Marillion : другие произведения.

Репортаж iз сесiйної зали

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    У сесiйнiй залi продовжувались консультацiї з приводу голосування за кандидата на посаду прем'єра Юлiю Тимошенко...

  У сесiйнiй залi продовжувались консультацiї з приводу голосування за кандидата на посаду прем'єра Юлiю Тимошенко...
  
  В куточку Нашої України у весь голос грав популярний хiт "Разом нас багато".
  - Томенко! Зроби тихiше! Нiчого не чутно, - закричав хтось iз депутатiв сусiдньої фракцiї соцiалiстiв.
  
  У цей час в СПУ якраз починалося засiдання по обговоренню Кабiнету Мiнiстрiв.
  - Ну що, Юра, ти готовий трохи побути головним мiлiцiонером країни? - питав лiдер фракцiї Олександр Мороз.
  - Завжди готовий, - посмiхався Юрiй Луценко, задоволено потираючи руки. - Ми їм покажемо, хто тут справжнiй Термiнатор.
  - Ой, Мороз, Мороз, не морозь меня..., - зненацька донеслося десь з краю зали.
  - Гайдош, не наїзджай, ми ж тебе у партiю прийняли, так сиди тихо, - Мороз чомусь виглядав не надто задоволеним.
  
  У сесiйнiй залi почався гомiн - депутати всебiчно обговорювали кандидатуру нового прем'єра.
  
  Комунiсти зiбралися навколо свого лiдера Петра Симоненка.
  - Ну що, якi будуть думки по кандидатурi Тимошенко? - запитав Петро.
  - Можна, можна я скажу? - застрибав навколо Леонiд Грач.
  - Не можна! Хто тут Петро Симоненко? Я тут Петро Симоненко! Ми вчора у мене на квартирi провели позачерговий з'їзд партiї i я вирiшив, що ми нi за яких умов не будемо голосувати за цю олiгархiчну владу!
  Всi комунiсти якось похнюпилися, а Борис Олiйник тiльки стиснув кулаки...
  
  У станi об'єднаних есдекiв як завжди емоцiйно виступав Нестор Шуфрич.
  - А менi Юлю по-людськи жаль, - мовив вiн, - але голосувати я буду тiльки за Хведоровича.
  - Нестор, ты чего? - здивувався Михайло Добкiн. - Ми же за Федоровича уже проголосовали.
  - А в мене є персональний президент - Вiктор Федорович Януковiч! Я навiть своїм дiтям говорю, що у них iнший президент.
  - Аааа..., - iз спiвчуттям протягнули однопартiйцi...
  
  Тим часом у фракцiї Регiони України розгорався великий скандал.
  - В последнее время после выборов фракция впала в полный маразм, - виступав зi низкою звинувачень нардеп-регiонал Володимир Зубанов. - Вы посмотрите, что делается - наш лидер даже не соизволил поделиться с нами своей гражданской позицией!
  - О-о-о-ц-ц-е-е так! Воздух, воздух! На нас напали фашисти! - зiрвався з мiсця Тарас Чорновiл.
  - Тарасик, не надо так нервничать, вот, возьми конфетку, - керiвник фракцiї Раїса Богатирьова простягнула йому якусь таблетку. Чорновiл швидко взяв її, закинув до рота i задоволено усiвся на своє мiсце...
  
  Зненацька у серединi сесiйної залi виникло пожвавлення - до залишкiв своєї фракцiї приєднався Степан Гавриш.
  - Моя особиста позицiя полягає у тому, - почав вiн свiй виступ, - що голосувати особисто за кандидатуру Юлi Тимошенко я буду, а за програму її урядi - нi. Не подобається вона менi, до того ж кажуть, що цю програму Юля зкачала з якогось транзитного серверу.
  - Та ви шо?! - здивувався хтось iз депутатiв. - А на вiруси перевiряли?
  - Вiруси?! - злякався Гавриш. - Оце так так! Зараз зателефоную до Президента!
  
  У залi подекуди спалахували конфлiкти, але до мордобою поки що не доходило - депутати ще як слiд не розiбралися, кого бити i за що.
  I лише бютiвцi спокiйно займалися своїми справами - вони вже знали останнi розклади у майбутньому Кабмiнi. Головатий i Матвiєнко мирно гралися у морський бой через електронну систему голосувань, а решта депутатiв читала сьогоднiшню пресу.
  
  Консультацiї тривали...
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"