Черниюк Денис : другие произведения.

Фантом

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Мiй свiт жорстокий, постiйнi вiйни...В першiй частинi я хочу розповiсти Як умога бiльше про умiй свiт, доречi книга не готова!!!

Фантом

Несучи тяжку, дворучну катану чоловiк вийшов на "висоту", невеличка гора, з якої можливо побачити все поле битви. За недiлю запеклої боротьби її прозвали - "висота".

Адже звiдси можливо було побачити водночас кроваве та жахливе видовище... сотнi тисяч трупiв розпростерлись по всiй територiї, крики лунали звiдусiль. Їх можливо було почути не дивлячись на те ,що чоловiк був практично на вершинi гори. Дивлячись на цю картину, щось йому пiдказувало, що вiн не один. За мить позаду нього з пiд кута вийшов загiн з кiшкою*(це прилад для пересування по горам) за спиною та iншим сучасним приладдям для того щоб пiднятись на гору.

Загiн був одiтий у темно-червону легку захисну броню з емблемою Фенiкса посерединi.

- Приготуватись до бою - рявкнув командир: - Це простий розвiдник - додав вiн, побачивши тривожнi погляди воякiв:- Фантоми виглядають зовсiм iнакше.

Через мить загiн зайняв бойовi позицiї, та був готовий до бою. В передчуттi битви у чоловiка з дворучною катаною заграла посмiшка.

- Вого..! - скрикнув командир, але раптом його бойовий та рiшучий голос перетворився на благаючий,та тихий...: - Нi як це... це ж ..ФАНТОМ! Рятуйтесь... - але за мить командир вже лежав на холоднiй землi - мертвий.

Вояки, якi до цього були готовi до бою почали панiчно кричати та тiкати, але тiкати було нiкуди. Деякi вiдчайдухи стрибали з цiєї вершини гори, адже мiсця на нiй було достатньо для двох загонiв по 10 чоловiк, але не достатньо для двох загонiв в панiцi рятуючи собi життя...

Те мiсце де фантом стояв всього якусь мить потому, було пусте... але тодi, що ж таке фантом? Фантом - це елiта однiєї з фракцiй, яка завжди воює за володарювання земель. Мета цiєї фракцiї усунути конкурентiв, але не всiм її членам до вподоби таке становище постiйних вiйн.

Адже Фантомiв не багато...

Вони обранi ще з народження. Їх тренували з раннього дитинства, вони поєднанi з природою набагато бiльше нiж будь-яка iнша iстота у всесвiтi, тому в кожного з них є своя здiбнiсть. Вони не можуть мати всi здiбностi поєднання у природi, а якщо б могли, то вiдразу б сходили з розуму.

Тим часом...

Солдати намагались тримати оборону. Вони з жахом бачили як Фантом повiльно йшов до них. Божевiльна посмiшка на його вустах наводила ще бiльший страх. Раптом Фантом опинився прямо перед ними. Хоч вiн рухався швидко, все ж можливо було побачити... Людину... Так! Людину, яка замахується своєю катаною на одного з воякiв та перерубує його навпiл, людина яка за мить перебила ще трьох воякiв, людина яка майстерно ухилялась та вiдбивала пулi... За якiсь 30 секунд залишився один вояка... вiн завмер вiд страху, вiн не мiг нiчого зробити, дивлячись на воякiв, якi мертвi лежали на землi... Останнє, що побачив вояка лезо перед очима.

Тiнь

- Змiцнити оборону на лiвому фронтi! Та... та пошлiть один загiн танкiв на правий фронт! - Цi накази вiддавав один за декiлькох командирiв, хоча вiн i командир але знаходиться не на передовiй, а у палатi далеко вiд поля битви. Сам командир був старий, але чи не найкращий стратег на все людство. Його направили на цю планету, адже це дуже важлива операцiя-захоплення столицi.

По ньому йшов холодний пiт, вiн втомився, адже без вiдпочинку командує усiм вiйськом уже цiлу недiлю. Знаходячи вiльнi хвилинки на вiдпочинок як ця - вiн сiв на крiсло яке було поруч з ним. Командир в котре подивився на стiл, на очi йому потрапила книжка довiдник по "Фракцiя Богинi Єлен" .

***

Це найперша та найстарiша фракцiя. Але ось вже як 1000 рокiв вона розпалась на ще 4 фракцiї. Перша-це фракцiя Людей. Друга - це прибульцi, але вони колись Мiльярди рокiв тому назад були першими розумними iстотами, якi повiльно але впевнено будували цивiлiзацiю. Третя - фракцiя, яка бажає миру. Та четвертi, тi якi мають Фантомiв. Звiсно кожна з фракцiй має свою назву. Люди назвали себе "Сапiенс" - тобто розумнi. Найдревнiшi iстоти (тобто iнопланетяни,якi звуть себе най першими в свiтi) їхня фракцiя називається Фелендус - мудрi в перекладi. Тi якi хочуть миру вiдповiдно звуть себе Миротворцi (на їхнiй мовi - Уектус). Та четвертi...тi що воюють назвали себе Ротгерi - в честь сiмї з якої вийшов перший Фантом. Ми будемо вживати назви цих фракцiй на нашiй - людськiй мовi.

***

- Кажуть, що в часи коли була єдина фракцiя - вiйн не було...все було спокiйно, i всi лягали спати з думкою, що все буде добре... - почав був розмову один з помiчникiв командира

- Так, гадаю, що так i було... - вiдповiв у вiдповiдь командир

Раптом молодий чоловiк одягнений у легкий червоний костюм з емблемою фенiкса забiг у палату. Вiн подивився на командира, той у вiдповiдь кивнув. Коли вiн кивнув чоловiк у червоному вбраннi почав:

- Я старший доповiдний, доповiдаю! Вороги прорвались до центру звязку та знищили її, менi довелося їхати сюди щоб прорапортувати це вам... - цi слова промовив чоловiк який прибiг у цю палату. Звичайно було б легше повiдомити це через сучаснi технологiї, але ж центр звязку знищили. Це означає, що хоч i ненадовго але Iнформацiю передавати стало набагато тяжче.

- Гадаю це не проблема, адже я вже вiдiслав туди загiн.... - вiдповiв старий командир

Доповiдник похвально вклонився та вибiг iз палати...на мить запалала тиша.

Раптом з пiд тiнi повiльно крокуючи вийшов. Чоловiк з двума мечами за спиною. Всi тi хто поруч працював з командиром завмерли. Озброєний чоловiк продовжував крокувати. Вiн вийняв меч та замахнувся ним прямо на командира. Тiльки-но зараз всi зрозумiли, що до них якимось чином проникли. За декiлька секунд з палати почулись жахливi крики. Охорона зайшовши туди побачила кроваву сцену. Розпростертi трупи враховуючи командира лежали мертвi. А книжка "Фракцiя богинi Єлен" - лежала розпростерта по серединi, на нiй було написано "сама безглузда фракцiя в свiтi".

Джокер

Дванадцять людей сидiли навколо довгого стола. Всi вони були озброєнi дивною зброєю, але саме дивне , що поруч з кожним був меч.

- Одже ми почнемо засiдання.


 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"