Боянович Юрий Владимирович : другие произведения.

Вислови та афоризми-3

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Знов-таки - афоризми

  21. I ось тут дуже важливо не перехитрити самого себе!..
  
  22. Якщо хтось каже вам, що вiн не розумiє вашого гумору, не спiшiть радiти, що ви набагато глибший та тонкi ший, нiж ця людина.
  
  23. А ось цiкаво: вiд кого може бути бiльше зла людям - вiд письменника дурнуватого та нецiкавого, чи вiд такого, хто пише дотепно та талановито?
  
  24. Зовсiм не обов"язково те, що написане маленькими лiтерами, брехня, а що великими - правда.
  
  25. Соцiальна психологiя вчить нас, що головне питання - це: "Так ти iз нами, чи як?"
  
  26. ...Гриць був особистiстю творчою, i тому у нього весь час було щось iз головою...
  
  27. Ми сподiваємося, що вони технiчно втiлять усе те, що ми тут понавигадували та понафантазували, та ще й заплатять нам за це грошi! А вони дивляться на нас - та тiльки розчулюються.
  
  28. Ось послухайте! Я тiльки що вигадав афоризм про толерантнiсть! та послухайте ж! Та заткнiться вже, та послухайте ж мене, кiнець кiнцем, iдiоти!
  
  29. Цiкава вправа: сiсти та подумати - що було б, якби тодi не вiдмовився б вiд тiє§ нагоди. Хоча, якщо чесно, то краще цього не робити.
   30. А хто це вам сказав, що чим складнiше ви як ключик, тим бiльшу кiлькiсть замочкiв ви зумiєте вiдчинити?..
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"