Черная Дракона : другие произведения.

Знакомства в интернете

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    О знакомствах в нете и о том к чем ето заканчивается...

  [mist]:скеррі, ти присутня?
  [scary]:привіт міст... де пропадав?
  [mist]:та от їздив по роботі...
  [scary]:о, а ким ти працюєш?
  [mist]:не скажу..:) у мене дуже скучна робота...
  [scary]:ну і не треба... ;) як справи?
  [mist]:та нічого в принципі... а у тебе?
  [scary]:і в мене нічого...
  [mist]:доречі - я в твоєму місті, може зустрінемось?
  [scary]:еее... я навіть не знаю...
  [mist]:що тебе бентежить?
  [scary]:та взагалі... ну... ти будеш дещо здивований моїм зовнішнім виглядом... я не дуже люблю формальний одяг...
  [mist]:нічого страшного, ти теж будеш здивована... %)
  [scary]:ти мене заінтригував...*_*
  [mist]:я взагалі весь такий інтригуючий...
  [scary]: 8)
  [mist]:ну то як? зустрінемось?
  [scary]:ну добре... що ти знаєш про місто?
  [mist]:та я тут знаю тільки два об"єкта - центр і кладовище
  [scary]:тоді зустрінемося на кладовищі біля брами...ти мене впізнаєш - я ходжу завжди тільки в чорному...а коли?
  [mist]:ну...може зараз? ти не зайнята?
  [scary]:гм...ну добре...через годину біля брами...
  [mist]:я буду чекати...
  [scary]:давай, я пішла збиратись...
  
  Дівчина дописала останній рядок і почала вдумливо збиратися. Від її дому до кладовища зовсім недалеко, коли її питали де вона живе то вона майже серйозно відповідала - на кладовищі. Вона задумливо завмерла перед шафою, в якій майже не було інших кольорів крім чорного, а тоді вибрала для зустрічі свій костюм "для особливих випадків" - чорна водолазка з довгими рукавами, але відкритою спиною, обтягуючі чорні штани, широкий чорний шкіряний пояс з двійним язичком, на якому висіли дві невеликі сумки і багато різних гачків і петельок для інших потрібних речей і звичайно гади. Зашнурувавши своє високе взуття, вдягнувши звичний набір прикрас - вовчий зуб, око Ра і танцюючого дракона, і натягнувши чорну куртку вона востаннє подивилася в дзеркало. Біле волосся вільно падало на плечі і спину, очі м"яко світилися в сутінках коридору, шкіра вже почала тверднути, реагуючи на ніч. Вона усміхнулася собі ікластою посмішкою, поправила волосся рукою з довгими кігтями і відчуваючи в лопатках зуд від крил, які пробивалися на поверхню, вийшла з дому. Звичайно Міст її впізнає. Її тяжко не впізнати...
   Міст вийшов з комп"ютерного клубу в якому сидів і рушив у напрямку до кладовища. Він ішов містом що поступово засинало і усміхався. Його гади легко гупали по бруківці, чорний плащ злегка розвівався від вітру. Чорне довге волосся, яке контрастувало з його білою як мармур шкірою, було зібране у хвіст, темні окуляри, не зважаючи на близьку ніч, прикривали очі - не варто лякати людей їх червоним кольором і вертикальною зіницею. Він йшов, відчуваючи як прокидається голод і усміхався поблискуючи іклами. Чим може здивувати його ця дівчинка, Скеррі? Він бачив зародження неформалізму, чим вона може бути оригінальною?
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"