Чирук Святослав Владимирович : другие произведения.

Шепiт Друно в Баббабунi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


   ШЕПIТ ДРУНО В БАББАБУНI.
  
  
   - Не треба довго дивитися на Г`ярно, вона цього не любить. Звичайно, в неї червонi губи, а за формою вона схожа на клаксон, але це не привiд витрiщатись i натискати ззаду на рожеве пористе тiльце. Вона тебе всмокче, виваляє в слинi, i тодi ти будеш називатися Каппокiс в Г`ярно, i твiй дзьобик стирчатиме у неї з роту.
   Не смiйся. Краще лясни нею по пiдлозi, тодi вона стане пласкою i нею можна буде грати в трак-троп, а значить вона буде вже не Г`ярно, а Глоп, i ми про неї будемо казати не вона, а вiн, тому що Глоп чоловiчого роду.
   Тебе цiкавить що таке трак-троп? О, друже! Трак-троп - це така гра. Здається я вже це казав.
   Тобi тут багато що здаватиметься дивним, адже ти тiльки народився. Мабуть, тобi також захочеться дiзнатися, що таке Брам i Брум, а також як користуватися Назом. Але я не буду тобi зараз про все розповiдати, бо коли прийде час i ти станеш хоча б трохи схожий на Г`ярно, ти i сам про все дiзнаєшся. А так... Поки що я просто дам тобi Дуду i ти будеш лупцяти всiх пряпiв, надаючи їм нової форми. Навiщо? Тому що ти Каппокiс, а також тому, що я тебе попрохав. Врештi-решт такi закони Баббабуна, iнакше вiн зморщиться i буде некрасивим. Баббабун - це там, де ми з тобою знаходимось. Не знаю, можливо правильнiше казати тут, невже для тебе це має значення? Закони Баббабуна священнi, i це дар лупцяти пряпiв, ним не можна зволiкати. Бо коли ти пiдростеш i сам станеш пряпом, тобi теж захочеться, щоб тебе лупцяли. Тому що пряп не Каппокiс, вiн забуває як самостiйно змiнювати форму, i йому треба допомагати. I ти маєш цим займатися, бо якщо ти вiдмовишся, i станеш пряпом, тебе не будуть лупцяти, ти висохнеш i перетворишся на Блюбу. Блюба - це таке страхiття. Воно не здатне змiнювати форму. Воно тверде i весь час висихає. Його, навiть нездатна проковтнути Г`ярно. Нiхто не хоче бути Блюбою. Бо Блюба - це погано. Баббабун не любить Блюбу. Вiн її випльовує. А хто захоче бути виплюнутим? Це найстрашнiше, що тiльки можна уявити.
   Щось я заговорився. Знову розмовляю сам iз собою. З ким iще може розмовляти Друно, сидячи на великiй Зозо? Тiльки з собою. Час iти лупцяти пряпiв. Як же все-таки добре, що я Каппокiс, i можу перетворюватися на слиз!
  
   С.Чирук 05.05.2006.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"