Гончаренко Татьяна Александровна : другие произведения.

Подих кохання

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


Подих кохання

  
   Дивившись у її очi його душа.., думки.., вiн сам лiтав десь далеко, думаючи, що перед ним - янгол, який спустився з небесного свiту. Все навкруги завмерло: голоси вже сп'янiлої молодi; гуркiт дядi Ванi, який запiзно прийшов додому й тепер ламає голову, що йому зробити, щоб жiнка його пустила; верески немовляти, яке лементує на всю горлянку, поки мати трусить його на руках i думає, що ж зробити, щоб воно заснуло; шум машин...
   Тiльки легенький вiтерець повiвав навколо них, який розвiював її довге волосся в нiчному сяйвi мiсяця. Вiн вiдчував подих душi.., думок.., погляду.., кожного її руху й ловив слова, якi лунали, мов спiв сопiлки. Одна думка про те, що зараз вона пiде й закриє за собою дверцята своєї квартири, змушували серце плакати й сумувати, хоча вона поряд, але ось - ось...
   - Я кохаю тебе, сонечко! - промовить вiн змирившись i ледь - ледь пiднявши руху, щоб помахати на останок, подивиться, як вона заходить до себе й закриє дверi, зi словами: "Goodbye! Дякую, за доставку!"(вона не товар, щоб її доставляти, але як можна заперечувати людинi, яку кохаєш понад усе).
   Вийшовши з пiд`їзду, вiн iз посмiшкою на обличчi згадає її i пiде додому, чекаючи наступної зустрiчi, а в лице йому повiє вiтерець i вiн вiдчує подих кохання...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"