СПОСБ МИЙ ДРУГИМ ПАМОЧЬ Е НЕОБЫЧНЙ. ННО. НЕ НЕВОЗМОЖНЙ. Й ВОТ ПОЧЕМУ:
ЯРХЕ МОЕ В НЫЧО НЕЁКНЕ ДАЖЕ ЯКЩО Б МЕНЕ ХОТИВ ТОЙ НАКАЗАТЫ. БО. УРЫД (вред), ЯКЫЙ Я СБИ ЦЫМ НАНЕСУ, ЩЕ ПИД ВОПРОСОМ. ЯРХЕ Ж ЁКАЕ КОЛЫ УРЫД, СОБИ НАНЕСЕНЫЙ, В ЕСЬТЬ БЕЗВОПРОСНЙ. ТАК ШО ЯРХЕ МОЕ ЗО МНОВ ЗОСТАНЕТЬСЯ. И ПОТОМУ Я ХЬТЬ И БУДУ ТЕРЯТЫСЬ У ЕСЬТЬ, НО В Е СЕБЕ НЕ ПОТЕРЯЮ. ТЫМ БИЛЬШЕ В ЕСМЬ.
ТЕПЕР ПРО ГГРОБ. ВЫ ПРАВЫЛЬНО СКАЗАЛЫ, ЩО Я СЕБЕ В НЬОГО ВГАНЯЮ. ННО. Я Ж СЬБЕ У НИМ НЕЗАКОЛОЧЙУ. БО. Я В НИМ ВЖЕ ЩЕЛЬ ЗРОБЫЛО. И У НЮ ВЖЕ Й МЫШККУ ПРЫГЫЛСЛО (пригласило). Й. ВОНА НАРЫЛА НОРК, В ЯКИ Я ВЖЕ ПРЫПАСЫ ПЬЩИ НАПРЯТЛО. ТАК ШО БЕЗ СЫЛЫ Я НЕЗОСТАНУСЬ.
ТЕПЕР ПРО ЗАБУТТЯ. МЕНЕ ЦЕ НЕПУГАЕ.
ПО-ПЕРШЕ. Я РОЗДИЛЮ СЬЙДЬБУ (судьбу) ТЫХ ХТО, ЙКИ ВЫЙШЛЫ З ЕРЫ ЗАРАДЫ ЧОГОСЬ.
ПО-ДРУГЕ. Я GNОЗИСС НОВТНЙ ОБРЕТУ САМО СОБОЮ. ТО ЕСЬТЬ. БЕЗ ВЫБОРА З ЙГГО ПЕРИПЕТЬЙМЫ.
ПО-ТРЕТЕ. Я ЗНОВ СЬБЕ РОЗКОПАЮ. И ЧЕРВ"ЯЧККА СВГО ВВЫДЖУ. И ВИН ЗДЫВУЕТЬСЯ МЕНЕ ОПЯТЬ ЗУСТРИВШЫ. И СКАЖЕ:
О! ТЫ В ЗGЕСЬ ОПЯТЬ ВВИЙШV! ЧОГО ПРЫПЕРСЯ?! ШОЧОСЬ ТОБИ НЕ НДРАВТСЯ ИЗ ТОГО, ЩО АЯ ТОБИ ДАЮ?!!
А Я ЙМУ СКАЖУ:
О!! ЦЕ ВСЁ ЧЬЮДЕССНЕ! ННО. МЕНИ ЧГОСЬ НЕХВАТАЕ.
УЖЕ?!!! - СПЫТАЕ ВИН, ЩЕ БИЛЬШ ЗДЫВУЮЧЫСЬ. - ТЫ ЩО? - ЙКЫЙСЬ НЕТАКЫЙ?!! ЩЕ ДУЖЕ РАНО ТБИ ЦЕ ДАВАТЫ!
А Я ЬОМУ СКАЖУ:
ФУ.. ЙКЫЙ ТЫ БЬЮКРАТНЙ! Я ЖЕ ПРО ЦЕ ВЖЕ ЗНАЮ! ТЫ ЩО? - СКАЖУ ВЖЕ ВОЗМУЩЁННО, - ХОЧЕШ, ЩОБ Я СТРАДАВ?!! БУДЬ ЛАСКА.. Я ЙДУ.. ТИЛИКЫ ЗНАЙ - МЕНЕ ВЖЕ НЕПОБАЧЫШ. БО Я ВИД ТЕБЕ СПРЯЧЬСЬ. И БУДЕШ ПЛАКТЫ, БО НЕБУДЕШ МАТЫ КОМУ ЦЕ ДАТЫ. ТАК ШО?! ИТЫ!?
ОГГО!! - ВИН СКАЖЕ. - ЦЕ ЩО? ТЫ МЕНИ УГРОЖАЕШ?! ТЫ Ж ЩЕ ПАЦН СУПРОТЫ МЕНЕ!