Гайдученко Галина Викторовна : другие произведения.

Вiдпустка

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Що робити, якщо через комплекси Ви не можете завести нормальних вiдносин? Послати їх у... вiдпустку! Там, де Вас нiхто не знає, можна вести себе зовсiм по-iншому...

  
  ВIДПРАВ ВСI КОМПЛЕКСИ У... ВIДПУСТКУ!
  або
  СТОРIНКИ ЗI ЩОДЕННИКА
  ОПОВIДАННЯ
  (Лiто 1993 року)
  
   П'ятниця. Сьогоднi у мене останнiй робочий день, завтра йду на тиждень у вiдпустку! I хоча вранцi я, як завжди, зiбралася на роботу, настрiй у мене був пiднесений. Бiля входу до контори мене пiдхопила пiд руку моя подруга Глорiя i довiрчим шепiтом повiдомила, що їй просто необхiдно розповiсти менi щось дуже цiкаве. Пiднiмаючись у лiфтi до нашого вiддiлу на сiмнадцятий поверх, вона, не перестаючи шепотiти менi на вухо i роблячи величезнi очi, повiдала менi про свою вчорашню любовну пригоду, а пiд кiнець, в який вже раз за рiк нашого знайомства, запитала:
   - I довго ти ще будеш ходити у недоторканих? Так i заiржавiти можна!
   На що я, як завжди, знизала плечима.
   Наш вiддiл вже був у зборi. Дiвчата-друкарки розмовляли групками в очiкуваннi дзвiнка до початку роботи. Глорiя, сiвши на мiй стiл, продовжувала:
   - З завтрашнього дня ти - у вiдпустцi. Вiзьми квиток кудись до моря i проведи цей тиждень весело! Пiдчепи якогось хлопця i розважся, нарештi! Може, пiсля цього на тебе буде не так нудно дивитися.
   - Я б з радiстю, але комплекси...
   - Да вiдправ ти свої комплекси в...
   - Куди?
   - Туди!.. У вiдпустку!
   Пролунав дзвiнок, i всi зайняли свої мiсця. З кабiнету вийшов шеф i став розносити нам папки з необхiдними на сьогоднi паперами. Мiй стiл стоїть п'ятим, останнiм за рахунком у четвертому ряду, а кабiнет шефа знаходиться просто за ним. Шеф завжди починає з першого столу, тому, поки вiн доходить до мене, я завжди можу трохи посидiти спокiйно. От вiн пiдiйшов i до мене:
   - Це треба надрукувати у трьох примiрниках. Оце бажано трохи переробити стилiстично, а отут необхiдно зробити у виглядi таблицi. - Вiн, як завжди, поклав, нiби випадково, руку менi на плече, а я, як завжди, її гордо струсила.
   Щойно шеф зник у своєму кабiнетi, Глорiя обернулася до мене i прошепотiла:
   - Ну й дурепа! Мужик вже майже рiк до неї i так, i сяк, а вона - нi в яку! - Глорiя вiдвернулася i застукала на своїй машинцi. (Вона що, спиною все бачила, чи що?)
   Наш шеф - досить привабливий тридцятип'ятирiчний чоловiк з iспанським корiнням. Багато хто з моїх спiвробiтниць були б не проти з ним замутити, але вiн придiляє увагу лише менi. А я... як каже Глорiя, "нi в яку".
   В обiдню перерву Глорiя, сидячи в кафе, все так же вмовляла мене хоча б тиждень пожити по-iншому, потiм затягла мене до авiакаси i змусила купити квиток до моря. Найближчий ранковий рейс виявився до Лос-Анжелеса. Менi, в принципi, було все одно, i я погодилася летiти.
   Наприкiнцi робочого дня до мене пiдiйшов шеф i, нахилившись, пошепки запропонував разом повечеряти. Я вiдповiла, що завтра вiдлiтаю у Лос-Анжелес i менi необхiдно зiбратися, а тому, на жаль, часу у мене зовсiм немає.
   Пiсля роботи Глорiя пiшла разом зi мною i допомогла менi зiбрати речi у велику дорожню сумку. Ми посидiли трохи перед телевiзором, подивилися якусь еротичну комедiю, якi дуже любить Глорiя. Потiм я вислухала цiлу купу настанов i порад, пообiцяла всi свої пригоди записувати у щоденник - Глорiя тут же вийняла з сумки i подарувала менi товстий записник, на обкладинцi якого було зображено парочку, що цiлувалася, - i тiльки пiсля опiвночi, випровадивши, нарештi, подругу за дверi, я лягла спати.
  
   Субота. З ранку, викликавши таксi, я зiбралася їхати в аеропорт. Вже спускаючись сходами, я зiштовхнулася зi своєю кузиною, яка вела на повiдку двох членiв своєї великої родини - величезного кота Сема i мiнiатюрну собачку Джудi.
   - Дiна, а я як раз до тебе! Ми всi - i я, i чоловiк, i дiти - летимо до моря, тому я вирiшила залишити тобi своїх малюкiв! I не вiдмовляй, я знаю, що у тебе вiдпустка! А за тиждень ми вже повернемося! - Сунувши менi в руки повiдцi i навiть не давши розкрити рота, вона вискочила за дверi.
   Таксi менi довелося вiдпустити, сумку занести у квартиру, зателефонувати в аеропорт i скасувати свiй рейс. Грошi менi обiцяли повернути у понедiлок...
   Вивiвши звалившихся менi на голову вихованцiв на прогулянку, я стала роздумувати, що ж скажу Глорiї. (А нiчого я їй не скажу! Нехай так i думає, що я полетiла!.. А як же щоденник?.. А що, у мене не вистачить фантазiї, чи що? Щось вигадаю!)
   Увечерi, коли вигулянi, нагодованi та причесанi Сем i Джудi розляглися на моєму лiжку, я взяла в руки подарований Глорiєю блокнот. На першiй сторiнцi великими лiтерами я акуратно вивела: "ЩОДЕННИК МОЄЇ ВIДПУСТКИ", потiм перевернула сторiнку i написала:
   Субота. З ранку, викликавши таксi, я зiбралася їхати в аеропорт... (I, звичайно ж, поїхала!!!)
   ...Водiй, пiдхопивши мою велику сумку i обсипаючи мене комплiментами, швидко домчав до мiсця призначення i навiть пiднiс сумку до залу очiкування. Перелiт був недовгим i невиснажливим, i до обiду я вже була у Лос-Анжелесi. Довiдавшись у довiдковому агентствi, я вирiшила зупинитися в невеликому приватному пансiонатi бiля самого моря.
   Господиня, жiнка рокiв п'ятдесяти п'яти, показала менi мiй номер на другому поверсi триповерхового особняка. Номер виявився досить затишним: кiмната середнiх розмiрiв, невелика спальня та вбиральня з ванною, умивальником, унiтазом i туалетним столиком.
   - Якщо Ви захочете, - Сказала привiтна господиня, - То можете обiдати у мене - їдальня знаходиться на першому поверсi. У кiнцi коридору другого поверху у нас вiтальня, там стоїть телевiзор, ми всi збираємося там вечорами. А взагалi, вiдчувайте себе абсолютно вiльно, я не звикла втручатися в особистi справи своїх постояльцiв. Ось Ваш ключ. Якщо я Вам знадоблюся, моя квартира знаходиться на третьому поверсi, я завжди до Ваших послуг. - I вона, ще щось поправивши для видимостi, вийшла з кiмнати.
   Я була голодною, тому одразу ж пiшла обiдати на перший поверх. До речi, господиня готує чудово!
   Пiсля обiду я розiбрала свої речi, прийняла душ, переодяглася i вирiшила трохи побродити по мiсту.
   Нiколи ранiше я в Лос-Анжелесi не була, тому з iнтересом розглядала все нове i незвичне. Не дивно, що я трохи заблукала, а коли знайшла дорогу назад, було вже темно, на вулицях засвiтилися лiхтарi i вогнi реклами. (Отакої, день вже закiнчився, а у мене ще нiчого не сталося... Треба щось вигадати...)
   Я неспiшно йшла по тротуару, як раптом хтось схопив мене за руку, смикнув у темне пiдворiття i, затиснувши менi рот рукою, зашипiв на вухо:
   - Мовчи, сука, а то гiрше буде! - З цими словами нападник повернув мене до стiни, стягнув вниз мої труси i, перегнувши мене на якийсь ящик, почав гвалтувати ззаду. (Ого! Отак вiдразу .. А чого тягнути?!)
   Спочатку я дуже злякалася, але потiм, лежачи грудьми на запиленому ящику, я вiдчула в собi вологу, майже забуту за кiлька рокiв теплоту, i мiй зголоднiлий за сексом органiзм вiдповiв на насильство бажанням.
   - О, та ти зовсiм не проти! - Вигукнув мiй гвалтiвник i продовжив вже не так рiзко i безладно, як спочатку, а бiльш чуттєво. - Молодець, дiвчинка! - Сказав вiн, коли закiнчив i, вiдчуваючи як моє лоно продовжує скорочуватися, не бажаючи його випускати, додав: - Якщо хочеш, ми можемо повторити.
   Я мовчала, не знаючи, що може вiдповiсти у подiбному випадку порядна дiвчина. Тодi вiн повернув мене i поклав спиною на ящик, задерши мої ноги до себе на плечi. Так, стоячи бiля ящика, вiн здiйснив другий акт, вже перемежовуючи його поцiлунками. Потiм вiдiйшов на крок, натягнув i застiбнув штани i, сказавши:
   - Ти подарувала менi чудовий вечiр, крихiтко! - Не поспiшаючи пiшов по вулицi у бiк центру мiста.
   Менi нiчого не залишалося, як привести себе до ладу i повернутися до пансiонату. Коли я пiднялася до своєї кiмнати, було вже чверть на дванадцяту. Лежачи у лiжку, я знову й знову переживала тi вiдчуття, якi викликав у менi невiдомий. Менi хотiлося ще...
  
   Недiля. Вранцi я прокинулася у чудовому настрої i вирiшила сходити на пляж. Море було зовсiм поруч, i через кiлька хвилин я вже була на березi, уздовж якого розташувалися ряди закусочних, кегельбанiв, кафетерiїв, атракцiонiв i всього iншого, необхiдного для вiдпочинку. На пляжi я провела майже цiлий день, то загоряючи, то плаваючи, то граючи, то перекушуючи.
   Зрозумiло, на мене звертали увагу багато хлопцiв, але я, за звичкою, нiкому не давала приводу поводитися з собою занадто вiльно. (Щось я знову веду себе, як нудна друкарка. Час вже у щось вляпатися!)
   Пiд вечiр, близько сьомої години, я вирiшила скупатися останнiй раз, перед тим, як йти з пляжу, тим бiльше, що людей на ньому майже не залишилося. Я зайшла у воду по груди, як раптом хтось стягнув з мене купальник! Я зупинилася, озираючись. Неподалiк вiд мене виринув хлопець, один з тих, хто посилав менi знаки уваги у кегельбанi i, весело смiючись i розмахуючи моїми плавками над головою, став кликати до себе. Я розгубилася. Поблизу не було нiкого, хто б мiг менi допомогти. Тодi я вирiшила вийти з води просто так, без плавок, щоб одягнутися. Я вже вийшла майже по пояс, коли хлопець наздогнав мене i, простягаючи плавки, сказав:
   - Хiба можна бути такою серйозною? Навколо море, сонце, ми молодi - посмiхайся!
   Я простягнула руку за плавками i посмiхнулася на його слова. Вiн це зрозумiв по-своєму i, притягнувши мене до себе, почав цiлувати. Вiд його поцiлункiв у мене в головi поплив легкий туман i я, тримаючи плавки у руцi, обома руками обiйняла його за шию, заплющила очi i вiдчула, як пiд водою встав його член. По тiлу пробiгла судомна хвиля бажання. Вiдчувши її, хлопець пiдняв мене за стегна, я обхопила його талiю ногами, i вiн увiйшов у мене... Похитуючись по пояс у водi, не перериваючи поцiлунку, ми закiнчили.
   Починало сутенiти, людей поблизу не було, тому ми вийшли з води голими. Одягнувшись на березi i поцiлувавшись на прощання, ми розiйшлися кожен у свiй бiк.
   Повернувшись до свого номера, я переодягнулася i пiшла в центр - менi хотiлося провести вечiр в якомусь тихому кафе. Я непогано вiдпочила, трохи перекусивши, попиваючи вино, слухаючи тиху музику i зрiдка поглядаючи на екран телевiзора, розташованого над стiйкою бару.
   Вино розслабило мене i я поверталася додому досить повiльно. Несподiвано бiля мене зупинилося таксi, з нього вискочили двоє у темному одязi, пiдхопили мене пiд руки i кинули на заднє сидiння. Один з них сiв поруч зi мною, другий, заскочивши у переднi дверi, наказав водiєвi їхати вперед. Той, що сiв поруч зi мною, полiз до мене, розстiбаючи гудзики на сарафанi. Я спробувала вiдбиватися i кричати, але вiн, пригрозивши кулаком, сказав:
   - Якщо будеш вести себе тихо, - вiдпустимо живою, а якщо нi...
   Я замовкла i вiддалася на волю переможця. Хлопець повалив мене на сидiння i почав роздягати. Таксi мчало освiтленими вулицями мiста, нiде не зупиняючись i роблячи рiзкi повороти на перехрестях. Хлопець оволодiвав мною, обсмоктуючи мої груди i губи та жадiбно, несамовито працював членом. Я теж з усiєю силою вiддалася процесу, роблячи при цьому вигляд, що так виходить через рiзкi повороти машини. Коли вiн скiнчив, по менi розтеклося приємне тепло, я лежала на сидiннi з заплющеними очима i вбирала це вiдчуття...
   У цей час хлопцi помiнялися мiсцями прямо на ходу машини. Другий партнер виявився ще бiльш гарячим, мабуть, вiд того, що йому довелося чекати, бачачи i чуючи все, що вiдбувається. Вiн задер мої ноги вгору i вони вперлися у дах машини. Це дозволило менi ще бiльше пружинити у вiдповiдь на його коливання... Я не могла нi про що думати, вiдчуваючи сексуальне блаженство. Коли все закiнчилося, хлопцi кинули кiлька великих купюр i менi, i водiєвi, сказавши, щоб вiн вiдвiз мене додому. Бiля одного з перехресть вони вийшли.
   Водiй запитав мене, куди треба їхати i, пiсля моєї вiдповiдi, звернув у якийсь темний провулок. Через кiлька хвилин автомобiль загальмував у безлюдному мiсцi. Я намагалася привести до ладу свiй одяг, i тому не одразу це помiтила. Водiй заглушив двигун i полiз до мене. Я було обурилася, але вiн сказав:
   - Дурепа, невже ти думаєш, що пiсля такої вистави я зможу вести машину? Поки я не заспокою свого "друга", ми нiкуди не поїдемо! Та й яка тобi тепер рiзниця - одним бiльше, одним менше...
   Я зiтхнула i вiдкинулася на спинку. Цього разу було набагато зручнiше, бо шофер розклав сидiння i з'явилася можливiсть витягнутися. Я лежала спокiйно i тiльки злегка хитала тазом назустрiч його рухам... Пiсля акту водiй закурив i вже через кiлька хвилин вiз мене до пансiонату. Поки ми їхали, я привела себе в порядок i увiйшла в пансiонат, як порядна дiвчина. Пiсля такого бурхливого вечора я заснула, як убита...
   (Нiчого собi: за один вечiр - аж чотири чоловiки!!! Чи не занадто багато? Нiчого, Глорiя хотiла пригод, отже, нехай їх буде побiльше!)
  
   Понедiлок. Прокинулася я досить пiзно i, вiдчуваючи втому у всьому тiлi пiсля вчорашнього, валялася у лiжку до самого обiду. А пiсля обiду я вiдчула, що моє нутро робить стискаючi рухи, вичавлюючи з мене рiдину бажання - я знову хотiла чоловiка! (А чи повiрить цьому Глорiя? Ну, якщо повiрить тому, що я написала ранiше, то i цьому повiрить! Отже, вперед!)
   Пiдкоряючись непереборному сексуальному бажанню, я одяглася як можна бiльш привабливо i вийшла на вулицю. Неквапливою ходою, похитуючи стегнами i зухвало дивлячись на всiх зустрiчних чоловiкiв, я брела уздовж вулицi. На мене звертали увагу, проводжали поглядами, дехто вiдпускав на мiй рахунок жарти i комплiменти, робили недвозначнi пропозицiї, та й усе! Не кидатися ж менi самiй на першого зустрiчного!
   Коли я проходила повз кiнотеатр, бiля лiхтарного стовпа помiтила чоловiка рокiв тридцяти, який оцiнюючим поглядом окинув мою фiгуру. Я вирiшила дати йому можливiсть як слiд мене роздивитися i зупинилася, нiби читаючи афiшу, але краєм ока стежачи за ним. Постоявши так декiлька секунд, я повернулася i зустрiлася очима з його поглядом. Витримавши впродовж декiлькох секунд його пильний погляд, я увiйшла до кiнотеатру.
   Сеанс вже почався, але вiльних мiсць в залi було багато. Я сiла в самому центрi передостаннього, вiльного ряду. На екранi йшов якийсь романтичний бойовик. За пару хвилин увiйшов Вiн. Постоявши у проходi i звикаючи до темряви залу, вiн рушив по моєму ряду i сiв поруч. Я зробила вигляд, що дуже уважно стежу за подiями на екранi, але в дiйсностi вся напружилася, очiкуючи подальших подiй. Вiн поклав руку менi на плече - я мимоволi сiпнулася, але вiн утримав мене i мiцнiше обiйняв за плечi. Я пiдкорилася. Лiвою рукою вiн почав ковзати по моїй нозi пiд спiдницею. Я притримала його руку своєю, але вiн мовчки i наполегливо, жестом, що не терпiв заперечень, прибрав мою руку i продовжив рух до намiченої мети. Я бiльше йому не перешкоджала i занурилася у вiдчуття, не вiдриваючи при цьому погляду вiд екрану. Його рука доповзла до трусикiв i вiдсунула їх у бiк, звiльнивши доступ до таємного мiсця, на що мої ноги мимоволi розсунулися. Права рука зiсковзнула з мого плеча на груди, розстебнула ґудзики на кофточцi i почала пестити мiй сосок. Я вже горiла. Два пальцi його лiвої руки провалилися у розкритий вхiд i почали ковзати туди-сюди по його стiнках. Я вчепилася руками у пiдлокiтники, екрану я вже не бачила за туманною пеленою перед очима, уривчасто дихаючи, я облизувала язиком пересохлi губи. А вiн все продовжував... Я скiнчила, мабуть, не менше трьох разiв, бо обидвi ноги у мене були вже зовсiм мокрими. Його пальцi дiставали до самої матки, я вже совалася на крiслi назустрiч кожному його руху, менi було дуже важко стримувати свої стогони i хрипи, щоб iншi глядачi не оберталися на нас...
   Та раптом фiльм закiнчився. У залi спалахнуло приглушене свiтло. Я миттєво запахнула кофточку на грудях, а вiн опустив мою спiдницю на колiна. Встати я не могла. Вiн допомiг менi це зробити, взявши пiд руку, i повiв до виходу. Я йшла, похитуючись i нiчого не розумiючи, як п'яна.
   Ми вийшли на вулицю i вiн пiдвiв мене до своєї машини, що стояла неподалiк вiд кiнотеатру, посадив на переднє сидiння, сам зайшов з iншого боку машини i сiв за кермо. Я ще не прийшла до тями. Вiн подивився на мене, завiв двигун i авто покотило. Ми приїхали на берег нiчного моря, навколо не було нi душi, тiльки чувся шум хвиль, що ритмiчно набiгали i вiдкочувалися. Вiн повернувся до мене, притягнув до себе i почав цiлувати. Я жадiбно вiдповiдала на його поцiлунки i притискалася до нього всiм тiлом. Вiн вiдкинув сидiння i ми впали, не розтуляючи обiймiв i не роз'єднуючи губ. Як в лихоманцi, ми роздягали один одного, кидаючи одяг, куди попало. Наш дует був бурхливим i натхненним, навколо нiкого не було, тому я, не стримуючись, орала i гарчала у любовному екстазi. Машина ходила ходуном, я пiдстрибувала, як м'ячик. Здавалося, що цього не можна бiльше витримати, i при цьому хотiлося ще... Ми закiнчили два рази i вийшли на повiтря провiтритися. У мене всерединi все горiло.
   - Давай скупаємося. - Запропонував мiй партнер i ми, взявшись за руки, побiгли у воду.
   У цей час з-за хмар вийшов повний мiсяць i освiтив пляж. В його свiтлi нашi мокрi оголенi тiла виглядали приголомшливо. Ми обидва вiдчули це, кинулися один одному в обiйми i впали у прибiй. Вiн лiг на мене i миттєво увiйшов всередину, але хвилi заливали менi обличчя. Тодi вiн повернув мене i, поставивши на колiна, здiйснив ще один акт. Я вiдчувала себе найщасливiшою у свiтi, все тiло було повно млостi i насолоди. Такої приємною ночi у мене вже не було дуже давно!..
   Коли ми, збираючись їхати назад у мiсто, почали одягатися, виявилося, що кудись пропали мої трусики. Довелося їхати без них. Це було незвично, але приємно. Ми розлучилися бiля кiнотеатру i додому я пiшла сама. На прощання вiн сказав:
   - Якщо тобi сподобалося, приходь сюди завтра ввечерi!
   Я кивнула. Додому я прийшла без чвертi о четвертiй...
   (Може, треба було б його якось назвати? Та навiщо нам iмена? Так несподiванiше i цiкавiше - нiяких iмен, нiяких зобов'язань! Нiякого кохання - тiльки секс!..)
  
   Вiвторок. Прокинулася я близько одинадцятої, побродила по мiсту, перекусила у кафе, провела пару годин на пляжi, пройшлася по магазинах i повернулася додому. Була ще тiльки сьома година, а я вже з нетерпiнням чекала темряви. Знав би мiй перший хлопець, який кинув мене п'ять рокiв тому, звинувативши у фригiдностi, якою темпераментною я стала! Розлучаючись, вже у дверях вiн обернувся i кинув через плече:
   - Ти занадто багато думаєш про душу, почуття i пристойнiсть. Ти нiколи не зможеш з головою пiрнути у секс - для цього у тебе занадто багато комплексiв. Максимум, на що ти здатна - це вийти замiж i стати домашньою квочкою, яка пускатиме чоловiка до себе у лiжко два рази на тиждень за розкладом!
   Та от зараз я не думаю нi про якi високi почуття, я хочу тiльки шаленого сексу! (От здивується Глорiя, коли буде це читати!)
   Почало сутенiти i я бiльше не могла всидiти у кiмнатi. Я надягла легку спiдницю, що розстiбувалася спереду, i майку з глибоким декольте. Нижня бiлизна здалася менi зайвою i я залишила її на стiльцi.
   Було ще рано i Вiн поки не приїхав. Я кiлька разiв пройшла повз кiнотеатр, потiм перейшла на iнший бiк вулицi i сiла на лавку пiд деревом, що перекривало свiтло лiхтаря, так, щоб менi було видно пiд'їзди до кiнотеатру. Споруда була добре освiтлена, i менi з мого темного укриття була видна яскрава афiша, на якiй м'язистий хлопець у джинсах i з оголеним торсом стискав в обiймах напiвголу блондинку. Лампочки навколо афiшi блимали i вiд цього здавалося, що тiла зображених погойдуються, то тiснiше припадаючи один до одного, то кiлька вiдсторонюючись. Моя уява розiгралася з такою силою, що я почала сама пестити свої груди, потiм пiд спiдницею затиснула рукою свою "пустунку". Пальцi одразу ж стали мокрими i мимоволi прослизнули всередину.
   - Здається, мiс потребує допомоги? - Передi мною стояв товстий джентльмен рокiв п'ятдесяти.
   Я нiчого не вiдповiла. Джентльмен сiв поруч, посидiв так декiлька секунд, потiм рiшуче присунувся до мене, обхопив мене однiєю рукою за плечi, просунувши її пiд майку, а iншою полiз у розрiз спiдницi. Я з полегшенням вiдкинулася на спинку лавки, витягнувши по нiй руки, i розвела ноги трохи ширше...
   Поки джентльмен сопiв, працюючи руками, я насолоджувалася, закривши очi i зрiдка вiдкриваючи їх, щоб поглянути на протилежну сторону вулицi. Вчорашнього партнера все ще не було, але я не дуже-то й квапила його появу. Товстий джентльмен уже спiтнiв, розстебнув ширiнку i вийняв свого старого "скакуна".
   - Ну-мо, пiднiмись! - Вiн посадив мене обличчям вiд себе до кiнотеатру i встромився у середину.
   Я була в усьому слухняною. Вiн важко дихав, пiднiмаючи i натягуючи мене на себе. Я пружинила ногами i притримувалася за край лави. Його член був не дуже великим, i це мене дратувало, бо не давало повного задоволення. Тому, коли розплющивши у черговий раз очi, я помiтила бiля входу в кiнотеатр знайому машину i бiля неї мого вчорашнього кращого партнера, я без жалю сказала:
   - Все, досить! Спасибi за допомогу. - Зiсковзнула з члена оторопiлого товстуна, поправила спiдницю i, не озираючись, пiшла до машини.
   - Куди ми поїдемо? - Запитав Вiн.
   - Все одно. - I це було правдою.
   Кiлька хвилин ми їхали мовчки, нарештi, вiн заговорив:
   - До речi, бебi, як тебе звати?
   - Яка рiзниця? Ти ж не збираєшся зi мною одружуватися. Клич просто бебi, як всiх.
   Вiн згiдно кивнув i поклав руку менi на колiно. На одному з перехресть йому довелося рiзко загальмувати, я хитнулася, розрiз на спiдницi розкрився.
   - О! Та ти сьогоднi приготувалася! - Помiтив вiн, що на менi немає бiлизни.
   - Навiщо марно витрачати час?! - Посмiхнулася я.
   По склу затарабанив дрiбний дощик. Машина зупинилася на узбiччi за мiстом. Я без зайвих слiв розстебнула пояс спiдницi i кинула її до заднього скла. Вiн зрозумiв, що прелюдiя менi не потрiбна, i стягнув з мене майку. Я розстебнула i спустила його штани i, поки вiн возився з трусами i шкарпетками, зняла з нього сорочку. Дощ посилився, замиготiли блискавки, десь далеко загарчав грiм.
   - З чого почнемо? - Запитав вiн, нависаючи надi мною.
   - З чого завгодно, тiльки менше розмов. - Вiдповiла я i притягнула його до себе...
   Спочатку я лежала на спинi, потiм - на животi. Вiн дiяв дуже активно, i я знову кричала в екстазi... Потiм ми мовчки лежали, освiтлюванi все ближчими й ближчими блискавками, - нiчого бiльше не хотiлося, по тiлу розтiкалася приємна знемога. Хвилин через п'ятнадцять я стала одягатися.
   - Ми ще зустрiнемося? - Запитав вiн, застiбаючи сорочку.
   - Не варто. Не хочу звикати. - Вiдповiла я.
   - Менi було добре з тобою.
   - Менi теж.
   - I тим не менш?..
   - Я боюся кохання. Мене влаштовує тiльки голий секс. А тривалi зустрiчi можуть викликати якiсь почуття... Я до цього не готова.
   - Зрозумiло.
   Ми повернулися до кiнотеатру i я вийшла з машини. Дощ вже припинився.
   - Прощай!
   - Прощай ! - I ми розiйшлися...
  
   Середа. З ранку настрiй у мене був чудовий. Я поснiдала в пансiонатi, день провела на пляжi, пококетувала майже з усiма хлопцями - вела себе розкуто i невимушено. Ми грали в баскетбол i волейбол, купалися i плавали наввипередки, засмагали i бiгали один за одним, грали в карти на поцiлунки i, через те, що я граю досить погано, менi довелося перецiлувати з усiма по черзi. Пiд час купання я робила вигляд, що погано плаваю, i хлопцi, пiдтримуючи мене на водi, встигли i пообнiмати мене, i помацати, а я цьому не противилася i тiльки голосно смiялася. Годинi о третiй ми розсталися, як добрi приятелi.
   По дорозi додому я купила новий "Плейбой" i пiсля обiду розглядала його, розвалившись на лiжку.
   Увечерi я пiшла до ресторану. Менi хотiлося добре поїсти, потанцювати i, можливо, з кимось провести час. Офiцiант провiв мене до вiльного столика на двох. Я замовила овочевий салат, бiфштекс, фрукти i червоне вино. За сусiднiм столиком сидiло двоє молодих хлопцiв, якi майже одразу почали поглядати у мiй бiк. Я з'їла бiфштекс i салат, запиваючи їх вином, i приступила до фруктiв. У ресторанi було напiвтемно, в центрi танцювали кiлька пар. До мене пiдiйшов якийсь хлопець i запросив на танець. Я поклала до рота виноградину i подала йому руку.
   Пiд час танцю вiн розвiшував менi на вуха якiсь комплiменти, а я щось вiдповiдала, посмiхаючись. Потiм мене по черзi запрошували обидва хлопцi з-за сусiднього столика, не даючи шансiв iншим кавалерам. На хлопця, який був вищим, я дивилася бiльш прихильно. Другий, помiтивши це, надав першому можливiсть дiяти бiльш активно, i той незабаром пересiв за мiй столик.
   Вiн розповiдав якiсь смiшнi iсторiї, ми пили i смiялися i незабаром вiн уже обiймав мене i мацав за колiна, а танцюючи - цiлував. Я заохочувала його усмiшками. Коли вiн полiз до мене пiд спiдницю, я сказала, що тут це робити незручно. Тодi вiн запропонував пiднятися на другий поверх.
   Там виявилися невеликi кiмнати. Посмикавши кiлька ручок, ми знайшли вiльну. У нiй стояло велике лiжко посерединi, приглушено свiтилися бра на стiнах мiж дзеркалами, i збоку - вхiд у туалетну з душем. Знизу доносилася музика, пiд яку ми продовжили танцювати, а потiм, цiлуючись, почали у танцi роздягатися. Вiн був i нiжний, i владний, i нетерплячий. Хоча вiн не проказав анi слова, я розумiла, що нi в чому не зможу йому вiдмовити. Вiн лiг на лiжко i посадив мене зверху. Я почала пiднiматися i опускатися на його членi, зрiдка нахиляючись, щоб вiн мене поцiлував. Вiн тримався за мої груди... Коли нашi рухи почастiшали, я раптом вiдчула, що хтось, пiдiйшовши ззаду, обхопив мене i обома руками стиснув груди. Я скрикнула i хотiла скочити, але мiй партнер притримав мене за стегна i сказав:
   - Спокiйно, це мiй друг. Ми завжди робимо це разом. Ти ж не вiдмовиш менi? Будь ласка... - Його слова звучали одночасно i нiжно, i владно, i благально, i ствердно, так що я не змогла вiдмовити.
   Я розслабилася i, заплющивши очi, опустилася на його член. Поки ми закiнчували, його друг пестив мої груди i живiт, цiлував мене в губи, повернувши голову до себе. Я нiколи не вiдчувала нiчого подiбного, це було божественно!..
   Потiм вони обидва допомогли менi змiнити позу: перший партнер посунувся далi на лiжку i притягнув мої губи до свого члена, поставивши мене на колiна, а другий, стоячи бiля краю лiжка, увiйшов у мене ззаду... Вперше я вiдчувала у собi одразу два члени! Коли заднiй партнер, вiдштовхуючи мене, виймав свiй член, я надягалася ротом на переднього, коли заднiй пiдтягував мене до себе, рот вiдпускав член переднього...
   Потiм я сидiла верхи на другому партнеровi, а перший, стоячи поруч на колiнах, пестив i обцiловував моє тiло .. Пiсля цього ми пiшли в душ. Там вони закiнчили зi мною ще по одному разу...
   (Цiкаво, а у Глорiї колись було одразу двоє?)
   Пiсля душу ми всi одяглися i, як нi в чому не бувало, спустилися в зал. Там, бiля барної стiйки я помiтила хлопця, який першим запросив мене на танець. Вiн подивився на мене так, нiби бачив все, чим ми займалися нагорi. Може, вiн пiдглядав?
   Посидiвши за столиком ще деякий час, я розплатилася i пiшла додому. Всю дорогу мене не покидало вiдчуття, що за мною хтось йде, хоча, скiльки я нi озиралася, нiкого не помiтила.
   Душ я вже прийняла, тому, не втрачаючи часу, одразу ж роздяглася i лягла у лiжко. Менi дуже хотiлося спати, i я одразу ж заснула.
   Снилося менi, як мене пестили чиїсь губи i руки, поцiлунки ставали все бiльш реальними i палкими. Я прокинулася i виявила себе в обiймах чоловiка, того самого, який танцював зi мною в ресторанi. Я здригнулася, i тут вiн увiйшов у мене, закривши менi рот поцiлунком. Я не стала чинити опiр, даючи йому можливiсть зробити все спокiйно i докладно. Вiн зрозумiв, що я не буду кричати i вiдпустив мої губи.
   - Як ти тут опинився? - Я обiйняла його за плечi i зiгнула ноги в колiнах.
   - Я йшов за тобою, а потiм увiйшов до кiмнати. Ти забула замкнути дверi.
   - Я їх нiколи не замикаю. - Я охопила ногами його тiло i стала пружинити в такт частим поштовхам. Його член був дуже великим, а сам акт неймовiрно довгим. Його одного вистачило, щоб я повнiстю знесилилась... Заснули ми не розтуляючи обiймiв i не розлучаючи своїх органiв...
  
   Четвер. Вранцi я прокинулася вiд того, що мiй нiчний вiзитер заворушився, виймаючи з-пiд мене руку. Ми вже лежали поруч, мабуть, змiнивши позу увi снi.
   - Ти вже йдеш? - Запитала я, знову заплющуючи очi.
   - Так, менi пора на роботу. Але спочатку я з тобою попрощаюся. - Вiн перевернув мене на бiк, спиною до себе i "попрощався", не звертаючи уваги на мiй сонний стан.
   Щойно вiн закiнчив, я одразу ж знову заснула i навiть не чула, як вiн одягнувся i вийшов...
   Прокинувшись, я зазначила, що на вулицi вiтряна погода непридатна для проведення часу на пляжi. Тому пiсля снiданку вирушила на екскурсiю мiстом. Сiвши в автобус, я поїхала у невiдомому напрямку. Проїжджаючи повз одного з перехресть, я побачила трьох байкерiв у шкiряних куртках, якi стояли поруч зi своїми мотоциклами, про щось розмовляючи. Чомусь мене потягнуло до них. Я зiйшла на наступнiй зупинцi i пiшла у зворотнiй бiк. Дiйшовши до перехрестя, я зупинилася у нерiшучостi. Хлопцi повернулися у мiй бiк, i в цей час порив вiтру задер вгору мою легку спiдницю. А через те, що з деякого часу я стала ходити без трусикiв, то видовище, мабуть, було досить мальовничим.
   Впоравшись зi спiдницею, що виривалася з рук пiд вiтром, я, як нi в чому не бувало, повернула на перехрестi i пiшла по вулицi, перпендикулярнiй автобусному маршруту. Вулиця виявилася вузькою i безлюдною, вона звивалася i вела незрозумiло куди. Через пару десяткiв крокiв я почула за собою гуркiт мотоциклiв. Озирнувшись, я побачила, що байкери, вишикувавшись у ряд i перегородивши всю вулицю, повiльно їдуть за мною. Незважаючи на низьку швидкiсть, вони дуже швидко наздогнали мене i своїми мотоциклами стали пiдганяти вперед. Звернути було нiкуди, прошмигнути назад неможливо, менi довелося прискорити кроки, а потiм побiгти. Мотоциклiсти пiдганяли мене все швидше, я захекалася, пiт, що струмiв з-пiд волосся, застилав менi очi. I тут попереду виявився тупик - я вперлася руками у залiзнi ворота, спробувала штовхнути їх, але вони були замкненими. Я повернулася до переслiдувачiв, притулившись спиною до ворiт. Байкери щiльно оточили мене i, не заглушаючи моторiв, розглядали нахабно i зухвало. Потiм один з них вийняв ключ запалювання, злiз з мотоцикла i, вiдсунувши мене плечем у бiк, вiдчинив ворота. Двоє iнших, ведучи у руках свої машини, заштовхнули мене всередину. За воротами був гараж - дуже просторий, зi стелажами та iнструментами уздовж стiн. Посеред гаража розташовувався великий стiл i якесь незрозумiле спорудження. Ось до цього спорудження i пiдштовхували мене байкери своїми мотоциклами. Я була перелякана, не знала, чого менi чекати i вiд страху не могла навiть пискнути. Хлопцi, грубо схопивши мене за руки, моментально закували їх у залiзнi браслети на ланцюгах, прикручених до стовпiв. Так само прикувавши ноги, розiрвали на моїх грудях футболку, потiм спiдницю, кинувши шматки одягу на пiдлогу, i я постала перед ними гола i безпорадна.
   Не роздягаючись, а тiльки звiльнивши свiй член, до мене пiдiйшов один з них. Решта спостерiгали, сидячи на столi. Той схопив мене за стегна i з силою надiв на свiй член. Так, стоячи, вiн i здiйснював весь процес...
   Його змiнив другий, потiм третiй... Менi було дуже незручно стояти закутою, але поки й не дуже страшно. Потiм знову настала черга першого. Цього разу вiн пiдiйшов до мене ззаду i, злегка нахиливши вперед, знову приступив до справи. Те ж саме i в колишньої послiдовностi зробили й iншi. Пiд кiнець шостого акта я зовсiм знесилила i повисла на ланцюгах. Тодi один з байкерiв, я вже не розрiзняла, який, хлюпнув менi в обличчя водою з пляшки. Мене розкували i перенесли на стiл. На столi мене продовжили гвалтувати, пiдв'язавши ноги шкiряними ременями до балок стелi. Пiсля дев'ятого акту я вiдключилася...
   Прокинулась я вiд того, що менi в рот вливали вiскi. Я поперхнулася i закашлялась. Ноги мої вже були вiльнi. Бачачи, що я прийшла до тями, хлопцi продовжили процедуру, але тепер я просто безвольно лежала на столi. Пiсля дванадцятого акту я знову втратила свiдомiсть...
   Коли я прокинулася, в гаражi нiкого не було. На столi поруч зi мною лежали мої порванi речi, трохи далi стояла пляшка з водою. Я випила кiлька ковткiв, вмилася i взяла одяг. Одягнувши порвану футболку, я зв'язала її на грудях вузлом, пояс спiдницi скрутила за допомогою обривка дроту, розправила п'ятiрнею заплутане волосся i визирнула з гаража. Займався свiтанок. На вулицi нiкого не було видно, i я бiгом пустилася додому, благо, що у цей час ще всi спали i менi нiхто не зустрiвся на шляху. Вдома я опинилася лише близько шостої години ранку...
  
   П'ятниця. Весь день я провела в лiжку, вiдчуваючи себе абсолютно розбитою. Близько третьої години до мене постукала господиня i, дiзнавшись, що я нездужаю, принесла обiд до мене в номер. Поговоривши про всякi дрiбницi, поки я обiдала, вона забрала тацю з тарiлками i пiшла.
   Надвечiр я знову пiшла в душ i, стоячи перед дзеркалом, виявила у себе на ногах синцi i садна, а на грудях - кiлька засосiв. В iншому моя зовнiшнiсть не постраждала. Вiдчуваючи в собi вже досить сил, я одяглася, причесалася i вийшла у вiтальню.
   Було близько дев'ятої вечора, бiля телевiзора зiбралося кiлька людей: в крiслi бiля дверей сидiла господиня з пухнастою попелястою кiшкою на руках, у двох крiслах бiля журнального столика - молода жiнка з п'ятирiчним сином, у крiслi-гойдалцi бiля вiкна розташувалася старенька з якимось нескiнченним в'язанням, бiля стiни на диванi сидiли двоє хлопцiв. Вiльне мiсце було лише бiля них. Всi дивилися якийсь фiльм. Хлопцi, розсунувшись, запропонували менi сiсти i продовжували дивитися кiно.
   Я сiла мiж ними, подивилася на екран, але фiльм вже закiнчувався, i я так i не зрозумiла, про що вiн був. Коли побiгли титри, молода жiнка сказала синовi, що пора спати i вони пiшли. Почалася реклама i молодi люди, звернувши на мене увагу, почали з гумором коментувати кожен новий ролик. Пiсля випуску хронiки дня пiшла i бабуся з в'язанням. Господиня, подивившись кiлька вiдеоклiпiв, теж пiшла до себе. Я добре виспалася вдень i йти у порожню кiмнату не хотiла. Хлопцi теж нiкуди не поспiшали. Ближче до пiвночi почали показувати еротику.
   - Вас не бентежать такi сюжети? - Звернувся до мене один з хлопцiв?
   - Анiтрохи. - Вiдповiла я. - Вони менi навiть iнодi подобаються i можуть викликати деякi почуття.
   Хлопцi осмiлiли i почали вiльно, не соромлячись моєї присутностi, коментувати подiї на екранi i обмiнюватися враженнями. Незабаром i я пiдключилася до загальної розмови. Цiлком зрозумiло, що фiльм дещо збудив нас, i не було нiчого незвичайного в тому, що обидва хлопцi, кожен зi свого боку, обiйняли мене за плечi i почали гладити мої ноги. Потiм, пiдтягнувши по однiй нозi до себе, повнiстю заволодiли ними та все ближче i ближче пiдбиралися у своїх пестощах до мiсця, де ноги прикрiплюються до тулуба...
   Я по черзi цiлувалася то з одним, то з iншим, повертаючи голову то праворуч, то лiворуч. Коли їх руки зустрiлися, вони зрозумiли, що треба мiняти тактику. Один з них, вiдкинувшись на спинку дивана, пристрасно цiлував мене, поставивши на колiна, а другий у цей час здiйснював статевий акт ззаду. I хоча, пiсля вчорашнього, менi спочатку було боляче, незабаром я розпалилася i бiльше болю не вiдчувала. Потiм вони помiнялися мiсцями...
   Ми розпрощалися бiля сходiв i вони спустилися на перший поверх, де були їхнi номери.
  
   Субота. Пiсля снiданку мої вчорашнi сусiди-партнери запропонували разом йти на пляж. Ми знайшли не дуже помiтне мiсце на березi i вiдпочивали, зрiдка заходячи в воду, щоб освiжитися. У морi нам вдалося трохи позайматися любов'ю. Ми були прихованi вiд стороннiх очей водою i робили це стоячи, а щоб було зручнiше, я охоплювала своїх партнерiв руками за шию, а ногами - за талiю. Потiм ми вечеряли в кафе, де хлопцi познайомились з двома симпатичними дiвчатами i, по-дружньому попрощавшись зi мною, побажавши менi приємною ночi, пiшли з ними.
   Я повернулася до себе, роздяглася i пiшла у ванну. Досить довго простоявши пiд душем i повернувшись до кiмнати, я побачила у своєму лiжку того самого хлопця, який вже ночував у мене пiсля ресторану. Його речi були акуратно складенi на стiльцi, на моїй подушцi лежала червона троянда, а сам вiн лежав пiд покривалом, закинувши руки за голову.
   - Як ти тут опинився?
   - Ти ж нiколи не зачиняєш дверi.
   Я взяла в руки троянду i понюхала її. Вiн взяв мене за iншу руку i, притягнувши до себе, посадив на лiжко. Я вiдклала троянду на столик i потягнулася до нього губами. Скинувши ковдру на пiдлогу, ми зайнялися коханням неквапливо i з повним комфортом. Робили ми це i сидячи, i стоячи, i лежачи...
  
   Недiля. Вранцi я прокинулася рано i, розбудивши свого коханця, повiдомила йому, що моя вiдпустка закiнчилася i менi треба збиратися на лiтак. Вiн сказав, що на прощання треба ще дещо зробити i, перекинувши мене навзнак, швиденько це "дещо" зробив. Я зiбрала свої речi в сумку, ми поснiдали у ресторанi, а потiм поїхали в аеропорт. Там вiн купив менi невеличкий сувенiр - забавного бурундучка зi штучного хутра з очима-намистинками, - i сказав, що цей сувенiр буде нагадувати менi про приємно проведенi разом ночi. Потiм ми попрощалися...
   Насправдi я прокинулася вiд безперервного дзвiнка у дверi - моя кузина повернулася за своїми тваринами. Сем i Джудi, якi спали разом зi мною, весело зiстрибнули з лiжка i помчали до своєї "мами".
   - Ах, ви мої хорошi! Ах, ви мої золотi! Чи не схудли тут? Нi, все такi ж вгодованi!... Ну, чим ви тут без мене займалися? - Останнє запитання, мабуть, було звернене вже до мене.
   - Їли, гуляли, грали, вечорами дивилися телевiзор, а коли цi бандити лягали спати, я писала.
   - Що писала, чи не вiршi?
   - Якi там вiршi! Так, по роботi...
   - Ну, гаразд, нам пора, дiти зачекалися! Бувай! - I моя кузина, пiдхопивши обох вихованцiв на руки, понеслася геть.
   Я прибрала в квартирi, поставила купленого пiд час вчорашньої прогулянки з тваринами сувенiрного бурундучка на полицю i, подивившись на годинник, пiдключила вимкнений весь тиждень телефон. Вiн майже одразу ж вибухнув нетерплячою треллю. Я пiдняла трубку.
   - Алло! Дiна?! Ти вже приїхала? - Почула я голос своєї подруги Глорiї.
   - Щойно прилетiла, ще навiть не роззулася.
   - Ну як ти, розважалася? Когось пiдчепила?
   - Ну...
   - Нiчого не кажи! Я зараз приїду, i тодi ми поговоримо по-справжньому!
   Я озирнулася: все було чисто, нiби нi мене, нi собаки з котом у квартирi весь цей тиждень не було. Дiстала з шафи так i не розiбрану сумку i поставила її бiля входу. Потiм взяла свiй щоденник i дописала ще кiлька рядкiв:
  
   ...Моє мiсце у лiтаку виявилося бiля вiкна, а сусiд - молодий чорнявий чоловiк з чорними тонкими вусиками, мабуть, був iталiйцем. Ми ще не встигли злетiти, як вiн, поклавши руку на моє колiно, ввiчливо запитав:
   - Ви не будете проти?
   Я саме думала про те, що вiдпустка закiнчилася i у мене, можливо, бiльше не буде нiяких пригод, тому дуже зрадiла ще однiй можливостi i вiдповiла:
   - Анiтрохи. Менi буде навiть дуже приємно.
   Мiй попутник не забарився скористатися отриманим дозволом i почав мене цiлувати, тискаючи все, що тiльки мiг. Я вiдповiдала на його поцiлунки i все iнше з такою жадiбнiстю, нiби це були останнi митi мого життя. Не дивно, що ми дуже швидко розпалилися настiльки, що залишатися у крiслах лiтака нам було вже несила.
   - Чи не здається тобi, - Запитав вiн, перервавши тривалий поцiлунок, але не прибравши руки з пiд моєї спiдницi. - Що нам треба б продовжити в iншому мiсцi?
   - Iз задоволенням. - Вiдповiла я. - Але де?
   Вiн встав, поправив на менi одяг i, подавши руку, повiв по проходу в хвостову частину лiтака. Ми зупинилися бiля туалету, але вiн виявився зайнятим. Втрачати дарма час в очiкуваннi його звiльнення ми не могли, а тому продовжували цiлуватися. Через деякий час з туалету вийшла лiтня дама, окинула нас засуджуючим поглядом i пройшла в салон. Ми зачинили за собою дверi i знову сплелися в обiймах. Моя спiдниця поповзла вгору, а трусики, навпаки, вниз. Я пiдхопила їх бiля самої пiдлоги i, щоб вони не заважали, повiсила на гачок бiля дверей. Весь цей час нашi губи були об"єднанi одни з одними, а його руки не могли вiдiрватися вiд того, що недавно було пiд трусами, тому я допомогла йому розстебнути блискавку i спустити вниз все, що заважало члену, який нетерпляче рвався до бою. Вiн вiдразу ж став штовхатися у мої дверi, i менi довелося, пiднявши одну ногу, поставити її на край унiтазу. Це дозволило йому одразу ж глибоко проникнути у мене i зайнятися поступальними рухами. Нашi губи так i не вiдокремлювалися... Я змогла оговтатися лише через кiлька секунд пiсля закiнчення. Ми трохи послабили свої обiйми i перевели дух. Виходити в салон все ще не хотiлося. Нам було дуже добре разом. Особливо менi сподобалися його поцiлунки, вiд них одних я просто-таки втрачала свiдомiсть i могла закiнчити навiть без статевого акту, а все разом взагалi призводило мене в невимовний стан. Я не могла вiдiрватися вiд його тiла, менi хотiлося ще! Вiн був в аналогiчному станi i тому, без зайвих слiв, ми почали знову... Цього разу ми сiли на унiтаз, попередньо опустивши кришку, обличчям до обличчя, щоб знову вiдновити поцiлунки. Я трохи пiдвелася, пропускаючи його у себе, i ми знову втратили вiдчуття навколишнього... Закiнчивши, ми не вiдразу прийшли до тями i ще деякий час продовжували сидiти, не розтуляючи обiймiв i не розплющуючи очей...
   Зi стану еротичного блаженства нас вивiв голос стюардеси по радiо, який повiдомляв, що ми заходимо на посадку i всiм необхiдно пристебнути ременi. Поспiшаючи, ми абияк привели себе в порядок i повернулися на свої мiсця. Лише сiвши на своє мiсце i пристебнувшись, я згадала, що залишила свої трусики на гачку в туалетi...
  
   Тiльки я встигла заховати щоденник у зовнiшню кишеню сумки, як задзеленчав дзвiнок, i в квартиру увiрвалася Глорiя.
   - Ну, як? Розповiдай! - Просто вiд порога налетiла вона на мене.
   - Та що там розповiдати?! - Махнула я рукою. - Он там, у сумцi - щоденник, бери i читай. А я поки поставлю чай.
   Такою тихою я Глорiю нiколи не бачила. Вона читала, забравшись разом з ногами у крiсло i абсолютно не звертаючи уваги на навколишнє. Я пiдсунула їй чашку i вона залпом її випила. Так само, не помiчаючи, з"їла цiлу коробку печива...
   Я сiла в iнше крiсло i замислилася над тим, як же менi тепер поводитися...
   - А ти i зараз без бiлизни? - Раптом пiдняла голову вiд щоденника Глорiя.
   Я мовчки розтулила халат, який одягла на голе тiло одразу ж пiсля душа.
   - Ух, ти! - Захоплено вигукнула подруга. - А завтра на роботу теж так пiдеш?
   - Дивлячись, яка буде погода... - Ухильно вiдповiла я.
   - Ох, яка ти... У тихому болотi... - Глорiя не знаходила слiв. - Яка вже я активна, але таких пригод, як у тебе, я навiть увi снi не могла б уявити!...
   Додому менi вдалося її випровадити тiльки пiд вечiр. Прощаючись, вона молитовно склала руки i попросила:
   - Дай менi свiй щоденник на нiч, я тобi його обов'язково завтра поверну!
   - Та будь ласка. - Знизала я плечима.
  
   Понедiлок. Вранцi я, як завжди, зустрiлася з Глорiєю бiля входу в наш офiс. Вона дивилася на мене зовсiм iншими очима - iз захопленням, подивом i... не знаю, з чим ще.
   - Дiна, я все пiдрахувала! За цей тиждень у тебе було шiстнадцять чоловiкiв i сорок один раз! Це рекорд!.. I виглядаєш ти тепер якось по-iншому...
   Дiйсно, якщо ранiше на моїй блузцi був розстебнутим лише один верхнiй гудзик, то сьогоднi - цiлих три. Та й помада на моїх губах сьогоднi була бiльш яскравою.
   Як завжди, зайнявши свої мiсця, ми чекали завдань вiд нашого шефа. Нарештi, дiйшла черга до мене. Шеф поклав передi мною на стiл папери i почав пояснювати, що треба робити, як завжди, поклавши руку менi на плече. Цього разу жесту, який не допускав заперечень i скидав його руку з мого плеча, не було. Шеф на деякий час завмер вiд несподiванки, а потiм його рука поповзла до моєї шиї. Я, як нi в чому не бувало, про щось перепитала. Шеф, щось пояснюючи, полiз пiд розстебнуту блузку. Я робила вигляд, що нiчого не помiчаю. Шеф вийняв руку i звернувся до всiх:
   - Дiвчата, вам доведеться надiти навушники. Менi термiново треба дещо вiддрукувати, я буду диктувати.
   Таке i ранiше бувало, термiновi папери ми друкували пiд диктовку шефа, а щоб це не заважало iншим займатися своєю роботою, у нас були навушники. Тому всi беззаперечно дiстали i надiли навушники, а шеф, взявши собi стiлець i поставивши його поруч з моїм, сiв на нього з пачкою якихось паперiв. Я вставила у машинку чистий аркуш. Шеф почав диктувати, поклавши одну руку менi на колiно. Цей його вчинок я теж сприйняла, як належне. Тодi шеф, замiсть дiлового тексту, почав шепотiти менi на вухо рiзнi комплiменти i освiдчуватися у коханнi, в той же час обмацуючи руками все моє тiло. Я друкувала все, що вiн менi говорив, але коли помiтила, що його ширiнка ось-ось лопне, припинила друкувати, поклала руку на його член i, злегка його притиснувши, повернулася до шефа з посмiшкою i тихо та нiжно сказала:
   - Тут це все одно не вийде.
   Вiн вiдпустив мене, я вийняла надрукований лист з машинки i простягнула йому. Вiн взяв його i пiшов до свого кабiнету, залишивши менi папери для роботи.
   За обiдом Глорiя запитала:
   - А що робив шеф, сидячи поруч з тобою?
   - Гладив мої колiна. - Спокiйно вiдповiла я.
   - I ти дозволила?! - Глорiя не могла повiрити змiнам, що сталися зi мною.
   - А чому б i нi? - Знизала я плечима.
   Пiсля обiду шеф увiйшов у наш зал i, звернувшись до мене, сказав, що йому необхiдно попрацювати зi мною в його кабiнетi. Я посмiхнулася i пiдморгнула Глорiї, яка дивилася на мене широко розкритими очима i з вiдвислою щелепою. Зробивши їй знак, щоб вона пiдiбрала цю саму щелепу, я пiшла за шефом.
   Увiйшовши, я зупинилася бiля входу. Шеф пiдiйшов до мене i обiйняв, запитально зазираючи в очi. У вiдповiдь я опустила руки на його плечi i притислася до нього всiм тiлом. Вiн поцiлував мене i, взявши на руки, перенiс до свого столу.
   - Я так довго чекав цього! - Вигукнув вiн, саджаючи мене на стiл i покриваючи моє обличчя i шию поцiлунками. Я, закривши очi, вiдповiдала на них i менi це було приємно. Збуджена плоть пiд брюками показувала, що одних поцiлункiв стає мало. Руки його, що опинилися пiд спiдницею, почали звiльняти мене вiд заважаючої частини мого гардероба. Я, обхопивши його шию руками, пiдтяглася на них, допомагаючи йому позбавити мене вiд усього зайвого, а потiм знову опустилася на стiл. Трусики зiсковзнули з туфель на пiдлогу, i я розсунула ноги. Його член, який вже якимось чином звiльнився, вказував потрiбний йому напрямок. Я вiдпустила шию шефа i лягла на стiл, поставивши зiгнутi ноги на його край... Все пройшло чудово. Коли я вже одягалася i приводила себе в порядок перед дзеркалом, шеф пiдiйшов до мене i запитав:
   - Дiна, мила, ти би хотiла провести сьогоднiшнiй вечiр зi мною?
   - З великим задоволенням! - Вiдповiла я.
   Ми поцiлувалися i я вийшла з його кабiнету.
   - Ну як? - З нетерпiнням i цiкавiстю повернулася до мене Глорiя, коли я сiла на своє мiсце.
   - Все було чудово! - Вiдповiла я. - Увечерi ми їдемо до нього додому.
   Отже, вiдпустка закiнчилася, починалися буднi...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"