Marillion : другие произведения.

Євробачення

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Одного разу Вiктор Андрiйович Ющенко сидiв у своєму кабiнетi i читав електронну пошту...

  Одного разу Вiктор Андрiйович Ющенко сидiв у своєму кабiнетi i читав електронну пошту.
  
  - Так, вiдкритки, поздоровлення, поздоровлення... О, а це що таке? Цiкаво!, - зупинився Вiктор Андрiйович на листi вiд Центру Американської Англiйської. - Англiйска за два тижнi! Це ж саме те, що треба! - зрадiв вiн, пригадуючи свою обiцянку за рiк вивчити англiйську, яку вiн дав на Всесвiтньому форумi в Давосi. - Цiкаво, чи є у них знижки для президентiв?...
  
  Тут у дверi постукали, i до кабiнету зайшло "ООО" Помаранчевої революцiї: солодка трiйця у складi Томенко, Фiленко i Луценко.
  
  - Доброго здоров'я, Вiкторе Андрiйовичу, - поздоровкався Микола Томенко, знiмаючи навушники с безсмертним хiтом гринджолiв "Разом нас багато". - Ми до вас iз супер пропозицiєю.
  - Привiт, хлопцi, - привiтався Вiктор Андрiйович. - Що за пропозицiя?
  - Та ми тут погутарили i вирiшили, що Євробачення краще всього прямо на Майданi проводити. У всiх вiдношеннях суперова думка: i всi нашi знову зберуться за своїх повболювати, i всiх iноземних гостей розмiстимо прямо у палатках на Хрещатику, досвiду у нас хоч вiдбавляй по таким забавкам. Та весь народ за кордоном коли довiдається, що у нас наметове мiстечко знову працює, тут повний аншлаг буде! Англiйцi, французи, iталiйцi, американцi, всi приїдуть! То буде таке Євробачення, ого-го! На цiле життя запам'ятають, точно вам кажу.
  
  - А що, гарна думка! - зрадiв Вiктор Андрiйович. - I я з задоволенням прийму участь, а то вже скучив за Майданом. Друзi, офiцiйно призначаю вас оргкомiтетом Євробачення.
  - Урра! - пролунало у кабiнетi, i задоволенi парламентарi почали стрибати i радiти як дiти.
  Вони теж вже скучили за Майданом...
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"