Marillion : другие произведения.

Операцiя "Пi"

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ну дуже вже секретна операцiя.

  На вулицi пахло занепадом i запустiнням. Лише хижi вiтри господарювали серед будинкiв, на вулицi не було анi души.
  Раптом на дорозi показалася фiгура, яка не кваплячись попрямувала до мiсцевого ранчо. Чоловiк впевненою ходою пiдiйшов до будинку i з ноги штовхнув дверi. Iз трiском i лязкотом вони вiдчинилися, вiдкриваючи прохiд.
  
  Всерединi панував напiвмрак. Оглянувши примiщення, чоловiк пiдiйшов до єдиного вiдвiдувача, що був у барi.
  - Приветствую, Дон Педро, - привiтався вiн. - Двойной виски с содовой, - кинув незнайомець бармену, сiдаючи. Той при появi нового клiента продовжував протирати бокали наче нiчого не сталося, але раптом почав хутко виконувати заказ.
  - Садись-садись, Костанцио, - запросив Дон Педро, поглянувши на товариша. - Скоро начнется.
  
  Костанцiо сiв i ще раз поглянув на велику споруду, що була напроти ранчо. Могутнi стiни, великi затемненi вiкна i гучна назва видавали адмiнiстративну будiвлю.
  Тим часом бармен принiс випiвку, i джентельмени пiдняли бокали.
  - Ну, за нас, новых хозяев нового мира! - подав тост Дон Педро.
  - За новые возможности! - додав Костанцiо, чоловiки церемонно чокнулися, i хряпанули по доброму ковтку.
  
  Раптом на вулицi почувся крик, i десь згори щось впало.
  - Смотри, начинается, - задоволено посмiхнувся Дон Педро, з насолодою роблячи другий ковток.
  Як за командою, у будiвлi напроти пiднявся шум i гам, серед пострiлiв було чути лише лайку та причiтання. Раптом щось плюхнулось поруч з першим тiлом.
  - Второй пошел, - розсмiявся Констанцiо. - Твое здоровье!
  
  Стрiлянина скiнчилася раптово, як i почалася. З вулицi лунали лише звуки бiйки.
  Дон Педро витягнув iз кармана фамiльний годинник.
  - Что-то они долго возятся, - сказав вiн.
  - Ничего, у нас еще несколько операций на очереди, пускай ребята потренируются.
  
  Галас не спинявся, i з вiкна напроти зненацька вивалився чоловiк i плюхнувся на землю поруч iз двома другими. Тiльки-но торкнувшись землi, вiн в той же час пiдскочив, матюгнувся, i з криками: "Я же инвалид!" знову побiг до входу.
  - Опа, а вот и Питкин пожаловали, собственной персоной, - було видно, що Дон Педро починав трохи непокоїтися. - Снова инвалидов вспоминает, все до верховного суда дойти норовит, - несхвально сказав вiн.
  Знову напроти почувся дзвiн розбитого скла, i на землю впала чергова людина. На вiдмiну вiд попередника, пiднiмалася вона важко, але, трохи вiдтряхнувшися, побiгла слiд за Пiткiним.
  - Я вам дам шоколадний заєць, - кричала вона на ходу.
  
  - О, а этот что тут делает?! - здивувався Дон Педро. - Вот черт, кто-то слил им информацию...
  Констанцiо зробився зовсiм похмурим, але промовчав. Йому дуже вже хотiлося заполучити будиночок навпроти...
  
  Усi персонажi вигаданi i не мають нiчого спiльного з живими людьми. Усi подiї втратили всякий зв'язок з реальнiстю. Усi нецензурнi вирази вирiзанi цензурою.
  
  Невикористанi матерiали:
  
  О.Генри "Голос большого города"
  Неизвестные захватили "Полтаваоблэнерго"
  В причастности к попытке захвата "Полтаваобленерго" обвиняют Петра Порошенко
  Представители российского бизнесмена Константина Григоришина освободили "Полтаваоблэнерго"
  Депутаты Добкин и Заец отвоевали "Полтаваоблэнерго"
  Раймонд Чандлер "Невадский газ"
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"