Pères-de-Neura : другие произведения.

Рада, зрада i Гетьман - або - як нам почати рятувати свiт

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Вообще-то, начиналось с комментария на попытки самоРады начинать внешполит.деятельность, типа после Ульяновского переворота караулом матроса Железняка и Декретом Ильича 1917 обратиться урби эт орби с приветствием новорождённого и предложениями хулить поверженного. Ссылку даём только для справки, не стоит читать. Там о чемодане без ручки - Крыме http://www.radiosvoboda.org/content/article/25280129.html Разговор же более общий, не позволяющий скраешку пустяками, войти в чей-то ОТЛАЖЕННЫЙ процесс явочным порядком НАС ТУТ СТОЯЛО ДАВНО.


  Вирiшення скороспiлої Ради в любому випадку не легiтимнi.
  
  Вона ж шантажована ЗАКОЛОТОМ НЕО-ЕТНОНАЦИСТIВ.
  Чим це не "одностайнiсть" з чуттям люфи шмайсера межи лопаток!.. як нiмцi у сорокових. То, до речi, i пересторога Нiмеччинi сьогодення. Як неофiти СС-Галичини чи в Прибалтицi легiонери, можуть пробудитися з тлуму безробiтних i розбещених намовлених тифозi свої неофiти-етнонацисти. Як охолодженням горла прокидаються бацили ангiни.
  Бойовики-москвофоби тiльки перед виборами i з порад замовникiв стали говорити вi Львовi росiйською. Ще за мiсять ДО травматурги настругають чеснот (i нема бiди без користi, таки протрясеться корупцiя i чимало iншого. З мiсяць блазнi протримаються вiд рецидиву козакування часiв Вермахту).
  
  Та чи обдурити розважливий Майдан Ющенка, що одставив ще бiло-червоно-пухнасту космоглобалiстку ТЮ, - надто нагло його образило блюзнiрство вiдносно його вiльного вибору. Суверена Гетьмана.
  Начувайтеся, мамлюки - вибори!. Тримайте гелiкоптери напоготовi;)..
  
  Януковича лають за нерiшучiсть i доброту. Той же Путiн. Воно нiби технологiчно вiрно...
  Призваний за всiма виваженими теорiями революцiй бути Диктатором на чатах здобутку iстинної Демократичної революцiї Майдану 2004 Ющенкiв, Янукович несподiвано i симптоматично виявився людяним, як усi решта гетманiв-президентiв України, починаючи з Грушевського.
  Вибираються частiше Вiчем-Майданом - то може ж щось означати ця система. Швидше йдеться про
  - архетипiчний досвiд народiв України,
  - православну християнську культуру i
  - вплив спiвжиття рiзнотравних народiв на суворих просторах Росiї-Руси
  - про продовження спроб Мазепи засобами Мазепи -
  - ...бо нiчого не змiнилося у Дикому Полi:(. Україна постiйно в облозi мародерiв.
  
  ...Але чому серед Лiдерiв Країни так дiстається саме Яну - вiд зведеного кордебалету ЗМI i столоочiльникiв гурту змовникiв свiтового iмперiалiзму, суверенiв з веселкою васалiв?
  Стане зрозумiлим, коли вважати, що Майдан Усiєї Країни має несхибне чуття. Вибрав для диктатури влитого Гетмана, i той мусить бути як сам Мазепа i одночасно Хмель, бо впав у єресь протистояння Клубовi чи Ложi змовникiв змаразмiлого Олiмпу.
  Вiн сувереннiший вiд усiх попередникiв в Українi, i навiть незалежнiстю передує в рейтингах зломiльярду.
  А що має iнтуїцiю i добрих радникiв, то попри критику оточив себе вартою гайдукiв, як у всiх Кеннедiв;( разом узятих;). Але ж... здолала його людянiсть i довiр'я, уповання на справедливiсть Неба, як це було з Кучмою чи i з Ющенком - бо щирi автохтони, своя православна кров. Чвара ж - мiж Своїми. Мало Нас серед...
  Важко бути Українцю, дещо лявону чи бiлохорвату, кривавим державником як Сталiн чи кривавим завойоником, як Бушi. За це йому уклiн Неньки-Нацiї i тричi, як воно водилося в Сiчi Посполитiй прохання повернутися до клейнодiв i... Булави.
  Армiя за його наказом не втручається. Але в часи небезпеки Вiйсько України було на рiвнi козацьких перших шеренг Перемог Iмперiї. Речi, Росiї чи СССР. Чи з Петром в Орєшку, чи в Iзмаїлi з Суворовим, чи прапор на Ратушi Львова (танкiст Марченко) або стяг перемоги на Рейхстазi!..
  
  Про партизанiв... краще повчитися у Мiнiна з Пожарським, або у Ковпака. Схiд i Крим уже пригадали iсторiю єзуїтської навали часiв Сусанiна.
  I урок ополчень Мiнiна;) наведе на давнiй прицiл Януковича - на улаштування захисту держави, як це ведеться в Швейцарiїї, найближчiй до Едему;)
  
  I Швейцарiя уже зробила, принаймнi два, цiкавих кроки в питаннi подiй України i... мiсця самої її в ЄС!..
  
  Народам України слава!
  ...
  
  Але ж не усе ще:!( на жаль. То може, з огляду на появу бiльшого нiж зазвичай числа статей, що критикують ЕС i США з середини цих спiльнот уже... наведемо найкрутiшу БОМБУ з мiнi-напрямкою коментаря ОК
  ...може, треба виходити зi своїх природних якостей? Це ж вони довели Україну до;)... до Державностi, до космiчностi, а з Iсторiєю - до четвертого сьогоднi порятунку Цивiлiзацiї її Православною натурою - вже вiд останньої наглостi Демiургiв. Содомної Гомори.
  
  Йти далi шляхом Вiкторiв Андрiйовича i Федоровича до Вiкторiї-перемоги миру в країнi - через знаходження порозумiння i взаємного пробачення помилок, особливо недовченим, кинутим трьома Смутами поспiль i замороченим грантами неофiтам чи не обстрiляним:( в такiй важкiй справi як євроштиб полiцейської боротьби з народом:). Чи в США уже аж макромiкрохвильова пiч на шассi вантажiвки. Для охолодження нагрiванням мiзкiв демократичного натовпу з його наївним оскопленим волевиявленням:) - уже без привасi лiберальної свободи.
  
  Звiсно, це для постiйного невiдкладного пошуку фахiвцiв-дипломатiв усiх свiтових рiвнiв, з озиранням на катастрофу земного Клiмату i метеорити. Але спробуємо нашвидкуруч помiзкувати i Ми.
  Треба забути про пiдступну демагогiю веселкової демократiї, що зруйнувала свiт, заборонити участь дiтей у полiтицi, повернутися Гетьману на свiй законний почесний i вiдповiдальний пост i негайно перевибрати парламент - уникаючи спроби знайти якiсь правки до помилок у функцiюваннi Ради попереднiм складом слуг;) народу чи нових претендентiв на святе мiсце... з краденою зброєю).
  - Головне - надати право вiдкликати за якоюсь квотою виборцiв невправних депутатiв.
  - Покращити самоуправлiння громад.
  I зберегти краще, що мусили зобразити новi претенденти
  - вкорочення корупцiї
  - вiдповiдальнiсть судiв i суддiв
  - здешевлення депутато-мiсця для стражденної економiки. Ще дещо.
  Турбота про патрiотизм з колиски, обов'язково з материнським молоком.
  - то i поваги до виборної влади i старших, як у нiмцiв i японцiв... чи краще розмаїтих, як ми, швейцарцiв... чи хоч тих же росiян же ж;)
  - про здоров'я i науку молодi,
  - то i про лiкарiв i вчителiв,
  - екологiчне харчування у школi i стадiони для школярiв...
  - Зорiєнтуватися на влаштування народної армiї Швейцарства;)
  
   Колектив NEURA
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"