Marillion : другие произведения.

Улюблена команда

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Одного разу Хведорович сидів у своєму затишному кабінеті і грався у солдатиків...

  Одного разу Хведорович сидів у своєму затишному кабінеті і, як звичайно, грався у солдатиків.
  Тут зненацька задзвонив телефон.
  - Янукович на проводе, - невдоволеним тоном відповів Хведорович.
  - Витя, тут такое дело, зайди ко мне, - сказав Рінат Ахметов.
  
  Хведорович згорнув солдатиків та спішною ходою попрямував до кабінету босса. Біля самих дверей він зупинився, трохи поправив чорний піджак та тихенько постукав.
  - Входи, входи, Витя, - запросив Хведоровича хазяїн кабінету.
  Хведорович, за звичкою, швидко дзиркнув в обидва боки коридору, і, не побачивши нічого підозрілого, зайшов, тихенько прикривши двері.
  
  Шеф, як завжди, у вільній позі сидів за столом з червоного дерева, але щось у виразі його обличчя Хведоровичу відразу не сподобалося.
  Рінат мовчки оглянув Хведоровича, та на деякий час замислився.
  
  - Витя, тут с твоей Витренко проблема - усмирил бы ты ее, что ли. Она возле моего стадиона палатки уже выставила, говорит, не пущу оранжевых. Говорит, они все американцы, ядерные отходы под стадионом по ночам закапывают. Мне Луческу уже раз пять звонил, спрашивал, что за племя обосновалось возле базы.
  Ты бы это, объяснил бабе, что у нас играют не американцы, а бразильцы. Они хоть и из Америки, но из другой. У меня же люди тренироваться нормально не могут...
  - А что, бразильцы тоже Ющенко поддерживают? - не зрозумів Хведорович.
  Рінат зненацька осікся і глянув прямо в очі Хведоровичу. Той зрозумів, що ляпнув щось не те, і відразу якось похнюпився. Шеф трохи помовчав і продовжив.
  - Тут недавно Суркис прилетал, предлагал выгодный бартер - футболками махнуться. Я бы и махнулся, да вот недавно Юльке футболку "Шахтера" подарил, не хорошо получится, не хорошо. Сам знаешь, какие у нее отношения с братанами, а мне бизнес дорог...
  
  Хведорович розуміючи кивнув та сказав:
  - Не вопрос, Ринат Леонидович, разберемся. Я с Витренко проведу воспитательную работу, а палатки завтра уберем. Под памятником Ленину поставим, пиво продавать будем.
  - Ну вот и ладушки, - Хведорович відмітив, що шефу відразу ж полегшало. "Любимая команда все-таки, как дети родные", - подумав Хведорович.
  А за вікном потроху почав падати сніг...
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"