Firemage : другие произведения.

Повернення з-за реальності межі або марення божевільного...

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Тиша... Кругом лиш одна тиша.... І темрява.... Пустота....Хто я? Що я? Я? Я мислю? Отже існую? Тоді де я існую? Але кругом лиш темрява.... І тиша... Намагаюсь кудись рухатись... Але куди? І як? Я ж не маю тіла... Чи може просто не відчуваю? Здається кудись рухаюсь.... чи може це просто ілюзія руху? І куди? Але якоюсь частиною свідомості, своєї сутності відчуваю, що рухаюсь в правильному напрямі... Та раптом надходить хвиля розслаблення.... Змушує розслабитись.... Припинити рух... Дає відчуття задоволення... Блаженства... І ще щось.... Не можу пояснити.... Не знаходжу слів... Та через деякий час (а що таке час і як його тут визначати?) це відчуття спадає і я продовжую рух.... А чи це рух насправді? Чи може це лиш прийнятне для свідомості пояснення даної дії.... А чи дія це взагалі? - Мабуть дія.... Одні питання.... А відповідей немає.... Чим далі "рухаюсь" тим більше прояснюються спогади... Ось здається згадав хто я!!! Я - Людина!!! Тільки чомусь я не відчуваю радості.... і взагалі нічого не відчуваю.... І що таке людина? І що значить відчувати? І знову немає відповідей... Що зі мною? А може я став навіженим і "відпочиваю" зараз у лікарні для душевно хворих? А може взагалі пішов зі світу живих? Тоді де рай? чи пекло? Нічого не розумію... А тим часом спогади (а чи спогади це?) стають все чіткішими... Ось я уже знаю що таке людина і як людина виглядає.... А ось і згадую деякі моменти зі свого дитинства... Ось ми з батьками виїхали на природу.... ось річка.... ліс... дерева... багаття.... Відчуваю задоволення, насолоду життям.... О! здається я почав відчувати якісь емоції.... А що таке емоції? І що таке життя? Спогади пробігають все частіш.... не встигаю за ними услідкувати і зрозуміти їх.... Намагаюсь охопити чим більш спогадів.... Раптом починаю якось дивно себе почувати.... Таке враження що затерпле все тіло... В мене є тіло? Здається так.... А звідки я про це знаю? - Неважливо... Намагаюсь поворушити пальцем.... Нічого не виходить... Намагаюсь відкрити очі.... Теж нічого... Відчув тіло.... І що далі якщо я не можу ним керувати.... Тим часом коловорот спогадів уповільнюється.... чи може їх просто стає менше? Згадую що я у медитативному трансі і що потрібно "розбудити" тіло.... Але як? Але цього разу майже одразу приходить відповідь на питання.... Я вже знаю як це зробити.... Ось я вже відчуваю тіло і можу його контролювати.... Відкриваю очі.... Світло.... Лиш Світло... Раптом "вмикається" слух і до мене доноситься спів пташок і тихий шум струмка.... Очі звикають до світла і я бачу ліс.... древні дуби оточують мене.... рядом біжить невеликий струмок... Ось і повернувсь в реальність...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"