: .

: [] [] [] [] [] [] [|]
:


  • © Copyright (v.manchev@abv.bg)
  • : 23/04/2024, : 23/04/2024. 10k. .
  • :
  • FB2
  :

"No ?

, , , , No , " ... ", -No , " ( No") ... No, No ... No" ?

No, " No" "" " ... No "? ( No!) " ? No" No", ", , ? " " No " No ... , "... " No" ? " " " No?   "", NoNo ( " No) " " " No" No ", " No" ... ... No "? " ", ... " " " " , , No" No"... , No, ", No"... " ... No... ... No"..., No No No" , ? No No ? " " " No" " No ", " ? "" " No No -No, , No? " " "" No ? No ... No "" No -, , "" " ... " No ? " ... " -No No" , No" " No? " No ? " ... "... " ? , No , No" No (... No") ... ... ? ... No " , No ? " " " " , " No No", ... No" ? , No, No No "... No No? " " No, "... , , ... ... ... (No " )? "" ? " No " No" No" ... " ... (" "...) "...?   ", No " No 9 %, " "" " 3 %?   No No" NoNo", No" ... ? No " No , ... ?   " No"? , No, , , " No , No""- "" ... "?   No , No" , ? " "No, " " , ? " No " ... - No ? " No NoNo ", (" ... ) , ?   " NoNo , No", "" No...?   No, " " " , " " ? No " " No No" No ?

No", ... No" ... No , No NoNo -No, " " ?

, ( " No) " ", " ? ", No" ? " ? No " , " ( "!) ... " No ... ? " " ?

  , , No" " No" No ? No " NoNo" , , "?   , ... " -" " , No " ... , " No" , No" " , No" ?

No " No , " ... " "?

(No" 2024 .)


  • © Copyright (v.manchev@abv.bg)
  • : 23/04/2024, : 23/04/2024. 10k. .
  • :
  :

.

, :
". "" "

o
- "" .. || .. ' ""