Ежова Лана : другие произведения.

Лист незнайомцю (укр.)

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


Оценка: 6.00*3  Ваша оценка:


Лист незнайомцю

   Ти врятував моє життя, мою душу та загубив моє серце, але все ж я вдячна тобi.
   Коли б не ти, я зараз не дивилась би у вiкно, не бачила б, як вiтер зриває листя з липи i, вальсуючи, спускає його вниз. Не бачила б, як засинає i прокидається мiсто, якого кольору буде сонце цього дня. Не чула б, як плаче вiтер за вiкном, як скриплять старi дерева.
   Ти - мiй вiтер, який лише раз доторкнувся до моїх крил, але пiдняв над моїм нещастям. У той чорний день, день мого знайомства iз тiньовою стороною життя, день оголоння людської сутностi, лише ти по-справжньому допомiг менi.
   Твiй спiвчутливий погляд видер iз обiймiв суїциду i повернув до життя. Але ж спiвчуття! О, як я ненавиджу спiвчуття! Воно принижує серце, що прагне ... та чи прагне?! Нi, я не кохаю тебе, але могла б присвятити тобi своє життя - воно належить тобi...
   Нi, я не кохаю тебе. Навiть не пам'ятаю твого обличчя. Я згадую - i це на мить стає реальнiстю - твою свiтлу янголоподiбнiсть i нашi погляди, котрi зустрiлися на секунду - i шляхи наших доль розминулися назавжди.
   Та я вдячна й за це. Я зустрiла тебе. На щастя, ти не покохав, на жаль, я не встигла вiддати тобi своє серце.
   I все-таки моє серце, мабуть, втрачене для iнших.
   P.S. Ти врятував моє життя, мою душу та загубив моє серце, але все ж я вдячна тобi, мiй вiтер, що знову окрилив мене...
Оценка: 6.00*3  Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"