Артёмов Борис Викторович : другие произведения.

Декабрьские тезисы. Эх, вы Витя Витя Юля Вова

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Декабрьские тезисы. Эх, вы Витя Витя Юля Вова
  Борис Артемов
  Материалы для новогодних капустников
  
  Iз майбутнього новорiчного звернення Президента України Ющенка до спiввiтчизникiв.
  
  У цi останнi хвилини року я перед вами. В стаканi добра медовуха, на столi шмат сала i цибуля. Що ще треба людинi, щоб гарно зустрiти новий рiк? Тiльки добре слово лiдера нацiї. Тому до Вас звертаюсь я любi друзi мої. Брати i сестри!
  Про мене останнiм часом багато чого кажуть. Хтось каже, що президент занапастив Банк Україна, а зараз - напастить...та проводять недоречнi порiвняння. Хтось пропонує менi хабара, та бiлет до Мальдiв на всю родину в один кiнець. Я скажу так: це йде iз-за кордону, так працюють вороги, тому ,що працюють не заради, а супротив України.
  Не буду сперечатись - є запроданцi i вдома. Я устал - я ухожу! Мабуть це бажали почути вiд мене у новорiчну нiч мiльйони спiввiтчизникiв. Друзi мої! Я навiть казав би - любi друзi мої! Не дочекаєтесь! Ви мене обрали, а тому - я пiду тiльки разом з Вами. До речi, а чому б - нi!? Знайдемо десь у Колорадо галявинку, збудуємо гуртом Хатинку, заведемо бичкiв та обов"язково вулики. Заживемо немов у казцi. А у цiй багнюцi нехай розгрiбають Юлiя Володимирiвна та донецькi москалi запроданцi. Пiдемо, спiввiтчизники! Тут краще вже не буде, тому що цi руки знову нiчого не вкрали. А тому - грошей i нема. Зрозумiйте це! Зараз вип"ємо, а потiм добре зважте на мою пропозицiю. Для цього я надаю вам 2,5 та 6 сiчня. Не бариться. Пiшли. Хоч в євро... хоч нато. Сподiваюсь на порозумiння. Ну кажiть разом: Так! Ющенко! З новим роком! З новою надiєю! Iз нашею Україною! Будьмо!
  
  Тезисы к предновогоднему выступлению лидера оппозиции Януковича В.Ф.
  
  Регионы! Шо! У всех нолито!? Ну - за все хорошее! И - сразу по второй! Что б первая зря не пропала! За здоровье! Теперь о главном: жалею о несделанном- на курсах красной профессуры Донецкого ПТУ меня учили быть во власти и не учили быть в оппозиции. Хреновый я оппозиционер: не сообразил вовремя бросить своим ботинком из страусиной кожи в гаранта нашей нестабильности, я бы даже сказал, нашего бардака. Довели помаранчови страну - даже Ирак нас обгоняет! Бушу уже дали, а наш апельсиновый до сих пор необутый. Не порядок! Когда я стану президентом, а я стану президентом, - каждому оппоненту, так сказать, достанется, как минимум, парой ботинков. Так что, чтоб два раза не вставать - Страна! С новым годом тебя. И с новым президентом. Любимый тобой Витя Янукович, котрому Дед Мороз подарил кило золота.
  
   Бело-сердечный монолог премьера Тимошенко Ю.В.
  
  Какая миленькая коронка...бриллиантики , изумрудики, сапфирчики...и так к лицу... Но нет! Не время. Бюджет с дефицитом, бюджетники в ...как бы это помягче сказать. И кого винить!? Оппозицию!? Власть!? Инопланетян!? Всех! Все они виноваты. Потому что мужики и гады.А еще -воры.Украли у нас все- ум, честь и совесть. И вот, стоим мы с тобой Украина посреди сугробов,- две бабы ... оскверненные, продрогшие и ждем....чего ждем!? То ли принца на белом коне, то ли второго пришествия. А может - ну их мужиков то, слабая на них надежда...Давай-ка, ненька, сами себя вытягивать. Ты- меня, а я -тебя. И все у нас получится. Не сейчас- так в следующем году!Я с тобой Украина. А ты будь со мной. Ну, пожалуйста! А пить не будем вовсе! Не женское это дело.
  
  Наболiле вiд спiкера парламенту Лiтвiна В.М.
  
  В мене болiло. Зараз вже не болить. Тому що країна нарештi зрозумiла що Лiтвiн їй потрiбен. I нехай в цьому роцi моя посада дещо нагадує дежавю, я вже перерiс крiсло спiкера. А тобi, Країно, невже бракує фантазii. Уяви собi- як гармонiйно я буду виглядати пiд штандартом голови держави. Ну! Давай чьокнемося iз тобою, Країно! Я вже!
  
  30.12.2008г.
  P.S. Сомнения в аутентичности текстов предъявлять майору Мельниченко,который нарыл их из под дивана Л.Д. Кучмы.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"