Холдор Вулкан : другие произведения.

How to avoid nuclear disaster?

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    All people of Mother Earth, regardless of nationality, race or religion, should live in peace and harmony as children of one family! (Holder Vulkan) (Volcano )

  
   Holder Volcano
  
   Member of the Uzbek Union of Writers
  
  
  
   How to avoid nuclear disaster?
  
  
   All the people on this planet, Uzbeks and Canadians, Americans, British, Japanese and French, Israelis and Arabs, Germans and Russians, and all the rest, brothers and sisters and children of Adam and Eve! Therefore, all people of the Earth, regardless of nationality, race or religion, should live in peace and harmony as children of one single family!
  
   I am sure that humanity will sooner or later realize this and demolish all the borders, which cost the state budget billions of dollars and will dismantle all nuclear Intercontinental ballistic missiles putting an end to senseless wars once and for all.
  
   And then humanity will have one neutral capital, one upper house of representatives, one Parliament and one President. All citizens of the planet will have the same identity card. People will be able to move freely around the planet without visas and without bureaucracy. Enormous amounts of money from the state budget will not be spent on strengthening and reconstructing state borders, on intelligence and counterintelligence, on nuclear cruise missiles, as well as on missile defense systems.
   Then, to everyone's surprise, territorial disputes between countries, terrorism and corruption will disappear from the face of the Earth.
   Humanity will spend money on education, on space exploration, on improving infrastructure, on building cities, improving the standard of living of people on the planet.
  
  
   Canada, Toronto.
   2012.
  
  ------------------------------------
  
  
  Холдор Вулкан
  Член Союза писателей Узбекистана
  
  
  Как избежать ядерной катастрофы?
  
  
  Все люди, живущие на этой планете, узбеки, канадцы, американцы, британцы, японцы и французы, израильтяне и арабы, немцы и русские, и все остальные-братья и сестры и дети Адама и Евы!
  Поэтому все люди Земли, независимо от национальности, расы или вероисповедания, должны жить в мире и согласии, как дети одной единой семьи!
  
  Я уверен в том, что человечество рано или поздно осознает это и сносит все госграницы, содержание которые обходится бюджету государств в миллиарды и миллиарды долларов.Оно также демонтирует все ядерные межконтинентальные баллистические ракеты, положив конец бессмысленным войнам раз и навсегда.
  
  И тогда у человечества будет одна нейтральная столица, одна верхняя палата представителей, то есть парламент и один президент. Все граждане планеты будут иметь одинаковые удостоверения личности. Люди смогут свободно передвигаться по планете без виз и без бюрократии. Прекратится пустая трата денег в колоссальном размере из госбюджета на укрепление и реконструкции госграниц, на разведку и контрразведку, на ядерные крылатые ракеты, а также на системы противоракетной обороны.
  Тогда, ко всеобщему удивлению, территориальные споры между народами, терроризм и коррупция исчезнут с лица Земли.
  Человечество будет тратить деньги на науку и образования, на изучение космоса, на улучшение инфраструктуры, на строительство городов, улучшая уровень жизни людей на планете.
  
  
  
  Канада, Торонто.
  2012.
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"