: .

Fizicheskoe soxranenie(sbornik 12)

: [] [] [] [] [] [] [|]
:


  • © Copyright (beniaminfrumkin@yahoo.ca)
  • : 07/08/2012, : 07/08/2012. 52k. .
  • :
  :

. :

-- 6 --

*

* *

( "{""~""u"""y"y """""p"~"""u"}""""""" ) .

. .

. .

,

( , ) , . , : ( ) *

* * - , - . ( - - .

,

(

*9 *

( - , ? -

- - ,

( , ,

"O"""|"y""y"u ""{"""""""u"z "r "}"p"""u""y"p"|"""~"" "~"""y"""u"|"u"z ""{"""""""u"z:

"t"|"" ""{"""""""y ""p"""""""""p"~"u"~"y"" "}"p"""u""y"p"|"""~""} "~"""y"""u"|"u"} """r"|"""u""""" "r""|"~"p "t"|"" ""{"""""""y "t"r"y"w"u"~"y"" - "}"p"""u""y"p"|"""~""z "~"""y"""u"|"" ="}"p"""p ( . .

"K" ""}"u """"s", ""{"""""""" ""r"u"""p "~"r"p""y"p"~"""~"p"" , "p ""{"""""""" "t"r"y"w"u"~"y"" "r"p""y"p"~"""~"p"" """ "~"..."|"" "y .

"""r"u"" "~"p """"""p"r"|"u"~"~""z "r""""" , "t""|"s""u "r""u"}"" ,"~"u "t"p"r"p"| "}"~"u """{""" . """u"} "q""|"u"u """" "}"p"""p """{"""

""q"|"p"t"p"u"" ""{""""""""" , "t"p "u""u "{"p"{""z , "{""""""p"" "~"u "t""|"w"~"p "q""""" "t"|"" "t"r"y"w"u"~"y"" "p "t"|"" ""p"""""""""p "u"~"y""

."Q"p"""""""""p"~"""u""""" ""~"u""s"y"" , "p "}"p"""p "t"r"y"w"u""""" "y ""{"""""""y ""~"y "y"}"u""" ""p"x"~""u

"N"p """}"""" """y""|"p """u"""u"}"p " ""p"x"t"r""u"~"y"u ""{"""""""y ""r"u"""p ". "{""""""p"" "t"p"u"" """"r"u"" "~"p """"""p"r"|"u"~"~""z

\"O"{"p"x""r"p"u""""", ""{"""""""" ""r"u"""p "R ""p"x"t"r"p"y"}"p"u""""" "~"p ""{"""""""" "t"r"y"w"u"~ .

""""u"}"" ""{"""""""""}"y : "R = "R"} + "R "r . "s"t"u ""y"}"r""| * "} * -"}"p"""u ""y"p"|"""~""z "~"""y"""u"|"" ""{"""""""y "t"r"y"w"u"~"y""( "}"p"""p ), - "}"p"""u""y"p"|"""~""z "~"""y"""u"|"" ""{"""""""y ""p"""""""""p"~"u"~"y"" ( "r""|"~"p ) * *.

"R"{"""""""" "R "r - ""{"""""""" "r""|"~""r"p"" "r"~"u""~"u "~"u""""""r"|"""u"}"p"" "r"y""""..."p"|"""~"p"" - """""u"~""y"p"|"""~"p"" ""{""""""""

""r"u"""p , ""{"""""""" "R"} -""{"""""""" "}"p""" "r"~"u""~"u """"""r"|"""u"}"p"" ""r"""x"p"~"~"p"" " "x"p""""p""""z ""~"u""s"y"y ( """y

"t"""""y"w"u"~"y"y "..."""r"~"" ""{"""""""y ) ,*"{ *

"B ""|"...""p"u "}"p""" """{""" ,"""""p"u""""" "r"y""""..."p"|"""~"-"""""u"~""y"p"|"""~"p"" ""{"""""""" "}"p""" ( "y"|"y """""u"~""y"p"|""

"~"p"" ""{"""""""" ""r"u"""p ) "y """"}"..."|"p ""{"r"y"r"p"|"u"~"""~"""""y """y"}"u"" "r"y"t "^ = "M"R"r ( "R"r "r "{"r"p"t""p"""u )

"U"y"x"y""u""{"y"z ""}"""| """""u"~""y"p"|"""~""z ""{"""""""y "R "r :-- ""{"""""""", "{""""""..." "}""s"|"p "q" "y"}"u"""" "}"p"""p "y""""|"""x"..."" "t"|"" "t"""""y"w"u"~"y"" """""z ""{"""""""y , ""~"u""s"y" "}"p"""

"O"""""t"p , "y """"""r"u""""""r"y"u ""~"u""s"y"y "}"p"""u .( "{""|"y""u""""r" "~"u "x"~"p""y"" ""{"r"y"r"p"|"u"~"""~"""""" "{"p""u""""r"p )

"S"u"""u"}"p " ""p"x"t"r""u"~"y"u......""""x"r""|"""u"" "r""""r"y"""" ""{"""""""y -""""""p"r"|"""""y"u ""{"""""""" ""r"u"""p .

"Q"p"x"t"r""u"~"y"u ""{"""""""y ""r"u"""p ""r"""x"p"~" " """""p"~"""u"}""""""" ""{"""""""y ""r"u"""p "R = "R"} + "R "r

" """""p"~"""}""""""" "{-"r"p "t"r"y"w"u"~"y"" "M"R = "M "R"} + "M"R"r 2 2 2

" """""p"~"""u"}""""""" "{-"r ""~"u""s"y"y "M"R = "M"R"} + "M"R"r

"N"""""""~ ""p"x"|""w"y"| ""r"u"" "~"p """u"{""" ""r"u""""r . """u"""u"}"p ..." ""p"x"t"r"p"y"r"p"u"" ""{"""""""" ""r"u"""p "p ""q""q""u"~"y"u "y"x"}"u"~"""u"}"" ""{"""""""u"z ( "r ""..."~"{""y"y """ ""{"""""""y "t"r"y"w"u"~"" "R "} ) "R "} "y "R "r """"u"t"u"|"""u"" """""p"~"""u"}"""""" ""u"|"""~"""""y ""{"""""""y ""r"u"""p "R .

"S"u"""u"}"p " "Q"p"x"t"r""u"~"y"" .......""r""""r"|"""u"" ""y"x"y""u""{"..." """""z""""r"u"~"~"""""" , "s"t"u "t"r""z""""r"u"~"~"""""" ""~"u""s"y"y "y """"""""p"~""""r"p ( "t"|"y"~") """"""r"u""""""r"u"~"~" "r"x"p"y"}" "y"x"}"u"~"""u"}" ( "r """"""s""} """"""r"u""""""r"y"y " "}"y"""r""}"y "{""~""""p"~"""p"}"y ""{"""""""y "y ""~"u""s"y"y ) , "p """y"r"u"t"u"~"u "r "u"t"y"~""""r" "y"x"}"u"~"u"~"y"z , """"""p"r"|"""u"" """""p"~"u"~"y"u """"y"x"r"u"t"u"~"y"" "y"x"}"u"~"u"~"y"z.

"P"""""""u"~"y"u """u"""u"}" " ""p"x"t"r""u"~"y"u ...." "~"p"s"|"""t"~" """u"t""""p"r"|"""u"" """""z""""r"u"~"~"""""" ""{"""""""y ""r"u"""p """""""~"p"}"y """"u"..."s""|"""~"y"{"p , "r"y""p"~"~""s" "r ""{""..."w"~"""""" """""""""~"~""s" "t"y"p"}"u""""p .. "s"t"u "r"u"""" "{"p"""u"""

"""u"t""""p"r"|""""" "r"u"""""""~"""""" "y"x"}"u"~"""u"}"""""y , "r"u"{""""-"s"y"""""u"~"..."x"p-"y"~"r""y"p"~"""~"""""" """""p"~"u"~"y"" ."p ""q""q

""u"~"y"u "r "u"t"y"~""""r" """""p"~"u"~"y"" -"y"x"}"u"~"u"~"y"" -"""u"t""""p"r"|""""""" ""q""u"""|""s"p"""y"} "x"p"{""~""} .

"O"q""q""u"~"y"u "r "u"t"y"~""""r" """""p"~"u"~"y"u "y "y"x"}"u"~"u"~"y"u """"""p"r"|"""u"" """~""r"... """y"~""y""p """""z""""r"u"~"~"""""y

"""""..."{"""...""p "{"""""""s" "x"p"|""w"~"p "r "r"u"{""""-""""u"..."s""|"""~"y"{"u """""p"~"u"~"y"" ""{"""""""y ""r"u"""p .-""y"x"y"{"-"s"u""}"u"" ""p"|"""~""z "}""t"u"|"y """y"~""y""p """""z""""r"u"~"~"""""y ( "{"""""""z "~"y """ ""u"s" "~"u "x"p"r"y""y"" ."p """""..."{"""...""p "{"""""""s"

"x"p"|""w"u"~"p "r ""q""q""u"~"~""z "{""~""""p"~"""u" "u"t"y"~""""r"p ""~"u""s"y"y - """"""""p"~""""r"p "^"D= "R"N-"""s""}-"{""~""""p"~""."s"t"u

""~"u""s"y"" "p"q"""|""""~" """""p"~"""u""""" , "p """"""""p"~""""r" - """"~"""y"""u"|"""~" "y"x"}"u"~"""u""""" .

"O"q""q""~"~"p"" "{""~""""p"~"""p ,""""""q"~""z """y"""r"p"""" ""u"|"""~"""""" "}"p"""u""y"y ,"~"p"""y"}"u", "{"|"u"""{"...- "r""|"~"...

, ""q"|"p"t"p"""u"z, "r ""r"" """u""u"t"" ,"""""z""""r"u"~"~""""""" """""..."{"""..."" """"""""u"~"y"" , "" """y""... "}""t"u"|"y """""z""""r"u"~"~"""""y - "r"u"{""""-""""u"..."s""|"""~"y"{"p "y "" ""y""|"... "{""|"y""u""""r"u"~"~"" """"""~"""u"~"y"z

"p"~"p"|""s"y""~" ""y""|"... "{""|"y""u""""r"u"~"~"" """"""~"""u"~"y"z "t""{"p"x"p"""u"|""""""r"p """u"""u"}" " ""p"x"t"r""u"~"y"" ......"

"K""|"y""u""""r"u"~"~""}"y """"""~"""u"~"y"""}"y """u"t""""p"r"|"""""""" "t"u"|"u"~"y"u .""""u"t"u"|"""""u"u "r"u"""""""~"""""~""u

"r"x"p"y"}""y"x"}"u"~"u"~"y"" "x"~"p""u"~"y"z ""~"u""s"y"y "y """"""""p"~""""r"p ( """"}"..."|""z "t"|"y"~" "r""|"~" "S""}""""~"p ) ,

""""""~"""u"~"y"u"} "..."}"~""w"u"~"y"" "r"x"p"y"}""y"x"}"u"~"""u"}"" "x"~"p""u"~"y"z ""~"u""s"y"y "y """"""""p"~""""r"p. """y"r""t""""u"u "{

"""""p"~"u"~"y" """"""~"""u"~"y"" 8 ""u"""u"z"~" ""q""q""u"~"y"u"} "r" "u"t"y"~""""r" ""~"u""s"y"y "p"q"""|""""~""s" """""p"~"u"~"y"" "y """"""""p"~""""r"p """"~"""y"""u"|"""~""s" "y"x"}"u"~"u"~"y"" ", """"""p"r"|"""""y" "{"p"""u"s"""y" """~"""""y"" " ""u"|"""~"""""" "

"N"p """y"}"u""u "}""t"u"|"y """""z""""r"u"~"~"""""y - "r"u"{""""-""""u"..."s""|"""~"y"{"u ""r"u"""p "B"S"R "r"t"~" , """" ""u"|"""~""""""" "B"S"R """u"t""""p"r"|"""u""""" "r"u"{"""" -"{"p"""u""" , "r"u"{""""- "s"y"""""u"~"..."x"p "y """"u"""u"z"~" ""q""q""u"~"y"u "{"p"""u""""r -"s"y"""""u"~"..."x" "r ""u"|"""~"""""" """"}" "B"S"R ( "{"p"""u""""r "y "s"y"""""u"~"..."x" "t"|"" ""u"|"""~"""""y "~"u"t"""""p"""""~" , "~"u""q"""t"y"}"*""""u"""u"z"~""u*- ""q""q""u"~"y"u "r "u"t"y"~""""r" "{"p"""u""""r "y "s"y"""""u"~"..."x" , """"|"""{" "r """""} ""|"...""p"u """"u"t"u"|"""u""""" ""u"|"""~"""""" """"}" ( "~"u "" ""p""""""} "p "r ""u"|"""""~"""""y """"}" "B"S"R )

"N"p"t" ""{"p"x"p"""", """" "~"y "{""~""""p"~"""p ""{"""""""y ""r"u"""p ,"~"y "{""~""""p"~"""p "P"|"p"~"{"p " "u""u ""~"u "}""s"..."" """"""p"r"|"""""" ""u"|"""~"""""" , "" """y""y"~"u """"s" ,"""" "{""~""""p"~"""p ""{"""""""y ""r"""x"p"~"p " """"""""p"~""""r""} , "{""~""""p"~"""p "P"|"p"~"{"p- " ""~"u"s"y"u"z "y ""q""q""u"~"y"u "{""~""""p"~"" ( ""q""q""u"~"y"u """"""""p"~""""r"p "y ""~"u""s"y"y )""""""p"r"|"""u"" ""q""q""u"~"~"..." "{""~""""p"~"""... ""u"t"y"~""""r"p ""~"u""s"y"y - """"""""p"~""""r"p ",""""""p"r"|"""""..." "}"p"""u""y"p"|"""~"..." ""u"|"""~""""""( "~"p"""y"}"u" """u""q""p"x""r"p"~"y"u ""q""q""u"~"~""z "{""~""""p"~""" ,"""y"""r"p"""u"z ""u"|"""~"""""" "r""|"~" """"}"..."|""z "S""}""""~"p )

"U"y"x"y""u""{"y"z ""}"""| ""u"|"""~"""""y """s"|"p""..."u""""" " ""y"x"y""u""{""z """""z""""r"u"~"~"""""""

"""p"|" "r""u"}"" "r"~"y"{"~"..."""" "r ""..."""" """~"""""y"" ""y"x"y""u""{"p"" """""z""""r"u"~"~"""""" """""..."{"""...""~" "y "{""|"y""u""""r"u"~"~" """"}"p"|"y"x""r"p"~" .

"R""""..."{"""...""~""u , """"~"u""u"} "{ ""y"x"y"{"-"s"u""}"u""""p"|"""~""z "}""t"u"|"y , ""p"""}"""""u"~"~""z ""p"~"u"u

"K""|"y""u""""r"u"~"~" -""""}"p"|"y"x""r"p"~"~""u ""r"""x"p"~" " """""z""""r"u"~"~""""""" "{""|"y""u""""r"u"~"~"" """"""~"""u"~"y"z "t"u"|"u"~"y"" -"..."}"~""w"u"~"y"" - ""..."}"}"y"""r"p"~"y"" ( ""q""q""u"~"y"u )*""""u"""u"z"~" * "u"t"y"~""""r" "t"u"|"u"~"y"" - "..."}"~""w"u"~"y"" , "s"t"u "t"u"|"u"~"y"u"} """"u"t"u"|"""u""""" "{""|"y""u""""r"u"~"~""u "r"x"p"y"}"""""""r"u""""""r"y"u "r"p""y"p"~"""~"" "y"x"}"u"~"""u"}"" "x"~"p""u"~"y"z ""~"u""s"y"y "y """"""""p"~""""r"p ,"..."}"~""w"u"~"y"u"} ( "r"x"p"y"}"""""""r"u""""""r"..."""y" "x"~"p""u"~"y"z ) ""~"u""s"y"y "y """"""""p"~""""r"p """"u"t"u"|"""u""""" """""p"~"""u"}"""""" "y , "~"p"{""~"u" ,*""""u"""u"z"~""u *"q""q""u"~"y"u ( ""..."}"}"y"""r"p"~"y"u "t"u"|"u"~"y"" "y "..."}"~""w"u"~"y"" ) """"u"t"u"|"""u""""" "u"t"y"~""""r" "y"x"}"u"~"""u"}"""""y """"""""p"~""""r"p "y """""p"~"""u"}"""""y

""~"u""s"y"y , "{"p"{ ""u"|"~"""""" """"""""p"~""""r"p- ""~"u""s"y"y ,"""y"r""t""""u"z "{ "}"p"""u""y"p"|"""~""z ""u"|"""~"""""y .

"R"|""r"u""~"-"|""s"y""u""{"y ""u"|"""~"""""" """u"t""""p"r"|"""u""""" "t"y"p"|"u"{"""y""u""{""z ""p"""z "y"x"}"u"~"""u"}""z """"""y"r""""|""w"~"""""y , """y"r""t""""u"z "{ ""y"x"y""u""{""z """""p"~"""u"}"""""y "y ""q""q""u"~"~" "{ ""y"x"y"{"-"t"y"p"|"u"{"""y""u""{""}"... " "u"t"y"~""""r"... """""p"~"""u"}"""""y -"y"x"}"u"~"""u"}"""""y " -" "u"t"y"~""""r"p ""~"u""s"y"y -""""""""p"~""""r"p "

"K""|"y""u""""r"u"~"~" ""u"|"""~"""""" """u"t""""p"r"|"""u""""" """""z""""r"u"~"~""""""" """"""~"""u"~"y"z : "t"u"|"u"~"y"" - "..."}"~""w"u"~"y"" -""..."}"}"y"""r"p"~"y"" . "p"~"p"|""s"y""~" """""z""""r"u"~"~"""""y """"""~"""u"~"y"z """"""""p"~""""r"p , ""~"u""s"y"y , "y ""q""q""u"~"~" ""u"t"y"~""""r"p ""~"u""s"y"y - """"""""p"~""""r"p " ""q""q""u"~"~""z "{""~""""p"~""" "^"D="""~""".

"K"p""u""""r"u"~"~" ""u"|"""~"""""" """u"t""""p"r"|"""u""""" """""..."{"""...""~" """"""""p"~""""r"u"~"~" "r"u"{""""-"{"p"""u"""p"}"y "y"x"}"u"~"""u"}"""""y , "r"u"{""""- "s"y"""""u"~"..."x""z """""p"~"""u"}"""""y "y * * ""q""q""u"~"~" "u"t"y"~""""r""} - -"r"u"{""""-"s"y"""""u"~"..."x""z , ""u"|"""~"""""" """"}" "r"u"{""""-""""u"..."s""|"""~"y"{"p .

""K""p"""{" " "u"t"y"~""""r""} ""~"u""s"y"y -""""""""p"~""""r"p " - ""q""u"""|""s"p"""u"z ""q""q""u"~"~""z "{""~""""p"~""" "^"D="{""~"""

"O"q""q""u"~"~"p"" "{""~""""p"~"""p "t""""r"u"~"~"p """"~"""y"""u"|"""~" "}"p"""u""y"p"|"""~"" ""u"|"""~"""""u"z ( ""q"|"p"t"p"""y" ""p""p"}"u""""p"}"y ""~"u""s"y"y "y """"""""p"~""""r"p , "~"p"""u", "}"p"""u""y"p"|"""~"""""" """"}" "r""|"~"p , ""q"|"p"t"p"""p"" ""~"u""s"y"u"z "r""|"~" "y ,,""""p"~""""r"u"~"~""z ( "t"|"y"~""z "r""|"~" ,) ""q""p"x"..."""y" ""u"|"""~"""""" "r""|"~" ) .

:

" "R"y""""u"}"p ""..."~"t"p"}"u"~"""p"|"""~"" """"""~"""u"~"y"z 262 "{

"R"""p"""""""}"y :" ""y"x"y"{"-"s"u""}"u""""p"|"""~"p"" "{""~""u"""y"" """""""p"~""""r

" -""~"u""s"y"" 60 "{

""O""u""{ "~""r"" "y"t"u"y ""y"x"y"{"y 15 "{ " "P""y"~""y" """""z""""r"u"~"~"""""y "r ""y"x"y"{"u 35 "{

""S"u"""u"""y""u""{"y"u "~"p""p"|"p """u"""y"y ""p" 20 "{ " "Q"p"t"y"{"p"|" ""y"x"y""u""{""s" ""}"""|"p33 "{

""S"""z""""r"u"~"~"""""" ""u"|"""~"""""y 33 "{ " "B"u"{"""" -""""u"..."s""|"""~"y"{ - ""y"x"y"{"-"s"u""}"u""""p"|"""~"p"" "}""t"u"|"" 35 "{ ""B"u"{""""-""""u"..."s""|"""~"y"{ """""p"~"u"~"y"" - "y"x"}"u"~"u"~"y"" 16 "{ " "B"x"p"y"}""t"u"z""""r"y"u ""{"""""""u"z "t"r"y"w"u"~"y"" "y ""p"""""""""p"~"u"~"y"" 28 "{ " "U"y"x"y"{"-"s"u""}"u""""p"|"""~"p"" "" "u " " "u "} "p ""p"x"t"r""u"~"y"" ""{"""""""y ""r"u"""p -4

""R "{ " " " " "" "" " "r "u "" "p "-- "B""u"s" "q""|"u"u " 1000 "{ " "}"p"""""p"q"p "y"~"""u""~"u"""p , "q"y"q"|"y""""u"{"y "M"""{""r"p .

"~""""q""" 2009

beniaminfrumkin@yahoo/ca -

g

- 15 -

( * )*

:

, . * * * - .

.

,

, . , , ,

, , * * , , , , , .

, --

* *,

2 * * ( - )

*3 * . = + , -* *, - * * .

* , * *, .

* * , , , ( ) , , , * * .

( ) , , * *, ,

, ( ) * * *- (

= + .

, * * *

*( , , ( ), , * *, , ,

, ( ) - .

*, * *, , , * * ,* ,* , ( ), * * .

, * * * *.

, * * , , ... , , , * *,

....................................................................................................................................................................................................................................................................................

, , , , * *..

( ) , , * *, * *. , .

, ,* * , * *, .( ) .

, ( * * ) * *, * *, , .

* * *, * , , , *, * *, .

- )

, , ( - -

* *, ,* ( * *, , )

* *

( * *, ))

.

-

beniaminfrumkin@yahoo.ca

-

....16 - ........... 1 ==

.

D *

* )

1 ( * . )

1

2 ,

3 ,

:

* ,* * *

. , ( )

( ), .) .

.

*

, ( ) ,

-( )

*

( ) * *

, , ,: * * ,

( )

( * *), * , ** . *.. * * *

, - , - , , ,, , , * * , * *(

)

( - , , . .)

* *, * * .

, , - ( , ) * - *

, * ** *, . *

( )

( )

( ( , * * - , - , )

, , , , .

, , , ,-- ( ) 0 , , - , , .) .

( ) . ,

( ) * * ., .

*, , * *, * * * * * , /.

*- , `* *

* - ( ),

* * . ( * * ) , ( - - - ) .

, , * *, * * * *, \ , , .

* *

, , * * (

, ,* * , , * *, .

* * ( ), ( )

* * *, * *, * * , * .

( , - )

, * *

( , * * ( ) .

( ) ( , )

* * ( ......................) , , , , .( , , )

, ; , * *.

, , ,* *.

( ) , ( ),

( ).

- .

* * *, *

( ) * * .

* , * .

:

,,,,,,,,,,,, ) * * , ( , ,, ,,

,,,,,,,,,,,,,,,,, ) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , D ) , ,

,, -

, ,* * ( )

) * * , .

* * . *- * ( - )

:,,

,,

, * * - .

( )

* - - -*

, ( ), ( )

* *, * * - ( * * * ( ) * ( , - )

. * *, .

* *, * * * * * *

* *- ( ) , ( ( - ),

, , * *

* (* )*, ( ) * - * ( ) ,

- , , .

.

,

...

, * *. , , .- ( ).

- -* *.( )

,* *, * *. .

, * *, * *

( , , )

, * -.

, , ( , ) 2011

00000 ( ) F

, .

* * , : ( ) , .

.

@yahoo.ca

N

L

........................ ,

, , . - , , , ,

, , (

, )

, , * *

,

.

, 6 , .

, ,

, ( 5 * *

, .)

( ) .

,

( ) .

:

* * ,

*

( 7 )

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

( )

,

* ,

,

,

,, * * , - - .\

* , . .

. .

.

( )

.

: ? , -

, -

, , : ( ) , ( ) * * - ( - )

*- * , , ( *- , )..

* * ,

,

, = /

,

- , , , , - ( - )

, .

, , .

. : ,,

( , .)

\

, -

,

*

*,

* * .

: , , - .

- .

,,

, -- - , . .

, ,

:

, * * - .

, . - .

, , .

- . ,

( )

,

( )

, - .

, , .

, *, *,

,,,, , .

, ..

,

.

.

, , , .

, ( , _ - , , - (

- ) .

- * * * *

, ,

* *

, ,

- , .

2 012

beniaminfrumkin@yahoo.ca--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-

, , ,( 10 ) ( 90 ) , , ,

1 .

, .

.

,

,

( )

, . .

.

.( 30 )

, .

.

0

2

* *

2012

.

\

1 2012 , - ,,, , .

-

( )

2012 .


  • © Copyright (beniaminfrumkin@yahoo.ca)
  • : 07/08/2012, : 07/08/2012. 52k. .
  • :
  :

.

, :
". "" "

o
- "" .. || .. ' ""