Marillion : другие произведения.

Посланець зi Сходу

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    У трактирi "Президентська ноша" сьогоднi було весело. Хлопцi, як завжди, грали в дурня i лiниво пострiлювали у напрямку пiанiста, що раз по разу фальшивив...

  У трактирi "Президентська ноша" сьогоднi було весело. Хлопцi, як завжди, грали в дурня i лiниво пострiлювали у напрямку пiанiста, що раз по разу фальшивив. Рiкою лилося вiски з приводу мiсяця по iнавгурацiї нового мера мiста.
  
  - Как дела у кудряшки Сью? - поцiкавився дебелий дитина Вульф, здаючи банк.
  - Да вроде ничего, - вiдповiв iрландець О'Лiтвi, - Были у нее нелады с Генри Путини, мером соседнего городка, но все уже замяли. Сейчас вот даже в гости ее приглашают.
  - Слышал я, что сам Ян к ней давече подкатывал, говорит, план у тебя, девка, какой я сам не вкурю. Никто, правда, не понял, шутит он или серьезно.
  - Ясное дело, сейчас кудряшка считай второй человек в городе, - посмiхнувся О'Лiтвi.
  - Что-то я мельком слышал, она Суркинесу дело шъет, по его-то мельницам? - не затихав Вульф.
  - Насчет кудряшки не знаю, а вот дон Педро... - О'Лiтвi раптом зрозумiв, що ляпнув зайвого. - Впрочем, мало ли какими слухами земля полнится.
  - А куда это Фишермен запропастился? - спитав Торi Шуфрi на прiзвисько "маля Фунтiк", молодик iз нахальним i самовдоволеним обличчям.
  - Видать, снова поехал кредиты вибивать для нового банка, - зкривився iрландець. Iдея кредитiв йому зовсiм не подобалася, до того ж в нього були особистi думки, що слiд в майбутньому робити з мiстом. Та й розмова вже починала йому набридати.
  
  Раптом дверi будинку вiдчинилися, i до зали зайшов незнайомець. Вираз очей i широкi скули видавали у ньому уроженця мiста Маскоу, що знаходилося на сходi країни.
  Вiн пiдiйшов до барної стiйки i поклав шляпу поруч, сiдаючи.
  - Виски, с содовой, - iз властивим схiднякам акцентом швидко сказав вiн.
  - Так, так, мiстер Лавроу, - раптом на плече прибульця опустилася важка рука. - Як ся маєте у нашому скромному мiстi? - запитав Бо Тара-Сюк, що знедавна почав займатися мiжнародними вiдносинами.
  - Я приехал с официальным визитом. Господин Путини, от лица которого я здесь смею находиться, хотел бы напомнить об обязательствах, договоренности по которым были достигнуты еще в конце прошлого года.
  - Те, що казав господин Путiнi вчора, ми вже чули, - якось зовсiм по хижацькi посмiхнувся Тара-Сюк. - Ми подумаємо над його пропозицiєю.
  Лавроу потягнувся до кольту, але стримав себе. Незважаючи на те, що вiн непогано стрiляв, Лавроу добре розумiв, що шансiв у нього практично немає.
  - Я хотел бы поговорить с мером, - зiбравши весь свiй спокiй, сказав вiн.
  - Якщо мiстер Путiнi хоче розмовляти, чому вiн сам не завiтає до нас в гостi? - посмiхнувся Тара-Сюк.
  - Я думаю, мы можем это... обсудить, - не зовсiм впевнено вiдповiв Лавроу. Вiн добре пам'ятав, чим закiнчились два останнi вiзити босса...
  
  
  Невикористанi матерiали:
  
  Рэймонд Чандлер. Король в желтом
  В Киев приехал глава российского МИД Лавров
  Ющенко встречается с Лавровым
  Путин может приехать в Украину в третьей декаде марта
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"