Боянович Юрий Владимирович : другие произведения.

Вислови та афоризми-6

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  51. Цiкаво: чи буває "вигiдне щастя"?
  
  52. Не дай боже потрапити до раю для комунiстiв. Бо в лiпшому випадку будемо стояти на трибунi мавзолею та привiтати звiдти колони радiсних трудящих, що сунуть i сунуть десь внизу. А в гiршому - самi будемо вiчно ходити у такiй колонi та кричати "Ура-а-а!!!"
  
  53. Справжнє щастя - це не отримувати бiльше, нiж сподiвався, почати лiтати.
  
  54. - Ти, головне, не хвилюйся!
  - Так я i не хвилююся.
  - Так i я ж ще не почав розповiдати...
  
  55. Кажуть, що найщасливiша людина - це така, що роздає щастя iншим. Цiкаво, а де вона сама його бере весь час?
  
  56. Щастя мухи - прокусити та присмоктатися. Щастя корови - махнути хвостом та влучно поцiлити.
  
  57. Д. Писарєв пише: "Якби всi люди працювали, то всi були б багатi та щасливi..." I з ним неможна не погодитись. Єдина рiч: звiдки б цi люди знали, що вони багатi, якби й усi навкруги були так само багатi, як i вони самi?
  
  58. Унiверсальне пророцтво: "Усе в вас буде добре, але за тiєю умовою, що ви все будете робити добре"
  
  59. Шукаю хоча б одну щасливу людину - i не знаходжу! Вони, що - збираються десь в iнших мiсцях?
   60. Чомусь, якщо людина, скажiмо фотографує, то iз нею треба обов"язково розмовляти саме про фотографiю. А якщо вона доктор-нарколог, то про п"яниць. А якщо це просто щаслива людина? Ну, може ж бути й таке?
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"