Marillion : другие произведения.

Український опiр

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Герої Українського опору проводили з'їзд на своїй конспiративнiй квартирi...

  Одного разу герої Українського опору проводили з'їзд на своїй конспiративнiй квартирi.
  
  - Ну шо, панове, тут ходять слухи, що дехто зiбрався на недiлi голосувати за Юлю? - взяв вступне слово бувший гарант Леонiд Данилович. - Будем признаваться, али будем отпираться?
  
  Всi трохи пригнiтились, i тiльки Нестор Шуфрич при згадцi про Тимошенко ледь не зiскочив iз стiльця.
  - Та Юлечка - вона ж така красотюлечка, не може не захоплювати. А в мене двоє дiточок, годувати якось треба. Тому я, я... - почав Нестор, але наскочив на жорсткий погляд Хведоровича i слова застрягли у нього в ротi. "Хведорович - то жорсткий опозицiонер, може i в лоба дати. Спробуй потiм довести журналюгам, що з собакою цiлувався", - швидко пронеслася думка i застрягла десь поза спиною.
  
  - А я категорически заявляю, что у меня с оранжевыми крысами разговор короткий, - взяв з мiсця в кар'єр Хведорович, - у них же там шабаш в Кабмине - всех апельсинами в обед бесплатно кормят. Наколотыми. Мне жена по секрету сказала.
  Тут усi присутнi уявили жiнку Хведоровича i подумки перехрестилися, а в Шуфрича виникле стiйке бажання перевiрити у себе наявнiсть щелеп. "Страшнiше може бути тiльки Вiтренко",- подумав Степан Гавриш i теж двiчi перехрестився.
  
  - А можна я, я скажу? - застрибав з пiднятою рукою Петро Симоненко. Нiхто не встиг заперечити, як вiн вискочив на середину сесiйної квартири i продовжив.
  - Петро Симоненко, фракцiя комунiстiв. Ми, комунiсти, маємо в Українi олiгархiчну владу, i тому Компартiя її нiколи не пiдтримає. Ця влада лишила нас останнього пiдроботку, в мене вже нема куди Мерседес поставити, - почав жалiтися Петро.
  - А в мене, в мене теж конячку з хатинкою в Конча-Заспi забрали, - подав голос Стьопа Гавриш, i всi зрозумiли, що справи кепськi.
  I тiльки Хведорович продовжував смоктати цукерку...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"