Masyanya : другие произведения.

Зима-то пора року чи стан душi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Знову i знову задаю собi це питання. Складається враження, що з приходом зими, стає не тiльки холоднiше на вулицi, але i градус мого серця також знижується. Виникає логiчне запитання - "чому?"!
  Прокидаюся зранку, i замiсть звичної посмiшки на обличчi i слiв "Доброго ранку яскраве сонечко!" - я вiдкриваю одне око, дивлюсь у вiкно, i ще бiльше згортаюся пiд теплою ковдрою. У голову лiзуть поганi думки. Перша: треба на роботу (або на навчаня). Друга: ще 20хв подрiмаю, а добиратимуся на таксi. Третя дiя: Вiдбувається боротьба мiж моїми ангелом та чортеням.
  Пiднiмаюся. I починаю жити новий день.
  Дивуюся. От ще тiльки вчора святкували новий 2008 рiк... Питання - чому попереднiй 2007 так швидко втiк? А головне куди? Як взнаєте - дайте менi знати, я йому повинна подякувати за чудо, що отримала у подарунок!
  Далi все як завше: вмиваюся, снiдаю, вдягаюся... Одяг... Обов"язково яскравий. Це житя надто коротке, щоб загортати своє молоде тiло i душу в сумнi вiдтiнки. Далi музика. Хочу чогось веселого, живого, нового... А нема.
  Виходжу на вулицю... Повiтря, свiтло, люди, метушня. Не моє то. Я так не хочу. Зупинiть час i планету - я вийду.
  Беру в руки книгу - щоб не бачити, а вуха затикаю навушниками - щоб не чути. Перемотую. Не плеєр - життя, бо нема чого оповiдати - сумно, а хто винен? -Я!
  Дiти! - моя радiсть. Я за вами сумую... Думку перериває дзвiнок... - телефон "Любий......"- (згадав, а може навiть скучив)- Привiт... Прокидайся... Я тебе лю...Скучила... Лю.... Дуже. (чесно).
  Думки. Вiдчуття... Щось не те... холодно... а може то тiльки зима...?
  Його думка, що вiн байдужий, самодостатнiй.!? Тодi логiчне запитання: Мiж цiєю байдужiсть i самодостатнiстю є мiсце менi? А якщо i є - тодi яке? Чи має тут мiсце любов?
  Любов... Така нiжна, тендiтна i сильна водночас.
  Слова з Бiблiї покладенi на слова пiснi:
  "Якби я говорив
  Всiма людськими мовами,
  Якби я навiть так,Як Ангел говорив,
  Та без любовi в серцi
  Я був би нiчим..
  Приспiв:
  Бо серце без любовi,Як мiдь бриняча,
  Як кимвал звучний,Гарний та пустий.
  Вiдкрий їй дверi серця,
  Хай вчинить тебе зрячим,
  Вона - Дар Божий,
  Дивний i святий.
  Якби я дар пророцтва мав,I гори вмiв переставляти,
  Якби я бiдним все роздав,I тайни свiту всi мiг знати,
  То все ж без любови
  Я був би нiчим...
  Приспiв
  Коли б я своє тiло
  На спалення вiддав,
  На жертви йшов би смiло
  Й любовi би не мав.
  Це все було би марним,
  Я був би нiчим..
  Довготерпелива любов,
  Многомилостива любов,
  Нема в нiй заздростi,Анi чванливостi.
  Нiколи не задумує зла,Не рветься до гнiву,
  Свого не шука.Не кривдить, а тiшиться правдою.
  В усе вона вiрить,
  Усе вона зносить,
  Устьго надiється,
  Все перетерпить.Любов нiколи не минає.
  
  Нинi ж перебувають цi три: вiра, надiя, любов; але бiльша з них любов."
   Я не хочу замерзнути... Не дай... Забери... Зiгрiй... Покажи, що тобi не байдуже... Це маленьке, але таке палке серце б"ється задля тебе. Ти можеш жити, навчатися, працювати з розумом - але любити повинен забувши про нього, вiддаватися немов то перша i остання, бо так може скластися. Не будь скупим на щастя - даруй тому хто того потребує. Менi тебе бракує, а я не знаю, що з тобою дiється. Ти iнший, хоча i дуже хочеш здаватися таким, як завше. Люби мене - бо я загасну. Я так замучилася вiддавати... постiйно вiддавати... Менi бракує весни. Зеленої трави. Квiтiв. I тепла... - твого тепла. Щирого. Зроби мене щасливою. Будь-ласка.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"