Козак-Мамай : другие произведения.

До подiй в Великiй Українi. К событиям в Большой Украине

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ворох телеграммОК - реакций на поступающие удручающие новости из праматери городов русских. (Преимущественно на украинском языке)


  ДО ПОДIЙ В УКРАЇНI-РУСI
  Ukrayan ОК @Ukrayan
  
  @RADIO_ERA_FM стало рупором навали мародерiв свiту. Нагло чи малодухо має нас за дурнiв. Бо ще ж без пожеж Африки, ще "пухнасту" ледi ТЮ нацiя "злила" в Качанiвський санаторiй. Тому її спорiднена пародiя чи фарс, контреволюцiонер;) Яценкю, просто кроликом-вiдбувайлом буде вiдповiдати перед трибуналом Революцiї Майдану 2004;)
  
  Европа зовсiм не з сердечностi встряває з порадами Тускiв чи iншого Фiле. Вона ж нещодавно як ступорна iнкубаторна курка двiчi поспiль спостерiгала рiзню народiв Югославiї. А Україна поодаль i чужий кавалок, хоч ласий i погано лежить. Українськi бiженцi як не бажанi, то терпимi... Але Европа малодухо губить своє майбутнє. В Українi чиниться вибiр, чи бути новiй уже вiртуальнiй Завiсi, вiдрiзанню газу i нафти i т.iн.
  Бо СНД самодостатнiй i ще в станi старше поколiння навчити дурникiв-мамлючат виживанню заради iстинної волi, незалежности i Перемоги.
  Европа ще може впинути на те, чи вийде у зомбованих слуг трьох свiтових зЛобi вiдрiзати переповнений i проблемний ЄС вiд РФ з друзями. Україну, нехай навiть без гангрени Галичини-Буковини обов'язково пiдтримають РФ, Бєларусь, Приднiстров'я, Вiрменiя... та просто уся Митна спiлка, Пiвденна Осетiя, Абхазiя i чи не Грузiя з її Персiєю;)
  
  Об'єктивна пiдтримка Китаю i Iрану.
  Морозiв, спеки i злив. Бо уже Содом Заходу стоїть перед прiрвою Гомори
  Адресати:
  @PutinRF @a_lukashenko @PatriarchRussia
  @thechinesegov @NazarbaevOf @PresidentOfIran @SyriaGov @Nicolas_Maduro @NinoBurjanadze @LavrovSergei @JohnKerry @Angela_Merkel @ciaUSA
  @MVS_UA @fsbrf @kgbrb @MID_RF @Igor_Berkut @MedvedchukVV @G_Zyuganov @V_Zhirinovsky @kpu_ua @MLP_officiel @Montebourg @Rogozin @news_sshoygu
  @Pontifex @PopeBenedictXIV @MikhailG31 @BarrosoEU @PressRUSUN @UN @news_ssargsyan @Ombudsman_UA @ChomskyDotInfo @daily_chomsky l'Humanité
  
  http://censor.net.ua/news/271802/zakarpatskaya_militsiya_i_berkut_pereshli_na_storonu_naroda
  http://tyzhden.ua/News/102592 Искренне или малодушно, как немцы за Гитлером, но Галичина-Буковина сами себя отделяют от матёры, материковой Украины. Дало в том, что Левый берег основа страны, он однозначно защитится поддержкой законной власти патриотами. Как от 4го Рейха. Беларусь рядом. И РФ. Олимпиада в ауте, она что дорогОй, даже бесценный инструмент под ногами на пожаре или землетрясении...
  
  Галич-Буковина вернутся в истопники-горничные к панам Польши, Венгрии и Румынии? Даже не Чехии?
  Пора Майдану Ющенко подать голос или нешумно, но эффективно стопорить измену. Эзопом-Мазепой спасать традицию, страну и главное - детей.
  
  Пора "ПОРI" Каськiва, на цей раз не просто стабiлiзуючою атмосферою присутностi, а активним тиском пiдтримати Гетьмана-диктатора:) на чатах достеменно Демократичної Революцiї Ющенкiв i омрiяної, отриманої i ще вбереженої Самостiйности предкiв. Слава Українi, Новошвейцарiї:!)
Ukrayan ОК @Ukrayan 49 мин.

Урина Повзко в Радо ЕРА вважає, що парламент повинен заборонити використання будь якої зброї. ПАНАЦЕЙА! Ну дiвча!Чи не краще заборонити усе погане
Заборонити брехню найманця Дацюка,звиняйте як тра Пацюка. Вiдмiнити iнфляцiїю, морози у Янкiв, потопи у Бритiв.Заборонити Содом,бо осьГомора
Але про зброю для ураження. Хто може, мудрагелi-репортасти, хто може послухати заборони уряду - ну тiлько пiдлеглi.з Беркуту - I здаємося терористам захiдної фортуни, гаранти(
I це не одна пiдлiсть доброї панi У.Гапон Вiднiма у фахiвцiв iнструмент, а слухачам радить, кому не вiриться у пекло посеред непосаджених каштанiв, iхати понюхати гангрену, ПЕРЕКОНАТИСЯ на Европлацу - себто пiдтримати плац кiлькiстю i стати ще однiєю мiшенню для заробку ЗМIїв.

Iнше. Україна була б перша не тiльки без'ядерна, але й в простiй й гуманнiй полiцiйнiй справi. Видати снайперам Беркуту шприци для хижакiв. Снодiй. Снобiй. Снодiйне вiд захисникiв дикої природи, горил, скунсiв i чумних кабанiв. Можна в комплектi зi снайперками вiд Рогозiна-Калашникова i ко.

Замахнулося дурне напалмом чи брукiвкою - i одразу спати. Соратники погасять палаючу брукiвку. Це давно необхiдне навiть для лiнiйних армiй.

Чу.. Чємо польких провокаторiв з ЄРИ, нащадкiв єзуїтiв, що мо архетипiчно мстять за цейтнот i занятiсть Iоанна Грозного, як за погорду. Вiн вiдмовився вiд Княжого престолу у Краковi.

Репортасти звiдти ще один доказ, що, що далi вiд Еуропи, тим важче без акценту - треба арiєм народитися, чи мовою виховуватися з колиски i при грудях мамуки. I гувернантом мати гiшпанця, в не француза чи сiлезького нiмця з Бердичаво. Таки правило... з винятком у самому краю материка, де Бiробiджанат


 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"