Козак-Мамай : другие произведения.

Мереживо невiдкладних тривог

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Опытные люди, с чего ни начнут раздумья, выходят на сеть, хитросплетение, мочалу проблем и тревог, вызовов времени. Неотложных до того, что не понять, за что хвататься перво-наперво.
    Но можно общо посоветовать - перво-наперво нужно прекратить делать глупости и зло. Высвободится время для осознания проблем и их решения по мере поступления;) и предугаданных - превентивно. Профилактически.


КОМЕНТАР ДО ПОВIДОМЛЕННЯ (можна вiдкласти читання статтi на пiзнiше)

 http://www.pravda.ru/.../space/25-10-2013/1179350-olivin-0/

Атмосфера на Марсе была съедена

www.pravda.ru

Почему атмосфера Марса со временем стала разреженной? Геологи считают, что со временем углекислый газ, составлявший ее основу, был массово поглощен


ТО, КОМЕНТАР, ЩО НА ВIТРI ПОДIЙ РОЗГОРIВСЯ, ЯК ТРОПIЧНИЙ СИР-БIР

Пощо не так, хто ж проти? iнший би сперечався, ми тiльки додамо, що мiльярдорiчне поглинання, справа дещо довга

далеко швидше i веселiше поглинають СО2, ще й крiм ягiд i соловейкiв додають уночi ароматизованого кисню САДКИ ВИШНЕВI КОЛО ХАТИ. I уже надпотуги тропiкiв мiссурi, Мiсiсiпi, Орiноко i таке iнше...

ТРЕБА ПЕРЕСТАТИ гiгантськi лiси. легенi планети, ВИРУБУВАТИ ПIД ГОРОДИНУ И ВИПАС I ПОТIМ - ПУСТЕЛЮ.

i КАРПАТИ... Чи хтось сперечатиметься з тим, що масивнi лiси пом'якшують клiмат? Але ширше.

Набагато страшнiшi пожежi, що жеруть кисень з атмосфери, а вуглецевi сполуки викидають у найбiльш шкiдливiй для живого формi. Не лише гублячи працю Природи за десятки чи й сотнi рокiв, але ще й збiльшують парниковий ефект найбiльш шкiдливим чином. Далеким вiд його звичної участi у балансуваннi, стабiлiзацiї клiмату. Ще за нашої пам'ятi над пожежами чи вулканами невдовзi проливалися зливи, гасячи вогонь, прибиваючи пил - чи так зараз? Щось не чути з надмiру нiкчемних уже тем ЗМI, аби лише безупинно щось писати.

Приклад на узбiччi, але його частка велика i наростає експоненцiально - сажа на поверхнi льодовикiв i полюсiв розтопює вологу надто швидко. Останнi дисбаланси i порушення нафтовим катаклiзмом пiд Флоридою роботи Гольфстрiму призвели до посилення меридiональних вiтрiв. Вони заносять пил-попiл-тепло на льоди Полюсiв i одночасно приносять дикi морозi в середнi частоти.

Ми давно рекомендуємо, а Росiя з її богоданним рятiвником Сержем Шойгу уже втiлює в життя - ЗАКЛАДАТИ У ВАЖКУ ОБОРОННУ чи в усю воєнну ТЕХНIКУ В ПЕРШУ ЧЕРГУ ФУНКЦIЇ ЕКОЛОГIЧНОГО ПОРЯТУНКУ. ГАСIННЯ ПОЖЕЖ, РОБОТИ ПО РОЗЧИЩЕННЮ ЗАВАЛIВ, в зонах затоплень I ТАКЕ IНШЕ.


Зрозумiло, що найшвидша реалiзацiя пролягає через мiжнароднi екологiчнi конвенцiї.

Але почати треба з пiдняття мас на стримання мiлiтаризму їх урядiв.

А Захiд, що уже розбоєм в Ближньому i Середньому Сходi створив проблеми дестабiлiзацiї Європи, продовжує пiд тиском трьох свiтових лобi африканську провесiнь уже крiм чергової Сiрiї - в Українi.

А ось те, що точно вказує на iнтереси лобi нафтошейхiв, далеких вiд двох Америк. Роздування пожежi у Венесуелi з солiдарностi бiльшостi країн Латинського союзу... чи уже називайте Полюсом, перекине пожежу у США - чи ж не мету руйнування, одну з опор "умовно бiлої" юдео-християнської євроатлантичної раси.

Iнерцiя маховика ВПК i недопустимiсть революцiй в США робить дуже повiльними заходи Обами, нобелянта миру. Є розумiння необхiдностi змiн насамперед в дiтинцi держбезпеки, але повiльнiсть може стати шляхом до краху. Разом з тим - достатньо ясного розумiння в цих силових осередках вузла викликiв часу, щоби використовуючи ВПЕРШЕ ДЛЯ ДОБРА наробленi важелi цензури, знищених привасi, манiпульованiсть загалу, зомбування медiа i "сiру" (термiн Кiсинджера) тактику ЦРУ i решти установ, ВНЕСТИ ШВИДКI ВIРНI ЗМIНИ.

Є важливi обставини сприяння.

Американцi напрочуд швидко перевихованi з ригоризму пуританства i... сегрегацiї в розбещену... полiткоректнiсть:). Поворот до людських чеснот i здоров'я в життi i моралi (турбота про дитинство i традицiї) не викличе нiякого спротиву крiм сприяння мас.

I порятунок iмiджу США, вщент розбитого. Ясно, що для зовнiшнього свiту це треба подати як революцiю Обами. Вiн проголосив Планетарну Демократiю, багатополюсний свiт. Сама поява Обами пiсля передбачень Катастройки Горбi в США говорить, що це працює. Зрозумiло, що Обама мусить вiдмежуватися чiтко вiд "дореволюцiйної" Америки, подати Бушiв як вимушених марiонеток Голiвуду влади в тенетах хитрощiв трiйка лобi i, особливо, повiльностi змiн, що iнерцiєю обiймають досi життя полiтикiв. I це посилюється iдiотськими театрами частих виборiв, брехнею i тратами на задурення масового лоха-виборця-платника податкiв чи раба американської iдеї, давно вихолощеної. Рекомендуємо, знайти багато пiдтверджень у статтi

http://inosmi.ru/world/20140218/217627646.html?utm_source=tw1 Конец американской исключительности


Хто має час може розкрити рами бачення http://inosmi.ru/world/20140219/217653262.html?utm_source=tw1 Годы мира и демократии в Европе не смогли побороть жестокость?

.
I нарештi в США зауважили клiматичнi гризоти на фонi планети,
http://podrobnosti.ua/technologies/2014/02/16/959269.html Джогн Керрi про ЗМУ зброю масового ураження

Звернiть увагу, що цi матерiали попри, закругленiсть гостроти, все-таки ознака цих повiльних перетворень Обами. Три дисиденти секретної iнформацiї, починаючи з Ассанджа, теж ознака.

Надповiльнi змiни, щоб зауважити загалу, чи надто повiльнi, щоби всерйоз гарантувати вчаснiсть втручання... в падiння у прiрву...

------------

А В НАШIЙ ?херсонськiй ПУСТЕЛI, ЄДИНIЙ В єВРОПI, ВАРТО ВIДКРИТИ ДОСЛIДЖЕННЯ НА КОШТИ АФРИКИ ТА ООН З ВИСАДКИ УКРАЇНСЬКОЇ ТОПОЛI, САКСАУЛУ I КАВУНО-КАКТУСIВ ВIД МIЧУРIНА. Почати з мохiв для Марса i НАСА;), швидка як настя копiйчина.

Стиль блюда "окрошка" дозволяє пристiбнути ще "Боротьбу" зi снiдом... через його альтернативне поширення? https://www.facebook.com/ukrayan.ok/posts/251659461670313

I ще потiм що додамо чи вкоротимо до лаконiки.

Таке коїться в матТтєрi градов русскiх... - що ще Київ. Не переiменований в Єврохохольськ-Єврохолопськ на взiрець Баден-Баден.

Рекомендуємо заглядувати по новинки в https://www.facebook.com/ukrayan.ok?ref=tn_tnmn Хронiки Украянина ОК чи хоча би твiтер https://twitter.com/Ukrayan @Ukrayan


 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"