Боянович Юрий Владимирович : другие произведения.

Вислови та афоризми-2

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  11. Дiйснiсть - взагалi, такий матерiал, що важко використовується...
  
  
  
  12. Проходимо повз тисячi можливостей, та яких! I не знаємо того - безтурботнi. та щасливi...
  
  
  
  13. Письменник Сидоренко подумав-подумав, та й перейшов iз повiстей та оповiдань - на афоризмi. А чого? роботи в сто разiв менше, задоволення в сто разiв бiльше, а як ранiше його нiхто не друкував, так i тепер те ж саме...
  
  
  
  14. Доля... Складне таке поняття з лiтери "Д".
  
  
  
  15. Деякi книги скидаються на красиво оздобленi труни: вiдкриєш, зазирнеш - а там покiйники, покiйники... Ну, й закриєш, звiсно: хай лежать безтурботно...
  
  
  
  16. Дивишся на iншу людину, i бачиш: його дурiсть - це його такий свiдомий вибiр!
  
  
  
  17. Кажуть, що кращим другом правди є час. Ох, боюся я, що нiякий вiн не друг, а тiльки приятель. Та й то...
  
  
  
  18. Коли людина багато читає та думає, це нiколи не проходить безкарно: вона починає бiльше розумiти.
  
  
  
  19. Людина - така тварина, що за все, щоб не втнула - завжди себе виправдає. Ви вже менi повiрте - сам не раз таке робив...
  
  
   20. А ось цiкаво: якщо людина заздрить тим, хто ще в змозi заздрити - це як? Добре чи погано?
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"