Галабурда Кирилл Евгеньевич : другие произведения.

Вiдкритий лист до Коалiцiї з протидiї дискримiнацiї в Українi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Обгрунтування до скасування переслiдування людей за секс iз дiтьми.

  n.boyarskiy@gmail.com, fedorovych@noborders.org.ua, info@antidi.org.ua, n.boiarskyi@gmail.com, sheremet@gay-forum.org.ua, public.alternative@gmail.com, sheremet@gay-forum.org.ua
  
  Шановна Коалiцiя з протидiї дискримiнацiї в Українi,
  шановний Назарiй Федорович,
  шановна Свiтлана Антонiвна,
  шановна Iрина Юрiївна,
  шановна Марiя Едуардiвна
  та особливо шановний Святослав Павлович
  - усi, хто вiрить у свободу та рiвноправ'я.
  
  Як Ви сприймете моє звернення, залежить вiд (не)знання того факту, що: ДIТИ БУДЬ-ЯКОГО ВIКУ МАЮТЬ СЕКСУАЛЬНI ПОТРЕБИ. Якщо Ви це знаєте, читайте через три абзаци.
  
  Дитяча сексуальнiсть не вигадка Фройда, вiдома задовго до Крафт-Ебiнґа, до Симона Тiсо - в усi часи. Бо хто не знає, що 15-рiчна Клара Вiк обожнювала 24-рiчного Роберта Шумана, як i 15-рiчний Ахiлес - Патрокла? Що 14-рiчна Елоїза кохала сорокарiчного Абеляра, в той час як у п'ятому класi Iвар Калнинш вiдчував статевий потяг до вчительки? Що 13-рiчна Iрина Жукова на все життя покохала 42-рiчного Олександра Пороховщикова - реґент Пилип Орлеанський з жiнкою в 13-рiчному вiцi? Що 12-рiчна Марiчка Протасова дiйсно вiдповiдала взаємнiстю 22-рiчному Василевi Жуковському, причому 12-рiчний Вiлi Фуалау всi десять рокiв чекав, коли з ув'язнення вийде кохана 43-рiчна Марiя Летурно? Що Зрiвата Янка була щаслива доглядати хворого Срiнiваса Рамануджана, хоч оженили їх у вiцi 9 та 22 рокiв, а Iнгмаровi Берґману сподобалося з жiнкою, коли йому було вiсiм, так само як Алановi Ґiнзбеґу - з чоловiком? Що меланезiйськi, самоанськi, мурiянськi, ронґпiвськi дiти мали статеве життя в шестирiчному вiцi, в тому числi з дорослими? Що чотирирiчний Федерiко Феллiнi вiдчував статевий потяг до 16-рiчної, в той час як Людовiк XIII Бурбон однорiчним "змушував усiх цiлувати свого пiвника"?
  
  Приклади, коли дитина хоче сексу, можна продовжити. Згiдно з дослiдженнями МВС Великобританiї, "сексуальнi злочини проти дитини" здiйснюються за бажанням дитини у набагато бiльше нiж 43% випадкiв, за пiдрахунками голандського психолога Фрица Бернарда - бiльше нiж 50% випадкiв. За даними Матi Вiркунен з унiверситету Гельсинкi - за iнiцiативою дитини бiльше нiж у 64% випадкiв. Цi данi також є чим доповнити.
  
  Саме тому 22 серпня 2014 року надiслав я прохання до верховної ради України СКАСУВАТИ СТАТТI КРИМIНАЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ 155 ТА 156. З верховної ради прохання за ?09-0756.04.14/01-08.14 надiслано до кабмiну, звiдти воно потрапило до мiнiстерства юстицiї, тому стараннями заступника мiнiстра юстицiї Руслана Рябошапки 24 жовтня 2014 року мав справу з правоохоронними органами...
  
  Шановна Коалiцiя, менi дуже подобаються Вашi гасла, що: "Немає щастя без свободи" i: "Немає справедливостi без рiвностi". Якщо дитинство позбавлене сексуальної свободи, хiба воно може бути щасливим? Чи можлива справедливiсть, якщо педофiли iз "нормальними людьми" у правах не рiвнi?
  
  Боротьба з педофiльною та дитячою сексуальнiстю на пiдставi §§155-156 кримiнального кодексу України (ККУ) - це легалiзована ДИСКРИМIНАЦIЯ за багатьма ознаками:
  
  1-2) "ЕТНIЧНЕ ПОХОДЖЕННЯ", "РАCА ТА КОЛIР ШКIРИ", хоч i не передбаченi як ознаки суб'єкту порушення §§155-156 ККУ, проте нетерпимiсть до "педофiлiв" є виправданням етнiчної, расової нетерпимостi.
  
  Наприклад, у 1980 роцi на нiмецькому радiо розповiдали про звичаї сексу з хлопчиками в Афганiстанi. Мандрiвниковi Алану Данiєлу в 1932 роцi афганськi селяни запропонували хлопчика на знак гостинностi. Коли на подiбну тему розмовляв з однiєю дiвчиною, вона сказала: Добре, що афганцiв американцi бомблять!
  
  За свiдченням Iгоря Кона, педерастичнi звичаї вiправдовували знищення цiлих народiв європейськими колонiзаторами.
  
  11) "РЕЛIГIЙНI ВIРУВАННЯ", хоч i не передабченi як ознаки суб'єкту порушення §§155-156 ККУ, проте нетерпимiсть до "педофiлiв" є виправданням i релiгiйної нетерпимостi також.
  
  В Андрiя Кураєва, наприклад, є виправдання протиганаанського ґеноциду, здiйсненого стародавнiми євреями, на пiдставi, що фiнiкiйськi храми пропонували дiтей чужинцям. Що, на думку святого Йосипа Волоцького, педерастiя поширена також у православнiй церквi, про це Кураєв не згадує.
  
  5) "СТАТЬ", згiдно з §§155-156 ККУ, хоч i не передбачена як пом'якшувальна обставина за буквою закону, проте звичай та право за секс iз дiтьми карають здебiльшого чоловiкiв, а не жiнок.
  
  У вереснi 2015 року новосибiрського, кажуть, ексгiбiцiонiста-ЧОЛОВIКА полiцiянти забили до смертельного "епiлептичного нападу" - проте за ЖIНКАМИ, якi пiдкреслюють декольтованi груди, оголюють їх перед немовлятами, полiцiя не приходить нiколи. У жовтнi 2010 року на Чернiгiвщинi забили до смертi ЧОЛОВIКА, що цiлувався з дитиною, - ЖIНКИ лiзуть обiйматися до дiтей, проте ЖIНОК не вбиває нiхто. У лютому 2011 року ЧОЛОВIКА Романа Єсаулкова у в'язницi побив один, а пiсля чого зґвалтували дванадцятеро, пiсля чого дев'ятеро забили до смертi, вичавили Романовi око, проштовхнули в нього палицю - аби подiбне робили з ув'язненими "за педофiлiю" ЖIНКАМИ, такого не чув нiколи. Нещодавно в Америцi ЧОЛОВIКА-лiкаря, що торкався дiтей, засудили на кiлька довiчних - але в 1976 роцi Карнарвонськй коронний суддя переконував присяжних, нiби секс у 32-рiчної ЖIНКИ з 12-15-рiчними хлопчиками не є злочином узагалi. В англiйського психоаналiтика Дональда Кембела про 17-рiчного ХЛОПЦЯ, котрого через потяг до десятирiчних арештували, довели до самогубства - проте жителi Пермщини пишуть у 2016 роцi петицiю: "Не руйнуйте життя 18-рiчнiй Оленi", ДIВЧИНI, що спала з 13-рiчним.
  
  Шановна Коалiцiя, Ви прагнете "вiдповiдностi до права Європейського Союзу", проте Польща теж є членом ЄС, а в нiй передбачене хiмiчне кастрування за секс iз дiтьми - кастрування не жiнок, а тiльки чоловiкiв. Це ж є дискримiнацiєю за статевою ознакою!
  
  Подiбно до того, що Менґелiвськi кастрацiї в Освенцимi виправданi чистотою нацiї та необхiднiстю расової боротьби, так i нинi протипедофiльний ґеноцид виправданний "дитячою чистотою" та необхiднiстю ґендерної боротьби. Сусанна Браунмiлер у 1975 роцi сформулювала, нiби секс iз чоловiком є завжди зґвалтуванням, а тодi ж фемактивiстки з Корнельского унiверситету - що будь-яка спроба чоловiка мати секс є так само зґвалтуванням. Iдею фемiнiстки Геїнг, що зґвалтуванням є також iнцест, оголошено пiзнiше, пiсля неї Л. Домiнелi розробляє теорiю, щоб iнцестом вважати будь-який секс мiж нерiвними, коли взаємна довiра, навiть якщо не спорiдненi. В умовах патрiархату рiвностi нема, тому всi чоловiки - ґвалтiвники та педофiли. Знищення чоловiкiв необхiдне для захисту дiтей.
  
  Хоча серед фемiнiсток є педофiлки на зразок гесенської FDP-шницi Драгомiри Дьорiнґ чи KanalRatten'iв; хоча фемiнiстка Бета Фауст i свiдчить, що педофiл iз нею в дитинствi був турботливий; хоча наприкiнцi 1980-х Крейґ Аллен i виявив, що пiд час сексу з дiтьми жiнка проникає в дитину в три рази частiше за чоловiка, - все одно закони, подiбнi §§155-156 ККУ, виступають знаряддями протичоловiчої дискримiнацiї.
  
  19) "НАЯВНIСТЬ СУДИМОСТI" ЗА "ПЕДОФIЛIЮ", наскiльки знаю, не пiдстава для дискримiнацiї в українському законi, проте подiбна дискримiнацiя поширена в країнах Європи та передбачена законами США.
  
  Шановна Коалiцiя, Ви прагнете "вiдповiдностi до права Європейського Союзу", проте найзаконослухнянiший народ ЄС i той порушує права педосудимих. На думку Марка Норлiка, нiмецька полiцiя незаконно поширює вiдомостi про педосудимiсть у мiсцевих громадах, i це викликає цькування та побиття вiкон. У березнi 2012 року на Пiвнiчнiй Фризiї пiвсотнi сусiдiв нападає на 18-рiчного. Голова Гамбурзького мiскому соцiал-демократичної партiї Петерсен вимагає, щоб дискримiнацiї педосудимих допомагала держава.
  
  Як повiдомляє Том О'Керролл, електроннi бази педосудимих у Британiї легальнi, публiчнi. В 1999 роцi лейбористи пiдписали прохання створити бази навiть не судимих, а просто пiдозрiлих, i це дiє на Мiдлендзi як програма "Caution+". Тому британський народ i має можливостi чинити самосуд. 14-рiчна Саманта Пенель загинула через пожежу, влаштовану проти педосудимого. Четверо покидькiв у Корнвеллi забили слабкого 63-рiчного Терентiя Олдема, виправдовуючись його судимiстю тридцятирiчної давностi, мочилися на нього, змушували поїдати лайно - 3 листопада 2015 року зґвалтували мiтлою, що той помер.
  
  Європейську дискримiнацiю проти педосудимих надихає приклад Америки, в котрiй данi про них - у вiльному доступi в Iнтернетi. Знайти помешкання та роботу неможливо. Повiдомляє ABCNews про чоловiка, що вибрав собi зi списку, вистежив i вбив. Одного - за те, що в 20-рiчному вiцi не дочекався кiлькох днiв до 16-рiччя дiвчини. Педосудимим заборонено пiдходити до дiтей на цiлi кiлометри, тому доводиться з'їжджати з мiст, оселятися в лiсових наметових мiстечках.
  
  Ось до чого може докотитися приведення §§155-156 ККУ "у вiдповiднiсть до права Європейського Союзу".
  
  12) "ПОЛIТИЧНI ТА IНШI ПЕРЕКОНАННЯ", хоч i не забороненi §§155-156 ККУ, проте фактично висловлювати мою думку менi заважають.
  
  22 серпня 2014 року надiслав я прохання до верховної ради України скасувати §§155-156 ККУ, тому за вимогою заступника мiнiстра юстицiї Руслана Рябошапки 28 жовтня 2014 року до мене прийшов майор Андрiй Чаплинський та погрожував арештом, якщо стану пiкетувати.
  
  Вiдтодi невiдомi, проте однi й тi самi люди мене переслiдують або намагаються втиратися до мене в довiру, демонструючи вiдомостi про мене (про обставини мого виохвання, знайомих мого дитинства, рiд занять моєї матерi, подiбне), якi не розголошував нiде, порушуючи, таким чином, закон України Про iнформацiю (§23).
  
  Незважаючи на те, що згiдно з конституцiєю, менi "гарантується таємниця листування, телефонних розмов, телеграфної та iншої кореспонденцiї" (§31), мої вороги демонстративно зламують електроннi поштовi скринi, профайли соцмереж i спiлкуються зi мною лексикою моїх дописувачiв i телефонних спiврозмовникiв. За допомогою спецiальних технiчних засобiв унеможливлюють моє користування соцмережами, електронною поштою.
  
  Звичайно, це все супроводжують словеснi образи, демонстрацiя середнього пальця, погрози мене зґвалтувати, спалити моє помешкання тощо. 5 червня 2017 року зателефонували моєї матерi та пообiцяли мене знайти. Взимку 2013 - 2014 року пiдiслали до мене бомжа, що знав про мою спецiальнiсть, аби почав мацати мiй член через одяг. 26 жовтня 2016 року я намагався втекти вiд їхнього стеження, через що на тролейбуснiй зупинцi до мене пiдiйшов аґресивний чоловiк, якого бачив у полiцiї ще в 2014 роцi.
  
  Через активну громадянську позицiю не можу знайти роботу - пiдозрюю, що в цьому виннi тi ж самi мої вороги. Аби мене пiдставити пiд час випробного термiну, 2 лютого 2018 року на мiсце моєї роботи пiдiслали крадiя та не виїжджали на виклик, хоча полiцiю викликали всi присутнi впродовж години.
  
  Незважаючи на те, що в серпнi 2016 року повiдомив ГУ нацполiцiї в Днiпропетровськiй областi, та в червнi 2017 року - Днiпропетровського облпрокурора, мої вороги тiльки нахабнiшi - закон України свободу слова не захищає зовсiм.
  
  18) "НАЛЕЖНIСТЬ ДО ПОЛIТИЧНИХ ПАРТIЙ, ОБ'ЄДНАНЬ ГРОМАДЯН" є пiдставою для незаконної дискримiнацiї, коли цi партiї з об'єднаннями борються за права педофiлiв.
  
  Нiдерландському психологу Францу Гiлесу, що керує групою допомоги педофiлам, довелося бути в центрi акцiї наших українських ФЕМЕНок.
  
  Офiси Гуманiстичної спiлки Пiвнiчного Рейну - Вестфалiї, що з 1979 року провадила просвiтницькi заходи на розвiнчування протипедофiльних мiфiв, у жовтнi 2003 року зазнали полiцейського обшуку разом iз приватними помешканнями, пiсля чого слухачi вiдвiдувати побоюються, бо кiлькох iз них - на мiсячне попереднє затримання.
  
  В 1995 роцi подiбним чином обшуки з арештами проти нью-йоркського видавництва "Офелiя" з амстердамською секцiєю, проте заарештованих доводиться випускати, хоча видавництво закрили.
  
  У Нiдерландах переслiдування з 1982 року членiв Мартинiвської спiлки, вiддiлення ILGA, нiчого не дає, тому в червнi 2012 року Агенський суд забороняє сайт, якого пропаганда - "тяжкий злочин проти цiнностей нашого суспiльства". Свобода слова та приватнiсть особистого життя до цiнностей суспiльства не належать.
  
  Вороги сексуальної свободи у 2003 роцi закривають Мюнгенську "групу на педофiльну самопомiч та емансипацiю", у 2010 роцi - нiдерландську партiю "Гуманiзму, свободи, розмаїття", у 1989 роцi - американську спiлку iменi Рене Гiйо, у 1985 роцi - британську групу допомоги педофiлам "Педiнфобiржа".
  
  Шановна Коалiцiя, коли Ви прагнете "права Європейського Союзу" для "належностi до полiтичних партiй, об'єднань громадян", знайте, що створенi за часiв сексуальної революцiї партiї з об'єднаннями DSAP, GRED, CRIES, DPG, SAP, "Gruppo-P" знищенi всупуреч усiм правам.
  
  9) "СТАН ЗДОРОВ'Я", хоч i не передбачений як пiдстава для дискримiнацiї, фактично стан психiчного здоров'я виправдовує викрадення ("шпиталiзацiю"), катування ("лiкування") та нав'язування чужих (лiкарських) думок i почуттiв.
  
  Психiатрiя завжди каральна: карає за "злочини" як не полiтичнi, то хоча б сексуальнi. В тоталiтарнiй державi нав'язує партiйну iдеологiю, в демократичнiй - мiщанську мораль. На хворих не поширюються конституцiя України (КУ). Замiсть "рiвних конституцiйних прав i свобод" (§24) у нас диктатура здорових; замiсть "свободи та особистої недоторканостi" (§29) прив'язування, ґрати на вiкнах та дверi без ручок; замiсть "поваги до гiдностi" (§28) знущання вiйськовослужбовцiв (у 1 вiддiленнi Днiпропетровської обласної клiнiчної психiатричної лiкарнi 10-19 лютого 2015 року); замiсть "таємницi листування, телефонних розмов" (§31) пiдслуховування та заборона листування; замiсть "вiльного i всебiчного розвитку особистостi" (§23) примусовий розвиток в однобiчно-правильному напрямку. Для психiатра "свобода свiтогляду" (§35) є галюцинацiями, "свобода думки" (§34) - делiрiєм, "особисте життя" (§32) - перверсiєю.
  
  Хто ж не знає, що сектантам психiатри вказують, у що вiрити, полiтичним дисидентам - як думати, педофiлам - кого любити? Подiбно до того, як Тельмана ґестапiвцi гiпнотизувати не змогли, просексуальнi переконання, сексуальнi вподобання є невилiковними. Людину змусити захотiти чи розхотiти неможливо. Лiкування педактивiстiв i педофiлiв є безґлуздим знущанням.
  
  Подiбно до клiмаксу, кастрацiя не може запобiгти статевим потребам, а вiд хiмiчної кастрацiї в чоловiка жiночi груди, рак, ожирiння, тромбоз. Операцiя - не з дешевих. Аверсивна терапiя дiє недовго, проте нестерпна. Повiдомляли в 1977 роцi, нiби доктор Агнесса Мартн аверсивною терапiєю довела до серцевого нападу. Психохiрургiя призводить до загибелi у кожному 12 випадку.
  
  Секс за взаємним бажанням у жодному разi не є приводом для катування. Хвороба не є пiдставою для заборони особистого життя чи заборони висловлювати власну думку.
  
  7) "СЕКСУАЛЬНА ОРIЄНТАЦIЯ" - справдi законна пiдстава для дискримiнацiї в Українi, вiдповiдно до §§155-156 ККУ.
  
  Шановна Коалiцiя, для Вас "сексуальна орiєнтацiя означає гетеросексуальну, гомосексуальну та бiсексуальну орiєнтацiю", проте зорiєнтованiсть сексуальностi на дiтей Ви "сексуальною орiєнтацiєю" не визнаєте зовсiм. Я розглядаю це як протипедофiльну дискримiнацiю.
  
  Вiдповiдно до 5-ї редакцiї DSM, нозологiчного стандарту спiлки Американських психiатрiв, у травнi 2013 року зазначено, що педофiлiя - секс-орiєнтацiя. На думку спецiалiстiв Карла Мозера, Пеггi Клянпляц та Ричарда Ґрiна, подiбно до гомосексуальностi, педофiлiю треба визнати психiчною та законною нормою.
  
  Хоч у дiтей вiдомий секс на 90% - 98% - iз тими дорослими, хто зорiєнтований на дорослих, а не дiтей, - незважаючи на це, педофiли з педофiлками все ж iснують. Для них, позбавлене дiтей, статеве життя неможливе.
  
  §§155-156 ККУ заважає реалiзацiї конституцiйних ґарантiй §32 КУ також i для дiтей. Для тих дiтей, що зорiєнтованi на дорослих. Дiти, що не можуть бути щасливими в сексi з однолiтками, теж iснують.
  
  Як свiдчить французький письменник Антонiй Дювер, йому в дитинствi чоловiки подобалися бiлше за хлопчикiв. 12-рiчний Пилипко з докторської дисертацiї Ричарда Юїлля задовольняється лише чоловiками. В Террi Лiгi приклад жiнки, що в дитинствi спала з чоловiком i стверджує, нiби турботливiший, вiдповiдальнiший за її тодiшнiх однолiткiв. Прагнув задовольнити її, а не себе, як однолiтки.
  
  Тому §§155-156 ККУ - легалiзована дискримiнацiя проти дiтей та дорослих за ознакою секс-орiєнтацiї.
  
  6) "ВIК" є законною пiдставою для дискримiнацiї в Українi, вiдповiдно до §§155-156 ККУ.
  
  Хоча конституцiя говорить: "Усi люди вiльнi i рiвнi у своїй гiдностi та правах" (§21). Не сказано, що деякi люди вiльнi, а iншi вiльнi тiльки з дозволу батькiв. I не сказано, що деякi люди гiднi брати участь у президентсько-парламентських виборах, а iншi гiднi тiльки того, аби виконувати батькiвськi забаганки. Не сказано, що деякi люди мають право їсти шоколад замiсть кашi та лягати спати, коли заманеться, в той час як iншим одне лише право - вчитися замiсть батькiв. Нiчного подiбного: в правах рiвнi "усi", незалежно вiд вiку.
  
  Каже конституцiя: "Нiхто не може зазнавати втручання в його особисте... життя" (§32). Що батькам дозволено втручатися в особисте життя своїх дiтей, такого нема. Що соцслужбам дозволено втручатися в особисте життя дiтей, такого теж нема. Що полiцiї дозволено допитувати дiтей про порушення §§155-156 ККУ, подiбного в конституцiї теж нема.
  
  Право дитини мати особисте життя закрiплене в конвенцiї ООН Про права дитини: "No child shall be subjected to arbitrary or unlawful interference with his or her privacy... The child has the right to the protection of the law against such interference or attacks" (§16). За будь-яких обставин у дитини повне право "to have his or her privacy fully respected" (§40viii). Дитинi забороняти статеве життя - порушувати права дитини.
  
  До того ж конвенцiя надає дитинi право, щоб отримувати вiдомостi будь-якого змiсту: "The child shall have the right to freedom of expression; this right shall include freedom to seek, receive and impart information and ideas OF ALL KINDS, regardless of frontiers, either orally, in writing or in print, in the form of art, or through any other media of the child's choice" (§13). Дитинi забороняти перегляд порногафiї - порушувати права дитини.
  
  Саме тому §§155-156 ККУ - легалiзована дискримiнацiя проти дiтей за ознакою вiку.
  
  10) "IНВАЛIДНIСТЬ (ОЗНАЧАЄ ДIЙСНУ АБО ПРИПИСУВАНУ ОСОБI НАЯВНIСТЬ ЗНАЧНИХ ФУНКЦIОНАЛЬНИХ ОБМЕЖЕНЬ...)", притаманну дитинi, коментатори до §§155-156 ККУ вигадують як виправдання протипедофiльнiй та протидитячiй дискримiнацiї.
  
  Iдея - щоб дитина "не сознавала характера и последствий совершаемых с нею действий" та "не способна понимать характер и социальную сущность сексуальных отношений и поэтому не может обладать половой свободой".
  
  Навiть якби це було правдою, то не виправдання для позбавлення свободи. Якщо дитина не розумiє характеру та наслiдкiв процессу травлення, чи треба заборонити годування? Якщо дитина не розумiє шкiльної програми, наслiдкiв освiти, соцiальної сутностi навчання, - чи треба тодi позакривати всi школи? Чомусь незнання та нерозумiння виправдовує заборони лише сексуальнi.
  
  Щоб дозволили статеве життя, необхiдно бути професором Васильченко? Якщо не знаєш, якi дiлянки мозку вiдповiдають за сексуальне збудження, то не розумiєш "характеру" сексу? Якщо нiчого не чув про соцiологiчнi вiдкриття Михайла Прайса, то не розумiєш "соцiальної сутностi" сексу? Якщо не вмiєш розкладати карти Таро, не можеш передбачити "наслiдкiв" сексу?
  
  Маячня! Коли дитина чогось не розумiє, це не означає, що їй неможливо пояснити. Коли дитяче незнання пiдтримують штучно, це не виправдання для незнання.
  
  З усiх 10-13-рiчних практикує мастурбацiю 80%, так само як i половина всiх немовлят. "Характер" сексуального задоволення дiти цiлком розумiють.
  
  Що стосується "наслiдкiв" сексу, вони вiдсутнi. Неприємнi наслiдки можливi лише у випадку, якщо дитина сексу не хотiла: доведено Брюсом Рiндом, Альфредом Кiнсi, Михайлом Бойрманом, Тео Санфордом, Елею Кiльпатрiк i багатьма iншими. Аби дитину вберегти вiд "наслiдкiв", достатньо §§152, 153, 133 ККУ - §§155-156 ККУ необхiдно викреслити.
  
  "Соцiальна сутнiсть" є цiлком зрозумiлою для дитини. Як показали в 1970-тi роки Джонстон-Дешерiвськi дослiди з утримання дiтей в комунах i невтручання в їхнє статеве життя, щО поза комуни дозволено - щО не дозволено, розумiють уже п'ятирiчнi. За спостереженнями Фройда, культурнi протисексуальнi заборони зрозумiлi вже "в возрасте приблизительно трех или четырех лет". У будь-якому випадку соцiальнi забобони з їхнiми "сутностями" не привiд втручатися в особисте життя дитини.
  
  Подiбно до того, як расовi теорiї XIX столiття не виправдовують колонiалiзму, так i теорiї дитячої неповноцiнностi не виправдання для позбавлення дитини (сексуальної) свободи.
  
  Шановна Коалiцiя з протидiї дискримiнацiї в Українi, прошу ПОСПРИЯТИ СКАСУВАННЮ СТАТЕЙ 155 I 156 КРИМIНАЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ. Заради "рiвностi для всiх людей" визнайте дiтей рiвними в правах iз дорослими. Заради "захисту прав i свобод людини" згадайте про найцiннiшу для кожного сексуальну свободу. Заради "викорiнення такого явища, як дискримiнацiя", зробiть педофiлiв повноправними членами суспiльства.
  
  Кирило Євгенович Галабурда (*1986),
  м. Днiпро, Вернадського 24/22, (093)1230849
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"