Козак-Мамай : другие произведения.

Як нам вмоститися нарештi. Вiльнi економiчнi зони?

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Не пугайтесь - БИЛИНГВА
    Сначала русский для Крыма, Аксёнову
    А потiм Украянам

    Арештований коктейль Украянина. Вiдповiдь на думку, що Новоросiю чекають в Росiї. Ну, нє. У Росiї доволi шахт i проблем. Потрiбнi нормальнi сусiди i спiвпраця.


  Украянин Ок
  30 мин. назад ? отредактировано
  НОВОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ. Трудно принять, особенно когда понятное и приемлемое. Окончательное решение украинского вопроса - негей-панславяне. БИЛИНГВА
  _________________________________
  
  Сергей Аксенов @AksenovCrimea
  Я так понимаю, среди читателей есть много единомышленников. Спасибо. Юго-Восток обязательно воссоединится с Россией.
  
  Ukrayan OK @Ukrayan
  Ненужные, раздражающие крайности.
  Мыслим фрактально. Если Украине выгодны контакты с ЕС и РФ одновременно, почему восточным не то же - с центром и РФ?
  Мы никакая не Саака). Аланам с Грузией, и почто не стать Юго-Востоку Украины ассоциированными зонами и РФ, и Украины. Если жаба давит, то то же тоже для ССГаличины - с Польшей. Север с Белоруссией. Разумеется, хорошо всё взвесив - дело новое...
  
  Не все знают родственников-аланов, ближе к черкассам. Отчего бы РФ @PutinRF и @NinoBurjanadze из Грузии не дать такой статус ВСЕЙ Осетии и Абхазии? Или, может, они против признания и сотрудничества вокруг?))..
  Приднестровье свяжет Украину и Молдову, если согласен Шевчук). А @Рогозин'a мы уговорим или подкупим. Мы купим у Них летающий танк-амфибию на солнечной батарее и под парусами:))
  Закарпатье, Карпатьё - только с Чехами и Словаками. Это временное ограничение :
  Тише едешь - приедешь. В самом начале для Унитарной ТЕПЕРЬ Украины - только СЛАВЯНЕ. Назвали же один титан мысли идеологию Украины - ФОРУМ ПАНСЛАВЯНСТВА.
  (они только выжидали, когда вернут владельцу "чемодан без ручки", Крым: ) )
  
  Господа! Не нужно немедленно обращать внимание на "хор, где балет" критиков и лжецов. Честным мудрым специалистам мозговым штурмом изучать, исследовать. Ясно, что Демиургам, поджёгшим пол Планеты и коптящим Независимость Украины, такое не понравится. Не удастся забрать с собой:( единственную в Космосе Жизнь...
  
  Необходимо что-то типа свободных экономических зон. Только с законами понадёжнее защиты суверенности этих пространств или стран.
  
  ============================
  Сергей Аксенов @AksenovCrimea
  Я так понимаю, среди читателей есть много единомышленников. Спасибо. Юго-Восток обязательно воссоединится с Россией.
  
  Ukrayan ОК @Ukrayan
  Непотрiбна, дратiвлива крайнiсть. Мiзкуймо фрактально. Якщо Українi добре мати контакти з ЕС i РФ одночасчно, то чого би "схiднякам" не так само з центром i РФ?
  Ми ж нiяка не Саака). Аланам з Грузiєю, i чом би не стати Пiвдню-Сходу спiльною зоною РФ i України. Якщо жаба дусить, то для ССГаличини те ж з Польщею. Пiвнiч - з Бiлоруссю.
  Звичайно, добре промакiтривши, бо нове...
  Не всi знають родичiв-аланiв, коло черкасiв. Чом би РФ @PutinRF i @NinoBurjanadze вiд Грузiї не надати такий статус Усiй Осетiї i Абхазiї? Чи може вони проти визнання i спiвпрацi довкола?..
  
  Приднiстров'я спiльне України i Молдови, як згоден Шевчук). А @rogozin'а ми умовимо чи пiдкупимо. Купимо у нього лiтаючий танк-амфiбiю на сонячних батареях i пiд вiтрилами:))
  Закарпаття, КарпаттЯ - тiльки з Чехами-Словаками. Це тимчасове обмеження:
  Тихо їдеш - приїдеш. На початок для ТЕПЕР Унiтарної України - тiльки СЛОВ'ЯНИ. Назвали їден Титан Думки iдеологiю України - ФОРУМ ПАНСЛОВ'ЯНСТВА
  (Вони тiльки вичiкували, коли вiддадуть власнику "валiзу без ручки", КрЫм;)
  
  Панове! Не варто одразу звертати увагу на "хор, де балет" критикiв i брехунiв. Чесним мудрим фахiвцям треба поштурмомiзкувати, вивчити, дослiдити. Звiсно, що Демiургам, якi пiдпалили пiв Планети i коптили Незалежнiсть України, це не сподобається. Не вдасться забрати з собою:( Єдине Життя у Космосi.
  
  ...Потрiбне щось на кшталт Вiльних Економiчних Зон, тiльки з надiйнiшими законами захисту суверенностi цих просторiв чи країн.
  
  
  Украянин Ок
  Бонус Украянам. Про экс-головмiлiцiянта
  Математик по мамi, бавакучий як вевикий механiчний хов'ашок. А в шахи зась, тра йому на захiд, де може Портнков грає з Краспаром, най навчать. БО ВIДЧУВ БИ СЕБЕ ПОДIБНИМ ДО ЧОРНОГО ПIШАКА, ЩО ЗБИРАЄТЬСЯ НА ДОШЦI ДЯДЬКА СИМОНА ПОБИТИ ТУРИ I ФЕРЗЯ... ЧОРНI;!!!)))
  Зараз зразу за раз не вкумекати, про що йдеться. А ось що - пан революцiонер капiталiстичної революцiї раптом буцiм-то напада на... олiгархiв... призначених американцями(!;) за холодної вiйни.
   Такий галасливий необiльшовицький блеф:) свiтове гейлобi дозволя лише радикалам ЛГБТ - для захоплення влади в православнiй країнi. Думалося, що вдасться, як у захiдних васалiв США з їх функцiонерами-бюрокрадами, що за помахом ляльководiв зголошуються педерастами чи матом лають Путiна.
  Зась! Де сядеш, тамички злiзеш: Русини. Православнi.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"