Маслак Юля : другие произведения.

Щось

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Навiяло.....сподiваюсь, що вам сподобається......тема варта обговорення.....надiюсь, що цей текст хоч трiшки, та похитне ваше свiтосприйняття......

  Хтось колись сказав, що люди не змiнюються за одну мить. Думаю, вiн помилився... Мить багато означає в нашому життi. Часом вона може дуже пагубно вплинути на нас, часом ж змiнює до кращого. Всього мить. Але вона дає нам вiдчуття того, що ми живi. Одне слово, однин порух руки, навiть погляд можуть змiнити все. Це i є мить...
  Одного разу менi сказала "Живи миттю". Це були найправильнiшi слова, що колись менi доводилось чути, адже навiть коли все погано, одна думка, яка випадково проскочила в головi, може змiнити наш свiтогляд, може змiнити нас. Одне невiрне рiшення може призвести до падiння в пучину горя, а може вознести нас до вершини радостi. Всього одна мить!
  Одна мить може зробити з милої домашньої дiвчинки заядлу стерву i тусовщицю. Одна мить може змiнити хорошо чесного хлопця на зрадника i брехуна. Одна мить варта багато чого. А часом i людського життя. Хоча краще сказати долi. Одна мить може принести впевненiсть або ж цiлий вагон комплексiв i запевнення у своїй нiкчемностi. Одна мить може зламати людину, а може i пiднести на край блаженства та насолоди.
  Мить радощiв може змiнитися на мить печалi i горя. Одна мить може бути вагою в життя. Всього мить. Але яка?!
  Всього мить може зробити з тебе короля свiту, або ж бродячого бомжа. Ледь при пiднятi в посмiшцi губи хлопця, який зараз з своєю дiвчиною, в твiй адрес i ти розумiєш, що ти неперевершена. Насмiшка, прозвучавши в жартi нiби i не в образу сказана, зачiпає за живе. I ти розумiєш все це за мить. Якусь малу нiкчемну мить. Розумiєш справжнє ставлення до тебе, розумiєш справжню природу людини. Навiть порух вiй або ж брови може привести до дипресiї або ж надати впевненостi. I це все мить.
  Тож та людина, яка сказала про те, що треба жити миттю, вона була права. Адже яка б та мить не була, гiрка чи солодка, ти все рiвно потiм згадуватимеш її з посмiшкою на обличчi. Окремi ж iндивiди можуть i з насмiшкою. Адже нiщо в нашому свiтi не робиться просто так. На все свої причини. Адже все, що не робиться, все на краще. Погане загартує характер, а хороше.....а хороше, це просто хороше, яке викличе посмiшку i радiсть i дасть тобi вiру в краще. Не буває тiльки чорного або бiлого, свiт наповнений фарбами. Може я i повторюю чиїсь слова. Але хiба ж так страшно повторювати за розумними людьми? Думаю, нi, якщо вони були правi.
  Ловiть свою мить, мої любi. Адже це ваше життя i тiльки вам вирiшувати, як його прожити.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"