: .

: [] [] [] [] [] [] [|]
:
: ,
  • © Copyright (foreman67@mail.ru)
  • : 25/06/2024, : 25/06/2024. 40k. .
  • :
  • FB2
  :

".

" " No """".

-", No! " " " ":-  "? ? No ...? " : "-! -.

" " :

-, No ?

-"! . No " !

, " ?  , !!

- ?

-  , ! ".... - . No!

" " No. "" No".

" " . " No "", ""-". " , ", No ..., ..." ..., " No No, " . No , No " " - No No, " " , No No. " ".  No , " , No" No" " "No"- . " , ", NoNo"", " "". , " ". "" ". . No . ... .

No, " ", ", " "" , No" , ... No". -No " No . "". " ", """" "". " ... ... ""-" No, ""

. "" " No No " , . "" , No, No . " " ? " ? No"? . No" ... . No No" No No. "! " , , . "" " , No"" ". "No", -"" No ". No. " " , " . " No No, " ! No ". " ! ! ". ". , ? ", No" No " .

No..." "". " No" ". " " ", " .

" " , No- No, , , ". " , No" , No No" - No. No", ... No.

- !

-"!-  No, " No. " .

-? No"? " " No"  . " No, ".

", " ":

-! No!

- , . -No" . ". .-   No"" No "" ".

-, ! " !-   No" No" ".- !-"" "" "  .- " ...!

-? ""

- !- " "  .

No", No..., No"" , No .   No" :

-""! ( ). " NoNo!-   No" ": -"! ? ?- No , " No" ":

-,  ! ...! "" "

-? "? No". . "" (. -) No No.- No" ", No"No ". ", -.

-, " " . ". " ", - !- No" No" . " " ". "- ! " "? " ! No - " . "" " ... .

- """ -, -"":

-" : "", No" , No No" . ", . No ", No No". "" " No". No" . , No" No . ". "No" ! """!   No" " . "" No"?- " ":

-"! .

- "", - No"" "",- , " -", - , No, No No. "" No. , " No. " . No ..."No No No". No" . . " , No" No"" No ". "", No No", No , "... " ", . " ", No ... . "" ". No". ""! ...

" "" No ".  , . " ".   ", . " . " ". ". " . - No ". ", -. . ... No". No.

" , """. No, ". - No , . ": "? "No No", No" -. -, ""- " " . ....

" -, . , ", " ! " ", ". ", ..., "" " No "No ..." .... -"No ", .... " ..." , No... No" No " . No " No" ..., No". , "" No No- ... ", No No. " ", "" "" , """... .

" .... " " No", .   , "" No"! " -""..., ... ... ... . No No", , No ". No, No No, No" , " " No , " , " "".

No" No. ", "". " ... " " " """.  , - No"-No " "No" ". No No, No" " No No". " "" No" ". " . "" . . ".

" : ? . , No" ... No ". ", ", " " . . ... .   " ", " No, No . , -, No ,- No . " -? ".

  , No... "", :

-, ? ", " "?- " "" ... No". ", No . "" No ".- " No , " No No.- , No", " " No , No , NoNo ".

- " No " No -410. , ! " " No". No " No"". " "" , " ..." .... " No..." ". . -" No. " No No, " No ". No" No ""... ? , , . -" .

""! " " " No" No " NoNo... . No"" No" " ". "" ", No No, " "" No". Fortissimo accelerando NoNo""! "" No"" "".

. " ""... " " " " ". -"" . No" " -No, No, No " ". " "... "", " . ", ! , No No" ", No "" , " No", ", ", No ...- No. No" " .   No... . ,- " NoNo! "" "". " , No"""  . , " .

- "?- "   "-No". ". " No No ", , No" ... , "" "" . " ""  : "", " No". No . " No? " ? ? ... " -.   "No"",- No No No. ", """ , No. " No, , - . " ... No. " .... " "! No", " " !   " -. " " , " .... " . No .

-", ! No!- " No" No No. -""" No. No" . " No" No" No .

-, " ! ". "No No No", -" " No". "?

-", "! "" No!- . " ... "". "" No :

- "" No , No No ! No"... .... "" " " ! No No No "! ""?

- ", " No"!

" - , , - . ...- " . " ", " . " ", ... " ". - ... """. " " ..., ...-". . " No.

- !- " "", , No. "" No...". " , - . "- " , "-No" " . "! " No", " No , ". " ! " No", " " . "" No ", No". " ! No!"- " No"" ". , " No ? ", No ". , No !

No No" . " " .... "" ..."No No"" ": " -, !". , - "", ". "" No " "-. , " No . No . " . " No ". , No, - No". "No" No". " "". . ", ".

" No ..." , " " No" " " ". - ""- ", !". . "No No No".  " " No" "". No" . . .... ". " ". "..."" , No" No . " , "" ! " , No" No " .   ". NoNo" ": ...! " " No". " " "... No".

"!!! , ! -" , ... , ... ". " No "" . , No ", ", " . "No" No"". "" No! " " . " . , No"? " ? ", "... No ..., No ". ". No", .... . No"" No, " No"", No " . " ... ... :

" " ... " ", No No" , No" -. " " , ", No No " ". , " , , No. , . "" . -" No , " . No . " ". No", " , No , " , , , No, ""

"" , , "" No ",- ... "... No. ! " No! No -"? , , "? " No! -", - . - No ..., "... ", " , No"No " No, - " " . " No " -". " . " " , . " " , . " "! "No" " " ". " " ""! " "" ""  ", " -! No, . "" No" -".  ", No", , - " " ""   - "",- . ", " . No" : " !

" " No"" " No"", ", " ! ", - ..."No" No No". " " No". ", NoNo No-", " " .... -No" ..." No" . No" . " "". ", ! No"! " No. " ? " " " . ", " -, - No, " . "No, ". " ". " .

No" " " . -" No ", -, ("?) " ", " " No, " No" . " " No No . "" No" " ..., ", No No" ... No. NoNo",-No . ". No" " No ".

-"! NoNo" "?- ". "" No" No .

-"! ?

- "! " No? " ...!

No" ". , No " " , " . ..., "NoNo !

-"!- ..." No" No No".

-"! " No !

No" No No No" . , .  " No" No" No. -" "" , " . " " ". No ", No" No No No" ".  " No" " . "!

-! " "!

No" " No. " " ". " " No , No. No" ", No" , No No No.  " " " ! No No"!

- ...! No!

" " , No " " " . , ". !

- "!

"" No. " "" No" ".

- No No! "!   !!

No" No No , ... ! -! " " No ".  ", No" ! " No" " " No. " "No""" ". No !

-"! "!..

", " No ". " No ", " No, , ... " No", " No No . " No " ..., "" . ! , " No" . -, !  ", No"" . , "" " No" . -" " ". ", , No" ..., .

-", No No"! No, "?

-", No!- " " ", No"", , ". "" , No ....  " No"" No No", ,- No . ", " , " No - ", " " "..., ... "". . " "" " " ". " , "-"" . "", ". No" " , No", No-"" No"" No "No ". " ", " -". " "!  - " ", ... No , " . , , " " " , " No .

""" No, " " . No" . "".   ". " " " , - .

-?  ?- "", ", " No. " No - No".

-" No!- No..." .

-, . ".

", , ". " , .... No -". No" No No-No"". No , No"" , " ".... No No..." " ". -No, No... No , "" "

" " ":

-"! " No No!- " "NoNo

.... .

- , No ?- " "".

-""   " No! "" No No"! "" !- No- ". , No" ,-"- " "", "" -" ".

No , "- , " No,- "No", " , No No ".

No,  , No" No ", No" ", No" .

No , ! " " ... "..., "... .... No .

, No", " "!

  " .

" No

No  ". " .

" No "...

 ". . 2024 .


  • © Copyright (foreman67@mail.ru)
  • : 25/06/2024, : 25/06/2024. 40k. .
  • :
  :

.

, :
". "" "

o

| "" | ' ""