Денисевич Сергей Аполлинарьевич : другие произведения.

Як поєднувати золотi прикраси?

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    На украинском языке

  
  Якщо говорити вiдверто, то варто зауважити, що не iснує певних правил про правильне поєднання золотих прикрас. Але це зовсiм не означає, що не iснує неписаних, їм необхiдно слiдувати, щоб наповнити образ стилем i елегантнiстю.
  
  Основне правило
  
  Основне правило при носiннi золотих ювелiрних виробiв складається з трьох елементiв. Перше, що варто запам'ятати: iдея одягати на себе вiдразу всi золотi вироби з вашої скарбницi - ознака поганого смаку. Ви не новорiчна ялинка.
  
  Як би ви не любили золото, не зловживайте його кiлькiстю. Вiзьмiть за правило не носити бiльше трьох ювелiрних прикрас. Об'єднайте в єдиному ансамблi сережки, кiльце i намисто або браслет, сережки i кiльце.
  
  Якщо ви є щасливою володаркою масивного намиста, прикрашеного розсипом коштовних каменiв, пiдберiть до нього невеликi сережки, тому що акцент повинен падати на ваше кольє.
  
  Кiльця i браслети
  
  Багато панi володiють великою колекцiєю рiзних кiлець. Тут працює все те ж правило: не надягайте бiльше трьох. Залиште iдею носити кiлька кiлець з рiзними каменями. Найбiльш доцiльно вибрати одну прикрасу з великим каменем, iншi повиннi вiдтiняти i пiдкреслювати її красу. Носiння кiлькох кiлець на одному пальцi допустимо в тому випадку, якщо вони мають схожий дизайн. Обручка не вимагає якогось доповнення.
  
  Золотi браслети, в якiй би технiцi вони не були виконанi, не варто одягати з годинником. Це не тiльки незручно, але й не дуже красиво.
  
  Поєднання срiбла i золота в ювелiрних виробах не вiтається. Якщо вам подобаються поєднання срiбного i золотого кольорiв, вiддавайте перевагу жовтого золота i бiлого або платини.
  
  Золотi прикраси для свята i роботи
  
  Золотi прикраси треба як пiдбирати одяг: на всi випадки життя. Масивнi золотi ланцюжки i браслети будуть виглядати недоречно в робочiй атмосферi офiсу. Але, вони будуть iдеальним вибором для будь-якого святкової або урочистої подiї. Якщо ви надягаєте вечiрнє плаття, пiдкреслiть красу вашої шиї елегантним намистом, а якщо на вас дiловий костюм, вибирайте витончений ланцюжок з кулоном
  
  Форму обличчя i ваш стиль також дуже важливо враховувати при виборi золотих ювелiрних виробiв. Перш нiж купити золоту прикрасу, уважно подивiться, чи вона справдi пiдходить до форми особи i образу в цiлому. Якщо ваше обличчя має круглу форму, вiдмовтеся вiд великих круглих елементiв в районi обличчя i шиї.
  
  Нiколи не носiть однi i тi ж ювелiрнi вироби довше тижня. Не важливо, що вони вам дуже подобаються. Мiняйте їх, щоб виглядати завжди цiкаво i привабливо.
  
  Чоловiчi прикраси
  
  Правильно пiдiбранi ювелiрнi аксесуари виконують двi функцiї. По-перше, вони виявляють i пiдсилюють красу володаря. По-друге, вони сприяють створенню необхiдного iмiджу, наприклад, пiдкреслюють його багатство i успiшнiсть.
  
  Аксесуари для чоловiкiв це не стiльки прикраси, стiльки iндикатори високого статусу в суспiльствi. Стриманий дизайн пiдкреслює строгий стиль представникiв мужньої статi. .
  
  Iснує багато прикрас, якi часто зустрiчаються у чоловiкiв i вкрай рiдко у жiнок. Це, в першу чергу рiзноманiтнi запонки, перснi i шпильки для краватки з дорогоцiнних металiв. Такi вироби часто купують для подарунка.
  
  Високим попитом у покупцiв користуються золотi чоловiчi годинники та браслети на них, брелоки iз золота, прикрашенi золотом визиточницi, затиски для грошей.
  
  Але i тут потрiбно не переборщити з прикрасами. Дизайнери розробили масу варiантiв прикрас. Але незважаючи на цю безлiч, чоловiки вiддають перевагу класичним виробам без каменiв i гравiювань. А якщо i вибирають з iнкрустацiєю та камiнням, то дотримуються суворого "чоловiчого" стилю.
   Отже, тепер ви знаєте, що i як пiдбирати.
  
  ;Развитие темы "золото" - на сайте Кому золота?
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"