Гончаренко Татьяна Александровна : другие произведения.

Мрія чи життя, що головніше?!

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


   Вибір, як тяжко його робити, особливо дорослій людині. Мрія і реальне життя, що головніше? Теоретично життя, а практично?.. Взагалі, я думаю, ви знаєте, як котики "полюбляють" воду, тим паче купатися в ній! Це не секрет, але... Є один божевільний кіт у цьому світі. До речі, у нього таке дивне ім'я, що ніколи в житті не здогадаєтесь! Гм... його звуть Помідор, кумедно, правда! Чесно кажучи, я довго сміялась, коли почула та він навіть й не схожий на цей чудесний та смачненький овоч. Хоча, може він на смак такий же, хто його знає?! Так... взагалі думка цікава, як я раніше про це не подумала, треба буде якось спробувати!..
   Помі, а так його звали коротко, мав мрію. Вам вона здасця дивною і дрібною, але для нього це було дуже серйозно. Крім дивно імені наш кітен не вмів лазити по деревах і боявся висоти ще з дитинства. Але у дворі стояла величезна ялинка. До речі, їх було багато, бо Помі жив на березі озера, вірніше відпочивав із господарем. Він мріяв залізти на самий вершечок найвисокішої із ялинок. Та страх був настільки сильним, що мрія залишалась просто чимось нездійсненним.
   Але якось Помі вирішив все - таки перевірити себе й здійснити своє бажання. Раненько вранці, коли сонечко тільки прокинулось, наше "сміливе" кошенятко вийшло на двір, і, подивившись на схід сонця, а згодом і на ялинку, промовив:
   - Можливо це останній ранок у моєму житті, але моя мрія здійсниться, навіть якщо я розплачуся за неї самим собою...Та годі теревенити, я мабуть полізу...
   Перша гілочка, друга... третя...
   - Невже це так просто, чого я боявся! - подумав Помі, коли доліз майже до вершечка.
   Те що він бажав понад усе справдилося, але... мабуть не все так гарно повинно закінчитися... Ну, вибачте, але я ненавиджу казки!.. Тим паче він сам винен, я про кошеня, якщо б Помі раніше лазив по деревах, то знав, що на вершечку віє сильний вітер. Оскільки ялинка була височенна й вітерець, а все - таки він пустотливий, розігрався не на жарт... як не печально, але...бідна кішечка полетіла куди, правильно до низу... На жаль, якось так вийшло, що коти не вміють літати, а шкода. Гм..., а хотілося б побачити наших домашніх улюбленців у небі, цікаве би було видовище.
   Коли Помі летів, то вже приготувався зустріти чорненького котика в білій одежині... ну, зі смаком у котів теж не дуже, тим паче ще й у салатових черевичках. Я думаю, якщо б я не вміла плавати й боялася води, то фантазія у цьому випадку в мене ще й не так заграла!.. Під час польоту без парашуту перед очима Помі промайнуло все його життя, але під час показу цього цікавого життєвого фільму кошеня не побачило свого маленького господаря, який рибалив на човні.
   Знаєте, мабуть Помі ніколи навіть і не мріяти про таке не міг! Уявляєте, він впав у повнісінький човен із рибою! Крім того, що його мрія збулася, кошеня врятувалося та ще прилетіло у казку!.. Весело йому, мені би так! Тільки не думайте, я зовсім не бажаю впасти у човен із дуже пахучою рибою, але в казку я не проти!..
   Це кошеня було згодом найщасливішим, адже воно не тільки залишилося живим, а ще знало, що у світі немає того, чого він не зміг би зробити.

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"