Хоменко Ирина Анатольевна : другие произведения.

Вкрадений успiх

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Всi знають, що славу можна купити. Якщо є великi грошi, можна з легкiстю досягти успiху. А чи можна купити щастя за 35 копiйок? Вибачте! Не купити - вкрасти успiх, що коштує 35 копiйок! Невигадана iсторiя. Iз серiї "Мрiї збуваються".

  Я геть запустила свою англiйську мову! У перший рiк навчання наша вчителька з англiйської багато хворiла. I у нас замiняли рiзнi вчителi. А то i взагалi уроки вiдмiнялися.
  
  Наступного року я потрапила до дуже вимогливої вчительки, яка з нас вижимала усе. А що з мене вижимати, якщо знань - круглий нуль?!
  
  Та ж як це мене зачепило, що я стала отримувати поганi оцiнки! Менше "вiдмiнно" я аж нiяк стерпiти не могла!
  Я вирiшила займатися самостiйно i наздогнати усю програму за минулий рiк. Пiшла до бiблiотеки. Там у коридорi стосами лежали старi пiдручники. Я, не спитавши дозволу, взала пiдручник, що менi був потрiбний та й вийшла тихесенько! Людоньки! Я ВКРАЛА ПIДРУЧНИК!!!
  
  Як не сумно в цьому зiзнаватися, я його вкрала. Але!!! Слава Богу! Бог не покарав дитину за такий поганий вчинок. Можливо, Вiн розцiнив це як жагу до знань? На мене зiйшло Благословення. Мало того, що я опанувала цей пiдручник, я отримувала майже лише "вiдмiнно" з англiйської мови. Бiльше того - я вступила до вузу на факультет iноземних мов. До мене прийшов справжнiй успiх - я поїхала закордон, вiдвiдала навiть Європарламент, багато подорожувала свiтом, провадила свiй власний лiтературний проект. I, хоча я не стала вчителем у школi чи перекладачем, я й зараз пiдробляю репетиторством. Передаю свої знання далi. Допомагаю iншим дiткам знайти свiй успiх.
   Я розумiю, що пiдручник був вкрадений. Але мене заспокоює те, що у радянськi часи книги коштували копiйки. Я вкрала на 35 копiйок! А щастя вiд знань залишилося на все життя. Нi! Люди, не крадiть! Але... Прагнiть успiху! Бажайте його! Працюйте над ним! Адже пiдручник, отриманий таким дивним способом, був мною вивчений майже напам'ять...
   Вас, шановний читачу, запрошую на прочитання моїх електронних книг на сайтi Андронум - серiя "Мрiї збуваються". Для цього перейдiть за посиланнями на моїй сторiнцi. Або скопiюйте посилання та вставте в адресний рядок: https://andronum.com/avtory/homenko-irina/ Або знайдiть мене по пошуку на сайтi Андронум - я - Iрина Хоменко. Вашiй увазi пропоную мiй вистражданий Автобусний роман та його продовження Щастя не купиш. Мене часто запитують: Автобусний роман - це роман з автобусом? Чи в автобусi? Та нi! Ви почитайте - не пожалкуєте!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"