: .

: [] [] [] [] [] [] [|]
:


  • © Copyright (andrei.cunakovsky@yandex.ru)
  • : 24/04/2024, : 24/04/2024. 70k. .
  • :
  • FB2
  :
  • :
    , é , . . , , , . , é , . , . .

: No

(-):  

": https://author.today/work/301781

"" 1

" " No" , ". " "" " No . " , No..." ", " " No " No, , " ".

" " . " ", "" ..., No " ". No" . " " " No " No, ", " No , , , ". ... , No" " . No" , ". " ", " " . " " . " No" No . No ..." . "" No ", " ... No " ", No . -, " " No.

No " "" ", ..." No" No , - " "No. ..." ", No" ... No..., NoNo"" No , "" , No , " "... ...". "" " , " "" ", No ... ... . " " No ". ... " .   No-. " No"No " "" . No"" " . " " , No "No , " ", ", " No... . No" ... " ... ". "No", "" No... ". ", "" No " No"", ... ". " " No", , " ... " " , , " No", " "" " ". No " , No No...", ".   , , ", ..." " , " No . " " No" , " ", " ", ", No ", " . . "No. No" . No... .

 " " , " " " ", " , ... - ", " ...". No " No "" " ", , " ", " "No No ".  " NoNo", " " . ... "... No... " No . "" " " " " No... " " , ..., , " """ "", No"" :

- " ? ", , No" No. " " ? No , " No No ....

" " No. "" No" , "" , " , " No ", " ", No" .

- " , ", -, , No " " ", "" ..., ..., - " "" . - " " " " " .

, "" No", " " ". No " " , " ... No" : " , ..., , " .... ", No " No" ", No" "". " ... " " " No. , , No" NoNo" " " " ... " ..." " No. " No", No" ":

- ... ...! " ..., No..." " ", - ".

- No! - ", " . - - No"? , " , .

"" , " No No" " "" " , No " " ", No . "...-...-..., ? No . " " - ...? , No No No ", " ", " ", No", No", No, """.

" " "" ... No. No", " , No" NoNo " " No" ". " " "".

" " No": " , "".

NoNo" : "  ..., No" No , ... , ...... , " "".

" "", " . , No No, NoNo" No, No No ..., , - ", " ... ..., ".

" ", No" "" , " , " No" ", No No" , " "" " ". "- "" , No " No" "No, " " , - " ... ". " , No " No.

No ", ..." , " -"" , No" . " " ", " " "" ". " " " ", NoNo" - ..." , " " " "" No.... " ", "" ... "" No... " ". " No" , No" NoNo" No , " No . " , , , No"" , No " No" "" . No" ... ", No " "... "... " ", " , ..." ..., ..." "No No ... . "" ", No" " ...", " ...No" ..., No...".

No " - No. "", " . ... No"... " " - NoNo. No..." , ... "No " , ... " No" ..." No . " .

", No, " " ", No "". No , " No" ". ..." ..." ... No" No.

, ..." . " "" ... No, No" " No" , "" No ", "-" " " " " .... "" " " "", " No, "" No" ... " " . " " . "" ", "" No.... ", No" " ".

No" " ..., No " , No ", No " No , , No, " . - " "" " " ". ", No ... , No" No. " " "", "? No "" ... "- " . " No", " " No. "" " No " , " " " ": " ? - " . ---! "

" . ", "" ... No ... . "", ", No, " No". ..." , No", ", . " No " ... ": " " No?"

No No" ", " , ... " ", No "" " " , " No. " , " ". " " No", " , " " ... " " ". No " ", " " "" , " " ". No", " No", No" . " " , ..."" " No "" ". "" , " No . No ", " " , " ..., No" ", ..." " No" ", No"". " , " " No " ..., ", " "" ", " " ... No, " No, " ", ", No" No" , No " ". " No" " No . "" ..." , No" , "" ... . "" No ", ..." No, " . No" , No" ", " " , No No" No ", , ".

No", No ", " " " ", No , No" " , ", " , " ... ... No No" , ", ......" No" No: "" , ? " " No"", , " " , NoNo", ""

" , " " " " , No" NoNo". No ", ... No"No... ".   " : " ", ", ... ... ". No No " " "

", , No, " ". ..." "" ", No" . " " No . " No ", No , No... ", " - "No ", No , ", "" ", ", " , " No No "", - ". "" ..., ..., No..., No" " No ... " ... No. " ", " " No, ", ... , " , No" " , " " . " " No , " " " No, " "..., No" No, " " " "No, No" , , No , , "No ", "" " . No " ": "" ", No".

" " " "", " -, " No" ... ", ... . "" " " - No ..." No" , No... ". No No" No... ", " , No"" " ". " No" ... No, " ... ". , "" ", " " .

" , " No" , ..., No"" . "" .

"" 2  " No.

No"" , , " , No ... " , ... No " ", No" No "" ".  - No", No" " , No , " , " ..., No"" ... No , - , ..." , " . ... ... : ...No , " ... . - , . ", No No . No" ". "" No ... "". " ..., No", - ".

- " ", - No ..." " No . " "No No ...".  - " " , No " " " NoNo No . -" " No... No, ..." " " No. " " " No"" . "... , No" No. " No, No " " , , No, " . " No No"", " , " ... No , ... No, " " , " ... " No, NoNo" " ", " No...... , " , No "No, No"" " .

" " " , . No", ", " " ", " No". " No"... ... "... " " " " " " , No ", No" " . No ..." No , No" No , No", No " - No . " No No " , " No. "No " No .   ". ... " " , , " " No . " " ", " , No ... No.   , , ... ... " ... No, " ". NoNo , . ... , " " No . No", No ... No " No, " No " , " " " , No... - , " " ... ..., " . " " . "" " , " " , No", ". - No, " " No, No". " No"... , . , ... " No No No No. " " , " , No ... No, " No. No" ", " ". No " No, " " No, No No ... No No " "" . ", " No, ... No... " " ". " No , " "". " " , , No " , No", " No"". ... "", , " ", ", " ". No ", - No", " - ..." " "" , " " " .  - " No " , "" "... ". "", No"..., ....

, No", " ", No" ..." ". " " ..., "" . No " No"" "- , " No" - "... " No ", No, " No"..., ", " ..., , " No . " No"" " . , " " , , " ", ". " NoNo " ", No No. " , ... No " No " ", No No ". No" No , , . " " No " ... ... No... , ", "", , No " . No"" " ... No.

-" " No ", ", - No " .

-, ? No, " " No"" " "" . " " , ..." , ", ", .

" " :

- , . "... - -, " .

" " " "":

"   ?

- " , " No "" . - ", " No No", No " ". No, No . ... .... "... - ". " No. " " ... No. " ", ":

" , " ". " " 15. ", " ".

No..." ... .

" , " "" . No"" ... No " No, NoNo" " ..., " . No" ", No " , NoNo " No", " No"":

- , " ... ", " .- "" ": " , . "No , No.

"" No , . ", No , " ... .... ":

" - No, " " No" No".

No " "":

" - "... ... "....

" , " " " " , No" , No" . No ", ... .... " " " . . , , . " - , No, " No . ", No" ". " No..." No . " , No, " " No No ... "....

" " ..., " " " No. No " " " " " . No... " ... No ... No "".   " , No" ", ".

" " No"..., " " - " . - NoNo No ", " , " No... , No No No, No" ". " , No " " No" .   No" , " , " . " " " . .

" ", " "" No", No" No... ". "" No", "" , No" ", " "" No" ". " " ..., " " "" " . No" - No....

- No , "? " " " No" ... ", " . " No"? No, No" " No - " No ", " No " No"". " No ..., " " "..., - NoNo" " , , ", " ... ".

... "... ... No No" " No"" . " " No" " . " ", ", - No" No"" No"No" , No" " .

- ..., . " " , . , ... . " , - .

":

- " " , -. , ", ", ... ", , ..., - No ".

"":

" , " , - No"" " ", " , No" ? No, " " . ... No, - ... No No- " No.

" " No "":

" ". No ", " No , No" . No . " , No No . " No".

", " " ", " :

- " No "" ", " " ", No.

", ... No ":

" " , " , ?"

" ":

" " No", " No, .

" No, " :

" . " , ".

No " , No " ".

" ", ... , ", " No .

No" " " , . No No"" ". " ", " , , ..." , " No NoNo" No No" ... No. ", No" " . " " " , ..." . , "" ". No No . " No, " .... " " No"" , No ". " ", ... No" . ... " " , . ..., ", " , " , ... No No" " , " ":

- " ... , No" No..." . " No, No" " ".

" ", " , " No", " "" No No ".

- ..., ", No ". No No". ", " "? " " .... "" "... ... . ... " ... ".

- , ", No , , " No. . No " No ". No", ... " , " No No" " ". No" No ....

 " " " " , " ... No. " ", - " " " " " ... . ...", " " . " ", No" , No No" ..., ... No " ", " ", " No"" No . No" , " "" - ", " " , " No" . " ", - . " , " No. - ", " No"".   No, No " No, "" . ... No "", No No", ", " , No . "", ", " , No". " No No" . No , " ... 99 . " No ", , No " ", ... No No". "No " , , " No " ", " ... No"... " . " ..., No" ":

" - . "? " .... NoNo? No - No " - No", "? "

"", "" No, " ".   " , " . ", " " "No ". No" No, , , "" No"" " ", , ... ", " No ", " . ", " No, , No" " No . No" ", ... No " No" . ..."" ":

" , No" . - No" No" " No, No " .

", " , "... No. "" , No" No" " " No No, ... No ", " , " ", " . , ", , , " , No". " ", No", No " " " .

" ... , ... " ... " ... No. " ", " " ". " ", "" ", No" No, " ..., , No ", , No" ... ... No" . -" No" " ", ..." , " ..., " No " No"" - , No , No No"" .   " No" No , No" , " No". " "" , ". ", "", No" " ", " ... No , " , ", , No ". No" " No ... No" " , No NoNo, . ..." ...", No No . No " ", No" No" No - ". " ..."" .   ... " " . " ", ..., No . No No" - "... , No No", " No", No " "". ... ... " " No" ....

No "" No " " " , NoNo No" No. " , " " " " , ..., , ..." No. No ..." ..., No No"" ", No" . " , " . " , , No" , ... , "". No No" "" :

" " .

- NoNo" ", , " :

" " ", ... NoNo No . ", - No" No".

" ..."":

" - " . " .

- No" ", No" ", No"":

" " ", , , " " , No ..., No " No" .

":

" , " No " . " , , , No.

No"" No", No ". " ". , "" No, " "" , , " No" . ", No ...". " ", No"" " " , " " , " , No No. " No" No" ", " , " " . " " "" , No, " ". " No No, " , No No " " . No"" ":

" , , " " .

No "" , ", " . No " " No" No No ... : " ", No? " " No" " ". " No: " "No" ", No No" No. No " No" " No, " " -" , No" No", "" ": " , No.

No ", " .

"" 3  " "

" " " No.   No..." ... No.  - ", - ", No" ... ... ".... , No..." " No ", " ". No , No ... No" ..." , " . No" No " No..., " No , " No"" No ". "", - , . " No" , , No".

" " .   No" " . " " " .... No No" No, " No No", ". , No " . " ", " No" ... -. ", " No" , No". No" . " ... " . " " No, . - NoNo.

"   ..." ..., No No" , No - ", No No", , " - "" . No", - " ", ...", No...", " " " No, No". No " No, " ", No , No "" ". " " No , ..." No, No" ... .   " ... " . No" . " " " No, No ". " " .   No" No" , " , "" No "" No". " ... . No ..." " .   " ... . "... No" . " " " "" "... ", " ..." ", " No". " " "", ..." No , No" No", " , " " -. , ", ... No". No" " " , " No" " ... " ... ". " No"" ", ", " No... ... "... " No"" . "" " , " No.

" " , ... " . - No", No" No ", "" " . " . " , ,  , " " ", , ", " No " " No", No"" ", " No, " , , No" No. No " ..., " No" ... ...", .   " "" " No": "".

No" " ", " " , " " No. " "", " ", No, ". " No, - " No No" , No ". , - , . " , "" , No" ", .

", , , ... No.... No No:

" - , No" " ..., ..., , No"", " . No" , " .

No"":

" " " ", ....

  No " " .

" , " " . ... "", , - " .... " , " " ", ".

- No"


  • © Copyright (andrei.cunakovsky@yandex.ru)
  • : 24/04/2024, : 24/04/2024. 70k. .
  • :
  :

.

, :
". "" "

o
- "" .. || .. ' ""