Черная Дракона : другие произведения.

Небезопасность нашего времени

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Опасности, которые поджидают девушку в наше время, или как неосмотрительно делать девушкам сомнительные предложения =)

  Заходить сонце, а рiчка, ще тепла, нагрiта ним, тихесенько шепоче минаючи каменюки. Милують око яскраво-зеленi дерева i гурт дiвчат, сидячи пiд ними, нiжиться в променях, якi останнiми списами проходять крiзь листя. Дiвчата ведуть мiж собою тиху розмову, деколи смiючись над чимось, i тодi їхнiй смiх дзвiночками бринить над рiчкою. Час-вiд-часу вони ходять сполоснутися в рiчцi, потiм повертаються до розмови, а рiчкова вода повiльно висихає на їх струнких, засмаглих тiлах.
  - Добрий вечiр дiвчата! - до них пiдходить чоловiк, рокiв тридцяти п"яти, з першою сивиною в чорному волоссi, повнуватою фiгурою i запахом перегару, вдягнений в бежевi шорти i строкату сорочку, - Розумiєте, ми приїхали сюди на охоту, вiдпочити там, розслабитись... Не хочете до нас пiдключитись?
  - Нi, я перепрошую, але ми змушенi вiдмовитись, - йому вiдповiдає дiвчина з дуже довгим, темно-каштановим волоссям, в чорному з червоними смужками купальнику, довгими, злегка загостреними нiгтями i приємним голосом.
  - А можна спитатись чого?
  - Це небезпечно, - вiдповiдає iнша дiвчина з коротким рудим волоссям в яскраво-жовтому купальнику, таємниче усмiхаючись.
  - Ну дiвчата, ну не ламайтесь! У нас нам шашлик, вино, приправи... Пiшли, дiвчата, буде весело, проведем гарно час...
  Перша дiвчина вiдкриває заплющенi до того очi, i лiниво окинувши дядька поглядом, повертає голову до своїх колiжанок i питає продовжуючи лежати на животi:
  - Дiвчата, ви голоднi?
  Дiвчата обмiнюються поглядами, i за всiх вiдповiдає русоволоса дiвчина з ясно-блакитними очима:
  - Ну... В принципi ми б не вiдмовилися...
  Повернувши голову назад до чоловiка, перша дiвчина мило посмiхаючись просить:
  - Зачекайте будь ласка хвильку, ми переодягнемось. Дiвчата швидко переодягаються i взувшись у босонiжки йдуть за чоловiком. Дядько йде собi i тiшиться, що змiг "уломати" дiвчат i мрiє про скоре приємне проводження часу в приємнiй компанiї i тому не бачить, як останнiй промiнь сонця, блиснувши на довгих бiлоснiжних iклах темноволосої, вiдбився у її криваво-червоних очах...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"