Pères-de-Neura : другие произведения.

Янукович i Крим (дослiдження-реплiка)

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


  • Аннотация:
    Не спалось, няня. Умеем без особых проблем слушать негромкие трансляции и/или начать обдумывание десятков идей, задач или проблем, отставленных из-за наглости безумного мирового жлобства. В вибрациях медитации более серьёзное всплывёт само. И как-то ввернулось, что надо упредить претензии лжецов и инспираторов к без того оболганому "Гетману в изгнании" в "стране в изгнании", России - ВиктОру Феодоровичу Януковичу.
    И вроде как угадана была нащупанная до сна причина возможного кошмара. Обезвоживайтесь перед сном:). Интересный пример профилактики бессонницы - в последнем абзаце, если психанализировать рационально. Со сдвигом, но процесс сна пошёл и концессионеры без особой синхронности проснулись в дубликате сегодняшня дня(!). Связь ещё работает, а телепатии не мешает подстраховка. Как ламповой ЭВМ "кувалда" Папанова (из сов.фильма)
    Проснулись в нормальной форме, ведь сразу же видим, что Инь-Янукович;). Диалектическое единство двух Укра... пардон, противопоЛожностей (это арабика уже тонизирует аромат-теракт...терапией)*. Есть же супериструмент - поиск решения проблемы во сне - НОЧЬ ПРИНОСИТ СОВЕТ, что в переводе с французского УТРО ВЕЧЕРА МУДРЕНЕЕ
    *и Лавровская Женева таки гасит тремор покоя... на сутки, чтоб отоспаться. США шлют послом в РФ биобоевика с опытом. И продолжают выгонять проплаченное пушечное мясо всех сортов на постановку реалити-шоу радужного вертепа. Но вы же понимаете, что это последние гвозди в ящик американского вертепа демократии и свободы. И последние атмосферы до сноса крышки котла. Терпению даже рабов приходит конец. А тут уже вся Планета!.. Пусть даже бесперспективная, если не слепая вендетта, Месть суть грубая форма Справедливости

    Знаменитый и объективный Оливер СТОУН сдержал слово - и вы можете увидеть, что наши предположения были точными. Примерно полтора часа фильма онлайн "Украина в огне"


  Ну давайте мiркувати. Мiзкуймо. Три, чотири!
  
  Якщо СРСР суверенна країна i УРСР дещо як молодша з матрьошок, то вже пiсля американської пiднiжки 1991 року Україна суверенна i, хоч номiнально поки що, але рiвна СРСР в системi ООН чи уже пiзнiше в середовищi дещо вiртуальної Планетної Демократiї Обами.
  Ну не може навiть етнонацiоналiст не погодитися, що лiдери рiвних держав рiвнi.
  Ми побували, хто не мамлюк-ровесник кольорового походу цру без кордонiв на свiт, ми народилися i жили в обох таких державах i мали там достатнi права громадян.
  
  А тепер, як ви уже попали в наш капкан;) - не рипайтеся.
  Ось воно:
  Як ви не мали претензiй до волюнтаризму орла сталiнського гнiзда українця Микити Хрущова, що з купи мiркувань (почасти лютої вини перед Украянами i Українцями зокрема) вiддав росiйський Крим Українi, то якi можете мати претензiї до Вiктора Януковича
  - навiть якби не було просто форс-мажорної ситуацiї з американським заколотом, готованим i годованим 10 рокiв i
  - готовнiстю Криму повернутися в законне товариство республiк Росiї
  - (бо ще й щойно ООН визнала, що за iснуючих обставин, серед яких вiдсутнiсть делiмiтацiї кордонiв, сама Україна дещицею радянська:)))
  
  Ще не все, але хто спiшить...
  
  Хто хоче, може слухати ворогiв Росiї чи персонально Путiна:), але - чи не бачите, який спротив iстинних слов'ян, русин чи руских, чи древньоруських, ще й вуглекопiв, що щоденно ризикують життям як хiба космонавти чи найманцi ЦРУ, але за дрiбнi грошi на їжу дiтям - спротив повороту з полiтичного цвинтаря другої свiтової вiйни паросткiв етновандалiзму пiд заколот-проводом етнiчної меншини, скроплених зеленими баксами Сороса i Березовського, з вишколом до гарматного лаштунку ЦРУ.
  
  Як не бачити, коли ваших дiтей можуть послати вбивати тих украян i українцiв теж... вони там не вельми шукають... уже забуви словко... делiмiтацiї в генах. Але усi з повагою до себе i до рiдної землi з її iсторiєю включно. Яка вже не є. Є. Нє, нЕ є... Менше з тим.
  
  Ну то як же не вiрити, що Крим хотiв повороту своїх прав, коли i русини стогнуть, а в Криму росiян як не перелiчувати, не менше половини, решта совочком згребти на другу шальку терезiв i серед тих не усi москвохво(ро)би...
  - i лiчать за табличкою додавання Хартiї. ЕС може тiльки брехати, або ликнути язика. В середину тiла.
  
  Пане Гетьмане! Поки в гостях у братньої Росiї, звелiть, чи попросiть своїх охоронцiв ненав'язливо оберiгати Олега Царьова. I вам, i всiм нормальним людям дуже пригодиться.
  

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"