Козлов Александр Иванович : другие произведения.

Итоги выборов в Украине глазами Первого Украянина Ок или Ющенко в Премьеры или свадебные Короли

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Вечный Украянин (бывший В!чный Москаль)пытается подвести итоги украинских выборов, налаживания... скорее многообещающего, как минимум СПАСИТЕЛЬНОГО восстановления контактов с РФ и - закончит необъятное: разбор феномена ЮЩЕНКО. Конечно, с интригующим выводом:
    Ющенко в Короли!***

    Медведев-президент обещает украинские 2 канала в российском пространстве. Мудро это и располагает к решению языковых противостояний в Украине, да и в России много древних общин, разных времён кроме Русинских - есть гипотеза, что в Амурской Украине могут быть черкесы-мамлюки ещё Батыевского набора.
    Предполагается не только, что вообще русские России суть собственно Русины или с натяжкой Украяне... но натяжка не большая - смотрите "Русская кровь без татарских генов?" и "Словарь русских народных говоров" содержит практически используемые не изменённые в смысле украинские понятия с пометами уст., поэт., ирон., которые в медвежьих углах сохранились не хуже даже, с Руських времён, чем в самой Украине (но мы помним, что на редкость спаслась украинская мова от книжности и канцеляризма русского, став заповедной не только Руси, но и Триполья... так предполагает ОК)

    А владелец раздела рекомендует вам до прихода перевода распознавать заповедный украинский канчелларит от ОК:)

    ***Это сейчас с большей долей шутки шутка, поскольку после предложения женской монархии Франции. мы с ОК решили то же предложить и малой родине. Претендентки:
    - Катерина Ющенко, экс-Первая Леди, соратница Ющенко; последние исследования вопроса ОК подтверждают равное участие четы Ющенко во всех перечисленных в разделе дарах Родине
    - Анна-Виктория Стецив-Кауфманн-ГЕРМАН, везирь Лидера, экс-журналистка эл./ст.Слобода

    Предложены две личности не для их конкуренции. Было бы странно жантильомам поставить царственных владетельных Дам в гонку конкурирующих слуг народа. Это просто все из имеющихся персон такого уровня. Но главное даже не это. ОК, Первый и Вечный Украянин, прямой наследник Анны свет Ярославны Мудрой, Отец Севразии и, среди прочих народов Космоса, Галлов и Славов тем самым выражает уважение к своим подданным - представляет им сиятельных особ. Претенденток на высшие посты самой Украины и также, возможно, Украинской Им... группы союзных государств с возможной колонией Украины под Амуром. Вестниц просвещённого Матриархата
    Удостоверяю правом везиря ОК и крёстного Отца Севразии



  
Украяни, особливо та їх частина, що вважає себе саме українцями, побачать з приємнiстю. що Росiя досить довго i з напругою вже витримувала пересерджену мiну, з полегшенням надбає нормальнi сусiдськi вiдносини, а вiд минулих столiть титульної iмперської погорди не залишилось вартих уваги уламкiв.
  
  Україна стає рiвною партнеркою минулому протектору.
  
  Не було особливих вимог росiйських українцiв чи тим бiльш заробiтчан, тобто майже державним починанням є введення одного чи й ДВОХ УКРАїНОМОВНИХ КАНАЛIВ у ЗМI РФ.
  I треба чесно сказати, що при своїй кострубатостi i наївнiй простотi, мав свою корисну роль i надмiр, надлишок галицького денервування, i перегин у героїзацiї i взагалi якась вакханалiя роздачi орденiв, нацiональних статусiв, множення "академiй" на мiсцi технiкумiв i така iнша перекомпенсована альтцгеймерська вивiльненiсть українського комплексу неповновартости. Вiн вповнi пройде хiба за два поколiння ще. I за огрядного поступу економiки i КУЛЬТУРИ.
  I поки не втратять вагу судження людей на кшталт Яворiвського, готованих, вигодованих i навчених iстинно народною радянською владою з найтемнiших плебейських низiв суспiльства. За квотою 70%! Вони, особливо сумнiвна посередня iнтелiгенцiя, вочевидь не самородки, нiколи не простять їй цього ;)... то складно пояснювана ФРЕЙДIВСЬКА ПРИРОДА ЯВИЩА, РIВНЯ примiтивної БIОЛОГIї.
  
  Лёд тронулся, господа пристяжные завсегдатаи!
  
  Крига скресла, панове!
  Якщо вже в рамках цього образу, не забудьмо про можливi льодовi затори, якi треба спокiйно, стримано i спiльною толокою розгрiбати i навiть пiдривати - то вже робота фахiвцiв. З силових структур, особливо з оновлюваної СБУ.
  З розумiнням толерувати розклад, тухлий запах, останнi "дриги" системи, мережi грантових найманцiв в ЗМI, в ХайВеї теж. Знаємо, як облуплених. Разом з тим мають навички з полемiки, мовнi, логiчнi. В час, коли з їх допомогою повнiстю знищений рiвень знань одного-двох поколiнь молодi - i такий контингент пригодиться молодiй Державi. Треба лише спонукати до чесностi, совiсти i порядностi. Може i грубою силою - випровадженням, зняттям права оцiнювати чи й публiкуватися.
  
  Але запасайтеся оптимiзмом i вчiть усе минуле - i мiфiчне, i радянське недавнє, що зумисно приховувалося вiд молодi, яке ось до прикладу дає менi вiльнi можливостi i в мовi, i в баченнi страшенної втрати, яку нам принесли "добровмисники".
  
  I саме менi дане бачення ролi нетривiального Ющенка.
  Всi мовчать чомусь. що при його протирiчних i зовнi протилежних дiях, саме за його царювання збережена СУВЕРЕННIСТЬ за МИРУ в країнi. I не тiльки встоюється СВОБОДА. Не тiльки принесена ДЕМОКРАТIЯ - зруйнуванням з допомогою Майдану залишкiв ще радянського Тоталiтаризму. Вона реально налаштована ним, запущена в дiю i принесла реальнi плоди - народ зрозумiв, що стає суб*єктом влади, рушiєм владних змiн. Бо сили кланiв протиставленi i значною мiрою нейтралiзуються. Взаємоочищуються ГЛАСНIСТЮ.
  
  I ОСТАННIЙ, ВЖЕ П*ЯТИЙ ЧИ ШОСТИЙ, (не хвата вже менi, шестикр...палому шульзi, пальцiв однiєї кистi :) ) ще один дарунок НАРОДНОГО ПРЕЗИДЕНТА - вiн в непростому, щиро кажучи бiдному виборi претендентiв зумiв передати цi здобутки в руки i державного українського мужа дещо бiлоруса Януковича - i МИРНОЮ процедурою, тобто налагодивши ще й грамотне НАСЛIДУВАННЯ ВЛАДИ.
  
  I вже - зобачте з окатим ОК це... уже ж просто, якщо прийняти нетривiальнiсть, мазепинський макiавелiзм "ЮЩА" з наведеного фактажу, який не переперти, бо "факти уперта рiч;)" - зауважте досить сильний "бонус навиворiт" для наступника. Янукович не залишився на головному готовому, тiльки в вихiднiй для власних подвигiв руїнi*, правда.
  Йому залишена висока можливiсть налагодити РЯТIВНУ спiвпрацю з РФ. Чи не навмисно це готувалося для нього - хто зна той горний театр, але що Ющенко там не простий виконавець, а людина з власним прихованим креативом-камертоном - то без сумнiву.
  Ще ж має Янукович дивнi бонуси - толерантно виправити перегини в "титульних" помилках ВЕЛИКОГО ПОПЕРЕДНИКА (а ми знаємо, що i Айнштайн помилявся:))
  
  Я дещо пишаюся тим, що менi доводиться це суворо секретне тепер уже вiдкривати. Ранiше можна було тiльки натякати, щоби не урвалася реалiзацiя. Люди з уявою чи знаннями розумiють, що, навiть за театру отруєння, i саме вже на ньому як пiдставi, ПЛАВАННЯ ЮЩЕНКА ПРОТИ ТЕЧIї БУЛО РИЗИКОВАНИМ ДЛЯ ЙОГО ЖИТТЯ. I невдача могла зробити з України Грузiю-Осетiю ::o.
  
  **головний закид простого населення в розвалi економiки просто смiшний. То звичайна практика прийому країни-новобранця в спiльноту сяких-таких, але ж iстинних, трохи рваних, бо РЕАЛЬНИХ ДЕМОКРАТIЙ.
  
  I прехитрий полiтик однозначно протиставив себе Тимошенко - це ж її руками закабалив МВФ наших потомкiв.
  Ющенко мав занадто мало повноважень, щоби себе занапастити продажем країни. (:P)
  А хто ж знову його зна - чи це його якраз не влаштовувало, сумчанина?
  
  Майбутню конкурентку Україну обiдрали як липку, обчистили i опустили до плiнтуса... але ж у нас пiд плiнтусом "заначка" :) надiйнi, спiльнi з РФ, спадковi пiдвалини спiвпрацi, кадри i виробництва. Винахiдливiсть, життєвий досвiд терпеливостi... ту не Грецiя нiяка, не все ту є :( - i адреналiн ОПТИМIЗМУ зараз вiзьме продуктивну силу.
  
  Будьмо, Украяни!
  
  Пост скриптум. Трошки висловiв досвiдченої людини.
  
  Ющенка в ПРЕМ*ЄРИ!.. якщо вдасться упросити - бачите самi, яка то нервова була у нього владна обставина :). Заробив на спокiй пасiки i музейнi турботи меценатства...
  Але ж молодий - як на полiтика. Навiть незвичного.8-)
  
  ...Але може деякi додатковi угоди чи народний наказ прем*єру:
  
  - Знайти спiльну мову (... ну i пiдтримку) з українцями... та й украянами схiдного суржику чи рускої мови, хоч сумчанами спочатку
  - стати прем*єром чи по старому Лiдером нацiї... а не нацiональностi. Нацiї украян, себто
  - прийняти такий чи iнший термiн ГРОМАДЯДИНА УКРАїНИ, що не спiвпадає зякою-будь нацiональнiстю.
  - прийняти за необхiдне доповнення українського словника вiдповiдниками в росiйськiй мовi Русский-российский. Наприклад Руский-росiйський - але i одночасно рекомендувати росiянам ввести в руский словник слово РУСЬКИЙ в українському сучасному значеннi. Погодити i термiн РУСИН
  
  или вариации:
  
  Ющенко - ПРЕМЬЕР!
  Разумеется, если
  - признает всчитывание в пенсионный стаж лет волонтёрства с иностранными или своими благотворителями, но в Украине или для неё за рубежом;
  - признает термин Украяне и
  - помирится с сумчанами - носителями восточного суржика.
  - Пусть станет национальным Лидером Украян или
  - Отцом политической нации. А не только Демократии и Свободы. Хотя уже этого хватит не нескольких исторических деятелей.
  Плюс бонус. Он долго думал, выбор не велик, но выбрал лучшего преемника, продержавника, а не биоробота внешних сил и Главное - обеспечил спокойную ПРЕЕМСТВЕННОСТЬ ВЛАСТИ.
  
  Как в России удачно работает Тандем Монархов:). И во Франции, так в Украине должен работать этот дружественный НАКОНЕЦ тандем представителей Запада и Востока. Давая пример задёрганным труженикам граблей - аматорам ручного выращивания свеклы, экстремалам добычи угля испод чернозёма.
  
  Тандем Янукович-Ющенко, до якого закликав ще в 2004 роцi диск-жОК - може статися. ТО НА ВАШ РОЗСУД, ПАНОВЕ нАр!д!
  I УКРАїНА РОЗКВIТНЕ и расцветёт.
  
  ЮЩЕНКО БУДИЛ ГРАЖДАНСКУЮ АКТИВНОСТЬ ИНКУБАТОРНЫХ КУР-СОВКОВ.
  Хлестал по щекам, переводом фамилий с Дерьмов на Лайненко, да ещё в переписи, референдумы, то ли выборы
  Больно, оскорбительно, мерзко... однако в пояс ему
  
ПОКЛОН
  "чужому среди своих, своему среди чужих" заложнику американских штабов*, ЗА ТО, что ТАК ПОСТУПАЛ.
  Сообразили бывшие славяне и прочие Украяне, что нужно самим себя защищать в новых джунглях.
  
  Cледует понимать его не как монтировку в руках захватчиков, не он - так был бы Саакашвиленко, следует видеть, что это - монтировка... в коробке передач враждебных нашей стране планов
  
  Пользуюсь оказией, передаю привет односельчанам, прошу село на высоком берегу Збруча пока не называть ОК и:
  ЮЩА просить в Премьеры или в почётные Короли Украинской Им... пардон, не всё сразу - Державы.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список