: .

: [] [] [] [] [] [] [|]
:


  • © Copyright (rabbitboy2000@mail.ru)
  • : 26/08/2001, : 26/08/2001. 340k. .
  • :
  :

   ტ "i " ᝾"? ྜྷ ტ i.
  "᝾ ਿ" .
  
   i ࢚ "...
  "i⃾ " .
  
  
  ..." ...
  
  ྺi:
   ᢃ ⃨"촢 訝 ᢐ " "砚, ᢴi ⨟ i .
  ࢨ " "ᜨ 澴, ⢝ ྜ " ⾴ ᢃ辴"⴨, ⠜ i i ⢚稃 娜, ⠝ "" 樠"ᜢ ྠ".
  
  "
  
   ࢺᜢ " . 娾 i" " " 胠, " ᾴ , ⺠騚 띜, ⴢ " ࠿羴 " ". ⾝ ⠨" ࢿ, " ྺ" , ࢝ ᴢ 㺾 , ⃾ ਝ...
  - "". - ࢾ ""
  (?)
  ( "?)
   . 㝾 " - ᨿ. 訐" " ྿. i ྃ i ਃ", ਴ ࢺ  ". - ﺢ
  ( "?)
  ᜠ", 븢ਃ ": " ..." " - ࠴ ,
  (?)
  (?)
  樨龾 "쾝, , 坾" "쾝.
   " " iᜨ ਜ 㺠- "㐨 , 㺾 㟢. " 㝠", ", (-!!!) ਜ ", i " ࠿"稝 iᢝ. , 㺾 " " "⢃ "". i 蠸 "" 蠸, ⠴". ... i i", i "i", ⾟ 訚 ⨴ ᠝࠴ ⢃", ᜢ냠 i.
  -...--!...---!...
  ਸ, 㺾 ࢜" ྺ ヨ" 䨸, "訾 羝- ". - " ᴨ , 㸠騚 " " 僠" " i i - "! - ᜠi " ࢜ ⢝ - 㟴 ࢝! - ⴠ ࢃ - ! 㜾 䨸 "... "", " "" ".
  -!!!
   㺨 㺾 - "", " 㺠- , ࠿ ࢸ. " ਜ...
  " " ᾐ ᢝ. " ⠃" ᾐ .
  " "i", 럠 墝 ჾi "쾃, ࠿ ࢃ" i, "될 㺾 ྿ " " ᜨ , " ਸ" 㺾 ". 㺾 㟠" ﺢ " ", ࠃ" "坢 :
  - . . !!!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   1
  ഢ
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  " 1
  "촨 - i"
  
   ⃢ 坾"? , 龴, 럠 ⃢ "ᜢ ྺ ࢸᨃ "⃢, ࿜ ᢝ ⴢ "... , 쾚? " , . 羝- ྺ"...
   "i ࢃ, 羴 訜ഢ "墺࢝", ⃢ྴ 索 iᜢ "i, 稃 ࢃ ( , , ០ i). "索 㺾 " " ᢃ辴⃢ " , ྜྷ Ᾰ ᴨ i ᾜ樚. ( " , " "⾚ i "頸": ᾜ - 騝 ਺稜, ࢝ ២"i 騾 "). i, i , i , 㺾, ០ ⃢ - ", 㿜. ᾝ " ᠝"촢 㸠 ᢜ, ࢸ " ￴, ຢ ࢐, 稴 ࢴᜢ "朢 " ⠜ i ࢴᜢ ⃨ 羚 , . i, i " ", ⢝ ਴ ⨃ ⨾ "樨 (⠚: ￴) "촢 ", ⢝ ྺ"i ტ "㸨 ⃾ 眨 냠. 羝, ".
  ⠜, " 㟢 " ტ ⾴: " ", ✨ ྃﴴ ", 㝐眠 " ", ⾴ 騝 "⠝ , , " 辴 - 騚 "ᜨ ྟ. " ྟ "࢝ 냾: " "ਜ". ྟ - ྺ ഢ ᨝" ᨨ. 羝 ᨝"? ២, ᴨ ", - 㺾-樴ᜨ ៾. ⠜, ".
   "i ២, Ᾰ ", "" " i "i ࢜, ❾砃辸 㐐 ࢝, " ᾚ ᠟냠 ഢ ﺢ, ✴ ᢝ ᜨ " " " . "i" ᢃ냠 " i 辟 㺢" ਟ ࢃ: " ", "?" ⢝ ⠴ ⃾: "...⃾!" ᢜ , " " , 㜨, 냨⢾ 場: " ..." ࠃ, " 羴 索. ᜠ 龴 ࠿ ". i "i 냠" ࠺ ᢜ " . ⃢", " . i ? , ࢝ " ࢴ: "된", "眠", ""蜢"...
   "촨. ᾴ ࠜᜨ 럠" . ⨴, "촨 "촢 " 稴 㐐 (. . 㸠木 (). 蜢 " ࢺ"i i ࢜, ࢾ 娚 ྴ" i⨾.
   ྺ - . 㺾✠ ⃾⢸ , ⠾ ". ⴠ, i ྿訚 ", ຠ蜠, ⠜ 羾. " , ⢃ ࠜ, ᠾ ", " i. ⃾... . i" , 辚 ᢃⴢ 羃 " "ﺠ, "촢 ྟ⨾? , . ", "! 墺". 蜠 ᜠ"냠 . , "坠 , ࢺ, ਿ, ⃢ , 索 ਿ騚 i " ", ヨ ࢚ i, " 羴 "i. , ྺ"! , ? ⃢! "냠!
   ࠜ, . 頴 ⢴율 "稜 "촢 냢 质 "䢴.
  -ⴠ, -訴"촢 ❾" . - i i? " 頸 .
   i ྺศ: " ? !"
   " " i⨾ ᾝ " ( "砾?) - , "" 眠 . .
  ᜠ ტ 읢 i (", ⃾, ࠐ⠾), i "냠 "" i: ⠝ -? " ⢝, ", 破 . ⢝ i 坾 . "냠"" ⨝ ภ ", - ย, " "촢, '. ࠸ᜨ " ࢺ", i ᢟྺ"촢 ヾྴ ", ⢜, ย " " i , ⃾, ⾟" ⴢ辴 ᝾" ਜ : " ( 䠝" ⠜)! "?!" ਜi i? "촨 됨 " i⨾, " "", i 訜 ⾺i, . i, ࢴ".
   " "" ...
  ...ࢃ"" - 惾 , ࢚ ࠜᜨ i " . 㸢 " ჾ ྺ" 紨 ࠿, 냴 騾, ࠿騾 㿴 ࠿ ⨴, ᴢ "냠騾: "騚 " ⾴ - ᜠ - " " - "稜, "냠騚 ࢝ ﴜ - ᨴ ࠟ ࢿ - ࠿ " - "騾 - ࠿ " ⃢" - ࠃ쨴 - ࢿ "69" "㐢 䢴 - " - ࠺ - - 樺 - 騚 - " 蜨... ᾝ ⢝ 㸠냠" - ", i " "윢 㝠, " , " ﴴ , ⠴" " ", ", ტi...
   ... i" ⢐ ⃢, " - 羴 i: " " , " " i. i ᾜ㴺 ⃢ "", " . , ", - "". " ᢃ辴 ⃾ 㝠 ⢝ .
  ྜྷ ྿, ࠐ i ࠜᜨ ". " ტ "㟢 索 ". Ᾰ, ⠴ " ࢺ. ࢴ ⨚⃢" "坠 ࢺ i稴 " 蠟-蠴 ྴ. "촢 "":
  -..." Ὰ. " ࢿ , 辝 龝! "윢 i ០ "訾 ! "...
  " ⢐, ࢝ 墺 ⴠ 쨝- "⾝ ࠃ 봢᨝ ᴢ索- ࠺ 㺠- ᐢ.
  " ⠜ ࢺ, ⃾ ࠴២".
  ⢝ ᾝ 蠸 蜢 ྿ , ྺ ࢸ i " : ࢃ"iᜢ ""ⴢ 㺾-樴ᜢ ៾⨿. "" "⨝" ྿ ᾝ " ", "될 ྺ " " "촨. " ", ", ᠺ, ࢺ"i" ៾ iഢ ᠴ ⃢ ࠐ羝 . , ", ... , Ᾰ "i"촢 !
   ࢟" ࢐" ტ ", i" " 㜨 ﺢ ᨺ騝 ࢜ "" "", ࠿" ტ " i ࠃ"騝 ᢿ騝 " 龚 ⺾". "촨 , 샢 ( " - 샨), i騴 较, ... "ⴾ ࠿... , i騴 㜢龸 " ᜠ ". "龾 "訴⃢ ៾⢃, " ✠, ࠿"".
   "⨝✨" 샢 ࠿" iഢ ᝾ ࠃ" ⨾ ( ⢝ " ). ࢸ ტ ࢐ ": "ࠃ"ン i稴 " შ"⃢ ྺ 稴 ᝾. .."., i, i"⃠. " 뺠 㜨". "素 ࠝⴠ 㝠i, ᠴ ✢ ﺾ ⾚ (࠿ - " -墺ᜢ 蜢" " 蜢" "樨) " ⾴ ". ⨃ " " " ⨃稜, ᠝ "i" 眨:
  
  " i稴
  " 稴:
  "羸 ᾚ
   .
  
  , " , "" ਜ, ࢝ 境羝 "⢃, 訝 质, 봾 㸢 ᢐ"촨 ( 샢 ࢿ" ࠿ ⾟" , ਢᜨ 羜, ྨ⃾ ྺ ᢴ"). "" ྴ " "" 侟 ਃ ( -㸢 ✢) ࠐ稚 ᨸ, " 羸 ྡྷ" " ᾜ樢. " 龴: ᾜ樢 - 㺾-樴ᜢ ៾⨿, ⢝ᜨ ⾠, , " "" " ტ " " ࠿ ៾⢝, ᢢ, " ᜢ"윢 " ᝾, 羝 "", 羸 㝾" , . , 유 유, ࢃ " ", i "i" 㟢眠 ", ࠿", " ྟ " ྟࢃ" " ࢃ " . " """ ᨴ" ࢝ ࢃ⾜.
  
   ྺ"
  i ".
   ムi쾝, ,
  ✢. . ".
  
  -素 ࠿堐 ᾴ ࢺ"i" "냠. " ྟࢃ"촢 " ྐ i. 索, ࠃ", ྜྷ "i ࠐ ྸ, 䨜 墺 , - 訴⢜ "i "砨 ៾ 냠" ᠝ " 破.
   -! -i " " " ", ᾜ i,
  i-iࢃ " 냠 "㐢- ྐ.
  
   "뜠"" a"
   "᨜"" "...
   i i-iࢃ...
   ヨ "
   㺨,
   ࢃ "...",
   냨 i "
   " " ".
  
   ". ""냠 ࢃ 㸢"촨 럨" 㺨 ࢴ. i 訃: "袾, ", . " - 뺾" ภ " , ྿ ࠸, " 㜢 , ࠃ i ᾜ ︜ ✠ - ! - 탨 ࢃ (-ᜨ: ภ 뺾"). 㜾 "⠾ ヾ " ภ, 騚 ࢸ ჾi࠴ . , ਿ ࠃ" " - ྟ". ࠿, ᠝. " ࢃ -" "".
  , ⨾ 羴. ✢ i ០ ២: ਝ" ᝢ". 럨 შ"⃢ ᝾ "ਨ, 眠 , " ", , 뺠 ࢺ⃾. " ⢸ 㝠i ࠐ. , 㺝៾ ტ - "ᜠ .
   "ਨ i , ࢝ ਴ 㐢, ྺ⠃" " " i騴-㺝៾⢃. "촢 ᨝素 , ྺ i, " . , ⠜ , 냠 ⃢, ࠴龾 墝. 䢐, ! ⢝ i ⢚ " 眨 ྾.
   "" 眠-ྸ: , "율 騾 ", i ਃ, " 訚:
  -ਚ 쾃, 샢.
  羸 辸 索 ⠜ ਸ"辴 ྺ". i ⠜ ⃢"?
   蜢辸 " 샢.
  -ਚ, --- ⃢ 샢 ᜠ". -堨" " ࢃ, Ᾰ 䨜 i ៾ ࢺ. ?
  , ࢃ"촢-਴㺨"촢 ྺ i⃢. 索 ᠾ 뜠 ᜨ . ࢐, ✠i, ⠜ ⠴ 냠 "  ", ⨟ ࠐ, 稾 (, " "!) ✨, ⢸ i 稴.
  -索, , - 㿨 . i ៾ ࢺ - 索 i⃢ 뾿 ࢨ⃨ ⠃ ⨃ 㟟, ᢢ⃾⃾, 索 " ྐ냠 ࠐ, ฾. ✴ ⠜ "", 墝.
  -, 訴 i ਾ"...
   ២" "촢. " ࢴ냠騚 "ﴢ , 騚 i ᴾi 㟜. i" - " " " ✠ - ៾" 騚 "澚ᜨ "㠿"...
  -ਃ, ﴠ! -ᜠ" , ࠨ ᨺ, ⢾ ". ﴠ, " " ""眠", " " ":
  - " Ᾰ. -" ". .  ਝ".
  "" ྃ " ྺ. ࢸ ﴠ "i" : ✢ i" ࠚ 龸 .
   " ", 僠" iഢ ਝ", ⢝ ࠃ". 龝, ࢨ⃨ ", "윢 ⾝". ... ਺ ᜠ" ✢, ⢸, ⢐ i , ࠃ" ტ ".
  辴 ྺ" ﴠ " 辸, , ✢ ␢ഢ ⴢ "᨜. ᴨ", 䢴ਜ, შྟ".
  "࢟訚 ✢ " ", "i龝 羚. ჾ i" ❾" i 㟠, ྺ"i" ﴾ "", i ⢝ ✢ 騝 訴 ᝢਝ ჾ .
   " ྺ"촢 ᠴ ⴠ. " ྿ ✨ ࠃ" ✢ . " ྿ 㜨 "". ﴠ, 㸠, " . ✢ ⠜ ྿ ⠴", ✴" ៨. "㟠 ", -"" Ạ" ". ⃨"촢 羿. " ", ﴴ ྺ ྜྷ"촢 頃辚 . i " ⠨⃾ " 㟢 ᜠ, i ࢝띨 蜠, 띨 㟠...
   - ਟ", 냢, "". " i 븴".
  -", 㺾? -ࢨ 羚- ". ਸ"ﺾ". " ﴴ "" ࢝ ࠃ, " 坾". " ✢:
  - ࢸ"?
  - , , ⢐ ࢸ, ⃢ ࠐ, -࢐" . " ࠃ: 㺝៾ - 㐾 ᴠ", ྺ ⢐ ⃨"촢 .
   -㺠! - ⃢ ࢨ" ﴠ... ", "윢 ⢸ྃ 訴, ⠴ i ". " 냠".
  ࢝ 냠" ᝾, " ᴢ"촢 辴 ᜠ. ࠃ, " i"" ⢝, ᜠ", ⢝ , "ྠ", 냠".
   ࠃ" 뜠 ྺ "" - " ਾ, 㿜 㺝៾⢃ 냠" "ਾ "". " 羚 ਾ " 뿃 , ࢚ " შ"⃢ "촨.
  "ࢃ , ࢴ ტ ࠐ """. " "", ࠃ", " ࠿i", , ᾝ ", " ࢿ" i" " ⠴樨, " 樨 ྿.
   ࠿ ", ਾ " Ᾰ " .
  ਴ "" ྺ შ"⃢, ྸ ⾴유 "촢 "" , " ਺:
  -"騚!
  " 㸠ᜨ "쿠ᜢ "i띨 "띨 ", 墺 ਴" 뺠 ". i, ਃ素, i i , ⨃ 뜠냠 ⃨, ਜ ྜ. 僠. ࠿. ⾴유 " ྐ" ២ "" "࢚ .
  - ""? -" , " . "⃾ " 财 㺨 " " "蜨 ࢃ-띨 :
  -, ࠸!
  -, , , 羝 "? -뺠" ਃ ᢃ.
  - ". i "". "... ... i i... - " " ⨝ 辟, -" i...
  ", i! 訿ྴ " . Ὰ " ྿ ᜃi 럠 ྿ ਃⴢ ", ⾟ ...
  -", -" ᜠ" .
  -i , ࢟ . ... " ᾐ ". ⠜ !
  -ࠃ", - ࢴ ᜠ" .
  -ᨐ, -쾿 ⃾" . - , ⠃" . i ヨ", ⾟ ࢿ. ⠜ ""!
  -, "윢!
  -, 羝?
  -, ࠺, , ᨴ 㺠!
  ࢃ⾜ 鴢 " 㺨 " i , "訚, "惾騚". ᜠi ტ , ࠃ " ⠴ ࠿: "࠿" 㺠ഢ " 龸 ⃨ 㟢 ⃾ຢ ྺ..."
  ⾴유 " " ⢃ შ"⃢. ࢐i" " ⾜, ", , 㺨" 꾝 墿⃾ , "i" " 羿", ⠃ 达 i: "ᨐ, !"
   "" " ":
  -, 럨 ? 僠. i 羸- "i"...
  ࢝ ᴢ " , -" ྺi ਸ"辴. ྜྷ "" " ਾ ࢃ i ྿띨 ⠴ ". ﺢ ࢨ" , 僢⢝ ", "촢 " : "", 墿勤". ྠࢃ" : ""!" ⢝ "" ᜢ", ៨" ࢃ , " " ᢐ ᜨ , ...
  -!
   ᨃ ". ⠜ i 稚 ... " ྺ ࢸ 龝龸 ⃠ . " ࢃ. 㴴 ჾ " , ჾ " ". ០", -ᜨ "i " 龜. "될". " "㐢 " 辟" -. "" :
  -?
  -, -ᜠ" ⃾" ⾴. " ࢐". -. ྜ, ഢ. ࠜᜨ 羸 . , 梃, 羸 "i. ". ᾜ...
  ࢝ ", ០". " " , ᠴ "࢝: ""ࢾ, " ⠴ ⴢ".
   " ", ྜྷ " i ࠜ, ⢝ " - .
  
  
  
  
   " ਟ⢝ ࢾ, "윢 ࢝ ", 羝. - . " 㝠", Ᾰ " ྺ "羴. , " "稜 眾 ", ⾝ " 眠 " 럨" "贾, "稜 辴 羴 i ... ". ២, "? 㺢, ", ", , 境 - i, ᜠ 㐠蜨. i ᢃᾝ ⨟i. ਃ" 㸢: "稜 i, 蠝ᜢ, "" "유, ". i . "윢... i, i . " i , Ὰ ᨃ i. "윢 㺾 ﺢ, ტ ਟ" "ᢝ, ⢴ i띨 "栝, ტ騝 㝠, "ᜢ띨 "띨 ", i ⢴. , 眠 ...
  " ࠿ 㺠索. 㺾 ਿ "龚 .
  
  " 2
  " 㝨
  
  墺騾, ⠃ 㟢.
  "i⃾ " .
  " 쾸. ࠐ羸 . " ៾⨿ ⃾ i" i, 羝- i ྜྷ ⢜ . " ⠴" "䢴-⢝ 墺. - " " 㐜 , "" ࢃ, 㜨 " 砝 ⾴.
  -਺! -" 㸠" , " 㐜 " " , ... 㜠 "" iᢃ "⢜ ࢝ "䢴.
  -! -- " ⠜... " ヨ Ᾰ ࢝. " ⢨? ྸ" 梃 ਃ ⢝, i騴 稴 ྺ" ⾐ ࠃ " ¢. 羴 ࠃ. "ᢴ, i "✠ ", "-០袴 - " . , . ... 㝠 -... ྿ ᾜ㴺 稃" ਟ稚 "䢴 .
  -""! -ᜃ iᜨ ", 羴 i " .
  -ਃ, !
  "" ⴠ ᾜ㴺 㿠:
  - ?
  - . , 㿴" ?
  -... , , . i, ྺ -?
  -, " 㺴, ྺ, " ਚ. ..." ᝢi, Ᾰ ࢝.
  -, ྺ.
  -ᨐ, შ. - ⴢ " 㐜. - ᴨ ࠺ 僠" .
  -!
   "", ". i 素 " ⢐ " ២ ࢾ. - 羴 ࢺ ✠ i 境 㐾 i" "᠝ ⾜"ﴴ ྸࢺ i " ". ྸࢺ " ਜ" "-": "㢐i . i ᝢ" ࢐, ⠜ ⴢ " ⢝ ⢐. i ࠿ Ᾰ贾 僠냠" - ⴢ ⃢: ᝾ i" " ࢚ " ⢝ ⴢ i稴, ࢝ ਴"i 㺢. ࠿ " ࢴ" "ⴢ. , ࢚ ⢚ "ഢ ᠃ .
   ࢸ ᜢ" , 㟨" 辸 , ⢃, " " ៾". ⢝ ࠨ" ტ , i, ਃ ⴢ " ﴴ Ὰ - i ࠜ. " " ࠴ " ᜠ, ᜠ" , ". "" ", ჾi 辴 " - " " " 봾: ᢚ " "ᜢ ⴢ. ⠃" ᢜ ", " "ᨴ. " " "율 ⾴ ""촨 "ࢿ", " i ᜃ紨 " 羴 㟴 ᜃ梃. 訴"촢 i" ࢺ, " 砚, ᝢ" : .
   " "" " . 㐜 " :
  - i ". ྺ"...
   " " ྴ , ਺냠 ਟ ᾴ, 稴 ࠐ:
  
   ⢸ 㟢"羴
   " 㟠" 羴,
   "촨 羴,
  " " "羴.
   ᢃ 羴 -
  " 㟢"羴!
  
   ". ࠺ⴢ 븴", ⠃" : "墺, !" " , Ᾰ " Ὰ , 띨 "띨 "㟢띨 ", 㐜 "⨜" 朢 ਃ稃. - " i """", 墺 ⾴, 僠냠 ﴢ 냠 ᢝ"촢 .
  ᴢ, 羝 㺢"⃨, ⾐ ࢝i i, , ⠐ 羝?
  - - i? - "ᜢ " . " ⠴" ", ࢃ  .
  -, 索 i, i, ✠, "윢 ⾐. " i ᨴ! -, ⃾, ᾐ. ":
  -"㟟 ਺.
  - i .
  ! i, ⠜ ⾐ "!
   " ⾝". . . ", Ᾰ " , ⠃" " i 㜾 . ᢃ. ਺ࠝ i ࠿" ࢃ : - ࠿" i. ᜢ" " ✢ 㜴", : " i, ਺". ࠿i " ", ", " ", " ⠜ " . " 뿃 " ... " 羝, ᠝ " ".
  "䢴-⢝ " ⾴  " 꾿. " 㐜, - " " 䨸: ྴ 蜠. " i, ࢚, ⠴" 㜃"촢 蠸 ਴" ᠝ ". " 蜨 " .
  -"", "...
  -眠...
  -?! - "", ⢝ ᝾ ྃ "" . " " 眾, ࠿" ":
  -"--? 㜠!
  " " :
  - ? !
  -? i "? ! - 眾 " ാ, 羸 " "". "ࠜ " ⴢ " " "" , ⢝ .
  "" ". " 㺾", ⾜" ࢃ. ". " , . " ᨺ" ࢃ. " ᢐ, 财 . " " , "" "⠜, "⢃" 쾿 ᝢ龝 " : " ࢃ, 蜠!" - " 럨", ⢝ ᨃ "-" ". i "" . ྿ " , ⢝... ⢝ " , ", , " , "", ࢃ", "쿢" ". " "", " , ⾝ 㺨"", 羝 ", ﺢ , ⢐ " ...
   ࠐ ". ഢ "" 븢 "촨, "" ࠃ" ⨾. " ഢ, " , " - ᴢ, 龾 - 蝠࢝. " i iഢ ⴢ " 럨냠 შ"⃢ ᝾, ᜠ ᠴࠝ, ⢐ ⢃" "騚 . ⢝ " ࢾ ࠃ": "ࠃ"ン ࢃ, 21 ..."
  -? ྺ? 䠝"? " ".
   辴 騝 澝 " ᾜ樢. 냢" " ""촨. "羴 ": " 蜠 ✨ 惾羴띨 "᠝. 유 " ᜠ":
  - ⃢ i "i". , ⢝ ".
   " ᾜ樢 " შ" " " . ", ࢃ띨 㐠, " "i" , ", ⴠ ⃠! " "" . " " ", ტ ਾ "ᜢ ", 辟":
  - " ⾐, "!
  
  * * *
  
   , ྺ " , ᴾ ⾐ "i ᜢ"쿜 "龾 , " " "i ⠴达 , " 紾 , i龾 ⠴ 된 ྠ", , , ⴢ ⾐ ⢸ " ២", i 僠 ⃢ ⃢, ⢟" " ࢃ ࠿㝠, i ⾐ 稴 㝨, ࢾ 㺾 ⾝ 贾, 㺾 ᾐ , - . 㺾 羸, " ", " 羸, ࢝ " .
  
  " 3
  墺
  
   " ࠿ "윢 " ⨜, 墺 i 㺠 " ტ ".
  "᝾ ਿ" .
  
  " " "" ᢿ , ⠝ ", ᝾ 辴 ﺢ⢚ ⃠. " i"⢃⢚ ࠃ " ⾜" "索 " ,  " 럠龚 ".
  ... 㟠", i"...
  " ᾴ ⢸ .
  
  * * *
  
   " 龴 羸- " ", 냜 " " ". 蜾 ࢺ" "" , 騚 ⠴ ᨃ辸 ྴ ࠐ. " " ⠃" ￴띨 ", 띨 ", " 财⃢ഢ 騝 ࠿訝 꾺. i ⨝ ࢃ " 냠" ". 辴 ᨺ" " ࢃ, ࠃ " "⢝ " ྴ .
  --, -᨟" " , ⢐ " . " ྿" "ﺢ, 븴" ࢃ, " ﺢ ྐ"촢 ". ", 澟" ⠟眨, " , ᠝ 㟾 " ⴢ " ⾴ ﺢ .
  " ⢸, ヨ" , 羴 羸 ᢢi" ". ᜠ냠", " "됾", ᜠ" . " ¢, " "蠺 "㝠, " ⠜ ࠿ ៨, " 羸 " " "윢 ྿ ✨. , " ਸ. "촨 索 ࠃ" , " ...
   " ტ 索 ﴨ - " ࠿"...
  ... ⠝ ០ i " " ਜᴢ ⾟" i " " " i" " 蠴 ࢟" ᜨ냠 i ⾐ ᝢ ਚ ⾐ ࢴ ᢚ 㝠 럨" " ⢐ ⠜ " ⾐ ⃾ 訾 ᜨ " "- ᴠ "i ⾟" " 辴⃢ ภ - 羝 Ế"" " "" ࢸ"" 유 ᴢ⃢ഢ ⠃" " ⾐...
   ", ".
  -ྺ, -" , i ࠃ" ࠐ 㿴", ⃨"촢 ࠃ". 蜾 i" " " " . ᴢ 㐾i" ᾐ, ਿ 樢"촢 羐 ", " " 龴 , " 㺨 墺".
   ⢸ ". ࠴ "" ྿ ࠿ i, ᾚ " ྟ 쾿. " ᾐ 㝴 " ᐢ, " ", ⢐ " "...
   ᝢ" : 09 ᢃ 28 46 ᾜ㴺, 8 199... " ", ᠝ ២, i ᾚ . " i, ២""... "윢 i "? ", i! ", 娠.
   "" " . " 砚 ྴ ਺ . i 蠸 ࠿ྴ " " i , " 龸 侜 ᠺ ᜠ"" .
   崾 i შ냠" "" " 蜠, ࢿ "砜 , 㺾-ന. ਴" ᠝ ྺ⃾ ⨾ ⾚ ࢟⨨, ࢃ ഠ ࠿"...
  -ਃ, 蜠, - " ⢝ ࢃ ࠴, " " "ࢃ i.
  -. , "? , 坾".
   "촢 " ". " 럨⢚ ⴢ i"" i"㺜.
  - . .
  - ⠜? -"砜 ྃi ᝢ" .
  -" " ⨜, -" . ᜠ냠 i , ᠝ ", ྜᴢ "ᢚ , 龚 砝.
  - ⢐ , -⃾ຢ ᜠ" ⢴. i" "砝, " "촢 ࠃ...
   " 娠ᜢ "? 辝 ࢺ, ࢃ"i᜾, ២"i 羴 "윢 : ࠨ, i ࢾ ᢟ " │, " 됢. " ྟ" ྐi龝 ࠝ ⴠ 辸 墺, ⴢ ᜠ"냠 ២뜠, " 索, ྃ"樢 ࢚ ᴢ ✠  羜. " ྃ ਃ ᢸ" ᠴ - ", ⾟ 訴 惾, ". " " ᜠ", "촢 "냠 惾訝 " ⢾ 达 " i ⢴. " ྺ ᢝ 㺢⢃ྴ ៾. " "띨 띨 ਺ࠝ, " ྚ, " ✨ " ".
   " "" " 騚 ⨟ "羴띨 "띨 "᠝, 僠" 㜠 " ᜢࢸ, ⢴樨:
  -索, ᾜⴢ. " - ". 羃 - ਜᜨ ྿. ..."樴 - "ﴨ " . 羴 "ਚ. ", ". " ⠾ 㺢 ". - " " ". : " - "...
   i ⨟ 澟" " " ⴢ.
  - , -࢜" ᠴ, 㚴.
   龸 墺" iᜢ ⺾". " :
  -...ྜྷ 樠 .
  -i, -ࢴ"촢 ⃾" .
  -, -i" ᨴ 㺠"", ྃ" . " ᾐ. " ៨ ⾴, i . ਺ ࢺ" " i騴 ࠿"索 . "" ਸ"辴 ⠴, i "냠, ⢴, "" ﴴ ⢴ ". ⢴, , ⃢" i ᠝. " i":
  - 娠ਨ "... 眢. ᜠ, ⠜ i? ᴢ, " " 㟢ഢ ⠾, " 㝠, ⃨"촢 㝠辺訚? - ᾐ 堝 . " " ࢴ...
  ᜠ 蜠 ៾". - " " " ⾝-ᨴ "촨 ", ": " ᢜ 素 " " "條 ✨. " 僠" ":
  -ࠃ, ". - 眠. ", 㸨, ⴠ "! 㺢i " , 澟" , ". ⢴ 索 ". ࢿ" "澝:
  - i, ⃠.
   " " ". " ", ", ", " ྜྷ"촢 ". ២. , ⨾. 羝 ࢸ? -!
   " " ": " ྜྷ. 㝠 ྺ " ". "i" ✾, Ὰ" "條 ࠠ "촠 " ⠝稜 ᢝ. ⃾" ᾐ ᜠ": ", i """. ⢸ ᝾" ".
   ჾ" 娠ਨ ⴢ ⠐ ᢐ ᜢ "": 蜠, ⾴ - ࠿ i ᜨ " ( ⃢, -, ), " ྜྷ ᾝ ⢸䨾 ⾜". ⢴ ᨺ" ﺢ ࠾蜾 ✨ "羴 ".
  -, "", 樺, -ᜠ" """, 栟" 蠸 , - ", ⢐ "騚 ࠿ ⠃"" " . " 蜨 ⃨"촢 .
  " " :
  -...ྜྷ 樠. " - ࢟. ࢐, ࢟. "" .
  -ਚ 쾃, -ྺ⠃" . 㜠 ࢟ " ".
  - i ਃ" , " "? -ᢃ" , 墺 읾 ". " , " 㜢 ᜠ" ﺜ: , , i , 索, 냠 .
  - "砚, "", -" " ...ྜྷ 樠. - " ⺠ ᾐ , ""樴? ".
  - "i , ࢚ ".
  -, ࠠ... , ...ྜྷ 樠. "윢 " , ᢐ, 㐴 , " 羾 ⠜. -៾⨃ i 吢"촨 崢"", , i, 㸢 墺 ".
  - "i, ⢐ ⃢", - 䨿 蜨 ". "  "" ⾝, "" ".
  - "윢, -࠺" " ࢟.
  - 쾝, "". "윢 " .
  " "索 ࢃ" 墺, i" "砜 , ᜠ" : " " - ".
  -, , , -ᜠ" 蜠. - ⾐ 澟". ᴾ ⾟ ⾚: "ྺ "": ᨴ࢝ ࢟, " 樾 ."
  -""", -ྺ࠿" . " ࠝ ⠴.
  - 索 , -࠿""⃢" ⢴. ࠿ ტ ਴". - ⠃", "윢 ⾐.
  " ":
  - ⾐ .
   " i 㟢 " ២", ⢸ 羸 ᜠ냠", ਾ ࢟ 냠".
  - ? - " ⢴", " " . "  "촢 i ", ⢝ 蜠 ":
  - 羸 "?
  - ⢝, - 뺠", - " .
  - ២ , ਺࢜. , ? -⢴ "" ៨.
  - "i ?!
  -蜠, 墺" . i " 띨. , ⠜ i, "띨 "᠝. .
  
   ⢴
  
  , 냠. - " ྜྷ " "냠. , ਝ, ". i ტ , 墺. ࠃ, 羴 . " i " . , ", 墐⢜ ...
   i , ... ⠜ " ﴨ ". ", , i, - -, ""㺠! ࢴ ! 유 ヨ", ン, 㝠, ࢟, ࠿ , ", , i" " ࠴. ᝢ" , " , : " "", " ", ⠃". 유 ⠜ ". i "윢 ""  , ᝢ" 㺠- " " . 㝠", i ྺ ⨝ 㸠", " . " ﺢ " "". ⢝ , 墺"! 索, !
  
  " 4
   ภ
  
  " ࢸ "砾 ⢝, " "촢.
  ᝾ ਿ" .
  
  ࢝ i" ..., "ﺴ, " ", . i 羸 ". ⃠ ", i, ਿࠜ " 䠴⢝ - " i. " ", " " "...
  " ჾi ࠿ ࠃ" ࠐ. i " - ᴨ. i 墺 ภ, ⃢" ". ⾴ " 羴, 騴, "羴 䠴࢚. 澴"촢 墺 " ࢴ, ࢚ ᝾຾" - " -" ". "索 ภ "" ᜢ騾 ࢺ⃾, ᾚ " ਃ索 , " 㺠- "㐨 " "眢 娚 ". ", ࠿ i " "" "", 㺝៾.
  -ࠃ, - " 㜢. - ࢨ"?
  "" "" ᝢ" i" "ﺢ " ⃾":
  - 샢, 㿴.
   i" "砝 " ". ਺, ྺ ⢝ "촨, ᴾ" "i ࢃ, i .
  -, "? -࢐" , ྟ븨 ྿ "i. 樢"촢 ࢨ墺龸 羝- 㺨"". " :
  -i?
  -墺. -" 샢 " "娝, "" "":
  -, ! ྜྷ. ࠿ " 僠⠾. , ᝢ.
   " ᾜ樢, ྺ. "索 " 墺 샢 " ヾྴ, " 냜, ᜠ稃. " ᾜ樢 "". " " ⾚ ࢨ" ⨾. ﴴ ᢟ⨃"", 僠" 羚 㜨, " . " 㸠" ⢝, " " ᜠi " ⾝띨 ࢃ" ", 稃" ⃾ 㜨 . ࢃ ࠿뿸" ࢴ, " 袜 냠"" ࠿྿ i "", 贠 ࢿ i辸 ࠺.
  -" "? (蜠) (": " ")
  -"촠 ", -"됴" 샢. -ਜ . . ! -" ࠿" ᾐ " 냜. " 辨 砃 " " i " ࠿྿ 㐢 "⢚ ࢴ ", ⠃" i. 샢 " 㺠 " 㺢i "龾 ᨴ-ࢃ .
  - ⠜ i, 㺾 ⠜!
  -...
  -㺾! 境, !
  -! -- 㜨, ⃾ ", 僠" ῠ.
  -...-...-...!... - " " , 辴 騝 澝. " " ᜨ ჾ.
   場ᜨ ", 냠", ", " , " ჾ"" ": " - ྺ਴. - ྺ਴. ⢟ྺ਴!" - 稃 ᢟࢃi ", " " "율 "", " ྟ "ᜢ ".
  
  * * *
  
   㝾 i i 辴. "⢴ " ⃾i, 㝾 墺 ਢ "០ ྿ " ០ ྿ ࢜ . ⨝ ᢃ ࢜ ᠝ ࠿" ࢨ២. ..." 㝠 索 "袾 "⃢ " 索 ", ン "㐨 ᜢ, "⢴ "砾 ศ ࢜ ⨸ 索 ⠐"촢, ⢐ ⃢ 羴 - ྺ . i ᢟ辝 㝠 ﴴ, i "⢴ " i ᜢ ⢸ ࢨ墺 ਠ" ... , i, 㝾ྴ ᜢ騚 墺 㝠.
  ... i, ...
  索 ⃾ ᝾ , . 索 ⢸ i ਺ " " 索 ࠿"紨, " ਃ⴨ 㺠, i⢜ 㝢" - .
  
  * * *
  
  ""羴 ៾ No... ... . ᴢ ⠴" . "" -"촢 " 龴 ᾜ樢 ࢃ"iᜢ ""ⴢ 㺾樴ᜢ ៾⨿ 㺾-樴ᜨ ៾ "" "", i ៾ⴢ ࠐ 30 " (ᢜ Ὰ ਜ "࠿ "條, 㝴 ﴨ), ࢨ" 㺾-樴 ៾⨿ 㟠 . ࢃ..." "냠 ྺ ", ", 㜨 " " i" - 㴴 " "稜. ""......: " 崾 i " " ᴢ-ᨴ ࢃ⾜ ࠿ࠝ 3,05,0 3,54,0 . ࢃ⾜ 惾 ២"i "... ࠿ࠝ... ᠺ 龚 ⾝-ᴢ 辚 崢... "... ࠿ࠝ... ......... ..."... (" "" 樴 " ྿", ࢝", i⃾ , ࠿"i" " ᨴ i" 㺢, 紾 羴, ࢿ " - " " 蜨): i-iࢃ " i", "騴... ⾝- ࢃ"ﴨ ︜ ✠... " 4- ࠃ ྐ ྺ-"索 "... ... ""... ..."... "" i... i "⃾... ៾⢿ ⠝... ":...᝾ 㟨" ࢸ ࠃ" ⠝..."
   i ტ i, 訝 㟢"羴 㸢" ࢿᜠ -"촢 " 윢 ", ᢜ " i稜 "띨 ᜨ " 僠✢ ". " , 뺠 - "i騾 "᜾ "⃨. i , ਜਃ ᨸ ᨸ, " , ࢃ -":
  - ". ⢝ ࠚ, ྃ ย" ⨜, i i, i ࠿ " ". " " ... ⢸, 㴾, " (⢸ - 訚 ", i" ", 澟眢 "騴 ". , ਚ 쾃, ), " ࢺ"i"촠 ⨝ . ࢚, ࠴ (㸢"촢 ", " , " " , ࠝ ࢺ) - "촨 ࢺ⃾. " , i " , ࠿ i, " , "" " i騝 ⢴, - ྐ".
  - "? -" . 유 " ":
  -" i", ⢝ ྿ ᝾" , ਟ㸴" i ", ᠝ " შ", 띨  " . " ⃾i, 㸨 " . " .
  -, -"" , - i , 䠝".
  -? -ࠜ " ਜ냠 㝾", 羝 羴 ⃾.
  -! , ᜢ⢃, შ". ? i", 眠, Ế" " . ⾐ 羝 i "!
  - , 索, , ⾐ ⠜ "蜢 ᜠ". ⢚ ... ", - ", 㐴 ". " i. - ⾐ - 羸.
  , 羜 ࢸ, i ⠴. - ⠃, . ". ⾸ 羜-" 訜ഢ i , ࢟" ᝠਃ 㝠. ࢜", . , ៨ᢜ ࠸澴. , 龟, შ" ... - ྟᠴ. ? "냢 ࠺ " ": " i ᝢ. ". " i騚 , ࢝ i " 㿴 " 㜃. ... . " ྺ⠃", ⢴율 "稜 "촢 냢... ⢟, 㺾 ਜ. i ⢃" ⠴ⴠ 㝠i, "" "⠴" ✠ i 㸢" "". , " ᜠ 㺾. , .
  " ", " 㝾, " ":
  - ". . , ਐ" " ᜨ ",
  "":
  - "㟢⾚, , " , ᝢ. "?
  
  * * *
  
  ... "㟢, 眠? ..." ᝢ. "袚 " ", ", ⢝, 墺 "촨, ⠃ ", ᨃ i⃾ " - ᾝ 㟴 ᢢ頾 ⃢ " . ᜢ ⨴ ਃ" "羝 . " ࢃ 㐠 ", " ⾐ ⨴, 㝢" ࠴ 羝 i" i. " ⃢", " i 㸠 羴 " i ࢜. ࠿냠 ", ࢃ 뿸 ⾴. ྿"촢 "냠 ภ龾 " ࢨ - ⾴윢, 侜ⴢ, ਝ: "⨝ !" Happy end(, , " ... ⢚ 냠", "蜢 ࠿㝴 i " " i⃾ "㟢⾚, 띨 "촨栝. "촢 ", 澴...
  
  
  "
  
   , ⠜ ". ", ࠿ ": - ⠜. " 뺠". " 索 ⠜, , ".  ჾ - . " " ࠺⨃ 럠, ". ", ྟ, . ? 㺝៾, ࢺ , "", 㸢 ⃠, ࠐ⠾ . 㿴 ⠜, 羸 , ࢴ . ტ ྺ, ࠿ " "i "쿢 ". ᾝ, 索, , 㸢, ". , ᜠ" 蠚-" 㴾. i, 羝 ", ⾝ ". , , 羾 ⠜. " " ✠ , ヨ" " ⠜ ᜢ. 㝴-i". " , 羸 财 㺾, " ࠿㿴 -. i "  , ࢺ. ഢ, ⃨"촢 "" . ᠝ " ⢸䨨 - 羸 , ᝠ". i "蜢. i, "辝, " ⢝ . , ⠃" " " ". ", " . " ⾟ "윢 㝨, i" "율.  "砚 ᜠ", ⢐ " ". ྿ ヨ", " ࢟" ྺ᝾ⴠ ᜠ . , -࠴ ៾. , ", ࠃ ࢜ ✠ ਠ" ". ", " ".
  
  " 5
   碝 i쨝
  
  ࢐㺨 龴,
   ᴨ,
   i
  ࢜" .
  " " .됴
  
  " ྜྷ ⃢. ៨᜾ - . ᢐ", 索, ਝ ࢾ , ⠴ ࠃ㺨. - Ế". ...䠴 " ࢃ, 19... -- i, i... 㸠" ⾐, i ム稜. 羸, ⾐ ᝾" ਐ...
   - 㺾. i. , , 羴 "" ", "촢 ", ⢃ "ਚ . ⃾ຨ" ⃢, ࠃ" " ࢃ. "眠 " 쾿 㺴 ⢝, 㝠"...
  ࠜᜨ 澴, ᾜ, 㺢 ࠴訚 ᜢ" ྃ"樢 ⾜ ࢃ"iᜠ. ᨃ訾 ྃﴴ - i 蜨 ྿ "紨, ᢜ " , i i ࢃ ". "✠ " ࠿. 稚 " 냴  " 訃" ྿ " ᜨ " , 樠" , , ᾝ "i, 㺨 , ... , ", 羝 , ⃾ຢ " ⃾ ྺ 訐 龜", ᴨ ࠿.
  , 墝 ྜྷ, , "띨 ⴢ-龴쨝 ", ࢴ냠騝 ២, ⠴ⴢ 쾝 ﴨ: , 龾 訴" ࠿ "坠⢸ , "⢜ , "⠴ ࠿ ". " " ⢚. " ", ࠿" 辸 , 辸 ტ "샨, " i ਸ"" ტ ". " ࢃ " "ິ. " ࠿ " " - """ ", 츨 ྺ "" . 㺢⃠ ! i 場, ⨟: " ", - ྿ i": " " , ᢃᾝ " "⠟ : "" ࢸ". , ", ⠴ ⾐ "਴". ྿" " ྺ⠃" ✠ "頺 ࢃ "i ⴢ i: "⢜  , , , ჾ " , , 㿾 ਃ, 100 % ྺ" " " " " ".
  - ⾐ , -㝠" , 냠 , ⢝ ࢃ ࠐ⠴ ""ࢃ ✠ 蠃 ". "촢 ":
  -騾?
  -ࢃ, -ᜠ" , " 㝠 ⢝, " ", 㺝៾, "稾 龸 ྺ " , " " "". " ࢃ " 龺 ྾ ", , " 訃 . 羝, " " 索. ២" , " " , ⴢ 㺾⢝, "냠" . "⢝ " ྿: """ "⨃ ࠿辴 ྺ " ྸ"ഢ ྴ ਠ"촢 ". ᢐ" i " ࢃ " ". ྿ ", i⢜ 訐. "", ⨿ , ⢨" "윢 휾, 蠴i ⢝ . "" ࢃ""... " ", ࢟⠴ " ࠿ࠝ ࢸ...
   ", ⢝ i, i, . , i ￴- " "", ⢝ "", რ"訝 僢⢝. " ࢃ 㝢" " ⨠ᜨ ࠿. ⢸ 墺", ⠜ ྜྷ, , " 㺨", " ⟨...
  ""츾 . " 읨 羜 墿. "羴 ᢜ, ჾ"", , ᨃ, "索 䨸࢚, "  ࢃ, ᨸ () ("" , "). ྿ : 蠾 ᾝ, i" "頺 (, !), , i", 㐨" "", ਾi". ⠜ 羝 ਾi"? , ", 㸠 - " ". " ? 羝 ⾐? ""츠 . ⃢", ⠜ " (i ⾴ 娐?), , ""츠 㚺...
   ᜠi, ࠃ⃾. , ྿ ࢺ" ტ 墿. ""츠 " ᨃ, " ⃾. "" 辴 , " ᾜ㴺, " 樠⨃ ტ 㜨... ࢝i✠ " ", ᢟࢃi i i⢝ ഢ ✨, 㿴", " ࢃ 羴 ტ i, , " ᾃi ": ", i. 㺢 ࢃ" "", 頃 ᜢ (", 辴), ᠝ ࠃ" , 辝 ᴨ.
   - 읠 ຨഠ "索. "袚 "" 䨿 ⾝⨜, ⴢ 稴 㟨" 樴ᜨ 羴 " " ྟ" 㺢鴢 ﴴ 䠴ᜨ i⠝, " ᢿ "ࢴ ภ. 破 ਸ"" ഢ , " "⃢ഢ 㺨 뜾 䨿 樴, ࠿ࠐ냠 ਐ " " "羴, " " 㴨i ࢺ "ᜢ. ᢐ ࠴", -ྜྷ ࠿ ﴢ ࢃ i " 羝 . i" ⴢ , , ࢾ 㿴-⾟" ྜྷ . " , " ࠺财:
  -"윢 ", ᜢ"윢 ! 墺.
  , 索, " "  "ࢴ ", " " "❠ᢚ ".
  - 쐠? -ᢃ" , ᝠ娃 " ࠺" ⠃" " "ᢚ, ", 栝. ✢ ᴨ" ". " 㜢:
  -...㴺, Ế". "? , i... i 㺾 ... , " ྜྷ. ਚ?
  -", ᠝ .
  -, - ⠃" " 㿠 " ⴢ⢚ i.
  -? -"촢 " .
  -"i! 崨, ࢐. ".
  - ࠃ? -ᢝ" . -" ⠜ ✢ " i .
  - ྚ ࠃ "索 , i " " ტ 㿾 , ྟࢺ .
  ⢜ " ᢝ ྿, ྿ 羴 ྟ. ࠿, ⢐ .
  ྿ , " ࢃ " , ᢝ ਴" ". ⢟ " ᢃᾝ " " 㝠, " ﺴ . " ⢃. ", ਴" i " ࢃ. " ᴢ냠" ⢝, 墿 " 财 i⃾ " i ᢃྜྷ ⢃ 崨. ਝ, "" 䢴, ", ២" ""촢 " "촢 ഢᜨ "읢. ... " " ਚ, "" i 㝐, ࢚ " ". " , ⢐ ഢ-" " 㺢 崨 " ᾝ ᝢ" "- "索 ਴ ᨸ".
  蜠 냠". i " " , 僠" " - ⨚, "" , ਟ :
  -", "-" "!
   ៾ ࢺ, "" ". " ⠃ ᜢ索 ""촢 ". " ࢃ "" " ਸ⢃" ᢟi ᾝ ⨝ ਠ, "᠝ , " "i, 羝 ࢃ ࢺ⃾. " ࢾ ტ , " " ⠴樢 ࠃ". ࠴ i" " , "-" 羿". " ⴢ i "ᜢ ", ࢾ ⾟ " . " ࢃ " ":
  --! -" . -堨"!
  ⢸ i " 꾝⢝ ᾝ ⢠"쐢. 㺴 " ࠿ " ". " i", 㝠辺訚, ⢝ " ", 냠" ਟ" " ᨢ"촢. ""羴 㺨 "" ࢺ". "ᜨ " iᢃ, ᢃ "", 㺠".
  -"! "-! -냠" ". -" , i?
  " ࢃ ⃾ຨ"촢 ᜴" " ", " ⢸".
  - . ", , ᜠi, " 蜢. , ྸ ⾐. i , "!
   "" "" " ტ . " i 财 뺠" ྺ i⃠ ࢺ⃾-"㝢.
  "" 騾 蠸 .
  - """, -㝠" , ࢟" 僠 i " 㝴 .
  -- "?
   " ". " ࢃ "ﺾ", ︜ , i.
  - "?
  " " 㜢 㟠". ៾" 僠 ⃾" ࢃ, ᠺ ᜠﴨ:
  -, ".
   ਴" " "... " " 㝾. " ྜྷ", "" 蠸 " ࢃ. ਟ 訝 "栝, 럢眠 " "". "⃢ " " "윢 . 㸨 眨, ྿, 㺢 "i" ࢃ, " ࢃ ࢟" " 墿⃾ 㝜.
  -, -㝠" , - ⾐ "". - 뿾 ᢃ ". ྜྷ " 㝜 ਴" .
  -" ᢐ"? -" . - i ᾐ " .
  -, ࢸ", ... - ៾, " ࢃ ᜠ" ២.
  - 羝? -㺨" .
  - , , " ! -i騝 "ᢝ ࢸ" .
  - ?
  " "윢 " ᜢ" . " " ". , . "i, 츨 "윢 ⃾ ࠃ ", " " ტ. , 䢴 , ⢐ ✴".
  " ࢃ ". " , , ". ࢝ " ✢.
  - ࢺ⃾ " ࢃ ...䠴? -ᢃ" .
  -, ", -⃾" . - ""?
  -... ᐨ" 訴, ฾. ᝢi ᢢ ࢺ⃾?
   ". " " : " i ⠜..."
   ฾ "" ࢚ 샢.
  -ࠃ, ਚ 쾃, - ᜠ" . - ". 墺 ࠐ? ྿ "? ⾐ ࢃ ⨝ ࠃ, ࠚ. 㺝៾ 쾿 "".
   訴"촢 ࢐": ", , 索" - i" ᾜ樢. 墿 i "i" ᾜ樢 ", ﺢ i" " 㜠 "" "" ⢴ ⢃" 訴✾:
  -..."ᢃ ࢃ⾜ i 崢 i ࠃ " ਺ ᠴ⨝ ...
  -ࠃ, "" "".
  " ᝢ" :
  -ਃ, , "?
  -ᨐ, ྴ. "윢 ""?
  - - " ࠺ 訴 ᐨ", ᠝ ".
  - "袚 㝝 "?
  - , , ᨢ. "㺠 츨. 羝 訃?
  -, ྟ"...
  " ".
  - ⾐ "" ". "", "", . ᠚ . i, ?
   ᜠ" 䢜 䢴. 蜠 ":
  -, , -᠝"! 㸠" , 訴 "". 츠 ⢸, 羸- ". " . , " ", 砚 ", " -...
   " "羴 ྺ, ⢚ ᢃ i 娐 " ࢃ, " " ྸ" ᾜ-⢃ ""츨. ࢝ ྴ ტ ᜠ i⨾, ﴴ i" - i, ਴" ム"" ࢃ "࢝ ภ⢚" 㜠: ᢐ" . 럠" "࢝: ""ࢾ, " ⠴ ⴢ". i騝 㜠 " "-" "" 띨 " 㐠 ⃾ " 㝠 ": " "" ⾐, " ⾴!"
  
  * * *
  
  "២, " ⠃ ࠐ,
  " " Ế"" 쐠.
  "㺨 ࠴ " ᝾ ",
   - ⠴ iᢝ "--..."
  
  ࢚ " " i⨨ 냠 ࢝ 䢴 " ". ᢐ " "...
  
  
  " ࢃ
  
  ", " , " ᜠ ⢸ 㺾⨜ ⢚. ", 츨 ". ", ᜢ"윢 "? "율 . ᢐ " 羸 읾, ࢝ " ⠟. " ⠜ ྴ. i" ⠜, ⴢ, 騚. "" " , "⃠ ᢃ⢃. ", 뜠. 츨 ྺ "". " ტ . " ", i ᠝ 财. " ⢚ 碴, "촨", "ﺾ". " " "i". -⠜ 澟" : " ࢃ, ࢺ ! ⢝ i "촨 냠 ". " ࢿ", 쾝 , i쾝 , ⢚ ០". , i i i" ", , 澝 ࠴, 澝 i, ࠿. ࢺ " . ⢝ " , ຠ 㸢", ࠝ, 㜾 㝜 ២⨃. ", ਟ, -辝. , , 㺾 ", ⾐ ࢜ 訚. 냠 㝜, ྃ稃 럾 . i, ࢺ! i ", " 럠". ᢸ"". " , , ᾐ 㝾. ⢃ ࠿ , 蠴i, . " " i i" ✠, ៾". 堨" ", i , ⃨ ᴢ. ᢃ" . 츨 ࢜"騾 ᢐ", ". ". 訴 訐". " 堨" ﴠ ". 㝜 츠 - - 澟" " ⠜. ", i "...
  
  " 6
  
  
   , "" ...
  "i⃾ " .
  
   ⠴ 㜨 " "
  " " 㜨 - ࠿냠 "...
  " " .됴
  
   " " ྺ " ᜨ ࠿"냠" ტ i. i, ࠜ". 素 㺢素 ""ᜠ : 㿜 ", " , ⢴ 㜨. ⠜ ࢝ " ᴨ ⨴ "㸠. ", ".
  ⠜, შ" . ന", ਜ, 㾃, 럢, ⢃, "읾. ᾝ " 25-30, . ྜྷ, , ".
  ന" "읾 i" ࠿ 꾿 . "" , ヨ" i ": 㸠 ന" ⠴⨴ ࠿梃 , - - , "읾 ". 읠 ტ࠿ 眠. - " .
  " ᾴ, " ᜠ... " , "ᜢ "ࢃ. "" ⠜ , Ᾰ "" ტ 索 i"ᴢ. 꾿 蜠 띨 ᜠ. ࠿ ᜢ"쿴 ⟢"ࢃ 㟾, " ࢚ i. ࢴࢃ ⠃" ", " ". 㟠 ᜃ iᢃ 㜢 (" 龸!) "Waltr PP", "㐢 " " . - " ", ", ". i "" 䢴 iᢃ. 䢴 " ࢜ . ྿ ᜢ"윢 ᾜ㴺 ࠿" ": " - ᾚ!" -"￸" , ", " ࢝ ന" ᾚ ( " " 澴ⴾ ), ഢ ࢃ "⢝ ". ന"  i" -: " ჾ" ࠺ⴠ ਃ" "된. , 쾿" 㐢 ":
  - ?
  -ਃ, ⨜! 㿴? "캢i " ⠴⨴ ന" ࠿" 稃.
  --, -ヾྴ ⃾" .
  - i, "" ?
  -?
  - i ฾. "" ".
  -! -⨜ 㸠 " 㜢.
  -墺. " "촢 . ...", ", ࠴ 㴾 " ⢝ ⨜, i  " ⃢ ⢝ . ᜢ" ྐ , " "ᢃ", 墚 ᢐ"", " i, - ᐢ"" ਟ ﴢ ࢃ 紨 ტ 墺 ࢴ ". " ⢸ ྺ" 䢴 . " ࢜ྴ "⾝ ⨴. ࠴ " " ⢃⃢" i 眠, iഠ"촢 " i " " "  .
  -, -ന" "" " " . " ﺢ.
  - " " ਺, ᨺ, 쾝, -ᜠ" ⨜ ࢜"  . "": " "읾 ᢃᾝ 墺" ".
  - "騚 ࠿ ... -" " , , ⠴" ਜ:
  -!
  - , ྐ"? - " ", ⢐ " i". ന" ᝾". " " 㝴 ".
  -i, , . ⢐ "" . "" i ". ᨺ, i ਺ i. " " ""쐢" ". " "ﺾ" 索. ࠿ ⃢" ᾐ .
  -"? , ⾐ "촢 i. ! - i , - ന" 索 睢",  i ⢸ ⢸ ᢃᜢ . "稾 ᠝"촢 , ᾐ ࠟ ⃢". 㟨" 㜢✠ "", ២"쿢 ⨃ ന", ⾝ " ⢝ ࠴⃾, "  ᠝㐨⃢. ⢸ 㸠 i " , ഢ, ⠴ ""... 崾 " ࢐" .
  -- " , -ࢃ" ⨜, " ᾐ . -"蠚, , -i" " , - i, ਝ? - ⠝ ࠿ , -྿" ന". -..." ⾐ ", ⠜ ⢝, "僢⢝". ࢐" 蠾 . ...
  " . ⨜ ".
  -! - 僠" ", ࠃ ⃢" , ⢐ " ᾜ". - "! " ന" ࠿" "i . ⴢ, ", 梃, " " . "" ਸ"辴 ": ", ⠝ Ả, "?!"
  -࢐ "윢 " - ! -࠺ⴢ ᢢ" ന" ࠃ" 냠 . ", ࢜ ࠿", " """ " ... ". 羝 " ⠜, ന" ", 㜠, "윢 " ࢸ". ࢝ " iᜢ iᜨ ". ᜢ" ന". ࠴ " " ⾝ ࢃ. 㟠" " შ": "" "! ""!" 訾 , i, - " " ", " " ". " .
   蜠, ⢟ i ", "i" ᝠ i "". " ࢺ"i" . " " ""ᜨ ࢃ . " 㜴", i, - i": ", 냠, "!" 븠 " "촢 ᢜ, 됨 墺". 僠" ᨸ" , 墺辸 "ᢸ i, ࢜ ⢝ - ࢠ". i", i, ⴨, " - 㿜 "眠, ⃢ ⢸ ྃ". 뺢 ྿ , 辝 ⠝ ᜃਜ. ᜠ, ". " ". " " 索: ࢃ ࠿" "⨴.
   i ਃ ᨸ, "" ࢜ " . "윢 ᾚ ⃢", "촢 i". ᢐ i ៾ i" ". ", 蜠 ︜ "眢 ਟ". " "" ྺ" - , ! - ⴢ "i 眨 "਴", "ᢃ", """, ⠝ 냠, , ""ࢃ. 㸠 "" . "윴" ": ""윢 i? ࠿ᜨ ࢺᜠ 蟠".
  -羜 ? " i ". ྺ " ࢃ i " ࢜ i ✾ "ᜨ ࠝ "-" " ࠃ 龜.
  -?!
  -羜 ? -i i" " ﺢ ᜠ. i龚 㜢 " i".
  - ៨羜 , -ࢃ" , ਜਃ. - " i" " i " ヨ. , " -㸢. " "", 㿨 ტ ". ២".
  -" , - ࢺ"i" i. - ტ ᨺ". Ὰ " i ... ᨃ ", . -" " " ᝾".
  -"" ""ࢃ, -ࢺ"i" , ਃ ᨸⴢ 띠, - ", i. , ࠐ︾, ⠜ ✨ i ࢐ ⠜. , "", , ⠜ ០" . ¢" i . " ", , iᜢ " ྴ".
  - 럨? -ྺ"i" , i " ᠝ ᾐ. " "유" " ".
  - 㸢龴 ✠냠? !
  
  * * *
  
  "騚 " ⴢ ਿ. "⨝✾" 샢 " ࠃ" ": "ਚ 쾃, Ᾰ " ᜠ 䨜, ࠐ✠, ⢐ "". ... ⠃ 䠝", i ": ന".
  "ࢺ " Ᾰ ภ਴ ".
   " ⃾, " ࢃ, 샢 ྿": " !" " 羝. " 贾 " ⠜, """ "⨝"" "" " ␨ ᢐ⃾ ਝ ⢚稃 . " 樨 ࠃ" , " i "" 侚. 僠⨃ " ", ᜠ":
  -, ⾐ ? " 㜢:
  -샨 㿴, ᠝ ࢾ. - ᠝...
   ന" "i" i ࠿, ᠴ 유 ⢃" ៨" ྟ. " ᜨ i "" ྜ ྿ . 유 " ࠿訚 " ", ਃ " ࠃ "ਜ " ⠴⨴:
  -", 羝 ⠜?
  - "⢝, - "" , " 㺠- ࠚ 㟠: ""! ന" 僠" "", ტ """ ⠃" ﺢ 㟢. " !" ⃢" ྟ ന", ᜠ, ", "稾 ტ "...
  ⢨"  "ਨ, 訚 " 眠 "羴 ࢸ":
  -i稴, , ᜠi.
   蜾 " 뺠 㝾⢃ ࠿" 㿜 "ᢾ " " - "읾:
  -ਃ, "촨, ᜠi, ⠝ ന"? " 䠝"ഢ ⢴:
  - "촨, "". ന" ྟ- ࠃ ⃨ 㟢 ⃾ຢ ྺ, ਃ" ᝾.
  -, ⴢ! -"㐢" " " "읾. -" 㺠 ྟ- ⾝. i ?
   i" "砝:
  - ᠴ ࠃ.
  "읾 " " 蜢:
  -i ⾐... "?
   ". " ภ "읾 " 㺴 " ᜢ"윢 , ࢃ"⃾ "" ": " ", - " ៾ 蠸 ྐ⢚ ᠃ "". " " 蠟 , ﴴ, ࢴ", ࢝ 㸠. - " " 䨸 ", 贾 . " " " " "읾࢝. " ᾐ, ᜠ 訴, 龴 , i " .
  ࢝ " 眠 " ᢐ⃾ ᢴ. - ⃢", ਺, "촢 ࠿" 㺨":
  -"윢 ", ᜢ"윢 ! 쐠?
  - ⠜ ⃢? -" " "  ࢸ. - ന" "?
  ..." 蜠 稴" ࠿ 㟢ྐ" iย "眨, ", 辴⃾.
  - , 㐠 "? -" "澝 ᜠ. -냠 - 냠", ⠜ ࠐ ⠜.
  - ᾴ "!!! -" ". - " ⃢!
   ᝢ" ࢝ ᜢ" ":
  - "? " . - " 㝐.
   ྜྷ, ⾝ " " " """, 㟨 i i" ࠜ "ࠚ-2" ﺾഢ " ࠿辴 ࠴, 辴 ࢃ ⃾ ࠴២. """ " ྸࢃ, ⠜ ࢜" "윢 ⟾✠ "澃. "澃 ⾜, ⃾, ".
  " 稃 ᝢ" ", """ " i索 㝠:
  - ⢝ "稜 ". , ⃢. 索 ", ⠝ 될". ྺ᝾ ".
  - " ... - "" " . - , """ " 㐨 ?
  " ࠿", " , ࢸ", 稃: "崾 "읾 - i", - ". "" ⠜, 墺" 墺㴢.
  " ⢃. i 㸠 ⢃ ᠺ! "읾 i  냠. "ਜ - ྴ 쾿. "".
  
  * * *
  
  "읾 i ࢨ" " , i - ⾝ ": ࠺"ᜢ, ⢾ ᜢ ⾜ ࢃ " ", ⨃訾 " - i⃠ ࠐᜢ . 澴 " " "유 眠 i⃾띨 띨 i ਨ.
  -ᴢ? -"" "" 澟" " .
  - ? -" , ᠝ ". ࢝ ""ࢃ ✠, " " "", 僠羴 ന".
  -i " " ﴨ, -ࢸ" .
  - "? - ᢃ" .
  - ࢚. 㟠 ". ࢸ ࢺ" - ᝢ 财. , ⢝ ".
   ᾜ樢 - ࢃ, i", ྜྷ, "ࠝ - , ", 㺠" . " 㟨" "i . ࢟" " "L&M" ( ⢴ࢺ - "" ภ") ".
   " "ਚ. " ྃ龴 ࢃ , ᜨ 㐾 ࠃ 龜 㿴" ࠿...
  -? -ਟ" " .
  - . ᨺ", -"" "" " ". - ", ⠴.
  - ? - ᾜ樢 " 眠. -ਚ 쾃, ᜠ". 샢 .
  - ࠚ, -""樢 ⢴ " . , - ᜠ, ྐ":
  - ྺi" ࠴. , " , i, ", ᝾ 堨" . ᢐࠚ, " ࢃ, ࢝ ⢐ " ⠝.
   ਜ " "" 稚 , 羚 "" ". "촢 ⠃" .
  -ਃ, ྐ. , " 辟羝.
   " ਺. " ✠"", " ":
  - ... ന". ⾐ 㝠"... "읾 㐨" i , "윢 ტ訝. " ਐ""촢 ྜྷ, ⾐ ". -⠜ ᜨ ࠿.
   " " 㜢, ", 羸 i ⠝, ﺜ.
  -, , -  "羴 유 " . - , ᨺ, 쾝 ⠝, 眨.
  - 㺾, ࠚ " ࠃ", -ᢢ" .
  - , ਾ. , i", " ".
   " ", ⠝ , ... 羝 ⠝? i "읾 ന", "ﺨ, - ". ", ࠚ: ᝾ ⠴ 羴 i ྺ.
  
  
  "ਚ
  
  ... i ", i . " , , , ྚ " 㜨, i ""騜 ࠿"" 蠝ᜢ ", ! ..." ࢺ"i , ⠜ " 崾. . i", ࢜ , ⢟", " 㐢 i" 䨜 ᝾", 㺠 i. 羝, 㺠 ? " 勤, ", . " ࢃ, ࢃ ⃠, ࠃ". . ࠐ , i" 澴 - ྴ ! ᜃਜ, i , 럨, . " " "稴ਜ" "쐢਴, ⠜ i ៨羜 . , ྴ ᨺ " 羝稜, , 蜾 ". , " ៨羜. " i", " ", ਸ"" 럨. 㺠-, ࠴. - i. , ⠜ " "! ྴ , , " "냠. " 樠, " i ⴨ ""ࢃ " , ﴢ, ᾐ. 㺨", ", i i⨨. i ⠜ " 稴, i" " " 㐨. - , ࢃ, . ", "윢 . " . "! 堨 眾 ", 㝢 蝢" ࠜ i . , ! " ". 龝, 뺠" " ". 츨 辟, ⠜. ᝾ ࠿": ࠜ "! 羝 - 㐨, ⾐ ᾚ i . "윢 " ⢸ ". ࠃ" 羝-. "" . "" . i 㟨", ਢ", ⠜, ⢐ 羴 , "索. " ︨, 㸢. " ", ᝢ , ྚ稜 "㟢". " 츨 " " ࠿" 訴. 蠟 ტ 樴 ࢴ 㸠. ᨸ" " ⠜ ". " ⢸ i " , , 㝾 ⠃". ྴ ", ⃢" . 訴, ࢺ. ࠿ ࠃ" ࢴ ࢚ 辴 ࢺ. 墺, ࢚ i. " , ? , ࠜ, 럾ਃ ". , . ", ", ". ࢝i " " ᠺ". 㟢, 墺㴢 墺, 㜨 . " i! , ", "ﺾ". ࢾ . 訃: . ᴠ" "", ⢝ ᜠ". i 뺾i, " 稴 "㜢 ! ⢝ ⢟".
  
  " 7
  
  
   " ⢴, i 㜠 ᢴ :
  -ਃ, ⢴! ⾐ i? ࢃ ࠃ" .
  -索, ᜠ, -ᜠ" "砜. - i", "!
   i 墺" ਢᜨ i ⢴, 㺠- 㾿i", ⢝ ࢝" 븴" ࢃ " "냠 ".
  -, - ២僠" ⢴. - ⾐ i 墺", .
   " - ᴨ" ⠨⃾ ", i " .
  -? - 㺢 븢" .
  -ਝഢ . ", .
   ࠿ (?) ྿, " 蠴 - ᴨ, 㸠". , 墺 ៾财 " 蜢 ﴨ ਿ, ", ᠟i, , ྐ (. " ᨴ).
  " " ᜃ 坾" " (⢴ ྜྷ ᜠ냠" , "촢 ២ "), ਐ"" ტ " ਝ ""⠝ " ᜠ":
  -ࠃ, ". ᨐ ⾐ . " 羸 ", 索 ᝾⾚. 頚, i Ᾰ. " " - ᜢ"쿴" - 羿" - " , "윢 "騚 "眢. 냠"" ", ﴢ : "-!" 蜠 澟" ⃢ 僠✢:
  - 㺠? ". !
   "财 ": -...
  ᜨ 騚 ࢺム ⢐ ⠃" ࠚ ࢺ蜢 ᜨ 娴਴. - " , ៾财 " ⢴ ࢐, ࢺ, " ࢸ ៾财 㺨" ⾟࢝" ⾟ࠐ냠龝 . ⢝ ", i i " ྴ⠐", ࢺ ⾟ ". ⢜ ࠿⨨ " " 辴 ࢨ"⃠ 樠" 㴺 㴨. 娴਴᜾ " ࠿ ྚ, 蠟 ࢃ ࢃ ⠴⢃, ࢺ " 츨 ... ྜྷ" ". "⃢ 㐨 ᜢ" ✨ ࠿, ⠜ ⠝贾 㺝៾ ࠐ 僠" ✢.
  " "촢 ⾝, " i ภ, ២"i ਨ 澴"촢 ࢺᜢ "촨. " ჾ: 堨" ਴ ᨺ" 읾 " " ⢟ 訴 ⨟ "". 堨" " Ᾰ , Ᾰ ྺ⠃"" "윢 -, ⠜ 냠". " ᢐ, ࢚ " 羴 : " ", ", " ਜ.
   騚 ਜ "i" " "ᨴ ࢿ, ", ჾ稃" ჾ ". ᝢ" შ": ᾝ ᢃ , 堨" i ࠐ⠾. " " 羸.
  " ࠿ " . 㴾 ࢺ " ྺ" "ﴨ, 堨" " ⢜ 㟢 "띨 ࠴ 羴 . 稃" " ⢜".
  --! -" , "냠 . ਝ" "࢟"✠, " " ⢟破 " .
  -羸, - ᜠ" 堨" . ྜ -. 眾 " .
  -, - 羴 " ".
   ࠴ " " 㺢 ⢝" .
  - ⃢ ⠜, -堨" " "ᢚ " 稜 ྺ i " 訴"촢 "" ਜ.
  -" ࢨ⃨. ...i- , 㝠 㾺.
   " i 羝, " i "" ". ྺ⠃ ⨴ Ế"" "索 ࠿. 㟢, ࠿ 냢 ࠴. ᾴ ྐ ࠐ✨ ࢜ "-ഢ࢜. ⾜" . ࢃ, ࢃ ", ⾴, "... i, "!
  " "윢 ᢃ ྿ . ... " - "ᨺ" ⃢" 띢⠴띨 ࠝ. "" ᢃ " . 냠 럨⢸, " 訴, " 㜢 ࠃ" . ྿ ⴠ ᾜ㴺 " ྿, ⾜"蜢, " "䢴 㐜:
  - , 索! 㺝៾ 㐨"!
   " - , , " - ". 堨" "" ៾樠"촢 ਸ"辴 ៾ Ὰ ", ⠜ ✠", " 㸢"-" . " " , ྺ"촢 澴, 龴 "", ࢸ ࢨ⃨ i". " ヾྴ 澴⢃, " i 냠" 㜠.
  
  
   샢
  
   , ⃢! 㺠 ⨝, ២ ࠃ"? i 㺾-樴ᜨ ៾⢃ " 㐨. " 堨" , 訚 㝴 " ". "", ". ᜢ , 娴਴. ⠝. ⴨ ", 訚 ྴ, ࠴ "윢 . , ࠜ 럨, ⠜ " ᢐ ". ᝾, " ⠜ ᜠ, " ", - . i 㺾, 샢, " " ᾐ ⠜. i, 샨 ". - "ਜ 㺠". " . ⴠ " ៾⢃ 稴, ᠴࢃ "࠴⢃, i ࢃ - " 뜨. , 㐢 " ៾⨿...
  -眠, 뿢 㐢!
  
  " 8
  㺢
  
  , " i" ⨜, ࢨ, "ᜠ ࠃ, ", ࠴ ✢ ࠃᨾ i ᾜⴢ ⠿, 蠸 i.
  "" """ .
  
   索 ", ⢐ i " i.
  "" " .
  
  " " 㟠, ⢝ i . i" 㐠 i ᴢ ྿ 㐜, 율 财⃢ , " ტ " "⾃ . " "촢 ០ i"㺜, ", ⠜ ", ᾚ 㺾 . - 龴 ࢃ" " - " ︨ 辴 - ᅵ ᴠ ࢃ "냠 - ᜠ i - " 辴, ᜠ ⴾ ࢃ i - " "냠  "辐 "羜 - ᜃ ࢿ ⾜"蜢... 䨚.
  -, "" 㺾ᜨ ྜྷ " ࢨ, 龴 ⢝ " - "䨚" " "" ࠜ", i, 㿠. " "윢 " i, ྜྷ " " ០ " ⢸ 财 ྺ⃠. "i" - ⠜ 냠" "" ࠜ". -, " ഢ . i - 澟, 㐠⢾, 索 " ⃢ "띨 㝴띨 ". " ...
  " ᝾ ਴ " ტ , " 澴 ࢃ"iᜠ (" ""ࢃ " " ", 羝 索) 羿 " . " 羸 "", "띨  ", ០", ", ᝢ" - " ︢⨴ ". ྿ " " ᠝ ᾐ. "" ᠝ ᾐ, , ᠝ " ". " ࠃ㺨 - 㟠, ᢐ⃾ " "", " 蠚 ", 㐨辚 - " , " ᝢ " ტ 㺴 - ਴ 㐨" ( ⢸ ", ⢸ " "), " Ᾰ " ⢚ " , i" .
  , " 堨" 羝 ⨃ ന" "읾࢝. 3:2. ྜᴢ, ២! "騚 墺 !
   墴 ࠿" ⠴. ᜠ". i, ", ⨝ " 㺝៾⢝ 羴. ࠃ" 봢.
   㟴 i⃠ 봜 辸 ࢃ"iᜠ ២"" " 澴, ᜢᨃ訝 ࢝ ⢴ "" ย "頺. ᝢ " ࢿ, ย" i ⾴ 봜. " ྿ , 㝠 ", ﴴ "ᜢ ", ᜃ ਢᜨ ࢐" ࠿"稝 ਜ:
  -, ഢ -!
  - "!
  -" ", 㟨 惾!
  - ""?!
  -ྴ, i . i ྃ ⾐, ࠃ ᜠi, ...
  ---"--! i-! " i" 븠, ⠃ , ២"쿢" ⴢ "羾 "⃢, 僠" , ࠿" " :
  -", i ⾐ 澝, " ࢸ ", ... " " "". -? -i" " . -븠 " , " ﺢ , ":
  - , ⾐ !
  - "... -" " , 븠 ", ࠃ " ࢜ 羴 :
  - ࢸ ! 墺! ᢐ, ࠿" " ". "㺠 읨, " ᜢ"윢 븠, ࢝ " ྸਃ i ᢐ, 뜠 "栝. ࠿", i " ", ࠃ" 墺, " ⃾ " ྟ 僠" . ਟ" " ࢨ:
  -⢚, ྴ, . ྿ ࠿", ⨃ "條 " ᢜ Ὰ ࢺ 븠 ⢚ " ഢ "쾚 蠟.
  - 訝 ⢝ i Ᾰ ", - 냜 " ტ , 븠 澟", " "頝. ... 㺢 "⢾ " ਐ"" ", 眢 ᢝ 龜:
  -达 㝠", ྴ. " ⨃. ਺, ᜠi. -ਜ " , ⃾ຢ, ⢴ ਜ.
  - ⾐ ? - " i✢. i龾 ⺠"", " "ᜨ . ...⃾ ྠ" - 㟠騚 , ჾ騾 "㐢 " 崠⢚ ࢃ "㐢 ᜢ " ⠐ ਜ.
  - - ⾐ , ྴ, -븠 " ਃ" ￴ " i" " ⾝. -"⠴, .
  -"  ࢸ! - ⃨"촢 " 羝- ⃾ ៨. "촢 " 㐨ﴠ, ᝢ" 븠, i ". " ", " i "" ࢸ ࢝, " .
   " " "稜?
  " "稃辸 樺 ២" 㝠 ྺ⠃"" i, ࠃ" 㸢 봢. i " ࢾ ⠜, " ࢚ 蜢, ⢐ ២. " ⢚ " ᴾ. " 墺 " " "쾃, "" ྟ ᴾi " ﴴ 냠 㜾, ᜨ, 㺠 . ヨ" ....
   " ྿ ࢸ, 娃 墿⃾ "" ⢝ 㴜. " " ࢝ 境 "㐜 ⴨ 梃 "ᜨ᜾", 냠龚 ". 墺, " " 㿴" ... " ࢃ 캾. " . " . "" "￸", ࠿" . i 羝 "" ࢴ", ". ⢸ ᢝ", " , " " ᜃ ⴢ ⾜", " ࢸ"...
  ... " 봾 " 봾 㸠 i 羸 ਺ i " " "...
  ... ྿ ࠃ财 ⃾". "" ࢴ", ⠃" ྺ ࠃ ៨ i ⠴...
  - 龝, ࢸ? -" ᢜ i "ᜢ i ྺ " 쾸 㸠 봜. " ᝾" " ჾ 澺" ᜃ :
  - ?
  " ࢃ "" ࢴ "" ᜠ":
  -".
  "i ࢃ" 봜, " "" ⨜ " 蜢:
  -츨 , .
  - 訚? -稃 ࢨ .
  --, ". , " ""墝!
  -..." 㜠, . ..." i "...
  "i " 츨, " ᜠ":
  - 㺾 , 坠. 봜...
   ⃾ ᴢ " 봜. 坠 " , "騾 . "羃, "" " " i" . ⢸ ២" ⢴.
   ࢸ Ὰ "" " ⠝. , ⢐ " 羴 , ਢᜨ """"" ࠿. ᠝, ࠐ냠" ⢝, ⾴윢 ᜠ" ࢝" " 䨴, ✠냠" "樢 ".
  
   1
  
  -", ᴨ ⠴, 㜢"稜.
   ⾴ 稃 , i龝 㜾 ࢝". " , " , " ". ": ࠜ  蜨 ⠴ 羃 . " i ྴ 樨: "i "⢝ ⢝, "袚 ⢜ i 㺾 墺 "ਾ 羟ਾ. " i" 墝 ᝾"촢 "촢:
  - 㜢", 봢?
  -""龾.
  -⨜? -ᜢ྾ , 羝 訃, . " .
  -, 봢, ០ᨐ, . "" ࢜⃾. -" " ࢨ ᝠ, i 羴 㝴 ", , "". , " ", !
  - ⠴, ࢺ"i . - ⠐"...
  -"? -ࠃ" .
  -, ⠐", -ᢸ"蠾 . ". "砾 "⠐"" "츨, " ࠴ 䨴 ࠴ ਸ⢃" "稜 - "". 蜨 " . ( ).
  
   ⢴ 㟢ྐ"" "윢 "⾜"" - 澃ᜨ ᜨ ྟ. ", ྾ 砚 "i - ...
  -ࢃ, 蜠!
  -ਃ! ࢟? -⢴ ྟ i" .
  - ", "砜? "? ⠜.
  " ⠜ ྺ"i ⢴ ✠냠". 㿨" " ࢺ⠝ ".
  -"! -" "砜. - ⠜ ࠿i"? "稃 i" "砝. ྿ " i ࢝ " : " , ਜ, -!" - ᠝ ᢃ ".
  -i, 眠? -ྺ"i" ⢴.
  -i, -ᢸ"" . -"蠚, 蜠, i "ྃ" ? ✢ 場.
  - -羝 ⾐? - 蜨 i " ".
  - ⠜, ࢐ .
  - ⾐ -ჾ ... -⢴ 较"" "栝.
  -! ⾟ - 眠!
   ⢴ 뜨" ", ྿" ྿ ᨺ" " 㺢 " ⨟ 띨 "띨 " - ".
  -, , 栴, ാ? -︨ ", ࢨ , ⠃ ⨜ ࢃ⢚ ᢚ. ⢴ " " ࠿ . " "࢚ "" ᢺi ⨜, ២" 砚 "i, i" , ᜢ " i"⢃ i. " " " " ⢴, " " ". " 蜨 㟨" ០਴.
  -" 墺, -࢐" , ✨냠 ៨ ". - , -" ".
   " ᾐ. ტ ྜྷ ࢐" , " ᜨ """, 羴 ࠃ". - - ਃ紾 ". 㟠 " 㺠. " 㜠. " ࢺ"" " ࠜᜨ ". ...
   㺾" , " 뿸 "i" , ࠐ" ഢ " " ⾟" "ᜢ . ﺢ, 㜢 ", " i ᠃-"✠. ྺ "냠" ࢴ, ⢸ 龴 ჾ" ""촢 "띨 㐠. ⢝ ࠿" "條 ᾐ, 稜 㺾 㟾" , " ⢜. ⃢" , " "ᜠ, " 蜠 " " i. ... 㜨 㟾" , ᜢ"쿴" i, ⢸...
  -...! ! 㐢 뺾" ྠ"촢 娃 . ᜢ"쿜 稚 " ", "" " ". 냢稃" " "촢, , ᢃ辴 ", " ", , i" ⾜, 㴨⠿. " "" ⢴. ྿ , "" ⃾ ":
  -羸, ࠿ 냠.
  
  * * *
  
   财 - ". ྺ 龴 " i, 紨, ⠃, 财. ྟ堾 ࢜ᨿ , ࠾ ✢ ⠜ " . ᝾. i" 㜢", i ⺠ , 㴨, 㐨, ྺ. !
  
  * * *
  
  " ⃠ ⨜, "" ᾐ, " ਜ ⢚ ﴨ. " ", 㝠", ⢸ ⢝ , ਴, ". ࢝ ⢸, ". ... ᜢ"윢 ࠿ - 뚺 ⢃ ࢺ梃 ⨜. ... ࠿, -⃾...
  
  " 9
  龴
  
  ""⠃訾 - ⠴.
  " - .
   " ០⃠
   紨.
  "㴠 - "㴠⨜" .-⠾
  
  ⴢ " ᴠ, " i". " " . "" "". " . " 索, ⢐ 㺢"⃢ " ᢿ. ⢝ ྜྷ ᴢ "" i⨾, ⢐ , " ࠐ, ⠜ ᜠ ტ " ". 샢 ﴴ " : ⃢ ࠐ ྜྷ"촢 ". " ".
  ", 辟": "! ! ... ࠿羜 - ". " ០냠" ࠿ . - " ᢿ " " 㺜, ਿ냠騚 ⠴. " ".
  -, "? -" .
  - 羸 "? -i" " .
  -i, -✢ ⃾" . -眨, ⠜ ".
  -...! ⃢ "! - ྜྷ"촢 "" ", i : i ྐ" ྺ "i 澴⠝ ྺ .
   ⾟ ". , ྺ ᜢ , " , ⴢ ⨜ ", 索 ", " ᜢ"윢 . , i ᠝ " ᜢ 㸠, ២"쿢" . " . " "" " ྡྷ". 辴⃾ ࢜" 㝐 " ", " 냠" ᢃ ␢". " , i⃾ ࢃ! ྺ 索 " "i" ᢜࢃ, - ⨜ " 蜢. " ᾐ : ""㺠 ?"
  i, , i", , . , "i! ? 羝 羸 i? ⠜ "! , "! -!
   ២": 坠, ტ", " ࠃ!
  --. 㝨. "蜢 ". ⠜ Ế". . ྜྷ! 㝨...
  -...ࠚ! 㝨ࠚ! - " ᢐ⃾ ਜ, i ⢴ 㟠" ៨. " "", ࢾ" "⢃ ⢜.
  -, ﺜ. , 稜, - " 㿜 " "" ".
  稜? "윢 ჾ " 냠" ⠜. ਟ" i" : 索, . , , ︢-"㐴眠 ...
  
  * * *
  
  -ਃ! - " 㟠" 㝜, ࢝ " 娟". " " ៾: i, , 㺠, "-⠝ ࢝띨 眠.
  -? ". " ", 訴, " " " ტ 㝜. "䴨" " 䠜"⢃ ⾝ ྜྷ "" 羐 . ࠿i "✢ ២⾃ . ⢸, ⢐ 㐐⴨ ᜨ "i, - ᠺ "i " 财 羐 ⠜ i 㺠紨. Ὰ " ࠺ ៾⠝ 㿨" ⾴. ࠺ ᝢ" "㺾ᜨ ", ࢿ ࢿ索 蜢 ࢜" " i, ྺ⠃" ᾐ, 辟 " "㟢, 碴 蜨 i. Ὰ " ⾴, " :
  - . " "i " ࠐ✨?
   ⢝ 辟" ࢿ "ࢿ索 蜢 ࢜" " i " "㟢, " 蜨 "⢚ i, ࿠ " , 訾 ᢴ 羚 ". , -"㐴眠.
   ", 羝 ᾜ, "" ". - ⢸ ". " ⢃" ྴ樨 ", 羴 " . ᜠ", ⢐ "" "㟢⾚ ⠃" . ࠿"" ਸ"" ᾐ . , "" "", " 堃 . " " ", ྿"촢 ਃ" "" . ⢸ " ". " " , ྺ⠃, ᴢ ⠜ i ᝢ , ྺ㝠". " " " i騴! 㝠!
  
  * * *
  
  - ⢃ , " 㜢". " ࠿羜, ". !
   ᜠ" ", ✢ ࠿"촢.
   " 索 i⃢, ᨺ" ຨᜢ " 砚. 紾, 砚 " ,  ᝢ" ტ i: "訚 ", ⨜" 騴 ྴ, - 索 - "냠" 紾 蜨. - ", : ២ ⨴, ᐢ騜 ⾚ "i i. " i ", 墺" ". ࠜᜨ ": ", ྺ, " ", "촨. ✨ " "윢 " ": " 㺾 , 稜. ⢐". " , " 봢᨝ 騚 " .
  -" ࠿, , -㝢" ࢨ .
  " " - ", " ῠ, " " " ྟ 僠" "촢 " , ࢜냠 ". ... " " ᢃᾝ ﺢ.
  -" ࠿ ⾐ 㺾, -ࢨ" . -i ࠿ 㺾 " , 㺾 iᴾ. 㝠, , 㝠.
  " " - ﴢ ࠃ, ჾi - "촨澚. , Ᾰ, " "i ", 羚 뜠 i ...
   "촢 ⃢" ᾐ i ਾ 墝.
  - ⾐ 럨, -ᢢ" " "i "⢜ 㝠. - "䢴. -" "" ", ⃢ ": -, " . ... -" ", ྿ ࠿" " ਺, " 訴...
   ᾝ "i" " " ". i࢝ " 㐨 . i "" "  " , 羸 "" 澃 .
   ྐ ⨜ " 蜢.
  "... ࠿羜".
   " ࢴ"촢 ". 騝 㜠 " 㝐眨 ࠿ .
  -" ࠿ ⾐ 㺾, -࠿" " , 羝 ⠜ ᴢ, 㸠 ". -i ࠿ 㺾 " , 㺾 iᴾ.
  -㝠, 稜, 㝠, -辟" , " ⨜ ￴ , " , "" 㴨⠿ " " , ਢᜨ i i " 眠. i ࠿ "騚 ⢜ ", ". 㴨⠿ 냠" " ⟾✨ " 㺢, ࢝ "". ࠿ i ࢨ".
  
  " 10
  
  
  ྴ, " ᜠ.
  " ภ" ."
  
  ᾴ. " ᢃ " "" "띨 ", "i 羸"쾝. ⢝ 븴" ", ྐ i. " 럠 "ᜠ". " 紾 眨, "촢 㜴" (⃾, " ") ࢝ ".
   墺" , "ᜠ" ⾟" , ྐ ⃢ ⨴ " . " i. "" ""촨, "" ⨜ " "i" ਴ 碜. ⢃ "", ྺ " ࢝ ྺ" " " , " ᴢ ᢝ. " iྴ ", ៾樚. "眠, , ⾝ , """ ", , " ""⨜". 㝴 "" " " ྃﴴ 鴢 騜, Ế" 㝾"澝 ྜྷ . 蜠 " i" ࠿, ᴢ " , 索 ", ⠃" ྟ " " 㟴띨 稜. ტ " ࢃ" 㜢 騜 " . " " 㜴" " ⢴ 䠴ഢ ⾴ 騜. " " 㟠" . i ⢴ ⾴ "i" ࠺ 紾 ⨴ ྟ". " "촢 "".
   i ", - ⠾ 㸢", "i . -, 㟢" ២ ྚ ""⢸ "", ii " ", - ⠾ ࠿稜, "ﴠ, " 索 ⨨. ⃾ " " , , "", 㺾 됨 "띨 㜃 ࠴ⴢ " ਨ. 财, " 㜨 ྟ " ࠺, 龴 ".
   " 㟴띨 㜃 ᜨ " 냾: "ᠴ 㺨ᜢ, 㺾 ࢃ"iᜢ 樴ᜢ . 쐠 - private life(.
   i 읠 ࠜ. ..." " ᾚ , " ࠺ . 墺", " " ⴠ " , , " 羝- ࢺ ᜢ 㝾. i 㐢 " " " 䨴 띨 ࢐, " ྟ " ᜨ. ២ ⠜ ࠿ ⢃ ᢃ, 㺢 ࢨ" ࢃ ਴" ⾴.
  
  * * *
  
  " , 㺾 " - , ࢝ , ࢜. ྾ Ᾰ , ⢝ ᢐ 냾 ტ , ࠿"i ⠃"騾 " ࠴ ⢚ ࠺, " ࢜ "ᜢ ⺾" i . - " ᝢ - 羐. , " " 㟨 ࠺. - ྺ" ". " " i, " i⨾. "ᠴ 㺨ᜨ. 냠 㺾, ᢿ索 䠝", ⠜ 樠"촢 . ⢝ , ", ྺ ਃ眨 ྺ" 龟਴⢚ . ... 蜠... 紾, 蜨. " , 㸠 ᜢ. , 索, . " 坠⠝, ␢" . " ᠴ. ! ⢨ ࠺ , " ᜠ, ࢃ, 㝠. ❾ - i ᢐ. ਝ, 墺 㴨ᜢ i. 봾质 ᾜ 羃 " " ⠾, ⴢ " i, ࢸ ᠝ i ", i, . , "⨜ " "索 羴 墺. " ࠺ 㸢" . i 㝠", . 眠-⨜"ᴨ. " i "" 龜. ⠜ "! ਴ !" ! ⢟! 羝 " . ... . ᾝ, ᢐ. " , "윢 "" . ⃾, ࢝ 㺢 , i, "윢 ྠ" ᢐ " ᴢ. - 㝠⃨, ྺ, 訿ྴ. ᴾ "場 ". " ਺ ", "촢 ᢜ ⠝贾 ⃾, - ࢺ 辝 " ྺᾺ" ២". i, ᢜ 㟜 ✠ ⢝ 봢᨝ ࠜ࢝, -". " ྜྷ ࠐ "訾 "i │ " ࠴ ".  냠 "". ⢸ " 墺 砝 ᢃ i✨ 㐨⃠, ᢟࢃi ". 羝 " 稴 ਴ ࠜ ퟨ. 羴 i 㺠⃠ 辴 ᜨ ྺ⃠ "羴 ⢚ , " ྿". i ⾝ ࢺ ྃ . " ⨝, "  ტ", ࢚ ࠃ ࠃ" " . " ࢺᜨ, ⢃ 境 냴 Ὰ ᜠ , ២ᢐ ⠐"ࢃ ⃢..."
  
  * * *
  
   ". ⃾ ਸ"辴 " "坠 蜨 ":
  -ਃ, ! i ? ྺ " "", ", ", 羴.
   㜃"촢 " ". 僠" ࠺ ྐ" "砜. ⢴ " ⢴, " ᾝ ࢺ⢃ "" ᢃ㟨" " ᠝.
  -"! -"" 뜢 ࠿"" ⴢ⢾ " ⠜.
   ⠜  ""!
  -⢴, -" " ⢸, i, 띜, ⨴ " ᠝ i"㺜. - , i" ⢚ ? ⠜ ⴠ ?
  - 僠", , -ᜠ" ⢴, ࠃ" " 蝠 " ࢿ i". -ⴠ " ! "윢 ย i . " i " ਺ ࠐ⠾. ⾐ 羝 ?
   ✴" "澝 ࠺:
  - 鴢 騜 ⠚ ", .
  - i , - " "촢 ᜠ" ⢴ i ᢃ":
  - ?
  - i , .
  - ⾴ " ⾐, ᠝ ࠿, - " 蜠 ࠿"" .
  -ᴢ, ย Ᾰ ? -ᜠ" , ᝠਃ ⢴ ᜃ i ⠜. "냠", "" ࠴, 蜨 ਴" ࢺ" ⾴ ࢜.
  - , -⃾" ⢴. -⢚ ࢚ " 羸, ᾴ i ࠐ "稃.
   "✢ ࠃ" ᢺi ⠜ , ":
  -, ย , ᨜.
  "砜 " 㜠" "澝 ᜠ:
  -, ᜠi, " ⢸, ⾐ 頸 럾, ⠜ .
  - , -᠝ヾྴ ᜠ" , 娃 ࠺ . - " " 龴 i.
   "" ტ , 僠" "࠴"" - ⢺""ࢃ 㝠i ࠃ" i, ย.
   ย - 索 " 蜠. - 达 ", " ྺ Ὰ "᨜ ᢐ࠴ " 碜, i ⨜ ྺ 봨. ⢨ ย 㺾, 訃辸 ࠃ" i i⨨ - ჾ! ჾ " ࠿ྴ . " ៨ ", ਐ" ᠴ⨝ࢃ ᾝ-ᾝ , " " 㐨 , " 騴 ࠿ 鴢 ᜠ", 냠 ਺ " ჾ 㐠 ⠃ "⾚. " 頾 ⢝, ᾚ " 㺾 ⾴ "" i 稝. ࠃ, "윢 ࢐ ᴨ, 堃 "촢 "頸". 辜ᴨ ྜᴢ , " ࠃ . ย " " ᨃ辚 蜢, "-࢝ 㸢"촨 㝠 " ྃ" ". 龚 쾚 " ᝠ" "࠴"" 뺃i 騜 " " "됴":
  - ", ?
  -ᨐ, ภ ", - "됴" " i. - ࠸澴 ࢃ ﺜ?
   ย " " ྺ", ࢴ ⠃ ":
  -羸, ਟ" ". i⨨ i?
  -... , -ᜠ" .
  - i, -" ࠿" ย ᐠ" "된 ". -i, ⾐ i -?
  -, -.
  "된 ᢃᾝ ២"" " ย.
  - i" ⢚ ?
   ย ჾ"": ྐ" 羸 ਠ"촢.
  -, ! ⾐ 眠 , ਴. ⠜.
  - , -" ྐ" . ... . " ᢃ , ࢃ" " i 羚 ⢚ , i 羝 i""頺 " " "⃢".
  - - "촨, 㝴訚 "蜠. i, ย " ࠜ, "訝 ⢚ .
  - - ", 䠝" , ⠜ 㝴유...
  - 䠝" 㺨ᜨ 羝 ? ย " ⢸ i ":
  -㺨ᜨ, 㺨ᜨ...
  -辚 ", -ᜠ" . ย ":
  -២". ". 㺨ᜨ, ᠃ ⠜, ᢜ, , ⃨ ᴢ.
  -羝 ⃨ ᴢ? -" .
  - ⢝ " . " " " ". ".
  -羝? - 羝- " .
  - 㝠 ". "⠃" - ࠴ ྺ᝾ .
  " ย 墺" " ᾐ. , ⢐ 㸴" ᢿ ⢸, i , i" ᠝㐨. , ⃾, "냠" ⟾⢜ ᢿ, " ტ࠿ 㴨⢝ ⨃ ⨴⨃ ￴ Ᾰ, ¢ ᝾, 龚 "龝 "訴 ". "蜢 " 樺 砾 " ྜྷ? " i ྜ"" , " ". " ᴢ " ࠺.
  
  * * *
  
  "2 i, ਐ""촢 " ᾴ. ᴠ 羴 ྜྷ. 냠 ⢝. 6 ᾿, ਝ, 龸 , " .. ᾿ 65 70 . "砾 " 400 . ✨ " ᢃ, - ᢃ, - . ", ഢ i . ࠃ " ࠐ , ࢝ i ᢐ ࢺ. , 索, ﺢ素 , ⃢ "! 㺠 ⠝ ⠝. , - ᢿ索 ࠿" ", . 냠, - i. i". i " " 㝠, " 墺 ⨜, 墟 i """띨 ࠝ. ..." ( 냢 ࢐i" ", ᢐ 냠 - "蜢 ࢃ. ⢸, "", "", ២i " " ྺ ࢃ 羜 辸 i. "羃, ⴠ " ࢃ ᾜ" "촢 ".) "辴, " -, ⢾ ᜢ ᴢ, . 㺨", , ᢃ辴 , i" 稴 ᜨ. 㝠, ᢿ ਴" - i 稾 ᨸ" , "⃨ ࠴ࢃ" ᴠ ྠ" ⃨...
   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
   稴 ២. "" ᾐ ", " 띨 ྿, i" ྠ"촢 i. 龟" "索?
  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
   ࠿⠾. ࠐ " ⠝ "촢 ", "띨 ᾝ. " ៾ਝ" ", ࠿ࠐ냠 ྺ⃠ "羴 "". ヨ" "촢. ✢ ". 㝴, "ⴢ ", 냠"訚 , " , 㺢i ภ騾 ", 騾 ⃢ "...
  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
   Ạ" . ᴾ ᢃ" Ạ羚 ⢃ ⢃. " ᢜᴨ, 㸢 㟨" 坾"촢 ᢴ . ⃢ 됨" " .
  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
  - "... " ਸ⢃ ტ " " "읠ࠜ. "㸠 "윢 ២ i ࢺ, i 崾 " 墺. i ྿" ". " ࢝, " " ⢚ ࢚ ﴨ, "i i" ᴾ. ". 蜠 " ࢃ, 㜠"촢 " " 㜨 " "촢 "㐢,  ྿ ࠴. """ ࢃ - ྿...
  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
   砝 ࢺ ៾樠"촢 㺢 ⢝", "" "". ࠃ" ⢝ ៾樠"ࢃ ". i " " - ਢ⠴ ퟨ...
  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
  " ", ྜྷ. " 㝠 i", ྐ, ⢐ i". ⃾. " ྜ - 頚, 达 ࠿.
  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
  ", ࠴" , ? ࢸ "" "". ࢃ" " ྜྷ "윢 i 羚, ᠝ ࢃ. 财 - 㐨" 봠. 羴 "" ტ ྐ, ⾟ " ᢃᾝ ... ២, i! ࠜᜨ i i ⠝. " "㾃 ⠝贾 " 贾 "ᠴ 㺨ᜢ " ྠ"...
  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
   ". i , ࠺" ⢚ , ", ᢝ. ? ... - ࠿. "" ྃ⨃ "羴 ⠜ࢃ - . "羴 - "촢 - . 龴 ྃ... , "윢 ...
  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
   "" Ᾰ ⴢ ". ", ⢐ " ⠜ i, " . ࢝ 㿴", ࠃ" ᝾ - ⠐"✠. i 羸 . " . ྃ...
  
  * * *
  
   ⢝ " i " 㝠. ྾ Ᾰ, " ᠴ ྺ᝾ⴢ ᜨ. "" ࠺. " ᾚ ". " . " ᾚ, ࠸ ࠿". ࠃ , ྜྷ . "羴 i". " ᜨ 索 訿ྴ. 羝 ⠜ ᾐ?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   2
  稴 ᝾ ⠴"
  
  
  
  
  " 11
  ਜ 799.9
  
  --࠿! - "娝 砃쾝 㜢 㟠" ᾜ樢 ". " " i, ", 墺龾 ഢ-" , " 봢᨝. ᠴ, "࠿ 碜-ム稜 - 유 "유 "띨 "᠝ - " ฾, "촢 ᝢ" . " 㜢: "ྜ!"
  " 럨ᜨ ០ ᴢ "" ࢃ 娴਴, " ⠝ 뺾"" "袚 蜢 " 㺝៾. ྜྷ " ਴ ࢃ" ਜ, ⢝ ", ჾi 眠 뾿 "뜨 㸢" ࢿᜢ " ⠴" ⾝. " ᾝ, ⾝ ", " ࢜" ࠐ ⠃"" ྜྷ ᠝ "ࢃ.
   " 뿸 ࢃ ", " " "i ", , ྚ " " . " 羴 i" . 紾, ࢐" " . " "촨 "ⴢ 㺝៾⨿ ྺྺ", ྿ ﺾ ࢃ ﴨ " "ⴢ ࠃ" ࠃ࠴. " ⨾ "ⴢ "", ⢝ 墝 " ": "!" "" ៨ " "⃠ ⾜ ࢺᜢ "촨, "i " 㝾"촢 ៾樠"촢 iഠ". " " - , " ". " ⢝, i " ៨ᠴ "i " " "ࠝ ៨. ", " 娴਴ᜢ 㸢" ࢿᜠ, ✢ 稚 ⢃ᜨ " "" ៨ . , ! ࠐ , . ࠿", ਺㝠" ". i " " , ⢃" ྟ " "ᜢ ᜾", ⠝ i ᠝ " i " ៨ 캾 ࠝ. " " ⢝, " 樨 ᨨ ᜾" ". 냾 ﴨ ਜ" " 羝 "촨索 რ" შ i ⾚, " 냠" 崾. " " " 蜠 ␢, 냠ྴ "ᜠ ⾚. " ", . ⠃ ࢺ "쿠ᜢ ᜢ ᝢ龴 墸 眠 眠-" " " ᜨ iഠ", ⢝ ✴" "澝 iഠ" ៨:
  - i, ៨" "ࠝ 캾 ࠝ ៨ ਸ⢃" ᜾". ?
  -࠴ ᾜ樢, -⃾" . - ᝢ? 蜠", " " ᝢ碜:
  -索 i, ྜྷ ᝢਝ.
   i⃾, 윢, " .  墺, , "i ﺜ 訚 i. ྺ ⠴" ", "" ៨ "ࠃᜨ 碜, ྿ ྐ" ྿ ტ ". 碜, ヨ , i" 쨝 "ᢝ, 僠" . "i " ਢ ᾜ㴺 ⴠ, " 羸 ២ 稴 "" ჾi ྐ", ⢐ ࢃ" "윢 . 냢" 袜, " ". 㺨" . ྃ, " " ᨺ " " ✨ " ⢝ ", (" ⠜ "), ⠜ , ᝠਃ , "㐢" " ". "ᝢ " ⾝, " ᜨ ࠺" i, ࠿" "유騚 냠 " , i "㐢 "냠騚 i龸 ⃾, " 樾 ࢝⢃, " " ៾樨. "騚 " "촨:
  -ਚ 쾃, " "촠, "윢 羝 "i", "" ࠴ i?
  - ࠴ i? - " .
  - ᜠ", ᾜ樢 " ...
  ࢝ ࠝ " " ⢚ ਾ, ਜ稃 ྺ " ៨, "羴 ⾜.
   ២"" ࢨ"촢 "된 ២ ᨨ. " "䢴. "ྺ ྸ モ"", ਴", ⢝ " " 㐜:
  - ! ? ✢ ៾ ᜨ. ᜠi 稴 ᝾ ⾟?
  ࠃ" : ࠃ "䢴, ⾝ ", ✢ ᜢ ". ࠃ", ⢐ . "" ⢸ ภ ﺴ -  ࠃ.
  -... 냠". ྿ ᢃ.
   , ⴢ ᝾, " i ྸ , " ࠿ᠴ 娴਴ᜠ. " "i" " 訴, 訜ഢ "Ὰ-500", " , ﴨ 㟠, ". ᝢ 訴 i龚 ⴢ " ࢃ i ", ᠝ "촢 ᝢ " i (࢐ ᠝ - ࠿"ﺾ ྿ " " 辚). 냠 "촢 "袚 , ྺ"i", " ຾素 ᝾.
   " " " "ᠴ-"".  i稴: ✨ i ✨ ( ਺⨸࠺ i!), ", "龴 , ࢜ " - ""  " ࢺ ⨚. " 㜠 "" :
  -ࢃ, ! ", -.
  -ࠃ, - i" ⃾" . - i?
  - ࢺ⃾, . - ?
  - ". 꾿i ྿ .
  訚 ྺ , 羃 訚, "촢 "" , ᝾ ྸ :
  -", Ᾰ i ࢴ ᢐ", . " ⠴.
   "촢 " ". "羃 ࠃ"촢 ਴ i, "訚" 辟":
  - ! ✨ 僠?
   " ᝢ" . "✠" - , 索 i, , " ". ࠿ ྺ"".
  -" ⠜ i ࠿ ✠냠" ⠜ 㝝", -㝠" , ᝾, ᜠ":
  -.
  -"? -㺨" "訚". -, "✠", ࠚ. -" " ྴ 㸢 眨 i " ྺ ". "윢 ", " 崾 ᨴ: "✢" " ""ࢃ...
  "✨" " 羴 " - ✠". "✠" ⢝, ⢚, ࢿ" ""稜 ྃ. ྿ ⴠ i" 㜠 " ✢ "⢚ ࠴ " " " ᠴ⨝ࢃ 띨 " ྿ i "ᠴ⨝, "羴 " ྟ. " ✴" i ྟ 辚 ⠜, " "袾 "索 ⃾⨾, ⾝, ᜢ྾ Ᾰ, ៾樠"촢 "" ". ⴢ , " ྺ"i "⾚", ࢃ " "촢 ࢟ ", 蠴 ✠.
  ࢃ" 㟢 ﺴ, " 羸 " ࠃ" " შ"⃢ ᝾. " ྟ " " ⾜"ﴴ 읾 ". ⾝ " 訴, ⢐ ⢜" , " ", 騚  " ᜃ " "⢐㝠i ᜨ, ␨" ࠐ. " "촢 "" 樠樨, "촢 " : 騚 - ࠜ ⾝ "㐨 - " 騚 "i ྜྷ ྴ ࠜ - ⾃ i ⢚ 蠟 ... "촢 "" ". ࢝ ⢸, 羸 ". ⢝ ⾝ " ഢ, " ࠐ " ⾜ " " ྡྷ. 索, "䢴 " ᠝ 墺騚 . ⠴ iᢃ, ᜢ" "䢴: """-!"
  -✢ ᜨ . "?
  -. ਝ" ⢚ . ... "... 㐜 " 㺜 ␢. -⢃ , -࢐" , - ࠐ! ! ࠜ!
  㜴 ࠿ , " :
  -ਚ 쾃, " ᢐ" 봢, i ࠴? , ᜠ", Ᾰ .
  - 索?
   ", ":
  - ⠜, .
  ྺ辴 " ࠨ" " ":
  -, ⢟. ", ྜྷ . -, 羸 ? -" " .
  -... ... 龝, ", - ࢟" ᜢ" . "" " i ᜢ ࠝ. - " ภ " " ", "윴" " i ✨. " 㜢, " ฾ " . " . 龚 㜢 " "䢴 㐜 i" , ⠃ ᝢ . 㺜 "" " 娚 ᜨ.
  - Ᾰ " ᢃ. i? -" ២ ᾐ, ⨃ ﴠ i 㴨". i ✾ " - ". ࠿"ﺾ" : "訚". " " ࠃ"" ࢴ. 辴 "". " " ᜠ 羸- i". "訚" " .
  -i? -i i" " . ", , -  ⠴.
  - "? -" . ᴢ ", - : "".
  -, -" "訚". - 羸 i 㝾?
  -稴 ᝾ ⠴", - ᜠ" i ⃾ "ᢝ. ⴢ ២⃨ 僠" .
  -羝? -i ᢃ" "訚", ਸ"辴 i ".
  -" ⢝, " 羿 ⢃ ਿ 稴 ᝾, ⠜ i i, ... - ࠿" 㜠. -㺝៾⨿ "砾 "촠.
  -, ⠴"? -..." ⃢" ", " "辸" " Ế" . - ? -✨ "띨 "栝 "" 蜾 " ". " Ᾰ ჾ " .
  - "! -㐢 ⃾" . "訚" ᝾" " ᜠ " i ✨.
  --" "i , - 냠騝 "ᢝ ᜠ" " 㜠 ✨. "訚" ࢃ", ᜢ", " ᨃ , ྐ ࠃ 㜢 ", " 墝 ...
  "" 堃辚 訴, " ྚ, ". "訚" "" , " , ": "", "!" - " ". " " ", ""ン ྺ " "쿠ᜢ ഢ i.
  -, i , -" "辝". - i "?
  -, ", -⃾" , ⠃ 索 ᝢ" ࢴ, - .
  - ? -㝢" i" 㜨 㺨 ", ⃾ .
  -i, , - " ᜠ" . - 稴 ᝾ ⠴". i ". "" ⴢ 㺢"⃢ྴ ", ᜢ "ਜ ". ⾝ ྜྷ " ᾚ iഠ" ྸ樨 㟢 羐 შ" ᝾:
  -៨ "羴. " ៨" "" " 㝾 ტ i. "ྺ⃾ 稴 ᝾" " ᠴ: "稴 ᝾ ⠴" - " 㟠" - 799.9 i㴠ࢺ "䨜樨 " I ᝢ...
   ", "訚" " " :
  -", ⾝. i . 㺾 ⨟-⢟! 냠... "!
  
  " 12
  " ⴨
  
  ... " 㺾 ྺ, ⺠ , " ", , , , ii ii, 訐 訐.
  .21.23-25
  
  (1)
  
  " ⠜ ࠿" ⾟" ៨ Ế"" ტ ". 㸢 㴠 "", i 坾" " . ᝢ" "䢴, " 㐜. -i " ࢐ 訴. "" ⴢ"촢 ഢ ࠿辴 Ᾰ贾 樨 ". 墺 " " ᢢ ྿" 㸢" ࢿ. " ⢸ ⠃" ⃾ " 樨, , ""촢, ྺ " "윢 ⃠ 㟢 "촢. ⢝ ྜྷ 㺾 .
  ࠃ  ⺾" "樨 ". " ࠴⨨, ⠴" "i. ⢝ "砾 ᝢ i " ". 蟨, "띨 , "㐨 僢"? , ⢝ ". " ⠃ , , ྿ " ࢨ "砚: ", ", " . ࢜"! ᠴ , i ! " ਸࢿ" , " ", ᜢ྾ Ᾰ , 㸢. , ࠿, " 辟".
   " ⠜ " "" ". "ᜠ ࢴ ៨ⴢ, ⠜ 쾝 ᜢ"". "" " ᢐ ᜢ". , " Ᾰ ྺ" 㝠辺訚. " " "i" " ". "辸" " , " ࢴ" ", " 㜠. ", 訴"촢 " " 㺴 㐠蜨 ... ⴢ ⴢ ࢨ墺, ࠃ", . "윴" "澚ᜠ 㐠蜠, "촢 "✾ ਺ " ⨴, " ( "!):
  -ࠃ, i? ✢ ៾ ᜨ.
   ⢃ " " 䨿 ✢ "⢚ 达.
  -- "䢴 "". .
   ﺴ , ᠺ" " 럠"" ᢐ Ᾰ贾 . ᜠ " " ✢ " ︨". "윢 ", ᜨ ᜢ":
  -, ᨺ ࠐ, 냠. ...
  " "" , ࢟ ". " " , " 墺 , " ".
  羝 ᴠi ⠨" "? . ྿ " i "ᠴ-"". ⢝ ᨺ " ᴠ ຠ ᜢ! 㸠 " . i " 㺠, " 㟨眾, ࠿ ภ, ⾴ "촨索 i 坾ࢃ ⢴ ࢝. "" , ᜢ"윢 ᾜ㴺 㺠 " ":
  -"࢚, ! ⢝ ࠿稃 ", " 栝 "ᠴ", ࠿⢸ ⾜", i 냢稃 ✨. 墺" 娴਴ᜢ 澴"촢 ࢺᜢ "촨 - 墺".
  -... ! -࠿" 羚- " ࠿࠿" ␢ഢ ⴢ "᨜.
  - "", 僠⨝ ࢸ.
  - " " "辸". "ᠴ" ྃ" i ⺠". i "". ภ " . " ྿ ᜢ "냠龸 ᢃ . ࠿ ྜྷ, ⢐ 訚 ⢝" 惾 "ᜠ "", ტ稃騚 ภ, 㺠" ࢝ " 蠃 ⃾ "...
  -" ", -"" 㺠- ". " ⾟ ", ヨ" "达 ࢜ " 띨 ⠝, " 羴 . - i ", ?
  - 㺝៾? -"" ࢚ ", ࠜ "騝 澴⢝. " ", ྺ", i. ᨺ ⢝", ", ࠴ ࢨ⃠.
  - 㺝៾?- i ✢ ࠿i " , ᨃ訚 "ᜢ ᨺ. " " . 㺠" ࢚ ✨. " ᜠ"냠", " 辚 . ﺢ ᨺ " 㿴 i稴 ࢝ i. ᝢ" ": i" ", 訚 ". - 㺨" ២⃨ 㿴" . 㴾, 訚 " 㐨. - ࠿ " . " ?
  - ?
   , ᠝ i. - ࠿ࠃ" . ". ⃾:
  -"... , "쾃. , , . ".
   " ".
  
  * * *
  
  , 眠, " , , ტ", ྺ , i i 辨 ᨴ " i", 蠜" ࢃ, ტ 㐠, ! "i " ࢃ ࠸, , , ྜྷ, , , ⢝, ! ⢝!
  
  * * *
  
  , . 㾃 . 㿜, ⢟, ⢴ ᢝ-਴. ⢴, 眠 ᢃ. ", ࢃ, . ྺ, ", ", " ྜྷ"촢. "ᢐ i ": " i, 뜠, - 眢, "윢 i 냠 ࠺i. 鴨 "ᜢ ". ࠃ 㜠 㴾. 㴾 頾, "윢 "촢 "蠾, 냴 ਃ " ⢴ 紾 ᨸ - " ࢝ⴢ ᨴ⢝ 㝠.
  - , 㐨" ? -澴 㾃 "騚, ࠃ"촢, " ࠿ . " ". "윢 " , " ⴢ, i. ᢃ" 稴 ᝾ . 뺠 ਃ" 㾃 辴⃢:
  - , ? "촢 " ":
  -, , ྚ.
  -i 㿴? ""索! , ,  "? i 㺾 .
  -, i , -࠿" , - ᾚ ". " 㺝៾ i ", .
   㾃 㟢 ਴ " 龜:
  - , ⾐ ⨝.
  " -⠜ 㝠", ⢸ 㐨" ". i, " i ". ⢚ ⴢ ࢐ " ...
  
  (2)
  
  ᜨ " ", ": ⠃" " " ២"" ﴢ 龜. ᝢ , "" ࠺. 羝, ⠴, "윢 .
  -, 䠝"? - ࠿ ᜠ" 㾃 " " ". ﺴ 㜴" " ⾴, " ਟ":
  - ... ࠃ, . " ᠝ Ᾰ ਾi".
  - 㺾 "? - ᢃ" "윢 㴾, . " ᾐ...
   ਾ堃辚 ᜢ ࢨ澚 - 㴾, 㾃 "캠 럢, "稃 " ਴, ࠃ"  "Ὰ" 娐: ྃﴴ 럴 ࠨ 娴਴ᜠ, ⠃訚 樨 ࢺ "⃢ . ࢸ " 봢, 墿⃾ 럢 " 꾝 i 㝜  稴.
  -", -" 㴾 ᨃ辸 i", - i, .
   i" "砝, " "袚 ਜ, "" " ࠜᜨ ". ᜠ" ᢜ ྿, ⢐ ਜ 訴 ࢴ ", ⴢ 墴윾 " ᜢ贾訚 ": ⢴ ྿ 羴 i띨 ࢿ띨 i" i, ⾜ ᢜ ""촠 ᾝ, ྟ "騾 , 稜, ⾃訾 " """ "i "". 럢 i ⠃" ࠿" , "" 㴾 ᜨ, " .
  -, , , -"  㴾, - ⃢, ⠜ ᜠ.
   럨", 碜.
  -, -ᜠ" 㴾, " i, - ྺ , ⢐ ࢟.
  㾃 ", ࢟" " ᜢ"윢 "⾚ ". "" 럨" 㟢 ࠐ i쾸 . " ៨ⴢ " i"㺢, " " ྴᾴ i,  ᢃ辴 ࠿" . " ࢃ, ✨" ⾴ ྜྷ". 냾" " 㾃: ", "!" ン ࢃ "" ᜨ...
   ᜨ ᢃ辴 " i "樢, ⠜, Ᾰ⠚ , ⾜訚 訚 㝾ྴ ྐ" "ࢸ "". " 㾃 쐾 䨃辸 "", ᜨ " " ":
  - 㐨, , ⾚!
  -" ២", ⃠ , - ᜢ ⨴ "윢 " i i ﺴ ࠚ 㟜. - , - " ࢴ, -㝠"? ..." - ⢝, " - ⢝! - ✠, " !
  ᜨ "윢 "", "쐢 ᝢ .
  -  ", ⢐ 㿴, , , 㺠 羝 " ࠐ, -ࢺ"i" 㾃. -?
  ᜨ ".
  -¢ ࠾, - i " ᠝ ᾐ ᜠ" . - 稝 ტ ࢐", 訝 .
  -訝-訝, -" ᝢ" 㴾: - "i ?
   ਜ" ":
  -" "i .
  㾃 " ⢴ " ࢜, " " ᜢ: -"! ാ - 㺠"!
  达 " "" . ࠿ " i. 㴾 ᜨ" i 㐠, i "达 i, 鴢 " "띨 "띨 㜠. " , ᢐ " " ტ ២鴢 ᅢ. "⨃ " ਾ..."
   ྜྷ " 㝾. "" შ梃 ". ".
  -i ០, -ᜠ" 㴾. - 㺾 ᢐ⨚. 訴... , -i" ࢸ, -i " 㐨 ⠜, 㝠 - 㝾 "? ⾐ "⠴⢝. -, 羸 ", ! .
  ... ", ᢴ 㜢 ". " "i" ", ྺ⠃", i ⢝⢝ 㜠, - ࠺ⴢ-i⢜, ᜠ" " 㜠 "냠 ࢝ შ梃 ᝾, ྃ " 㴾 ࢃ .
   ᴨ" , ᴨ", "...
   ᢐ ࠿" "ᴢ ⢚. ... 坾" "촨 "⴨ ྟ" ⠃" 됨⢾ ⾜", " ࢺ⃾ . " "유" "訚" - ྚ, 墺", i" ﴨ. " i, 럢 ࠺稃 "촢 "된. " , i ០".
   " ฾ ", ", " ᜨ, " ᢐ碴. ࠿ " " ྺ", " ". " 訴, "i" ྺ ᢐ ഢ " ⢜" " 㟠 . "" " i "i" 㺴 㐠蜨, "稜 - "". ... " ࠿: ""羴 ࢺ " " " ࢸ "" ࠴ 羴 " 6,3 냠騝 " ྿ i 0,6 ", "" 꾿i龸 ", ྿ ࠿" ".
   ਸ" " . "騾 ᜢ"윢 ", ྃ i ਜ "" 䢴 㜢. i "". i ", " ⾜" " ✾ 騴 ࢃ" ". ⢴ࢃ ⾜" " " - i. ᜢ"쿴" 럢, i " ⃢" , " . " " "" ⢝ⴠ ྺ. 럢 ", "i ". 㺠 㾃, " ᜨ" 럢 " " 㸢". ... ", "ᠴ-"" ". ៾" ࢴ 㟠 ", "윢 ⠃" ⾜" ࠿"", ⾴ "" ". i " 訴. " ii ྿ " ᢝ. ਃ" ⃾ྴ율, ". ਐ " ⠜ " , ᨺ龸 " ྺ ᜢ" ⾜" ᢐ⃾ "⨴...
  
  " 13
  
  
  ...⃾, i ᜠ " ヾྴ: " 㐨", 㐨 㐨 ᾐ , 㟨 " i Ế" " ".
  "ࢴ ࢴ" .਴
  
  " ࢺ"i"촢 შ", ⃾ ⾟ ྐ냠" , ⃾" . ...⃾, 羸 ", " "윢 ྺ⃾ ᠝ ภ. "윢 ᾚ ⢚ ਨ, i ᾝ i" ᜠ -" " ", i ퟨ 뿃" ᢃ.
   " , ࠿¢" 㝾辸 ᜢ (""윢 㐨!!!"), ࢿ ᜠ": "", ", ⃢ !" -, 达, " ". ⢝ ᜢ i" ✠ 贾 ⃠, "촢 "i", "" ០. , ᜠ" i 辺 , ", ៾ " 蜨. ០ ". "" "㴢 ࠐ":
  -"! ⠃!
   i" ⟾. ਺ ⢟" 㾃, " ᾐ 㿴 㴾.
  -砚, -ਟ" , ᜠ 㴾, " " ﺢ ". 㴾 "财 - ⢴", " ", " "ﺾ" ᴢ " ". ⾚ i " ࠿, 㜨 " ࢃ.
  - ""?
  - " . " , 유 ࠃ" ࠃ", ྃ". 럢 ⠜ " ࠴, 㝾 .
  - "?
  㾃 " ࠿" " ⢝. ࢟" "". ⠴" ⴨. -, ࠸ " !
  - ", "?
  -, , ࢃ.
  i" 㴾 ࢸ" . ᝢ" . 索, ᠾ "羴 i ", " 破 " , . " ":
  -... "촨. " ྟ- ࠃ, i ࢸ.
  -" "촨. ", "윢 i, .
  - ྿ ᜢ"윢 ᢃ , - i✢ ᜠ" . - 质 " . ..." "윢 - ", ࢃ"i . , i "ᜨ ࢃ.
  -...! -澴 " "". " " -࢚ " 羴ᜢ, " ࠚ ࢃ , " 㴾. ⾝ " , " 墚 " " "䢴. " , "" " " 㐜 ":
  -蜠 ! "ࢃ " ࢺ ! " i㸢ࢺ "䢴? , .
  " ྡྷ" i ". " ࢃ. 㴾 ਟ", " "유". " ਟ" ", " ":
  -... , ". -" ᴢ ". - ?
  -" . "촨  .
  㴾 ⢴":
  -", ". ᝢ , i...
   " ྴ i, 㟠" "" . " ⢴ ࢐眠 ࠿ 澝 " 䨴.
  -ਃ 㝾 "? " . "윢 ... " ⾐ ? 㐨. i, " ⢜.
   " , " , " 䨴 -. "윢 "...
  
   2
  
  -... ?
   " " ࢃ ":
  --索, .
  "素 . " ਜ ྴ i 索⾚, 㝨࠾ " ഢ ຠ. ... ⠜ 㜠, " . 索, " Ế" ྺ 樾, ... " "࢜ຨ "", " ⢃". ࠃ, " ᝾ⴢ ᝠ. 娴਴ᜢ ࢺᜢ ࠃ" ࠃ࠴ 羴 ". ᝾, "". ﴾. "윢.
   ᨺ ࢝ 䠴쾃羝 , ⾿" 娴਴ᜢ 澴"촢 ࠚ "촨, ຨᜢ ྠ樢 ⺾", 쾝 ࠿" ៨, ჾi 栝 ⠝ B6 (, 坾" ០ᠾ).
  -"蠚, , i " - "ᠴ?
  ⾿" ࢃ, ࠃ 㝾៾⠝. , i, . , i, " , ⠜ i ".
  -"ᠴ ਝ " "" ᜾"ⴢ ", ⢝ " "촢, ⨃ "⃠ 䢴 ⃾ "樨 ". 䨸 ⾐?
   ᝾", i , ".
  - Ὰ ᢐ , 럨, ", i" ᝢ, ᠝ ". - " 砾, " ࠿, ࠜ.
  - " 럨, ᢐ Ὰ?
   ࢝ ﺜ, ᢃᾝ . ྟ ࢺ, ⾿". ", " ᾚ, " :
  -, 읨 ", ៨, ࠿. ... ?
   "騚 ᢐ Ả" ᠝. " " 眾.  "砚. ( ).
  
  ... , 㚴 " ᢺi ᨴ " ⢟ 㴾. 㜠 i ", "윢 " " 稜, "騾 "ᜨ - "i ". " " , " 㴾 ࢃ". 羴 " ᝢ" ", " ࢃ.
  -, ᜢ⨴, 崾 ? - ២ " , ᴢ ࢟⾃訚 稚 ᢜ. - ⾐ , ⃠. ࢺ⃾眠 ⃢, ࠴, , "윢 ྜྷ. - " " "" "쾝. i " ០, " ⃾ 場 羴 15-20 , ྟ. " " ᢿ, i 㺢i ศ", " "유".
  -" i " i, ტ"!!! - "  ", 뿸 ". -崨, ⃠, 堚 i!
   ാ", " ". " i⢸ i 뺠". , i"" ᢺﴴ. ⠴" " 龴.
   ⠜ " , "龸 " 㴾. "" i" ":
  - ", i稴. 索, ⾐ Ế"", i稴 ". , " ". ", ᠝ ࢃ"i .
   ࢝财 ⾝ " 㴾, ", "i辚 . ჾ 䢴ਜ ⴢ " , ⾝, , " "㐨 " " ࢃ. ᢐ ྜྷ "" " 럠". " 羝- 僠", " "i , ࠿" "㐢 "i, " . ⾴쾝 " " ࢝ " ⃢", ". " ᨸ " ࠸" 㜠.
  - ⾟? ? ". 㜨, ࠿i" ". , 㜨 i. . " ᝢ.
  -, -⃾ ᜠ" . -"윢 ⾝. .
  - , ⾐ ?
  -" . ࢝".
  -, "윢 , ᠝ . ჾ .
   墺 " " "ᠴ. 㾃 " ࠿, i. ᾐ ៾", 럠" " . 㟠" . 㺨 㺢 냠" "龾 場. , , " "蜢 ", " " "栝 . ២i " ⴠ, ⃢" ྟ. ࢟, ⾸" ྜྷ  㾃, " "ﺾ", 䢴ਜ . " 墺龾 ྃ. 䢴 , " , ࢺ" ྜྷ i ਃ¢" 龚 "⢚ ✾. ⾝ 냜 " , "" ៨ ⃢", " " . " 䢴 ࠃ" " 㾃. " 较"" 㐠, " - ᜠ. " ", ᨢ" "":
  -, 㺨"? 㝠, ? " . ਚ 쾃 ᢐ⃾ ᢴ " ". ", ? , ࢸ, , 㐨" ტ ࢺ⃾. , 㐨", " ᠝㐨⃠. ᠝㐨⃠ ⾐. 頚!
   "i" 㾃 㜨 " ". ", ྜྷ ", 僠냠 , " ࢐i" " 㺢ࢸ. " " 辸 㟠 " ഢ, " : 㝠i "索 㝝 , " 뜨 i ﴢ ྿ 眢, 㺢⢃ྴ ⴢ 㺴 "樨, " "" (i, i) - " . 蝠 ".
   "i" " "訝" 냠" " ࢃ"iᜠ ਜ ( " ", 墺" შ"). ... ྿ " 㟨" " ⠴" i稴, i 辴 ﴨ "ᢟᠺ" - 㾃. 㺢"⃢ྴ ⠃" : "稴 ᝾ ⠴" - " 㟠", "騚 " 娴਴ᜠ ࢃ"i - ࢃ ", " ྺ ៾, ࢜ .
  
  
  㾃
  
  ", ࠃ" " 蜠, "ﺠ ࠃ". "윢 ヨ" ", ࠿ " ". " 訾, . , ྴ "율, i " ⃢. ࢺ. ""⴨ ࢃ ᝢ. "율, , i ", . "됾". ᜠ" 㐨⢸ 㺝៾, 羴 "ﺢ ࢐ࠃ". ", 㐨". ⠃" "? - ࠾ 稴 냠 ". , ⢸ " "". " "", ᜠ" . "騚 , ⃾, " 娴਴. " 㺠. "⠴" ภ, i. ྴ, 訴. 樠" ⢴: "ਚ 쾃?" " : " "". ⴨, ⃢ . "" ࠿ "", "읾 ", " ჾ࿨", " "... ⢝ " ࢺ ២", ࠿". ਾ "윢 ". "  " ⴨. "촢 ". "윢 " ྜ. " 稜, ਴ ࠴". 僠" 訴. "僢" ", 유 " ࢜" " ࢺ. 유 ᢿ, ਴ ࠃ - i ", 羸. "i" 휨i 质 ⢝, ⾚. , 栴. 訴 i, 僠 ". "ᨺ" ⢝ 㺝៾. 유 - , -, i . " , . "윢 i ". 㜨- , - - " ྐ . " 达 " " . ", ᠝ " , ", 뿸 ". 유 " - ﺢ. " ࢺ...
  
  " 14
  ⾚" " ""
  
  㺠 - ࢸ 砾, 砾 砾.
  㺠 .. - - ਜ"砾, ਜ"砾 ਜ"砾.
  "iਜ" .龴, ."쾃.
  
  ..." 㿠, "⢸ " ⾜", " "蜢, ⠴ 碝. " ᴠ i, ࢃ.
  - ࢃ!
  -, , , ". 쾝, ࢸ.
   " ".
  -, " , - ᝢ ". - ࢝ 墺" 꾿, - ᝾财 ਜ " ". " " i ⠐. ᜠ", Ᾰ " ാ "i 럨 . " ⾐.
   " ტ ":
  -, ! " - ? ࠃ"!
   "윢 ᝾", " " ", ⠃" ਜࢃ 㝐 " ...
   " ྺ 봢᨝ ii. ᨺ" 蜢, ❾ 龴, " 坾" ⠃" ᾐ i. ⠴냠, "" , i" "㐢 ࠿ࢃ: ࠴ " i 㚜 ⾟"⢚ ࢐ ਟ". " ", " " ", 뜠 - ! - "⨜ " - "촢 . - "" "촾 " ࢃ. " 뜠" " " " ⾜", ✴ ࢐ " . ࢸ". i " " 㜨. , " ᠝ ", " 㝢眨 , " " ⃠ 쾝- i. ⾴ "냠" ࢃ- ".
  " "", - ២" . 뺾" 㐠 ࢐, " ⢚ , "촢 㐠 , "" .
  "! ⢃騴 i辚 " " ⢸ . ࢃ" 惾 ᾜ"촢 ࠜ 訿ྴᜨ ᨴ࢝ ࢝ " ? , " 㝠 " ᢐ⨚?"
  -"! - - ᜠ" ᢝ. " " ២" i , ⃢", ២" ᠝ 惾ⴢ 㝨, ⾟ 㺾 " . " 㺠" i " " ⾴, ࠿ 蜨 "澃 ࢃ. " i "" 羿".
   ჾ". ", " .
  - ! -࢐" , "냠 ࠴ ". - i ", ⢝ ࢟ ". " " ". "袜!
  ྺ ࠐ " 㝐 " " 㝠i , ࠿" , ⾝ ￴  럠" ࢃ "". " ⴢ 騾 : ⠃" " ⨺ . "" , " " 㝐. ࠐ ਾ" ⠜ " "⨝✨"  ࠃ" ࢚ i, 娝ᜢ ⺾". 稚 稴" ࠴ ⠝, ⠴ ྿ 墝 ᜨ 娝⢃, i "" ྺ ࢐࢜ ⢜ ᢐ iᜢ ", ྨ⃾ ਺"ⴾ . " , ࠿ⴢ 辴 , ࢚ - " ✢ྜྷ, 羝 냠騚, 羴 " ࢝稜. " ", - 辟" ന, " " "⴨ ".
  - ⾐, "? -࢝"뜠" , ࢃ ྴ ✢ 龜. " 墺" "윢 ⨿, ྟ" ⢴ 墝 境, 㺨".
  -索, ⾐, -"쾿 ⃾" , ᨴ " " ྿ ", ࠜᜨ " ". - " 紾, ࢃ " " ""樴 ⨟ , ᜠ" ?
   " " 贾 㐜, " ⟨娃 :
  - , ⠜ , 索 ". ", ... ? ..." , "ⴢ. " i, 羴 ࢸ ⢨.
   ᴾ i" ᾐ 辟" , ⢾ " ✠ ᜨ:
  - " " , 樠"촢 "?
   쾿", 㝠":
  -""ࢃ , i .
  -⠴. , " ਠ", ਚ ྿"⢝?
   뜴": "ਜ !" - " 츨 ", 较"" 㐠 ᜠ":
  -" ྜྷ. - ྺ "騾 ", " ⢴:
  -྾ ", ". " 羴 "i, 索 " ".
   ": " i ", i", - ᝠ索 睢" ", ⢐ ტ ⠃辚 " " ⢸ ࠿㝢. ਟ⢝ ࢾ " , " 墿勤 ࢸ ⾟ "" : ਜ " 娴਴᜾. ៾" ᨸ, ".
  -, -"촢 ࢐" .
  ᨜-, 訚 " 眠:
  -ਚ 쾃, ᜾⢚ "?
  - ⠜ ᜾⢚?
  - "... - ", - 龝, ". ", ᜢ , 蜠 " ". 訃". i ᠺ".
  -? 羸 ⠾?
  - , , ᠝ i ", - i "i" ᜾ ". -២, .
   . " "" - "쿢". 訴 - i. 㺾 㐨 , ਴ 㐢, ࢚ - ࢟" ⢜ ⢜" ⨚ - "羴 ჾ. , ⾐. ⃾, 㜠 : "... "", - "僠ᜠ - ࠿ "" " i ഢ . - ਴"i ᜾. i , ⠃"...
  ... "쾝 墺 ᜢ. : "/ ࠴ .../ / .doc/ ࠝ/ " " 䠚"/ ࠜ/ "/ ࠴. " ᜢ. ": " ᢐ⃾ 㟨, -100. ""ࢃ ?" 봨 ᜾: "眠, 읨 ᜾, "i -, ⢝ ". ": " " 샢? 羝 ਜ "?" ﺢ " ᨃ 䨸, ", ヨ ". " "냠, "냠... "" . . "⨃ . ". . Windows 95. Windows suxx & muzdie! 읨, ࢨ墺? "㺠 ? 龴, " ﺢ ᢜ ტ i, ⾟ - 㟨 .
   " "ਨ. " VI 꾿, 㐢 ࢝ . "" "", " " Ὰ" " i "" ࠐ ". ᨴ" "율 ⢴.
  -"" "", i - ៾? -i" . 索 i, i, ⾝ " 蜠稜 " ""윢" 眠 ਴ 稜, i i ២ . ? ⢝ ᢾ.
  " ⢴ " ࠴. " 95! Word! " 䠚". "? "ࠜ". ࠃ"촢. ⠾...
  
  * * *
  
  -i, - ៨ᠴ 㜨 ࠺ "⢜. - "윢 " ⠜ ⾚"?  ⠜ " "". ࢐i" " : ", ", ࢿ, ៨, ࢝ᜨ ᢾ ("), ภᜨ " ("), ྺ"ン ࢝⢸ࠝ".
  - ?
  - , ᝢ" ࠃ紨, 羸 i. i, ", 羝 ⾐ ?
   ᝾":
  - ? "㺠 "윢 "? , ᜨ, " " ".
  -ⴢ. , , ࠐ Ᾰ ࢃ. 墺, ਸ" 㺠-.  , ਝ.
  -索, ਸ", "蜢, - ﴴ "" ⠃" 龜. - !
  ⠜, ២, - "" " ⢸, " . , i, " ᠝㐨⃠ - ⢸, 㝠 " , - " - 樨. i , "ᜨ ⾚" ⃢" . 羸 . ﺢ 㺝៾?
   ᜾ - ⢜" 䠚", 羝- ࢃ. "ਨ ២ ", ៾" ਴ 㴾 . ࢝ " ⢴ 띨 栝 " ᾐ. " "윢 , ⾴ ". " 索 i⃢, ៾✨ ᜾ ⠃" i⨨. "윢 ⨚ ᾐ " .
   ⢜" ᠝ , ࠃ" "" ຾ ᝾. ⃾... i ᠴ " ﺜ: i稴, ࢜ ", " i ២ : " "⢴, i" ࢃ"iᜠ. 质 ਿ "⃾ ᝾. " i ✠ 羜 ྴ " ", ྺ ࢝, ᠴ 뜢, ਴ ྺ "⢝ 㺝៾⢃. ⢨ ᠴ " ྟ, ࠿" 羚 i⃾띨 ⢴ ྟ띨 띨 ྸࢺ. " ⠜ 냠. "... , ᝢ ⠜ ຨ" " ⢝, ⢜" " ❾羴 ⢚ ਝ": " 辚 .
  "騚 i ਐ" ᴢ. " 娃 " 㟠. " 羴, ⟾⠴ 訴. ...⃾, ⾜ "", 羴 ⃾. i ᢃ" . " 㟠 i " "⢴ "" ਠ ᜾, ". ྟ ྸࢺ, ⨜ ຾, i" ࠿ " , ⾚ ៨", 㺨 "쾃 "⢜. " i, ࠃ訚 騜 "촢 ຠ. . ﺜ, !
  ྺ"i, " "ﴨ, " """촢 , ", ", ⠴, 梃. 羝 ᢢ" ⢝ "i辝 ", ᾜ樢 Ᾰ ": ᠴ, "࠴✾, ྸ? ᾜ樢 ". "i " ྿ ⢝ "ਨ, ਜ, , -. ⴢ ២ " 샢... ..." " ᐾᴢ, " ✴. ⢝ ࢝냠 , ⢐ ", 羸 ". "砾. "i " , ਴" " "ࢸ "", " ࢸ " i訝 ⃾栝 惾⢚ ᜢ 辚. ᝢ" ᠝㐨⃠ (" 띨ࢃ ᠝㐨⃢) - . ྾ . ". ..." 㴾 - ៾, 羝 i ? i, " ". ྿" ࠿" " ". ... " " . " ⠃訝 ⠝. ⢝ ﺜ. , " ""樴樨, 羝 ⢴ i " ?
  
  " 15
  
  
  ᴨ " " " . "龴ᜨ i ࢃ"  , " " ྺ"i ".
  " ਟ", " . " " i"-" ࠃ ﺢ ᢜ ࠺ ഢ , 澟" " ""ᜨ 蜨 㜠, 㟾 " " ᝢ" ࠝ ⠝ ". "ࢃ 崢 "될" . " i" ⠝  ⢸䨾 .
  -ന, -࢝ 辟" . - ന , ". ⾐. " ⾐.
   ⠝ ࠿" iᜠ 䨸. - " ៨. " " ". " , " "㐢 ", " " " " .
  --⠜ ", -ᜠ" . -" i ࠿냠". i ᠝ " ਚ.
  -, - 㝾" 븢 .
  -, -ᜠ" . ᴠ" ", "㟢 "될.
  -, -" . - .
  - ...
  -, -" "됴" . - " "栝. " ⢐ . ... "촢 - i .
  -, -"" ᜠ" , i 稴 ਃ뜠 㺾ᴢ 辚 "". -羝?
  - 냠" ᾐ 㸠. "" ⠜.
  -"", . -࠴ ᝾ "" : ࠺, "羴, ".
  - 羝 ࠿ ᜠ"?
  -... ". ", ", i .
  - ⠃" , - ⃾ຨ"촢 ᜠ" " ᝾". - , ⃢"? , ᜢ"윢 㟢 ? , 봾? ...
  " "i" 㜨 ", ࠿ ២", ࢺ"i" :
  -- 㐨" . 㐨" ტ 㜠 , 㴾 ( "), 쾸 ࠜᜨ ᠝. " 㐨" . ⢸ . ᾚ 㐨, ""!
   ࢃ" 㜢 龜:
  -, ᾝ . ", " 羸 ".
  -i, - " ࠴" .
  - i " "䢴? 羝 " ?
  - " ". i" , " ... , - "" ྺ⠃ . ਐi" ྟ㸠 ᜠ", " - , ""...
  -ࢨᜨ ០ , "稃 . , 羴 "촢 ⴢ.
  - " ? i ! " 墺 . ⢝ " 㴾, "...
  - 羝 i -⠜ ? - " . - i ࢨᜨ ""?
  -", -ᜠ" ࢴ索, - ࢨᜨ "" ០" " ᝾, 㿴", 蠴 㴾.
  - i, , "稾 , 㸢" . , ⴢ, .
  -, ", , - " " 㺠 ": 龜, , , ". -" 羸 ". 㺾 . ⠜ " - ⾐ ᴨ, ﴴ 㺠- ࢟".
  -... . 㴾... ⠜ " ?
   " ":
  -... " ᴠi" ⨜, " ᜠ ⺾", ࠐ냠". ⢝ " ✠" .
   i" "砝:
  -羝 㴾 " i ⨜, ᠝ " . - ២" "Ὰ" 惾 ᜢ " 츠. - ᾝ, ៾财 ".
  - , ᠝" ྟ 羴 ࠿"촢 ภ. 樴ᜨ i i ". " " ࠝ ". " "" ...
   " :
  - ᴢ. "윢 , , "윢 " , ⠴ i 㺴. " " ?
  -?
  -" "" ਜ ⠐ ྚ⾺, -" .
  -, , - 紾". - ". ", ࢐ 럨 ტ ാ, ⠾ . " ྜྷ, ࠃ-ࠃ, " "  "砚. ""  ࢟. , " i". , ⢐ - ⠜?
  -"⺠" ""樴, ⠜ ?
  -ྺ⠃". ". 냠, , . 냠 , ⃾砾. " . i "... - "".
   ྟ " , "" ⾟" " 龜, ⢝ " "i . 냨 " ⃾" "... ࢺ"i". 㝠, .
  
  * * *
  
  - ! -" " , "냠 ៾ ⢜" " 㟠 "i " "⢴". - 㝾素 ! ⃨ ᨠ! "!
   "栴, 䠴⨜ " " . " i⨨, " 㝠 , ᨺ ࢃ, i " ࢃ "⾴. 羴 ", ྟ띨 "᠝ 騝 ", " 羴 辴윢 ᢐ""촢.
  - "? - Ế" "" ჾ.
  --, -ᠺ" ⃾" . -- 㝠", 蠴 㴾, ᠝ " │. " 㟨. 㺠 " ᢜ i? "-⾚", "砾, "" , 索 ". , -. ྾ Ᾰ, - "i ᴢ. , ਝ.
  -i, -? -ྺ"i" . " 㜢:
  --质 " 샨. ២", " . 羝 ⠜ "i? " ࠿"辴 㺠⃾ ⠚, "" , "율. "砾, "墝 ⾜⨃.
  -"蠚, " ⾐ ⨿? ... 蠴 ⠴ , -i" . 㝠":
  -" ". ... .
   - " ᜠ. " 㟟 ྴ, ✢ 유. " " : 娠ਨ i騴. 烾 " ", ⾴윢 ᢃ i " ᜢ . ⢝ ( "!) " i ྺ ᨾ. " iᴢ, i "윢 ਃ" , ྿ " " ", " ࢺ"i" ᢃ 墺. " ࠿" ࠿ 㟟, ⴢ辴 i". ", "" "羴 , ⠜ "  ࢸ.
  ✢ ࠐ" 娠ᜢ ", ⢚ ᠝, 㺠 " ...ྜྷ 樠 ࢟. 유 "", " " 蜢, ࠿" 龜, ", " , "  "㜠". ࠃ " 龸 ⺾" ྠ"樨 ᜨ " " ⺾" , ⺾" ྃ ⠃" i"ᴢ ".
  - i""! -"" , 墺 - " ︨ 㜨. - ਃ" ⾐ " " ᜢ?
   " ࢜ i , ". 㺠 " " 财" (㺢, ") ჾ稃龝 -"⨜, ਴" 蜨 羿". 유 " 읾 " " ྴ, 龺 "" 蜨.
  -", 樟" ⾐, , - ᜠ" , "냠 ࢝ ⢚ ⢜. -""⨃ 蜢".
  ✢ "윢 ᝢ" ტ 뺠騚 , ", ᜢ྾ ", 樟". "됴".
  -, ࢾ", -ᜠ" 유, 㸠냠 ࠃ" ". - 羝 i"", " " ?
   ✢, ", ᴨ" , " ២ ྺ" ྿ ტ i , i, 蠴 ៾"i.
  - i "! -"" 유. -- ⠚, . ⨴, , , ࠐ, i...
  -"i, "윢 i, -"" , "윢 " 㜠:
  - i ⨴. 羝, "i ". ", ៾ਝ ྃ ྺᜠ㾝띨 "⃨. "촢 㟴 ៾樠" ", ᜠi i, ៾樠", "". .
  -""索! -࠺" . - 紾  ᾚ.
  - , -ᠺ" 유. - ⢃. 墺 유 ྿ . - .
  -, -" ࠿ࢃ, ", i" . - ⾐ ". !
  ࢝ ྿"ⴢ i" . ᜢ"윢 ࠿ 냠" , - 㾃 i ⠴"" . ", " , 㐜 ¢"촢 " ᜠi... 㐾i" ⢴ . .
  " ﺴ 坾"윢, "  , 㺢 " "碝 ᜃi 㟠" . " " ᢃ , 㺢 ᢿ, i " - ", ࢾ ". i ჾ, "ﺾ" ਃ 眨 "": ", i ᝾. 17.00 ࢺᜢ 墺. . ".
  
  * * *
  
   " ⢝, "", i . "윢 ⠾, i ტ " , , ࠿ " i. ⴢ 羸.
   " 澴"촢 墺 ࢺᜢ " 羴 ྜྷ. i " ⢸, ࠃ" " , ⴢ "냠 ࢴ: "윴 " 䨸 . ഢ iᢃ ✾ ᜢ", 訴"촢 ❾⨃, "蜢 ⨃ ⃢稃 . ࠿" "... " ៾", "︴" " "㜢. "" "ࢃ i ྴi , "촢 㺠ਃ ". i ῠ "" i" "⢾ ", " 㜨 ⠃, - " " " "". i " ᢟ⨃", " " ᢿ " 㜠. 惾 㸨 ヨ" ྺ " ࠃ " " ២"...
  ... ࢃ " "⢜, "訚 i ᨃ . 訴"촢 " "⢜, ਜ" 냜 " " " ", " - 羴, ": " , ! !"
  ..., 羸 ". ". ࠿ ྿" " 羝- i", " ࠃ...
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   3
  " 㺠
  
  
  
  
  
  " 16
  騜
  
  -騜!
  ྿" ਜ ៨ ⠃" ྜྷ"촢 , ヨ" "윢 " 蠴 " " 띨 ". i "", ⃨"촢 꾿" "⾝, - " ᠝ . ", " ྺ ࢚ , ⾜ ࢴ "ᜨ ⢜ ࠐ . , ࢜", 㿜, -ᴢ ✾ " ៨: ⠃, ࠿騚 - ྿ 뺾"" ྺ Ḣ", i ⾴, i.
  -! -訟" , ࢺ"i 訴. - , ⃠, "ࢃ - 眠!
  ࢺ"i "" 㸠, ࢺ⃾ ᜢ辸 Ὰ읢 ", " ᢜ ២"i ഢ ย "贾-"࢝ . ย " " ⨾띨 㜃 냾: "素 "i 樠"촢 ྠ"樨". ྃ" , ྿ "" "" ⢚ ⢜ 訴.
   " i⃠ ⠃" , " ྚ. " " i" ࢸ ". ย 븠" ࢃ " ࢸ. ࢺ"i" 騃 ᜢ, ᝢ ྠ" ᴢ ྃ. ᢜ ᨃ訾 "㸨 "유" , "읠띨 . ២.
  -i" ᾴ! " ྚ! ࠿! -"촢 ࢝ 븢ਃ" , ྺ" i " . "윢 "㸨 ᝾" 띨 "訝 ⾺i, ⢟騝 ", " ᜢ ྿ ᜢ"윢 ⠴", ⨃ ⾜". ࢴ"촢 "ᢴ ย, 냠龸 i " i " , "✨ 됾i" ࢚ ᢜ 蜠 ჾ"-"㐢 ".
  -, - 辟" . ᜢ ០" , " ࢜ ៨⢾ " , .
  -! -" . -i ტ ..., ⢐ " ! ", "!
  " - ⠝ ៨", i" ย. ០" , " " "條 . " ࠸" Ếi ". " , " "" ". 㺢"⃨ 냢" , " i" ⨴ "⢚ 胾, ( iഢ ⴢ ຾ - ! !) ⢝ 澟" "࢝ ࠿ ย! "윢 Ếi" ࠃ ⨝ ࢃ-"".
  -- "", - 㺢 븢" ᜃ " .
  -?! -"" . " "⢾ " ": -, "". , ᾝ!
  "⴨ """, 12 ᾿ i: " ᢢ" ਨ 羴 ᢐ 㸢, i ", ⴢ龾 ࠿ ✢". " 稴 . ", ⢸ "ⴢ ࢃ, ", ᢿ. ", " ྺ", ⾝ " ⾝ i龚 ྺ. " 㟴 羴 㟠. " ⾝ ⃾ 稴 ⨃ ྺ. "羴 i ᨃ . "龴 i띨 "읨 i - "촢 " , ⠜ , 뜨 龴. " i ᢐ "訾 - ᾃ뜠. " ྃ 냠 , i " i 꾜 " " 㐨⃠ "騝 , " " " , i 꾜 . "i ⾝, "촢 ࠿ i 㐠樢 ਢ, "ﺨ ᢃ辴 ࢃ. ࢃ ⾴ᨃ ࠐ ྺ ࠴ ⨜ ". ྺ"촢 " "騾 ⠃ ࢃ ": ..."
  "ࢺᜨ ", 33 ᾿ ࢃ: "ᝢ ⨝ᜨ ྴ 羴, "⃠ ⨃ i " ᾿ " - ᨴ࢝ ਢ⾴ "i (), 稨 - "", . i ⾝ ퟨ ࠿⠾. " ࢺ 10 % " i ⨝ 㸢. │ ⨝ 境 봾 ⠴" ᢿ ࠿", 索 "i 樠"촢 ྠ"樨 (). "i 㺾 " i " "龸 "羴 ៾樠"촢 㺢 ៾樠"ࢃ " "ࢃ 墸 . i ⢚ " i索 㺾 龴 """ຠ (!). ਨ Ᾰ 㺠⃠ , " ࢸ i 頾 ტ i". ⨃ "砾 ⠜ i ࠃ" "ࢃ -" ࠿"⃠. 境 ࠿" i, 쐢 " ࠴ ਢ ࢺ i ྿砚 ტ ࠃ". i, ࠴騾 " "촨, ⢃냠 ࠃ" "ࢃ ⃾ "i龸 ᢴ". i ࠴" " !".
  "⢜ ", ⴠ, ᾿ 龸 : " ! 辴 境 ! " ࢃ ! "" ࠃ" "촨 , " ࢃ i쾝 ྜྷ"냠 i. ... 㝾" შ"⃠ 㺢 ០, ⢸䨨 㸨 㝾. i! "윢 "ტi i"..."
  - ? -" .
  -" ... 财. , " . - , - ྟ i" ᾐ . - ⢐...
  ྜྷ"촢 㟠" , 索 "" ". ྜ"" "࢝, "" " 索 . ย ྃ" 㝴 ⾴, ᜢ" " "栝. " " ⾜ i 꾜⢃: "...!" ⃢ 僠" . " ਐ" ᜢ ྿ ჾ" ". - ഢ ᜢ" ྴ " i稴 " " " ย. "". ᝾": "騜, ?" " "娝 "" , "" " 龝, " ᢐ ⢴ ""ᜨ . i稴 ២✴", " , " i✢ 僠" ྜ 㺨 "띨 僠⠝, ", ྃ" "ࢺ". i稴 ࢜" , 索 ภ" "" ย. ჾ" ਐ 索 - " ਟ訚 i. 砸, " ย, " " - "! - i稴 羿 ⾝ ""ᜢ .
  - i, ! -ᜠ" "眢 "" ". "ᠺ , ⠃訚 " 樺, " ⃢. ⃢" ᾐ " ⴢ, ტ , 騝 i 羴 i ".
   "㴢 " "訚 "" "㐢 ჾ⢝. "" "" i 냠" ྜྷ". ⾜ ྺ"" ᜢ"윢 꾜⢃ Ὰ ".
  - Ᾰ, -ᜠ" , "" ⾟" ⢚ , "✢ ࢸ"" i i " ᾜ㴺 i "" ਃ "眾. " 僠" 墺, ᐠ" ᜢ: 騚 Ὰ ਜ ࢜ ⢝ " ྺ ", i띨 ". " " 质 䢴, ⢐ " "촢 "". ⢝ " "...
   ヨ" "" . " 墺 ࢺᜢ ഢ ᜠ稃", i " ྃ ⴨ 띨 ࢃ" " ᜾. ย ⠴" "". 訴"촢 "" 质 .
  -, Ὰ, -騝 "ᢝ " "", ⨃ ". -... ⾴ ഢ . ⾴. " ⾴ "㝾⃠, 㸠 "i. " , 쾝 ⾴. , i 羝 㚺 ⾴.
   ", 羸 㟴 i, " ⢸, ྺ " , " ￴ 羚.
  - ࠿ " 㸨 ⾴. ⾴ i ⾴, ", ⾴...
   ྿ Ạ" , ࠿" " " 訴, ࠿ ࢸ, " . ... ✠ 蜠 ៨ ⾝" , 㜨 i". " "" ჾ⨃达 "촢 " " ". " "" ࢺ"i" ": " Ᾰ " ⾴ 㸠..."
  " Ᾰ ⢜ 율 " , ⢐ ࠃ" ⴢ ࢺᜢ . ࢸ "", "윢 ྜྷ ྜྷ ਢᜨ 㺢i "냠". "냠" ⢴ 羴 " 蜨, ჾ龴 " ჾ⢝ ਐࢃ, i" i" ". ⠴" 墺 . " ჾ " 䢴ྚ ᨃ 냾ᜠ 墺 " ࠿"稝: "ࢺᜢ ࠿"羴 ". - 㝴  냾" ᜢᢜ ᴢ "ﴢ ᜢ:
  
  
  
  
  
  
  
  - 㺾 "? -" "破 . - i, ࢟ "蜢 㿜.
  -蜢, -i ⃾" .
  -"㟢! -"" . - i "". , ✨ ".
  - ⠝ !!! , ? !  "". ០" ᜢ" i.
  -⢚! -ࠚ " ᜢ"쿴" i "澃 . i" ࢺᜢ .
  -⢚, ! - 㟠" ᨺ쾝 ᨃ ""ᜨ 븴" " . " 樢ࢃ " 㺴 . " " ྿. ⃾ " " ࠿" 索 訴. i ⃢" ⾝ "".
  - "". - ࢾ ""
  (?)
  ( "?)
   . ჾ"". ", " . i ྃ " ਃ索 띨 ᢜ. - ﺢ
  ( "?)
  ᜠ", 븢ਃ ": " ..." " - ࠴ ,
  (?)
  (?)
  樨龾 ഢ " 澚. " " iᜨ ਜ 㺠- "㐨 , 㟢. " 㝠", ", (-!!!) ਜ ", i " ࠿"稝 iᢝ. ྟ i , " " "⢃ "". 蠸" ⾝ 䨸.
  -, 騜! -ࠜഢ "栴 ⃢, ᢟࢃi达 ", ⠃"" ᢝ ྴ . "  "". ⨴, " , ྜ" ࠃ.
  -...--!... ---!... " ࠺㸢 ᢜ. ⃢", ᢿ ⃢ -,
  ("-蜢"?)
   ᢿ ⢸, 㸢, ࢴ ...
  ..." ᜢ" ⢃ ࠿ " " . ⨃ 㟢 "" ". " i" 龜. ࠿ 㺠" , " " 羴 "澃 i" ". " ჾ".
  ...ਸ, 㺾 ࢜" ྺ ヨ" 䨸, "訾 羝- ". - " ᴨ , 㸠騚 " " 僠" " i i - "! - ᜠi " ࢜ ⢝ - 㟴 ࢝! - ⴠ ࢃ - ! 㜾 䨸 "... "", " "" ".
  -!!! 㺨 - "", " ྺ, ࠿ ࢸ, " 냠. ྿ " " 羴.
  ..." "i", 럠 墝 ჾi "쾃, ࠿ ࢃ" i, "될 (㺾) ྿ " " ᜨ , " ਸ" 㺾 () ". (㺾) 㟠" ﺢ " ", ࠃ" "坢 :
  - . . !!!
  
  " 17
  "i
  
  "i " , ਿഢ i...
   " 稴 ..
  
  -"", ࢚? -" " " ⃨" . "i", 냠 ", " ᢢi, i ⢨ " , ᢿ. i, 墺 ᾐ " " " " ྺ ഢ ਃ眢. " ྺ"ᜢ i 뺠" , " i ⃨" 㺠࢝.
  龴 "띨 ⢴띨 ⾴ ྚ ჾ" "윢 " i"⢚ "眢 i. ⾴ " " ""ᜠ "⴨, ࢚ " " ", ਜ ྃﴴ 蜢. "i" i⢝ ⢟⠴ "ﴢ " ¢띨 ៨ 㜠, ✴ ᢝ 羚- 蝠 "⢚ 胾. ᨃ ", ヨ" i, ࢜ 紾 ࢜" i ྜྷ, iᢃ 㐠, ⾸ 㟠, " 㺨, 㸢"촢 ", " , " " , ࠝ ࢺ. ࠃ, ២ ࠴ , ࢜"!
  ࠴ " 眨, " ࢺ:
  - ", "㐢? " "?
  " ྜྷ ྃ" ៨, " ⠃" ࠃ , ﺢ 达. "촢 ❾", ᜨ .
  -, -i ᜠ" ࠴. - ᜠi?
  - ᜠi? -i" "砝. - " " "i, , ", , .
  ࠴ ":
  -? -! - ྿" ␢"촢 " . -, "! -" . " ⠃" ᜠ"냠龝 ྟ. " " , ࠴ , ⴨. " "條 ". " " i ᠴ⨝ࢃ , - ", . " ࠝ ࢺ ࢃ". ࠴ " - ῠ " 㟾 " :
  - "⨜, " 븠?
  " , 索, 㿴": "", ᠝.
  -? -⃢" ࠿" .
  - "i 㿴?
   ࠴ 㝾", , 㴾 ". ਴" ਿ"촢 "i.
  -! -" ࠴. -i !
   " ", ⨃ ჾ, ࢾ " . " i: " ⠴, " ࢃ, i ࠿.
  -! -⢴" .
  -ࠚ! -ᜢ" ࠴. 羿", " ⢝ 㟠" .
  - , , -ࢺ"i" ࠴. - ࢃ ✨. ២, " "᠝", "" ᢝ, ਴. ..." ២ - ࠨ -ྺ⠃" ⨾ ⃢ ". -- ". -! 㝠, !
   頴 " i, ⠴"" 場, " "⴨, " ᢐ "" ". " "촢 " . " ⢴ " 眾 ␢", ⢝ ᜢ " i. 㺢 ", , i " " i"㺜. - " Ὰ". "", - 㝠" . " ", -㝠" i. i 㾃, "訚 " ✨ ྿ .
  " "! " ⠜ . " ࢺ ᨚᜠ, ", ᢃᜠ ✠, ࠿" 㐠 . ⠜ " " " i , i 냠"" ࠿ . ", , i " ⃠. ྿ " ტ, 紾, ⴢ"촢 ტ.
   ⾜ ". " ✠" i ྿ ⴠ : 烠 "" 㟴띨 "蠝 ⠜ ⾝ 龴 ⢜  僠". ⢟" " " ", " ៨ ⾴. "羴 " . , 㴾 " " ਴. ᜢ"윢 ࠿ ჾ ࠿" ਸ"辴 ". ⴢ ྜྷ". "" 㝠 ᜠ "⴨. 僠" i, ࠿"i" " 㜨 ៨. ྐ , " ࠴.
  - ", ""? - " ﺢ . - 㝾" ": 羸 i ? , ""?
  - ""?
  ࠴ " 眨, " " ⠃" ":
  - . ⢝ " ⾐ " 眨. !
  -! - " " ࢴ 㺠" i . ". " "" ⾴ ﺢ 墝 " ࢴ. ࠴ ", ࢴ" "" "" .
  -㜠! -⢴" . - 㐨"!
  -... , - " ", ᜢ" ⠃" i " ࠴. - "윢 ?
  -, -ਟ" .
  - i?
   "", " 訐. i 索 ". "" ࢴ, 㺢i 僠 ⢝ . ࠴ " ":
  -", !
   " ". " 财. "羴 " 羿 㺠-. """ " ". " 㺠" 蠝. "" . " ". i, 㝾...
  
  * * *
  
  㴠 " i "ਜ " ࢃ ᜨ " 뜠, ਜ"羴 i . "i" ࠃ "條 㟢 ᢢi", i. ⢝ ヨ" ⢴ "㐢 ﺢ 㴢, " " " 㝐.
  -ࠃ" ਐ⨾ ჾ, ਚ 쾃, - ࢐" ". 㝾" ࢴ ࠴ ྃ쾃. " " " " 騾 ".
  -⨝ , -ᜠ" , ⠃. ᢐ⃾ " ២". " ᜢ"윢 蠸 " ⾝ "". " " i" ჾ. " ჾ ᜢ " ""ᜢ , ࢚ "" i 냾ᜠ: "ࢺᜢ ࠿"羴 ", ࢚  " 냾 ᴢ "ﴢ ᜢ:
  
  
  
  
  
  
  
  - ⢝ ჾ "⨜, - 㝠" "" ਐ"i龸 ⢝"...
  
  * * *
  
  " 㝠⃨ ០" "윢 ࠐ. " ᜢ"윢 "" i ࢝ ᜢ ࠿꾿i" 索 ࢺ, "" "" ਟ i. ﴴ " ࢺᜢ . " ⠴"" " 墺, 稴" 辴 ᜢ ࢜稃 ᢐ ⢸ . "윢 ࠿ ៾" , ០" 㝾 . "ഢ "될" ...
   " 䨸. " ", ྜྷ"촢 ਐ"i ྿ ". i稴 " : 龸" " ✠ ᨴ  "⢐㝠i ✠. " " " .
  -ഢ, - "", -㝠" ᜢ" :
  -២ ...
  ... ࢟". ࢃ ⨴ ᴢ ✾, 냠"訚 ഢ ย 㜢࠿ ࢚⃢ , ⺠" 澴⢝ " "냠 墺龝 i⃾. 稃 ", "騚 " "", ᜠ":
  -ਜi 㺠- ⠃, ២ ?
  羝, " ⃨"촢 㝾, i " - ࢝? 㝠 ᢚ i! " 㝠, " ⾟" "ࠜ . " " ".
  - ⾐ ? -" .
  - , i ⺾" ", ២ ! -羜" ".
  - ਚ , - " . ヾྴ i" ტ ࢝ ".
  - .
  - ២ ...
   i " 墺 龸 ᜨ" , ", i:
  -ࢺ"i "ࢃ. " ࢴ" ⢝". " 蜾 ࠺ " ᴠ 眠.
  -"", ២ ! ਜi ? ". "" ⠜? - i "" ", 㟠 " " " ២. " ⢝" ", ⠃ ". ྺ " " i騴. " ⾜" " ⨜. "... 僠!" -" i" . 㜢࠿ ࢚⃢ 븴" "" ྺ, 㺠" i騴 ៨ ᢝ" ". ย ⠴", ῠ - 㺾" i騴 "" 訴. " " 砸, 뺃 " , i騴 (" 뜴" ⢴ " , "윴" " 辜 ), ྴ 㺠- . - "￸", " " .
   ࢿ" i ⢚ 澴. ᴾ, ⾐ i ⢝ , 较" ". 뺠" ᾐ:
  - ?
  -? - 㝾 " ࢴ "" ჾ. - ២ - ࠃ"?
  - 僠" i騴?
  - i "", ២ ! -"" . ⢝ "ﺾ" "" ᾴ:
  - ! " ᜠi ", ", ᝢ ტ . , ⢐ " -". 냠" ᝾, ྺ ਃ ", . " , ", " ", ਃ" " , " i. "i ਃ ". - ਚ . - ࠿ " , 냠" 㺨ᜨ. " "i ᾚ " " 龸 ...
  --蜢"? -"⃾ຨ"촢 ࢨ . ":
  -i ᜠ ⠜. "윢 i 蜢".
  - ", 㐨"... ?
  - ", . " . 紾, ᢃᾝ ". "... ⢝ ".
  -, ⾴, -辟" . - , ࠃ.
  "⢜ ", 5 ᾿ ": "" შ"⃠ " 境 . ២" ᾜ i 場, " "" , "" , " " . , 띠, ྐ" ศ, " ྃ . 紨 樨 場 ᢢ": i ⢸, " 㝨, 墺 Ὰ騚 , ⾢ᜨ ྺᜠ " 캾 ⢃ . ... ⠜ i ⴢ, ⢝ 紾 ਾ, ⾴ 稃 . ࢿ , ᴢ..."
   " "" , "촢 ᝢ ྜྷ"촢 龾 " . ࠴ ⢚ 樨 " " , "촢 羝 㺨"". "蠃, ࠐ, "윢 " 辟": ", ⾴". ࠃ"" 㴜 ਾ "". i, ⃨"촢 "" " . " ⃾ 蠴 ⴢ, .
  " ២ᢐ ᠝㐨⃠.
  
  " 18
  
  
   ࢸ ,
  ࢸ , , ਃ ...
  .ਸ, "ྜྷਚ"
  
  - "! . i i , !
  " " "촢, " 㚜 "" . " ". "" 眠 " ᢐ⃾ ᢴ.
  -, -"될" ", i 쾿": -, " "辜. , 㺾 "냠 . 龴! 派 辴!
   ਜ" " ""...
   " ᢜ ""ᜨ 흐" ⠃, ࠿냠龸 .
  -ਾ", -뺢" . - ਾ騜. ࢺ"i i . i, ⾐ ࢾ .
   " ࠿" ࢴ, ࠃ" 訴 㿜 ⢴ 墺, " ჾ⢝ iࢃ, ⠴" ྺ 龴 "㝢. ਾ騜, i ࠴i 㴨, ﺢ . " ⾜", " ᾐ ࢿ ࢐":
  - ⨝. - " " ࢴ .
  -࢟, ២ , -"촢, ⃾ຢ ᜠ" ਾ騜, ︨ . 蜠" , ⢝ i i⢝ 僠" 㺴 㺢⢃ྴ 㺾-樴ᜢ ៾ ✴" ਾ騜:
  - 㴨" 꾜, ". " " ਜ? ࢸ!
  "࢟訚 ਾ騜 " ". ࢴ" 訴 ྺ. ࢟"냠" " 㿜 " ਾ騜, ⾠" i⢝ "i" " . ྿ ਐ" ᜢ, " ៨ ᨺ.
  -辴 ᴢ i, - 訟" . - ਃ 㸠 " 龴 樢 ⨨ "ტi. " ࠴", ⢐ ਾ騜 羸 ".
  - ⾨, -࢐" , , ヾྴ ""索 墺 ࢟ .
  ਾ騜 "... " ", ഢ . " ྴ, "" ⢜ ჾ ᢜ ⾴, 僠냠 "ࠜ ย.
  -i, ! ย " ᜢ 㺠" "袚 ᴢ ࢚ "2". i", ࢸ", 뺾i". ࠿ 㺠" " ਐ " ᢿ. " " 僠" ", 뺾" " ࢴ ࢃ " ྴ띨 .
  - 㺠! " . """. ᠚ ტ ! " " ":
  -! ྾!
   i". " ". 墺 " ⢴ ⾴ " ⢚ ""ᜢ . "" ᨃ ""ᜨ "⢚ ", 羃, " ਾ ⾚ࢃ ย. i" ࠐ" . " ࠿" ᢃᾝ ﺢ. "". , ਸ, " 䨸 .
  -២ ? -࠿" ﴴ " - . ⾝ ྜྷ ྜྷ"촢 ਐ"i". ✢ " ᨃ ".
  -"냠! -" . - 꾜! i! " i !
  ྜྷ" , ਟ " 냠. ", ", "蜢 "! i". ៨ " 䨸 ࠴i. " ⾴ 㺠" ᜢ"윢 ". ਃ⴨ ヨ", ", 㜠 " . ࠃ" " i" . ྺ࠴"! ២, " "! 㸢 i! 眢 ⠃" ⃢"! !
  " ࠿ ࠴ " . " ᾐ, ᢝ ៨ "" . ⢝ ࢐i" 㿜 ਺ࠝ, 騝 ""ᜨ "⴨栝. ᜢ"윢 ࠿ "" "騝 "⠝. - ࠃ财 樨 ", ⨸" ". ࢝ ", ᠝ 澴, " ࢴ࠿ ⃾⨾, ࢸ 냠" ᴢ "㐢⢸ ჾ. ⃾ " " ⢝ " 냾 "......-". " ⾴ " " 㺾" ࢝ " 蜠.
  -, -, ࢨ . - .
  - ⾟? -" .
  -... "" ᜠ 㺠.
  - "", -ᜠ" . ":
  -྾ Ᾰ, . ⢝ 냠"... , " 龴 ". i, ྿࠾ , ࠐ , ⢝, ...
  -២, , - ᝾". - " ࢺ ", ࢺ"i" ࠐ... , - " ", - ტ , ⾐ "羾 "砾. " " " 僠" :
  - , ⾴, ტ . ..." 墺 㺠. ⾐. 蠸" , "㐢 ﴨ, ྺ, "...
  ... " " ਜ ", " ", ", ᜢ"윢 ࠃ ࢐" " i 䨢, ᜢ"윢 " ", ᜢ"율 " "윢 ࢺ ⾚. " ᾝ, " 羝... ྺ, " ྺ. ྟ- ࠃ ࢝ 墺. "蜢 " " " ྜྷ. , ࢝ i ⾴, . ... "윢 ẃ " "" , i騾 ྺ. . ?
  -? - " ".
  -? -" ".
  -蜠.
  - 蜠?
  - 蜠, -⢚稃 " .
  - 蜨. " 羸, ࢝ 㟢. iᜨ 㟢. ࠃ, 㟢 "蜢 . ᢃ ⾐.
   ਃ". -i 墺" ". ⾴ "" ࠴ "i ࢃ. "" 蠸 ࢝ ".
  - ᴢ ✾ "? 흐" ⠃?
  " " ":
  -. , "蜢 ᢃ. ⠃, ࢺ, ࢾ .
  -". 㺢 " "⴨ " ഢ ჾ" , " "읨 ᜨࢃ "澚ᜢ . " " " ࢃ, ⾴ "i" ਜ "  "ᜨ ". " 眠 ᨺ" ਴ 㐢. , "" ", "i" " 㐠, ", ⢝.
  - "? -" , " 訴.
  -? -ﴴ " ", ࢃi "ﺢ 㺠"騚 .
  -i - " ". " ⃢ 䠝" ࠴ ... i, 娴, ", ⠜ , , i"...
  " ྿" "i"". i", ", ", 碴 ", ". "" 辺辝 ྜྷ. i, ⾟ ྃ, ៾⨃ 㺨, ⠜ . ჾ". "-"-.
  - ? " ?
  -, -" ᝾". -?
  -.
   "䢴 ⃾" . ". " ⃾" " "촨 㸢" ࢿᜠ, " ⨃ .
  -ᜠ냠, .
  - ᜠ냠? - """ ࠜ".
  - ᠝ ". ന", ਝ.
   ", "㐢" " ᜢ"윢 ࠿:
  -럨 , . " """ " 㺾. " 㝠, , ᠝ ". - ࢃ ¢"촢 . , i .
  " ":
  -, "윢 䢜ᢃ. , iഢ ྺྺ", ... , i. "윢 " , " . " " 羴, ", ࠃ i " 僠" . ✠ ⢸" ࢃ "윢, ⢐ ", ﺢ索 ࠃ ࠝ. 羝, ᜢ"윢 "质 ࠟ i " . " ᜢ" ": ⨃ i" ᾐ 봢ᢝ ⢚ ⢃, " , 냠 ࠃ" "⃠ "⃢ ന. 㺠 ⾟? 㝠, ࢸ ? "訐, .
  i ⾝". ტ ࠿" - ퟨ 辺辸 (" 索!), ਜ", i " ฾ i , ࢝ iഢ 㺝៾. " "윢 ⢝, i". ⃾ iഢ ᠴ " ᠝ . , " " 㜠. " ჾ龴 ਾ 㟢:
  -࠴ ྠ ⢚ , ២ "⢃. , ⢾ " "?
  ਜ 㺢i "":
  -, i?
  - 訃? , " ࠜ 럨. , -, ᴠ" " , , ტ , ⢝ 訃, ".
  "⢃ 㸠" ࢺ, "" ࠿" ៨, ", ᝢ" ࠴ i. ... ⃠"" ", 㺢"⃢ྴ ム, ਜ " , " :
  -⢟, ྺ 유.
  ⢝ " "ᜠ" , ࢝냠 " ᠺ ࠟ ". " , " "⾴澝, " ". " ࢸ", ࢴ" ᨸ, ࠿i " ᜠ":
  -", , - i.
  -⠜ 냠" ⢝ . 墺 " " . " "i" ""촨 " " 㟢, i " ᴠ ჾ ✠. "" " , ࢚ ന" " " i稴" " i ࢝ ᠴ: " .."
   ". ࠿" i "⠜, 럨", "ⴢ .
  - ᜠi -, 梃? - 뺾i" ਜ. " 樨:
  -, ᜠi... ⢝, i. ⾐ "윢 . ᜠ냠, ". ... , "? " ? "羸 㝾?
  -ྺ" - ຾素 索. " " ภ, " ⾐. 羸 , 羸!
  -⢝, ਜ, ⢝, - ២ ᜠ" " "䢴. 㐜 ᴢ " , ᜠ", " , i 羴 , i ៨. რ"" ": ⴢ"촢 ﺜ. " :
  -"蠚, , "촢 . " ⢸ i i. , 羴 " 辝 ""촨? 㸠 " ".
  -, , , " . ⠝, ""촨, ࢚ ࢴഢ 索. ᢐ " 㺾 , ᝢ, ᢐ 됢"⠚. ᝢ 頸, ྡྷ , i 僠. , 냠"? 僠"?
  -샨. " " , 辴, ⢝ " . " ຢ! , -⨐, ⠜ ࠺ ⾐ ! - ਜ, ࢸ ᾴ⨝"촢, ྟ " , " ៨.
  --, ", , -" ࢸ" , ტi ⨚. - . 㐠 !
  
  * * *
  
   羝 ⠜ ? 羝 ᴠ" Ế", ⢝ 㝠? i 墺" , ྡྷ iᢃ , ࢝" 蜢 㜠 율 ""࢝" ᢝ, "" ਺ ⢟ i⃠ Ạ" " ": " ᾐ , ჾ "!"
  -...! - i "" "ﺾ". " "ⴢ . 稴 ᝾ ⴢ ⨴ "㾝 iⴢ ᜢ , " ࢃ " "촨 㸢". ", ᜢ"윢 ", ⨴ 㜢!
   ྐ"촢 ":
  -"࢚! 㿠, ᴢ , "촾. " ":
  -, 냠, "!
   " i - ࠚ 뜠.
  -! -" i ࠿ ", 㺠ਃ ⾴. " "⾃訾 . " i"" 㸢"촨 ჾ ਺, 䢴 ࢸ "유" " " ⾴. - "" "".
  -", ࠴! -"" -.
  -, -࠿" " ". - - ຠ. "" - 崨 i. " ? ྺ. .
  " i" " "墺࢝", "" , ⢝ " ࢃ 㜢 ᜠ":
  -! ⾐ . , , " ⃢", i ᾚ . "윢 ⢜ i ࢃ 索 . ! - i" ਟ" - " ". 럢" - ࢃ, ". " "i" ៨, ".
  -ᨐ, , -ᜠ" . - , ⢐ i"" ტ 㟜. .
   ". ០ 㺠" 较 ⨴ i, ྐ" ២, 㺢"⃢ਃ " ࢃ羝, ⾝ "". "" ࢃ  i, ៾" " ࠴ "眨, ".
   "" "䢴 ࠺ ⢝, "" ྺ , ࠴ , " 眨, ⠜ ". "蠃, " 㐜 "䢴-⢝, " "i辝 㴜 "" ࢺ "ྃﴴ" " 윾 ✢.
  ✢ " 稃. " ᜠ":
  -ਜ, 㺾 ࢃ ៾ਝ. "" ാ, ⠝ ⠜ "! ⾐ , ⢝ i .
  - ៨ , ⃾⃾ ? - 뿢 " . -i" , - 㸢? ྟ蜾 i ⠜, i "!
  -"㺠 , " ᾠ "냠 ྿"?
  - ⠴, -២" . -...ྨ "" , " . ࢃ. , 稴.
  " " ✢ , "i" , ᢐ⃾索 " - ਃ ("ྴ i ⾐, !"), ࢚ ࠿ i" " 质". ⢝ ྺ " " "騚 ⾜"ﴴ ਜ 澟眾:
  -"蠚 "촢. 㺢...
  财 ", " "윢 ⃢ "㐢 ".
  - 㜨 i" ...
  ..." ࢴ" ྐ i. " ྺ⠃辸 " " " ". "⠴ i ྐ i" "财 龃 -" 㺨. შ". ", ᾜ樢 ", ⢐ ࢺࢃ ⠜ . i " . " ヨ 㺴 "✨ " ". " 㝾 ", i" 墺, "" "條 " ࢚ 샢 ᢟࢃi i稴 樠"촢 .
  - " "? - i " 샨. ", " . 샢 "촢 㐢 " , " " ᾜ樢, " i稴, "ⴢ " " ".
  -ਚ 쾃, -羴 樠" ⢴ ࢨ" . -" 㺠⃾ i. , ᾚ 㺾 ࢨ墺 ᾜ樢, "i ྺ". " ᐾᴢ. ࢺ"i " , " ტ ⃨, 㺾 ࢨ 㺨...
  -" ⾐ " ྐ 場, 娜ຨ, " ᾠ, -ᜠ" ✢.
  - -⠜ , , " ⠝ 냠, -ࢺ" i" 稃. -"" ᠝ .
  - ྺ⠃", "", -羴 " 㜢 . - ᾚ " , , ᜠ 㟟ࢃ. ...⃾ " - ᾚ ࢺ i. i შ"⃢ ᝾ 럨ᠴ. ฾ "i.
  - ?
  -" . . -" 㺾. 유, , ". i, ". 㺾 ࢴ. " ?
  -", -ⴢ ਿ" 유...
   " "i ⨴. " ྜྷ ᾐ ᢢ. 㺾 - " 㺾.
  
  
   ✢
  
   , 索 㸠". i 㜃 ᨴ࠿. ... ᠠ, ᢜ ", " ࢝i✠ i ⾴ :
  -, "❾(((, ". 㸾((((, " , i 訝 ".
  , ⢸ , ྟ i" ᾐ ྺ ࠿稜, " i":
  - i ? " i ࠐ⠾ , 訚.
   ᠠ ࠿ 紾" ᴢ i" ტ . ᜢ ⢃" 㺴⃢ ࠴ ࠿. " " 㺠࢝. 墺" , " . i, , ", ᨃ , ࢸ Ᾰ ⠜ " " ⠐ - 蟨! ࢃ " , " ", ⢝ ᜠ", ྟ" i✢ " 龜:
  -, . i i 訝 ". ⃢ .
  - " 訚, "i ⢃? - ᜢ ⢚ " . "윢 " 㜢, " ⢝ ". "윢 "i" ࢃ ⨴ ࢺ: - ". ࠃ : 㿴" ྜྷ ᾠ, ៾"i , 㜃 냠".
  
  " 19
   㸾 읢
  
  ྿ " ࠐ. 냠"" ⾚:
  -, ⾐ ⠜ "! "稜 " ⢸ ⃢ , ⠜ 蠴 㐨⃾, . ࢺ "윢 堾 堾: " i, , ⃢"!" i , ⾐ ⠜ 㝠.
  -⢃ "? -" ᢃ" . -, ࢺ ". , " , , i, - ྃ. " i .  "砾, ⃢ 냠" ... , i. 訃", "" " .
  - ", -ᜠ" . -⢃ , , ⠾ ".
   ", ࢸ " 墺 , " ਴ 㐢. " ྿ ᜢ" ࢴ i" ៨ ⾴.
  -ࠃ, ਴! -ਃ⃢" "된. " "됴" ࢃ " ".  ࠃ" 샨:
  - , 샢!
   ྺ"촢 ". " " ᜢ" ", ⢝ " ⴢ ⠜, " i ". ࢜ ", "" " " ਟ.
  - 㸠, 샢, " ᝾ ᜢ"윢 ヾ"羴, - ᜠ" " ਐ".
  - 墺, - 샨 ྿" ". - ⠝. 㸠" ᝾. ⠴.
  - " ", i .
  - "? - "촨索, , - " "i "㐢 "⢜.
  -ࢸ, ⾐ ᠝ "촨 ⢜, -ᜠ" 샢. ࢿ", " " ⃾ ヾྴ. -"蜢 ࠴ ᢃ.
   i" "砝:
  - ࠴ 㜠, ⢨ ᢃ ᢃ. ᢃ ".
  - "⃢, ࠐ⠚. ᝢ, " 㸠.
   "騾 " 냠" " 캾. 梃, 뺾i" " ᴠi " 㝠 : " ", , 㺾 !"
  侢 " " ". " ྜྷ " , "" " ᜢ"윢 ᾜ㴺 ⨃ , " , ᝠ " "촨, ྿ ", " " ": -ࠃ, !
  -ࢃ, 眠! , i ᜢࢺ?
  - - ᴨ? - i "ᢝ " ". - 羸 , 眠. " ࢺ " ". . ... - ਸ"" ", -ࢨᜨ ࢃ ⨨... "윢 "촨 " , 澴- ᾚ , ᠝ !
  - ⾐ ⢜ ࢾ, -"촢 ᜠ" ", " ", - 羝- ᠴ . ⾐ ࠿ᴨ", "索 " ᾐ. "⃠!
  - ⾐ ⠜, 眠, ტ ⢃ᜨ ᢃ, 㺠 . i, .
  - ⾐, , - 㸢 " . , " . ..." , , -" " , " 㜢i⨾.
  - ࠺, ", - "됴" 유. -...-, ࠺.
  -羸 냠", -࠿" . - " ᴠ.
  " ࢝ ᝾" "...
  -" 僠" " 꾿. " 訴, ヾ" ... ", " ᢢ, , ... ྺ... - " , 辟⢝. " ⨴索 , i⨾ ᜴".
  -" " . - " ", . ࠿ " ". "" , 索... "될". " 羴 财. ྿ " . " " , ヨ", . " , " ", 냠 , ", , 羝 㿴... ⢝ ᜠ", ⢐ " ⃾梃... , ⃾梃, ... -"", -ᜠ" . -, ⠜. 㝠", " 㝠. ⢝ " , " ✾ ࢺ, " ภ, " ". " 㟠", " ᜠ냠 , ⾐... " ⾝. " " ", 㐾i"... .
  - ?
  - 㝠", , " ⾐. ྺ"촨!
   " , , " " ᢃᾝ 㸨. 蠸" ࠴ " ✨ ࠴. ..." " , ࿠" " ࠴. 䠜ᜨ ០ , ᠝ 㝾. , ᜢ"윢 ", i騾 ⢝ ⢝ " ¢ 龚 쐢. " - " . 㝾... ? i ? "" . - ⾴ "" " ? i , " ტ ⢝ ? " ⃾⢃...
  , " 砚 " "" შ " , ⠃辸 . ... " ⨝✠, ਜ "" " , "" 眠:
  -ਚ 쾃, " , , " ྺ, " ᜢ .
  -ᨐ, -⃾" . - 羴 ". 眠 ", ᝢ" ᨜- ".
  - ""? -" . - ⃾ ".
  - ", -ᜠ" . - 샨, ...
   샢 ⃾ "" ":
  -ਚ, ࢃ?
  -ࢃ 㺠. 샢, -⠜ ⃾, i " ?
  - i? - 墺" , "" "ﴨ, -羜" . 샢 "" "":
  -, ᾐ , ᨺ.
  -  㺠 뚺, -" . -"윢 " ⢸, ᜠi.
  -, - 샢 " "䢴 㐜, " : -"", 㺾-樴ᜢ ៾⨿. 辸 㺴 墿, 索 " ਸ. , 龚.
   "訝 " " ": " 샨 i "࢝" "? " ⨨ "ﴨ " " ྺ.
  - ? - " . - " "⢴. ?
   샢 ᴨ":
  -- "...
   " ྜ" 贠 ਝ, " ", "" 㟠" ", ⢝ ࢜ ". " , 㺢 " 蜨 " ✾, 龚 ⾴. ""촢 辴 " 䨴 侜 ". 됾i" "" ... 㝠"? ...⃾, ...ྜྷ 樠羝 ࢟. " " ᢟࢃi i "梃 " " 羴띨 㜠. i, , ".
  -ࠃ, " ", -࢟ 僠" 㜠. - 뿃"? 羝 " ?
  - , -࢟" ⃾" . - ". 龚 ". ྺ" - ", ⢝ ᢿ ". " ⠝, - " 㜢 ࢴ . ࢟ ࢟" 蠸" . , ტ ྺ, " ᾐ, 墺 냠 ".
  - ""? -" ਜ, " ྡྷ.
  -, 냠. " 崾 ᨴ. ", ...
   ". " ࢾ: , ", ""촢 " 㐠蜨. - , ࢜, , "ⴢ 騾.
  -ਚ 쾃 ? "촢 "i ᴢ. 쐠 .
  - ᢐ⃾ ࢨ", ២? -" " .
  - ტ ྜྷ i " 墺 , - "촢 ࢨ 訚 澴.
  - , -", "࠺ 澝 뺠 ", " .
  - 境, 㺾 ⺾" ࠿, -" 騚 ". i " " . " , " Ὰ . " i ᴢ " ".
  - " ? - 뿢 " . - 㺾 i ਝ ", " "촢 i i. " 㺠⃾ ᴢ. - ᜠ" 騚 ࠃ. ⢝ " "砝. i " 蜢 ⢟ਃ",  ࢚. "촢 ᜢ" " i 蜠. , ", "i" ⴢ ✾ ": 캾 ""ࢃ. " ࠿, 㟨 ᾐ ២, " ᨺ - "龴᜾. """ 㺠 ࢾ.
  -i " 㺢⢃ྴ? -ᜠ" . ྐ㾝 " ྺ", 蠸" " ྺ⠃" ". ਺ ࢨ ࢨ": " ៾ྺ, ៨. 訾 ៾ྺ 냠" ტ ࢜ ៨ , ᨝" "i辸 龸: "贠 ഢ.
   " ៾⨿, " ᜢ"윢 蠸...
  , ២ 质, ࢺ " ྺ⃠ ᢃ 樨  ྡྷ澴" i. " i ", 娾 "眨 - ". "윢 ྺ 騾 "" ࢴ, ", 騚 ῠ 訐 , - 羾 㜴" ࠃ , " " ᢢi. "蜢 ". " 㺠索, ᢝ ". i" 㝠": ⢨ " ", ⢐ ᝢ, " " i, ". - "" . 樨 냾" "" " ᠝ 墝 ⃨" "碜 "쿢 ": ⨚ 质 " ⃾ . ᜢ" ࠃ" 澝 " ⴢ . ྟ ", ࢴ 냠 , "ᾜ㴺 ⴢ " " . " ࠿ ⾜"ﴴ ⠐" ", 럠 ᜢ". ྿ "" ਺ ࢴ ᾜ樢. " 墺 ࢴ . ྜྷ ࢴ " "i騝 띨 㟠, ᐨ" 㸠 (" , ᝢ 㺠 !"), " . " 㟠" "Ὰ" ᠴ 율. "" " , ᠝ 유 " ⴠ , " - i", " ᨃ "i " ︢ "龴 ⠴. " 境, ࠿" 墺". i " 索 ០, "ⴢ ਺ ྟ", 龴 ⠃ ࢾ . ", !
  "␢ 율 " . ࢸ " , "-" " ࢾ " . " ! i "  墺, " ⾝-ᨴ ""샢", ". 뿸 "" ࢃ ⢴ࢃ띨 ⾜". ࢾi" , " "" ຢ ២⨃  羝- ⨟ 㜠. "촢 " " , "Ὰ" 븴" ྺ ". " ⃢. ࢜" i, ࢺ  " !
  "" " " "", ࢾ" ྺ. 㸠 ਸ", . i" , 墺 """ " ਐ"i . "࠺索 " ᜢ"윢 ࠿ " i, " "윢 "ᜨ " ࢐ 꾃辸 ศ. "" ⠴" , ࠃ ០". " ࢴᢝ ᠟i, 㸢 ഢ iᢃ ✠, ⢝ " ᠝ "": 㺢頃 ᢜ  㿜 ". 㜠 i" i, ࢾ " ". ྜྷ ", " ྿. " i i , ᠝ 较" i "澝. i ⃢" 븴" ᴢ ,  "...
  ... " ", ᾝ "띨, ヨ", ⾜ , ヨ" ᜢ索 i⃢ "율 "辜, ᝢ ᜨ达 . "辜 " , i ྜྷ " , "" ", ✨ , ", 索 ࠴, . ᨺ, , " ⢝, ྜྷ ന" 㜨, " ࢜ , i ჾ... - " ⴢ ഢ , - ", ᢃᾝ 财. "i "i... "ᜢ" ࠿"⾃辸 " ⾜" 뿴" ". ៾" i, 㟠" 訴 냠"" i. "騚 " ࢺ"" "Ὰ" "稴 ". ", " " "".
  - , -㝠" . 㺠 Ᾰ "  ࢴ. " "碜, ࢚. i "". "" ", " i ", 僠" - ྃ"샾. "騚 " ࠿"" " 㿢. " " 㟠 ﺢ 訴. i ტ ".
  
  " 20
   墺
  
   ⢴ " ࢝ 稴 ྺ 㜨 索 ". ...⃾, ྿" ", ⠜ i" " ". 勤 僠" " ᝾":
  - i ტ 羴 ᨝ ᝾ ᴨ.
  - 羴, - "됴" .
  -, ⠃ ࢴ ᢜ "⨜, -ᜠ" 墿勤 㜨. - " ⢸ ᢐ". 贾 ࢨ" " ⠜ i, : 稴 ྺ 㜨, ྺ , ྺ ", 稴騚 ". i ៾" " ྜ" ⢴, ⺠ ਜ, ヨ, "-" ࠺i " ⠴ "띨.
  - , - " .
  -" ". " ྟ, ⾟" . ᜢ"윢 ២" : , " 㜨, " i.
  --, i " -, ਐ""촢 " , -紨" " .
  - 냠" "ﴨ? - "ᢝ " . " ":
  -, ... , ⢸... , 訝 㸢, ✢羝, ⃢" i: " 墐". ... " " Ᾰ 㺠 "⃨, ᾠ ". ⴢ!
  - , 윾 羸 㺾? -" . --, -ﴴ ᜠ" ". - ࠐ . ᠝ "墚 됢.
  - , , 㿴, 羝 "? - ᜠ" . -- ២", " .
  -索, -ᜠ" " .
  - ⨝, ᢐ⃾,  ਃ". " ⢝, ... , -" ᠝ ᾐ. - ?
  -- , -ᜠ" . - .
  
  * * *
  
  - ࠃ", -ᜠ" 샢 " "✠ 㝠. -ࠚ Ế" ྾, " i, 㟢 Ᾰ .
  ⨚ " " i ྺ ྜྷ. ࢟" ࠿" ", 유 ៨"" ྟ " , i ⟨" . " ྺ⠃辸 " " ࢴ" ᾜ樢 i. "⠴ i ྐ i" "财 龃 -" 㺨. შ". ", ᾜ樢 ", ⢐ ࢺࢃ ⠜ . i " . " ヨ 㺴 "✨ " ". " 㝾 ", i" 墺, "" "條 " ࢚ 샢 ᢟࢃi i稴 樠"촢 .
  - " "? - i " 샨. ", " . 샢 "촢 㐢 " , " " ᾜ樢, " i稴, "ⴢ " " ".
  -ਚ 쾃, -羴 樠" ⢴ ࢨ" . -" 㺠⃾ i. , ᾚ 㺾 ࢨ墺 ᾜ樢, "i ྺ". " ᐾᴢ. ࢺ"i " , " ტ ⃨, 㺾 ࢨ 㺨...
  - 䢜 ⢝, " " , -ࢺ"i" " . - , ჾ "" iᜨ . 샢 ࠿ " " ტ 辚 ภ樨 ᜠ" ྿". ྃ" ࠃ" ៾ , i " ヾ, ტ 龚 "ⴢ 羸 ". ࢃ" "訾 羴 ᨨ, ྿"ⴢ. 샢 羸 ២", - ២", ྺ" ... -" "", ⠃ "ﺢ .
  -" ? -" ᜠ" .
  -"... ", ਚ, " , 㺢 냾". " ⠴ "" 墐", ", i ჾ, ࢨ辺 ᢐ 냠" 羴 ྠ. ⾝, " "࢝냠 ", ⠴" ﴴ "i.
  -ﴴ? -ﴴ " . "촢 "유" ": , ന", "ਚ, "읾, 㴾, 㾃, . " "될":
  -ﴴ, ﴴ. 䢜 . " . . "윢 ྺ⃢ "ࢃ , " ⢝ 㺾 墺... i, ? ? ࢺ"i Ὰ. "⃾ , i", "騚 ...
   ࢸ" " ᢃ, ྜྷ " i" , "" " , 财 訃 "砚訾 ࢐. 㟢 ⾚", " , " 㺢"⃢ྴ ", " Ế"" "䢴 , ", 娝. ...⃾, 羝 ᢃ" " , ⠜ i. "羃, ⢚ ࢴ i " 냠龚.
  - " ⢸, """촢 , , ഢ "". 羸 ᢐ, " ". "윢 素 ᜠ . . ࢺ, , - " i" " " ". - ⠾ . " " ഢ ᜠࢃ ? 澺 ྃ, ︜ ᜠi, ⴢ. "윢 ྺ"i, ⠃, ", ...
  -" "", -ᜠ" .
  -, ⠜ , - ࠿ "" 墐", ⾟, i, i 㺾 ". "?
  - ᢸ"ᨾ - 㺾 訃? -" .
  - i 訃, -쾿 ⃾" " . - " ᢸ", ਺ ᴨ ⨃ 辚 ", ྿砚 "i .
  -"ᾴ, -ᜠ" . - ", ⢝ 㺾 ⃢ ✢.
  -⠴.
  - . " ภ?
  -テ 뿃ⴢ 羝稜 㝝 " . 㴾 "i " " ᜢᜢ 㟟ࢃ ⨜, ⠜ ྜྷ " 츨.
  -i ⾟ , ⾟ "⢃ 㺾?
  - ヾྴ, -" " . -"i訾 " , " i, " i" ࠐ, 羝 냠 ""ࢃ.
  - ࠐ⢚?
  - 샢 ⾴, 樠"촢 ᜾.
  - ?
  - , -" ". -.
  - ?
  - 㺾 羴 ៾ਝ. " ⢸ 㺾 "ⴢ ტ. i ტ . 砝 """ i ᾐ ". ࠃ "?
  -- , -ᜠ" .
  ...- " ⴢ ഢ , - ", ᢃᾝ 财. "i "i. , 訴"촢 娃 碴 " . ᾝ ", " 㺢. "ᢐ ࠐ ", ᜢ྾ , ᾚ ࢟" ࢝ ""ᜢ , ⨃辝 냨⢝ ྸ "辚 ྜ -. " 龚 ⾴ ࠿냠 " ࢃ", ࢸ 냠 ⢜ ""촢 "辐 龸 ჾ. ⠴", ⢝ "촢 i i " " " ៨...
  -, 眠! " " , ⾝ , 稴 ⾜ ᜢ, ". i 龜ⴢ, ២. "냠 " "ⴢ .
  -! -" ⠜ , ࢺ, ". ! " ". i 僠" " 㜠 " " ", 辟 - ￴. " ⢝ ︜ " , , ྡྷ" i ᠝ "㐨 ⃠, ":
  - , "! i .
   "ﺾ". ഠ ჾ" , "訝 , ࠴ iഢ ✢, " ࢃ ""ᜠ ⢚ i⃢ 樴ᜨ ਐࢃ.
  - ? -" , ਃ⠃.
  - , - ", ⃾" . - ᢿ i ". ✢ ⠃" 뿃 , ᜠ", ⾐ 냾.
  - "? " - ᴨ"?
   㺾 , " ", ⨜ ⠐, ⠜ i " "된:
  -ࠃ! !
  -! - ⃾" . -... - ྿"? " " .
  -羸, , -ᜠ" . - " , ࠃ 㿴.
  " ✠"":
  -⃾, 羸 㿴". "윢 " ퟨ 辸 ⃠. ྺ", " ⠜ ࠿㝢 " 읨 ". ࠿ ¢ 騝 ᢐ, ᴨ 㺠". . ࠿ " ࢺ"i"촠. ⾟ ⨃ ྠ ២. 㝠, 㺾 ﺜ.
  -i. - " ࠺ⴢ 龴, ࢾ 僠냠 휿, ២ ⢾, 羴 i .
  ...ﺢ " ᨃ 䨸, ", ⾟ ᴢ i ". " , ", "騾 ⾟" ﴨ, 㿴 Ᾰ. i, ៨ ࠃ ", "㐢 ", "...
  "龴 " ⠜ i , ".
  - ᝢ ? -ྜྷ " , ჾ訃 ࢃ.
  - "윢 " ﴨ ࢃ, -ﴴ ⃾" ".
  - ࢃ, -ᜠ" , ਜ 봾, " 띨 " ". " i" ", ", ྜྷ i" .
  - , i?
  - ⠜ , ਚ, -" " " 㺨. - -࢚ "i, ਚ ᾐ. " 索. ⃾ຨ i , .
   ࢝"", "윢 "ⴾ i" .
  - i, -" ". - ""촢 辸 ྐ냠 . i ᢃ, "i ⠝, - 㜠" "澝 ".
  - " , -ᜠ" . - ..." ࠃ"촢 ", " " ᨴ ".
  " " ". " ྿ " ""ᜢ "i "" ⨟ " ", " " , 㺠"". " "촨 i, " . ... " ᴢ ტ 素: - i "⨜ ࢝ , " "율 " 眠, ᢜ ᢜ ". "" 龜, 羝 ࢴ".
  - , i? - " 냾 i "✠. " i" "砝.
  -  墺, -ᜠ" , ࢺ"i i i. -..." ࢃ ᜠࢃ , 索 㐠 . - 㝠, ? - ྃi" .
  - ヾྴ ⢝. "i ២ ᠝, " ტ  ". 墺?
   ᜢ" "" . " ✴" 㚴 " ࢴ ྃ쾃 - i, ഢ, " Ὰ읢-읢.
  - ᠴਚ, ࢃ"iᜠ "ࢃ 캾, -ᜠ" .
  -i ྺi ტ?
   i" "砝:
  - ﺢ ⢐ ﴴ ", 㺠 墺".
  - ࢐ . " " ਺ 栝, ⠃" ⠴띨 "읠 䨜᠝, " ﺠ ྚ ྐ띨 . ਺ " 墺 "⴨, ﺢ - ". i" 뿢, 㺾" , ྿ 訟 ". " " ⢝ ⴨⢝ . " ྜྷ ჾ訃" ✢⃢" ⢝.
  -ࠃ, -" ࢨ " "". -" " ྺ, ⢐ ¢"촢 i" . " ᜢ 㺾.
   ⨝ " ࠴ i" " .
  --⠜, - " ". -࢐㾝 ྿ "⴨.
  -" ࠴ " " "頺 i i. " ᢃᾝ ࠿稃띨, "윢 ࠿"촢 "" "촢 " ": ", 墺 . " ਺. ࢐" ᜢ"윢 ྚ - ྿"ⴢ. " ⃾띨 "栝 i. ✠ ࢸ" ਺ 됨" ". " ࢃ, ⠃" ":
  -, "". . ᢸ"" .
  -碜! - " ࠚ ࢃ. - ⢐ ⢃ ࠚ ჾ. , ...
  -... , -" . -" 㺠 ྺ" .
  -, 索, ྺ"촾, - "됴" "" .
  , ਟ稾 ࢃ ⢝ !
  
  * * *
  
  ⾝". i " " ਃ i ჾ砝. " ⠜ ". " "" ០. ാ, ០ "", "蜢 " " . i "㐢 , ᢴ -⠜ " ", " :
  -羝 ਿ" ⢝, , " i⨾? ⢴ ⃢" ྺ 꾿 娴਴? ਟ" ", " "" ჾ 紨. "" "i " " , ࠿ ਃ " .
  -, ࢸ, 羸 ⠾?
  -, 索. ", , ✢.
  -" ⢝, -ﴴ ᜠ" , - " ⾐ " ᝾ "윢 ࠿. ⾐ " i. " i , 㺢 㿴" i 㺨".
  -i, - " ". - "", " -"촢 봜? ? i " ᝢ"?
  - " ⢸, - " " . - ".
   ⨝ 㺨. ᠝ ", 娠ᜢ "羐 ࢴࢃ. " 眠 " ""!
  
  " 21
  "
  
  ⠴ i ",
  "윢 訚.
   " 稴 ..
  
   " 㺠 , ࢸ ࠿ " "...
  "࠺ 羴" 㸠木
  
  " " "윢 "騚 , ࠃ ᠝ . "⸠ ࠿, ᜠ"? ࠃ"촢, ᴢ ᨨ, ᾚ " .. , ਚ 쾃, ", ⺠ "ᜢ 㜨 ᨚᜢ 㜨 뺠 ტ ࢜ྴ ࢟ ⠚ ": " i ? "ⴢ ࢃ"촢, , "砾 ✠, ਴㺨"촢. ࠿" ࢃ " " . , , ਚ 쾃, - 㝾, , "索, ტ . "羴 "ⴠ ᢃᾝ ⴠ. 㺾 ⢝ 㝠 . ⴢ " , ᾚ " "㐢 ຢ, ", -.
   " " "ⴢ 㝠 . ... " " , " :
  -眠, i ⠜ ⃢? " ⾐! ტ"!
  -, 眠, - "" ᜢ 龴 ". -. " ⾜?
   봨, "촨 냠", ¢ , ྃ" ࢃࢃ " " ࢃ.
  - ⢸ i "i 僠, - ࢐" .
  - ⾐, -⢴" .
  -, - ᜠ" , ᠝ 蜨 ྐ". ⃠ ᜨ " . " 訝 " " ᠝". "- ⃢" " ࢃ 蝠".
   "" " 龜, 辟": " ", - "" ਺: . " , " "" i. " ࠿ i": ᨴ , " " " " 羸.
  -, , -ਜ" ᾐ. - " ? ..." , Ᾰ i ".
  " ტ 䨿 . " 僠⢃ 㜨 " i.
  -i - " ", -" ࢺ"i" , "촢 " , " "眢 达  辚. 㜃"촢 ྿ " ࠃ" i i. ࢜"! " " ࠴ ✢. Ὰ " ". 澟" ᠝ 봨 " ⠃" ⾴, ਐ"i . 㺠". . ..." ࠿¢" 㿾". 羝 " ", ?
  
  * * *
  
  -ࠃ, ! ⢚ ࢸ"ﺴ ⾝ " 羚- " " ᢃ辴 .
  -ࠃ, !
  -ࠃ, -i" ⃾" . ാ, " ⃾. "ⴢ ⃢" ტ ", ⢝ " 뜠, ". "":
  - ⾐ ᴢ. , ࠴ "". " " .
  - ? ?
  - ". , , ᾚ...
  " " ჾ". ﺢ " ᢃ냠 㝠 " " ⢝ " ࢃ. ៨ ྟ" ", " ", ". ២" ! ២" .
  
   3
  
  -ࠃ, "稜! ? "".
  - "?
  " " "될:
  - 㺾 ". -"稃 " ᠾ - ៨ ᜢ"윢 ࠿ 羝 뜾. ⢝ ︨ :
  -, . ⢐ .
   i ﴨ ࢾ ...
  -, ᴢ "蜠, ""?
  -, " ", ᜠ", ០ "!
  -羸 㝴 ਺㝠? " 㜨 "! ( ).
  
  -""!
  -", -" "" " - ჾ龚 띜, ⃢", "될.
  -, ྺ羴 㟨"?
  "" ":
  - ᝢi "윢 . 訐" . i " ྺྺ", ⴢ "砾, " 㜨 "-", ", ⃨ ࢸ ⃾ ࠃ" 樨. " - . " ࠿ ᢢ ⾐ , ᾝ ტ ྜྷ. , ០ ⾐, ⾴ " i 辝 . "i 㴨i """ 澴 . " ྐ ᨝ਨ. """ 蠾 , ࠃ" " . "윢 ⾐ 㴨i i ྜྷ. ⠴ i 㺠. ... " ྐ ᨝ਨ. 㝾. i.
  - i ྺ⃢", -ᜠ" .
  - ᝾, -ᜠ" "". -... ⢝ , ྺ⠃" ᾐ ⾨, ⢝, ྺ⠃" 騾 ". ࠃ ࠃ.
   " " , "" " :
  - ྜྷ 墺. ⠾. , "윢 . i ტ i. , " ྐ ᨝ਨ. " ᨝ - ᝾. ⾐ 蠴 ✢ i " . !
  " ⾝. . "ࠜ. ࠜ. . 龜 " ࢜" "". 蠃 ⢴ ⾴. i騚 " ჾ " "羜 ". ⢝ ਺ i" ᢝ ⠝ ⾝ """. ", " i . " - ྿ ⢴ ✠ . " , " ྺ " ტ ": i 㾃 "" 眾 : "i ", " ﺢ 㟢 ࠴". , : ". i⨾ - ""ᜨ ࢸ " ჾ" 娝 "쾝. ࠿ ⃢" ᾐ ヾྴ.
  ... i ྜྷ... "㺠 " " 蠸? "㺠 " ヾྴ ?
  -"", !
   " ࠴ ྚ " ྠࢃ" ྿ ". " 㜢 - " i龚 ࢝ ᾐ, 㸾, ❠ - ࠿! 㸨 " "" ࢃ , 辚 达 ࠴. ࢜ " - ࢃ- " ", ਟ" " "" . "" ": ✠ ⢃, 眠, "i, ᠴ i - " 羝. ... " ""ᜨ "條 - ࠴. 素, i - ࠴. ", " ". Ᾰ, ྜྷ. " ࠿ " " ⃾⨾ ", 㐢 " ਜ".
  -i, 㜨! -" , ࠴⢚ ".  ", ྜ i " . " ". 뺾" ", " ࠴ ࢴ " 㟠" . " ᝾ ྟ㸠 ", ⢝ 蜠, "" . 訴, 蠾 娝 訟. " ". " "i" 㺢 ࢃ" ࢴ """. "윢 ".
  -, -辟" . ࠃ, ᢜ ᢺﴴ " . " 羴 ᜢ" ", " ࠴, " ", "ﺾ". 㺴 -" ២, , ࠐ⠾. ", " 蜠 ⾴ - " ⠃" """. 蜠 - ࠴. "i 僠. ", ࢜ " ਴"i . , i稴, 紾, ྴ, "i騚 ᠝ ⃾ """. 羴 i .
  -""?! " ྐ ᨝ਨ.
  -, -" , 냠 ". - i ! "", ࢜"! 㐨" !
   ".
  " 㝾. i".
  -頚, ! -࢝ ᜠ" " ࠴. ... " 㜴" ⾴ 蜠, " . 냴 " " 墺. "촢 㺠" " 㟾율, ᜢ", ࠿"... 蜠 ჾ " ᨴ 惾 ࠿" ", " ⃢" .
  -頚, !
  
  * * *
  
  ✨ ྃ 㸢 ਴" "稾 "騾 , ⢝ ࢟" i, . " რ"", "촢 㺠ਃ 稜. ᜠ 羸, ࢝ i 場. ⢝ "" ៨ ⃢" ྃ-០", ࢴ " " .
  " ""? "ﴨ ""? ྺ羴? ? " " ""? ﴨ ྴ, 达 "", 羿", " "윴" ⴠ ": "ྺ羴 럢"". ྺ? " " i "i" i 㾃, ྟ眠 " 龚 ࢃ. ྿" " ࢴ. 㸢 "i" " ". " - ", " " ྺ࠴", "" ࢴ ࢴ. ⾝ " . 럠" 㝠i. " "" ⾐, " ⾴!" ", i ᝾. 17.00 ࢺᜢ 墺. . ".
  -", " !
  ࢝ ᢜ, "i" " 㝠 訴 ⾜⢝. ࢝ ᢢ", "ᜢ ៾⨿, ᜠ ᠴ ࢃ, ... - ࢃ! " ࢐i" ៨, - ࠚ ". "砾, ... , i ! 索 ヨ . , - ⢚ ", " " i":
  -!
  - , -࢐" ᜠ , "✠ 뺠" " ਟ" 訟.
  -!! iᴢ ྺ⃨ 僠" .
  - , -ਟ" . , " ✨, ᜃ ࢴ ྜྷ"촢 ࢴ" ", "i 㺠" "... ". i " 墺 " , ⢐ 㺢⢃ ᝾. i " ࠿.
  -i!
  " "" ⾐, " ⾴!"
   " "" i. " " "⴨ ﺢ ࠴ ⴨ . , ᜨ" ⢝.
  - "! -" ". - , "?
  -... "? - " ". - 坠 !
   , ៾" " " . " " 㺠" , " " " " 僠" " 㺠.
   索 㝾.
  
  "
  
  "羴 ᝾, -ᜠ" ᾐ. -... "".
  " "" .."⢚
  
   ⃢ 坾"? , 龴, 럠 ⃢ "ᜢ ྺ ࢸᨃ "⃢, ࿜ ᢝ ⴢ ...
   ྿, "i ", " ࢃ. ﺢ "i" 蜠, ✴ ᢝ , ഢ ᠟냠", 蜾 " 럠 " " . " i ਜ" i ".
  --, 僠, -࢐" " " - ਾ "". -眠, ៨, ⠜ ".
   " ྜྷ ࢴ" ᢐ, "稃訾 " . , "윢 ᴨ"? i ! ჾ" " ࢃ, ᝠਃ " - "ࢸ "". 羸, ࢝ რ"辚 ". ﺢ ? ? ?
  蜠 ᢴ 睢" 㐠. i " ࢃ " ". , 索, i , i : "蜠, , ࠃ" " , " ?" " " 㺾ᜨ " ࢃ. " " , " ࢃ, " ࠚ.
  -ⴢ, ⠜ " ࢐ ᢴ. " ""樴 "". , . ᝢ" i ២ " . i "" , ⢝ ࠴ ᴾ " . "i ਜ" 㐠 ⴢ 龜:
  -!
  ᜢ 㜨 " 辨. , 냠 ", " 㐠 .
  - ⾐ ? - " . " ": -. 羝 訃?
   "됴":
  - ⠜, "i i ტ ࢺ⃾.
   ᝾", "" "될騝 㐠...
  - "⾴, i, - " .
   " "ﺾ" "윢 贾, 龝" 㺨. ࢟" "" 㝐眾, ⢐ 訾 " ", " . " "i" ￴ ჾ⢜. ტ ", ", ࢟" " . 㸨 眨 ""ࢃ 럠" " i ", ⢝ " "ࢃ" " " " ".
  -"! -ᜠ" . - ", ྿ i i!
   ", i 㜠 . " " , , " i⃠ " " 㾜.
   ⾐ 蠴 ✢ i " .
   " ࢝ " ("?): 龴 i ( ࢃ? ⢝ . " ྺ! ᜠi.) ࠴ ࢨ辺辝.
  - ࠴ , -ᜠ" . - i, ⾟".
  - ࢜ ࢺ⃾ "". 츨 ⴢ "i.
  -"", -៾ ࢨ" . -i ".
  -" ", -ᜠ" . - " ".
   ⢐ " "质 ᢃ, " "㾝.
  ( happy end - " (".)
  (( private life - ⴠ i (".)
  
  ((( "❾ - " ()
  (((( 㸾 - 㝠辺訚 ()
  • © Copyright (rabbitboy2000@mail.ru)
  • : 26/08/2001, : 26/08/2001. 340k. .
  • :
  :

.

, :
". "" "

o
- "" .. || .. ' ""