Сапковський А. : другие произведения.

Вiдьмак Viii

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


   VIII
  
   Вiн побачив побiленi стiни i стелю кiмнатки над караульними. Поворухнув головою i, скривившись од болю, застогнав. Шия його була забинтована - туго, щiльно й вправно.
   - Лежи, вiдьмаче, - сказав Велерад. - Лежи, не рухайся.
   - Мiй... меч...
   - Так, так. Найголовнiше зараз, розумiється, - твiй срiбний вiдьмацький меч. Тут вiн, не турбуйся. I меч, i скринька. I три тисячi оренiв. Так, так, нiчого не кажи. То я старий дурень, а ти - мудрий вiдьмак. Фолтест уже другий день це торочить.
   - Другий...
   - Атож, другий. Нiвроку вона розпанахала тобi шию, все видно було, що там в тебе усерединi. Втратив багато кровi. На щастя, кинулися ми до замчища зразу по третiх пiвнях. У Визимi нiхто то§ ночi не спав. Не вдалося. Добряче ви там галасували. Мо§ балачки тебе не втомлюють?
   - Коро... лiвна?
   - Королiвна як королiвна. Худа. I дурнувата якась. Плаче безперестанку. Пiд себе ходить. Але Фолтест каже, що то §й минеться. Думаю, не на гiрше, га, Геральте?
   Вiдьмак заплющив очi.
   - Гаразд, я вже йду, -Велерад пiдвiвся. - Вiдпочивай. Геральте? Поки я не пiшов, скажи, нащо ти хотiв §§ загризти? Га? Геральте?
   Вiдьмак спав.

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"