Кочкина Евгения Витальевна : другие произведения.

П.р.е.з.а.р.в.а.т.и.в

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Это начало моей второй книги,читайте с удовольствием,жду критики!


   П.р.е.з.е.р.в.а.т.и.в
  
   Усе починається iз "Сандорика".5 вiтамiнiв плюс кальцiй.Тобто замiсть "Сандорика" п'ять водникiв.З чого ми починаємо - з соку.А за ним м'якоть.
   Ось так просто.
   П'ятниця.На музичному центрi ми вмикаємо треки з Ultra i танцюємо,п'ємо вiскi.Ми ще не розумiємо,але це нас кличе.Бiльш нiж секс,навiть бiльш за наше непоказне життя.
   Тiльки п'ятниця та субота.
   Ми студенти.I що з цього?
   З цього почалося наше життя!З хлопцем не клеїлось,а те що замiняло його,називалося музикою,тобто dancing - тупi поширенi слова.
   Живеш - п'ятниця,субота.А далi - липке очiкування.
   Я обожнюю тебе,утiха,о,провiсниця смертi!
   Ми нiчого не бачимо.Нам необхiдно тiльки розмовляти.Нашi почуття - гнiв.Underground - наша мова.
   Я плакала,коли розмовляла з Ним по телефону,а з ними,з "друзями" я тiльки смiялась.
   Чи є щось бiльш заспокiйливiше за ритмiчнi рухи? Саме ними я лiкувалась вiд болючого кохання,та вiд пiдлiткової депресiї.Нас,молодих,мiг врятувати вiд надокучливого життя лише величний дядько-Данс.
   Депресiя прогресувала та набувала неймовiрних масштабiв.Мiй мiстер Вiн полюбляв з мене познущатись.Такi собi солодкi тортури.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"