Гвайта : другие произведения.

Знову леопард

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


   Нiч має тисячi очей, а день лише один. Це написав Желязни, а я повторив за ним. I записав у зошит з джинсовою обкладинкою. Зошити мiнялись, обкладинка -- нi. Слова наповнювали новою душею вiчно джинсове тiло. Де тепер той зошит, я хочу забрати свої слова. Я приклею їх на пергамент, повiшу на стiнi. Кожної ночi по дорозi в сон я зупинятимусь бiля цього напису i казатиму: " Брехня ". Нiколи я не оспiвуватиму нi зброю мужчини, нi гнiв богинi.
   Улетай на крыльях ветра ты в край родной, родная песня наша. Туда, где мы тебя свободно пели...
   На костях давнiх гiр, високо над замороженими садами, сидiтимемо ми з леопардом. Останнi iстоти, що не вiритимуть в сон. Забираю назад свої слова, о леопард, це не все. Немає кохання роздiленого чи не роздiленого. Деяких речей не можна роздiляти чи подiляти.
   За радостью страданья, за радостью страданья...
   Чому я пригадав тебе, мертвий леопард? Я нiколи не бачив тебе, а ти не здогадувався про моє iснування; менi байдужа твоя доля, а тобi моя. Не вiр в сон, леопард. Колись я знайду тебе, пiсля всього...
   Сонце не зiйде бiльше i пiсля зими знову буде нiч. З усiєю можливою злобою б`ється за ребрами серце.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"