Коробкин Владимир Олегович : другие произведения.

Звертання до Українцiв

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    До Братiв.

  Бужу писати рiдною мовою.Накипiло.
  
  Звертаюся до Братiв Українцiв, якi можливо побачать цей текст.Панове, всi ми бачимо, що вiдбувається навколо, але чи ми бачимо одне й те саме?
  
  Пан президент скурвився, i все бiльше нагадує Лiву Руку Кремля (Права б'є нас на сходi), за час перемир'я ми здали чималий шмат землi, патрiоти готовi покласти життя за Вкраїну, спецiально знищуються на сходi, вибивають тих, хто народить повстанцiв, тих хто мiг би гнати московитiв за Волгу, а вони стоять пiд Градами,Ураганами, Мiнометами та кулями.В той же час пани - жирують, дiлять портфелi, гризуться за годiвнички.
  
  Чи не час продовжити Революцiю Гiдностi?Най за Нацiонально-Визвольною йде Нацiонльно-Народна, Соцiалiстична Революцiя, нехай тi , що наварюються на Добровольцях,Солдатах, простих Робiтниках та Селянах, вiдчують , що час народного гнiву не минув, що Українська Нацiя тiльки прокидається вiд вiкового сну рабської покорностi.Ми повиннi показати що нашi серця не спопелiли на Євромайданi, вони палають Гнiвом i Ненавистю до паразитiв нашої батькiвщини, що чаша народної помсти ще не випита до дна.I допоки триває ганебне i зрадницьке перемир'я, допоки у владi можуть бути клани та сiм'ї, допоки грабується те що ми заробили кров'ю та смертями героїв, - Ми не маємо припиняти боротьби, заради тих хто вiддав життя на фронтi, заради нашої козацької Долi.Ця влада - не найкраща, i вона повинна про це пам'ятати, у нас є з кого вибирати, знов народилися патрiоти , виморенi Голодомором, i саме вони мають вести країну, а не пердуни, що на зустрiч iз Богом очiкують.Якщо ж вони взялися керувати - то керуйте до останньої краплини своєї кровi, не шкодуйте анi себе, анi ворогiв, тодi , i тiльки тодi , щось можно змiнити на краще.ТОЖ БРАТИ, НЕ ДАМО СЕБЕ ПРИСПАТИ, IДЕЇ РЕВОЛЮЦIЇ ЖИВУТЬ В НАС, МИ ВИРIШУЄМО СВОЮ ДОЛЮ!Слава Українi!
   I най земля здригнеться.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"