Мельник Татьяна Васильевна : другие произведения.

Сила першого разу

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Вiн покликав її до себе на нiч, залишитися. Що вiн собi думає? Чи ця пропозицiя, пропозицiя сексу?

  Вiн покликав її до себе на нiч, залишитися.
  Що вiн собi думає? Чи ця пропозицiя, пропозицiя сексу? Що їй вiдповiсти, щоб дати зрозумiти, що бажання взаємне але, що вона має самоповагу та гордiсть? Чи дiйсно вона готова до цього? Чи це просто подразник для мозку щоб вiдсторонитися, вкотре, вiд проблем минулого. Забути про розбите серце, що шрамами нагадує про пережите?
  Кокетство та непрямi вiдповiдi рятують!
  I ось вона в нього. Знiмає наплiчник, йде за ним до кухнi. Дивиться, спостерiгає, аналiзує.
  Хочеш додому? Вкотре запитує вiн. Для чого цi питання? Чому вiн запитує? Мабуть хоче позбутися напруженостi, один iз варiантiв, так?
  Вона дiйсно нервує, перебирає пальцями на столi крихти цукру. Опускає очi. Йому не звично, вперше вона не має, що сказати. Вона мовчить лише iнколи кидаючи погляд в його бiк.
  Пауза.
  Вiн пiдiйшов i приклав руки до її обличчя. Вони були вологi вiд води. Вiн схилився i нiжно поцiлував її. Серце закалатало. Вона вiдчула його вуста i вiд насолоди закрила очi. О, як було романтично.
  Минуло.
  Мiцна статура чоловiча проводить манiпуляцiї з продуктами, запалює духовку. Як це красиво! Як їй приємно дивитися на нього. Вона посмiхається. Вiн приносить вiскi, дiстає лiд та бокали. Як естетично все, вишукано та зi смаком. Вона заграє, дивиться спокусливо, смакує напiй.
  Невже так буде завжди?
  Вона цiлувала б кожну клiтиночку, кожну складочку його такого солодкого та спокусливого тiла.
  Вона дослiджує його. Знаходить ямочку на пiдборiддi. Проводить пальцями по носику, губам, зупиняючись на кутиках. Їй так подобаються його кутики i вона цiлує їх.
  Вiн взяв ситуацiю в свої сильнi, чоловiчi руки. I це було божественно. Вона розчинилася в ньому, як молоко в кавi, що лише пiдкреслює i доповнює смак але не змiнює його.
  Вперше - це ж назавжди!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"