Аня : другие произведения.

Надзвичайний друг

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


  • Аннотация:
    Написано ще в дитинствi!


   Надзвичайний друг
   Лiтнього червневого ранку вийшов бобрик зi своєї квартири, тай пiшов на терасу. I дивиться на рiчцi плаває сiм'я качок, а до них щось швидко наближається. Вдалинi не видно що то таке, але воно чорне, i крикнути не почують, бо ж вiд берега метрiв з 20, а воно до них метрiв з 18.т Вiн не думаючи кинувся в воду до качок, вони його побачили i почали плисти до його. Коли вони зустрiлись вiн сказав що потрiбно плисти до берега. Коли вони вийшли зiйшли на берег то воно змiнило напрямок i попливло до берега. Коли воно вилiзло з води, вони побачили що то велика, чудернацька тварина, якої в їхньої рiч цi не водилось.
  -- Хто ви? - запитав бобер
  -- Я видра. - сказала чудернацька тварина. - Я видра яка жила в чудернацькому лiсi.
  -- Чому жила? - запитала мама качка.
  -- У нас в ночi у лiсi дубовому, бiля озера "Простокваша" яка впадала в рiчку чарiвну, сталося лихо. Вчора було свято. Ми кожного року святкуємо останнiй день весни. Ми веселились i раптом все спалахнуло яскравим вогнем, ми гасили хто як мiг. Вогонь згас. Життя в лiсi стало не придатним. Багато з нас пiшло з лiсу, в тому числi я та мої друзi пiшком, а я водоймою. Так я з ними i не бачився. Коли я побачив сiм'ю качок то зрозумiв що десь поблизу повинно бути селище. О це i вся моя розповiдь.
   Поки видра розповiдав до них пiдiйшло багато тварин, щоб послухати його розповiдь.
   Пугач пiдiйшов та спитав:
  -- Хто твої друзi?
  -- Мої друзi - це кролик, бiлка та чорний дрiзд. - вiдповiв видра.
  -- Так ми можемо пiти на їхнi пошуки, - сказав їжак старший.
  -- Звiсно, можна, хто пiде? - сказав пугач.
  -- Я, я, я , я.
   I так на пошуки йдуть - видра, пугач, бобрик, воронiй та їжак.
   По обiдi вони вирушили. По дорозi яка веде до лiсу дубового. Йшли напевно годин з 3 - 4. Коли почало вечорiти, вони вирiшили розбити табiр. Коли майже всi заснули воронiй та їжак почули якiсь звуки, i в кущах щось зашевелилось. Вони збудили решту друзiв i крикнули до куща.
  -- Виходьте хто там є, ми вас не боїмося. - сказав пугач.
   Iз куща вийшло 3 друзiв, кролик, бiлка та чорний дрiзд. Це були друзi видри, видра був дуже радий. Коли всi потомились то вони лягли спати, а зранку вирушили додому. По обiдi вони прийшли. Всi познайомились з друзями видри.
   Ось i закiнчилась i ще одна пригода в нашому чарiвному лiсi.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   НЮСЯ - Надзвичайний друг
  


Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"