Яцковская Валерия Олеговна : другие произведения.

Мої подруги русалки

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ця книга, це iстрiя однiєї дiвчини до якої приїхали родичi . Все було би добре якби не її подруги,що виявилися русалками. Читайте i посмiхайтеся

     
     

       0x01 graphic
       0x01 graphic
      
       0x01 graphic
      
       0x01 graphic
      
       1.Лiтнi канiкули
      
       0x01 graphic
      
      
      
      
      
       Все це почалося з звичайного шкiльного дня.Я нудилася на уроцi i чекала дзвiнка.Менi здавалося що вiн нiколи не зазвонинь.Але напевно я спровокувала його.I вiн зазвонив.Я вислухала молитви вчителя про те що на уроцi потрiбно слухати.I з чистою душею пiшла до дому. Чому з чистою?Тому що вчитель викричав iз неї усе що її втой момент займало.Взагалi я до цьго звикла.Але сьогоднi я iшла набагато веселiшою нiж завжди.
       Врубивши плеєр голосно щоб чуло все мiсто я насолоджувалася початком лiтнiх канiкул.
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
       2.Вони зведуть мене з
       розуму
      
      
      
       0x01 graphic
      
      
      
       Але канiкули в школi не дадуть менi вiдпочити в дома.Там мене чекають двоє дiтей i вiд думки про них я забуваю про вiдпочинок. I знову зайшовши додому я зрозумiла з чого вiн почнеться.Звичайно ж з прибирання.
       -Що винаробили?Ей...Виходьте.Я не буду кричати.
       -А ми небоїмося того що ти будеш кричати. - буркнув менi Алiкс.
       -Ну, а мама де?
       -В Китай поїхала. - пiдтримала брата Молi
       -У тебе не виходить брехати.
       -Зате у мене виходить жартувати. - продовжувала Молi.
       -Як би це був жарт хтось би засмiявся.
       -Як би ти мала гарний зiр то замiтила б усмiшку з якою я слухав усе це.-втрутився у розмову Алiкс.
       Я нiчого не вiдповiла.Якщо чесно то я не хотiла перетворити розмову у суперечку.
       -Треба звiдци валити-сказала я собi пошепки.
       Як завжди Алiкс i Молi сидiли за монiторами своїх компютерiв.I вони не помiтели як я пiшла.
      
      
      
       3.Русаляче озеро
      
       0x01 graphic
      
      
      
       Я пiшла гуляти у парк.Поблизу якого було Русаляче озеро.Чому Русаляче?Ходили слухи що там у давнину жили русалки.Звичайно я не вiрила.Це всього лиш слухи. Враховуючи те що це неправда я ходила туди коли менi було сумно та самотньо.А можливо я хотiла побачити русалку. У мене не було подруг з якими я б ходила навечiрки та веселилася.Я сидiла на березi було дуже тихо.Тут нiхто нiколи не плавав.Я зiбралась iти.Але раптом я замiтила трьох дiвчат на серединi озера.Я нiколи небачила щоб тут хтось був,тому здивувалась.Я уважно роздивилась їх намагаючись впiзнати когось в нихле єдине що я зрозумiла це те що ми з ними одного вiку iте що вони умiють плавати.
       Я крикнула до них.Вони мене помiтили але натомiсть щоб пiдпливти i познайомитись вони нирнули.Я думала вони попливли до мене та пiсля цього я їх не бачила.Коли я iшла додому на хвилину менi здалось що менi показалось але я швидко розсiяла цi думки.
      
      
      
      
      
       4.Гостi
       0x01 graphic
      
      
       Я прийшла до дому.Ще з порогу я помiтила що у нас гостi.
       - Привiт мам !
       -О,ось i Белла-скринула мама замiсть того щоб привiтатся.
       Я спокiйно зайшла до прихожої i помiтила худеньку жiнку на диванi.Вона була одягнена у синю тунiку i звичайнi чорнi джинси.
       -Белло ти що заснула у нас гостi.
       Давай привiтайся!-наполягала мама.
       -Привiт-сказала я.
      
       -О,Белло це мiс Чатом.I вона тобi не подруга-мама призирливо подивилась на мене.
       -Ну доброго дня.
       -Белло мiс Чатом приїхала до нас iз Ялти.О, доречi вона тепер житеме у нас.I дивитеметься за вами.Ну тобто за Моллi i Алiксом.Ти уже велика.
       -У нас...?-скрикнула я.
       Просто коли мами не було вдома я влаштовувала вечiрки.А тепер...Вона буде заважати.
       -Белла все добре.Це моя сестра.Ти її не памятаєш бо коли вона була у нас останнiй раз тобi було три.Вона житиме у нас цей рiк-додала мама.
       -На тiтку несхоже.
       -Дякую!-промовила жiночка.
       -Надiюся її часто не буде у дома-перебила я .
       -Белло дослухай!-крикнула вона знову.
       -У мiс Чатом є три дочки.Я знаю що у тебе немає подруг.
       -Мамо давай не будемо про це.
       -Ну як хочеш.Але зараз же сходи i познайомся з ними.I ще передай що ви завтра усi їдете на пляж.
       Я пiшла до своєї кiмнати.
       Переодiлася,вловила роздратований погляд матерi i пiшла знайомитись.Я зайшла до їхньої кiмнати i мало не заледенiла на пiдлозi сидiли уже знайомi дiвчата.
       -Привiт!-сказала я.
       I зразу же зрозумiла що вони мене впiзнали.
       -Мене звати Белла!
       Нарештi пiдняалася дiвчинка у розовому платячку.I сказала:
       -Хай.Мене звати Лiз.Це Стейс а це Лiндi .
       -Дуже приємно.А коли ви сюди приїхали?-запитала я.
       Я зрозумiла що вони ще не придумали вiдповiдь.I вже зiбралася питати про озеро як ту встала Стейсi.
       -Учора вечером!-швидко сказала вона ховаючи синi очi.
       -Тодi все сходиться.Менi не показалось.-зрадiла я.
       -Що сходиться?-запитала Лiндi.
       -Що не показалось?-здригнулась Стейсi.
       -Ви вчора плавали у Русалячому озерi?-спитала я.
       - У якому озерi?-запитала Лiз.
       -Ну у тому що бiля парку...
       -Слухай ми приїхали з далеку.Ми ще навiть не розклали свої речi навiщо нам купатися у перший день та щей на озерi.Ми приїхали на все лiто щоб купатися у рiзних сучасних озерах,а не у середньовiчному озерi.-натомiсть сказала Лiндi.
       -Воно не середньовiчне!I я точно бачила вас там.
       -Пока,дай нам розложити речi.-вигнала мене iз кiмнати Стейс.
       -Але я бачила.-я знову взялася за своє
       -Всього хорошо!-сказала менi Лiз закривши дверi.
       -Вiдкрий.Я ще все не сказала-кричала я.
       -Ну що знову?-спитала Стейс.
       -Ваша мати просила передати що ви завтра їдете з нами на пляж.Вiдмови не приймаються.-швидко сказала я i побiгла до себе.Вiдчуваючи на собi їхнi погляди.
      
       5.Дивовижний ранок
      
      
       0x01 graphic
      
      
      
      
       Половину ночi я не спала я все ще думала про них.Яїх бачила i крапка казала я сама собi.З цими думками я пролежала до девяти.
       Потiм встала i пiшла на кухню.
       Незнаю чому але менi захотiлося кави.Я поклала чайник i пiшла будити Моллi та Алiкса.Коли я зайшла до кiмнати Моллi то зрозуумiла що вона до ранку сидiла вконтактах про це свiдчили:нерозстелина кровать,
       та невиключений комп.
       -Моллi вставай!-голосила я намагаючись її збудити.
       -Белла ,тебе не учили стукати перед тим як зайти.-розгнiвано пробурчала Моллi.
       -Та я тебе так ледь збудила.-роздратовано сказала я до сестри.
       а ладно не ображайся!-сказала вона.
       -Ну ти вставай i iди на кухню i приготуй собi яєшню.-швидко
       сказала я.
       -Iду.-тихо сказала Моллi
       Тим часом я пiдiшла до кiмнати Алiкса.Замiтивши як виглядали з кiмнат обуренi лиця дiвчат я зрозумiла що вiн не спить взагалi це можна не зрозумiти а почути.Коли я зайшла до нього вкiмнату то мало не оглухла
       -Алiкс навiщо ти включив так голосно музику ти весь будинок
       розбудив-крикнула я.
       Але замiсть вiдповiдi вiн додав
       звуку.Тодi я сама пiдiшла i виключила колонки.
       -Слухай мене уважно те що батьки поїхали в командировку не озночає що можна робити все що захочеш.-накричала я на брата
       Раптом пiдiйшла мiс Чатом.
       -У вас проблеми?-запитала вона
       -Танi все нормально.Якщо вiн вас розбудив то вибачте.-промовила я.
       -О,нi вiн мене не будив я встала ще в 7 годин i пiшла купити чаю та сосисок.
       -Зрозумiло.Алiкс швидко зiбрався i спустився снiдати.Я чекаю тiльки
       10 хвилин.
       Я горда тим що накричала на брата спустилася до низу.I почала готувати снiданок.I тут я
       згадала що у мене в кiмнатi є декiлька грязних тарiлок.
       Виключивши чайник я пiшла за ними.Виходячи iз кiмнати я помiтила що дiвчата теж вийшли.
       Невагаючись я тихенько пiшла за ними.Спочатку Лiз пiдiйшла до сервiзу.Взяла чашку насипала кави i налила кiпятку.
       -Ай,гаряче!-скрикнула Лiндi.
       -А так-пiдiйшла до неї Лiз
       i провела кулаком навколо чашки.
       -Так нормально-зрадiла Лiндi i взяла чашку з якої бiльше не йшла пара.
       -Як ти це зробила?-запитала я Лiз.
       -Що зробила?-спитала мене Лiндi наливаючи собi соку.
       -Я все бачила.Спочатку ти налила кипятку,а потiм Лiз провела рукою навколо чашки i вiн охолов.
       -Це тобi требо охолонути.-крикнула Стейс.
       -Що?-знову запитала я.
       -Ти що фiльмiв надивилася-сказала Лiндi.
       -Я нiчого не надивилася.
       -Тобi показалося.-заперечила Стейс.
       -Я бачила те що бачила.-незаспокоювалася я.
       -Нам пора-сказала Лiндi.
       I всi пiшли за нею.
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
       6.Поїздка на пляж
      
       0x01 graphic
       Надiюся що сьогоднi я вiдвернуся вiд цих думок.Адже ми їдемо на пляж.Учора ми з Моллi ходили по магазинах.Тому я одiну новий купальник.Я не бачила якi купальники вдяглись дiвчата та мiй кращий.Ось i друга година.Я
       швидко пострибала по сходах до низу i стояла чекаючи всiх.На моє привелике сподiванняя я чекала недовго.
       -Ну давайте бистрiше! - розвiвши руками я дивилась на дiвчат якi навiть нехотiли вставати-ви ж спали цiлу нiч. Ну i на пляжi полижите.
       -Як би ти знала як солодко ми спали.-пробурмотiла Стейс.
       -Да солодше за тебе!-сказала Лiндi.
       Я не хотiла сперичатись.I нiчого не сказала.А що може сказати дiвчина,чия мати поїхала на 1
       рiк в командировку...I лишила менi трьох дiвчат з мiс Чатом.I двох малих...
       -Стоп де Молi i Алiкс?- я ледве не крикнула.
       Та мене зупинила мiс Чатом.
       -В машинi Белло.Так дiвчата ви теж повиннi бути там.
       -Ну...-почала Лiндi.
       -Нiяких (ну).Ану швидко в машину.Белло,Белло.Ти що заснула iди до них.Я дала Алiксу карти тому дорога для вас буде цiкавою.Ну все бiжи.-пiдштовхнула мене Чатом.
       Дорога до пляжу була недовгою. Ми могли й пройтися але...ми...взяли дуже багато речей.
       Ще з машини я вiдчувала запах Чорного моря.
       -Стейс!Лiз!Дивiться!-крикнула Лiндi показуючи на велике дерево поблизу.
       -Ого-вiдповiли усi хором.
       -Я перемiг!-крикнув Алiкс-Ура!
       Всi погляди були зосередилися на ньому.I нiхто окрiм мене не помiтив що ми пiдїхали до пляжу
       -Усе ми приїхали!-крикнула я.
       -Виходим дiвчата виходим!-наче виганяючи нас сказала мiс Чатом.
       -Мам-тихо пролунав голос Стейс.
       -Що сталося?-зпитала мiс Чатом.
       -Можна залишитися в машинi?
       -Дiвчата ми так довго збиралися на пляж.Ми приїхали сюда i ви хочете лишитися в машинi-лице мiс Чатом вперше почервонiло вiд гнiву .
       -Та Стейс пожатувала.-вбилася у суперечку Лiндi.
       -Гарне почуття гумору-крикнув Алiкс допомагаючи Молi покласти намет.
       Я пiдiйшла до моря i почала закопувати ноги в пiсок та мочити їх у водi.Це менi дуже подобалося.Наче змагаєшся з стихiєю.Пiсок твоя,а море уже вiддалена.I не зрозумiла нi для тебе нi для неї.Тихо повiває вiтер.I зупиняється стихiя теж.Я припинила цю боротьбу.I побiгла переодягатися.
       -Дiвчата побiгли одiвати купальники одна з стихiй чекає на нас.-вирвалося у мене.
       -Ми не будемо купатися.-спокiйно сказала Лiндi.
       -Що?-перепитала я.
       -МИ НЕ-БУДИМО.ЗРОЗУМIЛО???
       -Зрозумiло.Просто ви приїхали на пляж.О...зрозумiло чому я не бачила вас нi в одному з магазинiв.
       -А ти була в усiх?-запитала Лiз.
       -Ну не в усiх я...
       -Що ти?-перибила мене Стейс.
       -Дiвчата у мене таке вiдчуття що ви боїтеся води.-промовили я.
       -Нiчого ми не боїмося.-крикнула Лiз.
       -Ми просто забули купальник -доповнила сестру Лiндi.
       -Ну купайтеся в майках-сказала я-водичка тепла до того це наше мiсце.На вас нiхто не дивиться.
       -У тебе все добре iз зором ми у платтях.-довго протягнула Лiндi.
       Я нiчого не вiдповiла мене цiкавило одне чому нашi три сестри так збунтувалися коли я сказала про воду.Ну й дивна сiмейка.Я забiгла у намет щоби переодягнутися.I зразу помiтила цифровий фотiк Алiкса я зупинила зйомкуi переставила його у намет мойого злого брата.Нехай на себе подивится.Я ще довго смiялась.Я вiдкрила сумку дiстала свiй бiлий купальник i побiгла до моря.
       Море було тихим, таким як цей
       день,я увiйшла в стихiю.I ще довго не могла з неї вийти.Але
       я вийшла час до дому.Ми зiбрали свої речi i побiгли до машини.Я сама не зрозумiла як пройшли цi чотири години на пляжi.Мiс Чатом обiцяла що завтра ми поїдемо на камяне озеро i ще багато пообiцяє
       адже у цiй мiсцевостi озер завались i бiльше.
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
       7.Нiчнi пригоди
      
      
       0x01 graphic
      
      
      
      
       Пiсля пляжу я пiшла до себе в кiмнату вiдпочивати.На годиннику було 15:30 i до 17:00 я могла робити все що захочу.Я пролежала до 15:50.I непомiтно для самої себе заснула.Перейдем до цифр спала я до 16;00.Якщо вас цiкавить те чому я проснулась адже всi грали на вулицi якiсь iгри.Я проснулась думаючи чи є дiвчата в будинку.Тихесенько пiдiйшовши до дверей я постукала раз,постукала другий та третiй нiхто не вiдповiв.I я вирiшила скористатися методом Алiкса.Iпоставити камеру яку я пiдключу кабелем до ноотбука.
       Так i зробила.Я почала вiтати себез перемогою.Секрет вiдкриється.Я танцювала зрадостi.Але мене зупинили звуки на першому поверсi.Вони повернулися.Я швидко забула про радiсть i побiгла до себе.Я подивилася на годинник i зрозумiла.Уже 18:00.Час вечеряти.
       Ой я й забула.Я швидко спустилася на кухню i почала готовити собi вечерю.Так саме собi.Чому?Тому що вдома нiкого не було.
       -О ви повернулися.-сказала я вдаючи що я не почула як вiдкрилися дверi.
       -Так ми повернулися.-сказала мiс Чатом i наче завмела.-Твоя мати казала що ти не їсиш пiсля шести.
       -Вона сказала правду мiс Чатом.-обурено вiдповiла я.
       -Тодi чого ти iще на кухнi?-присiдаючи на диван сказала вона.
       -Та я просто заснула. Лiз, Стейс, Лiндi ви будете їсти?-запитала я.
       -О нi ми поїли в кафе.Аще й до того не їмо пiсля шести.-немов смiючись з мене сказала Стейс.
       -Мам ми iдем до себе!-додала Лiндi.
       -Iдiть я зараз теж пiду.-спокiйно вiдповiла мiс Чатом.
       Щож сьогоднi я повечеряла одна.
       Пiсля вечерi.Хоча вечерею її не назвеш(кава з печенням).Я пiшла втуплювати в екран ноотбука.Я ж пiдключила камеру.Може хоть щось сьогоднi буде веселим.Хотя я лише так подумала.Все могло бути поiншому.
       -Стейс ця Белла!-кричала Лiз.
       -Що Белла?-запитала Стейс.
       -Вона щось запiдозрила.-лунав сердитий голос Лiндi.
       -Як?-уже спокiйно спитала Лiз.
       -Незнаю!-сказала Стейс сiвше на диван.
       -Думаю вам краще кричати в другому мiсцi.-сказала Лiндi показуючи прямо на екран.
       Онi вона показує не на екран.А на камеру.Вона здогадалась.Я швидко вiдключила кабель.Але було пiзно.До мене в дверi постукали три розгнiваних фiзiономiй.Я уже хотiла кричати.Та мене зупинила Лiндi.
       -Здається це твоє.-сказала вона простягуючи менi камеру.
       Я помахала головою.
       -Тобi треба поспiшити поки Алiкс i Моллi не виляли усю воду у душi.-пожартувала Стейс закриваючи дверi.Я видихнула.Значить у них є секрет,а я його майже зрозумiла.Щож це буде цiкаво.Тут я згадала жарт Стейс i полетiла до душу.
       Пiдбiгши я зрозумiла що стою в кiнцi черги.
       -Хто крайнiй? - запитала я.
       -Ми!-хором вiдповiли Лiз, Стейс,Лiндi та Моллi.
       -А хто в душi?-запитала я ще раз.
       -Алiкс!-всi вiдповiли хором.
       Зразу пiсля почутого я врахувавши все пiшла до себе.
       -Ху!!!-видихнула я-менi ще довго i погрузилась в сон.
       Коли я проснулось на годинику було 20:00
       -Напевно всi помились -подумала я i побiгла в душ
       Якраз була черга Стейс вона була остання я сiла на диван i почала чикати.Напевно пройшло бiльше пiвчаса та Стейс ще не вийшла раптом я почула падiння.
      -- У тебе все нормально?-запитала я.
      -- О,так!-сказала Стейс.
      -- Ти ще довго?- запитала я.
      -- Нi ще трохи-та цi слова мене не впевнили.
       I я продовжила чекати та Стейс справдi швидко вийшла.
       - Ну все iди-сказала Стейс
       -Дякую-здивовано сказала я-не хочеш пiти завтра зi мною по магазинах?-сказала я.
       -Зрадiстю-путаючи букви сказала Стейс.
       -Ну тодi до завтра поклич ще дiвчат.
       -До завтра,покличу-сказала Стейс.
       Я зайшла в душ i побачила в ваннiй луску.Що це подумала я Моллi напевно знову купала рибку та придивившись я побачила те що рибка Молi дорiвнює цiй лусцi де вона взялась я закрила дверi ванни i сховала її в карман i почала митись.
       Помившись я прийшла до себе в кiмнату i витягнула луску та мало не впала я тримала вруках шматок одежi а не її.
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
       8.Магазини
      
       0x01 graphic
      
      
      
      
       Я проснулась та швидко полiзла до шафи.Там я час вибирала одежу та вибрала синє морське плаття з якорем.Я застелила кровать.I пiшла до дiвчат.
       -Привiт-сказала я
       -Привiт а що сталось-запитала Лiз.
       -Як що ми iдем по купальники та одежу ви що забули???Чи Стейс вам не сказала
       . Стейс, Стейс!Певно вона ще спить давайте одягайтесь а я її збуджу.
       -Добре Стейс нам не казала,Певно вона забула ,а у тебе ж є купальник Белла навiщо тобi ше один.-сказала Лiндi
       -В моєму гардеробi кожного лiта є 3 купальника а у вас.
       -У мене 2-сказала сонно Стейс
       -О ти проснулась-сказала я
       -Так
       -бистрiше одягайся.
       -Стейс ти нам забула сказати-промовили уже одягнутi у легкi тунiки Лiз та Лiндi-ми доречi вже готовi.
       -Я теж-сказала Стейс i встала перед нами у довгому повiтряному платтi.
       -Ну тодi пiшли!!
       Ми прройшли 10 магазинiв та нiчого не знайшли.Але нарештi ми зайшли в магазин русалочка.Назва якого помiтно смутила дiвчат там ми дурачились примiряючи хвости та всеж знайшли чудовi купальники.Я-розовий, Стейс -бiлий,Лiз-синiй та Лiндi-червоний.Ми прийшли до дому та розiйшлись по кiмнатах. Викидаючи смiтя я побачила топ топ у якої був вiдiрваний шматок тканi.Я швидко подивилась в сумку нехватало того шматка який я найшла в ваннiй.
      
      
      
      
      
      
       9.Вечiрка бiля басейну
      
      
       0x01 graphic
      
      
      
      
      
      
       Я прокинулася i пiшла у ванну кiмнату.Але дверi були закритi.
       -Хто там?-запитала я.
       -Я!-сказала Лiз.
       -А чому закрилась?-я знову запитала.
       -Я учора забула помитись.-промовила Лiз
       -А ти довго?Менi потрiбно через 5 годин iти в кафе.-пробурмотiла я.-Я зустрiчаюсь з другом.
       -Нехвилюйся через пiвтора часа вийду.-крикгула Лiз.
       -Добре!А де дiвчата?-запитала я.
       -У кiмнатi!-сказала Лiз.-Стейс учора купила рибок вона їх годує.
       Я пiшла до Стейс.Ранiше вони жили у кiмнатi для гостей та сталося неприпустиме вони хочуть жити у нас i тому тепер у нмх є свої кiмнати. Дотого ж у них вже майже завершився ремонт i тепер у кожної буде своя ванна.У мене теж буде , але через тиждень як у iнших.Я пiднялася на другий поверх вона напевно мене чекає ми ж iдемо разом.Я постукала.Могла i увiйти та даерi були закритi.
       -Стейс!Стейс!Стейс!-стукала я.-Думаю тобi треба поспiшити якщо хочеш iти зi мною.
       -Нехвилюся-вiдгукнулась Стейс-Я швидко.
       Так!У Лiз iще 20 хвилин.Аде Лiндi?Я зайшла у її кiмнату скрориставшись своїм ключем.Раптом я почула "смс" у кiмнатi Лiз в той же час що i у Лiндi там писало "Тривога" i рибка на фото. Смс було вiд Стейс я ж iз нею говорила.Я почула кроки ой це Лiндi я швидко вибiгла.Лiз також пiшла до себе. Потiм вийшла i пiшла до Стейс Лiндi також.Я взяла чашку i пiдiйшла до дверей голоса я погано чула але дещо.
       -Цей крем чиста вода!
       -Це катастрофа.
       -Якщо дельфiни можуть довго плавати ми також зможем.
       -Зволожувати шкiру ми тепер не зможемо.
       -Ми можемо плисти до фiнiша.
       -Шкiра у нас буде суха i з зморшками.
       -Ось бачите як це погано.
       -Треба комусь сказати батькам,лiкарям,друзям.
       -Забудь!
       -Лiз права нiкому!
       -Навiть мамi?
       -Я усе мамi кажу!
       -Нi!Не цього разу це небезбечно!Вони нас не зрозумiють.
       -Добре!А може Беллi...
       -Особливо їй!
       -Чому я дружу iз нею!
       -Давай зачекаєм не вiдразу.Дружба-...Зачекай.
       Хтось вiдкрив дверi i я упала.
       -Я тут посуду вiносила!-сказала я.
       -Ось вiднеси мою!-сказала Стейс i посмiхнулась.-Я забула що ти чекаєш на неї.
       -Але я....
       -У нас ще 3 години збирайся!
       Я вийшла!Чому Стейс менi допомогла?Хмм...Дiвчата говорили про мене.
       Я одягнулась у бiле плаття i туфлi на каблуках i ми з Стей с пiшли.Вона була в майцi,лодочках i короткiй спiдницi.Макс чекав на мене вiн прийшов iз своїм другом Льюiсом з яким Стейс уже знайома.Вони познайомились ще давно.В кафе Мерiда запрошувала усiх на вечiрку.
       -Стейс ти iдеш?
       -Так!
       -Вечiрка буде бiля басейна.
       -Знаєш я передумала!
       Ми пiшли до дому.Там на нас чекади дiвчата.
       -Стей пiшли з нами-сказала Лiз-ми на пляж.
       -Можна з вами?-запитала я.
       Дiвчата переглянулись , подивились на мене потiм на Стейс.
       -Так , але ж ти мала i ти в кафе.
       -Уже сходила.
       Ми пiшли там я розповiла про вечiрку дiвчата вiдiйшли у строну єдине що я почула було "неприємно пропустити вечiрку",
       "вона нас бiльше не покличе",
       "басейн якшо розказати" , "вона ...одивиться за нами", "треба .....не iза... вiн ....тодi....", "може якщо ми контрулюва.....тодi ми дiзнаємося про те що....ами....", "чому тут учитись...хво...10 секунд", "самоконтроль".
       -Ми iдемо на вечiрку!
       На пляжi ми загопали Стейс декiлька раз давала рiзнi вiдповiдi про вечiрку.Але всетаки пiшла там було нудно.Але потiм прийшов Ачо i васелив усiм.Там вiн випадкоао кинув Стейс у воду пiсля того усi пiшли у будинок .
       -Не пiдходи!
       -Чому?
       -Непiдходи i все але чому.
       Раптом я побачила що пальто Стейс зникло на нiй був купальник.Красивий срiблястого кольору.Її ного я не бачила тут дуже мутно вода ьула
       -Де твоє пальто?
       -Принеси рушник!
       -Добре!
       Коли я прийшла Стейс була суха(повнiстю).Бiля неї були дiвчата.
       -Як ти висохла !
       -Цей одяг ще мокрий!
       -Сомнiваюсь!
       -Пiшли купим щось сухе!
       Ми пiшли в бутик там я вибрала собi плаття .Ми з Стейс пiшли в одну передiвалку.I я мало не зомлiла на нiй був не срiблястий а бiлий купальник.Я нiчого не сказала.Ми пiшли додому.
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
       10.Черепахи та дивний сон
       iз Стейс. 0x01 graphic
      
      
      
      
      
      
      
       Ми прийшли до дому.Я помiтила лишню пару взуття.
       -Хто тут?Мiс Чатом?-крикнула я.
       -А ось i моя внучка!-я побачила дiдуся.
       -Що?Що ти?Що ти тут робиш?
       -А ти не рада?-пробурмотiв вiн-
       Я не надовго всього лиш на 2 днi.
       -Белло не хвилюся-почувся голос мiсiс Чатом-пан Серторi поїде пiсля пiслязавтра вечером,але ремонт скiнчиться лише пiслязавтра зранку.Доречi я подбала про те що в твоїй кiмнатi вiн скiнчиться також.Ось тiльки її я перероблю повнiстю.I я подумала оскiльки у дiвчат вiн лише у ваннiй ти поживеш у Стейс 2 днi.
       -Я...У Стейс?А чому не в iнших кiмнатах у нас ще 5 вiльних пдюс кiмната для гостей.
       -Твоя мама просила помiняти там обої.
       -А де житиме дiдусь?
       -В великiй кiмнатi!
       -Добре.Лише два днi.I чому у Стейс.
       -Я питала дiвчат i захотiла подiлти з тобою кiмнату лише вона.
       -А де Алiкс i Моллi?-пролунав голос дiдуся.-Час нашої програми.
       -Невже ти знову дивитимешся це.
       -Так!
       -Навiщо?
       -Я приїхав сюди рибачити!
       -Але ж це про акул!Дочого тут риба?
       -Я хочу знати що на мене чатує!
       Я пiшла на кухню!Агга!Сьогоднi посуд миє Стейс!Як вона митеме його я кщо боїться води!Я так лише думаю.Ось i вона.
       -Моллi!-покликала Стейс i вказала в сторону раковини.-А посуд.
       -10 доларiв.
       -Що?З Лiз ти узяла 5.
       -Якщо хочеш щоб я виконувала твої обовязки!Цiни виросли!10 доларiв.
       -Але...Моллi.
       -Що з вами ви рвптом почали боятись води.
       -10 так 10 заплачу пiзнiше.
       -Белла iди сюди-покликав дiдусь-моя улюблена частина.Поїдання здобичi.
       -Як можна це дивитись- збунтувалась я.
       Я пiшла до себе. Точнiше до Стейс i почула дивну розмову.
       Голоса я не розiбрала.
       -Неповiриш знаєш наскiльки ми можем затримати дихання?
       -Амм....
       -Пятнадцять минут.-ого подумала я вмоєму аквалангу якраз на стiльки вистачає повiтря.
       -Дивує!-я впiзнала голоси це були дiвчата.Але затримати дихання на 15 хвилин не можлмво фiзично.Та що це зними?А , вони жартують.
       -Так це круто.
       -Можна i довше , але ми втомились.
       -Поспорим.
       -Можеш i довше!
       -Впевнена!
       -Ви так радi цьому?
       -Лише ми а ти?
       -Є важливiшi речi!
       -Зранку я чула про те що черепаха попала в сiтi коли поверталась у море.
       -Але ж це так круто.
       -Я зовсiм не ру... я не дюбила воду i нiколи її не полюблю.
       -I...Що ти робитимеш?
       -Нiчого!
       -Як ти можеш говорити так!
       -Це одна з найважливiших речей в нашiм життi!
       -А як же черепахи?
       -Нууу..
       -Я до себе!
       Тут вiдкрились дверi.
       -Белла ти уже тут!Чула про черепах?Я махнула головою i пiдсунулась до стола Стейс також.
       I раптом стакан з водою перевернувся Стейс кинулась до дверей та вони були закритi.Тодi вона пiдбiгла до ковдри та на нiй сидiла я .
       -НЕ ДИВИСЬ!
       -Чому?
       Тут одяг Стейс почав мiнятись замiсь майки у неї був верх вiд купальника ,а замiсть джинсiв...
       О боже у неї був....був....золотий хвiст.
       -У тебе....Ти....-я втратила свiдомiсть.Коли вiдкрила очi перед мною лежала Стейс.
       -У тебе був хвiст!
       -Що?
       -Х-х-х-х-х-хвiст.
       -Белло тобi показалось.
       -Нi!
       -Ти впала.I перетворилась на русалку.
       -Що?Русалок не iснує.
       -Але ти...
       -Неiснує!
       -Я лежала на землi шукаючи свiй бутерброд!
       -Бутерброд,на годиннику 18:40.
       -Я хотiла сказати телефон!
       -Вiн зараз у мiс Чатом.
       -Я переплутала.Гаманець.Ати iшла зашпорталась упала i втратила свiдомiсть.Вiриш?
       -Так!-збрехала я.
       -Хуух.
       -Але є приговорка довiряй але провiряй.
       -Про що ти?Вiдкрий дверi!
       Я взяла чаашку води i виляла на неї через декiлька секун вона знову стала русалкою.
       -Як у тебе вийшло?Це неможливо!
       -Як бачиш!Не кажи про те що знаєш дiвчатам.
       -Добре!
       -А вони ..
       -Забудь про це прошу.
       -Ну уж нi!
       -Прошу!-вона заплакала.
       -Добре!
       -А як ти нею стала?
       -I не питай!
       -Чому?
       -Тому!
       -Але це дивовижно!
       -Я не хочу цього!
       -Я давно пiдозрювала це!
       -Що?
       -Те що ви не звичайнi!А може це муляж?
       -Закрий очi побачиш!
       Я закрила очi.Вiдкрила i побачила Стейс у майцi i джинсах.
       -Ну розкажи!
       Вона розплакалась i вибiгла.Напевно менi не треба було так робити.Обливати i розпитувати.Нi менi це приснилось .Я ущепнула себе i тут увiйшла Стейс.
       -Привiт!
       -Ми тiлькишо бачились!
       -Про що ти я ще не була у кiмнатi.
       -Ти була тут русалкою.
       -Ким?Ти мариш покличу маму.
       -Стiй-та вона вже пiшла.
       Було пiзно я пiшла до озера.Мою вiдсутнiсть нiхто не помiтить.
       Я сiла на берег було видео луну.Повну,красиву,вода сiяла,булькотiла.Я торкнулась до неї i мене вона почала манити я роздягнулась i полiзла в озеро.
       Незважаючи на те що це не море тут були хвилi.Вони вились навколо мене, моє волосся що було до пояса стало довшим чи менi показалося.Мене окотило ним я невiдчувала своїх нiг.Але менi це подобалося.Я плила вперед та не могла рухатися.Зовсiм.Я тонула!Рвалась,кричала,плакала,
       Тут луна стала красивiшою i поволi,наче сир який хтось їсть вона зникала.Скоро я її не бачела!
       Де ти?Я пiдняла голову!I луч свiтла мене окотив.Я закрила очi.I була уже у себе в кiмнатi.Так саме у себе.Ремон скiнчився так швидко?Але я не памятаю цього.Чому?Памятая луну!Свiтло!Багатто свiтла!I все....Бiльше нiчого.Стоп памятаю як рвалась як волосся звязало мене.Я подивилась на нього ого воно стало довше.Воно тепер до пяток.Що робити?А якщо хтось помiтить я швидко зробила з нього зачiску "русалячий хвiст".
       -А ось i наша "соня"!-сказала мiс Чатом
       -"Соня"-перепитала я-Чому?
       -Ти спиш цiлий день.-вона засмiялась-До тебе Стейс.
       -Привiт Белло!
       -Що було учора!Уже вечiр?
       -Так!Учора ти прийшла вночi!
       -Я нiчого не говорила!?
       -Нi!Хотя говорила!Ти казала "невiрю".
       -Чому?
       -Незаю!Де ти була?
       -Не можу сказати!
       -Не кажи!Чому?
       -А чому ти нескажеш менi про учорашнє?
       -Що саме?
       -Про те що ти назвала маревом-я пiдвела її до душової i увiмкнула душ.Але усе було добре.Стейс розклала руки.
       -Що ти хотiла цим довести?
       -Нiчого!
       -Отожбо!
       -То де ти була?
       -У друга!
       -У друга?
       -Так!Думаю тобi час iти.
       -Ти думаєш що я...
       -Я знаю!
       -Ти ж намочила мене!
       -I що?
       -Я не...
       -Що?
       -Я не...
       -Ну!-
       -...
       -Ти не русалка?
       -Так!
       -Я вiрю.
       -Справдi?
       -Справдi!Менi наснилось!Вибач!
       -Нiчого!Буває!
       Я її вiрила.Я пiшла до брата i сестри.
       -Де ви Алiкс,Моллi?
       -Белло вони пiшли гуляти-пiдiйшла до мене мiсс Чатом.-Ти виглядаєш сонною.Краще iди поспи.
       -Мiсс Чатом,а ви чули про черепах?
       -Черепах?
       -Так!
       -Нiчого не чула!
       -Дивно.Я чула розмову дiвчат яка мене образила.
       -Чим?
       -Вони говорили про те що черепахи попадають у сiтi.А Лiз
       сказала щомiй дiдусь,пан Серторi рибак i в його сiтi вони потрапляють.
       -Я поговорю з ними.
       -Добре!
       Я пiшла в гостинну кiмнату.Дiдусь сидiв там на диванi.
       -Дєда!Вибач що питаю.Але ти коли небудь ловив черепах?
       -Звичайно нi.
       -.....
       -Белло у нас спецiальнi сiтi для великої риби черепахи в них не потрапляють.
       -Але ж я бачила як твоя яхта це робила учора вечором.
       Я сама не знаю як я це сказала.Ну як знаю,але нiбито мiй голос це сказав.
       -Цього не може бути.
       -Точно?
       -Точно.Хочеш рибу?
       -Алергiя!
       -Де ти стiльки риби узяв?
       -Зловив коли плавав в морi.
       -В морi?
       -Так!
       -Тобто ти не був на "Есмiральдi"?
       -Нi!
       -I ти незнаєш де вона була i що ловила?
       -Так!Але там мiй напарник.
       -Дєд,подивись уважно тебе обдурюють.
       -Дякую за пораду.
       Дiдусь пiшов.
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
       11.Я зрозумiла хто вони
       (день прощання)
       0x01 graphic
      
      
      
       Я пiшла до себе в кiмнату i задумадась "Блiн,а якби русалки iснували"Я непомiтила як заснула.Ну ладно,пiду на кухню.
       -Стейс!Чому ти нас покликала?
       -Белла!Я їду в табiр!I ми думаємо що ти маєш знати.
       -Що?
       -Ми русалки!
       -Алекчу мубе мубе.
       -Вiзьми стакан i вилий на мене.
       Я узяла стакан i вилила на Стейс.За 15 секунд у неї зявився хвiст сiрого кольору.
       -А тепер ти!
       -Я!
       Вона вилила на мене воду i у мене вирiс рожевий хвiст.
       -Я... я...я нiколи цього не розумiла.Як?
       -Коли ти ...Та ладно!Корче їду.
       -А як же хвiст.
       -Висохнеш зникне.Як би тут була Лiз.
       -Лiз?
       -Вона кипятить.Лiндi заморожує,а ми керуєємо водою
       -Ми...
       -Пока!
      
      
      
      
      
       12.Рибка
      
       0x01 graphic
       -Привiт дiвчата Стейс уже поїхала?
       -Так!
       -Вона менi дешо сказала!
       -Ми знаєм!Ти ж нас не здаш?
       -Нi!
       -Але!
       -Що?
       -Я не хочу!
       -Чого не хочеш!
       -Я риб збираюсь розводити!
       -Стейс i так їх розводить.
       -А втебе є риби?
       -Ще нi та менi подруга Гупi обiцяла!
       -Безкоштовно?
       -Нi,але я копила!
       -У тебе є акварiум?
       -Так я купила акварiум,Корали бiлi,ракушку для сну,равликув водяних,мушлi для їжi,пiсок,корм,вакцину,антибактерiат,морськi водоростi i капусту.
       -Це усе для однiєї рибки?
       -Так!
       -А вона скiльки риб має!
       -Анжела,її друг привiз,у неї бiля 20 . у неї немає акварiума проте вони у банцi.
       -Грошей не жалко?
       -Жалко я потратилп бiльше сотнi,я копила на диски i новi наушники та воно того стоїть.
       -Я би не тратила усе це на рибку хоть корали продай.
       -Вони назад не вiзьмутью
       -А коли вiзьмеш собi цю рибку?
       -Через 20 хв.
       -Клас!
       -Усе я за нею.
       Коли я повернулася я закрилась у себе в кiмнатi i заплакала.
       -Бела!Що таке?Ну вiдкрий дверi.
       -Добре!Це усе через Анжелу.
       -Вона тебе образила?
       -Нi!Так я потратила стiльки гривень на це усе!
       -Не плач!Що рибка не красива!
       -Агага!У мене її нема!
       -Померла?
       -Нi Анжела нiкому не сказала про рибку.А її мама не дозволила.
       -То продай це усе чи купи нову!
       -Не продається!I нова ...Тут не продаються риби!Агагага.
       -Ну не плач!Грошi не усе вирiшують.
       -Я не через грошi за рiк я ще стiльки назбираю.
       -А за шо ?
       -Вона моя найкраща подруга а коли я сказала їй про витрати вона сказала: О а я чим поможу менi мама не дозволяє i усе
       -Не плач через це обiцяю за мiсяць у тебе буде рибка!
       -Ну,а де ми її вiзьмем?
       -Ми усi не будем тратити свої кишеньковi.Точно а тут полюбому є такий магазин!Тiльки з Анжедлю не сварись.Хоть i вона поступила некрасиво.
       -Ну добре!Я вас так люблю!
       -I ми тебе!
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
       13.Коли акацiя цвiте...
      
       0x01 graphic
      
      
       -Ей дiвчата ви де?
       -Я тут,Белло!
       -Ви iдете плавати!
       -...
       -Ну кажуть що плавати можна тодi коли зацвiте акацiя.
       -I шо?Ми плавали уже давно!I ти теж!
       -Так!Я знаю але тепер можна плавати офiцiйно!
       -Акацiя ще весною мала цвiсти!
       -Але були холоди...
       -Дiвчата-це була мiс Чатом.
       -Що?
       -У вас 20 хв. Збирайтесь.
       -Куди?-мовили ми хором.
       -На Прозоре озеро!
       -Що за озеро?
       -Белло ти тут живеш маєш знати про це озеро!
       -Тут бiля сотнi озер!
       -Так а це дуже цiкаве!
       -Чим?
       -Там вода не мутна.I видно усе що пiд водою.
       -Тiльки не туди.
       Я знала чому нi, але нiчого не сказала.
       Мої подруги русалки.
      
      
       0x01 graphic
    0x01 graphic
    0x01 graphic
    0x01 graphic
    0x01 graphic
    0x01 graphic
    0x01 graphic
    0x01 graphic
    0x01 graphic
    0x01 graphic
    0x01 graphic
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
       89
      
      
      
      
      
      
     
     

     Ваша оценка:

    Связаться с программистом сайта.

    Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
    О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

    Как попасть в этoт список