Marillion : другие произведения.

Акцiї протесту

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Леонiд Макарович Кравчук якраз снiдав, коли заздзвонив його мобiльний...

  Леонiд Макарович Кравчук якраз снiдав, коли заздзвонив його мобiльний.
  - От халепа! - подумав Кравчук. - I поснiдати нормально не дадуть.
  - Кравчук слухає! - невдоволено сказав вiн у слухавку.
  - Макарыч, у нас проблемы! - не впiзнати голос збуджений голос президента ФФУ України Григорiя Суркiса було важко. - Нужно что-то делать, акции нужно отбивать. Они у нас снова под арестом.
  - Не гарячкуй, я щось придумаю, - вiдразу заспокоївшись, вiдповiв Леонiд Макарович, i повернувся до снiданку...
  
  На вулицi вже починалася весна, i над Майданом Незалежностi засяяло яскраве сонце. Леонiд Макарович зупинився перед непомiтною будiвлею, обережно подивився навкруги i зайшов до зали.
  Всерединi було багато офiсiв, але Леонiд Макарович шукав щось особливе.
  - Ага, це саме те, що треба, - подумав вiн, натискуючи кнопку дзвiнка.
  Дверi вiдчинив дебелий детина, що почав пiдозрiло розглядати Леонiда Макаровича. Через декiлька секунд вiн упiзнав екс-президента, i кивнув, вiдкриваючи дверi.
  
  Кравчук пройшов в середину, де його вже очiкувала гарнесенька дiвчина, яка сяяла усмiшкою.
  - Леонiд Макарович! Дуже приємно вас бачити у нашiй скромнiй компанiї! - сказала вона i простягнула руку.
  - Iрина Володимiрна, - головний менеджер, - представилася вона.
  - Дуже приємно, - вiдповiд Кравчук, i увiйшов слiд за дiвчиною до невеличкої, але затишної кiмнати.
  
  - Чай, кофе? - запитала Iрина Володимiрна, запрошуючи гостя сiдати.
  - Нi, дякую. В мене деякi проблеми iз часом, i я хотiв би вiдразу перейти до справи.
  - Розумiю, - дiвчина посмiхнулась однiю з найкращих своїх посмiшок.
  - Отже, що ви можете запропонувати? - з надiєю спитав Леонiд Макарович.
  
  - Ми надаємо послуги найвищого гатунку, - з гордiстю вiдповiла Iрина Володимiрна, - Мiтинги, концерти, демонстрацiї, провокацiї, нашi можливостi практично необмеженi, в будь-який час i в будь-якому мiстi. Ви, певно, знаєте нашi перлини, серед яких найвiдомiшiми є побиття демонстрантiв пiд ЦВК, органiзацiя груп пiдтримки Вiктора Федоровича на Київському Вокзалi в перiод мiж другим та третiм туром, мiтинги протесту проти нових губернаторiв i багато iнших. Ви можете ознайомитися з нашим повним портфолiо, - закiнчила вона, протягуючи велику папку Леонiду Макаровичу.
  - Дякую, - сказав Леонiд Макарович, вiдкриваючи папку.
  - А Помаранчева революцiя, наметове мiстечко? - несподiвано спитав вiн.
  - Еее.. - було видно, что дiвчинi стало якось зовсiм незручно, - Розумiєте, це не ми, то був наш конкурент.
  - Ясно, - трохи розчаровано сказав Леонiд Макарович. - В мене справа дуже делiкатна - йдеться про акцiї Динамо Київ.
  
  - О! - розквiтла Iрина Володимiрна, - В такому разi ми можемо запропонувати масовi акцiї протесту вболювальникiв.
  - А цiни якi? - вирвалося у Кравчука.
  - Наш прайс, - ввiчливо сказала менеджер, простягаючи аркуш iз цiнами.
  - Для вас, як нашого почесного клiєнта, ми можем зробити 20%-ву скидку на кожнiй тисячi вболювальникiв. У стандартному пакетi ви можете вибрати до п'яти кричалок, якщо ж захочете бiльше, це буде коштувати в залежностi вiд кiлькостi людей, що будуть приймати учать у акцiї. В нас диференцiйована система оплати, - розсмiялася Iрина Володимiрна.
  
  - А, що, це досить непогана iдея. Коли можете почати? - запитав Леонiд Макарович, трохи розслабившись. Вiн вже бачив сто тисяч вболювальникiв, якi прийшли пiд суд пiдтримати свою команду...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"