Marillion : другие произведения.

Євробачення

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Йшов п'ятий день фіналу Євробачення... Микола Томенко і Юрій Луценко сиділи у своїй VIP-ложі і дивилися виступ представника Турції...

  Йшов п'ятий день фіналу Євробачення...
  Микола Томенко і Юрій Луценко сиділи у своїй VIP-ложі і дивилися виступ представника Турції.
  - Ну що це таке, а де ж наші? - хвилювався Томенко.
  - Хм... Таракан якийсь, - відповів Луценко, розглядаючи афішку. - А, Таркан! Таркан? Так це ж той... Кіркоров!
  - А чому це він за Турцію виступає? - хитро прищурився Микола. - Це ж фальсифікація, у явному вигляді! Юрко, зроби що-небудь, ти ж у міліції міністр чи так собі?
  - Зараз попрошу прислати фоторобот і групу захвата, - потягнувся до мобілки Луценко. - Ми їх схопимо, клятих фальсифікаторів!
  
  В той же час Таркан наче почуяв небезбеку і зник за кулісами. Томенко трохи розгубився, а Луценко продовжував клацати мобільним, намагаючись дозвонитися до голови СБУ Турчинова. Тим часом на сцені з'явилися ведучі, щоб оголосити наступного учасника.
  - Виступає представник Росії..., - зробив гросмейстерську паузу ведучий, - Ігорьок!
  - Опа... А це що? - здивовано спитав Томенко, побачивши, як на сцену в'їзжає відкритий джип із братками, обвішаний біло-синіми прапорами. Раптом джип різко зупинився поперед сцени, братки зненацька попадали, і зал здивовано зітхнув.
  З-під машини виліз абсолютно лисий чолов'яга, озирнувся, і раптом почав розповідати про свою лиху долю:
  "Я вчера очень грустный сидел,
  С самого утра ничего я не ел..."
  
  - Почему гостей из России никто не накормил?! - накинувся Віктор Хведорович на Тараса Чорновола, що сидів неподалік.
  - Я... він... вони... - почав виправдовуватися Чорновіл. - Я... Я не знав, - ледь видавив з себе він, вже набираючи когось по мобілці.
  
  Біля молодика на сцені сіла якась дівчинка.
  - Моя мама варит классно, может быть... подождем... мою маму, - пропіщала вона.
  - Подождем, твою мать, - відповів хлопець, зробивши невдоволену гримасу.
  
  Раптом на сцені з'явилися якісь люди з картонними коробками. Вони підбігли до джипу і поставили перед ним коробки. Але хлопець, що співав, чомусь не зрозумів такої турботи про себе:
  "Если трудно станет мне или набьет какой-то гад
  Она на джипе прилетит, захватит папин автомат..."
  
  Почувши слово "автомат", люди на сцені злякались і кинулись тікати. Зал ахнув.
  
  - Ось, Віктор Хведорович, - важко дихаючи сказав Тарас. - Пайки принесли - це все, що вдалося знайти.
  - Ах ты дубина, ты что же натворил! - чогось розсердився Хведорович.
  
  Після виступу Ігорка з'явився ведучий, що, судячи з вигляду, ще не зовсім відійшов від такого шоу.
  - Виступають представники Білорусі... супергрупа "Саша і Сирожа"! - істерично оголосив він.
  
  На сцені з'явились два чоловіки, що, тримаючись один одного, пішли до залу і затягнули свою пісню:
  "Ла-ла-ла, ла-ла-ла..., вечер наступает, спать хотят все люди,
  На ночь чистить зубы никогда не будем,
  Спать хотят вагоны, в пачках макароны,
  Саша и Сирожа засыпают тоже..."
  
  Зал оцепенів, а Томенко тільки присвиснув.
  - Оце так фінал, - сказав Луценко, який із несподіванки ледь не загубив окуляри.
  
  Проспівавши свою пісню, Саша і Сирожа мирно заснули на краю сцени.
  Томенко протер раптом зпітнілий ліб і запитав:
  - Юрко, ти не гадаєш, що щось іде не так?
  - А мені подобається, - відповів Луценко, намагаюсь намацати окуляри.
  
  На сцені знову з'явився ведучий. Набравши повітря, він ламаючимся голосом оголосив: "Виступають представники України - гурт Гринджоли!"
  - О, так це ж наші! - тільки вигукнув Томенко і побіг на сцену до музикантів. Луценко рвонув за ним.
  
  "Ми не бидло, ми не козли,
  Ми України доньки і сини", - неслося над палацем.
  
  У залі панувала атмосфера цілковитого щастя...
  
  
  Невикористані матеріали:
  
  Игорек - Подождем (лирика)
  Саша і Сирожа - Калиханка (mp3, 1.2Мб)
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"