Marillion : другие произведения.

Вiзит до президента

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Одного разу президент України Вiктор Андрiйович Ющенко сидiв у своєму кабiнетi i в котрий раз перераховував грошi, що їх можна буде сплатити на пенсiї, пiсля реприватизацiї Криворiжсталi...

  Одного разу президент України Вiктор Андрiйович Ющенко сидiв у своєму кабiнетi i в котрий раз перераховував грошi, що їх можна буде сплатити на пенсiї, пiсля реприватизацiї Криворiжсталi.
  Зненацька дверi кабiнету вiдчинилися, i до кiмнати зазирнула голова колишнього керiвника офiсу Ющенка Олега Рибачука.
  - Вiтю, тут до тебе ходоки, - весело сказала голова, i посмiхнулася.
  - А, то нехай заходять, - вiдповiв Вiктор Андрiйович.
  
  У дверях показалася велика група народних депутатiв, на чолi якої йшли Раїса Богатирьова i Леонiд Кравчук, за ними показалися Нестор Шуфрич, Степав Гавриш, Михайло Добкiн, та велика кiлькiсть iнших депутатiв, зокрема Валерiй Коновалюк i Тарас Чорновiл. Депутати почали шикуватися перед столом Вiктора Андрiйовича.
  - За нашего лидера проголосовало 15 миллионов граждан, - почала Богатирьова. - Мы требуем учесть их мнение и отдать должность премьер-министра и все портфели в правительстве нам!
  - Нас поддерживают инвалиды всего мира, - вторив їй Михайло Добкiн. - Мы просто обязаны сделать их жизнь веселей.
  - А менi, менi - конячку, - почав канючити Стьопа Гавриш, - конячку би, гнiду або ворону, можна й понi...
  - Ви порушуєте права людини! - як завжди емоцiйно вигуковував Нестор Шуфрич. - Ви не можете просто так лишити нас влади.
  - Апельсини, наколотi..., - раптом вирвались на волю всi думки Тараса Чорновола, та депутати встигли швидесенько виштовхати його з кабiнету.
  
  - Друзi, - мовив Ющенко i звично схрестив руки i в кiмнатi настала тиша, - ви ж в опозицiї, тому я просто не розумiю, про що iде мова...
  - Фашист, - iстерично почала вопити Богатирьова.
  - Мы будем жаловаться в Европейский Суд по правам человека! - закричав Добкiн, а Гавриш заплакав - такою рiдною його сердцю була та конячка.
  
  Почався неймовiрний гам, i вся компанiя вискочила з кабiнету.
  
  Вiктор Андрiйович трохи замислився, знизав плечима, i почав заново перераховувати пенсii...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"