nick. Nick was erg gekrap toe hy uiteindelik bevry Martha se neus en mond uit om sy hande. Sy snak na asem toe hy streel haar rug en vryf haar nek. Hey, ek het'n diep asem te neem vir die helfte van'n minuut voor sy kon sê, "Jy het probeer om te verwurg my," en dan het sy begin huil.
  
  
  
  'Gif gas!"Hey oor," het hy gesê. "Kan jy loop?"
  
  
  
  Sy het onmiddellik opgestaan om te dek haar naaktheid met kleefplastiek, dan besef dat dit was deursigtig en gooi dit. Nick het sy voorskoot af en oorhandig dit aan haar. Hy kyk af in die saal. Benn en Rick was weg.
  
  
  
  "Wag hier," het hy gesê. "Ek het om my geweer."
  
  
  
  Hou sy asem weer, net in geval, hy gejaag terug deur die beheer kamer. 'n sintetiese menslike se lyk is vas in'n kamer met'n kombinasie slot, hou dit oop. Die laboratorium het so stil soos'n graf, en dit het'n graf vir die misvormde, geboë figure versprei oor die vloer. Hy het gevind dat Wilhelmina en hardloop terug na Martha. Hy het net in die tyd. 'n dosyn ambagsmanne was marsjeer op hulle. Die transporters was weg; die wrak van die karre was nog swaai liggies heen en weer. Wanneer die sintetiese mense het hom raakgesien, hulle gevorm links en regs geledere, soos die bevordering van infanterie opgelei op beide kante van die slaag. Nick gesleep Martha na die naaste yster leer. "Up — hardloop so vinnig as wat jy kan."
  
  
  
  Martha was vinnig. Sy hardloop op die ruwe yster stappe, drie op'n tyd, en nie omgee oor haar kaal voete. Hulle was halfpad daar wanneer die sintetiese mense het begin om te hardloop, die kruising van die kamer met die stomping van hul voete teen'n verstommende spoed. Nick hoër klim, draai, en gebruik Wilhelmina se oorblywende rondes te gooi die eerste drie op die top van die ander. Dit was'n vinnige vuur, maar elke lummel is gemik op die kop, op'n spesifieke punt op die skerm. Hierdie mense kon nie net geskiet word op'n ewekansige.
  
  
  
  Hy het Martha een vir een om die wit gange en oopgemaak die deur wat gelei het tot die laai dok. Daar was geen punt in'n poging om te bereik in die voorkant van die gebou en hardloop in'n ander groep bepaal kunsmatige soldate daar. Toe hulle by die top van die trappe, sien hy die sintetiese mense hardloop na die landing. Hulle het nie geweet vrees nie.
  
  
  
  Die vars lug bly ego. "Kry uit van hier," het hy geskree by Martha. Hy het omgedraai en gooi die hoë-plofbare fragmentasie granaat skuins terug in die gang. Hou die deur oop, hy gooi'n paar van Stewart se beste uitvindings in die dieselfde plek, met die hoop dat sommige van die kleiner kinders rondom hulle sou spring af en maak hul pad af met die trappe. Hoë-plofbare fragmentasie granaten – twee stukke elk. Buck bomme wat verstrooi is'n honderd vlymskerp deeltjies - drie van hulle. C6 granaten met'n ontsteking tyd van vyftien sekondes – twee stukke.
  
  
  
  Die eerste hoë-plofbare dop ontplof as hy klap die deur toe en hardloop na Martha. In die rigting wat sy moes loop, 'n vragmotor enjin brul by die laai dok. Hy hoor Martha gil, en dan'n skietwond. Hy bereik nah as sy het agter'n sleepwa. "Dit is Rick," het sy asem. "In daardie vragmotor oor daar. Hy het my geskiet.
  
  
  
  Twee werkers gekruip uit van onder die laai dok as ontploffings het voortgegaan om te rommel binne-in die gebou. "Haai, wat is?"
  
  
  
  "Die laboratorium ontploffing," Nick gesê. "Gaan sien as jy kan help om hulle daar."
  
  
  
  Die twee mans neergedaal het op die platform, en Nick gelei Martha in die ander rigting. As die trekker-sleepwa het in die gly lig, sien hy die nommer gedruk op die agterkant van die groot aluminium liggaam: 4107.
  
  
  
  Hy het gesê, " ek nodig het om'n motor te kry..."
  
  
  
  Op hierdie oomblik, die hele wêreld was om te vlieg in die lug. Hulle het gevoel die hele gebied van die hotel, terwyl gly uit onder ih se voet, en uitgestrek. Hy het probeer om te versag Martha se val, maar hulle het soos tin soldate.
  
  
  
  Twee laai hawe uitgegooi vuur, en puin gevlieg om die gebou as ih geskiet is deur die rook.
  
  
  
  Skerwe van glas en'n hele dag se moeite werd om van die puin verpletter in die helling vir'n honderd meter. Die klank was oorverdowend. Dit maak nie veel sin maak dat'n atoom bom het afgegaan in die hoofgebou van die Riet-Farben. Wanneer Nick herstel het van die skok, het hy getrek Martha weg van die vlamme wat skiet deur middel van elke gat in die gebou.
  
  
  
  Het hy gevra. "Het jy getref dit?"
  
  
  
  "Nee."
  
  
  
  "As daar was vensters op die buitenste mure, die glas sal ons sny."
  
  
  
  "Jy... jy sit'n bom in daar?"
  
  
  
  "Jy kan nie dra'n bom in jou sak wat sterk genoeg is om dit te doen. Ek dink my granaten getref suurstof en ander brandbare stowwe.
  
  
  
  'n tweede ontploffing skud die grond as hulle klim die heuwel. Nick het gesê — " Ons wil beter neem die hoofpad. Daar sal niks oorbly van die motors in die parkeerterrein nou in elk geval.
  
  
  
  "Hulle het my motor in een van die lughawe loodse. Dit is wat ek gehoor het van hulle.
  
  
  
  — Hoe het hulle jou?"
  
  
  
  "Hulle het net gestop om my op die pad. Hulle het gesê ek het beslis meer weet as ek vir hulle gesê het."
  
  
  
  Nick knyp haar hand. "Dit was verskriklik, was dit nie?"
  
  
  
  
  "Ja. Maar selfs nou, hy het nie vir hulle sê dat.
  
  
  
  
  
  Die volgende dag, Nick terug na die fabriek te inspekteer die wrak van die trekker en sleepwa 4107. Ons liggame, ons bloed. Dit was'n mislukking. Terwyl hy was die beheer van die remstelsel, hy was vinnig genader deur'n wit-harige man. Dit was Dawid Hawke. Nadat hulle mekaar gegroet, Hawke het gesê, "Jou stem op die telefoon is absurd so interessant dat ek het gedink jy was hier."
  
  
  
  "Ek is bly jy het. Nick het gewys op die remstelsel. "Kan ons iets leer van hierdie. Hulle opgemors die boelie.
  
  
  
  Hulle het teen die helling. Hawke het gesê, " Baie goeie werk, Nick. McGee en die Riet-Farben span is sif deur die laaste oorblyfsels. Hulle het jou nodig om'n verslag voor te berei as gou as jy tyd het.
  
  
  
  — Ek sal daar gaan nou.
  
  
  
  Groot. Sodra jy dit doen, kan jy terugkeer na Washington môre. Ek weet jy het gered van'n baie van die dae af...
  
  
  
  — Gee jy om as ek hier bly vir nog'n dag of so?" Nick kyk op na die manjifieke berge. "Pretty damn lekker plek om bietjie vars lug te kry."
  
  
  
  "In wie se maatskappy? Martha se? Of Greta?
  
  
  
  "Albei van hulle verdien'n bietjie rus. Is daar enige klagtes teen Greta?
  
  
  
  "Waarskynlik nie. Sy het jou gewaarsku, sê hulle, so gou as wat sy vermoed kriminele opset. Dit kan nie genoeg wees vir die skeidsregter. Maar ons is nie van plan om te veroorsaak dat die moeilikheid vir sulke mense. En, natuurlik, nie die minste nie, 'n aantreklike vrou wat'n harde tyd!
  
  
  
  Nick was in die berge op sondae. Op die eerste aand, het hy gery met Martha op'n rots met'n pragtige uitsig. Hy het gevind dat dit was al op Della net soos dit was op daardie eerste nag.
  
  
  
  Iets besonders en skaars, as hy reeds gevestig is. Dit is die moeite werd om die voortslepende - en herhaal...
  
  
  
  
  
  
  Oor die boek:
  
  
  
  
  Iets wat beslis vreemd was aan die gebeur is by die groot Riet-Farben chemiese aanleg. Daar was gerugte van'n ontdekking wat sal maak dat die uitplant van menslike organe so maklik soos die verwydering van'n blindederm.
  
  
  
  'n ash-blond, mooi vroulike wetenskaplike van die fabrieke bevestig hierdie gerugte te Nick Carter. Maar hoekom het Kamysh-Farben het'n pakhuis langs die geheime hoofkwartier van die AMERIKAANSE gewapende magte?
  
  
  
  En hoekom het mense wat nuuskierig is oor die chemiese plant verdwyn?
  
  
  
  Dinge het'n bietjie duideliker vir Nick Carter as hy in die gesig gestaar sy bomenslike teenstanders.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  Die dood van die Rooi Cobra
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Die dood van die Rooi Cobra
  
  
  
  
  vertaal deur Lev Shklovsky
  
  
  
  
  
  Oorspronklike Titel: Die Cobra-Dood Te Maak
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 1
  
  
  
  
  
  
  
  Hy het na Hong Kong om liefde te maak, en bevind homself in die middel van'n oorlog. So het ek verloor in dié verband.
  
  
  
  Ek was nie in die Koninklike Kolonie vir twee ure voor ek om die bos gelei deur'n Chinese jeugdige oortreder met die onwaarskynlike naam Mycroft, sy was gesien om'n polisieman dood, die jag Semiramis opgeblaas onder my gat, ek het geskiet. Ons lê saam in die geurige water van Hong Kong Hawe. Ek het'n baie sterk vermoede dat die Rooi Tier van plan was om my dood te maak. Ek is seker die hele Hong Kong polisie was na my.
  
  
  
  Ek het regtig nie tyd om te dink oor Frederica Plaaslik-Ormsby, die niksvermoedende rede vir al hierdie, die vrou wie se Kostya het haar na Hong Kong. Buitendien, sy was nie eens in Hong Kong.
  
  
  
  Clera, wat het Frederica se selfoon, het gesê, " Sy is weg. Ek het na Singapore vir twee sondae. Ek weet nie wanneer sy sal terug wees.
  
  
  
  Maar nie een van die wat saak maak. Minder as'n minuut nadat ek hang, daar was skree en hy was bekommerd. Daar was ook min hoop dat ek was nie'n soort van die persona non grata vir die Hong Kong Polisie, en dat my baas Hawk sou ontplof as haar emoe-het gesê dat. Ek is beveel om te gaan na die AMERIKAANSE Konsulaat en noem emu op'n stem-geaktiveerde selfoon. Ek het nie net dat, reg nadat ek gekom het aan wal in parque Victoria, op soek soos'n nat kat in die hitte.
  
  
  
  Nou is sy alleen in die konsulaat se kode kamer, en ek was gegee papier, potlood, 'n shredder, en'n weggooibare notepad, en die eerste attaché, wat homself bekendgestel as Wilkins, kyk na my koud. Allister Pembroke Wilkins was'n arrogante poephol wat het'n oomblik hekel aan my. Miskien was dit persoonlike, maar miskien het hy net nie hou van die manier waarop nat steamboats klouter oor die ego agterste muur en in die ego konsulaat deur middel van die kombuis. Op die eerste, hy het nie vertroue het in my credentials, maar toe ek vir emoe'n sekere kode woord, dinge het'n bietjie beter. Ek was'n BYL agent, en ek het die volste reg om te gebruik'n ego-selfoon met'n stem converter te hê. Hy het nie soos dit nie, maar dit is niks nuuts nie. Sonder verdere uitstel, ek het Hawke dat ek was in die moeilikheid. "Geen meer vryheid van beweging?" Hy snuif soos'n ou tiger, nie wat sy tande in die voorkant van die groot stuk vleis. Hy het geweet Hawke het nog tande. Op hierdie punt, het hy gesê, " Dit is nog aan die gang. Ek kan nog steeds rond te loop Hong Kong, maar dit is riskant en ek is nie seker hoe lank dit sal duur."
  
  
  
  Ek was nie seker dat Allister Pembroke Wilkins sou hou af die Hong Kong polisie as hulle na my gekom.
  
  
  
  Stilte. Ek kon hoor die woer van al die duisende kilometers van die drade en die geknetter van die ou man se sigaar.
  
  
  
  "Ek het om jou te vertel alles, meneer?"
  
  
  
  Nie nou nie. Later, wanneer sien ek jou weer. Ek het'n werk vir jou. Top prioriteit.
  
  
  
  "Draad van die wêreld. Dit was'n baie van die werk terug dan."
  
  
  
  "Dit is absoluut noodsaaklik dat jy vrylik kan beweeg," Hawk het gesê, " anders sal ek hoef nie jy." Kan jy Hong Kong verlaat sonder om te gaan na die konsulaat? Ek wil nie betrek die regering in enige manier."
  
  
  
  Ek het al gedink oor dit self.
  
  
  
  "Ek kan dit doen," het ek gesê. "Ek het'n verband hier iewers." Ek was nie so seker dat wanneer ek gepraat het, maar in my situasie, ek het geen ander keuse nie.
  
  
  
  "Maar dit moet gou gebeur," het ek gesê.
  
  
  
  Hawk verstaan. "Luister up. Nou sal ek gee jou'n gentleman. Moenie val in die liefde met hom argumenteer nie en het nie vra nie. Kry die hel uit Hong Kong en doen hierdie werk vir my."
  
  
  
  Hy het gesê'n paar woorde aan iemand langs hom, dan'n lekker lae stem lui uit. 'n gekweek stem wat praat engels met'n baie effense aksent.
  
  
  
  "My naam is Dato Ismail Rahman bin. Beteken dit iets vir jou, Mnr N3?
  
  
  
  "Jy is'n bietjie van'n dokter," sê ek. "Waarskynlik nie in die geneeskunde. Is jy al oor die Maleisiese regering?
  
  
  
  Daar is waardering in die ego se diep glimlag. "Eintlik. Om presies te wees, die hele Kabinet van Ministers, of eerder, sy minister sonder portefeulje."...
  
  
  
  Dit beteken sekuriteit. Maleisië Sekuriteit Diens. Politieke of burgerlike.
  
  
  
  "Ek verstaan jy het om te Malacca voor, Mnr N3?" die stem voort.
  
  
  
  "Net'n bietjie." Dit was tydens my vorige besoek aan Viëtnam. Gewillig en moontlik moorde het my gelei tot die Maleise Skiereiland.
  
  
  
  "Het jy praat Malay?"
  
  
  
  "Nie veel nie, maar ek spreek Cantonese vlot."
  
  
  
  "Uitstekend. Baie goeie. Alhoewel ek dink dat dit sal byna heeltemal plaasvind in die oerwoud, waar jou Cantonese dialek sal wees van die min gebruik om jou. Haar, en deur wat ek bedoel haar, my regering, natuurlik, wil jy'n man dood te maak vir ons, Mnr N3. Jou regering is uiters koöperasie en het my toestemming om te werk met jou Mnr Hawke. Hy het my verseker dat jy is'n kenner in hierdie sake en die beste sou wees wat geskik is vir die werk."
  
  
  
  Al hierdie bohaai was besig om te band vir my'n bietjie. Die deur na die kode kamer het'n kraak en Wilkins kyk. Haar oë dartel te ego. Wilkins frons, en die deur gesluit weer.
  
  
  
  "Wat is die naam van die man wat jy wil om dood te maak, meneer?"
  
  
  
  "Ego se naam is Lim Zhang, Chinese. Voor die Chinese onluste in Indonesië-nou sowat agt jaar gelede-Lim Zhang was die mees invloedryke kommunistiese roerder in al van Indonesië. Onder'n ander naam, natuurlik. Een of ander manier, en in spesiale omstandighede, emu daarin geslaag om te verhoed dat die bloedbad wat gevolg het die Chinese onluste."
  
  
  
  Kode kamers en telefone met spraak-omsetters is wonderlike uitvindings, want waar anders sal jy hoor van die amptelike kant dat die regering net was op'n slagting.
  
  
  
  Stilte. In die agtergrond, ek kon hoor Hawk die skoonmaak van sy keel.
  
  
  
  "Nie die naam Lim Zhang iets beteken, Mnr N3?"
  
  
  
  "'n bietjie, meneer. Ek het hom gehoor het, verdwyn'n paar keer, maar ek weet nie waar hy is nie. So, ek verstaan dat Lim Zhang is in die Malacca saal reg nou, wat veroorsaak dat'n baie van onrus, en wat jy wil om hom te kom na sy einde so stil as moontlik. Is dit al, meneer?"
  
  
  
  Sy wil'n maat probeer om uit te kry deur middel van die konsulate.
  
  
  
  "Dis al, Mnr N3. Lim Zhang is wat veroorsaak dat ons nogal'n bietjie van die moeilikheid, selfs al het ons nog nooit amptelik gehoor het van die bestaan van die ego. Dit sal'n slegte impak op die handel, en in ons toerisme. Ons wil hom dood, Mnr N3, en, soos jy dit gestel het, "stil." My regering wil net hierdie persoon om te verdwyn. Maar nou sien ek jou Mnr Hawk maak gebare wat beteken jy het nie veel tyd. Dit is baie sleg. Dit sou wees meer aangenaam vir my om dit te verduidelik kurktrekker vir jou persoonlik. Dit is amper ironies dat ek het jy na Washington.
  
  
  
  Hawk was op die telefoon. Hy hoes, byna bars. As daar een ding is die ou man haat, dit se welsprekendheid. Die deur gaan oop en Wilkins gekom het. Sy manne het nie gee hom'n onbeskofte kyk, maar hy het voortgegaan om te tik. Ek sit my hand op die telefoon. Wilkins oorhandig my'n nota met iets gekrabbel op dit in swart potlood.
  
  
  
  
  
  My verteenwoordiger in die Hong Kong-Polisie Departement het my ingelig dat verskeie beamptes is op hul pad hier om te kyk vir jou. Hulle kan kom in tien minute.
  
  
  
  
  
  Ek was verbaas dat hy het nie teken dit. Hy het vir my'n koue kyk en verdwyn, toeslaan die deur hard agter hom. Hy moet vertel em dat hy onderskat hom. Hawk snork in die selfoon. "Wat die hel gaan aan? Hoekom het jy nie my antwoord?
  
  
  
  Haar verduidelik dit te emu en gesê dat hy kan praat vir nog vyf minute.
  
  
  
  Hy gebruik dit baie goed. Wanneer die behoefte is groot, hierdie man kan mooi wees. Hy het my'n paar kontakte in Singapoer en het belowe om my al die geld wat ek nodig sou wees. Ek dink nie nou is die regte tyd om hom te vertel dit was nou dat die AMERIKAANSE regering het net'n verlies in'n effens beskadig seiljag ter waarde van sowat twee honderd duisend dollar. Ek het net nie die tyd. Hawk het net gebruik word om die helfte van sy tyd toe sy was reeds uitgedopte na die uitgang rondom hierdie plek.
  
  
  
  Wilkins was wag vir my by die groen deur wat lei na die kombuis en die dienaars se kwartiere. Hy het nog steeds kyk nors, en dit lyk soos hy het nog steeds nie soos haar of wat ek verbeel. Maar net soos mimmo hom verby, het hy my hand.
  
  
  
  "Draai links wanneer jy bo die muur. Daar is'n pad daar. Nie betaal nie aandag aan die gemors. Hierdie pad sal jy het om Kontant Stegie en dan Slang Ry. Hierdie gebied is heeltemal Chinese en jy sal dit nie vind nie enige fooie daar. Maar miskien sal jy voldoen aan'n riksjaw bestuurder ."
  
  
  
  Ego bedank haar en het voortgegaan om op sy manier. "Die polisie moet hier'n minuut. Ek wil dit nie op alle. Ek het al gegee streng bevele om nie kontak met jou mense.
  
  
  
  Hy knik en bedank hom weer.
  
  
  
  Hy was besig om te kyk'n bietjie desperaat. "Wat moet ek vir hulle vertel? Ek het nie soos om te lieg.
  
  
  
  Hare, kyk na hom vir'n oomblik. "Hoekom nie? Jy is'n diplomaat, is jy nie?
  
  
  
  "Ek het my eie werk. Ek kan nie bekostig om te kry in die moeilikheid met die polisie op alle."
  
  
  
  Hy stap deur die kombuis en bevind homself in'n klein binnehof vol van vullis blikke. Niemand rondom die Chinese dienaars betaal enige aandag aan ons. Haar geweet het hulle sou nie praat nie. Tensy daar was'n polisie-informant op die konsulaat. Dit is moontlik, hoewel dit lyk onwaarskynlik dat me.
  
  
  
  Wilkins was nog praat met my.
  
  
  
  "Dink van'n truuk," sê ek. "Jy het nog nooit gehoor van my of my gesien het. Wees'n bietjie verontwaardig. Hulle weet nie enigiets, hulle is net probeer om iets te doen."
  
  
  
  Hy knik, nog frons. "Goed, soos jy sê. Ek het nog nooit gehoor van julle.
  
  
  
  "Goeie seun."
  
  
  
  Die emoe dan het om te laat gaan van'n paar van sy aanstellerigheid. Hy kyk na my woede en gesê, " O, as net dit is waar."
  
  
  
  Haar saggies streel die ego op die skouer en sê totsiens. Hy was nie eens so'n sogenaamde slegte ou om my. Het haar'n ego uit die vuilnisemmer.
  
  
  
  Die oomblik toe sy klim oor die agterste muur, sy hoor'n klok lui iewers in die voorkant van die huis.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 2
  
  
  
  
  
  
  
  Die meeste agente, veral myself, wat spandeer die meeste van my tyd doen meer rowwe werk, het hul eie bronne van inligting en hulp van buite. Onis is residensiële en kan koste van die lewe of die dood. Jy moet dit net vir jouself. Jy hoef nie die oordrag van ih om ander agente, nie eens jou eie organisasie.
  
  
  
  Hawk het geweet hierdie mense behoort aan my. Seker nie. Maar hy het nooit gevra oor hulle. Sy sou nie gesê het hom in elk geval, behalwe onder dwang. Buitendien, hy het sy eie hulpbronne, en'n baie meer waardevol as my.
  
  
  
  Vir een rede, en beslis nie die minste, van Kim Philby se verstommende sukses in die handhawing van anonimiteit en indringer ons sekuriteit dienste en die Britse SIS soos hy gedoen het, ego het die talent om te versamel en gebruik van hierdie hulpbronne. Hy het honderde van ihs en gebruik ihs met'n ongelooflike talent.
  
  
  
  Ek het nie'n honderd. As ek een gehad het, leef nou in Hong Kong. Een wat hy kan staatmaak op, al is dit teen'n prys. Die ego se naam was Ben Thomson, 'n voormalige Chicago verslaggewer wat gedien het tyd vir die moord van sy vrou en haar minnaar. Ben het nie gesien haar in'n lang tyd, en hy skaars gedink oor nen. Ek het nie dit nodig het. Maar nou het ek dit nodig gehad het. Hy veronderstel was om te gee my'n paar inligting, en trek my in Hong Kong. So die oomblik het sy het na buite gegaan om'n taxi te neem, het sy gedink van nen. Ben Thomson bedien slegs'n klein gedeelte van sy moord sin. Hy het baie invloedryke vriende. Hulle trek die toutjies, natuurlik, anoniem, soos gewoonlik in sulke gevalle. Wanneer die Bena vrygestel is, het hy links Chicago en verhuis Ooste. Vir'n rukkie, hy het gewerk as'n vryskut-joernalis, dit is'n slegte werk, baie rondom hulle sterf, word alkoholiste of dwelm verslaafdes, en nog ander in die spioen besigheid.
  
  
  
  Ek het gehoor dat Ben het'n goeie drink, maar dit was nie die metode wat vermoor haar ego. Hy is in die Ooste vir ongeveer tien jaar en is besig om'n legende; die dieselfde ding wat joernaliste gil bars in al oor die buite swembad toe hulle weer oop die verkeersknoop. Die laaste keer dat Ben haar gesien het was drie jaar gelede, en die laaste keer wat ek hoor haar praat oor nen was by die pers klub in Washington.
  
  
  
  Iemand soos ek hang uit heel dikwels in die media sirkel. Jy kan'n baie leer net deur te luister, veral as jy ook die bediening van drankies.
  
  
  
  Ek het gehoor dat Ben gekoop het homself'n ou kasteel-agtige huis iewers op Lugard Pad, nie ver van die universiteit. Ben het ook gekoop het homself'n paar jong meisies. Die meeste van die mense rondom hulle was Chinese - sommige was Eurasiese of wit, met wie hy het die hand gewys toe hulle twintig. Ben het geweet dat'n baie van die dinge, en hy het geweet dat waar'n baie van die mense is wegkruip. Iets wat jy wou hê om te leer of te doen wat jy kan betaal vir, jy kan kry van Ben of laat hom dit doen. Ben was overspoeld in geld.
  
  
  
  Jy hoor dinge soos hierdie oor nen. Hulle is gedeeltelik korrek. Gedeeltelik verkeerd. Maar ek was seker van twee dinge oor die Wel Thomson: hy was geen gewone informant en EMU daarin geslaag om die mees suksesvolle Chinese bron van inligting in die e-pos besigheid. Sommige het gedink dat Ben was direk gekoppel aan Beijing. Miskien het. Miskien nie. Ek het geweet ek het'n lêer op Ben, maar Hawke het nie geweet ek het geweet Ben persoonlik.
  
  
  
  Die taxi verby mimmo trolleybus maatskappye Peak Tram. Hare was verlig deur die duitse sigarette ek wil gesteel uit'n stoel in die kode kamer - my eie met goud filters is nie baie weerstand teen die humiditeit in Hong Kong hawe. En haar, ek het gedink oor die Wel en oor Chinese informante in die algemeen. Chinese informante is gewoonlik diplomate, akademici, en die mense in'n sekere posisie. Hulle het almal weet'n baie oor die Ooste, en veral oor China. Hulle bestudeer Chinese pers vrystellings baie versigtig en presies weet hoe om te lees tussen die lyne. Die meeste dikwels, het hulle openlik uit te druk hul menings, maar dit is onwaarskynlik dat enige iemand sal noem ih se naam of verklaar hulself te openbaar. Dit is waarskynlik die veiligste metode.
  
  
  
  Ben Thomson is'n uitsondering. Hy skryf die koerant Hallo Rondom Hong Kong en versprei dit self. Dit is'n weeklikse en limited edition-Hong Kong skinder is nie baie in aanvraag by die Crabtree Hoeke - maar'n paar van die kliënt ego kan jy verras. Die New York Times en die Londense Times is net twee titels. Ek het gelees die ego kolom, ek het gesien ee Hawke lees dit, en ek weet dit is om te lees in die Verenigde State van amerika en Downing Sturt. Dit gee Ben'n sekere bedrag van die prestige, en gee ook em'n billike bedrag van krag. Soms het hy die geheim kan voorsien om sekere dienste te Bbp's van hierdie wêreld, en dit, op sy beurt, kan bring'n paar voordele aan die emoe - byvoorbeeld, die verlaat van sy ego alleen wanneer sy aktiwiteite is uiters riskant.
  
  
  
  Ben het ver buite die grense van sy tronksel. Hy het gedink oor dit as wat hy betaal vir'n taxi en stap na die grys hek wat gelei het tot die lang beton pad. Dit was donker en koel hier op die Hoogtepunt. Haar, gryns. Hare was nog steeds baie nat, en ek was met die hoop Ben sou gee my'n paar whiskey en'n paar klere. As die stories is korrek, hy het waarskynlik dat scotch.
  
  
  
  Die groot yster hek, versier met'n gerolde goud T, was oop. Soos ek genader het die wag se stalletjie by die hek, ek het haar hoor snork. 'n jong Chinese man was aan die slaap onder'n klein gloeilamp. Hy vou sy arms in die voorkant van hom op die lendelam tafel en rus sy kop op hulle. Hy het blink donker hare in'n gemors, en was geklee in'n sport hemp met'n blom patroon. Die emoe gelyk te word in sy middel-twintigs. So, Ben se sekuriteit toestel was nie baie goed werk. Maar miskien het hy nie nodig het om te.
  
  
  
  Ek het op die oprit en geslaag het, mimmo dam, 'n lelie dam en'n smal brug wat lei tot'n bos van denne, soms met Chinese vye en kamfer bome.
  
  
  
  'n nag uil in die boom kyk na die nag en iewers was daar'n geskreeu.
  
  
  
  Twee lampe is aan die brand in die huis. Een aan die bo-en een aan die onderkant. Vir een of ander rede, was dit'n heilige, en hulle het dit op op die stoep. Daar was net genoeg om die maan te sien dat die huis was inderdaad'n werklike kasteel: vier-storie gables, weer, en torings, 'n Victoriaanse Gotiese riller gebou rondom gehawende kalksteen. Hy het na die stoep en lui die klokkie.
  
  
  
  Ek het probeer om die deur oop te maak, maar ek dra'n verbleikte katoen cheongsam. Haar tande is in'n ander plek, en sy was mompel by my. Agter haar, nah sien'n skynsel van die geel lig op die gepoleerde gang vloer.
  
  
  
  Ten slotte, ek het daarin geslaag om myself te oortuig dat ek is nie die verkoop van enigiets nie, maar wat ek het geweet sy vriend Mnr Thomso en wou om te praat met hom. Sy was duidelik flummoxed deur die feit dat ek daarin geslaag om te slaag die mimmo wag by die hek.
  
  
  
  "Wie is jy, kan ek vir haar sê?"
  
  
  
  "Mnr Arneson." Kenneth Arneson. Daar was geen punt in die vertel van die dienaar wat sy was.
  
  
  
  "Mnr Ornwaso." Ek sal vir haar sê.'
  
  
  
  Sy strompel terug na die saal en stoot'die ou-outydse gly deure. Die meisie geskree nie van skok, maar van die vlag van toestemming om uit te voer. Dan is die meisie het gelag. Ben Thomson het gesê iets nors, soos gewoonlik. Maar sy mompel iets oor rumatiek en kom terug na my. "Ek weet nie wat jy is. Laat nou. Asseblief, meneer.
  
  
  
  Die deure is nog steeds oop. Sy was genoem in die gang af.
  
  
  
  "Jy weet hierdie Arneson man, Ben. Haar reis na Chicago.
  
  
  
  Die meisie het weer gelag, wat seker lag dat die meisies maak op sekere tye. Die lag gestop skielik, en Ben Thomson het na die skuifdeur uit te kyk. Ek het dit in die lig, sodat hy kon sien my gesig.
  
  
  
  "Ek kan daal dood," het Ben gesê.
  
  
  
  Hy het gesê sy wil voel soos dit. iets in die Chinese, natuurlik, nie Kantonees, en sy verdwyn het. Ben het in die gang af na my. Agter hom, in die lig kom van regoor die kamer, sien hy die meisie spring uit, na aanleiding van ama. Dit is oulik, en sy maat neem dit, was'n pop. Sy het'n pienk make-up op haar gesig. Een van haar suurlemoen-geel bors uit te steek. Deur my skatting, hey was oor agtien.
  
  
  
  Ben het gewag totdat die twee vroue was buite sig, toe hy die deur oopgemaak vir my en stap in die gang af na sy groot kantoor. Daar was kussings op die antieke opium bed. Alles lyk eerder opgefrommel. Ben gesluit die dag vir ons. Hare, kyk na hom met'n grynslag.
  
  
  
  "Jy vuil ou verdraai."
  
  
  
  Hy glimlag terug. Hy het nog sy tande, al is die meeste van die muis-grys hare se ego was weg. Ben was reeds in sy sestigerjare.
  
  
  
  "En jy is een van daardie skelms wat teister mense sonder om ih in advance. Alhoewel ek kan nie dink hoekom, jy het'n goeie oomblik om dit te doen."
  
  
  
  "Dit kan wag,"sê ek," maar ek kan nie."
  
  
  
  "Wag, neem die maat? Op my ouderdom, moet jy doen dit as jy kan. Jy hoef nie altyd slaag."
  
  
  
  'n geurige hout-brandende vuur verbrand in die klip kaggel. Hy verskuif die kaggelrak gesit en hang sy baadjie oor dit om droog te word. In die agtergrond, Ben rammel bril en'n bottel.
  
  
  
  "Ek het nie hierheen gekom om te praat oor jou seks lewe," sê ek.
  
  
  
  "Ek weet dat. In werklikheid, daar is baie min om te sê oor dit. Maar ek hou aan probeer. Deur die manier waarop, hoe het jy kry deur middel van hierdie hek sonder om opgemerk te word?
  
  
  
  Emu het gesê dit.
  
  
  
  Hy oorhandig my'n glas half-vol met whiskey. Hy het gewys op'n hoë-wiel tee tafel. "Soda, water, ys, enigiets. Nou ek drink dit net in sy suiwer vorm ."
  
  
  
  Hy vat'n sluk van sy whisky. 'n goeie einde aan die militêre. Ek sien hom soek by die holster met die Luger en die skede te steek met die stilet. Hy het nie'n woord sê oor dit aan ons. Hy het nie so dink nie. Ben kan weet wie ek is en wie ek werk, maar hy sal die laaste persoon om iets te sê openlik. "Damn Lee," het hy gesê. "Altyd slaap wanneer die emu behoeftes om te werk. Die goeie ding is dat ek nie regtig nodig het. Buitendien, hy is'n goeie seun te wees wanneer hy wakker-ha - sommige van die susters se ego's werk hier. En hy versigtig neem sy salaris huis ."
  
  
  
  Hy het geweet wat Lee het vir hom gedoen. Lee het'n paar Chinese meisies vir hom. Heel waarskynlik, uit die besette gebiede, of selfs regoor die provinsies op die ander kant van die grens.
  
  
  
  Hy het nog'n sluk en sê vir Ben met'n glimlag,"ek het nie hierheen gekom om te praat oor Lee."
  
  
  
  Ben glimlag en knik. Dan het hy verwys na die leer stoel. "Sigare, sigarette, enigiets. Ek weet nie hoekom jy hier is, Nick. Haar, ek het gehoor dat daar is'n paar probleme van die hawe van bar. Hulle is op soek vir'n man met die naam Arneson, of eerder Kenneth Arneson. Ego se liggaam het nie is nog nie gevind nie."
  
  
  
  "So is dit," sê ek, " en as dit is om my, het hulle nie nodig het om te kyk vir die liggaam op alle. Vermoedelik, dit is nie myne nie. Dit is een van die redes waarom sy hier is. Ek het hulp nodig, Ben."
  
  
  
  "Alles reg, Nick. Genoeg van hierdie nonsens. Wat is die eerste?
  
  
  
  Terwyl ons maak'n grap, hy gedrink het die helfte van'n glas whiskey. Hy vervul die ego halfpad weer en dit gedrink het asof dit was'n Coke. Die brylev in die kamer was nie die beste nie, maar ek kon sien wat die drink was om te doen om dit te. Hy was'n bietjie geswel, en daar was rooi bars are op sy neus en wange. Hy was ook vetter as wat hy aan haar gedink word. Nen was die dra van langbroeke, ballet pantoffels sonder kouse, en'n brokaat kleed oor haar kaal bolyf. Die dik hare op sy bors was wit. Ego Hoofde ' blonde hare was amper weg, behalwe vir'n dun rand en'n paar hare op sy blink skedel.
  
  
  
  Hy kyk na die stapel koerante langs die stoel. Rooi Vlag en Folksy Dagblad. Verder op die tafel, om die soliede palissander lê nog'n stapel. Ek het alles op my vrye tyd. Ek kon dit lees as wat ek kon, en ek het geweet dit was'n veilige huis. Ben gedreineer sy glas en hervul dit. Ek wonder hoe em dit gedoen het.
  
  
  
  "Ek sal jou iets vra," het ek gesê. "Ek wil om te weet waarom ek was gekelder laaste nag, wat dit gedoen het, en waarom hulle opgemerk het my so vinnig. Dit is vir beginners. Dan het ek nodig het om inligting oor'n persoon met die naam Lim Zhang, plus'n paar inligting oor Indonesië en Malacca. Ek wil ook om jou om my te neem om Hong Kong. Vanaand.'
  
  
  
  Ben knik en steek'n lang bruin sigaar. Hy het'n ego sigaret uit die boks, verlig dit, en wag vir Stahl.
  
  
  
  Hy vryf oor die stoppels op sy ken en kyk na my met die beoordeling blik van'n bankier.
  
  
  
  "Wat is dit?"
  
  
  
  Elke BYL lid'n persoonlike rekening van wat hulle kan beheer "uitgawes" in die geval van'n noodgeval. As die mees senior Killmaster, my rekening was tweede, dan Hoka is. Naas, dit was'n damn nood.
  
  
  
  "Tien duisend," emu het vir haar gesê. "ONS dollars".
  
  
  
  Ben het my'n vuil glimlag en waai'n vetterige hand. "Ek weet wat gaan aan. Ek werk nie op hierdie prys in Hong Kong geldeenheid. Ons besigheid doen. Gee jou iets om te doen vir die gratis in die eerste, en die res sal jou geld kos. Ek het dit in my tuin en dit kos nie ons nie'n sent nie."
  
  
  
  Ek het'n slukkie van haar whiskey. "Jy het'n pragtige tuin."
  
  
  
  "Die beste. Dit het my'n lang tyd om te groei my ego in hierdie manier. Soos vir jou, torpedoing is maklik. In jou laaste werk in hierdie dele, jy vermoor'n sekere Jim Foto, die uitvoerende direkteur van die Rooi Tiere. Is dit reg?'
  
  
  
  "Verkeerde. Dit was nie aangeraak deur die ego se vinger. Egter. Dit is net dat die berig op nen . 'n paar woorde in jou reg ore ."
  
  
  
  "Okay, dit is die dieselfde. Ek het gehoor van dit. Beijing hotel ego van die dood, want hulle hoor hy was verkoop ih ... om jou mense. So, wat anders.
  
  
  
  Hy het haar ballet pantoffels en nat sokkies. "Ek hoop tien duisend is genoeg vir droë klere." Ben blaas'n blou wolk na my en knik goedkeurend. "Jy was altyd een van daardie assholes wat gehou jou mond toe, Nick. 'n goeie manier om die lewe te bly."
  
  
  
  "Meer.'
  
  
  
  "So gou As hierdie Jim Pook is dood, 'n nuwe mens moet heers oor die Stahl Tiere. 'n neef, Vir Nou. Jy weet wat die Chinese is soos wanneer dit kom by die familie lewe - en dan is daar die eer en prestige. Prestige is geld. Is jy begin om dit te verstaan?
  
  
  
  Ek was begin om te verstaan dat. In werklikheid, ek het reeds uitgepluis dit uit, ek het nog altyd gedink dit uit, maar dit is net nie iets wat ek gedink het. Haar besige man.
  
  
  
  Emu vir haar gesê het oor die seun Mycroft.
  
  
  
  "Ek ken haar. Klein braai! rondom hulle, bedelaars werk vir die mafia. Ih is'n manier om te kry grade vir moontlike rampokkery ."
  
  
  
  "So, hoe het dit vir my so vinnig, Ben? O my God, ek was ongemaklik, ek het net geregistreer is met die owerhede, dan het ek wou om te neem'n stort, skeer en drink.
  
  
  
  Ben het'n kort lag en het'n sluk. Nou is hy het net dronk helfte van sy glas. "Hierdie Rooi Tiere is redelik damn goed georganiseer, Nick. Ih diens is groot. Maar dit was maklik. Die laaste keer dat jy het gekom na Hong Kong, jy het gekom op'n seiljag genoem Corsair en het gekom om te aka Hawe bar. Jy het veroorsaak dat die Tiere'n baie van die moeilikheid. Jy vermoor Jim so ver. Die Tiere kon nie enigiets gedoen het om na julle toe, maar toe hulle het'n nuwe baas en herorganiseer, jy het'n tong teken. 'n stryd byl.
  
  
  
  Dit het ironies vir my sin, want die BYL logo is ook'n byl.
  
  
  
  "Hulle kan net so goed het jy doodgemaak," Ben het voortgegaan. "Hulle het'n baie van spioene en junks in die hawe. Sommige smokkel in smokkel, 'n paar cheat die polisie, maar hulle is almal op die uitkyk te wees. Jy mag dalk gesien het so gou as wat jy ingeskryf het vir die hawe.
  
  
  
  Hy gedreineer sy glas en hervul dit.
  
  
  
  "Maar dit is meer waarskynlik dat hulle het iemand by doeane, of dat iemand kyk na die seiljag klub self.'
  
  
  
  "Ek dink nie dit was'n hawe," het ek gesê. "Ek het'n eerder ongeskeerde gesig, en ek was'n sonbril te dra. Buitendien, ek het nog nooit naby'n junk of'n sampan."
  
  
  
  Hy steek sy gat in die voorkant van die kaggel en gryp nog'n sigaret. Dit moet gewees het dat die seuntjie Mycroft. Dit was donker nadat ek geskeer. Hierdie Tiere moet my prentjie, en ek wil dit nie doen nie. Nie op alle. As sy wil is gevang deur hierdie Mycroft man terug dan, het hy sou gewees het geskop in daardie klein gat deur die ego blou.
  
  
  
  Al wat ek kon doen, was om te lag, skouers, en sê, " Goed, Ben, dit verduidelik alles. Ek het altyd graag om te weet hoekom sekere dinge gebeur. Kom ons beweeg aan. Begin om geld te maak ."
  
  
  
  Dit was'n groot plesier om te sien'n ander kenner by die werk. Ben sit op sy ouma se bril, wat gemaak hom lyk soos'n slutty, katools professor aan'n paar meisies se skool instap, en stap oor na die groen staal kabinet. Hy het'n trekker en het uit'n stapel papiere, wat hy vinnig omgekeer deur met sy rug na my. Hy het'n stukkie van die papier, sit die res terug in die laai, toe die ego, en kom terug na my. Hy steek'n nuwe sigaar en kou dit, wat herinner my van die Hawke. Hy het net rook hierdie goedkoop sigare.
  
  
  
  'n lang Hong Kong klok afgemerk in die hoek. Sy was bekommerd, maar'n man soos Ben kon nie gejaag word. Hy was'n oud-outydse joernalis. Hy het alles nagegaan, en toe hy het gesê dit, dit is 100% waar.
  
  
  
  "Hmm, Lim Zhang? Die voormalige derde persoon is Hai Wai Cha Tiao Po. Dit is moeilik om te sê wat hy doen nou na wat fiasko in Indonesië. Waarskynlik'n klein lid op die goon lys.
  
  
  
  Die Hai Wai was China se internasionale spioen agentskap. Die enigste departement dat hy geweet het'n baie oor die aktiewe De Wee departement. Ek doodgemaak het'n paar van hierdie ouens toe hulle probeer het om my aan te val.
  
  
  
  "Die lys van mislukkings maak sin," sê ek. Beijing haat verloorders. Dit kan verduidelik hoekom Lim Jang is tans so vas in Malacca dat hy wil om terug te kom met'n goeie geluk." Hy het die papier in sy hand, sy ouma se oë amper af te gly sy ego. Hy bereik vir sy glas en gedreineer dit sonder om te kyk na dit. Toe gee hy my'n thumbs-up.
  
  
  
  "Hierdie Lim is cool. Veral sedert emoes kan nie vertrou word nie. Oor vyftig, bril, soek soos'n bus gradueer. Nie drink of iets te doen het met vroue of seuns. Dit lyk soos hy is betrokke in die politiek of die organisering van Jing Bao. Maar dit is nie waar nie. Hy is met Hulle bo. 'n moordenaar, selfs al is hy nie doen dit nie meer nie. In die verlede, het hy homself gehelp het om mense kruis oor na die otherworld."
  
  
  
  Ben bereik vir die bottel en het sy glas gevul, sy oë steeds op die papier.
  
  
  
  "So, hy vermoor sommige alleen. Wanneer hierdie rebellie gefaal het, en die ego lede van die klub is dood, Lim Zhang ontsnap en beland in Sumatra. Daar het hy sy klein Bangkalis slagting, en dan sal hulle dink hy oor die Straat van Malacca, en links vir die skiereiland. Dit kan baie maklik gedoen word. Die straat in hierdie plek is nie so wouldnt wye.
  
  
  
  Ek het nie sê enigiets aan haar. Haar, het geweet dat hy het reeds'n fout gemaak het, geredelik erken dat Lim Zhang was in die saal in Malacca. Ons almal maak foute, maar dit is nie die beste ding om te doen in hierdie e-besigheid. Dit was nie baie troos om te weet dat Ben Thomson reeds geweet het, maar'n fout was nog'n fout gemaak het.
  
  
  
  Hy het na my gekyk en geglimlag. Hy geput die papier weer. "Dit is redelik melodramatiese hier, Nick. Dan in "Bengkalis" hulle het begin om hom te roep die Rooi Cobra.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 3
  
  
  
  
  
  
  
  As dinge ontwikkel nou, hy kon ontmoet Frederica plaaslik-Ormsby in Singapoer. Haar beeld, ten minste so verleidelik soos hy dit onthou, was getik in die Singapoer Keer. Sy was'n belangrike persoon op'n Wêreld Verligting Organisasie vergadering en is bly by'n Malacca hotel.
  
  
  
  Ek kyk na haar in by Goodwood. Die tradisionele, ou en met twee swembaddens. Ek was in die hoop om af te haal'n geskikte swembad om te voldoen aan met my kontak. Dit was belangrik. As ek het eintlik met hom, as ek kon, wat sou gewees het my net kontak met die Maleisiese regering en die enigste een wat ek waarskynlik sou ooit ontvang het. Hulle het almal het goed gespeel. Niemand in amptelike kringe erken dat daar was rooi partisane in die oerwoud. Dit is sleg vir toerisme, handel, en vir hulle om uit te neem van die reuse bedrae van lenings wat hulle probeer om te kry. Niemand belê hul geld in'n land wat nie kan binnegeval word deur die Kommuniste.
  
  
  
  Persoonlik haar, gaan op'n boemel by die Tombola Plek en lyk soos enige ander toeriste, het nie dink Red Cobra het informante. Ek moes lag toe ek onthou dat'n grinnik Ben Thomson het geput uit die papier en sê die naam melodramatically. Die besoek aan Ben se plek gejuig my op'n bietjie.
  
  
  
  Ben het sy tien duisend dollars goed. Hy trek my in Hong Kong op'n visvang rommel. Dertig myl van Macau, ek is opgetel deur'n vlieënde boot wat besig gevlieg twee duisend myl na die suide, waar ek was geneem aan boord van'n ander rommel wat betrokke is in die duisternis het my op die Singapoer-Rivier. Ek het aan wal daar, en dan was ek op my eie.
  
  
  
  Wel, nie heeltemal natuurlik. Ek het haar telefoon nommer geskakel deur die ego, en'n halfuur later het ek met'n Australiese man in'n tent op die Bugis Straat. Hy was'n middeljarige, deurdagte, en heeltemal nie geïnteresseerd in my. Al wat hy wil hê, is om sy werk te doen om te kry dit oor met so gou as moontlik. Soms, in my diepste oomblikke, ek wonder of die reuk van die dood nog talm rondom my. Hy het nie vertel my sy naam of vra vir my. Hy oorhandig my'n groot stuk van wetsontwerpe, gee my'n paar letters van die Hawk, en het my shopping na die verhuring van my stort vir die eerste keer om weg te was die vieslike stank. Dit kos my'n hele koekie seep.
  
  
  
  Maar dit was nog steeds die middag toe hy nagegaan in by die Goodwood. Ek geslaap het vir'n uur, lees die koerante, en gedink het oor my kontak. Dit was'n meisie. Ten minste nie'n vrou. Ek was veronderstel om haar te ontmoet by die swembad. So ver, dit lyk belowend, soos ek opgemerk het dat die monsters en hobgoblins moet nie verskyn naby swembaddens.
  
  
  
  Nou, 'n bietjie na twee, hy was hang uit by die Victoria Memorial Hall en om pret te hê die lees van die bestuurders. Elke motor eienaar in Singapoer dink dat hulle'n renjaer en dat daar geen môre. Meneer Stamford kon skaars het gedroom dat sy eie dorp sou een dag'n renbaan.
  
  
  
  In die binneste en die buitenste hawe, vragskepe, liners, en oorlogskepe kort geknip op anker. Lekke, sampans dartel heen en weer soos daphnias, en die mense van Singapoer geflits mimmo my, rondom my, en soms byna deur my.
  
  
  
  Singapoer se Chinese, en ih is redelik algemeen, praat'n dosyn verskillende dialekte. Indiërs kan word Punjabis, Sikhs, Tamils, of Bengale. Een van die oudste kerke is armeense, en die mense lag Oerdoe, Asiër, Sjinees, en Ceylon. Wanneer die plaaslike inboorlinge kom na'n groot stad, hulle praat'n taal wat net hulle kan verstaan. Die Negroïde pigmeë praat Semang, wat ek weet, want ek ontmoet'n paar van hulle tydens my vorige moord missie in Malacca. Negers is groot vegters, en die regering treine ih om groot vegters teen die guerrillas. Natuurlik, dit is nie baie gepraat oor, want Malacca het suiwer partizan.
  
  
  
  Dit was die begin om te reën, wat beteken dit was byna drie uur. Sy is gevang deur'n riksjaw bestuurder en gewaag het met haar lewe. Na'n paar blokke, ek het selfs het regtig bang vir haar. Emu betaal vir dit en stap terug na die Goodwood in die reën. Dit was'n reënerige tyd. Dit soms swaar reën tussen drie en vyf uur. Terwyl haar skaal was sopnat soos dit was toe dit lê in Hong Kong hawe, hare, dink oor die oerwoud werk wat voorlê, kon nie help nie, maar lag. Haar, het hy vir homself gesê, nie te vergeet van die koors en die sout pille. Ek het gehoop dat ek sou nie nodig het om hierdie koors pille, maar ek was seker dat ek sou gebruik om hierdie sout pille. Ek kan die sweet soos'n perd op Vyfde Laan, maar dit is skaars moontlik in die reënwoud.
  
  
  
  Ek het in die Gordon Bar vir'n vinnige drink, dan gaan terug na my kamer. Hy veronderstel was om te wees by die huis deur die swembad by vier uur. Hy oorlaai af te was die reën, sit op'n paar van swem stamme,en skoongemaak die luger. Ek het altyd doen dit soos'n soldaat skoonmaak van sy skoene toe hy het niks anders om te doen.
  
  
  
  My swem stamme was wit met die Rooi Kruis logo op hulle. Sy suksesvol geslaag het in die redding swem toets. 'n man in Australië bereid klere vir my in sy woonstel - 'n bevel van Smous. Nou, as hy'n sigaret gerook en skoongemaak die Luger, hy onthou die kode woord om dit te noem ego en lag nie. Soms dink ek Hawke lees Sax Romer te veel.
  
  
  
  Natuurlik het die ou man is reg. Die agent se lewe hang op baie drade. Al hierdie truuks en die een wat skuil agter die plakpapier is goed vir iets. Dit hou jou aan die lewe. Ek weet dat.
  
  
  
  Ek kyk na die wit selfoon en die gedagte van Freddie, so naby aan my hier in Singapoer. Dan het ek net opgehou om te dink oor dit. Nee, net terwyl ek besig was op dit. Slegs in uitsonderlike gevalle. En slegs met'n hema in daardie beroep, 'n dame in die susterskap gilde dat ten minste wat hy kon vertrou met haar.
  
  
  
  En die laaste ding wat ek het om te erken, as wat ek myself voorberei vir die laaste sluk voor jy gaan af na die swembad, was'n uitdaging. Want wat sou jy vertrou?
  
  
  
  Na tien minute te vier, het die reën opgehou. Die son het weer uit, en Singapoer was'n stoombad. Die conditioner gestreel my vel aangenaam en neurie saggies. Ek het gedink van die oerwoud in die voorkant van my weer en ril innerlik. Ek het nog nooit gehou van hierdie oerwoud so veel nie. As hulle maar net kon dink van'n manier vir my om te toestand die lug monsterneming.
  
  
  
  Rondom haar venster, en sy sien'n pragtige wit mis stygende uit die hotel se groot tuin. Onder my lê'n groot blombedding omring deur rooi en wit benga raya, hibiscus rasse, ih en galina. Dit was baie warm buite, en die vergadering by die huis deur die swembad het nie lyk soos so'n sogenaamde slegte idee nie.
  
  
  
  Hy sit die luger en stilet in'n waterdigte sak, versigtig zipped dit op, en laat sak dit in die toilet bak. Dit was'n redelik kinderagtig plek, en dit sou nie mislei die voor vir'n tweede, maar ek is meer bekommerd oor die slawe hul werk doen. As ek geteiken is deur professionele mense, sou sy geweet het gou genoeg. Ek het nie so dink nie. Haar regtig was seker om skoon te wees. Hy was Kenneth Arneson, 'n man toerisme-baie van die geld, lui en drink te veel. Nou was hy op'n wel verdiende vakansie, dan werk op'n chainsaw fabriek in Indianapolis. Avontuurlustige mense. Klein kinders. So, vroue. BYL is redelik goed in hierdie dinge.
  
  
  
  Ek het haar opgetel met'n ligte batik mat - hotel diens-en gaan af na die swembad; daar was'n spesiale hysbak vir swemmers. Hy het gestop op die tweede vloer en'n Amerikaanse paartjie wat ingeskryf het. Sy was billike hare en donker velkleur, en sy het haar deskundige blik oor my liggaam. Sy glimlag by my, moedig my man om iets te doen oor dit. Hy was vet, donker, en nors, en hy gekou sigare, en emu het nie omgegee nie. Hy vermy haar oë en neurie'n vuil frans tune. Nie een van hulle het geantwoord: ons, wat nie verbasend nie. Ek het geleer wat dit is in Algerië, in'n plek wat blyk Pigalle Vierkante in'n soort van die sondag skool. Afgesien van my sing, terwyl die werk in lae, ons was stil in alle tale. Ih verveling kan word met'n mes sny. Verveling! Dit is iets wat Agent AG, nooit nodig om te bekommer oor. Jy kan vinnig die uitgang van die bou, maar ten minste dit is nie uit nie van verveling. Ek was gelukkig. Een gebied rondom die swembaddens was gesluit vir herstelwerk. Dit het beteken dat ten minste ek het nie om terug te gaan en weer tussen die twee poele in die soek van my uitlaat. Jong vrou. Dit is al wat ek geweet het. 'n vrou sal neem sorg van die kontak.
  
  
  
  Die swembad was lekker. Nie'n verdomde nier-vormige ding wat nie ruimte afval, maar vierkante en diep, met baie van die opritte en vlotte. 'n rand van suiwer wit sand omring die hele swembad. Die helfte van die ego was gedek deur'n glas dak. Daar, die sand was altyd droog, en die glas is spesiaal aangepas om uit te filter die sterkste strale van die son. As jy wil om te braai jouself en was dit nie reën nie, jy net gaan lê op die oop sand.
  
  
  
  Daar was die gewone aantal tafels, stoele, chaise sitkamer, en die son matte. Seuns in wit jasse gewandel het heen en weer oor Maleisië met drankies. Die swembad het sy eie klein bar. Maar ek was nie dors. Haar hotel afsetpunte.
  
  
  
  Ek het my duik raad sodat sy kan sien my wit kortbroek met'n rooi kruis (d. w. s met'n Rooi Kruis plakker). Toe hy geswem het, het die hele lengte van die swembad'n paar keer. Die Pernod klok oor die toonbank was wat tien afgelope drie toe sy vriend gekruip uit van die water en uitgestrek op die droë sand onder die afdak. Hy ontspanne, rus sy kop in sy hande en die sluiting van sy oë. Byna. Aan die ander kant, waar die sand was nog nat is, iemand. So dit verminder die ego met die helfte. Hy begin aan die een kant van die swembad op die reg en het voortgegaan up. Op die eerste, het hy byna screwed up, byna lag. Wat sou jy ontmoeting met ons? Ey was oor vyftig, en nah het die gesig van'n stompsinnig gérub. Haar hare was bleek blou, en sy sit op'n chaise longue, brei en die dra van'n mink gesteel het. Die son wat val deur die skuur verlig'n paar rotse in haar hande, en byna verblind my. Ek het om weg te kyk om te herwin my kalmte. Hy gaap en kyk rond in'n spot verveling, dan bedek sy kop met sy hande weer.
  
  
  
  'n vet man met'n sigaar stoot sy taai vrou in die water. Ten spyte van die sigaar, die duiwelse uitdrukkings van hul ego's was duidelik sigbaar. Die ego vrou iets geskree toe sy terug gekom het, iets oor'n droë kombers. Hy het Nah een laaste glans en op pad na die kroeg. Dit is duidelik nie'n paartjie op hul wittebrood.
  
  
  
  Die ander paartjie op hul wittebrood. Hulle was effens ouer as die kinders. Hulle lê so naby aan mekaar op die rubber mat, dat dit lyk asof hulle om iets te doen. Ten minste sy was om iets te doen vir hom, want van tyd tot tyd het hy sou timidly kyk rond met geglasuurde oë en'n stom uitdrukking op sy gesig as sy bene ruk op en af.
  
  
  
  Meer pare. Maar niks besonders nie. Die klein meisie wat was die bestudering kyk engels en was kyk na my uit die hoek van haar oog. Maar dit was nie haar. Sy kyk na my asof ek'n man, kyk op my liggaam.
  
  
  
  'n Chinese meisie, kalm en teruggetrokke, was rook en die lees van'n sagteband boek. 'n klomp van die Maleisiërs wat natuurlik besig is met die besigheid. Maar niks anders nie. Niks soos dit. Teen hierdie tyd, hy het by die kroeg; dit was'n klein ovaal bamboes geval met ses stoele. 'n lang man in wit met vetterige hare en'n sonbril was in gesprek met'n donker-harige meisie wat'n paar honderd dollar se waarde van Swede hang om haar figuur. Sy was geklee in swaar make-up. Geen baders. Hulle het regtig nie hier hoort. Hulle behoort aan die Vors Sturt.
  
  
  
  Langs hom was my sigaar rook, wys na'n bottel wat waarskynlik vervat sy seun. Sy vrou se ego was nêrens te vinde nie. Waarskynlik by die barbier winkel reg nou. Drie stoele links. Die twee rondom hulle was besig. Beide meisies is mooi, maar die een wat rondom hulle was wit, en vir een of ander rede het sy nie verwag om te wees'n wit meisie. Dit het niks te doen met logika, maar ek het net nie verwag dat dit.
  
  
  
  Die jong meisie was waai'n bad cap met die een hand en speel met'n martini met die ander. Nah het goue blonde hare, en haar vel is te lig vir iemand wat'n baie tyd spandeer in die son. Sy was om te praat op'n webkamera.
  
  
  
  Die ander meisie was half-draai na my, haar lang bene gekruis. "Lang" beteken: baie lang. Daar is mense wat verkies borste, ander mense verkies om'n gesig, en nog ander verkies om'n skraal gat. Carter is'n sterk man. Ek kan byvoeg, as ek het die tyd en nie die tyd om te werk vir ewig, dat Carter is ook'n kenner. Hierdie bene is die klassieke. Elke fynproewer se droom.
  
  
  
  Haar blik stadig gelig. Sy is lief vir dit. Natuurlik, sy was nie'n kennis, maar ek het niks anders om te doen. Dit sal nie inmeng met my werk. Selfs Hawk kon nie vir my sê dat.
  
  
  
  Die meeste mense weet nie hierdie, maar jy kan leer om'n baie oor'n vrou deur te kyk na haar bene. Hulle was aristocratically smal, met'n hoë rante en ongeverfde naels. Haar enkels is bedek met'n ligte vel oor perfekte bene. Van daar naby. Net die regte afstand tussen jou ee enkel en knie. 'n duidelike kromming van die dyspier tendons. Dan het ons beweeg op na die absolute volmaaktheid van ee dye. Sy beweeg heen en weer in haar stoel, wat'n vinnige sametrekking van die spiere onder haar sagte, donker, goue-bruin gelaatskleur. Hierdie is die voete van die ouderdomme. Grand Prix bene.
  
  
  
  Sy was nie geklee in enigiets wat genoem kan word'n bikini. Die wit meisie was die dra van iets soortgelyks nie, maar my donker skoonheid was die dra van wat'n liberale lid van die viool makers gilde kan noem'n deurtrekker. Haar bra was oor die dieselfde verhouding. Dit was net wat haar nippels - ek dink dit het gesê: "Goodwood" op die nen - maar toe sy buk om te krap haar enkel, die bra weg was en ek kon sien alles. 'n perfekte bors wat nie afhanklik is van'n ewe perfek gevorm bolyf.
  
  
  
  Carter, het sy vir haarself gesê, jy sal'n boete van digter, maar jy is'n pervert.
  
  
  
  Sy gaan sit weer en sê iets vir die wit meisie.
  
  
  
  Beide meisies gly uit hul stoele en kom oor na my, aan die ander kant van die swembad met'n hoë duik plan. Hy sug en begrawe homself in die sand soos'n nors krap met vuil gedagtes. Dit kon nie haar. Ek was baie gelukkig, die geluk van die Goed is altyd groot, maar nie so veel nie. So, laat ons die dwaal eroties wonder alleen en gaan voort om ons werk.
  
  
  
  Hulle het vyf voete, gesels. Die meisies chatter, onbewus daarvan dat hierdie verdorwe agent AH is grawe in die sand. In die nag, ek het drome vol van begeertes... Glinsterende bene - wit en donker, swart en wit-chatter, praatjies. Hulle was sowat ses meter van my af weg wanneer'n donker velkleur meisie het gesê hard in engels, " Hey, Jesus, ek het vergeet om my hoed. Terug te kom vinnig, Jenny.
  
  
  
  Hy kyk na haar met oë vernou. En wat ek gekyk het. Sy draai om en hardloop terug na die klein bar. Sy het nie kyk in my rigting, het sy nie bestaan het nie vir nah. Daardie perfekte bene opgestaan en val ritmies. Sy hardloop na my sonder die merk van my, struikel oor my, en val kop eerste in die sand op die ander kant van my.
  
  
  
  So ek kan kry gelukkig.
  
  
  
  Hy was reeds langs haar staan, sy hand uit te brei en om verskoning te vra. Ek het haar my beste glimlag as ek teruggekeer na my rol as Kenneth Arneson.
  
  
  
  "Vergewe my," sê hy hardop. Haar hotel wou almal om dit te hoor, en hy het geweet sy wou dit ook. "Dit is lomp van my om net daar lê. Maar sy so damn groot. Ek dink nie hy kan wegsteek van jou."
  
  
  
  Sy laat my gryp haar aan die arm en trek haar op haar voete. Die bal het gevoel soos rys papier. Miskien sigaret papier. Sy stoot die ego in my palm.
  
  
  
  Haar oë was as bruin as haar liggaam. Sy het my'n koue glimlag. "Ja, jy is baie lank. Maar dit was my fout. Ek was nie aandag te skenk aan waar ek gaan. Buitendien, sy is'n bietjie kortsigtig sonder haar bril. Dankie, sy nie ly nie."
  
  
  
  Hy het ee se hand en het in sy rol. "Kan ek jou iets? In die Verenigde State, dit is'n persoonlike wanneer jy klop iemand af." Haar, knik na haar vriend, wat ook kyk na ons nuuskierig. Geen een, maar hierdie klein engels blond lyk om op te let. Sy byt haar onder lip met haar klein, blink tande.
  
  
  
  Sy was nog steeds gehou word deur ee se hand. "Van die kursus, met jou vriendin. Hoekom nie? Sy het net'n onskadelike Amerikaanse toeris."
  
  
  
  Sy het haar hand weg en laat die ys ring in haar stem.
  
  
  
  "Ek kan nie. Onmoontlik. Totsiens.'
  
  
  
  Selfs haar sappige chei uitgespreek styl as sy draai om en stap terug na die kroeg. Hierdie Amerikaners is ook so selfgeldend.
  
  
  
  Sy het laat haar bad cap op die toonbank. So sy was'n pro. Ek haal sy skouers op, nog steeds speel my deel in die voorkant van my net gehoor, en gooi my terug in die sand. Die klein Engelse het vir my wat moet gewees het'n aantreklike glimlag, maar ek het dit geïgnoreer en pouted.
  
  
  
  Die paartjie wat op hul wittebrood het nie eens kennis van die voorval.
  
  
  
  Hy gaan terug na sy kamer en die deur toegemaak.
  
  
  
  Dit was'n klein stukkie van rys papier. Blou ink, baie fyn en baie vroulik, te lees: Kerrie Lunch - 324-17-6826. Singapoer telefoonnommers is beperk tot sewe syfers. Hierdie -17 - was veronderstel om'n tyd aanwyser. Sewentien uur. Vyf uur in die middag. Sy het'n goeie werk. Dit was'n kwart tot vyf.
  
  
  
  Hy is kwaad vir homself vir sy eie onvoldoende dink. Van die kursus, sy sal die telefoon gebruik om'n boodskap te stuur. Tensy sy bedoel mistel op vyf in die oggend, maar ek betwyfel dit.
  
  
  
  Ek skink vir my'n drink en gaan staan by die venster, kyk uit op die hibiscus bome onder my, totdat dit was so laat. Sy antwoord die eerste oproep. So sy was in'n hotel, of baie naby. Miskien in'n stoor iewers. "Hi?'- sy gedefinieer dit in engels. Ek het reeds geraai dat Nah moet gehad het om'n engelse opvoeding.
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Is dat die Kerrie Lunch?"
  
  
  
  "Ja, wie is jy?"
  
  
  
  "Dacoit. Maar moenie bekommerd wees nie. Dit is nie so erg soos my kode naam."
  
  
  
  'n senuweeagtig giggel wat was onmiddellik onderdruk weer. "Dit is'n openbare-selfoon.
  
  
  
  "Dit het om te wees veilig as jy wil om te gebruik ego."
  
  
  
  "Wel, vir'n oomblik. Laat ons verder gaan?
  
  
  
  "Natuurlik," sê ek. "Waar en wanneer?'
  
  
  
  "Ek het. Sy is alleen, want sy het die hand gewys al die dienaars. Asperian Pad 928. Dit is my deel van die April-Heuwels. Weet jy dit?"
  
  
  
  "Ek dink nie so nie. Wanneer?'
  
  
  
  "Tien uur. Totsiens.'
  
  
  
  "Wag'n sekonde. Waar presies is jy nou?
  
  
  
  Ee Stahl se stem is baie cool. "Hoekom? Ek het regtig nie verstaan nie haar ... '
  
  
  
  Hy laat sy stem klink so koel soos ee se.
  
  
  
  "Kyk, Kerrie, as jy begin om te wantroue my nou, ons sal nie in staat wees om saam te werk suksesvol. As dit so is, ons wil beter uit te vind dadelik."
  
  
  
  "Dit is nie, maar hoekom moet jy weet wat? Ek verstaan nie hoekom ...'
  
  
  
  "Omdat ek moet dalk'n veilige selfoon." Haar, ek sê kortliks. "Is dit rede genoeg?"
  
  
  
  "Van die kursus. Ek het nie gedink oor dit. Net'n haarkapper hier by die hotel. Madame Rudy. Ons is ou vriende, en ek kan gebruik om haar persoonlike rekening. Natuurlik, vir'n fooi.
  
  
  
  "Van die kursus." 'n nuwe gedagte by my opgekom. "Vertel my, Kerrie, is daar'n taai, blonde Amerikaanse vrou daar buite wat nou?"
  
  
  
  'Hemele. Hoe weet jy dit?" Toe sy gekom het in, een van die meisies was huil - daardie aaklige vrou skree op almal ."
  
  
  
  "Ja," het ek gedink, " eintlik is."
  
  
  
  "Maar hoe het jy geweet?"
  
  
  
  "Ek is gebore slim."
  
  
  
  Sy lag. Dit was'n werklike lag. Maar uit hom gekom het haar opgewondenheid. Sy was'n vreeslik gespanne vrou. Ek het reeds begin verbeel dit'n bietjie.
  
  
  
  "Ek het gehoor dat al die Amerikaners is mal. Nou het ek begin om dit te glo."
  
  
  
  "Nie almal van hulle," sê ek. Bye, Kerrie Lunch. Tot tien uur.
  
  
  
  Hy gooi die papier af in die toilet en het nog stort om ontslae te raak van die reuk van die swembad lug monsterneming. As ek lathered, ek het gedink oor haar bene, hoe sy trek haar hand weg van my, en hoe senuweeagtig sy wil is. Sy was te senuweeagtig, en ek hou nie van werk met senuwee-mense. Hoekom se stem gespot haar'n bietjie. Hy het gewonder of daar was'n ander rede vir haar senuweeagtigheid. Iets anders as net die natuur van ons werk.
  
  
  
  Daar was'n klop aan die deur toe sy uit om te geniet haarself. Die dienaar het my die aand vraestelle. Ek gedrink het nog'n glas, verander in'n paar van die linne broek, en gaan lê op die bed te lees. Ek was nie geïnteresseerd in baie. Geskille tussen Maleisiërs en die Filippyne het meer vyandig. Hulle stry oor Saba, 'n deel van die Noord-Borneo dat beide lande geëis. 'n Filippynse vernietiger het opgemerk af die kus van Sandakan in die Sulu See, en nou Maleisiërs was skree en dreig om'n klagte by die Verenigde Nasies. Prins Abdul, die Eerste Minister van Malacca, was oor om te bel'n noodgeval kabinet vergadering. Ek het om te gaap.
  
  
  
  Verslag: 'n nuwe seerowery uitbreek het plaasgevind op die kus van Sarawak. Ek het gelees oor dit voor. Seerowery aan die kus van Borneo was'n redelik winsgewende besigheid na die ondergang van die Wit raji, en die regering lyk nie in staat wees om dit te hanteer.
  
  
  
  Hy gaap, het'n sigaret aangesteek, en het vir hom'n drankie. Sy het reeds honger.
  
  
  
  Boodskap: Iets anders oor Sarawak. Sommige rondom hierdie warm dyaks dronk, en sny'n paar aanval vaardigheid punte. Dit is so in teenstelling met die huidige standaarde wat dit is onaanvaarbaar, en streng maatreëls getref sal word.
  
  
  
  Hy sleep haar koerante van die bed af en gaap weer. In die werklike professionals, kon hy verstaan dat die regering het nie veel tyd om te bekommer oor die Rooi Cobra, selfs as hulle erken sy bestaan.
  
  
  
  Hy het die koerante op die tafel en gaan slaap. Net voordat hy aan die slaap geraak het, het hy bars uit van die lag, dink weer vir'n oomblik oor die kode woord wat aan my hierdie tyd. Dacoit beteken clakait in Hindoe. Die woordeboek beskryf hom as'n lid van'n bende van rowers in Indië.
  
  
  
  Hy het geweet van sy eie ervaring dat skelms soms toevlug tot die verwurging. Haar sam het dit alles gedoen voor. Dit is stil en vinnig, en al wat jy nodig het is'n stuk van die tou of die draad. Poindexter, hoof van die BYL Wapentuig Diens, het vorendag gekom met'n pragtige lus vir my. Klavier snare met hout handvatsels. Ek het gewonder of Smous het eintlik lees Sax Rohmer se boeke aan hulle toe hy pluk die kode name, of as hy was net speel'n grap op my, die ou man kan hê.
  
  
  
  Hulle het my wakker gemaak by agt uur. Dit was aangestel deur edu deur die kamer diens en aangetrek terwyl hulle wag. Wanneer die lugversorger kom uit'n pragtige hum, en haar fluit sy vulgêre frans stem, haar skielik voel goed. Rusteloos, maar goed. Dit is uiteindelik werk.
  
  
  
  Ek dra gewoonlik'n netjiese wit hemp en das, maar nie in die Singapoer klimaat. Hy het silwer-grys Palm Beach langbroek en'n pragtige batik sport hemp. Hy laat sy hemp hang oor sy broek. Dit lyk'n bietjie slordig, maar miskien was dit nie so sleg vir Kenneth Arneson. Die hemp is ook versteekte'n Luger. Dit was onmoontlik om weg te steek die stilet in my hand nie, tensy ek was geklee in'n baadjie. Ek sit dit op, gedink oor dit, en uiteindelik besluit om dit op te sit. Hy het nie verwag enige probleme, ten minste nog nie, maar sy was'n versigtige persoon van tyd tot tyd.
  
  
  
  Hulle het my die Edu, en ek eet dit stadig. Hy het'n vae idee van waar die Kaspersky Pad was in die saal. Waarskynlik nie te ver weg. Haar sou rang redelik hoog op die prestige skaal. Die Kaspersky pad beteken geld en status. Ek het begin om te wonder wat presies Della was, my donker en senuweeagtig maagd.
  
  
  
  Ek vra almal om'n motor te huur vir my, en hulle het gesê daar sal'n kaart van die stad in die handskoen kompartement. Ek het'n klomp van die Maleisiese dollars.
  
  
  
  Hy opgewonde die Goodwood deur middel van die kant deur en gevind dat die motor in'n pre-gereël parkeerplek. Ek kyk na haar telefoonnommer net in geval. Die sleutels is binne-in. 'n verveeld Sikh sekuriteitswag was borsel sy hare en my geïgnoreer. En niemand anders nie, as ver as wat ek kon sien. Groot. Net die manier waarop sy dit wou hê.
  
  
  
  Ek het so versigtig as wat ek kon, want ek het nie wil hê om betrokke te raak met'n paar Singapoer freak en laat wees vir'n vergadering. Die polisie is verantwoordelik vir ongelukke, en Smous het my gewaarsku dat die Maleisiese regering sou baie vererg as ek het om te gaan met die wet.
  
  
  
  Dit was versigtig gedryf af Sago Sturt. Wasgoed fladder van die pale en ruik gebrande mos. Dit was donker, en die neon ligte was op. 'n mimmo van'n helder rooi neon draak het dit geslaag het en het in Keiserin Square, waar die regering geboue gedemp met die heiliges, en werkers, maar het om te werk.
  
  
  
  Ek het nog tyd gehad, maar dit is wat ek in gedagte gehad het. Ek het haar'n bietjie, stop een keer om in te gaan. "stede, en het weer. Hy kyk rond, gaap, steek sy kop uit, en glimlag by die mense. Die meeste van die mense rondom hulle was, Chinese, en die mense het nie gedink ek is mal.
  
  
  
  Na om seker te maak ek was nie wat gevolg het, het ek onder leiding vir die April Heuwels gebied. En ek het'n belofte aan myself. As hy dit kon gedoen het sonder om die gevaar vir ons, ons, ons, die opdrag, sou hy het hierdie dame. Ek was baie opgewonde, en ek het nie vind dit besonder aangenaam. Dit kan'n punt. Maar hoe gouer ek gaan met dit, wen of verloor, hoe gouer kan ek dit kry die werk behoorlik weer.
  
  
  
  Hy het gekom oor'n gedeelte van die vier-laan snelweg en het voortgegaan totdat hy gevind dat die Durian Pad uitgang. Dit sal lei my om te Kaspersky Straat.
  
  
  
  Terug in die middestad van Singapoer, sy was begroet deur die koepel van'n moskee in'n see van spreiligte. Die lug hier is gevul met die skerp geur van duisende van blomme, wat was geblaas deur'n ligte wind van die Straat van Malacca.
  
  
  
  Slegte nag vir die dood, het ek gedink. Maar op die dell self, elke nag is'n slegte nag om te sterf.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 4
  
  
  
  
  
  
  
  Die maan was'n wit spook speel met olifant-gekleurde wolke. Ek het die motor in die stegie en loop rondom die huis. Soos ek gesê het, ek is'n versigtige persoon, maar dit is wat nodig is vir die geval. Die gedagte van haar senuweeagtigheid het my ook'n bietjie senuweeagtig.
  
  
  
  Nou is sy het nie kyk senuweeagtig by al. Ek kyk na haar, in die skadu, vir vyf minute. Ek staan in'n grove van varings, orgideë, en lynn bome, en ek kan sien dit is duidelik dat, 'n balustraded binnehof waar die fontein eggo Chopin se musiek. Sy het goed gespeel. Ek het nie regtig lyk soos Chopin, maar ek weet dat sommige van die mazurok ego's rond.
  
  
  
  Ek het op die grond by my vrye tyd, half verwag om my te loop in iemand. Sy hotel sal loop in Hema iewers. Wat sou maak haar'n leuenaar, en jy weet wat jy kan doen wanneer die hantering van leuenaars. Maar niemand het haar ontmoet. Niks roer in die uitgestrekte, kunsmatige woestyn - net haar en'n paar nagtelike diere. Dit het my'n halfuur te fynkam die hele gebied, en hy was laat vir'n vergadering. Ek dink sy was die waarheid. Sy was alleen.
  
  
  
  Ek kyk na haar gesig as sy verhuis na etude. Sy leun effens terug van die klein vleuel, haar kop effens skuins en haar oë gesluit. Hy het reeds geraai dat sy sou wees Malay-Chinese, en nou is hy oortuig. Amandelvormige oë sonder skewe, 'n ronde ken, 'n vol mond, en'n hoë wangbene sonder hoeke. Die neus was nie te wyd en het twee fyn gevormde neus. Sy was mooi.
  
  
  
  Sy het opgemerk my ook. Die enigste ding wat verander het is die musiek. Sy het harder en tik die sleutels. Chopin verdwyn, en Chassin vervang die Hong Kong rush hour ego.
  
  
  
  Hy spring oor die reling en klop aan die half-oop tuin deur. Ek het vir haar gesê stil. "Tabay, kerrie lunch, apa vlieg?"
  
  
  
  Die musiek gestop. Sy kyk op na my van agter die blink klavier as ek gegly in die kamer en maak die deur agter my.
  
  
  
  "Tabay, Tuan."
  
  
  
  Hy het die swaar gordyne oor die deure en draai na haar. "Tuan kak sampai", wat rofweg beteken: die meester is hier, laat ons begin.
  
  
  
  Sy het toe die klavier en staan op. "Ek het nie geweet jy het Malay."
  
  
  
  Hey glimlag op haar. Hey het iets om oor te glimlag. Vanaand, sy was geklee in'n natuurlike gesluit kant sarong van versengende kleur oor haar pragtige volwasse liggaam. Dit was mooi, en hy het dit gehaat; dit bedek haar bene.
  
  
  
  "Natuurlik het ek vertel haar in Malay. Almal in Brooklyn praat Malay. Het jy nie weet nie?
  
  
  
  Sy was senuweeagtig weer. Dit het gebeur rivnenskaya tussen die sluiting van die klavier en die trap. Haar stem klink te hoog is, en as ek daar staan en kyk by my so huiwerig, het sy bietjie haar volle onderste lip. Daar was twyfel in haar donker amber oë. Twyfel en'n soort van paniek.
  
  
  
  "My ... ek is nie heeltemal seker hoe om aan te spreek jy, meneer ... Dacoit?"
  
  
  
  Ons albei bars uit van die lag. Wat gehelp het.
  
  
  
  "Arneson," sê ek. Kenneth Arneson. En jy? Ek dink nie Kerrie Lunch het iets te doen met jou.
  
  
  
  Sy het weer gelag. Maar nou is ek oordryf'n bietjie.
  
  
  
  "My ... My naam is Maura. Ek dink dit is genoeg. Maar, Mnr Arneson, wat aan ons gegee het hierdie belaglike kode name?
  
  
  
  "Daar is'n man in Washington wat beteken niks die hele dag. Goue letters vir die ego Dag in die kantoor: departement name is gemaak. Die beste werk in die hele maatskappy. Al wat jy hoef te doen, is die Bybel lees en Shakespeare, en kies dan iets. Miskien'n bietjie Kipling van tyd tot tyd."
  
  
  
  Dan, as Ay wat nodig is'n klug om haar te kalmeer, sy sou'n nar. Terwyl die werk is gedoen. Ek het'n paar stappe in die rigting van haar, ewekansige en bewusteloos stappe met geen versteekte motief, en skielik het die klavier gekom het tussen ons. Sy beweeg soos'n spook in die skadu.
  
  
  
  Daar was opgewondenheid in haar stem weer, en weer haar glimlag het te wyd soos sy gesê het: "Wil jy'n drink, Mnr Arneson? Of iets om te rook? Ek rook nie myself."
  
  
  
  "Alles reg," sê ek. Beide. Ek rook en drink dit. Buitendien, ek is bevrees daar is'n baie van beide.
  
  
  
  Dit uit te probeer, ek het'n paar stappe in die rigting van haar toe sy stap uit van agter die klavier se swaar beskerming. Sy spring terug en byna hardloop weg.
  
  
  
  "Dit... dit sal nie so lank. Asseblief gaan sit en maak jouself gemaklik."
  
  
  
  Ek het dit gedoen. Ek sit haar neer in'n stoel langs die gebreekte kaggel, waar'n tier teiken hang oor my, hurk agter my. Ek het gedink sy was bang van jou, Carter. Jy maak haar senuweeagtig.
  
  
  
  Maar hoekom? Sy aanvaar my geloofsbriewe. Sy het geweet ek kom. Sy was die enigste kontak wat ek gehad het met die Maleisiese Geheime Diens. Sy lank en die mense sê ek is redelik mooi, sy gesien het'n paar dinge, ek is nie'n intellektuele in die sitkamer. Ek het net nie verstaan haar. Hy het na die klavier gespeel en'n vlooimark maart. Ek lig die sitplek van my stoel, omgekeer doelloos deur die bladmusiek, en afgekom op'n klein Mendoza outomatiese pistool. Kaliber .25 met'n moeder-of-pêrel hanteer. 'n netjiese vroulike pistool. Tree op soos'n .45-kaliber pistool as jy dit doen van die regte afstand. Ego sit dit terug in, en toe die setel van die stoel. Wat het hy regtig verteenwoordig? Hy het geweet hy het om voorsorg te tref, maar hy het nog steeds nie tevrede is nie. En dit is nie soos sy is professioneel bang vir my. Dit was iets anders. Maar as sy was bang van my vir persoonlike redes , wat was dit?
  
  
  
  Ek het gehoor haar kom terug en kom oor na my. Sy was kaalvoet, en op elke enkel was dun goue ringe wat jingled as sy geloop het. Ook dit het my laat dink. Die rede waarom hierdie uitrusting vanaand? Sy was nie'n meisie rond die oerwoud.
  
  
  
  Sy het met'n silwer ys koeler en'n bottel. Hierdie wyn is nie om die oerwoud óf. Dit was Balatonmeer Riesling. Droë wit hongaarse wyn. Hmm. Ek moes myself dwing om te besef dat dit was Singapoer.
  
  
  
  Hy sit roerloos, kyk na haar uit die wyn, sigarette, asbakkies, en al die damn goed. Hy het nie'n woord sê vir ons. Ek het net laat myself kyk na nah. Ek het nie geweet wat dit was met hierdie meisie, maar ek was van plan om dit uit te vind.
  
  
  
  Sy gejaag om alles voor te berei om weg te kom van my. Ek het die bloos onder haar ligte bruin vel. Die wyn-beker kletter teen die bottel.
  
  
  
  "Het jy waarskynlik verkies om whiskey," het sy gesê, " maar ek is bevrees ek het nie'n ego. My pa net drink wyn, en ek nie drink nie dit self op alle."
  
  
  
  "Die wyn is wonderlik," het ek gesê. Haar glimlag as idiotically as moontlik.
  
  
  
  "Deur die manier, vertel my, hoe het jy geweet ek was na aanleiding van jou? Jy dan draai dit in'n pragtige musikale melodie."
  
  
  
  Sy het klaar wat sy doen en hardloop na die bank in die hoek, so ver weg van my as moontlik in hierdie kamer. Sy gaan sit op dit en trek haar kaal voete onder die sarong.
  
  
  
  "Jy is laat, Mnr Arneson, en -"
  
  
  
  "Ken," sê ek.
  
  
  
  Verskoon my?'
  
  
  
  "Ek weet nie. Nie Mnr Arneson. Ek het net werk met professionele mense op'n vriendelike basis ." Haar beklemtoon die woord "vriendelike", terwyl op soek na haar gesig.
  
  
  
  Sy vermy my oë. Sy tik met haar lippe met'n vinger. Sarong vervloek haar weer. Ons het'n voetspoor of bors merk. Dit is onwaarskynlik dat daar is'n bult wat aandui dat nah het borste. Maar ek het beter. Vandag is nie wanneer, wanneer sy buk af - dan het ek haar nie sien nie. Nou is sy was nie, selfs die dra van haar gewone bra. Vandag, sy was geklee beskeie. Sy was geklee in'n choti, deurkruis, wat omhels haar borste styf om haar lyf.
  
  
  
  Sy staar by die gepoleerde hout vloer. Haar, het haar afgelei. "Is ek laat?"
  
  
  
  "Hoe?'
  
  
  
  "Jy het gesê ek was te laat."
  
  
  
  "Ja, jy was laat, en toe sy was die speel van Chopin, het sy skielik voel, ek weet nie hoekom nie, dat jy daar staan kyk na my. Chassina begin om te speel in haar stem.
  
  
  
  Hy studeer het dit versigtig, en sy het dit opgemerk. Sy het probeer om aan te trek haar saam en byna heeltemal daarin geslaag, maar ek kon dit sien. Sy sidder. Skielike onwillekeurige spiere beweging. Dan was dit alles oor. Van die kursus, sy was bang vir my. Dan hare, ek het gedink ek het geweet. Sy het geweet wat ek doen, wie ek is, en hoekom was ek in Malacca. Hey, ek het net nie daarvan hou om alleen met'n professionele moordenaar. Dit sorg vir groot struikelblok vir enigeen. Vanaand, dit was baie soos die sekuriteit diens was inmenging in my lewe weer.
  
  
  
  "Alles reg," sê ek, " laat ons beweeg op, Maura. Weet jy presies waar Lim Jang is nou?" Die rooi kobra?
  
  
  
  "Ons het geweet. Dit is, ons sekuriteit diens geweet het oor dit, maar hy het sy voormalige kamp. Teen die tyd dat ons troepe het by hierdie plek, was dit reeds te laat."
  
  
  
  Hy steek'n sigaret en staar na die plafon. Lyk soos haai het nie soos my kyk.
  
  
  
  "Eerstens, hoe het jy kry hierdie die inligting oor die presiese ligging van die Kobra kamp?"
  
  
  
  "Sommige rondom ons inheemse spanne, anti-guerrilla-spanne, het twee ego mense. Een gesterf het sonder om'n woord te sê vir ons, maar die ander gepraat het. Hy het ons vertel waar die kamp was in die saal. Maar soos ek gesê het, wanneer ons mense daar aangekom het, Lim Jang was reeds weg.
  
  
  
  'n puff van die rook blaas dit aan die plafon. "Weet jy wat dit beteken as deur enige kans dat hy was nie van plan om op die vind van'n ander plek?"
  
  
  
  "Ek ken haar. Natuurlik weet ek haar. Dit is hoekom jy is hier, meneer. Dit is hoekom ons sit hier saam nou. Daarom, dit kan georganiseer word deur die amptelike kanale. Ons kan nie vertrou ons eie mense. Daar is lekkasies. Daar is altyd lekkasies. Rooi Cobra was gewaarsku die oomblik wat sy man het sy mond geopen.
  
  
  
  Ek het geweet haar, maar ek het haar gevra om in elk geval. "Partizan, wat gesê het hy was gemartel?"
  
  
  
  "Natuurlik het hy is gemartel, anders sou hy nie gepraat het." Hulle was waarnemende'n bietjie ongeduldig.
  
  
  
  "So nou, jy het geen idee waar dit Cobra is? Regtig? Het jy enige inligting, gerugte, boodskappe of enigiets anders? Daar is nogal'n baie van die oerwoud hier in Malacca."
  
  
  
  Ek praat oor Della, " haar stem is absurd minder gespanne en senuweeagtig. Hy het voortgegaan om te rook en het nie kyk na nah.
  
  
  
  "Die laaste boodskap het drie dae gelede. Hy lokval'n klein groep van ons manne naby Koeal Lipis. Dit is iewers in die Sentrale Hoogland. Die planters het gevind dat die liggame." Hy knik en het gedink vir'n oomblik. "Hoe ver is dit Koela Lipis van sy vorige kamp? Uit die kamp wat was gevang, jy bedoel?
  
  
  
  "Sowat vyftig kilometer."
  
  
  
  "En hoeveel tyd verloop het tussen hierdie gebeure - ek bedoel, die storie van hierdie mense, die aanval op die kamp, en die laaste Cobra aanval?"
  
  
  
  Byvoorbeeld, tien dae - miskien'n dag meer of minder. Ons hou nie enige amptelike rekords oor dit."
  
  
  
  So Lim Zhang was nie baie rats. Dit het sin gemaak. Dit is redelik damn moeilik om mobiel te wees in die oerwoud. Jy beweeg rond, maar nie so vinnig nie. Dit is'n ware oerwoud, en as jy weet'n bietjie ih, het jy nie het om te beweeg so vinnig. Haar, het gedink dat dit dalk gee die Cobra'n bietjie van'n voordeel. Miskien is daar meer ervare guerrillas met hom, om diegene wat weet wat die oerwoud soos die agterkant van die hand, as hulle enige. Rekrute sluit aan by die stryd, seniors lei.
  
  
  
  "Hoe is dit toegerus. Met watter wapens. Hoeveel, watter kaliber, en hoe doeltreffend dit is.
  
  
  
  Sy het gedink vir'n oomblik. Hy kyk terug op Nah. Frons, sy leun vorentoe, speel met die ring aan haar enkel. Ek was herinner aan die lig rondom my in die kroeg vandag, nie wanneer. Hoekom cover up hierdie pragtige choti liggaam? Wat die hel nie wat om te doen met om bang te wees van'n professionele moordenaar?
  
  
  
  Ek het in twee probleme. Een persoonlike, en'n professionele. Op die professionele kant, dinge is baie eenvoudig. Nie presies nie, natuurlik, maar maklik. Roetine. Ek was nie so seker oor die ander een.
  
  
  
  "'n paar dobbelmasjiene," het sy gesê. "Baie van die pistole en handgranate. Sover ons weet, hulle het geen tekort aan ammunisie. En baie van die klein arms. Deur wat ek bedoel haar guns. Die meeste van die wapens is engels of Japanese. Sommige Amerikaanse dinge. Meestal gewere.
  
  
  
  "Is daar enige plofstof? Bomme, TNT, dinamiet - wat doen hulle?
  
  
  
  Sy skud haar kop. "Ek weet nie veel oor hierdie dinge."
  
  
  
  "Wel, laat my sit dit'n ander manier - is die Cobra regtig blaas sypaadjie, treine, of alle vorme van strukture?"
  
  
  
  Sy skud haar kop weer. "Nie so wouldnt veel nie. Jy weet, hy het om te bly in die oerwoud. Dit is die ego van die web beskerming.
  
  
  
  Ek het dit geweet. In sommige dele van hierdie Maleisiese oerwoud, blankes het nooit ingeskryf het. Daar is nog plekke waar jy kan verbeel jouself'n duisend jaar gelede, 'n kilometer van die hoofpad. Wie uitgevind hierdie partizans uitgevind hierdie oerwoud vir hulle.
  
  
  
  Ons het gepraat vir nog'n halfuur. Sy was selfs'n bietjie minder bekommerd. Sy het my'n paar nota kaarte, wat sy angstig gehou by arm se lengte, maar algehele sy het presies wat van haar verwag, en baie professioneel.
  
  
  
  Nou het ek begin om te besef dat ek sou'n harde tyd die voltooiing van hierdie taak. Haar sou gebruik om haarself as aas te vang'n Rooi Cobra of een van haar klein cobras.
  
  
  
  Geleidelik, dit het begin om van kursus te verander. Baie stadig, so as om te staak toe sy nie aandag terwyl haar opponent klaar.
  
  
  
  Dit was'n kwart-afgelope elf. Nou is sy ontspanne genoeg om te speel Strauss. Ontspanne met wyn, het ek gedink. Sy het gevind dat'n boks van sigare iewers, wat sy aan my oorhandig op die klavier. Dan het sy teruggetrek na haar bank, ver weg, by die ver einde van die kamer - ag, damn dit, te ver weg - en trek haar aristokratiese bene onder haar sarong, stut haar ken in haar hande, en kyk in my rigting. Ek wonder wat sy gesien het. 'n tier?
  
  
  
  Ek het'n slukkie van haar wyn. Die bottel was nog half vol. Dit maak my'n optimis. 'n pessimis sou sê dat die bottel is half leeg.
  
  
  
  "Soms, Maura, kan ek doen my werk beter as ek het'n redelik volledige begrip van die politieke faktore wat'n invloed omstandighede. So iets uitstekende militêre gradeplegtigheid van die universiteit van die verlede. Het hulle jou vertel hoekom sy was hier?"
  
  
  
  Hy staar na haar gesig, sy het skaars geantwoord. Sy knik net en het haar amandelvormige oë op my.
  
  
  
  "Ja, ek ken hom. Jy het om dood te maak van hierdie man, hierdie rooi cobra Lim Jang.
  
  
  
  'Presies. Maura, jou rumatoloog moet wees baie eerlik, hoe gevaarlik is hierdie man nou? Hoe suksesvol is dit? Hoekom is jou regering stuur iemand na Washington om te verkry die hulp van'n professionele moordenaar wat getaak is met die voorste partizan, wat slegs'n paar mense op die hand?
  
  
  
  Ek kyk na haar oë. Sy het net knip op die woord " moordenaar." So dit was nie die geval nie.
  
  
  
  Sy laat sak haar smal voet en tik die vloer, die armband op haar enkel rinkel. Sy kyk na my met'n frons. "Ek was net beveel om jou te vertel, wat ek gedoen het. Wat jy my vra het niks te doen met dit.
  
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "As jy nie wil hê om te ..."
  
  
  
  "Maar ek wil om jou te vertel. Miskien sal dit help as jy so sê. Jy is om ons te help. Jy het so ver gekom het en jy waag jou lewe vir die redding van ons."
  
  
  
  Sy is reg oor dat. Daar was geen punt in om daarop te wys om te hey dat ek was net besig met my werk, dat ek was baie goed betaal, en dat Hawke sou brand my as ek draai haar af. Nee, daar was geen punt om te praat oor dit. "Dinge gaan baie sleg," het sy gesê, " en'n paar is erger as enige iemand buite die regering dalk vermoed. Daar is'n werklike gevaar van'n staatsgreep as Cobra is nie vinnig opgespoor en vermoor. Ons is vreeslik bang van buitelandse kapitaal, Ken. Ons het reeds iets, nie veel nie, maar iets. Tot Lim Zhang het. Nou hierdie hulpbronne is besig om uit te loop. Groot maatskappye en ander lande is ook bang. Dit, natuurlik, is nie bekend nie aan die algemene publiek ." Hy knik vir haar. "Ek ken haar. Daar is nogal'n baie van die toeriste hier. En hoekom nie? In die gelukkige woude van Malacca, daar is geen partizan op alle ."
  
  
  
  Sy was nie van die lag. - Ja, ons wil om te maak hierdie indruk. Op die buitekant. Maar belangrike mense weet. Hierdie mense neem hierdie bepaling in ag. Banke in Switserland en Londen, Parys en New York. Het jy al ooit bestudeer wisselkoerse?
  
  
  
  "Soms. Nie die afgelope tyd. Is die Maleisiese dollar hou so goed ook? '
  
  
  
  "Slegte. En die prys kry'n baie erger. Tensy ons skoon uit ons eie straat. Hulle het ons vertel om skoon te maak van hierdie stegie nou."
  
  
  
  Hy kon goed dink wat "hulle" is wat dit gesê het, en waarom Dato Ismail bin Rahman - kan Allah se emoe-tik die ego plesier tuine - was gestuur om te Smous. En wat die bevel gegee het dat die stel Hawke in beweging. En sy op die skuif. 'n knuppel treffers van'n hond, 'n hond byt'n kat - 'n kat is'n muis-en so aan. Dit is, want dit was so lank gelede dat die Indonesiërs versuim het om te sluit Lim Jang in hul netto op daardie bloedige nag. So nou is dit gedoen moes word deur een persoon.
  
  
  
  "Dit is nie net'n Kobra," sê ek.
  
  
  
  "Nee," het sy ingestem. "Maar die ego se teenwoordigheid hier is genoeg. Hierdie nuus het gekom op die regte ore. Uit ons oogpunt, van die kursus, kan die verkeerde ore. Die stem is nie myne nie ... Hy is'n gesant haastig gestuur na Washington. Ons is desperaat, Ken. Hierdie partisane is reeds begin om te bereik jong mense. So ver, het min gebeur in Singapoer, maar gister was daar reeds'n student demonstrasie in Koeala Loempoer. Klein, maar genoeg om ons bang te maak. Hierdie Cobra georganiseer iets soos'n Maidan.'
  
  
  
  Haar verstaan hoe die boodskap versprei. Beijing, Jing Bao. Politiek en goeie beplanning. Hulle weet iets goed so gou as hulle dit sien. Gerugte het dit dat Malacca in die saal is op die rand van die breek en moontlik om uitmekaar te val. Na sink in Indonesië, steek die straat en begin weer van Malacca. Hierdie bastards nooit moed opgee nie.
  
  
  
  Hy staan op en strek. Onmiddellik, sy gespanne weer. Sy het op soek na my. Soos'n lam wat gekoppel is aan'n paal, soos tiger aas. Miskien hare was'n tier, ook. Hy stap oor na die tier koppe bo die kaggel en kyk na nah met bewondering.
  
  
  
  "Maura," sê ek, besluit om nie te jammer voel vir haar nie. "Maura, haar hotel sou graag om te vra jy'n persoonlike kurktrekker. Is dit'n goeie ding?'
  
  
  
  "Ek ... ek weet nie. Wat is vir kurktrekker? Haar stem is absurd gespanne weer, soos'n klavier string.
  
  
  
  Hy streel oor die sagte bek van die dood tierwyfie, nie op soek na nah. "Hierdie man, wat Dato Ismail Rahman bin wat na Washington, is jy'n ego vrou, sy minnares of ego byvrou? Wat doen jy graag oor dit?"
  
  
  
  Volgens die wet, 'n Moslem kan het vier kinders en soveel byvroue as wat hy kan bekostig. As sy was soos hierdie, sou ek bereid wees om dit op te gee. Haar hotel sl. Ek het'n bietjie warm daar. Maar hy was nie van plan om te verslind Dr Bean se telefoon nommers. Moslems is baie sensitief vir hul persoonlike roem. Ook, dit was'n aansienlike Moslem en hy was in ego land.
  
  
  
  Die laaste ding wat sy verwag het, was'n pas van die lag. Haar omgedraai. Sy toegelaat haarself om te val effens na een kant toe op die bank en, wat leun op haar elmboë, bars in'n onbeheerbare lag. 'n pas van die lag getint met histerie, maar'n pas van die lag nietemin. "Ek Was'n grap?" Ek het gesê, delf in dit.
  
  
  
  Hy het'n paar stappe in die rigting van die bank - die tier was halfpad daar nou-en sy het nie lyk om op te let. Ek betwyfel sy het dit gedoen. Sy was nog steeds lag. Haar hande was geklem in klein wit kneukels vuiste. Hy het'n paar stappe in die rigting van die bank weer.
  
  
  
  "Ek het gedink - het jy dink nie so nie? Was hierdie Dato my eggenoot of minnaar? Sy kyk na my met klam oë.
  
  
  
  "Het jy regtig so dink?"
  
  
  
  Hare bly sit. "Dit is geloofwaardig genoeg."
  
  
  
  Sy skud haar kop. "Hy is my vader. Ek het gedink jy reeds geweet haar." Ek glip toe ek genoem dit wyn, en whiskey, en sy het gevind dat dit irriterende, want daar is geen rede waarom jy moet weet enigiets oor my persoonlike situasie. Ek vertel jou dit teen my bevele. Dato het vir my gesê dit sou die beste wees as jy het geweet dat so min as moontlik. Maar hy kon nie vertrou nie iemand anders om dit te doen, is om te reël om hierdie vergadering. Haar stem het samehangende. Maar ek was nie toegelaat om enigiets meer te doen met jou, en, o nee! Doen dit nie. Asseblief doen dit nie. Haar...
  
  
  
  Hy het geweet sy was kwesbaar is reg nou. Reg nou. In drie treë het, was hy op die bank, hou haar in sy arms. By my raak, het sy gespanne en probeer om weg te trek, probeer om te verhoed dat my lippe soek vir haar. Ek het regtig geweet het hom nou.
  
  
  
  Hey het gesê haar liefdevol. "Die Mora." "Mora... Maura, nie veg vir my. Ek sal jou nie seermaak nie. Ek wil hê jy. Kyk na my, Maura! Wil jy nie vir my?
  
  
  
  Sy het nie wil om te kyk na my. Sy gesukkel het soos'n besetene kat en druk haar vuiste aan my bors. Hy hou haar naby soos'n kind en streel oor haar blink donker hare. "Dit is alles reg, heuning, dit is alles reg." Hy soen haar oor en fluister: "Jy hoef nie dat die geweer op die klavier stoel. Ek sal dit nie doen enigiets wat jy wil my nie om te doen. Moenie bang wees nie, Maura'
  
  
  
  Die oomblik wat hy laat sy lippe gly verby die mimmo van haar oor, sy het gestop sukkel. Sy ontspan in my arms, die sluiting van haar oë styf.
  
  
  
  Nee, sy prewel. "Nee, nee, nee. Ek kan dit nie doen nie. Ek het nie dit nodig het. Wat jy nie verstaan nie, Ken.
  
  
  
  Hy verstaan dat al te goed.
  
  
  
  Hy versmoor haar woorde deur die druk van sy lippe aan haar. Sy kreun en het gesukkel om weer swakker hierdie tyd. Dan het sy het op en omhels my.
  
  
  
  Sy omhels my styf en begin soek my mond met haar mond. Ons asemhaling was hard in die stil kamer. Hy voel haar regterbors. Sy boog haar rug, gryp my hand, en vou dit, beweeg dit oor haar sarong om te choti, wat hou van die pragtige borste teen haar liggaam.
  
  
  
  Ten slotte, ek het om te neem'n diep asem. Hy breek die soen en frons, asemhaling hard. "Hoekom? Hoekom doen wat jy nodig het om hierdie damn dinge?
  
  
  
  Haar lippe met my weer, nat en warm en indringende. "Moenie sê nie," het sy geprewel. "Moet asseblief nie iets sê. Moenie praat nie by almal en neem jou tyd. Stadig, heuning, stadig ... stadig...
  
  
  
  Sarong is nie so maklik as wat jy dalk dink. Daar is geen knoppies, hake of ritsen, maar dit is nog steeds nie'n maklike taak nie. Sy was veronderstel om my te help, en sy het dit gedoen sonder om op te kyk van my rta of die opening van haar oë.
  
  
  
  Hy hou haar oë wyd oop. Ek wil altyd om alles te sien. En toe sy uiteindelik het my vingers in al die regte plekke en haar sarong getrek uit onder haar nee wat, dit was die moeite werd.
  
  
  
  Hy begrawe sy gesig in haar borste in haar parfuum en haar sagtheid, en het sy lippe oor haar tepel. Sy kreun iets in Malay wat ek nie verstaan nie, maar dit maak nie saak nie.
  
  
  
  My eie gevoel is'n mengsel van gevoelens en lust. Hy was op die punt om af te breek, maar onthou haar pleidooi, het hy voortgegaan om te doen so baie stadig.
  
  
  
  Hy gly haar hand tussen haar dye. Sy geskree, en byna regop gaan sit op die rusbank. Haar liggies stoot haar weg, soen die effense kurwe van haar lewe en streel oor die gladde sagtheid van haar been. Sy kom uit'n klein huil en druk my kop op haar bors, die begeleiding van my lippe waar ek hulle die meeste nodig.
  
  
  
  So het ons gebly het vir'n lang tyd. Sy was gesoen deur ee, en ek was lief vir haar, want sy wou om te voldoen aan beide my en haarself - eerste van alles, haarself. En haar, doen alles wat hy geweet het met haar, met al die talent wat hy besit. Haar, voel haar verskuiwing van die eerste koorsig wellus na'n meer ontspanne nodig het wat kan nooit tevrede wees so maklik en so vinnig.
  
  
  
  Ten slotte, wanneer hy besef sy is gereed, hy stoot haar op die rusbank. Dit was sag soos soepel plastiek, en elke ledemaat, elke lyn en kontoer was in die regte plek. Al hierdie tyd, niemand rondom ons het'n woord aan ons. Sy was bang dat ek sou breek die stilte, want wanneer sy nie soen my, sy het my mond met die palm van haar slanke hand. Daar was niks in die kamer nie, maar ons geluide. Haar buck vou onder diegene borste, nou plat deur my gewig, klop in sync met my. Soos vir my, selfs as hy wou haar, sou hy nie sê'n woord aan ons. Haar eroties man, en selfs al het sy het geweet dat dit gevaarlik kan wees, ek het nie omgegee nie.
  
  
  
  Hy voel haar liggies en hakkerig. Sy draai weg van my af. Dit was sy wat die stilte verbreek.
  
  
  
  "Ja," prewel sy. "Ja."
  
  
  
  Die bus het vetter, en die ritme begin. Sy het onder my, help my vind ee en haar abs begin om te beweeg. Op daardie oomblik, ek het geweet dat ons gereed is vir'n ander een.
  
  
  
  Ek voel Haar lang bene vou om my. Haar hakke gesmeer die rug van my knieë en stadig bekruip totdat uiteindelik sy toegesluit my in'n digitale kamera gaping dat geen normale mens wil om te ontsnap af. 'n verkeerde soort van die sel, omdat jy altyd bly opgesluit in dit vir minder tyd as wat jy wil.
  
  
  
  En dan, soos altyd, hare, en ek voel haar weg te beweeg van my, as ek was om weg te beweeg van Nah, want selfs in hierdie, op die hoogtepunt van die menslike fusion, ons is uiteindelik weer alleen.
  
  
  
  Sy was gekerm nou, en elke beweging wat ek gemaak het haar kla weer. Ek het ook gehoor van ander klanke wat kon gewees het, kom van my af nie, maar hulle het geen verborge betekenis.
  
  
  
  Die seldsame genesing gong klanke gelyktydig vir beide, en dit is veral waar vir vreemdelinge. Maar hierdie tyd van die magie gewerk het, en ons saam gespeel klanke wat mense wil net om te hoor op sulke oomblikke.
  
  
  
  Geleidelik, die wêreld sigbaar geword weer, rustige, pragtige, vir die temperatuur, 'n pienk gloed wat gekleurde die kamer in'n donker bruin skemer.
  
  
  
  Dit het net'n oomblik. So'n oomblik het nooit lank duur. Ek lê met my kop op my bors, en sy streel oor my hare en nek, nog steeds hou my styf. Uiteindelik draai sy na my en fluister: "Jy sal my geliefdes, liewe Tuan. Laat my nou gaan." Haar moet rus... haar ook nodig het om te gaan na die badkamer.
  
  
  
  Vordering. Selfs in Singapoer.
  
  
  
  Onwillig, het sy toegelaat haarself om weg te glip uit nah, in een van sy insiggewende oomblikke Hawke gesê romanticize haar. Ek wil beswaar aan haar toe, maar ek het geweet dat diep dat hy reg was.
  
  
  
  Sy is weg. Ek het opgemerk dat my broek gegly het my enkels. Ih sit dit terug op , die eerste stap terug in die alledaagse wêreld, en steek'n sigaret. Na die neem van'n slukkie van die wyn, het hy teruggekeer na die tier koppe bo die kaggel.
  
  
  
  "Nommer een," sê ek. "Yitzhiban. 'n aantal plus een.
  
  
  
  Haar sarong was nog steeds waar sy ego het dit gelos het. Dit is opgetel deur die ego en oor sy arm gehang het toe sy teruggekeer na die kamer. Goue armbande jangled om haar enkels, en vir'n paar onbekende rede, sy dra hoë-hakken ballet pantoffels. Soos rooi pantoffels. Dit was'n onenigheid. Haar voete het nie nodig hoë hakke perfek te wees nie. Ek het gedink oor dit.
  
  
  
  Maar ek het om te erken dat as sy het halfpad gestop oor die kamer, met haar vel en perfek uitsteek borste nog steeds skud van die loop, sy kon gebruik het mikrofone en sprekers om te vang die hele kliek van die playboys. Maar as ek een gehad het, het geen behoefte vir die opwinding en gevoel het'n hoofpyn van jou hartseer. Dit was die eerste goedkoop ding in dit. Maar wat ook geslaag het. As sy opgemerk het, ten minste sy het nie'n woord sê oor dit aan ons. Sy het na my toe gekom het, het ons vinnig gesoen'n ander een, en hy het uit die behoefte sarong wat bedek haar bene en bors weer, en gered ih tot my volgende inkomste. Want ek het geweet ek sal terug wees.
  
  
  
  Eers dan het hy kennis van die klein hangertjie wat sy gedra het om haar nek. Dit was'n eenvoudige saak, iets soos'n kubus die grootte van'n dobbelsteen, 'n soort van swart klip. Daar was iets golden oor die nen, en haar kennis van die arabiese letters. Dit hang aan'n dun goue ketting met'n klein selle. Hy het die hangertjie tussen sy vingers en soen beide van haar borste voor te laat gaan.
  
  
  
  "Weet jy wat dit is, Ken?" Sy glimlag en gryp my arm. Haar stem was sag en vol, met die bevrediging van'n tevrede vrou.
  
  
  
  Hy knik vir haar. "Ek ken haar. In die Kaaba. Het jy al na Mekka?
  
  
  
  "Nee, maar my vader was. Hy het ego aan my. Eintlik, moet ek nie het dit gedra. Sy het'n slegte Moslem."
  
  
  
  Hy kyk op sy horlosie. Dit is tyd om te verlaat. Maar nie heeltemal nie. Hy het haar na die bank en opgetel het'n bottel wyn op die pad. Ons speel hierdie spel in'n ontspanne manier, meer soos die ou geliefdes as mense wat net ontmoet. Sy rus haar kop op my skouer.
  
  
  
  "Jou pa," ay het vir haar gesê, " dat Dato is nie veel van'n Moslem nie." Sy is opgetel deur'n bottel van Balatonmeer Riesling.
  
  
  
  "Neem dit na die huis."
  
  
  
  Hy het'n sluk.
  
  
  
  Haar, voel haar knik. "Ek ken haar, ek ken haar. Emu hou daarvan om te neem'n slukkie van die wyn van tyd tot tyd, en hy dink van die profeet sluit sy oë."
  
  
  
  "Natuurlik het hy nie," sê ek. "Van wat ek gehoor het oor die nen, hy is'n mooi ordentlike man. Ten minste dit is wat Omar sê.
  
  
  
  Maura lag en vroetel my nek. "Jy is die mees wonderlike persoon wat ek ooit ontmoet het, Ken."
  
  
  
  "Ek het nog nooit met iemand soos jy," sê ek. Hy bedoel dit. Ek weet dat elke persoon is uniek, maar sy is beslis meer uniek as die ander.
  
  
  
  Haar bui verander, soos as haar glimlag het verdwyn. Sy beweeg weg van my. Wanneer ek voel haar dit doen en draai na haar gesig, sy druk haar hand op my wang. "Nee," het sy gesê. "Moenie kyk na my. Jy is welkom. Sy... ek wil jou iets vertel, Ken, en ek wil nie hê jy om te kyk na my terwyl ek dit doen.
  
  
  
  Wat doen ons nou?
  
  
  
  Nah het'n bietjie moeilikheid begin. Uiteindelik het sy gesê: "ek is nie'n goeie persoon, Ken."
  
  
  
  "Hoekom nie?"
  
  
  
  "Ek is'n bietjie van'n ego cheat. Haar - hoe doen die Amerikaners sê dit weer doen? Sy het net rond. Ek het altyd'n man, byna altyd. As ek kan nie die ego - as ek nie kan vind hom, haar, ek gaan mal, en dan het ek begin huil, maak almal hartseer. Swak Dato, haar taak was baie moeilik vir die emu."
  
  
  
  Dit was wat ek verwag het en gedink het. Sy was nie'n nimfomaan, want sy kon tevrede wees. Maar sy was soos dat. Ek het geweet haar beter is as hierdie vroue. Nog steeds, ek voel jammer vir haar wanneer my vermoedens was bevestig. Hy amper val in die liefde met Maura, maar hy het nie wil om te kry in hierdie soort van moeilikheid.
  
  
  
  Hy streel oor haar knie. "Goeie dokters kan'n baie te doen hierdie dae. Het jy al ooit probeer om iets rondom dit? Ek bedoel, kyk?
  
  
  
  "Ja." Sy het begin om te huil saggies. "Ek het drie mense. Een in New York - hare het al die pad daar - en ek was nie in Singapoer vir'n hele week toe my pa se pa aangekom het. My pa was weg, en so was die slawe. Ons het dit in die tuin."
  
  
  
  Wat doen jy dan sê? Hy probeer het om te verskyn as nonchalant as moontlik. Dit is hoekom haar stem is so mal soms.
  
  
  
  "Moenie laat dit jou dink so veel al hierdie tyd," sê ek. "Dit is nie'n doodsonde, is dit? Ten minste nie in jou geloof."
  
  
  
  "Nee, ek dink nie so nie. Vroue dink nie so nie. Hulle sê ons het nie enige mense. Miskien het hulle is reg - ek verstaan nie wat ek kan'n tcnm siel en ek kan hierdie dinge doen op dieselfde tyd. Jy weet nie wat. Op die dell self, niemand weet wat dit is soos. Maar daar is tye, baie keer, wanneer al wat ek nodig het, is vir'n man om my aan te raak, aan te gryp my. Ek woon in die hel, Ken. Ek is altyd bang dat een dag ek sal begin met die dienaars."
  
  
  
  "Jy vermy my nogal'n bietjie op die eerste. Op die eerste, ek het gedink dit was as gevolg van my werk."
  
  
  
  "So jy het reg geraai dit? "Ja. Ek het al te dink oor dit."
  
  
  
  "Maar jy kon dit nie weerstaan? Sy probeer so hard. Dit... Dit is so belangrik, en ek het nie wil om dit te vernietig, laat Pa af, en -"'
  
  
  
  Op hierdie punt, kan dit gebruik'n driedubbele skoot van whiskey en soda. Ek mag dalk nie die beste maniere, maar hierdie meisie nodig het al die hulp nodig wat sy kan kry. Miskien kan ek iets te doen oor dit, maar nie nou nie. Ek wil hê om te smeek haar. Ek het'n werk om te doen, en dit was reeds redelik goed gedink hoe sou ek dit doen. Ek het haar nader en soen haar oorlel, probeer om terug te bring die dieselfde gevoel en opregte simpatie ek het vir haar voor. Ek weet ek is'n verskriklike bliksem, maar soms my vou dollar bloei so rooi soos iemand anders se.
  
  
  
  "Hou doen alles wat jy kan vir hom," het ek gesê. "Regtig probeer om dit. Wanneer dit verby is, sal ek terug kom en ons sal sien hoe die beste om dit te hanteer. Geld is nie'n probleem?
  
  
  
  "Die nuwe dokter.'
  
  
  
  Dr. Sachs, 'n BYL werknemer, is baie goed. Dit besluit wat BYL agent is mal genoeg is vir'n bepaalde taak. Miskien is haar ego sou gedwing het om haar om iets te doen buite werk.
  
  
  
  Sy het opgestaan. "Ek het om te gaan, die liefde. Haar, ek wil om te wees in Kuala Lumpur môre, so vroeg as moontlik."
  
  
  
  "Sal jy terug kom?"
  
  
  
  Sy opgehou huil en was in staat om te herwin haar waardigheid. Ek het nie geweet hoe baie moeite dit het vir Ay om te praat met my soos dit. Sy was eerlik en het geweet ek is anders.
  
  
  
  Hy knik vir haar. "Haar, ek belowe. Ek sal terug so gou as wat ek kan, as ek kan, Maura.
  
  
  
  Ons het albei geweet wat dit beteken. Sy was gesoen deur ee en het seker gemaak om te kry om hierdie plek soos die hel voor dit het alles begin weer. Sy het nie ophou om my op alle.
  
  
  
  Ek het haar staan sowat dertig meter weg van die motor, en wag. Vyf minute was wag vir haar. Alles was fine. Sy was gekontroleer deur die motor se enjin kleed, wat vuurhoutjieboksie geplaas het haar op sodat dit sou val af so gou as iemand lig die deksel, maar dit was nog steeds daar.
  
  
  
  Toe ek terug na die hotel, het ek haar gebel het en getrek uit my Australiese vriend se vullis verwydering sagteware. Emu het nie wil dit baie, maar ek het nie regtig omgee, so ek het dit gedoen, en hy het geluister na my. Op die pad terug, het hy gewerk het uit'n paar besonderhede, en nou oorhandig ih om die emu. Haar hotel hierdie, haar hotel, en dan'n paar meer. Dit weggeruk sy vertroue dat alles sal gedoen word presies soos haar emoe-het gesê. Dan bench press om te slaap en aan die slaap geraak soos'n marmot.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 5
  
  
  
  
  
  
  
  Ek het nie regtig glo in die lang arm van die spel. Hierdie arm is meestal kunsmatige. So wanneer Toby Dexter gaan sit langs my op'n besige Cathay Airlines vliegtuig, sy was onmiddellik versigtig. Ek kyk uit die venster op die oproer by die lughawe en voorgegee het nie om hom te leer ken.
  
  
  
  In werklikheid, Toby het nie geweet haar baie goed óf. Sy was beslis nie bekend nie deur die ego in die beroep. Toe ek in Malacca vroeër, na die werk was gedoen, ek het Toby deur gemeenskaplike vriende, en ons het saam goed. Toby is'n dronkaard en'n rokjagter, net soos haar toe my russiese moord missie geëindig. Toby was enkel - ek glo sy vrou is dood in'n motor ongeluk - en twee jaar ouer as ek, byvoorbeeld. Ons het saam baie goed. Hy het my as sy persoonlike gas by die eksklusiewe Fraser se Hill Country Club en het vir my gewys die tin myne by Sungei Besi - die grootste mensgemaakte gat in die Aarde - en dan, met behulp van sy eie woorde, op voorwaarde dat ons met al die noodsaaklikhede van die lewe.
  
  
  
  'n week later, ek het om terug te keer na Washington. Ons het hande geskud, sê hallo, en dit was dit. Toby was praat oor terug te gaan na Londen.
  
  
  
  Nou is hy was strapping homself in sy stoel, en die vliegtuig, gereed om te spring, brul en gril.
  
  
  
  Hy vasgegespe dit op en blaai deur die bladsye van die Singapoer Keer. Die vliegtuig het begin beweeg. Toby ook in besit van'n afskrif van die Tye. Hy het dit sonder om te kyk en het gesê uit die hoek van sy rta,"Nick Carter, is dit nie?"
  
  
  
  - Arneson. Kenneth Arneson.
  
  
  
  "Arneson?" Alle reg, kind. Ek vra om verskoning. Maar jou ook herinner my so baie van die man wat ek gebruik om te weet. Mooi man. 'n bietjie mal. Dwaal rondom die oerwoud vir die pret of iets. Ek het nooit geweet presies wat hierdie man doen."
  
  
  
  Toby ritsel sy koerant en besig gehou met die voorraad mark verslae. Die lugwaardin het gekom oor om te gaan die sitplek gordels en vra of ons iets nodig.
  
  
  
  Toby Hotel gin en tonic. Ek het vir haar gesê dit was te vroeg vir my. As hy gesels graag met die meisie, ego het'n goeie blik op haar. Dit was dieselfde ou Toby. Bloedrooi in die gesig, rooi hare en snor. Nog dun, nog onberispelik geklee. Nog steeds lag vir meisies.
  
  
  
  Ek het nooit geweet wat Toby was om te doen. Ek het nog nooit regtig gesien haar, en haar ego is altyd besig met iets anders as gholf speel, drink, en slaan op vroue. Wat hy ook bemeester perfek. Hy het geweet dat sy vader gekom het om te Malacca in 1936 en het daarin geslaag om te herleef die verrottende rubber plantasie. Toby is hier gebore.
  
  
  
  Hy was ook bekend gevoer'n lang stryd met die nuwe Maleisiese regering oor vergoeding vir sy rubber plantasie. Hy het gewonder as emu was ooit betaal vir dit.
  
  
  
  Haar, kyk uit die venster op die wolke. Die ego drink gebring. Toby neem'n slukkie en sit die Tye. Wanneer hy gepraat het, dit was met moeite dat ego verstaan.
  
  
  
  "Is jy by die werk, Arneson?"
  
  
  
  Dit saak maak. Meer deur die manier as deur wat hy gesê het.
  
  
  
  Ek was die lees van'n artikel oor Sarawak seerowers. Hulle is besig om toenemend gewelddadige.
  
  
  
  "Ek is besig," het ek gesê.
  
  
  
  "Goeie. Ek is nie van plan om te skroef met jou praat soos dit, is ek?
  
  
  
  Ek het nie so dink nie. Ek dink nie iemand was om aandag te gee aan my nou. Maar ek was by die werk, en dit was nie die tyd om te speel die ou rosyntjie spel en praat oor die goeie ou dae. En skielik het ek gedink van iets. Mora het'n sirkel in swart potlood om die klein dorpie van Koeala Lipis. Die mees waarskynlike beginpunt vir my Rooi Cobra jag. Kuala Lipis? 'n epifanie flits in my kop.
  
  
  
  Op die oomblik is, alles is veilig. Veilig genoeg, " Toby gesê. "Die ou Chinees agter ons," Lewerik Tan. Ek het geweet haar ego amper so lank as wat ek het bestaan nie. Met dit, die ego van'n vrou. Mense rondom ons weet nie dat daar is baie baie besige mense op hierdie wêreld." Hy het'n klein lag.
  
  
  
  Ek het haar dit doen. Die sitplekke in die voorkant van ons is geneem deur die pasgetroudes rondom die Goodwood Hotel. Hulle is die wegsteek van die gierige oë. Maar dit is ih die besigheid. Die sitplek oorkant die paadjie is gestop, byvoorbeeld, met twee honderd pond van'n Chinese handelaar.
  
  
  
  Toby het my oog gevang. "Ek weet ego ook, maar ek kan nie sy naam onthou. werwer. Ek het altyd gewerf Maleiers en Tamils vir my pa."
  
  
  
  Hy knik en kyk openlik by Toby. Ego se blou oë, minder helder as wat hy aan haar gedink, lyk moeg en beaarde. Emu knipoog vir haar.
  
  
  
  "Wat is jou naam, meneer? My naam is Kenneth Arneson. Deur Indianapolis. Ek maak haar kettingsae."
  
  
  
  Toby se rooi snor gelig as hy glimlag. "Op die dell self. Dit is altyd pla my. My naam is Toby Dexter. Ek het'n rubber plantasie in die buurt. Haar onderwys is in Kuala Lumpur om te praat aan hierdie regering boobies en duidelik'n paar van die mees onlangse besonderhede.
  
  
  
  Hy gebruik sy eie naam. Ek het begin om te wonder of ek verkeerd was. Maar daar is so baie verskillende generiese aliasse. En die stem onthou. Wanneer hulle gekonfronteer word deur die voormalige planter, hy het vir haar gesê, " ek dink ek het gehoor van jou, Mnr Dexter. Was nie jou rubber plantasie iewers naby Koela Lipis?
  
  
  
  Ego se oë vernou na die drink. Toe hy knik. "Eintlik, maat, in hierdie gebied. My pa het nogal'n baie daar, van Tapah te Raub byna Coela Lipis. Belangstel in rubber, Mnr Arneson?"
  
  
  
  Hy het getrek uit'n potlood om sy baadjie, en was nou skryf iets in die marge van die Tye.
  
  
  
  "Miskien," het ek gesê. "Ek is op soek na'n plek om te belê, maar dit lyk asof daar niks hier nie, maar rubber en tin."
  
  
  
  Dit was Toby wat draai die bladsy, sodat hy kon lees my krap. "Is die omliggende gebied gekarteer? Olifant roetes, wells-dorpe?
  
  
  
  Toby knik, laat my weet hy lees dit. "Ja, maar dan is jy verkeerd, Mnr Arneson. Daar is'n baie meer as net steenkool en rubber - hierdie mense hier bou'n baie van die industriële plante, installasies vir hul eie staal en hidro-projekte. Natuurlik, hulle het nog steeds probleme-byvoorbeeld, afskrikmiddel teen die buitelandse sake van die mededingers."
  
  
  
  "Ja," mompel ek. "Buitelandse kompetisie kan wees baie irriterende." So ek was reg. Toby was die werk, te. Ek het gewonder wat die werkgewers se ego's is en hoe lank hulle het om dit te doen. Ek wed op Ml6.
  
  
  
  "Ek het in Londen vir'n paar jaar," het hy gesê, asof hy kon my gedagtes lees. Hy knik vir haar.
  
  
  
  "Ek is lief vir Londen. Maar ek weet nie haar ego. Een dag, sy wil om te kry om te weet hierdie stad beter. Haar, ek het gehoor dat hy is nogal interessant ."
  
  
  
  "Van die kursus. So stem stem. Hier, Mnr Arneson, sal ek gee jou my adres. Ek sal terug wees in Londen in'n week of so, en as jy ooit in die gebied, kyk vir my. Dan is ons ego sterk trek op die drankies. Ok?'
  
  
  
  "Uitstekend," ek het ingestem. "God, dit is baie mooi van jou, Mnr Dexter. Ek kan nie ondersteun jy."
  
  
  
  Toby knipoog, maar het voortgegaan om te speel. Hy skeur uit'n uittreksel uit sy Keer, het iets om te nen, en het dit aan my.
  
  
  
  "In my huis-307 Batu Pad, Lake Tuine-miskien is wat jy nodig het - by 17.00."
  
  
  
  Hy sit die glas op die vloer en staan op. Net'n oomblik, nê. Hierdie gin is sleg vir my niere. Ek sal hê om te gaan na die badkamer. Wat sê ek? Ons is reeds in Kuala Lumpur. Laat ons het waarskynlik onthou die ou dae.
  
  
  
  Toby leun oor my om te kyk uit die venster. Die ego fluister was gevul met gin, maar duidelik, leesbaar. "Nie voor vyf. Ek sal maak'n ander afspraak eerste.
  
  
  
  Hy het na die badkamer, en hare was en kyk uit die venster. Die vliegtuig gevlieg oor die groen heuwels rondom Kuala Lumpur op drie kante. Die stad het vinnig gegroei, uit te brei en die opbou van weiveld met bungalows waar slegs'n paar jaar gelede was daar'n maagd oerwoud. Die vliegtuig gebank, en die son skyn op die koepel van die Masjid Konfyt, wat is omring aan beide kante deur die modderige Klang Rivier. Tot die uiterste reg was Kampong Bahro, wat gehou terug so veel as moontlik. Dit was suiwer Malay lewe. Hulle genader om die vliegveld skuins weer, en haar stem gevang oë van die wit toring van die Merlin Hotel. Baie nuwe en uiters kompleks. Ten minste twee cocktail groottes. Net een kilometer weg van Selangor en gholfbane. Jy kan sien net so'n geval buite Philadelphia, en hy wonder hoekom iemand sou reis vyftien duisend myl te spandeer selfs een aand by die Merlin Hotel.
  
  
  
  Ek het beslis'n spesiale rede om dit te doen. Haar hotel, te kry opgemerk. Haar hotel wou my om gesien te word so gou as moontlik deur een van die Rooi Cobra agente, of Merdeka, of wie besig was om die graaf te herstel en skoonmaak vir Lim Jang hierdie dae. En die emu sou hê om te kry in voeling. Dan kan ek begin dit van daar af.
  
  
  
  Toby Dexter het nie terug te keer na sy sitplek. Hy het vasgekeer'n oulike vlugkelner in Maleisië en was nou die prys van sy manlikheid. Ek hoor haar giggel en sê vir Emoe om terug te gaan na sy sitplek en maak sy gordel. In plaas daarvan, Toby verdwyn in die badkamer. Sy giggel weer, skud haar kop, en loop in die paadjie af om te kyk op ons.
  
  
  
  Hy het nie wil ego om gesien te word met my wanneer ons het al oor die vliegtuig. Dit was normaal vir my. Ego sit die noot in haar beursie. Vyf uur in die middag. Dit het my genoeg tyd om alles te doen in haar hotel.
  
  
  
  Harde soen klanke gehoor kan word uit die voorste sitplekke. Jong liefde begin speel weer.
  
  
  
  Die vliegtuig het in'n landing trajek. Ek het ook gedink van Toby Dexter. Geen wonder as hy reg was - wat hy gewerk het in'n tak van die Britse intelligensie. Dit is ook daaraan herinner haar nou dat die Ego se pa het'n uitstekende werk gedoen, beide in intelligensie en in die werklike bestry. In die x-dae, dan is die oorlog, toe die Reds het probeer om te neem Malacca. Wat my opgeval het was dat Toby het nog nooit het my vertel hoe sy pa se ego het gesterf. Hy was weg van die huis vir'n rukkie om te studeer in Engeland-by Oxford? "en hy onderbreek sy onderwys om terug te gaan en hardloop'n rubber plantasie. Dit is ongelooflik wanneer jy sien wat jy kan onttrek uit jou geheue. As jy regtig probeer.
  
  
  
  As die wiele getref die aanloopbaan, 'n verskriklike gedagte by my opgekom. Dit is ook moontlik dat die Maleisiese regering het op twee ysters. Het Dato Ismail Rahman Bin kortliks besoek Londen voor verslagdoening aan die Washington? Ek het gehoop ek is verkeerd, maar ek was verveeld om te dink oor dit nie meer nie. Te veel gedagtes veroorsaak dat jou brein om te fermenteer.
  
  
  
  Ek nagegaan in by die Merlin Hotel. Dit was presies soos beskryf in die reis-brosjure. Ek oorlaai, verander, en gaan af na die kroeg. Daarna, hy drentel rond Kuala Lumpur, gaap in die winkel vensters, en spandeer die meeste van sy tyd wat uit die mense in die geheimsinnige ooste. Ek kyk terug'n paar keer om seker te maak ek was nie'n gevolg word. Niks soos dit. Haar ernstig het nie gedink iemand sou belangstel in my, maar nou is haar begin'n bietjie te bekommer nie. Miskien is my cover was te goed. My web probleem was om te gebruik myself as'n lokmiddel. Dit was nie so sleg nie, vermoedelik. Ek het dit gedoen dit baie keer voor, en nog steeds die krimpvarkie is nog asemhaal.
  
  
  
  Daar is iets anders. Jy moet jou teenstander sien jy, maar jy moet dit doen in so'n manier as om'n voordeel. Dan ten minste jy sal wees in die lewe as hy sterf nadat help jy met die inligting wat jy wil. Anders, natuurlik, alles is betekenisloos.
  
  
  
  Wanneer die tyd gekom het, het haar pa het in'n betaal telefoon op Campbell Pad. Na'n paar ringe, 'n man se stem het geantwoord,"Hallo?" Dit was'n Amerikaanse stem.
  
  
  
  "Hi," sê ek. "Is hierdie Malay kopra, 'n afdeling in die VSA?"
  
  
  
  "Uh ... ja. Ja, in die dell self. Wie is jy, as ek mag vra? Departement nege-drie. Ons praat oor die vrag wat dit bestel het. Ek wil om te bring die lewering tyd nader ."
  
  
  
  Hierdie ego was verward. Hy het sy keel skoongemaak, aarsel, het'n kort lag, en uiteindelik het gesê, " ek is bevrees dit is onmoontlik, meneer. Daar was'n paar probleme in die uitvoering van hierdie bevel ." Daar was'n baie warm dinge in daardie damn telefoon stand. Ek was drup met sweet. Dit is'n bietjie kwaad. Dit was die eerste werklike terugslag. Jy is altyd gereed is vir hierdie, maar jou gemoed nie verbeter wanneer dit uiteindelik gebeur.
  
  
  
  "Wat is die probleem?"
  
  
  
  Dit is'n wapen, meneer. Ek is bevrees ons het nie enigiets van daardie grootte en kaliber." Hulle het nie die geweer wat haar vermoor.
  
  
  
  "Alles reg," het ek gebrom, " gee my iets anders." Iets wat lyk soos dit is fyn. Maar die lewering tyd is nodig. Ek wil dit afgelewer word by Ego by vier uur vandag.
  
  
  
  "Maar ons het ooreengekom op ses uur, meneer. Ek is bang dit sal nie te gou.
  
  
  
  Aflewering is altyd'n probleem. Beide vir, byvoorbeeld, en vir die militêre. Ons het mense wat doen'n goeie werk, maar ook die gewone aantal van suiers. Hierdie een, wat sy sou nooit ontmoet het nie, lyk soos een van ons gunsteling-suiers.
  
  
  
  "Vier uur, "sê ek,"beteken vier uur." Stop kou snot en maak dit gebeur. Wil jy weet waar om te red en die ego?
  
  
  
  Hy het nie geweet my, wat hy nooit ontmoet my, en em het nie omgegee nie. Maar hy was nie so'n doofus dat hy nie kon hoor nie die erns in my stem.
  
  
  
  "Ja, meneer. Lewering voltooi sal wees op vier uur in die middag."
  
  
  
  Ego bedank haar en hang. Hy stap uit deur die selle net in tyd om te voldoen aan die middag reën. Dilo, asof op'n stil nag. 'n totaal vloed van Dit geswem oor die straat en vermoor tyd met'n Chinese aksie-fliek. Dit was baie sleg. Op drie-en-dertig, ek het weer uitgegaan deur middel van die teater en aan boord van die bus wat my te Petaling Jaya. Dit links agter die ou Moorse geboue en ingeskryf het vir die nuwe deel van Koela Loempoer, wat die jeug oproepe " Gazeta.L. "Omtrent halfpad te Laia, 'n kabel fabriek het haar gesien en het deur die bus.
  
  
  
  Die Chevy geparkeer was in'n geel-geverf VIP parkeerterrein naby een van die kantore. Die sleutels is onder die mat. Niemand betaal enige aandag aan my of probeer om my te volg. Die sleutel te kry weg met moord - soms letterlik-is om jou rol te speel goed en voorgee dat die hele wêreld behoort aan jou.
  
  
  
  Hy het die stam en kyk binne-in. Dit was by die nate bars, en ek kan maar net hoop dit het alles wat ek wil bestel. Ek het beslis nie tyd om te kyk dit weer uit. Ek het dit opgetel en ry terug te Coela Lumpoer.
  
  
  
  Toby Dexter het op die ander kant van die dorp.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 6
  
  
  
  
  
  
  
  Alles was bedek in die bloed. Die bank was sopnat, en die mat is geweek. Toby Dexter daar lê met sy kop in die helfte sny. Hy lê gesig af, sy byna afgesny nek gebuig by'n groot hoek. Nen was geklee in wit gym kortbroek.
  
  
  
  Wat gebeur het, was so duidelik soos die bloed self. Hulle het letterlik genaai arme ou Toby, geslag ego liefde maak. Die meisie moet daarin geslaag om te kry uit onder hom en hardloop na die deur. Maar nee wat waarskynlik nie tyd om te skree. In elk geval, sou niemand hoor haar nie, want Toby se huisie is geleë langs Batu Pad, en was uit die oog verborge geplant deur die oerwoud.
  
  
  
  Sy het amper het na die dag wanneer parang gevang haar ook. Hy getref ee op die regte kant van die kop en klop haar van agter met'n sterk skop. Die bloed onder haar het reeds deurweek die mat, laat'n donker rooi Rorschach vlek wat kan slegs geïnterpreteer word in een manier.
  
  
  
  Hy was nog in die huis. Hy was in die badkamer, en wag met ingehoue asem, wonder wie sy is en wat ek gaan om te doen oor dit. Hy het'n fout gemaak. Hy paniekbevange toe hy hoor my kom en weggesteek. Ek weet nie, dit het in die bloedstroom.
  
  
  
  Gestreepte drukstukke gelei het oor die deurmat na die badkamer. Hulle het nie terug te kom.
  
  
  
  Haar gespeel en sy deel. Hy fluit'n slegte tune en kyk rond. Hy kyk na die badkamer deur aandagtig. Dit was die helfte van oop, sodat ek kon sien'n bad en'n outydse stort kamer met'n gordyn, 'n toilet met'n toilet bak, 'n first aid kit, en'n wasgoed mandjie. Die bad mat was opgefrommel, en daar was'n klein rooi kol op die porselein waar Ego Nachalach het aangeraak die bad toe hy binne gegaan het.
  
  
  
  Haar rug was na die badkamer deur. Dit kan nie wees nie bekommerd oor die ego en gedwing om op te tree te vinnig. Ek het nie dink hy wil my sien sonder om te beweeg van die stort gordyn. En hy sou nie wil hê om dit te doen.
  
  
  
  Ek het om te kalmeer my ego. Hy gaan na die telefoon in die hoek deur die patio venster en dials van'n ewekansige getal, hou die telefoon in sy ander hand.
  
  
  
  "Hey, Bob? Dit is te laat. Hulle is albei dood. Parang. Alle bedek in die bloed. O my God, wat'n gemors.
  
  
  
  Sy sit'n bietjie paniek in haar stem om te probeer en dwaas hom. Sy dink, is dat hy verstaan engels ten minste goed genoeg om te weet dat ek nie die polisie bel, anders my hele spel sal tevergeefs wees. Dit moet maak van die ego dink, dit moet maak van die ego glo dat dit het'n bietjie tyd het, dat ek sal laat, en dit kan weg te glip ongesiens. .
  
  
  
  "Nee," het ek geskree in die telefoon. "Nee, ons hoef nie die polisie hier. Nie op alle. Nee, ek sê vir julle, dit is alles verkeerd geloop het, en wat ons nodig het om te kry uit die land so gou as moontlik. Hmm? Waar in Singapoer?
  
  
  
  Terwyl hy spuit hierdie nonsens, was hy probeer om te dink, om te probeer om iets te onthou. Sewe, agt minute gelede, as sy draai af in die stegie op Batu Pad, 'n blou-sedan met twee mans was geparkeer in die voorkant van haar. Twee mans in besigheid pas en strooi hoede gesels rustig. Ek het nie betaal nie baie aandag aan dit, maar ek het dit bemeester en het dit op my onderbewussyn te grawe om die ego weer.
  
  
  
  Terwyl eo was die verkoop van sy kak, eo kon kyk uit die venster op die patio en sien'n vaag pad wat lei af in die oerwoud strook. Hierdie pad gelei het tot die stegie waar sy gesien het hoe die motor met die twee mans. 'n paar vriende was wag vir my moordenaar.
  
  
  
  Ek het lank wag vir hierdie.
  
  
  
  Sy het voortgegaan met haar vals oproep.
  
  
  
  "Nee, ek het dit nie vind nie, en ek sal nie kyk vir dit. So gou As ek hang, ek sal verdwyn. OK-OK - ek weet dit is'n oop lyn, maar ek gee nie om nie. Wat dit verander. Ons verloor het ons ego ...
  
  
  
  Ek wonder hoe om dit te hanteer. Maak genoeg geraas te waarsku my mede-ego, ek sou hê om hom te skiet. Maar ek het ook nodig het'n geruime tyd in hierdie huis, en alleen. Hoe om dit nou te doen, hy het nie geweet hoe geduldig hulle sou wees nie, maar ek het nie nodig om'n groep van assassins hier om te spioeneer op.
  
  
  
  Dit was oor die manier waarop die een rondom hulle mal genoeg is om my te volg.
  
  
  
  Hy stoot die stilet in sy hand. Daar was net een manier om uit.
  
  
  
  Okay, ek het gepraat met haar oor die telefoon. "Dit is goed wanneer sy in die ego kop. Maar as jy gesien het hierdie gemors, jy sou gekraai anders. Jy is in geluk, Bob. Ek gaan om op te hang en uit te kry van hier. Sien jy in Singapoer. Miskien het.'
  
  
  
  Hy hang en het na die badkamer deur. Die stort gordyn skuif terug kortliks, as as in die wind. Hy loop om die poel van bloed, het na die half-oop deur, steek sy been om dit heeltemal oop, en laat val die stilet. Net bo die standaard van die lewe, het hy verdwyn agter'n gordyn.
  
  
  
  Hy kom uit'n klein huil. Haar vinnig het binne-in die badkamer en gevang hom as hy val uit van die stort, sleep die gordyn met die hele stalletjie agter hom. Die gips verkrummel as die kroonlys was geskeur uit om die muur aan die een kant.
  
  
  
  Ego doel het gevorm'n bult in die plastiese gordyn. Sy was gegryp deur'n vat luger en druk vier of vyf keer totdat dit gestop. Toe het hy haar in, opsy, en laat die emu land op die mat deur middel van die badkamer deur, halfpad na die drumpel.
  
  
  
  Kyk na die patio - as ego vriende kom, hulle sal kom van daar-haar draai dit om. Dit was'n Maleisiese. Jong, bonkige, met goue tande. Vuil katoen broek, sport hemp, swart ballet pantoffels en kouse, en'n teiken met'n dik kop van swart vetterige hare. 'n kobra wat nie toegelaat moet word naby.
  
  
  
  Langs die rusbank waar Toby Dexter lief vir sy laaste bediende, die alarm klok is tikkende. Maar ek sal dink oor dit later. Dit was nou'n kwart afgelope vyf, en hulle was stomende in die motor, miskien ongeduldig.
  
  
  
  Haar, kyk in die bad. Daar was'n parang in die nen, dit was besmeer met bloed en hare. 'n parang is'n meer wreed weergawe van'n panga. Ek het een in die stam van die Chevy.
  
  
  
  Hy trek die stilet uit van dit, afgespoel uit sy ego, en skuif dit terug in sy suede skede. Sy was gegooi deur'n ego te laag en sy ego in die lewe. Ego was nie vermoor deur die stilet, maar deur die boude van'n Luger.
  
  
  
  Ego bedek haar gesig met die stort gordyn - moenie my vra hoekom nie - en het voortgegaan om te werk. Die vinger afdrukke het nie pla my. Haar gevind dat die meisie se beursie op'n stoel met haar klere aan. Hy haastig deursoek. Sy was'n hoer rond by Madame C se gym - dit was ten minste die adres - en verstaan dat Toby Dexter gemeng het pret met die besigheid. Madame Sai se is'n soort van internasionale bordeel waar jy kan vind almal van Wit na volbloed Cockneys en vele ander. Soms moet jy kan kry waardevolle inligting daar. Toby het iets gevind het, maar hy het gevind dat iets anders as wat hy wou.
  
  
  
  Ek het gevind wat ek nodig het op die Ego se lessenaar in'n klein kantoor. 'n klein vel van dun papier, op soek na ou en baie opgefrommel, met iets geskryf op dit in rooi ink. Kaart Plantasies en Koeala L. "Toby bygevoeg'n finale skets in die vars blou ink vir Mnr Kenneth Arneson. Haar, het hom giggel as hy dit gedoen het.
  
  
  
  Tyd om op te tree. Hy het teruggekeer na die slaapkamer en kyk weer rond. Dan'n Luger wys dit by die venster en afgedank is twee keer in die oerwoud strook.
  
  
  
  Nou laat ons sien.
  
  
  
  Hy hardloop rond die kant van die huis en gevolg het op die gruis pad na die plek waar hy geparkeer die Chevy onder die palm bome. Aan die ander kant van die teer-bedekte pad, die meer was gedek in stoom, dan middag reën. Dit was stil, geen geluid nie. Die naaste huis was vyf honderd meter weg. Hy gespring in die Chevy, dwarrel rond, en gevlieg weg.
  
  
  
  Die Chevy kreun soos dit blyk die hoek in'n stegie. Die bande is die vloek van my heftig. Sy was regop weer uit deur die motor en jaag af in die stegie mimmo geparkeerde motor. Toe sy daar aankom, het die deur oopgemaak, en een van die mans het uitgespring en gehardloop in die oerwoud strook langs die pad wat lei na die binnehof.
  
  
  
  Verby mimmo hom, haar, kyk in die tru-spieël en sê'n stil gebed. Die besetene in hierdie motor het om te maak'n vinnige besluit. Indien hy nie dit doen of kies iets anders, wat ek kan doen dit alles weer.
  
  
  
  Maar hy het die regte keuse gemaak het. Ten minste nie vir my nie. Haar, het die sedan, draai om en volg my. Haar lag. Haar ego gelok haar in. Nou ek nodig het om my ego uit, rondom die motor.
  
  
  
  Ek het nog'n paar uur van daglig linkerkant. Ten einde nie te verloor nie sy ego, hy het dit baie liggies. Egter, dit moet lyk soos iets. As dit is te maklik, sou hy agterdogtig geword en kom terug na sy metgeselle. Want nou het hy reeds het my motor nommer.
  
  
  
  Rondom die omtrek van die pad, is dit ook omkring in die Kuala Lumpur gebied en het die vier-laan snelweg wat lei tot die Cameron Highlands en Georgetown. Hy agter gebly het my al die pad. Hy was'n amateur, en dit het my'n baie moeite om te fool sy ego al die tyd. Hy het te naby aan my weer, dan val te ver agter weer, en'n paar keer wanneer ons in swaar verkeer, ek was bang dat hy sou verloor my. Hy was baie besig met dit.
  
  
  
  Maar hy het steeds daarin geslaag. Ek het net stadiger'n bietjie, gewag en gehoop ek het nie oordoen dit. Vroeër of later, 'n blou sedan verskyn. weer. Maar hy het my bekommer. Ons het begin om te tik die woestyn land. Voor, na my linkerkant, as die pad het geen wegwysers en die heuwels verdwyn, die Straat van Malacca het gekom in die oog, die ondergaande son blink in goud. Tussen die pad en die straat, daar is meestal rys velde en plantasies. Na die ooste, aan my reg, lê'n digte oerwoud, en verder dat, behalwe dat, heuwels. Ek kyk na die gas-vlak aanwyser en sien dat my tenk is slegs'n kwart vol. Ek het gewonder wat my ander een besig was om agter my. Sy het nie wil om hom te hardloop uit gas.
  
  
  
  Tekens met "olifant kruising" begin om te verskyn. Dit was goed met my. Ek was selfs meer tevrede toe ek sien die ou verlate tin myne. Sommige van hulle lyk baie oud, dateer terug na die dae toe die Chinese gebruik die antieke mynbou-metode. Sommige rondom hulle was nuwer, maar die omliggende gebied was'n woeste maanlandskap.
  
  
  
  Dit het'n flou, skewe teken wat lees Uro-Asiatiese Tin, Ltd. Dit was amper soos haar hotel. Ek stadiger dit af'n bietjie en kyk na dit versigtig. Na sowat die helfte van'n myl, sien hy'n flou, toegegroeide pad wat meandered stadig aan die regterkant soos'n woedende python. Jy wil in staat wees om dit te hanteer as jy nie te veel bekommerd wees oor jou motor se skorsing.
  
  
  
  Ek het nie omgegee nie.
  
  
  
  Haar, sien die son weerspieël in die ego se voorruit wanneer hy weer verskyn van agter die helling. Hy draai af die snelweg op'n hobbelrige dop en versnel. Nou is hy het om te sien vir homself. As hy het meer as saagsels in sy kop, hy wil nie hê om my te volg enige verdere. Dan sou hy stop en wag om te sien wat ek doen. As hy wil'n selfoon of sender in sy motor, sou dit kos my my kop. Maar ek sal wed jy geld dit was nie die geval nie. Hy was'n dapper klein cobra op soek na'n loopbaan, of'n besige bye op soek vir'n paar komplimente van die baas.
  
  
  
  Dit was wat deur die eerste berge van vullis. Ongelyke hoogtes van wit sand en slik op die kant van die gat, gedeponeer hier na die verwydering van tin. Die pad gelei het, en dat hy neergedaal het na die bodem van die put. Sy het die instrument skuur en veiligheid wagte, wat was op die rand van ineenstorting.
  
  
  
  Hy gaan staan by die rand van'n diep put. Die verrotting Patong rivier wond deur my soos'n roller coaster. Die gapende gat self daaraan herinner my van die gravel pit ek gebruik om te speel as'n kind, net was dit droog. Sy staan langs die motor, luger in die hand, gereed, en geluister. Die enjin nie neurie. So, hy gaan stap. Ek het agter die gebied van die asblik en op pad na die kajuit ek wil net gesien het. Aan die ander kant van die goed was die kamer van die ape, wat opgemerk het my, en nou begin om te huil.
  
  
  
  Dit het vinnig donker. Hy het waarskynlik wou my motor, en nou dat dit was om te kry donker, hy was byna hardloop na dit. Hare, met die hoop hy sal nuuskierig wees en dapper. En'n bietjie dom.
  
  
  
  Hy het al hierdie drie eienskappe. Plus, hy het goeie ore en damn goeie oë, plus'n paar soort van'n outomatiese wapen. Hy het my die eerste, en die ego geweer het .
  
  
  
  Dit het gekom van g? n? rale, wat seer, en Stahl ingesluip om die heuwels van slik, en wag om te sien of hy sou wys op hulle. Die luger druk dit terug in sy skede, steek die stilet tussen sy tande, en begin om te klim, duim vir duim, mimmo seun van'n teef. Dit was regtig sentimeter; vingers en'n voet. Duim vir duim, baie versigtig, so as om nie te laat die puin beweeg en die vuil glip onder my voete.
  
  
  
  Stilte. Nou is die ape, wat herstel het van hul aanvanklike skrik, regtig begin om te huil. Hulle was woedend oor hierdie inval van ih se privaatheid. Verswelg deur ih se wilde babbel, haar bereik die top van die heuwel en bench press lewe. Dit was byna onmoontlik om te skiet in hierdie lig. Ligte wapens, agt rondes in die tydskrif, maar damn naby reeks. Wag vir haar. Ek het nie dink hy wou eintlik om my dood te maak. Nog nie.
  
  
  
  Dit bevat'n paar inligting, maar haar ook. Hy het gewag vir haar, en ten slotte het hy verhuis. Hy was op die ou harem vir instrumente.
  
  
  
  Ek sien ego duidelik uiteengesit in die groen skemer as hy verloor sy kalmte, en oortuig myself dat hy reeds dood my met sy eerste skoot. Hy sou mal wees om te mors nie enige meer tyd reg nou. Miskien het hy is nie dood nie, net erg beseer, en dan het hy kan meer inligting kry deur die opneem van my. Miskien is die emu kan selfs hou my in die lewe en sleep my terug na die Rooi Cobra . Dit sal ongetwyfeld verdien die EMU die titel van Goud geproduseer word deur die lotus.
  
  
  
  Miskien het hy dink selfs meer. Maar hy breek weg van die skuiling van die harem vir gereedskap en gekom het na my. Baie versigtig nader. Maar onder my. En hy was boontoe. Hy was senuweeagtig en bang. Wanneer hy gekom het tot lek haar, ek het hom dit hoor hyg.
  
  
  
  Ek opgegrawe sommige van die oorliggende sand. Toe hy naak onder my, hy het'n diep asem en laat die stort van kak hom getref het. Geskrik, hy het opgekyk en het besef dat ek was op soek direk by die emoe se gesig.
  
  
  
  Dan is dit gly af, sleep'n paar honderd pond van daardie sand met dit.
  
  
  
  Hy was half-blind en geveg het soos'n mal hond. Sy was uitgeslaan op die ego van haar hande deur'n geweer en klop onder haarself. Skree en swaai die mes, hy het aan sy voete. Hy het nie durf gebruik sy stilet vir die vrees van die dood van die ego. Hy krap my linkerhand met sy mes voor sy ego druk dit met sy regterhand en druk die vingers van sy linkerhand in die emoe se oë. Hy was reeds half-blind, maar dit was die einde van die werk. Hy val op sy knieë en beweeg die mes hulpeloos. Maar dit was uitgeslaan deur die ego op ego ruki en geland het'n karate skop in die nek. Dan gryp hy my been en probeer om te byt my met sy tande. Het hy geskree en het elke stam, wat die koste vir hom'n paar voortande. Een of ander manier, die emu daarin geslaag om te kry weer. Hy stap oor na my, met die fokus op die klank van my asemhaling. Dit was'n stewige cobra.
  
  
  
  Sy moeg is van die speel met dit. Ego klop haar op die grond, rol haar op haar rug, druk ego se ego een keer in die gesig, en dan gooi'n paar rotse, growwe gruis en sand in die emoe se gesig.
  
  
  
  Ek leun oor hom, bene wyd, en gryp ego deur die keel totdat hy gestop skreeu en skop.
  
  
  
  Dit was net'n voorbereiding, anders sou dit te ver gegaan het. Hy was byna bewusteloos toe ego het haar terug, skud haar, geslaan sy ego, en gebruik om sy vingers te trek die vullis uit van die ego se keel. Dit is'n goeie manier om te verloor'n vinger, maar nou was hy gereed om te wees'n goeie te praat. Die handvatsel van haar luger getref emu in die agterkant van die kop, Rivnenskaya genoeg om te klop uit die ego tyd. Toe hy wakker word, was daar'n klein verrassing wag vir hom.
  
  
  
  Nou Sergey het begin om te verdwyn heeltemal. Ek het haar ego in die instrument skuur, hardloop na die Chevy te kry'n paar dinge rondom die stam, en hardloop terug. Hy was nog steeds uit die koue.
  
  
  
  Sy skop die harem deur oop met'n graaf en laat die balk van die groot sesde battery lantern skyn in die hele kamer. Die hoop van die asblik agter gelaat het, was opgewek, en'n minuut later, dit het sy die eerste prys. Ek probeer voorhamer en geroeste spykers. Haar lag het gelag en het geweet dat dit nou haar was nogal seker dat my kêrel sou praat. Hard en duidelik.
  
  
  
  Daar was'n magneet in die flitslig. Ego het dit op'n geroeste olie vat en stel om te werk. Hy gestroop haar van haar ego en gooi haar klere in die hoek van die hut. Hy sny sy tou in stukke, gelê ego naak op die vuil vloer, en vasgebind die stukke van die tou aan die vier lendelam hoek poste van die pakhuis. Hy lê in die gesig staar, en die ego ronding van die lewe was duidelik sigbaar.
  
  
  
  Toe sy klaar is met al hierdie, sy laat die bundel val op Emoe se gesig en gaan sit om te wag vir hom om te herstel. Nou is hy was nie in'n haas. Ek sal werk die hele nag. Ek het nog steeds'n baie werk om te doen, maar ek het die hele nag. Ek het nie wat baie tyd op dit. Egter, hy het om versigtig te wees dat hy het nie kry dit. Ek het nie nodig om'n held.
  
  
  
  Byvoorbeeld, na tien minute, hy maak sy oë oop en kyk rond in horror, probeer om te breek die toue, en spewing sand en slik.
  
  
  
  Wat gepla ego meeste was die heilige kyk in sy oë. Dit is my skaduwee en my stem. Hy was daar lê, nie hare. Hy was naak, nie hare. Ego kon sien haar, hy kon my nie sien nie.
  
  
  
  Ek het'em'n minuut om te dink. Hy probeer om nie om te wikkel uit en lê hygend, sy oë rol verwoed in die glans.
  
  
  
  Hy was Maleisiese. Middeljarige. Hy het'n bose gesig met'n paar letsels wat beslis het nie kom uit die speel van mainpo.
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Apa temas?" Die stem was rof en kleurloos. "Wat is jou naam?"
  
  
  
  Ek het nie omgegee nie, maar sy was net probeer om jou te laat em weet dat ek was nie van plan om dood te maak ego reg weg. Ook, is dit nodig was om te gee die emu'n bietjie van hoop. Genoeg is om te neem voordeel van dit.
  
  
  
  Grommende, hy loer af na my, probeer om my te sien in die skadu.
  
  
  
  Ten slotte, het hy gesê, "Noag."
  
  
  
  Noag. Baie Moslems het Bybelse name.
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Het jy engels praat?'
  
  
  
  Hy kyk ego met sy oë te sien as hy was lê. Sy het nie nodig om ondervra te word deur die ego in Malay. Dit sou gee hom'n groot voordeel. Dan sal dit makliker wees vir die emu te bedink'n leuen.
  
  
  
  Hy het besluit om nie om dit te probeer. Hy knik grimmig. - "'n bietjie.'
  
  
  
  "Alles reg," sê ek. Haar, probeer om te hou my stem absurd, so laag as moontlik. Haar hotel, sodat hy sou dink ek was'n shaitan met hom te praat oor die Goed. As hy was'n goeie Moslem, sy ego sou skrik hom. As hy wil'n goeie Kommunistiese, sou hy nie in staat was om dit te doen, net deur die speel van die Duiwel. Hy moet geweet het wie hy was.
  
  
  
  "Luister na my versigtig. Jy is in groot gevaar. Ek gaan om te vra jy'n paar vrae, en as jy nie antwoord hulle eerlik regte weg, ek gaan om jou dood te maak. Verstaan?'
  
  
  
  Hy kyk in my rigting en knik. "Ek verstaan haar. Maar wat vrae? Dit is net'n gewone...'
  
  
  
  "Ek weet wie jy is. Jy is'n terroriste -. Red na'n guerrilla-wat is gehuur deur'n sekere Lim Zhang, 'n man met die naam Red Cobra. Ek weet jy werk in die stad. Miskien het jy nie veg in die woud op alle, maar ten minste het jy dien die Rooi Kobra in die stede. Is dit waar?'
  
  
  
  Hy uitgeruk paar moed en probeer om te spoeg op my. Al wat hy het in rumatiek was'n bietjie sand in sy gesig.
  
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Alles reg, Noag. Ek wil eerder jy spoeg op my as leuen." Ek sal jou wys jy iets oor haar. Wat gebeur wanneer jy nie praat of wanneer jy lieg. Ek het net het dit up. Ek sal jou nie doodmaak nie, maar ek sal doen iets baie erger vir jou."
  
  
  
  Maleisiërs het verskillende seks. Soort van trots op hul krag, en baie rondom hulle nie eens drink klapper melk, want hulle dink dit is sleg vir ih seksuele krag.
  
  
  
  'n geroeste spyker het dit aangeraak en dit in'n baie kwesbare plek. Ek het om dit te probeer. "Ek is seker dat jy sal maak meisies skree met plesier wanneer jy gewek," sê ek.
  
  
  
  Ego se oë amper gerol uit hulle voetstukke. Hy het nie verstaan dat. Dan ego se oë vernou weer en hy loer na my. Haar, ek het gesien hoe hy gedink het. Dit was'n fag in die voorkant van hom.
  
  
  
  Dit was geneem deur'n groot kanon. Hy het nie'n woord sê nie vir ons nie, maar vas'n spyker oor agt duim lank in die grond, langs die ego se skrotum, twee duim van die vlees bewe. Hy maak sy oë weer. So hy was nie'n faggot?
  
  
  
  Sy was stadig gelig deur'n swaar hamer en laat die emu val op die spyker. Hy skree en pluk aan die toue. Hy was sweet erg, en sy gesig was vertrek. Dan kyk hy op die spyker gedryf diep in die grond, ongeveer twee duim van sy liggaam.
  
  
  
  "Volgende keer," sê ek, " volgende keer sal ek maak jou'n hofdienaar. Dan sal jy nooit in staat wees om te maak'n oulike meisie snak met plesier weer. Nou sal jy praat en antwoord op al my vrae. En jy sal nie vir my sê'n enkele lê, sal jy?
  
  
  
  Hy stoot homself so ver as wat hy kon en het geskree, " Fangan! Fanganus! Jila Bet.
  
  
  
  Emu glimlag op haar. 'Abnormale? Nee, ek is nie mal nie. Is jy mal as jy nie praat en vertel die waarheid."
  
  
  
  Dit trek die pen uit, om die grond, en raak hul ego-sensitiewe deel weer. Dan het hy is opgetel deur'n voorhamer.
  
  
  
  "Praat? En in engels, asseblief.
  
  
  
  Sy plat, Mongoloid gesig smelt weg in die vloed van water. Haar opgewek die voorhamer'n bietjie meer. "Praat?"
  
  
  
  Het hy geskree. - "Hey, ek sê!"Na haar, sê ek. Na haar, ek sê."
  
  
  
  Ek het reeds vermoed.
  
  
  
  "Hoekom het jy die dood van Tuan Dexter?"
  
  
  
  "Ek het nie die dood van haar. Ek het net sit op wag en wag."
  
  
  
  Hy knik vir haar. "Ek weet jy het nie gebruik word parang jouself. Moenie te slim. Hoekom was Tuan Dexter vermoor?
  
  
  
  "Dit was'n bevel van die baas."
  
  
  
  "Lim Janga, wat genoem word die Rooi Kobra?"
  
  
  
  'n knik.
  
  
  
  "Hoekom hierdie orde? Hoekom is Tuan Dexter gevaarlik vir jou?
  
  
  
  "Hy was verbonde aan die Britse intelligensie. Ons het geweet hierdie vir die jaar. Wanneer dinge verkeerd geloop het hier, hy was verantwoordelik vir die dood van baie van ons mense. Hy geskiet ih of opgehang my."
  
  
  
  Dit kan wel waar wees. Ek vermoed iets soortgelyk myself.
  
  
  
  "Maar hoekom het jy die dood van my ego nou? Tuan Dexter nie'n rubber plantasie nie. Hier in Malacca, hy het nie meer krag. Hy is'n Engelsman, en hy kom net hier op besigheid. Verduidelik dit." En moenie probeer om te lieg."
  
  
  
  Hy het die voorhamer weer so dat Sergei kon sien die lig op dit. "Ek weet'n baie van die dinge. Maar wat jy nie weet nie, is dat ek weet van haar. So dit sou nie so moeilik vir my om jou te vang in'n leuen."
  
  
  
  "Nee, nee. Ek lê nie.'
  
  
  
  "Hoekom was Tuan Dexter vermoor?"
  
  
  
  "Hy was verbonde aan die Britse Geheime Diens. Ons het bekend vir'n lang tyd, haar net sê dit. My baas het gewag'n lang tyd is vir iemand om te probeer om dood te maak ego. Maar niemand het gekom. Ons regering spioene kon dit nie vind nie. Ons het net gewag en gekyk treine, lughawens en bushaltes. Niemand het ooit gekom het om te kry my baas in die moeilikheid. My baas was baie bekommerd oor hierdie en nie verstaan nie. Uiteindelik Tuan Dexter aangekom het vanoggend deur die vliegtuig rondom Singapoer. Ons het geweet hoekom hy hier was. Die regering gestuur ego oor Engeland na die dood van my baas. Maar ons was te vinnig vir hom. Dit was my bestellings ."
  
  
  
  So ek het goed gevoel oor dit. Dato Ismail Rahman bin was inderdaad'n besoek Londen vir die eerste keer. En die Brits gehoor ego, het gesê ja, en gestuur Toby Dexter om hom te sien. Hy het om terug te keer na sy geboorteland. Wat meer geskik is as Toby? Hy het grootgeword net'n klipgooi van die laaste Rooi Cobra bivak. So het die Maleisiese regering het'n bod vir twee perde op een slag. Hy het gewonder of Smous het geweet, en dit is baie moontlik.
  
  
  
  Hy het nie iets sê nie, maar laat hulle kook in hul eie vet vir'n paar minute. Teen hierdie tyd het, sou hy besef het wat ek besig was om te doen, en probeer om te werk op die moed om te lieg.
  
  
  
  So dit was nie Stahl wat gevra kurktrekker emu, wat hy verwag het, maar wat hom genader het uit'n heeltemal ander hoek. "Waarom is hierdie meisie vermoor? Madame Xi se hoer? In jou oë, sy was ook'n stil moordenaar?
  
  
  
  Hare, kyk na sy gesig. Hy wag in die motor. Iemand anders, die man wat haar dood, het die werklike werk met parang op sy gewete.
  
  
  
  Hy knip sweet van sy oë. "Ek is jammer. Die hoer was uit van geluk. Sahar is beveel om sy werk te doen en laat geen getuies. Al wat ek weet is dat hierdie hoer is regtig dood.
  
  
  
  Sy was vermoor. Baie bloedige en baie vuil. Hoekom was dit nodig?
  
  
  
  Ek het jou gesê dat, Tuan. Daar is geen getuies.
  
  
  
  Dit is opgetel deur die spyker en gehou tot die ego se naakte liggaam. Hy het gegil en probeer om te trek weer weg.
  
  
  
  Ek is nie seker nie, Tuan, maar ons dink dat sommige van die mense rondom Madame Si se meisies is die regering spioene. Ons het idiote, ook, net soos almal anders. En van tyd tot tyd hulle drink te veel en gaan om te sien vroue."
  
  
  
  "Het dit gebeur onlangs?"
  
  
  
  "Ja, asseblief. 'n paar weke gelede, daar was een in die dorp, rondom ons s'n. Hy het gedrink, en hy het'n brief aan die vroue. Ons het later ontdek dat hy praat te veel. Dan het ons het die versorging van nen."
  
  
  
  Ek sou dit nie waag sit my hand in die vuur vir dat.
  
  
  
  "Jy opgespoor Tuan Dexter by die lughawe en hom gevolg? Het jy sien hoe hy'n meisie ontmoet?
  
  
  
  Ja, hy het nie gaan om te sien Madame Xi. Eerste, hy het na die regering gebou, en daar gebly het vir'n lang tyd. Na wat, hy het'n baie van die telefoon oproepe. Dan het hy met die meisie op'n tee huis in die Kampong, en soos jy weet, hy het haar na sy huis op die Batu Straat. Onder ander dinge, het hy versamel inligting.
  
  
  
  Regtig. Toby Dexter moet wou iets. Miskien het hy selfs gedink ons kon saam werk. Ek sal nooit weet nie. Ek was bly dat ons het nie gaan uit op die vliegtuig saam. Dit was baie wyse van Toby, maar dit was heeltemal self-bedien.
  
  
  
  Noag ruk op die toue. "Ek is dors, Tuan."
  
  
  
  Hare ook. Ek het'n sak by die Chevy se, maar ek dink nie daar is enige punt in die mors dit op hom.
  
  
  
  "Net'n paar meer vrae," het ek gesê. "Dan sal jy kry iets om te drink." Waar is die hoofkwartier van die Rooi Kobra in die hoofkwartier van die saal?
  
  
  
  Haar, het hom vries. Hy het geweet dat hierdie kurktrekker kom, maar jy nog steeds nie weet hoe om die beste om te reageer op dit. Hy het probeer om te lees my uitdrukking in die skadu, maar hy kon nie. Hy was stadig swaai die voorhamer heen en weer, sy oë volg die beweging asof betower. Hy het probeer om'n kinderagtige lê. "Ek weet nie, Tuan. Hy is weg. Daar was'n paar probleme. twee van die inboorlinge rondom ons is gevang en gemartel. Wat kan weerstaan die ewige marteling? "
  
  
  
  "Ons man het dit gedoen," sê ek. "Een het nie te praat. Die ander het my vertel alles. Jou spioene geweet het oor dit en gewaarsku Cobra binne'n paar uur. Dit is die rede waarom jy het, is dit nie?
  
  
  
  Nou is hy regtig begin om te glo dat sy Shaytan. Haar, het die vrees groei in haar vaag oë. Nie so veel nie uit vrees vir my, maar uit vrees vir wat hy het vir my gesê. En as hy gesê het dat hy sou dood wees.
  
  
  
  Hy knik grimmig. "Dis reg, Tuan."
  
  
  
  "Dan waar kom hierdie nuwe kamp kom uit?" Waar is die Rooi Cobra nou?
  
  
  
  Hy het vir my gesê. Sy was gevra deur die ego te herhaal dit'n paar keer, maar hy het herhaal dieselfde ding. Hy was'n stedelike guerrilla en het nog nooit aan hierdie nuwe kamp. Dit is die rede waarom hy kon nie wys dit uit na my direk. Sy dink was dat hy die waarheid vertel. Hy kon sien dat dit was'n groot verligting vir hom dat hy nie weet wat die presiese ligging van die kamp, so emu wil nie hê om te lieg en die risiko om die straf wat emoe-het belowe om haar al langs. Dit is hoekom ek vertrou haar met wat hy het vir my gesê. Hy wil my naby genoeg is om te vind die Rooi Cobra. Sedert sy het nog nooit gesien het die plesier van die seer of bang iemand sonder basiese noodsaaklikhede, haar ego begin om haar te lei'n bietjie. Angs, ten minste in my mening, is erger, seer of dood. Die wete dat jy gaan om te sterf, is erger as die dood self. So ek het hierdie arme man'n bietjie hoop. Sodra dit het so ver, sou hy nie weet oor dit.
  
  
  
  "Nie Cobra het radio kontak met Beijing?"
  
  
  
  Hy het beslis knip op die skielike verandering van die kursus. Toe hy knik stadig. "Ja, asseblief. Maar nie meer nie vir'n paar dae. Dit is'n ou radio, en dit is nou gebreek. Om dit te doen, ek het om te maak nuwe dele ... ek het om te kry om die ego en bring dit na die oerwoud. Maar daar was nog so baie om te doen... "
  
  
  
  "Hoe doen ek dood Tuan Dexter en dat die arme hoer?"
  
  
  
  "Ja, asseblief. As jy wil om dit te sit op die manier. Ek is nog steeds dors."
  
  
  
  "Jy sal dit kry. Hoe baie mans het'n Kobra het?
  
  
  
  Ek het nie regtig omgee. Ek sal nog steeds die gesig staar hom, of hy het tien mense of tien duisend. Haar ego was net probeer om haar te kalmeer.
  
  
  
  "'n honderd, miskien. Miskien'n paar meer. Of minder as daar verliese. Maar ek het nog nie gehoor het nie oor dit."
  
  
  
  Hierdie "Cobra" moet noukeurig oorweeg die feit dat die regering nog steeds geweier om te erken ih se bestaan en het nie sê ons woorde oor dit.
  
  
  
  Nie Cobra enige veterane? Die partisane wat geveg toe die Britse hier was?
  
  
  
  'n paar, miskien. 'n bietjie. Daar is nie veel links. Hulle is bang en moeg van veg. Kobra is op soek na jong mense ."
  
  
  
  "Inboorlinge? Semangs?
  
  
  
  Ego se oë was byna knal uit hulle voetstukke. Wat anders het hy geweet oor wat gebeur het in die oerwoud?
  
  
  
  "Dit beteken nie pla ons, Tuan. Hulle het net staar en soms steel rondom die kamp, maar andersins is dit nie die moeite doen om ons."
  
  
  
  - Kan Cobra ih werf?
  
  
  
  "Wat is die punt, Tuan? Hulle is te dom om te verstaan ons leer in elk geval."
  
  
  
  Hy was waarskynlik reg oor dat.
  
  
  
  Die inboorlinge, die barbare, kan nie model kommuniste.
  
  
  
  "Ek sal vir jou iets om te drink," Emu het vir haar gesê. Haar gekom het om die dag van die harem vir instrumente.
  
  
  
  "Dankie, Tuan."
  
  
  
  Hy het my bedank vir my vinnige dood. In haar poort, hy het omgedraai en geskiet die emu in die kop deur sy luger. Hy het nie verwag dat hierdie en gesterf het met sy oë wyd oop van die vlag van die uitvoering toestemming. Hy sleep haar liggaam aan een van die hope vullis en bedek dit met sy ego. Ek staan op die top van'n berg van sand, sy het my beweeg my voet, en dit was heeltemal begrawe. In'n honderd jaar of so, as die materiaal verweer, hulle kan vind ego bene.
  
  
  
  Haar dieselfde gedoen met ego klere en'n geweer. Hy het nie al die inligting wat sy nodig het. Dit is hoekom haar stem het ontslae te raak van alles.
  
  
  
  Wanneer daar was geen teken van dit, nou en waarskynlik vir ewig, en hy gaan terug na die Chevy en begin uitpak die rakke. Daar was'n waterige maan en geen reën is nie, so ek kon duidelik sien. Aan die ander kant van die put, waar die ware oerwoud begin het, het hulle op die gewone oerwoud geraas en aap gille.
  
  
  
  Ek het nie betaal enige aandag aan dit glad nie. Na'n ruk, dit sal verdwyn wanneer daardie nag jagters begin hul strooptogte.
  
  
  
  Haar kaal uitgetrek en Stahl sit op klere deur die bors. Alles van kakie kortbroek aan'n Australiese stryd cap. Hierdie verskaffer goed gewerk het ten spyte van ons, maak nie saak wat nie. Alles was daar.
  
  
  
  Dit was'n Verbruining Safari geweer, wat ook gebruik word met'n patroon .458 Win. magnum-koeëls. Ek het gedink dat dit sou wees nie erger as die hardeskyf wat gevra het vir dit. Hierdie een is'n bietjie swaarder, maar dit was al. Hy het'n oerwoud gordel en'n plek vir Busnell se omvang. Die sig self is gemaak deur Bosch.
  
  
  
  Wanneer hare is weer aangetrek, haar begrawe die ander klere en sleep die res van die instrument skuur. Hy gesorteer deur middel van die gemors, gefokus, en versprei die kaarte op die vloer. Daar het hy het haar versigtig deur die lig van'n flitslig.
  
  
  
  Toby Dexter het hand-getrek paar goeie kaarte van die rubber plantasie en sy omgewing. Hulle is ou kaarte - miskien het hy getrek ih as'n kind - maar nie so veel as wat daar was vermoedelik baie veranderinge in die woude en berge van Malacca. Op die kus en in die stede, maar ook in die werklike woestyn. Ek het om te glimlag as ek bestudeer haar opgefrommel, krom kopie. Toby het'n hele reeks van die olifante te merk die belangrikste roetes.
  
  
  
  Ek sal nie in staat wees om te gebruik die ego kaarte totdat ek kry'n lek op Koeale Lipis. Dit is weggesteek deur ih in'n rugsak.
  
  
  
  Teen die tyd was hy gereed om te vertrek, het die oerwoud is stil behalwe vir'n enkele klank. 'n toevallige rusie van ape, krieke, of ander insekte of diere wat lyk soos'n wilde fazant. Ek was omring deur digte plantegroei, en dit is baie aanloklik om te spandeer die nag in'n plakkershut. Maar ek uitgeoefen my wilskrag en gesonde verstand, en myself gedwing om te loop rondom hierdie plek soos weerlig. Voor die vertrek, die Chevy gery het haar so diep as moontlik in'n stapel van vullis en veroorsaak'n miniatuur grondverskuiwing wat heeltemal begrawe die ego vir twee minute.
  
  
  
  Hy het teruggekeer na die pad, wat nou glimmered verlate in die maanlig. Ek het gedink ek wil'n beter gewoond te raak aan dit, want ek sal spandeer die meeste van my reis saam met haar in die nag. Dit was werklik die enigste kans wat ek gehad het. Niemand in hulle verstand loop in die oerwoud in die nag. Stem wat ek nodig het om te doen as sy moontlik te vang'n Kobra sonder die vrees van die ego, Sy gaan terug na die eerste kruising met olifant roete. Die olifant roete is die vinnigste manier om te kry deur middel van die oerwoud, alhoewel dit nie altyd die veiligste. In elk geval, gee pad na die olifant as jy aan dit.
  
  
  
  Ek het geweet ek sou nie voldoen aan die olifant vir'n lang tyd. Dit was nog te naby aan die beskawing vir dat. Olifante vermy paaie, en die tekens was daar net om uit te wys ou roetes en waarsku dat'n enkele dom olifant was op soek vir moeilikheid.
  
  
  
  Hy het ook gekom om die tier land, maar dit het nie regtig pla my nie. Die seldsame genesing tiger sal wees om'n oorlas vir die mens nie, tensy dit is ook mal of so damn oud en tandelose dat dit nie kan doodmaak nie enigiets anders.
  
  
  
  Hy bereik die olifant roete en draai ooste. Die kompas is liggewende en maklik om te lees. Een voordeel van die Po-Maleise Skiereiland is dat die magnetiese kompas altyd wys na die ware noord. Moenie my vra hoekom nie, dit is net soos dit. Ek het my laers en volg die pad.
  
  
  
  Haar, het geweet dat die spoorweg was nie so wouldnt ver van my. Haar beste bet is om te kry verby dit en kry in die ware oerwoud voor dagbreek. Dit was vier uur voor hy by die Cretapi Spoor wal, en net in tyd om te sien die Coela Lumpoer-Georgetown nag express slaag deur met'n blêrende horing. Van die einde van die oerwoud, ek het gesien hoe dit gaan deur mimmo, sy vensters gloei, uitstraal gerief en veiligheid wat ek geweet het nie regtig bestaan nie op die dell. Ek wil graag om te wees in die bar motor met hierdie man. Hy was die enigste kliënt, en die kelner was net binne-in die emu vuur boks as die trein verby.
  
  
  
  Ek het'n bottel van Scotch whisky in my nood rugsak.
  
  
  
  Wanneer die trein verdwyn uit die gesig, is dit waarskynlik oor die spoorlyn. Oni geanker ee met kiaat hout, sodat die olifante sal nie gemors die ego en rip uit die relings. Aan die ander kant van dit, ek het in die oerwoud weer, en van die oomblik het ek het die spoorweg wal, ek het myself gevind waar ek in die woestyn. Ek het nie omgegee nie. Haar, daar was een, maar dankie dat bloedsuiers moenie kyk vir kos in die nag.
  
  
  
  As daar een ding is wat ek is bekommerd oor, dit is bloedsuiers. En cobras.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 7
  
  
  
  
  
  
  
  Die bloedsuiers het nie pla my nie veel nie. Aan die einde van die dag, ek kan hê om te brand oor'n dosyn sigarette. Hulle is irriterende, opdringerig bloedsuiers. Hierdie diere moet'n soort van radar, omdat hulle altyd weet waar om te vind jy. Jy sal sien so'n dier hou sy angel in julle in, sodat klein dat jy kan skaars sien die ego, en dan is dit begin om te swel tot die grootte van'n ordentlike wors in jou bloed.
  
  
  
  Die eerste vier dae is nie so moeilik nie. Die weer goed gebly, ten minste deur die Maleisiese standaarde. Hare was geweek net twee-derdes van die tyd. Elke oggend, net voor sonsopkoms, sou hy neem'n oerwoud roete, een stroom van die olifant roete, en dan gaan op. Sy het nie gesien is deur'n tier nie, en die enigste twee luislange ek het gesien hoe haar met my nie belang in die minste. Ek het ook'n tent afdak, 'n soort van skuiling deur'n seil wat verbonde was aan'n boom of'n lae-groeiende wingerdstok. Dit het my toegelaat om te kry ten minste'n bietjie droog wanneer ek was aan die slaap. Ek het'n baie van geblikte kos, maar ek het vas aan my dieet. Ek was koud, van die kursus, want ek het nie durf waag om die bou van'n vuur. Soms, wanneer ek wakker geword, ek het gehoor haar val durian. Wanneer sy ego haar gekry het, was hy gelukkig soos'n kind. Ale-naby jou neus . Durian pulp is een van die grootste lekkernye in die wêreld, maar hulle stink.
  
  
  
  Haar ale is'n baie van die ingemaakte kaas, wat my hardlywig, maar'n bietjie kakao in koue water gehelp het met dat. Toe my sak was leeg, en ek het gedrink paar bamboes water. Binnekort sal daar genoeg wees strome op die hoër grond. Ek het'n paar koors pille as'n voorsorgmaatreël, so ek het nie enige probleme in dié verband. Hy was goed voorberei vir die diep oerwoud. So die helfte van die saak is reeds gewen het.
  
  
  
  Soms het ek sou lê rook onder die afdak, luister na die gedruis van die reën neer op my soos'n vrag trein. Jy kan hoor, is dit lank voor dit daar kry. Wanneer dit uiteindelik arriveer, die digte oorhangende bome op te tree soos sambrele, en die water meestal vloei af in die takke en stamme, die vorming van'n miljoen miniatuur Niagara Falls. Jy sal nog steeds kry nat.
  
  
  
  Aangesien dit nie was wanneer ek was nie op die paaie, ek het nie sien nie enige olifante. Maar ek het nie van haar hoor. Twee of drie keer'n dag mimmo kleuters kudde. Olifante in die voorkant, vroue en baba olifante in die rug. Die geraas wat hulle gemaak het, was as indien hulle was sloping van'n hele oerwoud.
  
  
  
  Vir'n rukkie, ek is agtervolg deur die klein barbare wat die Maleisiërs genoem orangutans. Op die eerste, 'n chill hardloop teen my rug. Hierdie mense is baie goed met hul klein boë en gif pyle, maar ek raai dat hulle was net nuuskierig en wou nie enige probleme. Nu geïgnoreer haar, en na'n rukkie het hulle op die jag. Gedurende die nag, 'n paar kampongs geslaag het deur dit. Ek het probleme met die honde, maar niemand het gekom uit elke jaar, wat veroorsaak dat'n creation. Sodra ek het na die hoogland, ek het nie het om bekommerd te wees oor die bevolking nie.
  
  
  
  Ten slotte, ek bereik die verlate Kampong kort voor sonsopkoms. Hy was lê in'n oopte, met'n stroom wat loop langs hom. Ek was verbaas om te vind so'n dorp hier. Paar dorpe was so hoog in die berge. Ego loop rondom dit en kyk na alles noukeurig voor die val aan die slaap binne-in. Dit was inderdaad verlate. 'n paar huise met grasdakke, hope vullis en'n dump. As dit gegroei ligter, ek kon hoor die reën weer. Ek het besluit om'n kans te neem en spandeer die dag in een van die verlate huise. Dan sal ek uiteindelik in staat wees om af te neem al my klere en droog uit vir een keer.
  
  
  
  Die Luger was gereed om te vuur soos dit loer in elke hut. Net skerwe. Hy het nog steeds nie verstaan hoekom die kampong was nodig om so hoog in die berge. Maleisiërs is die kus inwoners. Die Web rubber plantasie was byna sewentig kilometer na die noordweste, en die naaste dorp van enige grootte, Koeala Lipis, was twintig myl na die noordooste. As my berekeninge en my kaarte korrek is, dan is ek was iewers tussen Raub en Koela Lipis, op'n hoogte van ongeveer 2000 meter. As dit is opgestel in'n sirkel met'n radius van tien myl en gesentreer in die middel van die kampong naeltjie, sou ek het om te kyk vir die Rooi Cobra kamp iewers binne die ego sirkel.
  
  
  
  Op die rand van die oerwoud, die renoster voëls wakker geword en begin om te hyg oo-oo-oo-oo-oo-oo-oo-oo-oo. Ek skree iets soos "Shut up, jy bastards," en dit het my nie help nie veel. Die wind verskuif en ek ruik durian. Hy het sy neus en het gevind dat'n groep van hoë bome met vrugte hang van hulle soos sokker balle, groot genoeg vir ih om uit te ruk.
  
  
  
  Maleisiërs groei durian vir kos, en die grond rondom die bome is netjies versorgde. Hy het nog steeds nie verstaan nie die kern van dit. Die huise is almal in'n goeie toestand. Die oerwoud is nie toegegroei tog, wat beteken dat die mens hier was minder as'n maand gelede. Nou ih was weg. Hoekom? Siekte? Vrees van iets? 'n bose gees?
  
  
  
  Die reën uitgestort soos'n vloeistof tornado. In die oop ruimte, dit was soos om te staan onder'n omgeslaan reën vat. Hy hardloop na die mees spesiale huis-waarskynlik die huis van Pengoulou, die hoof, eens en bereik dit net voor'n swaar storm. Hy skud sy kop en kyk uit die deuropening. Dit was soos om te probeer om te sien deur middel van'n waterval. Een groot, hard lap van donker silwer-grys water. Hy kon skaars sien die huise op die ander kant van die oop ruimte.
  
  
  
  Dit kan tien minute, of dit kan tien uur. Ek steek'n sigaret uit die waterdigte saak en het my gekook klere - ek ruik goed, ook-en besluit om ontbyt oor te slaan en kry'n paar slaap. Ek was'n bietjie ongemaklik hier in die Kampong, maar ek kon nie dink loop in die oerwoud in hierdie weer. Buitendien, ek het nie gedink ek was in soveel gevaar. Die guerrillas het geweet van die bestaan van hierdie kampong, maar die regering troepe het ook geweet. Hy was'n bietjie te betwyfel dat iemand sou kom hier deur middel van hulle om op te tree as'n teiken. Al wat ek moes doen, was laag lê en glip weg so gou as wat dit het donker. In die tussentyd, sal ek tyd het om droog te word dit. Vir die eerste keer in vyf dae.
  
  
  
  As sy steek haar tweede sigaret, hoor sy'n helse geraas in die oerwoud in die buurt. Vallende bome. In die oerwoud, jy het om uit te vind baie vinnig of'n sekere klank beteken gevaar of nie. As jy nie weet dit, jy sal'n hele klomp van die loop in een dag. Hulle was ou vrot bome, so vrot dat hulle uiteindelik val af, en ih gesleep die gewigte van geweef liang en ander vrot bome met hulle. Soms is een so'n vrot boom kan trek tien ander bome saam met dit.
  
  
  
  Shell stort. Ten minste die renoster voëls is stilgemaak. Haar, het gedink dit was'n ernstige storm wat sou waarskynlik die laaste tot die middag. Hy het'n soort van die canopy om sy tent. Ook hier. Wat jy moet doen in hierdie Malay dom as jy nie wil hê akkedisse en slange te kry in jou gesig. Dit is as gevolg van die nipa palm boom wat hulle dek hul dakke met. Malay kakkerlakke is nog nipu, akkedisse is nog'n kakkerlak, en die slange is'n ander akkedis. Stem waar dit vandaan kom. Hulle is so vasgevang in hul spel, gly en verslind meer en meer, dat hulle soms hul balans verloor. Maleisiërs nie omgegee nie die geleentheid draak in die sop of akkedis in die ih asblik. Maar ek is versigtig van haar.
  
  
  
  So gou As die tarp trek dit op, iets wat flits in my kop. Deur die nou, ek het stoppels en dit was jeuk. Ek het besluit om te skeer haar. Ek het'n vlekvrye staal veld spieël en'n kantien deksel. Ek haal my hoed vir'n paar sekondes en dan begin skeer in die sagte reën. Die een kant van my kakebeen was gereed toe ek sien die beweging van'n skaduwee in die spieël.
  
  
  
  Dit was nie soseer'n skaduwee as'n beweging. Hy het die spieël tot die bundel en gaan staan met sy rug na die deur. Haar, sien iets beweeg daar. Ek het skeer, half-oortuig dat my oë bedrieg my nie. Die spieël was dof, en die swaar reën bedek die ingang slegs met'n deursigtige sluier. Ek was nie seker nie, maar vyf dae alleen in die oerwoud sou nie laat jou koud. Hare was nog skeer, maar nie een oog. Ek was geklee in slegs'n paar van die broek, maar ek was geklee in'n luger holster en'n stilet in'n arm skede. Dit kon gewees het'n dier. Miskien'n aap, miskien'n hond wat het teruggekeer na die dorp vir redes bekend slegs aan die honde.
  
  
  
  Hy het voortgegaan om te kyk na haar. Die reën begin om te val. Ek was net besig om op die sensitiewe deel onder my neus toe ek hom weer sien. Hierdie keer het sy gesien het, dit is baie duidelik, net oor'n tweede. Dit was'n man bedek met'n mat, van die reën loop oor die skoonmaak van huis tot huis. Toe het hy gekom het. Het in die groot huis oorkant my. Sy stel die skeer kit eenkant en, hou haar oë op die lyne van die vuur van die poort, probeer om dit uit te sorteer. Ek het nie gedink dit was'n groot gevaar. Ek het'n gonser en waarskuwing lig gebou in my kop, en op hierdie punt is hulle het op die vergadering. Maar selfs al is ek vertrou my instinkte'n baie, ek vertrou hulle nie een honderd persent. Ek het'n maatskappy in die dorp, en dit was vir my om uit te vind wat dit was. Miskien'n melaatse agter gelaat word wanneer die ander links. Of'n besetene agter gelaat, ook. 'n reisiger soos ek wat het verlore geraak en is nou net skuil teen die reën?
  
  
  
  'n partydige scout? Een deur verteenwoordigers van die Rooi Cobra. Die laasgenoemde is baie moontlik. Die uitgeslape partizan leier kan gestuur'n man of twee hier om'n ogie te hou op die kampong. Of die regering magte is mal genoeg is om te neem voordeel van dit. En die risiko van'n lokval gelei.
  
  
  
  Ek het besluit om te laat hom na my toe kom. Ek het'n volle dag, en'n baie geduld. Met behulp van'n liggewig nylon slaapsak soos'n matras, hy bankie-gedruk op dit in plaas van in dit, en strek uit na die gesig van die poort. Ek het'n Verbruining op my reg en'n Luger op my linkerkant, en hy voorgee om te wees aan die slaap.
  
  
  
  Die slegte ding is dat ek amper aan die slaap geraak as gevolg van dit. Sy ooglede was drukkend. So gou As die geringste aanduiding van rooi skemer gevang oë van haar, of jy slaap met haar, of wanneer die brul van die reën het gekom van verder weg en byna het my aan die slaap raak, sy was gedwing om oop te maak weer. Ten slotte, ek het om te steek myself met die stilet in my hand te hou van die val aan die slaap, en wanneer haar voel soos om te val aan die slaap daarna, haar geklap self op die heup. Dit was pynlik, maar dit het gehelp.
  
  
  
  Skielik was sy daar, in die deuropening. 'n jong vrou. Jong vrou. Hy het sy oë oop en blaas gereeld, asof hy was aan die slaap.
  
  
  
  Sy sit en kyk na my vir ongeveer'n minuut. Ek het haar bewende, gereed om te hardloop soos'n kangaroo wanneer sy ruik'n tier. Dit was'n wilde oulike dier wat was drup met reën en nen was net'n nat half-sarong om'n goedkoop batik wat nie wegsteek nie. Haar dik, swart hare hang oor haar gesig, geweek deur, laat dun straaltjies van die water loop af haar ferm, ronde, koffie-gekleurde bors. Maleisiese vroue groei vinnig. Ek beraam dat Ay was sewentien of agtien.
  
  
  
  Ek het voorgegee om te snork en mompel'n paar nonsens. Dit het gelyk te word agtereenvolgende.dit oortuig haar toe sy gooi haarself openlik by die geblikte kos wat bereid was om vir haar om te eet later daardie dag. Hierdie kind was honger. Sy leun vorentoe, slank soos'n gemsbok, haar borste bult. Sy het begin om versigtig te stapel die blikkies in die sak sy wil om haar sarong. Nah se bene is kort, maar bruin, en haar boude is dun, maar ferm.
  
  
  
  Sonder'n woord, het hy opgestaan en daarop gemik om die luger by Nah. "Lê die ego af te weer," het hy vir haar gesê het in Malay. "Jy hoef nie te neem nie. As jy honger is, gee jou iets om te eet."
  
  
  
  Sy het'n skrik klank wat gelyk te kom van iewers rondom haar keel, en laat die blikkies gekletter op die vloer. Hy het gelag vir haar. Haar hotel, sodat sy weet ek is nie'n spook rond die oerwoud of'n spook. Sy het'n paar stappe terug en kyk na my met'n wye amber oë. Sy was bang vir my. Ek voel dit. Maar sy was nie bang nie. Sy wag angstig en aandagtig te sien wat ek kon doen met haar.
  
  
  
  Haar stadig het, het'n nah "luger" en het voortgegaan om te glimlag, wat hey dat ek nie wil hê om te gebruik ego.
  
  
  
  "Apa temas?" "Ek het gesê dat met die gewone groet nonsens.
  
  
  
  "Stad van die reënseisoen". Daar was nog geen glimlag. Sy verrimpelde haar oorlob en kyk na my versigtig.
  
  
  
  Hy knik vir haar. - "Stad. Pragtige naam. Wat doen jy hier, in hierdie dorp, al deur jouself?
  
  
  
  "Weerkaats sousa". - Daar is nogal'n baie van die probleme. Dan het ek besef dat ek het gevind dat'n ware goudmyn van inligting. Maar'n oomblik later, het hy amper verloor haar weer.
  
  
  
  Skielik, haar oë rek in vrees. Sy wys na my van agter en skree opgewonde. "Ad oelar besar!"
  
  
  
  Die oudste truuk in die wêreld, wat sy byna gevang het. Inderdaad, daar is dalk'n groot draak agter my. Sy was amper so vinnig soos'n draak as sy duif vir die deuropening. Hare is'n bietjie vinniger en vang haar net soos sy druk die reën weer. Sy het gesukkel soos'n kat, en die reën het haar fluweel vel glad soos'n klein python se. Ek het'n harde tyd die behoud van haar blink wit tande uit my vlees, en in die geveg, het ek een of ander manier daarin geslaag om te rip dat die helfte-sarong af van haar liggaam.
  
  
  
  Dit was soos dat. Toe sy besef dat sy was naak, het sy opgehou veg. Sy sug en staan op in'n half-hurk, om haar hande in die voorkant van wat swart driehoek op haar maag. Hy sit sy hand op haar skraal arm en stoot haar terug in die huis. Kom in en kyk hoe jou maniere."
  
  
  
  Haar wou ook'n slang, maar daar was geen slang. 'n half-sarong gooi haar, en sy het gegly in dit so vinnig as wat hy knip.
  
  
  
  Hy was nog steeds geweek, maar dit het hom'n bietjie beter voel.
  
  
  
  Ek het'n droë hemp in my bagasie, en wanneer ek het dit uit en oorhandig dit aan hey, haar, ek het gevoel soos Sir Walter Raleigh.
  
  
  
  Ek is regtig uitsien na dit myself, maar ek hoop dit was'n goeie belegging en dat hierdie kind het geweet wat aan die gang was in hierdie deel van die wêreld.
  
  
  
  Hy het besluit om op te tree smart en nie dwing om dinge te veel. Miskien dan kan ons saam weer. Ek was selfs meer oortuig van hierdie toe sy sit op my hemp en knoop dit oor haar pragtige vol borste. Dan, uiteindelik, sy het vir my haar wit tande in'n huiwerig glimlag. En sy praat engels!
  
  
  
  "Is jy'n Orang Poeteh?"
  
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Nee. Nie Engels. Monnik Amerikaniki ".
  
  
  
  Haar glimlag verbreed. Nah het mooi tande, en sy het uit haar hand. "Amerikaanse orangutas is goed. Doen jy gee die Stad sigarette en onderwys, Tuan?"
  
  
  
  Hey verlig dit en oorhandig'n sigaret te Hey. Sy het weer gelag. Sy hurk af in Maleis, het'n diep asem, en laat die rook ontsnap deur haar oulike klein neus weer. Kies die regte klere vir jou, en hulle sal versier die onthaal saal van enige Oos-ambassade. Of enige bar in Singapoer of Hong Kong. Sy sit haar by een honderd persent res. Geen Sjinees, Tamil of enige ander bloed. En as'n Maleise meisie is mooi, dan het sy is ook intens mooi.
  
  
  
  'n belangrike deel van hierdie skoonheid was dat sy was heeltemal onbewus van dit.
  
  
  
  Hey kan opener gooi dit. "Doen iets, Tondelaya. Maak vir ons iets om te eet." Ek het nie slaap nie.
  
  
  
  Sy het geweet hoe om te hanteer'n blikoopmaker. Sy kyk by die deur en pouted. "Die reën is te swaar. Geen steenkool vir die vuur. Ek dink ons sal hê om te eet koue." Haar lag. "Moet nie kla nie. Jy het'n koue vang, het jy nie?
  
  
  
  Sy kyk na my sywaarts soos sy maak die blikkies. "Ek het net ih met my, want ek is honger. Die stad is nie'n slegte meisie.
  
  
  
  Haar, het ingestem met haar. Baie goed!
  
  
  
  Terwyl ons eet koue cashew neute en kaas, sy het my vertel hoe dit gebeur het dat sy was alleen in die dorp. Sy het net daar sedert die laaste nag, en voor dit, het sy is wegkruip in die oerwoud.
  
  
  
  Dit het my'n rukkie om uit te vind iets uit. Ek het om te vra vir hom'n baie van die vrae, maak hom begin oor die weer en herhaal. Haar self praat gebreek Malay, en haar engels was nie veel beter nie. Maar ons oorleef dit saam.
  
  
  
  Dit alles kom neer: die Dorp se oom, Isa, het een keer'n partydige teen die Japannese, en later, in hierdie moeilike tye, teen die Britte. Op die regte oomblik, hy het moeg van al die gevegte en gestop. Hy afgetree het na hierdie kampong, want hy was heeltemal afsydig, en gehoop het om te spandeer sy dae in vrede. Hy het geleer van die Stad van die gebroke engels het sy nou gebruik word, en het vir haar gesê gemaak-up stories oor die Britse manier van lewe. En onder die bygelowige Maleisiërs, het hy bekend geword het vir sy nagmerries.
  
  
  
  Hulle het nie kom in dele, maar toe hulle het, hulle is regtig super-produksies in kleurvolle kleure wat almal staan op die einde (my woorde, nie die Stad).
  
  
  
  Tydens hierdie verskriklike drome, Isa geskree vir die goud. Baie van goud. 'n groot bedrag van goud en dood Japs op'n duikboot. Toe hy wakker word, het hy kon nie onthou nie dat emu gedroom het of gesê het. Of so het hy beweer.
  
  
  
  Met oneindige geduld, hy het haar herhaal hierdie deel van die storie'n paar keer. Ek nodig het om geduldig te wees, omdat sy wou om te kry aan die onderkant van die storie so vinnig as moontlik, en die Stad het dit op sy eie. Geleidelik. So ek vervloek onder my asem en begin om te kry'n bietjie moeg. Maar ten spyte van my ongeduld, ek het voortgegaan om te luister na haar.
  
  
  
  Met verloop van tyd, Isa het minder slegte drome, en hy het voortgegaan om wakker te word die dorp minder gereeld met sy skree. Mense het begin om te vergeet oor dit. Die meeste mense het nie glo dat Isa het geweet dat niks oor die verborge goud.
  
  
  
  Dan, miskien net'n paar maande gelede, Rooi Cobra gekom het met die bedoeling van die werwing van nuwe rekrute. Wanneer die slegte tye kom terug, daar was nogal'n bietjie van die opwinding.
  
  
  
  Daar sal meer gevegte en moorde, en Oom Gorod sal nagmerries weer.
  
  
  
  Hy gaan sit op sy hurke, rook dit, en kyk uit by die Stad met'n groeiende ongeduld en skeptisisme. Maar ek het nie onderbreek haar. Dit was nog swaar reën, en ons was vasgeketting aan die kajuit, so ek kon luister. Depressief, hy gaap op haar, maar sy het nie lyk om op te let.
  
  
  
  "Tuan, ek het'n groot fout gemaak het terug dan. Een dag het sy aan haar minnaar oor my oom se drome. Die mees verskriklike fout. Nou is hulle almal dood, want ek het hulle vertel van my oom se drome. Maar hoe kon ek weet dat my minnaar werk vir die Rooi Cobra en vertel emu wat ek vir emoe." My moeg ore opgekikker. Hy lig sy hand. "Wag, Tondelaya. Te veel is onduidelik. Wat gesê het wat aan wie?
  
  
  
  Nah het'n baie geduld met hierdie groot Monnik van Americanica. Sy lig haar vuis en gedetailleerde die vloeistof en bloed ego met haar vingers.
  
  
  
  Ek het'n minnaar, Rooi Cobra se assistent, Toin. Verstaan jy?'
  
  
  
  Haar, knik dat ja.
  
  
  
  Maar ek het nie geweet dat haar minnaar was'n Rooi Cobra (wanneer emu vertel haar oor my oom se slegte drome. Hierdie drome is oor'n baie goud, reg?
  
  
  
  Hy knik weer. So lank as wat hy kon dit verstaan.
  
  
  
  Een nag, na die Dorp en minnaar gemaak het liefde in die oerwoud, ek vertel em oor my oom se drome. Hy glimlag. Ek glimlag by haar. Ek hoef nie te dink oor dit vir twee of drie sondae."
  
  
  
  Ek het begin om hom te verstaan.
  
  
  
  "En twee of drie sondae later, jy uitgevind het dat jou kêrel is'n Rooi Cobra guerrilla?"
  
  
  
  Sy staar by die vloer. Haar gesig vertrek. En toe sy uiteindelik het na my gekyk, daar was trane in haar oë. "Ja, asseblief. Sy het gevind dat uit."
  
  
  
  Verstaan haar. "En hierdie man van joune gekom het om die dorp met'n Rooi Cobra. Hy bring Lim Jang, die leier van die Chinese partizan, openlik na die dorp. Is dit nie dat die reg, Stad? Sy knik. Trane stroom oor haar gesig nou. Buite, die reën het opgehou.
  
  
  
  "Hulle het gekom te dwing om my arme oom te vertel die waarheid oor die nagmerries," Siti gesê. "Oor goud. Hy sê hy het nie onthou nie. Hulle sê hy is'n leuen, en hy onthou, en hy moet onthou. Die partisane is baie arm en baie in die behoefte van goud. Hulle sê dat my arme oom, wat gebruik word om'n partydige homself, geveg teen die Japannese en die Britse, is gewond en moeg van veg, hulle sê dat hy moet onthou en teken'n kaart van waar die goud is verborge. Maar my oom nog steeds sê hy kan nie onthou nie. Hy is alleen, rondom die voormalige partizan en nie wil hê om te werk met die nuwes. Hy sê hy het genoeg veg en doodmaak. My oom sê. So hulle uiteindelik marteling van die ego. Hulle maak my kyk."
  
  
  
  Haar oë was asemhaling. Haar hotel het vir haar gesê om voort te gaan, maar sy gestop en gevra vir nog'n sigaret. Sy was gegee en'n uitgestrekte land, en dan voort te gaan. As sy tot stilstand kom nou, ek het gedink verwoed, ek sal martel haar myself. "Goeie. Hulle martel jou oom en maak jy kyk. Het hy praat? Het hy teken'n kaart om hulle te help vind die goud?
  
  
  
  Ek het nie regtig glo in hierdie goud myself, maar ek het nie heeltemal reël dit uit óf . As hierdie meisie vertel die waarheid, ek het'n kans om dood te maak die Rooi Cobra. Hy sou vertrou hierdie nagmerries en stories oor hierdie goud, en dit beteken dat ek kan vind ego en maak hom dood. Sy blaas'n klein rookwolkie en het haar oë oopgemaak breed. Sy was nie huil nie. "Ja, asseblief. Na baie pyn, my oom gepraat het en het'n kaart van hulle. Hy het'n plek waar die goud is."
  
  
  
  "Wat het jou oom vertel van hulle?"
  
  
  
  "Op'n duikboot. Ek probeer om'n Japanese duikboot, lang gesink. Ek hoor haar, my oom het vir hulle gesê dat."
  
  
  
  O, my God. Ek probeer Japanese duikboot. Haar, skud sy kop te sit al die gemors binne terug in plek. Hy het gewonder as hy wil haar gevang met'n oerwoud koors. As sy gelieg of verneuk my, sy was die beste bietjie aktrise in Malacca. Maar hoekom op die dell self? Hoekom?
  
  
  
  Hy het probeer om te skei realiteit van fantasie.
  
  
  
  Waar was dat die Japannese boot? Ek meer of minder verwag haar om my te vertel dat sy hang op die muur bo-op'n durian boom iewers in die middel van die oerwoud.
  
  
  
  Maar sy skud haar kop. Die stad nie weet nie. Hulle het nie wys my die kaarte, dink jy?
  
  
  
  "Is jy seker wat dit was, in die Stad?
  
  
  
  "Haar gedagtes het bedaar. Haar vertroue, Tuan. Ek is nie mal nie."
  
  
  
  Dit het'n sekere sin. Maar ek het geweet dat iets-iets wat my toegelaat om te oordeel haar storie eerlik. As sy net'n klein Malay bedrieër, sy sal binnekort bekend wees.
  
  
  
  "Wat het gebeur met jou oom na dat, in die Stad?"
  
  
  
  Sy trek haar skraal bruin skouers onder my hemp. "Hy is dood. Te veel martel."
  
  
  
  Haar hotel nodig het om haar om dit te bewys. "Waar," ek het gevra skelm, " is die ego liggaam?"
  
  
  
  Ek het nie gedink sy sou antwoord dat. Maleisiërs nie wil hê om rond te hang lyke. Maar as sy gelieg, sy was gedwing om deur ee te mislei my. Ek het haar wys my die liggaam, of sy wou dit of nie.
  
  
  
  Sy staan op, gelek die as van haar skraal vingers, en knik in die rigting van die poort. Skielik, die reën het opgehou, en die son skyn helder oor die verlate skoonmaak.
  
  
  
  Kom, man. Ek sal jou wys jy my arme oom se liggaam
  
  
  
  Ek sal jou wys. Ander liggame, ook. Dit is alles daar.'
  
  
  
  Haar, kyk na nah. "Wat ander liggame?"
  
  
  
  Sy het'n ongeduldige gebaar. "Al van hulle. Al rondom die dorp. Rooi Cobra vermoor almal in die dorp nadat hy gemartel my arme oom en het die kaart. Hy weet dat die regering troepe hier kom van tyd tot tyd, en hy wil nie hê hulle om te weet oor dit. Hoekom het jy nie sien dat, Tuan?
  
  
  
  Sy het my'n bietjie kwaad. Haar sou lekker gewees het om te gee hey'n hemp en'n paar kos, maar hare was nog steeds'n redelik dom Monnik-Amerikaanse.
  
  
  
  Sy het probeer om dit te maak tot Dag, maar was gestop deur ee met die loop van haar Verbruining. "Nie so vinnig nie, Tonde-laya. Hoe vind ek uit wat daar is? Miskien is die Rooi Cobra mense. Haar...
  
  
  
  Sy sit haar hande op haar skraal heupe en kyk na my met'n oneindige begrip. "Nee partizan, Tuan. Dit is wat ek gesê het. Hulle is almal op soek vir die goud, op'n Japanese duikboot. Ek weet, want ek wou edu ih in die kamp. Ek het dit nie vind nie, so ek sal terug te kom hier weer. Dink oor dit, miskien is die regering troepe sal kom, neem my na die kus, en voed my. Maar hulle kom nie óf. Die stad is baie honger. Dit is hoekom ek probeer om te steel van jou opvoeding. Kan ons nou gaan?"
  
  
  
  Hy het haar uit die deur. Ek vertrou haar nou, maar ek het nie laat my hoede af as sy my gelei het oor die oopte, rondom die kampong, en oor die stroom op'n glibberige teken. Ek het nie gedink sy was'n partydige aas. Dit het nie sin maak nie. As hulle het geweet ek was in die Kampong en my gevind het, al wat hulle moes doen, was om in te gaan en my doodmaak. Ek het nie geweet wat om te glo nie. As ons genader lek haar skielik besef wat om te glo nie. Die stank is verskriklik. Ek sit my vingers oor my neus en vasgebind'n sakdoek om haar gesig. Hy ruik na die dood voor, maar wat oorwin alles. Dit was soos'n slagveld van'n week gelede, waar lyke was links in die son.
  
  
  
  Ons het gekom om te die rand van'n smal en diep kloof. Die stank het soos'n gas in'n moeras. Sy wys af.
  
  
  
  "Hier gaan jy. As ek dit sê. Almal in die dorp is dood en gestort hier. Ek is bang vir haar en steek in die oerwoud, anders sal ek sterf."
  
  
  
  Hy kyk na die gemors rondom die verspreide liggame. Sommige van hulle is reeds gedek in die ondeurdringbare oerwoud, maar ander was sigbaar. Sowat'n sesde van die varke was die voeding van vreedsaam, snork en gerommel deur die verrotting bly, ignoreer ons. Maak nie saak hoe cool haar nam is, en ten spyte van alles wat ek kon nou sien in hierdie gebied, haar nog steeds voel soos my lewe draai. Haar, draai weg.
  
  
  
  Sy het gewys op die lyke weer aangeraak en my arm. "Gaan jy af? Miskien het ek sal jou wys jy my arme oom, Tuan. Dit kan moeilik wees om te vind, maar ek kan nie gee dit'n probeer. Dan moet jy glo die Stad, reg?
  
  
  
  Hy sleep haar weg van die kloof. "Die Stad is van mening haar nou," het ek gesê. "Maak gou, Tondelaya, laat ons kry die hel hier uit."
  
  
  
  "Wie is hierdie Tondelaya jy my bel, Tuan?"
  
  
  
  "'n baie mooi meisie van die boek."
  
  
  
  Sy slaan my om die boomstam. "Hoe was die fliek, Tuan?"
  
  
  
  "Ja, soos in die flieks."
  
  
  
  Ons het teruggekeer na die Kampong. Ek voel steeds soos gooi, en die bloed was dreun in my tempel. My oë brand. Hy het geweet dat die simptome en gesukkel het met hulle. Nou is nie die tyd om te val in odin oor my skaars pas van blinde woede. Soms is dit met my gebeur, maar dit is altyd blyk te wees my gebrek van die werk. 'n woedende persoon maak foute, en ek kon nie bekostig om te maak'n ander fout.
  
  
  
  Sy het voortgegaan om te babbel soos'n voël om'n oerwoud. "Wat Tondelaya, Tuan, was mooi. Baie goed?"
  
  
  
  Ek het skaars gehoor het van haar. "Ja," sê hy afwesig. "Sy was baie mooi. En verskriklik sleg."
  
  
  
  Sy het gestop as ons oor die oop ruimte en bereik die kajuit weer, waar ek het my dinge. Nou is hy het homself weer onder beheer. Een ding wat hy weet vir seker: sy was baie angstig om dood te maak hierdie Lim Jang. Gewoonlik was dit niks meer as'n soeke, maar hierdie keer sou hy geniet dit tot die volste.
  
  
  
  Hierdie man was redelik eenvoudig. Wanneer ons terug na die kajuit, het sy gevra, " Wat is jou naam?": "Ek is mooi, Tuan?"
  
  
  
  Haar, Hey lag. "Jy is'n pragtige Stad. Help my om te kry gereed om nou, omdat ek nodig het om aan te beweeg."
  
  
  
  Sy het om te werk. "Maar ek is nie sleg nie, Tuan," het sy gesê. "Die stad is'n goeie meisie. Ek dink dit is hoekom jy moet nie bel my Tondelaya.
  
  
  
  Afwesig haar, het ingestem met haar. Hy steek'n sigaret en kyk na haar pak haar dinge. Dan luger en stilet kyk na haar, het die Verbruining van haar skouer, gaan sit op die leer, en Stahl gewag het.
  
  
  
  Die Kampong gestoom. Sy sweet. Terwyl hy gerook haar, hy laat sy gedagtes hardloop wild weer.
  
  
  
  Hy was werklik op sy manier om dit te Red Cobra. Die slagting van die dorpenaars het dit bewys. Dit was'n ego styl. Ek onthou wat Ben Thomson het my vertel oor die slagting in Indonesië. Hy het gesê dit eerder melodramatically. Lim Zhang teruggeslaan en vermoor al die Bengale voor die kruising van die Straat van Malacca.
  
  
  
  Nou, hy vernietig die hele Kampong, sodat niemand kon vertel die regering troepe. Hy het geëet elke laaste pan, maak dit lyk asof die dorpenaars het verpak hul sakke en linkerkant van hul eie beweging. Vir'n oomblik, hy het gewonder hoekom hy nie verbrand die dorp, maar dan moet hy verstaan. In die oerwoud, jy kan soms minder as twintig meter weg van jou vyand sonder om selfs die wete dat dit. Of hy het bloot te stel homself heeltemal. Maar Rooi Cobra was te slim vir dat. Egter, hy het een fout gemaak. Hy laat die Stad weg te glip in die oerwoud te steek.
  
  
  
  Sy het uitgegaan om die gimnasium met my bagasie. Sy gesê. "Jy is voor, Tuan. Die stad volg jou.
  
  
  
  Haar, kyk na nah. "Kuda, neem die maat, is jy gaan?"
  
  
  
  Haar diep bruin oë rek by die vlag van toestemming om uit te voer.
  
  
  
  "Ek sal saam met jou, Tuan. Wat doen jy dink. Jy gaan deur die Rooi Cobra. Haar, ook, reg? Hy gaan aan wal vir'n Japanese duikboot. Jy volg hom aan wal, sal jy nie?" Ek gaan om te loop langs die strand te vind'n ander een en vind'n huis weer, reg?
  
  
  
  Hoekom nie?"
  
  
  
  So dit maak nie veel sin om'n redelike een. Hy het nie regtig dink oor dit, maar natuurlik sy kan nie alleen gelaat word in die verlate kampong wag vir die regering troepe te bring haar terug na die beskawing. Dit kan hulle sondae, selfs maande, om dit te doen. Maar so ver sy vas met haar. Haar, hy haal sy skouers op. "Alle reg, in die Stad. Maar onthou dit - ek het om te gaan vinnig, en as jy kan nie tred hou met my, ek sal laat jy agter. Buitendien, ek sal het om te dink baie moeilik, en ek hou nie van jou praatjies. Doen wat ek jou sê en nie vrae te vra. Is dit duidelik?"
  
  
  
  Sy knip en geplooide haar neus.
  
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Onthou hierdie. Haar baas. As jy vergeet dat, en die skep van probleme - probleme wat hy plaas ons in, ek sal laat jy die Tigers." Dit was soos dat. Seker nie. Al Maleisiërs is bang van tigers, maar veral vroue bang is van selfs ihra.
  
  
  
  Knip haar oë nat, sy kyk rond in die oerwoud. "Moenie praat oor Rimau, Tuan! Dit bring slegte geluk. Baie. Wanneer hulle hoor hul naam, rimau kan gebeur - ek is'n goeie meisie, Tuan. Ek is nie veroorsaak dat enige probleme. Ek belowe.'
  
  
  
  Ek het om te draai sodat sy nie sou sien my giggel. Vyftig kilometer weg, miskien, daar was geen Rimau. Wanneer haar gesig ten slotte regop, het sy gesê: "Jy het na die cobra kamp om te kyk vir kos. Dit is wat jy sê.
  
  
  
  "Dit is wat ek gesê het, Tuan."
  
  
  
  "Waar is dit in die saal?'
  
  
  
  Sy wys na die ooste. "In die dieselfde plek. 'n dag reis deur die oerwoud ".
  
  
  
  "Dan laat ons gaan daar," sê ek. "Jy moet my wys."
  
  
  
  'n dag reis in die oerwoud kan beteken ver of naby, afhangende van die oerwoud. Maar Lim Lang se ou kamp kan gee my'n beginpunt. As hy het'n honderd mense en hulle is almal op reis saam, dan is dit sou nie moeilik wees om hulle te vind. "Miskien het hy is nie die groot wit jagter dan," ek het gedink, " maar as ek kan nie eens hou met'n bende van getalle, ek wil beter gee dit op en woon op'n klein plaas."
  
  
  
  Hy het net gehoop die Rooi Cobra het nie wagte om te kyk Ego se rug.
  
  
  
  Jy kan kies haar uit haar bagasie. "Laat ons gaan, dame."
  
  
  
  Sy het'n stap terug, " ek is die uitvoering van jou, Tuan. Dit is nie moeilik nie. Dit is'n vrou se werk ."
  
  
  
  Hy haal sy skouers op en streel haar regterhand. As sy sou wou.
  
  
  
  Sy het gou gevind dat sy was slimmer as wat ek was. Rondom Kampong, ons bevind onsself eerlik te wees in'n redelik digte oerwoud. Om vorentoe te beweeg, ek het om te sny deur middel van die gang met'n parang. Sweet deurdrenk my oë en ek was heeltemal gedompel in die sout bad wanneer daardie godverlate bloedsuiers begin in te samel.
  
  
  
  Agter my, die Stad het'n lied gesing om die tiere oulik. Baie beleefd lied. Dit blyk dat al die tiere was goeie ou manne, en sommige van hulle het selfs titels soos "u edele". En geen ordentlike en regverdige tier sou mors sy tyd op'n arme klein Maleise meisie.
  
  
  
  Ek het nie te kry in dit. Hy het gedink dat daar was niks in die liedjie teen tigers eet Amerikaanse orangutas.
  
  
  
  Hy het voortgegaan om te giggel. Van tyd tot tyd sou ons stop en brand dit met bloedsuiers.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 8
  
  
  
  
  
  
  
  Siti was reg. Dit het ons die hele dag om te bereik die Rooi Cobra kamp. Na'n paar uur, het hy ontdek is deur die flou oorblyfsels van die roete, en dit het die staptog'n bietjie makliker te maak. Maar dit is ook meer gevaarlik. Ek het om af te haal spoed en kyk uit vir die wagte, strikke, tripwires, ens. Die partisane is baie in staat om op hierdie.
  
  
  
  Met die uitsondering van'n paar bloedsuiers, niks gepla ons terug dan. Ons gevang n glimp van'n luiperd skel op ons, en dan is dit hardloop weg. En een dag het ons oor'n web wat reeds so sterk soos nylon. Ek het om af te sny my ego met'n parang om voort te gaan.
  
  
  
  Die son gesink het onder die horison soos ons bereik die hoë grond. Die oerwoud uitgedun, en ons dek verminder. Dit geskik is vir my minder. Ons bereik die dun ridge wat gelei het tot die groen pad en volg dit. Van tyd tot tyd, het ons het om te gaan met lae van graniet. Die klip is so oud en verkrummel dat die ego kan maklik gewerk word met'n graaf. So gou As die dinge verkrummel onder my voete, ek gegly en byna het headfirst. Dan het ons selfs stadiger.
  
  
  
  Dit begin te reën vir die derde keer dat die dag as die son bereik die westelike grens van die lug. Gorod, wat was stil die hele dag, saggies roep uit na my.
  
  
  
  "Daar is'n klip muur langs dit en jy kan gaan af met die trappe vir ewig. Ons sal sien die Rooi Cobra kamp.
  
  
  
  Sy was reg. Daardie klein skuiling wat ons verlaat het is heeltemal weg hier, en daar was vyftig stukke van kaal rots tussen my en die krans rand. Het hy gestop en geluister. Dit was donker, en iewers het ek kon hoor die druppel van'n stroom. Hy beduie vir haar om te bly waar sy was en gekruip na die rand van die krans.
  
  
  
  Ek gebruik'n verkyker om die situasie te bestudeer hieronder. Ek voel verlig. Niks beweeg nie. Die kamp was verlate.
  
  
  
  Nou is hy stelselmatig ondersoek die kamp met'n verkyker. Niks beweeg nie. Daar was grotte, rof skuilings, en verskroei kringe van die antieke haard. 'n smal stroom was gedruis deur die kamp teen'n groot spoed, bespuiting wit skuim om die blink donker rotse.
  
  
  
  Daar was'n toilet na die kant, nog steeds met die paal wat jy hurk op. Daar is'n stapel van vullis in die buurt. So ver as wat hy kon sien, was daar net een badkamer, wat beteken dat daar geen vroue met Lim Jang. Reg. Ben het my vertel dat die Chinese het niks te doen met vroue en hou ih so ver weg van hul kampe as moontlik. Sommige asketiese moordenaar, die man wat veronderstel was om haar dood te maak. Hierdie is die mees gevaarlike mense.
  
  
  
  Die kamp het haar vir vyftien minute voor die sein die Stad om vorentoe te beweeg. Ek sou gewaag het om dit. Hier het ons die nag deurgebring het, en teen dagbreek het ons gevolg het op die roete.
  
  
  
  Sy stap saam met my deur die sagte reën. Sy het nie'n woord gesê nie vir ons oor dit die hele dag, maar ek het geweet dat die bagasie was om te kry swaar. Ego lig haar af van haar rug en wys na die kampterrein.
  
  
  
  "Ons sal bly hier vanaand. Hoe kry ons af? Sy wys sywaarts op die groot krans gesig. "Trappe, Tuan."
  
  
  
  "Wat trap?" "Ek het nie sien die trappe."
  
  
  
  Sy het my gelei tot op die rand van die krans en het my die eerste dik hout pen gedryf in die verweerde graniet muur. Trappe!
  
  
  
  Sy sien my gesig en lag. "Baie goed, Tuan. Sy was benede. Sterk genoeg nie."
  
  
  
  Dit was sterk, maar skaars vir my gewig. Sommige rondom hierdie trappe kraak en verhuis verskriklik as hy afgegaan. Sy volg my soos'n aap op'n string.
  
  
  
  Ek het gesê hey, kook aandete, terwyl ek snuffel rondom die kamp. Ek is seker nou dat ons alleen was en veilig, maar ek wou haar te wees absoluut seker. "Die Vuur, Tuan?" Ek is die maak van haar'n goeie maaltyd op die vuur."
  
  
  
  Hy knik in die rigting van een van die grotte rondom haar. Daar is hy in die grot. 'n baie klein vuur, okay?
  
  
  
  "Ek sien, Tuan."
  
  
  
  Daar was niks anders oorgelaat is in die kamp. Selfs leë koeëls. Partizan nie genoeg ammunisie te spandeer ih op die oefeninge. Hy stap vinnig deur die kamp en het opgemerk dat kalk is gegooi word in die latrine om ontslae te raak van die stank. Dit het my vertel iets meer oor hierdie Lim Jang. Dit was'n eerder noukeurige bietjie moordenaar. Die totstandkoming van kalk hier is'n nuttelose en duur las.
  
  
  
  Teen die tyd dat ek terug na die grot, die reën het opgehou. Die aand was warm, vogtige, en gevul met die reuk van die oerwoud. Die wind waai uit die weste, die uitvoering van'n flou vrot stank van modder poele en mangrove moerasse, verdrink alle ander reuke in die omliggende gebied, selfs op hierdie afstand.
  
  
  
  Daar was'n klein brand by die ingang van die grot. Geen teken van die Stad. My rugsak was oop. Ek is'n ordentlike persoon, en ek hou my sake so netjies as moontlik, maar daar is'n hel van'n baie links van daardie netheid.
  
  
  
  Sy kyk rond en roep saggies, " Stad?"
  
  
  
  Geen reaksie nie. Ek ruik die kos, en sien dat sy oopgemaak het'n paar blikkies en laat val die ih inhoud in my kamp skinkbord, wat is nou verwarming op'n plat rots in'n vuur. Dit was geblikte kos, maar dit ruik soos'n Waldorf Astoria kombuis. Maar ek was nie baie honger by die tyd. Waar het dat die teef gaan? Hy het die Verbruining van sy skouer en stap na die sirkel van die rotse wat voorlê. As hierdie klein slet is verneuk op my een of ander manier ...
  
  
  
  Sy het uit deur middel van die duisternis, neurie iets wat ek erken in die verte, soos'n Maleise love song. Dit was glad en blink. Die brand het haar blink vel te bruin fluweel. Sy vasgesteek haar pragtige donker hare en een of ander manier vasgesteek ih, waarskynlik met hout stokke wat sy uitgekap. Iewers, het sy gevind amandel takkies en vasgebind ih in haar linkeroor. Sy gewas beide haar sarong en haarself. Sy het my vrye hemp, versigtig gevou om droog te word, in die een hand, en'n enkele koekie seep in die ander.
  
  
  
  Sy sien my uitdrukking, verkeerd gelees my ego, en opgetel het die koekie seep. "Jy is nie kwaad vir my, Toin?" Die stad is lief vir'n lekker bad in die aande.
  
  
  
  "Ek is nie mal nie," sê ek. Dit was geneem deur die seep. - "Voor te berei edu. Ek sal'n bad neem myself. Soms jy het goeie idees, Stad.
  
  
  
  Hy was gevind deur'n klein swembad waar sy gewas en het die bad van my lewe. Ek het haar klere en wapens op die strand, probeer om te bly so naby as wat ek kon, laat die koekie seep weg was die stank van die oerwoud. Ek het gedink ek het geweet wat gaan gebeur nie, maar dit het nie regtig pla my. Dit maak nie saak nie. Hare was in'n ander wêreld. Washington en New York, Londen, Parys, Singapoer, en selfs Kuala Lumpur was niks meer as onduidelike punte in die tyd en ruimte. Wat geskryf is gebind om te gebeur. Die natuur sal sy loop neem. Stem wat gebeur nou wanneer jy in die oerwoud.
  
  
  
  Toe hy teruggekeer het na die grot, eda was gereed. Ons het dit geëet, en vir nagereg ek het'n paar bars van die sjokolade in stukke. Dan het ons gerook het en gepraat het vir sowat'n uur, en ek het'n baie van die inligting van nah, en sy het nie eens weet nah het dit. Stahl sit dit alles weg versigtig en wag.
  
  
  
  Ek bevind myself in'n unieke situasie waar dit nie regtig vir my saak. Dit was nie lus wat my gestuur het. Sy was gereed vir die pret sodra dit blyk uit, maar haar was beslis nie van plan om dit af te dwing in enige manier. Na'n rukkie, ek het myself gevind waar ek gapende. Hy het opgestaan en in die grot. Die stad het vir my.
  
  
  
  "Tuan?"
  
  
  
  "Wat is dit, 'n stad?"
  
  
  
  Sy wys na'n slaapsak lê oop op die sanderige grond. "Ons slaap in'n sak saam, reg? Ek is bang om alleen te slaap."
  
  
  
  Ek glimlag vir haar. "Tiere weer?"
  
  
  
  "Tuan". Sy lig'n vinger op haar lippe. "Moenie praat oor Remaus. Moet asseblief nie vir my sê.'
  
  
  
  "Jammer, Stad. Ek sal dit nie weer doen."Ek is regtig jammer. Wie weet iets oor die gevoel wat ander mense se vrese?
  
  
  
  By die aandete, sy sit op my hemp. Nou is sy het uit haar ego en sit in die voorkant van my half-naak. Die laaste vreugdevuur saint het in die grot en raak aan haar bors met rooi horing vingers. Sy het'n vinnige beweging, en die half-sarong het by haar voete. Nou is sy nie probeer om te dek haarself. Sy het'n stap in die rigting van my en hou haar hande.
  
  
  
  "Die hele dag lank ek dink aan jou met groot liefde, Tuan. Ek is in'n baie pyn hier ."
  
  
  
  Sy het'n vinger oor haar maag, en haar vel gloei in die lig van die vuur.
  
  
  
  Meer as enigiets, dit het my vertel dat sy was eerlik en dat ek kon vertrou haar. Dit was so eenvoudig en maklik as die oerwoud self. Oorleef so veel as wat jy kan, maar sterf wanneer jou tyd kom, en bevry jouself wanneer jy dit nodig het.
  
  
  
  Ek glimlag vir haar, en sy het heerlik om my. Die amandel takkie ruik lekker, maar nie so lekker soos haar lenige liggaam. Sy het nie geweet hoe om te soen, en ek het nie probeer om haar te leer. Ons vryf mekaar se gesigte saam in die Maleise manier. Neus om neus, cue om te wang, en soms mond tot mond. Haar klein nippels gebalde teen my bors as sy het begin om uit te trek me.
  
  
  
  "Ek wil dit, Tuan. Baie goed."
  
  
  
  Tuan hou van dit, te.
  
  
  
  Wanneer ons op een of ander manier daarin geslaag om te druk in'n slaapsak, het sy begin om te neem die bevel. Sy het my vertel wat om te doen. Van die kursus, met liefde en opwinding, maar sy het nog steeds sê wat om te doen.
  
  
  
  Eerste, sy het daarop aangedring op lê met haar rug na my. Wanneer hy verset teen haar, sy gaan sit op haar eie. "Ek weet baie goed, Tuan. Laat die Stad doen dit. Beter in Malay. Sy giggel saggies. "Hoekom nie al hierdie Amerikaanse orangutas weet hoe om liefde te maak? Op hierdie manier, ek dink. Die stad is gesellig en weet hoe om alles te kry Toin. Alles. Sy trek haar knieë op so ver as moontlik in die slaapsak en begin beweeg in die rigting van my. Dan het sy tas tussen my bene, en het my presies waar ek nodig het om te wees. Sy het my hande en sit ih op haar bors. Dan sug sy en begin om te trek haarself teen my. Hy stoot haar hard. Sy kreun en fluister: "Nee, Tuan. Nog nie. Kalmeer. Nie beweeg nie. Laat die Stad doen dit ." Die Stad het haar gevra om dit te doen. En die Stad het geweet hoe om dit te doen. Sy vergeet dat hey, jy skaars het sewentien. Dit was suiwer dier pret, en hy het nog nooit iets soos dit homself. Dit is iets te sê, want ek het'n paar dinge. Soms dink ek dit is te veel.
  
  
  
  Nah het die spiere wat sy geweet het hoe om te gryp'n man, druk hom, en druk al die ego uit hom uit. Toe sy het meer geroer, het sy begin om te huil en kla. Ek heerlik aan haar bors en begrawe my gesig in haar nek, en die dik hare, die soet reuk van amandels, en die nie - so-onaangename meisjesachtig sweet sypel in my neusgate. Dit gaan op en op en op ...
  
  
  
  Uiteindelik, haar stem was'n desperate fluister. "Nou, Tuan! Doen dit nou! Doen dit nou ... eeeeeeeeeeeeeeeeeee.
  
  
  
  Die grot was gehul in'n sagte rooi lig, en die dagbreek was soos'n donderslag, gevul met'n brul en simbale. Sy kom uit'n gil wat was waarskynlik nog steeds gehoor in Singapoer, en as daar was guerrillas wegkruip in die gebied, hy sou dood wees deur die nou.
  
  
  
  Natuurlik, hy was nie dood nie. Maar ek soort van voel dit. Toe sy uiteindelik in staat om asem te haal en weer te praat, het sy gesê, " Stad?"
  
  
  
  Sy het nie antwoord nie. Sy was vas aan die slaap.
  
  
  
  'n kind van die natuur.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 9
  
  
  
  
  
  
  
  Dit was nie moeilik om te vind Jung na Lim. Hy was op pad ooste langs'n ou olifant roete - ten minste volgens Toby se ou kaart - en dit het gelei tot'n stuk van die kus tussen Pattani en Kota-omring deur baie ma, 'n redelik verlate stuk van die kus. Daar is geen rubber plantasies in die onmiddellike omgewing, en die tin myne is verlate vir baie jare. Ek ondersoek'n Britse topografiese kaart en sien dat die oerwoud bereik tot die see en neergedaal het na'n ware strand.
  
  
  
  Weer, hy was dankbaar dat dit was die ooskus, nie die weskus. Dit sou'n verskriklike idee. Mangroves, krokodille en sowat negentig spesies van giftige see slange, wat maak dit baie moeilik om daar te beweeg.
  
  
  
  Rooi Cobra het nog nooit gereis het voor. Maar nou het ek om dieselfde te doen om tred te hou met hom en miskien vang met hom. Hy was besig om meer en meer oortuig dat daar dalk iets wat waar is oor die storie van die goud en die Japanese duikboot. Na alles, hoekom anders sou die Cobra gee sy bedek en laat die oerwoud - die oerwoud waar dit veilig is - en kop vir die oop strand, waar dit sou wees kwesbaar elke sekonde van die dag. Dat bliksem moet'n baie goeie rede om dit te doen.
  
  
  
  Die stad was'n groot reisgenoot. Sy het haar woord gehou, en het nie veel praat nie. Sy het vir haarself'n soort van palm-blaar son hoed, spandeer die helfte van die tyd die uitvoering van bagasie en hou aan met my. En dit het'n paar pogings van nah.
  
  
  
  Sy was nogal'n koelbloedige vrou. Op die tweede nag, wanneer ons kamp, sy gryp'n parang en sny'n mamba in die helfte, wat sy nie gesien het nie. Dit was minder as'n meter weg van my voet. Mamba is'n tipe van cobra wie se byt nie toelaat dat jy om te leef vir vyf minute. Sy het'n chill toe sy vermoor die mamba, maar sy het dit opgetel met'n parang en gooi dit in die onderbos. Sy kyk na my met'n ondeunde glimlag.
  
  
  
  "Jy beter kyk hoe jou stappe, Tuan. Die stad het jou beskerming.
  
  
  
  Die kind was nie bang is van veel anders as tiere, maar dit was meer uit van vooroordeel.
  
  
  
  Sy was baie bygelowig, en toe ons gekom het om die draak tempel, sy het nie wil om verder te gaan. Hey het nie soos my om dit te doen óf.
  
  
  
  Ons het gestop in'n goeie dekking, en die slang tempel ondersoek dit met'n verkyker. Hy staan oor'n honderd meter van die spoor, in'n oopte in die bos, so toegegroei met wingerde dat die klip struktuur was skaars sigbaar. 'n nuwe gang is gebou uit die olifant pad na die tempel. Rooi Cobra se manne moet dit gedoen het. Maar hoekom? Hy was blykbaar in so'n haas te kry om die ooskus dat ek kon nie verstaan waarom hy het om op te hang rondom die verlate tempel vir selfs nog'n uur.
  
  
  
  Soos dikwels die geval is, het die Stad gebring resultate. Hy ontwikkel'n soort van die tegniek. Deur die neem van oor die helfte van wat sy gesê het as die waarheid en stoot die ander helfte in die koninkryk van mite en bygeloof, het hy in staat was om te kry'n goeie beoordeling van wat aan die gang was.
  
  
  
  Nou het sy hurk langs my en gesels oor die verskriklike dood wat wag iemand wat ontheilig die tempel. Ek het geluister na dit met die helfte van'n oor en probeer om sin te maak van dit. Ek het gesien dat Lim Zhang gebruik die oop spasie in die voorkant van die tempel vir sy bivak. Ek het nie sien nie enige lyke, so die vloek het nie raak ons ego's, ons mense se ego's. Maar hoekom bly in'n tempel? Daar is baie beter plekke om te kamp. En die tempel, 'n bekende plek, ook baie oop, was baie gevaarlik vir die dwaal partizan. Hoekom?
  
  
  
  "Die slang Tempel is verban vir Maleisiërs," het die Stad gesê. "Daar is'n baie van die slange. Toin, die doodmaak van'n meer gevaarlike mamba. Ons gaan nie na die tempel, is ons? Gaan ons doen en vergeet van die tempel?
  
  
  
  "Ek moet gaan na daardie tempel," sê ek. "Jy hoef nie te kom as jy bang is."
  
  
  
  Sy gryp my arm en sidder."Daar Sit bang. Ek is nie van plan om dit te doen. Maar in my hart van harte ek is baie bang vir jou, Tuan.
  
  
  
  Nah het'n paar duisend redes hoekom ek moet nie tik hierdie tempel. Dit is daar vir sowat'n duisend jaar. Odin se nam po ingeskryf en het nooit gekom uit die lewe. Die Semangs, die inheemse inwoners van die gebied, sou kom in die nag te bring onderwys en dwelms om die slange, en die slange sal praat om hulle te leer ih al die geheime nonsens van die oerwoud. Eens op'n tyd, groot goue slange en afgode geleef het in die tempel. Dan kom die aap-manne, wat gesteel het en het die slang gode. En almal het geweet wat gebeur het om die ape. Hulle het almal gesterf het.
  
  
  
  Die aap mense! Maleisiërs en Chinese soms verwys na die Japannese mense soos ape. Kan jy jou indink as die Japs is hier? Verbeel jou daar was goue afgode en die Japs gesteel ih. Goud op ih militêre sake.
  
  
  
  Hy wil haar laat hou praat, maar nou is hy was te luister na haar elke woord. Alles het begin om sin te maak. Gorod, my liefste eenvoudige meisie van die oerwoud, het nie sien die verband tussen die goue afgode, die Japannese mense in die land, en moontlik die gesink Japanees boot. Maar ek vind dit. Net soos Lim Zhang het toe hy die storie gehoor van die arme oom onder marteling.
  
  
  
  Oom Sam was'n partydige. Hy geveg het die Japs. En hy moet gesien het hulle plunder hierdie tempel, en bring die goue slange aan wal. Alles wat hy gesien het van ons , hy het dit aan homself-behalwe vir die nagmerries wanneer sy gedagtes was uit die beheer - en net gepraat het van dit wanneer die Rooi Cobra het benoud uit die ego met'n paar messe en warm tang. Hierdie belaglike legkaart uiteindelik begin om vorm aan te neem. Hy het die Stad in trane en het na die tempel. Ek wil'n nuwe pad vir myself - 'n paar slim man dalk het'n granaat onder die sand-en dit het my oor'n halfuur om te kry om dit oop ruimte.
  
  
  
  Die partisane spandeer die nag hier en links, sonder die verlaat. Nog'n feit is dat hulle in'n haas. Daar was'n vuur, leë blikkies, en'n badkamer. Hy gesink het in die onderbos, bestudeer die plek, en gewag vir die voëls en apies te shut up so dat hy kon hoor die potensiële gevaar nader. Dit het begin om te maak my baie siek, want dit het my nog vyftien minute voordat hy kon hoor nie.
  
  
  
  Ek was net oor om te gee dit'n probeer as'n python val uit'n boom minder as tien meter weg. Hy gekruis die skoonmaak en verdwyn in die tempel. Dit was'n monster, ongeveer ses meter lank en dertig sentimeter dik. En al die tyd was hy kyk na my.
  
  
  
  Die Verbruining was gehang oor my skouer, maar die Luger was gereed om te vuur soos dit oor die oopte. Die son was te klop aan my deur'n rooster van woed wingerde vir ewig, en iewers in die wes-ek kan hoor die reën kom af.
  
  
  
  Toe het hy na die badkamer en kyk na die agterstewe. Ek het probeer om een met'n stok, en dan bereken dat die Kobra was ten minste drie dae voor my. Sy ondersoek die leë blikkies en sien dat hy was die ontvangs van'n onderwys op die vasteland van China. So in elk geval, hy het'n paar verband met Beijing. Waarskynlik via Hong Kong of Canton.
  
  
  
  Hy het die lantern van sy gordel en in die tempel. Daar, ek laat'n helder straal van die lig val op die binneland. Die slang reuk was ondraaglik. Hulle was oral. My ander python is opgekrul in'n hoek. Hy het net geneem het, net nadat hy gegly in die tempel, en die bult in die middel was die grootte van'n klein vark. Behalwe hom, die tempel was vol van die slange.
  
  
  
  Niemand rondom hulle betaal enige aandag aan my. Hulle hang van die ou balke, opgekrul in'n hoek, of beweeg stadig oor die klip vloer. Mambas, ten minste twintig ander spesies wat ek nie kon identifiseer, en'n paar koning cobras wat nie eens die moeite om te spot wanneer mimmo verby hulle. Dan het ek besef dat ek niks gehad het om te vrees van die slange. Almal van hulle was bedwelm met groen sade, swaar en heeltemal afwesig. Ek was baie bekommerd oor die slang wagte, wat waarskynlik kyk na die tempel op hierdie tyd.
  
  
  
  Sy voel'n baie dringende behoefte om rond te loop hierdie plek soos donderweer. Maar haar nog steeds aarsel. Ek het'n vreemde gevoel dat daar was iets hier wat ek moet weet. Dit was asof hierdie ou draak altaar was probeer om my te vertel iets.
  
  
  
  As die beste wat hy kon, het hy toe sy neus teen die slang se lug monsterneming - 'n mengsel van ouderdom-ou ontlasting en weggegooi vel kan skep perfek vars lug - en laat die balk van die lig gly oor kreun. Selfs na meer as twintig jaar, jy kan nog steeds sien waar die versierings is. Die ligter dele van die groot slange gebly het, net so duidelik sigbaar as die goed-bewaarde fossiele op hierdie webwerf, wat geleidelik modderige oor die eeue heen. Dit is soos die klein een op die internet wat jy neem uit jou ouma se muur toe sy uiteindelik besluit om te slaag op haar erfenis te wettige aanbidders. Ih was vier. Een slang gekronkel, oor vyftig voete in elke kla, oor die ses voet van die dak.
  
  
  
  Ih was vier. Vyftien meter lank. Suiwer goud. Dit was baie suiwer goud. Diegene Japs moet gewees het baie gelukkig toe.
  
  
  
  Toe sien ek die gat. Ek was in die hoop dat ons God wil nie hê my gegee het so'n goeie oë nie, want ek het geweet ek gaan om ondersoek in te stel. Hy het gevra vir dit.
  
  
  
  Openhartige op die teendeel, vir my is dit was'n vierkantige donker gat in die kreun. Effens laer en smaller as'n gewone deur. Hy het oor en sit die lamp in die gat. Dit was baie stil. Rondom my was die sagte gly van seil bedwelm jakkalse.
  
  
  
  Sergey het die skag, wat neergedaal het geleidelik af, asof in'n myn. Dit is waar hulle waarskynlik ontgin die goud van hierdie slange. Hy duik af in die skag, luger in die hand, en gly af die steil helling te vang die lig van my lamp. Iewers was daar'n steil teken reguit vorentoe. Sy het deur hierdie wenke, en stem aanlyn.
  
  
  
  Daar is niks om oor bekommerd te wees, want hy het'n lang tyd gelede. Hy laat die lig speel oor die bruin, verkrummel bene en het'n dowwe silwer blink. 'n halssnoer, 'n armband, dik en sterk op die een rondom die voorarm bene.
  
  
  
  Dit is opgetel deur die ego, en op die been gebreek in die stof deeltjies. Dit gebuig in my hand. Dit het my'n baie vreemde gevoel. Nou was hy besig om te vind dit baie vreemd. Hy het die lamp tussen sy knieë en ondersoek die hanger baie versigtig. 'n stukkie van dit was gekrap met'n mes.
  
  
  
  Platinum!
  
  
  
  Haar om die ding in'n minuut en uitgegaan. Ego City het dit nie wys of sê iets oor dit. Sy was so gelukkig dat ek gekom het uit van die slang tempel lewe dat sy nie vra enige vrae het. Sy skouers haar bagasie, sit op haar palm-blaar hoed, en haastig weg.
  
  
  
  Sy sê oor haar skouer, " Min mense kyk. Sien julle by die tempel." Ons is in'n haas en miskien nie'n probleem nie ."
  
  
  
  Hy wou nie enige probleme. Nie dat die soort van moeilikheid. In die ooste van Malacca, die inboorlinge gebruik blaas pistole en spiese. Oni vang mambas, melk ego's en meng griewe met'n paar kougom. Pfffffttt. 'n stil en baie vinnige manier om te sterf. Die Stad toevertrou haar. Ons was gekyk, maar alleen gelaat. My asemhaling bedaar'n bietjie wanneer ons was'n paar kilometer weg. Ek het my vrees oorwin en begin dikbek. Die meeste van die tyd, sy het my geïgnoreer en opgehou praat engels.
  
  
  
  Wanneer ons gestop en het hey'n sigaret, sy het dit geneem.
  
  
  Sonder om na my te kyk, het hy gesê te beleef,"Drie Bokse."
  
  
  
  Haar hoogte in en terg haar in rumatiek. "Fiets meme".
  
  
  
  Sy frons en gerol haar oë op my. "Die hele tida! Die hele tida meme! '
  
  
  
  "Ah." Ek lag, maar nou is haar was ook begin om te voel'n bietjie beter. "So jou partizan is nie getroud is met jou?" Selfs deur die wette van die oerwoud?
  
  
  
  Sy kyk na my en sit haar hand na haar hart. Haar oë gevul met trane. "Sakit," het sy gesê. "Sakit, Tuan. Sakit is blou.
  
  
  
  Nah het'n baie van die hartseer.
  
  
  
  Dan het ek'n fout gemaak het. Hy sit sy arm om haar, streel oor haar hare en soen haar oorlob. Sy misverstaan, laat val haar sak, en trek my eenkant om liefde te maak vir my.
  
  
  
  Ek het gewonder wat hierdie klein inboorlinge dink as hulle is nog steeds dophou. Sonder'n twyfel, hulle was baie verward.
  
  
  
  Sy was soos'n kind, skielike en wisselvallig, soos reën in die oerwoud. Die oomblik toe sy gekom het, het sy streel oor my wang en prewel: "Senang-senang".
  
  
  
  So sy was weer gelukkig. Sy tel haar bagasie en weer af. Nou is sy glimlag weer vir my en het in engels weer. Of ten minste iets soortgelyk aan hierdie. -
  
  
  
  "Jy sit jouself in gevaar is, Tuan. En die stad is baie hartseer. Jy sal sterf, en ek sal sterf selfs treuriger. Moet nie sterf nie, asseblief. Ek het gesê hey ek wil my bes doen.
  
  
  
  Daardie nag, sy kruip in my slaapsak soos gewoonlik, net om te val aan die slaap met haar wang gedruk teen myne. Dit het my'n baie lang tyd om te voltooi.
  
  
  
  Platinum. Maar hoe het hierdie goud gerugte kry uit in die wêreld? Die storie, mite, die legende of wat ook al, is dat die Japannese gesteel goue slange rondom'n antieke tempel. Ek het nie verstaan haar. Na'n ruk, het hy en dink oor ander dinge.
  
  
  
  Die klein mense, die inheemse Semangs, nooit gebou is hierdie tempel of het hierdie afgode. Hulle moet geërf het dit, dit opgetel het as die mense wat oorspronklik gebou om die gebou verdwyn.
  
  
  
  Ek was diep geïnteresseerd in al hierdie, maar nie so baie dat ek kon sien deur die eeue. So hierdie tempel was deel van'n verlore beskawing, miskien duisende jare gelede. Sy besit'n platinum myn en het geweet hoe om te hanteer ego's. So? Hy was nie'n antropoloog. Hy was'n BYL agent, 'n senior killmaster, 'n professionele moordenaar wat sy werk. Ek het aan die slaap te dink ek was naby aan die afronding van my werk.
  
  
  
  Teen die aand van die volgende dag, het ons verby die voet van die Berg Goeneng, en uiteindelik ruik haar rok.
  
  
  
  Die stad snork en gesê: "Laut".
  
  
  
  Ek het vir haar gesê dat sy reg was en dat ons moet wees, selfs meer versigtig as voorheen. Die Rooi Cobra kan nie te ver vooruit van ons.
  
  
  
  'n uur later, nog'n bivak het hom gevind, net af van die olifant roete. Hierdie tyd, dit was'n groot kamp met drie vreugdevure. Daar was ook'n jeep spore.
  
  
  
  Nou is sy'n geplaveide pad in die oerwoud, en die Stad verlaat om voor te berei'n opvoeding vir ons. Hy het teruggekeer na die Kobra se bivak en genader om dit baie versigtig. Die Jeep het nie val uit die lug.
  
  
  
  In Parys, dit is gevind deur'n swak roete wat lei na die suidooste. Net na die wiele, loop deur die uitdunning van die oerwoud. Ek het gevind dat meer Jeep spore. Hy kyk by die Britse militêre kaart. Hierdie Jeep moet aangekom het op die Hoogte van Baroe. Dit was'n redelike groot stad, een van die min op die dorre ooskus. Iemand, dalk meer as enigiemand, betaal'n besoek aan die Rooi Cobra. Hy bereik die olifant roete en volg dit tot die bivak. Wat was dit: Aandele? Die inligting? Nuwe rekrute?
  
  
  
  Hy het teruggekeer na die kamp en soek dit weer. Die eerste keer, dit is pretty damn slordig, maar ek was so gewoond aan Kobra wat ek het nie probeer om weg te steek nie, so ek laat dit wys wanneer sy gedoen het.
  
  
  
  Buite die gewone toilet - en haar, het gesien dat die mis was nog steeds baie vars-sy het gesien dat die gras was ietwat vertrap. Dit was nie moeilik om te mis. Ek het die pad baie diep in die oerwoud, met behulp van my parang, en gevind dat'n bedek, vars gegrawe goed. Dit was nie diep, en hy het vinnig gedissekteer die ego met'n parang.
  
  
  
  Binne-in was'n stapel van bruin karton bokse. Groot en klein. Kleiner bokse gehou radio komponente. Surplus toerusting is verkoop in San Francisco en gestuur via Hong Kong en Singapoer. Lim Zhang was met behulp van'n ou AMERIKAANSE Weermag sender, die SXC 12, 'n toestel wat sy was nogal vertroud met. Nee, die man wat haar dood in die tin myne het vir my gesê die waarheid. Lim Jang se ou radio gebreek het, en hy kon nie kommunikeer met Beijing, Canton, of iemand wat gemaak ego dans. Nou is hy het nuwe onderdele, en hy ten slotte nagegaan in die rooi netwerk weer.
  
  
  
  Ek was meer geïnteresseerd in die groot bokse. Pricesnoughts meer. Duik toerusting.
  
  
  
  Vier volledige duik rat stelle. Top hoede, vinne, handskoene en alles wat.
  
  
  
  Swart gesjabloneerd briewe het getoon dat hulle behoort te AQUA KUNS MAATSKAPPYE, INC. Cleveland, Ohio.
  
  
  
  Haar gooi die bokse terug in die put en bedek ih met die aarde. Soos vir hierdie gesink Japanese duikboot, sy nie meer getwyfel. Goud? Haar, hy het sy kop geskud. Die armband ek het in my sak was suiwer platinum. Ek is seker diegene gesteelde slang vogelverschrikkers was platinum ook. Maar hoe het hierdie goud eindig in Rusland?
  
  
  
  Ek het opgestaan en het na ons kamp te kry van die kos wat die Stad voorberei het vir my hierdie tyd. Dit kan nie veel sedert ons voorrade loop uit. Ons het nie tyd om die opstel van die val, en die afvuur van'n geweer sou gewees het'n totale selfmoord.
  
  
  
  Dit lyk vir my dat die Jeep Lim Zhang besoek dalk het die emu meer as net radio dele en duik rat. Miskien was daar'n boodskap. Ek het probeer om myself voor te stel in sy plek. In die ego-gedagte.
  
  
  
  Hy het baie van die tyd - en selfs as hy het'n koerier deur die oerwoud loop-om seker te maak die duikboot se geskiedenis.
  
  
  
  Natuurlik, ek was! Maar selfs voor hierdie toets, hy vertrou die storie. Hy het sy wegkruip plek en gewaag het om die oerwoud na die oop strand.
  
  
  
  Egter, hy moet nagegaan word. Ek het geweet dat die Chinese geheime diens, veral Jing Bao, was pretty damn goeie. Feitlik geen erger as die Russe of ons eie. Hulle sal beslis in staat wees om te bepaal of'n Japanese duikboot gesink het aan die ooskus van Malacca in die laaste jare van die uitbreek van die tweede WÊRELDOORLOG. Hulle kan baie goed het die volle besonderhede van hierdie weggesteek in'n stowwerige argief - die naam van die boot, wanneer, waarom, hema, en so aan -.
  
  
  
  As my instinkte was reg, Rooi Cobra sou nagegaan het, en'n jeep koerier sou kom om te bevestig dat die verslag van'n Japannese vissersboot wat net gesink. Die jeep het'n paar duik toerusting met dit. Al hierdie is deeglik getoets. Hierdie sub was inderdaad daar. Dit was vol van platinum en goud - ek wil nie om te sê dit weer-en die Rooi Cobra van hierdie hotel. As hy dit kan kry, sou hy'n goeie vriend van Beijing weer. Elke diens hou van mense wat geld maak. Met'n duikboot vol van goud of platinum, kan jy koop nogal'n baie van die wapens, ammunisie en plofstof en betaal baie rekrute.
  
  
  
  Ergo. Ek is baie gelukkig met die huidige stand van die Projek. Daardie verdomde boot was daar, en Lim Zhang het die kaart van die arme Oom en was van plan om dit te vind. Die duikboot was iewers aan die onderkant van die Golf van Thailand, geen twyfel naby aan die strand, en Lim Jang het om uit te gaan in die oop veld te kry daar.
  
  
  
  Die plat strand om te tan jou geel onderkant. Natuurlik, het hy kon nie sit met sy hande in die berge of in die omliggende woud te vind en leeg soos'n boot. Emu het om te klouter om die skuiling te vind haar.
  
  
  
  Die dorp raakgesien'n durian vrugte, en ons geëet het die stinkende, heerlike pulp saam met die laaste kan pap as ons ete. Van nou af, sal ons het om te lewe op die kaas en sjokolade, sigarette en alles anders wat ons kan vang.
  
  
  
  Ek het nie regtig omgee. Ek het nie gedink dit sou duur lank.
  
  
  
  Haar, voel goed. Toe het sy gegly in my slaapsak laaste nag, het sy opgemerk dat ek besig was om te veel vir haar.
  
  
  
  Ten minste het sy vertel my iets wat sy nog nooit vantevore gesê het.
  
  
  
  "Op hierdie manier! Soedan! Tuan, op hierdie manier, asseblief!"
  
  
  
  Goeie. Genoeg.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 10
  
  
  
  
  
  
  
  Ons eet'n karige ontbyt, sit in die oggend reën, onder die afdak, en het gegaan om te kyk. 'n olifant roete het direk gelei tot die strand. Oor'n myl van die kus, die spore van die Jeep gespin, dan draai die rigting van die Opkoms van Baroe. Na die loop van'n ander kilometer, het hy gevind dat die plek waar die guerrillas het links na en was besig om hul pad deur die laaste oorblyfsels van die oerwoud. Hier is dit gestop skielik. Hy het vyf honderd meter weg, en duik in die oerwoud homself. Hier, op die kus, was daar'n oerwoud wat hulle noem die "goeie". Naby genoeg dat jy sal nie opgemerk word, en nie naby genoeg om jou te vertraag.
  
  
  
  Dit het my drie ure om te vind die Rooi Cobra.
  
  
  
  Die hawe, 'n groot baai op die dell self, geëindig het in'n dop op'n strook van wit sand. 'n strook van die land vas soos'n duim op die top, en die oerwoud was soos donker groen hare op die top. Dit was die perfekte plek vir die wat Lim Zhang in gedagte gehad het. Te volmaak. Dit was so opvallend dat dit kan opgemerk word baie maklik. Aan die einde van hierdie vinger, 'n vrot pier gedompel'n honderd meter in die water. Ek het dadelik opgemerk hoe dit was vergader. Die baai is diep genoeg vir die Japannese vrag skepe te voer, direk na die beskuldigdebank, en dok by die beskuldigdebank om te wag vir hul vrag van erts. Hierdie Japanese moet gewees het in so'n dringende behoefte van tin dat hulle die risiko geneem het en het nie dra die erts in enige manier. En hierdie duikboot "Yuppen" bewaak die skepe met tin.
  
  
  
  Siti en ek was lê in'n lae bos op'n heuwel sowat die helfte van'n myl suid van die baai. Ek het vir haar gesê wat om te doen, en sy het ingestem. Andersins, Tuan sou getref het om haar hard op die kop. Ons praat in fluister en het op al die hande-viervoet. Die skuiling is ordentlike, maar nie so goed dat ons kan staan in die oop.
  
  
  
  Sy was baie geduldig. Van tyd tot tyd, sou sy neem haar verkyker en kyk na die lae gebergte, rimpeling haar neus en mompel by haarself. 'n paar woorde vang haar oog. Dit is altyd dieselfde: "Senang-senang."
  
  
  
  Goeie goed. Sy was tevrede met die manier waarop dinge gaan. Hy betaal bietjie aandag aan dit. Hy was nie gelukkig met die manier waarop dinge gaan. Haar opgespoor Rooi Cobra, en nou is my plek van Rusland het tot'n einde kom, maar nou is haar gesig gestaar met die laaste probleem: hoe doen ek dit? Hy was in die oerwoud aan die kaap en het nie opdaag nie. Hy lê daar die hele dag kyk na dit, en net een keer het Sergei vang dit weerspieël af iets in die onderbos. Lopes se houding was lae-sleutel en gemaklik. Ek het geweet dat hy sou geplaas het'n wag, en dit was dom om te probeer om dood te maak ego op enige tyd. Dan kon hy homself.
  
  
  
  Op hierdie oop bank, emoes het om te werk in die nag. Dit was die enigste manier om dit te doen. Vyf honderd meter van die vrot pier, sy is raakgesien deur'n reghoek om klein wit vlotte swaai uit na die see. vuurtorings. Hy het reeds gevind dat die duikboot. Wat sou hy nou doen?
  
  
  
  Ten slotte, die stad aan die slaap geraak. Sy nie die een oog, maar ek kon nie sien nie enigiets, en ek het die res van die dag probeer om uit te vind wat aan die gang was.
  
  
  
  Daar was'n bietjie kus gestuur. Daar was'n paar visvang junks in die verte, en sodra sy was gesien deur die rook van'n geroeste skip op pad na Krong Thep.
  
  
  
  Lim Zhang was in staat om uit te vind goud of platinum met die hulp van sy duikers. Maar die emu sal nodig het om swaar toerusting om die opheffing van die ego in die sloep, 'n paar hyskrane, en ten minste'n enjin te hou dit alles hardloop. Plus'n soort van hulp skip. En hy het nie iets soos dit by al. Al wat hy kon doen op die oomblik is seker die plek van die duikboot om te sien of hierdie skat was werklik daar, dan merk die plek, en dan te wag en te sien.
  
  
  
  Intussen, hy speel hide-en-soek in sy klein stukkie van die oerwoud - hoe die hel was hy veronderstel om haar te kry om hom? Met niks beter om te doen, ek heg'n Bosch omvang aan my Verbruining geweer-die ego lense, soos die verkyker, was gekleurde sodat hulle sou nie dink die heilige lig van die son - en probeer dit. Die omvang was goed en het'n strook van die grond in die voorkant van die geweer vat. Dit was misleidend. Ek het net een skoot, net een, en hy het nie wil om te risiko skiet van'n halwe kilometer weg. Want as sy was gevra om hom te skiet van'n lang afstand, dit sou hê om'n skoot op die ego gerespekteer kosbare kop. Dit was makliker om te skiet die liggaam, maar dit het nie beteken dat hy sou dood wees. As ek hom getref het met'n .458 magnum ronde in die kop, ek sal nie nodig het om enige meer waarborge. Toe hy gesterf het.
  
  
  
  Sy bench press was'n bietjie meer gemaklik en, wat leun op die geweer band, wat leun op sy hande, hy druk sy oog op die teleskoop en verskuif die omvang heen en weer oor die kaap. Ek kon sien flou boot spore. Ek het gesien hoe haar vroeër met'n verkyker. Hulle stap uit die water na die bome en bome. Dit lyk vir my dat hy met behulp van'n Oni Malay-tipe kano, en die een wat veronderstel was om te sweep die spore was nie te doen'n baie goeie werk.
  
  
  
  Die gebruik van die teleskoop, het hy die kano liedjies aan die rand van die oerwoud. Hulle is weggesteek iewers daar buite, maar ih kon haar nie vind op enige plek. Waar die spore geëindig het, het hy vasgestel'n denkbeeldige teiken, met inagneming van die wind en die afwaartse slag. Net in geval. Op die strand, sowat vier meter van die rand van die bos, daar was'n web palm boom. Hy het die doel op die boot voorbeeld hieronder.
  
  
  
  Dan ego haar gesien het. Vir'n duisendste van'n sekonde, my teleskoop was heeltemal vol. Rooi cobra. Lim Zhang. 'n man wat ek het om te reis duisende kilometers om dood te maak.
  
  
  
  Hy was klein. 'n klein man in'n groen overalls onder wat lyk soos'n plat polisie cap. Agter sy horing-bril, hy lyk so skadeloos soos'n muis. Hy het nie eens het'n geweer, hy was nie die dra van'n gordel of'n rewolwer. Haar gehoor Ben Thomson sê dit: "Dat Lim is'n fokken kranksinnige. Oor vyftig, dra bril, lyk soos'n akademiese. Geen meer vroue. Geen meer seuns."
  
  
  
  'n netjiese klein moordenaar. Baie geskoolde in die massa moord. Ek was herinner aan die stank om die kloof naby Kampong.
  
  
  
  Ek het amper het dit gedoen, damn die maat. Hy het'n diep asem, vrygestel die helfte van dit, en stadig laat sy vinger druk die sneller. Die geweer was styf teen my skouer, en toe ek begin het om dit te stoot, die band verskerp.
  
  
  
  Hy uitgeasem en laat sak die geweer weer. Nee, dit is te ver weg. Dit is te riskant. Naas, dit is te laat. Die ego is weg. Ons weggesteek het tot donker. Deur hierdie tyd, was ek reeds verveeld, en sy het my vra, " Poekool berapa?" Wat is die tyd is dit nou?" Sy was vertel deur tid'apa en dat sy moet hou van haar mooi gesig. Dit maak nie saak nie. Hy was aanstoot neem nie. Miskien moet ek geneem het een skoot.
  
  
  
  So gou As wat dit was donker, die kaap op die ou pier gekom om die lewe. Ek het gesweer by haar, want ek het nie die nag-visie verkyker. Die maan is blink, maar daar was nog'n paar donker reën wolke wat verhinder my. Ten slotte, het hy besluit om die risiko te neem. Haar vertel Siti om te bly sit en dan toegelaat om homself te gly klein rotse tot haar uiteindelik bereik die strand cove. Van hier, lê op my maag in die sand soos'n paar kwaad krap, ek kon sien die flitsende patrone gloei in die snikhete nag. Sagte skree lui uit op die & nb as die ligte verskuif weg van die pier, in die rigting van die vuurtorings sy wil raakgesien vroeër. En hy hoor die spat van die skedels as die kano's het.
  
  
  
  Hare was bietjie meer as'n geweefde patroon van die ligte. Maar dit was maklik genoeg vir my om te dink die res. Lim Jang sit sy vegters om te werk. Hy sal in die moeilikheid. Die duikboot, wat is in die sout vir sowat vyf-en-twintig jaar, bied sommige van hierdie uitdagings. Lim Jang het nie enige swaar toerusting.
  
  
  
  Dit lyk vir haar dat die Japanese duikboot was geneem deur die verrassing op die oppervlak , dan gesink het met die belangrikste luik oop. Want anders, Lim Zhang sou nie vermors nie enige tyd.
  
  
  
  Hy het ook geraai iets anders: hy het nie gevind nie die skat nie. Hy was nie eens seker of dit was daar, selfs as hy opgespoor die sub.
  
  
  
  Ek het gedink oor dit vir'n rukkie. Dit was die regte ding om te doen. Hy het nog nie gevind nie ons goud nie, hy het nog nie gevind nie ons platinum, hy het nog nie gevind nie ons iets anders. Dit is waarom hy is nog steeds daar buite, die neem van so'n verskriklike gevaar. Nag consecrations, byvoorbeeld, is reeds'n probleem. En ook rond te hang op hierdie gebergte, selfs al was dit onder die dekmantel. Op daardie punt, hy was vermoedelik sit byna naakte, want ek het geweet dat daar was'n hoofpad sowat tien kilometer van die kus. Een loer, een wenk aan die regering magte, en al wat hulle moes doen, was om blok die skiereiland, en Red Cobra sou word gevang.
  
  
  
  Dit kan gedoen is of gestuur deur die Stad met'n boodskap. Hy het nie eens dink oor dit. My opdrag was om dood te maak Lim Jang.
  
  
  
  Loop tot waar hy wil links van die meisie, het hy gewonder wat verkeerd geloop het. Waarom kon nie Lim Zhang vind die skat? Damn, die duikboot sou nie so groot nie.
  
  
  
  Ons het gewag totdat die maan weer verskyn, dan teruggeval in die oerwoud, weg uit die kaap. Die stad het min om te sê. En ek het'n plan. Hy besluit hoe om dood te maak Lim Jang.
  
  
  
  Die beste tyd sal wees lekke, deur die sonsopkoms, wanneer die partisane het gestop hul nagtelike aktiwiteite. Terug dan, hulle was moeg, slaperig, honger, en miskien'n bietjie minder waarskuwing. Dan kan hy gaan terug na die gedeelte van die strand van wat hy het net gekom, en wegkruip agter'n paar van die rotse rondom hulle dat hy het gesien daar lê. Dit sal sny my verskeidenheid in die helfte, en ek sal nie in staat wees om dit te mis van twee honderd en vyftig meter weg. Selfs toe in die kop geskiet. Die vroeë dagbreek dalk nie perfek wees nie, maar ek het net gehad het om te gaan met dit. Wag totdat die wind kry sterk genoeg is, net voor sonop oor die Suid-sjinese See. Die son sal dan op my linkerkant, en my doel sal wees in die suide. Selfs as ek het om te wag vir die son, sou dit nie regtig saak nie.
  
  
  
  Dit is al oor die feit dat goed voorberei. Met die regte lig, wanneer Lim Zhang sou ontspan'n bietjie, en die toestande is ideaal vir net een minuut. Dit is al wat ek nodig het. Al wat ek het om te wag vir. Op die oomblik wanneer alles was absoluut perfek. Dan trek ek die sneller en ek kan huis toe gaan. Hy was nie bang om gejaag. As ek het gesien hoe die ego teiken ontplof deur die teleskoop, ek sou nie daar gewees het. Diep in die oerwoud, en te ver weg vir hulle om te besef dat die metode sou doodgemaak het die ih hoof.
  
  
  
  Daardie nag het die Stad hotel het nie liefde maak. Ek was lief vir dit. Nadat sy aan die slaap geraak, ek lê daar vir'n lang tyd, dink, en wat vir die een moontlike fout wat kan regtig beteken my dood.
  
  
  
  Ek het'n paar risiko's, maar ek was bereid om hulle te neem. Geen plan is ooit volmaak. Die opstel van'n geestelike alarm'n uur voor sonop, het hy aan die slaap geraak.
  
  
  
  Vir my, dit is die enigste tiger program. Haar skielik regop en gevang op die muskietnet. Hierdie ego my bang. Ego se maag was vol, so hy het nie jag. Hy is net'n dop en het bang toe die geluid het hom weg. Sy is gevang deur'n vonk van die groen vuur. Dan was dit weg, die verlaat van'n galsterige reuk. Maar daar was iets anders-iets-die Stad was nie daar nie. Sy het een in haar slaapsak.
  
  
  
  Op die eerste, het ek gedink sy sou wakker te verlig haarself in die oerwoud. Wag vir haar. Dit was nie daar nie. Na vyftien minute van dit, ek het besef dat dit kon nie wees nie. Hy het opgestaan uit die asblik en geskandeer die gebied, Luger gereed. Niks soos dit. Behalwe dat parang was weg. Alles vervloek haar. Wat beteken hierdie klein teef doen in die oerwoud?
  
  
  
  Neem'n wandeling in die oerwoud in die middel van die nag? Dit maak nie sin nie.
  
  
  
  In die weste, die maan was laag in die lug, maar die wolke het skoongemaak en haar iets gesien het. Ek het begin om te kry senuweeagtig. Wat ek nie kan uitvind vinnig pla my.
  
  
  
  Hy het vinnig kyk rond met'n flitslig, wat hy gedek met sy vingers. Niks soos dit. Dan gaan hy terug na die bed en skud dit. Hy aangepas om die netto en dan hurk af op die rand van die woud, en wag met die verbruining in sy skoot. Deur die lig van die maan, kon hy sien haar duidelik in die klein nis hy het uitgekap vir haar vir die kamp.
  
  
  
  Sy was'n Maleise en, vir estestvenno, goed vertroud in die oerwoud. Ek het nie hoor haar benadering. Sy kom uit die ander kant van die oerwoud en stap oor na die slaapsak. Sy het'n parang in die een hand en iets anders in die ander. Iets wat sy hou haar bors. Sy was geklee in my muskiet en merk hemp, en wanneer sy gestop word deur ons bed en die maan skielik helder geskyn het, het ek gesien'n nat kol op my hemp. Ek het geweet hom dan. Ek het geweet haar, maar ek het nie verstaan dit nog nie. Vir'n paar dinge, jy hoef net'n bietjie meer tyd.
  
  
  
  Hy kom uit en kalm gesê ," Waar was jy, Stad?"
  
  
  
  Sy draai vinnig, bespotting by die vlag van toestemming om uit te voer en vrees. Sy staar na my vir'n oomblik, clutching die ding aan haar bors.
  
  
  
  "Tuan skaars die Stad," stamel sy.
  
  
  
  Sy probeer om te bereik die einde van die oerwoud, maar sy geweer was oorgehaal, sodat sy kon hoor. "Berenti," sê ek.
  
  
  
  Ek sou nie haar geskiet, maar sy was te maklik om te verstaan. Haar brein was net nie werk dat vinnig. Sy het gestop loop.
  
  
  
  Hy wys na die bed. "Balek blou!"
  
  
  
  Sy het oor en gestop. "Drop die parang," sê ek.
  
  
  
  Sy laat val dit. Ego het dit opgetel en kyk na die sny, die bloed.
  
  
  
  Hy verwys na wat sy was nog klou aan haar bors. Dit was toegedraai in palm blare en drup.
  
  
  
  "Get down," het haar pa gesê.
  
  
  
  Op die eerste, sy het geweier. Sy omhels haar ego haar en mompel iets wat ek nie kon verstaan. Dan sug sy en sit die ding op die vloer by haar voete.
  
  
  
  Fiets, Tuan. Tid'apa.
  
  
  
  Dit saak maak vir my. Ek was kwaad en'n bietjie siek. Hy het gesê Hey te stap eenkant en dan verwyder die palm blare van die voorwerp.
  
  
  
  Hy was'n pragtige seun tot sy sny die emoe se kop. Ego se oë is toe en sy mond vertrek in'n mal glimlag vir toestemming om uit te voer. Hy het toegelaat dat die lig van die lamp te laat skyn op sy kop vir tien sekondes. Dit was genoeg.
  
  
  
  Sy kyk na my kalm. Hare was nie groot nie. Byvoorbeeld, sy kon nie wag vir'n bus te Koela Loempoer.
  
  
  
  "Hoekom, Stad?"
  
  
  
  Sy raak aan haar linker bors, wat steek effens onder die vlek op my hemp. "Sakit, Tuan. Ek voel'n baie pyn vir hom. Haar ego is baie lief vir haar. Hy is verraai my, die doodmaak van al my mense. Jy het dit gesien, Tuan.
  
  
  
  Ja, ek het hom gesien hoe hy dit doen.
  
  
  
  Ek raak aan haar bors weer. Sy glimlag na my. "Op die eerste ek was baie, baie in die liefde met haar. Nou is sy gelukkig. Gelukkig is. Ek het aanstoot aan haar."
  
  
  
  Jy kan leef met dit.
  
  
  
  Haar, dink vinniger as ooit. Die heilige sit dit uit, die maan het af, en ons gaan sit in die donker. Ek het nie gedink sy wil hardloop weg. Dit was'n skok reaksie. Ek het nie omgee as sy vermoor hom in elk geval. Die skade is reeds gedoen. Daar was'n tailspin: hoeveel skade?
  
  
  
  Dit was'n bloedige gemors. Sy vas. Ek durf nie die lamp, selfs sonder die maan, as dit was net vir'n baie swak maan, sou ek hulpeloos in die oerwoud. Al wat ek kon doen, was om te wag en hoop dat sy klaar behoorlik.
  
  
  
  "Hoe het jy dit doen, Stad?" Het jy ingeskryf het vir die ih kamp?
  
  
  
  Dit het nie gelyk of waarskynlik nie, maar ek het geweet sy was beweeg soos'n spook.
  
  
  
  "Waarskynlik nie. Hare was nie deel van die kamp. Ek was daar, maar nie noodwendig nie. Ek vind dat Keda is aan diens. Jy verstaan, Tuan. hy is'n wag. Haar, het hom hoor praat met ander mense. Ek wag vir haar in stilte in die oerwoud, totdat hy is alleen. Toe het sy met hom gepraat het."
  
  
  
  Dit moet gevang het Keda onkant, het ek gedink. Maar hoekom was dit nie wiskunde ou slim genoeg om die alarm te blaas?
  
  
  
  Sy lees my gedagtes. "Ek het hom met liefde, Tuan. Hy was verbaas, maar hy vertrou dat ek het hom al die pad uit van die liefde."
  
  
  
  Nietigheid kan wees pretty damn gevaarlik. Stem en dit is dit. Hy het nie'n woord sê vir ons. Wat is daar om te sê? Sy het ook'n groot gek van my. Sy gebruik my. Ek het amper gelag by die gedagte dat ek met haar vir die pret, en sy was met my vir die bladsy. Sy het my bring haar hier om af te sny die hoof van haar ontroue minnaar.
  
  
  
  "Wat doen ons nou, Tuan? Wat sal jy doen met die Stad. Is jy gaan om haar te straf?" Is jy die uitreiking van my oor aan die regering te opgehang word?
  
  
  
  "Never mind," sê ek rofweg. "Is jy seker jy was nie gesien of gehoor het van?"
  
  
  
  "Die Hele Tida, Tuan. Ek glo dit nie. Sy was te vinnig om te tref, skeur haar kop af en stap weg. Baie gou, Tuan.
  
  
  
  Sy vervloek deur die maan nou wat het dit stel. Dit was heeltemal donker, en hy bevind homself in'n donker gat in die oerwoud. Hy was so vasgeketting aan hierdie plek so as hy was gebind. Hy was kwaad en om meer gespanne deur die minuut. My waarskuwing lig is nou verlig baie helder.
  
  
  
  "Die liggaam," sê ek. "Hulle sal vind die ego by die eerste lig, miskien gouer, en wat se trou. Jy stel my goed, heuning.
  
  
  
  Hoe die hel het haar maat kry naby aan hierdie Lim Jang? So, hoe was sy veronderstel is om doodgemaak te word deur hierdie Rooi Kobra? Hy noem homself'n dom bliksem, want hy het nie verstaan wat sy besig was om te doen en het nie volg haar nou. Dit is nou te laat. Dit vereis'n volledige verandering in my beplanning. Haar, het haar hoor fluister. "Ja, asseblief. Daar is'n liggaam. Ek het nie te dink oor dit. Verskoon my asseblief vir veroorsaak dat jy enige probleme. Ek weet nie.'
  
  
  
  Ek het dit aan haar verskuldig is vir my stilte. Sy onmiddellik duidelik dat die Stad nooit geweet het wat sy eintlik doen. Deel van hierdie gemors is my eie dom, vrot fout. As haar pa het vertrou haar ...
  
  
  
  My instink is'n goeie en betroubare. Haar, het geweet dat ons nodig het om uit te kry van hier. Nou en gou! Selfs as dit beteken die gebruik van'n lamp.
  
  
  
  Dit begin om te beweeg.
  
  
  
  My instinkte was reg. Dit is te laat.
  
  
  
  Vier kragtige balke van die lig deurboor die skoonmaak, swaai om en uiteindelik het ons gevind. Toe het hulle voortgegaan om te teiken ons.
  
  
  
  Daar was'n stem in perfekte engels.
  
  
  
  "Lig jou hande en nie beweeg nie."
  
  
  
  Ek het nie sê enigiets anders. Ek het geweet haar, maar dit was'n stem.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 11
  
  
  
  
  
  
  
  Hulle het my horlosie.
  
  
  
  Op die eerste, hulle het'n groot stryd oor dit. Staan rondom Lim Jang se tweede luitenante, 'n benerige, gespierde Maleisiese Chinese naam van die Sok Tan, wat blyk te wees die tweede-in-bevel, probeer om te oorreed Lim te spaar die meisie.
  
  
  
  Hulle het aangevoer nogal'n bietjie oor dit.
  
  
  
  Suk Tan gerespekteer die baas, maar was nie bang vir hom. Hulle gesels saam in Kantonees en my geïgnoreer. Óf hulle het nie geweet ek verstaan die taal, of hulle het nie omgegee nie. Waarskynlik die laasgenoemde. Wat omgegee het? Haar was die volgende.
  
  
  
  Suk Tan gekla dat die mense het nie die vroue in maande, en in die Stad was'n skoonheid. Hulle kon slaag om hand-aan-hand te maak almal gelukkig.
  
  
  
  Lim het gaan sit in sy veld stoel, vou sy goed-versorgde hande, frons, en sy kop geskud.
  
  
  
  "Luister up. Ek wil nie die vroue in my kamp. En ons alleen. Ek het nie seks gehad het in die jaar - mans kan leef soos hierdie vir'n paar maande. Hulle moet. Ek gee haar my bestellings. Vroue is niks, maar contagions, vol van siektes en probleme, seun. Doen soos ek jou gevra. So gou As die son opkom."
  
  
  
  Ek was gegooi in die hoek van die groen piramide tent, Cobra se hoofkwartier. Dit was gemerk met'n groot swart pyle. Ek probeer om die Britse ding. Ek het'n gag in my mond. My hande was vasgebind agter my rug, en my enkels was vasgebind met wingerde. Al wat ek kon doen, was om te kyk en te luister. Hulle heeltemal ignoreer my.
  
  
  
  Seok Tan was baie vervelig met sy moralistiese baas. Hy lig karige opsigte toe hy daarop gewys dat as dit nie was geslaag af van mens tot mens, dit kan nog handig te pas kom. Sy kan kook, en doen die meeste van die vuil werk. Dit maak nie veel sin, dit is logies. Sy het reeds opgemerk dat die meeste partizan was Maleisiërs, en Maleisiërs is lui. So is die Maleisiese guerrillas.
  
  
  
  Lim Zhang skud sy kop weer. Hy het hare gehad met diep krulle by die tempel. En hy draai grys. Sy grys hare en horing-bril het hom lyk soos'n professor. Deur die manier waarop, hy het ook gekyk soos daardie.
  
  
  
  Die meisie sal sterf. Sy het een van ons mense en moet gestraf word vir dit. Maar selfs as sy was nie skuldig aan hierdie misdaad, sou hy nie toegelaat het om haar in sy kamp. Jy verras my, Seok Tan. Jy weet hoe ek voel oor vroue, maar jy volhard."
  
  
  
  "Dit is oor die mense, meneer!" Seok Tan se gesig vertrek van woede en afsku. Hy het geweet hy het sy terug na gekerm.
  
  
  
  "Hulle het my gevra om met jou te praat. Hulle sal baie kwaad wees as jy uit te voer hierdie meisie so gou. Miskien later, wanneer ons het'n paar pret saam met haar."
  
  
  
  Dan het ek besef waarom ego was bekend as die Rooi Cobra. Die kwalifikasie "rooi" is nie nodig nie. Van daardie oomblik af, het hy gedink het van nen as'n Kobra en niks anders nie.
  
  
  
  Hy staan op van agter sy stoel soos'n draak, draai rond. Ego se oë skitter agter die horing rande rame, en hy eintlik sis.
  
  
  
  Stem en dit is dit, Suk Tan! Genoeg! As jy bring dit weer, ek sal skiet jy op die plek. Hierdie is my laaste woord."
  
  
  
  My Luger was op die tafel. Kobra sit sy hand op dit. Hy het nie dit kom haal, maar net draai dit so dat dit nie gewys op sy luitenant.
  
  
  
  Seok Tan ingesluk, het sy mond geopen, verloor sy moed, en loop rondom die tent.
  
  
  
  Die tent was goed verduister. Die enkele pit van'n lamp flikker op'n staan op die stoel. Cobra opgetel die Luger, fiddled met dit, en sit dit weer af. Dan het hy ondersoek die stilet en die suede skede. Ek het nie geweet wat gebeur het na my Verbruining.
  
  
  
  Hy het omgedraai om te kyk na my. Ego se voorkoms was vervaag eerder as geel, en sy gesig was pokke-geteisterde. Hy was'n skelm, nare, ervare ou bliksem. Hy het geweet. Ek het dit geweet. En hy het geweet dat ek het geweet.
  
  
  
  Hy het nie'n woord sê ons vir'n lang tyd. Hy het net staar na my deur die glas, asof hy was'n soort van eksemplaar onder'n mikroskoop.
  
  
  
  Hy geput sy smal hande saam senuweeagtig.
  
  
  
  "So, Mnr Carter, het ons uiteindelik ontmoet. Dit is duidelik dat, ek is verbaas en meer as gelukkig. Ek het so baie gehoor het oor jou.
  
  
  
  Ek het'n stuk van die palm blare in my mond, gehou deur'n vuil sakdoek. Haar, kyk na hom. Ego se oë geswem soos'n duiwelse swart vis agter dik lense.
  
  
  
  Hy opgetel het'n stukkie van die papier uit die stoel, kyk na dit vir'n oomblik, kyk dan terug na my.
  
  
  
  "Die beskrywing is perfek. Jy Carter. Jy hoef nie ontken dit, doen jy?
  
  
  
  Hy het nie wankel nie.
  
  
  
  Hy gooi die papier terug. "Dit maak nie saak nie. Jy Carter. Volgens my nuutste inligting, die rooi tiger taal in Hong Kong het lank reeds belangstel in jou. Hulle gevra Beijing vir'n foto. Beijing het so'n foto, en dit het dit op voorwaarde dat ons sal ingelig word oor jou toekomstige bewegings. Dit blyk te gewerk het. Die rooi tiere het hul kant van die ooreenkoms, selfs al is hulle nie kon doodmaak. Was jy nie in Hong Kong op September 30, Mnr Carter?
  
  
  
  So was dit, as ek gedink het dit. Hy was veronderstel om weg te bly van Hong Kong. Vir die eerste keer in'n lang tyd, het hy gedink het van Freddie. Dan het ek vergeet om haar weer.
  
  
  
  Die Cobra weggeruk my luger, omgekeer die veiligheid vang, en begin in die rigting van my. Hy het die geweer wys na my as hy getrek uit die gag. Hy kyk na my met'n glimlag. Hy het'n goeie tande vir'n middeljarige Chinese man.
  
  
  
  "Ons het nodig om te gesels, Mnr Carter. Jy weet, miskien het ek nie nodig om jou dood te maak. Dit, natuurlik, hang af van die mate waarin jy wil om saam te werk ."
  
  
  
  Hy gespoeg uit die verlede van die palm blare en glimlag. Ek het nie wil om te giggel nie, maar ek het myself gedwing om te. "Miskien sal ek saam," sê ek. "Ek weet ek is nie in die beste vorm, en ek wil nie om te sterf nie meer as enigiemand anders. Wat wil jy hê?'
  
  
  
  Hy gaan terug na sy lessenaar, sel, en het voortgegaan om te speel met die Luger. "Dit is nie so baie wat ek wil, Mnr Carter, maar wat Beijing wil. Soos jy dalk weet, Rusland is nie op'n baie goeie voet met Beijing reg nou nie, maar jou betrokkenheid kan goed wees om die belangrikste aansporing om vorentoe te stap in die herstel van my beeld, as jy die Amerikaners dit noem."
  
  
  
  Hy het die pret van my vir ewig, as ons die Amerikaners dit noem. Hy was nie van plan om my te laat leef en stuur my na Beijing. Hy was'n sadistiese bliksem en wou om te speel'n praktiese grap op my.
  
  
  
  Hy kyk by die radio stasie in die hoek van die tent. Soos ek vermoed het, was dit'n ou SXC 12.
  
  
  
  Hy knik vir haar.
  
  
  
  "Nou hoekom het jy nie bel Beijing en vir hulle vertel jy het my gevang?" Oni verwelkom. Jy kan selfs kry'n medalje. Hulle kan selfs vergewe jou vir die gemors in Indonesië agt jaar gelede, en vergewe jou vir die lewe te bly wanneer al jou vriende vermoor. Dan noem hulle nou."
  
  
  
  Ego se dun vingers trommel op die Radetsky maart tafel. Die oë agter die dik lense het voortgegaan om te staar na my. Hy was nie gelukkig met my. Dit was'n man wat nie kon nie eens dra die geheue van mislukking.
  
  
  
  Ten slotte het hy gesê: "Jy is cheeky, Mnr Carter. Hulle het vir my gesê. Ek het gelees van jou lêer baie keer. Dit is nogal'n uitgebreide lêer ."
  
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "So wat? . Sy het baie deur voldoen aan jou stinkende geel. Waar het jy leer engels, Jim?" Jy praat nen baie goed vir kruis-oog mense."
  
  
  
  Ek het probeer om haar kwaad te maak met die ego, en ek is seker hy sou nie skiet my op die plek. Hy was ook ontspanne. Haar ego moet word kwaad'n bietjie, kwaad, en sien as hy verkeerd is. Ek het niks om te verloor nie. Soos dinge staan, hy was gedoem, en wat kan gebeur op enige oomblik.
  
  
  
  Hy het die luger en gemik dit by my. Haar vervloek wapen vir sy gebrek aan lojaliteit. Dit was'n verraaier. 'n stuk yster wat jou sal my dood te maak so vinnig as enigiemand anders.
  
  
  
  Cobra lag. "Ek sal voeg tot jou lêers wat jy tree op verskillende tye. Dink jy regtig jy kan lok my na iets wat ek nie gereed vir nog?
  
  
  
  Hy het net staar na dit. Het hy getrek uit die luger weer.
  
  
  
  "Nie dat jy omgee beantwoording van hierdie kurktrekker, Mnr Carter. Sy is wat op'n missie in die Provinsie Xinjiang. Die monnik vaders genader dit baie deeglik. So wanneer sy grootgeword het, was dit'n groot plesier vir my om terug te gaan daar om dood te maak'n paar rondom hulle ."
  
  
  
  "Dit is alles reg."
  
  
  
  Hy het dit geïgnoreer. Het hy getrek uit'n klein voorwerp rondom die trekker van sy veld stoel. Dit weerspieël die heilige lig en gloei met die duisternis. Ek voel'n bietjie siek. Hy het binne ses voete van my en gestop, swaai'n klein swart hanger van kant tot kant. Swart blok opgeskort op'n goue ketting - Kaaba. Die laaste keer ego het hom gesien, hy was hang gemaklik tussen Maura se borste. Hy was wag vir sy jaag, maar haar emoes het nie so'n plesier. Hy knik vir haar. -
  
  
  
  "Ek weet dat. Wat het jy gedoen om te haar?"
  
  
  
  Hy het die klein kubus in sy palm en kyk na dit. "Haar? Sy was nie genoem te benadeel, Mnr Carter. Maar, ongelukkig, sommige van my mense het dinge uit te sorteer met haar. Sy het gesterf van marteling. Sy het nie vertel jy, Mnr Carter. Maar vir een of ander rede, Hey het om te sterf. As sy oorhandig wat jy oor het, sou hy gevang het jy baie gouer.
  
  
  
  Hy beduie met'n hand op die radio. "Tot gister, ek het nie eens weet dat jy na my in die oerwoud. Selfs dan, dit was nog vaag, suiwer hipotetiese. Maar, as jy dalk opgemerk het, het hy nog steeds ag geslaan hierdie waarskuwing en stel dubbel diens stasies. Een is wat wag om te wag die ander - en die stem van die Tak nie aangekom het op sy klein kamp vandag. Baie toevallig, is dit nie?
  
  
  
  Hy speel met my. Hy geniet homself. Hy kon nie help nie, maar sluk dit, sluk dit, haat die ego, en rek sy brein om te dink van'n manier om die dood van die ego. Dit was koel. Hy was van plan om my dood te maak. Wanneer dit klaar is.
  
  
  
  Hy was'n bietjie teleurgesteld dat ek nie eens te praat. Hy het vinnig heen die kaaba'n paar keer in sy hand, dan skuif dit terug in die stoel.
  
  
  
  "Haar dood was'n bietjie ironies, Mnr Carter. Jy weet, sy is verbonde aan ons vir'n rukkie. Jy hoef net te neem my woord vir dit. Dit is waar. Die dogter van'n uitstaande Dato, Ismail bin Rahman, vir ons gewerk het. Vir my. Jy kan dink hoe bly ek was oor dat." Ek kon dink aan haar. Sy het ook gesien hoe baie van dit kan waar wees. Die generasie gaping. Pa en dogter het gedink anders. Mora kon gewees het, naïef en idealisties genoeg om te kry saam met die Reds.
  
  
  
  Ek het niks om te sê nie.
  
  
  
  "Jy sien, sy het weg van ons, "het die Kobra het voortgegaan. "Ons gaan om te hou'n oog op haar. Sy was ook'n waardevolle bron van inligting vir ons om te verloor. Ek is bevrees ons het om aansoek te doen'n paar druk ."
  
  
  
  "'n soort van afpersing?"
  
  
  
  Hy knik, bly ek het uiteindelik aangesluit het in die gesprek.
  
  
  
  "Van die kursus. Het jy weet oor haar siekte?
  
  
  
  Hy knik vir haar. Die kyk op hul ego's walg my. "Sy was siek. Sy was'n baie siek meisie ."
  
  
  
  Hy vou sy hande saam. "Dit is baie sleg. 'n siekte wat handel met is baie waardevol vir my en my organisasie.
  
  
  
  Jy weet, ons het'n lys van haar geliefdes. Die volume en verskeidenheid van hierdie lys sal jy verras, Mnr Carter.
  
  
  
  Hy het nie wil hoor nie meer nie. Maura was dood, en daar was niks anders wat ek kan doen. Hy staar na die vlam van die pit en het dit geïgnoreer.
  
  
  
  Maar Kobra sien dat die ego se lem was nog steeds in my, en nou is hy het voortgegaan om dit te draai. Die son was nog'n paar uur weg, en emu het niks beter om te doen. Naas, emu hou van dit.
  
  
  
  "Ek herhaal, Mnr Carter, sy het nie vertel jou. Die Engelsman Toby Dexter uiteindelik het jy onder marteling, en sy gelieg vir ons. Sy het vir ons Dexter om jou te beskerm. Dit is waarom ek is amper siek van jou, en nie die ander manier om.
  
  
  
  Hy het gewys op die radio weer. "Ek was gelukkig. My radio is herstel in die tyd te kontak Beijing, en ek was vertel dat die twee rondom jou jaag my. Jy is geïdentifiseer, en die Engelsman het reeds geneem sorg van. "Ek sal erken dat jy uit van geluk, Mnr Carter.
  
  
  
  Hy was uitgeput is. My lewe gekrimp. Ek het geweet hy was die waarheid. Dit was perfek vir estestvenno dat Dato gebruik Mora te kontak Toby Dexter en gee emu verdere instruksies. Wat sy aan my gedoen het. Dato vertrou sy dogter, want hy kon nie vertrou die Maleisiese geheime Diens. Maar sy het dit op, en so het Toby Dexter. Nie haar. Carter nie. Hy was verbaas. Nie vir lank nie. Ek sal nooit weet hoekom. In die tussentyd, het hy gehad het om te probeer om die lewe te bly. Ek kon nie wraak neem op Nah met my dood.
  
  
  
  Ek het moeg van die Kobra se prim, wellustige gesig, en hy verander die onderwerp.
  
  
  
  Ego het haar gevra. "Hoekom het jy nie spaar die meisie?" "Sy is net skuldig aan die dood van die man wat verraai haar. Hoe kan dit skade doen nie? Sy is net'n eenvoudige meisie, rond die oerwoud. Waarom dan sou jy haar doodmaak?
  
  
  
  Hy het geneem uit'n potlood mes en was besig om op sy naels met dit. Hy kyk na my vir'n oomblik, en hy het gesien dat die lang nag het uitgeput ego so veel as dit het my.
  
  
  
  "Jy het'n goeie dollar noot, Mnr Carter. Dink jy nie dit is'n hindernis vir jou beroep?
  
  
  
  Ek spoeg dit uit om seker te maak hy verstaan.
  
  
  
  "Ek is nie'n sadis. Ek het net om haar dood te maak wanneer dit nodig is. Jy doen dit vir die pret. Jy wil om dood te maak, Lim Zhang.
  
  
  
  "Miskien, Mnr Carter. Miskien het. Maar hierdie Stad meisie moet sterf. Anders, sou sy'n las vir ons. Sy is seker te veroorsaak probleme vir mans, en, bykomend, sy moet'n voorbeeld vir hulle. Ek sal afgesny haar kop en maak seker dat dit versprei. In die afgelope maande, het die Maleisiërs is byna hardkoppig ."
  
  
  
  Haar, sy oë toegemaak. Maak nie saak wat nie, ek is vaak. Ek het geweet ek wil in staat wees om te slaap, en dit vertel my iets wat ek is nie seker dat ek sal in staat wees om te geniet.
  
  
  
  Sonder die opening van sy oë, hy sê vir haar:: "Jy is'n hoer se seun, Jim. Jy skilpad kak. Ek is oortuig daarvan dat jou ma was die grootste hoer in die hele China. En jy is haar pimp.
  
  
  
  Ek het hom gehoor het, kom na my toe. Net in die tyd, ek het my oë weer en sien ego weermag boot nader my.
  
  
  
  
  
  Hulle het my dit doen.
  
  
  
  Hulle sleep my om die rowwe skuiling waar ek wil bewussyn verloor en sleep my na'n klein oopte in die woud. Ek het'n erge hoofpyn, en my neus en mond was vol bloed. Selfs die klein sny op my ken klop wanneer ek nie gevoel dat dit in die ou dae. Ek was in'n baie slegte vorm om te gaan sien wat ek nodig het om te sien.
  
  
  
  Een ding - dit is vinnig gedoen! Cobra was reeds daar, netjies en skoon, dra gedruk overalls en'n flat cap met'n rooi ster op dit. Almal teenwoordig was, behalwe die wagte. Negentig-ses mense getel dit. Sommige rondom hulle brom en gefluister, maar die meeste van die Ariërs het gekyk hoe k spesiale kiaat hout is gesleep in die Stad.
  
  
  
  Hulle skeur af Nah se hemp, my hemp, en haar borste bewe en gedans soos sy worsteling met hulle. Ee half-sarong was geskeur. Toe sy my sien, het sy kom uit'n hoë-opgeslaan skree. "Tuan tuan, moenie toelaat dat hulle dit doen. Laat hulle nie skade aan die Stad! TOEAN-asseblief, asseblief-TOEAN!
  
  
  
  Ek het'n gevoel van die koue en verlange in my ingewande. Haar, kyk na die Kobra . Hy lag en kyk weg. Hierdie vieslike, vuil, stinkende scumbag. Hy was hulpeloos. Haar hande en voete was nog styf geboei, en twee partizans hou my op gunpoint met hul gewere. Dis toe dat ek besef dat ek nie kon nie, hey, help. Sy het gesien dat dit was regtig gaan om te gebeur, en sy bedaar. Sy het gestop sukkel en kniel in die voorkant van hulle. Een van die mans om haar gryp haar dik hare en skud haar kop teen die dek. Ek het nog nooit opgemerk hoe dun Nah se nek was voor.
  
  
  
  Hey, het jy daarin geslaag om te draai jou kop'n kwart draai en na my kyk. Daar was trane in haar oë.
  
  
  
  Die parang flits in die sonlig groen en val weer. Die geluid was soos'n slagter slaan van'n karkas.
  
  
  
  Die teiken val af die blok, bloed dat spetterend haar blink hare. Die liggaam skuif na die kant en spasmed'n paar keer.
  
  
  
  Cobra het die stilte gebreek. "Begrawe," het hy beveel. Hy draai om en stap weg. Iemand steek my en ek was terug geneem na die skuiling.
  
  
  
  Die hele dag lank hy lê en kyk na die dak, om die blare. Die hut was niks meer as'n paar jong bome vasgemaak saam, wat dan bedek met palmblare. Die reën deurdrenk my soos die water wat ek nog altyd gehad het. En sy het nie nodig om enigiets. Niemand kom naby my, en geen een het met my gepraat.
  
  
  
  Die twee wagte is voortdurend loop rondom die skuiling en het nie eens met mekaar praat.
  
  
  
  Hy kon raai wat die bevele is. As ek ontsnap, twee van my wagte sal geskiet word onmiddellik. Wanneer sy regtig in die moeilikheid is, kan sy gebruik haar kop pretty cool. Sy gedoen dit nou.
  
  
  
  Haar gooi alles, alles rondom haar kop en gefokus op hoe om uit te kry rondom dit.
  
  
  
  Dit maak nie sin nie. Dit maak nie enige sin op alle. As die son stadig stel weer, ek het om te erken dat ek was regtig vas. Dit lyk soos dit was Carter se vloei. Tensy Cobra het my gehelp. Tensy hy doen iets vir my wat ek nie kan doen vir myself.
  
  
  
  Haar, het hy vir homself gesê, was'n heeltemal mal idee. Dit was alles verby met my. Maar nog steeds, ek nodig het om te hou wat bietjie van hoop in die lewe. Cobra was'n sadis. Hy was ook Chinese, wat beteken dat hy was lui. Ek het die gevoel dat hy iets besonders in die winkel vir my.
  
  
  
  Dit was my enigste kans. Dat hy dalk te slim.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 12
  
  
  
  
  
  
  
  Net voor sononder, het hulle vir my. Hulle sleep my skuins oor die oopte waar hulle onthoof die Stad. Haar liggaam en oomblikke was weg, maar ek kon sien die donker kolle op die been teken soos hulle stoot my in die rigting van dit. Haar begin sweet erg, en my knieë vasgegespe, maar hare het my gesig af. Sou sy nie geneem het hul plesier in die sien van hoe bang hy was. En ek was bang. Nogal.
  
  
  
  Dit was verkeerd geplaas deur Cobra. Na alles, hy was nie van plan om dit te speel subtiel. Hy was van plan om my kop afgesny, en ek het gewonder hoekom hy so lank gewag.
  
  
  
  Hier is die partisane vergader weer. Die Oni lede glimlag op my as hulle gewag het vir die Orangutaka om te sterf. Ek kyk terug op hulle en gespoeg op die dek, hou my gesig en bene saam, met die hoop dat God my sphincters sou dit nie gee my weg.
  
  
  
  My hande is nog steeds vasgebind agter my rug. My enkels was vasgebind saam met wingerde, en om my middellyf was'n lang tou styf toegedraai rondom die wingerde.
  
  
  
  'n dosyn gewere was wys na my. Ek het die gevoel dat dit gaar is dat die pad. Hy wil vermoor meer mense as wat hy kan onthou-al haar, ek dink Hawke het'n ih volledige lys - maar nou dat dit was my beurt, hy was nie gereed om op alle.
  
  
  
  Hulle het my op my knieë, en een van hulle sit my kop op die blok. Wag vir haar, wat veg om vas te hou aan die liggaam wat so desperaat wou om te lewe. Ek het daarin geslaag, en dan haar, voel ek magteloos woede styg tot binne-in my. Hy haat die verlies van byna soveel as wat hy gehaat het om te sterf.
  
  
  
  Hulle wag vir Cobra, gesels en fluister in Asiër, Sjinees en Tamil. Iemand giggel senuweeagtig.
  
  
  
  Dan was daar stilte, en hy het geweet dat die Kobra gekom het. Hy het gepraat Malay.
  
  
  
  "Teroes!" Onmiddellik?
  
  
  
  Die man gryp my agter my kop en draai dit so dat ek in die gesig staar die son openlik. Ek het nou my oë te sien die Cobra-heen en weer beweeg tussen my en die son. Hy was die uitvoering van'n kamera. Die foto. Bewyse vir die Beijing. En damn goeie propaganda vir die Reds.
  
  
  
  Hy het'n foto en gestop. Dan het ek besef dit was'n Polaroid kamera, 'n sestig-tweede wonder. Maar dit het meer as een wonderwerk om my te kry om dit, en ek het'n siek gevoel binne-in dat my laaste wonderwerk is reeds verby.
  
  
  
  Hy het'n paar meer foto's uit verskillende hoeke en na my toe gekom het. Wanneer ek probeer om te kyk, hulle druk my kop teen'n boom. Al wat hy kon sien van haar was haar overalls en'n paar van die hoë, blink army boots.
  
  
  
  "Ek is jammer, Mnr Carter, ek het nie'n film kamera. Dan kan ek het gedokumenteer die hele uitvoering. Dit sou'n groot fliek vir'n sekere uitgesoekte groep. Die groot Nick Carter, die uiteindelike sluipmoordenaar, is op die dood se drumpel - en ek sal nie woordspeling hier - stem-stem sal verloor sy kop. Dit sal verhoog die moraal van die kommunistiese wêreld. Maar, ongelukkig, ek het genoeg foto's. En dan gebeure. Natuurlik, wanneer dit gedoen is, sal ek neem'n paar foto's van jou kop."
  
  
  
  Hy tree terug, en ek sien die ego sein. Die man agter my geloop om my en wys na die parang. Dit was die een wat hulle gebruik het vir die Stad, maar hulle het nie eens verwyder die ego. Ek het'n vreemde gevoel oor hierdie. Hulle het op'n sielkundige toer, maar hoekom? Die man met die parang staan agter my weer. Hulle vasgebind hane om my nek om die wingerdstok, met mans op óf kant, en het my kop op die blok. Die man agter my grom, en ek het gehoor die lug fluit soos hy lig sy parang.
  
  
  
  "Jy het tien sekondes om te leef," Cobra gesê. "Sal ek reken jy uit, Mnr Carter. As jy het iets om te sê, ek stel voor jy doen dit nou. Jy hoef nie te bekommerd wees oor jou meerderes by die BYL - laat hulle weet jy is dood. Ek stuur jou'n paar foto's van hulle."
  
  
  
  Wat pret wat hy gehad het. Hy versamel het die snaaksste dinge rondom die snaaksste dinge.
  
  
  
  Ek het nog nooit gehaat enigiemand, maak nie saak hoe vreemd dit maak'n baie sin aan ons. Vir my, dit is altyd'n saak van die besigheid.
  
  
  
  Maar nou iemand gehaat haar'n baie.
  
  
  
  Die kobra begin aftel: "Satoe-dua-tiga-ons gesondheid lima -".
  
  
  
  "Niks om te sê, Mnr Carter?" Niks soos wat? Moet ons woorde vir ons geliefdes?
  
  
  
  Probeer om te verdrink uit die ego se stem, ek staar na die grond, die vloek van die sweet wat drup in my oë as ek gesukkel het met my guts. My senuwees aangesluit het in die skril koor van " genoeg!
  
  
  
  "Anam-toejo-D'lapan-Smbilan".
  
  
  
  Die parang het.
  
  
  
  Koud en skerp, dit gestop openhartige op my nek. Die skerp mes sny my baie maklik. Die partisane brul van die lag. Ek het my oë toegemaak en gebid het, baie gebid vir die eerste keer in jare, dat ek dalk nog'n kans teen die Kobra.
  
  
  
  Hulle teruggekeer het my na die tent en gooi my in. Nog steeds glimlag, hulle verdwyn. Haar lê nog steeds, steeds bewe'n bietjie, maar haar het die stryd gewen het. Dit is nie die vuil en het nie onttrek hulle enige tevredenheid.
  
  
  
  'n uur geslaag het. Dit was donker. Die Cobra aangekom het met vier ego mense. Twee mans rondom hulle uitgevoer bedek lanterns. Ek was geneem na die strand. 'n flou maan skyn, soms verdwyn agter die pers wolke en die see was kalm en glad. Hulle gestroop my van die wingerdstok en toue en sny my af om my onderbroek. Sy is nog steeds in skok, maar niks kan verras my meer nie. Haar ih bestellings uitgevoer is so stadig as moontlik. Dit is meer rondom die algemene beginsels en gebruike as enigiets anders, want ek het nie verstaan hoe die koop van tyd my kan help.
  
  
  
  Die Cobra gehou een, om die lanterns, en kyk as hulle gegord my om my paddavoete, suurstof tenk, masker, en onderwater lantern.
  
  
  
  Wanneer hulle gereed is om, maat ego geweet het wat die Cobra was praat oor in afrikaans. Haar getwyfel dat ego mense verstaan engels goed.
  
  
  
  "Jy het goed onder die parang," het hy gesê. Hy was verkeerd in die oë. "Baie prysenswaardig. Hoewel ek wil eerder jy my gesmeek het vir genade."
  
  
  
  "Jy sal hê om te wag'n lang tyd vir hierdie," het ek gebrom.
  
  
  
  "Jou beledigings is nutteloos." - Hy stahl formele. "My mense nie verstaan nie, jy in elk geval."
  
  
  
  "Hulle verstaan dat jy, Lim. Jy is beledigend alles wat bestaan ."
  
  
  
  Hy laat dit slaag. Hy het gesê: "ek neem dit die meisie vertel jy oor die Japanese duikboot en die goue slang gode? Nie dat dit saak maak nie, want daar is geen goud."
  
  
  
  "Ja, sy het my vertel wat jy gevind uit oor haar oom. Sy het geweet. Maar dit is nie die rede waarom jy het haar vermoor. Hierdie nonsens oor moraal sal voldoen aan jou mans en nonsens oor vroue wat veroorsaak dat die moeilikheid. Jy vermoor die Stad, want sy was die enigste getuie van jou slagting. Jy vermoor almal in die Kampong behalwe Siti. Sy het die pret van julle en hardloop weg. Dit is nog'n rede waarom jy haar dood, is dit nie?" Die stad is meer of minder struikel jy, en jy kan dit nie verdra nie!
  
  
  
  "Jy het'n paar interessante teorieë, Mnr Carter."
  
  
  
  Ek was geneem om die water in'n kano. Hulle toegedraai stokke om my nek en heupe weer, maar het my arms gratis. Ek was gedwing om te sit eerlik in die middel van'n kano. Die Cobra was in die rug, en my Luger was wys na my, terwyl twee ego's hou my op gunpoint. Een man geroei. Hy kniel in die voorkant van my in die boot, effens uit die pad van die koeëls, en gestoot die kano weg van die see. Daar was net genoeg lig om te sien die vrot ou pier aan my linkerkant.
  
  
  
  Hy wys die luger by my en begin praat. Hy is lief vir sy stem, net soos alles anders. Hy het geweet wat hy was, maar hy kon nie help nie, maar dink dat hierdie man het nie hier hoort. Hy was een van die burokrate sit by die lessenaar.
  
  
  
  "Ek kan nie verstaan dit self," het hy gesê . Ek was toe op dit. Ek het dit dringend nodig het. Die meisie se oom net gepraat het onder marteling, haar sou sê baie effektief marteling, en ek is seker dat hy nie lieg. Hy was'n oud-partydige, lank voor die nood, as die Britse noem dit, en het gesien hoe die Japannese plunder die tempel en neem die goue slange met hulle. Hy het hulle gevolg na hierdie plek en het voortgegaan om hulle te onderhou. Dan sien hy'n Australiese vliegtuig nader en sink die boot voordat dit kon ontsnap.
  
  
  
  So ver, so goed nie. Ons het gevind dat die boot, en my manne ondersoek dit. Die instruksies toring broei was nog oop, net soos dit was toe sy gesink. Niemand rondom die vervoer ontsnap. Die vliegtuig terug en gelaai verskeie meer skepe met tin. In die verwarring wat ontstaan, die man het geen probleem om'n akkurate, al is dit rof, toneel van die plaas en terug te keer na die oerwoud.
  
  
  
  Dit raaisel vir my, Mnr Carter, en ek is nie so verras of diep teleurgesteld. Die man het gesweer vir my dat hy het nog nooit genoem om dit te Della Aquatoria. Op'n sekere punt, het hy vernietig hierdie kaart. Hy verloor die begeerte om te veg - diep, hy moes gewees het'n lafaard-en gaan terug na die kampong en vergeet oor dit. Behalwe vir die nagmerries dat ego het gegaan ."
  
  
  
  Haar, vir hom gelag. My mond en neus was gebreek en ek was in verskriklike pyn, maar ek was nog steeds lag.
  
  
  
  "Jy geskroef. Óf hy vertel iemand, of iemand het dit gesien alles, en kom later terug vir die goud. Hierdie boot is leeg vir baie jare. Jy het die oerwoud skuiling te gaan al hierdie manier om ons uit dat ons nou ."
  
  
  
  Die maan het weer uit, en ek het hom gesien hoe hy skud sy kop. "Ek glo dit nie. Hy het dit baie versigtig. Ek het dit nagegaan en uitgevind dat die duikboot is ook amptelik gelys op hierdie plek. Ek glo nie dat hierdie man, enige man, kon lê onder die marteling wat ek gebruik."
  
  
  
  "Dan is dit is'n ander een," ek lag. "'n onbekende persoon wat ook het dit gesien en dan geplunder dit."
  
  
  
  Ek hoor hom sug. "Ja, ek dink dit is al. Maar dit maak nie saak nie. Daar is geen goud, en dit was die enigste ding wat saak maak vir my."
  
  
  
  Ons was ver van die kus en het verby die draad van die pier. Nog'n kano was vir ons wag by die wit vlotte wat gemerk is die beskuldigdebank van die gesink duikboot. Daar is ses mans in die kano met gewere en twee met dieselfde duik toerusting soos my. "Net hulle het koolsuur pistole en harpoene, en ek het nie. Toe het ek begin om hom te verstaan. Uiteindelik, Cobra sal steeds meer gesofistikeerd raak en sadistiese. Blykbaar, het hy geleef het op dit. Hierdie man moet gewees het om'n vloek te honde en ander troeteldiere toe hy'n kind was.
  
  
  
  Ons kano gly stadig saam langs die ander. Daar was nou nege gewere wys na my, insluitend my eie Luger. Hierdie vuil faggot was nie om enige kanse, en hy was besig om te glo dat Cobra was nie om'n enkele fout.
  
  
  
  "Ek kon'n fout gemaak het met hierdie goue," sê hy nou. Bedrog, slinkse, en haat gemeng in perfekte engels.
  
  
  
  My mense kan nie het dit opgemerk. So het Mnr Carter, na sommige het gedink, besluit om te gee jy'n kans. Miskien sal jy vind'n skat, en miskien sal jy nie. In elk geval, dit sal baie interessant daar. Ek het al self daar en gesien wat vis en krappe kan doen om bene in twintig jaar. Jy is haar duik kenner, ek veronderstel?"
  
  
  
  Ek wonder hoeveel lug steekproefneming is in hierdie silinder en hoe dit kan blok die belangrikste broei.
  
  
  
  "Jy is'n kenner," het hy voortgegaan. "Dit is in jou lêer in Beijing. Nou sal jy het'n kans om jouself te bewys. Geen sukses, ek is bang, want jy sal nie vind dit weer."
  
  
  
  "Hoekom is dit?" Ek was regtig belangstel in hierdie. Op'n manier, die ego-warped brein was'n meesterstuk. Selfs mooi, soos'n pragtige ratelslang draak.
  
  
  
  Vir'n oomblik, het hy geput sy smal palms op die rand van die kano. "Ek het al te dink oor dit vir'n baie lang tyd. As jy weet, ons Chinese is ook kundiges in die marteling. Natuurlik, nie almal is Chinese, wat jy nodig het om'n bietjie talent vir hierdie. Ek gee jou'n lamp en'n horlosie. Die lug monsterneming veldtog sal duur vir'n halfuur, en die Rivne een vir die helfte van'n uur. Ek sal my kyk op die dieselfde vlak as joune, terug te gaan na die strand, en dan sit hier en wag terwyl ek kyk na die hande draai. En ek geniet dit geweldig. Ek sal weet dit reg af na die tweede jou pyn begin.
  
  
  
  Hy het die einde, en ek was gegooi oor die rand van die boot in die warm see. Twee partisane met duik toerusting het op óf kant van my, en die wingerde was uitgestrek. As ek probeer om iets, hulle kon net verwurg my of my dood te maak om hul gewere en harpoene.
  
  
  
  Cobra leun om te praat met my. "Dit sou nie saak nie so veel nie. Oor vyftien meter. Dit is op'n koraal rand, maar die belangrikste broei is oop, en jy sal geen probleme met die kry in."
  
  
  
  Haar verstaan dit. Hulle het net stoot my. Ek was meer bekommerd oor die weer. Nogal'n baie van die bekommernisse. Maar ten minste nou ek het die hoop dat ek was vasklou aan. Ek gebruik om te wees op'n duikboot. Waarskynlik meer as wat hy kan onthou. Dit het opgestaan en val weer. Ek het nogal'n baie van die sekuriteit oefeninge. Cobra dalk'n fout gemaak hier.
  
  
  
  "Daar is'n ander, meer praktiese rede waarom ek het hierdie dood vir jou," Cobra gesê. "Jy is'n legende, Mnr Carter. Jou naam bang sommige van my landgenote. Ek wil aan die einde van hierdie legende vir ewig. Die vlees is vrot onder die grond, maar die bene laaste'n baie lang tyd. Lyke het'n irriterende gewoonte om aandag te trek, selfs in die oerwoud. Veral hier op die kus, met al hierdie regering beheer. Ek wil nie om te sleep jou vrot lyk deur die oerwoud met my vir'n paar dae. Ook, ek dink nie my Maleisiërs sal dit wil hê.
  
  
  
  Dat die manier, jy sal net verdwyn, Mnr Carter. Jy nul, niks. Hulle sal vergeet wat jy by die regte oomblik. Net sy sal weet waar jou bene lê, en ek sal hou dat kennis vir myself. Ten minste totdat die krimpvarkie voel die behoefte om te gaan openbaar met dit."
  
  
  
  "Jy moet begin met die skryf van draaiboeke, Lopes," sê ek. En haar, ek hoop dat jy sal gelukkig te leef ooit na. Dan sal jy ly ten minste'n bietjie in jou ouderdom. Ek hoop dan sal jy begrawe word in die mis hoop, en die honde sal in staat wees om te eet.
  
  
  
  Die volle maan kom uit en ek het hom gesien hoe hy grinnik. "Totsiens, Carter. Jy is die een wat gaan om seer te kry. Jy sal sien die tyd van jou dood nader'n minuut. Sien hoe dit jou tref. En die oomblik wat jy jou laaste asem, sal jy weet dat dit is beslis jou verlede. Good-bye, Mnr Carter.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 13
  
  
  
  
  
  
  
  Ons was op die duikboot in minder as twee minute. 'n geweegde tou hang van die oppervlak van die water deur middel van'n oop broei. Al drie van hulle gebruik hul eie lampe. Dit was nutteloos om te hardloop, so ek het nie probeer om dit. As ek kon ontsnap nie, dit sou wees van'n duikboot. Sag soos'n mak bruinvis op'n leiband, het hy geswem met hulle, met behulp van sy oë en brein. Oni opdragte my deur die wingerde rondom my nek en heupe.
  
  
  
  Sy lê op'n koraal rand, terwyl die doen van haar berekeninge. Die roer en duik roere gevra vir dit, want ek nodig het om te weet wat was in die saal voor en agter, en ek het nie tyd om te mors. Gedryf in die oop luik van die instruksies toring. Odin rondom hulle een keer steek my in die kalf met'n harpoen om totsiens te sê, en ek was alleen. Ek het my laers, het gesien dat die voer was in die saal aan my linkerkant, en kyk na die horlosie hulle aan my gegee het.
  
  
  
  9.02.
  
  
  
  Twee minute om af te kry hier. Dan ek het 28 minute gelaat. Ek het gewonder of Cobra beplan het dit presies so dat ek kan meer maklik die tyd en die naderende oomblik van my dood. Haar gedagtes was gefokus. Haar gesukkel om beheer oor my gedagtes, want my lewe daarvan afhang nie paniekerig. Hy het om te dink en dan op te tree. Nie te vinnig nie en nie te stadig.
  
  
  
  Hy het die lamp aan die oop broei, maar die slot was gesluit. Cork in'n yster bottel. Hulle vasgebind die ego is om'n plek met'n dig verstrengel po liang netto en tou. Ek het nie'n mes, en my tande is nie dat'n goeie. Ook, hulle wag buite. Ek het haar alleen deur die swaai partizan in die lig van my lamp. Hy hang aan'n leiband en swem lui heen en weer. Hulle sal waak die broei totdat ek sterf.
  
  
  
  Dit was'n klein duikboot, en ek dink dit was vergelykbaar met ons Z-klas aan die begin van die tweede WÊRELDOORLOG. Dit gedryf, om so te praat, in'n onbeskryflike gemors van die masjien dele, hefbome, boute, wiele, skakelaars, tenks en druk meters. Ek kyk deur die klein vis met bultende oë wat behendig het hul pad deur middel van die gemors. My oë val op die reuse krap, wat vinnig begin krap op wie se bene was dit. Maar iets anders het my opgeval, en ek bereik langs die dwarslat totdat ek was hoër as dié bene. Sy wys haar lamp by hom en sien'n skede mes by haar gordel. Ego het dit uit en druk dit in sy gordel. So nou, as ek moes, ek kon probeer om te sny die mesh oor die broei en druk die ego. Maar ek het nie'n kans nie.
  
  
  
  Ek het om te kyk vir'n gat. Dit het iewers in die romp. Maar Cobra geweet het. Daar was'n groot skeur in die romp laag, maar die gat is nou af, af, en die korale is uit te steek oor die nah. So daar was geen manier uit.
  
  
  
  9.12.
  
  
  
  Sy heeltemal ondersoek dit. Bene liggies gedans heen en weer soos sy geslaag het. Ek wil graag'n paar tools. Nou het ek geweet wat om te doen, wat my enigste kans was, en wat ek nodig het tools om dit te doen.
  
  
  
  9.15.
  
  
  
  Sy was gevind in'n tool box met'n pot van die vet wat was nog nooit oopgemaak. 'n koevoet en'n groot engelse sleutel ook gevind dat dit. Die Ih is maklik om te dra op hierdie diepte, en is uitgevoer deur die ih boog. Die bom wat skeur deur die romp velle liggies gebuig die ih in vlymskerp koraal-besaai vorms. Haar vel afgeskil'n bietjie as sy haar pad deur die slaapkamers en die gang na die voorkant van die boot, waar die vloer was besaai met bene.
  
  
  
  Sy was lê op die top van haar berekeninge, en die bekendstelling buise jutted langs die rif op'n veertig-vyf-grade hoek. Hy het gebid dat die torpedo buise is leeg, maar dit was'n bitter teleurstelling. Hulle was gelaai, en die torpedo skroewe glimlag by my in die glasagtige die duisternis. Hulle is vas in hul pype. Styf, asof gesweis. As'n gevolg van twintig jaar van agteruitgang in die sout & nb.
  
  
  
  9.20.
  
  
  
  Dit was hopeloos. Leeg die pyp, 'n opheffing van die platform, of die opheffing van blok, nodig was. Hierdie yster sigaar het opgeblase in die buis, en was nou vas aan die muur van die buis. En die bekendstelling tube, een of ander manier, was die enigste manier om uit.
  
  
  
  9.23.
  
  
  
  Ek het probeer om dit. Nou is sy werk vinniger. Ek verloor'n baie tyd om te dink dit was my enigste kans, en nou is ek vas in nen. Daar was geen ander keuse nie. Ek het om te duidelik een van die twee buise en druk deur die nah. Of sterf.
  
  
  
  Die torpedos in die eerste tube net nie beweeg nie. Hy gryp die skroef en gooi hom terug met al sy gewig. Hy gebuig sy bene en gebruik elke greintjie van spiere hy het tot sy beskikking. Dit is'n sterk en groot persoon, en wanneer sy regtig probeer om iets, sy gewoonlik probeer om dit. Maar hierdie keer is dit het nie uit te werk. Ek kon dit nie hanteer hierdie buis.
  
  
  
  9.25.
  
  
  
  Daar was water in my masker. Hy rol oor op sy rug, skoongemaak dit, en dan beweeg op na'n ander buis. Die skroef was op soek na my, die aanbied om te kry my ego uit. Haar ego gryp haar en probeer om dit, diep in die vou, weet dit was nutteloos. Die rat gebreek het. Hy laat die emu gly stadig op die vloer en bitter geproe dood op sy tong.
  
  
  
  Sy was'n mes gesteek deur'n torpedo met'n mes in die plek waar sy was gedruk teen die pyp.
  
  
  
  Maar dit was nie te buigbaar. Die lem van die mes gly tussen die torpedo en die binnewand van die buis. Daar was nie veel kamer.
  
  
  
  Maar hoe die hel is ek veronderstel om te kry my ego uit? As ek kan ten minste my ego beweeg. Die skroef het gebreek, so ek het nie'n kans om te gryp die ego of enige invloed op dit.
  
  
  
  9.26.
  
  
  
  Vier minute oor om te leef. Miskien vyf of dit het my'n minuut om te sterf as gevolg van'n gebrek van die lug monsterneming. Haar, het geweet wat gaan gebeur. Haar, ek het gesien hoe mense verdrink. Op die laaste belangrike tweede, sy skeur haar masker en probeer om asem te haal water. Dit was gedryf deur die lem in die vel van die torpedo. Meer uit desperaatheid en woede as om hoop.
  
  
  
  Die lem van die mes binnegedring die torpedo. Die helfte van'n duim. Dit was nie staal.
  
  
  
  9.27.
  
  
  
  Haar mes tref die agterkant van die torpedo. Die metaal is gesny, en die vars ossenhaas blink'n dowwe silwer kleur vir my. Platinum! Platinum torpedos. 'n fopspeen. Geheim van die stoor van die duikboot bevelvoerder.
  
  
  
  Sy was reeds begelei word om die instrument kabinet. Ek onthou haar kort ketting. Pype, hefbome, en die wiele gryp my toe, almal wat my gestop. Hy het begin om te hou sy asem op om te geniet die laaste kosbare minute van die lug monsterneming.
  
  
  
  Met die ketting geheg het, het hy geswem terug na die begin tube. Lomp en stadig, hy gebruik'n sleutel om te ry die lem in die torpedo. Dit was so stadig, so oneindig stadig.
  
  
  
  9.28.
  
  
  
  Twee minute van suurstof. Miskien'n bietjie meer, want ek was asemhaling versigtig. Ek besef byna onmiddellik wat hou jou asem was nutteloos wanneer jy het'n groot sluk op jou eerste diep asem.
  
  
  
  Dit was gedryf deur'n mes in die sagte platinum in die voorkant van die krimpvarkie tot die handvatsel was slegs'n paar duim van die geronde oppervlak. Dan het hy toegedraai'n ketting om haar ego en gooi hom terug so hard as wat hy kon. As die lem breek, of die ketting breek, of as die lem gly rondom die olierige metaal, sal ek hom dood te maak. Toe haar pa gesterf het.
  
  
  
  Die torpedos verskuif.
  
  
  
  9.29.
  
  
  
  Ek trek dit. Ek stoot haar teen die romp van die skip, my voete aan weerskante van die bekendstelling gat, en trek haar. My spiere is spring, ek was moeg, maar ek bly trek. Stadig, die torpedos begin om te vlieg uit. Ek verloor my balans op die romp, en my voete wou om te dryf, maar een of ander manier het ek daarin geslaag om tred te trek. Al my krag was nou gekonsentreer in my arms en skouers, en'n tendon het geskeur iewers.
  
  
  
  Die platinum torpedo gly deur die pype en tol in die onderkant van die duikboot. Hy koes in die ontvanger en vervloek sy breë skouers en gespierde arms. Dit is regtig ironies om te sterf, want jy het so'n mooi ontwikkel liggaam.
  
  
  
  Dit het nie gewerk nie. Met my arms uitgestrek, my arms wys soos'n pyl, ek kon net my skouers in die buis.. ek sal nooit in staat wees om te kry deur middel van hierdie in die tyd.
  
  
  
  Top-hoed! Sy was nog steeds dra dat die top-hoed. Idioot! Maar as ek het haar ego af, was ek offer my laaste kosbare sekondes van suurstof.
  
  
  
  Daar was nie meer tyd om te kyk na die horlosie. No time at all. Ek het'n fout gemaak en paniekbevange. Ek het vergeet dat die pot van vet. Hy kon vervloek homself. Ek het gevind dat dit en breek die deksel met die punt van'n koevoet.
  
  
  
  Hy gesmeer homself met die swart modder. Vir ewig in'n haas! Hare was nog asemhaal. Vet, vet, en meer vet. Hy skuif sy hande vol van hierdie glibberige vullis in die torpedo tube.
  
  
  
  Nou is haar gilles is iemand anders se tyd. Wie die tenk gevul'n klein fout gemaak.
  
  
  
  9.31.
  
  
  
  Gee my'n ekstra minuut. Ek het'n diep asem, vul my longe te bars punt, voor te berei vir wat gaan gebeur.
  
  
  
  Die lug monsterneming aanbod gestop.
  
  
  
  Die silinder skud haar af, breek af die slang, maar nie verwyder die masker. Hy was op sy eie nou. Ek het net nodig om aan te hou asemhaal in die lug wat in my longe. Vorentoe beweeg, is dit gedruk deur die bekendstelling tube en begin om te krul en krap. Sy gevorder duim vir duim. Ek kon nie rus. Ek het nie tyd om te neem enige lug monsters om te rus.
  
  
  
  Halfpad deur die buis, beide my longe begin om te brand en seer. Ek het tot die vrylating van'n paar lug monsterneming. Dit borrel rondom die pyp, en ek kon voel my lewe kokende agter hulle. Ek klim op'n veertig-vyf-graad helling. Dit het begin om te skuif. Hy het om te gebruik om sy spiere soos'n draak, kontraktering en stoot, kontraktering en stoot. Dan kom die pyn. Meedoënlose en verskriklike pyn in my longe. Geleidelik, die angs van die dood begin het, en hy het geweet dat in'n baie kort tyd, ek sou hê om te maak my mond en neus te asem, sluk water, skree, en sterf.
  
  
  
  Nou is hy was uit van die pyp, en hy spring uit. As hulle wag vir my daar, dan laat dit so wees. Ek het nie enige ander opsies. Die dood sou gewees het'n welkome einde aan die pyn wat geskiet is deur my. Asem te haal! Die stem eggo deur my skedel. Asem te haal. Gee. Laat gaan van jouself. Asem!
  
  
  
  Toe het hy na die oppervlak gekom het en gedryf meer dood as lewendig. Vogtige lug in my longe, en hy het geweet, as hy het altyd geweet, maar ek het nie eens dink oor dit, dat dit was die mooiste ding in die wêreld.
  
  
  
  Asem te haal.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 14
  
  
  
  
  
  
  
  Een van die kano's gedans op die golwe oor vyftig meter weg, wat'n dowwe gloed. Sy wag vir my wagte om te kom. Vir die eerste keer, is dit by my opgekom dat hulle dalk gaan die duikboot om te kyk na my lyk. Ek het nie te dink oor dit. Hierdie is'n ernstige fout gemaak het, en nou het ek baie min tyd gelaat. Dit verdwyn weer en geswem na die hawe van bar.
  
  
  
  Haar sonsondergang onder die pier en verder strek homself uit oor die vrot pilare, probeer om te rus en te versamel sy krag. Hare was ver van volkome rus, want haar gehad het om iets te doen eerste. Ek het na die strand en het ontslae te raak van my oortromme en masker. Afgesien van my nat onderbroek, hare was anders naak. Ek nodig het om'n geweer en skoene.
  
  
  
  Hy het'n oomblik te vang sy asem en begin om te kruip af in die strand in die rigting van die oerwoud. Daar is nog geen oproer van die kano en twee duikers.
  
  
  
  Die ego het gehoor dit voor dit het dit gesien. Hy neurie'n Maleise stem en was nie baie beweeglik. Haar krul in die bosse by die rand van die see, en gewag. Die maan was speel hide-en-soek agter die wolke. So dit is'n kurktrekker van tyd en'n goeie geluk. En absolute stilte. Een verkeerde klank en alles is verlore.
  
  
  
  Die maan was op my kant. Skaduwee, ego, sien haar as wat hy geslaag het binne'n paar meter van die bos. Haar, staan agter hom en opgelos die navorsing probleme van die ego lied in die middel van die koor. Haar ego gebreekte Adam se appel met sy voorarm, het ego in'n dubbel Nelson en gekantel ego se kop vorentoe totdat hy gehoor het sy nek breek. Dit was rustig verlaag deur die Ego, en Stahl vroetel totdat hy gevind Ego se rewolwer gordel, wat'n kort bajonet hang in'n skede. Die maan was weer weg.
  
  
  
  Ek kon nie waag nie. Een flou kla en ek wil gevang word in dit.
  
  
  
  Ego gryp haar deur die hare, trek haar kop terug,en sny sy keel. In die donker en deur aanraking. Dan het hy skoongemaak die bajonet en teruggekeer na sy skede. Ek het dit van hom, 'n gevlegte gordel, en vasgemaak dit myself om my naakte lyf. Ek hoef nie'n ego geweer. Sleep ego onder die bome, het hy gooi'n paar sand op dit en die links ego agter.
  
  
  
  Sy gekruip in die oerwoud. Dit stil geword. Die nag was nader, en dit was'n verandering vir die erger. Maar binnekort sal daar ander klanke, en hulle sal my help.
  
  
  
  Albei die rewolwer en holsters was die ou Brits-gemaak gewere. Dit was'n ou Webley Vloot rewolwer oor die grootte van'n kanon, en dit het ook'n kanon-agtige klank in die nag in die oerwoud.
  
  
  
  Daar was ook twee handgranate. Ek het gedink hulle was skrapnel granaten, en hulle is ook baie raserig. Hulle kan handig te pas kom, maar ek wil eerder nie gebruik ih. Dus is die enigste ding wat was van onmiddellike waarde vir my was die bajonet. Dan het ek het om dit te doen.
  
  
  
  Ek loop om die kamp in'n halfsirkel, as'n herinnering en op'n bult. As die maan is blink, sy dop was so stil as moontlik, maar wanneer dit verdwyn, sy dop is vinniger. Ek het gedink oor duikers. As hulle deursoek die sub en nie gevind nie Carter dood, die hel sou gebreek los. Hy moes gesien het hoe om te kry om die Cobra voor dit gebeur het.
  
  
  
  Hy was amper daar. 'n wag staan'n paar meter weg, rook'n sigaret, en Sergey was bedek sy gesig met sy hand en praat vir homself. Hy laat val die sigaret op die grond en doodgedruk dit uit met sy voet. Die ego boot aangeraak my vingers. Uiteindelik was dit weg, en hy kon weer asem te haal.
  
  
  
  Vyftien minute later, het sy gesien die piramide-vorm tent van Cobra-hoofkwartier. Dit was goed verduister, maar dit kan nog steeds sien'n dowwe gloed deur middel van Holst se groen. Die skaduwee ruk heen en weer. Ek het gedink oor wat hy doen en glimlag. My gewond gesig is seer. Hare, ek het gehoop hy sou reeds verkoop van die beer vel.
  
  
  
  Nou dat ek het gevind dat die tent, ek het nie nodig om die maan nie. Natuurlik, hy het gekom en het daar gebly. Hy begrawe sy gesig in die gras en vervloek die maan. Vaak apies beweeg in die voorkant van my, gesels. Hulle het geweet ek was daar, maar hulle was nie bang nie.
  
  
  
  Ten slotte, die maan verdwyn agter'n donker wolk. Hy gekruip na die agterkant van die tent. Versigtig, hy het die bajonet om sy skede. Nou vir die rowwe werk. Ek nodig het'n bietjie geluk.
  
  
  
  Hy aangeraak die doek met sy vingers, dan gestop. Ek het my oë toegemaak en probeer om te dink aan die binnekant van die tent met alles in dit. Ego werk stoel, radio, stoel en leunstoel-Brits. Alle.
  
  
  
  Wanneer hy sit by sy lessenaar, sy rug na my toe . As hy lê op sy stapelbed, sou hy draai na my gesig, want ek het nog onthou waar die ego kussing was. Della is nie eintlik dra'n ware kussing, maar'n rugsak bedek met'n kombers. Die olie brander was volgende aan die Ego se stapelbed. Miskien het ek dit lees. Hy het om wakker te bly, anders sou hy het uit sy lamp. Ek het om dit te waag. Stadig en rustig, hy het die punt van haar bajonet op die doek en druk dit af. Baie stadig. Geleidelik.
  
  
  
  Ek het'n twee-sentimeter insnyding. Ego het dit oopgemaak met die punt van sy bajonet en loer binne. Hy was besig om op sy veld lessenaar, sy rug na my. Daar het hy het'n inskrywing in'n redelik groot boek. Dit was'n bietjie soos die kasregister boeke wat jy kan koop in die goedkoop winkels. Vir'n tweede, die oerwoud was so stil dat ek kon hoor die ego pen krap die papier.
  
  
  
  My dinge op die tafel in die voorkant van hom. Die Luger was in sy regterhand. Daar het hy ook gesien sy stilet in'n suede skede, 'n kompas, en'n stapel van rommel rondom sy bagasie. Parang staan op'n stoel aan sy linkerkant. My Verbruining was nêrens te sien nie.
  
  
  
  Hy roer, sug, vorentoe kyk, en krap sy kop. Ek het genoeg van haar en kruip terug in die onderbos.
  
  
  
  Ek vroetel rond totdat ek het gevind dat'n wingerdstok wat ek kon gebruik. Sterk genoeg, dun genoeg, buigsaam genoeg en sterk genoeg. Bajonet sny om die verlangde lengte en probeer. Ek sit al my krag in dit, en sy het volgehou dit. Ek het klaar dit nou. Ek het net nodig om die klank. Hy het om vinnig op te tree, sodat hy gedwing was om te maak'n geraas alleen. Iewers het ek gevind'n stuk van'n boom tak en gehoop die ape sou saamwerk. Hy staan op, wat daarop gemik so hard as wat hy kon in die duisternis, en gooi die stok in die bome.
  
  
  
  Dit moet getref die leier homself. Ook, hulle was stommiteit ape, 'n hele stam, en die muur gemaak ih goeie prikkelbaar. Daar was'n oproer. Hulle het die geluid van'n miljoen tin soldate brullende. liiiiii - ja-aaa - iiiiiii - yeaaaaaa.
  
  
  
  Nou is haar fokus was op daardie. Ek het vir luna om uit te kom weer, en vir een of ander rede wat sy gedoen het. Vinnig hardloop hy na die tent, het sy eie slot, vas'n bajonet in dit, en kyk na dit.
  
  
  
  Hy sit gespanne en luister, sy kop effens skuins, luister na die ape ' huil. Dit was'n natuurlike reaksie. Daar is miljoene van die dinge wat maak ape skree. Hy was nie bang of bekommerd, hy was net bang.
  
  
  
  Toe het hy uit sy bajonet en sny die doek aan flarde. Dan ego vasgeklem dit tussen sy tande en het die tent. Hy gaan terug na sy werk en ignoreer die skreeuende ape. Wanneer haar, hom genader het, het haar besluit. Haar missie was om hom te laat weet dat hy gaan om te sterf, om hom te laat weet dat hy verloor het en hy was die wenner. Haar sien die hotel vrees, frustrasie en angs op sy gesig, maar het besluit om nie te. Dit was klein, onprofessioneel, en te gevaarlik. Hy sal nooit weet nie, hy het nie die tyd. Die emoe haak die wingerdstok oor haar kop, gekruis agter haar nek, trek die vlees in haar ego, en uitgeoefen al sy krag.
  
  
  
  Hy het die helfte van het opgestaan uit sy stoel, sy vingers krap aan die verwurg wingerdstok wat het reeds verdwyn in die sagte vleis van die ego se nek.
  
  
  
  Dit sterf. Ego gooi haar gesig af op'n stoel. Dan hoor hy'n geraas en kyk op. Luitenant-Seok Tan was wat deur die oorhangende bedrag van die aas. 'n sekonde later, het hy streef en gooi die bajonet.
  
  
  
  As gevolg van die swak beligting, dit was gegooi te hoog is. Die bajonet gevang die emu in die keel, net onder die ken. Dit sal vernietig die oorspronklike ego stembande, maar die metode het nie die dood van die ego vinnig genoeg nie. Hy steier op sy knieë, pluk aan sy keel met die een hand. Die ander was vroetel met'n selfoonsakkie pistool.
  
  
  
  Haar buk af om hom, sy ego geskop sy kaal voet in die gesig en gryp sy kop. Die bajonet hanteer het haar en sny die meeste van die emoe se kop. Bloed spuit uit, oorstromings my, Paulus, en ego. Sy sou nie daarvan gehou, maar dit was te laat. Die ape is nog steeds pret. Die tent se aas bestuurder gly dit terug in plek, en stel om te werk. Ek het net twee minute voor ek weer onderbreek.
  
  
  
  Ek opgetel het my dinge uit die stoel, alles wat ek nodig het. Luger, stilet, kompas, en die boek wat Lim Zhang geskryf het in. Hawke sou wou hê dat.
  
  
  
  Seok Tan sit op haar ballet pantoffels. Hulle was te klein vir my, maar ek sny dit met'n ih bajonet. Na dat, alles het goed gegaan. Ek was nie van plan om te gaan kaalvoet in die oerwoud.
  
  
  
  'n Kobra sou uitgevoer het haar. Ek het'n plan, en dit was absoluut ernstig. Hierdie kind hoer sal getoon word in die openbaar in die sentrale plein van Koela Loempoer. Van die kursus, haar dagdroom en laat haar verbeelding hardloop wild, maar op daardie oomblik het sy was reeds onberispelik ontstelde met moegheid en nie meer gedink so logies. Dit het gelyk soos'n goeie idee op die oomblik.
  
  
  
  Die ape het weer stil. Tyd om te benadering. Gooi hy die Kobra se liggaam oor sy skouer en stap deur die kraak in die duisternis. Die maan was weer verdwyn, en dit was goed met my. Ek het daarin geslaag om uit te kry deur middel van die kampe. Dan was dit regtig moeilik. Regtig moeilik. Ek het die lantern nou, maar dit sal'n lang tyd wees voor ek kan gebruik om dit veilig. Ek het om te loop deur die oerwoud in die nag. Vir die eerste lig sal hulle volg my. Met'n bietjie van die raaiwerk, God, en'n bietjie geluk, ek geslaag het deur middel van die buitenste ring van die wagte. Die gebergte verbreed, en die gebied het'n ware oerwoud, glad nie soos hierdie dun materiaal. 'n uur later, toe hy geloop het oor die vyf honderd meter, het hy gestop het om te kry om sy laers en maak'n plan. Hy het geweet daar was'n snelweg iewers aan die westekant. En hoe nader hy op hierdie hoofpad, die veiliger hy geword het. Die regering troepe patrolleer daar, en die partisane was onwaarskynlik om dit te hou.
  
  
  
  Maar hy het nie wil om te gesig diegene weermag troepe óf. Ek het nie veel dink van dit wanneer ek gedink Lim Jang eindig in'n openbare plek in Koela Lumpoer. Hulle het net het haar'n moordenaar. Dit moet gewees het stil vir'n rukkie. Die laaste ding wat die Maleisiese regering wou hê, was publisiteit.
  
  
  
  Haar lag. Hy kon dink die toeriste staar by die lyk en dan pak hul sakke so vinnig as wat hulle kon. Nee, dit het nie gewerk nie. Egter, ek nodig het bewys dat ek voltooi my missie. Na te dink oor dit, ek het'n ander idee. 'n bietjie barbaars, maar nog steeds'n goeie idee, en sy het net gevoel kwaad genoeg om dit af te trek.
  
  
  
  Wanneer haar gerus, haar sny'n paar meer wingerde en vasgebind die lyk met'n strop op sy rug, die verlaat van albei hande vry. Met die lamp in die een hand en die parang in die ander, hy stel af, wat voorheen gerig homself met die hulp van'n kompas. Ek het geweet ek sou nie hoef te bekommer oor'n moontlike jaag tot die volgende oggend. Daar was Maleisiërs daar, en hulle was te slim om te gaan deur middel van die oerwoud in die nag. Hy was net'n gewone Amerikaanse monnik wat nie weet enigiets.
  
  
  
  Tot my verbasing, sy goeie resultate behaal. Hy het'n lang stuk van die savanna die leiding van die strand en het die voordeel van dit. Sodra'n luiperd grom in die buurt, maar ek het nie omgegee nie. Niks regtig pla my nie, maar my moegheid. Sy uitgeput. Ek sweet en struikel, val van tyd tot tyd, vloek vir myself nie bomenslike.
  
  
  
  Die oop area geëindig toe hy uiteindelik bereik die rant. Van die top van die hele hotel, en dan af in die oerwoud weer. Ek laat die lus van Cobra wingerdstok afgly my skouers en op die grond val. Dan hare, loer uit agter die bome na die weste. Natuurlik, ek het om te gaan af in hierdie oerwoud om weg te steek en vind uit wat om te doen. Ek nodig het om die geld en een of ander manier te kry om hierdie land.
  
  
  
  Die maan verdwyn weer, en verder wes, ek het die hoofligte kom op. 'n paar van die enkele vuurtorings stygende en dalende, te breek deur middel van die nag soos geel vuurtorings. Die belangrikste pad. Sommige planter kom terug om sy klub en hoof van die huis, of'n vragmotor vol van die werkers, of miskien'n regering patrollie. Hy het voortgegaan om te kyk hoe dit tot Brylev uitgegaan. Hierdie pad was ten minste drie myl na die weste. Nie'n baie gelukkige stroom as gevolg van die oerwoud en die omstandighede waarin dit self gevind, maar, nietemin, dit was groot pret.
  
  
  
  Hy opgetel het haar liggaam, hang dit op sy terug, en gaan af. Die oerwoud is baie dig, en ek het die gevoel dat ek was uiteindelik veilig van partizan. Hulle sou nooit gevang het my in hierdie gemors, selfs as hulle het dit gewaag om naby aan die pad. Dit lyk vir haar dat hulle sou verwar word, ontmoedig, en nie in staat is om effektief te werk. Dit was'n liggaam sonder'n kop.
  
  
  
  Nou dat die doel hang op my skouers.
  
  
  
  Ek loer na die horlosie Cobra my gegee het om te kyk op die presiese oomblik van my dood. Dit was na drie uur. Dit sal daglig weer in'n uur, en ek kan nie gaan soos hierdie. Die eerste geskikte plek waar sy langs die pad ontmoet het, was haar gebruik as'n stoel rus staan. . Haar liggaam laat val en in duie gestort. Hy gebruik sy liggaam as'n kussing en aan die slaap geraak.
  
  
  
  Selfs voor ek my oë oopgemaak, hare was om te weet hy was daar. Ek kon voel hom op soek na my. Hy was omtrent vier meter van my af weg, en staar stip na my. Die tube het hy gehou oop te maak in die voorkant van my, was ses voet lank, en hy het dit'n paar duim weg van die rta. Die eerste strale van die son val op sy klein, gedraai liggaam. Ego se oë geflits na my met'n rooierige lig. Ek het nie beweeg nie. Hy was nie eens bang vir haar en aanvaar dit. Doen wat hy aan haar gedoen het, kom hier en sterf as gevolg van'n vergiftigde pyl. Dit is fokken snaaks.
  
  
  
  Hy was op soek na my. Hy kyk na hom. Nog nooit gesien dat'n oerwoud dwerg voor. Gewoonlik sal jy nie sien ih óf. Net handleiding kinders, maar hulle is gevind in seldsame medisinale kinders. Hierdie een het nie kyk mak op alle. En tog was hy daar staan, kyk, maar hy het nie my vermoor nie. Ek het gedink oor dit vinnig. Miskien is dit was nie mak nie, maar miskien was dit nie heeltemal wild nie. Miskien het hy wil om Blankes en Maleisiërs voor, so hy was nie bang vir my.
  
  
  
  Hy was baie versigtig wees. Hy glimlag op haar sonder om te beweeg sy hande. Toe sy vertel dat haar moet absurd wees, soos'n maitre d'bied'n plek om te Aristoteles Onassis.
  
  
  
  Tabby, " sê ek. Hallo. As hy nie praat Asiër, sal ek probleme het, want ek praat nie Semang. Hy het nie antwoord nie, maar ek het gedink ek het hom gesien hoe hy skud sy kop vir'n oomblik. Die ontvanger verhuis, te, byna teen haar mond.
  
  
  
  Ek geteisterd my brein. Aangesien ons nie veel gevorder verder. Op daardie oomblik, het hy gevoel'n gedreun in die maag en baie stadig beweeg sy hand en wys na sy lewe.
  
  
  
  "Makan?"
  
  
  
  Nou is hy het sy kop geskud. Hy het nie wil hê om te eet, of nie wil hê sy ale, of nie wil my om te eet. Hy het voortgegaan om te staar, en ek was nie by al gerusgestel. Haar gehou kalm en staar in die rumatiek, amper nie dink dat my doel wotum-wotum sou bars. Dit was swart soos steenkool, en dit was naak behalwe vir'n klein stukkie van vierkante bas wat die ego van die geslagsdele. Hy was skaars vyf meter hoog, met gespierde arms en bene en'n koeël-vormige naeltjie. Ego se hare was soos swart staal wol. Hy het'n plat gesig, 'n wye, plat neus en dik lippe. 'n wingerd hou van'n stukkie van die bas, hy het'n tydelike mes en'n sakkie vir sy gifpyle.
  
  
  
  Ons diplomatieke betrekkinge oorreed het weer. Hy het probeer om te kry ih om weer te beweeg.
  
  
  
  Hy was baie versigtig en wys na homself. - "Nick. Nick.
  
  
  
  Hy het opgekyk. Hy wys na dit. "Apa temas?"
  
  
  
  "Sien julle later," het hy gesê. .
  
  
  
  Hy laat sak sy blowgun en wys na homself, herhaal: "Bye."
  
  
  
  Dan het hy gesê: "Damn die maat."
  
  
  
  Sweet deurdrenk my oë, maar ek het nie durf waag vee my ego weg. Ego het vir haar die mees opregte glimlag, nooit om sy oë af Ego blowgun.
  
  
  
  "Het jy engels praat, Tota?" Americanics?
  
  
  
  Hy glimlag na my. "Neem die maat, goed praat."
  
  
  
  "Totdat," sê ek,"jy maak my fokken gelukkig."
  
  
  
  Hy het'n stap in die rigting van my en wys na die Kobra se liggaam. "Dood te maak jy?"
  
  
  
  Hy knik vir haar. "Damn dit."
  
  
  
  Hy sit sy hande om sy keel, druk af, en draai sy kop na die kant. 'Doodmaak? Die regering dood vir die moord. Te damn sleg, al is.
  
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. Daar was geen punt in om dit te emu.
  
  
  
  "Jy sal nie doodslaan nie die regering. Hulle het nie vang dit. Jy het my gehelp. Verstaan? Jy het my gehelp.'
  
  
  
  Hy hou sy hand uit. Hy verstaan.
  
  
  
  "Gee?'
  
  
  
  Sy het opgestaan. Hy kyk na my versigtig. Hy het sy pistool gordel en laat val dit. Ek het alles in slow motion. Hy wys na die voorwerpe op die vloer.
  
  
  
  "Ek gee dit aan jou. Jy het dit. '
  
  
  
  Hy tree vorentoe'n paar meter van my af weg. Hy het nie kyk beïndruk. Dan sien hy die horlosie op my pols, glimlag, en wys na dit.
  
  
  
  "Ek weet damn goed."
  
  
  
  Hy het haar kyk en het dit aan Em. Sonder lag en baie ernstig ondersoek word. Dan is hy gehoorsaam. Hy het sy beursie en gee my iets. Gee'n bietjie, neem'n bietjie. Quid pro quo. Ek het ook nodig het om te kry'n oomblik.
  
  
  
  Dit was'n rebound. Herstel van verslete glas. God het geweet waar hy het dit uit.
  
  
  
  Totdat glimlag na my. Hy glimlag by Thoth. Ons was vriende.
  
  
  
  Hy het gewys op die liggaam. - 'Doen?"
  
  
  
  Dit het my byna die helfte van'n uur om te verduidelik aan die emu wat ek wou. Tydens die benoudheid van die maak van die ego stamp in die ego se harige kop, het sy geleer dat die ego was eens gebruik is as arbeid op'n plantasie. Dan het hy weer af en begin dwaal, maar iewers diep in die oerwoud hy het'n vrou en'n paar vriende wat hom ondersteun deur die moeilike tye. Swart pigmeë soos hom.
  
  
  
  Ten slotte, ons het'n deal gevolgtrekking. Hom en haar. Hy sal my help. Hy sal vertrou my met die geld emu haar belowe. As'n voormalige rubber werker, hy het geweet dat die waarde van geld.
  
  
  
  Ek dink nie hy ten volle ooreengekom met my planne vir die lyk, maar in die einde, hy knik en sê: "Neem die maat, jy kan dit hanteer. Die man weet damn goed hy kan. Is jy betaal?"'
  
  
  
  "Sy huil.'- Ek wonder wat hulle sou sê in BYL as hulle het dit gesien in die lys van die ontvangers van die geld.
  
  
  
  Dan gooi hy die blowgun oor sy skouer en wat'n geboë duim. "Sal jy kom na my toe, Nick? Damn dit.'
  
  
  
  "Neem die maat," sê ek.
  
  
  
  -
  
  
  
  Hawk was besig om my te irriteer. Emu het aan haar gegee is'n volle mondelinge verslag, en nou emu verduidelik aan haar sy teorie oor goud slange wat blyk te wees platinum.
  
  
  
  "Dit kan nooit bewys word," sê ek, " maar ek dink wanneer ander mense het oor hierdie ou slang tempel, hulle geverf hierdie slange goud, want hulle het nie verstaan wat platinum was, jy weet. Hulle het nie geweet dat die ego is'n waarde. Hulle verstaan goud, sodat hulle geverf hierdie slange. So het die Japs mislei het, totdat hulle, wat gesteel het die draak in die duikboot, weet nie wat dit is op die dell self. Dan het hulle besluit om dit te hou vir hulself. Hulle het geweet dat die oorlog verlore was, en hulle wou'n nuwe lewe te begin in Japan. Almal is van die bevelvoerder aan die laagste rang moet betrokke wees in'n spesiale operasie. Smelt hulle die materiaal en draai die ego in'n fopspeen torpedo. Nie'n slegte truuk. Maar die vliegtuig aangekom het en gesink ih."
  
  
  
  Hawk gekou op sy sigaar en kyk na my. Hy was nie in'n baie goeie bui. Hy het die sigaar om die hoek van die rta en het gesê: "ek sal seker maak dat die Maleisiese regering is op die hoogte van die ih skat in die verloop van tyd."
  
  
  
  Sperwer was regtig nie baie geïnteresseerd in die platinum torpedo en my teorieë oor dit.
  
  
  
  Hy steek haar'n sigaret met'n goue houer, en Stahl gewag het. Die klein kantoor was stil. Die enigste geluide is die merk van die Wes-Unie sentry, kreun, en die gedempte gekletter van Della Fonda se tikmasjien in die ander kamer.
  
  
  
  "Waar is dit in die saal?'.
  
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. My arm is seer. Ek was geteister deur ligamente. Ek staan op, gooi en verbind in tien plekke. My gesig was amper terug na normaal. Ek gaan na die tandarts môre om my tande sit in die plek.
  
  
  
  Hawk gryns en wys sy nuwe sigaar by my. "Is jy seker jy is...'
  
  
  
  Hierdie ou man weet ek is nie'n leuenaar. Egter, emu gevind dat dit'n bietjie moeilik om te glo. Dit het my verras. Hoekom? Hy weet dat ek nie lieg nie. Hy knik vir haar. "Ek is seker, Tuan. Soos ek gesê het, haar naam is ego lugpos oor Kuala Lumpur.
  
  
  
  "Hoekom die hel is hy nie hier nie?" Genoeg tyd geslaag het.
  
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Kan vertraag word in gestuur.
  
  
  hierdie
  
  
  Jy weet hoe swak van hierdie post werk hierdie dae ." Hawk stoot sy stoel terug en stut sy voete op die stoel. Een skoen het'n gat in dit.
  
  
  
  Hy vryf oor sy seningrige nek en het gesê: "ek is nog nie seker ek glo jy, Nick. Aan die ander kant, miskien. Dit is mal, maar ek weet jy kan dit doen."
  
  
  
  "En haar, het dit gedoen."
  
  
  
  Hy het na my gekyk. "Hoekom?'
  
  
  
  "Baie gerieflik," sê ek. "Klein, direkte, relevante en absoluut onweerlegbare bewyse."
  
  
  
  Die ou baas sug en kyk op na die plafon. Hy het sy kop geskud. "Soms, my seun, ek bewonder jou."
  
  
  
  "Soms,"sê ek," ek bewonder myself ook."
  
  
  
  Dan Della Voorraad het gekom. Sy was die uitvoering van'n klein bondeltjie. Sy oorhandig dit aan Hawke en gewag. Die ou man gluur Nah en beduie in die rigting van die deur. Uit, Della. Dit is nie vir jou delikate oë."
  
  
  
  Sy snuif die lug en links. Sy het die deur oop. Hy gesluit het, en toe hy terug na die stasie, Smous het reeds geopen en die sak en was op soek na die klein kop. Hy kyk oor die Ego se skouer. Lim Jang se gesig was heeltemal verminder in grootte. Het hy nog steeds lyk soos'n professor, maar hy was'n baie klein professor nou.
  
  
  
  Haar, tik op die koppe. "Goeie werk, is dit nie?"
  
  
  
  Hawk gryns en draai die ding oor. "Ek sal dit uit te brei en stuur dit aan Dato Ismail bin Rahman. Dit gee die siel ego'n rus."
  
  
  
  Hy knik vir haar. "Ja, en uiteindelik sal ons'n baie informele dankie dat jy van die Maleisiese regering. Ten minste die reis-industrie is nou weer veilig. Nuwe lenings sal verskyn. Jy kan ook sê Dato... "ek het my stem rof, want ek het gevoel dat die manier..." Jy kan ook vertel van die emu nie om twee mense in die dieselfde geval volgende keer. Dat ego grap koste van die lewe van'n goeie wiskunde groot ."
  
  
  
  "Ek sal beslis nie sê dat," Hawke gesê. Hy kyk na my vir'n oomblik. Daar was'n wenk van plesier in sy donker ou oë, en'n wenk van woede. "Hierdie Maleisiërs nou skuld my iets, en jy weet nooit wanneer dit dalk handig te pas kom."
  
  
  
  "Nee,"sê ek," jy weet nooit."
  
  
  
  Hawk rus sy kop op die stapel van papier soos'n paperweight.
  
  
  
  "Dra'n paar van die horing-bril wanneer jy neem hierdie foto," sê ek. "Dit maak die ooreenkoms selfs beter, meer realisties." Hawk kyk dreigende. Gewoonlik, 'n emoe-nie soos onvanpas pret, tensy, natuurlik, hy is uitstorting van sy ego.
  
  
  
  Haar, tot'n einde gekom het. "Okay, ek het'n afspraak. Totsiens, baas." Ek sal verslag aan haar soos gewoonlik, en ...
  
  
  
  "Wag'n minuut," het hy gesê.
  
  
  
  Haar omgedraai. Hy het opgetel'n boek uit die stoel en was blaai deur dit. "Ek het'n bietjie navorsing op Malacca," het hy gesê, " maar dit beteken nie iets sê oor die sny van die waarde van'n aanval vaardigheid. Sarawak gebruik word om oorvloed jagters, maar nou is ih die netto. Verder, hulle het nie krimp hul koppe. So, in wat ... '
  
  
  
  Haar stadig emu glimlag.
  
  
  
  "Jy nodig het om te grawe rond," sê ek. "Dit is ongelooflik wat jy vind wanneer jy grawe'n bietjie rond. Good-bye, Mnr Hawke."
  
  
  
  "Hello daar. En bly uit Hong Kong vir'n rukkie ."
  
  
  
  Hy knik as hy loop uit die deur. "Ek sal dit doen.' Daar was geen punt in om hom te vertel ek is net terug om Hong Kong. Hy verduidelik die verskil in tyd deur te sê dat hy geweier het om twee dae in die hospitaal toe hy het net een. Ek het daarin geslaag om te gebruik mikrofone en sprekers vir'n paar'n se in Hong Kong.
  
  
  
  Hy het nie noem dit in sy verslag. Smous nie goedkeur van julle doodmaak van buite van missies.
  
  
  
  Ja, Freddie was daar toe haar man aangekom. En sy was gereed. Intens, in elk geval. Ek het nie dit wil hê soveel as wat ek gedink het ek sou. Haar gedagte gehou te dink oor die Stad en die See. Meestal na die Stad. Soms, selfs wanneer sy was soen Freddie, sy kon nog hoor die Dorp en sê: "Totsiens, Tuan."
  
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  Oor die boek:
  
  
  
  
  
  
  
  Lim Zhang, 'n politieke adman die bynaam "Rooi Ballon", is weer aktief. Na sy onlangse nederlaag, hy is nou bedryf deur die Malacca oerwoud. Hierdie inligting koste Nick Carter $ 10,000. Maar hierdie probleem opgelos kan word.
  
  
  
  En dit neem Emu'n baie van seksuele poging om die nimfomaan minister se dogter om hom te vertel wat sy weet. Maar Carter is nog steeds in staat om van dit.
  
  
  
  Egter, wanneer hy is daarna gedwing om te kyk na een van die mees grusame teregstellings hy nog ooit gesien het, al wat hy weet is koud, doelgerigte wraak.
  
  
  
  En dit is presies wat die ontwykende Rooi Cobra het.
  
  
  
  Die slagoffer se ego naam is Nick Carter ...
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Shklovsky Lev
  
  Lewende Dood
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Lewende Dood
  
  
  Opgedra aan die mense van die Geheime Dienste van die Verenigde State van Amerika.
  
  
  1.
  
  
  Buckingham-Paleis en die voëls, mini-rompe en grootsheid, tradisie en Twiggy, Carnaby Sturt en die Koning se Ry. Dit is wat ek gesien het, die vreemde mengsel wat Londen vandag. Ek loop die strate van die Kolos op die Thames en het tot een gevolgtrekking. Die mini romp afkomstig van regoor Londen nie deur die kans, nie deur die kans, dit is nie'n dwaal wind van die mode. Afrikaans meisies het die bene en dye vir hierdie, en die belangrikste-'n gang. Ek ken haar, ek het al kyk na hulle die hele dag, met'n krimpvarkie met hulle, as ek aangekom by tem lughawe in die oggend en gevind dat Danny was nie tuis nie. Dit was nie tyd om dood te maak nie, so ek was die moord op tyd.
  
  
  Afrikaans meisies het die gang, die vermoë om te beïndruk. Hulle praat met hul voete. Hulle sê, " Hierdie pragtige bene, hulle is myne, en hulle kan joune wees as ek wil hê hulle moet wees." Op'n manier, sy kon nie help om te dink, die bene en dye was'n fisiese bevestiging van die Groot werk van die twintigste eeu vryhede. "Ek is'n Engelsman, sy vrye siel, en sy eie meester," hulle sou sê. "Ek het die reg om te dra'n kort romp, gaan waar ek wil, slaap met hema waar ek wil, damn, die koning, krone en gewone mense." Haar uitgeruil blik met een gratis-swaai, langbenig skoonheid, ee, mini-net bedek'n string van die vsa se swaai bietjie gat.
  
  
  Dit sal lekker wees, het hy vir homself gesê, as net sodra hy kan spandeer'n week in Londen sonder om op'n BYL opdrag. Dit is net dat die ou my, Nick Carter, nie die Agent N3, is werk. En hierdie reis was veronderstel om te maak my kyk verlangend na al die oop, reguit jong mense. Op hierdie reis, het ek gevoel soos'n eend in'n skietery gallery. Dit is hoekom haar stem het'n ekstra dag om te sien Denny, net om te vind dat sy nie die huis. Van die kursus, volgens Hawke, ek moet nie voel dat die pad, en ek kan eerlik nie ignoreer die ou jakkals se sesde sintuig. Ek het pretty damn goeie antennes, maar in vergelyking met die Hawk, hulle is streng kristal helder. Agter die steely blou oë en'n kalm, unflappable buite, daar is'n stel van antennas, klank filters, en bewus gemaak van reaktore dat'n interstellêre luister post sou beny. Let's face it, dit is wat maak Hawk die beste BYL uitvoerende gesag. Hy is uitgeslape, gevat, vindingryke en ongelooflike. Loop deur Trafalgar Square, ek het hierdie toneel weer in Hawke se kantoor by BYL hoofkwartier in Washington. Dit was net'n dag gelede, maar ek dink nie ek sal dit vergeet.
  
  
  Hawk onthou my met sy sagte, gemaklik uitdrukking, sy sagte benadering. Ons het saam gewerk het vir so baie jare dat dit moeilik was vir emoe te vind'n taktiek wat ek nie kon herken.
  
  
  "Die vrou het ons bron en het gesê dat Nah het iets baie belangrik, en sy sou net praat met die belangrikste agent van die BYL. Sy het gereël om die ingewikkelde vergadering prosedure wat ek jou vertel het."
  
  
  "Blykbaar, sy voel dat die gehoor is onder toesig," het hy voortgegaan. "Maar jy het geen idee wat dit kan wees. Dit kan selfs'n hoax."
  
  
  Hawke glimlag toegeeflik, sy glimlag vir my vertel dat haar pa het gedink hy het nie daaraan gedink nie. Sy glimlag by die rumatiek. Ek is nie'n kind, en hy het dit geweet.
  
  
  "Sy kan'n pre-agent vir iemand wat wil om te ontsnap, moontlik haar man, 'n bekende persoon," het hy voortgegaan. "Of miskien het sy haarself. Miskien het hulle het waardevolle inligting te verkoop. Sy kan selfs iemand wees wat wil om te werk vir ons, Hema-sy is in'n delikate posisie. Of, om eerlik te wees, dit kan verband hou met enige aantal van die dinge."
  
  
  Dit was toe dat haar stem het sy punt van sien, ek erken, met'n paar twyfel.
  
  
  "Wat as dit is'n slim wapen om dood te maak die beste BYL agente, veral my?" Ek het haar gevra. Hawk was stil vir'n lang tyd. Ten slotte, hy geskei van sy lippe en kommentaar. Geniet emoe se ego-gedrewe onwrikbare eerlikheid in Nieu-Engeland, selfs wanneer dit was pynlik.
  
  
  "Dit is moontlik. Ek het om dit te erken, " het hy gesê. "Maar ek dink nie dit is waarskynlik. Ons bron het altyd die mees betroubare. Ons het om te begin met die aanname dat die vrou kan gee vir ons iets baie waardevol en gevra vir'n vergadering."
  
  
  Ek wag vir hom om my te gooi'n bal. Wat hy gedoen het.
  
  
  "Maar as wat jy dink is waar, Nick," het hy gesê, " dan is dit nog meer belangrik dat jy begin om die grondslag onmiddellik."
  
  
  Hy glimlag, so damn tevrede met homself dat ek het om te breek in'n glimlag met hom. So hier is ek, gestrand in'n prettige Londen dorp op wat kan'n hoax, 'n baie belangrike vergadering vir die Amerikas, of'n dood trap. Ek was nog leun die rigting van die laasgenoemde en verwag om verkeerd te wees in hierdie geval. Egter, ek was nie te gelukkig. Denny se afwesigheid vir die hele dag nadat ek daarin geslaag om te kom'n volle dag vroeër was meer as teleurstellend. Denny Robertson was meer as'n geheue. Dit was'n spesiale bladsy oor die verlede. Ons het'n paar jaar gelede, toe sy was'n baie jonger as wat sy gedink het. Dit was onmiddellik voor die hand liggend dat sy nie soos hulle.
  
  
  
  
  
  dit sal voldoen aan en draai in'n geheue. Dit is nie omring deur diegene wat maklik toeganklik is vir vroue. Ek het altyd vas oortuig dat die meisies, meisies wat lief is ware liefde, wag op die heining, het geen plek in die lewe van'n internasionale agent. Meisies, anders as wat, dit oorweeg om'n hel van'n groot plek. Hulle was die beste vervloek pad te vee al die deformiteite, die smaak van die dood, die indrukke van die hel wat omring hierdie geval. Maar Denny Robertson was anders as almal anders. Nie dat sy kon my verander my gedagtes oor die meisies se plek in my lewe, of dat sy het probeer, maar sy het my in'n manier wat geen ander meisie het nog ooit daarin geslaag. Soos ek sê, sy was waarskynlik'n baie jonger as wat ek gedink het. Ek het ontdek dit die aand het ons liefde gemaak. Sy weet ook hoe talentvolle sy is deur die natuur. 'n dag later, ek onthou, en na'n kort pouse, ons was albei links soos twee musiek liefhebbers wat het net gehoor die helfte van'n simfonie. Hulle is albei desperaat om te hoor die ander helfte.
  
  
  Die lys van die meisies wat ek graag wat ek wil haar verlaat vir een of ander rede was'n hele bladsy lank. Kort breek is'n integrale deel van my lewe. En'n paar, natuurlik, bly in die geheue langer as die ander, elkeen vir sy eie redes. Maar dit was eers met Danny Robertson dat sy voel die onvoltooide simfonie-sindroom, die gevoel van die behoefte om terug te kom. Dit is nie soos ons het'n idilliese verhouding. 'n paar keer sy het my van alle vorme van name, en haar temperament en jaloesie ooreenstem. In die briewe wat sy geskryf het vir my met hulle fretten twee of drie keer'n jaar, sy was nog nooit sentimenteel, nooit enigiets nie, maar'n vriend. Maar sy sit in woorde'n eggo van wat ek gevoel het. Sy kon nooit vergeet dat die nag, of my. Alles wat was sekondêr tot hulle'n krimpvarkie vir nah, skryf sy in'n brief. Ek het haar in my gedagtes se oog in haar delikate, delikate handskrif.
  
  
  Wanneer is jy gaan om my weer te sien, Nick?" Hoekom is so'n onvergeetlike absolute vrot mense soos jy? Let asseblief probeer om dit. Ek weet dit sal net in die verbygaan, en ek sal geen twyfel wees verskriklik kwaad vir iets anders, maar probeer dit. Wie weet, miskien het jy verbeter en Stahl is'n baie mooi man.
  
  
  Ek het probeer om dit'n paar keer, en ons het altyd verlore raak. Denny is nie om mense wat sit en staar in die ruimte. Sy was'n tipiese Engelse, wat op'n baie van geld en alles wat jy kan koop. Private skole, ballet kursusse, perdry akademies en top Britse here as begelei. Maar nee wat ook dinge wat geld nie kan koop nie - opvoeding, eerlikheid, intelligensie. Denny voel reg by die huis in'n mini-romp, pov, of aand rok - 'n prestasie paar meisies kan trek. Die uitgesproke, uitgesproke Britse meisies wat onbeskaamd het belangstelling in my as die mimmo geslaag deur kon nie geweet het dat ih se kanse is selfs laer as gevolg van hierdie herinneringe. Hy het die telefoon stand en genoem Denny weer. Ek het tot twee uur in die oggend om te wag vir'n oproep, die eerste stap in die kommunikasie-proses. Dit sou gewees het baie lekkerder as Denny was met haar. Hierdie tyd van die telefoon was beantwoord deur'n stem wat oop die sluise van die geheue.
  
  
  "Ek glo dit nie!" het sy snak na asem oor die telefoon.
  
  
  "Glo my," sê ek. "Ek is op die Gor Hotel, maar ek is net verby deur. Ek het gedink ons kan ontmoet in'n paar uur."
  
  
  "Gaan na die hel!" het sy gesweer. Denny kon sweer soos'n Grenadier wag en maak dit klink vreeslik reg. "Ek is met'n dans aandete wat sy veronderstel is om by te woon - by die skool waar ek haar leer."
  
  
  "Is jy'n skool juffrou nou?"
  
  
  "Dit is'n ry skool," het sy gesê vinnig, " maar ek sal sluip uit die vroeë-soos ble lekke deur tien."
  
  
  "Wonderlik," sê ek. "Ek sal wag in my kamer."
  
  
  "Nick!" het sy gevra, en bygevoeg haastig, " Hoe is jy?
  
  
  "Ek het verander," het ek gelag. "Ek is ouer, meer volwasse. Sy dieselfde oulik man wat jy skryf oor. Is dit nie wat jy wil hê?"
  
  
  "Ek is nie seker nie," het sy gesê ingedagte. "Buitendien, ek glo nie jy. O, Nick, dit sal so lekker wees om jou weer te sien. Vanaand by tien."
  
  
  Ek stap uit die telefoon stand en het net'n lang, koninklike meisie met donker rooi hare, bruin soos sy altyd het dit genoem, en'n romerige perske gelaatskleur. Ek het openlik vir aandete by'n lekker restaurant, en alhoewel ek nie regtig soos om te eet alleen, ek is deeglik geniet die ete. Miskien omdat ek was nie alleen nie. Denny en die herinneringe van haar was byna'n fisiese teenwoordigheid. Dit is'n verdomde goeie ete, ook: prei haan, gebraaide beesvleis ribbes met Yorkshire-poeding, en goeie brandewyn. Hy gaan terug na sy kamer, uitgestrek op die bed, en hersien kortliks die kontak prosedures om te volg later in die nag.
  
  
  Die vrou was veronderstel om my te bel op twee in die oggend en die gebruik van'n identifikasie-kode wat sy het met haarself. Sodra dit is opgeklaar, sy sal gee my verdere instruksies oor waar om haar te ontmoet. Die brandewyn is nog met my, en ek het my oë toegemaak. Ek dink dat gedurende die dag het sy gaan beter as wat ek verwag het, want ek het aan die slaap byna onmiddellik. Vir my, dit is die enigste oordrag van die oproep. Onmiddellik skrams op sy horlosie, het hy gesien dat dit was tien uur in Rivne.
  
  
  
  
  
  
  Ek het geantwoord, wag vir Denny se stem. Dit was'n meisie, maar beslis nie Denny. In werklikheid, vir almal wat verwag Denny se presiese, foutlose engels, die stem was'n onbeskofte skok vir die oor - 'n plat, ietwat nasale, kenmerkende dialek dat sy weet as'n Liverpool aksent. Dele sê dat'n Engelsman se aksent toon veel meer as die deel van die land wat hulle oorspronklik uit; dit is'n redelik akkurate gids tot die ego, onderwys, sosiale en ekonomiese onderwys. In die helfte van'n dosyn woorde van my, die inbeller het haarself as wat die Britse noem'n werk-klas meisie, of miskien hema iets anders.
  
  
  "Mnr Carter?" Die stem het gesê huiwerig. "Kan jy gaan na die voorportaal? Planne het verander."
  
  
  "Wat is jou planne?" Ek het haar gevra, my natuurlik verdagte natuur kom na vore.
  
  
  "Planne vir jou vergadering," het sy gesê. "Sy is hier in die voorportaal. Kan jy kom af?" Tyd is belangrik."
  
  
  "Wie is jy?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Dit maak nie saak nie," het sy gesê. "My naam is Vicki. Ek was gestuur om jou te neem na'n nuwe vergadering punt. Asseblief, kom af."
  
  
  Ek het ingestem om te gaan ondertoe en het haar nog steeds staan deur die selfoon, 'n klein figuur met ronde borste, 'n vals blond, sexy vorm onder'n te stywe rooi rok. Nah het'n ronde, jong gesig, en ek raai dat hey kon gewees het nie meer as een-en-twintig. Haar ronde borste was selfs hoër en veelsydige te danke aan die platform bra, wat trek die rok byna tot sy limiet. Onder die make-up en verf, was daar'n verborge scrupulousness dit kan nie weggesteek word nie. Haar hande vroetel met'n klein, blink leer beursie. Hulle het nie gedink haar vulgêre. Sy het net lyk redelik goed, wat is nie ongewoon vir baie meisies. Ek het die manier waarop haar blou oë kyk na my, die onwillekeurige goedkeuring in haar blik.
  
  
  "Wat is al hierdie oor, Vicki?" Hey glimlag op haar.
  
  
  "Ek weet nie iets," het sy gesê. "Al wat ek weet is dat ek sal neem jy iewers, en ek was vertel om jou te vertel dat die planne het verander. Ek was vertel dat jy sal verstaan."
  
  
  Ek het dit oor in my gedagtes en het tot een gevolgtrekking. Dit was al die vreemde van die begin af, in misterie gehul en onsekerheid. Niemand het geweet wat, hoekom, of wat. Die beplanning veranderinge inpas in die prentjie. Om dit te toets weer, ay gooi dit na'n ander een.
  
  
  "'n vrou het julle gestuur?" Ek het gevra skerp.
  
  
  "'n man," sê sy huiwerig. Hy het haar'n deurdagte kyk, wat sy het nie reageer op.
  
  
  "Dit is al wat ek weet, liewe," het sy gesê met'n wenk van uittarting. Hey vertrou haar. Sy was'n boodskapper. Wie is agter hierdie het nie sê enigiets, ander as direkte kommentaar.
  
  
  "Okay, pop," sê ek, neem haar hand. "Ek sal gaan met jou. Ek wil net om te stop deur die stoele vir'n tweede."
  
  
  Ek was oor om te laat'n nota vir Denny, maar voor ons by die balie, het ek gesien het Denny kom in, op soek stralende in'n wit satyn aand rok en'n ryk rooi fluweel-kaap. Sy sien my die oomblik ee haar gesien het, en ek het haar bruin oë kyk na Vicki, wat staan langs my. Haar dun-rand lippe strenger en haar oë vernou. Haar, sien haar woede skyrocket. Dit is altyd gebeur onmiddellik, en hy het om te erken dat dit lyk soos hare en gaan op'n datum met Vicki.
  
  
  "Ek kan verduidelik," ek het gesê, probeer om te verhoed dat die ontploffing. "Ek sal bel jy môre en verduidelik alles aan julle."
  
  
  Sy het gestop openhartige in die voorkant van ons, en haar oë geflits as sy kyk na my. Ek het gesien dat agter die woede was van die pyn.
  
  
  "Ek is seker dat jy sal kom met iets absoluut briljant deur dan," het sy gesê, om haar woorde koue oor. Sy het altyd lyk so pragtig wanneer sy was kwaad. "Maar moenie bel nie, want ek sal nie luister nie. Maar ek sien jy het nie'n bietjie verander. Jy is nog steeds dat die kat op twee bene."
  
  
  Hey genoem na haar, maar sy was reeds loop uit die deur na die gee my een van die lyk ek dalk weet. Hy kyk op Vicki en vervloek innerlik. Daar was geen vrae oor wat ek wou doen, en daar was geen vrae oor wat ek moet doen. Hy stoot die klein blond deur die deur, merk die vlietende uitdrukking van die skelm, bitchy plesier wat gewys het op haar gesig. Alhoewel sy nie regtig iets te doen met die mistel, het sy net graag die rol van om beter aan die ander vrou. Dit was'n refleks-aksie gebou in die vroulike liggaam.
  
  
  "Is sy het jou voël?" het sy gesê met doelbewuste vriendelikheid. "Ek dink," hey, hierdie is'n bietjie problematies.'
  
  
  "Sy is nie my voël," sê ek rofweg. "Sy is nog steeds die ou. Waar is jou kar?"
  
  
  Sy wys na'n klein motor geparkeer op die sypaadjie, en ek gly in langs dit, voel soos ek kan onderdruk dit.
  
  
  "My God," Vicki uitgeroep, en kyk na my. "Jy neem so veel ruimte." Daar was'n aanduiding van belangstelling in haar oë weer, 'n kyk wat het gesê dat onder verskillende toestande, op'n ander tyd, in'n ander plek, sy sou gewees het meer as vriendelik. Hy gaan sit in stilte, kyk na Londen gaan deur. Sy gery het langs Victoria Embankment, deur middel van die sentrum van die stad, mimmo Billingsgate Mark en die ou Toring.
  
  
  
  
  
  
  
  Hare was woede en verbied. Sy ignoreer haar rok, wat sit op Nah se skoot. Ee bene, effens korter kalwers en dik dye, sal kort en gesette in vyf jaar of meer. Selfs nou, hulle is jonk genoeg en hard genoeg om te straal rou seksualiteit. Terwyl ons ry, sy geïnstalleer hier is'n paar meer vrae, net om te sien wat hulle kan veroorsaak.
  
  
  "Haar onderwys vir die vergadering nou?" Ek vra terloops.
  
  
  "God, jy is die aanhoudende," het sy gesê vurig. "Ek het jou gesê ek weet nie enigiets op alle, en dit is die hele punt."
  
  
  "Jy is'n bietjie senuweeagtig, is jy nie, Vicki?" Haar lag.
  
  
  "Wat as?" "Nee," het sy gesê. "Ek is net besig met my werk, stem, en dit is dit. Vra my'n hel van'n baie van die vrae is nie van plan om te help nie."
  
  
  Sy draai die Sunbeam om as ons het gekom om'n groot teken wat lees " Royal Albert Hawe." Sy het'n klein motor in die smal strate langs die eerste afdeling van die paneel, strate wat daartoe gelei het dat te mimmo pakhuise, rye van kratte, bale, en skepe verlig deur die lig wat verlig die nag se los. Londen se hawe, in teenstelling met ander hawe in die wêreld, het nie hardloop langs die Thames, maar bestaan uit vyf groot kunsmatige gebiede, ver van die riviere, en toeganklik is deur die smal gange. In hierdie groot komplekse, Londen kan gelyktydig ontvang meer as'n honderd oseaan liners en vrag skepe. Vicki die motor gery het deur gebiede gevul met lig en aktiwiteit, wat in'n donker, verlate en stil area. Die skepe vasgemeer daar was ewe stil en donker, dit is duidelik uit die vergadering. Ek voel'n waarskuwing koue kruip oor my, en die hare op die agterkant van my nek begin om te styg. Dit is'n seker teken van moeilikheid en gevaar. Daar was geen verduideliking vir hierdie. Noem dit'n ESP, 'n sesde sin, 'n ervaring, wat jy wil om dit te noem, maar dit was'n innerlike deel van my wat kon eenvoudig nie gerasionaliseer word. Ek was redelik damn gelukkig oor dit, moenie my verkeerd verstaan nie, maar van tyd tot tyd, selfs haar gewonder hoekom dit het gewerk so foutloos. Nou, byvoorbeeld, was daar geen rede vir dit om te begin tik. Dit was logies dat die beplande vergadering sal plaasvind in'n paar donker, afgeleë plek. Die hele besigheid was uit die aard van donker en geheimsinnig. Dit was te wagte, en tog het hy gevoel dat hierdie gevoel van dreigende gevaar, 'n voorgevoel dat dit is nou twaalf uur en al was nie goed nie. Wilhelmina, my Luger, het gevind dat dit, veilig weggesteek in sy skouer holster. Dit was gerusstellend. Langs my regter voorarm, in'n leer skede, 'n dun Hugo stilet bygevoeg vertroue.
  
  
  Vicki gestop die motor, kyk uit die venster, en in die duisternis het haar kou haar lippe senuweeagtig.
  
  
  "Dit is die plek," het sy gesê. "Pier 77". Aan die een kant, die donker romp van'n vrag skip opgedoem up, reuse in die nag. Op die teenoorgestelde kant van die paneel was'n lae, plat pakhuis. Die helfte van'n dosyn kratte en kratte gaan sit op die rand van die skip se romp.
  
  
  "Jy gaan eerste," sê ek. "Ek sal kom uit vir jou."
  
  
  "Haar?" het sy gesê in'n stem wat was beide skrikwekkend en uitdagende. "Nee, liewe. Sy sy werk gedoen. Ek sal nie kry uit van hier weer, om hierdie grillerige plek."
  
  
  "Jy is kom uit," sê ek, om my hand op die haai se rug. Sy het na my gekyk, en ek het gesien dat haar oë is rond en wyd met vrees. Wat sy gesien het in my bang haar meer. Sy het die deur oopgemaak en het uit, omkring die motor. Hy was opreg na haar, en hy het net regop langs haar toe die skote klap, twee, miskien drie. Hulle jaag verby my oor en druk die motor met'n slag. Vicki geskree, en hy gooi haar op die grond met hom. Ten spyte van haar skrik, het sy gesien die druk van onder'n motor. Haar lê nog steeds, gesig af. Dit gebeur te vinnig vir hom om te sien waar die skote vandaan kom, behalwe ek sal daarop let dat hulle kom uit verskillende rigtings. Net die feit dat ek het uit, omkring die motor langs Vicki, en saamgesmelt met die donker silhoeët van die motor, verhoed dat hulle uit te slaan my reg op die teiken. Hulle was reeds ver van nah. As ek probeer om te kry naby en loop, ek sal geskiet word in sekondes. Hy het voortgegaan om te lieg so stil soos'n lyk.
  
  
  'n minuut later, het sy gehoor shaggy nader, een paar van voetspore. Hulle was versigtig en bevoegde. Hare was'n geestelike heropbou van die bietjie wat hy kon haal rondom die plek. Die donker romp van die handelaar skip seil na my, net agter'n ry van die verpakking, kratte. Die ruig klink gestop, en'n hand bereik af te draai my oor. Natuurlik, daar sal'n geweer in die ander hand, sodat sy laat die emu rol my half slap oor, en dan, op sy hakke om die keistene van die hawe van bar, gooi hy homself in die rol, gryp die ego vir'n enkel met al die gewig van my liggaam. Ego se bene het uit en hy val op die top van my. Hy hoor die verslag van'n geweer en die hoë-opgeslaan geteem van'n koeël weerkaats die sypaadjie op kort afstand. Voordat hy kon kry om sy knieë, het hy bereik'n ry van die verpakking, kratte en
  
  
  
  
  
  
  
  Ek koes agter hulle. Hy hoor twee koeëls tref die kratte, en nou is hy het gesien dat daar twee meer mense staan op die teenoorgestelde punte van die paneel, drie in almal. Haar lowlander hurk agter die kratte en hardloop langs die paneel totdat hy naby die oprit wat gelei het tot die handelaar skip.
  
  
  Hy spring op die top van dit en gejaag, 'n donker vervaag teen die swart massa van die romp. Dit het hulle die helfte van'n minuut om te gaan met my, en dan hulle het haar'n slegte teiken. Ih die skote was mal en hy gespring om die dek. Hulle sou my spook, en ek het geweet dat dit, te. Hare was op'n donker boot. Hy kon gaan af in die water en hulle verberg. Hulle kon my nie vind nie daar nie, maar dit kan ook'n seker dood trap. Hy wil eerder bly in die oop, waar hy kon maneuver haar. Haar gehardloop na die brug en die bank pers lewe. Ek het nie te lank te wag voor drie donker figure het die loopplank en uit op die dek. Hulle het dadelik hul afsonderlike weë en my gedagtes van skiet ih aangeheg'n draad van ih om die skote. Hy kyk na een hoof in die stern, die ander in die boog. Die derde man begin die oprit na die brug. Hugo haar laat val in my hand lê. So gou As die ego teiken verskyn bo die boonste stap, sien hy my en begin in te samel sy hand met die geweer. Maar ego was wag vir haar, en Hugo gevlieg met dodelike spoed. Ek het hom dit hoor struikel as die stilet gesink diep in die emoe se nek. Hy het begin om te val agtertoe, maar ek was op my voete, gevang ego, en sleep hom na die brug. Hugo het dit geneem en het die trappe af na die hoof dek. Ek gaan sit en stap vorentoe. Die tweede man gesoek elke boom, dek lier, en fan. Ek het daarin geslaag om te kry naby genoeg aan hom dat toe hy my sien, ons is nie meer as ses voet uitmekaar. Ek duik, vang my ego, maar my doel van stilte het misluk. Hy het een skoot afgevuur, wat, alhoewel dit gemis het, was oorverdowend in die stil skip. Die impak klop Ego rug teen die dek piek, en sy hoor'n swaar dat seer meer as enigiets anders. Dit was groter as die ander, swaarder. Ek gryp vir my geweer, en wanneer dit gly af die penne, ons gebots het.
  
  
  Hy heerlik om my, sy hand druk teen my gesig. Hy draai om en swaai'n kort reg skop, net weiding Ego se kakebeen. Hy het probeer om te rol weg, maar ek het by hom gebly. Sy was gehoor nader deur shaggy. Hy gryp haar hand en draai om om uit te vind wat hy was so sterk soos'n bul. Em daarin geslaag om te trek weg van my, en ek het gevoel ego se hande op my keel. Haar ego bene hom in die lies, en hy laat gaan van my, snak na asem. Die ander het, maar hy het gehoop hy kon nie'n skoot op die twee donker figure wat sukkel op die dek. Haar gevoel ego se hande gryp my baadjie om my te trek weg van sy vriend. Emu laat haar, en toe het hy my opgetel, sy is gevang deur'n ander met'n skop wat gevang my vierkantig in die ego se kakebeen. Ek kon voel haar kakebeen strenger as hy het die bench press sonder om te beweeg. Draai terug en reik na die kant, ek het haar met my heup, en hy het gespartel. Hy het met'n geweer in sy hand, maar Wilhelmina was gereed. Sy blaf een keer, en hy het sywaarts oor die tjok.
  
  
  Dit is nie Stahl ih op soek na haar. Ek het geweet hulle sou nie openbaar nie. Hulle is professionele mense. Ih se zwijger en doeltreffende gedrag voorgestel hierdie. Dit was oor, en dit was al wat ek geken het. Wat ih gestuur, wat hulle was, en of hulle betrokke was in die oorspronklike BYL boodskap onbeantwoord gebly. Genoeg skote is afgevuur te trek Londen se bobbies of Thames om die Skotland Meter wat patrolleer die waterfront en die hawe. Hy begin af in die oprit toe hy sien'n klein figuur kom uit onder'n straal van sonlig. Haar, vergeet oor die klein Vicki in die stormloop van die gebeure. Wanneer haar, gery het na haar opgegaan, nah se enjin aan die brand, en die motor het in rat toe haar, ingegryp het, en draai die aansitter. Ek voel haar tande te sink in my pols. Dit seer, maar in plaas van trek weg, hy druk sy mond hare, trek haar kop terug. Sy laat gaan met'n geskreeu van die pyn, en sy was gegryp deur haar blonde hare gekleur en gestoot oor die sitplek. Sy was gehou deur ee se keel met die een hand, en haar oë begin te bult uit meer as uit vrees.
  
  
  "Moet my nie doodmaak nie," het sy gesmeek. "O, God, asseblief! Ek het nie geweet oor dit, ek ken haar nie!"
  
  
  "Wie is hulle?"
  
  
  "God damn dit, ek weet nie," het sy asem. "Dit is waar."
  
  
  Haar druk verhoog. Sy sou skree as wat sy kon. Al wat sy kon doen, was half-fluister die woorde.
  
  
  "Ek het net gedoen wat ek was betaal om dit te doen," het sy gesê. "Ek is wat jy vertel die waarheid, Yankee." Ek onthou haar gil van die skrik en die vlag van die uitvoering toe die eerste skote byna vermoor my. Haar liggaam ontspanne, sodat sy kon praat, en die woorde wat uit gekom het oor nah.
  
  
  "Hulle het nooit gesê iets soos dit sou gebeur. God, ek sweer aan jou, heuning. Hulle het my net geld en vertel my wat om te sê vir julle en waar te neem. Dit was die moeite werd om'n baie meer as haar kon verdien. per jaar. Hier, kyk, ek sal jou wys."
  
  
  Sy bereik vir haar beursie, maar vries wanneer my hand knyp haar
  
  
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Ek sal verstaan," ek grom. Ek het nie enige meer kanse met haar. Die klein beursie vervat geen wapens nie, maar'n stuk van wetsontwerpe. Hy oorhandig haar beursie. Sy was amper huil.
  
  
  "Ek kan nie draai dit af," het sy gesê. "Ek kon nie. Maar ek sou gedoen het as ek geweet het hulle van plan was om iets soos hierdie."
  
  
  Ek was nie seker oor die laaste een, maar dit maak nie saak nie. Sy was werklik bang, en nie net van my. Dit alles het haar bewe. Ek het haar gesien het, 'n baie goeie aktrises, maar kan jy sê die regte ding. In werklikheid, sy is wat ek het tot die gevolgtrekking gekom het vroeër, 'n bedrieër, 'n pion, 'n geslepe klein voël wat nie kon slaan vinnig sonder om te vra te veel vrae. Maar sy is gekontak een of ander manier, en sy het nie vertel my oor dit nie. Haar groot hand was geplaas op haar nek weer, en haar oë onmiddellik verbreed in vrees.
  
  
  "Hoe het jy aan hierdie mense?" Ek grom. "Nee praat, pop. Jy is op baie dun ys."
  
  
  "My kêrel het my," sê sy vinnig. "Ek werk by die Jolly Goeie Pub, en hy hang daar'n baie. Hy het vir my gesê dat ek kon'n klomp geld te maak deur te doen'n guns aan'n paar van die mense wat hy geken het."
  
  
  "Wat is die ego se naam? Jou kêrel."
  
  
  "Teddy. Teddy Renwell."
  
  
  "Dan moet ons gaan om te besoek jou kêrel Teddy," sê ek en kyk op my horlosie. Dit was net een uur. Ek het die tyd om te kry terug na die hotel. "Maar die eerste wat ek nodig het om iets te doen. Ek sal dit ry."
  
  
  Sy is veronderstel om te wees in haar kamer en wag vir twee uur. As die oproep nie plaasvind nie, kan dit beteken dat ek reg was al saam oor die hele ding'n lokval. Of dit kan beteken dat alles wat hulle aan ons, hulle het aan die vrou wat besig was om met die oorspronklike oproep. Maar as dit gekom het, was dit verdoem belangrik dat haar ego het dit.
  
  
  II
  
  
  Vicki sit rustig langs my as ek gery het haar klein motor deur die strate van Londen. Ek het opgemerk dat haar oë op my was'n mengsel van vrees en'n soort van opgehou bewondering. Na'n rukkie, dit begin om oop te maak.
  
  
  "Jy is'n bietjie uit van die spesies, in'n knippie, is jy nie?" het sy gesê. Hy het haar'n boodskap sonder antwoord.
  
  
  Sy was weer stil vir'n lang oomblik.
  
  
  "Wat gaan jy met my te doen?" "Wat is dit?" vra sy later.
  
  
  "Niks as jy die waarheid vertel," sê ek. "En ons sal weet dat wanneer ons besoek jou vriend. Maar totdat ek is seker van dat, ek sal hou jou uit die moeilikheid."
  
  
  Die stilte wat gevolg is. Haar, voel soos sy was besig om te besluit of om te gaan jy, hey, maklik, of probeer om af te breek. Sy het gehou skrams by my, en Nah het meer as genoeg straat wysheid om te lees die telling korrek. Daarbenewens, daar was genoeg slym in dit te gebruik wat ook al dit kan vir self-verdediging.
  
  
  "Ek is seker jy redelik goed op alles anders," het sy gesê, gee my'n skelm sywaarts oogopslag.
  
  
  "Miskien," het ek gesê. "Wil jy weet?" Twee kan speel met haar klein spel, wat die hel.
  
  
  "Ek kon," het sy gesê, onmiddellik gerusgestel dat ek sou geval het vir die aas. Haar gedagtes was so'n lae-graad wat ek was byna skaam.
  
  
  "Dit kan goed wees om te kyk na hierdie," sê ek. "Maar ek nodig het om te wag vir die oproep eerste."
  
  
  Sy leun terug, en hy voel die spanning dreineer weg van haar, seker dat sy verwerf het, 'n sekere mate van sekuriteit met die hulp van'n antieke vroulike wapen.
  
  
  Wanneer ons aangekom het by my hotel kamer, my horlosie sê vyf minute tot twee. Vicki gehoorsaam gaan sit op'n overstuffed stoel, my toelaat om te kry'n goeie blik op haar bene. By twee uur in die oggend, lui die telefoon in Rivne. Dit was'n vroulike stem weer, maar hierdie keer het die aksent wat vertel Smous was sterk, russies of Slawiese. Sy heeltemal gememoriseer, die identifikasie-kode wat sy geskep het, en gewag.
  
  
  "Jy het gekom om my te sien?" 'n vrou se stem gevra.
  
  
  "Ek het gekom om julle te sien," het hy gesê.
  
  
  "Hoekom nie?"
  
  
  "Want jy wil haar om te kom."
  
  
  "Hoekom is dit in die hotel vir jou om te kom?"
  
  
  "Omdat die buite swembad hulp nodig het."
  
  
  Daar was'n byna onhoorbaar sug van verligting, en dan die swaar aksent stem voortgegaan.
  
  
  "Jy sal gaan na Alton. Volg die wes-bank van die Rivier Wei. 'n kwart van'n myl bo Alton, sal jy vind'n roeiboot. Neem haar en ry in die rigting van Selborne. Stop by die tweede klip brug. Teen dagbreek, by ses uur in die oggend, ek sal jou daar ontmoet. Verstaan jy duidelik?"
  
  
  "Goed," sê ek. Die foon gaan dood en ontkoppel. Maar die oproep aan die lig gebring drie baie belangrike dinge. Eerste, die oorspronklike boodskap vir BYL was inderdaad wettig is. Tweede, die vrou is nog steeds lewendig, en die derde, sy is nou gekyk. Wie kyk na haar geweet het oor haar oproep, en besluit om te speel ego, wag vir my om te kom, en pen my neer. Nou is die kurktrekker vraag is of hulle sou kry om nah voordat ek gedoen het. Dit hang alles af van hoe hulle het gou uitgevind dat die ih trap geboemerang vir my. Hy het aan Vicki.
  
  
  "Neem jou sykouse, heuning," het ek gesê. Sy kyk na my met huiwering in haar oë, en dan, as ek gekyk het, staan sy op, lig haar rok ongedaan te maak die kousband gordel. Onder haar beskeie wit onderklere, Nah het'n ronde maag.
  
  
  "Ek sal ih," sê ek, bereik vir my sykouse. Daar was'n skielike onsekerheid in haar oë, getint met vrees. "Hoekom?" het sy gesê. "Wat is jy gaan om dit te doen?
  
  
  
  
  
  
  Ek het gedink ons gaan om te kry vriendeliker, heuning."
  
  
  Sy was nog steeds daar, skud haar kop. Hy lag vir homself.
  
  
  "Die rumatiek op hierdie kurktrekker is nog steeds "miskien," het ek gesê. "Maar ek het om te gaan iewers reg nou, en ek wil om seker te maak jy hier is wanneer ek terug is."
  
  
  Hy het haar vasgebind aan'n regop stoel, met behulp van sykouse om veilig te bind haar enkels en polse. Vroue se sykouse sal perfek vas dit vir'n kort tyd. Hulle is dun, maar sterk. Hy het gestop in haar mond, verstik haar met'n sakdoek, maak seker dat dit styf genoeg is om te hou haar stil en ontspanne genoeg om haar te hou van die wurg.
  
  
  "Moenie die deur oopmaak nie," Hey het vir haar gesê as hy links. Haar oë staar na my oor die top van die gag. Om by te voeg versekering, ek hang'n STEUR NIE teken op die buitekant van die gebou en haastig die trappe af. Dit was'n kwart tot drie, en ek het geen tyd om te mors. Die kleintjie oor die sunbeam Imp Hotel Wiki was nie'n Aston-Martin óf.
  
  
  Die strate van Londen was nou verlate, behalwe vir'n paar meisies wat nog steeds rond te loop. Alton was suid-en effens wes van Londen, en hy was die ry langs die Ou Brompton Road deur Kensington en Chelsea. Wanneer dit links in Londen, was daar min of geen verkeer. Hy druk af op die klein masjien en sidder as die enjin begin om te hardloop. Die alomteenwoordige kinkels en draaie van die engelse land paaie het my op'n hoë gereedheidsgrondslag as ek geslaag het padtekens met baie engelse name soos Brookwood, Fox News, Aldershot.
  
  
  Alton was aan die slaap en stil wanneer haar pa het na hom. Hy het gevind dat die dwaal Rivier Wey, nie meer as'n groot, kalm stroom op die dell self, en verskuif die motor uit die pad onder'n groep van stewige eikebome. Ek geloop het langs die wes-bank en sien dat die lug begin om te dui op die naderende aanbreek. Die vrou se instruksies het nie melding van die engelse mis, wat was dik en konstante langs die rivier. Ek het om te loop stadig om te verhoed per ongeluk val in die rivier. Van tyd tot tyd, die mis sal styg genoeg vir hom om te sien'n paar meter vorentoe. Dit was gedurende net so'n breek dat ek vermy val langs'n roeiboot geparkeer halfpad na die kus. Hy stoot af in die water en begin peuter. Vervaag, stil, die enigste klank-'n sagte spat pret in & nb-ek was in'n wêreld van my eie. Die grys tattoo was nader, maar die mis het nie duidelik nie. Dit sal neem om die son, wat in Engeland is skaars medisinale uitgebrand tot die middel van die oggend. Dan, skaars sigbaar voor, sien hy die boog van'n voetganger brug oor die rivier en vang'n glimp van die swaar klippe vorming van die boog. Hy het onder dit, roei'n bietjie vinniger.
  
  
  My oë pyn van om te probeer om te sien deur die mis. Na loop oor'n derde van'n myl, haar dowwe visie gemaak uit'n ander brug lente. Toe sy geslaag het, onder dit, hare, het gesien dat dit was'n hout brug met hout relings en mure rondom logs. Hy het voortgegaan om te ry haar, en dan, die maak van tekens, hy het'n ander boog brug, 'n spookagtige, onaardse skaduwee gooi deur die mis. Toe hy by die brug, sien hy die klippe die vorming van die boog mure. Slegs die loopvlak is bedek met hout vloer. Haar boot is gestop, en Stahl gewag het in die stil, gehul rivier. My horlosie sê ses uur. Die minute wat moes geslaag het om te dink oor haar. Twee, drie, vyf, tien. Haar, het ek gevra. Regtig, ook, oni te nah het? Dan hoor sy die geluid van die spane en bobrs sink in die water. Wilhelmina trek dit uit en hou dit in sy hand. Die ander boot, my ore het my vertel, gaan upriver en het om te slaag onder die brug om my te bereik. Geleidelik, die boot begin om te realiseer, 'n meer geestelike vorm as enigiets anders. Al wat ek kon sien was die vertikale figuur van'n man sit by die spane. Die boot het gestop om'n sekere afstand van my af weg, en die stem oor die water was die dieselfde een haar het gepraat oor die telefoon. Dit is duidelik dat, die vrou wat hierdie plek gekies het as gevolg van die mis. Sy wou om seker te maak ek kon haar nie sien nie.
  
  
  "Alle reg, jy is hier," het sy gesê. Indien enigiets, haar persoonlike aksent was sterker. Ek kon vertel deur haar stem wat sy was nie'n jong vrou.
  
  
  "Eerstens, jy het om iets te verstaan," het sy gesê, doelbewus stadig om te beklemtoon. "Ek is nie'n verraaier. Verstaan jy wat?"
  
  
  "Ek het niks om te verstaan nie," sê ek.
  
  
  "Ek weet hulle kyk na my," het sy voortgegaan. "Sy het gepraat te vrylik oor haar gevoelens. Hulle kan besluit om my te stuur op enige tyd. Dit is waarom ek het om dit te reël vergadering."
  
  
  Hy het besluit om nie om iets te sê oor die aanslag op my lewe net nog nie. Sy het duidelik nie weet hoe mooi sy is dopgehou. As ek haar vertel wat gebeur het, het ek die gevoel gekry dat sy dalk opgesluit en vlieg weg. Die vrou oorgedra groot innerlike angs, selfs in haar vaag, liggaamlose stem.
  
  
  "Ek sou nie die hand oor my land, jy weet?" sê sy weer. "Jy hoef nie my te vra enige vrae wat kan dit doen. Ek sal net vertel wat ek het besluit om jou te vertel. Is dit duidelik?"
  
  
  Die gedagte van haar wese'n verraaier gepla haar verskriklik. Sy was om te probeer harder as wat ek was om myself te oortuig dat sy was nie'n verraaier. Haar hotel nodig het om haar te hanteer. En binnekort sal dit word helderder, en God weet wat ander probleme, wat
  
  
  
  
  
  
  dan is daar dalk moeilikheid.
  
  
  "Ek sal verstaan as jy vir my sê wat jy wil sê," het ek geantwoord. "Kom ons sê jy begin van die begin af.
  
  
  "Ek kan net nie sit terug en kyk hoe dit gaan op," het die vrou gesê. "Hierdie mense is van waarde om die wêreld bo alles anders. Ek kan nie sien dat dit enige ander manier."
  
  
  "Wat die mense?"
  
  
  "Dit is'n verskriklike ding," het sy gesê. "Ek het gedink oor dit vir'n lang tyd voordat ek het my gedagtes."
  
  
  Sy het nie sê enigiets verder. Die skietwond verdeel die mistige lug, en hy het haar figuur val stilweg vorentoe, gesig eerste, in die boot. Hy duik aan die onderkant van sy boot wanneer sy tweede skoot tref die hout sitplek. Alles anders wat hy was, was hy'n damn goeie skoot, en hy het'n geweer. In hierdie mis, dit was te akkuraat vir'n handwapen. Die boot was op pad na die brug, waar hy was natuurlik geleë. In'n oomblik, hy sal in staat wees om te skiet vir my opreg. My vingers het gevind dat die rand van die verskansing. Druk hard op haar been spiere, haar lyf half wip, die helfte van gerol op sy kant. Die ego geskiet gestuur skrapnel vlieg af in die verskansing waar my arm wat gebruik word om te wees, maar ek was reeds onder die water. Ten volle geklee, het hy geweet ek het nie veel tyd onder die water en op pad na die brug, oppervlak onder dit so gou as my wind bedaar. Ek loop op en af in die & nb, luister vir voetspore bo-op die hout loopvlak van die klein brug. Hy het reeds uitgepluis het waar hy gaan en was nader aan die einde van die vlug. Ek geswem op dieselfde einde, voel nat in my klere, soos ek het sakke sement wat gekoppel is aan my.
  
  
  Waar die brug af na die strand, dit was gedruk teen die plat onderkant van die span, nog in & nb, maar op die rand van die onderkant van die brug. Ek het gehoor haar soos'n rots gerol in die & nb. Hy stap versigtig af in die wal. Hy vries daar, wag. Die muilband draad van die geweer het eers as hy versigtig genader om die water se rand. Toe hy verskyn, buk af, sy oë verloor het in die dun mis swaai onder die brug. Hy was'n skraal, taai man geklee in die een-stuk truien. Druk af van die onderkant van die brug, met behulp van die krag van sy skouer spiere, hy spring op dit. Hy het omgedraai by die klank, maar sy was op die top van die nen, gryp ego deur die middellyf. Hy verloor sy balans en rol af van die bank in die rivier, en sy het op hom. Die geweer het gegly deur die ego se hande en dadelik gesink. Haar ego geslaan en hom in die gesig, en hy gerugsteun weg. Hy duik vinnig en vlak en probeer om te kry onder my. Ek het daarin geslaag om weg te beweeg, en hy was terug op die oppervlak in die voorkant van my. Ons tref die ander een, en hy voel die pyn van dit, voel my kop snap terug. Ek swaai dit weer, en hy druk my weer. Ego se een-stuk overalls, nie deurnat, beklemtoon die verskil. Hy kan net so goed vasgebind het haar na'n paar van die handgewigte. Hy het geweet dat dit, ook, en hy het gekom oor my, 'n versterking op & nb en swaai. Haar, in die water gespring. Selfs as ek gedoen het, gaan na die strand, sou hy nog steeds die voordeel op die strand. My hande is al moeg. Haar trap weer terug en duik, wikkel beide arms rondom die Ego se regterbeen en trek hom saam. Soms is dit is gemaak deur'n lang-afstand swem. Haar hoop was dit skoon te maak. Plus die feit dat haar ego het vinnig verby. Hy het nie tyd om te neem'n diep asem. Hy klap my op die rug, maar onder die water hulle was niks meer as skadeloos stoot. Haar emu klou aan haar been, geboë oor soos'n crabbe vasklou aan'n vis. Hy gooi stoot, probeer om weg te kom, en ek het net gehad het om vas te hou. Die ego stryd vinnig te verlig, en nou is my longe brand. Skielik, haar ego en liggaam gaan slap. Hy hou op vir nog vyf sekondes, dan laat gaan en spring na die oppervlak. Haar hoogte ingeskiet in die lug net voor my longe is oor om te ontplof. Ego se liggaam was swaai langs my, en ego trek haar aan wal met my.
  
  
  Hy uitgepakte haar overall en begin om te soek na haar. As sy aan hulle behoort nie, daar was niks. Maar onder sy overalls, 'n transistor radio hang van'n leer band. Dit is toenemend duidelik dat hulle, wie "hulle" is na ons, was reg. Die man is wat die vrou al die tyd, terwyl die ander probeer om te pen my neer. Toe hy opgedaag het, hy het geweet iets is verkeerd. Geen twyfel dat hy onmiddellik sy per radio sentrum en bestellings ontvang het om op te tree. Dit was'n professionele span, en ihk ruik russies. Die Russe het baie geleer oor spioenasie sedert die begin van die tweede WÊRELDOORLOG, en terwyl hulle nog redelik taai op enigiets wat vereis verbeelding, hulle is baie effektief in hierdie soort van die operasie. Die mis het skoongemaak genoeg vir hom om te sien dat beide bote was op pad na die verre strand. Hy hardloop oor die brug en haastig na die vrou. Van die kursus, sy dood was. Ek het geweet dat dit die minuut wat hy afgedank die eerste skoot. Sy was geklee in'n ligte bruin baadjie oor'n eenvoudige druk rok. ee gesig, wye
  
  
  
  
  
  
  Dit was Slawiese-styl, omring deur grys bruin hare. Hy het reg geraai dit was'n vrou in haar middel-veertigerjare. Daar was geen beursie, niks om haar te identifiseer. Toe my oë val op die oopgeknoop voering van my jas. Daar was'n naam tag toegewerk binne-in. "Maria Doshtavenko," nen gesê. Daardie naam is geëts in my geheue. Haar liggies laat sak haar liggaam aan die onderkant van die boot. Ek het skielik voel jammer vir die vrou. Sy was bekommerd oor wat sy is probeer om my te vertel. Sy was'n vrou wat altyd probeer om te doen wat sy gedink het reg was. Daar was nie so baie van hulle as wat daar was veronderstel om te wees.
  
  
  Haar, ek voel die woede stygende binne-in my. As ek geroei haar terug na waar ek wil die motor verlaat het, my gedagtes gejaag en my planne gekristalliseer. Sy sou nie gewees het in die versoeking om te kontak Hawk en vertel'em wat gebeur het. Nog nie, nie totdat ek kry iets anders. Hy mag dalk net gesien het op die harde, afkeurende uitdrukking op hul ego's, diegene steely oë, as hy wil berig terug na haar nou. Hulle byna vermoor my, hulle geskiet die kontak, en haar ferret nog nie vir ons gegee nie die vaagste idee wat die hel dit was alles oor. Maar daar was nog steeds'n klein lig gereg wag in my hotel kamer. Sy was my enigste oorblywende anker, het sy en haar kêrel. Die Lodge het dit terug na Londen toe dit lig en die oggend verkeer begin om te vul die paaie. Enigiemand wat gesien het my motor sal dink ek is vreeslik laat vir werk.
  
  
  III
  
  
  Vicki was nog steeds daar, netjies vasgebind. Ek het haar soos hierdie, terwyl ek uitgetrek en my water geweek klere, laat hey kyk my uittrek, geniet die dankbaar kyk in haar oë. Na droging en die verandering in'n nuwe pak klere, sy was losgemaak deur ee. Te oordeel aan die toestand van haar sykouse, ek het geweet sy was nie net sit nog steeds.
  
  
  "Neem dit, Maat, dit maak seer," het sy gesê, vryf haar polse. "En my mond voel vol watte."
  
  
  "Gaan na die badkamer en verfrissend," het haar pa gesê. "Nat jou polse met koue water. Dit sal die herstel van die bloedsomloop. Dan gaan ons te besoek, jou kêrel, Teddy."
  
  
  "Hy sal wees aan die slaap op hierdie uur," het sy gesê. "Teddy altyd slaap in die oggend."
  
  
  "Hierdie oggend sal anders wees," sê ek bondig.
  
  
  Sy staan op, en hy het gekyk hoe sy knoop haar rooi rok, gooi haar ego oor haar kop in'n vinnige beweging. Nah het die ronde jong figuur wat van hom verwag word, hy met onversierde sexiness, afgerond borste hoog opgelig deur die bra, ronde neus en kort middellyf. Sy het na die badkamer, en gee my'n kyk wat gevra of ek was meer geïnteresseerd in haar. Hy glimlag vir haar en kyk na haar loop na die badkamer deur. Sy het gesien dat die glimlag was hard en koud, en die aanloklike kyk in haar oë is weg. Sy sluit die badkamer deur.
  
  
  Hy sit regop en uitgestrek in'n maklik-stoel, beweeg sy spiere soos'n kat, met behulp van'n spiere ontspanning stelsel wat hy wil ontdek jaar gelede in Indië. Daar was'n klop aan die deur. Dit was waarskynlik kamer diens, maar toe ek dit oopmaak, my hand is gereed om te teken Wilhelmina. Dit was nie room service. Sy was'n lang meisie met donker rooi hare, 'n pragtige gesig en liggaam, met die naam Denny Robertson. Nah het'n skaam half-glimlag wat sal nie smelt'n ysberg in sekondes.
  
  
  "Ek was op my manier om te werk, maar ek het om te stop deur en vra om verskoning vir die laaste nag," het sy gesê as sy het die kamer binnegekom. "Jy het vir my gesê jy was hier op die besigheid, maar ek dink jy nou net gesien het die rooi kleur, die stem, en alles. Jy weet wat my verdoem humeur."
  
  
  Haar arms om my nek en sy drukkies my, haar sagte liggaam, haar borste, selfs deur die tweed baadjie sy was geklee, arousalingly sensuele teen my bors.
  
  
  "O, Nick. Dit is ongelooflik lekker om jou te sien, " het sy asem in my oor. Dit was toe dat Vicki besluit om uit te gaan na die badkamer in'n bra en broekie. Ek het nie nodig om haar te sien. Hy het geweet dat dit van die pad Denny gespanne. Toe sy tree terug, haar oë was stel ook van die donker vuur.
  
  
  "Ek kan verduidelik," sê ek vinnig. Sy swaai vinnig, hard en akkuraat. Die wit stok was op, maar sy was reeds by die deur uit. "Roes!" gooi sy haarself aan my in rumatiek, as net Engelse kan uitspreek. Ek was oor om haar te volg, maar ek kyk op Vicki. Sy was geklee in'n rok, en ek het geweet sy sou neem dit af by die eerste geleentheid. Ek het geweet weer wat ek nodig het om te doen, en wat ek wou doen. Haar saggies vervloek Vicki, by Denny, slegte tydsberekening, alles in die algemeen.
  
  
  Hy het Vicki se hand en stoot haar by die deur uit.
  
  
  "Kom op," ek grom. "Laat ons het'n dartel wys op die pad." Weer dat vlugtige blik van selfvoldaan tevredenheid oor haar gesig, maar hierdie keer het ek die indruk gekry dat sy geniet my ongemak. Haar selfvoldaanheid vinnig vervaag toe, sowat twintig minute later, het ons aangekom by haar kêrel se woonstel in Soho. Het sy teruggekeer na die senuweestelsel toneel as ons stap uit in die smal strate van Soho. Buite die glans van die nag, die kruisings, beroepswedders, mode-sentrums, nagklubs en kroeë, Soho was'n somber omgewing van die een-slaapkamer woonstelle en tydelike losieshuise.
  
  
  "Kan ons nie wag?" Vicki gevra senuweeagtig. "Teddy is'n swaar slaap, en emu nie daarvan hou om versteur in die oggend. Jy weet, hy sal vreeslik kwaad.
  
  
  
  
  
  
  
  "Ek is baie ontsteld," het ek gesê, vang die flits van woede in haar oë. Hy het geweet damn goed wat Teddy gaan om te wees soos'n besetene soos'n besetene kwaad; sy wil haar laat ego af as gevolg. Dit blyk dat Teddy het op die derde vloer van'n vervalle woonstel gebou, 'n goor grys gebou.
  
  
  "Klop, en antwoord," hy het gesê sy vriendin soos ons staan by die deur van die Ego se woonstel. Sy was reg dat hy was vas aan die slaap. Sy was feitlik klop aan die deur toe'n slaperige manlike stem geantwoord.
  
  
  "Dit se hare, Teddy," het sy gesê, skrams by my senuweeagtig. Hy was min gepla. "Dit is die Wiki.
  
  
  Hy hoor die slot oop te maak en die deur oop te maak. Hy stoot haar, sleep Vicki in die kamer met hom. Teddy was geklee slegs in pajama-broek, en sy hare was lank en krullerige en deurmekaar. Nen het'n nors skoonheid en'n vurige mond. Hy was pretty much wat sy verwag het.
  
  
  "Wat is al hierdie dinge?" Het hy gevra, op soek na Vicki.
  
  
  "Hy het my klop," het sy gesê, wys na my. "Hy het my bring my ego hier, wat is'n groot." . Die woede wat ek vermoed het, was deel van Teddy gaan dieper. Ego is nog'n bietjie slaap, maar hy was probeer om te skud dit up.
  
  
  "Wat die hel is dit alles oor, maat?" "Stop dit!" snou hy. "Wie is hierdie man?"
  
  
  "Ek vra vrae, Teddy," sê ek.
  
  
  "Jy sal laat, dit is wat jy sal doen," het hy gesê.
  
  
  "Versigtig, Teddy," sê ek kalm. "Ek het net nodig het om'n paar antwoorde en ek sal verlaat. Wees slim en jy sal nie seerkry nie."
  
  
  "Ek vertel Em jy wil vreeslik kwaad, Teddy," Vicki tussenbeide, nog steeds probeer om haarself te verdedig.
  
  
  'n ervare oog kyk na die donker kamer. Die meeste van die ego is beset deur'n groot dubbel bed. Daar was ook'n commodus met china geregte, 'n water-beker, en'n leë bier bottel. Swede se Teddy was netjies gedrapeer oor die reguit terug van'n hout stoel langs die dresser.
  
  
  "Kry die hel uit van hier," sê Teddy na my met'n lelike noot in sy stem. Dit is nie ego se skuld dat ek nie maklik geïntimideer.
  
  
  "Die mans wat jy het Vicki te gisteraand," het ek gesê, " wie was hulle?"
  
  
  Daar was'n effense verandering in die Teddy se oë, 'n gevaarlike glinstering onmiddellik gemaskerde. Hy begin steun weg van my, vir my'n uitdaging op dieselfde tyd.
  
  
  "Jy het drie sekondes om uit te kry," het hy gesê. Hy leun teen die dresser, en sy het gekyk hoe hy bereik uit en het die china bord. Selfs al was ek kyk na hom, hy is nog steeds verbaas my as hy gestuur het om die gereg te vlieg in die kamer rond in een vinnige beweging. Die gereg draai in'n bose vuurpyl, lag en ook deur die lug vlieg. Ek het net daarin geslaag om te ontduik, die harde plat einde vang op my kop en toeklap in die muur agter my. Teddy het die bakkie met sy liggaam, koes in die kamer om te kyk na my soos'n jaguar. Die gereg rol was'n goeie, onverwagte skuif wat byna af te betaal. Die follow-up was'n fout. Ek gaan sit, en hy het verwag om te neem voordeel van dit. In plaas daarvan, het hy vinnig gespring om sy voete te voldoen aan die ego sprong met'n skerp skop. Hoor ek die klik van die ego se kakebeen, ego se geskreeu van die pyn, en hy boog terug en geland op die groot dubbelbed. Ek bereik vir hom, maar hy gerol uit die ander kant.
  
  
  Vicki is benoud in die hoek van die kamer, maar ek is nie die enigste een kyk na haar. Wat'n self-gesentreerde bietjie kat sy was, kon hy nie verstaan hoe diep haar lojaliteit het. Teddy was op sy voete weer, sy kakebeen bult soos'n ballon. Die kennis van hierdie skynbaar woedend ego, en hy toegeslaan op my soos'n windpomp. Hy geworstel deur squats en beweeg so vinnig soos'n kat. Ego spoed is die grootste bate, en selfs dit was nie so wouldnt saak. Sy ego geskerm stoot, geland het'n skerp links wat skud hom, en geland het'n skerp regs in die lewe. Hy verdubbel oor, maar het daarin geslaag om half-dodge'n bijtijds wat tog gevang ego moeilik genoeg om hom te stuur gekraak in Commodus. Vasklou aan Commodus, wat was bloeding uit die rta, sy gesig nou geswel en vervorm, hy kyk na my met oë donker met haat.
  
  
  "Al wat ek nodig het is'n paar antwoorde, Teddy," sê ek saggies. "Is jy bereid om te gee ih vir my?"
  
  
  "Natuurlik, neef," hy trek sy asem, swaar asemhaling vir iemand so jonk soos hy was. Hy gryp'n leë bier bottel uit die top van die dresser, verpletter dit teen die muur, en stap na my, hou die kronkelende helfte in sy hand. Dit was'n ek probeer bar stryd tegniek, en dit was een van die dodelikste wapens rond, met baie bene erger as'n gewone mes. Jagged glas kan sny ewe goed in enige rigting, die verlaat van'n veel leliker wond as die skerpste mes.
  
  
  "Pion dit, Teddy," sê ek saggies. "Pion dit, of ek sal sny jou fokken kop af met dit."
  
  
  Hy grinnik, of ten minste probeer, en sy oë was koud en wreed. Die ego se bereidwilligheid om dood te maak vir my gesê ten minste een ding. Hy was betrokke by meer as deur'n ongeluk. Ek tree terug as hy stadig het my genader. Ek het geweet ek kon sny'n emoe se kop met een skoot, maar ek wou nie. Haar hotel nodig het om hom te wees in die lewe of in die lewe genoeg om vrae te beantwoord. Maar hy was probeer om te loop'n baie gevaarlike pad.
  
  
  
  
  
  
  
  Dit is nie'n hotel ego dood te maak, maar dit is beslis'n hotel my doodmaak. Hy het my getref in'n boog, vinnig, amper te vinnig vir my om te sien. Ek spring terug en voel my voete druk op die rand van die bed. Hy het gelag en vorentoe beweeg met die bottel. Hy gerol op die bed gerol oor, en op sy voete geland op die ander kant. Hy skeur die top vel van die bed af en hou dit in die voorkant van hom, vinnig vou dit in drie voue. Toe hy by die einde van die bed, ego haar ontmoet het, drapering'n laken oor emoe se arm en'n bottel. Hy ruk, en die vel skeur. Ek spring terug in die tyd, sodat hy sou nie rip my oop.
  
  
  Dit kon gewees het deurboor deur Hugo se ego, en my hand jeuk as die dun steel van die stilet het in my palm. Haar weerstaan die drang. Sy wou nog die bliksem in die lewe, selfs al was dit besig om meer en meer soos'n onmoontlike doel. Teddy feinted aan die linkerkant een keer, twee keer, en dan gesny tot die reg. Die kronkelende glas skeur'n knoppie van my doublet. Ego gryp haar arm aan die einde van die lnr, maar hy draai die bottel met die agterkant van sy hand, en ek het om te draai weer. Hierdie tyd, het hy vinnig weer te gee'n paar ruimte tussen homself en die bose verpletterend wapen. Daar was'n hout stoel in die hoek met Teddy se fancy klere versigtig gedrapeer oor dit. Ego gryp haar, gooi haar klere op die vloer. Haar, het hom stop in die middel van die kamer as haar vorentoe beweeg met sy stoel gelig.
  
  
  "Die stem en al, maat," hy trek sy asem. "Gaan, nou. Dit optel." Van die kursus, die seun van'n teef wou'n emoe-stoel om te draai haar om. Een slag, en ek sal uitmekaar geskeur word. Hy koes die swing en lunged by my voor ek kon weer my standpunt. Ek laat emu dink dit was presies wat ek gaan doen. Ek beweeg in die rigting van hom, die opheffing van die stoel en hou van die ego in albei hande. Hy het gewag op die balle van sy voete, gereed om te dodge en teenaanval. Sy aangerand hom, en dan, half-die verlaging van die stoel, hy vorentoe beweeg, met behulp van sy ego soos'n stormram, om al sy krag en Alenka in dit. Die vier bene getref Teddy vierkantig in die gesig staar, stoot ego halfpad oor die kamer en in die muur met so'n krag wat die hele kamer skud. Hy laat sak sy kop, rus sy skouer op die sitplek van die stoel. Wanneer ons die muur getref het, het ek opgekyk en gesien het Teddy se iso rta spuit die bloed. Die een been van die stoel was half begrawe in die emoe se keel. Ek trek weg, en hy het in duie gestort op die vloer, sy oë oopmaak soos'n dooie man se.
  
  
  "Te hel met geluk," ek grom. Hy het gevoel Vicki benadering, haar hand oor haar mond, haar oë wyd met afgryse.
  
  
  "Hy... hy is dood," het sy snak na asem. "Teddy is dood. Jy vermoor my ego."
  
  
  "Self-verdediging," het ek gesê outomaties. As sy daar sit, verdwaas, staar na Teddy se lewelose liggaam gedaal tot op die vloer, gestut teen'n kreun, haar stahl vroetel deur middel van die sakke van die ego se klere. Hulle vervat die gewone klein items, 'n geld clip, los verandering, 'n bestuurder se lisensie, krediet kaarte. In die binnekant van die sak van haar baadjie, het sy gevind dat'n klein wit kaart met'n enkele handgeskrewe naam: Professor Enrico Caldone. Onmiddellik, die klok lui. Professor Caldone was'n italiaanse ruimte bioloog. Hy onthou dat hy het onlangs'n soort van toekenning vir sy werk die beskerming van ruimtevaarders van moontlike mikro-organismes in die ruimte en die aanspreek van menslike besmetting van die ander planete. Wat was'n dom punk soos Teddy doen met Professor Caldon se naam op'n poskaart - en handgeskrewe ook? Dit is oorhandig deur Vicki se ego, wat uiteindelik skeur haar oë weg van Teddy se liggaam bewegingloos.
  
  
  "Wat weet jy oor dit?" Ek het gevra skerp. "Het hy gaan met Hema? As jy vir my sê die frase, sal ek erken dit, my liewe.
  
  
  "Ek weet nie iets anders vir haar... skaars," het sy gesê.
  
  
  "Wat bedoel jy, 'onwaarskynlik'?"
  
  
  "Teddy het my vertel dat Emu sou betaal vir hom te stuur boodskappe heen en weer," het sy gesnik. "Hierdie emu mense betaal baie goed. Hy het gesê daar was iemand anders aan die ander kant, en dit is al wat hy ooit vir my gesê. Teddy was nie'n slegte persoon nie."
  
  
  "Dit is'n kurktrekker van mening," sê ek. Ek sit die kaart in'n minuut en die deur oopgemaak. Roep sy uit na my.
  
  
  "Wat moet ek nou doen, Yankee?"
  
  
  "Verdwaal en vind'n nuwe man," het sy gesê om te rumatiek as sy klim die trappe, drie op'n tyd. Die naam kaart verbrand in my sak. Miskien het ek uiteindelik iets. Miskien het ek nie het nie, maar hier is sy bereik beide ente van die tou. Dit was tyd om te daal hierdie versameling van die wrak in Hawk se skoot. 'n vrou wat nodig het om te lewer'n belangrike boodskap. Ek het haar naam Maria Doshtavenko. Dit was vir die beste. Dit is ook bekend dat iemand nie wil hê dat hierdie boodskap afgelewer word. Die laaste een was'n goedkoop punk met'n handgeskrewe naam op'n kaart in sy sak. Miskien Hawke het iets wat kan maak'n foto om die stukke.
  
  
  Sy het'n oproep van Denny rondom die lughawe, maar ek het nie'n antwoord kry, en ek is regtig jammer. Die onvoltooide Simfonie sal bly dat die pad vir ons, ten minste vir'n rukkie. Sy sel aan die vliegtuig en verkoop. Dit is twee frustrerend dae met slegte geluk en slegte tydsberekening, maar ek het gedink dit uit.
  
  
  
  
  
  
  
  dit is vir my baie belangrik. Te veel mense het in te veel moeite vir dit saak maak nie.
  
  
  * * *
  
  
  Minder as'n uur later, het hy gaan sit oorkant die tafel van Hawk en staar in Cerro se steely-oog ego as hy geluister het na my verslag. Hy verteer wat ek besig was om in die voorkant van hom, sy gesig gevoelloos. Hy slouched lae in sy stoel, die bestudering van die klein repies van cordon papier wat hy gemerk elke item afsonderlik. Hy beweeg hulle rond soos stukke van'n legkaart. Hy het reeds genoem die Statistiese Kantoor om uit te vind die naam van die vrou - Maria Doshtavenko. Belangrike Statistieke winkels'n fantastiese gids met die name van al die bekende werknemers gehuur deur buitelandse regerings in enige hoedanigheid. Die meeste groot intelligensie-agentskappe dra een van hierdie met hulle. Natuurlik, daar is nogal'n baie van die inligting oor sommige mense. Ander het niks meer as'n naam. Terwyl hy kyk, Hawk opgetel die rekening kaart sy sou geneem het uit sy sak vir Teddy.
  
  
  Wat kan'n belangrike element, Nick, " het hy gesê. "Dit kan verlig word in die donker, anders sou ons nooit gevind dat die verband."
  
  
  "Lig'n paar meer," sê ek. "Ek is nog steeds in die donker."
  
  
  "Ons weet nie wat om te sê Maria Doshtavenko oor die hotel," het hy gesê. "Maar om dit, ons kan verstaan wat dit is alles oor."
  
  
  "Van net hierdie naam?"
  
  
  "Wat, my seun, is'n ongewone naam, soos jy weet. Kyk na hierdie name."
  
  
  Hy opgetel het'n stukkie van die papier rondom die boonste laai van die stoel en gestoot ego aan my. Daar was sewe name op die nen, elk van wat behoort aan'n vooraanstaande wetenskaplike, wie ek erken onmiddellik. Dit was mense wie se bydraes tot die wêreld gestrek het'n groot gebied, insluitend medisyne, fisika, metallurgie, abstrakte teorie, en die toegepaste wetenskappe. Hawke's toon was ernstig, amper hartseer.
  
  
  "Dit was alles stil vir ooglopende redes, maar almal rondom hierdie mense vandag is niks anders as'n groente," het hy gesê. "'n geheimsinnige en verskriklike siekte getref het almal rondom hulle oor die afgelope jaar, wat lei tot'n volledige geestelike agteruitgang. Vandag is hulle bestaan in die vorm van die lewende dood, groente, ih betekenis is verlore vir die mensdom."
  
  
  "Die mediese studie het nie'n verduideliking?" Ek het haar gevra. "'n genie wetenskaplike kan nie'n groente vir geen rede nie, laat staan die sewe rondom hulle."
  
  
  "Die neurologiese rede hiervoor is dat ons betekenis het heeltemal verbrokkel," Hawke gesê. "Hulle is in'n toestand van volledige geestelike ineenstorting, wat plaasvind slegs met aangebore gestremdheid of massiewe breinskade. Die wetenskaplike gemeenskap, natuurlik, is verskriklik bekommerd. Wetenskaplikes is net soos almal van ons mense, en hulle is onderhewig aan die dieselfde vrese en angs as almal anders. 'n span van die voorste neuroloë en psigiaters ondersoek almal rondom hierdie manne. Hulle is heeltemal verstom."
  
  
  "Nee teorieë?"
  
  
  "Wel, hulle het met'n paar van die teorieë wat hulle toegelaat om aan my is meer spekulasie as enigiets anders. Hulle het egter die ondersteuning van hierdie teorieë met wetenskaplike redenasie wat vul die leemte. Ek dink wat hulle sê, is nog steeds geldig, want dit is al wat ons het ."
  
  
  "Wat hulle sê?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Twee dinge; een rondom hulle dui op die bestaan van'n vorm van die virus, onbekende en tog ongemerk. Ander is gebaseer op die ontwikkeling van'n elektriese bundel wat kan veroorsaak dat'n groot fisiese skade in al die huise rond. Hulle aanvaar dat die gevoel is in wese soortgelyk aan enige ander orgaan. in die liggaam. Wanneer dit beskadig op enige manier - hetsy deur die sogenaamde natuurlike wyse, d. w. s'n virus, of deur kunsmatige beteken, soos, byvoorbeeld, 'n elektriese straal - dit kan dramaties verswak of selfs te vernietig. Tot nou toe, 'n onbekende ferret virus van'n gespesialiseerde stam teoreties kon veroorsaak so'n neurologiese ineenstorting. So kan'n elektriese straal, as jy dink dat dit as'n super-sterk X-straal-meganisme ."
  
  
  Haar mond gedraai. "Ek dink dit is'n goeie ding," het ek gesê. "Maar ek glo nie in hulle nie. Miskien is sy uit haar gedagtes hier."
  
  
  "Ons weet een feit," Hawke bygevoeg. "Almal van hulle was verbaas onmiddellik na die maandelikse vergadering van internasionale geleerdes."
  
  
  Ek het geweet dat die Internasionale Wetenskap Geleerdes is'n wêreldwye wetenskaplike vereniging van baie gevorderde wetenskaplike denkers rondom al die lande van die wêreld.
  
  
  "Die feit dat hierdie mense het sy bewussyn verloor nadat die ontmoetings ondersteun die virus teorie," Hawke gesê. "Iets is opgetel by die vergaderings, soos al die virusse. Ten minste is dit wat dit moontlik gemaak het."
  
  
  Ek het dadelik gevang haar intonasie. Hy was mooi.
  
  
  "Wat bedoel jy?" Ek het haar gevra. "Wat kry jy op?"
  
  
  "Kyk na die lys weer," Hawke gesê. Ek ondersoek die name weer. Vir'n rukkie was hulle net name, maar dan is my jaar van opleiding in die vermoede, in te sien dinge anders as enigiemand anders, na vore gekom het. Twee baie interessante temas het vorm en gegroei het soos'n genie uit te kom om'n bottel. Ons, die Russe, en ons Chinese wetenskaplikes was nie een van die sewe name. Daar was nie een persoon wat ondersteun ons linkse posisie. Tweede, elk van die sewe mans was een of ander manier verbind
  
  
  
  
  
  
  
  met die Westerse magte. Die ISS is'n wêreldwye groep. Die ih maandelikse vergaderings funksie spesiale operasies denkers van feitlik elke land. Hoekom, as dit'n virus of'n vreemde X-ray, is Odin se links egghead nam nie beseer nie?
  
  
  "Ek kry dit," Hawke knik na haar. "Dit blyk te wees'n baie selektiewe metode van vernietiging."
  
  
  Hy glimlag in dun skywe. "Almal rondom hierdie sewe individue wat bygedra het of nou gewerk het met die wetenskaplike ontwikkelinge in die Westerse magte," Hawke gesê. "Danton het ontwikkel elektroniese verbeterings wat ons gebruik in die jongste militêre toerusting. Dr. Ferris, voorpunt-behandeling vir battlefield beserings. Horton gewerk het op die nuwe molekulêre teorieë. Ek kon voortgegaan het om dit, maar jy het'n foto, Nick. Eerlik praat. Ek het al snuif om hierdie feit, maar tot op hierdie poskaart met Professor Caldone se naam op dit en die stellings wat gemaak is deur die vrou, dit het nie kom nie naby genoeg om te voldoen aan my. Maar nou, ek dink ons is besig om die volle prentjie hier . "
  
  
  'n boodskap van Vitale Statistiek het op die interkom. Hulle het hul gewone werk vinnig en doeltreffend, en dit het die prentjie selfs duideliker. Maria Doshtavenko gewerk het as'n kantoor werker in die russiese Inligting Buro in Londen, te doen, as ons geweet het, met al die aktiwiteite van Rusland, insluitend die NKVD.
  
  
  "Ek sou sê dit is baie interessant," Hawk gesê, peusel op'n koue sigaar. Sy onthou hoe Maria Doshtavenko was gepla en gepynig deur die feit dat sy was nie beskou as'n verraaier. Maar iets anders pla haar selfs meer, wat sy wou hê om ons te vertel. Haar gedagte gehou te dink oor een frase wat sy het besluit om op. "Hierdie mense die waarde van vrede bo alles." Dit is darem meer as netjies.
  
  
  "Dink jy die Sowjetunie dwing om hierdie mense te groente?" "Hoe de hel kan hulle dit doen?"
  
  
  "Ek wens sy het rumatiek te beantwoord beide van dié vrae, Nick," het die Baas erken. "Maar ek is oortuig dat daar'n verband hier, en iets is baie vrot hier. Ons mees waardevolle mense is wat verwoes - die Sowjetunie is die steel van die gedagtes van ons wetenskaplikes voor ons oë. Professor Caldone moet nie die volgende slagoffer wees."
  
  
  Hy opgetel het die rekening kaart weer en kyk na nah. "Hierdie kaart is baie ontstellend, Nick," het hy gesê. "As hierdie lewende dood is geskep deur die mens hande, dan Professor Caldone kan word volgende op die lys. Hy is besig om op'n gevorderde ruimte biologie toekenning van NASA personeel, en die volgende vergadering op die ISS sal plaasvind in'n paar dae op die italiaanse Riveria Portofino. Jy sal daar te gaan en vas te hou met die professor. Ons sal hom kontak en jy sal gegee word'n vaste lys van die besluite te neem, maar hulle het almal kom neer op een ding - om seker te maak dat daar niks gebeur met hom."
  
  
  Hy het opgestaan, en Smous het, ook. "Ons het iets tref," het hy gesê. "Tot op datum is, ons en die wêreld verloor het sewe briljante gedagtes. Dit is sy krag, wat onmoontlik is om te meet. Wat dit ookal is, Nick, ons nodig het om te kry dit uitgesorteer en vinnig gedoen. Haar, ek wil hê jy hier môre oggend. "Ek sal hê om'n vergadering met Tom Dettinger, en dan hierdie planne sal geformuleer word."
  
  
  Haar, het gevoel dat hierdie hele besigheid was iets besonders wat sy nog ooit teëgekom het. Dit het die gehalte van'n verborge horror, iets spookagtige en onwerklik, maar al te ware. Ek het geweet dat Hawk sou sit my op die vliegtuig so gou as ons inligtingsessie was oor in die oggend, so ek verpak haar vir'n rukkie en dan'n telegram gestuur om te Danny Robertson. Ek was vertel deur ay dat ek sou wees in Portofino op die besigheid vir'n paar dae, maar ek sal my bes doen om terug te kry deur middel van Londen en sien haar. Ek het'n baie om te verduidelik, en ek het nog steeds voel sleg oor die hele Vicki ding. Toe hy het haar'n telegram werd'n besoek aan Rivera in Italië, het hy kon nie help om te dink dat die ISS is die vergadering in'n baie "belangrik" plekke.
  
  
  Met die uitsondering van'n oproep van'n meisie wat sy het geweet naby Washington, Linda Smith, die res van die dag was stil, en hy waardeer die feit dat in staat om niks te doen en doen dit stadig. Linda sou lewe in die stad, en onder enige ander omstandighede, sou sy het gespring by die kans. Maar ek kon nie ontslae te raak van hierdie sewe briljante mense draai in groente byna oornag. Dit was'n koue gedagte. Hierdie skrale feite beslis wys na die Sowjet-betrokkenheid, maar die aard van hierdie het nie, selfs nie ooreen met die ih optrede. Na die werk lank genoeg in hierdie spel, jy het geleer dat elke pak het sy eie karakter vir operasies. Hierdie een, in werklikheid, nie pas nie in enige nis, behalwe vir die Chinese Kommuniste. Terwyl die Russe kan word genadeloos wreed, hulle was esoterisch diaboliese. Die Russe mag gewees het wat betrokke is, maar nie in die manier wat ons gedink het. Hy was nog steeds dink oor dit wanneer hy gaan slaap.
  
  
  Tom Dettinger was'n BYL kenner op prosedures en metodes vir die beskerming van belangrike mense. Ek het geluister, die maak van die geestelike notas as hy voortgegaan. Hawk sit langs haar, skynbaar verlore in sy eie gedagtes, maar hy haar geken het, het nie mis'n woord.
  
  
  "Dit is'n bietjie ongewoon, Nick," het Tom gesê. "Daar is niks op die dell self wat jy kan verdedig teen in'n sekere manier. Daar is geen direkte bedreiging van moord, byvoorbeeld, of
  
  
  
  
  
  
  
  lys van bekende groepe te volg. Ons is besig om teen iets wat ons het nie eens weet bestaan, en indien wel, in watter vorm. Dus, die enigste benadering is wat ons noem die kombers benadering, waar jy meer as net'n lyfwag. Jy geword het van die gom. Ek sal vertel meer oor dit. "
  
  
  As hy voortgegaan, ek was in die versoeking om te vra hoe om te beskerm iemand van virusse of onsigbare X-strale, maar ek terug gehou. Hierdie was nie teorieë wat "gekoop" het haar, soos "Hawk", wat bewys dat mense van verskillende beroepe sien dinge anders.
  
  
  Wat regtig saak maak in hierdie verband was dat Hawk en ek kan gewoonlik bekostig om te ruil kwalik bedekte jabs en geskerts. Hierdie keer is dit nie vir enige iemand, ons het nie dit wil hê. Wanneer Tom was gedoen, hy laat my pak'n paar van die gewone beskermende toerusting, en Smous met my geloop na die hysbak.
  
  
  "Jy gaan om te doen met iets heeltemal onbekend en, eerlik, mooi verskriklike, Nick," het hy gesê. "Oefening as baie persoonlike versigtig as moontlik as deel van jou amptelike pligte."
  
  
  "Jy bedoel ek moet versigtig wees," ek snedig. Hy hoes senuweeagtig. Die ego se primêre bron van kommer gebreek het deur middel van hierdie masker van tyd tot tyd. Sy het dit gemaklik. Enigiets anders sou net by tot die ego wrok.
  
  
  "Ek sal neem'n blik," emu het vir haar gesê. "Ek is nie so mal oor groente wat ek wil om een te word."
  
  
  Ego se oë skitter. "In die dell self?" het hy gesê. "Ek dink jy het regtig soos tamaties."
  
  
  Haar lag. Dit was meer soos hierdie. Dit het my'n goeie gevoel-die hysbak ek was ontbreek.
  
  
  IV
  
  
  'n Alitalia werknemer het my na Milaan, dan gehuur haar motor en ry suid na Genoa. Portofino is nog verder suid, en hy het gaan sonder om te stop. Die ISS kinders se vergadering, by Excelsior, en'n kamer aangrensend aan Professor Caldone se woonstel was vir my. Ek het'n enkele sleutel van beide kamers. Om by te voeg versekering, ek is opdrag gegee om te voldoen aan die professor by'n spesiale diens stasie buite Portofino. Hy ry oor die Rym om my te ontmoet daar. BYL hom gekontak en ingelig hom in detail, en hy het ingestem om saam te werk ten volle. Haar motor is uitverhuur in Portofino en verkoop aan'n ou en onbetroubaar taxi te kry om die vergadering punt met hom.
  
  
  Professor Caldon het haar leun teen die enjinkap van sy motor, 'n klein Fiat sedan. Hy was kort, grys hare, en vrolik, met'n klein, ronde maag van "te veel macaroni," soos hy dit gestel het, saggies streel sy ego. Ek het vinnig tot die gevolgtrekking gekom dat ek het dadelik van hom gehou, 'n heeltemal pretensieloos bietjie man. Hy het'n onverwagte klont vir my toe hy aangekondig het dat sy vrou en niggie was met hom te geniet Riveria terwyl hy bygewoon vergaderings. Hulle gaan na die badkamer by'n klein diens stasie terwyl hy wag vir my.
  
  
  "Anders," sê Professor Coldon, " dit is heeltemal in jou hande, Mnr Carter. Ek is meegedeel dat ek moet doen wat jy sê."
  
  
  Ek het om te glimlag. Hy sê dit soos'n klein seuntjie. Slegs die vonkel in die ego se klein blou oë op die effens cherubic gesig verloën en'n vinnige gedagte by die werk. Signora Caldone het gekom uit die eerste keer, 'n kort, vierkante vrou, 'n bietjie meer ernstig as haar man, maar beleefde en aangename genoeg.
  
  
  "Dit is Mnr Carter," het hy gesê. "Die Amerikaanse man ek het jou gesê ons sal voldoen."
  
  
  "O, ja," het die vrou gesê. "Die een wat jy moet gehoorsaam." Sy draai na my en het my'n bietjie skepties kyk.
  
  
  "Ek hoop jy het meer sukses met hom as sy veertig jaar," het sy gesê met spot erns.
  
  
  "Hy sal slaag," het die professor geantwoord voordat sy kon sê nie. "Hy is die moeite werd om'n baie meer as wat jy, Ma."
  
  
  Hy het die meisie nader oor Signora Caldone se skouer en probeer om nie om te kyk. Ek is bang ek het nie daarin slaag nie. Om te sê dat sy is mooi onvolledig sou wees. Om te sê dat sy'n toonbeeld van seks sou wees om te simplisties. Hy kon sien die manier waarop haar swart hare geraamde haar olyf in die gesig staar, val losweg oor haar skouers. Haar vol en sappige lippe het'n wenk van die dikmond wat verdwyn toe sy my sien. In dié swart-bruin oë, sien ek'n skielike donker vuur opvlam as haar oë ontmoet myne. Haar vol borste gestyg bo'n wit boer bloes met'n ovaal gestoot halslyn en hard teen die materiaal. Wye heupe beklemtoon'n skraal lyf, liggies geboë heupe en slank bene. Hy het gedink oor wat Byron het gesê oor die italiaanse vroue wat sit'n dollar op hul lippe. Hierdie kind het soveel meer as haar dollar stapel in daardie vol, rooi, gloeiende lippe. Sy was die toonbeeld van sensualiteit. Dit klop. Dit was'n smeulende vulkaan.
  
  
  "Dit is Amoretta," het die professor gesê. Amoretta gehou uit haar hand, wat normaalweg gebly het in my net'n fraksie meer as wat nodig is, en hy sien haar oë beoordeel my meer as ses voete van die gespierde liggaam. Hy het vinnig gepraat met homself. Ek het vir haar gesê dat jy, Nick Carter, was op'n baie moeilike opdrag. Jy kan nie net ignoreer hierdie sappig gereg. 'n groot kans, het hy vir homself gesê. Dit sal nie inmeng met my werk. Hulle het nooit gedoen het nie, maak nie saak wat hulle lyk soos aan ons. Maar dit sou ook onmoontlik wees om dit te ignoreer. Miskien as ek was gelukkig, 'n paar goeie kompromie sou werk self uit.
  
  
  
  
  
  
  
  Professor Caldone en die vrou se ego klim in die voorste sitplek van die Fiat, laat my om te deel in die agterste sitplek met die Amoretta. Ek voel die warmte van haar bobeen druk liggies maar beslis teen my been as sy gaan sit langs my. Klein Europese motors het voordele wat ih vervaardigers moet adverteer meer.
  
  
  "Ek hoop dat jy nie omgee om die Amoretta met ons, Mnr Carter," het die professor gesê. "Sy is nie gelukkig om te kom met ons, maar ons wil nie om haar te verlaat alleen in Rime." Ek kon nie verstaan hoekom, het ek gedink. "Amoretta besoek ons rondom haar huis in die heuwels van Calabria. Sy besoek ons twee keer'n jaar, selfs al het ons moeg haar uit."
  
  
  Amoretta vinnig geantwoord in italiaans , haar stem breek uit in protes, en ek was bly om te sien dat my italiaanse was nog steeds goed genoeg om te verstaan.
  
  
  "Zio Enrico," het sy gesê na haar oom. "Dit is nie regverdig nie. Jy weet ek is lief om uit te gaan met jou en Sia Teresa. Ek haat hierdie bedompige wetenskap vergaderings."
  
  
  "Selfs wanneer hulle in die italiaanse Riveria?" Ek onderbreek.
  
  
  "Selfs daar," het sy geantwoord, gee my'n lang sydelingse blik. "Hoewel miskien is hierdie een sal beter wees."
  
  
  Ek lees dit reg, maar ek het nie sê enigiets. Sy sal gou uitvind dat ek sal minder vrye tyd as Oom Enrico. Maar nie weet waar hierdie kloppende, onverbloemde sensualiteit het gekom van - die heuwels van Calabria, waar mense het al hul emosies openlik, 'n streek van passievol haat en liefde, waar die ou maniere van die lewe is nog steeds bewaar. Amoretta natuurlik het meer as die opvoeding van'n boer meisie, met wakker kennis en begeertes vir meer alledaagse dinge.
  
  
  Die reis na Portofino was lekker en kort, en sy was ingelig deur die professor op die basiese prosedures wat hy sou hê om te volg. Hulle was baie eenvoudig, maar absoluut taai. Spesiale gebottelde drinkwater is gelewer aan die ego kamer. Hy was nie veronderstel om te drink of eet enigiets tydens formele middagetes en aandetes, wat nie gedien vir almal. Hy moet nie geneem het nie enige pille. Bowenal, hy was nie veronderstel om oral te gaan sonder my of alleen te wees met Hema as ek was nie rond. Ek het geweier om Signora Caldone, en hy bedank my weer met dieselfde vonkel in sy oë. Nadat ons nagegaan, hy het deur die professor se kamers, sitkamer en slaapkamer, en kyk na al die vensters en deure slotte. Daar was'n middag seminare beplan, en die professor wou'n bietjie rus te kry eerste, so haar yi het in die volgende kamer, wat was ook die myne, die deur gesluit, en uitgepak sy net'n klein sak. Hy gewoonlik gereis lig. Sy het nie alleen vir meer as twintig minute toe was daar'n klop aan die deur en sy het gevind dat Amoretta staan daar, geklee in'n helder oranje bikini en'n deursigtige plastiek baadjie oor dit. Haastig bikini klou aan nah, sukkel met hopeloos beskeidenheid. In'n kort pak, het ek regtig gesien het haar pragtige figuur, stralende, olyf vel, wye en pragtig heupe. Sy sit met haar bene effens uitmekaar , 'n inhou dat slegs gedien om te beklemtoon die sensualiteit van haar liggaam. Sy het'n stap in die kamer, Gespleten genoeg sodat haar borste was verleidelik naby aan my. Nah het'n strand handdoek op haar arm.
  
  
  "Amorette gaan na die strand," het sy vertel my na die maak van die versoek met'n uitnodiging.
  
  
  "Ek gaan nie," sê ek, en ek sien haar oë flits met die verrassing. Sy kyk na my soos ek wil my gedagtes verloor. Haar half-het so gedink, ook.
  
  
  "Maar dit is die plek vir dit, die tyd vir dit, en die weer vir dit," het sy gesê logies. "Tensy miskien is dit haar dat jy nie wil hê om te gaan met."
  
  
  Sy tussenbeide die laaste sin, en haar onderlip effens pouted die lippe wat sy gehad het die eerste keer opgemerk op die diens stasie. Dit was'n tipies vroulike set, en ek probeer. Ek was nie van plan om dit te doen.
  
  
  "Jy weet beter as sy nie," het haar pa gesê. Die steenbolk verdwyn onmiddellik, en sy kyk na my ernstig. God, dié oë was genoeg om my te laat vergeet van die Dom en my ma.
  
  
  "Okay, ek hoor jy verduidelik alles te Zio Enrico," het sy gesê. "Maar daar moet'n geruime tyd vir ons om mekaar te sien. Om hier in Portofino met iemand soos jy en die besteding van jou ego alleen sou wees meer as net'n vermorsing. Dit sou'n sonde."
  
  
  "My gevoelens vir jou, Amoretta," ek het ingestem. "Laat my om te werk op daardie. Miskien iets sal opdaag."
  
  
  Amoretta stadig draai weg, haar oë vertel my ek wil'n beter werk op dit. Hy kyk na haar loop stadig af in die saal, haar heupe swaai met elke stap. Ek moes ophou om myself uit te gaan na haar, gryp haar sagte, kurwes gat en sleep haar terug in die kamer. Haar, het hy gehoop Hawke waardeer die opofferings wat hy gemaak het in die lyn van die reg.
  
  
  Laat Amoretta gaan was nie alles nie. Teen die einde van die dag, het sy bygewoon het, het drie seminare met Professor Caldone, en ek was omring deur wetenskaplike artikels oor alles van die ensiem interaksies in globulêre versteurings navorsing op hydroid voortplanting. Ek het nooit geweet dit kan so damn vervelig. Maar hy was ook begroet deur'n groot aantal van die ander deelnemers in die vergadering.
  
  
  
  
  
  
  Die lys-byvoorbeeld, het gebreek in vier Noorweërs, twee Franse, drie Duitsers, vier Russe, twee Joego, drie Chinese, vier Amerikaners, en verskeie verteenwoordigers van ander nasionaliteite. Daar was'n paar mense wat ek het nie voldoen aan ander seminare wat gehou is by die dieselfde tyd. Hy was ook ontmoet deur Karla Krista, 'n ronde man met'n joviale gesig, langer as die egoïstiese figuur aangedui, met'n klein, louche oë wat laat deurskemer by'n uitgeslape en vinnige gedagte weggesteek agter'n oppervlakkige sagtheid.
  
  
  "Karl, hierdie is ons mees waardevolle persoon," Professor Caldone gesê toe ons bekendgestel. "As die ISS sekretaresse, het sy taak is om te organiseer elkeen van ons maandelikse vergaderings. Hy kies'n plek, reël hotel, planne seminare en etes, maak seker almal kry genooi, en oor die algemeen maak ons vergaderings wat hulle is.."
  
  
  Krist straal en benoud die professor se skouer. Hy kyk na my met'n mengsel van belang en spekulasie in daardie klein, vinnige oë.
  
  
  "Soos ek dit verstaan, jou akkommodasie is spesiaal gereël, Mnr Carter," het hy gesê beleefd. "Maar as daar enigiets is wat ek kan doen, enigiets wat jy wil hê, moet asseblief nie huiwer om my te kontak. Karl Christst is altyd in kontak vir ihr lede."
  
  
  Krist het'n flou aksent wat korrek geïdentifiseer haar as Switserse, en as sy was ontmoet deur'n ego in Chicago, sy sou aanvaar is deur die ego van'n tipiese rebel en leeglêer. Ek het opgemerk dat hy was altyd die uitruil van menings met almal op die kantlyn, altyd glimlag en was tevrede te wees met alles. Hy klap die professor op die rug, druk my hand, en haastig weg. Ek sien dele van dit, maar aan die begin van die middag en tydens aandete daardie aand, was hy geoordeel word deur die Hof van Bosnië en Herzegovina oor alles, nagegaan het dit of dat, indien nodig, vinnig verander, onderhewig aan die persoonlike grille van sy uitstaande gaste. Prominente wetenskaplikes glo aandag ontvang het van hom, en Karl Krist was baie goed in sy werk. Hy was net die tipe wat ek kon kry nooit'n goeie blik op die oppervlak pret was altyd'n leë element vir my. Maar ek het geweet dat die wêreld is vol van Carlovas, en hulle was nodig vir hierdie soort van ding. Die professor vas aan haar soos'n stok, hou'n ogie oor alles wat hy het geëet en gedrink, en wanneer aandete was oor, Karla Krista het haar weer op sy elmboog.
  
  
  Ek het haar gevra. "Doen vergaderings gaan gewoonlik soos hierdie?"
  
  
  "Jy bedoel wat is sleg?" het hy terug gekom het, bars in'n brul van die lag op sy eie grappie.
  
  
  Hy het saamgestem met wat ek het geweet hy wou haar om te sê. "Ek bedoel wat is goed," sê ek. "Is almal se program soortgelyk aan hierdie een?"
  
  
  "Ja," het hy gesê. "Daar is'n algemene sessies bestaan van seminare, formele middagetes en aandetes, en een van die belangrikste sessie met'n amptelike spreker. Dan die laaste dag van die vergadering is gegee om te rus. Hierdie is slegs'n drie-dag-vergadering, so het die dag na môre sal ons al die tyd spandeer op die strand. Selfs die grootste intellektuele lief vir die son en die see. Die groot gedagte en die kreef het so baie in gemeen ." Hy sidder weer op sy eie wit.
  
  
  "Ek aanvaar jy is ook'n lid van die wetenskaplike gemeenskap," het hy gesê. Hy glimlag, amper te soet.
  
  
  "O hemel, nee," het hy gesê. "Nie'n professionele lid. Sy is nie slim genoeg is om te behoort nie aan die ISS. Ek is heeltemal tevrede met my rol as'n amptelike registrateur."
  
  
  Ego het nie haar vra oor dit, en gewonder hoekom hy voel die behoefte om dit op te gee. Hy klap sy ego op die rug en begelei Professor Caldone terug na die ego kamer. Die bejaarde man nou gekla oor die intensiteit van die dag.
  
  
  "Ek is moeg, my seun," het hy het vir my gesê. "Dit is te sleg jy kan nie gaan na die nag lewe hier by die oord. Miskien nadat ek het haar toegesluit up vir die nag, jy kan weg te glip."
  
  
  "Ons moet'n kans," emu het vir haar gesê. "Ek sal daar wees om seker te maak jy is veilig."
  
  
  Signora Caldone laat ons in die kamer, en ek het haar Amoretta sit in'n stoel, die dra van'n delikate pienk kant kamerjas. Nah het'n tydskrif in haar skoot, en haar lippe was dikmond.
  
  
  "Ons is net gaan om te slaap as jy nie gekom het nie, Enrico," Signora Caldone gesê. "Ten minste het ek was. Amoretta sê sy is te rusteloos om te slaap. Sy wil om te bly op en lees'n bietjie."
  
  
  Ek het skielik besef iets wat ek nie gedink het om te kyk uit. "Amoretta nie hier slaap," het ek gesê. "Nee wat, het sy kamer, het sy nie?"
  
  
  Signora Caldone het in die verrassing. "Nee, Mnr Carter," het sy gesê. "Ons beplan om vir haar te slaap hier, in die kamer met ons. Sover ek dit verstaan, die bed draai in'n bed."
  
  
  "Ek is jammer, maar jy kan dit nie doen nie," het ek bestel het. "Net jy, signora, kan bly met die professor alleen as ek nie daar nie."
  
  
  Amoretta sit op haar voete, haar onderlip uitsteek, haar oë sprankel. "Het jy vermoed dat my?" sy gespoel uitgevaar. "Dit is te veel!" Haar, hy haal sy skouers op. Ek het nie eintlik aan die dell, maar ek was begin om te voel'n sekere vermoede. Ek het nie vermoed haar, maar ek het vermoed dat haar by die dieselfde tyd. Hy het nie regtig weet ons, ons het nie geweet oor haar, ons het nie geweet oor die diepte van haar verhouding met haar oom. Ek het gevoel dat sy was baie in die liefde met haar ego. Maar, ek het gesien hoe baie oulik jong wesens draai uit tot wees verhard agente. Persoonlik, ek het gevoel dat sy was betroubaar
  
  
  
  
  
  
  by die huis. Maar amptelik, sy was net so verdag soos almal anders in Portofino. Die kurktrekker was hoe om te reageer op die Amoretta so dat die vulkaan binne nah sal nie ontplof.
  
  
  "Ek kan nie toelaat dat jy bly hier vanaand," sê ek. "Ek sou my werk verloor."
  
  
  Dit blyk te wees op die regte noot, want die woede in dié swart oë was dadelik geblus. Maar my onwrikbare standpunt sluit aan by'n ander probleem, as jy dit so kan noem. Ek het alles nagegaan, en daar was geen plek anders as die besemstok kamer. Daar is net een oplossing, en hy was reeds bedank deur Hawke vir die rigiditeit van die beslissings wat hy my gegee het.
  
  
  "Signorita Amoretta kan slaap in my kamer," het hy galant aangekondig, en dit het nie veel sin maak as'n offer van werklik heldhaftige proporsies. "Ek gebruik om te slaap in'n stoel."
  
  
  Die professor en die vrou se ego geprotesteer my "offer," beide dankbaar en verdagte van my self-opoffering, en Amoretta geflits'n stadige glimlag. Sy staan op en het uit haar sak. Terwyl sy was om dit te doen, een van Tom Dettinger se klein toestelle hang in die deur van die professor se kantoor. Dit was'n stille alarm stelsel wat outomaties geaktiveer wanneer die slot is oop, die oordrag van'n radio sein na die aktiewe alarm stelsel in my kamer. Al die vensters behoorlik gesluit, en na die aanvang van die toestelle, Amoretta het by my om terug te keer na my volgende kamer, waar sy die deur gesluit tussen die kamers. Skelm as'n Cheshire kat, sy duie gestort het op die bank. Ek het besluit om jou te vertel hey dadelik dat ons gaan om te spandeer die nag. Sy pouted vir'n oomblik, dan onmiddellik straal.
  
  
  "So ons is om hier te bly," het sy gesê, opstaan en gaan na die venster. "Jy sien, ons het'n pragtige uitsig oor die baai en die maan. Dit is mooi."
  
  
  Dit was regtig. Haar was geniet'n pragtige uitsig van die Amoretta. Die sy kleed was baie lig en het van haar bene perfek as sy gaan sit by die venster uit.
  
  
  "Is daar iets verkeerd met wat jy het ons om te drink?" vra sy, haar stem absurd grens aan sarkasme.
  
  
  "Niks," het ek gesê. "Ek het bourbon. Is jy al ooit'n egomaniac?"
  
  
  Sy skud haar kop as hy het twee goeie bourbons en water.
  
  
  Sy sluk haar, eerste ingedagte, dan met ware plesier.
  
  
  "Hierdie seun van sy lyk soos jy," Amoretta gesê. "Die uwe, sterk... alles wat jy sê, geen fieterjasies."
  
  
  Amoretta was om ernstig dom haarself. Hy het sy baadjie, weggesteek Wilhelmina in'n kant sak, en kyk na haar speel met die hotel radio. Sy opgetel het'n goeie nag stasie in Genua en begin vlot beweeg na die musiek. Sy omhels my en ons begin dans. Hy kon voel die vaste volheid van haar figuur deur haar dun mantel. Sy het gekom oor om te lek my en vryf haar borste teen my bors. Hy was net die begin om te wonder hoe ver sy sou gaan wanneer daar was'n klop aan die deur. Net in die geval, trek hy die Luger uit sy baadjie sak, en het na die deur. Eintlik, ek het gedink miskien is iemand wat kla oor die klank van die radio. Hy het die deur oopgemaak en toe sy oë vir'n lang oomblik. 'n lang, koninklike figuur in'n wit rok, met bruin hare val saggies te beklemtoon haar klassieke kenmerke, het gesê een woord. Sy kon nie gekies het om'n beter een!
  
  
  "Verrassing!"
  
  
  Haar stem gestop het, as sy loop mimmo my in die kamer. "Jou telegram was so bedagsaam dat ek besluit het om af te kom en jy verras. Dit was nie moeilik om te check uit kalf hier. Na alles, dit is nie..."
  
  
  Sy het haar inleiding en vonnis op dieselfde tyd. Hy het nie om te draai. Ek het nie dit nodig het. Hy kon sien haar op soek na Amoretta in'n ontspannende kleed, 'n drankie in haar hand. Hierdie tyd, hey, dit het selfs minder tyd om te ontplof, en hy het homself gestaal vir wat ek geweet het, was komende. Dit het gekom swaai van'n draai, dit geland met volle krag. My cue regtig nie begin om seer te maak voordat sy gaan uit in die saal.
  
  
  "Denny, wag!" Hy het haar.
  
  
  "Jy is nie om te mors ons'n minuut, is jy?" het sy gebreek het, haar oë koud.
  
  
  "Ek kan verduidelik," sê ek.
  
  
  "Ha!" het sy snork. "Verduidelik! Jy het waarskynlik verduidelikings geskryf deur getalle. Jammer 12D, Verduideliking 7B, Verskoning 16FI!"
  
  
  "Sal jy na my luister?" Hey genoem na haar, maar die enigste reaksie was die klik van haar hakke as sy linkerkant. Weereens, ek het geweet wat ek wou doen, en wat ek nodig het om te doen. Hy klap die deur uitgevaar.
  
  
  "Ek het veroorsaak dat jy probleme," Amoretta gesê het, en daar was'n ware bron van kommer in haar oë, so verskillend van die skelm triomf dat klein teef Vicki gedra het. Hy gedwing om homself te glimlag by hey en haal sy skouers op.
  
  
  "Nie presies nie," sê ek. "Dit is nie jou skuld nie." Ek skink vir my'n ander bourbon en het haar langs my, hou'n leë glas. Sy het by my te voltooi haar bourbon, en ek skink vir ons elk, een op'n tyd.
  
  
  "Jy is ontsteld," het sy gesê, leun haar kop teen my bors. Dit is waar, maar dit het my laat lyk kleiner. Die punte van haar borste vryf saggies teen my, wekte my. Wat dit ook al was, hy was meer kwaad met Denny vandag as ontsteld. Dit is byna gelyk soos sy kon spring uit toe ee was nie wag, en weg te loop wanneer sy probeer om te kry om nah. Amoretta verskuif in my arms en ons begin dans weer, haar liggaam warm en warm.
  
  
  
  
  
  
  
  sag in my hande. Ek afgeskakel die lamp as ons gedans rondom nah, en net die sagte gloed van die maan gefiltreer deur die venster. As Denny het in staat was om te spring na gevolgtrekkings sonder om selfs om te hoor wat ek wil sê, sy wil het'n hel van'n tyd te dink oor dit self. Amoretta druk haar hand styf om my rug, haar lewe raak my eie. Haar stem is hees, sensueel, belowend.
  
  
  "In die berge van my huis, ons het'n gesegde," het sy asem. "Daar is'n rede vir alles."
  
  
  Sy vroetel my skouer, en ek kon voel die polsende vibrasies kom uit nah.
  
  
  "In ander woorde,"ek het opgemerk," daar is'n rede vir wat gebeur het onlangs, en daar is'n rede waarom jy is hier saam met my nou."
  
  
  Sy het'n klein skouers. Volgende, ek probeer om te kry die Calabrische spreekwoord op vrugbare grond. In elk geval, sy geskenk perd was nog nooit gekyk in die mond. Amoretta was natuurlik aanloklik, gretig, en wenslik. As dit was dit en niks anders nie, of as nah het'n rede, dit sou die enigste manier om uit te vind. Hy druk sy hande onder sy kleed. Sy was geklee in'n dun nagrok. Afskeid haar kleed, sy laat die emu val van haar skouers. Sy ril, en haar arms het om my nek, en haar lippe, daardie vol, sagte lippe, gesluit oor my, en in'n paar oomblikke sy was naak in my arms. Hy tel haar op en lê haar op die bank, sy lippe streel haar ronde, vol borste. Sy hyg, en haar hande bereik uit na my soos ek het haar hemp en broek. Wanneer haar, druk sy liggaam teen hare, geniet die tasbare plesier van haar vel teen myne, Amoretta snak en klou aan my.
  
  
  "O ja... ja... ja," het sy asem. My vingers beweeg stadig af in haar liggaam, talmende op haar vol, gladde borste, haar klein nippels kom in die lewe aan te vat, styg, styg na my lippe. Amoretta druk my kop teen hulle so hard dat ek bang was sy sou huil, wat seer. Maar die gille het nie seergekry nie, net ekstase. Sy kreun met plesier en het uitgeroep in'n sagte, nooi klanke as sy krul en beweeg, druk haar lyf teen myne. Haar vel is glad, asof'n dun film van die olie bedek haar liggaam, en as sy tong beweeg oor haar diep ribbes, haar sag afgerond maag, en verder af, haar teiken wieg van kant tot kant in onbeheerbare vreugde. Haar talm vir'n oomblik, dan het gekom uit en druk sy lippe aan haar, sappige en vol, nou geteister. Die skerp, vinnige aanraking van my tong voel soos'n vonk van die vlam op'n tak. Haar liggaam bewe en krul, en sy snak met begeerte as die vulkaan bars in vlamme. Al hierdie kloppende sensualiteit het gegroei tot'n koorsagtige begeerte, 'n alles-verterende passie wat betrokke is vet alles anders. Haar, besef dat dit was nie'n meisie wat nie weet hoe om liefde te maak, maar'n meisie wie se sterk begeerte om liefde te maak is genoeg aansporing vir die twee van hulle. So honger was'n geskenk in die self, en hy het gereageer deur die vind van die middel van haar vrouwees, beloon met die plesier van haar gille. Hou op om haar, sy was toegelaat deur ay te druk haar lippe aan my skouer om te verdrink uit haar regte gille van ekstase. Soos haar orgasme verswelg haar liggaam, haar skree in my bors, anders sou dit gewees het om die enigste oordrag van alles, om nie te praat van die professor, en Jean se ego langs die deur.
  
  
  Amoretta leun terug op die bank vir net'n oomblik, en dan draai na my gesig en die bed in die voorkant van my, haar kante liggaam jeuk. Sy het haar bene oor myne, haar tong borsel my spiere, en fluister teen my wang. "Ook, cara mia," het sy gesê. "Ek het meer nodig." Sy gesien dat dit die oomblik om te ontsnap nah. Haar besoeke weg van haar berg huis in Calabria was natuurlik die oomblikke wat sy is wag vir'n hele jaar. Haar sensualiteit was sodanig dat dit kan nie op enige plek weggesteek word, maar ek het geweet dat die mense van daardie heuwels. Daar, sy was net so wenslik is, net soos wenslik, maar ih se eie streng kode verbied dit, totdat sy getroud is, en as ek dit nie mis het nie, Amoretta het gesien hoe te veel van die res van die wêreld om te trou met een van die boer seuns. So haar huis was soos'n seks tronk vir Nah. Geen wonder, weg van dat, het sy kon nie bevat die verskriklike opgekropte honger binne nah. Ek streel haar rug, en sy druk haar vol borste teen my soos die ligte klanke van ekstase begin om uit te kom weer. Sy weet dat daar was nie'n deel van hierdie polsende wese wat nie reeds voel sensueel sensitief te raak nie. Hy het haar oor, en het sy aangebied om haarself weer, soos'n blom wat self aan die son. Haar klein nippels verhard onder my tong, en sy gedompel ih dieper in my mond. Voor die maan het begin om te vervaag, hy het liefde aan hierdie fantasties honger Venus drie keer, en elke keer het sy wil'n skepsel van suiwer passie, ernstig en onintelligent, maar spannende reageer op die geringste aanraking. Ten slotte, met'n sug van groot tevredenheid, sy het aan die slaap met haar bors begrawe in my mond, hou my kop na haar. Haar verskuif weg te hou haar stil figuur, bewonder die sappigheid van haar liggaam as sy lê nog steeds. Ek het geslaap langs haar tot die son opkom
  
  
  
  
  
  
  Ek het wakker geword deur die venster, wat helder uit die blou water van die baai.
  
  
  Hy lê nog steeds, kyk Amoretta se diep, selfs asemhaling. Haar bene is effens oop, was die helfte draai die rigting van my, haar ronde, volle bors bult hongerig, asof sy wag in'n droom vir haar na die enigste oordrag van haar mees wonderlike rondom alle maniere. Haar hotel wou my tyd te hê, maar ek het nie'n ego. ISS seminare begin vroeg. Haar gly deur haar arms oor haar bors, sonder om haar wakker. Ek geskeer haar en het aangetrek wanneer sy wakker word. Sy pouted'n bietjie, maar uiteindelik gekom het oor en druk haar kop teen my.
  
  
  "Ek het nie die woorde om jou te vertel wat dit was soos gisteraand," het sy gesê.
  
  
  "Jy hoef nie woorde, Amoretta," sê ek. "Jy reeds het vir my gesê."
  
  
  Sy het my'n stadige, wetende glimlag, en ek het om te antwoord op'n beleefde klop op die volgende deure. Die professor was fyn. Nadat ek verwyder die alarm van die voordeur, ons het die trappe af en het saam ontbyt in die hotel lobby. As daar iets in kos kon draai die ego in'n groente -, daar sal twee van ons.
  
  
  Die dag was gevul met nuwe seminare, vergaderings, en briljant vervelig aanbiedings. Teen die einde van die dag, ek het tot die gevolgtrekking gekom dat elke akademiese moet neem'n kreatiewe skryf kursus. As daar is iets sinister gaan op in die seminare,dit was hulle. In die aand, Karl Krist het'n toer van die oord gebied. Haar gebly het reg langs die professor, en Amoretta gebly het reg langs my. Sy het nie probeer om te lei haarself op die doel. Sy kon net nie help nie. Deur tien, almal was gesluit vir die nag, en Amoretta was wag vir my in my kamer. Hey, ek het nie te lank te wag. Sy was wat sy die aand voor, alles en nog meer, want sy het iets geleer. Wanneer dagbreek gekom het, het niemand van ons geslaap het te veel, maar dan, haar getroos het, myself, hoeveel het jy nodig kelders in wiskunde en op die dell self? Haar dreadlocks het lank opgehou het.
  
  
  Dit was die laaste dag van die vergadering, 'n tyd dat Karl Krist het nie bel'n tyd van ontspanning en gereël'n buffet op die strand.
  
  
  "Dit is'n gelukkige dag, en'n hartseer dag," Amoretta gesê, hardloop'n dun vinger teen my bors. "Gelukkig, want jy sal met my die hele dag, en hartseer, want wanneer die dag verby is, moet ons deel." Ek sal nooit sien jy weer. Ek weet dat."
  
  
  "Nooit is'n woord wat ek nog nooit gebruik," ek lag. "Jy kan kom na Amerika, en ek kan gaan na Calabria. Ons pad mag kruis."
  
  
  Dan haar, vir estestvenno, het dit nie geweet nie, maar dan is spyt dat hy nie so'n goeie profeet. Sedert ek was nie te dink oor die strand partye, sy het nie bring enige badpakken met haar, so net toe ons by die strand , die opstel van ligstoelen, sodat sy kon hou'n oog op die professor ten alle tye, en ontspanne. Hy was meer as inhoud het om te rus in sy stoel, en Amoretta was opgekrul langs my soos'n tevrede katjie. Dit aangekom het op die middag van die buffet Krist het, om geen kanse op hierdie laaste dag. Wanneer die dag het uiteindelik tot'n einde gekom het, Karl Krist'n ompad, op soek selfs plompie in'n kortbroek en'n helder geel terry doek hemp. Ek kyk na hom gaan van die menslike tot die wiskunde klas, sit sy arm om elkeen van hulle, streel dit liggies op die rug, hulle te vertel wat'n wonderlike tan hy gehad het. Hy kyk na hom met'n mengsel van vermaak en ergernis. Die ergernis pla my, en ek het besluit dit was, want hy was uit plek onder hierdie opregte mense wat vir die grootste deel albei briljante umami en gewone mense. Toe hy by Professor Kaldona, het hy gehelp Em up van die chaise longue en klop hom op die skouer as hy gehelp Em in sy strand kleed.
  
  
  "Ek hoop jy geniet jou kort besoek, Mnr Carter," het hy het vir my gesê. "Dit is nie dat ons nie welkom nie, maar watter rede ook al jou regering het vir die stuur jy saam met die professor, sy naam sal hopelik verdwyn gou."
  
  
  "Ek hoop so, ook," het ek geglimlag. "Indien nie, ek sal verslag vir'n ander afspraak."
  
  
  "En ons sal bly wees om jou weer te sien," het hy gesê, maklik om te slim te wees vir my. Hy het omgedraai, na'n kort handdruk, en loop deur die ander, en as haar gekyk het hom klim die klip stappe wat lei af die strand, haar voel'n bietjie simpatie vir hom. Ek het altyd gedink daar was iets pateties en eensaam oor die feit dat'n professionele poetsbakker. Die ware gesig van die nar agter die masker is dikwels baie verskillend.
  
  
  Voel'n bietjie soos'n moeder hen haar kuikens, ek opgepas almal terug na die hotel, kyk na elke item in die professor se bagasie, en ons gelaai in my klein Fiat om te gaan na Rome.
  
  
  Ek het nie die risiko wat kan gebeur op die laaste minuut na afloop van die vergadering of in die onmiddellike omgewing. In Rime, daar was'n ander ronde van afskeid en dankie. Die professor en die vrou se ego is lekker mense, geleerde, aangename, en eerlik. Daar was'n stille boodskap in die Amoretta se oë. Ek het geweet sy het nie wil om terug te gaan na die berge van Calabria, en ek voel jammer vir haar. Sy was regtig nie gereed om te vertrek
  
  
  
  
  
  
  Die heuwels was nog steeds te veel om te sien nie, en tog het sy verdien iets beter as wat sy kon vind daar. Hy was seker dat'n paar meer datums met sy oom en tante moet dit oor nah.
  
  
  Haar weg na die lughawe Rym met die gevoel van'n werk goed gedoen. As iets gebeur het by die vorige ISS vergaderings, hierdie keer is dit het nie gebeur nie. As daar is'n komplot teen Professor Caldon, sou dit nie gewerk het. Natuurlik, hy het ook geweet dat hierdie enkele voorval kon nie beskou word as'n oorwinning. Die verskriklike ominousness van dit nog talm, en dit geskop'n selfs groter tailspin. Waar het ons gaan van hier af? Ons verhinder dat alles wat kon gewees het beplan vir hierdie vergadering, en dit gaan nêrens. Sy het om te vra hierdie irriterende vrae wat voor die vergadering Smous. Sy het'n hotel, iets om eers te verduidelik. Sy was gevang op'n direkte reis na Ni in Londen. Dit was my beurt om te pop uit onverwags, wat ek gedoen het net om te geniet van die gesprek met Denny se hospita. Denny se weg na die perd wys en sal terug wees in twee dae. Die vrou, het ek probeer om'n meisie met'n mooi gesig, was gaaf genoeg en het'n kennis van my wat ek geskryf het haar op die agterkant van'n koevert. Ek het dit kort. Daar was te veel om te sê vir die nota. Ek het aan haar:
  
  
  Ek is jammer weer. Een van die dae sal ek verduidelik alles, en jy kan luister.
  
  
  V
  
  
  Die lug geval het. Die wêreld gestop spin. Ek het gehoor jy verkeerd is, het sy vir haarself gesê. Dit kan net nie gebeur nie! Hawke's cerro-steely oë, kyk na my deur die ego stoel, was uitdrukkingloos. Miskien was ek droom.
  
  
  "Sê dit weer," het hy haar gevra. Hy knik stadig.
  
  
  "Professor Caldone is'n groente," het hy gesê. "'n ego vrou gekontak ons laaste nag."
  
  
  "Ek glo dit nie," sê ek vies. "Maat neem dit, haar ego bedek haar soos'n nat verpleegster. Niks kan gebeur nie."
  
  
  Hawke haal sy skouers op. "Iets gebeur," het hy saggies gesê. Ek het vinnig bereken dit. Ek het haar'n ego in Rime in die vroeë aand en sit haar op'n vliegtuig na Londen. Wanneer ek gevind Denny, ek het om te bly die nag, want ek kon nie vlieg nie uit die regte weg. Hy het toe teruggekeer het gister hier aangekom en by die BYL hoofkwartier hierdie oggend. In totaal, oor-en-dertig ses uur het verloop sedert ek het die wetenskaplike. Kan iemand gekry het om hom in dié ses-en-dertig uur. Hy het om dit te aanvaar. Tydens die vergadering self, het hy gebly het, te naby aan die professor.
  
  
  "Ek wil graag om uit te gaan en doen dit alleen," sê ek, nog steeds kwaad.
  
  
  "Ek het so gedink," Hawke saggies gesê. "Ek het bespreek jy'n kaartjie vir'n elf-uur reis na Rome."
  
  
  "Neem die maat," sê ek, " daar moet'n verduideliking vir dit."
  
  
  Hawke se uitdrukking was al wat ek nodig het. "Alles reg," sê ek. "Ek sal hom vind. Maar dan moet dit die snaaksste of slimste ding wat ek gesien het in'n lang tyd."
  
  
  Ek stap uit, kwaad vir myself, kwaad vir die wêreld, maar meestal kwaad by die ongewone gevoel van weggeneem. Niemand hou daarvan om te verloor nie, veral haar. Maar om te misluk, is een ding. Word geneem deur die polisie reg onder my neus is iets heeltemal anders. Dit was'n nuwe ervaring vir my, en hy was woedend en het gedink oor dit al die pad om te Rym. Ek het gehou van die idee dat alles wat gebeur het, het gebeur nadat ek het die professor. Soos ek gesê het, ek moet bly met hierdie. Maar ek was nie so seker nie. Hawk het bedraad voor die tyd vir'n groep van mediese spesialiste om my te ontmoet by die professor se huis. Hy wou haar om te hoor wat hulle sê met haar eie ore. Hierdie was die dokters wat ondersoek almal rondom die geteisterde wetenskaplikes. Ek is toegelaat om aan die professor se huis deur'n bediende, en Signora Caldone ontvang my met meer kalmte as Nach sou verwag het.
  
  
  My woede het om iets anders as ek is ingelui in die sitkamer, waar'n suster in'n wit meisie sit op'n reguit stoel langs die professor. Hy sit in'n diep leer stoel, en skielik is sy nie hoef te bekommer oor haar woede, haar gevoelens. Die cherubic gesig het'n grys, lewelose masker, en die flikkerende blou oë het uitdrukkingloos, staar globes. Ego se mond hang oop, en'n klein deurlopende straaltjie van speeksel hardloop af in die hoeke, wat die suster van tyd tot tyd vee weg met'n gaas doek. Ek het naby aan hom en sy naam genoem. Daar was geen reaksie nie. Van tyd tot tyd, die ego keel sou maak klein roggelende geluide, onmenslike klanke. Haar, draai weg, 'n ysige lint toegedraai rondom my binnekant.
  
  
  "Die dokters is wag vir jou in jou kantoor, Mnr Carter," Signora Caldone saggies gesê. Ek het haar in die gang af en deur die voorportaal van'n boek-gevoer kantoor, waar vier mense staan om my te groet, hulle gesigte ewe ernstige en moeg. Die ysige koue binne-in my het reeds gekristalliseer in'n dodelike woede, 'n begeerte om te skeur iets of iemand uitmekaar, om te sien geregtigheid gedoen in wat Stahl het net getuig.
  
  
  "Eerste van alles, here,"sê ek stewig," is daar enige hoop op herstel?"
  
  
  'n lang, grys hare, onderskei die mens wat homself bekendgestel as Dr Van Duetonsee gepraat het. Sy het gehoor van nen. Hy was'n prominente Belgiese neuroloog.
  
  
  "Nie een, Mnr Carter," het hy gesê. "Betekenis
  
  
  
  
  
  
  heeltemal weg. Die neurologiese toetse wat ons reeds gedoen is wys dat die organiese werking van die brein kan nie herstel word nie. In werklikheid, Professor Caldon se inspeksie was net'n formaliteit. Ons resultate wat verkry is van ander mense wat geraak word in hierdie manier is meer as voldoende. Jy sien, die brein is'n brose orrel, en enige voltooi die ontwrigting van die ego se fisiologiese funksionering lei tot breinskade wat nie kan herstel word."
  
  
  'n ander dokter gepraat het. "Ons verstaan dat jou mense is wat betrokke is in hierdie om uit te vind dat daar is'n kriminele aard betrokke is."
  
  
  Ek het gou besef dat Smous het vir hulle gesê die halwe waarheid oor my belangstelling in die geval is, net genoeg om te maak dat dit goed gaan.
  
  
  "Eintlik," ek het gesê. "Ek gaan om te ondersoek om jou vermoedens oor beide die vernietiging balk en die virus teorie wat ek al op die hoogte van."
  
  
  "Ja, maar ons is nou die oorweging van die moontlikheid dat, miskien, het iemand op die ISS, iemand om diegene wat teenwoordig was by die vergaderings, kan'n draer van die virus en homself onkwetsbaar. Op dieselfde tyd, die elektriese balk - as dit inderdaad die geval is - moet toegepas word op ander gaste by vergaderings. Alles is gesentreer rondom die vergaderings van die ISS en skynbaar foutloos mense op hierdie wetenskaplike seminare."
  
  
  Hy knik vir haar. Al hierdie maak nie veel sin, en dit is baie logies in die vorm waarin hulle aangebied word. Iemand by vergaderings... Ja, maar wat? En, meer belangrik, hoe? Maar dan haar, het gedink dit was my werk om uit te vind. Hy het geweet van'n paar dinge wat hulle nie geweet het nie, oor'n vrou met die naam Maria Doshtavenko, oor'n klein punk met'n kaart met die professor se naam op dit, oor die moorde wat ontwerp is om stilte almal oor iets. Hulle kan speel saam met hul teorieë oor die X-strale en virusse. Ek het nie koop dit, maar ek het nie vir hulle sê oor dit. Ek bedank die goeie dokters en gaan terug na die sitkamer. Toe hy het na haar, het hy gehoor swaar, gewroeg snikke, en toe hy ingeskryf het, Amoretta sit langs die ou man, haar stokke was nat en bedek met trane. Sy vee ih droë so gou as wat sy my sien. Signora Caldone was by die meisie se kant. As hy genader, Amoretta se oë verduister met voor die hand liggend haat en woede.
  
  
  "Het jy kom terug om te sien vir jouself?" het sy gespoeg, haar vol borste dein op en af onder haar blou bloes. Sy was geklee in jeans, en haar bene uitgestrek na die kante. "Jy moet beskerm word die ego!" het sy bygevoeg accusingly. "Hy was goed totdat jy gekom het!"
  
  
  Daar was'n glans in haar oë wat verder gaan as die voor die hand liggend haat in hulle, 'n skielike hardheid, die blik verskuif. Sy was kwaad en verontwaardig toe sy my sien, dit was baie duidelik. Signora Caldone het my'n apologetiese kyk en gelei Amoretta in die kamer rond om terug te keer in'n oomblik.
  
  
  "Ek is jammer oor die manier waarop Amoretta gepraat met jou," het sy gesê eenvoudig. "Sy was vreeslik lief vir haar Zio Enrico. Ons vertel hey dat hy dalk in gevaar wanneer ons was op pad om jou te ontmoet in Portofino, en dat jy daar sal wees om te beskerm ego."
  
  
  Ek het Signora Caldone dat die meisie se nood is verstaanbaar. En dit was. Die maat, in'n paar dae, val in die liefde met haar professor. Haar emosies goed kan verduidelik die haat in haar oë, maar dan iets anders het dit gevind. Daar is ys binne-in my, 'n ysige haat van my eie. Hy was steeds daarvan oortuig dat die professor was goed wanneer hy links ih in Rime.
  
  
  "Het jy enige besoekers na ek weg is?" Ek het haar gevra. "Daardie nag, of die volgende dag?"
  
  
  "Nee," sê die vrou moeg. "Niemand. Amoretta by ons gebly het die hele oggend en dan huis toe gegaan."
  
  
  Net Amoretta. Haar gedagtes draai die twee woorde oor, haat die gedagte, haat sy betekenis nie, maar voort te gaan met dit. Het sy gevra om haarself weer, wat die hel het op Maat van haar regtig weet oor die meisie, anders as wat sy was'n vulkaan in die asblik? Signora Caldone beslis nie wek agterdog in haar niggie. Hawk het een keer gesê dat ek sou nie hou van my ma uit die vermoede as die omstandighede dit vereis, en hy was reg. Veral toe haar gevoel dieselfde as nou, wat was'n lelik, bose, lelik gevoel dat haar gevoel het toe sy sien iets vuil. Haar, kyk na die vrugte wat'n mens was, en dit was selfs leliker. Hawke beskryf die ego so goed... die lewende dooies. Die verpleegster was reeds die opheffing van hom. Hy gly uit haar omhels, en hy het na hom, maar hy is op al die hande-viervoet en kruip op die vloer. "Dit is alles reg," het sy vir my gesê. "Ek sal sorg van nen."
  
  
  Hy draai terug na die Signora Caldona. "Jy genoem Amoretta te vertel hey oor haar oom," het hy haar gevra. Die vrou knik, nie die neem van haar oë van my af, weier om te kyk na die patetiese figuur kruip verby ons.
  
  
  "Jy sê, hey, ek is hier vanaand?"
  
  
  "Ja," het sy gesê. "Ek het'n telegram van jou baas."
  
  
  "Wat het Amoretta sê?"
  
  
  "Sy het gesê sy was reg," het die vrou geantwoord. "Sy het gedink miskien het jy wil haal haar oom en sy wil graag om te sien ego weer."
  
  
  Of, ek het gedink kalm, sy wou net om hier te wees terwyl ek daar was. Haar, tot'n einde gekom het. As haar verkeerd was oor die meisie, haar hotel sou uit te vind en bring haar groot, verskonings. As sy was
  
  
  
  
  
  
  op die regte spoor, nah het groot probleme. Hare was steeds daarvan oortuig dat iemand moes geslaag het om hom van die oomblik het sy was links deur ih in Rime, een of ander manier, iewers. Wat en hoe? Hierdie was twee belangrike vrae. Ek is seker dat as ek het Odin se rumatiek rondom hulle, sou ek in staat wees om te antwoord op die ander een. Nou was die tyd vir die Amoretta om vrae te vra. Maar die gang was verlate. Haar vinnig kyk buite, maar die strate was nog donker en stil. Signora Caldone het dit gevind.
  
  
  "Amoretta is weg," het haar pa gesê. "Is daar hey, enige ander plekke om te gaan in Rime? Enige ander vriende, familie?"
  
  
  "Nee, nee, ons was die enigste mense," het die vrou gesê. "Sy het waarskynlik na buite gehardloop. Sy is so ontsteld. Asseblief kyk vir haar."
  
  
  "Ek sal kyk vir haar, okay," het hy gesê grimmig onder sy asem, en na buite gehardloop, pousering vir'n oomblik te laat sy oë aan te pas by die duisternis. Die Kaldons geleef het naby'n klein vierkant, en hy het vinnig ondervra die sirkel van vrede onder elke een om die straatligte geheg aan die einde van die vierkant. Ee het haar onmiskenbare vorm soos sy gestop onder'n lamp in die verste hoek van die vierkant. Hy het die loop af wanneer sy aanbeweeg. Toe ek daar gekom het, het sy was nêrens te sien nie, en die straat wat lei weg was smal en geplaveide, met verduister winkels, bakkerye, kruideniers, en vrugte staan met baie deure. Hulle luister na die klank van sy hakke op die klippe, maar daar was geen antwoord nie. Sy is wegkruip in een, om die deure. Hare begin om te daal stadig as sy het gekom en gaan staan en wag. Selfs in die donker, hy kon voel die brandende haat in haar oë.
  
  
  "Hoekom is jy na my?" het sy gevra.
  
  
  "Jy sal beantwoord'n paar vrae," hey vertel haar, haar nader. Sy het'n stap terug en draai om te hardloop. Hy was omtrent om dit aan te gryp toe hoor hy'n flou krap geluid agter hom. Hy het omgedraai, maar nie vinnig genoeg nie. 'n weerligstraal getref het my op die kant van die kop. My doel-ontplof met ligte, sterre en skerp pyn. Hy leun vorentoe en gedwing om homself nie te bewussyn verloor. Dit was gehoor deur shaggy, baie rondom hulle. Haar, gryp'n paar van die bene in die voorkant van haar gesig, en ruk. Die eienaar geskree in die italiaanse en val af. My doel is nog steeds vervaag, en ek gevang n glimp van'n kort, sweet-soek man toe'n skerp skop na die ribbes het my gestuur om te vlieg. Dit is voortgesit deur'n steil rol, slaan hard op die bene, gryp goed en trek. Een figuur gebaar af op my vir ewig, en sy klap links in die ego van die lewe, hoor dit swaar as seer. My doel was nou'n bietjie duideliker, en hy het geweet daar was ten minste vier of vyf van hulle. Druk op sy hakke in die gapings tussen die keistene, hy het op een elmboog en gelanseer vorentoe, gesig-tot-gesig, in die middel van iemand, ego in tow. Die bestuur te vermy swaaiende arms en skielike swaai, gryp hy die persoon wat hy het gestop terug deur die arm, lig die ego in'n judo beweeg, en gooi dit deur middel van die bakkery venster. Ego jack het dit gehoor, en die klank van glas wat breek. Nog steeds sukkel om meer uit van opleiding en instink as uit die orde van die gedagte, ek het haar in die gesig wat verskyn in die voorkant van my, hoor die bevredigende geknars van my kneukels op haar wangbeen, en die gesig verdwyn. Maar nou is dit my beurt. Dit was'n goeie, harde backhand en hy het afgegaan. 'n harde voorwerp klap in my skedel byna op dieselfde tyd as die swaar-zolen boot tref my hoog. Gehoor deur die Amoretta se stem, selfs voor die heilige lig gaan uit, die maat het haar swart dollar stapel. Sy het besluit dat ek sou volg haar. Sy sluit aan by my heelhartig in hierdie. Hy probeer om in te samel sy kop en skud haar, maar hy het nie antwoord nie. 'n ander slag het my getref. Dit maak nie seer dat daar nog baie. Hy het net trek die gordyn.
  
  
  * * *
  
  
  Ek weet nie hoe lank dit was voordat ek het wakker geword, maar van die staat van my kop, ek het gedink dit moet gewees het nogal'n lang tyd. Haar nek stadig draai in'n sirkel beweging, en'n sagte web begin traan op my kop. 'n skerp pyn in my polse het my vertel dat my hande was vasgebind agter my rug. Die verskriklike weerkaats en stamp nie help nie my kop klop, maar ek het daarin geslaag om te fokus op my omgewing. Sy het nie een nie. Vier ander mans sit binne-in, blykbaar binne'n vragmotor met die panele gesluit. Een van hulle was die gesig staar die bestuurder se kant partisie, en die ander sit in pare op óf kant van die vragmotor. Hulle was bonkige, boud, swart-oog mans in die werk klere en swaar boer skoene, met'n swaar, knobbelrige hande met dik vingers. Haar, het opgemerk dat drie van die mense rondom hulle het sny gesigte en kneusplekke op hul wangbene. Rondom hulle, Odin genoem na die bestuurder in italiaans.
  
  
  "Americano is wakker," het hy gesê.
  
  
  "Haar, wees versigtig," die stem het geantwoord. "Kyk na hom"
  
  
  Dan hoor hy haar stem as Amoretta. "Moenie enige kanse te waag," het sy gesê.
  
  
  Hulle kon almal ontspan. Hierdie is nie die tyd of plek vir die grille. Daarbenewens, ek het haar gevra om meer uit te vind oor waar ek was geneem. Ons gaan teen die steil heuwel van die vragmotor in die berge. Die twee mans het kortliks aan elke ander, maar dit was genoeg vir haar om te verstaan die Calabrese dialek. Dit was nie moeilik
  
  
  
  
  
  Ek het probeer om te verstaan die res. Amoretta het my na die heuwels van haar huis. As ek wil weg so lank as wat ek gedink het ek sou, sou ons waarskynlik amper daar. Hoe sy en die boere van Calabria pas in hierdie ongure besigheid is'n ander saak. Dit is een hel van'n onverwagte bordjie. Maar dit was alles vreemd van die begin af. Die pad was om growwer, en die vragmotor beweeg stadig. Hy kyk na sy polse. Hulle is goed verbind. Hulle het Wilhelmina van my, maar ek kan voel haar Hugo in die ego skede op my voorarm. Hulle was te veel van'n haas om my te kry af die straat en in die vragmotor, en hulle was duidelik nie professionele. Ek het geweet dat dit van die manier waarop hulle het op'n ander een, probeer om te skiet op my in die smal straat. As dit die eerste slag nie verswak my reflekse, hulle sal steeds daar wees, bymekaar.
  
  
  Die vragmotor vertraag, en my spiere gespanne outomaties. Sy het getel twee meer draai voor dit gestop en die agterste deure oopgemaak. Ek was getrek uit, en hy uitgeruil blik met Amoretta, wat reeds op soek gespanne en bewe in'n bloes en skinny jeans.
  
  
  "Jy het goeie vriende," het hy het vir haar gesê terloops.
  
  
  "Hierdie is my broers," het sy gesê, wat verwys na die drie mans. "En die ander twee is my neefs."
  
  
  "'n familie besigheid," het hy gesê.
  
  
  "Toe ek gehoor het dat jy kom terug om seker te maak van jou werk, ih het haar met jou," het sy geknak. "Nou is ons gaan om uit te vind wat jy het om te Zio Enrico en hoekom."
  
  
  "Wat die hel is jy praat oor, maat?" Ek het gesê, frons. Sy klap my in die gesig. Moeilik.
  
  
  "Neem die ego binne," het sy gesê. "Genoeg ego lê."
  
  
  Ek was nog frons wanneer ek was gestoot in'n lang huis, omring deur klip en terra cotta met'n lae dak. Hulle het my na die kombuis, 'n groot, oop ruimte, en gooi my in'n stewige reguit-gesteunde stoel met my hande vasgebind agter my rug. As'n dubbel sekuriteit maatreël, hulle vasgebind my polse aan die agterkant van'n stoel. Amoretta sit in die voorkant van my, die toesig oor die bedrywighede. Wanneer hulle gedoen het, het hulle gevorm het'n halfsirkel op dit. Haar oë, brandende met woede, gluur my.
  
  
  "Toe ek dink dat -" het sy begin het, en dan gestop skielik, 'n vlietende bloos van statiese flikker oor haar gesig.
  
  
  "Gaan op, Amoretta," ek lag. Sy druk my weer, harder.
  
  
  "Ek sal jou doodmaak," sis sy. "Jy is'n skepsel rondom die hel. Jy gaan om ons te vertel wat jy gedoen het om te Zio Enrico."
  
  
  "Ek het nie enigiets doen om hom," sê ek, die bestudering van haar oë. Sy druk my weer.
  
  
  "Geen meer leuens!" het sy geskree. Haar, het hy gesien dat daar was niks, maar haat en woede in die oë. Dit was nie'n daad, dit was nie'n poging om te mislei my.
  
  
  "Ek sweer aan God, is jy regtig ernstig is, is jy nie?"
  
  
  "Ja, sy ernstig," het sy gesê. "Ek sal jou doodmaak myself as ek moet."
  
  
  "Nee, ek bedoel, het jy regtig dink ek het dit gedoen," sê ek.
  
  
  "Laat ons net die dood van die ego nou," het een van die broers chimed in.
  
  
  "Nee," Amoretta gebreek. "Ek nodig het om uit te vind wat hy gedoen het en waarom."
  
  
  "Voila," het gesê dat die neef, 'n groot-eared cretin. "Wat is die verskil? Net die dood van die ego."
  
  
  "Silencio!" skree Amoretta. "Ek sal dit hanteer."
  
  
  Ih het geluister na haar met verbasing. Hulle het nie'n grap met ons oor enigiets, veral oor die moord op me. Hier is haar vermoed haar, en sy was oortuig dat dit was haar wat dit gedoen het. Onder ander omstandighede, sou dit gewees het snaaks, maar hierdie karakters is'n wild bunch, ten volle in staat en energiek is om iets te doen.
  
  
  "Ek het nie doen dit, Amoretta," sê ek, om al die opregtheid in my stem.
  
  
  "Stop jou lê," het sy geantwoord. "Dit moet gewees jou. Jy het gereël om te wees met hom al die tyd.
  
  
  Miskien het jy hoop vir iets in daardie spesiale water wat jy gemaak het om die ego te drink."
  
  
  "Nee, ek sê vir julle," skree haar rumatiek. "Ek was gestuur om die beskerming van die ego."
  
  
  "Maar jy het dit gedoen om die blatante teenoorgestelde. Miskien is jy nie eens'n ware man, hierdie Nick Carter man. Miskien het jy vermoor my ego en my plek. Maar ons gaan om uit te vind. Jy gaan om ons te vertel die waarheid..."
  
  
  "Ek is wat jy vertel die waarheid."
  
  
  "Dit is gaan om te neem'n lang tyd," het een van die broers chimed in. "Kan ons die vraag ego later? Die varke is nie gevoed word. Die koeie is nie gemelk."
  
  
  "Nogal die waarheid," nog chimed in. "Jy links op'n noodgeval vlug vanoggend. Ons het nie tyd om enigiets te doen. Naas, hare is ook honger."
  
  
  "Ek sê net die dood van die ego en gedoen moet word met dit," groot ore chimed in.
  
  
  "Nee, hy sal praat eerste," Amoretta daarop aangedring. "Maar ons sal dit later doen wanneer jy klaar is met die huiswerk." Sy draai om groot ore. "Glauco," het sy gesê. "Hier bly en kyk na hom. As hy probeer iets, gee hom'n geroep dadelik, jy weet?"
  
  
  Groot ore-Glauco-knik. Dit was waarskynlik so'n ingewikkelde sodat hy kon begryp dit reg weg. Amoretta het my een laaste harde blik en het met die ander. Luister na ih, haar, het seker gemaak van een ding. Ih emosies was te sterk om te luister na logika of rede. Buitendien, ek het om te erken, van waar sy het dit gesien, ek het die beste kans van sukses in die ou man. Dit het om vrygelaat te word. Miskien dan kan ek haar kry om te luister na die ih. Haar oë dwaal rondom die kombuis - 'n groot klip stoof, swaar yster
  
  
  
  
  
  
  potte en panne hang op die muur hake bo jou kop. Glauco vestig homself in'n regop stoel, stut sy voete op'n lang, stewige stoel, en begin kerf hout met'n mes. As ek probeer om te draai in die rigting van die oond te skraap die tou om my pols op'n rots, Glauco sou my sien onmiddellik. Toe my polse was vasgebind aan die stoel, die stoel was nog steeds'n deel van my. 'n handvol van dit was die afstand na die plek waar Glauco sit, dink van die gooi homself headfirst in hom, die gekraak in hom. Dit was nutteloos. Hy sal op sy voete voor ek hom. Ek het iets nodig wat sou vereis net een skuif. Dit kan net een skoot, en al wat ek het om te gebruik, was my bene en knieë. Die res van my was gewortel op die stoel.
  
  
  Haar sel en kyk na Glauco. Hy was meer bedoeling op sy sny, maar hy gehou skrams by my van tyd tot tyd. Met sy voete gestut op'n stoel, die stoel skuins terug op sy agterpote, was hy die perfekte teiken as hy net kon kry naby genoeg aan haar. Ek het skielik besef dat ek nie nodig het om te kry wat is naby. Al wat ek nodig het om te doen, was om te kry in die reeks. Hy verskuif die een been van die voorsitter van'n duim, en Stahl gewag het. Glauco na my loer en gaan terug om te sny. Hy verskuif sy ander voet nog'n duim en gewag. Glauco gehou sif deur die staar. Haar lek verskuif nader, die berekening van elke vervelige beweging tussen ego blik, die verskuiwing van elke been'n fraksie van'n duim op'n tyd. Ek was bly om te vind dat Glauco was nie te slim vir ons, of te bang vir ons. Uiteindelik haar gestop, en waag dit nie om te benadering lekke. Hy luister na die klanke rondom die ander kamer, maar al was nog steeds. Die ander is nog steeds besig met hul eie sake. Hy gespring het, klop sy been uit en slaan die agterkant van Glauco se stoel. Dit gevlieg uit onder hom, en hy val terug met'n huil. Hare was onmiddellik op die nen, die stoel nog gegord om my terug, een van elke stam val in die emoe se bors, die ander in sy keel. Ego se oë onmiddellik begin knal uit, en hy ontspanne, skeur almal se stam weg van sy keel.
  
  
  Een verkeerde skuif en jy sal dood wees in die helfte van'n tweede, haar ego het haar gewaarsku. "Al wat ek hoef te doen, is om af te stoot met die knie. Sien?" Haar, gedruk, en ego, tong steek. Ego se oë rek in vrees. Haar druk verlig weer.
  
  
  "Nou jy doen presies wat ek sê," emu het vir haar gesê in'n versigtig, gemeet toon. Een kyk in my oë en die gevoel van my elmboog teen die ego tragea was meer as genoeg vir hom. "Van waar jy is, jy kan uit te reik en maak die knope op my pols. Stadig, nou... stadig. As jy beweeg verkeerd, jy kan veroorsaak dat die vlag van elke stam te laat val outomaties." Sy weer verhoog die druk op hom om te beklemtoon. Haar, het ek gevoel ego se hand gly af oor my rug, voel vir my polse en beperkinge. Ego se vingers strenger op die knope, en sy oë kyk na my met vrees. Haar, hy voel die toue los te maak'n bietjie. "Gaan op," het hy grom, die druk van sy knie af'n bietjie meer. Ego se vingers versnel, en die toue was genoeg om'n arm, dan die ander. Ek kon hoor stemme in die huis. Sonder om haar elmboë af sy keel, Glauco klap haar hard oor die kakebeen. Ego teiken leun aan die een kant en hy het gaan staan. Ek het geweet hulle sou reg wees daar. Hugo het nie wil om dit te gebruik. Maak nie saak hoe verkeerd, hardkoppig, en dom hulle is aan ons, hulle is nog steeds probeer om te doen wat jy gedink het reg was. Haar het een rondom die yster panne. Geen wonder'n italiaanse huisvrou het om te eet'n baie van pasta, het ek gedink. Dit was beter as Alenka vir die bou van spiere. Hy stap deur die deur as Amoretta ingelui die ander in.
  
  
  Sy het onmiddellik geskree. "Mio dio! Ego is weg! " het sy huil. Die ander het op hul hakke. Hy swaai die pan en gevang die twee rondom hulle in een skoot. Hulle uitgestrek in die gesig staar-die eerste as Amorette gryp haar, en nou het ek het Hugo in my hand, die stilet lem druk teen die punt van haar vol bors. Haar broers vries, en ek hoor haar sug skerp.
  
  
  "Word wakker ih eerste," sê ek, wys na die drie onbewuste vorm. Odin om die ander gooi emmers water op hulle, en hulle het wakker geword.
  
  
  "Nou is jy wild mense gaan om te luister na my," sê ek. "Ek het nie niks doen nie seer te maak al die huise rondom jou oom. Sien dit deur jou dik skedels. Haar ego probeer om haar te beskerm. Ek kan dit nie bewys nie, want ek weet nie wat gebeur het nie enige meer as wat jy doen."
  
  
  Amoretta se bors vryf saggies teen my stilet-wielding hand, en ek het'n gedagte. As ek kan bewys myself aan hulle, sou dit spaar my ure probeer om uit te kry rondom hierdie berge, of te vermy ih moontlike strewe. God weet hoe baie familie wat jy hier het. As dit gewerk het, sou hy veilig wees. As dit nie gebeur het nie, sou ek het my hande vol. Wat die hel, het ek besluit, soms jy het om'n kans te neem. Hy trap weg van die Amoretta, die vrystelling van haar. Toe sy omdraai, Ay stilet oorhandig haar oor. Ee se oë rek by die uitvoering toestemming vlag. Die res van haar familie was ewe verbaas.
  
  
  "Neem dit," het ek gesê, stoot dit met my pen. Sy hou haar hand onseker.
  
  
  "Glo jy my nou?" Ek het haar gevra. "Ek gee
  
  
  
  
  
  
  om te bewys dat ek die waarheid vertel ."
  
  
  Die ander gekyk Amoretta, wag vir Nah se sein. Ek sien haar oë skielik smelt, haar vol lippe geskei, en sy is in my arms, haar kop begrawe in my bors.
  
  
  "O, Nick," het sy gesnik. "Vergewe my asseblief. Sy was so ontsteld. Ek moet nooit vermoed jy."
  
  
  "Ek vermoed jy," ek bely. "So ek dink ons is selfs" ek kon gesê het hey, dit is my werk om te vermoed almal wanneer sy was net'n té emosionele, wild tamatie, maar ek het tot op daardie. Ook, haar broers en neefs was verdring rond, klap my op die rug. Verskonings en kameraadskap oorgeneem het met'n wraak.
  
  
  "Dit het gewerk, en niemand het regtig seer," Amorette vertel haar, vee die trane van haar towerstaf. "Ek is bly oor dit, regtig. Nou ek nodig het om te kry terug na Rome so gou as moontlik. Ek nodig het om te vind'n lei iewers."
  
  
  "Jy," Amoretta ooreengekom vinnig. "Neem die vragmotor, Luigi. Ons moet onmiddellik verlaat."
  
  
  Glauco het pas teruggekeer Wilhelmina om my, met'n laaste kyk na die Luger. Ek het gehoor Amoretta se kommentaar, maar dit het my'n paar sekondes om te verstaan.
  
  
  "Hey?" het hy gesê. "Wat bedoel jy deur "ons"?"
  
  
  "Ek sal saam met jou, Nicky," het sy aangekondig droogweg opgemerk.
  
  
  "O, nee, liewe," sê ek. "Ek gaan terug alleen. Dit is my besigheid."
  
  
  "Nee, hare, en ek sal gaan met jou," het sy gesê, uit te steek haar onderlip. Haar, het haar familie frons.
  
  
  "Dit is nie vir jou," sê ek.
  
  
  Glauco gevra in'n veglustige toon. Haar taktiek was om te gee die ego-spesiale dom gesig'n invloed wat moontlik gemaak het om'n sekere sin om te nen, maar sy terug gehou.
  
  
  "Want dit is my werk," emu skree op haar.
  
  
  "En dit is ons oom," het hy gesê.
  
  
  "Hierdie kurk trekkers is besig om gereelde," Luigi tussenbeide. Hulle was besig in die weer, en ek kon sien die gees sweef, en al die bestanddele vir ander te veg.
  
  
  "Is sy nie goed genoeg is om jou te help, Americano?" 'n ander frons op my. As ek die tyd gehad het, ek wil graag om te smash'n paar dik skedels op haar, maar al wat sy nodig het, is om uit te kry daar so vinnig en maklik as moontlik.
  
  
  "Sy is goed," sê ek. "Sy kan kom saam met my. In werklikheid, ek sal bly wees om haar te help."
  
  
  Ontspanning was hoorbaar. Luigi getrek uit die vragmotor en het agter die stuurwiel, en Amoretta het in langs my. Toe hy weg is, daar was uitroepe van goeie geluk en afskeid. Dit was asof ons op ons pad na die voorste linies. Ek het vir haar gesê dat ek sou bly wees om van haar te help, en ek het haar ernstig. Dit sou meer wees as nuttig om my te lei af van die berge. Wanneer ek bereik die belangrikste paaie, die passievolle, heerlike Amorette en ek sal deel maniere. Sy het geweet dit sou nie'n tender totsiens, maar sy wil kry oor dit.
  
  
  As ons naby die voetheuwels, sien ek ligte wat wys na die kruising van die belangrikste pad in die voorkant van my.
  
  
  "Het jy al ooit geloop het van hier na jou huis?" Ek vra terloops.
  
  
  "O, ja," het sy gesê. "In haar jeug, haar ma het dit gedoen. Dit sou nie so erg wees as jy weet die pad en neem jou tyd."
  
  
  "Ek is bly om te hoor dit, liewe," sê ek, stop skielik. "Omdat jy openlik gaan nou huis toe!" Haar gespring om die vragmotor, trek haar saam met hom. Denne bome langs die pad. Haar gooi haar op, skreeu in die nah. Die lug was blou met die italiaanse vloeke wat sy het nog nooit gehoor het voor, en het geweet dat meer as'n paar. Hare was in rat, en begin af toe sy klim uit oor'n denne bos. Ek kyk in die tru-spieël en sien haar hardloop uit in die pad, skud haar vuis na my en nog skreeu.
  
  
  "Dit is niks persoonlike, pop," ek lag. "Maar dit is nie jou bottel wyn, om so te praat."
  
  
  Dagbreek was net die begin om die kleur van die lug, maar hy was reeds te dink oor waar om te gaan volgende. Een het gedink terug gekom in'n herhalende melodie. As dit nie gebeur het na ek die professor, sou dit gebeur reg onder my neus. Dit is eenvoudig onmoontlik, het hy homself weer, al die terwyl die besef dat die onmoontlike het natuurlik gebeur het. Haar hotel het'n lys van al die seuns van die tewe wat dit bygewoon het die laaste agt vergaderings. Sy opgespoor die backstory van almal rondom hulle. Daar moet'n lei iewers.
  
  
  Die klein vragmotor, maar stadig, was betroubaar is. Die oggend het'n warm son, maar sy ego het nie verloor dit. Na die bereik van Rimma, haar vragmotor het in'n stegie en links ego daar. Die Carabinieri sal vind die ego en die spoor van die registrasie. Haar moeg soos'n hond, en haar bespreek'n kamer by die beskeie Hotel Raffaello, en bedraad Hawke dat ek was bly by nen van hier. Sy het Emu haar hotel en kamer, en het vir hom gesê om te draad my as hy het iets om by te voeg. Dit was'n lang dag en'n lang nag. Hy het'n warm bad, uitgestrek op die bed, en aan die slaap geraak. Haar wakker geword het lekke in die rigting van die aand. Daar was geen telegram van Hawke, wat beteken hy het nie iets anders vir my. Ek het besluit dat die vinnigste manier om te kry'n lys van al die deelnemers in die afgelope agt vergaderings is deur Karl Krist. Ek nagegaan dit uit'n bietjie, het gevind dat daar was'n Karl Krist in Zurich, en genoem em. Het hy geantwoord, en tot my verbasing, het hy erken my stem onmiddellik.
  
  
  
  
  
  
  
  Ek kon net sien ego se ronde gesig bedek in'n zalvend glimlag, terwyl diegene vinnige klein oë het stip. Haar emu het gesê dit was'n hotel. "Ek moet'n volledige lys van mense wat die bywoning van elk van hierdie vergaderings," het ek gesê. "Ek wil elke persoon, groot, klein, belangrik, onbelangrik.
  
  
  Karl Krist se stem was sag, maar sy woorde was die teenoorgestelde. "Dit is nie ISS beleid om sodanige inligting te verskaf, Mnr Carter," het hy intoned. "Mag ek vra haar hoekom jy maak dit eerder ongewone versoek?"
  
  
  "Ek kan nie openbaar dit," sê ek, voel my woede opvlam in ergernis. "Die lys van elke vergadering was dan in die openbaar aangekondig. Hoekom kan ek nie'n afskrif nou?"
  
  
  "So'n aankondiging is nooit voltooi," antwoord hy rustig. "Ek is bang dat gaan terug en maak'n volledige lys van die laaste agt vergaderings sal'n moeilike taak."
  
  
  Hy het altyd gehelp het so baie deur die voortsetting van om te verskans. Hy was besig om kwater deur die tweede. "Luister, neef," het hy weer begin, die aanhoor van die skerpte in sy stem. "Ek weet jy ouens het'n volledige lys vir elke vergadering, Maat seun. Jy sal hê om te ih om te voldoen aan jou eie rekords, indien niks anders nie. As jy nie stuur vir my'n photostatic afskrif van die laaste agt bywoning lyste, ek stel voor jy gaan na die ISS bestuur en seker te maak hulle orde jy om saam te werk."
  
  
  Die ego toon onmiddellik verander. "Jy my verkeerd verstaan," het hy gesê. "Daar is absoluut geen behoefte vir dit. Ek is altyd bly om saam te werk met enige regeringsamptenaar op amptelike sake, selfs as ek nie weet wat hulle praat oor." Die einde was'n aas visvang lyn wat nie vang op. Hy kan net so goed het gewonder wat dit was alles oor. Hy het tot die gevolgtrekking gekom dat hy was tipies van klein-tyd burokrate wat altyd probeer om te maak hulle meer belangrik as wat hulle eintlik is.
  
  
  "Stuur asseblief vir my die lyste deur lugpos aan die Hotel Raffaello hier op Rime," sê ek.
  
  
  Ek hang en gaan vir'n loop en aandete in Rime. Ek wou om te geniet van die warm, vriendelike stad, maar ek was op die rand, senuweeagtig, vererg. Ek gaan terug na die hotel en het'n paar slaap. Klop is die enigste oordrag ek het vroeg. Behandel die emu dadelik, of miskien is hy sou gewees het wat besit word deur die vrees van God, maar Krist onmiddellik opgetel die lyste en hulle aangekom het. Ih lê dit uit op die vloer en spandeer die hele oggend studeer ih, maak sy eie werkkaarte met die name van elke persoon op die vel. As die oggend het tot'n naby, ek het'n seks gevul met papierwerk, en baie name is ingeskryf in kruis-indekse met die teleurstellend gevolg dat geen ISS lid bygewoon al agt vergaderings. Dit het gelyk om te reël uit my gedagtes dat een persoon was wat verantwoordelik is vir al agt verskriklike mislukkings na afloop van die vergadering. Haar herhaal dit weer. Ek het om seker te maak dat daar geen foute, geen misstappe. Maar ek was reg. Baie rondom hulle bygewoon het, baie vergaderings, maar niemand het by al rondom die laaste agt. As my oë rondgeswerf het oor die werkkaarte versprei oor die vloer in die voorkant van my, ek laat my gedagtes wedren op sy eie in die vloei van die verenigings tegniek wat ek wil ondersoek jaar gelede: grawe, te verken, te spring. Uiteindelik, iets begin om te wys. Die enigste naam wat verskyn op elke vergadering was Karl Krist. Ek leun terug op die bank en laat dit rol oor in my kop vir'n rukkie.
  
  
  Ek het nie probeer om dit, vir die redes wat nie gee ons enige motivering. Hy wou net lei, en terwyl dit lyk onwaarskynlik, was dit'n feit dat Hy was teenwoordig by elkeen van die laaste agt vergaderings. In die verlede, ek het gesien hoe'n baie van die ongelooflike feite wat het geword van baie waarskynlik. Dit was nog nooit gedaal van enigiets nie, maar, maak nie saak hoe vreemd dit kan lyk vir ons. Natuurlik, in hierdie mal dell, hy was nie van plan om dit te doen. Vreugdevolle Karl kan'n dooie rock - en dan kon hy meer as wat hy lyk. Dit was'n web lei dat hy gekom het met, as jy dit so kan noem. Ek het besluit om dit te noem nie. Rym het haar by die lughawe te gaan die vlug skedule te Zurich.
  
  
  VI
  
  
  "Het jy kyk uit die venster, meneer?" 'n aangename jong stem het my gevra oor die telefoon. Ek was so verdiep in my werk velle wat ek het nie doen dit. Toe ek gedoen het, ek hang op haar. 'n digte mis gehul die stad wat nie weg te gaan vir dae. Ek sien uit om die hotel en koop'n kaartjie vir die Rome-Zurich druk. My kompartement was in die middel van'n maag van die reën, en dit aan boord van twintig minute voor ons vertrek. Hoewel dit is gelys as'n trein, dit was ver van wat ons noem'n direkte trein huis. Dit was geneem deur die slaap kompartement, die dirigent nagegaan my paspoort en het die stapelbed. Dit was die aand toe ons verlaat het, en ek kyk na die mis-gehul ligte van die Ewige Stad slaag deur as ons versnel. Soos die meeste Europese treine, dit loop soos'n maat tussen stop, maar dan was daar talle stop om oor te skakel motors en voeg nuwes. Haar vroeë bench press het in die bed en slaap goed. Treine het altyd het'n slaapmiddel effek op my. Toe ek wakker word, het ons net nader aan die Switserse grens in Bellizon. Ek het na die eetkamer motor en het ontbyt. Die platteland het verander, ek het dit gesien op die uitkyk van die trein-venster. Dit was meer heuwelagtige, met die verre berge, sneeubedekte pieke.
  
  
  
  
  
  
  
  vorms styg na die lug. Spar, immergroen en berg lourier vervang olyf bome, sederhout en wingerde. Vars lug vervang die ligte, ledig klimaat van Suid-Italië. Hy het teruggekeer na sy kompartement en was amper daar toe'n man se stem lui uit. Ek het omgedraai om te sien'n bles man van medium hoogte met'n oop goud sigaret geval kom na my toe.
  
  
  "Scoosi, signor," het hy geglimlag in'n dik italiaanse aksent. "Darmi eun fammijera se gunsteling?" Hy het gestop, gevang'n pak van die wedstryde om sy sak, en oorhandig dit aan Em. Hy leun vorentoe en praat saggies in aksent engels. "Moenie beweeg nie, Carter," het hy gesê. "Daar is twee gewere daarop by jou. Een is hier, in die ander hand, en die ander is agter jou."
  
  
  Hy het gestop en het die punt van'n rewolwer uit te steek van die ego van sy doublet. Hy het Rivnenskaya se kop net genoeg om te sien'n ander man by die ver einde van die gang.
  
  
  "Maak oop jou kompartement deur en kom in," het die bles man gesê. "Geen truuks." Twee groot, fris manne in leer baadjies verskyn agter die man by die ver einde, en hulle kom nader. Ek het geweet ek was in die sak. Haar kompartement oop en ek stap binne, nuwe kennisse verdring agter my. Vinnig en professioneel, hulle het dadelik ontslae geraak het van Wilhelmina. Hulle gemis Hugo. Dit was die groot ding oor die klein haarnaald. Selfs professionele mense, veral in'n haas, dikwels nie kennis van die leer skede op my voorarm.
  
  
  "Jy lyk om te weet my naam.", Ek glimlag vriendelik op die eerste persoon wat gevra het vir'n wedstryd.
  
  
  "Carter-Nick Carter". Hy glimlag in dun skywe. "Hoof Ontstaan van die BYL. N3, amptelik."
  
  
  Ih vinnig probeer om dit op. As Bles het nie in staat was om dit uit te druk, die laaste twee sou dood gewees het onmiddellik. Hulle het die nugter uitdrukking van die NKVD werkesels met wild gesigte, swaar hande, en'n sterk kop. Bles, sonder'n twyfel, is'n top-vlak Sowjet intelligensie beampte.
  
  
  "Aangesien jy so baie weet toerusting oor my, kan ek beskou dit as'n spesiale belangstelling van spesies?" het hy gevra haar aangenaam. Die bles man glimlag weer.
  
  
  "Nie regtig nie," het hy gesê. "Maar jou reputasie is goed bekend."
  
  
  "Veral Sowjet-contraspionage,"het hy gesê. "Is dit nie ek ontmoet'n paar van die voldoen aan jou seuns is die afgelope tyd in Londen en sy omliggende gebiede? Nogal'n noodlottige ontmoeting vir hulle, as ek onthou dit korrek."
  
  
  Hy knik, en die ego glimlag verdwyn. "Ongelukkig, jy is reg," het hy gesê. "Maar hierdie keer is dit sal die einde anders. Haar kaptein is Vanuskin, en ek is jammer vir die skelms."
  
  
  "Ek ook," het ek geglimlag. My verstand is wedrenne. Hulle verskyn uit die bloute. Óf hulle was om gladder, of ek besig was om die ouer. In werklikheid, dit pla my meer as om gevang te word.
  
  
  "Ek het nie sien dat jy is volgende vir my na die trein," ek bely. "Ek is beïndruk."
  
  
  "Ons het dit nie doen nie," Vanuskin geantwoord, en my wenkbroue het onwillekeurig. "Soos ek gesê het, jou reputasie is baie goed bekend. Ons is seker dat jy wil sien die "stert," as jy die Amerikaners so vreemd dit. Ons is vas in'n hotel en het geweet dat lughawens is gesluit as gevolg om te mis. Jy links, dit moet gewees het om'n trein of'n motor. Ons het'n man wat kyk na elke trein wat links. Wanneer jy loop rondom die hotel, ons man net berig dit op die radio. En dan die ander van ons mans opgetel op die Zürich uit te Druk."
  
  
  Ek voel haar beter. Hulle het nie'n gladder, net'n bietjie slimmer. En die mis het dit makliker gemaak vir hulle. Dit het my gelei na'n ander baie interessante punt. Net twee mense het geweet ek was op die Raffaello Hotel-Hawk en Karl Krist. Van die kursus, Krist kon vertel iemand anders, maar ek betwyfel dit. Sy het dit as'n ongeluk en het besluit om te gaan op'n visvang trip plaas.
  
  
  "Dan is hy alleen sal voldoen aan jou mense," sê hy aan die russies. "Hy is die een wat vir jou gesê het ek was in Raffaello."
  
  
  "Wie is hierdie "hy"? "Vanuskin uitgevaar het geantwoord.
  
  
  "Jy kan stop die speel van speletjies," sê ek. "Dit is te laat vir wat, het sy nog steeds nodig om te weet hoe om dit te doen."
  
  
  Vanuskin glimlag'n wye, skelm glimlag. "Jy bedoel om haar, dink ek, irriterende geestelike agteruitgang van sommige wetenskaplikes - ih gesteel brein?"
  
  
  Haar poging om te herhaal die ego se glimlaggende gesig was so intens dat my hande gebalde en unclenched. 'n impuls oorweldig haar. Dit sou gewees het sekere dood.
  
  
  "Meer of minder," sê ek, dwing myself om te praat terloops.
  
  
  "Ons weet nie die antwoord op daardie kurktrekker enige meer as wat jy doen, Carter," het die russiese antwoord saggies.
  
  
  "O, kom op," het ek gesê. "So beskeidenheid is iets nuuts vir jou seuns, is dit nie? Sy het nooit gedink dat hierdie is'n operasie nie van jou land."
  
  
  "Dit is nie ons bedryf, soos jy dit gestel het," die russiese gesê. "Maar ons is net te gelukkig om saam te werk. En ons is nie beskeie. Ons voel wat ons ontvang het'n baie onverwagte en baie waardevolle geskenk. Vir estestvenno, ons sal alles in ons vermoë doen om ons te beskerm onbekende weldoener."
  
  
  Die russiese gooi sy kop agteroor en lag by my ongelowig uitdrukking.
  
  
  "So hard As wat dit is vir jou om te glo," het hy voortgegaan, " dit is waar. Oor'n jaar gelede, ons was geheimsinnig gekontak deur iemand wat wou om te kry'n lys van hierdie wetenskaplikes.
  
  
  
  
  
  
  
  Ons het geweet wat hulle besig was om wetenskaplike navorsing vir die Westerse Magte. Ten opsigte van ons samewerking, het hy belowe dat hy sou doen ons'n groot diens, wat hy beslis het. Ons het daarna so'n lys. Hy het'n naam, het die ego terug na ons, en die volgende ding wat ons geweet het, die wetenskaplike was in'n volledige uiteensetting. Met hulle'n krimpvarkie, hierdie persoon gekontak ons elke maand in veel dieselfde manier, hetsy deur die pos of deur'n spesiale koerier. Ons bied'n paar name wat ons weet is besig met belangrike werk vir die Weste. Hy kies een ding, en hy het die res. Natuurlik, ons is baie gelukkig om aan te bied emu met alles wat hy wil hê ."
  
  
  "Geld ook?" Ek het haar gevra, wonder oor haar motiewe.
  
  
  "As hy vra vir dit. Maar hy selde doen dit vir mediese doeleindes."
  
  
  "Wat oor Maria Doshtavenko?" Ek het haar gevra.
  
  
  Vanuskin haal sy skouers op. "'n ongelukkige voorval, 'n mens kan sê, 'n uitbarsting van bourgeois gevoelens."
  
  
  "Jy bedoel humanitêre gevoelens," het ek gesê.
  
  
  "Noem dit wat jy wil," het die russiese gesê. "Sy kan weet oor ons kontakte, en die algemene uiteensetting van wat aan die gang was. Sy wil om dit te stop. Nah het idees om te sit hierdie paar wetenskaplikes bo die belange van hul land."
  
  
  "Hulle was," ego reggestel hom. "Nakh het idees te sit humanitêre ideale bo die plaaslike politieke maneuvers. Jy uitgevind oor dit, en sy was dood."
  
  
  "Ek het jou gesê," het die russiese gesê. "Ons doen alles wat ons kan om jou te beskerm en jou werk ego."
  
  
  Hy glimlag vir homself. In werklikheid, Delle Ney geweet het meer oor die ego van'n vuil klein dogtertjie as die Russe het. Al wat hulle geweet het, was dat hulle het kontak gemaak. Hy het geweet haar, hema hy was, en nou het hulle eintlik het hul weldoener, ek weet nie oor dit. Natuurlik, daar is'n baie van die vrae wat ek het nie antwoorde vir nog. Wat het Karl Krist op te tree, byvoorbeeld. En hoe het hy bereik sy vuil doelwitte te bereik?
  
  
  "Hoekom het jy neem so lank om te beweeg?" Ek vra terloops. "Soos u weet, ek het op die direksie sedert die laaste nag."
  
  
  "Ons het gewag om te sien waar jy gaan. Dit is duidelik dat, jy gaan om te Zurich, " Vanuskin gesê. Hy glimlag weer. "Of, eerder, jy gaan om te Zurich."
  
  
  Vanuskin en die ander skielik begin praat onder mekaar. My russiese was meer as goed genoeg om te verstaan goed, en wat ek gehoor het, was nie bedoel om te wees lees. Hulle was bespreek hoe die beste om te skakel my. Dinge raak meer ingewikkeld. Ek nodig het om uit te kry, en vinnig. Hy was veilig vir'n rukkie wanneer die trein stadiger om te slaag deur middel van'n klein dorpie. Daar was nie veel ruimte in die beknopte kompartement om iets te doen. Selfs Hugo was onvoldoende. Een, miskien twee, kon vermoor haar. Haar besef die situasie, en dit was woede. Twee swaargewigte was by die deur staan. Vanuskin was in die voorkant van my. Die vierde persoon op die regte, hare, gehoor Vanuskin sluit die gesprek met sy besluit. Met my, wat hulle sal neem om die minste risiko en doen al die werk hier in die kompartement. 'n vinnige blik uit die venster het vir my gewys dat ons begin om oor te steek die hoë bowe. Hy sien die blou water onder, te ver onder. Maar dit was my enigste kans. Op die laaste oomblik, het hulle gefokus op die gesprek. Hy het stadig lig sy hand. Die nood skrik kabel hang oop oorhoofse. Dit was'n ruk, en die trein het tot'n noodgeval stop met'n verskriklike slag van remme op die wiele. Hulle het almal gevlieg na die linkerkant van die kompartement. Almal behalwe my. Hy was bereid om vir hierdie en storm na die venster, die kruising van sy arms in die voorkant van hom te bedek sy gesig. Ek het die venster getref met volle krag, voel skerwe van glas druk my hande en oorskulp, en dan het ek geval het, doen'n stadige, lui duikelen in die lug. My enkels tref die reling van die viaduct en ek was omgekeer sywaarts. Ek het opgemerk die trein stop bo my, en die water te ver onder my val liggaam. In elk geval, dit was nie'n behoorlike duik, en hoewel sy het probeer om te konsentreer wanneer sy die water tref, was dit asof haar volle kantel het klap in'n beton muur. My liggaam skud van die impak. Hy gesink in die water en instinktief gestyg het na die oppervlak, snak vir lug.
  
  
  Ek was verdwaas, vroeg, bloeding rondom die klein glas wonde, my liggaam seer in elke been en spier. In'n half-skok, ek het nog daarin geslaag om te kry uit na die strand, gelukkig, nie ver weg. Toe ek gestop op die graveled, klipperige grond, die doel van my duidelik geword genoeg vir Rivnensky om te verstaan hoe baie ek was in pyn. My spiere en bene voel heeltemal anders as wat ek gesukkel het om te trek myself op die rotsagtige kus. Hy het nie ver gegaan toe hy gehoor het'n skietwond en voel'n skeur, brandende pyn in sy been en heup. Die krag van die skoot het my liggaam spin byna al die pad rond, en ek het vier syfers loop op die viaduct, die trein stop halfpad oor die smal brug. Dit sou hulle neem'n geruime tyd om te kry na die plek waar hy was. Hare, kyk af op my been as nog'n skoot gestuur stede van die grondpad wat oor my been. Sy was in verskriklike pyn en bloeding erg. Hulle moet gebruik word om'n vyf-en-veertig kaliber. Die Manila boom lyn wat voorlê
  
  
  
  
  
  
  
  en hy het vir hulle, struikel op wankelrige, wankelrige bene. My gewonde kop seer'n baie, maar die impak op die water skud my'n baie. Al hierdie het my kop spin.
  
  
  Ek het op die grond geval het en gekruip vorentoe, voel my arms gaan swak, voel die verlies van bloed. My broekspyp was geweek in'n rooi lap, en hy het geweet wat ek agtergelaat het toe ek het vir Parys. Die bos strook skielik geëindig het, en hy kyk uit op'n weiding waar verskeie koeie is weiding. Daar was geen behoefte om in te samel'n mens se kop nou, en die toneel kyk fuzzy. Sy het'n plaashuis en'n skuur op die ander kant van'n groen weiding. Hy het regop gaan sit, wieg duizelig, skud sy kop om dit skoon te maak. "As haar kon kry om die harem, haar kon steek daar," ek het gedink vaagweg en op dieselfde oomblik het besef dat die bloedige nadraai sou lei ih openhartige vir my. Hy het begin om te draai om te neem'n paar tentatiewe, swak stappe wat langs die rand van die bome toe hy hoor'n kind se huil, naby, maar vreemd verre. Dan hare was op al die hande-viervoet, oor die hotel, en swaai in die voorkant van my. Hy het vorentoe en rol die helfte oor op sy rug. Hy sien haar as'n kind, 'n klein blonde meisie, omtrent tien jaar oud, met poniesterte en groot oë. Toe hy sien dat'n vrou wat lyk soos'n ouer weergawe van'n kind het verskyn agter Nah. Hy lig sy kop en val weer. Sy het nie sy bewussyn verloor heeltemal nie, maar ek het haar wêreld in oomblikke van helderheid gemeng met oomblikke van grys mis. Ek voel haar hande hef my skouers, en hulle het daarin geslaag om te fokus op die vrou se gesig in die voorkant van my. Dit was'n mooi gesig, 'n soet, pragtige gesig. Ek kon voel haar probeer om my te beweeg, op te hef my op.
  
  
  "nee... Nee," het ek gesê hees. "'n kruiwa... neem'n kruiwa." Haar, voel die vrou stop nie, maar my skouers druk op die gras en hoor haar praat met die baba. Ek het nie hoor of sien nie totdat ek het gevoel my opgehef en die swaar ry in die kruiwa het my'n rit. Die houe het my tot my sinne vir'n oomblik, en hy het gevang'n glimp van die plaashuis, wat was nou baie naby deur, en die soet gesig wat was op soek na my met kommer.
  
  
  "Die mense... versigtig... Hulle wil my," ek croaked. Dit is al wat ek kon doen. Duisternis val weer.
  
  
  * * *
  
  
  Ek het wakker geword van'n paar uur later, besef in die tyd dat my liggaam is seer. Sy was alleen in'n donker kamer wat ruik soos'n klam kelder. Haar lê nog steeds, laat hul koppe duidelik. My gryping hande het vir my gesê dat ek was op'n bed, bedek met'n kombers, naak onder'n kombers. Hy het probeer om uit te rek en amper gehuil uit in pyn. Elke spier geskree. My begin pyn uit van'n bepaalde pyn, en my gryping hande het vir my gesê dat dit was verbind met lap. Sy het saggies druk die bank pers op haar rug en het'n diep asem. Dit val van die viaduct tref my hard. Ek lê daar en het gehoor die geluid van die deur opening. Die deur is in die plafon, en die balk van die lig val op die steil, kort trappe. 'n foto van'n vrou af gekom het met'n lamp in haar hand, gevolg deur'n kind in nightclothes.
  
  
  "Jy is nie aan die slaap," het die vrou gesê in'n flou Switserse aksent in engels. "Baie goed."Hy was reg, selfs in sy fuzzy, wasige toestand. Nah het'n mooi gesig, sagte en delikate, met'n pragtige lippe en blonde hare wat opgestel is om haar kop in'n stralekrans. Sy was geklee in'n dirndl rok en'n donker blou bloes wat perfek ooreenstem met haar delikate blou oë.
  
  
  "Hoe voel jy?" "Wat is dit?" het sy gevra het, leun oor my en die plasing van die lamp op'n klein hout tafel wat ek nie gesien het nie naby die bed. Daar was'n stoel in die buurt.
  
  
  "Dit is soos sy val uit om'n hoë spoed trein," het ek gesê.
  
  
  "Dit is presies wat jy gedoen het, Mnr Carter," het sy geglimlag. "Hoewel ek gespring, ek het nie val nie." Sy glimlag en gaan sit op'n stoel. Haar bloes pas knus teen haar diep, swaar bors. "Ek is bang ek kyk deur jou vraestelle," het sy om verskoning gevra amper skaam, haar sagte lippe krul in'n stadige glimlag. "En hulle is die mense wat gestop het, het vir my gesê hulle was op soek vir'n ontsnapte gevangene, wat spring van die trein af."
  
  
  Sy ril, en haar oë skielik verre. "Hulle was intimiderend," het sy voortgegaan. "Genadeloos. Koue. Hulle sal terug wees. Ek is seker van dit."
  
  
  "Hoe kan jy so seker wees?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Ek teëgekom het die ih tipe voor," het sy geantwoord eenvoudig, 'n verskriklike hartseer vertroebel haar gesig.
  
  
  "Maar jy moet nie vertrou wat hulle het vertel wat jy van my?"
  
  
  "Nee," het sy gesê. "Die gevangenes nie die paspoorte en dokumente wat jy het, Mnr Carter. Ek weet nie hoekom hulle agtervolg, maar dit is nie, want jy is'n gewone ontsnapte gevangene."
  
  
  "Dankie vir jou insig," sê ek. "Wat is jou naam?"
  
  
  "Emily," het sy gesê. "Emilia Hrutska, en dit is my dogter, Gerda."
  
  
  "Is jou man weg?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Nee," het sy gesê. "Gerda en ek is die enigste mense wat die bestuur van die plaas. My man is dood. Nou kry'n bietjie rus." Sy staan op, ignoreer enige verdere bespreking oor die onderwerp. "Ek sal later terug te kom," het sy gesê. "Ek sal sit Gerda in die bed."
  
  
  Hy kyk na die vrou en kind klim die stappe en van die valdeur. Die kort gesprek het my moeg, haar, was verbaas en kwaad oor dit. My oë gesluit
  
  
  
  
  
  
  ten spyte van ons, ten spyte van wat, en ek het aan die slaap geraak in sekondes. Hy het nie wakker word totdat hy gehoor het die luik opening. Hierdie tyd, Emily was alleen, 'n tjalie toegedraai rondom haar ondeursigtig nagrok, en haar hare was lank hang af van haar rug. Hy het gesien dat daar was'n ou-outydse skoonheid oor hierdie vrou, sag maar sterk, jong en tog vroulike, asof'n Vermeer skildery het gekom om te lewe. Sy was die uitvoering van'n klein yster pot met'n lang handvatsel en'n lepel uit te steek van dit. Daar was sop in die pot, en dit geproe het wonderlike. Sy gaan sit in die stoel langs my en kyk terwyl ek sluk my sop stadig. Sy gestut my met'n ekstra kussing en kyk na my as haar sel was kaal bolyf en haar gladde, gespierde vel verloën die innerlike krag van my liggaam.
  
  
  "Jou Swede is beslis bederf," het sy gesê. "Jou persoonlike dinge is in die hoek daar, saam met jou werk broek en hemp, ek dink jy sal pas wanneer jy gereed is vir dit, dit is. Ek dink dit kan'n lang tyd wees nie."
  
  
  Sy aarsel vir'n oomblik, dan stadig glimlag haar half-hartseer, stadige glimlag. "Ek hoop dat dit nie die moeite dat ek is lief vir jou," het sy gesê. "Ek dink nie. Jy is nie deur die mense wat maklik verwar word. Dat een of ander manier lyk voor die hand liggend vir jou, Mnr Carter."
  
  
  "Nick," sê ek.
  
  
  "Haar versoek is om nie te praat oor haar man in die voorkant van Gerda," het sy gesê. "Die kind weet genoeg. Tans, hey, hoef nie te weet wat die besonderhede. Die Sowjet-Unie vermoor my man. Hy was hongaarse, en Stahl was'n vryheidsvegter tydens die besetting. Sy se Switserse, en ons lewe in Hongarye by die tyd. Die Russe gevang die ego na'n lang soektog. Dit is hoekom ek nie weet nie, die mense wat hier gebly het. IH kollegas het haar ontmoet het voor, baie keer. My ouers is oorlede en dit was'n ih plaas. Sy het die baba en hardloop weg. Ons is terug hier. en saam met hulle die krimpvarkie ons werk op die plaas. Dit is harde werk, maar ons is gelukkig ."
  
  
  "Nee help?" Ek het haar gevra. "Nee jong mense is wat belangstel in twee sulke oulike meisies?"
  
  
  "Ek is die huur van ekstra helpers vir die oes," het sy gesê. "Soos vir die vergadering van jou manne, hier in Europa, hulle is nie geïnteresseerd in vroue met kinders. Miskien eendag sal ek ontmoet hema-sama. 'n glimlag wat is beide hartseer en warm flits oor haar gesig.
  
  
  "As hulle terug kom, ek nodig het om te kry uit van hier," sê ek.
  
  
  "Jy is nie sterk genoeg nie," het die vrou gesê. "Jy sal nie verder gaan tussen die skok in jou stelsel en die verlies van bloed rondom jou been. Ook, hulle sal dit nie vind jy hier. Jy is veilig."
  
  
  Sy staan op. "Ek gaan om te verander die verband op jou been," het sy gesê, die opening van'n hout kis op die ander kant van die klein kelder en uit te neem vars stroke van cordon lap. Dit het gewerk saggies, saggies, met'n minimum van pyn vir my. Maar toe sy gedoen het, hy was meer as gelukkig om te lê terug in sy stapelbed. Sy het my een laaste bemoedigende glimlag as sy verdwyn af met die trappe, en die valdeur sluit my terug in die donker. Nick Carter, het sy vir haarself gesê, soms is jy'n gelukkige bliksem.
  
  
  Ek het aan die slaap tot laat in die oggend en was wakker deur die gedempte stemme op die vloer hierbo. Haar sel. My liggaam het gestop seer so baie, maar my been nog steeds'n baie seergemaak. Na'n rukkie, die stemme gesterf het af en Emily het die trappe af.
  
  
  "Ek het jou gesê het hulle sal terug wees," het sy gesê grimmig. "Daar was twee meer hierdie tyd, ses in totaal." Daar was'n hardnekkige kyk op haar gesig as ek kyk na haar verander die verband op my been weer. "Ek het gehoor hulle vra op elke plaas in die gebied," het sy gesê.
  
  
  "Hulle is toe op my nie in staat is om baie ver te kry," sê ek. "En hulle is ook reg. Maar hulle sal my nie kry nie en hulle sal jou nie seermaak nie."
  
  
  "Moenie bekommerd wees oor my," het sy gesê. "Ek is meer gelukkig as wat jy dink om iemand te help teen hulle. Nick... "wat doen wat hulle nodig het vir?" Wie is jy werklik, Della?"
  
  
  Sy verdien die waarheid, en ek het gesê hey, sonder om in die besonderhede van'n lewende dood, en Karl Krist.
  
  
  "Ek het gedink iets soos hierdie," het sy gesê, stop by die stappe en soek na my weer. "Dit is lekker om te weet dat ons mense soos jy aan ons kant. Hulle is koud en genadeloos. Ih is moeilik om te stop. Maar ek dink jy kan klop ih, Nick. Ja, ek dink so... ja, ek weet."
  
  
  Haar, Hey lag. "Dink jy sy koud en genadeloos?"
  
  
  "Ek dink dit is tyd vir die koue en genadelose optrede," het sy geantwoord ernstig. Haar, hy haal sy skouers op. Dit was'n goeie raming. Sy linkerkant, en hy het terug na sy rus. Dit het vrugte afgewerp. Deur die aand van dit, ek voel baie beter. Die begin was my grootste probleem. Daar was'n lekker gat in die nen, wat gelukkig nie skeur belangrike spiere. Maar dit is nog steeds seer soos die hel. Wanneer Emily het saam met die melk en kaas, sy glimlag, maar ek het dadelik opgemerk die bekommerde kyk in haar oë. Ek het dadelik ruik dit.
  
  
  Hulle is terug, " sê ek vas. Sy knik.
  
  
  "Hulle opgespoor Bloedige dan na die plek waar sy sit jy in die kruiwa," het sy gesê. "Hy verdwyn net daar, en hulle is verward deur dit."
  
  
  "Met radeloosheid en agterdog teenoor jou," het ek bygevoeg. Sy het nie antwoord nie. Hey het nie nodig om te. Hy het geweet wat Vanuskin dink. Aanhoudende, aanhoudende,
  
  
  
  
  
  
  verbeeldingloos, beperk ego is'n voordeel in hierdie soort van die operasie. Hy kon nie dink my doen iets slim om te ontsnap, so het hy aangehou om te dwaal rond en soek. Hy het dadelik sy kop. Ek was van plan om uit te kry. Sy sou nie gewees het gedwing om te sit Emily en die baba in gevaar nie. Ek verander die onderwerp om te praat oor die plaas. Emily was gelukkig om saam te stem en het vir my gesê oor twee van haar trotsste besittings, 'n vier-skyf ee ploeg trekker en'n Volkswagen vragmotor. Die ploeg, sy trots het my vertel, was sewentien voete oor, en vier vlymskerp omsendbrief messe kon begrawe het'n hele veld in een dag. Ons het gepraat totdat dit tyd om te sit Gerda in die bed en sy het my weer alleen.
  
  
  Hy lê daar sonder'n kluis, dink oor sy volgende skuif. Een ding is seker. Hy was nie van plan om te bly in die huis nie langer. As hulle weer terug te kom, kan hulle besluit om ongeskik te wees en werklik soek na die plek. As ek daar was, sou hulle doodgemaak het die baba en Emily, sowel as vir my. Maar ek het geweet dat my been nodig om ten minste een dag van rus. Hy het gestop by die skuur. Hulle het geen twyfel dat dit reeds goed gegaan. Hy kon bly daar, uit almal se oë. Tevrede met haar planne, haar man leun terug, en Emily terug in die bed alleen, hierdie keer in haar blou pajamas, onder'n lang shawl. Ons het gepraat stil vir'n rukkie, en dan, as sy loop weg, ee het haar deur die pols.
  
  
  "Kan ek vir haar sê iets in my eie manier?" Ek het haar gevra. Sy knik, haar oë sag. Hy leun vooroor en soen haar liggies. Haar lippe verdeel net vir'n oomblik, net lank genoeg vir'n kort antwoord.
  
  
  "Dankie vir alles, Emily," sê ek saggies. Sy verstaan en het niks gesê nie, maar die dankbaarheid in haar oë. "Jy is so goed soos jy is mooi, Emily Grutzka," het ek gesê, wat beteken dat elke verdomde woord.
  
  
  Hy lê nog steeds in die donker weer, maar hierdie keer het hy het nie aan die slaap raak. Wag vir haar diep in die nag om seker te maak hulle was albei vas aan die slaap. Haar gly uit om die stapelbed, geklee in die werk broek en hemp wat haar gevind het in die hoek saam met haar papiere en Hugo, wat haar moes versigtig te verseker aan sy voorarm. My been is nog steeds my veroorsaak'n baie van die pyn, dit was versigtig oop deur Lukas, gevind dat daar was'n klein mat op die nen, wat hy versigtig sit, en die huis verlaat. Dit was my manier om te sê hey, dankie.
  
  
  VII
  
  
  Ek kyk na die sonsopkoms van my sitplek in die stro van die harem. Met dit, wat toeganklik is deur'n kant trap, sy kon duidelik sien die huis, die meeste van die weiding, en'n diep kloof aan haar linkerkant twee oop deure weg. Hy het opgemerk'n blink vier-lem omsendbrief ploeg staan in die hoek van die harem, teenoor die koei stalletjies. Elke stap op die trappe het my'n skeur pyn in my been, en sy was gelukkig om te lê in die hooi van die solder, laat die pyn bedaar. Teen dagbreek, het hy sy oë toegemaak en gaan terug om te slaap. Ek het tot die gevolgtrekking gekom dat die pyn is'n groot dwelm. Die klanke van die beweging onder wakker my en haar op, en ek kyk om te sien Gerda laat die koeie uit te wei. Hy kyk deur die wye oop poort en sien Emily kom uit die huis om stadig die opname van die weiding, haar oë te neem in elke duim van die veld. Ek het geweet wat sy wou hê-ek het geweet my. Sy het vir my gegaan. Ek het geen twyfel dat sy sou verstaan.
  
  
  Gerda klaar ry die koeie om die weiding en links. Dan het hy gerol oor op sy rug en rus'n bietjie langer. Sy is gevra om haar te gee die been alle moontlike hulp. Ek sal dit gou. Die gil amper het my laat regop sit skielik. Hy draai op sy hak en kyk uit die deur van die harem. Vanuskin en Ego span haar gesien het, al ses van hulle. Die twee rondom hulle gehou Emily, en as hy gekyk het, Vanuskin geklap haar oor die gesig weer met die agterkant van sy hand. Emily skree weer. Nog'n russiese was die hou van Gerda se hand. Toe sien hy wat Vanuskin hou in sy ander hand, 'n bundel van bloed-geweekte lap. Sy dadelik saam'n prentjie. Hulle het oral en gevind dat die lappe dat Emily gebruik word om te bind my been. Waarskynlik, in plaas van brandende dit, gooi sy ih in die asblik hoop. Hy vervloek homself vir nie dink om te sê hallo.
  
  
  "Waar is hy, teef?" Vanuskin het haar hoor grom. Hy was woedend. Hy was waarskynlik die hel uit van Moskou vir die verhuring van my gaan, en nou is hy het sy eerste werklike geleentheid.
  
  
  "Neem haar af en bind haar aan dat die boom," Vanuskin beveel dat een van sy manne, wat verwys na'n jong eikebome boom in die buurt. Terwyl Gerda snak, hulle skeur af Emily se klere, sleep haar aan'n boom en vasgebind haar om dit te. Haar gesig was rooi met skaamte en verontwaardiging as sy gaan sit hulpeloos naak. Nee wat was, soos ek verwag het, 'n volronde figuur, swaar deur die Amerikaanse standaarde, maar goed gebou, met groot, swaar dye balansering swaar borste en bene wat is redelik skraal. Soos haar gesig, dit was'n outydse figuur, vroulike en meisjesachtig saam. Ek het gesien een van die russiese swaargewigte neem af sy leer gordel by Vanuskin se rigting. Die russiese ruk sy arm terug en druk hom met die gordel. Hy het geslaan Emily in die maag, en
  
  
  
  
  
  
  sy geskree, wat seer. 'n rooi welt onmiddellik verskyn op haar wit vel.
  
  
  "Dit was net'n voorbeeld," Vanuskin gesê. "Waar is hy? Waar het jy steek jou ego?"
  
  
  "Die ego is nie hier nie," Emily gespoeg. "Ek weet nie enigiets oor die nen." Vanuskin te kenne gegee met'n sprong van sy vinger. Die russiese met die band tree vorentoe en swaai weer. Dit is gevolg deur'n ander, en dan die ander, klop die vrou met'n sadistiese genot. Hy het gekyk, sy gebalde tande in woede, soos Emily se wit vel het in'n massa van die lelike rooi cilinderinhoud en kneusplekke. Nou is sy is voortdurend skree. Vanuskin het'n stilstand gekom, en ek het gesien gol-Emilie val vorentoe, haar liggaam skud met die snikke.
  
  
  "Is jy gereed om te praat nou?" het hy gevra het, trek haar kop terug deur die hare. Emily kyk na Gerda, wat nou sit roerloos in die russiese se arms, oorkom met terreur en vrees, haar eetstokkies in trane.
  
  
  "Nie vir hulle vertel nie, my liewe," Emily geskree. "Dit is die mense wat vermoor jou vader."
  
  
  Haar, het gesien hoe die meisie skielik skeur haar hand weg en ontduik die truuk, russies. Sy het reguit vir die skuur.
  
  
  "Laat haar gaan," Vanuskin hoor haar einde. "Okay, gekry het wat ons wil hê om te weet van haar ma. Gaan saam met haar weer."
  
  
  Emily se gil, gemeng met die kind se hartverskeurende snikke terwyl sy hardloop na die skuur en staan vir'n oomblik amper openlik onder my, haar hande gedruk om haar ore, probeer om te verdrink uit haar ma se gewroeg gille. Ons sal hê om op te tree. Emily het nie af te breek, 'n steely bepaling weggesteek agter dat sagte buite; maar gou, haar pragtige, plomp lyf begin uitmekaar te skeur van die wimpers. Nah sal letsels wat nooit sal genees. Haar geskree om te Gerda, wat besig was om te stamp in een rondom die hooimiedens om daar weg te steek. Sy het opgekyk in die verrassing.
  
  
  "Op hierdie manier, Gerda," het ek gefluister. "Kom hier, vinnig." Sy roer die trappe, haar oë wyd. Oomblikke van wanhoop aanleiding gee tot desperate planne. Sy was bestudeer deur die kloof hy het opgemerk op die linkerkant. Sy dink, was dat dit was omtrent tien voet diep en nie meer as agtien voet wyd. Dit was normaal. Die digter, hoe beter. Ego was omtrent vyftig meter lank of meer.
  
  
  "Ons gaan om te slaan jou ma," het hy aan haar kind. "Maar ek sal jou hulp nodig het. Jy het om te doen presies wat ek jou vertel, jy weet?"
  
  
  Sy luister aandagtig, en saam het ons neergedaal die trappe, Emily se gille'n oomblik stil. Ee was ondervra weer. Ek kon dit nie ignoreer die versengende pyn in my been, maar die haat het my ignoreer dit. As Gerda gejaag deur die harem terug na die huis, sy was gelig op'n trekker verbonde aan'n vier-skyf ploeg. Die russiese met die gordel lig sy hand om te begin klop Emily weer wanneer die kind hardloop uit op die toneel.
  
  
  "Stop dit," het sy geskree. "Ek sal jou vertel waar hy is. Hy ontsnap in die kloof oor daar. Hy se wegkruip daar buite."
  
  
  Vanuskin se glimlag was triomfantelike. Hy het dadelik op pad na die kloof met die geweer in sy hand. Die res van die span se ego's gevolg van agter. Hy het gewag vir haar as hulle neergedaal het die steil hellings. Haar versoek is om te gee hulle tyd om te gaan dieper in die kloof. Dan het hy die trekker en ry af in die harem. Hy spring af die steil hellings in'n kloof, byna rol oor op die top van my. Ek het op die skyf ploeë teen'n hoë spoed, en die woer, kolk bewegings veroorsaak'n neurie. Haar, het geweet wat gaan af die steil kante van die kloof met'n ploeg sou nie baie goed doen nie, maar dit was óf'n gebuig ploeg of Emily se gebroke liggaam. Hare, gedink Emily sou verkies om die voormalige. Die Russe was wedrenne deur'n kloof wat strek horisontaal wanneer die gedreun van trekkers die ingang van die kloof het veroorsaak dat die ih te spin soos'n mens. Hy stel die trekker hoog is, lig die roterende lemme oor'n voet en'n half van die grond af, en sluit die ih in die plek. Hy was lê op die trekker sitplek, sy bene hangend oor die rug van die stoel. Die opheffing van sy arm met die een hand, hy stuur die trekker meer deur instink as deur die oë. Haar, hoor die reën van die koeëls toeklap in die metaal van die ploeg en die trekker, weerkaats die raam ploeg. Te laat, Vanuskin en die ander het gesien wat gebeur het. Hulle het probeer om te klim die steil hellings, maar het weer. Die ploeg was reeds op hulle, die spin staal wiele neurie in hul sirkelbeweging. Hy voel die lemme as hulle getref menslike vlees en been, hoor die sny, knars, maal klanke, en hoor die verskriklike krete van die mense wat in stukkies sny. Dit is walglike, en ek was in die versoeking om te trek die hefboom wat gestop die woer van die lemme, maar ek het gedink van die vrou wat nie gesterf het nie, want sy het omgegee oor die wêreld, van die pragtige ou man kruip op die vloer, van agt briljante gedagtes gedryf om te idioot. .
  
  
  Ek lê dit plat op die grond en laat die trekker vorentoe gaan, bloot die roterende skyf messe in die voorkant van dit. Toe was daar stilte, wanneer die laaste sarsie van intermitterende gille het geëindig, die trekker begin en op pad na die kloof. Die lemme het hul werk. Die stadium is voor my, nie vir die sensitiewe. Hy gerugsteun aan die einde van die kloof en klim uit.
  
  
  Wanneer haar, genader om die huis, Redenasie
  
  
  
  
  
  
  Ek losgemaak my ma, gooi'n kleed oor Nah, en het haar gehelp om in die bed. Emily se liggaam was nog steeds skud, skud nog steeds, en haar snikke gevul die kamer toe hy ingeskryf het. Sy kyk op na my, en die vrees is nog vars in haar oë.
  
  
  "Dit is verby," sê ek. "Hulle kom nie terug nie." Ek het nie nodig om te sê nie meer nie. Sy was gestuur deur die Ingewande van die koei herder met bestellings om weg te bly van die kloof. Trek die kombers af Nah, sy laat haar oë dwaal oor Emily se sagte, vet liggaam, bloedrooi deur bult cilinderinhoud en lelike merke. Nah het haar oë gesluit, maar sy bereik uit en neem my hand, haar gebring handdoeke, warm water en liggies gebaai haar met'n warm kompres. Ee het haar verlaat, in die motor, en wanneer Gerda het terug gekom later, sy het aandete gereed vir ons.
  
  
  "Nou is dit my tyd is om te werk as'n verpleegster," sê ek. Ek het haar gevra of daar was'n dam in die buurt, ander as die een wat ek het in wanneer ek gespring om die trein. Sy het gesê daar was'n rivier oor tien myl na die noorde wat hardloop baie vinnig deur die berge. Dan middernag, sy was opgehef in'n Volkswagen paneel van en gedryf in'n kloof. Die gebruik van'n graaf en kombers, was dit gelaai deur die oorblyfsels van die NKVD groep, het ih om die rivier en gestort. Dit was'n verskriklike besigheid.
  
  
  Toe ek terug gekry het, ek wou'n drankie, net te laat om die vuur dood te maak die smaak in my mond. Ek was verbaas om te vind dat Emily het wakker geword en sit in die motor en wag vir my. By my kurktrekker, sy wys na die kabinet waar sy'n bottel van kümmel. Ek skink vir haar twee glase, en die sterk geur van komyn was'n welkome smaak. Ek gaan sit op die bed langs Emily, en selfs al het sy is in haar nagrok, het ek opgemerk dat die rooi en opgewek gebiede het aansienlik afgeneem het. Ons het klaar die kümmel en hy voel haar hand op sy bors. Haar gesig na my gedraai, en sy lig haar lippe. Hy soen haar, saggies, teer. Daar was iets sag oor hierdie vrou.
  
  
  "By my bly vanaand, Nick," het sy gefluister. "Laat my net voel jou lyf teen myne. Asseblief." Ee streel oor haar wang en het haar nagrok. Ek afsny haar, en het'n bank pers langs haar, die koppeling van die sagtheid van haar vel met'n warm en aangename sensasie. Sy draai na my, en een vol, swaar bors val op my bors.
  
  
  "Dit was'n lang, lang tyd sedert hy saam met'n man geslaap," Emily saggies gesê. "Ek wil nie hê jy om liefde te maak vir my. Dit sal net maak die passies en gevoelens wat sy het lank het te sit eenkant. Jy sal weg wees in'n dag of so. Ek weet dat. dra my."
  
  
  Ek het haar naby, en sy druk haar bene om my. Ek kon gemaak het liefde aan haar. Sy was beslis goed genoeg op haar eie as'n meisie-'n vrou, en daar was sy vleeslike sensualiteit in haar liggaam. Maar ek het net het haar sluit.
  
  
  "Verstaan jy wat ek sê, Nick?" het sy gevra. "'n persoon soos jy wat nie kan bekostig om betrokke te raak met iemand."
  
  
  "Jy sal verbaas wees wat ek kan verstaan as ek probeer om haar'n bietjie," sê ek sag, sit my hande op haar kop. Ek het haar liggies, en sy aan die slaap geraak in my arms, 'n wonderlike soet vrou wat wag vir haar welverdiende geluk, en wag vir iemand om haar huis toe te bring. Hy was die verkeerde man. Sy is reg oor dat. Dit kan net'n oomblik, 'n oomblik wat kan doen meer skade as hulp op'n lang reis.
  
  
  Wanneer dagbreek gekom het en die son wakker ons, sy heerlik om my vir'n lang tyd, dan het vinnig op, 'n dankbare sagtheid in haar oë.
  
  
  Hy het haar in die nag. Sy het my na'n nabygeleë dorp, waar sy is oorgeplaas na'n melk trein wat uiteindelik beland in Zurich. Daar is nog steeds'n baie vuil voor, 'n baie van die antwoorde te kyk uit vir. Al die regte vrae onbeantwoord gebly. Hoe? Hoekom? Wanneer?
  
  
  'n man met die naam Karl Krist nog geleef het onaangeraak. Het ons nog het om te betaal, hoewel nou haar, het ek gedink dat hy veilig voel weer. Goeie. Ek hou van dit.
  
  
  VIII
  
  
  My eerste stap in Zürich was om te kontak BYL verteenwoordigers oor die finansiële reëlings vir Sentraal-Europa. Ek het genoeg geld vir nuwe klere en skoene. Die val in die dam byna geruïneer al die papier geld wat ek gehad het. Na die afronding van'n paar pret-a-porter items, het hy besluit of om nie te betaal Karl'n vriendelike besoek. Dit kan dien as'n spesifieke doel. Dit sal die eerste keer wys hoe verbaas was hy toe hy my sien, en miskien een of twee meer feints. Maar nou het ek die voordeel, hoekom mors my ego? Hy stel sy russiese vriende op my en die krimpvarkie met hulle, en hy het nog nooit gehoor het van hulle. Hy sou gedink het hulle wil hul werk gedoen. Hy het besluit om te wag totdat die donker en betaal die emu'n laat-nag besoek.
  
  
  Toe was dit donker, ek het'n taxi na die adres wat ek aangedui het, en gestop ego'n blok weg. Krist geleef het in'n beskeie private huis, en hy was bly om versigtig genader sy loop. Ek het amper gestamp in hom as hy weggestap het, het skaars die bestuur om te koes agter'n boom, gevoel soos iets uit'n cartoon karakter. Haar gekyk het as die ego se ongemaklike figuur loop af in die straat, en weer opgemerk toe hy geslaag het, mimmo'n paar ander mense wat die ego se rondheid was misleidend. Hy was omtrent ses voet lank. Hy kyk geklee ten minste vir'n ete uit, miskien'n nag op die dorp. Dit was noukeurig ondersoek deur die ego dom,
  
  
  
  
  
  
  
  uit al vier kante. Sergey uitgegaan. Hy was bly om te weet dat hy was'n ba. Die vensters was laag en op voorwaarde dat die mees gerieflike toegang. Eerstens, het hulle probeer om dit in die rug, so dat ih kon nie sien die verbygaande stootwaentjies. Verbasend, hulle is ontsluit, en in vyftien sekondes wat dit was in die huis. Hy maak die venster agter hom. Hy het ook versigtig toegerus elke kamer van die huis met sag gloeiende nag ligte. Daar is nie veel lig, maar dit is genoeg vir'n vinnige inspeksie. Daar was niks ongewoon oor die sitkamer, slaapkamer en kombuis. Hy het haar in'n klein studie wat gelei het rondom die sitkamer, die deur gesluit, en skakel die lamp. Ek het nie iets ongewoon daar óf. ISS korrespondensie en finansiële state bestaan uit die meeste van die papierwerk op die lessenaar. Hy draai af van die lamp en gaan uit in die gang, waar hy gesien het'n deur en'n trap wat lei na die kelder. 'n lig skakelaar het haar aan die onderkant van die trappe.
  
  
  Sergei oorstroom'n groot vierkantige kamer gevoer met klankdigte muur panele. In die middel van die kamer was'n laboratorium stoel met'n ry van stoppered proefbuise en netjies gereël skale. Maar die toestel wat die aandag getrek het, was lê op die tafel in'n gedeeltelik uitmekaar gehaal vorm. Die bloudruk lê langs hom, en hy kon voel my pols lewend maak. Ek wil net gesien hoe twee of drie van hulle rondom hulle voor, maar ek het dadelik geweet dat dit was'n hoë-aangedrewe lug pistool. Dit was een van die jongste modelle, en skielik gedagtes verlig in my kop. Saamgeperste lug gewere was die jongste inspuiting toestel te skakel fisiese en sielkundige pyn as spuitnaalde naalde. Die geweer was gedruk teen die pasiënt se vel, en onder intense druk, die inspuiting self, die vloeistof self, het frank deur die vel in die are. Onder die intense druk, die vloeistof self verander in'n jet, 'n naald van die vloeistof wat vinnig binnegedring pynloos en onmiddellik. Behalwe vir een belangrike feit, hy was op soek na'n toestel wat kan skiet gif, 'n virus, of'n elektriese skok by'n persoon wat nie weet dit. Die belangrike feit is dat die saamgeperste lug inspuiting gewere wat hy ooit gesien het, was so groot, so swaar, en so lomp. Die inspuiting self kan wees pynloos, maar jy sal waarskynlik agterkom iemand met behulp van een rondom hierdie dinge.
  
  
  Hy het die geweer bloudruk en gewonder oor'n paar klein syfers wat duidelik gemerk is in potlood op die diagram. Ek was te konsentreer op die tekening, maar ek het opgemerk dat die hare op die agterkant van my hand staan op die einde. My fail-safe ingeboude alarm stelsel het vir my gesê ek was nie alleen nie. Hy draai stadig om te sien Krist staan aan die onderkant van die trappe, geweer in die hand. Daar was geen glimlag op sy ronde gesig, en sy klein oë is helder met woede. Ek het gesien dat hy was dra kouse, wat verduidelik die ego se rustige benadering. As ek het gevind dat uit, dit is net'n gedeeltelike verduideliking.
  
  
  "Ek is verbaas, ek het om te erken," sê Karl Krist. "Ek is ook teleurgesteld in my Sowjet-vriende. Ek het gedink hulle wil hul werk gedoen."
  
  
  "Moenie te hard op hulle," sê ek. "Hulle het probeer. Dit is moeilik om ontslae te raak van my soos lot."
  
  
  "Jy ook onderskat my," Krist gesê, besig om te sink na die vloer, hou die geweer aan my maag. "In hierdie verband, jy is geen verskil van die ander. Ek het nog altyd onderskat. Haar, ek het geweet iemand het in my huis so gou as wat jy gekom het deur die venster. Ek het elke venster en deur is beskerm deur'n elektriese oog wat snellers'n klein alarm, sirene, in die ontvangs toestel wat ek altyd saam met my dra. Natuurlik, hy het nie geweet dit was jy, Carter."
  
  
  "Jy was reg, dan," sê ek. "Jy is agter al hierdie. Jy is met behulp van'n saamgeperste lug monsterneming inspuiting geweer."
  
  
  Krista glimlag sy gewone zalvend glimlag. Maar, hy kon nog steeds nie uitvind hoe hy dit gedoen het. Hy het nie die tyd om te gebruik so'n groot, lomp toestel op Professor Caldon sonder sy ego om dit te sien. Haar het haar rumatiek wanneer hy voortgegaan.
  
  
  "Natuurlik, ek het nie iets wat groot. Jy is die bestudering van my berekeninge in die tekening wanneer ek het gekom oor jou. Hierdie is afkortings. Dit is verminder deur die hele geweer aan die grootte van'n vuurhoutjieboksie of'n klein sigaret ligter." Hy lig sy hand en sien'n klein vierkantige voorwerp in die ego se palm. Dit blyk te wees'n netjiese en walglike vernietiging masjien.
  
  
  "Jy gebruik om jou ego tydens'n sessie op die strand," ek het gesê, skielik besef wat gryp my. Die saamgeperste lug monsterneming geweer moes word gedruk direk teen die persoon se vel. Al hierdie backstabbing aanvalle weggesteek van die ego se spesiale doel.
  
  
  "Eintlik," het hy erken. Die vermindering van die lywige saamgeperste lug inspuiting geweer was'n toegepaste wetenskap poog dat een of ander manier nie pas Christie. Ek kon nie dink dat hy het hierdie hele hotel gebied nie, maar eerder die vaardighede of kennis.
  
  
  "Waar wil jy verminder die grootte van jou haelgeweer?" Ek het haar geskiet.
  
  
  "'n ou vriend se huis is reg hier in Switserland," het hy gesê, sy glimlag skielik kwaad, kwaadwillig. "Hy was'n leidende meester
  
  
  
  
  
  
  in die horlosie-industrie. Jy vergeet dat die miniaturisatie is'n deel van ons presisie watch vir toekomstige geslagte ."
  
  
  "Jou ou vriend, waar is hy nou?" - het haar gevra om te weet wat die rumatiek koers sou wees. Hy was weer regs. Die ronde bliksem glimlag wat zalvend glimlag.
  
  
  "Hy het'n skielike geestelike uiteensetting een keer," het hy lag. "'n ware tragedie."
  
  
  "Hoekom nie?" Ek vra opreg. "Waarom al hierdie?"
  
  
  "Hoekom nie?" vra hy, sy klein oë om selfs kleiner. "Want hulle moes geleer word om'n les. Ja, 'n les in nederigheid. Nogal'n paar jaar gelede, ek het aan die Internasionale Akademiese Geleerdes vra vir lidmaatskap. Ek is geweier. Dit was nie goed genoeg vir haar. het nie die gesag om te behoort aan k ih, 'n klein elite-groep. Hy was net'n self-geleer fisika onderwyser by'n privaat skool. Hulle kyk af op my. Later, wanneer sy plan was swanger, haar aansoek gedoen het vir my huidige posisie met hulle. Hulle was bly om te sien my vir dit, wel, 'n betaalde beertje, 'n toegewyde dienskneg ."
  
  
  Krist was'n vyftien-time eerste-klas psigopaat. Dit was duidelik dat hy gekoester het'n monumentale wrok al hierdie jare.
  
  
  "Hoekom net hulle nie, die mense wat werk met die Westerse magte?" haar navorsing voortgesit. Hierdie een nog steeds ontwyk my.
  
  
  "Diegene wat verwerp my was al die mense wat behoort aan of gewerk het met die Westerse magte," het hy geantwoord met'n paar hitte. "Die russiese en Chinese wetenskaplikes het by die ISS slegs'n paar jaar later, in ooreenstemming met'n Internasionale Wetenskaplike Ooreenkoms. Nou ek is amper gereed om te gaan na die Sowjet-Unie en openbaar myself. Die wêreld sal sien hoe bereid om hulle te aanvaar my in die Sowjet-Akademie van Wetenskappe. Hulle erken my as die genie dat ek haar."
  
  
  Hy het gewys op die skale op die lab tafel. Hy mag gewees het om'n vrugte dra moer, maar dit lyk asof hy vorendag gekom met iets verskriklik effektief.
  
  
  "Wat doen jy in hierdie bottels?" Ek het haar gevra. Hy knik triomfantlik. "Ja, inderdaad," het hy geglimlag. "Hierdie is'n stof wat spesifiek aanvalle brein weefsel, wat veroorsaak dat'n swam om te groei vir vier en twintig uur, wat sny die suurstoftoevoer na die brein selle."
  
  
  Haar, hy voel homself frons. 'n swam wat spesifiek besmet brein weefsel. Dit lui my klokkie. 'n paar jaar gelede, hy het geweet dat Dr Forsythe, wat gewerk het met'n swam soos hierdie, probeer om te die ontwikkeling van'n groei wat sou stop die verspreiding van die brein beskadig of kanker selle. Hy kyk na Krista versigtig.
  
  
  "Is dit nie wat Dr Howard Forsyth besig was vir die positiewe doeleindes toe hy het'n hart aanval'n paar jaar gelede?" vra hy haar. Krist se ronde kakebeen bewe en hy bloos. "Ja, en ek het daarin geslaag om te kry om die ego formule," het hy geskree. "Maar dit is ontwerp vir hulle deur hul eie agentskap."
  
  
  Hy was'n idioot. "Ek het omgedraai ego ontdekking in'n kragtige instrument... ek het ontketen die krag van die ego!
  
  
  "Hulle het probeer om weg te neem van my regmatige plek in die wetenskaplike gemeenskap. Maar ek het dit aan hulle! Dit is gesteel uit die gedagtes van die ih sogenaamde genieë. Dit is die beste ih al - die beste, jy hoor, is die beste! "
  
  
  Byvoorbeeld, in hierdie tyd, haar ego gestop om te luister na haar rant. Dit is duidelik dat die man was'n kranksinnige. Briljant-maar gevaarlike, dodelike-pogings om die gebruik van die resultate van'n gerespekteerde dokter se navorsing. Haar gewonder hoe Krist het iemand gevind wat verminder die grootte van die saamgeperste lug monsterneming inspuiting geweer. Hoe bevoorreg is vir hom om'n ander in die horlosie-industrie-natuurlik, hy was heeltemal nie in staat is om van so'n moeilike ding homself. Ego se stem het gestyg tot'n skree, en ek hoor die ego se woorde weer.
  
  
  "Ek sal vir jou ook!" skree Chris , wat opruk na my. Die ego skoot afgevuur in'n oordrewe woede, was waai weg. Ek het Hugo in die palm van my hand, en hy sny deur die lug in die knip van'n oog. Christina draai weg, en die stilet het reguit deur die ego se pols met die geweer. Het hy geskree, wat seer, en die geweer val op die vloer. Ek koes, maar hy druk dit, en ek het om te rol weg van die impak. Voordat ek het nog'n kans, hy het die geweer weg, en ek het dit gly in die smal ruimte onder die laboratorium tafel. Ek het dit gegryp, maar soos baie vet mans, hy was verbasend lig op sy voete en vermy my truuk. Dan, in sy vreemde en gedraai manier, hy het iets wat ek nie verwag het nie. In plaas van trek uit die haarnaald om sy pols, hy gooi'n punch met sy hand. Die skerp punt van die stilet wat geslaag het deur middel van die pols opgetree het soos'n spies punt aan die einde van die arm, nie soos'n spies. Haar, gerugsteun weg, koes die dryfkragte van ruki se ego, en skielik het openlik in die midde van die lewe. My hand gesink het in dit, en hoewel dit het gevoel die impak, dit het'n natuurlike voering vir beskerming. Hy het gelag en swaai na my. Haar, koes onder hom en gryp Ego se pols te hou ego in judo. Ek het om terug te stap om te verhoed dat in die arm getref deur my eie wapen. Krist aangeval my weer, swaai sy regterarm. Hy het haar'n stoel en ons loop om die rand van die laboratorium stoel. Skielik, hy het'n gaping en gaan met'n regte, deel uppercut, deel reg kruis. Sy was gegooi deur die ego po hurk en sien dat hy opgehef ego se been en haar gedwing om uit te rek op'n gladde tafel. Ego liggaam klap in die borrels
  
  
  
  
  
  
  
  en die klank van glas verbryseling eggo as die hele ry val op die vloer. Hy bereik oor die stoel vir dit. Hy teruggedeins en druk dit met albei voete, hare, draai net genoeg om te verhoed dat die vang van die blaas met volle krag, maar dit klop my terug. Hy spring af van die ander kant van die stoel en het'n skielike dash vir die trappe. Dit het my nog twee sekondes om te loop rondom die lang stoel. Ek was loop af in die stappe wanneer hy klap die deur en ek hoor die slot kliek. Ek tree terug en kyk rond vir iets om te breek die deur af met. Die konstellasies van vandag se skouer wanneer jy nodig het om te tref op die trappe is baie ondoeltreffend. Hy hoor'n fluit en kyk op na die plafon vent. 'n wit wolk gedryf in die kelder deur middel van die vent. Hare, ek het gevoel my longe begin om'n kontrak. In haar desperaatheid, sy kyk rond, maar daar was geen vensters op alle. Die kamer was'n reghoekige boks. Haar gehaas na die deur, maar sy verduur. Groot hoeveelhede van die gas is vrygestel deur die vent. Ek voel my oë water, en die kamer begin om te dryf. Dit was'n kombinasie van vrees, 'n vlag van die uitvoering magtiging, en verligting toe sy besef dat die gas was nie een van die dodelikste tipes, nie'n kalmeermiddel. Hy gryp die trap reling as die kamer gespin vinniger. Die gedagte flits deur my wasige gedagte. Hoekom draai op die gas? Hoekom nie die werklike dodelike dinge? Wanneer haar, het ingestorm, haar besef dat dit was nie omdat dit is goed-toegerus. Em het gewonder of ek sou wees om sy groente vir vier en twintig uur. Net voor hy geslaag het, 'n belaglike gedagte flits deur my gedagtes. As dit die geval was, hare, ek was met die hoop om te wees'n komkommer.
  
  
  IX
  
  
  Die gas loop uit. My oë was nat, so ek het geen idee waar ek was. Maar ek het geweet een ding. Sy gevries. In werklikheid, ek was so koud dat ek bewe. Hy vryf die agterkant van sy hand oor sy oë. Geleidelik het ek begin om dit te sien nie, maar op die eerste al wat ek kon maak, was groot dele van swart en wit. Haar liggaam het, die gevoel van die wind, saam met die koue, en toe haar oë gefokus, het sy begin om te sien die sneeu, sneeu en duisternis, en die gevoel van opgeskort in die lug, wat is presies waar sy sit op die stoeltjeslift wat beweeg op die ego kabel oor die ski-helling. Hy kyk af en sien Krist staan deur die werk meganisme. Agter dit was'n donker kajuit vir ski toerusting. Haar ego het gehoor die stem roep na my.
  
  
  "Ag jouself gelukkig, Carter," het hy gesê. "In my mondstuk behuising, wanneer die vloeistof hardloop uit, anders sou dit onmiddellik vernietig sy betekenis. Want jy het gebreek al die skale in die laboratorium, dit sal ten minste'n maand voordat ek kan voor te berei'n nuwe batch. Jy sal seker dood wees in'n paar minute. Maar dit sal wees'n skoon dood, hoewel hierdie vooruitsig nie pas by my. Die owerhede sal skryf dit af as die gevolg van die onwettige optrede van'n dom skiër wat gelei het tot sy eie dood."
  
  
  Krista se syfer was besig om vinnig krimp wanneer die ski-stoel eksklusiewe verspreider in Rusland het my, maar ek het opgemerk haar maanlig blink uit die byl lem wat hy in die een hand gehou. Ek sien die prentjie te duidelik. Toe hy by die hoër, hy was omtrent om te breek die kabel. Haar, sou doodgemaak het. Ek kon sien die ligte van Zurich flikkerende hieronder. Hy het my na een rondom die hoë berge, nie ver van die stad, was in'n stoeltjeslift en stel die hysbak in beweging. As ek nie wakker word van die koue, sou sy nooit geweet het wat gebeur het. Ek wonder wat het hy was wag vir. Hare was meer as'n hoë genoeg, maar die hysbak het voortgegaan om te klim selfs hoër. Hy kyk na die kabel hy was hang uit. Wanneer dit was gekliek, die stoel met my in nen neergeval. Maar ek bereken dat die kabel sou val ook los. Daar sou gewees het'n oomblik, nie meer as'n vlietende oomblik as hy geweet het sy eie gravitasie beginsels, wanneer die gebreekte kabel sweef in die lug voor losmaak te bring die stoel af. Stadig, versigtig, hy het homself, verspanning sy voete teen die bande op wat hy was sit. Die stoel geskud, en haar sentrum van die swaartekrag laat val'n bietjie. Sy wil nie oorval word deur Krista vir haar eie selfsugtige doeleindes.
  
  
  Dan hoor hy dit, 'n skerp kraak wat eggo in die koue nag lug, weerkaats die berge. Hy voel die kabel sidder, die stoel begin om te sink, en hy het opgespring, clutching op die lug met sy hande. My vingers toegedraai rondom die kabel en afgegly. 'n steeds teer kabel toegedraai sy bene om haar en het haar skuif'n bietjie. Hy was loop af in die kabel wanneer hy hoor die sagte doef van'n stoel slaan die sneeu hieronder. Haar gly vinniger as die hotel, en my hande verbrand, my vel afskil weg van die wrywing van die gladde kabel. Die kabel, nog steeds gehou by die top einde van die lig, swaai vrylik in'n wye boog, en dit het gevoel soos die klein einde van'n reuse-slinger. Krist was ver weg, op die ander kant van die stoeltjeslift, so ek het nie te bekommerd wees oor enigiets op die oomblik. Al wat ek moes doen, was om te kry aan beide kante van die kabel voor my hande het heeltemal uit, en dan probeer om te verhoed dat bevriesing.
  
  
  
  
  
  
  om te sterf in die sneeu en ys van die berg.
  
  
  Druk my bene saam so hard dat my spiere het gekreun, ek vertraag my afkoms genoeg om te slaan my hande. Ten slotte sy het aan beide kante van die kabel. Daar was nog'n verskriklike val op die grond. Hy het vinnig het gebid vir die sagte sneeu en vrygestel van die kabel. Die sneeu was sag. Dit was amper terug na normaal, en my tande klap wanneer dit kom uit. Ek wou om'n idee waar die hel hare was in hierdie donker, sneeu nag. Dit het begin om te daal. Dit het te lei iewers. Die maan rose hoër, en weerspieël af van die sneeu, ten minste om te gee my'n baie van die vrede. In minder as tien minute, my voete het in blokke van die ys. In die einde, Kristen kan wen, besef sy desperaat. Selfs'n man geklee, want dit kan maklik vries tot die dood in die sneeu. Wat ook al haar nam is dra, dit is byna seker. Hy klap sy bene en gevind dat hulle, te, is vinnig besig om al die sensasie. Dit is nie Dop nie. Haar lewelose ledemate sleep haar deur die sneeu. Skielik het sy het'n donker vierkant vorm voor haar. Ek het gekom oor Nah, 'n plakkershut op die spoor, 'n plek vir skiërs om te rus. Dit was net'n shack, niks meer nie. Daar was geen kaggel, maar dit was beskerm teen die byt wind en vry van die sneeu. Ek het ook vier pare van ski's staan teen die een muur, 'n plaasvervanger in die geval van'n ski-breek of hegstukke.
  
  
  Haar man het haar en amper skree met vreugde. Hulle kon my gered het uit vries tot die dood. Hy herstel sirkulasie aan sy voete en bene, vasgemaak sy ski's om sy stewels as die beste wat hy kon, en begin afdraande.
  
  
  Hy het dit as liggies as moontlik. Sonder behoorlike ski-skoene, het hy gewaag het om sy ski's op elke draai, en sonder sy pale, hy kon dit nie vind die tyd. Ek was nog koud, my liggaam bevriesing van die wind veroorsaak word deur ski, maar ek kon dit staan totdat ek bereik het die bodem. Dit was toe dat sy hoor die sagte fluit van ski's in die sneeu, die periodieke klokke van die sneeu wanneer'n skiër gemaak steil aanwysings. Ek kyk terug en sien'n figuur na aanleiding van my,'n onmiskenbare ronde vorm. Die bliksem het nie laat niks aan die toeval. Hy gaan ski om seker te maak ek was lê dood op die einde van die kabel, en wanneer hy het gevind dat net die stoel, hy het geweet ek was nog gelewe het. Hy sien my nou, en ek versnel, maar ek het geweet ek kon nie wegkom van die gedruis figuur. Hy het vinnig dop agter my, en hy kyk oor my skouer. As hy lunged by my, haar, het hom lift een rondom die skerp pale en gooi ego in die voorkant van my. Dit is uitgevoer deur'n steil wyser, en hy jaag mimmo, en ek het daarin geslaag om te hou my ski's. Hy loop op, en die bome gegroei dikker as hy naby die onderkant van die helling. Ek het my ego net om skielik vind die ego agter my weer, kom na my weer, hierdie tyd van die kant af. Hy tref hom weer met die paal. Hierdie tyd, 'n dolk-soos die lem klap in die skouer van my pak soos ek skaars daarin geslaag om te dodge. Hy het'n halfsirkel, en wanneer mimmo geslaag het in dit, probeer om te hou'n reguit lyn so lank as moontlik, het hy probeer om te gryp my weer. Hy het vinnig het met die paal verhoog is, maar hierdie keer in plaas van om weg te draai om te verhoed dat hom, haar, draai na hom toe, koes, en tref hom met sy skouer emu in die lewe as ses gevlieg oor my kop. Dit gevlieg agteruit, die los bindings afskeid as ons gebots het. My stewels het ook inloer om die ski's, en hy voel my skate vorentoe. Krist spring op haar voete so vinnig as hare, en gehef teen my met wild huiwering. Ek het hom gesien hoe hy neem uit die Hugo om sy pols en sit'n dik verband is daar. Hy was op'n hoër deel van die helling, en met'n skerp swaai, dit tref sy wangbeen. Dit het nie seergekry nie te veel nie, maar ek het amper verloor my balans en val agteruit. Ego swaar ski-stewels my gevang op die kop. Ego gryp haar deur die enkel en verdraai dit. Het hy geskree en afgekom op sy hande en knieë. Sy is hard getref deur sy ego, oor die reg kaak, soos hy het aan sy voete. Hy besig was om te doen bollemakiesies in die sneeu. Ek het na hom en het em nog hard reg as hy gesukkel het om sy voete. Hierdie tyd, hy het'n goeie ses voet voor hy op die sneeu. Hy staan op, kop af, probeer om homself te gooi. Dit was gelyk deur die Ego met'n verpletterende linker uppercut en'n perfekte reg kruis. Ek het gevoel'n slag op die punt van my ego se kakebeen. Hy half-draai en val agtertoe. Wanneer hy die grond getref het, het hy gesien dat hy het gesink in'n skeur, 'n diep kraak in die grond bo. Haar, sien selfsug gaan af, en dan'n goeie half ton van die sneeu val op hom. Ek het nie durf waag om te kry naby. Ek kon nie sien waar die sneeu sou doen dieselfde vir my. Weereens, die stilte en die wind was my enigste geselskap. Karl Krist sal nie gesien word weer totdat die sneeu smelt, indien ooit, het hy in hierdie berge. Hy sit op sy ski's weer en het voortgegaan teen die helling af, uiteindelik die bereiking van die helder verligte chalet. Die ski skare was in volle swang, dans na die ooreenkomste, 'n soort van die alpe disco. Haar ski's klik op die hout mure van die chalet
  
  
  
  
  
  
  Ek beweeg op. Daar was'n leë ou taxi parkeer in die taxi staan. Haar bestuurder haar opgespoor en het hom gevind geniet die warmte van die klein wagkamer. Dit ontdooi uit wanneer hy het my terug na Zurich.
  
  
  Al die vuil besigheid is verby. Hare is naby aan die dood baie keer voor, maar toe haar gedink oor hoe naby ek was aan die feit dat'n groente, lewendig, maar werklik dood is, my vlees afgeskakel. Haar skaars geneser was so bly oor die einde van die soeke. Hy het nie eens probeer om dit af te neem vir die res van die nag. In verkreukelde klere, vuil en ongeskeerde, ek het openlik te Christy se huis, wat as ek het by die eerste. Hy het afgegaan na die kelder, die vae reuk van die gas nog steeds talmende in die lug. Die gebreekte skale is verstrooi, en hul inhoud was reeds die vorming van'n dik, pasty slym op die vloer. Ek het nie enige kanse met hierdie materiaal. Ek versigtig loop rondom dit, om seker te maak dit was nie raak my skoene. Dit het bewys sy virulensie en doeltreffendheid. 'n cut vinger wat bewei die ego kan wees al wat dit nodig is. Na die samestelling van die vou van papier saamgeperste lug inspuiting geweer met die miniaturisatie benaming, het hy gevind dat'n aktetas te sit ih in en het boontoe. Hy deursoek die huis deeglik en uiteindelik'n bundel van vraestelle wat verskyn Dr Forsyth se oorspronklike notas op die stof wat Karl Christst het in sy eie hande. Ek is seker dat ons wetenskaplikes in staat sou wees om iets te doen met die basiese materiaal.
  
  
  Dit was reeds die lig wanneer ek aangekom by die lughawe, en ek was gelukkig genoeg is om te vang'n vroeë reis na Londen, waar, ten spyte van my voorkoms, was ek toegelaat om te gaan in by die Royal Albert Hotel. Egter, ek het om te gebruik om my amptelike geloofsbriewe om dit te doen. Die Britse nog fitch glo dat'n man moet kyk wat die regte manier. Na'n goeie nag se slaap, ek het uitgegaan en het my bes gedoen om tred te hou van die tradisie deur die aankoop van'n ordentlike pak in die Koning se Ry. Die een wat dit gekoop het, in Zurich het'n kort, maar aktiewe lewe. Maar vir sylyn of daal die kabel is nie gebruik word as, na bewering, 'n baie van pas. En om eerlik te wees, ek was redelik damn bly ek het oorleef.
  
  
  
  Ek voel beter as Hawke haar genoem het. Ek het nog nooit laat die opdrag bly met my wanneer dit klaar was. Dit was noodlottig vir hierdie geval. Nooit terug kyk nie. Ek het nog nooit gesien het die dood kom so naby. Moenie ooit dink oor dit.
  
  
  "Jy het'n groot taak op hierdie, Nick," Hawke het gesê in'n rare oomblik van opwinding.
  
  
  "Dit was frustrerend van die begin af. Die meeste van die tyd wat jy gewerk het in die donker. Jy sê dat jy gestuur het om al die data en materiaal wat jy gevind het. Ek is seker dat ons mense sal in staat wees om te neem die volle voordeel van dit. Goeie werk N3 ."
  
  
  Hy het geweet wanneer om te staak. Dit was so goed as ooit.
  
  
  "Ek wil om te spandeer die res van my sondae hier in Londen, meester," sê ek, sink my voete in die water. As dit nie geland het, dit sou geval het.
  
  
  "Ek dink dit kan gereël word, my seun," het hy gesê. Sy skud haar selfoon om seker te maak dit was nie staties nie. "Eintlik, ek gaan om alles te doen wat ek kan om seker te maak jy geniet'n paar dae in Londen. Die groot stad, Londen. Ek het'n paar goeie vriende daar by een keer."
  
  
  Voordat hy kon dink terug en sy gedagte verander, ego bedank haar en hang. Ego die noem van om my te help om'n goeie tyd vir'n paar dae was as gevolg van die ego, die vrygewigheid wat aan my gegee het die dag af. Ten minste dit is hoe het hy dit nou. Vir'n verandering, alles begin om te val in plek is pragtig. Selfs Denny was huis toe, toe ek haar genoem het. Dit was koel, of eerder, dit probeer om die klank af te koel. Dit duur nie meer as'n paar minute toe sy ingestem om my te ontmoet by die Royal Albert.
  
  
  "Meisies nie gaan uit van die toilette," het sy gesê.
  
  
  "Nee meisies," ek het belowe. "Ek kan nie verduidelik dit alles."
  
  
  "Ek dink ek het gehoor dat iewers voor," het sy gelag.
  
  
  "Miskien so," ek het ingestem. "Maar ek gaan om dit te verduidelik hierdie tyd."
  
  
  "Alles reg," het sy gelag. "As ons gaan om te ontmoet vanaand, ek wil om te stort en te verander. Gee my die helfte van'n uur of so."
  
  
  Die helfte van'n uur was nie meer as dit. Dit was net my verbeelding. Toe sy aankom, het sy was pompeus in'n sagte beige blomme wat vasgeklou in al die regte plekke, afgerond haar heupe, en het van die skerp kante van haar omgekeerde bors aan'n tergende effek. Sy het gekom en gaan staan in die voorkant van my, wikkel haar arms om my nek. Hy het haar lippe, maar sy draai weg.
  
  
  "Nie so vinnig nie, Nick Carter," het sy gesê. "Ek het so lank gewag, en ek kan nie wag n paar oomblikke."
  
  
  Sy tree terug en kyk in die kamer rond, en hy het haar die afluister van haar voet ongeduldig as sy vou haar arms oor daardie mooi, vol borste.
  
  
  "Wag vir iets?" Haar lag.
  
  
  "Wil net om seker te maak hierdie tyd," sê sy met'n vinnige glimlag.
  
  
  "Jy het agterdogtig raak in jou ouderdom," sê ek met selfvertroue.
  
  
  "Ek is nie oud nie, en ek weet dit nie," het sy gesê. "Ek moes net al die verrassings wat ek wil om te verhoed dat vir'n rukkie."
  
  
  Uiteindelik, sy het terug gekom na my en glimlag, 'n wonderlike aansteeklike glimlag wat byna die lig van'n kamer en vee alles weg met dit.
  
  
  
  
  
  
  
  "Lyk my ek sal hê om te glo dat jy hierdie tyd," het sy gelag. "En ek dink ek sal hê om te luister na daardie verduidelikings."
  
  
  Ons het so'n spel op die rusbank, en ek het gevind dat haar lippe was so soet soos heuning as sy ih onthou. Sy het dieselfde merkwaardige soen vaardigheid, wat wissel van die byna prim raak van ee ripa, wat stealthed'n soet, sag verlange wat verander in'n baie sensueel maalstroom.
  
  
  "Hoe lank kan jy bly?" het sy gevra. My rumatiek was onderbreek deur die deurklokkie. Dit is geopen deur die ego te sien'n lang, pert skoonheid in'n mini-romp staan daar, haar lang, pragtige bene versprei uitdagend.
  
  
  "Verrassing, Nick!" het sy gesê. "Wel, is jy nie gaan om my uit te nooi? Jy verwag my, ek glo haar."
  
  
  Ek was nog flikkerende wanneer Denny stap by my verby en verdwyn in die gang af.
  
  
  "Wag'n minuut," Ay genoem na haar. "Denny, kom terug!" Soos die geluk dit wou hê, die hysbak gestop toe sy genoem, en sy trap in, gee my'n vernietigende blik van suiwer woede. Hy het aan die meisie nog steeds staan in die deuropening. Sy was so mooi soos die foto's, maar ek het nie omgegee nie.
  
  
  "Wat die hel is jy, maat?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Joan Tredder," het sy gesê. "Jou baas, Smous, en my ma was eens baie goeie vriende. Hy het hey, nie te lank gelede, en het voorgestel dat ek stop deur jou plek, en stem dit."
  
  
  "Goeie God," ek het gekreun. "Verskoon my, my vriende."
  
  
  "Ek het gedink hy vir jou gesê het ek kom," het sy gesê.
  
  
  "Nee, maar dit is nie jou skuld nie, heuning," het ek gesê. "Ek is jammer, maar ek kan nie sien jy nou. Ek het'n paar belangrike onvoltooide besigheid wat ek gaan om te voltooi, of dit is die hel of'n vloed."
  
  
  Soos ek gesê het, ek het gedink dit was die enigste twee dinge wat nie saamspan te hou Denny weg van my. Hy het haar verlaat, staan het, het haar'n skuldige glimlag, en hardloop af met die trappe. Sy was gegryp deur'n taxi en het ego te Denny se huis. Die hospita was bly om my weer te sien.
  
  
  "Miss Robertson net links," het sy gesê worriedly. "Sy linker-en dan kom weer terug, maar nou is sy weer weg. Dit is regtig moeilik vir jou om in te haal met haar, is dit nie?"
  
  
  "Hoe reg jy is," ek het ingestem. "Weet jy waar sy gegaan het ontbreek?"
  
  
  "Sy het haar klein oornag sak, het gesê sy gaan om te Devonshire môre vir die horse show."
  
  
  Hy omhels haar en soen die verras ou meisie en links. Haar kom terug'n oomblik voordat sy kon kry gereed. "Hoe se sy doen, weet jy?" Ek skree dit uit.
  
  
  "Sy is haar motor gery het," het die eienaar gesê. "Klein Rooi Morris Minor."
  
  
  Haar gehaas terug na die taxi. "Devonshire," emu het vir haar gesê. "Daar kan nie so baie paaie. Neem die belangrikste een - die een in wat die meisie ry die rooi Morris Minor is geneig om te ry."
  
  
  Hy kyk na my agterdogtig en getrek uit in die verkeer. Sy leun terug in haar stoel en Stahl kyk na haar. Ek was verbaas oor hoe baie klein rooi motors daar was. Ons was byna in Devonshire toe sien ek haar ry in die pad af, bo na onder, met haar bruin hare vlieg agter haar.
  
  
  "Stop in die voorkant van die motor en stop dit," het hy gesê die bestuurder.
  
  
  "Kyk, Yankee," het hy gesê, " dit is nie'n Hollywood-fliek, is dit?"
  
  
  "Nee, dit is streng'n amateur produksie," sê ek. "En hare, sal ek doen alles wat ek kan om seker te maak jy doen dit." Diegene magic woorde het die truuk. Hy trek in die voorkant van Denny en haar gedwing om te stop, die keuse van'n plek waar die verkeer sou nie toelaat om haar te verlaat. Die emoe steek haar met'n dik beursie en jaag terug na die klein rooi motor. Sy was verbaas om my te sien, en byna wou om gelukkig te wees, maar het sy haar gedagtes verander. Haar sel is langs haar en sy is af.
  
  
  "Ek kan verduidelik dat," ek lag. Sy kyk na my, en skielik was ons lag saam.
  
  
  "Ophou probeer om te verduidelik," het sy gesê. "Miskien is dit'n vloek."
  
  
  "Goed genoeg," sê ek. "Ek lyk om te onthou dat daar is'n klein herberg in die buurt, nie ver van die stad. Ek kon geneem het'n kamer vir twee. Jy kan nog steeds deel te neem in die perd wys in die oggend - as jy wil, natuurlik."
  
  
  Sy gery het tot by die hotel, en in'n paar minute was ons in'n sis-gedek kamer met'n hemelbed. Haar lippe was gretig, honger, en hy het begin om uit te trek haar stadig, stap vir stap. Haar liggaam was al wat sy ego onthou - helder albaste gemaak deur'n meester. Sy bereik vir my, en haar teiken was op my skouer, haar hande streel oor my liggaam.
  
  
  En dit was nog steeds daar, dit is iets spesiaal, hierdie kwaliteit wat getransendeer die liggaam, getransendeer die sintuie, maar was nog steeds deel van die sintuie. Hy streel haar wit borste, die twee pieke van versoeking, gestreel ih met sy vingers totdat die pienk wenke bereik het, en dan laat sy tong sirkel elke een. Denny begin om te huil saggies, maar dit was nie'n huil van hartseer of pyn. Elke traan was'n traan van ekstase.
  
  
  "O, Nick, Nick," het sy asem. "Ek het gewag vir jou vir so lank. Ek het gewag vir haar vir so lank. Een keer met jou, en die res is Boy scout nag."
  
  
  Te oordeel aan hoe ek gevoel het en hoe ek gereageer het op haar, sy was nie wag alleen. Haar, streel haar liggaam totdat sy was'n weerkaats, huil, pleit berg van begeerte, en dan haar, kom na haar, vinnig en heeltemal. Ons het die liefde met toenemende intensiteit, 'n rap volkslied
  
  
  
  
  
  
  'n lied gesing saam, harmonie van die liggaam. Wanneer Denny bereik die top van haar klim, het sy geskree, 'n uitroep van suiwer vreugde, 'n klank wat nog nooit gehoor het voor, nooit weer van gehoor, nie regtig nie.
  
  
  As ons sak op die bed in die wonderlike uitputting van passie, ons albei het geweet dat die onvoltooide simfonie was oor. Maar ons het ook geweet dat dit sou nooit klaar wees. Dit was'n self-likwidasie, self-repliserende melodie.
  
  
  "Nick," het sy gesê ingedagte, die plasing van haar bors teen my bors, en haar hand het my saggies, saggies. "Nou weet ek dat ek sal nie enigiemand, maar jy."
  
  
  Ek het begin om te protesteer, maar sy het my gestop met haar lippe en trek weg. "O, ek sal waarskynlik het om te trou'n paar vreeslik goeie man eendag vir'n paar vreeslik goeie familie, maar jy sal altyd weet, en ek sal altyd weet, wat dit is, want jy kan nie myne wees - jou werk, tussen jou en my. "
  
  
  "Miskien eendag sal jy vergeet om jou te vertel my," sê ek.
  
  
  "Dit is meer waarskynlik dat ek sal voortgaan om te draai my rug op'n baie ordentlike ouens, want ek sou eerder het jy altyd met my as met enigiemand anders op enige tyd."
  
  
  Hy kyk na Denny Robertson. As sy wil nog steeds is gratis wanneer die dag het gekom toe haar gee op spioen rock, haar damn goed geweet wat ek wil doen. Maar hy het nie haar naam sê. Dit sal net maak dinge nog meer verwarrend.
  
  
  "Wat dink jy?" het sy gevra.
  
  
  "Ek dink ek het net begin om liefde aan jou, jy is'n pragtige wesens," sê ek.
  
  
  "Hoe heerlik!" het sy gesê. "Bewys dit." Hy het dit gedoen, en die wêreld het sonder ons. Della het nie regtig omgee, en ook nie ons. Ons het ons eie wêreld.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  Bedrywighede van Che Guevara
  
  
  
  Notas
  
  
  
  
  Dat ek'n moordenaar, 'n sadis, 'n besetene... held, heilige, verlosser-afhangende van jou oogpunt of voldoen aan jou politieke oortuigings.
  
  
  
  Die wêreld is van mening dat Guevara is dood. Maar Nick Carter, sukkel met die dodelikste opdrag van sy lang loopbaan, het rede om te glo dat die Kubaanse rewolusie is nog steeds lewendig.
  
  
  
  Sleutel nommer een is Terezina, 'n kruis-oog boer meisie wat maak liefde met die grootsheid van'n bedorwe prinses. Sleutel nommer twee is Yolanda, 'n ryk ys skoonheid wat vinnig verander in'n man-eet tierwyfie in die asblik. Een rondom hulle kan lei Nick om'n wiskunde groot, wie hulle noem El Garfio - "Haak" - 'n wiskunde wat groot kan wees Che Guevara.
  
  
  
  * * *
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Killmaster
  
  
  
  Bedrywighede van Che Guevara
  
  
  
  Toegewy aan die lede van die Verenigde State van amerika Geheime Diens
  
  
  
  
  Die ou man lek sy lippe senuweeagtig. "Dit was verskriklik, senor. Verskriklik. Hulle het opgedaag, almal van hulle fyn behalwe vir die nag verpleegster en die meisie, wat was om hulle te help. In'n oomblik, alles was nog steeds dieselfde... die man wat reeds bedryf op hierdie oggend was gekerm nou en dan, maar andersins alles was stil... die volgende keer, die deur oopgemaak en die heilige skyn in ons gesigte."
  
  
  
  Hy bly'n oomblik stil, kyk na die jong man in die bruin pak sit oorkant hom, dan op die tape recorder op die tafel tussen hulle.
  
  
  
  Die jong man kyk op. "Ja, gaan op," het hy saggies gesê.
  
  
  
  Die ou man knik, en het voortgegaan. "'n man het gekom, 'n man met'n lang baard." Hy het'n gebaar asof om te rek uit sy ken. "Hy was'n lelike man, kort, vet, en hy het'n geweer. Hy stap uit die bed tot bed, wys dat die lig op ons gesigte. Een man het beswaar gemaak, het dit ego ... slegte spelling. Hy druk sy ego in die gesig met'n geweer.
  
  
  
  "Hulle het op die heiliges, en'n ander man in die saal. Hy was jonger en ongeduldig. Hy het vir ons almal om te kry uit die asblik. Sommige kon nie. Hulle was te siek. Twee mans skeur op die matrasse en klop oor ih van die vloer. Hulle was daar lê, skreeu."
  
  
  
  Die ou man was nog meer bekommerd nou. "Ek was gelukkig," het hy gesê. "Ek kan rond te beweeg. Hy het opgestaan uit die asblik as bestel en gaan uit in die gang. Dit was'n nagmerrie, senor. Mans, vroue en klein kinders is uit gestoot in die gang net in hul hospitaal baadjies - maak nie saak hoe siek hulle is. Sommige was baie siek, sterwende. Sommige regtig gesterf het as gevolg van die vorige aand, senor. "
  
  
  
  Die jong man knik. "Asseblief voort te gaan."
  
  
  
  Die ou man knik plegtig op rumatiek. "Daar was meer van hierdie bandiete in die gang. Almal van hulle het gewere of'n soort van wapen. Baie van hulle het gesteel medisyne en verbande. Ek het gehoor'n vrou se skree... verskriklike geluid. Die man langs my fluister dat hulle gryp die nag verpleegster en gesleep haar iewers ... en naai ... wel, senor ... jy weet ... "
  
  
  
  Die vraer se ego het geweet. Hierdie ou man was'n pasiënt in'n hospitaal naby Cochabamba, Bolivia. Drie nagte vroeër, Nakh is klopjag deur die Rooi partisane. 'n dokter, 'n verpleegster, drie pasiënte is dood, en verskeie ander is beseer. Die suster verkrag, maar sy het blykbaar sterk weerstand, en die aanvaller of aanvallers-in rumatiek sny haar keel. Nog'n suster, in die feit dat haar eie suster se naam, het mal geword, en haar familie het gebid dat sy nooit sou herstel. Vyf, ses mans verkrag haar, en sy was net 17 jaar oud en'n maagd.
  
  
  
  Oorlewendes, ooggetuies, soos die ou man, het jy nie wil hê om te praat oor die aanval op die hospitaal. Selfs die Boliviaanse regering stilgemaak ego deur die uitreiking van'n kort verklaring aan die pers wat so'n aanval plaasgevind het. Dit het'n baie van oorreding en beloftes van'n ordentlike bedrag van geld te kry om die ou man om te kom na hierdie klein hotel kamer in La Paz vir ondervraging.
  
  
  
  "Hoeveel
  
  
  
  
  rondom hierdie mense was daar? Die jong man gevra ego.
  
  
  
  Hy haal sy skouers op. "Miskien'n dosyn, miskien meer. Ek weet nie. Waarskynlik'n dosyn mense getel het dit."
  
  
  
  "Het jy erken dat iemand deur hulle? Sou jy erken iemand om hulle weer?"
  
  
  
  Die ou man kyk na hom vir'n oomblik, dan is sy ego se oë gly weg. "Nee," het hy gesê versigtig, " ek het nie geweet enige iemand rondom hulle. Hy wou nie erken iemand om hulle weer."
  
  
  
  Die onderhoudvoerder het nie vertroue emu, maar dit geïgnoreer.
  
  
  
  "Het jy enigiets anders oor hierdie manne, iets ongewoon?"
  
  
  
  "Ongewone? Geen. Hulle was bandiete en gedra soos bandiete. Dit is'n wonderwerk hulle het nie die dood van ons almal. Die dokter het probeer om hulle te stop van die neem van hul medikasie. Hy staan in hul pad. Hy was'n dapper man. Oni-die boodskap sê. emu, oop te maak vir die gesig." Hy het gewys op sy wang. "Blaas dit weg. Hulle het deur die ego, die liggaam, gaan in en uit van die kamers te kry medisyne."
  
  
  
  "Het jy gesien die ih leier?" het die jong man gevra.
  
  
  
  Die getuie haal sy skouers op. "Ek weet nie. Miskien het. Daar was een man buite. Hy het nie gaan na die plek waar ons was. Dit is gesien deur die ego deur die venster later, wanneer hulle beveel ons om te tik die kafeteria. Ek het gesien hoe die mense hardloop na hom, asof die ontvangs van bestellings, en dan terug te kom."
  
  
  
  "Wat het hy lyk?"
  
  
  
  Die ou man haal sy skouers op weer, en ego se oë dwaal weer weg. "Net soos die ander. Hy het'n baard, 'n baadjie soos in die weermag, en hy het'n geweer."
  
  
  
  Hierdie tyd, het die jong man was nie van plan om hom te laat kry so maklik nie. "Is jy seker daar is niks ongewoon oor nen? Of iets bekend?"
  
  
  
  Die ou man lek sy lippe weer. "Jy verstaan, senor," het hy begin huiwerig, " ek is bang. Die dorp waar haar familie..."
  
  
  
  "Ek verstaan," het die jong man knik. "Maar niemand weet jy is hier. Niemand sal ooit weet haar, ek belowe jou. En, "het hy saggies ontken Emoe se berigte in die media," jy gaan om te kry'n baie van die geld."
  
  
  
  Die ou man kyk betwyfel, maar dan sug en het gesê, " Wel, daar was een."
  
  
  
  Hy kyk rond, dan leun vorentoe en fluister die jong wiskunde groot. Die bandopnemer aangeskakel word. Die jong man het nie sê enigiets. Ten slotte, hy bedank die ou man, het em die beloofde geld, en sien hom af vir die dag.
  
  
  
  Wanneer die ou man het gegaan, die jong man draai af die tape recorder en het uit sy sak die radio. Hy draai die inbel en het in'n klein mikrofoon:
  
  
  
  "S5 verslagdoening, meneer," het hy gesê.
  
  
  
  "Gaan op," het'n stem het gesê hard.
  
  
  
  "Vermoedens bevestig, meneer."
  
  
  
  Daar was'n oomblik van stilte, dan'n stem het gesê, " Goed. Dankie."
  
  
  
  Die jong man draai die radio af, sit dit terug in'n minuut. Hy sit die tape recorder in'n ou bruin tas, dan kyk rond die kamer. Na om seker te maak dat hy het nie vergeet nie, hy het die deur oopgemaak en gaan uit in die saal.
  
  
  
  Die jong man was'n BYL veld agent. Die inligting wat hy het net geslaag om sy meerdere is dinamiet.
  
  
  
  Dit is wat verband hou met die persoon se regterhand ...
  
  
  
  
  Proloog
  
  
  
  
  Hierdie tyd, dit was'n ander sport van enige wat hy nog ooit deelgeneem het in. As die hoof van die agent van die BYL, die Spesiale Spioenasie Tak van die Verenigde State van amerika Regering, hare is al oor die buite swembad, dop af die mense van ih vou papier. Hy gehandel het met hoogs georganiseerde spioenasie bedrywighede en krag-mal individue, met amptelik geborg bedreigings vir gratis mense, en met die ondergrondse groepe besig om hul eie doelwitte te bereik. Op die eerste, dit lyk soos net nog soek vir'n verraderlike vyand, maar toe ek vasgevang in dit, het ek besef dat ek was op soek is nie net vir'n persoon, maar vir die waarheid - die waarheid oor'n figuur wat reeds'n legende in sy eie kort.
  
  
  
  Die legende bekend as Che Guevara. Die waarheid sy wou weet is of hy regtig gesterf het in die heuwels van Bolivia, as die buite swembad het gerapporteer. Was hierdie apostel van revolusie en haat gelê om te rus in die heuwels van Bolivia, of is die waarheid daar begrawe?
  
  
  
  Diegene wat bestudeer het die ego-die dood vertelling gegee deur die buite swembad weet sekere dinge. Hulle weet hoe dun die werklike bewyse was. Hulle weet dat daar altyd diegene wat wil om te verkoop die waarheid vir'n sekere prys. Woorde kan gekoop word. Oordoen ble foto's. Maak die onwerklik ble lyk werklike en die werklike onwerklik. Mense in hoë posisies en mans in'n lae posisies bereik kan word in verskillende maniere en met verskillende belonings, maar hulle kan nog steeds bereik word nie
  
  
  
  Waar, dan, is die waarheid in'n wêreld waar gesofistikeerde metodes en tegnieke kan dien om die eerlike en oneerlike ewe goed? Waarheid vandag het om te aanvaar word meer dikwels as wat dit kan wees gesien het. Die waarheid, soos Boileau gesê, kan soms ongelooflik.
  
  
  
  En so is dit blootgestel alles soos dit was, net soos
  
  
  dit gebeur dag na dag, nie wanneer. Diegene wat lees Guevara se Dagboek, wat voorberei is op die BYL se direkte versoek, sal erken sekere elemente: plekke, mense, patrone, gebeure. Hulle sal hul eie gevolgtrekkings. Sommige sal spot en vinnig lei my rekening as fiksie. Maar ander mense wat glo met Boileau dat die waarheid kan wees ongelooflike sal stop en dink... en hulle sal verbaas wees.
  
  
  
  martha
  
  
  
  28 is
  
  
  
  
  Ek was in Kaïro, op vakansie. Ek was gestuur, is daar om te help Joe Frazier, 'n wiskunde-en die Midde-Ooste EKONOMIE groot wat het'n goeie en doeltreffende werk op die goud smokkel vervoer.
  
  
  
  Wanneer ek het'n sms van Sperwer vertel my om te bly sit tot verdere kennis, ek het nie argumenteer met hom. Kaïro, die grootste stad in die Arabiese wêreld, is die moderne opvolger van die antieke Bagdad, nie net as'n sentrum van die Arabiese kultuur, maar ook as'n Mekka van plesier.
  
  
  
  In Kaïro, die plesier van die Ooste en die Weste hang soos ryp vye op die rakke van'n straat mark. Die meisies van die moderne Kaïro kan verdeel word in vier klasse:: bereid is om, avontuurlike, professionele en, mees interessant genoeg, het onlangs "vrygelaat".
  
  
  
  Ahmis, die meisie Joe Frazier het my aan, was een van die "moderne", "verligte" jong vroue wat vergiet is van die ou sluier en die onderdanigheid wat gaan met dit. Een aand, het sy aan my verduidelik dat die onderdanigheid van die vroue was nooit deel van die leer van Mohammed, maar was geleen van Klein-Asië duisende van eeue gelede. Soos die meeste van die nuwe verligte, nuut bevryde kinders, Ahmis was effens weggevoer deur haar nuutgevonde vryheid. Hy was gelukkig oor dit, want deur die gooi af die sluier, letterlik en simbolies, sy was gereed en gretig om af te gooi alles by die geringste fluister. Met olyf vel en swart hare, Nah het'n klein, taai liggaam wat spesifiek ontwerp is om te draai om'n man se middellyf, en sy gebruik dit soos'n ongeduldige katjie, speelse en sensueel op dieselfde tyd.
  
  
  
  Die aand voor ek die boodskap ontvang het, het ons vir ete by Joe Frazier se huis, en dan, terug in my beskeie hotel kamer, Ahmis besluit dat die twee kulture moet nader. Ons spandeer die aand oor'n glas wyn gedistilleerde rondom rys en druiwe, spiked met brandewyn, so ek was al vir die idee.
  
  
  
  Sy was geklee in'n helder pienk rok deur shantoeng, wat was nie in'n sari, maar net soos dit. Hy toegedraai homself rondom nah, en wanneer haar nat en dors lippe gedruk teen my, sy was toegedraaide deur ee soos'n Kersfees-pakket. Sy gesmag, soos ek gesê het, maar nie so ervaar het, 'n heerlike kombinasie. Daarbenewens, Nah het haar eie sensueel erfenis, wat byna onmiddellik na vore gekom het.
  
  
  
  Sy het gereageer op my raak soos'n staal veer. Hey kom uit'n klein huil, en sy gooi haar lyf heen en in'n grasieuse uitnodiging. Sy het haar hande en hardloop hulle oor my lyf, druk op, hou, en vleiende. Haar verlange was aansteeklike, opwindend in homself. My eie lyf gespoel, en hy vasgesteek haar na die bed. Ahmis boog haar rug weer, en haar pa het na haar opgegaan. Sy het gereageer met wilde energie.
  
  
  
  Ons het die helfte van'n bottel van Joe Frazier wyn met ons. Nadat ons klaar geniet ons ander vriend, ons het'n paar meer. Haar, het Ahmis begin te gloei weer. Sy leun vorentoe, bak haar hande onder haar klein borste, en vryf liggies oor my bors. Dan het sy vou haar arms om my en beweeg af oor my liggaam, vryf haar borste teen my liggaam, al die pad na die klein van my rug. Daar het sy gestop om te ontlok'n gevoel van eroties vreugde.
  
  
  
  Ons het die liefde weer. EE gevind haar vulkaniese krag beide opwindend en ongelooflik. Sy vou haar klein, seningrige lyf rondom my, en al die sensuele plesier wat ek gehad het sedert die dae van die ou Farao was myne. In kort, Ahmis gemaak vir haar gebrek aan ervaring met haar natuurlike talent.
  
  
  
  Teen dagbreek, as die muezzin se huil lui uit oor die Arabiese kwartaal, het ons aan die slaap geraak, haar klein vorm krul teen my kant.
  
  
  
  
  29-е
  
  
  
  
  Hy was wakker gemaak deur'n klop aan die deur en'n klop aan die deur. Verkoop dit en neem afgesien ih vir'n oomblik, sit op my broek en stadig het my pad na dag. Die sonlig streaming deur die venster verlig die figuur van'n klein seuntjie staan buite die deur met'n koevert in sy hand.
  
  
  
  Hy oorhandig my'n koevert. Ego het dit, gevang'n paar munte om sy sak, en kyk na hom verdwyn in die gang af. Ahmis was nog aan die slaap, die vel half oor haar, haar klein omgekeerde borste loer uitdagend oor die rand. Hy het die koevert en gefokus op die briefie binne-in.
  
  
  
  Hulle was net'n paar netjies getik kort woorde.
  
  
  
  "Gaan na die straat mark," lees hy. "Twee uur in die middag. Tent van die Profeet van die Noodlot. Goud en rooi gestreepte tent. h."
  
  
  
  Ek geskeer, koffie drink, en sit op'n wit linne pak sonder'n das. Ahmis
  
  
  jy is nog steeds aan die slaap, draai oor om te lewe. Op die manier om die dag, sy was soen op die nek deur ee.
  
  
  
  Die beste ding om te sê oor die straat mark in Kaïro is dat dit is damn goed, dat dit is in die saal, in die buitelug, veral onder die versengende middagson. Sy het haar pad deur die skare verdring, mimmo fakirs, bedelaars, bruingebrand Arabiere, mimmo toeriste en ander bedelaars en selfs'n brahmaan bul. Ten slotte, hy het'n tent met goud en rooi strepe. Die man wat gelewer word die boodskap staan by die ingang. Hy stap binne, onmiddellik dankbaar vir die donker koelte. Die kind na my toe gekom het.
  
  
  
  Het hy gevra. "Het jy gekom om te sien, die Wyse Een?"
  
  
  
  "Ek dink so," sê ek. "Hy Is'n profeet van die noodlot?"
  
  
  
  Die seun het sy kop geskud plegtig en wys na die hoek van die tent. Hy sien haar as'n figuur in swart sit op'n hopie van kussings, geklee in'n verlate kaftan met'n swart lyn. Ek stap oor na hom, die ondersoek van die gesig onder die vloei kaftan, buitengewoon dun en hoek vir'n Arabiese. Staal-blou oë kyk na my oor die top van haar lang aquiline neus as haar lek het. Hy gestop dood die helfte van'n dosyn voete weg.
  
  
  
  "Ek sien in'n gesig," sê ek. "Dit is'n vervloekte rys wyn."
  
  
  
  "Jy kan nie sien nie enigiets," het die figuur in swart grom. "Gaan Sit."
  
  
  
  "Ja, ek is," sê ek, nie in staat om te help, maar glimlag. "Ek sien die snaaksste ding wat ek gesien het in'n lang tyd."
  
  
  
  Haar kon dit nie help nie. Ek gooi my kop agteroor en lag lank en hard, so lank en hard dat die trane in my oë. Hawke net daar gesit impassively, die wanhoop net wat in sy ego oë. Gegewe die man se altyd korrek en ietwat harde agtergrond in die hele Nieu-Engeland, die maskerade was die hoogte van teenstrydigheid - iets soos vergadering Whistler se ma in'n bordeel.
  
  
  
  "Sit, Nick," het hy gesê. "Die seun kyk jy."
  
  
  
  "As jy wil, O Wyse Een." Hy buig haar, nog steeds glimlag.
  
  
  
  Hawk verskuif ongemaklik as sy gaan sit kruisbeen in die voorkant van hom. "God, hierdie klere is so damn warm," het hy gesê.
  
  
  
  "Ek sal die geld hou, want jy het'n pak klere onder dit," sê ek.
  
  
  
  "Vir estestvenno". Hy frons in ligte verwyt.
  
  
  
  "Vir estestvenno," het hy nageboots. "Ek het so gedink. Ek dink nie die Arabiere dra tak ih."
  
  
  
  Hy lag en trek sy skouers op. "Ek is nie hier om te woon'n kostuum bal. Ek stel voor ons kry af na die besigheid," het hy gesê met'n tipiese ongelykheid.
  
  
  
  "Ja, meneer," sê ek.
  
  
  
  Hawk staar na my met sy steely blou oë, soos'n voël van die prooi bekruip'n veld-muis. Ek was nie sit oorkant hom by die tafel by die BYL hoofkwartier. DuPont Circle in Washington, DC, was nie presies dieselfde buite. Maar so ver as Hawke betrokke was, dit is waar. Die verskil van ons omgewing nie saak nie; hy het alles soos gewoonlik. Hy het ook gebruik om sy gewone benadering, gly in hierdie plek.
  
  
  
  "Che Guevara," het hy gesê, skree die naam soos'n sweep. "Wat weet jy oor nen?"
  
  
  
  "Ek weet hy is dood," sê ek.
  
  
  
  "Trek jou eie gevolgtrekkings te maak?" Hawk gesê. Sy is onmiddellik gevang deur die tuna vis agter die woorde.
  
  
  
  Goeie. Laat ons net sê dat ek weet wat die hele wêreld weet, plus die geheime materiaal rondom ons vergaderings, " het ek gesê. "Tot sy dood, hy is die mees bekende assistent van Fidel Castro."
  
  
  
  "Miskien is dit nog bestaan," Hawke botweg gesê.
  
  
  
  "Wat beteken dit?"
  
  
  
  "Dit beteken dat ons het rede om te glo dat dit ek is nog steeds lewendig en hervat guerrilla-aktiwiteite in Bolivia," het hy gesê.
  
  
  
  "Maar wat oor die verslae van die ego sterftes?" Ek het haar gevra. "Foto's wat versprei?"
  
  
  
  "Die boodskappe kan vervals," Hawke gesê grimmig. "Ek twyfel nie Groot Arayoa se verklaring, maar daar is sterk bewyse dat selfs die Groot mag gewees het mislei. Een van die verslae sê dat hy was eintlik vermoor deur'n skoot afgevuur deur'n dronk sersant na'n dronk beampte versuim het om hom te voer. Ons weet dat omkopery onder die Boliviaanse troepe is byna legendariese, en dit was die Boliviaanse weermag wat het Guevara. Soos vir die foto's, hulle is so vaag dat hulle kan die gevolg wees van rowwe retouchering.
  
  
  
  "Maar hy is gevang, volgens ons beste binne-inligting," het hy aangevoer.
  
  
  
  "Ja, maar onthou dat dit is berig dat hy gelewer is gewond, maar die lewe en vervoer na die stad van Higueras, waar hy uitgevoer en-twintig vier uur later. Dit laat te veel moontlikhede. Byvoorbeeld, kan hy is geskiet, soos gerapporteer, maar nie gedood nie. Die liggaam kan vervang word met iemand anders se, en wat was weggeneem en genees. Of die soldaat wat vermoedelik uitgevoer hom kon afgedank spasies. Dit het al voorheen gebeur. In die foto's geneem met hom, was dit gesê dat die ego van die vang en dan die ego van die dood is geneem, maar ons weet net nie, om eerlik te wees.
  
  
  
  Daar is teenstrydighede oral. Vermoedelik, hy is gevang, want die skoot vernietig die M-2 geweer se belangrikste ego. Egter, die foto's van hierdie geweer toon geen sodanige skade ."
  
  
  
  Ek het geluister na haar en dan ontken EMOE se berigte in die media dat ek geweet het oor'n baie vertroulike pakket ontvang het by die BYL hoofkwartier. Binne-in die pakket was Guevara se regterhand - dit het'n paar soort van identifikasie merke op dit. Ons het nooit uitgevind wie dit gestuur het. Ons meer of minder geraai dat hulle die Boliviaanse militêre, gesteek deur die implikasie van omkopery, korrupsie, en onbetroubaarheid, en gretig om te bewys dat hulle inderdaad vermoor Guevara.
  
  
  
  "Hoe doen jy dit nou sien?" Hawka het haar gevra.
  
  
  
  "Ek dink ons het die verkeerde aanname," het hy gesê. "Ek dink ek het My hand om ons te oortuig - en die hele wêreld - dat hy dood is. Kyk, hierdie man is'n ware fanatikus. So'n persoon sal nie ophou om voor te gee sy hand om sy besigheid te bevorder. Mense hou van hom maak ongelooflike, stapelgek offers. As hy wil hê dat ons van die lêer op Wat Guevara het, watter beter manier is daar om ons te oortuig as wat? Wat'n beter manier om te verlig die spanning, gee emu die tyd en geleentheid om te organiseer sy Boliviaanse opstand? Wat'n beter manier om te stilte Amerika in'n valse gevoel van sekuriteit? "
  
  
  
  Ek het opgestaan en loop op en af in die klein tent, baie bekommerd oor wat ek het net gehoor.
  
  
  
  "Dit is duidelik dat iets in'n ry."Wat oortuig jou dat hy was in die lewe," sê ek. "Wat?"
  
  
  
  "Eerstens, die herlewing van die guerrilla-aktiwiteit in die heuwels van Bolivia. Dit lyk nie na'n rede vir kommer, maar die Partizan leier maak gebruik van militêre taktiek wat Guevara gebruik te verslaan. Die ego se politieke taktiek is identies, intimiderend die boere. dan organiseer ih ".
  
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Dit is nie genoeg nie, enige kieskeurige persoon kan gebruik hierdie taktiek. Wat anders?"
  
  
  
  "Die klein dingetjies is groot dinge," Hawke gesê huiwerig. "Verlede week gepleeg is Reed in die hospitaal. Die rebelle was baie selektief - verbande, germicides, penisillien om te veg infeksies, tetanus en onderhuidse inspuitings. Hulle het ook elke bietjie van efedrien hulle kon kry. Jy weet wat efedrien is hoofsaaklik gebruik word vir. "
  
  
  
  "Asma," het ek gebrom, en ek onthou die bladsye in Guevara se tydskrif waar hy in detail beskryf die verskriklike asma-aanvalle hy gely het. Die prentjie as Hawk geverf het dit was meer as'n bietjie ontstellend.
  
  
  
  "Jou werk is om uit te vind wat Che Guevara was om te doen, waar hy gebore is vir vyf jaar," Hawke gesê opreg. "En wat hy doen nou, wat was gedoen voor. Jy gaan rondom Europa en kry openhartige vlug na Bolivia as Nikolai von Schlegel, 'n wapen handelaar oor Oos-Duitsland. Jy is probeer om te verkoop wapens en ammunisie te Bolivians. die regering. Jy sal ook probeer om wapens te verkoop aan die partisane. Jy sal'n ware wapen handelaar-gewetenlose, speel op beide kante van die heining. Die skuiling is gereed. Alles wat jy nodig het is beskikbaar by Templehof Lughawe."
  
  
  
  'n openhartige vlug rondom Europa sal red my van enige vermoede wanneer die nagaan van my kaartjie en roete. En wanneer ek kry om te Bolivia, iemand sal check dit uit. Die Boliviaanse Regering was deurspek met kansvatters en linkses. Maak kontakte sou wees om die minste van my probleme. As Smous het my vertel die besonderhede van wat reeds in werking gestel, my gedagtes het leeg. Indien enigiets, ek was nog in die lewe in hierdie heuwels, ek het my eie idee van hoe om te rook uit die ego en vernietig dit. Hawke het vir haar gesê.
  
  
  
  "Alles reg, Nick." Hy knik na die luister na my. "Jy weet, ons sal gee jou alles wat ons kan. Sodra jy beheer neem, dit sal jou wys. Gee my tot môre te check dit uit en sit dit in aksie. Ek sal julle ontmoet hier hierdie tyd môre."
  
  
  
  Ek het haar'n ego en gaan terug na my hotel. Ahmis links; die nota gesê sy sou terug wees môre. Hy was bly dat sy nie daar was nie. Ek het'n baie van die beplanning en min tyd. Ek veronderstel was om te gee Hawke'n volledige verslag oor wat ek gaan doen. In die nen, daar was geen spesiale effekte, niks om moeilike wapens. Dit was gedink het aan die kleinste detail. Met haar geskets in haar gedagtes elke beweeg, en uiteindelik die bank pers en slaap roetine, ek weet ek het'n groot plan. Al wat dit geneem het om suksesvol te wees was'n groot hoeveelheid van die geluk en'n paar klein wonderwerke.
  
  
  
  
  30-
  
  
  
  
  Die volgende dag, Smous het'n paar van my bestellings gereed.
  
  
  
  "Daar sal geen probleme met die helikopter en die pakhuis," het hy gesê. "Ek het reeds mense wat dit stel. Die ander is iets anders."
  
  
  
  Hy het'n ligter uit sy sak en steek die vlam. "Ons sal nodig het om jou te kontak vir die res van jou versoek. Stem oor hoe ons sal dit doen." Hy beduie met die ligter. "Dit is'n oordrag en ontvangs van die sein wat in die pre-ingestel om'n spesiale frekwensie. Ego skakel op en af te aktiveer die ego. Ons stasie sal gemonitor word vier en twintig uur'n dag. Net een ding - hulle het'n kort diens lewe. Ons het om dit te doen vir die kompaktheid.
  
  
  
  Ek gee jou'n paar woorde oor die res van wat jy nodig het, in'n paar dae, met hierdie klein toestel."
  
  
  
  Hy oorhandig my'n ligter en ek sit dit in'n minuut. Ons het opgestaan en het hande geskud. Hawk kyk na my plegtig onder sy kaff. "Sterkte,"het hy gesê.
  
  
  
  "Ek kyk na die aanbied en het die vroegste moontlike reis na Berlyn," sê ek. "Ek sal in kontak wees."
  
  
  
  Toe ek terug na my kamer, ek het gevind dat'n besoeker wag vir my. Ek het dit geniet om te kyk en te dink oor haar. Wanneer ek het vir haar gesê ek was die vertrek, haar gesig vertroebel. Dit verlig wanneer Ey het vir haar gesê dat die vlug was vier ure weg.
  
  
  
  "Ons sal ons bes doen, Nick," het sy gesê. Haar pa het ingestem. Wat die hel, daar is niks soos om met warm herinneringe. Ahmis vou haar arms om my, haar klein liggaam reeds'n stywe bundel van begeerte. Sy was geklee in'n een-stuk los-pas pak wat oopgeknoop met belaglike gemak.
  
  
  
  Wanneer ek gaan op'n nuwe opdrag, wat ek altyd laat alles agter. Al my gedagtes, my optrede, my motiewe is vorentoe gerig. Die verlede is'n dig geslote deur, en net die dinge wat verband hou met my opdrag kan inmeng. 'n agent van internasionale spioenasie is uitgebeeld as'n man van aksie en gevaar. Hy is ook'n persoon van intense konsentrasie, 'n konsentrasie wat betrokke is in die regie van al die emosies, al die doelwitte te bereik van die doelwitte van die ego missie. Ten minste as hy selfs'n bietjie goed is,dan het hy is. Minder as dit beteken dat'n vinnige dood. Daar is geen ruimte vir foute in hierdie wedstryd.
  
  
  
  Ahmis was deel van die verlede, of sal wees in'n paar uur. Maar sy was nog steeds die een voet in die dag, hou dit oop. Hy het haar toegelaat om te wys my weer die rede waarom daar is so'n probleem van oorbevolking in die Midde-Ooste.
  
  
  
  
  
  
  April II
  
  
  
  
  1.
  
  
  
  
  Toe sy aankom by Templehof Lughawe, dop gereën het, 'n ligte reën wat aan my gegee het'n bietjie meer tyd as gevolg van die vertraging van my verbind reis.
  
  
  
  Voor die vertrek na Kaïro, ek kyk na my persoonlike rat. Wilhelmina, my 9mm Luger, was veilig sakkie geplaas in'n spesiale ligte skouer holster, en Hugo, my potlood dun stilet, was gegord styf aan my voorarm in'n leer skede. Ek het haar by die kasregister vir'n koevert het daar onder my skuilnaam: Nikolai von Schlegel. Nen het my locker sleutels en'n kwitansie vir my bagasie. Daar was ook'n paspoort van Nikolai von Schlegel, 'n beursie met geld, 'n foto van die meisie en die gewone kaarte. Daar was ook'n bevestiging van my hotel bespreking in La Paz.
  
  
  
  Toe het hy na die kabinet en het uit sy spesiale "monsters". Ek het nie het om te kyk na hulle. In ih grootte en vorm sy het geweet wat hulle bevat. Na die bymekaarbring van die res van haar bagasie, haar sel is op'n Lufthansa vliegtuig, die vestiging af met net die regte tikkie van die Duitse sjarme vir'n vlugkelner. Sy kyk na my met voor die hand liggend waardering, 'n groot, ronde fraulein. Hy het teruggekeer om die kompliment. Tydens die vlug, het sy was opgelei te word Nikolai von Schlegel. Hy geskerts met'n vlugkelner en het in'n gesprek met'n Engelsman oor die relatiewe meriete van die duitse, Amerikaanse en russiese tenks.
  
  
  
  Die vlug was rustig, en ek was bly om te sien die ligte van La Paz in die vroeë aand duisternis soos ons genader om die aanloopbaan by El Alto Lughawe. Die lughawe is geleë buite die stad, op die ander kant van die berge, op die altiplano of hoë plato. La Paz, geleë onder die Andes Berge, is die hoogste hoofstad in die wêreld. Nuestra ons dame van die de la Paz, Ons Dame van Vrede, is soos baie ander stede in Suid-Amerika: 'n relatief geïsoleerde stedelike eiland in'n see van ruwe, onontwikkelde platteland. As Nikolai von Schlegel, 'n wapen handelaar, dit was vir my belangrik om te skik in die hoofstad. Maar vir Nick Carter, die stad van Cochabamba, ongeveer 150 myl weg, sal wees, selfs meer belangrik is.
  
  
  
  Ek kyk na haar in'n hotel kamer. Dit was'n luukse omgewing wat geskik is vir'n leidende wapen handelaar, en hy glimlag as hy kyk rond. In vergelyking met die beskeie een-kamer uitleg wat ek gebruik om haar te verf, dit moet gegooi het MY'n baie. Hare, ek het Hawk ineenkrimp wanneer hy beveel.
  
  
  
  Ek kyk na haar uit op die terras wat loop langs die vloer-tot-plafon vensters in die sitkamer en slaapkamer. Dit was wyd en klipperige. Die balkon oopgemaak vyf stories na die straat hieronder. Egter, ek het opgemerk dat die klip op die hotel se fasade is meer as genoeg vir almal om te klim na die terras.
  
  
  
  Dit sou maklik gewees het genoeg is om te installeer'n ru-alarm toestel, maar ek het tot op daardie. Dit sou nie tipies van Nikolai von Schlegel. Sy'n bank pers aan die slaap deur die plasing van stoele langs die deur en franse vensters. Ek het nie verwag dat enige help, maar jy weet nooit. Daar is altyd die seuns van die tweede vloer wat kyk terug op elke toeris.
  
  
  
  
  
  2.
  
  
  
  
  Hy het die dag die reël van vergaderings met die regering en militêre amptenare van die Kink regime. Ek het ook vir hom gesê dat die nuus van my teenwoordigheid in La Paz bereik het mense soos Monge, sekretaris van die Kommunistiese Party van Bolivia.
  
  
  
  'n strategies bietjie ondersoek gou het vir my gewys wat die amptenare was veral ontvanklik te buite onderhandelinge. Hawk het my'n kort lys van die regering amptenare wat ons gedink het was soliede, betroubare Bolivians. Hy het ook vir my'n paar name van diegene wat bekend mistel baie linker-vleuel verbindings. So gou As ek het aangekondig dat die doel van my besoek, almal wou om afsprake te maak met my.
  
  
  
  Haar gebly naby aan die hotel hele dag en nag, gee gerugte en verslae tyd om te vlieg en die res, as ek geweet het haar uiteindelik. In die aand, ek het'n loop langs die belangrikste promenade van die stad van die Prado. Haar vroeë bank pers is aan die slaap, voor te berei vir'n besige dag.
  
  
  
  
  3.
  
  
  
  
  Mnr von Schlegel het twee verskillende benaderings tot die verkope. Hy voorbehou blaai om een vir betroubare Boliviaanse amptenare; die ander vir kansvatters en linkses.
  
  
  
  Groot Raphael Andreol was vir my aanbeveel as'n lojale beampte, 'n professionele man wat nie gee aan omkopery. Hy was'n kort, dapper man met'n skerp swart oë wat kyk na my met kalm vertroue.
  
  
  
  "Jou pryse lyk eerder hoog is, Herr von Schlegel," het hy gesê.
  
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Nie in vandag se mark, is Groot." "En jy moet weet dat ons deeglik toets elke stukkie van die toerusting, selfs wapens om ander lande, wat ons kan bied."
  
  
  
  "Is dit nie jou huidige toerusting onderhewig aan die russiese inspeksie?" het hy gevra.
  
  
  
  "Ek het nie werk deur die gewone kanale," het hy vir haar gesê het rustig. "Dit is hoekom ek vermy die hantering van die russiese burokratiese stelsel."
  
  
  
  "Is jy sê dat jy het materiaal vir onmiddellike lewering?" het hy gevra.
  
  
  
  "Nie met my nie, maar naby genoeg vir onmiddellike lewering," sê ek. "Jy sien, in hierdie wêreld van die besigheid, ons is aangeval deur die arms handelaars en verskeie gewetenlose groepe. Ons het geleer om versigtig te wees en bly op die hoogte. Ek weet dat jou regering moet moderne wapens en ammunisie. Ons is gereed om dit te deel met jou."
  
  
  
  Die Groot glimlag. "Ons is ook bewus daarvan," het hy gesê. "Soos ek dit verstaan, het jy'n afspraak met die Finon blogging kolonel."
  
  
  
  Sy glimlag by die rumatiek. Kolonel Finona was'n bekende werknemer van die linker-vleuel groepe. "Ons praat met iemand wat ons dink kan help mark ons produkte, Groot," het ek gesê. "Ons verkoop wapens en ammunisie - dit is nie politiek nie."
  
  
  
  "Ek is bang dit is'n oorvereenvoudiging." Groot Andreola staan. "Maar natuurlik, jy weet dit baie goed. Ons sal voor te berei'n versoek vir'n deel van wat ons nodig het en stuur dit aan jou. Nadat jy verken hierdie, kan jy ons vertel hoeveel rondom dit wat jy kan bereik. Ons besprekings kan dan voort te gaan."
  
  
  
  Ons voel jammer vir mekaar se hande.
  
  
  
  My volgende stop was'n ander kantoor in dieselfde gebou. Kolonel Finona was tipies van sy soort - olierige, behulpsaam, die soort van man wat wil uit te reik, selfs wanneer dit was in sy sak. Maar, maat neem dit, Nikolai von Schlegel was'n emoe-waardige mededinger, gulsig en sonder berou.
  
  
  
  Finona was omheining met my vir'n rukkie, maar Ego se intellektuele skerm kuns was redelik taai - 'n kapmes, nie'n swaard - en nie lank nie. Hy is mooi skerp en het gate in nen dat hy kan ry'n vragmotor deur middel van.
  
  
  
  "So jy weet dat die partisane het hervat hul aktiwiteite in die berge." Hy lag. "En jy wil graag om hulle te kontak, eh?"
  
  
  
  "Redelik, ek het'n sekere wapen wat ek is seker hulle wil baie graag om te hê, teen'n prys wat hulle kan bekostig," sê ek. "Weet jy hoe so'n kontak kan georganiseer word?"
  
  
  
  Finona se klein oë dartel heen en weer. "Dit het net so gebeur dat ek het'n ander een wat hou in voeling met die boere in die berge," het hy saggies gesê. "Maar ek het gehoor dat partizan nie genoeg geld om wapens te koop."
  
  
  
  Ek het nie omgegee oor dat. Dit is net'n hotel te vonk'n belang wat kan, in soveel plekke as moontlik.
  
  
  
  Dit was verduidelik aan Finone: "Nikolai von Schlegel weet sy besigheid, Kolonel. Hulle sal geld vir die wapens wat ek het."
  
  
  
  "En jy het hierdie gewere en ammunisie vir onmiddellike lewering?" het hy gevra.
  
  
  
  "Naby genoeg," sê ek, gee em dieselfde rumatiek ek wil gegewe die Groot Andreola. Dit was die web replika hulle al ontvang het. "Vir estestvenno, ih, wat die presiese ligging is my geheim."
  
  
  
  "En jy sal eintlik handel met El Garfio?" Finona gevra terloops. Ek het gou onthou my spaans.
  
  
  
  "El Garfio-Die Haak?" Ek het haar gevra.
  
  
  
  Finona knik. "Partizan Leier,
  
  
  
  "Nee," het hy gesê. "Die geheim man. Die boere noem die ego El Garfio, want die ego se regterhand is, is ek vertel, het'n haak. Hulle het twee name vir dit. Soms noem hulle die ego "El Manco, die Een-Gewapende Een."
  
  
  
  Dit pas perfek, damn goed. Hawke se vermoedens geregverdig is, soos altyd. Hare was uitdrukkingloos soos my pols jaag.
  
  
  
  "Die Boliviaanse regering het nie in die openbaar erken die hervatting van die guerrilla-aktiwiteit," Finona voortgesit. "En dit El Garfio is volgende in Guevara se voetspore, net hy lyk slimmer."
  
  
  
  "Miskien het hulle is ruig," het ek gedink. En hy sou gewees het slimmer. As dit was Che Guevara, sou hy het geleer'n les uit sy laaste vakansie.
  
  
  
  "Maar sou jy handel met hierdie El Garfio?" Finona weer gevra.
  
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Hoekom nie?" Ek het vir haar gesê. "Ego" - geld is nie erger as dié van ander. En dit sou my bydrae tot die oorsaak van die wêreld rewolusie. Die Oos-duitse regering sou nie by almal verkeerd in die oë."
  
  
  
  "Maar die Boliviaanse regering sal hulle," Finona gesê.
  
  
  
  "Hulle sal nooit weet as dit reg gedoen," sê ek. Die Kolonel het geglimlag. "Ek sal sien wat ek vir jou kan doen," het hy gesê. Die toon van die stem het aangedui dat die vergadering is verby. "Natuurlik, slegs as'n persoonlike diens, want jy is'n gas in ons land. My kontak kan wees in kontak met El Garfio. Net die tyd sal vertel, Senor von Schlegel."
  
  
  
  Tyd, my probleme, het ek gedink. Ek bet-El Garfio reeds geweet ek was daar. Dit neem nie lank om te wakker'n perdebye se nes. Hare was reg ook. Vanaand sy het die eerste direkte teken van hierdie.
  
  
  
  Haar hartlik sê totsiens aan Finona, weet dat ons verstaan mekaar, het emu een van die beste von Schlegel boë en het die draad. Sy was om middagete by'n hotel restaurant, op soek na'n paar donker-oog meisies en dink oor jaag ih verder. Hulle was by die kroeg'n goeie tyd te hê en natuurlik sou graag'n paar maatskappy. Een was ronde, lewendige en mooi. Hy het gewonder as Hawke waardeer die wilskrag hy vertoon op sulke oomblikke. Ek het'n paperback boek van die sigaar staan in die voorportaal, het na my kamer, en lees dit om te slaap.
  
  
  
  Ek het deur dit vir ten minste'n paar uur wanneer ek wakker met'n tinteling gevoel dat ek het geweet haar baie goed. My oë oop gebreek, en'n chill hardloop deur my vlees. Hy lê nog steeds, nie beweeg nie sy spiere, totdat hy kon oriënteer sy ore na die klanke in die stil kamer. Dan, baie stadig, draai hy sy kop en sien'n donker figuur op die terras, beweeg stadig in die rigting van die sitkamer, versigtig die opening van die franse vensters.
  
  
  
  Ek het gesien dat hy was bonkige en kort, die dra van'n onopvallende trui. Ek kyk na hom oor die kamer. Sy het gewonder wat hy volgende sou doen. Irina het haar baadjie in die sitkamer. Hy het uit sy beursie, geplaas om die geld in sy breedte, en versprei al die vraestelle. Slaan'n wedstryd, het hy versprei die vraestelle op die tafel en vinnig ondersoek hulle.
  
  
  
  Hy het ih op die tafel en verhuis na die slaapkamer. Hy klap die deur teen die stoel wat het dit stel, onderbreek, gereed om te hardloop, op soek na my bed. Hy het'n diep asem, draai half op sy kant, en hervat sy diep, selfs asemhaling.
  
  
  
  Tevrede is nie, het hy in die kamer waar my bagasie is gestapel langs'n oop kas. Hy versigtig oopgemaak elke tas, dan gesorteer deur middel van die klere wat hang in die kas. Hy was'n stil, professionele dief. Maar dis al wat hy was? Of het hy wil iets spesifiek?
  
  
  
  Te oordeel aan die manier waarop hy het deur elke tas en al die klere in die kaste, haar, hy het gevoel dat hy was wag vir iets spesiaal: miskien op'n stuk papier von Schlegel per ongeluk geskryf het waar die ego's is geleë. Ek sou laat em soek die plek en laat, sonder selfs om hom te vertel dat ek het geweet hy was daar, maar ongelukkig het die noodlot het ingegryp.
  
  
  
  Hy is deur die loop sitkamer toe hy gestop by my doublet weer. Hy bereik in die minuut, getrek uit die sigaret ligter, en druk die ego in sy minuut. As hy gewerk het vir iemand anders, hy was nie hoër as'n klein private onderneming. Hy kon haar laat gaan met die geld, maar nie die ligter.
  
  
  
  Ek het om te vinnig te beweeg. Hy was reeds loer deur die franse vensters wat gelei het tot die terras. Haar inloer om die asblik in net haar kortbroek, gooi oop die franse vensters in die slaapkamer, en met Ego op die terras. Hy sien ego se kakebeen laat val op die uitvoering permit vlag, en sy oë verbreed.
  
  
  
  Hy het'n plat gesig met hoë wangbene, en hare was daarop gemik is vierkantig op hulle. Hy geland het, en hy gedryf agteruit, doen'n half duikelen, slaan die plaveisel van die terras. Haar onmiddellik toegesak op hom, gryp een van sy ego-fladderende arms en draai dit moeilik. Het hy geskree, wat seer. Hy bereik in ego minuut, getrek uit'n ligter, en laat gaan van die ego se hand.
  
  
  
  Ek het nie enige sakke in my kortbroek,
  
  
  
  om te sit die ligter, en hy het nie wil om te risiko skade aan die brose meganisme met ego se palm as ego gegord hom in die weer. So ek laat gaan van hom, het twee stappe in die rigting van die sitkamer, en gooi die ligter op die rusbank. Wanneer haar man het omgedraai, die dief was op sy voete en hardloop in die rigting van die einde van die terras. Hugo was wat gekoppel is aan my arm, en sy laat val die stilet in haar palm, denke te skrik ego in te stop.
  
  
  
  "Wag," het ek geskree. "Stop, of ek sal vrylating van'n paar lug monsterneming rondom jou." Hy het opgehou met een voet oor die terras balustrade, kyk terug, sien my oor te gooi die stilet, en het oor die kant. Hy hardloop na die rand en loer uit. Hy was gevaarlik klim sywaarts langs'n ry van klip uitsny wat jutted al oor die geboue.
  
  
  
  "Stop, jy dom seun van'n teef," emu genoem na haar.
  
  
  
  As hy voortgegaan om te loop, sien hy'n dalende lyn van kronkelende klippe aan die einde van'n ry van uitsny. As hy by hulle, hy sou neerdaal vyf vloere soos'n hoë trap. Die maat! Ek kon nie laat hom gaan terug en vertel my dat Senor von Schlegel was buitengewoon belangstel in'n gewone ligter. Dit kon gewees het deurboor deur Hugo se ego, maar hy het nie wil om te land op die hotel se voorstoep met'n stilet om sy nek, óf. Wat dit ook al was, ek was gelukkig dat my gille was nie opgetel deur iemand.
  
  
  
  Ek kyk rond in wanhoop en het opgemerk'n yster stoel in die hoek van die terras. Dit moet werk. Ego gryp dit, hou dit in die een hand, en klim oor die balustrade. Ek staan op die rand van die balkon, leun uit so ver as wat ek kan, en ek laat val my stoel reg in die kant van die gebou.
  
  
  
  Die slag was gemaklik, maar meer as genoeg om te breek Ego se vaag greep op die klip kerf. Ego se huil lui uit op die nag lug soos die huil van'n sterwende wolf. Dit gaan terug en terug oor die balustrade. Vinnig om terug binne-in voordat iemand kon agterkom my, haar, ek skuif die ligter in my broek sak en gaan terug na die bed. Hy kon slaap vir nog drie ure voor dit was tyd om te kry. Ek is seker dat my besoeker was die eerste teken dat die perdebye was roer. Terug dan, ek het nie geweet hoe vinnig die ander tekens sou verskyn.
  
  
  
  
  4.
  
  
  
  
  In die oggend, het sy deur'n spesiale koerier die lys van wapens en ammunisie belowe deur die Groot Andreola. Ek het gesien dat die Groot was effektief en doeltreffend te maak. Maar dit is nie moeilik om te hou die ego onder een of ander voorwendsel. Indien nodig, bied op die prys kan'n paar weke neem. Aflewering onderhandelinge kan langer neem.
  
  
  
  Maar daar was ook'n tweede boodskap wat ek ontvang het dat my belangstel. Dit was glip onder my deur, en hy het dit gevind toe hy terug gekom het van die ontbyt: 'n ongemerkte wit koevert met'n kort nota binne-in.
  
  
  
  "Die hoof te Timiani aan die voet van die Cordillo Ware, 25 myl weg," nen gesê. "Die grondpad langs Kuhiala is 500 meter. Iemand sal ontmoet om te praat oor jou produkte."
  
  
  
  Van die kursus, sonder handtekeninge. Ego lees dit weer, en Stahl gesoek sy geheue vir idiomatiese spaanse terme. Haar, onthou dat "Kucial" was'n bamboes veld. As dit was die eerste stap in die maak van kontak met El Garfio, ego was nie van plan om haar te laat gaan.
  
  
  
  Ek haastig die trappe af, en gevind dat'n garage in die buurt. Dit was gelei deur'n afgeleefde ou man, maar hy het'n motor wat hy kon huur, 'n gehawende ou Ford. Hy het die nen, die opskrif van die noordooste na die berge genoem die Cordillo Ware, luister na die Ford se enjin loop, en wonder of die motor sou maak dit aan die buitewyke van La Brera. Maar ten spyte van die klank van die koffie grinder, die enjin het voortgegaan om te hardloop, en gou het dit vertraag wanneer dit het'n teken wat sê "Timiani".
  
  
  
  Hy raakgesien het haar in'n bamboes veld, die motor geparkeer en uitgeklim. Loop langs die rand van die veld, hy het op'n smal grondpad wat sny deur die bamboes. Ek het begin af in die pad, toe vyf honderd meter, gee of neem'n paar voete. Die pad geëindig het in'n klein oopte omring deur rotse en bamboes stingels.
  
  
  
  Ek kyk rond en sien niemand, maar ek duidelik gevoel dat ek was nie alleen nie. Lang bamboes stingels vorm'n digte gordyn in beide rigtings.
  
  
  
  Skielik het hulle kom uit agter die bamboo curtain, die eerste twee, en dan die ander, dan drie - ses in almal. Hulle het gekom en my omring.
  
  
  
  'n bonkige karakter met'n dik, hangende snor en'n verstrengelde baard grom: "Jy het die gewere. Waar is hulle?"
  
  
  
  "Ek het nie'n geweer," sê ek.
  
  
  
  "Jy het aan ander wat hulle is naby genoeg," het hy gesê. "Sal jy vir ons vertel waar."
  
  
  
  Dit lyk asof hulle gekry het redelik akkurate inligting, en sy kyk op na hulle. Hulle was geklee in die klere vir die werk, en twee van die manne rondom hulle gehad wat lyk soos .38s in hul gordels. Almal van hulle het onversorg, vuil baard, en Nam feitlik nie lyk soos hy kon verteenwoordig partizan. Hy het besluit dat El Garfio het'n beter kry sy personeel in orde is.
  
  
  
  
  "Ek sal nie vertel jou niks," sê ek kalm. "Jy vuil bastards."
  
  
  
  "Silencio!" skree Snor. Hy klap my in die gesig met sy hand. "Praat... of ons sal jou doodmaak."
  
  
  
  "Dit sal nie kry jy wapens," het hy gesê.
  
  
  
  "As ons dit nie kry nie ih, ons het niks om te verloor deur die doodmaak van jou!" skree hy in rumatiek. Dit kan nie verdien het die emu'n verbygaande graad in die loop van die logika, maar dit is moeilik om te argumenteer met dat. Haar, ek het gesien hoe vinnig'n ondubbelsinnig onaangename situasie ontwikkel. Hierdie lomp karakters kan die einde van my hele operasie reg weg. Dit het selfs meer moontlik wanneer die twee rondom hulle my gegryp, en die mustachioed leier iets gesê het vinnig na die ander.
  
  
  
  "Ons sal maak dat jy praat," het hy gesê, gluur my.
  
  
  
  Die dom bliksems het dit op hulself, het ek besluit. Ek is nie bekommerd dat hierdie amateur mense gaan om te kom na hom om te praat met my, maar dit is moontlik dat hulle kan veroorsaak dat my genoeg skade wat, so het hy oorgeskakel na engels in plaas van praat duits of spaans. Ek weet dat Von Schlegel was'n vals is, en dat ek kon nie toelaat dat dit gebeur. Hy sug. Ek kon nie laat hulle kom terug, tydperk, vir ons, onder enige ander omstandighede. Hy het gekyk hoe die twee rondom hulle genader om die hoof met die wat gebroke is van bamboes.
  
  
  
  "Hierdie punte is rof en skerp," het hy daarop gewys onnodig, die optel van een van die bamboes pale en die hou van die ego in die voorkant van my gesig, terwyl twee ego mense het my hande agter my rug. "Jy sal praat."
  
  
  
  Hy knoop my baadjie en hemp. Trek sy hand terug, het hy vas die bamboes draad in my lewe. Hy laat homself skree; die bliksem was reg, dit was seer soos die hel. Dit vasgegespe, en hulle laat my val op my knieë, maar hulle het nog steeds my gehou het. Die mustachioed man het gelag en steek die draad van my lewe weer. Haar gekerm en geskree. Hulle het my skielik, en die Moustaches trek my broek af.
  
  
  
  "Hierdie keer," het hy gesê, glimlag, " jy sal nie in staat wees om te skree, wat seer. En jy kan vergeet oor die feit dat'n man weer."
  
  
  
  Hy ruk sy hand weg, slyp die kronkelende draad van die bamboes stok by die gereed. Sy gespeel het om sy deel tot die stop.
  
  
  
  "Nee!" het haar geskree. "Ek sal praat... ek sal jou vertel!"
  
  
  
  Hy lag, laat sak sy hand en beduie vir die ander om my te laat gaan. Hy gryp haar broek en trek op die ih, hygend en veins terreur. Hulle was so'n klomp van die slegte amateurs, dit is'n gruwel. Hy het geweet wat ek nodig het om te doen, en hy het dit vinnig en meedoënloos. Hy gaan sit op een knie, kyk op die glimlaggende gesig van die hoof, en trek sy baadjie. Toe my hand weer verskyn, dit was die dra van Wilhelmina. Hy gepluk uit twee mans met pistole en sê hallo vir die eerste twee mans met .38s. Dan haar, draai om, gaan voort om te skiet. Die ander val weer terug in'n halfsirkel, soos bowling pins.
  
  
  
  Odin rondom die twee wat was die hou van my was nog steeds agter my, en hy het die geleentheid om op te tree. Hy koes in die bamboes, en ek het hom gehoor skarrel oor die veld. Ek het hom gevolg, om die luger weg. Ek het die lig trail van gebreekte stingels, gehoor het, dit maak sy pad, en dan skielik was daar stilte. Hy het gegroei wyser en wegkruip iewers vorentoe. Hy kan'n baie tyd spandeer op soek na dit in hierdie oorgroei gebied.
  
  
  
  Ek het besluit om te laat die emu my vind, om jou te laat die emu aanval. Hy het voortgegaan om te stoot deur middel van die bome, so as nie om te besef dat hy wegkruip, wag. Ek wil gegaan oor twintig meter toe hy hom getref het. Ek het'n kortstondige waarskuwing - 'n geruis van stingels agter my - en swaai om soos hy gekom het na my, jag-mes in die hand. Die lem geflits. Ek het daarin geslaag om in te samel een kant net in tyd om te gryp ego se pols, maar die krag van die ego se sprong het my terug en af.
  
  
  
  As ons val, die bamboes stingels het, aangenaam versagting van die val. Hy het geveg beter as vrees, en dit het em'n krag wat hy het nie regtig besit. Ego gerol haar af, stoot ego se hand weg, en sit sy elmboog op die Emoe se nek. Dit was alles oor in sekondes, sy laaste asem ontsnap rondom die ego van die konvulsiewe rta.
  
  
  
  Ek het haar ego daar, en haas haar terug na die skoonmaak. Haar gesleep ander lampe in die bamboes. As iemand nie slaag deur middel van hierdie plek, hulle sal daar wees tot hulle verrot. El Garfio sou gewonder het wat die hel gebeur het aan hierdie mense, maar dit was al wat hy kon doen. Hy het aanvaar dat hulle gevang is deur Boliviaanse troepe.
  
  
  
  Ek was'n bietjie verbaas deur die man se lomp en gedink het oor dit as wat ek gery het die klein Ford terug na La Paz. Hy was seker dat hulle is El Garfio se manne, tot'n wa en donkie skielik getrek uit van'n kant van die pad die pad te blokkeer. Ek het om te klik op die afknouery knoppie, en ek rem hard.
  
  
  
  'n ou man het die bussie. 'n swart-harige meisie gaan sit langs hom, op soek na my met'n diep bruin oë. Sy was baie mooi, met'n plat gesig met'n hoë wangbene en'n pragtige lippe. Haar boer bloes was lae-cut, en op die bors, ronde, hoë en
  
  
  
  volle, uitdagend geswel bo die hals.
  
  
  
  Sy het net gaan sit in die bakkie en kyk na my. Hy het deur die motors en stap oor na die mandjie. Die ou man staar reguit voor.
  
  
  
  "Alles reg?" Ek het vir haar gesê. "Is jy gaan om te beweeg of nie?"
  
  
  
  Skielik het ek besef dat ons'n maatskappy. Ek verskuif my blik en sien drie mans, elk met'n geweer, staan agter die rotse op die kant van die pad, op soek na die klein verhoog.
  
  
  
  "Is jy Schlegel?" het die meisie gevra. "Is jy'n wapen handelaar in Oos-Duitsland?"
  
  
  
  Hy knik, kyk na Nah stip. Dit was'n onverwagte ontwikkeling. Sy hardloop om die bakkie, en ek gevang n glimp van haar pragtige bruin, slanke bene as haar donker groen romp swirled kortliks.
  
  
  
  "Ek het na my hotel," het sy gesê. "Ek was vertel wat jy verlaat het in hierdie rigting, so ons wag vir jou om terug te keer."
  
  
  
  "Wie is jy?" Ek het haar gevra.
  
  
  
  "Ek het gekom van El Garfio," het sy gesê eenvoudig. "My naam is Terezina."
  
  
  
  My gesig is uitdrukkingloos, maar my gedagtes wedrenne. Haar, het ek besef dat ek verkeerd was oor die ander groep. Hulle was nie van Leier El Garfio op alle; hy sou gestuur het twee afvaardigings. Skielik was dit duidelik wie hulle was. Die Kommunistiese Party van Bolivia het sy eie guerrillas. Hulle het nooit saam met Daardie Guevara behoorlik. In sy dagboek, wat hy het'n reeks van verskille, en sy baas, Fidel Castro, geskep het baie van die slegte verhoudings tussen die twee groepe. Hulle het verskil oor alles van die strategie om leierskap.
  
  
  
  Dit is duidelik dat die Boliviaanse Kommuniste gevind uit oor my teenwoordigheid en besluit om'n staatsgreep op die planke. Maar hierdie pragtige meisie, wie se oë flits van'n donker vuur by my, was real - in baie maniere. Sy sit en wag vir my antwoord.
  
  
  
  "Haar von Schlegel," sê ek. "Maar ek is nie van plan om te praat hier op die pad. As jy wil praat, die kom na my hotel."
  
  
  
  Sy lig haar stem en het skerp na die ander, en skielik is ons alleen was. Hulle verdwyn asof deur magie. Net die ou man, die donkie, en die kar gebly. Die meisie het na die motor en gaan sit langs my. Die ou man het die kar in die pad af.
  
  
  
  "El Garfio is gereed om te koop as jy het die reg om wapens te verkoop," Terezina het gesê as die Ford begin haar. "Maar hy moet monsters. Hy het nie koop nie, ek sien dit nie."
  
  
  
  Hy gereed was vir hierdie versoek. "Ek het sekere monsters by my hotel," het ek gesê. Toe sy gevra waar die belangrikste cargo gestuur was in die saal, het hy vir haar gegee het nie die dieselfde inligting as die ander, sê net dat dit is naby genoeg.
  
  
  
  By die hotel, Terezina noukeurig ondersoek al die kamers in my suite. Haar met plesier en'n plesier om te kyk na haar. Sy verhuis buigsaam, en haar bene is pragtig gevorm onder die swaar boer romp. Toe sy klaar is op soek rondom die kamers, sy gaan sit op die bank, klap daardie pragtige bene saam so netjies en beskeie as enige meisie se. Haar oë, so baie donker en vloeistof, kyk na my met'n oop belang.
  
  
  
  Hy laat sy blik dwaal stadig oor haar hoë, ronde borsies beur teen die ovaal-sny katoen bloes. Dit was inderdaad'n baie aantreklike gereg, vermoedelik beslis nie die gewone bonkige boer vrou met'n dik middellyf in hierdie deel van die wêreld. Ek het gewonder hoe sy gevoel het oor El Garfio. Sy Was'n ego vrou? 'n volgeling van die ego kamp? 'n getroue kameraad revolusionêre? Sy kan selfs hema, iemand wat hy gehuur om te verteenwoordig ego in onderhandelinge met my. In elk geval, Hema het geweet haar, wat sy was: sy was'n ongewone boer meisie.
  
  
  
  Ek het na die bar en begin meng bourbon en water. "Sal jy saam met my?" Ek het haar gevra. Sy haal sy skouers op, en vir die eerste keer ontspanne genoeg om te glimlag'n warm, nooi glimlag.
  
  
  
  "Hoekom nie?"het sy gesê. "Veral aangesien ons dalk binnekort besigheid vennote." Sy het die glas van my en hou dit op, haar oë sprankel. "Salud!" het sy gesê. "Salud," herhaal dit.
  
  
  
  Terwyl sy neem'n slukkie van haar drankie, 'n boks van die monsters aangekom het. Dit bevat die jongste M-16 model, 'n klein, maar baie effektief bazooka, 'n staat-van-die-kuns Mauser, en'n paar ammunisie.
  
  
  
  "Ek kan verskaf al die wapens en ammunisie wat die emu behoeftes," het ek gesê. "Ek het ook granate en dinamiet."
  
  
  
  Haar sel is langs haar, kyk na haar geswelde borste. Sy was op soek na my met'n soort van uitdagend opstand oor die rand van haar glas.
  
  
  
  "Ek het ander toerusting, maar dit sal te duur wees vir El Garfio," sê ek. "Vir nou, ek sal die risiko verkoop emu hierdie. Maar met hierdie gewere, kon hy meer as wat ooreenstem met die regering magte."
  
  
  
  "Ek kan sien dit vir myself," het sy gesê skerp.
  
  
  
  "Maar daar is ander wat dit nodig het wapens," het ek gesê. "Groot Andreola, byvoorbeeld."
  
  
  
  "En jy sal verkoop aan die hoogste bieër," het sy gesê bitterlik.
  
  
  
  "Jy is'n vinnige leerder," sê ek. Hy kyk af na haar hande. Vingers, haar
  
  
  
  Ek het opgemerk hulle was lank en gepunt. Nie met die hande van'n boer vrou.
  
  
  
  Sy leun terug op die bank. Haar borste was druk so hard teen die katoen van haar bloes wat ek kon sien die uiteensetting van haar tepels.
  
  
  
  "Dit is'n jammerte dat jy so'n gulsige persoon," het sy gesê, glimlag. "Jy is so mooi. Dit is soos om'n diamant met'n fout."
  
  
  
  Ek het om te lag by die analogie. "Maar vroue is nie diamante," het ek gesê. "Ek het selfs diamante met foute."
  
  
  
  Haar beantwoording van die lag was'n musikale klank. Sy leun vorentoe en hou haar leë glas op die koffietafel in die voorkant van die bank, gee my'n groot lig van dié ruim borste. Sy het my oog gevang en lag weer.
  
  
  
  "Julle manne is almal gelyk. Dit maak nie saak as jy sny riete in die veld, of werk in'n winkel, of ryk te verkoop ammunisie."
  
  
  
  "Al die muise het'n ander kaas," sê ek.
  
  
  
  Sy leun die rigting van my. "Jy wil haar om te wees meer as'n koper van jou gewere, doen jy nie?" het sy gespot. "Ek kan dit sien in jou oë. Maar jy verkoop, jy koop nie, vriend."
  
  
  
  Haar, kyk na nah. Hierdie meisie was ongelooflik, gooi sy haarself aan my en lag op dieselfde tyd. Okay, ek kan hierdie speletjie speel.
  
  
  
  "Ek het iets wat jy en jou El Garfios nodig het," het ek gesê. "Ek sal verkoop waar vind ek die mees aantreklik te bied."
  
  
  
  Sy glimlag selfvertroue. "En ek dink miskien het ek het iets wat jy nodig het," het sy gesê. "Jy is'n baie mooi man, Senor von Schlegel."
  
  
  
  "Jy is'n pragtige meisie, Teresina," sê ek.
  
  
  
  Sy staan skielik, opgetel die monster boks, en op pad na die deur.
  
  
  
  "Dankie vir die drink," het sy gesê. "Ek sal jou kontak julle binnekort, wees verseker, senor."
  
  
  
  "Bel my asseblief Nikolai," sê ek. "'n bynaam sou wees, selfs beter, ag geneem word dat ons, soos jy dit gestel het, in die nabye toekoms kan ons geword besigheid vennote."
  
  
  
  Haar oë talm op my vir'n lang oomblik, dan draai weg. Maar ek kon sien hoe die irritasie in hulle-die irritasie met myself. Sy kon wees heeltemal baasspelerig, en sy het van beter geweet. El Garfio, of selfs Guevara, as hy dieselfde persoon, het die mees ongewone vrou wat vir hom werk.
  
  
  
  Wanneer Teresina links, dit was donker. Sy snacking en bankie te druk om te slaap, ek weet die perdebye is besig om te swerm.
  
  
  
  
  5.
  
  
  
  
  Die vyfde van April was'n saterdag, en hulle het my twee pakkette. Een was in die gewone bruin verpakking; die ander was in'n baie mooi alpaca laag.
  
  
  
  Die gewone bruin een was'n Smous koevert. Dit bevat'n kort nota en'n stel van die sleutels:
  
  
  
  "Op versoek, die toerusting is in'n verlate pakhuis in Cochabamba," het die nota sê. "Tien myl noord van die Benny Riviere. Goeie geluk."
  
  
  
  Haar vernietig dit deur die spoel dit af in die toilet, en sit die sleutels in'n minuut.
  
  
  
  Die ander pakket, toegedraai in alpaca, behoort aan Senorita Yolanda Demas. Ek hoor'n klop aan die deur en het donker oë kyk na my uit onder die half-gesluit deksels van'n gesig omring deur die enjinkap van'n pelsjas. Senorita Demas bars in die kamer asof dit behoort aan haar. "Ek het gekom om julle te sien," het sy aangekondig imperiously. "Jy is Senor von Schlegel, is jy nie?"
  
  
  
  Ek knik vir haar, en sy draai half om, nog steeds toegedraai styf en heeltemal in haar pelsjas, draai dan terug na my gesig imperiously.
  
  
  
  "Ek hoor jy het die gewere te koop," het sy gesê. "Ek sal koop ih."
  
  
  
  Hy glimlag beleefd, die bestudering van haar gesig. Dit was mooi, met plat wangbene en wye-set oë. Haar lippe was swaar en sensueel. Ten spyte van die hoogmoed wat sy toegedraai rondom haarself soos'n alpaca jas, sy voel'n aardse, smeulende skynsel aan haar. Ek het besluit ek wou om te sien die res.
  
  
  
  "Voordat ons bespreek nie, trek uit jou baadjie, senorita," sê ek.
  
  
  
  Sy het gestop toe haar pels is verwyder uit haar terug. Ego sit haar op'n stoel en draai om om te sien'n taamlik kort meisie met'n sterk en effens swaar bene. Sy het'n duur cherry rooi rok en het haarself baie styf in nen. Haar hoogmoedig uitdrukking nie ooreenstem met die sensualiteit van haar gesig. Haar lippe, selfs al het sy probeer om te hou ih styf en hoogmoedig, het geweier om te wees nie, maar nooi afskuwelike.
  
  
  
  "Hoekom het'n pragtige senorita soos wat jy wil om te koop gewere nou?" Ek het gevra, glimlag breed. Hy gemengde twee glase van bourbon en water en oorhandig dit aan Odin. Sy het dit, hou die glas met haar pinkie uitgestrekte.
  
  
  
  "Ek moet erken, senor, dit is beslis ongewoon," het sy gesê. "Maar ek sal verduidelik. Ek het'n groot tin myn in die berge vir Cochabamboy. My pa gesterf het onverwags, en ek het om te gaan in die myn. Soos jy kan sien, dit is nie heeltemal aangepas is vir hierdie taak." Sy bly'n oomblik stil te voltooi haar drink.
  
  
  
  "Maar sy het om verantwoordelikheid te neem, en wat ek gedoen het," het sy voortgegaan. "Die myn werk en bring'n klomp geld. Dit was gevind om dit te hou in die dieselfde toestand. Die guerrillas hulle noem El Garfio het reeds klopjag op my geboue twee keer in die soek van voorrade. Haar, ek is bang hulle kan probeer om te neem oor die myne."
  
  
  
  "En die pistole," het ek gesê, " sal toelaat dat jy te arm die verdedigers."
  
  
  
  "Absoluut fantasties, senor," het sy gesê, en haar donker oë loer op my van onder swaar ooglede. "Dit is so belangrik vir my dat ek sal aanvaar enige voorstelle wat jy maak."
  
  
  
  Hy glimlag, dink van Teresina se geïmpliseerde bied. "Dit kan moeilik wees om te doen, Senorita Dimas," sê ek. Hy het klaar sy drink. Sy het opgestaan en het gekom oor my. Haar borste onder die kers-rooi kant was om te vibreer met helderheid. Maar dit was in die ee dat die lippe gelok my aandag, welige lippe is geskep vir die plesier.
  
  
  
  "Ek is gereed om te maak my aanbod ekonomies aantreklik vir jou," het sy gesê. "Maar ons vereniging kan meer ... persoonlike".
  
  
  
  Sy het opgestaan. Eerste Teresina, en nou hierdie een, gooi ekstra aansporings. As al die wapens handelaars was behandel soos hierdie, sy loopbaan sou vinnig verander. Senorita Dimas was ongetwyfeld die soel skepsel agter dat die dominerende die voorkant. Sy was baie in die versoeking om te verwyder die fasade en kry om die ware vrou, maar opgehou die impuls. Sy het, soos Terezina, was ook bereid om, te gretig om, te gebruik om seks te kry wat sy wou hê. Van die kursus, sal sulke dinge nie was ongehoord. Maar in hierdie geval, terwyl dit is'n groot vir die ego, dit het my'n bietjie van angs. As Senorita Dimas en Teresina wil om te kom vir hul eie redes, sal ek reël vir haar. Maar ek het meer tyd nodig om te sit dinge in perspektief. Alles het as wat ek verwag het, maar in'n onverwagte manier. Van die kursus, hierdie wulpse, soel vrou in die voorkant van my is'n heeltemal onverwagte dividend.
  
  
  
  "Hoekom het jy nie bel my Nick, Yolanda?" Ek het vir haar gesê. "Óf manier, wat sou'n begin."
  
  
  
  Sy glimlag in die ooreenkoms. "Maar die tyd is vir my belangrik, onthou."
  
  
  
  "Vir my ook," het ek gesê, die uitreiking van haar'n pelsjas. Sy sit dit op. Aan die einde van die dag, het sy omgedraai en hardloop haar tong oor haar onderlip, sodat dit glinster verleidelik. Sy gee vir my'n klein poskaart. 'n selfoon nommer was scrawled op die nen.
  
  
  
  "Ek bly hier, in'n ander huis, vir'n paar dae," het sy gesê. "Jy kan my bel daar. Anders, ek sal jou bel."
  
  
  
  Hy kyk na haar loop af in die saal na die hysbak, haar stywe gang en rustige. Sy probeer baie hard om in stand te hou'n hoogmoedig inhou. As sy trap in die hysbak, sy het vir my'n rumatiese, regal knik.
  
  
  
  Hy het dit oopgemaak, die deur gesluit het,en gaan sit om te blaai deur middel van sy versameling, giet homself nog bourbon. Sy was opgewonde oor die Boliviaanse regering, El Garfio se vriendin, 'n blik mynbou-erfgenaam, en'n paar ongelukkige klein braai. So ver So goed, maar nou is dit tyd om ander planne in plek is, die planne wat sal julle bring my nader aan hierdie El Garfio deur'n ander roete.
  
  
  
  In bykomend tot'n pragtige heiresses en pragtige boer meisies, haar gejaag na'n legende om uit te vind as sy was gemaak van vlees en bloed.
  
  
  
  
  III
  
  
  
  
  Hy draai die ligter op en af, sit ego aan sy oor, en geluister. Gou, 'n flou, maar duidelike stem, kom uit duisende kilometers ver weg, het haar hoor.
  
  
  
  "Hawk sal praat, N3," het die stem gesê. 'n oomblik later, sy was te luister na Hawke se kenmerkende, selfs, emosieloos toespraak.
  
  
  
  "Die mense wat jy gevra het is gestuur om te gee jy die inligting op almal rondom hulle. Instruksies vir die stigting van kontakte sal volg. As jy nie enige vrae het, aan te meld wanneer ek klaar is met dit."
  
  
  
  Ek leun terug in my stoel en geluister as Hawk, sy stem absurd onnatuurlik dun en verwring in die klein toerusting, het my vertel die besonderhede van wat gedoen is. As hy geluister het na haar, het hy besef hoe moeilik die taak emu haar gegee het om te voltooi in so'n kort tyd.
  
  
  
  Ek het geen vrae wanneer hy klaar is en draai die klein radio op en weer af, draai die ego op en af. Hy het deur middel van die motors, het sy goed-maat Nikolai von Schlegel pak, en sit op'n paar van die een-stuk truien. Hy het terug agter die wiel van die gehawende ou Ford en op pad oos-suidoos.
  
  
  
  Die stad van Cochabamba is geleë in'n saal sowat 150 kilometer van La Brera, op die rand van'n ruwe berg area. Dit was deur Cochabamba dat ek en ego, die man Pachungo in die berge, en dit was deur Cochabamba dat sy agtervolg deur die ego legende en die man bekend as El Garfio.
  
  
  
  Teen die tyd dat ek daar gekom het, was dit byna donker op die berg paaie met kronkelende draai. Haar motor gery het stadig langs die oewers van die Benny Rivier totdat dit gevind'n ou pakhuis, en gestop die motor nader aan die gekerm geboue. Odin omkring die sleutels Smous het my gestuur het, maak die voordeur oop, en stap in.
  
  
  
  Dit ruik na ou, klam, en ongebruikte.
  
  
  
  Hy maak die deur agter hom, piets'n potlood flits. 'n klein helikopter, wat ontwerp is vir een persoon, staan in die middel van'n leë vloer met sy lemme terug gegooi. Dit was afgelewer word by Cochabamba in dele en opgebou in'n pakhuis.
  
  
  
  Dit sou gewees het dom om te probeer om kontak te maak vir die eerste keer in die donker, so ek opgekrul in die motor en aan die slaap geraak totdat ek was die enigste een op die eerste brylev wys.
  
  
  
  Die pakhuis is geleë rondom'n skerp draai in die rivier in'n verlate gebied met lang ruigtes en moeras gras. Ek het nie hoef te bekommer oor die feit dat opgemerk wanneer ek het dit die hele dag, getrek uit die lig een met'n helikopter by die dagbreek, en toe die dag weer. Haar klim in die helikopter, wat gebruik word nog'n sperwer sleutel om te begin die enjin. Dit onmiddellik het gekom om te lewe, en die rotor lemme begin te spin. 'n paar sekondes later, is dit van die grond gelig, stygende tot die oggend son.
  
  
  
  
  6.
  
  
  
  
  Volgende Hawke se instruksies, sy helikopter gevlieg oor'n donker groen groen berg bos, hou'n ogie op die kompas op die paneelbord. Kyk neer op die terrein hieronder, hy verstaan hoekom lugverkenning besig was so swak. Daar kan'n leër verborge in verborge klowe en die dale, op die boom bedek heuwels.
  
  
  
  Haar vlug was laag-lê, amper op die hoogte van die boomtop. Na die kruising van die Pirai Rivier, ek het dit suid deur die helikopter. Dit sou'n klein plat gebied gemerk met'n oranje blik.
  
  
  
  Stelselmatig dwars deur die terrein, ek was amper gereed om op te gee wanneer'n gekleurde flash op my reg om my aandag gevang. Dit was skielik omgedraai deur die helikopter. Die oranje streep van die blik gaan sit op die rand van'n omsendbrief skoonmaak skaars groter as die helikopter. Sy ingeskryf het vir laeveld en versigtig sel. Toe hy na vore gekom het, sien hy die pad Smous het beskryf voorste rondom die ver einde van die klein oopte.
  
  
  
  Hy beweeg vinnig af in die rowwe pad.
  
  
  
  Hierdie hele gebied van die hotel, 'n, was inderdaad wat die Bolivians genoem die elevador, 'n gebied wat veral geskik is vir die guerrilla-oorlogvoering. Volgens hawke's radio programme gister, ek sal uiteindelik bereik'n klein rant. Aan die ander kant was tapera, 'n verlate Indiese hut.
  
  
  
  Ek het gevind dat die wapen wat gekroon is as die ee en sien die taps. As hy genader om die hut, het twee mans na vore gekom uit die smal pad rondom die bosse aan die regterkant en die linkerkant. Hulle het Marlin 336 haelgewere vir die groot game. Woede-gesig gestaar het, het hulle saamsnoer het hul gewere.
  
  
  
  Hy het gestop en gesê, " Che Guevara." Hulle het dadelik verlaag hul gewere.
  
  
  
  "N3?" sê een rondom hulle. Hy knik en stap in die rigting van hulle. Vier ander mans het uit die kroeg, en ons voel jammer vir mekaar se hande. Hulle het hulself: Olo, Antonio Cesare, Eduardo, Manuel, Luis. Hy kyk na hulle met'n bietjie trots. Hoewel hulle was waarskynlik baie anders in die tipe en temperament, hulle het een ding in gemeen: elkeen is toegewy tot die omverwerping van die Castro-regering en alles wat verband hou met dit. Almal rondom hulle gely het marteling en het die Reds vernietig ih families. Hawk versamel ih van oral. Hy het my vertel dat Olo is gemartel vir twee jaar in Castro se tronk en het gesien sy twee dogters wreed verkrag. Louis het gesien sy ouers se ego's afgeskiet as reaksionêres. Eduardo, bind die hand en voet, kyk hulpeloos as die ego se vrou gemartel en verkrag is, ego se ma was geslaan totdat sy gesterf het aan'n hartaanval, en sy susters was gesleep weg sodat niemand anders sou hoor oor hulle, want hulle kon nie openbaar waar ego se pa het om te ontsnap.
  
  
  
  In kort, sy was gevra deur Hawka in te samel vir my'n klein groep van genadelose, fanatiese moordenaars, mense wat nie kon ooreenstem met Che Guevara of El Garfio in hul haat. Hulle was op die hoogte van die toerusting oor my en my doel en die valskerm in die heuwels om te wag vir my om hulle te kontak.
  
  
  
  Ek was geneem om'n hut. Hulle ontbyt geëet, en hy het by hulle in die mat, 'n sterk Suid-Amerikaanse tee, en humint, cornmeal rolle. Op soek rond, ek het gesien dat'n baie van die voorrade was sy valskerm af met hulle.
  
  
  
  Ons het begin planne maak, terwyl Ali was weg. "Ons het gevind dat een van Guevara se ponies," Olo sê, byt sy tandvleis. Hy was'n lang man met'n groot lyf en groot hande. Die Emoes het blykbaar besluit om te neem die bevel voordat ek hier aangekom het.
  
  
  
  "Onthou, amigo, ons weet nog steeds nie of die persoon wat ons is op soek na is regtig vir My," het haar emu ontken berigte in die media.
  
  
  
  Olo se oë kyk dodelike. "Vir ons, hy se daar totdat ons sien die teenoorgestelde, "het hy gesê."Die belangrikste kragte van hierdie bliksem is nog steeds iewers, onbekend aan ons nie, maar dit blyk dat hy verdeel die res in klein dele."
  
  
  
  "Volgens die ego dagboek, die laaste keer wat hy gestuur uit klein groepe van mans afsonderlik, ook," sê ek.
  
  
  
  "Maar net om'n optog na'n paar bestemming of die bou van'n nuwe kamp," Olo geantwoord. "Hierdie tyd, hy is met behulp van ih soos stroop groepe en organiseerders."
  
  
  
  "Dan sal ons hulle verslaan wie jy aangestel is," sê ek. "Hoeveel is in die joernaal?"
  
  
  
  "Sewe, agt, miskien tien," het hy gesê. "Hulle sal die kind se speel vir ons, Senor Carter."
  
  
  
  "Vir jou, Nick," emu het vir haar gesê. "Laat ons die wapens, dan."Luis het na die agterkant van die hut en het terug gekom met'n geweer vir my. Haar opgemerk dat almal rondom hulle het ook'n geweer en'n mes.
  
  
  
  Sonder verdere uitstel, en met'n soort van woede bepaling, ons het in die digte onderbos. Wanneer Hawk die eerste keer oorhandig my die opdrag in die tent OP in Kaïro, het hy geformuleer het sy eie plan om te veg Guevara - as dit nie was vir My. Hierdie mense was die gevolg. Egter, hy het geweet dat die partisane sou net kom uit in die ope deur die toepassing van hul eie taktiek om hulle-vinnige, vinnige stakings, kou hul magte tot hulle moes óf ontbind of beweeg uit. Die regering se benadering tot die stuur van'n groot, lomp groepe van die troepe was'n bietjie soos om te probeer om'n haas te vang in sneeuwschoenen. Die haas was agter, voor, en rondom terwyl jy nog steeds probeer om te kry van die grond af met die een voet.
  
  
  
  Ons gejaag deur die bos, pluk ons pad deur die bome, stil as Indiërs. Skielik, Louis, wat loop in die voorkant, lig sy hand. Almal gevries.
  
  
  
  Louis wys na'n klein bruin voël kyk ons van'n lae boom tak. "Kakare," het hy saggies gesê. Hy het geweet dat die gewoontes van'n voël. Hy vlieg in die lug by die benadering van'n persoon of dier en aangekondig dat die teenwoordigheid van'n indringer met'n histeriese geskreeu. Een "Kakare" is beter as tien sentry meetinstrumente. Louis vorentoe beweeg, een stap op'n tyd. Ons het die dieselfde, trap versigtig, so as om nie te skrik die voëls. Louis opgetel het'n stuk hout. Beweeg binne die voël se bereik, het hy stadig lig sy hand, en dan met'n ongelooflike vinnige beweging, hy het die klub op die voël, onmiddellik doodmaak.
  
  
  
  Louis het'n diep asem. "Wel, die kamp is reg agter die bome," het hy gefluister.
  
  
  
  Ons verdeel. Na'n oomblik, haar blik gaan voort en net onder drie tente en'n paar manne kook in die voorkant van hulle. Die Ih gewere, meestal ou AMERIKAANSE en duitse produksie van die begin van die tweede WÊRELDOORLOG, was gepak en gereed vir onmiddellike optrede. Hoewel die kanse van'n ih konstellasie was skraal vandag.
  
  
  
  By my knipoog, my klein groep oopgemaak dodelike vuur, 'n verrassing aanval so dodelik en effektief dat dit geëindig het voor dit nog begin. Olo en Manuel hardloop na die tente en verwyder alles van waarde van die liggame. Toe hulle terugkom, het ons begin stap terug na die kajuit.
  
  
  
  Ons was onverskillig beweeg deur middel van die bos toe ons hoor die mense loop in die voorkant van ons. Ons het gebreek en het onderdak. 'n paar oomblikke later, nog partizan groep verby ons, skynbaar onbewus van ons teenwoordigheid. Ons was verkeerd oor daardie.
  
  
  
  Hulle was naby aan ons wegkruip plekke toe hulle skielik gestop, omgedraai en het'n dodelike vuur op die bosse. Hy hoor skree en het gesien dat dit dalk ses meer partizan het gehaas om te sluit aan by die stryd. Ek het geweet wat gaan gebeur. Hulle is op hul manier om te sluit aan by die groep wat ons vernietig het, en hulle het'n voorskot man wat gesien het die aanvalle en berig terug in afgryse en alarm.
  
  
  
  Hulle kon nie sien ons in die bosse, maar hulle het'n verdwaalde vuur wat versprei maar dodelike. Ek gerol dieper in die bosse as die koeëls tref die bome en skeer die bosse rondom my. Sommige van die mense rondom my het teruggeskiet, maar die nuwelinge het aangehardloop gekom met messe en pangas.
  
  
  
  Hy kyk terug en sien dat Olo getref het twee van die aanvallers by punt leë reeks. Ons herstel het van ons aanvanklike uitvoering toestemming vlag en afgedank is met veel groter akkuraatheid en doeltreffendheid. Sy was vermoor deur een aanval partydige met'n akkurate skoot tussen die oë.
  
  
  
  Ih se vuurkrag was nou kwynende as diegene wat nog steeds oorleef het begin om terug te trek in'n deurmekaar wyse. Ek sien een van hulle sit in die veiligheid kamer, en'n gedagte by my opgekom. Haar duif vir dit en klop Ego se voet neer. Hy het probeer om te gebruik om sy jag mes, maar ek het uiteindelik die aksie met'n vinnige blaas aan die kaak. Hy lê nog steeds.
  
  
  
  Ego se oorlewende metgeselle was buite sig, vlieg deur die onderbos. Ek staan op en kyk as ons dit uit gesorteer. Manuel het'n oppervlakkige wond aan sy arm, en Antonio het'n gekneusde oorskulp. Daarbenewens was daar geen ongevalle nie. Hy ruk die gevange partydige na sy voete as hy begin om te herwin bewussyn.
  
  
  
  "Ek wil hierdie een terug, ek weet wie dit gestuur het," sê ek. Die terreur in die man se oë verdwyn as hy besef dat hy gaan om te lewe.
  
  
  
  "Vertel El Garfio dat die ego se dae is getel," het ek gesê. "Vertel em dat mense beweeg het om te jag vir die ego, die siel hier in die berge, gelei deur'n Amerikaanse."
  
  
  
  Olo gevra om die partydige. "Hoeveel mans het El Garfio het?"
  
  
  
  "Ek weet nie," het hy gesê. Olo stap oor na hom, om die een groot hand op die klein van die emoe se rug en die ander op sy nek. Hy benoud, en die ruggraat van die partydige,
  
  
  
  dit was om te kraak. Die man geskree. Olo laat val sy ego en staan oor dit. Hy skop sy ego wreedaardig in die ribbes. Het hy gevra. "Meer?"
  
  
  
  Partizan gekreun, wat seer. "Ek weet nie, ek sê vir julle," het hy asem. "Hy het nooit vir enigiemand vertel, en die ego is sy eie span, apart van die ander.
  
  
  
  Sy sit haar hand op Olo se arm. "Dit is genoeg," sê ek. "Ek dink hy is die waarheid. Ons teenstander is die speel van smart en die behoud van hul magte aparte totdat hulle gereed is om te begin'n gesamentlike aanval op iets baie belangrik."
  
  
  
  Hy ruk die man aan sy voete. "Gaan," sê ek. "Jy kan reken jouself gelukkig."
  
  
  
  'n ego kyk vir my gesê dat hy heeltemal ooreengekom. Hy draai om en hardloop, beweeg so vinnig as wat die terrein toegelaat nie.
  
  
  
  My groep het voortgegaan marsjeer terug te tapera. Daar het ons speel hierdie spel op'n eenvoudige maar heerlike kos voorberei deur Eduardo. In'n groot gietyster-diesel ketel, hy bereid locro, sop rondom rys, aartappels, verskeie plaaslike wortel groente met die toevoeging van charka. Charki, son-gedroogde vleis, was die vark van'n wilde vark.
  
  
  
  Dan het ons gespeel hierdie spel in die voorkant van die vuur; die nagte in die berge is koud en bitter nat. Ons het gepraat oor ons volgende stap. Ek het vir hulle gesê ek het nie wil hê dat enige aanvalle, geen konfrontasies, as ek was nie saam met hulle.
  
  
  
  "Dit is nie dat ek nie vertrou nie jou vermoëns." Ek het vir haar gesê. "Die ding is, ek het om daar te wees wanneer ons ontmoet. "Ek het om seker te wees dat dit is regtig vir My."
  
  
  
  Haar spandeer die nag met mans. Dit was'n lang dag, en die harde vloer van die taverne voel soos'n veer matras.
  
  
  
  
  7.
  
  
  
  
  In die oggend, dit was besluit dat terwyl ek weg was, sou hulle gedrag van'n verkenning, vind meer partydige afdelings, en bepaal die ih posisie deur die tyd wat ek teruggekom het. Sy is gevra om terug te keer na die pakhuis in Cochabamba, terwyl dit was nog vroeg, en het voor die son skyn op die heuwels. Die terugreis was rustig, en gou het hy was op sy pad na La Paz, ry'n ou Ford deur middel van die kronkelende berg paaie.
  
  
  
  Teen die middag, Herr von Schlegel, die ammunisie verkoopsman, het gegly terug in die hotel ongesiens. Ek het haar aan die Groot Andreola vir'n prys wat ek geweet het, was te hoog is, maar wat sou toelaat dat die emu om die proses te begin van die geredekawel en geredekawel. Die twee-ledige werking vas te vang El Garfio het begin-en baie suksesvol. Met die een of die ander, of dalk'n kombinasie van beide, ek sal gou kom van aangesig-tot-aangesig met die partizan leier.
  
  
  
  Haar ale is by Odin se hotel. Later, terug in my kamer, ek bespreek hoe om te kontak Smous op die radio te vertel em dat hy oortref homself deur die keuse van my manne. Haar, het geweier om dit te doen; Smous nie goedkeur van onnodige kuier by die werk.
  
  
  
  Hy was omtrent om te gaan na die bed toe hy hoor'n dowwe klop aan die deur. Wilhelmina gegord dit op onder sy baadjie en die deur oopgemaak. Teresina sit met haar hande op haar heupe, op soek na my koud. Sy was geklee in dieselfde donker groen romp, maar hierdie keer met'n geel bloes, het ook lae-cut en smal.
  
  
  
  Sy het daarop aangedring. "Het jy besluit om te verkoop om jou wapens te El Garfio?"
  
  
  
  "Kom in," sê ek. "Ek het nog nie besluit het nog niks. Maar ek kan dit doen."
  
  
  
  Sy glimlag'n stadige, lui glimlag en geloop het in die kamer. Hy kyk haar slaag mimmo, glad, grasieus, en het alles gedoen wat hy kon nie tot'n beroerte haar skraal gat as sy geslaag het.
  
  
  
  
  IV
  
  
  
  
  Teresina het regop gaan sit en my vas met'n koue staar. Ek was geklee in net'n broek en'n baadjie. Hy het haar twee bourbons en water en oorhandig haar een. Sy sit met haar slanke bene ingesteek onder haar, haar romp opgetrek hoë, die onthulling van die pragtige kurwes kurwe van haar bobeen.
  
  
  
  "Baie goed," het hy gesê, beduie met sy glas. Sy het nie beweeg nie, net'n knik in ooreenkoms.
  
  
  
  "Senor von Schlegel," het sy begin het, en was dadelik onderbreek.
  
  
  
  "Nick," sê ek. "Ons laaste gesprek is afgesluit met'n geleentheid om mekaar beter te leer ken, onthou?"
  
  
  
  Warmte flikker in haar donker bruin oë. My oë dwaal oor haar in bekoring, van haar mooi bene om die lang, gepunte vingers wat gehou is om die glas.
  
  
  
  "Ek het probeer om jou te kontak'n paar keer gister... Nick," het sy gesê, met die klem op my naam. "Jy was nêrens te vinde nie."
  
  
  
  Die laaste kurktrekker was ongevraagd.
  
  
  
  "Ek was die besoek van'n ou vriend wat woon in Sucre," sê ek. "Sy het my gevra om te bly in die nag."
  
  
  
  "Haar?" Haar wenkbroue het. "Doen wat jy het'n vriend hier in Bolivia?"
  
  
  
  "Ek het haar ontmoet toe sy in Europa," sê ek, die afwerking van my drink. Terezina klaar haar, en ek skink vir ons nog'n drankie.
  
  
  
  "Ek dink die reis was die moeite werd," het sy gesê tartly. Dit was moeilik om nie om te glimlag. Alle vroue is soortgelyk aan elke ander, het hulle vinnig ervaring jaloesie, selfs sonder enige rede.
  
  
  
  Dit is altyd daar, oop op die oppervlak.
  
  
  
  "Baie," sê ek. "Maar dan is sy nie'n tipiese Boliviaanse meisie. Sy is die helfte van die duitse, baie warm en liefdevolle."
  
  
  
  "Wat beteken dit?" Terezina gebreek.
  
  
  
  "Ek was vertel dat die Boliviaanse meisies is baie anemies in alles wat hulle doen," terloops vir haar gesê het. "Hoogte bo seespieël, ek is vertel, verdunt die bloed, hou terug die goed ... er ... .. passie".
  
  
  
  "Watter onsin!" Haar oë geflits, en hierdie keer het hy het vir haar geglimlag. Rumatiek was outomatiese, wat veroorsaak word deur die verontwaardiging van'n hoë skool gegradueerde. Selfs as hy glimlag vir haar, het hy weer gedink oor hierdie "boer meisie."
  
  
  
  Haar woede bedaar so gou as wat dit het opgevlam, en ek sien dat sy was die bestudering van my versigtig.
  
  
  
  "Jy het gesê dat om te sien my reaksie, het jy nie?" het sy gesê.
  
  
  
  "Ek sou dit nie doen nie," sê ek. Sy lig haar kelk om haar lippe, en my oë val terug na die kaal, mooi kurwe van haar bobeen. Ek het gewonder wat hierdie vreemde, gevat meisie sou graag in die toekoms. Vir een of ander rede, ek kon nie dink haar dwaal die heuwels met Dat Guevara, of El Garfio, of wat hy ook al was. Maar, sy was hier as'n afgesant van die partizan leier.
  
  
  
  Sy verskuif, en haar borste beur teen haar bloes. My ontspannende baadjie val oop en hy sien haar oë af op my kaal bors, bruingebrand soos haar eie olyf vel, die spiere styf en hard.
  
  
  
  Ek het besluit om haar te stoot en sien wat gebeur. Daar was dinge wat haar hotel kan leer, en die vrou in die asblik nie iets meer as ee Swede. Behoorlik geprikkel, gedryf deur die begeerte by die piek van ekstase, 'n vrou in die donker, soos'n matador in die arena, het oomblikke van waarheid.
  
  
  
  "Wat as ek jou vertel dat die Groot Andreola het my'n baie aanloklike aanbod?" Ek het gesê, sit langs haar.
  
  
  
  Sy trek haar skouers op. "Dit is te verwag word."
  
  
  
  "Wat as ek haar vertel dat ek kan nie oortuig word om te verkoop El Garfio?" Nah druk haar af. "Maar ek is oortuig deur iets meer as die geld."
  
  
  
  "Hoekom wil jy verkoop El Garfio as die regering se aanbod is so aantreklik?" het sy gevra. "Vir iemand soos jy, geld is alles."
  
  
  
  Haar, Hey lag. "En meisies meisies," sê ek.
  
  
  
  "Jy is bang dat die Boliviaanse regering sal uit te vind oor dit," het sy gesê, ignoreer die laaste opmerking.
  
  
  
  "Nee, ek het vir haar gesê. "Ek dink net El Garfio behoeftes my goedere meer as die regering. Dit sou'n definitiewe koper vir meer, terwyl die regering kan koop ih om baie bronne."
  
  
  
  Hy sien die woede in haar oë. "Jy wil dit nie doen nie," sê ek. "Hoekom nie? Al wat jy hoef te doen, is om te verkoop dit aan jou leier. My redes is nie belangrik nie."
  
  
  
  "Redes is altyd belangrik," het sy geantwoord.
  
  
  
  "Met my wapens, El Garfio kan regtig'n revolusie," het ek gesê. "En ek het'n baie van die ander wapens wat is bekostigbaar. Ons is gereed om saam te werk met jou."
  
  
  
  Haar sag, stadig het sy hand op haar arm, deur middel van haar bloes aan haar skouer. Hy streel haar hand. Sy het nie antwoord nie, maar ek kon vertel dit was'n stryd.
  
  
  
  "Ek kon verkoop El Garfio se ego aan die regering," het ek gesê.
  
  
  
  "As jy verkoop El Garfio, jy sal nie verkoop dit aan iemand in Bolivia, ek belowe jou dat," het sy gesê koud. Hy het voortgegaan om te vryf haar hand met sy palm, stadig, versigtig.
  
  
  
  "Ek is alles reg," sê ek. "As hy koop, dit maak nie saak aan die res van ons. Maar ek het om te voldoen aan El Garfio tydens die lewering."
  
  
  
  Sy gryp haar hand weg en kyk na my in die verrassing. "Ontmoet El Garfio?" Sy snak... ek dink nie ek kan dit doen."
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Hoekom nie?"
  
  
  
  "Dit... dit kan nie gedoen word nie," stamel sy. "Hy het nie laat die ander om hom te ontmoet."
  
  
  
  Hy staan op en staan op soek na nah. "Dan sal ek'n ander manier te vind om te kry om El Garfio," ek het gesê skerp. Sy was verbaas om te sien die skielike vrees in haar oë, vrees gemeng met woede.
  
  
  
  "Hoekom sou jy doen as jy hier is om te reël om'n verkoop, as dit is wat jy gaan doen?" het sy gesê, amper weef die woorde saam in die opwinding.
  
  
  
  "Maar jy sê jy kan nie help nie, my ontmoet El Garfio," sê ek. "En dit is die veronderstelling ek gaan om te verkoop emu'n geweer."
  
  
  
  "Ek het gesê dit sou baie moeilik wees,"het sy gesê meer kalm. "Ek het nie sê dat ek dit nie kon doen. As jy saamstem om dit te verkoop, sal ek die volgende stap te neem. Maar die eerste wat ek nodig het om te weet dat jy gaan om te verkoop van die emu."
  
  
  
  "Is dit belangrik dat ek gaan met jou as ek gaan met El Garfio?" Ek het haar gevra.
  
  
  
  "Baie," het sy gesê, en daar was geen twyfel oor die een-woord antwoord. Ek het gewonder hoekom was dit so belangrik is. Het El Garfio gee ook hey, hierdie take as'n toets? Miskien het ek net nodig om te bewys dat ek een of ander manier. Of miskien is sy wil om te bewys haarself op haar eie. Al was ek seker was dat sy was duidelik bereid is om deel te neem in hierdie as ek besluit om haar te verkoop El Garfio.
  
  
  
  Hoekom, het hy gedink het; dit het my geboei.
  
  
  
  Dit was moeilik om te kry om haar te leer ken, en hy het geweet dat die enigste kans wat ek gehad het, was in Londen. Ek het'n vinnige, onbaatsugtige besluit. Die maak van liefde te Terezina sou wees om'n wettige aktiwiteit op my deel in die lyn van die reg. Haar, hy lag vir homself, ek weet Hawke sal graag hierdie redenasie. Om die waarheid te sê, die donker-oog, vreemd, broos skepsel sit langs my kan verlei'n klip standbeeld, en hare was ver van dit. Hy verskuif die ratte.
  
  
  
  "Vertel my oor jouself, Teresina," sê ek, om my hand in haar blink, swart hare. "Hoe is so'n oulike meisie in'n partydige eenheid?"
  
  
  
  Sy glimlag en kyk na my. "Hoe kan jy so'n mooi man geword het so'n beginsellose ammunisie verkoper?" het sy geantwoord.
  
  
  
  Ek besef weer dat sy was baie slim.
  
  
  
  "Ek vra jou," het ek gesê.
  
  
  
  Sy trek haar skouers op. "Daar is niks opwindende oor my storie. Sy is gebore op'n plaas in die berge. Soos almal anders, dit was'n arm plaas, en dit is om mense soos my mense dat El Garfio rekrute sy volgelinge. Hierdie boere neem sorg van die diere, bewerk die grond, en soms versamel coca blare ."
  
  
  
  Hy het sy gesig uitdrukkingloos soos hy gekyk het haar slukkie van haar drankie. As daardie hande ooit gewerk het op'n plaas, sy wil gereed wees om te eet'n hooimied. My waarskuwing stelsel begin om te neurie insistently.
  
  
  
  "Wat is die diere op jou plaas?" Ek het haar gevra.
  
  
  
  "Skape," het sy gesê, en bygevoeg vinnig,"bokke en varke, ook."
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Wat doen jy voed ih hier in Bolivia?"
  
  
  
  "O, die gewone," het sy gesê. "Net soos jy ih voer iewers anders."
  
  
  
  Mooi probeer, pop, ek het gedink grimmig, maar dit is nie genoeg nie. Dit was'n gladde dodge, maar'n plaas meisie sou sê nie net watter soort van voer, maar ook hoeveel ego vir ewig. Maar soos ons gepraat het, hy het sy oë op Nah, laat die gevoel het hy gevoel het self druk net aan homself. Nou is hy het haar met sy baadjie oop en bak haar ken in sy hand.
  
  
  
  "Ek dink wat jy graag sou wou hom baie, Teresina," sê ek, "as ek het nie so beginselloos.'
  
  
  
  Haar oë gloei met'n donker vuur. "Jy is'n baie aantreklike man," het sy toegelaat word.
  
  
  
  "En jy is te vol van die idealistiese gedagtes," sê ek. "Maar ek kan maak dat jy vergeet van hulle, ten minste vir'n rukkie."
  
  
  
  "Kan jy?" het sy gesê, en daar was'n onuitgesproke woord in haar oë: dit probeer.
  
  
  
  Hy leun af en soen haar liggies op die eerste, dan druk haar lippe aan sy. My tong gly oor haar geskei lippe en in haar mond. Sy probeer om te stoot my weg, maar ek het haar te styf. Hy druk sy kaal bors teen haar borste styf totdat uiteindelik sy trek weg.
  
  
  
  "Nee," het sy gesê. "Nee, ek sal dit nie doen nie."
  
  
  
  "Terezina, wat is jy'n boer?" sê ek, sit my hand op haar nek. Dit was'n doelbewuste lae blaas. "Ek het nog nooit bekend'n plaas meisie wat nie glo in die natuurlike dinge nie."
  
  
  
  Hy soen haar weer, harder hierdie keer, laat sy tong speel in haar mond terwyl hy haar styf vasgehou haar kop. Sy probeer om te weerstaan, maar haar hande is magteloos, en haar oop mond gereageer met sy eie begeerte. Haar hande is op my bors nou, geklem en unclenching as sy geveg teen haar eie begeerte. Hy wil hou van hierdie fassinerende meisie, maar hy wil terug gehou, vasbeslote om te gebruik elke truuk moontlik om haar te bring tot die kookpunt waar oop begeerte sal weg vee alle pretensies en voorsorgmaatreëls.
  
  
  
  Hy trek terug en druk haar gesig teen sy bors. "Dit was'n lang tyd sedert jy het'n krimpvarkie met'n man," ek het gesê, op soek na haar gesig, wat was nie heeltemal in die donker. Hy kon voel die honger in haar.
  
  
  
  "Hoekom het jy sê dat?" dit opgevlam, en hy het geweet hy sou dit getref reg op die teiken.
  
  
  
  "Vertel my ek is verkeerd," sê ek.
  
  
  
  "My... ek gee nie maklik nie," het sy gesê defensief. "Miskien hare is te kieskeurig."
  
  
  
  "En waarskynlik vir die verkeerde redes," het hy vir haar gesê het, dwing haar terug na die bank met'n harde, byna onbeskof hand. Hy het nie gee haar tyd om te reageer as hy gly sy hand af in die los, oop nek van haar bloes en toegedraai een om haar borste. Op dieselfde tyd, haar mond gedruk teen sy, cajoling haar lippe met sy tong. Hy trek haar sagte borste teen die stywe bloes, en sy snak na asem. Haar hande op my nek strenger onbeheersd.
  
  
  
  "Nee, nee," het sy asem, soos haar borste gereageer het op my raak, haar sagte wenke opheffing in afwagting. Haar duim liggies vryf haar tepels, en Terezina gemaak klein klanke van protes wat nie sin maak nie. Haar geslote oë en wys nippels, haar koorsig hande op my nek, haar besige lewe-stem vir die regte rumatiek.
  
  
  
  Met'n vinnige flick van sy hand, hy het haar bloes en trek dit oor haar kop. Sy het haar oë oopgemaak, en hy het'n mengsel van begeerte en vrees. Vrees oorweldig haar, verlaat net die begeerte as hy leun af en het haar bors in sy mond, sy tong die opsporing van die sagte tip.
  
  
  
  Terezina geskree met plesier. Sy krul en uitgeroep het, en weer haar lippe sê een ding en haar liggaam het gesê die ander. Ten slotte, het sy gestop protes en draai na my met verrassende sagtheid. Sy het saggies druk my kop na haar bors.
  
  
  
  "Maak liefde met my, Nick," het sy gesê, die sluiting van haar oë.
  
  
  
  Nou is sy was naak langs my, ons liggame teen mekaar. Vir'n oomblik, sy bak my gesig in haar hande, en dan gedruk ih terug na haar bors, die sagte, soet vel van die lewe. Daar was genade in haar bewegings en'n sagte, sagte soet soos ek streel haar dye en gevind haar warmte wag vir my aanraking. Sy sug, en'n glimlag verskyn op haar gesig.
  
  
  
  Hy streel haar diepste wese, luister na die soetheid van haar pleit stem, kyk na die delikate, delikate bewegings van haar hande, haar hande. As Terezina was'n boer meisie, sy was nie soos enige van ons, enige boer meisie wat hy ooit geken het. In hierdie tyd van begeerte, sy was'n sagte wesens, 'n meisie wie se elke gebaar en beweging gepraat het nie van die plaas, maar van verfyning en kultuur. Maar wanneer sy lig haar bene vir my, sy het om te sit eenkant hierdie bereken waarnemings en heeltemal gedompel haarself in die genot van haar liggaam.
  
  
  
  Hema as ons Terezina, haar, ek het geweet dat vroeër of later sou ek uitvind. Maar nou, sy was'n liefdevolle, passievol, intense meisie wat net wag vir wat ek kon hey, bring, wil aan te bied my skatte. Soos hy beweeg het binne-in haar, Teresina se ongeduldig sug gegroei het harder en langer, tot en met'n rilling van die dieptes van haar siel, het sy na my gekom het, en in'n paar oomblikke was ons lê saam in'n wêreld van sensuele bevrediging.
  
  
  
  Die dinge wat ek gedink het oor gekom het vloede terug na my, dan die warm liefdespel daarna. Maar in oomblikke van passie, Terezina aan die lig gebring meer as net haar liggaam. Sy is passievol, energiek, maar daar was'n verfyning aan haar, 'n ingebore sagtheid. 'n dame maak die liefde anders as'n hoer. Daar was niks down-to-earth oor Theresina dit was tipies van die meisie wat sy voorgegee het om te wees. Hy was oortuig daarvan; sy was nie'n boer meisie of'n eenvoudige dorpie meisie. Ek het nie geweet wat haar spel was nie, net dat dit was vals.
  
  
  
  Dan was ek nie verbaas toe haar hand streel my wang en sê sy, haar stem getint met jou hartseer: "Jy is wonderlik," het sy gesê. "Ek wil graag ons om te bly soos dit en vergeet van die res van die wêreld."
  
  
  
  Hy bak haar sagte bors in sy hand, en sy druk haar palm teen myne. "Ek weet wat jy bedoel," sê ek. "Dit sal lekker wees, sou dit nie?"
  
  
  
  Sy begrawe haar kop in die waai van my skouer en liggies streel met haar hand op en af oor my liggaam. Sy lê stil langs my, beweeg haar hand uit tyd tot tyd, haar begin gedeeltelik rus op my maag. Maar jy kan nie vergeet van die wêreld, vir ons, vir my, vir ons nah, en uiteindelik het sy stut haarself op een elmboog en beskeie trek die geel bloes oor haar kaal bors. Sy kyk na my nugter.
  
  
  
  "Is jy gaan om te verkoop El Garfio nou?" het sy gevra.
  
  
  
  "Jy klink soos jy wil jammer wees as ek gedoen het," sê ek, verbaas.
  
  
  
  "Dit is'n dom ding om te sê," sê sy vinnig. "Ek wil net om te weet wat die stem en alles, nou dat jy het wat dit neem."
  
  
  
  Daar was voor die hand liggend bitterheid in haar stem. Maar ek sal veroordeel word as ek kon uitvind hoekom. Dit was'n vreemde klein bakkie.
  
  
  
  "Miskien het ek wil graag meer," sê ek terloops.
  
  
  
  Haar oë staar terug na my, en ek het gesien woede getint met diep hartseer.
  
  
  
  "Ek is seker jy sal," het sy gesê. "Dit is'n jammerte dat jy wens vir die verkeerde redes."
  
  
  
  Hy gryp haar en trek haar na hom. "Die begeerte is'n rede in die self," sê ek. "Het jy nie dit wil hê? Miskien is ek kan dit beter doen."
  
  
  
  Hy streel haar sagte, vol borste weer. Onmiddellik, haar bene was gedruk teen my, en sy krul en kreun, sukkel met haarself.
  
  
  
  "Stop!" het sy snak na asem. "Stop dit... asseblief. Okay, ek hou van dit... te veel." Sy trek weg. "Ek is jammer dit het gebeur vir die redes wat dit gedoen het."
  
  
  
  "Dit het gebeur, want ons was op soek vir'n ander," sê ek.
  
  
  
  "Ja, maar daar was ander redes," het sy geantwoord, begrawe haar gesig in my bors, het hy met'n vreemde hartseer in sy stem. "Dit is baie sleg vir ander redes. As dit nie was vir daardie, sou dit gewees het die mees volledige ervaring van my lewe."
  
  
  
  Haar geweet het dat sy mistel bedoel dat haar hotel ee as deel van die verkoop prys van El Garfio. Sy het nie verstaan wat haar hotel besig was om te maak dit bekend oor haar dat sy nou die onthulling weer. Die sensitiwiteit sy vertoon was nie versoenbaar met haar boer agtergrond. Meer en meer, het sy begin om te dink dat sy was'n goed-opgevoede, onbaatsugtige revolusionêre, miskien'n bo-klas defector, waarskynlik uitgevoer word na Bolivia, soos Che Guevara. Dat hy was'n man van groot wêreldse pracht; hy waarskynlik geredeneer dat dit sou wees in die aard van die ego om te stuur haar af as'n eenvoudige boer meisie. Ek kyk na haar as sy sit op die res van haar klere, en ek het geweet een ding: wat ook al die rede vir die maskerade, nah was lekker om na te kyk en het.
  
  
  
  By die deur, draai sy na my. "Ek sal terug wees môre. Miskien sal jy maak jou eie besluit."
  
  
  
  "Reël vir hom om te voldoen aan El Garfio, en dan sal ons sien," het ek gesê. "Jy het'n paar dae. Ek het te verlaat weer môre. Gee my'n plek waar ek kan kontak wanneer ek terug is."
  
  
  
  "Nee." Sy skud haar kop. "Dit is onmoontlik. Ek sal terug te kry om jou."
  
  
  
  Sy linkerkant, en die heilige draai dit af en uitgestrek op die bed. Wat sy gesê het, is baie waar: onder verskillende omstandighede, onder verskillende omstandighede, wat sou gebeur het sou gewees het regtig voltooi ...
  
  
  
  
  8.
  
  
  
  
  Dit was'n grys dagbreek, en dit sou wees om die grys dag wat haar gesien het. Hierdie pragtige Boliviaanse reën, chilceo, dop, toe sy was gedryf terug na Cochabamba in'n gehawende ou Ford en helikopter gedryf uit die pakhuis.
  
  
  
  Hare het'n versigtig rond te kyk voor af te neem, en'n oomblik later haar was veilig in die lug, wat opruk na die berge. Hierdie tyd, ek het geen probleme met die vind van die oranje-blik en die klein oopte. Ek het die helikopter en haastig af in die smal pad na die herberg.
  
  
  
  Toe hy by die taxi, Manuel klim uit, sy geweer gereed. Toe hy sien dat dit was sy, en hy laat sak die geweer.
  
  
  
  "Goeie môre, Nick," het hy gesê. "Ek was nie seker dit was jy by die eerste." Niemand anders ondersteun die ego, wat my verras.
  
  
  
  "Is jy alleen?" Ek het haar gevra.
  
  
  
  "Die ander is in die hut," het hy gesê. "Dit is'n slegte oggend. Cesare, Eduardo, Olo en Luis is almal siek. Ons het'n paar yuki laaste nag, en miskien was dit nie gaar is nie goed genoeg nie, want hulle het'n groot siekte vandag. Net Antonio en hom ontsnap nie."
  
  
  
  Hy draai terug na tapera, en ek het hom gevolg. Binne-in, het hy bevind dat hulle al staan met gewere getrek, op soek gaunt en blas.
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Wat doen jy?"
  
  
  
  "Jy het gekom. Ons sal gaan met jou, " Olo geantwoord.
  
  
  
  "Nonsens," sê ek. "Ek sal weer terug wees."
  
  
  
  "Nee," het hy gesê. "Ons is baie nou gesond. Ook, die doodmaak van partizan sal maak ons beter voel." Hy sien die bepaling in haar ego se oë.
  
  
  
  "Ons het opgemerk'n ander klein span wat Guevara het," Olo voortgegaan, ego klinkende Stahl geroer. "Hierdie groep spandeer hul tyd stroop gondolas wat deur die kloof paaie drie keer'n week."
  
  
  
  Haar, het geweet dat die gondel is'n Boliviaanse idioom vir'n klein bus. "Hulle neem die geld van die passasiers, maar meer as dit, hierdie strooptogte versprei gerugte oor trou. Dit beïndruk die boere en maak dit makliker om mense te werf vir die bliksem."
  
  
  
  "Nuus reis vinnig in hierdie berge," Louis tussenbeide. "Gerugte van ons raid het reeds versprei. Ons het gehoor dat die partizan leier, is woedend."
  
  
  
  "Ons het in'n dorp twee kilometer weg," Cesare verduidelik. "Ons het om te verken en miskien vind chaco met'n paar kruideniersware en choklo. Die vrou het ons vertel dat daar was gerugte van'n stryd tussen twee partydige eenhede."
  
  
  
  Haar lag. "Alles reg," sê ek. "Het jy enigiets in die chaco?" Op die grond van die chaco, hulle het groente en'n geskenk. "Jocos" was'n heerlike winter muurbal, en "choclos" was soet mielies op die kop.
  
  
  
  "Ons het gevind dat beide," Olo gesê. "Maar nou het ons aangeval dat die bende stroop gondolas, het ons nie? Hulle het'n kamp oor'n dag se reis weg, maar hulle kon beweeg het dit."
  
  
  
  "Dan sal ons nie kyk vir ih," sê ek. "Ons sal'n voorbeeld uit die geskiedenis van die Amerikaanse Weste." Hy het ih se oë lig stip. "Jy sê dat hulle plunder gondolas gaan af in die kloof. Ons sal trek oor hulle wanneer hulle ophou om die volgende gondel. Dit sal doodmaak twee voëls met een klip. Hulle sal nie gereed wees vir'n aanval, en die passasiers sal seker wees om mense te vertel oor ons teenaanval."
  
  
  
  "Magnifico!" Olo uitgeroep, 'n breë glimlag versprei oor sy ruwe gesig. "Ons sal gaan!"
  
  
  
  Hulle gee my'n opgerolde poncho wat gebruik kan word as'n slaapsak, en ons verreken. Ons is gelei deur Luis tot Sergei begin om pad te gee aan die duisternis. Wanneer die nag gemaak ry te stadig en moeilik, het ons gestop.
  
  
  
  "Ons is amper daar," het Luis gesê. "Openhartige oor'n klein rant wat voorlê." Het hy getrek uit chankaku, onverfynde suiker lekkergoed vol van energie en natuurlike soetheid. Dit was warm, en ons toegedraai ons ponchos rondom ons, laat die ligte reën sus ons aan die slaap.
  
  
  
  
  9.
  
  
  
  
  Daar was geen son in die oggend, maar die verandering in temperatuur was genoeg om ons te wakker.
  
  
  
  Louis was reg. Net buite'n klein rant, het ons na die rand van die pad wat gelei het deur die kloof. Ons is gebukkend oor in die bosse langs die pad.
  
  
  
  "Die partisane sal kom oor die pad," Olo gesê. "Ons het gesien hoe hulle, en hulle doen dieselfde ding elke keer."
  
  
  
  "Hoe gou sal die gondel kom?" Ek het haar gevra.
  
  
  
  Olo lag saggies. "Elke keer as die bestuurder voel die drang om te ry, en die bus ry," het hy gesê.
  
  
  
  Haar gevestig was vir'n moontlik lang wag, 'n poncho onder my op die nat grond. Ons het nie iets sê nie, want op die pad deur die kloof wat ons gesien het'n vae beweging in die bosse, wat beteken dat die partisane aangekom het. Ek het gevoel krap, en dit was'n paar uur later, toe ek hoor die dowwe geluid van'n enjin chugging swaar. Ten slotte, 'n bus verskyn, beweeg stadig oor die kloof.
  
  
  
  Dit was'n vintage skool bus wat het'n lang dak rak gebou op dit, nou gelaai met sakke, tasse en rugsakke. Hy het ons genader, beweeg stadig vorentoe as die partisane oor die pad getref het. Twee mans rondom hulle hardloop uit in die voorkant van die bus, skiet by die bestuurder, wat onmiddellik gestop. Die ander - oor'n sesde in al-gevoer het, wys hul gewere by die vreesbevange passasiers.
  
  
  
  Die passasiers het begin om te loop uit op die band in'n enkele lêer, hul hande in die lug. Hy kyk na Olo en knik. Partisane was langs die bus, stoot passasiers met gewere in die rigting van die uitgang. Hulle is maklike prooi vir my goeie skuts. Al wat ons moes doen, was om te skiet versigtig sodat dit nie om te dood van die passasiers.
  
  
  
  Haar geweer was opgewek, wat daarop gemik, en afgedank. Die ander was die vuur amper soos die man agter my. Die partisane het soos'n hoë-klas soldate wat getref is deur'n woedende kind. Ons hardloop uit in die ope. Die passasiers het daar gestaan, dubbel bang. Wanneer ons opgepas ih terug op die bus, hulle nog steeds nie weet wat presies gebeur het op ih geraak se oë.
  
  
  
  "El Garfio is'n ruk," het hy gesê die bestuurder as die ander geluister. "Gaan terug na jou dorpe en vir hulle vertel wat jy gesien het, die ego mense word vermoor. Hulle vertel dat hy sal gejag word deur hulle, wat sal ophou om hierdie rooftogte en moorde eens en vir altyd. Vertel almal wat by hom is sekere dood."
  
  
  
  Ons kyk na die gondel puffen saam stadig, en dan het ons begin terug. In ons ontmoetings met die partisane, ons was gelukkig so ver, maar dit is geluk wat altyd kom met deeglike beplanning en ervare vegters. Ek het geweet dat dit sou nie altyd soos hierdie, en ek het myself te dink dat dan sou ons het groot probleme.
  
  
  
  Toe ons by die hut, dit was donker. Olo en die ander pasiënte was gereed om te val. Hulle het oortref hul fisiese vermoëns, en nou ih was oorkom met moegheid.
  
  
  
  Hy het hande geskud met almal en teruggekeer na die skoonmaak van die helikopter, maak sy pad alleen in die donker van die digte bos. Gelukkig, die pad was heel duidelik gemerk, en ek het daarin geslaag om te bly op die nen.
  
  
  
  Die reën uiteindelik gestop as dit het vir Cochabamba. Haar daar aangekom het in die dood van die nag in die vroeë oggend, en net voor dagbreek haar gery het die ou Ford in La Paz. In die hotel kamer, het hy uitgetrek en sy vuil klere, het'n vinnige stort, en val weer terug in die bed as Nikolai von Schlegel, 'n wapen handelaar.
  
  
  
  
  10.
  
  
  
  
  Gelukkig, ek het'n goeie slaap, en my herstellende magte is goed. Ek sê gelukkig vir haar, want my selfoon lui in die middel van die oggend om haar te vertel dat Senorita Yolanda Demas gaan boontoe. Ek borsel my tande, en trek op my broek toe sy klop. So ek het die deur oopgemaak, geklee slegs in die broek, en het met belangstelling hoe sy was op soek na my. Sy was geklee in haar alpaca jas weer, maar onder dit was'n eenvoudige wynrooi rok met'n rits in die voorkant. Verder, die ietwat kort figuur was gehelp deur die gladde lengte van die lyn, en haar borste pas knus teen die eenvoudige lyfie wat haar opgemerk. Maar meestal het hy bewus was van haar vol, sensuele lippe en smeulende oë wat wys na'n innerlike vulkaan.
  
  
  
  Haar lippe pouted in ergernis.
  
  
  
  "Ek het verwag jy om my te bel," sê sy, gooi haar jas op'n stoel. "Veral na wat ons het gepraat oor die laaste keer wat ek hier was."
  
  
  
  Hy glimlag vir haar. "Jy bedoel om te geniet'n ander vriend? Ek het nie vergeet dit. Ek is besig."
  
  
  
  "Het jy'n ander aanbod?" het sy gevra. "Jy het vir my gesê jy wil gee my'n kans om te bied jou iets beter."
  
  
  
  Nou, glimlag die verborgene is, het hy gedink het van Teresina. Ek wil gelukkig wees om te gee hierdie kurwes wesens in die voorkant van my'n kans om beter te kry.
  
  
  
  "Jy is baie aanhoudende, Yolanda," sê ek skertsend. "Eintlik is jy net my wakker. Gister, haar bank pers het na die bed baie laat, uit te werk."
  
  
  
  "Hulle het ons geleer om te wees aanhoudende by St Angela se Akademie," het sy gesê, en hardloop haar tong oor haar lippe. Hulle damn goed gedoen het nie leer jy dat by St Engel se, ek het gedink, kyk na haar.
  
  
  
  "Ek het'n paar aantreklik bied," sê ek.
  
  
  
  Sy het gekom en gaan staan in die voorkant van my, sit haar hande op my bors. Hulle was warm op my kaal vel. "Ek kan bied jy die dieselfde bedrag van geld en iets anders," het sy gesê, op soek na my, en nou haar smeulende oë verlig.
  
  
  
  "Bewys dit," het ek gesê.
  
  
  
  Sy bereik uit en sit haar arm om my nek. Sy soen my, maar terug gehou. Haar rits trek, trek haar al die pad af. Sy tree terug as die rok het oop, en hy was verbaas om te sien dat sy was nie geklee in'n bra, net'n paar van die pienk bikini bottoms. Haar borste is pragtig, staan oop, steek, plat te slaan uit op die onderkant van haar nippels, die skep van'n afgeronde, opgewek lyn.
  
  
  
  Sy staar na my, haar asemhaling lewendmakende, haar oë donker wild. Haar pa stadig lig die rok van haar skouers en laat dit val. My hande gly oor haar mooi skouers, haar borste. Sy druk my hande aan hulle en druk haarself teen my, haar mond oop, haar tong soos'n vurige slang dartel in en uit.
  
  
  
  Sy oopgeruk my broek totdat ek was naak in die voorkant van haar, dan trek my bikini bottoms. Sy aangeval my weer, en ek sien'n byna wrede heilige in haar oë, asof sy was deel te neem in'n kompetisie. Sy aggressiewe, wrede, byna gewelddadig. Sy het heerlik om my as ek haar opgetel en het haar in die slaapkamer.
  
  
  
  Op die bed, sy klou aan my met gille van plesier, draai om my arms te verken my liggaam met haar hande en lippe. Toe val sy op die top van my, haar bolyf draai en stoot as sy gery het, gekerm en snak in'n seksuele waansin. Hy was vasgevang in haar passie en ooreenstem met haar aggressie, die regstelling van haar effens toe sy roep uit in'n warm begeerte.
  
  
  
  "Meer, maat," het sy asem. "Meer, meer. Sterker... nou." Die harder my streel, hoe meer het sy gereageer met wild ywer, wat ooreenstem met die ih met haar eie wreedheid. Die koel, hoogmoedig fasade verlaag. Sy was'n merrie in die jag, afgedank met die begeerte om te kry'n hings, met behulp van truuks en'n taal wat niemand nog ooit geleer het by die St Angela se Akademie.
  
  
  
  Nee wat gesink het in haar, en sy gooi haar bolyf in'n spasma van oordrewe ekstase, gekerm en vloek. Skielik het ek besef dat sy was'n boer meisie-eenvoudige, wild, diere. Toe sy gekom het, het haar kort bene stywer om my lyf soos'n vise, en haar gladde, ronde piel opgestaan soos'n suier teen'n hoë spoed.
  
  
  
  Soos Teresina, Yolanda het'n oomblik van waarheid, die oomblik wanneer passie maak die ego voorgee. Die dominerende, ordentlike erfgenaam van die tin myne was'n primitiewe aarde meid. Albei vroue is fakes, poseer as sodanig, hema was nie. Hoekom, het ek gewonder, was ek lê langs Yolanda, bewonder die pragtige borste? Haar kurwes liggaam was ongelooflik asemrowende, met die gedruis stroomversnellings en wilde winde opwindende. Hoekom dubbel maskerade. Hy moet haar herken.
  
  
  
  Hy kyk Yolanda kry, gaan in die woonkamer, en kom terug met haar rok.
  
  
  
  "Tevrede?" het sy gesê as sy kniel langs my om te druk haar borste teen my bors. Sy verhuis en vryf dit oor my gesig. Wanneer sy af gekom het en gestop het, het ek gesien dat sy sou hê om weer te begin. Maar ek het op dit. Ek het'n vreemde dubbel speel en ek het om dit te dink deur middel van. Ek het nie wil om haar te sien dek die sappige borste, maar sy het net leun terug en staar na haar rok.
  
  
  
  "Alles reg?" "Wat is dit?" het sy gevra, en die hoogmoed teruggekeer. "Ek kry die gewere?"
  
  
  
  "Ek het om te wag vir die regering se finale voorstel, "Sl haar gestop." Wanneer ek het dit, ek sal jou bel en ons kan bespreek dit weer."
  
  
  
  "Is dit dieselfde bespreking het ons net gehad het?" het sy gevra, op soek na my van onder verlaag deksels.
  
  
  
  "Dit is die dieselfde," het ek gesê, glimlag. "Ek is seker al wat ek nodig het is'n bietjie meer oortuigend om my te help om'n besluit te maak. Deur die manier waarop, net vir my eie rekords, waar is hierdie tin myn van joune?"
  
  
  
  Die pouse was byna onsigbare, maar ek het dit gegryp. "Ooste van El Puente," het sy gesê liggies. "Tussen Piraeus en Grande, in'n klein vallei."
  
  
  
  Hy knik, sit op sy broek, en stap met haar na die deur. Sy het my die soort van soen jy kan nie vergeet nie, en ek kyk na haar loop af in die saal, aandag te gee aan die baie versigtig shaggy, bestudeer gebare.
  
  
  
  Hy het die deur gesluit en skink vir hom'n drankie. Terezina en Yolanda. Hulle het albei probeer om te maak my lyk soos'n sucker. Hy het klaar sy drink en lag.
  
  
  
  
  11.
  
  
  
  
  Ek het besluit om te kry vroeg in die oggend. Die son skyn helder en warm vir'n verandering soos hy gery het die ou Ford af in die pad te Cochabamba.
  
  
  
  Met behulp van'n helikopter op hierdie tyd van die dag sou gevaarlik wees vir die blootstelling en ramp, so sy ry deur Cochabamba, langs die mimmo pad van die ou pakhuis en op die afgeleë berge.
  
  
  
  Haar ry een rondom die smal berg paaie gemerk op die 30-voet Puya raimondii, die wêreld se hoogste gras en'n familielid van die mensdom in die Andes, toe sy opgemerk'n verlate missie. Hy gery het in die agterplaas, uit deur middel van die motors, en in die koel donkerte van die ou huise.
  
  
  
  Die meeste van die hoofgebou en die heiligdom is in'n goeie toestand. Hy gemerk hierdie plek in sy gedagtes en op die klein kaart wat Nessus gemaak het van dit. Dit kan'n gerieflike vergadering punt of landmerk in die berge.
  
  
  
  Die klein Ford se enjin begin om te druk en tjoef, as dit gestyg hoër, waar die lug was dun. Gaan afdraande, ek het gevind dat die Pirai Rivier, en dan die Kanaal Rivier. Ek ondersoek dit die eerste keer na die weste, dan na die ooste. Ek het nie iets kry wat lyk soos'n tin myne.
  
  
  
  Na deeglike, het ek oor'n klein brug oor die Groot en verken die ander kant. Daar was niks, maar die digte woestyn, en hy draai terug. Haar, het gekom om dit wat veronderstel was om'n dorp, maar in werklikheid was dit'n groep van die ou geboue leun teen mekaar vir wedersydse ondersteuning, soos'n klomp van die dronkaards. 'n vrou was besig om twee bokke oor'n enkele straat met'n lang stok. Sedert nah het wortels daar, het hy gestop en roep uit na haar.
  
  
  
  Sy het geluister na my kurktrekker in die pan my, kyk my stip met klein donker oë so weggesteek onder die voue van die verrimpelde vel wat dit was skaars merkbaar. Draai rond, roep sy uit na Odin rondom die huise. 'n gespikkelde ou vaquero verskyn, geklee in'n skuur op sy skouers en'n gehawende strooi sombrero op sy kop. Hy stap oor na die motor en leun teen die deur.
  
  
  
  "Jy is verlore, senor," het hy gesê. "Daar is geen my hier."
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Is jy seker?""Ek is op soek na haar in die tin myne."
  
  
  
  "Skoon tin myn," het hy gesê. "Niks soos dit."
  
  
  
  Hare was aanhoudend. "Miskien in'n ander nabygeleë vallei?"
  
  
  
  "Daar is geen myne hier," het hy gesê, skud sy kop. Die vrou het na hom en skud haar kop, te. "Miskien twee, drie honderd myl in'n keerwal." Hy haal sy skouers op. "Nie hier nie."
  
  
  
  ih bedank haar en ry die ou motor terug te Cochabamba. Ek was nie regtig verbaas, maar ek nodig het om te kyk uit Yolanda se storie. Maat, sy kon die uitsondering, wat bevestig dat die reël. Sy wil gegooi word deur dekades van hoë skool gegradueerdes vir hypersexuality.
  
  
  
  'n vae vermoede het begin om te vorm in die agterkant van my gedagtes. Haar, besluit dat dit tyd was om op te tree. Ek het nog nooit daarvan gehou om gespeel rond soos'n sucker, nooit. Pragtige, sexy dames in hierdie verband het nie onderdruk meer as enigiemand anders.
  
  
  
  Hy gery het aan die buitewyke van Cochabamba en parkeer onder die bome. Cochabamba was nie groot genoeg vir'n vreemdeling te hang rondom die hele dag sonder wekte belang, so dit was oor die algemeen vermy word deur die stad. Hy gebly het in die motor, om die beurt dut en kyk na die boere jaag hulle paar varke en troef die mark. Ek wonder wat hulle sou sê as hulle ooit gesien het'n groot trop varke op'n Midwestern plaas. Hulle sal waarskynlik kyk ongelowig.
  
  
  
  Die dag het uiteindelik tot'n einde gekom het. Hy het deur middel van die motors en strek sy bene. Die wag het my tyd te voltooi my plan. Hy was van plan om uit te vind oor sy vals erfgenaam en sy vals boer meisie by die dieselfde tyd.
  
  
  
  Toe dit donker was, het sy pa kyk op na die hemel. Die byna vol maan hang groot en rond. Sy is lief vir hierdie maan so veel as wat enige amateur. Ek het amper het gewag tot middernag, dan gaan na die pakhuis en het dit deur die helikopter.
  
  
  
  Die maan was'n bleek lantern, maar nog steeds'n lantern. As dit gly laag oor die bome, die bome verlig met'n dowwe gloed. Dit bly lae-lieg, ten spyte van die gevaar van gekraak in'n heuwel of'n buitengewoon hoë boom. Teen die tyd dat ek by die skoonmaak, my oë het aangepas om die maanlig. Hy was trots op homself toe hy gestop by die klein landing pad. Soos gewoonlik, ek trek'n paar takke deur die helikopter en hardloop langs die pad na die tapera.
  
  
  
  Haar benadering tot die hut was baie versigtig. Ek was nie verwag, en hy het nie wil om my te kry in die gesig geskiet. Toe hy binne vyftig voete, hy fluit sag en druk af op die grond. Ek het geweet dat ses carbines is uitgewys in my rigting reg nou.
  
  
  
  "Olo," het hy sag geroep het. "Dit is haar Bynaam...".
  
  
  
  Daar was stilte. Ten slotte, 'n stem sê uit die duisternis, " Kom uit in die ope. Hou jou hande in die lug."
  
  
  
  Ek het dit gemaak. 'n paar sekondes later, die herberg se deur swaai oop en'n lamp het op die binnekant.
  
  
  
  "Is jy die bailout op hierdie uur?" Manuel gevra. "Iets groot moet wees op die top, reg?"
  
  
  
  "Dit is nog iets wat belangrik is," sê ek as ek in die hut, waar Louis was reeds die opstel van'n pot tee.
  
  
  
  "Ek wil om kragtig te steek El Garfio se arm. Hulle speel speletjies met my, en ek wil om te sit'n draad op dit. Ons moet'n manier vind om te gaan'n swaar slag vir hierdie El Garfio, wat hy ook al is, sodat hy sal desperaat. Enige idees? "
  
  
  
  Haar, sien hulle kyk na mekaar en glimlag. Olo gooi sy kop terug en brul met vreugde. "Ons het'n manier, Senor Nick," het hy gesê. "Ons is op soek daarna uit om jou volgende besoek. Eintlik, ons het gewonder hoe ons dit kan kry in kontak met jou. Ons het gevind dat die grot waar die bliksem hou sy belangrikste aanbod van ammunisie en wapens."
  
  
  
  "Magnifico!" Het ek uitgeroep. "Waar is dit uit in die saal?"
  
  
  
  "Twee dae se reis van hier," Olo gesê. "Cesare was alleen, verkenning van die heuwels, toe hy verskyn daar. Dit is goed bewaak, Senor Nick, maar ons kan neem ego."
  
  
  
  Twee dae, het ek gedink. Dit sou beteken ek sou nie in La Paz vir ten minste vier dae. Dit was nie te lank agterdog te wek, maar dit was lank genoeg vir Terezina en Yolanda om te byt hulle naels'n bietjie. Haar lag.
  
  
  
  "Ons sal gaan in die oggend," sê ek, die aanvaarding van die koppie tee Louis my aangebied. "Dit sal goed wees."
  
  
  
  
  12.
  
  
  
  ;
  
  
  Ons stel uit teen dagbreek op bedauwd grond, Louis weer lei die pad. As bepalings, ons het choklo-soet mielies op die kop-plus'n paar charka en chankak.
  
  
  
  Hy was baie opgewonde. Dit was so naby aan direkte aksie teen Wat of wie ons is as ek in staat was om te krimpvarkie so ver. Die vooruitsigte is goed. Haar nooit gedink oor mislukking. Ek het geleer lank gelede dat selfs te dink oor mislukking is die eerste stap.
  
  
  
  Op soek na sy kamerade, by hul genadelose en hard uitdrukkings, hy het geweet dat hulle nie verwag het nie versuim. Elke persoon is'n spesiale masjien wat toegewy is aan die dood en vernietiging. Elkeen was'n persoon besit word deur persoonlike duiwels. Olo se geplooide gesig weerspieël sy ego. Die digtheid van Louise se mond oopgemaak haar ego. Antonio Cesare en die ander was almal gedryf deur hul eie dors om te beweeg. 'n psigiater sou noem ih in besit geneem het. Ih sou haar genoem het wat die dokter bestel het, en Smous was onttrek.
  
  
  
  Hy vroetel vir die ligter in sy sak. Die volgende keer wat ek gebruik die pre-ingestel kommunikasie stel, ek sal begin met die derde fase van my plan. Wanneer sal afhang van hoe goed hierdie aanval gaan. En die reaksie van die twee passievol con kunstenaars wag vir my in La Paz.
  
  
  
  Louis stel'n uitmergelende pas dat, met die uitsondering van'n paar klein voorvalle, was heeltemal rustig. Terwyl die kruising van'n klein rivier, ons verloor het deel van ons plot wanneer die logs ons het ongeveer vasgemaak saam geskei aan die een kant en Manuel was in die water gegooi. Ons gesleep ego terug op die bord en maak dit veilig na die ander kant. Ons het net gestop om te eet en slaap op die middag en die aand. Die duisternis gemaak om die reis te stadig om te bekommer oor die nen. Nie wanneer die digte woude berg was erg genoeg. Moeg van die vinnige tempo, ons almal geslaap het sag toegedraai in ons ponchos.
  
  
  
  
  13.
  
  
  
  
  In die oggend, net na ons kamp, ons het'n verrassing veg. Die Boro weermag is op ons, en ons was besig om teen hulle te veg in ons ponchos. Boros is'n vlieg wat, wanneer dit gebyt, lê'n larwe onder die vel, wat veroorsaak dat'n pynlike infeksie. Cesare Antonio en Eduardo was gebyt, en ons het om dit te hanteer die byt deur onmiddellik cauterizing die ih met warm wedstryde - 'n rowwe en pynlik, maar doeltreffende metode.
  
  
  
  Dit was laat in die aand wanneer ons bereik'n soliede oppervlak, 'n plek waar die heuwel verander in'n vlak oppervlak. Bo en behalwe die boom lyn van haar en loer by die oop kant van die berg, en die ingang na'n groot grot. Die partizan groep, slegs sowat vyftien mense in totaal, was buite die grot. Die drie rondom hulle staan wag by die ingang van die grot, terwyl die ander is braai'n wilde vark op'n spit oor die vuur. Hulle gestapel hul gewere so dat ih kon word weggeruk onmiddellik.
  
  
  
  Olo aangeraak my op die skouer en wys met sy kop in die rigting van Openhartige Heuwel bo die grot. Daar was twee wagte, skaars sigbaar, gedruk in die modder van die berg.
  
  
  
  "Ons kan skiet baie om hulle met ons eerste sarsies," Olo gefluister. "Maar baie van hulle is nie genoeg nie. Die ander sal rush na die grot. Sodra binne, kan hulle hou ons vir dae, miskien weke. Dan die ander sal kom, en ons plan sal misluk."
  
  
  
  "Ek kan nie sit om te skiet met hulle vir dae op die einde," het ek gesê. "Daar is net een rumatiek. Ons sal hê om te kry die meeste van die mense rondom hulle uit van die grot. Ek kan dit doen. Wanneer hulle kom na my, gee my genoeg tyd om te lei ih weg, dan sal jy getref die res van die wagte. Jy moet in staat wees om dood te maak ih met die eerste salvo te bereik die grot.Die belangrikste groep sal terugkeer wanneer hulle hoor skote, en jy jouself sal vind binne-in die grot, die vermindering van ih van'n beskermde posisie.
  
  
  
  "Excellente!" Olo glimlag na my.
  
  
  
  "Dit is alles reg," sê ek.
  
  
  
  Hy staan op en beweeg versigtig langs die boom lyn totdat hy bevind homself in'n kol van openhartige struike oorkant die grot. Hy opgetel het sy geweer en het besluit om te help om die ander so veel as moontlik deur die doodmaak van een van die wagte op die dak van die grot. Dit is afgedank versigtig, een skoot. Hy het van sy sitplek gaan sit soos'n klip uitgeslaan van'n heuwel.
  
  
  
  Daar was'n oomblik van stilte, dan het ek opgestaan en het, laat hulle my sien. Die hel los gebreek het agter my as die partisane gryp hul gewere en belas na my. Hy koes in die bome, het omgedraai en weer geskiet, neem sy tyd om na te streef. Ander rondom hulle in duie gestort. Hy afgedank is'n paar skote op'n ewekansige en begin hardloop deur middel van die bome en toon hom rondom hulle.
  
  
  
  Die meeste van die mense rondom hulle gejaag na my, skiet verwoed as hulle hardloop. Maar mimmo of nie, koeëls lui rondom my en ek het op die grond neergeval. Ek lê nog steeds, na hulle te luister fan uit en skiet in die bosse agter my. Hy het gewag'n oomblik, dan het opgestaan en begin loop weer. Die stad van lood flits verby my ore en druk die bome. Hy duik op die grond en gevang'n glimp van sy twee vervolgers deur die bosse. Ek het haar geskiet. Dit vertraag ih af'n bietjie, maar hulle het aangehou kom. Hulle was so damn naby, en ek het gewonder wat die hel was die hou van Olo en die ander terug. Ek het vir emoe om te gee my genoeg tyd om te kry ih uit van die grot, ek het nie verwag dat hulle om te gee hulle tyd om my dood te maak.
  
  
  
  Op daardie oomblik, sy hoor die skote afgevuur so naby aan mekaar dat hulle amper klink soos een. Daar was nog'n ronde van die geweervuur, en my vervolgers het as wat ek verwag het, loop terug in die rigting van die grot, skree en vloek.
  
  
  
  Ek staan op, dan val terug soos'n wond wat gevorm word op my kopvel. Odin se partizan gebly het; ek het hom gehoor het, hardloop na my as hy lê op die grond. Ek lê op my rug met my oë gesluit en hom laat dink ek is siek van hom. Haar gevoel asof hy staan oor my.
  
  
  
  Toe hy bereik het met die geweer te deurboor my lyk, hy gryp sy vat en gerol, yanking die geweer uit sy hande. Hy duif vir my, maar ek het die geweer met albei hande, en sy gesig klap in myne. Hy geweldig bewoë geword in pyn en het aan die kant. Ek het hom geskiet by punt leë reeks as hy probeer om weg rol, en het deel van die ego kop verdwyn.
  
  
  
  Haar ego gered van die geweer en begin terug in die rigting van die grot, hardloop met carbines in elke hand.
  
  
  
  As sy genader om die toneel van die stryd, sien sy die Partizan hurk agter bome en rotse, die uitruil van vuur met Olo en die ander binne-in die grot. Ek het ook iets anders wat Olo en ek het nie gedink deur middel as gevolg van ons ywer.
  
  
  
  Hoewel diegene wat in die grot het die meeste verdedig posisies, en dit was onmoontlik om te jaag op hulle sonder om vermoor, hulle was ook vasgepen. Die partisane ook verstaan dit. Wanneer haar lowlander hurk, haar, sien dat'n mens rondom hulle was gestuur vir hulp. Hy het in'n lae hurk, eerste terugkeer na waar hy wegkruip, dan kruising om te ontsnap in die omliggende bome.
  
  
  
  Sy kon maklik gewees het om platgeslaan deur die ego, maar dan die ander sou geweet het dat die ih ambassadeur was onderskep. Hy het besluit om hulle te laat dink hy is veilig weg, en gegly deur die bome na hom. Sy was laat val deur'n dooie partydige se geweer - een geweer is genoeg-terwyl haar was na aanleiding van'n running man deur middel van die bos. Hy was gaan om te gaan kry hulp en het my nie hoor na hom.
  
  
  
  Sy het nie nodig om te gebruik om'n geweer; die geluid van die skoot sou gewees het maklik gehoor. Maar hy het my gelei in die woestyn, waar ek kan verlore wees vir dae. Hy het geweet dat die gebied nie, maar vir my was dit'n doolhof, omring deur bome en bosse. Ek het my hande te kry op dit voor dit het enige verdere. Ek opgetel het my tempo om in te haal met hom, gevaar vir hom verhoor my.
  
  
  
  Hy was op die top van'n klein rant sigbaar is deur middel van'n geboë boomstam toe hy gestop en omgedraai. Hy kon hoor haar stoot deur die bosse, kom na hom. Haar, op die grond geval.
  
  
  
  Haar lê stil en staar na hom deur die gordyn van die blare in die voorkant van my gesig. Hy laat sak sy geweer en beweeg versigtig in die rigting van my, op soek na die bosse, sy oë dartel heen en weer, op soek na enige beweging, enige teken van sy vervolger. Ek het gekyk hoe hy stap oor na lek dit, geweer gereed. As ek dit nie kry nie, hy sal skiet.
  
  
  
  Hugo het dit laat val in sy palm. Die koel stilet skuur teen my vel. Hy lê byna gesig af. Dit is'n hel van'n mes gooi posisie. In werklikheid, het sy besef, was dit onmoontlik. Ek het om op te staan op ten minste een elmboog, en hy sou gestuur het om'n koeël deur my voor ek kon gooi die mes. Skielik, Moeder Natuur het tot my redding gekom, en God seën haar onvoorspelbaar dollar vou. Sy is vuil gespeel met my baie keer in die verlede, so dit is tyd vir'n goeie daad op haar deel.
  
  
  
  'n klein anaconda, nie meer as ses voet lank, was die verskuiwing in die gras,
  
  
  
  en die man het omgedraai dolly sekondes voor die skoot is afgevuur. Hy het die sluitspier sweef deur sy kant. 'n split sekonde was al wat ek nodig het. Hy stut homself op een elmboog en gooi Hugo so hard as wat hy kon. Partizan my sien, maar die stilet getref sy ego diep in die bors voordat hy kon draai terug . Hy steier, en die geweer het uit sy hande. Hy gryp die handvatsel van die stilet in'n vergeefse poging om dit te trek uit, steier weer, en het agteruit. Haar gehoor ego se laaste asem uit te kom van hom as hy het om af te haal Hugo.
  
  
  
  Versigtig, so as om nie te verdwaal in die vinnig kwynende lig, hy het sy pad terug af in die berg. Die klank van geweerskote in die grot was my beste gids, en gou was ek terug agter partizan as hulle verruil vuur met Olo en die ander.
  
  
  
  Olo het'n goeie werk. Daar was nie meer as ses of sewe vyande links in die lewe. Hy woon in die bosse, wat gemik is op die naaste een, en afgedank. Haar stahl nie wag om hom te sien val nie, maar onmiddellik verskuif sy oë na die volgende persoon en het'n koeël deur hom.
  
  
  
  Teen die tyd dat dit gestop by nommer drie, die drie oorlewendes het geweet wat aan die gang was. Dink hulle was vasgevang in die kruisvuur tussen die twee groepe, hulle hardloop na hom toe, val hul gewere in'n haas. Sy was vermoor deur'n ander een voor die laaste twee verdwyn in die bos. Hy het geweet hulle sou nie ophou totdat hulle bereik El Garfio.
  
  
  
  Haar, genoem uit en sien Luisa, en dan Manuel het uit deur die grotte. Olo en Eduardo het uit te ondersteun Cesare. Hy is geskiet in die voorarm, 'n pynlike, maar nie ernstige wond. Terwyl Manuel en Luis was aantrek van die wond, Olo en ek het die boks van die geweer patrone en gooi poeier rondom hulle langs die pad wat lei na die grot, waar sowat vyftig bokse van ammunisie en moontlik soveel gewere versteek was. Ons besprinkel'n paar meer poeier op die kratte en het die grot. Hulle stel vuur aan die buitekant na die uitstorting van kruit, dan hardloop in die bos.
  
  
  
  Die ontploffing binne-in die grot was gedemp, maar die hele hotel gebied eerder geskud, en die rotse en modder gegly af in die berg. Olo staan langs my, glimlag. "Gedoen het, amigo," het hy gesê gelukkig.
  
  
  
  "Daardie deel," ek het ingestem. "Kom ons begin weer."
  
  
  
  Die dag was kort, en ons het om te stop wanneer die duisternis val. Maar daardie nag het ons slaap die slaap van tevrede, triomfantelike mense.
  
  
  
  
  14.
  
  
  
  
  Die reis terug was nie te stadig, gegewe dat Cesare is beseer. Deur die aand van die volgende dag het ons by die hut. Maar ek is nie terug te gaan na Odin se La Paz hierdie tyd.
  
  
  
  "As alles gaan soos ek verwag het, "het hy het vir hulle gesê," ek sal voldoen aan El Garfio gou. As hy regtig is Dat Guevara, my werk sal wees om hom te vang of dood te maak hom. Ek sal gaan na die leeu se sone. Dit kan gesê word dat hy sal die oorhand kry wanneer ons ontmoet, en niemand weet wat kan verkeerd gaan. Ek wil om dit te stel, sodat jy kan staking by die regte oomblik. So, ek sal neem Manuel terug na La Paz met my. So gou As ek weet die presiese besonderhede van die vergadering, ek sal jou laat Em weet, en hy sal bring jy my instruksies."
  
  
  
  "Ek stem saam," Olo gebrom. "Ons sal wag vir jou woord."
  
  
  
  Manuel is langs my, en na'n paar handdrukke, hy keer terug na die helikopter. Maar dit was'n solo-model, Manuel daarin geslaag om te druk en ons het af. Terug in Cochabamba, ons het die helikopter na die pakhuis, wat ek gehoop dat dit sou die laaste een.
  
  
  
  "Doen jy ry, Manuel?" "Ek het haar gevra wanneer ons gespeel dat die spel in die ou Ford."
  
  
  
  "Jy," het hy knik.
  
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Jy sal waarskynlik het om te neem hierdie ou motor so ver in die berge as moontlik, en dan verder gaan van daar af wanneer jy terug te kry."
  
  
  
  By'n hotel in La Paz, ek huur'n klein kamer vir Manuel en het beveel dat em om daar te bly, uit die oë, totdat hy ontvang'n kennisgewing van my. Hy het om te neem al van edu na sy kamer en nie uit te gaan. Sy was nie te wag vir enige flaters op hierdie kritieke tyd.
  
  
  
  Ek wil daarin geslaag om'n paar uur se slaap tussen dagbreek en mid-oggend toe die telefoon lui. Vir die tweede keer, die aankoms van Senorita Yolanda Demas was aangekondig. Dit veronderstel was om te wees byna'n herhaling van haar laaste besoek - met'n paar belangrike verskille.
  
  
  
  
  VI
  
  
  
  
  15.
  
  
  
  
  Hy was geklee in langbroek en'n knoop hemp toe sy klop. Hy het die deur oopgemaak vir haar. Sy was geklee in dieselfde wynrooi rok, maar daar was geen hoogmoed. In plaas daarvan, het hy voel die spanning in haar as wat sy ingeskryf het vir die kamer.
  
  
  
  "Ek het om jou te sien," sê sy, haar oë flikker, haar lippe blink as sy benat ih met haar tong, hierdie tyd senuweeagtig te verlei my.
  
  
  
  Hy het na haar en soen haar, laat sy tong vind haar in'n erotiese tweegeveg. Ek voel haar ontspan vir'n oomblik, maar dan trek sy haar mond weg van my.
  
  
  
  "Hou op," het sy gesê. "Later... asseblief. Nou moet ek hierdie gewere."
  
  
  
  "Doen wat jy nodig het'n wapen?" Ek het gesê, die verhoging van my wenkbroue.
  
  
  
  "Gister, my myne was aangeval deur El Garfio se mense," het sy gesê. "Ek kan nie langer wag nie, kan ek?"
  
  
  
  Ek sien, my liewe, het ek gedink. Ek sê vir haar'n baie. Slushovaya het nie tyd om te breek die nuus van ons klopjag op die grot arsenaal. Gou, net iemand wat direk betrokke sal weet oor dit, iemand wat in radio kontak met Yolanda Demas.
  
  
  
  "El Garfio, eh?" "Jy bedoel dat Guevara, doen jy nie?"
  
  
  
  Hy afgedank is die laaste skoot en sien haar oë verbreed in verwarring en'n vlag van toestemming om uit te voer. Sy het probeer om dit weg te steek, gemompel senuweeagtig, " ek is... wat ek nie verstaan nie. Dit was El Garfio... ek vertel jou."
  
  
  
  Ee gryp haar aan die hare en trek haar uit. "Kry af, jou klein teef," ek het gesê skerp. "Dit is Che Guevara, en jy is besig om op dit."
  
  
  
  "Nee, nee," het sy geskree wild. "Jy maak'n fout. Ek weet nie wat jy praat."
  
  
  
  Ay gedraai haar hare en trek, en sy het pynlik om haar knieë, skreeu. Haar geskree op nah. "Ek het om te kyk vir jou tin myne." Ek het gedink dit sou'n goeie plek om te begin en verduidelik dat ek geweet het sy was'n bedrog.
  
  
  
  Dit het gewerk. Sy het gesukkel om haar knieë. Haar hand na my toe gekom het, kloue grawe in my gesig. Ek koes haar, maar sy is aangeval my soos'n tierwyfie. Ee gryp haar arm, en swaai haar rond, dwing haar om te draai haar rug op my. Met sy ander hand, hy knoop haar rok en gryp een om haar borste. Ee trek haar naby, my hand gedruk om haar bors, haar knie. Haar, sien haar oë verdonker met begeerte. Ek soen haar, en sy het my gegryp, die helfte van die huil, die helfte van die vloek. Hy het haar terug te gaan na die bank met sy hand op haar bors.
  
  
  
  "Ek het nie wil gelieg word," sê ek. "Dit sou beter gewees het as jy het vir my gesê die waarheid op alle."
  
  
  
  Sy frons, dikmond soos'n kind as sy kyk na my. "Is jy my vertel die waarheid?"
  
  
  
  "Meer as wat jy het vir my gesê," het ek gesê. "Ek verkoop my wapen aan dat Guevara. Ek wil vereer word." Na alles, 'n deal soos hierdie sal my help wanneer ek by die huis kom. Die Oos-duitse regering, na alles, is ideologies ondersteunend van jou veroorsaak. Hoekom het jy nie net dit doen? kom na my en sê vir my, hema het jy al die dell regtig? "
  
  
  
  "O nee! sy snak na asem. "Dit sou wees teen al my instruksies. Dit is beter om te koop'n wapen soos iemand anders... baie veiliger. Daar is spioene en hulle wat hulle sal verraai ons."
  
  
  
  Sy druk my hand na my, vryf oor my bors met haar borste.
  
  
  
  "O, my God, as ek net die tyd gehad het om hier te wees met jou vanoggend," het sy gekla.
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Hoekom is daar soveel opwinding vandag?"
  
  
  
  "Ek kan nie vertel," het sy gesê, " maar ek het om te bied jy twee keer soveel as die ander het aangebied word."
  
  
  
  "Ek sal maak dit beter vir jou, Yolanda," sê ek, vryf my duim oor haar tepel en voel dit styg onmiddellik. Hy leun om haar te soen, laat sy tong gly oor haar lippe. Sy sidder.
  
  
  
  "Ek het regtig soos wat jy het, jy weet," sê ek. "Ek wil dit'n belangrike ding vir beide van ons. Sy wou Guevara het alles wat hy nodig het-as ek was seker dat hy was regtig in die lewe, dat ek sou voldoen aan hom, en sien die ego met my eie oë."
  
  
  
  "Ek dink ek kan reël dat vir haar," het sy gesê stadig. "Ek kan laat weet, miskien in'n paar uur."
  
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Stel op'n tyd vir my om hom te ontmoet, en ek sal neem ego waar die wapens is gestoor. Vir estestvenno, dit is my geheim en moet so bly tot aflewering."
  
  
  
  Sy het opgestaan, knoop haar rok, en het na die deur. "Ek sal terug wees," het sy gesê.
  
  
  
  Ek het gewag vir haar vir tien minute na sy linkerkant, dan het uit die sigaretaansteker. Ego draai dit op en af en wag. Ek het gehoor statiese, en dan Smous se stem, skerp, maar'n bietjie swak. Haar vervloek. Dit was nie die tyd wat vir die damn ding!
  
  
  
  "Hy sê dit is Nick," sê ek. "Ek kan nie hoor jy duidelik."
  
  
  
  "Skuif op na die derde fase," het ek gesê. "Gaan voort met die derde fase. Ek sal waarskynlik nie in staat wees om vas te stel verdere radio kontak. Laat jou mense op te tree volgens die plan. Volg die sein op die baai in Kuyei. Môre nag of die dag daarna."
  
  
  
  "Dit sal doen," Hawk gesê. "Onmiddellike werking van die derde fase. Goeie geluk."
  
  
  
  Ek afgeskakel die ligter en sit dit in'n minuut. Nou ek het die voortou. Hy uitgestrek op die bed te kry'n paar slaap. Haar, het geweet dat in die volgende 48 uur daar sou wees bietjie kelders en'n baie van die spanning. Naas, Yolanda sou terug kom, en as sy geweet het haar vroue, met sekere idees. Maar nee wat, ek het ook'n paar.
  
  
  
  Dit was die aand voor sy gaan terug na die hotel, wat was goed, want ek het'n kans te kry'n paar slaap.
  
  
  
  Sy het gesê dit eenvoudig. "Dit is van'n jong ouderdom", .
  
  
  "Ek sal jou neem na die plek waar jy sal ontmoet, 'n plaas wes van Tarata. Dat hy kom hier om jou te ontmoet, want hy wil om af te haal'n geweer op sy eie."
  
  
  
  Tarra gewig! Haar gedagtes opgetower'n kaart van Bolivia. Die gewig van die houer was suid van Cochabamba. Ek het gedink dit uit. Hy kom in, met sy manne was aan die kom af van die berge. By Tarata, kon hy slaan in enige rigting en die aftog blaas terug in die berge, indien nodig.
  
  
  
  "Sy is gevra om hier te bly met jou vanaand," Yolanda pouted. "Maar ek moet jou rumatiek. Stem jy saam met die reëling?"
  
  
  
  "Natuurlik is dit haar, ek stem saam," sê ek, drukkies haar. "En ek wil hê jy vanaand, ook. Maar ek het'n beter plan. Sal jy kom saam met ons vir wapens?"
  
  
  
  "Nee," sê sy vinnig. "Ek het net nodig het om jou na die plaas."
  
  
  
  "Okay, dan hier is wat ek wil hê jy om te doen," het ek gesê, probeer om nie te maak nie veel sin in'n baie geheimsinnige en opwindende manier. "Op die pad na El Puente, daar is'n reuse puya merk'n klein berg pad."
  
  
  
  "Haar." Sy knik. "Ek ken hierdie plek"
  
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Maak oop op die pad - 'n verlate plek in Rusland. Wanneer dit verby is, wanneer ek het'n wapen, haar-ek wil jou om my te ontmoet daar."
  
  
  
  Ee trek haar na hom, en vinnig het sy hande oor haar liggaam. Sy het gereageer onmiddellik met'n kwaai, dier-agtige af-te-earthness dit was nie deel van haar, en ek het gevind dat dit moeiliker is om te draai haar af as draai haar op.
  
  
  
  "Ek dink ek sal haar ontmoet môre nag met Wat?" het hy gesê in'n informele toon. Hy het geweet damn goed sou hy nie kry dit naby aan Cochabamba met sy manne in die daglig.
  
  
  
  "Haar," het sy gesê. "By nege uur." Ek het vinnig bereken dit. Hy kon sit'n geweer in sy ego se hande binne vier ure as ons wil'n motor of vragmotor. Vier ure voor ons terugkeer het ons nader tot vyf uur in die oggend.
  
  
  
  "Ontmoet my by die ou sendingstasie in'n uur, dan aanbreek," het haar pa gesê. "Daar wag, totdat ek daar is. Daar kan vertragings. Dan kan ons daar wees alleen, net die twee van ons."
  
  
  
  Sy knik ongeduldig. As sy besef dat die web rede vir die totstandkoming van haar na die hotel om teenwoordig te wees op hierdie missie was om haar te haal en hand haar oor aan die owerhede, sy sou wees om te probeer om dood te maak my nou. Aardse, opwindende klein wesens wat sy was, sy was nog steeds deel van Guevara se genadelose operasie.
  
  
  
  "Hoe doen ek kry na die ranch?" Ek het haar gevra, hou haar naby en saggies streel haar rug.
  
  
  
  "Gaan suid van Tarata," sê sy, haar stem effens gedemp deur my bors. "Daar is net een pad. Op die regterkant, sal jy sien'n plaas. Die huis is oud, met'n rooi dak."
  
  
  
  Sy het my'n vinnige soen en links.
  
  
  
  Dan het ek het om te Manuel se kamer en vertel'em wat beplan was vir die derde stadium. Toe ek klaar was, het hy was op soek na my met'n wye, ronde oë. "Dit is fantasties," het hy gesê. "Maar dit lyk vir my dat baie van die groot dinge wat afhanklik is van'n baie van die klein dinge."
  
  
  
  "Dit is altyd soos wat in hierdie wêreld van die besigheid," sê ek, maar ek het geweet hy was reg. Die sukses van hierdie missie afgehang op'n baie swak verbind stukke en stukke. Elke een het om te sit in die korrekte volgorde, anders sou alles val uitmekaar en hy sou gaan met dit. Eers was daar die vergadering met Guevara, en die oomblik het ek uit te vind of dit is'n ware of dat'n soort van cheater. Dan het ek het om te neem ego waar die geweer was en hand ego oor te emu. Dan het ek het om terug te gaan na die ranch met hom. Slegs dan sal ek'n kans kry om te staak. Op enige punt rondom hierdie punte, iets kan verkeerd gaan. Wat ek ruik'n hinderlaag of'n onverwagte gebeurtenis kan verwar my. Maar om al die punte, die laaste een was die mees belangrik.
  
  
  
  "Jy en die ander moet gereed wees om te staak wanneer ons terug te kry na die ranch," het hy gesê Manuel. "As jy nie hou mense se ego's op gunpoint, ek sal nie'n kans van die vang van die ego."
  
  
  
  "Ons sal daar wees, Nick," Manuel belowe. "Jy kan seker wees van daardie."
  
  
  
  "Ek sal nodig het om'n motor te kry om Tarata," sê ek. "So wat jy nodig het om te vind'n ander manier om terug te kry om te Cochabamba en gaan na die berge."
  
  
  
  "Daar is'n bus om te Cochabamba," het hy gesê. "Ek sal kry op dit in die oggend en word by die kamp, daar is baie van die tyd vir daardie. Gaan saam met God, Nick". Ons het hande geskud plegtig en hy links.
  
  
  
  Ek gaan terug na my kamer, die gevoel van'n groeiende gevoel van afwagting. Hy het geweet wat goed voel. Ek het altyd toe ek geweet het ek gaan om te neem op wat ek nodig het. Ek ken haar deur die môre nag, lewende legende of nie.
  
  
  
  Een ding pla my: Terezina. Hoekom was sy voordoen as Agent El Garfio? Hema was sy op die dell self, neem dit uit die maat? Ek het gedink sy wil wys iewers môre en besluit om te wag so lank as moontlik voor die verlaat van die hotel. Haar hotel om haar weer te sien; Dit is nie'n hotel te laat los punte.
  
  
  
  
  16.
  
  
  
  
  My eerste oproep vanoggend was van die Groot Andreola.
  
  
  
  
  Hy het my vertel hoe die partisane was hard getref deur'n gewapende groep gelei deur'n Amerikaanse soldaat van geluk.
  
  
  
  "Het jy besluit om op my bied?" "Wat is dit?" het hy uiteindelik gevra.
  
  
  
  "Nog nie," sê ek. "Maar ek sal jou laat weet gou, Groot."
  
  
  
  "Ek hoop so," het hy geantwoord. "Ek wil nie jou vrag te val in die verkeerde hande."
  
  
  
  Dit was'n effens versluier bedreiging, en hy glimlag as hy hang. Hy was nog steeds glimlag wanneer iemand klop aan die deur. Ego het dit oopgemaak en gesien het Theresina.
  
  
  
  Sy was geklee in'n wit deurmekaar bloes en'n donker blou romp. Haar oë is blink, en hy kon vertel dat sy een of ander manier onseker is van haarself, maar sy het geweier lig haar ken en staan in die voorkant van my in die ou inhou, haar hande op haar heupe.
  
  
  
  "Het jy mis my?" Ek het haar gevra speels. Dit het haar deur die verrassing; ek kon sien haar ooglede flikker.
  
  
  
  "Dit maak nie saak nie," het sy skouers opgetrek.
  
  
  
  Hy bereik uit en draai sy arm om haar middel, hou haar naby. "Dit is baie belangrik," het ek gesê, hou haar styf as sy draai haar kop. "Baie, baie belangrik."
  
  
  
  Hy draai haar kop om haar te soen. Sy het haar mond en het nie antwoord nie. Hy gedwing om haar lippe oop en laat sy tong streel haar mond. Ek voel haar liggaam gaan slap, en dan het sy teruggekeer het my soen, sukkel om terug te hou van wat daar is geen terug te hou. My hand raak aan haar bors. Met'n gesmoorde kreet, sy trek weg van my af.
  
  
  
  "Nee, stop dit!"Stop dit!" het sy geskree. "Ek nodig het om te weet oor die wapens."
  
  
  
  Ek het vir haar gesê. "En dan sal jy lief vir my?"
  
  
  
  Haar gesig was ernstige, unsmiling, en haar oë was mistige. "Ons sal sien," was al wat sy gesê het. "Het jy besluit om te verkoop El Garfio of nie?"
  
  
  
  "Dit is'n emoe te verkoop," het ek gesê, en as ek kyk na Nah, ek het haar byt haar onderlip. "Jy lyk teleurgesteld. Is dit nie wat jy wil hê? Ongelukkig, sy is gekontak deur ander kanale."
  
  
  
  Haar wenkbroue geskiet. "Maar jy het gesê jy sou werk deur my! Dit is hoekom hy my na julle gestuur.
  
  
  
  "En hy" het hy? gesê. "Maar jy het gesê jy kon dit nie maak'n afspraak met hom, wat is presies wat die hotel gedoen het."
  
  
  
  "Het jy die lewering nog?" "Nee," sê sy, haar mond stel grimmig.
  
  
  
  "Nog nie," het ek gesê, glimlag aangenaam op die slagveld. Dan, sonder verandering van sy uitdrukking, hy reik uit, gryp haar deur die nek, en druk haar vorentoe. "Wat die hel is jy, maat, wat is jou klein spel?"
  
  
  
  "My... ek het nie'n spel," het sy asem. "Ek was gestuur om jou te kontak oor wapens vir El Garfio."
  
  
  
  "Ja, jy is gestuur vir daardie, maar nie El Garfio," sê ek. "Wat doen jy werk?"
  
  
  
  Haar oë is aan die brand, maar sy het my nie antwoord nie. Skielik, het sy klap haar hak af hard op my been. Het hy geskree en los sy greep. Sy trek weg, maar haar hand gevang by nah, vang die golwende terug van haar bloes.
  
  
  
  Die stof skeur, en ek was gelaat met'n stukkie van my bloes toe Teresina het vorentoe, gerol op die vloer, en val aan die onderkant van die bank. Haar onmiddellik gejaag na haar. Hy het haar opgetel met die een hand en klap haar oor die gesig met die ander. Sy geswem halfpad oor die kamer en geland op haar boude.
  
  
  
  "Laat ons nou praat," het ek gevra. "Jy is'n leuen lank genoeg."
  
  
  
  Sy sit daar, kyk na my, haar oë brandende swart. Haar regterhand bereik in die volle romp, en wanneer sy trek dit weer uit, sy was die hou van'n klein silwer voorwerp, wat sy het aan haar lippe en blaas. Die fluit is so damn hard, 'n hoë-frekwensie, hoë-opgeslaan gil. Hy wil storm oor om dit aan te gryp wanneer hy wil dit gehoor in die saal. Die deur bars oop en die helfte van'n dosyn Boliviaanse soldate bars in die kamer.
  
  
  
  "Neem ego," Terezina gesê, wys na my. Ses carbines was wys na my. Sy was op haar voete nou, haar donker oë ernstig as hulle met my.
  
  
  
  "Jy is'n regering agent," ek het gesê, werklik verbaas. Dit was'n web ding wat ek nie geweet het nie oor. "Het Groot Andreola stuur jy om te bly op my stert?"
  
  
  
  "Nee, hy weet nie enigiets oor my," het sy gesê. "Ons intelligensie diens het my gestuur. As jy gaan om te verkoop aan die partisane, ons moes geweet het en gestop. Indien nie, sou ek het gevind dat uit."
  
  
  
  "En nou?" Ek het haar gevra.
  
  
  
  "Hulle sal sit jy in die tronk," het sy gesê. "Jy het gesê dat ek was bekommerd oor jou besluit. Jy was reg. Ek was in die hoop dat jy sou weier om te gaan met my as El Garfio se afgesant."
  
  
  
  Sy draai weg en het vinnig na die soldate. "Soek hom, dan neem hom weg."
  
  
  
  Ek het besluit om te probeer om dit weer in my rol as Nikolai von Schlegel.
  
  
  
  "Jy kan dit nie doen nie," sê ek. "Ek is'n burger van die Oos-duitse Mense se Demokratiese Republiek. Ek wil om te sien haar prokureur. Ek wil haar om te bel my konsul. Jy het geen koste op wat hy nie kan hou my nie gevange."
  
  
  
  "Werk met die vyande van die staat",
  
  
  
  Sy het gesê grimmig. "Die verkoop van wapens en ammunisie aan ongemagtigde persone. Onwilligheid om die lig van die owerhede oor hul transaksies. Die ondersteuning en bystand die revolusionêre beweging. Sal hierdie ladings werk?"
  
  
  
  Die soldate gevind Wilhelmina, maar hulle het dit nie agterkom Hugo, wat wegkruip in'n skede aan my voorarm. Maar ek was, om dit sag te stel, in'n desperate situasie. Hy was vreemd verlig om te weet dat Terezina was regtig alleen rondom die goeie ouens. Maar sy was van plan om my ontneem van die reg om die datum Jose Guevara, en dit was iets wat ek kon dit nie laat gebeur nie. Egter, hy het nie durf waag vertel hey wat haar ware identiteit is. Sy het daarop aangedring op die nagaan van my uit, en dit het'n paar dae. Egter, het haar nie sien nie enigiets anders nie, maar om te praat met haar. Dit het gelei tot komplikasies wat ek nie verwag het nie.
  
  
  
  "Luister, almal," sê ek. "Luister na haar, ek sal jou vertel jy die waarheid. Haar, het geweet jy was vals'n paar dae gelede, maar ek is nie wat jy dink ek. Sy bynaam is Carter, Agent N3, BYL. Haar Amerikaanse wat lei-die-toonbank-groep teen El Garfio."
  
  
  
  Sy kyk na my en glimlag, skud haar kop in die verrassing. "Ek is verbaas. Sy positief verslaan met jou verbeelding en jou blatante leuens. Ek weet nie hoe baie meer. Dink jy hy sou vertrou word met so'n wilde storie?"
  
  
  
  "Jy beter dit glo," het ek gesê woedend. "Dit is waar. Ook, ons weet dat El Garfio is eintlik op Che Guevara."
  
  
  
  Sy gooi haar kop agteroor en lag. "Nou is jy regtig snaaks," het sy gesê. "Guevara is dood. Die hele wêreld weet dat."
  
  
  
  "Laat my gaan en ek sal jou verkeerd bewys," het hy gesmeek om haar.
  
  
  
  Sy draai haar rug. Dit nutteloos was om te argumenteer met haar enige verdere. Onder ander dinge, sy was'n vrou wat reeds gegee het haarself aan'n man, en nou is sy spyt dit. Dit is'n dodelike kombinasie. Sy haat my, beide as'n kwessie van plig en as'n vrou. Ek het so veel kans om haar samewerking as die spreekwoordelike snowball in die hel.
  
  
  
  Die geweer steek my in die rug, en hy het uit deur middel van die kamers, gevolg deur die soldate. Teresina afgegaan na'n lang limousine met nege passasiers geparkeer op die sypaadjie. Ek het'n breek te neem, en dit was die mees geskikte tyd wat kon kom my pad.
  
  
  
  Teresina het in die eerste. Die soldaat versoek my om haar te volg. Haar, voel hom laer sy geweer as haar begin om te kry in die motor. Hare was halfpad daar wanneer sy druk terug met al haar mag. My begin ingeskryf het vir die ego van die lewe, en ek het hom gehoor snak as hy in duie gestort. 'n sekonde later Hugo was in my hand, en haar hou Teresina se arm, 'n stiletto op haar keel. Hy stoot haar uit van die ander kant van die motor, wat een hand agter haar rug, en hou die lem aan haar keel as sy draai met haar in die gesig van die soldate.
  
  
  
  "Een verkeerde skuif en sy sal kry'n ego,"het ek gesê, met die hoop hulle sal verstaan. Hulle het gestop, gevries. "Kry in die motor en ry weg," wat ek bestel het. "En moenie probeer om om te draai en terug te kom na my."
  
  
  
  Hulle beweeg vinnig en links. Dit alles het so vinnig gebeur dat verskeie mense wat mimmo het nie verstaan wat aan die gang was. Hy het die mes weg van Teresina se keel gedruk en haar ego aan die klein van haar rug.
  
  
  
  "Sien dat die blou Ford oorkant die straat?" Ek het vir haar gesê. "Gaan na hom. Onthou, een verkeerde skuif en ek sal vashou my ego openhartige deur daardie mooi terug en kom uit die ander kant."
  
  
  
  My tyd vir nah was genoeg. Sy stap voor my in stilte. Hy het die deur oopgemaak, stoot haar in, en haar gevolg. Ek het niks om aan te sluit ee, en ek kon nie ry en hou'n oog op dit op dieselfde tyd. Sy swaai om in haar stoel, en sy was gemaak kort deur'n harde openhartige punch aan die punt van haar pragtige kakebeen. Sy het bewusteloos, val teen die deur as'n ou Ford trek haar weg van die randsteen.
  
  
  
  Hy het vinnig het sy pad oor La Leser en leiding vir die pad na Cochabamba, op soek na iewers om te stop en kry'n tou. Hy het opgemerk die klein plaas as Teresina kreun en begin om te roer. Hy het gestop, uitgeklim om die motor, en kom terug met'n gewas-up tou. Teresina gekom het om net in tyd om haar polse bind in die voorkant van haar, sodat sy kan regop sit met haar hande in haar skoot.
  
  
  
  Hy het haar weer. Ons het nog'n paar myle wanneer ek kyk na Teresina en sien dat sy was op soek na my.
  
  
  
  "Ek vra om verskoning vir die punch aan die kaak,"sê ek," maar dit was nodig."
  
  
  
  "Waar is jy my?" het sy gevra. "Om jou nuwe vriende?"
  
  
  
  "Neem die maat, nee," sê ek. "Hulle sou al vra jy hom te verkrag, en wil hê jy om te wees net vir my." Haar, Hey lag. Sy kyk koud op Rumatiek.
  
  
  
  "Ek sal neem jy iewers veilig en beskut totdat ek terug te kry," sê ek. "Dan kan ons liefde maak soveel as wat ek wil. Hoe oor hierdie?"
  
  
  
  "Jy is mal," het sy gesê, verbaas.
  
  
  
  "Wie weet?"Hey het gesê dit. "Jy kan selfs in staat wees om te help."
  
  
  
  "Help jou teen my land?" "Wat is dit?" vra sy verontwaardig. "Jy is mal."
  
  
  
  Hy sug. "Dan sal ons het om dit te doen op die harde manier," sê ek. "Maar doen my'n guns. Wees mooi en stil, en dit sal makliker wees vir jou. Moenie my iets wat ek nie wil doen nie."
  
  
  
  "Ek sal stop as ek kan," het sy gesê grimmig. Haar bewonderende blik val op Nah. Nee wat die guts gehad het.
  
  
  
  "Ten minste het jy is nie'n vals nou," het ek gesê.
  
  
  
  Sy kyk na my. "Hoe het jy geweet ek gelieg het oor haar naam El Garfio?" het sy gevra. "Hoe weet jy?"
  
  
  
  "Dis my geheim," sê ek. "Miskien sal ek jou vertel dit aan julle besorg het."
  
  
  
  Ons het dit'n kort klim na die pad, en ek het twee motors wat voorlê, geparkeer oorkant die pad, met soldate staan langs hulle. 'n padblokkade. Hulle was net verby'n mimmo sedan, en die volgende in lyn was'n bakkie. Hy kyk na Teresina. Daar was'n triomfantelike glinstering in haar oë.
  
  
  
  "Moenie opgewonde raak vooraf," ek het gesê woedend. "Ek het nog nie klaar nie. As ek jy was, sou ek bereid wees om te ontduik, tensy jy wil om te stop'n verdwaalde koeël."
  
  
  
  Ek het haar af, hou'n sekere afstand weg van my af as ek stadig kruip op te gee die bakkie genoeg tyd om te slaag. Toe hy die skoonmaak van die ruimte gelaat in die middel van die kontrolepunt, het hy stadig vorentoe beweeg. Odin rondom die soldate waai my uit, en haar tempo versnel'n bietjie. As ons genader, lek haar vertraag. Dan, byna by hulle, hy trap op die gas met sy voet.
  
  
  
  Die motor sidder en uitasem soos'n brons motor, maar dit vorentoe ruk. Die naaste soldaat koes om uit die pad te vermy om getref. Haar, sien ander begin in te samel om hul gewere wanneer haar gestuur het om die motor deur middel van die L-vormige gat. Haar nederige self gebuig oor die stuurwiel as die skote klap.
  
  
  
  "Damn jou," Terezina geskree as sy klap in die sitplek.
  
  
  
  "Ek het jou gesê nie om gelukkig te wees," sê ek, gee die ou kar alles wat dit kan neem. In die tru-spieël, sien ek die soldate kom na my. Ek het geweet dat op hierdie reguit pad ek sal gevang word in'n kwessie van minute. My Ford is reeds besig om te ruik soos brandende laers.
  
  
  
  Die eerste kruising van dit, links op twee wiele. Teresina val op die top van my, druk haar kop op die stuurwiel, en skree, wat seer. Sy was gestoot deur ee met die een hand. "Nie nou nie, liewe," sê ek. "Later."
  
  
  
  Sy kyk na my verwoed. Ek het die pad wat draai stadig teen die steil berg. Die skerp draaie sou vertraag my vervolgers af'n bietjie. In haar desperaatheid, het sy verlang na'n plek om te neem'n kortpad, of'n kloof om weg te steek in. Daar was niks. Die pad vernou, dan is daar was'n reguit gedeelte, en hy klou aan die motor, die gevoel dat dit was moeilik om te klim die steil helling.
  
  
  
  Aan die einde van die reguit gedeelte was'n skerp bordjie. Daar was'n paar wenke, en skielik het die wiel gebreek het uit my hande. Teresina buk te gryp ego met haar hande bind. Ek stoot haar weg, maar dit was te laat. 'n boom opgedoem in die voorkant van ons, en ons het in dit. Die motor is opgefrommel, en ek het gehoor'n ontploffing voor ek gevoel het die ywer van die vlamme skiet, besig om te verswelg die motor in'n brandende woede. Hy gedwing om die vasgesteek deur oop met al sy krag. Die helfte van'n sekonde later, die motor het in'n oond.
  
  
  
  Teresina leun teen die paneelbord, verstom deur die ongeluk. Hy bereik binne en trek dit uit, val dit op die grond. Sy was gesleep deur ee in die dik struike langs die pad, en bank-gedruk op nah, trek op ee se bloes, mond, hard en trek om te vorm'n gag.
  
  
  
  Haar oë was oop, sy was op soek na my, en soos haar, sy was te luister na die klank van twee motors stop op die pad. Die ou Ford was'n massa van vlammende gedraai metaal, en Savchenko se krag byna verbrand my gesig soos ons lê in die bosse. Die soldate kon nie benadering die brandende motor en sal nie in staat wees om te vir'n geruime tyd. Hy staatgemaak op die menslike natuur, en hy was reg. Hulle het vir'n rukkie, en dan het sy gehoor hoe hulle klim terug in hul motors en stadig maak hul pad af in die pad. Ek het geweet hulle sou later terug met hul meerderes. Maar dan, ons sal weg wees.
  
  
  
  Hy trek Terezina se geskeurde bloes af in die ee rta en laat haar sit.
  
  
  
  "Ek moet verlaat het jy daar," sê ek. "Jy kan'n ware klein teef, kan jy nie?"
  
  
  
  "Ek dink ek moet dankie vir die redding van my lewe," het sy gesê. "Maar teen die tyd dat jy klaar is met my, ek sal waarskynlik wens jy wil my verlaat daar."
  
  
  
  "Geen twyfel," sê ek, trek haar op haar voete. Ons begin terug in die pad af, en hy het dit in die voorkant van hom. Na die sien watter soort van truuk sy was in staat om, sy het nie enige meer kanse. Hy kyk na haar lang, pragtige bene as sy loop af in die ruwe, klipperige pad. Op'n manier, ek was gelukkig ek was veronderstel om te wees in Tarata deur nege uur. Ek was kwaad genoeg met nah om haar uit te neem op die pad, en ek het geweet dat, in teenstelling met Yolanda, sou sy my haat vir dit.
  
  
  
  Ons het voortgegaan loop totdat ons uiteindelik gekom het om die belangrikste pad wat lei na Cochabamba. Deur die nou, die troepe sou verwyder het al die padblokkades.
  
  
  
  Toe hulle terugkeer na die verkoolde motor en vind geen liggame in die nen, hulle sal blokkeer die paaie weer as'n eerste stap. Maar dan is dit sou gewees het ver genoeg weg - ek gehoop het om te wees buite bereik.
  
  
  
  Ons staan op die kant van die pad en kyk vir motors. Wel, dit was nie lank, en toe sy sien die naderende vragmotor, haar, draai om Teresina.
  
  
  
  "Sedert die samewerking is nie iets wat ek kry van jou,"sê ek," ons sal hê om op te tree op ons eie."
  
  
  
  Hy sit sy hand onder die frank druk punt op die rug van haar kakebeen en benoud, probeer net om te maak die regte poging. Te veel sou noodlottig wees. Sy geskree en het in my arms. Hy sit haar neer op die kant van die pad en weggesteek agter'n boom.
  
  
  
  Die trok gestop en'n ou boer het rondom die kajuit. Hy leun oor die meisie as sy was kortliks getref in die agterkant van die nek deur'n emoe. Hy het dit as dit val vorentoe, byna op die top van Teresina. Neem ego eenkant, hy leun haar teen'n boom en streel haar grys wang.
  
  
  
  "Dankie, monument," sê ek. "Hulle sal vind'n vragmotor vir jou." Hy kon my nie hoor, natuurlik, maar dit was waar. BYL sal neem sorg van die kry van die ego, vragmotor, of iets soortgelyk terug.
  
  
  
  Sy is opgetel deur Terezin, het haar in die kar langs my en weggery. Na'n ruk, het sy wakker geword en gaan sit in stilte. Die vragmotor gery het haar met al sy mag. Ek het om te gaan na El Puente en dan terug te gaan na Tarata, en ek het nie enige ekstra tyd.
  
  
  
  Meer as twee uur het geslaag het deur die tyd wat hy bereik die klein pad wat gelei het direk na die verlate missie. Dit was donker toe ek getrek in die agterplaas.
  
  
  
  "Laaste stop," het ek genoem. "Vir jou, dit is daar." Wanneer hy gebring het, Teresina die antieke heiligdom, hy sien die vrees in haar oë. "Jy sal veilig wees van die nag winde hier, en ek sal terug te kom vir jou in die oggend."
  
  
  
  Hy sit haar neer, trek uit die laaste tou, en vasgebind haar enkels saam. Op soek na'n Haai se oë, hy sê ernstig:: "ek het vir julle gesê het die waarheid," sê ek. "Haar opvoeding vir'n vergadering met Antonio Guevara. As jy werk met hierdie toue - ek weet jy sal-ek verwag dat jy sal vry wees teen dagbreek. Die ander meisie wat hier sal wees kort na dagbreek. Sy is my werklike kontak met Guevara. As jy slim is, sal jy sit daar en sê hey, jy weet nie enigiets behalwe dat ek het jy hier om te wag vir my. Miskien teen die tyd dat ek terug is, sal jy weet ek was wat jy vertel die waarheid."
  
  
  
  Sy kyk vraend na my met donker oë. "Haar... ek wens ek kon vertrou dat jy in my hotel," het sy saggies gesê.
  
  
  
  Ek leun af en soen haar, en haar lippe oopgemaak om my tong, sagte en opbrengs.
  
  
  
  "Nie uitgevoer wegkom," het ek gesê, staan op. "Jy het nog nie gemaak om jou gedagtes te vertel my tog, onthou?" Hy sien haar lippe trek woedend en het haar daar. Dit gaan'n lang, eensame nag vir Nah, maar sy sal kry oor dit. Ek wens sy kon net so vol vertroue oor haar kanse. Hy het terug in die vragmotor, en ego het af in die rigting van Tarata.
  
  
  
  Die vind van die plaas was maklik genoeg. As Yolanda het gesê, dit was die eerste pad suid. Hy gery het tot'n donker, plat-dak huis. Daar was geen teken van die lewe, en ek wou Wilhelmina was met my.
  
  
  
  Hy sit in'n wedstryd en sien die olie lamp op die klein tafel in die middel van die kamer as hy stoot die deur oop. Ek sit'n wedstryd aan die lamp en dit het gekom om te lewe. Daar was twee of drie stoele in die kamer, 'n maklik stoel, en'n ou commodus. Haar sel is Odin om die stoele, en Stahl is wag in die sagte lamplight.
  
  
  
  Ek het nie te lank te wag. Die geluid van die perde het my na die venster, en ek sien'n groep van mense - 'n paar op'n perd, die ander op'n pak donkies-filter in die binnehof. Sy het gekreun. As ons gehad het om te vervoer wapens op donkies, sou dit neem'n paar dae.
  
  
  
  Hy gaan terug na die stoel en wag vir Stahl. Mense het begin om te glip in die kamer, stil en woede-gesig gestaar het, het baie met baarde rondom hulle. Hulle staan langs die mure en kyk na my. Dan Yolanda gekom het in, geklee in'n lywige trui en langbroek. Haar oë flits'n private groet.
  
  
  
  'n oomblik later, het hy in die kroeg op die straat. Haar, kyk op sy gesig. Hy het'n dun baard wat geëindig het in bakkebaarde, en'n prominente sloot op sy voorkop net bo sy neus. Dit was Che Guevara, regtig in die lewe, en net so werklik is. Ego se regterhand was'n gevaarlike staal haak.
  
  
  
  Hy kyk na my versigtig as wat ek opgestaan om hom te groet. Hy knik stil. "Waar is die wapens, Senor von Schlegel?" het hy gesê. "Ek het geld, maar ek sal nie betaal totdat ons het wapens, totdat ons terug te kry hier met hulle."
  
  
  
  "Dit is heeltemal normaal," sê ek, dink hy was presies wat ek wil hoor: stil, steely, bedek fluweel, insiggewende, en baie skerp. Op soek na hierdie man, was dit duidelik dat hy kan beide genadeloos en pragtige.
  
  
  
  "Dit sal'n lang tyd neem om te kry om ons gewere uit as ons het om te ry'n perd en'n esel," sê ek. Hy het nie verander sy uitdrukking.
  
  
  
  "Ons het gekom van die berge, op perde en donkies, en ons sal laai gewere op donkies om terug te keer," het hy gesê. "Maar ons het vier vragmotors in die skuur te bring die gewere hier."
  
  
  
  Hy knik vir haar. Goeie. Die wapens sal afgelewer word aan die kus van Chili, " sê ek.
  
  
  
  Ego se wenkbroue het. "Jy is baie versigtig, is jy nie," het hy gesê.
  
  
  
  "Dit is nodig," emu het vir haar gesê. "Baie hotelle sou onderskep en steel'n besending van hierdie grootte. Dit is moeilik om te beweeg wapens in'n land sonder lok'n baie aandag. Hierdie voorsorgmaatreëls is die resultaat van baie jare van ervaring. In hierdie geval, dit is veral belangrik om versigtig te wees, is dit nie? "
  
  
  
  "Baie belangrik," het hy ingestem met'n stadige glimlag. "Laat ons gaan. Ek sal met julle ry in die lei vragmotor, senor."
  
  
  
  "Dit is'n groot eer vir my." 'n von Schlegel-styl emu buig na haar. "Dink jy dit sal wees moeilik vir ons om te slaag deur middel van Chili?"
  
  
  
  "Nie op hierdie uur," het hy gesê. "Ons sal bly op die berg paaie, totdat ons kry naby aan die kus."
  
  
  
  Ek het saam met hom na die skuur. Die vragmotors is vier gebruik weermag voertuie. Ih die kentekens is verwyder, maar hulle was nog steeds geverf olyf-grys. Hy kyk na die mense klim in hulle, tel sowat twintig van hulle, 'n baie meer as wat hy verwag het. Yolanda waai by ons as ons het. Guevara was reg langs my, en Odina ry met die ego van die mense.
  
  
  
  "Daar is'n baai noord van die Broer," het hy gesê die bestuurder. "Jy kan dit vind?"
  
  
  
  Die man knik.
  
  
  
  "Ricardo weet Chili, Peru en Bolivia beter as enige padkaart," Guevara gesê. Hy leun terug, die gevaarlike staal haak dit was ego se arm rus liggies op my been. Dit was middernag toe ons verhuis na Chili. Ons was'n goeie tyd.
  
  
  
  
  VII
  
  
  
  
  17.
  
  
  
  
  Die reis na die kus van Chili was meestal stil. Wat hy gevra om'n paar beleefde vrae oor die stand van sake in Europa en in die besonder in Oos-Berlyn.
  
  
  
  Emu geantwoord respek, probeer om te dra'n indruk van ontsag vir die groot revolusionêre. Dit is moeilik om te sê hoe dit gegaan het. Die ego is moeilik om te tel.
  
  
  
  "Die wêreld sal verheug wees om te weet jy lewe nog," het ek gewaag.
  
  
  
  "Iemand wat uit die wêreld," het hy reggemaak my met'n koue glimlag. Ek het om saam te stem met hom.
  
  
  
  Paaie deur Chili meestal neergedaal het na die kus. Na die bereik van die rok, het ons af as'n escort, mimmo van die dorp van Cuia om'n klein baai in die noorde.
  
  
  
  "Die bou van vragmotors langs die ver beide kante van die baai," sê ek. "Sien waar die rotse geleë is, reg op die rand van die water?"
  
  
  
  Die bestuurder het gedoen soos hy beveel. Che Guevara, kom in die pad af met my. Ek het geweet hy was op soek na my met'n wenk van die vermaak.
  
  
  
  Hy het'n klein flitslig uit sy sak en kniel op die rand van die water. Ek het die flits op en af, draai dit op en af, voortdurend, sonder om te stop. Dit knip vir vyf minute, dan gestop vir vyf, en dan weer begin.
  
  
  
  "Jy het beslis'n skip," Guevara gesê. "Baie goed beplan. Baie briljant."
  
  
  
  "Meer as wat jy dink," ek het gesê, op soek na die oppervlak van die water. Skielik het die water swirled, en'n donker massa verskyn oor die diepte. Hy kyk na Guevara en geniet die wonder van die man se ego. Die duikboot het stadig, 'n pik-swart knop neem vorm as dit genader.
  
  
  
  "'n duitse duikboot," het ek uitgeroep, " Een van die grootste duikbote sedert die begin van die Tweede Wêreld Oorlog."
  
  
  
  "Omskep om die vervoer van vrag," sê ek.
  
  
  
  Die duikboot, geverf'n dowwe swart kleur, het'n diep-water landing naby die rotse. Die bemanning het reeds kom op die dek en ons gegooi toue aan wal. Ons aangeheg die boetes op die vragmotors, en in'n paar oomblikke die sub was verseker en die strik val uit die skip aan die kus.
  
  
  
  "Wilkommen, Kapitän," roep hy na haar kaptein. "Alles geht ingewande?"
  
  
  
  "Wie lange haben wie hier aufenthalt?"
  
  
  
  "Verstaan jy duits?" Guevara het haar gevra.
  
  
  
  "Nie veel nie," het hy gesê.
  
  
  
  "Die kaptein het gevra hoe lank emu sou hê om te wag hier," emu vertaal. "Nur eine stunde? "Ek het haar terug. - Kein mehr".
  
  
  
  "Gut," het die kaptein het geantwoord. "Ich bin unruhig".
  
  
  
  "Hy is gelukkig dat ek net vertel em'n uur," sê ek. "Hy sê daar is geen emu op alle."
  
  
  
  Sy staan by terwyl die bemanning gesels in duits as hulle uitgevoer kratte van gewere en ammunisie van die U-boot na die wag vragmotors. Wanneer die twee mans was die uitvoering van'n besonder groot boks, sy was gestop deur die ih.
  
  
  
  "Eine minuten, bitte," sê ek. Hy het die boks en het Guevara die netjiese rye van blikkies binne-in.
  
  
  
  "Gunpowder," sê ek. "Dit is baie gerieflik. Die ego kan gebruik word nie net as dinamiet vir die ontploffings."
  
  
  
  Hy knik en kyk bly. Ek maak die boks, maak dit oop, bereik vir dit, en gevind dat'n uitsteek haarnaald in die hoek. My gryping vingers uiteindelik het dit gevind, en haar stadig draai dit een volle draai na die reg. Dan het hy beduie vir die manne om die boks te skuif na die lei vragmotor. Dit was gestel deur'n timer wat nou draai die boks kruit in een groot bom, wat nie sou ontplof in 24 uur as die deksel verwyder is vroeër.
  
  
  
  Hy kyk as mense versigtig sit kratte in die vragmotor. Hulle het terug gekom, gesels in duits as hulle geslaag het, mimmo ons, en hy glimlag vir homself. Almal is besig met'n groot taak. Van die kaptein om die laaste lid van die bemanning, hulle was almal lede van Uncle Sam se vloot, spesiaal gekies vir die werk, want hulle kon duits praat. Sy staan deur Guevara se kant as die kaptein wat gerig is op die los met'n tipiese Duitse doeltreffendheid en lavished moeilike opdragte.
  
  
  
  Wanneer die vragmotors is gelaai, die kaptein het sy hakke en gegroet uit die dek van die duikboot. "Gute sou goed wees," het hy gebreek.
  
  
  
  "Danke pragtige," sê ek. "Leben sie уол."
  
  
  
  Ek het gewag en gekyk hoe die duikboot stadig beweeg weg van die kus en sak terug in die water. Dan is hy klim terug in die vragmotor met my, en ons het ons pad terug deur middel van Chili. Ek het geweet dat as ons gestop het, die hele skema sou gaan in die rook. Ek kon ontsnap het, en my versigtig beplande staatsgreep het nie kry ons oral. Dinge gaan so goed dat ek was bekommerd.
  
  
  
  "Ek is bly jy het nie probeer om iets lastig, Senor von Schlegel," ek het gesê as ons gery het. "In ons situasie, ons moet neem elke voorsorgmaatreël. Odin rondom my manne is opdrag gegee om te wys sy pistool op jou elke tweede tot die wapen is tot ons beskikking. So baie mense is wat wag om te kry om ons dat ons vermoed alles en almal. Wanneer ons ontvang'n kennisgewing dat jy is gereed om te onderhandel met ons, ons kyk na wat jy in alle moontlike maniere. Ons kan uit te voer'n klein guerrilla-operasie hier in Bolivia, maar ons moet verbindings rondom die buite swembad."
  
  
  
  Hy kyk beïndruk. En hy was verdoem bly ek het geneem om die voorsorgmaatreël.
  
  
  
  "Ons het selfs sien uit om jou reis na Duitsland, Senor von Schlegel," Wat sê selfvoldaan. Ek sou dankbaar wees dat Hawke was gemoeid met die besonderhede.
  
  
  
  Ek was net wens om myself weer op hoe goed alles het toe ons hoofligte verlig'n lyn van die polisie motors, drie van hulle geparkeer rondom die pad. Twee polisie-eenhede, flitse op ons.
  
  
  
  "Stop," sê ek om my bestuurder. "Jy weet almal wat om te doen. Ons herhaal dit oor en oor weer."
  
  
  
  Die vragmotors gestop, en elke bestuurder het uitgeklim. Guevara en ek het dieselfde gedoen.
  
  
  
  "Jou vraestelle, senors, asseblief," het die polisieman gesê. "Dit is'n roetine-ondersoek. Onlangs, ons is bekommerd oor'n groot bedrag van die smokkel langs hierdie pad."
  
  
  
  "Moenie beweeg nie," sê ek saggies.
  
  
  
  Die beampte frons. "Huh?" het hy gebrom.
  
  
  
  "Jy en al jou mense is wat geteiken word," het die partizan baas gesê. Hy het die polisieman se blik na die vragmotors en sien die vate uit te steek rondom hulle. Ek het die geweer uit die beampte en beduie vir die Ego om op te staan langs die patrollie motors. Die partisane klim uit van die vragmotors, wys carbines by die ses polisiemanne. Wanneer ek ontwapen al die polisie, een van die ego mense het hul gewere en het ih terug na die vragmotor.
  
  
  
  "Draai om," ek het aan die beamptes. "Kyk na jou motor." Hulle het as hulle was vertel. Hy het My knipoog. Nog'n sarsie geweerskote verdeel die nag, en dit was alles oor. Ses polisiemanne lê dood. Guevara lyk onskuldig, asof hy het net voltooi'n rustige wandeling in die bos.
  
  
  
  Almal begin speel hierdie vragmotor spel weer, en ons gery het op. Wanneer ons oor die grens met Bolivia, haar man'n sug van verligting. Dinge sou genoeg verwarrend wees as ek nie het om te verduidelik waarom dit het'n klein leër van die Boliviaanse partizan om'n vriendelike land. Die voorval met die Chileense polisie het'n koue knoop van haat in my maag. As die wêreld kon erken hierdie man vir wat hy is, 'n koelbloedige, dodelike fanatikus wat nie omgee oor die menslike lewe, die sjarme van die legende sal vinnig vervaag. Die moderne Robin Hood, die vriend van die armes en verdruktes, was baie anders. Soos almal wat glo dat hy weet die waarheid, hy was afsydig staan teenoor menslike lewe en geabsorbeer word in abstrakte idees.
  
  
  
  Ons aangekom het in Bolivia byna'n uur later. Ons klim'n steil berg pad, nie ver van Para, wanneer ons sien'n geel bus op die kant van die pad, sy voorwiele grotesk uitsteek onder die enjin, wat'n duidelike teken van'n gebreekte axle. 'n vrou gehardloop om die bus te stop ons. Sy het uit; My en die ego bestuurder het met my.
  
  
  
  "O, ek dank God iemand uiteindelik opgedaag het," het die vrou gesê. "Ons het hier gebly het vir'n paar uur. Ons wanhopig dat iemand sou volg hierdie pad tot die volgende oggend."
  
  
  
  Haar, kyk in die bus en het net jong meisies. Hulle het begin om uit te kom en versamel rondom ons. "Waar is die bestuurder?" Ek vra sy vrou.
  
  
  
  "Kom ons gaan kyk vir hulp, indien moontlik. Ons geoktrooieerde'n dans bus by die Palacio Hotel in Oruru, " het sy verduidelik. "Haar naam is Mev Corduro, hoof van Donaz Meisies se Skool."
  
  
  
  "Donaz Skool," sê ek, die rol van die naam rond op my tong. "Een van die mees eksklusiewe meisies se skole in Bolivia. Slegs die dogters van die ryk en buitelanders skool bywoon."
  
  
  
  "Dit is'n duur skool," het die vrou ingestem. "Maar ons het'n paar meisies op beurse van minder bevoorregte families."
  
  
  
  Ek glimlag by hey, draai, en geskree om my manne, wat is versamel rondom die vragmotors. Hy draai na die vrou. "'n gebroke axle is niks," het hy gesê. "Dit is'n sekondêre les in die lewe. Ons gaan wys jou'n eksklusiewe jong dames wat die lewe regtig is soos op die dell. My mense is te dikwels links sonder vroue. Sal hulle goeie onderwysers rondom hulle."
  
  
  
  Die partisane hardloop in die rigting van die meisies, skree. Ek kon nie ophou om dit. Sy staan langs Guevara en kyk na sy gesig soos die meisies se vreesbevange gille die lug gevul. Die skoolhoof was nie gespaar nie. Ek het haar gesleep skreeu in die bosse deur twee partisane.
  
  
  
  "Doen wat jy afkeur, vriend?" Guevara het my gevra skerp.
  
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Ek dink nie dit is nodig," sê ek. Sy wou om te punch wat selfvoldaan, tevrede, arrogant in die gesig staar, maar die tyd was nie reg nie. Sy nodig het een persoon, een, en hy sou dood wees as hy probeer om enigiets. Maar oral waar ons kyk, dit was die dieselfde toneel. 'n jong meisie staar na my, haar oë stil te pleit as sy was gesleep, ee, die Swede is afgeruk. Die meeste van die meisies nie meer geskree; hulle kom uit hees krete van pyn en angs.
  
  
  
  Haar skaal op die pad, probeer om weg te kom van wat gebeur het, maar kon dit nie kry nie die meisie se hy staar uit haar kop. Hy het uiteindelik gedraai en gestop om te kniel langs die snikkend naakte figuur. Hy het die meisie se geskeurde rok en gooi dit oor haar skouers. Sy kyk na my. Haar oë was geskok. Daar was geen haat vir ons, selfs nie bang vir ons, net'n groot woestyn. Ek wonder hoe lank dit sal neem jy om te vergeet dat.
  
  
  
  Ek het my mense terug na die vragmotors, en hy klim in langs hom.
  
  
  
  "Jy moet verstaan, my liewe von Schlegel," het hy gesê. "Wanneer die mense word gedwing om te leef soos diere, hulle optree soos diere. Hierdie meisies is net fisies verkrag. Die armes is verkrag ih eer, ih waardigheid, ih regte. Al hierdie is'n kurktrekker van perspektief."
  
  
  
  Nie regtig nie, ek het gedink. Nie as daar enigiets is wat ek kan doen oor dit.
  
  
  
  Die kolom beweeg op, en uiteindelik sien hy die lang, lae ranch geboue in die eerste lig van dagbreek. Ons het uitgeklim en die mense het begin laai gewere deur die vragmotors in die agterkant van die donkies vir die rit terug na die berge, waar die vragmotors kon nie gaan.
  
  
  
  Yolanda was nie daar nie, en hy het gehoop sy was op'n missie, wat van voorneme is om een laaste romanse voordat hy terugkeer na die guerrilla-kamp. Ek geskandeer haar omgewing. Aan die agterkant van die skure, waar die hele eiendom het in die berge, daar is baie van die goeie skuilings. Hy het geraai dat Olo en die ander sou wees wegkruip daar.
  
  
  
  "Geld, Senor Guevara," ek het gesê, speel my deel beide maniere. "Jy het'n wapen. Nou ons gaan voltooi kan word."
  
  
  
  "Voila, von Schlegel," het hy saggies gesê. "Ek is bang ek moet doodmaak. Niemand weet dat ek nog gelewe het, en niemand moet weet oor dit, behalwe my mense. Hy het ingestem om te voldoen aan met jou om'n wapen te kry. Ongelukkig, dit was'n selfmoord versoek op jou deel. Soos vir die geld, dit sal nutteloos wees na jy dood is, so ek hou dit vir myself."
  
  
  
  Groot, het ek gedink. Hy het alles presies bereken word.
  
  
  
  "Ek sal nie vir enigiemand vertel jy in die lewe," het hy gesmeek om haar, stol vir die tyd. Hy glimlag na my asof ek was'n vertraagde kind.
  
  
  
  "Moenie'n dwaas wees nie, my liewe von Schlegel," het hy gesê. "Wat sou wees die eerste ding wat jy gespog oor in Oos-Duitsland - wat jy gesien het my in die lewe. Nee, ek is bevrees jou loopbaan het tot'n skielike einde kom. Sodra die laaste krat is verbonde aan die laaste donkie, sal jy sterf."
  
  
  
  Haar, kyk na die bokse. Daar was net drie linkerkant.
  
  
  
  
  VIII
  
  
  
  
  Waar die hel is Olo en die ander? Ek het nie eens het'n geweer te verdedig myself, maar ek het geweet een ding: ek sou nie sterf sonder om Guevara met my. Hare was nie van plan op te doen dubbel seremonie, maar sy maat neem dit, was nie van plan om te gaan op nah alleen. Hulle is die uitvoering van die laaste een
  
  
  
  die bokse het na die donkies, en hy kyk na hulle met woede wanhoop. Ek kon nie verstaan hoekom Olo en die ander het nie opdaag nie.
  
  
  
  "Siende dat ek gaan om te sterf," het Hy het vir haar gesê, " ek is nuuskierig oor iets. Hierdie mense is met jou, hulle is almal van hulle, wat doen jy?"
  
  
  
  "Nee," het hy gesê. "In die heuwels agter jou, wat uitkyk oor die plaas, ek het vyftien meer kyk deur die verkyker in die geval ek het hulp nodig. Jy sien, ek het baie geleer sedert my laaste veldtog. Basies, ek het geleer dat jy kan nie te versigtig wees . "
  
  
  
  My lippe strenger grimmig soos ek het so gedoen; nou het ek geweet wat gebeur het om te Olo en die ander. Óf hulle was nie in staat om te outflank die partisane in die heuwels, of die ih vooraf was erg vertraag. Alles wat gegaan het om so goed gaan verkeerd gaan.
  
  
  
  Manne, as jy verstaan dat die laaste boks is nie verseker nie, en Guevara na my gedraai. Hy het die rewolwer uit sy gordel en glimlag beleefd, amper verleë.
  
  
  
  Skote klap, en vier mense net geval het. Hy draai in die rigting van die skote. Het hy geskree. "Hinderlaag! "" Neem dek!"
  
  
  
  Vir'n oomblik, hy het vergeet om my te vertel. Sy was rebutted deur emoe se berigte in die media oor hierdie, treffende blatante van die grond en slaan emu in die kop. Hy hardloop oor die werf, die rewolwer val uit sy hand. Haar gehaas na hom en sien die geskok verbasing van die man se ego. Skielik, het dit al duidelik geword om te em, en hy sien die woede stygende in die ego se oë.
  
  
  
  Neem voordeel van verrassing, Olo en die ander hanteer'n ernstige terugslag vir die partisane in hierdie aanvanklike aanval, maar nou is die partisane counterattacked. Ek het my aanval met'n kwaai swaai van my haak. Sy kop draai terug, en sy hemp geskeur oop in die voorkant. Hy opgetel het'n geroeste vurk en gooi die ih by my op kort afstand. Ek het om te val plat om te verhoed dat impaled deur die penne.
  
  
  
  Ek kyk op en sien hom loop in die rigting van die skuur. Hy het vinnig beoordeel die situasie so sleg nie. Dit was'n lokval gelei, en hy het nie geweet hoe baie van hulle is in die aanval groep. As hy bly, sy manne kan of kan nie wen nie. Maar onder die dekking van die verf, kon hy weg te steek. Selfbehoud is die ego, die eerste kommer, 'n fanatikus bereid om iets te doen om te oorleef en voortgaan om die stryd.
  
  
  
  Haar ego lees haar gedagtes so gou as wat dit hom sien loop in die rigting van die skuur. Ek het na hom gehardloop, net om te gryp deur twee ego-bewuste mense soos ek afgeronde die hoek. Hulle het my getref, maar dit was nie so'n gruwel. Hy het dadelik bevry een van haar bene, klap die naaste een in die gesig, en gehoor ego skree. Die ander een my aangeval met'n mes. Hy gerol weg van sy waai, toegedraai sy been rondom die ego se enkel, en getrek. Hy geval het, en sy, stap na hom, slaan die appel van sy adam se appel . Hy gorrel, ego oë inloer, dan het hy bankie-gedruk roerloos.
  
  
  
  Hy het opgestaan en hardloop terug na die skuur. Sy was ontmoet deur Guevara spring op een van die perde. Ek spring op om dit te trek ego rondom die saal, en het gevoel'n skerp pyn as die haak klap in my skouer. Ek was gegooi agteruit, ek het daarin geslaag om te verhoed dat dit getref is deur'n kloue in die lewe en dit gerol oor op die grond.
  
  
  
  Die bliksem verlaat. Die woede binne-in my verdrink uit die pyn in my skouer. Hy hardloop na die skuur en spring op die perd. Haar Iets gesien wedrenne teen die steil berg. Haar, kyk rond en sien dat die ego mense is die bevordering van. Hierdie vinnige oogopslag het vir my gewys dat indien daar was twintig mense teen die sesde voor, daar is nou sowat twaalf teen die sesde. Dit lyk vir haar dat Olo en die ego groep was nog ongeskonde. Andersins, die kans is selfs erger. Maar dit was'n ih stryd. Ek nodig het om te voltooi myne.
  
  
  
  Die perd was sterk en vinnig, en tot Guevara vasgevang met dit, hy het nie opgee nie. Die pad naby die berg was rof, rocky, en kronkel. Na'n rukkie, my perd loop en spring meer as wat dit is hardloop, en van die gekletter van die rotse voor dit, het ek geweet dat Guevara het dieselfde probleem gehad.
  
  
  
  Hy aangespoor om haar op, en as hy draai vir tekens, wat hy gesien het Guevara se perd staan met'n leë saal. Daarna het hy opgespring uit sy stoel en geluister. Ek kon hoor hom pluk sy pad deur die bosse en teen die steil heuwel. Ek het hom gevolg, my woede en woede maak my beweeg vinniger as wat ek normaalweg sou doen. Hy was nie ver voor nou, en ek kon sien dat hy was stadiger.
  
  
  
  "Ek sal jou doodmaak, Guevara!" Sy geskree.
  
  
  
  Hy lig sy stap, maar ek was te naby. Hy draai regs. Hy het geweet waar hy gaan, en'n oomblik later het hy haar gesien het, ook. Hy huiwer op die rand van die gedruis stroomversnellings wat brul teen die helling af in toorn nie, dan trap in hulle. Aan die ander kant, 'n dugout kano lê op die bank. Ek het gou gevind myself middellyf - diep in die water, die stryd teen die vinnige huidige as ek my pad na die kano.
  
  
  
  Ek duif in na dit en voel die water wimper my liggaam. Hy was in die middel van'n naeltjie stroom wanneer sy ego vasgevang. Hy het omgedraai en lag en slaan my met'n haak.
  
  
  
  Dit was'n helse wapen, veg soos'n man met'n spies en panga gekombineer.
  
  
  
  Die swaai het my stap terug, en hy verloor sy balans. Ek kon voel die water trek my af en af. Ek het daarin geslaag om te gryp een rondom die rotse en hou op om dit totdat dit terug op sy voete. Die stryd teen die kolk huidige, het hy gesukkel het terug na waar hy was en het voortgegaan om die ander kant.
  
  
  
  Maar ek het geweet dat die kruising en bereik die boot. Hy was besig om haar in die water, en hare was nog ver weg van hom. So gou As wat hy het in dit, haar geweet het hy sou vir ewig weg. Die stroomversnellings sou dra die ego af en weg, soos die vang van'n trein.
  
  
  
  Hy was besig om af teen'n hoek. Hy het vinnig getel dit vinnig en gebid. Hy laat haar gryp my, klop my van my voete af, en dra my stroomaf. Ek word weggevoer op'n hoek as Guevara en Ego was weggevoer deur die kano. As ek korrek bereken, ons paaie sou gekruis het vir'n oomblik . Hy gryp'n roeispaan van die onderkant van die kano en het probeer om om te draai, maar die stroom was te sterk.
  
  
  
  Ek klap haar in die kant van die kano, gevang die dolboord, en sy het gegaan oor die stroomversnellings met my. Nou, waar die ego neem ons, ons sal dit neem my. Stormagtige, die gedruis van water het nou vasgevang met ons, en alhoewel ons het hard geveg, ons is die eksklusiewe verspreider in Rusland vir meer gedruis stroomversnellings. Ek slaan een van die rotse en gedink my bene was gekraak. Ons was op pad na'n stukkie van die rowwe water, wat gewoonlik beteken'n paar rotse, wanneer'n aankomende huidige gevang ons en gevee ons af aan die regterkant. Hy het'n vastrapplek in die vlak water en gekyk hoe ek gesukkel het om my voete.
  
  
  
  Sy aangerand hom, koes onder die ego haak as hy my genader. Ego vang haar in sy skoot, en hy het in die kolk, weerkaats die water. Haar ego geklap het hom hard in die gesig, en hy het agteruit. Hy het hom weer. Hierdie tyd van die haak het naby genoeg vir Rivnenskaya te rip oop my lies. Dit breek gratis en gestop om die ego met sy voet van onder af, en dit het op een van elke stam. Haar swaai gevang Ego in die kakebeen.
  
  
  
  Hy tuimel agter, slaan die water met'n groot splash. Sy was reg op die nen, en nou is haar gevoel soos wat damn haak klap in my been. Ek het te laat gaan van die ego se pyn, en Hy was op sy voete weer, inbraak by my. Hy koes een slag, dan struikel en val middellyf-diep in die water. Hy het na my gekom, en hy het daarin geslaag om te kry een hand en gryp ego se hemp. Sy ruk en gegly deur die V & nb wanneer hy gelewer het die noodlottige haak staking.
  
  
  
  Die haak'n klip getref blatante agter my. Ego ruk haar aan haar voete. Net my wilde woede het my uit te val. Hy het gebloei van die helfte van'n dosyn wonde as hy geveg het om die aanslag van die rapids en Guevara se dodelike haak.
  
  
  
  Ek staan op en stoot ego se hand weg as hy probeer om te kry op die haak, tussen my bene. Ego gryp haar deur die kop en klap dit teen Odin rondom die rotse uitsteek rondom die water. Hy was dit weer en weer, totdat die water rondom hom draai rooi. Dan stoot hy sy ego liggaam uit in die middel van die stroom en kyk hoe dit sink in die malende water, val uit die rots te rock, breek teen die rotse totdat daar was nie'n enkele ongeskonde been links.
  
  
  
  Hy sleep homself uit die water en gaan lê hygend, uitgeput is, laat sy liggaam vind sy pad terug te versamel die krag om te beweeg. Uiteindelik, haar, hy het aan sy voete en amper geval het, trudging deur die bos na die klipperige pad. Die perd was nog steeds sit. Hy dank sit haar in die saal en een keer gery om haar op te Rivnenskaya net genoeg om te maak haar volg die pad.
  
  
  
  
  IX
  
  
  
  
  Teen die tyd dat hy by beide kante van die pad, haar magte herstel het, of ten minste die ih gedeelte. Haar, gaan terug na die plaas. Daar was stilte, voltooi en volslae stilte as sy stadig en versigtig gery haar perd, vloerlys die liggame van partizan, grotesk uitgestrek op die grond.
  
  
  
  Hy klim af en loop in die middel van die geveg. Luis lê dood deur die boom, die een hand nog steeds hou die mes wat reeds vas in die partydige se keel. Eduardo gevind dat haar volgende, dan Manuel. Haar stahl kniel langs hulle, maar daar was geen lewe daar. Cesare was die volgende, nog steeds hou die geweer wat lê rustig langs die dooie partydige. Antonio was leun teen'n boom, dood, met'n rooi kol op sy bors. Die laaste persoon om haar te vind was Olo, omring deur die liggame van vier partizan.
  
  
  
  Hy het opgestaan en het in die skuur. Die donkies is ontbreek, en alles wat. Sy maklik om te dink wat gebeur het. Sommige rondom Guevara se mense het oorleef en het gevlug na die berge met wapens en ammunisie. Geen twyfel hulle het'n visie vir die voortsetting van die stryd en sy nuwe rekrute. Ih was die wag vir'n verrassing.
  
  
  
  Hy toegedraai lappe en verbande om sy wonde te ten minste stadig die vloei van bloed.
  
  
  
  Dan verlaat hy die plaas. Hy het onder leiding van noord, in die rigting van El Puente. Dagbreek gee pad na dag, en hy ry die vragmotor so vinnig as wat hy kon. Ten slotte, Puya het gekom in die oog, en hy het omgedraai op die pad wat lei na die verlate missie. As ek gery het in die agterplaas, ek hoor haar gil, en dan die ander. Hy gespring om die kajuit, gekruip na die oop boog venster, en loer in die heiligdom. Hy het gesien hoe twee figure aan die rol op die grond, krap, veg, en skreeu. Yolanda en Terezina was in'n geveg. As hy gekyk het, Terezina gebreek gratis, en laat al haar reeds geskeurde bloes in Yolanda se hande, gryp die boer meisie se been en probeer om dit te sluit. Haar lag. Die Boliviaanse intelligensie diens was natuurlik opgelei in sy stryd teen die skool.
  
  
  
  Maar Yolanda het deur'n ander skool, en sy het geleer hey, sjarme dat Terezina het nie eens gehoor het nie. Sy gryp Terezina vir haar bors, hark ih met haar naels. Terezina geskree in pyn, en laat gaan. Yolanda was by haar in'n oomblik, stoot en clawing. Terezina probeer om te buig dit met'n half-uitgevoer karate skop, en ek flinched by sy ondoeltreffendheid. Dit is regtig gehelp Yolanda druk Terezina terug'n stap en kalm haar af'n bietjie.
  
  
  
  Teresina gegryp die meisie deur die hare, gespin haar rond, en klap haar hard hey, vir die ware. Ek het amper haar toegejuig. Yolanda verdubbel oor, en Terezina haar kop gehou. As sy was sterker, dit kan werk. Of as Yolanda was nie so'n kwaai vegter. Ek het Yolanda lig Terezina se romp, en die meisie geskree, wat seer. Yolanda breek gratis en spring op haar teenstander, byt, sink haar tande diep in Terezina se been, haar hande soos'n arend kloue, skeur en clawing.
  
  
  
  Hy klim oor die vensterbank in die kamer. Ek kon nie laat dit gaan op enige meer. Hy gryp Yolanda en trek haar weg, klop haar halfpad oor die kamer. Toe sy my sien, haar woede bereik nuwe hoogtes. Sy spring by my, maar ek gevang haar met die een hand, gedraai haar, en haar gedwing om uit te rek weer. Sy storm na die hoek van die verlate tempel en het gekom met'n gebreekte bottel in haar hand en suiwer haat in haar oë.
  
  
  
  "Die eerste wat jy," sis sy, " en dan jou teef. Ek sal jou doodmaak, haar. Ek sal net sny my bors."
  
  
  
  "Stop dit, Yolanda," sê ek. "Dit is verby. Ek is gedoen met hierdie. Hy is dood. Hulle is almal dood."
  
  
  
  Haar, het gedink die ontnugtering nuus kan stop haar. In plaas daarvan, sy skree op my onhoorbaar. Selfs'n kind met'n gebreekte bottel kan gevaarlik wees, en dit was nie'n kind nie, maar'n hondsdol tierwyfie. Sy verhuis na my. Ek het nie beweeg nie totdat sy my getref in die gesig met die bottel, dan het ek duif aan die regterkant en probeer om te gryp haar arm, maar sy was vinnig soos'n kobra. Sy aangeval my weer, en hierdie keer het ek swaai haar rond totdat haar rug was na Teresina.
  
  
  
  "Nou, Teresina," het ek geskree. Teresina, wat staan teen die verste muur, kyk my onbegrypend aan, maar Yolanda omgedraai. Hy spring vorentoe, gryp haar, en vasgesteek haar af te kla. Die bottel het gebreek en sy verstik, wat seer. Ee vasgesteek haar om die nek en sy val. Terezina was in my arms voor ek kon draai na haar.
  
  
  
  "Wat het gebeur?" Ek het vir haar gesê. "Jy het nie regtig doen wat ek vir julle gesê het, het jy?"
  
  
  
  "Nie regtig nie," het sy toegelaat word, druk haar gesig teen my bors. "Ek het gedink oor wat jy is en het besluit om te glo dat jy. Ek was net afgelei wanneer hierdie meisie het gekom in. Ons begin praat, en ons albei het kwaad vir mekaar. Al van'n skielike, het sy gestamp in my."
  
  
  
  "Gebruik die tou wat ek reeds gehad het om te bind haar," sê ek. "Ek dink ons het albei nodig het om te kry'n bietjie beter." Ek het haar verskrikte gesig toe sy opgemerk het dat die rooi kolle op my hemp en broek.
  
  
  
  "Gee vir my dat," het sy gesê, probeer om my hemp losknoop.
  
  
  
  Hy stoot haar weg. "Later," sê ek. "Ek het so lank geduur, ek kan net vir die laaste'n bietjie langer. Net bind haar op en neem haar terug na La Paz."
  
  
  
  
  18 is
  
  
  
  
  Boliviaanse owerhede het geweier om te glo dat die leier van partizan El Garfio was eintlik Che Guevara. Miskien het hulle kon nie bring om hulself te erken dat hulle nie die dood van die ego die eerste keer. Teresina bevestig alles wat ek gesê het - en die gevolge van die stryd op die plaas was oortuigend nie-maar sy het nie sien Guevara homself. Net die meisies in die skool in Chili het geweet wat gebeur het. Hulle het nie geweet wat hierdie manne was. Ek het net gesien het haar van aangesig tot aangesig. Net haar geweet het dat die legende het nie sterf die eerste keer. Groot Andreola was eerlik met my, en hy het amper verstaan my posisie.
  
  
  
  "'n jaar gelede, ek was vermoor deur ons troepe in die berge," het hy gesê. "Hierdie man, hierdie El Garfio, is'n bedrieër. Ons sal aandring op dit, my ander. Ek kan nie help nie, ons het om te."
  
  
  
  "Laat dit So wees, Groot," het ek gesê. "Ek sal jou vertel as ek sien pas, en die wêreld sal oordeel vir homself."
  
  
  
  Hy het uitgegaan na die straat waar Terezina wag. Ons was albei behandel in'n leër hospitaal.
  
  
  
  Daar het ons het'n gerug dat die volgende dag, na afloop van die stryd, daar was'n verskriklike ontploffing op die plaas in die berge.
  
  
  
  "Doen wat jy nodig het om te verlaat, Nick?" het sy gevra toe ons terug na my hotel.
  
  
  
  "Ek is bang so," sê ek. "Maar nie tot môre. Ek het planne vir vanaand."
  
  
  
  Sy glimlag en sit haar kop op my skouer. Haar aandete was bedien en hulle het die wyn, en toe was dit donker, sy is opgetel deur ee. Sy het losgemaak die kant knoppies van haar rok sonder om iets te sê. Dan haar, leun terug.
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Is jy nie gaan om dit af te neem?"
  
  
  
  "Nee," het sy gesê. "Jy neem dit af."
  
  
  
  Hy glimlag vir haar en saggies verwyder die ego nah wanneer sy lig haar hande. Die diep krapmerke op haar pragtige borste draai rooi, en hy saggies gevryf ih met sy vinger as hy haar bra losgemaak. Sy sit roerloos, hou haarself saam met'n vasberade poging.
  
  
  
  "Ek sal dit nie maak liefde aan jou totdat jy vir my sê een ding," het sy gesê.
  
  
  
  "Watter een?" Ek het gevra, verbaas.
  
  
  
  "Hoe het jy geweet wat ek was, soos jy sê, 'n vals boer meisie?" het sy gevra. "Ek het gedink ek het hierdie rol perfek."
  
  
  
  Haar, gryns. "Ek weet nie hoe om dit uit te spreek," sê ek. "Of selfs as ek vertel haar op alle."
  
  
  
  As sy by haar rok, het ek gestop haar en sê, " Goed, ek sal jou vertel as jy so damn aanhoudend op te weet. Ek het dit geweet toe jy in die bed met my."
  
  
  
  Haar, sien haar oë verdonker, en dan'n warm vuur flits in hulle.
  
  
  
  "Sê jy ek was nie goed genoeg op die asblik?" sy gespoel. Haar, gryns. Ek was bang dit sou wees om'n reaksie.
  
  
  
  "Nee, nee, niks soos dit."
  
  
  
  "Dan wat is jy om te sê?"
  
  
  
  "Net'n meisie soos Yolanda, nf, sy maak liefde anders."
  
  
  
  "Is sy warmer as my?" Terezina geëis. "Het jy haar beter?"
  
  
  
  "Nee, haar, sê ek jou!" Ek het vir haar gesê. "Jy is dom."
  
  
  
  "Haar?" "Nee," het sy gesê. "Wat oor jou? Dink jy nie jy is dom? Jy dink jy kan jou vertel van'n meisie se agtergrond deur die manier waarop sy maak liefde. Wel, ek gaan om jou te wys wat is dom."
  
  
  
  Sy draai na my, en haar lippe druk teen myne. Sy het my met die woede van'n wrekende engel, 'n passievolle, honger, dors wrekende engel. Sy het my klere en dan bedek my liggaam met soene. Ek het met haar op die mat en ons het die liefde. Terezina was'n aangekla word, vurige wesens, haar bene toegedraai om my lyf, hou my styf binne-in haar.
  
  
  
  Toe sy by die hoogtepunt van haar ekstase, sy teruggeval, maar net vir'n paar oomblikke. Wanneer haar lê langs haar, voel haar as haar lippe knabbel op my bors, my lewe, my lewe. Haar hande is sag boodskappers van begeerte, en sy het gekruip oor my te vryf haar liggaam teen myne. Hy het haar borste in sy hande en streel haar totdat sy snikkend en wurg met die begeerte om weer, en ons is verenig in die oomblik wanneer die hele wêreld het een.
  
  
  
  Ons het die hele nag saam. Sy is passievol, onversadigbare , al wat'n meisie kan wees wanneer jy ontslae te raak van inhibisies. Toe die oggend gekom het, en sy het aangetrek om te gaan, het sy gebly het in die asblik.
  
  
  
  "Ek gaan om hier te bly vir'n rukkie, Nick," het sy gesê. "Ek wil om te dink dat jy is reg langs my as jy terug vlieg na Amerika." Sy trek die vel af, die onthulling van haar slanke liggaam en sag, vol borste.
  
  
  
  "Kom terug," sê sy, haar oë diep en donker. "Probeer om terug te gaan."
  
  
  
  Ee soen haar en het haar verlaat daar. Die beeld is nog duidelik in my gedagtes.
  
  
  
  Die ander foto is ook duidelik. Dit is Che Guevara. Miskien het hy is nog steeds lewendig. Dit is bekend dat die menslike liggaam kan weerstaan fantastiese toetse.
  
  
  
  Maar hy het my vertel hoe dit gebeur het. Die wêreld moet lees en oordeel, verwerp die waarheid as fiksie, of aanvaar fiksie as die waarheid. Wat daar woon as'n legende, vir'n paar romantiese. Maar ek kan jou vertel dat hy was'n beginsellose fanatic, 'n man wat'n obsessie met drome van grootheid. Sommige sê dat omdat hy hier was, Stahl se wêreld is'n beter plek. Haar, ek sê dat dit is beter as daar is geen ego.
  
  
  
  Kyk, ek het spandeer my hele lewe veg, dood, en bloeding. Haar, ek sê dat'n buite swembad hoef nie moordenaars en fanatici gefikseerd op hul eie idees van roem. Dit sal beter wees wanneer my werk is nie meer nodig nie. Ongelukkig, ek dink ek het nog steeds'n baie werk om te doen.
  
  
  
  Ek het nog steeds soos wat Boileau gesê. "Die waarheid kan soms ongelooflik." In werklikheid, soms is dit kan.
  
  
  
  
  
  Draad.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  
  Die Doem Formule
  
  
  
  
  vertaal deur Lev Shklovsky
  
  
  
  
  
  Oorspronklike Titel: Die Doem Formule
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 1
  
  
  
  
  
  
  
  Die Amerikaanse Museum van Natuurlike Geskiedenis is'n kolossale gebou in die Sentrale parque. Dit was oorspronklik gebou in die neo-Gotiese styl, maar later Romaanse elemente bygevoeg, gee'n vreemde argitektoniese achtige gevolg. Maar sodra binne, sal jy vind'n fantastiese oorsig van alle natuurlike verskynsels in ons en ander wêrelde, bewyse van die vele pogings van die mens om te weet en te verstaan homself en sy omgewing, by die res van die oomblik van die ego opkoms. As hy geslaag het deur die hoë sale, hy onthou die baie aangename ure het hy deurgebring het hier as'n kind, en het besluit om terug te keer binnekort hier om te neem'n ander kyk na alles op sy gemak.
  
  
  
  My oë val op'n paar van die kurwes bene, onder'n mini-romp wat omhels die kurwes kurwes van'n firma gat. Ongelukkig, die bene verdwyn in die rigting van die Departement van Soogdiere wanneer ek na die Historiese en Geografiese Instituut, op die vierde vloer. Dit was die plek waar ek hom ontmoet het.
  
  
  
  Dit was gehou deur mimmo showcase in die Saal van die Geografiese Geskiedenis. Voor haar, in die hoek van die kamer, sy het'n lang, dun man. Hy staan in die voorkant van een van die geologiese kenmerke. Ego, 'n donker gesig met'n dun skerp neus, het vir'n oomblik as hy genader, net om onmiddellik terug te keer na die voorwerp hy is die waarneming van. Hy kon maklik slaag vir'n geoloog of'n navorsing fisikus. Die enigste verskil was dat dit was nie hom. Hy was Hawke, die hoof van die BYL organisasie, die mees geheime contraspionage eenheid in die Verenigde State van amerika. Hy was'n slim, rock-hard polymath. Hy was'n culinair evenement, 'n sigaar minnaar, 'n tuinier, op vrye tyd, en my baas. Hy ondersoek'n groot struktuur wat handel met illustreer die verskillende stadiums van vulkaniese vorming. Toe ek na hom, het hy begin praat, nie op soek na my, nie om sy oë af van die struktuur.
  
  
  
  "Het jy weet," het hy begin het, " dat daar is permanente vulkaniese stasies in sommige gebiede, net soos daar is'n aardbewing stasies oral, waar hulle nou monitor alle fisiese ontwikkeling?" "Baie kenners is oortuig dat'n dooie vulkaan bestaan nie. Ons vyftigste staat, Hawaii, is eintlik'n versameling van vulkane wat geopper is deur die " geweldige vulkaniese aktiwiteit."
  
  
  
  "Baie interessant," sê ek toe hy gestop vir'n oomblik. Ek probeer om nie te jaag hom. Hy was in die gewoonte om aan die onderkant van die dinge wat in verskeie ompaaie.
  
  
  
  Het hy gevra. "Wil jy regtig weet wat'n spuit cone is?" Ek het probeer om haar te onthou. "Nuwe vlek remover?" Hy kyk na my worriedly.
  
  
  
  "Dit is'n klein gaatjie naby die krater van die vulkaan. Iets soos'n steel, rondom wat lava druppels breek uit, wat val, verhard en vorm klein klip miershope.
  
  
  
  "Ek sal onthou," het ek gesê.
  
  
  
  "Groot uitbarstings in Hawaii plaasvind elke drie tot vier jaar," Hawke voortgesit. "Oor die afgelope ses maande, daar is ses uitbarstings van klein kraters wat lank reeds beskou as dood. Dit is'n ongekende en onverwagse vulkaniese aktiwiteit. Wat doen jy dink oor dit?"
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Jy moet regtig nie van my verwag om dit te beantwoord kurktrekker vraag, doen jy?"
  
  
  
  "Nee," het hy gesê met'n flou glimlag, " maar ek hoop jy vind rumatiek."
  
  
  
  Ek het waarskynlik geweet het dat die kommentaar bedoel iets, maar ek besluit om te wag en sien.
  
  
  
  "Sedert wanneer is fretten so belangstel in geologie?" Ek vra beleefd, probeer om nie te klink absurd verdagte.
  
  
  
  "Ek het nog altyd soos hierdie, kind," Hawke gesê. "Maar ek het nog steeds'n paar dinge op my gedagtes. Die vliegtuig blare vir San Francisco op sewe vanaand. Ek het'n sitplek voorbehou vir jou. In San Francisco, jy het'n verband op die Vlug 667 na Hawaii."
  
  
  
  "Hawaii," sê ek. "Maar ek het'n datum met'n meisie van vandag. Dit het my agt maande om haar te kry om hierdie punt. Ek kan nie laat môre oggend?
  
  
  
  "Dit is'n lang pad, en die tyd vlieg vinnig," het hy gesê. "Longfellow het dit een keer."
  
  
  
  Haar voorkop frons. Hawk het nie soos om te sê nie openlik. In plaas daarvan, het hy verkies om plek te sulke dubbelsinnig filosofiese aanhalings. Maar in die einde, dit alles kom neer op die dieselfde ding: geen.
  
  
  
  "Goed," ek sug. "Wat my bring na die land van hula? Wat beteken hierdie vulkaan ding beteken, en toe het die krimpvarkie begin om dit te gebruik as'n geoloog? "
  
  
  
  "Geen, maar die aktiwiteit van hierdie vulkane is regtig baie vreemd," het hy gesê. "Ek het al die praat te geoloë by die museum al die oggend, probeer om uit te vind'n oortuigende verduideliking, maar hulle het nie verstaan nie, óf. By aankoms op die eiland, jy moet sien Dr. John Rookery, die sterrewag se hoof volcanologist.
  
  
  
  Ek wil werk vir Hawke te lank om nie dadelik weet wanneer hy wil net vir my gesê die helfte van die storie. "Wat anders moet ek kyk vir?" Ek het haar gevra."Al hierdie geologiese inligting kan interessant wees, maar wat beteken BYL het te doen met dit? Dit is nie in ons domein op alle, is dit?
  
  
  
  "Soos Inura," het hy gesê. Haar wenkbroue het. "Die hoof van die Japannese geheime Diens?" Ek het haar gevra. "Hierdie Kato Inura?"
  
  
  
  Hawk knik. "Ons het'n oproep gister," het hy gesê. "Hy het my geroep. Van die kursus, kan ons nie veel sê oor die oop lyn, maar hy is bekommerd. Hy het vir my gesê in'n bedekte manier dat hy vermoed dat die Japannese terroriste van plan was om'n groot staking."
  
  
  
  Hy het geweet iets oor Japanees terroriste. Dit was nogal'n groot groep, en hulle het daarin geslaag om te veroorsaak nogal'n bietjie van die moeilikheid'n paar keer. Hulle suksesvol aangespreek drie temas: internasionale kommunisme en die ego van die voor -, die latente anti-Amerikanisme nog steeds algemeen in Japan, en die frustrasies van die afvallige en die armes.
  
  
  
  "Hierdie Japanees terroriste wegkruip vir die jaar," Hawke gesê. "Hulle kan wil om te maak'n groot poging om aan te trek die aandag en goedkeuring van die Japannese mense. Onlangs, gerugte is versprei dat hulle mense gaan om te kom na hom in Die Verenigde State van amerika is die verlaat van regoor die Suid-Stille oseaan. Hulle geïmpliseer, in'n effens versluier manier, dat hulle in staat was om dinge te doen wat die Keiser se leërs nooit kon doen. En dit lyk asof hulle om te wil om te begin met Hawaii. Maak nie saak hoe mal dit is, hulle maak nie veel sin aan ons, hulle eis om te sink die eiland!
  
  
  
  Ek het haar gevra. "En wat is die verband aan hierdie vulkaniese uitbarstings?"
  
  
  
  "Miskien is daar is geen konneksie op alle," Hawke gesê. "Maar hulle het ontdek'n paar geologiese geheime wat ons weet nog nie, en ons van plan is om te gebruik hulle. Inura was bekommerd in elk geval. En as hy is bekommerd, so is hare. Verder, daar is iets om na te kyk uit vir as iemand dreig om te sink een rondom die state van die VSA."
  
  
  
  Ek het nog nooit met haar soos Inura, maar hy het'n uitstekende reputasie en was beskou as een van die beste spesialiste in ons veld. Daarbenewens, het hy seker geweet het die sielkunde en taktiek van die Japannese terroriste beter as enigiemand anders.
  
  
  
  "Wel, wat is jy wag vir?" Hawk gevra. "Jy beter dit nie misloop die vliegtuig. Ek sal hier bly vir'n rukkie totdat hulle naby. Ek is baie geïnteresseerd hier ."
  
  
  
  Dan draai hy om en sê, " Niks anders oor jou diens?"
  
  
  
  "Kan jy my'n paar vulkaniese as?" "Dit is'n groot einde militêre kunsmis vir my tuin."
  
  
  
  Hy het met'n grom. Hy het geweet dat Hawke sou nooit stuur'n top agent tensy hy was seker dat die situasie ernstig was. Na alles, haar ego is die belangrikste agent. Daar kan geen tyd vir beskeidenheid, maar dit is die manier waarop dit is. Hawk het dit geweet, en hy het geweet dat dit ook, en dit het ons verhouding wat dit was, 'n wedersydse respek wat ons gewoonlik verberg vir alle vorme van intellektuele en sarkasties nonsens. Hy het'n onfeilbare radar vir moeilikheid, en wanneer die werklike probleme ontstaan het, hy het geweet hy kon reken op my om hulle bloot te stel en gaan saam met hulle in die lewe of die dood.
  
  
  
  Ek stap deur die museum sonder om te betaal baie aandag aan die baie waardevolle en interessante artefakte. Wanneer ek uitgekom, die lug was bewolk, en ek het gevoel die eerste druppels reën op my gesig. 'n taxi opgetrek en sy was vinnig opgetel. Die weer het my nie help nie verbeter my bui.
  
  
  
  Hy het my sy adres, en die taxi jaag weg. Ek het my oë toegemaak en gedink oor Dottie Thompson, die blonde wat was nie veronderstel om te kom saam met my vanaand. Sy het nie regtig wil om te kanselleer hierdie vergadering.
  
  
  
  Die taxi was een van hul groot outydse motors. Hy strek sy bene in die voorkant van hom en sak dieper in die sagte kussings. Een van die wiele getrek in'n slaggat, en my doel skielik gevlieg vorentoe. Ek kyk na die motor deur oop en skielik opgemerk dat die deur se handvatsel aan my kant was weg. Ek kyk rond. Al die knoppies op die deure en vensters was weg.
  
  
  
  Skielik het hy wakker geword. Miskien was dit net'n ou, lendelam taxi, en geen een het sorg van tydige herstelwerk. Maar ek het nie hou van die idee van nie in staat is om uit te kry op my eie, rondom die motor. Sy was gegryp deur'n rewolwer en buk om iets te sê aan die bestuurder, maar die glas afskorting wat onlangs geïnstalleer in al die motors te verminder die risiko van roof het dit onmoontlik.
  
  
  
  Ek tik op die venster, maar die man was om te ignoreer my heeltemal. Hy draai weer, en nou is sy kan sien waar hy gaan: 'n verlate stuk van die pad naby die Hudson River.
  
  
  
  Hy ruik die vreemde reuk en opgemerk dat die motor was die bespoediging. Hy kon nie sien of hoor nie, maar Stahl se vreemde reuk was skerper. Ek voel'n bietjie duiselig en my ooglede het drukkend; ek kon nie hou hulle oop langer.
  
  
  
  Haar skoot tref haar roofstroom se dik nek, maar die lummel wip af die koeëlvaste glas muur sonder dat enige skade. En meer en meer van die vreemde, skerp gas was geblaas het in die kompartement. My kop tol, en hy kon skaars sien die rooi sint in die voorkant van ons. Die taxi ry af in die straat op top spoed, en ver agter my het ek skielik gehoor die geluid van'n sirene. Ek probeer my beste om te draai en sien wat lyk soos'n polisie-motor te kom na ons. Ek het probeer om te glimlag, maar my spiere sal nie werk nie. Ek het gedink die bliksem het'n rooi lig in sy slaap en nou is die NYPD was hier om te gryp ego en bevry my.
  
  
  
  Die taxi gekantel skerp, en die bestuurder het volstoom as'n polisie-motor genader het. Ek was te swak en slaperig te volg die gebeure enige verdere, maar'n oomblik later die skerp fluit van'n rewolwer geskiet het my tot my sinne. 'n rooi gesig kyk op na my, en sterk hande losgemaak die top knoppies van my hemp. "Wat ... wat het gebeur?" "Ek vra die agent wat probeer het om my te help. "Ons wil graag om te weet dat, ook," het hy gesê. "Hoekom het, was dat die taxi-gaan so vinnig?"
  
  
  
  Ek skud my kop, probeer om te kry my laers. "Is jy al reg, seun?" Die agent gevra. "Ek dink my vriend van my moet help om hierdie motor werk. Ek kan laat jy hier vir'n rukkie, kan ek nie? Maar maak seker dat jy hier bly. Ons het slaapsale wil graag met jou te praat vir'n bietjie."
  
  
  
  Ek knik en wag vir hom om te verdwyn. Dan het hy gesukkel om sy voete en verdwyn in die teenoorgestelde rigting. 'n paar blokke later, nog'n taxi haar opgetel en het my huis.
  
  
  
  Ek het nie binne ons vir'n minuut wanneer die blou selfoon in die laai van my stoel lui. Hy het die telefoon opgetel het en geluister na Hawke se stem.
  
  
  
  "Ek het nie vertel waar om te vind Inura nog," het hy gesê kort. "Ek was te dink van iets anders," het ek gesê skerp. Hawk was stil. Hy het geweet dat sy skaars behandeling verloor sy koel, en verstaan dat daar iets is gebind om te gebeur.
  
  
  
  "Wat is naby, Nick?" het hy gevra. "En nadat ek het die museum, ek het slegte maatskappy," ek het gesê, beskryf my ongewone taxi ry. "Ek dink jy sal hê om iets te verduidelik aan die NYPD," Hawke het vir hom gesê.
  
  
  
  "Ons sal neem sorg van dit," het hy geantwoord. "In die tussentyd, jy beter fokus op Inura. Jy kan vind ego in'n klein land huis in Waikiki; huis getal twaalf. Verstaan?'
  
  
  
  Ek verstaan en hang. Ek verander my klere, sit Wilhelmina, my betroubare 9mm Luger, terug in haar skouer holster, en sit op my baadjie. Wilhelmina behoort aan my soos my eie vel, sy het nie regtig help my in die taxi, maar sy kan nie werk wonderwerke, selfs al het sy het my lewe gered baie keer. Haar enigste mededinger was Hugo, wat was gegord om my voorarm in'n dun skede. Die stilet was'n perfek gebalanseerde, vlymskerp, stil en dodelike wapen. Saam, hulle is meer kosbaar vir my as my lyfwagte.
  
  
  
  Ek het gestop om te dink oor die taxi-voorval en wonder hoe hulle geweet het ek was by die museum, of as hulle het iets te doen met my nuwe opdrag. Die BYL beamptes sal sorteer dit uit vir my. Ek nodig het al my energie vir die toekoms, nie die verlede. Binnekort sal jy leer om nie te woon op die verlede in hierdie beroep.
  
  
  
  Sy het'n oproep van Dottie Thompson rondom die lughawe, met die hoop dat die geluid van vliegtuie af te neem en die aankondiging van vertrek vlug in die agtergrond sou gee my aankondiging ekstra dringendheid. Sy hoor my diep verskonings en vinnig gereageer: "Moenie jaag terug." Ek verwyder haar naam uit my klein swart boek.
  
  
  
  Die reis na San Francisco het sonder enige probleme, maar ek het'n rukkie te wag vir'n verband is daar. Wanneer hy kyk uit die vensters van die wag area, het hy gesien dat die mis verdik het, sodat die hangar by die lughawe was uit die oog verborge een deur een. Ten slotte, dit is aangekondig dat die Vlug 667 sou nie wyk nie vir twee ure.
  
  
  
  Twee ure? Nonsens! Daar was geen teken van die wind, en dit mis sal duidelik in twee ure? Dit het nie gelyk of waarskynlik om te my. Ek haat wag vir haar in die lughawe lobby, so ek besluit om te neem'n loop buite. Hy het die kraag van sy baadjie en loop om die rand van die lughawe. In die mis, die helder fluorescent ligte van die aanloopbaan lyk soos groot cerro-blou sampioene. Verby mimmo een deur die verspreide ligte, haar, skielik het'n meisie verskyn in die ander kant van die wêreld. Ek kon nie haar gesig sien, maar ek het dadelik geweet dat sy was in die moeilikheid.
  
  
  
  Sy hardloop soos'n verskrikte takbokke, soms gooi'n verskrikte blik agter haar. Toe sien ek die skadu van die ander figure jaag haar deur die mis, en op dieselfde tyd wat ek haar gesien het. Sy hardloop na my. Sy was geklee in'n reënjas en'n wye hoed, anders is al wat hy kon sien was haar donker hare val tot op haar skouers. "Asseblief," het sy asem. "Jy sal my help! Ek moet "667".
  
  
  
  Hy het gevang'n glimp van'n paar van die wye oë en'n mooi neus, maar die bont hoed gooi'n wye skaduwee oor haar gesig. Agter Nah, twee mans verskyn in die donker grys gloed van die aanloopbaan ligte, dan'n derde. Sy kyk rond, sien die mense, en kyk na my. "Help my asseblief," het sy gesê. "Ek sal later verduidelik. Wel, die stem!'
  
  
  
  Die twee mans is gevang saam met haar, en Odin rondom hulle gryp ee se arm en trek haar na hom. Sy leun en bietjie Ego se arm. Hy kom uit'n geskreeu van die pyn, en laat gaan van ee. Sy het probeer om weg te hardloop, maar die tweede een het haar hard in die gesig. "Vuil hoer," het hy gebreek. "Stop dit, of ons sal jou seergemaak het."
  
  
  
  "Laat gaan van my," het sy geskree, skop ego in die skeen. "Ek sal kry op hierdie vlak."
  
  
  
  Ek het gedink ek het genoeg gesien van haar, en het'n stap vorentoe. "Laat haar staan," sê ek Aryanly. "Wat is al hierdie oor?" Die eerste van die drie kyk na my koud. Dit was vinnig geëvalueer deur die trio. Hulle het'n skerp, onverskillig kyk, soos tipiese "Gaan weg" huursoldate, " die naaste een gesê. Hy vorentoe beweeg dreigend.
  
  
  
  "Hoekom is jy probeer om te stop om'n meisie uit om op die vliegtuig sy wil om te vlieg?" Ek vra beleefd.
  
  
  
  "Moenie inmeng nie, jy dwaas. Dit is nie een van jou besigheid.'
  
  
  
  "Ek het besluit dit is werklik pla my nie," het hy vir haar gesê het botweg. "My chanson gevoelens ... verstaan jy?"
  
  
  
  Die eerste man frons in verwarring. "Moenie jou tyd mors nie met daardie idioot," sê die tweede man. "Beter maak die ego veilig."
  
  
  
  Maar die meisie het die voordeel van ih se swak aandag en druk die lyfwag hard met die hak van haar ballet pantoffels op die wreef van haar voet. Het hy geskree, wat seer, en sy trek weg en hardloop vir die aanloopbaan. Hy kyk na haar figuur verdwyn in die mis, in die rigting van die rooi en geel flitsende ligte van die vliegtuig. Wanneer ek kyk nader, het ek haar gesien het, en die ligte beweeg. Die groot vliegtuig was taxiing stadig oor die veld, en die geluid van die enjin kon duidelik gehoor word. Dit was'n dryfmiddel enjin, en die skroewe was spin, nie teen die maksimum spoed, maar vinnig genoeg om te rip'n man in die helfte. Of vier, of baie kleiner fragmente. Hy hardloop na haar, die drie van hulle feitlik te hou. Sy was in'n dwaal om te sluk, maar ek kon hoor die klik van haar hakke op die aanloopbaan. Sy hardloop reguit terug na die vliegtuig, geen twyfel hoop om te vind om te help. Hy het probeer om te loop vinniger. Sy het vinnig weggeruk na haar en sien die wapper vlerke van ee betaal. Maar die vliegtuig byna op die top van haar. Dit gerol stadig in die rigting van haar, die piercing balke van die soekligte skaars om te breek deur middel van die mis. Hulle kon haar nie sien nie. Deur die manier waarop, kon hulle nie indink dat, veral in hierdie mis, iemand loop op die aanloopbaan. 'n digte mis omvou ons as hy vasgevang met haar en trek haar aan die arm.
  
  
  
  Sy was geskree deur die skreeuende klank van die skroewe. "Stop, neem die maat!" "Dit is my."
  
  
  
  Sy het omgedraai, en hy het die verligting in haar oë. Dit kan nie gesien word deur die vliegtuig se vlerk, maar dit is reeds begin om te voel die suction in die lug.
  
  
  
  "Op die grond! Ek het geskree, laat myself val. Met die een hand, ek trek haar om sodat sy op die top van my, en ek voel'n groot vleuel stadig gly oor ons. Die mis gelig is'n bietjie deur die krag van die skroewe waai, so ek gevang n glimp van die vinnig roterende skroef lemme in die groot enjin. Ek het nie hoor die voetstappe van ons vervolgers, maar skielik was daar'n hoë-opgeslaan skree, net die helfte van'n sekonde later. Dan is die geskree van die enjin verslind die ego. Hy trek haar weg van hom en sit sy hand oor haar mond om haar te vertel om stil te wees. Sy lê op die vloer sonder om'n geluid te ons. Die vliegtuig verdwyn in die mis, en die geraas van die enjins was vinnig geabsorbeer word deur die digte atmosfeer. Skielik hoor hy'n geskreeu van die angs.
  
  
  
  "Jesus," het die stem van een van ons vervolgers. "Dit was Charlie. Hy is getref deur'n skroef."
  
  
  
  "Waar is hy? Nog geskrik stem lui uit.
  
  
  
  "Ek weet nie, maar kom ons vind hierdie klein teef," nog'n antwoord. "Ons het om haar te vind vir Charlie."
  
  
  
  Haar, sien die mis styg. Dit sal net'n oomblik, maar dit was genoeg. Ons sien mekaar by die dieselfde tyd. Dit was nie Stahl wat op soek was na die derde een, of wat oorgebly het van dit.
  
  
  
  "Die stem van oni," skree een rondom hulle. "Get out!" Hulle hardloop na ons. Hy gebly het, op een knie en kyk na die meisie, wat nou staan op haar elmboog en angstig op soek na die twee nader mans.
  
  
  
  "Shut up. Moenie probeer om weg te hardloop weer, " Ay grom by haar. Hy het gewag totdat hulle is naby, dan duik, nie opwaartse as wat hulle verwag het nie, maar reguit vorentoe. Haar klap in hulle deur elke stam, gryp ih vir een vir elke stam, en duif vorentoe. Albei van hulle het tot op die grond. Hy rol om die regte en geland het die eerste karate skop, wat nie die teiken getref presies nie, maar dit was genoeg om hom te sien wriemel, wat seer. Die ander tas'n bietjie op sy heup, vermoedelik om te trek uit'n wapen. Sy was getref deur sy ego met'n reg hand, en hy het tot die beton vloer'n meter van my af weg. Die rewolwer kletter om die beton vloer'n paar meter weg. Ek het na hom en koes'n slag na die gebied van die lewe. Hy staan op en gehef teen my soos'n bul. Dit was gestop deur die ego met'n vinnige, kort uppercut, gevolg deur'n kragtige links haak wat gevang die emu in die gesig nadat dit gevlieg twee voete in die lug. Hy kyk na die meisie en het haar oë verbreed. Hy draai vinnig, maar mis'n slag na die tempel. Hy herstel vinniger as wat hy gedink het.
  
  
  
  Haar val en gerol aan die linkerkant. Hy skop my hard op die heup, en ek het dadelik regop. Hy het toegelaat dat die emu om toe te slaan'n paar keer, asof hy bang, en het dodging. Terwyl hy met selfvertroue voor te berei vir'n kragtige reg punch, het hy skielik hurk, ry sy vuis in sagte lewe se ego. Dit het'n geluid soos'n ballon afblaas. As hy verdubbel oor, Ego klaar hom af met'n skerp, kort reg skop.
  
  
  
  Ek draai na die meisie en haar gesien en kyk die mis naby in op ons weer.
  
  
  
  "Dankie," het sy gesê.
  
  
  
  "Kom saam met my," het ek gesê. "Kom ons kry hier uit. Daar is geen behoefte om te haastig, die vliegtuig sal nie neem af in hierdie mis. En lyk nie so bang nie. Hierdie twee sal afgesny word vir'n rukkie.
  
  
  
  "Dis nie waar nie," het sy gesê. Ek voel haar liggaam bewe by die aanraking van my hand op haar skouer. "Ek het gedink oor dit... oor daardie ander persoon. As dit nie was vir jou ... sou dit met my gebeur het ."
  
  
  
  "Miskien," het ek gesê. "Soos vir hom, ek dink nie dit is'n groot bedreiging vir die mensdom." Sy frons. "Jy is cool. Maar ek dink ek moet gee jou'n verduideliking. Haar ego is joune. Maar eers wil ek bespreek'n kaartjie ."
  
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Ek sal gaan met jou. Ek vlieg haar op die vliegtuig ."
  
  
  
  Ons stap terug deur die mis saam, en hy kon skaars sien haar. Nah het'n sagte stem, 'n stem met'n fluweelsagte ondertoon. Soos ons genader om die gebou, 'n oase van vrede verskyn in die voorkant van ons. Sy het haar los hoed en reënjas, en die verandering was meer as ontstellend. Sy skud die mis uit haar gesig, die onthulling van'n waterval van glansende swart krulle. Toe sy opkyk na my, ek het'n paar van die pragtige diep bruin oë en'n dun, smal neus. Haar wenkbroue is effens geboë op die einde, gee haar gesig'n elfse uitdrukking. Haar skoonheid was beklemtoon deur haar koper-gekleurde satyn vel. Ek vermoed haar van van Hawaii. Die Nah het die tipiese mengsel van rasse wat geboorte gee aan monumentally pragtige vroue. Sy was geklee in'n eenvoudige wit rok met'n los brass band in die vorm van ringe. Die rok wat haar soos'n blaar oor'n boom tak, wat haar, maar op dieselfde tyd geleer.
  
  
  
  "Ek voel'n baie beter oor myself," het sy gesê, en loop terug na die kaartjiekantoor waar sy bespreek die reis. Sy glimlag goddelik by my. Ee die volgende sin was onderbreek deur die speaker stelsel. "Aandag, asseblief," het die omroeper se stem. "Ons is jammer om jou te laat weet dat as gevolg van slegte weer, Vlug 667 sal nie wyk nie tot 7: 30 môre oggend." Alle beskikbare kamers by die Lughawe Motel is voorbehou vir jou. Gaan asseblief na die motel in te samel jou kamer sleutels. Dankie.'
  
  
  
  Die meisie se uitdrukking onmiddellik verander.
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Is jy bang vir hierdie mense?"
  
  
  
  "Hulle sal probeer om jou te stop my weer," het sy gefluister. Haar hand, wat sy sit op my skouer, het begin om te skud.
  
  
  
  "Kalmeer," het ek gesê. "Nog beter, gee my die verduideliking jy my belowe. Kom ons gaan na die motel saam. Jy kan alles verduidelik vir my daar."
  
  
  
  Toe ons weer uit, sy sit op'n wye hoed en'n reënjas. "My naam is Iolana Camus," het sy gesê, hou haar hand uit. "Sy edu eiland ... die huis."
  
  
  
  "Dit lyk soos iemand wil hê om te verhoed dat dit gebeur."
  
  
  
  "My pa," het sy gesê, woede in haar stem. "Sy wil om te weet waarom. Ek weet wat hy vir my gesê en wat ons aangevoer oor, maar ek dink nie dis al."
  
  
  
  Ek het haar gevra, "Wat het hy vir jou sê en wat het jy nie saamstem met?"
  
  
  
  "Ek het op die vasteland," het sy begin. "Maar ek wil om te leer in die eilande. Daar is'n groot behoefte vir die onderwys. Pa dink ek moet leer hier plaas. Hy vertel my so, maar dit is hoekom ons altyd geveg het. Hy besit'n groot pynappel plantasie, en dit bied'n goeie inkomste, maar hy leef heeltemal in die verlede. Hy het'n baie van die besware teen alles wat gebeur op die eiland. Hy het vir my gesê om nie om terug te kom totdat hy het my toestemming. Haar vertel emu dat hy kan gaan na die hel, en haar sou terug kom. Hy gehuur hierdie ouens ... bandiete te stop my.
  
  
  
  "Mooi radikale, is dit nie?" het hy gesê. "Nie as jy weet my pa," het sy gesê. "Hy is hardkoppig. Niemand waag om te weerspreek emu."
  
  
  
  "Behalwe vir jou," ek lag.
  
  
  
  "Behalwe vir my," het sy gesê. "Dit is hoekom ons het ons verskille met hulle ferret, hoe ek oud genoeg is om te maak my eie besluite te neem."
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Is jy regtig bang dat hulle sal weer probeer?"
  
  
  
  "Ek is baie bang dat," het sy gesê.
  
  
  
  "Ek het'n voorstel," sê ek. "Ons kan deel my kamer. Dit kan slaap Eugene, indien daar is'n bed. Of op die grond. Dit maak nie regtig saak nie. Dat die manier, ten minste sal jy nie alleen te wees." Sy kyk na my ingedagte vir'n oomblik. Hy lag vir homself en kyk terug sonder terugdeins. Ek het nie wil hê om op te los haar twyfel.
  
  
  
  "Alles reg," het sy gesê op die laaste. "Asseblief identifiseer."
  
  
  
  Ek het haar gevra. 'is jy seker?'"Soms is die kuur is erger as die siekte. Hierdie een kan wees om sulke gevalle ."
  
  
  
  Sy kyk na my openlik. "Ek glo dit nie," het sy gesê stadig.
  
  
  
  "Alles reg," sê ek. "My naam is Nick... Nick Carter. En hy het na Hawaii om te voldoen aan Hema-ono van Japan."
  
  
  
  "Baie interessant," het sy gesê, op soek na my sywaarts. "Maar dit beteken nie vir my sê wat jy doen."
  
  
  
  "Haar geoloog is'n amateur," sê ek. Dit lyk soos'n mooi cover-up.
  
  
  
  "Jy is nie'n fan van enigiets, Nick," het sy gesê.
  
  
  
  Hy het voorgestel dat ons gaan vir nog'n drankie by die motel bar. Toe sy ingeskryf het met Iolana, byna almal betaal aandag. Selfs die vroue kyk op en staar na ons met'n mengsel van jaloesie en haat, moord.
  
  
  
  "Dink jy hulle sal probeer weer?" Iolana gevra na die eerste sluk. "Ek bedoel die rowers."
  
  
  
  "Miskien," sê ek kalm. "Dit sal nie moeilik wees vir hulle om ons te vind. Die lughawe nie verberg waar hulle plaas hul gaste. Maar om eerlik te wees, ek dink nie hulle sal pla ons nie meer nie."
  
  
  
  Haar gesig ontspanne. "Jy het gesê jy vermoed jou pa het ander redes vir verbied jy van die besoek van die eiland," sê ek.
  
  
  
  Sy kyk na my ernstig. Ek het opgemerk dat daar was'n sekere natuurlike appèl oor haar, 'n kombinasie van onskuld en sofistikasie.
  
  
  
  "Ek weet nie," het sy geantwoord. "Miskien het hy wil eerder haar rond. Soms het hy is soos hierdie. Of miskien het iemand anders oortuig ego te hou my naby."
  
  
  
  Sy het nie voltooi nie dat die laaste opmerking, en ek het gedink dat dit die beste om nie te dwing nie. So ek sal nie gaan in te veel detail. Ek het haar gevra. "Doen wat jy wil om te dans?' Daar was'n jukebox in die hoek van die kroeg, en hy laat val'n muntstuk in dit. Sy dans liggies oor my, en ek kon voel die twee sagte tops van haar borste op my hemp. Ek sit my hand hier op my rug, en sy beweeg nader aan my vir nog'n lek. Sy dans met natuurlike buigsaamheid en soms glimlag op my van onder effens wenkbroue laat lig. Ek wonder of sy sal onskuldig of gesofistikeerd in die toekoms. Miskien saam? Dit was laat, en ons is gekonfronteer met'n vroeë en onseker oggend. Ons het na ons kamer, en Iolana probeer om weg te steek haar effense onsekerheid. Sy was nie baie goed te doen.
  
  
  
  "Ek het gewoonlik slaap in my onderklere of naak," het haar man gesê. "Sedert ek het altyd goed gedra in die geselskap van vroue, ek sal dra onderbroeke vanaand. Wil jy om uit te trek eerste? '
  
  
  
  "nee... ek sal wag," het sy kalm gesê. Dit is afgeskakel deur die heilige, sodat die kamer is verlig slegs deur'n geel straal van die lig wat gaan oor die badkamer. Wanneer hy in sy onderbroek, haar, stap oor na die bank met die deken. Ek het opgemerk dat Iolana was kyk na my, en ek het gedink ek lees goedkeuring in haar oë, al was dit moeilik om te sê in die dowwe lig.
  
  
  
  "Jy is mooi," sê sy skielik. Dit verbaas my'n bietjie. "Jy het'n pragtige liggaam," prewel sy. "In Hawaii, waar ons het nog nooit gedra baie klere voor, het ons begin om te waardeer die skoonheid van die liggaam as'n onafhanklike entiteit. En jy het'n Hawaiian liggaam."
  
  
  
  "Wat dit ook al vir ons beteken," ek het gelag.
  
  
  
  "In die Verenigde State van amerika, ek het gesien hoe'n baie van die mense met'n sterk liggame, groot spiere wat gebou is deur middel van krag opleiding," het sy gesê.
  
  
  
  Maar meestal is dit betrokke ontwikkel spier groepe. In Hawaii, het ons sterk kanakas het maer, taai liggame soos joune, met die krag van'n luiperd eerder as'n stootskraper.
  
  
  
  Sy draai skielik, asof hy bang is om voort te gaan, en haastig na die badkamer. Toe sy terugkom, het sy draai af die badkamer ligte, maar'n neon teken buite die kamer gefiltreer in die kamer om my te wys dat sy was slegs geklee in haar onderklere. Sy bly stil vir'n oomblik, op soek na my.
  
  
  
  "Kom hier," het hy gesê van die bank. Sy loop tot my in haar kaal voete sonder'n woord en kyk na my. Het gesien hoe sy met haar borste stygende en dalende gereeld. Haar, het gesien dat nah se tepels was hard. Sy het haar oë half-geslote en haar lippe verdeel. Haar sel, gryp haar en trek haar af. My hand het haar linker bors. Sy stoot my hand weg, maar het nie probeer om te kry naby, en haar oë blink met'n warm, deurdringende lig, selfs in die donker.
  
  
  
  "Nee," het sy geprewel. "Asseblief, nie vir ewig. Sy het gesukkel om te kry om die woorde uit haar mond.
  
  
  
  Ee vrygestel haar. "Gaan na bed, Iolana," ek het gesê, glimlag. Sy leun en aan my gegee het'n ligte soen. Sy streel met haar vingerpunte oor my gesig, stap dan oor na die bed.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 2
  
  
  
  
  
  
  Toe ons uit, om die motel die volgende oggend, die son was die ontbinding van die laaste van die mis. Ek het vroeg opgestaan, aangetrek vinnig, en gevind dat Hugo en Wilhelmina van ihc. Wanneer Iolana kom uit die badkamer, hy was gereed om te vertrek. Sy was geklee in'n donker rooi trui wat omhels haar borste styf en'n kort romp. Sy het na my toe gekom het en sit haar arms om my nek. Haar oë kyk na my met'n belowende glinstering. "Dankie vir gister, vir alles wat jy gedoen het vir my," het sy gesê.
  
  
  
  
  
  "Never mind, heuning," ek lag. "Ek het nie soos dat die chanson nonsens laaste nag. Dit is baie frustrerend vir my. Van nou af, die jag seisoen is oop ."
  
  
  
  
  "As jy wil," het sy gesê, bereik vir haar klein sak. As ons was die kruising van die straat wat lei tot die lughawe, hare, voel ek haar hand skielik stywer in my. Hy volg haar blik en sien drie mans staan by die motor. Hulle was op soek na ons. Een van hulle, ek het opgemerk met'n glimlag, het sy arm in'n slinger. Haar, kyk na die trio. Daar was'n opregte uitnodiging in my oë, en ek het nie geweet hulle sou dit aanvaar. Hulle kyk na mekaar senuweeagtig, gesels, en gestop word deur die motor as ons geslaag het, mimmo. Soos die meeste huursoldate, het hulle nie wil hê om hul eie risiko vel as die risiko was te groot.
  
  
  
  
  Ons sit in stilte op die vliegtuig, maar as ons nader aan Hawaii, Iolana geword het meer en meer bekommerd. As die vliegtuig stadig maar eintlik begin om te daal, haar blik geland op die blou oseaan. Ek het gedink oor hoe baie wanopvattings daar was oor ons vyftigste staat. Baie mense weet nie dat Hawaii bestaan uit agt afsonderlike eilande, sewe van wat bewoon rond. Hulle lê in'n effens geboë lyn. Hawaii is die grootste eiland, maar nie die middelpunt van alle aktiwiteite, soos die meeste Amerikaners dink. Wanneer mense praat oor die Hawaii, die meeste mense beteken die eiland Oahu, waar ons wil land. Op die eiland Oahu in die saal is die grootste stad in die Honolulu argipel. Dit is Oahu, waar elegante cruise skepe vasgemeer. Waikiki Strand Stadsaal op Oahu, sowel as hul ontdekking deur die Lyceum Hawe Administrasie, Kaena Ruimte Navorsing Stasie, en die Universiteit van Hawaii. As die vliegtuig stadig tot stilstand gekom op die belangrikste aanloopbaan, hare, kyk uit op die skare buite, en het dadelik gedink van die smeltkroes van diesel racing as Hawaii regtig was. Twee-en-dertig persent van die eilanders was Japanees, en nege en twintig persent was Ander. Filippyne verantwoordelik vir 11 persent van die bevolking, en 6 persent was Chinese. Slegs twee persent was Polinesiese.
  
  
  
  
  Toe het ons af, om die vliegtuig, ek het belowe Iolana dat ek sou besoek haar by haar pa se plantasie in die berge. Ek weet nie wat voorlê, haar, het gesê hey, wie se verblyf by die Royal Hawaiian Hotel. Sy het my'n vinnige soen in terugkeer en verdwyn. Sy het in die taxi, ek gevang'n laaste blik van haar slanke heupe.
  
  
  
  
  Na bespreking van'n kamer by die Royal Hawaiian Hotel, hy het'n taxi na Waikiki Strand, by die Huis nommer twaalf is, waar hy veronderstel was om te voldoen aan Kaku Inura. Heel waarskynlik, op vakansie is, sal hy stel homself as'n Japannese sakeman. Die huise is geleë langs'n pad wat loop parallel met die strand. Hy het deur die taxi, gevind nommer 12, en klop aan die deur. Net nadat ek klop'n tweede keer het die deur oop. Hy gestamp in'n taamlik dun, ernstige-looking man in'n wit pak met'n oop hemp.
  
  
  
  ;
  
  
  "Het ek gevra. "Hoe is Inura?" Hy het nie iets sê, maar het vir my'n naald lyk.
  
  
  
  
  "Nick Carter ... ah.", Ek het gesê. Ek het hom my dokumente, en hy het genoeg tyd om hulle te bestudeer. Uiteindelik, het hy die deur oopgemaak wyer.
  
  
  
  
  "Kom in," het hy gesê. Hy het nie kyk na al soos ek gedink het haar. Vir'n Japanees, hy lyk baie lank. Behalwe, vir my, hy lyk meer soos'n Eilande as'n Japannese. Sy voorkoms was tipies van'n gemengde huwelik. Sy liggaam was maer en hoekig, en sy gesig was smal en hol wange. 'n klein litteken hardloop oor sy reg wenkbroue, en sy mond was woede.
  
  
  
  
  "Ek is jammer," het hy gesê. "Maar ek is verbaas om te sien jy hier in Hawaii."
  
  
  
  
  "Het jy nie Hawk sê hy sou stuur vir my?"
  
  
  
  
  As Inura skud sy kop. "Nee, hy het nie vir my sê. Ek het selfs wonder hoekom Emu vorendag gekom met die idee van die stuur van jou."
  
  
  
  
  "Maar wat oor'n telefoon oproep?" Ek het gevra, verbaas. "Hy het die sterk indruk dat jy verwag moeilikheid, en hy het gevra vir'n vergadering met een van die beste BYL agente rond. Hy het vir my gesê dit is hoekom jy gekom het om Hawaii."
  
  
  
  
  Inura lag. "My besoek hier is roetine," het hy gesê. "Ek is bang Hawk verkeerd ons telefoon oproep."
  
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Maar wat oor hierdie onverwagte vulkaniese aktiwiteit?" "Hy het aangeraai jy om my te vertel oor dit, en ook dat jy is baie bekommerd oor dit."
  
  
  
  
  "Nee, ek was net'n grap oor dit," Inura het gesê met'n vreemde glimlag. "Hierdie aktiwiteit mag lyk'n bietjie vreemd, al van'n skielike, maar andersins is ek nie verstaan nie wat dit het te doen met dit. Dit is'n probleem vir geoloë en ander wetenskaplikes. Ek is bang die Hawk is om scary.
  
  
  
  
  Haar voorkop frons. In elk geval, een ding wat kan nie gesê word vir die Hawke was dat hy het een keer onnodig bekommerd. En hy is nie in'n haas om te verstaan die boodskap. Ek het nie verstaan haar nie. Inura staan.
  
  
  
  
  
  "As my telefoon gesprek met jou baas werklik veroorsaak het dat so baie verwarring," het hy gesê, " ek hoop jy sal aanvaar my opregte verskoning. Ek kan net raai dat jy het'n paar pret terwyl jy nog steeds hier, en kop terug wanneer jy gemaklik is. Ek sal u in kennis stel Smous in die skrif alleen.
  
  
  
  
  "Ek weet nie wat om te sê," ek bely. "Hy het my vertel in detail wat jy ingelig emu van jou vermoedens oor moontlike terroriste-aanvalle deur die Japannese terroriste."
  
  
  
  
  Inura saamgeperste sy lippe. "Ons het regtig gepraat oor dit," het hy gesê. "Maar ek het in gedagte enigste moontlike optrede in Japan. Dit was my voorneme om in elk geval. Ek vra om verskoning as ek'n fout gemaak het. In elk geval, dit is'n plesier om jou te ontmoet, Mnr Carter. Ek het gehoor'n baie oor jou.
  
  
  
  
  'n paar oomblikke later, het ek begin loop af in die boulevard, mompel by myself. As Smous het regtig verkeerd die telefoon gesprek met Kak Inura, sou dit gewees het die eerste keer in die Ego se lewe. Hy was die mees geslepe organiseerder sy nog ooit teëgekom het. Selfs as hy was net besig om op intuïsie, hy was byna altyd reg. Hy was baie in staat om van die onthulling van die waarheid agter die bedekte boodskap. Hawk het gesê dat die ego se oproep met Inura was versluier, en natuurlik dit is teoreties moontlik dat hy verkeerd verstaan, maar dit was nog steeds moeilik vir my om te doen so. In die einde, het hy besluit om te bel'n taxi en besoek Johnny Kai. Ek het'n gewoonte van vergeet dinge wat ek nie verstaan nie, vir'n paar uur, net om te skakel op ih met'n nuwe perspektief.
  
  
  
  
  In die lae gebou van die Oahu Polisie-Afdeling, het hy ontdek dat Luitenant Kai is bevorder tot Kaptein Kai in die tussentyd. Hy het sy naam aan'n vet wit man in die wag kamer, en'n paar sekondes later die deur wat lei na die kantore swaai oop. Haar ego hoor die harde stem voor dit het dit gesien.
  
  
  
  
  "Dit is onmoontlik," het hy geskree. "Ou man!" 'n sterk-gebou, energieke man hardloop na my toe en gryp my met'n beer drukkie. Dit is byna onveranderd, klein, maar in'n uitstekende toestand. Hy was van die Japannese afkoms en het uitgeblink in swem en sokker aan die Universiteit van Suid-Kalifornië. "Hoekom het jy nie vir my sê jy kom?" "Stop dit!" bulder hy.
  
  
  
  
  "Ek het skaars tyd gehad om te waarsku myself dat ek gaan om jou te sien," het ek geantwoord. "By the way, kan jy skryf vir my dat jy het'n kaptein, jou klein bliksem! Of doen die pos dienste nie meer hier werk?
  
  
  
  
  Hy lag. "Ek is besig," het hy gesê.
  
  
  
  
  "Ek was in New York vir'n week en probeer om jou te bel, maar jy was nie daar nie. Ek was vertel dat jy in'n paar damn hoek op vakansie.
  
  
  
  
  "Onmoontlik," het hy onderbreek.
  
  
  
  
  Het hy gevra. "Wat doen jy hier?' Ek is seker dit is besigheid. Is dit'n amptelike besoek?
  
  
  
  
  "Nee," het ek gelag. "Ek wil graag om te weet wat ek hier doen. Ek het gedink ek het geweet haar, maar nadat praat met iemand soos Inura van die Japannese Geheime Diens'n paar minute gelede, ek is nie seker nie."
  
  
  
  
  
  "Hoe is Inura?" Johnny Kai frons. "So dit is Hawaii?" Ek het nie weet niks oor dit. Dat scumbag spioen net gaan die land en blare, en hulle kom nie om te sê hallo vir ons. Hoe is dit bietjie slym doen? Nog so vet en vet?
  
  
  
  
  "Vet en vet?" Ek het haar gevra, buig van al my spiere. "Weet jy Hoe Inuru is?"
  
  
  
  
  "Vir die jaar," Johnny Kai geantwoord. "Hy het altyd gesukkel het met sy gewig. Soms voel dit dikker as wat dit is lank."
  
  
  
  
  
  Hy onthou die man wat hy sou gehad het om by die strand huis. Maak nie saak hoe baie hierdie man eet, sal hy nooit vet en geswel. Die hele ontwerp van die wedstryde het dit onmoontlik. Hy het'n skraal, byna maer liggaam. "O my God! Het ek uitgeroep, opruk na die deur. "Jy sal my sien," het hy geskree om'n verstom Johnny Kai. Hy byna struikel oor twee ego's wanneer hy hardloop deur middel van die gebou. Sy was begroet deur'n taxi verby mimmo hoofkwartier en spring in.
  
  
  
  
  
  "Waikiki," het die bestuurder genoem na haar. "En hou die gas loop hoog. Jy werk vir die Amerikaanse regering ." Die bestuurder kyk rond in die verrassing en het as die emu was vertel. "Maat maat maat!" Hy het gesweer hardop. Ek het nie geweet wat ek was die meeste kwaad, die man op die strand huis of myself. 'n baie van die dinge wat kan ry my gek met mikrofone en sprekers, en die eerste van alles, moet jy sorg dat jy mislei is. Maar ek was nie net woedend, ek was ook baie bekommerd. Hierdie man was beslis nie'n Inura. Sy was verras deur die ego, hema hy sou wees om ons, en hy het die voordeel van dit. Hy het seker gemaak dat sy het die gesprek terwyl die oorblywende in die skadu homself. Op hierdie manier, verwerf hy belangrike inligting, terwyl hy kon in die donker bly. As die taxi naby die huis, haar man leun vorentoe en kyk in die verte. Ek het gesien hoe twee syfers loop rondom die huisie in die rigting van'n ou Hudson sedan wag op die sypaadjie. Ek het dadelik erken haar in een van die twee syfers van die man wat so slim mislei my. 'n derde man was besig om die Hudson. Die spoed van die taxi nader aan hulle gegee het'n idee van wat aan die gang was, en hy het die man in die Hudson bring die motor in.
  
  
  
  
  Ek roep uit na die taxi-bestuurder. - "Stop! Die taxi gestop met'n geskree van bande, en sy spring uit met Wilhelmina in haar hand. Die ou Hudson opgetrek en ry reguit na my. Sy was geskiet deur die bestuurder. Ek het geweet ek was te laat wanneer ek hom sien wegkruip agter die paneelbord. Die skoot verpletter die voorruit, maar die bestuurder daarin geslaag om die motor te hou op die kursus en stewig hou op die stuurwiel om sy ongemaklike posisie. Hy was gedwing om terug te spring om te verhoed dat die motor en druk op die sypaadjie. Hy half-regop en weer geskiet, maar die Hudson het reeds geslaag het, mimmo my en verdwyn in die volgende hoek toe my skote getref die agterste vlerk, en net gemis die band.
  
  
  
  
  Ek kyk terug by die kamp en het gewonder of ek moet jaag ego af in die Hudson-Rivier. Die bestuurder sit agter die wiel, grys met vrees. Hy lyk soos'n lyk. Die Luger selfoonsakkie dit in sy skouer holster. Teen die tyd dat die taxi het, hulle was te ver weg om uit te vind hul pad huis toe. Dit het absoluut geen sin nie. Ek het die taxi-bestuurder'n ruim punt en gaan na die strand huis. As Inura nog nie daar was nie, maar dit was'n groot gemors. Hulle het nie laat ons slaag die een hoek. Hulle skeur uit al die boeke van die boekrak. Shvedov is gestrooi oor die vloer, en in die middel van die kamer lê'n tas aan stukke geskeur. Die persoon wat hom na die Inuru waarskynlik begin om sy eie ondersoek in te stel toe hy daar aankom. As haar moes kom in'n paar minute, haar sou besef wat aan die gang was. As sy het gekom om'n paar minute vroeër, sy kon gewees het deur'n ware een soos Inuru.
  
  
  
  
  Twee vrae onmiddellik na vore gekom het. Waar was die werklike Kato Inura en wat het die indringers wil hê? Wat dit ook al was, hy het nie gedink hulle sou gevind het'n ego, te oordeel deur die gemors wat hulle wil. Maar natuurlik, het hy kon nie seker wees nie. As hulle nie dit gevind het, soveel te beter as hulle wil net terug te kom. Soos vir Inura, miskien het hy geweet dat hy sou besoekers en tydelik verdwyn. Johnny Kai het haar op die selfoon van regoor die kamers en vertel'em wat gebeur het. Sy was gevra deur die ego te laat alles soos ek haar gekry het, tot die krimpvarkie verskyn weer, of totdat ek het'n nuwe leidrade.
  
  
  
  
  "As jy wil, Nick," het hy gesê. "Ek sal wag die huis-en-twintig vier uur'n dag en gee opdrag dat niemand anders is toegelaat in. Ons raak nie enigiets. Ook, sal ek my mense neem sorg van ten goede se kwaliteit.
  
  
  
  
  Hy mag gewees het gedwing om weg te steek."
  
  
  
  
  "Miskien," het ek gesê. "Maar dit is nie die geval nie. Ek is seker hy sal probeer om my te kontak dan. Nee, ek dink dit is meer waarskynlik dat hulle hou van die ego iewers en het nie in staat was om te kry om die ego te praat nie."
  
  
  
  
  "Hou my gepos so veel as wat jy kan, Nick," Johnny gesê.
  
  
  
  
  Hy het teruggekeer na sy hotel in'n ander taxi. Toe ek daar aangekom het, het ek gevind dat ek het'n onverwagte gaste. Dit was Iolana, en sy was sjarmante met haar coppery vel en pragtige swart hare.
  
  
  
  
  "Ek het gekom om jou te nooi na middagete," het sy aangekondig, die ondersteuning van my. "Ek hoop jy kan hier wees vanaand. My pa sou baie graag om jou te ontmoet. Sy vertel emu hoe jy dit hanteer die ego huursoldate op die lughawe.
  
  
  
  
  "En hy wil om my te ontmoet?" Ek het gesê met ongeloof in my stem. "Selfs nou, wanneer hy weet dat ek in die wiele gery het om sy planne vir jou?"
  
  
  
  
  Iolana lag. "O, dit is alles reg," het sy gesê. "Pa is nie soos dit. Goed gedoen=). Hy weet hy verloor dat rond en hy sal nie kla oor dit."
  
  
  
  
  
  "Ek wil graag om te verfris up en verander die eerste," sê ek.
  
  
  
  
  "Ek sal wag," het sy gesê, en ek het na my kamer. Toe ek uit die badkamer'n bietjie later, nog steeds kaal bolyf, wat ek gesien het Iolana daar sit. Sy bewonder my borste.
  
  
  
  
  "Hier, laat ek jou help," sê sy as haar pa trek'n skoon hemp rondom die tas. Hugo het dit geneem en skede van die stilet op sy regter voorarm. Haar oë gekyk het met meer as gewone belangstelling.
  
  
  
  
  "Doen alles amateur geoloë het so gereedskap?" "Wat is dit?" het sy gevra, byna Ariese. Ek het geglimlag.
  
  
  
  
  "Ek weet regtig nie," sê ek. "Natuurlik weet ek. Soms is dit kan wees baie nuttig, soos die grawe van klein voorwerpe onder rotse en dinge soos dat."
  
  
  
  
  Ek was seker dat sy het nie glo dat'n woord wat ons sê nie, maar sy het nie verder gaan. Sy streel met haar vingers oor my skouers, lig en vinnig, maar met'n opwindende intensiteit. Haar hande gly oor my skouer lemme en terug.
  
  
  
  
  "Jy beter ophou om dit te doen, of jy sal vergeet oor aandete by jou pa se," het hy gewaarsku haar verder. Sy het gestop en gaan staan in die voorkant van my, sodat sy kan kyk na my openlik.
  
  
  
  
  "Ek wil net om te weet as jou vel is wat dit lyk soos. Die stem is jou hemp.
  
  
  
  
  Sy het my gehelp om knoppie op my hemp. Wanneer sy nie op soek vir'n rukkie, ek het haar in Wilhelmina se kajuit en sit op my baadjie. Dan sal ons gaan na die parkeerterrein waar haar motor, 'n klein Toyota, geparkeer was.
  
  
  
  
  Ek het gewonder watter soort van aandete sou dit wees as ek kyk na die meisie langs my. Sy was baie vroulik, amper broos, maar op dieselfde tyd, het sy gelyk het groot taai krag. Geen twyfel Nah het'n vreemde, onstuimige verhouding met haar pa, maar ek het'n sterk gevoel dat daar was iets anders wat sy het nie genoem te krimpvarkie tot nou. Dit het net nie lyk soos die geval van'n hardkoppige ou vader en'n hardnekkige jong meisie. Hy was byna seker dat daar was meer as net dit. Ek sal weet haar gou genoeg.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 3
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Iolana was groot. Nah het geen probleme manoeuvres van die klein, lig Toyota oor die steil, kronkelende berg paaie. Gou het die geplaveide paaie het in nouer, stowwerige paaie. Nadat ons'n steil wegwyser, ek het'n groot plat gebied aan die voet van die rant. Sy het geweet dat die pynappel deur sy skerp, stekelrige blare. Aan die ander kant van die veld was'n groot huis met'n lae dak. Iolana gevolg het op die pad wat gewoonlik hardloop langs die veld by die huis. 'n oop vragmotor aangekom het, gepak met mense leun oor die rand, waai Iolana.
  
  
  
  
  "Hierdie is die plukkers wat net aangekom het van die veld." Iolana verduidelik as sy stuur die Toyota so ver as moontlik te lek aan die rand. Pynappel plukkers is baie soortgelyk aan seisoenale werkers in die wes-en suid-Amerika. In die kajuit van die vragmotor, langs die bestuurder, het hy gesien het'n dun man in'n knoop hemp. Hy het gesien dat daar was'n horisontale litteken bo sy reg wenkbroue. Hy kyk na Iolana. Sy het doodluiters.
  
  
  
  
  "Wat is die twee mense in die kajuit?" Ek het haar gevra, probeer my beste om te hou my stem absurd, so nonchalant as moontlik. "Ek het gedink ek het een rondom hierdie twee iewers voor."
  
  
  
  
  "Volgende aan die bestuurder is die een rondom my pa se meesters," het sy onmiddellik geantwoord. "Ek glo dat die ego genoem Djimono. Ek het nie geweet haar baie goed. Hy het gekom om hier die jaar het sy vir die Verenigde State van amerika. Die ander is amper oor Rusland ."
  
  
  
  
  Haar blik gesoek Nah is. Daar was net eerlikheid en nonchalance op haar gesig. Sy het nie geweet iets is of was een van die beste aktrises wat sy nog ooit ontmoet het. Die man in die vragmotor was'n bliksem wat die Kangaroo geneem het hom in. Die vragmotor verby mimmo ons in'n oomblik van die siekte, maar ek is seker van dit. Ek het besluit om te speel koel en onopvallende. Alles het meer kompleks geword, en talle interessante kenmerke verskyn het. As hy gewerk het vir Iolana se pa, beteken dit dat haar pa het iets te doen met die saak? Nie verpligtend nie. Hy moet in staat wees om onafhanklik te werk onder'n goeie dekking. Of het hulle almal het iets te doen met dit. Hawk het een keer gesê dat ek sou selfs vermoed my eie moeder, en hy was waarskynlik reg. Wanneer sy werk uit, sy weg te gooi om enige vertroue gebaseer op niks meer as die gevoel. As jy kan dit nie doen nie, jy sal nie'n lang lewe in hierdie e-pos om besigheid. Enige agent wat kan hul kliënte speel hul deel is gebind om'n kort loopbaan. En die dood is baie unsentimental. In elk geval, as almal van hulle was betrokke in hierdie plantasie, sou dit beteken dat die hele spel was vooraf beplan het om te verhoed dat my uit te kom na Hawaii. Die taxi-ongelukke in New York en die moeilikheid by die lughawe kon gewees het net om my te kry hier. Natuurlik, dit beteken dat Iolana was'n medepligtige, wat een of ander manier het dit nie lyk reg. Na'n paar jaar van diens, enige goeie cop kan ruik die doppelganger van tien meter weg, en Iolana gedoen het nie dat die reuk.
  
  
  
  
  Ons ry tot die omsendbrief oprit na die voorkant van die huis. Hy het besluit om weg te steek sy vermoedens en aanvaar alles soos dit was. Maar ek kon nie vergeet van die gevaar sein wat my voortdurend funksionering fisiese antenna opgetel. Die huis was'n pragtige argitektoniese struktuur, die kombinasie van die beste elemente van die Hawaise en Amerikaanse argitektuur. Daar is'n pragtige tuin in die voorkant van die huis. Eerste ons het'n groot, hoë saal met'n paar varings en fuchsias in volle blom.
  
  
  
  
  "Pappa is baie ou-outydse," Iolana het my gewaarsku. "Jy moet bereid wees om vir hom te gee'n preek oor dit of dat van tyd tot tyd." As ons verder gegaan en in die huis, mimmo buig na die dienaar, om die kamer gekom het Iolana se vader om ons te groet. Hy was'n reuse-man, langer as ek, met breë skouers, en ten spyte van sy grys hare, hy het baie sterk en gesond. Nen was die dra van los-sny wit broek, en sy bors was blootgestel onder'n knoop vestig. Om sy nek het hy het'n krans van blomme. Ego se oë was staal-blou, en hulle beleef gekontrasteer met sy koper-bruin vel. Die blom krans het die ego'n feestelike voorkoms, wat versag die ego se natuurlike erns.
  
  
  
  
  "Welkom, Mnr Carter," het hy gesê.
  
  
  
  
  Ego het gereageer met'n formele boog. 'n dienaar verskyn met'n silwer bak en vier glase gevul met'n heerlike mengsel van rum, brandewyn, en pynappel sap. Almal rondom ons het een, en hare was reeds wonder wat hierdie vierde beker was vir wanneer'n duidelike stem agter haar hoor haar.
  
  
  
  
  "Kan ek hou haar maatskappy?" "Wat is dit?" die stem gevra, en ek het omgedraai. Haar stem, het hy gesien het, was dié van'n meisie effens langer as Iolana en geklee in'n lang, rooi mantel met'n lae halslyn op die voorkant. Sy kyk op na my met donker bruin, effens amandelvormige oë, en ek het my asem vir'n oomblik. Nah het niks in gemeen met Iolana anders as haar coppery gladde vel, behalwe dat sy was nie minder aantreklik. Sy was slanker, maar met voller borste en'n dier appèl.
  
  
  
  
  "Ag, ja," Iolana se pa het gesê. "Mnr Carter, dit is my ander dogter, asseblief."
  
  
  
  
  Sy het my hand'n bietjie langer as wat nodig is, en ek probeer om nie om te wys my vlag van toestemming om uit te voer. Ek het gewonder hoekom Iolana het nie sê enigiets oor haar suster. Miskien is dit as gevolg van wedywering? Dit, natuurlik, het nie blyk uit die vraag aan my. Hierdie meisie was ten minste so mooi soos Iolana.
  
  
  
  
  "Die rede waarom ons nie sit in die tuin?" Iolana se pa het reg geraai. Egter, ek het opgemerk dat die vonnis het nie veel sin maak, soos'n bevel. Hy het ons in'n rots tuin so welige dit byna fisies geraak word my sintuie. Die pragtige tropiese plantegroei het al die skakerings van groen. Groot voëls roosted op die groot blare, en'n klein fontein dreun in die middel. Iolana gebreek nie, maar slegs aan my gegee het'n oorsigtelike blik. Sy het opgemerk my verbasing toe ek was bekendgestel aan haar.
  
  
  
  
  "Ek hoor jy wil optree, Mnr Carter." Sy het gelag, haar oë uitdagend. "Ek hoop dat jy daar sal wees vir my as ek ooit nodig het om gered te word."
  
  
  
  
  Ek het die gevoel dat sy terg my vir ewig, maar op die oppervlak, sy was net vriendelik.
  
  
  
  
  "Ek het om jou te bedank vir die hantering van Iolana," het Hy gesê, en ek was weer daaraan herinner dat hierdie man was nie net'n pa, nie net'n plantasie-eienaar, maar ook'n soort van die patriarg. "Natuurlik, jy kon nie geweet het dat hulle beveel om nie om jou te benadeel."
  
  
  
  
  Ek was oor om jou te vertel em dat ego seuns is nie rond om altyd volg bestellings, maar ek het besluit om stil te bly. "Ek is bly ek kon doen jou'n guns," sê ek met'n glimlag. Ons het klaar ons bril, en'n paar sekondes later het die dienaar aangekondig dat aandete was bedien. My ma het my na die eetkamer, en Iolana saam met haar pa.
  
  
  
  
  Die kamer was pragtig versier, met'n groot eetkamer tafel stel om kiaat hout en stewige stoele. Hare sit oor van Iolana se pa, en die twee meisies sit langs my. Die dinee was uitstekend: 'n heerlike gemmer wortel sop, gevolg deur'n warm Calcutta kerrie en versoete eend gaar in Polinesiese styl in groot palm blare. Iolana en ek was die hardste van die twee, praat met'n vrolik vreugde wat'n spesiale betekenis. Soms het hulle sou sê iets aan elke ander in die Polinesiese. "Wat doen jy hier, Mnr Carter?" Camus het my gevra skielik.
  
  
  
  
  "Ek is'n geoloog," sê ek onmiddellik, en kyk vinnig op Iolana. Sy was die genot van haar glas, maar ek kon nie help om te merk dat sy was op soek na my deur haar glas. "Eintlik," het ek bygevoeg, " ek het gekom om hier as gevolg van'n gerug dat daar was ongewoon vulkaniese aktiwiteit. Kan jy dink van'n verduideliking vir hierdie, meneer?"
  
  
  
  
  Iolana se pa lag, gooi sy kop terug te skerp. "Pele is ons laat weet dat sy is nie gelukkig nie," sê hy weer. Pele-die godin van vulkane. Volgens Hawaiian legende, dit veroorsaak dat vulkane uitbars en kan selfs veroorsaak dat die hele landmassas om te verdwyn in die see. Hulle sê dat dit eens geleef het in'n krater op die eilande. Baie eilandbewoners soms offer'n swart vark in een van die kraters."
  
  
  
  
  "Dit is beslis baie mooi en skilderagtige," sê ek. "Maar aangesien jy natuurlik glo nie in hul legende program, ek dink jy het'n ander verduideliking."
  
  
  
  
  Die patriarg glimlag weer. "Jy spring na gevolgtrekkings te vinnig," het hy gesê. "Ek het geen ander verduideliking. Die verduideliking wat ek gegee het is so goed soos enige ander. Na alles, die funksionering van die vulkane het nog nie ontvang'n omvattende wetenskaplike verklaring."
  
  
  
  
  Hy staan op, klap sy hande, en die dienaars verskyn en begin om te duidelik uit. 'n ego kyk vir my gesê om hom te volg soos hy gewandel het deur die kamers. Iolana gekom het met my.
  
  
  
  
  "Jy het nie vir my sê jy het'n suster gehad," sê ek. "Hoekom?'
  
  
  
  
  "Dit het nie lyk vir my belangrik," het sy gesê. Dit was duidelik dat sy nie wil hê om te gaan in die besonderhede. Die rumatiek het nie aan my, maar ek het gesien dat haar pa was wag vir my, en ek beweeg op. Hy het my in'n groot ovaal kamer met sagte goue lig en baie van die versierings op die mure.
  
  
  
  
  Camus beduie vir my om te sit. "As jy regtig belangstel in die ondersoek van die kraters, Mnr Carter, jy moet besoek ons private krater op die top van die berg oop vir die plantasie ... Mauna Waikama. Ek sal haar met gidse en'n perd ."
  
  
  
  
  "Ek sou baie dankbaar," sê ek. Ek kon nie dink aan'n verskoning om ontslae te raak van dit in'n oortuigende manier. Hy voorgegee het om te wees'n geoloog. Buitendien, ek wou nog altyd om te kyk binne-in die krater.
  
  
  
  
  "Alles reg," het Hy gesê. "As jy hier deur agt-en-dertig in die oggend, ek sal dit al klaar vir jou. Dit is beter om vroeg verlaat, voordat die son ondraaglik."
  
  
  
  
  Die meisies gespeel hierdie speletjie saam met ons vir die brandewyn, en die ou man het vir hulle gesê oor my beplan ekspedisie die volgende oggend. Ek het gedink ek sien die teleurstelling in Iolana se oë. Sy het'n afspraak vir die volgende oggend in Honolulu. Hy kyk op sy horlosie. Dit was laat, en wat sy gehad het om terug te kry om die hotel vroeg genoeg om te bel Johnny Kai. Miskien sal hy het'n paar nuus vir my.
  
  
  
  
  "As jy terug kom in die oggend," Iolana gesê, " jy kan my kar en stuur dit terug in die oggend."
  
  
  
  
  "Dit is'n goeie idee," ek het ingestem.
  
  
  
  
  As Iolana het om die motor te kry, haar pa buig formeel vir my. Ek soen my pa goeienag. Toe het hy stadig maar werklik weggestap. Sy hou haar hand en kyk na my met'n skitterende glimlag. Ek kon voel haar linker bors op my liggaam as sy leun teen my, en ek kon nie help nie, maar sluip'n blik op haar vleeslike genietinge wat oorvloedig uitsteek bo haar rok.
  
  
  
  
  "Ek sal saam met jou stap tot die oprit," het sy chirped. "Ek is regtig bly dat jy gekom het, Nick. Sy wil graag te kry om te weet jy beter. Kan ons nie gaan om te Honolulu saam iewers?
  
  
  
  
  Hey glimlag op haar. Sy uitgebreide haar tentakels, nie eens te dink vir'n tweede oor Iolana se moontlike optrede. Hy het geen idee gehad dat die twee susters was onafskeidbaar vriende. Maar ek het besluit om te speel met dit. Miskien is sy sal leer om'n bietjie meer oor hierdie drywer, Jimono. Maar iets het my gewaarsku om nie te begin met die insameling van intelligensie te gou.
  
  
  
  
  "Ek dink ons kan sorteer dit uit," sê ek, laat my oë vertel my iets heeltemal anders. Uit die hoek van my oog, ek het haar nader Toyota.
  
  
  
  
  Sy het my hand vasgehou totdat ek stoot haar weg, en haar donker oë was uitdagend en belowend. Sy was net so mooi soos Iolana, maar in'n ander manier. Sy lenige en gevaarlik uitdagend. Iolana sit met haar arms gekruis oor haar bors en kyk op my as sy was gedryf terug na die motor. Sy kyk na my, dikmond. ;
  
  
  
  
  "Ek is jammer dit so lank geneem het," het sy geknak. "Of moet dit het langer geneem?" Ek het nie betaal nie aandag aan die laaste opmerking. "Ek wil nog steeds weet hoekom jy nooit vir my gesê jy het'n suster gehad," sê ek.
  
  
  
  
  "Sy is net'n half - suster," Iolana gebreek. "Ons het verskillende moeders, en ons is heeltemal anders."
  
  
  
  
  "Ek wil om te glo dat," ek lag. Ek kyk in die tuin en sien dat die Huis was weg. Hy soen haar lank en passievol, hardloop sy tong oor haar lippe en tande. 'n rilling trek deur haar, en sy byna druk haar naels aan my skouers. Wanneer ek laat gaan van haar en stap terug na die Toyota, sy was op soek na my met groot oë. Hy het agter die wiel van die klein motor, waai vir Iolana, en weggery. Het hy getrek uit van die oprit en op'n kronkelende, heuwelagtige pad. Hy het vinnig gery op die smal pad, die neem van die steil aanwysings reguit vorentoe. Skielik was dit gedruk, tart, as die hoofligte skyn op'n ou Buick motor wat skielik gestop in die middel van die pad. Wanneer die Toyota tot stilstand gekom, haar man kyk uit die voorruit en sien dat die motor was leeg. Hy draai die sleutel in die aansitter en klim uit. As haar beweeg in die rigting van die Buick, haar gehoor geraas, donder, sand, en die rotse val van die berg af. Ek kyk op en sien dat die val massa was dreig om my geliefdes. Haar hardloop na die ander kant van die Toyota in'n woede vra vir beskerming. Dit was nutteloos. Rotse en sand rammel, en hy het gevoel die motor rol oor my. Ek was getref deur die modder, klein rotse en klippe, en ek het probeer om my te beskerm kop met my hande. Ek het gevoel helse pyn in my skouers en rug, en ek kon myself nie keer om te val af die kant van die pad. Dit het laer en laer, slaan die steil rant. My doel-'n klip getref hard. Sy het begin om stadig te bewussyn verloor. Alles rondom my is modder, sand, en die rotse, en ek voel soos ek was swem in die modder. Ek tref'n ander rock en alles het swart. Ek het net gevoel asof ek iets tref skerp, wat my getref voor die swart gordyn heeltemal gesluit.
  
  
  
  
  
  My oë gesluit het gereageer op die lig. Die swart mis het donker pers, dan rooi, en uiteindelik geel. Haar oë oopgemaak. Daar was'n skerp punte in my rug en arms en'n straal van die lig blink in my gesig.
  
  
  
  
  Sy het stadig begin om te herwin haar visie en sien'n man, 'n Japannese man, met twee meer agter hom. My arms was uitgestrekte, en toe ek afkyk, sien ek dat ek in'n bos van die pynappels. Skerp, marmelade plante het my gevang en was nou spits my arms, arms en liggaam.
  
  
  
  
  "Waar is hy in die saal? die man skiet sy flitslig. Dit het nie neem my lank om uit te sorteer die situasie. Oni beweer dat die val byna vermoor my, en dat hulle sal nie meer probleme met my. Hulle was verkeerd. Hy het'n paar treffers van haar, maar ek was gelukkig genoeg is om te neem'n baie meer as dit. Maar meer belangrik, kurktrekker se ih het my vertel'n baie. Wat hulle wou in die huis, blykbaar het, het hulle nie vind nie. Hulle het gedink ek het dit. Ek het gedink. Hy kon voel Wilhelmina en Hugo naby aan sy liggaam, maar as gevolg van haar uitgestrekte arms, hy kon nie enigiets doen om een van ons rondom hulle. My hand geopen en gesluit om iets skerp. Ek het gevoel dat dit met my vingers en gevind dat dit was'n pynappel. Dit was stadig gedruk deur die ego se hand. Die Japannese man met die lantern leun vorentoe in te samel my gesig. Dit is al wat ek nodig het. Haar gehaas vorentoe met'n pynappel en geklap sy ego in die gesig. Skerp spykers deurboor ego se vel, en hy geskree, wat seer. Hy laat val die flitslig en klou aan sy gedraai gesig met albei hande.
  
  
  
  
  In die knip van'n oog, het sy vrygestel Wilhelmina deur haar skouer holster en afgedank twee keer. Die eerste skoot tref die man wat getref in die gesig met'n pynappel. Die skote het ook geskrik die ander twee, wat teruggedeins. Die tweede lummel getref een van sy ego vriende, wat probeer het om te trek uit'n rewolwer. Hy grom, maar dit was meer soos'n lae kla, en val op sy kant, klou aan sy lewe. Die derde probeer om weg te hardloop. Hy vrygestel van Wilhelmina en hom gevolg. Deur die nou, ek het'n paar vrae wat nodig is om beantwoord te word. Die pynappels vryf teen my klere en hande, en selfs al is sy dop het nie baie vinnig beweeg, is dit seer. Hare was vol snye en kneusplekke. Die man was net die klim van'n sagte helling wanneer ego het hom ingehaal. Hy het probeer om my te skop, maar sy ego hom getref het, wat veroorsaak dat om hom te val. Hy het onmiddellik regop en verstom my. Wanneer hy begin hardloop, haar, hy het gedink hy het nie'n rewolwer. Egter, 'n flits van helder geel vlam gewys anders, en aangaap deurboor die skouer deel van my doublet. Hy voel'n warm, brand pyn en het gedink dit was'n gly wond. Hy val op die grond en teruggeskiet, maar hy was reeds gereed. Hy was weer in die pad van elke stam om te skiet, maar ek het gesien dat die ego is, beweeg, en ek het hom in my visier. Die Luger se swaar koeëls tref hom asof hy is getref met'n koevoet. Hy geskiet op rumatiek, maar ego se liggaam ruk vir'n oomblik, dan het hy en lê nog steeds. Dit was nie haar taak om te kyk of hy nog gelewe het. Ek het geweet haar beter. Al drie was Japanees, of ten minste van die Japannese afkoms. Wanneer hy kyk na hulle nader, het hy opgemerk dat Jimono nie daar was nie.
  
  
  
  
  
  Die klim was baie seer, maar ek het dit in stride. 'n verkreukelde Toyota lê aan die onderkant van die heuwel, maar die ou Buick was nog ongeskonde. Ek het dit opgetel en het na Honolulu. Hy het gewonder of sy sal omgee uitruiling van die nuwe Toyota vir die ou Buick. Ek hoop dat die motor verseker was onder die program.
  
  
  
  
  Toe hy aangekom het in Honolulu, hare was dadelik deur Johnny Kai en vertel'em wat hy kon haal drie liggame van waar die grondverskuiwing plaasgevind. Die nuus wat hy my gegee het was nie baie bemoedigend nie.
  
  
  
  
  "Hulle het gevind dat Inura, Nick," het hy gesê. "Ego se liggaam het'n paar uur gelede. Die ego is vermoor en in die see gegooi iewers ."
  
  
  
  
  Hy hang en skink vir hom'n drankie. Die drie ouens wat my aangeval wou iets wat ek gedink het was soos Inura is. Aangesien hulle nie vind dit, ek het nog'n kans om dit te kry. Ek het'n sterk vermoede dat dit moet nog steeds in die strand huis. Ek kan check dit uit môre. Johnny het sy ego onder konstante toesig, soos belowe.
  
  
  
  
  Ek nodig het om'n warm bad te verlig die pyn in my gekneusde ledemate. Lê in'n strelende & nb, ek was nie aandag te skenk aan die gebeure in die verlede. My aanvallers moes gewees het gewaarsku het en agter my uit die plantasie. Hulle kan my gevolg het toe ek met Iolana vroeër, maar ek betwyfel dit. Djimono, die meester, dalk opgemerk het my toe die mimmo van Iolana se vragmotor verby en die opstel van'n lokval. Hierdie moontlikheid lyk vir my die mees waarskynlike. En as Iolana se pa betrokke was, kon hy is bereid om alles veel vroeër. Ek het gedink dat af, ten minste vir nou. Ek kon nie dink van'n goeie verduideliking. Hoekom sal'n ou man wil om betrokke te raak met die Japannese terroriste? Tog is die hele storie was soos stekelrige as die vel van die mensdom.
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 4
  
  
  
  
  
  
  
  Die volgende oggend, my liggaam is nog steeds seer en gekneus. Hy het besluit om te bel Hawke, want hy wou om meer te leer oor Jimono en sy rol in die Japannese terroriste-groep. Na'n kort gesprek met Washington, hy het'n bad. Haar, het ek gehoop dat die film departement van die BYL sou vinnig inligting verskaf. Terwyl ek besig was om haar hare te borsel, lui die telefoon.
  
  
  
  
  "Djimono, "sê'n droë stem aan die ander kant van die lyn,"is 45 jaar oud en het'n hoë posisie in die Japannese groep." Selfsug beteken dat belangrike gebeure moet verwag word. Djimono werk altyd met'n vroulike vennoot, soms twee of drie. Hy rapporteer direk aan die spanleier, wat dui op'n ongewone vlak van vertroue."
  
  
  
  
  Ek het hom bedank vir die inligting en hang. Hy het gedink vir'n oomblik oor Jimono se baas, die vreemde ou man staan in die Japannese vierkante dat Jimono gehoorsaam. Volgens ons beste informante, was dit'n bejaarde, byna afgeleefde man wat daarop aangedring
  
  
  en hy ontvang'n kranksinnige bedrag van die lojaliteit van sy ondergeskiktes. Dit was gerugte dat hy iewers wegkruip in sy kamer, selfs praat met sy gevolg deur'n geslote deur. Hy geïsoleerde homself van die wêreld om te wy homself geheel en al aan die oorsaak van anargisme of enige ego ideale. Persoonlik, ek het gedink hy was net mal, - kyk, maar dit blyk uit baie van my kollegas op BYL. Hy slegs af en toe verskyn in die openbaar, in die nag, om te mediteer onder die sterre. BYL een keer het'n kontak persoon in die hoogste kringe van die Japannese groep. Maar iets of iemand ingegryp het, en hy geheimsinnig selfmoord gepleeg het. Ons het nog bronne van inligting, maar dit is nie so betroubaar is en nie so naby aan die top. So nou het ons het om te vertrou meer op ons eie intuïsie, en ek het gedink weer van hierdie mal ou man wat wegkruip in sy kamer in Tokio en beplanning te maak Hawaii verdwyn na die bodem van die oseaan. As dit was regtig'n taak vir Jimono, sou hy beland in'n sprokie. Die wetenskap het inderdaad bereik ongekende hoogtes, maar hy kon nie verstaan nie die moontlikheid van die ondergang van'n groot land massa soos Hawaii aan die oseaan vloer.
  
  
  
  
  Maar as Jimono se teenwoordigheid het beteken dat groot dinge gaan gebeur deur die stem-stem, ek nodig het om te ten minste uit te vind wat hy was na. Hy het besluit dat die Camus Plantasie is die regte plek om te eis bewys, en het na die garage te kry sy motor.
  
  
  
  
  Ek gery het haar na Camus Plantasie in'n ou Buick. Johnny Kai het vir my gesê dat ek kon leen om die motor, want die vorige eienaars sou waarskynlik nie gebruik dit nie meer nie. Ek het gesien dat hy deeglik skoongemaak die plek waar ek was aangeval. "Baie effektief, Johnny," mompel ek. So, die stem-die stem-iets groot gaan gebeur. Anders, hulle sou nooit gewaag het om dood te maak soos Inuru. Maar het dit beteken hulle kan sink die eiland Hawaii? Haar, hy het sy kop geskud. Inura was bekommerd oor die Japannese terroriste, en dit was genoeg vir my. Hy het nog steeds nie verstaan wat vulkaniese aktiwiteit kan hê om te doen met dit, maar as Smous het gesê, wat hulle kon kry nuwe wetenskaplike kennis oor vulkane en dalk wil om te gebruik dat kennis vir hul eie doeleindes. As dit so is, ek nodig het om uit te vind presies watter soort van die wetenskap betrokke was by so gou as moontlik. Na die besoek van die krater, ek het besluit om versigtig kam die strand huis weer.
  
  
  
  
  Sy en haar pa was wag vir my met drie gidse en'n blink swart gelding hulle gekies het om vir my. Iolana was nêrens te sien nie, en toe ek hom gevra het oor haar, ek was vertel dat sy reeds weg. Ek was'n bietjie verbaas, en eintlik'n bietjie teleurgesteld, maar ek het nie iets sê oor dit.
  
  
  
  
  "Het jy'n goeie reis, Mnr Carter," het Hy uitgeroep as hy gemonteer sy perd. "Betaal spesiale aandag aan die wonderlike verskeidenheid van lawa wat gesien kan word in die krater self. Wanneer jy terug te kry, ons moet nog'n glas brandewyn saam. Sy kyk vraend na my, en as hare was oor te verlaat, het sy iets gesien het respek in haar oë. Sy was geklee in los truien, maar selfs in die nen, sy lyk gevaarlik aantreklik.
  
  
  
  
  Hy het die gidse; hulle was drie grys mans, geklee in baggy broeke en lang hemde. Hulle het nie'n woord sê nie vir ons meer as wat nodig was. Skielik het ons pad rose steil. Die perde het gesukkel om te kry naby. Toe ons by'n klein plato, waar ons gerus vir'n rukkie, 'n ander ruiter skielik verskyn langs'n wye gesplete tussen die rotse. Wanneer ek kyk nader, was ek verbaas om te sien dat dit was Iolana, geklee in'n stywe geel trui wat omhels haar bors en verslete jeans. Sy het gery tot my met'n skelm glimlag op haar lippe.
  
  
  
  
  "Iolana!" Twee geamuseerd oë vonkel onder effens boog wenkbroue. "Wat'n verrassing," sê ek. "Ek het gedink jy was in Honolulu."
  
  
  
  
  
  "Dit is eintlik reg hier." Maar ek het gevind dat dit baie lekkerder.
  
  
  
  
  "Jou pa en suster, dink jy gaan na die dorp," ek het gesê as ons gery kant deur kant. "Ek weet dat. Sy giggel. "So ek hoef nie te verduidelik."
  
  
  
  
  Op ons pad, ons het'n ongelooflike verskeidenheid van tropiese plante, insluitend brood, wat gebruik word as'n soort van kos in Hawaii, en kukui, wat gebruik word vir die ontginning van olie vir die lampe. Wanneer ons bereik die top van die berg, het ek gedink myself in'n maanverligte landskap. Dit lyk woes en dor, maar die mistel was nog helder in kleur. Hy klim af en stap na die rand van die krater. Rook het uit die krake in die gekerm krater, en ek ruik na swael.
  
  
  
  
  "Ek het gedink dit was'n dormante krater," Iolana het vir haar gesê.
  
  
  
  
  Sy lag en neem my hand. "Selfs in die slaap kraters, daar is krake waar swael dampe ontsnap," het sy gesê. "Laat ons gaan, laat ons gaan."
  
  
  
  
  Volgende Iolana se voorbeeld, hy het neergedaal in die krater, loop versigtig oor die rof, rotsagtige binnekant van die gekerm put.
  
  
  
  
  "Hierdie swart basalt kan kyk baie moeilik, maar soms is dit is so broos soos glas, so wees versigtig wanneer jy sit jou voete op dit," Iolana gewaarsku.
  
  
  
  
  As ons gaan dieper in die krater, het ek opgemerk dat die vents van'n paar van die po-ash geysers was nog rooi as gevolg van die lug verkoeling die oorspronklike vulkaniese minerale. Die krater vloer is besaai met swael kristalle wat lyk soos geel sneeuvlokkies. Iolana gestop en kyk na my, haar voorkop frons.
  
  
  
  
  "Swawel," het sy gesê. "Ek het nog nooit gevoel het haar hier so sterk." Haar ego ruik dit ook, maar nie weet of dit normaal was. Ons het gegaan oor'n kwart van die binneste sirkel wanneer ons skielik gehoor het'n lae rumble, soos'n naderende trein wat jy kan nie sien nie. Iolana kyk na my, haar oë wyd met vrees. Die donderslag vinnig toegeneem; dit was soos'n toenemende ondergrondse donderstorm.
  
  
  
  
  "Iets gaan aan, Nick," het sy asem. "Kom ons kry hier uit."Ee het haar hand gevat en ons het begin hardloop, maar ek struikel en val op die skerp basalt. 'n skerp stuk van basalt deurboor my deur elke stam, en dit flinched, wat seer. Die donderweer skielik geëindig met'n skrikwekkende oorverdowende skok, en'n fontein van die brandende modder en bespotting gasse gestyg tot die hoogste krater. Die reuk van swael toegeneem het. Die hele hotel gebied sidder onder ons, en ons kruip handeviervoet. Ek kyk rond om te sien waar ons begelei het gegaan, maar ih was nêrens te vinde nie. Hulle het waarskynlik gevlug het by die eerste teken van herstel.
  
  
  
  
  "Op hierdie manier," Iolane genoem na haar. Ek het'n skeur waar ons kan wegkruip. Ons loop deur die smal gebied. As'n ander bewing skud die grond onder ons voete, haar, ek kyk terug. Lang tonge van vuur en gesmelte lawa losgebars het rondom die krater, saam met stomende en gloeiende wolke van die stof. Ons bereik beide kante van die kraak, maar Iolana kon nie kry uit. Mimmo spring op die top van haar, lig homself op die skerp hard lawa, skeur sy hande in die bloed, gryp haar en trek haar uit. Haar trui was geskeur deur die skerp rotse, en hy het dadelik besef dat haar borste was uit die oog verborge slegs deur'n bra. Hy het nog opgemerk dat dit, selfs al is die gesmelte lawa was woed. Skielik, het ons gevoel'n verblindende vlaag van warm lug monsterneming en gelyktydig in duie gestort op die grond. Sy het nog nooit gesien hoe'n vulkaan uitbars voor, en dit was'n skrikwekkende gesig. Stukke van die gesmelte lawa was om te val aan die onderkant alles rondom ons, en ek het geweet dat een knop sou genoeg wees om kreupel of dood te maak vir ons albei. Die rand van die grootste krater is blootgestel in die voorkant van ons. "Maak gou," Iolane geskree om haar, hou haar hand. "Ons het om te hardloop. Dit is die enigste kans wat ons het ." Hy hardloop, sleep die hygend, struikel meisie saam met hom. Wanneer ons bereik die einde van die krater, ons duik agter dit en val op die grond op die ander kant. Ons lê nog steeds, steeds beïndruk deur wat gebeur het. Hy het gekruip oor en loer oor die rand. Slegs die middel van die krater begin werk, maar ek kon sien die gaping uit te brei. Die gesmelte lawa het sy eie uitgang. As dit voortduur, die hele krater sal binnekort uitbars in volle krag. Stukke van die gloeiende modder het reeds begin om te val van die kant mure. "Gaan," sê ek. "Kom ons gaan verder weg." Die helfte van die loop, die helfte van die gly deur die welige blare, ons neergedaal die heuwel. Agter ons, ons kon sien en hoor die voortdurende uitbarstings, wat nou geproduseer byna een sterk rommel. Toe ons halfpad teen die heuwel, ons het gevind dat'n klein stroom. Ons het gestop en ek het my gewas die stof en die bloed van my hande. Iolana se bloes geskeur en bedek met rooi kolle van skrape op haar ribbekas. Ek het uitgewis haar skrape met'n palm-blaar geweek in & nb. Sy rillings en sit haar hande op my skouers.
  
  
  
  
  "Ons was gelukkig," sê ek. "As ons'n bietjie dieper in die krater, sou ons dit nooit gemaak het om dit uit die lewe."
  
  
  
  
  Sy skud haar kop. "Ek verstaan nie," het sy gesê. "Dit lyk asof hy wag vir ons." Hy glimlag vir haar. Hierdie gedagte by my opgekom om te. Maar dit was te snaaks. Vulkane kan uitbars as'n span. Haar hotel, leer oor die buitengewone vulkaniese aktiwiteit en kan nie sê dat byna alles is nie bekend nie. Die krater is nog steeds gedreun, en Iolana heerlik so naby aan my dat ek kon voel haar sagte borste op my liggaam. Ek het opgemerk dat my bloeddruk het toegeneem het. Ons sit saam in die dik borsel deur die stroom, afgesny van die wêreld. Slegs die brul van die vulkaan ons daaraan herinner dat daar was'n ander wêreld.
  
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Kan ek hier rus vir'n rukkie?" Sy knik. "Emoes ure neem om te bereik volle krag," het sy gesê. "En soms het hulle kalmeer sonder die vrystelling van'n beduidende bedrag van die lava."
  
  
  
  
  Sy vou haar arms om my en hou my stywer as wat nodig is. Ek voel haar begin om te beweeg haar liggaam teen myne, op en af, in klein maar gereelde bewegings.
  
  
  
  
  Sy lig haar kop so dat haar lippe was net duim van my. Hoewel dit is nie baie algemeen, sy is ervare voor dat'n sterk gevoel van vrees stimuleer seksuele begeerte. Dit was natuurlik die geval met Iolana. Sy kyk na my amper smekend met haar diep bruin oë. Hy maak haar bra en gryp haar borste met albei hande. Ih begin masseer dit met'n ligte sirkelbewegings. Haar sagte bruin tepels onmiddellik verhard, en sy druk haar onderlyf teen myne. Ons lê op die vloer op sagte blare, en sy het begin om te vertroetel my hele liggaam met haar vingers. Dan is haar bench press op nah en het die lippe van die een om haar borste. Sy geskree met plesier en begin om te draai haar heupe wild.
  
  
  
  
  "Stadig, Nick," het sy asem. "Stadig ... moenie ophou nie." Sy druk haar borste in my mond. Ek het alles gedoen wat sy aan my gedoen het, en meer, terwyl sy kreun en krul onder my. Wanneer sy'n bietjie later het nah sy ervaar die sensasie wat skaars medisinale kinders ervaar. Iolana het haar oë oopgemaak breed, maar sy kon my nie sien nie. Dit was asof sy was op soek na'n ander werklikheid, 'n film oor die lekkergoed, marsepein, en warm plate. Skielik, het sy begin om te thrash wild onder my in orgasmisch woede, te laat uit klein, snak gille.
  
  
  
  
  Ten slotte het sy geval het, en haar bench press was langs haar, rus haar kop op die een van haar warm borste. Sy lê bewegingloos op die vloer vir'n rukkie, dan het af op haar knieë en begin die massering van my hele liggaam, eers sag en vriendelik is nie, dan is meer intens en hard. Wanneer sy gestop, sy het al haar gewig op my, en hy voel die aanraking van haar warm liggaam en haar vol borste weer, soos'n sin van plesier.
  
  
  
  
  Ten slotte, het hy liggies dit ter syde stel. Sy glimlag op my van onder haar blink, swart hare.
  
  
  
  
  "Ek het nooit wil om hier te verlaat," het sy gesê.
  
  
  
  
  Nou is hy was seker dat die gidse het ontsnap. Natuurlik, is hulle vrygestel van die perde. Ek wonder of hulle het dit gemaak aan die plantasie en as hulle sal organiseer'n soektog vir ons.
  
  
  
  
  "Hulle moet iewers wegkruip," Iolana gesê. "Ek ken sulke mense. Hulle wys nie tot iemand vertel hulle dit is reeds veilig. Hopelik, daar sal nie'n groot uitbarsting wat sou klop ih af van die berg."
  
  
  
  
  Sy trek my weer op en begin streel my weer. Ek was getref deur die vreemde opwekking dat haar aanraking aan my gegee het. Ons het begin om liefde weer, en op die oomblik van die orgasme, die ontploffing van die krater was net'n eggo van die klimaks van ons liefdespel. Na'n rukkie, ons het opgestaan. Sy sit op'n verskeurde bloes soos'n bikini, en ons loop die heuwel af in stilte, hou hande. Soms het ons gestop om te kyk na die rook en lava styg steeds rondom die krater. Hulle het nie enige meer intens. Dit selfs lyk soos hulle het'n bietjie swakker. Wanneer ons aangekom het by die huis, 'n vrou het net aangekom met blomme rondom die tuin. Sy verstar toe sy sien ons kom.
  
  
  
  
  "Vader," het sy genoem. Die groot man het onmiddellik verskyn. Ego se blik gly van my te Iolana, en ego se koper gesig draai vaal.
  
  
  
  
  "Ek het gedink jy moet gaan na Honolulu," het hy gesê. Ego se stem was skud met wat lyk na'n kombinasie van afgryse en woede.
  
  
  
  
  "Ek het my gedagte verander," Iolana geantwoord.
  
  
  
  
  Hy het sy oë op my. "Ons was baie bekommerd," het hy gesê. "Ons het reeds die georganiseerde'n soektog ekspedisie."
  
  
  
  
  "Ons het daarin geslaag om te kry om die gevaarlike gebied, maar dit was reeds naby," sê ek. "Ek begin om te glo dat daar is regtig'n paar ongewone vulkaniese aktiwiteit. Die enigste kurktrekker is wat dit veroorsaak het ."
  
  
  
  
  Camus sy hande uitgestrek na die hemel. "Dank God jy is nog steeds lewendig," het hy gesê. "Dit is genoeg vir my. Ek laat dit aan geoloë vir enige rede. Ons krater is dormant vir'n honderd jaar. Ek sou nooit gestuur het jy daar as ek geweet het daar was'n sekere risiko wat betrokke is."
  
  
  
  
  Haar hotel vertrou emu, en in'n sekere sin vertrou haar. As ek het vir myself gesê voor, niemand kan'n vulkaan uitbars. Maar dit was al'n toeval. En hy kon nie vergeet ego vaal toe hy sien Iolana met my. Dit kon gewees het, my pa se gewone angs, maar dit het my met'n ongemaklike gevoel.
  
  
  
  
  "Ek het om te gaan," sê hy skielik, en sonder om te wag vir'n boodskap, het hy verdwyn binne-in. Hy kyk na die Teepot, wat kyk na beide van ons vreemd. Sy glimlag en druk my hand in'n wete gebaar.
  
  
  
  
  "My pa is baie ontsteld," het sy gesê. "Die gedagte van hom te adviseer jy om te gaan na die krater raak hom diep, gegee wat gebeur het. Iolana se voorkoms net dinge erger."
  
  
  
  
  Sy glimlag weer, draai, en binne gegaan het, en Iolana geloop het my aan die Buick.
  
  
  
  
  "Ek hoop daar sal nie'n vulkaniese uitbarsting volgende keer," het sy gesê.
  
  
  
  
  "Ek dink nie so nie," het ek geantwoord, en dan skielik besef ek het iets om te sê, hey.
  
  
  
  
  "Ek haat om te breek die slegte nuus," sê ek, " maar jou Toyota is niks meer as'n hopie van skrootmetaal." Haar kort rekening van wat gebeur het, was gegee deur Ay, wat gesê het dat hulle drie gewone rowers. Sy trek gelate.
  
  
  
  
  "Die motor was verseker nie," het sy gesê. "Ek sal gaan na die handelaar en dit vervang. Dit maak nie saak nie. Ek is net bly jy is nie seermaak nie."
  
  
  
  
  "Hulle sal nie draai my in'n hopie van skrootmetaal so maklik," het hy lag, dan soen haar en het in die motor. Teen die tyd dat hy by die smal pad, het hy gegooi het, dit op sy kop. Daar is werk wat gedoen moet word, en Iolana se tender vlees kan net lei my uit nah. Dr. Planck is die naam van die volcanologist Hawkeye my gegee het, maar op die tweede gedagte, het ek besluit om uit te stel haar besoek vir die oomblik. Eerstens, ek nodig het om te vind wat Inura probeer om weg te steek van die aanvallers. My besoek aan die Waikiki beach house kon duld nie verdere vertragings.
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Die strand huis verbaas my so veel as dit het die Japannese. Hy het noukeurig ondersoek alles, nie ontbreek die geringste aanduiding van die vak, soos die Japannese het. Elke item van klere, elke duim van die mishandelde tas, kaste en stoele-sy het nie mis'n hoek van die gebou, met die hoop die Japannese het iets gemis. Hy het die fan sierrooster en getrek uit'n skroewedraaier om dit uitmekaar te haal. My enigste beloning was die stof op my gesig. Maar haar pa het geweet dat die voorwerp wat Inura het verborge moet word iewers in die huis. Dit was meer as'n gevoel van hoop. Ek het net gevoel dit in my bene. En dit was meer as'n subjektiewe mening van die feite. Wanneer hulle het Inura, die ego was nie saam met hulle. Hulle wou nog'n ego. En hy het nie eens geweet wat dit was nie. Ek dink dit was op die strand huis. Maar as hy gedink het logies, hy het om te erken dat hy kan net so goed weggesteek het dit iewers anders, waar geen mens kan vind die ego nou. Hy maak die deur agter hom en knik na die beampte wat die bewaking van die ingang. Terug by die hotel, het hy'n warm bad te help genees die skrape op sy knieë en liggaam, die pynlike herinneringe van die skerp rotse en glasig lawa van die vulkaan. Ek het ander herinneringe van vulcan, van sagte streel vingers gly oor my liggaam. As die uitbarsting was toevallig nie, en hy kon nog steeds nie dink enigiets anders, sy sou nie geweet het iets oor Iolan. Maar as'n paar besetene het veroorsaak dat die uitbarsting, haar gedrag bewys dat Iolana het niks te doen met dit. Sy het neergedaal het in die krater so diep as hare. Hy het vinnig droog af, geklee, en het na die eetkamer het middagete by sy vrye tyd. Ek kyk na die paartjies dans, jong liefhebbers opreg met mekaar te praat, en ouer mense geniet goeie wyn en goeie kos. Ek wonder hoe hulle sou reageer as hulle geweet het wat was dreigende oor hulle. Het die kragte van die natuur ook die geval in die hande van die vyande van die vrye wêreld? Dit sou wees, om dit sagkens te stel, paradoksaal. Ek kou aan'n stuk van die vleis wanneer'n idee skielik by my opgekom. Hy stoot sy stoel terug en stap vinnig na die garage. Hierdie strand huise het'n eienaar. Die verhuurder het'n kantoor en daar was ongetwyfeld'n kluis in die kantoor. Ek het soos'n besetene na die strand hutte en gevind dat my eerste drie raai korrek en my vierde was verkeerd. Inura het nie laat niks in die kluis. Vir'n oomblik het ek gedink dat my laaste hoop was verpletter.
  
  
  
  
  
  Hy gaan terug na sy kamer. Aankoms daar, het ek besluit om te besoek die strand huis weer, miskien het ek iets gemis. Dit het nie enigiets doen. Hierdie plek het'n obsessie geword vir my. Soos'n Geiger counter, ek was aangetrokke tot dit weer en weer.
  
  
  
  
  Die volgende oggend, ek was oor om af te haal die telefoon om te bel Dr John Planck by die sterrewag toe lui die telefoon op my vingers. Die stem aan die ander kant van die lyn was helder en vrolik, en haar ego is onmiddellik bekend.
  
  
  
  
  "Hallo, Meneer," sê ek.
  
  
  
  
  "Ek is in Honolulu," het sy gesê. "Ek het by myself gedink dat ek sou regtig graag om te gaan swem en wys jou die skoonheid van ons strande en surf op dieselfde tyd."
  
  
  
  
  Die hare op my nek onmiddellik staan op die einde. Dit is baie maklik om hierdie dae. Sy het'n bietjie agterdogtig van haar.
  
  
  
  
  "Moenie vir my sê wat jy nodig het om te werk," het sy voortgegaan. "Toe het sy wil vreeslik teleurgesteld, en jy nie wil teleurstel jou vriende, doen jy?" Ek sal by die ver einde van Waikiki op die rand van Kapioni Park in 15 minute. Daar tsenymnogye stiller. Sien julle binnekort."'
  
  
  
  
  Sonder'n twyfel, sy wou meer as net om my te wys die skoonheid van die strand lewe. Maar wat? Was sy net fokus op my, of is daar iets anders aan die gang? Het sy doen dit net om te pla haar suster? Dink oor Iolan het my laat voel'n bietjie skuldig. Maar hy kon nie bekostig dat die luukse nie. Ek voel dieselfde gehalte in haar stem wat ek het reeds gevoel in haar oë wanneer ek wil kyk na haar in die tuin die nag voor - 'n onwrikbare dringendheid, 'n abnormaal sterk begeerte om te kry om my. As sy speel die spel, sy sal gou ontdek dat sy is nie die enigste een wat kan speel dit.
  
  
  
  
  Toe hy aangekom het by die bestemde plek, sy was reeds wag op die strand. Sy was geklee in'n klein bikini dit het haar beste om te hou haar gat en borste onder beheer; net'n meisie met'n perfekte lyf sou waag om te dra so'n bikini. Sy dra haar klere selfvertroue, en ek het om te erken dat sy lyk groot. Ek het haar flou glimlag toe sy sien my goedkeuring kyk.
  
  
  
  
  "Jy weet jy is te aantreklik om te spandeer so baie tyd die bestudering van die klippe," het sy gesê, kyk my uitdagend. Haar lag. "Soms het ek studeer ander dinge," sê ek. "Meisies, byvoorbeeld."
  
  
  
  
  "Ha, dit klink soos dit reeds," het sy lag, kielie my palm met haar vingers. Nah het'n oortuigende metode te kry om haar manier. Ons het die helder, koel waters van die see. As ons gaan dieper, die water bereik haar borste, stoot ih en die afwassing van die top van haar bikini. Sy geswem kaal bolyf. Ons seil deur die toring van die golwe na'n stiller deel, agter die branders. Sy geswem met die gemak en vertroue van'n meermin. Sy duik, opgeduik, geswem rondom my en onder my, gly haar liggaam oor my. Ten slotte, wanneer sy na die oppervlak gekom het en ons is nog steeds in een plek, vertrapping van die water, sy druk haar lyf teen myne. Ee gryp haar, druk sy hand na die ronde, harde vlees van haar linker bors. Sy gly rond in my arms soos'n paling en lag.
  
  
  
  
  "Kom ons kry'n paar son," het sy gesê, en swem terug na die strand. Ek het haar gevolg, en skielik sien ek hoe ver ons van die strand. Die hoofde van die ander swemmers het meer prominent as ons genader die branders. Ek was skielik wakker gemaak deur die idee van die buitemuurse aktiwiteite. Haar, ontspanne en toegelaat om myself te weggevoer word tot die buite-aktiwiteit gebreek en gooi my in die diep trog van die golf. Toe haar terug gekom het om asem te haal, haar kyk rond om te sien waar die Meisie was. Sy was nêrens te sien nie, en hulle laat die nuwe golf dra my op. Toe sien ek haar swaai iewers ver weg van my. En ook, wat-wat ek gesien het-drie surfers,
  
  
  wat is volgende vir my. Haar voorkop frons. Dit is streng verbode om te navigeer in die swembad area. Hulle moet weet dat hier in die huis van navigeer. 'n branderplank vasgevang in'n hoë golf kan bereik die spoed van'n motor. En die einde van die raad kan onderdruk'n swemmer se kop soos'n eier. Ek kyk weer om te sien waar die Motor was, en gesien het, wat gelukkig was dit ver genoeg weg te wees in gevaar.
  
  
  
  
  Surfers sweef langs die spore van die ander boot, beweeg byna hoorbaar van regs na links, en dan weer terug. Haar toegelaat haarself om te kry weggevoer deur ih bewegings en dan stahl geswem aan die linkerkant. Na'n paar oomblikke, kyk hy terug op die surfers. Toevallig, het hulle rigting verander so baie dat hulle nou op pad is reguit vir my weer. Dit het onmiddellik omgedraai en swem terug. Ek het gedink ek wil hê tyd om te dodge die eerste van die drie voor die aktiewe voertuig wat hy ry my gekom. Tot my verbasing, haar gesien het dat hy skuins van die branderplank so dat sy op pad is reguit vir my weer. Haar, kyk na die man op die eerste branderplank. Hy was'n groot, bruin Hawaiian, en hy het presies geweet wat hy gaan doen: my getref. Die branderplank gevlieg in die rigting van my lyf soos'n dodelike wapen.
  
  
  
  
  Haar, besef dat hulle verwag'n buite-aktiwiteit te hef my so dat die branderplank sou my getref akkuraat. Die ander twee was effens af aan die kant van die eerste een, sodat hulle sou my getref in die geval van die eerste een gemis. Hierdie was nie die gewone parmantige surfers, maar slim assassins swaaiende slim en verraderlike wapens. Haar, draai op & nb, sukkel teen die golwe met al sy mag. Hy kon voel homself aan die styg, maar hy het nog steeds het sy bewegings onder beheer. As ek'n verkeerde skuif nou, ek kan skryf myself af. Die groot branderplank is baie wyd, en dit aangeval my met so'n krag dat selfs'n klein tik sou gewees het genoeg is om byna bereik die teiken. Buitemuurse aktiwiteite het tot die lug, sleep my. Ek het gekyk hoe'n branderplank verskyn oor my kop en neergedaal soos'n bullet trein. Dit begin aftel, vier, drie, twee ... dan is hy duif skuins in die muur van water. Ek voel die weerstand van die water teen die spiere van my skouers, geveg het, en het al my krag om my stoot. Ek het gevoel die branderplank gly oor my, voel die kiel skraap teen my rug.
  
  
  
  
  Ek opgeduik en sien dat die surfer het verby my. Hy skuif af na die strand. Ek gevang n glimp van haar swaai oor om my uit te nooi. Sy was nog ver genoeg weg dat sy sou nie in enige gevaar. Ek het net genoeg tyd aan die oppervlak, inasem, en duik in die volgende golf voor die volgende twee aangeval. Die buitelug entoesias my gegryp, sleep my met haar as haar arms en bene flailed met alle mag. Die eerste branderplank verby my sonder om te raak van my, maar die tweede krap my been as die ontspannings branderplank my opgetel. Maar ek het daarin geslaag om te spaar my kop. Hy duik in die vallei van die golwe en sluk af met water. Toe ek terug gekry het, ek voel soos ek wil sluk die helfte van die oseaan. Nou was ek dryf na die strand ver genoeg weg om vaste grond onder my voete, en ek staan op. Surfers het reeds hardloop uit na die strand en het hul branderplanke op die strand. Teen die tyd wat ek kry uit van die water, hulle sal lank buite sig. Agter my, ek het haar hoor roep my naam, en dan het sy het om op te staan langs my. Sy gryp my arm en kyk na my met groot, donker oë.
  
  
  
  
  "Jy idiote!" het sy uitgeroep. "Hulle was mal. Dit kan jou doodmaak."
  
  
  
  
  "Ek dink dit was die bedoeling," ek het gesê grimmig.
  
  
  
  
  
  Sy frons. "Hoe vreeslik om te sê dat!" het sy uitgeroep. "Hoekom sou enigiemand dit doen?"
  
  
  
  
  "Dit is'n lang storie," sê ek. "Ek moet iets om te drink eerste. Hoekom het jy nie kom saam met my na my kamer en hou my geselskap? "
  
  
  
  
  "Goeie. Sy lag en gee my haar hand. "Ons kan neem my motor. Ek geparkeer dit daar, naby die bome."
  
  
  
  
  In die motor, Nah het'n oranje rok wat sy gedra het oor'n bikini. Soos sy loop terug na die hotel, sy is nog steeds dink oor die drie surfers. Hulle moet wag vir ons om terug te kry na die branders. Ons, dat die woord skielik tref my soos'n weerligstraal. Hy was altyd met my ... totdat hulle van stapel gestuur om'n aanval. Sy het die regte oomblik om te swem weg. Hy onthou hoe verlig hy wil om haar te sien uit die gevaar, maar nou het hy kon nie help nie, maar wonder.
  
  
  
  
  Dit is dalk een van daardie toevallighede dat die lewe is so vol, maar ek het reeds ontmoet het ook baie van die toevallighede in hierdie geval. Miskien is dit'n toeval dat Jimono gewerk het vir haar pa. En dat hy altyd saam met sy vennoot. Miskien is dit is net'n toeval dat hierdie drie ouens het geweet ek gaan om te besoek die plantasie die nag het hulle probeer om my dood te maak. En miskien was dit net'n toeval dat die vulkaan uitgebars het reg nadat ek gaan sit in dit. Miskien, miskien nie. Wanneer ons aangekom by die hotel, het ek verander my broek en sit op'n ligte hemp. Wanneer haar kamermaat uit gekom het, het sy gesien dat die Teepot geneem het van haar af oranje rok weer. Sy sit kruisbeen op die rusbank, op soek na my met oë nat. Haar twee carbonated drink met whiskey. Ek het reeds geswem, en nou, ek het besluit om te gaan visvang.
  
  
  
  
  
  "Jou pa het'n meester met die naam Jimono. Ten minste dit is wat Iolana het vir my gesê, " Aryantsev begin. "Ek dink ek het hierdie man in Hong Kong'n paar jaar gelede. Jy weet nie enigiets oor nen?
  
  
  
  
  Sy het my geantwoord sonder om te kyk op en lig haar glas na haar mond.
  
  
  
  
  "Ek stel nie belang in my pa se werknemers," het sy gesê. "Ek weet nie regtig wat werk vir hom, en ek stel nie belang in hulle nie." Dit maak nie veel sin as'n eksplisiete verwerping van die onderwerp. Op die dell self, 'n eerder skerp weiering. Miskien is te hard. Ek het gedink oor gaan vir dit wanneer sy strek haar bene en het gekom oor om te lek my. Nah planne gehad, so het hy besluit om te wag en sien wat sy wou hê. As sy leun die rigting van my, haar bikini bra verskuif sodat ek kon sien die pers-bruin kringe op haar nippels.
  
  
  
  
  "Wat doen jy graag die beste, Iolana of haar?" het sy gevra.
  
  
  
  
  "Ek dink nie dit is'n behoorlike kurktrekker," ek lag. "Jy beide goed lyk."
  
  
  
  
  "Hoe goed jy regtig weet Iolana?" "Dit was nie nodig om op te gee die onderwerp geheel en al. Ek het geweet waar sy gaan, maar ek was nie van plan om haar te gee'n reguit rumatiekkoors.
  
  
  
  
  "Nie so goed soos wat ek wil om haar te leer ken," sê ek.
  
  
  
  
  "Iolana het'n baie outydse idees oor seks," sê sy ferm.
  
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Op die dell self?' Ek het nie eens met haar by al. "Is jy seker?"
  
  
  
  
  "Ek is heeltemal seker nie," het sy gesê, die leegmaak van haar glas. Haar spesiaal lank staar na haar bors. Wanneer hy kyk haar in die oë weer, het hy gegly een hand onder haar bra en die ander onder haar gat.
  
  
  
  
  Ek het haar gevra. "Moet ons studie hierdie?" Sy knik met haar oë gesluit. Sy het'n kort asem, en haar lippe is geskei. Hy steek sy tong in haar mond en skeur uit haar karige klere. Sy was gelek deur haar lewe, hardloop sy tong oor haar liggaam tot haar tande aangeraak die harde nippels van haar borste. Sy het haar oë oopgemaak en lyk amper verbaas, asof hy kon nie glo dat die diepte van die ekstase wat sy ervaar het. Dan gryp sy my styf en trek weg. ee se lippe was dors en dors, en haar tong was'n skerp, bewe teken van die honger.
  
  
  
  
  Ek regop vir'n oomblik om te kyk na Nah; haar gesig, oë gesluit, en gespanne uitdrukking het my vertel dat sy was in die greep van passie. Daar was geen bedoeling of speel agter dit, net naakte vlees en primitiewe begeerte.
  
  
  
  
  Sy het onder my, haar bene afskeid met'n primitiewe vroulike uitnodiging dat het nie verander sedert die vroegste tye. Ek het die uitnodiging aanvaar, en saam het ons ontdek dat die spesiale wêreld waarin net twee mense kan leef, dat kortstondige planeet wat alle liefhebbers vind, wat is altyd anders, maar altyd dieselfde. Die oomblik wat ons planeet ontplof, nooit om te verskyn in die dieselfde vorm weer, die Aarde laat uit verskeie kort asem, een dieper as die ander. Ten slotte, het sy haarself laat val slap op die top van my.
  
  
  
  
  Sy was lê op die top van my, haar lang bene borsel my onderlyf, en was stil. Hy het reeds geweet sy was warm. Maar ek was seker dat sy wou nog iets van my. En my hoop dat dit was nie so vinnig was verpletter. Sy het regop gaan sit, druk haar groot bors teen myne, en kyk na my.
  
  
  
  
  "Dit sou'n skande om te laat dit op daardie," het sy gesê, amper terloops na haar stem. "Ek wil om te spandeer my dae met jou, miskien selfs sondae, op die Internet. Ek wil iewers om te wag totdat jy by die huis, 'n plek net vir jou en my, Nick. Kom ons gaan na die vasteland."
  
  
  
  
  My antenna onmiddellik gons. Ek het haar gevra. "Die rede waarom die vasteland?"
  
  
  
  
  "Want ons kan nie doen wat ons wil hier, ten minste kan ek nie doen dit hier," het sy geantwoord. "My pa of Iolana sal altyd stap in. Maar op die vasteland, kan jy sien my soveel keer as wat jy wil. Geen bekommernisse of probleme.'
  
  
  
  
  Hy glimlag vir haar. "Ek dink dit is'n goeie idee." Sy gereageer het op die boodskap met selfs meer entoesiasme as wat verwag is.
  
  
  
  
  "Goed, dan laat ons gaan," het sy gesê. "Ek kan nie gepla word hier. En ek het nog'n krimpvarkie huis wat ek het om te kyk in tyd tot tyd. Dink net, Nick ... saam elke oggend, elke aand, elke dag.
  
  
  
  
  Ek dink nie sy het dit subtiel. Sy het net aangebied om my'n groot verskeping dat sy gedink het sy was gelukkig om te verteer. En hy het om te erken dat dit was'n aanloklike aanbod. Natuurlik, sy het geweet dat ook. Maar die feit dat ek geweet het sy het geweet verander dinge'n bietjie. Ietwat minder aantreklik, om presies te wees.
  
  
  
  
  "Hey, wag'n minuut," het ek gelag. "Ek het gesê ek het gedink dit was'n goeie idee, maar dit sou nie Stahl se om dit te doen. Ek is bevrees ek kan nie. "Ek moet hier bly'n bietjie langer."
  
  
  
  
  Die uitdrukking in haar oë verander onmiddellik. Sy het opgestaan en het'n paar stappe sodat haar mees aantreklike ledemate sou beweeg as gunstig as moontlik.
  
  
  
  
  "Jy kan nie sê dat, jy kan nie doen dit vir my," het sy gesê. "Nie nou nie, nie na wat jy gemaak het my voel al hierdie emosies. Jy het my laat voel iets wat ek nog nooit vantevore gevoel. Haar vol vertroue dat niemand anders kan voldoen aan my gevoelens beter. Niemand, maar jy, Nick. Jy is die enigste een wat my kan help, en ek is seker dat sal nie hier werk nie. Dit sal net nie werk nie."
  
  
  
  
  Dit doen'n beroep om my ego. Dit was gewoonlik'n onweerstaanbare benadering tot'n man; 'n pragtige vrou wat nie nodig het nen ten alle koste. Maar ongelukkig vir My, my ego het nie nodig om dit ten alle.
  
  
  
  
  "Ek is jammer, liewe," sê ek. - geen. Ons kan slaap saam hier op Oahu. Ek sal sorg van die probleme so dat ons dit nie kry nie versteur."
  
  
  
  
  "Nee," het sy gebreek op my, sodat haar toon om te versag onmiddellik. Sy tree vorentoe en leun met haar liggaam teen myne, sodat die sagte vel gestuur elektriese pulse deur my liggaam. "Ek het altyd gevoel asof ek iets verkeerd doen as ons hier gebly het. Ek sal moet bly dink oor my pa en Iolan. Hulle sal altyd kry in die manier."
  
  
  
  
  "Dan is dit is'n skande vir beide van ons," het ek gesê. "Maar ek is nie terug te gaan na die vasteland nie, liewe."
  
  
  
  
  Sy gerugsteun weg, haar oë donker met woede. "Wat is verkeerd met jou?" het sy geskree. "Is ek nie goed genoeg op die asblik? Of doen jy vind my interessant slegs in die verlede? Jy beslis wil my nie om gesien te word met jou in die verenigde State, doen jy? Jy is waarskynlik bang dat jou vriende sal sien dat jy met'n bruin vrou. Hier in Hawaii, sy goed genoeg, maar op die vasteland sy nie die mens! "
  
  
  
  
  Ek het geweet wat van my verwag nou. Ek moes myself uitlaat met betogings en vra om verskoning. 'n beroep op my manlike ego het misluk, en nou is sy probeer om te maak my skuldig voel. Niemand hou daarvan om'n sogenaamde rassistiese, nie eens rassiste. Ek het besluit om te veg haar verskonings in een manier, deur dinge te doen wat sou wys hey dat sy verkeerd was.
  
  
  
  
  "Dis nie waar nie," het ek gesê woedend. Ek kon gespeel het haar hierdie dom spel as sy sou wou. "Ek sal jou bekendstel aan'n paar rondom my vriende. Dit is'n onregverdige beskuldiging. Nou kan ek nie op alle ."
  
  
  
  
  "Ek is so jammer," het sy gesê, 'n nota van berou in haar stem. "Maar jy het ontketen so baie in my. Ek dink ek is te reageer emosioneel ... so ver as die twee van ons is bekommerd. Jy kan jou gedagtes te verander." Sy het'n draai beweging met haar borste, ek weet baie goed wat draai my op met hulle, en dan skielik trek weg van my af. "Jy is nog steeds dink oor dit, is jy nie, Nick?" het sy gevra, om seker te maak ek wil het om te dink oor dit'n paar minute voor. Hy knik vir haar. "Ek belowe," sê hy ernstig. Ek sal dink oor dit, selfs meer as wat sy kon gehoop het.
  
  
  
  
  Sy sit op'n bikini en'n oranje rok en verdwyn deur die deur, gevolg deur'n laaste soen. Ek het na die venster om te kyk na haar weg te ry. Sy het probeer om te maak my verlaat die eiland in die voorkant van my oë. Sy het alles wat sy kon. Sy het'n goeie gebruik van beide haar kop en liggaam. Slegs gedurende die suiwer seksuele deel was sy heeltemal haarself. Sy het alles vir haar eie plesier. Maar die res van die tyd was sy werk, en nou het ek begin wonder indien dit was'n toeval dat sy wil seil net in die tyd vir die surfers om my aan te val. Iemand wat bereid was om te betaal'n ton geld om my te kry af die eiland, wat beteken hulle van my verwag om te veroorsaak dat sommige haakplek in hul planne. Maar wat presies is die rol van Geld in dit? Met Hema, het al hierdie gebeure uiteindelik konvergeer?
  
  
  
  
  Meer en meer dikwels ek was herinner aan Hawk se vermoedens dat die Japannese het per ongeluk geleer het oor die nuwe geologiese ontdekkings en was van plan om iets te doen oor dit. 'n gedagte wat skielik het my terug na Kakyinura en die voorwerp wat hy was so fanaties probeer om weg te steek. As hy net meer geweet het oor hoe hy werk gewoonlik. Skielik haar sel is openhartige. Ek het nie geweet die man, maar Hawke het saam met hom gewerk het, en hy het gedink aan iets wat hy het vir my gesê een keer by'n dinee. Haar selfoon is weggeruk te versoek om'n verband te BYL hoofkwartier. Dit was meer as'n uur voor Hawke genoem terug, en sy hoor die bekende steely toon van die ego se stem.
  
  
  
  
  "Ek het'n kennisgewing oor Inura," het hy gesê. "Ek is jammer. Ek is so jammer. Hoe gaan dit?"'
  
  
  
  
  "Ek weet nog nie," sê ek. Maar ek weet een ding is vir seker. Ek het bietjie raad nodig. Terwyl jy besig was met Inura, emu eens gehad het om weg te steek van'n film. Haar, ek onthou hoe jy een keer het gepraat oor dit. Hy was bang van'n aanslag op sy lewe en weggesteek sy ego iewers. Regtig?'
  
  
  
  
  Daar was'n lang stilte, dan Smous het my geantwoord in'n lae stem. "Daar is geen radio of televisie in die huis?" "Die meeste huur huise het dit."
  
  
  
  
  "Ja," sê ek, die beeld van die kamer. "Daar is'n TV in die hoek, en iewers op die tafel was'n klein radio."
  
  
  
  
  "Sien as hulle is nog steeds besig," het hy gesê. Ek hang op haar en het by my dacha in rekord tyd. Die agent by die ingang is geleidelik besig om'n goeie vriend van my. Ek storm binne en probeer om die TV. Na'n paar sekondes, die beeld verskyn. Hy draai op die radio en gewag. Niks soos dit! Ek trek die koord om die muur en verwyder die agterste paneel van die eenheid. Dit was ook'n ek probeer model met lampe. Vier, om presies te wees. Ih het dit uit een op'n tyd. Die vierde, wat in die verste hoek, kyk ongewone by nadere inspeksie. 'n klein rol van die papier was toegedraai rondom die filament. Wanneer hy versigtig het dit uit, hy het gesien hoe dit gedoen is. Met behulp van'n klein glas snyer, Inura sny uit die lamp glas presies waar dit met die swart plastiek onderkant, waar die punte van kontak was. Hy aangeheg'n rol van papier en op band opgeneem die glas terug in plek met gewone elektriese tape. Hy verwag moeilikheid, en hy het elke voorsorgmaatreël. 'n goeie man wat geweet het wat om te doen.
  
  
  
  
  Hy het die lamp en het uit die rol. Dit was net uitgerol deur die ego wanneer'n skietwond lui uit buite, open in die voorkant van die deur. Hy het opgespring om sy voete, en byna op dieselfde oomblik het die deur bars oop en drie Japannese mans aangehardloop gekom. Hulle het terug gekom en het die regte tyd. Die eerste een het'n geweer. Hy sien my, gebuig met sy vinger op die sneller, en afgedank. Maar ego dit die eerste keer gesien het, en dat kwart-tweede voordeel my lewe gered. Hy was uitgestrek op die vloer, Wilhelmina in sy hand. Van die kursus, hare, ek het geweet ek wil verloor as ek probeer om te kry in'n skietery met mense met'n geweer en twee rewolwers. In plaas daarvan, dit is geskiet in die lig wedstryd, dan onmiddellik gerol weg. Dit was'n goeie besluit, want'n paar koeëls is onmiddellik gestuur het om die outomatiese pistool na waar dit lê. Die kamer was nou gehul in duisternis, maar ek wil daar so baie keer dat ek geweet het dit soos die agterkant van my hand, selfs in die donker. Daar was'n venster aan die kant, en dit het oor die vloer, gooi twee donker skadu gesit, en duik deur dit, neem skerwe van glas en hout met dit. As sy geland op die grond buite, hoor sy nog'n skietwond van haar reg. Twee ander mans was buite staan, leun die rigting van die motor. Hulle het weer geskiet, en ek het om te duck om hulle te vermy. Ek het opgespring om my voete en hoor die luger se swaar koeëls klap in die kattebak van die motor. Twee figure op die grond geval en was onsigbaar in die donkerte. Hy was omtrent om te spring op sy voete toe die ander drie het uit die huis. Die Japannese man met die outomatiese pistool afgevuur nog'n rondte op my, en hy val op die grond. Hulle het my in die kruisvuur. As ek probeer om weg te hardloop, hulle kan skiet op my van beide kante. As hy begin skiet aan die een groep, sou hy dit kry van ander groepe. Die Jap met die geweer het geweet dat, ook.
  
  
  
  
  "Gooi weg jou geweer," het hy geskree. "As jy het wat ons soek, sal ons dit neem en laat jy gaan."
  
  
  
  
  Ek het nie'n keuse nie. Wilhelmina gooi dit weg. Hulle het gekom om my en trek my min of meer aan my voete. Die een met die geweer was taai en klein, en dit het'n dun, bose mond. "Jy het meer mense as wat ek gedink het," het hy gesê in sy mees aangename toon.
  
  
  
  
  Hy grom. "Ons het reeds drie minder mense." "Reg in die dell," het hy vir haar gesê het met die vriendelikste glimlag. "Maar as jy op soek is na iets, boys, ek glo nie ek het dit." Haar, kyk na die ander. Ih het vyf, en hulle is al die Japannese. In een van hulle, het sy bewus geword het van die bestuurder van'n ou Hudson sedan wat probeer om my te stop.
  
  
  
  
  "Soek die ego," sê die dun-mond Japannese. Hulle het vinnig, en gou het wat hulle wou. Hulle was duidelik verlig. Hy gesweer het onder sy asem. Wel, ek het uiteindelik het dit gevind, en ek het nie eens tyd om te kyk na dit. Haar, ek voel'n dodelike koue woede styg tot binne-in my. Hierdie Japs sal nie spyt wees nie, het ek besluit. Ek het nog steeds nie weet wat om te doen in hierdie situasie, maar ek was seker dat ek sal my wraak. Die klein Japannese man met die geweer kyk na die papier en glimlag breed. Hy geweier het'n ego in sy baadjie sak.
  
  
  
  
  "Wat moet ons doen met dit?" het een gevra om die ander, wys na my. "Kan ons die dood van die ego en laat dit hier?"
  
  
  
  
  Nee, " het die leier gesê met'n paar struikelblok. "Hierdie dooie polisieman sal veroorsaak dat genoeg moeilikheid. Ons sal die ego iewers anders."
  
  
  
  
  "Waar om te? Die onderhoudvoerder het volgehou ywerig.
  
  
  
  
  "Ek weet nog nie," het die dun mond geantwoord. "Ek sal dink van iets. Op die heel minste, sit die ego op die masjien."
  
  
  
  
  "Ek het'n idee," het voorgestel dat'n ander. "Hoekom nie ons gooi ego in die see, net soos Inuru. Ons kan gebruik wat reddingsboot op die strand weer."
  
  
  
  
  Hy het sy kans gesien en dadelik gespring op dit. "Nee, asseblief," sê ek. "My ... ek is bang vir water. Ek kan nie swem nie.'
  
  
  
  
  Hy het'n skelm glimlag vorm op die leier se lippe. "So hy kan nie swem nie," hy het gesê sy metgeselle. "Het jy hoor dat? Al wat ons hoef te doen, is gooi die ego ver genoeg uit na die see. As die ego is daar gelaat, dit sal wees soos'n normale verdrink."
  
  
  
  
  Ek was gegryp deur twee pare hande, en haar bietjie-vir-wys gesukkel het as hulle sleep my na die strand. Die strand was verlate, en aan die toevallige verbyganger hulle lyk soos'n klomp dronk revelers. Toe ons by die reddingsboot, dit het effek. "Jy het gesê jy wil my laat gaan nie," het hy gekla aan die Japannese man met die geweer. "Vuil leuenaar!"
  
  
  
  
  Hy het geslaan en my in die gesig, en hy voel'n druppel van die bloed om sy neus. "Ek wil nie te neem beledigings van jou," het hy gebreek het by my. Jy sal nie spyt wees nie, jou klein bliksem, het hy vir homself gesê. Hulle stoot my in'n sloep en laat sak het my in die water. Daar was net twee skedels, en die boot is ontwerp vir nie meer as drie mense. Dit was so dig dat dit was slegs'n paar duim bo die water. "Dit is ver genoeg hier," het die leier ten slotte gesê. "Nou gooi uit die ego."
  
  
  
  
  Hy weerstaan met al sy krag, en dan toegelaat om homself te gestoot word in die water. Sy perfek bewys dit. Dit geskree, gorrel, en gespoeg uit die water. Hy gesink in die water en weer opgestaan het drie keer. Diegene bastards hou van dit, veral die klein een met die geweer. Hy lag die hardste. Ten slotte, hygend en sukkel, het hy gesink het een laaste tyd onder die water. Hy duik diep, geswem het'n bietjie aan die linkerkant, en dan weer opgeduik.
  
  
  
  
  Hy begin swem na die strand so vinnig as wat hy kon. Ek het gesien hoe hulle swem stadig in die rigting van die strand agter my. Hulle was net halfpad daar wanneer hy gekruip uit op die bank en'n half-hurk om te hardloop na die ih motor, wat was nog steeds sit langs die huis. Haar blik gestop vir'n oomblik op die polisieman wat lê op die grond vir die dag. Dit sterf. Ego het die rewolwer, loop vinnig na die motor, en ontkoppel die ontsteking drade. Dan is haar en koes om die hoek van die huis en Stahl gewag het.
  
  
  
  
  Haar, ek sien hulle loop langs die strand na hul motor. Hy het presies geweet wat hulle gaan doen, en hy wat daarop gemik is dit juis. My eerste drie skote was daarop gemik om die moord, en dit is presies wat ek gedoen het. Haar geskiet om hulle so vinnig dat dit geklink het soos'n enkele skoot. Die vierde lummel gevang die leier se hand, en hy laat val die geweer. Die vyfde skoot tref die laaste Japannese man se rewolwer, stuur dit gekraak op die grond.
  
  
  
  
  Ek hardloop uit van agter die huis en sien die leier se gesig van leë verbasing.
  
  
  
  
  "Jy het gesê jy kan nie swem nie," het hy asem.
  
  
  
  
  "Ek het net besef hoe mense swem," sê ek. "Ek is'n vinnig leerder." Haar ego het hom openlik in die mond, en hy gooi sy kop terug. Hy het oor die enjinkap van die motor. Die laasgenoemde lunged by my, en ek geklap sy ego hard. Hy het gestop, steier, dan val weer terug. Hy draai sy aandag terug na die ander man. Wanneer haar man hom genader het, het hy skielik skop hom. Sy voet byna aangeraak my keel. Ego gryp haar been en trek hard. Die top van sy kop getref die grond. Die kort, skerp kraak ek het gehoor toe sy kop die grond getref het vir my gesê dit was genoeg. Hy het uit'n opgerolde rol papier uit sy ego sak en stap weg.
  
  
  
  
  Op die pad na die hotel, hy was ondersoek deur'n stukkie van die papier wat was so belangrik vir baie. Hy kyk na die agt woorde, agt titels netjies geskryf is een onder die ander. Ih lees dit
  
  
  
  
  "Napua-Kilauea-Aumoa-Kaau-Aliamanu-Eleao-Hakeala-Eweneens".
  
  
  
  
  Dan herhaal dit weer, onthou dit goed. Dan sit hy die lys terug in'n minuut, en het voortgegaan om op sy manier. Die name het nie beteken baie vir my, maar ek het haar gekoop het'n kaart van die eilande in die voorportaal van die hotel. Alleen in sy kamer, het hy getrek uit die lys weer en ondersoek die kaart wat hy geplaas langs dit. Wanneer ek opgetel die telefoon om te bel Dr John Planck op die Geologiese Observatory, ek het'n vreemde gevoel in my maag.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 6
  
  
  
  
  ;
  
  
  
  
  Dr. Planck was'n kort, maer man met die vinnig-bewegende bruin oë, 'n aangename geaardheid, en'n slot van onbeheerde hare wat gewoonlik val oor die emoe se lobbe. Onder ander omstandighede, sou hy waarskynlik gewees het om'n aangename en intelligente praat. Hy het vroeg in die oggend, en selfs dan het hy lyk soos'n clueless, afwesig-minded persoon. Hy het nie weet dit nog nie, maar ek was oor om hom te vertel daar was iets wat sou verdieping van die plooie op sy gesig.
  
  
  
  
  "Ek hoop jy sal verskoon my, Mnr Carter," het hy gesê. "Maar ek het nie goed geslaap het in die laaste paar dae. Ek het reeds ingelig dat jy gaan om my te besoek, en as jy weet, ons is baie bekommerd oor die vreemde vulkaniese aktiwiteit wat ons waargeneem het. As geysers ontplof kortliks maar met geweld oor die eilande, maar daar was geen manier om uit te vind'n duidelike verband. Dit is baie verwarrend en scary ."
  
  
  
  
  "Ek is bang ek sal moet'n bietjie meer te voeg tot die verwarring," ek sug, oorhandig em'n stukkie van die papier met agt name geskryf op dit. "As ek nie kan lees kaarte, hierdie is die name van agt strategies geplaas vulkane."
  
  
  
  
  Hy het vinnig geskandeer die lys. "Werklik, Mnr Carter, "het hy gesê." Sommige rondom hierdie vulkane is dormant vir'n lang tyd. Ons het nie spoor ons aan die een rondom hierdie agt hark meter."
  
  
  
  
  "Voordat jy verduidelik aan my wat'n kantel meter is, ek het nog'n kurktrekker om jou te vra, Dr Planck," sê ek. "Wat sal die gevolge wees as hierdie kraters uitbars onmiddellik of op kort tussenposes?"
  
  
  
  
  Dr. Planck paled by die gedagte. "O my God, buddy," sê hy opgewonde. "Die eiland Hawaii sal verdwyn. Óf manier, Oahu, Hawaii, en Maui sal vernietig word. Gegewe die optrede van die vulkaniese magte aan ons bekend, ketting reaksies sal beslis plaasvind."
  
  
  
  
  "Kan jy my vertel'n bietjie meer oor hoe vulkaniese aktiwiteit werk, en oor hierdie kantel meter?"
  
  
  
  
  "'n kantel meter is'n meettoestel wat gebruik maak van die beginsel van die water vlak," het Dr Planck begin. "Soos'n skrynwerker se vlak. Installeer dit op die rand van'n krater of om'n verdagte plek. Die kantel meter is baie sensitief en registers die geringste beweging van die aarde in hierdie plek ."
  
  
  
  
  "Die veronderstelling dat daar is'n uitbarsting,"het hy onderbreek.
  
  
  
  
  "Absoluut," het hy gesê. "Die geringste beweging vertel ons dat'n groot hoeveelheid van die gas is wat saamgeperste onder die aarde se vloer, besig om massas van magma, vloeistof gesmelte rots, op die aarde se kors. As die druk is hoog genoeg is, die vulkaan bars, en die magma word die gloeiende lawa en is geblaas in die lug."
  
  
  
  
  "Ek dink jy beter wil installeer kantel meter in hierdie agt plekke so gou as moontlik, Dr Planck," sê ek. Sy gesig onmiddellik het ongeloof en afgryse.
  
  
  
  
  "Jy moet regtig dink nie al die agt gelofte gelofte vulkane is gaan om te loop, doen jy?" het hy gesê, frons diep.
  
  
  
  
  "Ek weet nie wat om te dink nie," sê ek. "En ek kan nie vertel meer oor dit vir die veiligheid redes, insluitend vir jou eie veiligheid. Ek sal vertel meer daarna oor hoe ons hierdie dinge sien en uit te vind die resultate ." Hy het dit opgetel en het Johnny Kaye.
  
  
  
  
  "Ek het een nodig het om jou choppers, Johnny," sê ek. "Ek is by die sterrewag met Dr Planck. Kan jy die hoogtepunt van een?
  
  
  
  
  "Jy sal dit in'n halfuur."
  
  
  
  
  "Dankie, Johnny," sê ek. "Ek sal dit aan jou verduidelik later." 'n halfuur later, die helikopter aangekom het, soos belowe, en sy en Dr Plank gelaai die vliegtuig met agt kantel meter, sowel as die emmers van sement en'n blik van die water. Voordat ons geland het op die voorgrond krater, Napau, hy het my vertel wat water en sement was. Dr. Planck het die ego in'n klein blok van beton, wat hy verbonde aan die klip met die kreun van die krater. Dan is dit adverteer'n kantel meter op dit. Dit het dieselfde gedoen met ander kraters versprei oor Oahu, Hawaii, en Maui, en wanneer ons terug na die sterrewag, dit was amper donker. Dr. Planck was duidelik bekommerd.
  
  
  
  
  Het hy gevra. - "Weet jy wat dit beteken wanneer al hierdie kantel meter gee'n positiewe resultaat? ""Dit beteken dat ons is op die rand van'n grootskaalse ramp, die omvang van wat ons is onwaarskynlik in staat wees om te sien."
  
  
  
  
  Haar kon dit nie doen enigiets weg te ruim ego se vrees. "Ek is bevrees ons is regtig in so'n ramp, Doc. Iemand het vulkane vir hierdie, " het ek gesê. "Hoe lank sal dit wees voordat ons kan lees die hark meter?"
  
  
  
  
  "Miskien môre," het hy gesê. "Maar dit is veiliger om te wag nog'n dag. Dan sal ons weet vir seker dat hulle gee betroubare getuienis."
  
  
  
  
  Veiliger? Dit was net'n kurktrekker. My hande gebalde krampagtig, en hy het gevoel dat vreemde gevoel in sy maag weer. As die gelofte Gelofte Eilande is oorstroom met kokende lawa, wat anders kon hy doen? Meer en meer, ek het die gevoel dat ek droom, wat ek ervaar iets heeltemal onmoontlik, maar dat ek gedwing was om te neem dit alles ernstig op. "Ek sal terug wees die dag na môre," het hy vir haar gesê het om Dr Plank as hy teruggekeer na die helikopter. Hy knik ernstig. Hare het en'n paar minute later was'n helikopter op die dak van die polisie-hoofkwartier. Ek het ondertoe, het gewag tot Johnny was vry, dan gaan die ego kamer.
  
  
  
  
  "Dit is tyd om jou te vertel wat is wat," sê ek. Hy het verduidelik alles van die begin af en het Em'n kort oorsig van die situasie. Johnny was baie beïndruk. "Wat kan ons doen, Nick?" het hy gevra. "Die rede waarom ons nie vang hierdie Djimono, Camus se werknemer. Miskien kan ons kry iets uit dit uit.
  
  
  
  
  "Die stem is dié van'n regverdige polisieman," ek lag. "Dit is nie hoe ons werk, Johnny. As ons die ego, ons sal steur nie al die bewegings. Dan sal hulle weet ons is kyk na hulle. Dit kan'n fatale fout. Op die oomblik is, niemand pla ih, en ek wil om hulle te hou dat die gevoel lewe vir so lank as moontlik. Buitendien, ek weet dat die vind van'n pro gewoonlik nie kry ons oral. Hulle praat nie, tensy ons gebruik maak van die metodes wat in stryd is met ons morele kode. Jy kan net maak die tong van'n amateur, maar hierdie man is beslis nie'n amateur."
  
  
  
  
  Toe haar terug na die hotel, sy het'n sms van Iolana. "Jy hoef nie veel doen vir'n meisie se ego," lees hy. "Waar was jy wegkruip? En hoekom? Bel my asseblief.'
  
  
  
  
  Ek gooi haar daarop in die asblik. Ek kon dit nie bekostig om enige kanse te waag. Ek het nog gedink Iolana het niks te doen met dit, maar ek het net gehad het om te speel deur die reëls vir'n verandering. Die taktiek van die Japannese was geen verskil van ander groepe. Hulle gebruik ontevrede inwoners of groepe om hul doelwitte te bereik. Hulle het presies geweet hoe om te reageer tot frustrasie en ontevredenheid in orde om mense te lok na hul kant. Dit was die grondslag van die ih metode, en hy was seker dat hulle gebruik word om hierdie tegniek hier as goed. Ons gaan die helling meter die dag na môre. Daar is een dag verlaat het, en dit is vir my om te gebruik my ego tot sy voordeel. Sy was gesleep om die tas met'n kragtige verkyker en'n bank pers aan die slaap met'n duidelike plan vir die volgende dag. Dit is tyd vir'n eenvoudige, outydse spioenasie.
  
  
  
  
  
  Dit was nie heeltemal dagbreek wanneer hy'n motor gehuur en gery het die berg in die rigting van Camus Plantasie. Sowat twee kilometer van die huis, haar motor geparkeer was tussen die blare van die drie varings, so dat haar ego kon nie gesien word nie. Dit was stadig groeiende lig as hy gekruip na die smal lysie hierbo Camus se huis. Die harde rotse en modder op die rant diep my bors. Ek kon sien haar duidelik deur my verkyker by die huis, en dan net na agt uur het ek haar sien ry weg in haar nuwe Toyota. Sy ry in die pad af hulle verlaat haar op in die teenoorgestelde rigting van Honolulu, en hy glimlag. Ek is seker ek sal'n ander noot wanneer ek terug na die hotel. 'n bietjie later, ek het'n ou Camus ry af in'n Jeep na die plantasie. Verskeie dienaars het gekom en gegaan met die wasgoed en vullis sakke. Dan nog'n Jeep haar gesien het, wat in die afstand langs die smal pad wat nou onder leiding van die ander kant van die huis. Die Jeep het gestop by die hoof ingang, en sy opgelei haar verkyker op die groot man soos hy klim uit. Hy kyk'n hel van'n baie soos een van daardie surfers wat probeer om te neem my lewe. Hy het die huis en kom uit'n oomblik later met'n groot tas. Ek geloop het langs hom, tasse in elke hand. Sy was geklee werk broek en'n donker blou hemp. Ek kon sien haar borste getrek af deur die materiaal van haar hemp, en ek weerlê die berigte in die media wat aan my verskyn oor haar op die oomblik wanneer ons liefde maak. Ek het'n paar van die verkyker na die man gekyk en vir hom sit die tasse in die jeep. Hulle het teruggekeer na die huis, en'n paar sekondes later kom uit met meer tasse. Die groot man het toe weggery in die rigting wat hy vandaan kom, en die Meisie verdwyn in die huis. Ek wonder wat dit beteken.
  
  
  
  
  Niks gebeur het vir'n rukkie. Die son was stygende hoër in die lug, en die ego se warm strale het dit vir my moeilik om wakker te bly. Die welige bosse, pers blomme, en die warm son het die bergreeks'n maklike plek om te val aan die slaap, en nou was ek dankbaar vir die skerp klippe wat my gehou lê ook gemaklik. Skielik, het hy wakker geword weer toe hy sien'n eensame, dun syfer nader aan die huis. Die verkyker gefokus op haar, en sy besef byna onmiddellik wat dit was: Jimono. Hy verskyn in die deur en hulle het gepraat vir'n paar minute. Dan gaan hulle na die stal aan die regterkant van die huis. Hulle het teruggekeer met twee perde, wat Djimono gelei deur die leisels toe ek in die huis. Toe sy gekom het uit, sy was die uitvoering van'n vierkantige swart boks van die grootte van'n tas. Saam, hulle verbonde hierdie boks aan die perd se rug. Toe hulle het, het hulle skielik hoor'n dowwe geruis agter hulle. Haar blik blyk onmiddellik. Hy was heeltemal geabsorbeer in wat gebeur in die huis, en nie dink oor die wagte by al. Ek kyk openlik op die lem van die cleaver dat die groot eilande hou aan my keel. Ek kon sien dat hy was kaalvoet, wat verduidelik hoe kon hy my nader sonder om'n geluid.
  
  
  
  
  "Staan op," het hy gebreek. Ek het nie beweeg nie en kyk na hom. "Hoe het jy geweet ek was hier?" Ek het gevra, met die hoop om te koop myself'n paar keer.
  
  
  
  
  
  "Ek was daar," het hy gesê, wys na die berg agter die huis. "Ek het gesien die glans van jou verkyker. "Staan op," het hy gesê. Hy steek my met die skerp punt van die mes. "Ja, ja, dit is goed," sê ek. "Maar ek kan nie as jy hou skeer my met daardie ding." Hy sit die geweer weg en wag. Hy het begin om te kry op sy hande. Toe sy halfpad op, hy skop haar ego in die enkel. Hy swaai op Rumatiek, en dit onmiddellik gerol weg. Haar, ek het gevoel die cleaver vlieg deur die lug waar my teiken was. Dit het my genoeg tyd om te kry. Weereens, met'n gedugte wapen in sy hande, hy aangekla vorentoe. Hy het vinnig die trap na die kant en koes die verwagte blaas. Hy het vinnig kyk oor die rand in die rigting van die huis en het gesien hoe twee swart kolletjies afneem.
  
  
  
  
  Die held met die cleaver begin loop weer, die verhoging van die agt-voet wapen. Haar, het geweet dat een slag sou genoeg wees om te sny'n persoon in die helfte. Maar in die tussentyd, my belangrikste steengroef hardloop weg, en ek het nie weet as dit houtkapper het enige vriende in die gebied. Hy het besluit om op te tree vinnig en gooi Hugo in die palm van sy hand. Haar, draai, en Memories het met my. Haar geveinsde aanval, en hy gewillig gereageer. Hy het vinnig laat sak die cleaver, en as dit het eintlik getref, my teiken sal nie meer verbonde aan my bolyf. Maar wanneer die lem het gekom af in die voorkant van my, Hugo gooi dit by hom met al sy krag. Die stilet in die emoe se bors. Ego se oë rek in die uiterste verbasing, en hy steier vorentoe as die cleaver het oor Ego se hande. Hy gryp die stilet en probeer om te trek ego oor die bors, maar Ego se arms het swak voordat hy geval het op my voete. Hy draai dit oor, trek Hugo uit, en vee die lem skoon te maak met'n paar groot blare.
  
  
  
  
  Hy ongewapen was, behalwe vir die cleaver, en hy het gewonder of hy regtig was'n wag. Ek het haar ego en hardloop teen die heuwel af na die huis. Die twee Djimonos gelaat het op'n perd, wat beteken hulle was op pad verder in die berge. Ek hardloop in die huis rond, stop van tyd tot tyd om seker te maak ek was nie ontdek. Uiteindelik het hy by die stal. Hy gepluk uit die beste perd en galop af. As hy gery het, het die roete moeiliker en moeiliker om te sien, totdat dit uiteindelik heeltemal verdwyn. Maar te danke aan sy sagte grond, is dit maklik kan volg in die ih voetspore. Die spore loop deur'n dik deel van die berg. Skielik hoor hy die runnik van'n perd. Hy het gestop, afklim, vasgemaak haar na'n swaar bos, en vorentoe gekruip. Byvoorbeeld, 'n paar meter weg, ek het gevind dat die perde vasgemaak op wat lyk soos die blaar-gedek ingang na'n donker grot. Haar versigtig ingesluip die binnekant van, sel en gewaarsku. Hy het nie hoor ons stemme, niks. Hy het'n paar rotse wat gevorm'n trap af. Ek het af, en toe ek was halfpad daar het ek gehoor die geluid van lopende water, ek het geweet waar ek was. Dit was nie'n gewone grot, maar een rondom ondergrondse lava gange, die soliede buitenste einde van wat eens was'n gesmelte lawa vloei wat nou uitgestort deur middel van die berg, die vorming van'n tonnel. Baie rondom hulle kan gevind word in die berge, op eilande, en in die verlede het hulle gebruik as water reservoirs vir besproeiing. Reënwater en water uit die watervalle vloei af tonnels en vorm groot reservoirs onder die berg.
  
  
  
  
  Hy het gestop word deur die water, wat was reeds vloei deur die tonnel by'n ordentlike spoed. Die trappe geëindig op die water se rand, en sy het'n paar Swart broek en'n donker blou hemp lê langs haar tweede hemp op die onderste stap. Ek het in die water en het opgemerk dat dit was baie koud. Wanneer ek laat gaan van haar op die laaste stap, ek was onmiddellik weg gevee deur'n sterk stroom. Gou het ek het om te swem terug te vermy beweeg te vinnig en slaan die tonnel mure. So dikwels As moontlik, hy klou aan klipbanke te stadig sy tempo. Die tonnel wond wild deur middel van die berg, en ek het begin om te wonder hoe Nooi en Jimono kon gemaak het deur met die swart boks ongeskonde. Dit het al my krag om nie druk op die mure, veral waar die tonnel kry steiler en die water vloei, selfs vinniger.
  
  
  
  
  Hy was nader aan die beurt weer toe hy hoor stemme. Dan het hy omgedraai en swem met al sy krag teen die huidige om die gekreun van die tonnel, waar hy druk homself teen die rotse. Hy loer versigtig om die hoek. Ek was gelukkig, want die uitsteek rots gevorm het'n lysie agter wat ek kon gedeeltelik verberg en hou op by die dieselfde tyd. Sy kon nou duidelik gesien word deur ih dra haar onderklere, en nou is sy kan gesien word, loop deur die tonnel ongedeerd. Hulle het'n klein tafel met'n buiteboordmotor. Die swart boks was op die vlot. 'n vrou, half-B & nb, druk die tafels teen die rots terwyl Jimono plaas'n soort van die silinder in die gat aan die bokant van die tonnel se kla. Sy oorhandig Emu'n tweede silinder, wat sy het om die boks, en hy het ook ingevoeg ego in die gat. Toe sy dit bereik het, terug in die laai en getrek uit'n lug geweer van'n soort. Hy het gekyk hoe Jimono plaas'n klein wapen in die gat en dan trek die sneller. Hy voel die vibrasies veroorsaak word deur die vrygestel saamgeperste lug, wat stoot die silinders deur die gat. Ek het besef ek was op soek na'n wapen wat kan vernietig alle van Hawaii: die Japannese Dodelike Formule.
  
  
  
  
  Hy kan jou vertel dat die verdomde toestel was kragtig deur die manier waarop die hele tonnel begin om te vibreer, en deur die geluid van die rotse val as die silinders ontplof. Hy het teruggekeer om die wapen Bekers wat handel met ego aanhegsels terug na die boks, wat ek kon sien vervat vier silinders. Hulle klim op'n tafel wat ih kon skaars dra beide van hulle.
  
  
  
  
  "Dit kan nie gehelp word nie."Dit was Jimono se stem. "Alles reg," het die meisie geantwoord. "Alles kan ontplof by die eerste teken."
  
  
  
  
  "Miskien is dit sal gebeur môre aand... in elk geval, die dag na môre," sê Jimono, die begin van die buiteboord motor. As hy begin werk het, het sy skielik besef dat hulle vaar terug stroomop op'n vlot, die gebruik van'n kragtige enjin wat sou trek ih teen die huidige. Toe hy sien dat hulle uit te kom vir die tonnel tekens in'n paar sekondes, hy het'n diep asem en verdwyn onder die water. Dit het reeds druk op die onderkant op'n diepte van sowat'n meter, en druk homself aan die onderkant so styf as moontlik. Ek het gevoel die tafel en die klein skroef van die enjin verby my vir ewig. Hy laat hulle weg te dryf, dan het'n diep asem te neem waar hulle het geblaas die silinders in die gat. Hy sien modder en rotse val en vinnig te vul die gaping. Verskeie swaarder rotse val in die water. Dan het hy omgedraai en swem terug af in die tonnel. Hy kan gaan met die vloei. Maar dit is moontlik dat die volgende afrit sal wees ten minste tien myl weg. Ek het nie tyd vir daardie. Dit sal kos om my kosbare ure, miskien die helfte van die nag. Hy het gesien hoe haar voor, en hoewel hy was nie heeltemal seker wat dit beteken nie, hy was seker van een ding. Dit was as gevolg van vulkaniese aktiwiteit op die eilande. Hy het nie heeltemal uitgepluis het hoe om dit te doen nie, maar nou is hy was bereid om te wed dat hulle kan maak vulkane uitbars.
  
  
  
  
  Swem terug was'n uiters vervelige, byna verskriklike taak. Swem teen die stroom blyk te wees veel meer moeilik. Wanneer ek was nie eens halfpad daar, ek het'n breek te neem, my hande was baie moeg. Ek het voortgegaan om dit, maar na'n kort tyd wat ek het om te rus weer. Die terugreis was baie moeiliker as wat sy gedink het, en damn stadig. Wanneer haar uiteindelik bereik die ingang, haar gestop langs die vlot dit was vasgemeer aan die onderkant stap. Dit het my vyf minute om te rus. Hy het gegaan deur'n baie intense proewe in sy lewe, maar hierdie is beslis een van die eerste kategorieë. Wanneer haar uiteindelik voel die krag in my arms en bene terugkeer, haar opgegaan die klip trappe en uit in die vars lug.
  
  
  
  
  Dit was donker, en het hy sy perd gery vir'n rukkie. Toe hy halfpad na bo haar, laat die diere vinniger te hardloop. Dit kan vind sy pad huis toe. Ek loop om die huis en plantasie in'n wye boog. As die inheemse wat my aangeval met die kapmes was regtig'n sentry, kan hulle nie gestuur'n ekstra patrollie.
  
  
  
  
  Ek het na die plek waar ek wil verborge my motor en ry terug na die hotel. Dr. Planck het reeds gepraat oor die ramp, en ek het begin om te vrees dat hy net die helfte van geraai hoe sleg dit gaan wees. Soos ek verwag het, Iolana het my'n nota by die hotel weer.
  
  
  
  
  "As jy nie wil niks meer met my te doen," lees ek, " dan kan jy ten minste vir my sê in'n normale, beleefde manier. Wat gaan aan hier? Het sy iets verkeerd doen? Haar ma sou kry rumatiek."
  
  
  
  
  Hy gooi die nota in die asblik en glimlag. Dit moet gespeel word op sy eie diskresie.
  
  
  
  
  Die volgende oggend was hy by die sterrewag in die voorkant van Dr Planck. Ego was wag vir haar in die helikopter. Ons gevlieg na die kraters waar ons het opgespoor kantel aanwysers twee dae vroeër. Toe ons geland het in die voorgrond van die kantel meter en Dr Planck nagegaan sy ego, sy sien die bekommerde uitdrukking op sy gesig.
  
  
  
  
  "My ... ek kan nie glo dit nie," het hy gesê. "Volgens die toestel, daar is'n groot ondergrondse gange. Dit dui op'n komende uitbarsting. Maar hierdie vulkaan is dormant vir eeue! "
  
  
  
  
  "Het ek gevra. "Is dit waar dat daar altyd gasse in die kraters?"
  
  
  
  
  "Ja, in beperkte hoeveelhede," het hy geantwoord. "Maar dit neem enorme gas druk te stoot magma na die oppervlak."
  
  
  
  
  Hy het nie iets sê, en ons gevlieg na die volgende krater. Die hark meter lesings is weer ingestel om te dui op'n ernstige versteuring van die Aarde se oppervlak. Dr. Rookery se reaksie het van die skokkende verbasing om te voltooi verwarring, en wanneer ons bereik krater agt, het hy blyk te wees in'n toestand van beswyming. Wanneer ons gevlieg terug, sy gesig was vaal en hy mompel by homself.
  
  
  
  
  "As die hoek meter lesings is korrek, Mnr Carter," het hy gesê in'n bewende stem, " binne agt en veertig uur, die hele eiland ketting sal gedek word in kokende lawa. Ons moet onmiddellik die alarm verhoog, " het hy bygevoeg. "Ons nodig het om te begin onmiddellik ontruim. Slegs dit sal dae neem. Ons nodig het om te organiseer lug vervoer, gebruik alle beskikbare vliegtuig ."
  
  
  
  
  "Wag'n minuut," sê ek as ek geland het die helikopter. "Nog nie. Ek wil haar om te spandeer soveel tyd as moontlik. Elke sekonde tel."
  
  
  
  
  Se tyd? Dr. Planck uitgeroep. "Daar is geen tyd. Dit word aangedui deur die kantel aanwysers. Of dit is'n natuurlike ramp of'n mensgemaakte ramp, die gevolge sal wees om die dieselfde. 'n groot hoeveelheid van die lava sal word uitgegooi oor die eilande. As al die kraters uitbars op dieselfde tyd, vulkaniese gasse en stof sal versprei oor die helfte van die oseaan. In 1883, toe die Krakatoa uitbarsting plaasgevind het, die ontploffing kon duidelik gehoor van 6 000 myl weg. Stof bedek die hele planeet, en die son was heeltemal verduister oor'n gebied van'n paar honderd kilometer. Die hele eiland van Krakatoa verdwyn, verpletter in klein stukkies. Ek dink nie jy verstaan wat gaan hier gebeur.
  
  
  
  
  "Ek verstaan dat baie goed," sê ek. "En dit moet'n manier vind om te stop hierdie ramp. Dit is waarom jy het om te belowe om nie om iemand te vertel oor hierdie ... Totdat ek gee jou toestemming, krimpvarkie."
  
  
  
  
  "Maar ek kan dit nie doen nie, Mnr Carter," het hy gesê met'n ernstige uitdrukking. "As ons verhoog die alarm onmiddellik, meer mense gered kan word. Ten minste kan ons nog help hulle."
  
  
  
  
  "Laat ons voldoen aan môre," sê ek. "As jy nie hoor van my môre oggend, kan jy voortgaan. Dit lyk redelik om te my.
  
  
  
  
  "Môre oggend sal dit te laat wees," het hy gesê.
  
  
  
  
  "Maar as ons die geluid van die alarm nou, ons sal nie iets te doen," het ek gesê. "Jy moet belowe om te wag."
  
  
  
  
  Hy skud sy kop, kyk na my ernstig. Sy is hard getref deur die emu, wat in duie gestort met'n diep sug. Ek kniel oor hom en toegepas spesiale druk op die onderste deel van sy rug. Haar hotel om hom te laat val aan die slaap. Emu gekoppel haar hande en voete met'n das en'n sakdoek in Emoe se mond.
  
  
  
  
  
  Ek het nie wil om dit te doen om hierdie man, maar hy het nie gee my'n keuse. En ek sou nie tyd gehad om alles te verduidelik aan die emu in detail. Ek het dit aan haar, en hardloop na die telefoon. Ek het geweet dat ek gehad het om op te tree nie teen my eie selfsugtige belange, maar teen die totale vernietiging van ons vyftigste staat.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 7
  
  
  
  
  
  
  
  Hy was verlig om te hoor Iolana se stem aan die ander kant van die lyn. Sy probeer om kalm te klink, maar die sagte toon van haar stem was ysige koue. Maar ek nodig het om te kry binne-in, en Iolana my kan help met dit. As sy was deel van die plot, sou hy geweet het gou genoeg. Sy aan jou om die tyd te neem om te skakel enige risiko's. Haar, hy praat vinnig.
  
  
  
  
  "Ek het jou hulp nodig, Iolana," sê ek. "Jy het een keer vir my gesê hulle het nie vertroue in my, dat ek'n amateur geoloog. Wel, jy was reg, en ek het jou hulp nodig dringend.
  
  
  
  
  Sy was stil. Haar stem, het sy die beste om te maak dit absurd, so sag as moontlik te maak. "Asseblief, heuning, ek het regtig jou hulp nodig het."
  
  
  
  
  "Alles reg," het sy gesê op die laaste. Stilte weer. "Jy het reeds gehelp om my een keer, moenie my vra enige vrae het. Dit moet nou my beurt ."
  
  
  
  
  "Dankie, en sy ernstig," sê ek. "Ek wil om jou te ontmoet in parque Capiolani, in die middel, deur die standbeeld. Gaan nou huis toe en wag vir my. Jy het om te wag vir haar om te kom, jy weet? Ek is dalk'n bietjie laat.
  
  
  
  
  "Ek gaan uit openlik nou," het sy geprewel, en die lyn geëindig. Hy het gekom tot by die ingang na die park, by die ver einde van Waikiki. Sy was veronderstel om hier te wees deur die middag. So is daar meer mense sou wees. Hy het in die gebou oorkant die ingang na die park, en Stahl gewag het. Sowat'n uur later, het sy gesien ry deur mimmo. Hy gebly het waar hy was en nagegaan word om seker te maak dat sy was nie'n gevolg word. 'n vrou en twee klein kinders is ook in die enigste motor wat haar gevolg. Haar hotel vertrou Iolan, maar sy het om seker te wees. Tyd is besig om uit te loop. Nie meer as'n paar uur geskei van die wêreld van die bedreiging van'n vulkaan so sterk soos die Berg Vesuvius, 'n uitbarsting wat begrawe die 16,000 inwoners van Pompeii onder'n laag van die kokende lawa twaalf meter dik.
  
  
  
  
  Hy het gestop vir'n rukkie en dan loop af in die straat na die park. Haar gegly deur die bome agter. Hy het Iolana se skraal figuur. Sy gaan sit langs die standbeeld, blykbaar rustig wag op my aankoms. Sy staan op en begin pacing heen en weer. Hy loop om die standbeeld in'n wye sirkel, die nagaan van al die heinings en struike wat rondom central park. Ten slotte, was hy tevrede. Ek kyk na die ingange weer. Toe het hy na die ingang en genader Iolana. Nou is hy was seker dat sy het alleen kom. Ek het vir haar'n kans te stel'n lokval, maar sy het alleen. Hy is bly hy was nie verkeerd oor nah.
  
  
  
  
  Haar pragtige, geheimsinnige oë kyk na my met vrees en kommer, en haar lippe verdeel as hulle druk teen myne. Nah het goeie smaak, en hy saggies het sy hande oor haar borste, wat was reeds gerek styf onder die dun wit bloes gedra het oor'n kort mini romp.
  
  
  
  
  "Ek is reeds teleurgesteld in jou," het sy asem. "O, Nick, ek is bang. Die manier waarop jy gepraat het oor die telefoon, iets in jou stem. Wat is dit?'
  
  
  
  
  Hy gryp haar aan die skouers en kyk in haar oë. "Jy moet glo my, Iolana," sê ek. "Jy het om te glo wat ek gaan om jou te vertel. Iets baie sleg is om te gebeur, iets wat kan beteken die Hawaii vloed. Rusland is een of ander manier betrokke is in hierdie, waarskynlik in baie maniere. Miskien selfs jou vader weet oor dit, maar ek is nie heeltemal seker nie."
  
  
  
  
  Sy kyk na my in die verrassing, haar oë wyd. "Jy het om te glo my, Iolana. Ek is wat jy vertel die waarheid.'
  
  
  
  
  Sy draai weg. Daar was'n gespanne uitdrukking op haar gesig. Uiteindelik het sy gesê: "ek glo dat jy, Nick." Daar was hartseer in haar stem. "Ek weet iets is aan die gang. Ek voel dit al die tyd saam met hulle fretten as ek hier is. Ek is baie bekommerd oor hierdie. Vader... dit het selfs erger met hom. Hy slotte homself in sy kamer die meeste van die dag met al hierdie antieke oorblyfsels. En hy het byna net hang uit saam met Vriende. Hulle het altyd saam wel, maar nou is hy skaars praat met my."
  
  
  
  
  "Miskien is dit die rede waarom hy nie wil hê dat jy hier," het ek reg geraai. "Miskien het hy geweet dat iets aan die kom was." Sy het nie wil om te blameer Iolana se pa in die voorkant van haar. En miskien was hy net indirek betrokke is. Sy knik, dan rus haar kop teen my bors.
  
  
  
  
  "Ek het nooit verstaan hoekom hy was so gretig om my uit te hou van Hawaii sonder gee my'n aanvaarbare verduideliking," het sy gesê. "Soos vir die Nooi haar, ek is redelik seker dat sy is aan iets. Die laaste paar dae, is sy waarnemende te verwaand en baasspelerig ." Hy trek haar van hom af weg en kyk haar in die oë weer. "Ek nodig het om te kry om jou huis," sê ek. "Ek het om te soek na die Nooi kamer. Jy kan help my om te kry binne-in. Daar is wagte, natuurlik, maar jy kan gaan sonder om te stop ."
  
  
  
  
  "En jy sal weg te steek in die rug," het sy afgesluit.
  
  
  
  
  "Dit is'n duisend-dollar kurktrekker,"sê ek. Sodra op die eiendom, sal ek steek in die stalle totdat jy vir my sê sy sal nie in haar kamer vir'n rukkie, het ek besluit.
  
  
  
  
  Sy knik en glimlag na my. "Ek voel'n bietjie skelm," het sy gesê. "Okay, kom ons gaan."
  
  
  
  
  Iolana het agter die wiel, en ek myself gevestig as die beste wat ek kon op die vloer in die agterkant van die motor. Dit was nie'n aangename reis, maar ek het nie wil om te risiko iemand sien ons op die pad en die roeping van die huis. Iolana gery en gestop net buite die stalle. Dit was reeds donker, maar sedert die maan is amper vol, ek het genoeg lig. "Die seuns rondom die stalle kom nie uit die hele nag," het sy gefluister. "Ek sal terug wees wanneer die kus goedkeuring." Sy maak die agterdeur oop en ek laat myself rol rondom die motor. Toe het sy vinnig gery het na die huis waar die motorhuise is geleë. Ek het in die leë stabiele en weggesteek vir'n dag in die geval ek het om onmiddellik te verlaat.
  
  
  
  
  'n paar minute later, ruig haar gehoor. Jimono in die stabiel. Hy bly stil in die poort vir'n oomblik, die skandering van die kamer met sy oë. Hy vervloek homself vir die feit dat dom genoeg is om te vertrou Iolana. Sy goed fucked up. My hand het na Hugo; Jimono gaan om te sterf'n vinnige dood gou. Maar ek het geweet dat ego dood sou ontwrig die hele operasie. Ek het besluit om te wag vir haar om so lank as moontlik. Miskien het hy sal nie my vind. 'n goeie kans, het ek gedink sarkasties, wanneer Iolana het my die pad.
  
  
  
  
  Hy het voortgegaan om te kyk na hom nou. Maar nou dat die een wat hy was om te wag vir nie, het hy gebly het waar hy was. Hy gekou sy sigaret eerder senuweeagtig. Van tyd tot tyd kyk hy uit die stal deur, asof hy wag vir iemand. 'n paar minute geslaag het. Jimono het voortgegaan om te rook en staar na die straat. Soms het hy met'n eed beloof het. Haar stahl geniet die uitsig meer en meer. Meer en meer het ek die gevoel dat ek gaan om te sien iets interessant.
  
  
  
  
  Die helfte van'n uur geslaag het. Dan hoor sy shaggy nader die stal. Jimono vries. Sy het in en die deur agter haar gesluit. Jimono gryp ee se arm en grom. "Hoer! Waar het jy al?" Sy trek weg. "Vader," het sy gesê, " en ego is mal instruksies. Hy wou nie stop nie, en ek kon nie." Dan stap sy oor na hom en sit haar arms om ego se nek. "Sy is nou hier,"het sy asem in die emoe se oor," en ek wil haar vir jou." Hallo, baie interessant, " het hy vir homself gesê. Jimono trek haar nader en buk sy kop om haar te soen. Ek was'n bietjie skaam; voyeurisme is nie presies my manier, en dit het gevoel asof ek gaan om te sien die hele show. Bekers was die dra broek en'n hemp, en toe sy begin om dit af te neem, ih het gesien dat daar was niks onder. Selfs in die donker van die stabiele, kon ek sien haar, en dan haar vol, volwasse liggaam. Haar groot borste bult uit uitdagend, met'n harde bruin tepels. Hy afsny vinnig, sy oë nooit verlaat haar liggaam.
  
  
  
  
  Hy gryp haar vas en begin om te voel haar wild. Ego se tong lek haar tepels en beweeg af na haar maag. Sy kom uit onderdruk krete van plesier.
  
  
  
  
  Ek het omgedraai, want ek het nie wil om haar weer te sien. In die einde, ee het haar, ook, en soen en liefkoos haar, net soos Jimono was nou doen. Dit kan-byvoorbeeld, volg die ontwikkeling van die gebeure deur die klanke. Ek weet nie hoe lank dit geneem het, maar dit skielik tot my deurgedring dat die ih gesprek geneem het op'n meer persoonlike aard.
  
  
  
  
  "...die bos, " Beker hoor haar sê. "En ons sal weer ontmoet later. Verstaan?'
  
  
  
  
  "Moenie bekommerd wees nou," sê Jimono. "Alles sal glad verloop. Ek is nog steeds wonder wat het met hierdie hele plan! "
  
  
  
  
  "Ek is jammer, maar ek kan nie vir jou sê dat." Nou is sy lyk vroulik en soet weer, maar sy het nie misloop die skerp, bevelvoerder toon dat daar was nie'n oomblik vroeër. "Sien jy in tien minute."
  
  
  
  
  Sy glip uit die harem, en in'n paar oomblikke Djimono haar gevolg. Stilte het om my weer. Soos wat die tyd verby is, voel hy meer en meer ongemaklik. Tien minute, het Hy gesê, en waar die hel is Iolana? Die Jeep se enjin uiteindelik gehoor het haar van buite. Daar was'n oomblik van stilte, dan is die enjin begin weer. Wanneer die klank van die Jeep vervaag, Iolana hardloop na die stalle. Sy het my naam saggies.
  
  
  
  
  "Dit was'n Fout," het sy gesê toe haar man aangekom. "Sy het met hierdie Djimono. Nou het ons'n kans. Ih sal nie lank weg wees, en die Vader is toegesluit in sy kamer weer."
  
  
  
  
  Ee het haar by die hand en het sy weggehardloop het na die huis op die tweede verdieping, waar daar was kamers. Die Uitnodiging kamer was aan die begin van die tweede een op die regterkant. Op die dell self, dit was'n kamer wat bestaan uit'n sitkamer en'n groot slaapkamer.
  
  
  
  
  "Check die kaste in hierdie kamer," het ek gesê. "Ek sal soek hier. Ons is op soek na'n vierkantige boks met'n harde oppervlak, oor die grootte van'n klein tas. As jy sien iets, waarsku my."
  
  
  
  
  Iolana gou gemaak om haar pad na die sitkamer as die toilette in die slaapkamer begin om deursoek te word. Hulle was amper leeg. Die bekers waarskynlik verpak al haar besittings in die sakke en tasse wat ek haar gesien het die laai in die Jeep'n paar dae gelede.
  
  
  
  
  Iolana die kamer verlaat leë hande. Dan het sy lig die deken in die kamer, en skielik het sy het dit gesien, versigtig weggesteek van die oog. Hy gryp die boks en maak dit oop. Vier silinders en'n kragtige lug pistool met'n gat nog steeds binne-in. Dit was geneem uit deur een van die ponies en noukeurig ondersoek deur die ego. Die tuit is gemaak van redelik sagte metaal, en was waarskynlik so ontwerp dat dit gebreek het op die regte oomblik, so dat die inhoud van die silinder kan uitlek.
  
  
  
  
  "Wat is dit, Nick?" Ek het nie nodig om oop te maak die blik, want ek kon raai wat die inhoud daarvan was.
  
  
  
  
  "Onthou dat die uitbarsting in die krater van'n klein vulkaan wat ons besoek saam?" Sy knik, haar lippe effens oop in afwagting. "Dit was nie'n toeval nie," sê ek. "Een van die dinge wat dit veroorsaak het dat'n uitbarsting. Hulle het waarskynlik eksperimenteer met hierdie krater vir'n lang tyd en bereid is om die ego vir onmiddellike gebruik. Hierdie silinders gevul is met'n soort van stof wat betrokke veroorsaak dat die vorming van vulkaniese gas in die aarde se grond. Vir'n rukkie, hulle het gewerk met hierdie silinders op agt verskillende vulkane, die gebruik van hierdie lug geweer. Ek dink dit het hulle sowat'n jaar, miskien meer, om voor te berei vir môre."
  
  
  
  
  "Ten minste," hoor ek haar sê van agter my, en ek swaai om in'n flits. Jimono staan in die deuropening van die kamer, vergesel deur sy Vrou en drie lang, donker-bruin Hawaiians. In een van die drie, haar kennis van wat surfer. Jimono wys'n Winchester-geweer by my, nie'n .38-kaliber rewolwer. "Soek ego," Jimono sis, en een van die drie Hawaiians het Wilhelmina van my. Hy het nie sien Hugo, en hy lag innerlik. "Staan op," sê Jimono, en hy het gaan staan, Iolana leun op my arm.
  
  
  
  
  "Jou gevolgtrekkings is regtig'n goeie, Carter," het die Japannese man gesê. "Dit is regtig kos ons'n baie van hoofpyn, en die tyd om voor te berei vir môre se optrede. Ons het aan die proses van die kraters weer en weer met silinders totdat daar was genoeg natuurlike vulkaniese gas om te dien ons doel. Ons het nie veel probleme met'n paar van die vulkane. Hulle is nog steeds vol van die natuurlike elemente en net nodig het om'n klein aansporing te vorm nuwe gas velde. Maar vulkane wat nie reeds aktief vir'n lang tyd vereis'n baie moeite. Voorheen was dit nodig om uit te voer alle vorme van metings, grondmonsters neem, en so aan. En nou is al hierdie kraters is verbrand deur vulkaniese gasse, wat nodig het slegs'n klein aansporing om op te blaas die magma."
  
  
  
  
  Iolana staar na Teepot, wat skielik geloop het tot die meisie en klap haar hard in die gesig. Iolana se teiken omgedraai sywaarts, en sy beland op my skouer.
  
  
  
  
  "Dit sal jy leer om ons te verraai," sis sy. Dan kyk sy my met haat in haar oë. "Ons sien jou perd naby dat'n mens in die lava kloof," het sy gebreek op my deur onbegaanbare tande. "Dan het ons geweet het dat iemand na ons, en ons is seker dat slegs jy kan hierdie hema-iets. Ons het gewag vir jou om te kontak hierdie bietjie hoer."
  
  
  
  
  "Ek onderskat jy," sê ek. "Miskien is dit onbewustelik hierdie hotel." ;
  
  
  
  
  "Ons sal neem ih na die grotte en die rotse van Palipali," het sy gesê, draai na Jimono. "Daar kan ons besluit wat om te doen met hulle."
  
  
  
  
  Iolana knyp haar hand gerusstellend as hulle het ons buite en sit ons in die Jeep. Hy was vasgevang tussen twee Hawaiians. Nooi jou om te gebruik'n .38 rewolwer Djimono, wat het sy wapen gedruk om Iolana se skouer as ons genader die heuwels. Die pad het meer ongelyk is, en ons gestamp oor'n paar rotse. Ten slotte het ons gestop. Ek het om te loop van die laaste paar honderd meter. In die lig van haar amper volmaan, ek het gesien dat ons loop op'n hoë krans. Die pad het geëindig by die grot se ingang. Odin se Hawaiian verlig twee fakkels hang van die grot mure. Aan die agterkant van die grot, hy het'n stapel van die leë kratte. Te oordeel aan hul grootte, hulle het waarskynlik'n klein silinders in hulle.
  
  
  
  
  Haar vasgekeer was, gevange gehou, maar in plaas van dink oor hoe om vry te breek, haar was te dink oor wat anders kan ek doen om haar wanneer ek was vry. Dr. Rookery se woorde sit vas in my kop: "Vulkaniese uitbarstings veroorsaak word deur gas druk wat stoot magma teen die aarde se kors tot dat die kors in duie stort en'n uitbarsting volg. Die groter die gas druk, die sterker die uitbarsting." Hulle gaar hul ego's pretty damn goed en gebruik die kragte van die natuur goed. 'n bietjie hulp aan die natuur, wat hulle geskep is die voorwaardes vir'n massiewe uitbarsting van die belangrikste kraters. Jimono se stem het my terug na my huidige probleme.
  
  
  
  
  "Die beste ding wat ons kan doen is saamvat ih so dat hulle sal sterf met die res môre,"het hy het vir my gesê. Maar die meisie het haar kop geskud.
  
  
  
  
  "Dit is te maklik vir hulle," het sy geknak. "En te riskant. Ek wil nie enige kanse met hierdie Amerikaanse. Hy was te naby aan my. Ons het tot die dood van die ego vanaand."
  
  
  
  
  Hulle vasgepen ons om die gekerm grot toe Odin se Hawaiian stem fluister dat iemand nader langs die roete. Iolana gryp my arm styf. "Is hulle mal, Nick?" het sy gefluister. "Hoekom nie Nooi wil om te vernietig die eiland?"
  
  
  
  
  "Ek weet nie wat haar motiewe is," sê ek. "Maar Jimono is'n Japannese terroriste. Hy wil hê om te vernietig die Amerikaanse invloed op die eiland en dit gebruik vir politieke doeleindes by die huis." Dit was moeilik om te sê nie meer nie, maar ek het gevoel Iolana styf in my hand. Sy het geskree soos'n groot, breë skouers figuur gevul die grot se ingang.
  
  
  
  
  "Vader!'O, my God! " het sy uitgeroep. Die patriarg ingeskryf het vir die grot, kyk openlik by Iolana, dan kyk na my. Sy ego uitgestraalde krag wat kan gevoel word deur die hele grot.
  
  
  
  
  "Ek sien jy het beide van hulle," het hy het vir haar gesê in'n plat, koue toon. Iolana breek weg van my en hardloop na haar pa. Die ou man bereik uit en hou haar terug.
  
  
  
  
  "Jy moet vir hulle vertel om ons te laat gaan," Iolana gesê. Sy probeer haar bes om nie te huil. "Wat doen jy hier, Pa? Jy kan nie iets te doen met dit ... hierdie waansin! "
  
  
  
  
  "Die ego van die onbevlekte is mislei," het ek gesê skerp. Haar doel is om te lei van die ou man om die oorgerus ego van die situasie. As dit kan maak dat die ego in die gesig staar die werklikheid, miskien is dit sal ons help. Ek het geweet dit was'n klein kans, 'n baie klein kans. Maar'n kans moet sy geneem het. Haar blik terug expressionlessly sy.
  
  
  
  
  "Hierdie verklaring, indien reg verstaan, beteken dat ek mislei was?"
  
  
  
  
  "Natuurlik," sê ek, sien die kwaad glinstering in die ego se oë.
  
  
  
  
  "Jy is so onbeskof as enige ander Amerikaanse wat ek ontmoet het,"het hy gebreek het by my. "Ongelukkig, my dogter het ook verander erg onder die invloed van die Amerikas."
  
  
  
  
  "Ek het gedink Hawaiians was Amerikaanse, ook," sê ek. "Jy is nie te hou met die tye, Pa."
  
  
  
  
  Die twee Hawaiians het begin vorentoe, wat van voorneme is om my te klop, maar wanneer die Patriarg het sy hand, het hulle gestop.
  
  
  
  
  "Jy is'n tipiese Amerikaanse," het Hy gesê. "Sonder om aandag aan die skoonheid, kultuur en tradisies. Sien wat jy gedoen het met Hawaii ... die moderne hotelle, toeriste. Jy gemaak het om ons land een groot hamburger staan. Jy wil om te vervang natuurlike skoonheid met geld. Jou koophandel sal vernietig al die skoonheid hier."
  
  
  
  
  "Is hierdie'n rede om te kry wat betrokke is met hierdie scumbag?" "Dink jy hierdie Japanees terroriste nie omgee oor hul eiland en jou kultuur?"
  
  
  
  
  "Nee," het hy gesê, sy stem verwronge met woede. "Hulle verstaan my drome en my uitsig. Sy hulle gehelp het om te vind strategies geplaas kraters op die eiland, en hulle sal raak Hawaii van die parasiete, die Amerikaners."
  
  
  
  
  "Hulle sal vernietig die eilande."
  
  
  
  
  "Nee," het Hy geantwoord met trots. "Wanneer die vulkane bedaar, die natuur sal bloei weer, en die skoonheid sal verskyn weer, soos altyd. En as uitwissing is nodig, ek wil eerder sien my volk vernietig deur natuurlike kragte as deur die menslike gierigheid."
  
  
  
  
  "As jy speel jou deel, hulle sal gooi jy af soos'n lap," sê ek.
  
  
  
  
  Ek het gesien dat die ou man was van plan om my te slaan, maar hy het nie homself verdedig. Hy het die krag van'n bul, en die ego skop klop my van my voete af teen die grot muur. Hy sien die sterre en skud sy kop om dit skoon te maak.
  
  
  
  
  "Hou Iolana veilig en neem haar met jou wanneer jy kry om die boot,"het hy het vir my gesê. "'n Amerikaanse moet sterf."
  
  
  
  
  Ek kyk na hom loop deur die grotte met sy kop hoog gehou, 'n verwarde ou man wat vasgevang is in sy eie vooroordele.
  
  
  
  
  "So wanneer die uitbarstings begin, sal jy verlaat die eiland deur die skip," het haar Pa gesê. "Jy is baie goed in die denke oor die kleinste besonderhede."
  
  
  
  
  Haar oë gly my verby en het om te Iolana. "Maak seker Iolana is veilig," het sy nageboots die ou man. "Sentimentele ou dwaas." Sy draai na die drie Hawaiians en met hulle gepraat het in Polinesiese. Toe sy klaar was, het twee van hulle gryp Iolana en sleep haar na die sentrum van die grot.
  
  
  
  
  "Die meeste van die inboorlinge wat ons help, soos hierdie drie, nog steeds aanbid Pele die krimpvarkie," Teepot gesê. "Menslike offer, Pele is op die pad."
  
  
  
  
  "En ek veronderstel dit is om jou smaak," het ek bygevoeg.
  
  
  
  
  "Maar voordat die slagoffer is oorhandig aan Pele, moet sy gemartel word," het sy gesê, en haar lippe krul in'n cobra-wil glimlag. Sy kyk na my. "Ek is seker jy sal mal daaroor," het sy gesê. "Sadisme en seks, soos jy weet, is nou verwant."
  
  
  
  
  "Net vir sekere mense," sê ek. Vir'n oomblik het ek gedink sy gaan om te loop in my, maar sy het nie. Sy beduie na die drie mans, wat begin rip die klere af Iolana se liggaam totdat sy gaan heeltemal naak, bewe in die aand chill. Haar borste staan trots, en sy probeer om nie om haar te verloor vertroue, ten spyte van die feit dat die drie mans is verslind haar naakte liggaam met ongeduldig, sinistere blik. Sy het begin rond te loop Iolana, op soek na haar soos'n perd te koop by die mark. "Die pyn," het sy gesê, die rol van die woord rond op haar tong. "Pele, die godin van vulkane, wil haar menslike slagoffers te verduur genoeg pyn in die eerste plek. Maar daar is verskillende tipes van pyn. My liewe meisie is reeds ly aan pyn, want sy het om te laat haar liggaam hier. Sy was altyd so'n nederige klein dogtertjie."
  
  
  
  
  Hy klap die meisie twee keer in die gesig, en Iolana se kop getref haar skouers. "Ek sal dit doen iets aan jou wat sal maak dat dit onmoontlik vir'n man om ooit wek jou liggaam weer."
  
  
  
  
  Sy het gepraat van die Hawaiians. Die Odin rondom hulle trek'n vier-duim-mes onder sy hemp en kom oor na my. Hy druk die punt van die lem aan my keel so dat ek kon doodgemaak word by die geringste beweging.
  
  
  
  
  "Moenie vergeet om te hou hierdie mes in plek is," het sy vertel die Hawaise. "Ek wil hom nie te meng met ons klein party." Sy het haar hande geklap en die ander twee verdwyn, net om terug te keer'n oomblik later met die twee stomende swart teepotte dat hulle uitgevoer op die handvatsels gebruik te maak van dik blare wat gedien het as vatlappies.
  
  
  
  
  "Wanneer ons klaar is met jou, sal daar'n rituele dans," het sy aangekondig. "Dit is'n ou gewoonte wat hou die stemming onder die inboorlinge. Teepotte is gevul met kokende vloeistof, rondom die suikerriet en die binnekant van die mensdom ."
  
  
  
  
  Sy het aan een van die kanne rondom, het uit'n groot lepel en laat die vloeistof stadig dreineer terug in die pot. Ek het opgemerk dat die vloeistof is dik en taai. "Wanneer die rum is bygevoeg om dit, maak dit'n baie doeltreffende sous," het sy gesê. In die dowwe lig van die fakkels, sy kerm soos'n maddened, haatlike heks wat nie lyk ver verwyder van die werklikheid vir my.
  
  
  
  
  "Maar nou, voor ons voeg die rum, sal ek gee jou'n bietjie te bederf."
  
  
  
  
  Sy draai om en sê iets aan die inboorlinge in die Polinesiese. Ek sê nie ons woorde, hulle gryp Iolana en gooi haar op die grond. Een gryp haar arms, die ander haar bene. Sy lê bewegingloos op die vloer. Haar oë rek in vrees. Sy is gevul met'n lepel met die stomende, viskeuse vloeistof en stadig genader om die weerlose meisie. Die inwoners versprei Iolana se bene so wyd as moontlik. Sy het stadig strek haar hand, giet'n kokende, dik massa oor die weerlose liggaam. Iolana geskree. Die gille van vrees het in gille van gewroeg pyn. Sy skink die vloeistof rondom die lepel stadig, soms'n paar druppels op'n tyd. Iolana laat uit'n dierlike uitroep vir genade. Die twee inboorlinge het gesukkel om te hou haar bewende liggaam. Die walglike reuk van brandende vlees gevul haar neus.
  
  
  
  
  My hande het nat, my lewe gebalde met woede. Hare moet geneem het'n stap, want bloed skielik het gevloei in my keel. Die mes was nog steeds teen my keel. Jimono staan aan die kant met sy .38 by die gereed. As dit by my opgekom het om in te meng, sou hy het gesterf voordat hy kon begin. Hare, was gedwing om om te kyk. My hele liggaam het geskree vir die bladsy.
  
  
  
  
  "Jy kan nie meer ons asseblief met een man," sis sy, kyk neer op die huil liggaam op haar voete. Sy het te kenne gegee aan die inboorlinge, wat laat Iolana op die grond val. Sy bewussyn verloor. Op die bevel van Odin se Pa, Poe van die inboorlinge gehang die klein lewelose figuur oor sy skouers soos'n sak meel en saam met dit. "Hy sal offer haar graag Pele," het sy geskree in'n skril stem. Sy draai na my. In die lig van die flits, het ek haar gesien het as'n heeltemal stapelgek vrou, 'n ongelooflik mooi, hoogs verdorwe en stapelgek skepsel, 'n wilde heks van'n verre verlede.
  
  
  
  
  "Wat gaan jy te doen met dit?" Jimono gevra, wys na my. Die moedertaal is nog steeds hou die mes styf onder my keel, maar op'n sein van die Dokter, en hy laat sak sy ego.
  
  
  
  
  "Daar is'n tou in die kratte wat gebruik word om te bring die silinders hier," het die Teepot gesê. "Bind die emoe se polse eerste." Die ander getrek uit'n tou vasgebind my polse in die voorkant van my. "Nou neem'n lang tou en bind dit om die ego se bors en onder sy arms," het sy beveel. Terwyl die inboorlinge haar gevolg bestellings, draai sy na Jimono. "Ons sal laat die ego af die krans in hierdie lang tou en laat dit hang daar," het sy gesê. "In'n uur, teen die aand, 'n sterk wind sal huil op die rots. Dit sal rock die ego heen en weer op'n klip kla. Die klippe sal skeur hierdie pragtige liggaam uitmekaar. Teen die tyd dat hy gesterf het, het hy sou jaloers wees van Iolana se lot. Sy sal gespaar word haar lot deur die rooi-warm lava."
  
  
  
  
  Sy lag weer, en hy het besluit om haar te vertel van'n paar dinge wat hy nie vantevore gesê het. Miskien kan ek terg haar in die maak van'n toneel, en in die verwarring wat gevolg het, miskien kan ek gebruik Hugo, wat was nog steeds vasklou aan my voorarm. Dit was die moeite werd om'n probeer. Ek het niks om te verloor nie.
  
  
  
  
  "Laat ek jou iets vertel," ek het begin. "Jou pa is'n arm, verlore en deurmekaar ou man wat woon in sy eie droom wêreld. En jy is'n vuil, wrede teef, 'n totale hoer!
  
  
  
  
  Haar oë flits. Sy het na my gekom en my aangeval, en ek was selfs'n bietjie suksesvol in my sny.
  
  
  
  
  "Vuil teef," het hy herhaal, glimlag soet soos hy gesê het die woorde. Sy getref weer, en ek voel my gesig draai rooi waar is sy geslaan het.
  
  
  
  
  "Jy wil eerder haar fuck jy openlik hier," het ek gelag. Sy skree en gooi haarself op my in'n oordrewe woede. Sy krap my gesig met haar skerp naels. Ek het probeer om te gryp haar en bietjie haar pols, maar ek het dadelik voel die skerp rand van die mes kielie my ribbes. Hy vrygestel haar en neem'n paar stappe terug. Die inheemse staan langs my, hou'n mes tussen sy ribbes. Haar, ek het gevoel soos ek was bloeding. Hy het begin om te sny, maar Sy het hom gestop op die laaste minuut.
  
  
  
  
  "Nee, nie vir ewig," het sy uitgeroep. "Dit is presies wat hy wil hê!" Die inheemse tree terug, en ek het gesien Jimono wys sy .38 by my. Sy het weer beheer van haarself.
  
  
  
  
  "Neem die ego aan die rand," het sy gesê. "Hy sal nie vir ons die dood van die ego in'n maklike manier." Ek gryp van agter en gedruk deur die grotte. Hulle het my gelei oor'n honderd meter langs'n smal lysie, waar'n misvormde boom gegroei het iewers rondom'n skeur in die rots, hang van die einde van die krans. Ek voel die tou stywer om my bors en onder my arms as ek was laat sak van die einde van die krans. Ten slotte, oor vyftig voet onder, die tou styf. Haar gehang hulpeloos soos'n lappop oor'n afgrond. Haar pragtige stem Is Met my vir ewig, haar wilde lag weerklink af. Haar gehoor het hulle verlaat. Die klank van ih stemme gesterf het af, en hy was alleen, hangend van'n vyftig-voet tou, sy polse vasgemaak in die voorkant van my. Dit was reeds donker, maar die maan het genoeg lig om te dof sien die klip muur agter my. Die rots was vol van die party skerp punte en rof krake. Hugo was my enigste hoop. Baie versigtig, stilet het dit in sy palm. Hy gryp die hef met sy vingers en begin om te draai die lem stadig en versigtig. As haar ego het dit laat val het, sou ek nie gehad het die laaste kans. Ek het die mes sodat die lem was wys na my. Dit was versigtig gelig deur die ego totdat die lem raak die tou om my polse. Haar vingers druk die lem aan die tou, probeer om te maak klein insnydings in dit. Dit was'n strawwe poging. Ek kon nie gebruik maak van die krag van my hande, en ek het om te stop elke vyf minute te kry om die krampe uit my vingers.
  
  
  
  
  Die tou het begin om te breek stadig, te stadig. Skielik het die wind voel dit, 'n skielike vlaag wat gelyk te kom van die basis van die krans ver onder my. Ek voel my liggaam swaai na die kante soos'n pendulum. Die wind begin te blaas weer, sterker hierdie tyd, en dit begin om te swaai heen en weer. Met elke slag van my swaard, ek geskraap die skerp rotse van die krans. Haar begin te vryf teen die tou met hernude ywer. Die wind was sterker, en nou is dit was swaai in'n boog, sodat ek was gegooi met die toenemende geweld teen die rots. Ek het probeer om die impak te absorbeer as die beste wat ek kon, trek al my spiere, maar elke keer as ek voel soos ek was ontplof binne-in.
  
  
  
  
  Hugo kon skaars hou dit, en daar is byna niks wat hy kon doen nie, maar probeer om te hou die lemme op die toue as die beste wat hy kon. Die skerp punt diep my polse so hard as wat die tou, en hy kon sien die bloed loop af in my arms. 'n sterk, onsigbare hand gryp my weer. Dit was byna swaai in'n sirkel nou. My liggaam skud en skud, en hy rek sy nek te hou van verby. Ek het geweet ek sou nie die laaste lank. 'n paar houe en my bene sal verpletter word. Elke vlaag van wind was sterker as die laaste, en elke botsing van my liggaam met die hard rock oppervlak is meer pynlik. My skeure en skouers was bedek in die bloed, en begin om te swel.
  
  
  
  
  Sy vervloek luidkeels teen die vol gehuil van die wind. Haar, Hugo geskree, sny deur die toue. Ek het gevoel my weggevoer weer deur'n sterk wind wat geskud my soos'n yo-yo aan die einde van'n tou. Ek was gegooi teen die rotse teen die spoed van'n trein. Hy trek sy bene en het daarin geslaag om te stoot ih terug om te breek die krag van die blaas so veel as moontlik. Vir'n oomblik, ek was bang my bene sou sink in my pelvis as ek hulle getref het. Die pyn het my laat voel magteloos, en hy het begin om te pluk die tou om my polse met geweld. Haar, voel die tou begin om te breek. Die wind stoot my vorentoe weer, en sy trek weer. Die tou was sny verder. Dan ruk hy dit met al sy seer spiere, en dit bars. Deur'n wonderwerk, ek het daarin geslaag om vas te hou aan Hugo as hy gryp die tou vir'n goeie. Ek slaan die rots harde weer. Maar nou kon hy trek homself. Hy sit sy voete op die rots, het'n vastrapplek tussen die skeure van die rotse, en begin om te klim na die top van die krans. Die wind nog steeds pluk aan my, maar nou het ek iets om vas te hou aan. Hy laat'n kreet van woede en verligting eggo deur die vallei. Die rand van die krans, was nou met my vir ewig. Hy gryp dit met die een hand, hou dit vir'n oomblik, en dan swaai een been oor die rand. Ek lê daar vir'n rukkie totdat ek voel my krag begin om terug te keer. Dan klim hy al die pad oor die rand, losgemaak die tou, en stap terug na die grot.
  
  
  
  
  IH gehoor dit voor hy het dit gesien. Sy sing'n vreemde ritueel tune. Haar lek gekruip tot by die grot se ingang en haar gesien het. Sy het gedans byna naak in die voorkant van'n stomende pot. Twee inwoners was roer die pot, die inhoud van wat nou ruik sterk van rum, en Jimono slegs gefokus op die Meisie se naakte liggaam. Ego se oë is blink, en ek het geweet hy was nie seker of om te spring nah nou of wag'n bietjie langer. Dit was haar ego wat haar gered het uit te dink te veel. Hy het'n .38 kaliber pistool, so ek het om dood te maak ego eerste. Hy meet die afstand en laat die stilet vlieg deur die lug. Jimono het geen idee gehad wat hom getref het. Die lem het reguit deur die Ego se kakebeen, oor die brug van sy neus, en deur middel van sy skedel. Haar gesien het die verrassing in die Ego se oë vir'n oomblik voordat hy in duie gestort op die grond soos'n beton blok. Hy en die ander nie sien nie totdat hy geval het, landing amper by ih se voete. Sy kyk na hom onbegrypend, 'n mes steek in die emoe se gesig. Toe sy opkyk, en haar oë het begin toon tekens van begrip, sy was reeds halfpad in die grot. Die twee inboorlinge agter die pot huiwerig begin om vorentoe te beweeg om betrokke te raak in die stryd. Hy het probeer om te blok my. My vuis tref haar in die lewe gebied, en sy beland op die vloer twee meter weg van die groot pot.
  
  
  
  
  Twee van die inboorlinge gehaas na my, een met'n twee-voet lem. Ek het nie tyd om te trek Hugo rondom Jimono se lewelose liggaam, en hy het'n stap terug, die voorkoms van die moedertaal se skerp mes steek. Nou is hy was omkring rondom my, en ek het voorgegee om te kyk na sy vriend. Ek hoor hom kom agter my aan, en hy duik vinnig, so dat die ego lem gevlieg doelloos in die lug. Haar swaai na die kant, en wanneer dit gevlieg mimmo my, haar, sy ego, tussen die ribbes. Ek het gevoel een van sy ego-beskadigde ribbes snap en hy buk oor, wat seer. Haar ego skop hom in die mik, en hy duie gestort het soos'n lewelose baai. 'n ego kollega, wat ook het'n mes van iewers, na my toe gekom het. Hy beduie met die mes in die lug soos'n besetene. Ei kan maklik ontduik sy waai, maar wanneer ei lunged om te staak die emu tot die reg, hy het sy mes af met'n vreesaanjaende blaas. Hy tree terug en voorgegee het om te struikel en val. Hy het dadelik snak na asem en duik. Haar ego skop hom in die maag en gooi hom terug oor sy kop, en hy slaan die mure. Hy het gesukkel om sy voete. Ego se gesig verander in'n pers waterval. Sy is hard getref deur die emu, wat ego uitgeslaan genoeg.
  
  
  
  
  Ek was oor om te draai wanneer die Bekers skree en klou en vervloek en gooi hulself op my nek. Soos'n wilde tierwyfie, sy klou aan my oë. Haar skud dit af. Met die spoed van'n kat, het sy opgespring en bietjie in my been. Ek skop haar, maar sy het op en begin met behulp van haar naels. Sy was getref in die gesig deur ee, en die krag van daardie punch klop haar op die grond. Hy voel warm bloed deursyfer haar been. Sy het vinnig weer, en toe haar kêrel het na haar, het sy probeer om te skop my in die balle. Sy was gegryp deur die vsa se been en gedraai, wat veroorsaak dat haar om te val op die vloer, skree in pyn en woede. Hy trek haar kop terug deur haar hare en haar geklap op die kakebeen. Sy het sonder om te beweeg, en ek het gedink sy gaan om te slaag uit vir'n rukkie. En sy wil nie hê om te wag totdat sy weer haar krag. Hy hardloop uit van die grotte en gevolg van'n smal, steil pad langs die krans. Maar ek onderskat haar krag van die wil, want as ek was halfpad daar en omdraai, sien ek haar loop na my, hou Odin deur die flitse wat hang van die grot mure.
  
  
  
  
  Dan draai hy en kyk rond. Aan die einde was wyd genoeg vir een persoon/ Nader aan die lekke, sy vertraag, en in die flitslig haar gesien dat haar gesig is vertrek met haat.
  
  
  
  
  "Nou is jy gaan om te sterf," sis sy na my met tande ontbloot, stoot die brandende fakkel in my gesig. Ek steier terug, en sy volg my, dan weer begin. Ek het probeer om te eend onder die fakkel aan te gryp haar hand, maar die vlamme het dit onmoontlik gemaak vir my. Sy was weerlig vinnig, en nou is sy steek die fakkel vorentoe in'n kort lnr. Haar gevoel van die warm vuur in my gesig en teruggeval. Ek struikel oor dit en spring terug net in die tyd. Teepot onmiddellik gehardloop oor, maar sy was gevang deur die hand hou die fakkel. Ek hou haar hand, weg van my gesig, op die smal lysie. Skielik, sien sy haar glimlag, 'n vreemde, waansinnige glimlag. Na my horror, sy was gesien deur ee vrystelling van'n fakkel in my gesig. Hy het gereageer instinktief deur die gooi van homself aan die kant om te verhoed dat die brand. Op dieselfde tyd, het sy was weg gegooi deur die Wind uit my. Die fakkel geland op die vloer agter my nek. Ek voel'n brandende pyn in my nek en op dieselfde tyd wat ek gehoor het van'n Vrou se huil, sy het op die rand van die krans en laat'n kreet wat eggo vir'n lang tyd in die diep afgrond. Ek voel die vuil en rotse gly uit onder my en gryp die rand. My voete hang in die lug. Sy het stadig trek haarself, dwing haarself om te weerstaan die skerp pyn van die fakkel wat was duim van my gesig. Sy het'n vastrapplek onder die een voet en gly weg van Savchenko se fakkel. Dan trek hy my ander been op die lysie en uiteindelik getref die rots. My nek was rooi en seer van waar die fakkel het geland. Hy staan op, skop die steeds brandende fakkel oor die rand, en het voortgegaan om op sy pad af. Kom ons hoop die ou man is nog steeds in die huis.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 8
  
  
  
  
  
  
  
  Hy gekruip tot by die deur van die huis. 'n groot wag, gewapen met'n formidabele-soek cleaver, staan en wag. Hy tel'n handvol van die klippies en gooi hulle in die pad, waar hulle het met'n skerp slag. Die wag het dadelik na vore getree, hou die cleaver in die voorkant van hom, en loer in die duisternis. Sy rug was na my nou. Ek draai om, gryp ego in my skoot, en ons het op die grond bymekaar. Ego gryp haar deur die kop, die toepassing van druk in al die regte plekke onder haar ore totdat ek voel hom begin te slaag. Dit is net duur'n paar sekondes, en ek was gelukkig dat hy so vinnig. Die berg proewe het'n baie moeite, maar ek het'n baie meer om te voltooi hierdie aand. Dit is'n stadige projektiel in die huis. Die deure in die trofee kamer was gesluit. Haar poskaart is ih. Camus was kniel agter die altaar. Shell se ego stem eggo oor die groot kamer. Hy was so verdiep in sy gebede dat hy nie kennis van my teenwoordigheid.
  
  
  
  
  Hy stap oor na hom en sit'n hand op Emoe se skouer. "Staan op, ou man," sê ek. Verras, het hy opgestaan. Elke ego spiere is styf. Hy het gevra, " Wat het gebeur met Jou?"
  
  
  
  
  "Sy is dood," sê ek eerlik.
  
  
  
  
  Hy woedend geskree. "Jy lieg!" Hy lunged by my en het my'n beer drukkie. Hy was verbasend vinnig vir sy ouderdom. Haar ruk, losmaak ego se greep. Hy het probeer om te gee my'n harde uppercut, maar dit net bewei my kakebeen. Sy het geantwoord met'n reg skop in die lewe. Hy grom en buk oor, wat seer. Het emu'n backhand wat klop ego op die grond weerloos.
  
  
  
  
  Ek was nie van plan om jou te vra om te doen jou bied, " ek het gebreek by hom as hy lê hygend op die vloer. "Sy is besig om dood te maak Iolana."
  
  
  
  
  "Jy lieg," blaas hy vir my. "Jy lieg.'
  
  
  
  
  "Nee, ek is wat jy vertel die waarheid," sê ek. "Jy gebruik al die tyd, net soos ek vir julle gesê het. Maar miskien kan jy dit regmaak, help red Iolana."
  
  
  
  
  "Ek glo nie jy," het hy gesê hardnekkig. Hy bereik af, gryp Ego deur die hare, en gestort sy kop terug.
  
  
  
  
  Sy geskree verwoed. "Sal jy my glo as ek het dit aan jou?" "Waar sou hulle offer haar graag Pele? Waar kan hulle geneem het haar? Antwoord my, maat neem dit!
  
  
  
  
  Ego vrygestel haar en kyk in die ego se verwarde oë, wat was geroer en vaag.
  
  
  
  
  "Hier op Oahu, sal dit waarskynlik wees Kaau krater," het hy uiteindelik geantwoord.
  
  
  
  
  "Staan op, ou man," het ek gesê, en het in die saal, waar ek sien'n telefoon op die tafel by die ingang. My brein was wedrenne. As die gasse binne elke krater het'n soort van veiligheid klep, 'n soort van die klep, sou hulle skaars in staat wees om te oefen enige druk op die gesmelte rots onder die grond. Hulle sal saamsmelt deur middel van hierdie gat. As, natuurlik, daar is'n leemte. Sy het skielik gedink het van 1935 en 1942, toe die weermag gered van die stad Hilo na die Kilauea uitbarsting. Die lawa vloei was net twintig kilometer van die stad wanneer bomwerpers afgevuur op die einde van die lawa vloei, stop ih uit om vorentoe te beweeg. Nou het ek'n ander plan in die winkel vir die Air Force. Hy het dit opgetel en het die bevelvoerder van Hickam Air Force Base. Hy het homself aan haar en vertel'em wat hy kon noem Johnny Kai vir meer besonderhede.
  
  
  
  
  "Dit is oor agt kraters," sê ek. "Jy moet gaan met die sewe, nie die agtste, totdat ek gee my direkte bevel. Jy spesialiseer in presisie bombardement, doen jy nie?
  
  
  
  
  Die bevelvoerder het gesê ja, en skryf die name van die sewe vulkane wat betrokke is. "So, as ek verstaan dit korrek," het hy gesê, " jy wil om ons te bom diep genoeg in elke een rondom hierdie kraters te laat om hierdie kunsmatig geskep gasse om te ontsnap. Maar wat as dit nie werk nie, en ons het eintlik veroorsaak dat'n uitbarsting? '
  
  
  
  
  "Ons sal hê om die risiko te neem," het ek gesê. "Maar dit is onwaarskynlik om te gebeur. As jy daarin slaag om te maak hierdie gate, die gasse sal beslis ontsnap, as die bedrag van die gas is in ooreenstemming met ons skat."
  
  
  
  
  "Ons sal gereed wees om af te neem in vyftien minute," het die bevelvoerder gesê. Ek hang en genoem Johnny Kai. Haar kortliks vertel Emu oor die ontwikkeling. "Ek gaan om te Camus se huis nou," Emu het vir haar gesê. "En ek het nodig dat die helikopter weer, Johnny."
  
  
  
  
  "Hy is op sy manier, Nick," het hy gesê.
  
  
  
  
  Hy hang en stap oor na die selfoon, gee Camus'n vinnige blik. Hy was nie seker nie. Die indrukwekkende vertroue, ego van die figuur is weg. Hy lyk oud en moeg. Die duisternis is reeds begin om te val. Miskien het ons reeds te laat, miskien die gas druk sal kry te hoog voor die bomwerpers kan hul werk doen. Hy hoor die geluid van'n helikopter nader, en het uit as dit geland het in die voorkant van die deur. Camus wink vir haar, en die groot man het op die vliegtuig agter my. In die verte, as ons het, kon ek hoor die klank van die vier-enjin bomwerpers opskrif vir sewe kraters in Hawaii, Maui, en Oahu.
  
  
  
  
  Uit die hoek van my oog, ek het Camus glip sy hand onder sy wye mantel, en'n paar oomblikke later voel ek die skerp draad van'n groot slang-hanteer mes tussen my ribbes.
  
  
  
  
  "As Iolana is nie in Kaau Krater, jy sal sterf, Carter," het hy gesê. "As jy het vir my gelieg, jy sal die prys betaal."
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 9
  
  
  
  
  
  
  
  Soos ons genader om die krater, dit was skuins deur'n helikopter oor dit. Sy het om te doen alles moontlik om te verhoed dat die rook en gas geskep deur die vrygestel swaweldioksied. Daar was geen twyfel dat hierdie vulkaan oor te loop. Die gasse wat tans vrygestel was net'n klein teken van die groot opeenhoping van ih ondergrondse, haar, al te goed geweet. Dit omkring lae-lê bo die krater, probeer om te sien deur middel van die wolk van stoom, gas en stof. Skielik het ek haar gesien het, 'n klein, naakte liggaam op die grond lê. Camus wys dit uit en sien die treurige uitdrukking op sy gesig. Iolana se tipe was'n fisiese effek op hom. Ego se groot skouers sak vooroor, en hy kyk as hy in duie gestort het soos'n poeding.
  
  
  
  
  "Vergewe my scarecrow vir wat ek gedoen het," het hy geprewel. "Ek het gedink hulle sou gehoorsaam my. Hy het gedink hy gerespekteer my."
  
  
  
  
  Selfs as hy wou haar, hy sou nie in staat wees om te voel jammer vir die ou man. Hy het veroorsaak dat al hierdie, en die groot gevaar wat hy geskep het, was nog steeds daar. Maak nie saak wat die interne smarte van die emu gely het in hierdie tyd, dit is meer as verdien. Sy was gedwing om te vlieg'n helikopter in'n kleiner sirkel, en Stahl kyk vir'n plek om te land. Uiteindelik het sy gevind dat'n geskikte plek en gereed was. Hy spring uit en hardloop na waar ons gesien het Iolana. Terwyl jy dit doen, het ek skielik besef dat die hele hotel gebied, en onder my voete, is die gloeilamp. Dit was soos om te loop in die oond. Hy skeur uit haar hemp en vinnig vou dit om haar. Hey, lucky me. Die rand van die krater waar sy lê op die vloer was relatief koel. Ek los die toue om haar polse en enkels, en sy het my gegryp. Ek was net oor om weg te hardloop met haar wanneer dit gebeur het, donderende asof'n duisend lokomotiewe was nader vanaf die onderkant van'n krater. Oor die hotel, en onder ons voete dit skud en skud so hard dat ons gegooi op ons knieë. Hy kyk op en sien'n verskriklike gesig van gas en vlamme. Dit was nie'n toevallige uitwerping, soos ons dit ervaar bo Aikama, maar'n volledige uitbarsting. Groot wolke van gas opgestaan en ontplof in die lug.
  
  
  
  
  Ons was in'n klein depressie langs'n kerf binne-in die krater, en kokende lawa was spewing mimmo en bo ons, vloei af in die berg se kant van die krater. Ons was gelukkig. Maar die res van die krater kan ontplof op enige oomblik, heeltemal geteister ons in'n kokende oproer.
  
  
  
  
  "Ons nodig het om te hardloop," sê ek, gryp Iolana se hand en hardloop teen die helling. Sy skud my af en draai haar rug op my.
  
  
  
  
  "Ek is om hier te bly," het sy gesê. Sy het begin om te daal in die rigting van die middel van die krater. Hy gryp haar en gesleep haar boontoe.
  
  
  
  
  "Wat de hel dink jy doen die maat is besig om te doen?" "Is jy mal?"
  
  
  
  
  Sy wikkel uit my arms weer en kyk na my met oë gevul met vrees. "Laat my alleen," het sy geskree in'n gebroke stem. "Gaan voort... kry uit hier. Red jouself. Jy het gesien wat met my gebeur het in die grot. En Sy het presies wat sy belowe het. Ek sal nooit in staat wees om dit te doen vir iemand weer."
  
  
  
  
  "Watter onsin," sê ek. "Iolana, opskud. Ons het om uit te kry van hier, in hierdie hel. Ons kan nie redeneer nou. Dit is nie presies die regte plek vir dit."
  
  
  
  
  "Ek is nie die argument," het sy geskree. Nah het trane loop oor haar wange. "Toe ek wakker word hier gisteraand, bind en hulpeloos, en besef waar ek was, ek het geweet dit was vir die beste. Niemand anders my kan help. Haar, ek voel asof alles binne my is uitmekaar geskeur, Nick.
  
  
  
  
  "Stop voel jammer vir jouself," het die rumatoloog skree op haar. My toon was doelbewus skerp en lam. "Jy hoef nie enigiets wat kan nie vasgestel word met rus en goeie behandeling."
  
  
  
  
  Sy kyk na my. Daar was'n wasige kyk in haar oë. "Maak gou," het sy gesê. "Ek sal hier bly.'Sy het op die grond in neerslagtigheid.
  
  
  
  
  Ek het gesien dat die argumente was nutteloos. Sy was in skok, en logiese redenasie was'n vermorsing van tyd. Maar waar rede misluk, gewete kon iets doen.
  
  
  
  
  "Dan sal ons beide het om hier te bly," sê ek, sink af op die vloer langs haar. "Want ek is nie van plan om te hardloop sonder jou."
  
  
  
  
  Asseblief, het sy gesmeek. Sy lig haar kop en kyk na my. "Gaan, asseblief. Daar is nie baie tyd oor ."
  
  
  
  
  "Nie sonder dat jy," sê ek. "Ek het gekom hier om jou te haal, en ek is nie terug te kom sonder jou."
  
  
  
  
  "Alles reg, ek sal gaan met jou," het sy gesê, met dodelike moegheid in haar stem. Ek moet besef dan dat wysers was te maklik, maar ek was ook gelukkig om in te woon op dit. Behalwe, ons het niks om te verloor nie. Ee het haar hand en ons hardloop boontoe. Voor ons het twee stappe, het ons gehoor het nog'n oorverdowende gedruis. Ek het die helikopter ontplof, en skielik voel'n brandende belangstelling in my rug, asof die ingang van'n metaal oond het skielik bars oop. Hy bereik die einde van die krater en gesleep Iolana met hom. Haar voete was bedek in die bloed van dekades van die skrape wat veroorsaak word deur die skerp klippe. Ons het die einde, en dadelik was dit ondraaglik warm. Ek kyk rond. Deur middel van die oranje-vlam mis, sy kon maak uit van'n groot figuur op die rand van die krater.
  
  
  
  
  Iolana probeer om op te staan, maar sy was te swak en uitgestrek. Hy kon haar hoor skree, skaars hoorbaar oor die toenemende geraas in die krater. Hey, ek het daarin geslaag om te kry op my knieë. Die hemp Nah het toegedraai rondom haar het haar lyk soos'n vreemde non om te bid op die rand van'n heks se groot pot.
  
  
  
  
  "Kom terug," het sy geskree om die syfer staan op die rand van die krater. "Nee, moenie dit doen nie!'
  
  
  
  
  Die ou man het omgedraai en kyk na ons. Hy edel opgewek sy hand, draai om, en ingeskryf het vir die vlam krater. Iolana geskree stil en bedek my gesig met haar hande. Hy buk af en hou haar totdat haar liggaam gestop teer.
  
  
  
  
  Ek het opgekyk en gesien het dat ons onder'n wolk van die brandende voorwerpe. Fyn kook ash was om te val. Ek kan dit voel in my keel, voel die ego wurg effek. Iolana trek haar op haar voete. "Staan op," ek het gesê ongeveer. "Ons moet uit te kry hier vinnig."
  
  
  
  
  Dit was'n kragtige idee, maar minder maklik geïmplementeer word. Hy het gekyk hoe'n goue mat van die gloeiende lawa vloei gevloei af die berg op'n ongelooflike spoed. Onder ander omstandighede, sou dit gewees het'n pragtige uitsig, maar van waar ons kyk, dit lyk soos ons is om verswelg te word deur hierdie pragtige tapisserie. Daar was nog'n paar geïsoleerde gebiede op die berg wat nie gedek is in die lava. En haar, hy sien dat hulle besig is om dunner.
  
  
  
  
  "Ons het om te probeer om te kry deur middel van hierdie gebiede wat nog nie gedek deur die lava," sê ek. "As ons vinnig op te tree, kan ons dit doen. Dit is ons enigste kans.
  
  
  
  
  Sy knik, en ee het haar hand. Ons het begin hardloop afdraande, altyd die keuse van die pad wat gelyk wydste sonder die lava. Teen die tyd dat ons dit bereik het, is dit gewoonlik vernou, en ons was om te hardloop vinniger en vinniger in die smal, kronkelende paaie. Dit is'n wedloop teen die dood, want as die lawa geblokkeer die pad in die voorkant van ons, sou daar geen ontsnapping nie. Skielik Iolana ruk haar arm om my slimmigheid. Uitgeput, sy val op die grond en kyk na my in wanhoop.
  
  
  
  
  "Ek kan dit nie doen nie, Nick," het sy asem. "Ek kan nie dit nie meer nie.'Haar oë was vol van stokrose en sonic, wat sy gedoen het, die helfte snikkend, die helfte van die lag, haar kan sê sy was op die rand van histerie. Sy was kaalvoet, en haar voete was gedek in borrels rondom die kokende warm aarde. Hy het dit opgetel, gooi dit oor sy skouer, en gehardloop. Soms het ek het om te spring oor die smal lawa vloei wat gevloei het in'n smal pad. Die hitte van die gesmelte rots op beide kante het byna ondraaglik. Die lawa vinnig gesluit in rondom my, en die pad is nou net'n voet wyd. Die einde van die lawa vloei is blootgestel in die voorkant van my. Hy het begin om te hardloop, selfs vinniger. Die vlamme rondom die lawa is al om my voete. Ek het gesien dat lawa was die sluit van die pad in die voorkant van my en gehardloop. Ek het opgespring, probeer om my beste te balanseer met Iolana se gewig op my skouers. Hy gerol af met die trappe, hou Iolana in my arms. Sy geskree, wat seer, maar ek trek haar op haar voete, het haar terug in my arms en begin hardloop verder af. Die lawa vloei is nou'n veilige afstand agter ons, maar steeds beweeg afwaarts. Dan hare, skrams terug om seker te maak die lawa was nog in die saal op'n veilige afstand. Skielik, 'n Jeep haar sien in die mis in die voorkant van my, en ek sien die opskrif VULKAAN STERREWAG op die motor. Hy erken haar soos'n lang, maer figuur klim uit om die jeep. Dr. Planck loop vinnig oor na ons en kyk na Iolana in die verrassing.
  
  
  
  
  "O, my God," het hy uitgeroep. "Jy gaan nie om my te vertel dat die vulkaan uitgebars het verder in al sy diepte."
  
  
  
  
  "Dit was baie naby," sê ek. Dr. Planck kyk na my met'n mengsel van ongeloof en bewondering.
  
  
  
  
  "Jy het dit, Carter, "het hy gesê. Ek het gehoor die hele storie van Johnny Kaye ." Hy het my na die jeep en draai op die kortgolf radio. Sy hoor'n dowwe stem en'n bietjie van die geknetter, wat haar personeel geleidelik begin om te hoor gesprekke tussen die vlieëniers van die eskader verantwoordelik vir bombardeer krater kraters.
  
  
  
  
  "Sy is langer as Eweneens," hoor ek haar sê. "Ons het'n lekker gat in die nen, en die gasse is regtig spat uit."
  
  
  
  
  "Dit is dieselfde hier in Hakeakala," antwoord die ander. "Jy kan sien die hele wolke van gas en newels uit te kom hier. Ongelooflik! Dit is een rond in die grootste, sodat ons net twee gate in die nen.
  
  
  
  
  "Al die vliegtuie is terugkeer na die basis," het die eskader leier se stem lui uit. Planck draai die radio af.
  
  
  
  
  "Jy is regtig'n ongelooflike persoon, Carter," het hy gesê. "Ek was vertel dat jy is die een, dit is eentonig om die beste super agente, maar jy is meer soos'n wonderwerk dokter. Nie net het jy slaan die eiland van totale vernietiging en ry die Japannese terroriste in'n dooie einde, maar jy sal ook voorsien ons met'n nuwe tegniek vir die hantering van vulkaniese uitbarstings."
  
  
  
  
  "Dit het alles gebeur op dieselfde dag," het ek gesê beskeie.
  
  
  
  
  "Ek kry nie platgeslaan elke dag, maar nou verstaan ek hoekom jy het om dit te doen. Wanneer die laboratorium tegnikus het my die volgende oggend, ek het nie so dink nie."
  
  
  
  
  "Ek is jammer," het ek gesê. "Maar in daardie tyd, ek het regtig nie gesien het nie enige ander manier uit."
  
  
  
  
  "Neem my huis, Nick," 'n klein stem sê uit langs my.
  
  
  
  
  Dr. Polk het haar gevra. "Kan jy gee ons'n rit na Camus Plantasie?" "Dit is noord van Honolulu."
  
  
  
  
  "My seun, selfs as ek het om te gee jy'n rit te Timboektoe," het hy geantwoord. "Kry in.'
  
  
  
  
  Iolana gehou haarself in my arms as ons weggery. Die lug agter hulle was rooi. Maar dit was net een vulkaan en'n klein een. Die gevolge sal minimaal wees. Dit was alles oor. Ten minste, dit is wat hy gedink het.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 10
  
  
  
  
  
  
  
  Iolanu was wag vir haar in die huis, wat is gevul met'n somber atmosfeer, en sy het reeds boontoe gegaan om te verander haar klere.
  
  
  
  Hy was ook tevrede met die uitkoms van die gebeure te veel te dink oor Iolana se lot. Sy was gevra vir'n selfoon-oproep met Hawk, en gevra om die operateur te sit die bel op die selfoon in my hotel kamer. Hy gaan sit in die stoel vir'n rukkie en dan het die tuin. Dit vir my voorgekom dat Iolana moet dalk meer tyd as gewoonlik om te rus en te genees. Hy het geweet dat elke senuwee, elke spier, en alles in haar liggaam is seer.
  
  
  
  
  Hy kyk op sy horlosie. Hy het gestop en het waarskuwing. Die huis was dood stil. Skielik haar, ek verstaan alles. Hy hardloop die trappe en gehaas na haar kamer. Die nota was gedruk teen sy kussing, en hy skeur dit.
  
  
  
  
  "Haar mistel bedoel het wat sy gesê het in die krater," lees dit. "Ek het geen plek in hierdie wêreld nie. My liggaam en gees is gebreek. Jy is die enigste waardevolle ding wat met my gebeur het in'n lang tyd. Totsiens, Nick. Iolana.
  
  
  
  
  Alles vervloek haar. Hoe kon ek so dom as om te laat haar alleen? Ek hardloop na die saal en sien dat die deur was oop. Ek hardloop uit in die straat en sien'n steil, die smal pad wat lei na die dik bosse en verskans agter die huis. Ek het af in die pad en begin roep haar naam. Die pad geleidelik minder geword steil, maar die bosse gegroei dikker.
  
  
  
  
  'n skerp klank breek die stilte, en ek het gevoel'n bloedklont in my are. Dit was'n skoot, en hy aangekla deur middel van die bome in die rigting van die skoot.
  
  
  
  
  Sy sit op'n stomp in'n klein oopte, haar geweer rus op haar been, trane stroom oor haar wange. "Maat maat maat! het sy uitgeroep. "Haar fout. Dit was geneem deur spasies.
  
  
  
  
  Haar, het na haar, en sy het in my arms, en huil. "O, Nick, Nick," het sy gesnik. "Ek wil nie om te lewe nie."
  
  
  
  
  "Ek dink iemand wil hê jy om rond te hou," ek het vir haar gesê, die uitvoering van haar rug in die huis, in my arms. Haar liggaam en gees was verpletter. Sy sit haar in die agterste sitplek van'n klein Toyota motor en ry haar na'n hospitaal in Honolulu. Sy snik voortdurend gedurende die rit. Die volgende oggend, toe ek haar besoek het, het sy was op soek na my met daardie pragtige diep bruin oë.
  
  
  
  
  "Het jy gepraat het na die dokter?" Sy knik. "Ek neem dit wat hy vir jou gesê het dat jy sou'n volle herstel?"
  
  
  
  
  Sy knik weer. "Ek het my tante, wat ek kry langs goed met," het sy gesê. "Sy sal kom hier om te sorg vir my. Sy kom vandag, nie wanneer.
  
  
  
  
  "Dan sal ek nie hier wees nie, liewe," sê ek. "Ek het om terug te gaan. My baas vertel my om terug te kom, en ek weet hy bedoel dit." Hy sien die teleurstelling op haar gesig, lig haar ken, en kyk hey in die oog. "Ek het nie soos om te sê totsiens," het haar pa gesê. "Daar is reeds te veel afskeid in hierdie wêreld. Ek wil hê jy om presies te doen wat die dokters sê, en wanneer jy voel beter, jy moet laat weet my. Jy het om dit te doen.
  
  
  
  
  "Ek skuld jou alles, Nick," het sy gesê. Sy sit haar arms om my nek en glimlag deur haar trane. "Alles reg," het sy gesê. "Ek sal gee jou'n kennisgewing. In die tussentyd... Aloha, Nick... "aloha".
  
  
  
  
  "Aloha, Iolana," sê ek. Ee liggies streel oor haar hare. "Aloha".
  
  
  
  
  
  
  Hy stap uit die hospitaal en het nie draai. Dit was die beste manier. Sy volgende vlug was na San Francisco, en die volgende dag was hy sit oorkant van die Hawk.
  
  
  
  
  'Jammer, ek het nie enige vulkaniese as vir jou tuin
  
  
  
  
  Toe hy rond, sy gedagtes was te besig, en wanneer ek tyd gehad het, het my ego nie daar was nie."
  
  
  
  
  "Dit is die lewe, Nick," Hawke gesê. "Maar gelukkig het ons nog al vyftig state. Goed gedoen, N3 ."
  
  
  
  
  Daar was geen behoefte vir'n kompliment. Hawk verwag niks meer van sy beste mans as'n hoë tellings. As hy sê iets oor dit, dit was'n seldsame kompliment.
  
  
  
  
  "So ver As wat ek dit verstaan, kan jy neem'n paar dae af," het hy gesê. "Hoekom het jy nie gaan na Colorado? Bergklim of iets soos dit.
  
  
  
  
  "Ek wil om te ontspan, maar nou is ek nie wil om te sien iets wat selfs afstand lyk soos'n berg," het ek geantwoord. Sy was verkoop op'n vliegtuig na Florida.
  
  
  
  
  Soos die dae verby, hy het amper vergeet van al oor dit wanneer die telefoon lui twee maande later. 'n fluweelagtige stem antwoord en hoor haar.
  
  
  
  
  "Voel jy enigiets oor die redding van'n meisie in nood?" "Wat is dit?" die stem gevra.
  
  
  
  
  "Iolana!" "Waar is jy?"
  
  
  
  
  "Op JFK Lughawe, NY," het sy gesê. "En sy het verlore geraak. Dit is ongelooflik groot hier ."
  
  
  
  
  "Praat met een van hierdie oningeligte mense en vertel hulle te rig in die rigting van Manhattan," sê ek. Hy het my die adres. "Ek het gewag vir jou."
  
  
  
  
  Ek het nie te lank te wag. Dit het nie gelyk lank in elk geval. Sy was geklee in'n sagte blou rok wat omhels haar figuur, en voor die deur gesluit, sy druk haar lippe aan myne.
  
  
  
  
  "O, Nick, Nick," het sy asem. "Jy weet nie hoe sy gaan om weg te kom met dit." Haar hande liggies masseer my liggaam. Haar, voel my bloed vloei vinniger.
  
  
  
  
  "Trek my, Nick," het sy gefluister. "Ek wil om jou liggaam te voel naby aan my weer." Hy het soos sy gevra het, stadig en versigtig, geniet die oë van haar pragtige vol borste weer. Ek buig my kop om haar te soen, aarsel vir'n oomblik, en haar hande trek my aan haar.
  
  
  
  
  "O, ja, Nick," het sy asem. "Neem my."Sy stoot haar op die vloer. Sy trek haar bene en streel met haar hande oor my maag. "Maak gou, Nick," het sy asem. "Asseblief.'
  
  
  
  
  Ee sit sy arm om haar en stadig gestoot binne-in haar. Sy kreun saggies en het haarself heeltemal aan my. Ek het gou agtergekom dat sy herstel het van die emosies wat verband hou met die avontuur in die vulkaan.
  
  
  
  
  Wanneer dit gedoen is, en ons was swaai in die ander vrou se arms, sy sit haar hand op my gesig en kyk my in die oog.
  
  
  
  
  "Jy het dit moontlik gemaak vir my," het sy gesê. "Ons moet almal'n doel, en jy was myne, Nick, jy en die geheue van daardie eerste dag het ons die liefde. Dit het my die krag om te herstel."
  
  
  
  
  Ek het haar gevra. "En nou?'Nou kan jy nie jouself twyfel nie meer, haar, ek hoop? Kan jy voel die manier waarop jy gebruik om te voel voor. Jy kan nog steeds gee alles en nog meer as voorheen.
  
  
  
  
  "Nee, ek twyfel nie dit nie meer nie," sug sy. "Ja," het sy gegiggel, " jy kan selfs maak'n marmer standbeeld warm."
  
  
  
  
  Sy was gesoen deur ee. "Nie so lank as wat daar is meisies soos jy."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  Oor die boek:
  
  
  
  
  
  Nick Carter, die belangrikste agent van die BYL, is in'n hopelose stryd met'n onsigbare vyand. Namens van die groot magte, maar nie met IH ondersteuning, het hy gesigte die terreur van'n Japannese organisasie wat betrokke is in dreig om te sink die hele eiland Hawaii.
  
  
  
  
  
  'n plofbare mengsel van geweld, spanning, en seks. Saam met die koue spanning, 'n kristal helder beeld van'n geheime agent by die werk in Doem Formule
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"